مشاهده نسخه کامل
: IR-TCI , Taliya , Iran Cell
در ايران هيچ هيچكداميك از موبايلها بدرد نميخورند
فقط به فكر جيب خودشون هستند
قبلا از افغانستان به ايران پيشنهاد شده بود كه بيان اينجا و موبايل بزارن و سيمكارتشو مجاني بدند و فقط پول صحبت كردنشو بگيرند و از اين پول 90% را به ايران و فقط 10% را خودشون بردادرند كه مقامات ايراني رد كردند اين پيشنهاد را شما ميتوانيد حدس بزنيد كه از اين همه پول كه از بيچاره مردم ميگيرند چه از بابت سيمكارت و چه از بابت قبض چقدر تو جيبشون ميره ...
مشهدیها تایید کنند
این قضیه برای اولین بار نیست اتفاق میافته
ابتدا قرار بود برای اجرای قطار شهری مشهد یک شرکت ژاپنی بیاد و کل مسیر رو هوایی کار کنه
1- جایی خراب نشه
2- سریع راه اندازی میشه
3- ایمنی بیشتری از زیر زمین داره
4- ...
کی قبول نکرد ؟
تاپیک خوابید
یعنی کسی نظری نداره
emprator_kochak
15-05-2007, 13:31
چون اسم Tci روشه کسی نمیاد!
چون اسم Tci روشه کسی نمیاد!
این رو خوب اومدی - ایول
ShahabSAMSUNG
15-05-2007, 22:03
شایدم چون اسم ایرانسل روشه، ملت فرار می کنن!
pedram_behrang
15-05-2007, 22:51
شایدم چون اسم ایرانسل روشه، ملت فرار می کنن!
اين قضيه از نظر منطقي نمي تونه اين طور باشه، چون اگه اين طور بود تاپيك ايرانسل اينقدر طرفدار نداشت.
emprator_kochak
15-05-2007, 23:32
اين قضيه از نظر منطقي نمي تونه اين طور باشه، چون اگه اين طور بود تاپيك ايرانسل اينقدر طرفدار نداشت.
منم همینو میگم!
emprator_kochak
15-05-2007, 23:34
با این همه مسائل جور وا جور هنوز ایرانسل توی نظر سنجی تاپیک اوله...
علیرضا خارجی
16-05-2007, 00:28
آره جاست ایرانسسسسسسسسسسسسل البته با گوشیه موتورولا:31:
آره جاست ایرانسسسسسسسسسسسسل البته با گوشیه موتورولا:31:
اوووووووووووووووووووووووه حالا برای موتورولا چه تبلیغی میکنه
اگه بساط کل کل واشه من میگم : سیم کارت ایرانسل با سامسونگ F700
ShahabSAMSUNG
16-05-2007, 20:50
خب من هم اون موقع راضی بودم و به ایرانسل رای داده بودم. ولی الان شدیداً ناراضی هستم.
نظرسنجی جدید رو باید دید. همون درصد نارضایتی از ایرانسل. اونجا رو اگه نگاه کنید، آمار های جدیدی می بینید.
علیرضا خارجی
16-05-2007, 21:42
اوووووووووووووووووووووووه حالا برای موتورولا چه تبلیغی میکنه
اگه بساط کل کل واشه من میگم : سیم کارت ایرانسل با سامسونگ F700
اووووووووه بابا عزیزم من حالا فهمیدم f700 یعنی چی یه چیزی بگو به v3i نزدیک باشه
علیرضا بی خیال بحث شو بذار نتیجه گیری بشه از این تاپیک
ولی F700 صفحه لمسی داره
H A M A S
17-05-2007, 10:20
8 ماه فعاليت ايرانسل و 101 شهر در حال پوشش+کيفيت صداي مطلوب+خدمات ارزش افزوده +هنوز کجاش ديدي
مخابرات 13 سال فعايت +مشترک مورد نظر در دسترس نميباشد+چند سال محاسبه تعرفه بر حسب دقيقه+قبض هاي زياد +هزينه زياد(سيمکارت رو بار اول بالاي 1 ميليون تومان به مردم راست کرد)
تاليا = پيمانکار مخابرات همين وبس
علیرضا خارجی
17-05-2007, 13:03
8 ماه فعاليت ايرانسل و 101 شهر در حال پوشش+کيفيت صداي مطلوب+خدمات ارزش افزوده +هنوز کجاش ديدي
مخابرات 13 سال فعايت +مشترک مورد نظر در دسترس نميباشد+چند سال محاسبه تعرفه بر حسب دقيقه+قبض هاي زياد +هزينه زياد(سيمکارت رو بار اول بالاي 1 ميليون تومان به مردم راست کرد)
تاليا = پيمانکار مخابرات همين وبس
من که الکی طرفداره ایرانسل رو نمیکنم :10:
به نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.
علیرضا خارجی
17-05-2007, 14:50
به نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.
من شمارو با های کلاسی و توهمات تی سی ای تون تنها میذارم تا هر وقت به گوشیتون نگاه میکنید از IR_TCI لذت ببرید
راستی من نمیدونستم تی سی ای سگ داره...:31:
سعی کن بعدا انتخاب 1400000 نفر رو با سگ مقایسه نکنی:41:
علیرضا خارجی
17-05-2007, 14:52
علیرضا بی خیال بحث شو بذار نتیجه گیری بشه از این تاپیک
ولی F700 صفحه لمسی داره
اره راس میگی اینجا چاش نیست
ولی rizer 8 کیفیت صدا داره و صداش زیاده:31:
TheMohammad
17-05-2007, 15:01
به روش خودتون جواب بدم بهتره نه ؟
خیلی حال میده وقتی ازت شماره رو بپرسن، بگی 09129223566
طرف : کد 9 داری ؟
شما : خجالت !!!!
باز ایرانسل عادی شده !!!
اگه به خزیت باشه که TCI با 15 میلیون مشترک خز تره! دست هر کسی که فکر میکنه 912 داشتن افتخاره، ببینی 912 داره !!!!!
احتمال 99% مانند کد 7 شما IR-TCI نخواهید دید، بلکه منتظر IR-MCI باشید !
در ضمن توی شبکه های GSM اجاره معنی نداره، یه چیزی هست به نام رومینگ که اپراتورهای داخلی ایران به جز اپراتور کیش اجازه استفاده از اون رو ندارند.
emprator_kochak
17-05-2007, 16:36
کلاس TCI منو کشششته!!!!
ای خدااااا :19:
تماس با شماره 130 با سيمكارت مجانيه؟ كد كنترل حساب اينترنتي معمولا چند روز پس از درخواست ارسال ميشه و كنترل حساب اينترنتي هزينه ماهيانه داره؟
تماس با شماره 130 با سيمكارت مجانيه؟ كد كنترل حساب اينترنتي معمولا چند روز پس از درخواست ارسال ميشه و كنترل حساب اينترنتي هزينه ماهيانه داره؟
بله هزینه ای داره هر چقدر حرف بزنی پول 1دقیقه رو محاسبه میکنه.
واسه کنترل حساب اینترنتی بهتره زنگ بزنی 130 همونجا درخواست کنی تا برات درجا بفرستن.
کنترل حساب اینترنتی هزینه ای نداره:10:
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TheMohammad
17-05-2007, 17:35
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده:20:
این تالیا هم انگار داره همش زیر آبی میره ها !
واسه کنترل حساب اینترنتی بهتره زنگ بزنی 130 همونجا درخواست کنی تا برات درجا بفرستن.
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بهدش اونو ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بعدش اونم ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟
TheMohammad
17-05-2007, 20:20
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بعدش اونم ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟
دقیقا، به خاطر همین هم با یک تماس باید نهایت استفاده را ببرید !
Maziar_69
17-05-2007, 21:14
اگه قراره خز بشیم بذار با ام ام اس و GPRS خز بشیم. آخه یکی نیست بگه 0919 خزه یا 0935 ؟؟؟؟؟؟؟ :41:
H A M A S
18-05-2007, 13:29
شماها بريد اس ام اس بازي تون بکنيد و فعلا تو کف GPRS و MMS باشيد ما کارهاي مهمتري مثل اينکه کي ايرانسل 3G رو راه ميندازه داريم پس حرفمو تکرار ميکنم تي سي آي داره نفس هاي آخرش رو ميکشه بذار اپراطور سوم بياد
hajHasan
18-05-2007, 17:31
با این وضع سرویس دهی ایرانسل , تی سی آی روز به روز وضعش بهتر میشه.
من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.
امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.
امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
آره کاره خوبی میکنی برو با ارتباطات سیارت خوش باش:31: که 13 ساله 1016 شهر و آنتن میده اونم چه آنتنی:27:
ولی هر موقع GPRS و MMS ارتباطات سیار را افتاد بیا حرف بزنیم:27:
بطور خلاصه هر موقع در عرصه کیفیت صدا و آنتن دهی و خدمات MCI تونست مقابل ایرانسل شاخ بشه بیا بحرفیم:19: :19:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 18:02
ببخشید شما از داستان خیلی عقبی تی سی ای نمیتونه GPRS راه اندازی کنه
با این بی تی اس هایی که داره امکان راه اندازی بی تی اس وجود نداره
مگر اینکه بخواد بی تی اس هاشو عوض کنه وووووووو فکر کنم یه 16 سال طول میکشه:27:
hajHasan
18-05-2007, 18:04
آره کاره خوبی میکنی برو با ارتباطات سیارت خوش باش:31: که 13 ساله 1016 شهر و آنتن میده اونم چه آنتنی:27:
ولی هر موقع GPRS و MMS ارتباطات سیار را افتاد بیا حرف بزنیم:27:
بطور خلاصه هر موقع در عرصه کیفیت صدا و آنتن دهی و خدمات MCI تونست مقابل ایرانسل شاخ بشه بیا بحرفیم:19: :19:
اگر فقط می خواهی متعصابه طرفداری کنی که هیچ. بهتره با مثل خودت بحرفی.
اینهمه گلایه و شکایت مشترکان از ایرانسل که بی دلیل نیست.
خود من هم می خوام که ایرانسل بهتر بشه تا مجبور به خرید خط دوم نشم. برای بهتر شدنش هم باید مشکلات را گفت و ازشون درخواست بر طرف شدنشو داشته باشیم. با مقایسه کردن 13 سال پیش , مشکلات مشترکان ایرانسل بر طرف نمیشه. تی سی آی تعرفشو میاره پایین و مرکز اس ام اس راه میندازه که مشکل کاربراش برطرف بشه . چرا ایرانسل با مشترکاش اینطور نیست ؟
علیرضا خارجی
18-05-2007, 18:05
شماها بريد اس ام اس بازي تون بکنيد و فعلا تو کف GPRS و MMS باشيد ما کارهاي مهمتري مثل اينکه کي ايرانسل 3G رو راه ميندازه داريم پس حرفمو تکرار ميکنم تي سي آي داره نفس هاي آخرش رو ميکشه بذار اپراطور سوم بياد
نهههههههههه تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟
تی سی ای مرده مگه خبر نداری؟
در بدر دنباله مشتری میگردن بفروشنش
میخوان خصوصی کننش کسی اینو نمیخره
TheMohammad
18-05-2007, 18:07
مدیریت، دولتی، خصوصی ضعیف ؟
شوخی جالبی بود !!!
خیلی جالبه، اشکالات tci رو هم به ایرانسل نسبت میدین !
TheMohammad
18-05-2007, 18:10
نهههههههههه تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟
تی سی ای مرده مگه خبر نداری؟
در بدر دنباله مشتری میگردن بفروشنش
میخوان خصوصی کننش کسی اینو نمیخره
یعنی کسی شرکت پول چاپ کنی مفتی رو نمی خره ؟
hajHasan
18-05-2007, 18:10
ببخشید شما از داستان خیلی عقبی تی سی ای نمیتونه GPRS راه اندازی کنه
با این بی تی اس هایی که داره امکان راه اندازی بی تی اس وجود نداره
مگر اینکه بخواد بی تی اس هاشو عوض کنه وووووووو فکر کنم یه 16 سال طول میکشه:27:
من از ایرانسل فقط انتظار داشتم که حداقل نیازهامو برطرف کنه. ( آنتن دهی و اس ام اس ) . وقتی تو اینا مشکل داره دیگه gprs با این قیمت گرون , به چه دردی میخوره ؟
اینکه تی سی آی بتونه gprs راه اندازی کنه یا نه , برای من فرقی نداره. مسولاش قول دادند امسال راه اندازی کنند. مدعی هستند که بخشی از شبکه به سیستم بالاتر ارتقا سخت افزاری داده شده ولی تا اعمال تغییر در کل شبکه , سرویسهای جدیدو فعال نمیکنند. راست و دروغش گردن گویندش. ولی حداقل معلومه که با تی سی آی میشه از موبایل بعنوان ابزار مطمئن برای کار استفاده کرد. اما متاسفانه ایرانسل ضعف داره.
hajHasan
18-05-2007, 18:15
مدیریت، دولتی، خصوصی ضعیف ؟
شوخی جالبی بود !!!
خیلی جالبه، اشکالات tci رو هم به ایرانسل نسبت میدین !
مدیریت در اپراتور دوم ضعیفه. اینو اگر نمی خواهی قبول کنی , کسی نمیتونه و نمیخواد مجبورت کنه قبول کنی.
انتقادات اکثر مشترکان ایرانسل از کیفیت خدمات , بعلت ضعف مدیریت در این شرکته. استعفای یکی از مدیران ایرانسل هم بعلت افزایش انتقادات بوده.
من از ایرانسل فقط انتظار داشتم که حداقل نیازهامو برطرف کنه. ( آنتن دهی و اس ام اس ) . وقتی تو اینا مشکل داره دیگه gprs با این قیمت گرون , به چه دردی میخوره ؟
اینکه تی سی آی بتونه gprs راه اندازی کنه یا نه , برای من فرقی نداره. مسولاش قول دادند امسال راه اندازی کنند. مدعی هستند که بخشی از شبکه به سیستم بالاتر ارتقا سخت افزاری داده شده ولی تا اعمال تغییر در کل شبکه , سرویسهای جدیدو فعال نمیکنند. راست و دروغش گردن گویندش. ولی حداقل معلومه که با تی سی آی میشه از موبایل بعنوان ابزار مطمئن برای کار استفاده کرد. اما متاسفانه ایرانسل ضعف داره.
