مشاهده نسخه کامل
: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X
motofarzad
14-06-2007, 22:20
اسکینو عوض کن
البته یه راه دیکه هم هست که الان تایم توضیح کاملشو ندارم ولی با همینم کارت راه میفته.
آق اسكيناي مختلفي امتحان كردم.مشكل همچنان بر پاست.اگه ميشه راه حل ديگتو بگو.لطف ميكني.
naser maldini
14-06-2007, 22:57
دوست عزيز تا amertad جون بياد من اون چيزهايي رو كه ميدونم بهتون ميگم اگه نشد دوباره از دوست گرامي آمرتاد كمك ميگيري.
تعويض اسكين بهترين راهه! ولي كدوم اسكين؟ اسكين هايي كه داراي فايل هاي سيستمي هستند رو روي گوشي نصب كن. بعد از اين كه اين كار رو كردي از يه اسكينه ديگه اي كه صفحه ي خارجي واسش تعريف شده باشه استفاده كن كه من اسكين Evolution رو بهتون پيشنهاد ميكنم كه ميتوني از سايت هاي مربوطه سرچ كني و اونو دانلود كني. البته اگه همون اسكين اوليه كار رو درست كرد كه ديگه نيازي به نصب اسكين دوم نيست. پس به طور خلاصه اين دو كار رو كه پايين ميگم انجام بده:
1- اسكين moto xp style ver0.9 و اسكين Evolution رو دانلود كن.
2- به ترتيب بالا كه ميبيني اول اسكين moto رو نصب كن( كه حاوي فايل سيستمي هست) بعد از اون هم اسكين Evolution رو نصب كن.
اگه اين كار هارو بكني به احتمال قوي درست بشه چون من خودم يه بار امتحان كردمش.
vahidjon
15-06-2007, 05:57
سلام
من گوشيمو با اين چند تا مي خواستم فلش كنم كه همشون به مرحله اي كه پاك كردن فلش قبلي تموم ميشه كار ميكنه ولي بعدش هيچ كاري نميكنه و بعد از چند ثانيه اررور ميده. اينا هستن:
R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.ha
Firm. R252211LD_U_85.9B.E5P_V3X_E5P_Vista Edition
Firm. R252211LD_U_85.9B.E5P_Hellomoto Staff Edition.
ورژن الان گوشيم اينه:
R252211LD_U_85.99.50R_LP0039_DRM0001_JPRU_R25221GE NERIC_03_USRAZRV3XRURXXR2522100A_1FF.shx
لطفا راهنماييم كنيد. ممنون
amertad2000
16-06-2007, 04:04
just pick any "skinname"_cli.ski and "skinname"_cli.dat files from Moto or any other skin and change the name to iPhonE_86_vimm_cli.dat and iPhonE_86_vimm_cli.ski and copy those files into the IPhone skin folder on your V3x, reboot and you will see the time and date again with the iPhone skin.
در اینجا iphone _86 همون اسکین خراب شماس!!!!!!!!!
سلام آيا گوشي هاي v3x امكان فارسي شدن رو دارند يا نه ؟
naser maldini
16-06-2007, 23:39
فعلا نه!
موفق باشي.
anti_girl
18-06-2007, 11:16
سلام خدمت اساتید محترم
یکی به من بگه که چطوری میشه اسکینو بریزم رو موبایل v3xاگه لودر داره معرفی کنین ممنون میشم
saman_kh
25-06-2007, 18:44
بچه های گل . اگه یه گوشیه مجانیه توپ میخواین به لینک زیر یه سری بزنین.
خالی بندی هم نیست . %100 واقعیه گرچه هیچ ضرری هم نداره و امتحانش هم مجانیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yoyo2000
29-06-2007, 09:25
سلام به مدیران
چندی پیش یک گوشی v3x (با فریمور R252211LD) خریدم و برای نصب منسترپک جدید می خواهم اقدام کنم:
1- اولا" چطوری از PHONBOOK و دیگر فایلهای مهم گوشی بک آپ بگیرم. این مسئله خیلی حیاتیه چون همه دوستان به این مسئله اشاره کردند.(اگر نرم افزار مورد نظر و آموزش اونو بصورت تصویری و گام به گام توضیح بدید بی نهایت سپاسگزارم)
2- سریال گوشی با پشت کارتن و پشت گوشی و داخل گوشی یکسانه آیا باز ممکنه سریال چنج باشه . اگر بعد از نصب فلش جدید گوشی رجیستر نشده باشه چکار بایستی بکنم.
3- آخرین فایل فلش و آموزش تصویری اونو با لینک سالم در اختیار من قرار دهید؟
مممممنون
rozysara
29-06-2007, 10:21
محل فایل فلش و برنامه های موتو فقط بهد ثبت نام در قسمت بالا دانلود رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
anti_girl
29-06-2007, 12:29
کسی میدونه cell info of the disply ( نوشتن ادرس یا انتی که گوشی رو ساپورت میکنه) را از کجا میشه فعال کرد؟ گوشی v3x
civilman
01-07-2007, 03:09
آقا يكي به ما بگه چطوري ميشه رو v3x برنامه نصب كرد هرچي سرچ كردم به نتيجه نرسيدم
لطفا شما لينكش را بگزاريد
Barbod.P
01-07-2007, 03:14
آقا يكي به ما بگه چطوري ميشه رو v3x برنامه نصب كرد هرچي سرچ كردم به نتيجه نرسيدم
لطفا شما لينكش را بگزاريد
یه پوشه به اسم Kjava توی مموری گوشیت درست کن
بعد برنامه ها و بازی ها رو که پسوندشون بایذ جار و جاد باشه
رو بریز تو اون پوشه بعد از منوی game & apps گزینه اینستال نیو
رو انتخاب کن و برنامه یا بازی مورد نظرت رو نصب کن.
سهراب مموتی
16-07-2007, 18:12
سلام. دوستان من به یه اسکین برای v3x احتیاج دارم که سیاه باشه. یعنی تم سیاهی داشته باشه. میتونید کمکم کنید؟ در ضمن میخوام این تم رو یه تغییراتی توش بدم ولی برنامه به درد بخوری پیدا نکردم. skiner4moto رو دانلود کردم. ولی برای v3x نیست و وقتی که یک اسکین v3x رو توش باز میکنم ارور میده. لطفا یه برنامه هم برای ساخت و ادیت تم برای v3x معرفی کنید.
ممنون
mory_m33
17-07-2007, 08:05
سلام به همه دوستان
یه ایراد اصلی که v3xداره و خیلی اذیت میکنه اینه ک کارکرد دوکلید بالای صفحه کلید قابل تغییر نیستند سمت راستی وارد منوی plant 3 میشه و چپی quick menu جالب اینجاست که quick menu نیز هر منویی رو قبول نمیکنه
اگه کسی این مشکلو تونسته حلش کنه به ما هم بگه ممنونش میشیم....
سلام عزیز
چرا یه راه هایی است....مثلا تغییر مپ صفحه کلید......
که باید با استفاده از برنامه این کار رو کنی...
yoyo2000
20-07-2007, 11:21
گوشی v3x را بامشخصات ( sw/r252211d-u-85.9b.cor با flex usrazrv3xbnlrtr2522100f )با منستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.---- با نرم افزار rsd-2.7 فلش کردم چند مرتبه fail شد و ارور داد و در نهایت با تعویض پورت usb مشکلم حل شد و madness 2 به خوبی نصبشد. همه چیز خوب بود ولی بعد از نیمساعت متوجه شدم که دوربین عکاسی اون از کار افتاده و اگر عکس هم بگیره فقط از دوربین داخلی vga میگیره و اکثرا" می پره . 5 بار دیگر هم فلش کردم باز هم همین نتیجه را داد. مستر ریست کردم باز هم همینطور بود. منستر پک عوض کردم اونها هم همین مشکلو داشتند..گفتم بی خیال از بک آپ که گرفته بودم همونو دوباره می ریزم. که متاسفانه بک آپ من اصلا" نصب نمیشه .
مموری کارتو عوض کردم مشکل حل نشد.
خواهش می کنم مدیر عزیز کمکم کنید.
منتظرم.
راستی یادم رفت به این موضوع هم اشاره کنم با انتخاب camera در حال حاضر ارور busy.try again میاد.
در ضمن من دیشب مستر کلین هم کردم(مشکل حل نشد) اما فکر نکنم از اینموضوع باشه.
محل ذخیره تصویر را مموری داخلی گوشی هم قرار دادم،مموری برداشتم. اما حل نشد که نشد؟
در حال حاضر نمی تونم از دوربین عکاسی و فیلم برداری استفاده کنم اما بقیه چیزها خوبه
چه کنم؟
rahmani69
23-07-2007, 00:12
bebakhshid
man karbare jadid hastam age mishe faile avali ro ke bara taghviyate seda boodesh adresesho behem bedin
harchi vared mikonam baz nemikone
akbar-2007
25-07-2007, 13:39
با سلام خدمت شما.من دیروز یک وی تری ایکس خریدم در قسمت بلوتوث بلوتوثهای اطراف را نمی شناخت ولی می شد بهش بلوتوث داد.رفتم پیش فروشنده و موضوع را گفتم اونم گوشی را گرفت و یه گوشی دیگه به من داد.گوشی قبلی را به اسم سریال چنج به من داده بود که می گفت اصلیش اصلاً نیست.وقتی گوشی جدید را به من داد آنجا بلوتوث را چک کردم در قسمت شناسائی بلوتوث که رفتن چند تا بولوتوث آنجا را شناخت.بعد که به خانه آمدم باز بلوتوث را نمی شناخت.و وقتی سریال خود گوشی را با پشت و چعبه چک کردم همه یکی بود یعنی سریال اصل است؟از کجا می شه فهمید اصل است؟
با بلوتوث باید چکار کنم؟اگر هم بخوام فلش کنم می ترسم سریال اصل نباشه لطفاً راهنمائی کنید؟
ضمنا قیمت گوشی هم 195000 تومان حساب کرد
Corvette
26-07-2007, 01:57
با سلام خدمت شما.من دیروز یک وی تری ایکس خریدم در قسمت بلوتوث بلوتوثهای اطراف را نمی شناخت ولی می شد بهش بلوتوث داد.رفتم پیش فروشنده و موضوع را گفتم اونم گوشی را گرفت و یه گوشی دیگه به من داد.گوشی قبلی را به اسم سریال چنج به من داده بود که می گفت اصلیش اصلاً نیست.وقتی گوشی جدید را به من داد آنجا بلوتوث را چک کردم در قسمت شناسائی بلوتوث که رفتن چند تا بولوتوث آنجا را شناخت.بعد که به خانه آمدم باز بلوتوث را نمی شناخت.و وقتی سریال خود گوشی را با پشت و چعبه چک کردم همه یکی بود یعنی سریال اصل است؟از کجا می شه فهمید اصل است؟
با بلوتوث باید چکار کنم؟اگر هم بخوام فلش کنم می ترسم سریال اصل نباشه لطفاً راهنمائی کنید؟
ضمنا قیمت گوشی هم 195000 تومان حساب کرد
خوب برای تشخیص اصلی بودن سریال ابتدا این کد رو تو گوشیت وارد کن
#06#* بعد این سریالو با اونا یی که رو جعبه و روی برد گوشی و پشت باطری هست مقایسه کن، باید یکی باشه.
اما کجا بولوتوسو سرچ میکنی؟؟ که جواب نمیده!
counselor
30-07-2007, 13:14
دیگه الآن سریال اصلی یا چنج معنی نداره
تمام imei ها فعالند
akbar-2007
04-08-2007, 10:23
آقا ، گوشی اصل و چینی چه فرق هائی با هم دارند؟ گوشی که من گرفتم زده آلمان.هر مغازه ای هم که در پاساژ علاالدین رفتم گفتن آلمانی دارند.خوب کار می کنه یا نه؟
ضمنا از تو خود بلوتوث تو ابزار که سرچ می کنم کسی را نشان نمیده.در محیطی که چند تا بلوتوث روشن است.ولی وقتی می خوام فایلی را ارسال کنم و سرچ می کنم پیدا می کنه.
یه سوال دیگه کیبورد گوشی در بعضی مواقع که در گوشی را باز می کنم روشن نمیشه و بعضی مواقع روشن میشه آیا این ایراد است.
یک کارت 128 مگی هم روش بود که تا 60 مگ آنرا که پر می کنم بیشتر از آن ارور میده؟
خوهشاً جواب این سوالاتم را هم بدید.
Corvette
04-08-2007, 22:55
آقا ، گوشی اصل و چینی چه فرق هائی با هم دارند؟ گوشی که من گرفتم زده آلمان.هر مغازه ای هم که در پاساژ علاالدین رفتم گفتن آلمانی دارند.خوب کار می کنه یا نه؟
ضمنا از تو خود بلوتوث تو ابزار که سرچ می کنم کسی را نشان نمیده.در محیطی که چند تا بلوتوث روشن است.ولی وقتی می خوام فایلی را ارسال کنم و سرچ می کنم پیدا می کنه.
یه سوال دیگه کیبورد گوشی در بعضی مواقع که در گوشی را باز می کنم روشن نمیشه و بعضی مواقع روشن میشه آیا این ایراد است.
یک کارت 128 مگی هم روش بود که تا 60 مگ آنرا که پر می کنم بیشتر از آن ارور میده؟
خوهشاً جواب این سوالاتم را هم بدید.
سلام مبارک.v3x چینی نداره. در مورد آلمانیش من چند جا خوندم که عکسهاش خوب نمیشه. مشکله دیگه فکر نکنم داشته باشه. در مورد سرچ بولوتوث همه ی v3x ها همین طور هستن پس نگران نباش:46:
اگر دقت کنی بالای کیبوردش سمت راست یک چشم کوچیک میبینی،که وظیفش اینه که اون نوره پشت کیبورد
رو در محیط های پر نور خاموش کنه،البته برای حفظ باتری.
در مورد پر شدن حافظش،فکر کنم شما اطلاعاتتو روی حافظه ی گوشی میریزی که 64MB هستش. نه کارت حافظت!
akbar-2007
05-08-2007, 08:02
آقا در مورد جواب همه سوالات ممنونم.
ولی من کارت حافظه را با خشاب و رم ریدر از کامپیوتر پر کردم و بیشتر از 60 مگ ارور میده.کارتم عیب داره یا نه؟
anti_girl
05-08-2007, 22:03
ولی من کارت حافظه را با خشاب و رم ریدر از کامپیوتر پر کردم و بیشتر از 60 مگ ارور میده.کارتم عیب داره یا نه؟
یک بار مموریتو فرمت کن شاید درست بشه در ضمن روی یک کامپیوتر دیگه امتحانش کن
hesameddin
11-08-2007, 18:48
سلام یه برنامه امتحان شده و کم حجم برای اتصال v3x با pc از طریق usb میخوام (یه چیزی که گوشیو به کامپیوتر بشناسونم)هر چی گشتم پیدا نکردم
(توی جعبه cd نبود) لطفا طرز استفاده از برنامه رو هم بزارید
Corvette
12-08-2007, 02:35
سلام یه برنامه امتحان شده و کم حجم برای اتصال v3x با pc از طریق usb میخوام (یه چیزی که گوشیو به کامپیوتر بشناسونم)هر چی گشتم پیدا نکردم
(توی جعبه cd نبود) لطفا طرز استفاده از برنامه رو هم بزارید
سلام. دوست عزیز برنامه واسه این کار زیاده. باید بگی با گوشیت چیکار میخای بکنی؟؟
اگر نرم افزار خود گوشیتو میخای (که باید تو پکش بود!) اسمش Motorola Phone Tools هست.سرچ کنی پیدا
میکنی.فکر کنم در حدود 60mb باشه.اگر cd شو گیر بیاری کپی بزنی راحتری.
برنامه حذف اوپچطوری کار میکنه؟
ممنون.
mory_m33
15-08-2007, 09:38
سلام عزیز
چرا یه راه هایی است....مثلا تغییر مپ صفحه کلید......
که باید با استفاده از برنامه این کار رو کنی...
با تشكر
لطفا" اگه اطلاعات يا لينك مناسبي داري ما رو هم بي نصيب نزار
برنامه حذف اوپچطوری کار میکنه؟
ممنون.
بلرنامه حذف اوپراتور چطوری کار میکنه؟
BIKHIAL_ALL_75
16-08-2007, 02:33
این v3x فارسی میشه؟
برنامه تغییر اوپراتور چجوری کار میکنه؟
spice life
19-08-2007, 08:58
سلام somayeh جان
من تازه عضو شدم و خيلي دوست داشتم از اين برنامه هايي كه گذاشتي استفاده كنم آخه خيلي گشتم تا برنامه هاي motorola v3x رو پيدا كنم ولي روي هر لينكي كه گذاشتي ميرم باز نميشه در ضمن گفتي روي اسم فايل كليك كنيد ولي اسم فايل براي من بصورت لينك نيست و نميتونم روش كليك كنم
خيلي ممنون ميشم اگه راهنماييم كني :11:
Corvette
19-08-2007, 17:53
سلام somayeh جان
من تازه عضو شدم و خيلي دوست داشتم از اين برنامه هايي كه گذاشتي استفاده كنم آخه خيلي گشتم تا برنامه هاي motorola v3x رو پيدا كنم ولي روي هر لينكي كه گذاشتي ميرم باز نميشه در ضمن گفتي روي اسم فايل كليك كنيد ولي اسم فايل براي من بصورت لينك نيست و نميتونم روش كليك كنم
خيلي ممنون ميشم اگه راهنماييم كني :11:
دوست عزیز somayeh خیلی وقته که رفته. لینک ها هم چون قدیمی هستن کار نمی کنن. البته بعضی هاش
هنوز سالمه. اگر بر نامه ی خاصی مد نظر دارین مطرح کنین،اگر شد یه لینکه سالم براتون بزاریم.
spice life
20-08-2007, 07:47
من بيشتر دنبال them و skin و چند تا بازي جديد هستم
R.DEHKORDI
20-08-2007, 16:01
با سلام خدمت برو اقایان وخانومهای محترم
Skinرو چه جوری نصب کنم رو گوشی
R.DEHKORDI
20-08-2007, 16:06
:10:
دوست عزیز SKIN رو میتونی تو صفحات 6به بعد پیدا کنی :11::40:
Corvette
21-08-2007, 00:46
برای بازیهای جدید میتونی به تاپیک بازیهای جاوا بری
و برای اسکین هم تو همین تاپیک موتورلا تو قسمت اسکین میتونی یه گشتی بزنی.
akbar-2007
21-08-2007, 08:54
آقا این دو تا کلید سمت راست گوشی v3x که وقتی می زنیم برای voice هست کارش چیه.
میشه در مورد سیستم شماره گیری با صوت منو راهنمائی کنید.
ضمناً فرمان صوتی هم داره که بشه فلان برنامه را با گفتن نام آن باز کرد.من یک با با همان کلیدهای کناری که زدم camera را گفتم و دوربین باز شد.میشه کاری کرد؟
Corvette
21-08-2007, 15:26
آقا این دو تا کلید سمت راست گوشی v3x که وقتی می زنیم برای voice هست کارش چیه.
میشه در مورد سیستم شماره گیری با صوت منو راهنمائی کنید.
ضمناً فرمان صوتی هم داره که بشه فلان برنامه را با گفتن نام آن باز کرد.من یک با با همان کلیدهای کناری که زدم camera را گفتم و دوربین باز شد.میشه کاری کرد؟
به اینجا سر بزن دوستان توضیح دادن پست 98
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
akbar-2007
25-08-2007, 11:30
من وقتی با گوشی یک زنگ انتخاب می کنم و بعد اسکین را عوض میکنم زنگ هم عوض میشه علت چیست؟میشه راهنمائی کنید؟
Corvette
26-08-2007, 03:42
من وقتی با گوشی یک زنگ انتخاب می کنم و بعد اسکین را عوض میکنم زنگ هم عوض میشه علت چیست؟میشه راهنمائی کنید؟
تا اونجایی که می دونم،عوض کردنه اسکین ربطی به زنگ نداره. اما اگر themse رو عوض کنید،زنگ ها هم
به تعریفه همون themes تغییر میکنن.
mahsa_21
26-08-2007, 12:05
من نمیتونم دانلود کنم جواب نمیده
anti_girl
26-08-2007, 22:09
من نمیتونم دانلود کنم جواب نمیده
مهسا خانوم چی رو نمیتونی دانلود کنی؟ :13:
ahmad457
28-08-2007, 20:19
salam khaste nabashid az koja mitonam font peyda konam
سلام...
صفحات اول همین تاپیک دوست قدیمیمون سمیه عزیز گذاشته
به اونجا مراجعه کنید
killerdeadlystar
07-09-2007, 20:05
سلام بچه ها. من یک V3x دارم که چند تا مشکل داره. یکی اینکه مثلاً از Sms شماره 15 دوتا دارم یعنی دوبار شماره 15 را نشان می دهد. بعد اینکه وقتی کسی می خواهد به من زنگ بزند حدود یک ثانیه زنگ می زنه و بعد قفل می کنه و بعد گوشی کاملاً خاموش می شه و دوباره باید روشنش کنم. بعضی وقتها هم خودبخود خاموش می شه . تا حالا 3 بار هم فلشش کردم درست میشه اما همین که به هر کامپیوتری وصلش کنم دوباره همین مشکلات رو پیدا می کنه کامپیوترم هم تا حالا با 3 تا آنتی ویروس kasper sky و Mac Afee و Norton بروز شده گشتم و جالب اینکه با هر 3 تا هیچگونه ویروسی پیدا نکردم. اگر کسی راهی بلده لطفاً یادم بده. ضمناً با همین برنامه بلند کردن صدا گوشی این طوری شد.بعضی وقتها هم در موقع صحبت کردن قفل می کنه و خاموش میشه.
گوشی شما در اثر ضربه ای که در هنگام بستن درب گوشی شما این مشکل بوجود امده فقط به آرامی درب انرا بازو بسته کنید
anti_girl
07-09-2007, 21:39
گوشی شما در اثر ضربه ای که در هنگام بستن درب گوشی شما این مشکل بوجود امده فقط به آرامی درب انرا بازو بسته کنید
فکر نکنم از باز و بسته شدن درب گوشی باشه منم از وقتی تقویت صدا کردم درست زنگ نمیزنه(البته بعضی اوقات)و یه نویز خواصی داره یه بوق ضعیف میزنه و صدا همش قت و وصل میشه:13::19:
beckham7
12-09-2007, 02:24
سلام
دوست عزيز كارت حافظه شما 64 نه 128 اينهم يه جور چي بگم ...
رو كارت زده 128 ولي در حقيقت64 تا بيشتر نيست من دقيقا نمي تفاوت قيمتشون چقدره ولي از اين طريق فروشنده يا بهتر بگم كسي كه واقعا مي دونسته كارت 64 نه 128 فكر كنم يه 3 يا 4 تومني به جيب مي زنه كارتو پس ببري ميگن ماهم خريديم
موفق باشيد
ashegheiran
14-09-2007, 14:27
سلام .اقا یکی لینک این درایور v3x رو بزاره.دهنم سرویس شد پیداش نکردم.همه جا رو گشتم نیسسسسسسسسست.جون اون کسی که دوست دارید نگید بگرد.یه لینک کوچولو بزارید.ممنون.
snowboy-v3x
14-09-2007, 20:01
1- Luxor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- Asterix And The Vikings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- Benjy The Puppy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4- Tetris Mania ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5- Crazy Minigolf Zoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين بازي ها رو چه جوري بايد نصب كرد
beckham7
14-09-2007, 23:17
سلام
طريقه نصب بازيها
ریختن برنامه
1- از روی گوشی به مسیر Menu\Connection\USB Setting\Defualt Connection برو و گزینه Memory Card را انتخاب کن و بعد از همه منو ها خارج شو و به صفحه اصلی ( زمینه ) برگردید.
2- حالا گوشی رو با کابل MiniUSB به کامپیوتر متصل کن
3- پنجره My Computer را باز کن و به آدرس Tools\Folder Option\View برو و بعد گزینه Show hidden Files and folders را انتخاب کن و هم چنین دو خط بعد از اون گزینه Hide protect operating system files recommended رو غیر فعال کن.
4- حالا با استفاده از My Computer و پارتیشن مربوط به گوشی به آدرس M:\Mobile\Kjava ( :m Removable Disk است ) برو و فایل های JAR رو اون جا کپی کن.
