مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395
000000000
07-02-2017, 00:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمان اضافه وزن ندارد (آنالیز تصویری)
گل اول پرسپولیس با پاس توی عمق به دست آمد. گل دوم روی پاس بلند به کنار و در نهایت کات بک و گل سوم هم روی سانتر.
به گزارش "ورزش سه"، و به نقل از روزنامه خبر ورزشی این ها بیانگر این مسئله است که پرسپولیس متنوع بازی می کند. یک راه مشخص و یک بازیکن مشخص برای رسیدن به گل ندارد. گل اول را مهدی طارمی زد. گل دوم را رامین رضاییان و گل سوم هم توسط وحید امیری به ثمر رسید.
شیوه بازی متفاوت و غیر قابل پیش بینی به خاطر قابلیت های منحصر به فرد بازیکنان است. بازیکنان خلاق و سرعتی که در قالب تاکتیک تیمی با هم حمله می کنند و با هم دفاع.
استفاده از شرایطی که حریف پدید می آورد مهمترین مشخصه بازی اینروزهای پرسپولیس است. تیمی که در سایه آمادگی جسمانی و آمادگی تاکتیکی از نظر روحی و روانی هم شرایط خوبی دارد و تشنه موفقیت است.
این پرسپولیس شایسته قهرمانی است. نکته ای که مورد اشاره امیر قلعه نویی هم بوده. اما مهم این طور بازی کردن تا پایان فصل است. هنوز بازی ها تمام نشده. ده هفته به پایان بازی ها باقی مانده و حکایت 30امتیاز است که کم نیست.
لحظاتی پیش از اینکه پرسپولیس توپ گیری کند و سروش رفیعی پاس توی عمق به مهدی طارمی بدهد. 9 بازیکن پرسپولیس یک دایره تشکیل داده اند و بازیکنان تراکتورسازی را در خود غرق کرده اند. از این تصویر پیداست پرسپولیس بعد از توپ گیری به آنی حمله خواهد کرد. همین طور شد. بعد از یکی دو فعل و انفعال توپ به سروش رفیعی رسید و او هم با یک پاس تودر مهدی طارمی را با محمد رضا اخباری تک به تک کرد.
تنها دو بازیکن پرسپولیس در تصویر نیستند. یکی علیرضا بیرانوند که در درون دروازه است و یکی در نوک خط حمله که منتظر توپ است. مهدی طارمی.
وحدت و همدلی را می توان به وضوح در این عکس دید. تیمی که توامان حمله می کند و توامان دفاع، تیم موفق است. حمله تیمی و دفاع تیمی. این مهمترین عامل موفقیت تیم پرسپولیس است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توپ با یک پاس بلند به وحید امیری رسیده و بازیکنی که روی دست اوست مهدی طارمی است. به تصویر به دقت نگاه کنید، رامین رضاییان دست خود را به علامت دریافت پاس بالا برده! در حالی که از موقعیت پاس دور است.
این خصوصیت رامین رضاییان است. هیچ گاه در استارت حمله در فضا جا نمی گیرد که به راحتی از سوی مدافعان حریف یارگیری شود. او از عقب به فضا می زند. مدافعان حریف با این تصور که رامین در فضا نیست و خطری ندارد توجهی به او نمی کنند، در حالی که در فوتبال امروز بازیکنی که از عقب به فضا می زند خطرناک تر است.
رامین در این صحنه با بلند کردن دست می گوید که توپ می خواهد. با اینکه به او پاس نمی دهند. طبیعی بود چون مهدی طارمی بازیکن روی دست است، اما به توپ می رسد و یک ضربه هنرمندانه به توپ می زند. او در این صحنه ایمان به گلزنی داشت.
فضای جلوی خط دفاعی تراکتورسازی را بینید. خالی خالی است. فضایی که باید توسط هافبک های مدافع پوشش داده می شد. سروش رفیعی بعد از اینکه به سمت داخل می زند به بیرون پاس می دهد و همین برای گول زدن خط دفاعی تراکتورسازی بس بود. در این صحنه مهدی طارمی با محمد رضا اخباری تک به تک می شود اما توپ او از کنار دروازه به بیرون می رود.
جلوه بازی سروش به خاطر پاس های توی عمقش است. خیلی از هافبک های ما به عرض پاس می دهند و این را عادت کرده اند. شاید به خاطر ترس از این که پاس عمقی اشان به هدف نرسد. در حالی که ارزش یک پاس عمقی سالم بهتر از ده ها پاس عرضی است. البته سروش رفیعی کمترین لمس را با توپ دارد و بهترین تصمیمات را در لحظه می گیرد.
مثلثی که مدافعان تراکتورسازی ساخته اند بهترین فضا را برای وحید امیری مهیا می کند که به داخل بزند و روی این سانتر به زیبایی هر چه تمامتر دروازه تراکتورسازی را باز می کند. توپ از بالای سر محسن بنگر رد می شود و طبیعتا اگر زوج او در قلب خط دفاعی روی خط جایگیری کرده بود می شد روی توپ اثر بگذارد اما همان طور که می بینید او در راس مثلث است و از محسن فاصله دارد. وحید امیری زمانی که به توپ می رسد در فضای یکی دو متری خود بازیکن مزاحم نمی بینید.
روی بیشتر صحنه هایی که تبدیل به موقعیت گل شد مهاجمان پرسپولیس بیرون از فضا بودند اما چنان با اعتماد به نفس به داخل زدند که گویی این ها را بارها در تمرین – تمرین کرده اند و ملکه ذهنشان شده است.
طبیعتا تیمی که از نظر روحی و روانی شرایط خوبی داشته باشد همیشه پیش است.
واقعا بازی عالی بود...
استقلال زود حمله میزنه و میشه مثل فصل قبل استفاده کرد.
رسما هر تیمی جلوی پرسپولیس تهاجمی بازی کنه، ۳-۴ تا میخوره و تنها راه یک گل خوردن این هست که تیمت رو ببری تو لاک دفاعی! :)
Amir faz
07-02-2017, 13:27
متاسفانه میگن بازیکنای پرسپولیس در استانه دربی حاضر به تمرین نشدن برای عقب افتادن پولشون!!!
پ.ن:خمارلو تکذیب کرد خدا رو شکر...گفته تو سالن داشتن وزنه می زدن که منطقی هم هست...کلا امروز گفته شده می رن بازی استقلال رو ببینن و اصلا فک کنم قرار نبوده تمرین کنن! امیدوارم همینطور بوده باشه...
جالبه خود ورزش 3 یه خبر بعدش کار کرده و اینو تکذیب کرده!!! لعنت به این سایت...نصف شایعه های بی اساس از همین سایت میاد همیشه هم برعلیه پرسپولیس و به سود استقلال...جالبه تیتر هاشو این چند وقت در مورد منصوریان بخونین...
000000000
07-02-2017, 22:44
برنامه مسابقات پرسپولیس در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا
دور رفت:
پرسپولیس ــ الهلال عربستان، (سهشنبه 3 اسفندماه 95، در عمان)
الوحده امارات ــ پرسپولیس، (سهشنبه 10 اسفندماه 95 در امارات)
الریان قطر ــ پرسپولیس، (سهشنبه 24 اسفندماه 95، در قطر)
دور برگشت:
پرسپولیس ــ الریان قطر، (دوشنبه 21 فروردینماه 96، ورزشگاه آزادی)
الهلال عربستان - پرسپولیس، (دوشنبه 4 اردیبهشتماه 96، در عمان)
پرسپولیس ــ الوحده امارات، (دوشنبه 18 اردیبهشتماه 96، ورزشگاه آزادی)
000000000
07-02-2017, 23:39
به گزارش "ورزش سه"، برانکو ایوانکوویچ پس از تمرین امروز سرخ پوشان پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد، او درباره شرایط پرسپولیسی ها گفت:
درخشش ما و استقلالی ها دربی را زیباتر می کند
قبل از هرچیزی پیروزی استقلالی ها را در لیگ قهرمانان تبریک می گویم و امیدوارم هر چهار تیم ایرانی بتوانند در آسیا موفق شوند. در فضای این چنینی نتایج درخشانی که ما و استقلالی ها کسب کردیم، کاملا نشان می دهد که یک دربی حساس و سخت و زیبا را شاهد خواهیم بود، ما همه تمرکز خود را روی دربی گذاشته ایم.
آخرین وضعیت مصدومان
ما اکنون با بازیکنان اوکراینی مان مشکل داریم چرا که مصدوم هستند، خوشبختانه ربیع خواه توانسته به شرایط عادی بازگردد و بتواند با تیم تمرین کند، سروش هم امروز به عکسبرداری از کمرش پرداخته و باید ببینیم شرایط او به چه ترتیب خواهد شد، او در بازی برابر تراکتورسازی با ضربه ای که به کمرش خورد احساس درد می کند، به هرحال امیدوارم تا روز یکشنبه همه بازیکنان ما آماده و سرحال باشند.
وین رونی
09-02-2017, 15:28
دوباره این لوس بازی های قبل بازی شروع شد.بوی تساوی میاد
من نمی دونم کی این مهمانی های مشترک قبل بازی رو باب کرد؟
امروز رادیو ورزش می گفت خیلی از بازیکنان راضی نبودن بیان به این مهمانی اما اسپانسر مجبورشون کرده
نمی دونم دربی های خارجی هم همچین بساطی قبلش هست؟
به شخصه یه سری بازی ها و لحظات خوب تو ذهنم مونده
درگیری قلعه نویی و محرمی وسط زمین،درگیری برومند و پایان،پاس میده یا میزنه :n09:،نه نفره شدن تیم،ایمون زائد، یته پرنده غلامپور که نذاشت توپ بره تو گل یا ادموند اختر که بعد بازی گفت انقدر دویدم که گوشام آویزون شده بود
خداکنه با این مثلاً لاوترکوندن های مصنوعی قبل بازی نخوان یه بازیه جذاب و درگیرانه رو ازمون بگیرن
امیر حاجرضایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در مورد دربی 84 بین دو تیم پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: پرسپولیس فصل درخشانی را سپری کرده که ضمن ارائه بازیهای زیبا و بابرنامه نتایج خوبی هم کسب کرده است. برانکو وهمکارانش توانستهاند شور و نشاط را به هواداران پرسپولیس بیاورند و در واقع آنها با بازیهای خوبشان هواداران را به وجد میآورند. استقلال هم به شرایط خوب گذشتهاش برگشته است و با وجود مشکلاتی که در نقل و انتقالات و مسائل مالی برایش پیش آمده اما بازیهای خوبی را در هفتههای اخیر به نمایش گذاشته است و جوانان این تیم شرایط خوبی را رقم زدهاند. این مسائل نوید دهنده یک بازی زیباست که میتواند به سود فوتبال ملی ما باشد. از دل این مسابقه میتواند بازیکنانی بیرون بیاید که به تیم ملی دعوت شوند و در دو بازی حساسی که در مقدماتی جام جهانی در فروردین 96 داریم به ما کمک کنند.
این کارشناس فوتبال تصریح کرد: این حرفهایی که زدم یک روی سکه است و روی دیگر سکه این است که حساسیتهای زیاد مسابقه و تقابلهایی که دو باشگاه در تاریخ هم داشتند باعث شود فوتبال در دربی 84 قربانی شود و بحث محافظهکاری و احتیاط را دو تیم در دستور کار خود قرار دهند که امیدوارم این گونه نباشد و ما شاهد یک دربی ناب و جذاب باشیم. عملکرد دو تیم در بازیهای گذشته میتواند نویدبخش این باشد که یک دربی کمسابقه را ببینیم. گفتن این جمله کلیشهای که دربی هم فقط سه امتیاز دارد را اصلاً قبول ندارم.
حاج رضایی با اشاره به برگزاری ضیافت مشترک دو تیم استقلال و پرسپولیس، عنوان کرد: نمیدانم ناهار یا شام مشترک دو تیم با هم خورده بودند که حتماً تصمیمگیرندگان برگزاری این مراسم منطق خود را دارند و قابل احترام هم است اما در هیچ جای دنیا چنین مراسمی قبل از یک بازی حساس برگزار نمیشود. فوتبال یک نبرد و جنگ است نه نبرد به معنای کتککاری و بزن بزن بلکه نبرد و جنگ با قواعد خود فوتبال، برگزاری میهمانی مشترک با روح فوتبال در تناقض است. برپایی ضیافت مشترک خاطراتی که از گذشته در مورد این دو تیم در ذهن ما رسوخ کرده بود را دوباره به جریان می اندازد. این اتفاقات در هیچ جای دنیا دیده نمیشود و فقط در فوتبال خودمان چنین مراسمی را میبینیم.
وی افزود: مربیان دو تیم در همه جای دنیا قبل از مسابقه با هم دست میدهند اما با سوت آغاز بازی دو تیم با هم نبرد میکنند و در پایان بازی هم دوباره با یکدیگر دست میدهند. شاید برگزارکنندگان ضیافت مشترک پرسپولیس و استقلال فکر کردهاند این میهمانی میتواند فوایدی داشته باشد اما این اتفاقات در فوتبال مدرن هیچ جایگاهی ندارد. امیدوارم ذهنیتهای ایجاد شده به خاطر میهمانی مشترک دو تیم دور از واقعیت باشد و شاهد یک مسابقه جذاب و دیدنی باشیم.
ما تو کورس قهرمانی هستیم و همین پارسال تفاوت هر گل یا هر تک امتیاز رو کاملا حس کردیم.
امیدوارم مجبور نباشیم به زور مساوی بدیم...
توی نود چند بار نشون دادن بازیکنای دربی گفتن به زور اومدن گفتن مساوی بشه بازی وگرنه اوضاع خراب میشه و اینا... الان که دیگه اون زمان نیست سر بازی شورش بشه :(
شاید اقازادهها شرط بندی های کلان میکنن، بعد زنگ میزنن به بابایی میگن بابا نتیجه فلان بازی بیسان بشه:n04:
000000000
11-02-2017, 23:59
Amir faz
12-02-2017, 18:21
درسته باختیم ولی انصافا فوتبال بازی کردیم...نیمه اول چوب غرور بازیکنا رو خوردیم...ولی امار داره همه چیو نشون میده:
3 ضربه تو چارچوب و سه گل...متاسفانه نبود کمال قشنگ حس شد...نصف بار دفاعی تیم رو دوش کمال بود...
ولی به این تیم خیلی امیدوارم...اگه تو حاشیه نره با این سبک بازی واقعا سال ها تامین خواهیم بود...قشنگ با برنامه بودیم...متاسفانه طارمی باز هم از فرصت هاش استفاده نکرد و کری ها و اینستاگرام و...!!!!
بازم تاکید میکنم اتوبوس و دفاع مطلق یه بازی دو بازی جواب میده ولی در اینده می بینید که چه تیمی قهرمانی ها رو درو خواهد کرد...
من امروز از همیشه پرسپولیسی ترم...پشت تیم و برانکو باید ایستاد...تو روزای برد که همه هستن...!
erfan.it
12-02-2017, 18:22
فقط و فقط به خاطر غرور بازیکن هامون بازی رو باختیم !
حتی خودِ طرفدار ها هم مغرور شده بودن من جمله خودم ! :n15:
من هنوز هم نمیتونم گلایی که پرسپولیس خورد رو هضم کنم ! خیلی یه جور بودن !
ماشالا ، حریف هم 70 دقیقه اتوبوس پارک کرده بود !
.
به هر حال هنوز 9 بازی مونده و 27 امتیاز ! :n26:
امیدوارم که آخر فصل قهرمان بشیم ، این باخت فدای قهرمانی بشه،
یاد بگیریم که تنها غرور میتونه ما رو شکست بده ! :n12:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-02-2017, 18:45
امروز نه بچه ها خوب بودن (به جز صادق محرمی) ، نه ترکیب خوب بود نه تعویضمون نه سیستم و نحوه بازی تیم و در آخر برانکو هم خوب نبود
ولی اتفاقا به نظرم این باخت خوب و به موقع بود و یه جورایی برای ادامه راه و مسیر قهرمانی این باخت لازم بود
این باخت درسهای بزرگی به ما داد ، بهمون یاد داد غرور بدترین چیزه و مهمتر از اون برای قهرمانی متحدترمون کرد :n16:
بازی تیم خوب نبود..
مسلمان و رفیعی با هم افت کرده بودن :(
باختیم، ولی شخصا خوشحال بودم که این دربی0 - 0 نشد! :)
بازی خوب بود، با این سبک دفاع استقلال کاری نمیشد کرد، اگرم میشد همون نیمه اول میشد...
چند تا توپ خوب از دست رفت و نیمه دوم هم بازی وسط زمین بود! الکی شوت میزدیم و الکی از دست میرفت...
کجا رفت اون بازی نیمه اول تراکتور؟ حتی اجازه ندادیم تراکتور نفس بکشه ولی این بازی خیلی مغرور بودیم و خیلی بد بازی کردی و خیلی بد هم باختیم! :)
امیدوارم برا بازی سپاهان همه حواسشون جمع شده باشه! بازی های بعدیمون خیلی مهمه
ragbar12
12-02-2017, 19:37
بازی خوبی بود روی منطق نباید این نتیجه اتفاق می افتاد ولی فوتبال رو منطق نیست
پرسپولیس عالی بازیو شروع کرد قبل از گل سروش استقلالیها هاجو واج بازی میکردن لمس توپشون به تعداد انگشتای دست نمیرسید.
بعد از گل پرسپولیس بازم حمله کرد و طارمی اگه اون توپو گل میکرد نتیجه سنگین دیگه ای به ضرر استقلال رقم میخورد .
به هر حال فوتباله ونتایج عجیبو غریب توش زیاد اتفاق میوفته
شاید کمالم بازی میکرد این نتیجه اتفاق می افتاد امروز روز شانس رقیب بود سه تا توپ سه تا گل وپارک اتوبوس تمام
پرسپولیس بعد از باخت به ذوب اهن همه بازیهاشو برد به نظرم بعد از این بازی هم تیم میتونه به شرایط بردن برگرده و فاصله رو حفظ کنه تا روز قهرمانی
.
وین رونی
12-02-2017, 19:51
دوستان یه طوری میگن استقلال اتوبوس پارک کرده بود که انگار باید حمله می کرد برای جبران 3 گل زده!!!!انگار باید حمله می کرد برای زدن چند تا گل دیگه به صدرنشین جدول!!!
دوستان یه طوری میگن تیم خوب بازی کرد انگار بازی دیگه ای رو دیدن.تیم خوب بازی کرد که طارمی دو تا تک رو نزد؟تیم خوب بود که سروش و مسلمان بیشتر از هروقت دیگه پاس اشتباه دادن؟تیم خوب بود که انصاری راحت دریبل خورد؟تیم خوب بازی کرد که روی گل سید جلال تو محوطه شش قدم بدون اینکه بازیکنی رو بگیره ایستاده بود؟!تیم خوب بود که چپمون اتوبان شده بود؟
امروز خوب نبودیم و سمت چپمون اتوبان بود و اونا خوب استفاده کردن
مغرورانه بعد گل بازی کردیم و باختیم
هضم این باخت سخته ولی با توجه به بازی های باقی مونده و اینکه بیشتر تو تهران هستیم قهرمانی که خیلی نزدیکمونه
Turok-71
12-02-2017, 20:00
پرسپولیس همونجا باختش ک یه دفاع راستو گذاشت هافبک دفاعی! تمام!
majidhmt
12-02-2017, 20:05
تسلیت به خودم :n03:
ragbar12
12-02-2017, 20:34
عزیزان مطلبو بخونید بعد در افشانی بکنید
من گفتم اول بازی پرسپولیس خوب بازی کرد. اوایل بازی احتمالا خواب بودی شما پرسپولیس تمام بازی دستش بود بعد گلم داشت حمله میکرد که طارمی ضربه سرو خراب کرد.
علت این نتیجه غرور بازیکن بوده یا بد بازی کردن یا هر چی تموم شد رفت.بجای عزاداری از تیم حمایت بکنید این تیم با وجود بازی بد هم میتونست دربی رو ببره به جای گیردادن به طارمیو دریبل خوردن انصاریو زمینو زمان از تیم حمایت بکنید تا قهرمانی. همین بازیکنا تو خیلی از بازیا تیمو نجات دادن حالا این بازی نشد که بشه.
اونا هم با ید یه روزی میبردن دیگه قرار نبود تا ابد دهر پرسپولیس استقلالو ناکام بکنه.
وین رونی
12-02-2017, 20:58
فوتبال نود دقیقه است محض اطلاع
شما هیچگاه در مطلبت حرفی از بد بازی کردن تیم نزدی یه جا گفتی خوب شروع کرد یه جا هم گفتی بعد گل حمله کردیم.اما ما نهایتاً 23 دقیقه خوب بویدم
اتفاقاً اگه کمال بود درصد خوردن گل های اول و دوم خیلی میومد پایین
ضمناً وجدانن اگه مطلب شما رو خونده بودم.اصلاً نخوندم فقط یکی دو جا گفته بودن استقلال اتوبوس پارک کرده بود که من هم جواب دادم.حالا شما ناراحتی و دوست داری خودت در افشانی کنی و بقیه هیچی نگن به مدیر بگو دسترسی ارسال فقط به شما بده!!!!
اتفاقاً بازی تموم شد ولی نرفت چون اگه همینجوری که امروز بازی کردیم و دفاع دریبل بخوره و سر نزنه و تک به تک رو خراب کنیم،افسوس همین بدبازی کردن رو خواهیم خورد
این قضیه عزاداری چی بود نمی دونم والا.کی عزاداری کرده؟اگه برخی فقط چندتا دربی دیدن من از 5 سالگی یعنی 31 ساله دارم برد و باخت می بینم
+
ویرایش:
ما ساکت میشیم شما در افشانی کن
تیم خیلی خوب بود.عالی بودیم.دفاع دریبل نخورد،چپ اتوبان نبود همه یک و دو های بلند رو زدیم تک به تک ها همه گل شد.استقلال باید بعد گل سوم هم حمله می کرد و باز بازی می کرد تا ما گل بزنیم
اه ببخشد من باید درافشانی نکنم
ragbar12
12-02-2017, 21:10
کمال بود بازی رو میبردیم؟
یاد بگیرید از تیم حمایت بکنید این نقدای حاشیه ساز وبی منطقو بزارید کنار حمایت بکنید. فوتبال پایین داره بالا داره این بازی هم شانس با رقیب یار بود بردن تموم شد رفت.
هوادار باید فقط از این تیم حمایت بکنه متاسفانه برخی از شماها همون نسلی هستید که استیلی رو تو اولین نیمه اولین بازی لیگ هو کردید.
هیچ اتفاقی نیوفتاده همین تیم به راحتی قهرمان میشه صبر داشته باشید
با دلیلهای بی منطق ومن دراوردی هم تیمو زیر سوال نبرید
وین رونی
12-02-2017, 21:15
من کجا گفتم کمال بود می بردیم؟ :n04:
چرا فکر می کنید شما منطقی حرف می زنید و بقیه نه؟الحمدالله یک ثانیه هم استادیوم نرفتم که بخوام استیلی رو هو کنم!!!
شما یاد بگیرید به نظر بقیه احترام بذارید البته از برخی چیزها مشخصه که یاد نگرفتید احترام به نظر مقابل
به نظر منطقی شما استقلال 3 گل شانسی زد :n08:
و ما هم شانسی دو تا تک رو نزدیم
شانسی چپمون اتوبان بود
حمایت خوبه اما چشم پوشی رو نقاط ضعف تیم همه چیز رو به فنا میده البته از نظر برخی حمایت از تیم یعنی نگفتن نقاط ضعف.برانکو یاد بگیر رو نقاط ضعف تیم کار نکن
ببشخید قرار بود من درافشانی نکنم
ragbar12
12-02-2017, 21:26
داغ کردی عزیزم به من گیر دادی برو باشگاه برو تمرین این نظرات کارشناسیتو حواله اونا بکن:n02:
نظریتو برای برانکو اعلام بکن که چرا چپ پرسپولیس اتوبان شده بوده یا انصاری دریبل میخوره یا طارمی گل نمیزنه
قبلا همه خوب بودن به خاطر یک بازی همه رو از دم تیغ بگذرونیم. بگذرونید
خیلی مضحک گفته میشه که پرسپولیس حسرت این سه امتیازو خواهد خورد بله اگه هوادار پشت تیمو با این منطق پوچ خالی بکنه تیم ضعیفو ضعیف تر میشه وکلی امتیاز تا پایان فصل از دست میده . ولی اگه هشتاد یا صد هزار نفر مردونه برای بازی با همین سپاهان برن ورزشگاه نود دقیقه مثل سابق تیمو تشویق بکنن متوجه میشن بعضیا که باخت میتونه پلی باشه برای پیروزی ودر نهایت قهرمانی
بازم میگم به جای این در افشانی ها فقط حمایت بکنید از این حرفای صد تا یه غاز چیزی در نمیاد
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-02-2017, 21:29
هر چی بود دیگه گذشت اما مهم اینه که انتقاد کنیم ( انتقادی که هدفش تخریب نباشه ) اشتباهاتمون رو قبول کنیم ، ضعف هامون رو ترمیم کنیم
به نظرم ماهینی همون دفاع چپ بازی میکرد بهتر بود ، محرمی چون جنگنده و سرعتیه میومد جا کمال ، رضائیان جا محرمی ، فرشاد هم میرفت میرفت هافبک راست بازی میکرد
تعویض رضائیان هم اشتباه بود به نظرم
حیف که شهاب کرمی دیر اضافه شد به تیم مگر نه به کارمون میومد ، نگرفتن دفاع چپ تخصصی و جانشین برای کمال ، عدم کارایی دو تا اکراینی ها و نداشتن نیمکت مطمئن از مشکلات فعلی تیمه
با این مشکلات قطعا تو آسیا به مشکل میخوریم
وین رونی
12-02-2017, 21:32
نه اتفاقاً از اینجور نظرات روزانه زیاد سر کلاسم از دانش آموزام می شنوم.دیگه عادت کردم برای کسی که فقط فکر می کنه خودش و نظر خودش خوبه داغ نکنم.اتفاقاً چون جو دوستانه ای تو کلاسم دارم خودمو آماده کردم فردا برای شنیدن اینجور نظرات از دانش آموزان (ابتدائی هستن ولی خوب منطقی دارن)البته قبلش هم که پایه های بالاتر بودم اینجور بی ادبی ها رو شنیده بودم.اما خب اقتضای سنه دیگه ما هم عادت داریم :n02:
احتمالاً یادتون نمیاد که یه تیمی 12 یا 13 امتیاز جلو بود و کری می خوند و پرسپولیس فکر کنم بین 11 تا 13 جدول بود ولی آخر فصل اون تیم آبی رنگ رو گرفتیم.پس 3 امیاز این بازی که اثرات خودش رو دنبال خودش خواهد کشوند خیلی مهم تر از خیلی از 3 امتیاز های دیگه بود
شما بفرما ادامه بده
ragbar12
12-02-2017, 21:58
معلم مملکت که اینجوری باشه وای به حال مملکت:n08:
معلمی که مطلبو درک نمیکنه چطوری به بقیه مطلب یاد میده ؟
وای به حال اون نسلی که زیر دست این معلمان پرورش داده میشن. راحت باش عزیزم برو یخواب فردا مدرست دیر نشه اق معلم:n02:
ما رو ببین با کی داریم بحث فوتبالی میکنیم. هر چی شما میگی درسته اق معلم
-----------
نکته بعد برای هوادارای با فهم پرسپولیس
بدانیم کی انتقاد میکنیم باخت به ذوب اهن با باخت دربی کلی فرق میکنه من هم بعد از باخت ذوب اهن از تیم انتقاد کردم
ولی بقهمیم این بازی دربی بوده شاید برای منو شمای هوادار همین الان بازی تموم شده باشه ولی اثرات اون باخت توی روح روان بازیکنا هست اگر الان از بازیکنا انتقاد بشه و بازیشون زیر سوال بره ممکنه روی بازیشون اثر بدی بزاره بدانیم کی انتقاد میکنیم ودرست انتقاد بکنیم تا تیم از هم نپاشه وبه مسیر قبلی برگرده.
