مشاهده نسخه کامل
: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X
ye moshkeleh bozorg daram man ye skin ro goshim rikhtam va vagti ono pak kardam iconam beham rikht va bazi az on ha ham rafteh lotfan komak konid
الان منو شما چجوری شده؟؟؟!؟!؟+
سلام دوستان
يك برنامه براي v3x مي خوام كه بشه زماني كه دارم با گوشي صحبت مي كنم صدا رو هم ضبط كنم.
ممنون
چنین برنامه ای نیست!!! فقط من شنیدم هنگام صحبن کردن دکمه کناری رو بگیری تا 1 دقیق ضبط میکنه!!
alibarca6
07-01-2007, 17:52
الان منو شما چجوری شده؟؟؟!؟!؟+
ye skin digeh rikhtam dorost shod fekr konam skin ghablie kharab bod
ye skin digeh rikhtam dorost shod fekr konam skin ghablie kharab bod
خدا رو شکر
البته اگه یه بار دیگه چنین اتفاقی برات افتاد باید فایل های mma رو دوباره کپی کنی؟؟!!
این هم چندتا wallpaper و skin که براتون آپ کردم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا برنامه هم هست که شاید بیشتر ها داشته باشین ولی بد نیست بازم بزارم
این هم چندتا wallpaper و skin دیگه!!
سهراب مموتی
08-01-2007, 15:48
سلام. اره یکی از بچه ها واسم لینکش را لطف کرد و گذاشت. زبانش را هم انگلیسی کردم. ولی گوشی ام قفل میکنه وقتی برنامه را روشن میکنم !!!
فرشاد جان من هم این برنامه رو دانلود کردم. ولی اصلا معلوم نیست منوی زبان کدومه. میتونی کروکی این منوهه رو :biggrin: به من بدی. ممنون
سلام بچه ها من حدود 3 ماه است که سایت رو میدیدم ولی عضو نبودم امروز عضو شدم باید بگم کارتون درسته و بچه های ایرونی همه باهوشن منم نرم افزار خوندم و گوشیه V3x دارم ولی سیستم نرم افزاری گوشیها با Pc ها یکم فرق داره بحر حال از همه متشکرم سعی میکنم بیام و کمک کنم اما خودم این اول کار مشکل دارم
خانم Somaye یا آقای Metallica یا جناب Gsm اگه میتونید راهنمایی کنید من Driver نصب کردم Rsd 3.0 رو هم دارم پک زبان عربی هم دارم ولی به محض اتصال Rsd گوشیمو نمیخونه و Security Eror میده
اگه وقت دارین جواب بدین متشکرم
aidinjoon
08-01-2007, 22:10
خانم Somaye یا آقای Metallica یا جناب Gsm اگه میتونید راهنمایی کنید من Driver نصب کردم Rsd 3.0 رو هم دارم پک زبان عربی هم دارم ولی به محض اتصال Rsd گوشیمو نمیخونه و Security Eror میده
سلام خوش اومدی
انتی ویروس کامپیوتر خاموش کن به احتمال بالا درست میشه:biggrin:
alibarca6
08-01-2007, 23:24
خدا رو شکر
البته اگه یه بار دیگه چنین اتفاقی برات افتاد باید فایل های mma رو دوباره کپی کنی؟؟!!
gsm jan az komaket mamnon, mamnon ke javab dadi;)
farshad-v3x
09-01-2007, 00:45
سلام . سهراب جون. برو به این جا : option/program اون پایین سمت راست
mo ghashang
09-01-2007, 15:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).ipg
mo ghashang
09-01-2007, 15:30
سلام من تازه امدم.چه جای خوبی .کسی هست
mo ghashang
09-01-2007, 15:35
[]چرا بعضی برنامه ها مثل ضبط صدا رو موبایل من نصب نمیشه؟
فایلی دان لود متالیکا رو بگیر احتمال زیلذ کارت درست میشه
کلوپ موتورولا 1
[]چرا بعضی برنامه ها مثل ضبط صدا رو موبایل من نصب نمیشه؟
باید ببینین پسوندش جاوا است یا نه!!!!
gsm jan az komaket mamnon, mamnon ke javab dadi;)
عزیز من و بقیه دوستان اینجا هستیم برای کمک به همه دوستداران موتورولا
اگه بازم مشکلی بود من تا حد اطلاعات کم خودم خوشحال میشم کمکتون کنم!!
سهراب مموتی
10-01-2007, 05:39
سلام . سهراب جون. برو به این جا : option/program اون پایین سمت راست
ببین. من خیلی گشتم. ولی اصلا متوجه نشدم منظورت از اون پایین سمت راست چی هست. اصلا option این نرم افزار رو پیدا نکردم. برای اطمینان بگم که من این ورژن رو استفاده میکنم. یعنی میخوام استفاده کنم ولی نمیتونم.
1.0.1.36
heavy metal
10-01-2007, 15:30
ba salam man taze umadam to in forum va yek moshkel daram
man vaghti skin ro nasb mikonam moshkel nadare vali vagti skin ro entekhab mikonam
tasvir kochik mishe va skin ba tasvir tanzim nist agar kasi midune moshkel chie bege mamnon
heavy metal
10-01-2007, 15:49
ghabl az inke javab ghabli ro bedi mikham yek soal dige beporsam
rastesh to safhe aval ke anten ro neveshte (IR_TCI) zir in yek sery adad hast ke kheily tolany va bazy vagta be jaye in adad tarikh ro minevise ke vaghti miram to menu va barmigardam dobare hamon adad ro minevise mokham rahnamaeim konid mamnon
easterner17
10-01-2007, 16:45
درخواست نرم افزار تقويت صداي موبايل وچگونگي نصب آن.مرسي
amirkhan_20e20
10-01-2007, 18:56
درخواست نرم افزار تقويت صداي موبايل وچگونگي نصب آن.مرسي
اگه واسه v3x میخوای تو پستاهی قبلی هست
واسه گوشی دیگه فعلا هیچی !!!
موفق باشی و مراقب باش که گوشیت رو خراب نکنی !!!
ba salam man taze umadam to in forum va yek moshkel daram
man vaghti skin ro nasb mikonam moshkel nadare vali vagti skin ro entekhab mikonam
tasvir kochik mishe va skin ba tasvir tanzim nist agar kasi midune moshkel chie bege mamnon
سلام عزیزم ورودت رو تبریک میگم
برای اینه که اسکین مخصوص گوشیت رو نصب نکردی
گفتم شاید بد نباشه که یه راهنمایی کوچولو در مورد فلش کردن در کنار توضیحات در قبل آمده بدیم
(البته باید بگم بهترین راهنما اونی هست که این کار را برای چند بار انجام داده باشه و همه راه های اون رو بلد باشه و من چون تا حالا نیاز نشده گوشیم رو فلش نکردم)
این آموزش که اینجا آمده چکیده ای از اطلاعات خوب یکی دیگر از دوستان ماست به نام موزسو
قبل از توضیح در مورد MultiFlashFlex میخوام در مورد Flash و Flex توضیح بدم اگه گوشيرو فقط فلش كني چيزي پاك نمي شه تنظیمات اصلی پاک نمیشه یا بهتر بگم فقط پوسته سیستم عامل گوشی عوض میشه و ولي اگه فلكس كني همه چي پاك ميشه و حتی خود سیستم عامل هم تغییر پیدا میکنه و ماهیت سیستم عامل گوشی به کل عوض میشه پس نتیجه های زیادی میشه از تفاوت Flash و Flex گرفت که با هم همخوانی داشته باشند در ضمن پس وند فایلهای فلشSHX (Super File) هست و فایلهای فلکس هم HS (Flex File) هستش که معمولا حالا بریم سراغ برنامه MultiFlashFlex که برای Flash و Flex کردن گوشی هستش . فایلهای فلش حجم بیشتری دارند.
برنامه دو قسمت داره به اسمهFlash Setup و Flex Setup که از هر کدوم که میخواهید استفاده کنید باید با تیک
زیرش رو بزنید و انتخابش کنید 1- قسمت Flash Setup برای فلش کردن گوشی هستش که موقعی
که انتخابش کنید دکمه Browse فعال میشه و میتونید فایلی رو که روی گوشی نصب کنید رو انتخاب کنید .
2- قسمت Flex Setup برای فلکس کردن هست و این هم موقعی که تیک انتخاب خورده بشه دکمه Browse فعال میشه و میتونید گوشیرو فلکس کنی3- حالا این قسمت Preference که سمت چپ برنامه هست یک سری عملهای قبل و بعد فلش رو تنظیم میکنه که شما همیشه گزینه های 1 و 3 و 4 رو علامت بزنید.گزینه 3 پاکسازی کلی بعد از فلکس که فایلها رو پاک میکنه و 4 Reset کردن بعد از فلکس که معلومه دیگه تنظیمات رو به حالت اول بر میگردونه. دکمه Show Devices برای نمایش Devicesهای متصل هستش که برنامه اونهارو شناخته. دکمه Clear Status هم برای پاک کردن توضیحات هستش.این Status یک سری توضیحات در مورد فلکس و فلش کردن هستش که با موفقیت بوده یا نه, کاری که انجام دادید چقدر زمان برده و امثال این که تمام اینها رو در قسمت 4 هم نمایش میده و اگر خواستید میتونید از طریق دکمه Save Log Status به صورت فایل TXT ذخیره کنید ولی در کل چیزه چرتیه زیاد بهش توجه نکنید . در ضمن Total Passed و Total Failed تمام عملهای موفق و از دست رفته را نمایش میده .در قسمت 5 هم تمام عملها از جمله وصل بودن و یا نبودن Device به کامپیوتر و موفق بودن فلش و فلکس کردن رو نشون میده
خوب فکر کنم هم ساده بود و هم مفید
این هم عکس های که قبلا آموزش رو گذاشته بودم ((p2ktool ولی وقت گذاشتن عکس ها رو نداشتم
موفق باشین
انتخاب آهنگ مورد علاقه خودتون هنگام روشن یا خاموش شدن گوشی
دوستان این کاری که میگم شاید خیلی ها دوست داشته باشن و خیلی ها هم نه!!!
SEEM 004a_0001/004b_0001
offset 24 (01 for custom shutdown sound stored in /a/mobile/audio/Power~down.mp3, 00 for no custom shutdown sound)
همون طور که میبینید آهنگی که دوست دارین بزارین فقط با ید نامش به همین شکل باشه تا جواب بده!!!این رو هم یاداور میشم که مدت زمان اون باید کم باشه!!!
راستی این رو هم باید بدونین که در این نو تغیرات در seem نیاز به تیک زدن نیست و فقط
باید ولو ها رو به 00 یا 01 تبدیل کنید که بسیار ساده است!!(البته این توضیح فعلا برای خاموش کردن است)
منتظر چند برنامه جاوا کوچولو موچولو با حال هم باشین!!!
خوب یه بار دیگه لینک های بدرد بخور رومیزارم
این واسه p2kman
این برای xvi32
این هم مپ هک شده
یه فروم خوب
heavy metal
10-01-2007, 21:25
skin haro az site gereftam faghat yekish kar kard
heavy metal
11-01-2007, 09:27
manzuram hamin forum bod
ke faghat skin style xp kar kard ke vaghti skin ro rikhtam dige nemitunam to skin hay dige menu gushim ro be halat viwe by icons bezaram
heavy metal
11-01-2007, 13:15
kasi file mma-usp halat aval menu ro dare agar darin linkesho vasam bezarin cho az menu style xp khosham nemiad va backup file man pak shode
heavy metal
11-01-2007, 15:51
in ham mail man age kasi tunest file mma-ucp ro vasam mail kone
ahmad_rock_rap@yahoo.com
musketeer
12-01-2007, 12:51
من نمیتونم با P2K Commander 3.3 به گوشیم وصل بشم. اصلا دلیلش رو هم نمیدونم.
ضمنا, تنظیمات USB رو روی Data Connection قرار داده ام.
اگه میشه کمکم کنید.اگه نمیشه لطفا یه نرم افزار دیگه بهم معرفی کنید که بتونم روی گوشیم اسکین بریزم.
مرسی
alibarca6
12-01-2007, 22:21
بازی hitman امیدوارم تکراری نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasi file mma-usp halat aval menu ro dare agar darin linkesho vasam bezarin cho az menu style xp khosham nemiad va backup file man pak shode
عزیز شرمنده من الان خودم وقت نمیکنم براتون بزارم
ولی برین به این سایت و ثبت نام کنید
و به فسمت گوشی خودتون برید
اینجا درخواست بدین همون لحظه براتون می زارن
من نمیتونم با P2K Commander 3.3 به گوشیم وصل بشم. اصلا دلیلش رو هم نمیدونم.
ضمنا, تنظیمات USB رو روی Data Connection قرار داده ام.
اگه میشه کمکم کنید.اگه نمیشه لطفا یه نرم افزار دیگه بهم معرفی کنید که بتونم روی گوشیم اسکین بریزم.
مرسی
شما باید درایور گوشیتون رو داشته باشین و کامل نصب کنید !! در ضمن قبل از نصب اون باید تمام درایور های که قبلا از طریق سی دی نصب شده پاک کنید!!
ممنون alibarca6 که لینک میزاری
اگه وقت داشتی عکس بازی ها رو هم بزن بهتره!!
ممنون
manzuram hamin forum bod
ke faghat skin style xp kar kard ke vaghti skin ro rikhtam dige nemitunam to skin hay dige menu gushim ro be halat viwe by icons bezaram
این اسکین رو پاک کن!! از اونجایی که قبلا گفتم اسکین بگیر!!!
alibarca6
13-01-2007, 19:43
یه بازی تقریبا مدل تیکن عکسهاشم ندارم وگرنه میذاشتم
Box_net - Free Online File Storage, Internet File Sharing, RSS Sharing, Access Documents & Files Anywhere, Backup Data, Share Files.htm
alibarca6
13-01-2007, 19:46
یه بازی تقریبا مدل تیکن عکسهاشم ندارم وگرنه میذاشتم
Box_net - Free Online File Storage, Internet File Sharing, RSS Sharing, Access Documents & Files Anywhere, Backup Data, Share Files.html
alibarca6
13-01-2007, 19:51
ببخشید نمی دونم چی شد حالا هرچی دوباره
musketeer
13-01-2007, 21:18
شما باید درایور گوشیتون رو داشته باشین و کامل نصب کنید !! در ضمن قبل از نصب اون باید تمام درایور های که قبلا از طریق سی دی نصب شده پاک کنید!!
