PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پوشش ایرانسل

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

brightest
09-03-2007, 14:09
دوباره می پرسم

لیست 70 شهری که قرار امسال ایرانسل پوشش بده رو از کجا باید بدست بیارم؟؟

آقا اگر پيدا كردي به ما هم بگو !
بعيد ميدونم اين ليست رسما جائي ارائه شده باشه .
و بعيد هم ميدونم كه تا شب عيد همشون راه بيفته.
ممكنه بعضي از شهر ها اوايل فروردين رسما فعال بشه .

persian365
09-03-2007, 16:01
با سلام
خیلی از دوستان در مورد این لیست 70 شهر پرسیدند که برای منم خودش سئوال شد
تو سایت خودش که این لیست نیست
پس کجاست ؟ :blink:
دوستانی که این مطلب رو گذاشتند اگه میشه منبع این لیست 70 شهر رو بگند تا مشکل حل بشه ؟
ممنون

behnam_speed
09-03-2007, 17:42
این لیست اصلا وجود نداره چون ایرانسل شهر هاشو مشخص نکرده
فکرم نکونم تا پایان سال بتونه 70 شهر را پوشش بده

behnam_speed
09-03-2007, 17:44
nasa لیست شهر های هفته آینده رو بگو از تاریخ 19 تا 25 ممنون

A.J
09-03-2007, 17:45
70 شهر رو ندارید

A.J
09-03-2007, 17:49
نمایندگی هاش توی اهواز میگن 20 یا 21 اسفند اهواز وصل میشه

قول 99 درصد دادن

TheMohammad
09-03-2007, 18:29
این لیست اصلا وجود نداره چون ایرانسل شهر هاشو مشخص نکرده
فکرم نکونم تا پایان سال بتونه 70 شهر را پوشش بده
چرا یدونه کاتالوگ درست کردن که لیست 70 تا شهر رو روی نقشه نشون دادن ، فکر کنم نمایندگی ها داشته باشن ، من خودم دیدمش !

A.J
09-03-2007, 18:36
چرا یدونه کاتالوگ درست کردن که لیست 70 تا شهر رو روی نقشه نشون دادن ، فکر کنم نمایندگی ها داشته باشن ، من خودم دیدمش !

اسم 70 شهر رو بگو تا بقیه استفاده کنن

اهواز جز 70 شهر است یا نه ؟

TheMohammad
09-03-2007, 19:14

بذار فردا پس فردا یدونه پیدا میکنم !

Mohammad Hosseyn
09-03-2007, 21:58
تهران مشهد تبريزساري کرج شهرهاي آمل، قائم شهر، جويبار، بجنورد، سبزوار، علي آباد،
اراک، همدان، مراغه، کرمانشاه ، اروميه، قم، شيراز و کرمان.بابل، کاشمر، گرگان و نيشابور، بيرجند، تربت حيدريه، شهريار،شهر، سمنان، بهشهر، سنندج، مريوان، خرم آباد، رشت، اردبيل، قزوين، زنجان، بندرعباس، بوشهرو اصفهان محمودآباد، تربت جام، استرآباد، فريدون کنار، چالوس، ايلام، اسلام آباد غرب، اهواز، يزد، زاهدان و عسلويه وتمام شهرهاي اطراف تهران درپوشش ايرانسل قرار دارند
تا پايان سال جاري، پوشش شبكه ايرانسل در متروي تهران تكميل خواهد شد
الان من قائمشهر هستم ، قرار بود 16 بياد هنوز نيومده ، امروز صبح هم آنتن تا آخر پر مي شد اما وقتي مي خواستم زنگ بزنم گوشي پيغام مي داد كه شبكه پوشش نداره !!!!
قضيه چيه ؟

soccer_18
09-03-2007, 23:44

عزیزم فکر کنم 5-6 صفحه از این تاپیک مال شماست که تمام پست هاش سواله در مورد پوشش اهواز.
شما بهتره با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید...
شهرهای مهم دیگه ای هستند که هنوز فعال نشدن مثل اصفهان. یزد. کرمان و... باید منتظر باشید...
راستی هدایای ایرانسل دیگه از دست رفته برای اونایی که فعال نشدن هنوز...چون تا 20 اسفند باید فعال میشدن.
پس منتظر باشید و حرص نخورید چون الان فعال بشه یا سال آینده فرقی نمیکنه

Maziar_69
10-03-2007, 00:31
عزیزم فکر کنم 5-6 صفحه از این تاپیک مال شماست که تمام پست هاش سواله در مورد پوشش اهواز.
شما بهتره با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید...
شهرهای مهم دیگه ای هستند که هنوز فعال نشدن مثل اصفهان. یزد. کرمان و... باید منتظر باشید...
راستی هدایای ایرانسل دیگه از دست رفته برای اونایی که فعال نشدن هنوز...چون تا 20 اسفند باید فعال میشدن.
پس منتظر باشید و حرص نخورید چون الان فعال بشه یا سال آینده فرقی نمیکنه

آخ که گل گفتی به خدا خودم بدجوری محتاجم سمنان وصل شه ولی تو کل این تاپیک فقط 3 یا 4 بار سوال کردم

arman4459
10-03-2007, 01:08
این ایرانسل حسابی همه رو سر کا گذاشته اخه یکی نیست بگه ایا سراب و گرمی قدس و..... این شهرهای کوچولو

واجبتره یا مراکز استانها.تو این مورد همه از دستشون شاکین.مثلا من برای سمنان تا حال بی اغراق 10 دفعه تماس

گرفتم غیر از علافی پشت خط بودنش به کنار هر دفعه یک جواب شتیدم هر دفعه جوابهای متناقض میدن. حداقل

جواب قطعی بدن بهتر از اینه اطلاعات غلط به مردم بدن

nasa294
10-03-2007, 11:20
با سلام
خیلی از دوستان در مورد این لیست 70 شهر پرسیدند که برای منم خودش سئوال شد
تو سایت خودش که این لیست نیست
پس کجاست ؟ :blink:
دوستانی که این مطلب رو گذاشتند اگه میشه منبع این لیست 70 شهر رو بگند تا مشکل حل بشه ؟
ممنون

این لیست به اون شکلی که فکر می کنید نیست خود بچه های خدمات مشترکین هم یه لیست دستشونه که همون 32 تا شهر که همیشه اسمش بوده هست که 20 شهرش مشخصه و از سایت ایرانسل می تونید نگاه کنید بطور مثال اصفهان اصلا تو اون لیست نیست ولی عملا همه کارهایی شبکه انجام شده و حتی آزمایشی کار میکنه خیلی شهر های دیگم اینجوریه ولی به محض تحت پوشش قرار گرفتن هر شهری من تو این تاپیک اعلام میکنیم و منبع هم خبر گزاری های معروف هستند . منتظر خبر های جدید باشید

persian365
10-03-2007, 14:27
پس امکان داره . یعنی خیلی امکان داره که شاید این 70 تا شهر آنتن نده تا عید . شاید هم شهر دیگه ای به جای این لیست که معتبر هم نیست آنتن دهی بشه .( البته تعدادی رو عرض می کنم )
نمی خوام بگم پس کی آنتن می ده ؟ چذا آنتن نمده ؟ چند ماه که شد ؟ از این حرفا
ولی سال جدید نزدیکه و وقت به زودی می گذره .....................

behnam_speed
10-03-2007, 18:52
nasa به دادمون برس

brightest
10-03-2007, 23:34
صورتحساب مشترکین ایرانسل احتمالا از فردا ثانیه ای میشود

مدير عامل ايرانسل درباره‌ي تاخير در تبديل سيستم صورتحساب‌گيري مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه براي محاسبه‌ي تعرفه‌ها از دقيقه به ثانيه گفت: اين طرح به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است كه اميدواريم با تاييد اين سازمان از فردا بتوانيم محاسبه‌ي تعرفه‌هاي مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.

عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفت‌وگو با، اظهار كرد: در تلاشيم امكان انتخاب بيش‌تري به مشتركان بر حسب نوع تماس‌هايي كه در داخل و خارج از شبكه‌ي ايرانسل دارند به آن‌ها بدهيم، بر اين اساس متنوع كردن تعرفه‌هاي ايرانسل به معناي برداشتن تعرفه‌ي يكسان ايرانسل در كل كشور نيست، بلكه اين روند باقي خواهد ماند و مشترك بر حسب تماس‌هايي كه دارد تعيين مي‌كند در چه فاصله‌ي زماني هزينه‌ي تماس خود را پرداخت.

به گفته‌ي او افرادي كه به‌طور معمول از شبكه استفاده مي‌كنند، تعرفه‌ي معمول خواهند پرداخت و كساني كه بيشتر از شبكه استفاده و تماس‌هاي بيشتري دارند، تعرفه‌ي تماس آن‌ها كمتر محاسبه مي‌شود؛ بنابراين تعدد و انتخاب نوع تعرفه را براي مشتركان فراهم خواهيم كرد.

او درباره‌ي تعرفه‌ي سرويس‌هاي GPRS، دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت ايميل و MMS نيز گفت: تعرفه‌ي اوليه استفاده از اين سرويس‌ها به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است؛ از اين رو مشترك براي دسترسي به اينترنت و آنلاين بودن هزينه‌اي پرداخت نخواهد كرد و تنها در صورتي كه اطلاعاتي را ذخيره، ارسال و دريافت كند، به ازاي هر كيلوبيت تعرفه‌اي تعيين شده است كه پايه‌ي آن را پرداخت كند.

دزفولي با اعلام اين كه مشتركان فعال ايرانسل به پيش از 800 هزار مشترك رسيده است كه از اين تعداد 50 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌و 50 درصد نيز مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل هستند‌، گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اپراتور دوم قرار گرفته‌اند؛ در اوايل اين هفته نيز شهرهاي مياندوآب، اليگودرز، گنگاور، قائم شهر، ملاير، سبزوار، قوچان و زنجان نيز به شبكه‌ي متصل خواهد شد.

به‌گفته‌ي او شبكه‌هاي حدود 15 شهر ديگر آماده شده است و تا پايان سال به شبكه‌ي اپراتور دوم مي‌پيوندند كه مي‌توان به فريدون كنار،‌ بهشهر، چالوس، پاكدشت، چهاردانگه، گرگان و فردوس، نكاح، باقر شهر، نيشابور و كيش اشاره كرد.

مدير عامل ايرانسل، با اشاره به اين كه علاوه بر اين شبكه‌ي حدود 41 شهر نيز آماده شده است و اگر زيرساخت‌هاي لازم براي اتصال به شبكه تا پايان سال آماده شود به 86 شهر خواهيم رسيد، گفت: اما در هر حال تلاش ما اين است كه 70 شهر تعهد شده را تحت پوشش قرار دهيم.

Maziar_69
10-03-2007, 23:39
صورتحساب مشترکین ایرانسل احتمالا از فردا ثانیه ای میشود

مدير عامل ايرانسل درباره‌ي تاخير در تبديل سيستم صورتحساب‌گيري مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه براي محاسبه‌ي تعرفه‌ها از دقيقه به ثانيه گفت: اين طرح به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است كه اميدواريم با تاييد اين سازمان از فردا بتوانيم محاسبه‌ي تعرفه‌هاي مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.

عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفت‌وگو با، اظهار كرد: در تلاشيم امكان انتخاب بيش‌تري به مشتركان بر حسب نوع تماس‌هايي كه در داخل و خارج از شبكه‌ي ايرانسل دارند به آن‌ها بدهيم، بر اين اساس متنوع كردن تعرفه‌هاي ايرانسل به معناي برداشتن تعرفه‌ي يكسان ايرانسل در كل كشور نيست، بلكه اين روند باقي خواهد ماند و مشترك بر حسب تماس‌هايي كه دارد تعيين مي‌كند در چه فاصله‌ي زماني هزينه‌ي تماس خود را پرداخت.

به گفته‌ي او افرادي كه به‌طور معمول از شبكه استفاده مي‌كنند، تعرفه‌ي معمول خواهند پرداخت و كساني كه بيشتر از شبكه استفاده و تماس‌هاي بيشتري دارند، تعرفه‌ي تماس آن‌ها كمتر محاسبه مي‌شود؛ بنابراين تعدد و انتخاب نوع تعرفه را براي مشتركان فراهم خواهيم كرد.

او درباره‌ي تعرفه‌ي سرويس‌هاي Gprs، دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت ايميل و Mms نيز گفت: تعرفه‌ي اوليه استفاده از اين سرويس‌ها به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است؛ از اين رو مشترك براي دسترسي به اينترنت و آنلاين بودن هزينه‌اي پرداخت نخواهد كرد و تنها در صورتي كه اطلاعاتي را ذخيره، ارسال و دريافت كند، به ازاي هر كيلوبيت تعرفه‌اي تعيين شده است كه پايه‌ي آن را پرداخت كند.

دزفولي با اعلام اين كه مشتركان فعال ايرانسل به پيش از 800 هزار مشترك رسيده است كه از اين تعداد 50 درصد مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ‌و 50 درصد نيز مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل هستند‌، گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اپراتور دوم قرار گرفته‌اند؛ در اوايل اين هفته نيز شهرهاي مياندوآب، اليگودرز، گنگاور، قائم شهر، ملاير، سبزوار، قوچان و زنجان نيز به شبكه‌ي متصل خواهد شد.

به‌گفته‌ي او شبكه‌هاي حدود 15 شهر ديگر آماده شده است و تا پايان سال به شبكه‌ي اپراتور دوم مي‌پيوندند كه مي‌توان به فريدون كنار،‌ بهشهر، چالوس، پاكدشت، چهاردانگه، گرگان و فردوس، نكاح، باقر شهر، نيشابور و كيش اشاره كرد.

مدير عامل ايرانسل، با اشاره به اين كه علاوه بر اين شبكه‌ي حدود 41 شهر نيز آماده شده است و اگر زيرساخت‌هاي لازم براي اتصال به شبكه تا پايان سال آماده شود به 86 شهر خواهيم رسيد، گفت: اما در هر حال تلاش ما اين است كه 70 شهر تعهد شده را تحت پوشش قرار دهيم.

Maziar_69
11-03-2007, 00:50
ببخشيد ميخواستم نقل قول كنم اشتباه شد . يعني تا عيد تو سمنان انتن ميده؟

ShahabSAMSUNG
11-03-2007, 00:55
الان خیلی از جاهایی که اعلام هم نکردن داره آنتن میده. مثل اصفهان. احتمال آنتن دادن سمنان هم خییییییلی زیاده چون هم نزدیک تهرانه و هم مرکز استانه.

gigili1567
11-03-2007, 03:12
عجله نکنید

persian365
11-03-2007, 12:28
سلام منم با این حرف موافقم که عجله نکنید
ولی اگه تا عید ( اغاز سال جدید ) این شهر هایی که گفتندیا می گنند یا همین طوری پخش شده ( 70 تا شهر ) آنتن نده خیلی زده حال و عصاب خرد کنیه

Mohammad Hosseyn
11-03-2007, 15:30
سلام منم با این حرف موافقم که عجله نکنید
ولی اگه تا عید ( اغاز سال جدید ) این شهر هایی که گفتندیا می گنند یا همین طوری پخش شده ( 70 تا شهر ) آنتن نده خیلی زده حال و عصاب خرد کنیه
70 شهر قطعيه ... شك نكنيد ...
در ضمن مراكز استانها هم تا پايان سال همشون تحت پوشش هستن ، مگه اينكه مشكل پيش بياد ... مثلا تو همدان كه فكر كنم سرما شديد بود و كار خوابيد .

يعني تا عيد تو سمنان انتن ميده؟

مطمئن باش مياد ...

این ایرانسل حسابی همه رو سر کا گذاشته اخه یکی نیست بگه ایا سراب و گرمی قدس و..... این شهرهای کوچولو

واجبتره یا مراکز استانها

خوب اين شهر ها تو مسير راههاي مهم قرار دارن براي و ايرانسل هم براي خطوط ارتباطي هم برنام داره .

hamidi72
11-03-2007, 16:52
با سلام خدمت تمام دوستان
بنده ساکن شیراز هستم
ایرانسل اینجایی که ماییم آنتن دهیش فوله البته در تمام شهر این وضعیت حاکم نیست ولی بنده الان دو سه روزه این مشکل رو پیدا کردم برا اینکه بتونیم شماره ای رو بگیریم باید چند بار شماره گرفت چون بعضی وقت ها خود به خود قطع میشه این وضعیت روی سیم کارت یکی از بستگان ما هم بود پس یه چیز کلی هست و در تمام شهر اینجوری هست من دو تا سوال داشتم:
1. این وضعیت کی درست میشه و به حالت عادی بر میگرده
2. تا چند ماه بعد از عید آنتن دهی در شیراز تکمیل میشه

masoudboy
11-03-2007, 21:05
متاسفانه کیفیت شبکه ایرانسل چند روزی هست به شدت پایین آمده و اگر همین طور بخواهد پیش برود به درد نمی خوره ...

Mohammad Hosseyn
11-03-2007, 21:23
آقا موضوع چيه ؟
من امروز رفتم تو شهر بعد ديدم كه 3 چهار تا آنتن ايرانسل تو شهر وصله ... اما از آنت دهي خبري نيست ...

بعد هم فاصله ي آنتنها از هم خيلي كمه ! به يك كيلو متر نمي رسه ! طوري كه اگه زير يه آنت وايسي مي توني دو تا آنت ديگه در سطح شهر رو ببيني !

چطوريه ؟

hamidi72
11-03-2007, 21:27
خب الان این افت کیفیت به خاطره چی هست ؟
تا کی اینطوری؟
آنتن دهی 100% ولی اینطوری رو تا حالا ندیده بودیم ولی بازم صبر می کنیم ولی خواهشمندم دوستان اگر اطلاعی دارند اعلام کنند

hamidi72
11-03-2007, 21:29
خدا کنه تا فردا ، پس فردا درست بشه

ronikaaa
11-03-2007, 22:09
خوب اول كه سلام:worried:
من اولين باره كه دارم تو اينجور جاها چيزي مي گم:blink:
كلاً نمي دونم چجوريه:blink:
اين احتمال رو ميدم كه نتونم خودم رو پيدا كنم بيام جوابم رو بگيرم:blush:
واسه همين آدرس وبلاگم رو مي ذارم اگر احياناً ديديد گم شدم:wac: ... خلاصه اينا

من يه سري سوال داشتم
خودم سيم كارت دارم ولي به سرم زده يه ايرانسل هم بخرم
واسه اين مدت كه اس ام اس رايگانه:cool:

اول:واقعاً اس ام اس رايگانه اين يه ماه؟
دوم:شرايطش چيه؟ هر دو گوشي بايد ايرانسل باشه يا يه گوشي هم كافيه؟
سوم:قيمتش چنده ؟
چهارم:چند روزه تحويل ميدن؟
پنجم:اس ام اس به خارج (به همه ي كشورها)داره؟
ششم:اين مدت اس ام اس به خارج ه م رايگان هست؟ اگر نه قيمت اس ام اس به خارج چنده؟

ببخشيد خيلي سوال پرسيدم:ohno:
اين آدرس وبلاگ من هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر گم شدم مرا دريابيد:wac:

gigili1567
11-03-2007, 22:44
بخدا ایرانسل فقط 5 ماهه که اومده.. یه کم صبر داشته باشید..

gigili1567
11-03-2007, 22:50
آقا موضوع چيه ؟
من امروز رفتم تو شهر بعد ديدم كه 3 چهار تا آنتن ايرانسل تو شهر وصله ... اما از آنت دهي خبري نيست ...

بعد هم فاصله ي آنتنها از هم خيلي كمه ! به يك كيلو متر نمي رسه ! طوري كه اگه زير يه آنت وايسي مي توني دو تا آنت ديگه در سطح شهر رو ببيني !

چطوريه ؟

این آنتنها تمام جهتها رو پوشش نمیدن. مثل یه چرخ دنده با 3تا دندونه هستن که با توهم رفتن کل منطقه رو پوشش میدن. رو کاغذ بکشی متوجه میشی. سه تا مرکز که هرکدوم تو اونیکی یه دندونه وارد کرده...

Mohammad Hosseyn
11-03-2007, 23:24
اول:واقعاً اس ام اس رايگانه اين يه ماه؟

بله .

دوم:شرايطش چيه؟ هر دو گوشي بايد ايرانسل باشه يا يه گوشي هم كافيه؟
به تمام گوشي ها رايگانه .

سوم:قيمتش چنده ؟
منظورت ايرانسله ؟ 150 هزار تومان
يا اينكه اس ام اس رو مي گي ؟ 16 تومان .

چهارم:چند روزه تحويل ميدن؟
پول رو دادي همونجا بهت تحويل مي دن .

پنجم:اس ام اس به خارج (به همه ي كشورها)داره؟
اس ام اس به همه ججا داره ... به كره ي ماه هم دار ! كره ي مريخ هم مي خوان جديدا راه بندازن !!!!

ششم:اين مدت اس ام اس به خارج ه م رايگان هست؟ اگر نه قيمت اس ام اس به خارج چنده؟
به همه جا رايگانه .

به سايت ايرانسل سر بزن همه چيز رو مي گه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BABAKAM
11-03-2007, 23:48
مياندوآب
شهر مياندوآب مركز شهرستان مياندوآب در استان آذربايجان غربي با پهنه اي حدود 10 كيلومتر مربع قرار دارد. شهر مياندوآب به دليل اينكه ميان سيمينه رود و زرينه رود قرار گرفته است « ميان دو آب » ناميده شده است . مياندوآب بدليل قرار گرفتن در مسير راه تبريز ـ مراغه ـ سنندج و اروميه و پيوند دادن استان هاي آذربايجان غربي و شرقي و كردستان از جايگاه ارتباطي و نظامي و استراتژيك ويژه اي برخوردار است . هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر تقريبا کامل است.

سقز
سقز، در شمال استان کردستان، و بخشي از کردستانبزرگ است. از حدود 1000 سال پيش از ميلاد مسيح، اقوام کرد در سقز و مناطق اطراف اين شهر مي زيسته اند، و بسياري بر اين باورند که نخستين ساکنان اين شهر، يعني قوم ماد، اجداد ايراني هاي غرب کشور هستند. سقز در ارتفاع 1493 متري واقع شده و آب و هواي متغيري دارد؛ زمستانهاي سرد و برفي و تابستانهاي داغ و خشک. به دليل ارتفاع زياد و رطوبت کم در تابستان، هواي اين ناحيه رقيق و خشک است. اين شهر بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.

ايلام
استان ايلام در غرب ايران با مساحت حدود 20150 كيلو متر مربع ، تقريباً 2/1 از مساحت كل كشور، را تشکيل ميدهد. اين استان از طرف شمال، با استان كرمانشاه از طرف شرق با استان لرستان ، از طرف جنوب با استان خوزستان و در غرب با كشور عراق با طول مرز مشتركي در حدود 425 كيلومتر مربع واقع شده است. مرکز ايلام شهر ايلام مي باشد که هم اکنون تمامي اين شهر تحت پوشش قرار گرفته است.

