مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395
Mohammad
27-11-2016, 02:19
به نظرم حالا که پول دادند ، مهاجم اوکراینی رو اوردند..حداقل اون رو فیکس کنند جای طارمی
باورکنید تا حالا خودش رو پیدا کرده بود
این طارمی ده تا موقعیت بیاد . به التماس میخواد یک گل بزنه..هنر کرده؟
باید یک مدت روی نیمکت بشینه طارمی..کفر همه رو در اورده :n34:
جدا از بحث پولش نکته جالب در مورد مهاجم اوکراینی اینه که تقریبا تویه تمام بازی های دوستانه گل زده ! اینکه شرایطش در تمرینات چطوری هست معلوم نیست ولی مثلا حداقل در بازی قبل انتظار می رفت نیمه دوم به بازی بیاد. الان طارمی گل نمی زنه، علیپور هم از اون بدتر. عالیشاه که مصدومه، امیری هم اون امیری اول فصل نیست. تویه این شرایط نمی دونم کی می خوایم از مهاجمی که دقیقا برای چنین شرایطی خریدیمش استفاده کنیم؟ بازی بعدی اگه طارمی نیمکت نشین باشه اصلا تصمیم اشتباهی نیست !
تویه این 4 تا بازی باقیمانده تا نیم فصل اصلا "فرصتی برای گل نزدن" نداریم !
جدا از بحث پولش نکته جالب در مورد مهاجم اوکراینی اینه که تقریبا تویه تمام بازی های دوستانه گل زده ! اینکه شرایطش در تمرینات چطوری هست معلوم نیست ولی مثلا حداقل در بازی قبل انتظار می رفت نیمه دوم به بازی بیاد. الان طارمی گل نمی زنه، علیپور هم از اون بدتر. عالیشاه که مصدومه، امیری هم اون امیری اول فصل نیست. تویه این شرایط نمی دونم کی می خوایم از مهاجمی که دقیقا برای چنین شرایطی خریدیمش استفاده کنیم؟ بازی بعدی اگه طارمی نیمکت نشین باشه اصلا تصمیم اشتباهی نیست !
تویه این 4 تا بازی باقیمانده تا نیم فصل اصلا "فرصتی برای گل نزدن" نداریم !
منم موافقم.
ببنید بازی قشقایی اگر یادتان باشه، گل قشنگی زد.. پنالتی هم راحت زد،درصورتی که انصافا چند تا پنالتی رو طارمی خراب کرد؟
منتها من فکر میکنم ، فشارهایی از بیرون و نفوذ هایی وجود داره... به هر حال طارمی که اول فصل با اون شاریط امد به تیم...عملکردش هم معمولی هست..با این حساب فیکس بازی میکنه و موقع تعویض، ناراحت هم میشه و باز هم فیکس میمونه..
اگر برانکو مستقل عمل میکنه ، و حاضره بازی ها رو مساوی تمام کنه..حداقل سه تا بازی بده این اوکراینی بده، شاید کاری کرد..این که هر 10-15 تا توپ ، یکیشو میخواد گل کنه که نشد..
این لینک گل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما این آقا با قرارداد یک میلیاردی و این همه خراب کردن موقعیت گل و حاشیه سازی ، نشسته منچ بازی میکنه و به ریش ما میخنده
برو تمرین کن این قدر آبرو ریزی نکنی
yoosef_st
28-11-2016, 18:47
به نظرم منچ بازی کردن هیچ ایرادی نداره
کاری هم به توی زمین خوب بازی کردن و گل زدن نداره
بازیکن توی زمین درست فوتبال بازی کنه، ما کاری به منچ و مارپله و ورق بازی کردنش نداریم اصلا
همه تیم ها دارن خودشون رو جمع و جو میکنند و قوی میشوند
پرسپولیس ضعیف تر
برانکو باید جرات کنه و طارمی رو نیمکت نشین کنه :n34:
ترکیب اعلام شد. بالاخره رامین فیکس شد و پریموف هم بازی داد
ببینیم چه می کنن
خبرآنلاين:
ترکیب پرسپولیس اعلام شد / رامین از نیمکت سرد خلاص شد
.................................................. ..
رادوشوویچ - ربیع خواه - سیدجلال حسینی - ماهینی - رضاییان - کمال کامیابی نیا - وحید امیری - محسن مسلمان - فرشاد احمدزاده - پریموف - مهدی طارمی
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
Mohammad
02-12-2016, 14:44
ترکیب اعلام شد. بالاخره رامین فیکس شد و پریموف هم بازی داد
ببینیم چه می کنن
خبرآنلاين:
ترکیب پرسپولیس اعلام شد / رامین از نیمکت سرد خلاص شد
.................................................. ..
رادوشوویچ - ربیع خواه - سیدجلال حسینی - ماهینی - رضاییان - کمال کامیابی نیا - وحید امیری - محسن مسلمان - فرشاد احمدزاده - پریموف - مهدی طارمی
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
ترکیب بازی امروز که یه توفیق اجباری هست می تونه یه نقطه عطف برای تیم باشه. اگه ماهینی در مرکز دفاع خوب باشه، رضائیان هم مثل همیشه خوب بازی کنه، میشه بازی بعد با همین ترکیب انصاری رو به پست تخصصیش برد.
در خط حمله هم پریموف امروز باید خیلی چیزها رو ثابت کنه. بعد از بازی امروز بهتر میشه نظر داد.
به نظرم بازیکن ها پاس به پریموف نمیدادند!! اصلا نمیزاشتند صاحب موقعیت بشه..طارمی هم که خودش هیچی، پاس هم به کسی نمیداد
:n35:
sasan.69
02-12-2016, 19:19
من جای برانکو بودم طارمی رو می زاشتم نیمکت..درسته کسی نیس اما نباس باج داد
Mohammad
02-12-2016, 19:32
بازی رو که راحت باید می بردیم، با چاشنی خوش شانسی و به زور 1 گل 3 امتیاز رو گرفتیم ! با این خشکسالی و قحطی گل نمیشه قهرمان شد. همیشه شانس طرف ما نیست.
بودن رضائیان در سمت راست وزن تیم رو به اون سمت برده و امروز عملا سمت چپ ما هیچ حرکتی نداشت. امیری هم اکثرا متمایل به مرکز بازی می کرد. پاشنه آشیل تیم ما هم همچنان سمت چپ هست. امیدوارم برانکو انصاری رو جایگزین ربیع خواه کنه.
هوادار امروز برای طارمی سنگ تمام گذاشتن با اینکه باز هم خیلی موقعیت خراب کرد ! نیمکت نشین شدنش اصلا فکر بدی نیست. نیاز به تلنگر داره، اینطوری نمیشه. بازی بعدی بهترین ترکیب همین ترکیب با جایگزینی ربیع خواه با انصاری و طارمی با علیپور هست.
امروز نیمه اول خیلی خوب موقعیت ایجاد کردیم، و باز هم چندین و چند بار طارمی توپ ها رو از دست داد
یه خبرهایی بود مبنی بر اینکه منشا رو از پیکان بگیریم؛ حداقل واسه لیگ قهرمانان خیلی می تونه به کارمون بیاد
طارمی با این وضع نمی تونه تو ترکیب ثابت بمونه ؛ من همیشه سعی کردم مثل خیلی از هوادارا حمایتش کنم، ولی یه جایی کار دستمون میده
نیمه اول چند تا حرکت خوب دیدم از پریموف ؛ فکر می کنم اگه دو تا پاس خوب، مثل پاسایی که به طارمی رسید، به اون هم می دادن می تونست گل بزنه
در کل من خوشبینم نسبت بهش ...
ولی نیمه دوم اصلا تو موقعیت سازی خوب نبودیم ... طارمی و پریموف هر دو خودخواهانه کار می کردن ؛ امیری و بقیه هم همین طور
واقعا نیمه دوم بد بودیم ! این جوری نمیشه قهرمان شد
برانکو باید فکری به حال خط حمله بکنه
تو خط دفاع و دروازه خدا رو شکر مشکلی نیست ؛
خط هافبکمون هم خوب کار می کنه
ولی مشکل خط حمله جدیه ...
ایشالا که در ادامه بهتر بشه
پ.ن 1: رادوشویچ دروازه بان خوبیه ... حداقل برای بیرانوند ذخیره بسیار مطمئنی نشون داده
پ.ن 2: برای بازی بعد واقعا نمی دونم چی کار می خواد بکنه برانکو ... اگه انصاری رو بیاره سمت چپ، به قول خودش اجحافه در حق ربیع خواه که وظایفش رو بد انجام نداده ؛ اگر هم بیاره وسط، دوباره رضاییان نیمکت نشین ماهینی میشه ...
Mohammad
02-12-2016, 19:52
پ.ن 2: برای بازی بعد واقعا نمی دونم چی کار می خواد بکنه برانکو ... اگه انصاری رو بیاره سمت چپ، به قول خودش اجحافه در حق ربیع خواه که وظایفش رو بد انجام نداده ؛ اگر هم بیاره وسط، دوباره رضاییان نیمکت نشین ماهینی میشه ...
ربیع خواه خوب کار کرده ولی عالی نبوده. هر چند یه جورایی مظلوم واقع شده و شاید خیلی ها با بی انصافی در موردش نظر میدن ولی من فکر می کنم تیم در اولویت هست. باید قبول کنیم ترکیب خط دفاعی با انصاری - حسینی - ماهینی و رضائیان خیلی خوبه و عملا هیچ نقطه ضعف عمده ای نداره. هر چند مشکل اصلی ما نه در دروازه هست، نه دفاع و نه هافبک ها؛ خط حمله ! وقتشه طارمی نیمکت نشین بشه چون با این شرایط عملا در حق بقیه داره اجحاف میشه.
به نظرم بازیکن ها پاس به پریموف نمیدادند!! اصلا نمیزاشتند صاحب موقعیت بشه. :n13:
رادو خیلی قشنگ رفت سمت توپ در پنالتی
برانکو طارمی رو کشید بیرون...فک کنم خداروشکر دیگه نا امید شده ازش
mohammad_87
02-12-2016, 22:23
سلام
هر چی بیشتر شاهکارهای طارمی رو میبینیم بیشتر غبطه می خوریم چرا ساسان انصاری رو مفت ولش کردیم رفت.برانکو با همه خوبیهایی که داره اما سیاست خوبی در ترکیب ها نداره.11 بازیکن اصلی داریم و %95 ترکیب همیشه ثابته.ثبات خوبه اما نه اینکه دائما دو تا بازیکن داشته باشیم که بخاطر بی رقیب بودنشون یا از رفتن حرف بزنن یا برای نقل و انتقالات سایر بازیکنان جای سرمربی در گزارش ها تعیین تکلیف کنند.
مطمئنا اعتماد و تاکتیکهای برانکو بوده که چنین پیشرفتی در احمدزاده،عالیشاه،مسلمان،ک امیابی نیا و ... دیدیم.اما اگر مثلا همین ساسان انصاری در بازی های ابتدای فصل گهگاهی در ترکیب قرار میگرفت و راضی نگهش میداشتیم،هم در خط حمله مشکل فعلی رو نداشتیم و هم رقابت برای قرارگیری در ترکیب باعث پیشرفت بازیکنان می شد دقیقا مثل قضیه ماهینی و رضاییان.
خودش برانکو هم کاملا متوجه ضعف طارمی شده...باید تعارف بزاره کنار و نیمکت نشین ش کنه..این جور ظلم بزرگ در حق نیمکت نشین ها و هوادرا ها داره میکنه
من بازم میگم، بقیه بازیکن ها بیشتر توپ رو میداند به طارمی و نمیداند به پریموف...امیدوارم اشتباه کرده باشم
این پریموف گل های قشنگی تو لیگ خودشون زده، یک سرچ در گوگل کنید.. پس میتونه
farshad.88
02-12-2016, 23:05
پارسال توی فاز تهاجمی موفق بودیم چون بازیکنان به فکر تیم بودن و با پاس کاری موقعیت ایجاد میکردن. مهمتر از همه اینکه روحیه فداکاری داشتند. یعنی مهم نبود کی گل میزنه. مهم این بود که اگه میدیدن یار هم تیمی موقعیت بهتری داده حتما پاس میدادن. امسال اینجوری نیست. بازی امروز بازیکنا هر موقعیتی گیرشون میومد میخواستن شوت بزنن. نمونه اش شوت احمد زاده که معلوم نیست کجا رفت. نکته دیگه اینکه تی ها جلوی پرسپلیس دفاع کردن رو خوب یاد گرفتن. همیشه 5 نفر توی زمین خودشون دارن. هافبک دفاعی هاشون هم حمله نمیکنن. دفاعی بازی نمیکنن خوب دفاع میکنن. یه جور الگو برداری از تیم ملی و کیروش. درباره دفاع و دروازه که هیچی نمیشه گفت. واقعا فوق العاده است
نبود عالیشاه حس میشه. وقتی پاس های مسلمان جواب نمیده عالیشه به یه حرکت در عرض زمین موقعیت ایجاد میکرد. البته پارسال این موقعیت ها بوسیله طارمی و بقیه گل میشد. اما امسال عدم تمرکز باعث شده هم موقعیت جون دار کم پیش بیاد و هم زیاد به هدر بره
ما نمیتونیم از اینجا و روی سکو ها برای برانکو تعیین تکلیف کنیم. من به حرف برانکو ایمان دارم که گفته طارمی در خشکسالیه اما آقای گل خواهد شد.
یه نکته درباره برنامه تلویزیون و کارشناس هایی که دعوت میکنن: هم برای استقلال و هم پرسپولیس افرادی رو دعوت میکنن که تا 5-6 سال پیش داشتند بازی میکردن. دیروز مهدی امیر آبادی رو برای استقلال آورده بودن. واقعا افتضاح بود. یعنی پیشکسوت تر از اینا کسی نبود ؟ باز امامی فر خوبه. دسته یک سرمربی بوده. ولی دعوت افرادی مثل امیر آبادی و کاظمیان و .. که هنوز عرق بازیکن بودنشون خشک نشده به نظرم جالب نیست
Mohammad
03-12-2016, 06:47
پارسال توی فاز تهاجمی موفق بودیم چون بازیکنان به فکر تیم بودن و با پاس کاری موقعیت ایجاد میکردن. مهمتر از همه اینکه روحیه فداکاری داشتند. یعنی مهم نبود کی گل میزنه. مهم این بود که اگه میدیدن یار هم تیمی موقعیت بهتری داده حتما پاس میدادن. امسال اینجوری نیست.
البته این موضوع به این شدت نیست. اگه واقعا چنین رویه و روحیه ای در تیم بود مطمئن باشید الان صدرنشین نبودیم. ولی اگه بعضا می بینیم احمدزاده اونطوری الکی شوت میزنه یا طارمی و رضائیان با هم جر و بحث می کنن همگی ریشه در همون مشکل گل نزدن و خراب کردن موقعیت ها داره. وقتی همه بازیکنان یه تیم تلاش می کنن تا یه موقعیت گلزنی ایجاد کنن و مهاجم در چندین موقعیت عالی اون توپ رو گل نمی کنه قطعا تویه روحیه کل تیم تاثیر می ذاره چون اون یه گل حاصل زحمات کل تیم هست.
من کاملا موافقم که یه بخشی از مشکلمون به همین ثبات زیاد مربوط میشه ! همونطور که عدم ثبات و تغییرات پی در پی خوب نیست، ثبات زیاد به معنی از بین رفتن میل رقابت و فیکس بازی کردن بعضی بازیکنان در هر شرایطی هم تیم رو ضعیف می کنه. این ایراد کاملا به برانکو وارد هست. جدا از بحث ساسان انصاری، مثلا بازیکنی مثل رضا کرملاچعب که از مهاجمان ما محسوب میشه در این شرایط چرا نباید فرصت بازی پیدا کنه؟
این درست که برانکو به عنوان سرمربی بهتر از هر کسی به شرایط تیم آگاه هست ولی نمیشه گفت که صد در صد تصمیماتش درسته. طرفداران پرسپولیس به برانکو اعتماد کامل دارن ولی خب انتظارات هم از این تیم بالا هست و اگه بعضی تصمیمات به موقع گرفته نشه اتفاقات فصل پیش دوباره تکرار میشه و جام رو از دست میدیم.
farshad.88
03-12-2016, 07:51
این درست که برانکو به عنوان سرمربی بهتر از هر کسی به شرایط تیم آگاه هست ولی نمیشه گفت که صد در صد تصمیماتش درسته. طرفداران پرسپولیس به برانکو اعتماد کامل دارن ولی خب انتظارات هم از این تیم بالا هست و اگه بعضی تصمیمات به موقع گرفته نشه اتفاقات فصل پیش دوباره تکرار میشه و جام رو از دست میدیم.
من سال های قبل از برانکو رو فراموش نمیکنم. زمانی برانکو میخواست به پرسپولیس بیاد اصلا موافق نبودم. چون نحوه بازی ها و مخصوصا اون جام جهانی آلمان رو نمیتونستم فراموش کنم. بازی های خیلی بی کیفیتی داشت و تورنمنت ها رو نتیجه نمیگرفت و فقط آمار بازی های دوستانه اش و مقدماتی تورنمنتش خوب بود. با این پیش زمینه اصلا از برانکو خوشم نمیومد. چند تا بازی 2 فصل قبل که فقط حذف شدن از آسیا رو نتیجه گرفت. اما فصل بعد ( پارسال ) تیم از این رو به اون رو شد. واقعا در حد اروپا بازی میکردیم. این موضوع باعث شد دیگه صد در صد به برانکو اعتماد کنم. تنها مربی که بعد از یک دهه همه چیز رو موشکافی کرده بود و مشکلات پرسپولیس رو فهمیده بود. الان هم میدونه و من مطمئنم پرسپولیس امسال نتیجه میگیره. فقط باید بگذاریم کارش رو بکنه. فشار های الکی بهش وارد نکنیم. کاری که با گل محمدی انجام دادیم رو با برانکو نکنیم. هرچند برانکو نشون داد زیر فشار هم کاری رو که صلاح نمیدونه رو انجام نمیده ( به عنوان مثال بازی ندادن به رضائیان و بازی دادن به علی دایی )
Mohammad
03-12-2016, 08:55
من سال های قبل از برانکو رو فراموش نمیکنم. زمانی برانکو میخواست به پرسپولیس بیاد اصلا موافق نبودم. چون نحوه بازی ها و مخصوصا اون جام جهانی آلمان رو نمیتونستم فراموش کنم. بازی های خیلی بی کیفیتی داشت و تورنمنت ها رو نتیجه نمیگرفت و فقط آمار بازی های دوستانه اش و مقدماتی تورنمنتش خوب بود. با این پیش زمینه اصلا از برانکو خوشم نمیومد. چند تا بازی 2 فصل قبل که فقط حذف شدن از آسیا رو نتیجه گرفت. اما فصل بعد ( پارسال ) تیم از این رو به اون رو شد. واقعا در حد اروپا بازی میکردیم. این موضوع باعث شد دیگه صد در صد به برانکو اعتماد کنم. تنها مربی که بعد از یک دهه همه چیز رو موشکافی کرده بود و مشکلات پرسپولیس رو فهمیده بود. الان هم میدونه و من مطمئنم پرسپولیس امسال نتیجه میگیره. فقط باید بگذاریم کارش رو بکنه. فشار های الکی بهش وارد نکنیم. کاری که با گل محمدی انجام دادیم رو با برانکو نکنیم. هرچند برانکو نشون داد زیر فشار هم کاری رو که صلاح نمیدونه رو انجام نمیده ( به عنوان مثال بازی ندادن به رضائیان و بازی دادن به علی دایی )
همیشه نفاط تاریک و روشن در کارنامه مربی ها وجود داره. در جام جهانی 2006 اصلا خوب نبودیم ولی همه می دونیم که مسایل حاشیه ای در اون جام جهانی بیداد می کرد و البته یکی از بی دردسرترین صعودهامون به جام جهانی بود. قبل از اون برانکو با تیم ملی سوم آسیا شده بود، چیزی که الان هم واسمون آرزو هست.
اینکه زیر فشار براحتی تسلیم نمیشه و تصمیم خودش رو میگیره (جدا از درست یا غلط بودنش) از نظر من و احتمالا شما نکته مثبتی هست. این باعث میشه نظم بر تیم حاکم باشه. برانکو انصافا کارش رو خیلی خوب بلده و الان پرسپولیس تیمی در حد نامش هست و امیدوارم این ثباتی که تیم داره (چه از نظر مدیریتی و چه کادر فنی) ادامه دار باشه تا این تیم به حقش برسه.
این وسط نقش طاهری رو هم فراموش نکنیم که چقدر تیم آرامش داره
به نظرم هیچ دوره ای این قدر در زمینه مالی و انضباطی تیم منظم و آروم نبوده
اردوهای خوب، امکانات مناسب، نارضایتی در حد صفر، همگی حاصل مدیریت درست و اصولیه
پ.ن: الان خبر رسید بیرانوند به بازی پدیده هم نمی رسه ... توفیق اجباریه تا رادوشویچ بیش از پیش خودشو تثبیت کنه تا در لحظات حساس ، بخصوص جام باشگاه های آسیا ، به کمکمون بیاد
من که فکر میکنم مجدد رضاییان نیمکت نشین میشه بازی بعد
هرچند حیف هست...گل دیروز هم که حاصل زحمت خودش بود.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من مقابل قشقایی نیز تمام تلاشم را کردم اما برای اولین بار درون دروازه پرسپولیس بودم و آن اتفاقات رخ داد.
به گزارش کاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بعد از نمایش ضعیف دروازه بان کروات پرسپولیس در بازی مقابل قشقایی در جام حذفی که به حذف سرخپوشان منجر شد، بوژیدار رادوشوویچ به یک نیمکت نشین مطلق در جمع شاگردان برانکو تبدیل شده بود. مصدومیت شدید بیرانوند بار دیگر فرصتی برای دروازه بان کروات به وجود آورد تا توانایی های خود را نشان دهد. حالا او در 3 هفته اخیر لیگ برتر یک بار هم دروازه اش باز نشده تا نقش کلیدی در موفقیت پرسپولیس داشته باشد. در ادامه گفت و گوی خبرنگار کاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با بوژیدار رادوشوویچ را می خوانید:
* از بازی مقابل ماشین سازی شروع کنیم که با رد شما به پایان رسید.
بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم. فکر می کنم هر 2 تیم نمایش خوبی داشتند اما ما توانستیم برنده بازی باشیم. موقعیت های زیادی داشتیم که می توانستیم بیشتر هم گل بزنیم. البته آنها هم بعد از 10 نفره شدن انگیزه بیشتری پیدا کردند اما در نهایت ما به برتری رسیدیم.
* تیم حریف یک پنالتی هم خراب کرد؟
بله، من آماده بودم که آن پنالتی را بگیرم، اگرچه فکر می کنم خطا بیرون از محوطه انجام شد. با اینکه به سمت توپ رفتم اما تو از کنار دروازه بیرون رفت.
* برای سومین بازی متوالی توانستی دروازه پرسپولیس را بسته نگه داری؟
خیلی از این موضوع خوشحالم. اصل اول در هر بازی این است که بتوانی دروازه تیم را بسته نگه داری که این اتفاق برای ما در 3 بازی اخیر رخ داده است. امیدوارم این تجربه خوب بار دیگر برای من تکرار شود.
* شاید بعد از بازی مقابل قشقایی انتقادات زیادی از تو صورت گرفت اما انگار با این 3 بازی توانستی جواب منتقدان را بدهی؟
بله، خوب می دانم که بعد از بازی با قشقایی صحبت های زیادی علیه من شد. البته دیگر نمی خواهم به آن اتفاقات فکر کنم. خودتان هم می دانید که این اتفاقات در فوتبال طبیعی است. من در بازی مقابل قشقایی نیز تمام تلاشم را کردم اما برای اولین بار درون دروازه پرسپولیس ایستاده بودم و شرایط برای من سخت بود. شاید آن روز شاید با من یار نبود و تیم ما هم شکست خورد.
* فکر می کنی با 3 بازی اخیر که دروازه ات بسته ماند، توانستی جبران کنی؟
امیدوارم همینطور باشد و هواداران هم آن بازی را فراموش کرده باشند. من سعی کردم در این 3 بازی عملکرد اصلی ام را نشان دهم و جبران کنم.
* احتمالا بیرانوند از بازی بعدی مقابل پدیده با رفع مصدومیت می تواند بازی کند و تو بار دیگر نیمکت نشین می شوی؟
من به این مسائل کاری ندارم. دروازه بانی شغل من است و من راجع به اینکه بازی کنم یا نه تصمیم نمی گیرم. من امیدوارم که بتوانم باز هم برای پرسپولیس بازی کنم اما این مربی است که درباره این موضوع تصمیم گیری می کند.
* در این مدت علیرضا بیرانوند با دست گچ گرفته تمرین می کرد، این موضوع برایت عجیب نبود؟
خیر، اصلا عجیب نبود و در کنار هم تمرین می کنیم. این یک امر طبیعی است که بیرانوند در این مدت با دست گچ گرفته هم تمرین می کرد چون دوست دارد هر چه زودتر آمادگی اش را به دست آورده و به میادین برگردد. البته هیچ فرقی نمی کند که من درون دروازه باشم یا بیرانوند چون موفقیت تیم مهم است.
* رابطه ات با بیرانوند چطور است؟
او دوست خوب من است و هیچ مشکلی با هم نداریم. با یکدیگر در کنار رقابت رفیق هم هستیم.
* این فصل هواداران پرسپولیس تنها از تیمشان انتظار قهرمانی دارند، تو به آنها قول به دست آوردن جام قهرمانی را می دهی؟
قطعا هدف ما قهرمانی است. پرسپولیس تیم بسیار خوب و بزرگی است که در هر بازی هواداران زیادی از آن حمایت می کنند. با این حال تیمهای دیگری هم در لیگ برتر ایران هستند که می توانند رقیب جدی ای برای ما باشند. از الان نمی توان قول قهرمانی داد اما مطمئنا تمام تلاشمان را می کنیم.
* کمی از پرسپولیس فاصله بگیریم. چند ماهی از حضورت در تهران می گذرد، نظرت درباره این شهر چیست؟
من یکی، 2 ماهی بیشتر نیست که به تهران آمدم. با این حال در تهران خیلی راحت هستم و از فرهنگ مردم در شهر لذت می برم. در این مدت افرادی که جزو اطرافیان من بوده اند، هر کاری که من خواستم، برایم انجام دادند و در کل معتقدم تهران مردم مهربانی دارد.
* بازیکن خاصی در لیگ ایران هست که خیلی بیشتر از بقیه به چشم تو آمده باشد؟
بازیکنان زیادی در لیگ ایران هستند که توانایی بالایی دارند. تمام بازیکنانی که در پرسپولیس بازی می کنند نیز سطح بالا هستند اما من نمی توانم از فرد خاصی نام ببرم.
برانکو که بنگر رو کنار گذاشت، خیلی شاکی بودم از دستش ...
گفتم اگه اون کنار سیدجلال می موند این تیم بهترین دفاع تاریخ لیگ رو داشت
اما الان می بینم حتما چیزی دیده بوده که این تصمیمو گرفته
بنگر متاسفانه مجبور شده کمرشو عمل کنه در تراکتور
گفته میشه تا اواخر فصل نمی رسه به بازیا، شاید هم حتی دیگه نتونه فوتبالو ادامه بده
امیدوارم هر چه سریع تر خوب بشه و برگرده به دنیای فوتبال، چون خیلی کمک حالمون بود یه زمانی
با این حال خوشحالم که این فصل این بلا سر تیم ما نیومد ؛ و الا پر کردن جاش کار خیلی سختی بود
رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: بازیکن پرسپولیس در بازی با ماشینسازی، بلند شده تا ضربه سر بزند اما دروازه را نمیبیند چون مغزش خسته است.
به گزارش تابناک ورزشی، جعفر کاشانی در مورد موقعیتهای فراوان گلزنی که بازیکنان تیم پرسپولیس در دیدار مقابل ماشینسازی از دست دادند، اظهار داشت: پرسپولیس چند گل باید میزد؟ بازیکنان پرسپولیس هنوز درک نکردهاند پیراهن چه تیمی را بر تن دارند و متأسفانه یک سری از بازیکنان از جایگاه خود در ترکیب اصلی مطمئن هستند. مردم از بازیکنان تیم محبوب خود توقع دارند. باید با بازیکنان کار فرهنگی صورت بگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که انجام کار فرهنگی با بازیکنان، وظیفه چه کسی است، ادامه داد: بدبختی این است که کار فرهنگی با بازیکنان انجام نمیشود. وظیفه کادر فنی و باشگاه این است که چنین اقداماتی را انجام دهد. باید بررسی کرد چرا مغز بازیکن یک دفعه میخوابد؟ مشخص است که بازیکن بیخوابی کشیده و بدنش خسته است.
رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: نمیشود همه مسائل را باز کرد و تنها میتوان گفت که باید با بازیکنان کار فرهنگی انجام داد. بازیکنان باید بدانند که موظف به رعایت شئونات هستند. بازیکن پرسپولیس بلند شده تا ضربه سر بزند اما دروازه را نمیبیند چون مغزش خسته است. بازیکن باید بداند نباید شب دیر بخوابد، باید غذای سالم بخورد و با هر کسی معاشرت نکند.
کاشانی خاطرنشان کرد: همیشه گفتهام و باز هم میگویم که بازیکن پرسپولیس باید بداند پیراهن چه مردان بزرگی را بر تن کرده است؛ کسانی که با یکهزارم امکانات بازیکنان فعلی، در گذشته افتخارات زیادی کسب کردند.
وی در پایان با اشاره به صحبتهای مدیرعامل باشگاه ذوبآهن مبنی بر عدم همکاری مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حل مشکل ممنوعالخروجی جری بنگسون گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم. کمیته حقوقی باشگاه به این مسائل رسیدگی میکند و معتقدم عملکرد خوبی هم داشته است.
mohammad_87
04-12-2016, 22:37
بدبختی این است که کار فرهنگی با بازیکنان انجام نمیشود. وظیفه کادر فنی و باشگاه این است که چنین اقداماتی را انجام دهد. باید بررسی کرد چرا مغز بازیکن یک دفعه میخوابد؟ مشخص است که بازیکن بیخوابی کشیده و بدنش خسته است.
این مشکل در فوتبال ما هست و کسی هم جلوش رو نمیگیره.مربوط به پرسپولیس هم نیست و تقریبا اکثر ستاره های لیگ کلا از دنیال حرفه ای فقط پول حرفه ای گرفتن رو بلدند.من نمیگم تمام بازیکنان اما اکثر اونها شاید اصلا تیم و هوادار براشون مهم نباشه.نتیجه بگیرند یا نه پولشون رو دارن میگیرن،با بازیکن سالاری تیمها ترکیب فیکس تیم هستند و دائما هم در شبکه های اجتماعی فعالند تا در زمین تمرین.
چند وقت پیش در یکی از برنامه های ورزشی خارج کشور یکی از پیشکسوتان یکی تیمهای محبوب،در رابطه با همین موارد میگفت "من خودم در تیمی که در کادر فنی اش بودم میدیدم که ستاره تیم گاهی قبل تمرین دنبال عیش و نوشش هست و با بدنی خالی شده تازه به تمرین میاد و میگه حوصله تمرین ندارم و راحت میره تو استخر و سونا بجای زمین.کسی هم جرات نداره بهش حرفی بزنه"
به هر حال برخی از این افراد که یک شبه به پول های هنگفت و شهرت می رسند،درگیر مسایل حاشیه ای می شوند.از چت های شبانه تا استفاده های تفریحی! مخدرهای گوناگون که نمونش رو زیاد داشتیم.این مسایل در فوتبال ما هست و اول از همه برمیگرده به مشکلات مدیریتی تیمها و خیلی مسایل دیگه ......
منظورم نه تیم و نه بازیکن خاصی هست اما ما طرفداران گاهی برخی بازیکنان رو اونقدر بالا میبریم که نه دست کسی بهش میرسه و نه خود اون بازیکن برای همان هواداران پشیزی ارزش قایل نیست.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر روز که از حضورم در پرسپولیس می گذرد بیشتر از قبل عشق هواداران به این تیم را حس می کنم.
بوژیدار رادوشوویچ در سومین بازی خود برای پرسپولیس در لیگ برتر توانست همچنان دروازه اش را بسته نگه دارد تا کلین شیت دیگری کرده باشد. رادو آن قدر خوب کار کرده است که برانکو او را با علیرضا بیرانوند مقایسه می کند و اعتقاد دارد تیمش دو دروازه بان همسطح دارد. دروازه بان کروات پرسپولیس در گفت وگویی تأکید کرد که در مورد آینده هیچ نگرانی ندارد. این گفت وگو در زیر می آید:
پرسپولیس مقابل ماشین سازی روز خوبی را پشت سر نگذاشت، چرا؟
بازی بسیار سختی بود و ما پیش بینی کرده بودیم که با حریف سرسختی بازی داریم، اما آنها واقعاً غافلگیرکننده ظاهر شدند و نشان دادند حق شان قرار گرفتن در انتهای جدول نیست. آنها کیفیت بالای خود را مقابل پرسپولیس نشان دادند و ما هم به چشم دیدیم که تیم ماشین سازی شایسته قرار گرفتن در رده های بهتری است. البته برای ما کسب سه امتیاز خیلی مهم بود که به آن رسیدیم و دوباره صدر جدول را پس گرفتیم.
این سومین بازی بود که توانستی کلین شیت کنی ...
خوشحالم که توانستم باز هم دروازه تیمم را بسته نگه دارم و بابت این مسئله از همبازیان خود ممنونم. ما خط دفاع بسیار خوبی داریم و با این بازیکنان باکیفیت در این پست کار من برای کلین شیت راحت تر می شود. باید تلاش کنیم این روند ادامه پیدا کند.
برانکو بعد از بازی با ماشین سازی خیلی از تو تعریف کرده و تأکید داشته است تو همان دروازه بانی هستی که او می خواست!
شنیدن این خبر که مربی از من تعریف کرده، خوشحال کننده است. فکر کنم برای پرسپولیس خیلی خوب است که دو دروازه بان خیلی خوب دارد و من با تمام وجود تلاش می کنم بتوانم این روند را ادامه دهم.
در بازی با ماشین سازی پنالتی بازیکن حریف را خوب تشخیص دادی و بر خلاف بازی با قشقایی این بار به سمت چپ پریدی!
