مشاهده نسخه کامل
: Grand Theft Auto: San Andreas
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
21
22
ما رو از اين كدها بى بهره نذارين بابا! :happy:
◙
Oracle_Eldorado
27-12-2007, 16:06
يه كد مي زني كه زناي خيا باني جمع ميشن و دستشون dick مصنويي هستش چي طوري مي شه با اونا ارتباط xxx داشت غير از سوار كردن اونا تو ماشين.
عزیز با همشون نمیشه .
فقط با دوست دختر هایی که پیدا میکنی میشه .
اونا رو هم در طی مراحلی که رد میکنی میتونی پیدا کنی .
arnold_ab
27-12-2007, 16:13
عزیز با همشون نمیشه .
فقط با دوست دختر هایی که پیدا میکنی میشه .
اونا رو هم در طی مراحلی که رد میکنی میتونی پیدا کنی .
بله فقط با دوست دختر هات میتونی کارهایxxxبکنی
پس وقتى ملت سوار ماشينت مىشن بايد چيكارشون كنى؟!
◙
پس وقتى ملت سوار ماشينت مىشن بايد چيكارشون كنى؟!
ماشین رو میبری یه جای خلوت و توقف می کنی !
rayanehkhabar
28-12-2007, 18:05
سلام دوستان. من توی مرحله ای که باید با هواپیما بری و رادار نبیندت گیر کردم. اینم سیو بازی. لطفا اگر کسی می تونه ردش کنه (فقط همین مرحله را) و سیوش را برام یه جایی آپلود کنه (به ایمیلم بفرستید بهتره)
rayeganmail[at]gmail[dot]com
این هم لینک دانلود سیو بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
28-12-2007, 19:23
دوست عزیز حیف که من بازی رو ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم .
ببین زیاد سخت نیست . فقط شما سعی کن یه راههایی رو پیدا کنی که مسطح باشه .
زیاد درخت و اینجور چیز ها نداشته باشه .
اگه هم پیدات کردند زیاد نگران نباش . چون یه جت هایی میفرستند دنبالت که فقط با موشک بهت حمله میکنند .
میتونی از کنار موشک ها جا خالی بدی . هی باید هواپیما رو این طرف و اون طرف کنی .
موفق باشی ، O R A C L E :40:
rayanehkhabar
28-12-2007, 21:34
سلام دوستان. من توی مرحله ای که باید با هواپیما بری و رادار نبیندت گیر کردم. اینم سیو بازی. لطفا اگر کسی می تونه ردش کنه (فقط همین مرحله را) و سیوش را برام یه جایی آپلود کنه (به ایمیلم بفرستید بهتره)
rayeganmail[at]gmail[dot]com
این هم لینک دانلود سیو بازی:
مرسی دوست عزیز.
این مرحله را رد کردم ولی مرحله بعدی که باید بری داخل هواپیما چطوریه؟
قبلا از اینکه به هواپیما برسم میپره. باید مهرات موتور سواری را بالا ببرم؟ کجا باید اینکار را بکنم ؟ چون توی خیابون خیلی کم و دیر به دیر مهراتش را بالا میبره. کد تقلبی نیست؟ در ضمن من ترینر +27 را دارم ولی چیزی به این نام نداره تازه یه ترینر دیگه دارم که bike 100% را داره ولی فایده نداره.
لطفا کمک. در ضمن سیوش را هم از لین زیر می توید دریافت کنید و در صورت امکان ردش کنید برام.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Oracle_Eldorado
28-12-2007, 21:58
دوست عزیز ببین این مرحله خیلی ساده هست !
شما اگه موتور رو از پشت هواپیما برونی بهش میرسی .
اگه هم باز نتونستی ، کد هوا رو بزن که هوا طوفانی بشه . اونطوری یکمی از سرعت هواپیما کم میشه .
موفق باشی ، O R A C L E
click_dez
29-12-2007, 01:07
[quote=rayanehkhabar;1940717]مرسی دوست عزیز.
این مرحله را رد کردم ولی مرحله بعدی که باید بری داخل هواپیما چطوریه؟
قبلا از اینکه به هواپیما برسم میپره. باید مهرات موتور سواری را بالا ببرم؟ کجا باید اینکار را بکنم ؟ چون توی خیابون خیلی کم و دیر به دیر مهراتش را بالا میبره. کد تقلبی نیست؟ در ضمن من ترینر +27 را دارم ولی چیزی به این نام نداره تازه یه ترینر دیگه دارم که bike 100% را داره ولی فایده نداره.
ميتوني با اين كد بازي رو آهسته تر كني اونوقت خيلي راحت به هواپيما ميرسي
liyoaay
البته من پیشهاد می کنم از هیچ کدی استفاده نکنی . باید سعی کنی با موتور کمترین انحرافی نداشته باشی . تا موقعی که از هواپیما جعبه می افته پشت سرش حرکت نکن به محظ اینکه احساس کردی جعبه ها تموم شد و هواپیما داره بلند میشه بکش پشتش ... باید تمرین کنی . هلو برو تو گلو نیست که !:31:
arnold_ab
29-12-2007, 10:41
البته من پیشهاد می کنم از هیچ کدی استفاده نکنی . باید سعی کنی با موتور کمترین انحرافی نداشته باشی . تا موقعی که از هواپیما جعبه می افته پشت سرش حرکت نکن به محظ اینکه احساس کردی جعبه ها تموم شد و هواپیما داره بلند میشه بکش پشتش ... باید تمرین کنی . هلو برو تو گلو نیست که !:31:
به نظر من از کد استفاده کنه بهتره اینجوری وقت گرفته میشه آخه خیلی تمرین میخواد.
rayanehkhabar
29-12-2007, 17:26
اصلا به هیچ وجه به هواپیما نمی رسم حتی کنارش که صبر کنم بشکه ها تموم بشه.
این سیوشه البته یه خورده عقب تر از مکان هواپیماهاست کسی می تونه کمک کنه؟
arnold_ab
29-12-2007, 18:03
اصلا به هیچ وجه به هواپیما نمی رسم حتی کنارش که صبر کنم بشکه ها تموم بشه.
این سیوشه البته یه خورده عقب تر از مکان هواپیماهاست کسی می تونه کمک کنه؟
عزیزم گفتم که ازکد استفاده کن
rayanehkhabar
29-12-2007, 18:16
چه کدی؟ لطفا بفرمایید چه کدی و برای چه کاری ؟ آیا کدی که مخصوص طوفانی کردن هواست موثره؟
rayanehkhabar
30-12-2007, 14:08
چه کدی؟ لطفا بفرمایید چه کدی و برای چه کاری ؟ آیا کدی که مخصوص طوفانی کردن هواست موثره؟
سلام.
از راهنمایی های همه ممنون. ردش کردم.
اونجایی که باید یه خانوم را از کازینو تعقیب کنی تا در خونش و نباید ببیندت چیکار باید کرد؟
من تعقیبش می کنم بعد یه جایی در یه مغازه پیاده میشه اونجا لباس جدیدمی پوشه و دوباره به تعقیب ادامه میده وقتی میرسه در خونه طرف روی محل مورد نظر هم میرم ولی دیگه جایی روی نقشه پیدا نیست بعد از چند دقیقه هم میگه شما سوختید و باید از اول برم.
سلام.
اونجایی که باید یه خانوم را از کازینو تعقیب کنی تا در خونش و نباید ببیندت چیکار باید کرد؟
من تعقیبش می کنم بعد یه جایی در یه مغازه پیاده میشه اونجا لباس جدیدمی پوشه و دوباره به تعقیب ادامه میده وقتی میرسه در خونه طرف روی محل مورد نظر هم میرم ولی دیگه جایی روی نقشه پیدا نیست بعد از چند دقیقه هم میگه شما سوختید و باید از اول برم.
وقتی رفت تو خونه صبر کن ... بعد از چند لحظه می بینی از سمت راست یه مرد که دستش چیز مصنوعی هست داره به خونه نزدیک میشه .اون مرد رو بکش و چیز مصنوعی رو بردار و برو در خونه خانوم !
Oracle_Eldorado
30-12-2007, 15:12
سلام.
وقتی میره داخل خونش یکمی در خونش صبر کن . بعد یه نفر داره از اونجا رد میشه . یه چیز بنفشی هم دستشه !
باید بکشیش و اون چیز بنفشه رو بگیری و بری در خونش و ........
rayanehkhabar
30-12-2007, 20:08
بسیار ممنون. مرحله ای که باید از طریق سیگنالهای موبایل در سم فیرو ماشین را دنبال کنم چه طوریه؟ ماشین را منفجر کردم باختم دنبالشم که میرم این خانوم اصلا نمی خواد جایی واسه همینطور میره بعدش هم گمش می کنم.
Oracle_Eldorado
30-12-2007, 21:53
بسیار ممنون. مرحله ای که باید از طریق سیگنالهای موبایل در سم فیرو ماشین را دنبال کنم چه طوریه؟ ماشین را منفجر کردم باختم دنبالشم که میرم این خانوم اصلا نمی خواد جایی واسه همینطور میره بعدش هم گمش می کنم.
دوست عزیز اون مرحله رو نری زیاد تاثیری نداره ولی من واست توضیح میدم :
شما باید انقدر با ماشینت بزنی به ماشین زنه که دود سیاه ازش بلند بشه !
بعد خودش با زبون خوش ماشین رو میزنه کنار و شما میری سوار میشی !!!!
rayanehkhabar
01-01-2008, 13:16
وقتی میره داخل خونش یکمی در خونش صبر کن . بعد یه نفر داره از اونجا رد میشه . یه چیز بنفشی هم دستشه !
باید بکشیش و اون چیز بنفشه رو بگیری و بری در خونش و ........
سلام. من اینکار را کردم رفت داخل خونه اون خانوم هم اونکار را برای کار کرد حالا نوبت کارله طرف خم شده و کارل هم پشتش چیکار باید بکنم؟ چه دکمه باید بزنم؟ چون اگه صبر کنم که اون نموداره بالایی تموم میشه و خانومه کتکم میزنه اگر هم space را بزنم به پشتش میزنه و باز هم کتکه را می خورم اگر اینتر یا کنترل را بزنم زاویه دوربین عوض میشه.
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 14:52
سلام. من اینکار را کردم رفت داخل خونه اون خانوم هم اونکار را برای کار کرد حالا نوبت کارله طرف خم شده و کارل هم پشتش چیکار باید بکنم؟ چه دکمه باید بزنم؟ چون اگه صبر کنم که اون نموداره بالایی تموم میشه و خانومه کتکم میزنه اگر هم space را بزنم به پشتش میزنه و باز هم کتکه را می خورم اگر اینتر یا کنترل را بزنم زاویه دوربین عوض میشه.
شرمنده مال ما اینو دیگه نداشت !
مال من فقط یکمی بیرون رو نشون میده که دوربین کج و راست میشه و تموم میشه .
البته بازم اون مرحله ربطی به داستان اصلی بازی نداره . میتونی انجامش ندی .
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 14:53
شرمنده مال ما اینو دیگه نداشت !
مال من فقط یکمی بیرون رو نشون میده که دوربین کج و راست میشه و تموم میشه .
البته بازم اون مرحله ربطی به داستان اصلی بازی نداره . میتونی انجامش ندی .
Persian_baby
01-01-2008, 15:18
باید وایسی اون خط بره آخر بعد space بزنی :20:
rayanehkhabar
01-01-2008, 17:56
باید وایسی اون خط بره آخر بعد space بزنی :20:
دوتا خطه یکیشون هی خالی و پر میشه یکیشون فقط کم میشه.
rayanehkhabar
01-01-2008, 17:58
راستی اگر سانسور شده بازی کنم این مرحله حذف میشه؟
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 18:30
راستی اگر سانسور شده بازی کنم این مرحله حذف میشه؟
آره . چون مال منم سانسور شده بود اینطور مسائلی نداشت .
دوستمون جوابتون رو دادن .
یکی از نمودار ها میزان رضایت زن رو نشون میده یکی از محورها هم نشون دهنده ی میزان شدت ضربه ای که کارل به پشت خانوم میزنه ! محور دوم به صورت پی در پی پر و خالی میشه . شما باید لحظه ای که محور پر شد دکمه ی Space رو بزنید تا کارل با قدرت هرچه تمام تر ضربه بزنه . اگر درست این کار رو انجام بدین می بینین که محور اول شروع می کنه به پر شدن و شما مرحله رو با موفقیت رد می کنید !
