مشاهده نسخه کامل
: پوشش ایرانسل
arminarsalan
10-06-2007, 23:35
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز اضافه كرد: از ۱۱خرداد تا ۹ مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار ميگيرند.
نيسي ادامه داد: شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
وي، تحقق اين امر را نيازمند فعالسازي شبكه در اهواز دانست و خاطر نشان كرد: آنتنهاي دزفول، آبادان و خرمشهر نصب شده كه بلافاصله پس از فعال شدن شبكه راديويي اهواز راهاندازي خواهند شد.
arman4459
10-06-2007, 23:49
امیر ارسلان خبری از سمنان نداری عزیزم
arminarsalan
11-06-2007, 00:00
نه ازسمنان خبری ندارم ولی میدونم که دربیش از150شهرآنتن نصب کرده
این 3 تا پست (748 تا 750) چه ربطی به پوشش ایرانسل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که اینطوریه منم یه سواله بی ربط میپرسم
چرا e-care واسه من کار نمیکنه
هر چی اس ام اس به 130 میدم حتی دلیور نمیشه
چه برسه به اینکه جواب بده
feri_1054
11-06-2007, 08:11
بندرانزلی که گفتین پوشش داره ، چرا آنتن نمیده؟؟؟؟!!! کسی از انزلی میتونه جواب بده؟!
ما خوزستانیم دزفول دیروز پری روز راه افتاده اما آزمایشی اینترنتش هم فعاله !
شما دزفول امتحان کردی؟
دزفول که هنوز فعال نیست:41:
aragornr
11-06-2007, 13:59
شیراز آنتن دهی فقط وسط شهره! نقشه سایت هم که نصف شهر رو هم نشون نمیده:18:
شیراز آنتن دهی فقط وسط شهره! نقشه سایت هم که نصف شهر رو هم نشون نمیده:18:
شهرک بهشتی آنتن نمیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان داخل اهواز تقریباً تمام نقاط شهر انتن میده
کازرون نمیدونید کی وصل میشه
شما دزفول امتحان کردی؟
دزفول که هنوز فعال نیست:41:
دارن آزمایش میکنن احتمالاً تا 2 -3 روز یا نهیتاً تا 1 هفته دیگه به طور کامل وصل میشه
arman4459
13-06-2007, 21:08
الان کسی هم باشه خبری نیست.خیلی وقت اسم شهرهای جدید رو نیاوردن
emprator_kochak
13-06-2007, 22:13
دزفول در حال حاضر قطعه !
تو لاهیجان که تا حالا وصل نشده ولی دارن bts هاشو میزنن و در حال نصب لینک bts ها هستن
arman4459
14-06-2007, 19:05
من یک خبر از سمنان گرفتم شنیدم دکل اصلی دچار مشکل و احتمالا تا 5 تیر راه می افته
دزفول در حال حاضر قطعه !
قطعه!!!:18:
من همین الان تست کردم دیدم وصل شده:21:
emprator_kochak
15-06-2007, 14:55
قطعه!!!:18:
من همین الان تست کردم دیدم وصل شده:21:
شما دزفول تشریف دارین؟
arminarsalan
16-06-2007, 08:26
شهرهای:زرین شهر-مبارکه-اندیمشک-کردکوی-رزن-آشخانه-بیله سواررزیرپوشش رفتند.
arman4459
16-06-2007, 21:04
شهرهای:زرین شهر-مبارکه-اندیمشک-کردکوی-رزن-آشخانه-بیله سواررزیرپوشش رفتند.
امیرارسلان جان منبعت موثقه.
امارسمنان رو نداری.
من یک خبر از سمنان گرفتم شنیدم دکل اصلی دچار مشکل و احتمالا تا 5 تیر راه می افته
تاييد نميشه .همش دروغ ميگن
ما دانشجو سمنانيم خوب يادمه وقتي امار گرفتم گفتن تا20 فروردين امادس خلاصه اين 20 فروردين شد 15 ارديبهشت گفتيم چي شد گفتن اقا درسته بريد ببينيد دكلشو تو ميدون امام حسين زدن رفتيم ديديم خبري نيست اين 15 ارديبهشت شد تا اخر ماه سر تونو درد نيارم شد 10 خرداد .الانم كه راه نيوفتاده همش وعده بيخود ميدن:41:
arminarsalan
17-06-2007, 01:06
زرین شهر-مبارکه-اندیمشک هفته قبل این شهرها بودم آنتن میداد.
شهرهای آبادان-خرمشهر-ایذه-دلیجان-فلاورجان هم بودم دکل ها نصب شده بودولی آنتن نمیداد کاشان-هشتگرد-نظرآباد-لاهیجان-آبیک-تاکستان-بندرعباس- دکل زده انداما نه بطور کامل دربعضی ازاین شهرهاولی تا آخرتیربه تدریج زیرپوشش می روند
لاهیجان دیروز 4 بعد از ظهر وصل شد البته فکر کنم به طور کامل
arminarsalan
17-06-2007, 01:49
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله شوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هریس-
به زودی شهرهای: آبیک-تاکستان-نیر-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-نظرآباد-ری-هشتگرد-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه-آبادان-خرمشهر-فلاورجان-شاهرود-بندرعباس-کازرون-بوشهر-مرودشت-
goleyass
17-06-2007, 12:34
دوستان الان حدود 24 ساعته ایرانسل تو کرج تعطیله، کسی می دونه علتش چیه؟ نه sms میشه زد نه tel :41:
دوستان الان حدود 24 ساعته ایرانسل تو کرج تعطیله، کسی می دونه علتش چیه؟ نه sms میشه زد نه tel :41:
اهواز هم یه موقع هایی همینطور میشه ولی بعدش خوب میشه
خبری از کازرون نیست آخه من عید که کازرون بودم آنتن ایرانسل رو نصب کرده بودن ولی به شبکه لینک نبودن
gigili1567
17-06-2007, 19:10
سمنان هم راه افتاد......
gigili1567
17-06-2007, 19:15
من همين الان تو سمنانم و دارم از ايرانسلم استفاده ميكنم. از ساعت ٢ بعد از ظهر راه افتاد
arminarsalan
17-06-2007, 19:19
الشتر-مرند-ابهر-نمین هم به ایرانسل پیوستند.
من همين الان تو سمنانم و دارم از ايرانسلم استفاده ميكنم. از ساعت ٢ بعد از ظهر راه افتاد
ايول جدي ميگي خوشحالم كردي
emprator_kochak
17-06-2007, 20:35
تبریک به سمنانی های عزیز!
emprator_kochak
17-06-2007, 20:35
امروز یه دکل دیگه به اندیمشک اضافه کردند!
تبریک به سمنانی های عزیز!
ما كه دانشجو سمنانيم با راه افتادن ايرانسل پدرمون درمود واي به حال خوده مردمش (پسر سمنان شده كوره ادم پزي) به هر حال تبريك
R10MessiEtoo
17-06-2007, 21:25
میبد یزد هم راه افتاده
arman4459
18-06-2007, 00:09
سمنان هم راه افتاد......
گیگیلی عزیز الان ساعت 12:15 شب 27 خرداد ولی هیچ خبری ز ایرانسل نیست.ایا الانم انتن داری
Maziar_69
18-06-2007, 01:08
میبد یزد هم راه افتاده
عزیزم قصد توهین و منحرف کردن بحث رو ندارم ولی امضات امشب نقض شد. :31:
:27: سلطان فقط :40: رئال مادرید :40: :27:
Maziar_69
18-06-2007, 01:44
گیگیلی عزیز الان ساعت 12:15 شب 27 خرداد ولی هیچ خبری ز ایرانسل نیست.ایا الانم انتن داری
آقا بالاخره راه افتاده یا نه؟ مگه هر جفت شما سمنان نیستین؟
arman4459
18-06-2007, 13:03
آقا بالاخره راه افتاده یا نه؟ مگه هر جفت شما سمنان نیستین؟
اره عزیزم بالاخره تو سمنان راه افتاده و قابل استفاده است
خبری از کازرون نشد
خبری از کامل شدن شیراز نیست ؟
سایت ایرانسل به روز نشد ؟
سمنان راه افتاد
استان خوزستان :
اهواز ، دزفول ، اندیمشک
emprator_kochak
18-06-2007, 16:10
به احتمال زیاد تیر ماه به روز میشه!
arminarsalan
18-06-2007, 18:32
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله شوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق غلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-
به زودی شهرهای: تاکستان-نیر-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-نظرآباد-ری-هشتگرد-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--فلاورجان-بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-شاهین شهر-دامغان-گرمسار-شهرضا
الان كه يك ماهي هست دارن در كاشان نمايندگي هاي ايران سل سيم كارت ميفروشن قرار هم بوده 3 خرداد راه انداري بشه ولي هنوز كه خبري نيست فعلا هم ميگن شايد شهريور !!!!:18:
ولي من شنيدم آنتن هاش نصبه ولي مخابرات لينك بهشون نميده:13:
كلا مخابرات اصفهان اين طوري در كل اين استان فقط الان نجف آباد هست كه به شبكه وصله!!:41:
arman4459
18-06-2007, 19:52
بچه ها سمنان که فعلا وضعیت خیلی خوبه تماس از ایرانسل به مخابرات و 912 که خیلی سریع صورت میگیره
ضمنا مسیج از همه جورش ایرانسل و برعکس خیلی سریع دلیوری هم داره
Novin_55
18-06-2007, 20:21
خرمشهر و آبادان هم تقریبا 2 روزه که تحت پوشش قرار گرفته ولی خیلی خوب آنتن نمی ده
arminarsalan
18-06-2007, 22:54
دراصفهان زرین شهر-خمینی شهر-نجف آباد-فولاد شهر-مبارکه-شهراصفهان آنتن میدهد
reza_iaun
18-06-2007, 23:27
دراصفهان زرین شهر-خمینی شهر-نجف آباد-فولاد شهر-مبارکه-شهراصفهان آنتن میدهد
شما از خود شاهین شهر خبر نداری؟
arminarsalan
19-06-2007, 12:43
درشاهین شهر قول آخرتیررادادندولی دکل ها هنوز نصب نشده
خرمشهر و آبادان هم تقریبا 2 روزه که تحت پوشش قرار گرفته ولی خیلی خوب آنتن نمی ده
تا چند روزه دیگه درست میشه اهواز هم تا 1 هفته ی اولش همینطوری بود آنتن دهیش افتضاح بود ولی به مرور زمان خوب شد اولاش داخل خونه آنتن نمیداد ولی الان که حدود 1 ماه و نیم است که وصل شده خیلی بهتر شده داخل خونه هم خوب آنتن میده تقریباً همه جای شهر هم انتن میده
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله شوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هریس-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-خرمشهر
به زودی شهرهای: آبیک-تاکستان-نیر-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-نظرآباد-ری-هشتگرد-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--فلاورجان-شاهرود-بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-
خیلی خوبه ایرانسل خیلی خوب و زود داره شهرها رو وصل میکنه
نمیدونی تقریباً کازرون کی وصل میشه ؟
نمیدونید مکان یاب ایرانسل چه طوری فعال میشه ؟
arminarsalan
19-06-2007, 18:19
اگردکل هانصب شده باشه تاماه دیگه وصل میشه
brellian
19-06-2007, 19:19
آقا کسی از شاهرود خبر نداره
تماس گرفتیم گفتن اردیبهشت
بعد گفتن از خرداد دیر تر نمیشه
الانم که خرداد داره تموم میشه و خبری نیست
کسی خبری نداره
arman4459
19-06-2007, 20:41
آقا کسی از شاهرود خبر نداره
تماس گرفتیم گفتن اردیبهشت
بعد گفتن از خرداد دیر تر نمیشه
الانم که خرداد داره تموم میشه و خبری نیست
کسی خبری نداره
دوست عزیزم هم استانی عزیز سمنان قرار بود اسفند افتتاح شه خردا افتتاح شد.
ولیشنیدم شاهرودم به زودی میره تحت شبکه
brellian
20-06-2007, 16:34
امروز چهارشنبه 30 خرداد 86
ایرانسل در شاهرود
ساعت 3.5 شروع به کار کرد
brightest
20-06-2007, 17:14
نه مسه اينكه واقعا داره به كارش سرعت ميده !!
A.Farokhzad
20-06-2007, 19:39
ایرانسل در شاهرود
ساعت 3.5 شروع به کار کرد
آیا تو کل شهر شاهرود پوشش کامل شده؟
arman4459
20-06-2007, 20:54
ایرانسل در شاهرود
ساعت 3.5 شروع به کار کرد
تبریک برلیان جان.شبکه تو همه جا انتن میده
brellian
21-06-2007, 12:09
ممنونم آرمان جان
بله پوشش شاهرود کامل شده
همه سرویسها هم به خوبی جواب میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم ایرانسل گرم خیلی سریع و خیلی خوب داره شهرها رو وصل میکنه
در عرض فقط 9 ماه حدود 200 شهر رو زیر پوشش قرار داده
ایرانسل > ارتباطات سیار < تالیا :31:
ایرانسل تا به حالا جاده ها رو هم زیر پوشش داده یا نه ؟
Maziar_69
21-06-2007, 21:53
ایرانسل تا به حالا جاده ها رو هم زیر پوشش داده یا نه ؟
بله. خیلی هم زیاد. البته تازگی ها خبر ندارم. ولی تو عید رفتم مشهد از 100 کیلومتر قبل سبزوار تا خود مشهد انتن داشتم. تازه الان سمنان و شاهرود هم که اضافه شدن. و کلا اطراف هر شهر تا یه شعاعی رو پوشش میده.