وین رونی
12-02-2017, 22:05
معلم مملکت که اینجوری باشه وای به حال مملکت:n08:
معلمی که مطلبو درک نمیکنه چطوری به بقیه مطلب یاد میده ؟
وای به حال اون نسلی که زیر دست این معلمان پرورش داده میشن. راحت باش عزیزم برو یخواب فردا مدرست دیر نشه اق معلم:n02:
ما رو ببین با کی داریم بحث فوتبالی میکنیم. هر چی شما میگی درسته اق معلم
-----------
نکته بعد برای هوادارای با فهم پرسپولیس
بدانیم کی انتقاد میکنیم باخت به ذوب اهن با باخت دربی کلی فرق میکنه من هم بعد از باخت ذوب اهن از تیم انتقاد کردم
ولی بقهمیم این بازی دربی بوده شاید برای منو شمای هوادار همین الان بازی تموم شده باشه ولی اثرات اون باخت توی روح روان بازیکنا هست اگر الان از بازیکنا انتقاد بشه و بازیشون زیر سوال بره ممکنه روی بازیشون اثر بدی بزاره بدانیم کی انتقاد میکنیم ودرست انتقاد بکنیم تا تیم از هم نپاشه وبه مسیر قبلی برگرده.
یعنی مطمئن بودم همچین چیزی پست می کنی
البته شما درست میگی ایراد از کار ما هست که همچین افراد بی ادبی تو جامعه مثل قارچ رشد کردن.با یکی صحبت می کنن فکر می کنن هرچی میگن فقط به طرف مقابلشون میگن.
محض اطلاع بگم اولاً چشم باز کردم طرح سوال و سوال صحیح کردن از طرف و پدر و ماردم معلمم دیدم پس حرف دهنتون رو بفهمید.الحمدالله هر سال هم قبولی تو نمونه داشتم و متاسفانه البته دانش آموز نفهم هم بلانسبت بافهم های فروم زیاد داشتم
بله مشکل از منه معلم که بی ادبی در جامعه زیاد شده.
می دونی بزرگ،الآن وقت خواب من نیست باید برگه صحیح کنم اما خوب نمیذارن
مشکل از منه که ادامه میدم .شاهد مثال برای شما همون بیت دوم شعر معروف ابن یمین هست
بی خیال حداقل دانش آموز ابتدائی احترام حالیشه اما یه مشت ...ادب رو خوردن و بی ادبی رو قی می کنن
مدرسه من دیر بشه بهتر از اینه که یه عده دیر به زمانی رسیدن که داشتن فهم و ادب قسمت می کرد
ولی سر حرف خودم هستم حمایت بدون گفتن نقاط ضعف سمه
یاد محرمی بخیر که میگفت از ترس هوادارا می باختیم یه هفته بیرون نمیومدیم حالا میگن به بازیکن میلیاردی نگیم چرا تکو نزدی نکنه یه وقت نا امید بشن :n09:
ragbar12
12-02-2017, 22:17
بازم میگم وای به حال نسلی که امثال یک عده معلمشون باشن بازم نفهمیدی چی گفتم. ای کاش شغلتو نمیگفتی
من با شما بحث فوتبالی ندارم
منو بی ادب خطاب کردی باشه شما معلمی لابد بی ادبم من. ولی اینو اویزه گوشت بکن اقای معلم تا وقتی مطلبی رو درک نکردی با کسی وارد بحث نشو. وارد بحثم شدی نگو معلمی چون معلمی شغل انبیاست. به ادم بر میخوره که یک عده این شغل با ارزشو دارن واینجوری رفتار میکنن معلمی که از شیوه بزن در رو استفاده میکنه تو بحث تکلیقش مشخصه. حالا میاد میگه من کی زدم در رفتم؟:n02:
این بحثو تمام میکنیم
وین رونی
12-02-2017, 22:23
بازم میگم وای به حال نسلی که امثال یک عده معلمشون باشن بازم نفهمیدی چی گفتم. ای کاش شغلتو نمیگفتی
من با شما بحث فوتبالی ندارم
منو بی ادب خطاب کردی باشه شما معلمی لابد بی ادبم من. ولی اینو اویزه گوشت بکن اقای معلم تا وقتی مطلبی رو درک نکردی با کسی وارد بحث نشو. وارد بحثم شدی نگو معلمی چون معلمی شغل انبیاست. به ادم بر میخوره که یک عده این شغل با ارزشو دارن واینجوری رفتار میکنن معلمی که از شیوه بزن در رو استفاده میکنه تو بحث تکلیقش مشخصه. حالا میاد میگه من کی زدم در رفتم؟:n02:
این بحثو تمام میکنیم
نه بحث تموم نیست چون به من یاد دادن تا مطلبی رو به کسی تفهیم نکردم دست از تلاش نکشم
شما بی ادبی کردی جواب شنیدی توهین کردی جواب شنیدی.اصلاً پست اولم به شما ارتباط نداشت گفتم تیم ضعف داشت اما به شما برخورد
ما بحث زیاد می کنیم هم از نوع دیالکتیکی هم از نوع بزن در رو البته خودمون در نمیریم وای میستیم تا طرف به سنتزش برسه
و باز هم میگم ایراد از منه که یه همچین نسل بی ادبی رشد قارچ گونه در جامعه داره که تو استادیوم میزنه تو سر بازیکن که بیهوش بشه و بعدش در میره
من معلم بهترین نیستم اما سعی می کنم بدترین نباشم اما یه عده بدترین نیستن اما طرز برخوردشون با مخاطب یعنی سعی می کنن بدترین بشه که شغل من ایجاب می کنه سعی کنم نذارم
من معذرت می خوام از همگی تموم میکنم ما تنمون به اینها زیاد خورده
تیم برانکو چندین بار نشون داده در مقابل حریفانی که بسته بازی می کنن به مشکل می خوره.نمونش نیمه دوم این بازی و بازی سال قبل با نفت
بازی بعد کمال نیست احتمالاً اینجور هم که گفتن سید جلال شاید نباشه کارمون سخت میشه
ragbar12
12-02-2017, 22:30
سنتو نوشتی تو از من کوچیکتری نترس بی ادبی من تقصیر تو نیست.
رشد قارچ گونه مال امثال کساییه که بلد نیست بفهمه یا خودشو به نفهمی زده. رشد قارچ گونه مال نسلیه که معلوم نیست چطوری میشن معلم مملکت در حالی که نحوه برخورد ساده وبحث کردن رو بلد نیستن چه برسه به اموزش به نسل های اینده .رشد قارچ گونه مال اون افرادیه که به ناحق استخدام میشن حق کسای دیگه رو که توانایی رو دارن میخورن یا ..... وای
به خاطر یه فوتبال معلما رو خراب نکن اق معلم.
000000000
12-02-2017, 22:36
yoosef_st
12-02-2017, 22:58
خب خداییش درسته که با 1 گل اختلاف باختن خیلی بد نیست و ما هم برعکس حریف فوق العاده بدشانس بودیم،
ولی با توجه به شرایط تیم و انتظاری که داشتیم بد باختیم
ای کاش به اون زودی گل اول رو نزده بودیم تا تیم مغرور نمیشد و قدر موقعیتها رو میدونست
ای کاش طارمی یکم بیشتر قدر این موقعیتها رو بدونه
من معتقدم پارسال به خاطر همین قدر موقعیت ندونی های طارمی جام رو از دست دادیم
و امسال هم همین قصه داره تکرار میشه در مورد خیلی موقعیتها
طارمی به شدت بگیر نگیر داره
بعد من منطق برانکو رو تو تعویض رضائیان نمیفهمم
تیم توی حمله ست، اینهمه ضربه کاشته و کرنر، اونوقت بازیکن اصلی کاشته زن رو میکشی بیرون که چی آخه؟؟؟
توی دربی رفت هم فکر کنم همین کارو کرد و اون موقع هم همین شرایط بود!!!
به هر حال من و همه ما انتظار یه برد شیرین 4 تایی یا حتی با اختلاف بیشتر رو داشتیم
چیزی که گیرمون اومد باخت بود
ضمنا به نظرم بیرانوند نشون داد که دروازیان 6 دنگی نیست.
اگر دقاع یکم ضعف داشته باشه خودش از خودش هیچ چیز خاصی نداره
به امید افتخار آفرینی توی آسیا:n12::n12::n12:
راستش من اول فصل گفتم بیرانوند انگار یه جوریه و مطمئن نیست... ولی دیگه بازی پشت بازی گل نخورد چیزی نگفتم...
این چند بازی اخیر هر خروجش دهنمون رو باز میکرد! واقعا ضعیف عمل کرد... تو اکثر صحنه ها فقط نگاه میکرد. امیدوارم بازی های بعدی دفاع اینجوری فرصت نده به تیم مقابل چون ممکنه باز همین مسائل پیش بیاد و گل بخوریم...
Amir faz
13-02-2017, 01:56
دوستان با هم بحث نکنین...:n16:
موضوع اینه که ما پرسپولیس همیشگی نبودیم و این باید علت یابی بشه...دو تا موضوع اصلیه...اول هافبک دفاعی...کارگر تیم...نمی دونم یادتون میاد یا نه اما بعد از کریم باقری و عباس اقایی و اشوبی(اخرین تیم قهرمان پرسپولیس در لیگ) همیشه این پست پاشنه اشیل ما بوده...تقریبا 5-6 سال بدترین هافبک دفاعی ها رو داشتیم...یه سریا مثه حقیقی و مازیار زارع! اگه بخوام ضربه هایی که از این پست رو خوردیم رو بگم تو این سال ها مثنوی هفتاد من خواهد شد...اما دو ساله با بودن کمال و احمد نورالهی به عنوان جانشینش هیچوقت کمربند مون اینطور از هم گسسته نبود...امروز ماهینی عملا نه پرس میکرد نه دفاع...البته تقصیری هم نداره اصلا با این پست بیگانه س...دلیل اصلی به فکر نبودن شخص اقای ترکاشوند هست که 1 ماه وقتشو گذاشت پای یک عراقی دیگه...ما کی میخوایم از تاریخ درس بگیریم؟ مگه یه عراقی دیگه به نام ضرغام اسمائیل پارسال یک ماه همین اقای ترکاشوند رو سر کار نذاشت؟ اخرش چی شد؟ اون موقع شانس اوردیم پدیده ای به نام حاجی انصاری رو شد وگرنه...! اما این بازی جای ازمون و خطا نبود...شهاب کرمی 2 هفته قبل هم می شد جذب بشه! بدبختی اینجاس بازم درس نمیگیریم و الان عملا برای دفاع وسط هیچ مهره قابل اتکایی روی نیمکت نداریم! چرا؟
نکته بعدی غرور بیش از حد بازیکنا بود...وقتی گل اول رو زدن عملا داشتن به تکرار 4 و 6 فکر میکردن! چنان ساده گرفته بودن که طی چند دقیقه 2 گل خوردن و از لحاظ روحی به شدت افت کردن...من مطمئنم اگه گل دقیقه اخر نیمه اول رضایی زده نمی شد ما حداقل یه مساوی می گرفتیم ازین بازی...ولی فوتبال روی بیرحمشو به ما نشون داد...باور نکردنیه که استقلالی ها کل بازی 3 تا شوت تو چارچوب داشتن و هر سه گل شد! باور کنید این بازی 10 بار دیگه تو هر دستگاه شبیه سازی انجام بشه پرسپولیس 9 بارش رو خواهد برد و شاید یه مساوی برای استقلال...
نفر به نفر یه بررسی کنیم:
بیرانوند: امروز به معنای تمام بد بود...تو تمام گل ها 3 قدم از خط دور بود و اگه روی خط می ایستاد مطمئن باشین حداقل 2 تاشو می گرفت! نمره 5 از 5
صادق محرمی: این بچه فوق العاده س...اینده روشنی پیش روشه و با توجه به سنش مطمئنا به تیم ملی دعوت می شه...تو روزی که همه بد بودن بهترین بازیکن میدان بود نمره 1 از 5
سید جلال: دلیل اینهمه عصبیت سید جلال تو بازی های اخیر رو درک نمی کنم...فک میکنم بیشتر اخطار هایی که گرفته به خاطر اعتراض به داور بوده! با اینکه گل زد ولی در نقش اصلی ینی رهبری خط دفاع بدترین عملکرد فصلش رو داشت...نمره 4 از 5
انصاری: امروز روز خوبش نبود...اگه بخوایم به همه نسبت غرور رو بدیم ولی انصاری واقعا از این حرف مبراس... با این حال چند بار افساید رو پر کرد و رو گل سوم و تا حدی دوم مقصر بود...نمره 4 از 5
فرشاد احمد زاده: فرشاد کلا بازیش به شدت بگیر نگیر داره...مثه طارمی...اگه روزش باشه همه جای زمین هست...ولی تو پست غیر تخصصی نمی شه انتظاری بیش از این ازش داشت...فرشاد شبیه فلورنزی اس رم شده!!! باید از برانکو پرسید ایا بهتر نبود با توجه به اینکه تمام حملات استقلال از سمت راست مشخصا میومد و اصلا قبل بازی هم مشخص بود این موضوع دلیل بازی دادن به یک هافبک هجومی در نقش دفا چپ چه ضرورتی داشت؟! ایا بهتر نبود ماهینی دفاعی تر و متخصص ناره ها بره سمت چپ؟ به نظر من حتی فرشاد تو بخش هافبک دفاعی هم بهتر می تونست عمل کنه! چون به شدت جنگنده س...تو بازی های قبلی هم دیدیم که چقد تو فاز دفاعی به کمال کمک می کرد! نمره 4 از 5
ماهینی: طفلک این پسر! فک کنم فقط دروازه این فصل نایسته...عملکردش تو هافبک دفاعی فاجعه بار بود و روی گل اول مقصر صد در صد...ولی با توجه به اینکه اجبارا ایستاده بود و اصلا شرح وظایفشو نمی دونست نمی شه خرده ای بهش گرفت. نمره 5 از 5
سروش رفیعی: یمه اول بازی قابل قبولی داشت و گل هم زد ولی نیمه دوم عملا با تخریب و خطای وسیع استقلالی ها ره به جایی نبرد. کلا روز خوبش نبود. نمره 3.5 از 5
محسن مسلمان: یکی از بدترین روزهای فوتبالیش تو این فصل و شاید دو فصل اخیر...عملا گم بود... نمره 5 از 5
رامین رضاییان: اونم مثه تمام هافبک هامون جز چند کاشته هیچ چیزی رو به نمایش نذاشت نمره 4 از 5
طارمی: و باز هم این طارمی شگفت انگیز! اگه ضربه سرش رو نیمه اول گل می کرد! اگه تک به تکشو اول نیمه دوم گل می کرد! اگه دقیقه 85 اون ضربه چکیشو رو گل می کرد! و اگه هایی که ما رو پیر کرده 2 سال...کاش این اینستاگرام اختراع نمی شد! بازیکنی که به فکر شادی بعد گل قبل از گل زدن باشه سخته حرفه ای قبولش داشته باشیم...نمره 5 از 5
امیری: تو این بازی گم بود...یکی از اروم ترین بازی هاش...نمره 4 از 5
میانگین نمراتمون فک کنم 4 از 5 شده باشه!!! ینی فاجعه...بیاد ندارم بازی ای تو 2 سال اخیر اینقد تک تک عناصر بد بوده باشن...کجا رفت اون پرس های 3 نفره؟ این بازی همه فقط به فکر خودشون بودن! دقیقا برعکس اون چیزی که این پرسپولیس رو دوست داشتنی کرده بود!
امیدوارم درس گرفته باشن ازین بازی...غرور و باز هم غرور...من بارها گفتم تنها چیزی که حریفه پرسپولیسه این فصل غروره...ما باید درس بگیریم و برای تیم حاشیه درست نکنیم...دم همه اونایی که بعد بازی ایستادن و تیم رو تو روز بدش هم (که باز هم پاس، درصد پاس درست، خلق موقعیت ش در روز بدش دو برابر حریف بود!) تشویق کردن تو اون سرما تو استادیوم گرم...
متحد بمونیم چون این رمز موفقیته. هیچ تیمی همه بازی ها رو نمی تونه پیروز بشه. بهترین تیمهای جهان هم می بازن! بدتر از این بازی میکنن و بدتر از این هم می بازن! فوتبال همینه...
بازی با سپاهان پل قهرمانیه...حتما و تحت هر شرایطی باید تیم خودشو جمع کنه و این بازی رو فراموش کنه...فقط و فقط برد مقابل سپاهان بحران زده میتونه ارامش رو به تیم دوباره تزریق کنه. برانکو فقط باید روی ذهن بچه ها کار کنه و یه فکری هم به حال هافبک دفاعی کنه!!! امیدوارم کرمی برسه! امیدوارم ربیع خواه برسه(چقد ازین پسر بد گفتن ولی اگه بود این بازی ایا چپمون اینقد بد بود؟ ایا جای اصلیش ینی هافبک دفاعی نمی تونست بایسته؟!! خیلی بهش ظلم شد این مدت)...
در مورد تعویض رضاییان هم کاملا حق رو به برانکو می دم...اول اینکه نزدیک ترین نفر به تیمه...دوم اینکه رامین اصلا روزش نبود و کیو باید برانکو می کشید بیرون؟ محرمی که بهترین بازیکن تیم بود یا رضاییان؟
این بازی تموم شد...ولی هر شکستی پلی ه برای پیروزی. روحیه مون رو نبازیم. دنیا به اخر نرسیده.
همش تقصیر بیرانوند هست..
ایشون افت کرده... والا رادوشوییچ این توپ ها رو گل نمی خورد... :n34:
باید بخوابوننش ..خوب من رو می زاشتن تو دروازده اگر بخوام ..نگاه کنم فقط :n21:
بیرانوند نون دفاع رو میخوره و گرنه اصلا مطمئن نیست :n14:
farshad.88
13-02-2017, 08:25
لاخره دربی های ما هم داره مثل خارجی ها پر گل میشه. از این لحاظ خوشحالم. بازی دست ما بود اما نتیجه رو استقلال گرفت. بیرانوند روی هر 3 تا گل تماشاچی بود عملا. به فرشاد و ماهینی نمیشه خرده گرفت چون پستشون نبود. اما به طارمی و انصاری میشه. مخصوصا انصاری که چند جای دیگه هم نزدیک بود برامون فاجعه ایجاد کنه.طارمی هم انگار یه بازی در میون قراره گل بزنه. اون تک به تک با رحمتی میبایست گل بشه. مسلمان که حسابی یارگیری شده بود. سروش هم یکی رو ریبل میزد. دومی با خطا متوقفش میکرد. بازیکنان ما اونقدر بد نبودند ترکیب وسیستم استقلال خیلی خوب بود. اگه استقلال هم مثل تراکتور سازی بازی میکرد خوب بو. اما وقتی مهاجم نوکشون نصف بازی توی زمین خودشونه چی میشه گفت البته کار درست هم همینه. ما هم اگه جای اونا بودیم شاید همین شکلی دفاع میکردیم. مثل 10 دقیقه آخر بازی ایران و آرژانتین
27 هفته مونده و ما اگه بتونیم 5 بازی رو برنده از زمین خارج بشیم قهرمان میشیم
یه نکته درباره تعصب : عکس روزنامه های امروز رو نگاه کنید. بازیکنان پرسپولیس رحمتی رو گرفتن و بازیکنان استقلال سید جلال رو. جای گلادیاتور هایی مثل محرمی و کرمانی مقدم و هاشمی نسب و رهبری فرد وقلعه نوعی خالی بود. نسل جدید دهه هفتاد به بعد گلادیاتور نیستند. نمیدونم این خوبه یا بد. حس میکنم تاکتیک پذیر تر هستند اما در مقابل باختن زیاد ناراحتشون نمیکنه
000000000
13-02-2017, 09:51
طارمی رو دوست دارم خوب موقعیت ایجاد میکنه خوب تو موقعیت قرار میگیره ولی تموم کننده ی خوبی نیست
درسته این بازی کمال نبود و قلب تیم از کار افتاده بود درسته دفاع چپ نداشتیم و احمدزاده اونطرف رو اتوبان کرده بود
ولی ما موقعیت هامون تقریبا 4 5 برابر تیم حریف بود و اگه مهاجم شیش دونگ داشتیم که قدر موقعیتهامونو میدونست بجای دو گل شیش گل میزدیم
تیم باید یه مهاجم هدف شیش دونگ بگیره واسه خط حمله/ آسیا بخواییم اینجوری موقعیت خراب کنیم کارمون ساخته است
واسه دفاع چپ هم باید کاری بکنن/ احمدزاده اصلا تو فاز تدافعی هیچ قابلیتی نداره/ربیع خواه هم که سه لول پایینتر از بقیه است
این بازیم تموم شد از این لحظه باید عاقلانه بحنگیم واسه قهرمانی و دو تا بازیکن بگیریم واسه اسیا
به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ ... :n12::n12:
farshad.88
13-02-2017, 11:46
طارمی رو دوست دارم خوب موقعیت ایجاد میکنه خوب تو موقعیت قرار میگیره ولی تموم کننده ی خوبی نیست
درسته این بازی کمال نبود و قلب تیم از کار افتاده بود درسته دفاع چپ نداشتیم و احمدزاده اونطرف رو اتوبان کرده بود
ولی ما موقعیت هامون تقریبا 4 5 برابر تیم حریف بود و اگه مهاجم شیش دونگ داشتیم که قدر موقعیتهامونو میدونست بجای دو گل شیش گل میزدیم
تیم باید یه مهاجم هدف شیش دونگ بگیره واسه خط حمله/ آسیا بخواییم اینجوری موقعیت خراب کنیم کارمون ساخته است
واسه دفاع چپ هم باید کاری بکنن/ احمدزاده اصلا تو فاز تدافعی هیچ قابلیتی نداره/ربیع خواه هم که سه لول پایینتر از بقیه است
این بازیم تموم شد از این لحظه باید عاقلانه بحنگیم واسه قهرمانی و دو تا بازیکن بگیریم واسه اسیا
به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ ... :n12::n12:
با اون قسمتی که قرمز کردم مخالفم. ربیع خواه اول فصل خوب بازی کرد تا اینکه مصدوم شد. بعد از مصدومیت هم بازی نکرده که طبیعتا هر بازیکنی بعد از مصدومیت افت طبیعی داره. من بازی بد از ربیع خواه یادم نمیاد
morypory
13-02-2017, 13:34
دربی تمام شد خوب یا بد بماند متاسفانه ما باختیم ولی اینبار این باخت فرق داشت همیشه متاسفانه رسم در لیگ ایران تیمی که خیلی خوب دچار غرور میشه و یک باخت یک تلنگر کوچیک که به خودشون بیاد ولی باخت مهمه متاسفانه ما باید میباختیم ولی ای کاش به این تیم و این مربی نه
بگذریم : اما چند نکته در دربی بسیار اهمیت دارد
1- من به برانکو خیلی اعتقاد دارم و خیلی دوستش دارم ولی این مربی نشان داد که مربی لحظه های سخت نیست همونطور که فصل گذشته بازی نفت و راه آهن شاهد بودیم ما جلوی راه آهن احتیاج به پیروزی نداشتیم که انقدر حمله کنیم تا هم بازیکنانمون کارت بگیرند و بقیه ماجرا
2- اصولا ماهینی در صورتی باید به عنوان هافبک قرار میگرفت که مثلا 2 سه بازی آسان در این پست آزمایش بشه بعد تو این بازی سخت ازش استفاده بشه نه تازه اینجا بخواهیم آزمایشش کنیم
3- به هیچ عنوان احمدزاده نمیتواند یک گوش کلاسیک باشد این از نوع فوتبال احمد زاده مشخص بود
4- زمانی که یک بازیکن و مربیش در فصل بعد رو در روی هم قرار میگیرند یک تله پاتی قوی به هم منتقل میکنند و باید دید که کدام یک در این زمینه پیروز است به نظر من بیرانوند بازی را به منصوریان باخت کاشک بجای او از دروازبان خارجی استفاده میشد
5- وقتی یک تیم دفاعش 20 هفته داره خوب نتیجه میگیرد چه لزومی به جابجائی مهره ها دارد
و در آخر نقش چوک در کادر فنی چیست مگر نه اینکه ایشان باید از لحاظ آنالیز تیم حریف به سرمربی مشاوره قوی دهد ولی فکر نکنم ایشان هیچ ایده ای برای عبور از دفاع متراکم داشته باشد .
زیاده گوئی فایده ندارد فقط ممنون از همه طرفداران واقعی پرسپولیس که نشان دادن پرسپولیس نه یک تیم بلکه روح و جان ما را تشکیل میدهد
به امید قهرمانی پرسپولیس کبیر
Amir faz
13-02-2017, 13:42
من فکر میکردم بعد از دربی تو اینستا و شبکه های اجتماعی شلوغ بشه و پرسپولیسی ها بازیکنا رو به باد انتقاد و ناسزا بگیرن...ولی خیلی جالبه که 90 درصد کامنت هایی که می بینم اغلب دارن به تیم روحیه می دن، یه سر به پیج بازیکنا و صفحات هواداری بزنید...یادمون نرفته دربی 82 کار به درگیری فیزیکی بعد از باخت 4 تاییشون تو تمریناتشون افتاد...بنر و قمه کشی و...! خیلی جاها دیدم پرسپولیسی ها تبریک گفتن به استقلالی ها...برعکسشو اغلب ندیدم تو این چند ساله...
ازین می ترسیدم که بازیکنا با توجه به جو روحیه شون از بین بره ولی با این رفتار طرفدارا چه روی سکوها و چه در دنیای مجازی ثابت کردیم که بهترینیم...من مطمئنم این تیم به راحتی قهرمان می شه امسال...تو لیگ قهرمانان هم تیم های عربی دفاع منسجمی ندارن و مطمئن باشین از گروه به راحتی صعود می کنیم...
000000000
13-02-2017, 14:24
مهرداد میناوند در مورد درگیری سیدمهدی رحمتی و سید جلال حسینی در دقایق پایانی دربی، گفت: همه بازی را دیدند و متوجه کار زشت سیدمهدی رحمتی شدند. دروازهبان تیم استقلال از همان دقایق اولیه نیمه دوم، روی اعصاب بازیکنان و هواداران پرسپولیس بود. رحمتی همیشه شخصیتش را نشان داده و در این بازی هم بیشتر با شخصیت او آشنا شدیم. شما بروید درگیریهایی را که این آقا با مربیان سابقش و کادر فنی تیم ملی داشت، مرور کنید، آنوقت میتوانید به شخصیت واقعی رحمتی پی ببرید. سیدجلال حسینی واقعاً بازیکن آرام و باشخصیتی است، اما ببینید رحمتی چه کارهایی کرده که او هم مجبور شده است چنین واکنشی نشان بدهد.