سعی کن خودت هم یکم فسفر بسوزونی این بازی اونقدر ها هم سخت نیست ! :31:
bany bdoneh sansor kon khyal khodeto rahat kon
bazy ba sansor kon khyal khodeto rahat kon
محمد نامدار
04-01-2008, 13:10
سلام
من چند وقتی است که این بازی را نصب کردم
و در قسمتی که باید ماشین را این ور و اونور کرد گیر کردم
هرکاری که کردم رد نشده چکار کنم تا رد بشه
خیلی ممنون میشم
Oracle_Eldorado
04-01-2008, 13:22
دوست عزیز شما باید با دکمه های 8 , 4 , 2 , 6 سمت راست کیبورد ماشین رو در جهات هایی که میده بلند کنی .
فقط باید توجه داشته باشی که یه ذره قبل از اینکه اون فلش وارد دایره بشه شما دکمه رو که زدی یکمی نگهداری و بعد رها کنی .
با یکمی تمرین موفق میشی .
اگه باز هم موفق نشدی سیوت رو بزار دوستان واست رد میکنند .
ببخشید من که هر چی به مخم فشار آوردم این مسئله یادم نمیاد!:
کجا می شد اهنگ دلخواه خودت بریزی بعد توی رادیو پخش کنه؟
ببخشید من که هر چی به مخم فشار آوردم این مسئله یادم نمیاد!:
کجا می شد اهنگ دلخواه خودت بریزی بعد توی رادیو پخش کنه؟
سلام
در آدرس زیر آهنگهایت راکپی کن
L:\Documents and Settings\x\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks
(البته این xهمان نام کاربری است که باهاش وارد ویندوزت میشوی و Lهم درایو ویندوزت است.)
:3:
سلام
در آدرس زیر آهنگهایت راکپی کن
L:\Documents and Settings\x\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks
(البته این xهمان نام کاربری است که باهاش وارد ویندوزت میشوی و Lهم درایو ویندوزت است.)
:3:
مرسی ولی وقتی اون پست را زدم خودم یادم اومد در ضمن این توضیحی که دادی کامل نیست باید توی تنظیمات بازی یه دستکاریهایی بکنی!
مرسی ولی وقتی اون پست را زدم خودم یادم اومد در ضمن این توضیحی که دادی کامل نیست باید توی تنظیمات بازی یه دستکاریهایی بکنی!
shahrokh_sib
06-01-2008, 12:19
سلام چه جوری میشه دوست دختر پیدا کرد من یکی بیشتر ندارم !!!!
اون یه دونه ام هی علاقش به من کم میشه !!!!؟؟؟؟
سلام چه جوری میشه دوست دختر پیدا کرد من یکی بیشتر ندارم !!!!
اون یه دونه ام هی علاقش به من کم میشه !!!!؟؟؟؟
توي شهر هاي ديگه كه بري بازم پيدا ميكني اگرم خواستي علاقشو زياد كني بايد هي بري دم در خونشون و ببريش بيرون بگردونيش :10:
Oracle_Eldorado
06-01-2008, 12:38
قبلا یکی از دوستان یه عکس از کلیه نقشه ها گذاشته بود .
توی اون هم جاهای مخفی نقشه معلوم بود و هم جای دوست دختر ها .
shahrokh_sib
06-01-2008, 15:55
توي شهر هاي ديگه كه بري بازم پيدا ميكني اگرم خواستي علاقشو زياد كني بايد هي بري دم در خونشون و ببريش بيرون بگردونيش :10:
من میرم دم خونشون میبرمش بیرون میگه بریم رستوران
میریم اما .....
به قول تتلو : دافیا گربه صفتن این ارثیه
:40:
Rude Boy
06-01-2008, 16:40
بله فقط با دوست دختر هات میتونی کارهایxxxبکنی
سلام!
چطوری این کار را بکنیم؟
V A H I D
06-01-2008, 16:41
چه حالی می ده وسط امتحلن ها دوباره از اول شروع کردم ...
V A H I D
06-01-2008, 16:50
سلام!
چطوری این کار را بکنیم؟
من که 2 بار تا اخرش رفتم چیزی ندیدم فقط دوربین این ور اون ور میشه...
Oracle_Eldorado
06-01-2008, 22:27
مال منم همینطوریه . البته این بازی ورژن های مختلف داره .
تازه فکر کنم قبلا یکی از دوستان پچ هم گذاشته بود برای برداشتن سانسور اون قسمت !
ممنون از توضیحی که دادی:46:
براي منم همين طوري بود:46:
ولي عجب حوصله اي داريد دوباره داريد از اول ميريدش:31:
sina1100
08-01-2008, 09:54
سلام... سوال داشتم!
من براي نصب hot coffee مشکلي ندارم! کار رو هم ميتونم ببينم... اما يه جوونمرد پيدا شه بگه اين روش صحيح استفادشو که فيض ببريم!!!!
گفته کليدهاي W و S يا همون UP و DOWN رو به صورت ريتميک بزنيد! اما اين ديگه چه نوع ريتميه که ما نميدونيم!
هر جوري زديم نشد که نشد! کسي تا حالا موفق شده؟! اگه کسي ميتونه کمک کنه ممنون ميشم!
Persian_baby
08-01-2008, 12:03
این جماعت می خان از اول بازی کنن
arnold_ab
08-01-2008, 12:11
این جماعت می خان از اول بازی کنن
بله بازی به این زیبایی ارزش از اول بازی کردن را داره
shomaha ajab hoseleii darida. man ke hamoon ye baresham zoori bazi kardam.
Oracle_Eldorado
08-01-2008, 22:01
اصلا این بازی یه اعتیاد خاصی داره !
باور کنید من تاحالا 6 بار تمومش کردم !!!!
آدم وقتی میوفته روی دور خیلی حال میده .
همه ی ماموریت ها رو بلدی ، میدونی باید چیکار کنی و .....
Persian_baby
09-01-2008, 13:23
بله بازی به این زیبایی ارزش از اول بازی کردن را داره
ولی بازی بعد از اتمام مراحل که تموم نمی شه به نظرمن ادامه رو بازی کنی خیلی بهتره چون همه ی امکانات رو داره(بدنسازی و ...):5:
Ghasem.M
09-01-2008, 22:33
سلام بچه ها
من تو قسمت رقص ماشین گیر کردم! چون فعلا با لپ کار می کنم خیلی سخته این مرحله رو رد کنم! اگه لطف کنین برام این مرحله و اگر حوصله ش رو داشتین مرحله بعدش رو رد کنید ممنونتون می شم. :40:
این هم سیو خودم:
:11:
Oracle_Eldorado
09-01-2008, 22:39
قاسم عزیز ( امیدوارم قاسم رو درست نوشته باشم )
شما باید با دکمه های 8 , 4 , 6 , 2 سمت راست کیبوردتون انجام بدید .
قبل از اینکه اون فلش ها وارد دایره بشه شما دکمه رو بزن و یک لحظه ی کوتاه بگیر .
انگار داری صحنه آهسته میزنی !
Ghasem.M
09-01-2008, 23:07
قاسم عزیز ( امیدوارم قاسم رو درست نوشته باشم )
شما باید با دکمه های 8 , 4 , 6 , 2 سمت راست کیبوردتون انجام بدید .
قبل از اینکه اون فلش ها وارد دایره بشه شما دکمه رو بزن و یک لحظه ی کوتاه بگیر .
انگار داری صحنه آهسته میزنی !
آره عزیز درست نوشتی. ولی من چون بازی رو تو لپ تاپم انجام می دم اون دکمه ها رو در دسترس ندارم
Oracle_Eldorado
09-01-2008, 23:18
آره عزیز درست نوشتی. ولی من چون بازی رو تو لپ تاپم انجام می دم اون دکمه ها رو در دسترس ندارم
خوب برو تو قسمت دستکاری دکمه ها ، ببین کدوم دکمه ها تعریف نشده .
شرمنده من اسمشون رو نمیدونم ولی باید در قسمت دکمه های رانندگی باشه .
اونا رو تنظیم کن روی چهار تا دکمه بلا استفاده روی کیبوردت .
Ghasem.M
10-01-2008, 22:14
خوب برو تو قسمت دستکاری دکمه ها ، ببین کدوم دکمه ها تعریف نشده .
شرمنده من اسمشون رو نمیدونم ولی باید در قسمت دکمه های رانندگی باشه .
اونا رو تنظیم کن روی چهار تا دکمه بلا استفاده روی کیبوردت .
خیلی ممنون دوست عزیز. تنظیمات رو دست زدم. دکمه های num 4 و 6 تعریف نشده بود. مرحله رو رد کردم. خیلی ممنون از کمکت:11:
Ghasem.M
11-01-2008, 16:08
سلام بچه ها
من یه قسمت مشکل دارم! اون جا که با دوست دختر تو بازی داره از اون کارها می کنه :31: نمی دونم چه را هردفعه دختره راضی نیست! یعنی اون قسمتی که کم و زیاد می شه رو چه طور باید پر کرد؟ چون بعد از یه مدت سریع خالی میشه. بالای تصویر نوشته که باید دکمه های up و down رو بزنی ولی هیچ توفیری نمی کنه اون bar سریع خالی می شه! اگه می شه کمک کنید. :11:
سلام بچه ها
من یه قسمت مشکل دارم! اون جا که با دوست دختر تو بازی داره از اون کارها می کنه :31: نمی دونم چه را هردفعه دختره راضی نیست! یعنی اون قسمتی که کم و زیاد می شه رو چه طور باید پر کرد؟ چون بعد از یه مدت سریع خالی میشه. بالای تصویر نوشته که باید دکمه های up و down رو بزنی ولی هیچ توفیری نمی کنه اون bar سریع خالی می شه! اگه می شه کمک کنید. :11:
کجا رو میگید؟ هات کافی رو دارید یا نه؟
a.salireza
12-01-2008, 10:58
کجا رو میگید؟ هات کافی رو دارید یا نه؟
بله دیگه. حتمآ دارن وگرنه به حالت معمولی که چیزی رو نشون نمیده.
سلام بچه ها
من یه قسمت مشکل دارم! اون جا که با دوست دختر تو بازی داره از اون کارها می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif نمی دونم چه را هردفعه دختره راضی نیست! یعنی اون قسمتی که کم و زیاد می شه رو چه طور باید پر کرد؟ چون بعد از یه مدت سریع خالی میشه. بالای تصویر نوشته که باید دکمه های up و down رو بزنی ولی هیچ توفیری نمی کنه اون bar سریع خالی می شه! اگه می شه کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
باید با سرعت دکمه های up و down رو بزنی تا زیاد بشه:21:. ولی کار مشکلیه...:46:
Addication_x
12-01-2008, 16:29
با این برنامه میتونید برای بازی رمز بسازید!
12-01-2008, 16:38
یه تفنگ به نام برتا!
12-01-2008, 16:51
تفنگ های Gta4 در Gta5 !
12-01-2008, 16:58
سلام دوستان توی اون مرحله ای که یه هواپیما داره با لاس ونتورس میاد و من باید با هوا پیما از اون حلقه ای که بالای یر هوپیما دشمنه عبور کنم تا نمی دونم چی بشه. من هر کاری می کنم نمی تون از اون حلقه عبور کنم آخه هواپیماهه سریع میاد رد مشه و همش یکی دو میلی متر کم میارم. یه بار ولی عبور کردم ولی باز هم هواپیما رسید به شهر و من باختم. این لینک سیوش هست اگه کسی تونست برام ردش کنه.
با تشکر.
Ghasem.M
12-01-2008, 21:27
کجا رو میگید؟ هات کافی رو دارید یا نه؟آره عزیز. hotcoffe دارم.
خیلی ممنون بچه ها. درست شد! باید با دکمه ی شیفت ,حالت ها انجام کار رو تغییر بدید تا پر بشه! :d
Oracle_Eldorado
12-01-2008, 22:48
سلام دوستان توی اون مرحله ای که یه هواپیما داره با لاس ونتورس میاد و من باید با هوا پیما از اون حلقه ای که بالای یر هوپیما دشمنه عبور کنم تا نمی دونم چی بشه. من هر کاری می کنم نمی تون از اون حلقه عبور کنم آخه هواپیماهه سریع میاد رد مشه و همش یکی دو میلی متر کم میارم. یه بار ولی عبور کردم ولی باز هم هواپیما رسید به شهر و من باختم. این لینک سیوش هست اگه کسی تونست برام ردش کنه.
با تشکر.
دوست من اون مرحله یه قلق خیلی کوچیک داره که بدونیش میتونی ردش کنی .
