مشاهده نسخه کامل
: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X
Tecfield
11-02-2007, 19:20
مرسی از میلاد و tecfield عزیز...
یکی بهم گفت با این فلش کارم راه میافته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اطلاعات گوشیم:
IMEI: 352241012126623 Technology: Dual Mode UMTS Software Version: R252211LD-AS_U_85.97.F5P Flex Version: USRARZV3XT675YHR25221074 Bootloader Version: 0682 DRM Version: 0010
به نظر شما با این reflash گوشیم رو فلش کنم درست میشه؟
(ضمنا یه تشکر ویژه از tecfield عزیز به خاطر جنب و جوش تازه و باحالی که با پستهاشون تو تاپیک راه انداختن!)
ممنون از لطفت musketeer عزيز
شما واسه فلش كردن گوشيت چند نكته رو فراموش كردي:
1- به جاي استفاده از فايل reflash حتما و حتما سعي كن از فايل Monster pack استفاده كني كه لينك اونو واست گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.rar
1-1- اين مانسترپك زبان عربي را ساپرت نمي كنه پس بايد بعد از اينكه اونو رو گوشيت ريختي Language Pack زير رو رو گوشيت بريزي تا بتوني SMS فارسي داشته باشي
2- بايد بدوني كه واسه فلش كردن گوشي حتما و حتما بايد درايور مربوط به فلش كردن را روي كامپيوترت بريزي
براي اينكار :
2-1- گوشيتو از كامپيوتر جدا كن و گوشيتو خاموش كن
2-2- بهتر است يك بار كامپيوترت را ريستارت كني
2-3- گوشيتو همانتور خاموش به كامپيوتر وصل كن و اگر روشن شد دوباره خاموشش كن
2-4- حالا دو كليد # و * گوشيتو نگه دار و هم زمان كليد قرمز را واسه روشن كردن گوشيت فشار بده
در اين حالت گوشيت به وضعيت پرگرمين ميره
2-5- حالا مي بيني كه كامپيوتر ميگه يك سخت افزار جديد شناخته و براي نصب درايور از همان درايور P2K استفاده كن
2-6- در همين حالت نرم افزار RSD Lite 3.2 را اجرا كن
2-7- پس از راه اندازي نرم افزار RSD Lite 3.2 بر روي كليد Show Device كليك كن
2-7-1- اگه درايور رو درست وصل كرده باشي مشخصات گوشيت بر روي پنجره سمت چپ برنامه نمايش داده مي شود
2-7-2- در غير اين صورت دوباره بايد درايور رو نصب كني
2-8- فايل Monster pack را بار گذاري كن
2-9- بر روي كليد Start كليك كن و منتظر بمان واگه مراحل بالا را درست طي كرده باشي با موفقيت گوشيت Flash ميشه
3- براي نصب Language Pack بر روي گوشيت دقيقا بايد همان راه گفته شده براي فلش كردن را طي كني
موفق باشي عزيز
Tecfield
11-02-2007, 19:24
دوستان عزيز در هنگام فلش كردن گوشي خود حتما و حتما به اين نكته توجه داشته باشند كه:
مطمئن باشيد كه باطري گوشي كاملا فول فول است
musketeer
11-02-2007, 20:25
بله gsm جان من هنوز همون مشکلات رو دارم.
جناب تک فیلد از شما هم بی اندازه ممنونم. ببین من این فایل رو دانلود کرده ام:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UKSIRIUS_21_USRAZRV3XH3GUKR2522103D_1FF.rar
همین خوبه یا حتما فایل مونسترپکی که شما محبت فرمودید رو باید استفاده کنم (آخه میدونید که...... دانلود 23 مگ خیلی طول میکشه!)
ضمنا من خیلی رو گوشیم تسلط ندارم. یعنی خاموش و روشنش دیگه خیلی با من نیست! سعی میکنم کارهایی که گفتید رو مو به مو انجام بدم.
مرسی از دوستان بابت پاسخهاشون
musketeer
11-02-2007, 21:11
tecfield جان. کارهایی که گفتید, (غیر از دانلود اون فایلها) رو انجام دادم.
ببینید. وقتی من کلیدهای # و * رو میگیرم و پاور رو میزنم این پیغام رو میده:
boot laoder
0.6.8.2
sw version
R252211LD-AS_U
_85.98.COR
OK to program
Transfer mode:
USB
بعد هم p2k میگه گوشی دیسکانکت شد!
حالا من چی کار کنم؟
فقط کلید پاور کار میکنه که وقتی میزنم گوشی خاموش میشه(البته به گمونم!)
خوب حالا من چه غلطی انجام بدم؟!
ویرایش:ضمنا وقتی # و * رو میگیرم هیچ پیغام یافتن سخت افزار جدید نمیده
باز هم مرسی
دوست عزیز منستر پک از فایل فلش هم حجم بالا تری داره!!!
اون فایل 14 مگ هست(حدودا) با خط ثابت نمیتونی دان کنی!!! به جز اینکه برنامه خاصی داشته باشی!!! که من اطلاع ندارم!!! (وقت زیادی میبره)
منم برای همین از خیرش گذشتم !! چون قدرت دانلود رو نداشتم!!!
باید از adsl استفاده کنی!!!!
begosiiib
11-02-2007, 21:51
سلام ممنونم از هر دوتون
با loder lg كه نميشه از فلش بك آپ گرفت از فلكس بك آپ ميگيره
راستي از اين Splask Skins برا وي تر آي ندارين خيلي باحاله
alibarca6
11-02-2007, 22:50
آقایون هیچ کس جایی رو برای تعمیر v3x سراغ نداره (تعمیر در گوشی .شیشه lcd بیرونی . قاب)
آیا v3x قاب هم داره
سلام عزیز
نمیدونم والا!! من تاحالا 20 تا اسکین رو برای خودم این جوری نصب کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هر دو راه جواب بده!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از روش شما حتی این فلدر جدید رو هم نمی خواد در اکسین ساخت!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش خوبیه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدات شم
لام میشه از برنامه p2k هم استفاده کرد من کار با اون یکی برنامه را اصلا بلد نیستم و برام مشکله p2k برام راحتره با اینم میشه این اسکینها رو ریخت؟
سلام به همگي اميدوارم حالتون خوب باشه من خيلي دنبال اسكئن V770گشتم پيدا نكردم اصلا همه نوع گوشي هست الا اين اقاي Gsmمن اسكين وي تري ايكس رو اجرا كردم يكم بزرگه جور نشد قاطي كرده بود درستش كردم فقط يه سوال دارم اسكين گوشي فرق كنه يه وقت كار دستمون نده .مرسي خدافظ
mehdi257
12-02-2007, 07:40
نوع اسكين:
Split Skin
یعنی چی برای من توضیح دهید لطفا
v3x:سلام به همگي اميدوارم حالتون خوب باشه من خيلي دنبال اسكئن V770گشتم پيدا نكردم اصلا همه نوع گوشي هست الا اين اقاي Gsmمن اسكين وي تري ايكس رو اجرا كردم يكم بزرگه جور نشد قاطي كرده بود درستش كردم فقط يه سوال دارم اسكين گوشي فرق كنه يه وقت كار دستمون نده .مرسي خدافظ
سلام دوست عزیز!!!!
قائدتاٌ نباید اجرا بشه!!!! اما چون!!! شما گفتی من پیشنهاد کردم!! اان هم پیشنهاد میکنم همون یک بار برای امتحان کافیه!!!
الان تنها پیشنهادم اینکه که !! به سایت اصلی گوشیتون که با احتمال زیاد hello moto باشه سر بزنید !!! اونجا حتما!!!
گفته چه کار کنید!!!
یا میتونید به فروم های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و یا !! در خورد همین سایت تو قسمت گوشی خدتون برید شاید سایتی معرفی کرده باشن!!!
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع اسكين:
Split Skin
یعنی چی برای من توضیح دهید لطفا
مهدی جان!! این هم یک نوع اسکین!!! اسمشه!!! منظورتون رو درست متوجه نشده از سوالتون شاید!!!
لام میشه از برنامه p2k هم استفاده کرد من کار با اون یکی برنامه را اصلا بلد نیستم و برام مشکله p2k برام راحتره با اینم میشه این اسکینها رو ریخت؟
سلام لیلا جان
عزیز من بیشتر آموزش هایی که دادم درهمون مورد و حتی خودم هم با این کار نکردم برای نصب اسکین!!!
اما یا خودم کار میکنم یا!!!پیدا میکنم برای آموزش رو!!!
حالا شما یه کار کن!!! فکر نکنم که زیاد تفاوتی کنه!!! شما برین اونجایی رو پیدا کنید که درایو های گوشی رو نشون میده!!! و اونجا همون کار های قبلی رو انجام بدین!!!
اگه در این مورد بازم به مشکل بر خوردی!! من در خدمتم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشمک زن ها(ring light / fun light)
1-در ابتدا باید این فایل رو دانلود کنید!!!
2- حالا در این آدرس کپی کنید!!! /a/mobile/audio/ folder
3-این فرمان seem رو انجام دهید.
SEEM 0032_0001 > offset 63 > bit 2 [Check] to activate the menu.
حالا جدول زیر رو مشاهده کنید!!!
دوستان این جور چیز ها نیاز نیست!! و فقط برای سرگرمی و زیبایی انجام میشن!!
یعنی با همون p2k برم به درایو موبایلم دیگه اخه یه اسکینی اینجا زدید که نوشتید برید تو درایو e منظورم این بود
دوستان برای اطلاعات بیشتر به منبع رجوع کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _____101
mostafa54
12-02-2007, 13:51
آقا من با RSDLite 3.2 و با همون فایلی که بالا گفتم فلش کردم.......
یعنی سعی کردم !!!!!!!
اصلا راه نمیده.
آیکون p2k زرد میشه و من RSD رو باز میکنم. گوشیم رو میشناسه... فایل فلش رو فراخوانی میکنم. start رو میزنم. ولی بعد از چند ثانیه گوشیم یه پیغام میده:
boot loader
0.6.8.2
sw version:
R252211LD-AS_U
_85.97.f5p
ok to program
transfer mode:
USB
این پیغام روی صفحه ی گوشیم, با رنگ سفید و زمینه مشکلی میآد. بعدش هم p2k میگه گوشیت دیسکانکت شده!
هیچ دگمه ای هم کار نمیکنه بجز دگمه خاموش/روشن! (همون قرمزه) وقتی یه بار فشار میدم گوشی خاموش میشه!
توی RSD هم میزنه failed (دلیلش رو هم میگه گوشی دیسکانکت شده)
من چه کنم؟
توجه به این نکته مهم است که حتمآ تمام برنامه های دیگر P2k غیر از RSD Lite خاموش باشند در غیر این صورت Fail خواهد شد.
در ضمن من بطور متناوب این forum را می بینم . باید بگویم که flash کردن کار آسونی است . من تا بحال گوشی خودم را 10 بار فلش کردم و کاملآ به تمام ایرادات و نکات آن آگاه هستم .
فقط باید خونسرد باشید و حوصله خواندن داشته باشید و به راهنماییهای دوستان و سایر forum های خارجی دقیقآ عمل کنید.
حتی اگر باطری هم تمام شد بازهم راهی هست !!:cool:
یعنی با همون p2k برم به درایو موبایلم دیگه اخه یه اسکینی اینجا زدید که نوشتید برید تو درایو e منظورم این بود
این موضوع رو باید دوست عزیزمون تیسیفیلد براتون توضیح بدن!!!
توجه به این نکته مهم است که حتمآ تمام برنامه های دیگر P2k غیر از RSD Lite خاموش باشند در غیر این صورت Fail خواهد شد.
در ضمن من بطور متناوب این forum را می بینم . باید بگویم که flash کردن کار آسونی است . من تا بحال گوشی خودم را 10 بار فلش کردم و کاملآ به تمام ایرادات و نکات آن آگاه هستم .
فقط باید خونسرد باشید و حوصله خواندن داشته باشید و به راهنماییهای دوستان و سایر forum های خارجی دقیقآ عمل کنید.
حتی اگر باطری هم تمام شد بازهم راهی هست
مصطفی جان!! از پست قبلیتون هم متوجه شدم!!!
من قبلا هم از شما خواستم برای برطرف کردن مشکلات بچه ها در صورت حاد سر بزنید!!
برای اینکه من میخوام اینجا همه شریک باشن!!! خیلی خوبه که من و بقیه دوستان از اطلاعات شما استفاده کنیم!!!
من منتظر آموزش کامل شما میمونم!!!
mostafa54
12-02-2007, 14:05
مصطفی جان!! از پست قبلیتون هم متوجه شدم!!!
من قبلا هم از شما خواستم برای برطرف کردن مشکلات بچه ها در صورت حاد سر بزنید!!
برای اینکه من میخوام اینجا همه شریک باشن!!! خیلی خوبه که من و بقیه دوستان از اطلاعات شما استفاده کنیم!!!
من منتظر آموزش کامل شما میمونم!!!
gsm عزیز از اینکه سعی می کنید به دوستان کمک کرده و این forum را گرم نگه دارید ممنونم !
سعی میکنم زودتر به مطالب جواب بدهم .اگه بشه کمکی کنم خیلی خوشحال میشم .:)
تا بعد
mostafa54
12-02-2007, 15:56
با سلام به همه دوستانی که مایلند چگونگی فلش نمودن گوشی خودرا آموزش ببینند .
سعی من بر این است که مطالب ارائه شده قدم به قدم و تا حد ممکن ساده باشد تا انشاءالله
برای همه قابل استفاده باشد.
اگر سوالی مطرح باشد در حد تجربه و اطلاعاتم کمک می کنم
برای شروع به نکات زیر توجه بفرمایید :
1.موبایل V3x دارای حافظه فلش در درایو /a/ به میزان 19080 کیلوبایت می باشد. این
حافظه همان جایی است که عمل فلش در آن صورت می گیرد و در حدود 8 مگابایت برای کل نرم افزار
موبایل است ( که شامل flash و flexمی شود ) و بقیه خالی می ماند و هنگامی که مثلآ skin نصب
می کنید از این فضا ( حدود 10 – 11 مگابایت ) استفاده می شود.
2.علاوه بر درایو /a/ درایو /e/ نیز داخل گوشی وجود دارد که حدود 64 مگابایت است و هنگامی که
فیلم عکس یا بازی نصب می کنید در این قسمت قرار می گیرد و به اصطلاح در اختیار کاربر می باشد.
3.هنگامی که از کارت حافظه استفاده می کنید درایو دیگری بنام /b/ به موبایل خود اضافه می کنید
4. نوع حافظه فلش در V3x از نوع 3G Rainbow POG می باشد در حالی که در مورد V3i از نوع
Neptune LTE2 است و... بنابراین هنگام انتخاب فایل برای فلش نوع گوشی مهم می باشد.
برای شروع باید این نکات را در نظر داشته باشید :
1.بهتر است تمام برنامه های پس زمینه ویندوز خاموش شوند ( بخصوص آنتی ویروس ) وبهتر است به
اینترنت وصل نباشید و هیچ کار دیگری نیز با کامپیوتر انجام ندهید.
2. از درایور اصلی شرکت موتورولا استفاده کنید که هم برنامه نصب دارد و هم قادر به Clean و Reinstall
نمودن درایور می باشد و در سایت Motodev قابل دانلود است.
2.با نصب این درایور فادر خواهید بود به چهار حالت مختلف با گوشی ارتباط برقرار کنید :
Modem Mode
P2k Mode
USB Mode
Flash Mode
هر کدام از این مدها کارایی مخصوص به خودرا دارد
Modem Mode : برای اتصال معمول به موبایل می باشد. در این مد دسترسی به sms ها و phonebook
امکان پذیر می باشد .
