مشاهده نسخه کامل
: کلوپ M600
m600 dar hade ak be foroush miresad, ba w850 ham taviz mikonam. 09173189686 shiraz
m600 dar hade ak be foroush miresad, ba w850 ham taviz mikonam. 09173189686 shiraz
با با ما تو هر تايپيكي كه ميريم تو توش آگهي تبليغاتي برا فروش m600 گذاشتي.خدا وكيلي دلت مياد با w850 تعويض كني؟
دوستان سلام.تو این سایت کیف و قاب m600هست ولی تو لیست خریدش ایران نیست.:19: ولی گفتم شاید دیدنش بد نباشه...:13:
:31: اینم لینکش ببخشید یادم رفته بود بزارم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا این m600 خیلی صداش بیخودهو درسته که با کیفیته ولی اگه یه کم صدا دور و برت باشه دیگه صداشو نمی شنوی. اول که می خواستم بخرم گفتن صداش مثل k750 هست ولی نصف اونم نیست. من کلاٌ آدمیم که اگه گوشیم خداهم باشه بیشتر از 2 ماه نمی تونم باهاش سر کنم. هر 2 ماه یه گوشی می خرم. حالا اگه مشتری داشتی خبرم کن.
i-like-ddd
08-08-2007, 23:27
بابا این m600 خیلی صداش بیخودهو درسته که با کیفیته ولی اگه یه کم صدا دور و برت باشه دیگه صداشو نمی شنوی. اول که می خواستم بخرم گفتن صداش مثل k750 هست ولی نصف اونم نیست. من کلاٌ آدمیم که اگه گوشیم خداهم باشه بیشتر از 2 ماه نمی تونم باهاش سر کنم. هر 2 ماه یه گوشی می خرم. حالا اگه مشتری داشتی خبرم کن.
اولندش که کا750 دو زار صداشو من قبول ندارم چون فقط صدای زیرش بالاست که اونم واسه کسای هست که بیشتر به بلندی زنگ گوشیشون اهمیت میدن ولی M600 با یه بار آپدیت شدن صداش خیلی بهتر میشه مخصوصا تو زنگش .بعدشم کیفیتشم که حرف نداره من که تا حالا گوشیی با این کیفیت ندیدم به غیر از چند مدل سونی اریکسون که تو رده M600 هستن.(اینهایی که گفتم همه نظر شخصی منه)
i-like-ddd
08-08-2007, 23:33
شما کجا دیدی 300 تومن، کدوم مغازه بود؟
من حدوددا هفته پیش می پرسیدم میگفتن 370-390 اینطورا. خیلی هم به زور پیدا می شد!
تو پاساژ علائدین طبقه پایین همون زیر زمین .شماره پلاک مغازرو یادم رفت ولی رفتی پایین
برو دست راست شاید بتونی پیدا کنی:20:
mhentezari
09-08-2007, 00:14
تو پاساژ علائدین طبقه پایین همون زیر زمین .شماره پلاک مغازرو یادم رفت ولی رفتی پایین
برو دست راست شاید بتونی پیدا کنی:20:
خدا خیرت بده زودتر میگفتی! من امروز رفتم علاءالدین اصلا حواسم به زیر زمین نبود!
طبقه بالا هم که هیچ کس نداشت!
alil1369
09-08-2007, 03:50
لوازم جانبی با یه pm
i-like-ddd
11-08-2007, 22:42
لوازم جانبی با یه pm
منظورت از لوازم مثلا چیهاست میشه نام ببری ؟
با سلام به همه دوستان
دو روز پیش یک گوشی M600i مشکی به قیمت 350 هزار تومان از علاءالدین گرفتم. چند سوال دارم. یکی اینکه کیفهای اورجینال این گوشی را از کجا میشه تهیه کرد؟ برای محافظت از LCD این گوشی چه کار باید کرد یعنی برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از آسیب دیدن و خدشه دار شدن آن چه کار باید کرد؟ در ضمن ورژن نرم افزار گوشی من R3A004 است. آیا باید اون رو آپدیت کنم و چگونه؟
با سلام به همه دوستان
دو روز پیش یک گوشی M600i مشکی به قیمت 350 هزار تومان از علاءالدین گرفتم. چند سوال دارم. یکی اینکه کیفهای اورجینال این گوشی را از کجا میشه تهیه کرد؟ برای محافظت از LCD این گوشی چه کار باید کرد یعنی برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از آسیب دیدن و خدشه دار شدن آن چه کار باید کرد؟ در ضمن ورژن نرم افزار گوشی من R3A004 است. آیا باید اون رو آپدیت کنم و چگونه؟
اولا موبارکت باشه.بعد هم باید در مورد کیف بگم که فکر نکنم گیرت بیاد.چون من گیر نیاوردم به یه اشنا ها هم که رفته بود دبی گفتم برام بیاره زنگ زد گفت که 80000 تومنه منم بیخیال شدم.lcd هم به این راحتی ها خش نمیفته.و برا ÷اک کردنشم من از این دستملپال های مخصوص عینک استفاده میکنم.
با سلام به همه دوستان
معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنیم اما به گزینه لایف تایم دسترسی نخواهیم داشت. برای دسترسی به این گزینه در این نوع گوشی راهی هست یا نه؟
با سلام به همه دوستان
معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنیم اما به گزینه لایف تایم دسترسی نخواهیم داشت. برای دسترسی به این گزینه در این نوع گوشی راهی هست یا نه؟
شما برو تئ قسمت calls بعد کلید more را فشار بده برو تو قسمت total call info اونجا تمام کنتورا موبایل هست.امید وارم منظورت همین قسمت باشه.
بلاخره گوشی منم صاحب یه دونه قلم شد.:31:
شما برو تئ قسمت calls بعد کلید more را فشار بده برو تو قسمت total call info اونجا تمام کنتورا موبایل هست.امید وارم منظورت همین قسمت باشه.
ظاهرا منظور بنده درست بیان نشده است. در این قسمت گه شما راهنمایی می کنید تنها مدت زمان مکالمات دیده می شود. اما آنچه منظور بنده است مدت زمانی است که گوشی شروع به فعالیت کرده است. در دیگر گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور بالا به این امکان دست پیدا می کنی ولی در ام 600 نمی دونم چرا این گزینه ظاهر نمیشه
ظاهرا منظور بنده درست بیان نشده است. در این قسمت گه شما راهنمایی می کنید تنها مدت زمان مکالمات دیده می شود. اما آنچه منظور بنده است مدت زمانی است که گوشی شروع به فعالیت کرده است. در دیگر گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور بالا به این امکان دست پیدا می کنی ولی در ام 600 نمی دونم چرا این گزینه ظاهر نمیشه
من چون اولین گوشی سونی اریکسونم هست اطلاع دیگه ای ندارم.شرمنده:41:
با سلام به همه دوستان
من همین العان گوشیما آ÷دیت کردم.
الان ورژنش شدهr9f011
برا آ÷دیت کردن گوشیتم یه سر به اینجا بزن.من از همین روش رفتم.
mhentezari
13-08-2007, 00:29
با سلام به همه دوستان
ای بابا. شما از کجا گیر آوردی؟ چرا من هر چی میگردم به زور دست دومش رو میبینم!
راستی مشکیش بهتره یا سفیدش؟
i-like-ddd
13-08-2007, 01:00
من همین العان گوشیما آ÷دیت کردم.
الان ورژنش شدهr9f011
برا آ÷دیت کردن گوشیتم یه سر به اینجا بزن.من از همین روش رفتم.
ورژن گوشی من هم با اینکه چند ماه پیش اپدیت کردم همینه!:13:
i-like-ddd
13-08-2007, 01:12
اولا موبارکت باشه.بعد هم باید در مورد کیف بگم که فکر نکنم گیرت بیاد.چون من گیر نیاوردم به یه اشنا ها هم که رفته بود دبی گفتم برام بیاره زنگ زد گفت که 80000 تومنه منم بیخیال شدم.lcd هم به این راحتی ها خش نمیفته.و برا ÷اک کردنشم من از این دستملپال های مخصوص عینک استفاده میکنم.
ولی فک نکنم قیمت کیفش اینقدر باشه یه کیف تو پاساژ علائدین یکی از موبایل فروشی ها داشت که فک کنم پلاک 70 یا 71 تو زیر زمین بود که لوازم سونی اریکسون میفروشه داشت ولی من قیمت نکردن اگه خواستی یه سر بزن به احتمال زیاد هنوز داره.حتما قیمتش زمین تا آسمون با اون قیمت فرق میکنه .
من خودم تو شند تا سایت خارجی که دیدم کیفهای M600 همچین قیمتی نداشتن نهایتش 20 تا 30 بودن .
ولی فک نکنم قیمت کیفش اینقدر باشه یه کیف تو پاساژ علائدین یکی از موبایل فروشی ها داشت که فک کنم پلاک 70 یا 71 تو زیر زمین بود که لوازم سونی اریکسون میفروشه داشت ولی من قیمت نکردن اگه خواستی یه سر بزن به احتمال زیاد هنوز داره.حتما قیمتش زمین تا آسمون با اون قیمت فرق میکنه .
من خودم تو شند تا سایت خارجی که دیدم کیفهای M600 همچین قیمتی نداشتن نهایتش 20 تا 30 بودن .
البته اين كيفي كه من ميگم از چرم بود.
سلام دوستان من حدود 5 ماهه m600 خریدم البته از همون اول هم کلی برنامه روش نصب کردم .فقط بعضی از اونارو کرک نکردم حالا تازگیها یه رم 2 گیگ واسش گرفتم .یه مستر ریست زدم که مثلا از اول برنامه هارو نصب کنم ولی مستر ریست انگار به خالت اولی که گوشی رو خریدی برنمی گردونه یعنی من برنامه که الان میخوام روش نصب کنم همشون سریال میخوان انگار که زمان تریالاشم تموم شده بوده .میخوام ببینم راهی داره گوشی به حالتی که از کارخونه در اومده برگرده؟؟؟
بعدش میخوام یه آپدیت بکنم
راستی در مورد لوازم اضافی بگم که خودم یه 2 هفته ای دونبالش بودم من قاب اورجینال مشکی پیدا کردم 2 جا داشت میدادن 60-45 .البته من کاور پلاستیکیش هم پیدا کردم 3 تومن ولی باور کنین گند میزنه به قیافه گوشی
من که بیخیالش شدم
فقط یه جا من یه باطری اضافه خریدم 5 تومن که خوب درومد البته از مال خود گوشی یه نموره ضعیفتره ولی بد نیست
قلمشم چون یه بار گم شد مجبور شدم برم دونبالش تو پایتخت میده 14 ولش جون آشنا بود گفت 10 هم میده .ولی رفتم جمهوری شانسی یه جا پیدا کردم 2 تا 10 تومن .الانم اگه کسی قلم میخواد یه جایی تو میدون ولیعصر دیدم داشت ولی صاخب مغازه نمیدونست مال ام 600 ه ولی بازم میگفت 9 یا 7 الان یادم نیست
در مورد محافظ صفحشم بگم که من ماله پی990 رو گرفتم کوچیکش کردم ولی زیادد فیت نشد الان مال n95 نوکیا رو گرفتم سایزش تقریبا یکیه
الانم جاتون خالی با برنامه clon dvd mobbile یه دیویدی با کیفیت divix ریختم توش خدا . صدا .تصویر .زیرنویس .همه چیش توپه .به نظرم ام 600 حرف نداره
یک M600i دسته 2 به فروش میرسد .
مشخصات :
6 ماه گارانتی سیتادل .
فرانسه اصل .
512 مگ رم سونی اصل (قلابیش 15 تومنه ) .
خیلی خیلی تمیز ( رد حد نو ) (لای زرورق نگه داری شده )
مشکی
وسایل جانبی کامل و فابریک
دست یه خانوم دکتری بوده ...:31:
قیمت 340 تومن ( چونه هم میزنیم )
شماره تماس :
44245248
09354912215
سلام دوستان من حدود 5 ماهه m600 خریدم البته از همون اول هم کلی برنامه روش نصب کردم .فقط بعضی از اونارو کرک نکردم حالا تازگیها یه رم 2 گیگ واسش گرفتم .یه مستر ریست زدم که مثلا از اول برنامه هارو نصب کنم ولی مستر ریست انگار به خالت اولی که گوشی رو خریدی برنمی گردونه یعنی من برنامه که الان میخوام روش نصب کنم همشون سریال میخوان انگار که زمان تریالاشم تموم شده بوده .میخوام ببینم راهی داره گوشی به حالتی که از کارخونه در اومده برگرده؟؟؟
راستی در مورد لوازم اضافی بگم که خودم یه 2 هفته ای دونبالش بودم من قاب اورجینال مشکی پیدا کردم 2 جا داشت میدادن 60-45 .البته من کاور پلاستیکیش هم پیدا کردم 3 تومن ولی باور کنین گند میزنه به قیافه گوشی
من که بیخیالش شدم
فقط یه جا من یه باطری اضافه خریدم 5 تومن که خوب درومد البته از مال خود گوشی یه نموره ضعیفتره ولی بد نیست
قلمشم چون یه بار گم شد مجبور شدم برم دونبالش تو پایتخت میده 14 ولش جون آشنا بود گفت 10 هم میده .ولی رفتم جمهوری شانسی یه جا پیدا کردم 2 تا 10 تومن .الانم اگه کسی قلم میخواد یه جایی تو میدون ولیعصر دیدم داشت ولی صاخب مغازه نمیدونست مال ام 600 ه ولی بازم میگفت 9 یا 7 الان یادم نیست
در مورد محافظ صفحشم بگم که من ماله پی990 رو گرفتم کوچیکش کردم ولی زیادد فیت نشد الان مال n95 نوکیا رو گرفتم سایزش تقریبا یکیه
الانم جاتون خالی با برنامه clon dvd mobbile یه دیویدی با کیفیت divix ریختم توش خدا . صدا .تصویر .زیرنویس .همه چیش توپه .به نظرم ام 600 حرف نداره
من همچين مشكلي داشتم ( اما در 990 ) و نهايتا internal disk رو فرمت كردم شد هموني كه خريده بودم !
اين گزينه هم در منو مخفي بود راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
سلام ممنون از کمکت ولی تو همین بخش یه جایی دیدم واسه منو مخفی اینو زده بود (البته کارم ردیف شد عزیز)
(>>>>((معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنی))<<<<<<
با تشکر
hamed1297
15-08-2007, 23:18
به جای جهت ها از jogdial استفاده کن.به جای راست بزن بالا به جای چپ بزن پایین.حله.
hamed1297
15-08-2007, 23:26
سلام ممنون از کمکت ولی تو همین بخش یه جایی دیدم واسه منو مخفی اینو زده بود (البته کارم ردیف شد عزیز)
(>>>>((معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنی))<<<<<<
با تشکر
ببخشید حرف شما رو تکرار کردم.جهت تایید بود.
با سلام به همه
من از مشترکین اپراتور اول هستم. اما روی گوشی ام 600 من نشون میده که من به Gprs دسترسی دارم. این یعنی چی و چگونه می تونم از اون استفاده کنم؟ در حالیکه می دونم این امکانات در اپراتور اول هنوز فراهم نشده است.
من می خام روی ام 600م متن فارسی بنویسم برای اینکار باید چکار کنم.
در ضمن در این گوشی چطور میشه به درایوهای C و D و یا دیگر درایوها دسترسی پیدا کرد. آیا باید برنامه ای را نصب کرد و یا بدون نصب برنامه ای نیز امکانپذیر است؟
i-like-ddd
16-08-2007, 18:19
البته اين كيفي كه من ميگم از چرم بود.
