مشاهده نسخه کامل
: کلوپ M600
pipo_inzaghi
08-04-2007, 21:43
سلام..منم همه علا الدينو جستجو كردم نبود..نميدونم از كجا بخرم..خودسيتادل ميفروشه؟ادرسشو ميدونين؟جون من كمك كنين
سلام..منم همه علا الدينو جستجو كردم نبود..نميدونم از كجا بخرم..خودسيتادل ميفروشه؟ادرسشو ميدونين؟جون من كمك كنين
آقا Shopiran داره . من از همینجا خریدم ...
e-shopiran.com
alil1369
09-04-2007, 15:36
گه اموزش بزاري كه خوبه.يه چيزي به اطلاعاتمون اضافه ميشه.
بیا اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Silwestern
09-04-2007, 18:19
آقا بالاخره یه M60 کارکرده واسه ما پیدا نشد؟ از دوستان اگه کسی سراغ داره اعلام کنه ...plzzzzz
milad1212
09-04-2007, 22:27
سلام
من هم براي خريد به علاءالدين رفتم ولي اين گوشي رو پيدا نكردم.
1- اولا از كجا مي تونم اين گوشي رو بخرم و قيمت فعليش با گارانتي اصلي چقدره؟
2- چطو مي شه فهميد كه گوشي چنج شده است؟
3- آيا اگه گوشي چنج شده باشه بعدا مي شه گوشي رو آپديت كرد يا نه؟و كلا چه مشكلاتي براي گوشي هاي چنج شده ميتونه بوجود بياد؟
لطفاَ يه نفر راهنمايي كنه.
اولا همه گوشي ها با گارانتي اصلي مثل سيتادل ريجيستر اصلي هستند و چنج نشده هستند.
بعد تو گوشي كد *#60# (از راست به چپ)را بزن.imei گوشي را بهت ميده بعد اونا با پشت باطري و روي كارتون مقايسه كن اگه يكي بود و گويشي هم شبكه را پيدا كرد گوشي ريجيستر قانوني هست.
اگه گوشي چنج شده باشه ممكنه تو اپديت كردن گوشي گوشي ديگه شبكه را نشناسه و بايد دو باره اونا دستي ريجيستر كني.
اخيرن هم مخابرات گفته گوشي هاي كه از يه Imei مشترك استفاده ميكنندا از شبكه خارج ميكنه.
سلام
من هم براي خريد به علاءالدين رفتم ولي اين گوشي رو پيدا نكردم.
1- اولا از كجا مي تونم اين گوشي رو بخرم و قيمت فعليش با گارانتي اصلي چقدره؟
2- چطو مي شه فهميد كه گوشي چنج شده است؟
3- آيا اگه گوشي چنج شده باشه بعدا مي شه گوشي رو آپديت كرد يا نه؟و كلا چه مشكلاتي براي گوشي هاي چنج شده ميتونه بوجود بياد؟
لطفاَ يه نفر راهنمايي كنه.
1 - پست قبلیمو بخون نوشتم از کجا بخری.(فقط سری بجنبید که تموم میشه)
قيمت 3,650,000 ریال (سیتادل)
2 - اگه نو بخری , سیتادل هم باشه میتونی مطمئن باشی که چنج نشده . دسته دو رو هم باید بدی به استادش تا بفهمه .
3 - بعدا هم میتونی آپدیتش کنی ولی دیگه گوشیت کار نمیکه :38: . دوباره باید بدی برات چنج کنن تا روشن بشه .
Silwestern
10-04-2007, 15:21
یه سوال:
من تو سایت سونی قسمت M600 دیدم که علامت انحصاری Megabass ثبت شده ... منظورش رو درست متوجه نشدم... یعنی M600 مگابیس داره؟
milad1212
10-04-2007, 15:25
1 - پست قبلیمو بخون نوشتم از کجا بخری.(فقط سری بجنبید که تموم میشه)
قيمت 3,650,000 ریال (سیتادل)
2 - اگه نو بخری , سیتادل هم باشه میتونی مطمئن باشی که چنج نشده . دسته دو رو هم باید بدی به استادش تا بفهمه .
3 - بعدا هم میتونی آپدیتش کنی ولی دیگه گوشیت کار نمیکه :38: . دوباره باید بدی برات چنج کنن تا روشن بشه .
با سلام و تشکر. من با e-shopiran تماس گرفتم و گفتند که موجود ندارند و قیمت روهم نگفتند. اگه جایه دیگه ای سراغ دارید بگید.
milad1212
10-04-2007, 15:28
اولا همه گوشي ها با گارانتي اصلي مثل سيتادل ريجيستر اصلي هستند و چنج نشده هستند.
بعد تو گوشي كد *#60# (از راست به چپ)را بزن.imei گوشي را بهت ميده بعد اونا با پشت باطري و روي كارتون مقايسه كن اگه يكي بود و گويشي هم شبكه را پيدا كرد گوشي ريجيستر قانوني هست.
اگه گوشي چنج شده باشه ممكنه تو اپديت كردن گوشي گوشي ديگه شبكه را نشناسه و بايد دو باره اونا دستي ريجيستر كني.
اخيرن هم مخابرات گفته گوشي هاي كه از يه Imei مشترك استفاده ميكنندا از شبكه خارج ميكنه.
با سلام.
از راهنمایی شما متشکرم. فقط مشکل اینه که فعلا این گوشی تو بازار نیست:41:
Silwestern
10-04-2007, 16:24
با سلام.
از راهنمایی شما متشکرم. فقط مشکل اینه که فعلا این گوشی تو بازار نیست:41:
منم میخواستم همینو بگم ...!!!
milad1212
10-04-2007, 16:26
منم میخواستم همینو بگم ...!!!
البته فروشنده ها برای اینکه مشتری شون رو از دست ندن همگی میگن که فردا براشون میرسه. اما ...
Silwestern
10-04-2007, 16:46
البته فروشنده ها برای اینکه مشتری شون رو از دست ندن همگی میگن که فردا براشون میرسه. اما ...
بعضی هاشون هم که ندارن میگن وایستا تا از انبار درخواست بدم بیارن... بعد با ترفند همکارش باهات گرم میگیره که از مغازه بیرون نری.. اما خبر ندارن که رفیقت دنبال یارو رفته و دیده که از همکار بقلیش میریه میگیره و 2 تومن میزاره روش !!!
کافیه یه رفیق تو بازار پیدا کنی تا هم گوشی کارکرده تو خوب قالب کنه هم گوشی آک واست پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به من بگه اینا چیه؟:worried:
پایینی که فکر کنم بند گردنیه ! ولی چرا پایین؟:blink:
ولی اون یکی رو نمیدونم چیه !:blush: :14:
Silwestern
10-04-2007, 19:38
یکی به من بگه اینا چیه؟:worried:
پایینی که فکر کنم بند گردنیه ! ولی چرا پایین؟:blink:
ولی اون یکی رو نمیدونم چیه !:blush: :14:
اون بالایی پورت آنتن اکسترنال باید باشه و پایینی هم بند گردنی...
پایینی مثل w300 می مونه ... بند پایین باشه بهتره ... اینطوری راحت تر صحبت میکنی و بند مزاحمت نمیشه
آنتن اکسترنال رو هم اکثر گوشی های سونی دارن (میتونی با یه سوزن برش داری نگاش کنی )
milad1212
10-04-2007, 23:07
من امروز علاءالدين بودم و گوشي آك سريال اصلي و بدون گارانتي مي دادن 355000 تومن .
اين امكان داره كه گوشي سريال اصلي باشه ولي بدون گارانتي . و آيا اين گوشي ها تو مخابرات رجيستر شدن يا نه؟ و بعداَ مشكلي پيش نمي ياد؟
یه سوال:
من تو سایت سونی قسمت M600 دیدم که علامت انحصاری Megabass ثبت شده ... منظورش رو درست متوجه نشدم... یعنی M600 مگابیس داره؟
بله m600 داراي ----- mega bass هست.:5:
cdplayer
11-04-2007, 00:52
m600 صداش توی هندز فری اندازه دبیلو 810 هستش یا کمتره
Silwestern جان , آنتن اکسترنال کجا بکار میاد و چه جوری میتونم ازش استفاده کنم؟
alil1369
11-04-2007, 20:03
من دیروز گوشی رو با یه فایرم ور که ساخت همین 2 3 روز پیشه اپدیت کردم 11 اپریل حالا اگه گفتی چه تغییراتی کرده
اول از همه وقتی گوشی رو روشن میکنی پایین لوگوی سونی یه لودر ظاهر میشه و فقط 20 ثانیه طول میکشه تا کاملا روشن اما قبلا 1 دقیقه طول میکشید .
سرعت نگو ............. اقا این یه مورد بیخیال اصلا نمیگم چون تا خودت نبینی باورت نمیشه .
یه سری چیز میز جدیدم به کنترل پنل اظافه شده و ......
من 7 روز پیش به ورژن R9ec001 اپدیتش کردم
اما امروز به ورژن R9f011 تبدیلش کردم
alil1369
11-04-2007, 20:13
یه عکس براتون میزارم از لودرش
alil1369
11-04-2007, 20:16
راستی بیشتر مشکلاتش حل شده مثل ساعت اس ام اس
alil1369
11-04-2007, 20:20
نحوه اپدیت این روش برای اخرین ورژن اپدیت سرویس هست . 3 ساعت هم طول میکشه به سرعت اینترنت بستگی داره
nakhordemast
11-04-2007, 21:05
m600 صداش توی هندز فری اندازه دبیلو 810 هستش یا کمتره
سوال منم هست . صدای م600 در مقایسه با سری های و خیلی پایین تره یا هم سطحه ؟
قیمت 600 نو و دست دوم اگر داردید بگید. ممنون
Silwestern
12-04-2007, 09:34
Silwestern جان , آنتن اکسترنال کجا بکار میاد و چه جوری میتونم ازش استفاده کنم؟
عزيزم معمولا 2 جا بكار مياد
اول در ماشين ( رو شيشه عقب اصولا نصب ميشه ) واسه اونايي كه عشق سفر دارن و ميخوان درهرجايي آنتن داشته باشن
جنس آنتن اكستر نال از نوعي ماده خاص به نام فرريت هستش كه براي ساخت ماهواره ها استفاده ميشه و باعث ميشه جذب فركانسهاي موبايل براي گوشي راحت تر بشه
يه آنتن فرريت معمولي 70 برابر ( نه 7 برابر !!! ) قدرت آنتن دهي گوشي رو افزايش ميده .
و دوم در مناطق مسكوني كه آنتن دهي اونجا كمه يا اصلا خيلي ناچيزه كه باهاش حال كنن
از نوع دوم رو كه به شكل T است رو با يه چسبونك به شيشه آشپزخونه يا هرجايي ديگه ميچسبونن و يه سيم هم داره كه به پشت گوشي متصل ميشه
البته من هنوز تو ايران اين آنتن رو نديدم ...:41:
ولي يكي از بچه ها از دبي خريده بود 40 تومن ... واسه ما كه توشهريم و سالي دو بار بيشتر مسافرت نميريم نيازي نيست
alil1369 دمت گرم که اطلاع دادی.:46:
منم آپدیت کردم .
سرعت کمی بیشتر شده مخصوصا موقع رفتن از یه منو به یه منوی دیگه . یه Loading بهش اضافه شده که خیلی عالیه .
ولی یه چیز بد:37: ......
دیگه وقتی با اسکرول از روی یه گزینه میری رو یکی دیگه بک گراندش حرکت نمیکنه بلکه میپره:41: .( امیدوارم متوجه شده باشین یعنی چی)
قبلیه خوشگل تر بود . :45:
alil1369
12-04-2007, 16:49
alil1369 دمت گرم که اطلاع دادی.:46:
منم آپدیت کردم .
سرعت کمی بیشتر شده مخصوصا موقع رفتن از یه منو به یه منوی دیگه . یه Loading بهش اضافه شده که خیلی عالیه .
ولی یه چیز بد:37: ......
دیگه وقتی با اسکرول از روی یه گزینه میری رو یکی دیگه بک گراندش حرکت نمیکنه بلکه میپره:41: .( امیدوارم متوجه شده باشین یعنی چی)
قبلیه خوشگل تر بود . :45:
من مشکل شما رو تو ورژن قبل داشتم و الان ندارم
سلام
من تازه تو این فوروم عضو شدم.
میخواستم ببینم این گوشی ها ساخت کجا هستند
چین-مالزی-ژاپن-فرانسه
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20:
سلام
من تازه تو این فوروم عضو شدم.
میخواستم ببینم این گوشی ها ساخت کجا هستند
چین-مالزی-ژاپن-فرانسه
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20:
گوشی ها که خیلی زیادن .ولی m600i فقط فرانسه تولید میکنه.:3:
mostafa_khan
13-04-2007, 22:56
کسی اگه تو کار سیم کارت هست و تخصص داره من رو تو این بحث یاری کنه:
شاد باشید
آقا من میخوام با گوشیم وصل بشم اینترنت یکی منو راهنمایی کنه !
با Gprs هم نمیخوام . (چون سیم کارتم ایرانسل نیست)
اینترنتمم Adsl هستش ,یه جوری بگین که بشه !!!!!!!!!!!
لطفا !