P2k Mode : برای دسترسی به تمامی درایوها ( /a/ و /e/ و /b/ ) وانجام تغییرات در Seemها استقاده می شود.
USB Mode : برای دسترسی پر سرعت به کارت حافظه به عنوان Mass Storage Device.
Flash Mode : برای تغییر در نرم افزار موبایل و همان بخش مورد نظر ما برای فلش کردن می باشد.
برای کارایی صحیح برنامه های موبایل شما در آن واحد فقط می توانید با یک مد به موبایل متصل شوید
و بنابراین قبل از شروع به کار با برنامه جدید حتمآ برنامه قبلی را کاملآ Exit نمایید.
فعلآ تا همینجا کافی است . در بخش بعد درباره چند برنامه بسیار پرکاربرد و اساسی برای فلش
توضیح می دهم.
:)
Tecfield
12-02-2007, 17:34
سلام دوست عزيز
من واسه اين گفتم از LeaderGL استفاده كن چون P2k درايو e گوشي رو نمي شناسه
البته P2k 4 جديدا اومده كه اين درايو را هم مي شناسه ولي هنوز بصورت تست است و من استفاده از اون رو توصيه نمي كنم
براي كار با LeaderGL بايد اينجوري كار كني
1- ابتدا برنامه رو اجرا مي كني
2- به منو Model مي ري و مدل گوشيت (Motorola V3x H3G) را انتخاب مي كني
3- كليد Normal را در انتهاي بالاي سمت چپ پنجره برنامه فشار مي دي تا در پنجره كنارش بنويسه Normal
4- سپس به منو Struments مي ري و ResourceExplorer را انتخاب ميكني
5- حالا كمي زمان ميبره مثل P2k تا گوشيتو بخونه و بعد از مدتي يك پنجره جديد باز مي شه كه توش درايوهاي گوشي و كامپيوترت را ليست كرده
به همين راحتي
musketeer
12-02-2007, 21:13
جناب mostafa54 عزیز! علاوه بر gsm و tecfield از شما نیز بیهنایت ممنونم!
دیشب یکی از بچه های فعال motox راهنمایی ام میکرد. این قضیه که جز RSD باید همه ی برنامه ها رو ببندم رو دیشب از ایشون شنیدم و مشکل fail شدن حل شد.
حالا فقط 2 تا نکته:
1-من با این ریفلش گوشیم رو با موفقیت فلش کردم:
R252211LD-AS_U_85.9B.C0R_reflash_MOTOX.shx
هیچ فایده ای نداشت!
2-سعی کردم با این مونسترپک فلش کنم:
R25221LD_U_85.83.84P_LP0039_DRM0010_JPUK_R25221H3G UKSIRIUS_21_USRAZRV3XH3GUKR2522103D_1FF.shx
ولی وسط کار ارور میداد. ارورش هم این بود: error sending jump command device API error
حالا دارم سعی میکنم این مونستر پک رو دانلود کنم:
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.rar
و البته یه برنامه به نام PST که میگن یه چیزی داره که میشه باهاش مثل RSD گوشی رو فلش کرد.
لطفا اساتید راهنماییهاشون رو ارائه بدن!
دوستان واقعا متشکرم
منون مصطفی جان!!! فقط امید وارم بین آموزش ها زیاد فاصله نیفته!!!
قربان شما!!!
سلام اخه بدبختی من اینه که نرمال رو میزنم پیغام میده که کانکت نیست گوشی با اینکه میدونم کانکت گوشیم
میشه لینک دانلود این برنامه رو بزارید اخه مال من فقط تو انتخاب گوشیهاش v3 داره نه v3x اگه میشه این برنامه رو که مربوط به v3x هست برام بزارید خیلی ممنون منظورم همین برنامه LeaderGL
سلام اخه بدبختی من اینه که نرمال رو میزنم پیغام میده که کانکت نیست گوشی با اینکه میدونم کانکت گوشیم
سلام
اون منظورش این نیست که گوشی شما وصل نیست!!! این رو میرسونه که!!! کامپیوتر گوشی شما رو نشناخته!!!
باید همه چیز رو پاک کنید( منظورم درایور های مودم گوشی و غیره و برنامه های مخصوصو اون) بعد گوشی رو وصل کنید تا خودش بشناسه!!
میشه لینک دانلود این برنامه رو بزارید اخه مال من فقط تو انتخاب گوشیهاش v3 داره نه v3x اگه میشه این برنامه رو که مربوط به v3x هست برام بزارید خیلی ممنون منظورم همین برنامه LeaderGL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir2011
13-02-2007, 01:37
ببین دوست عزیز برای اینکه تو برنامه LeaderGL FlexEditor نرمال بشه باید بطور کامل درایورهای گوشیتو نصب کنی بعد گوشیو تو حالت data conection میزاری برنامه p2k رو اجرا میکونی به شکلی که اون ستاره قرمز رنگ پایین تو system tray ویندوز بیاد بعد گوشیتو وصل میکونی صبر میکونی خود به خود ستاره زرد بشه و پیغام switch to razrv3x بیاد بعد برنامهLeaderGL FlexEditor اجرا میکونی میبینی که حالت نرمال فعال شده امیدوارم بهت کمک شده باشه چون من هر روز از همین روش دارم استفاده میکونم
سلام مجدد خدمت شما!!!
شما از طریق خود گوشی می تونید بعضی قسمت هار و قفل کنید !!!! اما با این فرمان ها دست شما باز تر میشه!!! و قسمت های مختلف دیگری رو می تونید قفل کنید!!!
seem 0032_0001
offset 09
bit 1: Settings > Security > Talk Secure (1 on, 0 off)
bit 3: Settings > Security > Lock Application > Recent Calls (1 on, 0 off)
bit 4: Settings > Security > Lock Application > Phonebook (1 on, 0 off)
bit 5: Settings > Security > Lock Application > Datebook (1 on, 0 off)
bit 6: Settings > Security > Lock Application > Radio (1 on, 0 off)
bit 7: Settings > Security > Lock Application > Messaging (1 on, 0 off)
offset 0A
bit 0: Settings > Security > Lock Application > Shortcuts (1 on, 0 off)
bit 1: Settings > Security > Lock Application > SIM Apps (1 on, 0 off)
bit 2: Settings > Security > Lock Application > Browser (1 on, 0 off)
offset 4C
bit 0: Settings > Security > Lock Application > Phone Status (1 on, 0 off)
bit 1: Settings > Security > Lock Application > Connections (1 on, 0 off)
bit 2: Settings > Security > Lock Application > In-Call Setup (1 on, 0 off)
bit 3: Settings > Security > Lock Application > Personalise (1 on, 0 off)
bit 4: Settings > Security > Lock Application > Initial Setup (1 on, 0 off)
bit 5: Settings > Security > Lock Application > Car Settings (1 on, 0 off)
bit 6: Settings > Security > Lock Application > Headset (1 on, 0 off)
bit 7: Settings > Security > Lock Application > Audio Player (1 on, 0 off)
offset 4D
bit 0: Settings > Security > Lock Application > Video Player (1 on, 0 off)
bit 1: Settings > Security > Lock Application > Security (1 on, 0 off)
bit 2: Settings > Security > Lock Application > Network (1 on, 0 off)
چون این موارد از مپ گرفته شده!!! احتمال داره به گزینه هایی بر بخورین که در گوشی شما نیست!!!(این مپ برای گوشی های vxxx) می باشد!!!!
موفق باشین
musketeer
13-02-2007, 22:05
آقا مشکل من با فلش کردن توسط همون مونسترپکی که گفتم دارم دانلود میکنم حل شد!
از همه ی دوستان متشکرم....... در این چند روز به اندازه چند ماه چیز یادگرفتم! واقعا مرسی
begosiiib
13-02-2007, 23:25
gsmعزيز يعني هيچ برنامه ايي نيست واسه بك آپ از فلش گوشي
آخه ميخوام فايل فلشمو به يكي ديگه بدم ممنونم
سلام به همه من وئ تري ايكسمو فلش كردم همه چيز خوب پيش رفت ولي نميدونم چرا اس ام س اي فارسي رو نشون نميده با اين كه پك عربي نصب كردم؟ وايا موتورولا برنامه راديو داره؟ ضمنا من هنوز نتونستم اسكين 770 e رو پيدا كنم و يه سواله ديگه اينكه تقويت صداي گوشي براي باندها مضر هست تا حالا ماله كسي ايراد پيدا كرده؟ ممنون و خدافظ.
mostafa54
14-02-2007, 13:23
جناب mostafa54 عزیز! علاوه بر gsm و tecfield از شما نیز بیهنایت ممنونم!
دیشب یکی از بچه های فعال motox راهنمایی ام میکرد. این قضیه که جز RSD باید همه ی برنامه ها رو ببندم رو دیشب از ایشون شنیدم و مشکل fail شدن حل شد.
حالا فقط 2 تا نکته:
1-من با این ریفلش گوشیم رو با موفقیت فلش کردم:
R252211LD-AS_U_85.9B.C0R_reflash_MOTOX.shx
هیچ فایده ای نداشت!
2-سعی کردم با این مونسترپک فلش کنم:
R25221LD_U_85.83.84P_LP0039_DRM0010_JPUK_R25221H3G UKSIRIUS_21_USRAZRV3XH3GUKR2522103D_1FF.shx
ولی وسط کار ارور میداد. ارورش هم این بود: error sending jump command device API error
حالا دارم سعی میکنم این مونستر پک رو دانلود کنم:
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.rar
و البته یه برنامه به نام PST که میگن یه چیزی داره که میشه باهاش مثل RSD گوشی رو فلش کرد.
لطفا اساتید راهنماییهاشون رو ارائه بدن!
دوستان واقعا متشکرم
دوست عزیز(musketeer ) عرض کنم که خطایی که شما به آن برخورد کردید به
فایلهای Monster Pack یا Reflash دانلود شده مربوط نیست (error sending jump command device API error ) : اول از همه درایوری که در نوشته قبلی در مورد آن توصیح داده شد را نصب نموده
و با استفاده از گزینه Clean and Reinstall تمام درایورهای قبلی را ترو تمیز کنید ، سپس اگر مایل
به کار با برنامه RSD Lite هستید و آنرا قبلآ نصب کرده بودید آنرا Uninstall کرده مجددآ نصب کنید
حالا موبایل خودرا به کابل USB وصل نمایید و بگذاریید نصب موبایل کامل شود و سپس وارد مد Flash شوید
تا RSD Lite عمل شناسایی ونصب را انجام دهد .
نکته ظریفی در این میان وجود دارد و آن اینکه اکثر برنامه های مد P2K بعد از خروج قادر به تغییر اتوماتیک
مد به Modem نیستند و اکثر Fail هایی که دوستان به آن اشاره می کنند حتی در هنگام نصب Skin به همین
علت می باشد.
نهایتآ مهم اینست که اینگونه خطاها مربوط به بخش نرمافزارهای نصب شده و درایور می باشد و Monster Pack ها یا گوشی شما ایرادی ندارد.
موفق باشید.
mostafa54
14-02-2007, 13:31
با سلام به همه دوستان
امروز می خواهم چند برنامه که توسط آنها می توانید موبایل خودرا فلش کنید معرفی کنم .
1.RSD Lite : این برنامه برای فلش نمودن موبایل استاندارد میباشد و دارای مزایا و معایبی است
از مزایای آن محیط کاربری آسان و قابلیت فلش نمودن تعداد زیادی ( تا 15) گوشی بطور همزمان را دارد
علاوه بر آن تنها برنامه ایی است که می تواند BootLoader Version را چه در گوشی و چه در Monster Pack بطور همزمان نشان دهد و این در جلوگیری از فلش اشتباه بسیار کمک کننده است .
از معایب آن عدم توانایی در فلش نمودن گوشی با Backup تهیه شده با برنامه Flash&Backup 3 می باشد.
عیب دیگر آن احتمال Fail بسیار بالا هنگام فلش گوشی دارای فلش ورژن 86 به 85 ( یا به اصطلاح downgrade) است.
درضمن ورژنهای 2.7 و 3.2 آنرا امتحان کرده ام و بخوبی کار می کند . از ورژن 2.5 یا 2.4 استفاده نکنید زیرا یک Bug شناخته شده دارد واحتمال Fail بالا است.
2.PST : این برنامه برای قلش V3x استاندارد نیست ولی با اطمینان بالا قادر به فلش نمودن است . درواقع PST یک پک برای برنامه نویسی گوشی های موتورولا می باشد ( البته V3x بطور کامل با آن همخوانی ندارد)
این پک دارای برنامه ایی بنام Multiflash flex است که با استفاده از بخش flash می توانید موبایل خودرا قلش کنید ( عمل Flex در V3x کاربردی ندارد) .
از مزایای این برنامه توانایی Force flash ( و بنابراین downgrade اجباری ) می باشد و در این مورد موفق عمل می کند.
3. P2k Easy Tool : این برنامه برای استفاده درباکسهای UFS نوشته شده و بطور اولیه نیاز به کابل USB مخصوص این باکس دارد ولی هکرهای گرامی آنرا Crack کرده و با استفاده از یک Loader 25کیلوبایتی نرم افزاررا دورزده اند !! خیالتان راحت باشد چون این Loader بسیار عالی و بدون اشتباه کار می کند و شما یک برنامه قلش پرقدرت دارید که در هر شرایطی موفق می شود!
4. Flash & Backup : اسم خفنی دارد ولی عمده کار آن برای نصب Language Pack و Back up از گوشی می باشد. هیچوقت یک Monster Pack را با آن قلش نکنید زیرا موبایل Load نخواهد شد ورژن 3.0.53 همراه با Serial number دائمی قابل دانلود است .
ازکارهای دیگر این برنامه تغییر Code Group های داخل یک Monster Pack می باشد.
فعلآ تا همینجا کافی است ، دفعه بعد راجع به Code Group های داخل یک Monster Pack و نصب Language و قلش توضیح می دهم
همگی موفق باشید
مصطفی جان ممنون!!! از مطالب خوبت!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه!! فونت اون رو تغییر بدین !! مثله اینه بعضی ار حروف رو نمیخونه!!!
ممنون
begosiiib جان!!! از p2k هم استفاده کردی؟؟!! البته من یه برنامه هم داشتم که فقط مخصوص بک آپ بود!! اما الان یلدم ایسن کجا نسخه اون رو دارم!!! حتما دراولین فرصتی که دیدم برای میزارم!!!
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه من وئ تري ايكسمو فلش كردم همه چيز خوب پيش رفت ولي نميدونم چرا اس ام س اي فارسي رو نشون نميده با اين كه پك عربي نصب كردم؟ وايا موتورولا برنامه راديو داره؟ ضمنا من هنوز نتونستم اسكين 770 e رو پيدا كنم و يه سواله ديگه اينكه تقويت صداي گوشي براي باندها مضر هست تا حالا ماله كسي ايراد پيدا كرده؟ ممنون و خدافظ.
سلام عزیز!!!
متاسفانه نداره!!
در مورد اسکین هم باور کن جاهای زیادی برات گشتم اما همه مدل هست به جز اونکه شما میخواین!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من v3x ندارم !! اما ماله دوستام فقط یه خورده بیشتر باتری مصرف میکرد!!! در عین حال روی ولوم آخر هم بهتره نزارین چون!! کیفیت پایین میاد!! و احتمال آسیب های کم هم هست!!!