متشکرم از پاسختون...
گوشی من: V3x
فلکس: usrarzv3xt675yhr25221074
S/W: r252211ld-as_u_85.97.f5p
میشه شما بگید درایور گوشیم رو از کجا پیدا کنم؟
اگه لینکشو بزارید که دیگه آخر محبتتونه!
باز هم متشکرم.
achossein
13-01-2007, 22:58
salam saz bachs mitonam bekam skin alien g ro lotf konan bezaran inja ake on gabli ro nemishe downlod kard mamnon misham
heavy metal
14-01-2007, 11:59
kasi midune adad haye kenare kalame IR_TCI chie ke jaye tarikh miad
salam saz bachs mitonam bekam skin alien g ro lotf konan bezaran inja ake on gabli ro nemishe downlod kard mamnon misham
شرمنده دوست عزیز ندارم که براتون بزارنم
تنها میتونم بگم برین به این جا !!! همین
متشکرم از پاسختون...
باز هم متشکرم.
خواهش میکنم دوست عزیز نمی دونم درایور گوشی من به شما می خوره یا نه!!!وی تری آی
به جند صفحه اول کلوپ 1 و یا 10 صفحه پیش همین تاپیک بری تا دان کنی!!!
شرمنده من الان نمیتونم آپ کنم
achossein
14-01-2007, 22:57
salam. dastet dard nakone gsm gereftamesh.bazam ye donya mamnon
سلام به برو بچ
آيا کسي تو نسته v3x فارسي کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
musketeer
15-01-2007, 21:35
متشکرم از پاسختون...
باز هم متشکرم.
اگه ممکنه درایور گوشی من رو هم بزارید!
heavy metal
15-01-2007, 22:13
Gsm jan man az site motox yek file gereftam ke kar nakard agar mituny khodet be man komak kon
mamnonet misham
alibarca6
16-01-2007, 17:40
سلام به برو بچ
تویه صفحات قبل همین تایپک توضیح داده شده من خودم این کار رو نکردم وگرنه بهت میگفتم;)
alibarca6
16-01-2007, 17:43
برنامه برای تغییر چهره رو گوشیه خودم امتحان کردم
salam. dastet dard nakone gsm gereftamesh.bazam ye donya mamnon
خوشحال شدم به دردت خورد:)
Gsm jan man az site motox yek file gereftam ke kar nakard agar mituny khodet be man komak kon
mamnonet misham
heavy metal جان چه فایل دان کردی!!! شرمنده اگه قبلا گفتی من یادم رفته!!!یه بار دیگه بگو؟!! اگه داشته باشم براتون میزارم!!!
عزیز تو صفحه های که somayehns جان لینک کامل رو گذاشته بود رفتین!!!! حتما برید هم شما و هم بقیه دوستان که درایور می خوان و نیاز به برنامه های دیگه دارن!!!
یک راه دیگه رفتن به بخش v3x این سایت و درخواست دادن اون!!! خیلی ساده بنویسید براتون همون لحظه میزارن!!!
سلام به برو بچ
سلام دوست عزیز
آره بیشتر دوستان فعال اینجا که v3x دارن این کار رو انجام دادن!!!!
تو صفحه های همین تاپیک هست !!! باید یه خورده وقت بزاری بگردی!!!
ze_peydaiepenhan_us
17-01-2007, 13:03
ممنون gsm خان از اطلاعات کاملتون!!!
alibarca6
17-01-2007, 21:10
gsm جان چه جوری میشه my computer رو گوشیم نصب کنم برنامه هاشو هم از همون تاپیکی که خودت گرفتی گرفتم
musketeer
17-01-2007, 21:57
عزیز تو صفحه های که somayehns جان لینک کامل رو گذاشته بود رفتین!!!! حتما برید هم شما و هم بقیه دوستان که درایور می خوان و نیاز به برنامه های دیگه دارن!!!
یک راه دیگه رفتن به بخش v3x این سایت و درخواست دادن اون!!! خیلی ساده بنویسید براتون همون لحظه میزارن!!!
مرسی عزیز. تو پست های somayehns پیداش کردم.:laughing: راستی عجب خفن بود. چرا رفت؟:sad:
فقط یه اشکال...
من تم ها رو به درستی ریختم سر جاش, فولدرش رو هم درست نام گذاری کردم و گوشی رو هم ریست کردم. ولی تم ها رو نمیشناسه! بگید چی کار کنم!
باز هم مرسی
heavy metal
17-01-2007, 21:58
GSm jan man file mma ucp aval gushiro mikham ta menu gushim be halat aval bargarde
heavy metal
17-01-2007, 23:44
rasti vaghi skin mirizam chi kar konam ta monitor biruni gushim atelaat (saat tarikh va...)gushiro neshun bede
mr_ezraeeil
19-01-2007, 00:21
salam bacheha!inskin ha ro chera nemsihe download kard?:((
achossein
19-01-2007, 00:22
salam be bachs . mikam seda goshi ro ziyad konam ama on link ke to safehaye aval hast karabe mishe lotf konin linkesho baram bezarin ta betonam downlod konam . . mamnon misham .
saman_kh
19-01-2007, 14:13
سلام
آقا برنامه هایی که تو این لینکه قابل دانلود نیست.لطفا لینکشو عوض کنید.
gsm جان چه جوری میشه my computer رو گوشیم نصب کنم برنامه هاشو هم از همون تاپیکی که خودت گرفتی گرفتم
فدات شم منظورت از my computer چیه؟!!!
مرسی عزیز. تو پست های somayehns پیداش کردم.:laughing: راستی عجب خفن بود. چرا رفت؟:sad:
فقط یه اشکال...
من تم ها رو به درستی ریختم سر جاش, فولدرش رو هم درست نام گذاری کردم و گوشی رو هم ریست کردم. ولی تم ها رو نمیشناسه! بگید چی کار کنم!
باز هم مرسی
خواهش میکنم!!!
آره ایشون حرف نداشت!!!
تو او.ن کلوپ هم یه جواب کوچولو دادمً!!! اون کار رو بکن اگه جواب داد که یه بار دیگه اسکین هارو نصب کن؟!!!
اگه خدای نکرد ه نشد بگو تا یه فکر دیگه بکنیم!!
salam bacheha!inskin ha ro chera nemsihe download kard?:((
عزیز نصب که خیلی ساده است فقط اگه اشتباه نکنم یه کلیک راست بخواد!!!
GSm jan man file mma ucp aval gushiro mikham ta menu gushim be halat aval bargarde
من خونه این فایل رو دارم اما نمیتونم آپ کنم برات!! شرمنده!!شاید تو این چند روز نشه !!!
اگه عجله داری تو ???
تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست بده!!!
rasti vaghi skin mirizam chi kar konam ta monitor biruni gushim atelaat (saat tarikh va...)gushiro neshun bede
دوست عزیز اگه استاندارد باشه !!! خودش نشون میده!!!
اگه استاندارد تو تنظیمات شخصی گوشیت میتونی این کار رو بکنی!!!!
سلام
آقا برنامه هایی که تو این لینکه قابل دانلود نیست.لطفا لینکشو عوض کنید.
salam be bachs . mikam seda goshi ro ziyad konam ama on link ke to safehaye aval hast karabe mishe lotf konin linkesho baram bezarin ta betonam downlod konam . . mamnon misham .
شرمنده دوستان این لینک ها یه خرده قدیمیه!!! صاحباشون هم کم سر میزن!!باید کسایی که دان کردن براتون آپ کنن!!!
اگه ممکنه اسمه اون هارو بنویسید اگه بتونم براتون بزارم!!
musketeer
20-01-2007, 21:45
خواهش میکنم!!!
آره ایشون حرف نداشت!!!
تو او.ن کلوپ هم یه جواب کوچولو دادمً!!! اون کار رو بکن اگه جواب داد که یه بار دیگه اسکین هارو نصب کن؟!!!
اگه خدای نکرد ه نشد بگو تا یه فکر دیگه بکنیم!!
مرسی از جوابت...
دمت گرم ما رو قاطی این بازیهای پیچیده نکن! مستر ریستم دیگه کجا بود؟! از اول این گزینه رو نداشت... یعنی میگی واسه همه داره؟
اگه اون راه دیگه رو بگی ممنون میشم.
راستی, somayehns چرا رفت؟
باز هم مرسی...
ببخشید...
میتونید لینک زبان عربی واسهv3x برای من بزارین؟؟؟
ممنون میشم...
اگه زحمت نبود برام آف بزارش...
مرسیییییییییی...
best_teckno_creator_on_world@yahoo.com
مرسی از جوابت...
دمت گرم ما رو قاطی این بازیهای پیچیده نکن! مستر ریستم دیگه کجا بود؟! از اول این گزینه رو نداشت... یعنی میگی واسه همه داره؟
اگه اون راه دیگه رو بگی ممنون میشم.
راستی, somayehns چرا رفت؟
باز هم مرسی...
خواهش میکنم دوست عزیز
حالا چرا جازدین!! ترس که نداره :happy:
این منو رو همه دارن در SETTING/S\INTIALSETUP/MASTER RESET
با زدن این منو گوشی شما رو به حالت کارخونه برمیگردونه!!!
SOMAYEHNS هم مشکل شخضی داشت!!! البته قول داده اگه بتونه بیاد!!!
موفق باشی
اینم برای شما musketeer جان
دوست عزیز من تنها این رو دارم!!!! خیلی وقت پیش دان کردم!! نمیدونم اصلی هست یا نه!!! امید وارم به دردت بخوره!!!
Mostafa_Amol
21-01-2007, 12:47
ای ول بابا یعنی یکی پیدا نمی شه که مشکل من رو حل کنه
digital audio player برای V3i
خسته شدم از بس دنبالش گشتم
shahinSssS
21-01-2007, 15:03
سلام دوستان من ديكشنري دانلود كردم و رو گوشيم جواب داد. v3i فقط فارسي ها مربع مربع نشون ميده بايد چه كنم؟
alibarca6
21-01-2007, 17:37
فدات شم منظورت از my computer چیه؟!!!
همونfexplorer
musketeer
21-01-2007, 21:31
خواهش میکنم دوست عزیز
حالا چرا جازدین!! ترس که نداره :happy:
این منو رو همه دارن در SETTING/S\INTIALSETUP/MASTER RESET
با زدن این منو گوشی شما رو به حالت کارخونه برمیگردونه!!!
SOMAYEHNS هم مشکل شخضی داشت!!! البته قول داده اگه بتونه بیاد!!!
موفق باشی
مرسی از جوابهاتون!
از درایور هم ممنون...
گوشیم مستر ریست رو داره! من میگم گزینه اسکین رو نداره! اینکه گفتم ما رو قاطی بازیهای پیچیده نکن, واسه خاطر عوارض جانبیش بود! لطفا یه راه بدون مستر ریست بگید!
خدا کنه سمیه هم برگرده تا بعد از شما مقام دوم موتو بازا رو کسب کنه!
باز هم مرسی
سلام دوستان من ديكشنري دانلود كردم و رو گوشيم جواب داد. v3i فقط فارسي ها مربع مربع نشون ميده بايد چه كنم؟
سلام دوست عزیز
باید در هنگام فلش کردن پک فارسی هم نصب کنید!!!
برای اطلاعات در مورد فلش یه صفحات قبل سر بزنید!!!
همونfexplorer
alibarca جان اگه پسوند این فایل جاوا باشه ( که فکر نمی کنم) با کپی کردن اون در فایل kjava و نصب از طریق گوشی کارتون میشه!!
مرسی از جوابهاتون!
از درایور هم ممنون...
گوشیم مستر ریست رو داره! من میگم گزینه اسکین رو نداره! اینکه گفتم ما رو قاطی بازیهای پیچیده نکن, واسه خاطر عوارض جانبیش بود! لطفا یه راه بدون مستر ریست بگید!
خدا کنه سمیه هم برگرده تا بعد از شما مقام دوم موتو بازا رو کسب کنه!
باز هم مرسی
آخه مستر ریسیت گوشی شما رو به حالت لول بر میگردونه!!!! احتمال داره این فایل برگرده!!!
اگه دنبال راه دیگه میگردی به مپ سیم که قبلا گذاشتم سر بزن ببین چیزی در این مورد می بینی!!!
با سلام به خدمت مديران
من يك وي تري ايكس دارم
من دو تا مشكل دارم خواهش ميكنم كمك كنيد:
1- آن پك فلشي را كه چند پست پايين تر گذاشته بوديد دانلود و با آن فلش كردم (0039) اما بعد از نصب متوجه شدم كه همه زبان فارسي از بين رفته.
هر كاري هم مي كنم نمي تونم پك عربي رو كه گذاشتيد دانلود كنم حتي با برنامه Download Accelerator Plus 7.4.0.1 و برنامه FlashGet 1.65 Final هم نتونستم چون موقع دانلود پيغام ميده كه اين فايل بر روي سايت ميزبان نيست.
خواهش ميكنم كه دانلود مستقيم فايل پك عربي ديگه اي (0032 ) رو اگه سراغ داري همينجا برام بزار كه بد جور گيرم.
2- در صفحه اصلي گوشي يك طرف منو من بعد اينكه اسكين ( به اشتباه ) نصب كردم رفته حالا بايد چيكار كنم.
