ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

anti_girl
12-12-2007, 23:36
مسعود جان فكر كنم تو در هر سايتي كه در باره موتو باشه عضوي

Corvette
12-12-2007, 23:38
مسعود جان فكر كنم تو در هر سايتي كه در باره موتو باشه عضوي

راستش تورج جان وقتی دنباله یه چیزی میرم مجبور میشم 10 جا عضو بشم تا گیرش بیارم:31: اینجوریه که:46:..

jenniferlopez
13-12-2007, 09:15
سلام من نرم افزار ضبط صدا رو برای v3x می خوام لینکی هم که در صفحه ی اول گذاشتین خرابه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ileaw
13-12-2007, 11:31
سلام من نرم افزار ضبط صدا رو برای v3x می خوام لینکی هم که در صفحه ی اول گذاشتین خرابه

در صورت امكان ايميلت رو بده واست بفرستم:8:

anti_girl
14-12-2007, 12:12
ileaw فايل رو up load كنين ميتونين با عضويت در
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فايل رو up كنين

ileaw
14-12-2007, 19:19
ileaw فايل رو up load كنين ميتونين با عضويت در
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فايل رو up كنين

اينهم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي مي شه برنامه با ورژن
R252211LD_U_85.98.AOR
را با فلش به ورژن
R252211LD_Cor3_E5P
تبديل كرد و اگر ممكنه آدرس فايل فلش اين ورژن را هيچ يك از شما داريد يا نه؟:10:

anti_girl
14-12-2007, 23:08
دقيقا اطلاع ندارم ولي فكر كنم بشه اگه ورژن بوت لودر با هم همخوني داشته باشه

naser maldini
14-12-2007, 23:27
اينهم لينكش

راستي مي شه برنامه با ورژن
R252211LD_U_85.98.AOR
را با فلش به ورژن
R252211LD_Cor3_E5P
تبديل كرد و اگر ممكنه آدرس فايل فلش اين ورژن را هيچ يك از شما داريد يا نه؟:10:

نه نميشه. اول بايد مونستري كه E5P باشه به گوشيتون فلش كنيد بعد ميتونيد اون رو به اوني كه ميخواهيد تبديل كنيد.

anti_girl
15-12-2007, 12:11
ممنون ناصر جان از اين كه يه چيزه ديگه بهمون ياد دادي

ileaw
16-12-2007, 13:17
نه نميشه. اول بايد مونستري كه E5P باشه به گوشيتون فلش كنيد بعد ميتونيد اون رو به اوني كه ميخواهيد تبديل كنيد.

ميشه لطفاٌ واضح تر مطرح كني در ضمن من مي خوام اين كار رو انجام بدم واسه اينكه بتونم بعداٌ كاري بكنم كه محدوديت برنامه هاي جاوا از بين بره

و اگر راه حل مناسبتري براي از بين بردن اين محدوديت داريد محبت مي كنيد مطرح كنيد ولي لطفاٌ مفصل:11:

ileaw
19-12-2007, 19:12
سلام خسته نباشيد
خيلي زحمت كشيد و واقعاٌ از اطلاعات مفيدتون سود بردم حيف است اين تايپيك رو پولي كنيد
اگه ناسا هويت شما رو تشخيص بده حتماٌ مي برتتون:41:

anti_girl
19-12-2007, 21:36
ileaw عزيز منظورتون چيه دوستان گلي مثل اقا ناصر ميلاد جان مسعود جان و .... براي پول اين كار رو انجام نميدن فقط قصدشون كمك كردن به بچه ها ست

Corvette
20-12-2007, 00:26
سلام خسته نباشيد
خيلي زحمت كشيد و واقعاٌ از اطلاعات مفيدتون سود بردم حيف است اين تايپيك رو پولي كنيد
اگه ناسا هويت شما رو تشخيص بده حتماٌ مي برتتون:41:

دوسته عزیز اگر با آقا ناصر کاری داری برو در اینجا کلوپه موتو.بیشتره فعالیته ایشون در اونجا هست و نمیرسه

زیاد اینجا سر بزنه..

naser maldini
20-12-2007, 16:00
خيلي ممنون مسعود جان و آقا تورج گل. شما ها واقعا نسبت به من لطف داريد و هميشه من رو شرمنده ميكنيد. دوست خوبم ileaw من هم منظورتون رو دقيق متوجه نشدم. همون طوري كه مسعود جان اشاره كردن من نميتونم اينجا زياد سر بزنم. اگه شما لطف كنيد و به لينكي كه مسعود جان بالا به اون اشاره كردن بياييد همه مشكلاتتون حل ميشه. ضمن اينكه من با تمام وجود به گفته آقا تورج گل اعتقاد و تعهد دارم.

hoka2006
20-12-2007, 18:57
ممنون میشم اگه یه برنامه یا ترفند یا ... بگید تا به محض اینکه کسی بهم زنگ زد گوشی وصل کنه .

دیگه بعدش مهم نیست چی بشه . فقط میخوام تا اومد گوشی زنگ بخوره ارتباط برقرار شه .

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم ؟؟

anti_girl
20-12-2007, 20:02
خيلي ممنون مسعود جان و آقا تورج گل. شما ها واقعا نسبت به من لطف داريد و هميشه من رو شرمنده ميكنيد. دوست خوبم ileaw من هم منظورتون رو دقيق متوجه نشدم. همون طوري كه مسعود جان اشاره كردن من نميتونم اينجا زياد سر بزنم. اگه شما لطف كنيد و به لينكي كه مسعود جان بالا به اون اشاره كردن بياييد همه مشكلاتتون حل ميشه. ضمن اينكه من با تمام وجود به گفته آقا تورج گل اعتقاد و تعهد دارم.
شما لطف داري ناصر جان ممنون:11::40:

anti_girl
20-12-2007, 20:10
ممنون میشم اگه یه برنامه یا ترفند یا ... بگید تا به محض اینکه کسی بهم زنگ زد گوشی وصل کنه .

دیگه بعدش مهم نیست چی بشه . فقط میخوام تا اومد گوشی زنگ بخوره ارتباط برقرار شه .

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم ؟؟
دوست عزيز به اين صورت كه شما ميخواي تو هيچ برندي پيدا نميشه( تا اونجايي كه من ميدونم)
ولي مسير زير رو برو شايد به دردت بخوره
1. هندسفري رو وصل كن
2.menue>setting>headset>auto answer>on
شايد به دردت بخوره

hoka2006
22-12-2007, 12:13
ممنون از جوابت میرم یه امتحانی بکنم ببینم چی میشه .

راستی شما میدونید چرا یه برنامه منشی واسه ما نیست ؟؟؟

Corvette
22-12-2007, 14:25
ممنون از جوابت میرم یه امتحانی بکنم ببینم چی میشه .

راستی شما میدونید چرا یه برنامه منشی واسه ما نیست ؟؟؟

بله عزیز. به خاطره اینکه سیستم عامله گوشیتون جاوا هستش و در این محیط نمیشه برنامه ای نوشت که

بدونه حضوره کاربرش عملیاتی انجام بده..م(مثلا تماس رو پاسخ بده):12:

anti_girl
22-12-2007, 22:24
بله عزیز. به خاطره اینکه سیستم عامله گوشیتون جاوا هستش و در این محیط نمیشه برنامه ای نوشت که

بدونه حضوره کاربرش عملیاتی انجام بده..م(مثلا تماس رو پاسخ بده):12:
تاييد ميشه:31::10:

hoka2006
23-12-2007, 15:23
آقا قبول . برنامه ای نیست .

الان وقتی طبق گفته anti_girl جان هند فری را وصل میکنم و آوتو را فعال میکنم دقیقا بعد از 2 تا بوق

ارتباط به طور خودکار برقرار میشه .نمیشه زمان این 2 تا بوق را کم کرد .

مثلا بعد از 1 یوق یا حتی کمتر از یک بوق ارتباط برقرار بشه (خودکار) ؟؟؟؟؟

این سیم را هم پیدا کردم ولی خودش on بود .

seem:0032_0001 offset 7E -Bit 0: Handsfree immediately available when starting a call (1 on, 0 off)

باید یه جایی این زمان انتظار را که احتمالا به صورت میلی ثانیه هست را بشه کم یا صفر کرد . تا به محضه اینکه

کسی زنگ زد بدون هیچ معطلی هندفری خودکار پاسخ بدهد.

نظرتون چیه ؟

بازم ازتون تشکر میکنم:)

anti_girl
23-12-2007, 21:45
شايد بشه در اين مورد اطلاعي ندارم
ولي شما چرا ميخواي اين كار رو بكني؟
نكنه ميخواي تك زنگ ها رو بگيري؟
من وقتي ميخوام تك زنگ بگيرم گوشي رو نزديك مانيتور يا لوازم صوتي ميكنم نويزي كه ميسازه كارت رو ساده ميكنه

naser maldini
24-12-2007, 11:08
تورج تو هم خيلي كلك هستي ها! در ضمن همون طور كه hoka هم گفتند آره به احتمال زياد بشه اين زمان رو تغيير داد. و به احتمال 99در صد جايي تو cg1 هست. ولي تا به حال در اين مورد جايي بحث نشده.

anti_girl
24-12-2007, 14:39
چرا ناصر جان كلك؟ به خاطر اين كه با استفاده از اين روش ها تك ميگيرم؟
بابا خوب چيكار كنم بچه ها ميگن نميتوني تك بگيري منم مجبور ميشم كه از اين كارا بكنم

hoka2006
24-12-2007, 15:19
نكنه ميخواي تك زنگ ها رو بگيري؟
من وقتي ميخوام تك زنگ بگيرم گوشي رو نزديك مانيتور يا لوازم صوتي ميكنم نويزي كه ميسازه كارت رو ساده ميكنه

وقتی با یکی نصف شب کل کل داری چی کار میکنی ؟؟؟؟

راستی میشه یکم در مورد این cg1 توضیحی بدید . کجا هست و با چه برنامه ای بیارمش ؟؟؟

ممنون از شما:10::40:

naser maldini
24-12-2007, 22:07
Cg1 همون فريم وير گوشيتون هست كه همه اطلاعات مهم و غير قابل دسترس تو اين بخش قرار داره و اگه بشه اون كد هايي رو كه مربوط به زمان اين موضوع ميشه پيدا كرد ميشه اين كد ها رو تغيير داد كه اولا بايد اين موضوع رو بدونيد كه به غير از سازندگان اين گوشي بعيده كسي در اين مورد اطلاع داشته باشه. تازه اگه اين قضيه هم معلوم بشه تغيير دادن و دوباره ري كامپايل كردن كد گروپ ها كار سخت و در دسر سازي هست. با اين حساب تقريبا نميشه كاري كرد.

naser maldini
24-12-2007, 22:12
چرا ناصر جان كلك؟ به خاطر اين كه با استفاده از اين روش ها تك ميگيرم؟
بابا خوب چيكار كنم بچه ها ميگن نميتوني تك بگيري منم مجبور ميشم كه از اين كارا بكنم

تورج جون بالاخره وقتي در صورت عدم امكانات گوشي از امكانات مغز براي رفع مشكل استفاده ميشه يه نوع كلك بودنه ديگه. در ضمن كسي جرئت نميكنه واسه من تك بزنه. واسه اونهايي هم كه جرئت اين كار رو پيدا ميكنن:31: آهنگي انتخاب ميكنم كه 4- 5 ثانيه اولش خالي باشه:18:اين طوري اصلا متوجه قضيه نميشم و طرف فقط خودشو سر كار ميزاره.

anti_girl
25-12-2007, 11:22
تورج جون بالاخره وقتي در صورت عدم امكانات گوشي از امكانات مغز براي رفع مشكل استفاده ميشه يه نوع كلك بودنه ديگه. در ضمن كسي جرئت نميكنه واسه من تك بزنه. واسه اونهايي هم كه جرئت اين كار رو پيدا ميكنن:31: آهنگي انتخاب ميكنم كه 4- 5 ثانيه اولش خالي باشه:18:اين طوري اصلا متوجه قضيه نميشم و طرف فقط خودشو سر كار ميزاره.
ناصر جان يهني شما انقد خطرناكي كه كسي جرئت تك زدن رو نميكنه؟
ولي روش شما هم خوبه ها كار جالبيه
من كه ميگم شما نابغه هستي اما كو گوش شنوا:10::46:

Corvette
25-12-2007, 14:15

به به.. آقایونه کلک!:20:

چه روشهایی که رو نمیکنید! راستی ناصر جان با reminder چیکار میکنی؟؟!:9:

naser maldini
25-12-2007, 16:10
تورج جون اين نظر لطفتون هست. راستي مسعود جون ريمايندر هم روي off هست ديگه. تنظيماتش هم تو بخش ring style هست.

anti_girl
26-12-2007, 00:34
قور بونت اقا ناصر شما سروري

Corvette
26-12-2007, 01:12
تورج جون اين نظر لطفتون هست. راستي مسعود جون ريمايندر هم روي off هست ديگه. تنظيماتش هم تو بخش ring style هست.

Oh!!sorry:43: .. شرمنده ناصر اصلا حواسم نبود... کاملا دسته! ممنون:12:

anti_girl
26-12-2007, 13:40
Oh!!sorry:43: .. شرمنده ناصر اصلا حواسم نبود... کاملا دسته! ممنون:12:
مسعود جان طبق اين گفته:
آخ آخ ... واقعا ببخشید ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif این روزا یکمی گیج هستم.. معذرت فرشید جان

لینک تصحیح شد.. دوباره دانلودش کن.. بازم شرمنده..
واقعا حواست نيست:31:
كلك نكنه خبرايي هست و ما خبر نداريم

hoka2006
26-12-2007, 15:33
واقعا ازتون ممنون راحتم کردید .