قربانت
begosiiib
14-02-2007, 21:11
gsm عزيز
من منتظر ميمونم اميدوارم فراموش نكنيد ممنونم
begosiiib
14-02-2007, 21:41
سلام دوستان
من يكسري skinهاي جالب شبيه Split Skin كه حرفشو زدن واستون پيدا كردم من رو گوشي خودم نصب كردم (v3i)
واقعا خوشكل و جالبه شما هم اگه نصبش كنيد حتما تا ئيد ميكنيد
روش نصب اسكين ها هم شبيه همونيه كه دوستمون برا اين نوع اسكينا گفتن هستش
با اين تفاوت كه براي تغيير آيكن نيازي به ساختن پوشه ايكن نيست خود اسكين اين كارو ميكنه
ضمنا بايد اون دو تا فايل تو پوشه سيستو تو پوشه سيستم گوشيتون كپي كنيد(ممكنه يكي از اين دوتا باشه)
اين يكيشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[اينم عكسشه
begosiiib
14-02-2007, 21:50
اينم خيلي باحاله آيكن هاي نازي داره
يادتون نره اين فايلا رو كپي كنيد تو شاخه سيستم (mma_ucp)
ممنون!!! عالی بودن!! دست درد نکنه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب انیمیشن مورد علاقه هنگام روشن یا خاموش شدن گوشی!!!
Custom Stratup/Shutdown animation
برای این کار باید:
1-تصویری که مورد علاقه شماست رو با این اسم ها ذخیره کنید
(custwakeup .gif & custgoodbye .gif) و (176 * 220)
2-و اون ها رو در این آدرس کپی کنید!!! /a/ folder
3-انیمیشن موتورولا در حالت روشن شدن رو با این فرمان غیر فعال کیند>
SEEM 0032_0001 > offset 1D > bit 3 [Uncheck]
4-انیمیشن موتورولا در حالت خاموش شدن رو با این فرمان غیر فعال کیند>
SEEM 0032_0001 > offset 31 > bit 0 [Uncheck
5-برای اینکه انیمیشن مورد علاقه شما( در حالت روشن) فعال بشه!! از این فرمان استفاده کنید>
(custwakeup .gif)
SEEM 004a_0001 > offset 23 [Set 01]
6- برای اینکه انیمیشن مورد علاقه شما( در حالت خاموش) فعال بشه!! از این فرمان استفاده کنید>(custwakeup .gif)
SEEM 0032_0001 > offset 46 > bit 0 [Check]
دوستان حتما نیاز نیست !!! هر دوی این ها رو انجام بدین!! یعنی میشه!! فقط انیمیشن ابتدا رو تغییر بدین!!!
این موارد هم برا اطلاع است>>>>
f. Splash screen (not an animated GIF):
For Blue (Purple) Flower Hello moto Splash screen - SEEM 004a_0001 > offset 1C0 [Set 01]
For Hellomoto Splash screen - SEEM 004a_0001 > offset 1C0 [Set 00]
* Splash screen can not be turned off. As of now, this SEEM has not been discovered.
یادآور میشم!!!splash در این نوشته!! همون عکس ابتدای گوشی است که با صدای خاص دیده میشه!!!
منبع برای رجوع[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرزوی موفقیت برای همه شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید میشه این برنامه LeaderGL FlexEditor لینکشو برام بزارید چون اینی که من دانلود کردم از سایت شما مال v3 هست من مال v3x میخوام بعد اون لینکی که گذاشتید اول از من پسورد سوال میکنه با اینکه پسوردمو درست میدم ولی باز ارور میده میشه برنامه شو بزارید طوری که راحت دانلودش کنم
سلام ببخشید میشه این برنامه LeaderGL FlexEditor لینکشو برام بزارید چون اینی که من دانلود کردم از سایت شما مال v3 هست من مال v3x میخوام بعد اون لینکی که گذاشتید اول از من پسورد سوال میکنه با اینکه پسوردمو درست میدم ولی باز ارور میده میشه برنامه شو بزارید طوری که راحت دانلودش کنم
[QUOTE=gsm;864531][url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این برنامه برای همه مدل ها است!!!! عینه شما باید مدل گوشی خودتون که v3x هست رو به اون بدید!!!
gsm عزيز
من منتظر ميمونم اميدوارم فراموش نكنيد ممنونم
سلام دوست عزیز
دیدین فراموش نکردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک برنامه
موفق باشین!!!
begosiiib
16-02-2007, 01:10
Skin Hellomoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
begosiiib
16-02-2007, 01:15
اييييييييييين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و
لینک(وی تری ایکس)
begosiiib
16-02-2007, 01:26
Red Sound by Giko ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
begosiiib
16-02-2007, 01:30
سلام دوست عزیز
دیدین فراموش نکردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک برنامه
موفق باشین!!!
خيييييييييييييييييييلي باحالي
فدات شم عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل شما رو نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک اسکین زیبا
لینک
Tecfield
16-02-2007, 13:20
[QUOTE=gsm;864531][url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
اين هم لينك دانلود برنامه LeaderGL براي V3x
Tecfield
16-02-2007, 13:26
سلام دوست عزيز
اين هم لينك يك برنامه توپ براي بك آپ گرفتن از فلش گوشيت
فقط يك مشكل هست و اون اينكه اين برنامه تريال است كرك هم نداره و فقط 15 بار مي توني از اون استفاده كني
پس حواستو جم كن كه از 15 بارت خوب استفاده كني
begosiiib
16-02-2007, 13:42
ممنونم دوست خوبم تريالشم كافيه لطف كرديد
Tecfield
16-02-2007, 13:50
ممنونم دوست خوبم تريالشم كافيه لطف كرديد
قربانت
اميدوارم تونسته باشم مشكلتو حل كنم
mostafa54
17-02-2007, 08:52
سلام دوست عزيز
اين هم لينك يك برنامه توپ براي بك آپ گرفتن از فلش گوشيت
فقط يك مشكل هست و اون اينكه اين برنامه تريال است كرك هم نداره و فقط 15 بار مي توني از اون استفاده كني
پس حواستو جم كن كه از 15 بارت خوب استفاده كني
بفرمایید سریال !! :
این سریال برنامه flash & backup 3.0.53 هست ! حالشو ببرید !! :laughing:
Name: random-fb3
Serial: E824-20D0-B9A6-9988
ممنون از حمید عزیز (hamid110) برای مهم کردن این تاپیک.
Tecfield
18-02-2007, 03:08
بفرمایید سریال !! :
این سریال برنامه flash & backup 3.0.53 هست ! حالشو ببرید !! :laughing:
Name: random-fb3
Serial: E824-20D0-B9A6-9988
ممنون دوست عزيز
خيلي حال دادي
فقط اگه واسه ورژن 3.0.58 هم داشتي بزار
graphmax
18-02-2007, 17:03
سلام
من موتورولا ال6 دارم
اما نمیدونم چطوری میشه توش برنامه های جاوا رو آپلود و نصب کرد البته با استفاده از wap و از اینترنت این کار رو کردم اما نمیدونم چطوری از توی کامپیوتر بریزم تو موبایلم اگه میشه کمکم کنید
سلام
من موتورولا ال6 دارم
اما نمیدونم چطوری میشه توش برنامه های جاوا رو آپلود و نصب کرد البته با استفاده از wap و از اینترنت این کار رو کردم اما نمیدونم چطوری از توی کامپیوتر بریزم تو موبایلم اگه میشه کمکم کنید
سلام دوست عزیز....
ورودت رو تبریک میگم...........
اگه گوشیتون همانند گوشی v3i v3x l7 باشه!!! وقتی از روی کامپیوتر درایوش رو بازمی کنید...
باید برنامه هاتون رو در فلدر kjava بریزید.....
موفق باشین...
دوستان برای آشنایی با معتبر ترین و مفید ترین برنامه های موتورولا حتما به این تاپیک سر بزنید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه آموزش .. که من دیدم و فکر کردم حتی برای اطلاعات هم بد نباشه یه نگاه به این بکنید.. ساده ... اما حرفه ای....
گوشی مورد تست V3 است ... اما V3I و V3X هم یه جورای زیادی شبیه هستن.... و میشه از یک روش استفاده کرد.. تصاویرگویای همه چیز هست و نیاز به توضیح اضافه نیست..
امید وارم جالب و مفید باشه....
موفق باشین....:icon_biggrin:
alibarca6
21-02-2007, 19:46
Gsm جان ممنون بخاطر آموزش بالا
Gsm جان قاب V3x و شیشه Lcd خارجی عوض می شه
Gsm جان ممنون بخاطر آموزش بالا
Gsm جان قاب V3x و شیشه Lcd خارجی عوض می شه
خواهش میکنم....
والا من خودم شنیدم میشه.. حتی قیمت که گرفتم گفتن قابش از 30 تا 50 تومان است....
ولی حتما میدونی .... خیلی سخته....
راستش من فرد حرفه ای رو تو این ضمینه نمی شناسم که بهتون معرفی کنم....(شرمنده)
اون دوستی هم که به من این موضوع رو گفت .... فقط قیمت دستش بود...
در کل عوض میشه....
mohsenpj
22-02-2007, 12:08
من از هر کی می تونه کمکم کنه خواهش دارم که این کار رو بکنه...
اینترنت من بسیار کنده و نمی تونم نرم افزارهای v3x رو دانلود بکنم...
در ضمن من تازه اینو خریدم و نمی دونم برای اینکه اونو به کامپیوتر از طریق دیتا وصل کنم چی کار کنم...
اگه ممکنه کسی نرم افزارهای مربوطه و همچنین آموزش وصل کردن به کامپیوتر رو به وسیله سی دی برام بفرسته هر چقدر هزینه شد من می پردازم...
منظورم leader gl و غیره... است که میتوان با ان اس ام اس های فارسی رو خوند و همچنین صدای اون رو افزایش داد... متشکرم..... ادرس mail من : mohsenpj@yahoo.com
begosiiib
23-02-2007, 19:05
من شرمنده ام v3iدارم وگرنه نوكرتم بودم
بچه ها اگه كسي از دستش بر مياد به دوستمون كمك كنه
alibarca6
23-02-2007, 21:50
خواهش میکنم....
والا من خودم شنیدم میشه.. حتی قیمت که گرفتم گفتن قابش از 30 تا 50 تومان است....
ولی حتما میدونی .... خیلی سخته....
راستش من فرد حرفه ای رو تو این ضمینه نمی شناسم که بهتون معرفی کنم....(شرمنده)
اون دوستی هم که به من این موضوع رو گفت .... فقط قیمت دستش بود...
در کل عوض میشه....
از راهنمایت متشکرم
:biggrin: ;) :rolleye:
mehdi_hps21
24-02-2007, 10:59
سلام بچه ها. من تازه این سایت رو پیدا کردم. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یعنی خودم مشکل دارش کردم. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه انگار که به کامپیوتر آلرژی داره. خلاصه پاک دیونم کرده. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.
سلام بچه ها. من تازه این سایت رو پیدا کردم. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یعنی خودم مشکل دارش کردم. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه انگار که به کامپیوتر آلرژی داره. خلاصه پاک دیونم کرده. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.
سلام مهدی جان...خوش اومدی...
ببین عزیز... شما میکین گوشیتون درست میشه ولی وقتی به کامی وصل میکنی این جور میشه....
فکر کنم بیشتر باید دنبال مشکل سیستم باشی تا گوشی....
amir2011
24-02-2007, 23:26
gsm جون بابت اون لینکهای اسکینها ممنون از بچه های دیگه هم میخوام مشکلاتشونو تو تایپیک تخصصی موتو مطرح کنند انشاالله برطرف بشه بزارید این تایپیک همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به بازی. اسکین و برنامه های دیگه موتو باشه.
با تشکر موفق باشید.
--------------------------------------------------------------------------------
gsm جون بابت اون لینکهای اسکینها ممنون از بچه های دیگه هم میخوام مشکلاتشونو تو تایپیک تخصصی موتو مطرح کنند انشاالله برطرف بشه بزارید این تایپیک همونطور که از اسمش مشخصه مربوط به بازی. اسکین و برنامه های دیگه موتو باشه.
با تشکر موفق باشید.
خواهش میکنم امیر جان....
درسته .. نظر همه اینه.. اما چند تا مشکل وجود داره...
1- خیل از تازه وارد ها نمیدونن و نمیشناسن این 2 تا تاپیک رو
2-و اینکه الان اینجا 83 صفحه داره... فوقش 20 از اون به موضوعش مربوط باشه...اگه 63 صفحه دیگه برای مثال اونجا بودن الان اونجا 114+60 صفحه میشد . حالا فکر کن چقدر ...دستر رسی سخت میشد ...
البته من یه مدت یه بار اگه دیده باشی صفحه هارو به صورت لیست درآوردم.... تا آسون تر بشه دسترسی...
موفق باشین
mehdi_hps21
26-02-2007, 10:48
سلام مهدی جان...خوش اومدی...
ببین عزیز... شما میکین گوشیتون درست میشه ولی وقتی به کامی وصل میکنی این جور میشه....
فکر کنم بیشتر باید دنبال مشکل سیستم باشی تا گوشی....
با سلام خدمت دوست عزیز
من گوشی را تا حالا به 3 تا کامپیوتر وصل کردم و با هر 3 تا مشکل پیدا کرده. من نمی دونم واقعاً مشکلش چیه.؟ راستی اگر ممکن است طریقه فلش کردن V3X را بگید ممنون می شم.
راستی اگر ممکن است طریقه فلش کردن V3X را بگید ممنون می شم.
سلام دوست خوبم....
2 تا هست اولی پی دی اف هست که باید دانلود کنی ....
دومی هم لینک یک سایت هست.....
راهنمای فلش و فلکس2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمای فلش و فلکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیز.. من برای اینکه این 2 تاپیک شلوغ نشه از نظر صفحه.. مطالب را در هر دو تا پیک نمیزارم و تنها در یکی از اونها میزارم و در دیگری .. خبرش...
الان در تاپیکی که در امضا هم اومده.....از صفحه 112 تا 115 آموزش بک آپ گرفتن و همچنین معرفی چند برنامه ... آمده است...
امید وارم مفید باشه....
mehdi_hps21
27-02-2007, 09:42
سلام بچه ها. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه کامپیوترم هم تا حالا با 3 تا آنتی ویروس kasper sky و Mac Afee و Norton بروز شده گشتم و جالب اینکه با هر 3 تا هیچگونه ویروسی پیدا نکردم. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.بعضی وقتها هم در موقع صحبت کردن قفل می کنه و خاموش میشه.
mohsenpj
01-03-2007, 11:05
من می خوام گوشیم رو از طریق دیتا به کامپیوتر وصل کنم. چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم و به چه ترتیبی باید عمل کنم. چون من leder gl رو دانلود کردم ولی نتونستم اون رو به کامپیوتر بشناسم... باید چی کار کنم..چی رو دانلود کنم.. گوشی رو خاموش کنم یا نه.. سیم کارت رو در بیارم یا نه.. چی کار کنم.. اگه می شه روند کار رو از اول برای من و امثال من توضیح بدین...
من می خوام گوشیم رو از طریق دیتا به کامپیوتر وصل کنم. چه برنامه هایی رو باید دانلود کنم و به چه ترتیبی باید عمل کنم. چون من leder gl رو دانلود کردم ولی نتونستم اون رو به کامپیوتر بشناسم... باید چی کار کنم..چی رو دانلود کنم.. گوشی رو خاموش کنم یا نه.. سیم کارت رو در بیارم یا نه.. چی کار کنم.. اگه می شه روند کار رو از اول برای من و امثال من توضیح بدین...