اليگودرز
اليگودرز يكي از مهمترين شهرهاي استان لرستان است و در نقشه جهان، در عرض جغرافيايي (33.37 درجه) "11 '22 °33 شمال خط استوا و طول جغرافيايي (49.72 درجه) "11 '43 °49 شرق نصف النهار مبدا قرار گرفته است. اين شهر تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.

باقر شهر
باقر شهر يکي از شهرهاي تهران، واقع در جنوب اين استان است. پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل شده است.

ملاير
ملاير، يکي از شهرهاي استان همدان است که در غرب ايران واقع شده است . ملاير مرکز تجاري تعداد کثيري از روستاهاي کشاورزي جنوب شرقي استان و همچنين يکي از مراکز کوچک قاليبافي است. اين شهر در مسير اصلي همدان - اراک و همدان - بروجرد قرار دارد. ملاير بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است

gigili1567
12-03-2007, 02:33
بله .

به تمام گوشي ها رايگانه .

منظورت ايرانسله ؟ 150 هزار تومان
يا اينكه اس ام اس رو مي گي ؟ 16 تومان .

پول رو دادي همونجا بهت تحويل مي دن .

اس ام اس به همه ججا داره ... به كره ي ماه هم دار ! كره ي مريخ هم مي خوان جديدا راه بندازن !!!!

به همه جا رايگانه .

به سايت ايرانسل سر بزن همه چيز رو مي گه .

دو تا چیز اضافه کنم:1 - اعتباریش 29 تومنه2 - SMS فقط داخل ایران مجانیه3 - از 29 اسفند تا 5 فروردین مجانیه، نه یک ماه4 - ایام عید از 12 شب تا 6 صبح مکالمه ایرانسل به ایرانسل هم مجانیه... (قابل توجه زوجهای جوانی که هردو ایرانسل دارن)

gigili1567
12-03-2007, 02:36
شد 4تا چیز .....

behnam_speed
12-03-2007, 16:29
دور تا دور شهرهای بروجرد رو پوشش دادن الا خوده بروجرد

behnam_speed
12-03-2007, 16:30
امروز اومدن روی دکل ها کار می کنند یعنی تا کی وصل می شه

Mohammad Hosseyn
12-03-2007, 17:31
امروز اومدن روی دکل ها کار می کنند یعنی تا کی وصل می شه
احتمالا تا عيد راه مي افته ... شايد هم كمي بيشتر ...

الان شهر ما آنتن وصله اما از آنتن دهي خبري نيست ...

nasa294
12-03-2007, 17:36
معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: در پيشنهاد جديد ايرانسل عنوان شده كه مشتركان مي‌توانند انتخاب كنند كه محاسبه‌ي نرخ مكالمات آن‌ها بر اساس دقيقه باشد يا ثانيه؛ سازمان نيز در جلسه‌ي مذكور دو نرخي بودن تعرفه‌هاي مكالمات ايرانسل را مورد بررسي قرار داده كه نتيجه‌ي آن اعلام خواهد شد.

لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين تصميم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد تبديل سيستم بيلينگ اپراتور دوم تلفن همراه از دقيقه به ثانيه براي محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان اظهار كرد: اين موضوع در جلسه‌ي روز گذشته‌ي سازمان مورد بررسي قرار گرفت و سازمان به ايرانسل اعلام كرد كه پيشنهاد جديد تعرفه‌ها قابل بررسي است اما محاسبه‌ي تعرفه‌هاي فعلي بر اساس ثانيه به پيشنهاد مذكور منوط نبوده و لازم الاجراست.

وي گفت: به طور كلي، ثانيه‌اي محاسبه شدن نرخ مكالمات ايرانسل ربطي به پيشنهاد جديد اين شركت ندارد و بايد اجرايي مي‌شد.

وي همچنين درباره‌ي تعرفه‌هاي خدمات Gprs ايرانسل گفت: اين امر در حال بررسي است و تعرفه‌ي اين سيستم از طرف ايرانسل به سازمان پيشنهاد شده و اميدواريم تا قبل از پايان سال جاري بتوانيم اين موضوع را نهايي كنيم.

nasa294
12-03-2007, 17:52
پاسخ دزفولی به حملات رسانه ای اخیر به ایرانسل

ICTna.ir - در پی انتشار اخباری نظیر "اولتیماتوم دو وزارتخانه به ایرانسل" و "عدم رعایت سهم طرف ایرانی در پروژه اپراتور دوم" در برخی رسانه ها و خصوصا سیمای جمهوری اسلامی ایران مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار ایستنا به ابهامات و شایعات منتشره پاسخ داد که در ادامه میخوانید:

ابراز رضایت و شگفتی وزیر ICT
مدیرعامل ایرانسل در خصوص اخبار منتشر شده در خصوص اخطار وزارت ICT به ایرانسل گفت: حدود ۱۰ روز پیش جلسه مشترکی با حضور اعضای کمسیون صنایع مجلس و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بویژه دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات-، دکتر وفا غفاریان -معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران- و مهندس محمود خسروی -معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- تشکیل شد و طی آن وزیر ارتباطات در حضور اعضای کمسیون طی سخنان خود دستکم ۳ بار با اشاره به آگاهی از مشکلات طراحی، نصب و راه اندازی شبکه موبایل بر رضایت و شگفتی خود از سرعت عمل و پیشرفت کار ایرانسل تاکید کرده که این موضوع مورد تاکید و تکرار دیگر حضار هم قرار گرفت.
به گفته دزفولی همچنین سلیمانی از ارائه گزارش های مختلف در خصوص فعالیت ایرانسل خبر داد که حاوی نکات مثبت و دلگرم کننده ایست.

وزیر صنایع تنها بر تعجیل در رسیدن به تولید داخل تاکید کرد
مهندس دزفولی در خصوص اخبار منتشر شده بنقل از از وزیر صنایع در خصوص "اولتیماتوم به ایرانسل برای اصلاح سهام طرف ایرانی" گفت: طرح پیشنهادی ایرانسل برای تولید آنتن های BTS و دیگر تجهیزات شبکه تلفن همراه به دکتر محسن حاتم -معاون امور تولید وزارت صنایع- تقدیم شده بود که مورد موافقت نسبی ایشان قرار گرفت و پیرو آن هفته گذشته اعضای هیئت مدیره ایرانسل به همراه مدیرعامل شرکت نوکیا ملاقاتی با دکتر طهماسبی -وزیر صنایع و معادن- داشتند که طی آن وزیر صنایع تنها از تاخیر در افتتاح خط تولید تجهیزات ایرانسل گله کرد که در این زمینه به ایشان توضیح داده شد که این تاخیر به سبب ادغام بخش تجهزات شبکه نوکیا و زیمنس بوقوع پیوسته و مدیرعامل تازه منصوب شده نوکیا-زیمنس هم قول راه اندازی سریع این خط تولید را به وزیر صنایع کشور داد.
دزفولی به ایستنا گفت: وزیر صنایع در این جلسه با تایید تحقق ۳۱تا ۳۳ درصدی تولید داخل تجهیزات ایرانسل تنها بر تعجیل در راه اندازی این پروژه تاکید کرد و چیزی بعنوان اولتیماتوم مطرح نشد که در پاسخ گفته شد با توجه به سهم بالای نوکیا با راه اندازی این خط تولید میزان تولید داخل تجهیزات ایرانسل به بیش از ۵۱ درصد خواهد رسید اما متاسفانه این موارد به شکل تحریف شده و غیر واقعی در برخی رسانه ها منعکس شد.
مدیرعامل ایرانسل تاکید کرد دکتر طهماسبی در زمانی که در مرکز پژوهش های مجلس بودند همواره از پروژه اپراتور دوم دفاع و حمایت میکردند و ما حالا هم که بعنوان وزیر صنایع وارد دولت شده اند همواره از نظرات و راهنمایی های ایشان استفاده کرده ایم و الحمدالله همگرایی خوبی با وزارت صنایع داریم.

آماده ایم از صبح فردا صورتحساب های ایرانسل را ثانیه ای کنیم
مدیرعامل ایرانسل در خصوص اخبار منتشر شده در مورد نحوه محاسبه و صورتحساب مشترکین ایرانسل با یادآوری اینکه محاسبه هزینه مکالمات اپراتور دولتی کشور هم در چند سال اول فعالیت بر اساس دقیقه بود تاکید کرد در متن قرارداد و پروانه ایرانسل هیچ اشاره ای به نحوه محاسبه صورتحساب مشترکین چه بر اساس دقیقه و چه بر اساس ثانیه نشد و این مدل محاسبه یکی از مدل های متداول در اپراتورهای مختلف جهان میباشد.
دزفولی به خبرنگار ایستنا گفت با تلاش شبانه روزی کارشناسان ایرانسل این تغییر اعمال شده و روز چهارشنبه طرح پیشنهادی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال شده و در صورت تایید این سازمان آماده ایم تا از صبح فردا صورتحساب مشترکین ایرانسل را بصورت ثانیه ای حساب کنیم.
وی تاکید کرد ایرانسل به دنبال تنوع در تعرفه های خویش است و در این خصوص طرحی به رگولاتوری ارائه داده که در صورت تایید مشترکین ایرانسل بر اساس حجم تماس های خود میتوانند ماهیانه و یا حتی بصورت لحظه ای مدل تعرفه های خود را تعیین کنند و با استفاده از تسهیلات ایرانسل هزینه های مکالمات خود را کاهش دهند.

تجربه جدیدی به نام GPRS
مهندس دزفولی با اشاره به راه اندازی شبکه GPRS ایرانسل پیش از موعد مقرر تاکید کرد در حال حاضر تنظیمات لازم برای استفاده از خدمات اینترنت همراه و تبادل پیام های چند رسانه ای (MMS) برای ۸۳درصد مشترکین ارسال شده و مشترکینی که این تنظیمات را دریافت نکرده اند برای دریافت مجدد میتوانند با مرکز تماس ایرانسل تماس بگیرند.
دزفولی به ایستنا گفت GPRS برای مشترکین ایرانی یک خدمت نوین و پیشتاز است و از آنجایی که تا ۱۵ فروردین آینده به صورت رایگان به کلیه مشترکین عرضه میشود میزان تقاضا و استفاده از آن بیش از حد معمول میباشد و به همین دلیل اختلالات به وجود آمده در ساعات اوج مصرف طبیعی است، ضمن آنکه هیچ خدمت و تجهیزات مخابراتی ای با ظرفیت نامحدود در دنیا وجود ندارد.
وی در خصوص تعرفه های استفاده از خدمات GPRS و MMS ایرانسل گفت هزینه استفاده از خدمات GPRS ایرانسل بر اساس ترافیک تبادل شده بر حسب کیلوبایت محاسبه میشود اما هزینه ارسال هر MMS رقم ثابتی است که حجم هر MMS بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلوبایت خواهد بود.
دزفولی تصریح کرد با توجه به نو بودن این سرویس تعرفه گذاری خدمات مبتنی بر GPRS برای رگولاتوری تجربه جدیدی است از این رو ایرانسل با گردآوری و ارائه فهرستی از تعرفه خدمات فوق در اپراتورهای دیگر به رگولاتوری بدنبال تسریع در تدوین و تصویب این تعرفه هاست.

جلوتر از برنامه ایم
مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل تاکید کرد ایرانسل از برنامه زمانبندی خود جلوتر است، سرویس های GPRS و MMS ایرانسل زودتر از موعد مقرر راه اندازی شدند و در حالی که وعده راه اندازی شبکه در ۷۰ شهر تا پایان سال داده بودیم که در حال حاضر تقریبا شبکه ایرانسل در ۸۶ شهر نصب و آماده راه اندازی است همچنین خط تولید تجهیزات شبکه در داخل کشور آماده راه اندازی است و با افتتاح این خط سهم تجهیزات تولید داخل ایرانسل به بیش از ۵۱ درصد خواهد رسید. دزفولی تاکید کرد در داخل ایرانسل هیچ مشکلی نداریم و الحمدالله خیلی خوب پیش میرویم و قطعا اگر اجماعی برای کمک به این پروژه باشد سریعتر به اهداف خود میرسیم و اگر این کمک هم صورت نگیرید ما کار خود را میکنیم. البته در برخی استانها با برخی ناملایمات مواجه ایم که این را طبیعت پروژه ای در قد و قواره ایرانسل میدانیم.

هروقت کار ایرانسل اوج میگیرد این موج سازی ها شروع میشود
دزفولی در خصوص موج سازی ها و حملات اخیر برخی رسانه ها به ایرانسل تصریح کرد: هرگاه کار ایرانسل اوج میگیرد این موج سازی ها هم شروع میشوند یا شدت میگیرد.چطور زمانی که وزیر ICT و معاونینش در حضور کمیسیون صنایع مجلس از عملکرد ایرانسل ابراز رضایت و شگفتی میکنند برخی رسانه ها از اخطار و اولتیماتوم این وزارتخانه خبر میدهند.
به گزارش ایستنا دزفولی در خصوص علت این موج سازی ها گفت: در این خصوص۲ - ۳ تحلیل وجود دارد، درحالی که ایرانسل مدیرعامل نوکیا را به ایران میکشاند و به وزیر صنایع کشور متعهد میکند و به شدت به دنبال تولید انواع تجهیزات شبکه تلفن همراه در داخل کشور است شاید شاید برخی میخواهند سرمایه گذاری خارجی در کشور را نا امن جلوه دهند و یا برخی از پیشرفت کار یک بخش خصوصی در این ابعاد ناراحت هستند.

nasa294
12-03-2007, 18:03
اپراتور دوم تلفن همراه براي افزايش سهم ارزش مالي تجهيزات اصلي شبكه خود به ميزان 51 درصد، با همكاري نوكيا قصد دارد كارخانه تجهيزات تلفن همراه در كشور را راه اندازي و اقدام به انتقال تكنولوژي كند.

مدير عامل ايرانسل در گفت و گو با فارس در پاسخ به اين سوال كه چرا سهم توليد داخل در اپراتور دوم هنوز به 51 درصد نرسيده است و اين شركت چه زماني اقدام به افزايش سهم توليدكنندگان داخلي در تجهيزات شبكه اپراتور دوم به 51 درصد خواهد كرد؟ گفت: در حال حاضر شركت چيني هواوي با همكاري شركت صنايع مخابراتي ايران( يكي از پيمانكاران ايرانسل) اقدام به راه اندازي يك كارخانه توليد تجهيزات شبكه تلفن همراه كرده است.
عليرضا قلمبر دزفولي ادامه داد: طرح مشتركي از سوي نوكيا و ايرانسل در اين رابطه در حال اجراست كه كليات اين طرح نيز مورد موافقت نسبي وزارت صنايع قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: طبق اين طرح نوكيا براي اولين بار با همكاري يك اپراتور ايراني اقدام به راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات شبكه موبايل همراه با انتقال تكنولوژي به كشور خواهد كرد.
دزفولي در مورد جلسه اين شركت و مدير بخش شبكع نوكيا با وزير صنايع نيز تأكيد كرد: در اين جلسه وزير صنايع تنها خواستار تسريع در خصوص افزايش سهم توليد داخل در شبكه تلفن همراه ايرانسل شد و بحث اولتيماتوم مطرح نشد.
وي تصريح كرد: تأخير در اجراي اين امر مربوط به مباحث داخلي شركت نوكيا و ادغام بخش شبكه اين شركت با زيمنس آلمان بود.
دزفولي گفت: پيش بيني مي كنيم با راه اندازي كارخانه توليد تجهيزات تلفن همراه توسط ايرانسل و نوكيا سهم توليد داخل در شبكه اپراتور دوم ظرف سال آينده به 51 درصد برسد. ضمن اينكه اكنون اين ميزان به 32 درصد رسيده است.
مدير عامل ايرانسل تأكيد كرد: اين شركت تمامي پيمانكاران خود را متعهد به استفاده از تمام تجهيزات توليد داخل كرده است.
وي در مورد تغيير محاسبه مكالمه مشتركان از دقيقه به ثانيه گفت: تغييرات نرم افزاري موردنظر اين امر انجام شده و پيشنهاد تغيير محاسبه به سازمان تنظيم مقررات داده شده كه تا پايان سال جاري اين تغيير اجرايي مي شود.
دزفولي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين اپراتور به وعده خود مبني بر پوشش 70 شهر عمل مي كند يا خير؟ گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اين شبكه قرار گرفته است و 20 شهر نيز به زودي وارد شبكه خواهند شد. شبكه 41 شهر ديگر نيز آماده و تنها نيازمند ارائه زيرساخت است.

nasa294
12-03-2007, 18:10
وی، در پاسخ به این سوال که تاکنون چه تعداد شهر در کشور تحت پوشش قرار گرفته و آیا در روزهای اندک باقی‌مانده تا پایان سال، 70 شهر وعده داده شده زیربار خواهند رفت؟ گفت: تاکنون 25 شهر وارد شبکه شده‌اند و علاوه بر آن آنتن‌های Bts در 40 شهر نصب و تست آن‌ها نیز انجام شده که اتصال این تعداد به شبکه مرکزی باید انجام شود.
مصلایی، با اشاره به تلاش 24 ساعته نیروهای انسانی ایرانسل، اظهار امیدواری کرد که تمام 70 شهر تعیین شده، تا پایان اسفند ماه تحت پوشش اپراتور دوم قرار گیرند.

ShahabSAMSUNG
12-03-2007, 20:11
گفته شاید تا آخر امسال شهر ها به 82 تا هم برسه!!

جالبه!

+WarriorKing
12-03-2007, 22:43
وی، در پاسخ به این سوال که تاکنون چه تعداد شهر در کشور تحت پوشش قرار گرفته و آیا در روزهای اندک باقی‌مانده تا پایان سال، 70 شهر وعده داده شده زیربار خواهند رفت؟ گفت: تاکنون 25 شهر وارد شبکه شده‌اند و علاوه بر آن آنتن‌های Bts در 40 شهر نصب و تست آن‌ها نیز انجام شده که اتصال این تعداد به شبکه مرکزی باید انجام شود.
مصلایی، با اشاره به تلاش 24 ساعته نیروهای انسانی ایرانسل، اظهار امیدواری کرد که تمام 70 شهر تعیین شده، تا پایان اسفند ماه تحت پوشش اپراتور دوم قرار گیرند.

این یعنی چی؟ مثلا اصفهان هنوز رسما جزو شهرهای تحت پوشش اعلام نشده... یعنی به شبکه مرکزی متصل نیست

ولی من که دانشگام اصفهانه هر وقت که میرم خیلی خوب آنتن میده... تازه GPRS اونجا بهتر هم هست
SMS و تماس هم خوبه

masoudboy
12-03-2007, 23:33
این یعنی چی؟ مثلا اصفهان هنوز رسما جزو شهرهای تحت پوشش اعلام نشده... یعنی به شبکه مرکزی متصل نیست

ولی من که دانشگام اصفهانه هر وقت که میرم خیلی خوب آنتن میده... تازه GPRS اونجا بهتر هم هست
SMS و تماس هم خوبه

من اصفهان هستم و ایرانسل از اواخر دی ماه تا الان اصفهان آنتن میده ولی آنتن دهی بسیار ضعیف هست در اکثر نقاط شهر و جالب اینکه هنوز با اینکه حدود 2 ماه هست آنتن میده ولی هیچ فرقی نکرده و از تلفن ثابت های اصفهان هم که به ایرانسل زنگ می زنم خیلی بد می گیره و باید 5 بار بگیری تا وصل بشه و شماره هم نمی اندازه روی خط ایرانسل و صدای بوق آزاد بسیار کم هست به طوری که طرف که با تلفن ثابت تماس گرفته فکر می کنه اشغال هست و آنتن دهی هم بسیار کاذب هست ... مثلا من فول آنتن هستم ولی وقتی تماس می گیرم تنها یک آنتن روی صفحه باقی می مونه . Gprs هم که فقط اسمش این هست که داریم ولی عملا غیر قابل استفاده هست و وقتی هم وصل هست سرعت به قدری پایین هست که بی خیال Gprs می شوید . اگر شبکه این اپراتور بخواهد این طوری باشه اصلا فایده ای نداره .

Maziar_69
12-03-2007, 23:56
فقط ابراز امیدواری میکنن که ایشالا وصل میشه. ولی از امروز هفته ی آخر سال شروع میشه چه جوری 86 شهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gigili1567
13-03-2007, 02:24
تو اصفهان مشکل تداخل فرکانسی دارن. اپراتورای دیگه تخلف کردن. باید فضای فرکانسی آزاد بشه تا رسما بقیه آنتنها رو راه بندازن

behnam_speed
13-03-2007, 11:06

اگر این طوریه چرا لیست این 70 تا شهر رو نمیدن

masoudboy
13-03-2007, 13:45
تو اصفهان مشکل تداخل فرکانسی دارن. اپراتورای دیگه تخلف کردن. باید فضای فرکانسی آزاد بشه تا رسما بقیه آنتنها رو راه بندازن

پس جریان این طوره . تو اصفهان به غیر از ایرانسل 3 تا اپراتور دیگه هم فعال هست . شما خبر ندارید کدام یکی تخلف کرده اند (ارتباطات سیار-اسپادان - تالیا ) و کی این مشکل برطرف میشه ؟؟

gigili1567
13-03-2007, 15:42
پس جریان این طوره . تو اصفهان به غیر از ایرانسل 3 تا اپراتور دیگه هم فعال هست . شما خبر ندارید کدام یکی تخلف کرده اند (ارتباطات سیار-اسپادان - تالیا ) و کی این مشکل برطرف میشه ؟؟

هم اسپادان هم ارتباطات سیار.... تالیا هم برای راه اندازی آنتن این مشکل رو داشت.

nasa294
13-03-2007, 16:49
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات،اعلام كرد ايرانسل گزارشي درباره چگونگي اجراي بند ‪۶‬ماده واحده مجلس پيرامون خريد ‪۵۱‬درصد تجهيزات از داخل ارايه كرده كه براساس آن دستگاه‌هاي توليد داخل را خريداري كرده‌است.

"محمود خسروي" روزسه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا افزود: وقتي در زمان كسب حق امتياز اپراتور دوم و بعد از آن توليد داخلي تجهيزات شبكه تلفن همراه وجود ندارد ، نمي‌توان به متولي اعلام كرد از ‪۵۱‬ درصد توليد داخل استفاده كند.

معاون وزير ارتباطات گفت: بنا بر اين ، ايرانسل خود انتقال فناوري را آغاز كرده است و از جمله در قراردادي كه با شركت " هوابي" چين داشته، آن را ملزم كرده كه خط توليد خود را بعد از مدتي به ايران بياورد.

به گفته وي، " با اينكه ساله‌اي سال است كه بيش از يك سوم شبكه تلفن همراه ايران از نوكيا تامين مي‌شود، تنها ايرانسل بوده كه‌مديرعامل‌اين شركت را به ايران آورده و اعلام كرده اگر مي‌خواهد درشبكه ايرانسل شركت كند بايد فناوري خود را به ايران انتقال دهد و در ايران توليد كند".

هفته گذشته از وزير صنايع و معادن نقل شد كه گفته است چون ايرانسل به اين بند از ماده واحده عمل نكرده، ممكن است قرارداد آن معلق شود.