دیدار با قشقایی برای من تمام شد و دیگر به آن فکر نمی کنم. در این بازی هم اگر ضربه بازیکن حریف به اوت نمی رفت حتماً آن را مهار می کردم. البته به اعتقاد من در ضربه پنالتی شانس بسیار مهم است و در بازی با قشقایی من واقعاً بدشانس بودم، اما در بازی با ماشین سازی این طور نبود. در حال حاضر همه ما با فراموش کردن بازی با قشقایی به آینده بهتر و قهرمانی در لیگ فکر می کنیم.
با بازگشت بیرانوند به تمرینات به احتمال فراوان شانس تو برای بازی کردن کم خواهد شد، ناراحت نمی شوی اگر با این آمادگی روی نیمکت بنشینی؟
خیلی به این موضوع فکر نمی کنم. تلاش می کنم در هر ثانیه و دقیقه که برای پرسپولیس به میدان می روم با تمام وجود برای این تیم بازی کنم. بین من و بیرانوند رابطه خیلی خوبی است و در جلسات تمرینی مشوق یکدیگر هستیم. در کنار ما درویش وند هم هست که دروازه بان آینده داری نشان داده و در سن 19 سالگی در سطح خوبی قرار دارد. برای همه ما موفقیت تیم بیش از هر چیز دیگری ارزش دارد.
هواداران بعد از سه بازی که گل نخوردی اتفاقات بازی با قشقایی را فراموش کردند و این روز ها در شبکه های اجتماعی از تو حمایت می کنند!
هر روزی که از حضورم در پرسپولیس می گذرد بیشتر عشق هواداران به این تیم را حس می کنم و این موضوع برایم اهمیت زیادی دارد. وقتی اشتیاق و حمایت هواداران را می بینم تلاش می کنم آمادگی خود را به مرز 200 درصد برسانم. از حمایت های آنها ممنونم و تأکید می کنم که آنها بهترین و یار دوازدهم ما هستند.
طارمی اصلا تو کار دفاعی تیمی شرکت نمی کنه. پرس نمی کنه. کلی هم موقعیت هدر میده. فصل پیش چون خط هافبک پرسپولیس خیلی خوب بازی می کرد, طارمی خوب تغذیه میشد. در واقع اگه به جای طارنی یه مهاجم از لیگ محلات تو پرسپولیس بازی کرد, فصل پیش پرسپولیس قهرمان میشد. طارمی رو الکی باد کردن, فوتبالش تموم شده هست
وین رونی
08-12-2016, 14:04
طارمی اصلا تو کار دفاعی تیمی شرکت نمی کنه. پرس نمی کنه. کلی هم موقعیت هدر میده. فصل پیش چون خط هافبک پرسپولیس خیلی خوب بازی می کرد, طارمی خوب تغذیه میشد. در واقع اگه به جای طارنی یه مهاجم از لیگ محلات تو پرسپولیس بازی کرد, فصل پیش پرسپولیس قهرمان میشد. طارمی رو الکی باد کردن, فوتبالش تموم شده هست
قبول که طارمی خوب تغذیه میشه و موقعیت زیاد هدر میده اما یه مهاجم هدف به نظر من نباید از محوطه خودش برگرده عقب و پرس کنه و اگه پرسی هم هست باید تو همون محیط خودش باشه.من یادم نمیاد مهاجمان هدف بزرگ دنیا مثل روماریو،به به تو،رونالدو برزیلی،باتیستوتا،آلن شیرر یا فان باستن پرسی غیر از محوطه جریمه حریف انجام می دادن
فردا بازی سختی هست..من حتی فکر میکنم دروازه پرسپولیس باز هم خواهد شد.. با این موقعیت خراب کردن طارمی، هم امیدی به برد نیست :n28:
رهر چند عملکرد رادوشوییچ عالی هست و من دوست دارم ، بتونه برای بازی چهارم هم ، دروازه رو بسته نگه داره
Mohammad
08-12-2016, 23:16
فکر می کنم دیگه از پست ها وحرف های شما در مورد طارمی میشه این برداشت رو کرد که بیشتر باهاش مشکل شخصی دارید !
زیر سوال بردن عملکرد فصل پیشش که دیگه از اون حرف هاست. این فصل هم حالا باز خوبه چند مدت پیش 90 یه تحلیل مفصل از طارمی داشت. قرار نیست اگه یه بازیکن افت کنه حافظمون رو پاک کنید و چپ و راست، کم و زیاد ازش انتقاد کنیم. فوتبالش تموم شده هست؟ در 24 سالگی؟ به خاطر خراب کردن موقعیت؟ :n02: اونم آقای گل فصل پیش ؟!
با احترام به نظر شما ولی این حرف ها و نظرات بیش از حد بزرگنمایی شده و احساسی هستن. :n01:
Mohammad
08-12-2016, 23:31
اما بازی با پدیده؛
میشه گفت یکی از سخت ترین بازی هامون هست. پدیده ای که فقط مثل ذوب آهن تا حالا مقابل پرسپولیس برانکو شکست نخورده و هفته قبل هم با تراکتور در تبریز 1-1 مساوی کرد. از اون طرف تراکتور هم فردا بازی سختی داره، برای ما فرصت خیلی خوبیه که اختلاف رو زیاد کنیم، اگه در مقابل صدر رو از دست ندیم !
اصلا مهم نیست فردا چطوری بازی می کنیم، فقط 3 امتیاز رو باید بگیریم. با نبودن عالیشاه و احمدزاده و احتمالا بیرانوند، ترکیبمون به احتمال خیلی زیاد به مانند بازی قبل هست با این تفاوت که احتمالا رضائیان هافبک راست بازی می کنه. در بازی فردا فرصتی برای موقعیت خراب کردن نیست و اگه از تک موقعیت هامون استفاده نکنیم بعیده بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم و چه بسا دست خالی هم برگردیم. عملکرد خط حمله فردا خیلی مهمه.
فکر می کنم دیگه از پست ها وحرف های شما در مورد طارمی میشه این برداشت رو کرد که بیشتر باهاش مشکل شخصی دارید !
:n20:
:n04:
به گزارش "ورزش سه"، به دلیل بارش برف شدیدی که از صبح جمعه در مشهد آغاز شده، با تصمیم داور و ناظر بازی دیدار دو تیم پدیده مشهد و پرسپولیس تهران 24 ساعت به تعویق افتاد.
این دیدار که پیش از این قرار بود ساعت 14:10 در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شود، با تصمیم موعود بنیادی فر داور این دیدار روز شنبه برگزار خواهد شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که پیش از این قرار بود این بازی روز پنجشنبه برگزار شود که با درخواست باشگاه پدیده به روز جمعه موکول شد و حالا به دلیل شرایط جوی این بازی روز شنبه برگزار خواهد شد.
به گزارش "ورزش سه"، الکسی پل یانسکی، مدافع اوکراینی تنومند سرخپوشان که در این فصل به لیست پرسپولیس اضافه شده است، هنوز نتوانسته در قامت بازیکنی ثابت برای برانکو ایوانکوویچ در ترکیب اصلی به میدان رود. او در تمرین امروز نیز دچار مصدومیت شد تا بنا بر نظر کادرپزشکی پرسپولیس از ادامه تمرین معاف شود و شانس حضور اندکش برابر پدیده نیز کاملا منتفی شود. با شرایط به وجود آمده پرسپولیس برای دیدار با پدیده مشهد علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه، فرشاد احمدزاده و الکسی پل یانسکی را در اختیار نخواهد داشت.
Mohammad
09-12-2016, 16:18
به گزارش "ورزش سه"، به دلیل بارش برف شدیدی که از صبح جمعه در مشهد آغاز شده، با تصمیم داور و ناظر بازی دیدار دو تیم پدیده مشهد و پرسپولیس تهران 24 ساعت به تعویق افتاد.
این دیدار که پیش از این قرار بود ساعت 14:10 در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شود، با تصمیم موعود بنیادی فر داور این دیدار روز شنبه برگزار خواهد شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که پیش از این قرار بود این بازی روز پنجشنبه برگزار شود که با درخواست باشگاه پدیده به روز جمعه موکول شد و حالا به دلیل شرایط جوی این بازی روز شنبه برگزار خواهد شد.
پرسپولیس هم مثل پدیده باید درخواست کنه که بازی بعدیش به تعویق بیافته به خصوص اینکه با ذوب آهن در اصفهان هم بازی داریم.
تراکتور برد، بهتر تا پرسپولیس قدر موقعیت هاشو بدونه و بفهمه جایگاه ش کاملا در خطر هست :n34:
بوژیدار رادووشویچ، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیعخواه، محمد انصاری، رامین رضاییان، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، وحید امیری، الکساندر پریمیوف و مهدی طارمی .
تماشاگر ها چه شعار میدن در ورزشگاه؟ میگفتن حیا کن پرسپولیس رها کن
با کی بودنت؟
Mohammad
10-12-2016, 17:18
[QUOTE=Life24;8908818]تماشاگر ها چه شعار میدن در ورزشگاه؟ میگفتن حیا کن پرسپولیس رها کن
با کی بودنت؟[/QUOT
فکر کنم با فردوسی پور بودن ! دلیلش رو نمی دونم.
ویرایش:
حمله به فردوسی پور در مشهد!
گزاشگر مطرح فوتبال که از سوی تماشاگران تیم های مختلفی مورد اعتراض قرار گرفته حالا شاهد شعارهای پرسپولیسی هاست.
به گزارش نامه نیوز، عادل فردوسی پور به خاطر برنامه 90 در مقاطع مختلف مورد نقد جدی هواداران تیم های مختلف قرار گرفته است.
زمانی هواداران تراکتورسازی علیه او موضع می گرفتند و گاهی هم نوبت به طرفداران سپاهان می رسید که در ورزشگاه علیه او شعار دهند.
در سال های اخیر استقلالی ها به طور جدی علیه او موضع گرفته و حتی از تحریم برنامه اش خبر دادند و حالا نوبت به پرسپولیسی ها رسیده که او را دشمن تیم خود بنامند.
در جریان بازی امروز پرسپولیس برابر پدیده در مشهد نیز هواداران قرمزها علیه مجری 90 شعار دادند و از او خواستند تیم شان را رها کند!
===
این برد جدا جای تبریک داره چون هم دوباره به صدر برگشتیم، هم با تراکتور و ذوب آهن به ترتیب 2 و 6 امتیاز اختلاف ایجاد کردیم و هم طلسم پدیده رو شکستیم.
بازی سخت بعدی با ذوب آهن هم دقیقا همین شرایط رو داره و امیدوارم بتونیم از اون بازی هم دست پر بیرون بیرون بیایم. :n11:
خیلی خوبه بردیم
اما واقعیت من فکر میکنم هنوز تیم تیم نشده. از بین پنج تا بازیکن راحت رد شدند و گل زدند! :n14:
بازیکن کناری تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل پدیده دچار افت فشار شد و به زیر سرم رفت.
به گزارش تابناک ورزشی،حسین ماهینی پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل پدیده در رختکن این تیم در ورزشگاه ثامن مشهد دچار افت فشار شد و به زیر سرم رفت. او حتی تا ساعتی بعد از سوت پایان مسابقه هنوز در رختکن تیم پرسپولیس مانده بود!
ظاهرا این افت فشار بخاطر تلاش زیاد این بازیکن در میدان مسابقه بود تا مقابل نفوذهای پیاپی میزیان را بگیرد. پرسپولیس امروز در مشهد به رغم دریافت چهارمین گل فصل خود ، به سه امتیاز حیاتی دست یافت و به صدر جدول بازگشت.
به نظرم داروشوییچ دو توپ اول بازی رو خوب گرفت. موقعیت های خطرناکی بودند
نیما نکیسا در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در خصوص پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل پدیده اظهار داشت: در ابتدا جا دارد به رضا مهاجری بابت درگذشت پدرش تسلیت بگویم و از این لحظه به بعد برایش زندگی شادی را آرزو میکنم. پدیده، بازی خوب و منسجمی مقابل پرسپولیس ارائه داد ولی با برنامهریزی خوب برانکو برای دقایق مختلف بازی، پرسپولیس 3 امتیاز را به دست آورد و از این بابت خوشحالم.
وی در مورد اینکه عدهای پیروزی پرسپولیس در دقایق پایانی را شانسی میدانند، گفت: این حرف مغرضانه است یا از جانب افرادی مطرح میشود که فوتبال بازی نکردهاند و تجربه مربیگری ندارند. شانس هم میتواند دخیل باشد ولی پرسپولیس روی تکتک دقایق بازی، برنامه داشت.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به عملکرد خوب بوژیدار رادوشوویچ درون دروازه پرسپولیس و از سوی دیگر رهایی علیرضا بیرانوند از بند مصدومیت خاطرنشان کرد: خودم اگر مربی تیمی باشم که یک دروازهبان محلی دارد و یک دروازهبان ملیپوش، اگر دروازهبان محلی در دوران مصصدومیت دروازهبان ملیپوش، عملکرد خوبی داشته باشد، بعد از رفع مصدومیت دروازهبان اصلی هم او را در ترکیب نگه میدارم. رادوشوویچ به خوبی در نبود بیرانوند از دروازه پرسپولیس محافظت کرده است و تا زمانی که خوب بازی میکند نباید روی نیمکت برود.
نکیسا در ادامه با اشاره به تبعات احتمالی نیمکتنشینی بیرانوند گفت: من با بیرانوند برخورد نزدیک داشتهام و میدانم بازیکن با شعور و فهمیدهای است و در صورت نیمکتنشینی برای تیمش حاشیه درست نمیکند. توصیهای هم برایش دارم که در مدت نیمکتنشینی، روزنامه نخواند!
وی در پایان با اشاره به نتایج ضعیف استقلال اظهار داشت: برای تیم استقلال ناراحتم و دوست دارم کنار پرسپولیس در صدر جدول باشد تا فوتبال ما از این رقابت بهره ببرد.
پسر خیلی بازی سختی بود انصافا....
ولی این پرسپولیس اصلا جون نداشت حمله کنه... نمیدونم تاثیر سه چهارتا بازی خوف اروپایی پشت سر هم بود توی این هفته یا چی...
ولی احساس کردم این پرسپولیس پرسپولیس همیشه نیست...
مهاجم اوکراینی هم اصلا توپ نمیدن بهش... نامردیه خیلی سریع هم میکشنش بیرون....
با این حال، به نظرم تیم واقعا مشکل حمله داره و باید حتما حل بشه چون با این وضعیت، بدون باخت و این همه مساوی باز به جایی نمیرسیم.... با این حال به نظر میرسه تونستیم اختلاف و هاشیه امن خوبیرو ایجاد کنیم که لااقل در بین دو تیم اول جدول باشیم همیشه.... مخصوصا که این هفته تیم های تعقیب کننده دوم و سوم و چهارم بهم خوردن و ترکیب بالای جدول رو جدی عوض میکنن!!!
هرچقدر که کیف کردم استقلال ببازه به تراکتور، امیدوارم این سری ما ذوب رو بزنیم و نفت هم تراکتور رو که دیگه یعنی عالی ترین حالته برامون! :)))) کی صب کنه تا بازی بابا....
به نظرتون بازی با ذوب آهن بیرانوند باید بیاد یا رادوشویچ؟
من نظرم رادوشویچ هست..وقتی الان این آماده هست و مشکل نداشته، نباید عوضش کرد..بیرانوند هم که تازه تمرین های جدی رو شروع کرده
عاره رادو رو من اوایل واقعا ازش میترسیدم ولی دروازه بان خوبیه ...
بهتره این بمونه تو دروازه که اماده هست
Mohammad
12-12-2016, 16:32
این فصل که تیم به این خوبی داره پیش میره ، فیل همه یاد هندوستان کرده ! خودمون داریم به خودمون ضربه می زنیم !
اول فصل که ساسان انصاری رو راحت از دست دادن و الان ستاره لیگ هست ! بعد از اون نوبت سربازی نوراللهی شد که به نظر قطعی می رسه؛ خوش به حال تیم حریف ! بعد نوبت داستان سربازی عالیشاه شد که اونم ظاهرا داره قطعی میشه؛ اینم یکی دیگه از بهترین هامون تقدیم به تیم حریف. داستان انتقال انصاری هم که همچنان ادامه داره. بعید نیست مسئولان تیم وسوسه بشن و با این مبلغ بفروشنش. و حالا هم آرام طبع می خواد جدا بشه !
چندین و چند بازیکن خوب و موثر رو احتمالا در نیم فصل دوم نداریم. در نقل و انتقالات نیم فصل هم بعید بتونیم جانشین های خوبی بگیریم. اینطوری بخوایم پیش بریم قهرمانی رو دو دستی تقدیم تراکتور کردیم !!
به گزارش "ورزش سه"، آرام طبع در این جلسه با تاکید بر اینکه طاقت نیمکت نشینی ندارد، از برانکو ایوانکوویچ خواست با درخواست جدایی او موافقت کند. برانکو ایوانکوویچ به آرام طبع گفت در این زمینه با باشگاه صحبت خواهد کرد و به خاطر اخلاق خوب او در نیم فصل گذشته و عدم اعتراض وی در دوره طولانی نیمکت نشینی به او کمک خواهد کرد.
آرام طبع به خبرنگار ما در این زمینه می گوید: من با آقای برانکو ایوانکوویچ در خصوص آینده ام صحبت کردم و گفتم بیشتر از این نمی توانم نیمکت نشینی را تحمل کنم. چون برای بازی فیکس به پرسپولیس آمده بودم که خود آقای برانکو هم تایید کرد و گفت:" نظر من هم همین بود اما تو قبل از بازی اول مصدوم شدی و من نمی توانستم تو را به ترکیب اضافه کنم، همانطور که در مورد رامین رضاییان نیز در نهایت این اتفاق نیفتاده، اگرچه رامین بازیکن تیم ملی است."
وی در ادامه درباره محتوای جلسه اش با سرمربی پرسپولیس گفت: من به ایشان گفتم که هم خودم و هم خانواده ام از نیمکت نشینی و بازی نکردن ناراحت هستیم و با توجه به اینکه هرگز در دوران فوتبالم این شرایط را تجربه نکرده ام، به من اجازه جدایی دهند. آقای برانکو گفت بازی های آسیایی در پیش است و صبر کن چون به تو بازی خواهد رسید. اما من نمی توانم ریسک کنم و از ایشان خواهش کردم به این موضوع رضایت بدهد که ایشان هم پذیرفت و حالا قرار است در جلسه ای با مسئولان باشگاه در این زمینه تصمیم گیری نهایی انجام شود.
آرام طبع در ابتدای فصل و پیش از مسابقه اول مقابل سایپا مصدوم شد و این مساله باعث دوری او از ترکیب و جایگزینی محسن ربیع خواه در پست دفاع چپ سرخپوشان شد. او که سابقه حضور در صبای قم را دارد قصد دارد تیمی را در نیم فصل انتخاب کند که شانس حضورش در ترکیب ثابت بیشتر باشد. او می گوید: برانکو خیلی حرفهای با این موضوع برخورد کرد و من از او ممنونم. پیش از شروع لیگ من چند پیشنهاد داشتم اما با توصیه علی دایی به پرسپولیس آمدم؛ چراکه او اعتقاد داشت در این تیم پیشرفت بیشتری خواهم کرد و بازی در تیمی مثل پرسپولیس به نفع من خواهد بود. امیدوارم مسئولان باشگاه هم با جدایی من در نیمفصل موافقت کنند تا بتوانم تا در تیم دیگری به فوتبال بازی ادامه دهم.
با جدایی آرام طبع و حضور احمد نوراللهی در تیمی نظامی و همچنین جدایی ساسان انصاری و احتمال جدایی سه بازیکن دیگر در نیم فصل، برانکو ایوانکوویچ برخلاف فصل گذشته باید به ترمیم کامل تیم و به خصوص نیمکت اش بپردازد تا با توجه به سنگینی دیدارهای پیش رو در لیگ برتر و همچنین حضور این تیم در لیگ قهرمانان و تعدد ملی پوشان این تیم، صدرنشینی تا پایان لیگ از دست نرود.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی کروات پرسپولیس که بعد از تمرین نوبت صبح سرخپوشان در باشگاه حضور یافته بود تا درباره آخرین شرایط این تیم در لیگ برتر و نقل و انتقالات و همچنین قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا به بحث بپردازد، در پایان این جلسه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که در صورتی با جدایی محمد انصاری که اکنون با پیشنهادی از لیگ چین مواجه شده است، موافقت خواهد کرد که برای باشگاه سودمند باشد.
برانکو ایوانکوویچ در این خصوص گفت: «موضع من نسبت به محمد انصاری تغییر نکرده و هنوز هم می گویم به این بازیکن نیاز دارم و نمی توانم اجازه جدایی اش را بدهم. خصوصا اینکه هواداران نیز نگران این موضوع هستند و در صورتی که آسیبی به تیم برسد نمی توانم در قبال این تصمیم پاسخی به هواداران بدهم. اما در صورتی که باشگاه به این نتیجه برسد که رفتن این بازیکن به نفع تیم خواهد بود ماجرا متفاوت می شود.»
به گزارش "ورزش سه"، بوژیدار رادو شوویچ در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: با اینکه در اروپا زندگی و فوتبال بازی کردهام اما الهلال و الریان را میشناسم. آنها حریفانی سر سخت و از بهترینهای لیگ کشور خودشان هستند. وی افزود: ما با بهترینها بازی خواهیم داشت ولی اصلا شک نکنید که در هر بازی برای برد به میدان میرویم. ما فقط دنبال قهرمانی در ایران نیستیم و همه، میل ما برای پیروزی و قهرمانی در آسیا را با شروع این رقابتها خواهند دید.
reza0034
13-12-2016, 21:48
گروه A: الاهلی امارات، لوکوموتیو ازبکستان، التعاون عربستان (برنده استقلال ـ السد)
گروه B: استقلال خوزستان، الجزیره امارات، لخویا قطر(برنده الفتح ـ نسف ـ الحدید)
گروه C: الاهلی عربستان، ذوب آهن ایران، العین امارات (برنده الجیش ـ بنیادکار)
گروه D: الریان قطر، الهلال عربستان، پرسپولیس ایران (برنده الوحده ـ الوحدات ـ بنگلور)
گروه E: کاشیما آنتلرز ژاپن ـ موانگ تونگ تایلند ـ (برنده پلی آف 4) ـ (برنده پلی آف 1)
گروه F: اف سی سئول کره ـ نماینده دوم ژاپن ـ سیدنی واندرز استرالیا ـ (برنده پلی آف 3)
گروه G: گوانگ ژو اورگراند ـ سوون سامسونگ کره ـ نماینده سوم ژاپن و نماینده هنگ کنگ
گروه H: آدلاید یونایتد استرالیا، جیانگ سو چین ـ جونبوک کره ـ (برنده پلی آف 2)
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا بیرانوند علیرغم بهبودی و حضور در تمرینات گروهی هفته اخیر در لیست کاروان این تیم برای دیدار برابر ذوب آهن قرار نگرفت و سرمربی کروات سرخپوشان ترجیح داد در این بازی روی شرایط بدنی این دروازه بان ریسک نکند.
بیرانوند که بعد از مصدومیت و شکستگی دست، از هفته جاری تمرینات اختصاصی و دروازه بانی خود را آغاز کرد، شرایط حضور در این بازی را کسب کرده بود، اما عملکرد مثبت رادوشوویچ و عدم ریسک برانکو باعث شد تا او در لیست نفرات اعلامی خود برای دیدار برابر ذوب آهن نام این دروازه بان ملی پوش را قرار ندهد.
مشخص شد ، پس برانکو با رضاییان لجبازی نکرد و اوایل بازی بهش نمیداد
الان رادوشویچ خوب کار میکنه و دست بهش نمیزنه
یعنی میگه به ترکیبی که جواب داره میده ، بی دلیل دست نمیزنم..حقیقیت داره ...الان تا رادوشوییچ قوی کار کنه، فیکس خواهد بود
پیشکسوت پرسپولیس گفت: دفاع سرخپوشان باید برابر خط حمله موفق ذوبی ها ایستادگی کند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس درباره دیدار این تیم با ذوب آهن در هفته 14 رقابت های لیگ برتر با خبرنگار برنا صحبت کرد. وی با بیان اینکه ذوب آهن نسبت به اوایل فصل توانست به شرایط بهتری دست یابد، گفت: ذوبی ها توانستند خود را به بالای جدول نزدیک کنند و اکنون این تیم از مدعیان قهرمانی لیگ برتر است زیرا ذوب آهن با سرمربیگری مجتبی حسینی می تواند انتظارات را برآورده کند. او با اشاره به اینکه سرخپوشان در اصفهان کار سختی با ذوب آهن دارند، افزود: پرسپولیس در این دیدار باید همه توان خود را به کار بگیرد تا به نتیجه خوبی برسد. سرخپوشان با پیروزی برابر پدیده اکنون با روحیه بهتری به مصاف ذوب آهن می روند.پرسپولیس باید با هوشیاری بیشتری برای دیدار با ذوب آهن بازی کند. شاگردان برانکو با انگیزه بسیاری پا به میدان می گذارند زیرا می دانند با برد مقابل ذوب آهن می توانند برای قهرمانی نیم فصل گام بلندی بردارند. پیشکسوت پرسپولیس با تاکید بر اینکه در این دیدار دفاع سرخپوشان باید در برابر خط حمله موفق ذوبی ها ایستادگی کند، اضافه کرد: خط دفاعی پرسپولیس از ساختار مناسبی برخوردار است و می تواند مانع حملات و فرار مهاجمان ذوب آهن شود. درخشان درباره عملکرد رامین رضاییان در ترکیب سرخپوشان، گفت: رضاییان از تاثیرگذارترین بازیکنان پرسپولیس است که تاکنون توانسته با پاس های دقیق خود امتیازهای بسیاری برای تیم برانکو به دست آورد. سرمربی سرخپوشان هم باید شرایط و عملکرد مناسب رضاییان را در نظر بگیرد تا از این بازیکن تاثیرگذار استفاده های بیشتری کند. وی با اشاره به اینکه مهدی طارمی، به دلیل مشکلات روحی و روانی نمی تواند بعضی از توپ ها را به گل تبدیل کند، اضافه کرد: این بازیکن از لحاظ فنی مشکلی ندارد. اگر مشکلات روحی و روانی این بازیکن برطرف شود و تمرکز خود را بر روی توپ های ارسالی بیشتر کند می تواند بهتر از فصل گذشته در زمین گلزنی کند. مربی سابق سرخپوشان درباره عملکرد مناسب وحید امیری در تیم پرسپولیس بیان کرد: امیری از بازیکنان تاثیرگذار سرخپوشان است که با گلزنی های به موقع خود توانست شرایط مناسبی برای پرسپولیس در جدول لیگ برتر مهیا کند. وی درباره وضعیت دروازه بانان سرخپوشان و انتخاب بهترین گزینه برای دیدار با ذوب آهن، افزود: بیرانوند و رادوشوویچ به عنوان سنگربانان مطمئن توانستند عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهند. باتوجه به مصدومیت بیرانوند و درخشش مناسب رادوشوویچ در غیاب سنگربان اول سرخپوشان باید دید سرمربی این تیم کدام دروازه بان را برای این دیدار به زمین می فرستد. البته به احتمال زیاد برانکو هر سنگربانی که آماده تر است برای دیدار با ذوب انتخاب خواهد کرد. درخشان درباره جدایی نورالهی و عالیشاه از پرسپولیس گفت: هر دو بازیکن برای پرسپولیس بسیار موثر هستند. نورالهی با توجه به پیشنهادهایی که از کشورهای خارجه دارد اما بهتره چندسالی در ایران بازی کند تا به تجربه مناسب برسد. عالیشاه هم به دلیل مسائل سربازی باید از این تیم جدا شود اما باید شرایط لازم ایجاد شود تا این بازیکن تا پایان فصل برای سرخپوشان بازی کند. جدایی هر دو بازیکن به ضرر پرسپولیس است.
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعاتی دیگر در فولادشهر به مصاف ذوب آهن خواهد رفت تا صدرنشینی اش را تثبیت کند. برانکو ایوانکوویچ که در این بازی امید عالیشاه و علیرضا بیرانوند را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، با بازگشت فرشاد احمدزاده، بار دیگر رضاییان را به سمت راست خط هافبک فرستاد تا سورپرایز بزرگ خود را اینگونه رو کند.
بر این اساس ترکیب پرسپولیس را در بازی امروز بوژیدار رادوشوویچ، سید جلال حسینی، محمد انصاری، حسین ماهینی، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، وحید امیری، رامین رضاییان، مهدی طارمی، محسن ربیع خواه و فرشاد احمدزاده تشکیل خواهند داد.
بدباختی دادیم....
تیم اصلا جون حمله نداشت... توپها الکی لو میرفت...
بدباختی دادیم....
تیم اصلا جون حمله نداشت... توپها الکی لو میرفت...
بله، این مشکل در بازی با پدیده هم مشخص بود، اما چون زیر سیبیلی رد شد ، کسی بهش توجه نکرد..
دیگه تیم ها ، برنامه پرسپولیس رو خوندند و روش کار کردند ، باید یک فکر اساسی بکنه برانکو
بازیکنان نیکت نشین رو بازی نمیده، چرخشی کار نمیکنه برانکو، وقتی نیاز به بازیکن جایگزین داره، کسی رو نداره :n35:
در ضمن اون گل افساید اگر ، درست محسوب میشد به نفع پرسپولیس بود..حداقل زودتر شاید خودش رو جمع کرد
با باخت تراکتور، اگر مساوی هم می کردیم عالی بود :n21:
وین رونی
16-12-2016, 19:57
با این وضعیت خرید مهاجم هدف از نون شب هم واجب تره
به قول حسن انصاری فرد، پرسپولیس در بهترین زمان باخت
الان میشه بهتر ضعف ها رو برجسته کرد و در نیم فصل برطرفشون کرد
ضمن اینکه تراکتور هم باخت تا ضرر نکنیم از این ضرر
با این حال چند موقعیت خوب رو از دست دادیم تا بهترین فرصت برای فاصله گرفتن رو از دست بدیم
این خراب کردن موقعیت ها توسط طارمی، به روحیه کل تیم ضربه میزنه
اینم آخر و عاقبتش
:n28:
Mohammad
17-12-2016, 03:36
به قول حسن انصاری فرد، پرسپولیس در بهترین زمان باخت
الان میشه بهتر ضعف ها رو برجسته کرد و در نیم فصل برطرفشون کرد
ضمن اینکه تراکتور هم باخت تا ضرر نکنیم از این ضرر
با این حال چند موقعیت خوب رو از دست دادیم تا بهترین فرصت برای فاصله گرفتن رو از دست بدیم
کاملا موافقم.
اتفاقا اصلا بد هم بازی نکردیم، نیمه اول که ذوب آهن کاملا اسیر ما بود. موقعیت های خیلی خوبی هم داشتیم، اگه یه کم خوش شانس بودیم و مظاهری اینقدر آماده نبود حتما نیمه اول یه گل زده بودیم. هر چند فرصت خیلی خوبی برای افزایش فاصله بود ولی خوب موقع و خوب هفته ای باختیم.
ضعف های تیم کاملا مشخصه و نیم فصل حتما باید چند تا جا به جایی در تیم داشته باشیم. نه فقط در لیگ بلکه حواسمون به بازی های آسیا هم باید باشه.
در مورد شایعات نقل و انتقالات، خبرهایی در مورد جدایی دو تا بازیکن اوکراینی هست و جذب سیامک کوروشی و تلاش برای جذب داریوش شجاعیان. جذب شجاعیان یه کم بعیده ولی شاید بتونیم سیامک کوروشی رو بگیریم. در پست مهاجم هم زهیوی گزینه بدی نیست.
ما چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید
اصلا تیم مالی نیست..
این تیم ، تیم فصل قبل نیست
یک ذره فقط یک ذره ، تیم حریف مقاومت کنه، تیم کاملا پنچر هست
برخلاف دوستان به نظرم اصلا بازی خوب نبود
یک روند کاملا نزولی رو پرسپولیس داره طی میکنه
تیمی که 11 -12 تا بازیکن داره و بقیه انگار اصلا وجود ندارند ..
نه رقابتی بین بازیکن ها هست . نه چیزی..
حالا این تیم به نظر شما تو آسیا میتونه کاری کنه؟ والا نه
برید بازی دیروز ساسان انصاری رو ببنید، چطور موقعیت ها رو گل میکنه
بعد اینجا چطور موقعیت خراب میکنند.
:n34:
آسیا که هیچی... این روند ادامه پیدا کنه، خواب قهرمانی انشالله خواهیم دید...
رادوشوویچ مقصر بود یا هافبکها؟ وکیل ملت: پرسپولیس در اصفهان شکست خورد و حالا همه از گل خورده سرخها و مقصران ثبت این گل میگویند.
بیشتر نگاهها به رادوشوویچ گلر کروات تیم است که در زمان شوت پهلوان چند متری با خط دروازه فاصله داشت و همین جلو آمدن باعث شد نتواند واکنش مناسبی در مقابل این شوت داشته باشد.
البته شوت پهلوان طوری زده شد که به نظر میرسد شاید اگر رادو روی خط هم بود گرفتن این توپ برایش بسیار سخت میشد. در عین حال به نظر میرسد تنها او مقصر این گل خورده نباشد و فضایی که هافبکهای پرسپولیس به پهلوان دادند عجیب و غریب بود. پرسپولیس که در فاز دفاع خوب کار میکند در این لحظه با غفلت مسلمان و کامیابینیا فضای بسیار خوبی در اختیار پهلوان گذاشت که عجیب بود. در صحنه گل غیر از مسلمان که نزدیک زننده گل بود بقیه بازیکنان پرسپولیس روی یک خط و نزدیک محوطه جریمه خودی تجمع کرده بودند که همین استقرار اشتباه نقش پررنگی در ثبت گل خورده شان داشت.
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا بیرانوند که دو ماه دور از ترکیب پرسپولیس بوده، برای هفته آینده و تقابل با سیاه جامگان در درون دروازه این تیم قرار می گیرد.