سلام
دوستان من به دلیل نیاز مالی فروشنده m600 هستم
گارانتی سیتادل و بسیار تمیز , 1 ماه کمتر کارکرده
واقعا" گوشی مناسبیه
درصورت نیاز میل بزنید . behjon2004@yahoo.com
یا حق
ra_ahmadi2000
14-04-2007, 14:30
یک عدد m600 با سریال اصلی و گارنتی سیتادل 2 ماه کاره کرده و واقعا تمییز به فروش میرسید
قیمت 350000
علاقه مندان
pm بدن
badboy_feat_pastgi
14-04-2007, 16:32
سلام من با یه 3250 آک همراه رم 1 تعویض میکنم اگر خواستی پی ام بده
مگه قیمت نو چنده که میخواهی 350 تومن بفروشی؟
گوشی که توش سیم کارت بره دست 2 حساب میشه و 30 در صد
قیمت نو حساب میکنند.ببر پاساژ علاالدین ببین چند میخرن
با این قیمت نمیتونی بفروشی!:5:
آقا من میخوام با گوشیم وصل بشم اینترنت یکی منو راهنمایی کنه !
با Gprs هم نمیخوام . (چون سیم کارتم ایرانسل نیست)
اینترنتمم Adsl هستش ,یه جوری بگین که بشه !!!!!!!!!!!
لطفا !
يه سري به اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA) بزن.
اميدوارم به دردت بخوره.:46:
مگه قیمت نو چنده که میخواهی 350 تومن بفروشی؟
گوشی که توش سیم کارت بره دست 2 حساب میشه و 30 در صد
قیمت نو حساب میکنند.ببر پاساژ علاالدین ببین چند میخرن
با این قیمت نمیتونی بفروشی!:5:
بله حرف شما دست ولی تا وقتی که نوش باشه ! ولی وقتی تو بازار نوش نیست ممکنه قیمت از نو هم بالاتر باشه!!!
من خودم تو پاساژ علاالدین دیدم.
تازه اگر هم نبود میره W950 میگیره!
همین امروز W950 رو قیمت کردم 480000 تومن!
:5:
ريجيستر شده و با گارانتي؟:18:
یه عکس براتون میزارم از لودرش
قرار بود از لودرش یه عکس بزاری پس کو؟
يك سئوال در مورد M600
ايا ميتوان در حال مكالمه صدا را ضبط كرد ؟
در W810 اين كار را ميتوان كرد.
ahriman323
15-04-2007, 17:09
سلام
واقعا" گوشی مناسبیه
یا حق
قیمتت خیلی بالاست ولی اگه بخوای با یه w810 یک ماه کار کرده بسیار تمیز معامله میکنم باهات
ahriman323
15-04-2007, 17:11
سلام
واقعا" گوشی مناسبیه
یا حق
قیمتت خیلی بالاست ولی اگه بخوای با یه w810 یک ماه کار کرده بسیار تمیز معامله میکنم باهات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من کی قیمت اعلام کردم ؟! ؟!؟!
گفتم من m600 دارم که یک ماه پیش باگارانتی سیتادل و یکسال گارانتی خریدم 365
و فقط به دلیل نیاز مالی فروشنده هستم .
گوشی نه اشکالی داره , نه هنگ می کنه و هیچ موردی نداره و بسیار گوشی مناسبیه ( از دوستانی که دارند بپرسید )
در حد آک هست ( چون من در کنار خط 912 ام , در خط ایرانسل استفاده اش کردم )
فروشنده ام با قیمت توافقی . مطمئنم ببینید می فهمید که در حد آکه .
ایمیل : behjon2004@yahoo.com
خیلی ظلمه !! :18: W810 رو میخوای با M600 عوض کنی؟:4:
بابا این دوستمون گفت حالا کی عوض می کنه ؟!
فقط کسایی که دارن میدونی چه ظلمیه . w810 رو الان سیتادل میده 245
m600 الان اگه باشه حداقل 365 .
245+120=365
جدی نگیر
milad1212
15-04-2007, 22:55
با سلام
لطفاَ يك سايت خوب براي دريافت رايگان برنامههاي Uiq3 براي M600 معرفي كنيد. باتشكر
ra_ahmadi2000
16-04-2007, 09:12
کسی آموزش کامل کسی آموزش کامل وصل شدن به اینترنت با کابل usb روی m600 نداره؟ با کابل usb روی m600 نداره؟
سلام
من امروز(27/1/86) رفته بودم پاساژ علاالدین گوشی M600 رو قیمت کردم با گارانتی تلکام(رجیستر شده):
سیاه:365000 تومن
سفید:385000 تومن
طبقه همکف
:20:
منم امروز رفتم تو اصفهان قيمت كردم(از مجيد)مشكي با گارانتي سيتادل 410000 تومان.
ميخواستم بدونم نميشه كاري كرد كه اكولايزرش را دستي تنظيم كرد؟
ahriman323
16-04-2007, 22:25
خیلی ظلمه !! :18: W810 رو میخوای با M600 عوض کنی؟:4:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که نگفتم این دو گوشی یک قیمت دارن که با هم عوض کنیم !!!گفتم گوشی هامونو با هم معامله کنیم یعنی w810 منو بگیره یه چیزی بهش سر بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i-like-ddd
17-04-2007, 01:12
با سلام
آیا با این گوشی یا با w950 که صفحه lcd بزرگی هم دارند میشود فایل های تصویری مثلا یک فیلم را تماشا کرد ؟؟
معلومه که میشه من خودم فیلم اخراجی ها رو تبدیل کردم گذاشتم رو گوشیم دیدم
i-like-ddd
17-04-2007, 01:25
متمعنی که 480 هزار تومنه؟ آخه من تو مایه های 600 تومن قیمت داشتم :18:
متمعنی که 480 هزار تومنه؟ آخه من تو مایه های 600 تومن قیمت داشتم :18:
آره
اگر هم با گارانتی خواستی تو پاساژ علاالدین بود 530000 تومن
امروز 28/1/86 قيمت w950 با گارانتي سيتادل در اصفهان 630000 تومن و m600 با گارانتي سيتادل 410000 تومن
Silwestern
17-04-2007, 16:12
آره
اگر هم با گارانتی خواستی تو پاساژ علاالدین بود 530000 تومن
بدون گارانتیش سریال اصلی بود یا روم به دیوار؟
بدون گارانتیش سریال اصلی بود یا روم به دیوار؟
مطمئنن بدون گارانتی شماره سریال اصلی نبوده!
ولی با گارانتی و شماره سریال اصلی بود 530000 تومن
امروز 28/1/86 قيمت w950 با گارانتي سيتادل در اصفهان 630000 تومن و m600 با گارانتي سيتادل 410000 تومن
چقدر تو اصفهان گوشی گرونه:18:
قیمت 630000 تومن برای زمانی که تازه اومده تو ایران!
ولی m600 قیمتش منطقی تر به نظر میاد!
هر کی میخواد گوشی M600 بخره بره پاساژ علاالدین طبقه همکف
فکر دست چپ 6 یا 7 مغازه بود که قیمت کردم هم با قاب سفید داشت
هم با قاب مشکی
Silwestern
17-04-2007, 20:51
چقدر تو اصفهان گوشی گرونه:18:
قیمت 630000 تومن برای زمانی که تازه اومده تو ایران!
ولی m600 قیمتش منطقی تر به نظر میاد!
هر کی میخواد گوشی M600 بخره بره پاساژ علاالدین طبقه همکف
فکر دست چپ 6 یا 7 مغازه بود که قیمت کردم هم با قاب سفید داشت
هم با قاب مشکی
به نظرم ام 600 بیشتر از 950 کاربرد داشته باشه (خصوصا کی پد عالیش )... و فرقی زیاد ندارن با هم به غیر از رادیو و مموریش ... که مشکل مموری با خریدنش حل میشه و رادیو رو هم که کسی فکر نکنم لازم داشته باشه
اما قیمت 950 به نظرم کاذب باشه .... من بیشتر ام 600 می پسندم و ترجیح میدم اختلاف قیمتش رو با 950 هدست بلوتوث استریو بخرم... DS970 ... !! با یه مموری 2 گیگ ..
يه سري به اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA) بزن.
اميدوارم به دردت بخوره.:46:
آقا این روش که کار نمیکنه !!!!!!!!!!
یکی بکه چه کار کنیم
i-like-ddd
21-04-2007, 16:59
پس اگه کسی میخواد گوشی بفروشه بره اصفهان بهتره به نظر من بهتر میخرن.حتما باید گوشی دست دوم رو خوب بخرن!!! شما چی میگید؟:5:
milad1212
21-04-2007, 17:01
با سلام
لطفاً بگید که چطوری میشه فایلهای sys. را روی M600 اجرا کرد؟
با تشکر
پس اگه کسی میخواد گوشی بفروشه بره اصفهان بهتره به نظر من بهتر میخرن.حتما باید گوشی دست دوم رو خوب بخرن!!! شما چی میگید؟:5:
خوب طبيعتا وقتي گوشي نو گرون باشه دست دوم اونا هم با قيمت بيشتري ميخرند.
اما مشكل اينجاست كه مغازه هاي تو خيابون فردوسي گوشي دست دوم نميخرند اگه هم بخرند ميگه بزار اينجا هروقت فروختم بهت زنگ ميزنم بيا پولتا بگير.و فلكه احمداباد هم خيلي خيلي ميخواهند مفت بخرند.و همشون قالتاقند.:31:
i-like-ddd
22-04-2007, 00:59
ببخشید میخواستم بپرسم چه طوری میتونم عکس یا هر فایلو رو بزارم که بقیه دوستان ببینن یا دانلود کنن.(please):11:
movahhedineia
23-04-2007, 11:33
سلام به همگی
1.در مورد پخش فیلم این گوشی تو سایت ها نوشتن media player . منظور چیه ؟ فیلم با چه فرمت هایی رو می تونه نشون بده ؟
2.آیا pdf رو ساپورت می کنه ؟
3.یه جا خوندم که رنگ دگمه هاش میره بعد از یه مدت . راست گفته بود یه چرت بود؟
4.قاب محافظ براش پیدا میشه یا نه؟
5.باطریش معمولا چقدر میمونه؟
6.سرعت گوشی چه جوریه؟
7.برا پخش اهنگ اکولایزر داره یا نه؟
قبلا از توجهی که می کنید تشکر می کنم.
سلام دوستان عزيز
من امروز وارد شدم
نزديك 1 ماه و خورده اي هست كه m600i خريدم
چند روز پيش به علت اينكه ساعتش تو زمان هايي كه من تنظيم نكرده بودم آلارم ميداد هر روز update كردمش
از اون روز ساعت SMSهاي دريافتيم ريخته به هم + اعصاب من
مسائل ديگه اي هم هست كه بعدا مطرح ميكنم
لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
alfa9720
23-04-2007, 16:19
من می خوام m600 بخرم ولی جایی نداره . از کجا بخرم . قضیه این آپدیت گوشی چیه
این موضوع اگه میشه کامل بگید . ممنون
mostafa_khan
23-04-2007, 18:24
پست 207 مقاله ی جامع سیستم های عامل موبایل:
شاد باشید
ariankhan
23-04-2007, 19:53
آقا گارانتی سیتادل تلکام با گارانتی تلکام یا سیتادل . !!!!!
اینا همه با هم یکین؟؟؟؟؟؟؟ همشون اصلین؟؟؟؟
سلام به همگی
1.در مورد پخش فیلم این گوشی تو سایت ها نوشتن media player . منظور چیه ؟ فیلم با چه فرمت هایی رو می تونه نشون بده ؟
2.آیا pdf رو ساپورت می کنه ؟
3.یه جا خوندم که رنگ دگمه هاش میره بعد از یه مدت . راست گفته بود یه چرت بود؟
4.قاب محافظ براش پیدا میشه یا نه؟
5.باطریش معمولا چقدر میمونه؟
6.سرعت گوشی چه جوریه؟
7.برا پخش اهنگ اکولایزر داره یا نه؟
قبلا از توجهی که می کنید تشکر می کنم.
اول عضويتتا تو اين سايت بهت تبريك ميگم.
1-فقط فرمت 3gp را پشتيباني ميكنه.
2-فايل هاي pdf را به راحتي اجرا ميكنه.
3-من الان حدود سه چهار ماهه دارم يه خش نيفتاده با اينكه همش تو جيب شلوارمه.
4-يه كيف چرمي فابريك دست يه نفر ديدم گفت از تهران 30000 تومن خريدم.خودم اصفهانا زيرا رو كردم پيدا نكردم:41:
5-باطريش بعد آپديت برا من حدود 2 روز كار ميده.
6-سرعتش نصبتا خوبه.
7-دااي اكولايزر خوبيه فقط يه عيب كه داره دستي نميشه تنظيمش كرد.
خلاصه گوشي خوبي هست.
کی گفته فقط 3gp ؟:18:
Mp4 هم که فرمت با کیفیتی هست میخونه .
یه مدیا پلیر پیدا کردم که اکولایزرش دستی هم تنظیم میشه .
ولی MEGA BASS یه چیزه دیگست !!!!!!!!!!!!!!:8:
چه جوری میشه وقتی یکی برامون بلوتوث میکنه بره تو مموری کارت؟
یعنی Inbox روی مموری کارت باشه نه فون مموری :24:
:18:
اینجا رو ببینید !!!