5- بعد از کپی فایل ها گوشی را از کامپیوتر جدا کن ( به روش استاندارد Safely Remove ) و به آدرس Menu\Games & Apps برو. توجه کن ، اون جا گزینه ایی به نام Install New هست اون و انتخاب و ok کن. حالا لیست فایل هایی را که روی گوشی کپی کردی می بینی. روی فایل کلید Option را بزن و بعد از منوی ظاهر شده گزینه Install و به دنبال اون به پیام های گوشی پاسخ مثبت بده.
6- بعد از اتمام کار به آدرس Menu\Games & Apps برو و فایل نصب شده رو اجراء کن.
anti_girl
14-09-2007, 23:29
اين بازي ها رو چه جوري بايد نصب كرد
دوست عزیز طریقه نصب بازی تو کلوپ هست سرچ کن پیدا میشه اگه تونستم لینکشو واست میزارم
ببین قبل از این که من بخوام کاری بکنم دوستان جواب دادن این مایه افتخار این کلوپه
Corvette
14-09-2007, 23:51
سلام .اقا یکی لینک این درایور v3x رو بزاره.دهنم سرویس شد پیداش نکردم.همه جا رو گشتم نیسسسسسسسسست.جون اون کسی که دوست دارید نگید بگرد.یه لینک کوچولو بزارید.ممنون.
صبور باش دوسته عزیز
anti_girl
15-09-2007, 11:08
صبور باش دوسته عزیز
100% موافقم یکم صبور باش حاجی
akbar-2007
17-09-2007, 11:50
آقا اسکین را که روی گوشی نصب می کنم(البته به روشی که شما گفتید در قسمتهای دیگه) اسکین روی رم گوشی نصب می شه.می دونید که رم گوشی هم حجمش کمه و زیاد نمیشه پرش کرد.چطور میشه اسکین را به همان روش روی مموری کارت نصب کرد.ممنونم
Corvette
18-09-2007, 00:40
آقا اسکین را که روی گوشی نصب می کنم(البته به روشی که شما گفتید در قسمتهای دیگه) اسکین روی رم گوشی نصب می شه.می دونید که رم گوشی هم حجمش کمه و زیاد نمیشه پرش کرد.چطور میشه اسکین را به همان روش روی مموری کارت نصب کرد.ممنونم
همچین کاری ممکن نیست. اما فضایه رم مخصوصه این کارها مثلا در (v3x) ه 9 تا 12 مگابایت هست که حداقل
میتونید روش 10 تا اسکینه اضافی نصب کنید که به نظره من زیادم هست؟؟!!
beckham7
18-09-2007, 02:37
با سلام
من برنامه kdplayer واسه پخش آهنگ نصب كردم اجرا ميشه ولي هيچ آهنگي پيدا نمي كنه musiclibrary وsearchهمه فايده نداره
اين برنامه explorer me يا me explorer هم فكر كنم يكي از دوستان تو تاپيك دوم سوم گذاشته error ميده
anti_girl
18-09-2007, 13:07
اره explorer me واسه منم eror میده شما اگه خیلی تالبش هستی بگرد پیدا میشه سرچ کن
anti_girl
18-09-2007, 13:13
دوستان عزیز هرکسی که لینکی از بر نامه rsd lite داره بزاره ( لطفا کار کنه لینک) ورژنش هر چی بالا تر باشه بهتره
میخوام گوشی فلش کنم ممنون میشم هر چی زود تر بهتر
دوستان عزیز هرکسی که لینکی از بر نامه rsd lite داره بزاره ( لطفا کار کنه لینک) ورژنش هر چی بالا تر باشه بهتره
عزیز اگه اجباری داری به من زنگ بزن و ایمیلت رو بده تا برات میل کنم.
09355309633
Corvette
19-09-2007, 15:52
بفرما عزیز
Corvette
19-09-2007, 15:57
با سلام
من برنامه kdplayer واسه پخش آهنگ نصب كردم اجرا ميشه ولي هيچ آهنگي پيدا نمي كنه musiclibrary وsearchهمه فايده نداره
اين برنامه explorer me يا me explorer هم فكر كنم يكي از دوستان تو تاپيك دوم سوم گذاشته error ميده
اره explorer me واسه منم eror میده شما اگه خیلی تالبش هستی بگرد پیدا میشه سرچ کن
سلام دوستان توجه داشته باشین که به دلیله امنیت در گوشیهایه موتو سیستم عامله گوشی اجازه ی
استفاده از اطلاعاته رویه حافظه و مموری رو نمیده به همین دلیل خیلی از برنامه ها عملا کاراییشون رو
رویه این گوشیها از ذست میدند.
اما به تازگی یکسری از مانستر پکهایه حک شده اومده که این مورد رو به نوعی غیره فعال کردند.
anti_girl
19-09-2007, 23:22
بفرما عزیز
مرسی دوست عزیز:40::10:
Corvette
20-09-2007, 00:09
مرسی دوست عزیز:40::10:
قابلترو نداشت anti_girl جان.
beckham7
21-09-2007, 00:42
سلام دوستان توجه داشته باشین که به دلیله امنیت در گوشیهایه موتو سیستم عامله گوشی اجازه ی
استفاده از اطلاعاته رویه حافظه و مموری رو نمیده به همین دلیل خیلی از برنامه ها عملا کاراییشون رو
رویه این گوشیها از ذست میدند.
اما به تازگی یکسری از مانستر پکهایه حک شده اومده که این مورد رو به نوعی غیره فعال کردند.
مرسي CORVETTEعزيز
به نظر شما ارزششو داره بخاطر اين برنامه مثلا همين KD PLAYERاز لحاظ كيفيت صدا و...
گوشي رو فلش كرد
shahabkaveian
21-09-2007, 06:30
Man Ye Goshi Motorola V3 Razr Daram Mikhastam Bedonam Flash Kardanesh Chejorie Va Chetori Mitonam Skin Berizam Rosh
Corvette
22-09-2007, 12:36
مرسي CORVETTEعزيز
به نظر شما ارزششو داره بخاطر اين برنامه مثلا همين KD PLAYERاز لحاظ كيفيت صدا و...
گوشي رو فلش كرد
خاهش beckham7 جان.
راستش من با این برنامه کار نکردم. اما با توجه به اینکه با unlock permission خیلی تو نصبه برنامه ها دستت باز
میشه.به نظره من ارزشش رو داره عزیز.منم تو فکرش هستم که این کارو بکنم.(البته اگر time بزاره!!
Corvette
22-09-2007, 12:36
Man Ye Goshi Motorola V3 Razr Daram Mikhastam Bedonam Flash Kardanesh Chejorie Va Chetori Mitonam Skin Berizam Rosh
خوش اومدی.
میتونی یه سرچ کنی در همین کلوپ.آموزشهاشو پیدا میکنی.اگر نتونستس بگو برات لینک بزارم رفیق.
snowboy-v3x
22-09-2007, 20:41
لینک برنامه p2k commander رو می خوام اگه میشه آموزش کار با این برنامه رو بذارید (نصب م و اسکین)
Corvette
22-09-2007, 22:36
لینک برنامه p2k commander رو می خوام اگه میشه آموزش کار با این برنامه رو بذارید (نصب م و اسکین)
این لینک دوسته عزیز.اما در مورده آموزش کافیه یه سرچ کنی ، مطالبه زیاد و مفید در این مورد به اندازه کافی پیدا میکنی.
darvaze_setaregan
23-09-2007, 02:15
mamad_is_goodboy
26-09-2007, 10:37
سلام.
من یه گوشی V3x دارم. ولی نمی تونم theme براش نصب کنم. لطفا کمک کنید .
anti_girl
26-09-2007, 11:59
سلام.
دوست عزیز شما از اموزش استفاده کردی؟ در ضمن یکم بیشتر توضیح بدین که تا کجا پیش میرین تا کمکت کنم:31::40::10:
Corvette
26-09-2007, 14:53
سلام.
سلام.اول خوش اومدی عزیز.
برو به اینجا پسته 26 رو خوب بخون.
اگر لینکه p2k کار نکرد از اینجا دانلودش.ورژنش یکمی جدیدتره.اگر نتونستی باش کار کنی بگو ورژن قبلیشو بزارم برات.
ali tebi
28-09-2007, 10:53
آموزش ارسال Sms تصويري توسط V3x
1- برنامه p2k advanced editore را اجرا نموده و گوشي در حالت دفالت كانكشن به كامپيوتر وصل نماييد
2- بر روي قسمت connect in p2k mode كليك كنيد تا دكمه قرمز بالا سبز رنگ شود
3-در قسمت phone services قسمت seem function سپس seem32 function كليك كند
4-قسمت read from phone را كليك كنيد
4- حالا از نوار باز شده قسمت picture_sms_available يعني bit 493 را كليك كنيد
5-اكنون تيك جلوي يعبارت press space key to switch function را فعال كنيد
5- سپس روي write to phone كليك كنيد.
6- پس از اتمام كار reset phone را اجرا كنيد
ali tebi
28-09-2007, 10:56
آموزش كار با گوشي بدون سيم كارت
سلام ... اين كار روي سري Razr موتورولا جواب ميده ... من تست كردم (ولي در كل ، مسئوليت كار با خودتون)
(گوشيتون رو ، روي كامپيوتر نصب كنيد)
1-برنامه P2k Advanced Editor رو باز كنيد....
2-كابل رو به گوشيتون متصل كنيد !
3- روي كليد Connec in p2k Mode كليك كنيد و صبر كنيد تا چراغ قرمز كنار كليد سبز بشه !
4- از طريق منوي Phone Services گزينه Seem Functions و سپس گزينه Seem 4a رو انتخاب كنيد ....
پنجره جديدي باز ميشه كه ميتونيد در اون توابع مربوط به سيم شماره 004a_0001 رو ببينيد !
5- حالا بايد دنبال توابع مربوط به سيم كارت بگرديم ....
براي اين منظور در كادر متني پنجره ، عبارت sim رو تايپ كنيد
6-روي كليد Find كليك كنيد ...
هموطور كه ميبيند تمام توابع مربوط به سيم كه 6-7 تا بيشتر نيستن پيدا ميشه ...
7 -روي كليد Read From Phone كليك كنيد تا مقادير ذخيره شده در گوشيتون خونده بشه !
8- حالا بايد از سيم گوشيتون بك آپ بگيريد ! براي اين كار روي كليد Write To disk كليك كنيد ! و در پنجر باز شده كليد Save روبزنيد !
9- در جدول توابع روي عبارت SEEM_ENABLED_PHONE دبل كليك كنيد و مقدار تابع رو از عدد 1 به عدد صفر تبديل كنيد !
10- روي كليد Write To Phone كليك كنيد !
11- پنجره رو ببنديد ... ممكنه بعد از اين كار از طرف برنامه پيغام خطا ارسال بشه ! پيغام رو yes كنيد و از برنامه خارج بشيد ! بعد يك بار گوشيتون رو خاموش و روشن كنيد ...
12- براي بار دوم گوشيتون رو خاموش كنيد ... سيم كارت رو دربياريد و گوشيتون رو روشن كنيد . ميبينيد كه از پيغام Insert Sim خبري نيست و ميتونيد بدون سيم كارت با بخشهاي مختلف گوشيتون كار كنيد
ali tebi
28-09-2007, 11:02
ميخوام يه مطلب خيلي جالب رو بهتون بگم. در واقع قرار هست شما يك فايل ريفلش درست كنيد كه با فلش كردن اون به گوشيتون قابليت ها ي زير به گوشيتون اضافه بشن:
1-به طور كلي محدوديت دسترسي به حافظه گوشي براي برنامه هاي جاوا از بين ميره. يعني شما ميتونيد هر نوع فايل منيجر رو روي گوشيتون داشته باشيد بدون اينكه حتي كوچكترين سوالي براي دسترسي به حافظه ازتون بپرسه. اين يعني همون unlock java permission
2-تمام برنامه هاي جاوا با در بسته هم اجرا ميشن.
3-وقتي كابل به كامپيوتر وصل هست برنامه هاي جاوا ميتونن اجرا بشن.
4-اس ام اس هاي شما ميتونن روي مموري كارتتون ذخيره بشن.
5-ميتونيد روي عكس ها بيشتر زوم كنيد.
ولي قبل از هر چيز به چند نكته بسيار مهم بايد توجه كنيد:
1-سريال ورژن گوشيتون حتما بايد R252211LD_U_85.9B.E5P باشه.
2-فايل ريفلشي رو كه درست كرديد حتما بايد با برنامه Motokup روي گوشيتون فلش بكنيد.
3-ورژن بوت لودر گوشيتون بايد يكي از اين ها باشه:
V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
بعد از اينكه مطالب بالا رو خونديد بريم سراغ روش كار:
اول فايل لينك زير رو دانلود كنيد( با حجم تقريبي 8.82 مگا بايت كه همون فايل ريفلش هست ):
چيزي كه دانلود ميكنيد شامل 2 تا فايل هست: يكي يا فرمت exe و ديگري هم با فرمت data . فايل با فرمت exe رو اجرا كنيد و همه ي گزينه هاي اونو تيك بزنيد. بعد بوت لودر گوشيتون رو از همين صفحه انتخاب كنيد( دقت كنيد كه بوت لودر گوشيتون رو درست انتخاب كنيد وگرنه ممكنه گوشيتون خراب بشه). بعد از انجام كار هاي بالا روي Build در پايين كليك كنيد. پس از 5-6 ثانيه اين فايل اجرايي(exe) از روي فايلي كه فرمتش data بود، يك فايل با فرمت sbf ميسازه كه ميتونيد اونو به گوشيتون فلش كنيد. دقت كنيد همون طور كه بالا هم اشاره كردم اين فايل رو بايد با برنامه motokup روي گوشيتون فلش كنيد اگه با برنامه RSD LITE اين كار رو بكنيد بعد از 5 ثانيه عمليات متوقف ميشه و اگه با برنامه Flash&Backup اين كار رو بكنيد گوشيتون فقط رو حالت بوت بالا ميياد. دوستان من اين ها رو تجربه كردم و بهتره شما خودتون دوباره تجربه نكنيد.
كار تموم شد ولي من همه اين كار ها رو انجام دادم تا برنامه ي XploreMe 3.5 رو روي گوشيم داشته باشم كه زيباترين، بهترين، كاملترين و قدرتمندترين برنامه براي v3x هست كه ميتونيد با اين برنامه فيلم، عكس، آهنگ و تكست رو ببينيد. در ضمن اين برنامه داراي يك فايل منيجر بسيار عالي هم هست. فقط بايد اين برنامه رو نصب كنيد تا ببينيد چقدر زيباست. من برنامه XploreMe 3.5 رو پايين براتون ضميمه كردم هر چند كه سايت سازندش دوست نداشت تا اين برنامه در سايت هاي ديگه به صورت مستقيم قرار داده بشه ولي من براي راحتي شما ها و سخت بودن ثبت نام در اين سايت مجبورا خواسته ي اون ها رو انجام نميدم ولي كسايي كه مايل هستند اطلاعات كاملي در مورد برنامه داشته باشن به اين سايت مراجعه كنن:
آخرين مطلب رو هم بگم بعد تموم! برنامه بالا رو مستقيما از خود گوشي نصب كنيد و براي نصب از برنامه motomidman استفاده نكنيد. از اين كه تا اين حد به درازه گويي پرداختم ازتون معذرت ميخوام. خواستم تا بدون كم و كاست مطلب ارائه بشه.
موفق باشيد...
anti_girl
28-09-2007, 11:15
تکراری بود ولی خوب بازم ممنون
Corvette
28-09-2007, 14:34
ببینم دوسته من. فکر میکنم من این مطالبرو یجا خوندم.!!
اگر کپی برداشتین خاهشا منبا رو ذکر کنین.؟
anti_girl
28-09-2007, 14:43
منم فکر میکنم این copy هست چون اینا رو جای دیگه خوندم
Mc Kenzi
29-09-2007, 07:26
سلام خدمت سروران گرام .
1- عزیز از کجا بفهمیم سریال ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P هست ؟
2- برنامه ی Motokup تو همین فایلی که دانلود می کنیم هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا دانلودش کنم ؟
3- و از کجا بفهمیم ورژن بوت لودر گوشیمون V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
اینه یا در واقع بوت لودر از کجا گیر بیاریم ؟
4- هیچ راه حلی نیست که فقط SMS ها رو روی مموری سیو کنیم ؟ که هی SMS سامون پاک نکنیم ؟
5- آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟ چیزی بهش اضافه میکنه یا مثلا مشکلای قبلیش حل میشه ؟
Mc Kenzi
29-09-2007, 07:35
ميخوام يه مطلب خيلي جالب رو بهتون بگم. در واقع قرار هست شما يك فايل ريفلش درست كنيد كه با فلش كردن اون به گوشيتون قابليت ها ي زير به گوشيتون اضافه بشن:
1-به طور كلي محدوديت دسترسي به حافظه گوشي براي برنامه هاي جاوا از بين ميره. يعني شما ميتونيد هر نوع فايل منيجر رو روي گوشيتون داشته باشيد بدون اينكه حتي كوچكترين سوالي براي دسترسي به حافظه ازتون بپرسه. اين يعني همون unlock java permission
1-سريال ورژن گوشيتون حتما بايد R252211LD_U_85.9B.E5P باشه.
2-فايل ريفلشي رو كه درست كرديد حتما بايد با برنامه Motokup روي گوشيتون فلش بكنيد.
3-ورژن بوت لودر گوشيتون بايد يكي از اين ها باشه:
اول فايل لينك زير رو دانلود كنيد( با حجم تقريبي 8.82 مگا بايت كه همون فايل ريفلش هست ):
چيزي كه دانلود ميكنيد شامل 2 تا فايل هست: يكي يا فرمت exe و ديگري هم با فرمت data . فايل با فرمت exe رو اجرا كنيد و همه ي گزينه هاي اونو تيك بزنيد. بعد بوت لودر گوشيتون رو از همين صفحه انتخاب كنيد( دقت كنيد كه بوت لودر گوشيتون رو درست انتخاب كنيد وگرنه ممكنه گوشيتون خراب بشه). بعد از انجام كار هاي بالا روي Build در پايين كليك كنيد. پس از 5-6 ثانيه اين فايل اجرايي(exe) از روي فايلي كه فرمتش data بود، يك فايل با فرمت sbf ميسازه كه ميتونيد اونو به گوشيتون فلش كنيد. دقت كنيد همون طور كه بالا هم اشاره كردم اين فايل رو بايد با برنامه motokup روي گوشيتون فلش كنيد اگه با برنامه RSD LITE اين كار رو بكنيد بعد از 5 ثانيه عمليات متوقف ميشه و اگه با برنامه Flash&Backup اين كار رو بكنيد گوشيتون فقط رو حالت بوت بالا ميياد. دوستان من اين ها رو تجربه كردم و بهتره شما خودتون دوباره تجربه نكنيد.
كار تموم شد ولي من همه اين كار ها رو انجام دادم تا برنامه ي XploreMe 3.5 رو روي گوشيم داشته باشم كه زيباترين، بهترين، كاملترين و قدرتمندترين برنامه براي v3x هست كه ميتونيد با اين برنامه فيلم، عكس، آهنگ و تكست رو ببينيد. در ضمن اين برنامه داراي يك فايل منيجر بسيار عالي هم هست. فقط بايد اين برنامه رو نصب كنيد تا ببينيد چقدر زيباست. من برنامه XploreMe 3.5 رو پايين براتون ضميمه كردم هر چند كه سايت سازندش دوست نداشت تا اين برنامه در سايت هاي ديگه به صورت مستقيم قرار داده بشه ولي من براي راحتي شما ها و سخت بودن ثبت نام در اين سايت مجبورا خواسته ي اون ها رو انجام نميدم ولي كسايي كه مايل هستند اطلاعات كاملي در مورد برنامه داشته باشن به اين سايت مراجعه كنن:
آخرين مطلب رو هم بگم بعد تموم! برنامه بالا رو مستقيما از خود گوشي نصب كنيد و براي نصب از برنامه motomidman استفاده نكنيد. از اين كه تا اين حد به درازه گويي پرداختم ازتون معذرت ميخوام. خواستم تا بدون كم و كاست مطلب ارائه بشه.
موفق باشيد...
:46::19::8:
سلام خدمت سروران گرام و علی الخصوص سروران گرام و بویژه سروران گرام.
2- برنامه ی Motokup تو همین فایلی که دانلود می کنیم هست یا نه ؟ اگه نیست از کجا دانلودش کنم ؟
3- و از کجا بفهمیم ورژن بوت لودر گوشیمون V.0.6.7.1 - V.0.6.8.2 - V.0.6.8.1 - V.0.6.8.3 - V.0.6.8.4
4- هیچ راه حلی نیست که فقط SMS ها رو روی مموری سیو کنیم ؟ که هی SMS سامون پاک نکنیم ؟
5- آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟ چیزی بهش اضافه میکنه یا مثلا مشکلای قبلیش حل میشه ؟
anti_girl
29-09-2007, 10:10
سلام خدمت سروران گرام .
1.ادرس زیر رو از تو گوشی برو setting>phon Status>other information>s/w version اگه این پک باشه خوب اینو اون جا مینویسه ولی اگه نباشه یه چیزه دیگه مینویسه
2.لینکش اینه دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.گوشی رو خاموش کن حالا دکمه های #* رو نگاه دار و کمه قرمز رو بزن تا گوشی روشن بشه یه صفحه که مثل داس میمونه میاد و اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
4. چرا هست یادمه که میلاد عزیز از یکی صحبت میکرد که این کارو انجام داده البته تو یه سایت دیگه ولی چند وقتیه که این دوست عزیز کم پیداست ولی اگه بتوم لینکی پیدا کنم حتما واسط میزارم
5.میشه یکم بیشتر توضیح بدی من متوجه نمیشم دقیقا منظورت چیه؟:27:
Mc Kenzi
29-09-2007, 21:56
1.ادرس زیر رو از تو گوشی برو setting>phon Status>other information>s/w version اگه این پک باشه خوب اینو اون جا مینویسه ولی اگه نباشه یه چیزه دیگه مینویسه
2.لینکش اینه دوست عزیز
3.گوشی رو خاموش کن حالا دکمه های #* رو نگاه دار و کمه قرمز رو بزن تا گوشی روشن بشه یه صفحه که مثل داس میمونه میاد و اونجا ورژن بوت لودر رو نوشته
4. چرا هست یادمه که میلاد عزیز از یکی صحبت میکرد که این کارو انجام داده البته تو یه سایت دیگه ولی چند وقتیه که این دوست عزیز کم پیداست ولی اگه بتوم لینکی پیدا کنم حتما واسط میزارم
5.میشه یکم بیشتر توضیح بدی من متوجه نمیشم دقیقا منظورت چیه؟:27:
تشکر بسیار فراوان.:46: راجع به آخری می پرسم اسم دقیقشو می گم.:46:
Mc Kenzi
30-09-2007, 05:28
عزیز سلام anti_girl
1- ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه.
2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه ؟
3- برنامه Dictaphone رو بی زحمت واسم بذار ؟
4- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
Mc Kenzi
30-09-2007, 09:51
دوست عزیزمون GSm در این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا
فرمودن برای افزایش زوم فیلمبرداری گوشی چکار باید بکنیم ولی لینک دانلود تعطیل خواهشا یکی کمک کنه
================================================== ===========
================================================== ===========
تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
7- حالا به قسمت فيلم برداري گوشي بريد و ببينيد تا چند ايكس مي تونه زوم كنه ؟ بايد 4x باشه.
anti_girl
30-09-2007, 11:12
عزیز سلام anti_girl
1- ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه.
2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه ؟
4- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
1دوست عزیز قبل از هر چیزی باید اول بوت لودرو چک کنی اگه به هم بخوره خوب میشه با اون فلش کنی و مشکلت حل میشه
2.من خودم از بر نامه leaderGL است فاده میکنم
3.من لینکشو ندارم و احتمالا دوست عزیز corvette داره واسط میزاره
4.اره دوست عزیز یه seem هست که میتونه این کارو بکنه تو اولین فرصت واسط به همراه اموزشش میزارم:40:
Mc Kenzi
30-09-2007, 23:14
سلام مجدد درد سر اومد !