بیرانوند بعد از بازگشت این تیم از اردوی امارات گچ دست خود را باز کرد و طی روزهای اخیر با فیزیوتراپی و تمرینات اختصاصی شرایط حضور در ترکیب پرسپولیس را به دست آورده است. او در بازی با ذوب آهن هم قادر به همراهی این تیم بود که البته با نظر برانکو ایوانکوویچ و عدم ریسک روی این مساله، آنها را در سفر به اصفهان همراهی نکرد اما از هفته پایانی نیم فصل مشکلی برای حضور در ترکیب این تیم نخواهد داشت. بوژیدار رادوشوویچ در غیاب بیرانوند در 5 بازی درون دروازه پرسپولیس قرار گرفت و علیرغم عملکرد قابل قبول دو بار دروازه اش باز شده است.
شنیده میشود بیرانوند که در 9 هفته تنها 3 گل دریافت کرده، مشکل خاصی نداشته و تنها از خراب شدن آمار کلینشیت خود در دیدار مقابل ذوبآهن ترسیده و در تصمیمی خودخواسته به اصفهان سفر نکرده است. شاگردان مجتبی حسینی خط حمله قدرتمندی را تشکیل داده و در 4 بازی 10 گل به ثمر رسانده بودند و شنیده میشود همین موضوع بیرانوند را نگران کرده است.
ragbar12
19-12-2016, 18:59
پرسپولیس داره خیلی قشنگ تراکتور سازی حریف مستقیمش در قهرمانی رو تقویت میکنه
نورالهی رفت امروزم عالیشاه. ایا به جای اینا میتونن خرید خوبی داشته باشن که اینقدر راحت موافقت میکنن اینا برن؟
توی نیمفصل معمولا خرید خوبی نمیشه کرد چون بازیکنای خوب رو باشگاهها معمولا از دست نمیدن.
مفتو مجانی تراکتور داره بازیکن میگیره و نفاط ضعفشو که کم هم نیست رو داره پوشش میده
حد اقل این بازیکنا برن ملوان بازی بکنن. این چه فوتبالیه که یه تیم میتونه سرباز بگیره مفتو مجانی خودشو تقویت بکنه؟
عصرایران ؛ مهدی نیکپندار - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) علی اکبر طاهری می گوید که دو بازیکن پرسپولیس تعصبی که می گویند را ندارند و در اصل آنها را به بی تعصبی به تیم شان متهم می کند. منظور سرپرست پرسپولیس از این دوبازیکن امیدعالیشاه و احمدنوراللهی است بازیکنانی که سرباز شده اند و در نیم فصل از تیم قرمز تهران به تیم قرمز تبریز تراکتورسازی می روند ، تیمی که رقیب پرسپولیس در کورس قهرمانی لیگ برتر است.
استدلال سرپرست باشگاه به این مساله برمی گردد که دوبازیکن پرسپولیس شرایط سربازشدن خودشان را فراهم کرده اند تا از پرسپولیس جدا شوند و سربازی شان را پشت سربگذارند. اتفاقی که سبب می شود آنها به تیم تراکتورسازی منتقل شوند و شرایط را برای قهرمانی رقیب قرمزها فراهم کنند.
رفتار بازیکنان پرسپولیس در این مورد بسیار غیرحرفه ای بوده و حتما به منافع تیم شان ضربه می زند اما به نظر می رسد که انتقاد به آنها از سوی سرپرستی که شرایط را برای جدایی این دوبازیکن فراهم کرده پذیرفته نباشد.
پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر سراغ بازیکنانی رفت که بتوانند در سال آینده و مسیرقهرمانی کمک حالش باشند. در این مسیر بود که بازیکنان گذشته اش را حفظ کرد و سراغ بازیکنانی چون ساسان انصاری هم رفت. بازیکنان قدیمی و جدید پرسپولیس اما برای بازی کردن در تیم شان با یک مشکل اساسی مواجه بودند.
پرسپولیس در نقل و انتقالات قبل از فصل نزدیک به 4 میلیارد تومان به بازیکنانی داده که نیمی شان بازی نمی کنند و ان دو نفر دیگر هم وقتی بازی می کنند کار مهمی را پیش نمی برند اما جای بازیکنان دیگر راتنگ می کنند. در اصل پرسپولیس برای خرید بازیکنان بی کفیت اوکراینی و کروات خود پول گزافی داده و یک بار از این جهت ضرر کرده و یک بار دیگر از این جهت که بازیکنان گران قیمت را باید بازی می داده و بازیکنان ایرانی ش را نیمکت نشین می کرده.
همین طور هم شد که انصاری سر از فولاد در آورد و یک تنه آقای گل شده و این تیم را از پایین جدول به بالای جدول کشیده و حالا دو ستاره دیگری پرسپولیس هم مسیر جدایی از این تیم را پیش گرفته اند. نوراللهی و عالیشاه در طول نیم فصل آینده اگر قرار بود در پرسپولیس باشند حتما نیمکت نشین بودند و تصمیم گرفته اند که در این مدت سربازی شان را به پایان برسانند. این رفتار اگر به قهرمانی تراکنورسازی و قدرت این تیم منجر شود حتما بسیار غیرحرفه ای است اما قطعا باید یک نفر از سرپرست پرسپولیس بپرسد که چرا بازیکنان بی کیفیت را جذب کرده و شرایطی را فراهم کرده که در ترکیب اصلی استفاده شوند.
و مهمتر ازاین سوالات اینکه طاهری ، از برچسب بی تعصبی زدن به بازیکنان چه سودی می برد؟ یعنی منفعت طاهری به غیر از اینکه خودش را از کانون توجهات در ماجرای جدایی بازیکنان کنار بکشد چیست ؟ او لابد با این مصاحبه های همه تقصیر را به گردن بازیکنان می اندازد و انتظار دارد که همه فراموش کنند که چطور سیاست اشتباه باشگاه در جذب و استفاده از بازیکنان خارجی کار پرسپولیس را به امروز کشانده.
این نوشته دفاع از بازیکنانی که به کیفیت تیمی شان ضربه می زنند نیست یک یادآوری است به سرپرست باشگاهی که در نیم فصل یک دفعه یادش افتاده تیم شانس قهرمانی سال قبل را با نقل و انتقالات ضعیف و مورد دار حالا به تیمی تبدیل کرده که بازیکنی ندارد و مجبور است برای رفع این مشکل علیه بازیکنان مصاحبه کند.
به گزارش "ورزش سه"، برانکو ایوانکوویچ در آخرین بازی نیم فصل دست به تغییر جالبی زده است و احمد نوراللهی هافبک جوان و جدایی طلب پرسپولیس را در ترکیب ثابت قرار داده است. از دیگر نکات جالب ترکیب امروز پرسپولیس نیمکت نشینی رامین رضاییان است که هفته گذشته در پست غیرتخصصی درخششی نداشت و این هفته به نیمکت منتقل شده است، همچنین علیرضا بیرانوند که بعد از هفته ها به لیست پرسپولیس بازگشته امروز از نیمکت شاهد عملکرد رادوشوویچ در دروازه پرسپولیس خواهد بود.
ترکیب پرسپولیس مقابل سیاه جامگان به این شرح است:
بوژیدار رادووشویچ، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیعخواه، محمد انصاری، احمد نوراللهی،کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، وحید امیری، فرشاد احمدزاده و مهدی طارمی.
وین رونی
23-12-2016, 15:28
خیابانی گندزده با این گزارش
همون اول شوت سیدجلال رو که گفت طارمی زده.بقیه بازی های امروز رو که نمی دونست کی با کیه
گل هم که زده شده معلوم نبود حواسش کجاست و داره با چی بازی می کنه که اصلاً گزارش نکرد.آرفی رو هم که نشناخت
گزارش "ورزشسه"، از میکسدزون ورزشگاه آزادی، شروع حرف های کاپیتان امروز پرسپولیس چنین بود: از سیدجلال حسینی و همه بچه های تیم و همین طور هواداران که حمایتم کردند متشکرم. همه برایم سنگ تمام گذاشتند همین طور آقای برانکو و کادرفنی آقا کریم، محمودخان و بقیه. امیدوارم موفق باشند. او درباره حرف های طاهری که وی و عالیشاه را بی تعصب خوانده بود، اینطور جواب داد: نمی دانم، جوابی ندارم ولی هرچه که داشتیم در این مدت در زمین گذاشتیم البته شرمنده هواداران هستیم. خدمت سربازی را باید پشت سر گذاشت اما خب شرمنده هواداران شدم. این قانون است و امیدوارم هرچه که هست خیر باشد. خبرنگاران از نوراللهی خواستند که حرف آخرش را بزند و او در پاسخ گفت: من از بچگی آخر پرسپولیس بودم از روی سکوها بازی تیم را نگاه می کردم و خوشحالم که پیراهن این تیم را پوشیدم. واقعا نمی دانم در این لحظه چه بگویم، جز اینکه از آقای برانکو که در این چند وقت حمایتم کردند و هواداران تشکر کنم.
راستش این بازی رو دیدم، امیدم به قهرمانی به کلی از دست رفت...
روی سکو ها شعارهای مختلفی میومد علیه کادر تیم...
یه عده تشویق، یه عده فحش....
علیه طاهری کلی حرف زده شد....
موقع تعویض مسلمان، حتی فحش هم بهش ندادن!!! چه برسه به تشویق...
توی زمین، رضاییان به بازیکنای دیگه(مشخصا طارمی) پاس نمیداد و از اونور، بعضی های دیگه هم به هیچ عنوان به رامین پاس ندادن...
مخصوصا نیمه دوم شدیدا احساس کردم اختلاف جدی بین بازیکنا هست و با هم کار نمیکنن و هرکی واسه خودش کار میکنه
وین رونی
23-12-2016, 20:03
راستش این بازی رو دیدم، امیدم به قهرمانی به کلی از دست رفت...
روی سکو ها شعارهای مختلفی میومد علیه کادر تیم...
یه عده تشویق، یه عده فحش....
علیه طاهری کلی حرف زده شد....
موقع تعویض مسلمان، حتی فحش هم بهش ندادن!!! چه برسه به تشویق...
توی زمین، رضاییان به بازیکنای دیگه(مشخصا طارمی) پاس نمیداد و از اونور، بعضی های دیگه هم به هیچ عنوان به رامین پاس ندادن...
مخصوصا نیمه دوم شدیدا احساس کردم اختلاف جدی بین بازیکنا هست و با هم کار نمیکنن و هرکی واسه خودش کار میکنه
:n04:
مطمئنی شما بازی پرسپولیس و سیاه جامگان رو دیدی؟
از عکسهای زیر اختلافی دیده میشه؟
عکس کولی دادن مسلمان به حمید رضا طاهرخانی آخر بازی رو پیدا نکردم ندیدی که بچه ها چطور داشتن به حمید رضا طاهرخانیکه خیل تشویق تماشاگران رو دیده بود احساساتی شده بود و داشت گریه می کرد،روحیه می دادن؟
تیم در حال حاضر در شرایط ایده آل فنی وروحی/عاطفی هست البته اگه بذارن!!!!!
برانکو برای فصل زمستانی ، لیستی بلند بالا به مسئولان تیم داده است.
به گزارش خبرآنلاین؛ مدیر پرسپولیس به خواست برانکو باید در فصل نقل و انتقالات زمستانی حسابی دست به جیب شود.
برانکو لیستی طولانی در پست های مختلف به مدیران باشگاه داده که نام های بزرگی در آن هستند و جذب شان خیلی هم ساده نیست. او که احتمالا محمد انصاری بزودی از تیمش جدا می شود ،برای خط دفاعی تیمش خواسته از بین شجاع خلیل زاده و ایوان پراهیچ ، یار خارجی نفت ، یکی را جذب کند. البته نام هایی مثل پورقاز ،طیبی و کوروشی به عنوان گزینه های رزرو هستند.
برای هافبک دفاعی او علی کریمی را از دیناموزاگرب می خواهد. برای دفاع چپ ، به این نتیجه رسیده که بهتر است ماهینی آن سمت بازی کند و جای رامین در دفاع راست باز شود. یک هافبک وسط بازیساز که سروش رفیعی است و یک مهاجم خارجی هم در لیست او هستند. او خواسته پریموف در تیم بماند اما پل یانسکی قراردادش فسخ شود.
او البته زاهدی و آرام طبع را هم مثل عالیشاه ، رحمتی و نوراللهی نمی خواهد. در این لیست البته نامی از بیت سعید و زهیوی برای جذب نیست!
aminhashemy@gmail.com
25-12-2016, 21:55
چه تیمیییییییییییییییییییییی یی:n12:
وین رونی
26-12-2016, 19:00
اگه یکی دو ماه دیرتر بحث بازنشستگی طاهری مطرح میشد مملکت کن فیکون میشد؟؟!!حالا در حساس ترین برهه زمان که هم تیم قهرمان نیم فصل شده و مهمتر از اون برانکو به مدیریت لیست خرید داده آقایون به این اجماع رسیدن که مهمترین بحث در حال حاضر بازنشستگی طاهری هست !
خیلی دارم سعی می کنم دهنمو باز نکنم چهارتا لیچار و چارواداری نگم
تمام مشکلات حل شده فقط این یکی مونده
زادمهر در گفتگو با "ورزش سه"، این بحث را در مورد شایعه استعفای طاهری بیان می دارد. شایعه ای که از مبحث رسیدن طاهری به سن بازنشستگی نشات گرفته است. زادمهر افزود: «همه ما از آقای کاشانی و بنده گرفته تا آقای طاهری و دیگران به قانون احترام می گذاریم اما باید گفت که قانون نباید باعث دور شدن مدیران موفق از مدیریت های ورزش باشد؛ چنانچه در جاهایی مثل کابینه دولت هم وزرای موفقی داریم که از سن بازنشستگی عبور کرده اند اما مدیر دولت حاضر نیست کشور را از مدیریت آنها محروم کند.»
وی درباره طاهری افزود: «بر آیند عملکرد آقای طاهری چه در بخش صنعت، چه در صندوق پیشکسوتان و چه در پرسپولیس از دید من مثبت بوده است.» زادمهر درباه نقل و انتقالات پرسپولیس می گوید: «با هیچ کس مذاکره نکرده ایم و حاضر نیستیم پیش از فصل نقل وانتقالات ،با کسی مذاکره کنیم؛ اما درباره نقل و انتقالات تابع تصمیم و نظر آقای برانکو هستیم. چه درباره بازیکنان اوکراینی که برخی آنها را فاقد کیفیت لازم می دانند و چه درباره بازیکنانی که قصد داریم جذبشان کنیم.» وی درباره فهرست جدید عنوان می دارد: «بله آقای برانکو اسامی مردان مورد نیاز و مازاد را اعلام کرده ولی تا آغاز فصل نقل و انتقالات از ارائه نام آنها متاسفانه معذورم.»
زادمهر عنوان کرد: «خوشحالیم که بازیکنانی را داریم که در نیم فصل برای ما اصلا هم بازی نکرده اند اما کیفیت تیم ما چنان خوب است که چنین بازیکنانی هم طالب دارند و این نشان دهنده بهره مندی ما از یک تیم خوب و با کیفیت است. امروز درباره شهاب زاهدی و محمد رحمتی بحث شد و این دو که از تیم های دیگر خواهان دارند احتمالا از جمع ما جدا خواهند شد.» زادمهر در پایان گفت: «ما در 2 سال اخیر موفق بودیم چون هدف اولیه ما ایجاد آرامش در تیم بوده است. این آرامش به صورت 2 طرفه از جمع تیم به مدیریت و از مدیریت تا کادر فنی و نفرات تیم به طور یکنواخت، القا شده است؛ حتی اسپانسر ما هم در مسیر رسیدن تیم به آرامش به مجموعه مدیریت باشگاه کمک کرده است.»
اگه یکی دو ماه دیرتر بحث بازنشستگی طاهری مطرح میشد مملکت کن فیکون میشد؟؟!!حالا در حساس ترین برهه زمان که هم تیم قهرمان نیم فصل شده و مهمتر از اون برانکو به مدیریت لیست خرید داده آقایون به این اجماع رسیدن که مهمترین بحث در حال حاضر بازنشستگی طاهری هست !
خیلی دارم سعی می کنم دهنمو باز نکنم چهارتا لیچار و چارواداری نگم
تمام مشکلات حل شده فقط این یکی مونده
عرض کردم که، اختلافات وحشتناکی رو حس کردم بین بازیکنا و نیمکت و صندلی های ورزشگاه(لیدرها)....
مشخصا به ضرر تیم میشه و هرچی به اخر فصل نزدیک تر هم بشیم، شدید تر هم میشه...
farshid_n25
27-12-2016, 21:40
والا من از وقتی که یادمه همیشه همین بساط بوده ، بیشترم به ضرر پرسپولیس بوده ، تا یه تیم میخواد بره واسه قهرمانی انگار هزارتا صاحب پیدا میکنه ، هرکی حرف خودشو میزنه ، تا وقتی این فوتبال کثیف ادامه داره اعصاب خرد کنی هوادار هم ادامه داره
علی اکبر طاهری در پرسپولیس ماندنی شد | بعد از حرف و حدیث فراوان در خصوص ادامه همکاری سرپرست پرسپولیس، طاهری امروز در جلسه ای با سجادی حکم ادامه فعالیتش در این تیم را دریافت کرد
به گزارش "ورزش سه"، وینگر چپ سرخپوشان که گفته می شود در نیم فصل و نقل و انتقالات برای پشت سر گذاشتن دوران سربازی پرسپولیس را ترک خواهد کرد، در تمرین امروز این تیم حضور نیافت تا این شایعه را به واقعیت نزدیک کند.
دور جدید تمرینات پرسپولیس از امروز برای نیم فصل دوم استارت خورده است و در این بین به جز بازیکنان ملی پوش، دیگر بازیکنان این تیم باید با حضور در زمین استادیوم شهید کاظمی خود را به کریم باقری معرفی می کردند و زیر نظر کادر ایرانی برانکو ایوانکوویچ به تمرین می پرداختند که در این تمرینات امید عالیشاه حضور نیافت.
عالیشاه طی اعلام به باشگاه در خصوص پایان دوران تحصیلی اش خود را سرباز معرفی کرده است و بر این اساس باید در نیم فصل دوم در تیمی نظامی به بازی بپردازد.
احمد نوراللهی که مقدمات حضور در تراکتورسازی را پشت سر گذاشته، امروز با حضور در درفشی فر به تمرین اختصاصی و انفرادی پرداخت.
به گزارش خبرآنلاین؛ برانکو ایوانکوویچ، درمورد اینکه چه بازیکنانی از لیست پرسپولیس خارج خواهند شد گفت: فعلاً ۵ بازیکن یعنی امیدعالیشاه، احمد نوراللهی، آرامطبع، شهاب زاهدی و رحمتی مشخص شدند که از ترکیب ما جدا شدند.او در ادامه گفت: حداقل در هر پست یک بازیکن خواهیم گرفت. لیست خرید و فروش بازیکن را من و طاهری میدانیم و اگر بخواهیم بازیکن خارجی بگیریم فقط برای لیگ قهرمانان آسیا نخواهد بود..
وین رونی
31-12-2016, 00:14
اگه پیکان بذاره.خودش که برای اولین بار پرسپولیس رو تگ کرده
البته از کیفیت بازیش خیلی نمی دونم
اگه پیکان بذاره.خودش که برای اولین بار پرسپولیس رو تگ کرده
البته از کیفیت بازیش خیلی نمی دونم
من دیدم بازیاشو، خیلی فرصت طلب و حرفه ای بازی می کنه
تکنیک بسیار خوبی هم داره
اگه بیاد خرید خیلی خوبی محسوب میشه
+
سروش رفیعی هم احتمالش کم نیست جذب بشه ...
بازیشو خیلی قبول دارم، ولی تو چه پستی ازش بازی بگیریم ؟!
Mohammad
31-12-2016, 13:03
من دیدم بازیاشو، خیلی فرصت طلب و حرفه ای بازی می کنه
تکنیک بسیار خوبی هم داره
اگه بیاد خرید خیلی خوبی محسوب میشه
+
سروش رفیعی هم احتمالش کم نیست جذب بشه ...
بازیشو خیلی قبول دارم، ولی تو چه پستی ازش بازی بگیریم ؟!
منشا بازیکن خیلی خوبی هست، خیلی خوب در حد یه مهاجم تند و تیز و فرصت طلب، ولی خیلی بعید هست پیکان از دستش بده. احتمال انتقالش در حد صفر هست، مثل انتقال شجاع یا پراهیچ.
سروش ضمن اینکه جانشین مسلمان هست، می تونه در خط هافبک به عنوان هافبک نفوذی و حتی در پست مهاجم به کار گرفته بشه. بازیکنی هست که واقعا به درد ما می خوره و بهش نیاز داریم. ما الان به جز مسلمان هیچ هافبک بازیساز خوبی نداریم. محرومیت و از اون بدتر مصدومیت مسلمان برای تیم فاجعه هست، با در نظرگیری اینکه عالیشاه و نوراللهی هم از تیم جدا شدن.
متاسفانه تیم شدیدا به تقویت نیاز داره ولی بازار خالی هست ! از نقل و انتقالات نیم فصل نمیشه انتظار زیادی داشت در حالی که تیم برعکس به بازیکنان زیادی نیاز داره. حالا تراکتور رو مقایسه کنید؛ نوراللهی و عالیشاه برای نیم فصل دوم به این تیم اضافه شدن !! :n15:
منشا بازیکن خیلی خوبی هست، خیلی خوب در حد یه مهاجم تند و تیز و فرصت طلب، ولی خیلی بعید هست پیکان از دستش بده. احتمال انتقالش در حد صفر هست، مثل انتقال شجاع یا پراهیچ.
سروش ضمن اینکه جانشین مسلمان هست، می تونه در خط هافبک به عنوان هافبک نفوذی و حتی در پست مهاجم به کار گرفته بشه. بازیکنی هست که واقعا به درد ما می خوره و بهش نیاز داریم. ما الان به جز مسلمان هیچ هافبک بازیساز خوبی نداریم. محرومیت و از اون بدتر مصدومیت مسلمان برای تیم فاجعه هست، با در نظرگیری اینکه عالیشاه و نوراللهی هم از تیم جدا شدن.
متاسفانه تیم شدیدا به تقویت نیاز داره ولی بازار خالی هست ! از نقل و انتقالات نیم فصل نمیشه انتظار زیادی داشت در حالی که تیم برعکس به بازیکنان زیادی نیاز داره. حالا تراکتور رو مقایسه کنید؛ نوراللهی و عالیشاه برای نیم فصل دوم به این تیم اضافه شدن !! :n15:
مسئله اینجاست که سروش بیاد، نمیشه گذاشتش روی نیمکت ... از طرفی هم نمی تونه جایگزین مسلمان بشه ؛ در نتیجه مجبوریم به جای امیری تو پست مهاجم دوم ازش استفاده کنیم ؛ این جوری وحید امیری هافبک چپ میشه و قابلیت های هجومیش کمتر به کار گرفته میشه ... مگر اینکه برانکو تغییر سیستم بده و سروش رو بذاره پشت مهاجما به عنوان مهاجم سوم؛ و مسلمان هم وسط بازیسازی کنه ... ولی بعیده همچین تغییری ؛ چون سیستم به هم می ریزه
Mohammad
31-12-2016, 16:03
مسئله اینجاست که سروش بیاد، نمیشه گذاشتش روی نیمکت ... از طرفی هم نمی تونه جایگزین مسلمان بشه ؛ در نتیجه مجبوریم به جای امیری تو پست مهاجم دوم ازش استفاده کنیم ؛ این جوری وحید امیری هافبک چپ میشه و قابلیت های هجومیش کمتر به کار گرفته میشه ... مگر اینکه برانکو تغییر سیستم بده و سروش رو بذاره پشت مهاجما به عنوان مهاجم سوم؛ و مسلمان هم وسط بازیسازی کنه ... ولی بعیده همچین تغییری ؛ چون سیستم به هم می ریزه
سروش می تونه کنار مسلمان جایی که الان معمولا احمدزاده بازی می کنه بازی کنه. چه در سیستم 4-2-3-1 و چه در سیستم 4-4-2. اتفاقا امیری سمت چپ راحت هست و از همون سمت هم خوب گل می زنه و خیلی خوب اضافه میشه. به نظرم اینجا مشکلی امیری نیست. خریدن سروش رفیعی با توجه به قابلیت هاش چه در خط هافبک و چه در خط حمله می تونه توازن خیلی خوبی ایجاد کنه.
علاوه بر پست هافبک نفوذی و طراح که می تونه با خریدن رفیعی تا حدی مشکلش حل بشه(همچنان داریم چوب فروش ساسان انصاری رو می خوریم!)، پست هافبک دفاعی هم مشکل بعدی هست. برای این پست هم اگه میشد علی کریمی رو جذب کنن خیلی خوب بود، ولی یه کم بعیده.
بعد از اون هم مرکز دفاع ! پراهیچ که منتفی هست، پورقاز هم تقریبا داره همین شرایط رو پیدا می کنه، باید برن سراغ محمد طیبی.
سروش می تونه کنار مسلمان جایی که الان معمولا احمدزاده بازی می کنه بازی کنه. چه در سیستم 4-2-3-1 و چه در سیستم 4-4-2. اتفاقا امیری سمت چپ راحت هست و از همون سمت هم خوب گل می زنه و خیلی خوب اضافه میشه. به نظرم اینجا مشکلی امیری نیست. خریدن سروش رفیعی با توجه به قابلیت هاش چه در خط هافبک و چه در خط حمله می تونه توازن خیلی خوبی ایجاد کنه.
علاوه بر پست هافبک نفوذی و طراح که می تونه با خریدن رفیعی تا حدی مشکلش حل بشه(همچنان داریم چوب فروش ساسان انصاری رو می خوریم!)، پست هافبک دفاعی هم مشکل بعدی هست. برای این پست هم اگه میشد علی کریمی رو جذب کنن خیلی خوب بود، ولی یه کم بعیده.
بعد از اون هم مرکز دفاع ! پراهیچ که منتفی هست، پورقاز هم تقریبا داره همین شرایط رو پیدا می کنه، باید برن سراغ محمد طیبی.
در مفید بودن و حتی واجب بودن خرید سروش که اصلاً شکی نیست. فقط نگرانم با این سیستم کاملاً ثابت و غیرچرخشی برانکو باز مشکل ستارههای نیمکت نشین و ناراضی پیش بیاد.
واسه دفاع هم پورقاز گزینه خوبیه و جداییش هم از استقلال قطعی شده. با جایی در مذاکره است که نمیشه بیاد؟ پراهیچ هم ظاهراً علی دایی بابتش خواهان آرام طبع و کرملاچعب شده؛ آرام طبع رو می تونیم بدیم، ولی کرملاچعب رو خوبه به صورت قرضی بدن به نفت تا یه کم بازی کنه ... و الا نباید فروخته بشه
به گزارش "ورزش سه"، امید عالیشاه که در ابتدای فصل قراردادش با این تیم به پایان رسیده بود، در نهایت در حالی که استقلال تهران و تراکتورسازی را خواهان خود می دید، ترجیح داد به پیشنهاد تمدید قرارداد پرسپولیس پاسخ مثبت دهد و بار دیگر پیراهن سرخ این تیم را برتن کرد. امید عالیشاه که با تمدید قرارداد به عنوان باسابقهترین بازیکن این فصل سرخپوشان شناخته می شد در نهایت به عنوان کاپیتان دوم این تیم بعد از سیدجلال حسینی نیز معرفی شد تا به بزرگترین افتخار خود در این تیم دست یابد. با این حال فصل برای او چندان که انتظار می رفت پیش نرفت. مصدومیت در ابتدای فصل باعث دوری او از گلزنی و پاسهای گلی که امید را در فصل گذشته به عنوان برترین پاسور لیگ معرفی کرده بود، شد. در این فصل اما تا هفته هفتم برای رسیدن به اولین گل و پاس گلش منتظر ماند. با این حال بعد از این هم بار دیگر دچار مصدومیت شد و البته در مقطعی نیز دچار مشکلاتی با سرمربی این تیم شد تا حضور در ترکیب اصلی را از دست بدهد. حضور در اردوی امارات اما پایان دوران نارضایتی برانکو ایوانکوویچ از این بازیکن بود و او بار دیگر توانست نظر سرمربی کروات را به خود جلب کند اما در بازگشت تیم از این اردوی تدارکاتی بار دیگر دچار مصدومیت اینبار از ناحیه دست و شکستگی شد تا شرایط برای او سخت تر از همیشه شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این حال در روزهایی که پرسپولیس سخت به دنبال بیشتر کردن فاصله خود با تراکتورسازی در صدر جدول بود تا عنوان صدرنشین نیم فصل را از آن خود کند خبری عجیب در خصوص سربازی این بازیکن منتشر شد. خبری که به واسطه پایان دوران تحصیلی این بازیکن و مشمول سربازی اش موجب خشم مدیریت این باشگاه هم شد تا واکنش تندی نسبت به این اتفاق نشان دهند. علی اکبر طاهری بعد از اینکه اعلام شد امید عالیشاه و البته احمد نوراللهی با توجه به فرا رسیدن دوران سربازی باید راهی تیمی نظامی شوند در مصاحبه ای با سایت رسمی این باشگاه اعلام کرد: وقتی چنین اتفاقی روی میدهد و بازیکن خودش را مشمول میکند و باشگاه را در مقابل عمل انجام شده قرار میدهد معلوم است آن عرق و تعصبی که صحبتش میشود وجود ندارد یا حداقل اینکه کمرنگ شده است. این نفرات بدون اطلاع باشگاه اقدام به چنین کاری کردهاند تا به این نتیجه برسیم که پرسپولیس و هوادارانش برای آنها در اولویت چندم قرار دارند. اینکه مرتب بگوییم و بنویسیم هوادارا و پرسپولیس، عاشقتان هستیم کار آسانی است. دشوار این است که در عمل به علایق پایبند باشیم. نمیگوییم آنها چنین نبودند و نیستند ولی به نظر این احساسات کمرنگ شده و چنین اتفاقاتی، در زمانی روی میدهد که امکان جبران آن برای باشگاه بسیار دشوار خواهد بود.
این واکنش تند سرپرست باشگاه به این انتقال و جدایی در حالی شکل گرفت که برانکو ایوانکوویچ در آخرین بازی پرسپولیس در نیم فصل اول با بازی دادن فیکس به احمد نوراللهی و سپردن بازوبند کاپیتانی نشان داد، هدف صحبتهای طاهری تنها شخص امید عالیشاه بوده است. نوراللهی در همان مقطع اعلام کرد پیش از این درباره مشکل خود با باشگاه به گفتگو نشسته بود و اعلام کرده چاره ای جز ترک این تیم ندارد. مساله ای که همانطور که اعلام شد مشخص می کند موضع سخت علی اکبر طاهری در خصوص بازیکنان خواهان جدایی برای سربازی، تنها متوجه امید عالیشاه است. طاهری در آن مصاحبه اعلام کرده بود در تمدید قرارداد از بازیکنان مدرک تحصیلی درخواست داشته اند و بازیکنان با ارائه این مدرک قراردادشان تمدید شده است. با این حال آنها مدعی هستند امید عالیشاه اکنون هفتمین ترم از تحصیلی دانشگاهی خود را پشت سر می گذارد و هنوز فرصت برای ادامه تحصیل دانشگاهی را داراست. با این حال او با توجه به شرایطی که در تیم داشته و همچنین پیشنهاد جالب توجه تراکتورسازی و تحریک از سوی آنها مبنی بر اینکه آخرین فصل جذب سرباز از سوی آنهاست، مقدمات حضورش در این تیم را فراهم کرده است. اما مساله ای مهمی که باعث این واکنش از سوی سرپرست باشگاه و البته برانکو ایوانکوویچ در محافل خصوصی شده است، مربوط به برهم خوردن برنامه های این باشگاه با جدایی امید عالیشاه است. کافی است کمی به عقب تر بازگردیم؛ پرسپولیس در ابتدای فصل با جذب ساسان انصاری ترافیک شدیدی در این پست ایجاد کرده بود و در نهایت با توجه به تعدد بازیکنان و نیمکت نشینی این بازیکن، به درخواست دریافت رضایتنامه اش پاسخ مثبت داد. مسوولان پرسپولیس معتقد هستند اگر امید عالیشاه از تصمیم خود مبنی بر جدایی از پرسپولیس در آن مقطع صحبت می کرد مطمئنا اجازه جدایی به ساسان انصاری داده نمیشد تا پرسپولیس در این مقطع از فصل با مشکل جذب و جایگزینی بازیکن برای این دو مهره خود مواجه نشود. ساسان انصاری مطمئنا در صورتی که امید عالیشاه در آن مقطع درباره مشکلات تحصیلی اش صحبت می کرد، اکنون در پرسپولیس باقی می ماند و این تیم دچار دردسر برای جبران جای این مهره تاثیرگذار در ترکیب خود نمی شد. اتفاقی که خشم مدیران این باشگاه را در پی داشت تا در مصاحبههایی طوفانی از واژه کمرنگ شدن غیرت و اغفال هواداران استفاده کند.
Mohammad
01-01-2017, 12:21
در مفید بودن و حتی واجب بودن خرید سروش که اصلاً شکی نیست. فقط نگرانم با این سیستم کاملاً ثابت و غیرچرخشی برانکو باز مشکل ستارههای نیمکت نشین و ناراضی پیش بیاد.
واسه دفاع هم پورقاز گزینه خوبیه و جداییش هم از استقلال قطعی شده. با جایی در مذاکره است که نمیشه بیاد؟ پراهیچ هم ظاهراً علی دایی بابتش خواهان آرام طبع و کرملاچعب شده؛ آرام طبع رو می تونیم بدیم، ولی کرملاچعب رو خوبه به صورت قرضی بدن به نفت تا یه کم بازی کنه ... و الا نباید فروخته بشه
پورقاز یکی از گزینه های خوب در دسترس هست. قراردادش رو هم با خوزستان فسخ کرد. با سایپا فکر کنم در حال مذاکره بود ولی خبرها حالا رنگ عوض کردن و ظاهرا به پرسپولیس نزدیک هست. اگه قرار باشه مدافعی رو جذب کنیم پورقاز الان می تونه یکی از بهترین گزینه ها باشه. این رو براساس گزینه های در دسترس میگم وگرنه عملکردش در این فصل چندان خوب نبوده.