Amir faz
13-02-2017, 15:39
متاسفانه سنگی که استقلالی ها دیروز به محمد انصاری زدن باعث ضربه مغزی خفیف شده و بازی با سپاهان رو از دست داد!
افسوس از یکسری نادان که نمی فهمن این فقط یه فوتباله! اونم هیچکس نه با اخلاق ترین بازیکن حریفشون رو اینطور زدن!!!
کمیته انضباطی کجاس؟ اون از اتفاقات تبریز و اهواز اینم از اینجا...فقط ما باید ضربه بخوریم و حریفان هیچوقت احضار هم نمی شن! مثه بازیکنایی مثه صادقیان که فوتبالشون رو نابود کردن ولی کیانی و اقایی و رحمتی با همون حرکات حتی به کمیته اخلاق و انضباطی احضار هم نمی شن!!!
ادم حالش بهم میخوره از فوتبالی که اینجور احمق هایی طرفدارشن.
لعنت به این فوتبال که یکی از با اخلاق ترین هاش اینطوری باید توش صدمه ببینه.
واقعا متاسفم...شاید هر کس دیگه ای بود اینطور ناراحت نمی شدم...این پسر واقعا با معرفته...افسوس...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-02-2017, 17:35
متاسفانه سنگی که استقلالی ها دیروز به محمد انصاری زدن باعث ضربه مغزی خفیف شده و بازی با سپاهان رو از دست داد!
افسوس از یکسری نادان که نمی فهمن این فقط یه فوتباله! اونم هیچکس نه با اخلاق ترین بازیکن حریفشون رو اینطور زدن!!!
کمیته انضباطی کجاس؟ اون از اتفاقات تبریز و اهواز اینم از اینجا...فقط ما باید ضربه بخوریم و حریفان هیچوقت احضار هم نمی شن! مثه بازیکنایی مثه صادقیان که فوتبالشون رو نابود کردن ولی کیانی و اقایی و رحمتی با همون حرکات حتی به کمیته اخلاق و انضباطی احضار هم نمی شن!!!
ادم حالش بهم میخوره از فوتبالی که اینجور احمق هایی طرفدارشن.
لعنت به این فوتبال که یکی از با اخلاق ترین هاش اینطوری باید توش صدمه ببینه.
واقعا متاسفم...شاید هر کس دیگه ای بود اینطور ناراحت نمی شدم...این پسر واقعا با معرفته...افسوس...
خدا لعنتشون کنه ، فرقی نداره خودی بوده یا غیر خودی ، هر کی زده واقعا بویی از انسانیت نبرده ، آخه جون یه آدم از برد یا باخت ارزشش کمتره ؟ آخه اون فردی که این کار رو کره چجوری با وجدان خودش کنار میاد ؟
بعدشم از انصاری کم حاشیه تر و با اخلاق تر مگه داریم که حالا این بنده خدا رو زدن
یه لحظه فرض کنید میخورد تو چشمش،آیندش به کل نابود میشد
والا من راضی بودم میرفت چین ولی تو یه کشور جهان سومی که هیچ نشونه ای از فرهنگ توش دیده دیده نمیشه و فقط ادعا دارن بازی نکنه :n37:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-02-2017, 19:08
یه خبری هم که امروز اومد ، خوب یا بدشو نمیدونم
با توافق دو بازیکن اوکراینی پرسپولیس با مسئولان این تیم، این دو بازیکن از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.
به گزارش وب سایت نود، با اعلام برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس آلکسی پلییانسکی و ولادیمیر پریموف یک روز قبل از دربی از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.
-----
رفتن پی زندگیشون :n02: هم خودشون رو از اون همه انتقاد راحت کردن ، هم یه پول مفتی به جیب زدن، هم یه تفریح و ایران گردی کردن :n09:
تا ساعت 20 فردا ( 26 بهمن ) فرصت داریم برای لیگ قهرمانان آسیا بازیکن جذب کنیم
erfan.it
13-02-2017, 19:14
بله همونطور که دوستان گفتن شایعه شده که انصاری به بازی سپاهان نمیرسه !
اما حامد آقایی تو پستی که تو اینستاگرام گذاشته گفته که حاجی با قدرت به بازی سپاهان میرسه ! امیدوارم که برسه :n12:
کاش تو بازی با سپاهان ماهینی تو خط دفاع بازی کنه !
.
پ.ن. : وقتی رفتار طرفدارا رو چه تو استادیوم و چه تو فضای مجازی دیدم ، خوشحال شدم از اینکه طرفدار این تیم هستم ! :n12:
Amir faz
13-02-2017, 19:17
یه خبری هم که امروز اومد ، خوب یا بدشو نمیدونم
با توافق دو بازیکن اوکراینی پرسپولیس با مسئولان این تیم، این دو بازیکن از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.
به گزارش وب سایت نود، با اعلام برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس آلکسی پلییانسکی و ولادیمیر پریموف یک روز قبل از دربی از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.
-----
رفتن پی زندگیشون :n02: هم خودشون رو از اون همه انتقاد راحت کردن ، هم یه پول مفتی به جیب زدن، هم یه تفریح و ایران گردی کردن :n09:
تا ساعت 20 فردا ( 26 بهمن ) فرصت داریم برای لیگ قهرمانان آسیا بازیکن جذب کنیم
دیگه وقتی نیس وگرنه می شد یه مهاجم درجه 1 خرید...
امیدوارم تو وقت باقی مونده حداقل با یه مدافع وسط خوب توافق کنن...من می ترسم سید جلال رو محروم کنن کمیته نا انضباطی!!!! رسیدن انصاری به بازی سپاهان هم تو هاله ای از ابهامه!!!
خداییش همه میگن کامل ترین تیم لیگ رو داریم ولی من میگم تراکتور و استقلال خیلی مهره های بیشتری دارن!!! فقط نیمکت ها رو مقایسه کنین!!! تا همینجا هم به نظر من برانکو معجزه کرده که 6 امتیاز جلوییم و این فوتبال مدرن رو ارائه میدیم...من چندجا دیدم میگن برانکو چرا تعویض نکرد ولی انصافا تعویض می کرد کیو به جای کی میاورد؟! نیمکتمون سطحش نصف بازیکنای اصلیه...اینو برانکو خوب می دونه و برای همینه که زیاد تعویض نمی کنه...
یه نکته جالب دیگه چند هفته س هی می گن تیم جوون و نوجوون استقلال!!! جالبه بدونین میانگین سنی دو تیم تو بازی دیروز دقیقا برابر هم 26 سال بود!!! رابسون جانواریو هم تا اخر لیگ امسال قرضی اومده و اخر فصل میره و سرمایه گذاری جوون محسوب نمی شه!!!
یازده بازیکن فیکس منصوریان معدل سنی 26 را دارند و میانگین پرسپولیس هم 26.1 است.
استقلال
سید مهدی رحمتی34ساله، خسرو حیدری32ساله، لئوناردو پادوانی33ساله، رابسون جانواریو22ساله، میلاد زکیپور21ساله، امید ابراهیمی29ساله، بهنام برزای23ساله، امید نورافکن19ساله، فرشید اسماعیلی22ساله، علی قربانی26ساله و کاوه رضایی25ساله وارد میدان میشود. تیمی که معدل سنی فیکس 26 سال را به جای گذاشته است.
پرسپولیس
بیرانوند24ساله، صادق محرمی20ساله، سیدجلال حسینی35ساله، محمد انصاری25ساله، فرشاد احمدزاده24ساله، حسین ماهینی30ساله، رامین رضاییان26ساله، محسن مسلمان26ساله، سروش رفیعی26ساله، وحید امیری28ساله و مهدی طارمی24ساله
سلامت باشی پسر خوب پرسپولیس:
محمد انصاری مدافع تیم پرسپولیس که روز گذشته در پایان دیدار با برخورد سنگ به سرش بیهوش شد و برای مداوا به بیمارستان منتقل شد، در اولین مصاحبه خود در مورد این اتفاق ناخوشایند با وب سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفته است: بعد از پایان بازی هواداران خوب و با تعصب ما در ورزشگاه ایستادند و ما هم برای ابراز احساسات به سمت آنها رفتیم.
وی ادامه می دهد: زمانی که می خواستیم وارد تونل شویم سنگی به سمت ما پرتاب شد و دیگر متوجه نشدم، تا اینکه در آمبولانس به هوش آمدم. البته من برای طرفداران استقلال احترام قائل هستم و در هر قشری خوب و بد وجود دارد. با این حال من کسی که این کار را انجام داده اشتباه کرده و من حلال می کنم و خدا را شکر به خیر گذشت و مشکل خاصی نیست.
انصاری در مورد اینکه برای بازی بعدی پرسپولیس مقابل سپاهان آماده می شود، عنوان کرد: باید ببینم نظر پزشک تیم چیست؛ یک مقدار سر گیجه دارم ولی باز خدا را شکر به خیر گذشت.
متاسفانه سید جلال رو یه جلسه محروم کردن و برای بازی با سپاهان نه کمال هست و نه سید! باید هر جور شده این بازی رو ببریم حتی اگه سنگ بباره از اسمون!
توجه کردین بازی های استقلال پرسپولیس رو بعد از دربی گذاشتن با تیم های اصفهانی (تیم تاج) و هر دو طرف رو نقره داغ کردن این چن هفته!؟
erfan.it
13-02-2017, 21:32
خب خب دوستان !
مثله اینکه بد شانسی تازه به تیمه ما رو کرده !
.
وب سایت رسمی برنامه نود- فدراسیون فوتبال احکام خاطیان دربی را اعلام کرد.
سیدجلال حسینی – بازیکن پرسپولیس به دلیل درگیری با بازیکن تیم مقابل به یک جلسه محرومیت و مبلغ ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
.
.
.
حالا خط دفاعیمون تو بازی با سپاهان چطور خواهد بود ، موندم ! :n03:
Amir faz
13-02-2017, 23:08
یک تماشاگر پرسپولیس بعد از درگیری با استقلالیها جان باخت
یک سایت خبری اعلام کرد که در جریان بازی استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر ایران، یکی از تماشاگران پرسپولیس بعد از درگیری با طرفداران استقلال جان باخته است. به گزارش خبرنگار مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، سایت «ارم نیوز» که طی روزهای گذشته ادعاهای عجیبی را درباره فوتبال ایران منتشر کرده است، در تازه ترین خبر خود اعلام کرد یک تماشاگر پرسپولیسی روز گذشته در جریان دربی هشتاد و چهارم جان خود را از دست داده است.این سایت نوشت: «تماشاگر پرسپولیس به خاطر درگیری با تماشاگر استقلال در ورزشگاه آزادی درگذشت. رسانه های ورزشی اعلام کردند که یکی از تماشاگران پرسپولیس بعد از درگیری با طرفدار استقلال جان باخته است. این تماشاگر 26 سال داشت و کمک ها برای احیای او بعد از انتقال به بیمارستان به جایی نرسید. دهها نفر از تماشاگران دو باشگاه با هم درگیر شدند که پلیس مجبور به متفرق کردن آنها شد.»این سایت درحالی چنین ادعایی را مطرح کرده است که رسانه های داخلی هنوز به این اتفاق اشاره نکرده اند و مقامات رسمی نیز اظهار نظری در این مورد نداشته اند.
فقط باید تاسف خورد...حون این تماشاگر به گردن مهدی رحمتی ه...اقای رحمتی یه برد اینقد ارزش داشت که بازی رو به این جنجال کشوندی؟!!!!
فوتبال مگه چقد ارزش داره...افسوس فقط باید افسوس خورد.
کمال که نیست
سید هم که نیست
انصاری هم مصدومکردن
ربیع خواه هم رو فرم نیست
فقط میخوان یه حالی بدن به تراکتور نمیدون چطوری
خب می خواین پرسپولیس قهرمان نشه این کارا چیه دیگه، رک و پوست کنده بگید شرکت نکنیم تو لیگ :-D
الان خود برانکو باید وایسه خط دفاع؟
چه شود ترکیب تیم تو بازی با سپاهان!
بعید می دونم انصاری برسه
با این وضعیت فقط ماهینی رو داریم واسه دفاع وسط
پلی یانسکی رو حداقل یه هفته دیگه نگه می داشتیم یه بازی به دردمون می خورد!!
ترکیب احتمالی در برابر سپاهان:
بیرانوند (هر چند در شرایط فعلی رادو رو ترجیح میدم)
احمدزاده ...... ماهینی ....... XXXXX ........ محرمی
ربیع خواه
رفیعی ...... مسلمان ...... رضاییان
امیری ..... طارمی
حامد آقایی می تونه دفاع وسط بازی کنه؟
Amir faz
14-02-2017, 11:30
خب می خواین پرسپولیس قهرمان نشه این کارا چیه دیگه، رک و پوست کنده بگید شرکت نکنیم تو لیگ :-D
بعید می دونم انصاری برسه
ربیع خواه
انصاری ...... مسلمان ...... رضاییان
امیری ..... طارمی
احتمالا حاجی انصاری برسه...ینی چاره ای جز رسوندنش به بازی نیس! فردا هم با تیم تمرین میکنه خدارو شکر...
ترکیب احتمالی می تونه خیلی متغیر باشه! شاید احمد زاده دیگه دفاع چپ نایسته و بیاد جا رضاییان یعنی:
محرمی-ماهینی-انصاری-رضاییان
ربیع خواه
رفیعی-مسلمان-احمدزاده
امیری-طارمی
با توجه به اینکه احمدزاده خیلی هجومیه و نبود سید جلال شاید این ترکیب دفاعی عاقلانه ترین باشه...
با توجه به ضعف دفاعی سپاهان از عمق اگه اقای طارمی عوض مصاحبه و اینستا و... روزی 1 ساعت بیشتر تمرکز و تمرین گلزنی کنه پیروزی خیلی راحت بدست میاد...گرچه خیلی ها ناامیدن ولی به این بازی خوشبینم...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 13:24
بعید می دونم انصاری برسه
ربیع خواه
انصاری ...... مسلمان ...... رضاییان
امیری ..... طارمی
سروش کجاست ؟ :n02: این انصاری کیه هافبک سمت چپ ؟ تازه اضافه شده ؟ :n02:
آقایی فک کنم پست تخصصیش همین دفاع وسطه
ترکیب مورد علاقه من
...........................رادو............... ................
ماهینی ..محرمی ...... آقایی ....رضائیان
.........................کرمی................. .............
امیری....مسلمان.....رفیعی..... فرشاد
........................طارمی................ .............
بازی تیم بین 4-1-4-1 و 4-1-3-2 عوض میشه
به نظرم ضعف سپاهانی ها ( مثل دور رفت) عمق دفاعشونه پس سروش رفیعی رو حتما باید تو ترکیب داشته باشیم
راستی ، هر چی ربیع خواه نباشه بهتره برامون :n02:
farshad.88
14-02-2017, 13:30
شهاب کرمی آخرین بار کی برای تیمش بازی کرده ؟ اگه بتونه توی تمرین ها چابکی از خودش نشون بده خیلی خوبه
حامد آقایی قیافه اش جوریه که فوتبالیست بودن بهش نمیاد. تیتر یکی از روزنامه ها خیلی باحال بود که کمیته انظباطی ترکیب پرسپولیس رو برابر سپاهان شخم زد.
من که میگم اگه ربیع خواه آماده باشه دفاع وسط هامون میشه ماهینی و انصاری
طارمی از نیم فصل دوم پارسال ( من بزرگ تیمم !!! ) رفت تو حاشیه. یادش بخیر زمان علی دایی از بس میدوید و تا وسط زمین میومد و توپ میگرفت که دهنم وا مونده بود. الان که کلا حال نداره بدوه
اون دفاعی که اول فصل از صبا قم خریدیم چی شد ؟ از بس بازی نکرد که اسمش یادم رفته. کاپیتان صبا هم بود !!
farshad.88
14-02-2017, 13:34
سروش کجاست ؟ :n02:
ترکیب مورد علاقه من
به نظرم ضعف سپاهانی ها ( مثل دور رفت) عمق دفاعشونه پس سروش رفیعی رو حتما باید تو ترکیب داشته باشیم
محرمی دفاع وسط ؟
زمان تیم ملی یادمه بداوی و علوی بازیکن ثابت تیم بودن. برانکو تا مجبور نشه پست بازیکنا رو عوض نمیکنه. خدا کنه فرشاد رو باز دفاع بازی نده
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 13:35
شهاب کرمی آخرین بار کی برای تیمش بازی کرده ؟ اگه بتونه توی تمرین ها چابکی از خودش نشون بده خیلی خوبه
حامد آقایی قیافه اش جوریه که فوتبالیست بودن بهش نمیاد. تیتر یکی از روزنامه ها خیلی باحال بود که کمیته انظباطی ترکیب پرسپولیس رو برابر سپاهان شخم زد.
طارمی از نیم فصل دوم پارسال ( من بزرگ تیمم !!! ) رفت تو حاشیه. یادش بخیر زمان علی دایی از بس میدوید و تا وسط زمین میومد و توپ میگرفت که دهنم وا مونده بود. الان که کلا حال نداره بدوه
اون دفاعی که اول فصل از صبا قم خریدیم چی شد ؟ از بس بازی نکرد که اسمش یادم رفته. کاپیتان صبا هم بود !!
بعید میدونم ربیع خواه هم تو دفاع چپ یا هافبک دفاعی برا ما جواب بده
کرمی باریکن ملوان بود ، سربازیش تموم شد اومد پرسپولیس
اگه انصاری نرسید حداقل اقایی رو بذاره یه دوتا ضربه سر بزنه برامون آبرمون نره :n02:
اگه یه مهاجم خوب گیر میوردن هیچکدوم ما حاضر نبود طارمی یه دقیقه هم بازی کنه
محمد امین آرام طبعه ،تنها دفاع چپ تخصصی تیم
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 13:40
محرمی دفاع وسط ؟
زمان تیم ملی یادمه بداوی و علوی بازیکن ثابت تیم بودن. برانکو تا مجبور نشه پست بازیکنا رو عوض نمیکنه. خدا کنه فرشاد رو باز دفاع بازی نده
با فرض این که انصاری نرسه اینو میگم
ماهینی ، ربیع خواه یا هر کس دیگه ای تو دفاع وسط اگه پاس عمقی بندازن جا میمونن یا اخراجی میدیم یا گل میخوریم اگه اینا رو بذارن به نظر من فاجعست ( بازی قشقایی )
حداقل محرمی هم سرعتی و جنگندست،هم تو کورس جا نمیمونه
farshad.88
14-02-2017, 13:51
ربیع خواه که دفاع چپ خوب بازی کرد. الان هم اگه مشکلی نداشته باشه خوبه که دوباره بازیش بده.
چابک تر از ماهینی الان نداریم.تعصبش هم که مثل بازیکنای قدیمیه
یاد ماریچ بخیر. خیلی خوب بود معلوم نشد چرا برانکو نخواستش. الان به درد میخورد
Amir faz
14-02-2017, 14:24
ترکیب مورد علاقه من
محرمی قدش کوتاهه و سرعتی اصلا مناسب دفاع وسط نیس...خدایی ربیع خواه بد نبود! نمی گم عالیه ولی نبودش تو دربی واقعا به چشم اومد! اگه مصدوم نبود حداقل هافبک دفاعی پست اصلیش بود...
فک کنم کرمی 1 ماهی هست که تو شرایط مسابقه نیس! بعیده برانکو بهش بازی بده اگه ربیع خواه اماده بشه...
ترکیب مورد علاقه من
با ساسان انصاری اشتباه می گیرم سروشو بعضی مواقع :-D
با شرایط فعلی اگر محمد انصاری برسه که خب با ماهینی دفاع وسط وای میسن، سمت راست محرمی، سمت چپ هم ربیع خواه آماده بشه بهتر از احمدزاده است قطعاً
اگه کرمی آماده بشه تا بازی سپاهان، خوبه که وایسه هافبک دفاعی، اگه نشد باید ربیع خواه رو بذاریم و احمدزاده رو ببریم دفاع چپ
باقی پستا هم همون همیشگی
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 15:15
با حضور ربیع خواه تو لیست 18 نفرم موافق نیستم چه برسه به ترکیب
یه بازیکن کاملا خنثی و بی تاثیر و رو به عقب ، فقط یه سانتر موفق داشت در طول بازی هاش
بهتر بگم ، با وجود ربیع خواه فرض کنید سمت چپ نداریم اصلا
farshad.88
14-02-2017, 15:31
با حضور ربیع خواه تو لیست 18 نفرم موافق نیستم چه برسه به ترکیب
یه بازیکن کاملا خنثی و بی تاثیر و رو به عقب ، فقط یه سانتر موفق داشت در طول بازی هاش
بهتر بگم ، با وجود ربیع خواه فرض کنید سمت چپ نداریم اصلا
بی تاثیر ؟ پیشنهاد میکنم دربی رفت ( شهریور ) رو یه بار دیگه تماشا کنید
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 15:36
بی تاثیر ؟ پیشنهاد میکنم دربی رفت ( شهریور ) رو یه بار دیگه تماشا کنید
ترجیح میدم به جای اون ، حضور احتمالی و عملکردش رو تو بازی با سپاهان ببینم
Amir faz
14-02-2017, 16:38
دعوا نکنین:n02:
اینقد بازیکن کم داریم که امکان داره برانکو بیاد یکی از ماها رو بذاره دفاع وسط:n02:
اخه کمال و سید جلال وقتی میدونن عملا هیچ مهره جایگزینی براشون نداریم چرا این کارا رو میکنن؟:n29:
ولی هر موقع این تیم مخصوصا طارمی ازش انتقاد شده به بهترین صورت جواب دادن...دقیقا هم برعکس هر وقت ازشون تعریف شده ...!
کلا این چیزا تو خون ایرانی هاست مثه اینکه...تا دوتا تعریف می شنون خودشونو گم می کنن:n27:
Amir faz
14-02-2017, 16:50
3-کمال کامیابی نیا بازیکن تیم پرسپولیس به خاطر اهانت به داور مسابقه و لگد زدن به تابلوی تبلیغاتی بعد از اخراج که مستند به ماده 66 آیین نامه انضباطی است، به یک جلسه محرومیت و پرداخت مبلغ 50میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
قشنگ نقه ضعف پرسپولیس رو پیدا کردن دارن همه رو محروم میکنن!!!
لعنت به این فدراسیون!!!! دیکه شورشو در اوردن!
لعنت به این فوتبال کثیف.
کیانی و اقایی زدن تو سینه داور اما دریغ از یه تذکر!!!! این چه فوتبالیه!!! لعنت به هفت جد و ابادت حسن زاده! کل تراکتوری ها علیه پرسپولیس صحبت کردن و انگ تبانی زدن دریغ از یه احضار!!! با فحش تو محیط مجازی مخالفم ولی زنده و مرده حسن زاده و تاج رو باید یکی کرد!!! خستمون کردن!
خیلی وقتا به خودم میگم دیگه این فوتبال پر از کثافت و لجن رو تماشا نکنم.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 18:06
3-کمال کامیابی نیا بازیکن تیم پرسپولیس به خاطر اهانت به داور مسابقه و لگد زدن به تابلوی تبلیغاتی بعد از اخراج که مستند به ماده 66 آیین نامه انضباطی است، به یک جلسه محرومیت و پرداخت مبلغ 50میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
قشنگ نقه ضعف پرسپولیس رو پیدا کردن دارن همه رو محروم میکنن!!!
لعنت به این فدراسیون!!!! دیکه شورشو در اوردن!
لعنت به این فوتبال کثیف.
کیانی و اقایی زدن تو سینه داور اما دریغ از یه تذکر!!!! این چه فوتبالیه!!! لعنت به هفت جد و ابادت حسن زاده! کل تراکتوری ها علیه پرسپولیس صحبت کردن و انگ تبانی زدن دریغ از یه احضار!!! با فحش تو محیط مجازی مخالفم ولی زنده و مرده حسن زاده و تاج رو باید یکی کرد!!! خستمون کردن!
خیلی وقتا به خودم میگم دیگه این فوتبال پر از کثافت و لجن رو تماشا نکنم.
حالا جدا از رفتار بازیکنای سایر تیم ها ، این تقصیر خودمون هست ، وقتی یدونه هافبک دفاعی داریم و کوچکترین تلاشی برای جذب جایزگینش نمیکنیم تقصیر کیه ؟ وقتی برانکو نوراللهی که در سطح کماله تقریبا دقیقه 80 به بعد بازی میده و دیگه کاری میکنه بازیکن بزنه به سیم آخر و بره یه تیم دیگه تقصیر برانکو نیست ؟
الان اگه احمد بود ، هم با اون مشکلات عجیب و غریب و نیم فصل خانه نشینی براش پیش نمیومد ، هم تو این چند تا بازی فرصت فیکس بازی کردن پیدا میکرد و این مشکلات تغییر پست متعدد برای ما به وجود نمی اومد
Amir faz
14-02-2017, 18:14
حالا جدا از رفتار بازیکنای سایر تیم ها ، این تقصیر خودمون هست ، وقتی یدونه هافبک دفاعی داریم و کوچکترین تلاشی برای جذب جایزگینش نمیکنیم تقصیر کیه ؟ وقتی برانکو نوراللهی که در سطح
کماله تقریبا دقیقه 80 به بعد بازی میده و دیگه کاری میکنه بازیککن بزنه به سیم آخر و بره یه تیم دیگه تقصیر برانکو نیست ؟
الان اگه احمد بود ، هم با اون مشکلات عجیب و غریب و نیم فصل خانه نشینی براش پیش نمیومد ، هم تو این چند تا بازی فرصت فیکس بازی کردن پیدا میکرد و این مشکلات تغییر پست متعدد برای ما به وجود نمی اومد
نیگا نمی شه ایراد گرفت که چرا کم بازی میکنه یا زیاد...همه تیما 11 بازیکن فیکس بیشتر نمی تونن بذارن...فوتبال چرخشی تیم رو دچار نوسان زیادی میکنه...من همیشه به برانکو اعتماد داشتم و دارم و مطمئنم از بهترین نفرات در بهترین دقایق بهره میگیره...چون نزدیک ترین نفر به تیمه.
در مورد تعویض نشدن کمال تو بازی با تراکتور نمی دونم چی باید گفت...شما تصور کن تو 10 دقیقه پایانی کمال رو میاورد بیرون و بازی مساوی میشد! فوتبال واقعا هیچیش مشخص نیس مگه نه اینکه بارها ازین نتایج شاهد بودیم؟! اگه احمد بود و برانکو کمال رو نمی کشید بیرون حرفت درست بود ولی برانکو کیو باید می ذاشت به جاش؟
کاش بودن جفتشون ولی با کاش چیزی درست نمی شه...
کمیته انضباطی و شخص حسن زاده سال هاست که تیغه ش فقط پرسپولیس رو می بره...مسئولای پرسپولیس چرا ساکتن من نمی فهمم! کی باید از حق 40 میلیون ادم دفاع کنه؟! این تیم باید با روحیه خراب و داغون بره به جنگ الهلال عربستان تا دندون مسلح؟!!!! امثال حس زاده و تاج در تاریخ موندگار خواهند شد. من یکی که حلال شون نمی کنم اگه اون دنیایی وجود داشته باشه!!!