ببین شما اول باید ارتفاع هواپیماتو با اون هواپیما تنظیم کنی .
چطوری ؟
وقتی داری پرواز میکنی ، به نقشه نگاه کن . آیکون اون هواپیما مثلث هست . شما انقدر باید بالا پایین بری که مربع بشه . در این صورت ارتفاع شما با اون هواپیما یکی میشه .
حالا برای انجام این مرحله :
وقتی هم ارتفاع شدی ، اول رو به طرف آیکون اون هواپیما حرکت کن . بعد یواش یواش برو سمت راست ( با حفظ ارتفاع ) بعد همینطوری برو ، یکمی که حس کردی داری بهش نزدیک میشی ، سریع هواپیما رو برعکس کن . یعنی هم جهت اون هواپیما بشی . با اینکار خیلی راحت میتونی داخل حلقه بشی . البته یکمی تمرین میخواد .
بعد از اون هم خیلی سادس .
اگه نتونستی بگو تا دوستان واست رد کنند .
rayanehkhabar
13-01-2008, 12:27
دوست من اون مرحله یه قلق خیلی کوچیک داره که بدونیش میتونی ردش کنی .
ببین شما اول باید ارتفاع هواپیماتو با اون هواپیما تنظیم کنی .
چطوری ؟
وقتی داری پرواز میکنی ، به نقشه نگاه کن . آیکون اون هواپیما مثلث هست . شما انقدر باید بالا پایین بری که مربع بشه . در این صورت ارتفاع شما با اون هواپیما یکی میشه .
حالا برای انجام این مرحله :
وقتی هم ارتفاع شدی ، اول رو به طرف آیکون اون هواپیما حرکت کن . بعد یواش یواش برو سمت راست ( با حفظ ارتفاع ) بعد همینطوری برو ، یکمی که حس کردی داری بهش نزدیک میشی ، سریع هواپیما رو برعکس کن . یعنی هم جهت اون هواپیما بشی . با اینکار خیلی راحت میتونی داخل حلقه بشی . البته یکمی تمرین میخواد .
بعد از اون هم خیلی سادس .
اگه نتونستی بگو تا دوستان واست رد کنند .
آره اگر کسی می تونه واسم ردش کنه.
ممنون میشم.
rayanehkhabar
13-01-2008, 21:02
آره اگر کسی می تونه واسم ردش کنه.
ممنون میشم.
دوستان ممنون ردش کردم.
الان هم مرحله آخرم
تشکر ویژه از آقای Oracle_Eldorado ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1990896", true); که سوالهای من را جواب می دادند.
Oracle_Eldorado
13-01-2008, 22:28
دوستان ممنون ردش کردم.
الان هم مرحله آخرم
تشکر ویژه از آقای Oracle_Eldorado ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) vbmenu_register("postmenu_1990896", true); که سوالهای من را جواب می دادند.
دوست من دیدی خودت رد میکنی چه کیفی داره ؟!
مرحله ی آخرش هم فقط قسمت رانندگیش یکمی مشکله که اونم با یکمی تمرین خیلی راحت میتونی حلش کنی .
موفق باشی .
Carl Johnson
14-01-2008, 22:02
دوست من دیدی خودت رد میکنی چه کیفی داره ؟!
مرحله ی آخرش هم فقط قسمت رانندگیش یکمی مشکله که اونم با یکمی تمرین خیلی راحت میتونی حلش کنی .
موفق باشی .
marhale akhar hamechish moshkel bod :D akhar majbor shodim ba cheat code radesh konim :D
Oracle_Eldorado
14-01-2008, 22:36
marhale akhar hamechish moshkel bod :D akhar majbor shodim ba cheat code radesh konim :D
اتفاقا اولش خیلی ساده بود .
ولی من توی قسمت رانندگیش خیلی گیر کردم .
ولی با این حال 6 بار تمومش کردم D: .
shahrokh_sib
15-01-2008, 12:27
سلام
کمکم کنید..........
اون مرحله ای که زنه رو باید از دم casino دنبال کنی
وقتی میرم دنبالش میره تو --- shop واون لباس رو میپوشم و تا در خونش میرم
بعد زنه میره تو خونه من اون موقع چیکار کنم..................؟؟؟؟
arnold_ab
15-01-2008, 12:30
سلام
کمکم کنید..........
اون مرحله ای که زنه رو باید از دم casino دنبال کنی
وقتی میرم دنبالش میره تو --- shop واون لباس رو میپوشم و تا در خونش میرم
بعد زنه میره تو خونه من اون موقع چیکار کنم..................؟؟؟؟
هیچ کاری نباید بکنب فقط جلو درخونه یکم صبر کن تا cjبره تو البته اینجا را سانسور کردن
namber_one
15-01-2008, 12:59
يه مرده با يه چيزي توي دستش مياد بره توي خونه كه تو بايد اون رو بكشي و همونطور كه دوستمون گفتن خودش ميره تو...
shahrokh_sib
15-01-2008, 21:01
همش سانسور بود که اصلا" حال نکردم..............
راهی نیست که بشه سانسور رو برداشت...........
مگه هات کافی اینو بر نمیداره؟
Oracle_Eldorado
15-01-2008, 23:09
نه عزیزم نمیشه .
فقط بعضی از ورژن ها میشه که خودش اینطوریه .
یعنی سانسور نداره .
مال من که سانسور داشت .
mdastkhah
15-01-2008, 23:25
نه عزیزم نمیشه .
فقط بعضی از ورژن ها میشه که خودش اینطوریه .
یعنی سانسور نداره .
مال من که سانسور داشت .
راه داره یه پج نسب می کنی و یه سری تقرات من او موقه که بازی می کردم تو نسخه فارسیشم این کارو کردم
Oracle_Eldorado
15-01-2008, 23:53
راه داره یه پج نسب می کنی و یه سری تقرات من او موقه که بازی می کردم تو نسخه فارسیشم این کارو کردم
چه فایده ؟! دوباره باید از اول بشینی بازی کنی !!!
چون سیو ها پاک میشه ( البته قبلا اینو شنیده بودم )
Carl Johnson
15-01-2008, 23:58
اتفاقا اولش خیلی ساده بود .
ولی من توی قسمت رانندگیش خیلی گیر کردم .
ولی با این حال 6 بار تمومش کردم D: .
baba ajab hoseleyi dari :D ye bazio 6 bar ta akharesh rafti?? :D man ye bazi o ta akharesh miram dige hosele nemikonam dobare bazish konam :D
Carl Johnson
16-01-2008, 00:01
agha hich ettefaghe khassi nemiofte :D CJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED:D
ebicross
16-01-2008, 09:57
به نظرم اگر مسائل در خصوص پچ ها و ادیت Sanandreas رو در تاپیک مخصوصش یعنی ادیت و پچ برای GTA Sanandreas مطرح میکردید بهتر بود و زودتر جواب میگرفتین. بچه های اونجا همه ادیتور هستند.
افزودن هات کافی بدون تغییر فایل MAIN و یعنی بدون شروع مجدد بازی:
پچ هات کافی را که میگیرید معمولا سه فایل دارد.
Main.SCM
Script.IMG
Scanensor
به طریق زیر عمل کنید:
1- فایل Script.IMG را در مسیر مربوطه وارد بازی کنید و بدون شک هیچ مشکلی در هیچ ورژنی پیش نمی آورد. خودم سه بار بعد از این کار بازی را بدون پیام خطا تمام کردم.
2- فایل MAIN.SCM که همه خیال میکنند فای اصلی هست را بیخیال شوید. یعنی هات کافی اصلا به تغییر در این فایل نیاز ندارد.
3- وارد بازی شوید.
4- در میان بازی با زدن کلید WIN یا Alt+Tab از بازی موقتا خارج شوید و روی فایل Scanensor موجود در پچ هات کافی کلیک کنید. یک پنجره باز میشود. Y را بزنید و دو بار Enter بزنید تا پنجره بسته بشود.
5- وارد بازی شوید و بازی را Save کنید.
حالا هر وقت وارد بازی شوید و از SAVEی که در بالا ایجاد کردید استفاده کنید، هر وقت در خانه GFهای Cj بروید و به روال عادی ادامه بدهید، زمانیکه GF را به خانه برسانید میتوانید با زدن کلید y وارد خانه شوید و ...
ماموریت Key to her Heart که شما از آن حرف میزنید هم دیگر بدون سانسور میشود ولی ماموریت به شدت سخت میشود زیرا یک قسمت (...):21::27: دیگر هم به آن اضافه میشود.
هر مشکلی در این زمینه داشتید در تاپیک ادیت و پچ مطرح کنید و فایلهای ذکر شده برای دانلود در آن تاپیک موجود است.
Oracle_Eldorado
16-01-2008, 10:29
خوب عزیزم لینک دانلود این 3 فایل کجاست ؟
Carl Johnson
16-01-2008, 11:26
خوب عزیزم لینک دانلود این 3 فایل کجاست ؟
koft to topicesh mojod mibashad
دوستان سلام
خوبید
یه مرحله ای هست که گیر کردم عکسش رو میزارم پایین تا ببینید بگید چکار کنم
ممنون
namber_one
16-01-2008, 13:22
اينجا رو بايد بري توي دريا شنا كني تا underwater زياد بشه
فقط هم با شنا كردن ميتوني اون رو زياد كنيد
و بعد بياد همينجا كه توي عكس گذاشتي و مرحله بهت داده ميشه...
Oracle_Eldorado
16-01-2008, 22:58
دوست من فکر کنم یه رمز هم داره برای اینکار .
یادم نیست .
سعید عزیز شما نداری ؟
اينجا رو بايد بري توي دريا شنا كني تا underwater زياد بشه
فقط هم با شنا كردن ميتوني اون رو زياد كنيد
شنا نه، زيرآبى (Lung Capacity بايد Upgrade بشه).
◙
arnold_ab
17-01-2008, 08:55
شنا نه، زيرآبى (Lung Capacity بايد Upgrade بشه).
◙
هم شنا هم زیرآبی به مدت 20دقیقه
به نظرم اگر مسائل در خصوص پچ ها و ادیت Sanandreas رو در تاپیک مخصوصش یعنی ادیت و پچ برای GTA Sanandreas مطرح میکردید بهتر بود و زودتر جواب میگرفتین. بچه های اونجا همه ادیتور هستند.
افزودن هات کافی بدون تغییر فایل MAIN و یعنی بدون شروع مجدد بازی:
پچ هات کافی را که میگیرید معمولا سه فایل دارد.
Main.SCM
Script.IMG
Scanensor
به طریق زیر عمل کنید:
1- فایل Script.IMG را در مسیر مربوطه وارد بازی کنید و بدون شک هیچ مشکلی در هیچ ورژنی پیش نمی آورد. خودم سه بار بعد از این کار بازی را بدون پیام خطا تمام کردم.
2- فایل MAIN.SCM که همه خیال میکنند فای اصلی هست را بیخیال شوید. یعنی هات کافی اصلا به تغییر در این فایل نیاز ندارد.
3- وارد بازی شوید.
4- در میان بازی با زدن کلید WIN یا Alt+Tab از بازی موقتا خارج شوید و روی فایل Scanensor موجود در پچ هات کافی کلیک کنید. یک پنجره باز میشود. Y را بزنید و دو بار Enter بزنید تا پنجره بسته بشود.
5- وارد بازی شوید و بازی را Save کنید.
حالا هر وقت وارد بازی شوید و از SAVEی که در بالا ایجاد کردید استفاده کنید، هر وقت در خانه GFهای Cj بروید و به روال عادی ادامه بدهید، زمانیکه GF را به خانه برسانید میتوانید با زدن کلید y وارد خانه شوید و ...
ماموریت Key to her Heart که شما از آن حرف میزنید هم دیگر بدون سانسور میشود ولی ماموریت به شدت سخت میشود زیرا یک قسمت (...):21::27: دیگر هم به آن اضافه میشود.
هر مشکلی در این زمینه داشتید در تاپیک ادیت و پچ مطرح کنید و فایلهای ذکر شده برای دانلود در آن تاپیک موجود است.
اگه يه لينك دانلود هم بدى واقعا ممنون مىشم!
◙
adamhesaby
17-01-2008, 16:30
من نمتونم مرحله های گرفتن گواهینامه واسه هواپیما و هلیکوپتر رو رد کنم، چه کنم؟؟
در ضمن اگه لینک فایلهایی که ebicross عزیز معرفی کردند رو بدین ممنون میشم
همشو نمیتونید؟ اگه نمیشه سیو رو بذارید که براتون برن.