برای گرفتن پراهیچ اگه این خبری که اشاره کردی صحت داشته باشه خیلی خوبه، فقط در همین شرایط که کرملاچعب قرضی منتقل بشه. ولی اگه پورقاز رو بگیریم نیازی هم به پراهیچ نداریم. حتی من ترجیح میدم آرام طبع هم بمونه. الان به تیم تراکتور رقیب مستقیم ما نگاه کنید. یه تیم پر مهره داره که از قبل هم قوی تر شده ! ما باید با این تیم رقابت کنیم، اونوقت بازیکنانمون رو بدون اینکه جانشین مناسبی واسشون بگیریم رد می کنیم برن. بدجوری داریم ضرر می کنیم. با نیمکت خالی نمیشه قهرمان شد.
پورقاز یکی از گزینه های خوب در دسترس هست. قراردادش رو هم با خوزستان فسخ کرد. با سایپا فکر کنم در حال مذاکره بود ولی خبرها حالا رنگ عوض کردن و ظاهرا به پرسپولیس نزدیک هست. اگه قرار باشه مدافعی رو جذب کنیم پورقاز الان می تونه یکی از بهترین گزینه ها باشه. این رو براساس گزینه های در دسترس میگم وگرنه عملکردش در این فصل چندان خوب نبوده.
برای گرفتن پراهیچ اگه این خبری که اشاره کردی صحت داشته باشه خیلی خوبه، فقط در همین شرایط که کرملاچعب قرضی منتقل بشه. ولی اگه پورقاز رو بگیریم نیازی هم به پراهیچ نداریم. حتی من ترجیح میدم آرام طبع هم بمونه. الان به تیم تراکتور رقیب مستقیم ما نگاه کنید. یه تیم پر مهره داره که از قبل هم قوی تر شده ! ما باید با این تیم رقابت کنیم، اونوقت بازیکنانمون رو بدون اینکه جانشین مناسبی واسشون بگیریم رد می کنیم برن. بدجوری داریم ضرر می کنیم. با نیمکت خالی نمیشه قهرمان شد.
امروز تو اخبار اعلام شد آرام طبع هم با توجه به فروش احتمالی انصاری، نظرش عوض شده و میخواد بمونه تا بتونه سمت چپ بازی کنه ... با این شرایط پورقاز، طیبی و پراهیچ گزینه هایی هستن که دو تاشون رو هم بگیریم باز یارگیری اضافه نکردیم، چون چند تا میدون داریم می جنگیم و خط دفاع هم خیلی مهمه
erfan.it
01-01-2017, 16:00
امروز تو اخبار اعلام شد آرام طبع هم با توجه به فروش احتمالی انصاری، نظرش عوض شده و میخواد بمونه تا بتونه سمت چپ بازی کنه ... با این شرایط پورقاز، طیبی و پراهیچ گزینه هایی هستن که دو تاشون رو هم بگیریم باز یارگیری اضافه نکردیم، چون چند تا میدون داریم می جنگیم و خط دفاع هم خیلی مهمه
.
.
به نظرم فروش انصاری حماقت محض هستش !
.
.
دوستان تراکتوری مثه اینکه به سروش گفتن که اضافه خدمت داره که یکی دو ساعت پیش تکذیب شد !
مثه اینکه تراکتوریا به هر دری میزنن تا قهرمان بشن =))))))
پ.ن:n02: : دیدن احمد و امید تو تیم رقیب یکم ناراحت کنندس ، تصورش هم سخته -_-
Mohammad
01-01-2017, 19:02
تویه این شرایط آرام طبع بمونه بهتره. طیبی به خاطر ویسی و شرایط استقلال خوزستان به سپاهان نزدیک هست، هر چند تویه آخرین مصاحبش گفته بود اگه شرایط خوزستان درست بشه می مونه. از بین این 3 تا گزینه پراهیج و شجاع کلا منتفیه. بعیده به این 2 تا اجازه جدایی داده بشه. به حای وقت تلف کردن باید برن سراغ پورقاز که بازیکن آزاد هست.
میگن قراره پرسپولیس در ازای رحمتی و زاهدی، سامان نریمان جهان رو از ماشین سازی بگیره
من بازی هاش رو ندیدم، اما همیشه اسمش رو شنیدیم و فکر می کنم بازیکن با کیفیتی باشه
25 سالشه و پست اصلیش، اگه اشتباه نکنم، هافبک نفوذی و مهاجم سایه است ...
اگه کسی اطلاعات بیشتری داره به ما هم بده
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-01-2017, 11:35
معاوضه نریمان جهان با زاهدی و رحمتی
اولین خرید پرسپولیس در نیمفصل لو رفت
هافبک تیم ماشین سازی تبریز در آستانه حضور در پرسپولیس قرار گرفته است.
به گزارش "ورزشسه"، سامان نریمان جهان که مورد توجه کادرفنی جدید تیم ماشین سازی قرار نگرفته، در آستانه پیوستن به پرسپولیس قرار دارد.
نریمان جهان هنگامی که برای فسخ قراردادش با مسئولان ماشین سازی پای میز مذاکره نشست، توافق حاصل نشد تا به فکر دیگری برود.
از آنجایی که ماشین سازی محمد رحمتی و شهاب زاهدی دو بازیکن جوان تیم پرسپولیس را میخواهد، قرار معاوضه آنها با سامان نریمان جهان گذاشته است. پرسپولیسی ها نیز در حال رضایتنامه زاهدی و رحمتی را صادر کردند که نریمان جهان به تهران بیایند و سرخپوش شود.
به این ترتیب در صورتی که نریمان جهان قراردادش را با پرسپولیس امضا کند، نخستین خرید این تیم در نیم فصل محسوب می شود.
میگن قراره پرسپولیس در ازای رحمتی و زاهدی، سامان نریمان جهان رو از ماشین سازی بگیره
من بازی هاش رو ندیدم، اما همیشه اسمش رو شنیدیم و فکر می کنم بازیکن با کیفیتی باشه
25 سالشه و پست اصلیش، اگه اشتباه نکنم، هافبک نفوذی و مهاجم سایه است ...
اگه کسی اطلاعات بیشتری داره به ما هم بده
نریمانجهان در یک قدمی قرارداد با پرسپولیس
جانشین امید عالیشاه از تبریز میآید
پرسپولیس برای جانشینی امید عالیشاه در سمت چپ میانی خود چشم به جذب هافبک ماشین سازی تبریز دوخته است.
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیسىها در حالى که پیش از این نام نفراتى دیگری را براى مذاکره و جذب در نقل و انتقالات نیم فصل معرفى کرده بودند، با سامان نریمان جهان به توافق اولیه رسیدند تا این بازیکن آذرى اولین خرید احتمالی سرخپوشان در نیم فصل لقب گیرد.
سامان نریمان جهان، ستاره سابق گسترش فولاد تبریز و تراکتورسازى که با گلزنىهاى پیاپى و خصوصا هتتریک در فصل چهاردهم برابر استقلال به عنوان چهره ویژهاى از او یاد مىشد، در این فصل راهى تیم تازه صعود کرده ماشین سازى تبریز شد اما بعد از نیم فصل حضور در جمع این تیم و در حالى که شایعاتى در خصوص جدایىاش به گوش مىرسید با مسوولان پرسپولیس به توافق اولیه دست یافت و قراردادش را با این تیم به امضا رساند.
نریمان جهان اولین خرید احتمالی پرسپولیس در نقل و انتقالات نیم فصل محسوب مىشود و باید دید این مسوولان تیم برنامههاى بعدىاش براى جذب بازیکن را چه زمانى از سر خواهد گرفت.
در این بین گفته میشود برانکو ایوانکوویچ بعد از توافق خود با جدایی قرضی شهاب زاهدی و محمد رحمتی، دو بازیکن جوان خود و اجازه حضور این دو بازیکن در ماشین سازی، توانسته نظر همتای خود برای اجازه جدایی به سامان نریمان جهان را دریافت کند و بر این اساس این دو بازیکن به عنوان بخشی از رضایتنامه نریمان جهان راهی ماشین سازی شده اند.
فرشاد احمدزاده، وینگر راست پرسپولیس که رابطه نزدیکی با این بازیکن آذری دارد، شب گذشته در صفحه شخصی خود با تگ کردن سامان نریمان جهان، به شایعه جذب این بازیکن دامن زد. نریمان جهان و احمدزاده در دوران حضور هافبک شماره 10 کنونی پرسپولیس در تبریز، در تیم تراکتورسازی با یکدیگر همبازی بودند و رابطه صمیمانه ای با هم دارند.
پرسپولیس بعد از جدایی امید عالیشاه و خلا در سمت چپ میانی خود، نیاز به جذب یک وینگر داشت که بر این اساس سامان نریمان جهان به عنوان جدی ترین گزینه آنها اکنون در مرحله توافق قرار دارد و باید دید علی اکبر طاهری که صبح امروز موفق شد مجوز امضای خود را نیز از وزارت ورزش و جوانان و سلطانی فر دریافت کند، اولین خرید این باشگاه را به این بازیکن اختصاص خواهد داد یا خیر.
سامان نریمان جهان، هافبک گلزن فعلی ماشین سازی اکنون جزو گزینههای جدی حضور در پرسپولیس است، یکی از بهترین گلزنان به استقلال محسوب می شود که در جریان برتری پرگل تراکتورسازی مقابل آبیپوشان در تهران موفق شد هت تریک کند. او در این فصل نیز زننده تک گل تیمش برابر استقلال در جریان تساوی دو تیم بود و به نوعی راه گلزنی مقابل رقیب دیرینه پرسپولیس را به خوبی بلد است و باید منتظر کریخوانیهای او در صورت حضور در این تیم بود.
علی خاکزاد، سرپرست باشگاه ماشین سازی با تایید مذاکرات بین دو باشگاه به خبرنگار ورزش سه گفت: توافق شده اما هنوز قرارداد امضا نشده و عصر امروز جلسه نهایی در این خصوص برگزار خواهد شد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-01-2017, 14:59
تصمیم جنجالی کیروش در پاسخ به برانکو
کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی در اقدامی جدید و تلافی جویانه ملی پوشان پرسپولیسی حاضر در اردوی تیم ملی را آزاد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، در پی دو گفت و گوی روز گذشته برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس، کی روش در اقدامی عملی 7 بازیکن دعوت شده پرسپولیس به تیم ملی را مرخص کرد تا آنها به تمرینات باشگاه شان ملحق شوند.
این اقدام عجیب و شوک آور قطعا جنگ بین این دو مربی را وارد مرحله تازه ای خواهد کرد چراکه با گذشت 48 ساعت از جدایی ملی پوشان از تیم باشگاهی و حالا بازگشت آنها به ایران، با توجه به تاثیر روانی این تصمیم روی آنها این مساله نه تنها کمکی به پرسپولیس نمی کند بلکه احتمالا آنها را علیه برانکو خواهد شوراند.
فدراسیون فوتبال هنوز عکس العملی در قبال این حرکت نشان نداده و تنها به انتشار خبر بسنده کرده است. خبری که نشان از غیبت تدبیر در برنامه ریزی در فوتبال ایران دارد. تصمیم امروز کی روش در آزاد کردن بازیکنان یک تیم باشگاهی تا به حال در تاریخ فوتبال ایران سابقه نداشته و مشخص نیست که آیا در آینده نیز اتفاق مشابهی درباره پرسپولیسی های تیم ملی رخ خواهد داد یا نه.
در حال حاضر تمرینات تیم ملی فوتبال ایران با 16 بازیکن شامل 2 دروازه بان تا روز جمعه در باشگاه ایرانیان و زمین چمن نه چندان مرغوبش ادامه خواهد یافت.
عجب سیاستی داره کی روش،این حرکت چه معنی میده جز اینکه بازیکنای پرسپولیسو مقابل برانکو قرار بده،یکی هم نیست جلوی این خاله زنک بازی های کی روشو بگیره:n34:
وین رونی
03-01-2017, 18:02
بهتر از سید جلال برای تیم ملی هست؟بهتر از رامین و بیرانوند چی؟خود کیروش و خود همین بازیکنان هم می دونن جایگزین ندارن و دست کیروش بسته هست پس نگرانی در این زمینه نیست
اما در مورد نریمان جهان.اگه خریدش اوکی بشه این یعنی از رفیعی قطع امید کردن؟
Mohammad
03-01-2017, 18:42
این حاشیه هایی که ایجاد شد اصلا به نفع تیم نیست، اما برانکو هم به عنوان سرمربی تیمی که بیشترین سهم رو در تیم ملی داره کاملا حق داره. اگه روسای فدراسیون یه کم تدبیر داشتن این موضوع رو خیلی بهتر حل و فصل می کردن. برانکو مثل بعضی ها نون به نرخ روز خور نیست !!
نریمان جهان سبک بازیش به پرسپولیس می خوره اما نسبت به زمانی که برای تراکتور بازی می کرد خیلی افت کرده. نریمان جهان جای رفیعی رو اشغال نمی کنه و باید همچنان به دنبال سروش باشن.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-01-2017, 23:58
بازیکن پیشین تیم فوتبال ماشین سازی تبریز به پرسپولیس پیوست.
سامان نریمان جهان بازیکنی که در نیم فصل اول لیگ برتر در تیم ماشین سازی تبریز توپ میزد پس از فسخ قرارداد با این تیم و با دریافت رضایتنامه، با مدیران پرسپولیس به مذاکره پرداخت و با رسیدن به توافق، دقایقی پیش به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
نریمان جهان بازیکنی بود که برانکو او را برای ابتدای فصل میخواست اما این بازیکن به ماشینسازی رفت و بعد از نیم فصل نریمان جهان در تیم برانکو مشغول به کار شد.
این بازیکن که متولد سال 1370 است در تیمهای ماشین سازی، تراکتورسازی، گسترشفولاد و نفت تهران سابقه بازی دارد و پست او هافبک نفوذی و مهاجم است.
قرار است این خبر به زودی رسما اعلام شود.
.......
آقا حق با برانکو هست.
کجای دنیا هر 30-40 روز یکبار برمیداره لیگ رو تعطیل میکنه بازیکن ها رو میبره
بعدش دو روز بعد بازی لیگ هست . بازیکن رو تحویل میده ..اونم 7 تا
دو تا بازیکن هم زورکی میبرن تراکتورسازی (شنیده شده آجرلو گفته این فصل اخرین فصل هست ما سرباز میگیریم که عالیشاه و نورالهی هرجور ی هست بیان تراکتور)
کیروش خیلی چاله میدونی رفتار میکنه... با این پولی که ایران میده، بهترین مربی گیر میاد
morypory
04-01-2017, 11:24
این کیروش از اون کینه ای هائی هست که تا نیشش را نزنه ول کن نیست من کاری به عملکرد فنیش ندارم ولی از لحاظ شخصیتی اصلا قبولش ندارم تا دیروز اعلامیه مار و عقرب میدادو به همه توهین میکرد ماشاءالله ما هم که غریبه پرست یکیمون بلند نشد جلوش بایسته همه خزیدن تو سایه کیروشی پور هم که معلوم نیست چه باج سبیلی گرفته عاشقانه خودش را داده تحت الحفظ به کیروش و نوکری این خارجی را میکند ، نمیدونه این خوب که جیباشو از پولای مفت این مملکت پر کرد یک تف میندازه تو صورت کیروشی پورو میره دنبا عشق و حالش متاسفانه ایرانی چشم نداره موفقیت یکی دیگه را ببیند حالا که پرسپولیس بعد از چند سال آمده رو فرم همه خدا خدا میکنن بره تو حاشیه < که داره همینطور هم میشه
اما از طرف دیگر قضیه این حرومزاده کیروش خیلی حساب شده عمل کرده دیگه بیانیه صادر نکرده بلکه برانکو سررشته رو داده دستش از این اقدامش چندتا هدف داره
1- چون برانکو گفت اگر قهرمان نشیم مقصر کیروش بازیکنها را داد تا بهانه رو بگیره و یک اتو از برانکو داشته باشه که فردا اگر خدائی نکرده قهرمان نشدیم بگه دیدی خودت هیچی نبودی من که بازیکناتو دادم
2- بازیکنها رو با این کار بی روحیه کرد و دقیقا روبروی برانکو قرار داد
3- یک دودستگی بین تماشاگران پرسپولیس ایجاد کرد آنهائی که طرفدار برانکو هستند و انهائی که طرفدار بازیکنای ملی پوش
فقط باید ا طرفدارها بهوش باشیم نگذاریم بدخواهها که چند سال موفق بودن دوباره به هدفشون برسند . مخصوصاً این کیروشی پور بی ناموس
farshad.88
04-01-2017, 13:16
منم کاملا با حرف های دوستان موافقم.اصلا این اردو چه اثری داره؟ چرا سردار آزمون و جهانبخش و .. نباید توی این اردو باشن ؟واقعا یکی باید جلو کیروش وایسته. تمامی مربی های پرتغالی که من میشناسم استاد حاشیه هستند.یعنی 50% موفقیت تیمشون رو با حاشیه بدست میارن. دم برانکو گرم. بازیکنا هم بهتره به جای نگرانی از آینده ملی پوش شدنشون و رفتن به باشگاه سر تمرین حاضر بشن. مخصوصا رضائیان و طارمی که هنوز دلم باهاشون صاف نشده. اگه تیم ملی رو میخواستن باید و باید میدونستن که کیروش لژیونر بودن رو به نفر اول لیگ ایران ترجیح میده ( نمونه اش سوشا مکانی )
استقلالیا هم الان احتمالا طرفدار کیروش هستند. اما بلاخره یه روزی میاد که اونا هم از دست کیروش عصبانی میشن.
morypory
04-01-2017, 13:42
اسلولوها الان خیلی ذوق زده اند فقط امیدوارم ذوق مرگ نشن آخه بالاخره تونستن تو تیم ملی از پرسپولیس جلو بزنن و نفراتشون بیشتره :n19::n02::n31:
M.Sadegh.M
04-01-2017, 15:02
استقلالیا هم الان احتمالا طرفدار کیروش هستند. اما بلاخره یه روزی میاد که اونا هم از دست کیروش عصبانی میشن.
به عنوان یک استقلالی باید بگم اصلا و ابداً اینجوری نیست.
من از روزِ اولی که کیروش اومد و سبک بازی تیمش را دیدم مخالفش بودم تا الان و حتی در آینده اگه با همین سبک بره جلو مخالفش میمونم.
برخلاف ادعایی که میکنه اصلا اصول هیچ کدوم را نمیدونه نه حرفه ای گری نه اخلاق مداری، اون زمانی هم که جای الان استقلال و پرسپولیس متفاوت بود و سهم استقلال تو تیم ملی بیشتر بود دقیقا همین کارا را میکرد و با مربی وقت استقلال مشکل داشت.
این آقا به اعتبار رزومه اش تمام برنامه ها و سیاست های فوتبال ما را زیر سوال میبره و جوری رفتار میکنه انگار خودش دانای مطلق هست و بقیه هیچی نمیدونند.
بنظرم تمام حرفایی که برانکو در برنامه 90 زد درست بود و کاملا حق باهاش هست.
با احترام :n16:
farshad.88
04-01-2017, 15:44
به عنوان یک استقلالی باید بگم اصلا و ابداً اینجوری نیست.
من از روزِ اولی که کیروش اومد و سبک بازی تیمش را دیدم مخالفش بودم تا الان و حتی در آینده اگه با همین سبک بره جلو مخالفش میمونم.
برخلاف ادعایی که میکنه اصلا اصول هیچ کدوم را نمیدونه نه حرفه ای گری نه اخلاق مداری، اون زمانی هم که جای الان استقلال و پرسپولیس متفاوت بود و سهم استقلال تو تیم ملی بیشتر بود دقیقا همین کارا را میکرد و با مربی وقت استقلال مشکل داشت.
این آقا به اعتبار رزومه اش تمام برنامه ها و سیاست های فوتبال ما را زیر سوال میبره و جوری رفتار میکنه انگار خودش دانای مطلق هست و بقیه هیچی نمیدونند.
بنظرم تمام حرفایی که برانکو در برنامه 90 زد درست بود و کاملا حق باهاش هست.
با احترام :n16:
قسمت هایی رو که قرمز کردم باهات موافقم
مشکل کیروش دقیقا همین خود بزرگ بینیه که دچارش شده. قبلا گفتم و الان هم میگم تنها افتخار کیروش با تیم جوانان پرتغال بوده که البته بازیکنای اون تیم هم اسطوره بودن. کیروش در زمان سرمربی بودن با هیچ تیمی افتخار کسب نکرده.همه هم گیر دادن به دستیار فرگوسن بودنش. خوب اونجا نفر اول نبوده.نمیتونسته این همه پر رویی بازی در بیاره. طراح تمرین بوده
الان از بین تمام مربیان لیگ فقط ویسی و منصوریان چیزی نمیگن ( چرا ؟ ) مطمئنآ نکونام و بقیه مربی هایی که امروز از امارات برگشتن هم از کیروش دفاع خواهند کرد !!!
محمد تقوی ( بازیکن سابق استقلال که الان مقیم انگلستان شده ) هم با تصمیم های کیروش مخالفه.اون که الان توی مهد فوتبال هست
به نظرم تاج باید یه سری چیزا رو به کیروش یاداوری کنه. یکی مثل محمد دادکان لازمه
به گزارش "ورزش سه"، تاج درباره اینکه چرا پرسپولیسی ها به ایران بازگردانده شده اند گفت: «از آنجایی که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بود اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است و نتایج آتی برعهده کی روش است ما ملی پوشان پرسپولیس را به ایران برگردانیم تا آسیبی از تیم ملی نبینند و البته نتایج بعدی هم به گردن خودشان باشد.»
تاج در این گفت و گو از لفظ ما استفاده کرد تا نشان بدهد مساله بازگرداندن بازیکنان پرسپولیس به ایران با هماهنگی وی صورت گرفته و تصمیم خودسرانه کی روش نبوده است.
Reza31001
04-01-2017, 17:38
به گزارش "ورزش سه"، تاج درباره اینکه چرا پرسپولیسی ها به ایران بازگردانده شده اند گفت: «از آنجایی که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده بود اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است و نتایج آتی برعهده کی روش است ما ملی پوشان پرسپولیس را به ایران برگردانیم تا آسیبی از تیم ملی نبینند و البته نتایج بعدی هم به گردن خودشان باشد.»
تاج در این گفت و گو از لفظ ما استفاده کرد تا نشان بدهد مساله بازگرداندن بازیکنان پرسپولیس به ایران با هماهنگی وی صورت گرفته و تصمیم خودسرانه کی روش نبوده است.
+
تاج همزمان بی عرضگی خودش رو در مدیریت مسائل، عدم توانایی درک اینکه تیم ملی مهمتره یا باشگاهی، شخصیت خودش در اینکه چقدر راحت درگیر حاشیه ها میشه نشون داد
مشخصه که کیروش خودسر اینا رو فرستاده بعد ایشون خودش رو به بدترین شکل وارد موضوع کرده و با اظهار نظری که مثلا در حمایت تیم ملی هست هم پرسپولیس رو به حاشیه برد و هم تیم ملی رو متضرر کرد
چرا که شکی نیست که در حال حاضر افت پرسپولیس و رفتن این تیم به حاشیه کاملا روی عملکرد تیم ملی تاثیر میذاره چه برسه به اینکه این حاشیه سازی مستقیما از سمت خود تیم ملی هم باشه!
در تمرین امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال پرسپولیس اتفاقی رخ داد که باعث دلخوری شدید سرمربی این تیم شد.
به گزارش تسنیم، بازیکنان ملیپوش پرسپولیس در حالی در تمرین امروز تیمشان غیبت داشتند که هماهنگیهای لازم در این مورد با برانکو ایوانکوویچ انجام نشده بود.
سرمربی پرسپولیس روز سهشنبه (روز گذشته) در واکنش به بازگشت ملیپوشان تیمش به ایران و ترک اردوی تیم ملی به دستور کیروش، گفته بود در تمرین بعدی تیم (تمرین امروز سرخپوشان) ماجرا را از ملیپوشان تیمش جویا خواهد شد و بعد در این مورد اظهارنظر خواهد کرد، اما این هفت بازیکن ملیپوش امروز به جای حضور در تمرین راهی باشگاه پرسپولیس شدند تا با علیاکبر طاهری دیدار کنند.
حضور ملیپوشان پرسپولیس در ساختمان این باشگاه به جای حضور در تمرین با دلخوری شدید برانکو همراه شد و او در تمرین تیمش نسبت به این مسئله ابراز گلایه کرد. اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس ملیپوشان تیمشان را بدون هماهنگی با برانکو به باشگاه فراخواندند در نوع خود عجیب است.
Amir faz
05-01-2017, 16:16
تا وقتی باند اصفهانی تاج و ساکت و رفقا در فدراسیون باشن پرسپولیس دچار حاشیه س...من مطمئنم بعد از اون قهرمانی دراماتیک پرسپولیس در دقیقه 96 ائتلافی شکل گرفت که هر سال پرسپولیس فقط نباید نتیجه بگیره(به سال ورود اقایان تاج و کفاشیان به فدراسیون و عدم نتیجه گیری پرسپولیس از اون ببعد توجه کنید)...یه سال ژوزه...یه سال علی دایی و جریانات کارت به کارت...یه سال داوری...یه سال وزارت با تعویض مدیر عامل در حساس ترین زمان...حالا هم کیروش...
اینا کاملا برنامه ریزی شده س...جالبه برانکو حرف کیروش چن ماه پیش رو به خودش برگردونده (اگه تیم ملی نتیجه نگیره برانکو و پرسپولیس مقصره) اونموقع همه کور و کر و لال بودن در فدراسیون! الان برانکو همین جمله رو به طعنه گفته هر ننه قمری تو فدراسیون مصاحبه کرده که ای اقاااااا این چه ادبیاتیه! چه ربطی داره اینا بهم!!! از عقرب و رتیل و بیانیه های دیگه ش بگذریم...ولی امسال کور خوندن این باند اصفهانی-ابی...این تیم و تماشاگراش کاملا متحد پشت برانکو هستن...
siahkamar
06-01-2017, 10:43
جمعه بعد ورزشگاه را پر میکنیم تا با همه کسی اتمام حجت کنیم و بگیم پرسپولیس از همه چی مهم تره برامون
morypory
08-01-2017, 07:55
دیروز بازی پراگ را 3-1 باختیم در صورتی که برانکو از عملکرد بازیکنا ناراضی بود با این اوصاف فکر کنم ماجرای ژوزه داره تکرار میشه و کیروش به هدفش رسید ملی پوشها را ناامید کرد و مقابل برانکو قرار داد به نظر من اگر واقعا اینگونه باشد باید برانکو یک فکر اساسی بکند و بازیکنی که واقعا داره کم کاری میکنه تا دیر نشده و نیم فصل شروع نشده عذرشو بخواد و یک بازیکن باانگیزه و جوان را به تیم بیاره برانکو ثابت کرده که مربی بازیکن سازی هست . فقط ما هوادارها باید به هوش باشیم و درگیر این مسئله نشیم که برانکو را تنها بگذاریم متاسفانه افرادی در پرسپولیس هستند که جیره خور فدراسیون و کیروشند و دقیقا از نیم فصل دوم شاهد خواهید بود که دودستگی ایجاد خواهند کرد تا برانکو را مانند ژوزه به زمین بکوبند:n34:
farshad.88
08-01-2017, 09:44
دیروز بازی پراگ را 3-1 باختیم در صورتی که برانکو از عملکرد بازیکنا ناراضی بود با این اوصاف فکر کنم ماجرای ژوزه داره تکرار میشه و کیروش به هدفش رسید ملی پوشها را ناامید کرد و مقابل برانکو قرار داد به نظر من اگر واقعا اینگونه باشد باید برانکو یک فکر اساسی بکند و بازیکنی که واقعا داره کم کاری میکنه تا دیر نشده و نیم فصل شروع نشده عذرشو بخواد و یک بازیکن باانگیزه و جوان را به تیم بیاره برانکو ثابت کرده که مربی بازیکن سازی هست . فقط ما هوادارها باید به هوش باشیم و درگیر این مسئله نشیم که برانکو را تنها بگذاریم متاسفانه افرادی در پرسپولیس هستند که جیره خور فدراسیون و کیروشند و دقیقا از نیم فصل دوم شاهد خواهید بود که دودستگی ایجاد خواهند کرد تا برانکو را مانند ژوزه به زمین بکوبند:n34:
البته ژوزه مثل تمام مربیان پرتغالی ( به جز وینگادا ) همش با حاشیه جلو میرفت. خوبیه مربیان کروات نسبت به پرتغالی ها اینه که فنی کار میکنند. علاقه ای به حاشیه ندارن. اما پرتغالیا انگارنافشون رو با حاشیه ساختن . آغازگر حاشیه هم نباشن میخوان دستی توی حاشیه داشته باشن.
استعفای کیروش پذیرفته نمیشه.فقط یه شو هست که کیروش واسه عموم مردم و مطبوعات داره اجرا میکنه.ایران کشور 4 فصله. کیش هم امکانات خوبی داره. چرا اردو رو کیش برگزار نکرده ؟ چرا لژیونر ها رو دعوت نکرده ؟ خیلی واضح حق با برانکو هست. بازیکنای ملی پوش هم بهتره حرفه ای برخورد کنن. پولشون رو از باشگاه میگیرن نه از تیم ملی.نه فقط بازیکنای پرسپولیس بلکه استقلال و سپاهان و ...
امیدوارم این هفته فردوسی پور یه تحلیل هم داشته باشه توی برنامه اش و کیروش رو برای اولین بار به چالش بکشه و ازش بپرسه که چرا امارات ؟ چرا بدون لژونر ها؟ چرا بدون بازی تدارکاتی ؟ واقعا میخوام بدونم منطق کیروش واسه استعفاش چی بوده؟ کاش تاج عکس با شورت ورزشی هم داشت !!!
Mohammad
09-01-2017, 13:59
و بالاخره سروش رفیعی به پرسپولیس پیوست ! :n11:
رسمی؛ سروش رفیعی به پرسپولیس پیوست
سروش رفیعی با حضور در باشگاه پرسپولیس رسما با این تیم توافق و قراردادش را امضا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بازیکن سابق تراکتورسازی با پایان خدمت سربازی و با حضور در باشگاه پرسپولیس با این تیم به توافق رسید و قراردادش را به امضا رساند.
هافبک سابق فولاد خوزستان و تراکتورسازی که صحبت هایی در خصوص مذاکره با پرسپولیس شنیده میشد، با پایان اردوی تیم ملی و پس از مذاکرات نهایی و دریافت کارت پایان خدمتش، مذاکرات نهایی با مسوولان پرسپولیس را به انجام رساند و در نهایت ظهر امروز قرارداد رسمی را با سرخپوشان به امضا رساند.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
09-01-2017, 14:38
ضمن عرض سلام و تسلیت فرآون به همه دوستان گرامی .
خدا رو شکر سرانجام بعد مدت ها گمانه زنی این انتقال نهایی شد :n16:
مدت قرار داد یک و نیم سال اعلام شده
به نظرم یک جوری جواب اون دو تا بازیکن که به زور از پرسپولیس گرفتند رو دادند..یعنی چاره ای نداشتند
erfan.it
09-01-2017, 16:17
یک خرید عالی و به جا ! :n12:
.
فقط مونده یک مهاجم خوب :n06:
ragbar12
09-01-2017, 17:27
دو تا خرید خوب . سامان نریمان جهان و سروش رفیعی از اون بازیکنایی هستن که شاید سالها به درد تیم بخورن. جوون با انگیزه وبا کیفیت.
واقعا باید از مدیریت و از اقای طاهری تشکر کرد. پیش فصل سید جلال و امیری و بیرانوندو گرفتن .نیم فصل تا اینجا نریمان جهان و رفیعی.
امید وارم یه مهاجم خوب خارجی هم بگیرن چون ما تو ایران مهاجم خوب و به اصطلاح قاتل نداریم مهاجمی که از حد اقل ها بیشترین استفاده رو ببره
وین رونی
09-01-2017, 20:20
خط دفاع و دروازه که مشخصه
فکر می کنید با این خریدها خطوط میانی و حمله چه آرایشی خواهد داشت؟
siahkamar
09-01-2017, 23:31
تبریک بابت خریدهای خوب
--------------------------------------------
اینم رای کیروش برا مرد سال فوتبال جهان که مشخص میکنه کلا ایشون مریض هستن
به گزارش ایسنا، مراسم بهترین های سال 2016 برگزار شد و کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد. این انتخاب با رای علاقه مندان به فوتبال، مربیان و کاپیتان های تیم های ملی جهان به دست آمد. در این رای گیری کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران که بحث رفتن او از تیم ملی به گوش می رسد به لیونل مسی رای داد.
قسمت بازیکنان:
آرای کارلوس کی روش:
1- لیونل مسی 2- کریستیانو رونالدو 3- لوئیس سوارس
آرای جلال حسینی:
1- کریستیانو رونالدو 2- لیونل مسی 3- نیمار
قسمت مربیان:
آرای کارلوس کی روش:
1- پپ گواردیولا 2- دیگو سیمئونه 3- یورگن کلوپ
آرای جلال حسینی:
1- دیگو سیمئونه 2- پپ گواردیولا 3- کلودیو رانیری
Mohammad
10-01-2017, 12:31
تبریک بابت خریدهای خوب
--------------------------------------------
اینم رای کیروش برا مرد سال فوتبال جهان که مشخص میکنه کلا ایشون مریض هستن
ربطش رو به این تاپیک متوجه نمیشم !
خط دفاع و دروازه که مشخصه
فکر می کنید با این خریدها خطوط میانی و حمله چه آرایشی خواهد داشت؟
نریمان جهان که بعیده فیکس بازی کنه و بیشتر یه بازیکن جانشین هست، اما در مورد سروش رفیعی این مطلب خوب نوشته شده (منبع 6taeea.com) :
برانکو ایوانکوویچ در تیم پرسپولیس علاقه زیادی به استفاده از سیستم ۲-۴-۴ لوزی نشان داده است. با توجه به این سیستم، برانکو با در نظر گرفتن توانایی های سروش رفیعی می تواند از این بازیکن در چهار پست بهره ببرد.
سروش سرعت وینگرها را ندارد
سروش رفیعی در گذشته نشان داده که می تواند در پست وینگر چپ و راست، هافبک وسط و همچنین در سیستم ۲-۴-۴ به عنوان بازیکنی که مکمل مهاجم هدف (در تیم پرسپولیس، مهدی طارمی) می شود، مورد استفاده قرار گیرد. اما اینکه برای به حداکثر رسیدن پتانسیل رفیعی، برانکو باید از او در چه پستی استفاده کند از سوالات دیگر می باشد.