نظر یکی از دوستان که جامع و کامل لجن زار این فوتبال و حسن زاده بی شرف رو توضیح دادن:
محروم نشدن كياني هافبك تراكتور بخاطر هل دادن داور منصفانه است، لاپوشوني كردن داستان اخراجش منصفانه اس، تمام مصاحبه هاي اركان باشگاه تراكتور و تهمت به فدراسيون و فوتبال ايران منصفانه اس، مصاحبه و جنجال اقاي حاتمي توو بازي پرسپوليس و فدراسيون و فوتبال ايران رو لجن خطاب كردن منصفانه اس، محروميت تراكتور از خريد بازيكن و انداختن تقصير اين داستان به گردن فدراسيون و فرار از كسر امتياز منصفانه اس، اقاي حسن زاده يه ٦ امتياز از پرسپوليس همين طوري كم كن كه كاملا عدالت و انصاف رو رعايت كرده باشي، ببين كي داره حرف از انصاف ميزنه!
erfan.it
14-02-2017, 18:28
یعنی قشنگ میخوان جلوی پرسپولیس رو بگیرن !
کامیابی نیا ( به نظرم بهترین هافبگ دفاعی ایران ) 2 بازی دیگه مقابل نفت و سپاهان نخواهد بود !
قشنگ دست گذاشتن رو نقطه ضعف پرسپولیس !
.
آقای کیانی بازیکن تراکتور دقیقا عین کمال اخراج شده اما 1 جلسه محروم شده !
باشگاه ذوب آهن هم در این باره بیانیه داده.
با این که ترک هستم ، اما متنفرم از این تیم تراکتور !
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-02-2017, 18:35
در مورد تعویض نشدن کمال تو بازی با تراکتور نمی دونم چی باید گفت...شما تصور کن تو 10 دقیقه پایانی کمال رو میاورد بیرون و بازی مساوی میشد! فوتبال واقعا هیچیش مشخص نیس مگه نه اینکه بارها ازین نتایج شاهد بودیم؟! اگه احمد بود و برانکو کمال رو نمی کشید بیرون حرفت درست بود ولی برانکو کیو باید می ذاشت به جاش؟
کاش بودن جفتشون ولی با کاش چیزی درست نمی شه...
نه آقا مساوی نمیشد که :n02: با اون تیم داغونی که داشتند تا صبحم بازی میکردن باختشون سنگین تر میشد
فرض مییکنیم طی یه اتفاق نادر مساوی میشد :n02: 2 امتیاز از دست می دادیم حداقل ، الان معلوم نیست نتیجه 2 تا بازی آینده چی بشه ، در کل میشه گفت از 9 امتیاز حیاتی ، 3 امتیازش رفت و از اون 6 امتیاز معلوم نیست چند امتیاز به ما برسه ! حالا ارزشش رو داشت یا نه ؟
شما مطمئن باش جای کمال ، پلی یانسکی وارد زمین میشد تو اون 5 دقیقه هیچ اتفاقی نمی افتاد
به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، محسن سیدی، کسی که یکی از موفقترین و خوشنامترین مربی دروازهبانها در فوتبال ایران است، در مورد بیرانوند، گلر تیم ملی و پرسپولیس، اظهار نظر جالبی کرد. سیدی که مربی سوشا مکانی، علی بیرانوند، وحید شیخ ویسی و فلاحزاده در تیم نفت بوده و دیگر گلرهای مطرح فوتبال ایران با او کار کردهاند معتقد است که یکی از مهمترین تمرینهای یک گلر تمرین ذهنی است. وی میگوید: یکی از مهم ترین تمرینات در دنیای حرفه ای تمرینات ذهنی میباشد بخصوص زمانی که شما در تیمی بازی می کنید که پر طرفدار و دارای حاشیه ای خاص خودش می باشد. سیدی در مورد عملکرد بیرانوند طی این سالها میافزاید: با توجه به این که بیرانوند عمل کرد بسیار خوبی را در سه چهار سال گذشته داشته با همان شرایط گلر اول تیم ملی و تیم پرسپولیس است. با این حال معتقد است که شرایط دروازهبانی در تیمهای پرطرفدار یا تیمهای دیگر متفاوت است: در تیم نفت طراحی تمرین و کوچینگ گلرها بر اساس تیم حمله شونده یا به نوعی شروع ضد حملهها بود و جالب است که در همین چند سال گذشته شاهد رشد و احیا گلرهایی چون سوشا مکانی، علی بیرانوند، وحید شیخ ویسی و فلاحزاده بودیم. وی میگوید: گلر در پرسپولیس بیشتر باید مدیر باشد، البته با آمادگی جسمانی صددرصد برای مقابله با تکحملهها یا بعضا حملههای پراکنده حریف. تیمهایی مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان و تراکتور معمولا در حمله هستند و گلرهای این تیمها باید شش دانگ حواسشان به جریان بازی باشد و تک موقیعت حریف را خنثی کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg سیدی در مورد موفقیت یا عدم موفقیت بیرانوند در رسیدن به این مهم میگوید: تا به این جای کار بیرانوند، هم در تیم ملی و هم در پرسپولیس، موفق بوده و جدول همه چیز را نشان میدهد. منتها نکته کلیدی انتخاب و نوع تمرین و کوچینگ توسط مربیان گلرها است و آنها هم در این میان نقش بسزایی دارند .
شاهرودی: طارمی باید انتقادپذیر باشد/ اوکراینیها فقط به دلالها سود رساندند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس میگوید بازیکنان اوکراینی این تیم فقط به دلالها سود رساندند.
رضا شاهرودی در گفتوگو با ایسنا، درباره داربی ۸۴ اظهار کرد: بازی زیبا و جذابی را شاهد بودیم. پرسپولیس هم خیلی خوب ظاهر شد اما پس از اینکه گل اول را زد بازیکنان کمی مغرور شدند و همین غرور باعث شد در ادامه بازی را از دست بدهند و سه گل را دریافت کنند. من فکر میکنم در این شرایط بهترین کار این است که این شکست را فراموش کنند تا تیم با آرامش کامل به دیدارهای بعدی در لیگ فکر کند. نباید فراموش کنیم پرسپولیس کماکان تیم صدرنشین جدول است. او درباره عملکرد مهدی طارمی در این دیدار هم گفت: من مهدی را واقعا دوست دارم. او بازیکن بسیار خوبی است که وقتی انفرادی کار میکند، هم فرصت گلزنی به دست میآورد و هم گلزنی میکند اما گاهی اوقات فرصتهایش به گل تبدیل نمیشود. بهتر است تمرکزش را بالا ببرد و سعی کند عصبانی نباشد. درست است که در یک بازی شکست باعث ناراحتی بازیکنان میشود اما او باید خودش را کنترل کند تا کارهایی همچون درگیری با محسن مسلمان به وجود نیاید. البته طارمی باید انتقادپذیر باشد و با هر انتقادی سریع از کوره در نرود. پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره جدایی بازیکنان اوکراینی پرسپولیس هم گفت: از همان ابتدا هم معلوم بود که این بازیکنان کیفیت لازم را ندارند و با دلالی به پرسپولیس آمدهاند. الان هم فقط دلالها به یک نان و نوایی رسیدند. پرسپولیس که پول از دست داده اما از آن بدتر این است که به جای این دو بازیکن بازیکن دیگری هم نمیتواند بگیرد. بهتر بود زودتر قرارداد این بازیکنان را فسخ میکردند تا به جای آنها بازیکنان تاثیرگذار جذب میشد و در لیگ قهرمانان آسیا به تیم کمک میشد.
بهروز رهبری فرد در مورد دربی و شکست قرمزپوشان مقابل استقلال حرف های جالبی زده است. صحبت های مدافع و کاپیتان سابق پرسپولیس را با هم می خوانیم؛
-دربی 84 چطور بود؟
برای ما پرسپولیسی ها که بازی را واگذار کردیم، قطعا دربی خوبی نبوده است. پرسپولیس بازی را خوب شروع کرد اما به دلیل اشتباهات فردی و غرور بیجا بازی را از دست داد.
-قبل از این مسابقه بسیاری از تحلیلگران آفت پرسپولیس را غرور بیجا تلقی کرده بودند.
اتفاقی که رخ داد. به هرحال کار تحلیلگر، تحلیل این مسایل است و مربی برنده خواهد بود که از تحلیل همگان بهره ببرد. لجبازی در فوتبال به جایی نخواهد رسید. پرسپولیس در 10 دقیقه ابتدایی مسابقه عملکرد خوبی داشت اما در نهایت استقلال توانست خودش را به این تیم دیکته کند. پرسپولیسی ها در نیمه دوم کاملا بر توپ و میدان احاطه داشتند اما نتوانستند از موقعیت هایشان استفاده کنند. مطمئن باشید اگر مهدی طارمی در همان دقایق ابتدایی توپ را تبدیل به گل می کرد، نتیجه وحشتناک دیگری رقم می خورد.
-یعنی شما هم معتقدید توپ مهدی طارمی می توانست جریان بازی را عوض کند؟
قطعا همین طور است. پرسپولیس در 15 دقیقه ابتدا به دو گل می رسید و تیم جوان منصوریان از هم می پاشید. اما زمانی که طارمی با بی دقتی توپ را به اوت زد، استقلال خونسرد که برای خود من هم جالب بود چقدر راحت به توپ ضربه می زنند، از شوک درآمد و توانست خط به خط خودش را به پرسپولیس دیکته کند.
-تحلیل های زیادی شد، مبنی بر اینکه منصوریان به برانکو درس فوتبال داده است؟
اتفاقا این مطلب را خواندم. اما به هیچ وجه به آن اعتقاد ندارم. منصوریان در ابتدای راه مربیگری است و برانکو که خود من هم منتقد او هستم، سال ها تجربه دارد. برد و باخت در دربی پیش می آید. بارها پیش آمده که ما به مراتب بهتر از استقلال بوده ایم، اما از آنها شکست خورده ایم یا برعکس. با یک تک بازی نمی توان داشته ها و تجربه را زیر سوال برد. منصوریان هنوز خیلی کار دارد تا به برانکو برسد.
-از مهدی طارمی صحبت شد. خبر دارید که چه اظهارنظری کرده است؟
بله. باید بگویم که حالا میزان اینکه بهروز رهبری فرد، فرشاد پیوس و خیلی های دیگر پرسپولیسی هستند یا نه را باید مهدی طارمی مشخص کند. البته تقصیر او نیست، مشکل این است که پرسپولیس بزرگتر ندارد. برانکو که کلا در این فضا نیست و کریم باقری را هم که دیگر همه می شناسیم. مربی که فقط می خواهد باشد و کاری ندارد سرمربی حرفش را گوش می دهد یا نه. پرسپولیس بی بزرگتر ثمره اش می شود، مهدی طارمی و بازیکنانی که بعد از باخت در صفحات مجازی جولان می دهند. خدا شاهد است ما در پرسپولیس حق نداشتیم کسی را که از ما بزرگتر است را بدون لفظ آقا صدا کنیم.
-این موضوعی است که بسیاری از پیشکسوتان به آن اشاره کرده اند. چون واقعیت دارد.
من هنوز به آقای استیلی می گویم حمیدخان. یادم می آید در تمرین پرسپولیس بارها من روی بازیکن جوان تکل می زدم و تقصیر من بود و بازیکن وقتی بلند می شد و اعتراض می کرد، علی پروین او را از تمرین بیرون می گذاشت و می گفت باید به بزرگترت احترام بگذاری.
-اتفاقا این صحبت های طارمی نیز در فضای مجازی بوده است.
خدا شاهد است بعد از باخت از خانه بیرون نیامدم. درحالی که اصلا به من ربطی ندارد، نه در این دربی بازیکن بودم، نه مربی. اما رویم نمی شود بیرون بیایم تا جواب اطرافیان را بدهم. اما آقایان 24 ساعت از باختشان نگذشته، در اینستاگرام و فضاهای مجازی پست می گذارند و برای دیگران خط مشی تعیین می کنند. به هرحال برای کسی که روز مسابقه موهایش را به آن شکل آرایش می کند و به زمین می رود، چه حرف دیگری می توانم داشته باشم.
-در مورد تعویض رامین رضاییان چه نظری داری؟
نظر فنی نمی توانم بدهم چون تصمیم گیرنده سرمربی است. اما حرکت رضاییان به هنگام تعویض حرکت خوبی نبود. این بازیکنان باید بدانند که تصمیم فنی بر عهده سرمربی است و وظیفه آنها در قبال پولی که می گیرند فقط تمرین کردن است و وقتی که به میدان می روند، باید بدرخشند. رامین رضاییان نباید چنین حرکتی را انجام می داد.
-بهروز رهبری فرد آیا به هنگام تعویض هایش آیا تاکنون چنین حرکاتی را انجام داده؟
خدا شاهد است یادم نمی آید تعویض شده باشم، فقط یک بار تعویض شدم آن هم به خاطر اینکه ترقوه ام شکسته بود. وگرنه من بازیکنی نبودم که کسی بخواهد تعویضم کند. اما اگر تعویض هم می شدم جرات نداشتم وقتی کسی مثل علی پروین روی نیمکت نشسته یا بزرگانی چون عابدزاده، استیلی، پیروانی، شاهرودی و... در زمین حاضر بودند، بخواهم اعتراضی بکنم.
-پرسپولیس می تواند قهرمان شود؟ بازی با سپاهان وضعیت قهرمان را مشخص می کند.
اگر پرسپولیس، سپاهان را ببرد، می تواند با جمع و جور کردن خودش به مسیر قهرمانی برگردد. اما اگر این بازی را واگذار کند، باید به دیدار الهلال برود و آن وقت کار سخت می شود. پرسپولیسی ها هرچه دارند باید بگذارند تا روز پنجشنبه سپاهان را ببرند.
-راستی در مورد جدال کی روش و برانکو چه نظری داری؟
خوب شد این سوال را پرسیدید. من تردید ندارم که کی روش خوشحال ترین مرد فوتبال ایران است.
-چطور؟
با توجه به درگیری هایی که با برانکو داشت، شک نکنید که او از همه خوشحال تر است. سرمربی تیم ملی و دستیارانش حتی این زحمت را به خود ندادند تا برای تماشای بزرگترین بازی فصل به ورزشگاه بروند. کی روش آنقدر خوشحال است که بعید می دانم حتی استقلالی ها هم به اندازه او خوشحال باشند. اما من یک پیشنهاد دارم.
-چه پیشنهادی؟
مگر آقای کی روش 9 بازیکن از پرسپولیس به تیم ملی دعوت نکرد؟ حالا که استقلال دربی را برده و منصوریان هم رفیق فابریک آقای کی روش است، پس باید 8، 9 بازیکن استقلال را به تیم ملی دعوت کند. چرا دعوت نمی کند؟ چرا کی روش از استقلال بازیکنی را به تیم ملی دعوت نمی کند؟ پاسخ دادن به این سوال و ارتباط نزدیک کی روش و منصوریان خیلی از مسایل را مشخص می کند.
-یعنی معتقدید که منصوریان از کی روش برای دربی مشورت گرفته؟
شک نکنید که این طور است. درحالی که سرمربی تیم ملی باید فارغ از علایقش عمل کند، من تردید ندارم که کی روش به دنبال پیروزی منصوریان و استقلال مقابل برانکو و پرسپولیس بوده است.
Amir faz
15-02-2017, 12:22
-راستی در مورد جدال کی روش و برانکو چه نظری داری؟
خوب شد این سوال را پرسیدید. من تردید ندارم که کی روش خوشحال ترین مرد فوتبال ایران است.
-چطور؟
با توجه به درگیری هایی که با برانکو داشت، شک نکنید که او از همه خوشحال تر است. سرمربی تیم ملی و دستیارانش حتی این زحمت را به خود ندادند تا برای تماشای بزرگترین بازی فصل به ورزشگاه بروند. کی روش آنقدر خوشحال است که بعید می دانم حتی استقلالی ها هم به اندازه او خوشحال باشند. اما من یک پیشنهاد دارم.
-چه پیشنهادی؟
مگر آقای کی روش 9 بازیکن از پرسپولیس به تیم ملی دعوت نکرد؟ حالا که استقلال دربی را برده و منصوریان هم رفیق فابریک آقای کی روش است، پس باید 8، 9 بازیکن استقلال را به تیم ملی دعوت کند. چرا دعوت نمی کند؟ چرا کی روش از استقلال بازیکنی را به تیم ملی دعوت نمی کند؟ پاسخ دادن به این سوال و ارتباط نزدیک کی روش و منصوریان خیلی از مسایل را مشخص می کند.
-یعنی معتقدید که منصوریان از کی روش برای دربی مشورت گرفته؟
شک نکنید که این طور است. درحالی که سرمربی تیم ملی باید فارغ از علایقش عمل کند، من تردید ندارم که کی روش به دنبال پیروزی منصوریان و استقلال مقابل برانکو و پرسپولیس بوده است.
با باقی قسمت های نظر بهروز کاری ندارم ولی این قسمت رو مطمئنم درسته...من همون روز بازی هم حس می کردم چقد نوع بازی استقلال و چیدمانش شبیه بازی های تیم ملی مقابل تیمای قدرتمند تر از خودش شده...شک نکنین کیروش و دستیارانش بازی پرسپولیس رو برای منصوریان تحلیل کردن...منصوریان مربی بدی نیس ولی بعد از یه سرگیجه تاکتیکی چطور یهو به همچین نظمی رسید؟! البته شاید خودش هم باورش نمی شد که 3 تا توپ بیاره رو دروازه و هر 3 تا گل بشه!!! بازی ایران-ارژانتین یادتون باشه ما کلا از نیمه رد نمی شدیم و کلا 2 تا توپ اوردیم رو دروازه ارژانتین و جفتش هم با بدشانسی از دست رفت!
کلا مجموعه عواملی دست داد تا این نتیجه رقم بخوره...باور کنین خود استقلالی ها هم باور نمی کردن ما رو بردن! غرور و عدم تمرکز تو کارهای دفاعی...
خدا رو شکر حاجی به بازی سپاهان خواهد رسید:
در پایان دیدار تیمهای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D9%81%D8%AA)استقلال و پرسپولیس بود که از سوی سکوی تماشاگران استقلال سنگی به سمت محمد انصاری مدافع پرسپولیس پرتاب شد که با اصابت به سر او، وی را دچار جراحاتی کرد به طوری که تا روز گذشته قادر نبود در تمرینات پرسپولیس حاضر شود. به گزارش فارس، با این همه قرار است وی در تمرین امروز حضور پیدا کند و توسط تیم پزشکی مورد معاینه قرار بگیرد. در صورت تشخیص پزشکان، این بازیکن نرم دوی در زمین چمن را آغاز میکند و در صورتی که مشکلی در دویدن نداشته باشد این احتمال وجود دارد که با تائید برانکو، انصاری فردا مقابل سپاهان بازی کند.
از طرفی سیدجلال حسینی کاپیتان تیم پرسپولیس هم به دلیل انضباطی از بازی فردا محروم است و حضور انصاری در بازی فردا میتواند مشکلات زیادی را از خط دفاعی این تیم حل کند.
خب خدا رو شکر انصاری به بازی رسید
ترکیب هم همونی شد که حدس می زدیم
فقط باید دید ربیع خواه رو در دفاع چپ استفاده می کنه (که در اون صورت فرشاد باید هافبک دفاعی وایسه) یا نه، می بره هافبک دفاعی و همچنان احمدزاده دفاع چپ می مونه
ترکیب پرسپولیس برای مصاف با سپاهان
علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، حسین ماهینی ، محمد انصاری، فرشاد احمدزاده، محسن ربیع خواه ، رامین رضاییان، محسن مسلمان، سروش رفیعی، وحید امیری و مهدی طارمی
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-02-2017, 14:03
ترکیب پرسپولیس برای مصاف با سپاهان
علیرضا بیرانوند، صادق محرمی، حسین ماهینی ، محمد انصاری، فرشاد احمدزاده، محسن ربیع خواه ، رامین رضاییان، محسن مسلمان، سروش رفیعی، وحید امیری و مهدی طارمی
تازه عادت کرده بودیم ربیع خواه رو نبینیم ، باز شروع شد :n02: حداقل آرام طبع رو یه امتحانی بکن دیگه هر چی باشه بدتر از ربیع خواه نیست که
رامین هم کارآیی که تو پست دفاع راست داره تو هافبک راست نداره
من که به این بازی اصلا خوشبین نیستم
این سروش و مسلمان چرا با هم این قدر افت کردن:|
بعد این بهزاد کریمی کی بود از کجا اومد؟ ۴ تا توپ اومد براش، ۴ تاش رو خراب کرد، از اون سمتی که بود، ۳ تا توپ از رو سرش رد شد که یکیش منجر به پنالتی شد و دیگری میتونست گل دوم سپاهان باشه :|
فردوسی پور بازی قبلی طرف رو مسخره میکرد که فامیل یکی از اعضای هیئت مدیرست...
جدی جدی اعجوبهست طرف :|
erfan.it
16-02-2017, 19:17
تاثیر گذار مثه رضائیان ! :n12:
طارمی باز هم موقعیت میسازه و خراب میکنه ! #بنزما_استایلِ یکمی :n02:
تبریک بابت برد سخت ! :n16:
.
این بازی تلفات زیاد داشت !
حسین ماهینی ، امیری ، حاجی انصاری سه کارته شدن ،
و بازی مقابل نفت نیستن متاسفانه !
کمال ، وحید ، انصاری و ماهینی بازی بعدی نیستن تا برانکو باز هم مجبور به تغییر ترکیب بشه ! :n41:
erfan.it
16-02-2017, 19:21
بعد این بهزاد کریمی کی بود از کجا اومد؟ ۴ تا توپ اومد براش، ۴ تاش رو خراب کرد، از اون سمتی که بود، ۳ تا توپ از رو سرش رد شد که یکیش منجر به پنالتی شد و دیگری میتونست گل دوم سپاهان باشه :|
.
داداش شهاب کرمی رو میگی ! :n02:
فردوسیپور
دریشوند دروازه بان سوم رو میگفت نه کرمی رو !
از کرمی هم نمیشه انتظار داشت چون تازه 2 هفته اس اومده !
.
در مورد مسلمان و سروش هم موافقم ، توپ زیاد لو دادن !
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-02-2017, 19:24
تبریک بابت برد این بازی حساس
من بازیو از نیمه دوم دیدم ، بازیکنایی مثل رفیعی ، مسلمان ، امیری مثل گذشته نیستند متاسفانه ، تیم هم جون حمله کردن نداره مثل سابق
دفاع هم به شدت آسیب پذیره ، هم رو پاس های در عمقی جا میمومن هم رو ارسال های هوایی نمیتونن ضربه سر اول رو بزنن
---
فرید بهزادی کریمی رو میگید ؟ یا منظورتون شهاب کرمیه ؟
اونم که فردوسی پور میگفت درویش وند دروازه بان سوم بود نه کرمی
.
داداش شهاب کرمی رو میگی ! :n02:
فردوسیپور
دریشوند دروازه بان سوم رو میگفت نه کرمی رو !
از کرمی هم نمیشه انتظار داشت چون تازه 2 هفته اس اومده !
.
در مورد مسلمان و سروش هم موافقم ، توپ زیاد لو دادن !
خدا شاهده انقد حرص خوردم داشتم سکته میکردم:| عاره شهاب کرمی! :)
انقد سلام و صلوات فرستادم توپ سمت این بابا نره، اگر برا خودم دعا کرده بودم با ماهی ۱ میلیاردتومن درامدم موافقت کرده بود خدا :|
لامصب یه پا بزن به توپ که درست باشه :|
Amir faz
16-02-2017, 19:29
انصافا ربیع خواه تو هافبک دفاعی خوب بود...شهاب کرمی امروز فوق العاده بد بود! البته امیدوارم جو بازی اول گرفته باشتش!!! ولی با بازگشت کمال و ذخیره ش ربیع خواه مشکلمون تو این منطقه حل شده...حتی اگه کرمی به بدی بازی امروز بمونه!!!
بازی فوق العاده سختی بود! سپاهان همیشه مقابل هرتیمی از پیش بازنده باشه جلو ما شیر میشه! این برد پل قهرمانی بود!
از 3 بازی حساس با سخت ترین حریفانمون تو دور برگشت 6 امتیاز گرفتیم که خوبه...تو دور رفت 5 امتیاز گرفته بودیم...در واقع بازی با تیمای قدرتمند تموم شده و ازون طرف رقبا استقلال و تراکتور بازی های سختشون مونده+با هم رودر رو بازی دارن و بهرحال یکی باید امتیاز از دست بده!
توجه کردین امروز کلا دفاع وسط تخصصی نداشتیم؟!!! اقای ترکاشوند امیدوارم قصد و غرضی در کار نبوده باشه!!! ماهینی بازم در پست غیر تخصصی بد عمل کرد...بازم نمی شه بهش خرده ای گرفت ... ولی امیدوارم سید جلال به اعصابش از بازی بعد مسلط باشه! داور هر کاری هم کرد نظرش دیگه بر نمی گرده! این دعواها فقط دودش می ره تو چشم خودمون!
به نظر میاد کسر 8 امتیاز از تراکتور سازی قطعی باشه و اگه کم نکنن کلا فدراسیون فوتبال رو معلق می کنه فیفا...با این شرایط قهرمانی خیلی نزدیک شد با بازی های باقی مونده:
نفت-اس خوزستان-نفت ابادان(در ابادان)-پیکان-ماشین سازی(در تبریز)-پدیده-ذوب اهن-سیاه جامگان(در مشهد)
با 5 برد و 3 مساوی هم هیچ تیمی دیگه به ما نخواهد رسید...حتی اگه همه بازیاشونو از الان ببرن!!تازه با این فرض که از تراکتور امتیازی کم نشه و بازی فرداشو هم ببره!!! راستی دیگه بهونه بازی پرسپولیس قبل از تراکتوره که نیس هس؟!!!
بازی با نفت تهران ماهینی و کامیابی نیا و محمد انصاری و امیری نیستن!!!! یعنی عملا با بازگشت سید جلال بازم یه مدافع وسط نداریم و کی میخواد بایسته در نبود ماهینی رو خدا داند! دیگه فک کنم اقایی بهش بازی برسه!!!
با این شرایط باید به یه مساوی با نفت تهران راضی باشیم!!! یه نکته امیدوارم ربیع خواه اخر بازی مصدومیتش جدی نبوده باشه که قشنگ به فنا میریم!!!
بازی با نفت ترکیب اینه احتمالا:
بیرو
احمدزاده-سید جلال-اقایی-محرمی
ربیع خواه
مسلمان-رفیعی-رضاییان
طارمی-علیپور
یه احتمال هم هست شهاب کرمی رو بیاره هافبک دفاعی و ربیع خواه بره دفاع وسط! رو نیمکت هم عملا تیم امید مون رو باید بچینیم!!!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-02-2017, 19:32
تاثیر گذار مثه رضائیان ! :n12:
طارمی باز هم موقعیت میسازه و خراب میکنه ! #بنزما_استایلِ یکمی :n02:
تبریک بابت برد سخت ! :n16:
.
این بازی تلفات زیاد داشت !
حسین ماهینی ، امیری ، حاجی انصاری سه کارته شدن ،
و بازی مقابل نفت نیستن متاسفانه !
