مشاهده نسخه کامل
: پوشش ایرانسل
IR70 برای gsm روستایی است !
خیلی ممنون
توی اهواز یکی از آنتناش چراغش روشنه ولی انتن نمیده جریان چیه ؟
توی منوی گوشی نوکیا هم وقتی گزینه ی Sim servise رو ابنتخاب می کنی میزنه Allow sim card to send action میفرستم ولی err prem 0035 رو میده یعنی چی ؟
nedayechakavak
21-04-2007, 00:46
در جواب pesare_dokhtarkosh باید بگم که:
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده حالا کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!! کی درست میشه الله اعلم .
nedayechakavak
21-04-2007, 00:47
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!!
nedayechakavak
21-04-2007, 00:48
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!!
البته خیلی عذر می خوام که 3 تا پست شد اینترنت دیالاپ دیگه بهتر از این نمیشه
goleyass
21-04-2007, 07:58
دوست عزیزbabakam ، ، اگه قصد توهین داشتی که خر خودتی و لطفاً Forum به گند نکش و مثل آدم زر بزن،در غیر اینصورت هم بعید میدونم مشکلات ایرانسل هفته ای حل بشه ،می گفته ماه دیگه ، بیشتر باورم میشد،چون امروز 1 اردیبهشت هست و هنوز تا اونجا که اطلاع دارم آنتن ایرانسل تو قزوین راه نیوفتاده.در ضمن احترام به بزرگتر واجبه...
علیرضا خارجی
21-04-2007, 11:01
بچه ها همه با هم دوست باشیم اگه شوخی کرد کسی به دل نگیریم ولی توهین کردن کاره بدیه.
بیایید با هم بخندیم نه به هم
ها ها ها ها ها ها ها ها ها
mohammad hamed
21-04-2007, 11:08
خیلی ممنون
توی اهواز یکی از آنتناش چراغش روشنه ولی انتن نمیده جریان چیه ؟
روشن شدن چراغ آنتن دیلیل به آنتن دادن نیست
باید به شبکه لینک داده بشند
روشن شدن چراغ آنتن دیلیل به آنتن دادن نیست
باید به شبکه لینک داده بشند
منظوره من این بود که تقریباً تا چند روزه دیگه به شبکه وصل میشن
یه سؤال داشتم :
همه ی آنتن های ایرانسل پایه هاشون با آنتن های اپراتور اول فرق میکنن منظورم اینه که پایه آنتن های ایرانسل گایوانیزه ای به رنگ نقره ای یا نه ؟
دوست عزیزbabakam ، ، اگه قصد توهین داشتی که خر خودتی و لطفاً Forum به گند نکش و مثل آدم زر بزن،در غیر اینصورت هم بعید میدونم مشکلات ایرانسل هفته ای حل بشه ،می گفته ماه دیگه ، بیشتر باورم میشد،چون امروز 1 اردیبهشت هست و هنوز تا اونجا که اطلاع دارم آنتن ایرانسل تو قزوین راه نیوفتاده.در ضمن احترام به بزرگتر واجبه...
خيلي
ميخوامت
دوسته
من
nedayechakavak
21-04-2007, 23:53
بر خلاف گفته ایرانسل که تا 10 اردیبهشت mms مجانیه ولی از امروز پولی شد ،
ولی خدایی mms اش می ارزه چون من دو تا 0.5 کیلوبایتی فرستادم (متن خالی ) فقط 4 تومان ازم کم کرد و این نسبت به sms اش خیلی می ارزه و به صرفه تره (3 تا sms برابر 1 کیلو بایت mms هست که اولی 48 تومان می افته ولی دومی فقط 2-3 تومان خیلی عالیه نــــــــــــــــــــــــ ــــه .) :20:
ولی gprs اش رو دیگه نگو جرات نمی کنم دیگه کانکت شم چون یک کلمه با ایمیج با گوگل سرچ کردم و کلا 6 تا عکس به من نشون داد 47-48 تومان ازم کم کرد!!!فاجعه است حالا فکر کن بخوای یه چیزی رو دانلود کنی با ید یک کارت شارژ زاپاس داشته باشــــــــــــــــــــــ ی!!! :18:
nedayechakavak
21-04-2007, 23:54
اخبار 21 اعلام کرد که کاهش 20 درصدی مکالمات ارتباطات سیار تصویب شده و تا دو ماه دیگه به اجرا گذاشته
می شه :41:
حالا ما ایرانسلیهای بیچاره باید 40 درصد شایدم بیشتر از این باید مکالماتمون محاسبه بشه آخه چراااااااااااااااا؟:41:
چی کار باید کرد ؟ بابا برید تو سایت ایرانسل اینو بگید ( ایمیل بزنید) شاید دلشون به حال ما بسوزه یه کاری بکنن:19:
علیرضا خارجی
22-04-2007, 22:27
یه سؤال داشتم :
همه ی آنتن های ایرانسل پایه هاشون با آنتن های اپراتور اول فرق میکنن منظورم اینه که پایه آنتن های ایرانسل گایوانیزه ای به رنگ نقره ای یا نه ؟
بله نقره ایه و سه پایه داره بدون طناب میشه گفت از همه دکلهای معمول از نظر زیبایی بهتره
mohammad hamed
23-04-2007, 09:32
منظوره من این بود که تقریباً تا چند روزه دیگه به شبکه وصل میشن
ماله شهر ما بهشهر دو تا سه ماه این چراغ ها روشن بود تا دیروز که دیدم آنتن دهی شروع شد.
بستگی داره
aram_nfs
23-04-2007, 14:04
بلا خره gprs ایرانسل من هم پولی شد تا امروز که ازش به نحو احسن استفاده کردم. با گوشیم حساب کردم دیدم 200 ساعت به اینترنت وصل بودم حالا شما فکرشو بکنین اگه اینو با دیال آپ وصل می شدم چقدر باید پول تلفنو و کارت اینترنت می دادم. اما هر چی که بود دیگه تموم شد. اما حال داد به خدا
عزیزایی که می گن ایرانسل اگه گرونتر کنه بده می خواستم یه چیزی بهشون بگم اونم اینه که ایرانسل وقتی بگه مثلا 70 تومان اگه تو به همه جای ایرانم زنگ بزنی بازم 70 تومن حساب می کنه ولی سیم کارت دولتی اینطور نیست و فقط وقتی به شهر خودت زنگ بزنی 44 تومنه بقیش فکر می کنم همون 70 تومنه باشه اینا همش عوام فریبیه قول حرفهای مخابرات رو نخورین
به خدا اگه به ایرانسل وقت بدید و بهش اعتماد کنین روز به روز بهتر و بهتر میشه هم امکاناتش هم آنتن دهیش هیچی نشده باعث شده که توی ایران هم به فکر اینترنت روی گوشی و ام ام اس بیوفتن اگه به مخابرات بود فکر می کنم باید یه بیست سی سالی براش منتظر بودیم
فقط اعتماد کنید به خدا این سیم کارتهای دولتی اولش از اینها خیلی بدتر بودم
حالاشم بهتر نیستن خیلی جاها هست که آنتن نمی ده و مشکل داره بعضی وقتها هم هت که اصلا نه میشه زنگ زد نه میشه اس ام اس فرستاد
اندکی صبر سحر نزدیک است
من تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تبریز ) دارم درس میخونم علامت اینترنت با 2خط آنتن میاد ولی اسم ایرانسل و نمی نویسه . وقتی هم نتورک سیرچ میکنم ایرانسل و هم میاره .:19:
aram_nfs
23-04-2007, 20:54
من تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تبریز ) دارم درس میخونم علامت اینترنت با 2خط آنتن میاد ولی اسم ایرانسل و نمی نویسه . وقتی هم نتورک سیرچ میکنم ایرانسل و هم میاره .:19:
تمپست جان قراره شهرهایی که توراهه تبریز آذر شهر هستن تو اولویت باشن شهر اسکو هم جزو همین شهرهاست من هم چند روز پیش صبح سرچ کردم نتورک ایرانسل رو پیدا کردم ولی عصر نتورک نبود. فکر می کنم دارن روش کار می کنن البته فروش سیم کارتهای ایرانسل توی شهر اسکو شروع شده البته به صورت غیر رسمی
امیدوارم که زودتر آنتن دهی ایرانسل رو توی اسکو محیا کنن
arman4459
24-04-2007, 22:22
بچه ها کسی خبر جدید از سمنان نداره
در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم
تمپست جان قراره شهرهایی که توراهه تبریز آذر شهر هستن تو اولویت باشن شهر اسکو هم جزو همین شهرهاست من هم چند روز پیش صبح سرچ کردم نتورک ایرانسل رو پیدا کردم ولی عصر نتورک نبود. فکر می کنم دارن روش کار می کنن البته فروش سیم کارتهای ایرانسل توی شهر اسکو شروع شده البته به صورت غیر رسمی
امیدوارم که زودتر آنتن دهی ایرانسل رو توی اسکو محیا کنن
NFS شما کدوم طرف تبریز هستین ؟:5:
goleyass
25-04-2007, 16:19
در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم
دمت گرم حرف دل ما رو زدی،اما متاسفانه گوش هیچ کس بدهکار نیست(only money)
10 شهر جدید به شبکه ایرانسل پیوستند از این شهرها اهواز یزد دورود ازنا ... را میتوان نام برد
Clickrast
30-04-2007, 08:18
10 شهر جدید به شبکه ایرانسل پیوستند از این شهرها اهواز یزد دورود ازنا ... را میتوان نام برد
منبعت چیه؟
ایرانسل که اعلام نکرده !
منبع خبر یکی از دوستانم در ایرانسله البته به گفته این شخص ایرانسل حدود 80 شهر اماده به وصل دارند و در استانهای که مراکز ان وصل شده نا یک ماه دیگه شهر های تابع انها وصل میشن خود ایرانسل هم تا چند روز دیگه اعلام میکنه
behnam_speed
30-04-2007, 14:28
ببخشیذ بچه ها کسی میدونه چرا gprs ایرانسل تو بعضی از شهر ها کار نمی کنه؟
مثلا بروجرد الان 1 ماه راه اندازی شده ولی ما gprs وmms نداریم.
ببخشیذ بچه ها کسی میدونه چرا gprs ایرانسل تو بعضی از شهر ها کار نمی کنه؟
مثلا بروجرد الان 1 ماه راه اندازی شده ولی ما gprs وmms نداریم.
در بسیاری از شهرها این سرویسها نیست در استان لرستان هیچ کدوم از شهرها این سرویسها رو ندارند
اما احتمالا تا خرداد ماه درست میشه
Maziar_69
30-04-2007, 20:17
سمنان نیومده یا جزوه 80 شهر نیست؟
Clickrast
30-04-2007, 20:51
اصفهان جزوش نیست؟
آخه اینجا تو بعضی مناطق کامل خط می ده ولی بهضی جاها مثل شهرهای اطراف خط نمی ده !
باید صبر کرد ودید که چه شهرهای رو اعلام میکنند اما در شهرهای که bts نصب وکامل شده فعال میشه البته ایرانسل با این همه تبلیغات در اطلاع رسانی خیلی ضعیفه و معمولا با تاخییر 10-15 روزه اخبار رو اعلام میکنه تو اصفهان هم که مشکل تداخل دارند اما شهرهای خوزستان خیلیها شون جزو 80 شهره
کسی میدونه زنجان gprsداره یا نه؟
hossein-p30-f
01-05-2007, 08:27
باید صبر کرد ودید که چه شهرهای رو اعلام میکنند اما در شهرهای که bts نصب وکامل شده فعال میشه البته ایرانسل با این همه تبلیغات در اطلاع رسانی خیلی ضعیفه و معمولا با تاخییر 10-15 روزه اخبار رو اعلام میکنه تو اصفهان هم که مشکل تداخل دارند اما شهرهای خوزستان خیلیها شون جزو 80 شهره
حالا هر شهری رو که اعلام کنن دیگه مشکلی از لحاظ آنتن دهی و ارسال SMS نداره
آخه من می خوام بخرم ولی بعضی ها میگن 2.3 ماه اول آنتنش اصلاخوب نیست صحت داره:41:
goleyass
01-05-2007, 11:47
حالا هر شهری رو که اعلام کنن دیگه مشکلی از لحاظ آنتن دهی و ارسال SMS نداره
آخه من می خوام بخرم ولی بعضی ها میگن 2.3 ماه اول آنتنش اصلاخوب نیست صحت داره:41:
آقا هر چیز ارزونی بی حکمت نیست،فعلاً با وجود داشتن آنتن،هیچ کدوم از خدماتی که ایراتسل میده،به نسبت اپراتور اول خیلی ضعیفه و اصلاً قابل مقایسه نیست ،اگه در حال حاضر وضعیت مالیت خوبه و میخای پولتو بریزی دور ، بیاو در ایرانسل سرمایه گذاری کن،چون در ایرانسل حتی اگر sms شما send نشود اما پولش از شما کم میشود که این یک ابتکار جالب است،تلفونشم که دیگه نگو آخره کیفیته، اگه فقط از موبایل داشتن دوست داری اسمشو یدک بکشی حتماًً ایرانسل بخر...
hossein-p30-f
01-05-2007, 14:02
سلام
خوب تالیا چه طوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری شارژ می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما باید سر موئد شارژ بشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
aram_nfs
01-05-2007, 16:41
سلام
همون ایرانسل رو بخر چون واقعا هم کیفیتش خوبه و هم امکاناتش عالیه ولی تالیا هر دم بیله
از کسایی هم که می گن ایرانسل پول اس ام اس نفرستاده رو کم می کنه باید بگم وقتی که می فرستی کم می کنه ولی اگه failor زد پول رو بهت بر می گردونه
این عزیزایی که اینقدر از ایرانسل بد می گن حتی یه بار هم ازش استفاده نکردن
شاید رنگ سیم کارتش رو هم ندیدن:27:
سلام
اگه جای زندگی میکنی که ایرانسل پوشش خوبی داره به دولتی وتالیا میرزه چون از لحاظ قیمت سیم کارت ونرخ مکالمه ارزونتره وکیفتش بهتر
hossein-p30-f
01-05-2007, 19:21
اگه جای زندگی میکنی که ایرانسل پوشش خوبی داره به دولتی وتالیا میرزه چون از لحاظ قیمت سیم کارت ونرخ مکالمه ارزونتره وکیفتش بهتر
ممنون از جوابهاتون
من تو یزدم هنوز تازه راه افتاده نمی دونم کیفیت پوشش چه جوریه برا همین موندم چیکار کنم:41:
ممنون از جوابهاتون
من تو یزدم هنوز تازه راه افتاده نمی دونم کیفیت پوشش چه جوریه برا همین موندم چیکار کنم:41:
شما بهتره به یکی از نمایندگی های ایرانسل مراجعه کنید و در مورد پوشش سوال کنید...
در کل مخابرات تنها مزیتش پوشش اون هست که همه جا آنتن میده در بقیه موارد ایرانسل بهتره(البته به غیر از تعرفه هاش که اونم در آینده پایین میاد)
hossein-p30-f
01-05-2007, 19:35
شما بهتره به یکی از نمایندگی های ایرانسل مراجعه کنید و در مورد پوشش سوال کنید...
در کل مخابرات تنها مزیتش پوشش اون هست که همه جا آنتن میده در بقیه موارد ایرانسل بهتره(البته به غیر از تعرفه هاش که اونم در آینده پایین میاد)
اونا راستشوبهم می گن یا فکر خودشونن:13:
arman4459
01-05-2007, 23:27
سمنان نیومده یا جزوه 80 شهر نیست؟
سوئال من و بعضی بچه های دیگه هم هست.
راستی ناساجون خیلی وقت کم پیدایی .ناسا جون تو اطلاعات جدید راجع به سمنان نداری.اصلا جز شهرهای جدید
هست یا نه
arman4459
01-05-2007, 23:32
ICTna.ir - پس از اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه صورتحساب مشترکين بر اساس ثانيه، جلسات متعددي با اين شرکت برگزار گردید که نهایتا مقرر شد شرکت ايرانسل صورتحساب مشترکين خود را به صورت ثانيه اي محاسبه نمايد.
به گزارش ایستنا از دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي،شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.
شنیده های خبرنگار ایستنا حاکی از آن است که ایرانسل در نظر دارد دو طرح تعرفه دقیقه ای وثانیه ای را در اختیار مشترکان خود قرار داد و مشترکان به انتخاب خود یکی از طرح تعرفه های فوق را انتخاب نمایند، بر این اساس در طرح تعرفه دقیقه ای تعرفه خدمات مطابق آنچه تا بحال اعمال میشده محاسبه خواهد شد اما در طرح تعرفه ثانیه ای هزینه مکالمه هر ۶۰ ثانیه برای سیم کارت های دائمی عددی در حدود ۶۲ تومان و برای سیم کارت های اعتباری در حدود ۸۵ تومان خواهد بود
arman4459
01-05-2007, 23:34
ICTna.ir - مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) جزئیات طرح تعرفه جدید سیم کارت های ایرانسل را اعلام کرد.