تکلیفت رو با خودت معلوم کن , فقط مکالمه و اس ام اس میخوایی یا اینکه , ابزاری مطمئن برای کار
اگه اولی رو میخوایی برو دولتی بخر
اگه دومی رو میخوایی باز هم برو دولتی بخر
ولی یه چیزی بهت بگم , فعلا که اینجا ایرانه همینقدر یه بابایی از اونطرف دنیا بلند شده و یه با یه شرکتی توی ایران شریک شده که مخابرات رو مجبور کنه سایتهاش رو ارتقا بده باید دستش رو بوسید , اصلا ایرانسل رو بی خیال شو و منتظر سرویسهای مخابرات باش
H A M A S
19-05-2007, 13:09
مدیریت در اپراتور دوم ضعیفه. اینو اگر نمی خواهی قبول کنی , کسی نمیتونه و نمیخواد مجبورت کنه قبول کنی.
انتقادات اکثر مشترکان ایرانسل از کیفیت خدمات , بعلت ضعف مدیریت در این شرکته. استعفای یکی از مدیران ایرانسل هم بعلت افزایش انتقادات بوده
مدريت اپراتور اول قويه؟دولتي؟ اي خواهر مادر!!!!!پس اگر مديريت اپراتور اول قوي است چرا يکي از مسئولين شرکت ارتباطات سيار جاسوس دراومد؟چرا وزير مخابرات رو ميخوان استيضاح کنند؟چرا وقتي خبرنگار از رئيس شرکت ارتباطات سيار پرسيد چرا شما نرخ مکالمه دولتي به ايرانسل يا ثابت به ايرانسل رو 760 ريال محاسبه ميکنيد جناب رئيس گفت هيچ حرفي براي گفتن ندارم و انداخت رفت !!!
gigili1567
19-05-2007, 15:03
من بازم اومدم. یکی از ترفندای TCI برای خراب کردن ایرانسل رو خودم دیدم. از اونجایی که من فعلا تو سمنانم و اینجا ایرانسل فعلا آنتن نداره مجبور شدم TCI رو دوباره راه بندازم. چند روز اول (شب) میدیدم ساعت 2 تا 4 صبح کلی SMS از دوستانی که ایرانسل دارن برام میاد. البته ساعت Send اونا مال روز قبل بود. از اونجایی که از TCI دل خوشی ندارم، یه تالیا تهیه کردم. وجالبه بدونید همه SMS ها فورا بین تالیا و ایرانسل رد و بدل میشه. باز طرف TCI رو بگیرید....
gigili1567
19-05-2007, 15:06
دوستای سمنانی اگه تو شهر دقت کرده باشن حتما آنتنهای ایرانسل رو دیدن. آنتنهایی که تو زمانی معادل یک هفتم زمان لازم برای راه اندازی آنتنهای Tci، راه اندازی شدن. اینا فقط موندن ارتباط با مرکز و سوئیچینگ رو تکمیل کنن.
جالب اینجاست که تالیا فقط توی تهران سرمایه گذاری میکنه .
اینجا که ما کلی سایت براشون پیدا کردیم و قرارداد بستیم , پول ندارند به مالک برای اجاره سایت بدهند , تازه یکی از سایتهای مرکزی رو هم به دلیل اینکه تالیا پول خرید دکل مربوطه رو نداشت جمع کردیم , بنده خدا صاحب خونه مونده با 3 تا چاه و کفی که یک زمانی موزاییک بوده .
emprator_kochak
19-05-2007, 15:50
به نظر من تالیا هر چقدر که خوب باشه من مثل اسپادان اصفهان خوب نمیدونمش...
hajHasan
19-05-2007, 16:38
تکلیفت رو با خودت معلوم کن , فقط مکالمه و اس ام اس میخوایی یا اینکه , ابزاری مطمئن برای کار
اگه اولی رو میخوایی برو دولتی بخر
اگه دومی رو میخوایی باز هم برو دولتی بخر
ولی یه چیزی بهت بگم , فعلا که اینجا ایرانه همینقدر یه بابایی از اونطرف دنیا بلند شده و یه با یه شرکتی توی ایران شریک شده که مخابرات رو مجبور کنه سایتهاش رو ارتقا بده باید دستش رو بوسید , اصلا ایرانسل رو بی خیال شو و منتظر سرویسهای مخابرات باش
تکلیف معلومه. شما کجاشو نگرفتی ؟ وقتی آنتن دهی و اس ام اس بدون مشکل ( یا با مشکلات کم ) باشه اونموقع میشه بعنوان ابزار مطمئن کار روش حساب کرد.
درباره اینکه اینجا ایرانه و ما این مشکلات را باید قبول کنیم , منطقی نیست. ما که انتظار شق القمر از ایرانسل نداریم. همون سرویسهای اصلی را با کیفیت خوب ارائه بده. حالا شما چون عاشق چشم و ابروی ایرانسل شدی , هر مشکلشو که نباید توجیح کنی. وقتی سرویساش خوب بشه , هم فروشش میره بالا و سود بیشتر میکنه و هم ما استفاده میکنیم.
hajHasan
19-05-2007, 16:44
مدريت اپراتور اول قويه؟دولتي؟ اي خواهر مادر!!!!!پس اگر مديريت اپراتور اول قوي است چرا يکي از مسئولين شرکت ارتباطات سيار جاسوس دراومد؟چرا وزير مخابرات رو ميخوان استيضاح کنند؟چرا وقتي خبرنگار از رئيس شرکت ارتباطات سيار پرسيد چرا شما نرخ مکالمه دولتي به ايرانسل يا ثابت به ايرانسل رو 760 ريال محاسبه ميکنيد جناب رئيس گفت هيچ حرفي براي گفتن ندارم و انداخت رفت !!!
مدیریت ضعیفتر ایرانسل به معنی مدیریت بی عیب و نقص بقیه نیست بلکه به معنی ضعف ایرانسله !!
حالا چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید , من نمیدونم. میشه لیستی از تخلفات تمام شرکتها تهیه کرد اما اینجا فقط صحبت از میدیریت ضعیفتر یکی نسبت به بقیه هست.
hajHasan
19-05-2007, 16:57
من بازم اومدم. یکی از ترفندای TCI برای خراب کردن ایرانسل رو خودم دیدم. از اونجایی که من فعلا تو سمنانم و اینجا ایرانسل فعلا آنتن نداره مجبور شدم TCI رو دوباره راه بندازم. چند روز اول (شب) میدیدم ساعت 2 تا 4 صبح کلی SMS از دوستانی که ایرانسل دارن برام میاد. البته ساعت Send اونا مال روز قبل بود. از اونجایی که از TCI دل خوشی ندارم، یه تالیا تهیه کردم. وجالبه بدونید همه SMS ها فورا بین تالیا و ایرانسل رد و بدل میشه. باز طرف TCI رو بگیرید....
ایکاش فقط همین مشکل بود تا می گفتیم تقصیر مخابراته. اما مشکل اس ام اس تو ساعتهای شلوغ حتی برای ارتباط بین ایرانسل هم پیش اومده . اس ام اس از مخابرات به ایرانسل هم مشکلات زیادی داره. مشکلات دیگری مثل آنتن دهی و این مساله تعرفه که تعدادی را از کار با ایرانسل منصرف کرد.
اینا دیگه تقصیر ایرانسله. البته برطرف کردنشون هم نباید چندان سخت باشه. یکم به خومدشون فشار بیارن , کیفیت میره بالاتر.
دیگه دوره زمونه تعصب بازی و طرفداری چشم بسته سر اومده. اینجا که دیگه استقلال پرسپولیس نیست. کیفیت با کار کردن و تست معلوم میشه. هر وقت افت کرد باید اعتراض کرد تا درست بشه. حالا می خواد ایرانسل باشه یا مخابرات یا ...
علیرضا خارجی
19-05-2007, 22:13
یعنی کسی شرکت پول چاپ کنی مفتی رو نمی خره ؟
این شرکت فقط واسه دولت پول چاپ میکنه واسه خصوصی از این خبرها نیست
علیرضا خارجی
19-05-2007, 22:33
شما بهتره یه خورده بیشتر تحقيق کنی ایرانسل در شهرایی که پوشش کامل برقرار کرده مشکل آنتن دهی که نداره هیچ از تی سی ای هم بهتر کار میکنه و ایرانسل مشکل اس ام اس نداره
چند وقت پیش بود توی خبرها خوندم که تی یس ای اعلام کرده بود که تی 3روز که حدودا 320000 اس ام اس ارسال شده فقط 270000 اس ام اس به مقصد رسیده 50هزار اس ام اس نرسیده :41:
حالا تو از تی سی ای حمايت میکنی
کیفیت صدای ایرانسل 100 برابر بهتر از تی سی ای هستش
تو اگه فکر کنی میفهمی که ایرانسل تعرفشو زیاد نکرده هرکسی دوست داشته باشه میتونه تعرفه 499 ریال دقیقه ای رو برای خودش انتخاب کنه
بهتره ااعتراض کنی به تی سی ای و شرکت مخابرات که تعرفه تماس با ایرانسل رو 76 تومان حساب میکرده 76 تمان 76 تومان چرا این به گوش شما نمیرسه؟ چرا اینجا ساکت میشی اصلا چرا باید شرکتی که از پول مردم ساخته شده بیشتر از یک شرکت خصوصی پول بگیره لعنت خدا بر کسانی که این بلا رو سره مردم میارن
amirlovely
20-05-2007, 00:44
پيش فرض
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه
TheMohammad
20-05-2007, 00:48
پيش فرض
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه
سیستم ایرانسل Edge هست ولی به طور رسمی جایی اعلام نکرده که این سیستم به طور کامل راه افتاده ولی من هم خودم دیدم، سرعت را امتحان کنید تا مطمئن شید
تکلیف معلومه. شما کجاشو نگرفتی ؟ وقتی آنتن دهی و اس ام اس بدون مشکل ( یا با مشکلات کم ) باشه اونموقع میشه بعنوان ابزار مطمئن کار روش حساب کرد.
درباره اینکه اینجا ایرانه و ما این مشکلات را باید قبول کنیم , منطقی نیست. ما که انتظار شق القمر از ایرانسل نداریم. همون سرویسهای اصلی را با کیفیت خوب ارائه بده. حالا شما چون عاشق چشم و ابروی ایرانسل شدی , هر مشکلشو که نباید توجیح کنی. وقتی سرویساش خوب بشه , هم فروشش میره بالا و سود بیشتر میکنه و هم ما استفاده میکنیم.
حداقل یه اعتباری بگیر و بیا مشهد زیارت و کیفیت کار رو ببین , من عاشق چشم و ابروی ایرانسل نیستم
در مورد اینکه اینجا ایرانه , اگه میتونی قبول نکنی برو کارت سوخت رو قبول نکن , برو خرج کردن سرمایه های داخل کشور رو برای کشورهای همسایه قبول نکن , برو رفتن سود صادرات غیر نفتی به جیب بزرگان رو قبول نکن و هزار مورد دیگه که توی بحث ما نیست
اتفاقا وقتی که سرویسهاش افت میکنه من خودم از کانال خودم اقدام میکنم که زود تر به نتیجه هم میرسم
الان که 10 روزه تمام مشکلات شبکه حل شده
از ساده ترین مسائل توی مرکز پیام تا پیچیده ترین آیتم ها که توی شبکه های دنیا هم پیش میاد
ولی یک مشکل هنوز برطرف نشده که تا وقتی فاز 2 تموم نشده برطرف نمیشه اونهم برگشت دادن صدای خودته , اون هم دلیل داره
Mohammad Hosseyn
20-05-2007, 09:14
سیستم ایرانسل Edge هست ولی به طور رسمی جایی اعلام نکرده که این سیستم به طور کامل راه افتاده ولی من هم خودم دیدم، سرعت را امتحان کنید تا مطمئن شید
سرعت تا چند باشه نشون می ده Edge هست ؟!؟
برای من که بیشتر از 12 کیلوبایت در ثانیه رفت ...
آخه گوشی من 6630 هست نه G میزنه نه E ، فقط یه آنت که زیرش دوتا خط هست ... همین .
TheMohammad
20-05-2007, 11:52
سرعت تا چند باشه نشون می ده Edge هست ؟!؟
برای من که بیشتر از 12 کیلوبایت در ثانیه رفت ...
آخه گوشی من 6630 هست نه G میزنه نه E ، فقط یه آنت که زیرش دوتا خط هست ... همین .
همون دیگه، برو حال کنه، کجا هستین شما ؟
سرعت GPRS به طور معمول نباید از 48 زیاد تر بشه، یعنی گوشی های GPRS دار قبول نمیکنن
همون دیگه، برو حال کنه، کجا هستین شما ؟
سرعت GPRS به طور معمول نباید از 48 زیاد تر بشه، یعنی گوشی های GPRS دار قبول نمیکنن
اون سرعتی که عنوان کردی در شرایط آزمایشگاهی امکان پذیره ولی در عمل بخوایی توی حجم دانلود و آپلود حساب کنی رقم واقعی خیلی پایینتر از اینه
مثلا یک صفحه 12 کیلوبایتی در حدود 3 یا 4 کیلوبایت تلفات دیتا داره , و در حدود 2 - 3 کیلو بایت هم بابت کنترل خطاها استفاده میشه
mosi7616
20-05-2007, 16:35
گوشي من موتورولا c168 هستش gprs هم داره ولي هر كار كردم نرقت تو اينترنت اون اوايل تونستم يه بار باهاش سايت گوگل رو باز كنم ولي الان هر كاري مي كنم نميشه mms هم همين مشكل رو دارم
كسي مي تونه كمك كنه
ممنون
علیرضا خارجی
20-05-2007, 17:10
گوشي من موتورولا c168 هستش gprs هم داره ولي هر كار كردم نرقت تو اينترنت اون اوايل تونستم يه بار باهاش سايت گوگل رو باز كنم ولي الان هر كاري مي كنم نميشه mms هم همين مشكل رو دارم
كسي مي تونه كمك كنه
ممنون
تنظیمات چی چی ار اس رو داری؟
اگه داری که هیچ اگه نداری اینو از مبایل خودت اس ام اس کون به شماره 225 S motorola c168
(S) باید حروف بزرگ باشه
بعد اس ام اس برای تو میاد اینستالش کن تمام
TheMohammad
20-05-2007, 21:58
كسي مي تونه كمك كنه
ممنون
یه راه ساده تر هم داره ، زنگ زدن به 130 و بعد فشاردن دکمه 3 و بعد ادامه مراحل، فقط هزینه اش میشه معادل یک دقیقه !!!