سروش رفیعی به اندازه ای که بازیکنی فانتزی شناخته شده است، بازیکن سرعتی به شمار نمی رود و همین موضوع می تواند عملکرد این بازیکن در پست وینگر چپ و راست را تحت تاثیر قرار دهد. ضمن اینکه پرسپولیس در این پست وحید امیری و فرشاد احمدزاده را در اختیار دارد که توانایی های آن ها انطباق بیشتری با بازی در کناره های زمین دارد.
مسلمان و حضور بلامنازع در پست هافبک تهاجمی
گزینه دیگر برانکو استفاده از این بازیکن در پست تخصصی یعنی هافبک تهاجمی است؛ جایی که محسن مسلمان به بازیکنی بی جانشین در ترکیب ۱۱ نفره برانکو بدل شده و جایگزینی او با سروش رفیعی باتوجه به نمایش های خوب مسلمان، چندان منطقی به نظر نمی رسد.
رفیعی به عنوان مکمل طارمی
استفاده از سروش رفیعی به عنوان مکمل مهدی طارمی، انتخاب دیگری است که برانکو پیش روی خود دارد. رفیعی که از تکنیک و ذوق بالایی در ارسال پاس و قرار دادن بازیکنان در موقعیت های گل برخوردار است، با بازی در این پست و پا به توپ شدن در فضاهای تنگ، می تواند فراهم کننده فرصت های گل زنی برای مهاجمین و البته گلزنی خودش باشد.
تغییر سیستم؛ انتخابی برای حفظ مسلمان
یکی دیگر از انتخاب های برانکو ایوانکوویچ تغییر سیستم است. سرمربی پرسپولیس برای اینکه بتواند علاوه بر محسن مسلمان، سروش رفیعی را نیز در اختیار داشته باشد می تواند با تغییر سیستم، از ۲-۴-۴ به ۱-۴-۱-۴ به این مهم دست یابد تا هم از محسن مسلمان و هم از سروش رفیعی در کانال میانی و البته تهاجمی میدان استفاده کند. به گونه ای که از مسلمان و رفیعی در خط جلویی هافبک تدافعی تیم (کمال کامیابی نیا) بهره ببرد.
انتخاب سیستم ۱-۳-۲-۴ نیز گزینه دیگری است که می تواند توسط برانکو ایوانکوویچ مورد استفاده قرار بگیرد. به این صورت که از یکی از این دو بازیکن به عنوان زوج کامیابی نیا در پست هافبک دفاعی استفاده شود؛ موضوعی که با توجه به خصوصیت تهاجمی این دو بازیکن می تواند در خط دفاعی تیم پرسپولیس را با چالش مواجه کند و البته در فاز تهاجمی به نقطه قوت سرخ پوشان تبدیل شود.
با تمام این تفاسیر اضافه شدن سروش رفیعی به تیم پرسپولیس، گزینه های برانکو در خط میانی را افزایش داده است و سرمربی تیم پرسپولیس می تواند از این بازیکن در پست های مختلفی بهره ببرد و به نحوی می توان گفت دست برانکو در میانه میدان باز شد.
====
به نظرم بهترین انتخاب قرار دادن رفیعی به عنوان مکمل مهاجم هست. ما در پست مهاجم مشکل داریم و شاید اضافه شدن رفیعی بتونه تا حدی این مشکل رو برطرف کنه. ضمن اینکه رویه خلاقیت و توانایی رفیعی برای بازیسازی هم می تونیم حساب کنیم. رفیعی جانشین خوبی هم برای مسلمان هست و اگه به هر دلیلی مسلمان رو نداشته باشیم از رفیعی می تونیم استفاده کنیم.
در مورد پست هافبک دفاعی که الان یه نقطه ضعف دیگه ی تیم هست می تونیم از ربیع خواه استفاده کنیم که پست تخصصیش هست. اگه ربیع خواه رو به این پست بیاریم علاوه بر اینکه انصاری رو برای پست دفاع چپ داریم، آرام طبع رو هم داریم. عملا کارایی بازیکنان چند پستی که برانکو گرفته اینجا به چشم میاد. یعنی اگه به هر دلیلی کامیابی نیا رو نداشته باشیم واسش جایگزین داریم هر چند قطعا به خوبی خودش نیستن.
siahkamar
10-01-2017, 12:52
ربطش رو به این تاپیک متوجه نمیشم !
اگه دقت میکردین متوجه میشدین.ایشون تو سالی که رونالدو بدون شک بهترین بوده و حداقل از مسی امسال خیلی سر بوده و اولین بار تیم ملی کشورش قهرمان اروپا شده و ایشون اینطوری رای داده.پس کاملا مشخصه ادم منطقی نیس و با خیلیا مشکل داره نه فقط برانکو
Mohammad
10-01-2017, 13:33
اگه دقت میکردین متوجه میشدین.ایشون تو سالی که رونالدو بدون شک بهترین بوده و حداقل از مسی امسال خیلی سر بوده و اولین بار تیم ملی کشورش قهرمان اروپا شده و ایشون اینطوری رای داده.پس کاملا مشخصه ادم منطقی نیس و با خیلیا مشکل داره نه فقط برانکو
فکر نمی کنم فرد غیر مطلعی نسبت به مسایل روز فوتبال باشم، ولی مطرح کردن این پست در تاپیک پرسپولیس به نظر بنده یه پست حاشیه ای بیشتر نیست؛ مریض خواندن سرمربی تیم ملی (هر کی باشه) بماند !! حالا هم که کیروش اعلام کرده "رای من مجموع رای 16 مربی لیگ برتر " بوده احتمالا از نظر شما 16 مربی لیگ برتر هم مریض هستن! :n06:
siahkamar
10-01-2017, 14:40
فکر نمی کنم فرد غیر مطلعی نسبت به مسایل روز فوتبال باشم، ولی مطرح کردن این پست در تاپیک پرسپولیس به نظر بنده یه پست حاشیه ای بیشتر نیست؛ مریض خواندن سرمربی تیم ملی (هر کی باشه) بماند !! حالا هم که کیروش اعلام کرده "رای من مجموع رای 16 مربی لیگ برتر " بوده احتمالا از نظر شما 16 مربی لیگ برتر هم مریض هستن! :n06:
مریضی ایشون که مسجله با این رفتاراش و مخصوصا دو روز یکبارر استعفا دادنش.حاشیه رو هم ایشون درست کردن چون همه جای دنیا مربی باشگاهی از تیم ملی انتقاد میکنه ولی هیچ کجای دنیای مربی تیم ملی بازیکن رو به خاطر انتقاد مربی باشگاهش از اردوی تیم ملی خارج نمیکنه.اینا نمونه ای از مریضی ایشون هست.در ثانی برای من پرسپولیس از همه چی مهم تره و جواب ایشون یا هر شخصی که بخاد چوب زیر چرخ پرسپولیس بزاره روز جمعه با پر کردن ورزشگاه داده میشود
MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-01-2017, 15:56
تومی کوره آ زیر نظر برانکو
مهاجم راپیدوین در تمرین پرسپولیس
یک مهاجم اسپانیایی برای پیوستن به پرسپولیس امروز در تمرینات پرسپولیس شرکت کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، تومی کوره آ، بازیکن تیم راپیدوین امروز در تمرینات پرسپولیس حاضر شد. این مهاجم 32 ساله سابقه بازی در تیم های تندریف، لوگرونف، رایندورف و ... را دارد و از سال 2015 در راپید بازی می کند. تونی یک مهاجم نوک است و 32 سال دارد و برانکو او را برای حل مشکل گلزنی تیم به جمع نفرات خود اضافه کرده است.
اگر این بازیکن نظر برانکو را به خود جلب کند خرید بعدی پرسپولیسی ها خواهد بود. سرمربی پرسپولیس که در ابتدای فصل استخدام بازیکن خارجی را به دیگر اعضای باشگاه سپرده بود این بار خود دست به کار شده و مستقیما تومی را برای حضور در تمرینات به ایران دعوت کرده است. در صورت عقد قرارداد با این مهاجم ١٨٦ سانتی متری گلزن، تومی دومین اسپانیایی لیگ برتر بعد از مانوئل فرناندز سنگربان ماشین سازی خواهد بود. تومی چپ پاست و برای حضور در مهاجم نوک و سایه مد نظر برانکوست. او در دسته اول اتریش در ٩٨ بازی ٤٣ گل و ٢١ پاس گل داده و در بوندسلیگا در ٦٥ بازی ١٧ گل و ٩ پاس گل در کارنامه دارد. تومی کوره آ در فصل جاری فقط در 2 بازی برای راپیدوین در لیگ به میدان رفته است و 1 گل به ثمر رسانده، همچنین او در یک بازی اروپایی در مرحله گروهی یورولیگ برای راپیدوین به بازی رفته است.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-01-2017, 15:58
باشگاه فولاد خوزستان تصویری از راى کمیته انضباطى مربوط به اختلاف بین این باشگاه و سروش رفیعى را منتشر کرد.
باشگاه فولاد امروز در ادامه اعتراضات خود به انتقال سروش رفیعی به پرسپولیس،تصویری از راى کمیته انضباطى مربوط به اختلاف بین این باشگاه و بازیکن سابق خود را منتشر کرده است که در آن کمیته انضباطی به نفع رفیعی رای داده و شکایت فولاد را مردود دانسته است.
بر اساس گردش کار کمیته انضباطی در این رای،سروش رفیعی خواهان بررسی رای پس از پایان دوران خدمت سربازی اش را داشته است. جالب است که شکایت فولاد هم رد شده است.
سلام
این هفته بازی شروع میشه؟ نقل و انتقلات کی تمام میشه؟ پرسپولیس فقط دو نفر رو گرفت نه؟ یک مهاجم هم اسپانیایی احتمالا میگیره
یعنی چند تا رد کرد و چند تا گرفت؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
11-01-2017, 15:24
دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس با حضور در هیات فوتبال قرارداد خود را با این تیم به ثبت رساندند.
سامان نریمان جهان و سروش رفیعی دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس امروز با حضور هیات فوتبال استان تهران قراراداد خود را با این تیم به امضا رساندند.
بدین ترتیب این دو بازیکن می توانند در بازی روز جمعه پرسپولیس را مقابل سایپا همراهی کنند.
erfan.it
12-01-2017, 12:19
دوستان کسی از مدت قرار داد سروش خبر داره ؟:n41:
فن پیج ها که میگن 1.5 سال ! ولی هیج جا ندیدم به طور رسمی تایید شده باشه.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-01-2017, 14:24
فردا رونمایی از سروش و سامان با پیراهن پرسپولیس؛
رسمی؛ مجوز بازی رفیعی و نریمانجهان صادر شد
در حالی که طی روزهای اخیر مشکلات زیادی برای ثبت قرارداد سامان نریمان جهان و همچنین سروش رفیعی به وجود آمده بود، پرسپولیس موفق شد، مجوز بازی این دو را در ترکیب تیمش کسب کند.
به گزارش "ورزش سه"، مشکل اول برای ثبت قرارداد و دریافت مجوز بازی خریدهای جدید پرسپولیس به ابلاغیه ای بود که سازمان لیگ آن را اعلام کرده بود که باشگاه ها باید درصدی از مبالغ بدهی خود را پرداخت کنند و بعد از آن قادر به ثبت قرارداد بازیکن جدید خواهند بود. در این رابطه علی اکبر طاهری به عنوان سرپرست پرسپولیس که بعد از اعتماد وزارت ورزش و جوانان انگیزه زیادی یافته، توانست این مشکل را برطرف کند.
در ادامه فولاد به عنوان مدعی در قرارداد با سروش رفیعی، طی روزهای اخیر با ارایه مستنداتی به دنبال این بود که ثبت قرارداد رفیعی با پرسپولیس را غیرقانونی جلوه دهد که در این رابطه باشگاه پرسپولیس امروز با اعلام ثبت رسمی و دریافت مجوز بازی این هافبک شماره هفت تمام مشکلات مبنی بر حضور این بازیکن را برطرف کرد.
فریبرز محمود زاده، رئیس کمیته نقل و انتقالات در این باره اعلام کرد: «کارت بازی سروش رفیعی و نریمان جهان برای حضور در پرسپولیس صادر شد و این دو بازیکن می توانند در هفته شانزدهم لیگ برتر برای این تیم بازی کنند.»
Mohammad
12-01-2017, 21:24
دوستان کسی از مدت قرار داد سروش خبر داره ؟:n41:
فن پیج ها که میگن 1.5 سال ! ولی هیج جا ندیدم به طور رسمی تایید شده باشه.
همه جا صحبت از همون 1.5 سال هست، احتمالا همین مدت باشه؛ هر چند ظاهرا اگه پیشنهاد خارجی داشته باشه می تونه جدا بشه.
سلام
این هفته بازی شروع میشه؟ نقل و انتقلات کی تمام میشه؟ پرسپولیس فقط دو نفر رو گرفت نه؟
سلام
این هفته بازی شروع میشه؟ نقل و انتقلات کی تمام میشه؟ پرسپولیس فقط دو نفر رو گرفت نه؟
طبق اعلام سازمان لیگ آخرین مهلت قانونی نقل و انتقالات نیم فصل زمستانی تا 14 بهمن خواهد بود.
چیزی که اعلام شده بود، زاهدی و رحمتی از تیم جدا شدن ... قرار بود پلی یانسکی هم بره، ولی هنوز خبری نیست
بله، فقط دو بازیکن گرفتیم، و فرصت داریم هنوز
+
امروز همون ترکیبی که فکر می کردم تو زمین قرار گرفت ؛ مصدومیت رضاییان توفیق اجباریه واسه برانکو
حالا هنوز مشخص نیست می خواد امیری رو بذاره چپ، سروش رو در خط حمله استفاده کنه
یا برعکس
ragbar12
13-01-2017, 19:26
واقعا اگه اتفاق خاصی نیوفته این تیم با فاصله قهرمان میشه.
سایپا نیمه اول به جز شوتی که خلعتبری به اوت زد هیچ حمله ای نتونست بکنه. تیمها جلو پرسپولیس به شدت دفاعی بازی میکنن
توی این شرایط زدن گل اول خیلی مهمه چون سازمان دفاعی و تیمی حریف بهم میخوره و محبورن از فاز دفاعی بیان بیرون.
پرسپولیس امسال هر وقت گل اولو زده برده. این نشون میده که رقبا جولو پرسپولیس عمدتا برنامه دفاعی دارن وبرای هجوم نقشه خاصی ندارن شما دیدید سایپا جولو پرسپولیس ده نفره هم حرفی برای گفتن نداشت.
و در مقابل پرسپولیس با دفاع خوبی که داره با خیال راحت تری مچ حریفو میخوابونه وسه امتیازو به جیب میزنه
در مورد داوری هم به نظرم حد اقل یه پنالتی پرسپولیسو سوخت و کارتای زیاد الکی وبی موردی که از جیب داور ناشی بیرون اومد.
و اخراجی که به نظر من اگر احمد زاده بازیکن تیم ابی پایتخت بود اتفاق نمی افتاد.
دیروز بازیکن تیم ابی سر میخوره داور مرحمت میکنه خطا میگیره شوت وگل. بعد خنده دار اینه که یه سری از هوادارای تیم رقیب میان
از مشکلات داوری به ضررشون حرف میزنن.
Mohammad
13-01-2017, 22:04
این بازی خیلی پیچیده تر از اون چیزی شد که انتظار می رفت؛ مصدومیت ربیع خواه و رفتن احمد زاده به اون پست، اخراج احمد زاده و 10 نفره شدن تیم و در نهایت بردی که به سختی به دست اومد. بعلاوه اینکه تلفات زیادی برای بازی بعدی با فولاد دادیم. نه رضائیان رو داریم، نه احمد زاده، نه کمال و نه احتمالا ربیع خواه !
تیم سایپا از نظر مهره خیلی تیم خوبیه. فکر می کنم دیر یا زود با رفتن فرکی این تیم دوباره اوج میگیره.
بحث داوری که دیگه واقعا نخ نما شده ! اگه اون تکل پورقاز رو بازیکن ما رفته بود فکر می کنید کمتر از قرمز میداد ؟!! خطای هند طارمی مضحک بود هر چند پنالتی هم نبود. کمال هم اول و آخر باید یه کارت زرد رو می گرفت ولی نه در اون صحنه ای که داور بهش کارت داد ! اونجا هم اشتباه کرد. وقتی بازی اینطوری از دست داور خارج میشه باید انتظار هر اتفاقی رو داشت. همچنان داوری ها به سمت برخی تیم ها سنگینی می کنه. الان شاید خیلی به چشم نیاد ولی آخر فصل همین امتیازها و تفاضل گل ها هست که خیلی تفاوت ها رو ایجاد می کنه !
اما در مورد عملکرد تیم؛
تا قبل از این بحث در مورد پست رفیعی بود که برانکو در نهایت ترجیح داد ازش در خط هافبک و در کنار مسلمان و دوستان استفاده کنه. دیدیم که خیلی خوب هم جواب داد و فقط به نظرم به زمان بیشتری نیاز هست که هماهنگ بشن. با این خط هافبک فانتزی انتظار داریم موقعیت گل بیشتری ایجاد بشه و نسبت به نیم فصل اول گل های بیشتری بزنیم. کاش به تیم هافبک دفاعی، دفاع و مهاجم هم اضافه بشه تا روی نیمکت هم هیچ کم و کاستی نداشته باشیم. این تیم می تونه زودتر از پایان لیگ قهرمان بشه ! اگه همه چیز فوتبالی ادامه پیدا کنه.
Mohammad
16-01-2017, 15:36
قاتل نیمار در راه پیوستن به جمع شاگردان برانکو
در حالی که پرسپولیس توانسته بود در نیم فصل و در مقطع نقل و انتقالات با جذب سروش رفیعی و سامان نریمان جهان، نظر هواداران را به خود جلب کند، اکنون در تکاپو برای سومین خرید خود در این مقطع است.
به گزارش "ورزش سه"، طبق اعلام برانکو ایوانکوویچ این تیم برای دیگر خریدهای نیم فصل خود چشم به جذب مدافع دوخته است و بر این اساس گفته می شود سعد ناطق، مدافع عراقی مدنظر این باشگاه است که به زودی برای مذاکره با مسئولان این تیم راهی تهران خواهد شد. در ادامه نگاهی می اندازیم به شرایط این بازیکن و عملکرد او در سال های اخیر.
سعد ناطق عراقی مدافع فیزیکی و 190 سانتیمتری تیم ملی عراق که قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی را نیز دارد با باشگاه پرسپولیس به توافق اولیه رسیده و در روزهای آتی برای عقد قرارداد وارد تهران می شود.
مرتاض، مدیربرنامه های این بازیکن در مورد پیوستن سعدناطق به پرسپولیس گفت: «پروسه سعد مربوط به چند وقت اخیر نیست و مسئولین پرسپولیس از چند ماه قبل این بازیکن را تحت نظر داشتند و مداوم آمار او را می گرفتند اما به دلیل مشکلاتی که سال قبل در مورد ضرغام اسماعیل پیش آمد، ترجیح دادند در سکوت رسانهای به توافق برسند و به نوعی مانع از اختلال در روند جذب وی به پرسپولیس شوند.»
گفته می شود این بازیکن یکی از بازیکنان ثابت تیم ملی عراق در مسابقات المپیک ریودوژانیرو نیز بود که توانستند در بازی قابل تحسین با تیم قهرمان این بازی ها یعنی برزیل به تساوی بدون گل دست پیدا کند و در پایان آن دیدار به عنوان برترین بازیکن انتخاب شد.
این انتقال نشان میدهد که مسئولین پرسپولیس پس از ناکامی در جذب بازیکنان خارجی که نتوانسته اند عملکرد مثبتی از خود در این تیم به جا بگذارند، اکنون به دنبال جبران آن هستند و البته مساله ای که وجود دارد این است که با حضور سعد ناطق پروسه جذب شجاع خلیل زاده منتفی خواهد شد یا خیر.
گفتنی است این بازیکن عراقی روز چهارشنبه برای عقد قرارداد با پرسپولیس وارد ایران خواهد شد.
Mohammad
16-01-2017, 15:50
گزینه خوبی رو برای خط دفاع پیدا کردن؛ یه بازیکن 22 ساله، آینده دار و جنگنده با فیزیکی بدنی مناسب که علاوه بر دفاع مرکزی می تونه در پست هافبک دفاعی هم بازی کنه.
در تیم ملی زیر 23 ثابت بازی می کنه و در تیم ملی بزرگسالان هم یه پای ثابت هست. بعلاوه به نظر نمی رسه قراردادش خیلی بالا باشه، یعنی ضمن اینکه یه خرید خوب هست، مبلغش هم بالا نیست. البته امیدوارم این یکی مثل گولچ نشه ! :n15:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-01-2017, 15:52
به نظرم خرید خوبی میتونه باشه ، 22 سالشه ضممن اینکه قابلیت بازی تو پست هافبک دفاعیم هم داره ولی امیدوارم از نظر اخلاقی مثل کرار نباشه :n02:
ربیع خواه رو هم 4 هفته نداریم متاسفانه :n09: ، رضائیان هم از 18 نفر به دلیل مصدومیت خط خورد ، احتمالا محرمی از ابتدا فیکسه و ماهینی دفاع چپ میشه
نظر محمدی هم فعلا استعفا داده ، کاش میشد تو این وضعیت مصلح رو ازشون بگیریم :n02:
چند تا بازیکن لب مرز از هم داریم که کارت بگیرن محروم میشن ، امیدوارم یجوری کارت بگیرن که بازی های حساس رو از دست ندن و مثل بازی با صبا محروم بشن.
راستی وضعیت جماعتی چطوره ؟ میگن مصدومیت داره ، سعید آقایی هم برا دفاع چپ خوب بود که موندگار شد تو تراکتور
به نظرم خرید خوبی میتونه باشه ، 22 سالشه ضممن اینکه قابلیت بازی تو پست هافبک دفاعیم هم داره ولی امیدوارم از نظر اخلاقی مثل کرار نباشه :n02:
ربیع خواه رو هم 4 هفته نداریم متاسفانه :n09: ، رضائیان هم از 18 نفر به دلیل مصدومیت خط خورد ، احتمالا محرمی از ابتدا فیکسه و ماهینی دفاع چپ میشه
نظر محمدی هم فعلا استعفا داده ، کاش میشد تو این وضعیت مصلح رو ازشون بگیریم :n02:
چند تا بازیکن لب مرز از هم داریم که کارت بگیرن محروم میشن ، امیدوارم یجوری کارت بگیرن که بازی های حساس رو از دست ندن و مثل بازی با صبا محروم بشن.
راستی وضعیت جماعتی چطوره ؟ میگن مصدومیت داره ، سعید آقایی هم برا دفاع چپ خوب بود که موندگار شد تو تراکتور
صادق محرمی عجب بازیای کرد جلو سایپا ... خیلی جنگنده و باانگیزه ... اکثر توپا رو هم گرفت ... امیدوار شدم بهش
Mohammad
16-01-2017, 17:37
صادق محرمی عجب بازیای کرد جلو سایپا ... خیلی جنگنده و باانگیزه ... اکثر توپا رو هم گرفت ... امیدوار شدم بهش
جوان هایی که الان همراه تیم هستن (صادق محرمی، حامد آقایی، حمیدرضا طاهرخانی، احسان علوان زاده و رضا کرملاچعب) هر کدومشون یه استعداد واقعی هستن. مثلا کرملاچعب چرا نمی تونه به جای علیپور یه کم فرصت بازی پیدا کنه؟ کاش به همشون فرصت بازی برسه.
جماعتی بازیکن خیلی خوبیه ولی پست تخصصیش دفاع چپ هست (اگه اشتباه نکنم).
+
شرط ۴۰۰ هزاردلاری مدافع تیم ملی عراق برای پرسپولیس
وبسایت رسمی برنامه نود - باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب سعد ناطق، مدافع ملیپوش عراق و باشگاه نیرو هوایی این کشور است و پیشنهاد خود برای جذب این بازیکن را ارائه کرده است.
به گزارش خبرنگار وبسایت نود، مسئولان باشگاه نیروی هوایی اعلام کرده اند به بازیکن ملی پوش خود نیاز دارند و در صورتی که باشگاه پرسپولیس بخواهد این بازیکن را جذب کند باید مبلغ رضایتنامه وی را پرداخت کند.
این باشگاه عراقی به واسطه های انتقال بازیکن اعلام کرده است در صورتی که پرسپولیس به جذب ناطق اصرار دارد باید مبلغ ۴۰۰ هزار دلار برای صدور رضایتنامه این بازیکن پرداخت کند.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-01-2017, 20:15
جماعتی بازیکن خیلی خوبیه ولی پست تخصصیش دفاع چپ هست (اگه اشتباه نکنم).
بله حرف شما کاملا درسته ، گزینه های دفاع چپ یکی در حال حاضر جماعتی هست ، یکی هم آقایی بود که موندگار شد تو تیمش
جماعتی ، اگه مصدومیت های قبلیش مزاحم کارش نشه بازیکن خوبی می تونه برامون باشه.
----
راستی دوستان یه تاپیکی داریم به نام پیش بینی نتایج لیگ برتر ایران ، درسته لیگ ایران اوقدر ها هم جذاب نیست که بخوای بازی هاش رو پیش بینی کنی :n02:اما از سال بعد قصد داریم به صورت گسترده و هدفمند :n09: یه جدول کلی داشته باشیم و اگه مدیران گرامی قبول کنن به نفرات برتر مدال اهداء بشه . اگه خدا بخواد تاپیک پیش بینی بازی های لیگ انگلیس رو هم راه اندازی میکنیم.
استدعا دارم یه نیم فصل همین دوستان اینجا کمک کنن یکمی نفرات بیشتر بشه که یه دلیل متقاعد کننده برای اهدای مدال داشته باشیم :n16:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-01-2017, 13:05
ترکیب پرسپولیس برای دیدار هفته هفدهم مقابل فولاد خوزستان اعلام شد که نسبت به دیدار قبلی دو تغییر دارد.
به گزارش وب سایت نود، پرسپولیس در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال در دیدار خارج از خانه به مصاف فولاد خواهد رفت که برانکو ایوانکوویچ ۱۱ بازیکن اصلی تیمش را برای این دیدار اعلام کرد.
علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، صادق محرمی، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، سروش رفیعی، وحید امیری، علی علیپور و مهدی طارمی در دیدار با فولاد از ابتدا در ترکیب به میدان خواهند رفت.
ترکیب پرسپولیس نسبت به دیدار با سایپا دو تغییر داشته که صادق محرمی جانشین محسن ربیعخواه شده که مصدوم است و علی علیپور هم جای فرشاد احمدزاده را گرفته که در بازی قبل اخراج شد و در این بازی حضور ندارد.
دیدار فولاد خوزستان - پرسپولیس از ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه غدیر اهواز آغاز خواهد شد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-01-2017, 17:32
عجب بازی بود ، عالی بودیم یه برد قاطعانه و دلچسب ، و یه پاسخ محکم به آقای اژدری و آقای سعداوی
به جرات میتونم بگم یکی از بهترین بازی های این فصل یا حتی دو فصل اخیر رو انجام دادیم ، در همه خطوط خوب بودیم،بیرانوند هم یکی دو تا سیو خوب داشت
با دو گل زود هنگامی که زدیم هم تونستیم بار استرس رو از دوش خودمون بر داریم ، هم سوار بازی شدیم ، هم بار روانی روی حریف رو بیشتر کردیم
علیپور هم بالاخره اولین گل فصلشو زد ، طارمی هم گل زد و در کل 32 گله شد،
وحید امیری هم بازیکن با اخلاق ، بی حاشیه ، در خدمت تیم و جنگنده ، در کل وحید مثل یه جواهره برای هر تیم
سروش هم داره هماهنگ میشه با تیم خدارو شکر ، مسلمان هم جنگنده و خوب بازی کرد یه 3 تا پاس فوق العاده داد :n26:
کمال هم واقعا بازیکن خیلی ارزشمندیه اما از جانشینش نباید غافل شد .
اما همه این نکات مثبت یه طرف ، این صادق محرمی هم یه طرف ، عجب بازیکنیه خوبیه ، کاملا هماهنگ با تیم و بدون استرس بازی کرد ، در فاز دفاع عالی بود و به حمله هم خیلی خوب اضافه میشد،در ضمن تکنیک خوبیم داره :n16::n39:
عجب قیچی زد طارمی :n09: حیفو صد حیف که گل نشد ، به جرات قشنگ ترین گل لیگ برتر میشد .
یکی از بازی های سختمون رو به آسونی بردیم (قابل توجه آقای طالب لو که سعی کرد کری بخونه برامون)، فعلا باید با حداکثر توان و تمرکز به جمع کردن 3 امتیاز کامل از بازی ها و زیاد کردن فاصلمون با رقبا بپردازیم:n16:
به امید برد بازی با گسترش
Amir faz
18-01-2017, 20:03
همه چیز به کنار...این یک دلی تیم ادم رو به وجد میاره...
خدایا از خلقت برانکو متشکریم!:n02:
mohammad_87
18-01-2017, 22:41
اگه بازیکنان مثل پارسال همین روند یکدلی و اتحاد موجود در تیم رو ادامه بدن بازیهای زیباتری از تیم خواهیم دید.با اضافه شدن سروش رفیعی،قدرت تهاجمی و خلاقیت تیم خیلی بالاتر رفته و مهمتر اینکه حالا تیم در خط حمله هم قابل انعطاف تر شده.
مسلمان هم که نشون میده هر جا باشه مغر متفکر تیم خواهد بود.
فقط باید مراقب حاشیه ها باشند بخصوص حاشیه هایی هوشمندانه که بعد چنین موفقیتهایی به تیم تحمیل می کنند.مثل همیشه به مدیریت بی سروصدا و حرفه ای تیم و کادر فنی موفق خودمون دل میبندیم که تحت تاثیر این موارد قرار نگیرند وگرنه فدراسیون که کاری ازش بر نمیاد!
000000000
18-01-2017, 22:50
پرسپولیس نیوز: پرسپولیس برای دوازدهمین هفته در لیگ شانزدهم گل نخورد. پرسپولیس موفق شد در ورزشگاه غدیر اهواز با نتیجه 3-0 فولاد خوزستان را شکست دهد و با 38 امتیاز با اقتدار در صدر جدول رده بندی جای بگیرد. بیرانوند در این بازی گل نخورد تا این تیم برای سومین هفته پیاپی گل نخورد و کلین شیت های این تیم به عدد 12 برسد. همچنین ساسان انصاری آقای گل دوازده گله لیگ، برای سومین هقفته پیاپی گل نزد تا طارمی را در فاصله سه گل با خود ببیند.
000000000
18-01-2017, 22:58
Mohammad
19-01-2017, 13:16
رکوردهایی که در بازی پرسپولیس-فولاد شکسته شد
وبسایت رسمی برنامه نود - در بازی هفته هفدهم پرسپولیس فولاد رکوردهای متعددی شکسته شد به گزارش وب سایت رسمی برنامه نود،بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان به جز اینکه افزایش فاصله پرسپولیس با تیم دوم جدول را رقم زد، آمار و رکوردهای جالبی در آن نیز ثبت شد.اول اینکه در شرایطی که دقیقه ۲ بازی به پایان نرسیده بود پرسپولیس به گل اول بازی دست یافت تا سریعترین گل لیگ شانزدهم شکل گیرد.پرسپولیس در این فصل هر گاه در ۱۵ دقیقه ابتدایی به گل رسیده نهایتا با ۳ گل به پیروز شده و در غیر این صورت حداکثر ۲ گل زده که این قاعده هم در این بازی صادق بود و پرسپولیس موفق شد با ۳ گل حریف را شکست دهد تا قاطعترین پیروزی پرسپولیس برابر فولاد در تاریخ لیگ برتر و همچنین بهترین برد خارج از خانه پرسپولیس تحت هدایت برانکو شکل گیرد.این اولین بار در این فصل بود که پرسپولیس موفق به کسب ۳ پیروزی پیاپی شد و با این برد تفاضل گل خود را هم بهبود داد و صاحب بهترین تفاضل گل لیگ شانزدهم شد.
اما نکته درخشان در کارنامه پرسپولیس این فصل آن است که در تاریخ لیگ برتر تنها دو تیم سایپا در لیگ ششم و سپاهان در لیگ دوم تا هفته هفدهم موفق به کسب ۳۸ امتیاز شدند که هر دو تیم نهایتا به عنوان قهرمانی رسیدند.البته پرسپولیس یک مزیت نسبت به این دو تیم دارد که در این مدت تفاضل گل بهتری نسبت به دو تیم ذکر شده از خود به جای گذاشته است و با این اوصاف بهترین عملکرد در تاریخ لیگ برتر تا هفته هفدهم به نام پرسپولیس ثبت شد.مهمترین عاملی که در تفاضل گل پرسپولیس نقش داشته عملکرد خط دفاعی پرسپولیس است.این تیم با بسته نگه داشتن دروازه اش در این بازی، آمار قابل ستایش تنها ۰،۲۹ گل خورده در هر بازی را از خود به جای گذاشته است و علیرضا بیرانوند از زمان بازگتشتش به میادین دروازه پرسپولیس را بسته نگه داشته است.
از دیگر نکات جالب این بازی گلزنی علی علیپور پس از ۲۹۱ روز بود که طلسم گل نزدن این بازیکن شکسته شد.همچنین آقای گل لیگ در برابر بهترین خط دفاع این مسابقات ناکام ماند.جالب است که ساسان انصاری در هر بازی که موفق به گلزنی نشده فولاد هم به پیروزی نرسیده است.فولاد چند هفته ای است از فرم خوب خود فاصله گرفته و ۳ هفته است که به پیروزی نرسیده.شکست ۳-۰ فولاد برابر پرسپولیس سنگین ترین شکست خانگی فولاد از هفته ششم لیگ پانزدهم بوده است.
Mohammad
19-01-2017, 13:30
در لیگ به ترتیب با گسترش فولاد(4 بهمن)، صبای قم(9 بهمن) و بعد تراکتور(17 بهمن) بازی داریم. تراکتور هم تا قبل از بازی با ما با پیکان و ماشین سازی بازی داره. گرفتن امتیاز کامل از 2 بازی پیش رو اصلا دور از دسترس نیست تا برسیم به بازی با تراکتور که خودش یه فینال هست.