مدیرعامل ایرانسل گفت: پس از مباحثی که در خصوص محاسبه ثانیه ای صورتحساب مشترکین ایرانسل مطرح شد ایرانسل طرحی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرد که طبق آن مشترکین ایرانسل برای هر ۶۰ ثانیه مکالمه با دیگر مشترکان ایرانسل ۴۹۹ ریال و با مشترکان دیگر شبکه ها ۷۶۰ ریال پرداخت مینمودند اما این طرح مورد موافق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار نگرفت و در نهایت با طرح تعرفه ثانیه جدید ایرانسل موافقت شد.
مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.
زفولی در گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: ایرانسل برای کلیه مشترکین فعلی و آینده خود به صورت پیش فرض طرح تعرفه ثانیه ای را مبنای محاسبه صورتحساب های خود قرار میدهد اما مشترکین به زودی از طریق یک شیوه بسیار سهل و ساده و از طریق سرویس SMS قادر خواهند بود در هر لحظه و هر زمان به دفعات طرح تعرفه مبنای شیوه صورتحساب گیری خود را انتخاب و تغییر دهند.
به گفته دزفولی ایرانسل هرگز اصراری به عرضه چنین طرح تعرفه ای نداشت ولی اصرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای محاسبه ثانیه ای تعرفه بجای محاسبه صورتحساب مشترکین بر مبنای دوره های دقیقه ای موجب عرضه این دو طرح تعرفه شد. وی تصریح کرد: صدور صورتحساب براساس دوره های دقیقه ای یکی از شیوه های مرسوم صورتحساب گیری در بین اپراتورهای مختلف دنیاست.
ظهر امروز دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.
به گفته مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه کشور ایرانسل به زودی با ارائه طرح تعرفه های جدیدی دیگری نظیر "فهرست تماس با دوستان و آشنایان" و همچنین "اعطای امتیازهای تشویقی و تخفیف های دوره ای بر اساس میزان مکالمات" امکانات بیشتری برای کاهش هزینه های استفاده از خدمات مختلف شبکه ایرانسل به مشترکین خود عرضه خواهد کرد.
مهندس دزفولی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار ایستنا با اشاره به راه اندازی شبکه ایرانسل در بیش از ۹۰ شهر کشور، اظهار امیدواری کرد تا آخر اردیبهشت ماه شهرهای بیشتری بخصوص در استانهای گلستان، اردبیل، قزوین، کرمانشاه و زنجان به شبکه تلفن همراه ایرانسل بپیوندند
arman4459
01-05-2007, 23:36
ICTna.ir - پس از هدایای نوروزی، ایرانسل یک هدیه ویژه بهاری برای مشترکین سیم کارت های اعتباری خود در نظر گرفته است.
به گزارش ایستنا از ایرانسل این هدیه، بسته های ویژه سیم کارت ایرانسل است که هر یک شامل دو سیم کارت اعتباری 64 کیلو بایتی ایرانسل و مجموعاً 10 هزار تومان شارژ اولیه است؛ بعبارت دیگر، هر یک از سیم کارت ها (بدون درنظرگیری مالیات فروش و عوارض) 5 هزار تومان شارژ اولیه دارند. متقاضیان برای تهیه این بسته ها کافی است در فاصله 12 اردیبهشت تا 11 خرداد 86 به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کرده و با پرداخت تنها 50 هزار تومان دو سیم کارت اعتباری ایرانسل دریافت نمایند.
سیم کارتهای اعتباری ایرانسل مانند سیم کارتهای دائمی، هیچ گونه محدودیت زمانی نداشته و دارای اعتبار همیشگی هستند. این سیم کارت ها به لحاظ خدماتی (بجز سرویس رومینگ بین المللی) از کلیه امکانات موجود برای سیم کارتهای دائمی از جمله سرویس های MMS و GPRS برخوردار میباشند.
لازم به ذکر است که هر یک از بسته های ویژه، شامل دو سیم کارت اعتباری بوده و این بسته ها نمی بایست به هیچ وجه باز شده باشند.
بهای سیم کارتهای اعتباری معمولی ایرانسل (یک بسته راه اندازی شامل یک عدد سیم کارت اعتباری) تغییری نکرده و همانند قبل، معادل 290 هزار ريال برای هر بسته راه اندازی است. در هر یک از این سیم کارتها 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه رایگان موجود است.
hossein-p30-f
02-05-2007, 11:28
سلام
ما که چیزی نفهمیدیم
آخرش دو تا سیم کارته یا یکیه با اعتبار بیشتر((دو تا شماره هست)):18:
هرکه فهمیده توضیح بده:19:
ایرانسل تو کلی از شهرستانهای تبریز راه اندازی شد. :10: ( آذرشهر - ایلخچی - ممقان - سهند - گوگان - اسکو - و ...) اینم نقشه اش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم تو اسکو دانشجوام دیروز وقتی موبایلم و روشن کردم دیدم نوشته ایرانسل کلی کف کردم:27: :46: تو جاده ی تیریز آذرشهر هم کلی جا آنتن میداد ولی زود قطع میشد.
سلام
ما که چیزی نفهمیدیم
آخرش دو تا سیم کارته یا یکیه با اعتبار بیشتر((دو تا شماره هست)):18:
هرکه فهمیده توضیح بده:19:
حسین جون بیا به این تاپیک جواب بگیر:46: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پیشرفت سریع ایرانسل شکی نیست
من هفته پیش سرخس بودم که شمال شرقی ترین نقطه ی ایران و دور افتاده است
با z530 گوگل رو باز کرد
hossein-p30-f
02-05-2007, 13:13
حسین جون بیا به این تاپیک جواب بگیر:46: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون
ولی من جواب نگرفتم ((چیزی در این مورد نبود))
اگه صفحه خاصی منظورته صفحه رو بگو
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران از محاسبه نرخ متوسط جديدي توسط سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي براي هزينه تماس مشتركان ارتباطات سيار و تلفن ثابت مخابرات با ايرانسل خبر داد.
"وفا غفاريان" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا احتمال داداين نرخ در جلسه آينده كميسيون تنظيم مقررات تصويب و پس از آن ابلاغ شود.
اواخر فروردينماه گذشته اعلام شد شركت مخابرات و شركت ارتباطات سيار (اپراتور اول) براي تماس با ايرانسل (اپراتور دوم) هزينه مكالمه بيش از نرخ مصوب محاسبه ميكنند، با اين توجيه كه چون سامانه تعرفه ايرانسل يكسان ( (flatاست، تشخيص داخلي يا بين شهري بودن مكالمات آن ممكن نيست.
براي نمونه نرخ مصوب هزينه هردقيقه مكالمه اپراتور اول تلفن همراه ۴۴۷ ريال است كه در ارتباط مشترك آن با ايرانسل ۷۶۰ريال محاسبه ميشود.
رييس هيات مديره شركت مخابرات در ادامه در پاسخ بهسوالي درباره تعرفه جديد مكالمه با ايرانسل، گفت " چون اين نرخ هنوز در كميسيون تنظيم مقررات مصوب نشده، بهتر است فعلا آن را اعلام نكنم".
خبرنگار از معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات پرسيد " آيا هزينه كاهش سود ناشي از يكسان بودن تعرفه ايرانسل را مشتركان تلفن ثابت مخابرات و اپراتور اول بايد بپردازند؟"
وي در پاسخ گفت: به هرحال اين مشتركان از شبكه استفاده ميكنند و بايد هزينههاي اين امر پرداخت نمايند.
غفاريان در عين حال گفت: مشكل ماهوي و مربوط بهذات موضوع است كه چگونه ارتباط دو شبكه يكي با تعرفه يكسان در كل كشور و ديگري با تعرفه منطقهاي را به هم متصل كنيم، زيرا نميدانيم مشترك شبكه داراي تعرفه يكسان در كدام منطقه شبكه ديگر قرار گرفته است.
nedayechakavak
02-05-2007, 14:48
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران از محاسبه نرخ متوسط جديدي توسط سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي براي هزينه تماس مشتركان ارتباطات سيار و تلفن ثابت مخابرات با ايرانسل خبر داد.
"وفا غفاريان" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا احتمال داداين نرخ در جلسه آينده كميسيون تنظيم مقررات تصويب و پس از آن ابلاغ شود.
اواخر فروردينماه گذشته اعلام شد شركت مخابرات و شركت ارتباطات سيار (اپراتور اول) براي تماس با ايرانسل (اپراتور دوم) هزينه مكالمه بيش از نرخ مصوب محاسبه ميكنند، با اين توجيه كه چون سامانه تعرفه ايرانسل يكسان ( (flatاست، تشخيص داخلي يا بين شهري بودن مكالمات آن ممكن نيست.
براي نمونه نرخ مصوب هزينه هردقيقه مكالمه اپراتور اول تلفن همراه ۴۴۷ ريال است كه در ارتباط مشترك آن با ايرانسل ۷۶۰ريال محاسبه ميشود.
رييس هيات مديره شركت مخابرات در ادامه در پاسخ بهسوالي درباره تعرفه جديد مكالمه با ايرانسل، گفت " چون اين نرخ هنوز در كميسيون تنظيم مقررات مصوب نشده، بهتر است فعلا آن را اعلام نكنم".
خبرنگار از معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات پرسيد " آيا هزينه كاهش سود ناشي از يكسان بودن تعرفه ايرانسل را مشتركان تلفن ثابت مخابرات و اپراتور اول بايد بپردازند؟"
وي در پاسخ گفت: به هرحال اين مشتركان از شبكه استفاده ميكنند و بايد هزينههاي اين امر پرداخت نمايند.
غفاريان در عين حال گفت: مشكل ماهوي و مربوط بهذات موضوع است كه چگونه ارتباط دو شبكه يكي با تعرفه يكسان در كل كشور و ديگري با تعرفه منطقهاي را به هم متصل كنيم، زيرا نميدانيم مشترك شبكه داراي تعرفه يكسان در كدام منطقه شبكه ديگر قرار گرفته است.
خداوكيلي كه اين سيار (912) هم شورشو دراورده ، آخه 44 كجا 76 كجا ؟ به اين كار مگن چي؟ .....:21:
بعد از 14 سال بازم بچاپيد تا ......:21:
بازم به مرام ايرانسل خودمون :46:
اميدوارم حق به حق دار برسه ، چشم حسود هم كور بشه .امين . :46:
پس نتیجه میشه گرفت که نرخ ایرانسل بهتره چون اگه بموبایل دواتی به ایرانسل زنگ بزنی باید دقیقه 760 ریال بدی البته دقیقه دولتی هم پالسی و برات کنتر بیشتری میندازه
شهر قزوین پوشش شبکه کامل شده gprs هم کار میکنه ولی مشکل SMS مثل شهر های دیگه هست که اونم مربوط به اپراتور اول که کی درست بشه خدا میونه
خبری از اهواز نشد ؟
مکالمه با خطوط دیگر دقیقه ای یا پانیه ای چند است ؟
سلام
ممنون
ولی من جواب نگرفتم ((چیزی در این مورد نبود))
اگه صفحه خاصی منظورته صفحه رو بگو
بابا منظورم اینکه بیا به او تاپیک سوالت و اونچا مطرح کن تا بهت جواب بدن:5: .
تا امرو 5 شنبه 13/2/86 توی اهواز آنتن نمیده
نمیدونید کی وصل میشه
( کیان آباد - کیان پارس )
نمیدونید کی وصل میشه
عزیز اگه تو کوچه و خیابون نشونی از BTS های جدید میبینی این یعنی ایرانسل تا چن وقت راه اندازی میشه . اگه همچین چیزایی نمی بینی یعنی فعلا راه اندازی نمی شه دیگه .
اصلا BTS جدیدی تو اهواز زدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
عزیز اگه تو کوچه و خیابون نشونی از BTS های جدید میبینی این یعنی ایرانسل تا چن وقت راه اندازی میشه . اگه همچین چیزایی نمی بینی یعنی فعلا راه اندازی نمی شه دیگه .
اصلا BTS جدیدی تو اهواز زدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
بله که زذن
اهواز که هنوز وصل نشده
س از اخطار سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبهي صورتحساب مشترکان بر اساس ثانيه مديرعامل اين شركت اعلام كرد: محاسبهي صورتحساب مشتركان ايرانسل بر اساس انتخاب آنها به دقيقه يا ثانيه انجام ميشود و اگرمشترك ايرانسل بخواهد محاسبهي كاركرد صورتحسابش بر حسب دقيقه انجام شود، براي هر دقيقه همان تعرفهي قبلي يعني 499 ريال را ميپردازد اما اگر بخواهد اين محاسبه بر حسب ثانيه انجام شود، بايد براي هر دقيقه تماس 625 ريال بپردازد.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي سرانجام تبديل بيلينگ اپراتور دوم تلفن همراه از دقيقه به ثانيه اظهار كرد: بر اساس آخرين مذاكرات با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصميم گرفته شد كه تعرفهي فلت دقيقهاي 499 ريال براي مشتركان ايرانسل حفظ شود اما اگر بخواهيم صورتحساب مشتركان ايرانسل را بر حسب ثانيه محاسبه كنيم براي هر دقيقه مكالمه بر اساس ثانيه براي مشتركان سيمكارتهاي دائمي تعرفهي دقيقهاي 625 ريال را محاسبه خواهيم كرد.
وي ادامه داد: به عبارت ديگر سيستم بيلينگ ايرانسل بر حسب انتخاب مشتركان به دقيقه يا ثانيه خواهد بود و صورت حسابهاي آنها را محاسبه خواهيم كرد.
به گفته وي در سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل تعرفه هر دقيقه تماس مشترك اگر برحسب ثانيه باشد، 852 ريال محاسبه ميشود اما اگر برحسب دقيقه تماسهاي مشترك محاسبه شود، براي هر دقيقه تماس بايد 620 ريال بپردازد.
او در پاسخ به اين پرسش كه آيا يك اپراتور ميتواند از هر دو روش دقيقه و ثانيهاي براي محاسبه صورتحساب مشتركانش استفاده كند گفت: اين امر به تاييد سازمان تنظيم مقررات رسيده و از اين رو از روز شنبه 15 ارديبهشتماه و از ساعت 8 صبح محاسبه تماسهاي مشتركان بر حسب ثانيه انجام ميشود.
وي ادامه داد: اگر مشتركان نخواهند كه محاسبه تماسآنها بر حسب ثانيه و با تعرفه 625 ريال باشد ميتوانند با ارسال يك پيام كوتاه به ايرانسل اعلام كنند كه محاسبهي تماسهاي آنها برحسب دقيقه و با تعرفهي 499 ريال باشد؛ اين امر در روزهاي آتي از طريق پيام كوتاه و تبليغات در سطح شهر به اطلاع كليهي مشتركان ايرانسل خواهد رسيد.
به گفته او مشتركاني كه معمولا تماسهاي كوتاه برقرار ميكنند و تماسشان كمتر از سه دقيقه است بهتر است محاسبه تماسهاي خود را برحسب ثانيه قرار دهند تا با پرداخت هزينهي اضافي متضرر نشوند اما مشتركاني كه تماسهاي طولانيتر دارند، بهتر از محاسبه دقيقه استفاده كنند زيرا به نفع آنها خواهد بود.
او دربارهي نرخ مكالمهي تماس از اپراتور اول به ايرانسل كه با تعرفهي بين شهري 760 ريال محاسبه ميشود گفت: سازمان تنظيم مقررات بايد در اين مورد تصميمگيري و نتيجه را اعلام كند.
او همچنين درباره تعرفهي سرويس Gprs نيز گفت: تعرفههايي كه ابتدا به سازمان تنظيم مقررات ارائه شد به ازاي هركيلو بايت داده، 60 ريال اما در نهايت تعرفهي 30 ريال را براي هر كيلو بايت داده پيشنهاد كرديم اما سازمان تنظيم مقررات تعرفهي 15 ريال را پيشنهاد كرده است، از اين رو هنوز مذاكرات نهايي براي تعرفههاي اين سرويس باقي مانده است و با توجه به اين كه تا آخر ارديبهشت ماه براي صدور قبوض مشتركان فرصت داريم تا پايان اين ماه تعرفه قطعي را اعلام خواهيم كرد.
دزفولي درباره بروز اشتباه در محاسبهي قبوض برخي مشتركان ايرانسل گفت: قبضهايي طراحي شده كه به خوبي چگونگي محاسبه كاركرد آنها را نشان ميدهد و به زودي براي مشتركان ايرانسل صادر خواهد شد از اين رو تلاش ما اين است كه ظرف دو ماه آينده مشكلات موجود در اين زمينه را برطرف كنيم.