که بی خیال بشم :(

Corvette
26-12-2007, 16:45
مسعود جان طبق اين گفته:
آخ آخ ... واقعا ببخشید ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif این روزا یکمی گیج هستم.. معذرت فرشید جان

لینک تصحیح شد.. دوباره دانلودش کن.. بازم شرمنده..
واقعا حواست نيست:31:
كلك نكنه خبرايي هست و ما خبر نداريم

نه تورج جان:23:.. خبری نیست عزیز..دیگه از ما گذشته:38:.... واسه فشاره زندگی یو.. امتحاناتو و.....

این حرفاست.. بعضی وقتا بد قاتی میکنم.. اصلا نمی تونم تمرکز کنم..خلاصه تعطیل میشم.. اینم یه نمونش

بود حالا بازم میبینی از این نمونه ها:31:.. بازم معذرت از دوستان:11:

kong.king59
26-12-2007, 16:51
برای صدا چی دارین دانلود به صورت مستقیم

Corvette
26-12-2007, 16:58
برای صدا چی دارین دانلود به صورت مستقیم

خوش اومدی..

منظورتون رو دقیق توضیح بدین..دنباله چه چیزی برایه چه مدل گوشی هستین؟؟ ممنون

ileaw
02-01-2008, 09:33
خدايا

سلام
من ورژن گوشيم طبق زير هست
R252211ld_u_85.98.aor
حالا من مي خوام محدوديت برنامه هاي جاوا را از بين ببرم چي كار كنم
به اون سايتي هم كه لينك دادين رفتم خيلي شلوغ پلوغ بود آدم گم مي شد

خيلي راه ها را امتحان كردم ولي فايده نداشته
شما بگين چي كار كنم؟

hoka2006
02-01-2008, 16:50
با سلام به اساتید.

برنامه منشی هست تا روی رایانه نصب کنیم نه بر روی گوشی.

امیدوارم باشه :)

anti_girl
04-01-2008, 11:30
برنامه منشي براي pc كه هست اما خوب شما چرا اين سوال رو پرسيدي؟

Corvette
04-01-2008, 15:29
نمی دونم منظوره این دوستمون برنامه ای برایه منشی شدنه موبایل رو pc هست یا یه منشی تلفنی برایه

خطه ثابت؟!!؟؟

naser maldini
04-01-2008, 23:32
اولي كه به نظر شدني نيست. دومي هم ميشه با advanced call center عملي كرد.

Corvette
05-01-2008, 15:56
اولي كه به نظر شدني نيست. دومي هم ميشه با advanced call center عملي كرد.

همین طوره ناصر جان...برایه اولی راهی نیست ولی دومی کلی راه داره:46:...

hoka2006
06-01-2008, 06:15
با سلام خدمت عزیزان .

آخه اگه برنامه واسه خط تلفن ثابت می خواستم که اینجا نمی گفتم فدات شم !!!!

برنامه ای که موبایل v3x رو به رایانه وصل کنیم و اون برنامه رو اجرا کنیم و هر وقت کسی به موبایلمون زنگ زد

اون برنامه ای که در رایانه اجرا کردیم خودکار خودش جواب بده .(منشی)

خواهشن نگید نمیشه - نیست - نساختن - نداریم و ....

با خوده برنامه phone tool میشه جواب داد ولی خودش جواب نمی ده !!

naser maldini
06-01-2008, 06:55
دوست عزيز هر كسي با توجه به دونسته هاي خودش جواب ميده. وقتي برنامه اي به بزرگي phone tool نميتونه كاري بكنه مطمئن باشيد برنامه اي واسه اين كار فعلا وجود نخواهد داشت. گوشي v3x يه گوشي جاوا هست و فاقد سيستم عامل هست و كار كردن چنين برنامه هايي نياز به سيستم عامل دارن. شما در همون حدي كه خودتون اشاره كرديد ميتونيد جواب بگيريد و بيشتر از اون نه. در هيچ سايتي از اين سايت هاي زير:
forum.gsmserver.com
hellomoto razerforum.forumfree.net
themotoguide.com
max.h15.ru/programs.htm
موضوعي در اين رابطه گفته نشده! همه اين سايت ها مختص موتورولا هستند و فكر كنم اگه در اين باره برنامه و يا آموزشي بود حتما ميتونستيم چيزي پيدا كنيم. پس شايد به احتمال زياد نمیشه - نیست - نساختن - نداریم ...

Corvette
06-01-2008, 15:36
از ناصر جان ممنونم.. بله کاملا درسته.... در ضمن یک نکته رو اضافه کنم که همچین برنامه ای اگر هم قابله

ساخت بود فکر نمی کنم ساخته می شد... چون ماهیته موبایل و دلیله تمایزش اینه که ثابت نیست.. و اینکه

شما موبایل رو بزاری کناره Pc تا منشی داشته باشه یکمی شرایطه عجیب و خاصی هستش!!!

beckham7
06-01-2008, 17:32
اولا in call setup>answer option>multi key&open to answer =on باشه
قبل از اينکه گوشي زنگ بخوره اگه دقت کرده باشين يه ثانيه قبلش بغل علامت2g يه لحظه علامت گوشي مياد (همون شکلی که موقعی که دارید به کسی زنگ میزنید و دقیقا همون جا)البته هميشه که نه ولي تو 90 درصد اون علامت مياد به محض اينکه علامت رو ديديد سريع يکي از دکمه هاي عددي چون جاي خوبي قرار گرفتن مثل دکمه 2 رو پشت سرهم فشار بديد تضميني قول ميدم تک زنگ رو بگيريد اين روش فقط مال موقعي هست که حواستون به اسکرين گوشي باشه مثلا داريد بازي ميکنيد يا هر کار ديگه موقعي هم که در گوشسي بسته است همون روش تورج جان ولي ممکنه باعث سوختن سيم بشه البته تو دراز مدت سيم کارت ميدونيد که تو ميدانهاي مغناطيسي نبايد قرار بگيره اگه هم گذاشتيد بغل تلويزيون به نظر من اصلا به صرف نيست چون از هول اينکه تک رو بگيريد محکم در گوشي بازش ميکنيد کهv3x حيف بخاطر يه تک درشو اونجوري باز کنيد در ضمن روش بالایی که گفتم موقعی هم که درب بسته اگه lcd به بیرونی روشن باشه همون اتفاق میفته [

anti_girl
07-01-2008, 10:41
سلام دوست عزيز
منظورتون كدوم ميدان مغناطيسي هست؟
معمولا ميدان مظناطيسي tv مانيتور و....... اونقدر زياد نيست كه باعث خرابي سيم كارت بشه
در ضمن در گوشي رو باز بزار وقتي ميخواد تك بخوره راحت تكشو ميگيري

hoka2006
07-01-2008, 11:46
دوست عزيز هر كسي با توجه به دونسته هاي خودش جواب ميده. وقتي برنامه اي به بزرگي phone tool نميتونه كاري بكنه مطمئن باشيد برنامه اي واسه اين كار فعلا وجود نخواهد داشت. گوشي v3x يه گوشي جاوا هست و فاقد سيستم عامل هست و كار كردن چنين برنامه هايي نياز به سيستم عامل دارن. شما در همون حدي كه خودتون اشاره كرديد ميتونيد جواب بگيريد و بيشتر از اون نه. در هيچ سايتي از اين سايت هاي زير:
forum.gsmserver.com
hellomoto razerforum.forumfree.net
themotoguide.com
max.h15.ru/programs.htm
موضوعي در اين رابطه گفته نشده! همه اين سايت ها مختص موتورولا هستند و فكر كنم اگه در اين باره برنامه و يا آموزشي بود حتما ميتونستيم چيزي پيدا كنيم. پس شايد به احتمال زياد نمیشه - نیست - نساختن - نداریم ...

ممنون از اطلاعات کامل شما. ظاهرا که نمیشه - نیست - نساختن - نداریم ...:27::10:

beckham7
07-01-2008, 23:49
سلام
تورج جان آهنربایی که تو اسپیکرها هستش

naser maldini
08-01-2008, 00:23
ممنون از اطلاعات کامل شما. ظاهرا که نمیشه - نیست - نساختن - نداریم ...

:31::10::11:

Amo v3x
14-01-2008, 22:41
سلام دوستان من عضو جدید هستم خوشهالم که با شمام اگه میشه منو راهنمایی کنین. برنامه میخوام برا ضبط صدا در ضمن از برنامه motosundممنونم

Amo v3x
14-01-2008, 23:01
انتی گرل این برنامه Motokupاز کجا میتونم بگیرم
-----------------------------------------------------------
من نمیدانم که چرا میگویند
اسب حیوان نجیبیست و کبوتر زیباست
و چرا در قفس هیچ کس کرکس نیست
گل شبدر چه کم از لالهی قرمز دارد
چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید

Amo v3x
14-01-2008, 23:40
only v3xمشکل شما از تنظیمات تاریختونه(مربوط به صفحه ی 113)

hoka2006
15-01-2008, 07:19
سلام دوستان من عضو جدید هستم خوشهالم که با شمام اگه میشه منو راهنمایی کنین. برنامه میخوام برا ضبط صدا در ضمن از برنامه motosundممنونم

ورود شما را خوش آمد می گم.

یکی از کارهای برنامه XploreME ضبط کردن صدا هست.

موفق باشید.

Amo v3x
15-01-2008, 15:57
ورود شما را خوش آمد می گم.

یکی از کارهای برنامه XploreME ضبط کردن صدا هست.

موفق باشید.

من توی این برنامه چیزی به عنوان ضبط صدا ندیدم راهنمایی کنید

Amo v3x
15-01-2008, 17:11
کاکو شرمنده ها ای دکمه هوی کنار v3xکه مالvoiceهس چیجوری کار میکنه:3:

Corvette
15-01-2008, 18:02
عمو کاکو این آموزشو از آقا ناصره..

نحوه فعال كردن و استفاده از voice dial در v3x :

براي استفاده از اين امكان اول بايد گوشي با تن صداي شما آشنا بشه. براياين كار به اين مسير بريد :

settings / personalize / voice dial setup

adapt digits : براي شناسايي صداي خودتون توسط گوشي از اين گزينهاستفاده كنيد. شامل چند مرحله پشت سر همه كه شما بايد يه سري اعداد و حروف رو بهانگليسي تلفظ كنيد. البته قبلش يك بار گوشي خودش تلفظ ميكنه تا شما تلفظ صحيحش روياد بگيريد.

reset digits : هربار كه مرحله adapt digits رو طي ميكنيد. گوشياطلاعات صداي شما رو سيو ميكنه. گوشي ميتونه اطلاعات صداي چند نفر رو همزمان سيوكنه. اگه بخوايد پاكشون كنيد از اين گزينه استفاده كنيد.

دو گزينه بعدي همشامل يه سري توضيحات و راهنمايي ها هستن.

بعد از اينكه گوشي صداي شما روشناخت حالا براي استفاده از امكان ويس ديال . لبه سمت راستي گوشي 2 تا دكمه هست. بالايي دوربينه . پاييني رو فشار بديد. بعد از صداي بوق يكي از اون گزينه ها روتلفظ كنيد.

name dial : بعد از گفتن name dial اگه درست تلفظ كرده باشيد. بعدش بايد يكي از اسمهايي كه تو فون بوك گوشيتون هست تلفظ كنيد. مثلا : mohsen بعدشماره اون شخص گرفته ميشه. اگه مثلا براي محسن 2 تا شماره باشه مثلا يكي خونه و يكيمحل كار كافيه بعد از گفتن محسن بگيد home يا work ( موقع تعريف كردن يه شماره توفون بوك ميتونيد از طريق تنظيم category مشخص كنيد شماره منزل يا محل كاره ياموبايل و.... )

digit dial : اگه يه شماره اي غير از شماره هاي دفترچهتلفنتون رو ميخوايد بگيريد كافيه بگيد digit dial و بعدش شماره تلفن رو به انگليسيتلفظ كنيد مثلا : 01232222105 زيرو وان تو تري تو تو تو تو وان زيرو فايو ميتونيدعددها رو با هم بگيد مثلا 1234 وان سازند تو هاندرد سيرتي فوربقيه گزينه هاهم ديگه تابلو هستن. فقط يه چيز ديگه اگه مثلا موقع تلفظ اسم يا شماره اشتباه تلفظكنيد گوشي 3 تا گزينه كه ممكنه مد نظر شما بوده باشه رو مياره بعدش خودش اونا روتلفظ ميكنه كافيه هر كدوم رو خواستيد بگيد yes اگه اون مد نظر شما نبود بگيد no

اگه سوالي هست در خدمتم.

اینم یه نرم افزار واسه ظبطه صدا:20:

naser maldini
16-01-2008, 02:47
ممنون مسعود جان. اين آموزش از محمد ( متاليكا ) هست. شما داريد قانون كپي رايت رو به خوبي رعايت ميكنيد من هم بايد اين كار رو بكنم! در ضمن دوست خوبمون كه گفتند ضبط صدا نداره احتمالا از ورژن هاي پايين استفاده ميكنن. ورژن 4 به بعد ضبط صدا داره خيلي هم خوب كار ميكنه.

Corvette
16-01-2008, 16:57
ممنون مسعود جان. اين آموزش از محمد ( متاليكا ) هست. شما داريد قانون كپي رايت رو به خوبي رعايت ميكنيد من هم بايد اين كار رو بكنم! در ضمن دوست خوبمون كه گفتند ضبط صدا نداره احتمالا از ورژن هاي پايين استفاده ميكنن. ورژن 4 به بعد ضبط صدا داره خيلي هم خوب كار ميكنه.

از شما ممنونم ناصر جان که یادآوری کردید:46:....

