دوستان اگه سوال و بحثي در مورد M600 دارن ميتونن تو اين تاپيك بهش بپردازن و بنده هم اگه بتونم راهنمايي ميكنم![]()
البته بقيه دوستان هم كه اين گوشي رو دارن بيان و جواب دوستان رو بدن كه تاپيك يكطرفه نشه![]()
ممنون
دوستان اگه سوال و بحثي در مورد M600 دارن ميتونن تو اين تاپيك بهش بپردازن و بنده هم اگه بتونم راهنمايي ميكنم![]()
البته بقيه دوستان هم كه اين گوشي رو دارن بيان و جواب دوستان رو بدن كه تاپيك يكطرفه نشه![]()
ممنون
سلام اقا مهدي چطور ميشد تو همون تايپيك جواب ميدادي؟![]()
خوب حتما يه حكمتي توش هست.هرچي باشه شما سه 3-4 تا ستاره بيشتر ما داري.![]()
ميخواستم بدونم تو جعبش چه چيز هايي هست؟
هدست بلوتوث داره؟
يه تشريح كاملم ازش ميخواستم.
ممنون.
من گيره صدا اسپيكرم!! تو چه مايه ايه؟؟ پخش Mp3 از هدست چطور؟؟
دوست من وقتي تاپيك جداگانه براش زدم خوب منطقي هست كه تو تاپيكش جواب بدم چون اين گوشي يه جورايي خاص هست و شايد سوال در موردش زياد باشه اين تاپيك رو ايجاد كردم در ضمن ربطي هم به تعداد ستاره نداره (حداقل براي من يكي اصلا مهم نيست) .نوشته شده توسط choory
و اما جواب سوال شما
توي جعبش 1- هندزفري 2- شارژر 3- كابل يو اس بي 4- سي دي مخصوص ام 600 5- كاتالوگ و منوآل گوشي
خير هدست بلوتوث نداره
مهمترين نكته اي كه واقعا تو گوشي بارز هست كيفيت ال سي دي اونه كه هر كسي كه براي اولين بار ميبينه از كيفيت بسيار بالاي گوشي ميگه و همينطور فينگرتاچ بودنش كه خودم خيلي باهاش حال ميكنم![]()
لطفا بگيد كيفيت پخش موزيك چه جوريه؟ به سري دبليو ميرسه؟ عمر باطري رو هم بگو.... و اگه تونستي يه چندتا Live Picture خوب ازش بگیر بزار تا حال کنیم... مرسی
صداي اسپيكرش اصلا بلند نيست يعني يه مقدار از كا750 كمتره اما تا دلت بخواد كيفيت هندزفريش زيادهنوشته شده توسط Lord-KarGa
تمام اكولايزرهاش كه خيلي كامله كار ميكنه و عاليه
در مورد كيفيت صداش كه توضيح دادم به سري دبليو كه نميرسهنوشته شده توسط Silwestern
عمر باطري عالي يعني مصرفش به نظر من خيلي متعادل به نسبت مصرف تو سري دبليو
منظورت از Live Picture چيه ؟ اگه منظورت عكسه كه اين گوشي دوربين نداره !!
با سلام
آیا با این گوشی یا با w950 که صفحه lcd بزرگی هم دارند میشود فایل های تصویری مثلا یک فیلم را تماشا کرد ؟؟
سلام آقا مهدي
ايا تشخيص دست خط داره يهني ميتوني باش اس ام اس بنويسي وارسال كني
تشخيص دست خط فارسي هم داره يا نه
خواستم چند مورد رو بدونم
1- گوشي ساخت كجاست
2- امكان ساپورت زبان فارسي در حال حاضر براي نوشتن و براي اينتر فيسش هست
3- نرم افزار هاي قابل دانلود - بازي نه - براش پيدا ميشه البته ميدوني منظورم رايگانه
4-قابش قابل تعويضه يا بايد خودمون انتخاب كنيم سفيد يا سياه رو
5- به نظرت قيمتي كه خريدي با توجه به قيمت 365 دلاري تو فروشگاه هاي اينترنتي يه خورده بالا نيست و اصلا پائين مياد يا خير
بقيه اش بمونه وقتي يادم اومد .
در ضمن من براتون يه ميل زده بودم به آدرس ياهو اي كه تو پروفايلتون بود .
يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)