وي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه در بيش از 90 شهر پوشش داشته و در حدود 1 ميليون 450 هزار مشترك دارد و به زودي شهرهاي جديدي را به شبكه ايرانسل اضافه خواهيم كرد.
به گفتهي وي پوشش تهران به بالاي 95 درصد رسيده و تنها در برخي از نواحي ضعف سيگنال وجود دارد اما اكثر شهرهاي اطراف تهران نيز تحت پوشش اين شبكه قرار گرفته است.
فعال نشدن شبكه راديويي تلفن همراه ايرانسل، موجب نارضايتي دارندگان سيم كارت تلفن همراه ايرانسل در اهواز شده است.
شبكه راديويي تلفن دائمي ايرانسل كه بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود همچنان غيرفعال است.
تا كنون حدود دو هزار سيم كارت تلفن همراه توسط ايرانسل در اهواز توزيع شده بدون آنكه مشتركان بتوانند خدمات مطلوب دريافت كنند و سه هزار متقاضي نيز منتظر دريافت سيم كارت خود هستند.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز در گفت و گو با ايرنا عمدهترين مشكل موجود در اين زمينه را بوجود آمدن مشكلاتي در ارتباط با دستگاههاي ديگر از جمله شهرداري، شركت مخابرات و فرمانداري اهواز عنوان كرد.
"يوسف نيسي" افزود: تمام آنتنهاي شبكه راديويي ايرانسل نصب شده و آماده راهاندازي است و هياتي از طرف شركت ايرانسل در تهران براي فعالسازي اين شبكه عازم اهواز است.
وي ادامه داد: اين هيات قرار است مشكلات موجود را بررسي كرده و براي رفع آنها مذاكراتي با مسولان استان داشته باشند.
نيسي افزود: طبق برنامهريزي انجام شده بناست پس از فعالسازي شبكه ايرانسل در اهواز، ۸۰درصد شهرهاي استان از خدمات اين اپراتور بهرهمند شوند.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز اضافه كرد: از ۱۱خرداد تا ۹ مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار ميگيرند.
نيسي ادامه داد: شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
وي، تحقق اين امر را نيازمند فعالسازي شبكه در اهواز دانست و خاطر نشان كرد: آنتنهاي دزفول، آبادان و خرمشهر نصب شده كه بلافاصله پس از فعال شدن شبكه راديويي اهواز راهاندازي خواهند شد.
تاكنون حدود پنج هزار نفر در اهواز براي دريافت سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كردهاند.
ايرانسل تاكنون حدود ۵۰۰هزار سيمكارت دايمي در سطح كشور واگذار كرده و قرار بود تا پايان سال ۸۵بيش از ۲۷۰شهرستان را زير پوشش قرار دهد كه اين موضوع به بعد از فروردين ۸۶موكول شد
emprator_kochak
03-05-2007, 16:16
دمت گرم امیدوارمون کردی، میگم آنتن ها تو اهواز کاملاً نسب شده با سیم کشی هستن و فقط مونده سویچ بخورند؟
نمیدونید کی وصل میشه
توی اهواز وصل شده ولی نه همه جا
دوستم که توی تاکسی سرویس کار میکنه بعضی ها که
زنگ میزنن شماره ایرانسل میفته
یکی دیگه از دوستام که تعمیرکاره موبایله میگه الان توی
باهنر خط میده
خودم هم که توی پاداد هستم هر روز تست میکنم تا حالا که نداده
ولی خداییش با تعرفه های جدید دیگه ایرانسل نمی ارزه
من که تا شبکش جا افتاد میفروشمش. نخواستم ایرانسلو
دمت گرم امیدوارمون کردی، میگم آنتن ها تو اهواز کاملاً نسب شده با سیم کشی هستن و فقط مونده سویچ بخورند؟
ای ول بابا پس کارتون حله مبارکه بهتون تبریک میگم.فکر کنم تا 1هفته حله حل میشه.:46:
asire_eshgh
03-05-2007, 17:25
کازرون کی وصل میشه؟؟؟؟؟؟
hajHasan
03-05-2007, 19:09
امروز تو متروی تهران بودم . مثل قبل آنتن نمیداد. در صورتیکه ایرانسل گفته بود تا آخر فروردین آنتن دهی میشه اینجا.
چیز عجیبی که دیدم , تبلیغات زیاد ایرانسل در ایستگاههای مترو بود. همونجاهایی که اصلا آنتن نمیده !
کاشکی پول تبلیغاتو , خرج توسعه شبکشون می کردند.
TheMohammad
03-05-2007, 20:36
امروز تو متروی تهران بودم . مثل قبل آنتن نمیداد. در صورتیکه ایرانسل گفته بود تا آخر فروردین آنتن دهی میشه اینجا.
چیز عجیبی که دیدم , تبلیغات زیاد ایرانسل در ایستگاههای مترو بود. همونجاهایی که اصلا آنتن نمیده !
کاشکی پول تبلیغاتو , خرج توسعه شبکشون می کردند.
فکر کنم اینا انقدری پول دارن که به هر دوتاش برسه !
Maziar_69
03-05-2007, 20:45
باهنر خط میده
خب میتونی دقیقه ای برداری مثل قبل .
اهواز کی بطور کامل وصل میشه ؟
کازرون کی وصل میشه؟؟؟؟؟؟
آنتن هاشو وصل کردن فکر کنم تا ماه دیگه وصل بشه
Clickrast
03-05-2007, 22:14
nasa294 جان در مورد اصفهان بگو !
تعرفه تمامي مشتركين ايرانسل از روز شنبه ۱۵ارديبهشت ماه، از "دقيقهاي" به تعرفه "پايه ثانيهاي" تغيير داده ميشود.
به گزارش روز پنجشنبه ايرنا به نقل از اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل)، از روز ۱۵ارديبهشت، تمامي سيمكارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل با تعرفه "پايه ثانيهاي" تحويل مشتركين داده ميشود.
همچنين سيمكارت مشتركين كنوني ايرانسل نيز كه تا به حال با "پايه دقيقهاي" تنظيم شده بود، به طور خودكار به "پايه ثانيهاي" تغيير داده ميشود.
تغيير مذكور توسط شركت ايرانسل بطور خودكار و رايگان صورت ميگيرد ولي مشتركين اين امكان را دارند كه طرح تعرفه "ثانيهاي" تنظيم شده را به طرح "دقيقهاي" بازگردانند.
نرخ تعرفههاي دقيقهاي و ثانيهاي ايرانسل به شرح زير است: نرخ مكالمات "سيمكارتهاي دائمي" ثانيهاي، هر ثانيه ۱۰/۴۱ريال و هر دقيقه ۶۲۵ ريال بوده و سيم كارتهاي دايمي دقيقهاي، ۴۹۹ريال است.
نرخ مكالمات "سيمكارتهاي اعتباري" ايرانسل پايه ثانيهاي، هر ثانيه ۱۴/۲ريال است كه يك دقيقه مكالمه آن ۸۵۲ريال ميشود.
تعرفه هر دقيقه مكالمه سيمكارتهاي اعتباري پايه دقيقهاي، ۶۲۰ريال است.
به گزارش ايرنا، در تعرفه "پايه ثانيهاي"، مدت زمان مكالمه دقيقا برابر با تعداد ثانيههاي مكالمه ثبت ميشود و در تعرفه "پايه دقيقهاي" مدت مكالمه بر حسب يك دقيقه محاسبه ميشود، بنابراين در صورتي كه مكالمه پيش از كامل شدن يك دقيقه به پايان برسد، كل واحد يك دقيقه منظور ميشود.
با توجه به نرخهاي پيش بيني شده، تعرفه "ثانيهاي" مناسب مشتركيني است كه معمولا مدت زمان مكالماتشان كوتاه و تعرفه "دقيقهاي" نيز مناسب مكالمات حدودا ۲/۵دقيقهاي يا طولانيتر است.
علاقهمندان ميتوانند براي اطلاع از جزئيات طرحهاي مختلف تعرفه، شرايط و چگونگي تغيير طرح تعرفه به فروشندگان مجاز ايرانسل و يا به سايت اينترنتي ايرانسل به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مراجعه كنند.
ناسا جون به نظر شما دقیقه ای بهتره یا ثانیه ای ؟
اهواز ؟
باهنر خط میده
باهنر امتحان کردم خط نمیداد
به غیر از باهنر جای دیگه خط نمیده ؟
hajHasan
04-05-2007, 19:30
فکر کنم اینا انقدری پول دارن که به هر دوتاش برسه !
فکر نمی کنم که نصب آنتن در تعدادی محدودی ایستگاه , اونقدر وقت گیر باشه یا احتیاج به محاسبات سنگین مهندسی داشته باشه.
aram_nfs
04-05-2007, 20:19
قرار بود توی این تاپیک در مورد مناطق تحت پوشش صحبت کنیم چی شد بحث کشیده شد به این ور و اون ور
حالا...... پوشش: شهرهای اطراف تبریز اعم از اسکو، خسروشهر، آذر شهر و سهند هم به جمع ایرانسلی ها پیوستند. البته بستان آباد خیلی وقته که تحت پوشش قرار گرفته.
واقعا این شهر ما یعنی تبریز از لحاظ زیرساخت های مخابراتی خیلی پیشرفته هست:8: :27:
قرار بود توی این تاپیک در مورد مناطق تحت پوشش صحبت کنیم چی شد بحث کشیده شد به این ور و اون ور
حالا...... پوشش: شهرهای اطراف تبریز اعم از اسکو، خسروشهر، آذر شهر و سهند هم به جمع ایرانسلی ها پیوستند. البته بستان آباد خیلی وقته که تحت پوشش قرار گرفته.
واقعا این شهر ما یعنی تبریز از لحاظ زیرساخت های مخابراتی خیلی پیشرفته هست:8: :27:
منم به جز اینا چندتام اضافه میکنم . خسروشهر که خودش نیس روستاهای اطرافش هست . ایلخچی - گوگان و جند تا شهر دیگم اظافه شدن.:10:
هنوز توی یزد که راه اندازی نشده!
منبع چی بود؟
ولی حالا یکی بگه این ایرانسل بلاخره کی افتتاح میشه اونم توی یزد؟
بالاخره اهواز کی وصل میشه ؟
مديرعامل ايرانسل گفت: تاپايان امسال ۲۵۰شهر كشور زير پوشش اپراتور دوم قرار ميگيرد.
به گزارش روز شنبه روابط عمومي استانداري اردبيل، عليرضا دزفولي در ديدار با استاندار اردبيل افزود: از زمان آغازفروش سيم كارت ايرانسل از پاييز پارسال تاكنون ۱/۵ميليون نفر مشترك به اين اپراتور پيوستهاند.
وي با بيان اين كه بخشي از درآمدهاي اين شركت بابت خريد فركانس، ماليات و نظاير آن به حساب دولت واريز ميشود، خاطرنشان كرد:ايرانسل درطول يك سال قريب به ۱۰هزار شغل جديد در كشور ايجاد كرده است.
وي گفت: هماكنون شبكه ايرانسل در شهرهاي اردبيل، گرمي و مشگين شهر فعال است و تلاش ميكنيم بزودي شهرهاي خلخال، پارس آباد، بيلهسوار و نمين هم تحت پوشش اين شبكه درآيند.
دزفولي افزود: راهاندازي شبكه در شهرهاي كوثر و نير به دليل پايين بودن جمعيت از توجيه اقتصادي برخوردار نيست، ولي در صورت استقبال مردم براي خريداري سيم كارت در اين خصوص هم اقدام خواهند شد.
به گزارش ايرنا استاندار اردبيل هم در اين جلسه گفت: توسعه ارتباطات از نيازهاي اساسي استان است و در اين راستا شركت ايرانسل بايد پوشش اپراتور دوم تلفن همراه را در اين استان توسعه دهد.
علي نيكزاد افزود: اگر چه درحال حاضر حداقل ۴۰۰هزار شماره تلفن ثابت و ۱۸۰هزار قطعه سيم كارت دولتي در اقصي نقاط استان فعال است و حدود ۹۰درصد جادههاي بين شهري استان تحت پوشش اپراتور اول ميباشد، ليكن موقعيت خاص توريستي و مسافرت حدود سه ميليون نفر گردشگر از اقصي نقاط ايران وجهان به منطقه ايجاب ميكند تا پوشش ايرانسل در اين استان تقويت شود.
استاندار اردبيل باابراز خوشوقتي از فعال بودن شبكه ايرانسل در شهرهاي اردبيل، گرمي و مشگين شهر تصريح كرد: شركت مخابرات و شهرداريهاي استان براي تكميل پوشش اين اپراتور درديگر مناطق استان آماده همكاري لازم هستند.
نيكزاد همچنين بر استفاده از پيمانكاران و نيروهاي بومي در اجراي اين طرح در استان اردبيل و فراهمآوردن زمينه رومينگ تلفنهاي سيار روستايي و شبكه ايرانسل تاكيد كرد
مدير عامل ايرانسل گفت صورتحساب مكالمه مشتركان اين اپراتور از ۱۵ ارديبهشت (فردا) بصورت ثانيهاي و بهازاي ۱۰/۴۱ريال ( ۶۲۵ريال در دقيقه) ريال براي سيمكارتهاي دائمي و ۱۴/۲ريال ( ۸۵۲ريال در دقيقه) براي سيم- كارتهاي اعتباري محاسبه ميشود.
"عليرضا قلمبر دزفولي"روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه ارتباطات ايرنا افزود كه محاسبه دقيقهاي صورتحساب مكالمات برحسب دقيقهاي ۴۹۹ريال براي سيمكارت دائمي و ۶۲۰ريال براي سيمكارت اعتباري، براي مشتركاني كه مايلند همچنان بدين شيوه هزينه كاركرد خود را بپردارند، باقي خواهد ماند.
به گفته دزفولي، مشتركان ميتوانند با شمارهگيري يك كد خاص انتخاب محاسبه ثانيهاي و با گرفتن كد خاص ديگري ماندن بر شيوه محاسبه دقيقهاي را اعلام كنند و اين شمارهها از فردا رسما در روزنامهها آگهي خواهد شد.
وي در ادامه افزود كه براي كساني كه معمولا طول مكالماتشان كوتاه است بهتر است از تعرفه ثانيهاي استفاده كنند و كساني كه معمولا بيش از دو دقيقه مكالمه ميكنند شيوه محاسبه دقيقهاي براي آنها مقرون به صرفهتر است.
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي سهشنبه گذشته اعلام كرده بود كه صورتحساب مكالمات مشتركان ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه، از اين پس بصورت ثانيهاي محاسبه خواهد شد اما به ميزان اين تعرفه ثانيهاي و جزييات توافق بين خود و ايرانسل اشارهاي نكرده بود.
دزفولي در ادامه گفت: تعرفهاي را كه ما در اسفندماه به تنظيم مقررات ارائه داده بوديم، مشابه با تعرفه ارتباطات سيار (اپراتور اول) بود كه آن تصويب نشد و روي روش جديد توافق شد.
وي همچنين گفت كه تعرفههاي جديد ثانيهاي ايرانسل چون در همه كشور يكسان است و در قياس با تعرفههاي اپراتور اول تلفن همراه كه تعرفههاي بين شهري دارد و هزينه جابجايي نيز به آن افزوده ميشود، بهصرفهتر است.
مدير عامل ايرانسل درباره تعرفه gprs(اتصال به اينترنت) گفت: بر روي روش جديدي كه عملا منجر به كاهش تعرفه و تشويق بيشتر مشتركان به استفاده از آن باشد كار ميكنيم و فكر ميكنم آن را ظرف يك يا دو هفته آينده اعلام كنيم .
ايرانسل به گفته دزفولي، هم اكنون بيش از ۹۰شهر كشور را زير پوشش و در حدود يك ميليون ۴۵۰هزار مشترك دارد.
اين روزها و پس از اعلام شركت ايرانسل مبني بر اينكه محاسبهي صورتحساب مشتركان اين اپراتور بر اساس انتخاب آنها به دقيقه يا ثانيه انجام ميشود و چنانچه محاسبهي كاركرد صورتحساب وي بر حسب ثانيه انجام شود، بايد براي هر دقيقه تماس 625 ريال بپردازد؛ تقاضا براي فروش اين سيمكارتها در بازار افزايش يافته است و خريد اين سيمكارت در بازار با كاهش رو به رو شده است.
افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن فروشندگان سيمكارت گوشي و لوازم جانبي - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ايرانسل به سرعت و در زماني وارد بازار شد كه حتي بحث توسعه شبكه و ميزان پوشش دهي آن كامل نشده بود به عنوان مثال حتي در تهران در حدود 50 درصد پوششدهي داشتيم بنابراين بايد گفت كه زمان واگذاري اين سيمكارتها در بازار بسيار زود انجام شد.