حرف شما درست منم قبول دلرم چرم گرونه ولي من خودم يه كيف چرف با قلاب كه به شلوار اويزون ميشه گرفتم 4000 تومن جنسشم عاليه با اينكه خيلي وقته گرفتم هنوز اخ نگفته:31:
البته اون چرمي كه شما ميگي من خودم عكسشو ديدم . هم شيكه هم كيفيتش يه چيز ديگست
ولي به نظر من زياد نبايد رو گوشي خرج كرد چون بازم تو سرش ميخوره بدتر اعصاب ادم خورد ميشه
i-like-ddd
16-08-2007, 18:27
من که بیخیالش شدم
قابشو كجا قيمت گرفتي ادرس بده ميخوام بيام تهران بخرم
بدشم اونجا كسي هست كه بتونه m600 رو باز كنه قابشو عوض كنه اخه من هر كاري كردم نشد البته وسايلشم دارما ولي نميشه بازش كرد چند با خواستم باز كنم كه تا مرز شكوندنش رفتم:31:
i-like-ddd
16-08-2007, 18:33
با سلام به همه
من از مشترکین اپراتور اول هستم. اما روی گوشی ام 600 من نشون میده که من به Gprs دسترسی دارم. این یعنی چی و چگونه می تونم از اون استفاده کنم؟ در حالیکه می دونم این امکانات در اپراتور اول هنوز فراهم نشده است.
من می خام روی ام 600م متن فارسی بنویسم برای اینکار باید چکار کنم.
در ضمن در این گوشی چطور میشه به درایوهای C و D و یا دیگر درایوها دسترسی پیدا کرد. آیا باید برنامه ای را نصب کرد و یا بدون نصب برنامه ای نیز امکانپذیر است؟
با برنا مه اي به نام X-Plore UIQ3 ميشه به راحتي به درايوهاي گوشي دست پيدا كرد
اگه خواستي بگو لينكشو برات بزارم
i-like-ddd
16-08-2007, 18:35
من که بیخیالش شدم
راستي گفتي clone dvd mobile ميخواستم بپرسم كه كار اين برنامه چيه
برنامشو دارم ولي چون نميدونستم كارش چيه نصبش نكردم تا حالا
i-like-ddd
16-08-2007, 18:51
قلمشم چون یه بار گم شد مجبور شدم برم دونبالش تو پایتخت میده 14 ولش جون آشنا بود گفت 10 هم میده .ولی رفتم جمهوری شانسی یه جا پیدا کردم 2 تا 10 تومن .
اخه قلم جنس خوب بد داره يعني بعضي ها اصل بعضي ها بدل .خيلي راحت هم ميتوني متوجه بشي اونايي كه اصله خيلي راحت با چرخوندن از هم جدا ميشه يعني قسمت رنگي از قسمت نقره اي
اونايي هم كه بدله اون قسمت هايي كه گفتم با چسب به هم چسبونده شده و جنسشم سخت تر از اونه
من خودم قبلاَ دنبال قلمش بودم يه جا روبروي علائدين پيدا كردم ميداد 5000 تومن .قيمت
i-like-ddd
16-08-2007, 18:54
قلمشم چون یه بار گم شد مجبور شدم برم دونبالش تو پایتخت میده 14 ولش جون آشنا بود گفت 10 هم میده .ولی رفتم جمهوری شانسی یه جا پیدا کردم 2 تا 10 تومن .
اخه قلم جنس خوب بد داره يعني بعضي ها اصل بعضي ها بدل .خيلي راحت هم ميتوني متوجه بشي اونايي كه اصله خيلي راحت با چرخوندن از هم جدا ميشه يعني قسمت رنگي از قسمت نقره اي
اونايي هم كه بدله اون قسمت هايي كه گفتم با چسب به هم چسبونده شده و جنسشم سخت تر از اونه
من خودم قبلاَ دنبال قلمش بودم يه جا روبروي علائدين پيدا كردم ميداد 5000 تومن .قيمت اصلشم 12000 تومنه
i-like-ddd
16-08-2007, 19:02
من مدتيه به يه مشكلي بر خودم كه بدجوري اعصابمو خورد كرده.. وقتي گوشيمو به كامپيوتر به صورت File Transfer وصل ميكنم بد از اينكه كارمو انجام دادم وقتي كه كابلشو قطع ميكنم
پشت هم پيغام نصب برنامه هايي كه قبلا روي گوشيم نصب كرده بودم رو ميده (البته روي رمش نصب بود)
واسه همين هر دفه من بايد بشينم سه ساعت پيغام ها رو كنسل كنم.اگه از دوستان كسي راه حلي بلده لطف كنه بگه كه ديگه اعصاب مصاب برام نمونده:19:.
سلام دوستان
ببخشین حال ندارم تک تک جواب بدم .یه پست میزم همرو یه جا میگم
در مورد قلم بگم کهیه مغازه تو میدون ولیعصر بود که داشت البته من فکر نمیکنم فابریک باشه ولی چون خودم هم از این نوعشو دارم فرقی نداره .من 2 تا خریدم واسه مبادا (البته قبلا یبار قلمشو گم کردم) در مورد قابش بگم که تو پاساژ علاعدین همون طبقه اول داشت میگفت 60 طبقه آخر میگفت 45 (البته این ماله یه ماه و نیم پیشه)
قابه مشکیش رو داشت فابریک (البته خودش میگفت من که باور نکردم)(راستی من نفهمیدم قاب میخوای یا محافظ؟؟؟)
اون برنامه clone dvd mobile هم بگم که بعد از نصب یه گزینه داره که از شما میخواد دیویدی فیلم رو تو دیویدی رام بزار بعد next کن و تو تنظیماتش سایز رو به سایز psp تنظیم کن البته هر چی رزولوشنشو بیشتو کنی حجمش بیشتره .من با آخرین کیفیتش گذاشتم یه دیویدی شد 900 مگ .راستی یادت باشه گزینه fullscreen رو بزنی
راستی من گوشیمو update کردم فرقش واسه من خیلی محسوس بود از جمله:::
1-قبلا وقتی usb با مموری استیک به پیسی وصل میکردم فقط یه درایو اضافی میشد ولی لان به عنوان یه فرمت fatمیشناسه
2-سرعت منوها بیشتر شده
3-سرعت پخش ودیو زیاد شده
4-گزینه اخطار وقتی کابل به پیسی وصله میده که کابل و قطع نکنی (البته قبلا از این خبرا نبود -هر وقت میخواستم کابل و در میاوردم ولی الان جرات ندام)
5-سرعت شازژ بیشتر شده (البته فکر میکنم -دقیق تست نکردم)
د رکل ارزششو داشت
الان دارم پرش میکنم .البته من به همه پیشنهاد میکنم رم 2 گیگو واسش بگیرین .واقعا حیفه دیدنه فیلم دیویدیو تو این گوشی از دست بدین
سوالی بود در خدمتم
تهران همون پاساژ علاعدین هم قابش هست هم همون جا واست عوض میکنن ولی جابات پر پول باشه چون جایی گیر نمیاد شاید قیمتش تخیلی باشه:31:
من مدتيه به يه مشكلي بر خودم كه بدجوري اعصابمو خورد كرده.. وقتي گوشيمو به كامپيوتر به صورت File Transfer وصل ميكنم بد از اينكه كارمو انجام دادم وقتي كه كابلشو قطع ميكنم
پشت هم پيغام نصب برنامه هايي كه قبلا روي گوشيم نصب كرده بودم رو ميده (البته روي رمش نصب بود)
واسه همين هر دفه من بايد بشينم سه ساعت پيغام ها رو كنسل كنم.اگه از دوستان كسي راه حلي بلده لطف كنه بگه كه ديگه اعصاب مصاب برام نمونده:19:.
از تو Resorce\App فایل های مربوط به برنامه هایی که ارور میده پاک کن( نشد یه دور فرمت کن کلی رمت شتاب میگیره (کاره دیسک دیفرگ وClean up رو با هم برات انجام میده :31:(شوخی)))
i-like-ddd
18-08-2007, 15:28
سلام دوستان
ببخشین حال ندارم تک تک جواب بدم .یه پست میزم همرو یه جا میگم
در مورد قلم بگم کهیه مغازه تو میدون ولیعصر بود که داشت البته من فکر نمیکنم فابریک باشه ولی چون خودم هم از این نوعشو دارم فرقی نداره .من 2 تا خریدم واسه مبادا (البته قبلا یبار قلمشو گم کردم) در مورد قابش بگم که تو پاساژ علاعدین همون طبقه اول داشت میگفت 60 طبقه آخر میگفت 45 (البته این ماله یه ماه و نیم پیشه)
قابه مشکیش رو داشت فابریک (البته خودش میگفت من که باور نکردم)(راستی من نفهمیدم قاب میخوای یا محافظ؟؟؟)
اون برنامه clone dvd mobile هم بگم که بعد از نصب یه گزینه داره که از شما میخواد دیویدی فیلم رو تو دیویدی رام بزار بعد next کن و تو تنظیماتش سایز رو به سایز psp تنظیم کن البته هر چی رزولوشنشو بیشتو کنی حجمش بیشتره .من با آخرین کیفیتش گذاشتم یه دیویدی شد 900 مگ .راستی یادت باشه گزینه fullscreen رو بزنی
راستی من گوشیمو update کردم فرقش واسه من خیلی محسوس بود از جمله:::
1-قبلا وقتی usb با مموری استیک به پیسی وصل میکردم فقط یه درایو اضافی میشد ولی لان به عنوان یه فرمت fatمیشناسه
2-سرعت منوها بیشتر شده
3-سرعت پخش ودیو زیاد شده
4-گزینه اخطار وقتی کابل به پیسی وصله میده که کابل و قطع نکنی (البته قبلا از این خبرا نبود -هر وقت میخواستم کابل و در میاوردم ولی الان جرات ندام)
5-سرعت شازژ بیشتر شده (البته فکر میکنم -دقیق تست نکردم)
د رکل ارزششو داشت
الان دارم پرش میکنم .البته من به همه پیشنهاد میکنم رم 2 گیگو واسش بگیرین .واقعا حیفه دیدنه فیلم دیویدیو تو این گوشی از دست بدین
سوالی بود در خدمتم
از راهنماییت ممنون.منم واسه گوشیم چند ماه پیش رم 2 گیگ خردیده بودم که الان 300 مگ بیشتر خالی ندارم.اینقدر توش عکسو .ویدئو ریختم:31:
i-like-ddd
18-08-2007, 15:34
از تو Resorce\App فایل های مربوط به برنامه هایی که ارور میده پاک کن( نشد یه دور فرمت کن کلی رمت شتاب میگیره (کاره دیسک دیفرگ وClean up رو با هم برات انجام میده :31:(شوخی)))
خیلی ممنون . من دوتا از فایلهارو پیدا کردم یعنی دوتا برنامه ولی دتا دیگه نبدون
چرااااااا؟ اخه وقتی تو گوشیم نیست چجوری میشه که ستابش بیاد با اینکه ستابشو از تو گوشیمم پاک کردم:13:
i-like-ddd
19-08-2007, 00:22
من که بیخیالش شدم
امروز رفتم علائدین قاب فابریک M600 رو خریدم 36 هزار تومن (مشکی)قاب کریستالشم پرسیدم گفت که هنوز نیومده
مبارکم باشه:31:!!!
i-like-ddd
19-08-2007, 00:47
کسی تا حالا ال سی دی M600 رو دیده جایی؟
من دارم ميرم برا گوشيم يه مموري بخرم.ميخواستم بدونم چه ماركي بخرم و قيمت يه مموري 2gb چنده و آيا بيشتر 2 گيگ هم هست.مثلا 4 گيگ؟اگه هست قيمتش چنده.و اين مدلايي كه تو بازاره سرعت كدومشون بيشتره؟
i-like-ddd
21-08-2007, 23:10
من دارم ميرم برا گوشيم يه مموري بخرم.ميخواستم بدونم چه ماركي بخرم و قيمت يه مموري 2gb چنده و آيا بيشتر 2 گيگ هم هست.مثلا 4 گيگ؟اگه هست قيمتش چنده.و اين مدلايي كه تو بازاره سرعت كدومشون بيشتره؟
اگر تونستی سونی بگیر اگر هم گیر نیومد سن دیسک بگیر قیمت دو گیگ هم باید دوروبر 50 تومن باشه.من خودم 57 تومن گرفتم.4 گیگشم فک کنم اومده باشه تا حالا.
اگر تونستی سونی بگیر اگر هم گیر نیومد سن دیسک بگیر قیمت دو گیگ هم باید دوروبر 50 تومن باشه.من خودم 57 تومن گرفتم.4 گیگشم فک کنم اومده باشه تا حالا.
خيلي ممنون.حدود قيمت 4 گيگا نداريد؟
habibinaj
22-08-2007, 16:06
آقا قلم گوشي من شكست!!
حالا من چكار كنم!!
منم نقص عضو شدم!!
titanium_zarin
23-08-2007, 10:27
سلام
تم ها رو تویw950 چطوری میشه تغییر داد لطفا مسیرش رو برام بنویسید.ممنون میشم
titanium_zarin
23-08-2007, 10:28
سلام خسته نباشید
چند روزه که یهw950 خریدم.تعدادی اس ام اس رو با برنامه (my phon explorer)با یه گوشی دیگه روی کامپیوتر ریختم الان که میخوام اونارو به (w950) منتقل کنم این برنامه گوشی رو شناسایی نمیکنه برنامه ای برای این کار هست که معرفی کنید؟با تشکر
i-like-ddd
23-08-2007, 20:53
سلام خسته نباشید
چند روزه که یهw950 خریدم.تعدادی اس ام اس رو با برنامه (my phon explorer)با یه گوشی دیگه روی کامپیوتر ریختم الان که میخوام اونارو به (w950) منتقل کنم این برنامه گوشی رو شناسایی نمیکنه برنامه ای برای این کار هست که معرفی کنید؟با تشکر
فك نكنم راهي داشته باشه .چون اينجور كه من ميدونم اين برنامه گوشي هاي UIQ رو ساپورت نميكنه
i-like-ddd
23-08-2007, 21:00
سلام
تم هاي خود گوشي توي main menu\tools\control pane\device\themes هستش
وقتي توي گوشيت تم ريختي بعد از اينكه اجراش كني تو همين جا ذخيره ميشه
i-like-ddd
23-08-2007, 21:03
آقا قلم گوشي من شكست!!
حالا من چكار كنم!!
منم نقص عضو شدم!!