Maziar_69
21-06-2007, 21:55
نه مسه اينكه واقعا داره به كارش سرعت ميده !!
تازه اگر بعضی ها سنگ نندازن سرعتش خیلی بیشتر از اینها هم میشه ! :46:
arminarsalan
21-06-2007, 23:50
درشاهین شهردرحال نصب دکل ها هستند.قسمتی ازشهرهم آنتن میده
arman4459
22-06-2007, 01:13
در کل دارن خیلی خیلی حال میدن.فقط این ام ام اس هم فعال شه اخرش میشه
arman4459
22-06-2007, 01:16
ضمنا من شنیدم گرمسار دامغان و شهرهای کوچیک استان سمنان هم وارد شبکه شن
Maziar_69
22-06-2007, 09:20
ضمنا من شنیدم گرمسار دامغان و شهرهای کوچیک استان سمنان هم وارد شبکه شن
بابا دمش گرم. تو یه هفته گند زد به بازار تالیا رفت :31: !!!! هر وقت میرفتیم سمنان این تالیایی ها جلوی ما کلاس میذاشتن. حالا بیان ببینن چه کرده این ایرانسل !!!!
علیرضا خارجی
22-06-2007, 10:10
بابا دمش گرم. تو یه هفته گند زد به بازار تالیا رفت :31: !!!! هر وقت میرفتیم سمنان این تالیایی ها جلوی ما کلاس میذاشتن. حالا بیان ببینن چه کرده این ایرانسل !!!!
ایرانسل پیشتاز مازیار دختر کوش تو دیگه فقط دختر نمیکشی منم داری میکشی :31:
arman4459
22-06-2007, 11:48
کلاس=تالیا تعریف نشده.مشترک مورد نظر در دسترس نیست
reza_iaun
22-06-2007, 20:17
دوست عزيز كجاي شهر آنتن ميده؟
و دكلها در كجاي شهر داره نصب ميشه؟
با تشكر :10:
شما دزفول تشریف دارین؟
ببخشید دیر جواب میدم.
بله من دزفول هستم.
برای اینکه پست خیلی بیربط نشه:
آنتندهی دزفول خیلی خوب نیست. بعضی جاها قطع میشه.
امروز قبض ایرانسل بدستم رسید
arminarsalan
23-06-2007, 01:23
بانک استان یه کم آنتن میده،فکرکنم بالای شهرداری دارن آنتن میزنن!
سایت ایرانسل به روز نشد ؟
چند روزه آنتن دهی ایرانسل توی اهواز خیلی بد شده
بچه ها مثل اینکه ایرانسل رو چشمش زدیم آخه چند روزه خبری از شهر جدید نیست
تازه آنتن دهیش توی اهواز هم بد شده ( خیلی خیلی بد ) :18: :41:
ایرانسل از اهواز به سمت شوشتر حدوداً تا فاصله ی 25 کیلومتری یعنی تا بعد از نیروگاه ورامین آنتن میده
اپراتور اول هم برای اینکه از تالیا و ایرانسل کم نیاره واگذاریشو به روز کرده
سلام دوس عزیز
وضعیت شبکه در اهواز خراب شده یه امر طبیعی است چون شبکه روزهای اول فعالیت خودش رو سپری میکنه و نمی شه با بی انصافی ازش انتظار شبکه اپراتور اول با13 سال فعالیت رو داشت و اپراتور اول هم تا 3 -4 سال پیش یعنی بعد از10 سال هم این مشکلات رو داشت.من از شبکه در قم استفاده میکنم وضعیت قم هم تا چند هفته مثل اهواز بود و بعد به حالت نرمال رسید.به نظر من باید به ایرانسل حداقل 2سال فرصت داد بعد قضاوت کرد چون این اپراتور در 9 ماهگی خودش است ولی سرعت رشد عالی داشته و اگر اطلاع داشته باشید اپراتور اول تا 2 سال اول فعالیت فقط در سه شهر تهران-مشهد و تبریز پوشش داشته و پر از اشکالاتی بوده که همه ما می دونیم.
Clickrast
23-06-2007, 17:20
منظورتون شاهین شهر اصفهانه ؟!
arminarsalan
23-06-2007, 23:51
منظورتون شاهین شهر اصفهانه ؟!
بله شاهین شهر
Clickrast
24-06-2007, 11:26
از بهارستان خبری نداری !!
Maziar_69
24-06-2007, 12:22
بله شاهین شهر
لطفا یه لیست از شهرهایی که در اینده نزدیک اضافه میشن بذارید
ایرانسل تو آذربایجان شرقی از کل 19 تا شهرستانش 15تاشو تحت پوشش داره یعنی فکر کنم عرض 4 - 5 ماه دیگه کل آذربایجان شرقی حتی جاده هاشو هم پوشش بده:5:
آخه تو جاده ها هم نصب دکلهای جدید به چشم میخوره:10:
بچه ها سایت ایرانسل بعض از جاهاش به روز شده مثلاً توی قسمت نقشه که میری یکی از استانها رو که باز کنی زده تاریخ به روز رسانی 3/4/86
استان یزد اضافه شده ولی به نقشه ی ایران اضافه نشده در ضمن استان خوزستان هم رو نزده
brellian
25-06-2007, 10:40
شاهرود از دیروز یک شنبه ساعت 3.5 قطع شده
Maziar_69
25-06-2007, 10:51
بچه ها سایت ایرانسل بعض از جاهاش به روز شده مثلاً توی قسمت نقشه که میری یکی از استانها رو که باز کنی زده تاریخ به روز رسانی 3/4/86
استان یزد اضافه شده ولی به نقشه ی ایران اضافه نشده در ضمن استان خوزستان هم رو نزده
چون بیشتر جاها مثل اهواز و شاهرود و سمنان هنوز ازمایشی هستند. یزد هم ازمایشی بوده ولی تازه امروز به طور رسمی افتتاح شده. هر وقت رسمی بشه مشکل قطع شبکه هم دیگه نیست.
چون بیشتر جاها مثل اهواز و شاهرود و سمنان هنوز ازمایشی هستند. یزد هم ازمایشی بوده ولی تازه امروز به طور رسمی افتتاح شده. هر وقت رسمی بشه مشکل قطع شبکه هم دیگه نیست.
شما نمیدانید اهواز و شهرهای دیگه ی استان خوزستان مثل دزفول ، اندیمشک ، آبادن ، خرمشهر و ... کی رسمی می شوند ؟
Clickrast
25-06-2007, 15:02
انگار اصفهان رو یادش رفته ایرانسل !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش شیراز کامل نشد ؟
شهرک بهشتی ، گلستان ، مالی آباد ؟
انگار اصفهان رو یادش رفته ایرانسل !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه هنوز اصفهان رسمی نشده ؟
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
خیلی خوبه
ایرانسل تو شهر ماهم به کار افتاد .
ماکو - آذربایجان غربی
Clickrast
25-06-2007, 21:47
مگه هنوز اصفهان رسمی نشده ؟
نخیر دوست عزیز !
چرا Mms کار نمیده ؟
من زنگ زدم ایرانسل گفتن که مشکل داره. دارن روش کار میکنن ظاهراً همه جا همینجوره.
راستی گوشی شما چه پیغامی میده؟
Maziar_69
26-06-2007, 10:15
استان های خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد به سایت اضافه شدند. ولی اسمی از اهواز تو استان خوزستان نیست
Maziar_69
26-06-2007, 10:22
به تمتمی استان ها چند شهر اضافه شده. حتما سایت ایرانسل رو ببینید. :27:
Clickrast
26-06-2007, 16:42
واقعا مسخرست !!
همش می گفتیم اصفهان هنوز راه نیوفتاده چه برسه شهرستانهای دیگش حالا اصفهان هنوز نیست ولی 5-6 تا شهرستاناش هست .
استان های خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد به سایت اضافه شدند. ولی اسمی از اهواز تو استان خوزستان نیست
آره
ولی چرا اینطوریه ؟
ایرانسل چند جای اهواز بیلیبورد نصب کرده نوشته : به زودی!
تازه شنیدم که قراره حسین کعبی واسه ایرانسل توی اهواز تبلیغ کنه
راه اندازی آزمایشی شبکه ایرانسل در اهواز، آبادان، خرمشهر و دزفول
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز روز پنجشنبه هدف از اين اقدام را رفع نقايص شبكه اعلام كرد.
شبكه راديويي تلفن همراه ايرانسل در شهرهاي اهواز، آبادان، دزفول و بخشهايي از خرمشهر به صورت آزمايشي فعال شد.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز هدف از اين اقدام را رفع نقايص شبكه اعلام كرد.
"يوسف نيسي" افزود: در زمان حاضر مناطق ضعيف و نقاط كور شبكه در حال شناسايي است و آنتنهاي تقويت تلفن همراه( (BTSنيز در حال نصب است.
شبكه راديويي تلفن دائمي ايرانسل بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود.
تاكنون حدود دو هزار سيم كارت تلفن همراه توسط ايرانسل در اهواز توزيع شده بدون آنكه مشتركان بتوانند خدمات مطلوب دريافت كنند و سه هزار متقاضي نيز منتظر دريافت سيم كارت خود هستند.
طبق برنامهريزيهاي شركت ايرانسل، قرار است از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
تاكنون حدود پنج هزار نفر در اهواز براي دريافت سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كردهاند.
سلام
ایرانسل از 3 ماه قبل از عید در کرمان سیمکارت هاشو میفروخت.
با اینکه کرمان یکی از 10 کلان شهره ولی هنوز هم راه نیفتاده
اول میگفتن تا عید را می افته بعد گفتن تا اردیبهشت حالا میگن تا اخر مرداد
خودشونو مسخره کردن.
تازه وقتی هم راه بیفته معلوم نیست که تمام شهره یا نه
Clickrast
26-06-2007, 21:21
اصفهان قرار بوده 22 بهمن را بیوفته و هنوز خبری نیست !!
arman4459
26-06-2007, 23:08
بازم دمشون گرم سمنان دیر راه افتاد ولی خدایشش هیچ مشکلی نداشته الا مسائل خیلی جزئی
Sasan Info
27-06-2007, 00:49
درسته اصفهان نميگيره ولي بعضي از شهرستان هاش ميگيره
خوشبختانه من هم تو يكي از اين شهر ها هستم(نجف آباد)
اما هرمز گان كه از اصفهان هم خنده دار تره
هيچ شهري ازش به جز كيش نميگيره
حالا طوري تو نقشه رنگي اش كرده بود كه انگار تمام شهر ها رو ميگيره...
سلام دوستان
این جوابییه بخش پشتیبانی ایرانسل هست که از طریق میل برای من فرستاده:
از آنجائيكه شهر اصفهان شهري تاريخي است ، براي حفظ شرايط ظاهري شهر و به دليل ورود توريست هاي بسيار زياد به اين شهر امكان نصب
آنتن در چنين مناطقي با مشكلاتي از جمله ، دريافت مجوز مواجه است .
شركت ايرانسل تمام تلاش خود را براي رفع مشكلات موجود به عمل خواهد آورد
arman4459
27-06-2007, 23:10
سمنان امرو ز ظهر تا حالا اصلا نمیشه اس ام اس زد.نه ایرانسل نه مخابرات اس ام اس تعطیل
علیرضا خارجی
28-06-2007, 00:21
سمنان امرو ز ظهر تا حالا اصلا نمیشه اس ام اس زد.نه ایرانسل نه مخابرات اس ام اس تعطیل
اس ام اس امروز از ساعت 12 قطع بود و الان وصل شده
چرا چند روزه کسی نیست ؟
خبری نیست ؟
jackhammer
29-06-2007, 17:51
سلام من جدید اومدم.
میگم کسی میدونه چرا ایرانسل تو افزایش پوشش شیراز اینقدر ناز میکنه؟
علیرضا خارجی
29-06-2007, 18:00
سلام من جدید اومدم.
میگم کسی میدونه چرا ایرانسل تو افزایش پوشش شیراز اینقدر ناز میکنه؟
ایرانسل از خانوما ناز کردن رو یاد گرفته تمام مشکلات در این شهرها شهرداریه که اجازه نصب دکلهارو نمیده
jackhammer
30-06-2007, 09:48
من چند روز پیش معالی آباد بودم که توی اون نقشه خیلییییییییییییی از پوشش دوره ولی دیدم که آنتن میداد!!!
یه بارم فلکه مطهری که بازم دور بود و فقط برای 5 دقیقه آنتن میداد
یه بارم زیرگذر قصرالدشت که دیگه خیلی خیلی دور بود و شبکه ایرانسلو پیدا کرد!!!!