دانلود کنید Hot Coffee رو از لینک زیر :
havas_1980
17-01-2008, 20:27
بچه ها اصل بازی رو ول کردین و چسبیدید به این HOT Cofffe!
پس به شما پیشنهاد میکنم برین PLAY BOY: Mansion و Singles هم بازی کنید!!
Oracle_Eldorado
18-01-2008, 00:08
واقعا ! این بازی بیش از 100 مرحله داره !!!
اینا گیر دادن به همین هات کافی !
دوست عزیز لینک رو که گذاشتند
ولی در مورد گواهی نامه شما لطف کن سیوت رو بزار ،
دوستان عزیزی مثل S@eid و بعضی از دوستان واستون رد میکنند .
ولی توصیه من اینه خودتون یکمی تمرین کنید .
به نوشته هایی که میاد هم توجه کنید . چون بیشترشون راهنمایی هست .
ebicross
18-01-2008, 09:27
این لینک دو فایل مورد نیاز برای HOT Coffee:
ترینر رو باز کن و برو تو بازی. حالا Info رو بزن و یک قشمت نوشته Complete 100% School اون ها رو ککلیدهاشو تو بازی بزن. فقط برای رد کردن اون مرحله باید قسمت آخر که باید با چتر بپری وسط اون دایره رو خودت بری که خیلی هم آسونه.
یعنی اول باید تو بازی کلیدهای ترکیبی که ترینر گفته رو برای رد کردن اون قسمت بزنی. اینطوری تمام اون کارها با هواپیما و هلیکوپتر با مدال طلا تمام میشه. فقط میمونه مرحله آخر که باید خودت بری یعنی با چتر بپری.
این هم لینک دانلود. تو مسیر بازی کپی کن. کلیدش هم TAB + E هست.
Mohammad_x6
18-01-2008, 16:40
gta sa بهترین بازیه .
Addication_x
18-01-2008, 20:03
چه جوری میشه با این هات کافی کار کرد؟؟؟؟
Oracle_Eldorado
18-01-2008, 23:46
صفحه ی قبل توضیح کامل داده شده . یه نگاهی بکنی بد نیست .......
ebicross
19-01-2008, 10:06
بعد از نصب و فعالسازی هات کافی باید تو بازی رابطه خودتون رو با یکی یاهمه ی GFها زیاد کنید که از نصف یه مقداری بیشتر بشه. میتونی با زدن یک کلید از همون ترینر استفاده کنی.
حالا وقتی بعد از صرف نهار یا نوشیدنی یا رقص با GF اون رو به خونه برسونی این GF میگه:
I invite you to drink HOT COFFEE
البته دقیقا همین رو نمیگه ولی اصلش اینه که بیا بریم یه قهوه ی داغ میل کنیم.
شما هم باید Y بزنی تا بری قهوه بخوری ولی منتظر قهوه نباش چون از قهوه خبری نیست. بقیه ماجرا هم میتونی با سرچ کلمه ی Hot Coffee تو گوگل در قسمت عکسها ببینی.
19-01-2008, 15:41
بعد از نصب و فعالسازی هات کافی باید تو بازی رابطه خودتون رو با یکی یاهمه ی GFها زیاد کنید که از نصف یه مقداری بیشتر بشه. میتونی با زدن یک کلید از همون ترینر استفاده کنی.
حالا وقتی بعد از صرف نهار یا نوشیدنی یا رقص با GF اون رو به خونه برسونی این GF میگه:
I invite you to drink HOT COFFEE
البته دقیقا همین رو نمیگه ولی اصلش اینه که بیا بریم یه قهوه ی داغ میل کنیم.
شما هم باید Y بزنی تا بری قهوه بخوری ولی منتظر قهوه نباش چون از قهوه خبری نیست. بقیه ماجرا هم میتونی با سرچ کلمه ی Hot Coffee تو گوگل در قسمت عکسها ببینی.
ولی با سیو های جدبد (وقتی که تو ویستا سیو می کنم) مشکلی نداره.
adamhesaby
20-01-2008, 14:00
همشو نمیتونید؟ اگه نمیشه سیو رو بذارید که براتون برن.
فقط تو اونی که باید با هلی کوپتر چند تا ماشین رو بترکونی گیر کردم
دوباره بازی رو با مود میشن اسکیپر شروع کردم شاید بشه اون مراحل رو اسکیپ کرد
دوست عزیز لینک رو که گذاشتند
ولی در مورد گواهی نامه شما لطف کن سیوت رو بزار ،
دوستان عزیزی مثل S@eid و بعضی از دوستان واستون رد میکنند .
ولی توصیه من اینه خودتون یکمی تمرین کنید .
به نوشته هایی که میاد هم توجه کنید . چون بیشترشون راهنمایی هست .
حالا فعلا که دوباره شروع کردیم ببینیم چی میشه
انشالله که میتونم ردش کنم
این هم یک ترینر که با اون میتونی با زدن یک کلید گواهینامه بگیری.
ترینر رو باز کن و برو تو بازی. حالا Info رو بزن و یک قشمت نوشته Complete 100% School اون ها رو ککلیدهاشو تو بازی بزن. فقط برای رد کردن اون مرحله باید قسمت آخر که باید با چتر بپری وسط اون دایره رو خودت بری که خیلی هم آسونه.
یعنی اول باید تو بازی کلیدهای ترکیبی که ترینر گفته رو برای رد کردن اون قسمت بزنی. اینطوری تمام اون کارها با هواپیما و هلیکوپتر با مدال طلا تمام میشه. فقط میمونه مرحله آخر که باید خودت بری یعنی با چتر بپری.
دستت درد نکنه دان کردم
Ghasem.M
21-01-2008, 18:32
این هم یک ترینر که با اون میتونی با زدن یک کلید گواهینامه بگیری.
ebicross جان اگه مي شه اين فايل رو يك جاي ديگه آپ كني خيلي ممنون مي شم. من با اين سايت مشكل دارم!
ممنون :20:
Oracle_Eldorado
21-01-2008, 22:11
دوست عزیز لینک که مشکلی نداره .
شما که صفحه اومد ، اون بالا Request Download Link رو بزن . یکمی صبر کن و بعد Download File رو بزن .
آقا قلق مرحلهاى كه بايد بر فراز دريا به اون هواپيماى لعنتى رسيد چيه؟! من هر كارى مىكنم بهش نمىرسم.
◙
Oracle_Eldorado
22-01-2008, 07:33
آقا قلق مرحلهاى كه بايد بر فراز دريا به اون هواپيماى لعنتى رسيد چيه؟! من هر كارى مىكنم بهش نمىرسم.
عزیزم اگه منظورت اون جت هست که چند صفحه ی قبل توضیح دادم .
یه 2 ، 3 صفحه عقب تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ghasem.M
22-01-2008, 10:21
دوست عزیز لینک که مشکلی نداره .
شما که صفحه اومد ، اون بالا Request Download Link رو بزن . یکمی صبر کن و بعد Download File رو بزن .
من مي دونم چه طور مي شه دانلود كرد Oracle_Eldorado جان فقط مشكل اينه كه Request Download Link براي من باز نميشه و مستقيم ميره تو سايت اصلي mihd!
ebicross
22-01-2008, 12:29
این هم لینک دوم برای دانلود هات کافی که در سایت 2shared آپلود شده.
و این هم لینک دوم برای ترینر:
بابا من اون چیزی که دانلود کردم یه فایل بود پس تو لینک اصلی رو بذار تا دانلود کنیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
منظورت رو متوجه نمیشم. خوب Hot Coffee دو تا فایله که باید یکی رو تو مسیر بازی کپی کنی و یکی رو در بین بازی کلیک کنی. بقیه کار با خودته دیگه بری با GFهات قهوه داغ بخوری...
شاید هم با لینک دانلود مشکل داری؟؟؟؟ دوباره آپلود کردم. قشنگ توضیح بده.
Addication_x
22-01-2008, 15:44
منظورت رو متوجه نمیشم. خوب Hot Coffee دو تا فایله که باید یکی رو تو مسیر بازی کپی کنی و یکی رو در بین بازی کلیک کنی. بقیه کار با خودته دیگه بری با GFهات قهوه داغ بخوری...
تو صفحه ی اول لینکش رو گذاشتن من دانلود کردم یه فایل بود!
shahrokh_sib
22-01-2008, 16:27
اولیه یه فایله اما 2 صفحه پیش 3 فایله است.................
من که نتونستم استفاده کنم ............
اگه کسی استفاده کرده سیوش رو بذاره..............
shahrokh_sib
22-01-2008, 22:00
اینم سیوم اگه کسی میتونه هات کافی کنه بفرمایید:
Addication_x
23-01-2008, 13:28
من اون لینکی که گذاشته بودی دانلود کردم درست بود ولی نمیدونم
script این فایل رو کجا قرار بدم!
23-01-2008, 13:40
بچه ها اصل بازی رو ول کردین و چسبیدید به این HOT Cofffe!
پس به شما پیشنهاد میکنم برین PLAY BOY: Mansion و Singles هم بازی کنید!!
این بازی هایی که میگی اصلا تو کامپیوتر داریم!:18: اگه داریم از کجا میشه پیدا کرد؟:19:
ADDICATION-x
بله داریم. من که میدونم singles هست که توی مایه های سیمزه. اما اون یکی رو نمیدونم:31:
سیمزم تکه های ... داره اما نه ضایع. ولی خوب همونم برای ما عادی نیست.
ولی به نظر من هرکسی هر جوری دلش میخواد میتونه از یه بازی استفاده کنه. خوب بازی برای بازی کردنه دیگه. خوب بریم بگیم اینجوری نسازنشون!!!!!
من خودم موافق هات کافی نیستم اما هرکسی کار خودشو میکنه و نباید هم زیادی به کار دیگران کار داشته باشه.
ebicross
24-01-2008, 02:28
من اون لینکی که گذاشته بودی دانلود کردم درست بود ولی نمیدونم
script این فایل رو کجا قرار بدم!
بهتر بود از اول این مسائل در تاپیک خودش مطرح میشد.
ولی به هر حال دوباره میگم:
فایل Script در مسیر:
GTAsanandreas\DATA\Script
توی این مسیر فایل رو کپی میکنی. خود بازی هم یک فایل Script همونجا داره که اون رو پاک نکن و یه جایی کپی کن یه روز به دردت میخوره.
اون فایل دوم رو هم در حین بازی روش کلیک کنید و Y بزنید و Enter بزنید و بعد بازی رو Save کنید. از این به بعد اون Save شما Hot Coffee داره. هرکس باید خودش این کار رو بکنه چون ممکنه فایلهای MAIN هرکس یک تغییراتی توش باشه.
این رو تقریبا کسی نمیدونه که بدون تغییر فایل MAIN میشه Hot Coffee رو فعال کرد. البته منظورم تو این فرومها بود و من از سایتهای خارجی متوجه شدم تا اینکه خودم امتحان کردم.
ممکنه در حین شروع Hot Coffee این طرف شما لباس تنش باشه. اگر اینطور شد به من بگین تا یک سری فایل برای رفع این حالت بهتون بدم.
بهتره تا تاپیک بسته نشده این بحث Hot Coffee رو تمام کنیم. گرچه عامل اصلیش خودم بودم :دی
این بازی هایی که میگی اصلا تو کامپیوتر داریم.gif اگه داریم از کجا میشه پیدا کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
بله دوست من. این بازیها که هیچ، از این سبک بسیار داریم که همه برای PC هست. بهتره اینجا بحثشو نکنیم چون درست نیست. اطلاعات بیشتر خواستی تو پیام خصوصی بگو تا راهنمایی کنم.
بله داریم. من که میدونم singles هست که توی مایه های سیمزه. اما اون یکی رو نمیدونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
سیمزم تکه های ... داره اما نه ضایع. ولی خوب همونم برای ما عادی نیست.
برای سینگل تاپیک داریم و لینکهای دانلودش هم موجوده چون سبک بازی مثل سیمزه ولی رو قسمتهای چیزش بیشتر کار کردند. مثل همین Hot Coffee.
ولی اون یکی رو دنبالش نرو چون اینطور سبکها اصلا خوب نیست. عواقب داره که بماند.
24-01-2008, 15:05
:19::19::19:کمکککککککککککک
من هات کافی رو ریختم ولی کار نمیکنه یکی کمکم کنههههههه!