روی M600i چیکار کرده !!!!!!!!!:24:
چه جلب !!!:5:
Click here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yashm1365
27-04-2007, 23:02
سلام خدمت همه ی دوستان . من جزء کسانی هستم که با گوشی خیلی ور می رم . و از اینکه گوشی من امکانات نداره کلی بغرنجم !!؟. تقریبا یک سال و نیم پیش موتورولا وی تری گرفتم ، از کیفیت دکمه ها و بدنه اون خیلی راضی بودم و هستم ولی همانطور که می دانید این گوشی تنها 9 مگا بایت حافظه دارد وجزء گوشی های فشن به شمار می رود یعنی فقط قیافه دارد . آن زمان مدل حافظه خور آن حدود 400 هزار تومان بود که امروز حدود 210 هزار تومان یافت می شود ولی با این تفاوت که بدنه ی قدیمی ها از جنس فلز و دکمه هایی که با فشردن آن حس خوبی به انسان القا می شد ولی امروز این گوشی با بدنه پلاستیکی و کدر و دکمه های بسیار سفت و کمبود هایی در برنامه های موجود است. این را هم بگویم که این گوشی با حالت های مختلف از دست من روی زمین رها شده و همچنان بدون مشکل کار می کند . البته باید بگویم که بنده رس آن را کشیده ام و زمانی که مردم اسم وی تری را تازه یاد گرفته بودند من اسکین و بازی روی گوشی می ریختم ( آنهایی کمی اهل ور رفتن به گوشی هستند می دانند که موتورولا خیلی بد قلقه ) از آخر هم یکی از آی سی های گوشی سوخت ونزدیک به چهل هزار تومان خرجش کردم تا درست شد. حال چرا اینها رو گفتم ؟ بعد از مدت ها می خوام با پول بازنشستگی بابام یک گوشی بخرم و بسیار حساسیت روی کیفیت گوشی دارم چون بچه کارگر هستم یعنی مایه ی زیاد ندارم که خرج فتیر کنم !. تو نخ خیلی از گوشی ها بودم از 3250 و ان 73 و 80و 7710 و... تا سامسونگ آی 300 با سه گیگ هارد و ویندوز و ام 600 و پی 990 و حتی ای 1200 موتورلا . آیمت جم این ، برای نخریدن هرکدوم از این گوشی ها کلی اطلاعات دارم . که طولانی می شه اگر همه ی آنها را بگم .مثلا 3250 جزء گوشی های جوانان محسوب می شود پس امکانات زیاد همراه با قیمت پایین باید باشه که لازمه اون کیفیت پایین ساخت گوشی هستش . ال سی دی کم کیفیت صدای قوی آری از شفافیت دوربین ضعیف که نام 2 مگا پیکسل را یدک می کشه . ان 73 کا مله ولی داره جواد می شه و گوشی که زیاد باشه قلابی و ریمارک اون هم زیاده در ضمن دوست ندارم گوشی دوستم توی دست من باشه و همچنین قیمت اون به علت تقاضای زیاد بالاست که با ورود یک گوشی جدید قیمت اون خیلی افت می کند یعنی اگر من می خواهم پول به دوربینش بدم ترجیح میدهم یک گوشی معمولی بگیرم و بجای اون یک دوربین خوب هم کنار اون بخرم یعنی فعلا سرمایه گذاری روی دوربین گوشی ها زوده ( وما هم پول ان 95 نداریم که ..). ان 80 مخصوص اینترنت هست و پول امکاناتش می گیره که خیلی از اونها کار بردی نداره. 7710 هم قدیمی و هم بزرگ هستش و گرنه اگر دنبال قدرت صدا و عکاسی به عنوان یک دوربین 1/3 هستید گزینه ای مناسب است . کیفیت عکسش از خیلی از گوشی های 2 مگا پیکسلی بیشتره و خیلی شفاف است ولی ال سی دی آن کم رنگه ! سیمباین اون هم هفته . آی 300 سامسونگ هم گرونه 420 تومان باید بدی به گوشی که ال سی دی اون کوچیکه و از لحاظ ایمنی به خاطر وجود هارد دیسک در حد پایینی قرار دارد ویندوز اون هم 2003 است که مهم نیست . 1200 موتورلا یکی از کم نقصترین گوشی هاست ولی دارن گرون می دن 580 هزار تومان . و می رسیم به پی 990 که کاملترین تحقیق را انجام دادم با یکی از دوستان دوستم قرار گذاشتم تا گوشیشو تست کنم راستش چون من 910 را قبلا دیده بودم انتظار داشتم یک گوشی متفاوت ببینم ولی چیز جز بدنه ای با کیفیت ساخت پایین قلمی نازک ال سی دی که می گن در نور آفتاب خونده نمی شه و قفل شدن گوشی و خاموش شدن آن صدای پایین و ... خلاصه که چشم را نگرفت یعنی گوشی که 500 هزلر تومان پول می دی نباید این همه ایراد داشته باشه . البته لازم نیست گوشزد کنید که با آپ دیت کردن اون مشکلاتش حل می شه و صداش هم به خاطر بیزنسی بودن پایینه و ... . چ.ن من کلی سایت و فروم انگلیسی و فارسی در مورد هر کدوم از این گوشی هارو خوندم و اطلاعات ساخت آنهار از سازنده بهتر می شناسم . در آخر رسیدم به ام 600 بی ادعا البته از این هم اطلاعات لازم را دارم ، از قفل کردنش بگیر تا مشکل داشتن در تایپ تا موقعی که عادت نداری و ... . ولی عملا با اون کار نکردم نمی دونم دلپذیری دکمه هاش مثل موتورولا وی تر هست یا نه . جنس بدنه اون مثل سایر سونی اریکسون ها از دابلیو بگیر تا کا ، پایینه یا نه یعنی وقتی داری با گوشی کار می کنی دلت براش می سوزه یه وقت خراب نشه . هزینه تعمیرات اون چطوریه برای آپدیت کردن گوشی چقدر باید پول بدم. یا اینکه اگر شما که ام 600 دارید دوباره آن را انتخاب می کنید؟ یادتون نره ام 600 ادعایی نداره یعنی مثل 990 نیست هرچند ایراداتی از اون به ارث رسیده باشه. لطفا به من بگوید اگر دوباره به مغازه برید برای خرید اون به چه چیز هایی توجه می کنید .مطالبی رو بگویید که کسی نمی دونه ! لطفا بدون رو در بایستی و لفافه حرف هاتون رو بگویید اصلا ایراد نداره ایراد هاهش گفته بشه . یادتون باشه هیچ گوشی کامل نیست. این رو هم بگویید که قدرت سیخ پذیرش چطوره !
mostafa_khan
27-04-2007, 23:09
5مقاله از اینفرارد تا اطلاعات شبکه و وازه نامه تو این صفحه قرار دادم...اینم هدیه ی امشب من به دوستانم تو فروم
امیدوارم خوشتون بیاد
شاد باشید:20:
آقا جدا خسته نباشی من که از کتو کول افتادم این انشا رو خوندم (شوخی کردم) .
ولی فکر کنم با اولین پست خودت تونستی به اندازه کل پست های من (مگه حالا چند تا پست داری؟) کاراکتر بنویسی .
حالا میریم دنبال اصل مطلب :
A1200 جدا گوشی ردیفیه مخصوصا باسیستم عامل Linux ی که رو خودش داره معرکست !
ولی M600i دومیشه !
چرا؟ یکی از دلایلش اینه که قیمتش ارزونه . ارزون ترین گوشی UIQ3
مشکلاتش خیلی زیاده (اصلا همه UIQ3 ها همینجوری هسستن) از جمله نداشتن شمارنده SMS نداره ,تایم مسیج هاش قرو قاتیه, ... سرویس دهی مسیج هاش اصلا خوب نیست .
برنامه هاش خیلی کمه .
ریموت برای موزیک نداره .
باگ زیاد داره .( که سونی اریکسون تند تند داره آپدیت میده)
آلارمش آهنگ رو ناقص تکرار میکنه .
ولوم آلارمش خیلی کمه .
با الارم نمیتونی گوشی رو روشن کنی.
به سختی میتونی باهاش بری اینترنت(ما که نتونستیم)
مصرف ال سی دیش خیلی زیاده .( که با آپدیت کردن میتونم بگم 2 برابر شده)
ال سی دیس نور رو منعکس میکنه .
پس زمینه متحرک نداره .
اینا چیزایی بود که من تو این یک ماهه که خریدم بهش بر خوردم .
من دو بار گوشیمو آپدیت کردم ولی باز هم میگم(همون طوری که بقیه میگن) : با آپدیت کردن اولا سرعت که همیشه بشتر میشه (بدون شک) و ثانیا اگه به امکاناتش چیزی اضافه نشه امکانات رو در حد زیادی ارتقا میده (مثلا با آپدیت آخری به طور فجیحی صدای این گوشی زیاد شده من با N70 مقایسه کردم , اگه صداش بیشتر نیست دسته کمی هم نداره با اینکه قبلا جوری بود که جاهای شلوغ نمیشد صداشو شنید)
اینو گفتم که نگی آپدیت همش حرفه .
این سری گوشی چون تازه اومده مشکلاتی هم داره ولی مزایا یی هم داره کهخیلی بیشتر از کاستی هاشه که تو همه جا میگن . از جمله مزایای بزرگش اینه که UIQ3 اوپن سورس هست و این خیلی به پیشرفتش کمک میکنه .
امیدوارم این همه نوشتیم بهت کمک کنه .
یا حق
ariankhan
28-04-2007, 17:03
آقا جدا خسته نباشی من که از کتو کول افتادم این انشا رو خوندم (شوخی کردم) .
ولی فکر کنم با اولین پست خودت تونستی به اندازه کل پست های من (مگه حالا چند تا پست داری؟) کاراکتر بنویسی .
حالا میریم دنبال اصل مطلب :
A1200 جدا گوشی ردیفیه مخصوصا باسیستم عامل Linux ی که رو خودش داره معرکست !
ولی M600i دومیشه !
چرا؟ یکی از دلایلش اینه که قیمتش ارزونه . ارزون ترین گوشی UIQ3
مشکلاتش خیلی زیاده (اصلا همه UIQ3 ها همینجوری هسستن) از جمله نداشتن شمارنده SMS نداره ,تایم مسیج هاش قرو قاتیه, ... سرویس دهی مسیج هاش اصلا خوب نیست .
برنامه هاش خیلی کمه .
ریموت برای موزیک نداره
..
..
یا حق
salaaaam
:13:
سلام آقا....ریموت برای موزیک نداره ه ه یعنی چیییییی؟؟؟؟؟؟
من تووو پستهای قبلی خوندم که با آپدیت کردن (فریم ویر r9f011) مشکل تایم مسیج هاش هم حل شده که!!!1:46:
salaaaam
سلام آقا....ریموت برای موزیک نداره ه ه یعنی چیییییی؟؟؟؟؟؟
من تووو پستهای قبلی خوندم که با آپدیت کردن (فریومور r9f011) مشکل تایم مسیج هاش هم حل شده که!!!1:46:
ariankhan درست میگه اگه میشه بیشتر توضیح بدین:46:
فریم ویر من r9f011 هست ولی هنوز ساعت SMS حدود 20 دقیقه جلوتر از خود گوشی میره .
ریموت بین هندزفری و گوشی نصب میشه که با اون میتونین کارایی از قبیل Play,pause,stop,volume, ... رو انجام بدین .
ariankhan
29-04-2007, 21:57
:41: 9/2/1386
آقا ما که m600 تو علاءدین پیدا نکردیم
اگه کسی با گارانتی سیتادل یا بدون گارانتی اما سریال اصلی جایی دید ماروو بخبره ه ه ه ه
(سفید یا سیاه؟؟؟ قیمت؟؟؟؟؟)
ariankhan
30-04-2007, 19:03
سلام
آقا ما بعد از کلی سیریش شدن برای خرید یه گوشی دیگه (قیمت مناسب) به مشکل بر خوردیم
M600 نیست شد :9:
کساییم که دارن قیمتاشون فضاییه مخصوصاَ سفیدش که خیلی رفته بالا......
بعد دیدم که نه ظاهراَ همه ی گوشی ها یه تکونی خوردنو مسکه بازار خرابه.... که رسیدم به این موضوع : قضیه از این قراره که مخابرات پدرسوخته گوشیهایه وارداتی و رجیستر نمی کنه. شرکتای بدبختم...
بخاطر همینکه دروازه بستس گوشیهای بازار روند صعودی قیمت دارن وخیلیم بیشتر شاید گرون بشن
چون ظاهراَ این برنامه تا اواخر خرداد ادامه داره :42:
کسی اطلاعات کاملتری داره ه ه ه ه ؟؟؟؟
سلام
آقا ما بعد از کلی سیریش شدن برای خرید یه گوشی دیگه (قیمت مناسب) به مشکل بر خوردیم
M600 نیست شد :9:
کساییم که دارن قیمتاشون فضاییه مخصوصاَ سفیدش که خیلی رفته بالا......
بعد دیدم که نه ظاهراَ همه ی گوشی ها یه تکونی خوردنو مسکه بازار خرابه.... که رسیدم به این موضوع : قضیه از این قراره که مخابرات پدرسوخته گوشیهایه وارداتی و رجیستر نمی کنه. شرکتای بدبختم...