وي ادامه داد: بسياري از صاحبنظران نيز معتقدند كه زمان واگذاري اين سيمكارتها مناسب نبود و از طرفي مشتركان نيز آگاهي كاملي در مورد آنها نداشتند و در حقيقت ميتوان گفت شفاف سازي كامل و صد در صدي براي اين سيمكارتها صورت نگرفت.
وي با تاكيد بر اين كه نرخ ميزان مكالمات طبيعتا براي هر مشتركي مهم و قابل توجه است، گفت: در روزهاي اخير نيز به دليل افزايش نرخ مكالمات ايرانسل كه از ابتدا به مردم اطلاع رساني نشده بود، مردم به فروش سيمكارتهاي ايرانسل خود اقدام كردند و خريدي براي اين سيمكارتها نيز صورت نميگيرد.
وي اعلام دقيق نرخ مكالمات را از مهمترين فاكتورهايي برشمرد كه بايد در ابتداي ارايهي هر سيمكارتي به آن توجه شود و اطلاعرساني دقيق و شفاف در اين زمينه را از مواردي دانست كه بايد از ابتدا به آن توجه ميشد.
به گزارش ايسنا بر اساس اظهارات مدير يكي از نمايندگيهاي فروش ايرانسل متاسفانه تبليغات براي اين نوع سيمكارتها مثل مكالمهي رايگان، سرويس Gprs و مواردي از اين قبيل در ابتدا هجوم متقاضيان را براي خريد ايرانسل افزايش داد و اين در حالي است كه متاسفانه در حال حاضر خريدي براي اين سيم كارتها وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار ميدهند.
مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نميتوان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعيهاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس ميگويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نميشود.
وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفههاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعدههاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمهها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است
ShahabSAMSUNG
05-05-2007, 22:27
چه حالی دادی با این دو تا پست
خبری از شهرهای جدید نشد ؟
( اهواز ، یزد ، سمنان ، ... )
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار ميدهند.
مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نميتوان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعيهاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس ميگويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نميشود.
وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفههاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعدههاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمهها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است
ایرانسل فقط بلده دهات وصل کنه
emprator_kochak
06-05-2007, 00:17
ناسا خبری از اهواز نشد؟
دزفول رو که گرفتن بهش دارن آنتن نسب میکنن ...
یه خبر خوش برای اهوازی ها
بالاخره بعد از ماهها انتظار اهواز هم به شبکه ایرانسل پیوست
توی کیان آباد و کیانپارس و قسمتی از مرکز شهر را خبر دارم که وصل شده بقیشو خبر ندارم
من خودم کیان آباد هستم داره آنتن میده علامت Gprs هم اومده
توی کیان آباد و کیانپارس و قسمتی از مرکز شهر را خبر دارم که وصل شده بقیشو خبر ندارم
16/2/86
emprator_kochak
06-05-2007, 13:23
16/2/86
وضعیت شبکش چطوریه؟؟
masoudboy
06-05-2007, 13:53
توی اصفهان دارند کم کم BTS ها را که نصب کردند وصل می کنند ولی این ایرانسل هر روز یک ایراد پیدا می کنه از دیروز تا حالا Sms که می فرستم پیغام تحویل را نمی ده در حالی که sms میرسه حتی وقتی به خود ایرانسل Sms میزنم .
توی اصفهان دارند کم کم BTS ها را که نصب کردند وصل می کنند ولی این ایرانسل هر روز یک ایراد پیدا می کنه از دیروز تا حالا Sms که می فرستم پیغام تحویل را نمی ده در حالی که sms میرسه حتی وقتی به خود ایرانسل Sms میزنم .
ایول پس بهتون تبریک میگم:11:
گیر نده دیگه هنوز شبکه رسمی راه اندازی نشده که داری خرده میگیری:13:
از این ایرادها پیش میاد زودم حل میشه:10:
وضعیت شبکش چطوریه؟؟
فعلاً که تعریفی نداره
فعلاً خیلی ضعیفه داخل ساختمان که میام شبکه کامل قطع میشه ولی توی حیاط 2 یا 3 خط آنتن میده
از تلفن ثابت هم هرچقدر شماره را میگیرم بوق اشغال میزنه
شما کجا زندگی میکنید emprator_kochak ؟
emprator_kochak
06-05-2007, 16:33
فعلاً که تعریفی نداره
فعلاً خیلی ضعیفه داخل ساختمان که میام شبکه کامل قطع میشه ولی توی حیاط 2 یا 3 خط آنتن میده
از تلفن ثابت هم هرچقدر شماره را میگیرم بوق اشغال میزنه
شما کجا زندگی میکنید emprator_kochak ؟
ما اندیمشکیم...
دزفول و اندیمشک دارن bts میزنن با چه سرعتی فکر کنم تا یه ماه دیگه خوزستان 70 درصد بره زیر پوشش..! :5:
ما اندیمشکیم...
دزفول و اندیمشک دارن bts میزنن با چه سرعتی فکر کنم تا یه ماه دیگه خوزستان 70 درصد بره زیر پوشش..! :5:
مبارکه:5: :20: :31:
جاده تبریز - آذرشهر با چه سرعتی دارن دکل میزنن:10:
ای ول ایرانسل:46:
رييسكميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: افزايش نرخ مكالمات ايرانسل سبب كاهش استقبال مردم از اين اپراتور ميشود.
"رمضانعلي صادقزاده" روز يكشنبه در گفتوگو با خبرنگار آيتي ايرنا در خصوص افزايش تعرفه مكالمات سيم كارتهاي دايمي و اعتباري ايرانسل اظهار داشت: طبق قراردادي كه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وجود دارد، تعرفه اين اپراتور (ايرانسل) ميتواند حداكثر ۲۰درصد بيشتر از تعرفههاي اپراتور اول باشد.
از روز شنبه ۱۵ارديبهشت تعرفههاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه تغيير داده شده و افزايش نيز يافته است.
رييس كميته مخابرات مجلس همچنين درخصوص كنترل mmsها (پيامهاي كوتاه تصويري و صوتي تلفن همراه) گفت: mmsو smsرابطه تلفني بين دو طرف است بنابراين همانطور كه مكالمات به عنوان حريم خصوصي مطرح است و تنها به حكم قضايي قابل شنود است، mmsنيز همينطور بوده و جز مصاديق شنود مكالمات ميباشد.
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: سيستمي وجود دارد كه سيم كارتهايي كه نميخواهند پيامهاي غير اخلاقي از طريق mmsبرايشان ارسال شود، تقاضاي آن را كرده و از ارسال اين پيامها به سيمكارت وي جلوگيري ميشود.
به اعتقاد وي، اقدام به اين كار بهتر از اين است كه محتواي "اماماس" ها كنترل شود.
صادقزاده در خصوص طرح تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت:
تاكنون چنين طرحي در مجلس مطرح نشده است.
به گفته وي، اگربخواهد چنين كميسيوني در مجلس تشكيل شود نياز به مصوبه مجلس است
"وحيد صدوقي" مديرعامل شركت ارتباطات سیار
دليل محاسبه ۷۶۰ريال در دقيقه براي تماس از اپراتور نخست با مشتركين تلفن همراه ايرانسل را ابلاغ نشدن نرخ اين مكالمات بهشركت ارتباطات سيار اعلام كرد.
وي گفت اين در حالي است كه تعرفه مكالمه با ايرانسل در سراسر كشور يكسان و حدود ۹۰درصد ارتباطات با آن در شهرستانهاست.
مدير عامل شركت ارتباطات سيار در زمينه علت عملي نشدن استفاده مشترك سه اپراتور از پايگاههاي "بي تي اس" يكديگر، گفت: قرار شد شركتي بين اين اپراتورها و شهرداري تاسيس شود و بههمه خدمات ارايه دهد.
وي گفت شركت ارتباطات سيار دو ماه پيش نماينده خود را بهسازمان تنظيم مقررات معرفي كرده است ، ولي ظاهرا دو اپراتور ديگر در اين زمينه اقدام نكردهاند.
خبرنگاري از صدوقي پرسيد " چرا حدود سه سال است هزينه ۱۰هزار ريالي را براي خدمات نمايشگر در قبوض مشتركان اعمال ميكنيد، در حاليكه اين خدمت چنين هزينهاي ندارد؟"
وي پاسخ داد: اين نرخ مصوب است و بررسي ميكنيم تا اين قيمت را كاهش دهيم.
پس از اقدام شركت ايرانسل مبني بر افزايش تعرفهي مكالمات اين اپراتور، تقاضا براي فروش اين سيمكارتها در بازار افزايش يافته و خريد اين سيمكارت در بازار با كاهش رو به رو شده است؛ روندي كه به كاهش قيمتهاي خريد و فروش سيمكارتهاي اپراتور دوم تلفن همراه نيز انجاميده است. اگرچه افزايش تعرفهها طبق گفتهي معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، براساس قانون و مصوبهي شوراي اقتصاد انجام شده است، اما به عقيدهي كارشناسان، اين تغيير قيمت درحاليكه تنها چند ماه از آغاز فروش اين سيمكارتها گذشته است، به روند اعتمادسازي آن لطمه زده و نيز به مفهوم اطلاعرساني شفاف لطمه وارد كرده است.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس قانون و مصوبهي شوراي اقتصاد، اپراتور دوم تلفن همراه ميتواند تعرفهي مكالمات مشتركانش را تا 20 درصد بالاتر از تعرفهي دولتي در نظر بگيرد.
اعلام دقيق نرخ مكالمات طبيعتا براي هر مشتركي مهم و قابل توجه است و از موضوعات مهمي است كه بايد براي خريد هر نوع سيمكارت به آن توجه شود، اما مشتركان ايرانسل با وجودي كه در ابتداي آغاز به كار اين اپراتور در برخي مصاحبهها احتمال اين افزايش تعرفه اعلام شده بود، در جريان كامل اين مساله قرار نگرفته بودند و بحث افزايش 20 درصدي نرخ مكالمات در سيمكارتهاي ايرانسل نيز در قانون و مصوبهي شوراي اقتصاد، به زمان افزايش پوششدهي اين اپراتور موكول شده بود.
افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن فروشندگان سيمكارت گوشي و لوازم جانبي - در گفتوگو با ايسنا در اينباره گفت: ايرانسل به سرعت و در زماني وارد بازار شد كه حتي بحث توسعه شبكه و ميزان پوشش دهي آن كامل نشده بود؛ به عنوان مثال حتي در تهران در حدود 50 درصد پوششدهي داشتيم. بنابراين، بايد گفت كه زمان واگذاري اين سيمكارتها در بازار بسيار زود انجام شد.
اما لطفالله سبوحي - معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اين كه تعرفهي موثر مخابرات 521 ريال بوده و افزايش 20 درصدي تعرفههاي ايرانسل بر اساس اين رقم اعمال شده است، گفت: ايرانسل در ابتداي كار خود به دليل آن كه فقط سه شهر را تحت پوشش قرار داده بود، نميتوانست افزايشي در تعرفههاي خود داشته باشد؛ اما براساس قانون افزايش براي سيم كارتهاي اعتباري ايرانسل تا سقف 937 ريال و براي سيمكارتهاي دائمي ايرانسل تا سقف 625 ريال عنوان شد كه ايرانسل تعرفهي مكالمات خود را در سيم كارتهاي اعتباري 852 ريال و در سيمكارتهاي دائمي 625 ريال اعلام كرد.
وي دربارهي اين كه اين افزايش به اعتراض بسياري از مشتركان ايرانسل منجر شده است، گفت: ايرانسل بايد به دقت اين كار را انجام ميداد و بايد اطلاعرساني درستي نيز در اين زمينه انجام دهد تا بتواند بازار خود را حفظ كند.
او با تاكيد بر اينكه اين افزايش تصميم سازمان نبوده، بلكه فقط محدودهي قانوني به ايرانسل اعلام شده بود، گفت: ايرانسل در چارچوب قانون و پروانه اين افزايش را اعمال كرد و البته مشتركاني كه تمايل به دقيقهيي محاسبه شدن مكالمات خود دارند، ميتوانند كتبا نظر خود را به ايرانسل اعلام كنند تا همان تعرفه 499 ريال براي آنها اعمال شود و در اين روش طبيعتا كساني كه مكالمات طولانيتري دارند، بهتر است كه مكالماتشان بر اساس دقيقه محاسبه شود.
معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ياد آور شد: قرار است جزييات و روشهاي اعمال اين موضوع كه توسط ايرانسل به سازمان اعلام شده مورد بررسي قرار بگيرد.
سبوحي همچنين در مورد بحث تعرفهي Gprs ايرانسل گفت: در حال حاضر تعرفهي 15 ريال براي استفاده از اين سرويس اعلام شده كه اين رقم در مقايسه با نرخ مكالمات و سرويسهاي مشابه كه در ديگر كشورها استفاده ميشود، تعيين شد؛ اما ايرانسل اين مبلغ را قبول ندارد؛ در اين زمينه، جلساتي را با ايرانسل داشتيم و در اين جلسات بعد از بحث و بررسي، تعرفه نهايي را اعلام خواهيم كرد.
به هر حال، همين حالا كه روزنامههاي مختلف را ورق بزنيد، آكنده از آگهيهاي تبليغي زردرنگي هستند كه همهگونه امتياز محصول خود را به مشتري اعلام ميكنند؛ غير از ... و ... و ...!
دوستان چند شهر تقریبا کار شبکشون تموم شده و زیر آزمایشه که طی هفته آینده اسمامیشون اعلام میشه تعرفه های جدید رو هم می تونید از لینک زیر ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم ایرانسل با این شیوه ای که جلو میره مشتری هاشو زده نکنه :13:
دوستان چند شهر تقریبا کار شبکشون تموم شده و زیر آزمایشه که طی هفته آینده اسمامیشون اعلام میشه تعرفه های جدید رو هم می تونید از لینک زیر ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13:
اسم شهرها رو میشه بگی ؟
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: نمايندهي شركت ايرانسل براي ايجاد شركتي در رابطه با طرح استفادهي مشاع اپراتورها از آنتنهاي Bts تلفن همراه كه به اين منظور تشكيل خواهد شد، هنوز معرفي نشده و سازمان در انتظار معرفي اين نماينده است.
علي ناديپور در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي آخرين وضعيت طرح استفادهي مشاع اپراتورها از آنتنهاي Bts تلفن همراه به منظور استفادهي بهينه از فضا و براي ايجاد نمايي بهتر، اظهار كرد: اين شركت با نظارت سازمان تنظيم مقررات تشكيل ميشود كه در آن نمايندگاني از شهرداري، يك نفر به نمايندگي از شركت ارتباطات سيار (اپراتور اول) و يك نفر از اپراتور دوم تلفن همراه و يك نفر از تاليا وجود خواهد داشت كه در حال برگزاري جلسات متعددي در اين رابطه هستيم و تا امروز نيز نمايندگيهاي شركت ارتباطات سيار، تاليا و شهرداري معرفي شده است.
وي افزود: اين شركت قرار است در خصوص سايتهاي مشترك مربوط به اپراتورها سرمايهگذاري و سايتها را با توجه به فضاي مورد نياز اپراتورها تاسيس كند و از هر اپراتوري كه تقاضاي استفاده از فضا، دكل، برق و يا امكانات ديگر را داشته باشد، اجارهي مورد نظر را دريافت كند.
بنا بر اعلام اين شركت متشكل از سرمايهي 49 درصدي شركت سرمايهي شهر وابسته به شهرداري، 17 درصد سرمايه متعلق به ايرانسل، 17 درصد براي تاليا و 17 درصد نيز براي شركت ارتباطات سيار است.
arman4459
11-05-2007, 02:38
امیدوارم ایرانسل با این شیوه ای که جلو میره مشتری هاشو زده نکنه :13:
ناسا جون تو این شهرهای جدید خبری از سمنان هست یا نه
emprator_kochak
12-05-2007, 10:31
از اهواز خبری نشد؟
شهرهای جدید اعلام نشدند ؟
( اهواز ، یزد ، ... )
شهرهای جدید اعلام نشدند ؟
( اهواز ، یزد ، ... )
اهواز که وصل شده دیگه !!!
من خودم تست کردم
الان من توی پاداد هستم که فول آنتن
میده و بدون مشکل میگره
من با خط mci توی خونه عمرا نمیتونم تماس بگیرم
و باید برم تو کوچه که خط بده بعدشم اونقدر پارازیت داره که از مکالمه هیچی
نمی فهمم ولی دمش گرم ایرانسل حتی توی خونه هم آنتنش فوله و کیفیتش
در حد خدا!!!!!!!!!! خدا نگرش داره!!!!!!!!!!!!!!