با نهايت تشكر
musketeer
22-01-2007, 19:40
آخه مستر ریسیت گوشی شما رو به حالت لول بر میگردونه!!!! احتمال داره این فایل برگرده!!!
اگه دنبال راه دیگه میگردی به مپ سیم که قبلا گذاشتم سر بزن ببین چیزی در این مورد می بینی!!!
میترسم با مستر ریست اطلاعات گوشیم پاک بشه! اگه نمیشه.... حداقل بگو چه چیزایی به حالت اول برمیگرده!
ولی من با گوشیم کاری نکردم که اون فایلی که شما میگی پاک شه:sad: شاید از اول نداشته :blink:
اصلا از مپ سیم و اینا هم هیچی نمیفهمم!
باز هم مرسی از جوابت:)
خواهش میکنم
بین برای راحتی خیالت یه سر به دفتر چه راهنما بزن!!! اونجا نوشته چی پاک میشه و چی نمیشه!!!
در مورد مپ هم اگه آموزش سیم رو کامل بخونی به راحتی میتونی!!! این فرمان ها رو بفهمی و انجام بدی!!
به صفحه 30 یه سر بزن!!!
shahinSssS
22-01-2007, 22:48
سلام دوست عزیز
باید در هنگام فلش کردن پک فارسی هم نصب کنید!!!
برای اطلاعات در مورد فلش یه صفحات قبل سر بزنید!!!
دوست عزيز مرسي از پاسختون.اگه ممكنه
بگيد پك فارسي از كجا دانلود كنم و چه جوري نصب كنم.
در مورد اطلاعات فلش لطفا لينك صفحه رو بزاريد.مرسي
amir2011
23-01-2007, 02:20
سلام
من روی گوشیم یه اسکین نصب کردم وقتی به حالت اول برگردوندم علاوه بر اینکه منوی گوشیم عوض شده بود چندتا ایکونشم محو شده شنیدم چند تا فایله که اگه اونارو تو پوشه سیستم گوشی بریزم درست میشه ممنون میشم اگه کسی اونارو واسم بزاره یا اگه راهی میدونین که مشکلمو حل کنه بهم بگین
shahinSssS
23-01-2007, 12:54
heavy metal
23-01-2007, 15:11
GSM jan man chand ruz nabudam va link ha ro dir didam dastet dard nakone
heavy metal
23-01-2007, 15:14
agaye amir2011 file mma ucp ro ke tu chand safhe ghabl ast download kon va to ghesmat system copy con agar dorost nashod tu site [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] darkhast bede
musketeer
23-01-2007, 19:50
خواهش میکنم
بین برای راحتی خیالت یه سر به دفتر چه راهنما بزن!!! اونجا نوشته چی پاک میشه و چی نمیشه!!!
در مورد مپ هم اگه آموزش سیم رو کامل بخونی به راحتی میتونی!!! این فرمان ها رو بفهمی و انجام بدی!!
به صفحه 30 یه سر بزن!!!
ببین عزیز, جون من بی خیال سیم شو.... سیم میکنم یاور گوشیم استاد میشه هااااا :laughing:
ببخشید, سوال من راجع به مستر ریست اینه: اطلاعا روی گوشیم, مثل ویدئوها و فایلهای صوتی و مسیج ها و فون بوک و اینا میپره؟ یا فقط منوها مثل اوب میشه؟! مرسی...
راستی.... somayehns چجوری اینقدر خوب گوشیها رو میشناخت؟ واقعا چجوری میشه اینقدر حرفه ای شد؟
باز هم مرسی
Tecfield
24-01-2007, 02:14
سلام
من روی گوشیم یه اسکین نصب کردم وقتی به حالت اول برگردوندم علاوه بر اینکه منوی گوشیم عوض شده بود چندتا ایکونشم محو شده شنیدم چند تا فایله که اگه اونارو تو پوشه سیستم گوشی بریزم درست میشه ممنون میشم اگه کسی اونارو واسم بزاره یا اگه راهی میدونین که مشکلمو حل کنه بهم بگین
سلام
عزيزم شما مي تونيد بريد به لينك زير
اونجا صفحه هايي كه واست باز ميشه دقيقا مثل پنجره هاي خود گوشيته
اونجا وارد شاخه زير بشو:
a\mobile\system
سپس دو فايل با نامهاي زير رو دانلود كن و تو همون شاخه در گوشيت بريز
mma_dcp
mma_ucp
اميدوارم اينجوري گوشيت درست شه
ور درضمن دفعه بعد كه خواستي رو گوشيت چيزي بريزي حتما اگر فايل مشابه رو گوشيت هست ازش يك كپي بگير
Tecfield
24-01-2007, 02:55
سلام دوست عزيز
شما اول بايد به لينك زير بريد و Language Pack 0033 رو دانلود كنيد
سپس احتياج به نرم افزار RSD Lite 2.7 داريد كه اونو هم ميتونيد از همون سايت بالا دانلود كنيد
1- ابتدا درايورهاي نرم افزار رو وصل مي كني
2- گوشي رو خاموش مي كني
3- كابل USB رو وصل مي كني
4- نرم افزار RSD Lite 2.7 را راه مي اندازي
5- سه دكمه # و * و كليد قرمز را با هم مي زني تا به حالت Programin گوشي بري
6- اگه درايورهارو درست نصب كرده باشي نرم افزار گوشي رو ميشناسه
7- فايلي كه دانلود كردي تو نرم افزار انتخاب مي كني
8- استارت مي كني
پس از چند لحظه كار تمومه و گوشي شما فارسي (عربي) دار ميشه
به همين راحتي
Tecfield
24-01-2007, 02:57
قابل توجه همه دوستان
فايل Language Pack اي كه تو پست بالا گذاشتم
جديدترين Language Pack عربي دار مي باشد
Tecfield
24-01-2007, 03:10
قابل توجه دوستان عزيز
اگه Language Pack يا گرافيك گوشي شما به هم ريخته
لازم نيست همه گوشي رو فلش كنيد
شما مي تونيد همون قسمت آسيب ديده را به تنهايي تو گوشي تون بريزيد
بدين صورت كه Language Pack با Code Group 4 و
Graphics با Code Group 15 شناسايي مي شن
دو حالات بالا شامل فايلهايي با پسوندهاي زير مي شن كه فرقي با هم ندارن
SHX - SMG - BIN - SBF
كه دو فرم رايج تر كه نرم افزار RSD Lite 2.7 از اونها پشتيباني مي كنه
SHX - SBF
هستند
دو فرم ديگر رو هم مي تونيد با نرم افزارهاي خاصي به دو فرم ذكر شده تبديل كنيد
Tecfield
24-01-2007, 03:18
ببین عزیز, جون من بی خیال سیم شو.... سیم میکنم یاور گوشیم استاد میشه هااااا :laughing:
ببخشید, سوال من راجع به مستر ریست اینه: اطلاعا روی گوشیم, مثل ویدئوها و فایلهای صوتی و مسیج ها و فون بوک و اینا میپره؟ یا فقط منوها مثل اوب میشه؟! مرسی...
راستی.... somayehns چجوری اینقدر خوب گوشیها رو میشناخت؟ واقعا چجوری میشه اینقدر حرفه ای شد؟
باز هم مرسی
دوست عزيز با مستر ريست همه فايلهاي رو گوشيت پاك ميشه
ولي من ديدم كساني كه مستر ريست كردن گوشيشونو و اين فايل ها پاك نشد
ولي شما براي اطمينان از همه فايل هاي رو Memory cart گوشي يك كپي بگيريد
از دفترچه تلفن هم مي تونيد با استفاده از خود نرم افزار سي دي همراه گوشي Back up بگيري
اون وقت گوشي تو مستر ريست كن اگه اطلاعات پاك شد
دوباره فايل ها رو سرجاشون بريز و با نرم افزار خود گوشي دفترچه تلفنت رو هم Restor كن
ولي من شك دارم كه اينجوري گوشيت درست بشه
و
احتمالا بايد بري فلش كردن گوشي رو ياد بگيري
Tecfield
24-01-2007, 03:22
درضمن اگه نمي خواي sms هات پاك بشه از فايل هاي زير
MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی
يك كپي بگير و بعد از ريست كردن اگه sms هات پاك شده بود دوباره اين سه تا فايل رو برگردون سر جاشون
به همين راحتي
shahinSssS
24-01-2007, 13:10
سلام دوست عزيز
شما اول بايد به لينك زير بريد و Language Pack 0033 رو دانلود كنيد
سپس احتياج به نرم افزار RSD Lite 2.7 داريد كه اونو هم ميتونيد از همون سايت بالا دانلود كنيد
1- ابتدا درايورهاي نرم افزار رو وصل مي كني
2- گوشي رو خاموش مي كني
3- كابل USB رو وصل مي كني
4- نرم افزار RSD Lite 2.7 را راه مي اندازي
5- سه دكمه # و * و كليد قرمز را با هم مي زني تا به حالت Programin گوشي بري
6- اگه درايورهارو درست نصب كرده باشي نرم افزار گوشي رو ميشناسه
7- فايلي كه دانلود كردي تو نرم افزار انتخاب مي كني
8- استارت مي كني
پس از چند لحظه كار تمومه و گوشي شما فارسي (عربي) دار ميشه
به همين راحتي
دوست عزيز مرسي از پاسختون.
من فايل RSD Lite 2.7 پيدا نكردم اگه ميشه يه جاي آپلود كنيد كه از دانلود منيجر بشه استفاده كرد.
من به جاش اينو دانلود كردم RSD Lite 2.4
درايور اين مدل رو پيدا نكردم چون ويندوز نشناخت v3i كه ituns دار هست مدل من.
من در جاي خوندم براي اين مدل اين پك گزاشته كه حجمش 12.6 آيا اين فرقي ميكنه با Language Pack 0033
كه شما گذاشتيد.اسم اون پك اينه:R47A_G_08.D8.35R_PDS005_LP0034_DRM0101_VS TUK_ENGLISH206_JPJAVA_G_08_V3iiT_07_00
shahinSssS
24-01-2007, 13:43
دوست عزيز سلام.
من درايور از سايت كه گفته بوديد پيدا كردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسي
ولي پك فارسي كار نكرد ايراد داد.چون فكر كنم مدل اي تون دار فرق ميكنه.
ERROR: Phone[0000]: Error verifying Subscriber Unit Info: Chipset type does not match.
File: X:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashTh read.cpp
البته من فايل txt ارور آپلود ميكنم اگه خواستيد به بينيد.
اينم اطلاعات گوشي من:
Software Version: R47A_G_08.D8.35R
Flex Version: GSPSLQAT677DZ06B - 1.0.1.3.1.5.0.K.0.0.0.0.1.0.16.0.B.H.28.1Q
Bootloader Version: N / A
DRM Version: 0101
:rolleye: دوستان برنامه درايور وچيزهاي ديگه براي فلش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلا گفته شده بود .
amir2011
24-01-2007, 15:44
آقا خیلی ممنون مشکلم حل شد فایلرو تو چند صفحه قبل پیدا کردم
اگه کسی اون فایلی که کیفیت فیلمبرداری رو زیاد میکنن خواهش میکنم بزاره چون لینکش خراب شده
shahinSssS
24-01-2007, 15:59
سلام دوستان.
من با برنامه itunes گوشي نم دونم چه طوري بايد كار كنم.يا فايلهاي موزيك در رم كجا بريزم من يه فولدر جدا باز كردم و موزيك ها رو به صورت دستي گوش ميدم و براي هر آهنگ كه بره آهنگ بعدي بايد كليك كنم.آيا mp3 player براي اين گوشي موجود نيست.
musketeer
24-01-2007, 19:19
آقا بی خیال! مستر ریست کردم, باز هم قسمت SKIN توی Personalize ندارم! اصلا توی دفترچه راهنما هم نداره!
جون من یه فکری بکن مهندس GMS
Tecfield
25-01-2007, 00:28
آقا بی خیال! مستر ریست کردم, باز هم قسمت SKIN توی Personalize ندارم! اصلا توی دفترچه راهنما هم نداره!
عزیزم من به شما گفتم که به احتمال زیاد باید گوشی تو فلش کنی
وقتی یک منو در یک گوشی وجود نداره
این ربطی به ریست کردن نداره و اینجوری مشکل حل نمی شه
باید بری دنبال فلش کردن
اینجوری صد در صد درست میشه
Tecfield
25-01-2007, 00:31
من فايل RSD Lite 2.7 پيدا نكردم اگه ميشه يه جاي آپلود كنيد كه از دانلود منيجر بشه استفاده كرد.
من در جاي خوندم براي اين مدل اين پك گزاشته كه حجمش 12.6 آيا اين فرقي ميكنه با Language Pack 0033
كه شما گذاشتيد.اسم اون پك اينه:R47A_G_08.D8.35R_PDS005_LP0034_DRM0101_VS TUK_ENGLISH206_JPJAVA_G_08_V3iiT_07_00
ببخشید عزیزم
من متوجه نشده بودم که گوشی شما v3i هست
اخه این روم مال v3x می باشد
واسه همین فایل Language Pack ای مه گذاشتم مال v3x بود
Tecfield
25-01-2007, 00:44
و اما در مورد LP
من واست سرچ کردم و Language Pack زیر رو پیدا کردم
تو این صفحه Language Pack با مشخصات زیر رو دانلود کن
Language Pack
R479_G_08.B4.34R_Lang0034_reflash_MOTOX.shx
UK English, French, Urdu, Farsi, Arabic, Russian, Spanish
Bootloader: BOOT0A30
[1.02 MB]
[Uploaded.May.10.06]
همانطور که می بینی زبان فارسی رو هم پشتیبانی می کنه
امیدوارم به دردت بخوره
shahinSssS
25-01-2007, 09:07
سلام دوست عزيز مرسي از جوابتاناين فايلي كه شما گفتيد مخصوص
v3i بدون ituns ::biggrin:
براي v3i با ituns ::cool:
:tongue:
فايل Monster Pack كه شامل فايل فلش ، فلكس و پك زبان ميشه و پك زبان فارسي رو هم داره براي v3i بدون ituns :;)
برگرفته از سايت اي ار تي سي اي:blink:
shahinSssS
25-01-2007, 09:43
و اما در مورد LP
من واست سرچ کردم و Language Pack زیر رو پیدا کردم
تو این صفحه Language Pack با مشخصات زیر رو دانلود کن
Language Pack
R479_G_08.B4.34R_Lang0034_reflash_MOTOX.shx
UK English, French, Urdu, Farsi, Arabic, Russian, Spanish
Bootloader: BOOT0A30
[1.02 MB]
[Uploaded.May.10.06]
همانطور که می بینی زبان فارسی رو هم پشتیبانی می کنه
امیدوارم به دردت بخوره
دوست عزيز سلام مرسي فايلي كه شما گذاشتيد روي گوشي من نصب شد حالا نمي دونم فرق اون دو تا فايل چي فقط حجمشون فرق ميكنه من دارم اونيكه فايل رو هم دانلود ميكنم تا امتحان كنم اگه خوب بود ميگم.مرسي از كارهاي خوبتون:happy:
باز هم مرسی
من وقتی مستر ریسیت کردم اطلاعاتی پاک نشد ولی بک آپ گرفتم!!!