یه کارایی داره میکنه....جون مادرشون سریعتر!!!این شهرداری کار دیگه ای نداره گیر داده به ایرانسل؟؟؟
مترومون مشکل نداره که حالا آنتن ایرانسل مشکل داره!!!!؟؟؟؟
سلام
ایرانسل از 3 ماه قبل از عید در کرمان سیمکارت هاشو میفروخت.
با اینکه کرمان یکی از 10 کلان شهره ولی هنوز هم راه نیفتاده
اول میگفتن تا عید را می افته بعد گفتن تا اردیبهشت حالا میگن تا اخر مرداد
خودشونو مسخره کردن.
تازه وقتی هم راه بیفته معلوم نیست که تمام شهره یا نه
اون وقت رفتن شهرهایی را که اصلا معلوم نیست شهر هستند یا روستا رو راه اندازی کردند.
درگذشت و خاکسپاری بانوی آواز ایران مهستی را به تمام دوستدارانش تسلیت عرض میکنم.
من چند روز پیش معالی آباد بودم که توی اون نقشه خیلییییییییییییی از پوشش دوره ولی دیدم که آنتن میداد!!!
یه بارم فلکه مطهری که بازم دور بود و فقط برای 5 دقیقه آنتن میداد
یه بارم زیرگذر قصرالدشت که دیگه خیلی خیلی دور بود و شبکه ایرانسلو پیدا کرد!!!!
یه کارایی داره میکنه....جون مادرشون سریعتر!!!این شهرداری کار دیگه ای نداره گیر داده به ایرانسل؟؟؟
مترومون مشکل نداره که حالا آنتن ایرانسل مشکل داره!!!!؟؟؟؟
شهرک بهشتی چطور آنتن میده ؟
باعرض سلام واحترام
مشترك گرامي شبكه ايرانسل درشهرهاي دزفول و ابادان به صورت تست مي باشد و اميد است كه در ماه مرداد به صورت رسمي راه اندازي شود
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد شهريور ماه شهر كازرون را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
باتشكر
اینم جوابیه که ایرانسل از طریق ایمیل به من داده
jackhammer
30-06-2007, 16:37
شهرک بهشتی چطور آنتن میده ؟
تا حالا اونجا ها نرفتم.فکر نکنم آنتن بده احتمالا ایرانسل از شیراز جدا میدونتشون.
jackhammer
30-06-2007, 17:01
این خدمات مشترکینه چقدر مودبه!!!آدم ایمیلو که میخونه خجالت میکشه!!!
ازش پرسیدم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه:
مشترك گرامي
با سلام و احترام
وجود يكسري مشكلات (ناشی از دیرکرد زیر ساخت مخابرات یا پیمانکارها و....) سبب شده ، در برخي نقاط شهر شيراز اختلالاتي مشاهده شود و براي حل آنها نياز به زمان است همكاران ما به صورت شبانه روز تلاش خود را مي كنند تا سريعتر همه مشكلات برطزف شود
در طي كردن اين مسير به صبر و همكاري شما عزيزان نيازمنديم
با تشكر
یه نکته : عزیزان دقت کنند که تا چند 100 متر خارج از اون منطقه پوشش هم ایرانسل آنتن میده ولی نه کامل کامل.اون دوست شیرازیمون میدونه.من یه کم عقب تر از خیابون باغ حوض هستم.200 متر تا مرز زرد فاصله داره ولی توپ آنتن میده!
سلام به همگی...
بچه ها کسی نمیدونه ایرانسل رشت رو ساپورت میکنه یا نه!؟!؟!؟
موفق باشید
Maziar_69
30-06-2007, 21:07
سلام به همگی...
بچه ها کسی نمیدونه ایرانسل رشت رو ساپورت میکنه یا نه!؟!؟!؟
موفق باشید
اتفاقا دوستم همین الان رفته رشت که اونجا آزمایشی کار میکنه. توپ توپ.
موفق باشید...
jackhammer
30-06-2007, 21:51
الان رشت جشنواره هم داره:
ولی گویا آزمایشیه چون تو مناطق پوشش نیست.
شما هم موفق باشی!
saeedmaxxx
01-07-2007, 10:57
این خدمات مشترکینه چقدر مودبه!!!آدم ایمیلو که میخونه خجالت میکشه!!!
ازش پرسیدم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه:
مشترك گرامي
با سلام و احترام
وجود يكسري مشكلات (ناشی از دیرکرد زیر ساخت مخابرات یا پیمانکارها و....) سبب شده ، در برخي نقاط شهر شيراز اختلالاتي مشاهده شود و براي حل آنها نياز به زمان است همكاران ما به صورت شبانه روز تلاش خود را مي كنند تا سريعتر همه مشكلات برطزف شود
با تشكر
یه نکته : عزیزان دقت کنند که تا چند 100 متر خارج از اون منطقه پوشش هم ایرانسل آنتن میده ولی نه کامل کامل.اون دوست شیرازیمون میدونه.من یه کم عقب تر از خیابون باغ حوض هستم.200 متر تا مرز زرد فاصله داره ولی توپ آنتن میده!
ادرس email ایرانسل چیه؟
لطفا ادرس emailرو به من بده
ادرس email ایرانسل چیه؟
لطفا ادرس emailرو به من بده
cs@mtnirancell.ir اینم ایمیل ایرانسل برید تا میتونید عقده ی دلتون رو خالی کنید
مشترك گرامي
با سلام و احترام
با تشكر
اینم جوابه ایرانسل در مورد شیراز
jackhammer
01-07-2007, 19:02
میتونی بری توی سایتش بخش راهنمایی--مرکز تماس
jackhammer
02-07-2007, 15:31
سرويس Mms ايرانسل كه از اوايل امسال براي مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصوير و ديتا را به مشتركان ميداد، بنا بر دستوري از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قطع شده است و مشتركان اين اپراتور امكان دسترسي به آن را ندارند.
علياصغر عينيپور معاون فني شركت ايرانسل در گفتوگو با ايسنا با بيان اين مطلب درباره اين كه چه تعداد از مشتركان از سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل استفاده ميكنند، اظهار كرد: با توجه به اين كه تمام گوشيها امكان استفاده از خدمات Gprs را ندارند از اين رو در حدود 15 درصد مشتركان ايرانسل امكان استفاده از اين سرويس را بر روي گوشيهاي خود دارند و سيگنال Gprs را دريافت ميكنند و از اين تعداد در حدود 10 درصد آنها وارد شبكه Gprs شده و از اينترنت استفاده ميكنند.
عينيپور درباره وضعيت دسترسي مشتركان به اينترنت گفت: در حال حاضر اختلالات شبكه Gprs بسيار كمتر از گذشته شده و مشترك در هر ساعتي كه بخواهند به راحتي ميتواند از اينترنت اين اپراتور استفاده كند.
او با اشاره به اين كه اپراتور دوم تلفن همراه در حدود دو ميليون و 200 هزار مشترك داشته و 180 شهر را تحت پوشش قرار داده است و 50 شهر نيز آماده راهاندازي است تصريح كرد: پوشش اكثر شهرهاي تحت پوشش شبكه ايرانسل كامل است و كمتر با اختلالات مواجهيم؛ ممكن تنها در 10 شهر با يكسري مشكلات عدم آنتندهي رو به رو باشيم كه آنها در حال رفع شدن است.
او درباره پوشش شهر تهران نيز گفت: پوشش شهر تهران بالاي 95 درصد است اما در برخي نقاط با ضعف پوشش روبهرو هستيم.
------------------------------------------------------------
قطع كامل سرويس Mms ايرانسل بدون اطلاع قبلي اعتراض مشتركين را به همراه داشت.
به گزارش ايلنا، در حالي كه نزديك به يك ماه است كه مشتركين اپراتور دوم تلفن همراه ايرانسل از سرويس Mms بهرهمند شدند، قطع ناگهاني اين سرويس موجب اعتراض بسياري از مشتركين شد و در حال حاضر تبليغات شركت ايرانسل مبني بر ارايه سرويس Mms كه تاكنون در سطح شهر به چشم ميخورد نيز جمعآوري شده است و مشتركيني كه به دليل استفاده از اين سرويس به عنوان تنها ويژگي متفاوت از ساير اپراتورها اين سيمكارتها را انتخاب كردند، ناكام ماندهاند.
يك مقام مسوول در شركت ايرانسل گفت: قطع سرويس Mms ايرانسل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي دستور داده شده است و تا سال آينده نيز ارايه نخواهد شد.
-----------------------------------------------------------
من هیچی برای گفتن ندارم...
سرويس Mms ايرانسل كه از اوايل امسال براي مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصوير و ديتا را به مشتركان ميداد، بنا بر دستوري از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قطع شده است و مشتركان اين اپراتور امكان دسترسي به آن را ندارند.
علياصغر عينيپور معاون فني شركت ايرانسل در گفتوگو با ايسنا با بيان اين مطلب درباره اين كه چه تعداد از مشتركان از سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل استفاده ميكنند، اظهار كرد: با توجه به اين كه تمام گوشيها امكان استفاده از خدمات Gprs را ندارند از اين رو در حدود 15 درصد مشتركان ايرانسل امكان استفاده از اين سرويس را بر روي گوشيهاي خود دارند و سيگنال Gprs را دريافت ميكنند و از اين تعداد در حدود 10 درصد آنها وارد شبكه Gprs شده و از اينترنت استفاده ميكنند.
عينيپور درباره وضعيت دسترسي مشتركان به اينترنت گفت: در حال حاضر اختلالات شبكه Gprs بسيار كمتر از گذشته شده و مشترك در هر ساعتي كه بخواهند به راحتي ميتواند از اينترنت اين اپراتور استفاده كند.
او با اشاره به اين كه اپراتور دوم تلفن همراه در حدود دو ميليون و 200 هزار مشترك داشته و 180 شهر را تحت پوشش قرار داده است و 50 شهر نيز آماده راهاندازي است تصريح كرد: پوشش اكثر شهرهاي تحت پوشش شبكه ايرانسل كامل است و كمتر با اختلالات مواجهيم؛ ممكن تنها در 10 شهر با يكسري مشكلات عدم آنتندهي رو به رو باشيم كه آنها در حال رفع شدن است.
او درباره پوشش شهر تهران نيز گفت: پوشش شهر تهران بالاي 95 درصد است اما در برخي نقاط با ضعف پوشش روبهرو هستيم.
------------------------------------------------------------
قطع كامل سرويس Mms ايرانسل بدون اطلاع قبلي اعتراض مشتركين را به همراه داشت.
به گزارش ايلنا، در حالي كه نزديك به يك ماه است كه مشتركين اپراتور دوم تلفن همراه ايرانسل از سرويس Mms بهرهمند شدند، قطع ناگهاني اين سرويس موجب اعتراض بسياري از مشتركين شد و در حال حاضر تبليغات شركت ايرانسل مبني بر ارايه سرويس Mms كه تاكنون در سطح شهر به چشم ميخورد نيز جمعآوري شده است و مشتركيني كه به دليل استفاده از اين سرويس به عنوان تنها ويژگي متفاوت از ساير اپراتورها اين سيمكارتها را انتخاب كردند، ناكام ماندهاند.
يك مقام مسوول در شركت ايرانسل گفت: قطع سرويس Mms ايرانسل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي دستور داده شده است و تا سال آينده نيز ارايه نخواهد شد.
-----------------------------------------------------------
اگر منبع را اعلام کنی بهتره
خبری از رسمی شدن اهواز نشد ؟
میتونی بری توی سایتش بخش راهنمایی--مرکز تماس
میشه بپرسم برای چی ؟
jackhammer
02-07-2007, 20:13
میشه بپرسم برای چی ؟
.................................................. .................................................. ...............................................
یاد بانو و سلطان اواز ایران مهستی و هایده گرامی باد
اگر منبع را اعلام کنی بهتره
آره...چون اونجوری شماره موبایلتو هم میگیره که اگه مشکلی فقط برای تو بود میتونه رفعش کنه.
منبع اون اخبار هم توی تاپیک(بدون شرح) هست
خبری از شهر جدید نیست ؟
دلمون Mms ایرانسل خوش بود که باهاش جلوی اپراتور اولیها و تالیایی ها کلاس بذاریم که اونم دولت قطع ش کرد
jackhammer
04-07-2007, 12:40
بچه ها پوشش تهرون بیشتر شده!!!
تا حالا استانی هست که همه ی شهرهاش تحت پوشش باشه؟
مدير عامل ايرانسل دربارهي قطع سرويس Mms ايرانسل گفت: ارايهي اين سرويس به مشتركان در اواخر ارديبهشتماه و بر اساس درخواست سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، قطع شده است؛ در اين درخواست از ايرانسل خواسته شده بود كه سه ماه فرصت داده شود تا مقررات مربوط به استفاده از سرويس Mms در اين سازمان تدوين و پس از آن مجددا اين سرويس به مشتركان ارايه شود.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ایسنا اظهار كرد: در حال حاضر بيش از يكوماه نيم از ارسال اين درخواست به ايرانسل گذشته است و اميدواريم در يك تا دو ماه آينده بتوانيم اين سرويس را مجددا به مشتركان ايرانسل ارايه دهيم.