من توی پاداد ، نادری ، گلستان ، پردیس تست کردم خط میده
ولی توی کورش و زیتون و اون طرفها تا چند روز پیش خط نمیداد
بقیه جاها رو هم نمیدونم ولی فکر کنم بیشتر جاها وصله.
ايرانسل در اهواز در كوي نفت - شهرك نفت - با هنر - 4 شير هم يه هفته است كه آنتن ميده اما خيلي خوب نيست آنتن دهيش.
بعد از ارسال اس ام اس براي سرويس كنترل حساب اينترنتي چقدر طول ميكشه تا يوزر و پسوورد اس ام اس كنه؟
emprator_kochak
14-05-2007, 13:27
ايرانسل در اهواز در كوي نفت - شهرك نفت - با هنر - 4 شير هم يه هفته است كه آنتن ميده اما خيلي خوب نيست آنتن دهيش.
بعد از ارسال اس ام اس براي سرويس كنترل حساب اينترنتي چقدر طول ميكشه تا يوزر و پسوورد اس ام اس كنه؟
میگن یکی دو هفته اما خدا میدونه کی میاد شاید زودتر یا شاید هم دیراتر!
ایرانسل در اهواز در کیان آباد ، کیانپارس ، جاده ساحلی ، فرهنگشهر ، باهنر ، گلستان ، 4شیر ، کیان ، عامری ، نادری ، طالقانی ، امام ، خشایار ، لشکر ، بقائی ، پاداد ، پردیس ، شهرک نفت ، کوی نفت ، امانیه آنتن میده
رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران گفت: تعرفهاي به عنوان نرخ موثر محاسبه شده و به كميسيون تنظيم مقررات اعلام شده است كه در صورت تصويب، نرخ مكالمات تماس از اپراتور اول به ايرانسل بر اساس تعرفهي مورد نظر محاسبه خواهد شد.
وفا غفاريان در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي سرانجام محاسبهي تعرفهي مكالمات مشتركان اپراتور اول تلفن همراه در تماس با مشتركان ايرانسل كه قرار بود نرخ متوسطي در اين زمينه مورد توافق قرار بگيرد و جايگزين تعرفهي بين شهري 760 ريال شود، اظهار كرد: اين تعرفه، 625 ريال معادل نرخ ثانيهيي تماس از ايرانسل است، به نظر ميآيد با توجه به كار كارشناسي كه در اين زمينه انجام شده به زودي در كميسيون تنظيم مقررات تصويب و ابلاغ شود.
او در پاسخ به اين سوال كه آيا برنامهاي براي بازگرداندن اضافه پرداخت مشتركان اپراتور اول كه در طي اين مدت با مشتركان ايرانسل تماس برقرار كردهاند و براي آنها نرخ بين شهري محاسبه شده است، داريد، گفت: امكان محاسبهي نرخ مكالمات مشتركان اپراتور اول به ايرانسل را نداريم كه بتوانيم تشخيص دهيم كدام يك از مشتركان تماسهاي شهري داشتهاند و كدام يك ارتباط بين شهري برقرار كردهاند تا اضافه پرداخت تماسهاي آنها را پس بدهيم، چرا كه اگر ميتوانستيم تفاوت شهري و بين شهري را تشخيص دهيم ديگر به مشكل برنميخوريم كه بخواهيم تمام مكالمات را بين شهري در نظر بگيريم.
emprator_kochak
14-05-2007, 23:29
ایرانسل در اهواز در کیان آباد ، کیانپارس ، جاده ساحلی ، فرهنگشهر ، باهنر ، گلستان ، 4شیر ، کیان ، عامری ، نادری ، طالقانی ، امام ، خشایار ، لشکر ، بقائی ، پاداد ، پردیس ، شهرک نفت ، کوی نفت ، امانیه آنتن میده
نگفتن کی کامل میشه؟
pesartala2001
15-05-2007, 02:05
فعلا بعد از يك ماه پوشش عالي درساوه 2 روز هست كه فقط زده تماس اضطراري
saeedmaxxx
15-05-2007, 13:42
سلام عزیزان
من
saeedmaxxx
15-05-2007, 13:47
سلام عزیزان
من از همو روزهای اول ایرانسل دارم
تو تبریز زندگی میکنم
شهرهای اطراف تبریز رو خیلی خوب داره پوشش میده
اهر-اذزشهر-اسکو-سهند-مثل اینکه مرند و صوفیان هم داره خط میده
تنها مشکلی ایرانسل واسه خودش بوجود اورد مساله تعرفه هست
با این کار خیلی ها رو از خودش زده کرد
saeedmaxxx
15-05-2007, 15:22
سلام من توی تبریز زندگی میکنم از اولش هم ایرانسل دارم
شهرهای اطراف تبریز رو خیلی خوب پوشش میده
فقط ایرانسل با این افزایش تعرفه خودشو پیش خیلی ها منفور کرد
شهرهای اسکو اذر شهر سهند وبنظر میرسه مرند وصوفیان هم خط میدن
saeedmaxxx
15-05-2007, 20:28
albate to ahar ham khat mide
vahid_mota
16-05-2007, 00:36
الان یه مدتیه که سایتش دیگه شهر های تحت پوشش رو به روز نمیکنه وآدم نمیدونه چه شهر هایی هستن شما میدونین کجا میشه دقیقشو در آورد؟
saeedmaxxx
16-05-2007, 10:52
اره مثل اینکه چون خرشون از پل گذشته دیگه به تبلیغات اهمیت نمیدن
saeedmaxxx
16-05-2007, 10:54
اگه میخواهید از اخبار موبایل بیشتر مطلع بشید میتونید به این سایت مراجعه کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سه شنبه آنتن دهي ايرانسل در اهواز خيلي قوي شده .از mct بهتر آنتن ميده و سرعت جي پي آر اس هم خوبه .كوي نفت -شهرك نفت و اي حوالي كه توپ آنتن ميـــــــــــــــــــــــ ده.
من كه حسابي دارم باهاش حال مي كنم.
Maziar_69
16-05-2007, 20:50
بچه ها سریع برین تو سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش رو ببینین !!!!
emprator_kochak
16-05-2007, 23:55
اره مثل اینکه چون خرشون از پل گذشته دیگه به تبلیغات اهمیت نمیدن
سایت که آپدیت شد تلویزیون هم که چند روزه چپ و راست چند تبلیغ جدید میده روزنامه ها و مجله ها هم که هروز... کافی نیست!
vahid_mota
17-05-2007, 00:01
آره منم سایتو دیدم آپدیت شده باورم نمیشه اینهمه شهرو پوشش داده باشه تو این مدت کم واقعا دست مریزاد
Maziar_69
17-05-2007, 00:37
آره منم سایتو دیدم آپدیت شده باورم نمیشه اینهمه شهرو پوشش داده باشه تو این مدت کم واقعا دست مریزاد
تازه پوشش جاده ای رو اصلا ننوشته. و همچنین اسمی از اهواز نیست
فاصله مشهد تا بجنورد که حدود 220 کیلومتره
از مشهد به سمت قوچان تا 5 کیلومتر آنتن میده و قطع میشه
از 5 کیلومتری چناران تا قوچان به صورت کامل حتی جاده(فاصله چناران تا قوچان 80 کیلومتر)
داخل شهر قوچان کاملا انتن میده
از قوچان تا فاروج کل جاده انتن میده(فاصله قوچان تا فاروج 30 کیلومتر)
داخل شهر فاروج کاملا انتن میده
از فاروج تا شیروان انتن نمیده
داخل شیروان و بجنورد هم کاملا انتن میده
saeedmaxxx
17-05-2007, 10:22
اره خیلی خوب پیشرفت کرده
من شمردم حدود 101 شهر رو زده
حدود 10-20تا شهر رو هم نزده
علیرضا خارجی
17-05-2007, 12:59
من که الکی طرفداریه ایرانسل نمیکردم اینا ملاکه طرفداریه من بوده
emprator_kochak
17-05-2007, 16:23
دم طرفدارای ایرانسل گرم!
arman4459
18-05-2007, 00:59
بچه ها حرف همتون قبول ولی هنوز خیلی از مراکز استانها مثل سمنان اصفهان یزد کرمان بندرعباس و.......
باقی مونده. من که از این بدقولیهاشون تو سمنان خیلی خیلی کلافه شدم
کسی از بچه ها امار سمنان رو نداره
Maziar_69
18-05-2007, 14:22
بچه ها حرف همتون قبول ولی هنوز خیلی از مراکز استانها مثل سمنان اصفهان یزد کرمان بندرعباس و.......
من زنگ زدم 130 گفت سمنان و شهرهای تابعش تا یکی دو هفته دیگه. ولی یه ایمیل زدم به ایرانسل تو جواب ایمیل گفتن تا آخر خرداد !!!!!!
عزيز شما بهتره يه نگاه به خوشگولياي شركت ارتباتاط سيار بندازي :27: تا بفهمي معني بد قولي چيه :2:
من زنگ زدم 130 گفت سمنان و شهرهای تابعش تا یکی دو هفته دیگه. ولی یه ایمیل زدم به ایرانسل تو جواب ایمیل گفتن تا آخر خرداد !!!!!!
اینو میگن آخره هماهنگی
من تا الان با 130 تماس نداشتم ولی 10-15 بار ایمیل دریافت کردم که هیچ کدوم همونطوری که گفته بودن نشد...
از پوشش شبکه گرفته تا یک سری موارد دیگه...
اصفهان که بعضی از جاها گویا آنتن میده...
بندرعباس هم اونطور که نقشه نشون میده تحت پوشش هست
سمنان یزد و... هم گویا فقط مونده سوئیچ بشه
نهایتش دیگه آخر خرداد هست که بعید میدونم تا اونموقه طول بکشه و زودتر تحت پوشش قرار میگیره
جديدا تو تهران آنتن ايارنسل همه جا پره پره ....!
نه اينكه آنتن واقعي باشه فقط پره !
mohammad hamed
19-05-2007, 14:53
خود ايرانسل كه ميگه توي تهران 98 درصد شده؟
emprator_kochak
19-05-2007, 16:00
درست میشه انشاءالله....
برای دیدن نقشه ایران و نقاط تحت پوشش از لینک زیر استفاده کنید .
با کلیک روی هر استان شهرهای تحت پوشش هم مشخص میشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رييس هيات مديرهشركت مخابرات اعلامكرد ايران براي سالمسازي فضاي "ام ام اس" از چند كشور الگوگيري كرده و آن را عملياتي ميكند.
" وفا غفاريان " روز شنبه به خبرنگار ايرنا، گفت ايران براي سالمسازي اين فضا از كشورهايي مانند چين و مالزي الگوگيري كرده و آنچه مناسب فرهنگ ايران است، انتخاب شده و در حال تبديل به طرحي عملياتي است.
وي درباره -------- "اماماس"ها (تصاوير ارسالي با تلفن همراه) ، گفت:
شوراي عالي انقلاب فرهنگي بهصورت كلي به وزارت ارتباطات ابلاغ كرد كنترلهاي لازم را براي فرستادن "امام اس"ها انجام دهد.
وي با بيان اينكه طبعا براي استفاده سالم كاربران از "ام ام اس" ، اين فضا بايد كنترل شود ، گفت: طرح مخابرات چند بعد دارد، نخست اينكه اپراتور ارائهكننده اين سرويس، مركزي ايجاد كند تا افرادي كه مورد حمله "امام اس" -هاي نامطلوب و مستهجن قرار ميگيرند، بتوانند با گرفتن يك كد مشخصات فرستنده را براي رسيدگي و پيگيري به آن ارجاع دهند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: بعد ديگر اين است كه اگر مشتركي چندين بار مرتكب چنين خلافي شد ، در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط "ام ام اس" وي قطع شود و مرحله بعد معرفي فرد متخلف به مراجع قضايي خواهد بود.
هماكنون تنها اپراتور دوم تلفن همراه كشور ( ايرانسل)، كه از فناوري نسل ۲/۷۵تلفن همراه برخوردار است، براي مشتركان خود امكان دسترسي به اينترنت و در نتيجه ارسال "ام ام اس" را فراهم ميكند.
غفاريان در پاسخ به سوالي درباره صحت گفته مدير عامل ايرانسل درباره درخواست از وي براي فعالنكردن سرويس " ام اماس" مشتركان ايرانسل تا زماني كه طرح -------- اجرا نشده است ، گفت: من از اين موضوع اطلاعي ندارم، ولي طبعا هر اپراتور بايد فضاي سالمي براي استفاده از "ام ام اس" ايجاد كند.
برای دیدن نقشه ایران و نقاط تحت پوشش از لینک زیر استفاده کنید .
با کلیک روی هر استان شهرهای تحت پوشش هم مشخص میشن
اینم ابتکار ایرانسل که نقشه ایرانو گذاشته تو ساسیتش می تونید با کلیک روی هر نقظه از نقاط زرد رنگ ببینید کجا های اون استان پوشش داره :
emprator_kochak
20-05-2007, 00:00
رييس هيات مديرهشركت مخابرات اعلامكرد ايران براي سالمسازي فضاي "ام ام اس" از چند كشور الگوگيري كرده و آن را عملياتي ميكند.
" وفا غفاريان " روز شنبه به خبرنگار ايرنا، گفت ايران براي سالمسازي اين فضا از كشورهايي مانند چين و مالزي الگوگيري كرده و آنچه مناسب فرهنگ ايران است، انتخاب شده و در حال تبديل به طرحي عملياتي است.
وي درباره -------- "اماماس"ها (تصاوير ارسالي با تلفن همراه) ، گفت:
شوراي عالي انقلاب فرهنگي بهصورت كلي به وزارت ارتباطات ابلاغ كرد كنترلهاي لازم را براي فرستادن "امام اس"ها انجام دهد.
وي با بيان اينكه طبعا براي استفاده سالم كاربران از "ام ام اس" ، اين فضا بايد كنترل شود ، گفت: طرح مخابرات چند بعد دارد، نخست اينكه اپراتور ارائهكننده اين سرويس، مركزي ايجاد كند تا افرادي كه مورد حمله "امام اس" -هاي نامطلوب و مستهجن قرار ميگيرند، بتوانند با گرفتن يك كد مشخصات فرستنده را براي رسيدگي و پيگيري به آن ارجاع دهند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: بعد ديگر اين است كه اگر مشتركي چندين بار مرتكب چنين خلافي شد ، در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط "ام ام اس" وي قطع شود و مرحله بعد معرفي فرد متخلف به مراجع قضايي خواهد بود.
هماكنون تنها اپراتور دوم تلفن همراه كشور ( ايرانسل)، كه از فناوري نسل ۲/۷۵تلفن همراه برخوردار است، براي مشتركان خود امكان دسترسي به اينترنت و در نتيجه ارسال "ام ام اس" را فراهم ميكند.
غفاريان در پاسخ به سوالي درباره صحت گفته مدير عامل ايرانسل درباره درخواست از وي براي فعالنكردن سرويس " ام اماس" مشتركان ايرانسل تا زماني كه طرح -------- اجرا نشده است ، گفت: من از اين موضوع اطلاعي ندارم، ولي طبعا هر اپراتور بايد فضاي سالمي براي استفاده از "ام ام اس" ايجاد كند.
فقط خدا نکنه فیلیتر کردنشون طوری باشه که دیگه نشه استفاده کرد!
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:20
عجب چیزه جالبی گفتی
یعنی چی؟
وقتی سیکنال نباشه چطوری پره؟
تابیک با ارزش بده:41:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:21
فقط خدا نکنه فیلیتر کردنشون طوری باشه که دیگه نشه استفاده کرد!
نه فیلتر نمیکنن
اگر شکایت بشه در این صورت پیگیری میکنن
عجب چیزه جالبی گفتی
یعنی چی؟
وقتی سیکنال نباشه چطوری پره؟
تابیک با ارزش بده:41:
دوست عزيز شما چند بار تا حالا از سيم ايرانسل استفاده كرديد !! :5:
درباره سوالتون نميدونم والا بريد اينو از خودشون بپرسيد !؟
Clickrast
20-05-2007, 09:33
تو اصفهان که اینجوریه یعنی فول ولی وقتی شماره می گیری یا صحبت می کنی یکی میشه ولی Gprs درسته !
علیرضا خارجی
20-05-2007, 13:43
دوست عزيز شما چند بار تا حالا از سيم ايرانسل استفاده كرديد !! :5:
درباره سوالتون نميدونم والا بريد اينو از خودشون بپرسيد !؟
من خودم سیم ایرانسل دارم شما که نمیدونی چرا این حرفو میزنی؟
من ایرانسل دارم انتنم پره میتونم زنگ بزنم میتونم اس ام اس بدم میوتونم ام ام اس بدم میتونم از اینترنتش استفاده کنم
حتمن اینم الکیه؟
علیرضا خارجی
20-05-2007, 13:46
تو اصفهان که اینجوریه یعنی فول ولی وقتی شماره می گیری یا صحبت می کنی یکی میشه ولی Gprs درسته !