بخاطر همینکه دروازه بستس گوشیهای بازار روند صعودی قیمت دارن وخیلیم بیشتر شاید گرون بشن
چون ظاهراَ این برنامه تا اواخر خرداد ادامه داره :42:
کسی اطلاعات کاملتری داره ه ه ه ه ؟؟؟؟
پس حالا بهترين موقع براي فروش گوشي هست.
من m600 دم را 500 ميفروشم.:31:كسي نميخاد بخره؟ (البته يه شوخي)
milad1212
02-05-2007, 11:13
با سلام
چطور ميشه فايل هاي Sys. رو روي ام600 اجرا كرد؟
hamed1297
02-05-2007, 14:57
قیمت این گوشی در دبی رو کسی داره؟
ariankhan
02-05-2007, 19:39
12/2/86 علائدین
m600 باگارانتی نوین
مشکی 385هزازتومان
سفید 400هزارتومان
آقا من می خوام از شیراز m600 بخرم تا 400 تومان هم پول میدم ، حالا به نظرشما گیرم میاد یا نه ؟؟؟
اصلا تو شیراز کجا را پیشنهاد می کنید که مطمئن باشه ؟
hamed1297
03-05-2007, 14:20
سلام همشهری.من خودم دنبال این گوشی هستم ولی هر جا رو گشتم نبود.ملاصدرا عفیف آباد و داریوش.هیج جایی نبود.یه سر با اطلسی بزن.خریدی ما رو هم خبر کن.
حتما ...
شما کی رفتید ؟
من امروز می رم اطلسی می پرسم ؟؟؟
میشه یکی بگه چطور باید آپدیت کنم ؟؟( خودم می خوام آپدیت کنم)
حتما ...
شما کی رفتید ؟
من امروز می رم اطلسی می پرسم ؟؟؟
میشه یکی بگه چطور باید آپدیت کنم ؟؟( خودم می خوام آپدیت کنم)
شما اول برو بخر بعد اپديت كن.
حامد جان اطلسی و ملاصدرا رفتم ... انگار نه انگار که همچین گوشیی وجود داره ...!!!
Sasan Info
03-05-2007, 22:57
سلام بچه ها ميخواستم بدونم كه m600 بهتره يا p990 ؟
در ضمن با w950 هم مقايسه بشه
هم از لحاظ قيمت هم از لحاظ كارايي
ممنون ميشم اگه بگين
hamed1297
03-05-2007, 23:39
حامد جان اطلسی و ملاصدرا رفتم ... انگار نه انگار که همچین گوشیی وجود داره ...!!!
آره.گفتم که یافت می نشود.یه مدتی هست که گوشی ها رو رجیستر نکردن واسه همین توی بازار نیست.
ممنون ميشم اگه بگين
خوب این بستگی به شما داره.اگر دوربین برات مهم هست و WiFi که برو p990 رو بگیر.اگر نه که M600. قیمت M600 خیلی بیشتر هست از اون چیزی که باید باشه.قیمت واقعی این گوشی 289$ هست ولی .....به جای اون P990 به شدت ارزون شده .یکی از بچه ها 405000 گرفته بود از بچه های persiantools.
بچه ها ام 600 مموری m2 می خوره ؟
قیمت این مموری چنده ؟؟؟
قیمت این مموری چنده ؟؟؟
آره جزو اولین گوشیهایی بود که ساپورت میکرد ( سونی اریکسون گفته تا 8 گیگ ساپورت میکنه )
من 1 ماه پیش 512 رو از پونک کرفتم 30 تومن .
قیمت این مموری چنده ؟؟؟
1 گيگ 53000 تومن.
ممنون ميشم اگه بگين
قبلا درباره مقايسه اين سه گوشي تو تايپيك هايي به طور كامل بحث شده بگرد پيدا ميكني.
milad1212
05-05-2007, 17:58
با سلام
لطفاً جواب بدهید!!!!!!!!!!!!!1:19:
چطور می توان فایل های SYS . را روی گوشی اM600 اجرا کرد
من موقعی که این فایل ها رو اجرا می کنم ÷یغام زیر رو نمایش می ده . لطفا راهنمایی کنید:
the version of the instalation file is no longer supported
lord_voldmort
06-05-2007, 02:18
گويا تنها اشكال اين گوشي در زمان حاضر اينه كه مموريش به شدت گرونه
يعني خود ِ گوشي 380 تومنه
واسه يه مموري 2 گيگ (كه هر آدم اهل آهنگي منطقيه كه بره سراغش) نزديك 100 تومن در مياد
يعني مجموعاً 480 تومن !!!
البته كسي كه بخواد صبر كنه و الان نخره از اين قاعده مستثني هستش !!
گويا تنها اشكال اين گوشي در زمان حاضر اينه كه مموريش به شدت گرونه
يعني خود ِ گوشي 380 تومنه
واسه يه مموري 2 گيگ (كه هر آدم اهل آهنگي منطقيه كه بره سراغش) نزديك 100 تومن در مياد
يعني مجموعاً 480 تومن !!!
البته كسي كه بخواد صبر كنه و الان نخره از اين قاعده مستثني هستش !!
مموري 1 گيگ وقتي من گوشيما خريدم 60000 تومن بود حالا كه 6 ماه ميگزه فقط 7000 تومن ارزون شده.:41:
mostafa_khan
06-05-2007, 09:51
مموري 1 گيگ وقتي من گوشيما خريدم 60000 تومن بود حالا كه 6 ماه ميگزه فقط 7000 تومن ارزون شده.:41:
خوب ام 2 یه مموری جدید هست و البته گرون ترین نوع مموری...خاطرم هست زمانی قبل ام 2 بیشتر از 1 گیگ هنوز تو بازار نیومده بود..پس طبیعیه خیلی اهسته تر نسبت به انواع دیگه مموری ها افت قیمت پیدا کنه:13:
آقا جون خودتون کمک کنید
من چهارشنبه می خوام بیام تهران برای خرید M600
اما هر جا زنگ زدم گفته نداریم
کمک کنید
یه جا بگید که الان M600 داشته باشه ؟
موقع آپدیت گوشی ممکنه گوشی بسوزه یا اتفاقاته دیگه ای براش بیفته ؟ مثلا قاطی کنه ، دیگه بالا نیاد و ...
alil1369
06-05-2007, 18:40
موقع آپدیت گوشی ممکنه گوشی بسوزه یا اتفاقاته دیگه ای براش بیفته ؟ مثلا قاطی کنه ، دیگه بالا نیاد و ...
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد .
من هر هفته به جای فلش اپ میکنم
Sasan Info
06-05-2007, 18:51
قبلا درباره مقايسه اين سه گوشي تو تايپيك هايي به طور كامل بحث شده بگرد پيدا ميكني.
ببخشيد من زياد تو كلوپ سوني اريكسون نميگردم
برا همين يه توضيح مختصر ميخواستم:46:
این جور که به نظر میاد m600 قحطی اومده
باید برم دنبال یک گوشی دیگه
به نظر شما W950 خوبه ؟؟؟
mostafa_khan
06-05-2007, 22:23
این جور که به نظر میاد m600 قحطی اومده
باید برم دنبال یک گوشی دیگه
به نظر شما W950 خوبه ؟؟؟
بستگی دارا از گوشیت چی بخواهی؟
کلا گوشیه خیلی خوبیه...اگه با قیمتش کنار بیایی...البته من خودم تو این رنج قیمت ها...دبیلو 900 رو پیشنهاد می کنم:8:
Sasan Info
06-05-2007, 22:37
بستگی دارا از گوشیت چی بخواهی؟
کلا گوشیه خیلی خوبیه...اگه با قیمتش کنار بیایی...البته من خودم تو این رنج قیمت ها...دبیلو 900 رو پیشنهاد می کنم:8:
از چه لحاظ ؟ دوربين؟ ولي W950 باهالتره فقط قيمتش ناجوره
راستي كسي به سوال من جواب نداد؟:13:
masoud_ac
06-05-2007, 23:30
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده
alil1369 جون شما که همیشه آپ میکنی ورژن جدیدش اومد ما رو هم بی خبر نزار .
قربون داداش :10:
mostafa_khan
07-05-2007, 09:12
از چه لحاظ ؟ دوربين؟ ولي W950 باهالتره فقط قيمتش ناجوره
راستي كسي به سوال من جواب نداد؟:13:
یعنی چی؟اصلا اینجا دوربین مطرح نیست که...هر دوشون دوربین ندارن
اره خوب...راستش چون صدای 950 رو نشنیدم...بدون در نظر گرفتن صداش رای به 60 می دم...با توجه به قیمت به 600 رای می دم....
البته من اگه جای شما بودم..هیچ کدوم اینها رو انتخاب نمی کردم!!!:13:
ariankhan
07-05-2007, 10:30
یعنی چی؟اصلا اینجا دوربین مطرح نیست که...هر دوشون دوربین ندارن
اره خوب...راستش چون صدای 950 رو نشنیدم...بدون در نظر گرفتن صداش رای به 60 می دم...با توجه به قیمت به 600 رای می دم....
البته من اگه جای شما بودم..هیچ کدوم اینها رو انتخاب نمی کردم!!!:13:
:21:
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!:21:
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!:31:
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!:19:
-------------------------------------------------------------
پس چی انتخاب میکردی گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
flasher_for_nokia
07-05-2007, 11:02
کسی گوشی واسه فروش داره اعلام کنه؟
mostafa_khan
07-05-2007, 12:47
:21:
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!:21:
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!:31:
دیدیرید دیدید.... مصطفی خانِ بی تعصب!!!!!!!!:19:
-------------------------------------------------------------
پس چی انتخاب میکردی گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
خوبی شما؟!!!گویا بهتری!!!:13: :18:
یعنی چی بی تعصب؟:18:
البته اینجا تاپیک ام 600 هست...شاید بهتر بود اون جمله رو نمی گفتم...به هر حال
شما قیمت و بگو تا منم گوشیه پیشنهادیم رو بگم
فرضا بالای 500 من نوکیا پیشنهاد می کنم..ان 73...
الان باز میاد پشت من پست می ده..مصطفی خان بی تعصب!!!:2:
alireza999
07-05-2007, 16:54
دیگه کسی m600 نمی خره همه میرن p990 می خرن!
hamed1297
07-05-2007, 23:35
قیمت دبی:270
ariankhan
09-05-2007, 22:18
19/2/86
علائدین ====>> m600 با گارانتی نوین رنگ مشکی 400,000 تومان
میدان محسنی===>> m600 با گارانتی نوین رنگ مشکی 420,000 تومان
فقط M600هاش بیان ---->Click here -_- Glare.Web ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
19/2/86
علائدین ====>> m600 با گارانتی نوین رنگ مشکی 400,000 تومان
میدان محسنی===>> m600 با گارانتی نوین رنگ مشکی 420,000 تومان
گارانتی نوین خوبه ؟؟؟
با اومدن SONY ERICSSON P1 دوره M600 P990 تموم شده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد SONY ERICSSON P1 بیاین اینجا>>>
>>>
>>>
اینم عکس ا ز P1
آقای عزیز جناب نوکیا اسپورت اینجا نه کلوپ W950 ست و نه P1 ونه گوشی دیگه :grrr:
اگه خیلی هم ناراحتی برو واسه خودت کلوپ بزن :22:
به هیچ کس هم ربط نداره که M600 کی منسوخ میشه :4:
فعلا که داره قیمتش میره بالا:22:
با اومدن SONY ERICSSON P1 دوره M600 P990 تموم شده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد SONY ERICSSON P1 بیاین اینجا>>>
>>>
>>>
تو هم كه خودتا با اين p1 كشتي تو هر تايپيكي ميرم نوشتي با اومدن p1 دوره p990 تموم شده.
حالا تا كي بياد تو بازار وبازار ايران كم كم 6 ماه طول ميكشه تازه وقتي هم بياد با قيمت فضايي.
من هم پیوستم ، به جمع M600 داران ...
مبارک باشه ...
آقای عزیز جناب نوکیا اسپورت اینجا نه کلوپ W950 ست و نه P1 ونه گوشی دیگه :grrr:
اگه خیلی هم ناراحتی برو واسه خودت کلوپ بزن :22:
به هیچ کس هم ربط نداره که M600 کی منسوخ میشه :4:
فعلا که داره قیمتش میره بالا:22:
خیلی بم برخورد .
یه دو تا دیگه هم شکلک می زاشتی .
من دیگه باشم بیام این طرفا.:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:: 19::19::19::19::19::19::19::19:
ariankhan
10-05-2007, 21:08
مبارک باشه ...
:11: ایول.. مبارکِ...:10:
چند؟؟ از کجا؟؟ با چه گارانتی؟؟؟ سریال اصلیهِ؟؟؟؟؟
hamed1297
10-05-2007, 23:39
مبارک باشه ...
رضا جان مبارک.از کجا و چند گرفتی؟
مبارک باشه ...
مبارك باشه.حالا شيرينيشا كي ميدي؟:31:
سلام من یک m600 میخوام بخرم البته ساکن مشهد هم هستم اگه کسی داره یا می دونه کجا دارن به من هم خبر بده
ممنون
رضا ایکسپی مبارکت باشه!