دزفولي دربارهي ضعف پوشش و اختلالات شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه گفت: در مورد شهر تهران بايد گفت كه براي بهبود كيفيت آنتندهي شبكه، 40 نقطه براي نصب Bts طراحي شده است اما شهرداري هيچگونه همكاري به عمل نميآورد.
او افزود: تا زماني كه شهرداري مجوزهاي لازم را صادر نكند تكميل پوشش شهر تهران براي ما بسيار مشكل خواهد بود، حتي شركت ارتباطات سيار نيز با شهرداري در گرفتن مجوز سايتهاي Bts با مشكل مواجه است و مدير عامل شركت ارتباطات سيار در يكي از همايشهاي اخير تلفن همراه اعتراض خود را به شهرداري اعلام كرد.
دزفولي ادامه داد: بايد از شهرداري پرسيد چرا همكاري لازم را با اپراتور اول و دوم تلفن همراه انجام نميدهند مگر وظيفهي شهرداري تسهيل خدماترساني به شهروندان نيست، پس چرا براي افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتنهاي Bts را صادر نميكنند.
او دربارهي آنتندهي شبكهي اين اپراتور در مترو نيز گفت: آنتندهي شبكهي ايرانسل در مترو نيز به مجوزهاي لازم از سوي شهرداري بستگي دارد، بر اين اساس از شهردار تهران اين انتظار را داريم كه همكاري لازم را براي نصب آنتنهاي Bts با اين اپراتوري كه تنها 9 ماه از فعاليت آن ميگذرد، داشته باشد.
وي دربارهي ضعف آنتندهي ايرانسل در شهرستانها نيز خاطر نشان كرد: ارتقاي كيفيت شبكهي تلفن همراه در شهرستانها نيز به همكاري شهرداري اين شهرها براي نصب آنتنهاي Bts برميگردد، به عنوان نمونه ما مشكلي كه در شهر تهران داريم به شكل بزرگتر با شهرداري اصفهان داريم، چرا كه شبكهي اين شهر مدتهاست كه آماده است اما به دليل همكاري نكردن شهرداري اصفهان اين سايتها فعال نميشوند.
او افزود: اصفهان يكي از شهرهاي بزرگ كشور است اما اين مسائل سبب شده كه با مشكلات جدي در راهاندازي شبكهي اين شهر مواجه شويم.
مدير عامل ايرانسل با اشاره به اين كه در حدود 23 آنتن Bts در اصفهان نصب شده است، خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه همكاريهاي لازم انجام نميگيرد تنها 10 تا 11 Bts فعال هستند و شهرداري حتي مانع فعاليت سايتهايي شده است كه در ملك خصوصي مردم نصب شده است.
مدير عامل شركت ايرانسل خاطر نشان كرد: سرعتي كه اپراتور دوم تلفن همراه براي پوشش شبكه در شهرهاي مختلف دارد، در توسعهي شبكه تلفن همراه در دنيا بينظير است آن هم با وجود تمام مشكلاتي كه ما در توسعهي در كشور داريم.
او دربارهي نارضايتي مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه از نحوهي محاسبهي صورتحسابهاي ماهيانه گفت: ممكن است درصدي از مشتركان ايرانسل با اين مشكلات روبهرو باشند اما در شرايط فعلي با تمهيداتي كه در نظر گرفتهايم اين مسائل بسيار كمتر شده است.
دزفولي با اشاره به اين كه تعداد مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل در حدود 20 درصد كل مشتركان اين اپراتور است، گفت: به زودي نحوهي پرداخت صورتحسابهاي مشتركان تغيير خواهد كرد و قبضهاي جامع دربارهي اطلاعاتي كه مشتركان نياز دارند پيشبيني شده است كه در حال هماهنگي با بانكها هستيم كه با نهايي شدن، قبضها براي آن ارسال شود، از اين رو اميدواريم تمام مشكلات مشتركان در زمينهي صورتحسابهاي آنها رفع شود.
مدير عامل شركت ايرانسل، با اشاره به اين كه تاكنون 181 شهر تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه قرار گرفتهاند گفت: شبكهي حدود 50 شهر نيز آماده است كه به مرور با تامين زيرساخت ارتباطي آن به شبكه وصل خواهد شد.
به گفتهي وي اين اپراتور در حدود دو ميليون و 260 هزار مشترك دارد كه از اين تعداد در حدود 80 درصد مشتركان سيمكارت اعتباری و 20 درصد آن مشتركان سيمكارت دائمی هستند و اكثر مشتركان ايرانسل از تعرفهي ثانيهيي و در حدود يك درصد نيز از تعرفه دقيقهيي استفاده ميكنند
آنتن ها یا bts های 3 اپراتور از نظر شکل ظاهری چه تفاوتی با هم دارند ؟
.................................................. . .................................................. ...............................................
یاد بانو و سلطان آواز ایران مهستی و هایده گرامی باد
jackhammer
05-07-2007, 11:05
فکر کنم هیچی!
jackhammer
05-07-2007, 11:18
نه آقا.....
انتقاد دزفولی از انتشار اخبار دروغین در خصوص ایرانسل
ICTna.ir - پیرو انتشار خبری با عنوان "سرويس MMS ايرانسل تا سال آينده ارايه نخواهد شد" به نقل از یک مقام مسئول ایرانسل از سوی خبرگزاری ایلنا، مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل- این موضوع را تکذیب کرد.
مدیرعامل ایرانسل در گفتگو با خبرنگار ایستنا با انتقاد از انتشار اخبار کذب و دروغین در خصوص اپراتور دوم تلفن همراه کشور گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ایرانسل خواسته تا حداکثر ۳ ماه و به منظور تدوین مقررات و ضوابط مربوطه از ارائه این سرویس خودداری کند که از ۳ماه زمان فوق نزدیک به ۲ ماه گذشته است و پس از آن و با تدوین ضوابط مربوطه این سرویس مجددا عرضه خواهد شد.
دزفولی با اشاره به افرادی که به خیال خود برای ایجاد مانع بر سر راه رشد و توسعه پرشتاب ایرانسل اقدام به انتشار اخبار و شایعاتی با عنوان "کاهش فروش ایرانسل" و "MMS ایرانسل تا سال آینده عرضه نمیشود" تصریح کرد: توسعه پرشتاب ایرانسل با وجود تمام مشکلات ادامه دارد به طوری که تا امروز ۱۸۲ شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل قرارگرفته اند و تعداد مشترکین این شبکه از مرز دو میلیون و ۳۵۰ هزار مشترک گذشته به طوری که تعداد مشترکان این شبکه در کمتر از ۳ ماه بیش از دو برابر شده است.
دزفولی دوست داریم!
اگه کسی لیست شهرهایی که تاکنون یعنی 14 تیر تحت پوشش شبکه ی ایرانسل قرار گرفته اند دارد لطفاً در تایپیک بزاره
با تشکر
arminarsalan
05-07-2007, 22:15
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-شاهین شهر-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شاهدشهر-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-فلاورجان-بهبهان-
به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-دامغان-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین-
arminarsalan
05-07-2007, 22:34
اگه اونم نبودکه جناب عالی ازچیزی خبرنداشتی
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-
به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--فلاورجان-بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-شاهین شهر-دامغان-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین
خیلی ممنون دستت درد نکنه
با تشکر از شما
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-
به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--فلاورجان-بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-شاهین شهر-دامغان-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین
اگه بگی این اطلاعات را از کجا آوردی که ما خودمان برویم ببینیم ممنون میشوم
با تشکر
arminarsalan
06-07-2007, 01:42
اینترنت-روزنامه ودوستان وآشنایانی که دربعضی ازشهرهادارم
سمنان هم به سایت ایرانسل اضافه شده
اگه کسی اهواز زندگی میکنه لطفاً به این سؤال من رو جواب بده
چند روزه پیش درست بغل پل لشکر یک دکل نصب کردند که الان هم دارن روش کار میکنن من فکر میکنم که ماله موبایله اگه کسی اطلاعات بیشتری داره و میدونه که مربوط به کدوم اپراتور بگه ممنون میشم
با تشکر
شما خبر دارين توشيراز هنوز تو معالي آباد نيست پس اينقدر نگين شيراز هم هست من براهمين كه آنتن نميده اون را انداختم گوشه خونه چون كسي نمي خره
reza_iaun
06-07-2007, 18:17
اون دکل بزرگی که اول شهر گز هست و میشه اون رو ازروی پل سایت دید ماله ایرانسله؟
آیا قرار همون شاهین شهر رو آنتن بده؟
یا جایی تو خود شاهین شهر دارن دکل نصب میکنند؟
با تشکر دوست عزیز:10:
jackhammer
07-07-2007, 10:02
شما خبر دارين توشيراز هنوز تو معالي آباد نيست پس اينقدر نگين شيراز هم هست من براهمين كه آنتن نميده اون را انداختم گوشه خونه چون كسي نمي خره
1.شما که خریدی پس باید نقشه پوشش شیرازشو دیده باشی پس میدونستی آنتن نمیده پس چرا خریدی پس غر نزن!
2.معلومه که کسی نمی خره...سیم کارت ایرانسل برای استفاده هست نه خرید و فروش تو بازار.
3.ما بهشون گفتیم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه گفتن شهرداری و پیمانکارها و ... با ما همکاری نمیکنن.
4.فلکه احسان غیر رسمی آنتن میده.ولی معالی آباد رو نمیدونم.
jackhammer
07-07-2007, 10:04
دکل های اپراتور ها فرقی با هم ندارند...خودت باید بفهمی
1.شما که خریدی پس باید نقشه پوشش شیرازشو دیده باشی پس میدونستی آنتن نمیده پس چرا خریدی پس غر نزن!
2.معلومه که کسی نمی خره...سیم کارت ایرانسل برای استفاده هست نه خرید و فروش تو بازار.
3.ما بهشون گفتیم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه گفتن شهرداری و پیمانکارها و ... با ما همکاری نمیکنن.
4.فلکه احسان غیر رسمی آنتن میده.ولی معالی آباد رو نمیدونم.
عزيز من من تو بهمن خريدم حالا كه نخريدم گفتن تا 22 بهمن همه جا آنتن ميده
عزیزم منم اهواز زندگی میکنم و سیم کارتمو توی طرح انتخاب شماره طلایی ، بهمن خریدم ایرانسل گفته بود که اهواز 22 بهمن وصل میشه ولی تا الان که 16 تیرماه است هنوزم به طور رسمی وصل نشده و الانم که به طوره آزمایشی وصله آنتن دهیش توی کیان آباد و کیانپارس افتضاح است
من که توی کیان آباد هستم داخل خونه به سختی آنتن دارم و اگر بخوام صحبت بکنم باید بروم داخل حیاط
ولی هرچی هم که باشه با اینکه ایرانسل بدقوله ولی خداییش ایرانسل خیلی بهتر از ارتباطات سیاره
ارتباطات سیار توی 1 یا 2 سال اول فقط توانسته بود 5 یا 6 شهر رو با آنتن دهی ضعیف تحت پوشش قرار بده ولی ارانسل در کمتر از 10 ماه توانست حدوداً 180 شهر رو تحت پوشش بده که شاید از این 180 شهر 20 یا 30 تاشون مشکله آنتن دهی داشته باشن
brightest
07-07-2007, 15:53
ببينيد نبايد اين قدر tci رو با ايرانسل مقايسه كنيد!
در اينكه ايرانسل داره خوب جلو ميره كه بحثي نيست ولي الان تكنولوژي خيلي پيشرفت كرده و شبكه زير ساخت هم آماده هست و bts ها هم مكان يابي شدن.
سلام
یک ایمیل به ایرانسل فرستادم تا ببینم کرمان کی راه می افته جوابش این بود:
مشترك گرامي
با سلام و احترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مرداد ماه شهر كرمان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
البته اگر مثل وعده های قبلیشون نباشه
arminarsalan
08-07-2007, 00:53
اون دکل بزرگی که اول شهر گز هست و میشه اون رو ازروی پل سایت دید ماله ایرانسله؟
آیا قرار همون شاهین شهر رو آنتن بده؟
یا جایی تو خود شاهین شهر دارن دکل نصب میکنند؟
با تشکر دوست عزیز:10:
اون دکل ایرانسله فقط شهر گزرو پوشش میده ولی تا جنوب شاهین شهرهم میرسه.
قسمت شرقی شهرهم به دلیل گذر بزرگراه اصفهان-تهران زیر پوشش رفته ولی داخل شهر کاری به اون صورت انجام نشده
jackhammer
08-07-2007, 14:02
بله...قرار بود...ولی شهرداری با ایرانسل همکاری نمیکنه...تقصیر ایرانسله؟
بله...قرار بود...ولی شهرداری با ایرانسل همکاری نمیکنه...تقصیر ایرانسله؟
نه ....... تقصیر شهرداری و دولته
در حاله حاضر توی دائمی ها : ارتباطات سیار > ایرانسل
در اعتباری ها : ایرانسل > تالیا > ارتباطات سیار
در آینده توی دائمی ها : ایرانسل > ارتباطات سیار
کسی خبری از شهر جدید نداره ؟
به گزارش گروه خبری GSM، سرویس MMS ایرانسل که از اوایل امسال برای مشترکان فعال شده بود و امکان ارسال و تصویر دیتا را به مشترکان می داد بنابر دستوری از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی قطع شده است و مشترکان این اپراتور امکان دسترسی به آن را ندارند. با توجه به این که همه گوشی ها امکان استفاده از خدمات GPRS را ندارد، در حدود 15% مشترکان ایرانسل امکان استفاده از این سرویس را بر روی گوشی های خود دارند که از این تعداد حدود 10% از اینترنت استفاده می کنند. ایرانسل در حال حاضر 2 میلیون و 200 هزار مشترک در حدود 200 شهر ایران دارد.