انشا الله هر چه زود تر شفا بگيري
يه سر علائدين بزن دواي دردت همون جاست:46:
سلام
آقا ممکنه این تم فابریک W950 رو برام بفرستی؟
pdan66[at]gmail{dot}com
لطف میکنید
با سلام به همه دوستان
یه رینگ بسیار با کلاس بزای یک مدیرعامل می خوام برای ام 600. مرا راهنمایی کنید
سلام به همگی میخواستم بپرسم بین m600 و w950 کوم رو بخرم بهتره؟ لطفا راهنماییم کنین. مرسی
B L A S T E R
26-08-2007, 20:55
بستگی به نیازت داره اگه اهل موسیقی هستی w950 ولی کیبردش خیلی چرته
کیبرد m600 بهتره و به نظر من خوشگل تره؟
بستگی به نیازت داره اگه اهل موسیقی هستی w950 ولی کیبردش خیلی چرته
کیبرد m600 بهتره و به نظر من خوشگل تره؟
از راهنمایتون ممنونم!:20:
در سی دی برنامه گوشی ام 600 برنامه ای به نام Dish2 است. من این برنامه را نصب کردم. اما به هنگام اجرای آن پیغام خطایی میده که معنی آن این است که به اینترنت وصل نیستید. برای همین نمی توانم فایلی را بین کامپیوتر و گوشی ترنسفر کنم. حالا به نظر شما چکار کنم؟
blue_boy
01-09-2007, 09:19
در سی دی برنامه گوشی ام 600 برنامه ای به نام Dish2 است. من این برنامه را نصب کردم. اما به هنگام اجرای آن پیغام خطایی میده که معنی آن این است که به اینترنت وصل نیستید. برای همین نمی توانم فایلی را بین کامپیوتر و گوشی ترنسفر کنم. حالا به نظر شما چکار کنم؟
دوست عزیز اگر منظورت برنامه disc2phone با این برنامه می تونی در حالت file transfer براحتی کار کنی
بله ببخشید منظورم همین برنامه بود. لطف کنید یه توضیح مناسب در مورد کارایی این برنامه بنوسید و اصلا با اون چکار می تونم بکنم. در حالت File Transfer می تونی باش کار کنی یعنی چه؟
blue_boy
01-09-2007, 20:25
بله ببخشید منظورم همین برنامه بود. لطف کنید یه توضیح مناسب در مورد کارایی این برنامه بنوسید و اصلا با اون چکار می تونم بکنم. در حالت File Transfer می تونی باش کار کنی یعنی چه؟
این برنامه همین جور که از اسمش پیداست برای انتقال فایلهای موسیقی از دیسک یا هارد به گوشی استفاده می شه.
اگر فایلهای موسیقی دارای tag باشد(album,artist) فایلها به صورت طبقه بندی شده به گوشی انتقال می یابد،ضمنا امکان تغییر bit rate فایل را هم دارد.
شما وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنی امکان این را داری که یکی از دو حالت file transfer یا phone mode را انتخاب کنی.
mhentezari
01-09-2007, 23:38
آقا این فامیل ما توی دبی هم پیدا نکرده بود!
amir_hma
02-09-2007, 04:15
کسی تازگی ها آپدیت کرده؟
این برنامه همین جور که از اسمش پیداست برای انتقال فایلهای موسیقی از دیسک یا هارد به گوشی استفاده می شه.
اگر فایلهای موسیقی دارای tag باشد(album,artist) فایلها به صورت طبقه بندی شده به گوشی انتقال می یابد،ضمنا امکان تغییر bit rate فایل را هم دارد.
شما وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنی امکان این را داری که یکی از دو حالت file transfer یا phone mode را انتخاب کنی.
با سلام
ضمن تشکر از راهنمایی شما، ولی وقتی من گوشی را به کامپیوتر متصل می کنم و این برنامه را اجرا می کنم پیغام خطا می ده که به اینترنت متصل نیستید و نمی توانم فایلی را بین کامپیوتر و گوشی منتقل کنم. مشکل چیست؟ چند بار هم برنامه را آنیستال کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد چکار کنم؟
بروبچ ازینا دیدین ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک شبیه ساز IPone - Apple Cell Phone برای M600i ( استعاره از UIQ3 ) .
کسی چیزی درباره این خبر که پوریا گذاشته نمی دونه ( پست قبلی )
؟؟؟
با سلام به همه
برای دسترسی به SMS های گوشی ام برنامه Myphonexplorer را روی کامپیوتر نصب کردم. اما به هنگام اتصال گوشی و برنامه پیغامی(telephone could not be identified )مبنی بر عدم شناسایی گوشی داده می شود. به نظر شما مشکل از کجاست. آیا راه دیگری برای دسترسی به SMS وجود دارد یا نه؟
با سلام به همه
برای دسترسی به SMS های گوشی ام برنامه Myphonexplorer را روی کامپیوتر نصب کردم. اما به هنگام اتصال گوشی و برنامه پیغامی(telephone could not be identified )مبنی بر عدم شناسایی گوشی داده می شود. به نظر شما مشکل از کجاست. آیا راه دیگری برای دسترسی به SMS وجود دارد یا نه؟
با سلام به همه
همچنان به دنبال جواب سوال بالا هستم. لطفا راهنمایی کنید.
rasouliw950i
09-09-2007, 00:04
بروبچ ازینا دیدین ؟
یک شبیه ساز IPone - Apple Cell Phone برای M600i ( استعاره از UIQ3 ) .
کسی چیزی درباره این خبر که پوریا گذاشته نمی دونه ( پست قبلی )
؟؟؟
قيمتش 10 پوند = 20 دلار آمريكا
هنوز هم ريليز نشده
يه نرم افزار تحت جاواست ... شبيه ساز گوشي آيفون
رو گوشي هاي مدل زير هم نصب ميشه:
سوني اريكسون / نوكيا / ال جي / سامسونگ / موتورولا
توجه : ليست ريز گوشي هاي در خود سايت منبع موجود است . من در اينجا فقط نام اصلي گوشي رو گفتم مثلا هم روي w950 ... p990 ....نصب ميشود
منبع :
Farbod_h
09-09-2007, 02:58
سلام
یه سوال داشتم
کی بورد ام 600 مثل پی 1 هست
می خواستم بدونم باهاش مشگلی ندارین؟!
درسته که میگن کلیداش هر کدوم 2 تا هست( یعنی سمت چپش با راستش فرق داره!!(
i-like-ddd
11-09-2007, 01:24
قيمتش 10 پوند = 20 دلار آمريكا
هنوز هم ريليز نشده
يه نرم افزار تحت جاواست ... شبيه ساز گوشي آيفون
رو گوشي هاي مدل زير هم نصب ميشه:
سوني اريكسون / نوكيا / ال جي / سامسونگ / موتورولا
توجه : ليست ريز گوشي هاي در خود سايت منبع موجود است . من در اينجا فقط نام اصلي گوشي رو گفتم مثلا هم روي w950 ... p990 ....نصب ميشود
منبع :
چیز جالبیه ولی اگه کسی شبیه ساز M600 به W950 رو جایی دیده بگه که چجوری میشه گیرش آورد.:5:
سلام
یه سوال داشتم
کی بورد ام 600 مثل پی 1 هست
می خواستم بدونم باهاش مشگلی ندارین؟!
درسته که میگن کلیداش هر کدوم 2 تا هست( یعنی سمت چپش با راستش فرق داره!)
بله جناب درسته و کی بوردشم حرف نداره .
به M600i لقب پدر P1i را داده اند ( چون ایده طراحیش از رو M600 بوده )
چیز جالبیه ولی اگه کسی شبیه ساز M600 به W950 رو جایی دیده بگه که چجوری میشه گیرش آورد.:5:
نه برادر اشتباه نکن . اون شبیه ساز نیست . اون خود Firmware W950 هست . که به زور روی M600 نصب میکنن .
که اشکالاتی هم داره مثل : مموری خارجی قابل دسترس نیست . دکمه های کیبوردت درست درمون کار نمیکنن . رادیوش الکیه و ...
ولی شبیه ساز Iphon یکFirmware نیست . بلکه یک برنامه مثل برنامه های دیگه اون هم از نوع جاوا هست که وقتی اونو اجرا میکنید میتونه یک سری قابلیت ها گوشی رو در دسترس کاربر قرار بده (Answer,call,screensaver,musicplayer, ...) . منتها فرقش با جاواهای دیگه اینه که از آخرین تکنولوژی جاوا بهره میبره و رو گوشی های قدیمی تر اجرا نمیشه .
امروز M600 رو آپدیت کردم ولی ورژنش هیچ فرقی نکرده . ( نمیدونم چرا سونی اریکسون واسش آپدیت نمیده)(در حالی که واسه W950,p990 چند هفته پیش آپدیت داد ):13:
choory بیا به دادم برس:42: بیچاره شدم ... وااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااااا ا .:19:
به دردت مبتلا شدم Choory . ( البته شبیهش) . قلمم شکسسسسسسست .
داشتم با هاش ور میرفتم :43:که خدا به روز کسی نیاره قلم از یک ناحیه شکست خورد :9:.
حالا فعلا با چسب ( تف ( نوعی آب دهان)) چسبوندمش . ولی همین روزاست دوبا زوارش در بره .:24:
داداش تو از کجا قلم گرفتی؟ اضافی نداری ؟ هنوز نرفتم دنبالش ولی فکر نمیکنم به این راحتیا گیر بیاد .
من گوشیمو میخام آپدیت کنم ولی وقتی برنامه آپدیت رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia Application will terminate.
i-like-ddd
14-09-2007, 12:46
Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia Application will terminate.
فک کنم که ورژن فلش پلیری که رو سیستمت نصب پایینه :question: باید ورژن جدیدشو نصب کنی
i-like-ddd
14-09-2007, 12:55
بله جناب درسته و کی بوردشم حرف نداره .
به M600i لقب پدر P1i را داده اند ( چون ایده طراحیش از رو M600 بوده )
نه برادر اشتباه نکن . اون شبیه ساز نیست . اون خود Firmware W950 هست . که به زور روی M600 نصب میکنن .
که اشکالاتی هم داره مثل : مموری خارجی قابل دسترس نیست . دکمه های کیبوردت درست درمون کار نمیکنن . رادیوش الکیه و ...
ولی شبیه ساز Iphon یکFirmware نیست . بلکه یک برنامه مثل برنامه های دیگه اون هم از نوع جاوا هست که وقتی اونو اجرا میکنید میتونه یک سری قابلیت ها گوشی رو در دسترس کاربر قرار بده (Answer,call,screensaver,musicplayer, ...) . منتها فرقش با جاواهای دیگه اینه که از آخرین تکنولوژی جاوا بهره میبره و رو گوشی های قدیمی تر اجرا نمیشه .
واقعا اینجوریه . من خیلی دلم میخواست گوشیمو W950 کنم . از راهنمایی ممنون:11:
choory بیا به دادم برس:42: بیچاره شدم ... وااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااااا ا .:19:
به دردت مبتلا شدم Choory . ( البته شبیهش) . قلمم شکسسسسسسست .
داشتم با هاش ور میرفتم :43:که خدا به روز کسی نیاره قلم از یک ناحیه شکست خورد :9:.
حالا فعلا با چسب ( تف ( نوعی آب دهان)) چسبوندمش . ولی همین روزاست دوبا زوارش در بره .:24:
داداش تو از کجا قلم گرفتی؟ اضافی نداری ؟ هنوز نرفتم دنبالش ولی فکر نمیکنم به این راحتیا گیر بیاد .
تو اصفهان يه مغازه بود كه از دوبي جنس ميياورد.از بس رفتم به هش گفتم قلم m600 داري دفعه ي آخر كه رفته بود جنس بياره قلمم برا من اورد.(مثل جريان اون خرگوشه كه ميره تو داروخونه هويج ميخواسته.:31:)البته چينيش بود.تنها تفاوتي كه داره اون قسمتي كه پيچيه و از قسمت فلزي باز ميشه را نداره يعني با چسب چسبوندنش و ديگه نميتوني به سه قسمت تبديلش كني.
ميبينم شما هنوز نتونستي گوشي را بفروشي و تصميم گرفتي آپش كني.
من فكر كنم فلش پلير رو كامپيوتر شما نصب نباشه.
alil1369
15-09-2007, 00:22
Peeedan
من تهرانم 3 تا پن دارن هم برای m600 w950 و p1
اگه تهرانی بهم اول مهر زنگ بزن چون من الان جیتکس هستم و تا 1 مهر برنمیگردم
من که تاحالا پنم نشکسته اگه هم بشکنه 9 تا دیگه دارم که همشونم مثل همه فقط رنگاشون تفاوت داره m600 ابیه w950 نارنجیه p1 قرمزه
Peeedan
من که تاحالا پنم نشکسته اگه هم بشکنه 9 تا دیگه دارم که همشونم مثل همه فقط رنگاشون تفاوت داره m600 ابیه w950 نارنجیه p1 قرمزه
آخ قربون داداش :10: . (یه کی از راه رسید مارو نجات بده ) . علی جان فقط اصل دیگه ؟ ( با چینیها اصلا حال نمیکنم جنسش بده رو LCD خط میندازه ) . فقط شمارتو بده حتما بهت زنگ میزنم .
قیمتش چنده ؟ ( جون هر کی دوست داری تارف نکن ناراحت میشم)
Choory جان دستت درد نکنه ولی چینی الاعدین هم داره . جنسش خیلی بده :13:.
مرتضي سيستم
15-09-2007, 14:05
آقا كسي قيمت جديد اين گوشي رو نداره؟
alil1369
15-09-2007, 19:42
اصله اصله
شمارم هم برات فرستادم
راستی چینیش چند بود
قيمت جديد اين گوشي
با گارانتی سیتادل 385
متفرقه 240
البته چندتا از دوستام متفرقه گرفتن
یا مموری نداشته یا jog خراب بوده یا جعبه ناقص بوده
همشونم پشیمونن !!!!
من فكر كنم فلش پلير رو كامپيوتر شما نصب نباشه.
100 تا فلش پلیر امتحان کردم تا آخر کارم راه افتاد. از فروشش پشیمون شدم. حالا که اپدیت کردم صداش خیلی بیشتر شده و کلی از ایراداش رفع شده و فعلا قصد فروش ندارم.
mhentezari
15-09-2007, 23:17
اصله اصله
شمارم هم برات فرستادم
راستی چینیش چند بود
قيمت جديد اين گوشي
با گارانتی سیتادل 385
متفرقه 240
البته چندتا از دوستام متفرقه گرفتن
یا مموری نداشته یا jog خراب بوده یا جعبه ناقص بوده
همشونم پشیمونن !!!!
از کجا خریدن؟؟؟ اصلا تو بازار نیست!
کسی نمیدونه چطور میشه همه آیکون های M600 رو تغییر داد؟
rasouliw950i
16-09-2007, 20:19
Peeedan
سلام جناب
پن w950 منم مدتيه شكسته .... چند بار چسب زدم بازم ميشكنه
امكانش هست يه قلم هم به ما بدي ( پولش هر چه قدر بشه رو چشم )
راستي قاب كريستالي w950 هم اگه تو دست و بالت هست ممنون ميشم يكي دوتا هم به من بدي ( پول اينم رو چشم )
من تهران نيستم ... خراسانم .... نه پن گير آوردم نه قاب كريستالي
خلاصه كه اگه لطف كني يه جوري برسوني ممنونت ميشم:11:
بچه ها راستي كسي ميدونه كه واسه w950 قاب اومده يا نه ؟ ( مثلا قاب سفيد )
alil1369
17-09-2007, 14:55
جشم حتما
باشه ولي من فعلا تهران نيستم , بركشتم حتما يه كاريش ميكنم .
اقا اين غلط املايي ها رو بايد ببخشيد chon اين عربا نه g دارن نه ch
rasouliw950i
19-09-2007, 15:59
جشم حتما
باشه ولي من فعلا تهران نيستم , بركشتم حتما يه كاريش ميكنم .
اقا اين غلط املايي ها رو بايد ببخشيد chon اين عربا نه g دارن نه ch
:46:ممنون جناب
فقط اگه اومدي ايران يه ندا بده
با سلام به همه:
با انتخاب یک فایل در گوشی ام 600 و انتخاب گزینه properties مشخصات اون فایل به ما داده می شود. همچنین دو گزینه read only و hidden در پایین قرار دارد. اما با تیک زدن گزینه hidden فایل مخفی نمی شود. تنها هنگامی به کامپیوتر وصل می شویم آن فایل دیده نمی شود. آیا راهی نیست تا با تیک زدن این گزینه آن فایل در گوشی نیز مخفی شود؟
Ali جان از سفر برگشتی ؟
زنگ بزنم؟
من دیگه تحملم تموم شده از بس با پن شیکسته کشتی گرفتم . :9:
alil1369
26-09-2007, 22:22
ببخشید دیگه معطل شدید .