بعد از بازی با تراکتور 2 تا بازی سخت داریم که میشه گفت این 3 هفته سخت ترین هفته های ما هست. در دور رفت در این 3 هفته 4 امتیاز رو از دست دادیم که قطعا در دور برگشت نباید این اتفاق بیافته. جالب اینکه دقیقا بعد از بازی با سپاهان (حسن ختام 3 هفته ی سخت) هم بازی های لیگ قهرمانان اونم با الهلال شروع میشه ! از نظر زمانی بدترین موقع هست. اما نکته ی مثبت اینجاست که از بازی با تراکتور تا بازی با الهلال همگی در تهران هستن که هوادار مطمئنا سنگ تموم میذارن.
+
شبکه 3 در قسمت اخبار کوتاه ورزشی خودش میثم دورقی رو با لباس فولاد نشون میده و به اشتباه میگه میثم دورقی به پرسپولیس پیوست ! حالا سایت های ورزشی این خبر رو به سرعت دارن پخش می کنن و جالب تر اینکه با همون ویدئوی تابلو ی اشتباه ! :n08::n15:
وین رونی
20-01-2017, 00:04
بعد از بازی با تراکتور 2 تا بازی سخت داریم
داداش بعد بازی تراکتور فقط یه بازی سخت داریم.چون که با این وضعیت هفته بعدش یعنی هفته 21 که استراحت داریم :n09: :n10::n19: بعد میریم سراغ سپاهان
اما اصل مطلبی که می خواستم بگم:
دلم برای برانکو می سوزه تمام و کمال خودشو صرف موفقیت تیم کرده اما هیچکی پشتش نیست که در مقابل اراجیف این یارو حمایتش کنه.فدراسیون که ول معطله.پیشکسوتان تیم هم خیلی واکنش قاطعی ندارن.هوادارا هم....انتظار یه بیانیه قوی یه تو دهنی محکم حداقل از طرف کانون هواداران داشتم
Mohammad
20-01-2017, 00:58
داداش بعد بازی تراکتور فقط یه بازی سخت داریم.چون که با این وضعیت هفته بعدش یعنی هفته 21 که استراحت داریم :n09: :n10::n19: بعد میریم سراغ سپاهان
اما اصل مطلبی که می خواستم بگم:
دلم برای برانکو می سوزه تمام و کمال خودشو صرف موفقیت تیم کرده اما هیچکی پشتش نیست که در مقابل اراجیف این یارو حمایتش کنه.فدراسیون که ول معطله.پیشکسوتان تیم هم خیلی واکنش قاطعی ندارن.هوادارا هم....انتظار یه بیانیه قوی یه تو دهنی محکم حداقل از طرف کانون هواداران داشتم
آره متوجه ام :n09::n10: ولی بهتر هیچ تیمی رو دست کم نگیریم حتی تیم های درب و داغون رو :n02:
در مورد برانکو هم انتظار حداقل حمایت رسمی به صورت بیانیه از باشگاه رو داریم؛ اما اینکه برانکو بخواد اسیر این جوسازی های بیهوده بشه اشتباه هست که خود برانکو هم اینقدر فهمیده و جنتلمن هست که اصلا اسیر این حاشیه ها نمیشه، هدفش مشخصه و بقیه آرزو دارن تیم ما به حاشیه بره.
مثلا نامه امروز تراکتور برای همزمانی بازی با من خیلی مضحک بود ! :n02: از این اتفاقاتی که فقط تویه ایران می افته. این تیم اینقدر خوبه که چند هفته زودتر میتونه قهرمان بشه. فقط و فقط هم همین حاشیه ها می تونه از هدفش دورش کنه، پس بیخیال هر چی حاشیست.
erfan.it
21-01-2017, 21:28
نامه ی تراکتور به شدت باعث خندس ! :n02:
از شدت سوزش نمیدونن چیکار کنن ! کجای دنیا یه همچین نامه هایی می نویسن ؟
.
بگذریم !
مسِِِِِئله نگران کننده تعداد دو کارتی ها هستش ! :n21:
واقعا زیادن !
Amir faz
21-01-2017, 21:52
اگه بحث عدالته ما حاضریم تمام بازی هامون بعد از تراکتور برگزار بشه اما احمد و امید برگردن!!!
جالبه اینجا دیگه بحث عدالت معنایی پیدا نمی کنه که سرمایه های ما رو مفت و مجانی ببرن واسه خودشون اونم وسط فصل!!!
کلا مملکت بی در و پیکری داریم...اگه روز بازی ها رو به نفع تراکتور عوض کردن تعجب نکنین...بلاخره مالک سه پیچ و سه پایی دارن...
علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، محمد انصاری، صادق محرمی، حسین ماهینی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، سروش رفیعی، وحید امیری، علی علیپور و مهدی طارمی
Mohammad
23-01-2017, 17:39
یه بازی کاملا بسته، پرس از جلو و استفاده از ضد حملات تاکتیک مشخص گسترش فولاد هست. این تاکتیک و نبود مسلمان هم باعث شد تیم اون پاسکاری همیشگی رو نداشته باشه. بعلاوه اینکه اگرم توپی رد بشه با خطاهای پر تعداد مانع بازیسازیه بیشتر میشن. جناب داور، آقای صالحی هم که بیشتر در نقش شلغم هستن؛ نه پنالتی رو گرفت و نه چندین خطای تابلو رو ! کارت هم که تعطیل ! :n15:اگرم به واسطه ی همین لطف های بی پایان ایشون امتیاز از دست بدیم مثل قبل به هیچکس بر نمی خوره، هیچ چیزم تغییر نمی کنه !!
علیپور بسیار بد داره بازی می کنه، امیدوارم برانکو به نیمکت نشین ها اعتماد کنه و دیر یا زود تعویضش کنه. امیدوارم نیمه دوم طوری بازی کنیم که در آخر شرمندگیش واسه داور باقی بمونه !
MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-01-2017, 18:56
ای بابا این چه بازی بود :n02: این برد هر چند خوب بود اما دلچسب نبود، هر چند گسترش هم فوتبال بازی نکرد :n23:
به نظرم تیم تو غیاب مسلمان یکمی مشکل پیدا میکنه ، امروز تقریبا اکثر بچه ها در حد خودشون نبودن
بازی بعدی سید و احمد زاده رو نداریم ، کمال هم کارت نگرفت هر چند نظر من این بود که این بازی یه کارت بگیره که بازی با صبا نباشه.
نشان هویچ آبی رو هم دو دستی تقدیم جناب صالحی می کنیم :n02:
=====
بدون شرح ......
آمدن رضاییان خیلی خوب بود.
هر چند این بازی مشخص کرد که تیم کمبود بازیکن دارد..اگر کسی مصدوم شود چی؟
فقط رادوششویچ در نیمکت قابل اعتماد است و بقیه که مشخص نیست وضعیت شون :n41:
Mohammad
23-01-2017, 20:08
مظفریزاده: پرسپولیس 2پنالتی طلبکار است
کارشناس داوری فوتبال ایران اعتقاد دارد داور در بازی پرسپولیس برابر گسترش فولاد در اخراج نکردن مسعود ابراهیم زاده اشتباه کرد و البته دو پنالتی به نفع پرسپولیس نگرفت.
سعید مظفری زاده در گفتگو با "ورزش سه" عملکرد داوری بازی پرسپولیس- گسترش فولاد را نقد کرد که در ادامه آن را می خوانید:
دقیقه 5 احمد صالحی در این دقیقه به اشتباه خطای هند بازیکن پدیده را اعلام نکرد.
در دقیقه 18 : داور خطای هند بازیکن گسترش فولاد را اعلام کرد که با وجود اعتراض بازیکنان پرسپولیس برای دادن کارت زرد به بازیکن حریف، او به درستی از این موضوع خودداری کرد چرا که با وجود قوانین جدید داوری خطای هند تنها در صورتی می تواند کارت زرد داشته باشد که روند حمله تیم حریف قطع شود که در این صحنه اینچنین نبود.
دقیقه 23 :صالحی در این بازی در تشخیص خطاها چندان موفق نبود. او در دقیقه 23 خطای مدافع و دروازه بان گسترش روی طارمی را ندید تا پرسپولیس از یک خطای پنالتی محروم شود.
دقیقه 36 : صالحی در این دقیقه به درستی خطای مسعود ابراهیم زاده را با کارت زرد جریمه کرد.
دقیقه 63 : در این دقیقه داور می توانست خطای بازیکن گسترش فولاد را اجازه حمله به سیدجلال حسینی را نداده بود با کارت زرد جریمه کند. در این صحنه عدم اخطار به او باعث اعتراض سیدجلال حسینی شد که در نهایت این بازیکن کارت زرد گرفت.
دقیقه 75: در این دقیقه تصیم عالی کمک داور مبنی بر آفساید اعلام نکردن باعث گل اول پرسپولیس شد.
دقیقه 81 : در این دقیقه با وجود این که داور کارت زرد دوم را به مسعود ابراهیم زاده داد، او را اخراج نکرد تا عملکرد او حسابی باعث اعتراض بازیکنان پرسپولیس شد. در این صحنه به نظر می رسد داور چهارم نکاتی را به صالحی گوشزد می کند که اگر در این صحنه تیم داوری اشتباه را به او متذکر نشده باشند، مسوولیت این اشتباه با کل تیم داوری است و در غیر اینصورت مسوولیت با خود صالحی است.
دقیقه 88 : داور در این دقیقه یک پنالتی صحیح روی طارمی را اعلام نکرد.
====
بنده از شلغم کاران و شلغم فروشان واقعا عذرخواهی می کنم که بین دو نیمه به داور گفتم شلغم ! قربونه شلغم ! باز یه خاصیتی داره !!
یه عده اگه داوری بازی های پرسپولیس رو ببینن باید خفه خون بگیرن ! :n15:اینقدر که پنالتی هامون رو نمیگیرن و کارت های زرد بی مورد میدن و کارت هایی که باید نمیدن ! این بازی یه شاهکار جدید هم اضافه شد، اونم عدم اخراج بازیکن تیم حریف با 2 کارت زرد ! :n08:حالا داور به ضرر ما سوت زد؟ قبول ! حداقل از این اتفاقات هم برای سایر تیم ها بیافته ! بگیم خب، خطا بخشی از فوتبال هست ! یا حداقل نه به همون میزان، بلکه حداقل درصدی از این خطاهای به ضرر ما، با خطاهای به سود ما جبران بشه !
الان بازی بعدی ما 3 تا بازیکن خودمون رو نداریم که حداقل سید جلال به دلیل همین کارت های زرد بی مورد بود !! :n15:
جناب کمالوند قبل از بازی میگه ما پرسپولیس رو متوقف می کنیم تا تراکتور بهش برسه ! (فوتبال حرفه ای!) جوسازی تراکتور هم از اونور ! داوری هم از اینور ! یعنی عملا در چندین و چند جبهه ما در حال جنگ واقعی هستیم !
از اینا که بگذریم نبود مسلمان قطعا رویه بازی ما تاثیرگذار بود. اگه غیر از این بود باید تعجب می کردیم چون مسلمان یه مهره بی جانشین در ترکیب ما هست. سروش هم چون تازه به تیم اضافه شده نمی تونست جای مسلمان رو کاملا پر کنه. در هر صورت در این جبهه ی نبرد علیه پرسپولیس (!) کسب 3 امتیاز از همه چیز مهم تر بود و فراموش نکنیم طارمی نقش اول این گل بود.
Amir faz
23-01-2017, 21:33
لیگ ایران جاییه که داورا همیشه "سهوا" به ضرر پرسپولیس و به سود رقبا اشتباه می کنن...
کی کالچوپولی ایران رو بشه خدا داند...داوری ها مبارک اقای تاج و رفقای اصفهانیش تو فدراسیون!
از گزارشگر علیفر خوشم امد. ایول :n12:
تیم رو دور برده...
به نظرم این سه بازی، خیلی مهم هستن... مخصوصا بازیمون با تراکتور که دیگه اختلاف رو از ۴ به ۷ برسونیم و حاشیه امنیت...
تیم قطبی ۱۱ امتیاز ازش کم کردن و باز قهرمان شد! :)))
تراکتور ماشین سازی میزنه راحت
تیم رو دور برده...
به نظرم این سه بازی، خیلی مهم هستن... مخصوصا بازیمون با تراکتور که دیگه اختلاف رو از ۴ به ۷ برسونیم و حاشیه امنیت...
تیم قطبی ۱۱ امتیاز ازش کم کردن و باز قهرمان شد! :)))
تیم قطبی 6 امتیاز ازش کم شد البته
اون سال سال کسر امتیاز بود و از رقیب مستقیممون یعنی سپاهان هم سه امتیاز بخاطر قضایای سرباز احمدی کسر شد : دی
MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-01-2017, 18:52
دروازهبان اسپانیایی تیم فوتبال ماشینسازی قهر کرد و از تبریز رفت.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، مانوئل فرناندو مونیز، دروازهبان اسپانیایی تیم ماشینسازی که عملکرد چندان خوبی در این تیم نداشت، دیشب (دوشنبه) تبریز را ترک کرد.
گفته میشود دلیل قهر این دروازهبان که سابقه بازی در لالیگا را دارد، مسائل مالی است.
علی خاکزاد، سرپرست تیم ماشینسازی این خبر را تایید کرد.
اونم قبل از بازی با تراکتور ، کاملا هم اتفاقی ، مدیونید اگه فکر دیگه بکنید :n02:
باید در این فوتبال گل گرفت که تا گلو تو لجن و فساد غرق شده .
اگه محل بازی فینال جام حذفی رو هم عوض کردن زیاد تعجب نکنید
فضای مجازی در کشورمان همانقدر که میتواند به زندگی ماشینی ما سرعت بخشیده و امور را راحت کند، پتانسیل آن را دارد که مسموم باشد و شرایط را برای چهرهها سخت کند. یکی از این چهرهها، مجید جلالی است؛ مربی باتجربهای که در فوتبال ما، سالهاست تیمداری میکند.
خبرورزشی نوشت: جلالی در دیدار مهم این هفته تیمش برابر تراکتورسازی تبریز، گادوین منشا را روی نیمکت ذخیرهها نشاند و از اوایل نیمه دوم به بازی فرستاد. اتفاقاً پیکان در این دیدار شکست را پذیرفت و سه امتیاز به حساب تراکتورسازی واریز شد. به همین بهانه، متأسفانه بار دیگر شاهد حمله در فضای مجازی به یکی از چهرههای فوتبالی بودیم و این بار، مجید جلالی قربانی این اتفاق شد. هواداران فوتبال که به نظر میرسید علاقهمند به تیم پرسپولیس باشند، یک سؤال ویژه از جلالی داشتند؛ چرا منشا را مقابل تراکتورسازی بازی ندادی؟
این در حالی است که منشا از وقتی وارد زمین شد، خط دفاع تراکتور را تحت تأثیر قرار داد و با استفاده از سرعت خود، پیکان را به یکسوم تراکتور کشاند اما تا قبل از آن، زور پیکان برای حمله به دروازه تراکتور زیاد نبود. به هر حال فعلاً جلالی تحت فشار است که چرا مقابل یکی از پایههای قهرمانی در این فصل، از مهمترین بازیکن خود استفاده نکرده؟ از سوی دیگر، مجید جلالی در پایان این بازی، تمام شایعات در مورد «هوایی شدن» منشا بابت پیشنهاد پرسپولیس را تکذیب کرد و گفت فقط به این خاطر که این بازیکن، مدتی است باانگیزه کار نمیکند، او را نیمکتنشین کرده اما باید دید آیا این شرایط برای گادوین منشا در دو هفته پیشرو مقابل استقلال و سپاهان نیز ادامه پیدا میکند یا شاهد بازگشت این بازیکن به ترکیب اصلی خواهیم بود.
سلام
بازی بعدی سید جلال و طارمی و احمد زاده نیستند درسته؟
ربیع خواه هم مصدوم هست درسته؟
:n21:
به نظر دوستان کی جایگزینشون میشه؟
پل یانسکی و پریموف و رضایئان درسته؟ :n36:
در حالی که برانکو خواهان فسخ با اوکراینی ها شده است، نام این دو بازیکن در فهرست آسیایی پرسپولیس به AFC ارسال شد.
برانکو همچنان خواهان فسخ با دو بازیکن اوکراینی است اما با توجه به اینکه باشگاه با این دو بازیکن قرارداد 2 ساله امضا کرده و یک فصل و نیم از قرارداد آنها با پرسپولیس باقی مانده است، امکان فسخ با این دو بازیکن وجود ندارد. در صورتی که باشگاه بخواهد این بازیکنان را کنار گذاشته متحمل ضرر مالی هنگفتی خواهد شد.
برانکو قبل از آغاز نقل و انتقالات زمستانی خواهان فسخ با 2 بازیکن اوکراینی شده بود، اما مسوولان باشگاه به وی اعلام کردند که امکان فسخ با یکی از آنها وجود دارد. سرمربی پرسپولیس هم در چنین شرایطی اعلام کرده بود فسخ با پل یانسکی در الویت قرار گیرد. مسوولان باشگاه نیز با نماینده 2 بازیکن اوکراینی وارد مذاکره شده و در خبرها اعلام شد که فسخ با این بازیکن در دستور کار قرار گرفته است. پل یانسکی اما در بازگشت از اوکراین و در شروع دور جدید تمرینات پرسپولیس موضع دیگری داشت و حاضر به فسخ توافقی نشد. او بابت یک فصل و نیم از قراردادش مبلغ زیادی درخواست کرده و به همین دلیل فسخ با دو بازیکن اوکراینی تقریبا از دستور کار خارج شده است.
برانکو به امید فسخ با پل یانسکی نام منشا و پراهیچ را در لیست خریدهای خود قرار داده بود، اما با توجه به ماندگار شدن اوکراینی ها عملا جذب این دو بازیکن هم منتفی شد. البته دو باشگاه پیکان و نفت نیز مخالفت صریح خود را با انتقال منشا و پراهیچ ابراز داشته و این اتفاق هم در عدم جذب این دو بازیکن بی تاثیر نبود. بدین ترتیب پرسپولیس تنها خواهد توانست به جای گولج یک بازیکن آسیایی به خدمت گرفته و امکان جذب بازیکن غیر آسیایی وجود ندارد.
برخلاف اخبار منتشره نام پریموف و پلی یانسکی در فهرست آسیایی پرسپولیس قرار گرفته و روز گذشته باشگاه پرسپولیس نام این دو اوکراینی را به AFC ارسال کرد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-01-2017, 14:06
خبر خوب امروز :
رضایت نامه مدافع عراقی برای حضور در پرسپولیس صادر شد.
باشگاه پرسپولیس در سکوت پروسه جذب سعد ناطق را پیش می برد و بر اساس آخرین اخبار با باشگاه نیروی هوایی عراق برای دریافت رضایت نامه این بازیکن به توافق رسیده است.
ناطق پس از مذاکراتی که با باشگاه نیروی هوایی داشت توانست رقم رضایت نامه اش را کاهش دهد.
وی قرار است به زودی قراردادش را فسخ کند تا برای عقد قرارداد با پرسپولیس به ایران بیاید.
سعد ناطق عراقی مدافع فیزیکی و ۱۹۰ سانتیمتری تیم ملی عراق که قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی را نیز دارد. این بازیکن یکی از بازیکنان ثابت تیم ملی عراق در مسابقات المپیک ریودوژانیرو نیز بود که توانستند در بازی قابل تحسین با تیم قهرمان این بازی ها یعنی برزیل به تساوی بدون گل دست پیدا کند و در پایان آن دیدار به عنوان برترین بازیکن انتخاب شد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-01-2017, 14:10
سلام
بازی بعدی سید جلال و طارمی و احمد زاده نیستند درسته؟
ربیع خواه هم مصدوم هست درسته؟
:n21:
به نظر دوستان کی جایگزینشون میشه؟
پل یانسکی و پریموف و رضایئان درسته؟ :n36:
به نظر من این ترکیب جلو صبا بد نیست ، هر چند وقتی یه تیم هر چند ضعیف رو دست کم بگیریم حتما ضریه میخوریم :
رادو / محرمی ، انصاری ماهینی ، رضائیان / کمال ، سروش ، مسلمان ، نریمان جهان / امیری ، علیپور
Mohammad
25-01-2017, 14:48
به نظر من این ترکیب جلو صبا بد نیست ، هر چند وقتی یه تیم هر چند ضعیف رو دست کم بگیریم حتما ضریه میخوریم :
رادو / محرمی ، انصاری ماهینی ، رضائیان / کمال ، سروش ، مسلمان ، نریمان جهان / امیری ، علیپور
چرا رادو؟ :n02:
بهترین ترکیب همینه؛ مشکل زمانی ایجاد میشه که بازیمون گره بخوره، اونوقت دستمون خیلی بسته هست. معمولا در بازی هایی که طارمی رو نداریم به مشکل می خوریم و باید امیدوار باشیم روز خوب علیپور، امیری و حتی نریمان جهان باشه.
البته نریمان جهان می تونه در خط حمله استفاده بشه.
farshad.88
25-01-2017, 15:11
بیرانوند روی نیمکت ؟
احمد زاده هم به نظرم به جای نریمان جهان بازی میکنه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-01-2017, 15:53
بیرانوند روی نیمکت ؟
احمد زاده هم به نظرم به جای نریمان جهان بازی میکنه
احمد زاده محرومه
صبا به نظرم همچین تیم زهر داری نیست ، رادو هم دروازه بان قابلیه، اومدیم و بیرانوند مصدوم شد یا کارت گرفت:n37: ، بعدش چه خاکی بریزیم به سرمون ؟:n02:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-01-2017, 15:58
چرا رادو؟ :n02:
بهترین ترکیب همینه؛ مشکل زمانی ایجاد میشه که بازیمون گره بخوره، اونوقت دستمون خیلی بسته هست. معمولا در بازی هایی که طارمی رو نداریم به مشکل می خوریم و باید امیدوار باشیم روز خوب علیپور، امیری و حتی نریمان جهان باشه.
البته نریمان جهان می تونه در خط حمله استفاده بشه.
به نظر من این بازی رادو بازی کنه بهتره :n02: نظر بقیه هم کاملا محترم و صحیحه :n16:
البته بعید میدونم برانکو محرمی رو بذاره دفاع چپ ، بعیدم هست به پلی یانسکی و الوان زاده اعتماد کنه ( با اومدن سعد ناطق وضعیتمون بهتر میشه )
هیچی معلوم نیست و در حد گمانه زنیه،باید ببینیم برانکو چه میکنه
البته بهتره پیرموف از اول بازی فیکس باشه و نیمه دوم علیپور بیاد
Mohammad
25-01-2017, 16:14
به نظر من این بازی رادو بازی کنه بهتره :n02: نظر بقیه هم کاملا محترم و صحیحه :n16:
البته بعید میدونم برانکو محرمی رو بذاره دفاع چپ ، بعیدم هست به پلی یانسکی و الوان زاده اعتماد کنه ( با اومدن سعد ناطق وضعیتمون بهتر میشه )
هیچی معلوم نیست و در حد گمانه زنیه،باید ببینیم برانکو چه میکنه
البته بهتره پیرموف از اول بازی فیکس باشه و نیمه دوم علیپور بیاد
در خوب بودن رادو که شکی نیست ولی به نظرم نباید روند خوب بیرانوند رو خراب کنیم. خودش هم اگه رعایت کنه به عنوان دروازه بان احتمال کارت گرفتنش کمه. اگرم از رادو استفاده کنیم به هر حال ریسکی هست که توجیه داره.
صبا رو نباید دست کم گرفت. بازی با صبا همون 3 امتیازی داره که بقیه بازی ها داره و اگه این بازی امتیازی از دست بدیم چون چند تا بازی سخت پیش رو داریم فشار بیشتری رو تحمل می کنیم. یه جورایی 3 امتیاز بازی با صبا خیلی حیاتیه تا با همون 4 امتیاز برسیم به بازی با تراکتور.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-01-2017, 16:32
در خوب بودن رادو که شکی نیست ولی به نظرم نباید روند خوب بیرانوند رو خراب کنیم. خودش هم اگه رعایت کنه به عنوان دروازه بان احتمال کارت گرفتنش کمه. اگرم از رادو استفاده کنیم به هر حال ریسکی هست که توجیه داره.
صبا رو نباید دست کم گرفت. بازی با صبا همون 3 امتیازی داره که بقیه بازی ها داره و اگه این بازی امتیازی از دست بدیم چون چند تا بازی سخت پیش رو داریم فشار بیشتری رو تحمل می کنیم. یه جورایی 3 امتیاز بازی با صبا خیلی حیاتیه تا با همون 4 امتیاز برسیم به بازی با تراکتور.
علیرضا بیرانوند دو کارته هست دیگه، درسته؟
دخترش تازه به دنیا اومده شاید تمرکز کافیو نداشته باشه :n02:
====
ایرانپوریان بازی با پرسپولیسو از دست داد
Mohammad
26-01-2017, 15:29
علیرضا بیرانوند دو کارته هست دیگه، درسته؟
دخترش تازه به دنیا اومده شاید تمرکز کافیو نداشته باشه :n02:
====
ایرانپوریان بازی با پرسپولیسو از دست داد
آره دو کارته هست (بازی با نفت و سایپا کارت گرفت).
مشکل اصلی ما دروازه بان نیست. باید به فکر گلزنی باشیم. خط دفاعمون اینقدر خوب هست که حداقل گل رو می خوریم.
وضعیت ایران پوریان هم معلوم نیست، خبرها ضد و نقیض هست، ولی ادینیو قطعا به بازی پرسپولیس میرسه.
حالا همین بازی صبا ببین چی به سرمون بیارن :|
بابا داریم با جون کندن گل میزنیم!! کافیه تیم مقابل بازی رو ببنده.... الکی بازیکنا دور خودشون میچرخن...
عادل هم به همه مربی ها یاد داد که جلومون خطا کنن، کار تیم تمومه...
تو روز روشن تو محوطه ظارمی رو با اسلحه هم بزنن کسی خطا نمیگیره :|
این اوکراینی ها کی اورده و قرارداد دو سال باهاشون بسته که به این سادگی هم نمیرن و 70 درصد قرارداد رو برای فسخ میخوان؟ اقا هدر دادن بیت المال تا کی؟ :n34:
به گزارش "ورزش سه"، محمد امین آرام طبع که در نیم فصل دوم با توجه به نیمکت نشینی پیاپی، خواهان دریافت رضایتنامه از این باشگاه شده است، به دلیل دوری از تمرینات و در روزی که پرسپولیس با خلا مدافع چپ در ترکیب خود روبه روست از سوی برانکو ایوانکوویچ در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت.
سرمربی کروات سرخپوشان در آستانه این دیدار در واکنش به سوالی در خصوص وضعیت این مدافع باتجربه گفت: فقط میتوانم از این بازیکن و خصوصیاتش تعریف کنم؛ او این بدشانسی را داشت که در نخستین بازی که باید بازی میکرد و در ترکیب هم بود، مصدومیت پیدا کند و از آن شانس، آقای ربیعخواه بهرهمند شد و در ترکیب قرار گرفت؛ آرامطبع 32 سال دارد و پُر واضح است که به دنبال بازی خواهد بود اما در حال حاضر امکان بازی برای ایشان نیست؛ وضعیت آرامطبع با باشگاه است اما او آدم منطقی و حرفهای است اما در پرسپولیس شانسی ندارد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-01-2017, 19:46
میبینم که تراکتور با ماشین سازی مساوی کرد :n02: خیلیم خوب،قابل توجه کمالوند :n09: ، اختلاف امتیاز با برد احتمالی فردا به شیش امتیاز افزایش پیدا میکنه و یک حاشیه امنیت مناسبی به وجود میاد
کیانی هم بازی با پرسپولیس رو از دست داد ، دوست داشتم جواب حرفاش رو بچه ها تو زمین بهش بدن ، ولی خب اشکال نداره از رو سکو هم میتونه جوابشو بگیره :n02:
امّــــــــــا ، با اینکه فردا رو کاغد بازی سختی رو نداریم ، من خیلی نگرانم که امتیاز از دست بدیم :n35: حضور احتمالی پلی یانسکی یا آقایی تو دفاع وسط و انتقال رضائیان به یه خط جلو تر نگرانی آدمو بیشترم میکنه
فردا بازی رو هرجوری شده باید ببریم!! با ۶ امتیاز اختلاف باید بریم جلو تراکتور و دربی:n16:
تراکتور هم دو بازی بعدیش سخت هستن... این چند هفته نتیجه نگرفتن ما حتما باید اکسپلویت کنیم که جلو خودمون مثلا ببازن و جلو ذوب جفتشون متوقف بشن!:n09:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-01-2017, 23:09
دو بازیکن دیگر تراکتورسازی مصاف بزرگ هفته بیستم را از دست دادند.
در جریان بازی امروز تراکتورسازی و ماشین سازی،به جز مهدی کیانی که کارت قرمز گرفت،دو بازیکن دیگر این تیم یعنی خالد شفیعی و مهدی شریفی با دریافت کارت زرد سه اخطاره شدند و نبرد حساس تیم شان مقابل پرسپولیس در آزادی را از دست دادند.
بدون تردید غیبت سه بازیکن کلیدی تراکتورسازی در برابر پرسپولیس خبر خوبی برای سرخپوشان خواهد بود.
این دیدار یکشنبه دو هفته بعد در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
میبینم که تراکتور با ماشین سازی مساوی کرد :n02: خیلیم خوب،قابل توجه کمالوند :n09: ، اختلاف امتیاز با برد احتمالی فردا به شیش امتیاز افزایش پیدا میکنه و یک حاشیه امنیت مناسبی به وجود میاد
کیانی هم بازی با پرسپولیس رو از دست داد ، دوست داشتم جواب حرفاش رو بچه ها تو زمین بهش بدن ، ولی خب اشکال نداره از رو سکو هم میتونه جوابشو بگیره :n02:
امّــــــــــا ، با اینکه فردا رو کاغد بازی سختی رو نداریم ، من خیلی نگرانم که امتیاز از دست بدیم :n35: حضور احتمالی پلی یانسکی یا آقایی تو دفاع وسط و انتقال رضائیان به یه خط جلو تر نگرانی آدمو بیشترم میکنه
یانسکی میاد؟
ای کاش واقعا یک بازی کامل باشه..ببنیم چجوریه ..اگر اینقدر نابود هست و فردا بازی نکنه..دیگه هیچی .. :n35:
BaRbOd11
27-01-2017, 23:50
این اوکراینی ها کی اورده و قرارداد دو سال باهاشون بسته که به این سادگی هم نمیرن و 70 درصد قرارداد رو برای فسخ میخوان؟ اقا هدر دادن بیت المال تا کی؟ :n34:
حالا مثلا این پولی که شما میگید بیت المال, اگر به این اکرانیها ندن میان میدن به من و شما که جزو بیت هستیم؟
حالا مثلا این پولی که شما میگید بیت المال, اگر به این اکرانیها ندن میان میدن به من و شما که جزو بیت هستیم؟
حالا به ما نمی رسه..حداقل به بازیکن ایرانی بدنش
MƐΛИĪИƓĿƐSS
28-01-2017, 14:19
امسال دوست دارم با این تیم یه دست و خوبی که داریم جواب بعضیا رو بدیم ،
جناب منصوریان که اول فصل خیلی کری میخوند خودش الان غرق حاشیست و حتی طرفداراش هم ازش نا امید شدن و فهمیدن همه اون کری ها فقط در حد حرف بوده
عنایتی سر بازی با صبا دور رفت هم داشت یه صحبتایی میکرد که اونم جوابشو گرفت و خودش فهمید مالی نیست :n02:
کمالوند هم که علنا داشت طرفداری رقیب رو میکرد و میگفت به خاطر اون پرسپولیس رو متوقف میکنیم هم جوابش رو گرفت ، کیانی هم همینطور:n09:
امروز نوبت این فروزان از خود راضی و مغروره که جواب حرف ها و خوشحالی های عجیب و غریب پارسالش رو بگیره ، فرموده بودن که یه بار دیگه جلو قهرمانی پرسپولیس رو میگیرم
جناب فروزان ببینم امروز چیکار میکنیا :n06:البته اگه برانکو نریمان جهان رو بذاره خط حمله به عنوان یه وزنه روحی هم میتونه تاثیر گذار باشه :n02:
ببینیم این دوست اوکراینی چه گلی به سرمون می زنه امروز ...
امیدوارم دو زار از پول هنگفتی که می گیره رو حلال کنه حداقل ...
استفاده از رضاییان به جای احمدزاده هم جالب توجهه
با حضور مدافع اوکراینی؛
ترکیب عجیب پرسپولیس برابر صبای قم
برانکو ایوانکوویچ در غیاب 4 بازیکن تاثیرگذار تیمش، ترکیبی عجیب برای تقابل با شاگردان صمد مرفاوی برگزیده است.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی کروات پرسپولیس در روزی که سیدجلال حسینی، فرشاد احمدزاده، مهدی طارمی و محسن ربیع خواه را در اختیار ندارد، ترجیح داده با تغییرات پستی شاگردانش کمتر تغییر را به وجود آورد.
بر این اساس ترکیب این تیم بعد از جلسه فنی برانکو با شاگردانش به این شرح توسط او خوانده شد: علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، الکسی پل یانسکی، حسین ماهینی، صادق محرمی، رامین رضاییان، محسن مسلمان، کمال کامیابی نیا، سروش رفیعی، علی علیپور و وحید امیری.
بر این اساس در شرایط طبیعی تنها الکسی پل یانسکی در قلب دفاعی این تیم به میدان رفته تا بزرگترین تغییر متوجه حضور این مدافع تنومند و فیزیکی شود. حسین ماهینی در سمت چپ دفاعی مطابق چند دیدار قبلی قرار خواهد گرفت و صادق محرمی نیز به دنبال تداوم درخشش خود با پیراهن پرسپولیس است. رامین رضاییان با تجربه چند حضور در پست وینگر راست جانشین فرشاد احمدزاده شده و وحید امیری و علی علیپور نیز همانند روزهای ابتدای فصل و ناآمادگی مهدی طارمی زوج قدیمی را ساخته اند.
دیدار دو تیم صبای قم و پرسپولیس ساعت 16:45 دقیقه امروز و در استادیوم یادگار امام (ره) برگزار خواهد شد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
28-01-2017, 14:50
ببینیم این دوست اوکراینی چه گلی به سرمون می زنه امروز ...
امیدوارم دو زار از پول هنگفتی که می گیره رو حلال کنه حداقل ...