خسروي گفت: در ايران همه جلوي كار را مي‌توانند بگيرند ، اصل مطلب اين است كه بتوان زمينه انجام كاري را فراهم كرد.

وي افزود: وزارت صنايع ابتدا بايد خط توليد داخلي تجهيزات تلفن همراه راراه بيندازد و اين خط توليد گواهينامه تاييد بگيرد، آنگاه اگر كسي به تعهدش در قبال استفاده از تجهيزات داخلي عمل نكرد، قابل بازخواست است.

معاون وزير ارتباطات همچنين گفت: به‌رغم اينكه اپراتور دوم تلفن همراه مانند كودك تازه متولد شده‌است و نياز به‌مراقبت دارد، ولي وجودش خيرو بركت -هاي زيادي مثل رقابتي شدن فضاي كار، پايين آمدن تعرفه‌ها و خدمات جديدتر و بهتر (مثل اينترنت از طريق تلفن) دارد و مشتري‌مداري وقتي مفهوم مي‌يابد كه رقابتي باشد.

وي ادامه داد: پروژه اپراتور دوم بدون يك ريال هزينه كردن ايران، حدود يك ميليارد دلار سرمايه خارجي وارد كشور كرده و بين چندهزار نفر بصورت مستقيم،از نصب‌كنندگان تجهيزات گرفته تا توزيع‌كنندگان سيم‌كارت، كار ايجاد كرده واين گونه صحبتها مقداري روي سرمايه‌گذاران خارجي و مردم تاثير دارد.

gigili1567
13-03-2007, 21:48
تا 4 روز دیگه 40 شهر جدید به شبکه میپیوندن. ( قابل توجه اهوازیها و سمنانیها)

Maziar_69
13-03-2007, 23:29

تورو خدا بگو منبعت کجاست ؟ راست و موثقه یا نه ؟ اگه درست باشه واقعا دمت گرم

Null
13-03-2007, 23:42
لیست این شهرها کجاست؟
خبر صد در صدی؟ اهواز هم توش هست؟
ای کاش چند روز زودتر فعال میشد..
من دیروز رفتم یدونه سیم کارت دولتی خریدم
با اینکه دوتا ایرانسل دارم
جون خودت با این خبرت دپرسم کردی

gigili1567
14-03-2007, 01:42

من اینو از یکی از دوستای ایرانسلیم میگم. شرکتشون با ایرانسل همکاری میکنه.

gigili1567
14-03-2007, 01:44

مدیرعامل ایرانسل هم مثل اینکه مشابه این حرف رو زده... البته اون تعداد شهرها رو بیشتر اعلام کرده. حدود 60 تا.

nasa294
14-03-2007, 20:33
مدیر روابط عمومی اپراتور دوم تلفن همراه، از عدم اختلال و محدودیت مکالمه، از طریق سیم‌کارت‌های ایرانسل در ایام نوروز خبر داد.

عدنان مصلایی، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: شرکت ایرانسل، برای روزهای ابتدایی تعطیلات نوروزی در سال 86، پیش‌بینی سه میلیون و 500 هزار بار ترافیکی کرده است، این در حالی است که آمار واگذاری سیم‌کارت‌های ایرانسل تاکنون به حدود یک میلیون سیم‌کارت رسیده است.
مصلایی، تصریح کرد: ‌با توجه به افزایش بار ترافیکی مکالمه در روزهای ابتدایی فروردین، با تمهیدات در نظر گرفته شده، مشترکان اپراتور دوم با هیچ‌گونه محدودیتی مواجه نخواهند بود.
مصلایی، خاطرنشان کرد: ایرانسل، به منظور افزایش بار ترافیکی اپراتور دوم، چندین ساعت مکالمه رایگان برای کاربران در نظر گرفته است.
مدیر روابط عمومی شرکت ایرانسل، در پایان گفت: در زمینه سرویس‌های Gprs و Mms و Sms نیز مانند تماس، هیچ منع و عدم پوششی وجود ندارد و برای کاربران این امکان فراهم است که به راحتی ارتباط برقرار کنند

reza_iaun
15-03-2007, 11:39
آقا اصفهان آزمايشي كار ميده ولي حدود دوهفته هست كه sms نميفرسته دوستان ديگه در اصفهان همين مشكلو دارن؟

behnam_speed
15-03-2007, 11:55
یک اکیپ از چین اومدن بروجرد دارن روی دکل ها کار می کنند می خواستم بدونم تا چند روز دیگه ایرانسل وصل میشه

Mohammad Hosseyn
15-03-2007, 14:16
بالاخره قائمشهر هم تحت پوشش قرار گرفت :biggrin: :laughing: :) :happy:
البته پوشش کامل نشده اما طرف ما که تا آخر آنت می ده :blush:
راحت شدیم بابا ...

gigili1567
15-03-2007, 14:31
مبارکه...................................... . ای ول شمال....

mosi7616
15-03-2007, 17:10
آقا من شاكيم
سيم كارت دولتي رو فروختم رفتم ايرانسل خريدم
گفته بودن كه تا 15 اسفند كل استان تهران تحت پوشش قرار مي گيره ولي كو
اعصابم خورد شده
اگه اينا هم بخوان مثل اپراتور دولتي بد قولي كنن كه نميشه
الان تو اسلامشهر دوماهه كه انتناشو نصب كردن
ديروز سوال كردم از يه نمايندگي ايرانسل گفت كه يك ماه يگه راه ميافته

Mohammad Hosseyn
15-03-2007, 17:35
مبارکه...................................... . ای ول شمال....
ترکونده شمال بابا .... الان دارم کیلویی اس ام اس می فرستم

اما ام ام اس قعطه
اینترنت هم همین طور ...
کی درست می شه ؟!؟!؟

nasa294
15-03-2007, 19:45
ترکونده شمال بابا .... الان دارم کیلویی اس ام اس می فرستم

اما ام ام اس قعطه
اینترنت هم همین طور ...
کی درست می شه ؟!؟!؟

می تونی دوست عزیز بگی کدوم شهر هستی کجای شمال و سرویس الان وظعیتش چطوره؟

farzad48
15-03-2007, 20:08
سلام

دوستان عزیز امکان داره در یک شهر ایرانسل آنتن بده اما سرویس GPRS و MMs آن فعال نباشد.؟

ببینید دوستان خط ایرانسل من در قائمشهر آنتن میده ولی سرویس GPRS و MMS اون فعال نیست. اما وقتی میرم

ساری GPRS و MMS آن فعال میشه.

خواهش میکنم از دوستان بگن که چکار باید کرد.

nasa294
15-03-2007, 21:08
سلام

دوستان عزیز امکان داره در یک شهر ایرانسل آنتن بده اما سرویس GPRS و MMs آن فعال نباشد.؟

ببینید دوستان خط ایرانسل من در قائمشهر آنتن میده ولی سرویس GPRS و MMS اون فعال نیست. اما وقتی میرم

ساری GPRS و MMS آن فعال میشه.

خواهش میکنم از دوستان بگن که چکار باید کرد.

بله احتمال داره این سرویس هنوز اونجا فعال نشده باشه باید منتظر بمونی خیلی زود اون سرویس هام فعال میشه.

Maziar_69
17-03-2007, 00:22
4 روز هم که تموم شد پس کو سمنان؟ فقط چند روز تا آخر سال بیشتر نمونده ها

behnam_speed
17-03-2007, 01:23
فکر نکونم که حالا حالاها سمنان رو بدن چون الان 4 روزه که اکیپی از چین اومدن و دارن روی دکل ها کار می کنند شهر بروجرد و میگم
ولی خدا کنه زود تر تا سال تموم نشده 40 تا شهر رو بدن تا روز شنبه یکشنبه ببینیم چی میشه

Maziar_69
17-03-2007, 01:37
فکر نکونم که حالا حالاها سمنان رو بدن چون الان 4 روزه که اکیپی از چین اومدن و دارن روی دکل ها کار می کنند شهر بروجرد و میگم
ولی خدا کنه زود تر تا سال تموم نشده 40 تا شهر رو بدن تا روز شنبه یکشنبه ببینیم چی میشه

آخه سمنان مرکز استانه بعدش چه ربطی به هم داره بروجرد و سمنان؟

behnam_speed
17-03-2007, 10:23
آخه سمنان مرکز استانه بعدش چه ربطی به هم داره بروجرد و سمنان؟
یعنی می خوام بگم توی این 4 روز که این اکیپ توی بروجرد هستن هنوز کاری نکردن

nasa294
17-03-2007, 10:42
شركت ايرانسل روز جمعه اعلام كرد : دارندگان سيم كارت دائمي اين شركت مي‌توانند با پرداخت صورتحساب‌هاي قبلي و دو ميليون ريال سپرده رومينگ ، از سرويس رومينگ بين‌المللي استفاده كنند.

روابط عمومي اين شركت در نمابري كه براي "ايرنا" ارسال كرد، نوشته است كه از روز دوشنبه، بيست و هشتم اسفند ماه سال جاري ارتباط اين اپراتور با ‪۱۷۷‬اپراتور تلفن همراه در ‪۹۷‬كشور جهان برقرار شده، به زودي تعداد اين كشورها به ‪۲۰۰‬مي‌رسد.

به نوشته اين نمابر، در صورت تقاضاي مشتركان ، يك سيم كارت جديد بدون تغيير شماره تلفن، جايگزين سيم كارت فعلي مي‌شود.

ايرانسل وعده داده است كه سيم كارت رومينگ اين شركت داراي تمام ويژگي‌هاي سيم كارت دائمي است و بدون پرداخت هيچ هزينه اضافه‌اي در ايران مي‌توان از آن استفاده كرد.

سرويس رومينگ بين‌المللي ايرانسل با مراجعه به يكي از توزيع‌كنندگان سيم كارت‌هاي ايرانسل ، تماس با خدمات مشتركين يا از طريق كنترل حساب اينترنتي، فعال مي‌شود.

اطلاعات بیشتر

nasa294
17-03-2007, 10:45
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با توجه به سپري شدن سال اول از قرارداد ‌١٥ ساله‌ي اپراتور دوم تلفن همراه، قرار است ايرانسل سيستم صدور صورت‌حساب خود را بر اساس تعرفه‌هاي جديد و مطابق قوانين و مقررات مندرج در موافقت‌نامه‌ي پروانه مربوطه را به سازمان اعلام كند تا سال آينده در مورد آن تصميم‌گيري و پس از ابلاغ، متناسب با آن سيستم صدور صورت‌حساب خود را اصلاح كنند.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مذاكرات بر مبناي موافقت‌نامه‌ي پروانه به منظور اصلاح محاسبه‌ي تعرفه از دقيقه به ثانيه انجام پذيرفته و در صورت ارتقا با موافقت‌نامه و توافق نهايي اضافه‌ي پرداخت مبالغ مشتركان به آن‌ها باز پرداخت داده خواهد شد.

وي با بيان اين كه نرم‌افزار مورد نظر در رابطه با اين كار، اصلاح و براي اجرا آماده شده است، گفت:‌ ايرانسل بايد هرچه سريع‌تر در اين زمينه اقدام كند و پس از آن مي‌تواند پيشنهاد افزايش تعرفه‌ها را مطرح و ارايه كند.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ادامه داد: در ابتداي شروع به كار ايرانسل و واگذاري سيم‌كارت‌ها به دليل محدود بودن شبكه‌ تعرفه‌ي ‌٩/٤٩ تومان اعمال شد اما به آن‌ها اعلام كرديم كه بعد از گسترش شبكه خود مي‌توانند پيشنهاد افزايش آن را داشته باشند؛ البته آن‌ها مجاز به افزايش تعرفه و محاسبه آن به مبلغ ‌٢٠ درصد بالاتر از تعرفه‌ي موثر اپراتور اول‌اند.

خسروي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه را براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را دارد و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل به مبلغ ‌٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ‌٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه موضوع در سازمان در دست بررسي و تصميم‌گيري است.

nasa294
17-03-2007, 19:34
شهرهاي نيشابور، فرودس، نكا و فريدونكنار از سه‌شنبه ‪۲۹‬اسفندماه، به شبكه ايرانسل يا اپراتور دوم تلفن همراه مي‌پيوندند.

به‌گزارش خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا، برپايه اعلام مسوولان ايرانسل، سرويس ‪gprs(‬اتصال به اينترنت) اين شهرها از آغاز پيوستن به شبكه اين اپراتور، فعال خواهد بود.

تاكنون شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، كرج، اروميه، ساري، مراغه، شيراز، قم، كرمانشاه، اردبيل، همدان، گرمي، مشكين شهر، خرم‌آباد، سراب، بجنورد و آمل، ايلام، اليگودرز، مياندوآب، قائم‌شهر، سبزوار و قوچان به شبكه تلفن همراه ايرانسل پيوسته‌اند كه سيم كارت آن نيز در اين شهرها عرضه مي‌شود.

ايرانسل كه از ‪۳۰‬مهرماه ‪۸۴‬فعاليت خود را آغاز كرده، برپايه قرارداد اپراتور دوم تلفن همراه، بايد تا پايان امسال در ‪۷۰‬شهر فعال شود و تا ‪۳۰‬ مهرماه ‪۸۶‬نيز حدود يك ميليون و ‪۳۰۰‬هزار سيم‌كارت پيش و پس‌پرداختي واگذار كند.

ايرانسل اواخر بهمن ماه براي نخستين بار در ايران سرويس‌هاي ارزش افزوده اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه (‪ (gprs‬و پست تصويري (ارسال عكس) را به مشتركان خود عرضه كرد.

behnam_speed
17-03-2007, 20:12
شهرهاي نيشابور، فرودس، نكا و فريدونكنار از سه‌شنبه ‪۲۹‬اسفندماه، به شبكه ايرانسل يا اپراتور دوم تلفن همراه مي‌پيوندند.

به‌گزارش خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا، برپايه اعلام مسوولان ايرانسل، سرويس ‪gprs(‬اتصال به اينترنت) اين شهرها از آغاز پيوستن به شبكه اين اپراتور، فعال خواهد بود.

تاكنون شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، كرج، اروميه، ساري، مراغه، شيراز، قم، كرمانشاه، اردبيل، همدان، گرمي، مشكين شهر، خرم‌آباد، سراب، بجنورد و آمل، ايلام، اليگودرز، مياندوآب، قائم‌شهر، سبزوار و قوچان به شبكه تلفن همراه ايرانسل پيوسته‌اند كه سيم كارت آن نيز در اين شهرها عرضه مي‌شود.

ايرانسل كه از ‪۳۰‬مهرماه ‪۸۴‬فعاليت خود را آغاز كرده، برپايه قرارداد اپراتور دوم تلفن همراه، بايد تا پايان امسال در ‪۷۰‬شهر فعال شود و تا ‪۳۰‬ مهرماه ‪۸۶‬نيز حدود يك ميليون و ‪۳۰۰‬هزار سيم‌كارت پيش و پس‌پرداختي واگذار كند.

ايرانسل اواخر بهمن ماه براي نخستين بار در ايران سرويس‌هاي ارزش افزوده اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه (‪ (gprs‬و پست تصويري (ارسال عكس) را به مشتركان خود عرضه كرد.

پس بالاخره بروجرد کی وصل می شه ؟
مگه نکفتن تا آخر سال وصلش میکنن ؟
یک اکیپ از چین آمدن سر آنتن ها کار میکنن.چقدر دیگه کارشون طول می کشه؟

Mohammad Hosseyn
17-03-2007, 21:00
یک اکیپ از چین آمدن سر آنتن ها کار میکنن.چقدر دیگه کارشون طول می کشه؟

فکر نکنم تا آخر سال وصل بشه .
برای شهر ما که وصل کرده بودن اما تا دو سه روز هیچ خبری نبود .
اما احتمالا تو فروردین دیگه میاد . مطمئن باش .
با تشکر ...

brightest
17-03-2007, 23:30
افزايش تعداد شهرهاي تحت پوشش ايرانسل
خبرگزاري موج - در ادامه روند پرشتاب توسعه پوشش شبكه تلفن همراه ايرانسل در سراسر كشور، شهرهاي بجنورد، باقرشهر، انديشه، چهاردانگه، قائم شهر، فردوس، قوچان، آمل، چالوس، كمال شهر، نكا، گرگان، سبزوار، مياندوآب، زنجان و كنگاور نيز به شبكه تلفن همراه ايرانسل پيوستند.

به گزارش موج، بدين ترتيب پيش از پايان سال تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شبكه به حدود 40 شهر افزايش مي يابد.
شهرهايي كه پيش از اين تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته اند عبارتند از: تهران، مشهد، تبريز، شيراز، كرج، اروميه،قم، مراغه، ساري، اردبيل، كرمانشاه، همدان، گرمي، مشگين شهر، خرم آباد، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ايلام، اليگودرز و ملاير.
هموطنان گرامي مي توانند براي اطلاعات بيشتر و نقشه شهرهاي تحت پوشش به وب سايت ايرانسل به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند.
ايرانسل برنامه پوشش 300 شهر كشور را در سال 1386 نشانه گرفته است و همچون گذشته محصولات و خدمات جديدي را به مشتركان ارائه خواهد كرد.

Maziar_69
17-03-2007, 23:54
افزايش تعداد شهرهاي تحت پوشش ايرانسل
خبرگزاري موج - در ادامه روند پرشتاب توسعه پوشش شبكه تلفن همراه ايرانسل در سراسر كشور، شهرهاي بجنورد، باقرشهر، انديشه، چهاردانگه، قائم شهر، فردوس، قوچان، آمل، چالوس، كمال شهر، نكا، گرگان، سبزوار، مياندوآب، زنجان و كنگاور نيز به شبكه تلفن همراه ايرانسل پيوستند.

به گزارش موج، بدين ترتيب پيش از پايان سال تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شبكه به حدود 40 شهر افزايش مي يابد.
شهرهايي كه پيش از اين تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته اند عبارتند از: تهران، مشهد، تبريز، شيراز، كرج، اروميه،قم، مراغه، ساري، اردبيل، كرمانشاه، همدان، گرمي، مشگين شهر، خرم آباد، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ايلام، اليگودرز و ملاير.
هموطنان گرامي مي توانند براي اطلاعات بيشتر و نقشه شهرهاي تحت پوشش به وب سايت ايرانسل به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند.
ايرانسل برنامه پوشش 300 شهر كشور را در سال 1386 نشانه گرفته است و همچون گذشته محصولات و خدمات جديدي را به مشتركان ارائه خواهد كرد.

بابا مگه ما مسخره شون هستیم؟ با این همه کلک سیم کارت میفروشن تازه میخوان بکنن 76 تومن؟ شهرهاشونم که ماشالا کشته منو هنوز 30 تا نشده. اینترنت هم که سرعت نداره.

Maziar_69
18-03-2007, 00:03
به گزارش گروه خبری Gsm به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.

arman4459
18-03-2007, 00:17

راست میگی دوست عزیز من که حسابی از دستشون کلافه شدم اخه این چه بازی که سر مردم در میارن الان توی

سمنان از اول اسفند شروع کردن ولی هنوز هیچ خبری نیست و وعده سر خرمن و شرکت زنگ میزنی میگن

فروردین 86 اونم معلوم نیست و قطعی نشده.من که از دستشون خیلی شاکیم

Maziar_69
18-03-2007, 00:25
پس آقا آرمان اگه سمنان خبری شد لطفآ مارو بی خبر نذار.

ShahabSAMSUNG
18-03-2007, 01:47
خسروي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه را براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را دارد و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل به مبلغ ‌٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ‌٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه موضوع در سازمان در دست بررسي و تصميم‌گيري است.

ای بابا. اینا هم ما رو مسخره کردن.
یعنی چی آخه؟

mohammad hamed
18-03-2007, 08:27
آره وقتی اپراتور اول هم می خواد که 20 درصد افزایش دهد معلومه اینها هم همین کار رو میکنند

بچه خوب
18-03-2007, 08:53
سال تموم شد واز 70 شهر خبري نشد تعرفه ها رو هم ميخواهن 50 درصد اضافه كنن مخابرات هم كه ميخواد اينترنت ام ام اس بزاره پس اميدي به ايرانسل ميشه داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

Mohammad Hosseyn
18-03-2007, 11:34
سال تموم شد واز 70 شهر خبري نشد تعرفه ها رو هم ميخواهن 50 درصد اضافه كنن مخابرات هم كه ميخواد اينترنت ام ام اس بزاره پس اميدي به ايرانسل ميشه داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
همیشه ایرانسل یه پله از مخابرات بالاتره ، مخابرات که اینترنت بزاره ، ایرانسل 3g رو فعال می کنه
مخابرات که 3g رو بزاره ، ایرانسل تلوزیون رو می زاره و.....

ایرانسل بهترینه .

yade
18-03-2007, 12:40
همیشه ایرانسل یه پله از مخابرات بالاتره ، مخابرات که اینترنت بزاره ، ایرانسل 3g رو فعال می کنه
مخابرات که 3g رو بزاره ، ایرانسل تلوزیون رو می زاره و.....

ایرانسل بهترینه .

تایید میشه اما ایرانسل امکان ارائه تلوبزبون را نداره
یعنی اصلا تجهیزاتش رو نصب نکرده

وحدقل تا 5 سال اینده چنین طرحی رو نداره

ShahabSAMSUNG
18-03-2007, 15:58
خسروي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه را براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را دارد و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل به مبلغ ‌٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ‌٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه موضوع در سازمان در دست بررسي و تصميم‌گيري است

یه خبر خوش. این قضیه تائید نشد. هوراااااااااااا

یعنی باهاش مخالفت کردن.

لینک منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TheMohammad
18-03-2007, 16:24
یه خبر خوش. این قضیه تائید نشد. هوراااااااااااا

یعنی باهاش مخالفت کردن.

لینک منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق قرارداد ، ایرانسل میتونه تعرفه اش رو 20% گرونتر از سیم کارت های دولتی بگیره، که حدودا میشه 54 تومن ولی این 76 تومن یه چیزی در حدود 70% بالاتر از سیم کارت های دولتی هست، در همه جای دنیا معمول اینه که شرکت های مخابراتی برای جذف مشتری تعرفه ها رو کم میکنن، این رو فکر کنم شرکت MTN خوب بدونه !!!

TheMohammad
18-03-2007, 16:28
----------

brightest
18-03-2007, 16:43
طبق قرارداد ، ایرانسل میتونه تعرفه اش رو 20% گرونتر از سیم کارت های دولتی بگیره، که حدودا میشه 54 تومن ولی این 76 تومن یه چیزی در حدود 70% بالاتر از سیم کارت های دولتی هست، در همه جای دنیا معمول اینه که شرکت های مخابراتی برای جذف مشتری تعرفه ها رو کم میکنن، این رو فکر کنم شرکت MTN خوب بدونه !!!