اما قطع کامل سرویس MMS ایرانسل، بدون اطلاع قبلی، اعتراض مشترکین را به همراه داشته است و در حال حاضر تبلیغات ایرانسل مبنی بر ارائه MMS که تا کنون در سطح شهر به چشم می خورد نیز جمع آوری شده است. به نظر می رسد تا سال آینده از MMS ایرانسل خبری نباشد.
علیرضا خارجی
09-07-2007, 21:01
این چه وضع پست دادنه؟ تمام این پست هارو میتونی تو یک پست بدی رعایت کن
این چه وضع پست دادنه؟ تمام این پست هارو میتونی تو یک پست بدی رعایت کن
چشم قربان اطاعت میشه
حالا چی خبری از شهر جدید نیست ؟
jackhammer
16-07-2007, 20:46
چرا موتور همتون خاموش شد؟
حالا اینم استارت مجدد:
لیستی از شهر های ایرانسل:
قزوين، تبريز، مشهد، اراك، بجنورد، اروميه، همدان، گرگان، كرمانشاه، اردبيل، بهار، كبودرآهنگ، رزن، سبزوار، بابل، آمل، خرم آباد، گرمي، نمين، بيجار، قروه، نيشابور، بيله سوار، پارس آباد، دره شهر، ديوان دره، پل دختر، فريمان، فريدونكنار، محمودآباد، مشگين شهر، اهر، اقباليه، ابهر، سقز، كوهدشت، سرخس، نوشهر، خميني شهر، كرج، هريس، بانه، قيدار، ايلام، تربت جام، نجف آباد، چالوس، زنجان، سرابله، مريوان، تايباد، تنكابن، كمال شهر، فولادشهر، قم، مرند، ماه نشان، سنندج، الشتر، بيرجند، قائم شهر، شهر قدس، شهركرد، شبستر، خوي، ميانه، جوانرود، كامياران، بروجرد، فردوس، گناباد، بابلسر، اميركلا، قرچك، فرخ شهر، خلخال، آذرشهر، اسكو، سرپل ذهاب، ازنا، دورود، تربت حيدريه، هشتپر، ساري، اسلامشهر، ورامين، لردگان، عجب شير، بناب، هرسين، سنقر، اليگودرز، كاشمر، بندرانزلي، بهشهر، نكا، پاكدشت، جويبار، رباط كريم، ياسوج، مراغه، اسدآباد، كنگاور، خمين، بردسكن، فومن، بندر تركمن، كردكوي، پيشوا، آق قلا، ساوه، شيراز، كيش، علي آباد، مياندوآب، ملكان، تويسركان، گنبدكاووس، باقرشهر، رشت، بستان آباد، هشترود، ملاير، گرمه جاجرم، چهاردانگه، ميبد، مينودشت، اسفراين، كلاله، سراب، آشخانه، آستانه اشرفيه، رودسر، انديشه، اردكان، شوش، شيروان، املش، رامسر، كليبر، شاهيد دژ، ملارد، شبستر، خوي، ميانه، جوانرود، دره گز، لوشان، منجيل، رودبار، ماهدشت، آستارا، شهرضا، ماكو، تهران، قوچان، سردشت، آبيك، مشگين دشت، محمد شهر، آران و بيدگل، چناران، اشنويه، پيرانشهر، نقده، شاهدشهر، نسيم شهر، گلستان، سمنان و زرين شهر.
از خود سایت ایرانسل بخش جشنواره گرفتم...دوستمون توی تاپیک ایرانسل هست (mtnirancell) که چند تا فایل رو گذاشته که یکیش لیست تمامی شهرهای فعال ایرانسل تا 14 تیر هست و تعداد Bts هاشونو هم نوشته.
به نظر من این تاپیک هرزه ! آخه وقتی تاپیکی به اسم همه بحث های ایرانسل هست دیگه اینجا برای چیه ؟! بهتره دیگه این تاپیک تعطیل شه آقا جکی بذار خاموش باشن !
hossein-p30-f
17-07-2007, 07:55
سلام
آقا این شهر یزد گوشیم یکم آنتن میده ولی هنوز Bts ش خاموشه ولی اردکان و میبد ((دو تا از شهرستانهای یزد)) جزء پوش هستند پس یزد کی...:41:
آنتن دهي ايرانسل تو اهواز كه عاليه.
از 5 كيلومتري خارج اهواز هم آتنن ميده (من كنار تابلو 5 كيلومتر مانده به اهواز تماس گرفتم)
و تو ساعات پيك مصرف هم موقعي كه هيچ كدوم از دولتي ها آنتن نميده مال من با يه بار تماس خط ثابت آنتن داده.
Gprs هم وصله.
forumwork.net
18-07-2007, 02:11
تو یزد که آنتن دهیش خیلی خوب نیست ولی کم کم دارن واسش آنتن می زنن .یکیشون بغل خونه ماست:31:
mehdi_kaka
18-07-2007, 02:32
:11: Salam
Man Etebari daram
Inja ke anten dehi irancell khobe
vali khodaeish bazi mavaghe herse adamo dar miyare MTN
Bazi mavaghe ke aslan SMS nemirese ya Send nemishe
Vali dar kol kheyli kheyli behtar az operator avale
Ye soal dashta
Age Rahnamaeim konin mamnon misham
Behem az taraf Sherkat SMS omad baraye GPRS & MMS
Ono save kardam
Internet kar mikonam
Vali har kari mikonam ke MMS send konam hich jori nemishe
Az ye nafar shenidam ke MMs irancell felan gha'te
Neydonam chi kar konam
mamnon misham age rahnamaeim konin
:11: *M & N*:11:
hossein-p30-f
18-07-2007, 09:56
تو یزد که آنتن دهیش خیلی خوب نیست ولی کم کم دارن واسش آنتن می زنن .یکیشون بغل خونه ماست:31:
سلام
میشه بگید حدود خونتون کجاست
من یه Bts بیشتر ندیدم اونم مجاهدین اول خیابان فرخی هست سمت راست اولین کوچه :5: ((طبق توصیفی که دوستان کردن فکر می کنم مال ایرانسله))
شما جای دیگه ای دیدی اگه دیدی فعال هستن یا نه؟؟؟
hossein-p30-f
18-07-2007, 10:01
سلام
قبل از هر چیز عضویتتون رو تبریک می گم
Az ye nafar shenidam ke MMs irancell felan gha'te
Neydonam chi kar konam
درست شنیدی MMS قطع هست کاری هم نمی تونی بکنی باید صیر کنیم تا وصل بشه:41: :41: :41:
در ضمن لطف کنین فارسی بنویسین تا همه راحتر بخونن ((ممنون از توجهتون))
asire_eshgh
18-07-2007, 15:31
کسی درباره کازرون خبری نداره
arman4459
19-07-2007, 00:56
الان من سمنان با اینکه دیر راه افتاد ولی خدایی ازش راضیم خوبه .ضمنان سرویس سل اینفو هم اینجا راه افتاده
در کل قابل قبوله ولی بعضی مواقع لنگ میزنه البته خیلی به ندرت
سلام
کرمان شایعه شده از شنبه 30/4/86 راه اندازی میشه فکر نمیکنم خبرش خیلی درست باشه
خدمات مشترکین که میگه از مرداد ماه
پرسیدم از چه روزی گفتن نمیدونیم فقط می دونیم در چه ماهی راه اندازی میشه
خبرشو میدم
کسی درباره کازرون خبری نداره
من به ایرانسل ایمیل زدم گفتن شهریور ماه انشاا..
reza universall
21-07-2007, 17:52
ایرانسل در بهبهان به طور آزمایشی آنتن ها رو روشن کرد
با سلام خدمت گردانندگان سایت
من حمید از کرمانشاه هستم که تا به حال با اینترنت ایرانسل واقعا حال میکردم ولی متاسفانه مدت یک هفته است که به هیچ وجه کانکت نمیشه و موقع دیس کانکت شدن پیغام system error36 میده لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه چون متاسفانه با خدمات مشترکین تماس گرفتم جواب قانع کننده ای ندادن
با تشکر مخلص شما حمید
reza universall
22-07-2007, 11:42
هر کس در شهرهای خوزستان زندگی می کند از روند آنتن دهی خوزستان خبر بده
reza universall
22-07-2007, 11:44
آیا شهر های اهواز آبادان امیدیه دزفول ماهشهر خرمشهر آغاز بکار کرده اند یا خیر ؟
سلام
کرمان شایعه شده از شنبه 30/4/86 راه اندازی میشه فکر نمیکنم خبرش خیلی درست باشه
خدمات مشترکین که میگه از مرداد ماه
پرسیدم از چه روزی گفتن نمیدونیم فقط می دونیم در چه ماهی راه اندازی میشه
خبرشو میدم
مثل اینکه واقعا شایعه بود چون امروز که یکشنبه است هنوز راه اندازی نشده
soccer_18
22-07-2007, 22:42
سلام
میشه بگید حدود خونتون کجاست
من یه Bts بیشتر ندیدم اونم مجاهدین اول خیابان فرخی هست سمت راست اولین کوچه :5: ((طبق توصیفی که دوستان کردن فکر می کنم مال ایرانسله))
شما جای دیگه ای دیدی اگه دیدی فعال هستن یا نه؟؟؟
اول خیابون ایرانشهر (از مجاهدین که وارد شی)اولین کوچه سمت چپ... نرسیده به بانک مسکن(این یکی ارتفاع عجیبی داره. احتمالا مرکزی هست)
میدون امام حسین اول بلوار باهنر سمت راست
صفائیه میدون ابوذر
وسطای بلوار عابدی (از صدوقی که وارد بشی) سمت چپ چراغشو میتونی ببینی... دقیقا" داخل کوچه ای هست که کنارش تاکسی ازادگان هست
همگی اینا فعالن
hossein-p30-f
23-07-2007, 12:37
اول خیابون ایرانشهر (از مجاهدین که وارد شی)اولین کوچه سمت چپ... نرسیده به بانک مسکن(این یکی ارتفاع عجیبی داره. احتمالا مرکزی هست)
میدون امام حسین اول بلوار باهنر سمت راست
صفائیه میدون ابوذر
وسطای بلوار عابدی (از صدوقی که وارد بشی) سمت چپ چراغشو میتونی ببینی... دقیقا" داخل کوچه ای هست که کنارش تاکسی ازادگان هست
همگی اینا فعالن
کدوماش راه افتاده اونی که سر مجاهدینه که خاموشه:41:
بقیش هم مثل این یکیه ((مجاهدین))
هر کس در شهرهای خوزستان زندگی می کند از روند آنتن دهی خوزستان خبر بده
شهرهای اهواز ، آبادان ، خرمشهر ، دزفول ، اندیمشک ، بهبهان به طور آزمایشی فعال هستند
شهر شوش هم به طور رسمی فعاله
من خودم دیروز آبادان بودم توی جاده تا 20 کیلومتری انتن میداد تازه یک Bts ایرانسل هم وسط جاده ی اهواز به آبادان نصب کردن ولی خاموش بود اگه روشنش بکنن جاده ی اهواز آبادان میره زیره پوشش
حالا اگه کسی خبری از شهرهای استان فارس داره بگه
reza universall
24-07-2007, 11:30
از عزیزان خواهش می کنم که از پوشش هر شهر که اطلاع دارید خبر دهید
ایرنسل در جنوب کشور (استانهای خوزستان فارس کهگیلویه سیستان کرمان هرمزگان و بوشهر ) فقط به طور رسمی 4 شهر را افتتاح کردند در صورتی که شمال ومرکز 176 شهر وعدالت یعنی 176=4
reza universall
24-07-2007, 11:48
شهرهای اهواز ، آبادان ، خرمشهر ، دزفول ، اندیمشک ، بهبهان به طور آزمایشی فعال هستند
شهر شوش هم به طور رسمی فعاله
من خودم دیروز آبادان بودم توی جاده تا 20 کیلومتری انتن میداد تازه یک Bts ایرانسل هم وسط جاده ی اهواز به آبادان نصب کردن ولی خاموش بود اگه روشنش بکنن جاده ی اهواز آبادان میره زیره پوشش
باسلام
با تشکر از جواب شما
ویا من فکر کنم بهبهان فقط برای چند ساعت آنتن هایش را روشن کرد
ولی من از شما در خواست کمک دارم
من یک شماره از ایرانسل انتخواب کردم ولی نمی دانم در چه مرحله ای به سر می برد
در صورت اینکه مایل به کمک هستید از شما تشکر می کنم (کد شناسه 1407363536629 وارسل پیامک به شماره 136)
باسلام
با تشکر از جواب شما
ویا من فکر کنم بهبهان فقط برای چند ساعت آنتن هایش را روشن کرد
ولی من از شما در خواست کمک دارم
من یک شماره از ایرانسل انتخواب کردم ولی نمی دانم در چه مرحله ای به سر می برد
در صورت اینکه مایل به کمک هستید از شما تشکر می کنم (کد شناسه 1407363536629 وارسل پیامک به شماره 136)
اینم جوابه پیامک :
sim karte shomare talaeeye shoma dar markaze posti mahale sokunatetan amadeye tahvil ast.
reza universall
24-07-2007, 15:24
[quote=A.J;1345502]اینم جوابه پیامک :
sim karte shomare talaeeye shoma dar markaze posti mahale sokunatetan amadeye tahvil ast.[/quot
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز امیدوارم بتوانم زحمات شما را جبران کنم
reza universall
24-07-2007, 16:05
Irancell آیا به استان های بوشهر کرمان وسیستان توجه دارد
Irancell آیا به استان های بوشهر کرمان وسیستان توجه دارد
اینطوری که معلومه نه تنها ایرانسل این استانها رو فراموش کرده بلکه کله استانهای جنوب رو فراموش کرده و فقط چسبیده به شمال الان هم که حدود 1 ماهه که کله کشور رو فراموش کرده و خبری از شهره جدید نیست
Maziar_69
24-07-2007, 22:34
اینطوری که معلومه نه تنها ایرانسل این استانها رو فراموش کرده بلکه کله استانهای جنوب رو فراموش کرده و فقط چسبیده به شمال الان هم که حدود 1 ماهه که کله کشور رو فراموش کرده و خبری از شهره جدید نیست
فراموش که نکرده. داره رو جاده ها کار میکنه. چند هفته پیش رفتم مشهد تو کل جاده ی مشهد یعنی از تهران تا اخر همه ی انتن ها نصبه ولی خاموشه.