عزیز نمیشه موتورولا رو بویژه V3X مانند نوکیا روی کیبورد کلیدهاش Lock code گذاشت ؟
اگه برنامه یا آموزشی داره واسم بذار ؟
Corvette
01-10-2007, 00:06
سلام مجدد درد سر اومد !
عزیز نمیشه موتورولا رو بویژه V3X مانند نوکیا روی کیبورد کلیدهاش Lock code گذاشت ؟
اگه برنامه یا آموزشی داره واسم بذار ؟
منظورت رو دقیق متوجه نشدم.
اگر منظور ت keypad lock هست. برخی از مانستر پکها این امکانو میده.
اما اگر منظورت phone lock هستش شما میتونی هر منویی رو جداگانه قفل کنی.
anti_girl
01-10-2007, 00:18
دوست عزیز منظور شما همون secorety code هست درسته
چرا میشه حتی موتو یه امکان دیگه هم داره که میشه باهاش همه منو ها رو قفل کرد ( هر منو جداگانه)
Corvette
01-10-2007, 00:36
@Mc Kenzi
ببین اگه ورژن گوشیمون R252211LD_U_85.9B.E5P نبود اگه این پایینی دانلود کنیم درست میشه
شما لطف کن ورژنه بوت لودرت رو بگو تا جوابو بگیری عزیز.
3-
تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
- برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
برنامه ای هست که فیلم برداری نامحدود بکنه ؟
با سیم میشه این کارو کرد اگر خاستی بگو پیداش کنم.
برنامه Dictaphone رو بی زحمت واسم بذار ؟
میشه بگین این برنامرو کجا دیدن. کارش چیه؟ تا اگر تونستم چشم.
آپدیت Firmwire Frameworke گوشی (اگه اشتباه تایپ شد ببخشید ) چه مزیتی داره ؟
می تونه خیلی مزیت ها داشته باشه. در واقع همون سیستم عامله گوشیتونه.
دوست عزیزمون GSm در این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا
فرمودن برای افزایش زوم فیلمبرداری گوشی چکار باید بکنیم ولی لینک دانلود تعطیل خواهشا یکی کمک کنه
من چیزی در این صفحه ندیدم دوباره چک کنین.
2- برای Backup گرفتن و نصب Backup بهترین برنامه چیه
motokup یا flash&backup3.
beckham7
01-10-2007, 02:08
سلام
مسعود جان گفتم یه کمک کوچولو بکنم:10:
برنامه Dictaphone واسه ضبط نامحدود صداست
Mc Kenzi عزیز تو همین تاپیک پست اول هستش اینهم لینک دانلودش
نام برنامه : Dictaphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه : 2.01
Mc Kenzi
01-10-2007, 03:46
Corvet جان مرسی ولی مثل اینکه مشکل بوت لودر حل نشده دکمه های *# می زنم بعدم دکمه قرمزرو ولی روشن نمیشه.
وصلش کردم به کامپیوتر و باز این کارو تکرار کردم (زدن دکمه ها) و این پیغام داد=>
اون سیم رو هم برای افزایش زوم اگه میشه لطف کن بذار .
بعد واسه فیلمبرداری نامحدود چیزی داری ؟ :8::40:
اگر کس دیگه ای میتونه لطف کنه کمک کنه.:8::40:
تو جعبه ی V3X نو CD نیست ؟
only_V3X
01-10-2007, 11:06
با سلام خدمت همه دوستان ؛
تازه يه وي تري ايكس گرفتم و تنها چيزي كه تا الان اعصابمو خورد كرده اينه كه تو home skin يا همون صفحه اول گوشي ؛ سمت چپ صفحه از بالا تا پايين يه منوي عمودي مزاحم پديدار ميشه كه هم باعث ميشه عكس والپيپرمو ناقص ببينم و هم اينكه همه ي نوشته هاي شبكه و تايم و ديت رو ميندازه گوشه سمت راست صفحه.
اين منو شبيه main menu هستش و يه جورايي shortkut برا قسمتاي مختلف موبايله .
پدرم دراومد و نتونستم پاكش كنم.
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنين و خانواده اي رو از نگراني نجات بدين ...
anti_girl
01-10-2007, 18:25
corvette عزیز بابا این مانستر پک عصابمو خورد کرده حجمش خیلی بالاست در ضمن اقا ناصر یه اموزش واسه تبدیل پسوند فیلم برداری گذاشته بود ( 3gpبه mp4) همه چیز خوب بود این کار هم انجام شد اما pc نمیتونست این پسوند رو بخونه خواستم back up کنم گوشی دار فانی رو ودا کرد و خراب شد اما خوب اگه کارا خوب پیش بره تا فردا درست میشه چون تقریبا اخرای دانلود مانستر پک هستم
Corvette
02-10-2007, 01:59
سلام
مسعود جان گفتم یه کمک کوچولو بکنم:10:
برنامه Dictaphone واسه ضبط نامحدود صداست
Mc Kenzi عزیز تو همین تاپیک پست اول هستش اینهم لینک دانلودش
نام برنامه : Dictaphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه : 2.01
عالی بود مجتبی جان. بازم از این کارا بکن.:46:
Mc Kenzi
02-10-2007, 02:10
Corvet جان مرسی ولی مثل اینکه مشکل بوت لودر حل نشده دکمه های *# می زنم بعدم دکمه قرمزرو ولی روشن نمیشه.
بعد واسه فیلمبرداری نامحدود چیزی داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
اگر کس دیگه ای میتونه لطف کنه کمک کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
Corvette
02-10-2007, 02:22
بعد واسه فیلمبرداری نامحدود چیزی داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
اگر کس دیگه ای میتونه لطف کنه کمک کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
قربانه شما.
خوب پيغامرو ديدم. همه چيز ظاهرا درسته. شما وقتي اون پيغام رو گرفتي بايد آدرسه فلودره
P2kCommande->p2kdrivers رو بدين تا گوشي واسه فلش شناخته بشه.
قرار نيست گوشي روشن بشه. شما اول * را ميگيري با يه مکثه کوتاه # و بايه مکثه ديگه دکمه ي قرمز رو و
اونهارو نگه ميداري تا صفحه ي بوت لودرت بياد. صفحه ی سیاه و سفید .اونجا ورژن رو نوشته.
سیمهارو در اولین فرصت برات میزارم.شرمنده خیلی گرفتارم!
بله تو جعبش هست.مگه میشه نباشه!!
Corvette
02-10-2007, 02:25
با سلام خدمت همه دوستان ؛
تازه يه وي تري ايكس گرفتم و تنها چيزي كه تا الان اعصابمو خورد كرده اينه كه تو home skin يا همون صفحه اول گوشي ؛ سمت چپ صفحه از بالا تا پايين يه منوي عمودي مزاحم پديدار ميشه كه هم باعث ميشه عكس والپيپرمو ناقص ببينم و هم اينكه همه ي نوشته هاي شبكه و تايم و ديت رو ميندازه گوشه سمت راست صفحه.
اين منو شبيه main menu هستش و يه جورايي shortkut برا قسمتاي مختلف موبايله .
پدرم دراومد و نتونستم پاكش كنم.
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنين و خانواده اي رو از نگراني نجات بدين ...
مبارک باشه. خوش اومدی عزیز.
دوسته من اگر بتونی یه عکس از صفحه ی گوشی بندازی ببینم دقیقا چیه بهتر میتونم کمکت کنم.ممنون.
Corvette
02-10-2007, 02:27
corvette عزیز بابا این مانستر پک عصابمو خورد کرده حجمش خیلی بالاست در ضمن اقا ناصر یه اموزش واسه تبدیل پسوند فیلم برداری گذاشته بود ( 3gpبه mp4) همه چیز خوب بود این کار هم انجام شد اما pc نمیتونست این پسوند رو بخونه خواستم back up کنم گوشی دار فانی رو ودا کرد و خراب شد اما خوب اگه کارا خوب پیش بره تا فردا درست میشه چون تقریبا اخرای دانلود مانستر پک هستم
بله عزیز pc نمیتونه بخونه. باید نرم افزار نصب کنی. چرا!!؟ عیبی نداره انشالله که موفق میشی در دانلودش.:20:
Corvette
02-10-2007, 07:32
@Mc Kenzi
خوب این یه سیمه تقویته.تا اونجایی که خاطرم هست فیلمبرداری رو تقویت میکنه.و زمان رو نا محدود.
فرصت ندارم الان تستش کنم ولی قول میدم سیم سالم باشه چون قبلا باش کا کردم.
آموزش از یکی از دوستانه قدیمی هستش. عذر خاهی میکنم برایه به خاطر نیاوردنه اسمه منبع.
تقويت فيلمبرداري V3x
حتما میدونید یکی از نقطه ضعفهای V3X کیفیت پایینفیلمبرداریشه که معمولا خیلی پرش داره و تقریبا چیزی معلوم نمیشه. با استفاده ازروش پایین میتونید تا حدود زیادی این ضعف رو بپوشونید. امتحان کنید واقعا تازه میشهبهش گفت فیلمبرداری .....
تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوی strument گزینه seem explorer رو انتخاب میکنیم .
تو صفحه که باز میشه تو قسمت load دکمه From file رو بزنید و این فایلی که دانلود کردید رو باز کنید.
بعد تو قسمت save جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 و بعد دکمه to phone رو بزنید. بعد از save شدن seem تو گوشی حالادکمه restart رو بزنید تا گوشی روشن و خاموش بشه .
قبل از انجام این کار یه بک-آپ از seem گوشیتونبگیرید به این صورت که تو قسمت load جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 حالا دکمه from phone رو بزنید و منتظر باشید تا seem از گوشی لود بشه. وقتیلود شد تو قسمت save دکمه to file رو بزنید و با اسم 004e_0001 سیو کنید. اگهاحیانا به مشکلی برخوردید به همین روش بالا عمل کنید منتها به جای فایل دانلود شدهاین فایل بک - آپ رو باز کنید.
لطفا به مراحل دقت کنید ممنون.
anti_girl
02-10-2007, 08:39
corvette عزیز واسه غوندن پسوند mp4 با خیلی از نرم افزارها امتحان کردم نشد در ضمن یک مانستر پک دیگه بده این یکی رو نمیتونم دانلود کنم تقریبا تا 81% میره بدش دیگه قاطی میکنه و بالاتر نمیره
anti_girl
02-10-2007, 09:25
corvette عزیز یه نگاه بنداز به این مانستر پک نظرتو بگو به نظره من که بد نیست چون با اون یکی مشکل پیدا کردم میخوام اینو دانلود کنم
only_V3X
02-10-2007, 15:04
مبارک باشه. خوش اومدی عزیز.
دوسته من اگر بتونی یه عکس از صفحه ی گوشی بندازی ببینم دقیقا چیه بهتر میتونم کمکت کنم.ممنون.
دوست عزیز ممنونم از لطفی که بمن داری . اینم یه عکس از صفحه اول گوشیم . همونطور که می بینی سمت چپ صفحه از بالا تا پایین یه منوی مزاحم وجود داره که می تونم برات بگم شامل چه آیتماییه :
1 contacts
2 calls
3 massage
3 events
4 و دوتا آیکن دیگه که یه سری انتخابهای جانبی داره و مربوط به شرکت ساپورت کننده ( درمورد گوشی من شرکت orange ) هستش . مثلا با ok کردن روی آیکن اول یه منوی کشویی ازش باز میشه که شامل contacts و add contact هست و اگه هرکدومو ok کنی میره به همون قسمت . خیر سرش مثلا یه جور shortcut هست اما همونطور که می بینی روی عکس والپیپرمو میگیره و نوشته ها رو میندازه گوشه بالای سمت راست صفحه ؛ خلاصه بدجوری ضدحاله .
دیروز بردمش علاءالدین و بین اونهمه مغازه فقط یه نفر فهمید و گفت این یه فلش مربوط به شرکت orange هست و فقط در صورت فلش کردن گوشی از بین میره . البته نمی دونم درست گفت یا نه .
آقا ممنون میشم یاری کنی ؛
راستی یه سوال : من تو جعبه ی گوشیم cd ندیدم ؛ از فروشنده هم پرسیدم گفت سی دی نداره ؛ درسته؟؟؟
قربانت .
only_V3X
02-10-2007, 15:15
شرمنده که عکسه بزرگ شد !!!
only_V3X
02-10-2007, 15:29
ببخشین ؛ یه سوال دیگه :
اگه شما هم مثه همین فردی که بالا گفتم تنها راه حل رو تو فلش کردن گوشی می دونی ؛ لطفا نحوه فلش کردن رو بگو یا لینک نرم افزارشو بذار چون اصلا با این کار آشنایی ندارم. بازم ممنون
یاعلی
anti_girl
02-10-2007, 16:24
دوست عزیز به نظر من اون مغازه دار درست گفته در مورده cd مدلهای قدیمی که ماله سنگاپور بود همه cd داشت اما اینایی که المان میزنه شانسی cd داره در مورده فلش کردن باید بگم که عجله نکن دوست عزیز مسیر زیر رو برو menu>tools>shotcut شاید بشه درستش کرد در ضمن اگه خودت دوست داری فلش کنی باید بگی که بوت لودر گوشی چنده؟ واسه اینم باید گوشی رو خاموش کنی و دکمه های#* رو نگاه داری و گوشی رو روشن کنی یه صفحه مثل صفحه داس میاد که اون جا ورژن بوت لودر رو نوشته
omid_ezraeil
02-10-2007, 21:30
گوشی V3x من تنظیمات Gprs رو دریافت کرده ولی کانکت نمیشه لطفا یک نفر راهنماییم کنه ممنون
omid_ezraeil
02-10-2007, 21:34
Anti_girl همشهری عزیز اگه هستی جواب من وبده
anti_girl
03-10-2007, 00:54
omid تخد یخخسف عزیز دیگه ای جواب شما رو نو تاپیک خودش داده اونجا جوابتو بگیر ( راستی خوشبختم که همشهری هستی)
Mc Kenzi
03-10-2007, 04:43
توصیه میکنم حتما این مانستر پک جدید که آقای آنتی گیرل گفته دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید.
برای نصب این مانستر پک نیاز به Motokup V0.2 دارید و ورژن بوت لودر گوشیتون هم باید 6.82 باشه.
لینک دانلود => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری از امکاناتی که میده =>
1- کیفیت بهتر عکس و فیلمبرداری
2- حل دستور رستارت برای برنامه های جاوا
3- حتی در حالتی که گوشی با کابل به کامپیوترتون وصله میتونید با برنامه هاش کار کنید
3- اضافه کردن زوم به زوم عکس برداری
4- صدای گوشی تقویت میشه و اگر صدای گوشی رو روی عدد 6 بذارید هیچ مشکلی برای اسپیکر گوشی
پیش نمیاد.
5- نا محدود کردن زمان فیلمبرداری
6- اضافه کردن حالت پاوس (Pause) به فیلمبرداری که بدون قطع کردن فیلمبرداری میتونید نگه داریدش و مجدد
ریکرد کنید.
7- اضافه کردن فایل منیجمنت
8- آنتن دهی بهتر
9- اضافه کردن افکت های زیبا برای حالت عکس برداری
10- اضافه کردن حالت ویدیو پرویو که در مدل های جدید باید دیده باشید
11- اضافه کردن یک مگابایت حافظه برای فرستادن ویدیو از طریق MMS
12- اضافه کردن منوی زوم به منوی آپشن گوشی
13- تغییر بسیار مهم و ویژه تعویض کردن فرمت فیلمبرداری از 3GP به MP4
14- اضافه کردن Send video به منوی پیام ها برای فرستادن ویدیو از طریق پیام
15- اضافه کردن برنامه ی Digital audio player V5.0.30
16- اضافه کردن Send postcard به منوی پیام ها برای فرستادن کارت پستال
17- افزودن جاوا لودر
18- افزودن میزان حافظه ی SMS ها به 500 عدد
19- اضافه کردن پخش فرمت gif به گوشی
20- تنظیم روشن بودن صفحه به 5 ، 10 و 20 ثانیه
21- حذف ویدیوهای اضافی موجود در گوشی
22- غیر فعال کردن تعویض خودکار پروفایل به حالت لاود Loud هنگام شارژ گوشی
23- امکان اضافه کردن شماره گیری سریع به تمام کلید ها از 1 تا 9
24- اضافه کردن Keylock که بسیار عالی میبا شد قابل توجه نوکیا داران که دارند و سونی اریکسون داران که
ندارند.
25- ذخیره 60 عدد از لیست تماسهای دریافتی و گرفته شده
26- اضافه کردن صدا و تصویرهای اضافی برای روشن و خاموش شدن گوشی
27- اضافه کردن آپشن گوناگون برای تم های گوشی
28- به اضافه ی آخرین ورژن بسیاری از برنامه های کاربردی بسیار عالی
بسیار عالی....
چیزهایی که من ازش فهمیدم اینها بود با اجازه ی بزرگان این تاپیک .:46::8:
anti_girl
03-10-2007, 12:30
توصیه میکنم حتما این مانستر پک جدید که آقای آنتی گیرل گفته دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید.
برای نصب این مانستر پک نیاز به Motokup V0.2 دارید و ورژن بوت لودر گوشیتون هم باید 6.82 باشه.
لینک دانلود => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری از امکاناتی که میده =>
1- کیفیت بهتر عکس و فیلمبرداری
2- حل دستور رستارت برای برنامه های جاوا
3- حتی در حالتی که گوشی با کابل به کامپیوترتون وصله میتونید با برنامه هاش کار کنید
3- اضافه کردن زوم به زوم عکس برداری
4- صدای گوشی تقویت میشه و اگر صدای گوشی رو روی عدد 6 بذارید هیچ مشکلی برای اسپیکر گوشی
پیش نمیاد.
5- نا محدود کردن زمان فیلمبرداری
6- اضافه کردن حالت پاوس (Pause) به فیلمبرداری که بدون قطع کردن فیلمبرداری میتونید نگه داریدش و مجدد
ریکرد کنید.
7- اضافه کردن فایل منیجمنت
8- آنتن دهی بهتر
9- اضافه کردن افکت های زیبا برای حالت عکس برداری
10- اضافه کردن حالت ویدیو پرویو که در مدل های جدید باید دیده باشید
11- اضافه کردن یک مگابایت حافظه برای فرستادن ویدیو از طریق MMS
12- اضافه کردن منوی زوم به منوی آپشن گوشی
13- تغییر بسیار مهم و ویژه تعویض کردن فرمت فیلمبرداری از 3GP به MP4
14- اضافه کردن Send video به منوی پیام ها برای فرستادن ویدیو از طریق پیام
15- اضافه کردن برنامه ی Digital audio player V5.0.30
16- اضافه کردن Send postcard به منوی پیام ها برای فرستادن کارت پستال
17- افزودن جاوا لودر
18- افزودن میزان حافظه ی SMS ها به 500 عدد
19- اضافه کردن پخش فرمت gif به گوشی
20- تنظیم روشن بودن صفحه به 5 ، 10 و 20 ثانیه
21- حذف ویدیوهای اضافی موجود در گوشی
22- غیر فعال کردن تعویض خودکار پروفایل به حالت لاود Loud هنگام شارژ گوشی
23- امکان اضافه کردن شماره گیری سریع به تمام کلید ها از 1 تا 9
24- اضافه کردن Keylock که بسیار عالی میبا شد قابل توجه نوکیا داران که دارند و سونی اریکسون داران که
ندارند.
25- ذخیره 60 عدد از لیست تماسهای دریافتی و گرفته شده
26- اضافه کردن صدا و تصویرهای اضافی برای روشن و خاموش شدن گوشی
27- اضافه کردن آپشن گوناگون برای تم های گوشی
28- به اضافه ی آخرین ورژن بسیاری از برنامه های کاربردی بسیار عالی
بسیار عالی....
چیزهایی که من ازش فهمیدم اینها بود با اجازه ی بزرگان این تاپیک .:46::8:
من خودم با دانلود این مانستر پک مشکل دارم:9::34::13:ولی این مانستر پک واقعا عالیه باید از corvette عزیز که استاد من هستن تشکر کرد که لطف کرد و این مانسترو معرفی کرد
only_V3X
04-10-2007, 09:21
با سلام و تشکر از عنایت تو دوست عزیز ؛
1- بوت لودر گوشیم 0.6.8.2 (دقیقا همونی که تو صفحه شبیه داس بود رو نوشتم:20:) . ممنون میشم اگه به راهنماییهات ادامه بدی .
2 - ضمنا نمیدونم مشکل چیه اما تو main menu ی من ؛ آیکنی به اسم tools نیست:41::41::41: (اینو مطمئنم چون تو همه ی منوهارو هم گشتم) ؛ ممنون میشم اگه برام موضوع رو شرح بدی و بفهمم گه این تولزه کجاست !!!
3 - یه خواهش دیگه ؛ تو یه سایت معرفی گوشیهی موتورولا خوندم که این گوشی فایلای WMV رو میخونه ؛ اگه اینجوریه پس چرا چندین فایل با این پسوند ریختم و نخوند؟؟؟؟:2::2::2:
4 - منو ببخش اینهمه سوال می کنم ؛ آیا تو این قضیه افزایش صدا واقعا صدا افزایش قابل توجه داره ؟؟؟ آیا از کیفیت صدا چیزی کم نمیشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
یا علی
only_V3X
04-10-2007, 09:56
یه سوال دیگه :
آیا ممکنه با مستر ریست کردن گوشی از شر این منوی مزاحم خلاص شم؟؟؟؟؟
شرمنده هاااااا
taktiki2006
05-10-2007, 14:55
با سلام گوشی v3x معمولا با مستر ریست مشکل داره . توصیه میشه این کار رو نکنی من انجام دادم بعضی از منوها بدون آیکون شدن
افزایش صدا خیلی محسوسه و توصیه میکنم این کار رو انجام بده . تقویت فیلمبرداری رو هم انجام بده که خیلی خوبه
این پکهای جدید madness و heartless هم خوبند فقط اطلاعات خودت رو درباره فلش کامل کن بعد
برنامه XploreME v3.6 By ThaPhoeniX هم خیلی کارایی داره حتما نصب کن
taktiki2006
05-10-2007, 15:01
منوی tools رو من هم ندارم ولی اگر برنامه یا کار خاصی نیاز داری بگو تا منوی مربوط به اون رو بگم
anti_girl
06-10-2007, 02:00
با سلام و تشکر از عنایت تو دوست عزیز ؛
1- بوت لودر گوشیم 0.6.8.2 (دقیقا همونی که تو صفحه شبیه داس بود رو نوشتم:20:) . ممنون میشم اگه به راهنماییهات ادامه بدی .
2 - ضمنا نمیدونم مشکل چیه اما تو main menu ی من ؛ آیکنی به اسم tools نیست:41::41::41: (اینو مطمئنم چون تو همه ی منوهارو هم گشتم) ؛ ممنون میشم اگه برام موضوع رو شرح بدی و بفهمم گه این تولزه کجاست !!!
3 - یه خواهش دیگه ؛ تو یه سایت معرفی گوشیهی موتورولا خوندم که این گوشی فایلای WMV رو میخونه ؛ اگه اینجوریه پس چرا چندین فایل با این پسوند ریختم و نخوند؟؟؟؟:2::2::2:
4 - منو ببخش اینهمه سوال می کنم ؛ آیا تو این قضیه افزایش صدا واقعا صدا افزایش قابل توجه داره ؟؟؟ آیا از کیفیت صدا چیزی کم نمیشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی.