24-01-2008, 15:15
ebicross
جان من کمکم کن من تا این GTA رو هات کافی نکنم دست بردار نیستم(منظورم اینه که میمیرم)
24-01-2008, 15:53
شما چه کار میکنی که کار نمیکنه
برای اینکه کار کنه باید سیو بازیت رو درگ کنی روی اون و صفحه ای که باز میشه فکر کنم باید y و enter رو بزنی
بعد هم باید بازی رو با همون سیو باز کنی...
Addication_x
24-01-2008, 16:52
شما چه کار میکنی که کار نمیکنه
برای اینکه کار کنه باید سیو بازیت رو درگ کنی روی اون و صفحه ای که باز میشه فکر کنم باید y و enter رو بزنی
بعد هم باید بازی رو با همون سیو باز کنی...
تمام اون کار هایی که گفتی رو انجان دادم
من اول GF رو میبرم کافی شاپ بعد که برش میگردونم یه جمله به من میگه من هم در جواب y رو میزنم بعد cj میره تو خونه ولی من خونه رو نمیتونم ببینم و صدای Cj با GF در حال *** میاد!:41:
جان من یه بار آموزش کاملش با لینک کاملش رو هر کی داره برام بفرسته.:19:
24-01-2008, 17:17
سلام
من تقریبا 1 ماه پیش کارت گرافیکم رو به Geforce 6800 -- 256 MB ارتقا دادم
و امروز که بعد از چند وقت دوباره Gta رو نصب کردم وقتی میره تو بازی Refresh Rate مانیتور میاد رو 60 که باید رو 85 باشه در ضمن درایور رو هم Update کردم اما بازم نشد . . . ! ؟!
Oracle_Eldorado
24-01-2008, 23:17
دوست من شما مراحل زیر رو طی کن :
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخر رو بزن . بعد برو Setting و بعد Advanced و بعد Monitor .
اونجا میتونی تنظیمش کنی . اگه دیدی بالاتر از 60 نداره ، باید یکمی Reseloution رو بیاری پایین .
موفق باشید ......
esi_zholly
25-01-2008, 00:50
دوست من شما مراحل زیر رو طی کن :
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخر رو بزن . بعد برو Setting و بعد Advanced و بعد Monitor .
اونجا میتونی تنظیمش کنی . اگه دیدی بالاتر از 60 نداره ، باید یکمی Reseloution رو بیاری پایین .
موفق باشید ......
الان مونیتور من در حالت 1024 * 768 هست و 85 Refresh Rate ولی تو بازی که میرم میشه 60
حالا منظورتون چی بود ؟ یعنی با Alt + Tab بیام بیرون از بازی و Refresh Rate رو تنظیم کنم ؟
ebicross
25-01-2008, 04:12
الان مونیتور من در حالت 1024 * 768 هست و 85 Refresh Rate ولی تو بازی که میرم میشه 60
حالا منظورتون چی بود ؟ یعنی با Alt + Tab بیام بیرون از بازی و Refresh Rate رو تنظیم کنم ؟
ویندوز قابلیتی داره که میتونید برای برنامه های اجرایی حالتی بزارین که در موقع اجرا در رزولیشین و زمان ترسیم تصویر خاصی تنظیم بشن.
برای چک کردن این موضوع روی آیکن بازی راست کلیک کن و Properties رو بزن. حالا بخ تب Comptability برو . تمام تیکها باید برداشته بشن.
namber_one
25-01-2008, 11:39
تمام اون کار هایی که گفتی رو انجان دادم
من اول GF رو میبرم کافی شاپ بعد که برش میگردونم یه جمله به من میگه من هم در جواب y رو میزنم بعد cj میره تو خونه ولی من خونه رو نمیتونم ببینم و صدای Cj با GF در حال *** میاد!
جان من یه بار آموزش کاملش با لینک کاملش رو هر کی داره برام بفرسته.
با همه دوست دخترات که نمیتونی از نزدیک همه چیز رو ببینی
مثلا با همون دوست اولیه میتونی همه چیز رو ببینی و حتی خودت کار رو انجام بدی
بازیت دوبله فارسیه یا نه
اگر دوبله باشه
باید قیدش رو بزنی
KABOOTAREASIR
25-01-2008, 23:58
سلام دویتان عزیز من در مرحله key to her heart واقع در لاس ونتورس گیر کردم نمیدونم جلوی کازینو چه کار کنم تا با Millie Perkinsدوست بشم
سلام دویتان عزیز من در مرحله key to her heart واقع در لاس ونتورس گیر کردم نمیدونم جلوی کازینو چه کار کنم تا با Millie Perkinsدوست بشم
سلام .
کلمه ی heart رو توی همین تاپیک سرچ کنید ، بارها به شیوه ی رد کردن این مرحله اشاره شده ...
ebicross
26-01-2008, 02:42
شما نباید زیاد بهش نزدیک بشی چون داری تعقیبش میکنی. مشکلت هم فکر میکنم همین باشه که نزدیکش میشی و اون خطه پر میشه. تعقیبش کن و بعد از چند تا کار که باید انجام میدی به در خونش میرسی. یه پیر مرد میاد که یه چیزی تو دستشه . پیری رو بکش و برو تو خونه.
با همه دوست دخترات که نمیتونی از نزدیک همه چیز رو ببینی
مثلا با همون دوست اولیه میتونی همه چیز رو ببینی و حتی خودت کار رو انجام بدی
بازیت دوبله فارسیه یا نه
اگر دوبله باشه
باید قیدش رو بزنی
چرا با همشون میشه. ولی فقط یکی شون طرز کارش فرق داره. دوبله بودن بازی مشکلی ایجاد نمیکنه اگر فایلها رو درست کپی بکنیم. منظور همون Script هست. البته اگر پچ No More HotCoffee روی بازی نصب نشده باشه در غیر اینصورت Hot Coffee دیگه فعال نمیشه.
Addication_x
26-01-2008, 12:05
شما نباید زیاد بهش نزدیک بشی چون داری تعقیبش میکنی. مشکلت هم فکر میکنم همین باشه که نزدیکش میشی و اون خطه پر میشه. تعقیبش کن و بعد از چند تا کار که باید انجام میدی به در خونش میرسی. یه پیر مرد میاد که یه چیزی تو دستشه . پیری رو بکش و برو تو خونه.
چرا با همشون میشه. ولی فقط یکی شون طرز کارش فرق داره. دوبله بودن بازی مشکلی ایجاد نمیکنه اگر فایلها رو درست کپی بکنیم. منظور همون Script هست. البته اگر پچ No More HotCoffee روی بازی نصب نشده باشه در غیر اینصورت Hot Coffee دیگه فعال نمیشه.
خوب من الان باید چی کار کنم؟؟!!:2:(راستی ebicross اون بازی هایی که گفتی از کجا میشه گیر اورد)
من دیگه از زندگی نا امید شدم............:41:
26-01-2008, 16:32
توجه-توجه
بالاخره هات کافی ما درست شد!
:8::8::8:
از تمامی کسان که من رو برای راه اندازی این برنامه راهنمایی کردن تشکر میکنم.:10::46:
26-01-2008, 19:44
The Good! The Great Girls! The New The FREE GAME
ALL IN GTA:DC ( Grand Theft Auto: Danoosh City)
/////////////////COMING SOON (v:3.7)\\\\\\\\\\\\\\\\\\
||||||||||||||||||||||||||||||
Danoosh Pichgahe
26-01-2008, 20:15
عکس هایی از GTA:Danoosh City:C:\Documents and Settings\matin 2262707\My Documents\My Pictures\GTA SA PICS BY DANOOSH
Danoosh Pichgahe
26-01-2008, 20:20
با عرض پوزش! آدرس بالا خرابه
Oracle_Eldorado
26-01-2008, 20:43
عزیزم کاملا مشخصه که خرابه !
شما آدرس تو کامپیوتر خودتو دادی .
بعدشم خواهشا سعی کن پست پشت سر هم ندی .
ممنون میشم ......
Carl Johnson
27-01-2008, 04:23
in danoosh city ghaziash chie?
Oracle_Eldorado
27-01-2008, 11:01
هیچی عزیزم . این دوستمون خودش با برنامه یه پچ واسه این بازی درست کرده .
که اسمش رو Danoosh City گذاشته !
Danoosh Pichgahe
27-01-2008, 15:28
معلومه که تو یه بازی خور (از قول مجله کلیک) هستی اگه نبودی اصلآ متوجٌه نمی شدی این پچ هست.
در ضمن من بچه درسخونم و سرم با درسا شلوغه و برای همین عجله ای به جای دادن آدرس سایت آدرس کامپیوترم را دادم پس علٌت اشتباه خودم را می دونم امٌا لطف کردی اشتباه را بازگو کردی در ضمن تو پچ من زانتیا و سمند(با گرافیکِ کوآلتی بالا) هم هستِش.
در ضمن پزو 406وپارس و406و206وَ ماشین فلکس گلف+سیناد2 وَ ...
و تازه استراژی کاملاً تازه + نیک(شخصیتِ gta:IV هم هست و از همه مهم تر رادیو فارسی با اهنگهای داغ تازه هم است و + جزیره SA kina و...:11:
namber_one
27-01-2008, 21:46
معلومه که تو یه بازی خور (از قول مجله کلیک) هستی اگه نبودی اصلآ متوجٌه نمی شدی این پچ هست.
در ضمن من بچه درسخونم و سرم با درسا شلوغه و برای همین عجله ای به جای دادن آدرس سایت آدرس کامپیوترم را دادم پس علٌت اشتباه خودم را می دونم امٌا لطف کردی اشتباه را بازگو کردی در ضمن تو پچ من زانتیا و سمند(با گرافیکِ کوآلتی بالا) هم هستِش.
و تازه استراژی کاملاً تازه + نیک(شخصیتِ gta:IV هم هست و از همه مهم تر رادیو فارسی با اهنگهای داغ تازه هم است و + جزیره SA kina و...
خسته نباشی
فقط تعریف نکن
پچ رو بذار بقیه هم استفاده کنن عزیز
Armin 2008
27-01-2008, 22:53
دوستان اگر می خواهید،می توانید از این بس هر کس در مورد چگونگی وارد کردن ماشین و ... اطلاعات میخواهد ،
ادرس این تابیک را بدهید تا تابیک هایه مربوط به san andreasظم بیدا کنند.:8:
با تشکر
armin 08:10:
Danoosh Pichgahe
28-01-2008, 19:47
خسته نباشی
فقط تعریف نکن
پچ خیلی پر حجمه یعنی 1.45گیگا بایت :13:
بازم میگی بذارم پچ رو؟
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 20:01
خسته نباشی
فقط تعریف نکن
عزیزم بزار یه توضیحی بده ببینم چی کار کرده !
پچ خیلی پر حجمه یعنی 1.45گیگا بایت
بازم میگی بذارم پچ رو؟
عزیزم 1 مگابایت و نیم زیاده ؟!
و تازه استراژی کاملاً تازه + نیک(شخصیتِ gta:IV هم هست و از همه مهم تر رادیو فارسی با اهنگهای داغ تازه هم است و + جزیره SA kina و...
در مورد بازیخور بودنم که صد البته !
در مورد پچ هم اگه واقعا اینطوری باشه که خیلی کارت عالیه .
فقط اگه لطف کنی پچ رو بزاری ممنون میشم .
Addication_x
28-01-2008, 20:12
کسی میدونه چطور میشه GTA 5 رو آنلاین بازی کرد.(لطفا واضح و کامل تو ضیح بدید و اگر نیاز به برنامه ای داشت لینکش رو بذارید):10::40:
:8::8::8:
از تمامی کسان که من رو برای راه اندازی این برنامه راهنمایی کردن تشکر میکنم.:10::46:
28-01-2008, 21:13
منظورم یک گیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــگه متوجه شده ای؟:32:
Danoosh Pichgahe
28-01-2008, 21:14
منظورم یک گیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــگه متوجه شده ای؟:32:
اما سعی می کنم پچ را دیو یِ خودم رو بذارم چون کم هجمه.
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 21:15
عزیزم اتفاقا برای آنلاین بازی کردن میشه ! خیلی ساده هست .
یه برنامه میخواد که اسمش رو یادم نیست .
ولی توی این تاپیک زیاد گذاشته شده . یه سرچ کوچیک نتیجه میده .
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 21:16
منظورم یک گیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــگه متوجه شده ای؟
اما سعی می کنم پچ را دیو یِ خودم رو بذارم چون کم هجمه.
آهاااااااااااااااان ......
خوب شما باید اینو بنویسی :
1.543.000 که آدم متوجه بشه .
چون هر 1 مگابایت 1024 کیلوبایت هست و هر گیگابایت 1024 مگابایت .