ولي قضيه جديه !
اگر فعلا موافقت نكردن براي اينه كه مشروطش كردن به ثانيه اي شدن محاسبات .:41:

farhaddigital
18-03-2007, 17:13
اقا جان ابادان کی می آید:41: :2:

farhaddigital
18-03-2007, 17:21
بابا مخابرات می گه می خوام mms بزارم ولی این کار برای همه انجام نمیدهد. مخابرات همین الان هم با شبکه مشکل داره چه برس بانٌٌصب شبکه دیجیتال!

nima_949
18-03-2007, 19:17
تو سمنان چطوره میشه استفاده کرده

مهدی 2007
18-03-2007, 19:28
شرکت ام تی ان خوب می دونه ولی طرف ایرانی حالیش نمیشه!!!:46:

mobin
18-03-2007, 19:36
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات

شهرهاي بجنورد، باقرشهر، انديشه، چهاردانگه، قائم شهر، فردوس، قوچان، آمل، چالوس، کمال شهر، نکا، گرگان، سبزوار، مياندوآب، زنجان و کنگاور در ادامه روند توسعه پوشش شبکه تلفن همراه اپراتور دوم، به شبکه تلفن همراه ايرانسل پيوستند. بر اين اساس، تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شبکه به حدود 40 شهر افزايش مي‌يابد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي ايرانسل اعلام كرد: شهرهايي که پيش از اين تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته‌اند، عبارتند از شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، شيراز، کرج، اروميه،قم، مراغه، ساري، اردبيل، کرمانشاه، همدان، گرمي، مشگين شهر، خرم آباد، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ايلام، اليگودرز و ملاير هستند.

به گزارش ايسنا، ايرانسل تعهد كرده بود تا آخر امسال 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد؛ اما با نزديك شدن به پايان سال اين امر تحقق نيافته است. اين در حالي است كه در چند روز گذشته مسوولان آن تحت پوشش قرار گرفتن تعداد شهرهايي بيش تعداد در نظر گرفته شده را از موفقيت‌هاي قريب‌الوقوع اپراتور دوم تلفن همراه اعلام مي‌كردند.

Maziar_69
18-03-2007, 19:54
تو سمنان چطوره میشه استفاده کرده

مگه سمنان راه افتاده که بشه یا نشه؟

mosi7616
19-03-2007, 16:24
من امروز زنگ زدم ازشون سوال كردم در مورد هداياي نوروزي به من گفتن كه اونايي كه از 12 بهمن به بعد ثبت نام كردن بهشون تعلق مي گيره گفتم پس ما كه تو دي سيم كارت خريديم گفت به شما تعلق نمي گيره
من از طريق اينترنت خريداري كردم همون شماره هاي طلايي
پس اونايي كه مثل من هستن به اوان تعلق نداره
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
ما كه زودتر به ايرانسل اعتماد كرديم نبايد شامل اين طرح بشيم
خيلي خنده داره
گفتم كي انتن دهي درست ميشه تو اسلامشهر الان دوماه ميشه كه دكل ها شو نصب كردن ولي هنوز راه اندازي نشده گفت مي تونيد اميدوار باشين تا به زودي را ه بيافته
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست
از دوستان مي خوام الكي حمايت نكنن
اگه خوبياشو مي گن بديهاشم بگن

mohammad hamed
19-03-2007, 18:17
فکر نکنم
چون اصلا سرویس های mms , gprs هنوز تعرفه اتی ندارند و اس ام اس توی این 5 روز ی هم برای همه رایگان هست

بچه خوب
19-03-2007, 19:00
در اینکه ایرانسل کیفیت وبرتریهای زیادی داره شکی نیست اما دادن وعده های که نمیتونه عمل کنه
باعث میشه که کار و ارزشهای اون ریر سئوال بره بهتره که یه کمی صادقانه تر وشفافتر کار بکنن

در خیلی از شهرها سیم کارت فروختن ولی هنوز از سرویس خبری نیست

behnam_speed
19-03-2007, 20:02
خوب بچه ها بالاخره ایرنسل در شهر بروجرد فعال شد
اونا زیر قولشان نزدندچون گفته بودند تا آخر اسفند وصل میشه

ShahabSAMSUNG
19-03-2007, 20:33
من امروز زنگ زدم ازشون سوال كردم در مورد هداياي نوروزي به من گفتن كه اونايي كه از 12 بهمن به بعد ثبت نام كردن بهشون تعلق مي گيره گفتم پس ما كه تو دي سيم كارت خريديم گفت به شما تعلق نمي گيره
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
خيلي خنده داره
گفتم كي انتن دهي درست ميشه تو اسلامشهر الان دوماه ميشه كه دكل ها شو نصب كردن ولي هنوز راه اندازي نشده گفت مي تونيد اميدوار باشين تا به زودي را ه بيافته
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست

یه سری مربوط به اون تاریخ میشه. سه تا از هدایا مال همه هست.
تو سایتش برو تا متوجه بشی.

(خداییش چه اپراتور های اسکلی داره!!! {شرمنده ولی حقیقته} )

این رو ببین:

5 هديه نوروزي ايرانسل

براي تمام مشتركين ايرانسل

1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!

2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور

3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل

براي شما كه از 21 بهمن تا 15 فروردين 86 به شبكه گسترده ايرانسل مي پيونديد

4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور

5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض

Maziar_69
19-03-2007, 21:45
خوب بچه ها بالاخره ایرنسل در شهر بروجرد فعال شد
اونا زیر قولشان نزدندچون گفته بودند تا آخر اسفند وصل میشه

پس چرا اینا سایتشون رو به روز نمیکنن؟ قائم شهر رو هم که دوستمون گفت وصل شده تو سایت نیاوردن. کسی میدونه سمنان تو این 3 یا 4 روزه وصل میشه یا نه؟

Maziar_69
20-03-2007, 00:37
ولی من که از روز اول که ایرانسل اومد (29 مهر) سیم کارت خریدم و وقتی توی E-Care حسابمو کنترل کردم دیدم با اینکه 1 ماه مدام تو اینترنت بودم هیچ هزینه ی اضافی برام نزده و به قول دوستمون اصلا gprs تعرفه ای نداره و هدیه ای برای همه ی مشترکاست.:11: درضمن از امشب ساعت 12 شب اس ام اس مجانی شده (29 اسفند) تا از دست نرفته استفاده کنید.:11:

mosi7616
20-03-2007, 12:33
بچه ها امروز من از صبح انتن دارم
فكر كنم درست شده باشه تو اسلامشهر

nasa294
20-03-2007, 18:23
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
خيلي خنده داره
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست

دقیقاً همینه که شما میگی تا از یه سیستم انتقاد نشه پیشرفت نمیکنه ما ایرانی هام عادت نداریم حقمون رو بگیریم همه چیزو حاضر و آ ماده می خوایم در مورد وعده هاشون باید تو یه جمله بگم این طرف ایرانی ایرانسل که کم کاری میکنه با این مدیریت ضعیفی که تو کشور داریم فکر میکنم ایرانسل بد جلو نرفته به نظر من هم شما یه ایمیل به شرکت بفرستی بد نیست بلاخره باید جواب اعتمادی که داشتید و هزینه ای که کردید رو بدن.

به امید روزی که همه حقشون رو بشناسن

arman4459
21-03-2007, 00:41
خبر جدیدی از سمنان نیست

Mohammad Hosseyn
21-03-2007, 02:37
دوستان کمک ... من چرا نمی تونم برم تو اینترنت ؟
ام ام اس هم نمی تونم بفرستم ؟
برای همه اینجوریه ؟
چیکار کنم ؟
کمک !

mohammad hamed
21-03-2007, 12:06
امروز با گوشی جستجوی شبکه کردم شبکه ایرانسل رو توی شهرستان بهشهر پیدا کرد
بعضی مواقع قطع میشه .
فکر کنم دارن تست می کنند

shamabady
21-03-2007, 18:53
شرکت ام تی ان خوب می دونه ولی طرف ایرانی حالیش نمیشه!!!:46:
طرف ایرانیم خوب حالیش ولی به حال خودش نمیزارن تو ایران تمام تعرفهای شرکتهای مخابراتی دولتی و خصوصی رو سازمان رگلاتوری مشخص میکنه خودشون دخالتی توش ندارن

مهدی 2007
21-03-2007, 23:29
طرف ایرانیم خوب حالیش ولی به حال خودش نمیزارن تو ایران تمام تعرفهای شرکتهای مخابراتی دولتی و خصوصی رو سازمان رگلاتوری مشخص میکنه خودشون دخالتی توش ندارن
خب شرکت ایرانسل پیشنهاد رو داده و اون رگلاتوری باید تصویب کنه!

arman4459
22-03-2007, 10:20
ICTna.ir - در ادامه روند پر شتاب توسعه شبکه اپراتور دوم تلفن همراه، ایرانسل در شهرهای میاندوآب، زنجان، شبستر، پاکدشت، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، گرگان، کنگاور، فریدون کنار، نیشابور و بیرجند نیزدر فروردین 86 آغاز به کارخواهد نمود.

به گزارش ایستنا به این ترتیب و با اضافه شدن این شهرها به شبکه ایرانسل، مجموع شهرهای تحت پوشش ایرانسل به 47 شهرخواهد رسید.

در آخرین روزهای سال ۸۵ شهرهای بجنورد، باقرشهر، اندیشه، چهاردانگه، قائم شهر، فردوس، قوچان، آمل، چالوس، کمال شهر، نکا، گرگان، سبزوار، میاندوآب، زنجان و کنگاور نیز به شبکه تلفن همراه ایرانسل پیوستند که بدین ترتیب پیش از پایان سال تعداد شهرهای تحت پوشش این شبکه به حدود 40 شهر افزایش می یابد.

این درحالی بود که پیشتر مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با ایستنا اعلام کرده بود که این شبکه تا پایان سال در دست کم ۷۰ شهر کشور افتتاح خواهد شد.

arman4459
22-03-2007, 10:25
دوستان پس کجاست این 70 شهر

تازه شده 47 با کلی اما و اگر

aedareini
22-03-2007, 22:23
پوشش شبكه ايرانسل در سبزوار واقعي نيست ، تو سبزوار تا الآن ايرانسل راه اندازي نشده . متاسفانه همش تبليغاته . تازه با شماره 09351300000 هم كه تماس ميگرم ميگه در شبكه موجود نيست !!

alirp
23-03-2007, 08:29
ایرانسل به دنبال دو نرخی کردن تعرفه های خود است
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ادامه داد: در ابتداي شروع به كار ايرانسل و واگذاري سيم‌كارت‌ها به دليل محدود بودن شبكه‌ تعرفه‌ي ‌٩/٤٩ تومان اعمال شد اما به آن‌ها اعلام كرديم كه بعد از گسترش شبكه خود مي‌توانند پيشنهاد افزايش آن را داشته باشند؛ البته آن‌ها مجاز به افزايش تعرفه و محاسبه آن به مبلغ ‌٢٠ درصد بالاتر از تعرفه‌ي موثر اپراتور اول‌اند

با قول معروف گاومان زایید دو قلو
آقایان با آن همه هیاهو وسرو صدا و تبلیغ و زیر نویس و مژدگانی و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب یکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با این شعارآن هم بخاطر کارمان چون سیار هستیم ، وبا دروغ گفته شده قبلی که تعرفه ها تا چند سال دیگر تغییر نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدیر عامل ایرانسل، با دیدن حدود یک میلیون مشترک ، یکدفعه بعد از چند ماه هوس زیاد کردن تعرفه به سرشان زده
آن هم این تعرفه ،یعنی اگر شما بخواهید با منزل خود در همان شهر زیر گوش خودتون یکدقیقه یا بهتر بگه یک ثانیه صحبت کنید باید 76 تومان بدهید :18:
یعنی پولی که با اپراتور اول یا همان موبال دولتی دقیقه ای با همین قیمت با یکی از دور ترین شهر محل زندگی خود
حال شما بگویید اینو چی میشه اسمشو گذاشت (حماقت برای ما نامردی بی انصافی برای آنها)

agha mahdi
23-03-2007, 13:51
با وجود تبلیغات وزیر نویس کردن در تلویزیون در نیشابور هم
راه اندازی نشده
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad hamed
23-03-2007, 15:11
ایارنسل داره بد قولی میکنه

brightest
23-03-2007, 18:03
فرمايش دوستان درسته و نكات ديگه اي هم متاسفانه هست
ايرانسل اعلام كرده كه شبكه فعلييش ظرفيت 3.5 مليون مشترك رو داره
الان كه هنوز به 1 ميليو ن مشترك هم نرسيده براي تماس و sms بايد چند بار تلاش كنيم واكثرا network busy ميده .
من اميدوارم اين موضوع به خود شبكه مربوط نباشه و علتش كمبود آنتن باشه
راجع به بد قولياش به خصوص مسئله نرخ تعرفه هم به اندازه كافي صحبت شده
تمام تبليغاتش براساس تعرفه تك نرخي بود و حالا...

ShahabSAMSUNG
23-03-2007, 18:48
ایرانسل به دنبال دو نرخی کردن تعرفه های خود است
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ادامه داد: در ابتداي شروع به كار ايرانسل و واگذاري سيم‌كارت‌ها به دليل محدود بودن شبكه‌ تعرفه‌ي ‌٩/٤٩ تومان اعمال شد اما به آن‌ها اعلام كرديم كه بعد از گسترش شبكه خود مي‌توانند پيشنهاد افزايش آن را داشته باشند؛ البته آن‌ها مجاز به افزايش تعرفه و محاسبه آن به مبلغ ‌٢٠ درصد بالاتر از تعرفه‌ي موثر اپراتور اول‌اند

با قول معروف گاومان زایید دو قلو
آقایان با آن همه هیاهو وسرو صدا و تبلیغ و زیر نویس و مژدگانی و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب یکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با این شعارآن هم بخاطر کارمان چون سیار هستیم ، وبا دروغ گفته شده قبلی که تعرفه ها تا چند سال دیگر تغییر نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدیر عامل ایرانسل، با دیدن حدود یک میلیون مشترک ، یکدفعه بعد از چند ماه هوس زیاد کردن تعرفه به سرشان زده
آن هم این تعرفه ،یعنی اگر شما بخواهید با منزل خود در همان شهر زیر گوش خودتون یکدقیقه یا بهتر بگه یک ثانیه صحبت کنید باید 76 تومان بدهید :18:
یعنی پولی که با اپراتور اول یا همان موبال دولتی دقیقه ای با همین قیمت با یکی از دور ترین شهر محل زندگی خود
حال شما بگویید اینو چی میشه اسمشو گذاشت (حماقت برای ما نامردی بی انصافی برای آنها)

خیالت راحت. فعلاً که این پیشنهاد رد شد.

اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی انصافاً اینا هم دارن پست فطرتی می کنن. خوب خودشونو نشون دادن.

masoudboy
23-03-2007, 22:38
البته این را هم در نظر داشته باشید که اگر نرخ مکالمه خارج از شبکه 76 تومان بشه به صورت ثانیه ای حساب میشه و نه دقیقه ای .

arman4459
24-03-2007, 01:13
ولی خیلی بی انصافی و نامردی این همه تبلیغ و حالا هیچ همه جا رقبات سر ارزان کردن خدمات اینجا کاملا برعکس

mohammad hamed
24-03-2007, 07:21
ایرانسل هنوز خوب جا نیوفتاده داره سلب اعتماد می کنه!!!

hossein021
24-03-2007, 10:01
البته این را هم در نظر داشته باشید که اگر نرخ مکالمه خارج از شبکه 76 تومان بشه به صورت ثانیه ای حساب میشه و نه دقیقه ای .

چه فرقی میکنه حتی اگه 30 ثانیه صحبت کنیم چیزی حدود 36 تومان می شه

ShahabSAMSUNG
24-03-2007, 15:46
ایرانسل هنوز خوب جا نیوفتاده داره سلب اعتماد می کنه!!!

دقیقاً و این خیلی بده. من که واقعاً بدم اومد از این کارشون.

ضمناً توی امضات به جای دو تا اسلش ( / ) فقط یه دونه هست ها !!!!!!!

Maziar_69
26-03-2007, 20:30
بچه ها اگه کسی آنتن های ایرانسل رو دیده بگه چه شکلیه ؟ همون هاست که یه پایه نقره ای داره و بالاش یه چراغ قرمزه یا نه ؟

Dr_HV
27-03-2007, 02:23
ببخشین کسی اطلاعی از آنتن دهی ایرانسل تو ابهر نداره ؟؟

مرسی

ShahabSAMSUNG
27-03-2007, 18:26
ببخشین کسی اطلاعی از آنتن دهی ایرانسل تو ابهر نداره ؟؟

مرسی

اگه کسی اطلاع داره، منم دوست دارم بدونم.
شاید راهم اونجا افتاد.

Null
27-03-2007, 22:35
بچه ها اگه کسی آنتن های ایرانسل رو دیده بگه چه شکلیه ؟ همون هاست که یه پایه نقره ای داره و بالاش یه چراغ قرمزه یا نه ؟

اگه میشه یکی یه عکس ازشون بگیره اینجا بزاره
چون تو اهواز کلی آنتن عجیب غریب دارن میزارن که مثل mci نیست

arman4459
28-03-2007, 01:52
سمنان به کجا رسید ما که هنوز تو کفیم

Mohammad Hosseyn
28-03-2007, 07:34
سمنان به کجا رسید ما که هنوز تو کفیم
ای بابا ، سمنان هنوز وصل نشد !
کم کم دارم دارم به ایرانسل شک می کنم ! وضعیت پوشش دهیش خیلی ضعیف عمل کرده ....
من هم که نتونستم تا الان حتی 1 دقیقه با اینترنتش کار کنم ! هی ارور می زنه .... کسی هم نیست به من بدبخت کمک کنه !

mohammad hamed
28-03-2007, 09:54
این جوری که توی شهر ما هست
یه چراغ قرمز بالاست خود Bts ها هم چسبیده به آنتن هستند و چند صفحهی گرد مثل دیش کوچیک روی همین آنتن به جهت های مختلف هست
الان زیر نویس می کنه که بهشهر تحت پوشش قرار گرفت اما هنوز ما هیچ آنتنی ندیدیم

Maziar_69
28-03-2007, 15:42
يه خبر در مورد پوشش جاده اي بدم بد نيست. 2 روز پيش که از مشهد برميگشتم از خود مشهد تا 120 کيلومتر بعد از سبزوار انتن فول داشتم (حتي وسط بيابون) و کلي با رفقا sms بازي کرديم .در ادامه هم از 50 کیلومتری تهران انتن داشتم تا تهران

arman4459
29-03-2007, 18:40
ولی عزیزم همه چیز خوب الا وصل نشدن سمنان و جاده های استان سمنان.که بیشترین حجم ترافیک جاده ای در کل

کشور رو شامل میشد.ظاهرا قرار تا پایان فروردین وارد شبکه بشه.

arman4459
29-03-2007, 18:41
راستی مازیار جون اوم خبر که در مورد تعرفه gprs را از کجا گرفتی منبعش رو بگی ممنون میشم

ShahabSAMSUNG
29-03-2007, 22:20
راستی مازیار جون اوم خبر که در مورد تعرفه gprs را از کجا گرفتی منبعش رو بگی ممنون میشم

تو سایت ایرانسل نوشته. قسمت اخبار.

Maziar_69
29-03-2007, 22:28
اون خبر تعرفه ی gprs رو از تو سایت خود ایرانسل ( قسمت اخبار ) نوشتم ولی خیلی گرونه ها مثلا من حساب کردم اگه تو این مدت پولی بود حساب من میشد 1 میلیون و 440 هزار تومان !!!!!!!!!!

Maziar_69
29-03-2007, 22:32
ببخشید اقا شهاب جواب شما رو ندیدم 2 باره نوشتم !!!!!

smsa
30-03-2007, 03:05
من سایت آفریقایی ایرانسل رو دیدم تعرفه gprsبه پول ما میشد مگابایتس 200toman

+WarriorKing
30-03-2007, 19:46
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!

این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!

+WarriorKing
30-03-2007, 19:51
طبق اعلام ایرانسل در سایت خودش:

تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد.

لینک:

rezaHP
31-03-2007, 01:12
آقا ما تو اسلامشهریم.به زور دو تا آنتن میده.چطور میگن اسلامشهر تحت پوشش در اومده؟

mosi7616
31-03-2007, 21:06
اقا تو اسلامشهر خوب انتن می ده
فقط gprs کار نمی کنه
من تو مرکز تهران تست کردم وصل شد
ولی تو اسلامشهر هنوز راه نیافتاده
الکی می گن تا 15 فروردین مجانی
چیزی که نیست چه جوری مجانی
خنده داره:19:

nasa294
03-04-2007, 17:49
دوستان سال نو همتون مبارک امیدوارم به همتون خوش گذشته باشه ما که رفتیم شمال همشم زیر بارون بودیم شما رو نمیدونم به هر حال برگشتم که مثل سابق خبر ای جدید از ایرانسل بزارم تو تاپیک تو این مدتم کلی بچه ها زحمت کشیدن و تاپیک رو آپدیت کردن اون دسته از دوستایی که عکس آنتن ها رو خواسته بودن تا جمعه یه سری براشون میزارم همینطور با یکی از مهندس ها چینی :31: که تو قزوین دارن کار میکنن صحبت کردم و مسائل فنی رو هم بعد این بیشتر راجع بهش صحبت میکنیم :20: .

nasa294
03-04-2007, 17:53
جمعي از خريداران سيم‌كارت "ايرانسل" در شهرستان گنبد كاووس در شرق استان گلستان در انتظار برقراري ارتباط اين نوع تلفن همراه هستند.

اين عده از شهروندان گنبدي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفتند: براساس اعلام قبلي شركت ايرانسل، قرار بود سيم‌كارت‌هاي اين شركت در ايام دهه مبارك فجر سال ‪۸۵‬در اين شهرستان فعال شود كه متاسفانه هنوز خبري نيست.

يكي از خريداران سيم‌كارت ايرانسل گفت: با وجود تبليغات شركت ايرانسل و وعده‌هاي اين شركت، متاسفانه هنوز موفق به استفاده از سيم‌كارت اين شركت نشده‌ام.

"ابوالفضل ميراب" افزود: اواخر دي ماه سال ‪۸۵‬و براساس تبليغات ايرانسل و اينكه شبكه ارتباطي اين شركت در ايام دهه مبارك فجر در اين شهرستان فعال خواهد شد، اقدام به خريد يك عدد سيم كارت ‪۱۵۰‬هزار توماني كردم.

وي اضافه كرد: متاسفانه با گذشت حدود دو ماه از وعده مسوولان ايرانسل هنوز اين وعده در شهرستان گنبدكاووس تحقق نيافته است.

اين شهروند گنبدي از مسوولان شركت ايرانسل خواست نسبت به فعال كردن شبكه ارتباطي خود در اين شهرستان اقدام كنند.

يكي شهروند ديگر گنبدي نيز با ابراز تاسف از تحقق نيافتن وعده مسوولان شركت ايرانسل، خواستار فعال كردن سيم‌كارت‌هاي اين شركت درگنبدكاووس شد.

"محسن دلداده" گفت: بهتر است مسوولان ايرانسل قبل از فروش سيم‌كارت، شبكه خود را تجهيز كنند تا ميزان رضايت مندي مشتركان آنان بيشتر شود.