یا علی
1. عالیه
2عیبی نداره ولی باید یه iconi به نام short cut باشه که بشه از اونجا اون منو رو حذف کرد
3.در این مورد اطلاعات ندارم
4.اره البته یادت باشه که باید دقیقا مثل اموزش عمل بشه وگرنه صدا خرخر میکنه volume=2 باشه حتما
anti_girl
06-10-2007, 02:06
یه سوال دیگه :
شرمنده هاااااا
فکر نکنم اخه مستر ریست یا مستر کلیر فقط گوشی رو به روز اول میبرن مثل روز اول کارخونه همه تنظیمات مثل قبل میشه
only_V3X
06-10-2007, 09:14
با سلام گوشی v3x معمولا با مستر ریست مشکل داره . توصیه میشه این کار رو نکنی من انجام دادم بعضی از منوها بدون آیکون شدن
افزایش صدا خیلی محسوسه و توصیه میکنم این کار رو انجام بده . تقویت فیلمبرداری رو هم انجام بده که خیلی خوبه
این پکهای جدید madness و heartless هم خوبند فقط اطلاعات خودت رو درباره فلش کامل کن بعد
برنامه XploreME v3.6 By ThaPhoeniX هم خیلی کارایی داره حتما نصب کن
ممنونم از راهنماییهای تو دوست عزیز . به چشم مطمئن باش تا همه ی جوانبو نسنجم بهیچ عنوان گوشیمو فلش نمی کنم . بازم ممنون:46:
only_V3X
06-10-2007, 09:32
1. عالیه
2عیبی نداره ولی باید یه iconi به نام short cut باشه که بشه از اونجا اون منو رو حذف کرد
3.در این مورد اطلاعات ندارم
4.اره البته یادت باشه که باید دقیقا مثل اموزش عمل بشه وگرنه صدا خرخر میکنه volume=2 باشه حتما
سلام دوست عزیز :20:؛ دیشب دفترچه راهنماشو می خوندم ؛ یهو دیدم نوشته : در گوشیهای ارائه شده توسط شرکت ما (شرکت orange که خراب شه ایشالا ) ممکنه تو صفحه اول یه منوی عمودی وجود داشته باشه ؛ اگه بخواین اونو غیر فعال کنین باید به مسیر زیر برید و اون رو off کنین :
main menu --->settings--->personalise---> home Screen ---> headlines ---> on/off
باورت میشه که تا home screen پیش رفتم ولی اونجا گزینه ای به نام headlines نداشت که بخوام تغییرش بدم !!؟؟؟؟ :19::19::19:اعصابم به هم ریخته از دست این منوی مزاحم .
حالا هم اگه محبت کنی و دوتا مورد رو برام بگی :
1 آدرس یه پست که توش نحوه افزایش صدای وی تری ایکسو به طور کامل و واضح گفته باشه (چون یوخده مبتدیم میترسم کار دست خودم بدم:13::13::13:) ؛ ضمنا وقتی میگن همه ی ولومها روی عدد 2 تنظیم شه ؛ منظور چن تا ولوم غیر اون ولوم اصلی ring tone هست؟ میشه نام ببری؟؟
2 آدرس یه پست رو که به طور واضح و کامل نحوه فلش کردن وی تری ایکسو گفته باشه .
بی نهایت ممنونم از راهنماییهات ؛ جبران کنم ایشالا:46:
anti_girl
06-10-2007, 13:21
سلام دوست عزیز :20:؛ دیشب دفترچه راهنماشو می خوندم ؛ یهو دیدم نوشته : در گوشیهای ارائه شده توسط شرکت ما (شرکت orange که خراب شه ایشالا ) ممکنه تو صفحه اول یه منوی عمودی وجود داشته باشه ؛ اگه بخواین اونو غیر فعال کنین باید به مسیر زیر برید و اون رو off کنین :
main menu --->settings--->personalise---> home Screen ---> headlines ---> on/off
باورت میشه که تا home screen پیش رفتم ولی اونجا گزینه ای به نام headlines نداشت که بخوام تغییرش بدم !!؟؟؟؟ :19::19::19:اعصابم به هم ریخته از دست این منوی مزاحم .
حالا هم اگه محبت کنی و دوتا مورد رو برام بگی :
1 آدرس یه پست که توش نحوه افزایش صدای وی تری ایکسو به طور کامل و واضح گفته باشه (چون یوخده مبتدیم میترسم کار دست خودم بدم:13::13::13:) ؛ ضمنا وقتی میگن همه ی ولومها روی عدد 2 تنظیم شه ؛ منظور چن تا ولوم غیر اون ولوم اصلی ring tone هست؟ میشه نام ببری؟؟
2 آدرس یه پست رو که به طور واضح و کامل نحوه فلش کردن وی تری ایکسو گفته باشه .
بی نهایت ممنونم از راهنماییهات ؛ جبران کنم ایشالا:46:
سلام دوست عزیز :31:عجب ها مگه میشه که تو اون این گزینه نباشه واقعا عجیبه
1.تو همین کلوپ اموزشش هست ولی خوب چون اون لینک ها قدیمیه باید بری دنبال فایلاش بگردی پس واسط لینکه اون سایت رو میفرستم اونجا اموزششم هست (پیام های خصوصی رو چک کن)
2. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
only_V3X
06-10-2007, 13:50
سلام دوست عزیز :31:عجب ها مگه میشه که تو اون این گزینه نباشه واقعا عجیبه
1.تو همین کلوپ اموزشش هست ولی خوب چون اون لینک ها قدیمیه باید بری دنبال فایلاش بگردی پس واسط لینکه اون سایت رو میفرستم اونجا اموزششم هست (پیام های خصوصی رو چک کن)
2. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا دور ما دور بدشانسیه !!!!! پیامهای خصوصیتونو چک کنین لطفا
بازم ممنون :19:
anti_girl
06-10-2007, 20:04
دوست عزیز پیش میاد دیگه زیاد نگران نباش و خودتو ناراحت نکن
Corvette
07-10-2007, 02:07
corvette عزیز واسه غوندن پسوند mp4 با خیلی از نرم افزارها امتحان کردم نشد در ضمن یک مانستر پک دیگه بده این یکی رو نمیتونم دانلود کنم تقریبا تا 81% میره بدش دیگه قاطی میکنه و بالاتر نمیره
خوب عزیز mp4 رو nokia multimedia player 1.1 میخونه.
چرا از 4shared هم نتونستی. یعنی dc میشی یا ... اگر dc میشی یه زمانی را انتخاب کن که سرورت خلوت
باشه.
corvette عزیز یه نگاه بنداز به این مانستر پک نظرتو بگو به نظره من که بد نیست چون با اون یکی مشکل پیدا کردم میخوام اینو دانلود کنم
خوبه ،کاره این Heartless حرف نداره، اگر میتونی دانلودش کن. فقط ماله 6.8.2 هستش!
Corvette
07-10-2007, 02:26
بردمش علاءالدین و بین اونهمه مغازه فقط یه نفر فهمید و گفت این یه فلش مربوط به شرکت orange هست و فقط در صورت فلش کردن گوشی از بین میره . البته نمی دونم درست گفت یا نه .
آقا ممنون میشم یاری کنی ؛
راستی یه سوال : من تو جعبه ی گوشیم cd ندیدم ؛ از فروشنده هم پرسیدم گفت سی دی نداره ؛ درسته؟؟؟
قربانت ......
منم با نظره فروشنده موافقم. اگر بشه ورش داشت از منویه personalise باید بشه!!
ضمنا نمیدونم مشکل چیه اما تو main menu ی من ؛ آیکنی به اسم tools نیست
تو یه سایت معرفی گوشیهی موتورولا خوندم که این گوشی فایلای WMV رو میخونه ؛ اگه اینجوریه پس چرا چندین فایل با این پسوند ریختم و نخوند؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
؛ آیا تو این قضیه افزایش صدا واقعا صدا افزایش قابل توجه داره ؟؟؟ آیا از کیفیت صدا چیزی کم نمیشه؟
اگر همه جا رو گشتین حتما نیست دیگه. ممکنه همچین موردی. مربوط به ورژنه فلشتون میشه. یعنی
alarm clock,calculator,... رو ندارین!!
wmv نمی خونه wma رو میخونه.
بله افزایشه کاملا محسوسی داره.
نه فکر نمیکنم.
ضمنا وقتی میگن همه ی ولومها روی عدد 2 تنظیم شه ؛ منظور چن تا ولوم غیر اون ولوم اصلی ring tone هست؟ میشه نام ببری؟؟
ولومه player., ring tone, صدایه گوشی در هنگامه مکالمه. صدایه آیفون.
آموزشه فلش
only_V3X
07-10-2007, 10:04
دوتا سوال دیگه !
فقط جون من نگین این پسره هم ما رو کشت بااین گوشیش !!!!
1 آقا من گوشیمو که خاموش و روشن می کنم همه ی sms هام (اعم از inbox و outbox و draft و ...) پاک میشه !!!
چطور همچین چیزی ممکنه بچه ها؟؟؟؟
2 music player مو که روشن می کنم یه کم فکر میکنه (loading) بعدشم ارور میده و میگه :
application error Y an error has occurred . please try again
میدونم هیچ اطلاعات کاملی درمورد این مشکلم ندادم ؛ ولی فقط میپرسم آیا ممکنه فروشنده یا شرکت گارانتی کنندش کاری برام انجام بدن؟؟؟
کیست مرا یاری کند؟!
anti_girl
07-10-2007, 12:23
1.در مورد مشکل اول باید بگم تقریبا همه ما همین مشکل رو داریم
2. فکر کنم mp3 player گوشی باشه اما خوب چرا شما playe list درست نمیکنی همون کار رو واسط انجام میده
only_V3X
07-10-2007, 12:43
1.در مورد مشکل اول باید بگم تقریبا همه ما همین مشکل رو داریم
2. فکر کنم mp3 player گوشی باشه اما خوب چرا شما playe list درست نمیکنی همون کار رو واسط انجام میده
ای بابا
حدس میزدم مشکل از گوشی باشه نه تنظیمات:41::41:
راه حلی هم که نیست:13::13::13:
بازم ممنون:11:
Corvette
07-10-2007, 14:27
دوتا سوال دیگه !
فقط جون من نگین این پسره هم ما رو کشت بااین گوشیش !!!!
1 آقا من گوشیمو که خاموش و روشن می کنم همه ی sms هام (اعم از inbox و outbox و draft و ...) پاک میشه !!!
چطور همچین چیزی ممکنه بچه ها؟؟؟؟
2 music player مو که روشن می کنم یه کم فکر میکنه (loading) بعدشم ارور میده و میگه :
application error Y an error has occurred . please try again
میدونم هیچ اطلاعات کاملی درمورد این مشکلم ندادم ؛ ولی فقط میپرسم آیا ممکنه فروشنده یا شرکت گارانتی کنندش کاری برام انجام بدن؟؟؟
کیست مرا یاری کند؟!
1.نباید پاک بشه. یه سر به setup هایه inbox , outbox بزن. در غیر این صورت مشکل از سیستم عامله
گوشیت هست.
2.باید ایراد از نرم افزار باشه با کدوم player این مشکلو داری؟؟!
مشکلاته شما ظاهرا نرم افزاری هستند با یه فلش حل شدنی هستند.
ممکنه اونا برات این مارو انجام بدن عزیز.
only_V3X
07-10-2007, 15:35
1.نباید پاک بشه. یه سر به setup هایه inbox , outbox بزن. در غیر این صورت مشکل از سیستم عامله
گوشیت هست.
2.باید ایراد از نرم افزار باشه با کدوم player این مشکلو داری؟؟!
مشکلاته شما ظاهرا نرم افزاری هستند با یه فلش حل شدنی هستند.
ممکنه اونا برات این مارو انجام بدن عزیز.
سلام دوست عزیز
باور کن به تموم SETUP ها سرزدم اما به جایی نرسیدم .
این پلایری هم که میگم مشکل داره واسه همین شرکت orange (ایشالا خراب شه!!!) هستش .
دارم آماده میشم که برم سمت فلش ؛ ایشالا درست شه
ممنون از راهنماییهات:20::46::11:
anti_girl
07-10-2007, 16:14
دوست عزیز با اون مانستر پکی که ادرسشو بهتون دادم همه چی حل میشه موفق باشی
anti_girl
07-10-2007, 16:20
اینم لینک دانلود واسه player
rozysara
07-10-2007, 20:14
سلام من یه هندزفری موتو داشتم که خراب شد و سیمهاش از پایین قطع شده 5 تا سیم به رنگهای ابی قرمز سبز نارنجی و مخلوط نارنجی ابی {نارنجی = رنگ مس } حالا من نمیدونم اونارو چطوری به مادگی فیش اسپیکر وصل کنم که صدا بده لطفا منو راهنمایی کنید
Corvette
07-10-2007, 23:15
سلام دوست عزیز
باور کن به تموم SETUP ها سرزدم اما به جایی نرسیدم .
این پلایری هم که میگم مشکل داره واسه همین شرکت orange (ایشالا خراب شه!!!) هستش .
دارم آماده میشم که برم سمت فلش ؛ ایشالا درست شه
ممنون از راهنماییهات:20::46::11:
قربانه شما. موفق باشی. فکرشو نکن با فلش همش حل میشه.
anti_girl
07-10-2007, 23:49
سلام من یه هندزفری موتو داشتم که خراب شد و سیمهاش از پایین قطع شده 5 تا سیم به رنگهای ابی قرمز سبز نارنجی و مخلوط نارنجی ابی {نارنجی = رنگ مس } حالا من نمیدونم اونارو چطوری به مادگی فیش اسپیکر وصل کنم که صدا بده لطفا منو راهنمایی کنید
منظورت چیه دوست عزیز شما میخوای چیکار کنی میخوای از هندزفری به جای هد فن استفاده کنی؟ درست فهمیدم منظورتو؟ اگه این طوره باید بدونی کدوم سیمها ماله بلند گو و کدوم سیمها ماله میکروفن هست بعد وصلش کنی
اما به نظره من این کارو نکن چون ممکنه بسوزه هم امپر بیشتره هم ولتاژ اگه یکم از برق سر رشته داری باید بدونی که این کار باعث سوختنش میشه:41:
rozysara
08-10-2007, 11:02
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدو دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
anti_girl
08-10-2007, 15:31
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدو دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
دوست عزیز این که کاری نداره قسمتی که داخلش میکروفن هست رو باز کن و نگاه کن ببین کدوم سیمها به میکروفن رفته در ضمن واسه باز کردنش دقت کن که کیت داخلش نشکنه و همین طور مواظب باش قابشو نشکنی
rozysara
08-10-2007, 16:23
اینو میونم ولی من فقط فیشش رو دارم و اون قست رو گم کرم اگه میشه با گوشیت یه عکس توپ ازش بنداز یا خودت نگا کن و اینجا بگو
jasempasha
08-10-2007, 23:11
سلام من v3xدارم كه ويروسي شده است باچه نرم افزاري مي توانم گوشي را نجات دهم ؟
Corvette
09-10-2007, 00:05
سلام من v3xدارم كه ويروسي شده است باچه نرم افزاري مي توانم گوشي را نجات دهم ؟
سلام دوسته عزیز .خوش اومدی.
اول بگم که v3x ویروس نمیگیره. یعنی ویروسی برایه این گوشی وجود نداره.
شما بگو. مشکلت چیه تا اگر بتونم کمکتون کنم.
jasempasha
09-10-2007, 09:02
سلام باتشكرازسايت بسيارمفيدتون
نوار آبي رنگ پايين صفحه اصلي نصفه سمت راستش حذف شده
بعضي از صداها پارازيت گرفته
درقسمت conection منوي sync اضاف شده
منوي skin ازگوشي حذف شده
شارژ گوشي 8 ساعت بيشتر دوام نداره
آيا احتمال دارد از blue tooth باشد چون من ازگوشيهاي sony ericson p990 , nokia n73 ويك گوشي سوني اريكسون مدل پايين تر فايل دريافت كردم وبعدازحدود 8ساعت به اين مشكل برخوردم
باتشكر
jasempasha
09-10-2007, 09:06
راستي يادم رفت نوار آبي فقط در صفحه اصلي نصفه است
ضمنا من از گوشي زماني كه سالم بود با flex editor بك اپ گرفتم ولي نميدونم چطوري اجراش كنم
به تنطيمات اوليه گوشي هم برگشتم مشكل حل نشد
Corvette
09-10-2007, 13:46
سلام باتشكرازسايت بسيارمفيدتون
نوار آبي رنگ پايين صفحه اصلي نصفه سمت راستش حذف شده
بعضي از صداها پارازيت گرفته
درقسمت conection منوي sync اضاف شده
منوي skin ازگوشي حذف شده
شارژ گوشي 8 ساعت بيشتر دوام نداره
آيا احتمال دارد از blue tooth باشد چون من ازگوشيهاي sony ericson p990 , nokia n73 ويك گوشي سوني اريكسون مدل پايين تر فايل دريافت كردم وبعدازحدود 8ساعت به اين مشكل برخوردم
باتشكر
ببین ددوسته عزیز مشکلاتت زیاده. فلش سریع ترین راه.
خب شما با گوشیتن ور رفتین یا نه؟؟ احتمالا به خاطره کار با همین نرم افزارهاست. بهم خوردنه منو یا حذفه
اون بیشتر مربوط میشه به نصبه اسکین.
اما در مورده باطری نمیدونم. اونم ممکنه از سیستم عامله گوشی باشه. به هر حال پیشنهادم فلش هست.
که مشکلتون رو برطرف میکنه.
omid_ezraeil
19-10-2007, 17:37
سلام خدمت دوستان عزیز از اینکه کمتر در بحثها شرکت میکنم شرمنده ام ذلیلش فقط یک بیماری که سالهاست با منه اما غرض از مزاحمت : هنگام نصب مانستر پک بوسیله motokup v0.2 وسط کار یک پیغام روی صفحه گوشی (همون جایی که ورژ ن بوت لودر نوشته 0.6.8.2 و R25221LD_U_85.83.84P ) بعد از پاک شدن نوشته ها میاد به این مضمون : CERTIFICATE EROR وروی پنجره motokup هم همین پیغام میاد باضافه پیغام GENERIK ERROR مانستر پکی که دانلود کردم دقیقا با ورژن بوت لودر و نسخه برنامه ذکر شده r2522... هماهنگ نمیدونم ایراد کار در کجاست در ضمن سوال اخر اینکه برای apdate کردن گوشی با استفاده از سایت موتورولا و یا نرم افزار motorola phon tools چکار باید بکنم چون اپراتور ایرانسل گفت که دلیل کانکت نشدن گوشیت به GPRS اپدیت نبودنشه ببخشید سوالم طولانی شد!
omid_ezraeil
19-10-2007, 17:39
گوشیم razr v3x سری orang
من یه v3x خریدم وقتی درشو باز میکنم از اسپیکرش صدای ویز ویز کمی میاد از چیش میتونه باشه در ضمن احساس میکنم وقتی شارژش یک دونه کم میشه این صدا شروع میشه و اصلا قطع نمیشه لطفا بگید مشکلش چیه جدیه؟؟؟؟
Corvette
20-10-2007, 23:32
من یه v3x خریدم وقتی درشو باز میکنم از اسپیکرش صدای ویز ویز کمی میاد از چیش میتونه باشه در ضمن احساس میکنم وقتی شارژش یک دونه کم میشه این صدا شروع میشه و اصلا قطع نمیشه لطفا بگید مشکلش چیه جدیه؟؟؟؟
سلام .خوش اومدی عزیز..
اگر اشتباه نکنم هیچ مشکلی نداری.. این صدا به خاطره تغذیه ی قوی منبعی هست که نور زیاده پشته صفحه
کلیدترو تامین میکنه. وفقط وقتی میاد که نوره صفحه کلید روشن هستش..ببین درست میگم... ؟؟! که کاملا
طبیعیه.
somaye19
07-11-2007, 12:08
سلام من یه v3x دارم برنامه ای می خواستم که وقتی با بلوتوث sms می فرستی گوشی اونو قبول کنه و اونو بخونه.با تشکر
Corvette
07-11-2007, 15:19
سلام من یه v3x دارم برنامه ای می خواستم که وقتی با بلوتوث sms می فرستی گوشی اونو قبول کنه و اونو بخونه.با تشکر
سلام. خوش اومدی عزیز.
منظورتون رو درست متوجه نشدم شما میخاید با بولوتوث sms بفرستید؟ یا sms هایه دریافتی رو مشاهده کنید؟
anti_girl
07-11-2007, 21:45
سلام خدمت دوستان عزیز از اینکه کمتر در بحثها شرکت میکنم شرمنده ام ذلیلش فقط یک بیماری که سالهاست با منه اما غرض از مزاحمت : هنگام نصب مانستر پک بوسیله motokup v0.2 وسط کار یک پیغام روی صفحه گوشی (همون جایی که ورژ ن بوت لودر نوشته 0.6.8.2 و R25221LD_U_85.83.84P ) بعد از پاک شدن نوشته ها میاد به این مضمون : CERTIFICATE EROR وروی پنجره motokup هم همین پیغام میاد باضافه پیغام GENERIK ERROR مانستر پکی که دانلود کردم دقیقا با ورژن بوت لودر و نسخه برنامه ذکر شده r2522... هماهنگ نمیدونم ایراد کار در کجاست در ضمن سوال اخر اینکه برای apdate کردن گوشی با استفاده از سایت موتورولا و یا نرم افزار motorola phon tools چکار باید بکنم چون اپراتور ایرانسل گفت که دلیل کانکت نشدن گوشیت به GPRS اپدیت نبودنشه ببخشید سوالم طولانی شد!
در مورد اين كه اين ارور مياد بگو چند درصد پر ميشه؟ احتمالا اشكال از pc هست سرعت pc شما كمي پايين هست كه نميتونه گوشي رو felash كنه روي يك pc با سرعت بالا امتحان كن
somaye19
07-11-2007, 22:31
سلام. خوش اومدی عزیز.
منظورتون رو درست متوجه نشدم شما میخاید با بولوتوث sms بفرستید؟ یا sms هایه دریافتی رو مشاهده کنید؟
سلام یه برنامه می خواستم که با بلوتوث sms بفرستم و یه برنامه می خواستم که smsهایه دریافتی رو مشاهده کنم.ممنون:41::10::10::8::31:
anti_girl
07-11-2007, 23:19
دوست عزيز فكر نكنم همچين بر نامه اي موجود باشه يك بر نامه من نصب كردم اما خوب نتونستن باهاش كار كنم خيلي هم سعي كردم اما خوب نشد
Corvette
08-11-2007, 01:01
سلام یه برنامه می خواستم که با بلوتوث sms بفرستم و یه برنامه می خواستم که smsهایه دریافتی رو مشاهده کنم.ممنون:41::10::10::8::31:
سلام ok اینی که برات میزارم باش میتونی sms بولوتوثی بفرستی اما گرفتن رو نمی دونم ! میخای از
چه گوشی ای sms رو با بولوتوث بگیری ؟
anti_girl
08-11-2007, 11:00
مسعود جان ميشه بگي چطور ميشه با اين نرم افزار sms بفرستي من كه نتونستم
somaye19
08-11-2007, 11:05
سلام ok اینی که برات میزارم باش میتونی sms بولوتوثی بفرستی اما گرفتن رو نمی دونم ! میخای از
چه گوشی ای sms رو با بولوتوث بگیری ؟
سلام دستت درد نکنه می خواستم با n70 بفرستم.:10::27::20:
anti_girl
08-11-2007, 22:24
منظورتون اينه كه ميخواين با n70 بفرستين و با v3x بگيرين؟
Corvette
09-11-2007, 03:26
چشم تورج جان. برات توضیح میدم.
BARAN BARAN
09-11-2007, 07:15
با سلام به همه دوستان.......
گوشي V3x من ضبط مكالمه ندارد كسي ميتونه كمكم كنه كه چي كار كنم؟
somaye19
09-11-2007, 12:39
منظورتون اينه كه ميخواين با n70 بفرستين و با v3x بگيرين؟
بله عزیز:31::5::8::19:
سلام عزیز...
برنامه نیاز داره..که فکر نکنم تا حالا ساخته شده باشه...به جز جدیدا اومده باشه... که اونم بچه ها حتما اطلاع میدن...
Corvette
10-11-2007, 04:01
خب .برنامه رو اجرا کن. منویه اول یعنی explorer devices رو انتخاب کن. در اینجا گوشیهایی که
بولوتوثشون روشنه سرچ میشن. بعد میری رو گوشیه مورده نظر و گزینه ی options و در ادامه
send message رو میزنی. متنه مورده نظر رو تایپ میکنی و options رو میزنی و send message
کار تمومه. خوبیه این نرم افزار اینه که لازم نیست برایه فرستادنه message رویه هر دو دستگاه نصب
باشه.
Corvette
10-11-2007, 04:02
سلام. خوش اومدی عزیز
تا اونجا که من اطلاع دارم همچین امکانی وجود نداره!
anti_girl
10-11-2007, 13:32
خب .برنامه رو اجرا کن. منویه اول یعنی explorer devices رو انتخاب کن. در اینجا گوشیهایی که
بولوتوثشون روشنه سرچ میشن. بعد میری رو گوشیه مورده نظر و گزینه ی options و در ادامه
send message رو میزنی. متنه مورده نظر رو تایپ میکنی و options رو میزنی و send message
کار تمومه. خوبیه این نرم افزار اینه که لازم نیست برایه فرستادنه message رویه هر دو دستگاه نصب
باشه.