با حضور مدافع اوکراینی؛
ترکیب عجیب پرسپولیس برابر صبای قم
برانکو ایوانکوویچ در غیاب 4 بازیکن تاثیرگذار تیمش، ترکیبی عجیب برای تقابل با شاگردان صمد مرفاوی برگزیده است.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی کروات پرسپولیس در روزی که سیدجلال حسینی، فرشاد احمدزاده، مهدی طارمی و محسن ربیع خواه را در اختیار ندارد، ترجیح داده با تغییرات پستی شاگردانش کمتر تغییر را به وجود آورد.
بر این اساس ترکیب این تیم بعد از جلسه فنی برانکو با شاگردانش به این شرح توسط او خوانده شد: علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، الکسی پل یانسکی، حسین ماهینی، صادق محرمی، رامین رضاییان، محسن مسلمان، کمال کامیابی نیا، سروش رفیعی، علی علیپور و وحید امیری.
بر این اساس در شرایط طبیعی تنها الکسی پل یانسکی در قلب دفاعی این تیم به میدان رفته تا بزرگترین تغییر متوجه حضور این مدافع تنومند و فیزیکی شود. حسین ماهینی در سمت چپ دفاعی مطابق چند دیدار قبلی قرار خواهد گرفت و صادق محرمی نیز به دنبال تداوم درخشش خود با پیراهن پرسپولیس است. رامین رضاییان با تجربه چند حضور در پست وینگر راست جانشین فرشاد احمدزاده شده و وحید امیری و علی علیپور نیز همانند روزهای ابتدای فصل و ناآمادگی مهدی طارمی زوج قدیمی را ساخته اند.
دیدار دو تیم صبای قم و پرسپولیس ساعت 16:45 دقیقه امروز و در استادیوم یادگار امام (ره) برگزار خواهد شد.
سلامتی آقا پلی یانسکی صلوااااات :n02: امروز تکلیف خودشو روشن میکنه ، اگه جلو صبا (ضعیف ترین خط حمله لیگ) خوب نباشه صد در صد باید قراردادش فسخ بشه .
زیاد تفاوتی نداره اما به نظر من رامین دفاع راسته و محرمی وینگر است بازی میکنه
سلامتی آقا پلی یانسکی صلوااااات :n02: امروز تکلیف خودشو روشن میکنه ، اگه جلو صبا (ضعیف ترین خط حمله لیگ) خوب نباشه صد در صد باید قراردادش فسخ بشه .
زیاد تفاوتی نداره اما به نظر من رامین دفاع راسته و محرمی وینگر است بازی میکنه
بعید میدونم ؛ صادق محرمی فقط توی دفاع راست به کار رفته و جواب داده ؛ برانکو حاضر نمیشه بیارتش جلو، اونم وقتی رضاییان قابلیت هاش تو پست وینگر ثابت شده
یانسکی هم خوب بود..اینقدر بازی ندادنش :n29:
Amir faz
28-01-2017, 19:28
نیمه اول فاجعه بودیم اما نیمه دوم همون پرسپولیس همیشگی شدیم...تفاوت مربی ها رو ببینید...پرسپولیس هر وقت نیمه اول بازیش گره می خوره نیمه دوم روند بازی رو کلا عوض می کنه...فکر کنم برانکو تا الان بیشتر نیمه مربیان رو برده باشه از حریفا! البته نباید از نقش چوک و بدنساز تیم گذشت...فوق العاده ن...
منتظرم نود ببینیم باز به چی پرسپولیس میخواد گیر بده ناعادل...احتمالا مدافع اکراینی که انصافا بد نبود! متوسط بود...
چقد خوبه این صادق محرمی! یعنی هر موقع اراده میکنه نفر جلویی رو جا می ذاره! تو دفاع هم عالیه! ولی احتمالا با توجه به تجربه بالای رامین و بازی خوبش بازی با تراکتور فیکس دفاع راست می شه...هرچی بازیکن اماده تر بیشتر داشته باشیم به سودمونه...
تنها نکته منفی این تیم نداشتن دفاع وسط و هافبک دفاعی مناسب رو نیمکته! امیدوارم سعد تکلیفش امروز فردا مشخص بشه وگرنه تو اسیا به شدت به مشکل بر میخوریم...
در نهایت جا داره یادی کنیم از پیام صادقیان و ضربه ای که به داور زد و 6 ماه محروم شد ولی خبرگزاری های ایران هیچکدوم دو ضربه مشت کیانی و اقایی به داور مسابقه رو مخابره نکردن و بایکوت کردن! مطمئنم فردوسی پور هم ماسمالیش میکنه...در حالی که زوم بیش از حد روی همین حرکت پیام توسط ناعادل باعث شد اونقد محروم بشه!
بد نیست کمی شرف داشته باشیم اقای فردوسی پور...
نیمه اول فاجعه بودیم اما نیمه دوم همون پرسپولیس همیشگی شدیم...تفاوت مربی ها رو ببینید...پرسپولیس هر وقت نیمه اول بازیش گره می خوره نیمه دوم روند بازی رو کلا عوض می کنه...فکر کنم برانکو تا الان بیشتر نیمه مربیان رو برده باشه از حریفا! البته نباید از نقش چوک و بدنساز تیم گذشت...فوق العاده ن...
منتظرم نود ببینیم باز به چی پرسپولیس میخواد گیر بده ناعادل...احتمالا مدافع اکراینی که انصافا بد نبود! متوسط بود...
چقد خوبه این صادق محرمی! یعنی هر موقع اراده میکنه نفر جلویی رو جا می ذاره! تو دفاع هم عالیه! ولی احتمالا با توجه به تجربه بالای رامین و بازی خوبش بازی با تراکتور فیکس دفاع راست می شه...هرچی بازیکن اماده تر بیشتر داشته باشیم به سودمونه...
تنها نکته منفی این تیم نداشتن دفاع وسط و هافبک دفاعی مناسب رو نیمکته! امیدوارم سعد تکلیفش امروز فردا مشخص بشه وگرنه تو اسیا به شدت به مشکل بر میخوریم...
در نهایت جا داره یادی کنیم از پیام صادقیان و ضربه ای که به داور زد و 6 ماه محروم شد ولی خبرگزاری های ایران هیچکدوم دو ضربه مشت کیانی و اقایی به داور مسابقه رو مخابره نکردن و بایکوت کردن! مطمئنم فردوسی پور هم ماسمالیش میکنه...در حالی که زوم بیش از حد روی همین حرکت پیام توسط ناعادل باعث شد اونقد محروم بشه!
بد نیست کمی شرف داشته باشیم اقای فردوسی پور...
یانسکی فک کنم بازی بهش بدن بهتر هم میشه...این جور که میگفتند..من فک کردم بلد نیست توپ شوت کنه :n21:
Amir faz
28-01-2017, 20:04
یانسکی فک کنم بازی بهش بدن بهتر هم میشه...این جور که میگفتند..من فک کردم بلد نیست توپ شوت کنه :n21:
همه این ها رو اون فردوسی پور بی شرف کرده تو مغز ملت...توجه کنین هر سمت و سویی بگیره فوتبال ما هم می ره همون سمت...فقط کافه با کسی بد بشه هر هفته بهش تیکه می ندازه...الان هم مشکلش برانکوئه...چون بدجور در کیروش ذوب شده!
درسته این دوتا اکراینی اونقدا هم خوب نیستن ولی چند درصد خارجی های لیگ ایران خوبن کلا؟ بیش از 80 درصدشون در همین سطح هستن! ولی این اقای بلانسبت عادل فقط بلده قضایای مربوط به پرسپولیس و بُلد کنه...هنوز یادم نرفته جریان لباس های قبلی رو! انگار فقط پرسپولیس ازون مارک استفاده میکرد! ولی عمدا چسبوندش به پرسپولیس تا فقط حاشیه درست کنه...
مافیایی به نام فردوسی پور...
وین رونی
28-01-2017, 20:14
من مدرسه بودم بازی رو ندیدم.بعد از ظهری بودم
تیم خوب بازی کرد؟یانسکی خوب بود؟محروم ندادیم برای بازی بعد؟
مرفاوی که تو مصاحبش داشت از عقده می ترکید و می گفت ما بهتر بودیم و پنالتی مشکوک بود و ...
لا مصب دربی هم بعد از ظهری هستم
به نظرم خوب بودیم و با این وضعیت، با توجه به چند بازی اخیر تراکتور مشخصا اونهایی که دیدم خیلی راحت میشه رفت رو دروازشون و گلزن خوب داشته باشی، میتونی پر تعداد هم گل بزنی بهشون!! حالا فعلا تا ببینیم این هفته چی میشه بازیمون
ragbar12
28-01-2017, 20:33
این پرسپولیس همونیه که همه میخوان تیمی که داورو حاشیه ها هم از پسش بر نمیان
راحت همه رو میبره سه امتیازو به جیب میزنه وبا اقتدار صدرجدوله بقیه هم دارن بیانیه نویسی میکنن
که بازیها چرا همزمان نیست:n02: . همه رو تحت فشار میزارن شاید با حاشیه سازی از پرسپولیس امتیاز بگیرن.
در این بازی پرسپولیس شاید یک نیمه خوب نبود ولی نیمه دوم صبا رو از جریان بازی کاملا خارج کرد صبا بعد از گل اول کلا فلج شد
انتظار نداشته باشید که پرسپولیس نود دقیقه جریان بازی دستش باشه خوب بازی بکنه تیکی تاکا پاسکاری بکنه و کلی حمله بکنه و....
فوتبال این روزا سخت شده تیمها به شدت دفاعی بازی میکنن باید با حسابو کتاب بازی بکنی تا بتونی سر بلند از زمین بیرون بیای.
فصل قبل پرسپولیس شلخته حمله میکرد یعنی تعداد حملاتش زیاد بود وکلی فرصت سوزی میکردن بازیکنا ولی رقبا با دو تا حمله
از پرسپولیس امتیاز میگرفتن خوشبختانه پرسپولیس برانکو امسال هوشمندانه بازی میکنه به موقع حمله میکنه به موقع
توپو به حریف میده و در کل امتیازات طلایی رو خیلی خوب سید میکنه
Amir faz
28-01-2017, 20:53
من مدرسه بودم بازی رو ندیدم.بعد از ظهری بودم
تیم خوب بازی کرد؟یانسکی خوب بود؟محروم ندادیم برای بازی بعد؟
مرفاوی که تو مصاحبش داشت از عقده می ترکید و می گفت ما بهتر بودیم و پنالتی مشکوک بود و ...
لا مصب دربی هم بعد از ظهری هستم
زیاد خوب نبودیم مخصوصا نیمه اول...ولی با توجه به بارندگی زمین لیز و چمن افتضاح و دفاع 11 نفره صبایی ها انتظار دیگه ای هم نبود!
یانسکی از اون چیزی که میگفتن خیلی بهتر بود! انصافا من منتظر بودم سوتی خاصی بده ولی بازی با پاش خوب بود...ولی از مدافعای دیگه مون یه سر و گردن پایین تره و حتما باید سعد جذب بشه...
محروم فقط علیپور 3 کارته شد...
پنالتی که 100 درصد درست بود کارشناسا هم تایید کردن...قشنگ روی رامین خراب شد...
دربی نرو مدرسه فرار کن:n02: یادش بخیر ما هیچوقت فرار نمی کردیم البته:n10:
همه این ها رو اون فردوسی پور بی شرف کرده تو مغز ملت...توجه کنین هر سمت و سویی بگیره فوتبال ما هم می ره همون سمت...فقط کافه با کسی بد بشه هر هفته بهش تیکه می ندازه...الان هم مشکلش برانکوئه...چون بدجور در کیروش ذوب شده!
درسته این دوتا اکراینی اونقدا هم خوب نیستن ولی چند درصد خارجی های لیگ ایران خوبن کلا؟ بیش از 80 درصدشون در همین سطح هستن! ولی این اقای بلانسبت عادل فقط بلده قضایای مربوط به پرسپولیس و بُلد کنه...هنوز یادم نرفته جریان لباس های قبلی رو! انگار فقط پرسپولیس ازون مارک استفاده میکرد! ولی عمدا چسبوندش به پرسپولیس تا فقط حاشیه درست کنه...
مافیایی به نام فردوسی پور...
درسته در حد مدافع درجه یک نبود...اما اون تصویری که ازش ساخته بودند خیلی بد بود...بازی هم نمیداندش..من گفتم امروز گل به خودی هم میزنه..بدون شوخی میگم.. :n41:
وین رونی
28-01-2017, 22:24
زیاد خوب نبودیم مخصوصا نیمه اول...ولی با توجه به بارندگی زمین لیز و چمن افتضاح و دفاع 11 نفره صبایی ها انتظار دیگه ای هم نبود!
یانسکی از اون چیزی که میگفتن خیلی بهتر بود! انصافا من منتظر بودم سوتی خاصی بده ولی بازی با پاش خوب بود...ولی از مدافعای دیگه مون یه سر و گردن پایین تره و حتما باید سعد جذب بشه...
محروم فقط علیپور 3 کارته شد...
پنالتی که 100 درصد درست بود کارشناسا هم تایید کردن...قشنگ روی رامین خراب شد...
دربی نرو مدرسه فرار کن:n02: یادش بخیر ما هیچوقت فرار نمی کردیم البته:n10:
اونوقت کی بالاسرشون باشه؟باید همه با هم با دانش آموزام فرار کنیم :n09: البته از 23 تا 3 تاشون استقلالین و بقیه پرسپولیسی.کلی کری می خونیم برای اون سه تا
نمیشد واقعاً بازی به این مهمی(البته نتیجش مشخصه :n02: )رو بندازن روز تعطیل؟
الآن جدول رو نگاه کردم 11 تا بازی دیگه مونده که فقط 3 تاش رو مهمانیم.مهمان سیاه جامگان،ماشین سازی و نفت آبادان.بقیه رو میزبانیم یعنی میزبان اصفهانی ها و اس خوزستان و تراکتور هستیم.خیلی عالیه
Amir faz
28-01-2017, 23:13
اونوقت کی بالاسرشون باشه؟باید همه با هم با دانش آموزام فرار کنیم :n09: البته از 23 تا 3 تاشون استقلالین و بقیه پرسپولیسی.کلی کری می خونیم برای اون سه تا
نمیشد واقعاً بازی به این مهمی(البته نتیجش مشخصه :n02: )رو بندازن روز تعطیل؟
الآن جدول رو نگاه کردم 11 تا بازی دیگه مونده که فقط 3 تاش رو مهمانیم.مهمان سیاه جامگان،ماشین سازی و نفت آبادان.بقیه رو میزبانیم یعنی میزبان اصفهانی ها و اس خوزستان و تراکتور هستیم.خیلی عالیه
استقلالی ها رو بنداز بعد بیارشون اینجا با هم بهشون بخندیم:n02::n19: (شوخی)
حالا جالبه برنامه لیگ رو نگا کنین تا اخر لیگ یه بازی هم روز جمعه میزبان نیستیم:n37:همه جای دنیا عاشق تماشاگرن اینجا یا محروم میکنن یا تهدید یا روزایی می ندازن که کسی نیاد یه وقت تجمع نشه! یه پا کره شمالی هستیم برا خودمون...البته این تاج سپاهی تا وقتی تو فوتبال باشه وضعیت ازین بهتر نمی شه...
اقا واسه وین رونی هم تبریک می گم رکورد بابی رو زد:n16:بازیکن فوق العاده ای بود...مخصوصا سال های اولیه ش تو اورتون و منچستر فرگوسن...
Amir faz
28-01-2017, 23:17
درسته در حد مدافع درجه یک نبود...اما اون تصویری که ازش ساخته بودند خیلی بد بود...بازی هم نمیداندش..من گفتم امروز گل به خودی هم میزنه..بدون شوخی میگم.. :n41:
اره موافقم...خیلی خوب بازی سازی می کرد و پاس می داد! تنها مشکلش وزن اضافه س که نمی ذاره خوب بپره...این بازیکن ذاتا مشخصه از بچگی بهش فوتبال تعلیم دادن...فقط مثه جر بنگستون زیادی بیخیال ه... اگه یکم تنگ کنه:n02:و وزنشو بیاره پایین خیلی خوب می شه...چون برانکو عاشق همین مدافعاس که نزنن زیر توپ!
البته اون 20 دقیقه اول که سر خوب نمی زد شاید یه دلیلش جو بازی و ناهمنگی بوده باشه...چون هرچی از زمان بازی گذشت با حاجی انصاری بهتر مچ شد...
خلاصه که لعنت خدا به کیروشی پور که یه ملتی رو با این بدبختا بد کرد! اونم بدون اینکه حتی یه بازی ازشون ببینه! البته مطمئنم زهرشو بازم خواهد ریخت رو این بدبختا...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
28-01-2017, 23:42
امروز نوبت این فروزان از خود راضی و مغروره که جواب حرف ها و خوشحالی های عجیب و غریب پارسالش رو بگیره ، فرموده بودن که یه بار دیگه جلو قهرمانی پرسپولیس رو میگیرم
جناب فروزان ببینم امروز چیکار میکنیا
عخییییی فروزان چیپ خوردی ؟ :n02:
شناسایی غمگین ترین افراد پس از برد پرسپولیس
پرسپولیس با دو گل توانست صبای قم را شکست دهد.
پرسپولیس با شکست دو بر صفر در برابر صبای قم به قهرمانی در لیگ برتر نزدیک شد. گرچه هنوز 11 هفته تا پایان رقابت ها باقی مانده است.
در این مسابقه حنیف عمران زاده و محسن فروزان که از استقلالی ها قدیمی به حساب می آیند؛ با بازگشتشان سر و سامانی به خط دفاعی و دروازه صبا داده بودند در این مسابقه در یک صحنه مشترکا اشتباه کردند و مسبب گل اول سرخپوشان تهرانی شدند و بازی خوب خود را زیر سوال بردند.
همچنین عده ای از هواداران استقلال هم به سبک گذشته ها، خودشان را به ورزشگاه یادگار رسانده بودند تا هوادار تیم روبروی رقیب سنتی باشند که البته به موفقیت هم نرسیدند.
Amir faz
29-01-2017, 00:34
با توجه به تعدد پرونده های بازیکنای خودمون و ژوزه در فیفا (از زمان رویانیان لعنه الله علیه) به شدت نگرانم کرد این خبر:
هوشنگ نصیرزاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، گفت: مشکل استقلال حل شدنی است اما این باشگاه تا پایان فصل هیچ بازیکنی را نمی تواند جذب کند.
وی تاکید کرد: برخی معتقدند استقلال می تواند بازیکن آزاد بگیرد اما وقتی فیفا پنجره نقل و انتقالات یک باشگاه را بسته اعلام می کند، آن تیم حتی نمی تواند بازیکن آزاد جذب کند.
رئیس سابق کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال، گفت: طبق قوانین فیفا بازیکنان استقلال می تواند از این تیم جدا شوند، اما این تیم هیچ بازیکنی را نمی تواند جذب کند.
وی در خصوص وضعیت چشمی، جباروف و تیموریان، اظهار کرد: چشمی برای حضور در استقلال مشکلی ندارد اما دو بازیکن دیگر نمی توانند برای استقلال در نیم فصل دوم بازی کنند.
نصیرزاده در خصوص دلایل بروز چنین مشکلاتی در باشگاه های کشور، اظهار کرد: جدی نگرفتن تصمیمات فیفا از سوی باشگاه های کشور و به ویژه ندانستن استاندارد های جهانی دلیل اصلی بروز چنین مشکلاتی است.
وی تاکید کرد: وقتی باشگاه ها ارکان فیفا را نمی شناسند، چنین تصوراتی به وجود می آید که اگر هر کاری انجام دهیم با مشکل روبه رو نخواهیم شد.
نصیرزاده اظهار کرد: هنوز رسانه ها متوجه نشدند که فیفا شش امتیاز از دو باشگاه دیگر ایران کم کرده است که احتمالا به زودی این مساله نیز مشخص خواهد شد.
باشگاه استقلال به دلیل بدهی به عادل شیحی بازیکن فصل گذشته خود از جذب بازیکن در نیم فصل دوم محروم شده است.
سخن بزرگان: دبه می کنیم!!
پ.ن:البته یکی ش احتمال بسیار زیاد ملوان باشه...چند ماه اخیر خیلی صحبتش بود که اگه پرداخت نکنن بدهی ها رو 6 امتیاز کم می کنن...خوبیش اینه گفته از باشگاه های ایرانی نه لیگ برتری...امیدوارم هرچی هست ختم به خیر بشه مثه زمان قطبی نشیم!
Amir faz
29-01-2017, 01:05
خبر خوب اینکه:
پیگیری های شبانه پیروزی جواب داد،خیال هواداران راحت/یک مقام اگاه در گفت و گو با پیروزی:6 امتیاز ازدو تیم سقوط کرده به دسته های پایین تر کسر شده است.
در مصاحبه ای به نقل از نصیرزاده و در توضیحات تفصیلی ایشان درباره قطعی بودن محرومیت استقلال از نقل و انتقالات(در گفت و گو با ایرنا)به نقل از وی اعلام شده که ؛از دو باشگاه ایرانی شش امتیاز کسر شده اما رسانه ها هنوز متوجه نشده اند و این موضوع مشخص خواهد شد"
اهمیت موضوع و دل نگرانی های هواداران و تماس ها و پیام های مکرر این عزیزان و همچنین سوالات بسیار انها در پیچ ها ما را بران داشت تا پیگیر این موضوع مهم شویم.تلاش های ما در نیمه های شب بالاخره نتیجه داد و یک مقام اگاه در گفت و گو با سردبیر پیروزی گفت:این کسر امتیازها از دو تیم مربوط به تیم های لیگ برتری نیست بلکه مربوط به دو تیم سقوط کرده به دسته های پایین تر است.وی حتی نام یک تیم را به ما اعلام داشت اما از ما درخواست کرد به رسم امانت و بمنظور حساسیت موضوع از رسانه ای گردن ان خودداری کنیم.
همچنین به اطلاع هواداران عزیز می رسانیم طبق اخرین اخبار دریافتی ما رای پرونده ژوزه مانویل طبق انچه که دو هفته پیش در دادگاه ورزشی سوییس(cas)به وکلای باشگاه پرسپولیس اعلام شده احتمالا دو هفته دیگر و اگر پرونده نیاز به مطالعه بیشتر داشته باشد نهایتا یک ماه و نیم دیگر اعلام و ابلاغ خواهد شد.ژوزه و سه دستیارش چهارصد هزار یورو طلب داشتند که در پی عدم پرداخت ان با احتساب جرایم و دیرکرد فیفا رای به محکومیت یک میلیون و پانصد هزار یورویی پرسپولیس داده است.پرسپولیس هم البته از ژوزه و سه دستیارش با ارسال لایحه 150صفحه ای شکایت کرده ولی این شکایت رد شده است.پس خیال هواداران راحت که این کسر شش امتیاز از دوتیم ایرانی مربوط به پرسپولیس و حتی هیچ یک از تیم های لیگ برتری و حتی لیگ یکی نیست.شب تان خوش.(حسین قدوسی)
Mohammad
29-01-2017, 04:04
چقدر این 3 امتیاز بازی با صبا چسبید:n02: اصلا توقع نداشتم رضائیان اونطوری چیپ بزنه و اون بچه پر رو رو ادب کنه ! :n09: هر چند به دلایلی اینا هیچوقت از رو نمیرن :n02:
در مورد ترکیب برانکو دیر یا زود از رضائیان به عنوان بال استفاده می کرد و به نظرم هر وقت که بشه، پست خوبی هم برای رضائیان هست. پل یانسکی بازیکنی با اعتماد به نفس بالا و با تجربه هست، ولی خیلی سنگین و کند بود ! اگه اضافه وزن نداشت قطعا بازیکن خیلی خوبی بود. تویه این بازی هم خوب بود و اونطور که همه انتظار داشتن درب و داغون باشه نبود؛ ولی برای بازی های مهم نمیشه صد در صد روش حساب کرد. دوندگی ماهینی، انصاری و محرمی این ضعف رو پوشش داده بود و البته من اصلا ندیدم در نبردهای هوایی موفق باشه. کلا به زمین چسبیده بود :n02:
نیمه اول سردرگم بازی کردیم و مشکل اصلی این بود که اصلا به بازی سرعت نمی دادیم یا بهتر بگم نمی تونستیم و نمیذاشتن که سرعت بدیم. بیش از حد از پاس های بلند استفاده می کردیم. صبا هم مثل گسترش فولاد دقیقا پرس از جلو، بازی بسته و ضد حمله رو انجام میداد، با این تفاوت که بازیکن پا به توپ و سرعتی بهتری داشت. اما وقتی رویه اون اتفاق گل رو خورد کلا از هم پاشید ! بعلاوه اینکه از نظر بدنی هم کم آوردن. در مقابل (نکته خوبی که پیوس هم اشاره کرد) پرسپولیس اصلا از نظر بدنی مشکل نداره و تا آخر بازی هر جا لازم بود پر تعداد با دوندگی بالا حمله می کردن (موقعیتی که رضائیان از دست داد).
بنده خدا کمالوند راست میگه. هر تیمی جلوی ما با این تاکتیک بازی نکنه آبکش میشه ! فقط کافیه مهاجمان به خصوص طارمی از چند تا موقعیت نیمه اول یکی رو گل کنه؛ بلایی که سر فولاد آوردیم. الان از نظر تاکتیکی، پرسپولیس برانکو از بقیه با اختلاف بهترینه.
نکته جالب اینه که از زمانی که لیگ 16 تیمی شده قهرمان لیگ بیشتر از 59 امتیاز کسب نکرده، یعنی ما برای قهرمانی احتمالا به کمتر از نصف امتیازات باقی مونده نیاز داریم. راحت تر بگم 5 برد از 11 بازی باقیمانده.
بازی های بعدی ما به ترتیب با تراکتور، استقلال، سپاهان، نفت، استقلال خوزستان، صنعت نفت، پیکان، ماشین سازی، پدیده، ذوب آهن و سیاه جامگان و بازی های بعدی تراکتور به ترتیب با پرسپولیس، ذوب آهن، سیاه جامگان، سایپا، فولاد، گسترش فولاد، صبای قم، پدیده، استقلال، سپاهان و نفت هست. مشخصا بازی با تراکتور حکم یه فینال رو داره و اگه بتونیم 3 امتیاز این بازی رو بگیریم خیلی بعیده که قهرمان نشیم. عملا 3 تا بازی ما، 3 تا فینال هست که براحتی می تونیم تکلیف فهرمانیمون رو مشخص کنیم. بعد از این 3 هفته چون باید در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی کنیم(بازی های خانگی هم نداریم عملا!) ، فشار به تیم بیشتر میشه و ممکنه باعث بشه نتونیم این روند خوب رو در لیگ ادامه بدیم، پس گرفتن حداکثر امتیازات تا قبل از شروع بازی های آسیا خیالمون رو از لیگ راحت می کنه.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
29-01-2017, 13:53
مدافع اوکراینی پرسپولیس همه را غافلگیر کرد
مدافع اوکراینی پرسپولیس که در بازی مقابل صبا برای نخستین بار در ترکیب اصلی قرار گرفت، در مجموع بازی قابل قبولی ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار وبسایت نود، الکس پلی یانسکی، مدافع اوکراینی پرسپولیس که روز گذشته در بازی مقابل صبا، به دلیل محرومیت سیدجلال حسینی، برای نخستین بار در ترکیب اصلی پرسپولیس قرار گرفته بود، عملکرد خوبی داشت و باعث غافلگیری هواداران پرسپولیس شد.
در چند روز گذشته و تا قبل از بازی با صبا، یکی از بزرگترین نگرانیهای هواداران پرسپولیس، محرومیت سیدجلال حسینی و نبود مدافعی مطمئن در میان بازیکنان پرسپولیس برای پر کردن جای کاپیتان باتجربه و رهبر خط دفاعی این تیم بود. باتوجه به اخباری که پیش از این در مورد پلی یانسکی اوکراینی و عملکرد ضعیف او در تمرینات پرسپولیس و همچنین عدم آمادگی بدنی او منتشر شده بود، تقریباً تمام هواداران پرسپولیس نگران بازی کردن احتمالی او در دیدار مقابل صبا بودند و حتی بخش زیادی از آنها معتقد بودند برانکو باید حامد آقایی، مدافع جوان و کم تجربه پرسپولیس را در بازی با صبا به جای مدافع اوکراینی در ترکیب قرار بدهد.
با این حال، برانکو به عنوان سرمربی پرسپولیس در نهایت تصمیم گرفت در این دیدار سخت بیرون از خانه تیمش، در غیاب سیدجلال به مدافع اوکراینی که گفته میشد به بازی او اعتقادی ندارد، میدان بدهد و او را به عنوان زوج محمد انصاری در قلب خط دفاعی پرسپولیس قرار داد. تصمیمی که البته در پایان بازی درستی آن مشخص شد و برانکو نیز جواب اعتماد خود به پلی یانسکی را به خوبی گرفت.
یانسکی در این بازی در قلب دفاع پرسپولیس، با خونسردی زیادی در کنار محمد انصاری بازی کرد و اگرچه مشخص بود هنوز تاحدودی درگیر اضافه وزن است اما در مجموع در انجام کارهای دفاعی نمره قبولی گرفت. نکته حائز اهمیت در مورد نحوه بازی این مدافع اوکراینی، قابلیت خوب او در بازی با پا و بازیسازی از عقب زمین بود. یانسکی در این دیدار بارها پاسهای طولی و عرضی خوبی را به بازیکنان همتیمی خود داد و در لحظاتی که پرسینگ بازیکنان صبا شدت زیادی داشت، به خوبی توانست در کنار انصاری توپ در انتهای زمین پرسپولیس به گردش دربیاورد.
او همچنین در طول بازی روز گذشته مقابل صبا، نشان داد تقریباً تسلط خوبی روی توپهای هوایی دارد. ضمن اینکه در نبردهای یک برابر یک هم غالباً موفق و پیروز بود که تمام اینها در کنار هم باعث امیدواری برانکو و البته هواداران پرسپولیس شد.
در شرایطی که پرسپولیس از ابتدای نقل و انتقالات نیم فصل، به شکلی جدی به دنبال جذب یک مدافع میانی برای تقویت خط دفاعی خود بوده، حالا با بازی تقریباً خوبی که پلی یانسکی در دیدار مقابل صبا ارائه داد، به نظر میرسد تاحدودی خیال برانکو و هواداران پرسپولیس از جهت داشتن یک مدافع قابل اعتماد روی نیمکت راحت شده باشد. البته بدون تردید پرسپولیس برای حضور قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا، همچنان نیاز به جذب یک مدافع مطمئن و خوب دارد اما یانسکی هم روز گذشته نشان داد میشود در لحظات سخت به او اعتماد کرد و بدون تردید اگر این بازیکن مشکل بدنی خود را برطرف کند، در آینده خیال برانکو از بابت داشتن یک مدافع مطمئن، راحتتر هم خواهد شد.
-------
تشکر ویژه از یانسکی چون این مدت خیلی ازش انتقاد شد و خیلی حرفا شنید ولی بازم با صبوری جواب داد و دیروز هم خودشو اثبات کرد ، چون مدفعای تیم ما خیلی خوبن شاید بازیش ضعیف بنظر بیاد ولی در مقایسه با بقیه دفاع های لیگ چیزی از اونا کم نداره
البته به نظرم قراردادش نسبت به بازیش یکمی سنگینی میکنه :n02:
Amir faz
31-01-2017, 03:41
خب طبق روال هر هفته کارشناسی داوری ها به سود استقلال و تراکتور بود و به ضرر پرسپولیس!!!
ولی دستای پشت پرده میخوان پرسپولیس قهرمان شه!!!
میگن ادمی که خودشو به خواب زده رو هرگز نمی شه بیدار کرد...
#مافیای_قلعه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
31-01-2017, 14:32
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در جریان تمرین امروز (سهشنبه) مصدوم شد و کادر پزشکی، اعلام نظر درباره وضعیت او را منوط به بعد از انجام بررسیهای بیشتر کرد.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سید جلال حسینی در جریان تمرین امروز سرخپوشان از ناحیه همسترینگ ابراز درد کرد. پس از این اعلام، کادر پزشکی بلافاصله وضعیت او را تحت نظر قرار داد و یکسری معاینات و تستها روی او انجام شد.
دکتر حقیقت در این ارتباط اعلام کرد که وضعیت کاپیتان سرخپوشان پس از بررسیها و معاینات بیشتر اعلام خواهد شد. تصمیمگیری درباره این بازیکن، با توجه به بازیهای حساس پیشرو صورت خواهد گرفت.
:n37:
یانسکی بهتر هم خواهد شد..وقتی ببینه بهش اعتماد شده و ازش راضی هستند و توقع دارند بهتر بشه..مطمئنن با انگیزه تر کار میکنه و وزن ش هم کم خواهد کرد
به گزارش "ورزش سه"، طبق نظر برانکو ایوانکوویچ بیرانوند در پایان تمرین امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها در خصوص شرایط این تیم و خودش پاسخ داد. بیرانوند که در بازیاش بعد از مصدومیت توانسته عملکرد خوبی در دیدارهای اخیر سرخپوشان بجا بگذارد، در خصوص دیدار برابر تراکتورسازی و دیگر مسائل این تیم به صحبت پرداخت که در ادامه میخوانید.
بیرانوند در خصوص صدرنشینی پرسپولیس و شرایط اخیر این تیم گفت: پرسپولیس تا به اینجا بازیهای خوبی انجام داده و مزد زحماتمان را گرفتیم. یکشنبه بازی سختی مقابل تراکتورسازی داریم، این بازی در رسانهها سختتر شده است اما نگاه ما به این بازی مثل دیگر بازیهایمان است. تراکتور یکی از مدعیان قهرمانی است و ما امیدواریم با حمایت هوادارانمان این بازی را نیز پشت سر بگذاریم. نقاط قوت و ضعف حریف را شناسایی کردیم و با آمادگی مقابل آنها قرار خواهیم گرفت.
وی در خصوص شرایط خودش گفت: مربی من خیلی برایم زحمت کشیده خصوصا در زمانی که مصدوم بودم اما رسانهها در همان زمان من را سوژه کردند که چرا تمرین میکردم اما من با یک دست تمام تمرینات را انجام میدادم و مزدم را در بازیها میگیرم. ما به دنبال قهرمانی هستیم تا لطف هواداران را جبران کنیم.