وي افزود: متاسفانه عاملين فروش سيم كارت ايرانسل در اين شهرستان نيز در اين زمينه پاسخگو نيستند و تنها عنوان مي‌كنند كه ما فروشنده هستيم.

وي اضافه كرد: مسوولان ايرانسل بايد تكليف مشتركان خود را مشخص و زمان معيني را براي راه‌اندازي شبكه ارتباطي در اين شهرستان اعلام كنند.

همچنين تعدادي ديگر از خريداران سيم كارت ايرانسل در گنبدكاووس نيز با بيان اظهارات مشابه، خواستار مشخص شدن هرچه سريعتر، وضعيت سيم‌كارت‌هاي تحويلي شركت ايرانسل شدند.

مسوول نمايندگي فروش سيم كارت ايرانسل درگنبدكاووس نيز گفت: براساس پيگيريهاي انجام شده، شبكه ايرانسل در اين شهرستان تا پايان فروردين ماه فعال خواهد شد.

"رضا حمزه‌اي" افزود: در اين شهرستان حدود ‪۹۰۰‬نفر سيم‌كارت ايرانسل خريداري كرده‌اند كه حدود ‪۱۵۰‬نفر آنان سيم كارت اعتباري و بقيه سيم كارت دائمي اين شركت را خريده‌اند.

وي گفت: در صورت انصراف، از سيم كارتهاي كاركرده مبلغ يكصد هزار ريال و از سيم‌كارت‌هاي كار نكرده، ملبغ ‪۲۰‬هزار ريال كسر خواهد شد.

شهرستان ‪۲۸۶‬هزار نفري گنبدكاووس در شرق استان گلستان واقع است

nasa294
03-04-2007, 18:09
اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب،
خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام

در پاسخ به استقبال مشترکین از خدمات اینترنت و ارسال عکس، ایرانسل دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (MMS) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (GPRS) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.

nasa294
03-04-2007, 18:10
(سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده"Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.

· (سرویس پیام گیر صوتیVoice Mail) نیز بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.

· (سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
همچنین ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را به هموطنان عزیز معرفی خواهد نمود.

nasa294
03-04-2007, 18:10
مجموعه ایرانی ایرانسل تقسیم شده به دو پیمانکار تبریز و تهران که تا پایان امسال تمامی شهر های ایران را باید تحت پوشش قرار بدن نصب آنتن ها ؛ باکس و سخت افزار اولیه این اپراتور به پای این مجموعه هستش بخش فنی و لوازم سخت افزاری نیز به عهده پیمانکارهای چینی هستش از ما نشنیده بگیرین ولی میگن تمام تجهیزات چینی هستش:5:

masoudboy
03-04-2007, 20:50
جناب nasa 294 از اصفهان خبر ندارید که کی به طور کامل تحت پوشش میره و از حالت آزمایشی می آید بیرون ؟؟ قرار بود تا آخر اسفند این کار انجام بشه ؟!! ممنون میشم اطلاعات دیگه هم در مورد شبکه ایرانسل در اختیار ما قرار بدهید .

arman4459
04-04-2007, 00:13
ناسا جون سمنان چی؟ خبر جدیدی نیست من به 130زنگ زدم گفت تا اواخر فروردین.اطلاعات کاملتر ندار عزیزم

farzad48
04-04-2007, 08:18
سلام دوست عزيز ناسا جان و همچنين دوسنان ديگر.

الان ما توي شهرمون قائمشهرايرانسل آنتن ميده اما Gprs اون هنوز فعال نشده. ميخواستم اگه اطلاع داري لطف كني بگي از كي شهرهائي كه اينترنت اون فعال ميشه؟ بايد از كجا اطلاع كسب كنيم؟ ممنون

Mohammad Hosseyn
04-04-2007, 08:47
سلام دوست عزيز ناسا جان و همچنين دوسنان ديگر.

الان ما توي شهرمون قائمشهرايرانسل آنتن ميده اما Gprs اون هنوز فعال نشده. ميخواستم اگه اطلاع داري لطف كني بگي از كي شهرهائي كه اينترنت اون فعال ميشه؟ بايد از كجا اطلاع كسب كنيم؟ ممنون
شوخی نکن !
شما قائمشهری هستین ، ایول همشهری ...
ببین تو قائمشهر من فقط شبا اونم بعضی اوقات می تونم از GPRS استفاده کنم .
شما کجا می شینی ، احتمالا به محل قرار گرفتن هم بستگی داره ....
شبها یه امتحان بکن ببین چطوره ... راستی شاید یه خورده طول بکشه که کانکت بشه یکم صبور باش .
اما اگه بری ساری همیشه و همه جا می تونی وصل شی اما سرعت ساری خیلی کمتر از سرعتی بود که من تو قائمشهر رفته بودم ...

farzad48
04-04-2007, 14:42
شوخی نکن !
شما قائمشهری هستین ، ایول همشهری ...
ببین تو قائمشهر من فقط شبا اونم بعضی اوقات می تونم از GPRS استفاده کنم .
شما کجا می شینی ، احتمالا به محل قرار گرفتن هم بستگی داره ....
شبها یه امتحان بکن ببین چطوره ... راستی شاید یه خورده طول بکشه که کانکت بشه یکم صبور باش .
اما اگه بری ساری همیشه و همه جا می تونی وصل شی اما سرعت ساری خیلی کمتر از سرعتی بود که من تو قائمشهر رفته بودم ...

محمد جان سلام. خيلي از آشنايي ات خوشحالم. من خيابان بابل جنب بانك كشاورزي . اون محدوده هستم.
اصلا براي من E اين نشانگر زير آنتن نمي ياد. خيلي امتحان كردم بهيچ عنوان نشد. ميشه بگيد شما كجا هستيد؟
در ضمن محل كارم كه ساري هست مشكلي نيست من راحت ميتونم كانكت بشم.
فكر كنم بابلم همينطوره كانكت نميشه. دوست عزيز اگه ميتوني بيشتر كمك كني ممنون ميشم كه چكار بايد كرد.
بازم مرسي

nasa294
04-04-2007, 17:40
جناب nasa 294 از اصفهان خبر ندارید که کی به طور کامل تحت پوشش میره و از حالت آزمایشی می آید بیرون ؟؟ قرار بود تا آخر اسفند این کار انجام بشه ؟!! ممنون میشم اطلاعات دیگه هم در مورد شبکه ایرانسل در اختیار ما قرار بدهید .

مشکل اصفهان مربوط به دکل های اپراتور های دیگس و همچنین تداخل فرکانسی که مسئولین در حال حل این موضوع هستند بزودی حل میشه فکر میکنم تا اردیبهشت حل شه

nasa294
04-04-2007, 17:46
ناسا جون سمنان چی؟ خبر جدیدی نیست من به 130زنگ زدم گفت تا اواخر فروردین.اطلاعات کاملتر ندار عزیزم

شما تو اردیبهشت منتظرش باش یه سری مشکلات شبکه ای پیدا کردن که چینی ها دارن روش کار میکنن

nasa294
04-04-2007, 17:49
شركت ايرانسل روز چهارشنبه اعلام كرد: تعداد مشتركان تلفن همراه اين شركت در نوروز امسال به بيش از يك ميليون نفر رسيد.

بر اساس اين گزارش ، مشتركان ايرانسل در ايام نوروز حدود ‪ ۷۰‬ميليون پيام كوتاه ارسال كردند و حدود يك ميليون و ‪ ۸۰۰‬هزار اتصال از طريق تلفن همراه به اينترنت برقرار شد.

تاكنون ‪ ۴۵‬شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته و ‪ ۲۰‬شهر ديگر بزودي به اين شبكه مي‌پيوندند.

Ghasem.M
04-04-2007, 18:01
من تو بابلم عزيزم
از دوشنبه وصل شد.امروزم آخرين رو استفاده از gprs است. تا 12 شب!
باي

nasa294
04-04-2007, 18:34
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، كمبود سيم‌كارتهاي ايرانسل در بازار در ايام نوروز نيز وجود داشته و تا امروز نيز ادامه يافته است.
در حال حاضر بهاي اين سيم كارتها كه تا پيش از اين 150 و 29 هزار تومان بود، اكنون 155 تا 165 هزار تومان و 35 هزار تومان به فروش مي‌رسد.
سيم كارتهاي رند اين شركت نيز 170 تا حتي 250 هزار تومان نيز فروخته مي‌شود.
يكي از نمايندگي‌هاي ايرانسل در خيابان جمهوري به خبرنگار فارس گفت: دليل اصلي افزايش قيمت، عدم عرضه سيم‌كارت توسط شركت ايرانسل است، به همين دليل بسياري از متقاضيان سيم كارت‌هاي اين شركت دچار سردرگمي شده‌اند.
در حال حاضر سيم كارت معمولي post paid ايرانسل در خود نمايندگي‌هاي رسمي اين شركت 160 هزار تومان فروخته مي‌شود.
اين در حالي است كه طبق اعلام رسمي اين شركت فروش سيم كارت 150 هزار توماني ايرانسل به بيش از اين رقم ممنوع است.

nasa294
04-04-2007, 18:38
محمود خسروي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديه‌هاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفه‌هاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.

محمود خسروي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديه‌هاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفه‌هاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.

گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.

arman4459
05-04-2007, 00:23

ولی ناسا جون بچه ها میگن هنوزم دقیقه ای است و ثانیه ای نشده

arman4459
05-04-2007, 00:26
شما تو اردیبهشت منتظرش باش یه سری مشکلات شبکه ای پیدا کردن که چینی ها دارن روش کار میکنن

ناسا جون دستت درد نکنه.ولی خاییش ایرانسل حسابی شورش رو در اورده تو سمنان که خیلیها از دستش شاکی

شدن.همه میگن اگه میدونستیم ییخود سیم کارت نمی خریدیم.و پولمون سرگردون نمیشد

Mohammad Hosseyn
05-04-2007, 00:26
محمد جان سلام. خيلي از آشنايي ات خوشحالم. من خيابان بابل جنب بانك كشاورزي . اون محدوده هستم.
اصلا براي من E اين نشانگر زير آنتن نمي ياد. خيلي امتحان كردم بهيچ عنوان نشد. ميشه بگيد شما كجا هستيد؟
در ضمن محل كارم كه ساري هست مشكلي نيست من راحت ميتونم كانكت بشم.
فكر كنم بابلم همينطوره كانكت نميشه. دوست عزيز اگه ميتوني بيشتر كمك كني ممنون ميشم كه چكار بايد كرد.
بازم مرسي
من یه سر به خیابان بابل زده بودم وصل نمی شد اما خودم یکی دوبار اونم ساعت 12 شب به بعد وصل شدم .
الان هم که ساعت 12 می خوام وصل بشم نمی تونم . فکر کنم هنوز قائمشهر رو به طور رسمی پوشش ندادن ، برای همین خدماتش کامل نیست ، آخه اصلا اسمی از قائمشهر تو لیست تحت پوشش ایرانسل نیست .
در مورد E هم بستگی به گوشی داره ، بعضی از گوشی ها نمایش نمیدن ، مثل گوشی خودم . عوضش زیر آنتن دوتا خط رو نشون می ده .
به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزن ببین چی می گن . من هم باهاشون تماس می گیرم .

من تو بابلم عزيزم
از دوشنبه وصل شد.امروزم آخرين رو استفاده از gprs است. تا 12 شب!
باي
من خودم تو ایام عید بابل بودم ، بعضی جاهاش مثل کارگر به سمت دانشگاه اصلا آنتن نداره ... اونجاهایی که داره هم به اینترنت وصل نمی شد ... شما از کی وصل می شی ؟

Mohammad Hosseyn
05-04-2007, 00:29
ولی ناسا جون بچه ها میگن هنوزم دقیقه ای است و ثانیه ای نشده
من امروز صورت حساب گرفتم ... نوشته بود دقیقه ای !!!

behnam_speed
05-04-2007, 14:48
gprs در بروجرد کی فعال می شود ؟

nasa294
05-04-2007, 15:28
من امروز صورت حساب گرفتم ... نوشته بود دقیقه ای !!!

دوست عزیز از صورتحسابی که برای فروردین ماه به بعد میاد ثانیه ای حساب میشه

Ghasem.M
05-04-2007, 16:32
من یه سر به خیابان بابل زده بودم وصل نمی شد اما خودم یکی دوبار اونم ساعت 12 شب به بعد وصل شدم .
الان هم که ساعت 12 می خوام وصل بشم نمی تونم . فکر کنم هنوز قائمشهر رو به طور رسمی پوشش ندادن ، برای همین خدماتش کامل نیست ، آخه اصلا اسمی از قائمشهر تو لیست تحت پوشش ایرانسل نیست .
در مورد E هم بستگی به گوشی داره ، بعضی از گوشی ها نمایش نمیدن ، مثل گوشی خودم . عوضش زیر آنتن دوتا خط رو نشون می ده .
به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزن ببین چی می گن . من هم باهاشون تماس می گیرم .

من خودم تو ایام عید بابل بودم ، بعضی جاهاش مثل کارگر به سمت دانشگاه اصلا آنتن نداره ... اونجاهایی که داره هم به اینترنت وصل نمی شد ... شما از کی وصل می شی ؟
دوست من
من تو كوه كم اطراف بندپي و لفور رفتم خط ميداد شما مي گيد تو بابل خط نميداد!
من تو خيابان شريعتي به اينترنت وصل مي شم.

hessam_sz
06-04-2007, 23:56
سلام. کسایی که اعتباری دارن لطفا امتحان کنن ببینن تعرفه ها ثانیه ای شده یا نه. من که امتحان کردم هنوز دقیقه ای کم میکنه. در ضمن اس ام اس و اینترنت تو مشهد هنوز رایگانه .میخواستم بدونم جاهای دیگه هم همینطوره یا نه . آخه من چهار شنبه رفتم تهران پولی شد بعد که برگشتم مشهد دوباره رایگان شد.

Mohammad Hosseyn
07-04-2007, 01:03
gprs در بروجرد کی فعال می شود ؟
تو شهر ما وقتی پوشش کامل شد و دو سه تا آنت وصل کردن اینترنت وصل شد ، تقریبا 3 هفته بعد از اولین آنت دهیش .

choory
07-04-2007, 12:23
ببخسيد دكل هاي ايرانسل اينه كه عكسشا گذاشتم؟
من هرچي دستي با گوشيم سرچ ميكنم شبكه اي به نام ايرانسل پيدا نميكنه فقط شبكه هاي IR TCI وIRAN TALIYA و IR 35 و IR MTCE را فقط پيدا ميكنه(من ساكن اصفهان هستم)

aminsm
07-04-2007, 12:53
آقایان - مجریان ایرانسل خواهشآ شهر هایی مهم را جز هفتاد شهر ی که تا عید قرار است زیر پوشش برن انتخاب کنید وگرنه علی آباد کتول و مشکین شهر با 1 دکل هم راه میفتن :angry:
مشگین شهر که از اوایل اسفند ایرانسل داره ولی نمیدونم اینا چرا مدام تبلیغ می کنن که مشگین شهر هم تحت پوشش ایرانسل قرار گرفت

TheMohammad
07-04-2007, 13:34
ببخسيد دكل هاي ايرانسل اينه كه عكسشا گذاشتم؟
من هرچي دستي با گوشيم سرچ ميكنم شبكه اي به نام ايرانسل پيدا نميكنه فقط شبكه هاي IR TCI وIRAN TALIYA و IR 35 و IR MTCE را فقط پيدا ميكنه(من ساكن اصفهان هستم)
IR 35 همون ایرانسل هست !

مهدی 2007
07-04-2007, 16:01
choory عزیز فکر کنم این عکسی که شما گذاشتی دکل مخابرات دولتی باشه که رو ساختمونهای مخابرات یا ساختمونهای اداری میذاره!
دکل های ایرانسل اونطور که من یکیشو دیدم باریکتر و بلندتر هستند و تجهیزات بزرگتری کنارشون هست و جدید تر از دکل های مخابرات هستند!

masoudboy
07-04-2007, 16:41
من فکر می کنم دقیقا این دکلی که گذاشتند متعلق به ایرانسل باشه چون مال مخابرات با این فرق داره و قبل از اینکه ایرانسل بیاد دکل های مخابرات این شکلی نبود .

مهدی 2007
07-04-2007, 16:50
من فکر می کنم دقیقا این دکلی که گذاشتند متعلق به ایرانسل باشه چون مال مخابرات با این فرق داره و قبل از اینکه ایرانسل بیاد دکل های مخابرات این شکلی نبود .
شما روی پشت بوم ساختمان مخابرات شهرتون نگاه کن یه همچین دکلی رو میبینی قبل از اینکه ایرانسل راه بیفته این دکلها بود البته به اون دیش گرد سفید رنگ بالاش شک دارم چون مخابرات تو آنتنهاش قبلا نداشت!

masoudboy
07-04-2007, 17:01
یک دکل نزدیک خونه ما گذاشتند به تازگی و دقیقا همین شکل است که یا مال تالیا هست و یا ایرانسل روی این حساب گفتم . مال مخابرات میله های دکلش به رنگ سبز هست بیشترش البته و بشقابهاش با اینها فرق داره . به هرحال جناب nasa مثل اینکه گفتند عکس BTS های ایرانسل را دارند که ممنون می شم ما راهنمایی کنند .

nasa294
07-04-2007, 18:02
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره‌ي بازپرداخت بدهي مشتركان ايرانسل كه صورت حسابشان به دقيقه محاسبه شده بود، گفت:‌ متاسفانه ايرانسل در زمينه‌ي ثانيه‌اي محاسبه كردن تعرفه‌ي مكالمات كوتاهي كرده و تاخير داشت بنابراين سازمان اقدامات قانوني خود را در خصوص اجرايي كردن اين موضوع اعمال خواهد كرد تا اين كار در اسرع وقت اجرايي شود.

لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي تعرفه‌هاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه‌ي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال است، اظهار كرد: سازمان در حال بررسي و اعلام تعرفه‌هاي نهايي است زيرا تعرفه‌هايي كه ايرانسل به صورت كتبي به سازمان اعلام كرده، مبلغ 60 ريال بوده و اين در حالي است كه در رسانه‌ها و در سايت رسمي ‌ايرانسل اين مبلغ 30 ريال عنوان شده است؛ در هر حال سازمان در حال بررسي اين موضوع و مبلغ پيشنهادي دقيق تعرفه‌هاست.

به گزارش ايسنا محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - پيش از اين گفته بود كه تبديل نرخ مكالمه با سيم‌كارت‌هاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.

وي افزوده بود: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديه‌هاي مجاني در نظر گرفته است.

اظهارات وي در حالي است كه روند بازپرداخت بدهي مشتركان ايرانسل كه صورت حسابشان به دقيقه محاسبه شده بود، هنوز مشخص نيست و هيچيك از مسوولان اين شركت پاسخگو نيستند

farid ejay
08-04-2007, 10:22
کسی عکس bts های ایرانسل رو داره بزاره ممنون میشم
ما که تا حالا یه دونشو هم ندیدیم:31:

Maziar_69
08-04-2007, 12:49
ايرانسل به لطف تبليغات و شيو‌ه‌هاي تشويقي خود توانست در مدت زماني كه از واگذاري اولين سيم‌كارت‌هايش مي‌گذرد، جايگاه خوبي در ميان مشتركان ايراني پيدا كند؛ به طوري كه مشتركان تلفن‌ همراه براي اولين بار در ايران توانستند علاوه بر استفاده خدمات معمولي تلفن همراه از امتيازاتي مانند خدمات ارزش افزوده‌ي جديد مانند اتصال به اينترنت برخوردار شوند. اما علي‌رغم وعده‌هايي كه اين اپراتور با تبليغات وسيع براي مشتركان خود در نظر گرفته و بارها در خبرها يا به صورت آگهي‌هاي بازرگاني وسيع در رسانه‌ها عنوان كرده بود، گروهي از مشتركان ايرانسل در ايام تعطيلات نوروز از نحوه‌ي سرويس‌دهي اين اپراتور ابراز رضايت نمي‌كنند و معتقدند كه اين وعده‌ها محقق نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جمله‌ي معروف « ... از كي‌ تا حالا؟ از وقتي كه ايرانسل اومده!» تا به حال با انواع مختلف تبليغات اين اپراتور در گوشه و كنار شهر به‌كرات به چشم و گوش هر رهگذري رسيده و حجم وسيع اين تبليغات هر روز در رسانه‌ها، بويژه راديو و تلويزيون، پخش مي‌شود كه به عقيده‌ي كارشناسان، اين مدل تبليغات پيش از اين در كشور ما آن‌هم از سوي يك اپراتور تلفن همراه كم‌سابقه بوده است.

بنا بر اعلام سايت رسمي ايرانسل، با پوشش حدود‌٥٠ شهر، تعداد مشترکان اين اپراتور از مرز يک ميليون نفر گذشته است؛ اما برخي از مشتركان معتقدند وعده‌هاي اين اپراتور آنطور كه بايد، محقق نشده است. به عنوان نمونه، برخي از مشتركاني كه از سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل استفاده مي‌كنند، با وجود اعلام رايگان بودن تماس با ايرانسل در روزهاي ‌٢٩ تا ‌١٥ فروردين از ساعت ‌١٢ شب تا ‌٦ صبح با مشترك ايرانسل ديگر، از اعتبار آن‌ها كسر شده است.

با صحيح در نظر گرفتن اين فرض مي‌توان گفت كساني كه در اين زمان‌ها تماس برقرار كرده باشند و مكالمات طولاني هم داشته‌اند، بايد در پايان اين ماه منتظر رقم قابل توجهي در قبض ماهانه‌ي خود باشند.

برخي مشتركان نيز عنوان مي‌كنند ارسال Sms نيز در روزهاي اول سال براي آن‌ها بسيار دشوار بوده و بسياري از آن‌ها به مقصد نرسيده است.

به گزارش ايسنا، بر اساس اظهارات برخي از مشتركان ايرانسل كه در ايام نوروز به برخي از شهرهايي كه گفته شده بود پوشش اين اپراتور در آن‌ها قبل نوروز تكميل شده و به شبكه‌ي ايرانسل پيوسته‌اند، سفر كرده‌اند، امكان تماس وجود نداشته است. برخي ديگر از وضعيت آنتن‌دهي ايرانسل در تهران راضي نيستند و هنوز با مشكل مواجهند.

بعضي از مشتركان اپراتور دوم نيز گله‌مندند كه استفاده از اينترنت يا ارسال ديتا در بيشتر ساعات روز امكان‌پذير نيست و با اختلال مواجه است.

از سوي ديگر، هنوز تعرفه‌هاي استفاده از سرويس‌هاي Gprs به‌طور قطعي و رسمي مشخص نيست؛ اين در حالي است كه سايت ايرانسل به تعرفه‌اي در اين زمينه اشاره كرده و در آن بيان شده است «ايرانسل دوره‌ي استفاده‌ي رايگان از خدمات پيام تصويري (mms) خود را تا دوشنبه ‌١٠ ارديبهشت ‌١٣٨٦ تمديد مي‌كند؛ مهلت استفاده رايگان از خدمات اينترنت از طريق تلفن همراه (gprs) ايرانسل تا ‌١٥ فروردين ماه است و پس از پايان اين دوره هزينه اين خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل ‌٣٠ ريال براي هر كيلو بايت اطلاعات ارسال يا دريافت شده محاسبه مي‌گردد».