در مورد سمیه هم که همه میدونن ای کاره بود و خیلی حیف شد از بین ما رفت!!! از نظر من اطلاعات بسیار ایشون ناشی از تجربه او بود!!!
کسی که یک بار فلش کنه یک با فلکس کنه و ... و تجربه اندوخته کنه !!!به این مقام هم میرسه!!
سلام دوستان.
من با برنامه itunes گوشي نم دونم چه طوري بايد كار كنم.يا فايلهاي موزيك در رم كجا بريزم من يه فولدر جدا باز كردم و موزيك ها رو به صورت دستي گوش ميدم و براي هر آهنگ كه بره آهنگ بعدي بايد كليك كنم.آيا mp3 player براي اين گوشي موجود نيست.
شما میتونی با تغغیر در سیم گزینه hide رو اضافه کنید و مثل بقیه مدل های v3i و یا v3x با درب بسته موزیک گوشی کنی!!
در مورد i tun هم وقتی گوشی وصل میشه درایو گوشیت رو میشناسه باید تو اون بریزی!!!!
راستش بخوای من تا حالا این جوریش رو ندیدم!! الان تنها راهت فلش !!!! اونم معلوم نیست بشه یا نه!!!
من تو مپ یه چیایی یادم هست در مورد Personalize یه نگاه دیگه بکن!!!
اما یه راه الان به ذهنم رسید!!! شما از طیق برنامه فلدر اسکین رو بسازید!!!! فکر کنم جواب بده!!
shahinSssS
25-01-2007, 13:21
شما میتونی با تغغیر در سیم گزینه hide رو اضافه کنید و مثل بقیه مدل های v3i و یا v3x با درب بسته موزیک گوشی کنی!!
در مورد i tun هم وقتی گوشی وصل میشه درایو گوشیت رو میشناسه باید تو اون بریزی!!!!
سلام.
وقاي وصل ميكنم ميشناسه موزيكها رو هم داخل رم ميرزم يه فولدر جديد در رم باز كردم و داخل آن ميريزم ولي
وقتي دكمه اي سبز موزيك رو صفحه رو ميزنم و وارد اي تونز ميشم خبري از موزيك هام نيست و مجبورم
وارد منو شم برم قسمت Extras بعد multimedia بعد sounds بعد موزيكها را ان مارك كنم بعد گوش بدم براي اهنگ بعدي بايد به صورت دستي نكست را بزنم و خودش نميره اهنگ بعدي.مرسي
و يه خواهش اگه ميشه در كنار اين تاپيك يه تاپيك براي بازيهاي مخصوص موتورولا v3x nvsj .مرسي
آيا mp3 يا منشي نميشه براي اين گوشي پيدا كرد .مرسي:rolleye:
سلام.
وقاي وصل ميكنم ميشناسه موزيكها رو هم داخل رم ميرزم يه فولدر جديد در رم باز كردم و داخل آن ميريزم ولي
وقتي دكمه اي سبز موزيك رو صفحه رو ميزنم و وارد اي تونز ميشم خبري از موزيك هام نيست و مجبورم
وارد منو شم برم قسمت Extras بعد multimedia بعد sounds بعد موزيكها را ان مارك كنم بعد گوش بدم براي اهنگ بعدي بايد به صورت دستي نكست را بزنم و خودش نميره اهنگ بعدي.مرسي
و يه خواهش اگه ميشه در كنار اين تاپيك يه تاپيك براي بازيهاي مخصوص موتورولا v3x nvsj .مرسي
آيا mp3 يا منشي نميشه براي اين گوشي پيدا كرد .مرسي:rolleye:
دوست عزیز اگه از طریق ituns مموری رو باز کنید دیکه نیازی به فلدر سازی نیست یعنی اصلا نمی تونید این کار رو کنید!!!
وقتی این برنامه باز میشه در قسمت سمت چپ زیر library باید اسم درایور گوشیتون بیاد و با کلیک کردن روی آن یک صفحه جدید باز کنید و موزیک ها رو که اول از طریق صفحه اصلی باز شده رو به صفحه جدید بریزید!!!
در مورد تا پیک هم اگه زده بشه منتقل داده میشه به زیر مجموعه بازی ها!!!
اونجا kolang بازی ها یخوبی گذاشته!!!!
موتورولا منشی تلفنی هم متاسفانه نداره!!!!
موفق باشی
این هم لینک آموزش فلش
musketeer
25-01-2007, 17:01
عزیزم من به شما گفتم که به احتمال زیاد باید گوشی تو فلش کنی
وقتی یک منو در یک گوشی وجود نداره
این ربطی به ریست کردن نداره و اینجوری مشکل حل نمی شه
باید بری دنبال فلش کردن
اینجوری صد در صد درست میشه
خوب عزیز, بگو چجوری فلش کنم... چه فلشی کنم.... یه خورده بیشتر توضیح بده!
مرسی
musketeer
25-01-2007, 17:07
راستش بخوای من تا حالا این جوریش رو ندیدم!! الان تنها راهت فلش !!!! اونم معلوم نیست بشه یا نه!!!
من تو مپ یه چیایی یادم هست در مورد Personalize یه نگاه دیگه بکن!!!
اما یه راه الان به ذهنم رسید!!! شما از طیق برنامه فلدر اسکین رو بسازید!!!! فکر کنم جواب بده!!
:sad: آقا تو رو خدا به فریادم برسید!
من هیچی از این چیزا حالیم نمیشه... یه بار هم که گفته بودم...... تو رو خدا کمکم کنید. من دلم اسکین میخوااااااد
shahinSssS
26-01-2007, 10:23
دوست عزیز اگه از طریق ituns مموری رو باز کنید دیکه نیازی به فلدر سازی نیست یعنی اصلا نمی تونید این کار رو کنید!!!
وقتی این برنامه باز میشه در قسمت سمت چپ زیر library باید اسم درایور گوشیتون بیاد و با کلیک کردن روی آن یک صفحه جدید باز کنید و موزیک ها رو که اول از طریق صفحه اصلی باز شده رو به صفحه جدید بریزید!!!
در مورد تا پیک هم اگه زده بشه منتقل داده میشه به زیر مجموعه بازی ها!!!
اونجا kolang بازی ها یخوبی گذاشته!!!!
موتورولا منشی تلفنی هم متاسفانه نداره!!!!
موفق باشی
سلام دوستان مرسي از پاسختون.:rolleye:
من در مورد اي تونز موفق شدم مرسي درست شد.آن قسمت هيدن كه گفتيد تونستم مرسي.
Tecfield
26-01-2007, 13:20
خوب عزیز, بگو چجوری فلش کنم... چه فلشی کنم.... یه خورده بیشتر توضیح بده!
مرسی
عزیز توضیح مجدد فلش کردن کار زمان بری است
شما می تونید همین تاپیک رو دوباره از اول بخونید
اینطوری 100% این کارو یاد می گیرید
musketeer
26-01-2007, 17:09
آقا من باید چه فلشی بکنم؟
یه مپی؟! چیزی؟!
سلام دوستان مرسي از پاسختون.:rolleye:
من در مورد اي تونز موفق شدم مرسي درست شد.آن قسمت هيدن كه گفتيد تونستم مرسي.
خوشحال شدم.موفق باشی حالا میتونی با ایجاد play list حالشو ببری!!!
begosiiib
27-01-2007, 12:32
سلام به همگي عاشقاي موتورولا
من تمام پستاي شما رو خوندم هيچي از موتورولا نميدونستم ولي كم كم يه چيزايي اومد دستم
از سميه خانوم(ملكه موتورولا) وgsmعزيزو باقي دوستان تشكر ميكنم كه مشكلاي دوستان رو با حوصله جواب ميدن
خدا اجرتون بده
amir2011
27-01-2007, 13:59
اگه کسی اون فایلی که کیفیت فیلمبرداری رو زیاد میکنن خواهش میکنم بزاره چون لینکش خراب شده
mostafa54
27-01-2007, 14:31
با سلام
با استفاده از Leader GL Flex Editor این SEEM را استفاده کنید
نه تنها مدت زمان فیلمبرداری نامحدود می شود بلکه کیفیت قیلمبرداری و عکس برداری نیز بسیار بهتر می شود
SEEM 004e-0001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:)
foad6258
27-01-2007, 16:16
سلام بچه ها خوبین؟
گوشیا سلامتن؟ زنگ خورشون خوبه؟
بچه ها من هنوز نتونستم delivery report رو گوشیمو دایمی کنم نه با سیم 0032_0001 نه با برنامه p2ktool!!!
کسی راه حل دیگه ای سراغ داره؟
خواهش میکنم کمکم کنید آخه خیلی کلافم کرده!!!!
ممنون همتون
begosiiib
27-01-2007, 23:56
سلام
آقا اين Delivery report چيه؟
همون زمان اعتبار sms نيست؟
amir2011
28-01-2007, 01:04
سلام ممنون من قبلا با این سیم تونستم زوم دوربینو 8 برابر کنم
مگه روی فیمبرداری هم موثره اگه اینطوره خواهشن لینکشو درست کن که خرابه ولی من دیده بودم برای بهتر شدن فیلمبرداری یک فایل بود که اونو تو سیستم گوشی میریزن اگه کسی اونو داره ممنون میشم برام بزارش
Farbod_h
28-01-2007, 01:18
سلام
آقا اين Delivery report چيه؟
همون زمان اعتبار sms نيست؟
در واقع تایید دریافت اس ام اسی که شما ارسال کردی
سلام بچه ها خوبین؟
گوشیا سلامتن؟ زنگ خورشون خوبه؟
بچه ها من هنوز نتونستم delivery report رو گوشیمو دایمی کنم نه با سیم 0032_0001 نه با برنامه p2ktool!!!
کسی راه حل دیگه ای سراغ داره؟
خواهش میکنم کمکم کنید آخه خیلی کلافم کرده!!!!
ممنون همتون
عزیز شاید این عملی نباشه!!! تمام فرمان ها قرار نیست جواب بدن!!!
سلام به همگي عاشقاي موتورولا
من تمام پستاي شما رو خوندم هيچي از موتورولا نميدونستم ولي كم كم يه چيزايي اومد دستم
از سميه خانوم(ملكه موتورولا) وgsmعزيزو باقي دوستان تشكر ميكنم كه مشكلاي دوستان رو با حوصله جواب ميدن
خدا اجرتون بده
ورودت رو تبریک میگم begosiiib جان!!! امید وارم اینجا بتونی پاسخ سوال هات بگیری!!! از دوستان!!!;)
musketeer
29-01-2007, 09:38
آقا من مشکل منوي اسکينم رو توي فاروم MotoX مطرح کردم و اين جواب رو گرفتم:
alternative way use seem edit,
0032_0001 hex add : 54
bit 0: Settings > Personalise > Skins/Color Style (1 on, 0 off)
bit 1: Default Skin/Color Style Available (1 on, 0 off)
لطفا بگيد با ليدر جي ال چطوري اين کار رو انجام بدم؟!