بیرانوند در خصوص دو دیدار آینده گفت: ما به هیچ عنوان به استقلال فکر نمیکنیم و بعد از پیروزی مقابل صبا دو روز تعطیلی داشتیم و اکنون برای تراکتورسازی آماده شدیم. همه بازیها برای ما 3 امتیاز دارد و تمام تلاشمان را میکنیم ابتدا مقابل تراکتور آماده شویم و بعد به دیدارهای آتیمان فکر میکنیم.
وی در خصوص عملکردش در دیدار اخیرش و خط دفاعی این تیم گفت: ما یک تیم هستیم و تمام بازیکنان در نتیجه تلاش داشتند، از حسین ماهینی، سیدجلال، صادق محرمی و دیگران در خط دفاعی و حتی الکس پل یانسکی که علیرغم فشارهای کشنده رسانهها به هواداران طی ماههای اخیر توانست در این بازی عملکرد خوبی از خود بجا بگذارد شاید هر بازیکن دیگری به جای الکس بود فوتبال را کنار میگذاشت. اما آقای برانکو بابت حمایتهایی که از او داشته و عملکرد این بازیکن در دیدار مقابل صبا تشکر کرد.
دروازهبان شماره یک پرسپولیس در خصوص مسائل حاشیهای که حول داوری و مسائل دیگر درباره این تیم گفته میشود گفت: من به مسائل حاشیهای وارد نمیشوم و در باشگاه کسانی هستند که به اینگونه مسائل حاشیهای پاسخ بدهند.
بیرانوند در خصوص اینکه از محرومیت احتمالی نمیترسد گفت: به این مساله فکر نمیکنم ولی در شرایط بازی امکان هر چیزی وجود دارد. امکان دارد یک توپ پشت محوطه جریمه بیاید و خطا کنم و کارت بگیرم. تیمم را فدا نمیکنم و امیدوارم شرایطی به وجود بیاید که بتوانم تا پایان فصل اخطار نگیرم.
وی در پایان گفت: کار ما برای قهرمانی تمام نشده و تیمها تا رده چهارم جدول شانس قهرمانی دارند. ما باید از رقیبانمان امتیازات لازم را بگیریم و انشاءالله به قهرمانی برسیم. درست است استقلال 13 امتیاز از ما فاصله دارد اما آنها در هفتههای اخیر شرایط خوبی داشتند. من چند سال با آقای منصوریان کار کردم و میدانم که آنها در نیم فصل دوم به کسی باج نمیدهند و این کار ما را سخت میکند.
Amir faz
31-01-2017, 21:44
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در جریان تمرین امروز (سهشنبه) مصدوم شد و کادر پزشکی، اعلام نظر درباره وضعیت او را منوط به بعد از انجام بررسیهای بیشتر کرد.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سید جلال حسینی در جریان تمرین امروز سرخپوشان از ناحیه همسترینگ ابراز درد کرد. پس از این اعلام، کادر پزشکی بلافاصله وضعیت او را تحت نظر قرار داد و یکسری معاینات و تستها روی او انجام شد.
دکتر حقیقت در این ارتباط اعلام کرد که وضعیت کاپیتان سرخپوشان پس از بررسیها و معاینات بیشتر اعلام خواهد شد. تصمیمگیری درباره این بازیکن، با توجه به بازیهای حساس پیشرو صورت خواهد گرفت.
:n37:
ایشالا چیزی نیس...خودشونم گفتن جزئی ه...
ولی هرجور باشه حتی به زور امپول سید جلال رو به بازی تراک و استقلال می رسونن...
بهر حال اقای ترکاشوند فک کنم کلا فراموش کرده که این تیم رو نیمکت محض رضای خدا یه مدافع وسط و هافبک دفاعی نداره!!!
الان کمال محروم بشه انصافا کی باید هافبک دفاعی بایسته؟!!! تو همین گیر و دار مصدوم شدن ربیع خواه هم غوز بالا غوز بود:n27:بنده خدا پست اصلیش هافبک دفاعیه...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
31-01-2017, 22:22
کارخانه گلادیاتورسازى برانکو (گزارش اختصاصى)
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیسى ها با سبک جالب توجه بازى خود و فیزیکى و همچنین پرس پرفشار در طول دو فصل اخیر نگاه ها را به سمت خود خیره کرده اند و کارشناسان را با این سوال مواجه کرده اند که این میزان آمادگى بدنى چگونه شکل گرفته است. در حالى که تصور مى شد ٩٠ دقیقه تمرین پرفشار در چمن و تمرینات آماده سازى برانکو و مارکو استیلینوویچ این اتفاق تاکتیکى را در سرخپوشان شکل داده است اما رونمایى از زیرزمین استادیوم شهید کاظمى و تمرینات سرخپوشان در این بخش نشانگر این است که کار اصلى براى ساخت گلادیاتورها در این مکان و دور از چشم اصحاب رسانه و هواداران شکل مى گیرد، جایى که مى تواند از محسن مسلمان به عنوان بازیکنى که در دوران افولش بازارى را خریدار خود نمى بینید اکنون ستاره اى غیر قابل کتمان شکل دهد.
سرخ ها در بخشى از فصل حتى با زمزمه برخى مربیان و بازیکنان حریف با توجه به شیوه عجیب پرس و عملکرد بازیکنان در جدال با آنها از واژه هایى مثل دوپینگ و عجیب و باورنکردنى استفاده مى کردند اما این گزارش نشان مى دهد آنها به شیوه اى عجیب تمرینات آماده سازى خود براى دیدارها را پشت سر مى گذارند. نکته جالب اما اشتیاق آنها براى تمرین است، اتفاقى که باعث مى شود در روزى که با مرخصى از سوى برانکو ایوانکوویچ مواجه شده اند در محل تمرین حضور یابند و به صورت اختصاصى زیر نظر مربى بدنساز خود به بدن شان شلاق بزنند.
روز گذشته در حین بازدید برانکو از ورزشگاه شهید کاظمی، فرصتی شد تا تمرینات سرسخت مارکو با دو بازیکن پرسپولیس را زیرنظر بگیریم. تمریناتی متنوع و دشوار شامل ضربه به کیسه بوکس با ساق پا و مشت ، شنا رفتن ، دویدن سریع، وزنه زدن و نرمش با طناب که تازه دویدن روی تردمیل پیش زمینه این حرکات سخت بدنی بود که نفس کمال کامیابی نیا و بوژیدار رادوشوویچ را می گرفت . حرکاتی که این دو با علاقه انجام می دهند تا از نظر قوای جسمانی در طول فصل شرایط بهتری پیدا کنند.
استیلینوویچ مربی بدنساز پرسپولیس در این باره می گوید : با همکاری برانکو بازیکنان در تمرینات اختصاصی بدنی در جیم ورزشگاه زیر نظر من کار می کنند . کارهایی که باعث بهبود ظرفیت تنفسی و عضلانی آنها می شود که با توجه به سبک بازی ما نیاز است که این بدنسازی ویژه حتما در برنامه ما باشد . با توجه به این که برانکو خودش تحصیلکرده این رشته است ، کار من در تیم راحت تر است و ما در این برنامه ها با هم اتفاق نظر داریم.
وقتی از او درباره استقبال بازیکنان از این تمرین های سخت و نفسگیر سئوال می کنیم او می گوید : تیم خوبی داریم و بچه ها از این امکانات استفاده خوبی می کنند. طبعا آنچه که به عنوان کیفیت بازی در تیم به نمایش در می آید نشان دهنده علاقه همه تیم به پیشرفت است ، پیشرفتی که در دو شاخه بدنی و جسمانی حاصل شده و قطعا با همکاری بچه های تیم به دست آمده است.
جایى که به کارخانه گلادیاتورسازى برانکو ایوانکوویچ معروف شده است:
وین رونی
31-01-2017, 23:17
ویدئویی در رابطه با مطلب بالا رو عکس کلیک کنید(آپارات)
میگن این نوع تمرینات به سبک سیمئونه در آتلتیکومادرید هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
000000000
01-02-2017, 23:22
چشمی در یک صورت پرسپولیسی میشود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پرسپولیس نیوز : هافبک پیشین استقلال به یک شرط در آخرین روز نقلوانتقالات سرخپوش خواهد شد. مذاکرات مسئولان باشگاه پرسپولیس با مدیربرنامههای روزبه چشمی همچنان ادامه دارد و در صورت موافقت برانکو با این انتقال، هافبک پیشین استقلال فردا در آخرین روز نقل و انتقالات سرخپوش خواهد شد.
چشمی برای اینکه مقابل هواداران قرار نگیرد امروز (چهارشنبه) نشستی را با رضا افتخاری برگزار کرد و به او گفت برای عقد قرارداد با استقلال تا آخرین لحظه زمان نقلوانتقالات میماند اما با توجه به اینکه حکم صادره از سوی فیفا مبنی بر محرومیت استقلال از نقلوانتقالات زمستانی قابل برگشت نیست، چشمی چارهای ندارد جز اینکه راهی تیم دیگری شود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای عقد قراداد نهایی با چشمی منتظر تایید نهایی برانکو هستند و احتمال اینکه فردا این اتفاق رخ دهد زیاد است و به این شرط چشمی پرسپولیسی میشود.
000000000
01-02-2017, 23:35
وین رونی
02-02-2017, 23:17
نقل و انتقالات برای ما تموم شد دیگه درسته؟
امروز داشتم بازی های هفته آتی رو میدیم..چرا اینقدر بازی های پیش رو پرسپولیس سخت هست :n03:
farshad.88
03-02-2017, 10:37
برای همه تموم شده. فقط میتونیم بازیکن آزاد بگیریم. که اونم به نظرم دیگه لازم نیست. یه حسی بهم میگه اگه بیاد میشه مثل رضا حقیقی که فصل اول خوب بود فصل بعد بی اعصاب !!!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-02-2017, 00:25
باشگاه تراکتورسازی به دلیل بیتوجهی به نامه فیفا دیگر حق اعتراض به دادگاه عالی ورزش هم ندارد.
به گزارش وبسایت نود ، باشگاه تراکتورسازی به دلیل بیتوجهی به پروندههای شکایتی خود با جریمهای سنگین از سوی فیفا مواجه شد و چه بسا اگر مسئولان این باشگاه دیر اقدام کنند، تیمشان با محرومیتهایی به مراتب سنگینتر از جمله کسر امتیاز و سقوط به یک دسته پایینتر مواجه شود. هواداران تراکتورسازی در روزهایی که منتظر رویارویی تیم محبوبشان با پرسپولیس هستند، بدترین خبر ممکن را شنیدند و جالب اینکه مسئولان این باشگاه تبریزی هنوز کوچکترین اظهارنظری درباره اتفاق رخ داده نداشتهاند.
یکی از کارگزاران رسمی فیفا که در جریان کامل پروندههای شکایتی باشگاه تراکتورسازی قرار دارد به نکاتی در مورد این پروندهها اشاره کرد که هر یک جای بحث دارد.
وی در این باره گفت: اولیویرا، فلاویو لوپز، ژائو ویلا و آنسلمو از پرتغال، رایان رمزی از استرالیا و حمزه یونس از تونس هر یک مبالغ هنگفتی را که شاید جمع آنها به رقم دو میلیون دلار برسد از باشگاه تراکتورسازی طلبکار هستند. این باشگاه طبق حکم فیفا محکوم به پرداخت همه این مبالغ است. از آنجا که باشگاه تراکتورسازی در مورد رأی فیفا در مورد این پروندهها در زمان مقرر به دادگاه عالی ورزش (CAS) شکایت نکرده است، با این شرایط دیگر نمیتواند این کار را انجام دهد و باید ظرف یک ماه آینده بدهی خود به این شاکیان را بدهد، در غیر اینصورت با جریمه کسر امتیاز و حتی سقوط به یک دسته پایینتر محکومیتهایی است که با آن مواجه خواهد شد.
این کارگزار رسمی فیفا همچنین خاطرنشان کرد: باشگاه تراکتورسازی بر اساس حکم فیفا از دو پنجره نقلوانتقالاتی فیفا که مربوط به زمستان جاری و تابستان سال ۲۰۱۷ میشود، محروم است. این محرومیت بدین معناست که باشگاه تبریزی نه تنها حق جذب بازیکن خارجی و داخلی ندارد، بلکه در صورتی که قرارداد هر یک از بازیکنان فعلیاش به پایان برسد، نمیتواند قرارداد جدیدی با آنها امضا کند و در حقیقت باید از تیمهای پایه خود بازیکن جایگزین کند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امید عالیشاه، احمد نوراللهی و هاشم بیکزاده این اجازه را دارند که در دیدارهای آینده تراکتورسازی این تیم را همراهی کنند یا نه؟ تصریح کرد: طبق رأی فیفا که به نظر میآید پیش از آغاز فصل نقلوانتقالات زمستانی قابل اجرا بوده، باشگاه تبریزی اجازه جذب این نفرات را نداشته و مشخص نیست فدراسیون فوتبال چگونه به باشگاه تبریزی اجازه جذب بازیکنان نام برده را دارد. به هر حال در این مورد باید منتظر واکنش فدراسیون فوتبال ماند، ضمن اینکه حریفان تراکتورسازی در نیم فصل دوم میتوانند به طور جدی پیگیر این مسئله باشند، چراکه آنها این حق را دارند بابت استفاده غیرقانونی تراکتورسازی از بازیکنان جدیدش در نیم فصل دوم به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کنند
-----
آقایون گرامی شما اگه یک دهم زمانی که صرف فرافکنی و بیانیه دادن و نسبت دادن کلی دروغ و تهمت نسبت به تیم ما کردید صرف پرداختن بدهی ها و حل مشکلات خودتون میکردید الان افتضاحیتون نمی افتاد و اینقدر دچار دردسر و حقارت نمیشدید
چوب خدا صدا نداره ، شما دوتا از بازیکن های فیکس و تاپمون رو دزدیدید و به خیال خودتون به تیم رقیبتون ضربه سختی زدید ( بعدش با جذب سروش جوابتونو گرفتید) ،اما حالا به دلیل استفاده از همون بازیکنان باید جریمه بشید و به دنبال عواقب جدی ترش باشید ، الان برای بازی با ما نه نورالهی نه عالیشاه نه کیانی نه ایرانپوریان نه محمدی نه شفیعی نه گودرزی نه نه نه نه نه .... حتی خدا رو هم ندارید
اون جو سنگینی که با بیانیه دادن علیه پرسپولیس راه انداختید الان گریبان گیر خودتون شده ، با محرومیت از دو پنچره نقل و انتقالات و تموم شدن قرارداد 13 تا از بازیکناتون از الان به فکر بقا تو لیگ برتر باشید ( تازه اگه با جریمه های سنگین تری مواجه نشید )
000000000
04-02-2017, 10:00
MILAD MGH
04-02-2017, 11:39
مهدی رستمپور:
چنین هموطنانی داریم که در پیج رسمی الهلال عربستان، به انگلیسی و عربی، خواستار پیگیری براى محرومیت پرسپولیس شدند! هزاران كامنت:
+
ضربالمثل دانمارکی: «آدم رختچرکاشو جلوی همسایه پهن نمیکنه»
دوستان عزیز، ناراحتی یکایک شما قابل درک و احترام، اما جای تلاش برای تعلیق فوتبال ایران، تعقیب مقصرین باید در اولویت باشه.
آخرین وضعیت درباره موضوع محرومیت تراکتورسازی، استقلال و (احتمالاً سایر تیمها) رو امشب پیگیری خواهیم کرد:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-02-2017, 13:25
سرمربی تراکتورسازی با استناد به زمان ثبت قرارداد امید عالیشاه و احمد نوراللهی اعلام کرده که این دو بازیکن مشکلی برای همراهی تیمش ندارند و محرومیت شامل این دو بازیکن نمیشود.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، در حالی که پس از محرومیت تراکتورسازی از پنجره نقل و انتقالات زمستانی انتظار میرفت این تیم از خریدهای جدید خود که در بازیهای گذشته هم به میدان رفتهاند دیگر استفاده نکند، امیر قلعهنویی در مصاحبه خود اعلام کرد که فقط از سجاد شهباززاده و هاشم بیک زاده استفاده نخواهد کرد و امید عالیشاه و احمد نوراللهی برای این تیم به میدان میروند.
استدلال قلعهنویی به این موضوع است که نوراللهی و عالیشاه قبل از آغاز محرومیت تراکتورسازی به این تیم جذب شدهاند. در واقع این دو بازیکن در تاریخ پانزدهم دی ماه (چهارم ژانویه ۲۰۱۷) قرارداد خود را در هیات فوتبال تبریز ثبت کردند.
در سیستم TMS تراکتورسازی نیز تاکید شده که محرومیت تراکتورسازی از دو پنجره نقل و انتقالات در تاریخ چهارم ژانویه ۲۰۱۷ آغاز میشود. این تاریخ دقیقا همان روزی است که نوراللهی و عالیشاه جذب تراکتورسازی شدند.
وین رونی
04-02-2017, 18:00
مزخرف تر از کیروش ندیدم
آقا تو این شرایط حساس که دو بازی خیلی مهم داریم گفته بازیکنان پرسپولیس چاق هستن و به تیم ملی دعوت نمیشن.در کنار کلی بد و بیراه که به برانکو گفته
فدراسیون و مدیریت تیم و کانون هواداران هم قاق هستن و جوابی به یاوه های این یارو نمیدن
مطمئن باشید خیلی خوب این صحبت ها نتیجش رو روی تیم میذاره
Mohammad
04-02-2017, 19:45
مزخرف تر از کیروش ندیدم
آقا تو این شرایط حساس که دو بازی خیلی مهم داریم گفته بازیکنان پرسپولیس چاق هستن و به تیم ملی دعوت نمیشن.در کنار کلی بد و بیراه که به برانکو گفته
فدراسیون و مدیریت تیم و کانون هواداران هم قاق هستن و جوابی به یاوه های این یارو نمیدن
مطمئن باشید خیلی خوب این صحبت ها نتیجش رو روی تیم میذاره
بهترین جواب به کیروش (و امثالش) گرفتن 3 امتیاز بازی فرداست !
مزخرف نه، سیاستمدار؛ بعد از این همه مدت کیروش باید خوب بدونه که قرار گرفتن مقابل پر طرفدارترین تیم ایران چه معنی میده. افتاده رویه دنده لج بازی، عین خیالشم نیست چون اون که ضرری نمی کنه، پولش رو میگیره و این وسط فوتبال ما متضرر میشه. اگه تیم رفت جام جهانی که میگه با این همه مشکلات تیم رو بردم جام جهانی ! اگه نرفت تقصیر رو میندازه گردن بقیه و میگه من هشدار داده بودم ! اگرم اخراجش کنن که از خداشه ! اگه فدراسیون عرضه داشت بخاطر این اراجیف گوئی هاش یه مبلغی از قراردادش رو کم میکرد (بار اولش هست؟!) ، ولی کار به جایی رسیده که فدراسیون ایران تحت قرارداد ایشون هست، نه ایشون تحت قرارداد ما. امیدوارم تاثیر این حرف ها رو فردا در بازی ملی پوشامون نبینیم وگرنه کیروش باید منتظر عواقبش باشه.
Mohammad
04-02-2017, 19:51
سرمربی تراکتورسازی با استناد به زمان ثبت قرارداد امید عالیشاه و احمد نوراللهی اعلام کرده که این دو بازیکن مشکلی برای همراهی تیمش ندارند و محرومیت شامل این دو بازیکن نمیشود.
طبق آخرین صحبت های براتی تراکتور نمی تونه از اونا استفاده کنه ولی ظاهرا 3 تا بازیکن مصدومش به بازی فردا می رسن. البته بحث شکایت تیم هایی که مقابل تراکتور هم در نیم فصل دوم بازی کردن مطرح نیست چون می بایست تا 2 ساعت بعد از بازی اعتراض می کردن که هیچکس خبر نداشته ! حالا باید ببینیم فیفا چی میگه. کلا فوتبال ایران خیلی گل و بلبل بود، به سبزه هم آراسته شد ! این فعل و انفعالات ممکن یه روزی گریبان ما رو هم بگیره؛ ولی باز باید به طاهری آفرین گفت که تویه مدت فعالیتش خیلی از پرونده ها رو پیگیری کرده و نذاشته بی تدبیریه تیم های دیگه برای ما هم اتفاق بیافته، دمش گرم.
وین رونی
04-02-2017, 20:06
بهترین جواب به کیروش (و امثالش) گرفتن 3 امتیاز بازی فرداست !
مزخرف نه، سیاستمدار؛ بعد از این همه مدت کیروش باید خوب بدونه که قرار گرفتن مقابل پر طرفدارترین تیم ایران چه معنی میده. افتاده رویه دنده لج بازی، عین خیالشم نیست چون اون که ضرری نمی کنه، پولش رو میگیره و این وسط فوتبال ما متضرر میشه. اگه تیم رفت جام جهانی که میگه با این همه مشکلات تیم رو بردم جام جهانی ! اگه نرفت تقصیر رو میندازه گردن بقیه و میگه من هشدار داده بودم ! اگرم اخراجش کنن که از خداشه ! اگه فدراسیون عرضه داشت بخاطر این اراجیف گوئی هاش یه مبلغی از قراردادش رو کم میکرد (بار اولش هست؟!) ، ولی کار به جایی رسیده که فدراسیون ایران تحت قرارداد ایشون هست، نه ایشون تحت قرارداد ما. امیدوارم تاثیر این حرف ها رو فردا در بازی ملی پوشامون نبینیم وگرنه کیروش باید منتظر عواقبش باشه.
نه اتفاقاً خبر رسیده که روحیه بازیکنان خوب نیست به خاطر این حرف ها
از اون طرف رییس هیئت مدیره(کاشانی) می گه من بی اطلاعم از صحبت های کیروش!!!!عالم و آدم خبر دار شدن و این آقا بی اطلاعه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-02-2017, 20:48
000000000
04-02-2017, 22:15
حمایت جانانه مهدوی کیا از پرسپولیس و برانکو مقابل کیروش
به گزارش "ورزش سه"، او که در ادوار گذشته بارها از کی روش حمایت کرده بود اعلام کرد ؛فارغ از رنگ ها ، می فهمم که برانکو صاحب شخصیت وفرهنگ بهتری نسبت به کی روش است .
فرشاد پیوس ادامه داد:همین حالا ممکن است تیم ملی به خاطر داشتن آزمون وعزت اللهی وقوچان نژاد ولژیونر ها از پرسپولیس پر ستاره تر باشد اما از نظر هماهنگی واعتبار تیمی تیم پرسپولیس بهتر بازی می کند . درست است پرسپولیس در 50 بازی زیر نظر برانکو بوده وهماهنگ شده اما تیم ملی ما هم نزدیک 70 بازی زیر نظر کی روش بوده است .
پیوس می گوید در حال حاضر هر کس بتواند از بیرانوند وطارمی وجلال حسینی ورامین رضائیان ووحید امیری بگذرد ،یک مربی کاملا آماتور است .او می خواهد در شرایط امروز ،به ملی پوشان پرسپولیس یادآور شود که این قدرت را دارد وآنها را روز قبل از بازی برابر تراکتور سازی بی روحیه کند ،او چون قبلا مهدی رحمتی وهادی عقیلی را از تیم ملی کنار گذاشته شاید خیلی ها حرفش را جدی بگیرند اما کی روش نمیداند از دست دادن حمایت پرسپولیسی ها از تیم ملی ورق را به ضرر او بر خواهد گرداند .آنها که به کی روش این مشاوره را داده اند احتمالا می خواهند کی روش را نابود کنند .
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-02-2017, 11:22
ترکیب تیم پرسپولیس برای بازی امروز مقابل تراکتورسازی مشخص شد.
به گزارش وب سایت نود، بر این اساس علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، رامین رضاییان، سروش رفیعی، مهدی طارمی و وحید امیری ۱۱ بازیکن تیم پرسپولیس در بازی امروز هستند.
دیدار تیمهای پرسپولیس و تراکتورسازی از ساعت ۱۵ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
pcforlife
05-02-2017, 17:06
تبریکات:n16:
با در نظر گرفتن 9 اختلاف امتیازی که ایجاد شده با تراکتور، پرسپولیس 4 بازی آیندشو که پیش بینی میشد برای قهرمانیش سرنوشت ساز خواهد بود رو با خیالی جمع و بدون هراس پا به میدون میزاره
و با توجه به اینکه تراکتور هم تو این چهار هفته بازی های ساده ای نداره، برد این بازی 6 امتیازی تکلیف قهرمان لیگ همین امروز مشخص کرده و فقط یه معجزه باید رخ بده که تیمی غیر از پرسپولیس قهرمان لیگ بشه.
انصافا فصل پیش هم باید پرسپولیس قهرمان میشد، چون کاملا استحقاقش رو داشته و داره.
وین رونی
05-02-2017, 17:14
تبریک
فکر می کنید کی جای کمال باشه هفته بعد؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-02-2017, 17:36
سلام ، تبریک به همه پرسپولیسی ها بابت این برد شیرین و دلچسپ :n16:
امروز واقعا خیلی خوب بودیم ، مخصوصا نیمه اول ، تقریبا میشه گفت راه قهرمانی هموار تر شد ( غرور بدترین چیزه )
یه سری نکات مثبتی این بازی داشت :
استقبال خوب هواداران و حمایت همیشگی از تیم ، دم همشون گرم
ایجاد حاشیه امن با تیم دوم و افزایش فاصله امتیازات به 9 ، کاهش استرس تیم برای بازی های بعدی
ثبت ششمین کلین شیت متوالی و پانزدهمین کلین شیت این فصل و همچنین گل نخوردن در 565 دقیقه
استحکام و عملکرد عالی خط دفاعیمون
وقتی تو دقایق ابتدایی گل میزنیم اون بازی رو حداقل با 3 گل میبریم
حفظ رکورد گل نخوردن تو آزادی
گلزنی مهدی و رامین ( موقع تعویض چرا رضائیان و برانکو سمت هم نرفتن ؟ ) وحید امیری که به نظرم شانس بالایی برا گلزنی تو دربی دارن
درخشش مسلمان و سروش که هردوتاشون پاس های طولی و قطری و همچنین پاس های عمقی عالی و فراتر از لیگ ایران میندازن
عملکرد واقعا عالی فرشاد هم تو جریان بازی هم تو پست دفاع چپ ، دوندگی و تلاش خیلی بالایی داره ( مثل همه تیم )
بالا رفتن روحیه تیم برای دربی
محروم نشدن بیرانوند و حاجی و وحید
تغییر مکرر سیستم بازی تیم ( فک کنم سیستم های 4-4-2 و 4-5-1 و 3-5-2 تو جریان مسابقه پیاده کردیم )
و در آخر :
غیبت ربیع خواه :n02:
-----
و تنها نکته منفی
از چیزی هم که میترسیدیم سرمون اومد ، کمال سر یه حرکت واقعا بیخود و بچگانه محروم شد متاسفانه ، اصلا نیاز به همچین حرکتی نبود ، با اینکه میدونست محروم میشه ولی شیطنت کرد باز
من جای برانکو بودم دقیقه 80 به بعد میکشیدمش بیرون
صادق محرمی میتونه پست هافیک دفاعی بازی کنه ؟
مزدک هم تیکه جالبی انداخت به کیروش :n09:
با یه روحیه عالی میریم به استقبال دربی :n16:
بقول سرهنگ ، برکت دفاع خطی
Amir faz
05-02-2017, 22:36
شهاب کرمی هافبک دفاعی ملوان که سرباز بود با پرسپولیس امشب بست...
sasan.69
05-02-2017, 22:39
شهاب کرمى بازيش خوبه؟!!!
وین رونی
05-02-2017, 22:47
ایول چه خبر خوبی
اسمش رو زیاد شنیده بودم.فکر کنم بازیش خوب باشه
000000000
06-02-2017, 00:01
تبریک میگم چه فوتبالی بازی کردیم
یکی از بهترین بازیای فوتبال ایران بود تو این 10 15 سال گذشته
واقعا دم برانکو گرم چه تیمی ساخته
تو کل 90 دقیقه فقط داشتم لذت میبردم از بازی خوشگل تیممون
:n12::n12::n12:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-02-2017, 01:01
داشتم مصاحبه کمال با سایت ورزش سه رو میخوندم ، تو پاراگراف دومش یه جا نوشته بود ( قبل از قرارداد بستن شهاب کرمی ) ، گفتم یعنی چی آخه :n02:
یکمی رفتم خبرای قبلی رو چک کردم یهو خبر پیوستن شهاب کرمی رو دیدم:n09:
خدا رو صدهزار مرتبه شکر ، بعد از برد این بازی این دومین خبر خوب امروز ( یعنی همون دیروز خودمون :n02:) بود .
دم اقای طاهری گرم که به فکر تیمه و بدون یه کلمه صحبت اضافه مشکلات تیم رو برطرف میکنه،
اوایل بدون شک همه ما ازش انتقاد میکردیم اما الان ثابت شد واقعا مدیر شایسته ای هستش :n16:
نگرانی تیم هم بابت هافبک دفاعی تقریبا رفع شد
بعضیا هم از غیبت کامیابی نیا داشتن ذوق مرگ میشدن طفلکیا آخر شبی خورد تو ذوقشون :n02:
000000000
06-02-2017, 01:32
عابدینی: کیروش تا می تواند شوک بدهد/حاتمی در این فوتبال شنا نکند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پرسپولیس نیوز : سرپرست سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال گفت:کار سخت پرسپولیس دیدار با استقلال است. امیر عابدینی درباره بازی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی اظهار داشت:از نظر من بازی دلچسبی را تماشاگران دیدند.امروز همه دیدند که می توان بدون بهانه گیری از زمین و زمان و داور فوتبال کرد.من به تراکتور هم تبریک می گویم.تیم امیر قلعه نویی تا آخرین لحظه جنگید و خم نشد.این روحیه فوتبال،روحیه ای است که فوتبال حرفه ای می طلبد.قلعه نویی نشان داد در این شرایط سخت هم به دنبال فوتبال حرفه ای و احترام به رقیب است.
وی درباره داوری بازی گفت:درباره بحث داوری باز هم باید باور کنیم که اگر خطایی بود غیر عمد بود.هر چند اعتقاد دارم در این بازی دریک صحنه کمک به اشتباه آفساید طارمی را گرفت.ضمن اینکه من گل پرسپولیس را هم آفساید ندیدم.
مدیرعامل اسبق پرسپولیس افزود:همه چیز پرسپولیس عالی بود ولی عطش بچه ها زود کم شد.پرسپولیس امروز بهترین نمره را در بازی های امسال را گرفت ولی پس از دو گل عطش این تیم کم شد.اگر با همان عطش و هیجان و فعل خواستن پیش می رفتند بازی 5 بر صفر تمام می شد.دو فرصت طلایی پرسپولیس در ادامه مسابقه از دست رفت.
وی ادامه داد:کار سخت پرسپولیس دیدار با استقلال است.استقلال الان روند برد دارد و پرسپولیس هم روند پیروزی دارد.عطش استقلال برای متوقف کردن پرسپولیس است.پرسپولیس با توجه به شرایطی که دارد در یک بستر آرام در زمین دربی می رود.هر چند تماشاگر پرسپولیس دوست دارد قهرمانی با برد در دربی همراه باشد.پیش بینی من این است که یک بازی خوب و منطقی و جذاب در راه باشد.
سرپرست سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال درباره اظهارات فرزاد حاتمی که گفته بود فوتبال مانند رودخانه پرازلجن است بیان داشت:اگر اینطور است حاتمی تلاش کند در این فوتبال شنا نکند.اما یادمان باشد مردم هم حرف های ما را قضاوت می کنند و هم عمل ما را.مردم بهتر قضاوت کنند.
عابدینی درباره اظهارات روز گذشته کارلوس کی روش مبنی بر عدم دعوت از پرسپولیسی ها به تیم ملی اظهار داشت:با همه وجودم از کی روش تشکر می کنیم.امیدوارم او هر چقدر از این شوک ها می تواند به پرسپولیس بدهد.پرسپولیس امروز چابک تر از همیشه بود و این به خاطر این بود که بچه های تیم می خواستند نشان بدهند چقدر آماده اند.در واقع حرف های کی روش به نفع پرسپولیس تمام شد.
000000000
06-02-2017, 01:38
Amir faz
06-02-2017, 01:46
از دست کمال ناراحت بودم (گرچه می دونم برانکو حل می کنه این موضوع رو) ولی با دیدن مصاحبه ش واقعا خوشحال شدم که چه بازیکنایی داریم...واقعا باید افتخار کرد:
به خاطر حرف زشتم از داور عذر مى خواهم در صحنه اخراج باید صادقانه بگویم که حرف زشتى زدم. البته این حرف آنچنان زشت نبود اما صادقانه از آقاى سخندان عذر مى خواهم و در آن شرایط کنترل مناسبى روى اعصاب خودم نداشتم و شرمنده هستم. امیدوارم شرایط من در آن لحظه را درک کنند و از ایشان بار دیگر عذرخواهى مى کنم و امیدوارم مرا حلال کنند و اشتباه کردم آن کلمه را گفتم. از هواداران پرسپولیس نیز عذر مى خواهم و امیدوارم آنها نیز مرا ببخشند و امیدوارم در بازى هاى آینده جبران کنیم.
با اینهمه هجمه از همه جهت (استقلالی ها میگن دوپینگ از پارسال!!! تراکتوری ها فقط ابدارچیشون تو این هفته مصاحبه نکرد و پرسپولیس رو به تبانی متهم نکرد! کیروش بی شخصیت! تاج سکه تو گز فروش و...) اینهمه رفاقت و معرفت واقعا عالیه...ورزشکار اول باید روحیه ورزشکاری داشته باشه...حالا مقایسه کنین با انگل هایی مثه فرزاد حاتمی که پول و نون و نمک پرسپولیس رو هم خورده...امثال حاتمی ها رو 5 سال دیگه هیچکس ازشون صحبتی نخواهد کرد...بهتون قول می دم...
پ.ن: نبود کمال شاید از یه جهت برامون خوب بشه...اونم اینه که غرور بازیکنا رو دیگه نمیگیره با این بردهای پیاپی...چون می دونن تو فاز دفاعی یه مهره مهم رو از دست دادیم و باید انرژی بیشتری بذارن...این تیم در واقع بازیکن شاخصی نداره که ستاره باشه...بلکه همه با هم تبدیل می شن به یه ستاره با پرس شدید و پشت همدیگه رو داشتن...
000000000
06-02-2017, 01:50
:n02::n19::n09:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.