اما اين تعرفه‌ها نه از سوي مسوولان ايرانسل و نه از طريق مسوولان تنظيم مقررات رسما به رسانه‌ها اعلام نشده است؛ بر اين اساس، با گذشت چند روز از تاريخ ‌١٥ فروردين‌ماه هنوز مشتركان تكليف خود را در استفاده از خدمات نمي‌دانند؛ در حالي كه اين حق مشترك است كه بداند وقتي از خدماتي استفاده مي‌كند، هزينه‌ي آن چقدر است؛ تا متحمل زيان نشود.

برخي از مشتركان اين اپراتور نيز از نحوه‌ي ارسال صورت‌حساب‌هاي ماهانه‌ي خود ناراضي هستند؛ چراكه با گذشت چند ماه از استفاده از سيم‌كارت خود، قبضي دريافت نكرده‌اند و تنها به آن‌ها Sms ارسال و در آن ذكر شده مشترك نسبت به پرداخت صورت‌حساب خود اقدام كند؛ اما در همان روزي كه مشترك Sms مذكور را دريافت كرده، سيم‌كارت وي يكطرفه شده است و اين در حالي است كه مشترك تا پيش از اين از مبلغ قبض خود و چگونگي پرداخت آن باخبر نبوده است.

از سوي ديگر، ظاهرا محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل شد؛ اما چندي پيش محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - اعلام كرده بود كه اضافه پرداخت مبلغ مشتركان ايرانسل پس از توافق جهت محاسبه‌ي مكالمات به ثانيه به آن‌ها پرداخت مي‌شود كه هنوز چگونگي اين امر نيز دقيقا مشخص نيست.

نكته‌ي قابل توجه اين است كه اپراتور يادشه بارها در تبليغات خود يكي از ويژگي‌هاي منحصر به فرد خود را يكسان بودن هزينه‌ي مكالمات اعلام كرده است كه برخلاف اپراتور دولتي، هزينه‌ي بين‌ شهري ندارد؛ اما چندي پيش سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده است كه اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را داشته و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل مبلغ ‌‌٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ‌‌٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه اين موضوع در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در دست بررسي و تصميم‌گيري است.

به گزارش ايسنا، با توجه اينكه اين اپراتور چند ما‌هي است فعاليت خود را آغاز كرده است، بروز برخي از مشكلات تا حدودي طبيعي به‌نظر مي‌رسد. ضمن آنكه حمايت از روند خصوصي‌سازي در ارايه خدمات عمومي، موضوعي است كه كمتر كسي موافقت خود را با آن ابراز نمي‌كند. اما ازسوي ديگر، در طول چند روز گذشته تلاش خبرنگار ايسنا براي گفت‌وگو با مسوولان ايرانسل براي پاسخ‌گويي به‌ علت اين مشكلات، تا لحظه‌ي مخابره‌ي گزارش، بي‌نتيجه ماند

Maziar_69
08-04-2007, 12:50
متن بالا از سایت تالیا نیوز نوشته شده است

Maziar_69
08-04-2007, 12:53
کسی عکس bts های ایرانسل رو داره بزاره ممنون میشم
ما که تا حالا یه دونشو هم ندیدیم:31:

یکی دو صفحه ی قبل یکی از دوستان یه عکس گذاشته بود.

nasa294
09-04-2007, 19:48
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسي‌هاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه‌ي 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.

لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي تعرفه‌هاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه‌ي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه‌ي 15 ريالي اجرايي است و تعرفه‌هاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.

وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسه‌هايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.

nasa294
10-04-2007, 18:24
"محمود خسروي" معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اعلام كرد پيشنهاد شركت ايرانسل اپراتور تلفن همراه در خصوص تعرفه اتصال به اينترنت رد شد و يك چهارم تعرفه پيشنهادي به تصويب رسيد.

شركت ايرانسل هزينه ريالي دريافت هر كيلو بايت اطلاعات توسط مشتركين اين شركت را مبلغ ‪۶۰‬ريال به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات پيشنهاد داده بود.

وي روز سه‌شنبه به خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا، گفت: تعرفه دريافت هر كيلوبايت اطلاعات ازطريق ‪gprs(‬اتصال به اينترنت) از ايرانسل ‪۱۵‬ريال تعيين و ابلاغ شد.

به گفته وي ، ايرانسل براي دريافت هركيلوبايت اطلاعات توسط مشتركين ‪۶۰‬ ريال پيشنهاد داده بود كه پس از بررسي ‪۱۵‬ريال را مناسب تشخيص داده شد.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره زمان اجرايي شدن اين تعرفه، گفت: تا ‪۱۵‬فروردين‌ماه سرويس ‪gprs‬ايرانسل رايگان بود ، بنابر اين از اين تاريخ به بعد تعرفه جديد لازم الاجرا است.

وي در عين حال افزود: اگر ايرانسل درباره اين نرخ اعتراضي دارد، بايد درباره آن بحث و تبادل نظر شود.

ايرانسل از اوايل اسفندماه سال گذشته براي نخستين‌بار سرويس ‪gprs‬را در ايران عرضه كرد.

خسروي درباره سرعت كم و در دسترس نبودن سرويس ‪gprs‬ايرانسل ، گفت: هر سرويسي در آغاز مسائل و مشكلاتي دارد و گروهي از اين سرويس راضي و گروهي ديگر ناراضي بوده‌اند.

nasa294
10-04-2007, 18:33
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: ‪۴۸‬ساعت به ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه، فرصت داده‌ايم كه زمان محاسبه تعرفه مكالمات خود را از دقيقه به ثانيه تبديل كند.

"محمود خسروي" روز سه‌شنبه در گفت و گو باخبرنگار حوزه ارتباطات "ايرنا" افزود: چون بارها به آنها در اين‌باره اخطار داده بوديم و عمل نكردند، اين ضرب الاجل تعيين شده است.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درباره اقداماتي كه در صورت عمل نكردن ايرانسل به اين ضرب الاجل ‪۴۸‬انجام مي‌گيرد، گفت: به سازمان ارتباطات زيرساخت اعلام كرده‌ايم كه در اين صورت به آنها امكانات ندهد.

ضرب الاجل تعيين شده براي ايرانسل فردا چهارشنبه پايان مي‌يابد.

arman4459
10-04-2007, 23:53
ICTna.ir - در پی مصاحبه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با ایستنا در خصوص ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه و همچنین ایجاد محدودیت برای توسعه شبکه و افزوده شدن شهرهای جدید به شبکه مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار ایستنا گفت تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
هندس علیرضا قلمبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار ایستنا تصریح کرد: همانگونه که در اسفندماه سال گذشته هم رسما اعلام کردیم تغییرات نرم افزاری در سیستم بیلینگ ایرانسل اعمال شده و آماده تغییر شیوه صورتحساب گیری هستیم و طرح تعرفه ها را هم نیمه اول اسفند به سازمان تنظیم مقررات ارسال کردیم و دوباره اعلام میکنیم آماده ایم تا به محض تایید این تعرفه ها سیستم صورتحساب گیری مشترکین ایرانسل را از دوره های دقیقه ای به ثانیه تبدیل کنیم و منتظر تایید این تعرفه ها از سوی سازمان هستیم.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لایسنس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.

دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های BTS مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای رگولاتوری با ایرانسل چیست؟

وی همچنین با اشاره به مصاجبه یکی از مدیران سازمان تنظیم مقررات با رسانه ها در خصوص ابلاغ تعرفه ۱۵ ریال به ازای هر تبادل هر کیلوبایت اطلاعات در خدمات GPRS ایرانسل گفت: این ابلاغیه تاکنون به ایرانسل نرسیده و باید دید مبنای این محاسبه چه بوده است.

مدیرعامل ایرانسل به ابراز رضایت کامل دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از فعالیت ایرانسل در گزارشی به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.

وی در پایان گفتگوی خود با ایستنا گفت: شبکه ایرانسل در حال حاضر یک میلیون و دویست هزار مشترک دارد و این شبکه در ۵۵ شهر به طور کامل راه اندازی شده و ۸۴ شهر هم آماده اتصال به شبکه هستند.

arman4459
10-04-2007, 23:54
بچه ها خودتون بگید حرف کدوم رو قبول کنیم ایرانسل یا رگولاتوری.من که گیر کردم کی راست میگه کی دروغ

علیرضا خارجی
11-04-2007, 14:16
من ایرانسل رو قبول دارم. اما در مورد دکل ایرانسل باید بگم که تمام دکد های ایرانسل روی زمین هستن و هیچ ریسمانی ندارن

brightest
11-04-2007, 16:50
بچه ها خودتون بگید حرف کدوم رو قبول کنیم ایرانسل یا رگولاتوری.من که گیر کردم کی راست میگه کی دروغ

راست ميگي .
منم موندم كه يه مملكت آخه چقدر ميتونه خر تو خر باشه !!

nasa294
11-04-2007, 17:26
ايرانسل اعلام كرد كه طرح محاسبه مكالمات بر اساس ثانيه را ‪۱۶‬بهمن ‪۸۵‬ بر اساس قرارداد و پروانه خود، به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال كرده و به‌محض وصول تاييديه آن سازمان، اين محاسبه را اعمال خواهد كرد.

"محمود خسروي" رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي صبح امروز (سه‌شنبه) در گفت و گو با خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا گفته بود: اين سازمان ‪۴۸‬ساعت به ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه، فرصت داده است زمان محاسبه تعرفه مكالمات خود را از دقيقه به ثانيه تبديل كند.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزوده بود: به سازمان ارتباطات زيرساخت اعلام كرده‌ايم اگر ايرانسل در اين مدت به اين اخطار عمل نكند، به آنها امكانات ندهد.

روابط عمومي ايرانسل در نمابري به ايرنا در پاسخ به اين اظهارات نوشت:
ضمنا ايرانسل بر اساس وعده داده شده در اسفندماه ‪،۸۵‬اصلاحات نرم‌افزاري لازم را براي محاسبه مكالمات بر اساس ثانيه، روي سيستم بيلينگ خود انجام داده و نهايي كرده است.

اين روابط عمومي در عين حال معترض شد:اپراتور ديگر سالها است كه نرخ مكالمات را بر اساس دقيقه محاسبه و اعمال مي‌كند

nasa294
11-04-2007, 17:31
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات

در حالي كه رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از اخطار به ايرانسل براي تبديل محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه خبر داده بود اما مدير عامل ايرانسل گفت: تا اين لحظه تاييديه‌اي از سوي سازمان تنظيم مقررات براي تبديل سيستم بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه به ما ارسال نشده است، اما به محض اين كه اين تاييديه ارسال شود همزمان اين تغيير در سيستم بيلينگ ايرانسل انجام خواهد شد.

عليرضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي اين كه چرا هنوز محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل نشده است،‌ اظهار كرد: تغييرات نرم‌افزاري براي تبديل بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه از اسفندماه سال گذشته انجام شد و در نيمه‌ي اين ماه نيز طرح تبديل سيستم بيلينگ از دقيقه به ثانيه نيز به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد و انتظارمان اين بود كه اين امر بلافاصله از سوي اين سازمان تاييد شود.

او درباره‌ي اين كه چرا رييس سازمان تنظيم مقررات در چند ماه اخير بارها در رسانه‌ها، عنوان كرده است كه به ايرانسل براي تغيير سيستم بيلينگ خود از دقيقه به ثانيه را اعلام كرده‌ايم گفت: اين سازمان تاييديه‌اي ارسال نكرده است، بنابراين نمي‌توان از ايرانسل انتظار داشت اين كار را براي مشتركان خود اجرايي كند.

او افزود: از سوي ديگر مبناي تعاملات بين ايرانسل، سازمان تنظيم مقررات و وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات قرارداد ليسانس است و اگر اعلام نظري درباره‌ي فعاليت‌هاي اين اپراتور مي‌شود بايد بر اساس اين قرارداد باشد و آنچه در ليسانس ذكر شده سنديت دارد؛ از اين رو ما نيز كار خود را بر اساس قرارداد ليسانس انجام داده‌ايم و به محض دريافت تاييديه اين تغيير را ايجاد مي‌كنيم.

او افزود: «سال‌ها اپراتور ديگر محاسبات خود را بر اساس دقيقه انجام مي‌داد،‌ چطور مي‌شود اپراتوري كه در حدود شش ماه از فعاليت آن نمي‌گذرد، اين قدر مسائل آن در بلندگو مطرح مي‌شود؛ بايد ديد اين دليل يك بام و دو هوا برخورد كردن‌ها چيست؟»

او ادامه داد: از سازمان تنظيم مقررات نيز انتظار داريم نسبت به مشكلات اين اپراتور كه چند ماهي از فعاليت نمي‌گذرد با حوصله‌ي بيشتري برخورد كند و زمينه‌ را براي تقويت آن فراهم كند.

او درباره‌ي اين كه سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده ايرانسل بايد هزينه‌ي مشتركان را از ابتدا كه سيستم بيلينگ بر اساس دقيقه بود، بر حسب ثانيه حساب كند و باقي آن را به مشتركان بازگرداند، گفت: اين موارد تماما در قرارداد ليسانس ديده شده است بنابراين آنچه سازمان تنظيم مقررات اعلام ميكند بايد بر اساس آن باشد كه در اين صورت اين اپراتور به آن تمكين خواهد كرد.

او درباره‌ي هداياي نوروزي ايرانسل كه مشتركان از نحوه‌ي ارايه‌ي آن ناراضي بودند , گويا مكالمه‌ي رايگان كه از 12 شب تا شش صبح از 29 اسفندماه تا 15 فروردين‌ماه در نظر گرفته شده بود، اين‌گونه نبوده است، گفت: اين امر صحت ندارد و بر اساس قولي كه داده بوديم، عمل كرده‌ايم و به زودي آمار استفاده از هداياي نوروزي مانند ارسال Sms و مكالمه‌ي رايگان را اعلام مي‌كنيم و مشتركان از اين بابت نبايد نگراني داشته باشند.

او درباره‌ي تعرفه‌هاي Gprs نيز گفت: در حال حاضر نامه‌ي آن از سوي سازمان تنظيم مقررات به ما اعلام شده است، اما ايرانسل اين فرصت را دارد كه تعرفه‌ي اعلام شده را بررسي كند و بايد ديد مبناي تغيير تعرفه‌ي ايرانسل از 30 ريال براي ارسال و دريافت هر كيلوبايت به 15 ريال چه بوده است، بنابر اين، اين تعرفه هنوز قطعي نشده است.

او افزود: اما آن چه مهم است، مشتركان ايرانسل براي دسترسي به اينترنت، هزينه‌اي پرداخت نخواهند كرد و مي‌توانند در هر ساعت آنلاين باشند اما براي دريافت و ارسال مطالب بايد هزينه بپردازند كه از 15 فروردين ماه اين تعرفه براي مشتركان منظور مي‌شود اما در مورد Mms تا 10 ارديبهشت ماه مشتركان مي‌توانند، از آن رايگان استفاده كنند تا تعرفه‌ي آن مشخص شود.

او با اشاره به اين كه 55 شهر در حال حاضر تحت پوشش شبكه‌ي اپراتور دوم است، گفت:‌ تعداد مشتركان ايرانسل نيز به حدود يك ميليون و دويست هزار مشترك رسيده است.

او درباره‌ي پيشنهاد تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به سازمان تنظيم مقررات گفت: ما به اين سازمان تنوع تعرفه‌هاي مكالمات ايرانسل را پيشنهاد كرده‌ و اعلام كرده‌ايم كه تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به شكل فلت 499 ريال باقي بماند و اما اين پيشنهاد را نيز كرده‌ايم كه مشتركاني در داخل شبكه‌ي ايرانسل تماس برقرار مي‌كنند براي هر دقيقه 499 ريال بپردازند اما اگر با خارج از شبكه ارتباط برقرار كنند، 760 ريال پرداخت كند كه مشابه با تعرفه‌ي ساير اپراتورهاي كشور است.

او افزود: بنابراين قصد نداريم تعرفه‌ي فلت را برداريم بلكه اين اختيار را به مشتركان مي‌دهيم كه بر اساس مكالماتي كه دارند، نوع تعرفه‌ي خود را معين كنند.

مدير عامل ايرانسل درباره‌ي نا به ساماني در ارسال قبوض مشتركان نيز گفت: اگر مشتركي در ارسال قبوض خود با مشكلي مواجه شده به يك مراكز خدمات ايرانسل مراجعه كند، اما از ماه آينده با تغييراتي كه در سيستم پرداخت قبوض مشتركان داده مي‌شود و افزودن تعداد بانك و هماهنگي با شركت پست اميدواريم اين مشكلات تا حدود بسياري كاهش پيدا كند.

او خاطر نشان كرد: طرح بهاره‌اي نيز براي تشويق مشتركان ايرانسل در نظر گرفته‌ايم كه به زودي اعلام مي‌كنيم؛ همچنين به دنبال افزايش سرعت سرويس‌هاي Gprs نيز هستيم چرا كه با تعيين تعرفه‌هاي استفاده از اين سرويس‌ها نيز به شكل نظامند خواهد شد و اميدواريم تسهيلات بيشتري را در اختيار مشتركان قرار دهيم.

arman4459
11-04-2007, 23:23
نا سا جونم خبرهای جدید از افزایش پوشش شبکه چی داری خبر داغ لطفا خصوصا سمنان عزیزم

behnam_speed
12-04-2007, 16:06
آقای ناسا gprs در بروجرد کی فعال میشه؟

nedayechakavak
13-04-2007, 10:19
سلام
کسی می دو نه چند درصد تهران تحت پوشش ایرانسله ؟ چون ما ساکن شهران هستیم نزدیکه فرهنگسرا .
تو فلکه دوم شهران که آنتن کلا می خوابه تو خیابان شهران هم هر جاش یکجوریه . تو خونه ما هم که حتما باید بیای دم پنجره تا شاید صدایی بیاد و بره !(خیلی بده ) من یک بار کل خیابان شهران رو با ماشین طی کردم دقیقا می تونم بگم که تقریبا 30 در صد قابل قبوله حالا توی خیابونای فرعی وکوچه ها رو خودتون حدس بزنید! من سه ماهه که اعتباریشو خریدم 6 سال هم 912 داشتم ولی به ایرانسل اطمینان کردم و 912 ام رو فروختم تو سایت ایرانسل هم اگر برید شهران رو جزو پوشش کامل زده ! حالا کسی برای این تضاد توجیهی داره ؟ امیدوارم هر چه زودتر پوشش بدن چون امیدم داره یواش یواش به ناامید تبدیل می شه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

لطفا نظر بدین .

nasa294
13-04-2007, 10:48
نا سا جونم خبرهای جدید از افزایش پوشش شبکه چی داری خبر داغ لطفا خصوصا سمنان عزیزم

دوست عزیز فعلا تا آخر فروردین همون شهر هایی که قبلا اعلام کرده بودم آماده میشن ولی برای اینکه آخرین تغییرات رو ببینید میتونید از این تاپیک اخبار رو دنبال کنید

nasa294
13-04-2007, 10:52
سلام
کسی می دو نه چند درصد تهران تحت پوشش ایرانسله ؟ چون ما ساکن شهران هستیم نزدیکه فرهنگسرا .
تو فلکه دوم شهران که آنتن کلا می خوابه تو خیابان شهران هم هر جاش یکجوریه . تو خونه ما هم که حتما باید بیای دم پنجره تا شاید صدایی بیاد و بره !(خیلی بده ) من یک بار کل خیابان شهران رو با ماشین طی کردم دقیقا می تونم بگم که تقریبا 30 در صد قابل قبوله حالا توی خیابونای فرعی وکوچه ها رو خودتون حدس بزنید! من سه ماهه که اعتباریشو خریدم 6 سال هم 912 داشتم ولی به ایرانسل اطمینان کردم و 912 ام رو فروختم تو سایت ایرانسل هم اگر برید شهران رو جزو پوشش کامل زده ! حالا کسی برای این تضاد توجیهی داره ؟ امیدوارم هر چه زودتر پوشش بدن چون امیدم داره یواش یواش به ناامید تبدیل می شه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

لطفا نظر بدین .

دوست عزیز شما همین مطلب رو برای ایرانسل ایمیل کن تا بخش فنی رسیدگی کنن امیدوارم ترتیب اثر بدن و به زودی مشکل اون مناطقی که گفتید حل شه

jasoosk
13-04-2007, 11:01
سلام

لطفا نظر بدین .

اشتباه شما اونجا بوده که نباید 0912 رو میفروختی چون اعتباری خریدی و به پولش نیاز نداشتی.
من یه اعتباری گرفتم و سیم کارت مخابراتم رو هم نگه داشتم . الان هم ایرانسل داره خاک میخوره...

اگه آنتن دهیش خوب شد که استفاده میکنم اگه نشد هم که چیز زیادی رو از دست ندادم.

fatut
13-04-2007, 13:33
آقا جون این همه از این ایرانسل بی پدر و مادر حمایت نکنید
همه میدونیم این راهی که ایرانسل پیش گرفته ......
ایران سل رو باید انداخت توی آشغال دونی
من متاسفم که ایرانسل خریدم
این همه هدایای میدونید چیه؟
تا حالا روباه ندیدید؟
بابا سرتونو نکنید توی برف
تا حالا شرکت بزرگی به اندازه ایرانسل ندیده بودم که چنین شرارت ها و گند کاریهایی بالا بیاره
بشینید یکم فک کنید میفهمید چی به چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

nasa294
13-04-2007, 15:32
محمود خسروي در خصوص مباحث پيش آمده در مورد موضوعاتي چون محاسبه مكالمه مشتركان اپراتور دوم به دقيقه و اولتيماتوم سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل به خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس گفت: فردا(شنبه) جلسه‌اي با مسوولان شركت ايرانسل در خصوص مباحث پيش آمده برگزار خواهد شد.
وي تاكيد كرد: البته بر روي موضوع ثانيه‌اي كردن مكالمه مشتركان ايرانسل بحثي نيست و اين امر بايد صورت پذيرد.اما اين شركت مي‌تواند طبق قانون تعرفه مكالمه خود را افزايش دهد.
خسروي افزود: تعرفه 499 ريال تعرفه راه‌اندازي اين شركت بوده و ايرانسل مي‌تواند با توجه به تعداد شهرهايي كه تحت پوشش شبكه خود درمي‌آورد پيشنها افزايش تعرفه خود را ارايه كند.ضمن اينكه اكنون تعرفه موثر اپراتور اول بيش از رقم ايرانسل است.
گزارش فارس حاكي است: هفته پيش خسروي از اولتيماتوم به ايرانسل خبر داده بود.وي گفته بود چنانچه ايرانسل به تعهد خود مبني بر ثانيه‌اي كردن محاسبه مكالمات مشتركان خود عمل نكند از ارايه لينك‌هاي جديد و توسعه اين شبكه جلو‌گيري خواهد شد.
از طرفي مسوولان ايرانسل نيز مي‌گو‌يند كه پيشنهاد ثانيه‌اي كردن محاسبه مكالمات و نيز متنوع شدن تعرفه خود را شانزدهم اسفند ماه به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده‌اند.

nasa294
13-04-2007, 15:36
مهلت 48 ساعته‌ي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شركت ايرانسل براي ثانيه‌اي محسابه كردن مکالمات مشتركان به اتمام رسيده و مسوولان اين سازمان اعلام كردند كه در صورت عمل نكردن اين اپراتور به تعهدات خود از پوشش دادن ديگر شهرها توسط ايرانسل جلوگيري به عمل خواهد آمد، همچنين وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات با اشاره به اين که مکالمات مشترکان بايد ثانيه‌اي حساب شود تا مبلغ اوليه اعلام شده‌ي اپراتورها تحقق يابد، گفت: در اين زمينه به شرکت ايرانسل تذکر داده شد تا خدمات خود را شفاف به مردم ارايه دهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر محمد سليماني با بيان اين که موضوع ثانيه‌اي حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ايرانسل اعلام شده است اظهار كرد: بر اساس قانون و طبق پروانه و مقررات‌، همه اپراتورهاي درون کشور بايد حتما خدمات خود را براساس ثانيه به مردم ارايه کنند و اگر اپراتوري خدمات خود را دقيقه‌اي حساب کند، يقينا20 درصد اضافه‌تر از مشترکانش دريافت مي‌کند.