واسه اینکه اصفهان آزمایشیه هروقت اصفهان کامل شد اگه مشکلی داشت اعتراض کنید :46:
brightest
20-05-2007, 16:47
انتني كه گوشي هاي sonyericsson نشون ميدن نشاندهنده وجود سيگنال تمام BTS ها هست و نه فقط ايرانسل !
،tci,talia,irancell و در اصفهان اسپادان !
در مورد بقيه گوشي ها نميدونم !
علیرضا خارجی
20-05-2007, 16:57
انتني كه گوشي هاي sonyericsson نشون ميدن نشاندهنده وجود سيگنال تمام BTS ها هست و نه فقط ايرانسل !
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
ها
من خودم سیم ایرانسل دارم شما که نمیدونی چرا این حرفو میزنی؟
من ایرانسل دارم انتنم پره میتونم زنگ بزنم میتونم اس ام اس بدم میوتونم ام ام اس بدم میتونم از اینترنتش استفاده کنم
حتمن اینم الکیه؟
دوست عزيز من هم خودم از اون اولش سيم ايرانسل داشتم !
در حال حاظر بدك نيست ولي بعضي وقتها با اينكه آنتن پره ولي به هيچ وجه نه ميگيره نه ميتونن بهش زنگ بزنن ....
Clickrast
20-05-2007, 20:14
مگه میشه اخه؟ :laughing:
البته زیاد نشون میده ولی نه اینطوری دیگه که همه رو نشون بده
دوست عزيز در مناطقي كه اپراتور پوشش نده حالا هر اپراتوري ، ميزاره كه گوشي از انتن هاي اپرتور ديگه براي تبفن هاي ضروري استفاده كنه !
و اينم ربطي به مدل گوشي نداره !
brightest
21-05-2007, 02:53
دوست عزيز در مناطقي كه اپراتور پوشش نده حالا هر اپراتوري ، ميزاره كه گوشي از انتن هاي اپرتور ديگه براي تبفن هاي ضروري استفاده كنه !
خوب اينكه معلومه البته در همه جاي دنيا غير از ايران !!
اين چه ربطي داشت به انتن !!؟؟
سوال دوستان اين بود كه چرا در حاليكه شبكه پوشش نداره بازم انتن نشون ميده
دوست عزيز فكر كنم كامل پست قبلي من رو نخوندي من دقيقا همين سوال رو جواب دادم !
Mohammad Hosseyn
21-05-2007, 09:21
برای قائمشهر هم یه چند روزی قبل از وصل شدن همینجوری بود ... آنت رو نشون می داد اما در اصل به شبکه وصل نبود ... نگران نباشید !!!
علیرضا خارجی
21-05-2007, 10:53
اینو شما با کدوم پشتوانه میگی؟
این حرفه شما درست نیست مگه تاحالا مبایل نداشتی؟:41:
علیرضا خارجی
21-05-2007, 10:58
برای قائمشهر هم یه چند روزی قبل از وصل شدن همینجوری بود ... آنت رو نشون می داد اما در اصل به شبکه وصل نبود ... نگران نباشید !!!
اره این درسته چون در حالت ازمایش هستن و تا کامل شدن به این شکل کار میکنه
emprator_kochak
21-05-2007, 17:14
[QUOTE=arash66;1106095]دوست عزيز در مناطقي كه اپراتور پوشش نده حالا هر اپراتوري ، ميزاره كه گوشي از انتن هاي اپرتور ديگه براي تبفن هاي ضروري استفاده كنه !
و اينم ربطي به مدل گوشي نداره ![/QUO
کاملاً درسته!
دوست عزيز شما فكر ميكني كه هر چي ميدوني درسته ....!
علیرضا خارجی
21-05-2007, 21:15
دوست عزيز شما فكر ميكني كه هر چي ميدوني درسته ....!
دقیقا اره کاملا درسته
من امتحان کردم هیچ ربطی نداره
شما گوشی بدونه سیم روشن کن اگه انتن داد من قبول میکنم
و یا سیم کارت ایرانسل رو توی مسیر تهران مشهد جایی که ایرانسل آنتن نمیده امتحان کن اگه آنتن دیدی قبوله
هر سیمکارتی سیکنال کد شده خودشو میگیره
یعنی ایرانسل سیکنال ایرانسل تالیا سیکنال تالیا تی سی ای سیکنال تی سی ای
brightest
21-05-2007, 21:20
بله ولي بايد اپراتورها اين امكان رو فراهم كنند كه بعيد ميدونم اينجا اين كارو كرده باشند!
مثلا ميتونن اين اين امكان رو فراهم كنن كه هر مشتركي از هر اپراتوري بتونه توسط شبكه يه اپراتور ديگه
با تلفن هاي ضروري(پليس و اورژانس و اتشنشاني و ...)تماس بگيره.
دقیقا اره کاملا درسته
من امتحان کردم هیچ ربطی نداره
شما گوشی بدونه سیم روشن کن اگه انتن داد من قبول میکنم
و یا سیم کارت ایرانسل رو توی مسیر تهران مشهد جایی که ایرانسل آنتن نمیده امتحان کن اگه آنتن دیدی قبوله
هر سیمکارتی سیکنال کد شده خودشو میگیره
یعنی ایرانسل سیکنال ایرانسل تالیا سیکنال تالیا تی سی ای سیکنال تی سی ای
دوست عزيز ديدي زود قضاوت ميكني !
من هر روز دارم ميرم رودهن ميام پس اين چيه كه من ميبينم رو گوشيم ! آنتن ديگه ! پره پر ...!
Maziar_69
21-05-2007, 23:59
فقط و فقط تو گوشیهای سونی اریکسون اینطوریه دیگه دعوا نکنید. من خودم تو مناطق مختلف 3 تا گوشی (نوکیا-سونی اریکسون-موتورولا) رو بررسی کردم و فقط سونی تو مناطقی که آنتن نباشه انتنش فوله.
اگر هم گوشیت سونی نیست خوب حتما آنتنی که میبینی واقعیه !!!!!
علیرضا خارجی
22-05-2007, 00:16
بله ولي بايد اپراتورها اين امكان رو فراهم كنند كه بعيد ميدونم اينجا اين كارو كرده باشند!
مثلا ميتونن اين اين امكان رو فراهم كنن كه هر مشتركي از هر اپراتوري بتونه توسط شبكه يه اپراتور ديگه
با تلفن هاي ضروري(پليس و اورژانس و اتشنشاني و ...)تماس بگيره.
این شماره هارو بدون سیمکارت هم میشه گرفت ربطی به سیمکارت نداره:46:
فکر کنم شما رومینگ رو میگی رومینگ در صورتی هست که بین 2 اپراتر مثال ایرانسل و تی سی ای این امکان وجود داشته باشه که این امکان فعلا نیست
اگر در اینده این امکان فراهم بشه بازم سیم کارت ایرانسل سیکنال تی سی ای رو روی گوشی نشون نمیده و حتی برعكس
اگر در آینده بین این دو اپراتور رومین ایجاد بشه وقطی شما در جایی هستی ایرانسل آنتن نمیده شما میتونی سیمکارتو رومینگ کنی به خط اتی سی ای در منوی گوشی این کار انجام میشه در قسمت شبکه شما با انتخاب گزینه IR-TCI به خط تی سی ای رچیستری میشی آما الان این کارو بکنی ارور میده چون بین این 2 شرکت رومینگ وجود نداره و رجیستز نمیشه
اگر در آینده این امکان بشه و اگه تو بتونی ایرانسل رو رومینگ کنی به تی سی ای وقطی این کار بشه در این سورت سیکنال تی سی ای رو به تو نشون میده
در واقه هر اسمی که روی گوشیت هست فقط سیکنال اون شرکت رو میگیره
brightest
22-05-2007, 02:13
نه منظور من ررومينگ نبود!
منظورم همون تماس هاي اضطراري هست.
بدون سيمكارت مگه گوشي كار ميكنه !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
راجع به انتن هم اين خيلي سادست.طراح گوشي ميتونه تصميم بگيره كه انتني كه نشون داده ميشه نشاندهنده چي باشه.در گوشي هاي سوني اريكسون ودر حالت عادي انتن نشانده قدرت سيگنال موجود هست و كاري به سيم كارت شما نداره .اگر شبكه شما پوشش داشته باشه اسم اپراتور رو هم مينيويسه
و در غير اين صورت فقط اجازه تماس هاي اضطراري رو ميده.
اما زماني كه شما ميخواي تماس بگيري يا sms بفرستي فقط انتن اپراتور شما رو نشون ميده.
حلله!!؟؟
علیرضا خارجی
22-05-2007, 10:30
راجع به انتن هم اين خيلي سادست.طراح گوشي ميتونه تصميم بگيره كه انتني كه نشون داده ميشه نشاندهنده چي باشه.در گوشي هاي سوني اريكسون ودر حالت عادي انتن نشانده قدرت سيگنال موجود هست و كاري به سيم كارت شما نداره .اگر شبكه شما پوشش داشته باشه اسم اپراتور رو هم مينيويسه
اما زماني كه شما ميخواي تماس بگيري يا sms بفرستي فقط انتن اپراتور شما رو نشون ميده.
حلله!!؟؟
این نمیتونه جور در بیاد برای اطمينان بیشتر امتحان میکنم :13:
اره بدون سیمکارت هم میشه گرفت:46:
TheMohammad
22-05-2007, 17:01
حلله!!؟؟
گوشی های جدید دیگه بدون سیم کارت هم کار میکنن یا حالتی به نام "هواپیما" یا Flight دارن
فکر نکنم سازنده در آنتن تاثیر داشته باشه، چون استانداردهای تصمیم گیرنده هستن
این حرف شما امکان نداره، فقط در صورتی ممکن هست که فقط سیگنال های اپراتورهای دیگه رو نشون بده که خود اپراتور اصلی اونجا آنتن نده یعنی اسم اپراتور رو ننویسه، برای جستجوی شبکه این کار رو میکنه، ولی موقعی که اپرتور با گوشی رجیستر شده باشه فقط آنتن اون رو نشون میده
emprator_kochak
22-05-2007, 20:52
بروبچ مثل اینکه یادتون رفته بالای این تاپیک نوشته پوشش ایرانسل؟؟؟
emprator_kochak
22-05-2007, 20:54
از اهواز چه خبر؟
brightest
23-05-2007, 02:30
گوشی های جدید دیگه بدون سیم کارت هم کار میکنن یا حالتی به نام "هواپیما" یا Flight دارن
فکر نکنم سازنده در آنتن تاثیر داشته باشه، چون استانداردهای تصمیم گیرنده هستن
این حرف شما امکان نداره، فقط در صورتی ممکن هست که فقط سیگنال های اپراتورهای دیگه رو نشون بده که خود اپراتور اصلی اونجا آنتن نده یعنی اسم اپراتور رو ننویسه، برای جستجوی شبکه این کار رو میکنه، ولی موقعی که اپرتور با گوشی رجیستر شده باشه فقط آنتن اون رو نشون میده
اي بابا چرا هر چي من ميگم شما يه چيز ديگه ميگين؟؟؟؟:41:
تا اونجا كه من ديدم گوشي هاي سوني اريكسون اينجوريه !!:20:
علیرضا خارجی
23-05-2007, 06:23
اي بابا چرا هر چي من ميگم شما يه چيز ديگه ميگين؟؟؟؟:41:
تا اونجا كه من ديدم گوشي هاي سوني اريكسون اينجوريه !!:20:
خوب حرف منطق میزنه شما داری اشتباه میکنی جون منم وقتی مشهد رفتم توی مسیر حتی یک خط آنتن هم نداشتم اگه این طوری باشه باید تا مشهد فول آنتن باشه سیم ایرانسل ولی توی مسیر هیچی آنتن نمیده حتی موقع سرچ شبکه هم انتن نشون نمیده
شنیدم فردا توی یزد راه می افته یکی بگه این بار رو راست میگند یا دروغ.
Maziar_69
23-05-2007, 13:24
چون قرار بوده اوایل خرداد یه سری شهر اضاافه بشه احتمالا راسته. ولی در هر صورت مارو بی خبر نذار اگه راه افتاد تو یزد بگو......
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: نرخ مكالمهي تماس از اپراتور اول تلفن همراه به ايرانسل با مبلغ 625 ريال در كميسيون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصويب شده كه پس از امضاي اعضا و ابلاغ مصوبه توسط سازمان لازمالاجرا خواهد بود.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در رابطه با نرخ تعرفهي مكالمات اپراتور اول به ايرانسل مبلغ 625 ريال را مطرح كرده كه اين موضوع براي برقراري توازن ترافيكي بين دو شبكه از طرف سازمان به كميسيون تنظيم مقررات پيشنهاد شد.
وي گفت: اگر تعرفهي هر كدام از اپراتورها در تماس با اپراتوري ديگر كمتر باشد، تعادل وجود نخواهد داشت و ترافيك تماس از سمت اپراتور با تعرفهي پايينتر بيشتر خواهد شد كه اين موضوع براي اين شبكه مشكلاتي را به وجود ميآورد.
به گزارش ايسنا شركت ارتباطات سيار تاكنون در محاسبهي تعرفهي مشتركان بهجاي آن كه مكالمات تماس از اپراتور اول با ايرانسل را 447 ريال محاسبه كند،760 ريال محاسبه ميكرد و دليل اين امر هم اينگونه عنوان شد كه چون كدهاي شمارههاي تلفن همراه اپراتور دوم مشخصكنندهي تعلق آن به شهرهاي مختلف نيست، حد وسطي براي مكالمه با هر شمارهي اين اپراتور در نظر گرفته شده است.
اما پس از طرح اين مساله و نارضايتي مشتركان، تعرفهاي به عنوان نرخ موثر از سوي مخابرات برابر با 625 ريال محاسبه شده و به كميسيون تنظيم مقررات اعلام شد تا جايگزين تعرفهي بين شهري 760 ريال شود.
مدير عامل ايرانسل از كاهش تعرفههاي مكالمات اين شركت خبر داد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا قلمبر دزفولي اعلام كرد: ايرانسل به زودي ساختار تعرفهي ثانيهيي خود را تغيير ميدهد و در اين چارچوب حدود 20 درصد كاهش در تعرفهي سيمكارتهاي دائمي و بيش از 25 درصد كاهش در تعرفهي سيمكارتهاي اعتباري در داخل شبكهي ايرانسل ايجاد خواهد كرد.
وي افزود: تعرفههاي دقيقهيي ايرانسل كماكان به قوت خود باقي است و انتخاب تعرفهي ثانيهيي يا دقيقهيي در اختيار مشتركان خواهد بود.
به گفتهي دزفولي ايرانسل بهزودي تعرفهي دسترسي به اينترنت (GPRS) را نيز به نصف قيمت فعلي كاهش خواهد داد.
رمضانعلي صادق زاده در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در خصوص محاسبه دقيقه اي و ثانيه اي مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل، گفت : محاسبه هزينه مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل بر اساس دقيقه به نفع مشترك نيست زيرا اگر مشتركي به مدت 62 ثانيه با سيم كارت خود صحبت كرده باشد هزينه آن مكالمه بر اساس 2 دقيقه كامل محاسبه مي شود در حالي كه در روش ثانيه اي اگر مشتركي 119 ثانيه مكالمه داشته باشد هزينه همان مدت را پرداخت مي كند .
وي خاطر نشان كرد : سازمان تنظيم مقررات بايد در محاسبه دقيقه اي ايرانسل دقت و نظارت بيشتري را اعمال كند .
صادقزاده گفت : سازمان تنظيم مقررات بايد بر نحوه محاسبه هزينه دقيقه اي مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل نظارت كرده تا اين هزينه ها از سقف 20 درصد بالاتر از تعرفه اپراتور اول نباشد .
رئيس كميته مخابارت مجلس افزود: محاسبه دقيقه اي هزينه مكالمات ايرانسل بايد با نظارت سازمان تنظيم مقررات انجام شود .
وي در خصوص نحوه محاسبه هزينه مكالمات ايرانسل به دو روش دقيقه و ثانيه و اينكه آيا اپراتور اول و مخابرات نيز قادر به اين روش محاسبه هستند يا خير؟ اظهار داشت: در صورت ارائه تقاضاي اپراتور اول و تاليا براي محاسبه هزينه مكالمه به دو روش دقيقه و ثانيه ، سازمان تنظيم مقررات بايد اين موضوع را پيگيري كند.
وي گفت: اگر مخابرات و تاليا براي محاسبه هزينه مكالمه به دو روش دقيقه و ثانيه به سازمان تنظيم مقررات در خواست ارايه كنند اين سازمان بايد به درخواست هاي اين اپراتورها رسيدگي كند .