عزیز من این کا رو به شکل تصویری هم گذاشتم....
فقط قبل از اینکه این آموزش رو بخونی این رو میگم که..قبل از این کار هر چیز که از موتورولا نصب کردی رو پاک کن و بعد .. طبق آموزش برو...
در ضمن این درایور ها رو هم دانلود کن
اینم 2 آموزش برای این کار
آموزش تصویری1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش تصویری2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشین/.....
یکی از دوستان اسکین برای e770 میخواستن....البته خیلی وقته.. ولی من تازه گیر آوردم....
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
1-ببخشيد تاجايي كه مي دونم براي تقويت صدا ابتدا با همه خروجي صداها رو روي 2 قرار داد
خوب آيا بجز آيفون و دوربين فيلم برداري و پخش موزيك و صداي زنگ جاي ديگري هم هست كه بايد
ولوم روي 2 قرارگيرد ؟
2- ضمننا آيا پچ فارسي كردن براي V3x را داريد يا لااقل براي Sms فارسي ..ممنون
1- يه تيكه فيلم معمولي رو با گوشي بگيريد و بعد با استفاده از منوي Option و گزينه هاي Properties , File Details ببينيد پسوند فايل چيه ؟ پيش فرض گوشي 3gp مي باشد.
2- با استفاده از قسمت Load فايل Seem با آدرس 004a-0001 رو از روي گوشي باز كنيد.
3- يه كپي از اون روي سيستم بگيريد.
4- به Offset شماره 1A1 بريد و بيت 0 و 7 رو تيك بزنيد. يعني روشن كنيد.
5- با استفاده از قسمت Save فايل Seem با آدرس 004a-0001 رو بر روي گوشي ذخيره كنيد.
6- گوشي رو راه اندازي مجدد كنيد.
7- حالا دوباره يه تيكه فيلم معمولي رو با گوشي بگيريد و بعد با استفاده از منوي Option و گزينه هاي Properties , File Details ببينيد پسوند فايل چيه ؟ بايد به Mpeg4 تغيير پيدا كرده باشه
سلام
دوست عزيز 1A1 offset روي گوشي v3x من بيت 01 است نه 07
ضمننا بعد از نصب فايل افزايش زوم دوربين فيلم برداري
حالا زوم دوربين من شده : 1 ... 2 ... 4 يعني حالت زوم 3 ندارد !
ممنون ميشم توضيح بدي
از زحمات همه دوستان و شما متشكرم
سلام
1-ببخشيد تاجايي كه مي دونم براي تقويت صدا ابتدا با همه خروجي صداها رو روي 2 قرار داد
خوب آيا بجز آيفون و دوربين فيلم برداري و پخش موزيك و صداي زنگ جاي ديگري هم هست كه بايد
ولوم روي 2 قرارگيرد ؟
سلام دوست عزیز...
در مورد سوال 1 چون من v3x ندارم .. متاسفانه نمیتونم کمکتون کنم.....
سوال دو _.. پک نیست.. اما زبان هست.....
برای راهنمایی بهتر به اینجا سر بزن.. اگه مشکلی داشتی بگو....(این لینک ها برای هر دو سوالت خوبن)
تقویت صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنمایی ها و آموزش در مورد فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشین
سلام
دوست عزيز 1A1 offset روي گوشي v3x من بيت 01 است نه 07
ضمننا بعد از نصب فايل افزايش زوم دوربين فيلم برداري
حالا زوم دوربين من شده : 1 ... 2 ... 4 يعني حالت زوم 3 ندارد !
ممنون ميشم توضيح بدي
از زحمات همه دوستان و شما متشكرم
دوست عزیز _____
سمیه.. خیلی وقته از پیش مارفته.. ...
شما وقتی روی اون آفست مزنی.. 7 بیت برای شما باز میشه.. و باید 1 و 7 رو تیک بزنی...این امکان نیست که فقط 1 باشه..
یک باره دیگه تست کنی....
در مورد سوال بعدتون هم باید بگم.... خودتون رو ناراحت نکنید .. در موتو این چیز ها عادیه....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه منستر پک برای کسانی که پک عربی می خواستن....
از اینجا..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar)
یه منستر پک برای کسانی که پک عربی می خواستن....
از اینجا..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar)
راستي تو خواب نداري ؟! عين من
اين لينك فايل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07_00_06R_GSPSLQAT675UL07E_1FF.rar
اين هم منبع :
اساتيد لطفا چك كنيد ممنون
يك سوال : اگر بخواهيم فقط sms فارسي داشته باشيم آيا باز هم بايد با اين فايل فلش بشه ؟
يا راه آسان تري هم هست
mehdi257
03-03-2007, 08:03
بچه ها دمتان گرم من نمی توان انجمن را بگردم لطفاً فایل تقویت صدا V3i را برای من بزارید
1- يه تيكه فيلم معمولي رو با گوشي بگيريد و بعد با استفاده از منوي Option و گزينه هاي Properties , File Details ببينيد پسوند فايل چيه ؟ پيش فرض گوشي 3gp مي باشد.
2- با استفاده از قسمت Load فايل Seem با آدرس 004a-0001 رو از روي گوشي باز كنيد.
3- يه كپي از اون روي سيستم بگيريد.
4- به Offset شماره 1A1 بريد و بيت 0 و 7 رو تيك بزنيد. يعني روشن كنيد.
5- با استفاده از قسمت Save فايل Seem با آدرس 004a-0001 رو بر روي گوشي ذخيره كنيد.
6- گوشي رو راه اندازي مجدد كنيد.
7- حالا دوباره يه تيكه فيلم معمولي رو با گوشي بگيريد و بعد با استفاده از منوي Option و گزينه هاي Properties , File Details ببينيد پسوند فايل چيه ؟ بايد به Mpeg4 تغيير پيدا كرده باشه
توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.
ميشه بگيد منظور از آفست 1a1 كجاست.
ممنون...
بچه ها دمتان گرم من نمی توان انجمن را بگردم لطفاً فایل تقویت صدا V3i را برای من بزارید
فدات شم مهدی جان....
مهدی جان....v3i فایل تقویت صدا نداره....(یعنی تو این تاپیک)تقویت صدا برای این گوشی .. توصیه نمیشه...
توي تصوير آموزش آفست سه رقمي نداشت.
ميشه بگيد منظور از آفست 1a1 كجاست.
ممنون...
دوست عزیز....البته برای من پیش نیومده که ببینم اما تا حالا در برنامه leader & gl نتونستم از این آفست استفاده بکنم....
ولی این رو میدونم برنامه هایی که بصورت تخصصی به ادیت سیم میپردازن.. و مقدار آفست رو در اون ها.. خودمون مینویسیم....(یعنی مثل اینجا نیست....که نقطه طول و عرض رو پیدا کنیم)
همچون p2kseem.....
راستي تو خواب نداري ؟! عين من
بد.. تا آخر شب میام جواب سوال میدم........
--------------------------------------------------------------------------------
يك سوال : اگر بخواهيم فقط sms فارسي داشته باشيم آيا باز هم بايد با اين فايل فلش بشه ؟
يا راه آسان تري هم هست
نه عزیز.. تنها راهش همونه.... فلش فقط....
اين لينك فايل :
اين هم منبع :
اساتيد لطفا چك كنيد ممنون
دوست عزیز شما خودتون باید این فایل ها رو چک کنید ... یعنی بر اساس s/w گوشی خودتون....
این جوری هرکس بر اساس گوشی خودش میگه.....
موفق باشین
agay gsm kiyly lotf karden vagean sharmanam karden babet eskin e770 babet hamiye zahmathayi ke mikeshid mamnonam omidvaram hamishe to zendegit movafag bashi
agay gsm kiyly lotf karden vagean sharmanam karden babet eskin e770 babet hamiye zahmathayi ke mikeshid mamnonam omidvaram hamishe to zendegit movafag bashi
خواهش میکنم دوست عزیز....
فقط من شرمندم که یوزر شما رو فراموش کردم... که به شما اطلاع بدم که پیدا کردم...
امیدوارم به دردتون خورده باشه....
موفق باشین.....
mom_1425
06-03-2007, 21:35
سلام به همه دوستان موتورولا دوست.
درخواست کمک اورژانسی:
من یه پک زبان روی گوشیم ریختم با rsd
اما وسط کار eror داد (error 84) وقتی گوشی رو روشن کردم پک زبان نصب شده بود اما افسوس که phon bookو media fileو smsوخلاصه بعضی از منوهای گوشی باز نمیشه
عاجزانه تقاضای کمک فوری فوتی دارم.
:sad: :sad: :sad:
درخواست کمک اورژانسی:
اما وسط کار eror داد (error 84) وقتی گوشی رو روشن کردم پک زبان نصب شده بود اما افسوس که phon bookو media fileو smsوخلاصه بعضی از منوهای گوشی باز نمیشه
سلام دوست عزیز... اگه مطمئن هستی که...پک درست زبان رو بر اساس اطلاعات گوشی خودتون نصب کردین..
فکر کنم بهترین راه فلش مجدد و با منستر پک بهتر است.
amir2011
06-03-2007, 22:47
درخواست کمک اورژانسی:
:sad: :sad: :sad:
ببین دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم باید تنظیمات usb رو درست کنی بعد دوباره فلش کنی
amir2011
06-03-2007, 22:59
سلام
ولوم روي 2 قرارگيرد ؟
دوست عزیز دو تا ولوم دیگه هست
setting/ring style/loud detail/key volume
setting/java setting/app volume
dimah2005
07-03-2007, 13:40
سلام من ی برنامه برنامه ضبط صدا میخوام
لینک صفحه اول خرابببببه
سلام من ی برنامه برنامه ضبط صدا میخوام
لینک صفحه اول خرابببببه
سلام دوست عزیز.... بیبین این لینک سایت بدردت می خوره..... اینجا که سالمه
معرفی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
بازی snake برای v3x میخوام.اگه کسی داره بزاره.ممنون
اميرجان و GsM ممنون
خواهش عزیز... موفق باشین....
اون که برای نوکیا است که فکر نکنم گیر بیاد.. اما برای بازی .. به آرشیو کمال جان.. تو بخش بازی باید سر بزنی....
موفق باشی
mohsenpj
09-03-2007, 21:51
من می خواستم بدونم که این برنامه هایی که شما در ابتدای تاپیک معرفی کردین رو چطور روی گو شیم نصب کنم منظورم مراحل نصب از اول تا آخر مثلا نرم افزار message به وسیله bluetooth رو چطور و کجای گوشی نصب کنم . مرسی
دوستان برنامه هاي تحت جاوا مانند بازي و نقشه و ... زمان زيادي طول مي كشه تا اجرا بشه
آيا كاري مي شه كرد؟
گوشن من :v3x
من می خواستم بدونم که این برنامه هایی که شما در ابتدای تاپیک معرفی کردین رو چطور روی گو شیم نصب کنم منظورم مراحل نصب از اول تا آخر مثلا نرم افزار message به وسیله bluetooth رو چطور و کجای گوشی نصب کنم . مرسی
سلام محسن جان...
من خیلی وقت به برنامه هایی که سمیه عزیز گذاشته سر نزدم...
اما اگر برنامه های رو گفتن برای موبایل است و باید در گوشی استفاده کنید.باید پسا از دانلود کردن برنامه و اون رو در این پوشه ذخیره نمایید (mobile/kjava) سپس از طریق گوشی اون رو....نصب کنید...
بازم سوال داشتی من درخدمتم...
دوستان برنامه هاي تحت جاوا مانند بازي و نقشه و ... زمان زيادي طول مي كشه تا اجرا بشه
آيا كاري مي شه كرد؟
گوشن من :v3x
آره عزیز ... معمولا این جور.. گوشی های موتورولا در این قیمت...
کاری نمیشه کرد عزیز
موفق باشین
سهراب مموتی
10-03-2007, 11:45
سهراب مموتی
10-03-2007, 11:57
از بین دوستانی که v3x دارند آیا کسی دیکشنری en to en داره . من چند تا دانلود کردم که هیچ کدومش روی v3x نصب نشده. advanced english dictionary رو هم نتونستم نصب کنم.
ممنون
ممنون سهراب جان..اما با اون معروف خیلی فرق میکنه....
دست درد نکنه....
سهراب مموتی
10-03-2007, 18:07
اسمشو بگو شاید بشه پیداش کرد
سهراب مموتی
10-03-2007, 18:10
اسمش همین اسنک است.. اما گرافیکش خیلی بالاتره....اگه پیدا کنی.. ممنون میشم....
mostafa54
11-03-2007, 13:34
از بین دوستانی که v3x دارند آیا کسی دیکشنری en to en داره . من چند تا دانلود کردم که هیچ کدومش روی v3x نصب نشده. advanced english dictionary رو هم نتونستم نصب کنم.
ممنون
با سلام
این دیکشنری را نصب کردم بسیار عالی است دارای 140000 لغت می باشد
Viren's Dictionary ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای فعال سازی کامل کد زیر را وارد کنید
Name: free
Key: 587856
موفق باشید:rolleye:
Tecfield
14-03-2007, 02:13
يا راه آسان تري هم هست
سلام دوست عزیز
شما لازم نیست با اون فایل دوباره گوشیتو فلش کنی و راه ساده تر هم هست
برای این کار کافیه که فقط فایل Language Pack جدید را رو گوشیت بریزی
آدرس فایل:
حجم فایل 1.31mb
برای ریختنش هم باید مثل فلش کردن عمل کنی و از نرم افزار RSD Lite استفاده کنی
دوستان عزیز......برای ...رسیدگی بهتر....سوال هاتون رو در زیر مجموعه جدید..موتورولا مطرح کنید.....
ممنون
سلام
من گوشیم k750 هستش و می خوام با یه v3x عوض کنم . اگه کسی هست بگه؟ در ضمن 2 ماه هست با گوشی کار کردم .
اگه ممکنه قیمت گوشی v3x را می خوام بدونم
سلام دوست عزیز
فکر کنم الان حدود 280 باشه....
saeid_hcc_3000
16-03-2007, 16:02
سلام mehdi_hps21. در مورد موشکل sms هات باید بگم 6 ماه پیش منم گوشیم تو همین درد سر افتاد.راه حلشم اینه که اول از هر 2تا sms ی که شبیه همه اوننی که ویروسه رو پاک کنی معمولا مثلا اگه 2تا 15 داری 15 زیری هستش.بعدش به وسیله پورت موستقیم مموریت رو به کامپوتر وصل کن.hiden رو غیر فعال کن بعدش به وسیله یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن.حتما ویروس پیدا میکنه.پاکش کن درست میشه.
راستی برا بلند کردن صدا این جا برو بهتره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادگار دوست عزیزمون سمیه هست.:10:
saeid_hcc_3000
16-03-2007, 16:30
سلام gsm.
میتونی کاملا من رو راهنمایی کنی که چطوری قابلیت خووندن فونت فارسی رو به گوشیم بدم.هم لینک برنامه ها رو به هم بده و هم لینک پک زبان رو.
راستی اگه زحمتی هم نیست بگو چطوری فلشش کنم و چطوری از پک قبلیم هم بکاپ بگیرم.