کمال ، وحید ، انصاری و ماهینی بازی بعدی نیستن تا برانکو باز هم مجبور به تغییر ترکیب بشه ! :n41:
چه شود ترکیب دفاعی بازی بعد :n02:
حالا که پلی یانسکی به درد میخورد نیستش :n23:
-----
پ.ن :
به نظر میاد کسر 8 امتیاز از تراکتور سازی قطعی باشه و اگه کم نکنن کلا فدراسیون فوتبال رو معلق می کنه فیفا...
جز اون 8 امتیاز ، احتمالا 6 امتیاز هم به خاطر دیرکرد ازشون کم میشه ، البته چیزی قطعی نیست ولی فدراسیون هم نمیتونه شونه خالی کنه چون فیفا با کسی شوخی نداره :n02:
خداروشکر بازی های سختمون تموم شد، از بازیهای پیش رو کسب 4 برد و 4 تساوی دور از دسترس نیست
یانسکی همون یه بازی خوب بود تقریبا... حیف شد نیستش!
بعد ۴ بازی اخرمون خیلی سخته... پدیده و ذوب و سیاهجامگان همون نیم فصل اول هم اذیتمون کردن و الان سیاه جامگان و پدیده به اب و اتیش میزنن جلو ما پس هرچی هست، باید توی بازی های بعدی انجام بگیره چون بمونیم به موعد اون موقع، به دردسر ممکنه بیوفتیم و باز اما و اگر بیاد وسط
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-02-2017, 20:07
راستی ، ممد انصاری محروم نیست که !!! کارت نگرفت سر صحنه ی پنالتی،گرفت ؟ ورزش 3 و سایت نود هیچ کارتی رو به نام انصاری ثبت نکردن
خداروشکر سید هم میاد بازی بعدی دفاع سر و شکل میگیره
این طارمی که پنالتی زن هم نیست اینقدر چونه میزنه :n24:
راستی ، ممد انصاری محروم نیست که !!! کارت نگرفت سر صحنه ی پنالتی،گرفت ؟ ورزش 3 و سایت نود هیچ کارتی رو به نام انصاری ثبت نکردن
خداروشکر سید هم میاد بازی بعدی دفاع سر و شکل میگیره
به گزارش "ورزشسه"، تیم پرسپولیس اگرچه مقابل سپاهان به پیروزی رسید و 3 امتیاز باارزش به دست آورد اما 3 اخطاره شدن 3 بازیکن این تیم موضوعی تلخ برای سرخپوشان به نظر می رسد. حسین ماهینی، وحید امیری و محمد انصاری که از قبل دو اخطار گرفته بودند، امروز هم کارت زرد دریافت کردند تا 3اخطاره شوند و یک بازی را از دست بدهند. بر این اساس آنها از بازی با نفت تهران در هفته بیست و سوم غایب هستند.
همچنین کمال کامیابی نیا هافبک پرسپولیس که از سوی کمیته انضباطی با محرومیت یک جلسه ای مواجه شده نیز مقابل نفت تهران غایب خواهد بود تا تعداد محرومان پرسپولیس در این بازی به عدد 4 برسد.
غیبت کامیابی نیا، انصاری، ماهینی و امیری که ستاره های تاثیرگذار پرسپولیس هستند، در بازی با نفت تهران می تواند مشکلاتی را برای برانکو ایوانکوویچ ایجاد کند. برانکو در بازی های اخیر که چند بازیکن خود را نداشته، از بازیکنان غیرتخصصی در پست های دفاعی استفاده کرده و حالا این شرایط در بازی با نفت تهران نیز به وجود خواهد آمد.
موضوع امیدوار کننده برای برانکو در بازی با نفت تهران بازگشت سیدجلال حسینی به قلب دفاع خواهد بود تا شاید کمی شرایط متفاوت شود. حسینی با حکم کمیته انضباطی به دلیل مسائل ایجاد شده در دربی یک جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود و امروز مقابل سپاهان به میدان نرفت.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-02-2017, 20:38
به گزارش "ورزشسه"، تیم پرسپولیس اگرچه مقابل سپاهان به پیروزی رسید و 3 امتیاز باارزش به دست آورد اما 3 اخطاره شدن 3 بازیکن این تیم موضوعی تلخ برای سرخپوشان به نظر می رسد. حسین ماهینی، وحید امیری و محمد انصاری که از قبل دو اخطار گرفته بودند، امروز هم کارت زرد دریافت کردند تا 3اخطاره شوند و یک بازی را از دست بدهند. بر این اساس آنها از بازی با نفت تهران در هفته بیست و سوم غایب هستند.
همچنین کمال کامیابی نیا هافبک پرسپولیس که از سوی کمیته انضباطی با محرومیت یک جلسه ای مواجه شده نیز مقابل نفت تهران غایب خواهد بود تا تعداد محرومان پرسپولیس در این بازی به عدد 4 برسد.
غیبت کامیابی نیا، انصاری، ماهینی و امیری که ستاره های تاثیرگذار پرسپولیس هستند، در بازی با نفت تهران می تواند مشکلاتی را برای برانکو ایوانکوویچ ایجاد کند. برانکو در بازی های اخیر که چند بازیکن خود را نداشته، از بازیکنان غیرتخصصی در پست های دفاعی استفاده کرده و حالا این شرایط در بازی با نفت تهران نیز به وجود خواهد آمد.
موضوع امیدوار کننده برای برانکو در بازی با نفت تهران بازگشت سیدجلال حسینی به قلب دفاع خواهد بود تا شاید کمی شرایط متفاوت شود. حسینی با حکم کمیته انضباطی به دلیل مسائل ایجاد شده در دربی یک جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود و امروز مقابل سپاهان به میدان نرفت.
مهدی طارمی از بازی الهلال محروم است
با اعلام مومنی کارشناس روابط بین الملل فدراسیون فوتبال مهدی طارمی از دیدار با الهلال محروم است.
حامد مومنی در گفت و گو با "ورزش سه"، در توضیح محرومیت مهدی طارمی در دیدار با الهلال گفت: با اقدام به موقع فدراسیون فوتبال و استعلام از AFC قبل از شروع بازی های دور گروهی، فدراسیون فوتبال متوجه شد که طارمی در بازی اول پرسپولیس در دیدار با الهلال محروم است.
کارشناس روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این که دلیل محرومیت این بازیکن چیست، گفت: طارمی در دور یک شانزدهم نهایی سال 2015 در تاریخ 26 می مقابل الهلال از زمین مسابقه اخراج شده بود و از آنجاییکه باید در اولین مسابقه این محرومیت اعمال شود، این محرومیت با توجه به غیبت پرسپولیس در فصل گذشته به لیگ قهرمانان سال جاری انتقال پیدا کرده است.
مومنی در ادامه بیان کرد: طارمی از بازی اول محروم است اما این نکته قابل ذکر است که طبق ماده 67.3 از آیین نامه اخلاقی و انضباطی فدراسیون فوتبال آسیا مسئولیت چک کردن کارتهای زرد و قرمز و محرومیت های احتمالی بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم ها با خود باشگاه های شرکت کننده در مسابقات است.
مومنی در پایان ضمن تاکید بر این نکته که باشگاه ها حتما باید وضعیت بازیکنان خود را از باشگاه های قبلی آنها نیز جویا شوند، گفت: البته این موضوع نباید باب شود که فدراسیون شرایط این باشگاه ها را پیگیری کند زیرا مسئولیت این موضوع به عهده خود باشگاه ها است اما با توجه به اینکه این دیدار اولین مسابقه تیم ها در لیگ قهرمانان است، باشگاه ها این کار را انجام دادند.
Amir faz
16-02-2017, 20:54
مهدی طارمی از بازی الهلال محروم است
با اعلام مومنی کارشناس روابط بین الملل فدراسیون فوتبال مهدی طارمی از دیدار با الهلال محروم است.
حامد مومنی در گفت و گو با "ورزش سه"، در توضیح محرومیت مهدی طارمی در دیدار با الهلال گفت: با اقدام به موقع فدراسیون فوتبال و استعلام از AFC قبل از شروع بازی های دور گروهی، فدراسیون فوتبال متوجه شد که طارمی در بازی اول پرسپولیس در دیدار با الهلال محروم است.
کارشناس روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در پاسخ به این که دلیل محرومیت این بازیکن چیست، گفت: طارمی در دور یک شانزدهم نهایی سال 2015 در تاریخ 26 می مقابل الهلال از زمین مسابقه اخراج شده بود و از آنجاییکه باید در اولین مسابقه این محرومیت اعمال شود، این محرومیت با توجه به غیبت پرسپولیس در فصل گذشته به لیگ قهرمانان سال جاری انتقال پیدا کرده است.
مومنی در ادامه بیان کرد: طارمی از بازی اول محروم است اما این نکته قابل ذکر است که طبق ماده 67.3 از آیین نامه اخلاقی و انضباطی فدراسیون فوتبال آسیا مسئولیت چک کردن کارتهای زرد و قرمز و محرومیت های احتمالی بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم ها با خود باشگاه های شرکت کننده در مسابقات است.
مومنی در پایان ضمن تاکید بر این نکته که باشگاه ها حتما باید وضعیت بازیکنان خود را از باشگاه های قبلی آنها نیز جویا شوند، گفت: البته این موضوع نباید باب شود که فدراسیون شرایط این باشگاه ها را پیگیری کند زیرا مسئولیت این موضوع به عهده خود باشگاه ها است اما با توجه به اینکه این دیدار اولین مسابقه تیم ها در لیگ قهرمانان است، باشگاه ها این کار را انجام دادند.
ورزش 3 دقیقه 80 برای انصاری کارت زرد ثبت کرده...البته این سایت تمایلات ابی ش مشخص هست...ولی باید تا فردا صبر کرد ببینیم گرفته یا نه...اصولا با توجه به موقعیت باید گرفته باشه...
جالبه که فصل پیش سازمان لیگ در یک حرکت انتحاری برای اولین بار در جهان محرومیت لیگ اسیا رو در لیگ ایران اعمال کرد!!! طارمی اولین بازی فصل پیش محروم بود سر همین جریان!!!
دشمنی این اقایان با پرسپولیس چیه رو فقط خود خدا میتونه بهمون بگه...الان طارمی به خاطر یه کارت قرمز 2 بازی محروم بوده!!! در یک حرکت خیلی جالب کمال کامیابی نیا هم با یه کارت قرمز 2 جلسه محروم بوده...خیلی هم عادی...
مظفریزاده: گل اول پرسپولیس باید مردود اعلام میشد/ هر سه پنالتی درست بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg وبسایت رسمی برنامه نود - کارشناس داوری فوتبال کشورمان اظهاراتی در مورد اتفاقات داوری دیدار پرسپولیس-سپاهان انجام داد.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، دیدار پرسپولیس - سپاهان از ساعت ۱۷:۱۰ در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد که در دقیقه ۵۷ این دیدار، بازیکنان تیم میزبان صاحب یک ضربه پنالتی شد و به شکلی جالب، این پنالتی را تبدیل به گل کرد.
سعید مظفریزاده درباره پنالتی تیم پرسپولیس به تسنیم گفت: لیاولیویرا، دروزاهبان تیم سپاهان به خاطر خطا روی بازیکن تیم پرسپولیس، باید از زمین مسابقه اخراج میشد. همچنین در مورد صحنه پنالتی هم باید بگویم که این صحنه اگر در مسابقات بین المللی رقم میخورد، گل مردود اعلام میشد. داور برای سپاهان باید یک ضربه غیر مستقیم اعلام میکرد چرا که قبل از پنالتی پرسپولیس، مهدی طارمی وارد محوطه جریمه شد. ورود بازیکن به داخل محوطه جریمه، قبل از زده شدن ضربه پنالتی، خلاف مقررات است.
کارشناس داوری کشورمان افزود: هر ۳ پنالتی که در بازی برای ۲ تیم گرفته شد، کاملاً درست بود، اما جرایم شخصی که برای خاطیان در نظر گرفته شد، درست نبود. به جز دروازهبان سپاهان، مدافع سپاهان هم باید اخراج میشد.
عسگری: پنالتی پرسپولیس و سپاهان باید تکرار میشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg وبسایت رسمی برنامه نود - رئیس اسبق دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال گفت: پنالتی اول پرسپولیس و پنالتی سپاهان باید تکرار میشد.
به گزارش وبسایت نود ، حسین عسگری درمورد نحوه قضاوت محمدرضا اکبریان در بازی پرسپولیس و سپاهان گفت: اتفاقات زیادی در این بازی رخ داد که برخی از آنها میتواند جنبه آموزشی داشته باشد. داور این بازی بسیاری از خطاها را به سود هر دو تیم تشخیص نداد و روز خوبی را سپری نکرد.
وی ادامه داد: سه پنالتی اعلام شده در این بازی کاملاً درست بود و مشکلی روی پنالتیها وجود نداشت اما مشکل نحوه زدن پنالتیها بود. پنالتی اول پرسپولیس که به شکل پاس زده شد به دلیل آنکه بازیکنان دو تیم قبل از زدن ضربه ۵-۴ متر وارد محوطه جریمه شده بودند باید تکرار میشد. همنیطور در ضربه پنالتی سپاهان هم بازیکنان دو تیم قبل از زدن ضربه وارد محوطه جریمه شده بودن که آن پنالتی هم باید تکرار میشد. نمیدانم چرا داوران ما در این موارد سختگیریهای لازم را نمیکنند شاید در فوتبال روز دنیا حضور یکی دو متری بازیکنان در محوطه جریمه قبل از زدن ضربه پنالتی مورد سختگیریداوران نباشد اما وقتی بازیکنان دو تیم قبل از زدن ضربه ۵ متر وارد محوطه جریمه میشوند باید این ضربه تکرار شود.
رئیس سابق دپارتمان داوری درمورد پنالتی دوم پرسپولیس گفت: به نظر میآید این پنالتی هم درست بود زیرا در تصاویر تلویزیونی مشخص است که حاج صفی جلوی مهدی طارمی یک پا انداخت و مرتکب خطا شد. اما برایم عجیب است که چرا داوری که سه پنالتی درست اعلام کرده دچار وحشت و نگرانی میشود و مقابل اعتراض شدید بازیکنان سپاهان کوتاه میآید.
یکی از بازیکنان سپاهان به شدت به کمک داور اعتراض کرد که داور باید با او هم برخورد میکرد. داوران وقتی پنالتی درستی اعلام میکنند نباید وحشتزده شوند.
سلام
دوستان نورالهی و عالیشاه کارشون با تراکتور به کجا رسید؟ الان کجا باید توپ بزنند؟
محمد صادقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در مورد پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل سپاهان گفت: اگر پرسپولیس به این شکل بازی کند کارش خطرناک میشود. پرسپولیس مقابل سپاهان و استقلال متزلزل نشان داد و فکر نمیکردم نبود یکی، دو بازیکن تا این اندازه تأثیر منفی بگذارد. فکر میکردم برانکو آنقدر فکرش به این برسد که جایگزینان مناسبی برای بازیکنان تیمش داشته باشد.
وی در مورد اینکه برانکو اعلام کرده در بازار نقل و انتقالات مهرههای مدنظر او حضور نداشتند، عنوان کرد: مهرههای خوب در نقل و انتقالات حضور داشتند ولی با جذب نفراتی مثل بازیکنان اوکراینی لیستشان جای نداشته که اقدامات لازم را انجام دهند. خیلی کارها میشد انجام داد ولی این مهرهها اجازه نمیدادند نفرات جدید جذب شوند.
ستاره فوتبال ایران در جام جهانی 1978 آرژانتین در رابطه با اینکه چرا پرسپولیس با نبود کامیابینیا اینقدر دچار مشکل شده است، اظهار داشت: نمیدانم چرا فکر برانکو به این نرسیده که نفرات مدنظر را جذب کند. پرسپولیس ستاره ندارد ولی این مسئله نشان میدهد برخی بازیکنان برای این تیم کلیدی هستند. سروش رفیعی نشان داده میتواند به تیم کمک کند. الان معلوم شد بین محمد انصاری و حسین ماهینی هماهنگی نیست.
صادقی در رابطه با اینکه او زمانی در پرسپولیس بازی میکرده که ستارههایی مثل همایون بهزادی، علی پروین، صفر ایرانپاک، ابراهیم آشتیانی و... در تیم فعالیت میکردند اما حالا مهدی طارمی در پرسپولیس بر سر یک پنالتی قهر میکند، عنوان کرد: این مسئله نشان میدهد شأن این بازیکنان به اندازه پرسپولیس نیست. پرسپولیس اکنون به روزی افتاده که ستاره ندارد و این نفرات چنین اقداماتی را انجام میدهند. زمانی خدابیامرز همایون بهزادی، حمید جاسمیان، علی پروین، حسین کلانی و... در پرسپولیس بازی میکردند که اسم هرکدام را تریلی نمیکشید. یکی زمان همه بازیکنان پرسپولیس بزرگ بودند ظرفیت تیم اکنون محدود شده و این مهرهها فکر میکنند اگر نباشند چه خبر میشود!
وی در ادامه تأکید کرد: البته من کارلوس کیروش را هم در این وضعیت بیتأثیر نمیدانم. خیلی دستها در کار است که پرسپولیس دچار مشکل شده است. برخی از بازیکنان پرسپولیس بازیکنان یکی، دو ماه پیش نیستند. به جز طارمی حتی رامین رضاییان هم دیگر فوتبال سابقش را انجام نمیدهد. شما نگاه کنید سیدجلال حسینی خیلی الکی وارد دعوا میشود. به نظر میرسد این بازیکنان تحت تأثیر اختلاف اخیر قرار گرفتهاند و به نوعی جوری بازیها انجام میشود که به نظر میرسد قصد دارند برانکو را خراب کنند. قرار است به تمرین برویم و بگوییم قهرمانی نمیخواهیم اما شأن باشگاه را حفظ کنید.
هافبک دهه 50 پرسپولیس در مورد اینکه آیا تهدید کیروش در دعوت نکردن بازیکنان پرسپولیس به تیمملی را روی افت این تیم موثر میداند، اظهار داشت: این مسائل روی ناخودآگاه بازیکنان اثر منفی گذاشته است. از روزی که این حرفها مطرح شده بازیکنان پرسپولیس دودل هستند که چه میشود! آیا آنها دعوت خواهند شد یا نه؟ متأسفانه این حرفها روی آنها تأثیر منفی گذاشته و عملکرد آنها سایر بازیکنان را هم تحت تاثیر قرار داده است؛ حتی محمد انصاری هم عملکرد خوبی ندارد. به گلهایی که علیرضا بیرانوند در دربی دریافت کرد نگاه کنید یک بچه هم میتوانست آن توپها را بگیرد. مربیان خارجی از لحاظ روحی روانی جوری عمل میکنند که به خواسته خود میرسند. عملکرد بازیکنان پرسپولیس از 2 دیدار اخیر از نصف هم پایینتر آمده و با این کار بیشتر خودشان را خراب میکنند. مشخص است که این بازیکنان استرس دارند. کیروش کار خودش را کرده و پرسپولیس بسیار عصبی و بااسترس است.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-02-2017, 10:49
سلام
دوستان نورالهی و عالیشاه کارشون با تراکتور به کجا رسید؟ الان کجا باید توپ بزنند؟
سلام .
تا آخر فصل باید بیرون بمونن چون قانونا هر بازیکن در طول فصل اجازه 3 ثبت قرار داد داره و برای 2 تیم میتونه بازی کنه
Amir faz
17-02-2017, 13:05
یک نکته:
سایت ورزش 3 اولین سایتی بود که شایعه مشکلات مالی رو دو هفته پیش داد و گفت بازیکنا اعتصاب کردن! که بعدا مشخص شد شایعه ای بیش نبوده...
ولی امروز اول صبح 15 درصد قرارداد بازیکنا پرداخت شد که با دریافتی های قبلی می شه 60 درصد و فک نمی کنم تیمی اینقد پرداختی داشته باشه تا الان...نکته جالب اینکه سایت ورزش 3 در اقدامی جالب اصلا این خبر رو پوشش نداده :) از طرف دیگه فیفا استقلال رو به کسر امتیاز تهدید کرده برای قرارداد پروپیچ اما جالبه اینم پوشش داده نشده :)
فقط خواستم با این سایت و نیاتش اشنا بشین :) از تیتر هایی که برای تیم منصوریان و خودش هم می زنه هم بگذریم!!! دیروز شایعه قهر طارمی سر پنالتی دوم رو همین سایت با توهماتش ایجاد کرد...در حالی که بعدا عکس هاش اومد که طارمی خدا رو شکر کرده...اگه بخوایم لیست کنیم فک کنم یه مثنوی بشه...
پ.ن:با صحبت های امروز برانکو به نظر می رسه کسر 8 امتیاز از تراکتور قطعیه و با 10 امتیاز اختلاف با استقلال و 8 بازی باقی مونده عملا با 5 برد و 3 باخت هم قهرمانیم!
محمد صادقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در مورد پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل سپاهان گفت: اگر پرسپولیس به این شکل بازی کند کارش خطرناک میشود. پرسپولیس مقابل سپاهان و استقلال متزلزل نشان داد و فکر نمیکردم نبود یکی، دو بازیکن تا این اندازه تأثیر منفی بگذارد. فکر میکردم برانکو آنقدر فکرش به این برسد که جایگزینان مناسبی برای بازیکنان تیمش داشته باشد.
وی در مورد اینکه برانکو اعلام کرده در بازار نقل و انتقالات مهرههای مدنظر او حضور نداشتند، عنوان کرد: مهرههای خوب در نقل و انتقالات حضور داشتند ولی با جذب نفراتی مثل بازیکنان اوکراینی لیستشان جای نداشته که اقدامات لازم را انجام دهند. خیلی کارها میشد انجام داد ولی این مهرهها اجازه نمیدادند نفرات جدید جذب شوند.
ستاره فوتبال ایران در جام جهانی 1978 آرژانتین در رابطه با اینکه چرا پرسپولیس با نبود کامیابینیا اینقدر دچار مشکل شده است، اظهار داشت: نمیدانم چرا فکر برانکو به این نرسیده که نفرات مدنظر را جذب کند. پرسپولیس ستاره ندارد ولی این مسئله نشان میدهد برخی بازیکنان برای این تیم کلیدی هستند. سروش رفیعی نشان داده میتواند به تیم کمک کند. الان معلوم شد بین محمد انصاری و حسین ماهینی هماهنگی نیست.
صادقی در رابطه با اینکه او زمانی در پرسپولیس بازی میکرده که ستارههایی مثل همایون بهزادی، علی پروین، صفر ایرانپاک، ابراهیم آشتیانی و... در تیم فعالیت میکردند اما حالا مهدی طارمی در پرسپولیس بر سر یک پنالتی قهر میکند، عنوان کرد: این مسئله نشان میدهد شأن این بازیکنان به اندازه پرسپولیس نیست. پرسپولیس اکنون به روزی افتاده که ستاره ندارد و این نفرات چنین اقداماتی را انجام میدهند. زمانی خدابیامرز همایون بهزادی، حمید جاسمیان، علی پروین، حسین کلانی و... در پرسپولیس بازی میکردند که اسم هرکدام را تریلی نمیکشید. یکی زمان همه بازیکنان پرسپولیس بزرگ بودند ظرفیت تیم اکنون محدود شده و این مهرهها فکر میکنند اگر نباشند چه خبر میشود!
وی در ادامه تأکید کرد: البته من کارلوس کیروش را هم در این وضعیت بیتأثیر نمیدانم. خیلی دستها در کار است که پرسپولیس دچار مشکل شده است. برخی از بازیکنان پرسپولیس بازیکنان یکی، دو ماه پیش نیستند. به جز طارمی حتی رامین رضاییان هم دیگر فوتبال سابقش را انجام نمیدهد. شما نگاه کنید سیدجلال حسینی خیلی الکی وارد دعوا میشود. به نظر میرسد این بازیکنان تحت تأثیر اختلاف اخیر قرار گرفتهاند و به نوعی جوری بازیها انجام میشود که به نظر میرسد قصد دارند برانکو را خراب کنند. قرار است به تمرین برویم و بگوییم قهرمانی نمیخواهیم اما شأن باشگاه را حفظ کنید.
هافبک دهه 50 پرسپولیس در مورد اینکه آیا تهدید کیروش در دعوت نکردن بازیکنان پرسپولیس به تیمملی را روی افت این تیم موثر میداند، اظهار داشت: این مسائل روی ناخودآگاه بازیکنان اثر منفی گذاشته است. از روزی که این حرفها مطرح شده بازیکنان پرسپولیس دودل هستند که چه میشود! آیا آنها دعوت خواهند شد یا نه؟ متأسفانه این حرفها روی آنها تأثیر منفی گذاشته و عملکرد آنها سایر بازیکنان را هم تحت تاثیر قرار داده است؛ حتی محمد انصاری هم عملکرد خوبی ندارد. به گلهایی که علیرضا بیرانوند در دربی دریافت کرد نگاه کنید یک بچه هم میتوانست آن توپها را بگیرد. مربیان خارجی از لحاظ روحی روانی جوری عمل میکنند که به خواسته خود میرسند. عملکرد بازیکنان پرسپولیس از 2 دیدار اخیر از نصف هم پایینتر آمده و با این کار بیشتر خودشان را خراب میکنند. مشخص است که این بازیکنان استرس دارند. کیروش کار خودش را کرده و پرسپولیس بسیار عصبی و بااسترس است.
farshad.88
18-02-2017, 11:58
به نظر من نباید بگیم که بازی های آسونمون شروع شده.ما هنوز با نفت تهران و ذوب آهن و پیکان و استقلال خوزستان بازی داریم. این 4 تا تیم هم بالای جدولی حساب میشن. با این روند و روحیه ای که استقلالی ها دارند فکر نکنم امتیاز از دست بدن. مگر اینکه بازیکناشون مصدوم یا محروم بشن. اگه از تراکتور امتیاز کم بشه خیالمون ازش راحته اما اگه کم نشه 2 تا رقیب چغر بد بدن تا آخر فصل داریم. ضمن اینکه بازی های آسیا هم هست که سفر هاش ( اونم با هواپیماهای عتیقه و تنگ و فشرده ایران ) خسته کننده است. یعنی دیگه تیم همش میره تو کار ریکاوری.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-02-2017, 12:35
اختصاصی/ قانون ای اف سی از اول ژانویه ۲۰۱۷ تغییر کرده است؛ طارمی می تواند مقابل الهلال بازی کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg
وب سایت رسمی برنامه نود- در حالیکه در یکی دو روز گذشته بحث محرومیت مهدی طارمی از بازی مقابل الهلال حسابی داغ بود، دیروز فدراسیون فوتبال در نامه ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا خواستار لغو محرومیت مهدی طارمی شده است.به گزارش سایت نود، همه به دنبال تاریخ عوض شدن قانون کنفدراسیون فوتبال آسیا بودند تا مشخص شود طارمی به درستی محروم شده یا نه.حالا بر اساس زمان تغییر قانون ای اف سی، مشخص شده که قانون کنفدراسیون فوتبال در آسیا اعمال محرومیت ها را از اول ژانویه ۲۰۱۷ تغییر داده است و محرومیت های رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در همان رقابتها اعمال می شود. این قانون درباره دیگر رقابتهای تحت نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا وفیفا صدق می کند.غلامرضا رفیعی کارشناس حقوقی فوتبال در این باره به سایت نود گفت: مساله محرومیت طارمی مهاجم ارزنده پرسپولیس در بازی فوق حساس مقابل الهلال باعث نگرانی طرفداران فوتبال ایران شده است.به همین دلیل فدراسیون فوتبال باید موضع منطقی در قبال این مساله بگیرد چرا که با توجه به ادله و اسناد و مدارک موجود مهدی طارمی محرومیتش را گذرانده است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سندی که قوانین قدیمی کنفدراسیون فوتبال آسیا را نشان می دهد. طبق بند C ماده ۳۸ طارمی به درستی محروم شده بوداو ادامه داد: در دو روز گذشته همه به دنبال اعلام تاریخ تغییر قوانین از سوی کنفدراسیون فوتبال بودند و حتی برخی مقامات فدراسیون فوتبال از تغییر سه باره قوانین در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ خبر داده اند. در حالیکه اصلا اینطور نیست و این قانون از سال ۲۰۱۷ و از اول ژانویه عوض شده است. اینکه چرا تغییر قوانین به اطلاع باشگاهها رسانده نشده، خود یک مساله دیگر است که باید در جای خودش پیگیری شود اما در قانون قبلی مهدی طارمی به درستی از بازی مقابل الهلال محروم شده و طبق بند C ماده ۳۸ طارمی می بایست مقابل در اولین بازی رسمی این تیم که مقابل پدیده مشهد بود بازی نمی کرد. اما در سال ۲۰۱۷ این قانون از اول ژانویه تغییر کرده و هر بازیکن در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید محرومیت ناشی از کارتهای زرد و قرمز و دیگر محرومیت ها را در همان مسابقات طی کند ولو مسابقه بعدی حتی پس از حذف آن تیم، سال بعد یا دو سال بعد و یا چند سال بعد باشد و دیگر به مسابقات رسمی دیگر محرومیت منتقل نمی شود. این قانون بر اساس قانون فیفا تغییر کرده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانون جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا که منطبق بر فیفا شده است. تبصره های ماده ۳۸ قانون جدید را بیان می کندرفیعی در پایان گفت: قانون عطف به ماسبق نمی شود. طارمی سال پیش محرومیت خود را با بازی نکردن در برابر پدیده گذرانده است و بخش بین الملل فدراسیون فوتبال باید مدارک عدم حضور طارمی در بازی مقابل پدیده را به ای اف سی ارسال کند که چنین کاری هم انجام شده است. در واقع قانون پس از بازی پدیده تغییر کرده و طارمی باید در مقابل الهلال عربستان بازی کند. فدراسیون فوتبال بايد مستند و مستدل همه مدارک را به اي اف سي ارسال کنند که امیدوارم اینگونه باشد و در نهایت مهدی طارمی بتواند در مقابل الهلال عربستان بازی کند.»البته باید دید تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا در نهایت چه خواهد بود اما آنچه که مشخص است این است که مهدی طارمی می تواند مقابل الهلال بازی کند. یک نکته مهم نباید فراموش شود؛ اینکه تغییر قوانین مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید به اطلاع باشگاهها هم رسانده شود اما ظاهرا این کار توسط بخش بین الملل سازمان لیگ، انجام نشده است! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سندی که نشان می دهد کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا در ابوظبی و از اول ژانویه ۲۰۱۷ قانون جدید را تصویب و اعلام کرده اند.