صادقزاده در ادامه گفت : در صورت عدم رسيدگي سازمان تنظيم مقررات به اين درخواست ها ، مجلس اقدام به پيگيري اين موضوع خواهد كرد .
saeedmaxxx
24-05-2007, 16:02
من هم امروز این خبر رو دیدم
اگه اینجوری باشه خیلی عالی میشه
تعرفه جدید به نظر میرسه که حدودا مثل دقیقه ای هست
تعرفه قبلی هم به ضرر مشترکین بود وهم به ضرر ایرانسل
چون با این تعرفه مشترکین سعی میکنن که زیاد از ایرانسل استفاده نکنن به همین دلیل ایرانسل ضرر میکنه
به خاطر همین هست که میخوان تعرفه رو کاهش بدن
hossein-p30-f
24-05-2007, 19:05
سلام
شهر کوچیکی متل یرد چندتا دکل می خواد من یکی بیشتر ندیدم یعنی میشه با همین یکی شبکه رو افتتاح کنن
پس کی استارتشو میزنن:19: :19: :19:
TheMohammad
24-05-2007, 21:30
سلام
شهر کوچیکی متل یرد چندتا دکل می خواد من یکی بیشتر ندیدم یعنی میشه با همین یکی شبکه رو افتتاح کنن
پس کی استارتشو میزنن:19: :19: :19:
آخه اگه با همون یدونه راه اندازی کنن، شما هم به جمع شاکی ها از ایرانسل اضافه میشید
چرا اسمی از خوزستان ( اهواز ) داخل سایت ایرانسل نیست ؟
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا قلمبر دزفولي اعلام كرد: ايرانسل به زودي ساختار تعرفهي ثانيهيي خود را تغيير ميدهد و در اين چارچوب حدود 20 درصد كاهش در تعرفهي سيمكارتهاي دائمي و بيش از 25 درصد كاهش در تعرفهي سيمكارتهاي اعتباري در داخل شبكهي ايرانسل ايجاد خواهد كرد.
وي افزود: تعرفههاي دقيقهيي ايرانسل كماكان به قوت خود باقي است و انتخاب تعرفهي ثانيهيي يا دقيقهيي در اختيار مشتركان خواهد بود.
به گفتهي دزفولي ايرانسل بهزودي تعرفهي دسترسي به اينترنت (GPRS) را نيز به نصف قيمت فعلي كاهش خواهد داد.
تعرفه ایرانسل به ایرانسل ارزان میشه یا ایرانسل به اپراتورهای دیگر ؟
بچه ها خبری از یزد نشد ؟
آنتن دهی ایرانسل داخل اهواز الان خیلی خوب شده
saeedmaxxx
24-05-2007, 22:53
مساله کلی هست
چون مخابرات اعتباری هاشو داده واسه همین رقابت ایجاد شده
و ایرانسل تعرفه هاشو حتما کاهش میده
بچه ها خبری از یزد نشد ؟
نه بابا مثل اینکه سر کاریه.
Maziar_69
25-05-2007, 01:27
نه بابا مثل اینکه سر کاریه.
معمولا از قولی که میدن باید 1 تا 2 ماه اونور تر حساب کنی. ولی قول میدم تا اخر خرداد راه بیفته... :46:
معمولا از قولی که میدن باید 1 تا 2 ماه اونور تر حساب کنی. ولی قول میدم تا اخر خرداد راه بیفته... :46:
از قولی که شما میدی باید چند ماه اونور تر حساب کنیم!!!!:10: :31:
Maziar_69
25-05-2007, 14:59
از قولی که شما میدی باید چند ماه اونور تر حساب کنیم!!!!:10: :31:
از قول من باید یه هفته هم اینورتر حساب کنی نه اونورتر :46: :31:
emprator_kochak
25-05-2007, 18:08
اگه اینطوری بشه چی میییشه !
arman4459
25-05-2007, 20:59
خداییش اخرش میشه
Maziar_69
25-05-2007, 21:32
خداییش اخرش میشه
بالاخره سمنان راه افتاد یا نه؟
ShahabSAMSUNG
26-05-2007, 14:35
اگه اینطوری بشه چی میییشه !
خداییش اخرش میشه
چی چی رو خوب میشه؟
فقط ایرانسل به ایرانسل ارزون میشه. دقیقه ای 50 تومن میشه (البته ثانیه ای). کل تعرفش تغییری نمی کنه. همونه.
saeedmaxxx
27-05-2007, 15:19
شما میدونین چرا تو مجتمع های تجاری بزرگ ایرانسل خط نمیده؟
saeedmaxxx
27-05-2007, 15:20
ایا الان تو مترو ایرانسل خط میده؟
vahid_mota
28-05-2007, 00:29
نه هنوز تو مترو خط نمیده
saeedmaxxx
28-05-2007, 16:01
میدونین واسه چی اینروز ها شبکه اکسس نمیکنه
خط ها زود زود قطع میشه
mosi7616
28-05-2007, 19:12
همین تغییر تعرفه داخل شبکه (ایرانسل به ایرانسل) باعث این میشه که بعدها بگن که ما هزینه خارج شبکه رو افزایش می دیم
دست زدن به تعرفها خوبه ولی باید کلی باشه
وقتی اسم داخل یا خارج شبکه میاد وسط باید ترسید
چون دارن راه و باز می کنن برای تغییر تعرفه های بعدی
یه بار داخل شبکه رو میارن پایین
سری بعد خارج شبکه رو زیاد می کنن
از ما گفتن بود:21: :19: :40:
Maziar_69
30-05-2007, 00:35
بابا یه چیزی هم اینجا بنویسین. مثل اینکه یادتون رفته همچین تاپیکی هم هست. از شهرهای جدید خبری نشد؟
soccer_18
30-05-2007, 14:56
اینجا نوشته یزد اواخر مرداد تحت پوشش قرار میگیره!!!!!!!
--------------------------------------------
اینجا حتی کافی نت ها دارن سیم کارت میفروشن و 99% موبایل فروشها (یزد)
چند تا هم نمایندگی داره و مردم دارن حسابی میخرن
من 3 تا دکل دیدم که نصب کردن که البته رو یکی شک دارم چون عجیب بلنده! و نزدیک به 10 تا دیش داره ولی از شکل سکتورهاش و اینکه نو هست باید ایرانسل باشه(تقریبا" 30-40 متر ارتفاش هست و سه پایه و نقره ای هستش)
راستی...
از دوستان کسی میدونه چرا یکی از سکتورهای ایرانسل پایین تر از اون 2 تا نصب شده؟؟ آیا همه جا اینجوریه؟
.....
من یه مدت پیش سمنان بودم اونجا هم داشتن سیم کارت میفروختن در حالی که پوشش نداره
اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) اخيرا بر سر دو نرخي كردن مكالمات مشتركان خود دست بهتبليغ وسيعي زده است، اين در حالي است كه اپراتور نخست تلفن همراه كه دولتي است ، هماكنون تعرفه مكالمات مشتركان خود را ثانيهاي محاسبه ميكند.
اين دو گانگي بين مشتركان تلفن همراه اين سوال را مطرح كرده است كه آيااينكار درچارچوب قانون صورت ميگيرد و آيا اپراتور دولتي و شركت تاليا نيز ميتوانند براي اين كار اقدام كنند.
برخي كارشناسان ميگويند محاسبه دقيقهاي مكالمهتلفن مشتركان تلفن همراه افزايش ناگهاني درآمد شركتي را كه اقدام به اين كار كرده ، بدنبال دارد.
برايناساس مدت زمان مكالمه كمتر از يك دقيقه يك مشترك يك دقيقه محاسبه و به حساب وي منظور ميشود.
"محمود خسروي" رييس سازمانتنظيم مقرراتوارتباطات راديوييوزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات روز ۲۱فروردين ماه امسال، ۴۸ساعت به ايرانسل ، اپراتور دوم تلفن همراه، فرصت داد تا زمان محاسبه تعرفه مكالمات خود را از دقيقه به ثانيه تبديل كند.
ايرانسل همان روز اعلام كرد كه طرح محاسبه مكالمات بر اساس ثانيه را ۱۶ بهمن ۸۵براساس قرارداد و پروانه خود، به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال كرده و بهمحض وصول تاييديه آن سازمان، اين محاسبه را اعمال خواهد كرد.
اين شركت در عين حال معترض شد:اپراتورهاي ديگر ، سالها است كه نرخ مكالمات را بر اساس دقيقه محاسبه و اعمال ميكند.
دراين جريان و كش و قوس به نظر ميرسد وزارت ارتباطات عقب نشيني كرده است و هماكنون شركت ايرانسل از هر دو روش ثانيهاي و دقيقهاي براي محاسبه صورتحساب مشتركان به درخواست مشترك اقدام ميكند.
"داود زارعيان" مديرروابط عمومي شركت مخابرات ايران درباره اين اقدام ايرانسل و اقدامات اپراتور نخست و تاليا، گفت: شركت ارتباطات سيارو تاليا نيز در صورت تمايل و درصورتي كه در پروانه آنها ذكر شده باشد، ميتوانند تعرفه مكالمات خود را به دو صورت ثانيهاي و دقيقهاي دربياورند.
وي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، در پاسخ به اين سووال كه شركت ارتباطات سيار فاقد پروانه است و شركت تاليا نيزپروانه خود را دو سال پيش و درزماني كه اين مساله مطرح نبوده تبيين كرده است ، گفت: مسوول بررسي اين مساله سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي استواما اگر اين دو شركت تمايل به دو نرخهكردن تعرفه مكالمه مشتركان خود داشته باشند، ميتوانند درخواست خود را ارايه دهند.
وي افزود: شركت ارتباطات سيار بهدليل دولتيبودن نيازي بهپروانه نداشته است، اما به زودي به دليل واگذاري اين شركت به بخش خصوصي بايد پروانه دار شود.
زارعيان درپاسخ به اين سووال كه " آيا دو نرخيشدن تعرفه بهسود مشتركان است يا خير؟" گفت: دو نرخي شدن تعرفه به نفع مردم است.
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر اين مورد به نفع مردم است،چرا در تعرفه مكالمات اپراتور نخست كه دولتي است و بيش از ۱۳سال تجربه دارد ، دو نوع تعرفه پيش بيني نشده است ، گفت: با توجه به تحولات دراين عرصه و ورود تلفن -هاي همراه اعتباري و با توجه بهاينكه تعرفه اين نوع سيم كارتها ۵۰درصد بالاتر از تعرفه سيمكارتهاي ثابت (پس پرداختي) است ، حق انتخاب را به مردم ميدهد.
مديرروابط عمومي شركت مخابرات تصريحكرد: اما بايد دونرخي كردن مكالمات از طريق تلفن همراه با فرهنگسازي همراه شود ، چون بدون فرهنگسازي تفاوت تعرفهها درك نخواهد شد.
وي گفت: دو نرخي بودن تعرفه اپراتورها در دنيا يك امر طبيعي محسوب مي - شود و مشتركان به فراخور استفاده خود از تلفن همراه، يكي از اين دو را انتخاب ميكنند.
زارعيان افزود: اپراتورها همچنين ميتوانند ميزان تعرفههاي خودرا كاهش دهند، اما به شرطي كه اين امر باعث متضرر شدن اپراتورهاي ديگر (دامپينگ) نشود.
soccer_18
31-05-2007, 03:10
یزد هم تحت پوشش قرار گرفت!!!!
بر خلاف اخبار گذشته عصر روز چهارشنبه یزد تحت پوشش کامل شبکه قرار گرفت!!!
همین الان هم برای من اس ام اس فعال سازی جی پی ار اس ارسال شد...
TheMohammad
31-05-2007, 11:08
یزد هم تحت پوشش قرار گرفت!!!!
بر خلاف اخبار گذشته عصر روز چهارشنبه یزد تحت پوشش کامل شبکه قرار گرفت!!!
همین الان هم برای من اس ام اس فعال سازی جی پی ار اس ارسال شد...
کیفیت شبکه چه طوره ؟
Maziar_69
31-05-2007, 11:11
ایول دیدی جناب Null من بهتون قول آخر خرداد رو دادم ولی الان 10 خرداده و یزد هم راه افتاده. مر30 ایرانسل!!!
soccer_18
31-05-2007, 13:04
کیفیت شبکه چه طوره ؟
سلام
من امروز چند تا خیابونو رفتم همگی وصل بودن فقط بعضی جاها یکی دو خط بیشتر آنتن نداشتم ولی با همین شرایط چند تا اس ام اس فرستادم به 913 و 912 که بلافاصله رسید!!!
حتی تا 15 کیلومتر خارج از شهر هم آنتن داشت!!!
فقط یک مورد هست...
وقتی وارد ساختمون میشم کلا" آنتن میخوابه
در کل خوبه و با تلفن ثابت و خطوط اپراتور اول هم کوچکترین مشکلی نداره و بلافاصله وصل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------
راستی محمد جان بابت تنظیمات سل اینفو که در امضات گذاشتی ممنون...
TheMohammad
31-05-2007, 14:46
راستی محمد جان بابت تنظیمات سل اینفو که در امضات گذاشتی ممنون...
توی یزد کار میکنه ؟
یه چند وقتی هست توی تهران کار نمیکنه انگار !
Maziar_69
31-05-2007, 19:47
نگران نباش اولش اینجوریه. تا 20 روز دیگه ردیف میشه. تهران هم اولش همین بود. در ضمن آقا محمد منم تهرانم ولی cell info داره به خوبی کار میکنه.:46:
ایول دیدی جناب Null من بهتون قول آخر خرداد رو دادم ولی الان 10 خرداده و یزد هم راه افتاده. مر30 ایرانسل!!!
بابا تو دیگه کی هستی!!!!! کاشکی ایرانسلی ها قول دادن رو از تو
یاد میگرفتن آقا مازیار!!!!!
توی اهواز که دیگه ایرانسل افتضاح شده هرچی
به شماره ایرانسلم sms میزنم نمیرسه
دیگه دارم دیونه میشم
میگم نمی تونی دوباره یه قول دیگه بدی
آفرین!!! قول بده تا کی درست میشه این اس ام اس هاش!!!
arman4459
01-06-2007, 02:36
دوستان خوب من الان تو سمنان هستم و قرا اگر خد بخاد تا اخر خرداد بره تحت پوشش شبکه.جونم براتون بگه
به طور اتفاقی دیروز تو موبایلم سرچ کردم بر خلاف همیشه که اسم مابرات و تالیا هم بود توش یک گزینه دیگه به نام
Ir70 به نظر شما این مربوط به ایرانسل هست یا خیر.
چون تا جایی که من میدونم اسم شبکه ایرانسل Ir35 اگه درست گفته باشم.
اگه منو راهنمای کنین ممنون میشم.فدای همه دوستان
میگم از آنتن دهی ایرانسل در شهرهای استان خوزستان کی اطلاع داره
داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چیزی در مورد خوزستان نیاورده ...
از خوزستان خبری نیست پس چرا بعضی از بچه ها می گن وصله ...
ایجا رو یه نگاه بندازین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر شماره از سيمكارتهاي اعتباري شركت ايرانسل در مشهد چهار هزار تومان گرانتر از نرخ مصوب اعلام شده در فروشگاههاي ايرانسل به فروش ميرسد.
شماري از مشتركين شركت ايرانسل در مشهد روز پنجشنبه به خبرگزاري جمهوري اسلامي گفتند كه دو عدد سيم اعتباري كارت ايرانسل ميبايد در يك جعبه ۵۰ هزار توماني فروخته شود اما نمايندگيهاي اين شركت هر شماره سيمكارت را به قيمت ۲۹هزار تومان ميفروشند.
يك شهروند گفت: نمايندگي توزيع ايرانسل سيمكارتهاي دوقلو را از يكديگر جداكرده و به صورت جداگانه با قيمت ۲۹هزار تومان ميفروشند.
علي مرتضوي افزود: اين در حالي است كه قيمت سيمكارت دوقلوي ايرانسل ۵۰ هزار تومان اعلام شده، يعني براي هر سيم كارت ۲۵هزار تومان وديعه گرفته ميشود.
وي اظهار داشت: به رغم تبليغات مناسب ايرانسل در سطح كشور ارايه خدمات نمايندگيهاي آن مطلوب نيست.
او گفت: شركت ايرانسل بايد نظارت دقيق و كاملي بر ارايه خدمات نمايندگي هاي خود داشته باشد تا مردم از نحوه ارايه خدمات آنها راضي باشند.
يك شهروند ديگر گفت: يكي از مسوولان نمايندگيهاي ايرانسل در مقابل من جعبه سيمكارت دوقلو را پاره كرد و هر سيم كارت را به صورت مجزا به مشتريان فروخت.