ایشالا با هم دیگه کلی حال کنین(همون جوری که ما حال میکنیم):12:
حالا از کجا خریدی , چند خریدی ,چه رنگیشو خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:happy:
ممنون
از فروشگاه پالمرو تو پاساژ علائدین
390 با گارانتی 30 ماهه نوین ...
کسی تا حالا m600 را با بلوتوث به اینترنت وصل کرده ؟؟؟
آقا مشکل ما هم همینه !
من وقتی با بلوتوث میخوام وصل بشم اینترنت گوشی احساس میکنه که به اینترنت وصله ولی نمیتونه دیتا بگیره باید یه تظیماتی رو کامپیتر انجام بدیم که بتونه دیتا رو بده تو Loacal Bluetooth PAN حالا چه جوری کسی نمیدونه .
من ایمیل زدم به سونی اریکسون حالا ببینیم جواب میده یا نه .
اگه خیلی پایه هستی منو Add کن یه مناظره داشته باشیم . ID : lmiiiml:46:
همه رقمه پایتم
من ادت کردم (rezatoo2007)
مشکل من هم دقیقا همینه ...
به نظر میاد گوشی به اینترنت وصل شده اما دیتا منتثل نمی کنه.
ariankhan
14-05-2007, 14:01
:13: قیمت (Memory Stick Micro (M2
1 گیگ چنده؟؟؟؟
2 گیگگ چنده؟؟؟
4گیگ چنده؟؟؟؟
کدوم مارک بهتره؟؟؟؟:41:
من یک گیگش را خریدم 35 تومان
ariankhan
14-05-2007, 22:32
علائدین بودم...
m600 مشکیش با گارانتی نوین 390000
رم m2 یک گیگش 30000
2گیگ هنوز نیومده...
...
realdream
15-05-2007, 06:55
دوستان با كابل چطور ميشه به اينترنت وصلش كرد .
من یک گیگش را خریدم 35 تومان
اين يه گيگ كه خريدي 35 چه ماركي هست؟
من دیشب گوشیم را آپدیت کردم
تو کنترل پنل یه گزینه به نام transition اضافه شده ، کسی می دونه این گزینه چکار می کنه؟؟؟
آقا یکی این دیکشنری را نصب کنه ، ببینه وقتی نصب میشه کجا میره ...؟؟؟؟؟
English to Arabic
Arabic to Engelish
Engelish to Farsi
Farsi to Engelish
Engelish to Urdu
Urdu to Engelish
اینم لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( 7.4 مگ )
بابا M600 دارها کمک کنید
شما وقتی 4 تا فونتی که برای خواندن Sms های فارسی است را می ریزید رو گوشیتون ، کیبرد را که باز می کنید جای حروف رو دکمه ها بالا پایین نشده !!!
دو تا درخواست :
1- بهترین راه فارسی کردن گوشی
2- یک دیکشنری عالی Uiq
معرفت داشته باشید ، کمک کنید
realdream
17-05-2007, 08:14
تو کنترل پنل یه گزینه به نام transition اضافه شده ، کسی می دونه این گزینه چکار می کنه؟؟؟
اگه اين ايتم فعال باشه منو هاي شما مثل ساير گوشي هاي سوني اريكسون به شكل انيميشن ظاهر مي شن . همين
amir_hma
18-05-2007, 03:07
دوست عزیز توی آپدیت مشکلی پیش نیومد؟چون من گذاشتم آپدیت بشه وقتی که دانلود تموم شد و خواست نصب کنه ارور داد و خارج شد.میگفت گوشیت وصل نیست.من درایور usbflash رو نصب کرده بودم و قبلا هم آپدیت کرده بودم اما از وقتی آپدیتور عوض شده این مشکل پیش اومده.
میتونی کمکم کنی؟
برای من که هیچ مشکلی پیش نیومد.
amir_hma
19-05-2007, 15:36
برای من که هیچ مشکلی پیش نیومد.
میشه لطف کنید بگید از چه فایل هایی برای usb استفاده کردید.؟ مراحل رو اگه زحمتی نیست بنویسید
lord_voldmort
21-05-2007, 01:19
سلام
عرض شود خدمت دوستان كه بنده هم يك فقره ام 600 گرفتم كه
اولاً كه يه مموري 2 گيگ خريدم براش
به قيمت 52 هزار تومن (شكلك گريه به ميزان كافي) با بدبختي هم گرفتم
توي بازار دزدها و بيسروپاهاي علاالئدين كه عمراً نبود!
توي پاساژ ايرانيان از يه مغازه گرفتم كه اونم زنگ زد به يه جايي و بعد از 1 ساعت علافي ِ مطلق دستمون رسيد !!!
ماركش هم ex-Byte هستش كه تايوانيه!
Sony ِ اصلش هم بود كه البت 1 گيگ بود به قيمت 53 هزار تومن ِ ناقابل!!!
توي همون بازار كثيف علاالدين هم يك محافظ ال سي دي براش گرفتم كه صرفاً يك فقره چسب ِ ضخيمه كه نامردا با قيمت 4000 تومن انداختنش به ما !!! (باز هم شكلك گريه!)
يه چند تا سوال هم داشتم از ملت ِ M600 دار
اول در مورد آپديت كه با يه اينترنت ADSL با سرعت 64 چقدر طول ميكشه؟
و كلاً امكان داره با آپديت چيزي بدتر بشه (مثلاً شنيدم كه توي بعضي از آپديتهايي كه ملت كردن، وضع تاريخ و ساعت اس ام اس ها ميپاشه به هم!)
دوماً كه ميخواستم بدونم ميشه به صفحه دسكتاپش، يه منوي ShortCut اضافه كرد كه نرمافزارها و چيزايي كه زياد ازشون استفاده ميشه كرد رو توش بندازم ؟؟
سوماً نرمافزاري هست كه يه تيريپ پروفايل منيجر باشه؟ چون خودش هيچ رقمه پروفايل مروفايل سرش نميشه !!!
يه سري سوال ديگه هم هست كه نقداً يادم نمياد وقتي اومد ميذارم اينجا !!
خوش باشيد !
ariankhan
21-05-2007, 10:03
سلام
عرض شود خدمت دوستان كه بنده هم يك فقره ام 600 گرفتم كه
اولاً كه يه مموري 2 گيگ خريدم براش
به قيمت 52 هزار تومن (شكلك گريه به ميزان كافي) با بدبختي هم گرفتم
توي بازار دزدها و بيسروپاهاي علاالئدين كه عمراً نبود!
توي پاساژ ايرانيان از يه مغازه گرفتم كه اونم زنگ زد به يه جايي و بعد از 1 ساعت علافي ِ مطلق دستمون رسيد !!!
ماركش هم ex-Byte هستش كه تايوانيه!
Sony ِ اصلش هم بود كه البت 1 گيگ بود به قيمت 53 هزار تومن ِ ناقابل!!!
توي همون بازار كثيف علاالدين هم يك محافظ ال سي دي براش گرفتم كه صرفاً يك فقره چسب ِ ضخيمه كه نامردا با قيمت 4000 تومن انداختنش به ما !!! (باز هم شكلك گريه!)
!
:11: آقا مبارک باشه
این رم یک گیگ سونی که گفتی... من چند روز پیش از علائدین گرفتم 29 هزارتومنااااا
راستی گوشیتو چند گرفتی با چه گارانتی ؟؟؟ چه رنگییی؟؟
lord_voldmort
22-05-2007, 00:49
مرسي
من اين رو دقيقاً 2 هفته پيش گرفتم 395 تومن
گارانيش هم از اين گارانتي هاي ديجي تل هست كه هزار تومنيه !!!
رنگش هم مشكيه !
سلام lord_voldmort
منم تبریک میگم !
شرکات که نمیتونی بندازی روی دسکتاپ ولی میتونی شورتکات هاییی که هست رو عوض کنی .
و بهتربن پروفایل منیجری که تا حالا واسه UIQ 3 اومده X-plore هست که مستونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آخرین ورژنشو بگیری
ميگم تا حالا كسي از خريدش پشيمونم شده؟
چرا کلوپ M600 سوت و کور شده :41:
کسی نتونس با گوشیش به اینترنت وصل بشه ؟
من به سونی اریکسون ایمیل زدم جوابو براو فرستادن :5:
Create a new Bluetooth™ Internet (PAN) account according to the following steps:
1. Go to "Main menu"
2. Select [TOOLS]
3. Select [CONTROL PANEL]
4. Select [CONNECTIONS]
5. Select [INTERNET ACCOUNTS]
6. Select [MORE]
7. Select [NEW ACCOUNT]
8. Choose [Bluetooth Internet (PAN)]
9. Accept the default values, and ensure that on the [SETTINGS] tab, "Prompt me if all the devices in the list fail or list is empty" checkbox is ticked.
10. Tap on the [DEVICES] tab > [ADD DEVICE] and select the laptop or PC that you want to connect with. Add the Bluetooth™ account to the current Preferred Group.
Pair the phone with the computer
1. On the computer: Go to MY BLUETOOTH PLACE, double-click FIND BLUETOOTH DEVICE to search for Bluetooth devices in range. Right-click the icon with your phone's name and select the menu for pairing.
2. When pairing, a code may be needed for both the phone and PC to communicate securely. If no code prompt appears in the PC, use 0000 in the phone when prompted.
3. On the computer: The phone icon should now be marked, for example with a check mark, to show that the phone and PC are paired.
NOTE: In some Bluetooth™ software, you may have to activate the serial port dedicated to the phone. Go to MY BLUETOOTH PLACE, right click SERIAL PORT and select CONNECT.
ولی همون مشکل قبلی دوباره هست
یعنی My Bluetooth Place وجود نداره .
مطلب بالا که کاملا از طرف سونی اریکسون هست . پس نمیتونه غلط باشه .
ولی حتما بلوتوث ها ما یه چی کم داره . هر کی بلوتوثش این آپشن ها رو تو Control panel ش ایجاد میکنه به ما هم بگه از اونا بخریم .:42:
من اينو پيدا كردم يكيتوون چك كنيد ببينيد جواب ميده ؟؟//
Here’s a guide from My-Symbian forum on how to connect and browse the Internet from your Sony Ericsson P990i or M600i
Setting up Bluetooth on the desktop computer
1) Go to your Bluetooth software configuration and under Network Access and select “Allow other devices to access the Internet/LAN via this computer” - very important step
2 a) If your desktop computer is directly connected to the internet, go to the properties of your network adapter which has connection to the internet in Control Panel/Network Connections, go to the Advanced Tab and under Internet Connection Sharing select “Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection”
b) If your desktop computer connects through a wireless router/access point,in the Control panel/Network Connections, select BOTH your LAN adapter and Bluetooth LAN adapter, right click and choose Bridge Connections. After a while, both the LAN and Bluetooth LAN adapters would appear as a Network Bridge. Right click and go to the properties of the Network Bridge. Verify that you are given an IP address by the router and that the DNS/Gateway points to the router. For example, ip of the bridge could be 192.168.0.5, subnet mask-255.255.255.0 and Gateway/DNS- 192.168.0.1 (IP of router)
Configuring the Sony Ericsson mobile device for the Bluetooth Connection
1) Go to Internet Accounts->New account->Bluetooth Internet (PAN)
2) In the new account, select TCPIP->IP configuration and select IPv4 from the drop down, set IP address in the IP address range of your computer network (example- 192.168.0.10). Gateway should point to your router (i.e.192.168.0.1) and Netmask the same as your computer’s subnet (255.255.255.0) and click save
3) Select TCPIP->IP DNS address and choose IPv4 from the drop down and set the primary address to your router/DNS server’s IP address (again 192.168.0.1) and click save
4) Set roles to Client - Access point and click save
5) Save the account and add it to your Internet group with priority 1
-In My Bluetooth Places, start “P990i/m600i m-Router Connectivity”. (Sony Ericsson PC Suite starts up and detects phone if you have it installed)
-On the mobile device load Web, it should prompt you to choose your group. (Internet->Connect). Select the group that we created earlier.
8) On the PC you should get a Bluetooth Authorization Requested. Click OK.
Now you should be able to browse the internet from your Sony Ericsson phone using your PC bluetooth internet connection
اول در مورد آپديت كه با يه اينترنت ADSL با سرعت 64 چقدر طول ميكشه؟
حدودا 3 ساعت ...
و كلاً امكان داره با آپديت چيزي بدتر بشه (مثلاً شنيدم كه توي بعضي از آپديتهايي كه ملت كردن، وضع تاريخ و ساعت اس ام اس ها ميپاشه به هم!)
فکر نکنم حداقل برای M600 که این طور نبود ...
دوماً كه ميخواستم بدونم ميشه به صفحه دسكتاپش، يه منوي ShortCut اضافه كرد كه نرمافزارها و چيزايي كه زياد ازشون استفاده ميشه كرد رو توش بندازم ؟؟
نمی تونی اضافه کنی اما همون هایی را که هست می تونی تغییر بدی .
سوماً نرمافزاري هست كه يه تيريپ پروفايل منيجر باشه؟ چون خودش هيچ رقمه پروفايل مروفايل سرش نميشه !!!
بهترینش x-plore هست .
يه سري سوال ديگه هم هست كه نقداً يادم نمياد وقتي اومد ميذارم اينجا !!
در خدمتیم .
کسی نتونس با گوشیش به اینترنت وصل بشه ؟
هر کاری کردم نشد ...