Amir faz
18-02-2017, 13:52
خبر خوب دارم مژدگانی بدین:n10:
مانوئل ژوزه با پرسپولیس به توافق رسید
موضوع احتمال کاهش امتیاز از باشگاه پرسپولیس به خاطر عدم توجه به قرارداد مربی پرتغالی کاملا جدی بود.
در همین حال، یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس برای مان توضیح داد که این پرونده نمی تواند خطرات زیادی برای این باشگاه داشته باشد. موضوع از این قرار است که مانوئل ژوزه سرمربی پرتغالی پرسپولیس در فصل دوازدهم که نتایج بسیار بدی با این تیم کسب کرده بود، به خاطر قرارداد سنگین و چند میلیارد تومانی خود با محمد رویانیان مدیرعامل وقت باشگاه، به فیفا شکایت کرده تا شاید پول قراردادش را بگیرد.
در این مدت اما مدیران پرشمار باشگاه پرسپولیس هیچ توجهی به پرونده ژوزه نداشتند تا این مربی حکم اولیه خود را در سکوت کامل خبری، از کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان در فیفا دریافت کند.
با اعتراض دوباره باشگاه پرسپولیس، رای اصلی بار دیگر بدون اینکه به دست رسانه ها برسد، به دادگاه عالی حکمیت ورزشی CAS رفت که هنوز رای نهایی صادر نشده و پرونده در دست بررسی برای تجدید نظر است.
در این مدت، مدیران باشگاه پرسپولیس برای ایجاد رابطه دوستان با مانوئل ژوزه تلاش های خود را ادامه دادند و حالا این طور به گوش می رسد که تلاش ها نتیجه داده و ژوزه قبول کرده در ازای دریافت پولی حدود 6 میلیارد تومان، رضایت داده و بی خیال ادامه دادند به شکایت خود شود.
خدا ازت نگذره رویانیان!!! با 6 میلیارد می شد 4 تا بازیکن تاپ ملی گرفت!!! امیدوارم سریعتر همه پرونده ها جمع بشه! اقایون پول بازیکن خارجی رو ندارین نخرین!!!
farshad.88
18-02-2017, 20:52
خبر خوب دارم مژدگانی بدین:n10:
خدا ازت نگذره رویانیان!!! با 6 میلیارد می شد 4 تا بازیکن تاپ ملی گرفت!!! امیدوارم سریعتر همه پرونده ها جمع بشه! اقایون پول بازیکن خارجی رو ندارین نخرین!!!
این خبر خوبه ؟ الان 6 میلیارد رو از کجا بیاریم ؟
Amir faz
18-02-2017, 21:47
این خبر خوبه ؟ الان 6 میلیارد رو از کجا بیاریم ؟
به جنبه مثبتش فک کن:
اگه دنبال نمی کردیم و باهاش به توافق نمی رسیدیم احتمالا 6 امتیاز ازمون کم می شد...بهرحال پول طلبکارا باید پرداخت بشه...نه این بلکه اون 7-8 نفر دیگه در صف! فیفا شوخی نداره...
اخرش اینه که یه حساب اعلام میکنن طرفدارا کمک کنن...بهرحال بهتر از اینه که ازمون امتیاز کم بشه اعصابمون خورد بشه اخرشم مجبور باشیم پرداخت کنیم...
000000000
18-02-2017, 23:08
pcforlife
19-02-2017, 09:27
تنها مزیتش اینه فقط یه تبلیغ روشه!! و الا بی سلیقگی تو طراحی موج میزنه!
mojtabaivi
19-02-2017, 11:06
به نظر من به نسبت طراحی هایی که برا تیمای ایرانی سراغ داریم، پیرهن خیلی خوبیه و ساده و زیباست. جوما همین طرح رو واسه سمپدوریا کار کرده بود
Amir faz
21-02-2017, 15:18
بعد از هفته ها ترکیب کامل رو در اختیار داریم...بهترین ترکیب ممکن...همه سر جای خودشون...پیش بسوی بردن دربی اسیا! این بازی یکی از کلاسیک ترین بازی های اسیاس...
ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل الهلال عربستان در نخستین مصاف آسیایی این تیم مشخص شد. به گزارش وب سایت نود، براین اساس پرسپولیس با ترکیب علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی، محمد انصاری، حسین ماهینی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، سروش رفیعی، رامین رضاییان، مهدی طارمی و وحید امیری به میدان می رود.
بیرو
ماهینی-حاجی-سیدجلال-رضاییان
کمال
مسلمان-سروش-احمدزاده
امیری-طارمی
ایشالا بعد از بازی نفت تهران هم همه دیگه برمیگردن (دیگه مصدوم و محروم نداریم ایشالا!) و با این ترکیب با خیال راحت همه رو ببریم...
مشکل تیم الان نیمکته! برای دفاع فقط روی نیمکت ربیع خواه رو داریم! برای هافبک و حمله هم محرمی و علیپور...
farshad.88
21-02-2017, 15:31
یاد گل کاویانپور به الهلال بخیر. توی استادیوم آزادی که هنوز چمنش رو درست نکرده بودن. دوربین هم یه لحظه خوردبین رو نشون داد که داشت گریه میکرد. سرمربی هم علی پروین بود. فکر کنم الهلال پر طرفدارترین تیم عربی باشه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-02-2017, 15:41
سایت نود این ترکیب رو گذاشته
اون ور ورزش سه نوشته ماهینی مسموم شده و نمیرسه به بازی
بالاخره حرف کدوما رو باور کنیم ؟
====
پ.ن : الان تکلیف امید و احمد چی میشه ؟ میتونن برگردن به تیم با توجه به اینکه باهامون قرار داد دارن ؟
فوتبالیست های سرباز و دارای مدال کشوری در باشگاههای خودشان خدمت می کنند.
پنج دور رفت و برگشت لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور بین مجلس و شورای نگهبان عاقبت با تاییدیه شورای نگهبان در تاریخ اول اسفندماه ٩٥ همراه شد و این لایحه به صورت قانون درآمد تا پس از ابلاغ مجلس به رییس جمهور، اجرایی گردد.
تلاش ها نتیجه داد و فدراسیون های ورزشی هم در زمره نهادهایی قرارگرفتند که می توانند از سربازهای امریه ای استفاده کنند. وزارت ورزش درخواست به کارگیری این سربازها را خواهد داد و آنها اگر دارای مدرک لیسانس و مدال کشوری(رتبه اول تا سوم رشته های خود) باشند در اختیار وزارت ورزش و فدراسیون های مربوطه قرار می گیرند و از آن طریق می توانند به عنوان مامور و پس از طی دوره آموزشی، در باشگاههای خودشان مشغول به خدمت شوند.
Amir faz
21-02-2017, 15:47
یاد گل کاویانپور به الهلال بخیر. توی استادیوم آزادی که هنوز چمنش رو درست نکرده بودن. دوربین هم یه لحظه خوردبین رو نشون داد که داشت گریه میکرد. سرمربی هم علی پروین بود. فکر کنم الهلال پر طرفدارترین تیم عربی باشه
الهلال عربستان و الاهلی مصر پرطرفدار ترین تیم ها بین عرب ها هستن...هر کشوری که عربی باشه بازی رو می ذاشتن طرفدار اونا بیشتر می بود! فدراسیون نادان ما باید بازی رو می نداخت اسیای میانه که هم عرب نباشه هم هوا سرد باشه!!! امان ازین نادان ها!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-02-2017, 15:52
متاسفانه خبر درسته :n35:
مدافع پرسپولیس به دلیل مسمومیت بزای با الهلال را از دست داد
حسین ماهینی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در فاصله چند ساعت تا آ؛از بازی با الهلال در لیگ قهرمانان اسیا به دلیل مسمومیت از حضور در این بازی محروم شد تا شوک بزرگی به برانکو و سرخپوشان پیش از این دیدار حساس وارد شود.
باید دید به جای این بازیکن چه کسی در ترکیب اصلی جای می گیرد.
Amir faz
21-02-2017, 15:53
سایت نود این ترکیب رو گذاشته
اون ور ورزش سه نوشته ماهینی مسموم شده و نمیرسه به بازی
بالاخره حرف کدوما رو باور کنیم ؟
====
پ.ن : الان تکلیف امید و احمد چی میشه ؟ میتونن برگردن به تیم با توجه به اینکه باهامون قرار داد دارن ؟
فوتبالیست های سرباز و دارای مدال کشوری در باشگاههای خودشان خدمت می کنند.
پنج دور رفت و برگشت لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور بین مجلس و شورای نگهبان عاقبت با تاییدیه شورای نگهبان در تاریخ اول اسفندماه ٩٥ همراه شد و این لایحه به صورت قانون درآمد تا پس از ابلاغ مجلس به رییس جمهور، اجرایی گردد.
تلاش ها نتیجه داد و فدراسیون های ورزشی هم در زمره نهادهایی قرارگرفتند که می توانند از سربازهای امریه ای استفاده کنند. وزارت ورزش درخواست به کارگیری این سربازها را خواهد داد و آنها اگر دارای مدرک لیسانس و مدال کشوری(رتبه اول تا سوم رشته های خود) باشند در اختیار وزارت ورزش و فدراسیون های مربوطه قرار می گیرند و از آن طریق می توانند به عنوان مامور و پس از طی دوره آموزشی، در باشگاههای خودشان مشغول به خدمت شوند.
وجدانا یه بازی نشد شانس بیاریم!!!
احتمالا ربیع خواه میاد دفاع چپ...امیدوارم روز خوبش باشه...
این فصل که هیچ، چون هیچ بازیکنی نمی تونه تو یه فصل برای بیشتر از 2 تیم به میدان بره و قانون فیفاس!...ولی اول فصل بعد احمد که سربازیش تموم شده و برمیگرده...امید هم باید دید کدی که براش خورده قابل تغییره؟! اصولا کد سربازی رو می زنن فک نکنم تغییرش بدن!!! بازم باید از نظام وظیفه تعیین تکلیف بشه...خیلی بعید می دونم این قانون بدرد امید بخوره...
از اتاق فرمان اشاره میکنن محرمی احتمالا میره جای ماهینی دفاع چپ:n02:به این بچه خیلی امیدوارم و انصافا خودشو خوب نشون داده...شاید خیری توش بوده...
Amir faz
21-02-2017, 17:01
خب ترکیب این شد
بیرو
احمدزاده-حاجی-سیدجلال-محرمی
کمال
مسلمان-سروش-رضاییان
امیری-طارمی
ترکیب به شدت هجومی که مقابل تیم الهلال با خط حمله قدرتمند کمی ریسکیه!! بال هامون چه در خط هافبک چه دفاع خیلی هجومی هستن!!! امیدوارم روز خوبمون باشه...
البته شخصا امیدوارم رضاییان و محرمی دفاع راست و چپ باشن و فرشاد هم برگرده سرجاش هافبک راست...فرشاد خیلی به هابک دفاعی تو اون پست می تونه کمک کنه...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-02-2017, 19:35
رسما گند زدن با انتخاب این داور
مهمترین بازی گروه رو که هر امتیازش حیاتیه دادن دست یه داور سریلانکایی !!! مگه میشه آخه ؟ سریلانکا فوتبال داره که حالا داور داشته باشه ؟
از تو تخم مرغ شانسی در اومده ، کلا پرته ، دفاع وسطشون زده صورت رو با خون یکی کرده کارت نمیده ، طارمی اومده آروم صحبت میکنه کارت میده بهش !! حالا بگذریم که فرشاد هم باید کارت میگرفت
بازی هم فعلا چون دوتا تیم پرس سنگین میکنن بیشتر وسط زمینه و آنچنان موقعیت خاصی نداشت، ما هم میتونستیم از ضربات آزاد بهتر استفاده کنیم
همه تیم استرس دارن ، به امید خدا نیمه دوم بهتر میشم :n16:
Amir faz
21-02-2017, 20:47
حیف شد! این تیم الهلال واقعا قدر بود! خط هافبک و مهاجمان عالی! نتیجه بدی نبود ولی وقتی 3 امتیاز تو مشتت باشه و سر یه اشتباه مساوی بشه ناراحتی داره...
صادق محرمی این بازی به شدت بد بود...عملا هر چی پاس داد اشتباه بود، هرچی فشار اوردن به خاطر قد کوتاهش پشتش می نداختن و قبل گل هم به همون خاطر کرنر دادیم...اما نمی شه بهش خرده گرفت...بلاخره جوونیه و... اینده داره باید ازش حمایت بشه بهر حال...
بقیه خوب بودن جز طارمی! اقای طارمی تو خط حمله که...! حداقل دفاع میخوای کنی بچسب به یار مستقیمت!! کجایی برادر؟! تو اینستا از کسی بازیکن نمی سازن!!! صحنهگل رو نیگا کنین دو متر با یار مستقیم 2 متریش فاصله داره!!! اینهمه سهل انگاری چرا؟! هفته هاست که از طارمی ناراحتم...بازیکنی که سقف ارزوهاش همینقد بود!
تبریک به بقیه تیم که جانانه جنگیدن...این بازی تو تهران بود شک نکنین 3 تا می زدیم به الهلال! حیف که بازی رفت و برگشت مهمانیم!!! 4 بازی مهمان و دو بازی میزبان! اینجا اسیاست!!!
به دلیل این برنامه ریزی عجیب غریب که 3 بازی اول میهمانیم! بازی بعد با الوحده رو حتما باید ببریم...الریان هم برد این تیم رو...اگه بتونیم از 2 بازی اینده 4 امتیاز بگیریم صعود خیلی راحت می شه...مخصوصا اینکه دور برگشت 2 بازی میزبان هستیم...
اخ اخ دلم سوخت واقعا.... حیف شد :(
این سروش و مسلمان اصلا خوب بازی نمیکنن این چند وقته چرا اخه :(
بعد از تراکتور شدید افت کردن...
Amir faz
21-02-2017, 21:11
اخ اخ دلم سوخت واقعا.... حیف شد :(
این سروش و مسلمان اصلا خوب بازی نمیکنن این چند وقته چرا اخه :(
بعد از تراکتور شدید افت کردن...
هافبک های اونا خیلی قلدر بودن! کلا سبک بازی عربستانی ها به شدت فیزیکیه...هافبک های ما و حتی دفاع های کناره مون قدشون نزدیک 170 بود! خب معلومه مقابل این قلدر ها جنگ میانه زمین رو می بازن...ولی خب دست برانکو هم بسته س...بهترین نتیجه این نبود ولی عادلانه بود...اگه فشار تماشاگرا تو ازادی و هوای سرد بود مطمئن باشین خیلی بهتر می شد نتیجه...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-02-2017, 21:21
اگه از گروهمون صعود کنیم ، به تیمای کدوم گروه میخوریم ؟
Amir faz
21-02-2017, 21:28
اگه از گروهمون صعود کنیم ، به تیمای کدوم گروه میخوریم ؟
تیم های گروه استقلال خوزستان! گروه بسیار ساده ایه! اگه به عنوان تیم اول صعود کنیم من قول میدم راحت از مرحله بعد هم بیاییم بالا...
000000000
22-02-2017, 00:14
farshad.88
22-02-2017, 07:48
شبکه سه که روی خورشید واره فیلم سینمایی پخش میکنه. بین اسپورت ها هم از share خارج شدن و عملا راهی جز گیرنده های دیجیتال نیست. یک نیمه رو تماشا کردم. مهمترین نکته تماشاگرا بودن. یعنی اون قسمتی که الهلالی ها نشسته بودن 6.5 میلیارد تومان فروش داشته ؟ کاش 90% رو میدادن بهشون تا بودجه یه فصلمون در بیاد :n02:
به نظرتون توپ مشکل نداشت ؟ یه استپ درست و حسابی نتونستن بکنن. همش میخورد به پاشون و کمونه میگرفت.روی صحنه ای که گل خوردیم بیرانوند چرا جلو نیومد ؟ توپ خیلی نزدیک بود . مثل کرنر بعدی می تونست توپ رو مشت کنه حداقل
این داور رو همیشه میذارن واسه ایران. تیم ملی هم که بازی داره همش همینو میبینیم. با این اسکلت بودنش چجوری دووم آورده. بازی سرعتی بشه جا میمونه.با کمک هاش هم هماهنگ نیست
من هنوز تو فکر این 6.5 میلیاردی هستم که باشگاه به جیب زده.بعضی صندلی ها رو 2 میلیون تومان فروختن ( ورزش سه نوشته بود ) اینو بدن ژوزه راحت شیم دستش.
به نظرتون روی گل خورده بیرانودن مقصر نبود؟ باید بیرون می امد و توپ رو دفع میکرد :n36:
بی وجدان ها خوب کار کرده بودند رو این حرکت، جلو بیرانوند رو کاملا سد کردند الان نگاه میکنم... :n14:
Amir faz
22-02-2017, 11:59
شبکه سه که روی خورشید واره فیلم سینمایی پخش میکنه. بین اسپورت ها هم از share خارج شدن و عملا راهی جز گیرنده های دیجیتال نیست. یک نیمه رو تماشا کردم. مهمترین نکته تماشاگرا بودن. یعنی اون قسمتی که الهلالی ها نشسته بودن 6.5 میلیارد تومان فروش داشته ؟ کاش 90% رو میدادن بهشون تا بودجه یه فصلمون در بیاد :n02:
به نظرتون توپ مشکل نداشت ؟ یه استپ درست و حسابی نتونستن بکنن. همش میخورد به پاشون و کمونه میگرفت.روی صحنه ای که گل خوردیم بیرانوند چرا جلو نیومد ؟ توپ خیلی نزدیک بود . مثل کرنر بعدی می تونست توپ رو مشت کنه حداقل
این داور رو همیشه میذارن واسه ایران. تیم ملی هم که بازی داره همش همینو میبینیم. با این اسکلت بودنش چجوری دووم آورده. بازی سرعتی بشه جا میمونه.با کمک هاش هم هماهنگ نیست
من هنوز تو فکر این 6.5 میلیاردی هستم که باشگاه به جیب زده.بعضی صندلی ها رو 2 میلیون تومان فروختن ( ورزش سه نوشته بود ) اینو بدن ژوزه راحت شیم دستش.
روی intelsat 902 در 60 درجه شبکه 3 و ورزش همچنان فوتبال ها رو پخش می کنه...
اقایون متاسفانه این موزامبیکی دیوانه! واقعا میخواد 9 ملی پوش پرسپولیس رو دعوت نکنه!!! اخه یکی نیس بگه اقای روانی! بازیکنا چه گناهی کردن؟ مگه اونا کم کاری کردن یا به تیم ملی پشت کردن؟! با برانکو دعوا داری برین رو رینگ همدیگه رو بزنین چرا مثه بچه های 2 ساله اینقد بدبختی! اگه این اتفاق بیفته عملا پرسپولیس از هم خواهد پاشید! الان هم فدراسیون پاسپورت ملی پوش های پرسپولیس رو نخواسته یعنی اینا دیگه حدس و گمان نیس!!!
شخصا اگه کیروش همچین کاری کنه برای اولین بار در طول زندگیم دیگه بازی تیم ملی رو نخواهم دید...با سرنوشت اینهمه ادم می خواد بازی کنه و فدراسیون هم هیچ غلطی نمی کنه یعنی ازین حربه می خوان به پرسپولیس ضربه بزنن! تا وقتی کیروش تو این فوتبال باشه پرسپولیس باید با روزای خوبش خداحافظی کنه...
بازم منتظر می مونیم تا ببینیم این موزامبیکی نفهم چه کار میخواد کنه.
از همه بابت این ادبیات معذرت میخوام ولی با هرکس باید مثل خودش برخورد کرد.
#carlos_queiroz_out ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بی وجدان ها خوب کار کرده بودند رو این حرکت، جلو بیرانوند رو کاملا سد کردند الان نگاه میکنم... :n14:
اره.... جلوی فرشاد وایساده بود و زور میزد و هولش میداد تو بغل بیرانوند... یه قلدر میخواستیم مثل سیدجلال که زور بزنه طرف رو بندازه ۲ متر اونورتر! :)))
دوتا دفاعشون خیلی خوب بودن لامصبا... تو تمام مقابلههای ۱ به ۱ و پاسهای پشت دفاع توی سرعت دوییدن میرسیدن به بچهها... ولی امیری دو تا موقعیت خراب کرد... همونا میتونست کاملا جلو بندازه تیم رو..
به گزارش "ورزشسه"، حسین تقوی، کارگزار اسکان، برنامه ریزی و فروش بلیت مسابقه پرسپولیس و الهلال در لیگ قهرمانان آسیا در گفت و گو با خبرنگار ما اعلام می کند که تنها 1500 قطعه بلیت در این دیدار فروخته شده و هواداران الهلال با استفاده از درهای ورودی پرتعداد ورزشگاه و عدم مدیریت پلیس عمان، بدون خرید بلیت و پرداخت پول وارد ورزشگاه سلطان قابوس شده اند و این مساله باعث شده آنها درآمدی از این دیدار به دست نیاورند و حتی هزینه اسکان پرسپولیس در عمان به دست نیاید. موضوعی که باعث خواهد شد آنها با شکواییه ای نسبت به اتفاقات این مسابقه اقامه دعوا کنند.
تقوی می گوید: این بازی را الهلال از هفته پیش آغاز کرد و موفق شد کاری را که می خواست انجام بدهد، به سرانجام برساند. آنها هوادارانشان را به ورزشگاه کشاندند و روی صندلی نشاندند بدون آنکه هزینه ای پرداخت کنند. در روزی که خبر خرید بلیت های بازی از سوی باشگاه الهلال منتشر شد ما خیلی تعجب کردیم چون از مدیران کانون های هواداری شان شنیده بودیم دستور اکید به آنها داده شده که هیچ هزینه ای انجام ندهند که باعث کسب درآمد برای پرسپولیس بشود. اما آنها این بازی را آغاز کرده اند و اینطور القا کردند که بازی رایگان است. بنابراین تعداد زیادی هوادار حدود 9 هزار نفر راهی ورزشگاه شدند و با توجه به ازدحام و عدم کنترل درست پلیس عمان وارد ورزشگاه شدند.
وی ادامه می دهد: ما 20 هزار بلیت را به صورت چاپ شده تحویل گرفته بودیم و در حال حاضر 18هزار و 500 بلیت موجود است. این یک توطئه برنامه ریزی شده از قبل بود و آنها خیلی دقیق و منظم کارشان را پیش بردند و به نتیجه ای که می خواستند رسیدند. اسناد این اتفاق هم موجود است و اینکه در توییتر باشگاه الهلال و وب سایتشان چه چیزهایی نوشته شده که ما همه آنها را جمع می کنیم یک بحث شکایت را در عمان آغاز خواهیم کرد. اینکه آنها چگونه وارد ورزشگاه شدند و چرا گیت ها چک نشده و اینکه چرا بعضی از گیت ها کلا باز شده. متضرر بزرگ این ماجرا کارگزار بوده که هزینه های پرسپولیس در این سفر را برعهده گرفته در حالی که از این طرف هیچ عایدی خاصی نداشت. البته در بعضی از رسانه های ایران موضوع طور دیگری منعکس شده و حرف از درآمد 7 میلیارد تومانی است که به هیچ وجه حقیقت ندارد یا حتی من شنیدم که گفتند یک شیخ عمانی بلیت ها را به 10برابر قیمت خریده که واقعا از این خبرها نیست.
وقتی از تقوی درباره عجیب بودن این ماجرا سوال می کنیم او اینطور توضیح می دهد: برای خود ما هم عجیب بود اما برنامه ریزی بر این اساس شکل گرفته بود و هیچ کس در طول هفته بلیت نخریده بود. ضمن اینکه پلیس عمان برای چک کردن امنیتی با سگ های بمب یاب، درهای استادیوم را یک ساعت قبل از بازی باز کرد که همین مساله باعث تشدید ازدحام شد. حقیقت هم این است که پلیس عمان تسلط زیادی به این ماجرا نداشت چون آنها تجربه برگزاری بازی های پرجمعیت را ندارند. همانطور که گفتم پیگیر شکایت هستیم بابت بی نظمی، برنامه ریزی و حتی جعل بلیت ها که تعدادی از آنها در اختیار مدیران پرسپولیس هست.