بله برگشتم .
منتظرم .
rasouliw950i
27-09-2007, 00:24
:5::5:
ببخشید دیگه معطل شدید .
بله برگشتم .
منتظرم .
سلا علی جان
جریان قلم شکسته ی منو که یادتونه میشه محبت کنید شماره تونو بقرستین به پوشه ی پیام هام بود چون کامپیوترم رو جمع کردم همین الان با گوشی دارم براتون پیغام میزارم باگوشی هم اینترنت حالی میده هاااااا
منتظر پیامتون هستم
I
shivshiv
28-09-2007, 22:42
سلام دوستان
من مي خوام كه يك m600 بخرم ولي يك شك دارم كه منو راضي ميكنه يا نه ......؟
من الان يك n71 دارم كه ميخوام بفروشم و به جاش m600 كه خيلي وقته دنبالشم بگيرم .
حالا شما كه داريد نظرتون در مورد m600 چيه؟
و m600 بهتره يا w950 ؟
از اونايي كه دارن خواهش مي كنم كمك كنن...... .
i-like-ddd
29-09-2007, 00:33
ببخشید دیگه معطل شدید .
بله برگشتم .
منتظرم .
سلام دوست عزیز .اگه قاب کریستال واسه ام 600 گیر اوردی منو خبر کن که بدجوری دنبالشم:11:
سلام دوستان
من مي خوام كه يك m600 بخرم ولي يك شك دارم كه منو راضي ميكنه يا نه ......؟
من الان يك n71 دارم كه ميخوام بفروشم و به جاش m600 كه خيلي وقته دنبالشم بگيرم .
حالا شما كه داريد نظرتون در مورد m600 چيه؟
و m600 بهتره يا w950 ؟
از اونايي كه دارن خواهش مي كنم كمك كنن...... .
مسلما W950 بهتره..! M600 و W950 فرق زیادی ندارند! یکی شکل ظاهریشونه که من W950 رو بیشتر می پسندم. یکی حافظه داخلیشونه که W950 حافظه 4GB داره اما M600 حافظه 80MB داره ولی M600 کارت حافظه جانبی می خوره و W950 نمی خوره!
فرق آخرشون هم داشتن سیستم واکمن در W950 که M600 فاقد اونه... :11:
moein_drj
29-09-2007, 12:36
مسلما W950 بهتره..! M600 و W950 فرق زیادی ندارند! یکی شکل ظاهریشونه که من W950 رو بیشتر می پسندم. یکی حافظه داخلیشونه که W950 حافظه 4GB داره اما M600 حافظه 80MB داره ولی M600 کارت حافظه جانبی می خوره و W950 نمی خوره!
ماتاتا جان ببخشید من با اولین پستم جسارت میکنم:blush:. ولی به نظر من نمیشه به طور قطعی گفت که w950 از m600 بهتره . و یه امر سلیقه ای هست.
به نظر من m600 با در نظر گرفتن فاکتور قیمت بهتر هست.
شما میتونی با انداختن یه رم 2gb مشکل حجم رفع کنی . در ضمن کیبرد qwerty انقدر ارزش داره که بتونه خیلی از کمبود ها رو جبران کنه.
سیستم واکمن چی هست مگه؟ یه نرم افزاره که فرقی به اون صورت با پلیر m600 نداره.اگه هم بخای از نظر نرم افزاری مقایسه کنی pdf+ و office در m600 کم چیزی نیست.:5:
w950 اون 80mb اینترنال رو هم داره(جهت اطلاع).:20:
شما اگه چند روز یه w950 دست باشه متوجه میشید که اون کیبرد m600 خیلی بیشتر از این حرفا ارزش داره.:5:
shivshiv
29-09-2007, 15:24
دوستان ممنون از راهنمايي هاي شما .
ولي من خودم هم m600 رو ترجيح مي دم ، فقط از دوستاني كه دارن خواهش مي كنم كه منو راهنمايي كنن .
اين كه اگه بگيرم زود ازش خسته نمي شم ؟ يا زود توي ذوقم بخوره و پشيمون بشم از خريدش ؟
ممنون
moein_drj
29-09-2007, 15:47
دوستان ممنون از راهنمايي هاي شما .
ولي من خودم هم m600 رو ترجيح مي دم ، فقط از دوستاني كه دارن خواهش مي كنم كه منو راهنمايي كنن .
اين كه اگه بگيرم زود ازش خسته نمي شم ؟ يا زود توي ذوقم بخوره و پشيمون بشم از خريدش ؟
ممنون
کلا گوشیهای سیستم عامل دار به خصوص symbian طوری هست که بعد از یه مدت کار کردن بهش عادت میکنی . مخصوصا uiq.3 . واقعا symbian انقدر option اره که گوشیت رو اونجوری که بخوای درآری.من که هر روز رضایتم بیشتر میشه و فکر نکنم حداقل تا یک سال دیگه عوضش کنم.:thumbsup:
البته از دوستان m600ی معذرت میخوام نیومده انقدر شلوغ کردم.:43:
moein_drj
29-09-2007, 15:51
ازیکی دوستانی که جدیدن گوشیش رور update کردن یه خواهشی دارم:
ورژن firmware گوشی رو با تاریخ update بنویسن.
اصلان تغییری کرده ؟ ارزش داره بذارم up بشه؟
moein_drj
29-09-2007, 15:57
کسی نمیدونه چطور میشه همه آیکون های M600 رو تغییر داد؟
چرا میشه . یه سری فایل مخصوص icon هست که باید اونها رو بگیری در فولدر resource کپی کنی.بعدش هم گوشی باید یه بار restart بشه.
ازیکی دوستانی که جدیدن گوشیش رور update کردن یه خواهشی دارم:
ورژن firmware گوشی رو با تاریخ update بنویسن.
اصلان تغییری کرده ؟ ارزش داره بذارم up بشه؟
من حدودا 1 ماه پيش update كردم فريمورم شده r9f011
تغيير كه كرده.مثلا سرعتش بهتر شده.ديگه هنك نميكنه.صداش يه كم بيشتر شده يعني حالا ولوما كه ميزارم 2 تا به آخر مثلولوم اخر وقتي هست كه update نكرده بودم.
در كل ارزش داره.بيشتر از 1 ساعت كه وقتتا نميگيره.
moein_drj
02-10-2007, 16:30
من حدودا 1 ماه پيش update كردم فريمورم شده r9f011
تغيير كه كرده.مثلا سرعتش بهتر شده.ديگه هنك نميكنه.صداش يه كم بيشتر شده يعني حالا ولوما كه ميزارم 2 تا به آخر مثلولوم اخر وقتي هست كه update نكرده بودم.
در كل ارزش داره.بيشتر از 1 ساعت كه وقتتا نميگيره.
خیلی ممنون:11:
ولی من خودم دو ماه پیش up کردم . خیلی بهتر شد . حدود 3.5 ساعت هم طول کشید(با adsl). الان هم همین ورژنی هست که شما نوشتی(r9f011).اما شنیدم جدیدا با up ردن m600 تبدیل به uiq.3.1 میشه.:18: میخواستم بدونم.چه جوریاست؟ حقیقت داره ؟اصلا از یک ماه پیش firmware جدید اومده؟
sayyedmeysam
03-10-2007, 10:41
سلام دوستان
من امروز تازه عضو شدم. :5:
آقا من در به در يه M600 فرانسويم. بازار پر شده از چينيهاش.
آقا كسي توي اصفهان جايي را ميشناسه كه داشته باشند.
كسي از دوستان تهراني ميتونه برام بگيره از خجالتشم در ميام.:10:
من با گارانتي اصلي ميخوام.
امروز M600 رو آپدیت کردم ولی ورژنش هیچ فرقی نکرده . ( نمیدونم چرا سونی اریکسون واسش آپدیت نمیده)(در حالی که واسه W950,p990 چند هفته پیش آپدیت داد ):13:
اگه یه نگاه به سه صفحه قبل بندازین میبینین که سه هفته پیش آپدیت کردم و نوشتم که ورژنش تغییر نکرده، UIQ3.1 هم نشده
خیلی ممنون:11:
ولی من خودم دو ماه پیش up کردم . خیلی بهتر شد . حدود 3.5 ساعت هم طول کشید(با adsl). الان هم همین ورژنی هست که شما نوشتی(r9f011).اما شنیدم جدیدا با up ردن m600 تبدیل به uiq.3.1 میشه.:18: میخواستم بدونم.چه جوریاست؟ حقیقت داره ؟اصلا از یک ماه پیش firmware جدید اومده؟
منم با Adsl كردم اينقدر طول كشيد رفته بودم كافي نت 1200 ازم گرفت قيمت هم بود ساعتي 800 اما بعد up كردنم بازم نشسته بودم.حتما سرعت شما كمتر بوده كه 3.5 ساعت طول كشيده.اين چند روز ميرم up كنم ببينم 3.1 ميشه يا نه.حتما خبرشا به شما هم ميدم.:46:
moein_drj
08-10-2007, 20:46
سلام دوستان
من امروز تازه عضو شدم. :5:
آقا من در به در يه M600 فرانسويم. بازار پر شده از چينيهاش.
آقا كسي توي اصفهان جايي را ميشناسه كه داشته باشند.
كسي از دوستان تهراني ميتونه برام بگيره از خجالتشم در ميام.:10:
من با گارانتي اصلي ميخوام.
دوست عزیز میشه بگی مشکل چینیش چیه؟( البته اصلش ها!!). تازه گارانتی اصلی هم میخواید؟
من که بعید میدونم به این راحتی گیر بیارید.
ای بابا انگار قدم ما خوش نبودا.!!:37: خیلی تاپیک سوت وکور شده.!!:13:
دوست عزیز میشه بگی مشکل چینیش چیه؟( البته اصلش ها!!). تازه گارانتی اصلی هم میخواید؟
من که بعید میدونم به این راحتی گیر بیارید.
ای بابا انگار قدم ما خوش نبودا.!!:37: خیلی تاپیک سوت وکور شده.!!:13:
چينيش اگه اصل باشه مشكلي نداره ولي من كه تاحالا تو بازار نديدم.
اين تايپيكم از وقتي كه p1 اومد تو بازار سوتا كور شد ربطي به قدم شما نداره عزيز.:20:
ببينيد اين خارجي ها چه كارا كه نميكنند.m600 را كرده iphone م ووووو:18:
خداييش اگه گوشي هامونا ميتونستيم اين شكلي كنيم چقدر باحال ميشد!نه؟
البته شنيدم يه برنامه جاوا هست كه نصبش كنيم اين شكلي ميشه اما من كه بعيد ميدونم.:13:
و بازم شنيدم كه از اين سايت ميشه خريد .
اما چون انگليسيم خوب نيست نفهميدم.لطفا اونايي كه از اين سايت خارجي ها سر در ميارند يه تحقيقي كنند ببينند حقيقت داره يا نه اگه راسته ما هم بريم برا گوشيممون بخريم.
راستي حجم فيلم هم هست 2.8 مگا بايت با فرمت avi .چون وقت نداشتم خودم آپلود نكردم شرمنده.:11:
Bebakhshid man farsi type nemikonam
Be computer dastresi nadaram ba goushi post mizaram
Choory jan vaghen az to baeede !
Man in khabare iphon o 5 safe pish gozashtam .
Yani chi ?
Khobe az bachehaye avaliyeye koloop ee .
Khahesh mikonam matalebe ghablio (hade aghal 4-5 safe ghablo ) bekhoonid bad post bezarid .
shivshiv
14-10-2007, 14:16
سلام دوستان
من آخرين قيمت m600 توي تهران يا شهرهاي ديگه رو مي خوام؟
اگه دوستان رفتن يك سوالي بكنن ممنون مي شم.
لطفا قيمت ، آدرس و شماره تلفن اونجا رو بگيد ممنون .
mhentezari
14-10-2007, 19:58
m600 که جایی پیدا نمیشه.
نظرتون راجع به w950 چیه؟ خوبه ؟ برم تو کارش؟
nakhordemast
14-10-2007, 22:08
m600 که جایی پیدا نمیشه.
نظرتون راجع به w950 چیه؟ خوبه ؟ برم تو کارش؟
آره منم همین سوال رو دارم . 950 چطوره؟
یکی میگفت اصولا این گوشی اصل نداره همش چینیه.
اصل چین!!!!
واسه خرید M600i طبقه زیر زمین الاعدین .
W950 هم که ریخته . همشم چینیه . 240T خوبه واسه یه گوشی با این امکانات . ولیW960 که بیاد قیمتش ازین هم پایین تر میاد .
moein_drj
16-10-2007, 16:24
واسه خرید M600i طبقه زیر زمین الاعدین .
W950 هم که ریخته . همشم چینیه . 240T خوبه واسه یه گوشی با این امکانات . ولیW960 که بیاد قیمتش ازین هم پایین تر میاد .
این که میگید .یعنی دست دوم؟آخه واسه دوستم میخواستم.قیمت چه حدوداست؟
فکر کنم الان w950 گرونتر باشه. این طور نیست؟
shivshiv
16-10-2007, 22:08
من شماره تلفن؛
آدرس :ميدان وليعصر پاساژ ايرانيان اون مغازه بزرگه كه سر نبشه و نمايندگيه و كلي گوشي داره( متاسفانه اسم مغازه رو نمي دونم) رو مي خوام .
چون الان خودم اونجا نيستم و دسترسي ندارم از دوستان مي خوام كه اگه كسي شماره تلفن اونجا رو داره يا مي تونه برام گير بياره ممنون مي شم .
هر كس هر كجا m600 نو ديد ،حتما شماره تلفن اونجا رو به من بده از همه دوستان ممنونم .
خيلي ضروري .............
من از این گوشی خیلی خوشم میاد
moein_drj
16-10-2007, 22:48
خوب میگید چیکار کنیم؟!!!!.منم از لامبورگینی خوشم میاد.!!!!:27::21:
شوخی کردم ناراحت نشیدا!!!
اسمش m600. اینجا هم کلوپشه . خلاصه اگه سوالی دارید . بچه ها هستند. بهتر بهتون بگم بهش دل نبندین :11:. چون ممکن مثل بعضی دوستان رخ خوش محبوب رو نبینین.:31:(آخه تو بازار خیلی کمه)!
Dr.Afzali
17-10-2007, 03:57
من توي شيراز چندين جا ديدم كه همه نو بودند.قيمت هم كردم 290 ميگفت.دبليو 950 هم گوشي خوبيه چند تا رو سراغ دارم كه گرفتن و خيلي هم ازش راضي بودن.با اين قيمت معركه ست واقعا.فقط بخاطر دوربين نداشتنش هست كه اينقدر زود قيمتش افت كرد.مردم ايرانن ديگه.به گوشي بدون دوربين راضي نميشن.
mhentezari
17-10-2007, 12:10
تهران قیمت کردم 240 تومن! البته همش چینیه! می ارزه؟ چون چینیه میگم؟
من یکی از دوستام داشت، احساس میکرم یک کم کند میزنه. مثلا وقتی میرفت تو یکجایی مثل یک صفحه که تو اینترنت داره لود میشه اما سریع، اومطوری میومد. همش همین طوری یا مال این مشکل داره؟
Bebakhshid man farsi type nemikonam
Be computer dastresi nadaram ba goushi post mizaram
Choory jan vaghen az to baeede !
Man in khabare iphon o 5 safe pish gozashtam .
Yani chi ?
Khobe az bachehaye avaliyeye koloop ee .