ممنونت میشم.:20:
راستی s/w version=r252211LD-AS-V-85.92.E3P & languge list= 004D هستش.خواهشن یه جوری راهنمایی کن که نه sms هام پاک بشه و نه Phon book .مرسی
سلام دوست عزیز
شما لازم نیست با اون فایل دوباره گوشیتو فلش کنی و راه ساده تر هم هست
برای این کار کافیه که فقط فایل Language Pack جدید را رو گوشیت بریزی
آدرس فایل:
حجم فایل 1.31mb
برای ریختنش هم باید مثل فلش کردن عمل کنی و از نرم افزار RSD Lite استفاده کنی
ممنون Tecfield عزيز
Tecfield و Gsm عزيز و ساير دوستان سلام :
من يه مشكل در زمان نصب گوشي براي فلش دارم
بعد از نصب گوشي مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و همچنين motorola mcu data logger ظاهر مي شود كه ظاهرا در پك MotPCSDrivers وجود
ندارد. لطفا دوستان كمك كنيد
گوشي من v3x
saeid_hcc_3000
16-03-2007, 23:59
سلام gsm.
پیغام دادم که بگم نتونستم تحمل کنم و دلم رو زدم به دریا خودم نشستم فلشش کردم.به هر حال یاد گرفتم.ممنون از توضیحات قبلیت.
saeid_hcc_3000
17-03-2007, 10:21
با سلام خدمت همه بچه های ماه تاپیک مخصوصا gsm. :11:
همونطور که گفتم دیروز برای اولین بار دلم رو زدم به دریا و گوشی رو فلش کردم(لازم به ذکر که زیادی سیخش زدم که مجبور شدم).حالا بگذریم.
چندتا مشکل کوچیک برام پیش اومده.
1-قبلا فنت صفحه خارجیم مشکی بود و راحت میشد دید اما الان آبی روشن شده و خیلی زشت شده ودر ضمن راحت نمیشه دید!!!
2-قبلا فایل بلند کردن صدا رو که میریختم صداش خیلی زیاد میشد اما الان یکم بیشتر نشده!!!
میخواستم اگر میتونید و راهی هست به من کمک کنید که این 2 تا مشکل بر طرف بشه.
**راستی اگر راهی هم هست که وقت صحبت کردن آرم موتورولا صفحه خارجی روشن باشه اوون رو هم بگیید**.
با تشکر.
راستی فایلی که باهاش فلش کردم این بود.
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.shx
saeid_hcc_3000
17-03-2007, 10:33
اینم درایور های جدید برای اونایی که ویندوز ویستا دارن.
32بیتیها = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیتیها = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام gsm.
میتونی کاملا من رو راهنمایی کنی که چطوری قابلیت خووندن فونت فارسی رو به گوشیم بدم.هم لینک برنامه ها رو به هم بده و هم لینک پک زبان رو.
راستی اگه زحمتی هم نیست بگو چطوری فلشش کنم و چطوری از پک قبلیم هم بکاپ بگیرم.
ممنونت میشم.
راستی s/w version=r252211LD-AS-V-85.92.E3P & languge list= 004D هستش.خواهشن یه جوری راهنمایی کن که نه sms هام پاک بشه و نه Phon book .مرسی
سلام سعید جان....
کم پیدا؟؟؟؟
ببین.. لینک جدیدآموزش رو متالیکا آپدیت کرده که میتونی دانلود کنی و ....استفاده کنی. که در امضام زیر مجموعه موتورولا اومده....برای آموزش بک آپ هم بازم اگه به امضام مراجعه کنی.. میبینی....کامل رو گذاشتم...
برای فایل ها باید از این سایت استفاده کنی
موفق باشی دوست خوبم....
Tecfield و Gsm عزيز و ساير دوستان سلام :
من يه مشكل در زمان نصب گوشي براي فلش دارم
بعد از نصب گوشي مجددا پيغام Found new hardware اين دفعه motorola Accessory
و همچنين motorola mcu data logger ظاهر مي شود كه ظاهرا در پك MotPCSDrivers وجود
ندارد. لطفا دوستان كمك كنيد
گوشي من v3x
سلام دوست عزیز......
پیشنهاد من اینه که اون درایوری که مجدد در سایت پی سی موب برات گذاشتم رو فعلا تست کنی.. ببینی چی جواب میده؟؟!!
موفق باشین...
با سلام خدمت همه بچه های ماه تاپیک مخصوصا gsm. :11:
همونطور که گفتم دیروز برای اولین بار دلم رو زدم به دریا و گوشی رو فلش کردم(لازم به ذکر که زیادی سیخش زدم که مجبور شدم).حالا بگذریم.
چندتا مشکل کوچیک برام پیش اومده.
1-قبلا فنت صفحه خارجیم مشکی بود و راحت میشد دید اما الان آبی روشن شده و خیلی زشت شده ودر ضمن راحت نمیشه دید!!!
2-قبلا فایل بلند کردن صدا رو که میریختم صداش خیلی زیاد میشد اما الان یکم بیشتر نشده!!!
میخواستم اگر میتونید و راهی هست به من کمک کنید که این 2 تا مشکل بر طرف بشه.
**راستی اگر راهی هم هست که وقت صحبت کردن آرم موتورولا صفحه خارجی روشن باشه اوون رو هم بگیید**.
با تشکر.
راستی فایلی که باهاش فلش کردم این بود.
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.shx
سلام سعید..جان.. شرمنده.. چون کلوپ موتورولا رو زدن ... یادم میره بیام اینجا...
ببین این قانونه که بعد از فلش .. یا استفاده از منستر پک.. یک سیر قابلیت ها به گوشی...اضافه یا کم بشه...
پیشنهاد من اینه که...با یک منستر پک جدید تر.. این کار رو انجام بدین....
د مورد سوال آخریت هم.. فقط میشه عوض کرد اون رو. که اگه به آموزش هایی ک در امضام گذاشتم سر بزنی. میتونی... ببینی.. حالا برای روشن نگاه داشتنش....شاید از طریق رینگ لایت ها بشه.. که بازم به آموزش ها رجوع کن....
فقط در مورد فونت.. میتونی از آموزش های سمیه عزیز.. در همن تاپیک استفاده کنی....
موفق باشین....:11:
سلام دوست عزیز......
پیشنهاد من اینه که اون درایوری که مجدد در سایت پی سی موب برات گذاشتم رو فعلا تست کنی.. ببینی چی جواب میده؟؟!!
موفق باشین...
سلام متاسفانه باز هم همان مشكل :11:
saeid_hcc_3000
18-03-2007, 15:57
سلام سعید..جان.. شرمنده.. چون کلوپ موتورولا رو زدن ... یادم میره بیام اینجا...
ببین این قانونه که بعد از فلش .. یا استفاده از منستر پک.. یک سیر قابلیت ها به گوشی...اضافه یا کم بشه...
پیشنهاد من اینه که...با یک منستر پک جدید تر.. این کار رو انجام بدین....
د مورد سوال آخریت هم.. فقط میشه عوض کرد اون رو. که اگه به آموزش هایی ک در امضام گذاشتم سر بزنی. میتونی... ببینی.. حالا برای روشن نگاه داشتنش....شاید از طریق رینگ لایت ها بشه.. که بازم به آموزش ها رجوع کن....
فقط در مورد فونت.. میتونی از آموزش های سمیه عزیز.. در همن تاپیک استفاده کنی....
موفق باشین....:11:
Gsm جان دوباره سلام.از بابت راهنمایت ممنونم.ولی من مشکل زیاد خاصی برام پیش نیومده فقط میخواستم ببینم که میشه رنگ فونت روی صفحه نمایش رو تقییر داد یا نه.صفحه نمایش خارجیش رو میگم.لازم به ذکر هستش که من برای تغیر زبان فونت خودت یعنی R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash.shx رو دالود کردم و ریختم.اگه میشه مشکیش کرد به من خبر بده.
:10:
amir2011
18-03-2007, 22:21
سلام متاسفانه باز هم همان مشكل :11:
عزیزم شما یکبار با طریقه نصب usb رو .رو مموری کارت بزار بقیه درایور ها اینطوری نصب میشه
Gsm جان دوباره سلام.از بابت راهنمایت ممنونم.ولی من مشکل زیاد خاصی برام پیش نیومده فقط میخواستم ببینم که میشه رنگ فونت روی صفحه نمایش رو تقییر داد یا نه.صفحه نمایش خارجیش رو میگم.لازم به ذکر هستش که من برای تغیر زبان فونت خودت یعنی R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash.shx رو دالود کردم و ریختم.اگه میشه مشکیش کرد به من خبر بده.
سلام عزیز.......
خواهش میکنم.......
راستش .. میدونی که از طریق گوشی اصلا نمیتونی....پس باید باز هم از طریق همون آموزش رنگ رو تغییر بدی...
راستش من خودم هم .. تاحالا اون آموزش رو کامل نخوندم.. و انجام ندادم.. اما میدونم راحته و سمیه عزیز هم خوب توضیح داده...
موفق باشی.. عزیز :11:
عزیزم شما یکبار با طریقه نصب usb رو .رو مموری کارت بزار بقیه درایور ها اینطوری نصب میشه
دوست عزيز سلام در صورت امكان كامل تر طريقه نصب رو توضيح بده
برخي از دوستان مي كن بايد گوشي توي وضعيت ديتا كانكشن باشد
و كليد * +# +و قرمز را با هم نگهداريم
لطفا كامل تر توضيح بده ممنون
دوست عزيز سلام در صورت امكان كامل تر طريقه نصب رو توضيح بده
برخي از دوستان مي كن بايد گوشي توي وضعيت ديتا كانكشن باشد
و كليد * +# +و قرمز را با هم نگهداريم
لطفا كامل تر توضيح بده ممنون
عزیز.. اینکه برای .. بوت بالا آوردنه.....
saeid_hcc_3000
19-03-2007, 12:10
سلام عزیز.......
خواهش میکنم.......
راستش .. میدونی که از طریق گوشی اصلا نمیتونی....پس باید باز هم از طریق همون آموزش رنگ رو تغییر بدی...
راستش من خودم هم .. تاحالا اون آموزش رو کامل نخوندم.. و انجام ندادم.. اما میدونم راحته و سمیه عزیز هم خوب توضیح داده...
موفق باشی.. عزیز :11:
یک سلام خدمت GSM و همه بچه های خوب کلوپ:7:.
دیشب دوباره با یک مدل دیگه از فایل های فلش گوشیم رو فلش کردم همه چیز سالمه جز یک چیز که عجیبه:icon_mad: !!!
وقتی گوشی رو روشن میکنم به جای اینکه انیمیشن اولش لود بشه این پیغام رو میده که سیستمی هم هست.یعنی تا ok رو نزنیم وارد گوشی نمیشه :6:.
(Motorola test unit active panic report and logging are enabled.Sms Will be sent when the phone panics.). لطفا راهنماییم کنید که این پیغام یعنی چی و از کجا میشه غیر فعالش کرد :42:.
(((( راستی GSM عزیز اگه شد بگو چطوری میتونم رنگ فنت صفحه خارج رو عوض کنم منظورم اینه که شماره صفحه ای که سمیه آموزش داده بود رو به من بده.:45:)))
TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.T
سلام سعید جان.... در پیغام برات توضیح دادم.. اگه بازم مشکلی داشتی... بگو..همینجا.. من در خدمتم....
saeid_hcc_3000
20-03-2007, 14:41
سلام سعید جان.... در پیغام برات توضیح دادم.. اگه بازم مشکلی داشتی... بگو..همینجا.. من در خدمتم....
از بابت راهنمایهات ممنونم.
با عرض سلام خدمت همه موتو دوستا مخصوصا GSM جان که همش براش درد سر داریم:2: .
اگر زحمتی نیست میخواستم در مورد یکسری از فایلها ازتون اطلاعات بگیرم و بپرسم که هر فایل برای چه منظوری هست و چه تغییری در گوشی میده.
فایلها عبارتند از:
MXLP؟
Flexlash؟
ReFlash_Mlp؟
Reflash؟
Monster packs؟
از هر کی که میتونه اطلاعات به من بده تا علاوه بر اینکه هم به من آمزش داده باشه هم بقیه رو پیشاپیش تشکر میکنم مخصوصا از مدیر محترم GsM که تا حالا چه به من چه بجه های دیگه خیلی کمک کرده.
فردا صبح روز سال تحویل هست.امکان داره تا اول سال تحویل دیگه کانکت نشم که بتونم تبریک بگم.به خاطر همین گفتم الان بگم تا دیر نشده.سال نو همگی بچه های کلوپ مبارک باشه.امیدوارم سال گذشته سالی پر بار براتون بوده باشه و سال جدید پر بار تر از هر سال.اگه دوست داشتین اول سال تحویل هم برا خودتون دعا کند هم برای همه مریضها.برای جوونهایی که آرزو دارن تا به آرزوهاشون برسن.برای همه اونهایی که دستشون از دنیا کوتاهه و اگر دوست داشتین برای من حقیر که یک دنیا مشکلات دارم:46: سال خوبی داشته باشید
سال نو مبارک
[B]
:11: :40: HAPPY NEW YEAR:40::11: [/B
]
از بابت راهنمایهات ممنونم.
با عرض سلام خدمت همه موتو دوستا مخصوصا GSM جان که همش براش درد سر داریم:2: .
اگر زحمتی نیست میخواستم در مورد یکسری از فایلها ازتون اطلاعات بگیرم و بپرسم که هر فایل برای چه منظوری هست و چه تغییری در گوشی میده.
فایلها عبارتند از:
MXLP؟
Flexlash؟
ReFlash_Mlp؟
Reflash؟
Monster packs؟
از هر کی که میتونه اطلاعات به من بده تا علاوه بر اینکه هم به من آمزش داده باشه هم بقیه رو پیشاپیش تشکر میکنم مخصوصا از مدیر محترم GsM که تا حالا چه به من چه بجه های دیگه خیلی کمک کرده.
فردا صبح روز سال تحویل هست.امکان داره تا اول سال تحویل دیگه کانکت نشم که بتونم تبریک بگم.به خاطر همین گفتم الان بگم تا دیر نشده.سال نو همگی بچه های کلوپ مبارک باشه.امیدوارم سال گذشته سالی پر بار براتون بوده باشه و سال جدید پر بار تر از هر سال.اگه دوست داشتین اول سال تحویل هم برا خودتون دعا کند هم برای همه مریضها.برای جوونهایی که آرزو دارن تا به آرزوهاشون برسن.برای همه اونهایی که دستشون از دنیا کوتاهه و اگر دوست داشتین برای من حقیر که یک دنیا مشکلات دارم:46: سال خوبی داشته باشید
سال نو مبارک
:11: :40: HAPPY NEW YEAR:40::11: [/B
]
سلام سعید جان....
اختیار داری وظیفمه....
ببین اینا رو ول کن .. بزار این طور برات بگم......:46:
ببین lp مخفف پک زبان که اگه غلط املای ازم نگیرین میشه lounguge pack ....خوب حالا 2 فایل هم داریم به اسم های flash &flex که اینا خودشون جدا 2 نوع....فلش محسوب میشن.. یعنی یا فلش می کنیم یا فلکس
حالاMonster packs چیه؟؟؟
تمام چیزایی که من در بالا گفتم.. همش تو اینه.. یعنی پک کامل.....
فکر کنم.... به طور مختصر ..گغته باشم جواب سوالت رو...
البته من که تا 3 هستم نت....:27:
[B]ولی منم همین آرزو رو برای همه هموطن هام..... و شما.. عزیزان.....دارم....... و فرا رسیدن سال نو رو به همه عزیزان گلم تو این سایت و خصوصا برو بچ.. موتورولا تبریک میگم..... امید وارم سال خوب و پر برکتی برای همه عزیزان باشه.......
درخواست از دوستان ..............