علیرضا خارجی
20-05-2007, 23:45
یه راه ساده تر هم داره ، زنگ زدن به 130 و بعد فشاردن دکمه 3 و بعد ادامه مراحل، فقط هزینه اش میشه معادل یک دقیقه !!!
من این کارو کردم ولی اس ام اس تنظیماتش درست نمیاد اینستال نمیشه
ولی با اس ام اس شد
احتمال داره اسم اکسس پوینت عوض شده باشه (APN)
هم با mtnirancell امتحان کن
هم با gprs
چون دو بار اسم اکسس پوینت رو عوض کردند
Mohammad Hosseyn
21-05-2007, 09:17
اون سرعتی که عنوان کردی در شرایط آزمایشگاهی امکان پذیره ولی در عمل بخوایی توی حجم دانلود و آپلود حساب کنی رقم واقعی خیلی پایینتر از اینه
مثلا یک صفحه 12 کیلوبایتی در حدود 3 یا 4 کیلوبایت تلفات دیتا داره , و در حدود 2 - 3 کیلو بایت هم بابت کنترل خطاها استفاده میشه
نه عزیز من داشتم یه فایل تقریبا 700 کیلوبایتی رو دانلود می کردم که وقتی رفتم تو قسمت کانکشن و سرعت اینترنت رو ببینم دیدم که 12 کیلوبایت هست ، و هر ثانیه هم تغییر می کنه ( منظور اینکه کانکشن کامپیوتر نیست که همیشه یک عدد رو بنویسه تا بگیم خطا داره ) ... بعد هم که برگشتم به مورورگر فایل خیلی سریع دانلود شد ، حدود یک دقیقه .
این قضیه که بگی مثلا 12 درصد از کل اطلاعات ارسالی بابت فلانه و اینقدر بابت بیسار اصلا معنی نداره
یک چیزی در حدود تقریبا میشه گفت
اعداد و ارقامی که نوشتی فقط میتونه دو تا علت داشته باشه
1- به سایت نزدیکی یا اینکه اون سایت تقریبا خالی بوده
2- ترافیک دیتا خیلی ناچیز بوده
باز هم میگم اگه مثلا یک فایل 400 کیلوبایتی دانلود کردی و برات مثلا 900 کیلوبایت حساب کردند تعجب نکنی
masoudboy
21-05-2007, 17:21
این تالیا هم چه بی سر و صدا کارهاش را انجام میده مثل اینکه به غیر از اپراتور ترکسل ترکیه با اپراتور اتصالات امارات هم رومینگ برقرار کرده ...
hajHasan
21-05-2007, 19:30
حداقل یه اعتباری بگیر و بیا مشهد زیارت و کیفیت کار رو ببین , من عاشق چشم و ابروی ایرانسل نیستم
در مورد اینکه اینجا ایرانه , اگه میتونی قبول نکنی برو کارت سوخت رو قبول نکن , برو خرج کردن سرمایه های داخل کشور رو برای کشورهای همسایه قبول نکن , برو رفتن سود صادرات غیر نفتی به جیب بزرگان رو قبول نکن و هزار مورد دیگه که توی بحث ما نیست
اتفاقا وقتی که سرویسهاش افت میکنه من خودم از کانال خودم اقدام میکنم که زود تر به نتیجه هم میرسم
از ساده ترین مسائل توی مرکز پیام تا پیچیده ترین آیتم ها که توی شبکه های دنیا هم پیش میاد
ولی یک مشکل هنوز برطرف نشده که تا وقتی فاز 2 تموم نشده برطرف نمیشه اونهم برگشت دادن صدای خودته , اون هم دلیل داره
سلام
آقا چند نکته :
آقا این چیزا که گفتی برای من که مشترک ایرانسل هستم دردی دوا نمیکنه. توی تهران اوضاع خیلی روبراه نیست. البته یکی میگفت توی خرداد می خواد پوشش تهران را کامل کنه. توی این چند روزه هم قطعی سرویس تو تهران گهگدار داشته.
شما از کدام کانال مشکلاتو حل میکنی ؟ به ما هم بگو تا استفاده کنیم.
در ضمن این فاز دوم کی انجام میشه ؟
پ ن : اگر ساکن مشهدی , نایب الزیاره باشید برای دوستان و برای رفع مشکلات ایرانسل دعا کنید D:
بعد از 3 روز با 130 تماس گرفتم { مانده حساب} متوجه شدم كه 10000 تومان البته يه خرده بيشتر بيخود به هزينه ي مكالماتم اضافه شده در حالي كه من نهايتش 2000 تومان مكالمم شده باشه.زنگ زدم به 130 گفت 265 بار 130 رو گرفتي :41: در صورتي كه اين طور نبود .نظر شما راجب اين كار ايرانسل چيه؟
adamhesaby
22-05-2007, 02:43
این جور که ایرانسل رای آورده یعنی همه مشترکاش راضین دیگه!!!
به نظرتون خوبه برم ir-tci رو بفروشم ایرانسل بگیرم؟؟؟
علیرضا خارجی
22-05-2007, 10:33
این جور که ایرانسل رای آورده یعنی همه مشترکاش راضین دیگه!!!
به نظرتون خوبه برم ir-tci رو بفروشم ایرانسل بگیرم؟؟؟
من دیروز هر کاری کردم نتونستم با تی سی ای صحبت کنم بس که صدا خراب بود و بعد از سلام تماس قطع می شد:41:
من دیروز هر کاری کردم نتونستم با تی سی ای صحبت کنم بس که صدا خراب بود و بعد از سلام تماس قطع می شد:41:
منم دقیقا" همین مشکل رو داشتم
دیروز مثل اینکه شبکه tci به کلی به هم ریخته بود
H A M A S
22-05-2007, 12:16
من با خط ثابت به دولتي هر چي زنگ ميزدم ميگفت شماره مورد نظر در شبکه موجود نميباشد !!!!!!خط دوستم که يک سال داره کار ميکنه و درست 1 متر اونطرف تر از تلفن ثابت هست!!!راستي شما با اون 2 نفر که خودشون رو به جاي شما جازدن چکار ميکني؟
علیرضا خارجی
22-05-2007, 12:32
من با خط ثابت به دولتي هر چي زنگ ميزدم ميگفت شماره مورد نظر در شبکه موجود نميباشد !!!!!!خط دوستم که يک سال داره کار ميکنه و درست 1 متر اونطرف تر از تلفن ثابت هست!!!راستي شما با اون 2 نفر که خودشون رو به جاي شما جازدن چکار ميکني؟
گزارش دادم banned میشن :46:
تی سی ای مزخرفترین اپراتور دنیاست
سلام
آقا چند نکته :
آقا این چیزا که گفتی برای من که مشترک ایرانسل هستم دردی دوا نمیکنه. توی تهران اوضاع خیلی روبراه نیست. البته یکی میگفت توی خرداد می خواد پوشش تهران را کامل کنه. توی این چند روزه هم قطعی سرویس تو تهران گهگدار داشته.
شما از کدام کانال مشکلاتو حل میکنی ؟ به ما هم بگو تا استفاده کنیم.
در ضمن این فاز دوم کی انجام میشه ؟
پ ن : اگر ساکن مشهدی , نایب الزیاره باشید برای دوستان و برای رفع مشکلات ایرانسل دعا کنید D:
کم و بیش با مهندسان ایرانسل روبرو میشیم و مشکلات رو عملا بهشون نشون میدیم ,
قبول کن اگه ببینند بهتر میفهمند چه گندی زدند , ما هم از این قضیه استفاده میکنیم .
گزارش دادم banned میشن :46:
تی سی ای مزخرفترین اپراتور دنیاست
اینقدر تند نرو - یه ذره افتضاح تر از چیزی که گفتی هست
nima_949
22-05-2007, 13:25
من فکر کنم اصلا قابل صحبت نیست ایقدر روش مانور بدیم
Mohsen6558
24-05-2007, 18:37
نظر سنجی رو ببین ایران سل خط دولتی رو پشت سر گذاشته !!!!!!!!!!!!!
این نشون می ده همه چیز کیفیت نیست قیمت خیلی مهمه
arman4459
01-06-2007, 03:46
نظر سنجی رو ببین ایران سل خط دولتی رو پشت سر گذاشته !!!!!!!!!!!!!
این نشون می ده همه چیز کیفیت نیست قیمت خیلی مهمه
خصوصا با این طرح تابستانیش
ospeyman
01-06-2007, 04:55
خريد و فروش سيم كارت هاي رند ايرانسل اعتباري و اعتباري دولتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali reza majidi 14
02-06-2007, 13:21
آقا یه سوال داشتم تو یخطهای معمولی هم اینترنت وmmsوجود داره ممنون میشم جواب بدین
علیرضا خارجی
02-06-2007, 13:41
آقا یه سوال داشتم تو یخطهای معمولی هم اینترنت وmmsوجود داره ممنون میشم جواب بدین
فقط ایرانسل داره :46:
mohammad hamed
04-06-2007, 19:59
مدير عامل شركت مخابرات ايران گفت: با توجه به اينكه حذف كد بين شهري استان ها تا حدودي بر درآمد مخابرات تاثير مي گذارد ، از اين رو افزايش تعرفه مكالمات براي تلفن ثابت را تا 16 درصد و تلفن همراه ،تا شش الي هفت درصد ( مكالمات مربوط به داخل استان ) را به سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور پيشنهاد داده ايم. وي افزود : اميدواريم در هفته جاري سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور نظر نهايي خود را در مورد تغييرات نرخ مكالمات تلفني اعلام نمايد تا پيشنهاد تغييرات تعرفه مكالمات تلفني را به شوراي اقتصاد ارايه كنيم.
vahid_mota
10-06-2007, 00:14
داره باید درخواست بدی تا برات راه اندازی کنن ولی خب سرعتش اینقدر پایینه که پشیمون میشی
مدير عامل شركت مخابرات ايران گفت: با توجه به اينكه حذف كد بين شهري استان ها تا حدودي بر درآمد مخابرات تاثير مي گذارد ، از اين رو افزايش تعرفه مكالمات براي تلفن ثابت را تا 16 درصد و تلفن همراه ،تا شش الي هفت درصد ( مكالمات مربوط به داخل استان ) را به سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور پيشنهاد داده ايم. وي افزود : اميدواريم در هفته جاري سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور نظر نهايي خود را در مورد تغييرات نرخ مكالمات تلفني اعلام نمايد تا پيشنهاد تغييرات تعرفه مكالمات تلفني را به شوراي اقتصاد ارايه كنيم.
پس بگو بدبخت شديم
mehdi_vsgh
14-06-2007, 11:13
داره ولی باید برات فعال کنن
در ماه هم باید 10 هزار تومان بابت اشتراک بدی(چه از سرویس استفاده کنی و چه نکنی)
علاوه بر اون 10 هزار تومان بابت استفاده هم بسته به میزان استفادت باید مبلغی را بدی
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jackhammer
30-06-2007, 11:23
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا تا15تیر تمدید شد
jackhammer
30-06-2007, 11:40
الان که GPRS توی شیراز نصفه نیمه کار میکنه.
راستی دلیل اون که صدا برمیگرده چیه؟
و چرا mms پیام SERVICE NOT AVAILABLE رو به من میده؟
نعيم.وحيد
06-07-2007, 02:20
شبكه مورد نظرمن ir_tci:40:
wantonboy13
06-07-2007, 07:45
یه چیزی رو این چند وقته تو قبض موبایلتون دقت کردین؟؟ فکر نکردین هزینه ی پیام کوتاه چرا انقدر زیاد میشه؟؟
بله باید عرض کنم که هر پیام کوتاه برای شما چیزی حدود 27 تومن آب میخوره.
گوشی بابای من 2 تا پیام کوتاه تو این دو ماهه داشت که اونم خودم باهاش زدم.... 53.8 تومن براش هزینه پیام کوتاه اومده بود!!!!!! بگذریم که ماله خودم 12000 تومنه حداقل رو شاخشه....:31:
واقعا" که دیگه شورشو درآوردند:41:
اگه اول پیش شماره ایرانسل 0912 بود من قطعا" عوض میکردم سیم کارتمو... سیم کارت ir_tci رو هم نمیفروختم به یکی دیگه که اونم بیچاره شه....مینداختمش تو جوفففف!!!:2:
نميدونيم به كدوم سازشون برقصيم!
يه بار ميگن ايرانسل فعاليت معلق شده.
يه بار ميگن تعرفه tciكاهش پيدا كرده!
يه بار ميگن اينترنتtciتاآخر شهريور وصل ميشه!
بعدش با خريد هر گوشيه نوكيا يه خط اعتباري ايرانسل برنده شويد.
ايرانسل تعرف ها رو كاهش مي ده
دوباره تعرفه ها رو ميبرن بالا...
خودتون بگيد ما چي كنيم؟؟؟؟!:41:
jackhammer
06-07-2007, 14:51
میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
soheil_6666
06-07-2007, 18:43
یه چیزی رو این چند وقته تو قبض موبایلتون دقت کردین؟؟ فکر نکردین هزینه ی پیام کوتاه چرا انقدر زیاد میشه؟؟
بله باید عرض کنم که هر پیام کوتاه برای شما چیزی حدود 27 تومن آب میخوره.