Khahesh mikonam matalebe ghablio (hade aghal 4-5 safe ghablo ) bekhoonid bad post bezarid .
شرمنده دوسته من.من اون پست شما را نديده بودم.
بلاخره هر كسي اشتباه ميكنه.
بازم شرمنده اگه ناراحت شدي.:11:
حالا خبره جديدي از اين برنامه نداري؟
شرمنده دوسته من.من اون پست شما را نديده بودم.
بلاخره هر كسي اشتباه ميكنه.
بازم شرمنده اگه ناراحت شدي.:11:
حالا خبره جديدي از اين برنامه نداري؟
دشمنت شرمنده باشه عزیز .:10:
این برنامه حالتی داره که همه دارن واسش له له میزنن ( من بیشتر ) . اگه بیاد حتما میترکونه .
من پیگیرش هستم . اگه عمرمون به ریلیز این برنامه قد داد حتما خبرشو بهتون میدم :3:
shivshiv
19-10-2007, 23:26
كجاي تهران 240 ؟ ميشه آدرس بديد با شماره تلفن؟
بابت چيني بودنش هم بايد همه اينو بپذيريم كه تمام دنيا داره پر مي شه از بازار چين !
توي اين كميابي m600 همين هم قنيمته ...........
پس دوست عزيز لطف كن و تلفن و آدرس مغازه رو بديد مرسي لطف بزرگي مي كنيد
mhentezari
19-10-2007, 23:53
من که w950 رو خریدم. 230 تومن!
توی علاءالدین خیلی مغازه ها دارن. از 260 پیدا میشه تا 230.
سايت shop.ir اين گوشي را داره قيمتم زده 370 وw950 ره هم زده 260
كسي ميدونه چرا w950 اينقدر ارزون شده؟
اون موقه كه ما m600 را خريديم 440 w950 بود 650
الان به نظرمن خريد w950 به صرفه تره مخصوصا اون 4 گيگش.
.
.
.
.
يكي هم ميخواست يه w950 را با گوشيم عوض كنه اما دلم نيومد از اين كي پدش دل بكنم.حالا شما ميگيد چي كار كنم. خودم كه دلم نمياد اما يه چند نفر گفتند عوض كن.بد جوري بين دو راهي موندم.:13:
w950 را 2 ماه خريده و بهم هم گفت فرانسوي هست.تازه گفت اگه خواستي يه يك هفته ميدم دستت خودت ببيني مشكلي نداره!!!!!!1
دشمنت شرمنده باشه عزیز .:10:
این برنامه حالتی داره که همه دارن واسش له له میزنن ( من بیشتر ) . اگه بیاد حتما میترکونه .
من پیگیرش هستم . اگه عمرمون به ریلیز این برنامه قد داد حتما خبرشو بهتون میدم :3:
دستتون درد نكنه.برنامه بسيار جالبي هستش.قشنگ كل گوشي را عوض ميكنه و برات از يك نواختي درش مياره(البته تا چند ماه)
mhentezari
20-10-2007, 00:51
سايت shop.ir اين گوشي را داره قيمتم زده 370 وw950 ره هم زده 260
كسي ميدونه چرا w950 اينقدر ارزون شده؟
اون موقه كه ما m600 را خريديم 440 w950 بود 650
الان به نظرمن خريد w950 به صرفه تره مخصوصا اون 4 گيگش.
.
.
.
.
يكي هم ميخواست يه w950 را با گوشيم عوض كنه اما دلم نيومد از اين كي پدش دل بكنم.حالا شما ميگيد چي كار كنم. خودم كه دلم نمياد اما يه چند نفر گفتند عوض كن.بد جوري بين دو راهي موندم.:13:
w950 را 2 ماه خريده و بهم هم گفت فرانسوي هست.تازه گفت اگه خواستي يه يك هفته ميدم دستت خودت ببيني مشكلي نداره!!!!!!1
فرانسویه؟؟؟
از کجا خریده؟؟؟ تا اونجا که من فهمیدم این گوشی فقط چینی داره!
فرانسویه؟؟؟
از کجا خریده؟؟؟ تا اونجا که من فهمیدم این گوشی فقط چینی داره!
منم همينا بهش گفتم.
اما خودش ميگخ فرانسه هست.
اما هنوز خودم گوشي را نديدم باهاش وده ميكنم يه هفته ازش ميگيرم.بعدم بهش ميگم ازش خوشم نيومد.:31:
hatef_motahhary
20-10-2007, 10:48
گوشی ام 600 و سری پی سونی عموما فرانسوی هستن....در ضمن صرفه نظر از دوربین از لحاظ فنی در سطح گوشیهای پیشرفته محسوب میشن
shivshiv
20-10-2007, 22:43
يك m600 پيدا شده ميگه نو آكه ، فرانسوي اصل ، و ميگه كه خودش 600 خريده ولي من باور نكردم چون به اين قيمت هيچ وقت نرسيد.
قرار قيمت بده !
من هنوز گوشي رو نديدم ولي ميگه كه تضمين مي كنه و شرطي مي فروشه!
به نظر شما چند مي ارزه بگيرم؟
يك m600 پيدا شده ميگه نو آكه ، فرانسوي اصل ، و ميگه كه خودش 600 خريده ولي من باور نكردم چون به اين قيمت هيچ وقت نرسيد.
قرار قيمت بده !
همون اول كه اومد تو بازار 490 بود قيمتش.
من باشم تا 440 هم حاضرم پول بدم.:31:
ممكنه بگيد حالم خوش نيست با اون پول ميشه يه p1 خريد.اما m600 چيزي داره كه p1 نداره اونم تك بودنه.
اما خارج از شوخي اگه با اين شرايط ميده تا 350 هم ازش بخري خوب خريدي.:5:
قرار قيمت بده !
خوبه بخر که M600 فرانسه دیگه گیر نمیآد .
الان نو ،چینی،بدون گارانتی 320 تومنه . با گارانتی تا 400 هم می ارزه ولی بدون گارانتی 350 - 370 .
خدمتتون عرض کنم که روز اولی که M600 اومد تو ایران 1200000 تومن بود که بعد از 1 هفته شد 600- 700 تومن بعدشم که نزوول کر تا 350 تومن.
choory جان به هیچ وجه M600 رو با W950 عوض نکن .
تو الاعدین که برین میبینین W950رو همه مغازه ها دارن ( عین واقعیت هست ، میتونید برید ببینید ، 95% مغازه ها W950 دارن ). و حتما قیمتش ارزون تر هم میشه ، تو سرشم میخوره :27:
i-like-ddd
22-10-2007, 23:47
واقعا W950 حافظه جانبی یا همون رم نمیخوره؟ من اینو نمیدونستم مگه میشه همچین گوشی رو نخوره:18:
moein_drj
26-10-2007, 13:42
دوستان عزیز کسی نرمافزار core.player نصب کرده؟
اخه وقتی میزنم instal شه security eror میده.:18:
ممنون.
choory جان به هیچ وجه M600 رو با W950 عوض نکن . IM AGREE WITH YOU:5:
دوستان عزیز کسی نرمافزار core.player نصب کرده؟
اخه وقتی میزنم instal شه security eror میده.:18:
ممنون.
IM AGREE WITH YOU:5:
جییییییییییییییییگر ، من نصب کردم و کامل نصب شد . شما احتمالا تاریخ گوشیت عقبه ، مثلا 2007/1/20 هست .
باید بیاریش رو تاریخ روز .
فقط و کرک نداره . یه لحظه صفحه اولشو نشون میده ( خیلی خوشگله ) بعدشم یه صفحه حال گیری میاره میگه سریال رو وارد کن .:37: کسی کرک شدشو یا Kegen ازش پیدا کرد بزاره بقیه هم لذت ببرن ...
moein_drj
02-11-2007, 13:06
جییییییییییییییییگر ، من نصب کردم و کامل نصب شد . شما احتمالا تاریخ گوشیت عقبه ، مثلا 2007/1/20 هست .
باید بیاریش رو تاریخ روز .:11::11::11:
فقط و کرک نداره . یه لحظه صفحه اولشو نشون میده ( خیلی خوشگله ) بعدشم یه صفحه حال گیری میاره میگه سریال رو وارد کن .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی کرک شدشو یا Kegen ازش پیدا کرد بزاره بقیه هم لذت ببرن ... :37::37::37::37:
moein_drj
08-11-2007, 15:49
بچه ها کلوپ m600 با اون همه عظمت داره به تارخ میپیونده ها.:45:!!چرا هیچکس نیست یه سری بزنه؟:37:
moein_drj
09-11-2007, 14:29
بچه ها این عکسو خودم از گوشیم گرفتم . بد افتاده . (چون باتری دوربینم تموم شد. فقط همین یکیو گرفتم.) نظرتون چیه(lcd ش رو میگما!!)؟:5:
Sasan Info
09-11-2007, 15:12
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
moein_drj
09-11-2007, 19:41
به نظر شما شبیه iphone نشده؟
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟اگه اجازه بدین نمیگم. تا شاید یه چند تا از بچه های قدیمی هم بیان.!!( فقط بهتون میگم که standby menu گوشیم هست.)
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
این برنامه Gdesk هست که قدرت سفارش سازی زیادی به گوشی میده ( هر روز هم داره ورژن جدید میده ) !!!
moein_drj
10-11-2007, 10:55
این برنامه Gdesk هست که قدرت سفارش سازی زیادی به گوشی میده ( هر روز هم داره ورژن جدید میده ) !!!
بله peedan جان اگه link دانلودشو داری بزار بچه ها هم اسفاده کنن. چون من با bluethooth گرفتم.
moein_drj
10-11-2007, 13:39
معین جان این چیه تو lcd
نرم افزاره؟
به w950 میخوره؟
ساسان جان ببخشید حواسم به سوال دوم شما نبود. بله UIQ3 هست به W950 وP990 هم میخوره.
با سلام به همه دوستان
من برنامه بالا رو روی کامپیوتر نصب کردم. ولی هنگامی که برنامه برای شناسایی گوشی تلاش میکنه پیغام میده که گوشی شناسایی نشد. در حالیکه یو اس بی به خوبی در بقیه موارد کار میکنه. به نظر شما مشکل چیه؟ آیا تنظیم خاصی رو باید روی گوشیم انجام بدم یا نه؟
سلام به همه دوستان.
کسی لینک دانلود این برنامه آپدیت سرویس جدید را داره؟منظورم همون(اگه اشتباه نکنم) 32 مگابایتی یه هست.
ممنون میشم اگه بزارید.
shivshiv
20-11-2007, 00:22
سلام بچه ها
خواهش مي كنم بم نخنديد چون من هنوز دنباله m600 هستم و هنوز گير نياوردم
جالب كه تا ديروز لنگه نو بوديم حالا كه ديگه دست دو هم پيدا نمي شه كسي جايي نميشناسه كه داشته باشه.
اين پيغام از يك در به در m600 بود........!!!!!!!!
moein_drj
20-11-2007, 15:11
سلام بچه ها
خواهش مي كنم بم نخنديد چون من هنوز دنباله m600 هستم و هنوز گير نياوردم
جالب كه تا ديروز لنگه نو بوديم حالا كه ديگه دست دو هم پيدا نمي شه كسي جايي نميشناسه كه داشته باشه.
اين پيغام از يك در به در m600 بود........!!!!!!!!
بابا بیخیال . کارت درسته. عاشق واقعی هستی دیگه.
ولی یه نفر 1-2 هفته پیش یدونه سفیدشو از علائدین گرفته بود.( فک کنم نو بود.)
در ضمن من هم برات احساس همدردی میکنم.:37::37::37::37::37::37:
shivshiv
20-11-2007, 16:50
مرسي معين جان
ممنون از همدرديت واقعا تاثير گذار بود متشكرم
خودمم مي دونم كه كارم درسته چون اگه درست نبود كه اينقدر دنبال m600 نبودم كه..........
در ضمن معين جون فوق العاده امضا تو دوست دارم خيلي خوشكله واقعا حرفه اي اين عكسا كنار هم قرار گرفته ،
بابا مثل اينكه تو هم كارت درسته (مثل من).
moein_drj
20-11-2007, 23:12
ما چاکریم. آواترت که منو دیوونه کرده.!!
حالا مگه شما علائدین نرفتی؟ اصلا شما ساکن تهران هستی؟ ( با توجه به پست قبلیم میگم.)احتمال داره که یکی دو تائی پیدا شه. حالا چرا به w950 فکر نمیکنی؟فکر کنم الان قیمتش هم به 220 تومن رسیده باشه. خیلی هم با هم فرق ندارن. تازه m600 الان باید از اون گرونتر هم باشه. ( ولی من باز هم m600 رو ترجیح میدم.)
گرچه :
بگفت از دل جدا کن عشق شیرین بگفتا چون زیم بی جان شیرین.
" خسرو و m600i !! "
shivshiv
21-11-2007, 20:38
ما بيشتر
قابلتو نداشت (آواتر و ميگم)
خودم هم دارم به همين نتيجه مي رسم كه برم تو كاره w950 ولي نمي دونم كه خوبه يا نه ؟
moein_drj
22-11-2007, 13:54
ما بيشتر
قابلتو نداشت (آواتر و ميگم)
خودم هم دارم به همين نتيجه مي رسم كه برم تو كاره w950 ولي نمي دونم كه خوبه يا نه ؟
اگه با کیبردش میتونی کنار بیای معطل نکن. چون من خودم یه 2 روزی یه w950 دستم بود. واقعا حس میکردم همون m600 هست. یه مقدار کار کنی به کیبرد مجازیش عادت میکنی. سخت نگیر.
ولی جان من به motorolla a1200 هم فکر کن. من اگه m600 نبود شاید اونو میگرفتم.( مثلا کلوپ m600 هستا !!!!). اخه مفته.!
shivshiv
23-11-2007, 16:17
نمي دونم اون پستمو كه توش در مورد اون m600 دست دوم نوشته بودم خوندي يا نه (كه اصل فرانسه است و دو قلم داره...........) اون به من قيمت داد 300 نمي دونم خوبه يا نه ؟
آخه 300 تومان براي يك گوشي دست دوم مي ارزه با اين قيمت خيلي گوشي هاي بهتر با امكانات بيشتر ميشه خريد نه ؟
حالا اگه تا الان نفروخته باشه و كمتر بده ميگيرمش چون مي دونم اگه m600 نگيرم w950 بگيرم پشيمون ميشم حالا شايد هم مجبور بشم w950 بگيرم!
moein_drj
23-11-2007, 22:31
نمي دونم اون پستمو كه توش در مورد اون m600 دست دوم نوشته بودم خوندي يا نه (كه اصل فرانسه است و دو قلم داره...........) اون به من قيمت داد 300 نمي دونم خوبه يا نه ؟
آخه 300 تومان براي يك گوشي دست دوم مي ارزه با اين قيمت خيلي گوشي هاي بهتر با امكانات بيشتر ميشه خريد نه ؟
حالا اگه تا الان نفروخته باشه و كمتر بده ميگيرمش چون مي دونم اگه m600 نگيرم w950 بگيرم پشيمون ميشم حالا شايد هم مجبور بشم w950 بگيرم!
ولی ببین به ریسکش میارزه؟ یه گوشی دست دو اونم m600 که اولا lcd لمسی داره و معلوم نسیت سالمه یا نه . در هر صورت یه قسمتت خیلی حساسی هست دیگه. دوما گوشی نیست که قابشو بتونی عوض کنی. احتمالا گارانتی درست درمونی هم نداره . و اینجور گوشیها هم یه بار اگه افتاده باشه زمین معلوم نیست چه مرضی پیدا نمیکنه. و بعدا اونو بروز نده !( مثلا سرطان !!!) تازه تا 300 تومن که محدوده انتخابت تقریبا 2.64 برابر میشه؟!