من به سونی اریکسون ایمیل زدم جوابو براو فرستادن
Create a new Bluetooth™ Internet (PAN) account according to the following steps:
1. Go to "Main menu"
2. Select [TOOLS]
3. Select [CONTROL PANEL]
4. Select [CONNECTIONS]
5. Select [INTERNET ACCOUNTS]
6. Select [MORE]
7. Select [NEW ACCOUNT]
8. Choose [Bluetooth Internet (PAN)]
9. Accept the default values, and ensure that on the [SETTINGS] tab, "Prompt me if all the devices in the list fail or list is empty" checkbox is ticked.
10. Tap on the [DEVICES] tab > [ADD DEVICE] and select the laptop or PC that you want to connect with. Add the Bluetooth™ account to the current Preferred Group.
Pair the phone with the computer
1. On the computer: Go to MY BLUETOOTH PLACE, double-click FIND BLUETOOTH DEVICE to search for Bluetooth devices in range. Right-click the icon with your phone's name and select the menu for pairing.
2. When pairing, a code may be needed for both the phone and PC to communicate securely. If no code prompt appears in the PC, use 0000 in the phone when prompted.
3. On the computer: The phone icon should now be marked, for example with a check mark, to show that the phone and PC are paired.
NOTE: In some Bluetooth™ software, you may have to activate the serial port dedicated to the phone. Go to MY BLUETOOTH PLACE, right click SERIAL PORT and select CONNECT.
ولی همون مشکل قبلی دوباره هست
یعنی My Bluetooth Place وجود نداره .
خسته نباشه ما هم که از همون اول داشتیم همین کار را می کردیم ، اما همان طور که گفتی هیچ کس گزینه ی My Bluetooth Place را تو کنترل پنلش نداره ...
----------
اگر می تونی بهشون ایمیل بزن ، بگو باید کار خاصی انجام بدیم که گزینه ی My Bluetooth Place اضافه بشه ...
Here’s a guide from My-Symbian forum on how to connect and browse the Internet from your Sony Ericsson P990i or M600i
1) Go to your Bluetooth software configuration and under Network Access and select “Allow other devices to access the Internet/LAN via this computer” - very important step
2 a) If your desktop computer is directly connected to the internet, go to the properties of your network adapter which has connection to the internet in Control Panel/Network Connections, go to the Advanced Tab and under Internet Connection Sharing select “Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection”
b) If your desktop computer connects through a wireless router/access point,in the Control panel/Network Connections, select BOTH your LAN adapter and Bluetooth LAN adapter, right click and choose Bridge Connections. After a while, both the LAN and Bluetooth LAN adapters would appear as a Network Bridge. Right click and go to the properties of the Network Bridge. Verify that you are given an IP address by the router and that the DNS/Gateway points to the router. For example, ip of the bridge could be 192.168.0.5, subnet mask-255.255.255.0 and Gateway/DNS- 192.168.0.1 (IP of router)
2) In the new account, select TCPIP->IP configuration and select IPv4 from the drop down, set IP address in the IP address range of your computer network (example- 192.168.0.10). Gateway should point to your router (i.e.192.168.0.1) and Netmask the same as your computer’s subnet (255.255.255.0) and click save
3) Select TCPIP->IP DNS address and choose IPv4 from the drop down and set the primary address to your router/DNS server’s IP address (again 192.168.0.1) and click save
-In My Bluetooth Places, start “P990i/m600i m-Router Connectivity”. (Sony Ericsson PC Suite starts up and detects phone if you have it installed)
-On the mobile device load Web, it should prompt you to choose your group. (Internet->Connect). Select the group that we created earlier.
Now you should be able to browse the internet from your Sony Ericsson phone using your PC bluetooth internet connection
دارم امتحان می کنم ببینم جواب میده!!!
این روش هم جواب نداد ...
ولی با این حال باز هم شما امتحان کنید .
سلام سلام سلام
پیدا کردم !
اینو یکی که M600 داره از بچه های خارجکی نوشته بود . کفت که تونسته با این روش وصل بشه و بلوتوث یارو هم ازین آشغالیاست که ما هم داریم (من) .
ولی من که نتونستم . خیلی گنگ نوشته . ببینین شما میتونین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ariankhan
30-05-2007, 09:57
آقا کسی از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
سوني اريكسونM600i خبر داره؟؟؟؟
رنگ سفیدش؟؟؟؟ چند؟؟ آدرس؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
آقا کسی از
سوني اريكسونM600i خبر داره؟؟؟؟
مگه چیزی شده که باید خبر داشته باشیم ...
من m600i دارم ، یک ماه پیش از مغازه پالرمو تو پاساژ علائدین گرفتم 400
B L A S T E R
31-05-2007, 17:59
صدای m600 در مقایسه باk800 چطوره>؟
آقا من نمیدونم ملت چه علاقه ای دارن صدای گوشی بیش از اندازه زیاد باشه . بعضی ها اولین فاکتوری هم که واسشون مهمه بلندی صداست .
خوب اگه میخوای با گوشیت با صدای بلند و کیفیت زیاد آهنگ گوش کنی که اسپیکر گوشیها اصلا کیفیت نداره ( قابلیت پخش هارمونیک های پایین رو نداره واسه همین صدای بیس ازش در نمیاد و همش یه صدای زیر که اعصاب خورد کنه تولید میکنه) بجاش برین یه اسپیکر سونی اریکسون بخرین و وصل کنین به گوشیتون از کیفیتش لذت ببرید
اگه هم میخواین صداش برای زنگ بلند باشه ,فقط تاحدی که جاهای شلوغ شنیده بشه کافیه لازم نیست که بترکونه
من با K800 مقایسه نکردم ولی اندازه W810 هستش .
B L A S T E R
01-06-2007, 20:31
چرا بیخودی مقاله مینویسید همون قسمت اخرش کافی بود منم کنجکاو شده بودم پرسیدم
من منظورم کلی بود فقط آخرشو واسه شما نوشتم
از اول فروم یه استادیوم آدم این سوال رو درباره گوشی ها مختلف نسبت به M600 پرسیدن .
heidary_sh
02-06-2007, 11:44
سلام
1- اگر فايلهاي word و excell را از كامپيوتر روي m600 بريزيم فونتهاي فارسي آن را مي تواند بخواند يا نه
2- گوشي نو كه الان 12 خرداد بخريم ورژن نرم افزار آن به روز است يا بايد update كنيم حتما؟
- اگر فايلهاي word و excell را از كامپيوتر روي m600 بريزيم فونتهاي فارسي آن را مي تواند بخواند يا نه
بله می خونه ...
2- گوشي نو كه الان 12 خرداد بخريم ورژن نرم افزار آن به روز است يا بايد update كنيم حتما؟
نه باز هم قدیمی هست ، باید آپدیت کنی
heidary_sh
02-06-2007, 15:27
سلام
و با تشكر از جوابگويي شما
من وارد به آپديت كردن نيستم واينترنت من هم dialup هست و پرسرعت نيست اگر آپگريد نكنم m600 را دقيقا چه مشكلي خواهم داشت.(در اصفهان مغازه هايي هم كه آپگريد كنند نيست)وضمنا تاريخ نرم افزار آن مال كي هست
با تشكر
آقایون هیچکس نمیخواد با گوشیش بره اینترنت
مثله اینکه اینجا کلوپ M600 هستشا .
بابا جون بیاین فکرامونو بندازیم رو هم ببینیم چی میشه .
من که دیگه دارم نا امید میشم . کمکم دارم احساس میکنم سونی اریکسون Bluetooth internet PAN رو واسه جلب توجه گذاشته رو این گوشی .:37: :45:
هر چی هم میتلاشم چیز درست حسابی گیرم نمیاد .:9: :23:
یه چیز جدید پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببینید شما میتونید .
تنظیمیا کامپیوتر رو از روی این وردازین و تنظیمات گوشی هم همون قبلیاست که تو صفحه ها قبلی گفتم .
:24:
به اين لينك هم سر بزنيد
+ صفحات قبل وبعدش
سلام ببخشید مزاحم میشم.
می خواستم بودنم که کد زیر رو روی M600 چجوری وارد می کنن.
راست
*
چپ
چپ
*
چپ
*
بالا * پایین پایین * پایین *
اینم یه دونه دیگه
ممنون از w0rm
Mahdi_Moosavi
03-06-2007, 19:16
از دوستان گل کسی این نقشه برد m600 رو داره اساسی دنبالشم ???????جون من اگه می دونید کجا می تونم پیدا کنم
لینک بزارید .
قربون all !!!!
سلام
و با تشكر از جوابگويي شما
من وارد به آپديت كردن نيستم واينترنت من هم dialup هست و پرسرعت نيست اگر آپگريد نكنم m600 را دقيقا چه مشكلي خواهم داشت.(در اصفهان مغازه هايي هم كه آپگريد كنند نيست)وضمنا تاريخ نرم افزار آن مال كي هست
با تشكر
اگر آپدیت نکنی مشکلی پیش نمیاد ...
ما آپدیت می کنیم تا گوشیمون از چیزی که هست بهتر بشه ...
با دیال آپ فکر کنم 5 تا 7 ساعت طول بکشه ...
آقایون هیچکس نمیخواد با گوشیش بره اینترنت
مثله اینکه اینجا کلوپ M600 هستشا .
بابا جون بیاین فکرامونو بندازیم رو هم ببینیم چی میشه .
من که دیگه دارم نا امید میشم . کمکم دارم احساس میکنم سونی اریکسون Bluetooth internet PAN رو واسه جلب توجه گذاشته رو این گوشی .:37: :45:
هر چی هم میتلاشم چیز درست حسابی گیرم نمیاد .:9: :23:
یه چیز جدید پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببینید شما میتونید .
تنظیمیا کامپیوتر رو از روی این وردازین و تنظیمات گوشی هم همون قبلیاست که تو صفحه ها قبلی گفتم .
:24:
بابا من که خودمو پاره کردم ...
هر روز میام اینترنت میرم دنبال همین می گردم ... اما همه جا مثل هم توضیح دادند ...
این جور فایده نداره باید یک ایرانی را که خودش تونسته این کار را انجام بده پیدا کنیم ، بگیم قشنگ برامون توضیح بده .
به اين لينك هم سر بزنيد
+ صفحات قبل وبعدش
این ها هم همون چیزایی را گفتند که بقیه میگن ...
اینم یه دونه دیگه
ممنون از w0rm
من مرحله 1 و 2 ـش را نفهمیدم باید چکار کنم !!!
اصلا فکر کنم این با wire-less وصل ، احتمالا تنظیماتش با ADSL فرق داره ...
--------------------------------------------
جون من بیاید همکاری کنیم این مشکل بزرگ را حل کنیم ...
اگر موافق باشید یک کنفرانس M600داران تو یاهو بزاریم تا اونجا راحت تر با هم حرف بزنیم و هر کس ایده ی خودش را بگه ...
قبول دارید ؟؟؟
موفق باشید
رضا:40:
جون من بیاید همکاری کنیم این مشکل بزرگ را حل کنیم ...
اگر موافق باشید یک کنفرانس M600داران تو یاهو بزاریم تا اونجا راحت تر با هم حرف بزنیم و هر کس ایده ی خودش را بگه ...
قبول دارید ؟؟؟
موفق باشید
رضا:40:
من هستم !
هفته دیگه دوشنبه شب ساعت 10 . تو یاهو ( این قرارو سریع گذاشتم که هرچی زود تر این مشکل حل بشه )
اگر مخالفتی دارین یا زمانش ناجوره بگین.
از دوستان گل کسی این نقشه برد m600 رو داره اساسی دنبالشم ???????جون من اگه می دونید کجا می تونم پیدا کنم
لینک بزارید .
قربون all !!!!
آقا من فکر نکنم نقشش به این زودیا بیاد بیرون ( البته اورجینالش که مال سونی هست )
ولی شاید کسی درش آورده باشه .
میتونی هم ماله P990i رو سرچ کنی چون خیلی شبه هم هستن وP990 هم چون زیاده و تکنولوژی 2005 هم هست حتما نقشش اومده بیرون .
میتونی از رو اون مشکلتو حل کنی .
البته بازم هیچی نقشه خودش نمیشه.
اگه پیدا کردی لطف میکنی به ما هم بدی .
بالا * پایین پایین * پایین *
خیلی ممنون.:11:
blue_boy
06-06-2007, 08:17
بچه ها من هم تمام روشهای را که برای استفاده از اینترنت بود را امتحان کردم حتی درایور بلوتوثم را هم به Widcomm تغییر دادم تا My bluetooth place را داشته باشم اما موفق به ارتباط نشدم.
در آخر متوجه شدم که bluetooth dongle من ورژن 2 نیست و فقط ورژن 2 امکان internet sharing را دارد.:41:
حالا ببینم کسی هست که این کار را با بلوتوث ورژن2 امتحان کرده باشه؟
lord_voldmort
06-06-2007, 12:19
سوماً نرمافزاري هست كه يه تيريپ پروفايل منيجر باشه؟ چون خودش هيچ رقمه پروفايل مروفايل سرش نميشه !!! بهترینش x-plore هست
x-plore
منظور من پروفايل منيجر بود، نه فايل منيجر !!