الان داره فقط نصب میکنه تا یه دفعه روشن کنه.
arman4459
25-07-2007, 00:11
فراموش که نکرده. داره رو جاده ها کار میکنه. چند هفته پیش رفتم مشهد تو کل جاده ی مشهد یعنی از تهران تا اخر همه ی انتن ها نصبه ولی خاموشه.
مازیار جان تو منبعت موثقه عزیزم
Maziar_69
25-07-2007, 00:57
مازیار جان تو منبعت موثقه عزیزم
من تمام انتن ها رو دیدم ولی این که کی روشن بشن منبعی ندارم که بگم. ولی یکی از دوستان که تو ایرانسل کار میکنه و تو تاپیک کلیه بحث ها هست گفتش که تا اخر سال کل جاده های ایران میره زیر پوشش. :18::18::18:
reza universall
25-07-2007, 02:20
آیا به نظر شما این بحث شما قابل درک است که شما می گویید نزدیک به 1016 شهر در ایران وجود داره ولی اونا چسبیدن به اینکه مردم شهر تهران یه وقت ناراحت نشن
زمانی که تهران آنتن دهیش کامل نبود بدترین بود وهزاران حرف به ایرانسل می زدید ولی که آنتن دهی در تهران وشهرهای که شما می خواین به مسافرت برین خوبه هیچ حرفی نمی زنید البته شهرستانی ها لایق تو سری خوردن هستند و حقشون همین وقتی هم که مسئله امنیت ملی به وجود می آید شهرستانی ها خوب می شن
مرگ بر شهرستانی که در مقابل نا عدالتی ها سکوت اختیار کرده شهرهای بالا 176=4 شهرهای پایین
reza universall
25-07-2007, 02:30
استان بوشهر بیش از 70% گاز خاور میانه را در اختیار دارد ولی 0 شهر
استان خوزستان 70% بودجه ایران 1 شهر
استان کرمان با مردمان دلسوز و دوست داشتنی 0 شهر
استان سیستان با آن آثار باستانی و قدیمی ترین شهرهای ایران 0 شهر
استان فارس شهر سعدی و حافظ و نرگس اون شهر 1 شهر
استان گهگیلویه با آن طبیعت زیبا و مردمان ساده دلش 1 شهر
استان هرمزگان با آن همه گاز ونفت وسواحل زیبای دریای عمان 1 شهر
خودتان قضاوت کنید ودر باره این موضوع نظر دهید
خواهشمندم که هرکس به نماینده ایرانسل در این سایت دسترسی دارد به اطلاعشان برساند
منم کاملاً موافقم
این تظاهرات باید به گوش بالادستان برسد
jackhammer
25-07-2007, 21:34
شیرازو هم جزو شهر حساب کردی؟
آقا وقتی یه شهر پوششش زیر 50 درصده جزو پوشش حسابش میکنی؟
Maziar_69
26-07-2007, 00:56
آیا به نظر شما این بحث شما قابل درک است که شما می گویید نزدیک به 1016 شهر در ایران وجود داره ولی اونا چسبیدن به اینکه مردم شهر تهران یه وقت ناراحت نشن
زمانی که تهران آنتن دهیش کامل نبود بدترین بود وهزاران حرف به ایرانسل می زدید ولی که آنتن دهی در تهران وشهرهای که شما می خواین به مسافرت برین خوبه هیچ حرفی نمی زنید البته شهرستانی ها لایق تو سری خوردن هستند و حقشون همین وقتی هم که مسئله امنیت ملی به وجود می آید شهرستانی ها خوب می شن
مرگ بر شهرستانی که در مقابل نا عدالتی ها سکوت اختیار کرده شهرهای بالا 176=4 شهرهای پایین
نه دوست عزیز این چه حرفیه. به خدا اگه من تو ایرانسل یه کاره ای بودم اصلا تا شهرها راه نمی افتاد سیمکارت نمیفروختم.
دست من و شما هم نیست. همین ترک ها رو یادتونه پارسال که تو روزنامه یه چیزی دربارشون نوشتن چه اوضاعی شد؟
حالا تمام استان های ترک نشین تماما (حتی بیشتر جاده هاش) تحت پوششه. دیگه این تقصیر تهرانی ها نیست که.
بالاخره پایخته خیر سرش!!!
نه دوست عزیز این چه حرفیه. به خدا اگه من تو ایرانسل یه کاره ای بودم اصلا تا شهرها راه نمی افتاد سیمکارت نمیفروختم.
دست من و شما هم نیست. همین ترک ها رو یادتونه پارسال که تو روزنامه یه چیزی دربارشون نوشتن چه اوضاعی شد؟
حالا تمام استان های ترک نشین تماما (حتی بیشتر جاده هاش) تحت پوششه. دیگه این تقصیر تهرانی ها نیست که.
بالاخره پایخته خیر سرش!!!
آخه عزیزم مهم اینجاست که تهرانی ها هم همشون ترکن
فقط ما جنوبی ها که (خوشبختانه) ترک نیستیم گناه کردیم و سزاوار این همه رنج و بی ملاحظاتی هستیم
تازه خیره سرش خود مدیر عامله ایرانسل دزفولی هستشو ما این همه ظلم در حقمون شده
به امید روزی که این دولت دیگر به فعالیت ایرانسل گیری ندهد و جلوی پیشرفت آن را نگیرد و به امید روزی که ایرانسل دلش به حاله این شرستانی های جنوبی بسوزد و حق را رعایت کند
استانهای :
خوزستان ، بوشهر ، فارس ، هرمزگان ، کهگیلویه و بویراحمد ، سیستان و بلوچستان ، کرمان ، سمنان
سزاوار این همه ظلم نیستند
بیایید با هم دیگه دست به دست هم بدهی و تظاهر و نا رضایتی خودمان را به گوش بالا دستان برسانیم
reza universall
26-07-2007, 08:40
اگر ما استانهای جنوبی مثل این ترک ها به اعتراض نپردازیم حتی جاده های ایران راه می افتد وهمچنان اهواز در آزمایش و شیراز هم 50% آنتن می دهد
دزفولی تو که دیگه هم استانی ما هستی
من از بیگانگان هرگز ننالم که بر من هر چه کرد آن آشنا کرد
reza universall
26-07-2007, 08:42
آخ چرا ؟ الان حدود چنیدین هفته است که آنتن ها نصب شده ولی نمی دونم چرا روشن نمی شه
reza universall
26-07-2007, 08:47
شیرازی ها کرمانی ها اهوازی ها سمنانی ها بلوچ ها بوشهری ها لر ها بندر عباسی ها
بپا خیزید
خود را به خواب زدن دیگر بس است
مگر چقر باید به خودمان ظلم کنیم
بیاید در یک اعتراض دسته جمعی نارضایتی خود را بیان کنیم
نوشتن ایمیل با کمک شما عزیزان
ازحق خود دفاع کنید
reza universall
26-07-2007, 08:48
در آمریکا شهر های که دارای نفت وگاز هستند تمام امکانات آن کشور در این شهر ها وجود دارد ولی در ایران بر عکس است
reza universall
26-07-2007, 08:53
ایرانسل قصد داشت رضایت کامل مردم را بدست آورد
اگر شهرهای شمالی راه افتاد برای این بود که مردمی که به گردش می روند دیگر مشکل آنتن دهی نداشته باشند اگر شهرهای ترک نشین را آنتن داد تا ترکهای تهران با خیال راحت به مسافرت بروند اگر کیش آنتن داد تا تهرانی های که به تفریح گاه میروند با خیال راحت بروند و...
این سرنوشتی از برنامه ریزی ایرانسل برای آنتن دهی بود
reza universall
26-07-2007, 08:54
دیگه کسی به اینجا نمیات تا خبری از آنتن دهی سایر شهر ها رو بده چرا
چون مشکل خودشون حل شده
jackhammer
26-07-2007, 14:22
اگر شهرهای شمالی راه افتاد برای این بود که مردمی که به گردش می روند دیگر مشکل آنتن دهی نداشته باشند اگر شهرهای ترک نشین را آنتن داد تا ترکهای تهران با خیال راحت به مسافرت بروند اگر کیش آنتن داد تا تهرانی های که به تفریح گاه میروند با خیال راحت بروند و...
کاملا موافقم.
من هم کاملاً موافقم آخه ما جنوبی ها چه گناهی کردیم مگه شهرهایی مثل شیراز ، اصفهان ، بندر عباس ، اهواز و شهرهای دیگر جنوبی کم مسافر دارند
استان خوزستان عید ها چیزی نزدیکه 5 یا 6 هزار مسافر را در خود جای میدهد
ولی کو گوشه شنوا
بیایید با هم دیگر متنی را اماده کنیم و نارضایتی خودمان را به ایرانسل اعلام کنیم
هرکی میتونه یک متن رو بنویسد و در تاپیک بگذارد از بین همه ی متن ها یکی رو که از همه بهتر است انتخاب میکنیم و همه باهم ان را به ایرانسل ایمیل میزنیم شاید فرجی شد
هرکس موافق است موافقت خودش را اعلام کند
با تشکر
jackhammer
26-07-2007, 20:30
بابا ایرانسل بهترین اپراتور دنیاست...بهترین خدمات و کیفیت و هزینه ها رو داره به شرطی که آنتن بده!
وقتی توی شیراز فقط[30 درصد شهر ]تحت پوشششه چجوری من از دقایق رایگان استفاده کنم؟چجوری اس ام اس رایگان بزنم؟چجوری GPRS استفاده کنم؟چجوری ....؟؟
اولین شرط تایید یک اپراتور موبایل برای من آنتن دهیه.
من که همیشه نمیتونم توی اون 30درصد از شهر باشم؟!!
بابا موبایل یعنی تلفن همراه یعنی همیشه همراهته یعنی هر وقت کاری داشته باشی میتونی ازش استفاده کنی ولی این...
من 9 اسفند ایرانسل خریدم چون دیدم خدماتش خوبه و سرعت افزایش آنتن دهیش زیاده.گفتم تا 15 فروردین که دوباره باید برم اینور و اونور پوششش کامل میشه.
6 ماه بهش فرصت دادم ولی هنوز که هنوزه همونه!!!!!!!!!!
بابا به دادم برسید!!!
jackhammer
26-07-2007, 20:35
بیایید با هم دیگر متنی را اماده کنیم و نارضایتی خودمان را به ایرانسل اعلام کنیم
هرکی میتونه یک متن رو بنویسد و در تاپیک بگذارد از بین همه ی متن ها یکی رو که از همه بهتر است انتخاب میکنیم و همه باهم ان را به ایرانسل ایمیل میزنیم شاید فرجی شد
هرکس موافق است موافقت خودش را اعلام کند
با تشکر
نمیدونم والا!
حالا یه سعی کنیم بد نیست.
هر کس میخواد متنی رو طرح کنه حتما بگه که ایرانسل میندازه گردن شهرداری و شهرداری گردن ایرانسل.
بگید که توی شیراز بعد 6 ماه یه آنتن جدید هم نصب نشده.
بگید که توی شهرهای جنوب قرار بوده آبادان و خرمشهر و غیره و غیره قرار بوده 1-2 ماه پیش شبکه راه اندازی بشه ولی نشده.