سخت نگیر !! در هر صورت ببخشید نظرمو تحمیل کردما.!
مثی که تاپیک شده تالار گفتمان دو نفره. ولی مطمئن باش تا 300 تومن گوشی هست که بتونه انتظاراتتو به غیر از کیبرد m600 داشته باشه. چون ن تو این 2-3 ماهه قیمت گوشیها فوقالعاده ارزون شده.
( اگه دوستای دیگه هم کمک کنن ممنون میشیما !!) من به این تاپیک مدیون هستم .و انقدر میاما !!!!:10:
shivshiv
24-11-2007, 17:47
مرسي مرسي و خيلي مرسي از راهنمايي هايي كه مي كني خوشم مياد كه رك راهنمايي مي كني
درستش هم همينه كه اينجا حقايق گفته بشه ،خوشحالم كه ميگي اصلا هم تحميلي در كار نيست !
تو درست مي گي اون هر چي باشه دست دومه و معلوم نيست كه چه بلايي سرش اومده
زدي وسط خال منم دقيقا عاشق كيبرد m600هستم و رنگش كه آبي!!!!!!!!
پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم ! (البته m600 يا ناراحت نشن)
راست ميگي اين تاپيك منو تو شده !!!! پس بقيه كجا هستن؟
اگه بقيه هم توي اين زمينه نظري دارن بگن من استفاده مي كنم !!!!
آخ معين جون با من اين كارا رو نكن واي امضاتو دوباره عوض كردي اين هم از اون يكي خوشكل تره بابا خيلي خوش سليقه اي
بابا خوش سليقه ، بابا خفن ، بابا آخرش ...................................... بابا خيلي خوشم اومد
بايد حتما سفارش يك امضا بت بدم!
shivshiv
24-11-2007, 17:48
مرسي مرسي و خيلي مرسي از راهنمايي هايي كه مي كني خوشم مياد كه رك راهنمايي مي كني
درستش هم همينه كه اينجا حقايق گفته بشه ،خوشحالم كه ميگي اصلا هم تحميلي در كار نيست !
آخ معين جون با من اين كارا رو نكن واي امضاتو دوباره عوض كردي اين هم از اون يكي خوشكل تره بابا خيلي خوش سليقه اي
خيلي خوشم اومد
moein_drj
24-11-2007, 18:34
بابا خوش سليقه ، بابا خفن ، بابا آخرش ...................................... بابا خيلي خوشم اومد
آخ قلبم...... ترسیدم. 2 تا خط نوشته بود. کاری نکردم که وظیفم بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه مقدار با کیبرد مجازی هم کار کنی مطمئن باش خیلی خوف میشی. من کسایی دیدم که با کیبرد مجازی با سرعت نور تایپ میکنن.
در مورد امضا هم هر وقت خواستی بگو .دونه ای 2000 تومن.!! و وقت کردم انجام میدم برات( شاخ شدم نه ؟)
ولی گوشی رو گرفتی اینجا هم بیا. گرچه فک کنم به غیر از من دیگه کسی اینجا نمیاد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با اين تفاسير بايد بيشتر روي w950 فكر كنم ! حالا خودتو مجبور نکن که چون w950 شبیه به m600 هست . پس اون خوبه . گوشیهای خوب دیگه ای هم میتونی پیدا کنی( گفتی رک صحبت کن. من اینجوری میگما.!). یکیش همون a1200 که گفتم . p990 . p1i یا حتی pocket pc که یکم قیمتش بالاست. ولی گاهی ازرششو داره. در هر صورت مبارک باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فعلا.........
peyvandxp
27-11-2007, 18:31
6 آذر 1386 کل علادین و زیر و رو کردو حتی یه w950 پیدا نکردم و ولی m600 8 9 تای رویت شد !
Highbury
27-11-2007, 21:58
6 آذر 1386 کل علادین و زیر و رو کردو حتی یه w950 پیدا نکردم و ولی m600 8 9 تای رویت شد !
چشمم که به آواتورت افتاد کلی خندیدم بچه های این کلوپ چه آواتورهای باحالی دارن:31:
Highbury
30-11-2007, 17:22
من دمبال این گوشی هستم البته یه دست دوم گیرم اومده میگه 235 تومان نمیدونم ارزش داره یا نه؟
اصلا آخرین بار قیمتش چند بود؟فرانسوی هستش یا چینی؟
سمت راست برای تنظیم ولوم چیزی نداره باید چطوری صداش رو زیاد کرد؟
بلندی صدای سپیکر اصلا برام مهم نیست فقط در حدی باشه که صداش رو بشنوم
بعد از آپدیت کردن کیفیت صدا و بلندی صدادر هدفون و اسپیکر چطوره؟با مقایسه بگید بهتره
البته در کیفیت صدای این گوشی شکی نیست کاشکی که هندسفری اش هم خوب باشه
هندسفری اش چه شکلیه ؟ مثل سری واکمن هست یا معمولیه؟
کار با کیبردش چطوره؟مثل پی1 هستش؟
دیگه هر چی که میدونید بگید
Highbury
30-11-2007, 17:39
یه چیزی کشف کردم که هیش کی متوجه نشده
توی صفحه ی دوم این تاپیک چوری یه عکس گذاشته و مهدی هم دو تا عکس اگه عکسای این دو رو نگاه کنید
توی عکس چوری بالای کیپد نوشته شده سونی اریکسون
ولی توی عکس مهدی خان نوشته شده ام 600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوماشون درسته؟
moein_drj
30-11-2007, 20:18
من دمبال این گوشی هستم البته یه دست دوم گیرم اومده میگه 235 تومان نمیدونم ارزش داره یا نه؟
اصلا آخرین بار قیمتش چند بود؟فرانسوی هستش یا چینی؟
سمت راست برای تنظیم ولوم چیزی نداره باید چطوری صداش رو زیاد کرد؟
بلندی صدای سپیکر اصلا برام مهم نیست فقط در حدی باشه که صداش رو بشنوم
بعد از آپدیت کردن کیفیت صدا و بلندی صدادر هدفون و اسپیکر چطوره؟با مقایسه بگید بهتره
البته در کیفیت صدای این گوشی شکی نیست کاشکی که هندسفری اش هم خوب باشه
هندسفری اش چه شکلیه ؟ مثل سری واکمن هست یا معمولیه؟
کار با کیبردش چطوره؟مثل پی1 هستش؟
دیگه هر چی که میدونید بگید
شما فک کنم دیگه بهتر از ما بدونی که این جور گوشیها دست دومش ریسکه. یه بار یکی از دوستان هم 1-2 صفحه پیش سوالی کردن. جوابشونو هم گرفتن. ولی اگه 235 میگه و کاملا مطوئن مطمئن هستی.گزینه خوبی هست.
قیمت دقیقی هم نداره چون چند وقته رسما وارد نشده. هم چینیش هست هم فرانسوی فرقی هم با هم ندارن . چه از لحاظ قیمت چه از نظر کیفیت.
از همون jog dial ش برای ولوم استفاده میشه. به نظر من نقطه ضعفی نیست یه مدت که کار کن به هیچ عنوان خلا دکمه ی ولوم رو حس نمیکنی.
بلندی صدا رو خیلی خوب اومدی . منم باهات موافقم. ولی در حد n70 هست. کیفتش هم متوسط مایل به خوبه.این که بعد از اپدیت خوب بشه. مربوط به فیرمویر روی گوشیه. اگه قدیمی باشه خیلی تغییر میکنه. ولی صدای هندزفریش نه همون هست. خود هندزفریش هم مثل مال p990 هست. من خودم گاهی با همین آهنگ گوش میدم . ولی میتونی یه تبدیل خوب مثل سری واکمن واسش بخری.
بهترین قسمت این گوشی کیبردش هست. واقعا محشره اگه بهش عادت کنی میتونی در حد کیبرد pc باهاش تایپ کنی.
ببخسید کامل نبود.
Highbury
30-11-2007, 21:17
درسته که ریسکه منم مطمئن نیستم.ولی خب پیدا نمیشه چه کار کنم دیگه.
انصافا تا دو هفته پیش دبلیو 950 قیمتش230 بود حالا دلش نمیاد ادم که خرج زیادی بکنه .
من اگه این رو با همون 235 تومان بخرم یه رم یک گیگ هم باید براش بندازم.
در مورد پست قبلی ام یه توضیح به من بدین که فکرم رو مشغول کرده.
منظورت از اینکه گفتی اگه فریمور قدیم باشه صداش خیلی بلند میشه.یعنی توی فریمورهای جدید صداش خیلی بلند نمیشه؟ مگه میشه؟:41:
کار با کیبردش حالا راحته؟منظورم اینه که دکمه هاش سفت نیست؟
وقتی که توی جیبت بذاری یعنی در حالت قفل باشه با فشردن دکمه ی play شروع به موسیقی میکنه؟مثل دبلیو 950؟ با آپدیت حل میشه
دبلیو 950 فیلم رو با کیفیت خیلی باحال نشون میداد یعنی مثل تلوزیزون نشون میداد. ام600 هم همونطوره؟
گوشی خوشکلیه؟چون تا به حال از نزدیک ندیدم یه کم پلاستیکی مانند هستش.
Highbury
01-12-2007, 12:00
واقعا بچه های این کلوپ چقدر فعالن!!!!!!!!!!
دوستان در مورد سوالات بالا اگه کمکم کنید ممنون میشم
امروز یه ام600 گیر آوردم فرانسه هستش.قسمت پایینش یه زدگی کوچولو هستش که زیاد به دید نمیاد یعنی تابلو نیستش.سالمه .مموری کارت هم نداره میگفتش 230 ولی من چونه زدم و تا 210 پایین اوردمش .
حالا بخرم یا نه ؟ ارزش داره قیمت واقعی نوی این گوشی چند هستش؟
صداش توی هندسفری رو با مقایسه بگید مثلا نسبت به دبلیو 810 چطوره؟
یه کی دیگه هم دبلوی 950 میده دست دوم به قیمت 240 تومان. موندم چه کار کنم.
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
moein_drj
01-12-2007, 15:52
در مورد فیرمویر منظورم اینه که قدیمیترها صداشون پایین بود ولی با update خیلی بهتر میشد. خوب هر چی قدیمیتر باشه بدتره دیگه. کیبردش فوقالعاده راحت و عالیه.
صداش توی هندزفری خیلی خوبه. من با مقایسه با mp3player ها و w800 میگم. خود نرم افزار player ش هم در حد سری واکمن هست.
قیمت نوش هم فک کنم حدود 270-280 باشه. من دقیق نمیدونم. دوستامونم که کمک نمیکنن. مسی که فقط من اینجا میام.
دکمه ی play نداره که مشکل ایجاد کنه. اصلا وقتی قفله هیچ دکمه ای کار نمیکنه. خیالت راحت.
cpu این گوشی با w950 یکی هست)216mhz(. فیلم رو هم خیلی قشنگ اجرا میکنه. من که تو گوشیم یه دونه 3gp پیدا نمیکنی . فقط mp4 اونم با رزولوشن 320x240 . خیلی حال میده.!! ولی مدتش از نیم ساعت بهتره بیشتر نباشه.
در مورد اون نوشته روی بدنه هم هیچ چیز خاصی نیست . رو اکثرا نوشته m600i ولی بعضیها نوشته sonyericsson فک کنم i ها رو مثل حالت اول مینویسن.
بین w950 و m600 هم یه امر سلیقه ای هست. من خودم m600 رو ترجیح میدم. چون با یه رم 2gb میشه یه جورایی گوشیو w950کرد. ولی کیبرد m600 رو هیچ گوشی جز p1 نداره.
به نظر من خیلی خوشکله. چون من ست تیره و ابی مایل به فیروزه ای رو خیلی میپسندم. واقعا شیکه.
من اگه از سالمیش مطمئن بودم 210 تومنو با کله میخریدم. من خوذم گوشیمو 380 خریدم. اونم بدون گارانتی.
Highbury
01-12-2007, 16:01
در مورد فیرمویر منظورم اینه که قدیمیترها صداشون پایین بود ولی با update خیلی بهتر میشد. خوب هر چی قدیمیتر باشه بدتره دیگه. کیبردش فوقالعاده راحت و عالیه.
صداش توی هندزفری خیلی خوبه. من با مقایسه با mp3player ها و w800 میگم. خود نرم افزار player ش هم در حد سری واکمن هست.
قیمت نوش هم فک کنم حدود 270-280 باشه. من دقیق نمیدونم. دوستامونم که کمک نمیکنن. مسی که فقط من اینجا میام.
دکمه ی play نداره که مشکل ایجاد کنه. اصلا وقتی قفله هیچ دکمه ای کار نمیکنه. خیالت راحت.
cpu این گوشی با w950 یکی هست)216mhz(. فیلم رو هم خیلی قشنگ اجرا میکنه. من که تو گوشیم یه دونه 3gp پیدا نمیکنی . فقط mp4 اونم با رزولوشن 320x240 . خیلی حال میده.!! ولی مدتش از نیم ساعت بهتره بیشتر نباشه.
در مورد اون نوشته روی بدنه هم هیچ چیز خاصی نیست . رو اکثرا نوشته m600i ولی بعضیها نوشته sonyericsson فک کنم i ها رو مثل حالت اول مینویسن.
بین w950 و m600 هم یه امر سلیقه ای هست. من خودم m600 رو ترجیح میدم. چون با یه رم 2gb میشه یه جورایی گوشیو w950کرد. ولی کیبرد m600 رو هیچ گوشی جز p1 نداره.
به نظر من خیلی خوشکله. چون من ست تیره و ابی مایل به فیروزه ای رو خیلی میپسندم. واقعا شیکه.
من اگه از سالمیش مطمئن بودم 210 تومنو با کله میخریدم. من خوذم گوشیمو 380 خریدم. اونم بدون گارانتی.
دوست من خیلی ممنون .
امروز 14-9-86 گوشیما آپدیت کردم ورزنش الان شده r9f011
moein_drj
06-12-2007, 13:29
به به .... سلامنعلیکم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر بگو .... چی شد؟ چه تغییری کرد...
به به .... سلامنعلیکم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر بگو .... چی شد؟ چه تغییری کرد...
در كل تغيير خاصي نكرده.اما سرعت باز شدن صفحه ها تا حد كمي بيشتر شده.هنوز وقت نكردم زياد باهاش كار.اما در كل تغييري نكرده.
sirvan_aut
07-12-2007, 19:01
salam man m600 daram vali narfzarasho peida nemikonam
siamak5561
08-12-2007, 23:42
سلام می خواستم بدونم تفاوت m600 با w950 فقط تو واکمن-حافظه-کیبورد هست یا فرقه دیکه هم می کنند؟؟؟
Highbury
09-12-2007, 00:53
سلام می خواستم بدونم تفاوت m600 با w950 فقط تو واکمن-حافظه-کیبورد هست یا فرقه دیکه هم می کنند؟؟؟
دیگه هیچ فرقی نمیکنه البته ام600 رادیو نداره
با این تفاوت قیمت خرید دبلیو950 به صرفه تره.
دادا این که خیلی قدیمیه ، اگه =ست قبلیامو بخونی میبینی که از اردیبهشت تا حالا که 3 بار آپدیت کردم همش با همین فریم ویر بوده
محتمل دیگه سونی اریکسون حال نکنه واسه M600 آپدیت بده . البته مشکل خاصی هم نداره که بخواد این کارو بکنه .