گوشی بابای من 2 تا پیام کوتاه تو این دو ماهه داشت که اونم خودم باهاش زدم.... 53.8 تومن براش هزینه پیام کوتاه اومده بود!!!!!! بگذریم که ماله خودم 12000 تومنه حداقل رو شاخشه....:31:
واقعا" که دیگه شورشو درآوردند:41:
اگه اول پیش شماره ایرانسل 0912 بود من قطعا" عوض میکردم سیم کارتمو... سیم کارت ir_tci رو هم نمیفروختم به یکی دیگه که اونم بیچاره شه....مینداختمش تو جوفففف!!!:2:
دوست عزيز هزينه اس ام اس براي شبكه ir-tci دانه اي 14.5 تومان و براي شبكه ايرانسل در حالت عادي 16 تومان است اين عدد 27 رو از كجا آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن تا زماني كه مخابرات دولتي مشتركيني داره كه 0912 مي كنن و رو پيش شماره مانور مي دن مي تازه و حال ميكنه.مهم به نظر من احترام و ارزش دادن به مشتركينه. و البته خدمات.
الان که GPRS توی شیراز نصفه نیمه کار میکنه.
راستی دلیل اون که صدا برمیگرده چیه؟
و چرا mms پیام SERVICE NOT AVAILABLE رو به من میده؟
عزيز جان ام ام اس كه يك دو ماهي هست قطعه و معلوم نيست فعلا كي وصل بشه.
میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
پيش شماره ربطي به سرويس نداره كاملا حرفت درسته منظور ايشون كلاس داشتن شمارست:41:
هزينه اس ام اس رو هم نمي دونم از كجا آوردن؟:31:
البت شما هم زود قاطي كرديها:31: :31: :20:
wantonboy13
07-07-2007, 14:17
دوست عزيز هزينه اس ام اس براي شبكه ir-tci دانه اي 14.5 تومان و براي شبكه ايرانسل در حالت عادي 16 تومان است اين عدد 27 رو از كجا آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن تا زماني كه مخابرات دولتي مشتركيني داره كه 0912 مي كنن و رو پيش شماره مانور مي دن مي تازه و حال ميكنه.مهم به نظر من احترام و ارزش دادن به مشتركينه. و البته خدمات.
عزيز جان ام ام اس كه يك دو ماهي هست قطعه و معلوم نيست فعلا كي وصل بشه.
پيش شماره ربطي به سرويس نداره كاملا حرفت درسته منظور ايشون كلاس داشتن شمارست:41:
هزينه اس ام اس رو هم نمي دونم از كجا آوردن؟:31:
البت شما هم زود قاطي كرديها:31: :31: :20:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***اول بگم که من به کسانی که از شعور کافی در این تاپیک برخوردار نیستند جواب نمیدم....:19:***
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم اینکه معلومه کلاس 912 یه چیز دیگست... کسی که سیم کارت 380 هزارتومنی داره بالاخره یه درجاتی از سیم کارت 29 هزار تومن بالاتره دیگه...:21:
شما خودت ببینه یکی پیش شمارش 0935 باشه...اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که طرف تازه به تکنولوژی موبایل دست پیدا کرده...
سوم هم اینکه قطعا" اشکال از مخابرات بوده که دو اس ام اس (بخوانید پیام کوتاه) رو 53.8 تومن حساب کرده!!
چون باز من تحقیق کردم دیدم مثله اینکه هزینه ی اس ام اس 14.8 تومنه...!!!:10:
soheil_6666
07-07-2007, 18:35
***اول بگم که من به کسانی که از شعور کافی در این تاپیک برخوردار نیستند جواب نمیدم....:19:***
دوم اینکه معلومه کلاس 912 یه چیز دیگست... کسی که سیم کارت 380 هزارتومنی داره بالاخره یه درجاتی از سیم کارت 29 هزار تومن بالاتره دیگه...:21:
شما خودت ببینه یکی پیش شمارش 0935 باشه...اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که طرف تازه به تکنولوژی موبایل دست پیدا کرده...
سوم هم اینکه قطعا" اشکال از مخابرات بوده که دو اس ام اس (بخوانید پیام کوتاه) رو 53.8 تومن حساب کرده!!
اينم به نظر من يك مسئله كاملا شخصيه آخه درسته من سيم كارتم اعتباريه ولي يكدونه 0912 با پيش شماره 2 هم دارم ولي در حاله حاضر اصلا فكر نمي كنم تازه به موبايل رسيدم و يا سيم كارتم بي كلاسه؟:20: :20: :20:
درسته 0912 يك چيز ديگه است ولي به نظر من اين يك چيز ديگه دليل بر برتري نيست دليلي بر تفاوت پيش شماره هاست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
Maziar_69
07-07-2007, 18:51
اولا بگم هیچوقت دائمی تی سی آی رو با اعتباری ایرانسل مقایسه نکن. دائمی با دائمی و اعتباری با اعتباری. تازه 919 ها هم که آشغال دراومده همه هم دارن میگن. حالا من یه چیزی میگم ببین حق با کیه؟
فرض کن 13 سال پیش که تی سی آی سیم کارت میداد پیش شماره هاش رو میداد 0935 و حالا بعد 13 سال ایرانسل میداد 0912. خوب در این صورت نمیگفتی کسی که 912 داره تازه به تکنولوژی رسیده؟
بابا قرن 21 هستیم. کلاس چیه؟ وقتی 380 تومن میدی هیچ خدمتی نداری ولی 150 تومن میدی همه جور خدمتی داری خب خیلی خوبه.
TheMohammad
07-07-2007, 19:18
یعنی برفرض مثال اگه من 500-600 هزار تومن بدم یه سیم کارت با پیش شماره 1 بخرم، به تکنولوژی موبایل زودتر دست پیدا کردم ؟ کاش این تکنولوژی که شما میگین یه پیشرفتی داشت، هنوز که هنوز با 13 سال پیش فرقی نکرده !!!
soheil_6666
07-07-2007, 19:57
اولا بگم هیچوقت دائمی تی سی آی رو با اعتباری ایرانسل مقایسه نکن. دائمی با دائمی و اعتباری با اعتباری. تازه 919 ها هم که آشغال دراومده همه هم دارن میگن. حالا من یه چیزی میگم ببین حق با کیه؟
فرض کن 13 سال پیش که تی سی آی سیم کارت میداد پیش شماره هاش رو میداد 0935 و حالا بعد 13 سال ایرانسل میداد 0912. خوب در این صورت نمیگفتی کسی که 912 داره تازه به تکنولوژی رسیده؟
بابا قرن 21 هستیم. کلاس چیه؟ وقتی 380 تومن میدی هیچ خدمتی نداری ولی 150 تومن میدی همه جور خدمتی داری خب خیلی خوبه.
یعنی برفرض مثال اگه من 500-600 هزار تومن بدم یه سیم کارت با پیش شماره 1 بخرم، به تکنولوژی موبایل زودتر دست پیدا کردم ؟ کاش این تکنولوژی که شما میگین یه پیشرفتی داشت، هنوز که هنوز با 13 سال پیش فرقی نکرده !!!
واقعا ممنون كاملا موافقم.:11: :11: :11: :11: :10: :10: :10: :10: :10: :31: :31: :31: :31:
واقعا برا این طرز فکرتون متاسفم ! وقتی آدمایی مثل شمارا می بینم یکی از دلایل عقب موندگیمونا میببنم و میگم حق ماهاس که عقب مونده باشیم !
واقعا اینجا ایرانه اگه شما نباشید این مخابرات از گرسنگی میمیره
این چرت پرتا چیه الان عصر خدماته هرکی بهتر سرویس بدس کلاس سیخی چنده این یکی از بارز ترین دلایل عقب ماندگی و نوکیسه گیست
علیرضا خارجی
07-07-2007, 22:01
من یک نفر رو میشناسم که میلیاردر هستش یک روزی اتفاقی تو فرودگاه دیدمش خودش رو نمیشناختم دخترش دوست داداشم در المان بود
اول که دیدمش خوب بنظر کاملا یک ادم معمولی با لباسهای معمولی با کفش معمولی
بعد خودش رو معرفی کردو ساعت ها با هم صحبت کردیم گوشی منو دید و گفت این کتابه؟!؟!؟
منم هم به ارومی خندیدم و در حاله خنده گفتم نه این مبایل منه و گفت خیلی مبایل خوبی هست گفتم اره...
ومبایل خودشم دیدم یک مبایل سامسونگ از اون مدلهای قدیمی فکر میکنم قیمتش الان 25 یا 30 هزار تومانی باشه
همین ادم چند ماه یک بار تمام اروپارو با لوفتهانزا Lufthanza سفر میکنه
اون طرف با حرفاش و رفتارش ارزش خودش رو برام نشون داد نه با مبایلش و لباسش
ShahabSAMSUNG
07-07-2007, 23:50
البته در تکمیل حرف های مازیار جان باید بگم که:
والا تا اونجا که می دونیم الان در سطح جهانی شماره هایی کلاس داره که با قیمت پایینتر، خدمات بهتر و بیشتری ارائه میده.
پس نگو 912 کلاس داره چون هیچی نداره که بتونی دلتو بهش خوش کنی.
wantonboy13
08-07-2007, 09:27
واقعا برا این طرز فکرتون متاسفم ! وقتی آدمایی مثل شمارا می بینم یکی از دلایل عقب موندگیمونا میببنم و میگم حق ماهاس که عقب مونده باشیم !
دلایل عقب موندگی جامعه ی ما:
1-اجناس گرون ولی کاربرد پایین (tci)
2-اجناس ارزون ولی پرکاربرد (irancell)
از مقایسه ی 1 و 2 دلیل گیرپاچ شدن مردم رو میفهمیم...!:2:
3-وجود اشخاصی مثل vahooli که به جای اینکه به عقب موندگی خودشون برسند به سلایق دیگران گیر میدهند.
wantonboy13
08-07-2007, 09:38
البته در تکمیل حرف های مازیار جان باید بگم که:
والا تا اونجا که می دونیم الان در سطح جهانی شماره هایی کلاس داره که با قیمت پایینتر، خدمات بهتر و بیشتری ارائه میده.
پس نگو 912 کلاس داره چون هیچی نداره که بتونی دلتو بهش خوش کنی.
در تکذیب جمله آخر ، مثال واضح اینکه گوشی نوکیا در جهان پر فروش ترینه.... ولی خودتون میدونید که
سونی اریکسون با قیمت به نسبت پایینتری داره امکانات بهتری میده. ولی نوکیا پر فروش تره....!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
معمولا" کسانی که tci دارند چند سالی میشه که سیم کارت گرفتند...
ولی ایرانسل داران یه یکی دو سالی بیشتر نیست که سیم کارت گرفتند.
پس تجربه tci ها معمولا" بیشتره!!:10:
--------------------------------------------------------------------------------------
H A M A S
08-07-2007, 10:33
در تکذیب جمله آخر ، مثال واضح اینکه گوشی نوکیا در جهان پر فروش ترینه.... ولی خودتون میدونید که
سونی اریکسون با قیمت به نسبت پایینتری داره امکانات بهتری میده. ولی نوکیا پر فروش تره....!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
ولی ایرانسل داران یه یکی دو سالی بیشتر نیست که سیم کارت گرفتند.پس تجربه tci ها معمولا" بیشتره!!:10:
--------------------------------------------------------------------------------------
یکی دو سال؟
بعد از 8 ماه فعالیت:
بیش از 120 شهر تحت پوشش قرار گرفته اند
سرویس های MMS و GPRS رو همزمان با آغاز فعایت خود فعال کرد
نسل 2.75 ایرانسل با فن آوری EDGE کاملا بر سایر اپراتور های تلفن همراه دیگر برتری دارد
بااضافه استفاده مشترکین از خدمات تلفن همراه ایرانسل و جوایزی که این شرکت برای مشترکینش در نظر گرفته است
به قول یکی از دوستان همانند ایرانسل شیک و استاندارد های جهانی قدم بردارید
دوست عزیز اگر جلوی ایرانسل را نگیرند شرکت ارتباطات سیار بعد از یکی دو سالی که شما ذکر کردی باید غاز بچراند تا امرار معاش کند
wantonboy13
08-07-2007, 11:26
یکی دو سال؟
بعد از 8 ماه فعالیت:
نسل 2.75 ایرانسل با فن آوری EDGE کاملا بر سایر اپراتور های تلفن همراه دیگر برتری دارد
بااضافه استفاده مشترکین از خدمات تلفن همراه ایرانسل و جوایزی که این شرکت برای مشترکینش در نظر گرفته است
دوست عزیز اگر جلوی ایرانسل را نگیرند شرکت ارتباطات سیار بعد از یکی دو سالی که شما ذکر کردی باید غاز بچراند تا امرار معاش کند
همین از بدبختیهای ملت ماست که یک شرکت خصوصی 5 ماهی هست به فناوری GPRS و MMS رسیده ،
و خیلی راحت با 29000 تومن میشه دست پیدا کرد.
ولی مردم بیچاره 400000 تومن میدن به مخابرات که یک شرکت دولتیه و هنوز نتونسته GPRS و MMS رو
راه اندازی کنه...
مثله این میمونه که پسری که از باباش پول تو جیبی میگیره مرسدس بنز داره ، ولی باباش پراید داره...اونم چه
پرایدی ، بیشتر از خود ماشین دار خرجش میشه!!!!:2:
wantonboy13
08-07-2007, 11:26
یکی دو سال؟
بعد از 8 ماه فعالیت:
همین از بدبختیهای ملت ماست که یک شرکت خصوصی 5 ماهی هست به فناوری GPRS و MMS رسیده ،
ولی مردم بیچاره 400000 تومن میدن به مخابرات که یک شرکت دولتیه و هنوز نتونسته GPRS و MMS رو
راه اندازی کنه...
مثله این میمونه که پسری که از باباش پول تو جیبی میگیره مرسدس بنز داره ، ولی باباش پراید داره...اونم چه
پرایدی ، بیشتر از خود ماشین داره خرجش میشه!!!!:2:
mehdi_vsgh
08-07-2007, 11:30
تاپیک تا لحظاتی دیگه به ترش منتقل خواهد شد....
soheil_6666
08-07-2007, 12:58
راه اندازی کنه...
با اين نوع تفكر:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
jackhammer
08-07-2007, 14:13
راه اندازی کنه...