او در پایان می گوید: ورزشگاه سلطان قابوس مثل ورزشگاه آزادی نیست که استادیوم فوتبالش از بقیه ورزشگاه جدا باشد. این یک کمپلکس به هم پیوسته است و چون هیچ وقت تماشاگر زیادی در ورزشگاه حضور پیدا نکرده برای این موضوع تجهیز نشده کما اینکه از بخش مدیا افراد زیادی وارد ورزشگاه شده اند. متاسفانه به جز گیتی که باز بود راه های زیادی برای ورود به ورزشگاه وجود داشت که پلیس آنها را باز نمی کرد و شاهد این مساله دوستان ذوب آهن هم هستند.
در این باره با مدیران باشگاه پرسپولیس نیز صحبت کرده و درباره شکایت سوال خواهیم کرد، ضمن اینکه مدیران برگزاری لیگ قهرمانان آسیا در ای اف سی هم باید درباره ابهامات توضیح بدهند.
آخر و عاقبت تنش سیاسی این میشه که درکشور ثالث باید بازی برگزار بشه :n35:
Amir faz
26-02-2017, 00:24
به جا مانده از بازی الهلال:
این مدت استقلالی ها (و البته تراکتوری ها) و مخصوصا وکیل حقوقی شون تهمت های زیادی در مورد اینکه پرسپولیس هم از نقل و انتقالات محروم بوده و جذب و بازی سروش رفیعی مشکل قانونی داشته زدن...حتی طرفدارهاشون تو پیج الهلال گوشی رو دادن دستشون مثلا!!! ولی بازی با الهلال با حضور رفیعی برگزار شد و هیچ اتفاقی هم نیافتاد...اونهم مقابل اعراب که از اب کره می گیرن و بارها دیدیم چندبار بازی های برده مارو 3-0 کردن...
جالب اینجاس حالا که مشخص شد واقعا پرسپولیس محروم نیس بحث ریزه اسپور توسط چند سایت و مخصوصا ورزش 3 داره کار می شه (علاوه بر لیست تیم ملی که پرسپولیسی ها توش نیست) اونم تو این برهه حساس تو بازی های اسیایی و انتهای لیگ...
فوتبال پاکم ارزوست...این فصل شاید با قهرمانی پرسپولیس دیگه فوتبال وطنی نیگا نکنم(اونم بعد از بیست و اندی سال که حداقل 90 درصد بازی های پرسپولیس رو دیدم)...این دو ساله اینقد تهمت و افترا شنیدیم...فحش به هادی و هانی نوروزی و... که از فوتبال زده شدم...شاید اخرین ارزوی فوتبالی داخلیم دهمین قهرمانی پرسپولیس باشه...ادم حس پوچی بهش دست میده وسط این همه شرافت های نداشته...
مگه یه فوتبال واقعا چقد ارزش داره؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-02-2017, 20:41
در پی درگیری در تمرین؛
رضاییان و علیپور به تهران بازگردانده شدند
در پی درگیری به وجود آمده در تمرین امروز بین دو بازیکن شمالی سرخپوشان، برانکو ایوانکوویچ در تصمیمی قاطع دستور به بازگشت آنها از اردو داده است.
به گزارش "ورزش سه"، این دو بازیکن در تمرین امروز بعد از ظهر پرسپولیس تنشی با یکدیگر داشتند که باعث عصبانیت برانکو ایوانکوویچ شده و او با تصمیمی قاطع، دستور بازگشت این دو را به تهران صادر کرده است.
پرسپولیس که در روز دوم لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحده امارات حاضر خواهد شد، در این مسابقه از حضور این دو بازیکن محروم خواهد بود. مشخص نیست که میزان درگیری بین در چه حد بوده که برانکو ایوانکوویچ را چنین خشمگین کرده است. او این تصمیم را در شام امشب پرسپولیس در باشگاه ایرانیان به تیم اعلام کرد.
برانکو به مسئولان تیم اعلام کرد این دو در اولین فرصت به تهران بازگردند. براین اساس قرار است رضاییان و علیپور فردا دوشنبه هم زمان با عزیمت تیم به سمت ابوظبی، دوبی را به مقصد تهران ترک کنند.
Amir faz
26-02-2017, 22:24
در پی درگیری در تمرین؛
رضاییان و علیپور به تهران بازگردانده شدند
در پی درگیری به وجود آمده در تمرین امروز بین دو بازیکن شمالی سرخپوشان، برانکو ایوانکوویچ در تصمیمی قاطع دستور به بازگشت آنها از اردو داده است.
به گزارش "ورزش سه"، این دو بازیکن در تمرین امروز بعد از ظهر پرسپولیس تنشی با یکدیگر داشتند که باعث عصبانیت برانکو ایوانکوویچ شده و او با تصمیمی قاطع، دستور بازگشت این دو را به تهران صادر کرده است.
پرسپولیس که در روز دوم لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحده امارات حاضر خواهد شد، در این مسابقه از حضور این دو بازیکن محروم خواهد بود. مشخص نیست که میزان درگیری بین در چه حد بوده که برانکو ایوانکوویچ را چنین خشمگین کرده است. او این تصمیم را در شام امشب پرسپولیس در باشگاه ایرانیان به تیم اعلام کرد.
برانکو به مسئولان تیم اعلام کرد این دو در اولین فرصت به تهران بازگردند. براین اساس قرار است رضاییان و علیپور فردا دوشنبه هم زمان با عزیمت تیم به سمت ابوظبی، دوبی را به مقصد تهران ترک کنند.
دم برانکو گرم...
اول فصل با قبول نکردن صادقیان نشون داد که دیسیپلینو نظم براش از همه چی مهمتره...با بازیکنای ایرانی باید همینجوری برخورد کرد تا بقیه هم گوشی دستشون بیاد...حالا سوگولی کیروش هم میتونه به فکر نقشه هاش باشه!!! البته این دستپخت کیروشه که برانکو هم خوش موقع جلوی این سیل رو گرفت...اگه این برخورد نمی شد مطمئن باشین در چند بازی اینده بی نظمی زیاد می شد و کنترل از دست می رفت...اما الان گوشی دست بازیکنا اومده برانکو حتی با ستاره تیمش هم شوخی نداره و می ذارتش کنار! رفتار رضاییان تو بازی با استقلال موقع تعویض رو بیاد بیارین...پاسرال جام حذفی مقابل ذوب اهن رو بیاد بیارین که به دلیل التیماتوم کیروش خودشو به مصدومیت زد و با تیم نرفت! رفتار اول فصلش و با داشتن قرارداد از تیم رفت رو بیاد بیارین! فقط میتونم بگم دمت گرم برانکو بهترین کارو کردی! حتی بازی بعد ببازی هم مهم نیس...مهم نظم تیمیه که بهش معتقدی و در دراز مدت جواب میده.
یک - سالها، آنقدر از بدی نوشتیم که خوبیهایمان را فراموش کردیم. یادمان رفت چقدر احساساتی هستیم. چقدر پای چیزی که دوستش داریم میمانیم. باورشان میکنیم و پای باورمان میجنگیم. پاداش تلاش تیم ناکام جام ملتها را با 88 درصد رای مثبت میدهیم. ابله نیستیم. معنی حذف از جام ملتها را میدانیم. بدیها را هم میبینیم، اما ندیده میگیریم. آنقدر میبینیم و ندیده میگیریم و پای باورمان میمانیم، که کم کم باور میکنند که نه نمیبینیم، و نمیفهمیم.
دو - انتقادات برانکو از کیروش، چند بند واضح و شفاف داشت. اضافه شدن یک اردوی هماهنگ نشده، بردن تیم به اردویی بدون بازی دوستانه، گرفتن فرصت کوتاه استراحت از بازیکنان و بالا رفتن احتمال مصدومیت آنها، حضور بیشتر بازیکنان در اردوهای ملی نسبت به باشگاه، مخفی کردن اردوی تیم ملی که از چند ماه قبل هماهنگ شده بود و ممنوع المکالمه کردن بازیکنان ملی در فصل نقل و انتقالات. لیست طولانی از اتهاماتی که همه آنها بیپاسخ ماند. در عوض کیروش بارها و بارها، به دو بند غیرمنطقی صحبتهای برانکو واکنش نشان داد. اینکه بازیکنان بعد از اردوهای ملی چاق میشوند و ایران، بعد از اردویی طولانی مدت با کشور جنگزده سوریه مساوی کرده است. کیروش هر روز در مصاحبهها و بیانیههایش، فقط جواب همین دو بند حرفهای برانکو را میدهد. دو بند در حاشیه، برای نادیده گرفتن همه سوالاتی که سیکیو توضیحی برای آنها ندارد.
سه - بعد از کنار گذاشتن رحمتی، خلعتبری، عقیلی و حتی کریمی از تیم ملی، همه پشت کیروش بودیم. میدانستیم انتظار امضای نامه عذرخواهی با لحنی تحقیرآمیز، حرفهای و منطقی نیست اما پشت کیروش و تصمیمات و کاریزمای جذابش ماندیم. پذیرفتیم هر خواستهای، تاوانی دارد. حتی اگر تاوانش تحمل حقیقی جای رحمتی یا ندیدن محبوبترین بازیکن ایران با شماره 8 در زمین باشد. ستارههایمان، تاوان دیسیپلین رئیس را دادند و باید هم میدادند، اما تفاوت نظم و تسویه حساب را هم میفهمیم. اینکه 7 بازیکن پرسپولیس، بخاطر مصاحبه مربیشان به تیم ملی دعوت نشوند نظم و دیسیپلین نیست. ستارههای پرسپولیس، تخلفی نکردند. اینکه ستارههای یک تیم را بدون هیچ اشتباهی، از تیم ملی کنار بگذاریم تا وسیله فشار روی مربی مخالف شوند و او را مجبور به عذرخواهی کنند، ورزشی نیست. انسانی نیست. شرافتمندانه هم نیست. کثیفترین راه، برای تسویه حساب با کسی است که رئیس، نقطه ضعفی از او ندارد و نمیتواند مثل نفرات قبل، نداشتن محبوبیت یا سواد را روی سر او بکوبد.
چهار - داستان فدراسیون و کیروش، ساده است. فدراسیونی که قدرت کنترل دایی را نداشت، توانایی مدیریت کیروش را هم ندارد. روی موج منافع شنا میکند. استفاده میکند و بعد هم کنار میگذارد. فعلا نقطه بازنده ماجرا، ما هستیم. مایی که 6 سال، روبروی وزارت و فدراسیون و مربیان داخلی، پشت مردی ایستادیم که حالا، فرزندمان را گروکشی تسویه حسابش با یک مربی کروات کرده است. با لبخند از تماسها و پیشنهاداتش حرف میزند و به جای همه سوالات، فقط وزن بازیکنان قبل و بعد از اردوی تیم ملی را مقایسه میکند. برانکو درباره وزن بازیکنان و نتیجه بازی با سوریه، حرفهای بیمعنایی زد. علاقهای به دیدن او روی نیمکت تیم ملی هم نداریم، اما حرفهای درست و سوالات بیجوابش را فراموش نکردهایم. 6 سال خوب تیم ملی با کیروش را یادمان هست، اما چشممان را روی اشتباهاتش نمیبندیم و بازی چرک او را پای دیسیپلین و منافع ملی نمیگذاریم. نمیبندیم، تا دوباره ابله فرض نشویم. تا دوباره ابله فرضمان نکنی، رئیس دوست داشتنی.
000000000
27-02-2017, 02:40
farshad.88
27-02-2017, 09:27
منم با تصمیم برانکو برای اخراج رضائیان موافقم. کلا حاشیه امسال تیممون طارمی و رضائیان هستند. من مطمئنم پرسپولیس ضرر نمیکنه. بازیکنی که گوش به فرمان کیروش باشه گوش به فرمان مربی باشگاهیش نخواهد بود. چون کیروش عملا کمر به نابودی برانکو بسته ( کلا دوست نداره کسی محبوبتر از خودش باشه )
بازیکن حاشیه ای رو باید بزارن ور دل مربی حاشیه ای ( رضائیان و کیروش )
این کار دیر انجام شد..
همان اوایل فصل که طارمی تعویض میشد و قیافه میگرفت..یکبار اگر اخراج میشد..این وضع نبود...حالا هم دیر نیست..بازیکن سالاری تا کی؟ :n34:
Amir faz
27-02-2017, 11:50
این کار دیر انجام شد..
همان اوایل فصل که طارمی تعویض میشد و قیافه میگرفت..یکبار اگر اخراج میشد..این وضع نبود...حالا هم دیر نیست..بازیکن سالاری تا کی؟ :n34:
با توجه به قرارداد بی قید و شرط 2 ساله ای که این دوتا دارن باید اخر فصل بفروشتشون به چینی ها...روی هم 2 میلیون دلار حداقل بالاشون می دن...تو این اوضاع مالی 8 میلیارد تیم بدست میاره و با 2 میلیاردش میشه 2 تا بازیکن ایرانی عالی گرفت و با بقیه ش هم پول ژوزه رو بدن...از اینا برای ما بازیکن در نمیاد...
یه نکته اینکه چقد ما خوبیم:n02:من فک میکردم تو محیط مجازی همه علیه برانکو بشن ولی عملا 90 درصد کامنت ها در هر سایتی اینه که برانکو کار درستی انجام داده...این نشان از بلوغ هوادارای پرسپولیسه و مطمئن باشین روزهای خوب بهتری در راه خواهد بود...هم باشگاه و هم هوادار یک قدم دیگه به حرفه ای شدن نزدیک شدن.
به امید روزی که سهام پرسپولیس دست صاحبان اصلیش ملت باشه نه دولت!!!
این رضائیان راه پیام صادقیان رو داره میره
رضایئان اول فصل رفت ترکیه..باز از سمت همه بخشیده شد..باز شروع کرد...اخلاق حرف اول رو همه جا میزنه...:n16:
Amir faz
27-02-2017, 13:09
این مقاله حرف همه ما رو داره می زنه...اقای رضاییان به خودت بیا و از حقیقی و صادقیان و... درس بگیر! امثال تو فقط سرباز تیم هستین و بدون پرسپولیس و هواداراش هیچی! تکرار میکنم هیچی نیستین! فک نکن این محبوبیت به واسطه فوق العاده بودنت بوده! نخیر! چون عضوی ازین مجموعه ای ازت حمایت می شه...بری بهت میگیم در رو پشت سرت ببند و دیگه هم برنگرد!
رضاییان این تلنگر را جدی بگیرد
کاملا قابل پیش بینی بود که رامین رضاییان بالاخره سرمربی پرسپولیس را مجبور به تصمیمی عجیب کند.
به گزارش "ورزش سه"، مدافع راست تیم ملی حتی در روزهایی که در بازگشت از ترکیه به دلیل دوری از تمرینات تیمی از سوی برانکو ایوانکوویچ به نیمکت تبعید شد تا شاید به خودش بیاید هم نتوانست اشتباهاتش را در تصمیمی که گرفته بود را بپذیرد. او اما با پشتوانه عملکرد فنی به دنبال مسیر دیگری بود ؛ از اتفاقات سال قبل که بگذریم نکته مهم موضوع حضورناگهانی او در تیم ریزه اسپور و بازگشتش بود. مسلما در صورتی که این پیشنهاد را با مسوولان پرسپولیس و برانکو ایوانکوویچ هم در میان میگذاشت کمترین سنگ اندازی در مسیر رفتنش ایجاد میشد و سرمربی کروات مجبور نبود در مصاحبهاش به گلایه بپردازد که تماسهایش از سوی او بیجواب باقی میماند. اما رضاییان همیشه به دنبال راههای میانبر بود و شاید به صورت مقطعی به هدفش رسید .رضاییان به ترکیه رفت و با این ادعا که دوست داشته از پرسپولیس فضای لژیونر شدن را تجربه کند ، مدتی در آنجا ماند و دوباره به ایران بازگشت، این در حالی بود که برانکو مایل به این اتفاق نبود چراکه وی مجبور شده بود به جز حسن ماهینی ، صادق محرمی را نیز جذب کند. اگرچه محرمی در نهایت توانست در سکوت کامل به پشتوانه تمرین و هماهنگی با تاکتیک برانکو ایوانکوویچ به ترکیب اصلی برسد، اما این یک سر ماجرا است و اینکه پرسپولیس در خلا مدافع چپ در تیمش که اکنون به بزرگترین چالش این تیم هم تبدیل شده مجبور به ریسک حضور سه مدافع راست با کیفیت شده یک طرف دیگر ماجرا است.
رضاییان البته در روزهایی که بعد از اتفاقات و ماجراهای سریالی در نهایت مجوز برانکو ایوانکوویچ و مسوولان باشگاه را برای بازگشت به دست آورد هم نمیتوانست نیمکت نشینی را تحمل کند و عکسالعملهای او در تمرین، نیمکت، بازی و حتی فراتر از آن در صفحه اینستاگرام چالشهای بزرگی برای این تیم ایجاد میکرد . البته خوششانسی سرخها این بود که آنها در مسیر موفقیت قرار داشتند وگرنه هر کدام از آنها میتوانست تیم را کاملا از مسیر خود دور کند.
جالب اینکه رضاییان در ماجرای برانکو ایوانکوویچ و کارلوس کیروش هم هیچگاه نتوانست بیطرفی خود را به نمایش بگذارد و این را بازیکنانی میگویند که در ماجرای دیپورت ملیپوشان در دبی شاهد جملات و واکنشهای ریز او بودند. رضاییان با فراموش کردن این مساله که در نهایت این باشگاه است که زمینه حضور و موفقیت او در تیم ملی را فراهم میکند حامی سرمربی تیم ملی ماند و البته حمایت از تیم ملی و سرمربی آن موضوع این بحث نیست اما این که او با رفتار خود به نوعی برابر برانکو ایوانکوویچ قرار گرفت نقطه سیاه این ماجرا است.
رضاییان ستاره است اما چه فایده وقتی یکی از برترین بازیکنان و البته تاثیرگذارترین آنها اینچنین با اشتباهات خود سرمربی تیم را مجبور به این مساله کند که در حساسترین رقابت باشگاهی فصل در اردوی خارج از خانه از نام او عبور کند و دستور بازگشت به خانه برای او صادر کند.
شماره 27 اکنون در مسیری قرار گرفته که پیش از او شماره 11 سابق دنبال میکرد و اتفاقا همین سرکشیها با دستور اخراج ابتدایی از سوی کریم باقری همراه شد و در ادامه برانکو ایوانکوویچ با قاطعیت از این تصمیم حمایت کرد تا اکنون پیام صادقیان به عنوان یکی از نابترین استعدادهای فوتبال ایران نتواند به خواستهی خود برسد و در طول سه فصل اخیر با تغییر تیم و ادعای اینکه روزی با تداوم درخشش به این تیم بازخواهد گشت به دنبال پایان دادن به برچسبی باشد که همراه اوست. رضاییان اما همچنان میتواند با تکیه بر تواناییهای فنیاش و با در پیش گرفتن رفتار حرفهای فوتبال ایران را امیدوار به درخشش ستارهاش در جام جهانی کند. ستارهای مطیع برانکو ایوانکوویچ و در خدمت کارلوس کیروش در تیم ملی و در روسیه. او فقط به یک تلنگر نیاز دارد و شاید دستور شب گذشته برای ترک اردو این تلنگر را به او زده باشد تا با فکر کردن درباره اتفاقات به وجود آمده در صدد بازگشت به مسیر حرفهای قرار گیرد.
در انتظار بازگشت شماره 27 تاثیرگذار پرسپولیس و تیم ملی هستیم.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-02-2017, 13:32
برا قضیه رضائیان و علیپور اومدم یه حرفی بزنم ولی خب دوسه بار عوض کردم آخرشم همه رو پاک کردم ،ما از موضوع اطلاع دقیقی نداریم و نمیتونتیم اظهار نظر کنیم ولی کار برانکو ، کارِ درستی بود با توجه به سابقه ی قبلی رضائیان و اون حرکات قبل فصل و بعدش همچنین طرفداری از کیروش و ...
برانکو چندین فرصت به رامین داد ولی خب هر دفعه خودش خواست خرابشون کنه
در کل امیدوارم هر چی به نفع پرسپولیسه پیش بیاد .
-----
امروز یه خبری اومده از لیست جدید تیم ملی ، پنچ 5 ساله هم ببینه خندش میگیره :n02:
برا خودشون برداشتن رویا پردازی و خیال بافی کردن ، 10 تا استقلالی چپوندن تو لیست تیم ملی و همشونم میگن چرا که نه !!!!
اون دروازه بانشون که نشون داد حتی یه ایستگاهی ساده هم نمیتونه بگیره !! اون دو تا مدافع راستشون که یکیشون نفس نداره راه بره اون یکیشونم یه هفته در میون مصدومه !!!
جالبه اون بازیکشون (کریمی) که 20 دقیقه بازی میکنه یا مصدوم میشه یا کلا نفسش بند میادم گذاشتن تو لیست :n02:
همون 2 تا نیمکت نشینم که دارن به نظرم زیادیه ، اینا که دیگه جای خود دارن
Amir faz
27-02-2017, 13:53
برا قضیه رضائیان و علیپور اومدم یه حرفی بزنم ولی خب دوسه بار عوض کردم آخرشم همه رو پاک کردم ،ما از موضوع اطلاع دقیقی نداریم و نمیتونتیم اظهار نظر کنیم ولی کار برانکو ، کارِ درستی بود با توجه به سابقه ی قبلی رضائیان و اون حرکات قبل فصل و بعدش همچنین طرفداری از کیروش و ...
برانکو چندین فرصت به رامین داد ولی خب هر دفعه خودش خواست خرابشون کنه
در کل امیدوارم هر چی به نفع پرسپولیسه پیش بیاد .
-----
امروز یه خبری اومده از لیست جدید تیم ملی ، پنچ 5 ساله هم ببینه خندش میگیره :n02:
برا خودشون برداشتن رویا پردازی و خیال بافی کردن ، 10 تا استقلالی چپوندن تو لیست تیم ملی و همشونم میگن چرا که نه !!!!
اون دروازه بانشون که نشون داد حتی یه ایستگاهی ساده هم نمیتونه بگیره !! اون دو تا مدافع راستشون که یکیشون نفس نداره راه بره اون یکیشونم یه هفته در میون مصدومه !!!
جالبه اون بازیکشون (کریمی) که 20 دقیقه بازی میکنه یا مصدوم میشه یا کلا نفسش بند میادم گذاشتن تو لیست :n02:
همون 2 تا نیمکت نشینم که دارن به نظرم زیادیه ، اینا که دیگه جای خود دارن
لیست را دیدم و خندیدم:n02:
خبرنگارا شدن یه سری اراذل قلم فروش! فقط توجه کنین تو این یک هفته ای که پرسپولیس تو اسیا بازی داشت چه کردن با این تیم! این نشون می ده عرق وطن و همه تیما در اسیا نام ایرانن و... پشمی بیش نیس! خب باشه ما هم با همین شیوه میریم جلو...
الوحده بدنبال شکار سه امتیازی برابر پرسپولیس
این تیتر یک سایت عربی نیست! تیتر ورزش سه (لعنت ا... علیه) می باشد!!!
فقط تیترهایی که برای منصور و تیمش کار میکنه رو با پرسپولیس مقایسه کنین!!! انگار پرسپولیس تیم اسراییلی ای چیزیه ما خبر نداریم!!!
الوحده بدنبال شکار سه امتیازی برابر پرسپولیس
مدیران تیم الوحده به بازیکنانشان گوشزد کرده اند در بازی برابر پرسپولیس تنها باید برد را به دست بیاورند و به هواداران تقدیم کنند.
به گزارش"ورزش سه"، تیم فوتبال پرسپولیس فردا و از ساعت 18:40 دقیقه در ورزشگاه آل نهیان به مصاف تیم الوحده امارات خواهد رفت.
عبدالباسط الحمادی یکی از مدیران عالی رتبه باشگاه الوحده درباره این بازی گفت: ما باید در بازی فردا پیروز شویم تا بدشانسی دور اول را فراموش کنیم، بازیکنان ما تنها باید به فکر سه امتیاز باشند. هیچ مصدومی نداریم و همه بازیکنان در بهترین وضعیت خود هستند. ما باید این بازی را ببریم تا به مرحله بعد امیدوارترشویم.
وی در ادامه افزود: هیچ جایگزینی برای برد نداریم و بازیکنان باید با روح و قلب خود بازی کنند و تماشاگران هم از آنها حمایت خواهند کرد.تیم پرسپولیس آمادگی بالا و قدرت فیزیکی زیادی دارد که ما با آن کاملا آشنا هستیم. حمادی در انتها افزود: آگیره در این چند روز اشتباهات و نقص ها بازی قبل را به بازیکنانش گوشزد کرده است و از آنها خواسته است بهترین نمایش خود را در بازی برابر پرسپولیس نشان دهند.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-02-2017, 17:28
پرسپولیس نیوز : عکسی از مربی یکی از تیمهای ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا در فضای مجازی منتشر شده که او را در یک د.یسکو نشان میدهد.
عکسی از مربی یکی از تیمهای ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا در فضای مجازی منتشر شده که او را در یکی از د.یسکوهای کشوری در حوزه خلیج فارس نشان میدهد.
مطابق با عکسی که در فضای مجازی منتشر شده ادعا شده است مربی این تیم ایرانی که باید تیم خود را برای بازی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا آماده کند شبانه به د.یسکو رفته است.
این مربی که یکی از مربیان تیم استقلال است که در زمان حضور این تیم در کشور امارات مرتکب خطای انضباطی شد و بی اجازه و بی هماهنگی اردوی آبی پوشان را ترک کرد و از آن بدتر این که در یک کلوب شبانه دیده شد که عکس های منتسب به وی نیز در صفحات مجازی دست به دست چرخید.
هنوز هیچ منبع رسمی یا غیر رسمی حضور مربی تیم فوتبال معروف لیگ در د.یسکو را تائید یا تکذیب نکرده است.
باید دید مسئولان باشگاه مورد نظر با مربی خاطی خود برخوردی خواهند داشت یا خیر چرا که باید مشخص شود این مربیان که با هزینه بیتالمال به خارج از کشور سفر میکنند، باید به انجام وظایف محوله خود بپردازند یا به خوشگذرانیهای غیر اخلاقی مشغول شوند.
گفته می شود از سوی باشگاه استقلال با مربی خاطی استقلال بعد از بازگشت به تهران برخورد خواهد شد.
شنیدیم بعد از بازگشت استقلال به تهران، از سوی باشگاه قطعا با چینی برخورد مناسب صورت خواهد گرفت و حداقل این که مبلغی از قرارداد وی به عنوان جریمه کسر خواهد شد.
باید دید کمیته اخلاق هم به این پرونده ورود می کند یا مانند پرونده مهدی رحمتی در ارمنستان به راحتی از کنار آن می گذرد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-02-2017, 23:42
در جریان برنامه امشب نود، عادل فردوسی پور اعلام کرد که طبق آخرین اخبار دریافتی از فدراسیون فوتبال، 8 بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به اردوی تیم ملی دعوت شده اند.
هنوز لیست رسمی اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی اعلام نشده اما با این حساب به نظر می رسد که کارلوس کی روش از موضع پیشین خود کوتاه آمده و پرسپولیسی ها را دعوت کرده است.
پیش از این سرمربی تیم ملی به دلیل اختلافی که با برانکو داشت، اعلام کرده بود بازیکنان پرسپولیس را به دلیل اینکه "چاق" هستند به اردوی تیم ملی دعوت نمی کند.