مرسي
Dr.hamid
29-01-2007, 19:40
با سلام خدمت دوست گراميم
گوشي من موتورولا L6 هستش و الان دو روزه كه پيغام Emergency only بهم نشون ميده
الانم خوردم به تاسوعا ... عاشورا و همه جا تيله
اول اينكه ميخواستم بدنم اي مشكل از سيم كارت هستش يا از گوشي و اگه كسي مي تونه يه راه حل به من نشون بده
با تشكر
Tecfield
30-01-2007, 03:16
نام پوسته:
Phantom
لینک دانلود:
حجم فایل:
3.47mb
Tecfield
30-01-2007, 03:17
محتوای پکیج پوسته فانتوم:
-the skin
-a new font Phantom
-3 wallpapers
-start-up and power-down animated pictures
-screensaver
-mma_ucp file
Tecfield
30-01-2007, 03:43
سلام aliang عزیز
از من خواسته بودی روش نصب بازی رو واست توضیح بدم
واسه این کار گوشی تو رو حالت Memory connection قرار می دی و گوشی رو به PC وصل می کنی
بعد درایو گوشی تو باز می کنی و تو صفحه اول یک فولدر جدید با نام KJava می سازی
در این قسمت فایل بازی رو که گرفتی و پسوند اون jar است رو تو این شاخه می ریزی
گوشی تو ریستارت می کنی و میری به قسمت گیمز
تو اون صفحه آخرین گزینه Install New است که باید روش کلیک کنی
اگه فایل بازی رو تو قسمت قبل درست ریخته باشی تو این قسمت می بینیش
حالا برو روش و گزینه Install رو بزن
به حمین راحتی:laughing:
Tecfield
30-01-2007, 04:01
نام پوسته:
Symbian
لینک دانلود:
محتویات پکیج:
- Skin
- cl.gif
- 1 wallpaper e 2 screensavers
- file mma.ucp
musketeer
30-01-2007, 08:44
با سلام خدمت دوست گراميم
اول اينكه ميخواستم بدنم اي مشكل از سيم كارت هستش يا از گوشي و اگه كسي مي تونه يه راه حل به من نشون بده
با تشكر
فکر کنم مشکل شما آنتن دهی باشه
Tecfield
31-01-2007, 01:58
گوشي جديد موتورولا فراري
Tecfield
31-01-2007, 02:12
مشابه گوشي:
Motorola RAZR maxx
Tecfield
31-01-2007, 02:16
مشخصات گوشي:
Motorola RAZR maxx
General Network HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, July
Status Available
Size Dimensions 104 x 53 x 15 mm
Weight 105 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 33 x 45 mm
- Second external 65K colors display (120 x 160 pixels)
- Screensavers and wallpapers
- Downloadable logos
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card slot microSD (TransFlash), buy memory
- 50 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA 3.6 Mbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera 8)
Games Yes, special offer
Colors
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video secondary video call VGA camera
- Video calling and download
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+ player
- T9
- Organizer
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion 940 mAh
Stand-by Up to 375 h
Talk time Up to 3 h
گوشي جديد موتورولا فراري
عزیز خبر داری تو ایران میاد یا نه!!!
amir2011
31-01-2007, 16:55
ببخشید من میخواستم مستر ریست کنم سکوریتی کد میخواد درصورتی که من همچین کدی نذاشتم ممنونن میشم اگه کسی راهنمایی کنه
با سلام خدمت دوست گراميم
با تشكر
ممکنه از هر دو باشه!!! الان که که من جواب میدم عاشورا هم گذشته !! شرمنده!!
اگه از گوشی بود باید برگردونیش به حالت کارخونه !!!
ببخشید من میخواستم مستر ریست کنم سکوریتی کد میخواد درصورتی که من همچین کدی نذاشتم ممنونن میشم اگه کسی راهنمایی کنه
امیر جان تو دفتر چه نوشته!!!
اما این هارو امتحان کن
00000
12345
11111
000000
آقا من مشکل منوي اسکينم رو توي فاروم MotoX مطرح کردم و اين جواب رو گرفتم:
alternative way use seem edit,
0032_0001 hex add : 54
bit 0: Settings > Personalise > Skins/Color Style (1 on, 0 off)
bit 1: Default Skin/Color Style Available (1 on, 0 off)
لطفا بگيد با ليدر جي ال چطوري اين کار رو انجام بدم؟!
مرسي
خوب این همون فرمانی است که من گفتم باید تو مپ برداری!!!
باید seem 0032-0001 رو از گوشیت بگیری
آفست 54 رو باز کنی!!!
bit 0 , 1 رو تغیر بدی!!!
اگه بازم اطلاعات میخوای!!!
برو صفحه 30 همین تاپیک!!! عکس رو بگیر و تصویری ببین من چی میگم!!!
موفق باشی
amir2011
01-02-2007, 23:38
gsm جون ممنون 6تا صفر کار کرد مشکلم حل شد
اين موضوع رو شايد همتون بلد باشين شايدم نه
به حر حال جهت تقويت صداي گوشي از لينك زير فايل صداي گوشي رو دريافت كنيد و اونو تو پوشه System گوشي كپي كنيد.
Speaker Booster V3X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام این فایل روش میزنیم not found میاد
با تغيير عكس هاي ارسال Message و آنتن و باطري شروع مي كنيم.
فايل هاي DRM :
فايل هايي هستند كه به وسيله اونا ميشه اين كار رو انجام داد.
برا كار با اين فايل ها نياز به برنامه RSD Lite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داريم× دانلودش كنيد و رو سيستم نصبش كنيد.×
مراحل كار :
1- فايل مربوطه رو دانلود كنيد و از حالت فشرده خارج كنيد تا پسوند اون shx بشه
2- گوشي رو خاموش كنيد
3- كليدهاي * + # + Power key رو به ترتيب از روي صفحه كليد گوشي فشار و نگه داريد تا اطلاعات زير نمايش داده بشه
Boot Loader
SW Version
Battery Ok
Ok to Program
Transfer Mode:Serial RS-232
4- شماره سريال Boot Loader و SW Version گوشي رو برداريد كه اگه احياين نياز به فلش كردن گوشي شد كار راحت تر باشه
5- برنامه RSD Lite رو بعد از دانلود نصب و اجرا كنيد تا شكلي شبيه پنجره ي زير بياد
6- اگه توجه كرده باشيد زماني كه اون سه كليد رو نگه داشتيد اول صفحه نمايش سفيد شد و بعد اون نوشته ها اومدن
7- زماني كه گوشي خاموشه باز اون سه كليد رو بگيريد وقتي كه صفحه سفيد ميشه كابل Mini USB رو از سيستم به گوشي وصل كنيد. اگه درست و به موقع كابل رو به گوشي وصل كنيد همون اطلاعات بالا نمايش داده مي شه فقط به جاري Serial RS-232 كلمه USB مياد رو صفحه.
8- با كليد ... توي برنامه RSD Lite مسير فايل DRM رو بديد
9- كليد Start بايد فعال بشه و برا شروع فقط كافيه اونو كليك كنيد.
10- در نهايت بعد از اتمام كار كپي اطلاعات جديد گوشي روشن و بوتميشه در اون حالت يه بار دستي گوشي رو خاموش كنيد تا پيغام اتمام كار رو برنامه صادر كنه و بعد گوشي رو روشن كنيد و حالشو ببريد.
نكته :
1- مدت زماني طول مي كشه تا اطلاعات رو روي گوشي بريزه
2- حين كار خودش شايد چند بار گوشي رو روشن يا خاموش كنه
3- قبل از اين كار حتما از پر بودن باطري گوشي مطمئن باشيد
4- اگه مراحل رو درست انجام بديد بعد از اين كه كليد شروع رو زديد عكس زير روي صفحه نمايش گوشي مي ياد.
5- حتما قبل از كار با گوشي از روي اطلاعاتتون كپي بگيريد و كارت حافظه رو از گوشي جدا كنيد.
6- اگه مي خواين احتمال از كار افتادگي گوشي رو به صفر برسونيد توجه كنيد نام فايل داراي يه سري شمارست اون بايد با شماره SW Version گوشيتون يكي باشه.
بازم تاکید می کنم برا کار با برنامه RSD Lite به شماره سریال SW Virsion گوشی توجه کنید که فایلی که می خواید کپی کنید از اون سری باشه. اگه توجه نکنید احتمال داره گوشی دیگه بوت نشه و مجبور بشید گوشی رو فلش کنید و در نتیجه از دست دادن تمام اطلاعات روی گوشی
نکته :
تموم فایل هایی که به صورت مستقیم با اطلاعات گوشی کار می کنن دارای سری هستن یعنی این گونه فایل ها بر اساس سری 85 و 86 ایجاد می شن
مثال : اگه SW Virsion گوشی شما برابر R252211LD_U_85.99.50R یعنی فقط فایل های سری 85 روش نصب میشه
سلام با این کار میشه از انیمیشن در گوشی استفاده کرد ؟ چون من هنوز تو وی سه ایکسم تو قسمت مسیج این شکلکها را پیدا نکردم
musketeer
02-02-2007, 21:46
خوب این همون فرمانی است که من گفتم باید تو مپ برداری!!!
باید seem 0032-0001 رو از گوشیت بگیری
آفست 54 رو باز کنی!!!
bit 0 , 1 رو تغیر بدی!!!
اگه بازم اطلاعات میخوای!!!
برو صفحه 30 همین تاپیک!!! عکس رو بگیر و تصویری ببین من چی میگم!!!
موفق باشی
مرسی... امتحانش میکنم
راستی چجوری میشه صدای بلندگو رو به حالت اول برگردوند؟ آخه من صداش رو طبق توضیحات این تاپیک زیاد کرده ام. قبلش هم همه ی صدا ها رو روی 2 گذاشتم. الآن هم همه چی خوبه به جز صدای مکالمه که خرابه.... از خش خش و این حرفا هم گذشته!!!
باز هم مرسی
سلام این فایل روش میزنیم not found میاد
دوست عزیز leila87
این فایل ها قدیمیه و صاحب اون ها و کسی که اون هارو آپ کرده سمیه جان فعلا رفته!!! اگه عجله داری!! تو planet motox گیرت میاد !!! یا در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بدی برات میزارن!!!
gsm جون ممنون 6تا صفر کار کرد مشکلم حل شد
خواهش میکنم !! موفق باشین!!!
ممنون پیداشون کردم فقط اون لینکی که مربوط به طولانی کردن مدت فیلمبرداری بود پیدا نکردم بلوتوث برای انتقال برنامه های موبایل به کامپیوتر راحتره و بهتره یا کابل usb
leila87
با بولوتوث نمیتونی برنامه بریزی فقط عکس آهنگ و فیلم!!!
musketeer جان باید این سوال ت رو v3x دار ها جواب بدن!!!
musketeer
03-02-2007, 20:29
musketeer جان باید این سوال ت رو v3x دار ها جواب بدن!!!
مرسی...
راستی 2 تا سوال:
چجوری فایل سیم رو که گرفتم ویرایش کنم؟
آیا میشه صدای V3i رو هم زیاد کرد؟(دیگه شما که خودت داری باید بدونی!) {راستی تو این فاروم تاپیک V3i هم داریم؟}
ببخشید که من اینقدر سوال میکنم هااا
باز هم ممنونم
مرسی...
راستی 2 تا سوال:
آیا میشه صدای V3i رو هم زیاد کرد؟(دیگه شما که خودت داری باید بدونی!) {راستی تو این فاروم تاپیک V3i هم داریم؟}
باز هم ممنونم
خواهش.....
وقتی آفست رو انتخاب کردی bit رو باید تیک بزنی!!!!
صدای v3i مثل v3x این قابلیت رو نداره!!!
چون v3i تا حد زیادی شبیه به v3x است نیازی به فروم دیگه نیست!!!
امید وارم این جواب ها بدردتون بخوره!!!
یا علی!!!
musketeer
03-02-2007, 22:00
خواهش.....
وقتی آفست رو انتخاب کردی bit رو باید تیک بزنی!!!!
صدای v3i مثل v3x این قابلیت رو نداره!!!
چون v3i تا حد زیادی شبیه به v3x است نیازی به فروم دیگه نیست!!!
امید وارم این جواب ها بدردتون بخوره!!!
یا علی!!!
ببین من اون کاری که شما گفتی و تو MotoX هم گفتن انجام دادم. ولی منوی اسکین ندارم هنوز! راه دیگه ای بلدی؟
مرسی از جوابات
علی یارت!!
تا حالا کدوم کا رها رو امتحان کردی؟؟×××؟
رفتین این فلدر رو خودتون بسازید؟؟!!! یعنی تو درایو c گزینه prsenal و skin رو بسازید !! این تنها فکر من !!! و بی خطر ترینه!!!
amir2011
04-02-2007, 00:43
سلام
اقا میخوام بدونم راهی هست که مدت زمان بلوتوثو زیاد کنیم اخه فقط 3 دقیقه فعاله
begosiiib
04-02-2007, 22:01
بازم سلام
سميه خانوم زحمت كشيده بودن نرم افزار ماشين حسابو گذاشته بودن ولي متاسفانه من نتونستم پيداش كنم
ممنونتون ميشم راستي گوشي من v3i
Tecfield
05-02-2007, 00:22
عزیز خبر داری تو ایران میاد یا نه!!!
نمي دونم
به طور محدود كه قاچاقي مي ياد حتما
ولي كلي معلوم نيست
amir2011
05-02-2007, 00:26
با این حساب چون بعد 3 دقیقه قطع میشه پس فایلهایی که حجمشون زیادرو نمیشه بلوتوث کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tecfield
05-02-2007, 00:33
با این حساب چون بعد 3 دقیقه قطع میشه پس فایلهایی که حجمشون زیادرو نمیشه بلوتوث کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيز اون 3 دقيقه زمان در دسترس ديد ديگران بودن بلوتوث است
بعد از 3 دقيقه هم بلوتوث شما روشن است و مشكلي در دريافت فايل ايجاد نمي شه
Tecfield
05-02-2007, 00:37
و نكته اي كه مي مونه اينكه حتما بعد از كار با بلوتوث اون خاموش كني
چون نمي بينيش يادت ميره خاموش كني و باطري گوشيت زود تموم ميشه
Tecfield
05-02-2007, 00:50
مرسی...