تيريپ پروفايل يعني اينكه Theme و ringtone و مثلاً سايلنت بودن يا نبودن و كلاً Status ِ كلي مبايل توش ذخيره ميشه و هر دفعه بسته به مكاني كه توش هستي ميتوني عوض كني !
(گوشي هاي نوكيا اين رو دارن!)
نرم افزار x-plore يه فايل منيجر ِ نه پروفايل منيجر !!!
ضمناً خيلي ضد حاله كه نميشه روي دستكتاپش شورت كات ريخت !!
:((
منظور من پروفايل منيجر بود، نه فايل منيجر !!
تيريپ پروفايل يعني اينكه Theme و ringtone و مثلاً سايلنت بودن يا نبودن و كلاً Status ِ كلي مبايل توش ذخيره ميشه و هر دفعه بسته به مكاني كه توش هستي ميتوني عوض كني !
(گوشي هاي نوكيا اين رو دارن!)
نرم افزار x-plore يه فايل منيجر ِ نه پروفايل منيجر !!!
ضمناً خيلي ضد حاله كه نميشه روي دستكتاپش شورت كات ريخت !!
:((
lord_voldmort جان من جدا ازت معذرت میخوام من سریع درخواستتو خوندم متوجه نشدم .
من زیاد پروفایل منجیر استفاده نکردم ولی فکر میکنم HandyDay و Handy Safe مناسب باشه .
بچه ها من هم تمام روشهای را که برای استفاده از اینترنت بود را امتحان کردم حتی درایور بلوتوثم را هم به Widcomm تغییر دادم تا My bluetooth place را داشته باشم اما موفق به ارتباط نشدم.
در آخر متوجه شدم که bluetooth dongle من ورژن 2 نیست و فقط ورژن 2 امکان internet sharing را دارد.:41:
آقا دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ :18: :18: :18: :18: :18: !!!
اینهمه زور زدیم پس الکی نبود که نمیشد .
میشه بگی مارک و مدل بلوتوثت چیه که نمیتونی باهاس کانکت بشی؟ ورژنش 1 هست؟
blue_boy
06-06-2007, 20:48
آقا دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ :18: :18: :18: :18: :18: !!!
اینهمه زور زدیم پس الکی نبود که نمیشد .
میشه بگی مارک و مدل بلوتوثت چیه که نمیتونی باهاس کانکت بشی؟ ورژنش 1 هست؟
اره جانم من سر این قضیه خیلی کلافه شده بودم:angry:
مدل بلوتوث من MSI MS-6967 هست ver 1.1 است،فکر کنم این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که ver 2 است امکان internet sharing را داشته باشه
مشخصات بلوتوث من :
ولی نتونستم ورژن بلوتوث رو پیدا کنم .
وقتی با یک بلوتوث 1.1 با گوشیم بلوتوث میکنم سرعتش خیلی پایینه ولی وقتی با کامپیوتر بلوتوث میکنم کاملا مثل سرعتیه که با کوشی های بلوتوث 2 بلوتوث میکنم . واسه همین فکر میکنم که بلوتوث 2 باشه .
ولی امکان Internet sharing باید داشته باشه و لازمه آن هم بلوتوث 2 هست ولی هر بلوتوث 2 یی internet sharing نداره .
یه bluetooth device پیدا کنید که internet sharing هم داشته باشه . (من تو سایت های ایرانی گشتم پیدا نکردم ) . بعد به ما هم بگین بخریم .:42:
ممکنه دقیقا توضیح بدی چیکار کردی که my bluetooth place تولید شد؟
blue_boy
07-06-2007, 22:45
ممکنه دقیقا توضیح بدی چیکار کردی که my bluetooth place تولید شد؟
من درایور همراه بلوتوثم را که BlueSoleil بود uninstall کردم و درایور Widcomm را دانلود کردم و نصب کردم،خودش خود به خود MY Bluetooth Place را میسازد
ممکنه درایوری رو که گرفتی به ما هم بدی . چون من 70 MB برنامه Widcomm 5.0.1 رو گرفتم ولی نه my bluetooth place ساخت و نه اصلا bluetooth device رو شناخت .:37:
:23:
i-like-ddd
08-06-2007, 16:13
bale mishe shortcut gozash mishe ye ki az icon haye ro safhasho avaz kard va yek barname ya ye baziye dige gozasht
blue_boy
08-06-2007, 16:21
ممکنه درایوری رو که گرفتی به ما هم بدی . چون من 70 MB برنامه Widcomm 5.0.1 رو گرفتم ولی نه my bluetooth place ساخت و نه اصلا bluetooth device رو شناخت .:37:
:23:
من درایور Widcomm 1.3.1 را گرفتم 16.7 مگ هم هست،ببین اگر میتونی همین درایور را بگیر و امتحان کن.فقط یادت باشه درایور سابق را کامل remove کنی
i-like-ddd
08-06-2007, 16:32
salam kasi tahala darbareye tabdile m600i be w950 chizi shenide
age kasi chizi midone lotfan be man komak kone chon man chand roz pish to chand site khareji darbarash khondam vali tarigheye tabdilesh ro naneveshte bodan faghat video clip haee bod ke bad az inke m600i tabdil be w950 mishod man ke kheyli raftam to kafe inkar
i-like-ddd
08-06-2007, 16:37
age kasi chizi midone lotfan be man komak kone chon man chand roz pish to chand site khareji darbarash khondam vali tarigheye tabdilesh ro naneveshte bodan faghat video clip haee bod ke bad az inke m600i tabdil be w950 mishod man ke kheyli raftam to kafe inkar
amirlovely
10-06-2007, 00:47
سلام الان m600چند ه؟
و الان p990وm600قيمتشون نزديك همه كودمش بهتره؟
با حساب اينكه پي 990 دوربين وهم شبكه بيسم داره پس m600چيش از پي 990 بالاتر؟
دوباره سلام
از کجا بفمم ورژن بلوتوثم چند است ؟
سلام الان m600چند ه؟
و الان p990وm600قيمتشون نزديك همه كودمش بهتره؟
با حساب اينكه پي 990 دوربين وهم شبكه بيسم داره پس m600چيش از پي 990 بالاتر؟
-قيافش خيلي بهتره p990 هست.
-طرفداراي خاص خودشا داره و به اين زودي ها خز نميشه.
-الان همه p990 ها چيني هست اما m600 فرانسه هست.
و...
Silwestern
15-06-2007, 10:10
-قيافش خيلي بهتره p990 هست.
-طرفداراي خاص خودشا داره و به اين زودي ها خز نميشه.
-الان همه p990 ها چيني هست اما m600 فرانسه هست.
و...
تایید میشه ولی هیچ فرقی چین با فرانسه نداره !!!!
اصلا گوشی ساخت افغانستان !! وقتی هیچ فرقی با فرانسه نداره و همه چی عالی و هیچ هنگ و هونگی تو کارش نیست چرا باید به خاطر یه اسم کشور اونو نخرید؟؟؟
من واسه یکی از دوستام خریدم خیلی خیلی هم ازش راضیه...به نظر من حماقت میکنه کسی که 350 تومن واسه گوشی هزینه کنه و 990 نخره !!!!!!!
بخرید - بحالید - لذت ببرید !! Like-no-other
i-like-ddd
16-06-2007, 22:27
سلام خسته نباشید .میخواستم بپرسم شما خدتون اهالا این کارو کردین یعنی M600 رو به W950 تبدیل کردین؟
اگه میشه لطفا در مورد setool توضیه بدین من آخر نفهمیدم این setool برنامست یا یه کارت سخت افزاریه؟
(خیلی ممنون):46:
سلام خسته نباشید .میخواستم بپرسم شما خدتون اهالا این کارو کردین یعنی M600 رو به W950 تبدیل کردین؟
اگه میشه لطفا در مورد setool توضیه بدین من آخر نفهمیدم ای setool برنامست یا سه کارت سخت افزاریه؟
(خیلی ممنون):46:
نه والا به خدا
راستش من اين لينك رو پيدا كردم گفتم بذارم شايد به دردتون بخوره
i-like-ddd
16-06-2007, 23:19
نه والا به خدا
راستش من اين لينك رو پيدا كردم گفتم بذارم شايد به دردتون بخوره
دست شما درد نکنه من خودم اینترنتو زیرو رو کردم به هر حال آموزششو پیدا کردم اون سایتی که شما گفتین اونم یکی ازون سایتهاست که آموزشش توش نوشته ولی من تو یه چیزش موندم که این setool2 چیه آخه هر چه فایل که میگه باید از تو اون بیاری بیرون تا با هم همشون بزنی او اینو این ور کنی اونو اون ور کنی تا بالاخره یه فایلی درست بشه که بعد اون فایلو باید زیپش کنی با اون برنامه بریزی تو گوشی تا الا آخرررررررررر
به هر حال از راهنماییتون ممنون:20:
M600i جون ! داداش ! اگه ممکنه لینکشو بزار تا بقیه هم استفاده کنن .:12:
Ashkan1980
24-06-2007, 11:40
سلام، من میخوام k800 رو بدم و m600 بگیرم تا وقتی که k850i بیاد.
به نظر شما k800 رو نگه دارم تا اون موقع یا m600 بگیرم؟
کدوم بهتره؟
خيلي جالبه من خيلي جاها ديدم كساني كه k800 دارن ميخان گوشيشونو با m600 عوض كنن يكيشم خودم تازه تو فروم هاي خارجي هم بودن :20:
جالبه نه؟:5:
Ashkan1980
24-06-2007, 17:05
خيلي جالبه من خيلي جاها ديدم كساني كه k800 دارن ميخان گوشيشونو با m600 عوض كنن يكيشم خودم تازه تو فروم هاي خارجي هم بودن :20:
جالبه نه؟:5:
خب نتیجه؟ راضی هستی؟
سلام، من میخوام k800 رو بدم و m600 بگیرم تا وقتی که k850i بیاد.
به نظر شما k800 رو نگه دارم تا اون موقع یا m600 بگیرم؟
کدوم بهتره؟
هیچکدوم .
شما نه میتونی با پول K800 یه M600 بخری ( چون M600 شده 520 تومن ) نه میتونی K850 بخری چون اونم موقعی که بیاد قیمتش دو برابر K800 هست و هیچ وقتم نسبتش از دو برابر کمتر نمیشه
به دلت صابون نزن
Ashkan1980
25-06-2007, 10:25
هیچکدوم .
شما نه میتونی با پول K800 یه M600 بخری ( چون M600 شده 520 تومن ) نه میتونی K850 بخری چون اونم موقعی که بیاد قیمتش دو برابر K800 هست و هیچ وقتم نسبتش از دو برابر کمتر نمیشه
به دلت صابون نزن
من دیروز علاءالدین بودم، m600 نو نبود ولی قیمت نو 380 نا 400 تومنه دوست عزیز، اگه شما 520 قیمت داری حتماً فرانسویه که به نظر من اشتباهه وقتی فرقی با چینی نداره آدم 120 تومن اضافه بده.
در ضمن k850 که بیاد، بعد از چند ماه قیمتش خوب میشه و میتونی با 200 تومن رو k800 بگیریش.
مثل موقعی که تازه k800 اومده بود.
star4000
25-06-2007, 13:26
من يه گوشي آكبند m600 دارم( اصل فرانسه با گارانتي سيتادل )ميخوام با k800 عوض كنم هركي بخواد با اين شماره تماس بگيره
09141007001
من دیروز علاءالدین بودم، m600 نو نبود ولی قیمت نو 380 نا 400 تومنه دوست عزیز، اگه شما 520 قیمت داری حتماً فرانسویه که به نظر من اشتباهه وقتی فرقی با چینی نداره آدم 120 تومن اضافه بده.
در ضمن k850 که بیاد، بعد از چند ماه قیمتش خوب میشه و میتونی با 200 تومن رو k800 بگیریش.
مثل موقعی که تازه k800 اومده بود.
خودت داری میگی چینی و صد در صد از لحاظ کیفیت زمین تا آسمون با فرانسویش فرق میکنه . اینم قیمت M600 اصل فرانسه با گارانتی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
indust_master
26-06-2007, 23:54
در مورد قيمت m600 با گارانتي سيتادل و اينكه تو بازار الان موجود هست يا نه؟
سلام بچه ها من امروز قلم گوشیما گم کردم:41:
میخواستم بدونم قیمت یدکیش چنده و اصلا گیر میاد یا نه؟
آقا تسلیت میگم
ایشالا واسه هیچ M600 یی چنین نقص عضوی پیش نیاد ! خیلی عذاب آوره چون ناقص میشه .
Choory جون :10: فکر نکنم اینجا باشه ( احتمالا ) ولی نا امید نشو اینا همش احتمالاته .
اگه دیگه پیدا نکردی W950 شو بگیر . شنیدم 10 تومنه .
آقا تسلیت میگم
ایشالا واسه هیچ M600 یی چنین نقص عضوی پیش نیاد ! خیلی عذاب آوره چون ناقص میشه .
Choory جون :10: فکر نکنم اینجا باشه ( احتمالا ) ولی نا امید نشو اینا همش احتمالاته .
اگه دیگه پیدا نکردی W950 شو بگیر . شنیدم 10 تومنه .
واقعا كه ناقص ميشه.
آخه ماله w950 نارنجي هست يه كم به هم نمياد.