سليماني‌ كه در گفت‌وگو با صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران سخن مي‌گفت، دقيقه‌اي حساب شدن مکالمات مشترکان ايرانسل را يکي از مشکلات وزارت ارتباطات با ايرانسل در نيمه دوم سال گذشته بيان کرد و افزود: بر اساس شکاياتي که در خصوص شفاف نبودن خدمات از ايرانسل شده است‌، اين شرکت بايد نوع خدمات ارايه شده خود را در فيش مکالمات مشتري به صورت شفاف اعلام کند.

وي اضافه کرد: اين حق مشتري است که بداند چه خدماتي با چه قيمتي و در چه مدت زماني دريافت کرده است و هيچ خدماتي نبايد مبهم و مخفي باشد.

به گزارش ايسنا اين اظهارات در حالي است كه محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - پيش از اين براي تبديل محاسبه‌ي صورت‌حساب‌هاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه به ايرانسل اخطار و مهلت 48 ساعته داده و اعلام كرده بود كه در صورت عدم اجراي آن، در توسعه‌‏هاي بعدي ايرانسل محدوديت ايجاد خواهد شد.

اما مسوولان سازمان تنظيم مقررات پس از اتمام اين مهلت اعلام كردند كه با توجه به اتمام اولتيماتوم 48 ساعته ايرانسل مبني بر ثانيه‌اي كردن تعرفه‌هاي خود، در صورت عمل نكردن اين اپراتور به تعهدات خود از پوشش دادن ديگر شهرها توسط ايرانسل جلوگيري به عمل خواهد آمد.

اما مدير عامل ايرانسل همزمان با اخطار سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل به خبرنگار ايسنا اظهار كرده بود كه تاييديه‌اي از سوي سازمان تنظيم مقررات براي تبديل سيستم بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه به آن‌ها ارسال نشده است، اما به محض اين كه اين تاييديه ارسال شود همزمان اين تغيير در سيستم بيلينگ ايرانسل انجام خواهد شد.

عليرضا قلمبر دزفولي همچنين گفته بود كه تغييرات نرم‌افزاري براي تبديل بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه از اسفندماه سال گذشته انجام شد و در نيمه‌ي اين ماه نيز طرح تبديل سيستم بيلينگ از دقيقه به ثانيه نيز به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد و انتظارمان اين بود كه اين امر بلافاصله از سوي اين سازمان تاييد شود.

او همچنين درباره‌ي اين كه سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده ايرانسل بايد هزينه‌ي مشتركان را از ابتدا كه سيستم بيلينگ بر اساس دقيقه بود، بر حسب ثانيه حساب كند و باقي آن را به مشتركان بازگرداند، گفت: اين موارد تماما در قرارداد ليسانس ديده شده است بنابراين آنچه سازمان تنظيم مقررات اعلام مي‌كند بايد بر اساس آن باشد كه در اين صورت اين اپراتور به آن تمكين خواهد كرد.

تمام اين اظهارات در حالي است كه هنوز تكليف مشتركان ايرانسل با وجود صحبت‌هاي وزير ارتباطات، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و مدير عامل ايرانسل به طور شفاف مشخص نيست و بر اساس اظهارات مسوولان سازمان تنظيم مقررات، ايرانسل پس از اتمام مهلت 48 ساعته هنوز جواب مشخصي به اين سازمان اعلام نكرده است و ظاهرا قرار است جلسه‌ي مشترك سازمان تنظيم مقررات و مديران ايرانسل روز شنبه - 25 فروردين‌ماه - برگزار شود.

madia-irn
14-04-2007, 01:25
سلامدوستان
من شنيدم اكه گسي از ايرانسل شكايتي داشته با شه بايد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
كسي ميدونه اين كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RapB0y
14-04-2007, 04:39
سلام دوستان خوبین؟
ببخشید من در اهواز هستم و هنوز تحت پوشش نشده
نمیدونین کی تحت پوشش میشه؟
من منتظر جوابتون هستم
قربانتان سینا

goleyass
14-04-2007, 12:21
سلام دوستان ،کسی میدونه چرا 90 درصد sms هایی که من از ایرانسل به اپراتور اول میزنم،fail میشه، و از طرفی پولشم از من کم میکنه،من در کرج هستم.

mohammad hamed
14-04-2007, 14:30
فعلا همین مشکل هست
ایرانسل اعلام کرده که مشکل از اون طرف هست(اپراتور اول)

arizona
14-04-2007, 19:23
ببینید،من یه سیمکارت اعتباری گرفتم 29000 تومن،و به نظرم بیشتر از این مبلغ از اینترنتش استفاده کردم،اینو گفتم که فکر نکنید ضرر مالی کردم و دارم این حرفا رو میزنم:
خداییش دروغگو تر و پست تر و رذل تر از اینا وجود نداره.خدا پدر ارتباطات سیار رو بیامرزه.مثلا فکر میکردیم چون خصوصیه،دیگه مجبور نیستیم دروغ بشنویم.چپ و راست دارن دروغ تحویل مردم میدن.چی شد مراکز استان تا پایان سال 85؟اینا خودشون میدونستن نمیتونن این کارو بکنن اما دروغ کفتن.برای فروش بیشتر.من که الان یکماهه که از 935 استفاده نکردم.اصلا پول برام مهم نیست،کلاشیه ایران سل لجم رو در میاره.

بچه خوب
15-04-2007, 09:39
این ایرانسل نه تنها به وعدهای که میده عمل نمیکنه بلکه حتی با این همه تبلیغات سایتش به روز نیست و نمیدونم اطلاعات روز رو باید از کجا بدست بیارم؟؟؟
در ضمن یکی از شگردهای رقابتی در بازار و بخصوص رقابت بخش خصوصی و دولتی معمولا دادن خدمات بهتر وارزانتر برای جلب مشتری ومشترک بیشتر ودر نهایت سود بیشتر که ایرانسل اصلا به این موضوع توجه نداره
که خیلی مشکوکه که نکنه کاسه زیر نیم کاسه باشه نظر شما چیه؟

hossein-p30-f
15-04-2007, 20:25
سلام
کی ایرانسل یزد رو پوشش میده:13:

srfarzaneh
15-04-2007, 20:30
منم از خریدن ایرانسل پشیمونم
اما چون زیادی توی فامیل پزش رو دادم نمی دونم باید چی کار کنم
خیلی نامردیه
من با تعرفه 50 تومنی اش کنار اومدم اما تعرفه 75 تومنی رو نمی تونم قبول کنم
ضمن اینکه sms هام هم به اپراتور اول نمیره یا نمیاد اما پولش کم میشه

احتمال داره بفروشمش .راستی الان قیمت ایرانسل ثابت(150 تومنی ) چنده؟؟

E2
15-04-2007, 20:43
سلام دوستان ،کسی میدونه چرا 90 درصد sms هایی که من از ایرانسل به اپراتور اول میزنم،fail میشه، و از طرفی پولشم از من کم میکنه،من در کرج هستم.
.

سلام عزیزم پسر عموی من یه سیمکارت 29000 تومی داشت و برای من که سیمکارت 29000 تونی داشتم sms میزد و می رسید ولی وقتی برای اپراتور اول sms میزد نمیرسیدچندی بعد خواهرش داشته با گوشی ور می رفته که زده و سیم کارتو سوزانده بعد بردن یکی از این خدمات دلفنی ها که براش سیم کارت جیدی درست کنه و یارو بعد از اینکه براش درست کرده گفته که چرا شما سیمکارتت رو ثبت نکردی (البته پدرش فرم رو پر کرده بوده و به همون جایی که خریده داده ولی مثل اینکه به دست ایرانسل نرسیده) بعد یارو گفته خودم برات ثبتش می کنم و حدودا 10 دقیقه ای از طریق اینترنت ثبتش کرده از اون به بعد دیگه برای اپراتور اول به خوبی sms ارسال کرد من خودمم هم کلی تا حالا sms زدم و حال کردم اینا که گفتم منظورم این بوده که ممکنه که سیمکارت شما ثبت نشده باشه خودت از طریق اینترنت ثبتش کن ولی نری تو هم بزنی سیمکارتت رو بسوزونی ها به من هیچ ربتی نداره:31: :27: امید وارم کارت راه افتاده باشه خدانگهدار:10:

aram_nfs
15-04-2007, 21:19
سلام عزیزان
این اولین پست من در این فروم است و دلیل اینکه من عضو این فروم شدم این بود که توی بحث ایرانسل شرکت کنم. آخه دیدم بعضی از دوستان خیلی ناایمد کننده در مورد ایرانسل بحث می کنن و این شرکت رو کهبه نظر من اولین و بهترین و صد البته بزرگترین بخش خصوصی در ایران هست مورد بی مهری قرار می دن. خواستم جوابهایی بدم در این مورد
اکثر عزیزان که در مورد ایرانسل بد گویی کردن یا توی شهرشون هنوز راه اندازی نشده یا توی تهران هستن که واقعا شهریه که باید براش برنامه ریزی بیشتری کرد من که توی تبریز هستم با اینکه یه خط mci دارم یه اعتباری ایرانسل هم خریدم و الان این متنی رو هم که می خونید با استفاده از اینترنت اون وارد می کنم. از روزی که امکان gprs ایرانسل فعال شده بجز روزهای اول که یه کمی خطها شلوغ بود من از اینترنتش استفاده کردم و تا به امروز هیچ هزینه ای برام در نظر نگرفته.
فکر می کنم یا ما خیلی پرتوقعیم یا نمی دونم دوست داریم کسایی که یه کاری رو برای اولین بار شروع می کنن خورد کنیم همین هم باعث شده که هیچ توجهی به اینکه نزدیک به 500 هزار تومن می دیم و دو سه سالی منتظر می شیم تا یه خط دولتی بهمون بدن اونوقت هم ازش تعریف می کنیم و عادت کردیم تا وقتی که برای بدست آورن یه چیزی تو نوبت وا نستیم ارزش ندیم و برای همین هم ایرانسل که اومده به روش بسیار با کلاس سیم کارتهاشو توی سوپر مارکت ها می فروشه ما نا شکری می کنیم و می گیم اینش بده اونش بده. خوب بیایم یه کمی منصفانه به قضیه نگاه کنیم. به اینکه این شرکت الان تحت نظارت مخابرات که اونم خودش توی بازار رقابتی داره جایگاهش رو از دست می ده کار می کنه و این طبیعیه که مخابرات می خواد با وضع قوانین بی خودی رقیبش رو از راه بدر کنه. حالا از اینا بگذریم در مورد آنتن دهی ایرانسل هم باید بگم که واقعا عالیه آخه اگه نصر سال اول موبایل دولتی رو بکنین که فقط توی یه محله های خاص اونم کنار کیوسکها آنتن می داد می فهمین که این شرکت توی این مدت معجزه کرده. روز به روز به تعداد شهرها و جاده های تحت پوشش اضافه میشه و با اینکه شهرها رو آماده می کنه و توی اون شهرها آنتن دهی میسر میشه قبل از کنترل کامل شبکه اسم شهر رو به لیستش اضافه نمی کنه فکر م کنم برای ما که عادت کردیم سد کرخه هر سال یک بار افتتاح بشه اینجور چیزا نا مفهومه.

TheMohammad
15-04-2007, 21:33
منم از خریدن ایرانسل پشیمونم
اما چون زیادی توی فامیل پزش رو دادم نمی دونم باید چی کار کنم
خیلی نامردیه
من با تعرفه 50 تومنی اش کنار اومدم اما تعرفه 75 تومنی رو نمی تونم قبول کنم
ضمن اینکه sms هام هم به اپراتور اول نمیره یا نمیاد اما پولش کم میشه

احتمال داره بفروشمش .راستی الان قیمت ایرانسل ثابت(150 تومنی ) چنده؟؟
من انگار یه چیزهای متوجه شدم ، اینا میخوان دو جور تعرفه بدن ، اونایی که ثانیه ای استفاده کنن ، ایرانسل به خارج از ایرانسل 76 تومن و اونایی که دقیقه ای ، کلا 499، (فکر کنم اینطوری باشه)

jack_panosyan
15-04-2007, 21:51
دوست عزیز آقای aram_nfs ضمن احترام به شما باید بگم که حرفاتون خیلی یه طرفست اول از همه اینکه قیمت سیم کارتهای دولتی الان دیگه 500 نیست دوم اینکه شما از آنتن دهی خوب اون حرف زدین باید بگم من خودم ایرانسل دارم و واقعا از آنتن دهیش راضیم ولی مشکل خیلی بزرگ اون اینه که تو مترو کار نمیکنه (مثل تالیا) که اونم قرار بود تا آخر سال پیش رفع کنن که اینکارو نکردن .اینترنتش که با این هزینه ای که براش در نظر گرفتن احتمالا دیگه به فراموشی میره .mms هم که قربونش برم در موردش چیزی نگم بهتره .حالا میرسیم به این تعهداتی که دادن و عمل نکردن شما گفتین مخابرات جلوی پاشون سنگ میندازه(که به احتمال زیاد حرفتون درسته) خوب فکر میکنین خود ایرانسل نمیدونست که اینطور میشه پس چرا به مردم وعده هایی میده که میدونه تو اون زمان نمیتونه عمل کنه بهشون پس خودشون هم بدشون نمیاد به بهانه مخابرات دروغ بگن به ملت
و اما حرف آخر اینکه تو این مملکت خیلی رو حرف حساب باز نکنین حالا از هر مقامی که میخواد باشه اگه یکم به اطرافتون نگاه بکنین میبیینین تعداد آدمهایی که حرف میزنن بهش عمل میکنن از تعداد انگشتای دستتون تجاوز نمیکنه.
شاد باشین.

emprator_kochak
15-04-2007, 22:44
سلام عزیزان
این اولین پست من در این فروم است و دلیل اینکه من عضو این فروم شدم این بود که توی بحث ایرانسل شرکت کنم. آخه دیدم بعضی از دوستان خیلی ناایمد کننده در مورد ایرانسل بحث می کنن و این شرکت رو کهبه نظر من اولین و بهترین و صد البته بزرگترین بخش خصوصی در ایران هست مورد بی مهری قرار می دن. خواستم جوابهایی بدم در این مورد
اکثر عزیزان که در مورد ایرانسل بد گویی کردن یا توی شهرشون هنوز راه اندازی نشده یا توی تهران هستن که واقعا شهریه که باید براش برنامه ریزی بیشتری کرد من که توی تبریز هستم با اینکه یه خط mci دارم یه اعتباری ایرانسل هم خریدم و الان این متنی رو هم که می خونید با استفاده از اینترنت اون وارد می کنم. از روزی که امکان gprs ایرانسل فعال شده بجز روزهای اول که یه کمی خطها شلوغ بود من از اینترنتش استفاده کردم و تا به امروز هیچ هزینه ای برام در نظر نگرفته.
فکر می کنم یا ما خیلی پرتوقعیم یا نمی دونم دوست داریم کسایی که یه کاری رو برای اولین بار شروع می کنن خورد کنیم همین هم باعث شده که هیچ توجهی به اینکه نزدیک به 500 هزار تومن می دیم و دو سه سالی منتظر می شیم تا یه خط دولتی بهمون بدن اونوقت هم ازش تعریف می کنیم و عادت کردیم تا وقتی که برای بدست آورن یه چیزی تو نوبت وا نستیم ارزش ندیم و برای همین هم ایرانسل که اومده به روش بسیار با کلاس سیم کارتهاشو توی سوپر مارکت ها می فروشه ما نا شکری می کنیم و می گیم اینش بده اونش بده. خوب بیایم یه کمی منصفانه به قضیه نگاه کنیم. به اینکه این شرکت الان تحت نظارت مخابرات که اونم خودش توی بازار رقابتی داره جایگاهش رو از دست می ده کار می کنه و این طبیعیه که مخابرات می خواد با وضع قوانین بی خودی رقیبش رو از راه بدر کنه. حالا از اینا بگذریم در مورد آنتن دهی ایرانسل هم باید بگم که واقعا عالیه آخه اگه نصر سال اول موبایل دولتی رو بکنین که فقط توی یه محله های خاص اونم کنار کیوسکها آنتن می داد می فهمین که این شرکت توی این مدت معجزه کرده. روز به روز به تعداد شهرها و جاده های تحت پوشش اضافه میشه و با اینکه شهرها رو آماده می کنه و توی اون شهرها آنتن دهی میسر میشه قبل از کنترل کامل شبکه اسم شهر رو به لیستش اضافه نمی کنه فکر م کنم برای ما که عادت کردیم سد کرخه هر سال یک بار افتتاح بشه اینجور چیزا نا مفهومه.

دمت گرم، اولین مطلبتو خیلی خوب اومدی... راستش حرف دل منو زدی باهات کاملاً موافقم :10:

arman4459
15-04-2007, 23:23
نا سا جون میشه شهرهایی که تا اخر فروردین به ایرانسل میپونددند رو علام کنی

arman4459
15-04-2007, 23:30
جلسات ایرانسل و سازمان تنظیم مقررات به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات
یک مقام آگاه در شرکت ایرانسل، از برپایی جلسات در حال انجام، به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات اپراتور دوم از دقیقه به ثانیه با مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد.

این مقام آگاه، در شرکت ایرانسل، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: در خصوص تبدیل تعرفه مکالمات ایرانسل از دقیقه به ثانیه، توافقات اولیه حاصل شده است، با این حال، در نهایت تلاش می‌شود، توافقات نهایی حاصل شود.
وی، زمان نهایی شدن موضوع تبدیل تعرفه از دقیقه به ثانیه را "بسته به روند جلسات" دانست و گفت: به هر میزان توافقات در جلسات سریع‌تر حاصل شود، این موضوع نیز زودتر به نتیجه خواهد رسید.
این مقام آگاه در شرکت ایرانسل، در پایان خاطرنشان کرد: در صورت توافق نهایی میان اپراتور دوم و سازمان تنظیم مقررات، چگونگی جبران خسارت پرداخت صورت حساب مشترکان (دقیقه به جای ثانیه) نیز مشخص خواهد شد.

arman4459
16-04-2007, 00:09
یکشنبه، ۲۶ فروردینماه ۱۳۸۶

رييس سازمان تنظيم مقررات از تخلف مخابرات و ارتباطات سيار خبر داد و گفت: اين دو شركت مدت‌ها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم-ايرانسل- بيش‌از نرخ مصوب هزينه دريافت كرده‌اند.
عاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تخلفات صورت گرفته توسط شركت ارتباطات سيار ومخابرات درخصوص نرخ تعرفه‌هاي دريافتي‌از مشتركين خود خبر داد.

شركت ارتباطات سيار، نخستين اپراتور تلفن همراه است و شركت مخابرات نيز مسئوليت واگذاري تلفن‌هاي ثابت عهده‌دار است.

محمود خسروي رييس سازمان تنظيم مقررات ومعاون وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات به خبرنگار ايرنا گفت: اين دو شركت مدت‌ها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - بيش‌از نرخ مصوب هزينه دريافت كرده‌اند.
نرخ مصوب هزينه ارتباط از اپراتور اول براي هر دقيقه ‪ ۴۴۷‬ريال اعلام شده است.

خسروي افزود: شركت دولتي ارتباطات سيار تاكنون نرخ تعرفه مكالمه از تلفن همراه اين شركت با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - را ‪ ۷۶۰‬ريال به ازاي هر دقيقه محاسبه كرده است.
وي گفت: شركت ارتباطات سيار و مخابرات وعده داده‌اند از اين پس تعرفه مكالمه را براي هر دقيقه ‪ ۷۶۰‬ريال محاسبه نكند.

رييس سازمان تنظيم مقررات افزود: تخلف اين دو شركت به آنها ابلاغ شده و اين دو شركت نيز اخيرا اعلام كردند محاسبات خود را به رقم مصوب ‪ ۴۴۷‬ريال برمي‌گردانند.

مخابرات و ارتباطات سيار از بدو آغاز به‌كار اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - تعرفه هر دقيقه مكالمه با اين اپراتور را با اين توجيه كه اين اپراتور هزينه بين شهري ندارد و هزينه مكالمه با آن در كشور به يك اندازه است، ‪ ۷۶۰‬ريال محاسبه كرده‌اند.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ اين سوال كه سازمان تنظيم مقررات در قبال اين تخلف چه اقدامي خواهد كرد گفت: سازمان بازرسي كشور و ديوان عدالت اداري بر كار سازمان‌هاي دولتي و نهادها نظارت مي‌كنند و درصورت اثبات تخلف، اقدامات لازم را صورت خواهند داد.

لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفت‌وگو با ايرنا درباره چگونگي جبران خسارت مشتركين اين دو شركت، گفت: اطلاعات شارژينگ مشتركين تلفن‌هاي ثابت و همراه به مدت شش ماه ذخيره مي‌شود و از نظر قانوني بايد مازاد هزينه مشتركان برگردانده شود.

وي گفت راهي براي جبران خسارت افرادي كه از تلفن‌هاي عمومي با اپراتور دوم تماس گرفته‌اند، وجود ندارد و شركت مخابرات بايد راهكاري براي آن بيابد.