راستی 2 تا سوال:
باز هم ممنونم
بله عزيز
شما مي تونيد صداي گوشي V3i رو خيلي راحت تر و دقيق تر از V3x بلند كنيد
در لينك زير نرم افزار اين كارو گذاشتم
اين نرم افزار رو بردار
بعد تو يكي از منوهاي بالاي صفحه يك گزينه براي اين كار داره
اونجا مي توني به دلخواه صداي 5 يا 6 مورد از كارهاي گوشيتو به دلخواه زياد كني
يعني خيلي دقيق تر راحت تر و امن تر از V3x مي توني اين كارو بكني
حالشو ببر
Tecfield
05-02-2007, 00:53
درضمن musketee عزيز
تو همين نرم افزار مي توني SEEMهاي گوشيتو اديت كني
به همين راحتي
Tecfield
05-02-2007, 01:30
گوشي جديد
Motorola ROKR E6
Tecfield
05-02-2007, 01:35
مشخصات گوشي:
Motorola ROKR E6
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, December
Status Available
Size Dimensions 111 x 51.5 x 14.5 mm
Weight 121 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3, AAC
Customization Download, order now
Vibration Yes
- 3.5 mm headset jack
Memory Phonebook Advanced, Photo call
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot SD, up to 2GB, buy memory
- 8 MB user memory
Data GPRS Yes
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features OS Linux-based
Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Games Yes+ downloadable, special offer
Colors Black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(CIF)
- Java MIDP 2.0
- FM radio
- Document viewer (MS Word, Excel, PPT, PDF)
- MPEG4/MP3 player
- Business card recognition
- Barcode scanning
- Calculator
- Organizer
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
Stand-by Up to 235 h
Talk time Up to 7 h
Tecfield
05-02-2007, 01:46
مشخصات برجسته گوشي:
Motorola ROKR E6
سيستم عامل : لينوكس
صفحه بزرگ تاچ اسكرين
MP3پلير قوي
دوربين 2 مگاپيكسل
زمان مكالمه 7 ساعت
ساپرت مموري تا 2 گيگ
Tecfield
05-02-2007, 01:56
گوشي جديد:
Motorola RIZR Z6
Tecfield
05-02-2007, 01:58
مشخصات گوشي:
Motorola RIZR Z6
General Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, January
Status Coming Soon
Size Dimensions 105 x 45 x 16.2 mm, 69 cc
Weight 105 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2 inches
- Screensavers and wallpapers
- Downloadable logos
Ringtones Type Polyphonic, MP3, AAC
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card slot microSD (TransFlash)
- 64 MB internal memory
Data GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Yes
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features OS Linux - based
Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes
Colors Black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+ player
- T9
- Organizer
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice dial
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion 780 mAh
Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 7 h
Salambe Hameye Dostan Man Modati Bod Iran Nabodamrafte Bodam Alman Az Onja 2 Ta Goshi Gereftam Yekesh E770 Va Yekisham E1000 Ke Az Bad Shansi E1000 Inja Kar Nakard Bayad Begam Goshiye Fogoladeh Mahshariyevali Kat Nemideh Hala Daram Bae770 Hal Mikonam Sedasho Tagviyat Kardam 2 Barabar V3x Hast Dorbenesh Yekam Zaefe Vali Dige Hame Jash Shabehe V3x Hastesh Mikastam Link Skin Age Barash Hast Lotf Konen Mamnonam
گوشي جديد:
Motorola RIZR Z6
سلام میشه بگید قیمت این دو گوشی جدید چقدره و الان اومده ؟:blink:
begosiiib
05-02-2007, 20:02
سلام
آقايون اگه ميشه يه نگاهي هم به سوال ما بندازين در مورد ماشين حساب ممنمون
begosiiib
06-02-2007, 00:32
دوستان پيدا كردم گفتم بزارم بد نيست
يه ثوابي هم ما برده باشيم
ماشين حساب مهندسي قابل استفاده براي انواع كارهاي محاسباتي با قابليت رسم نمودار
hello_moto
06-02-2007, 01:16
:puke: Baba mese inke to khili bikari
Salambe Hameye Dostan Man Modati Bod Iran Nabodamrafte Bodam Alman Az Onja 2 Ta Goshi Gereftam Yekesh E770 Va Yekisham E1000 Ke Az Bad Shansi E1000 Inja Kar Nakard Bayad Begam Goshiye Fogoladeh Mahshariyevali Kat Nemideh Hala Daram Bae770 Hal Mikonam Sedasho Tagviyat Kardam 2 Barabar V3x Hast Dorbenesh Yekam Zaefe Vali Dige Hame Jash Shabehe V3x Hastesh Mikastam Link Skin Age Barash Hast Lotf Konen Mamnonam
سلام دوست عزیز!!! اگه لطف کنی فارسی بنویسی چون از قوانین انجمن ممنون میشم!!!!
اگه منو گوشی شما هم مثل v3x است!!
بد نیست اسکین های اون رو امتحان کنید !!
در اینجا
موفق باشی!!!!:)
:puke: Baba mese inke to khili bikari
سلا م hello_moto
وردت رو تبریک میگم!!!
اتفاقی افتاده!!! این پست را دادی!!!
سلام
آقايون اگه ميشه يه نگاهي هم به سوال ما بندازين در مورد ماشين حساب ممنمون
سلام دوست عزیز ورد شما رو هم تبریک میگم!!!
شرمنده دیر سر زدم ندیدم!!!
ممنون از لینکت !! اگه به دردت نخورد بگو برات چند تا دیگه آپ میکنم!!!!
بله عزيز
شما مي تونيد صداي گوشي V3i رو خيلي راحت تر و دقيق تر از V3x بلند كنيد
در لينك زير نرم افزار اين كارو گذاشتم
اين نرم افزار رو بردار
بعد تو يكي از منوهاي بالاي صفحه يك گزينه براي اين كار داره
اونجا مي توني به دلخواه صداي 5 يا 6 مورد از كارهاي گوشيتو به دلخواه زياد كني
يعني خيلي دقيق تر راحت تر و امن تر از V3x مي توني اين كارو بكني
حالشو ببر
سلام Tecfield جان ممنون از معرفی گوشی هات!!!
اینکه من گفتم نمیشه!!! برای این بود که من خیلی وقت پیش ها که می خواستم انجام بدم و از دوستان خارج از کشور پرسیدم هیچ کس راضی نبود!!! و خش خش صدا رو در پی می داشت و کیفیت بیار بد!!
برای همین هم من این کار رو به کسی توصی نکردم!!
ولی دوستان امتحانش ضرر نداره میتونن انجام بدن!!
قربانت
heavy metal
06-02-2007, 16:53
salam mibinam chand vaghte ke soal nemishe vali man ye soal daram vaghti mikhastam ba bluetooth baraye guhsi 3250 va 6270 file mifrestadam bluetooth ro peyda mikard vali vaghti mikhast befreste unable tu conect mizad
سلام ببخشید تمام اسکیناتون که سمیه خانوم گذاشتند دیگه نمیاره و غیر فعاله میشه شما چند تا اسکین برای v3x
بزارید و یا حداقل اونها را فعال کنید برای دانلود ممنون
Tecfield
06-02-2007, 19:35
سلام میشه بگید قیمت این دو گوشی جدید چقدره و الان اومده ؟:blink:
سلام دوست عزيز
اين دوتا گوشي هنوز تو ايران نيومده
اميدوارم روابط ايران و آمريكا كمي بهتر بشه تا بتونيم اين دوتا گوشي رو تو ايران ببينيم
ولي اگه عجله دارين بايد سفارش بدين از اون ور آب واستون بيارن
musketeer
06-02-2007, 21:19
تا حالا کدوم کا رها رو امتحان کردی؟؟×××؟
رفتین این فلدر رو خودتون بسازید؟؟!!! یعنی تو درایو c گزینه prsenal و skin رو بسازید !! این تنها فکر من !!! و بی خطر ترینه!!!
متشکرم امتحانش میکنم. [ویرایش: فقط یه لطف کن بگو درایو c کجاست؟! چون من فقط درایو a و b و e دارم!]
ضمنا ببخشید 2 روز نبودم. تلفنمون قطع بود
musketeer
06-02-2007, 21:22
Tecfield جان از راهنماییت بینهایت ممنونم.
اتفاقا من صدای V3x ام رو بلند کردم ولی چون صدای مکالمه رو قبل از اینکار روی 2 نذاشته بودم صداش خراب شد و دارم سعی میکنم درستش کنم.
به هر حال مرسی
musketeer
06-02-2007, 21:29
راستی.... من هدفونم رو گم کردم! یدونه خریدم 7500 تومان... قلابی بود! از کجا اصلش رو پیدا کنم؟
دوستان ببخشید! ببینید چه گندی زدم به تاپیک!!!!!! سه تا پست پشت سر هم!! واقعا شرمنده.
2 روز نتونستم بیام.... هل شدم!!
باز هم ببخشید
begosiiib
06-02-2007, 21:38
سلام gsm عزيز اگه بزاري بد نيست استفاده ميكنيم
ممنون
سلام ببخشید تمام اسکیناتون که سمیه خانوم گذاشتند دیگه نمیاره و غیر فعاله میشه شما چند تا اسکین برای v3x
سلام
اونا رو که نمیشه فعال کرد فقط خدشون می تونن!!! اما اینجا که مبع اسکین!! حتما سر بزن!!
متشکرم امتحانش میکنم. [ویرایش: فقط یه لطف کن بگو درایو c کجاست؟! چون من فقط درایو a و b و e دارم!]
ضمنا ببخشید 2 روز نبودم. تلفنمون قطع بودo,hia ld;kl
خواهش میکنم!!! واسه شما همون a میشه!!!
سلام gsm عزيز اگه بزاري بد نيست استفاده ميكنيم
ممنون
سلام عزیزم
اینارو من داشتم !!!!
سلام ببخشید من وقتی میخوام از usb موبایلم استفاده کنم باید هر بار سیدیشو دوباره نصب کنم با اینکه یه بار نصب کردم ولی usb مودممم را نمیشناسه ولی تا پاکش میکنم و دوباره نصب میکنم درست میشه و این خیلی سخته برام
میشه کمکم کنید ممنون
خوب بعضی از فرمان های سیم که بدرد بخوره رو کم کم میگیم!!!!
از این شروع می کنیم که برای تغییر صدای روشن و خاموش کردن گوشی که سرگرم کننده و جالبه!!!
SEEM 004a_0001/004b_0001
**no bit manipulation here, just change the actual value in the offset**
offset 22 (01 for custom startup sound stored in /a/mobile/audio/Start~up.mp3, 00 for no custom startup sound), may need to adjust 0032_0001, offset 24, bit 3
offset 23 (01 for custom startup in stored seems 0206/0208, 00 for no custom startup)
offset 24 (01 for custom shutdown sound stored in /a/mobile/audio/Power~down.mp3, 00 for no custom shutdown sound
چون احتمال داره به سیم های دیگه نیاز پیدا کنید این مپ هم کنارتون باشه!!!
من خودم رو خاموش کردن امتحان کردم جواب داد!!!
سلام ببخشید من وقتی میخوام از usb موبایلم استفاده کنم باید هر بار سیدیشو دوباره نصب کنم با اینکه یه بار نصب کردم ولی usb مودممم را نمیشناسه ولی تا پاکش میکنم و دوباره نصب میکنم درست میشه و این خیلی سخته برام
میشه کمکم کنید ممنون
اگر با سوکت های دیگه usb هم همین طوره!!!
یه بار ویندوز رو عوض کنی فکر کنم مشکلی نداشته باشی!!!
خوب با چند تا برنامه جاوا به کارمون ادامه میدیم!!!
برنامه مثل برنامه که تو نوکیا عکس میکشیدیم با نقطه و تبدیل به اس ام اس میکردیم!!! فقط یه مشکل سیو داره که امیدوارم تو گوشی های شما حل بشه!!
این برنامه هم یادم نیست تو کدوم تاپیک خیلی وقت پیش ها برداشتم که واقعا برای تقلب خوبه!!!! که میتونین با اون نوشته هاتو رو تبدیل به فایل کنید!!!( همرو با عکس آموزش دان لود کنید)
amir2011
07-02-2007, 02:03
سلام
اقا من یه اسکین گرفتم که یه فولدر به نام ایکون داره اونو کجا باید بریزم
سلام
سلام امیر جان!!
در کل فقط باید عکس ها رو بریزی در فلدر عکس و بقیه همون جا!!!!!
سلام واقعا دیگه اشکم در اومده جای پورت عوض میکنم بازم پیغام میده اون ستاره پایینی زرده و نشون میده کانکت
ولی اون پیغام میده کانکت نیست دیگه کم اوردم شیطونه میگه برم بفروشمش راحت شم
سلام واقعا دیگه اشکم در اومده جای پورت عوض میکنم بازم پیغام میده اون ستاره پایینی زرده و نشون میده کانکت
ویندوز رو عوض کردی!!!!
راستی شما مگه از leader & gl استفاده نمیکنید!!! اگه نه!! برین به اون تاپیک(کلوپ1) 3 صفحه آخر یکی از بچه های لینکش گذاشته!!!!
سمیه کار های زیادی این جا کرد!!! و اطلاعات جدید و خوبی رو میداد!! اما به دلیل زیاد شدن صفحات افراد جدید که تازه وارد این تاپیک می شن اون مطالب رو نمیتونن پیدا کن!! من از امروز می خوام مطالب رو دسته دسته کنم و لینک رو بزارم و در چند پست و در صفحه های مختلف بزارم!! امید وارم مورد استفاده قرار بگیره!!! البته یه سری از لینک ها هم مطلعق به یه کلوپ دیگست!!!
تغيير Font گوشي :
(
)
Font
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
بازی
(
)
فايل هاي اصلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
روش Flash كردن
)
فلش فايل
)
دانلود RSD Lite
)
Motorola Language Pack List
)
معرفي بازي
)
توضيح در مورد روش راه اندازي برنامه Leader GL Flex Editor
)
نصب اسکین
)
تغيير ميزان زوم كردن گوشي در حين فيلم برداري از 2x به 4x
)
سیم های جدید
)
لینک و استفاده از برنامه های XVI32 p2man
)
یه خبر واسه v3i دار ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
seem edit
)
تعویض کار کلیدها
(
)
تبدیل فرمت فیلمبرداری v3x از 3gp به mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
این هم map کامل seem های v3i
)
مپ سیم
)
یک برنامه هک بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
دوستان امروز می خوام یه مطلب جالب براتون بزارم!!!
تغییر دادن عکس خارجی( ال سی دی کوچک)
اول باید فایل شما به این اسم باشه(باید گیف باشه) cl.gifحالا باید اون رو در این آدرس کپی کنید!!! /a/mobile/system/
بعد باید این فرمان seem رو انجام بدین SEEM 004a_001 > offset 27 is set 00,
بعد باید این فایل هارو(سیم) دانلود کنی!!! و در گوشی کپی کنید!!
منظورم اینه که از تغییر همون برنامه سیم بریزید تو گوشی!!!