از همه دوستان که v3x دارن... این درخواست رو دارم که در این تاپیک....سوال هاشون رو مطرح نکنند و به این تاپیک مراجعه کنند....تا در آینده نزدیک... سرنوشت و راه این تاپیک هم مشخص بشه.. فعلا.. برنامه های سمیه عزیز.. توسط متالیکا یا خود من.. به تاپیک جدا منتقل میشه.....
امید وارم... نهایت همکاری رو بکنید......
درخواست در این تاپیک
کلوپ v3x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
میلاد
یک سلام خدمت GSM و همه بچه های خوب کلوپ:7:.
دیشب دوباره با یک مدل دیگه از فایل های فلش گوشیم رو فلش کردم همه چیز سالمه جز یک چیز که عجیبه:icon_mad: !!!
وقتی گوشی رو روشن میکنم به جای اینکه انیمیشن اولش لود بشه این پیغام رو میده که سیستمی هم هست.یعنی تا ok رو نزنیم وارد گوشی نمیشه :6:.
(Motorola test unit active panic report and logging are enabled.Sms Will be sent when the phone panics.). لطفا راهنماییم کنید که این پیغام یعنی چی و از کجا میشه غیر فعالش کرد :42:.
سلام ........
دوست عزيز شما اين فايل رو دانلود كن و بعد از آنزيپ با برنامه RSD Lite ... منتقل كنيد به گوشيتون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13_v0.3%20for%20Serpens%20Sirius.rar
ممنون بهمن جان.....((( دستت درد نکنه که جواب داد)))
سعید جان ان شا الله که دیگه مشکلی نداشته باشی.....
Death Love
20-03-2007, 20:29
از metal بعیده مگه ممکنه وسیله هی که محاسبه میکنه سی پی یو نداشته باشه.
ماشین حساب pu داره
از metal بعیده مگه ممکنه وسیله هی که محاسبه میکنه سی پی یو نداشته باشه.
ماشین حساب pu داره
این موضوع واسه خیلی وقت پیش.... با اندازه کافی هم.. برای این موضوع پست هدر رفت....
بهتره به به چیزیه دیگه ... فکر کنین....
mohsenpj
20-03-2007, 23:21
مرسی gsm عزیز. یاد گرفتم. راستی برنامه ای نیست که message رو از همون فایل message ها یعنی inbox و outbox بتونیم blutooth کنیم. و در ضمن اینکه بتونیم اس ام اسی که یکی دیگه برای ما بلوتوث کرده دریافت کنیم چونکه فیل text رو از طریق بلوتوث نمیشناسه. تشکر
mohsenpj
20-03-2007, 23:27
مرسی gsm عزیز. یاد گرفتم. راستی نرم افزاری نسیت که بتونیم با اون اس ام اس ها رو از طرییق فایل message ها یعنی inbox و outbox بلوتوث کرد. و اینکه برنامه ای برای اینکه اس ام اسهای بوتوثی دیگران برای ما رو گوشی بشناسه. ممنون
مرسی gsm عزیز. یاد گرفتم. راستی نرم افزاری نسیت که بتونیم با اون اس ام اس ها رو از طرییق فایل message ها یعنی inbox و outbox بلوتوث کرد. و اینکه برنامه ای برای اینکه اس ام اسهای بوتوثی دیگران برای ما رو گوشی بشناسه. ممنون
خواهش میکنم محسن جان.....
ببین فقط یه برنامه است..اونم تو تاپیک.. دانلود سنتر گذاشتم.....
موفق باشی....
saeid_hcc_3000
21-03-2007, 09:59
سلام ........
دوست عزيز شما اين فايل رو دانلود كن و بعد از آنزيپ با برنامه RSD Lite ... منتقل كنيد به گوشيتون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13_v0.3%20for%20Serpens%20Sirius.rar
سلام بهمن و میلاد عزیز.سال نو مبارک باشه.شرمنده ولی آدرس لینک دانلد نیست.save tarjet بزنم موردی نداره؟:13:
سلام بهمن و میلاد عزیز.سال نو مبارک باشه.شرمنده ولی آدرس لینک دانلد نیست.save tarjet بزنم موردی نداره؟:13:
سلام عزیز...همچنین شما..... شما هر طور که میتونی.....دان کن.....
Green_life
29-03-2007, 14:39
یه سوال داشتم
چطور میشه روی موتورولا V3x تم ریخت
آخه تم های موتورولا چند تا فایل هستند و یک فایل نیستند. پس چطور میشه روی گوشی و کجا باید تم بریزیم
ممنون میشم اگه کمک کنید
یه سوال داشتم
چطور میشه روی موتورولا V3x تم ریخت
آخه تم های موتورولا چند تا فایل هستند و یک فایل نیستند. پس چطور میشه روی گوشی و کجا باید تم بریزیم
ممنون میشم اگه کمک کنید
موتورولا تم نداره و اسکین داره...
باید همه فایل ها به جز عکس رو بریزی تو همون فلدر که تو آموزش همین تاپیک اومده.... عکس رو هم به پوشه عکس.
البته در مورد اسپلیت فرق میکنه...
naser maldini
31-03-2007, 18:56
با سلام خدمت همه v3x دارها. فعلا وقت ندارم. يه چند روز بعد سر ميزنم تا بتركونم.
با سلام خدمت همه v3x دارها. فعلا وقت ندارم. يه چند روز بعد سر ميزنم تا بتركونم.
سلام..
ببینم میتونی جواب مسابقه رو بدی......
خوشحال میشیم...
saeid_hcc_3000
31-03-2007, 22:00
سلام عزیز...همچنین شما..... شما هر طور که میتونی.....دان کن.....
سلام بهمن و Gsm عزیز.مشکلاتم تموم شد.عالی بود.
بازم ممنون:40:
saman_kh
03-04-2007, 20:07
مژده مژده
آخرین فلش v3x هم بالاخره رسید.مال برج 3 2007
سایت منبع هم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خوب بود نامرده هر کی تشکر نکنه
naser maldini
07-04-2007, 00:45
سلام..
ببینم میتونی جواب مسابقه رو بدی......
خوشحال میشیم...
سلام gsm جان. من كه گفتم زياد وقت ندارم. تازه منظور من از تركوندن استفاده از اطلاعات شما و بقيه برو بچ بود. البته رفتم به سوالتون جواب بدم ولي چون قبل از من برنده داشت ديگه حال نكردم جواب بدم. ولي فكر كنم گزينه ج) جواب صحيح بود!!! خوب از وقتم ميرم براي دانلود كردن استفاده كنم. راستي يه چيزهاي خوبي از مطالب شما ياد گرفتم كه خيلي حال داد . دستت درد نكنه.:31: :11:
به هر شکل موفق باشی....
خواهش عزیز....
کاری نکردم...
saeid_hcc_3000
08-04-2007, 11:51
مژده مژده
آخرین فلش v3x هم بالاخره رسید.مال برج 3 2007
سایت منبع هم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خوب بود نامرده هر کی تشکر نکنه
سلام سامان جان.
از بابت اینکه به فکر تاپیک هستس ممنون.
ولی یک درخواست کوچیک ازتون داشتم.اگه فایلی رو خواستی توی تاپیک برای استفاده دیگران بذاری لطفا قبلش امتحانش کن بعد با تمامه مشخصاتش بذار.اگه اشتباه نکنم این فایل فلش ایراد داره و هنگ میکنه.(شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم:31: ).
به هر حال اگه خودت امتحانش کردی بگو چطوری استفادش کنیم.
بازم ممنون.
saeid_hcc_3000
08-04-2007, 11:53
سلام خدمت همه بچه های تاپیک مخصوصا gsm و bahman عزیز.
یک سوال در مورد delivery اس ام اس ها داشتم.توی v3x هر دفعه که میخواهیم دیلیوری دریافت کنیم باید گزینه دلیوری رو تیک بزنیم. راهی هستش که با یکبار این کار رو کردن برای همه مسیجها دلیوری بیاد و نخوایم هر بار تکرار کنیم.منتظر راهنماییهاتون هستم.
دوستار همه شما سعید.
saman_kh
08-04-2007, 13:22
سلام سامان جان.
از بابت اینکه به فکر تاپیک هستس ممنون.
ولی یک درخواست کوچیک ازتون داشتم.اگه فایلی رو خواستی توی تاپیک برای استفاده دیگران بذاری لطفا قبلش امتحانش کن بعد با تمامه مشخصاتش بذار.اگه اشتباه نکنم این فایل فلش ایراد داره و هنگ میکنه.(شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم:31: ).
به هر حال اگه خودت امتحانش کردی بگو چطوری استفادش کنیم.
بازم ممنون.
خيلي ممنون از اينكه برنامه رو دانلود كردي.راستش من برنامه رو امتحان نكرده بودم، ولي الان كه امتحان كردم ديدم براي خودم هم هنگ ميكنه.ولي به خاطر جبران اين سوتي ميگردم تا جديدترين پكيو پيدا كنم كه بتونه كامل نصب بشه.
باز تشكر.:10:
موتورولا تم نداره و اسکین داره...
باید همه فایل ها به جز عکس رو بریزی تو همون فلدر که تو آموزش همین تاپیک اومده.... عکس رو هم به پوشه عکس.
البته در مورد اسپلیت فرق میکنه...
سلام جي اس ام عزيز اين اسپليت چه نوع اسكينيه ؟زياد شنيدم
سلام جي اس ام عزيز اين اسپليت چه نوع اسكينيه ؟زياد شنيدم
سلام عزیزم
این نوع اسکین از گرافیک بالا و زیبایی برخوردار است..که... دارای فلدر آیکون در فایل زیپ شده ایی که دانلود میکنید معمولا داره...
Death Love
11-04-2007, 18:30
سلام. یه لطفی بکن به منم بگو کجا باید برم که delivery reporto ان کنم
مر30:31:
Death Love
11-04-2007, 18:32
سلام به همه شرمنده که من مدتی نبودم.گرچه بودنو نبودنمون فرقی نداره.خوشحالم که تو جمع میام.
سلام مخصوص به Gsm عزیز.
سلام به همه شرمنده که من مدتی نبودم.گرچه بودنو نبودنمون فرقی نداره.خوشحالم که تو جمع میام.
سلام مخصوص به Gsm عزیز.
سلام عزیزم
دلمون برات تنگ شده...بود... این چه حرفیه......
saman_kh
13-04-2007, 15:52
سلام به بچه ها مخصوصا آقا سعید که ما شرمندشونیم و مدیران توانای این بخش.
من بالاخره تونستم گوشیمو با فلش جدید که هنگ میکرد، فلش کنم.باید از برنامه rsd_lite v3.5 استفاده کرد.اگه اونو دانلود کنید برنامه گوشیتونو حتما فلش میکنه.البته باید بگم لینکی که من دادم فقط firmware داره و فلکس یا drm یا langouge pack نداره.اسکینی هم اضافه نشده.میشه گفت اصلا فرقی با فلش های قبلی نکرده .
لطفا هر کس تونست کاملشو پیدا کنه لینک بده.
این لینک برنامه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک فلش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
avowunique
17-04-2007, 00:12
ریختن برنامه
1- از روی گوشی به مسیر Menu\Connection\USB Setting\Defualt Connection برو و گزینه Memory Card را انتخاب کن و بعد از همه منو ها خارج شو و به صفحه اصلی ( زمینه ) برگردید.
2- حالا گوشی رو با کابل MiniUSB به کامپیوتر متصل کن
[QUOTE]
3- پنجره My Computer را باز کن و به آدرس Tools\Folder Option\View برو و بعد گزینه Show hidden Files and folders را انتخاب کن و هم چنین دو خط بعد از اون گزینه Hide protect operating system files recommended رو غیر فعال کن.
4- حالا با استفاده از My Computer و پارتیشن مربوط به گوشی به آدرس M:\Mobile\Kjava ( :m Removable Disk است ) برو و فایل های JAR رو اون جا کپی کن.
5- بعد از کپی فایل ها گوشی را از کامپیوتر جدا کن ( به روش استاندارد Safely Remove ) و به آدرس Menu\Games & Apps برو. توجه کن ، اون جا گزینه ایی به نام Install New هست اون و انتخاب و ok کن. حالا لیست فایل هایی را که روی گوشی کپی کردی می بینی. روی فایل کلید Option را بزن و بعد از منوی ظاهر شده گزینه Install و به دنبال اون به پیام های گوشی پاسخ مثبت بده.
6- بعد از اتمام کار به آدرس Menu\Games & Apps برو و فایل نصب شده رو اجراء کن.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××
دوست عزیز لازم نیست این مسیرو بری شما هرجای حافظت که برنامه رو کپی کنی تو همون قسمت گوشی که گفتی خودش میشناسه و گزینه نصب میده........
avowunique
17-04-2007, 00:36
نه.. عزیز..فقط k java
What?......
What?......
شما تو پست قبلی از چی آموزش ایراد گرفتین؟؟؟
naser maldini
17-04-2007, 00:49
البته gsmجون فكر كنم avowuniqueهم درست ميگه .چون خود من تا به حال هيچ برنامه و گيمي رو داخل پوشه kjava نريختم و مستقيما اونها رومموري كپي كردم و هيچ مشكلي هم تو نصب و اجراي برنامه برام پيش نيومده. ميگم يه بار امتحان بكني خوب ميشه ها. البته اگه اين كار مشكلي داشته باشه لطف كنيد راهنماييم كنيد.
naser maldini
17-04-2007, 00:57
البته اينم بگم ها چون كامپيوتر من ويروسي شده و گزينه فولدر اپشنش حذف شده و نميتونم فايل هاي مخفي شده رو ببينم اين كارو ميكنم وگرنه بهتر ادم از راه استانداردش بره. تازه اگه كسي بلده اين مشكلو از كامپيوتر من حل كنه كمكم كنه(منظورم فولدر اپشن هست). لطفا پيشنهاد تعويض ويندوز نكنيد چون به اين كار حساسيت دارم!!!!؟؟؟؟
ناصر جان. باید بعد از نصب ویندوز آنتی ویروس bit difender رو نصب کنی.. همه چیز حله...
راستش... اون موقع ها جواب نمیداد....حالا زمونه عوض شده..حتما....
اگه جواب بده.. هم که خیلی عالیه...
به هر شکل موفق باشید
naser maldini
17-04-2007, 01:14
حله يعني واقعا ديگه حله... اگه تونستم اين انتي ويروس رو پيدا كنم حتما نصبش ميكنم. خدا كنه كه فاير وال هم داشته باشه . ممنون...ديگه من نميگم كه موفق باشي چون موفقي ديگه. مگه نه؟
حله يعني واقعا ديگه حله... اگه تونستم اين انتي ويروس رو پيدا كنم حتما نصبش ميكنم. خدا كنه كه فاير وال هم داشته باشه . ممنون...ديگه من نميگم كه موفق باشي چون موفقي ديگه. مگه نه؟
حله.. یعنی حله.....:20: :31:
لطف داری داداش....امیدوارم همه موفق بشن.. البته مثل من نشن..چون موفق نبودم...:46:
موفق باشی:21:
mohsenpj
18-04-2007, 17:42
من دنبال يك منستر پك مي گردم كه بتونه رم 1gb رو ساپورت كنه و در ضمن زبان فارسي رو هم ساپورت كنه. اگه كسي آدرس فايل رو داره لطفا بگه. ممنون
ehsan_11
19-04-2007, 02:12
با سلام
من یک گوشی v3x دارم که یه دو سه ماهی بیشتر نیست که خریدم ولی بعضی اوقات هنگام مکالمه در 2 دقیقه اول قطع می شه و باید دوباره شماره گیری کنی که بار دوم درست میشه و دیگه قطع نمیشه میخواستم ببینم مشکلش چیه
من دنبال يك منستر پك مي گردم كه بتونه رم 1gb رو ساپورت كنه و در ضمن زبان فارسي رو هم ساپورت كنه. اگه كسي آدرس فايل رو داره لطفا بگه. ممنون
عزیز با تغییر منستر پک که نمی تونی.. قابلیت سخت افزاری به گوشیت.. اضافه کنی..