همه ی اینا رو بگید.
نمیدونم والا!
حالا یه سعی کنیم بد نیست.
هر کس میخواد متنی رو طرح کنه حتما بگه که ایرانسل میندازه گردن شهرداری و شهرداری گردن ایرانسل.
بگید که توی شیراز بعد 6 ماه یه آنتن جدید هم نصب نشده.
بگید که توی شهرهای جنوب قرار بوده آبادان و خرمشهر و غیره و غیره قرار بوده 1-2 ماه پیش شبکه راه اندازی بشه ولی نشده.
همه ی اینا رو بگید.
کاملاً موافقم
لطفاً متن های خودتان را تا حداکثر جمعه صبح در تاپیک بگذارید تا نتیجه گیری شود تا بتوانیم شنبه آنها را به ایرانسل ابلاغ کنیم
با تشکر
به همکاریتان احتیاج داریم
لطفاً در اول متن هایتان شماره موبایلتان را بگذارید تا بتوانیم از طریق پیامک زودتر نتیجه گیری بکنیم
این هم از متن من نظر خودتان را راجع به این متن بدهید
این هم شمارم : 09356113434
.................................................. ..........................
با سلام و خسته نباشد
شرکت ایرانسل طی فعالیت راه اندازی سیستم آنتن دهی در شهرها در حال حاضر حدود 180 شهر را به طور رسمی تحت پوشش قرار داده است که از این 180 شهر 176 شهر آن مربوط به استانهای شمالی و مرکزی کشور و فقط 4 شهر آن مربوط به استانهای جنوبی است :
1- استان فارس : فقط با پوشش رسمی زیر 50 درصدی شهر شیراز
2- استان هرمزگان : فقط با پوشش رسمی شهر کیش
3- استان خوزستان : فقط با پوشش رسمی شهر شوش
4- استان کهگیلویه و بویراحمد : فقط با پوشش رسمی شهر یاسوج
شهرهای اهواز ، آبادان ، دزفول ، اصفهان ، شیراز ، بوشهر و .. قرار بود 22 بهمن سال 85 به طور رسمی وارد شبکه بشوند ولی تا به امروز که مرداد 86 است و حدود 7 ماه از 22 بهمن میگذرد فقط شهر شیراز به طور رسمی وارد شبکه شده که آن هم پوشش زیر 50 درصد دارد و فقط در مرکز شهر آنتن دهی دارد که قرار بود تا فروردین ماه 86 بقیه شهر شیراز هم زیر پوشش برود ولی تا به امروز حتی 1 متر هم به پوشش شبکه ی ایرانسل در این شهر اضافه نشده و حتی 1 bts هم به طور رسمی نصب و راه اندازی نشده است .
شهرهای دیگر هم تا به امروز به طور رسمی وارد شبکه نشدند .
شهر اهواز از 15 اردیبهشت به طور آزمایشی و با کیفیت بسیار پایین وارد شبکه شده است و هنوز هم نواقص آن از لحاظ آنتن دهی و کیفیت بسیار پایین شبکه درمناطق این شهر از قبیل کیان آباد ، کیانپارس و ... برطرف نشده است .
شهر اصفهان هم حدود 8 ماه است که با پوشش زیر 30 درصد به طور آزمایشی با نواقصی بیش از80 درصد وارد شبکه شده است و همچنان در این شهر ایرانسل مشکلاتش را با شهرداری برطرف نکرده است و همچنان این دو ارگان تقصیرات را به گردن همدیگر میندازند.
در حال حاضر شهرهای : اهواز، اصفهان ، شیراز ، آبادان ، بوشهر ، بندرعباس ، زاهدان و ... که میتوان گفت سالیانه هرکدام از این شهرها حدود 8 تا 10 میلیون گردشگر و مسافر را پذیرا می باشند یا فاقد سیستم و یا با پوشش زیر 50 درصدی و یا به طور آزمایشی وارد سیستم ایرانسل شده اند که از امکانات زیر 10 درصدی این شبکه برخوردارند.
خواهشمند است که به استانهای جنوبی کشور که منبع اصلی درآمد و قطب گردشگری کشور هستند رسیدگی بیشتری شود.
با تشکر
.............................................
jackhammer
26-07-2007, 21:30
بگو که ایرانسل توی این شهر ها کلی سیم کارت فروخته.
تعداد شهر ها رو بیشتر کن: خرمشهر و ماهشهر و مسجد سلیمان دزفول و یزد
فقط گردشگری رو نگو...
جمعیت شهرها و اهمیت این شهر ها...مخصوصا مسجد سلیمان و آبادان و خرمشهر
jackhammer
26-07-2007, 21:33
مسلما جواب این نامه اینه:
شهرداری اله و شهرداری بله!
بگو که توی 6-7 ماه حتی ذره ای پیشرفت نبوده...دیگه باید توی این مدت حداقل 1 آنتن جدید نصب میشد.بگو که شهرداری توی 7 ماه باید مجوز نصب 1 آنتن رو میداده که اینجور که ایرانسل میگه نداده
بگو که ایران یک کشوره که از جنوب و شمال تشکیل شده...نه فقط از شمال.جنوب هم جزو ایرانه...این چه وضعشه؟ایران که فقط تهران نیست ایران به همه ی مردم تعلق داره...مساوات و عدالت و ... کجاست؟ما که سیم کارت ایرانسل خریدیم به امید افزایش پوشش خریدیم.
jackhammer
26-07-2007, 21:48
بگو که توی شیراز توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره که حتی توی اونجا هم آنتن نمیده!
یکی از تبلیغات بزرگ ایرانسل هست که تا 1 کیلومتری اطرافش ایرانسل آنتن نمیده.
اینا رو بگی فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشه؟
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
حالا اینو برای کی میخوای بفرستی؟
reza universall
26-07-2007, 23:50
با سلام خدمت دوستان عزیز
بسیار خوشحالم که چندی انسان های عدالت خواه وعدالت جو نیز پیدا می شود
متن جناب عالی متن خوبی بود و البته مواردی نیز باید اضافه می شود
تنها کاری که باید کرد از بچه های که ایرانسل دارند دعوت کنیم که در این ایمیل دسته جمعی شرکت کنند
باید در متن نام ایمیل و شماره موبایل در آن ذکر شود تا بدانند اعتراض واقعی و دسته جمعی است
نکته بعدی این است که ما ایرانسل را به عنوان یک اپراتور خوب قبول داریم ولی تبعیض های رو به وجود آورده وگرنه ما از سیم کارت همراه اول خود صرف نظر نمی کردیم پس قبولش داریم
پس اولین کار تبلیغ در این زمینه است
موفق باشید
reza universall
26-07-2007, 23:52
حالا کاری که باید بکنیم که بچه ها به کار ما رای بدهند
باید در دیگر انجمن ها تبلیغ کنیم وبخواهیم که به این انجمن بیایند وبه ما رای دهند
reza universall
27-07-2007, 01:10
09355329665
reza_universall@yahoo.ca
یا علی
با سلام و خسته نباشد
شرکت ایرانسل طی فعالیت راه اندازی سیستم آنتن دهی در شهرها در حال حاضر حدود 180 شهر را به طور رسمی تحت پوشش قرار داده است که از این 180 شهر 176 شهر آن مربوط به استانهای شمالی و مرکزی کشور و فقط 4 شهر آن مربوط به استانهای جنوبی است :
شهرهای : اهواز ، اصفهان ، شیراز ، یزد ، بوشهر، آبادان ، دزفول و .. قرار بود 22 بهمن سال 85 به طور رسمی وارد شبکه بشوند ولی تا به امروز که مرداد 86 است و حدود 7 ماه از 22 بهمن میگذرد فقط شهر شیراز به طور رسمی وارد شبکه شده که آن هم پوشش زیر 50 درصدی دارد و فقط در مرکز شهر آنتن دهی دارد که قرار بود تا فروردین ماه 86 بقیه شهر شیراز هم زیر پوشش برود ولی تا به امروز حتی 1 متر هم به پوشش شبکه ی ایرانسل در این شهر اضافه نشده و حتی 1 bts هم به طور رسمی نصب و راه اندازی نشده است .
شهر اهواز از 15 اردیبهشت به طور آزمایشی و با کیفیت بسیار پایین وارد شبکه شده است و هنوز هم نواقص آن از لحاظ آنتن دهی و کیفیت بسیار پایین شبکه درمناطق این شهر از قبیل کیان آباد ، کیانپارس و ... برطرف نشده است ..
شهر اصفهان هم حدود 8 ماه است که با پوشش زیر 30 درصد به طور آزمایشی با نواقصی بیش از80 درصد وارد شبکه شده است و همچنان در این شهر ایرانسل مشکلاتش را با شهرداری برطرف نکرده است و همچنان این دو ارگان تقصیرات را به گردن همدیگر میندازند.
در حال حاضر شهرهای : اهواز، اصفهان ، شیراز ، یزد ، بوشهر ، مسجدسلیمان ، کازرون ، مرودشت ، آبادان ، خرمشهر ، بندرعباس ، ماهشهر ، بندرامام ، شوشتر ، زاهدان ، قشم ، زابل ، بم ، جاسک ، چابهار ، دیلم ، گناوه ، عسلویه ، سمیرم ، بافق ، گسچاران و ... که میتوان گفت سالیانه هرکدام از این شهرها حدود 8 تا 10 میلیون گردشگر و مسافر را پذیرا می باشند یا فاقد سیستم و یا با پوشش زیر 50 درصدی و یا به طور آزمایشی وارد سیستم ایرانسل شده اند که از امکانات زیر 10 درصدی این شبکه برخوردارند.
ایرانسل در بسیاری از این شهرها حدود 8 ماه است که سیم کارت می فروشد ولی خبری از آنتن دهی نیست. کسانی که در این شهرها سیم کارت خریداری میکنند با توجه به قول هایی که ایرانسل در مورد زمان راه اندازی سیستم ایرانسل در این شهرها داده است سیم کارت می خرند. ولی در حال حاضر ایرانسل به قول خود در مورد زمان راه اندازی سیستم در این شهرها عمل نکرده است و همین موضوع باعث نارضایتی مردم در این شهرها شده است.
این شرکت در فروشگاه رفاه شیراز یک غرفه بزرگ را به عنوان نمایندگی انتخاب و از آن استفاده می کند ولی متأسفانه ایرانسل در آن منطقه آنتن دهی ندارد و همین علت هم باعث نارضایتی بیشتر، مردم شده است.
ایرانسل به استانهای جنوبی نسبت به استانهای شمالی توجه کمتری داشته و فعالیتی کمتری در استانهای جنوبی کرده است بطوریکه در شهر شیراز بعد از گذشت 7 ماه از افتتاح شبکه در این شهر هنوز این اپراتور افزایش پوشش نداشته است.
این اپراتور میتواند با راه اندازی سیستم خود در شهرهای جنوبی به علت جمعیت زیاد و منابع زیاد نفتی و مشاغل مربوطه کاربران زیادی را جذب بکند.
ساکنین شهرهای جنوبی به دلیل رعایت نکردن مساوات و عدالت از طرف اپراتور دوم نسبت به افتتاح این سیستم در استانهای جنوبی بسیار ناراضی و ناخوشایند هستند.
ایرانسل تا به حال هدایا و امکانات تشویقی رایگان و یا با تخفیف ویژه فراوانی را برای کاربران خود گذاشته است ولی از آنجایی که پوشش این اپراتور در جنوب بیش از اندازه نسبت به شمال کمتر است مردمان خون گرم جنوبی نمیتوانند از این امکانات استفاده کنند و ناراضی هستند. و در این حالت میتوان گفت که ایرانسل فقط برای کسانیست که در استانهای شمالی زندگی می کنند نه برای همه ی ایرانی ها .
خواهشمند است که به استانهای جنوبی کشور که منبع اصلی درآمد و قطب گردشگری کشور هستند و بیش از نیمی از جمعیت ایران را در خود جای دادند رسیدگی بیشتری شود.
با تشکر
شماره های
09356113434
09355329665
....
....
....
....
....
....
شماره خودتان را به من یا به reza universall پیامک کنید یا در تاپیک بگذارید تا در پایان نامه آن را قرار دهیم
بگو که توی شیراز توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره که حتی توی اونجا هم آنتن نمیده!
یکی از تبلیغات بزرگ ایرانسل هست که تا 1 کیلومتری اطرافش ایرانسل آنتن نمیده.
اینا رو بگی فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشه؟
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
حالا اینو برای کی میخوای بفرستی؟
ایمیل ایرانسل همگی با هم میفرستیم
همچنان منتظر نظرتان و شماره ی موبایل ایرانسل و ایمیلتان هستیم
بچه ها از این پس برای ادامه ی بحث مان به تاپیک اعمال نارضایتی به ایرانسل بروید
بچه ها از این پس برای ادامه ی بحث مان به تاپیک اعمال نارضایتی به ایرانسل بروید
بياييد همگي دست به دست هم دهيم و در مقابله ظلم و زور و ناعدالتي به پاخيزيم
اگر موافقيد به انجمن موبايل - اعمال نارضایتی به ايرانسل سري بزنيد
و يا شماره موبايل ايرانسل و ايميل خود را به شماره 09356113434
باتشکر
jackhammer
27-07-2007, 11:11
به ایمیل ایرانسل فایده نداره...اگه یکی بتونه یه جوری یه راه ارتباطی با آقای دزفولی مدیر عامل ایرانسل پیدا کنه و این نامه رو به اون بفرستیم بهتره.