این هم آدر س فایل
نکته قابل توجه بعضی از دوستان:
اگه دقت کنید در این سیم هیچ بیت نوشته نشده و فقط نوشته 00
همیشه در این مواقع منظور اینه که آفست رو که انتخاب کردین
(همون مربعی که نقطه برخورد است) باید در اون مربع بنویسید 00 و دیگر کاری با بیت های ندارید
نکته بعد:
اگه نمیدونید چه عکسی و با چه اندازه ای میتونید بندازید!!
میتونید به همون آدرسی که باید کپی کنید برید و قبل از کپی کردن
عکس قدیمی رو ببینید و اطلاعات از اون بگیرید( حجم/ پیکسل و..)موفق باشین
یک نکه دیگه هم اضافه میکنم که!!! به احتمال زیاد نیازی به تغییر ولو(00) ندارین!! یعنی خودش 00 است.فقط باید اطمینان حاصل کیند که 00 است.این دوستور آزمایش کردم و جواب داده!!!
اگه در این مورد هم به مشکل بر خوردین باز در خدمت هستم!!!
یا علی
Salam Agaye Gsm Azez Skin Hay V3x Ro Emtehan Kardam Javab Nadad Age Emkan Dare Link Skin Hay E770 Be Cheshmeton Kordeh Bezaren Mamnon Misham Ve Ye Soal Daram To Ye Site Kareji Neveshte Bod Ke Ye Barname Hast Ke Ba On Mishe Film Bardari Ro Bord Bala Ye Hamchin Chizi Hast Moteshakeram
Salam Agaye Gsm Azez Skin Hay V3x Ro Emtehan Kardam Javab Nadad Age Emkan Dare Link Skin Hay E770 Be Cheshmeton Kordeh Bezaren Mamnon Misham Ve Ye Soal Daram To Ye Site Kareji Neveshte Bod Ke Ye Barname Hast Ke Ba On Mishe Film Bardari Ro Bord Bala Ye Hamchin Chizi Hast Moteshakeram
سلام عزیزم!!!
چشم میگردم اگه چیزی دیدم حتما براتون میزارم!!!!
آره دوربین رو تقویت هم میشه کرد!!! اما من چون استفاده ای از دوربین ندارم به این مورد توجه نکردم!!!
البته فکر کنم!!! سمیه تو پست هاش آورده باشه!!! ولی اگه میخوای برات میزارم!!!
راستی دوست عزیز!!! اگه وجود داشته باشه هم برای vxxx است!!! اگه گوشی شما همون e770 است فکر نکنم جواب بده!!!
اون سایتی هم که دیدی بزار تا من ببینم!!! برای شما جواب میده!!
قربانت
musketeer
09-02-2007, 20:43
جناب Gsm و tecfield. یه بنده خدایی به اسم kent_lkc توی motox مشکل منوی اسکین من رو حل کرد.
خداوند بهش اجر عظیم عطا کنه!
ولی راهش خیلی باحال بود! بعد از نشون دادن 1000 جور راه مختلف گفت تو یاهو مسنجر مشکلت رو حل میکنم!
بعد هم تو یاهو بهم گفت leaderGL رو باز کن و نرمالش کن. بعد از روی گوشیت فلکس رو لود کن. بعد گزینه menu skin رو توی پنل سمت راست چک بزار! به همین راحتی
از زحماتی که شما هم برام متحمل شدید ممنونم.
ببخشید اذیتتون کردم.
فعلا بای
جناب Gsm و tecfield. یه بنده خدایی به اسم kent_lkc توی motox مشکل منوی اسکین من رو حل کرد.
خداوند بهش اجر عظیم عطا کنه!
ولی راهش خیلی باحال بود! بعد از نشون دادن 1000 جور راه مختلف گفت تو یاهو مسنجر مشکلت رو حل میکنم!
بعد هم تو یاهو بهم گفت leaderGL رو باز کن و نرمالش کن. بعد از روی گوشیت فلکس رو لود کن. بعد گزینه menu skin رو توی پنل سمت راست چک بزار! به همین راحتی
از زحماتی که شما هم برام متحمل شدید ممنونم.
ببخشید اذیتتون کردم.
فعلا بای
سلام عزیز
با اینکه نتونستم برات کاری کنم!! اما خیلی خوشحالم!!! واقعا آدم تفاوت ها رو حس میکنه!! کسانی که هر روز در
MOTOX هستن!!! با بقیه تفاوت دارن!!!
امید وارم دیگه به مشکل بر نخوری!!!
قربانت
musketeer
09-02-2007, 22:37
خواهش میکنم gms ! شما هم جزو اساتید هستید! فقط یه مشکل به وجود اومده که دیگه واقعا جدیه!
آقا بدبخت شدم رفت!
گوشیم قاطی کرده اساسی.....
با leaderGL یه تغییر بسیاز جزئی توش دادم.( منوی اسکین نداشتم با این برنامه آوردم)
بعد 2 یا 3 تا اسکین تست کردم. بعد مشکل شروع شد! گوشیم همینجوری خاموش روشن میشه..........یا یه چیزی شبیه به این! صفحه نمایشش سفید روشن میشه. نور کیبوردش هم همینطور. بعد دوباره خاموش میشه. روشن خاموش....... روشن .... خاموش!!!!!! هر 5 ثانیه 1 با روشن میشه. بعد 5 ثانیه بعد خاموش میشه! داره دیوونه ام میکنه! البته صفحه نمایش بیرونیش درسته. یعنی عکس و ساعت و تاریخ و باطری و آنتن رو نشون میده...... ولی اون هم خاموش روشن میشه!
باطریشو درآوردم دوباره گذاشتم. با سیم کارت..... بدون سیم کارت...... ری استارت با leaderGL و هر ری استارت دیگه ای بلد بودم زدم. یه فایل فلکس که قبلا ازش کپی کرده بودم رو با RSDLite 3.2 روش فلکس کردم. اصلا انگار نه انگار!
تو رو خدا کمکم کنید. (مخصوصا شما gsmخان. که آخر موتو بازایید)
بگید اگه لازمه حضورا خدمت برسم. هر کی میتونه درستش کنه بگه. دستمزد و شیرینی و باقی موارد هم بر روی چشم...... حتی اگه غیرحضوری کمکم کنید.
ممنون از همه.
فعلا بای
این حرف ها چیه دوست عزیز!!! من که شاگرد م و اطلاعات کمی دارم !! اما تا اونجا که میتونم کمک میکنم!!!
شما اول یه خرده آروم باش همه کار ها درست میشه!!! ان شاء الله
ببین اول لازمه که هرچی اضافه کردین رو پاک کنید!! بعد باید مستر ریسیت کنید!!!
حالا نتیجه رو بگو !! تا فکر های بعد!!
طریقه پاک کردن تاریخ / ساعت / اپراتور
به این شکل عمل کنید
1-این دو برنامه رو دانلود کنید
2-حالا گوشی رو وصل کنید و فایل های سیستمی رو با برنامه P2KMAN باز کنید.
3-حالا همه فایل های اسکین را که در این آدرسه!! /a/mobile/skins/ کپی کیند در کامپیوتر در فلدر جدا از هم
4-حالا شما باید از فلدر های ذخیره شده در کامپیوتر استفاده کنیدو این فایل رو باز کیند با استفاده از برنامه MotoSkin .( open up *.ski file)
5-حالا مر حله به مرحله از تغییر تصویر عمل کیند.
6- حالا رو گزینهOperator text کلیک کنید
در قسمت سمت راست این تغییرات رو بدید
Opacity to 255
Outline count to 0
Position X2 to 0
از روی شکل به درستی میتونین ببینید که کدام تغیرات رو باید بدید
که من در بالا ذکر کرد.
7- حالا پس از این کار. همین اعمال رو بروی گزینه های زیر رو هم انجام میدین!!
Date text
Digital Clock در زیر Clock menu
8-حالا شما در تصویر زیر مبینید که همه اعمال انجام شده و نوشته ها پاک شده!!
9- حالا شما باید *.ski file رو ذخیره کنید و با استفاده از برنامه p2kman برگردونید اون رو به گوشی.
10- گوشتون رو ریست کنید و در ضمن مطمئن بشین که سات گوشی در حالت دیجیتال است
Settings > Personalize > Home Screen > Clock: Digital
خوب شما در زیر یک لینک میبینید که 5 فایل اسکین در یک فایل زیپ است که همه این تغییرات در اون انجام شده و شما با کپی کردن اون دیگه نیازی به تغغیرات خودتون ندارید.
فایل اسکین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی های تست شده V3, E398, and V551
( به این ترتیب به گفته نویسنده اصلی این مطلب روی گوشی های ما جواب میده)
منبع اصلی
موفق باشین
musketeer
10-02-2007, 20:23
آقا من نوکرتم! بالاخره الآن شما کاردرست ما حساب میشی(به همراه Tecfield )
من هم خیلی آرومم. کاملا ریلکس!!!!......... ولی از دیشب قلبم 3 بار ریخته تو .......ام!!!!!!!!!!!
در مورد راهنماییتون خیلی متشکرم. ولی من که خدمت شما عرض کردم. هیچ منویی وجود نداره! فقط یه صفحه سفید! چند ثانیه روشن و چند ثانیه بعد خاموش! (نه اینکه گوشی خاموش بشه)
حالا من چطوری مستر ریست کنم؟ ضمنا من که چیزی توش نریختم. فقط با همون روشی که دیشب گفتم, با راهنمایی یه Motoxای منوی اسکین رو برگردوندم. تازه 2 یا سه تا هم اسکین که قبلا ریخته بودم رو بعد از آوردن منوی اسکین چک کردم! فقط سر اسکین آخری ییهو(!) اینجوری شد. این رو هم بگم که همون 2, 3 تا اسکین که تست کردم بجز یکیش بقیش خراب نشون داده میشد. فقط یه اسکین (فکر کنم Moto_xp ) درست کار کرد!
حالا من چی کار کنم؟! فکر میکنید با فلکس کردن یا فلش کردن درست بشه؟
باز هم مرسی
begosiiib
10-02-2007, 22:58
سلام
من از يه تاپيكي نرم افزار flash backup رو دانلود كردم با درايواي p2k tools گوشيمو شناخت ولي وقتي گوشيو ريستارد ميكنه ميره تو بوت لودر ديگه هيچ كاري نميكنه يه دفه برنامه قاط ميزنه
يه برنامه واسه من تازه كار نيستش كه بتونم هم از فلش هم فلكس بك آپ بگيرم آخه با p2k tools نميشه خوب از فلكس بك آپ گرفت آخه گوشيم بيشتر اين سييم ها يا ترفندايي كه گفتين توش پيش فرض فعاله
بازم ممنون( ببخشيد اگه سوالم تكراري بود اخه تازه واردم)/.
سلام
من از يه تاپيكي نرم افزار flash backup رو دانلود كردم با درايواي p2k tools گوشيمو شناخت ولي وقتي گوشيو ريستارد ميكنه ميره تو بوت لودر ديگه هيچ كاري نميكنه يه دفه برنامه قاط ميزنه
يه برنامه واسه من تازه كار نيستش كه بتونم هم از فلش هم فلكس بك آپ بگيرم آخه با p2k tools نميشه خوب از فلكس بك آپ گرفت آخه گوشيم بيشتر اين سييم ها يا ترفندايي كه گفتين توش پيش فرض فعاله
سلام دوست عزیز
فکر کنم با leader & gl هم بتونید!!! بک آپ بگیرید!!!
اما اگه اطلاعات در مورد فلش میخواین پیشنهاد میکنم برید اینجا!!!
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قربان شما
آقا من نوکرتم! بالاخره الآن شما کاردرست ما حساب میشی(به همراه Tecfield )
من هم خیلی آرومم. کاملا ریلکس!!!!......... ولی از دیشب قلبم 3 بار ریخته تو .......ام!!!!!!!!!!!
در مورد راهنماییتون خیلی متشکرم. ولی من که خدمت شما عرض کردم. هیچ منویی وجود نداره! فقط یه صفحه سفید! چند ثانیه روشن و چند ثانیه بعد خاموش! (نه اینکه گوشی خاموش بشه)
حالا من چطوری مستر ریست کنم؟ ضمنا من که چیزی توش نریختم. فقط با همون روشی که دیشب گفتم, با راهنمایی یه Motoxای منوی اسکین رو برگردوندم. تازه 2 یا سه تا هم اسکین که قبلا ریخته بودم رو بعد از آوردن منوی اسکین چک کردم! فقط سر اسکین آخری ییهو(!) اینجوری شد. این رو هم بگم که همون 2, 3 تا اسکین که تست کردم بجز یکیش بقیش خراب نشون داده میشد. فقط یه اسکین (فکر کنم Moto_xp ) درست کار کرد!
حالا من چی کار کنم؟! فکر میکنید با فلکس کردن یا فلش کردن درست بشه؟
باز هم مرسی
ما بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فلش کردن که درست میشه!!! اما باید آموزش رو کامل یاد بیگرید!!!
برین اینجا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهمن !! از دوستان ما!!! آموزش رو گذاشته و دیگه نیازی نیست من بزارم !!!
قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تو پست خصوصی بهش بگین از طرف gsm در p30world )
begosiiib جان
اگه leader & gl رو میخوای !!! این
لینکش
Tecfield
11-02-2007, 01:39
میشه کمکم کنید ممنون
سلام دوست عزيز
مشكل شما كه ديگران هم با اون برخورد مي كنند بخاطر درايورهاست
مشكل اينجاست كه درايورهاي P2K و خود گوشي با هم فقط روي يك پرت USB كامپيوتر وصل مي شن و واسه همين برخي وقتها با هم تداخل پيدا مي كنند
ولي اين يك راه حل داره
Tecfield
11-02-2007, 01:50
براي برطرف كردن اين مشكل ابتدا نرم افزار زير رو دانلود كنيد:
اين برنامه مربوط به عكس گيري از صفحه مبايل است ولي در شناسايي گوشي با درايور خود موتورولا بسيار مفيد است.