من Jogdial رو که به سمت بالا حرکت میدم به سمت پایین حرکت می کنه ، یعنی چه بالا بچرخونم و چه پایین در هر دو صورت میاد پایین... چیکارش کنم ، اصلا درست میشه؟
salam man m600 daram vali narfzarasho peida nemikonam
نرم افزار های سری uiq هش میخورن دیگه...
یکی جوابه سواله منو بده......
i-like-ddd
16-01-2008, 00:22
یکی جوابه سواله منو بده......
به نظر من یه سر نمایندگی بزنی بد نیست .یا اگه آشنا داری بده واست فلش کنن شاید درست بشه. نهایتا ببر یکی ازین تعمیراتی ها دیگه
با سلام به همه دوستان
میخام مکالمات تلفنی خودم رو ذخیره کنم. اما ظاهرا ام 600 این امکان را نداره. به نظر شما چه میشه کرد. آیا برنامه ای برای این منظور وجود داره؟
hbm_7052
23-01-2008, 09:01
دوستان من از گوشي m600 خودم خسته شدم
اصلا توقعات من رو از يه گوشي برآورده نميكنه و ميخوام عوضش كنم
به ضر شما اين رو چند ميتونم بفروشم و بجاش چي ميتونم بخرم؟
moein_drj
23-01-2008, 13:47
دوستان من از گوشي m600 خودم خسته شدم
اصلا توقعات من رو از يه گوشي برآورده نميكنه و ميخوام عوضش كنم
به ضر شما اين رو چند ميتونم بفروشم و بجاش چي ميتونم بخرم؟
اخه مگه از یه گوشی چی می خوای؟ هر چی بخوای نرم افزارش هست دیگه. با اومدن p1 و w960 هم که نرم افزار uiq.3 ریخته. همینجوری هم داره در میاد.
غیر این صورت پاکت پی سی ها هم گزینه خوبی هستن.
hbm_7052
28-01-2008, 07:47
اخه مگه از یه گوشی چی می خوای؟ هر چی بخوای نرم افزارش هست دیگه. با اومدن p1 و w960 هم که نرم افزار uiq.3 ریخته. همینجوری هم داره در میاد.
غیر این صورت پاکت پی سی ها هم گزینه خوبی هستن.
راستش وقتي m600 رو با n73 دوستم مقايسه ميكنم ميبينم مال اون خيلي بهتره البته من اهل موزيك و اين جور چيزا نيستم اما فكر ميكنم n73 گوشي بهتري
كاش n73 ميگرفتم :41:
moein_drj
28-01-2008, 15:15
راستش وقتي m600 رو با n73 دوستم مقايسه ميكنم ميبينم مال اون خيلي بهتره البته من اهل موزيك و اين جور چيزا نيستم اما فكر ميكنم n73 گوشي بهتري
كاش n73 ميگرفتم :41:
عزیز دل. اشتباه نکن. اولا کسی که m600 میخره . دوربین واسش مهم نیست.
دوما : امکانت n73 تشریفاتیه به گاهی هم بیخود هست. مثلا رزولوشن بالای صفحه که من باز lcd m600 رو ترجیخ میدم.
سوما : symbian uiq.3 رو به نظر من با symbian n73 مقایسه نکن. چون خیلی قوی تره.
چارما : لمسی بودن صفحه خیلی مزیته. سرعت کار کردن رو چند برابر میکنه.
از همه مهمتر کیبرد m600 هست که من اونو با هیچ کیبردی عوض نمیکنم.
من حدس میزنم شما با دوستان احیانا یه کل صدایی گذاشتین. گوشی شما هم کم آورده. اونوقت دوستتون هم گفته که این که دوربین نداره.وووووو ...................
ببخشید این جوری گفتم. چون واسه خود من هم چند مورد پیش اومده.ولی باز دیدم نه m600 تکه.
همه ی امکاناتش معقول و خوبه.
اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم. باید هر 4 ماه یه گوشی عوض کرد.
یه چیز دیگه : امروزه انقدر گوشیها کامل شدن که نمیشه گفت کدوم بهتره. باید ببینی از گوشی چی میخوای.
ببخشید سرتونو درد آوردم.
pastgirls
31-01-2008, 23:39
خدایی منم کیبورد و ال سیدی ام 600 رو به همه گوشی ها ترجیح میدم
میخوام پی وان رو بفروشم ام 600 بخرم با ام 600 بیشتر حال میکنم
شما مي خواهيد p1 وان را بفروشيد m600 بخريد به خاطر lcd وkeypad
اين دوتا كه هم lcd وهم keypad دشون يكي هست.
nakhle007
01-02-2008, 03:07
دوستان قیمت این گوشی الان چقدره ؟ من یه 5500 نوکیا دارم ارزششو داره بفروشم و یه پولی هم بذارم روش و یه m600 منو بخرم؟
دوستان قیمت این گوشی الان چقدره ؟ من یه 5500 نوکیا دارم ارزششو داره بفروشم و یه پولی هم بذارم روش و یه m600 منو بخرم؟
الان كه خيلي كمه بعد هم تو سايت shop.ir زده 370 نه البته خيلي قيمت بالايي هست.
تو اصفهان فروشگاه اصفهان سل چند وقت پيش يه دست دومشا ميگفت 240 هنوز هم فكر كنم داشته باشه.
بعدم معلومه كه ارزش داره كه 5500 رابفروشي m600 بخري.كلا اين دوتا اصلا باهم قابل قياس نيستند.
moein_drj
01-02-2008, 12:38
شما مي خواهيد p1 وان را بفروشيد m600 بخريد به خاطر lcd وkeypad
اين دوتا كه هم lcd وهم keypad دشون يكي هست.
الان كه خيلي كمه بعد هم تو سايت shop.ir زده 370 نه البته خيلي قيمت بالايي هست.
تو اصفهان فروشگاه اصفهان سل چند وقت پيش يه دست دومشا ميگفت 240 هنوز هم فكر كنم داشته باشه.
بعدم معلومه كه ارزش داره كه 5500 رابفروشي m600 بخري.كلا اين دوتا اصلا باهم قابل قياس نيستند.
مثل همیشه تایید میشه...........:46:
pastgirls
01-02-2008, 22:00
اصلا یکی نیست من 3 تا مدل رو داشتم ام 600 و950 الانم که یه p1 دستمه
اول ام 600 بعد p1 بعد 950 از نظر ال سی دی
از نظر صدا هم اول p1 بعد 950 بعد ام 600
990 هم که 1 سال پیش داشتم زیاد تعریفی نداشت
در مورد صدا درست.
اما در مورد ال سي دي بايد بگم تا اونجا كه من ديدم ال سي دي w950 وm600 دقيقا از همه نظر مثل هم هست.ماله p1 هم بايد همينطور باشه اما چون تا حالا نداشتم و دستم نبوده نمي تونم نظر قطعي بدم.
جیگر شما چند نفرین با یه آیدی پست میزارین؟ ( ببخشید اینجوری حرف میزنما)
یه روز میای میگی میخوای P1 رو بفروشی M600 بخری و روز دیگه میای میگی M600 اشغاله و P1 از همش بهتره !!!
خوب آخر کدومش ؟
السیدی M600 پارسال پنجمین السیدی تو گوشی های هوشمند شد ولی از W950 اسمی برده نشد پس السیدی M600 از W950 سر ه !
و چیزی که M600 بیشتر از P1 داره اینه که دوربین نداره .
پارامتر صدا هم برای کسی که دارای آبرو و عقل هست مهم نیست . چرا ؟ چون صدای بلند رو برا چی میخوان ؟ برای اینکه تو کوچه واسه رفقای خز آهنک تشت و لگنی بزارن و جوادیت خودشونو به اثبات برسونن . که زشت ترین کار تو مکان های عمومی همینه و باعث آبرو ریزی شدید میشه . ( به نظر من این کاره امل هاست )
دلیل عقلیشم اینکه آدم از آهنگ چیزی غیر از لذت بردن نمیخواد و اونم با هدفون بیشتر لذت می بره . حالا اگه میخوای تو جمع حال کنی (نه تو مکانهای عمومی ) اون بحثش سواست . که سونی اریکسون اینجا به فکرتون بوده . میپری موبایل فروشی سر کوچتون یه دونه ازین اسپیکرها (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) میستونی .
هم کیفیت داره و هم خیلی بزرگ نیست . همهیچ گوشیی صداش به بلندی این نمیرسه .
وسلام
hbm_7052
16-02-2008, 10:17
من هر وقتي كه گوشي m600 خودم رو خاموش و دباره روشن ميكنم نميدونم چرا تمام برنامه هاي كه قبلا نصب و سپس uninstall شدن دوباره شروع به نصب ميكنن !!
چكار كنم كه اين برنامه ها دوباره نصب نشن؟
moein_drj
16-02-2008, 16:01
جیگر شما چند نفرین با یه آیدی پست میزارین؟ ( ببخشید اینجوری حرف میزنما)
یه روز میای میگی میخوای P1 رو بفروشی M600 بخری و روز دیگه میای میگی M600 اشغاله و P1 از همش بهتره !!!
خوب آخر کدومش ؟
السیدی M600 پارسال پنجمین السیدی تو گوشی های هوشمند شد ولی از W950 اسمی برده نشد پس السیدی M600 از W950 سر ه !
و چیزی که M600 بیشتر از P1 داره اینه که دوربین نداره .
پارامتر صدا هم برای کسی که دارای آبرو و عقل هست مهم نیست . چرا ؟ چون صدای بلند رو برا چی میخوان ؟ برای اینکه تو کوچه واسه رفقای خز آهنک تشت و لگنی بزارن و جوادیت خودشونو به اثبات برسونن . که زشت ترین کار تو مکان های عمومی همینه و باعث آبرو ریزی شدید میشه . ( به نظر من این کاره امل هاست )
دلیل عقلیشم اینکه آدم از آهنگ چیزی غیر از لذت بردن نمیخواد و اونم با هدفون بیشتر لذت می بره . حالا اگه میخوای تو جمع حال کنی (نه تو مکانهای عمومی ) اون بحثش سواست . که سونی اریکسون اینجا به فکرتون بوده . میپری موبایل فروشی سر کوچتون یه دونه ازین اسپیکرها (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) میستونی .
هم کیفیت داره و هم خیلی بزرگ نیست . همهیچ گوشیی صداش به بلندی این نمیرسه .
وسلام
خدا خیرت بده.. عقده شده بود.... داشت میترکید...
من هر وقتي كه گوشي m600 خودم رو خاموش و دباره روشن ميكنم نميدونم چرا تمام برنامه هاي كه قبلا نصب و سپس uninstall شدن دوباره شروع به نصب ميكنن !!
هان؟..
آخرین برنامه ای رو که نصب کردی پاک کن...
آگه نشد.. یه بار آپدیت کنی فکر کنم درست شه...
من گوشیم چند تا ایراد داره که باید فلش بشه. حالا وقتی میخوام اینکارو کنم، برنامه اپدیت میگه که گوشیت اخرین اپدیتو داره (اخه قبلا اپدیت کردم) و ادامه نمیده. باید چیکار کنم ؟ ایا فلش کردنش با اپدیت فرقی داره ؟
بهترین کار اینه که از فایل های مهم روی رم خارجیت که نیاز داری یه بک آپ بگیری و اونو بزاری تو گوشی و فرمت کنی . Contact هات یادت نره .
با سلام به دوستان
آیا گوشی ام 600 این قابلیت دریافت امواج تلوزیونی را که چند روز پیش فعال شده را دارد یا نه؟
نه عزيز اين قابليت را نداره.
آقا نگید نداره .
بله داره . شما هم همچین گفتی امواج دوستمون فکر کرد TV-Mobile رو میگی ....
در دو حالت ممکن داره این کانال هل رو در اختیار ملت بزارن . یا 3G یا GPRS (که m600 جفتشو ساپورت میکنه ). از طریق یه کدوم ازیناست .
که فکر کنم GPRS باشه . چون 3G نسل سوم هست و ما هنوز 2 گیر کردیم
H M R 0 0 7
16-03-2008, 17:37
آقا نگید نداره .
در دو حالت ممکن داره این کانال هل رو در اختیار ملت بزارن . یا 3G یا GPRS (که m600 جفتشو ساپورت میکنه ). از طریق یه کدوم ازیناست .
دوست عزيز اين قابليت ربطي به سيم كارت نداره.اين تاپيك رو بخونين:
----h در ایران راه اندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
i-like-ddd
30-03-2008, 01:58
سلام دوست عزیز همچین مشکلی رو من داشتم و هنوز هم دارم ولی نمیدونم چرا بعضی از فایلها ستابش میمونه تو گوشd . این مشکل واسه اینکه بعضی از برنامه هایی که نصب میشه ستابش تو گوشی توی یکی از فولدر های حافظه خود گوشی میمونه و شما باید زحمت بکشی بری پاکش کنی البته از طریق PC
:46:
i-like-ddd
30-03-2008, 02:01
منظورم توی حافظه رم بود (اشتباه شد)
hbm_7052
02-04-2008, 07:26
منظورم توی حافظه رم بود (اشتباه شد)
من از كجا بدونم كه چه فولدري رو بايد پاك كنم؟
با فرمت كردن خودم مموري ميشه از شرش خلاص شد يا نه ؟
اگه بله بايد با دستگاه رم ريدر فرمتش كنم يا با خود گوش هم ميشه رمش رو فرمت كرد ؟
H M R 0 0 7
02-04-2008, 08:42
من از كجا بدونم كه چه فولدري رو بايد پاك كنم؟
با فرمت كردن خودم مموري ميشه از شرش خلاص شد يا نه ؟
اگه بله بايد با دستگاه رم ريدر فرمتش كنم يا با خود گوش هم ميشه رمش رو فرمت كرد ؟
بهترين كار اينه كه گوشي رو وصل كنيد به كامپيوتر و يا با رم ريدر پوشه Private رو از توي مموري كارد حذف كنيد.در اينصورت كل برنامه هايي كه رو رم گوشي نصب كردين پاك ميشه.اگه برنامه زيادي رو گوشي نصب نكردين من همين راه رو پيشنهاد ميكنم.
آقا نگید نداره .
Man fekr nakardam tv-mobil ra mige.manzore dostemon ----H bood ke m600 nadare bad az tarighe gprs keyfiyat eftezahe 3g ham ma bayad khabesha bebinim.(bebakhsid farsi type nakardam chon ba goshi hastam.sharmandeh.)
amir_hma
04-04-2008, 01:34
دوستان 2 تا سوال دارم.
یکی اینکه ال سیدی گوشیم یه خش خیلی بزرگ پیدا کرده،میشه از این السی دی ها لایه برداری (مثل سی دی که خش گیری میکنن) کرد؟
دوم هم اینکه با این شرایط گوشیم میشه بهش گفت نیمه تمیز، چند بفروشمیش،مشتری داره فروشنده نیست مصرف کنندهست.
ممنون.
با سلام به همه دوستان
لطفا نحوه تنظیمات گوشی ام 600 را برای دسترسی به اینترنت از طریق gprs بیان کنید.
با سلام به همه دوستان
لطفا نحوه تنظیمات گوشی ام 600 را برای دسترسی به اینترنت از طریق gprs بیان کنید.
سلام
شما ابتدا به قسمت tools بعد به قسمت control panel بعد connections سپس internet accounts ميرى بعد کليد more را فشرده از منوى باز شده new account را انتخاب کرده سپس گزينه data و در صفحه باز شده در قسمت account name يه اسم مثلا gprs ميدى وبعد کليد save سپس yes و بعد save را ميزنى.