مسعود جان خيلي ممنون
Corvette
10-11-2007, 16:22
مسعود جان خيلي ممنون
قابلی نداشت تورج جان:12:
anti_girl
10-11-2007, 21:23
مسعود جان يه مشكلي پيش اومد من اين نرم افزار رو يه v3x ديگه نصب كردم و اين كار رو هم انجام دادم هم قبل و هم بعد از نصب امتحان كردم اما گوشي روبه رو ارور ميده file not find(البته اگه درست تايپ كرده باشم بايد همين باشه) شما خودت امتحان كردي؟
Corvette
10-11-2007, 22:21
مسعود جان يه مشكلي پيش اومد من اين نرم افزار رو يه v3x ديگه نصب كردم و اين كار رو هم انجام دادم هم قبل و هم بعد از نصب امتحان كردم اما گوشي روبه رو ارور ميده file not find(البته اگه درست تايپ كرده باشم بايد همين باشه) شما خودت امتحان كردي؟
تورج جان من امتحان کردم عزیز. یادم میاد پیغام به 6630 و k750 اگر اشتباه نکنم فرستادم و کار کرد.. اما رویه
یه v3x دیگه تست نکردم اگر جواب نمب ده بگردم دنباله یه نرم افزاره دیگه؟
anti_girl
10-11-2007, 22:27
تورج جان من امتحان کردم عزیز. یادم میاد پیغام به 6630 و k750 اگر اشتباه نکنم فرستادم و کار کرد.. اما رویه
یه v3x دیگه تست نکردم اگر جواب نمب ده بگردم دنباله یه نرم افزاره دیگه؟
مرسي ولي من تست كردم و نشد:41:رو v3i و v3x جواب نميده
k1_rostamy
11-11-2007, 14:38
سلام.
من موتو v3x خودم رو دادم تعمیر فلش هم کردند ولی باز اصلا انگار نه انگار هیچ چیز دیده نمی شه.
جون هر کی دوست دارین کمکم کنید....دارم سکته می کنم.
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
Corvette
11-11-2007, 16:28
سلام.
من موتو v3x خودم رو دادم تعمیر فلش هم کردند ولی باز اصلا انگار نه انگار هیچ چیز دیده نمی شه.
یعنی چی عزیز. مگه میشه؟؟ حتما پولم دادی!!؟
که گفته فلش کرده؟ حتما نکرده دیگه .
یا فلش میشه درست میشه یا اصلا فلش نمیشه.
نمیشه که فلش کنی بعدم درست نشه:18:
باید خودت دست به کار بشی. فلشش کن. درست میشه.:5:
Corvette
11-11-2007, 16:32
مرسي ولي من تست كردم و نشد:41:رو v3i و v3x جواب نميده
ببین تورج جان یه کاری کن رو هر دوش نصبش کن برو تو برنامه ببین جواب میده؟
اگر نداد این یکیرو تست من رو 6630 برادرم تست کردم متاسفانه گوشیه دیگه در دست رسم نیست فعلا!
اما اینم نرم افزاره معروفیه . در ضمن رجیستر کد هم داخلش هست. طرزه کارم شبیه قبلیه تقریبا. ببین
این جواب میده؟
anti_girl
11-11-2007, 22:18
سلام.
دوست عزيز من مطمئنم طرف فلش نزده اگه فلش ميزد درست ميشد
anti_girl
11-11-2007, 22:21
ببین تورج جان یه کاری کن رو هر دوش نصبش کن برو تو برنامه ببین جواب میده؟
اگر نداد این یکیرو تست من رو 6630 برادرم تست کردم متاسفانه گوشیه دیگه در دست رسم نیست فعلا!
اما اینم نرم افزاره معروفیه . در ضمن رجیستر کد هم داخلش هست. طرزه کارم شبیه قبلیه تقریبا. ببین
این جواب میده؟
مسعود جان من اين كارو كردم رو هردو نصب كردم اما بازم جواب نداد بازم ممنون:10::40::11:
Corvette
12-11-2007, 00:19
مسعود جان من اين كارو كردم رو هردو نصب كردم اما بازم جواب نداد بازم ممنون:10::40::11:
قربانت تورج. این یکی چی؟؟ اینم نشد!!:9:
naser maldini
12-11-2007, 01:10
سلام.
در اين جور مواقع بايد فلش قبلي رو كه روي گوشيتون بود فلش كنيد بعد اقدام به نصب يك مونستر ديگه بكنيد. اگه اين كار رو نكنيد سخته مشكلتون حل بشه مگر اينكه گوشيتون رو تست پوينت بكنيد. شما سعي بكنيد يك مونستر خوب و اورجينال دانلود كنيد و بعد خودتون گوشيتون رو فلش كنيد. بيرون كارتون راه نمي افته.
anti_girl
12-11-2007, 21:47
قربانت تورج. این یکی چی؟؟ اینم نشد!!:9:
مسعود جان ممنون بابت نرم افزار بازم با v3x و v3i همين مشكل رو دارم ولي خوب با بقيه برند ها مشكلي نيست
Corvette
12-11-2007, 23:17
در اين جور مواقع بايد فلش قبلي رو كه روي گوشيتون بود فلش كنيد بعد اقدام به نصب يك مونستر ديگه بكنيد. اگه اين كار رو نكنيد سخته مشكلتون حل بشه مگر اينكه گوشيتون رو تست پوينت بكنيد. شما سعي بكنيد يك مونستر خوب و اورجينال دانلود كنيد و بعد خودتون گوشيتون رو فلش كنيد. بيرون كارتون راه نمي افته.
بله درسته ناصر جان منتها معلوم نیست این دوستمون چیکار کرده!! گفتن از skin هم بک آپ نگرفتن!! و
همه ی اسکین ها رو پاک کردن!!
Corvette
12-11-2007, 23:19
مسعود جان ممنون بابت نرم افزار بازم با v3x و v3i همين مشكل رو دارم ولي خوب با بقيه برند ها مشكلي نيست
ok.خاهش تورج جان. اگر چیزه دیگه ای پیدا کردم برات میزارم:46:
anti_girl
13-11-2007, 13:39
ممنون مسعود جان خيلي لطف داري منم خودم ميگردم ببينم ميتونم چيزي پيدا كنم يا نه
k1_rostamy
16-11-2007, 22:35
سلام.
از بابت مزاحمتهایی که ایجاد کردم ببخشید...از اینکه وقت می گذارید و
جواب می دید واقعا ممنون.
من گوشی رو دادم به یک مرکز تخصصی و الحمدالله درست شد.
باز هم ممنون.
کوچیک همتون
k.1
anti_girl
17-11-2007, 00:27
k1 عزيز شما مزاحم نيستي و ما همه خوشحال ميشيم كه به شما كمك كنيم
خوشحال شدم كه گوشيت درست شده
Corvette
17-11-2007, 02:57
سلام.
از بابت مزاحمتهایی که ایجاد کردم ببخشید...از اینکه وقت می گذارید و
جواب می دید واقعا ممنون.
من گوشی رو دادم به یک مرکز تخصصی و الحمدالله درست شد.
باز هم ممنون.
کوچیک همتون
k.1
خوشحالم که درست شد.. امیدوارم دیگه عجله نکنی عزیز:46:
k1_rostamy
17-11-2007, 18:01
سلام به همگی.
من گوشی رو گرفتم و حالا یک مشکل دیگه وجود داره و اون اینه که
صفحه کلید گوشی اصلا کار نمی کنه و فقط دکمه های 6 و soft left key
کار می کنه که اگر هم کار کنه گوشی به کلی قاتی می کنه.....
طرف تعمیرکار می گفت که چون باید با شبکه فلش می کردیم و سرور این منطقه
(سکونت من) خراب می باشد این مشکل پیش آمده است...در ضمن با یک فایلی به
اسم ORANGE فلش کردند..
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
anti_girl
17-11-2007, 23:12
دوست عزيز بهتره خودت دست به كار بشي و گوشي رو فلش كني حالا اگه گوشيت v3x هست گوشي رو خاموش كن و دكمه هاي #* رو نگاه دار و روشن كن ورژن بوت لودر رو بگو تا لينك مناسبش رو واسط بزاريم
k1_rostamy
18-11-2007, 12:02
سلام
لا اقل یکی طرز فلش کردن درست رو اینجا بگذاره با فایلهای فلش....
گوشی دوباره خاموش شده و حالا صفحه خاموش روشن می شه....
و سیستم دیگه اون رو نمی شناسه...
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...کمک...کمک
k1_rostamy
18-11-2007, 12:12
سلام
Corvette
18-11-2007, 12:37
سلام
بفرما. این آموزشه. اول بخون بعد در مورده مانستر پک و نرم افزار ها راهنماییت میکنم
این لینک دیگه بدرد نمیخوره.
آخه دیگه somayeh نیستش.این فرد در زمینه گوشی بسیار تخصص داره و میتونه به ما کمک کنه.
من در تمام این مدت از این فرد تجربه کسب کردم و گوشی MOTOROLA V3X خودم رو تا نهایت کارایی ارتقا دادم.
من یک سری فایل SEEM براتون UPLOAD می کنم.
این فایلا فقط برای MOTO V3X هستش.
004a_0001.seem
004b_0001.seem
004e_0001 ver2.seem
004e_0001.seem
005b_0001.seem
0032_0001.seem
0061_0001.seem
0062_0001.seem
منتظر این فایلا باشید. :10:
اینم از یک سری SEEM
نظر یادتون نره
وقتی گوشی به گامپیوتر وصله شارژ نمیشه.
STOP USB CHARGING
------------------------
Seem: 004a_0001
Offset: 276
Bit: 0:0 (untick bit 0 to stop USB Charging)
افزایش کیفیت عکسی که با دوربین میگیریم.حجم فایل زیاد میشه.........!!!
Increase Photo Quality (eyaple)
Here’s a camera modification posted at hofo by eyaple:
“And to increase photo quality (this will reduce the compression used when saving photos)”
Mod Action: Edit SEEM 004e_0001 offset 48b to 64 offset 4cb to 07
EDIT by Steve 8411: Set 4CB to 09 not 07 (it doesn’t hurt on 07 but 09 produces LESS compression) I have tested and confirmed.
با سلام به همه دوستانی که مایلند چگونگی فلش نمودن گوشی خودرا آموزش ببینند .
سعی من بر این است که مطالب ارائه شده قدم به قدم و تا حد ممکن ساده باشد تا انشاءالله
برای همه قابل استفاده باشد.
اگر سوالی مطرح باشد در حد تجربه و اطلاعاتم کمک می کنم
برای شروع به نکات زیر توجه بفرمایید :
1.موبایل V3x دارای حافظه فلش در درایو /a/ به میزان 19080 کیلوبایت می باشد. این
حافظه همان جایی است که عمل فلش در آن صورت می گیرد و در حدود 8 مگابایت برای کل نرم افزار
موبایل است ( که شامل flash و flexمی شود ) و بقیه خالی می ماند و هنگامی که مثلآ skin نصب
می کنید از این فضا ( حدود 10 – 11 مگابایت ) استفاده می شود.
2.علاوه بر درایو /a/ درایو /e/ نیز داخل گوشی وجود دارد که حدود 64 مگابایت است و هنگامی که
فیلم عکس یا بازی نصب می کنید در این قسمت قرار می گیرد و به اصطلاح در اختیار کاربر می باشد.
3.هنگامی که از کارت حافظه استفاده می کنید درایو دیگری بنام /b/ به موبایل خود اضافه می کنید
4. نوع حافظه فلش در V3x از نوع 3G Rainbow POG می باشد در حالی که در مورد V3i از نوع
Neptune LTE2 است و... بنابراین هنگام انتخاب فایل برای فلش نوع گوشی مهم می باشد.
برای شروع باید این نکات را در نظر داشته باشید :
1.بهتر است تمام برنامه های پس زمینه ویندوز خاموش شوند ( بخصوص آنتی ویروس ) وبهتر است به
اینترنت وصل نباشید و هیچ کار دیگری نیز با کامپیوتر انجام ندهید.
2. از درایور اصلی شرکت موتورولا استفاده کنید که هم برنامه نصب دارد و هم قادر به Clean و Reinstall
نمودن درایور می باشد و در سایت Motodev قابل دانلود است.
2.با نصب این درایور فادر خواهید بود به چهار حالت مختلف با گوشی ارتباط برقرار کنید :
Modem Mode
P2k Mode
USB Mode
Flash Mode
هر کدام از این مدها کارایی مخصوص به خودرا دارد
Modem Mode : برای اتصال معمول به موبایل می باشد. در این مد دسترسی به sms ها و phonebook
امکان پذیر می باشد .
P2k Mode : برای دسترسی به تمامی درایوها ( /a/ و /e/ و /b/ ) وانجام تغییرات در Seemها استقاده می شود.
USB Mode : برای دسترسی پر سرعت به کارت حافظه به عنوان Mass Storage Device.
Flash Mode : برای تغییر در نرم افزار موبایل و همان بخش مورد نظر ما برای فلش کردن می باشد.
برای کارایی صحیح برنامه های موبایل شما در آن واحد فقط می توانید با یک مد به موبایل متصل شوید
و بنابراین قبل از شروع به کار با برنامه جدید حتمآ برنامه قبلی را کاملآ Exit نمایید.
فعلآ تا همینجا کافی است . در بخش بعد درباره چند برنامه بسیار پرکاربرد و اساسی برای فلش
توضیح می دهم.
offset 01 - bit 0: Settings > Phone Status > Other Information > PRL Version (1 on, 0 off)
offset 02 - bit 1: BLOCKS THESE FEATURES: Call barring, Call transfer, Info Services, do not read VM number from SIM, Voicemail ^@ text messages, Multi-Line Support, My Network List, Manual Network Search (1 on, 0 off - set to 0 to UNBLOCK these feature) some of these features may be SIM dependant anyway, so activating it on your phone may not actually allow you to use it (1 on, 0 off)
offset 03 - bit 6: Settings > Ring Styles > Details > Answering Machine (1 on, 0 off)
offset 09 - bit 1: Settings > Security > Talk Secure (1 on, 0 off)
offset 0F - bit 0: Browser Additional Charge Prompt (1 on, 0 off)
offset 1C - bit 0: Settings > Initial Setup > Preferred Card (1 on, 0 off)
offset 1E - bit 7: Settings > In-Call Setup > Talk and Fax > All Calls (1 on, 0 off)
offset 1F - bit 7: Fax Calls (1 on, 0 off)
offset 16 - bit 6: Settings > Ring Styles > Details > Roam Calls option, special ring tone for calls received while roaming (1 on, 0 off)
offset 20 - bit 1: Settings > In-Call Setup > Talk and Fax (1 on, 0 off)
offset 22 - bit 6: Settings > Call Divert/Forward > Fax (1 on, 0 off)
offset 23 - bit 5: Settings > In Call Setup > Call Guard option (1 on, 0 off)
offset 24 - bit 2: Speed Dial #1 (1 on, 0 off)
offset 29 - bit 1: Settings > Security > Lock Keypad (1 on, 0 off)
offset 2B - bit 0: Test Mode On (1 on, 0 off) (allows "menu 0 0 * * T E S T M O D E *" to enable field test mode)
offset 30 - bit 6: Settings > Personalize > Home Screen > Banner (1 on, 0 off) (text in 0063_0001)
offset 3E - bit 5: Office Tools > Quick Menu (1 on, 0 off) (menu item, requires update to mma files)
offset 3F - bit 4: SMS Unicode (1 on, 0 off)
bit 6: Settings > Security > Restrict Calls (1 on, 0 off)
offset 34 - bit 6: Settings > Phone Status > Other Information > PRI Checksum (1 on, 0 off)
offset 37 - bit 2: Settings > Initial Setup > Status Light (1 on, 0 off)
offset 43 - bit 0: Settings > Java Settings > Java App Loader (1 on, 0 off)
bit 1: Unlock Java Protection (1 on, 0 off)
offset 44 - bits 4, 5, 6, 7: Office Tools > Engineering (1 on, 0 off) (menu item, requires update to mma files)
offset 46 - bit 7: Datebook Alarms (1 on, 0 off)
offset 47 - bit 3: Settings > Initial Setup > TTY (1 on, 0 off)
offset 4C - bit 7: Settings > Phone Status > Other Information > MP3 Ready (1 on, 0 off)
offset 53 - bit 1: "zoom" on external display when using camera (1 on, 0 off)
bit 7: Tools > Shortcuts (1 on, 0 off)
offset 60 - bit 6: Speed Dial #2 (1 on, 0 off)
offset 63 - bit 1: European Network (1 on, 0 off)
offset 86 - bit 2: Blue filter for camera (1 on, 0 off)
bit 4: Red filter for camera (1 on, 0 off)
bit 5: Green filter for camera (1 on, 0 off)
offset 9D - bit 3: Blue LED while charging (1 on, 0 off)
some other seem hacks for v3x found on an italian forum(translated with google translate):
To increase the quality of the video [thx to famonaco, alsitn and psycomorpher]
Seem: 004e_0001
Offset: 4AA
Bit 2:1 (to activate)
Offset: 4AB
Bit 6:0 (to diactivate)
To remove the shielded Welcome Vodafone Live to the start of the cellular one
(Such modification will restore the motorola shielded one nobrand)
Seem: 004a 0001
Offset: 1C0 05
Bit: 0 (to diactivate)
Extension warning “Demanded Costs added to you” in case of connection with the Browser
Seem: 0032_0001
Offset: 0F
Bit 0:1 (to activate)
It visualizes carried out calls
Seem: 0126_0001
Offset: 03
Bit 5:1 in order to visualize the recent calls from the same number; 0 in order to visualize all the calls of the same number
It visualizes received calls
Bit 6:1 in order to visualize the recent calls from the same number; 0 in order to visualize all the calls of the same number
To unblock the fast calls with key 1
Offset: 24
Bit 2:0 (to diactivate)
To unblock the fast calls with key 2
Offset: 60
Cancellation java protect
Offset: 43
Bit 1
To activate zoom
Beem: 0032_0001
Offset: 53
Bit 1:1 (to activate)
Disattivare “UNICODE”
(it removes the bug sms, in case present)
Offset: 3F
Bit 4:0 (to diactivate)
thx to Zapdog, Lockheed, fraquack and n3dv3d
to remove the low battery sound and the left volume up/down keypress indicator edit audio_cfg.db from a/mobile/system(save it with p2k commander for example and edit it with xvi32)
offset 1f8 value 00 to completely remove those sounds or value 01/02 to just lower this indicators
thanks to PaperinaDiRivombrosa who discovered this.
it seems that this ---- works on V980/V1050 also
to enable keyboard lock edit seem
0032_0001
offset 29 bit1 on
Monster Packs
#
Non Branded Firmware / Monster Pack
#
Released 07/10/06
Language Pack: 0039
Stock Moto / Unlocked
#
No DAP !!! See OTHER FILES
#
Courtesy psychomorpher/alsitn
#
#
Released 07/5/06
Stock Moto / Unlocked
#
No DAP !!! See OTHER FILES
#
Courtesy Flash.tato
#
#
Released 05/10/06
Stock Moto / Unlocked
#
This MP will REMOVE Obeymoto!
#
#
Released 04/04/06
Stock Moto / Unlocked
برنامه LeaderGL Flex Editor 10.8 برای ادیت SEEM و FLEX و other
V3x Assembly Manual
آموزش تصویری اوراق نمودن و تعویض قاب گوشی v3x که فرمتش pdf هستش
Driver Pack for RSD
درایور برنامه RSD که برای microsoft windows XP هستش
Windows Vista Drivers
32 Bit Drivers
64 Bit Drivers
با این کار می تونید عکسی که روی lcd کوچیک گوشی زمانیکه درش بازه تغییر بدید.
من این کار رو کردم و جواب داد ولی backlight صفحه خاموشه و فقط میشه به زور زیر نور دیدش
اگر کسی روش seem کردن این قسمت رو بلده که LCD کوچیک در زمان باز بودن در گوشی روشن بمونه رو به من هم بگه.
# Customer Outer LCD (cl.gif) Directions
# Compliments: TIDDLES and altezza_lex
Upload your desired 96x80 cl.gif using the program of your choice, to /a/mobile (not /a/mobile/system).
# Open LeaderGL FlexEditor and go to Struments -> Seem Explorer. (Or use another seem editor you like - I prefer p2kman which is compatible for seem up/downloads and xvi32).
Download the following seems from the phone and make copies of files as backups: 004a_0001, 0061_0001, 0062_0001.
# Download the modified 0061_0001.seem HERE
Load the seem you downloaded into LeaderGL or p2kman, then save it to the phone as seems 0061_0001 and 0062_0001. Just rename the file. YES, seem 0062 and 0061 are identical.
# Now load seem 004a_0001 and find offset 27. Set the value to 00 (i.e. uncheck all the bits - you should find that bit 1 is checked when you first download it).
# Save it back to the phone.
Now restart the phone. If the flip was already open, don't expect the image to change when it comes back to life - you need to close and open it again. DONE.
enable PTT setting & PTT key (discovered by Yuet)
SEEM 0032-0001 offset 66 bit 6: (set off)
SEEM 0032-0001 offset 7D bit 1: (set on)
SEEM 0032-0001 offset 83 bit 0: (set on)
SEEM 0032-0001 offset 8c bit 7: (set on)
SEEM 005B-0001 offset 17 (set value to 40 to set smart key = PTT key)
option to switch storage device (discovered by Yuet)
SEEM 0032-0001 offset 9F bit 3:
on = switch to phone memory/memory card directly in list, java apps will be installed in card when "install new apps"
off = press menu key to see "switch storage device" option, will prompt to select storage device when "install new apps"
enable/disable USB charging
SEEM 004a_0001 offset 0207 bit 0: (1 enable, 0 disable)
enable quadband (850/1900 & 900/1800)
SEEM 0025_0001 offset 00 bits 0, 1, and 3 (all set on)
SEEM 0025_0001 offset 00 bit 2 (set off)
SEEM 0032_0001 offset 50 bit 0: (set on)
unlimited video (Flash dependent) (Make video recording longer than 1.5 minutes, up to about 30 minutes.)
SEEM 004E_0001 offsets 412, 413, 41E, 41F: (set all values to FF)
video type
SEEM 004a_0001 offset 1D1 (01 = 3gp, 03 = mp4)
enable video styles (B&W/Bluish/Antique/Reddish/Greenish/Negative)
SEEM 0032_0001 offset 82 bit 0: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 81 bit 2: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 81 bit 3: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 81 bit 4: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 81 bit 5: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 81 bit 6: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 81 bit 7: (set on)
Operator name
SEEM 0032_0001 offset 40 bit 4: (off = show operator name stored in plmn_text_table.bin, on = show operator name stored in sim card)
Fix problem of showing "cingular" when using "T-mobile" SIM and get rid of the Roam triangle icon
SEEM 0032_0001 offset 4B bit 6 (set on)
SEEM 0032_0001 offset 34 bit 3: Roaming triangle icon (set off)
Voice Message Indicator, instead of receiving SMS notification
SEEM 0032_0001 offset 02 bit 1 (set on)
enable autoupdate of Time & Date
SEEM 0032_0001 offset 00 bit 0: (set on)
SEEM 0032_0001 offset 55 bit 2: (set on)
enable GPRS auto-attach at power-on
SEEM 010a_0001 offset 00 bit 0: (set on)
SEEM 010a_0001 offset 00 bit 1: (set off)
enable GPRS auto-detach after GPRS session
SEEM 010a_0001 offset 00 bit 0: (set on)
SEEM 010a_0001 offset 00 bit 1: (set on)
Menu items (flash-dependent. require menu code to be in mma file)
SEEM 0032_0001 offset 65 bit 1: IM Instant Messenger (1 enable, 0 disable)
SEEM 0032_0001 offset 52 bit 6: AIM (1 enable, 0 disable)
SEEM 0032_0001 offset 54 bit 2: Mobile QQ (1 enable, 0 disable)
General setting
SMS storage location: SEEM 0032_0001 offset 40 bit 6: (0 = phone, 1 = SIM)
Java splash screen display: SEEM 0032_0001 offset 71 bit 6: (1 on, 0 off)
Swap Softkeys function: SEEM 0032-0001 offset 89 bit 5 (1 on, 0 off)
Dashes in phone number: SEEM 004a_0001 offset 80 (set value to 01 for "no dash", 00 for "with dashes")
Match name in phonebook with caller ID number: SEEM 0032_0001 offset 3E bit 4 (0 = partial match, 1 = exact match)
General option
SMS Setup - Store To: (SIM/Phone): SEEM 0032_0001 offset 9A bit 1: (1 on, 0 off)
Initial Setup - Auto Redial: SEEM 0032_0001 offset 00 bit 2: (1 on, 0 off)
Initial Setup - Battery Save: SEEM 0032_0001 offset 1D bit 6: (1 on, 0 off)
Initial Setup - TTY Setup: SEEM 0032_0001 offset 47 bit 3: (1 on, 0 off)
Initial Setup - Vibe sync: SEEM 0032_0001 offset 68 bit 0: (1 on, 0 off)
enable custome startup/shutdown sound & animation
SEEM 004a_0001 offset 22 (Set value to 01 for custom startup sound stored in /a/mobile/audio/Cust_Start~up.mp3. In some branded firmwares, it can be .mid file or located at /c/mobile/audio/)
SEEM 004a_0001 offset 23 (Set value to 01 for custom startup/shutdown animation stored in seems 0206/0208, usually "/a/custwakeup.gif" and "/a/custgoodbye.gif")
SEEM 004a_0001 offset 24 (Set value to 01 for custom shutdown sound stored in /a/mobile/audio/Power~down.mp3. In some branded firmwares, it can be .mid file or /c/mobile/audio/)
SEEM 0032_0001 offset 1D bit 3: Moto Startup Animation (Set off)
SEEM 0032_0001 offset 24 bit 3: Custom Startup/shutdown Sound (Set on)
Custom Outer LCD Text
SEEM 004a_001 offset 27: set value to "01".