به نظر من پچ رو + بازی بزن توی یه Dvd و بفروش !
Danoosh Pichgahe
28-01-2008, 21:26
ایول. چه عجب. بعد از هزار سال کوشش تبریک میگم.
من در موردش سرچ کرده بودم یه زمانی. اما میگفتن نمیشه. چون یه بازی داستانیه. مثل age of mythology (که عشق منه) نیست که یه چیزی توی مایه های دوئل هم داشته باشه که بشه توی لن یا آنلاین بازیش کرد.
برنامه یِ Multi Theft Autoرا از آدرس فوق دانلود وبعد حالش رو ببر!!
URL:
Danoosh Pichgahe
28-01-2008, 21:29
ONLY GTA Danoosh City
عزیزم اتفاقا برای آنلاین بازی کردن میشه ! خیلی ساده هست .
یه برنامه میخواد که اسمش رو یادم نیست .
ولی توی این تاپیک زیاد گذاشته شده . یه سرچ کوچیک نتیجه میده .
ایول. چطوری؟ میشه اسم برنامش رو بگید؟ آخه توی ششصد و خرده ای صفحه گشتن دنبالش یه کم سخته:31:
میشه از اینترنت دنلودش کرد؟ چند مگاس؟
راستی غیر از آنلاین(که اینترنت پر سرعت میخواد) توی لن هم میشه بازیش کرد؟
سرچ کردن چطوریه؟ منظورم بدون خوندن همه ی صفحات؟
مرسی
برنامه یِ Multi Theft Autoرا از آدرس فوق دانلود وبعد حالش رو ببر!!
URL:
ممنون
اما میشه بگید 1.92mb یعنی چی؟ منظورم اینه که 1 گیگا و 92 مگا یا اینکه 1 مگا و 92 کیلو بایت؟:31:
ااااااااااااااااااااا. دنلودش رو بستن:19::19: مشترک گرامی حالت گرفته شد؟
Danoosh Pichgahe
28-01-2008, 21:44
ممنون
اما میشه بگید 1.92mb یعنی چی؟ منظورم اینه که 1 گیگا و 92 مگا یا اینکه 1 مگا و 92 کیلو بایت؟:31:
ااااااااااااااااااااا. دنلودش رو بستن:19::19: مشترک گرامی حالت گرفته شد؟
نگاه کن ما فایلی به حجم 1 گیگ تو اون سایت نداریم ودر ضمن 7 ساعت دیگه تو سایت برو تا سایت باز شه
اگه نشد تو این سایت برو:
Danoosh Pichgahe
28-01-2008, 22:08
یکی بگه چه طوری این کلمه "عضو جدید" بالای عکسم را پاک کنم و یه چیز دیگه جاش بذارم?
Oracle_Eldorado
28-01-2008, 22:28
دوست من نمیشه . اگه پست هات بالای 20 تا بشه میشه این >> " داره خودمونی میشه "
به تعداد افزایش پست ها ، این کلمه هم عوض میشه .
بعدشم این سئوال اینجا جاش نیست .
shahrokh_sib
29-01-2008, 13:29
دوستان دیدم تایپیک منحرف شده گفتم بذار یه درخواست بدم...:46:
لطفا" اون مرحله ای که باید از بالا سر هواپیما عبور کنی رو برام رد کنید :10:
ممنون:40:
راستی دوستان میگن هر کی باید خودش هات کافی کنه حالا یه امتحان بکنین ، اگه کسی تونست هات کافی هم کنه واقعا" ممنون میشم.....:11:
من ااین بازی رو خریدم ولی اصلا نمیدونم باید چه کار کنم چه طور باید ماموریت انجام داد بعدشم توی هیچ کدوم از خونه ها نمیشه رفت اصلا اون علامت های که میتونیم به داخل خونه بریم رو نداره.
دوستان ، دیگه بعد از مرحله End Of The Line ماموریت یا مرحله دیگری نیست؟
دیگه واقعا به آخر خط رسیدیم:21::5:
namber_one
30-01-2008, 17:49
شما میتونی مسابقه هایی رو که با پرچم مشخص شده انجام بدی
ولی ماموریتها دیگه تموم شده...
Danoosh Pichgahe
30-01-2008, 20:04
دوستان دیدم تایپیک منحرف شده گفتم بذار یه درخواست بدم...:46:
لطفا" اون مرحله ای که باید از بالا سر هواپیما عبور کنی رو برام رد کنید :10:
ممنون:40:
راستی دوستان میگن هر کی باید خودش هات کافی کنه حالا یه امتحان بکنین ، اگه کسی تونست هات کافی هم کنه واقعا" ممنون میشم.....:11:
منظورت از هات کافی کرن چیه؟
Danoosh Pichgahe
30-01-2008, 20:07
دوستان ، دیگه بعد از مرحله End Of The Line ماموریت یا مرحله دیگری نیست؟
دیگه واقعا به آخر خط رسیدیم:21::5:
در شهر بچرخ تا "مراحل مخفی"را پیدا کنی.
نگاه کن ما فایلی به حجم 1 گیگ تو اون سایت نداریم ودر ضمن 7 ساعت دیگه تو سایت برو تا سایت باز شه
اگه نشد تو این سایت برو:
در شهر بچرخ تا "مراحل مخفی"را پیدا کنی.
به نظر من بهتر اینه که وقتی بازی تموم شد از نو شروع کنیم:31:
ممنون.
راستی این 4 مگا و خرده ای هست. معذرت اما من الان 20 دقیقه دارم دنلودش میکنم اما هنوز 1 درصد هست. اگه داریدش میشه برام wirar یا winzip کنید؟
ممنون میشم
Danoosh Pichgahe
30-01-2008, 21:05
به نظر من بهتر اینه که وقتی بازی تموم شد از نو شروع کنیم:31:
ممنون.
راستی این 4 مگا و خرده ای هست. معذرت اما من الان 20 دقیقه دارم دنلودش میکنم اما هنوز 1 درصد هست. اگه داریدش میشه برام wirar یا winzip کنید؟
ممنون میشم
خب در سایت اولی که به تو گفتم برو و از ان جا دانلودش کن اما قبل ان نرم افزار Flash 200% را برای بهتر شدن سرعت اینترنت دانلود کن:11::20::40:
چرا کسی پست نمی فرسته؟
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 14:32
اینم چند عکس از The G.T.A: Danoosh City :
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 14:41
اینم چند تا عکس از The G.T.A: Danoosh City :
Oracle_Eldorado
31-01-2008, 14:53
ایول بابا . خیلی قشنگ شده .
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 15:44
از تشکرت ممنونم اما برای جبران این حرف تو یه پچ تریپ! که من با اون کار کردم رو میزارم,فقط واسه بازی خور ها!!
بعد از رفتن به داخل سایت یکی از ورژن ها رو دانلود کن من هر سه تا ورژن رو دارم اما شما اروپایی یا آمریکایی رو دانلود کنید. :40::40::40::40::40::11::11::11::11::10::10::31:
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 15:49
از تشکرت ممنونم اما برای جبران این حرف تو یه پچ تریپ! که من با اون کار کردم رو میزارم,فقط واسه بازی خور ها!!
[COLOR="DarkOrange"]بعد از رفتن به داخل سایت یکی از ورژن ها رو دانلود کن من هر سه تا ورژن رو دارم اما شما اروپایی یا آمریکایی رو دانلود کنید.:40::40::40::11::10:
arnold_ab
31-01-2008, 16:07
دانوش جان حواست کجاست؟
دوبار این پست را دادی
راستی این عکس هات را تو یه سایت آپ کن تا درست ببینیم.
Oracle_Eldorado
31-01-2008, 16:08
خوب این یکی چیکار میکنه ؟
فکر کنم همون Hot Coffee باشه .
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:10
405 و پارس برای GTA:DC!!
LargeSizeOf Picture Number2:
:21:GTA:Danoosh City
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:11
یکی بگه چطوری این پچ رو توی این سایت بذارم؟
Oracle_Eldorado
31-01-2008, 16:12
Gta Dc ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه چه صیغه ایه ؟!
arnold_ab
31-01-2008, 16:14
بازم که دوبار پست دادی!
Gta Dc ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه چه صیغه ایه ؟!
خوب معلومه دیگه همون Danoosh city(مخفف)
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:17
خوب این یکی چیکار میکنه ؟
فکر کنم همون Hot Coffee باشه .
نه نه نه این یه مده باحاله اینم تاریخچش: خوب بخوان!!
کمی پس از ارائه نسخه PC بازی GTA: SAN ANDREAS به بازار دراوایل تابستان 2005 ، فردی به نام Patrick W روی اینترنت
یک patch منتشر کرد که با نصب آن بر روی کامپیوتر می شد به داخل خانه دوست دخترها رفت وشاهد صحنه هایی غیر
منتظره بود. دراین صحنه ها شما باید با کمک دکمه های Up و Down دختر را ارضاء میکردید وگرنه میزان دوستی تان کاهش
می یافت. درحقیقت شاهد یکmini --- game بودیم.
انتشار این patch جنجال وسروصدای زیادی به راه انداخت و شرکت Rockstar هدف انتقادهای فراوانی قرارگرفت. درابتدا این
شرکت معتبر درزمینه بازیهای کامپیوتری ازخود رفع مسئولیت کرد وطراحی چنین صحنه هایی را به گردن هکرها انداخت. کمی
بعد کدهایی منتشر شد که با استفاده ازآنها میشد چنین صحنه هایی را درنسخه های PS2 و XBOX نیز مشاهده کرد. با
انتشار این کدها عملا شرکت Rockstar مات شد وحرفی برای گفتن نداشت وپذیرفت که چنین صحنه هایی را طراحی کرده
است ولی درآخرین لحظات تصمیم به حذف آنها گرفته است.
درغرب هربازی کامپیوتری که روانه بازار میشود دارای برچسبی است که نشان میدهد این بازی برای چه گروه سنی مناسب
است. درابتدا شرکت سازنده آنرا برای گروه سنی 17 سال به بالا عرضه کرد ولی بلافاصله پس از انتشار HOT COFFEE و
کشف وجود چنین صحنه هایی ، رده سنی این بازی تغییر کرد و این بازی برای گروه بزرگسال روانه بازار شد.
مدتی بعد شرکت Rockstar یک patch اصلاحی به نام no more hot coffee منتشر کرد که با نصب آن دیگر صحنه های داخلی
قابل نمایش نبود و درضمن بسیاری ازاشکالات بازی رفع میشد. این patch با اسقبال سرد کاربران مواجه شد .
نظر سنجی های سایت های مختلف موید این مطلب است.
درزمینه سیاسی دولت استرالیا به سرعت واکنش نشان داد ودستور داد تمامی نسخه های این بازی جمع آوری شود وفقط
نسخه هایی مجوز فروش داشتند که patch اصلاحی شرکت سازنده روی آنها نصب شده بود.
سناتور هیلاری کلینتون ( عضو حزب دمکرات و همسر بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا . وی یکی ازنامزدهای احتمالی
حزب دمکرات برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 است ) نیز شرکت Rockstar را هدف حمله وانتقاد قرار داد.
صحبتهای وی درمطبوعات آمریکا بازتاب وسیعی داشت.
Patrick W که با انتشار HOT COFFEE دردسرهای زیادی برای Rockstar ایجاد کرده بود به کار خود ادامه داد و با انتشار چندین
ورژن که آخرین آن 2.1 بود کار خود را مرتبا اصلاح کرد ولی مدتی بعد به دلایلی نامعلوم فعالیت دراین زمینه را متوقف کرد. در
نتیجه آخرین ورژن HOT COFFEE ورژن 2.1 باقی ماند .
arnold_ab
31-01-2008, 16:18
اینایی را که تو گفتی همه میدونن
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:19
دانوش جان حواست کجاست؟
دوبار این پست را دادی
راستی این عکس هات را تو یه سایت آپ کن تا درست ببینیم.
باشه البته اگه خطم تموم نشه!!!
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:22
کسی نیست جوابم رو بده؟!:32::grrr:
havas_1980
31-01-2008, 16:27
Gta Dc ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دیگه چه صیغه ایه ؟!
خداییش جای Rockstar اینجا خیلی خالیه! بیاد ببینه به نام GTA چه چیزا که در نمیاد!!
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:35
خداییش جای Rockstar اینجا خیلی خالیه! بیاد ببینه به نام GTA چه چیزا که در نمیاد!!
man raftam too site bad didam GTA: HENGAME/GTA:MASHHAD/GTA:ALIN CITY/GTA:MOHAMMAD VA BAGHIEH...