میدونی چرا به gprs دست نیافته؟
وقتی 15 ملیون مشترک داشته باشی که میانگین نفری 500000 تومن بهت دادن و هیچکس صداش در نمیاد مرض داره بره اینهمه آنتن به روز کنه و سیستم عوض کنه؟
یه شرکت کلاه بردار که فقط پول مردم بیچاره رو میگیره همین!
حداقل برای من:
ایرانسل قطعی وسط مکالمه نداشته.
sms هام سریع میرسه...بهتر یگم...میرسه!
gprs دارم
sms دارم(راه اندازی رایگان بدون ثبت نام .و ...)
mms دارم
voicemail رایگان دارم
هدیه و جایزه و ... دارم
و کلی سرویس رایگان دیگه فقط با 29 تومن !
علیرضا خارجی
08-07-2007, 14:14
ادامه بحث با وانتون بوی فایده نداره... شما با تی سی ای کلاستونو ببرید بالا ما هم اینجا دنبال مشکلات و راهکارها میگردیم و با فساد مبارزه میکنیم
soheil_6666
08-07-2007, 15:05
ادامه بحث با وانتون بوی فایده نداره... شما با تی سی ای کلاستونو ببرید بالا ما هم اینجا دنبال مشکلات و راهکارها میگردیم و با فساد مبارزه میکنیم
ايول دمت گرم كاملا موافقم
Clickrast
08-07-2007, 15:24
آقا جون شما هر چي دوست داري و مي دوني کلاس داره بگير !!
شايد واقعا بعضيا از پول مفت دادن خوششون مياد .
سيم کارت بايد رايگان باشه !!
wantonboy13
08-07-2007, 21:33
من حوصله ندارم جواب تک تک کسانی رو ایرانسل دارند بدم...
همه جوابارو همینجا میدم :
1- jackhammer : چرا هیشکی صداش در نیومده ، همه صداشون درومده ولی کو گوش شنوا؟؟:41:
2- soheil_6666 : شما خودت خیلی متفکری بیا نظرتو بگو ، حتی اگر انتقاد باشه...!!!:13:
3- علیرضا خارجی : خیلی ادعا خارجی بودن داری؟؟.... wanton رو (Vanten) تلفظ میکنند نه وانتون...!!!!!!
شما فقط فساد و تو هزینه های بالای سیم کارت میبینی؟؟ چه سطح دید گسترده ای داری!!!!!
4-click rast : آره عزیزم ، مگه شما از این پول مفتا نداری؟؟؟
در ضمن تو زندگیت دنبال کلیک راست نباش که فقط راهو نشون بده...دنبال کلیک چپ باش که راهو طی کنه!!!!:21:
و در آخر من دیگه حوصله ندارم بیام تو این تاپیک وقتمو با ایرانسلی ها بگذرونم... خودتون با خودتون بحث کنید....
خوش باشید ، بای.
soheil_6666
08-07-2007, 23:58
من حوصله ندارم جواب تک تک کسانی رو ایرانسل دارند بدم...
همه جوابارو همینجا میدم :
2- soheil_6666 : شما خودت خیلی متفکری بیا نظرتو بگو ، حتی اگر انتقاد باشه...!!!:13:
و در آخر من دیگه حوصله ندارم بیام تو این تاپیک وقتمو با ایرانسلی ها بگذرونم... خودتون با خودتون بحث کنید....
خوش باشید ، بای.
جلبه واقعا :
من كه تو پست هاي 843 و 844 جوابتون رو دادم
در ضمن تمام دوستان هم با دليل سعي كردن با شما بحث منطقي كنن ولي كو گوش شنوا
در آخر انشاالله موفق باشيد در تاپيك هاي ديگه چون قرار نيست ظاهرا اين جا بياييد.:20: :20:
شادذ باشيد
Ebrahim202003
09-07-2007, 00:37
ولی ایرانسل داران یه یکی دو سالی بیشتر نیست که سیم کارت گرفتند.
پس تجربه tci ها معمولا" بیشتره!!:10:
اولا كي گفته سوني اريكسون داره امكانات بهتري نسبت به نوكيا ميده ، اصلا نوكيا و se قابل قياس نيستن ( به نظر من )
، همه مي دونن كه نوكيا خيلي سرتره و به خاطر چي گوشياش گرونتره
دوما كي گفته هر كي ايرانسل داره 1-2 ساله سيم گرفته بنده خدا 912 آشغال رو به رخ كي مي كشي من خودم
تا قبل از عيد 6 سال بود كه 912 داشتم از وقتي ايرانسل اومد و ديدم داره خوب پيشرفت مي كنه و خدمات پيشرفته
GPRS و MMS رو ارائه داد با خيال راحت 912 رو كه كد 3 هم بود 380 تومان فروختم و يه اعتباريه ايرانسل خريدم
خيليم ازش راضيم . حتما مي گي چرا تازه اعتباري بله من بسته به استفاده و اندازه مكالمم خريدم ، موقعي كه
912 داشتم قبضم ماهي تقريبا 15 -14 هزار تومان ميومد ولي الان يه كارت شارژ 10 هزار توماني كفايت 2 ماه من رو ميده .
بعد از 14 -15 سال چاپيدن مردم به نظرت 912 چه خدماتي به مشتركينش داده ؟
ولي ايرانسل چي هنوز به 1 سال نشده 2.5 ميليون مشترك داره و ببين چه خدماتي داره مي ده
jackhammer
09-07-2007, 11:06
منم با یقیه موافقم...الکی وقتمونو برای کی صرف میکنیم!
شما خوش باش آقای Vanten!
Clickrast
10-07-2007, 09:30
در ضمن تو زندگيت دنبال کليک راست نباش که فقط راهو نشون بده...دنبال کليک چپ باش که راهو طي کنه!!!!
اين چپ و راست بودن فرقي هم بحال شما و تي سي آي مي کنه؟!
click rast : آره عزيزم ، مگه شما از اين پول مفتا نداري؟؟؟
نه ، داشته باشم هم تو گلوي کسي يا چيزي ميريزم که ارزشش رو داشته باشه !!
TheMohammad
10-07-2007, 17:22
ICTna.ir- نام و نشان تجاري شركت ارتباطات سيار پس از 13 سال از آغاز به كار شبكه اپراتور اول تلفن همراه كشور انتخاب شد.
به گزارش خبرنگار ايستنا از محل برگزاری نشست مطبوعاتی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار،مهندس وحید صدوقی صبح امروز و در جمع خبرنگاران، نام تجاری جدید این شرکت را "همراه اول" و شعار تجاري آن "هيچكس تنها نيست"، اعلام نمود.
نام تجاري شركت ارتباطات سيار كه براساس نظرخواهي از مشتركان شبكه صورت گرفته بود، انتخاب شد كه در نهايت 70 هزار اسم به وسيله پيام كوتاه ارسال شد كه از ميان آنها بيشترين فراواني مربوط به "همراه اول" بود كه از سوي 19 نفر پيشنهاد شده بود.
همچنين در اين مراسم از نشان تجاري شركت ارتباطات سيار رونمايي شد كه در اين زمينه "وحيد صدوقي" مديرعامل شركت ارتباطات سيار گفت: اين شركت به دنبال نام تجاری فراملی و حداقل منطقهای است.
لوگو و نشان تجاری جدید شرکت ارتباطات سیار مطابق تصویر روبروست. ایستنا بعنوان نخستین رسانه نام و نشان تجاری جدید شرکت ارتباطات سیار را منتشر میکند
خیلی اسم قشنگی انتخاب کردند، نه ؟
- کوتاه که است
- توی دهن راحت میچرخه
- تازه میتونن به جای MCI بنویسین Hamraah e Avval
خیلی اسم قشنگی انتخاب کردند، نه ؟
- کوتاه که است
- توی دهن راحت میچرخه
- تازه میتونن به جای MCI بنویسین Hamraah e Avval
خسته نباشه تازه بعد از 13 سال یادش اومده اسم باسه خودش انتخاب کنه :27: :31:
من که صد ساله سیاه پوله یامفت رو نمیدم سیم کارت همراه اول بخرم
سیم کارت فقط ایرانسل با پیش شماره ی 0935 یا 0936
Setareh1986
15-07-2007, 00:12
با سلام خدمت همه
1 سوالي داشتم.ممنون ميشم اگه كسي جوابمو بده.
1)اين سيم كارتهاي اعتباري شركت مخابرات از نظر انتن دهي فرقي با سيم كارتهاي دائمي مخابرات دارن؟ يكي هستند؟
2) فرقشون با ثبت نام كردن كه از ديروز شروع شده با آزاد خريدن چيه (چون از نظر قيمت با هم زياد فرق ندارند)
ممنونم.
Maziar_69
15-07-2007, 00:40
با سلام خدمت همه
1 سوالي داشتم.ممنون ميشم اگه كسي جوابمو بده.
1)اين سيم كارتهاي اعتباري شركت مخابرات از نظر انتن دهي فرقي با سيم كارتهاي دائمي مخابرات دارن؟ يكي هستند؟
2) فرقشون با ثبت نام كردن كه از ديروز شروع شده با آزاد خريدن چيه (چون از نظر قيمت با هم زياد فرق ندارند)
ممنونم.
والا یکی از دوستام داره اصلا راضی نیست.
میگه باید 10 بار شماره بگیری تا وصل شی. اس ام اس هاش هم فیلد میشه و باید چند بار تلاش کنی.
کلا به نظر من هم زیاد خوب نیستن.
اگه مثل بعضی ها دنبال کلاس ملاس نباشین یه ایرانسل اعتباری خوبه.
تازه اگه الان بخری دو تا میبری.
navid3651
17-07-2007, 12:47
به نظرمن Taliya به دلایل زیرازهمه عالی تر:
1.full antenna
2.حتی اگریه دونه آنتن هم داشته باشی میتونی تماستو باکیفیت بالاداشته باشی(که من ندیدم ازfull antenna بیافته)
3.طراحی حساب شده شبکه تالیا
4.عدم تداخل
5.خدمات عالی
6.برخوردعالی امورمشترکین
7.قبض وحشتناک موبایل واست نمیاد
8.شارژاینترنتی
9.نامحدودبودن زمان شارژ
10.ِDeliverd هم که داره
doyenfox
17-07-2007, 13:22
والا یکی از دوستام داره اصلا راضی نیست.
میگه باید 10 بار شماره بگیری تا وصل شی. اس ام اس هاش هم فیلد میشه و باید چند بار تلاش کنی.
کلا به نظر من هم زیاد خوب نیستن.
اگه مثل بعضی ها دنبال کلاس ملاس نباشین یه ایرانسل اعتباری خوبه.
تازه اگه الان بخری دو تا میبری.
من داداشم اعتباري مخابرات داره ولي هيچ مشكلي نداره مثل سيم كارتهاي خودمونه گرچه خودم با ايرانسل موافق ترم.
jackhammer
19-07-2007, 19:10
به نظرمن Taliya به دلایل زیرازهمه عالی تر:
1.full antenna
2.حتی اگریه دونه آنتن هم داشته باشی میتونی تماستو باکیفیت بالاداشته باشی(که من ندیدم ازfull antenna بیافته)
3.طراحی حساب شده شبکه تالیا
4.عدم تداخل
5.خدمات عالی
6.برخوردعالی امورمشترکین
7.قبض وحشتناک موبایل واست نمیاد
8.شارژاینترنتی
9.نامحدودبودن زمان شارژ
10.ِDeliverd هم که داره
ایرانسل هم تمام این چیزایی که گفتی رو برای من داشته.
تجربه دیشب من:
ساعت 1 بعد از نصفه شب و توی شیراز(جایی که نباید تحت پوشش باشه با آنتن دهی 2/5):
به ایرانسل دوستم مسج زدم(حدودا 10 تا) که تماما در عرض 8 ثانیه دلیور شدند.
به 3 تا 0917 متفاوت مسج زدم که در عرض 23 ثانیه هر کدوم دلیور شد
به یه 0913 مسج زدم که 117 ثانیه طول کشید تا دلیور بشه!!
منظورم از دلیور شدن مشاهده ی پیام Message Delivered روی صفحه ی موبایل خودمه.
تازه 13 دقیقه تماس هم داشتم که نه قطعی داشت نه مشکل صدا...مخابرات صد سال میتونه توی 8 ثانیه دلیوری بده؟صد سال میتونه یه تماس با کیفیت صدای خوب و بدون قطعی داشته باشه؟
من وقتی به ایرانسل sms میزنم همیشه تا ماکسیمم 10 ثانیه بعد دلیور میشه ولی وقتی به مخابرات میزنم بعد از اینکه طرف جوابمو داد میزنه Message Delivered!!!!!
اگه ایرانسل هم انقدر مشتری داشت ( مثل دولتی )
هیچی ازش نمی موند
حالا اولشه
jackhammer
19-07-2007, 20:33
مخایرات وقتی 3600 تا مشترک هم داشته گندش در اومده بوده!
S E V E N
20-07-2007, 13:20
اگه تمام مشترکین ارتباطات رو به ایرانسل منتقل کنیم اون موقع فکر می کنید چه بلایی سر سرور ایرانسل میاد ؟
فقط قبل از امتحان کردنش به آتش نشانی بگین آماده باشه !!
jackhammer
20-07-2007, 15:03
معلومه که الان اینجوری میشه!
هر اپراتوی بر اساس تعداد مشترکینش ظرفیت سازی میکنه...الان سرور ایرانسل کشش 15 ملیون مشترک رو نداره.
وقتی مشترکینش زیاد شدند اون رو هم زیاد میکنند
TheMohammad
20-07-2007, 15:21
به گفتهي مدير عامل شركت ارتباطات سيار قبلا وعده داده شده بود كه سرويسهاي GPRS مانند دسترسي به اينترنت و MMS در شهريورماه عملياتي ميشود اما به دليل تجديد مناقصهي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير ميافتد و بر اساس برنامهريزي جديد اين سرويسها در آبانماه در اختيار مشتركان اين اپراتور قرار ميگيرند.
وحيد صدوقي در گفتوگو با ایسنا، درباره اين كه چه زماني سرويسهاي ارزش افزودهي GPRS مانند دسترسي به اينترنت و MMS به مشتركان اپراتور اول تلفن همراه ارايه ميشود، اظهار كرد: مناقصهي تجهيزات شبكهي GPRS در سال گذشته برگزار شد اما به دليل ناقص بودن مدارك برخي از شركتها مناقصه به سرانجام نرسيد، از اين رو قرار است در ماه آينده برندهي اين مناقصه مشخص شود و بتوانيم با انتخاب پيمانكار گامهاي اجرايي اين پروژه آغاز كنيم.