SEEM 0061_0001 & 0062_0001: store your custom text.
(there must be a hex value of "00" in between each character in 0061/0062 SEEM. At the end of the text, you must put hex values of "00 00" and the rest after "00 00" is filled with hex values of "FF". This requires restart to see the change.)
Custom Outer LCD image
SEEM 004a_001 offset 27: set value to "00".
SEEM 0061_0001 & 0062_0001: store the path to the custom gif file, for example /a/cl.gif
(there must be a hex value of "00" in between each character in 0061/0062 SEEM. At the end of the text, you must put hex values of "00 00" and the rest after "00 00" is filled with hex values of "FF". This requires restart to see the change.)
Recent Calls option
SEEM 0126_0001 offset 03 bit 5: to same number in Dialed Calls (1 = list only most recent call, 0 = list all calls)
SEEM 0126_0001 offset 03 bit 6: from same number in Received Calls (1 = list only most recent call, 0 = list all calls)
Increase number of stored received calls
SEEM 0050_0001 offset 8F
SEEM 0051_0001 offset 8F
(set value to hex value of the number, for example, "32" = 50 numbers; "63" = 99 numbers)
Increase number of stored dialed calls
SEEM 0050_0001 offset 93
SEEM 0051_0001 offset 93
(set value to hex value of the number, for example, "32" = 50 numbers; "63" = 99 numbers)
enable phonebook photo from TF card
SEEM 0032_0001 offset 8C bit 2: (set on)
to what ring style to swap when press & hold # key
SEEM 004a_0001 offset 1ED:
set value to 01 = soft
set value to 02 = vibrate
set value to 03 = vibe then ring
set value to 04 = silent
set value to 05 = vibe&ring
Press & Hold 1 to dial Voicemail number or not?
SEEM 0032 offset 24 bit 2: Press & Hold 1 to Autodial Voice Mail Number (1 on, 0 off)
use the phone without a SIM card
SEEM 004a_0001 offset 4D bit 0: (set off)
enable 300K MMS download limit
SEEM 0032-0001 offset 7F bit 0: (set on)
SEEM 004e-0001 offset 2e1 bit 2: (set on)
SEEM 004e-0001 offset 2e2 bit 4, 5 & 7: (all set on)
SEEM 004f-0001 offset 2e1 bit 2: (set on)
SEEM 004f-0001 offset 2e2 bit 4, 5 & 7: (all set on)
Fix white-balancing problem of second photo
SEEM 0032-0001 offset 6c bit 5: (set on)
سلام دوستان. :20:
من به یه مشکل کوچولو بر خوردم. :13:
من میخام LCD کوچیک گوشیم رو وقتی که درش باز میشه روشن نگه دارم. :20:
اگر کسی روش seem کردنش رو بلده به من هم بگه. :46:
MOTOROLA V3x
سلام دوستان. :20:
من به یه مشکل کوچولو بر خوردم. :13:
من میخام LCD کوچیک گوشیم رو وقتی که درش باز میشه روشن نگه دارم. :20:
اگر کسی روش seem کردنش رو بلده به من هم بگه. :46:
MOTOROLA V3x
آقا اين برنامه motokup ديوانم كرد همه برنامه هاي ديگه كامپيوترم گوشيمو ميشناسن ولي اين برنامه ميگه گوشي رو وصل نكردي كمكم كنيد!
anti_girl
22-11-2007, 13:59
دوست عزيز يه ورژن بالاتر از اين نرم افزار رو دانلود كنين احتمالا نرم افزار خراب هست
anti_girl
22-11-2007, 14:03
دوست عزيز bag bag عزيز بابت نرم افزار ها و اموزشها ممنون
لينك نسخه جديدو ندارم
يه سرچ كردم ولي نسخه جديدي پيدا نكردم
اساتيد لطفا كمك كنن مرسي
سلام دوستان میخوام یه روش یادتون بدم که وقتی با خط ثابت (0912) زنگ میزنید شمارتون نیوفته
برای اینکار لازم است قبل از گرفتن شماره این کد را بزنید (021231100)
يا (02129980)
بعد شماره را بگیرین
مثلا : 0212311009121456895
وقتی گرفتید رو گوشی طرف مقابل میوفته : 0212311
توجه : این روش تست شده و 100% جواب داده
آقا اين برنامه motokup ديوانم كرد همه برنامه هاي ديگه كامپيوترم گوشيمو ميشناسن ولي اين برنامه ميگه گوشي رو وصل نكردي كمكم كنيد!
مشکل از USB com port هستش.
کابل USB رو به یه ترمینال دیگه وصل کن
شاید توی سوکت دیگه ازت driver بخاد.
حتما شما هم تاکنون اصطلاحات خاصی را پیرامون گوشی های موبایل شنیده اید که کم و بیش معنی آنها را نمیدانستید. در این ترفند لیستی از اصطلاحات موبایل را برایتان آماده نموده ایم که تمامی اصطلاحات تخصصی و غیر تخصصی موبایل را شامل میشود. در صورتی که قصد دارید تا با علم تکنولوژی گوشی های موبایل آشنا شوید حتما این اصطلاحات را مشاهده کرده و به خاطر بسپارید.
تکنولوژی های تلفن همراه
* FDMA: در ايـن تكـنـولوژي براي هر تلفن همراه يك فركانس مجزا تعلق ميگيرد.
* TDMA : اين تكنولوژي ديجـيـتـالـي تماس هـاي تـلـفـني را در قــالب بـــسته هايي از داده بر طبق زمان تقسيم بندي ميكند.
* CDMA: اين تكنولوژي ما را قادر ميسازد حجم بالايي از داده و صوت را توسط يك فركانس يكسان همزمان مخابره كنيم.
نسلهاي تلفن همراه
* 1G: نسل اول كه تلفنهاي همراه آنالوگ را تشكيل ميدادند.
* 2G: نسل دوم تلفنهاي همراهي كه از سيستم ديجيتالي بهره ميگيرند.
* 3G: نسل سوم تلفنهاي همراه كه انتقال داده ها در آن باسرعت بالا (تا 2 مگابايت در ثانيه) صورت ميگيرد.
* 4G:نسل چهارم تلفنهاي همراه كه در آن انتقال داده ها با سرعت 20 مگابايت در ثانيه امكان پذير بوده و براي مشاهده برنامه هاي تلويزيوني مناسب ميباشد. پيش بيني ميگردد كه اين نسل از تلفن همراه از سال آينده و يا حداكثر تا سال 2010 ميلادي به بازار عرضه گردد.
DUAL BAND (باند دوگانه) چيست؟ به قابليت تلفن همراه در تغيير فركانسهاي ارتباطي اطلاق ميگردد. به اين معني كه قادر است از فركانسهاي ديجيتالي 800MHZ و هم 1900MHZ براي ارسال و دريافت تماس استفاده كند.
TRI BAND (باند سه گانه) چيست؟ تلفن همراهي كه قادر است هر فركانس ديجيتالي را پشتيباني كند.
DUAL MODE (حالت دوگانه) چيست؟ به تلفنهاي همراهي كه قادر ميباشند هم از سيستم ديجيتال و هم سيستم آنالوگ استفاده كنند اطلاق ميگردد.
* CARRIER: به كمپاني تامين كننده سرويسهاي ارتباطات راه دور بي سيم كرير ميگويند. يا همان اپراتور تلفن همراه.
* NETWORK: شبكه فرستنده امواج مخابراتي تلفن همراه.
* SERVICE PLAN (نوع خدمات): نوع سرويسي كه مخابرات به كاربران تلفن همراه ارائه ميدهد مانند: عدم نمايش شماره تلفن، ارسال پيام كوتاه، ويدئو كنفرانس و غيره.
*SERVICE AREA=COVERAGE: محدوده هاي جغرافيايي تحت پوشش اپراتور تلفن همراه.
* GSM (سيستم جهاني ارتباطات تلفن همراه): استاندارد جهاني ارتباطات ديجيتالي تلفن همراه كه در 60 كشور جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. چهار فركانس متداول در اين استاندارد عبارتند از:850mhz-900mhz-1800mhz-1900mhz.
* UMTS: سر نام كلمات"سيستم جهاني ارتباطات راه دور تلفن همراه" ميباشد. اين اصطلاح مترادف نسل سوم تلفنهاي همراه ميباشد.
* GPRS (سرويس بسته هاي امواج راديويي): اين تكنولوژي امكان انتقال حجم و سرعت بالاي داده را فراهم ميآورد.
* SIM (ماژول شناسايي مشترك): (سيم كارت) كارت پلاستيكي كوچك و قابل حمل كه اطلاعات مربوط به شماره تلفن مشترك،اطلاعات كاربر،دفترچه تلفن كاربر و.. را در خود ذخيره ميكند.
كدهاي تلفن همراه
* SECURITY CODE (كد ايمني): يك كد 5 رقمي كه از استفاده غير مجاز تلفن جلوگيري به عمل مي آورد.
* PIN (كد شناسايي شخصي): يك كد چند رقمي ميباشد كه از سيم كارت شما در مقابل استفاده غير مجاز محافظت ميكند.
* PUK (كد سد شكن شخصي): يك كد معمولا 8 رقمي ميباشد كه براي تغيير كد سد كننده PIN مورد نياز ميباشد.
* GLOBAL ROAMING (رومينگ): قابليت برقراري و دريافت تماس تلفني و يا ارسال و دريافت SMS با همان سيم كارت عادي خودتان در خارج از كشور.
* ERI: آيكوني است روي صفحه نمايش تلفن همراه كه فعال و يا غير فعال بودن حالت رومينگ را نشان ميدهد.
* SATELITE PHONE (تلفن ماهواره اي): سيم كارتي است كه تلفنهاي همراه را توسط شبكه هاي ماهواره اي به يكديگر مرتبط ميسازد.
* PRE-PAID CARD (سيم كارت اعتباري): سيم كارتي است كه از آن به ميزان زمان (دقيقه )از پيش تعيين شده اي ميتوانيد بهره برداري كنيد.
انواع باطري قابل شارژ تلفن همراه
* NICD (نيكل-كادميوم): مدل قديمي باطريهاي قابل شارژ ميباشند. در صورتي كه پيش از خالي شدن كامل اقدام به شارژ مجدد آنها كنيم آسيب ميبينند.
* NIMH (نيكل-فلز هيدروژن دار): ظرفيت آن از نوع قبلي بالا تر ميباشد.
* LI-ON (يون ليتيوم): اين نوع باطري از انواع مذكور كم حجم تر، سبك تر و گرانقيمت تر ميباشد. عمر آن نيز طولانيتر بوده و از لحاظ زيست محيطي نيز آلايندگي كمتري دارد.
انواع شارژر تلفن همراه
* AC CHARGE (شارژر برق شهري): شارژر معمولي تلفنهاي همراه.
* RAPID CHARGER (شارژر سريع): شارژري كه قادر است باطري تلفن همراه را ظرف مدت 4 ساعت شارژ كند.
* CAR CHARGER (شارژر خودرو): شارژري كه با اتصال به فندك خودرو باطري تلفن همراه را شارژ ميكند.
* BUILT-IN CHARGER (شارژرداخلي): شارژري است كه درون خود تلفن همراه تعبيه ميگردد و به شما امكان ميدهد تلفن را بمنظور شارژ مستقيما به برق شهري متصل سازيد.
اصطلاحات مرتبط با باطري تلفن همراه
* BATTERY CAPACITY (ظرفيت باطري): ظرفيت باطري بصورت ميلي آمپر در ساعت (MAH) اندازه گيري ميشود.
* BATTERY INDICATOR (شاخص باطري): آيكوني است كه ميزان شارژ باطري را به شما نشان ميدهد.
* BATTERY EMPTY: اخطار خالي شدن شارژ باطري.
* TALK TIME (زمان مكالمه): مدت زماني است كه باطري طي برقرار بودن تماس شارژ باقي ميماند.
* STANDBY TIME (زمان حالت انتظار): مدت زماني است كه باطري طي روشن بودن تلفن اما غير فعال بودن آن شارژ باقي ميماند.
انواع تلفن همرا از لحاظ شكل ظاهري
* FLIP-OPEN (تا شونده): اين نوع تلفنها داراي دو بخش ميباشند كه توسط يك لولا روي يكديگر تا ميگردند.
* SLIDE (كشويي): اين نوع تلفنهاي همراه داراي يك بخش فوقاني بوده كه روي بخش زيرين و اصلي بصورت كشويي قابل حركت ميباشد.
* STANDARD (استاندارد): نوع معمولي تلفنهاي همراه ميباشد.
اصطلاحات صفحه نمايش تلفنهاي همراه
* LCD (كريستال مايع): صفحه نمايش رايج تلفنهاي همراه كه از دو ماده پلاريزه و كريستال مايع ميان آنها تشكيل يافته است.
* MONOCHROME LCD (ال سي دي تك رنگ): نوع سياه و سفيد ال سي دي ميباشد.
* COLOR LCD (ال سي دي رنگي): ال سي دي هاي رنگي به چند نوع STN-TFD-TFT تقسيم بندي ميگردند . نوع TFT وضوح بالاتر و ضخامت كمتري داشته اما گرانقيمت است.نوع STN ارزان قيمت بوده ولي وضوح TFT را ندارد.نوع TFD ارزان بوده و از و ضوح TFT را نيز برخوردار ميباشد.
* TOUCH SCREEN (صفحه حساس به لمس): در اين نوع صفحه نمايش قادر خواهيد بودد توسط قلم ديجيتالي اقدام به نوشتن و يا جستجو در منو كنيد.
* STYLUS= DIGITAL PEN (قلم ديجيتالي): قلم ويژه وارد كردن اطلاعات به صفحه نمايش تلفن همراه
* BACKLIT ILLUMINATION (روشن سازي): قابليتي در تلفنهاي همراه كه با تابش نور از سمت عقب سبب روشن گشتن صفحه نمايش و يا صفحه شماره گير ميگردد.(بمنظور ديد بهتر در تاريكي)
مزاياى SMS و معايب WAP
نحوه كار در محيط SMS BANKING
پيام هاى يكطرفه و دوطرفه
تلفن هاى همراه كه ابتدا وسيله ساده اى براى برقرارى ارتباطات ميان فردى از طريق گفت و شنود صوتى بودند با ابداع سيستم هايى نظير SMS و WAP انقلابى را در ارائه خدمات اطلاع رسانى و حتى امور بانكى بوجود آوردند.
از عمر استفاده از تلفنهاى همراه براى انجام كارهاى بانكى بيش از هشت سال نمى گذرد اما در همين مدت كوتاه پيشرفتهاى مهمى در اين زمينه رخ داده كه نويد دهنده گسترش بسيار روزافزونتر اين رشته جديد از بانكدارى الكترونيك است.
آنچه در اين ميان جالب توجه است پيشتازى اروپا، آسياو منطقه خاورميانه در برابر آمريكا و
اقيانوسيه مى باشد. به گونه اى كه شمارى از بانكهاى منطقه از جمله در هند و كويت بخش بزرگى از خدمات خود را بر اين سرويس متمركز كرده اند.
مزاياى SMS و معايب WAP
با توجه به راحتى كار و جا افتادن فرهنگ SMS در بين مردم، خدمت جديد بانكها در قالب سرويس پيام كوتاه SMS با استقبال بيشترى نسبت به سرويس WAp مواجه شده است. اكنون انتخاب اول بانكها در اروپا در ارايه خدمات بانكى از طريق تلفن همراه تاكيد بر SMS است. چرا كه براى استفاده از خدمت "بانكدارى از طريق سرويس پيام كوتاه تلفن همراه" كافى است سرويس SMS كاربر فعال باشد و برخلاف سيستم و WAP مشترى نيازى به شماره گيرى، اتصال به اينترنت، فعال كردن ديتا و استفاده از نوع گوشى بخصوص و از همه سخت تر تنظيم آن ندارد.
پس مزيت مهم SMS Bank كه نبايد آن را فراموش كرد: "امكان استفاده از هر نوع تلفن همراه" بوده و فقط لازم است كه مشترى امكان ارسال SMS داشته باشد.
نحوه كار در محيط SMS BANKING
"بانكدارى از طريق پيام كوتاه" يا SMS BANKING اين قابليت را دارد كه به محض دريافت پيام كوتاه از طريق تلفن همراه مشترى، خدمات بانكى مورد انتظار او را انجام دهد.
خدمات بانكى كه براساس سرويس پيام كوتاه تلفن همراه ارائه مى شود شامل: دريافت و مشاهده موجودى، انواع حسابهاى ارزى و ريالى در هر لحظه و به درخواست مشترى، پرداخت قبض خدمات شهرى، انتقال وجه و همچنين دريافت نرخ روزانه ارز مى باشد.
پيام هاى يكطرفه و دوطرفه
روش كار SMS BANK در اين سرويس به صورت يكطرفه و دوطرفه مى باشد. "پيام كوتاه يك طرفه" بدين معناست كه با فعال كردن اين سرويس از طريق سايت بانك مربوطه قادر خواهيد بود به محض هر واريز يا برداشتى – كه اصطلاحا به آن تراكنش (Transaction) مى گويند- از وضعيت حسابتان بر روى گوشى تلفن همراه مطلع شويد.
اما در نوع "پيام كوتاه دو طرفه" به درخواست شما و از طريق ارسال SMS، اطلاعات مورد نياز براى شما ارسال مى شود.
براى استفاده از خدمات بانكى از طريق پيام كوتاه لازم است پس از درج كد مخصوص ، پيامتان را به شماره تلفنى كه بانك در اختيار شما مى گذارد – مثلا براى بانك توسعه صادرات 09122140664 - ارسال فرماييد. لحظاتى بعد از ارسال پيام، يك پيام كوتاه براى شما فرستاده مى شود كه حاوى اطلاعات مورد نظرتان مى باشد.
به عنوان مثال براى مشاهده موجودى حسابهاى ريالى خود مى توانيد ابتدا چهار حرف مخفف نام
بانك توسعه صادرات ايران به زبان انگليسى يعنى EDBI را در بخش پيام كوتاه تلفن تان نوشته و بدون فاصله سه حرف كد عمليات بانكى تان را يعنى RLA بنويسيد و به شماره 09122140664 ارسال كنيد. بعد از لحظه اى، بانك اطلاعات انواع حساب ريالى را برايتان ارسال مى كند.
و يا مثلا براى دريافت نرخ ارز ابتدا كد EDBIFXR را وارد كرده و سپس سه حرف مخفف نام ارز كشورها را وارد مى كنيد. بر اى مثال EUR را براى يورو و USD را براى دلار بعد از گذاشتن يك فاصله بعد از EDBIFXR بنويسيد و به شماره اى كه اعلام شد ارسال كنيد
اتصال گوشی:
درابتدا میخوام نحوه اتصال گوشی به کامپيوتر روبراي شما کاربر گرامي بيان کنيم ولی در ابتدا به عنوان مهمترين نکته به شما توصيه ميکنيم که اگر کاربر مبتدی رايانه مي باشيدازدستکاري فايلهاي سيستمي گوشي خودوهمچنين فلش کردن آن بپرهيزيدوتنها به نصب skin,themes وwallpaper اکتفا کنيد.
براي شناساندن گوشی به کامپيوتر و همچنين نصب فايلهاي مورد نياز نرم افزار هاي آن مراحل زير را طي کنيد
بدون نصب هیچ برنامه موتورولايی گوشیتونو به کامپیوتر وصل کنيد
گوشي خودرا در حالت data/fax connection قرار دهيد براي اين کار مراحل زير را طي کنيد:
menu>setting>connection>usb setting>defult connection
حالا گزينه data/fax connection را انتخاب کنيد
فولدر p2k driver 2.9 را بر روي يکي از درايوهاي خود کپي کنيد و هر زمان در خلال نصب skin و flash و يا flex کردن گوشي با پنجره update hardware wizard مواجه شديد در ابتدا گزينه install from the list or specific location را فعال کرده و سپس در صفحه بعد در قسمتbrowse به فولدر p2k driver 2.9 که بر روي هار خود دانلود کرده ايد اشاره کنيد .
حالا بعد از انجام مراحل بالا گوشي خود را به کامپيوتر وصل کنيد ويکي از نرم افزارهايp2k مانند old p2k man را اجرا کنيد چند لحظه صبر کنيد چندين بار پنجره update hardware wizard باز مي شود در همه موارد به فولدر p2k driver 2.9 اشاره کنيد تا کلمهconnected را در گوشه سمت چپ و پايين برنامه مشاهده کنيد.
من خودک برنامه P2kCommander رو بهتون پیشنهاد میکنم که براتون میزارمش.بعد از دانلود از حالت زیپ خارجش کنید و فایل P2kAutostart رو اجرا کنید.
وقتی اجرا کردید یه شکل ستاره بقل ساعت ویندوز اضافه میشه که در کل 3 رنگ به خودش میگیره:
قرمز : عدم اتصال گوشی به کامپیوتر
آبی : شناسایی گوشی ولی عدم ارتباط کامل گوشی با کامپیوتر
زرد : اتصال گوشی به کامپیوتر بدون مشکل
برای این کار به این برنامه ها نیاز دارید:
گوشیهای مموری خور :
از گوشیهای این دسته میشه به معروفترینشون v3i و v3x اشاره کرد.
برای نصب Game وApplication بايد از فايلهايي با پسوند Jar استفاده کنيد .اين فايلها با نام فايل هاي Java مشهور هستند.
گوشي خود را به کابل متصل نماييد .دقت داشته باشيد که براي نصبGame,Application,Screensaverو Wallpaper بايد گوشي را در حالت memory card قرار دهيد.
براي اين کار مراحل زير را طي کنيد
menu>setting>connection>usb setting>defult connection
بعد از انجام مراحل بالا و پس از اتصال گوشي به کامپيوتر گوشي شما به عنوان يک درايو مجازي شناخته ميشود به درون اين درايو رفته واز ميان فايل هاي موجود با پسوندJar که درون اين مجموعه موجود مي باشد هر تعداد را که ميخواهيد در درون فولدر kjava گوشي خود کپي کنيد و گوشي را از کابل جدا نماييد .
حال نوبت به نصب فايل هاي کپي شده مي رسد براي اين کار در درون گوشي مراحل زير را طي کنيد
Menu>Game&apps>install new
کار با موفقيت به پايان رسيده است. بعد از نصب فايل هاي مورد نظر مي توانيد آنها را از درون فولدر kjava پاک کنيد.
گوشیهای بدون مموری :
نرم افزار های مختلفی برای این کار هست ولی من مطمعن ترینشو استفاده از P2kCommander میدونم.