سلام
شما ابتدا به قسمت tools بعد به قسمت control panel بعد connections سپس internet accounts ميرى بعد کليد more را فشرده از منوى باز شده new account را انتخاب کرده سپس گزينه data و در صفحه باز شده در قسمت account name يه اسم مثلا gprs ميدى وبعد کليد save سپس yes و بعد save را ميزنى.
از راهنماییت ممنونم
از راهنماییت ممنونم
خواهش.
وضيفه بود.
hbm_7052
14-04-2008, 07:04
بهترين كار اينه كه گوشي رو وصل كنيد به كامپيوتر و يا با رم ريدر پوشه Private رو از توي مموري كارد حذف كنيد.در اينصورت كل برنامه هايي كه رو رم گوشي نصب كردين پاك ميشه.اگه برنامه زيادي رو گوشي نصب نكردين من همين راه رو پيشنهاد ميكنم.
ممنون درست شد
يه سوال ديگه گوشي m600 من فايلهاي pdf حتي 20 كيلوي رو خيلي دير باز ميكنه كسي برنامه ديگه اي براي باز كردن اين فايلها نداره كه كيفيت نمايش pdf فارسي هم بهتر باشه
(رم گوشي من هموني كه رو گوشي بود و عوضش نكردم ممكنه به خاطر كمبود رم باشه ؟)
H M R 0 0 7
14-04-2008, 08:03
ممنون درست شد
يه سوال ديگه گوشي m600 من فايلهاي pdf حتي 20 كيلوي رو خيلي دير باز ميكنه كسي برنامه ديگه اي براي باز كردن اين فايلها نداره كه كيفيت نمايش pdf فارسي هم بهتر باشه
(رم گوشي من هموني كه رو گوشي بود و عوضش نكردم ممكنه به خاطر كمبود رم باشه ؟)
براي تست رم، شما اون فايلها رو بريزين توي حافطه داخلي موبال و تست كنيد.اگه باز هم دير باز شد، مشكل از PDF reader شماست. البته من يادم نيست كه M600 خودش PDF داشت يا نه.
قبلا از همه اينها بايد از سالم بودن فايل PDF هم مطمئن باشين.
آخرین فریمور گوشی m600 چیه ؟ ماله من الان phone: r9f011 cda: r6a13 هست.
vahid_jam2
14-04-2008, 16:18
سلام بچه ها!
كسي ياد نداره M600 رو فلش كنه؟
لينكي واسه آموزشش نيست؟
آخرین فریمور گوشی m600 چیه ؟ ماله من الان phone: r9f011 cda: r6a13 هست.
ماله من هم همينه.مثل اينکه سونى اريکسون ديگه خيال نداره براى اين گوشى فريمور جديد بده.
با مستر ریست چیا تو گوشیم پاک میشن ؟
با مستر ریست چیا تو گوشیم پاک میشن ؟
كلا هر چيزى که تو حافظه خود گوشى باشه.مثل دفتر تلفن اس ام اس و ...
این مستر ریست چقدر طول میکشه تا تموم بشه؟ الان یه 20 دقیقه ای هست من مستر ریستو انتخاب کردم. همینطور رو منو مونده. (هنگ نکرده ها)
این مستر ریست چقدر طول میکشه تا تموم بشه؟ الان یه 20 دقیقه ای هست من مستر ریستو انتخاب کردم. همینطور رو منو مونده. (هنگ نکرده ها)
من تا حالا انجام ندادم.
اما فکر نکنم اينقدر طول بکشه.خيلى طول بکشه فکر کنم ۵ دقيقه باشه.
با سلام به همه دوستان
بالاخره از m600 هم زده شدیم و می خوایم یه ppc با حال بگیریم. تو علاءالدین گوشیم 200 تومن می خرند. بخ نظر شما بدم؟ چه جایی با قیمت عادلانه تری می خره؟
با سلام به همه دوستان
بالاخره از m600 هم زده شدیم و می خوایم یه ppc با حال بگیریم. تو علاءالدین گوشیم 200 تومن می خرند. بخ نظر شما بدم؟ چه جایی با قیمت عادلانه تری می خره؟
حيف گوشى هست بفروشى.
من اگه گوشى را بخواهم عوض کنم اينا نميفروشم.۲۰۰ قيمت خوبي هست چون نوش حدود ۲۸۰ الى ۳۰۰ هست.
اما بازم قبل فروش به همه چيز خوب فکر کن.
H M R 0 0 7
26-04-2008, 10:34
يه سوال از بچه هايي كه M600 بازن.
من تاحالا با m600 كار نكردم ولي ميخوام بدونم شما M600 رو ترجيح ميديد يا W950
يه سوال از بچه هايي كه M600 بازن.
من تاحالا با m600 كار نكردم ولي ميخوام بدونم شما M600 رو ترجيح ميديد يا W950
در کل من m600 را ترجيح ميدم به چند دليل:
۱ـm600 داراى يک صفحه کليد استاندارد هست که واقعا تايپ کردن با هاش لذت بخشه.
۲ـترکيب رنگ m600 را من خيلى بيشتر از w950 مى پسندم.
۳ـm600 نصبت به w950 خيلى تک تره.
تنها مزيت w950 نصبت به m600 داشتن ۴ گيگ حافظه هست که اون هم با ممورى حل ميشه.
البته الان m600 خيلى خيلى کم شده که اين باعث شده از w950 گرون تر باشه.
سلام دوست من.جسارتا در حضور دوستان m600 باز منم یه نظری میدم!
من 6-7 ماهی هست که w950 دارم.به دلیل علاقه ی زیاد به این تیپ گوشی ها برای یکی از دوستام m600 گرفتم
و با هم 2 هفته ای عوض کردیم.من نظر خودم رو میگم:
چون من حین کار و ورزش خیلی اهنگ گوش میکنم w950 رو ترجیح میدم.
از نظر حجم داخلی هم باز w950 چون سرعت مموری خوبی داره و نگران نیستی که چه مارک رمی بخری یا لازم
نیست هزینه ی اضافی برای رم داشته باشی.
از نظر تایپ من با هر دو راحت بودم چون اکثرا سر فرصت اس ام اس میفرستم و اونم بالای 3 صفحه!برا همین با
قلم کار میکنم ولی مواقعی که میخوام سریع بفرستم با کیبورد هر دوشون راحتم ولی m600 راحتی بیشتری
داره.
از نظر رنگ بندی هم سلیقه ای هست m600 رنگ سنگین تری داره اما w950 رنگ بندی جذابتری داره.
در کل w950 برای من کارایی بیشتری داره.m600 هم یه گوشی بیزینس با کلاس محسوب میشه!
اما الان وقت خرید هیچ کدوم نیست.من w950 رو اوایل ابان ماه 220 گرفتم.اما بازم خرید w950 ارزش خیلی بیشتری
داره.
موفق باشید.
در کل من m600 را ترجيح ميدم به چند دليل:
۱ـm600 داراى يک صفحه کليد استاندارد هست که واقعا تايپ کردن با هاش لذت بخشه.
۲ـترکيب رنگ m600 را من خيلى بيشتر از w950 مى پسندم.
۳ـm600 نصبت به w950 خيلى تک تره.
تنها مزيت w950 نصبت به m600 داشتن ۴ گيگ حافظه هست که اون هم با ممورى حل ميشه.
البته الان m600 خيلى خيلى کم شده که اين باعث شده از w950 گرون تر باشه.
تایید میشه .
i-like-ddd
04-05-2008, 23:56
سلام بر رفقای M600i دار میبینم که با گوشی هاتون کلی حال میکنین . ولی منه بیچاره گوشیمو دزدیدن دیگه M600 ندارم.:18::18::19::19:
سلام بر رفقای M600i دار میبینم که با گوشی هاتون کلی حال میکنین . ولی منه بیچاره گوشیمو دزدیدن دیگه M600 ندارم.:18::18::19::19:
واقعا متاسفم.:41:
امیدوارم زود تر پیدا بشه.
ramkalkhan
12-05-2008, 20:27
سلام
اقا من نمیتونم ایکون پلنت رو از دسکتاپ پاک کنم چیکار کنم دیدم شما تو عکس این ایکون رو نداشتین
mehdiporbaba
14-06-2008, 09:09
سلام به دوستان
دو تا سوال داشتم یکی اینکه من می خوام قاب گوشی رو عوض کنم من الان مشکی دارم و می خوام اون قاب سفید رو هم داشته باشم(واسه تنوع) آیا امکان عوض کردن قاب وجود داره و اگه هست قیمتش تو چه رنجی هست سوال دوم اینکه نرم افزاری هست به نام slick که یه مسنجر واسه یاهوو اما رو گوشی من هنگ می کنه یعنی تا میره تو یاهو یکی پی ام میده هنگ می کنه آیا کسی ورژن خاصی از این نرم اقزار رو می شناسه که به m600 بخوره
سلام به دوستان
دو تا سوال داشتم یکی اینکه من می خوام قاب گوشی رو عوض کنم من الان مشکی دارم و می خوام اون قاب سفید رو هم داشته باشم(واسه تنوع) آیا امکان عوض کردن قاب وجود داره و اگه هست قیمتش تو چه رنجی هست سوال دوم اینکه نرم افزاری هست به نام slick که یه مسنجر واسه یاهوو اما رو گوشی من هنگ می کنه یعنی تا میره تو یاهو یکی پی ام میده هنگ می کنه آیا کسی ورژن خاصی از این نرم اقزار رو می شناسه که به m600 بخوره
سلام دوست عزیز.
در مورد قاب بگم که وقت خودت را تلف نکن و دنبال قاب نگرد.چون گیر نمییاد.من خودم هم می خواستم پیدا نکردم.حتی دبی هم نبود.اگه پیدا کردی مارا هم خبر کن.
در مورد اون برنامه هم توی بخش برنامه های uiq قبلا بود.الان نمیدونم ورژن جدیدتر اومده یا نه.اما همون قبلی ها هم راحت کار میکنه.اگه پیدا نکری توی همون تاپیک درخواست کن زود تر به نتیجه میرسی.
موفق باشید.
i-like-ddd
15-06-2008, 16:45
سلام به دوستان
دو تا سوال داشتم یکی اینکه من می خوام قاب گوشی رو عوض کنم من الان مشکی دارم و می خوام اون قاب سفید رو هم داشته باشم(واسه تنوع) آیا امکان عوض کردن قاب وجود داره و اگه هست قیمتش تو چه رنجی هست
سلام دوست عزیز .قاب مشکی میخوای یا سفید؟
فکر کنم دوستمون توی متن کامل گفت چی می خواهد.:31:
سلام به دوستان
حالا شما قاب سراغ داری؟؟؟؟؟؟
mehdiporbaba
15-06-2008, 23:46
گفتم که سفید می خوام مال خودم سیاهه:5:
سلام
جان مادرتون 1کی کمکم کنه
من m600 دارم 4000 تا اس ام اس توشه میخوام گوشیمو فلش کنم 1کی اقایی کنه بگه من چه جوری میتونم اس ام اس امو بریزم تو کامپیوترم خیلی ممنون:2:
shahshahani
23-06-2008, 12:50
سلام
جان مادرتون 1کی کمکم کنه
من m600 دارم 4000 تا اس ام اس توشه میخوام گوشیمو فلش کنم 1کی اقایی کنه بگه من چه جوری میتونم اس ام اس امو بریزم تو کامپیوترم خیلی ممنون:2:
با هزار جور برنامه مثل my phone explorer و .... ویا حتی با پی سی سوئیت گوشیتون میتونید این کار رو بکنید
موفق باشید.
با هزار جور برنامه مثل my phone explorer و .... ویا حتی با پی سی سوئیت گوشیتون میتونید این کار رو بکنید
موفق باشید.
lمیشه اگه زحمتی برات نیست بگی بم چه جوری میتونم با pc suit این کارو بکنم mersi:11::40:
اگه میشه لینک برنامه my phone explorer رو برام بزار
يه برنامه اي تو تاپيك برنامه هاي uiq3 معرفي شده كه sms ها رو با پسوند txt در كامپيوتر ميتوني ذخيره كني
Hadi King
23-06-2008, 17:53
lمیشه اگه زحمتی برات نیست بگی بم چه جوری میتونم با pc suit این کارو بکنم mersi:11::40:
اگه میشه لینک برنامه my phone explorer رو برام بزار
تو اين تايپك مطرح كردي جوابت رو دادم:
يه برنامه اي تو تاپيك برنامه هاي uiq3 معرفي شده كه sms ها رو با پسوند txt در كامپيوتر ميتوني ذخيره كني
درسته تو اين تايپك پست 974 :18:
موفق باشيد!:40:
سلام دوستان کسی می دونه چطوری باید گوشی M600 رو فلش کرد؟ طریقه فلش کردنش چه جوریه؟ کابل مخصوص می خواد؟ اگه می خواد از کجا باید بخری؟ قیمتش چقدره و ... ممنون می شم یکی جواب بده
shahshahani
09-07-2008, 09:05
چرا فلش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت کن خوب...
فلش گوشی رو میترکونه.
Hadi King
09-07-2008, 09:29
چرا فلش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت کن خوب...
فلش گوشی رو میترکونه.
فلش ميتركونه نـــــه:41:اگه شما فريمور جديد رو روي گوشيتون فلش كنيد هيچ فرقي با آپديت نداره :11:
موفق باشيد!:40:
shahshahani
09-07-2008, 11:18
ممنون.همش برمیگرده به سوء سابقه من از فلش کردن.
شما زیاد سخت نگیر.
ممنون و موفق باشی.
شما وقتی گوشی را آپدیت کنی در حقیقت یک بار از طریق سایت سونی اونرا فلش کردی.
فلش کردن مشکلی ایجاد نمیکنه.اما خودت نمیتونی انجام بدی باید بدی بیرون.پس راحت ترین راه همون آپدیت هست.
موفق باشید.
pipo_inzaghi
12-07-2008, 17:45
سلام..من m600 داشتم و اشتباه کردم وفروختمش..میخواستم دوباره بخرمش..قیمت جدیدش چنده؟
به یاد گذشته ها پست دادم.که تاپیک هم بیاد بالا که کسی m600 را یادش نره.
دوست دارم بدونم کدوم از بچه های این تاپیک هنوز m600 هاشون را دارن؟؟؟؟
mohammad19094423
21-08-2008, 21:52
من که دارم، واسه همیشه... بهترینه
منم دارم، دلم نمیاد بفروشمش، بهش آدت کردم
حالا که اینقدر گوشیهاتونو دوست دارین یه چی بگم بشتر دوست داشته باشین ................
چند روز پیش اتفاقی تو یه مغازه ( تو پونک - مجتمع تجاری بوستان ) یک M600i خیلی ناز که ساخت فرانسه بود دیدم و فکر میکنید چند !!!
295 تومن :19: . خیلیییییییییییییی باحاله . من 2 سال پیش گرفتم 360 تومن همین گوشی رو و حالا که قیمت گوشی های هم زمان خودش یک چهارم شده این گوشی تنها 1.7% از قیمتش کم شده و و این بی نظیره .
همیشه M600i رو نگه دارید
واسه من که هنوز ( گوش شیطون کر ، بزنم به تخته ) قلبش مثل ساعت اتمی میزنه .:27:
من فقط تنها مشکلی که باهاش پیدا کردم این کلید joindial بقل گوشی شل شده وقتی یکی میزنم پایین چندتا میره پایین.باز قلمش را شکوندم گیرم نمیاد.دارم در به در دنبالش میگردم.
سلام نميدونم اينجا بحث شده يا نه برنامه كنترل و برنامه اي كه اس ام اس فارس رو بخونه براي m600 هست ؟
از كمك و راهنماييتون ممنون ميشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.