بر اساس S/W گوشیت....برو اینجا بگرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یک گوشی v3x دارم که یه دو سه ماهی بیشتر نیست که خریدم ولی بعضی اوقات هنگام مکالمه در 2 دقیقه اول قطع می شه و باید دوباره شماره گیری کنی که بار دوم درست میشه و دیگه قطع نمیشه میخواستم ببینم مشکلش چیه
سلام عزیز....
خیلی از گوش های جدید و قدیمی از این جور مشکل ها دارند... چاره خاصی ندارن.. یعنی بعد از مستر ریسیت.. تنها راه فلش است....
موفق باشید
ehsan_11
19-04-2007, 02:38
یه برنامه برای ویرایش عکس و زوم کردن عکس سراغ دارین اگه آدرس بدین ممنون میشم
amir2011
19-04-2007, 14:38
من v3x های زیادی رو دیدم که همینجوری 1گیگ رو ساپورت میکنه!
یه برنامه برای ویرایش عکس و زوم کردن عکس سراغ دارین اگه آدرس بدین ممنون میشم
فکر نکنم همچین برنامه ای برای موتو باشه من دنبالش گشتم نبود ولی در هر حال ممنون میشم هر کی داره بذاره.
ehsan_11
20-04-2007, 02:17
با سلام
من یه v3x دارم که
1- مموری مسیج هاش پر شده و پیغام میده میخواستم ببینم راهی هست که بشه تعداد مسیج ها رو نا محدود کرد
2- بعضی نرم افزار ها مثل ویرایش عکس رو نداره با update کردن به نرم افزارای گوشیم اضافه می شه یا نه اصلا update کردن گوشی چکار میکنه
ببخشيد كسي ويروس كش براي موتورلا v3x داره ؟
amir2011
21-04-2007, 23:03
با سلام
من یه v3x دارم که
1- مموری مسیج هاش پر شده و پیغام میده میخواستم ببینم راهی هست که بشه تعداد مسیج ها رو نا محدود کرد
2- بعضی نرم افزار ها مثل ویرایش عکس رو نداره با update کردن به نرم افزارای گوشیم اضافه می شه یا نه اصلا update کردن گوشی چکار میکنه
با update کردن نرو افزار خاصی به گوشیت اضافه نمیشه.میتونی بری و دنبال نرم افزار مورد نظرت البته جاوا باشی.
ببخشيد كسي ويروس كش براي موتورلا v3x داره ؟
اصولا گوشی هایی که سیستم عامل ندارن مثل v3x نیازی به انتی ویروس ندارن.
tank you az inke javabam ro dadin
mohsenpj
24-04-2007, 11:14
من جديدا يك مموري خريدم... فقط يك مشكل داره اون هم اينه كه بعضي وفتها يك سري فايلهاي تصويري يا صوتي رو نشون نميده.. يعني تا قبلش نشون ميداد ولي يكدفعه غيب مي شوند همچنين برنامه هاي نصب شده...البته روي مموري هستش چون وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم همشون هستند ولي گوشيم نشون نميده... فكر مي كنيد بايد چي كار كنم... البته يك بار تمام اطلاعات رو روي مموري پاك كردم ودوباره برگردوندم تقريبا درست شد... در ضمن خود بخود بعضي از فايلها رو كه سالم بودند نميخونه و پيغام file is currept رو ميده... يعني ميگه فايل خراب شده...
vahidjon
24-04-2007, 13:54
خواستم زبان گوشيمو فارسي كنم و R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash با RSD_LITE_3_6 ريختم رو گوشيم كه اين phone failed initial security verification checks.HAB error 0x8D ارورو داد
كمك كنيد. گوشيم روشن ميشه ولي هيچ كاري نميكنه . نميشه مسيجامو بخونم
تازه خريدم به خدا. حالم گرفته شد
amir2011
24-04-2007, 20:50
من جديدا يك مموري خريدم... فقط يك مشكل داره اون هم اينه كه بعضي وفتها يك سري فايلهاي تصويري يا صوتي رو نشون نميده.. يعني تا قبلش نشون ميداد ولي يكدفعه غيب مي شوند همچنين برنامه هاي نصب شده...البته روي مموري هستش چون وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم همشون هستند ولي گوشيم نشون نميده... فكر مي كنيد بايد چي كار كنم... البته يك بار تمام اطلاعات رو روي مموري پاك كردم ودوباره برگردوندم تقريبا درست شد... در ضمن خود بخود بعضي از فايلها رو كه سالم بودند نميخونه و پيغام file is currept رو ميده... يعني ميگه فايل خراب شده...
شما بعد از فرمت مموری باید 4 پوشه به نامهای kjava . picture.audio. video درست کنی و فایلهای مورد نظر رو در پوشه مربوطه میریزی.
برای برنامه ها هم اگه نیومد یکبار گوشی رو خاموش روشن کن میاد.
amir2011
24-04-2007, 20:56
خواستم زبان گوشيمو فارسي كنم و R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash با RSD_LITE_3_6 ريختم رو گوشيم كه اين phone failed initial security verification checks.HAB error 0x8D ارورو داد
شما احتمالا همه درایور ها رو درست نصب نکردی... که باعث شده همه فایلها بطور کامل ریخته نشه؟
شایدم فایل مونستر پک مشکل داشته سعی کن یکبار دیگه امتحان کنی یا دوباره با مونستر پک اصلی فلش کن.
dimah2005
25-04-2007, 17:06
یک برنامه خاص برای فیلمبرداری
اگه وجود داشته باشه
که دیگه با خود برنامه گوشی فیلم برداری کنیم
شاید کیفیتش بهتر ی فیلم برداری کرد .
saeid_hcc_3000
27-04-2007, 08:26
دوستمون راهنماییت کردن ولی یک احتمال دیگه هم داره اونم اینه که گوشیتون voodaphon باشه.توی این حالت این پک ریخته نمیشه .
armin-fani
27-04-2007, 15:18
salam
man danlod kardam be memori goshi rikhtam nasb nashod yani ejra nemishe
mishe begin bad az danlod chikar bayad bekonam
mamnon misham
با سلام گوشی من v3x با نرم افزار R252211LD_U_85.9A.80R دارم هر چه میگردم فایل فلش عربی آنرا گیر
نمیارم چطوری آنرا پیدا کنم ؟ لطفا راهنمائی کنید
سلام اگه میشه برنامه هایی که با موتورولا مدل KRZR k1m کار میکنن رو هم بزارین. ممنون.
SAM FISHER
28-04-2007, 20:55
با سلام گوشی من v3x با نرم افزار R252211LD_U_85.9A.80R دارم هر چه میگردم فایل فلش عربی آنرا گیر
نمیارم چطوری آنرا پیدا کنم ؟ لطفا راهنمائی کنید
ببین با این فایل می تونی فلش بزنی آخرین ورژن فلشی که پیدا کردم ....فقط 2 تا نکته:
1.با نرم افزار RSD Lite 3.5 فلش بزن
2.در پایان فلش زدن ممکنه نتیجه رو Failed بده شما توجه نکن گوشی رو یه بار خاموش روشن کن عربیت OK شده:10:
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نامحدود كردن فيلم برداري گوشي هاي موتورولا راهي هم داره!؟
ehsan_11
29-04-2007, 01:58
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم این فایل تقویت صدای v3x برای اسپیکر گوشی ضرری نداره چون من که رو گوشیم نصب کردم بعضی از آهنگها رو که میخونه حس میکنم برای اسپیکر ضرر داره چون صداش طبیعی نیست و همراه با لرزش
alibarca6
29-04-2007, 09:33
ببخشید کسی می تونه skin اصلی v3x رو برام بزاره
saeid_hcc_3000
29-04-2007, 23:54
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم این فایل تقویت صدای v3x برای اسپیکر گوشی ضرری نداره چون من که رو گوشیم نصب کردم بعضی از آهنگها رو که میخونه حس میکنم برای اسپیکر ضرر داره چون صداش طبیعی نیست و همراه با لرزش
سلام.حتما توی زندگی این رو فهمیدی که توی اصل هر چی دست ببری ضرر داره.آره ولی همیشه سعی کن که روی 6 قرار بدی.
آخه این فایل فرکانس رو 110db بالا میبره که خوب بلند گوی موتو زیاد توانش رو نداره.
ehsan_11
30-04-2007, 01:37
سلام
حالا میشه این فایل تقویت صذا رو از روی گوشی برداشت یا نه ؟
mohsenpj
30-04-2007, 19:13
نقل قول:
نوشته شده توسط vahidjon
البته من هم به چنين مشكلي برخوردم ... ظاهرا فقط يك راه داره اون هم اينه كه گوشيت رو فلش كني.. فكر كنم مشكل از اين بوده كه ما فون بوك مون رو پاك نكرده بوديم...
*Necromancer
02-05-2007, 23:35
cancellation
saeid_hcc_3000
03-05-2007, 00:05
نقل قول:
نوشته شده توسط vahidjon
البته من هم به چنين مشكلي برخوردم ... ظاهرا فقط يك راه داره اون هم اينه كه گوشيت رو فلش كني.. فكر كنم مشكل از اين بوده كه ما فون بوك مون رو پاك نكرده بوديم...
به احتمال قوی گوشیتون یا voodaphon بوده یا لودرش با لودر پک زبانت یکی نبوده.به هر حال این ایراد رو روی همهی گوشی ها میده ولی شانسه تو احتمالا گوشیت هم خونی نداشته.باید فلشش کنی.
میتونی به پستهای قبلی سری بزنی و فایل فلش رو دانلود کنی.
توی لینک زیر هم میتونی فایل فلش مورد نظرت رو پیدا کنی.
آدرس لینک:
راستی اگه میخواستی اس ام اسات رو داشته باشی با p2k برو توی سیستم و 3 فایل MDSM_FAT_FILE و mdsm_file و MDSM_MSG_BLK_FILE رو کپی کن بعد از اینکه فلش کردی بفرست سر جاش.:20:
saeid_hcc_3000
03-05-2007, 00:10
سلام
حالا میشه این فایل تقویت صذا رو از روی گوشی برداشت یا نه ؟
آره میشه.با P2K برو توی سیستم گوشیت و همونجایی که فایلت رو ریختی.اگر از فایل قبلیت بک آپ گرفتی دوباره بریزش روی فایل صدات.
اگه نداری بگو تا برا آپلود کنم بگیریش.اینطوری گوشیت میشه مثل اولش:27: .
ehsan_11
03-05-2007, 01:30
saead_hcc_3000 سلام
ممنون از اینکه جوابمو میدی
من از فایل قبلی آپ نگرفتم اگه میشه برام آپلودش کن
matin300200
03-05-2007, 11:28
سلام بچه هاا ما هم امدیم
آقا سعید اگه ممکنه اینجا بزار ما هم استفاده کنیم
بعد یه سوال برای اینکه بخواهیم فایل تقویت صدا رو پاک کنیم باید همه ولوم هارو هم دوباره بزاریم روی 2 ؟
matin300200
03-05-2007, 11:35
آقا یه سوال دیگه اونم این که من وقتی V3x خریدم یهنی موتو جونم از همون اول لنگوییج پک 0032 روش بود
این یعنی چی ؟
یعنی ممکنه فلش شده باشه ؟
ehsan_11
05-05-2007, 02:32
سلام
دوتا سوال داشتم :
1-میگم این گوشی من موقعی که می خوام باهاش تماس بگیرم برای بار اول که صدام اصلا به اون طرف نمی ره ولی من صدای اون طرف رو میشنوم ولی اگه قطع کنم و دوباره تماس بگیرم درست میشه مشکلش چیه ؟
2- وقتی که مثلا 10 دقیقه باهاش صحبت میکنم گوشی خیلی گرم میشه میخواستم بدونم گوشیم مشکل داره یا در کل همینجورین ؟
saeid_hcc_3000
08-05-2007, 11:03
saead_hcc_3000 سلام
سلام ehsan جان.
متاسفانه بخاطر يك مشكل كاري اومدم يزد ولي تا 3 روز ديگه بر ميگردم و فايل ها رو برات ميزارم.چشم:31:
saeid_hcc_3000
08-05-2007, 11:06
سلام بچه هاا ما هم امدیم
آقا سعید اگه ممکنه اینجا بزار ما هم استفاده کنیم
بعد یه سوال برای اینکه بخواهیم فایل تقویت صدا رو پاک کنیم باید همه ولوم هارو هم دوباره بزاریم روی 2 ؟
سلام.
منم خيلي شنيدم كه اين حرف رو زدن ولي خودم هر وقت خواستم بريزمش هيچ ولومي رو كم نكردم.ولي از قديم گفتن كار از محكم كاري عيب پيدا نميكنه.فقط وقتي ريختي سعي كن هيچ وقت ولومات رو روي 7 نبري.6 بهتره.
saeid_hcc_3000
08-05-2007, 11:11
آقا یه سوال دیگه اونم این که من وقتی V3x خریدم یهنی موتو جونم از همون اول لنگوییج پک 0032 روش بود
این یعنی چی ؟
یعنی ممکنه فلش شده باشه ؟
سلام عزيز.
از اينكه به جمع موتو دوستا پيوستي خوشحاليم
اين سوالي كه گفتي فكر نكنم فلشش كرده باشن.احتمال داره از طرف خود شركت سازنده باشه.
اگه كليدات روش فارسي يا عربي نوشته كه حتما خود شركت ريخته.اگه نداره شايد يك درصد.
ولي بد به دلت را نده چون فلش كردن بد نيست.ياد بگيري مثل من روزي 20 بار فلش ميكني.:31:
عزیز با تغییر منستر پک که نمی تونی.. قابلیت سخت افزاری به گوشیت.. اضافه کنی..
بر اساس S/W گوشیت....برو اینجا بگرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
s/w را چه جوری میشه فهمید؟v3x
saman_kh
11-05-2007, 16:10
s/w را چه جوری میشه فهمید؟v3x
سلام
باید این مسیرو تو گوشیت دنبال کنی :
MENU/SETTING/PHONE STATUS/OTHER INFORMATION/S/W VERSION
saeid_hcc_3000
11-05-2007, 23:30
saead_hcc_3000 سلام
سلام دوستانشرمنده اگه یکم دیر شد.متاسفانه من هنوز قادر به آپلود توی سایت نیستن.آگه زحمتی نیست آدرس میلت رو برام بفرست تا برات اتش کنم.
hossein_anarak
19-05-2007, 23:43
سلام یک سوال داشتم این gift هائی که همراه V3 هست کاربرد ضد اشعه هم دارد ؟ مثل این سرکلیدی که با نیروی خورشیدی شارژ میشه ؟!!
samboliya
20-05-2007, 12:28
gift چیه اون سر کلیدی هم اگه درست فهمیده باشم برا شارژ نیست که اون برا نور صفحه کلید هستش که تو محید روشن اتوماتیک نور صفحه کلید رو خاموش میکنه تا مصرف شارژ بیاد پایین.جلل خالق شارژ موبایل با افتاب؟
matin300200
24-05-2007, 21:16
سلام عزيز.