روال کار همون کپی فایل جار درون شاخه ی kjava گوشی هستش ولی چون مموری شما در این مدلها همون مموری گوشی هستش نمیشه به راحتی بالا عمل کرد ولی بازم کار راحتیه .. .
توی قسمت برنامه های اصلی توضیح دادم ولی جاداره بازم اینجا توضیح بدم تا قدم قدم باهم جلو بریم.
گوشي رو بوسيله كابل به كامپيوتر متصل كنيد
نرم افزار P2kcommander رو باز كنيد اين نرم افزار دو قسمت رو همزمان بهتون نشون ميده سمت چپ محيط كامپيوتر و سمت راست محيط گوشي.
از بالا سمت راست p2k mobile phone را انتخاب كنيد تا نرم افزار محتويات گوشي شما رو بخونه.
كل فايلهاي گوشي شما رو با حرف a نشون ميده .
ابتدا رو a وسپس رو mobile كليك كنيد تا وارد فايلهاي اصلي گوشيتون و اونجائي كه kjava هست بشين.
حالا فایل جار بازی رو در شاخه ی kjava کپی کنید.
از اینجا به بعدش دقیقا مموری دار ها میمونه مراحل زير را طي کنيد.
Menu>Game&apps>install new
براي نصب skin برروي گوشي خود بهترين راه ، استفاده از نرم افزارskin manager ميباشد. اين نرم افزار قابليت- هاي فوق العاده اي دارد که از آن جمله ميتوان به حذف نام اپراتور و يا حذف تاريخ و ساعت اشاره کرد، حال به نحوه کاربا نرم افزار ميپردازيم .
ابتدا نرم ا فزارSkin manager را اجرا کنيد، گوشي خودرا به کابل متصل کنيد، چند لحظه صبر کنيد تا فايلهاي گوشي Load شود، حال برروي دگمهInstall کليک کنيد و در پنجره بعد نمايش ويا عدم نمايش نام اپراتور و تاريخ وساعت را مشخص کنيد.
توصیه میکنم برای گزینه Menu 3*3 رو برای گوشی v3 استفاده کنید.
سپس از Skin هاي موجود يکي را انتخاب کنيد دقت کنيد که تنها فايلي با پسوندski در درون فولدرهر Skin توسط نرم افزار قابل شناسايي ميباشد.
مراحل نصب بطور اتوماتيک انجام ميشود ، بعد از اتمام کار برنامه را ببنديد، هنگام بستن برنامه از شما خواسته ميشود که گوشي توسط کامپيوترRestart شود. در اين حال بر روي No کليک کنيد ، گوشي را از کابل جدا کرده و آن را يکبار خاموش و سپس روشن کنيد، مراحل کار به اتمام رسيده است
برای این کار باید ابتدا در داخل کامپیوتر خود یک صفحه WordPad باز کنید،پس از باز شدن پنجره یک حرف را در درون صفحه وارد کنید فرقی نمیکنه چه حرفی باشه میتونید اول اسم یا فامیل خودتون را وارد کنید مانند M پس از انجام این کار و وارد کردن حرف دکمه Tab را از روی صفحه کلید خود فشار دهید با این کار در اصل به اندازه 8 Space فاصله ایجاد میکنید و بعد از آن حرف دوم را وارد میکنید مثل A و دوباره با فشردن دکمه Tab فاصله دیگری را بین حرف ایجاد کنید و در پایان با وارد کردن یک حرف دیگر مانند H به کار خود خاتمه دهید.
برای مثال نوشته زیر را به دست آورده اید:
M A H
مهم : فقط از 3 حرف و 2 Tab استفاده کنید در غیر این صورت برای گوشی مشکل پیش خواهد آمد
اکنون فایل مربوطه را به صورت Text ذخیره کنید و وارد گوشی خود کنید ، فرقی نمیکنه که فایل را از چه طریق وارد گوشی کنید مهم وجود این فایل در گوشی است.
خوب اکنون در داخل گوشی خود وارد همان فایل Text شوید و از قسمت Options گزینه Save را انتخاب کنید ، پس از ذخیره این فایل به قسمت Notes گوشی خود که معمولاً در قسمت Extras است بروید.فایل مربوطه در این قسمت ذخیره شده است.فایل را باز کنید و دکمه مداد را فشار دهید و نگه دارید و به وسیله جوی استیک تمام نوشته های خود در فایل را انتخاب کنید .
با نگه داشتن دکمه مداد گزینه Copy در سمت چپ ظاهر میشود و این گزینه را انتخاب میکنید
اکنون از این قسمت خارج شوید و به قسمت بلوتوث گوشی خود بروید و وارد قسمت اسم بلوتوث خود شوید اکنون اسمی را که قبلاً به بلوتوث خود داده اید را پاک کنید سپس دکمه مداد را نگه داشته در این صورت در سمت راست گزینه Past ظاهر میشود که با انتخاب گزینه Past نوشته خود را در این قسمت کپی میکنید و از قسمت اسم بلوتوث خارج میشوید.
هم اکنون در کنار گزینه اسم بلوتوث 2 حرف خود را مشاهده میکنید که یکی به رنگ مشکی و دیگری به رنگ قرمز میباشد که این بیان کننده موفقیت شما در کار است، از این پس هرکس به وسیله بلوتوث گوشی شما را جستجو کند گوشی قربانی Restart میشود ، برای غیر فعال کردن این کار کافیست تا این حروف را از قسمت اسم پاک کرده و اسم دیگری را به آن بدهید.
نکته: این کار فقط بر روی گوشی های نوکیا عمل میکند در ضمن اگر قربانی گوشی شما را قبل از این کار جستجو کرده باشد و نام گوشی شما در آن وجود داشته باشد گوشی مقابل ری استارت نخواهد شد، برای این کار گوشی طرف مقابل را یک بار خاموش کرده و بعد از آن میتوانید آن را ری استارت کنید .
البته از این آموزش برای ایجاد مزاحمت برای دیگران استفاده نکنید و میتونه یک شوخی بین دوستان باشه .
صفحه نمايش
V8 اولين مدل داراي صفحهنمايش دو طرفه است. صفحهنمايش دو طرفه به اين معني است كه يك ماتريكس و منبع نور پسزمينه وجود دارد و اين صفحه در دو سمت كار ميكند. هر دو صفحه از نوع QVGA است (240*320) و توانايي نمايش 262 هزار رنگ را دارند. صفحهنمايش خارجي داراي ابعاد دو اينچ است و به گوشي جلوه خاصي بخشيده است.
متأسفانه نور پسزمينه براي صفحهنمايش خارجي قابل تنظيم نيست. صفحه خارجي در فضاي بسته تصاوير بسيار شفافي دارد در حاليكه در نور خورشيد تصوير محو شده و خواندن آن سخت ميشود. خوشبختانه Caller ID به صورت تمام صفحهنمايش داده ميشود و قابل خواندن است. از لحاظ كيفيت صفحهنمايش نيز بد نيست بدانيد كه از ماتريكس MTR در اين گوشي استفاده شده كه نوع تغيير يافته TFT است و تصاوير شفاف و پررنگي ارائه ميدهد.
جالب اينكه V8 از كليد لمسي استفاده ميكند، امكاني كه مدلهاي جديد سوني اريكسون قرار است از آن بهره ببرد. اين كليدها به صورت محو در قسمت تحتاني صفحه كليد قرار دارد. از اين كليدهاي مجازي براي بسياري كارها مانند كنترل پخش موسيقي ميتوان استفاده كرد.
صفحهكليد
يك صفحه فلزي و تعدادي كليد. شايد اين يك تعريف ساده از صفحه كليد اين مدل باشد، اما بايد گفت كه كار با كليدها راحتتر و احتمال فشردن كليد اشتباهي بسيار كمتر شده است.
حافظه
كارت حافظه ندارد! خوب از خريد پشيمان شديد. كمي صبر كنيد V8 داراي 512 مگابايت حافظه داخلي است و اگر اين مقدار براي شما كم است، تا چند ماه ديگر مدل دو گيگابايتي آن به بازار ميآيد. البته شنيدهام كه موتورولا قصد دارد چيپستهاي 512 مگابايتي خود را رد كند و براي همين ابتدا مدل كم ظرفيت را روانه بازار كرده است.
شفافيت صدا
موتورولا با فناوري Crystal Talk قصد كرده است صداي واضحي براي شما به ارمغان بياورد، اما با كيفيت ضعيف شبكه مخصوصاً در اين هفتههاي اخير زياد به اين امكان دل نبنديد.
اين فناوري در حقيقت مخلوطي از تغييرات سختافزاري (بهبود ميكروفون و گوشي) به همراه تغييرات نرمافزاري مانند پردازش صدا است. اين فناوري بر خلاف امكان بهبود صداي سامسونگ كه قابل روشن و خاموش كردن است، به صورت خودكار روشن است. اين فناوري قرار است در آيندهاي نزديك در تمام مدلهاي موتورولا استفاده شود.
باتري
يك باتري 960mAh از نوع ليتيميون در اين مدل استفاده شده است. موتورولا مدعي است با اين باتري گوشي 280 ساعت آماده بهكار خواهد بود يا توان هشت ساعت مكالمه را دارد. در واقع باتري گوشي ميتواند دو روز دوام داشته باشد؛ البته اگر زياد پرحرف نيستيد. و گرنه، بايد هر روز آن را شارژ نماييد.
USB و بلوتوث
V8 از USB نسخه دو پشتيباني مينمايد و ميتوان از آن به عنوان يك وسيله ذخيره اطلاعات استفاده كرد. هرچند سرعت انتقال بسيار بالا نيست و در حد 1250 كيلوبايت بر ثانيه است. V8 از امكان همزمانسازي با مدياپلير يازده برخوردار است و ميتوان با اين روش آهنگهاي دلخواه را با فهرست مورد نظر به گوشي منتقل نمود. بلوتوث V8 نيز نسخه دو است و از پروفايلهايي متعددي پشتيباني ميكند.
دوربين
موتورولا با اين همه تغييري كه در اين مدل جديد ايجاد كرده است، دلش نيامده دوربين جديدي براي V8 نصب نمايد. يك دوربين دو مگاپيكسلي CMOS بدون فلاش در دنياي امروز موبايل يعني هيچ!
چند كار با هم
اگر متن بالا را به عنوان ترجمه MULTI TASK قبول نماييم، V8 را ميتوان يك چندكاره دانست. درمدل V3X بسيار بد بود كه در هنگام آهنگ گوش دادن نميشد با گوشي كار ديگري انجام داد يا شماره گرفت؛ مشكلي كه بالاخره در V8 حل شد.
پخش موسيقي
V8 فاقد راديو است. تنها يك سوكت بيشتر ندارد كه به آن يا گوشي يا شارژر وصل ميشود. ميبينيد كه در اين بخش هنوز موتورولا در برابر نوكيا و سونياريكسون حرفي ندارد. اما كيفيت پخش موسيقي خوبي دارد و به كمك كليدهاي مجازي ميتوانيد به راحتي آهنگها را كنترل كنيد.
جاوا و لينوكس
لينوكس و جاوا با هم در اين مدل قاطي شدهاند. حداكثر ابعاد برنامه دو مگابايت و براي فايل JAR محدوديتي وجود ندارد. با اينكه V8 چندكاره است، اما نميتوانيد دو نرمافزار را با هم اجرا نماييد.
حرف آخر
اين مدل با پردازشگر پانصد مگاهرتزي به راحتي كار ميكند. از لحاظ كيفيت صدا نيز بسيار عالي است. اما موتورولا عمري برابر بيست ماه براي آن در نظر گرفته است. اين حرف به اين معني نيست كه بيست ماه بعد اين گوشي خراب ميشود، بلكه تا آن تاريخ، موتورولا يك گوشي براساس پلتفرم لينوكس جاوا هفت به بازار خواهد فرستاد. به نظر من براي خريد اين مدل كمي صبر كنيد و نسخه دو گيگابايتي آنرا تهيه كنيد. شايد تا آن وقت موتورولا چند تغيير جالب در گوشي داد
anti_girl
22-11-2007, 19:37
برای این کار باید ابتدا در داخل کامپیوتر خود یک صفحه WordPad باز کنید،پس از باز شدن پنجره یک حرف را در درون صفحه وارد کنید فرقی نمیکنه چه حرفی باشه میتونید اول اسم یا فامیل خودتون را وارد کنید مانند M پس از انجام این کار و وارد کردن حرف دکمه Tab را از روی صفحه کلید خود فشار دهید با این کار در اصل به اندازه 8 Space فاصله ایجاد میکنید و بعد از آن حرف دوم را وارد میکنید مثل A و دوباره با فشردن دکمه Tab فاصله دیگری را بین حرف ایجاد کنید و در پایان با وارد کردن یک حرف دیگر مانند H به کار خود خاتمه دهید.
برای مثال نوشته زیر را به دست آورده اید:
M A H
مهم : فقط از 3 حرف و 2 Tab استفاده کنید در غیر این صورت برای گوشی مشکل پیش خواهد آمد
اکنون فایل مربوطه را به صورت Text ذخیره کنید و وارد گوشی خود کنید ، فرقی نمیکنه که فایل را از چه طریق وارد گوشی کنید مهم وجود این فایل در گوشی است.
خوب اکنون در داخل گوشی خود وارد همان فایل Text شوید و از قسمت Options گزینه Save را انتخاب کنید ، پس از ذخیره این فایل به قسمت Notes گوشی خود که معمولاً در قسمت Extras است بروید.فایل مربوطه در این قسمت ذخیره شده است.فایل را باز کنید و دکمه مداد را فشار دهید و نگه دارید و به وسیله جوی استیک تمام نوشته های خود در فایل را انتخاب کنید .
با نگه داشتن دکمه مداد گزینه Copy در سمت چپ ظاهر میشود و این گزینه را انتخاب میکنید
اکنون از این قسمت خارج شوید و به قسمت بلوتوث گوشی خود بروید و وارد قسمت اسم بلوتوث خود شوید اکنون اسمی را که قبلاً به بلوتوث خود داده اید را پاک کنید سپس دکمه مداد را نگه داشته در این صورت در سمت راست گزینه Past ظاهر میشود که با انتخاب گزینه Past نوشته خود را در این قسمت کپی میکنید و از قسمت اسم بلوتوث خارج میشوید.
هم اکنون در کنار گزینه اسم بلوتوث 2 حرف خود را مشاهده میکنید که یکی به رنگ مشکی و دیگری به رنگ قرمز میباشد که این بیان کننده موفقیت شما در کار است، از این پس هرکس به وسیله بلوتوث گوشی شما را جستجو کند گوشی قربانی Restart میشود ، برای غیر فعال کردن این کار کافیست تا این حروف را از قسمت اسم پاک کرده و اسم دیگری را به آن بدهید.
نکته: این کار فقط بر روی گوشی های نوکیا عمل میکند در ضمن اگر قربانی گوشی شما را قبل از این کار جستجو کرده باشد و نام گوشی شما در آن وجود داشته باشد گوشی مقابل ری استارت نخواهد شد، برای این کار گوشی طرف مقابل را یک بار خاموش کرده و بعد از آن میتوانید آن را ری استارت کنید .
البته از این آموزش برای ایجاد مزاحمت برای دیگران استفاده نکنید و میتونه یک شوخی بین دوستان باشه .
دوست عزيز اين اموزش مربوط به نوكيا ميباشد و در انجمن موتورولا نزارين
این هم زبان فارسی برای MOTOROLA V3X
anti_girl
23-11-2007, 00:08
دوست عزیز اینا همش تکراریه همش تو همین کلوپ هست لطفا پست های تکراری نزارین
k1_rostamy
23-11-2007, 14:13
سلام
آقا من گوشی رو گرفتم و آوردم خونه ولی صفحه کلیدش کار نمی کرد...در ضمن با فایل
orange درست کردند وقتی گوشی رو روشن می کردم تا منوی میانبرش(مثل منوی start )
کامپیوتر بیاد بالا گوشی کار می کرد ولی تا این منو بالا میممد قاتی می کرد...
دادم دوباره درستش کنن و طرف گفت که با فایل wodafon درستش می کنیم...می خواستم بدونم
که اگر تو علائدین جایی هست ممعرفی کنید.....کمک..کمک...کمک...کمک..ک ?ک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
anti_girl
23-11-2007, 22:58
دوست عزيز چرا ميدي بيرون فلش كنن چرا خودت دست به كار نميشي؟
دوست عزيز گوشي رو به بوت ببر و ببين كه وقتي منو بالا مياد بازم قاطي ميكنه؟ البته نرم افزار rsd رو دانلود كن و ببين در اين حالت كامپيوتر گوشي رو ميشناسه؟ اگه بشناسه مشكلت حله
k1_rostamy
24-11-2007, 01:49
سلام
آقا خوب یکی منستر پک خوب با لینک سالم بگذاره اینجا....
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ....کمک...کمک.
سلام به اساتید محترم موتورولا.
من حدود 3 ماه هست که دنبال راهی برای روشن نگه داشتن external LCD در زمانی که درب گوشی باز هست open flip می گردم.
من تمام سایتهای خارجی رو زیر و رو کردم ولی در این مورد فقط حرف می زدن ولی عمل نمی کردند.
گوشی من motorola V3x هستش.
اگر راهشو پیدا کنیم خیلی خفن میشه.
:20: :21:
k1_rostamy
24-11-2007, 19:09
:19::19::18:الووووووووووووووووو وووووووووووووووو:18::19::19:
کسی نیست جواب بده ...گوشی من درست شد فقط مشکلی که داره اینه
که یک ساعتی هست که صفحه کلیدش از کار افتاده:41:.....ممکنه که در حین
تعمیرات باز شده و خوب جانیافتاده باشه(در هنگام بستن)....
کمک...کمک...کمک...کمک....کمک...کم ک...کمک
:19::19::18:اااالللللوووووووووو ووووووووووووووووووووووووو :18::19::19:
سلام دوست عزیز
اگر با دست خیس با گوشی کار کرده باشی ممکنه آب داخل صفحه کلید گوشیت بره و هنگ کنه.
اگر اینطور باشه باید گوشیتو باز کنی و سه شوار بگیریش.بعداً درست می شه.
ولی اگر تعمیرش کردی ممکنه مشکل از صفحه کلیدش باشه
برای اطمینان یه بار دیگه گوشیت رو باز کن و دوباره جا بزنش.
اینبار با دقت.
:20:
k1_rostamy
25-11-2007, 12:03
:19:سلام
آقا ممنون که جواب می دین.....:19:
الان soft key right هم ندارم و فقط دکمه های قرمز و6وsoft key left :41::18::19:
و دکمه انتخاب وسط و حالا اگر من بخوام باز کنم با چه پیچ گوشتیی؟
و آیا ممکنه که از سخت افزار یا نرم افزار؟
منتظرم....:40::41:
:19:سلام
آقا ممنون که جواب می دین.....:19:
الان soft key right هم ندارم و فقط دکمه های قرمز و6وsoft key left :41::18::19:
و دکمه انتخاب وسط و حالا اگر من بخوام باز کنم با چه پیچ گوشتیی؟
و آیا ممکنه که از سخت افزار یا نرم افزار؟
منتظرم....:40::41:
بازم سلام.
قبل از باز کردن گوشی یه بار گوشی رو فلش کن. (با فایل مخصوص گوشی)
البته از شماره تلفن هات back up بگیر.
همچنین از sms هات (اگر لازمشون داری)
اگر در صورت فلش کردن درست نشد باید همون کاری رو که بهت گفتم بکنی.(در صورت باز شدن گوشی و بد جا زدن pad)
در ضمن اگر داخل گوشیت آب رفته باشه (حتی یه قطره) حدود 15 روز طول میکشه که درست شه (بصورت automatic)
نکته: در این مدت 15 روز نباید گوشی رو روشن کرد و یاید در جای نیمه گرم و خشک نگه داشت.(مثل کنار شوفاژ)
anti_girl
25-11-2007, 22:34
مشكل بايد نرم افزاري باشه و با فلش درست ميشه فقط بايد ورژن بوت لودر رو بگي
دكمه هاي #* رو نگاه دار و روشن كن ورژن بوت لودر رو بخون و بگو تا كمكت كنم
البته از اينم ميشه كه كه طرف موقع تعمير به صفحه صدمه زده باشه
k1_rostamy
25-11-2007, 23:19
سلام...کمک کنید..یه منستر پک خوب برام بزارید.
R252211LD_U_85_9B_COR :firmware
flex: USRAZRV3XCZHUSKRTR25221007
imei: 35739000859285
1,7,6,0 :boot loader
گوشی تو بوت لودر هم نمی ره؟؟؟؟!!!!:18::18::19:
گوشی تو بوت لودر هم نمی ره؟؟؟؟!!!!:18::18::19:
سلام
کلیه فایل های ریفلش فارسی همراه با آموزش رو در این تاپیک قرار می دم.
قبل از گذاشتن فایلها چندتا اصطلاح و تذکر هست که باید توضیح بدم.
توضیح Monster Pack:فایلهایی هیتند که حاوی فلش،فلکس،پک زبان و همینطور DRM گوشی هستند وبیشتر زمانی از اونها استفاده میشه که گوشی به نغییرات اساسی نیاز داشته باشه و یا از لحاظ فلش دچار مشکل شده شده باشه....یه جورایی گوشی رو زنده میکنه.این فایلها دارای حجمی در حد 20 تا 30 مگابایت هستند و با پسوند SBF قابل شناسایی هستند
توضیح Reflash:این فایلها کاهایی از قبیل تغییر بلندی صدا،کیفیت فیلم برداری،اضافه نمودن امکانات متنوع و همینطور تغییر زبان گوشی رو انجام می دهند و با پسوند SHX شناسایی می شوند.
توضیح Flex:فلكس فايلهاي سيستمي و ويژگيهاي ويژوال گوشيتونه . مثل رينگتون ها ، عكس ها ، فيلمها و ... كه شما با عمل فلكس كردن ميتونيد عكسها و زنگها وفايلهاي سيستمي جديدتري رو داشته باشيد . (يه چيز تو مايه هاي OS البته نه به طور كامل)
----------------------------------
گوشیهای موتورولا معمولا با برنامه Rsd Lite فلش می شوند،پس همیشه سعی کنین از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنین که درصد خطای کمتری داشته باشین.
حتما قبل از تغییر فریمور گوشی از هموخوانی ورژن بوت لودر گوشی و همینطوری ورژن بوت لودر فایل فریمور مطمئن بشین،ورژن بوت لودر رو از این طرdق بفهمین:
گوشی رو خاموش کنین...دو کلید * و # رو نگه دارین و گوشی رو روشن کنین،ورژن بوت لودر رو براتون می نویسه
همیشه قبل از فلش شارژگوشیتون Full باشه که اگه یه موقع گوشی خاموش بشه در حین فلش یه جورایی Dead میشه
همیشه قبل از فلش سیم کارت گوشی رو در بیارین که مشکلی در حین فلش پیش نیاد.
در حین فلش هیچ کاری انجام ندین حتی گشتن تو سایت موبایلستان،عملیات فلش با مونستر پک حدود 15 دقیقه و با سایر فلش ها 2 تا 3 دقیقه طول میکشه پس صبر کنین.
بعد از ریفلش با پک زبان اگر در ارسال اس ام اس فارسی مشکل داشتین حتما از این مقاله استفاده کنین.
RSD Lite :
و اما طرز شناساندن گوشی به کامپیوتر:
براي نصب گوشيهاي موتورولا روي كامپيوتر به روش زير عمل كنيد :
يه موضوع خيلي مهم : ممكنه در روند نصب گوشيهاي موتو روي سيستم چند بار پيغام Found New Hardware بياد و از شما آدرس درايور بخواد ... هر چند دفعه و در هر زماني كه سيستم عامل از شما اين درخواست رو داشت به روش زير عمل كنيد ...
خب....
چند تا نكته :
1 - ما فرض رو براين ميگيريم كه شما گوشيتون رو قبلا به سيستم معرفي نكرديد .
2- ما با سرويس پك 2 ويندوز XP كار ميكنيم .
درايورهارو از بخش نرم افزارهاي سايت و از تاپيك درايور براي گوشيهاي موتورولا دانلود كنيد..
بعد از دانلود كردن درايور فايلش رو آنزيپ كنيد .
بعد بريد به usb setting گوشيتون و در اونجا ديفالت كانكشن رو روي ديتا كانكشن قراربديد .
ابتدا برنامه رو نصب كنيد . چون روش نصب برنامه استاندارد هست . راجع به روش نصب توضيح نميدم .