هرجا ميرم ميپرسم بهم ميگند كه خود گوشي هم گير نمياد چه برسه قلمش.:31:
حالا يه نفر بهم گفته تا 20 روز ديگه يه بار از دبي براش مياد گفت احتمالا تو بارش هست.اما من كه چشمم آب نميخوره.:41:
alil1369
05-07-2007, 23:15
کی پن m600 میخاد من 7 میفروشم . نو هست به جعبه
alil1369
05-07-2007, 23:19
من از دبی گرفتم پک 3 تایی ولی تو این 5 ماه هنوز احتیاجم نشده .
اگه خواستی بگو
من از دبی گرفتم پک 3 تایی ولی تو این 5 ماه هنوز احتیاجم نشده .
اگه خواستی بگو
اگه منظورت از پك سه تايي 3 تا قلمه من ميخواهم.
قيمت سه تاييش چنده؟
تكيشا كه ظاهران گفتي 7 تومن.
من قلم m600 ميخوام:5:
اما يه مشكل من ساكن اصفهانم.:41:
indust_master
06-07-2007, 13:28
كسي ميدونه سوني اريكسون تو جمهوري نمايندگي فروش داره تا برم ازش گوشي بخرم؟
سونی اریکسون تو کل ایران نمایندگی نداره . مثل Cpu ها اینتل ( چه مثال بی ربطی ) :13: .
amir_hma
08-07-2007, 11:42
اگه منظورت از پك سه تايي 3 تا قلمه من ميخواهم.
قيمت سه تاييش چنده؟
تكيشا كه ظاهران گفتي 7 تومن.
اما يه مشكل من ساكن اصفهانم.:41:
تقلبی 3500
اصلی 12 هزار تومان.
amir_hma
08-07-2007, 11:45
خودت داری میگی چینی و صد در صد از لحاظ کیفیت زمین تا آسمون با فرانسویش فرق میکنه . اینم قیمت M600 اصل فرانسه با گارانتی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر k800 قیمتش 300 هزار تومنه و M600 نایاب.
m600 رو بفروش بعد یه k800 نو بخر.(کلی سود هم میکنی.)
تقلبی 3500
اصلی 12 هزار تومان.
خوب حالا از كجا ميشه گير آورد؟
ادرسي ؟چيزي؟
alil1369
08-07-2007, 20:32
من یدونشو چون میدونم گوشی بدونش ناقصه رایگان بهت میدم ولی من تهرانم .
من یدونشو چون میدونم گوشی بدونش ناقصه رایگان بهت میدم ولی من تهرانم .
دستت درد نكنه ولي رايگان كه اصلا نميشه اگه پولشا ازم بگيري ميخوام.همين هم كه حاضري يكيشا بدي به من برا من خيلي ارزش داره.
من دوستم يه چند روز اومده تهران.اگه يه شماره موبايل بدي كه باهات هماهنگ كنه و بياد ازت بگيره ممنون ميشم.:11:
mostafa_khan
09-07-2007, 00:58
2 مقاله ی بسیار زیبا از اصطلاحات و عبارات هک و فلش به زبان بسیار شیوا و ساده :20:
این مقالات در صفحه ی شمارهی 37 تاپیک مرجعی از نکات قرار داده شد :8:
از خوندش امیدوارم لذت ببرین:10:
mhentezari
21-07-2007, 17:23
يك سوال، ببينم برنامه هاي symbian با هم فرق ميكنه؟ يعني ممكنه يك برنامه رو symbian هاي نوكيا اجرا بشه اما روي m600 اجرا نشه؟
آخرين قيمت m600 رو هم داريد؟ چنده؟
hbm_7052
22-07-2007, 08:03
كسي جديدا گوشي خودش رو آپديت كرده؟
از اینجا میتونید آخرین ورژن فریمویرو ببینید :
mhentezari
25-07-2007, 14:10
يك سوال، ببينم برنامه هاي symbian با هم فرق ميكنه؟ يعني ممكنه يك برنامه رو symbian هاي نوكيا اجرا بشه اما روي m600 اجرا نشه؟
آخرين قيمت m600 رو هم داريد؟ چنده؟
کسی جواب ما رو نمیده؟
یک سوال دیگه. 6300 بخرم یا صبر کنم m600 بیاد پایین، بعد اونو بخرم؟
کسی جواب ما رو نمیده؟
یک سوال دیگه. 6300 بخرم یا صبر کنم m600 بیاد پایین، بعد اونو بخرم؟
درسته كه m600 سيمبينه اما از نوع uiq3 كه برنامه هاي مخصوص خودشا باز ميكنه و برنامه هاي نوكيا را نه.
اولا m600 كه ديگه فكر نكنم گيرت بياد دوما قيمتش هم پايين نيمياد.چون تو بازار موجود نيست.
ثالثا اين چه سوالي يه ميكني؟m600 را با 6300 مقايسه ميكني؟اخه 6300 كه برنامه هاي جاوا كه حجمشون بيشتر از 1 مگ باشه را هم كه باز نميكنه.:31:
بجه ها مگه اين تايپيك جزو تايپيك هاي مهم نبود؟:18:
امروز كه اومدم ديدم اومده اين پايين پايينا.:37:
mhentezari
27-07-2007, 13:50
درسته كه m600 سيمبينه اما از نوع uiq3 كه برنامه هاي مخصوص خودشا باز ميكنه و برنامه هاي نوكيا را نه.
اولا m600 كه ديگه فكر نكنم گيرت بياد دوما قيمتش هم پايين نيمياد.چون تو بازار موجود نيست.
ثالثا اين چه سوالي يه ميكني؟m600 را با 6300 مقايسه ميكني؟اخه 6300 كه برنامه هاي جاوا كه حجمشون بيشتر از 1 مگ باشه را هم كه باز نميكنه.:31:
من يكي از فاميل هامون ممنكه بره فرانسه ميتونم بهش بطم برام بياره.
اونجا ظاهرا حدود 230 یورو باشه. اصلا از خارج خریدن خوبه؟ اینجا کار میکنه یا نه؟
البته الان ممکنه تو بازار نباشه ولی بالاخره میاد دیگه
راستی برنامه برای این سیمبین ها به اندازه هست؟ برنامه های کاربردی و درست و حسابی؟
m600 تمیز در حد نو به قیمت توافقی به فروش می رسد. (شیراز یا تهران) ..... 09173189686
ali_pari
28-07-2007, 12:35
با همه این حرفا میشه بگید در کل m600 بهتره یاw950
با همه این حرفا میشه بگید در کل m600 بهتره یاw950
با صرفه نظر از اون 4gb حافظه w950 -ام 600 بهتره.كه الان يه رم 2gb از نوع m2 حدود 50 تومنه.كه فكر نكنم بيشتر از اينم احتياج باشه.:31:
من يكي از فاميل هامون ممنكه بره فرانسه ميتونم بهش بطم برام بياره.
اونجا ظاهرا حدود 230 یورو باشه. اصلا از خارج خریدن خوبه؟ اینجا کار میکنه یا نه؟
البته الان ممکنه تو بازار نباشه ولی بالاخره میاد دیگه
راستی برنامه برای این سیمبین ها به اندازه هست؟ برنامه های کاربردی و درست و حسابی؟
الان كه تو بازار نيست ولي فكر نكنم هم ديگه بياد.چون اين ملتي ايراني ميرند 300 -400 پول ميدند گوشي ميخرند تا باهاش عكس بگيرند.يكي نيست بهشون بگه اخه گوشي ماله عكس گرفتنه پس دوربين برا چي هست؟
برا همين زياد طرف دار نداره كسي ريسك نميكنه بياره بعد رو دستش باد كنه.
اين قيمت هم كه نوشتي 230 فكر كنم يه كم زياد باشه.فعلا هم كه مخابرات ريجستر كردنا ازاد كرده و خودش گوشي هاي كه از خارج بياري را ريجيستر ميكنه.اگه برات بفرستند خيلي خوبه.يه قلم هم بگو برا من بفرستند.:31:(شوخي)
بابت برنامه هم تقريبا خيالت جمع باشه تقريبا گير مياد براش.
pipo_inzaghi
29-07-2007, 23:38
دوستان سلام و درود, من 3ماهه m600خريدم اما هنوز برنامه نصب نكردم روش,خواستم ببينم برنامه خوب واسش جي بريزم؟دانلود كنم يا سي دي برنامه بخرم واسش؟كلا اسم يه سري از نرم افزاراي با حال و به درد بخوري كه روش نصب ميشه رو لطفا بكين,,مرسي زياد
دوستان سلام.می دونید قاب m600 از کجا میشه تهیه کرد؟تا حالا کسی خریده؟با تشکر.
قاب فابريكشا ميخواهي؟
فكر نكنم گيرت بياد من الان حدود 1 ماه هست دونبال يه دونه قلم هستم گيرم نمياد.:31:
pipo_inzaghi
30-07-2007, 19:51
دوستان سلام و درود, من 3ماهه m600خريدم اما هنوز برنامه نصب نكردم روش,خواستم ببينم برنامه خوب واسش جي بريزم؟دانلود كنم يا سي دي برنامه بخرم واسش؟كلا اسم يه سري از نرم افزاراي با حال و به درد بخوري كه روش نصب ميشه رو لطفا بكين,,مرسي زياد
سي دي كه اصلا به نظر من نخر.چون يا همه برناماش خرابه يا كرك نشده هست و يا جاواست.به نظر من دانلود كني بهتره.
يه سري به لينك هاي پايين بزن برنامه هاي خوبي داره.
i-like-ddd
31-07-2007, 20:52
آی گفتی من از وقتی که خریدم دنبالشم و پیدا کردم
ولی تو چند تا سایت دیدم عجب چیزایی داره کیف های خیلی باحالی داره
کاوراشو نگو که خیلی خوشکلن. اگه اون سایتو پیدا کردم حتما
میزارم
i-like-ddd
31-07-2007, 21:01
من امروز واسه گوشیم یه اسپیکر مشکی خریدم خیلی صداش بلنده
ولی یه خورده جر میزنه مدلشم Mps-60 است.
به نظر شما چون این اسپیکر ماله سری واکمنه رو گوشی من جر میزنه؟
یا.....
من امروز واسه گوشیم یه اسپیکر مشکی خریدم خیلی صداش بلنده
ولی یه خورده جر میزنه مدلشم Mps-60 است.
به نظر شما چون این اسپیکر ماله سری واکمنه رو گوشی من جر میزنه؟
یا.....
چند خريدي؟
منظورت از جر ميزنه چييه؟
اگه تونستي يه عكس ازاش بزار
i-like-ddd
03-08-2007, 20:40
من اپلود کردن رو کامل بلد نیستم لینکشو گذاشتم ولی عکسش نیومد
i-like-ddd
03-08-2007, 20:51
اينم عكسش.......
با سلام به همه
کسی می دونه قیمت الان ام 600 چنده؟
mhentezari
04-08-2007, 19:18
خیلی کم پیدا میشه
اما بین 370 تا 390
mohammad19094423
06-08-2007, 20:06
میشه با تغییر Cda از طریق Seus گوشی رو به W950 تبدیل کرد؟
با سلام به همه دوستان:
این گوشی ام 600 به سختی گیر میاد. اگر کسی جای خاصی را برای تهیه این گوشی می شناسه لطفا معرفی کنه.
i-like-ddd
07-08-2007, 16:50
با سلام به همه دوستان:
این گوشی ام 600 به سختی گیر میاد. اگر کسی جای خاصی را برای تهیه این گوشی می شناسه لطفا معرفی کنه.
سلام خسته نباشد .من ديروز علائدين بودم رفتم ببينم واسه گوشيم (m600i) قابي چيزي اومده ديدم كه هنوزم خبري نيست.خيلي اعصابم خورد كه هنوز جز يه قلم واسه m600 چيزي نيومده.:41:
ولي قيمتشو كه سوال كردم دو جا داشتن هر دو جا ميگفتن 300 تومن
i-like-ddd
07-08-2007, 17:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اينم قاب سيليكون براي M600 ......افسوس!!!
i-like-ddd
07-08-2007, 17:34
ميخواستم به دوستان براي تهيه قاب و لوازم جانبي M600i يه پيشنهاد بدم.
اگه كسي دوست يا آشنايي در آمريكا داره كه ميتونه هر چند وقت به ايران بياد من ميتونم چيزي كه ميخواهيد رو براشون تو آمريكا پست كنم تا براتون اگه تونستن بيارن. مثلا قاب -كيف -كاور يا هر لوازمي براي M600 حتي لوازم داخلي مصل LCD يا صفحه كليدش رو
به هر حال در خدمت دوستان هستيم هر چند كه شايد اين پيشنهاد من كمي خنده دار و غير ممكن باشه!!!!:10:
mhentezari
07-08-2007, 20:35
سلام خسته نباشد .من ديروز علائدين بودم رفتم ببينم واسه گوشيم (m600i) قابي چيزي اومده ديدم كه هنوزم خبري نيست.خيلي اعصابم خورد كه هنوز جز يه قلم واسه m600 چيزي نيومده.:41:
ولي قيمتشو كه سوال كردم دو جا داشتن هر دو جا ميگفتن 300 تومن
شما کجا دیدی 300 تومن، کدوم مغازه بود؟
من حدوددا هفته پیش می پرسیدم میگفتن 370-390 اینطورا. خیلی هم به زور پیدا می شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.