بله کاملا درسته...

anti_girl
17-01-2008, 14:30
سلام
تورج جان آهنربایی که تو اسپیکرها هستش
دوست عزیز ببین اهنربایی که در اسپیکر ها هست اگه قرار باشه اختلال درست کنه اول رو مانیتور این کار رو میکنه چون همیشه کنار مانیتو هست در ضمن woofer یا همون تیکه سوم اره چون اهنرباش قویه ممکنه اختلال درست کنه اگه حدود 20 یا 30 سانت فاصله داشته باشه هیچی نمیشه منم گفتم بزار زیره مانیتور که صفحه مانیتور به لرزه بیافته :31:

فرشادفرشاد
28-01-2008, 21:45
با سلام
چطور V3x رو فارسی کنم تامسیج های فارسی رو بگیره؟
با تشکر

anti_girl
28-01-2008, 23:15
دوست عزیز پک فارسی ساز رو با نرم افزرا rsd رو گوشی بریز فارسی میشه تو اولین فرصت واست لینک میزارم

80451601
31-01-2008, 11:46
با سلام به همگي
من مي خوام بدونم چگونه ميشه نرم افزارهاي گوشي v3x رو به روز كرد منظورم سيستم عامل يا همون اپراتور گوشي و نرم افزارهاي داخل خود گوشي هست.
با تشكر
80451601

Corvette
31-01-2008, 17:02
با سلام به همگي
من مي خوام بدونم چگونه ميشه نرم افزارهاي گوشي v3x رو به روز كرد منظورم سيستم عامل يا همون اپراتور گوشي و نرم افزارهاي داخل خود گوشي هست.
با تشكر
80451601

سلام دوسته عزیز....ببین شما میتونی یه سری امکانات رو به گوشیت اضافه کنی.... و کاراییش رو افزایش

بدی.... و راهش هم فلش و یا فلکس کردنه گوشی هستش...:12:

Amo v3x
01-02-2008, 14:53
Kako Ha Kheili Mamnon Man Halo Miram Emtehan Konam Dasetoon Dard Nakone:46:

80451601
02-02-2008, 12:48
با سلام
يعني اين گوشي امكان update نرم افزاراش از طريق اينترنت (مثل گوشي هاي nokia) رو نداره؟
80451601

Corvette
02-02-2008, 13:22
با سلام

يعني اين گوشي امكان update نرم افزاراش از طريق اينترنت (مثل گوشي هاي nokia) رو نداره؟
80451601

سلام.عرض کردم که... این امکان وجود داره...ولی نه مثله نوکیا...به شکله دیگه..

ABDOLLAH.A.Dَ
07-02-2008, 13:30
نام اسكين:
Hello Moto

نوع اسكين:
Split Skin

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لينك دانلود:

سلام
یکی کمکم کنه
هر کاری کردم نتونستم این اسکینو ( Hello Moto- Split Skin ) نصبش کنم توی درایو e فولدرهای icon و mini رو ساختم فایلهارو انتقال دادم فایلهای سیستمی رو هم توی A/System ریختم اسکینو هم چند بار با برنامه Skins.Manager و چند بار هم با برنامه
P2kCommander نصب کردم ولی نصب نشد که نشد تا حلا هم چندین بار گوشیمو به خاطر این اسکین فلش کردم آخه از ظاهر این اسکین خیلی خوشم می آد دوست دارم نصبش کنم.
خواهش میکنم اگه کسی این اسکینو نصب کرده یه لطفی بکنه مرحله به مرحله مراحل نصبش رو بگه . مرسی

anti_girl
07-02-2008, 17:35
دوست عزیز بر نامه p2kommander رو اجرا کن بعدش از توی my computer (خارج از برنامه) برو جایی که فایل های اسکین موجود هست تقریبا اخر هر اسکین یه فایل با اسم اسکین نوشته که قبلش کلمه install موجود هست اون رو اجرا کن و بعد دکمه execute رو بزن تا اسکین خودش نصب بشه امید وارم که با این روش بتونی به خواستت برسی(یادت نره برنامه رو اجرا کن ولی باهاش کاری نداشته باش)

ABDOLLAH.A.Dَ
07-02-2008, 21:17
دوست عزیز بر نامه p2kommander رو اجرا کن بعدش از توی my computer (خارج از برنامه) برو جایی که فایل های اسکین موجود هست تقریبا اخر هر اسکین یه فایل با اسم اسکین نوشته که قبلش کلمه install موجود هست اون رو اجرا کن و بعد دکمه execute رو بزن تا اسکین خودش نصب بشه امید وارم که با این روش بتونی به خواستت برسی(یادت نره برنامه رو اجرا کن ولی باهاش کاری نداشته باش)

سلام دوست عزیز... ممنون از جوابت
من اون کاری که گفته بودید رو انجام دادم instsll رو هم اجرا کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد . منظور اینه پنجره ای نیومد که execute داشته باشه چیکار باید بکنم . مرسی
در ضمن فرقی نمیکنه ساخت اون فولدرهای icon و mini بعد از این مرحله باشه یا قبل از اون مرحله . ممنون.

anti_girl
07-02-2008, 23:53
دوست عزیز وقتس inestall رو اجرا کردی نرم افزار p2kommander رو اجرا کرده بودی؟ در غیر این صورت این پیغام نمیاد

ABDOLLAH.A.Dَ
08-02-2008, 08:05
بله . اول نرم افزار p2kommander رو اجرا کردم بعد خارج از محیط این نرم افزار توی فولدر اسکین Hellomoto فایل install_Hellomoto.p2kc رو پیدا کردم و اون رو اجرا کردم ولی همونطور که گفتم هیچ اتفاقی نیافتاد.

anti_girl
08-02-2008, 10:35
نمیدونم ولی تا اونجا که من اطلاع دارم باید اون پیغام بیاد ببین درایورن درست نصب هست یا نه ؟ منم میخوام نصبش کنم اما الان نمیشه چون وقت ندارم ولی بهت خبرشو میدم

nader_888
12-02-2008, 18:45
سلام دوستان
برنامه ای که شکلک ها رو ضمیمه پیام کنه وجود نداره؟

Amo v3x
02-03-2008, 04:46
دوستای عزیز خودوم خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون مشکا اساسی V3x همینه که صدا ضبط نمیکنه اما حالا با کمک شما مگه جر ئات داره نکنه؟:5:

anti_girl
02-03-2008, 15:43
سلام دوستان
برنامه ای که شکلک ها رو ضمیمه پیام کنه وجود نداره؟

دوست عزيز مسير زير رو دنبال كن اميد وارم مشكلت حل بشه:create message>new text message>options>insert>pictureاونجا ميتوني شكلك ها رو ببيني و انتخاب كني

darvaze_setaregan
18-03-2008, 01:45
سلام دوستان
من تازه به جمع شما بروبچ گل پیوستم
البته با اجازۀ همگی
مطالب قبلی رو خوندم
خیلی جالب بودن دستتون درد نکنه
اونهایی که فایل فلش جدید v3x motorola رو دارن اگه میشه لینکشو بذارن
با نهایت تشکر

phantom2
18-03-2008, 06:34
راست ميگه.
حتي يه ساعت ديجيتالي معمولي 1000 تومني هم بايد يه چيزي مثل Cpu داشته باشه تا پردازش ديجيتالي كنه

srmsrm
18-03-2008, 12:09
سلامو يكي بداد من برسه. ديگه هر كاري ميكنم wap پيداش نيس. گزينه browsereديگه ندارم. كسي mmp درست يا اصلي v3x رو داره خواهش مي كنم واسم بزاره

Corvette
18-03-2008, 12:11
سلام دوستان
من تازه به جمع شما بروبچ گل پیوستم
البته با اجازۀ همگی
مطالب قبلی رو خوندم
خیلی جالب بودن دستتون درد نکنه
اونهایی که فایل فلش جدید v3x motorola رو دارن اگه میشه لینکشو بذارن
با نهایت تشکر

سلام خوش اومدی...

این آخرین فلشه... اطلاعات و لینکهاش اینجاست

:12:

darvaze_setaregan
18-03-2008, 22:46
سلام دوستان عزیز

من یه گوشی v3x خریدم

بوت لودر گوشی من 0.6.82 هستش

اس وی ورژنش R252211LD_U_85.9B.COR

ترانسفر مود serial RS_232

نسخه DSP S/w 40970000
هستش

اگه ممکنه لینک مستقیم دانلود فایل فلش یا فلکس که جدید ترین ورژنش باشه با پشتیبانی کامل بذارید

لطفا لینک مستقیم بذارید

با نهایت تشکر از همه دوستان

Corvette
19-03-2008, 05:07
یه نگاه مینداختی همون جا بودا.... در هر حال اینم لینکاش..

اینم تو 4shared

anti_girl
19-03-2008, 12:42
تكراري !!!!!!!

anti_girl
19-03-2008, 12:43
مسعود جان يادت رفت بگي اين پك كه لينك دادي رو حتما بايد با Moto cup فلش كرد در غير اين صورت گوشي قفل ميكنه

Corvette
19-03-2008, 15:19
مسعود جان يادت رفت بگي اين پك كه لينك دادي رو حتما بايد با Moto cup فلش كرد در غير اين صورت گوشي قفل ميكنه

مرسی تورج جان .. آره میخاستم بنویسم.... یادم رفت!! ممنون که یاد آوری کردی:46:

darvaze_setaregan
19-03-2008, 21:38
age mishe link farsi kardanesh ro bezarid
mer30

darvaze_setaregan
19-03-2008, 23:58
link mostaghim fail .shx baraye farsi kardan age ghabelyt farsi shodan dare bezarid age mishe komakam konid ke farsish konam alan ham ba goshim varede sait shodam
bara hamin englisi type kardam age mishe shoma ham englisi type konid

rasti bazam az shoma be khater komakhaton nahayate tashakor ro daram

Corvette
20-03-2008, 01:57
ببین عزیز فقط یادت نره این مانستری که برات گزاشتم فقط و فقط باید با motocup فلش بزنی.. اینم برنامش

اینم پکه فارسی دقیقا مثله فلش اینو میریزی :12:

darvaze_setaregan
24-03-2008, 09:46
سلام
عزیز من تونستم فارسی کنم
از شما هم متشکرم
ولی این مانستر هم از اجرای بعضی بازیها جلوگیری میکنه
راه حلش چیه؟

Corvette
24-03-2008, 18:48
خاهش... برایه اجرایه بازی همیشه محدودیت هست ولی برو به این تاپیک .. این برنامه کمکت میکنه

beckham7
27-03-2008, 02:09
دوستان واسه قفل گذاری رو فایلها برنامه ای نیست? البته از xploremeمیشه یه جورایی استفاده کرد ولی واسه عام!!چیزی نیست ؟ درسته؟

darvaze_setaregan
28-03-2008, 12:29
سلام دوستان
من شنیدم که فلکس جدید موتورولا v3x اومده
بروبچ که ازش اطلاع دارند بگن
شنیدم که قابلیتهای زیادی پیدا کرده.

darvaze_setaregan
28-03-2008, 12:30
من شنیدم که فلکس جدید موتورولا v3x اومده
بروبچ که ازش اطلاع دارند بگن
شنیدم که قابلیتهای زیادی پیدا کرده.

darvaze_setaregan
28-03-2008, 13:39
برنامه میکس کردن فیلم و عکس که به صورت jar باشه اگه هست لینکشو بد ین
مرسی

Corvette
28-03-2008, 18:15
دوستان واسه قفل گذاری رو فایلها برنامه ای نیست? البته از xploremeمیشه یه جورایی استفاده کرد ولی واسه عام!!چیزی نیست ؟ درسته؟

مجتبی جان فکر کنم باشه ..البته خیلی خوب کار نمی کنن.... واسه موتو که میشه رو همه منو ها قفل گزاشت

نیازی نیست!!!

در ضمن میشه از همون xploreme هم که اشاره کردی استفاده کرد ..

حالا باز اگر نیاز داشتی بگو تا بگردم .:12:

beckham7
28-03-2008, 23:00
مرسی مسعود جان از همینجا سال جدید رو بهت تبریک میگم امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید

نه زیاد واجب نیست آخه تا اونجایی هم که منم فهمیدم همونجور که شما گفتید برنامه ای قوی وجود نداره

Corvette
29-03-2008, 14:34
مرسی مسعود جان از همینجا سال جدید رو بهت تبریک میگم امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید

نه زیاد واجب نیست آخه تا اونجایی هم که منم فهمیدم همونجور که شما گفتید برنامه ای قوی وجود نداره

خاهش میکنم. همچنین برایه تو ساله خوبی باشه رفیق:46:

pedram_sad
11-04-2008, 18:36
مشكل باز هم مشكل با اين V3X
اين بار تو باز كردن برنامه هاي مربوط به اينترنت
هر برنامه اي كه نصب ميكني موقع CONNECT به gprs اررور ميدن
فقط و فقط مرور گر خود گوشي اونم با مكافات connect ميشه
مشكل اصلي اينجاست كه اگه سايتي كه توش باشيم يكم سنگين و حجيم باشه browser گوشي در حد قفل شدن كند ميشه
و باتري هم به شدت داغ ميكنه:19:
ديگه يك جورايي دارم خسته ميشم از اين موتو:41:

anti_girl
11-04-2008, 22:25
ميشه متن ارور رو بنويسي؟در ضمن از چه برنامه هايي استفاده ميكني؟

beckham7
11-04-2008, 23:59
دوستان یه راه حل واسه این داغ کردن باتری نیست خیلی اعصاب خرد کنیه اصلا این باتری چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pedram_sad
12-04-2008, 18:28
دوستان یه راه حل واسه این داغ کردن باتری نیست خیلی اعصاب خرد کنیه اصلا این باتری چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
تو مشكلت داغ كردن باتريه
من اصلا باا خود باتري و شارژش مشكل دارم:41:
خيلي خيلي ضعيفه:13:
نميدونم شايد باتريه من خرايب شده يا مشكل پيدا كرده
چون باور نكردنيه من امروز گوشيم full charge شد
بعد رفتم دانشگاه فقط به اندازه 5 دقيقه از GPRS استفاده كردم اولين ICON باتري خالي شد:18:

pedram_sad
12-04-2008, 18:41
ميشه متن ارور رو بنويسي؟در ضمن از چه برنامه هايي استفاده ميكني؟
برنامه هاي مربوط به CONNECT شدن به YAHOO MESSENGER
مثله
YMtiny v 1.2.1
و
YMess 0.9
وقتي sign رو ميزنم بعد از حدود 3 دقيقه نوشتن connecting اين error رو ميده