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:37
ای خدا؟ چقدر سوال بی جواب ببینم!!
arnold_ab
31-01-2008, 16:39
ای خدا؟ چقدر سوال بی جواب ببینم!!
عزیز اینجا کسی به سرعت نور جواب نمیده خوب یکم صبر کن!
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 16:47
عزیز اینجا کسی به سرعت نور جواب نمیده خوب یکم صبر کن!
امید وارم وقتی ساعت 7 امروز به وقت تهران اومدم تویِ این سایت جواب حاضر باشه
جمله "امری" نبود "خبری"بود!!:27:
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 18:31
اینم عکس بزرگ شده یکی از عکس های مد من یعنی:The G.T.A: Danoosh City™▓
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 19:02
خب ساعت 7 شد و کسی جواب نداد کسی هم به ما اعتنا نکرد؛واقآ که ...:41:
Danoosh Pichgahe
31-01-2008, 19:24
اینم یه پیکان تو ™GTA: Danoosh City
Oracle_Eldorado
31-01-2008, 23:15
عزیز دل یکمی صبر کن . اینجا انجمنه نه یاهو مسنجر .
ببین شما اول باید پچ رو آپلود کنی .
برای اینکار :
برو سایت زیر :
یا
2shared.com
یا
rapidshare.com
بعد لینک دانلود رو اینجا بزار .
arnold_ab
01-02-2008, 10:17
درضمن شما باdialupنمیتونی آپ کنی یعنی اگه حجم
pathشما زیاد باشه باید دوسه روز بشینی
:31:
Oracle_Eldorado
01-02-2008, 10:57
اینم هست ! ولی اگه یه کافی نت با سرعت بالا گیر بیاره میتونه .
فکر نکنم زیاد طول بکشه .
arnold_ab
01-02-2008, 11:28
آره یادم رفت بگم.
درضمن سرعت آپلود بیشتر از دانلود.
كلا تا حالا چند نسخه GTA براى PC عرضه شده بچهها؟
◙
*PiNk PaNTHeR*
01-02-2008, 13:10
كلا تا حالا چند نسخه GTA براى PC عرضه شده بچهها؟
◙
GTA 1
GTA 2
مجانی توی اینترنت هست.
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
هست برای پی سی.
خب در سایت اولی که به تو گفتم برو و از ان جا دانلودش کن اما قبل ان نرم افزار Flash 200% را برای بهتر شدن سرعت اینترنت دانلود کن:11::20::40:
چرا کسی پست نمی فرسته؟
چرا میزنید؟
اونجا بسته بود. در ضمن فلش 200% هم از کجا بگیرم؟:31:
ممنون میشم
پس Liberty City چيست؟
◙
همون grand theft auto III هست که ما میگیم
Oracle_Eldorado
01-02-2008, 16:48
پس Liberty City چيست؟
دوست من میشه همون GTA III دیگه !
چرا میزنید؟
اونجا بسته بود. در ضمن فلش 200% هم از کجا بگیرم؟
ممنون میشم
دوست عزیز در قسمت زیر یه تاپیک بزن و درخواست بده :
باشه.
ممنون
میگه گفت و گو در این تالار نمیشه کرد:19:
پس من چیکار کنم؟ لن میخوام
peyman_nn
01-02-2008, 18:59
لطفا اخرین پچشو برام بذارید
san andreas
ممنونم
Oracle_Eldorado
01-02-2008, 22:14
میگه گفت و گو در این تالار نمیشه کرد
پس من چیکار کنم؟ لن میخوام
دوست عزیز من الآن واسه شما درخواست میدم و لینکش رو اینجا واست میزارم .
پیمان جان این بازی پچ زیاد داره !
شما اسم پچ رو بگو .
*PiNk PaNTHeR*
01-02-2008, 22:56
لطفا اخرین پچشو برام بذارید
san andreas
ممنونم
کرکش رو هم میخوای؟
Oracle_Eldorado
01-02-2008, 23:34
اینم لینک همین سایت خودمون >
با تشکر از Pink Panther .
hossein.sh69
02-02-2008, 15:30
سلام من مرحله ی آموزش با هواپیما رو گیر کردم.مرحله ی سومش!که باید از توی دایره های قرمز رد شی اگه ممکنه سیو بعد مراحل اموزش با هواپیما رو برام بزارین خیلی ممنون
Danoosh Pichgahe
04-02-2008, 13:52
آره یادم رفت بگم.
درضمن سرعت آپلود بیشتر از دانلود.
دستتان از دادن جواب درد نکند
مرصی!!
Danoosh Pichgahe
04-02-2008, 14:01
GTA 1
GTA 2
مجانی توی اینترنت هست.
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
هست برای پی سی.
اولین به اخرین به تر تیب نوشته شده (از بالا به پایین)
Grand Theft Auto (GTA1)1
Grand Theft Auto LONDON 1968(GTA LONDON)2
Grand Theft Auto2(GTA2)3
Grand Theft Auto III(GTA3)4
Grand Theft Auto:Vice City(GTA:VC)5
Grand Theft Auto:Advance(No Name)6
Grand Theft Auto:San Andreas(GTA:SA)7
Grand Theft Auto:Librty City Stores(GTA:LCS)8
Grand Theft Auto:ViceCityStores(GTA:VCS)9
Grand Theft Auto:4(GTA:IV)10
باز چی میخوای که نگفتم؟
Danoosh Pichgahe
04-02-2008, 14:11
کسی اگه دوست دارد در "راکستار گیمز" عضو بشود باید چه کار کند؟
arnold_ab
04-02-2008, 14:14
دانوش جان شما میتونستید همه این نقل قول ها را
تویه پست قرار بدین هم بهتر میشد هم کمتر فضا اشغال میکردی
Danoosh Pichgahe
04-02-2008, 14:35
اینم یه شخصیته!
سِزار (پسر عموی کارل جانسوُن)
========================================
1
فردی به نامِ "لوییس" Lois در برنامه ای به اسمِ PIPM MY RIDE در MTV(کانلِ جهانی) فرانسه کار می کند که دقیقاً شبیه به"سزار" است و لهجه آن کاملاً به شبیه اوست و کارش هم همینطور (رانندگی و ...)
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||
2
من پچ GTA:Danoosh City را به دلیل پر حجم بودن نتوانستم اپا لود کنم
اینم سایتم:
*PiNk PaNTHeR*
04-02-2008, 15:23
کسی اگه دوست دارد در "راکستار گیمز" عضو بشود باید چه کار کند؟
اگه اسکاتلند هستید و به مدلینگ یا پروگرامینگ تسلط کامل داشته باشید میتونید برید عضو استدیوی Rockstar North شید.
shahrokh_sib
04-02-2008, 20:10
سلام من مرحله ی آموزش با هواپیما رو گیر کردم.مرحله ی سومش!که باید از توی دایره های قرمز رد شی اگه ممکنه سیو بعد مراحل اموزش با هواپیما رو برام بزارین خیلی ممنون
برو توی لینک پایینی یکی از دوستان ترینرش رو گذاشته........... در پست 3096
دوست عزیز من الآن واسه شما درخواست میدم و لینکش رو اینجا واست میزارم .
مرسی. اگه میشه یه کم زودتر
اولین به اخرین به تر تیب نوشته شده (از بالا به پایین)
Grand Theft Auto (GTA1)1
Grand Theft Auto LONDON 1968(GTA LONDON)2
Grand Theft Auto2(GTA2)3
Grand Theft Auto III(GTA3)4
Grand Theft Auto:Vice City(GTA:VC)5
Grand Theft Auto:Advance(No Name)6
Grand Theft Auto:San Andreas(GTA:SA)7
Grand Theft Auto:Librty City Stores(GTA:LCS)8
Grand Theft Auto:ViceCityStores(GTA:VCS)9
Grand Theft Auto:4(GTA:IV)10
باز چی میخوای که نگفتم؟
اااااااااا. چقدر زیادن. اینا پک هستن؟ یا اینکه هر کدوم یکی از جی تی ای هاست؟ من تا جایی که میدونم اینجوریه:
Gta 1
Gta London 2
Gta 3 Liberty ciry
Gta 3 Vice city
Gta 3 San Andreas
Gta 4
میشه یکم توضیح بدید؟
Oracle_Eldorado
04-02-2008, 22:29
عزیزم من قبلا واست گذاشتم !
اااااااااا. چقدر زیادن. اینا پک هستن؟ یا اینکه هر کدوم یکی از جی تی ای هاست؟ من تا جایی که میدونم اینجوریه:
Gta 1
Gta London 2
Gta 3 Liberty ciry
Gta 3 Vice city
Gta 3 San Andreas
Gta 4
میشه یکم توضیح بدید؟
نخیر دوست من ! اصلا اینطوری نیست .
GTA 1
GTA 2
GTA 3 Liberty City
GTA Vice City
GTA Sanandreas
GTA 4 یا همون IV
به جز اینا دیگه هیچ ورژنی نیست .
البته ورژن های تقلبی که زیاده ولی اصلی ها اینا هستند ...
Danoosh Pichgahe
04-02-2008, 22:45
چرا میزنید؟
اونجا بسته بود. در ضمن فلش 200% هم از کجا بگیرم؟:31:
ممنون میشم
از این سایت جدید تریننش+ کرک فول فول ورژن رو بگیر:
[
[SIZE="5"]اما اگر سایت بالا بسته بود:
Danoosh Pichgahe
04-02-2008, 22:50
:13::13:
عزیزم من قبلا واست گذاشتم !
نخیر دوست من ! اصلا اینطوری نیست .
GTA 1
GTA 2
GTA 3 Liberty City
GTA Vice City
GTA Sanandreas
GTA 4 یا همون IV
به جز اینا دیگه هیچ ورژنی نیست .
البته ورژن های تقلبی که زیاده ولی اصلی ها اینا هستند ...
با با من یه سال تو 1000 تا سایت مربوط به اون بازیِ ------ کار کردم اون وقت تو این جوری میگی؟ برای اثبات این حرفِ---- برو توی سایت GTA فرانسه:42::9::2::32::32:
در ضمن تک تک این سزی ها رو تو اینتر نت سرچ کن بعد به من بگو کدوم رو پیدا نکردی.
Danoosh Pichgahe
05-02-2008, 14:12
Gta 1
Gta London 2
Gta 3 Liberty ciry
Gta 3 Vice city
Gta 3 San Andreas
Gta 4
میشه یکم توضیح بدید؟
نه اینا بازی های اصلی هستن اگر دوست داری انا هم که در زیر نوشتم رو بخوان:
(مد های غیر معروف <از ایرانی ها تا خارجی>:
GTP
GTA:TEHRAN
GTA:MASHHAD
Grand Theft Auto:Danoosh City(GTA:DC) by me
GTA:ALIN CITY
GTA:GERMANY
GTA:LosAngles
GTA:Girl----For----!by P.T
Grand Theft Auto:underground
اینم مد های معروف:
Hot Coffee
No More Hot Coffee
GTA:MOVIES 1,2,3...(In GTA-World Mods.de)i
GTA:GREAT THEFT CAR
GTA:DRIVER MOD
GTA: ALL IN ONE MOD
GTA:SHOP----GIRLS MOD
GTA: LONG NIGHT
GTA: WHIT C.J
GTA: GET HIGH DRINK MOD
GTA: Kiss Baby ----MOD
GTA: United MOD
GTA:VC2SA MOD
And More....The End
Armin 2008
05-02-2008, 18:08
اينا رو نوشتي مي گفتي از كجا دانشون كنيم gta danoosh city همه چيزشو خودت درست كردي؟
Danoosh Pichgahe
05-02-2008, 19:45
اينا رو نوشتي مي گفتي از كجا دانشون كنيم gta danoosh city همه چيزشو خودت درست كردي؟
من ظورت از "دانشون كنيم " چیه؟
در ضمن بنده از سایت ها به مدت 2 سال فایل دریافت می کردم و بعضی ها از ان ها را "ویرایش" می کردم و بعد," Effect و کا لیک شن"ها را خود می ساخ تم ان هم به وسیله یِ:
IMGeditor
Paint
Adob Photo Shop CS version9
P.P
Front Page
GTA COLLECTION EDITOR
TXDworkshop
Autodesk:MAYA,3DsMAX
Sunny Bullder
SSR
Visoal Basic
GTASA Ultimate Editor
Effects.fxp Editor
GTA Map Installer
LightWave
MEd
IplEditor
SAHandling Editor
Script Editor
sama
SanAnderas ReplaySaver
SAMI
GrandTheftAuto Mod Installer
GSME
GTA Database
GTA-SA-GarageEdit
GTA Code Creator V0.2
SaatGuiFrontend
SAAC
Path Editoring
San An Studios 3_3C
sagxtedit
safo 0.1 (beta)
SAFlashback
Rhinoceros Evaluation
CompuPic Pro
MTA,all programs for gta
و
MapViewer
Oracle_Eldorado
05-02-2008, 20:20
من ظورت از "دانشون كنيم " چیه؟
عزیزم منظورشون اینه که دانلودشون کنیم !