از اينكه به جمع موتو دوستا پيوستي خوشحاليم
اين سوالي كه گفتي فكر نكنم فلشش كرده باشن.احتمال داره از طرف خود شركت سازنده باشه.
اگه كليدات روش فارسي يا عربي نوشته كه حتما خود شركت ريخته.اگه نداره شايد يك درصد.
ولي بد به دلت را نده چون فلش كردن بد نيست.ياد بگيري مثل من روزي 20 بار فلش ميكني.:31:
آره روی صفحه کلیدش عربی داره پس کار خود شرکت بوده دستش درد نکنه :31:
خدا وکیلی من موتو جونم و با هیچ گوشی عوض نمی کنم :41:
شکر خدا هم تا الان اصلا اذیتم نکرده و خیلی هم ازش راضی هستم 320 پاش پول دادم بیشترم بود باز می خریدم:5:
hossein_anarak
24-05-2007, 23:02
gift چیه اون سر کلیدی هم اگه درست فهمیده باشم برا شارژ نیست که اون برا نور صفحه کلید هستش که تو محید روشن اتوماتیک نور صفحه کلید رو خاموش میکنه تا مصرف شارژ بیاد پایین.جلل خالق شارژ موبایل با افتاب؟
عزیز اینکه چیزی نیست !! میدونستی با امواج تلفن همراه میشه باطریشو شارژ کرد ؟!!!!:8:
samboliya
25-05-2007, 13:36
اگه منبعی داری ذکر کن مگر نه رو هوا چرت و پرت ننویسید باعث خنده مندم هم نشید .
تازه شما خبر ندارید که v3x بنزین سوپر میخوره تازه جای کارت سوخت ایران رو هم میشه روش تعبیه کرد تازه به عنوان هواکش هم کار میکنه یه ساب ووفر هم داره که وصل میکنی به ضبط و هزار تا جینگول پینگول دیگه.
تا حالا این همه سایت خارجی رفتیم نشنیدیم بگن با امواج تلفن همراه باطری شارژ میشه
rozysara
25-05-2007, 19:55
vase sw r252211ld_u_85.97.f1p فایل فلش عربی یا فارسی سوراق دارین در ضمن هنگام زدن فایل فلش این شمارهها باید با شمارههای فایلی که دانلود کردیم یکی باشه
amertad2000
27-05-2007, 13:21
این لینک لنگوئج پک :
نه لازم نیست حتما یکی باشه چون ورزن های مختلف داره.
به اینجا هم میتونی سر بزنی:
mamal332
28-05-2007, 15:13
Dear frends somayeh
Hello this is mohammad and i have a v3x last week my mobile restart during the day for this do master rest but that goes to off and didnot on ,for this i send it to repair but when i take it ,with has no message on it on screen hass messages full and i think internal memeory is disable please advice what must i do for repair it
With best regards
Mohammad Rezapour
amertad2000
29-05-2007, 11:39
Dear frends somayeh
Hello this is mohammad and i have a v3x last week my mobile restart during the day for this do master rest but that goes to off and didnot on ,for this i send it to repair but when i take it ,with has no message on it on screen hass messages full and i think internal memeory is disable please advice what must i do for repair it
With best regards
Mohammad Rezapour
دوست عزیز فکر میکنم درایو E گوشیت خراب شده باشه و میتونی یه بار فلشش کنی و اگه درست نشد به یه تعمیر کار سخت افزاری نشونش بدی.
mamal332
29-05-2007, 12:37
دوست عزیز فکر میکنم درایو E گوشیت خراب شده باشه و میتونی یه بار فلشش کنی و اگه درست نشد به یه تعمیر کار سخت افزاری نشونش بدی.
مرسي دوست عزيز از جوابتان اما ممكنه تعميركاري را معرفي كنيد و در ثاني من فقط master reset كردم كه اينطوري شد
aalibabaa2000
29-05-2007, 23:07
با سلام
گوشی v3x من در قسمت use bluetooth پیغام look for device میدهد و دستگاه مقابل را پیدا نمی کند لطفاً راهنمایی فرمایید .
aalibabaa2000
29-05-2007, 23:36
با سلام
گوشی v3x من در قسمت use bluetooth پیغام look for device میدهد و دستگاه مقابل را پیدا نمی کند لطفاً راهنمایی فرمایید .
rozysara
30-05-2007, 14:12
با سلام
دوست عزیز از گزینه manage>copy>bluetooth کن حل میشه
rozysara
30-05-2007, 15:15
دوست عزیز مشخصات گ.شی من اینه
flex usv1150t675pnr2522106d
sw r252211ld_u_85.97.f1p
bootloader 0682
,و من نتونستم فایل زبان R252211LD_U_85_LP0032
و فایل فلش R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.----.sbf
رو با RSD Lite 3.2 به گوشی بدم و همش fail میده مشکل از کجاست
amertad2000
31-05-2007, 00:56
مرسي دوست عزيز از جوابتان اما ممكنه تعميركاري را معرفي كنيد و در ثاني من فقط master reset كردم كه اينطوري شد
توی مشهد یه جا توی سعدی . ولی جاهای دیگه رو نمیدونم. شما با چند تا فایل فلش متفاوت تست کن شاید درست شه. با یه فریم ور 86 هم که توی همین کلوب گذاشتم هم تست کن .بازم من برات میپرسم . اگه خبری شد همینجا پست میدم.
amertad2000
31-05-2007, 01:02
با سلام
شما برو اینجا :
Bluetooth Link > Found devices و لیستت رو چند تاشو پاک کن بعد امیدوارم که حل شه کارت.
amertad2000
31-05-2007, 01:09
به این تاپیک ها هم سر بزنید یه چیزایی دسگیرتون میشه:
amertad2000
31-05-2007, 01:17
آموزش فلش کردن واسه دوستان تازه وارد:
amertad2000
31-05-2007, 01:40
فکر کنم یه جواب خوب واست پیدا کردم :
>>Solution repair Camera and Full messages on V3x<<
yes yes and yes
Motorola V3x Boot 0683 fix camera and memory.
For repair Camera and Full messages (MMC) reflash phone
(R252211LD_U_85.97.CDP_LP0039_DRM0003_VSTU_206_090 C_JPIT_R25221VFSIRIUS_38_USRAZRV3XVFITR2522107D_1F F)
CLICK HERE TO DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _JPIT_R25221VFSIRIUS_38_USRAZRV3XVFITR2522107D_1FF )
try and post resulat
it's a great work
my phone is OK!
Thx man
لطفا نتیجشو اینجا بگو.
alibarca6
31-05-2007, 13:21
ببخشید کسی می تونه skin اصلی v3x رو برام بزاره
کسی نیست skin اصلی v3x رو واسه ما بزاره
هنوز پیدا نکردم
با تشکر از یاری رسان
amertad2000
31-05-2007, 14:20
کسی نیست skin اصلی v3x رو واسه ما بزاره
هنوز پیدا نکردم
با تشکر از یاری رسان
به اینجا مراجعه کنید:
alibarca6
31-05-2007, 14:36
ببخشید amertad جان اینارو باید چه جوری دانلود کنم
amertad2000
01-06-2007, 01:54
تک تک همه رو بگیر بعد منتقل کن به گوشی.
mamal332
02-06-2007, 08:27
فکر کنم یه جواب خوب واست پیدا کردم :
>>Solution repair Camera and Full messages on V3x<<
yes yes and yes
Motorola V3x Boot 0683 fix camera and memory.
For repair Camera and Full messages (MMC) reflash phone
(R252211LD_U_85.97.CDP_LP0039_DRM0003_VSTU_206_090 C_JPIT_R25221VFSIRIUS_38_USRAZRV3XVFITR2522107D_1F F)
CLICK HERE TO DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _JPIT_R25221VFSIRIUS_38_USRAZRV3XVFITR2522107D_1FF )
try and post resulat
it's a great work
my phone is OK!
Thx man
لطفا نتیجشو اینجا بگو.
سلام دست گلت درد نكنه اما متاسفانه هركاري بگي كردم و با برنامه rsd lite 3.2 انجام دادم اما نشد كه نشد
amertad2000
03-06-2007, 17:24
سلام
خواهش
یعنی این فلش رو ریختی ولی درست نشد :
R252211LD_U_85.97.CDP_LP0039_DRM0003_VSTU_206_090 C_JPIT_R25221VFSIRIUS_38_USRAZRV3XVFITR2522107D_1F F
یا اینکه اصلا فلش نشد .
بعضی از این فایلا وقتی به گوشی منتقلشون میکنی توی rsd lite پروسسش رو نشون نمیده و نباید تا وقتی که خود نرم افزار Erorr نداده اونو قطع کنی.
mamal332
06-06-2007, 08:27
سلام
خواهش
یعنی این فلش رو ریختی ولی درست نشد :
R252211LD_U_85.97.CDP_LP0039_DRM0003_VSTU_206_090 C_JPIT_R25221VFSIRIUS_38_USRAZRV3XVFITR2522107D_1F F
یا اینکه اصلا فلش نشد .
بعضی از این فایلا وقتی به گوشی منتقلشون میکنی توی rsd lite پروسسش رو نشون نمیده و نباید تا وقتی که خود نرم افزار Erorr نداده اونو قطع کنی.
بله دوست عزيز جواب + هم مي دهد ولي كوچكترين تعغيري به وجود نمي ياد اگر راه ديگري به ذهنتان مي رسد راهنمائي كنيد
Ahmad abbasi
08-06-2007, 07:39
تغيير Font گوشي :
فايل هاي Font :
فايل هايي هستند كه به وسيله اونا ميشه Font نوشته هاي گوشي رو تغيير داد.
برا كار با اين فايل ها نياز به برنامه RSD Lite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داريم× دانلودش كنيد و رو سيستم نصبش كنيد.×
مراحل كار :
1- فايل مربوطه رو دانلود كنيد و از حالت فشرده خارج كنيد تا پسوند اون shx بشه
2- گوشي رو خاموش كنيد
3- كليدهاي * + # + Power key رو به ترتيب از روي صفحه كليد گوشي فشار و نگه داريد تا اطلاعات زير نمايش داده بشه
Boot Loader
SW Version
Battery Ok
Ok to Program
Transfer Mode:Serial RS-232
4- شماره سريال Boot Loader و SW Version گوشي رو برداريد كه اگه احياين نياز به فلش كردن گوشي شد كار راحت تر باشه
5- برنامه RSD Lite رو بعد از دانلود نصب و اجرا كنيد تا شكلي شبيه پنجره ي زير بياد
6- اگه توجه كرده باشيد زماني كه اون سه كليد رو نگه داشتيد اول صفحه نمايش سفيد شد و بعد اون نوشته ها اومدن
7- زماني كه گوشي خاموشه باز اون سه كليد رو بگيريد وقتي كه صفحه سفيد ميشه كابل Mini USB رو از سيستم به گوشي وصل كنيد. اگه درست و به موقع كابل رو به گوشي وصل كنيد همون اطلاعات بالا نمايش داده مي شه فقط به جاري Serial RS-232 كلمه USB مياد رو صفحه.
8- با كليد ... توي برنامه RSD Lite مسير فايل Font رو بديد
9- كليد Start بايد فعال بشه و برا شروع فقط كافيه اونو كليك كنيد.
10- در نهايت بعد از اتمام كار كپي اطلاعات جديد گوشي روشن و بوت ميشه در اون حالت يه بار دستي گوشي رو خاموش كنيد تا پيغام اتمام كار رو برنامه صادر كنه و بعد گوشي رو روشن كنيد و حالشو ببريد.
نكته :
1- مدت زماني طول مي كشه تا اطلاعات رو روي گوشي بريزه
2- حين كار خودش شايد چند بار گوشي رو روشن يا خاموش كنه
3- قبل از اين كار حتما از پر بودن باطري گوشي مطمئن باشيد
4- اگه مراحل رو درست انجام بديد بعد از اين كه كليد شروع رو زديد عكس زير روي صفحه نمايش گوشي مي ياد.
5- حتما قبل از كار با گوشي از روي اطلاعاتتون كپي بگيريد و كارت حافظه رو از گوشي جدا كنيد.
6- اگه مي خواين احتمال از كار افتادگي گوشي رو به صفر برسونيد توجه كنيد نام فايل داراي يه سري شمارست اون بايد با شماره SW Version گوشيتون يكي باشه.
7- تو 90 درصد مواقع Font ها رو هر زباني نصب مي شن اما بهتره به شماره سريال زبان گوشي و فايل هم توجه كني كه با خيال راحت كار رو انجام بدي
بازم تاکید می کنم برا کار با برنامه RSD Lite به شماره سریال SW Virsion گوشی توجه کنید که فایلی که می خواید کپی کنید از اون سری باشه. اگه توجه نکنید احتمال داره گوشی دیگه بوت نشه و مجبور بشید گوشی رو فلش کنید و در نتیجه از دست دادن تمام اطلاعات روی گوشی
نکته :
تموم فایل هایی که به صورت مستقیم با اطلاعات گوشی کار می کنن دارای سری هستن یعنی این گونه فایل ها بر اساس سری 85 و 86 ایجاد می شن
مثال : اگه SW Virsion گوشی شما برابر R252211LD_U_85.99.50R یعنی فقط فایل های سری 85 روش نصب میشه
سلام می خواستم بدونم وقتی فونت فارسی رو نصب کنیم میشه اس ام اس های فارسی رو هم خوند ؟
عزیز برای فارسی کردن... تنها با فلش کردن.. است که میشه.. این کار رو کرد.. این قسمت که سمیه گفته...!!!
برای تغییر فونتش است
amertad2000
09-06-2007, 01:46
با عرض پوزش از دوست خوبم Gsm عزیز باید عرض کنم که شما هر فونتی رو که بریزی رو گوشی زبانهای مربوط به اون فونت روی گوشیت ساپورت میشه مثلا اگه LP 0033 رو روی v3x بریزی چون این پک از زبان عربی پشتیبانی میکنه پس sms های فارسی رو هم نشون میده.
لذا لازم به ذکره که بدونید یک فایل (Monster pack ) از بخشهایی چون flash , flex , drm , font , digital signature , .... تشکیل شده که هر کدوم از اونا رو میشه جدا گانه به گوشی منتقل کرد.
mamal332
09-06-2007, 15:41
سلام خدمت همه دوستان گرامي با عرض معذرت من همچمان روي گوشي ام پيفاه messages full رو دارم و حافظه داخلي گوشيمم disable شده و نمي تونم روي آن چيزي بريزم تمام پك ها رو هم روي آن امتحان كردم ايا كسي روش ديگري جهت رفع اشكال به ذهنش مي رسه ممنون مي شم من را راهنمائي كنهmoto v3x
rezaranjbar
10-06-2007, 22:01
agha yek soal ? flash master motorola v3x az koja mitonamgir biaram
motofarzad
13-06-2007, 22:12
آقايون و خانوما سلام.من تازه واردم.گوشي من از وقتي كمي با lg editor دستكاريش كردم نمايشگر بيرونيش فقط wallpeper نشون ميده و ساعت،ميزان آنتن،شماره ي تماس گيرندرو نشون نميده.خواهش ميكنم كمك كنيد.
amertad2000
14-06-2007, 02:29
اسکینو عوض کن
البته یه راه دیکه هم هست که الان تایم توضیح کاملشو ندارم ولی با همینم کارت راه میفته.
amertad2000
14-06-2007, 02:32
اسکینو عوض کن
البته یه راه دیکه هم هست که الان تایم توضیح کاملشو ندارم ولی با همینم کارت راه میفته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.