Connection error
please chek the network connection availability or chek the phone network connectinon settings

و اصلا اون كادر مربوط به تبادل اطلاعات مربوط به data كه transfer ميشه نمياد اون بالا
برنامه opera mini فوق العاده كار ميكنه و سرعت فوق العادهاي هم داره

browser خود گوشي هم كار ميكنه با اين كه سرعتش كمه
ولي اين 2 تا نرم افزار اصلا ....:13:

anti_girl
12-04-2008, 20:13
به نظره من عيب از نرم افزار بايد باشه وقتي كه browser گوشي وصل ميشه ولي نرم افزار هاي ديگه ارور ميدن بايد عيب از اونا باشه البته اينم بگم كه ميشه از پك هم باشه وقتي برنامه فضا براي كار كردن نداره پس ارور ميده شما هم مثل بقيه از heartlessMOD@v3x استفاده ميكني؟

pedram_sad
12-04-2008, 23:20
به نظره من عيب از نرم افزار بايد باشه وقتي كه browser گوشي وصل ميشه ولي نرم افزار هاي ديگه ارور ميدن بايد عيب از اونا باشه البته اينم بگم كه ميشه از پك هم باشه وقتي برنامه فضا براي كار كردن نداره پس ارور ميده شما هم مثل بقيه از heartlessMOD@v3x استفاده ميكني؟

اره
از همين استفاده ميكنم
نميدونم والا شايد اينجوري باشه
ولي من اصلا از GPRS براي همين YAHOO ميخواستم استفاده كنم كه اينجوري شد :13:

anti_girl
13-04-2008, 11:28
منم خيلي مشتاق بودم كه استفاده كنم اما.......فعلا هم انقدر سرم شلوغه كه همين سايت رو هم بزور ميام انشالا وقتي مشكلات كمتر شد سعي ميكم راه حلي پيدا كنم

PAYAMدف
13-04-2008, 21:54
:41 باسلام و تشکر از شما بدلیل قرار دادن این نرم افزارها.
من دو مشکل دارم اگه می شه کمکم کنید

1- اول وقتی روی نام برنامه ها کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و نمی تونم برنامه ها را دانلود کنم
2- نرم افزار هایی که برای دانلود گذاشتین بعد نصب در گوشی v3x من فایلهای گوشی من رو نمی خوانند به عنوان مثال برنامه kd player ههیچ کدام از فایلهای صوتی و تصویری را نمی خواند اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید :20:
با تشکر

beckham7
14-04-2008, 00:48
:41 باسلام و تشکر از شما بدلیل قرار دادن این نرم افزارها.
من دو مشکل دارم اگه می شه کمکم کنید

1- اول وقتی روی نام برنامه ها کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و نمی تونم برنامه ها را دانلود کنم
2- نرم افزار هایی که برای دانلود گذاشتین بعد نصب در گوشی v3x من فایلهای گوشی من رو نمی خوانند به عنوان مثال برنامه kd player ههیچ کدام از فایلهای صوتی و تصویری را نمی خواند اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید :20:
با تشکر
1-شما باید کل چیزی رو که در قسمت کادر مربوط به برنامه نوشته شده کپی و در آدرس بار paste کنید و بعد اینتر کنید دقیقا مثل باز کردن یه سایت بعد باز شده از اونجا برنامه رو دانلود کنید
2-شما از چه مونسترپکی استفاده میکنید اصلا این کارو بکنید رو همون برنامه kd player برید بعد option رو بزنید این مسیر رو برید
option>premissions>user data related
بعد از باز کردن قسمت آخر اگه شد کل قسمتها رو روی never ask بذارید اگه هم نشد فقط گزینه دوم و سوم رو
حالا اگه kdplayer بدون مشکل اجرا میشه که موفق باشید اگه هم نه باید مونستر پک گوشیتون رو عوض کنید

PAYAMدف
15-04-2008, 01:15
1-شما باید کل چیزی رو که در قسمت کادر مربوط به برنامه نوشته شده کپی و در آدرس بار paste کنید و بعد اینتر کنید دقیقا مثل باز کردن یه سایت بعد باز شده از اونجا برنامه رو دانلود کنید
2-شما از چه مونسترپکی استفاده میکنید اصلا این کارو بکنید رو همون برنامه kd player برید بعد option رو بزنید این مسیر رو برید
option>premissions>user data related
بعد از باز کردن قسمت آخر اگه شد کل قسمتها رو روی never ask بذارید اگه هم نشد فقط گزینه دوم و سوم رو
حالا اگه kdplayer بدون مشکل اجرا میشه که موفق باشید اگه هم نه باید مونستر پک گوشیتون رو عوض کنید

:13:با عرض تشکر از کمک شما اما باید عرض کنم

در مورد مورد اول بعضی از برنامه به این شکل دانلود نمی شوند

:41:اما مورد دوم , منظور شما را از مونسترپک متوجه نشده ام اگر منظور شما برنامه نصب نرم افزار روی گوشی است من از برنامه Moto MIDlets Manager استفاده می کنم که البته در نتیجه تغییری حاصل نمی شود .
'
گزینه never ask هم وجود ندارد و همچنین باید بگویم برنامه kd player را به عنوان مثال عرض کردم کلیه برنامه هایی که نصب می کنم فایلهای گوشی را نمی خوانند و در Tools\Activation list برنامه ها عکسها ویدو ها و موزیکها خالی می باشند
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:46:

PAYAMدف
15-04-2008, 01:18
لطفا یکی به من جواب بده

darvaze_setaregan
15-04-2008, 10:58
سلام
خسته نباشید
از بچه ها کسی میدونه برای بالا اومدن v3xبدون سیم کارت چطور باید عمل کرد.
با نهایت تشکر از همه دوستان

anti_girl
15-04-2008, 11:20
دوست عزيز سيتم عامل v3x جاوا هست و قابليت بالا اومدن بدون سيم كارت رو نداره من فقط تونستم كه با ريختن يه پك جديد كه روش itunes داشت اهنگ هاي روي مموري رو اجرا كنم همين
موفق باشي

beckham7
15-04-2008, 21:43
:13:با عرض تشکر از کمک شما اما باید عرض کنم

در مورد مورد اول بعضی از برنامه به این شکل دانلود نمی شوند

:41:اما مورد دوم , منظور شما را از مونسترپک متوجه نشده ام اگر منظور شما برنامه نصب نرم افزار روی گوشی است من از برنامه Moto MIDlets Manager استفاده می کنم که البته در نتیجه تغییری حاصل نمی شود .
'
گزینه never ask هم وجود ندارد و همچنین باید بگویم برنامه kd player را به عنوان مثال عرض کردم کلیه برنامه هایی که نصب می کنم فایلهای گوشی را نمی خوانند و در Tools\Activation list برنامه ها عکسها ویدو ها و موزیکها خالی می باشند
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:46:
مورد اول لینک برنامه ها خراب شده باید لینک سالمو گیر بیارید
دو چون پک اولیه که روی گوشی نصب هست بدلایل امنیتی اجازه دسترسی برنامه ها به حافظه گوشی رو نمیده باید مونسترپکی روی گوشی نصب کنید(یعنی گوشی رو فلش کنید با یک مونسترپک جدید) که اجازه دسترسی به حافظه گوشی رو به برنامه های جاوا بده مثل پک heartless

beckham7
15-04-2008, 21:51
دوست عزيز سيتم عامل v3x جاوا هست و قابليت بالا اومدن بدون سيم كارت رو نداره من فقط تونستم كه با ريختن يه پك جديد كه روش itunes داشت اهنگ هاي روي مموري رو اجرا كنم همين
موفق باشي
با همون پکی که itunes داره میشه خوبم میشه مثل پکهای heartless بجز ورژن3 که فقط میشه جاوا اجرا کرد و آهنگ گوش داد

anti_girl
15-04-2008, 22:33
با همون پکی که itunes داره میشه خوبم میشه مثل پکهای heartless بجز ورژن3 که فقط میشه جاوا اجرا کرد و آهنگ گوش داد
دوست عزيز من نتونستم به جز همون itunes كه اونم خودش اجرا ميشد چيز ديگه اي اجرا كنم اگه شما ميتوني خوب بگو تا منم اجرا كنم در ضمن من با استفاده از نرم افزاري كه براي اجراي بازي در سايت up كرده بودي itunes رو پاك كردم ديگه اونم بالا نمياد:31:

beckham7
17-04-2008, 07:02
دوست عزيز من نتونستم به جز همون itunes كه اونم خودش اجرا ميشد چيز ديگه اي اجرا كنم اگه شما ميتوني خوب بگو تا منم اجرا كنم در ضمن من با استفاده از نرم افزاري كه براي اجراي بازي در سايت up كرده بودي itunes رو پاك كردم ديگه اونم بالا نمياد:31:
اگه میخاید itunes رو دوباره و درست نصب کنید احتیاجی به اون برنامه نیست معمولی نصبش کنید مثل اول میشه
دو واسه استفاده از امکانات گوشی بدون سیم کارت تو همون صفحه itunes دکمه # رو بزنید همه چی واضحه براحتی میتونید از امکانات گوشیتون بدون سیم کارت استفاده کنید البته بدون پک 3 heartless که گفتم چه جوری فقط از جاوا میشه استفاده کرد:10:

anti_girl
17-04-2008, 15:37
اين يكي رو تا حالا امتحان نكرده بودم اين همه با اين گوشي كار كردم اين يكي رو ........(مرسي)

beckham7
18-04-2008, 01:03
خاهش میکنم تورج جان

Corvette
19-04-2008, 16:29
موتورولا بازها بخونن ^^ كار با گوشي بدون سيم كارت

سلام ... اين كار روي سري Razr موتورولا جواب ميده ... من تست كردم (ولي در كل ، مسئوليت كار با خودتون)

(گوشيتون رو مطابق تاپيكهاي موجود در سايت ، روي كامپيوتر نصب كنيد)

1-برنامه P2k Advanced Editor رو باز كنيد....

2-كابل رو به گوشيتون متصل كنيد !

3- روي كليد Connec in p2k Mode كليك كنيد و صبر كنيد تا چراغ قرمز كنار كليد سبز بشه !

4- از طريق منوي Phone Services گزينه Seem Functions و سپس گزينه Seem 4a رو انتخاب كنيد ....

پنجره جديدي باز ميشه كه ميتونيد در اون توابع مربوط به سيم شماره 004a_0001 رو ببينيد !

5- حالا بايد دنبال توابع مربوط به سيم كارت بگرديم ....

براي اين منظور در كادر متني پنجره ، عبارت sim رو تايپ كنيد

6-روي كليد Find كليك كنيد ...

هموطور كه ميبيند تمام توابع مربوط به سيم كه 6-7 تا بيشتر نيستن پيدا ميشه ...

7 -روي كليد Read From Phone كليك كنيد تا مقادير ذخيره شده در گوشيتون خونده بشه !

8- حالا بايد از سيم گوشيتون بك آپ بگيريد ! براي اين كار روي كليد Write To disk كليك كنيد ! و در پنجر باز شده كليد Save روبزنيد !

9- در جدول توابع روي عبارت SEEM_ENABLED_PHONE دبل كليك كنيد و مقدار تابع رو از عدد 1 به عدد صفر تبديل كنيد !

10- روي كليد Write To Phone كليك كنيد !

11- پنجره رو ببنديد ... ممكنه بعد از اين كار از طرف برنامه پيغام خطا ارسال بشه ! پيغام رو yes كنيد و از برنامه خارج بشيد ! بعد يك بار گوشيتون رو خاموش و روشن كنيد ...

12- براي بار دوم گوشيتون رو خاموش كنيد ... سيم كارت رو دربياريد و گوشيتون رو روشن كنيد . ميبينيد كه از پيغام Insert Sim خبري نيست و ميتونيد بدون سيم كارت با بخشهاي مختلف گوشيتون كار كنيد !

کاره دوسته خوبمون آقا بهمن....

darvaze_setaregan
26-04-2008, 16:31
سلام به همه بچه های گل
نظرتون در مورد پک v4موتورولا وی تری ایکس چیه؟
لطفا نظرتون رو بگید.
مرسی

darvaze_setaregan
26-04-2008, 16:36
HeartlessMOD@V3X_V4_BL_0683-0684.rar (HeartlessMOD@V3X_V4_BL_0683-0684.rar)

HeartlessMOD@V3X_V4_BL_0681-0682.rar (HeartlessMOD@V3X_V4_BL_0681-0682.rar)

HeartlessMOD@V3X_V4_BL_0671.rar (HeartlessMOD@V3X_V4_BL_0671.rar)