و حالا راه حل:
1- اگه نمايشگر Auto start مربوط به نرم افزار P2K در پايين صفحه شما روشن است حتما از آن خارج شويد.
2- از كليه نرم افراهاي ديگر كه با درايور P2K كار مي كنند خارج شويد.
3- USB مبايل خود را از كامپيوتر جدا كنيد.
4- نرم افزار msnap را اجرا كنيد.
5- كابل USB گوشي را به كامپيوتر وصل كنيد.
6- اگر در بالاي صفحه نرم افزار msnap حك شود Motorola USB Modem مي توانيد نرم افزار خود گوشي را اجرا كنيد
در غير اينصورت مراحل 3 تا 6 را دوباره اجرا كنيد.
Tecfield
11-02-2007, 01:56
سلام
دوست عزيز راهنمايي GSM عزيز كمي اشتباه بوده
براي روختن اين فولدر به روي گشي بايد به ترتيب زير عمل كني.
1- به شاخه e گوشيت برو (براي اين كار مي توني از نرم افزار LeaderGL استفاده كني)
2- در صفحه اصلي يك فولدر جديد دقيقا با همان نام ICON ايجاد كن
3- تمامي عكس ها رو هم در همين فولدر بريز
Tecfield
11-02-2007, 02:00
ليلاي عزيز
اين همه امكانات واسه سيخ زدن رو فقط در گوشي هاي موتورولا مي توني پيدا كني
من كه خودم زيبايي V3X و جزابيت اون واسه سرگرم كردن رو با هيچ گوشي عوض نمي كنم
اينارو گفتم كه يه موقع گوشي تو عوض نكني
چون بعدا حسرتشو مي خوري
Tecfield
11-02-2007, 02:07
خواهش میکنم gms ! شما هم جزو اساتید هستید! فقط یه مشکل به وجود اومده که دیگه واقعا جدیه!
آقا بدبخت شدم رفت!
گوشیم قاطی کرده اساسی.....
با leaderGL یه تغییر بسیاز جزئی توش دادم.( منوی اسکین نداشتم با این برنامه آوردم)
بعد 2 یا 3 تا اسکین تست کردم. بعد مشکل شروع شد! گوشیم همینجوری خاموش روشن میشه..........یا یه چیزی شبیه به این! صفحه نمایشش سفید روشن میشه. نور کیبوردش هم همینطور. بعد دوباره خاموش میشه. روشن خاموش....... روشن .... خاموش!!!!!! هر 5 ثانیه 1 با روشن میشه. بعد 5 ثانیه بعد خاموش میشه! داره دیوونه ام میکنه! البته صفحه نمایش بیرونیش درسته. یعنی عکس و ساعت و تاریخ و باطری و آنتن رو نشون میده...... ولی اون هم خاموش روشن میشه!
باطریشو درآوردم دوباره گذاشتم. با سیم کارت..... بدون سیم کارت...... ری استارت با leaderGL و هر ری استارت دیگه ای بلد بودم زدم. یه فایل فلکس که قبلا ازش کپی کرده بودم رو با RSDLite 3.2 روش فلکس کردم. اصلا انگار نه انگار!
تو رو خدا کمکم کنید. (مخصوصا شما gsmخان. که آخر موتو بازایید)
بگید اگه لازمه حضورا خدمت برسم. هر کی میتونه درستش کنه بگه. دستمزد و شیرینی و باقی موارد هم بر روی چشم...... حتی اگه غیرحضوری کمکم کنید.
ممنون از همه.
فعلا بای
سلام دوست عزيز
اون بنده خدا با اون پيشنهادش تورو بد بخت كرد
من مي دونستم كه تو LeaderGL ميشه اين چنين كاري كرد ولي يك نكته وجود داره
برنامه Leader GL واسه V3x خيلي ناقصه
و به همين خاطر پيشنهاد اين كارو به تو دوست عزيز ندادم
چون مي دونستم كه به احتمال زياد واست مشكل به وجود مي ياد
Tecfield
11-02-2007, 02:14
هنوزم به نظر من گوشيتو يك بار فلش كن تا واسه هميشه راحت شي
ولي اگه نمي خواي فلش كني راه زير رو امتحان كن:
به آدرس زير برو
اونجا دو فايل زير رو دانلود كن:
mma_dcp
mma_ucp
اين دوتا فايل رو روي شاخه سيستم گوشيت كپي كن
اگه درست نشد يك كپي از سيم گوشي پيدا كن و روي گوشيت بريز
حتما درست مي شه
ولي
بازم مي گم گوشيتو فلش كن تا راحت شي
Tecfield
11-02-2007, 02:19
سلام
دوست عزيز همانطور كه gsm عزيز فرمودند با نرم افزار LeaderGL مي توني اين كارو بكني
ولي در مجموع نيازي به بك آپ گرفتن از فلش گوشيت وجود نداره
خيلي راحت تر مي توني از سايت Motox فلش ها رو تهيه كني
Tecfield
11-02-2007, 02:22
دوست عزيز سعي مي كنم در پست هاي بعدي چندتا SKIN جديد واسط معرفي كنم
Tecfield
11-02-2007, 02:27
نام اسكين:
X3M_Light
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
Tecfield
11-02-2007, 02:30
نام اسكين:
Porsche
لينك دانلود:
Tecfield
11-02-2007, 02:33
نام اسكين:
X3M
لينك دانلود:
دوست عزيز راهنمايي GSM عزيز كمي اشتباه بوده
براي روختن اين فولدر به روي گشي بايد به ترتيب زير عمل كني.
1- به شاخه e گوشيت برو (براي اين كار مي توني از نرم افزار LeaderGL استفاده كني)
2- در صفحه اصلي يك فولدر جديد دقيقا با همان نام ICON ايجاد كن
3- تمامي عكس ها رو هم در همين فولدر بريز
سلام عزیز
نمیدونم والا!! من تاحالا 20 تا اسکین رو برای خودم این جوری نصب کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هر دو راه جواب بده!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از روش شما حتی این فلدر جدید رو هم نمی خواد در اکسین ساخت!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش خوبیه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدات شم
Tecfield
11-02-2007, 02:37
سلام عزیز
نمیدونم والا!! من تاحالا 20 تا اسکین رو برای خودم این جوری نصب کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هر دو راه جواب بده!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از روش شما حتی این فلدر جدید رو هم نمی خواد در اکسین ساخت!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش خوبیه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدات شم
دوست عزيز
اسكين هايي كه فولدر ICON دارند از نوع اسكين هاي Splask Skins هستند و براي نمايش تصاوير (آيكون ها) اين فولدر حتما بايد در درايو e گوشي نصب شوند
Tecfield
11-02-2007, 02:40
نام اسكين:
LinkinPark
لينك دانلود:
دستت درد نکنه لینک ها عالیه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای v3i هم بزاری بد نیست!!!
Tecfield
11-02-2007, 02:43
نام اسكين:
Aribeth
لينك دانلود:
دوست عزيز
اسكين هايي كه فولدر ICON دارند از نوع اسكين هاي Splask Skins هستند و براي نمايش تصاوير (آيكون ها) اين فولدر حتما بايد در درايو e گوشي نصب شوند
حواسم به icon نبود!!!
دستت درد نکنه بابت یادآوری
Tecfield
11-02-2007, 02:47
نام اسكين:
Win XP style standard skin
لينك دانلود:
Tecfield
11-02-2007, 02:52
نام اسكين:
Moto_XP
از سري Split-skins
لينك دانلود:
Tecfield
11-02-2007, 03:10
Split Skin ها عموما داري منويي كاملا متفاوت هستند
بدين سورت كه آيكن هاي آن بصورت فول اسكرين هستند و نمايي كاملا جديد به گوشي شما مي بخشند
و توصيه مي كنم كه حتما يك بار اين اسكين ها رو امتحان كنيد
ولي ريختن اين اسكين ها كمي دشوارتر از ديگر اسكين هاست ولي ارزش داره
براي ريختن اين اسكينها بر روي گوشي لازم است چند نكته را مد نظر داشته باشيد:
1- ابتدا فولدر و فايل هاي اصلي اسكين را بر روي گوشي بريزيد
2- گوشي را ريستارت كرده و اسكين جديد را فعال كنيد
3- حالا فايل هاي mma_ucp و mma_dcp را بر وري گوشي در شاخه System بريزيد (شايد فقط يكي از اين دو فايل موجود باشد )
4- در درايو e گوشي يك فولدر با نام Icon ايجاد كنيد و آيكن ها را در داخل اين شاخه بريزيد
(همه Split_Skin ها نياز به انجام اين كار ندارند)
5- گوشي را ريستارت كنيد
6- از اسكين كاملا متفاوت خود لذت ببريد
مي دونم اگه دفعه اول است كه چنين اسكيني بر روي گوشي V3x مي بينيد
حتما مات و مبهوت و كمي گيج خواهيد شد
Tecfield
11-02-2007, 03:16
نام اسكين:
Hello Moto
نوع اسكين:
Split Skin
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
واقعا جالبه!!! این مدل برای v3i هم هست!!!
Tecfield
11-02-2007, 03:23
نام اسكين:
Rainbow
نوع اسكين:
Split Skin
لينك دانلود:
Tecfield
11-02-2007, 03:26
واقعا جالبه!!! این مدل برای v3i هم هست!!!
دوست عزيز
من يك اسكين مشابه با اين اسكين ها هم واسه V3i ديدم
در سايت Motox
ولي الان آدري اونو ندارم
اگه دوباره ديدم حتما واست لينكشو مي زارم
Tecfield
11-02-2007, 03:32
از دوستان عزيز عاجزانه مي خواهم كه هر بار سئوالي در مورد گوشي خود داشتند مدل گوشي رو هم ذكر كنند
چون اين تاپيك مربوط به گوشي V3x ميباشد
من و ديگر دوستان ناخودآگاه پاسخ مربوط به گوشي فوق را براي شما ارسال خواهيم كرد
كه در صورت متفاوت بودن گوشي شما باعث وارد آمدن صدماتي به گوشي شما خواهد شد
Tecfield
11-02-2007, 03:37
نام اسكين:
DarkBlue
نوع اسكين:
Split Skin
لينك دانلود:
Tecfield
11-02-2007, 03:47
در هنگام ريختن اسكين ها بر روي گوشي خود حتما از ريختن فايل هاي جديد فونت بر روي گوشي خود داري كنيد
ريزا اين فونت ها كه همراه اسكين ها ارائه مي شوند
تمام از زبان عربي پشتيباني نمي كنند
تنها هنگامي اين فونتها را بر روي گوشي خود بريزيد كه تمايلي به ديدن Sms هاي فارسي نداريد
musketeer
11-02-2007, 09:46
مرسی از میلاد و tecfield عزیز...
یکی بهم گفت با این فلش کارم راه میافته:
این هم اطلاعات گوشیم:
IMEI: 352241012126623 Technology: Dual Mode UMTS Software Version: R252211LD-AS_U_85.97.F5P Flex Version: USRARZV3XT675YHR25221074 Bootloader Version: 0682 DRM Version: 0010
به نظر شما با این reflash گوشیم رو فلش کنم درست میشه؟
(ضمنا یه تشکر ویژه از tecfield عزیز به خاطر جنب و جوش تازه و باحالی که با پستهاشون تو تاپیک راه انداختن!)
دوست عزيز
من يك اسكين مشابه با اين اسكين ها هم واسه V3i ديدم
در سايت Motox
ولي الان آدري اونو ندارم
اگه دوباره ديدم حتما واست لينكشو مي زارم
ممنون عزیز
اگه مثل Win XP style standard skin
است!!! خیلی خوبه!!! زحمتت نبود و آدرس رو دیدی بزار!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
musketeer
11-02-2007, 12:06
آقا من با RSDLite 3.2 و با همون فایلی که بالا گفتم فلش کردم.......
یعنی سعی کردم !!!!!!!
اصلا راه نمیده.
آیکون p2k زرد میشه و من RSD رو باز میکنم. گوشیم رو میشناسه... فایل فلش رو فراخوانی میکنم. start رو میزنم. ولی بعد از چند ثانیه گوشیم یه پیغام میده:
boot loader
0.6.8.2
sw version:
R252211LD-AS_U
_85.97.f5p
ok to program
transfer mode:
USB
این پیغام روی صفحه ی گوشیم, با رنگ سفید و زمینه مشکلی میآد. بعدش هم p2k میگه گوشیت دیسکانکت شده!
هیچ دگمه ای هم کار نمیکنه بجز دگمه خاموش/روشن! (همون قرمزه) وقتی یه بار فشار میدم گوشی خاموش میشه!
توی RSD هم میزنه failed (دلیلش رو هم میگه گوشی دیسکانکت شده)
من چه کنم؟
musketeer
11-02-2007, 12:55
دیگه دارم دیوونه میشم!
با موفقیت گوشیم رو فلش کردم.(نپرسید قبلا چرا نمیشد! چون نمیدونم!)
ولی هیچ فرقی نکرد!
فکر کنم یه راه مونده که ممکنه جواب بده. اونم دانلود کردن مونسترپک و فلکس کردنه!
با توجه به اطلاعات گوشیم که بالاتر گفتم فکر میکنید این خوب باشه؟:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UKSIRIUS_21_USRAZRV3XH3GUKR2522103D_1FF.rar
تو رو خدا جواب بدید. حتی اگه چیزی به نظرتون نمیرسه! دارم دیوونه میشم!
اولش که کاملا درسته!!!! ولی چرا کنسل میشه!!!؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بچه هایی که فلش کردن!! بیان نظر بدن!!
musketeer
11-02-2007, 15:17
نه........ فلش شد.
ولی هیچ فایده ای نداشت.
ضمنا دوباره نمیتونم فلشش کنم. همون یه بار فقط شد.
الان مشکلت!!! همون قبلی ها است!!!!؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.