وي كه خواست نامش ذكر نشود افزود: شركت ايرانسل فضاي رقابت خوبي در بازار تلفن همراه كشور ايجاد كرده اما بايد ديد نحوه ارايه خدماتش در مقايسه با تبليغات چگونه است.
او گفت: در بعضي مناطق مشهد نيز آنتن دهي سيمكارتهاي ايرانسل دچار مشكل است.
مديرعامل شركت مخابرات خراسان رضوي نيز در اينباره به ايرنا گفت:
نظارت بر شركت ايرانسل توسط "سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" انجام ميشود لذا شركتهاي مخابراتي استاني هيچگونه دخالتي بر نحوه ارايه خدمات اين شركت ندارند.
علي كارگزار از وضعيت رعايت اصول فروش و نرخها در نمايندگيهاي ايرانسل در مشهد اظهار بياطلاعي كرد.
وي همچنين ضريب آنتندهي سيم كارت تلفن همراه شركت ايرانسل(اپراتور دوم) را در شهر مشهد ۷۸درصد اعلام كرد.
مدير روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي نيز به ايرنا گفت: هر شركت دولتي يا خصوصي كه به مردم خدمات ميدهد بايد جوابگو نيز باشد.
جواد ثاقب عادل افزود: در مشهد هيچكدام از نمايندگيهاي ايرانسل جوابگوي مردم نيستند و اين ضعفي بزرگ براي يك شركت معتبر مثل ايرانسل است.
وي گفت: زماني كه بخش خصوصي وارد بازار ميشود و بحث رقابت را ايجاد ميكند بايد به خوبي جوابگوي مردم نيز باشد و خدمات پس از فروش را به سادگي هرچه تمامتر ارايه كند.
او افزود: هماينك در شركت مخابرات خراسان رضوي حدود ۴۰نفر در "دفتر "۱۳۵پاسخگوي مشكلات و سوالات عموم مردم هستند.
به رغم سه روز پيگيري خبرنگار ايرنا براي تماس با "ذزفولي" مديرعامل شركت ايرانسل و حل ابهامات موجود، هيچكس پاسخگويي سووالات نبود و در نهايت مسوول دفتر وي اعلام كرد كسي براي جوابگويي در دسترس نيست
ميزان و جزييات تخفيف وعده داده شده در شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه اعلام شد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايرانسل اعلام كرد: بر اساس روش جديد محاسبه كه از روز شنبه -12 خردادماه - جاري اعمال خواهد شد، تعرفهي هر ثانيه مكالمه در داخل شبكهي ايرانسل با ٢٠ درصد كاهش در سيمكارتهاي دائمي از ٤١/١٠ ريال به ٣٢/٨ ريال تغيير مييابد؛ اين مبلغ معادل ٤٩٩ ريال بهازاي هر دقيقه با مبناي محاسبه ثانيهيي است.
تعرفهي مكالمهي هر ثانيه در سيمكارتهاي اعتباري نيز با ٢٧ درصد كاهش از ٢/١٤ ريال به ٣٣/١٠ ريال در داخل شبكهي ايرانسل تغيير يافته است؛ اين مبلغ معادل ٦٢٠ ريال بهازاي هر دقيقه با مبناي محاسبه ثانيهيي است.
بر اساس اين گزارش در تعرفههاي جديد، نرخ خدمات اينترنت (جي.پي.آر.اس) با ٥٠ درصد تخفيف ١٥ ريال در هر كيلوبايت تعيين شده و تعرفهي ارسال هر پيام صوتي - تصويري (ام.ام.اس) نيز با كاهش ٨٠ درصدي، از ١٦٠٠ ريال به ٣٢٠ ريال براي هر پيام رسيده است.
روابط عمومي ايرانسل با اعلام مجدد اينكه كاهش تعرفهها در داخل شبكهي اين بهرهبردار (اپراتوار) و اصطلاحا در مكالمات ايرانسل به ايرانسل اعمال خواهد شد، افزود: از روز ١٩ خردادماه جاري نيز طرحهاي تشويقي ٣ گانهاي با عنوانهاي قرمز، آبي و طلايي با هدف بهرهمندي افزونتر مشتركان از خدمات ارزانتر ارايه ميشود كه از كاهش چشمگير نرخ مكالمات در شبكه ايرانسل و ساير شبكهها تا دريافت اينترنت رايگان، را شامل ميشود.
بنا براعلام، جزييات طرحهاي ٣ گانه كه تا ١٦ شهريورماه ادامه خواهد يافت بر روي پايگاه اينترنتي «ايرانسل» قابل دسترس است.
حميدرضا كاتوزيان نماينده تهران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس اظهار داشت: پروژه اپراتور دوم تلفن همراه حركت اقتصادي مشترك بين ايران و آفريقاي جنوبي بود كه براي اولين بار بخش خصوصي وارد مخابرات گرديد و مجلس از آن حمايت كرد.
وي تصريح كرد: بر اين اساس مجلس با حمايت از پروژه ايرانسل اصلاحاتي نيز در قرارداد ايجاد كرد كه بعد از گذشت بيش از يكسال از قرارداد مشكلاتي ايجاد شده است.
وي تاكيد كرد: نحوه خدمات ايرانسل برخلاف تبليغات ايرانسل در سطح كشور با ادعا آن تفاوت دارد.
وي افزود: آنتندهي ايرانسل يكي از مشكلات اساسي است كه شكايتهاي زيادي در اين زمينه به نمايندگان رسيده است و من شخصا نيز آن را تجربه كردهام و به نظر ميرسد كه كارتهاي ايرانسل تقريبا بيمصرف است.
كاتوزيان اضافه كرد: ارسال پيام كوتاه (SMS)، پيامهاي صوت و تصوير (MMS) و اينترنت (GPRS) فوقالعاده ضعيف است و در صورت ادامه وضعيت با اين كيفيت، نوعي بياعتمادي بين مردم نسبت به فعاليتهاي ايرانسل ايجاد خواهد كرد.
نايب رئيس كميسيون صنايع در ادامه گفت: ايرانسل حجم زيادي از كارتهاي اعتباري خود را بين مردم توزيع كرده در حالي كه سرويسهاي لازم ارايه نشده است.
كاتوزيان افزود: شعار هركجا هستيد، از كي تا حالا و ... با عمل تطابق ندارد و به نظر ميرسد نوعي ايجاد انحراف در افكار عمومي است.
وي همچنين در ادامه با اشاره به زير پا گذاشتن ماده واحده قانون مصوب مجلس درباره تعيين درصد مشاركت ايراني و خارجي اظهارداشت: در قانون مصوب مجلس 49 درصد مشاركت خارجي و 51 درصد مشاركت داخلي تعيين شده كه در حال حاضر بيش از 51 درصد تجهيزات اصلي مخابراتي از خارج وارد ميشود كه مجلس آن را به طور جدي پيگيري خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: اين اقدام گردن نهادن به تكليف قانوني كه مجلس برعهده مخابرات گذاشته نيست بلكه دور زدن قانون است و مجلس در برابر آن كوتاه نخواهد آمد و از ظرفيتهاي قانوني خود براي رفع مشكل استفاده خواهد كرد.
كاتوزيان از دستگاههاي نظارتي خواست موضوع را با حساسيت بيشتر پيگيري كنند
ای کاش روی اپراتور اول هم از اول این اندازه حساس بودند تا 13 سال از مردم نمی خوردند .
Clickrast
01-06-2007, 11:42
ماله ایرنسل نوشته : Irancell
brightest
01-06-2007, 12:26
اين مربوط به GSM روستائي هست نه irancell
Maziar_69
01-06-2007, 13:12
اين مربوط به GSM روستائي هست نه irancell
من هم شنیده بودم که مال روستاهاست. ولی دوستمون وسط شهر سمنان اینو دیده. اینش مشکل داره.
emprator_kochak
01-06-2007, 16:52
میگم از آنتن دهی ایرانسل در شهرهای استان خوزستان کی اطلاع داره
داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چیزی در مورد خوزستان نیاورده ...
ما خوزستانیم دزفول دیروز پری روز راه افتاده اما آزمایشی اینترنتش هم فعاله !
Maziar_69
01-06-2007, 20:53
کیفیت آنتن دهی تو دزفول چطوره؟
علي نعمتي در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت افزود: شهرهاي رشت، انزلي، لنگرود، رودسر، آستانه، فومن، تالش، املش، رودبار، لوشان و منجيل از ديروز به شبكه ايرانسل پيوستند و تا پايان خرداد جاري، شهرهاي لاهيجان، آستارا، صومعه سرا و سياهكل نيز به اين شبكه خواهند پيوست.
نعمتي از اختلال در خطوط تلفن همراه مشتركان گيلاني در روزهاي آتي خبر داد و گفت: به منظور جايگزيني و توسعه سيستم هاي ارتباطات سيار موجود به سيستمهاي جديد روزانه در گيلان، تا پايان خرداد در بسياري از نقاط استان اختلالاتي بهوجود ميآيد كه به محض تبديل شدن سايتهاي قبلي به سيستمهاي جديد، اختلالات برطرف ميشود.
مکالمه ارزون و مجانی sms هشت تومنی و رایگان اینترنت 5 ریالی و مجانی
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید :
پنج شنبه ایرانسل :
این سرویس جدید هر هفته 5 شنبه یه استان رو انتخاب میکنه و در اون فروش سیم کارت های تشویقی داره که به ازاء هر سیم کارت یه سیم کارت مجانی میده و این هفته قزوین بود که واقعاٌ هم خوب استقبال کردند برای اطلاع از شهر های بعدی و همچنین این سرویس به لینک زیر برید
arminarsalan
03-06-2007, 02:27
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-سمنان-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-
تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-
ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-
بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-
بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-
شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-
Maziar_69
03-06-2007, 11:06
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-سمنان-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-
تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-
ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-
بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-
بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-
شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-
دوست عزیز منبعت رو میشه بگی؟ آخه سمنان که پوشش نداره هنوز!!!!! :18:
Maziar_69
03-06-2007, 23:17
بالاخره سمنان آنتن میده یا نه؟ یکی بگه دیگه.
محمود خسروي" رييس سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي گفت براساس اطلاعات موجود تقريبا تمامي مشتركان ايرانسل ازتعرفه ثانيهاي استفاده كرده و آماري درباره افراد استفادهكننده از گزينه دقيقهاي موجود نيست.
وي روزيكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا درپاسخ به اين سووال كه اگر تعرفهثانيهاي بهسود مشتركان است، چرا سازمان رگلاتوري تحت مديريت وي اجازه اعمال دو تعرفه توسط ايرانسل را دادهاست، گفت: اين امر گزينهاي است براي مشتركان ايرانسل، زيرا افرادي كه مكالمات طولاني دارند ، به نفعشان است كه از تعرفه دقيقهاي استفاده كنند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزود: در دنيا نيز اپراتورهاي مختلف گزينههاي چندگانهاي را در نظر ميگيرند و روشهايي ديگري را نيز براي جذب مشتري به كار ميبرند.
"وفا غفاريان" رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران نيز معمولترين روش محاسبههزينه كاركرد مشتركان تلفن همراه را براساس ثانيه دانست و گفت "به نظر من شيوه دو نرخي مردم را سردرگم ميكند".
سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي دهمارديبهشت ماهگذشته با اجبار ايرانسل به اعمال محاسبه ثانيهاي صورتحساب مشتركان، بهاين اپراتور اجازه داد همچنان براي مشتركاني كه مايلند، تعرفه دقيقهاي نيز اعمال كند.
arman4459
05-06-2007, 16:34
بالاخره سمنان آنتن میده یا نه؟ یکی بگه دیگه.
مازیار جونم نه سمنان تا این لحظه ساعت 4 نیم روز 15 خرداد هیچی انتنی در سمنان نمیده.من نمیدونم این دستمون اطلاعاتش از کجاست.
من که وسط شهر سمنان هستم اصلا انتن ندارم
saeedmaxxx
06-06-2007, 15:44
تو بندر عباس هم خط میده یا نه
کیفیت وسرعت sms ایرانسل با اپراتور اول توی اهواز خیلی بد شده ولی با تالیا خوبه
بچه ها خبری از شهرهای دیگه استان فارس و خوزستان ندارید ؟
قبض در خانه ما ارسال نشده تا حالا باید چه کار کنم چه طوری پرداخت کنم ؟
saeedmaxxx
07-06-2007, 19:35
مشکلی نیست واسه هیچکس نمیاد
با sms اطلاع میدن
فقط دوره اول قبض
اومده بود بقیه دوره ها با smsاطلاع دادن
TheMohammad
07-06-2007, 19:39
مشکلی نیست واسه هیچکس نمیاد
با sms اطلاع میدن
فقط دوره اول قبض
اومده بود بقیه دوره ها با smsاطلاع دادن
چی باسه کسی نمیاد !؟
برای من از ماه آبان تا آخرش اومده !!!
arminarsalan
07-06-2007, 23:05
باعرض معذرت من درشاهین شهرزندگی می کنم این اطلاعات ازدوستان،روزنامه،اینترنت، به من رسیده.
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-
به زودی شهرهای: آبیک-تاکستان-بیله سوار-نیر-لاهیجان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-نظرآباد-هشتگرد-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه-
saeedmaxxx
08-06-2007, 10:47
چی باسه کسی نمیاد !؟
برای من از ماه آبان تا آخرش اومده !!!
راست میگی یعنی واسه تو همیشه قبض میاد
واسه من که یه بار اومده
TheMohammad
08-06-2007, 15:04
راست میگی یعنی واسه تو همیشه قبض میاد
واسه من که یه بار اومده
آره از همون اولش اومده !
چه طوری باید پرداخت کرد ؟
سیستم E-care حق اشتراک داره ( پولیه ) ؟
باعرض معذرت من درشاهین شهرزندگی می کنم این اطلاعات ازدوستان،روزنامه،اینترنت، به من رسیده.
شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-
به زودی شهرهای: آبیک-تاکستان-بیله سوار-نیر-لاهیجان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-نظرآباد-هشتگرد-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه-
ولی داخل سایت ایرانسل خبری از خوزستان نیست
aragornr
08-06-2007, 19:55
:41:شیراز آنتن دهی فقط وسط شهر جای دیگه ندار
TheMohammad
08-06-2007, 23:01
چه طوری باید پرداخت کرد ؟
سیستم E-care حق اشتراک داره ( پولیه ) ؟
نه ! میتونی زنگ بزنی به 130، هم شناسه پرداخت رو بگیری هم بگی e-care رو فعال کنن !
این کد هم اگه کار کنه، مبلغ رو میگه : #1*130*
من از E-care قبضم را گرفتم چه طوری باید پرداخت کرد
arminarsalan
08-06-2007, 23:26
سایت ایرانسل به روزنیست اگردقت کنید درصفحه پوشش شهرها،تاریخ 25روزقبل نمایش داده شده، ایرانسل فقط در تبلیغ به روزاست.:41:
TheMohammad
09-06-2007, 11:45
من از E-care قبضم را گرفتم چه طوری باید پرداخت کرد
بالای صفحه اول کد شناسه رو نوشته، میری بانک ملت با استفاده از اون کد شناسه پرداخت میکنی
saeedmaxxx
09-06-2007, 13:15
من حساب e-careرو چک کردم
همه ماه ها رو زده وقبلا اونا رو دیدم
ولی اردیبهشت ماه رو نزده
مال داداشمو زده ولی مال من رو نزده
میدونین مشکل از کجاست
بالای صفحه اول کد شناسه رو نوشته، میری بانک ملت با استفاده از اون کد شناسه پرداخت میکنی
مرسی
چرا اسمی از اهواز جایی نیست ؟
چه طوری میشه آدرسم را عوض کنم ؟
این کد #5*3*130* را برای دریافت تنظیمات Gprs و این کد #1*130* را برای مشاهده ی مبلغ صورتحساب و این کد #2*130* را برای مشاهده زبان سیم کارتتان میتوانید استفاده کنید
TheMohammad
09-06-2007, 14:40
چه طوری میشه آدرسم را عوض کنم ؟
فکرکنم باید زنگ بزنی 130، برای اینکار پول میگیرن !
arman4459
09-06-2007, 23:50
سمنان چی شد ما که مردیم از بس صبر کردیم
vahid_mota
10-06-2007, 00:04
آقا درباره مترو کی کسی چیزی نمیدونه الان نزدیک 8 ماه گذشته ولی هنوز مترو تهران آنتن نمیده
MMS من کار نمیکنه نمیدونید چرا ؟
تبلیغات:
ایرانسل خیلی باحاله
بچه ها موافقید یه دونه گفتگوی تبلیغاتی ایجاد کنبیم
arman4459
10-06-2007, 21:15
منظورت چیه واضح تر میگی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.