از بروبچ که دانلود کردن حتما نظر شون رو بگن

darvaze_setaregan
26-04-2008, 16:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) HeartlessMOD@V3X V4 For 0.6.83/0.6.84 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : HeartlessMOD@V3X Version 4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Before we start ; Consider that you apply everything at your very own risk !!! Important : Monster pack is bootloader dependant, download the compatible version for your phones' bootloader and flash with Motokup 0.2 ! Hello all, Since the third version of HeartlessMOD@V3X, Many people have asked for the new version but i decided to wait for new findings. I think that i was right to wait. To be honest, i don’t believe that this monster pack has some unique features like the previous hmod v2 and v3. However i do believe that Version 4 is the most professional, multimedia oriented, graphically unique, stable and bug free. I’ve optimized it for those who would flash and don’t need to touch anything else. I didn’t include any buggy moddings like the itunes, the flip close / open sounds and some buggy patches. I’ve also fixed all the known bugs of Version 3 and improved my nice flex. There’re noticible new adjustments like new file format for captured photos and videos, 4 mb java heap size for faster applications and 3d gaming speed, mma_ucp from skin folder for those who likes to use special skins. Since the time of version 3, i’ve improved my graphics skillz so i didn’t forget to improve the monster pack visually. The Drm of the mp is fully MotoMagX LinuX style and patched ready for itunes, Skins are well selected and unique for people with different tastes, external display skin is also very nice. Font is segou bold condensed clear type from windows vista . It looks very clear, too. Mp is based on the latest and fastest known software which is currently R252211_U_85.9B.E6P. It’s unlocked and unbranded. Shortly, this work is an all in one package that will re ... [more ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] (23.22 MB) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04-21-200864[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) HeartlessMOD@V3X V4 For 0.6.71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : HeartlessMOD@V3X Version 4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Before we start ; Consider that you apply everything at your very own risk !!! Important : Monster pack is bootloader dependant, download the compatible version for your phones' bootloader and flash with Motokup 0.2 ! Hello all, Since the third version of HeartlessMOD@V3X, Many people have asked for the new version but i decided to wait for new findings. I think that i was right to wait. To be honest, i don’t believe that this monster pack has some unique features like the previous hmod v2 and v3. However i do believe that Version 4 is the most professional, multimedia oriented, graphically unique, stable and bug free. I’ve optimized it for those who would flash and don’t need to touch anything else. I didn’t include any buggy moddings like the itunes, the flip close / open sounds and some buggy patches. I’ve also fixed all the known bugs of Version 3 and improved my nice flex. There’re noticible new adjustments like new file format for captured photos and videos, 4 mb java heap size for faster applications and 3d gaming speed, mma_ucp from skin folder for those who likes to use special skins. Since the time of version 3, i’ve improved my graphics skillz so i didn’t forget to improve the monster pack visually. The Drm of the mp is fully MotoMagX LinuX style and patched ready for itunes, Skins are well selected and unique for people with different tastes, external display skin is also very nice. Font is segou bold condensed clear type from windows vista . It looks very clear, too. Mp is based on the latest and fastest known software which is currently R252211_U_85.9B.E6P. It’s unlocked and unbranded. Shortly, this work is an all in one package that will re ... [more ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] (23.22 MB) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 04-21-200894[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) HeartlessMOD@V3X V 4 For 0.6.81/0.6.8.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : HeartlessMOD@V3X Version 4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Before we start ; Consider that you apply everything at your very own risk !!! Important : Monster pack is bootloader dependant, download the compatible version for your phones' bootloader and flash with Motokup 0.2 ! Hello all, Since the third version of HeartlessMOD@V3X, Many people have asked for the new version but i decided to wait for new findings. I think that i was right to wait. To be honest, i don’t believe that this monster pack has some unique features like the previous hmod v2 and v3. However i do believe that Version 4 is the most professional, multimedia oriented, graphically unique, stable and bug free. I’ve optimized it for those who would flash and don’t need to touch anything else. I didn’t include any buggy moddings like the itunes, the flip close / open sounds and some buggy patches. I’ve also fixed all the known bugs of Version 3 and improved my nice flex. There’re noticible new adjustments like new file format for captured photos and videos, 4 mb java heap size for faster applications and 3d gaming speed, mma_ucp from skin folder for those who likes to use special skins. Since the time of version 3, i’ve improved my graphics skillz so i didn’t forget to improve the monster pack visually. The Drm of the mp is fully MotoMagX LinuX style and patched ready for itunes, Skins are well selected and unique for people with different tastes, external display skin is also very nice. Font is segou bold condensed clear type from windows vista . It looks very clear, too. Mp is based on the latest and fastest known software which is currently R252211_U_85.9B.E6P. It’s unlocked and unbranded. Shortly, this work is an all in one package that will re ... [more ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] (23.22 MB

darvaze_setaregan
26-04-2008, 16:49

:8:
حتما نظرتون رو بگین:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:

darvaze_setaregan
26-04-2008, 17:20

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

darvaze_setaregan
03-05-2008, 12:55
سلام
کسی آدرس دانلود بازی جدید داره؟

darvaze_setaregan
09-05-2008, 00:29
سلام بروبچ گل
کسی میدونه چطور میشه صفحه ای که هنگام بولوتوث میاد پنهان کرد تا از بقیۀ امکانات مثل پخش فایل صوتی هم استفاده کرد؟

anti_girl
11-05-2008, 11:38
دوستان كسي هست كه اين پك رو امتحان كرده باشه؟

darvaze_setaregan
11-05-2008, 18:11
چطور مگه anti grle جان؟

darvaze_setaregan
11-05-2008, 18:12
چطور مگه anti girl جان؟

anti_girl
11-05-2008, 18:34
سلام دوست عزيز من فقط دانلودش كردم هنوز نتونستم امتحانش كنم دوست عزيزم براي همين پرسيدم

naser maldini
13-05-2008, 13:02
سلام آقا تورج من امتحان کردم. حرف نداره.

naser maldini
13-05-2008, 13:04
سلام بروبچ گل
کسی میدونه چطور میشه صفحه ای که هنگام بولوتوث میاد پنهان کرد تا از بقیۀ امکانات مثل پخش فایل صوتی هم استفاده کرد؟

میتونی دکمه ی اینترنت رو به عنوان مولتی مدیا تغییربدی. اون وقت میتونی این کار رو بکنی. البته یه کار دیگه هم میشه کرد تا به همه قسمت های گوشی دسترسی داشته باشی ولی به علت عجله فعلا نمیتونم بنویسم.

anti_girl
13-05-2008, 13:48
سلام ناصر جان مرسي
اين روزا انقدر گرفتارم كه حوصله هيچ كاري ندارم .........
به يكي از دوستانم تو همين كاوپ قول دادم برم پيشش براي گوشيش اما راستش هنوز نرفتم .....
شايد امروز برم فلش كنم.......شايد خودمو سر گرم كنم بهتر باشه

abbas_amiri
14-05-2008, 22:56
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید که با اون بشه از طریق کامپیوتر برای v3x اس ام اس نوشت و اس ام اس نوشته شده در گوشی هم ذخیره شود.
motorola phon tools اس ام اس ها رو تو گوشی ذخیره نمیکنه فقط ارسال می کنه.

anti_girl
16-05-2008, 17:11
تا اون جا كه من اطلاع دارم نرم افزاري با اين امكان وجود نداره دوست عزيز

darvaze_setaregan
22-05-2008, 14:57
سلام بروبچ گل

anti_girl
22-05-2008, 21:25
دوست عزيز مدل گوشيت چيه؟

naser maldini
15-06-2008, 18:29
سلام بروبچ گل

سلام دوست عزیز. این آموزش توی پی سی موب هم هست که عینا همینجا هم میزارمش.

آموزش استفاده از قسمت های مختلف گوشی موقع دریافت بلوتوث در موتورولا
همون طور که میدونید تو گوشی های موتورولا موقع دریافت بلوتوث نمیتونید با گوشی کار کنید ولی با ترفندی که پایین یاد میگیرید میتونید موقع دریافت و یا فرستادن فایل با بلوتوث هر کاری که دلتون خواست با گوشی انجام بدید. مثلا میتونید آهنگ گوش کنید، برنامه جاوا اجرا کنید، به بخش تنظیمات گوشی برید و یا هر کاری که دلتون خواست انجام بدید. این موضوع رو تقریبا 1 ماه قبل که با محمد رضا ( mri2599) تلفنی حرف میزدم کشف کردم در واقع این رو گفتم تا بدونید در آموزشی که میزارم محمد رضای عزیز هم نقش داره و از ایشون به خاطر کمکشون تشکر میکنم. این ترفند روی v3x جواب داده و به احتمال زیاد روی بقیه گوشی ها هم جواب میده.

روش کار:
مرحله اول: اولین کاری که باید انجام بدید اینه که باید شورت کات (میانبر) گوشی رو فعال کنید. دقت کنید که این کار فقط واسه v3x لازمه که انجام بدید و بقیه گوشی ها کلید میانبر رو خودشون دارند که همون کلید وسطی مربوط به منو هست. واسه فعال کردن کلید میانبر توی v3x تغییر seem زیر رو باید انجام بدید:
Seem 005b_0001 , offset 19 , cheng to 14
بعد از تغییر بالا کلید video call شما (کلید بالای دکمه سبز ) به عنوان کلید میانبر عمل میکنه. حال برای قسمت های مختلف شماره میانبر رو تعیین کنید. به عنوان مثال برای تعیین کلید میانبر برای بخش multimedia به این شکل عمل میکنید: روی آیکون multimedia رفته و کلید videocall رو به مدت چند ثانیه نگه میدارید که با این کار پیغامی به این شکل ظاهر میشه: Assign Shortcut for "multimedia" که شما گزینه ی yes رو انتخاب میکنید. بعد از این کار صفحه ای باز میشه که میتونید اسم و شماره مورد نظر رو انتخاب کنید که در این ترفند مثلا نام multimedia و کلید شماره 1 رو انتخاب میکنیم. بعد از این تنظیمات، Done رو انتخاب کنید. حالا اگه شما دکمه videocall رو بزنید و بلافاصله دکمه ی 1 رو فشار بدید به بخش multimedia منتقل می شوید. این کار رو برای بقیه قسمت هایی که نیاز میدونید میتونید انجام بدید. برای بقیه گوشی ها که از قبل کلید میانبر داشتن فقط به جای استفاده از دکمه videocall از دکمه وسطی منو استفاده میکنید.

مرحله دوم: موقی که فایل رو با بلوتوث دریافت میکنید و یا انتقال میدید تنها دکمه ای که کار میکنه دکمه سبزتون هست که شما رو به بخش Dialled calls ها منتقل میکنه (با تشکر از محمد رضا به خاطر این مطلب). پس شما موقع بلوتوث ابتدا دکمه سبز رو فشار میدید تا به بخش dialed calls ها منتقل بشید و درصدبار مربوط به بلوتوث مخفی بشه و بعد از اون با زدن کلید میانبر و شماره مربوطه به بخش مورد نظر انتقال پیدا میکنید.
شما میتونید با این کار برای برنامه های جاوا و بقیه قسمت های گوشی مثل پیغام ها، تنظیمات، دوربین عکاسی و فیلم برداری و ... هم کلیدی رو تعیین کنید تا مثلا اگه موقع بلوتوث احتیاج به فیلمبرداری پیدا کردید بلافاصله ابتدا با فشردن کلید سبز و سپس کلید میانبر و در نهایت با فشردن شماره مربوط به فیلمبرداری بتونید بدون معطلی فیلم نیز بگیرید. به عنوان مثال بنده برای دیکشینری کلید میانبر+1 رو انتخاب کردم و اگه موقع کار با بلوتوث به اون احتیاج پیدا کردم کلید ها رو به ترتیب زیر فشار میدم تا دیکشینری گوشیم فعال بشه: 1 – دکمه سبز 2 – دکمه video call 3 – دکمه 1

امیدوارم آموزش سودمند بوده باشه.
موفق باشید....
منبع : w w w . p 3 0 m o b . c o m

beckham7
15-06-2008, 18:36
بدون زدن دکمه سبز و استفاده مستقیم از میانبرهای تعریف شده هم براحتی قابل استفاده است

anti_girl
15-06-2008, 22:48
ممنون ناصر جان خيلي مفيد بود داداش به ما بيشتر سر بزنين دلمون خيلي تنگ ميشه.................!

parad
18-06-2008, 19:04
دوستان کاربران و مدیران عزیز بعد از این همه فعالیت یک خسته نباشد هم از طرف اینجانب داشته باشین واقعا از همتون ممنونم کاش همه دوستیها اینجوری باشه

anti_girl
18-06-2008, 19:51
دوستان کاربران و مدیران عزیز بعد از این همه فعالیت یک خسته نباشد هم از طرف اینجانب داشته باشین واقعا از همتون ممنونم کاش همه دوستیها اینجوری باشه

سلام دوست عزيز
اينجا تو p30world همه دوستيها همين جوريه دوسته من اين جا هيچ كسي نسبت به دوستش بدي نميكنه ..........:40:

naser maldini
20-06-2008, 15:53
بدون زدن دکمه سبز و استفاده مستقیم از میانبرهای تعریف شده هم براحتی قابل استفاده است

بنده در v3x موفق به انجام این کار نشدم. یعنی مستقیم با دکمه میانبر نتونستم کاری بکنم.

beckham7
21-06-2008, 09:56
بنده در v3x موفق به انجام این کار نشدم. یعنی مستقیم با دکمه میانبر نتونستم کاری بکنم.
قصد جسارت نداشتم آقا ناصر فقط همینی که گفتم خیلی وقته که استفاده میکنم یعنی راستش تعجب کردم وقتی اینو دیدم
حالا جریان چیه نمیدونم

abbas_amiri
21-06-2008, 11:58
با سلام خدمت همه دوستان و بخصوص آقا ناصر
راستش من چند وقت پیش گوشی v3x خودمو با آخرین ورژن مانسترپک heartless فلش کردم یکی از امکاناتی که تو این ورژن اضافه شده اینه که مثل دفترچه تلفن تو قسمتهای دیگه (صدا و ویدیو) میشه به فایلها با فشردن اولین حرف از اسمشون دسترسی پیدا کرد.
به طور مثال اگر فایلی به اسم fantezy وجود داشته باشد با سه بار فشردن دکمه 3 (f) به اون فایل میرسی.
ولی بعد نصب یکی از فونتهایی که آقا ناصر زحمتشو کشیده بودن این امکان از بین رفت و و در مثال بالا پیغام no f's foundرو میده در حالی که فایل fantezy سر جاشه!!
لطفا اگر در این خصوص راه حلی دارید راهنمایی کنید خوشحال میشم.
البته من چند تا فونت رو امتحان کردم که همگی حاصل تلاش ناصر عزیز بود.
با تشکر فراوان از همه دوستانی که در اینجا زحمت میکشند.

pedram_sad
21-06-2008, 16:53
راستش من چند وقت پیش گوشی v3x خودمو با آخرین ورژن مانسترپک heartless فلش کردم یکی از امکاناتی که تو این ورژن اضافه شده اینه که مثل دفترچه تلفن تو قسمتهای دیگه (صدا و ویدیو) میشه به فایلها با فشردن اولین حرف از اسمشون دسترسی پیدا کرد.
به طور مثال اگر فایلی به اسم fantezy وجود داشته باشد با سه بار فشردن دکمه 3 (f) به اون فایل میرسی.
ولی بعد نصب یکی از فونتهایی که آقا ناصر زحمتشو کشیده بودن این امکان از بین رفت و و در مثال بالا پیغام no f's foundرو میده در حالی که فایل fantezy سر جاشه!!