راستی من روی اون لینکی که شما دادی کلیک کردم از طرف فروم یه پیام اومد که نام کاربری شما اجازه ورود به شما نمیده و اگه تکرار کردید اکانتتون به حالت تعلیق در میاد!!
از دوست عزيز كه پيغام خصوصي زده بود خبرمون كرد ممنونم !
بايد چكار كنيم براي اعتراض !
reza universall
27-07-2007, 11:52
از دوست عزيز كه پيغام خصوصي زده بود خبرمون كرد ممنونم !
بايد چكار كنيم براي اعتراض !
با سلام وتشکر
برای اعتراض به نحوه آنتن دهی وپوشش شبکه در شهرهای جنوبی ایمیل وشماره ایرانسل خود را در انجمن موبایل-پوشش ایرانسل قرار دهید
reza universall
27-07-2007, 11:55
با سلام و خسته نباشد
شهرهای : اهواز ، اصفهان ، شیراز ، یزد ، بوشهر، آبادان ، دزفول و .. قرار بود 22 بهمن سال 85 به طور رسمی وارد شبکه بشوند ولی تا به امروز که مرداد 86 است و حدود 7 ماه از 22 بهمن میگذرد فقط شهر شیراز به طور رسمی وارد شبکه شده که آن هم پوشش زیر 50 درصدی دارد و فقط در مرکز شهر آنتن دهی دارد که قرار بود تا فروردین ماه 86 بقیه شهر شیراز هم زیر پوشش برود ولی تا به امروز حتی 1 متر هم به پوشش شبکه ی ایرانسل در این شهر اضافه نشده و حتی 1 bts هم به طور رسمی نصب و راه اندازی نشده است .
شهر اهواز از 15 اردیبهشت به طور آزمایشی و با کیفیت بسیار پایین وارد شبکه شده است و هنوز هم نواقص آن از لحاظ آنتن دهی و کیفیت بسیار پایین شبکه درمناطق این شهر از قبیل کیان آباد ، کیانپارس و ... برطرف نشده است ..
در حال حاضر شهرهای : اهواز، اصفهان ، شیراز ، یزد ، بوشهر ، مسجدسلیمان ، کازرون ، مرودشت ، آبادان ، خرمشهر ، بندرعباس ، ماهشهر ، بندرامام ، شوشتر ، زاهدان ، قشم ، زابل ، بم ، جاسک ، چابهار ، دیلم ، گناوه ، عسلویه ، سمیرم ، بافق ، گسچاران و ... که میتوان گفت سالیانه هرکدام از این شهرها حدود 8 تا 10 میلیون گردشگر و مسافر را پذیرا می باشند یا فاقد سیستم و یا با پوشش زیر 50 درصدی و یا به طور آزمایشی وارد سیستم ایرانسل شده اند که از امکانات زیر 10 درصدی این شبکه برخوردارند.
ایرانسل در بسیاری از این شهرها حدود 8 ماه است که سیم کارت می فروشد ولی خبری از آنتن دهی نیست. کسانی که در این شهرها سیم کارت خریداری میکنند با توجه به قول هایی که ایرانسل در مورد زمان راه اندازی سیستم ایرانسل در این شهرها داده است سیم کارت می خرند. ولی در حال حاضر ایرانسل به قول خود در مورد زمان راه اندازی سیستم در این شهرها عمل نکرده است و همین موضوع باعث نارضایتی مردم در این شهرها شده است.
این شرکت در فروشگاه رفاه شیراز یک غرفه بزرگ را به عنوان نمایندگی انتخاب و از آن استفاده می کند ولی متأسفانه ایرانسل در آن منطقه آنتن دهی ندارد و همین علت هم باعث نارضایتی بیشتر، مردم شده است.
ایرانسل به استانهای جنوبی نسبت به استانهای شمالی توجه کمتری داشته و فعالیتی کمتری در استانهای جنوبی کرده است بطوریکه در شهر شیراز بعد از گذشت 7 ماه از افتتاح شبکه در این شهر هنوز این اپراتور افزایش پوشش نداشته است.
این اپراتور میتواند با راه اندازی سیستم خود در شهرهای جنوبی به علت جمعیت زیاد و منابع زیاد نفتی و مشاغل مربوطه کاربران زیادی را جذب بکند.
ساکنین شهرهای جنوبی به دلیل رعایت نکردن مساوات و عدالت از طرف اپراتور دوم نسبت به افتتاح این سیستم در استانهای جنوبی بسیار ناراضی و ناخوشایند هستند.
ایرانسل تا به حال هدایا و امکانات تشویقی رایگان و یا با تخفیف ویژه فراوانی را برای کاربران خود گذاشته است ولی از آنجایی که پوشش این اپراتور در جنوب بیش از اندازه نسبت به شمال کمتر است مردمان خون گرم جنوبی نمیتوانند از این امکانات استفاده کنند و ناراضی هستند. و در این حالت میتوان گفت که ایرانسل فقط برای کسانیست که در استانهای شمالی زندگی می کنند نه برای همه ی ایرانی ها .
خواهشمند است که به استانهای جنوبی کشور که منبع اصلی درآمد و قطب گردشگری کشور هستند و بیش از نیمی از جمعیت ایران را در خود جای دادند رسیدگی بیشتری شود.
با تشکر
شماره های
09356113434
09355329665
....
....
....
....
....
....
من با این متن موافقم
هر کس موافق هست اعلام کنه البته ایمیل و شماره ایرانسل رو وارد کنه
بعد با هم در یک روز ویک زمان مشخص متن آماده شده رو همراه با هم ایمیل می کنیم در حال حاضر این بهترین کار است
فقط تا جای امکان به دیگران اطلاع دهید
این رو بروید حتماً کار میده
به ایمیل ایرانسل فایده نداره...اگه یکی بتونه یه جوری یه راه ارتباطی با آقای دزفولی مدیر عامل ایرانسل پیدا کنه و این نامه رو به اون بفرستیم بهتره.
راستی من روی اون لینکی که شما دادی کلیک کردم از طرف فروم یه پیام اومد که نام کاربری شما اجازه ورود به شما نمیده و اگه تکرار کردید اکانتتون به حالت تعلیق در میاد!!
با این نظر شما کاملاً موافقم اگر کسی ایمیلی از دزفولی دارد به من یا jackhammer و یا reza universall پیغام خصوصی ویا ایمیل بده
با تشکر
ARASH66 و jackhammer جان لطفاً شماره موبایل ایرانسل و ایمیلتان را در اختیار من بگذاری تا بتوانم به آخر متن اضافه کنم
سلام
بابا این که شهرداری مجوز آنتن نمیده دروغه
الان توی کرمان برای آنتن به یه آدم معمولی هم به راحتی مجوز میدن چه برسه به ایرانسل
ایرانسل فقط جاهایی که تهرانی ها راحت باشند کار میکنه
همین و بس
اگه خواستید یه نامه بدید اسم کرمان را هم به عنوان یکی از کلان شهرها فراموش نکنید
الان توی کرمان چند هزارتا سیمکارت فروختند ولی انگار نه انگار که پول مردم رو گرفتند و معلوم نیست دارند چه کار می کنند
لطفا اسم کرمان رو هم در این نامه وارد کنید
به نظر من بهتره جمعیت شهرهای بزرگ هم ذکر بشه
هر کسی که توی یکی از این شهرها هست جمعیت شهرشو بگه
کرمان: بیش از یک میلیون نفر
برای اینکه برسه به دست آقای دزفولی ذکر کنید که گیرنده نامه کی هستش و تاکید هم کنید
brellian
27-07-2007, 14:08
بچه ها
به کجا چنین شتابان
ایرانسل هم حتما گوش میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط چقدر خوب میشد ما که 15 ساله مخابرات همه جوره کرده تو پاچمون
بجای انتقاد از شرکتی که از بقیه داره بهتر عمل میکنه و مشتری مدار تره
از نقاط مثبتش تعریف کنیم . از کارهایی که کرده و بقیه نکردن تشکر کنیم
بجای این حرفهایی که فقط وقت خودت و دیگر اعضا رو میگیره و بجای اعتراض
و تقابل در کنار ایرانسل باشیم
کمک کنیم تا همون مناطق جنوب و دیگر عیبهایی که شما گوشزد کردین نه با
اعتراض و طعنه بلکه با پیشنهاد بر طرف و مرتفع بشه.
به امید روزی که ایرانیان پیشتاز باشند.
بچه ها
به کجا چنین شتابان
ایرانسل هم حتما گوش میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط چقدر خوب میشد ما که 15 ساله مخابرات همه جوره کرده تو پاچمون
بجای انتقاد از شرکتی که از بقیه داره بهتر عمل میکنه و مشتری مدار تره
از نقاط مثبتش تعریف کنیم . از کارهایی که کرده و بقیه نکردن تشکر کنیم
بجای این حرفهایی که فقط وقت خودت و دیگر اعضا رو میگیره و بجای اعتراض
و تقابل در کنار ایرانسل باشیم
کمک کنیم تا همون مناطق جنوب و دیگر عیبهایی که شما گوشزد کردین نه با
اعتراض و طعنه بلکه با پیشنهاد بر طرف و مرتفع بشه.
به امید روزی که ایرانیان پیشتاز باشند.
ببخشید اگه لطف کنید بگید شما کجا زنگی میکنید ممنون می شوم
چشم حتماً از ایده ی شما هم در ویرایش این نامه استفاده میکنیم
بياييد همگي دست به دست هم دهيم و در مقابله ظلم و زور و ناعدالتي به پاخيزيم
اگر موافقيد به انجمن موبايل - اعمال نارضايتي به ايرانسل سري بزنيد
و يا شماره موبايل ايرانسل و ايميل خود را به شماره 09356113434
باتشکر
سلام
بابا این که شهرداری مجوز آنتن نمیده دروغه
الان توی کرمان برای آنتن به یه آدم معمولی هم به راحتی مجوز میدن چه برسه به ایرانسل
ایرانسل فقط جاهایی که تهرانی ها راحت باشند کار میکنه
همین و بس
اگه خواستید یه نامه بدید اسم کرمان را هم به عنوان یکی از کلان شهرها فراموش نکنید
الان توی کرمان چند هزارتا سیمکارت فروختند ولی انگار نه انگار که پول مردم رو گرفتند و معلوم نیست دارند چه کار می کنند
لطفا اسم کرمان رو هم در این نامه وارد کنید
به نظر من بهتره جمعیت شهرهای بزرگ هم ذکر بشه
هر کسی که توی یکی از این شهرها هست جمعیت شهرشو بگه
کرمان: بیش از یک میلیون نفر
برای اینکه برسه به دست آقای دزفولی ذکر کنید که گیرنده نامه کی هستش و تاکید هم کنید
از ایده ی خوبتان متشکریم شماره و ایمیلتان را در اختیار ما بگذارید
با تشکر
ویرایش جدید متن 1 را میتوانید در انجمن موبايل - اعمال نارضايتي به ايرانسل مشاهده کنید البته از ساعت 3:00 بعد از ظهر جمعه به بعد
با تشکر
reza universall و jackhammer به همکاری شما نیازمندیم
09369992008
v1366a@yahoo.com
09369992008
v1366a@yahoo.com
با تشکر
اگر متن را خوانده اید و به نظر خودتان عیبی داردو اگر هم ایده ای و نظری دارید لطفاً بگویید
brellian
27-07-2007, 18:36
ببخشید اگه لطف کنید بگید شما کجا زنگی میکنید ممنون می شوم
چشم حتماً از ایده ی شما هم در ویرایش این نامه استفاده میکنیم
استان سمنان
reza universall
27-07-2007, 20:26
استان سمنان
عزیز من انقدر صبر کردیم که کم کم داریم صبری خانم می شیم
تا شرکتی انتقاد بالا سرش نباشه هیچ وقت پیشرفت نمی کنه
سلام
کرمان رو که قول داده بودند تا آخر مرداد راه اندازی میشه
ولی الان که هنوز 2 شهریور هنوز خبری نیست
همشون دروغ گو هستند
b8308443
24-08-2007, 13:48
کرمانی عزیز دلت خوشه ها...
اصفهان قرار بوده 22 بهمن 86 رسما راه بیفته...
اما هنوز که هنوزه...
ghanbaryan
25-08-2007, 21:48
سروییس ام ام اس ایرانسل چرا چند وقته که قطعه؟
jackhammer
26-08-2007, 18:15
1-هیچ ربطی به پوشش ایرانسل نداشت.
2-خیلی ها تا حالا پرسیدند.میتونستید یه سرچ کوچیک بکنید
3-دولت قطعش کرده.
Tehranshahr
29-08-2007, 02:25
صبر کنید 15 آبان که همراه اول GPRS و MMS ش راه افتاد همون موقع هم قانونش تصویب میشه و از قطعی درمیاد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.