او با اشاره به اين كه براي انتخاب پيمانكار سه ماه پيشبيني شده بود، گفت: با توجه به تجديد مناقصه و تعيين برندهي آن در ماه آينده، پس از اين تاريخ، سه ماه زمان اجرايي شدن پروژه است كه در نهايت اميدواريم اوايل آبانماه سرويسهاي GPRS به مشتركان ارتباطات سيار ارايه شوند.
مدير عامل شركت ارتباطات سيار خاطر نشان كرد: براي ارايهي اين سرويسها در حال نوسازي شبكه هستيم و بر اين اساس حداقل 20 درصد سايتهاي BTS و در حدود 15 درصد سايتهاي BSC در شبكه بايد كاملا SWAP و جايگزين شوند.
او افزود: اين عمليات از سال قبل آغاز شده است و از مجموع بيش از 1700 سايت BTS، جايگزيني 700 سايت انجام شده است و تقريبا SWAP سايتهاي BSC نيز به اتمام رسيده و ساير نودهاي سوئيچ نيز بايد ارتقاي نرمافزاري پيدا كند كه از اوايل تيرماه جاري اين كار در حال انجام است.
jackhammer
20-07-2007, 15:43
باریکلا مخابرات....!
کاملا پیداست که از جی پی ار اس مخابرات خبری نخواهد بود و فقط برای تخریب ایرانسله!
دقیقا 13 ماه به تاخیر انداختن!
قرار بود مهر پارسال راه بیفته!
jackhammer
20-07-2007, 15:53
برند Mci; خوب، بد، زشت
نوشته: آرش کریم بیگی
ناشر: روزنامه اعتمادملی و ایستنا
تا پیش از این مردم، فعالان بازار و مدیران حوزه مخابرات از اپراتور اول تلفن همراه با نامهای مختلف و غیر رسمی ای همچون همراه، همراه دولتی، شبکه تلفن همراه دولتی، ارتباطات سیار، Mci، Mcci، اپراتور اول، 0912، 091 و موبایل دولتی یاد میکردند تا اینکه مدیرعامل فعلی این اپراتور از انتخاب نام تجاری (برند) شرکت ارتباطات سیار توسط مشترکین و به وسیله Sms خبر داد; 70هزار نام از سوی 60هزار نفر پیشنهاد شد که نهایتا سه شنبه گذشته و طی مراسمی نام، نشان و شعار تجاری شرکت ارتباطات سیار رونمایی شد. "همراه اول" به عنوان نام تجاری و "هیچ کس تنها نیست" به عنوان شعار تجاری این شرکت معرفی شد.
خوب:
بالاخره نخستین اپراتور تلفن همراه کشور بعد از 13 سال بی نامی صاحب "نام تجاری" شد.
شاید بتوان گفت این یکی از بزرگترین لطف هایی بوده که میشد در حق بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور کرد. لطفی که در طول این سالیان یکی از نقاط ضعف اصلی و همیشگی این بنگاه تجاری به حساب می آمده، چراکه نام تجاری به مصرف کنندگان کیفیت، اعتماد، همگنی و حضور مستمر عرضه می دارد و به طبع آن امتیازتی نظیر مشتری وفادار و افزایش قدرت در اطلاع رسانی، تبلیغ، بازاریابی و در نتیجه کسب سهم بازار بیشتر را به ارمغان می آورد.
مصرف کنندگان، "نامهای تجاری" را بسیار دوست دارند زیرا ارزش افزوده ای را در اختیارشان قرار می دهد. منظور ارزشی علاوه بر محصول یا خدمات اصلی است و بعضا آن ارزش به مهمترین انگیزه مصرف کنندگان برای خرید و یا استفاده محصول و سرویس تبدیل می شود. بنگاه تجاری شرکت ارتباطات سیار به شدت به نام و نشان تجاری زیبا، تثبیت آن و خلق شخصیت نیاز داشته و دارد.
ایجاد نام تجاری، روشی است برای کمک به حافظه مصرف کننده. با این کار، یک محصول شناسایی و امکان موقعیت دهی و به خاطر سپردن آن نسبت به دیگر نام های تجاری فراهم می شود. ابزار مورد استفاده برای قفل کردن نام های تجاری در حافظه، شامل نام های برجسته، شعارها، عناصر گرافیکی و شخصیت های مانگار و جذاب می باشد.
گنجاندن کلمه "همراه" در این برند زیرکانه بوده چرا که بسیاری از مردم همانطور که پیشتر گفته شد این شبکه و حتی خودٍ تلفن همراه را "همراه" میخواندند و در صورت انتخاب آن به تنهایی میتوانست همان کاری را بکند که "پیف پاف" و "کلینکس" و "تاید" با ادبیات عوام کرده است.
علامت تجاری، یک نام بصری متمایز است که محصولات یک شرکت را هویت می بخشد، نشان جدید ارتباطات سیار به سبب همراهی متن کامل و خوانای نام تجاری و با توجه به عناصر نهفته در نقش گرافیکی آن چندان جایی برای خرده گرفتن ندارد.
بد:
انتخاب این نام تجاری علی رغم وعده های قبلی چندان به انتخاب مردم نبوده، چرا که نه تنها وعده مدیرعامل این شبکه مبنی بر استخراج ده نام از میان اسامی رسیده و به رای عموم گذاشتن آنها هرگز عملی نشد، که بر اساس صحبت های ایشان در مراسم رونمایی از برند انتخابی به صراحت گفته شد که از میان 60 هزار شرکت کننده در این فراخوان، تنها 15 نفر برند "همراه اول" را پیشنهاد داده اند.
از نظر نگارنده زمان اعلام نام و نشان این شرکت هم زمان بد و نامناسبی بود چرا که نام و نشان جدید تنها چند روز مانده به آغاز دور تازه ثبت نام سیم کارت های این شرکت در 1016 شهر کشور اعلام شد و بی شک فرصتی برای اطلاع رسانی، تصویر سازی و معرفی این نام و نشان در افکار عمومی وجود نداشت، در صورتی که اگر کمی پیشتر این اتفاق می افتاد، دور تازه ثبت نام این شرکت بجای تهدید، فرصتی بود برای بهتر و بیشتر جا انداختن نام و نشان نو رسیده.
از سوی دیگر برند پیشنهادی از دو کلمه ای تشکیل شده که ریشه غیر ایرانی دارد.
زشت:
اسلوگان یا شعار تجاری انتخاب شده توسط این شرکت از سه کلمه با بار معنایی منفی تشکیل شده است: "هیچکس"، "تنها" و "نیست" !
این با اصول اولیه انتخاب نام و شعار تجاری در تضاد کامل است. هرچند مدیرعامل این شرکت در دفاع اظهار داشت این شعار بعنوان یک هدف متعالی انتخاب و معرفی شده است.
آنجا که تاثیرات تبلیغات و تصویر سازی، در طی زمان صودت می گیرد، ثبات این فراگرد، نقش حساسی ایفا می کند.
نمیتوان امروز چیزی گفت و فردا چیزی دیگر، اگر مدیران شرکت ارتباطات سیار به سبب "اولین و بزرگترین و پر کاربرترین" بودن خود عبارت متمایز کننده "اول" را در کنار همراه خود گذاشته اند باید این اولین بودن را در حفظ و گسترش سهم بازار، کیفیت و خدمات پایه و ارزش افزوده و پیشتاز حفظ کنند تا آنکه روزگاری این اول بودن تنها خاطره ای از سالیان دور بی رقیبی نباشد.
reza universall
24-07-2007, 16:01
اگه تمام مشترکین ارتباطات رو به ایرانسل منتقل کنیم اون موقع فکر می کنید چه بلایی سر سرور ایرانسل میاد ؟
فقط قبل از امتحان کردنش به آتش نشانی بگین آماده باشه !!
عزیزم همراه اول 15 سال که فعالیت می کنه ولی ایرانسل در9 ماه فعالیت خود به سر می بره
همراه اول در سال اول فعالیت فقط 1 شهر رو آنتن می داد ولی ایرانسل در 9 ماه 200 شهر را پوشش می ده
همراه اول بعد از 15 سال هنوز نقاط کور زیادی داره ولی ...
حالا ما از شما خواهش می کنیم بگذارید برای پیشرفت ایران اجازه دهید تا ما کار خودمان را انجام دهیم وانتقدر شنگ جلوی پای ما نندازید
با تشکر
™Enter_The_Love
24-07-2007, 16:49
مسلما 90% کسایی که رای دادن بدون اطلاع و از روی همون چیزی که خودشون دارند رای میدن
jackhammer
01-08-2007, 11:55
بعضی از عزیزان به من گیر دادن که الکی مخابرات رو مسخره میکنم و از ایرانسل پول میگیرم و ...
من متن اون پست رو درست کردم که خیالتون راحت شه.
من هر جایی که یکی پرسیده کدوم بهتره گفتم ایرانسل شما ها هم گفتید مخابرات...مشکلش چیه؟انتقاد پذیر نیستید؟
حالا اینو بخونید:
من مزایای هر کدوم از اپراتورها رو بر دیگری میگم:
همراه اول-آنتن دهی در تمام کشور (که در پایین دربارش توضیح دادم)
تالیا-فکر کنم هیچی!
ایرانسل-قیمت پایین-تعرفه های کمتر و جی پی آر اس و خدمات وابسته به اون و کیفیت بالا(که در پایین توضیح میدم)
من دلیلمو برای اینکه میگم ایرانسل براتون شرح میدم:
من سیم کارت ایرانسل دارم و تمام فامیل ها از جمله برادرم مخابرات و 2 تا از دوستانم هم ایرانسل.
مخابرات مدعی هست که در تمام ایران پوشش داره...من از همون اول مخالفم چون وسط بیابون نداره ولی اون که میگه در 1016 شهر و 30000 کیلومتر از جاده ها رو قبول دارم...پس مخابرات بهتره؟...نه!
مشکل اینه که مخابرات فقط پوشش داره و من در سطح شهر شیراز به جرات میتونم بگم که فقط 30 درصد شهر میتونید از موبایلتون استفاده مفید بکنید!فقط شبکه رو پیدا میکنه...تماس ها قطعی های خیلی زیاد داره ...صدا نمیرسه...اصلا وصل نمیشه...اصلا شما نمیتونید شماره بگیرید و اس ام اس هاتون فقط ارسال میشه ولی دلیور...ایشالله فردا میرسه به دست طرف!عید ها هم که ماشالله شبکه کلا تعطیل میشه میره پی کارش!
توی جاده ها هم که برادرم یه بار از خونه ی ما به یکی از فامیل ها که توی جاده بود اس ام اس زد(کیفیت تماس خیلی پایین بود و نمیشد حرف زد) وقتی رسیدند به شیراز هنوز اس ام اس به دستش نرسیده بود!
تالیا رو اصلا ول کنیم چون من نمیدونم هدف از فعالیتش چیه!
حالا ایرانسل...من فقط همون اس ام اس و پوشش و مکالمه رو بررسی میکنم...جی پی آر اس و غیره باشه برای بعد.
ایرانسل توی شیراز پوشش کامل نداره البته طبق اون نقشه ای که توی سایتش هست باید فقط همون نقاط از شهر آنتن بده ولی نقاط بیشتری هستند که آنتن دهی دارند ولی ایرانسل اونا رو توی سایتش رسمی اعلام نکرده و من اعتراف میکنم که کیفیت شبکه توی اون نقاط غیر رسمی پایین تر هست.
و نکته اینجاست که نقاطی که ایرانسل رسما تحت پوشش اعلام کرده بهترین کیفیت ممکن رو دارند.اس ام اس ها زیر 8 ثانیه به دست طرف میرسه.تماس ها وصل میشند و هیچ قطعی و نرسیدن صدا و ... نداره...بهترین کیفیت ممکن!
و حالا تعرفه ها...یه مقایسه کوچیک لازمه تا متوجه بشید که تعرفه های ایرانسل خیلی خیلی کمتر از مخابرات هستند!فرض کنید از طرح ثانیه ای ایرانسل که تعرفه های گرون تر داره استفاده کنیم.و همچنین جفت اپراتور از سیم کارت دایمی.
اگر شما با همراه اول از 0912 تهران به 0912 تهران تماس بگیرید هر دقیقه 447 ریال هست ولی حتی از 0912 تهران به 0912 یه شهر دیگه تعرفش 760 تا 780 ریال هست.ولی ایرانسل...از ایرانسل به ایرانسل بدون در نظر گرفتن شهر و ... دقیقه ای 499 ریاله.از ایرانسل به بقیه اپراتور ها دقیقه ای 625 ریاله!!!
فقط همین ها رو نگاه کنید میبینید که خیلی تعرفه های ایرانسل کمتره!
قیمت سیم کارت هم که میبینید که ایرانسل سیم کارت دایمی مفتی هم به مردم میده(طبق برنامه ی سری 5 تایی شماره طلایی)!
جی پی آر اس و ام ام اس هم که از ویژگی های برجسته ی ایرانسله که بسیار عالی و پر کاربرده.
هدایایی که ایرانسل به مشترکین میده که دیگه واقعا عالیه!
در روز پدر مخابرات از اس ام اس های فرستاده شده 900 ملیون تومان در آورده!!!!و این در حالی بوده که در روز پدر نه تنها که ایرانسل سیم کارت مجانی و 50000 تومن هدیه میداده بلکه اس ام اس هاش هم کاملا مجانی بوده!!
من از 53 روزی که از تعرفه ی تابستونیم استفاده کردم 601 اس ام اس و 2 ساعت مکالمه و مقدار زیادی استفاده از جی پی آر اس داششتم که حدودا 35000 تومن میشد ولی تا الان فقط 9000 تومن از حسابم کم شده یعنی 26000 تومن استفاده مجانی از موبایل!!
یه تجربه هم داشتم که فکر کنم اینجا گفته باشمش.