دوست عزيز سوالت رو 2 جا پرسيدي
سعي كن در تاپيك گوشي مربو طه مطرح بشه از اين به بعد
موفق باشي

Corvette
21-06-2008, 22:47

سلام.
درسته فکر میکنم با نصبه پکه فارسی این مزیت از بین میره و ارتباطی با فونت هایه آقا ناصر نداره.

anti_girl
23-06-2008, 11:38
سلام
گفته مسعود عزيز درسته با نصب پك فارسي اين امكان ديگه وجود نداره

naser maldini
06-07-2008, 11:00
سلام دوستان ببخشید دیر به دیر جواب میدم. این امکان به احتمال خیلی زیاد به علت دیکشینری Itap پک زبان هست و چون زبان فارسی این قسمت رو توی پک فارسی نداره به همین جهت این قابلیت از بین میره.

naser maldini
06-07-2008, 11:03

ممنون دوست عزیز. شاید جوابش اون چیزی باشه که تو پست بالا گفتم. ضمن اینکه فونت های زیبای دیگه ای توی W W W . P 3 0 M O B . C O M موجود هست و آخریش رو هم دیروز درست کردم که یه فونت شبیه به نستعلیق هست. خوشحال میشم یه سر بزنید.

naser maldini
06-07-2008, 11:07
قصد جسارت نداشتم آقا ناصر فقط همینی که گفتم خیلی وقته که استفاده میکنم یعنی راستش تعجب کردم وقتی اینو دیدم
حالا جریان چیه نمیدونم

دوست عزیزم بنده چند تا تغییر تو کلید ها انجام دادم شاید علتش همین باشه. بنده کلید ویدئو کال رو قبلا به عنوان اسکرین شات تنظیم کرده بودم که بعدها اون رو به کلید براورز تغییر دادم. احتمالا این تغییر کارکرد کلید ها باعث شده که گوشی من عکس العمل متفاوتی نشون بده. در ضمن دوست عزیزم ما هممون تشنه یادگیری و بحث و جدال هستیم و جسارت کیلویی چنده؟ راحت باشید و مثل یک دوست هر طور که دلتون خواست باهام حرف بزنید. آی لاو یو همه یتان را.:40:

arashf
10-07-2008, 17:03
سلام بچه ها من يه مشكل دارم لطفا يكي كمك كنه . v3x م موقع تماس قفل مي كنه چيكار كنم ؟

GsM
04-08-2008, 10:33
سلام عزیز
موتو از این مورد ها زیاد پیدا میکنه!
اگه مستر ریست کردی نشد...با احتیاط مستر کلیر کن!
اگه بازم نشد.. مجبوری فلش کنی...
آموزش فلش تو همین زیر مجموعه است....
از جستجو استفاده کنید...
یا علی

shahramcat
10-08-2008, 00:29
در حالت کلی مثلا برای نصب تم یا برنامه یا هرچی بین V3X و V3xx فرقی نیست ؟

در مورد V6 چه طور ؟

ممنون

Corvette
12-08-2008, 19:33
در حالت کلی مثلا برای نصب تم یا برنامه یا هرچی بین V3X و V3xx فرقی نیست ؟

در مورد V6 چه طور ؟

ممنون

در حالته کلی خیر! چون پا یه سیستم عامله این گوشی ها شبیه هستند.

فقط اسکینه مورده نظر باید برایه همون گوشی ساخته شده باشه وگرنه مشکل ساز میشه.

pedram_sad
13-08-2008, 15:44
مسعود جان
اين opera Mini جديد ورژن 4 رو براي v3x داري ؟
ظاهرا اين گوشي اين ورژن رو support نميكنه
تو خود سايت Opera Mini كه رفتم براي dl نسخه v3x نبود

Corvette
13-08-2008, 19:05
مسعود جان
اين opera Mini جديد ورژن 4 رو براي v3x داري ؟
ظاهرا اين گوشي اين ورژن رو support نميكنه
تو خود سايت Opera Mini كه رفتم براي dl نسخه v3x نبود

بفرما آقا پدرام

mostafa54
17-08-2008, 17:00
سلام

ایول به همگی ! یکی دو سالی میشه که اینجا نیامده بودم !
احتمالا اینو میدونین ولی بهترین firmware برای موتورولا V3x همون HeartlessMOD@V3X V4 هست چون میتونین بطور کامل به سبستم فایل دسترسی داشته باشین تازه از نظر انتن دهی بهتر شده و ... بطور مستقیم و خارج از دوربین میتونین فلش گوشی رو مثل چراغ قوه روشن نگه دارین و...

حالا یه سر به این سایت بزنین و Xplore Me رو نصب کنین بعد Permission رو به AcessAll تغییر بدین حالا دیگه به تمام فایلها و فولدرهای گوشی دسترسی دارین انگار که گوشیتون سیستم عامل داره ! تازه این برنامه قادر به پخش فابلهای صوتی و تصویری بطور مستقیم هست و...

فعلا بای ! :20:

hasanbagheri
19-08-2008, 12:05
با سلام به همگی من برنامه نصب گوشی موتورولاv3x را ندارم از کدوم سایت دانلود کنم؟

Corvette
20-08-2008, 20:43
با سلام به همگی من برنامه نصب گوشی موتورولاv3x را ندارم از کدوم سایت دانلود کنم؟

یه نگاهی به این بنداز

srmsrm
20-09-2008, 16:43
سلام. من بعداز فلش کردن باHeartlessMOD@V3X V4 ونصب فارسیی میتونم فارسی بنویسم ولی نمیتونم بفرستم. اگه میشه راهنمای کنید

srmsrm
20-09-2008, 16:50
یه مشکل دیگه هم دارم. itunes پاک شده هر کاری میکنم دوباره نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟

mostafa54
21-09-2008, 11:43
سلام. من بعداز فلش کردن باHeartlessMOD@V3X V4 ونصب فارسیی میتونم فارسی بنویسم ولی نمیتونم بفرستم. اگه میشه راهنمای کنید

برای ارسال اس ام اس فارسی باید unicode رو با استفاده از سیم زیر فعال کنید

Enable unicode support : Seem: 0032_0001 Offset: 3F Bit 4: Uncheck

:11:

در ضمن هرگونه سوالی در مورد Heartless V4 دارید در این فایل pdf آمده است . موفق باشید. :46:

naser maldini
23-10-2008, 02:09
یه مشکل دیگه هم دارم. itunes پاک شده هر کاری میکنم دوباره نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟

برای این کار باید گوشی رو به کامپیورتر وصل کنید و پوشه مربوط به دیتابیس itunes رو از مموری کارتتون حذف کنید و بعدا اقدام به نصب اون بکنید.:11:

hoka2006
23-10-2008, 09:59
دوستان از فلش جدید خبری نیست ؟؟؟؟

shm202000
16-11-2008, 00:48
سلام دوستانیک سوال داشتم که اگه من رو راهنمایی کنید ممنون می شم.
ایا راهی هست که اس ام اس هایی که توی اینباکس هستن رو به کامپیوتر و یا گوشی دیگری انتقال داد؟(منظورم فوروارد کردن نیست)
منتظر پاسخ شما دوست گرامی هستم.
با تشکر

Corvette
16-11-2008, 10:15
سلام دوستانیک سوال داشتم که اگه من رو راهنمایی کنید ممنون می شم.
ایا راهی هست که اس ام اس هایی که توی اینباکس هستن رو به کامپیوتر و یا گوشی دیگری انتقال داد؟(منظورم فوروارد کردن نیست)
منتظر پاسخ شما دوست گرامی هستم.
با تشکر

سلام... آره یه جورایی..

با نرم افزار motorola phone tools می تونی از sms ها به صورته text رویه سیستمت بک آپ بگیری...

حالا اگر گوشی که اون طرفه قضیه هستش میتونه text بگیره از pc اونارو انتقال بدی بش.. البته اگر هر دو تا

گوشی یه مدل هستند مثلا v3x راه بسیار ساده تری هم هست.:12:

80451601
18-11-2008, 08:55
آقا چه جوري Unicode رو با استفاده از سيم فعال مي كنن؟
تو رو خدا يه كمكي برسونيد
من نمي تونم SMS فارسي بفرستم با اينكه پك زبان رو نصب كردم
:41::40:

Corvette
18-11-2008, 13:02
آقا چه جوري Unicode رو با استفاده از سيم فعال مي كنن؟
تو رو خدا يه كمكي برسونيد
من نمي تونم SMS فارسي بفرستم با اينكه پك زبان رو نصب كردم
:41::40:

دوسته عزیز باید سیم کردن رو یاد بگیرید....

کاره سختی نیست...

اینو بخون واسه شروع منبع : میلاد GSM

اینم نرم افزار واسه سیم کردن.

80451601
18-11-2008, 19:44
سلام و تشکر از جوابتون
من یک پک زبان به اسم V3x_R252211LD_English_Arabic_Parsi_DXFactor رو روی گوشیم نصب کردم. که بعد از نصبش SMS فارسی رو می گیره ولی نمی تونم SMS فارسی بفرستم. یعنی فارسی تایپ میشه ولی SMS خالی ارسال می شه.
با نرم افزار FlexEditor مراحلی که گفته شده بود رو خواستم انجام بدم ولی Offset: 3F Bit 4 غیر فعال بود فکر کنم معنیش این باشه که گوشیم Unicode رو ساپورت می کنه.
ولی بازهم نتونستم SMS فارسی بفرستم.:41:
هم اکنون نیازمند یاری سزتان هستم:11:

Corvette
19-11-2008, 11:50
سلام و تشکر از جوابتون
من یک پک زبان به اسم V3x_R252211LD_English_Arabic_Parsi_DXFactor رو روی گوشیم نصب کردم. که بعد از نصبش SMS فارسی رو می گیره ولی نمی تونم SMS فارسی بفرستم. یعنی فارسی تایپ میشه ولی SMS خالی ارسال می شه.
با نرم افزار FlexEditor مراحلی که گفته شده بود رو خواستم انجام بدم ولی Offset: 3F Bit 4 غیر فعال بود فکر کنم معنیش این باشه که گوشیم Unicode رو ساپورت می کنه.
ولی بازهم نتونستم SMS فارسی بفرستم.:41:
هم اکنون نیازمند یاری سزتان هستم:11:

بفرما عزیز. یه راهش اینه

- ابتدا برنامه p2k advanced editor را نصب كن.روي connect in p2k mode در بالاي صفحه كليك كن تا دايره سمت چپ از رنگ قرمز به سبزتغيير كنه و در گوشه پايين صفحه اسم گوشيت را بنويسه.
2- از منوي بالاي صفحهروي phone services كليك كن. بعد seem function بعد seem32 function.
3- حالا ازپايين صفحه روي read from phone كليك كن تا اطلاعات گوشيت خوانده شه.
4- حالابگرد تا گزينه Unicode_MOSMS_AVAILABLE را پيدا كني. بعد تيك جلوي گزينه press space key to switch function رو فعال كن.
5- حالا از پايين صفحه روي write to phone كليك كن.بعد از بالا روي reset phone يكبار كليك كن.

اینم نرم افزاره مربوطه..

80451601
19-11-2008, 12:05
سپاس از لطف‌تون
آقا دمت گرم، مشکلم حل شد:40:
دو سوال ديگه:
1- من خيلي با اين نرم‌افزارها آشنا نيستم مرجعي براي آشنايي و معرفي نرم افزارها و كاركردهاش سراغ دارين؟
2- اين مونستر پك HeartlessMOD@V3X_V4 v رو امنحان كردين؟ قابل اطمينان هستش؟ اگه جواب مثبته از كجا ميشه دانلودش كرد (لينكي كه تو اين تاپيك بچه‌ها قرار دادن فكر كنم مشكل داره چون بعد دانلود 30% فايل يه دفعه متوقف ميشه) و اينكه اين مونستر پك زبان فارسي رو هم داره يا بايد اون رو بصورت مجزا نصبش كرد؟
متاسفم از اينكه زياد سوال مي‌پرسم ايشاا... كه مي‌بخشين بنده رو :11:
سپاسگزارم

Corvette
20-11-2008, 14:59
سپاس از لطف‌تون
آقا دمت گرم، مشکلم حل شد:40:
دو سوال ديگه:
1- من خيلي با اين نرم‌افزارها آشنا نيستم مرجعي براي آشنايي و معرفي نرم افزارها و كاركردهاش سراغ دارين؟
2- اين مونستر پك HeartlessMOD@V3X_V4 v رو امنحان كردين؟ قابل اطمينان هستش؟ اگه جواب مثبته از كجا ميشه دانلودش كرد (لينكي كه تو اين تاپيك بچه‌ها قرار دادن فكر كنم مشكل داره چون بعد دانلود 30% فايل يه دفعه متوقف ميشه) و اينكه اين مونستر پك زبان فارسي رو هم داره يا بايد اون رو بصورت مجزا نصبش كرد؟
متاسفم از اينكه زياد سوال مي‌پرسم ايشاا... كه مي‌بخشين بنده رو :11:
سپاسگزارم

خاهش ...

1. مرجع فارسی که دقیقا اشاره کنه خیر.. ولی تو همین کلوپ و همچنین سایت عالیه

که بهترین مرجعه فارسیه میتونی مطالبه مفیدی در این زمینه بدست بیاری.

2. بیین دوسته من این مانستری که نام بردی از هکر بزرگ موتو semseddin هست که هر کاری میکنه عالیه

پس تو خوب بودنش شک نکن... در مورده مشکله دانلودت هم شما این صفحه رو یه نگاه بنداز..