صبوحي در خصوص مكانيزم‌هاي كنترل اجراي مصوبه نرخ مكالمات گفت كه بخش نظارت سازمان تنظيم مقررات بايد بررسي كند آيا شركت ارتباطات سيار و مخابرات واقعا از اين پس تعرفه ‪ ۴۴۷‬ريالي در مكالمه با ايرانسل را رعايت خواهند كرد.

aram_nfs
16-04-2007, 13:25
دوست عزیز آقای aram_nfs ضمن احترام به شما باید بگم که حرفاتون خیلی یه طرفست اول از همه اینکه قیمت سیم کارتهای دولتی الان دیگه 500 نیست دوم اینکه شما از آنتن دهی خوب اون حرف زدین باید بگم من خودم ایرانسل دارم و واقعا از آنتن دهیش راضیم ولی مشکل خیلی بزرگ اون اینه که تو مترو کار نمیکنه (مثل تالیا) که اونم قرار بود تا آخر سال پیش رفع کنن که اینکارو نکردن .اینترنتش که با این هزینه ای که براش در نظر گرفتن احتمالا دیگه به فراموشی میره .mms هم که قربونش برم در موردش چیزی نگم بهتره .حالا میرسیم به این تعهداتی که دادن و عمل نکردن شما گفتین مخابرات جلوی پاشون سنگ میندازه(که به احتمال زیاد حرفتون درسته) خوب فکر میکنین خود ایرانسل نمیدونست که اینطور میشه پس چرا به مردم وعده هایی میده که میدونه تو اون زمان نمیتونه عمل کنه بهشون پس خودشون هم بدشون نمیاد به بهانه مخابرات دروغ بگن به ملت
و اما حرف آخر اینکه تو این مملکت خیلی رو حرف حساب باز نکنین حالا از هر مقامی که میخواد باشه اگه یکم به اطرافتون نگاه بکنین میبیینین تعداد آدمهایی که حرف میزنن بهش عمل میکنن از تعداد انگشتای دستتون تجاوز نمیکنه.
شاد باشین.

باید همینجا یه چیز دیگه ای رو هم اضافه کنم که همین که می گین الان دیگه قیمت سیم کارتهای دولتی 500 هزار تومن نیست بخاطر همینه که ایرانسل وارد بازار موبایل ایران شده. ودر مورد آنتن دهی در مترو باید بگم شرکت مخابرات دو یا سه سال پیش بعد از گذشت حدود چهار یا پنج سال از افتتاح مترو تونست آنتن دهی رو توی مترو امکان پذیر کنه اونم در حالی بود که مخابرات تمام شهرهای ایران رو تحت پوشش قرار داده بود و به فکر نقاط کور جدید افتاده بود.

اگه هم اینطوری فکر کنیم که اگه ایرانسل می دونست براش مشکل درست می کنن وعده نمی داد پس کی قراره این جو بی رقابتی رو اصلاح کنه و غیر از اینکه توی راهی قدم برداره که دیگرون اون رو ساختن یه راه دیگه درست کنه که هم نزدیکتره و هم راحتره:2:

توی پست قبلیم یکبار گفتم یکبار دیگه هم می گم فعلا من اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و الان این پستم رو با خط ایرانسلم می فرستم

اما اگه شما غیر این فکر می کنین من زیاد اصرار نمی کنم فقط می گم یه کم واقع بینانه به قضایا نگاه کنیم تنها به حرفهای صد تا یه غاز بی خودی رسانه ها و روزنامه ها که همش تو دست دولته اکتفا نکنیم.

srfarzaneh
17-04-2007, 11:17
من انگار یه چیزهای متوجه شدم ، اینا میخوان دو جور تعرفه بدن ، اونایی که ثانیه ای استفاده کنن ، ایرانسل به خارج از ایرانسل 76 تومن و اونایی که دقیقه ای ، کلا 499، (فکر کنم اینطوری باشه)

شما اشتباه کردی تا الان ایرانسل دقیقه ای محاسبه می کرده و الان که قراره ثانیه ای محاسبه بکنه دبه کرده و می خواد قیمتش رو زیاد کنه (حالا به بهونه توسعه شبکه می خواد این کار رو بکنه) یعنی تا یه مدت دیگه برای همه ثانیه ای محاسبه میشه و اختیاری به انتخاب ما نیست
مگه چندتا از دوستای من ایرانسل دارن که برام قیمت 50 تومنی اش مهمه باشه
من هر کاری دارم با خارج ایرانسل هست که اون رو هم می خوان 76 تومن بکنن(با احتساب عوارض و... 85 تومن)
ضمنا آقای aram_nfs حتما پول شما از پارو بالا میره که با این قیمت ایرانسل داری با اینترنت کار می کنی نه؟؟

TempesT
17-04-2007, 13:04
تا چند روز ایرانسل تو شهرستان اسکو (یکی از سهرستانهای تبریز) داره را میفته . کلی BTS نصب کردن . چند روز پیش هم جستجوی شبکه کردم ایرانسل و هم پیدا کرد ولی هر چقدر انتخاب کردم جواب نداد D:
چون من اونجا دانشجوام اگه را بیفته خیلی حال میده d:d:d:

aram_nfs
17-04-2007, 18:54
تا چند روز ایرانسل تو شهرستان اسکو (یکی از سهرستانهای تبریز) داره را میفته . کلی BTS نصب کردن . چند روز پیش هم جستجوی شبکه کردم ایرانسل و هم پیدا کرد ولی هر چقدر انتخاب کردم جواب نداد D:
چون من اونجا دانشجوام اگه را بیفته خیلی حال میده d:d:d:
خوشحال شدم که این خبر رو شنیدم راستی توی اسکو دانشجوی پیام نوری یا آزاد آخه منم یکی از دانشجوهای شهرستان اسکو هستم البته می گن توی سهند آنتن میده و یه هفته ای میشه که سیم کارتهای ایرانسل رو توی اسکو می فروشن امیدوارم زودتر راه بیوفته خیلی خوب میشه من می تونم تو دانشگاه هم از اینترنت روی گوشی استفاده کنم

A.J
18-04-2007, 19:50
ناسا جون خبری از اهواز نداری ؟

Ir 32 و Ir 35 مال چیه ؟

TheMohammad
18-04-2007, 20:45
ناسا جون خبری از اهواز نداری ؟

Ir 32 و Ir 35 مال چیه ؟
IR32 برای تالیا و IR35 برای ایرانسل

A.J
18-04-2007, 21:28
IR32 برای تالیا و IR35 برای ایرانسل

متشکرم

توی اهواز چند روز یش سرچ کردم IR32 میومد و IR-TCI ولی امروز سرچ کردم IR35 هم اومد یعنی ایرانسله ؟

arman4459
18-04-2007, 22:28
ييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيش‌بيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ‪ ۲۰‬درصد از تعرفه مكالمه‌اش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.
فا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال (‪ ،(۸۵‬با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفه‌هاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.
افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.
م‌اكنون تعرفه اپراتور اول براي هر پالس گفت و گو ‪ ۴۴۷‬ريال است.
مقررات مخابراتي پس‌از بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.

arman4459
18-04-2007, 22:29
ييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيش‌بيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ‪ ۲۰‬درصد از تعرفه مكالمه‌اش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.
فا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال (‪ ،(۸۵‬با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفه‌هاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.
افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.
م‌اكنون تعرفه اپراتور اول براي هر پالس گفت و گو ‪ ۴۴۷‬ريال است.
مقررات مخابراتي پس‌از بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.

حال تو این بازار رقابت ایرانسل میخاد مکالماتش رو گرون کنه.

BABAKAM
18-04-2007, 22:48
بيرجند
بيرجند شهريست در دل كوير با مردماني خونگرم. اكنون نيز با شروع کار شبکه ايرانسل مردمان بيرجند بار ديگر شاهد رويدادي بزرگ براي شهرشان هستند.هم اکنون پوشش در اين شهر کامل مي باشد.

بجنورد
بجنورد مرکز استان خراسان شمالي است. اين شهر در فاصله 701 کيلومتري تهران واقع شده است. بجنورد در دوران باستان بر روي تپه اي در شمال غربي بجنورد کنوني، موسوم به «ساربان محله»، قرار داشت. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

نيشابور
نيشابور يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران مي‌‌باشد که در دشت حاصلخيزي در کوهپايه هاي جبال بينالود، در نزديکي شهر مرکزي مشهد، قرار گرفته است. فعل اقتصاد اصلي و عمده مردم اين شهر کشاورزي است که اساس آن مبتني بر توليدات پنبه و غلات است. علاوه بر آن، نيشابور دومين شهر صنعتي خراسان محسوب مي شود. نيشابور يکي از پررونق ترين نقاط ايران است که البته قاچاق مواد مخدر از کشور همجوار افغانستان تا حدودي رونق اقتصادي اين شهر را تحت الشعاع خود قرار داده است. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

گرگان
گرگان مرکز استان گلستان در ايران مي باشد. فاصله اين شهر تا تهران حدوداً 400 کيلومتر است. در اسناد و نوشته هاي مربوط به يونان باستان از اين شهر تحت عنوان «هيرکانيا» ياد مي شده است که از واژه «ورکانه» در زبان فارسي باستان به معناي «سرزمين گرگها» گرفته شده است. اگرچه گرگان فعلي محصور به يک شهر و استان است (که داراي نام واحدي براي شهر و استان مي باشد)، هيرکانياي قديم نام منطقه اي در سواحل جنوبي درياي خزر (شامل گلستان، مازندران، گيلان و بخشهايي از ترکمنستان کنوني) بوده است. پارک ملي معروف گلستان در 150 کيلومتري شرق اين استان قرار گرفته است. در شهر گرگان فرودگاه داخلي و شمار زيادي دانشگاه وجود دارد.

فريدونکنار
فريدونکنار يکي از شهرهاي استان مازندران در ايران است که در مرکز اين استان واقع شده است. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد.

تربت حيدريه
تربت حيدريه يکي از شهرهاي اصلي استان خراسان رضوي است در ايران است که در جنوب شهر مشهد قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد

فردوس
فردوس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در ايران است که در جنوب استان واقع شده است. اين شهر در فاصله 345 کيلومتري مشهد قرار گرفته است. امروزه فردوس شهر کوچکي است اما در روزگار باستان شهر بزرگ و معروفي بوده و پيشينه تاريخي آن به زمان مادها بر مي‌‌گردد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

قائم شهر
قائم شهر يکي از شهرهاي استان مازندران ايران است. در روزگاران قديم قائم شهر «شهرستان شاهي» نام داشت و پيش از آن به «علي آباد» معروف بود. قائم شهر در 237 کيلومتري شمال شرق تهران، 20 کيلومتري جنوب شرقي بابل و 23 کيلومتري جنوب غربي ساري (مرکز استان مازندران) قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.

arman4459
18-04-2007, 22:55
بابک جون اطلاعات قدیمیه عزیزم. از سمنان خبری نداری

BABAKAM
18-04-2007, 23:26
بابک جون اطلاعات قدیمیه عزیزم. از سمنان خبری نداری

اطلاعاتم
قديمي نبودگلم اولين نفرمن دادم اين اطلاعات رو

سمنان10ارديبهشت راه انداري ميشه

BABAKAM
18-04-2007, 23:27
چند تا شهرم تا سه رور ديگه

nedayechakavak
19-04-2007, 01:04
بچه ها امروز من 14-15 تا sms با ایرانسلم زدم همش failed شد . امروز کلا خط خطی بودم . ما غرب تهران هستیم
(شهران) بچه ها اینور خیلی افتضاحه امیدوارم برا شما اینطوری نباشه هر چی بهم زنگ می زنن یا در دسترس نیستم یا قطع و وصل می شه خدا صبرم بده جلو رفیقا ودوستا و همکارا دیگه دارم ضایع می شم پس کی دیگه؟
تا حالا 10 بار به 140 گزارش دادم تو سایتشون نوشتم و فرستادم فعلا که خبری نیست !!!
اگه بیاین اینجا هایی که من میگم از داشتن سیمتون(ایرانسل) پشیمون میشید: شهران - صادقیه - اشرفی اصفهانی
تقریبا از تیراژه تا صادقیه و نقطه کورم تا دلتون بخواد داره یه دفعه آنتن از صفحه گوشی میره و ... 10 متر اونورتر ... ایشالا میاد... بچه ها اگه کسی از شما ارتباطی چیزی داره لطفا حتما منتقل کنید . جاهای دیگه تهران چطوره؟
غیر از غرب جای دیگه ای ایراد نداره ؟ ممنون میشم جواب بدین .

hossein-p30-f
19-04-2007, 09:28
متشکرم

توی اهواز چند روز یش سرچ کردم Ir32 میومد و Ir-tci ولی امروز سرچ کردم Ir35 هم اومد یعنی ایرانسله ؟

سلام
آقا چطوری سرچ می کنین ما هم یه سرچی بزنیم:18: :18: :18:

علیرضا خارجی
19-04-2007, 10:08
آره ir-35 ایرانسله

hossein-p30-f
19-04-2007, 10:33
چند تا شهرم تا سه رور ديگه

یکی از چند تا یزد نیست:5: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arman4459
19-04-2007, 14:37
اطلاعاتم
قديمي نبودگلم اولين نفرمن دادم اين اطلاعات رو

سمنان10ارديبهشت راه انداري ميشه

ممنون بابک جون از اطلاعاتت در مورد سمنان ممنون.فقط عزیزم این اطلاعات موثق یا با اما اگر و شاید همراه است.

چون ایرانسل با بدقولیهاش همه رو کلافه کرده.

masoudboy
19-04-2007, 14:48
دیگه ایرانسل اعصابم را خورد کرده . من که این هفته میرم یک سیم کارت دولتی می گیرم و تصمیم هم دارم یک سایت بر ضد این شرکت دزد حقه باز راه بندازم تا کسی پولش را با خرید سیم کارتهای این شرکت تو جوب نریزه . من چند روزه پیش یکی از شهرهایی بودم که ایرانسل در آن به طور کامل فعال هست و پوشش کامل داره با اینکه شهر بسیار کوچکی بود ولی آنتن دهی فوق العاده افتضاح بود ./

A.J
19-04-2007, 18:12
بچه ها از اهواز خبری نشد ؟

Ir70 چیه ؟

A.J
19-04-2007, 18:53
کسی جوابه مارو آخر نداد که اهواز کی وصل میشه ؟

nedayechakavak
19-04-2007, 20:41
خیلی جالبه ، اینجا همه می پرسن اهواز کی فعال می شه ، یزد کی ، نمی دونم شیراز کی ، کجایک کی ؟
یکی نیست بگه بابا هنوز تهران تموم نشده که هیچ نصفش هم به نظر من مونده چون ما که سمت غرب تهران هستیم (شهران) صادقیه، اشرفی اصفهانی ، آبشناسان کوهسار و ... هنوز آنتن نمیده اگه هم بده میادو میره
حالا شما هی بپرسین اهواز کی ؟ شیراز کی ؟ یزد کی ؟ بــــــــــا بــــــــــا تهـــــــــــــــــــــرا ن کی ؟؟؟!!!

emprator_kochak
19-04-2007, 23:07

دزفول و اندیمشک که شمال خوزستانن قول برج 3 و 4 رو دادن... :13:

soccer_18
20-04-2007, 02:07
یکی از چند تا یزد نیست:5: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شهر یزد تا خرداد وصل نمیشه (یا اواخر اردیبهشت)

soccer_18
20-04-2007, 02:08
خیلی جالبه ، اینجا همه می پرسن اهواز کی فعال می شه ، یزد کی ، نمی دونم شیراز کی ، کجایک کی ؟
یکی نیست بگه بابا هنوز تهران تموم نشده که هیچ نصفش هم به نظر من مونده چون ما که سمت غرب تهران هستیم (شهران) صادقیه، اشرفی اصفهانی ، آبشناسان کوهسار و ... هنوز آنتن نمیده اگه هم بده میادو میره
حالا شما هی بپرسین اهواز کی ؟ شیراز کی ؟ یزد کی ؟ بــــــــــا بــــــــــا تهـــــــــــــــــــــرا ن کی ؟؟؟!!!

من طی آخرین تماسی که داشتم تا اواخر خرداد احتمالا" پوشش تهران کامل بشه

nedayechakavak
20-04-2007, 08:35
امیدوارم که تا آخر خرداد کامل بشه ولی بعید میدونم ، ما که انقدر از این ایرانسل پیش همه تعریف و تبلیغات کردیم
با این وضع فعلا دیگه روم نمیشه امیدوارم بعد از خرداد دیگه اینطوری نباشه .

Clickrast
20-04-2007, 10:31
اصفــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــهان کـــــــــــــــــــــی ؟

reza_iaun
20-04-2007, 11:06
عید که اهواز بودم یه آنتن تو اهواز و یک آنتن هم تو اندیمشک دیدم ولی هنوز تجهیزات نصب نشده بود
آنتن اهواز رو میتونی ببینی
از طرف پارک پاداد شهر به طرف چهار راه آبادان که بری 100 تا 200 متر مونده به چهار راه آبادان دست راست میبینیش یه دکل مثل یه سه پایه بلند:11:

reza_iaun
20-04-2007, 11:10
اصفــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــهان کـــــــــــــــــــــی ؟
اصفهان نزدیک به دو ماه هست که آزمایشی جواب میده
جنوب اصفهان که خیلی آنتن دهی بده
البته به گفته دوستان در همین تاپیک مشکل تداخل فرکانسی هست
چون سه تا اپراتور در اصفهان فعالند:
ارتباطات سیار تالیا اسپادان:11:

A.J
20-04-2007, 15:44
سی آخر به ما نگفت که Ir70 چیه ؟

A.J
20-04-2007, 15:46
عید که اهواز بودم یه آنتن تو اهواز و یک آنتن هم تو اندیمشک دیدم ولی هنوز تجهیزات نصب نشده بود
آنتن اهواز رو میتونی ببینی
از طرف پارک پاداد شهر به طرف چهار راه آبادان که بری 100 تا 200 متر مونده به چهار راه آبادان دست راست میبینیش یه دکل مثل یه سه پایه بلند:11:

عزیزم یه آنتن هم توی پارک دولت کیانپارس زدند

A.J
20-04-2007, 15:47
اصفهان مشکلش داره حل میشه احتمالاً توی همین برج وصل میشه

A.J
20-04-2007, 15:55
اخبار
25 فروردين 1386:
بهار با ایرانسل …

ماهانه 1000 دقیقه رایگان!

برای مشترکین سیم کارت دائمی

و هم اکنون پس از هدایای نوروزی، ایرانسل با ارائه یک هدیه دیگر، فرصتی فراهم آورده تا پس از ایام عید، همچنان شور و نشاط نوروزی در سراسر بهار و تابستان جاری باشد!

بر اساس این طرح، تمامی مشترکین سیم کارت دائمی که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت امسال ثبت نام خود را تکمیل و اولین تماسشان را برقرار نمایند، می توانند تا پایان تیر ماه 1386از هدیه ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان برخوردار شوند.

هدیه "ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان" تنها مختص همان ماه بوده و اگر در آن ماه از کل 1000 دقیقه رایگان استفاده نشود، دقایق مصرف نشده از بین می رود و به هزار دقیقه ماه بعد اضافه نخواهد شد.

بنا بر این طرح مشترکین هر ماه 1000 دقیقه رایگان به این ترتیب در اختیار دارند: هزار دقیقه اول برای 25 فروردین تا 31 فروردین؛ هزار دقیقه دوم برای 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت؛ هزار دقیقه سوم برای 1 خرداد تا 31 خرداد؛ و هزار دقیقه چهارم برای 1 تیر تا 31 تیر.
لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود. همچنین، در هر تماس کمتر از 30 دقیقه، صرفنظر از مدت مکالمه، تنها هزینه دقیقه نخست می محاسبه خواهد شد. بدین ترتیب به عنوان مثال در یک مکالمه 19 دقیقه ای تنها هزینه دقیقه اول محاسبه شده و 18 دقیقه دیگر رایگان خواهد بود.

شایان ذکر است، کلیه تماس ها در این دوره بر مبنای واحدهای یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بنابراین، اگر تنها بخشی از یک دقیقه نیز مصرف شده باشد، در محاسبه طول مکالمه، آن میزان به یک دقیقه رند می شود.
همچنین، در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید مکالمات بیش از 30 دقیقه، به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم خواهد شد. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.

به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این شکل، چه مکالمه یک ثانیه ای باشد و چه 30 دقیقه ای، تنها هزینه 1 دقیقه محاسبه می شود؛ و همینطور چه مکالمه 31 دقیقه ای باشد و چه 60 دقیقه ای، هزینه دو دقیقه منظور می شود و الی آخر.
توجه فرمایید این طرح تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد.

همچنین در راستای برنامه توسعه شبکه ایرانسل، به اطلاع می رسانیم تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، ملایر، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور، بروجرد، بیرجند، اندیشه، نکا، سرپل ذهاب،محمودآباد، سبزوار، اراک، ساوه، نیشابور، امیرکلا و تربت جام تحت پوشش شبکه ایرانسل درآمده و تا پایان فروردین شهرهای گرگان، بهشهر، فریدون کنار، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، قزوین، خوی، گنبدکاووس، بابلسر، جویبار و تایباد نیز به شبکه ایرانسل خواهند پیوست. همچنین بزودی شبکه ایرانسل شهرهای رباط کریم، اهواز و یزد را نیز تحت پوشش قرار می دهد.

* توجه فرمایید بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.

منبع خبر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TheMohammad
20-04-2007, 16:09
IR70 برای gsm روستایی است !

BABAKAM
20-04-2007, 16:31
اين
ir70
بيشتر
دهاتها
من
نتورک
سرچ
ميکنم
مياد
پاکدشتم
ميآد

goleyass
20-04-2007, 18:19
دوسنان من ساکن کرج هستم تا 2ماه قبل،اگه از ایرانسل به اپراتور اول sms می زدم،به راحتی send میشد،و برعکس اگه کسی از اپراتور اول به ایرانسل sms میزد fail میشد،اما حالا برعکس شده،و اصلاً نمی تونم به اپراتور اول sms بدم،در حالی که از اپراتور اول ، به راحتی sms می گیرم.(جالب اینجاست که پولشم ازم کم میکنه) این ایرانسل آبرو برامون نزاشته،اینقدر بی درو پیکر ،که آدم نمیدونه چنین مشکلانی رو چجوری انعکاس بده و تا کی چنین مشکلاتی حل میشه،سایتشم که تههه update

Maziar_69
20-04-2007, 22:00
بچه ها من قصد تبلیغ و طرفداری ندارم. باور کنید به خدا من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگید ندارم. امروز هم بییشتر از 30 یا 40 تا اس ام اس هم به تالیا هم تی سی آی زدم همش دلیور شد.. در مورد غرب هم بگم که من از تهران تا کرج رفتم و هم استادیوم آزادی (که غرب تهران حساب میشن) مشکلی نبود. شاید هم ایرانسل هوای کسانی رو که زود بهش اعتماد کردن داره!!! چون من 29 مهر 85 ایرانسل خریدم یعنی شب اولی که ایرانسل اومد!!!! منتظر جواب هاتون هستم

Maziar_69
20-04-2007, 22:01
بابا قائم شهر که 2 ماهه آنتن میده تازه گفتن تا این ماه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

BABAKAM
20-04-2007, 22:01
خره
جديدا
sms
قاتي
کرده
دليوردت
رو
روشن
کن
اگه