نیمه شب بود و من داشتم به یکی از دوستان که ایرانسل داشت اس ام اس مجانی میزدم که زیر 8 ثانیه دلیور میشد و سریع جوابش میومد و ...
من 3 تا اس ام اس به مخابرات زدم(0917 شیراز) که هر کدوم خیلی طول کشید تا دلیور بشه و یه اس ام اس هم به 0913 اصفهان زدم که بیش از 100 ثانیه طول کشید تا دلیور شد!نمیتونید بگید که شبکه مخابرات شلوغ بوده چون بعد از نیمه شب بود..خلوت ترین حالت!
مخابرات داره پشت سر ایرانسل هر کاری که ایرانسل میکنه اونم تکرار یکنه...تحویل فوری سیم کارت(که هنوز موفق نشده) و انتخاب شماره(از دوره های بعد) و حذف هزینه نمایش شماره تماس گیرنده و یکسان سازی تعرفه ها و ...
فکر کنم تمام نکات رو گفته باشم...من ایرانسل رو برای قیمت پایین و تعرفه های کم و کیفیت بالا و ... خریدم و الان کاملا راضی هستم و هیچ وقت از سیم کارت مخابرات استفاده نمیکنم.
حالا شما بگید کهباید به چی همراه اول(با این اسم مسخرش) مینازید؟
چرا از مخابرات طرفداری میکنید؟
کم از شما دزدی کرده و پول ها تو نو ازتون گرفته برای هیچی؟
syamak790
01-08-2007, 12:29
سلام
یه سیم اعتباری مخابرات گرفتم چند وقت پیش
دیروز که کارت شارژ رو خریدم به قیمت 10 تومان هنگام وارد کردن کد
بار اول قبول نکرد
بار دوم قبول نکرد
بار سوم یا چهارم بود که سیم قفل شد , با 09990 هم تماس گرفتم گفت 3 روز طول می کشه خبرتون می کنیم
با کلی دردسر رفتم امور مشترکین دیدم که مثل من فراوان هستند که یا کارت شارژ مورد داشته یا اشتباه زدن کد 13 رقمی رو
به جرم سوء استفاده هم نفری 7000 هزار تومان بابت تعویض سیم کارت از حساب شارژ کسر کردن
دیگه باقیشم با خودتون
soheil_6666
01-08-2007, 22:01
سلام
بار اول قبول نکرد
بار دوم قبول نکرد
بار سوم یا چهارم بود که سیم قفل شد , با 09990 هم تماس گرفتم گفت 3 روز طول می کشه خبرتون می کنیم
با کلی دردسر رفتم امور مشترکین دیدم که مثل من فراوان هستند که یا کارت شارژ مورد داشته یا اشتباه زدن کد 13 رقمی رو
به جرم سوء استفاده هم نفری 7000 هزار تومان بابت تعویض سیم کارت از حساب شارژ کسر کردن
دیگه باقیشم با خودتون
مباركه تبريك به همراه اول
jackhammer
08-08-2007, 20:23
من امروز یه نکته ای رو توی چهارراه سینما سعدی شیراز دیدم که خیلی برام جالب بود...
اون چهارراه که نه ولی چهاراه قبلیش که بهش میگن فلکه هنگ(!) فقط یه دونه آنتن ناقابل همراه اول بود!
یعنی توی شلوغتزین جای شهر شیراز فقط یه دونه آنتن موبایل وجود داره!
ولی در کمال تعجب دیدم که یه bts کوچیک ایرانسل بالای یه ساختمون بود و یکی دیگه هم کنار همون ساختمون و یکی هم توی خیابون بغلیش و یکی هم توی چهار راه پارامونت که یه کم اونطرف تره!کاملا مطمئینم که همش مال ایرانسله.
حالا شما بگید...کیفیت کدوم شبکه در شلوغ ترین ساعات بهتره؟ترافیک کدوم شبکه کمتره؟یعنی شلوغ ترین جای شهر همراه اول فقط یه bts 900 قدیمی داره ولی ایرانسل 4 تا bts 1800 جدید؟!
mehdi_vsgh
08-08-2007, 20:57
راستی خوب اونجا را چک کردی؟
کیفیت مکالمش چطور بود؟
jackhammer
08-08-2007, 21:11
راستی خوب اونجا را چک کردی؟
کیفیت مکالمش چطور بود؟
معلومه که چک کردم!اونم چه چکی!
به جان خودم راستشو میگم!
توی تاکسی که نشستم یکی بغل دستم بود که موبایلشو درآورد و همراه اول بود...10 ثانیه حرف زد یهو الو الو الو الو و ... تا اینکه قطع شد!
همون موقع از خونه(تلفن ثابت) به من زنگ زدند و من 2 دقیقه حرف زدم.به جان خودم صدا از این بهتر نمیشد!
وقتی رسیدم خونه از برادرم که بهم زنگ زده بود پرسیدم که کیفیت صدام چجوری بود...گفت عین تلفن ثابت!
به این میگن موبایل!
mehdi_vsgh
08-08-2007, 23:45
معلومه که چک کردم!اونم چه چکی!
به جان خودم راستشو میگم!
توی تاکسی که نشستم یکی بغل دستم بود که موبایلشو درآورد و همراه اول بود...10 ثانیه حرف زد یهو الو الو الو الو و ... تا اینکه قطع شد!
همون موقع از خونه(تلفن ثابت) به من زنگ زدند و من 2 دقیقه حرف زدم.به جان خودم صدا از این بهتر نمیشد!
وقتی رسیدم خونه از برادرم که بهم زنگ زده بود پرسیدم که کیفیت صدام چجوری بود...گفت عین تلفن ثابت!
به این میگن موبایل!
پس خدارو شکر شماهم طعم واقعی کیفیت ایرانسل را چشیدین...
مبارکه....
MashhadiVahid
22-08-2007, 23:02
سلام
دوستان
من برای اینکه همزمان از ایرانسل و شبکه دولتی استفاده کنم یکی از تبدیلهای 1*2 که دو سیم کارت رو توش میذاری گرفتم ولی در گوشیم بسته نمیشه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
شما از اینها استفاده کردید؟؟
من 22 تومان گرفتم گرون خریدم؟؟؟؟
mehdi_vsgh
23-08-2007, 18:14
سلام
دوستان
من برای اینکه همزمان از ایرانسل و شبکه دولتی استفاده کنم یکی از تبدیلهای 1*2 که دو سیم کارت رو توش میذاری گرفتم ولی در گوشیم بسته نمیشه چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
شما از اینها استفاده کردید؟؟
من 22 تومان گرفتم گرون خریدم؟؟؟؟
خیلی باحال بود..
mehdi_vsgh
23-08-2007, 18:17
جدا از شوخی فکر کنم به مدل گوشی هم بستگی داشته باشه......
mahdi-mb
02-10-2007, 22:43
سلام.من يه سيمكارت ايرانسل پيامرسان خريدم پين كدش "كد قفل" رو بايد از كجا پيدا كنم؟
يه سوال ديگه اينكه اين كد قفل گشا روي پوكه ي سيمكارت چيه؟
ممنون.
Dr.SaeiD
03-10-2007, 01:20
سلام
بار اول قبول نکرد
بار دوم قبول نکرد
دیگه باقیشم با خودتون
اووووووووووووووووووه ! چه خبره بابا !!
ایرانسل اگه ازش سوء استفاده بشه سیم کارتتو 48 ساعت نمیزاره شارژ کنی فقط ! بعدش می بخشدت !
این MCI هفت هزار تومن پول میگیره !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوبه حکم جلب آدمو نمیگیره !
نظرتون چیه که این نظرسنجی دوباره انجام بشه؟
الان دیگه خیلی از نظرا عوض شدن
jackhammer
03-10-2007, 21:34
نظرتون چیه که این نظرسنجی دوباره انجام بشه؟
الان دیگه خیلی از نظرا عوض شدن
من موافقم.......
mehdi_vsgh
03-10-2007, 22:56
بنده نیز موافقم
M Like Mother
05-10-2007, 12:32
البته اینجور نظر سنجی ها خیلی ارزش زیادی ندارن ... خصوصا نظر سنجی های اینترنتی که گروه خاصی از جمعه رو در بر می گیره نه مشت نمونه خروار رو ... فکر کنم که تو این مورد شما با من هم عقیده هستین که این یک نظر سنجی نسبی هستش ...
اما با همه اینها این نظر سنجی یه اشکال اساس داره ... معمولا ( نه دقیقا) اونایی که ایرانسل دارن به ایرانسل رای میدن و اونایی که همراه اول دارن به همراه اول ....
چون مشترکین همراه اول حدود 20 میلیون و ایرانسل حدود 4 میلیونه ( تا مهرماه 86) ... به دلیل مشترکین بیشتر همراه اول تعداد آرای اونها بصورت میانگین حساب نمیشه و رای بیشتری براشون منظور میشه ...
یعنی این نظر سنجی وقتی درسته که هر دو اپراتور مثلا 20 میلیون مشترک ( یا به هر تعداد مساوی) داشته باشن...
یا به تعداد مساوی از اونها تو نظر سنجی بشه ... مثلا 1000 نفر از همراه اول و 1000 نفر از ایرانسل ...
این مطلب رو به لحاظ قوانین آماری گفتم حالا خیلی گیر ندین ...
راستی با این حساب آماری که گفتم باید درصد ایرانسل رو در عدد 4/20 ضرب کنیم که خیلی زیادتر میشه ولی بی خیال
از اینطرف دارندگان ایرانسل بیشتر نسل جوان هستند که تو اینترنت و فرومها زیاد میان پس این به اون در ...
اصلا چی شد !!!!!!!!!!!!!!
arman4459
05-10-2007, 23:40
زمان راهاندازي سرويسهاي Gprs تلفن همراه دولتي مانند دسترسي به اينترنت و ارسال صوت و تصوير از سوي شركت ارتباطات سيار كه بيش از 19 ميليون مشترك در كشور دارد، سوالي است كه همچنان بيپاسخ مانده است؛ پيش از اين هريك از مسوولان مخابرات اظهارات متناقضي دربارهي زمان ارائه اين سرويس داشتند اما در نهايت مدير عامل شركت ارتباطات سيار وعده داد كه اين سرويسها در شهريورماه عملياتي ميشوند.
ندي بعد اعلام شد كه به دليل تجديد مناقصهي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير ميافتد و اين سرويسها بر اساس برنامهريزي در آبانماه قابل ارايه هستند؛ با توجه به اينكه كمتر از يك ماه به آبان باقي مانده اما هنوز با وجود برگزار شدن مناقصهي مربوط برندهي آن به دلايلي، نامشخص باقي مانده است.
به گزارش ایسنا با ادامهي تاخير در انتخاب و اعلام برندهي نهايي مناقصه معلوم نيست اجراي اين پروژه چه زماني آغاز خواهد شد و اين سوال وجود دارد كه آيا اين بار هم وعدهي آبانماه براي ارايه اين سرويس به مشتركان همراه اول به زماني ديگر موكول خواهد شد؟!
چندي پيش در پي اعلام نام شركت صاايران به عنوان برندهي نهايي مناقصه جهت ارايهي سرويس Gprs اپراتور اول تلفن همراه، موضوع اعلام برندهي نهايي اين مناقصه طبق توضيح رييس هيات مديرهي شركت ارتباطات سيار به دليل وجود برخي ابهامات به بررسي در كميسيون فني شركت ارتباطات سيار و به روز شنبه (31 شهريورماه) موكول شد.
اما با گذشت چندين روز از اعلام اين خبر در حال حاضر هنوز رسما برنده اين مناقصه اعلام نشده است و سرانجام اين مناقصه مشخص نيست.
پيش از اين نيز به گفتهي مدير عامل شركت ارتباطات سيار مناقصهي تجهيزات شبكهي Gprs در سال گذشته برگزار شد اما به دليل ناقص بودن مدارك برخي از شركتها مناقصه به سرانجام نرسيد، از اين رو قرار شد برندهي مناقصه مشخص شود تا بتوانيم با انتخاب پيمانكار گامهاي اجرايي اين پروژه را آغاز كنيم.
به گفتهي وحيد صدوقي قبلا وعده داده شده بود كه سرويسهاي Gprs مانند دسترسي به اينترنت و يا حتي Mms در شهريورماه عملياتي ميشود اما به دليل تجديد مناقصهي انتخاب پيمانكار اين پروژه، اين امر به تاخير ميافتد و بر اساس برنامهريزي جديد اين سرويسها در آبانماه در اختيار مشتركان اين اپراتور قرار ميگيرند.
به گزارش ايسنا، با توجه به اين كه ارائهي سرويسهاي خدمات ارزش افزوده از سوي اپراتورهاي تلفن همراه در جهان در ميزان جذب مشترك بيشتر و افزايش درآمد اپراتورها تاثير بسياري دارد، حال اين سوال وجود دارد كه چرا اپراتوري مانند شركت ارتباطات سيار كه بيش از 19 ميليون مشترك دارد هنوز در ارائه اين سرويس با تاخير مواجه است؟ چرا بگزاري مناقصهي ارايهي سرويس Gprs ارتباطات سيار و اعلام برندهي نهايي هر بار به تاخير ميافتد؟
Greatone
05-10-2007, 23:47
من ثابت کد 2 دارم ... ولی اونجوری که دیدم و شنیدم تالیا انتن دهیش خیلی قویه...
arman4459
05-10-2007, 23:51
با این اوصاف همراه اولیها ام ام اس و اینترنت رو باید بزار دم کوزه ابشو بخورن.
arman4459
05-10-2007, 23:55
البته اینجور نظر سنجی ها خیلی ارزش زیادی ندارن ... خصوصا نظر سنجی های اینترنتی که گروه خاصی از جمعه رو در بر می گیره نه مشت نمونه خروار رو ... فکر کنم که تو این مورد شما با من هم عقیده هستین که این یک نظر سنجی نسبی هستش ...
اما با همه اینها این نظر سنجی یه اشکال اساس داره ... معمولا ( نه دقیقا) اونایی که ایرانسل دارن به ایرانسل رای میدن و اونایی که همراه اول دارن به همراه اول ....