با توجه به بوت لودرت فایله مورده نظرت رو دانلود کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن بعد از فلش باید با پکه فارسی یه ریفلشه ساده هم بکنی. :12:

MARG3
03-12-2008, 22:08
جيپي اس داره يا نه صداش چقدر كمه

ali zi zeperto
06-01-2009, 11:06
دوستان من ديشب اين گوشي رو خريدم.اما متاسفانه وقتي وصلش مي كنم به سيستمم نمي شناستش.از سايتهاي ديگه هم كلي فايل دانلود كردم اما همه سر كاري بودن.گفتم يكي كه اينجا مطمئنش رو داره يه لطفي كنه بذاره كه من كارم راه بيافته.
خيل خيلي ممنون

naser maldini
06-01-2009, 22:42
دوست عزیز درایورهای زیر رو دانلود کنید. این درایور ها به صورت اوتوماتیک نصب میشن. فقط باید حوصله داشته باشید. یعنی بعد از اینکه درایور ها رو روی کامپیوترتون نصب کردید کامپیوترتون رو ریستارت کنید و بعد گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و 3- 4 دقیقه (حداقل) صبر کنید تا درایور ها خودشون به طور کامل روی گوشیتون نصب بشن. حالا میتونید براحتی از گوشیتون استفاده کنید.

unname47
07-01-2009, 11:27
سلام منم همین مشکلو داشتم . واقعا ممنون.

ali zi zeperto
09-01-2009, 18:50
دوست عزیز درایورهای زیر رو دانلود کنید. این درایور ها به صورت اوتوماتیک نصب میشن. فقط باید حوصله داشته باشید. یعنی بعد از اینکه درایور ها رو روی کامپیوترتون نصب کردید کامپیوترتون رو ریستارت کنید و بعد گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنید و 3- 4 دقیقه (حداقل) صبر کنید تا درایور ها خودشون به طور کامل روی گوشیتون نصب بشن. حالا میتونید براحتی از گوشیتون استفاده کنید.

من یه برنامه پخش روی v3i نصب کردم که همین طوری ۲ تا فایلی بود یعنی دو تا فایل jar و jad داشت.من فقط فایل jar رو زدم و برنامه کار نمی کنه.همونظور که شما گفتی وقتی می خواد از فایلهای گوشی playlist درست کنه همونطور می مونه.حالا چطوری باید پاکش کنم.روی v3x راحت پیداش کردم ولی روی v3i نتونستم.راه پاک کردن برنامه روی v3i چطوریه؟.
ممنون

dousti
28-01-2009, 08:10
باسلام من یک razrv3xدارم وقتی می خواستم اسکین بریزم کابل یواس پی قطع شد از اون به بعد هر کاری میکنم کامپیوتر گوشی رو نمی شناسه لازم به ذکره من اکثر درایورها رو نصب کردم ولی جواب نمیده ناگفته نمونه الان گوشیم قاطی شده خیلی از منوها رو ندارم دوربین هم کار نمیکنه وخیلی از چیزای دیگه وقتی که با حالت فلش مود میام بالا گوشی رو میشناسه ولی من بلد نیستم چیکار کنم softversion r252211ld-u-85.97.f1p
bootloader 0.6.7.1 باتشکر اگر لطف کنید ومن رو راهنمایی کنید.

anti_girl
28-01-2009, 11:44
دوست عزيز خوب شما گوشي رو با حالت بوت لودر بيار بالا تا كامپيوتر بشناسش....(براي بالا اوردن گوشي در حالت بوت ابتدا دكمه#و* رو نگاه دار بعد روشن كن تا بوت بالا بياد)اون وقت با motocup يا rsd ميتونين به راحتي فلش كنين البته اين بادتون نره كه پكي كه استفاده ميكنين حتما به پك گوشي بخوره

anti_girl
28-01-2009, 11:48
من یه برنامه پخش روی v3i نصب کردم که همین طوری ۲ تا فایلی بود یعنی دو تا فایل jar و jad داشت.من فقط فایل jar رو زدم و برنامه کار نمی کنه.همونظور که شما گفتی وقتی می خواد از فایلهای گوشی playlist درست کنه همونطور می مونه.حالا چطوری باید پاکش کنم.روی v3x راحت پیداش کردم ولی روی v3i نتونستم.راه پاک کردن برنامه روی v3i چطوریه؟.
ممنون
دوست عزيز پاك كردن برنامه در v3x و v3i خيلي شبيه به همه .....تقريبا همون كار هايي رو كه انجام دادين در v3x براي اين گوشي هم انجام بدين....خود فايل ها رو هم اگه نتونستين پاك كنين گوشي رو به كامپيوتر وصل كنين

dousti
28-01-2009, 12:21
دوست عزیز من این کار رو هم انجام دادم ومشکل اینه که تمامی این فایلهایی که من دیدم هم ورزن بوت لودرشون فرق میکنه و هم ورزن برنامشون اگه یک لطفی بکنی یک ادرسی بدی واقعا ممنونت میشم واقعا کلافم کرده با تشکر از اینکه جوابمو دادی

anti_girl
28-01-2009, 23:51
دوست عزیز من این کار رو هم انجام دادم ومشکل اینه که تمامی این فایلهایی که من دیدم هم ورزن بوت لودرشون فرق میکنه و هم ورزن برنامشون اگه یک لطفی بکنی یک ادرسی بدی واقعا ممنونت میشم واقعا کلافم کرده با تشکر از اینکه جوابمو دادی
چشم به روي چشم ممكنه 2 يا 3 روز طول بكشه اخه لينك سايت هاش رو ندارم و بايد از يكي ديگه بگيرم....شما به بزرگيه خودتون ببخشين اين تاخير رو....

anti_girl
29-01-2009, 01:02
براتون ورژن 4 از بهترين مانستر پك رو گير اوردم.....در حقيقت هنوز بالا تر از اين نيومده....در لينك زير ميتونين اطلاعات كلي از اين پك رو مشاهده كنين و همونجا لينك دانلود پك مورد نظرتون رو انتخاب و دانلود كنين

دوست عزيز فقط به اين نكته توجه كنين كه اين پك بايد با نرم افزار motocup به روي گوشي فلش بشه وگرنه ممكنه گوشي برك بشه...اگه اين نرم افزار رو ندارن بگين تا براتون بزارم لينكشو......!
موفق باشين

anti_girl
29-01-2009, 01:13
پست اشتباه..!

dousti
29-01-2009, 14:26
دوست خوبم ممنون از راهنماییت دستت درد نکنه

anti_girl
30-01-2009, 02:36
دوست خوبم ممنون از راهنماییت دستت درد نکنه
خواهش ميكنم وظيفم بود...

dousti
31-01-2009, 21:14
دوست من واقعا از راهنماییت ممنون فقط وقتی من میخوام این ورزن رو فارسی کنم خیلی از منوها از بین میره مثل اینباکس مسیج وشخصی سازی شاید بشه اینها رو تحمل کرد ولی اینکه منوی خیلی قشنگشو به صورت لیست در می اره رو نمیشه تحمل کرد اگربتونید یک کمک دیگه به من بکنیدو یک ورزن فارسی مناسب به من معرفی کنید واقعا لطف بزرگی در حق من انجام دادید
ورزن r 252211ld-u-85.9b.e6p
بوت لودر6.71

naser maldini
01-02-2009, 02:50
دوست عزیز نباید چنین اتفاقی بیفته. این مشکلات نادر هستند. احتمالا پک زبانی که فلش میزنید ایراد داره. فایل لینک زیر رو دانلود کنید. این پک رو خودم ساختم. (البته فقط فونتش رو)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i.html?sId=KNvVs4JAcV90CTUp
در ضمن اگه میخوایید تو گوشیتون 40 تا فونت رو یه جا داشته باشید به p30mob سر بزنید. :31:

dousti
01-02-2009, 16:55
دوست خوبمnaser maldini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واقعا نمیدونم چطور میشه زحمات شما وجنابanti_girl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روجبران کنم سایت p30mob هنگام ثبت نام یک خطا میگیره که شما تمام فیلدها رو پر نکردید در صورتی که من حداقل 10مرتبه چک کردم ولی موفق به ثبت نام نشدم ولی با همین یکی هم کارم راه میوفته واقعا ممنون

naser maldini
03-02-2009, 22:37
دوست عزیز موضوع رو با مدیریت سایت در میان میزارم (در مورد ثبت نامتون)

یه چند تا فونت دیگه هم واستون میزارم که خودم ساختمشون.

فونت تبسم و کمیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html?sId=h1QcIhg8Wo9w0v5i

فونت ثلث و کمیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml?sId=h1QcIhg8Wo9w0v5i

فونت تاهوما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] h1QcIhg8Wo9w0v5i

فونت تبسم و کالیگراف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cIhg8Wo9w0v5i

و 70 -80 تا فونت دیگه .... که البته تو سایت پی سی موب میتونید پیدا کنید. D:

DOOSTEKH0B
11-03-2009, 16:02
سلام بر دوستان
خوشحال مي شم يكي از دوستان كمك كنه (چون ممكنه سوال قديمي باشه)
من ديروز گوشيم را فارسي كردم (v3x)مشكلي كه پيش آمده خيلي از برنامه ها مانند phonbook‌باز نمي شه لطفا" راهنمايي بفرماييد چگونه گوشي را درست كنم

shahramshiri
24-03-2009, 23:31
سلام.
دکمه back تو برنامه های kdplayer 9.6 و xploreme 4.2 تو گوشیم کار نمیکنه. مانستر heartless v4 رو گوشیم فلش کردم. ممنون میشم کمک کنید.

shahramshiri
24-03-2009, 23:41
سلام
دکمه back تو برنامه های kdplayer 9.6 و xploreme 4.2 تو گوشیم کار نمیکنه. مانستر heartless v4 رو گوشیم فلش کردم و چند تا از seem هارو دست کاری کردم. اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

shahramshiri
25-03-2009, 00:29
سلام
دکمه back تو برنامه های xploreme 4.2 و kdplayer 9.6 تو گوشیم کار نمیکنه.بقیه دکمه ها کار میکنن. مانستر heartless v4 رو گوشیم فلش کردم و چند تا سیم رو هم دست کاری کردم. نمی دونم ایراد از کجاست. ممنون میشم کمک کنید.

80451601
14-07-2009, 09:43
سلام به همگي دوستان
ورژن بوت لودر رو از كجا ميشه فهميد كه چيه؟
با تشكر

anti_girl
14-07-2009, 10:09
دوست عزيز گوشي رو خاموش كنين
بعد دكمه هاي #* رو نگاه دارين و گوشي رو روشن كنين گوشي به حالت بوت ميره و ورژن رو اونجا نوشته...!

perjixen
14-07-2009, 10:12
سلام.

يه سوال .... از اين فونتهايي كه ناصر جان زحمتش رو كشيده ميشه روي e8 نصب كرد.....؟!؟!
e8 يه برنامه داره به نام Children font كه ميگن ميشه فونت رو import كرد و نصب كرد .... حالا ميشه اين كارو انجام داد...؟!

آپديت :
نه نميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان يه فايل رو دانلود كردم ، پسوندهاشون با هم نميخونه.

naser maldini
15-07-2009, 12:20
نصب فونت روی e8 متفاوت هست. ولی به راحتی میشه از این فونت ها برای e8 هم درست کرد. فایلی به نام medld.conf هست که با انتقال اون به گوشی میتونید فونت دلخواه رو روی گوشی استفاده کنید. فقط کافیه بعد از نصب زبان فارسی، فونت مورد نظر رو ویرایش کرد و اون رو به گوشی منتقل کرد. در روزهای آینده آموزشی رو در این باره در سایت پی سی موب خواهم گذاشت.

perjixen
16-07-2009, 10:33
مرسي ناصر جان.
من تازه فهميدم نصب فونت روي e8 خيلي سادس ،‌هر فونتي البته تا الان فقط انگليسي رو تست كردم ... فارسي هنوز تست نكردم ... براي فونت كافيه اسم فايل رو myfont.ttf بزاريد و كپي كنيد توي فولدر Unkowen گوشي. همين !

80451601
19-07-2009, 17:37
سلام
آقا این مانسترپک هارت ورژن 4 که لینکش رو گذاشتین (برای بوت لودر 0.6.8.3) بعد از اینکه دانلود میشه، هنگام خارج کردن از حالت فشرده پیام خطا میده (میگه فایلش مشکل داره)
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برسید به داد من
لطططططططططططططططططططططففف فففففففففففففففففففففا

naser maldini
20-07-2009, 00:15
یا این فایل رو با فایل منیجر دانلود کردید این مشکل پیش اومده و یا هم اسم فایل بزرگه!
شما ابتدا فایل رو به یه اسم کوچیکتر تغییر نام بدید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه. اگه نشد باید این فایل رو با استفاده از خود ویندوز دانلود کنید و از فایل منیجر استفاده نکنید.