حالا گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كنيد .
بعد ، پنجره اي مشابه تصوير زير ظاهر ميشه كه شما بايد گزينه سوم رو علامت بزنيد .
بعد اين پنجره مياد كه بايد گزينه دوم رو علامت بزنيد . (تصوير زير)
بعد اين پنجره مياد . شما بايد گزينه هارو طبق تصوير علامت بزنيد . وبعد با استفاده از گزينه Browse بايد آدرس فولدر درايورتون كه آنزيپش كرديد رو بديد. مثلا در عكس ما فايل زيپ شده رو بعد از دانلود ، در مسير C:\Mobile Soft آنزيپ كرديم . و بايد آدرس اين فولدر رو بديم . (تصوير زير)
بعد نكست ميكنيم
بعد از پايان نصب بايد پنجره اي مشابه تصوير زير بياد كه شما بايد روي Finish كليك كنيد .
یک مونستر پک عالی برای V3x برای تمامی ورژن های بوت لودر
شناسه کاربری برای ورود به سایت و دانلود مونستر پک (Mod My Moto)
User Name: SAM FISHER
Password: 123456
جدیدترین مونستر پک های V3x
اینم یه مونستر جدیدتر
قبل از فلش زدن به ورژن بوت لودر حتما دقت کنین
توضیحات:
This's my costomization of v3x. It is based on the most stable v3x reflash so far which is Kolbada Vx. It's been tested by some v3x users in my country and no errors or faults yet. It's unbranded / unlocked and for bootloader 6.82. It took me a long time to create this for your optimal use of v3x. So i'd be happy if you give it a try. It's 85.9B.E5P rsa unlocked. Enjoy your problem free final V3X
There's nothing new compared to other reflashes. All i can say it's stable and fast. I didn't add a speedy drm cause it sometimes makes the phone lag and freeze.
Drm ; Dxcolors by DXFactor
Flex ; HeartlessMOD@V3X
Font ; Tahoma Lp0039 by neverdeath
Skins ; Moto, Alkali, Cobalt, BlackIPHONE by J4ZZ, Wmp by Eli Da
Man, Zero by SuperJoker
Includes ; Dictaphone 2.01, Xploreme 3.5 final, MTools, Dap 5.0.30, Firstaid guide, Opera mini 3.1, Mig33 softwares, wallpapers, mp3 ringtones.
This's only for bl 6.82. Nobody tried it with different bootloader.Don't use RSD lite or F&B for flashing this. I recommend Motokup 0.2
Rsa unlocked
Fixed the restart issue with java apps
Java apps. are working in background
Unlocked Java permissions
Java apps are working whilst the phone cabled to pc
Added support for Corelets
Added file management
Stronger Signal
Sound boosted at level 6 with no distortions
Added zoom to photos
Best video and photo capturing
Added 4x zoom, night mode
Infinite video recording time on TF
Added Pause while recording video
Added blue, red and green, negative and gold effects for photos
Added video preview
Added 1 mb of sending video with mms
Added counter menu for video / audio playback
Recording in mp4 format
Added zoom menu to phone options
Added " send video " to messages menu
With Dap 5.0.30
Added support for Ems with big stylish smileys
Added " send postcard " menu to messages
Added visualizing all calls from the same number
Enabled Java Loader
Enabled American English accent VST Obeymoto
Compatible mma with all skins
Added local websessions
No more "Re ; , Reenv " when replying to messages
Disabled Unicode
Sms storage on phone 500 entries
Added costom external image cl.gif
Reduced screen illumination with 5 / 10 / 20 second
Deleted unnecessary video files
Disabled profile changing while charging
Enabled Speed Dial keys from 1 to 9
Added keylock
Added Storing 60 dialed / recieved calls in memory
Added Costom startup / shutdown sounds and images
Added SecureTalk feature
Added " Additional cost " warning for browsing
Added Theme options
مشخصات
خواهشا فقط در صورتی که ورژن بوت لودر شما با ایم مونستر یکی هست فلش بزنین در غیر اینصورت مسئولیت به عهده خودتان می باشد
فقط با برنامه Motocup فلش بزنین
As i gave my word, I'm proud to release the second version, HeartlessMOD@V3X V2 with ITUNES. I know, it's been very short time from the first but i added many useful moddings and fixed some issues on the demands of the users between this short time. Thinking from this point of view, HeartlessMOD@V3X V2 with ITUNES became necessary for all V3X users with Bootloader 6.81 and 6.82
HeartlessMOD@V3X V2 with ITUNES Monster PACK is based on the most stable V3X mp so far which is Kolbada VX. Many thanks goes to giru for it. It's unbranded / unlocked and for bootloader 6.81 & 6.82. Remember that this's optimized for your optimal use of v3x phone.
About ITUNES ;
We all know about itunes. It is a music player corelet that runs in the background. You can get it back with pressing Videocall + 1 keys.
or from multimedia / shorcuts / sounds menu.
SW : R25_85.9B.E5P Cor3_V1.2_Patched
Drm : Zero By SuperJoker
Font: Tahoma LP39 by neverdeath
Flex : HeartlessMOD@V3X
Skins: Moto, Alkali, Cobalt, Indium, Milky, BlackIPHONE by J4ZZ and Zero Linkin as the base skin.
Before proceeding flash, Please read ;
- Note that this Monster Pack will delete all of your contacts and messages which are stored in Phone Memory.
- This's only for the V3X Phones with BOOTLOADER 6.81 and 6.82
- Please Fully charge your battery before flashing.
- Please Only Use Motokup 0.2 for flashing this MP.
Changes made over previous version ;
- Fully functional ITunes with Media Viewer plug-in added.
- Battery life improved by %5
- Bluetooth Discoverage time is 10 minutes
- DAP 5.0.19 added
- Saving infinite messages in memory card
- Menu order has been changed for best navigation
- Shortcuts enabled. Press and hold videocall key for creating shortcuts. For using them, Press videocall and the shortcut number.
- Speaker lowered to level 5, Earphone sound has been boosted to level 2
- New Skins added
- New Wallpapers, screensavers added
- New Pyschodelic Trance Ringtone added
- Removed The All Java Applications are flip intensive spec.
- Added new java applications in the file pack; Itunes, KD_Player, LyricShow Player, mToolBox, Mig33, Emsn, opera mini 2.04, XploreMe 3.6, Bigpond Music Player, First aid guide, Dap 5.1.09.
Previous version specs ;
* Rsa unlocked
* Fixed the restart issue with java apps ( Only works with some )
* Unlocked Java permissions
* Java apps are working whilst the phone cabled to pc
* Added support for Corelets
* Added file management
* Stronger Signal
* Sound boosted at level 6 with no distortions
* Added zoom to photos
* Best video and photo capturing
* Added 4x zoom, night mode
* Infinite video recording time on TF
* Added Pause while recording video
* Added blue, red and green, negative and gold effects for photos
* Added video preview before saving
* Added 1 mb of sending video with mms
* Added counter menu for video / audio playback
* Recording video in mp4 format
* Added zoom menu to phone options ( useless )
* Added "send video" to messages menu
* With Dap 5.0.30
* Added support for Ems with big stylish smileys
* Added " send postcard " menu to messages
* Added visualizing all calls from the same number
* Enabled Java Loader
* Enabled American English accent VST Obeymoto
* Compatible mma with all skins
* Added local websessions
* No more "Re ; , Reenv " when replying to messages
* Disabled Unicode
* Sms storage on phone 500 entries
* Added costom external image cl.gif
* Reduced screen illumination with 5 / 10 / 20 second
* Deleted unnecessary video files
* Disabled profile changing while charging
* Enabled Speed Dial keys from 1 to 9
* Added keylock
* Added Storing 60 dialed / recieved calls in memory
* Added Costom startup / shutdown sounds and images
* Added SecureTalk feature ( useless )
* Added " Additional cost " warning for browsing
* Added Theme options
And they're some more moddings that i couldn't remember. I hope you like it as much as i do.
I do not guarantee anything, Use at your own risk !
----------------------------
ریفلش فارسی برای گوشی K1 توسط Rsd فلش بزنین
سلام. این پچ رو خودم روی K1 تست کردم .صداش فوق العاده زیاد می شه. عزیزانی که K1 دارن عجله کنن.
حتماً می دونین که پچ های audio_cfg رو باید تو a/mobile/system بریزید.
:20:
سلام.تاحالا شده يه نرم افزاري يا بازي رو روي گوشي تون نصب كنيد ولي ببينيد كه دكمه هاي اون به درستي كار نمي كنه؟ اگه جوابتون مثبت هست ادامه مطلب رو بخونيد.
يه سري نرم افزارها و بازي ها روي گوشي هاي موتورولا نصب مي شن ولي موقع اجرا دكمه هاي اون به درستي كار نمي كنن و باعث ميشه كه بي خيال اون بشيد و پاكش كنيد ولي با اين روش مي شه مشكلو حل كرد .
برنامه Moto Midlet Manager رو كه يادتون هست . از قسمت Install آخرين گزينه يعني Jar Using Java Adapter رو انتخاب كنيد يه پنجره باز ميشه كه بايد تنظيماتشو طبق عكسي كه گذاشتم درست كنيد.يعني در قسمت Keyboard Layout گزينه Nokia ، در قسمت Screen Size گزينه موربوط به رزولوشن گوشي و بازي رو انتخاب كنيد كه چون من V3X دارم 320*240 رو انتخاب كردم و در تيك گزينه ي اول رو طبق عكس برداريد . حالا روي OK كليك كنيد و از پنجره باز شده فايل Jar مربوط يه برنامه مورد نظر رو انتخاب كنيد. بعد از نصب هم گوشي رو Restart كنيد و از برنامه نصب شده لذت بريد .
لینک تصویر
سلام.وقتي كسي براتون با بولوتوث فايلي رو مي فرسته قبل از اينكه accept كنيد گوشي صدايي رو به عنوان اخطار پخش مي كنه . من اين صدا رو عوض كردم فكر مي كنم جالب باشه .
براي اين كار موزيك مورد نظرتون رو با اسم (014~) و فرمت mp3 يا midi با برنامه
Leader Gl Flex Editor در مسير a\mobile\audio كپي كنيد و گوشي رو Restart كنيد.
سلام
امروز ميخوام يه مطلب خيلي جالب رو بهتون بگم. در واقع قرار هست شما يك فايل ريفلش درست كنيد كه با فلش كردن اون به گوشيتون قابليت ها ي زير به گوشيتون اضافه بشن:
1-سريال ورژن گوشيتون حتما بايد R252211LD_U_85.9B.E5P باشه يعني همون مونستر پكي كه تو امضاي (SAM FISHER) هست.
2-فايل ريفلشي رو كه درست كرديد حتما بايد با برنامه Motokup روي گوشيتون فلش بكنيد
3- ورژن بوت لودر گوشيتون بايد يكي از اين ها باشه:
فایل زمینه:
0001_0032 Seem Map
offset 01 - bit 0: Settings > Phone Status > Other Information > PRL Version (1 on, 0 off)
offset 02 - bit 1: BLOCKS THESE FEATURES: Call barring, Call transfer, Info Services, do not read VM number from SIM, Voicemail ^@ text messages, Multi-Line Support, My Network List, Manual Network Search (1 on, 0 off - set to 0 to UNBLOCK these feature) some of these features may be SIM dependant anyway, so activating it on your phone may not actually allow you to use it (1 on, 0 off)
offset 03 - bit 6: Settings > Ring Styles > Details > Answering Machine (1 on, 0 off)
offset 09 - bit 1: Settings > Security > Talk Secure (1 on, 0 off)
offset 0F - bit 0: Browser Additional Charge Prompt (1 on, 0 off)
offset 1C - bit 0: Settings > Initial Setup > Preferred Card (1 on, 0 off)
offset 1E - bit 7: Settings > In-Call Setup > Talk and Fax > All Calls (1 on, 0 off)
offset 1F - bit 7: Fax Calls (1 on, 0 off)
offset 16 - bit 6: Settings > Ring Styles > Details > Roam Calls option, special ring tone for calls received while roaming (1 on, 0 off)
offset 20 - bit 1: Settings > In-Call Setup > Talk and Fax (1 on, 0 off)
offset 22 - bit 6: Settings > Call Divert/Forward > Fax (1 on, 0 off)
offset 23 - bit 5: Settings > In Call Setup > Call Guard option (1 on, 0 off)
offset 24 - bit 2: Speed Dial #1 (1 on, 0 off)
offset 29 - bit 1: Settings > Security > Lock Keypad (1 on, 0 off)
offset 2B - bit 0: Test Mode On (1 on, 0 off) (allows "menu 0 0 * * T E S T M O D E *" to enable field test mode)
offset 30 - bit 6: Settings > Personalize > Home Screen > Banner (1 on, 0 off) (text in 0063_0001)
offset 3E - bit 5: Office Tools > Quick Menu (1 on, 0 off) (menu item, requires update to mma files)
offset 3F - bit 4: SMS Unicode (1 on, 0 off)
bit 6: Settings > Security > Restrict Calls (1 on, 0 off)
offset 34 - bit 6: Settings > Phone Status > Other Information > PRI Checksum (1 on, 0 off)
offset 37 - bit 2: Settings > Initial Setup > Status Light (1 on, 0 off)
offset 43 - bit 0: Settings > Java Settings > Java App Loader (1 on, 0 off)
bit 1: Unlock Java Protection (1 on, 0 off)
offset 44 - bits 4, 5, 6, 7: Office Tools > Engineering (1 on, 0 off) (menu item, requires update to mma files)
offset 46 - bit 7: Datebook Alarms (1 on, 0 off)
offset 47 - bit 3: Settings > Initial Setup > TTY (1 on, 0 off)
offset 4C - bit 7: Settings > Phone Status > Other Information > MP3 Ready (1 on, 0 off)
offset 53 - bit 1: "zoom" on external display when using camera (1 on, 0 off)
bit 7: Tools > Shortcuts (1 on, 0 off)
offset 60 - bit 6: Speed Dial #2 (1 on, 0 off)
offset 63 - bit 1: European Network (1 on, 0 off)
offset 86 - bit 2: Blue filter for camera (1 on, 0 off)
bit 4: Red filter for camera (1 on, 0 off)
bit 5: Green filter for camera (1 on, 0 off)
offset 9D - bit 3: Blue LED while charging (1 on, 0 off)
005B_0001 Seem Map for key pad
Here are the key mappings (005B_0001.seem) for the moto V3X.
Why do I need this for?
Ex:
If you are looking for a way to reject a call with the flip closed you can remap one of the external keys to the "TURN OFF" button.
For my mobile, I remapped the "CAMERA KEY" witch offset is 16 to the value 11 witch correspond to the "TURN OFF" button so now I
can reject a call when I have my flip closed pushing the right up button.
HEX ADDRESS(offset)-PHONE (KEY)-Value
00-1-01
01-2-02
------
08- 9 -09
09- * -0A
0A- 0 -00
0B- # -0B
0C- CALL (GREEN BUTTON) -12
0D- LEFT SOFT KEY -0F
0E- RIGHT SOFT KEY -0E
0F- SCROLL UP -2C
10- C<- (CLEAR KEY) -25
11- SCROLL DOWN -2D
12- VOLUME UP -17
13- VOLUME DOWN -18
14- SELECT (SCROLL CENTRAL BUTTON) -3F
15- OUTSIDE RIGHT DOWN BUTTON (VOICE DIAL KEY) -2B
16- OUTSIDE RIGHT UP BUTTON (CAMERA KEY) -40
17- SCROLL LEFT -2E
18- SCROLL RIGHT -2F
19- VIDEO CALL -41
1D- RED BUTTON (TURN ON/OFF BUTTON, HANG UP, EXIT MENUS) -11
1E- GO ONLINE BUTTON (UNDER THE RIGHT UP BUTTON) -3E
1F- SMART KEY -15
others
32- VOICE CALL - 32, 33
some other seem hacks for v3x found on an italian forum(translated with google translate):
To increase the quality of the video [thx to famonaco, alsitn and psycomorpher]
Seem: 004e_0001
Offset: 4AA
Bit 2:1 (to activate)
Offset: 4AB
To remove the shielded Welcome Vodafone Live to the start of the cellular one
(Such modification will restore the motorola shielded one nobrand)
Seem: 004a 0001
Offset: 1C0 05
Bit: 0 (to diactivate)
Extension warning ?Demanded Costs added to you? in case of connection with the Browser
Offset: 0F
Bit 0:1 (to activate)
It visualizes carried out calls
Bit 5:1 in order to visualize the recent calls from the same number; 0 in order to visualize all the calls of the same number
It visualizes received calls
Bit 6:1 in order to visualize the recent calls from the same number; 0 in order to visualize all the calls of the same number
To unblock the fast calls with key 1
Offset: 24
Bit 2:0 (to diactivate)
To unblock the fast calls with key 2
Offset: 60
Cancellation java protect
Offset: 43
Bit 1
To activate zoom
Beem: 0032_0001
Offset: 53
Bit 1:1 (to activate)
Disattivare ?UNICODE?
(it removes the bug sms, in case present)
Offset: 3F
Bit 4:0 (to diactivate)
thx to Zapdog, Lockheed, fraquack and n3dv3d
to remove the low battery sound and the left volume up/down keypress indicator edit audio_cfg.db from a/mobile/system(save it with p2k commander for example and edit it with xvi32)
offset 1f8 value 00 to completely remove those sounds or value 01/02 to just lower this indicators
thanks to PaperinaDiRivombrosa who discovered this.
it seems that this ---- works on V980/V1050 also
to enable keyboard lock edit seem
0032_0001
offset 29 bit1 on
from zbruder:
0C = Right navigation key (when open)
0D = Left navigation key (when open)
14 = Main menu (when open)
16 = Ring volume up (when open or closed)
19 = Ring volume down (when open or closed)
21 = Voice command (when open)
43 = Sounds (open or closed, it will start playing your music through the default player)
52 = Main menu (open or closed, with it closed u must press key twice to get only 2 the second menu and so on)
53 = Lock keypad (open or closed, will instantly lock your keypad)
FF = Screen shots (open or closed, but with it closed it does not snap it right. You also wont see a meesage when it snaps the shot)
سلام ....
به زبان خودم تا اونجايي كه از اين فايل اطلاع دارم براتون توضيح ميدم ....
Seem يك فايل سيستمي مهم ، جالب و حياتي در گوشيهاي موتورولا هستش ...
اين فايل تمامي تنظيمات نرم افزاري و سخت افزاري رو در گوشيهاي موتورولا بر عهده داره ....
اين فايل هك شده و در آينده نيز قابل هك شدن هست .....
محتويات اين فايل به صورت سلول هايي از حافظه نمايش داده ميشه و شما مقادير سلول هاي حافظه در
اين فايل رو ميتونيد به صورت اعداد دسيمال (اعداد منطقي كه ما هر روز باهاشون سرو كار داريم) ،،،
اعداد هگزا (مبناي 16 اعداد منطقي) و اعداد باينري (مبناي 2 اعداد منطقي) مشاهده كنيد ... و با دستكاري در بيتهاي حافظه تو اين فايل تغيير انجام بديد...
تقريبا كاري نيست كه نشه با اين فايل انجام داد ... ميشه اكثر تنظيمات گوشي رو عوض كرد ...
مبنا ها و اصولاً تبدیلشان به یکدیگر جزو دروس تخصصی رشته کامپیوتر به حساب میاد و افراد دیگه ممکنه در طول زندگی حتی یک بار هم به آن نیاز پیدا نکنند.
درمورد مبناها فقط همینقدر کافیه بدونید که هر سیستم عدد نویسی شامل یک مبنا و یکسری نماد به تعداد آن مبناست.
به عنوان مثال در سیستم عدد نویسی متداول که دهدهی یا Decimal نام دارد، مبنا ده است و مجموعه علائم عبارتند از: 0 و 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و 9
و هر کدام از علائم دارای یک ارزش مکانی و یک ارزش مطلق هستند. ارزش مطلق همان مقدار رقم است و ارزش مکانی مرتبه ای است که رقم در عدد مورد نظر داراست.
ارزش مکانی هر رقم عبارتست از ارزش مطلق رقم ضربدر مبنا به توان شماره مکان. (شماره مکان از صفر و از سمت راست شروع می شود)
به عنوان مثال در عدد 353، عدد 3 با ارزش مطلق 3، یکبار ارزش مکانی 3 دارد (3 ضربد ده به توان صفر) و یکبار ارزش مکانی 300 دارد. (3 ضربد ده به توان 2)
در هر سیستم عدد نویسی، مقدار هر عدد عبارتست از مجموعه ارزش های مکانی. که در مثال بالا مقدار عدد برابر است با:
3 ضربدر ده به توان صفر + 5 ضربدر ده به توان یک + 3 ضربدر ده به توان دو
یعنی ( 3 ) + ( 50 ) + ( 300 ) که برابر است با 353 !
در مبنا های دیگر هم به همین شکل... با این تفاوت که :
در سیستم عدد نویسی دودویی (Binary) یا Bin، مبنا دو است و مجموعه علائم عبارتند از:
0 و 1
در سیستم عدد نویسی هشت هشتی! (Octal) یا Oct، مبنا هشت است و مجموعه علائم عبارتند از:
0 و 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7
در سیستم عدد نویسی شانزده شانزدهی (Hexadecimal) یا Hex، مبنا شانزده است و مجموعه علائم عبارتند از:
0 و 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 و 8 و 9 و A و B و C و D و E و F
حالا تصور کنید اگر سیستم عدد نویسی متداول بجای ده دهی، دودویی بود!
مبحث تبدیل مبناها به یکدیگر یک مقدار تخصصی تر است و به همین مقدار بسنده می کنیم.
شما جهت تبدیل مبنا ها کافیست در برنامه ای که ضمیمه این پست کردم، در مقابل هر یک از مبنا ها عدد مورد نظر را در همان مبنا وارد کنید و معادل آن را در مبنا های دیگر مشاهده کنید... (باز بگین آرش بده !)
به طور مثال اگر عدد 353 را در کادر مقابل مبنای 10 وارد کنید تصویر زیر را مشاهده خواهید نمود
Funlight Editor 2.2.7
Easy to use software with which you can edit your funlight.pat file and make custom ringlights
k1_rostamy
26-11-2007, 11:19
گوشی تو بوت لودر هم نمی ره؟؟؟؟!!!.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
آقا مصطفی کدوم منستر به گوشی من می خوره؟
صفحه کلید گوشی من بعد از مثلا دیشب خاموش کردم و صبح روشن کردم تا 2یا3 کار
می کرد ولی باز غیرفعال شد.:34::19::18:
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...کمک...کمک...کمک... مک
گوشی تو بوت لودر هم نمی ره؟؟؟؟!!!.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
آقا مصطفی کدوم منستر به گوشی من می خوره؟
صفحه کلید گوشی من بعد از مثلا دیشب خاموش کردم و صبح روشن کردم تا 2یا3 کار
می کرد ولی باز غیرفعال شد.:34::19::18:
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...کم ...کمک...کمک...کمک...کمک...کمک... مک
سلام.
بابا برو به صفحه 124 اونجا برات گذاشتم.
این قدر هم دادو بیداد نکن.سرم رفت.........!!!! :29:
anti_girl
26-11-2007, 21:24
bag bag عزيز ممنون ولي تكراري بود لطفا از پست هاي تكراري خود داري كنين
beckham7
26-11-2007, 21:58
سلام bag bag عزیز مرسی
با antigirl عزیز موافقم ولی بعضی وقتا پستای قدیمی رو یاداوری کردن واسه دوستان که تازه وارد میشن بد نیست
beckham7
26-11-2007, 22:18
عزیز فقط توضیح کافی درباره برنامه funlight کارش چیه؟
سلام خسته نباشيد دوستان
اگر كسي در سايت زير عضويت دارد و ممكن است نام كاربري و رمز عبورش را براي ديگران بگذارد چون من هر چي سعي در عضويت در اين سايت را كردم فايده اي نداشت- ممنون
Corvette
12-12-2007, 23:29
سلام خسته نباشيد دوستان
اگر كسي در سايت زير عضويت دارد و ممكن است نام كاربري و رمز عبورش را براي ديگران بگذارد چون من هر چي سعي در عضويت در اين سايت را كردم فايده اي نداشت- ممنون
سلام. بفرما
U :corvette1
P :u37hurxc
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.