چون مشترکین همراه اول حدود 20 میلیون و ایرانسل حدود 4 میلیونه ( تا مهرماه 86) ... به دلیل مشترکین بیشتر همراه اول تعداد آرای اونها بصورت میانگین حساب نمیشه و رای بیشتری براشون منظور میشه ...
یعنی این نظر سنجی وقتی درسته که هر دو اپراتور مثلا 20 میلیون مشترک ( یا به هر تعداد مساوی) داشته باشن...
یا به تعداد مساوی از اونها تو نظر سنجی بشه ... مثلا 1000 نفر از همراه اول و 1000 نفر از ایرانسل ...
این مطلب رو به لحاظ قوانین آماری گفتم حالا خیلی گیر ندین ...
راستی با این حساب آماری که گفتم باید درصد ایرانسل رو در عدد 4/20 ضرب کنیم که خیلی زیادتر میشه ولی بی خیال
از اینطرف دارندگان ایرانسل بیشتر نسل جوان هستند که تو اینترنت و فرومها زیاد میان پس این به اون در ...
اصلا چی شد !!!!!!!!!!!!!!
همه حرفات مورد تایید عزیزم ضمنا بگم با همه این حرف آقایون بازم ایرانسل بالاتره.تازه مطمئن باشید اگه سنگ اندازی مخابرات بزاره مشترکین ایرانسل روز به روز بیشتر میشه.
حرف اخر
مخابرات 14 سال فعالیت:18 میلیون مشترک ایرانسل فقط و فقط 10 ماه فعالیت:4 میلیون مشترک
TheMohammad
05-10-2007, 23:56
من ثابت کد 2 دارم ... ولی اونجوری که دیدم و شنیدم تالیا انتن دهیش خیلی قویه...
من خودم چند ماهی تالیا داشتم (البته پارسال)، آنتنش هیچ وقت پر نمیشه ولی باهمون نصفه میشه تماس گرفت، اس ام اس ها هم عادیه، توی خیلی از شهرها هم آنتن نمیده !
farhadsafiri
05-10-2007, 23:57
سلام
فکر کردی یا این سیستم در پیتی مخابرات میتونه Gprs را ارائه کند.
اگر هم بتواند به ایرانسل نمیرسد. ایرانسل حتی از دایلاپ هم سریع تره.
mohammad hamed
06-10-2007, 10:28
الان که میگن مناقصه اینترنت اپراتور اول را صاایران برنده شد.
صاایران هم که یکی از بزرگترین سرمایه گذاران ایران سل هست.من که نمی دونم چه خبره
jackhammer
06-10-2007, 14:57
با این اوصاف همراه اولیها ام ام اس و اینترنت رو باید بزار دم کوزه ابشو بخورن.
همه حرفات مورد تایید عزیزم ضمنا بگم با همه این حرف آقایون بازم ایرانسل بالاتره.تازه مطمئن باشید اگه سنگ اندازی مخابرات بزاره مشترکین ایرانسل روز به روز بیشتر میشه.
حرف اخر
مخابرات 14 سال فعالیت:18 میلیون مشترک ایرانسل فقط و فقط 10 ماه فعالیت:4 میلیون مشترک
سلام
فکر کردی یا این سیستم در پیتی مخابرات میتونه Gprs را ارائه کند.
اگر هم بتواند به ایرانسل نمیرسد. ایرانسل حتی از دایلاپ هم سریع تره.
قربون ایرانسل با این اینترنتش.
توی این مدت که من ایرانسل داشتم از 7 روز هفته 5 روزش قطع بود.همون ایرانسل و مشترکاش که اینترنت دارن برای مملکت کافیه.
و درضمن
کیفیتی که شبکه ی مخابرات داره خیلی خیلی بهتر از ایرانسله.
حداقل زیر آنتنش که وایسی وصل میشه به شبکه مخابرات.نه مثل ایرانسل حتی زیر آنتنش وصل میشه به شبکه مخابرات.
نصیحت من به شما:
گول تبلیغهای ایرانسل رو نخورید.اون اینترنتشم حداقلش برای من که 5 روز از 7 روز هفته برای 8 ماه قطع بوده.
مکالمه و اس ام اس هم که به سلامتی تعطیل.
مخابرات رو بچسبید که کیفیت و پوشش و سرویس های اون رو هیچ جا پیدا نمیکنید.اینترنتشم بالاخره راه میفته.
من که امروز یه دولتی ثبت نام کردم.ایرانسل رو هم میرم پس میدم یا شایدم بدمش به این نون خشکیا.
TheMohammad
06-10-2007, 15:57
توی این مدت که من ایرانسل داشتم از 7 روز هفته 5 روزش قطع بود.همون ایرانسل و مشترکاش که اینترنت دارن برای مملکت کافیه.
و درضمن
حداقل زیر آنتنش که وایسی وصل میشه به شبکه مخابرات.نه مثل ایرانسل حتی زیر آنتنش وصل میشه به شبکه مخابرات.
نصیحت من به شما:
گول تبلیغهای ایرانسل رو نخورید.اون اینترنتشم حداقلش برای من که 5 روز از 7 روز هفته برای 8 ماه قطع بوده.
مخابرات رو بچسبید که کیفیت و پوشش و سرویس های اون رو هیچ جا پیدا نمیکنید.اینترنتشم بالاخره راه میفته.
من که امروز یه دولتی ثبت نام کردم.ایرانسل رو هم میرم پس میدم یا شایدم بدمش به این نون خشکیا.
سروش جان توی تنظیمات کاربری ، محل سکونتت رو وارد کن یا موقعی که داری اینا رو مینویسی اسمی از شهرتون هم ببر !!!
سیم کارت ثبت نامی هم احتمالا آذر میرسه
M Like Mother
06-10-2007, 16:29
و درضمن
نصیحت من به شما:
اگه واقعا سیم کارتت اونجا انقدر به درد نخوره ... و اگه می خواهی بدی به نون خشکی ها .... جدی میگم بده به من .. من یه نفر رو می شناسم تو تهران خیلی به دردش میخوره و حسابی دعات می کنه ... جدی می گم اگه برات مثل یه تیکه آهنه بیا این ماه رمضونی یه کار خیر انجام بده ... راستی سیمت اعتباریه؟
این عکس تو انجمن متفرفه بود گفتم اینجا هم بزارم. راستی خیلیها از کیفیت صدای تالیا تعریف میکنند. نظر شما چیه؟
melodica
08-10-2007, 13:52
ایرانسل با توجه به قیمت پایین و خدماتی که می ده خیلی بهتره
تازگی ه هم یه سایت زدن که می خواد همه کارهای امور مشترکین رو اینترنتی کنه
jackhammer
08-10-2007, 15:08
سروش جان توی تنظیمات کاربری ، محل سکونتت رو وارد کن یا موقعی که داری اینا رو مینویسی اسمی از شهرتون هم ببر !!!
سیم کارت ثبت نامی هم احتمالا آذر میرسه
باشه چشم.اگه همه ی این فروم نمیدونند که من شیرازیم!
راستی اون سیم کارتم 30 تا 45 روزست...میشه وسط آبان تا ماکسیمم آخر آبان
اگه واقعا سیم کارتت اونجا انقدر به درد نخوره ... و اگه می خواهی بدی به نون خشکی ها .... جدی میگم بده به من .. من یه نفر رو می شناسم تو تهران خیلی به دردش میخوره و حسابی دعات می کنه ... جدی می گم اگه برات مثل یه تیکه آهنه بیا این ماه رمضونی یه کار خیر انجام بده ... راستی سیمت اعتباریه؟
آره
من که هرکی بهم قیمت مناسب بده میدم بهش بره به سلامت.
حالا دولتیمو تحویل بگیرم بعد اینو میفروشم به خریدار یا شایدم برم پسش بدم
ایرانسل با توجه به قیمت پایین و خدماتی که می ده خیلی بهتره
تازگی ه هم یه سایت زدن که می خواد همه کارهای امور مشترکین رو اینترنتی کنه
اینو از کجا پیدا کردی؟
سایت خوبیه.ولی بدرد من که نمیخوره.آخه آنتن نمیده که من بخوام کاری بکنم که از حسابم کم بشه!
melodica
09-10-2007, 15:40
اینو از کجا پیدا کردی؟
سایت خوبیه.ولی بدرد من که نمیخوره.آخه آنتن نمیده که من بخوام کاری بکنم که از حسابم کم بشه!
من دوستم تو ایرانسله، اون بهم گفت
کلاً قراره همه خدمات امور مشترکین رو انجام بده
خواهشا مدیران نظر خواهی دو قسمت کنن 1- مال تهران 2-مال شهرستانا چون مثلا تو اصفهان کیفیت انتن دهی افتضاهه(منظورم ایرانسل بود.)
amirsaeed
26-09-2008, 11:03
آقا یک ساله این تاپیک بیکاره و اتفاقا خوبه بعد از تقریبا یک سال خاک خوردن این تاپیک حالا دوباره نظرسنجیها و نظرات بیان بشه و این تاپیک دوباره فعال بشه تا ببینیم بعد از یک سال این 3 تا اپراتور ( تالیا رو هم اپراتور حساب کردم) چقدر پیشرفت یا پسرفت کردند و کی بهتر شده یا بدتر ...
بسم ا...
Maziar_69
26-09-2008, 18:35
تالیا که فکر نمیکنم فرقی کرده باشه. اصلا تالیا اپراتور نیست. فقط پیمانکار مخابرات هست.
ولی ایرانسل خیلی پیشرفت داشته. مخصوصا تو پوشش جاده ایش.
الان از تهران تا مشهد آنتن یه سره فوله.
جاده چالوس و هراز هم بیشتر از 80 درصد پوشش دارن.
همینطور تهران تا اصفهان.
amirsaeed
26-09-2008, 18:46
تالیا که فکر نمیکنم فرقی کرده باشه. اصلا تالیا اپراتور نیست. فقط پیمانکار مخابرات هست.
همینطور تهران تا اصفهان.
منم تو پرانتز نوشتم من تالیا رو یه اپراتور به حساب آوردم تا کاره مقایسه راحت تر باشه و گرنه میدونم اپراتور نیست ...
خوبه بازم ادامه بدید تا تاپیک رونق بگیره
amirsaeed
28-09-2008, 05:58
بچه ها من یه سوال داشتم در مورد سیم کارت تالیا و اون محدودیت های زمانی شارژ که خیلی ازش شاکی بودند .... تو یه خبر که مربوط به پارسال بود خوندم که تالیا میخواد محدودیت زمانی واسه شارژ هاش که مجبور بودی ماهی یکبار اجبارا شارژ کنی رو برداره ... حالا میخوام ببینم که این قضیه اتفاق افتاده یا نه ؟؟؟ فکر کنم منظورشون اینه که مثله ایرانسل شارژهاش دائمی میشه درسته ؟؟؟
اونایی که تالیا دارند یا اطلاع دارند راهنمایی کنن ...
amirsaeed
02-10-2008, 13:09
بچه ها من یه سوال داشتم در مورد سیم کارت تالیا و اون محدودیت های زمانی شارژ که خیلی ازش شاکی بودند .... تو یه خبر که مربوط به پارسال بود خوندم که تالیا میخواد محدودیت زمانی واسه شارژ هاش که مجبور بودی ماهی یکبار اجبارا شارژ کنی رو برداره ... حالا میخوام ببینم که این قضیه اتفاق افتاده یا نه ؟؟؟ فکر کنم منظورشون اینه که مثله ایرانسل شارژهاش دائمی میشه درسته ؟؟؟
اونایی که تالیا دارند یا اطلاع دارند راهنمایی کنن ...
بچه ها چرا ایت تاپیک مثله گذشته ها رونق نمیگیره ؟؟؟
بابا بیاین دیگه ...
pedram_sad
02-10-2008, 13:58
همینطور تهران تا اصفهان.
این پست رو فقط تایید میکنم
چون خلاصه ای از نظرات من رو هم شامل میشه
pedram_sad
04-10-2008, 15:40
يك سوال داشتم
بيشتر جوابش رو بچه هاي كرج ميدونن
ميخواستم بدونم تاليا تو كرج انتن داره ؟
تو جاده بين تهران - كرج چي ؟
داره ؟
hamed1297
04-10-2008, 19:40
سلام به دوستان.
من با ایرانسل رای دادم توی این نظر سنجی.
من هم همراه اول دارم هم ایرانسل.
مشکل بزرگ من با همراه اول مشکل sms هست که هرچی sms center رو هم تغییر میدم باز توی فرستادن sms لنگ میزنه.
دیروز توی فولدر sent رو نگاه کردم دیدم تقریبا 35-40 درصد از sms هایی که با همراه اول زدم یا deliver نشده یا fail شده.
خیلی دوست دارم بیخیال همراه اول لعنتی بشم و از ایرانسل استفاده کنم.فقط مشکلم اینه که همه شماره همراه اولم رو دارن.
در کل هیچ برتری توی همراه اول نسبت به ایرانسل نمیبینم.
موفق باشید.
Persian_Gun's
04-10-2008, 20:24
يك سوال داشتم
بيشتر جوابش رو بچه هاي كرج ميدونن
ميخواستم بدونم تاليا تو كرج انتن داره ؟
تو جاده بين تهران - كرج چي ؟
داره ؟
آره آنتن دهیش خوبه:20:
تو اتوبان تهران کرجم که مشکلی نداره:46:
shamabady
01-11-2008, 13:54
اقا اگر یه نفر یه خط ایرانسل مفتی بتون داد نگیرید چون به مفت خدا نمی ارزد
ایرانسل مزخرف
تالیا مزخرف
همراه اول مزخرف تر
ولی چیزی که مهم اینه که ایرانسل بهترینه
به من که اگه 10 تا سیم کارت همراه اول کد 1 رایگان هم بدن بگن بجای سیم کارت اعتباری ایرانسل استفاده کن قبول نخواهم کرد چون عشق است فناوری چون عشق است تکنولوژی نو چون عشق است تکنولوژی برتر چون عشق است مشتر ی مداری چون عشق است زندگی در اینترنت چون عشق است.............و بالاخره چون عشق است ایرانسل
Mojtaba N87
01-11-2008, 20:55
تاپیک قدیمیه ، نظر سنجی هم بسته شده.
قفل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.