80451601
27-07-2009, 09:19
سلام به همگي دوستان
آقا من اين مانستر پك هارتلس ور‍ن 4 رو نصب كردم، بعد از نصب سرويس دليوري پيامكش فعال شده، حالا سوال من اينه كه چجوري ميشه اين سرويس رو غيرفعالش كرد؟؟؟
با سپاس

anti_girl
27-07-2009, 10:56
دوست عزيز وقتي sms رو داري مينويسي option رو باز كن به setting برو و اونجا دلويري رو غير فعال كن....!(متاسفانه الان گوشي موتو ندارم وگرنه حتما ادرسش رو مينوشتم)

80451601
27-07-2009, 11:23
سلام و تشكر
با اين كار فقط دليوري براي sms جاري (sms كه الان داري ميفرستي) غيرفعال ميشه. به عبارت بهتر هر دفعه كه ميخواي sms بفرستي بايد قبل از ارسال، اين مراحل ذكر شده در بالا رو مجددا تكرار كرد.
اگه راهي باشه كه به صورت كامل اين سرويس رو غيرفعال كرد خيلي عالي ميشه.
با سپاس

johnypersian1656
27-07-2009, 14:27
دوست خوبم بازم منتظر بمونین تا استادای بنده ناصر عزیز و anti girl گل جواب بدن اما فکر می کنم این seem edit رو باید انجام بدین :

Seem: 004a 0001 Offset:08 change hex value to 00

80451601
27-07-2009, 17:06
سلام، من این Seem Edit رو انجام بدم یا اینکه منتظر باشم کماکان؟
چقدر مطمئن هستین که این ویرایش سیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
johnypersian1656
27-07-2009, 17:58
یه نگاه به لینک زیر بندازین و اگه مشکلی دارین باز بفرمایید( قسمت سوالهای متداول رو ببینین) :

anti_girl
27-07-2009, 23:41
دوست عزيز
من يادمه با برنامه p2k comand ميشد فرستادن sms هاي فارسي رو كه فوروارد ميكردي رو درست كرد....كه خالي نره....همون جا تو همون ليست من همين گزينه رو ديدم كه ميشه غير فعالش كرد....
اما خوب اگه غير فعال كني هم بازم هميشه بايد براي فعال كردن مراحل رو انجام بدي....!
متاسفانه نميتونم بيشتر از اين توضيح بدم اخه هاردم با تموم اطلاعاتش سوخته و تموم اموزش هام رفته هوا...

anti_girl
27-07-2009, 23:42
دوست عزيز seem كردن مشكلي براي گوشي به وجود نمياره مگه اين كه اشنباهي انحام بدين و مجبور بشين كه فلش كنين....!

naser maldini
28-07-2009, 00:12
دوست خوبم بازم منتظر بمونین تا استادای بنده ناصر عزیز و anti girl گل جواب بدن اما فکر می کنم این seem edit رو باید انجام بدین :

Seem: 004a 0001 Offset:08 change hex value to 00

شما که خودتون استادید. بنده کوچیک شما هستم. جوابشون رو هم که به بهترین شکل ممکن دادید. ممنون دوست عزیزم.

سلام، من این Seem Edit رو انجام بدم یا اینکه منتظر باشم کماکان؟
چقدر مطمئن هستین که این ویرایش سیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟

تایید میشه. نگران نباشید. اگه درست انجام بدید مشکلی پیش نمیاد.

80451601
28-07-2009, 12:14
سلام و تشكر
آقا براي اين كار بايد از نرم افزار Leader GL Flex Editor استفاده كنم ديگه؟ اگه اشتباه ميگم لطفا راهنمايي كنيد.
يه سوال ديگه اين تغييرات سيم ها مشكلي براي گوشي به وجود نمياره؟ منظورم اينه كهتاثير منفي روي كاركرد گوشي كه نداره؟
باز هم تشكر

anti_girl
28-07-2009, 12:36
اره دوست عزيز بايد از همون leader gl استفاده كني.....
نه مشكلي براي گوشي به وجود نمياد.....!!!!100% مطمئن باشين...!

naser maldini
28-07-2009, 19:29
سلام و تشكر
آقا براي اين كار بايد از نرم افزار Leader GL Flex Editor استفاده كنم ديگه؟ اگه اشتباه ميگم لطفا راهنمايي كنيد.
يه سوال ديگه اين تغييرات سيم ها مشكلي براي گوشي به وجود نمياره؟ منظورم اينه كهتاثير منفي روي كاركرد گوشي كه نداره؟
باز هم تشكر

بنده به شخصه فقط برای ارسال فایل سیم از leadergl استفاده میکنم و برای ویرایش سیم از xvi32 استفاده میکنم ولی کار کردن با leadergl هم هیچ مشکلی پیش نمیاره. فقط باید دقت کنید که یه بک آپ از سیم قدیمیتون داشته باشید تا در صورت نیاز بتونید گوشیتون رو ریکاور کنید.

80451601
29-07-2009, 12:37
سلام آقا ناصر
خوب اين نرم افزار xvi32 رو چه جوري ميشه گيرش آورد؟
سپاس

johnypersian1656
29-07-2009, 12:48
اینم لینک این نرم افزار (نسخه ی 2.5 ) میدونستین در مایکروسافت هم از این نرم افزار استفاده میکنن ؟:cool:

راستی دوست خوبم این نرم افزار نیاز به نصب نداره ها.

80451601
29-07-2009, 16:53
تشکر و باز هم تشکر johnypersian1656 عزیز

80451601
01-08-2009, 18:36
سلام، مشکلم حل شد.
آقا ناصر فایل آموزشی xvi32 رو هم اگه بذارین که عالی میشه
سپاس

johnypersian1656
01-08-2009, 19:23
سلام دوست عزیز . خوشحالم که مشکلتون حل شد. توی اون لینکی که بهتون دادم برای دانلود برنامه یه فایل داخل فایلهای زیپ شده هست به اسم xvi32u.hlp این help برنامه هست که تحت محیط help ویندوز نوشته شده . از اون استفاده کنین عالیه . آموزش seem edit هم توی موبایلستان هست . من واسه اینکه جوابتونو سریع دریافت کنین اینو نوشتم وگرنه جواب ناصر عزیز همیشه تخصصی ترین جواب هست .شاید ایشو ن آموزش دیگه ای رو هم پیشنهاد بدن.

johnypersian1656
01-08-2009, 19:24
البته یاد آور بشم اگه ویندوزتون ویستا هست اون help کار نمیده.

naser maldini
02-08-2009, 22:50
سلام دوست عزیز . خوشحالم که مشکلتون حل شد. توی اون لینکی که بهتون دادم برای دانلود برنامه یه فایل داخل فایلهای زیپ شده هست به اسم xvi32u.hlp این help برنامه هست که تحت محیط help ویندوز نوشته شده . از اون استفاده کنین عالیه . آموزش seem edit هم توی موبایلستان هست . من واسه اینکه جوابتونو سریع دریافت کنین اینو نوشتم وگرنه جواب ناصر عزیز همیشه تخصصی ترین جواب هست .شاید ایشو ن آموزش دیگه ای رو هم پیشنهاد بدن.

شما بزرگوارید. بیشتر از این بنده رو شرمنده نکنید. توضیحات شما کافی بود ولی برای راحتی کار اجازه بدید بنده هم یه خورده توضیح بدم.
من اون فایل آموزشی رو ندیدم ولی همین حالا یه چند تا نکته رو بگم مشکلتون بر طرف میشه. اولین کاری که باید بکنید اینه که فایل رو توسط برنامه باز کنید و بعد از منوی address گزینه go to رو انتخاب کنید و آدرس offset رو تو کادری که ظاهر میشه یادداشت کنید. فقط توجه کنید که گزینه ی hexadecimal فعال باشه. مثلا آفست 24 رو باید به شکل 24$ بنویسید. شما تو این سیمی که بهتون معرفی شد باید آفست 08 رو تایپ کنید. بعد از اینکه آدرس مورد نظر رو تایپ کردید روی ok کلیک کنید. با این کار به آفست مورد نظر انتقال پیدا میکنید. حال 2 نوع ویرایش ممکن هست. 1- اگه تغییر hex value باشه فقط کافیه که پس از پیدا شدن آفست مورد نظر مقدار جدید رو تایپ کنید. مثلا تو این سیمی که به شما معرفی شد تغییر hex value هست و شما باید مقدار آفست رو به مقدار جدید تغییر بدید که در این سیم مقدارش 00 هست. برای این کار کافیه که از روی کیبورد 00 رو تایپ کنید. اگه نوع سیم مثلا به این شکل باشه:

offset 77 - bit 0: Browser: URL as Title (1 on, 0 off)

اون وقت باید پس از پیدا کردن آفست مورد نظر از منوی tool گزینه ی bit manipulation رو انتخاب کنید و بیت مورد نظر رو فعال یا غیر فعال بکنید. تو سیم بالا بیت 0 اگه تیک بخوره مفهومش on هست و اگه تیکش برداشته بشه مفهومش off هست.

در نهایت پس از تغییر مورد نظر فایل رو ذخیره کنید.

bryar
25-08-2009, 13:11
درود به همه

bryar
25-08-2009, 13:13
ببخشید اشتباهی پستم دوتا شد.
راستی call recorder برای v3x موجود نیست؟

sinaset
07-09-2009, 02:27
سلام
من گوشیمو به usb وصل کردم وقتی جداش کردم تمام فایلای مموریم رفتن اصلا" انگار گوشیم مموری روش نیست.
کسی می تونه کمکم کنه
مشکل از کجایه؟

jafari.g60
05-10-2009, 16:36
ایا جهت اتصال به کامپیوتر با گوشی V3X ایا نیاز به برنامه می باشد درصورت نیاز برام ارسال کنید

peyman v3x
01-02-2010, 09:38
cd گوشي را گم كردم بايد چه كار كنم؟
تم نسب نمي شه.

MCI
21-04-2010, 13:50
سلام
من مشکل میکروفون و اسپیکر گوشی رو درست کردم مونده مشکل دوربین و یه جورایی سیستم عامل گوشی(البته میدونم v3x سیستم عامل نداره) تو صفحه اصلی گوشی نوار ابزار نصفش نیست یعنی قسمت message هست و video cam نیست
وقتی میرم تو دوربین صفحه قاطی میشه و باید دره گوشی رو تا نصفه ببندم تا درست بشه و وقتی هم که میره تو دوربین تصویر نداره و سرعت گوشی خیلی اومده پایین
نظر خودم اینه که گوشی ویروسی شده.
هر چه سریعتر به یاری سبزتان نیازمندم .

MCI
22-04-2010, 19:56
من v3xرا چند بار master clear کردم و فکر کنم بعضی از فایلهاش پاک شده و گوشی به هم ریخته.
کسی بک اپ کاملشو داره برام بذاره ممنون میشم.
اگه لطف کنین زودتر بذارین چون واقعا کارم گیره

HASHEM289
26-04-2010, 00:53
بهترین منوسترپکی که برای گوشیه v3x هست به نظر شما چیه

johnypersian1656
26-04-2010, 01:55
hearthless v4,energy,perspolis

HASHEM289
26-04-2010, 11:39
لینک دانلودشو دارید

johnypersian1656
26-04-2010, 12:28
اینجا میتونین توضیحات کامل هر سه فیرمویر و مشخصاتشون رو ببینین , فقط دقت کنین دوست عزیز که فیرمویر رو با توجه به ورژن بوت لودرتون دانلود کنین این خیلی مهمه وگرنه گوشی دیگه بالا نمیاد :

فیرمویر پرسپولیس توسط ناصرمالدینی عزیز که توی همین فروم هم هستن ساخته شده و کلا شما رو از زدن پک فارسی بعد از فلش کردن فیرمویر بی نیاز میکنه , خیلی فونت های و elf های کامل و جامعی هم توش استفاده شده فقط یکی دوتا باگ حل شدنی داره , اما hearthless 4 و energy هم فیرمویرهای کاملی هستن و به نظر خودم hearthless خیلی stable تر هست.

HASHEM289
26-04-2010, 13:07
مونستروپک پرسپولیسو رو گوشیم نصب کردم فونت فارسیش خیلی قشنگه
فقط اینکه من استقلالیم با اسم این حال نمی کنم

80451601
05-10-2010, 17:14
سلام به همگی دوستان
من میخوام با اتصال موبایل به عنوان مودم به کامپیوتر از GPRS ایرانسل روی کامپیوترم استفاده کنم. اما این گوشی یاری نمیکنه؟
وصل میشه به اینترنت ولی سرعت دریافت اطلاعات recieve خیلی پایینه و ثابته. اصلا نمیتونه حتی گوگل رو لود کنه؟
بعد از اتصال روی Motorola phone tools یک آیکون قرمز ظاهر میشه و میگه Communication port unavailble. نمیدونم چیکار کنم. ولی با گوشی نوکیا با سرعت خیلی زیاد وصل میشه به اینترنت.
تو رو خدا کمک کنین.
من مانستر پک هارت ورژن چهارش روی قبلا روی گوشیم نصب کردم. ممکنه مشکل از اون باشه؟
با سپاس

johnypersian1656
06-10-2010, 02:29
بعد از اتصال روی Motorola phone tools یک آیکون قرمز ظاهر میشه و میگه Communication port unavailble. نمیدونم چیکار کنم. ولی با گوشی نوکیا با سرعت خیلی زیاد وصل میشه به اینترنت.
تو رو خدا کمک کنین.

همینطور که گوشی به کامپیوتر وصل هست و motorola phone tools اجرا شده, گوشی رو یک بار خاموش و روشن کنین, مشکل حل میشه

80451601
11-06-2011, 14:27
سلام دوستان
گوشي v3x هست و از ديروز وقتي ميخوام روشنش کنم بعد سه ثانيه که کيبوردش روشن ميشه، گوشي کلا خاموش ميشه و بازهم که روشنش ميکنم همين مشکل پيش مياد و گوشي روشن نميشه. لطفا بگين مشکلش چيه؟
سپاس

fire159
12-06-2011, 08:14
سلام دوستان
گوشي v3x هست و از ديروز وقتي ميخوام روشنش کنم بعد سه ثانيه که کيبوردش روشن ميشه، گوشي کلا خاموش ميشه و بازهم که روشنش ميکنم همين مشکل پيش مياد و گوشي روشن نميشه. لطفا بگين مشکلش چيه؟
سپاس
این گوشی دیگه عمرش رو به اتمام هست :31:
ببین مشکل باطری نداره . شایدم مشکل نرم افزاری باشه . میتونی فلش بزنی ببینی درست میشه . !؟

80451601
12-06-2011, 09:48
آخه اصلا روشن نميشه که بخوام فلشش کنم

fire159
12-06-2011, 18:41
آخه اصلا روشن نميشه که بخوام فلشش کنم
والا من این مدل گوشی ها رو چند سال پیش داشتم . و اصلا به فلش زدن و ... کارم نکشید .
اما با rsd lite فکر نکنم نیاز باشه گوشی روشن باشه . و اگر یو اس بی درایور موتورولا نصب باشه گوشی رو کامپیوتر میشناسه .
به نظرم حتما یک سری هم به بخش موتورولای سایت موبایلستان بزنی بهتر باشه .