Danoosh Pichgahe
05-02-2008, 20:49
عزیزم منظورشون اینه که دانلودشون کنیم !
متاسفانهلینکی واسه دانلود GTA:DanooshCityیاGTA:DCنیست!
mori-shahrak
05-02-2008, 22:32
من سیو بازی رو در مرحله ی گرفتن گوا هینامه ی رانندگی ماشین رو می خوام چون من ویندوز عوض کردم و یادم رفت از سیو بک آپ بگیرم و پاک شد لطفا سیو بازی رو در همون مرحله رو به من بدین من چند روز دنبال این تاپیک بودم ممنون راستی زرمزی(کد تقلب) برای موتور سیکلت توی بازی Gta5 نیست اگر هست لطفا بگید
Oracle_Eldorado
05-02-2008, 22:41
تو گفتی تا شنبه نیستی که؟
گفتم از امشب تا شنبه نیستم !
بعدشم باید از شما اجازه بگیرم ؟
arnold_ab
06-02-2008, 13:27
اوراكل جان كوتاه بيا
نگاهی به بازی GTA SanAndreas
فهرست مطالب
پیش گفتار
داستان بازی
شخصیت های بازی
کنترل های پیش نهادی
Gangs
وضعیت کارل (Statistics)
Girl Frinds
Gangwars
تسلیحات وتجهیزات
بررسی ومرورمراحل بازی
SafeHouses
Asset Properties
Schools
مراحل جانبی که برای انجام آنهاباید سوار وسیله نقلیه خاصی شد (Vehicle Missins)
Chalenges
Rs Haulیامراحل باربری
Valetparking
Courier Missions
Quarry
Stadums
Race Tournament
Triathlon Races
Gym
Unique Jumps
سفربه دودنیای تازه درSan Andreas
Hot Cofee
سایر نکات
برای رسیدن به 100%باید چه مراحلی راپاس کرد؟
منابع این فایل ومعرفی برخی سایت های مفید دررابطه بااین بازی
دانلود باحجم 4.21مگابايت
Danoosh Pichgahe
07-02-2008, 19:02
دوستمون راست می گه؛مگه شوخی سرِت نمی شِه؟!:10:
در ضمن ما "دان"کردن هم داریم "دان" به معنیِ ( بازگشت شود به) do، انجام شده ، وقوع یافته است.(Done)
حالا این حرف ربطی به پستِ قبلی من نداشت
Armin 2008
07-02-2008, 19:09
عزیزم این اصطلاحه می گن دان کردیم معنیش همون چیزیه که اوراسل می گفت.
Danoosh Pichgahe
07-02-2008, 19:31
اینم یه فایل با پسوند PDF که در باره:
بررسی ومرورمراحل بازی
SafeHouses
Asset Properties
Schools
مراحل جانبی که برای انجام آنهاباید سوار وسیله نقلیه خاصی شد (Vehicle Missins)
Chalenges
Rs Haulیامراحل باربری
کد:
در ضمن این طولانی هست فکر نکنین این سایت خرابه!
Danoosh Pichgahe
07-02-2008, 19:52
اینم یه پک (در حال ساخت) از من که فیزیک بازی تا سی در صد بیشتر میشه اینم یکی از عکس هاش:
و بعد از نصب مد این جوری می شه:
چه باحال. توی جی تی ای تهران سیتی هم گاس داره که کی بنزین تموم میشه. اما مشکل اینه که جای بنزین زدن نداره. اگه میشه توی بازیتون بذارید.
راستی وقتی ساخته شد بذاریدش برای دنلود.
مرسی
Oracle_Eldorado
09-02-2008, 18:30
دوستمون راست می گه؛مگه شوخی سرِت نمی شِه؟!
در ضمن ما "دان"کردن هم داریم "دان" به معنیِ ( بازگشت شود به) do، انجام شده ، وقوع یافته است.(Done)
حالا این حرف ربطی به پستِ قبلی من نداشت
دوست عزیز معمولا وقتی شوخی میکنند از علامت ! هم استفاده میشه .
ولی شما خشک و خالی همینطوری گفتی فکر کردم جدی گفتی .
پچ هم خیلی جالبه . ببینم این لامبورگینی رمز داره یا اینم پچه ؟
Armin 2008
09-02-2008, 19:08
پچه اوراسل عزیز.
Oracle_Eldorado
09-02-2008, 22:54
گفتم ! چون اصلا اینطور ماشینی نداره حالت عادی .
میشه پچ این لامبورگینی رو بزارید ؟
shahrokh_sib
10-02-2008, 11:00
لطفا" اون مرحله ای که باید از بالا سر هواپیما عبور کنی رو برام رد کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
3 باره که دارم این پست رو تکرار میکنم......
کد:
سلام
میگم من یه مشکلی توی نصب دارم. ورژن فارسی رو دارم و تا حالا هم قبلا نصبش کردم. الانم با موفقیت نصبش کردم اما 4 بار!!!
اولین بار وسط سی دی 2 ارور میده که توی سیدی 1 صدا ضبط نشده. بعد که سی دی 1 رو میذارم میگه مشکل داره و باید ازش خارج شید.
بار دوم همین ارور رو وسط سی دی 3 میده. بار سوم هم وسط سی دی 4. و بعد هم وسط سی دی 5.
بعد دیگه درست نصب میشه.
میشه منو راهنماییی کنید که دیگه این مشکل پیش نیاد؟ این مورد همیشه و هرجا که بخوام نصبش کنم اتفاق میفته.
مرسی
aRThaS_08
10-02-2008, 16:20
احتمالا به خاطر اینه که توی صداهای بازی دستکاری و فارسی شده به نظر من برو همون نسخه English رو بگیر
Armin 2008
10-02-2008, 16:23
یه حرفی زدی یا arthas!!!!چه ربطی به صدا داره؟؟؟اوراکل عزیز الان واست اپ می کنم.
Armin 2008
10-02-2008, 21:33
خدمت شما اوراكل عزيز
Oracle_Eldorado
10-02-2008, 21:50
ممنون آرمین جان . تست کردم خبرشو میدم .
aRThaS_08
11-02-2008, 11:38
یه حرفی زدی یا arthas!!!!چه ربطی به صدا داره؟؟؟اوراکل عزیز الان واست اپ می کنم.
ببخشید نمیدونستم شما پیشکسوتی:13::13:
Armin 2008
11-02-2008, 12:01
حق با توئه من اون كسي ام كه يه شبه 100 تا پست بي خود داد.(مضامينش همون چيزاييه كه هوس گفت.)من اون كسي ام كه از سايتي كه همه بلدن چيزاي بي خود مي ذاشت.من اون كسيم كه تو ...بازم بگم؟؟؟؟!!!!!
Armin 2008
11-02-2008, 12:05
اينم سايتي كه دوست عزيزم محمد رضا تو تاپيك اديت و پچ همين gta گذاشته بود ،خدمت شما عزيزان.
Danoosh Pichgahe
12-02-2008, 14:02
یه اسکریپت کم حجم داره میسازم و تا 30 بهمن شاید کارش تموم شه.
Danoosh Pichgahe
12-02-2008, 16:11
چه باحال. توی جی تی ای تهران سیتی هم گاس داره که کی بنزین تموم میشه. اما مشکل اینه که جای بنزین زدن نداره. اگه میشه توی بازیتون بذارید.
مرسی
اینم یه مد که می خواستی از من ، کارای زیادی رو انجام میده اگه دوست داری منتظر پست بعدیم باش چون در باره این مد میخوام بنویسم...
فقط برو تو پمپ بنزین تا بنزین بزنی!
برای دیدن خودرو هایی که در مدم گذاشته بودم ؛ بعد نصب اسکریپت، نوشته هایِ سبزی که بعد از سوار شدن خودرو ها میاد رو بخون... اما اگه بدت اومد از نام هایی که به بازیِ اصلی نمی خوره این رو دانلود کن:
(البته بعد از دانلود فایل اولی):
لطفاً دوباره تصویر "اون لامبور گینی (گالاردو)" رو ؛ ببینید
Danoosh Pichgahe
12-02-2008, 16:14
مرسی
اینم یه مد که می خواستی از من ، کارای زیادی رو انجام میده اگه دوست داری منتظر پست بعدیم باش چون در باره این مد میخوام بنویسم...
برای دیدن خودرو هایی که در مدم گذاشته بودم ؛ بعد نصب اسکریپت، نوشته هایِ سبزی که بعد از سوار شدن خودرو ها میاد رو بخون... اما اگه بدت اومد از نام هایی که به بازیِ اصلی نمی خوره این رو دانلود کن:
سلام
من برای دومین بار دارم این بازی رو میرم. بار اول تونستم این مرحله ی بیگ اسموک رو که باید با موتور بریم رو برم اما الان نمیدونم چرا نتونستم. هم این مرحله و هم اون مرحله ی آوگ لوک رو هم موندم که توی ساحل میرقصه. قبلا هم یکی از دوستان اینو برام رفته بود. اما من الان هیچ کدوم از سیوام رو ندارم. اگه میشه یک دوستی زحمت این دو مرحله رو بکشه .ممنون میشم. آخه خیلی کلافه شدم.
مرسی
سلام
ممنون
میشه یکم توضیح بیشتری بدین؟ اینا روی همین جی تی ای سن آندریاس جواب میده؟
کجا بریزمشون؟
لطفا" اون مرحله ای که باید از بالا سر هواپیما عبور کنی رو برام رد کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
3 باره که دارم این پست رو تکرار میکنم......
کد:
این فیلت رو یه جای درست و حسابی که مضرب مشترک 2shared , 4shared نباشه آپ کن واست ردش کنم.
:40:از دوستان اگه کسی یه پک کامل از مود ها و ضد سانسور ها و چیزهای جالب gta san رو داره در حجم کم برام آپ کنه .دستشم درد نکنه. مثلا همین ماشین لامبورگینی.
بالاخره بعد از چند ماه تونستم بازی رو تموم کنم.
مثل اینکه مشکلمون با 2shared موقتا حل شد
اینم خدمت شما:
shahrokh_sib
13-02-2008, 19:12
مثل اینکه مشکلمون با 2shared موقتا حل شد
اینم خدمت شما:
دستت درد نکنه خیر از جونیت ببینی.............:10::40::40:
بعضی از دوستان با پست های بالای 1000 و 2000 تا ، ............... ول کن هیچی نگم بهتره........:grrr:
Danoosh Pichgahe
13-02-2008, 21:07
تصحیح شده ی پستِ قبلی...
مرسی
دانلود قسمت یکم:(هر دو قسمت باید دانلود شه)
دانلود قسمت دوم:
Danoosh Pichgahe
13-02-2008, 21:25
نمی خوام تبلیغ مُد کنم اما اینم یکی از عکس های مُدم و بعدی هم عکسِ GTC مد هست (عکسی که کیلومتر شمارش فرق داره و ماشین اصلی بازی داخلِش هست رو می گم)
سوال:
سلام
ممنون
میشه یکم توضیح بیشتری بدین؟ اینا روی همین جی تی ای سن آندریاس جواب میده؟
کجا بریزمشون؟
جواب:
برو داخل فایل DATA که تویِ فایل GTA SanAndreas هست؛بعد فایل Script رو پیِست کن و دکمه Yes To All رو بزن بعد فایل GTA.dat رو در همون جا پییِست کن وحالا تمامیِ فایل های داخلِ پوشه یِ MAPS رو در پوشه یِ اصلیِ بازی که اسمش همون هست, پیِست کن.
یادِت باشه که سِیو های تو دیگه لود نمیشه و باید از سیو جدیدی بازی رو لود کنی...
اما اینم سیو مخصوص مُدم: حتماگ دانلود کن...
Armin 2008
13-02-2008, 21:38
ببخشید ولی همه ی اینا (پمپ بنزین و...) تو تاپیک ادیت وپچ همین gta sa هست .حد اقل 98 % شون،مثلا wc رو تا حالا ندیده بودم ولی شاید باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.