Amir faz
28-02-2017, 12:18
امار 10 سال اخیر داوری رو دربیارن شاید وضعیت پرسپولیس بدتر از این هم باشه!!! 6 هفته ابتدایی فصل پیش یه چیز عجیبی بود اصلا!!!
ببینید چه تیمی ساخته برانکو که دومین تیم متضرر لیگ با اختلاف صدر جدوله! همه جای دنیا تیمای صدرنشین اغلب داوری ها سمتشونه...
و نکته استقلاله که در 10 سال اخیر مطمئن باشین همیشه همین روند بوده و داوری ها به سودشون بوده...
فوتبال ایران پاک نیست...اونایی که سالهاست دنبال می کنن می تونن بفهمن...شاید هم هیچوقت ثابت نشه...
ali_2442
28-02-2017, 18:54
این مقاله حرف همه ما رو داره می زنه...اقای رضاییان به خودت بیا و از حقیقی و صادقیان و... درس بگیر! امثال تو فقط سرباز تیم هستین و بدون پرسپولیس و هواداراش هیچی! تکرار میکنم هیچی نیستین! فک نکن این محبوبیت به واسطه فوق العاده بودنت بوده! نخیر! چون عضوی ازین مجموعه ای ازت حمایت می شه...بری بهت میگیم در رو پشت سرت ببند و دیگه هم برنگرد!
این نوشته واقعن عالیه . بنظرم الان رضاییان تو حساسترین دوره زندگی فوتبالیش قرار داره . این دومین باره که داره اشتباه بدی رو مرتکب میشه و دقیقا" میتونه همون بلایی رو سر خودش بیاره که صادقیان اورد. ولی فکر میکنم رضاییان هنوز فرصت برگشتن و فرصت جبران اشتباهاتش رو داره ولی اگه بخاد به خودش نیاد هم پیراهن پرسپولیس رو از دست میده همی تیم ملیو..
بيرانوند تا رسیدن به وضعیت مطلوب و آمادگی حتما باید بره رو نیمکت ، اشتباهات جبران ناپذیری رو داره انجام میده
MƐΛИĪИƓĿƐSS
28-02-2017, 21:11
چه برد خوشگل و دراماتیکی !! تقدیم به همه پرسپولیسی های عزیز :n16:
به نظرم شیرین ترین برد سال 95 بود ، واقعا خوب بازی کردیم و روز چربش غیرت بر ثروت :n02: به این برد تو خونه حریف نیاز داشتیم که خدا روشکر به دستش آوردیم ، حالا کار راحتری برا صعود داریم
دوندگی و تلاش تیم واقعا مثال زدنی و عالی بود و گل سر سبدشون هم وحید امیری بود :n16:دمش گرم فوق العادس این وحید :n12: همه بچه ها خوب بودن،از صادق محرمی بگیر تا مهدی طارمی :n02: فرشاد هم واقعا خیلی کارآمد تره تو پست خودش،درکل آدم از دیدن بازی لذت میبره ، گل سوم هم عالی بود
یه سری نکات داشت این بازی ، موقعیت خراب کردنای تیم واقعا نگران کنندس به خصوص تو این مسابقات حساس ، بازیکنای حریف از موقعیتای نصفه نیمه گل میساختن ولی بچه های ما سه چهار تا موقعیت صد در صدو گل نکردن
بیرانوند هم به نظرم تو این چند بازی دیگه مثه سابق نیست و خیلی جلو میاد ، سوتی هم میده
مصدومیت سیدجلال هم امیدوارم جدی نباشه :n12:
Amir faz
28-02-2017, 21:40
تبریک به همه...کلا به بردن دراماتیک عادت کردیم:n02:توپای نیمه اول رو می زدن بازی 3-0 بود! چرا اینقد ما گل نمی زنیم اخه که تیم روبرو به خودش بیاد؟! وجدانا الوحده 2 تا توپ اورد رو دروازه و جفتش گل شد! دقیقا مثه الهلال! مهاجم باید چشم بسته بزنه تو چارچوب! طارمی اخرش پیرمون میکنه!!! اسیا دیگه لیگ خودمون نیس که اینقد موقعیت از دست میدیم!
برد اول به شدت نیاز بود ...بازی بعدی با الریان بازم تو خونه حریف...حداقل یه مساوی ازین بازی میخوایم...اگه 5 امتیاز هم بگیریم از دور رفت با توجه به 2 بازی داخل خونه واقعی تو تهران این دوتیم رو می زنیم و برای صدر نشینی با الهلال خواهیم جنگید...بردی به غایت حساس بود چون اگه نمی بردیم جدول برامون پیچیده می شد...
مبارک همه:n16:
فقط امیدوارم مصدومیت سید جلال و امیری جدی نباشه و به بازی نفت تهران برسن!
امیری محرومه و میتونه ریکاوری کنه ولی سید جلال نباشه عملا باید یکی از بچه های سایت رو بفرستیم به جاش بازی کنه:n20:کیو داریم رو نیمکت؟!!
دو تا موقعیت گل آمد برای بيرانوند، جفت ش هم گل خورد ..تاسف....
000000000
28-02-2017, 23:03
بازم یه کامبک فوق العاده
هرچند همون نیمه اول باید 3تا میزدیم
امیری عالی بود
دونده و به قول عادل تموم نشدنی
سروش مثه همیشه بی نقص
پاس گل برتری هم که دیگه حرف نداشت
دومین کامبک مال طارمی بود
گل نزدنای اولشو خیلی خوب جبران کرد
باید بیشتر دقت کنیم تو ضربات اخر
در کل خیلی چسبید
تبریک به هممون:n12::n12::n12:
000000000
28-02-2017, 23:07
این بیرانوند چرا اینجوری شده بابا :|
طارمی کف کفش ۳ تا گل مسلم و مشخص رو خراب کرد :|
Amir faz
28-02-2017, 23:58
حقیقت:n02:
000000000
01-03-2017, 01:20
Amir faz
01-03-2017, 11:55
مطر: میدانستم برانکو به ما حقهای خواهد زد
اسماعیل مطر ستاره تیم الوحده در دیدار برابر پرسپولیس یک بار دیگر کیفیت بالای خود را به نمایش گذاشت.
به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن ممتاز فوتبال امارات که از ستاره های فوتبال حاشیه خلیج فارس نیز محسوب می شود با وجود شرایط بدنی نامناسب در یک نیمه حضور در زمین می توانست نتیجه را به سود تیمش تغییر دهد اما در نهایت شرایط خوب پرسپولیس و جوانی بازیکنان این تیم به تجربه مطر چربید تا حضور او نیز مانع شکست الوحده نشود.اسماعیل مطر کمی قبل از آن که میکسدزون ورزشگاه آل نهیان را ترک کند پاسخگوی سئوالات خبرنگار "ورزش سه" بود. او پیوندی عمیق با فوتبال و فوتبالدوستان کشور ما دارد که همین موضوع مصاحبه ما را دلپذیرتر کرد. گفتگوی خواندنی ما با مطر را از دست ندهید:
*چرا در نیمه اول نیمکت نشینی بودی؟
این اتفاق عجیبی نبود و تصمیم سرمربی به نیمکت نشینی من خلاصه شد.به هر حال مسابقاتی که داریم فشرده است هم در لیگ امارات هم در لیگ قهرمانان. چون سه روز یک بار باید به میدان برویم و این که در همه بازی ها بتوانی حضور کامل داشته باشی ممکن نیست.
*ولی وقتی وارد زمین شدی همه چیز عوض شد. یک گل زدی و یک پاس گل دادی و می توانستی گل سوم را هم بزنی، در آن لحظات چه اتفاقی افتاد؟
این نقش من در تیم است.من بازیکن باتجربه ای هستم و باید از این تجربه استفاده کنم چرا که می خواهم به تیمم کمک کنم. سال ها در این زمین بازی کردم و گوشه و کنارش را می شناسم شاید جزو آن دسته از بازیکنان باشم که اگر در فرم خوبم باشد بتوانم کارهای بزرگی انجام دهم(باخنده)
*این طور هم به نظر می آمد که حضورت از نظر روحی و روانی روی هواداران تاثیر زیادی گذاشت؟
بازی در نیمه دوم شرایط متفاوتی به خود گرفت ما چند حمله کردیم و این احساس به وجود آمد که می توانیم به پرسپولیس گل بزنیم وقتی تماشاگران حمایت کردند و من گل اول را زدم روی تیم تاثیر مثبت گذاشت و باعث شد تا با روحیه بهتر کیفیت بالاتری از فوتبال مان را به معرض نمایش بگذاریم و به گل دوم هم رسیدیم چون امیدی که در تیم بود خوشحال کننده و روحیه ساز شد. به نظرم سرمربی در بین دو نیمه تصمیمات درستی اتخاذ کرد و به ما تفهیم کرد برای برد به زمین برویم و این مسائل خیلی زود جواب داد.البته ما در نهایت این بازی را باختیم اما تجربه بزرگی برای ما بود به خصوص برای جوانان ما که احساس نکنند با درخشش مقطعی دیگر کار تمام شده است و بازی را برده اند.
*وقتی گل دوم را زدید و بازی را در دست داشتید فکر می کردید در نهایت پرسپولیس برنده بازی شود؟
واقعا نه واقعا نه. راستش را بخواهید ایران و تیم هایش همیشه من را یاد فوتبال آلمان می اندازند آن جمله معروف گری لینه کر که گفته فوتبال یک بازی 90 دقیقه ای است که در پایان به سود آلمان تمام می شود(باخنده) ما این موضوع را در مورد ایرانی ها بارها تجربه کردیم. بازیکنان ایرانی بسیار با کیفیت و مرموز هستند و بارها شده وقتی بازی در اختیار ما بوده نتیجه به سود تیم های ایرانی پایان یافته است. روحیه بازیکنان ایرانی و تیمی شان چنین است آنها هرگز تسلیم نمی شوند و تا ثانیه آخر بازی می کنند.
* برانکو سرمربی تو در الوحده بود، نظرت راجع به او چیست؟
برانکو مدتی در الوحده سرمربی ما بود. در ابتدای بازی به سمت ما آمد و صحبت گرمی با هم داشتیم. برانکو به عنوان سرمربی شخصیت خیلی خوبی دارد و من به او علاقمند هستم. وقتی بازی به دقایق پایانی نزدیک می شد من پیش خودم فکر می کردم برانکو حقه ای را رو خواهد کرد. او همیشه چیزی در آستین خود پنهان کرده و به همراه دارد.از جمله چیزهایی که تیم های او دارند استفاده خوب از ضربات کاشته است. در دقیقه آخر دو بازیکن شان پشت ضربه ایستگاهی پشت محوطه جریمه ایستاده بودند و ناگهان ضربه مستقیم تبدیل به چیپ شد تا دروازه ما برای بار سوم باز شود.من در لحظه آخر پیش خودم فکر کردم که ببین بازیکن آنها ضربه مستقیم نمی زند بلکه چیپ می اندازد اما دیگر دیر شده بود.در حقیقت ما نتوانستیم پیش بینی کنیم برانکو چه حقه ای به ما می زند اما او حقه اش را زد و بازی را از ما برد. این واقعیت را سباستین که شاگرد برانکو در الاتفاق بود هم زد و من پی بردم که حدسم راجع به این مربی اشتباه نبود.
*ما در ایران در خصوص دوستی تو با بازیکنانی همچون علی کریمی و فرهاد مجیدی شنیدیم؟ بله، من با بازیکنان ایرانی زیادی دوست هستم از کریمی، مجیدی و علی دایی بگیرید تا چند نفر دیگر. آنها همگی بازیکنان بزرگی در فوتبال آسیا و دنیا هستند که از میان آنها می توانم بگویم علی کریمی بهترین بهترین ها بود.آنها بازیکنانی هستند که فکر نمی کنم هر گز شبیه شان پیدا شود. مهاجمی مثل دایی، هافبکی مثل کریمی و دیگر بازیکنان پرشماری که در لیست بهترین های ایران قرار دارند. من به آنها بسیار احترام می گذارم اما در پرسپولیس هم بازیکنان خوبی داشتید، بازیکن شماره 7(سروش رفیعی) شماره 10(فرشاد احمدزاده)شماره 19 (وحید امیری) بسیار با کیفیت و ماهر بودند اما خب همان طور که گفتم علی کریمی بهترین بهترین ها است و من همیشه بازی های او را در پرسپولیس تعقیب می کردم و همیشه از بازی های خوب او و ارتباط مناسبش با طرفداران و آن چه میان شان می گذشت، لذت می بردم.
*وقتی بازی تو را می دیدیم به این فکر کردیم که چرا هیچ وقت در لیگ ایران تو را به عنوان بازیکن باشگاهی ندیدیم؟
من همیشه برای الوحده بازی کردم و تنها یک بار این تیم را در دوران فوتبالم ترک کردم اما باز هم برگشتم اینجا. الان دیگر 33 سالم است و بعید می دانم اتفاق دیگری برایم بیافتد و باید در همین تیم از فوتبال خداحافظی کنم.
علی کریمی...اعجوبه...جادوگر...ساح ...
erfan.it
01-03-2017, 15:49
حقیقتا دیروز انقدر عصابم خورد شد ، تلویزیون رو خاموش کردم ! :n36:
.
.
امروز رفتم اینستاگرام دیدم 3-2 بردیم ! :n02:
تبریک بابت برد :n12:
بيرانوند خیلی ضعیف شده ...به نظرم باید چند بازی نیمکت بشينه
این بیرانوند چرا اینجوری شده بابا :|
طارمی کف کفش ۳ تا گل مسلم و مشخص رو خراب کرد :|
این خارجیه از بیرانوند اماده تره...این گل ها رو هر کسی خورده بود تا الان پوست ش رو کنده بودند... :n34:
Amir faz
02-03-2017, 12:45
مقابل نفت تهران باید با تیم دوم بازی کنیم!!!
امیدوارم سید جلال برسه وگرنه عملا دفاع وسط نداریم این بازی!!! خیلی نا امیدم از این بازی و به یک امتیاز قانع!
خط جلومون مشکلی نداره...ولی با نبود انصاری+ماهینی+رضاییان+احتم لا سید جلال کی می خواد تو دفاع مخصوصا دفاع وسط بایسته؟!!!
احتمالا برانکو دوباره فرشاد رو می بره دفاع چپ+محرمی دفاع راست+اقایی و ربیع خواه دفاع وسط! کرمی هافبک دفاعی...
این اخرین بازی از اون فشار میانه فصله و اگه نبازیم باقی بازی ها خیلی راحتیم...ولی اگه خدای نکرده ببازیم (نه به دلایل فنی بلکه اینهمه مصدوم و محروم) و ازون ور هم تراکتور ببره اوضاع به شدت خطرناک می شه! بیشتر امیدم از دست دادن امتیاز تراکتوره تا برد خودمون...با این خط دفاع و سانترهای مبعلی باید هر بار توپ میاد رو دروازمون دلمون بریزه!!!
Amir faz
03-03-2017, 17:29
خب خدا رو شکر ترامتور 1 امتیاز گرفت! با این شرایط دفاعی 1 امتیاز از بازی بعد هم فوق العاده س!
می گن سید جلال میخواد بازی کنه ولی امیدوارم اگه صد در صد سالمه بازی کنه! حتی اگه ببازیم ارزش داره تا اینکه تا اخر فصل از دستش بدیم چون جایگزین اصلا نداره! پارسال هم سر همین فشار اوردن رو همین مصدومیت و بازی کردن چند هفته خونه نشین شد سید جلال...
بازی بسیار حساسی پیش رو داریم...امیدوارم جایگزین ها در دفاع از جون مایه بذارن.
000000000
04-03-2017, 02:29
برانکو یک اشتباه داره
بیرانوند الان اماده نیست و باید بزاره رو نیمکت ...اینجور رادوشوییچ هم بازی بهش میرسه و اماده میمونه و گرنه اینقدر رو نیمکت بشینه..رادو هم افت خواهد کرد.:n34:
farshad.88
04-03-2017, 13:13
منم با بازی کردن رادوشویچ موافقم. بیرانوند چند بازی هست که راحت گل میخوره. چند وقته ازش شیرجه ندیدم !!
مهدی طارمی با اینکه جلو الوحده 2 تا زد. اما تا قبل از گل زدن نصف جونمون کرد از بس موقعیت خراب میکرد. یادش بخیر 2 فصل قبل که تازه اومده بود میزان دوندگیش خیلی زیاد بود. با سرعت میرفت سمت مدافع تا توپ رو ازش بگیره. اما الان بیحال. حوصله نداره توپ رو دنبال کنه. منتظره مسلمان و سروش توپ رو ارسال کنن روی خال پیشونیش
معلوم نیست این ترکیه چی بوده که هم طارمی رو تنبل کرده و هم رضائیان رو بی انضباط
000000000
04-03-2017, 22:18
امتیازهای تراکتور چی شد؟
دردسر نشه برا فوتبال ملی....
این لیگ واقعا خوشمزس... خیلی باحاله....
تیمها نزدیک، ما در صدر... ما در برد... ما عالی ....
منم با بازی کردن رادوشویچ موافقم. بیرانوند چند بازی هست که راحت گل میخوره. چند وقته ازش شیرجه ندیدم !!
مهدی طارمی با اینکه جلو الوحده 2 تا زد. اما تا قبل از گل زدن نصف جونمون کرد از بس موقعیت خراب میکرد. یادش بخیر 2 فصل قبل که تازه اومده بود میزان دوندگیش خیلی زیاد بود. با سرعت میرفت سمت مدافع تا توپ رو ازش بگیره. اما الان بیحال. حوصله نداره توپ رو دنبال کنه. منتظره مسلمان و سروش توپ رو ارسال کنن روی خال پیشونیش
معلوم نیست این ترکیه چی بوده که هم طارمی رو تنبل کرده و هم رضائیان رو بی انضباط
بیرانوند طارمی رضائیان اینها همگی پیش خودشون گفتند ما به هدف خودمون رسیدیم..چه مالی چه شهرت و در بهترین تیم هستیم... پس شروع کردند به افت و حاشیه
ایجور افراد کوچک هستند و زور ظرفیت شون پر میشه..بیشتر از این هم پیشرفت نخواهند کرد بلکه پسرفت میکنند
Amir faz
05-03-2017, 11:34
دم طاهری گرم...از الان تمدید کردن نشان از هوش بالا و یک قدم به سوی حرفه ای شدنه..کاش برانکو و طاهری رو تا 5 سال اینده در پرسپولیس ببینم بازم...
تقریبا الان همه تیم فوق العاده امسال قرارداد دارن (حاجی و بیرانوند تمدید کردن) جز کمال و سید جلال و سروش...کمال و سید جلال که 99% تمدید می کنن...اما سروش امیدوارم بمونه و سال بعد از جام جهانی ترنسفر بشه...اینجوری تو جام جهانی هم دیده شده و به نفعشه...
با حفظ این تیم فوق العاده امسال+ جذب 2 دفاع وسط و یک مهاجم ششدانگ این تیم عالی بازم قوی تر می شه...سال بعدش هم امید و احمد برمی گردن...سال های طلایی پرسپولیس تازه شروع شده...هر چی تو سه سال گذشته با بدشانسی 2 نایب قهرمانی اوردیم ولی مطمئنم با حفظ این روند بهترین تیم دهه 90 شدن هم دور از دسترس نخواهد بود...فقط ثبات نیازه...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-03-2017, 14:40
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با نفت تهران مشخص شد.
تیم فوتبال پرسپولیس امروز از ساعت 17:25 دقیقه به مصاف نفت تهران خواهد رفت که در این بازی حسین ماهینی، کمال کامیابی نیا، محمد انصاری و وحید امیری به دلیل محرومیت و رامین رضاییان هم به دلیل کنار گذاشته شن از تیم توسط برانکو در این بازی غایب هستند.
شاگردان برانکو امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، محسن ربیع خواه، فرشاد احمدزاده، صادق محرمی، شهاب کرمی، مهدی طارمی، محسن مسلمان، سروش رفیعی، علی علیپور و سامان نریمان جهان به مصاف نفت خواهند رفت.
Amir faz
05-03-2017, 19:39
تبریک به همه...عالی بودیم...صادق محرمی صادق محرمی...این بازیکن فوق العاده س...جز بازی با الهلال تمام بازی هاش جزو بهترین های تیم بوده! عملا هر موقع اراده می کنه بازیکن روبروش رو محو میکنه! امیدوارم مواظب خودش باشه و اسیر حاشیه ها نشه...
این شما و این پرسپولیس فوق العاده...قبلا هم گفتم تنها حریف پرسپولیس غروره! دربی ما به استقلال نباختیم به غرور بازیکنای خودمون باختیم!! می شه گف فقط همون بازی بود...از 7 بازی باقی مونده 4 بازی رو ببریم بقیه رو هم ببازیم قهرمانیم!
توجه کردین بدون رضاییان خط هافبکمون چقد قوی تر شده؟ رضاییان یا نباید بازی کنه یا باید بیاد جا محرمی...که البته محرمی فوق العاده س...از بازی بعد تمام نفرات رو داریم...خدا رو شکر سید جلال مصدوم نشد!
علوان زاده بسیار امیدوارم کرد...خیلی خوب بود تو همون نیم ساعت...نریمان جهان هم خوب و هماهنگ بود...خوشحالم که از اول از ربیع خواه حمایت کردم...یه بازیکن بی ادعا که از جونش مایه می ذاره...دیدیم چقد بکار اومد...بازیکن 3 پسته! شهاب کرمی هم خوب بود و نذاشت جای خالی کمال حس شه...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-03-2017, 19:57
علوان زاده بسیار امیدوارم کرد...خیلی خوب بود تو همون نیم ساعتد...خوشحالم که از اول از ربیع خواه حمایت کردم...یه بازیکن بی ادعا که از جونش مایه می ذاره...دیدیم چقد بکار اومد...بازیکن 3 پسته!
تبریک تبریک تبریک :n16: مهمترین بازی نیم فصل دوم رو بردیم تا کار به بازی های آخر و اما و اگر نکشه !
کم کم داره بوی قهرمانی میاد :n09:
همه عالی بودن ، دمشون گرم ! دم تماشاگرا هم گرم که تحت هر شرایطی حمایت میکنن
من واقعا در مورد ربیع خواه اشتباه میکردم ، واقعا عالی و بی ادعا و بی حاشیه هستش ، ما اگه در طول فصل ماهینی و ربیع خواه رو نداشتیم به مشکل بر میخوردیم، خدا رو شکر که چندتا بازیکن چند پسته عالی داریم
به نظرم کرمعلاچپ هم خوب بود یه پاس عالی هم به علوان زاده داد،طارمی هم بالاخره گل زد تو تختی
یه روز عالی ، یه بازی عالی ، یه برد عالی ، یه تیم و سرمربی و بازیکنان عالی ، تماشگرا و هوادارای عالی ، پیش به سوی یه قهرمانی عالی :n16:
پ.ن :
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با زانوی آسیبدیده و خونین راهی رختکن شد.
به گزارش وبسایت نود ، تیم فوتبال پرسپولیس با ۲ گل نفت تهران را در ورزشگاه تختی شکست داد و نکته جالب اینجا بود که محسن ربیعخواه با زانوی آسیبدیده به رختکن رفت.
مدافع پرسپولیس در حالی که از پایش خون سرازیر شده بود، به کمک هم بازیهایش به رختکن رفت تا کادر پزشکی پرسپولیس به وضعیت پای این بازیکن رسیدگی کند.
دمش گرم یکی از با غیرت ترین های تیم :n12:
ragbar12
05-03-2017, 20:00
تبریک عجب سه امتیاز مهمی بود دمشون گرم
دم اون هوادارایی هم گرم که بعد از باخت دربی جو گیر نشدن وفهمیدن اون موقع وقت انتقاد نیست پشت تیم وایسادن
حمایت کردن هشتاد هزار نفر برای بازی سپاهان رفتن ورزشگاه ونتیجش شد همین.
وقتی امار نود در مورد اشتباهات داوری منتشر شد معلوم شد که پرسپولیس با وحود اشتباهات داوری الان با این فاصله صدر
جدوله از این تیم نباید زیاد انتقاد کرد مشکلاتی هست ولی اون مشکلات صد راه قهرمانی پرسپولیس نیست.
امروز همه فهمیدن جوانای پرسپولیس بخصوص محرمی که فوق العادس از جوونای بعضی از تیمها(که توی این هفته ها الکی تو بوق کرنا بودن) خیلی بهتر وشاداب تر و موثر تر هستن.
erfan.it
05-03-2017, 21:10
تبریک ، این برد خیلی چسبید ! :n12:
.
محرمی و ربیع خواه عالی بودن ! بیرانوند هم بعد چند بازی بالاخره رو خروج هاش اشتباه نکرد .
000000000
05-03-2017, 23:04
بازم یه برد شیرین دیگه
همه بچه ها خوب بودن
سروش یه سوپرگل
طارمی یه سوپرگل
صادق محرمی فوق العاده
بیرانوند بی نقص
کلا همه خوب بودن واقعا دمشون گرم
اینه پرسپولیس رویایی
خیلی تبریک میگم به خودمون:n02::n12::n12:
+
ویرایش: پست 666 ام تاپیک مال من شد :n19:
Amir faz
05-03-2017, 23:37
بازم یه برد شیرین دیگه
همه بچه ها خوب بودن
سروش یه سوپرگل
طارمی یه سوپرگل
صادق محرمی فوق العاده
بیرانوند بی نقص
کلا همه خوب بودن واقعا دمشون گرم
اینه پرسپولیس رویایی
خیلی تبریک میگم به خودمون:n02::n12::n12:
+
ویرایش: پست 666 ام تاپیک مال من شد :n19:
شماره 666 از ان شیطان است:n02: شوخی میکنم...:n16:
000000000
06-03-2017, 00:45
farshad.88
06-03-2017, 08:26
دیروز یه حس عجیبی داشتم مثل سالی که با 6 امتیاز قهرمان شدیم و بازی با صبا قم جزو 3-4 بازی آخر بود ( اون موقع صبا تیم قوی بود ) علی دایی عجب تعویضی کرد. مبعلی رو کشید بیرون. دیگه معلوم شد که میخواد اتوبوسی دفاع کنه و ضد حمله بزنه. چقدر از این مطهری بدم میاد. همش حاشیه و جنجال و رویا بافی میکنه و کری میخونه اما کاری نمیکنه. تین بازیکن استقلالی نیست به نظرم فقط میخواد به زور خودشو توی پرسپولیس و استقلال جا بندازه
بلاخره ربیع خواه بازی کرد. ای ول به برانکو. بازی بعدی برانکو چه دردسر های شیرینی خواهد داشت واسه ترکیب چیدن
من هنوز نونهالان ! تیممون رو نمیشناسم. دیروز علون زاده بازی کرد که همش توپ ها رو میکوبید به آسمون ؟ علیپور از وقتی زن گرفته و بچه دار شده اصلا خوب بازی نکرده. دیروز اصلا خوب نبود. طارمی بعد از دربی شده مثل پارسال. خدا رو شکر. الان دیگه موقعیت خراب کرد مهم نیست. حداقل یه گل بزنه. بیچاره علی دایی که دروازهبان سومش رو بازی داد و چه گل قشنگی هم خورد از طارمی ( با توجه به اینکه علی دایی گفته بود طارمی امروز به ما گل نمیزنه )
Amir faz
07-03-2017, 14:25
بهترین خبر ممکن:
پرسپولیس و برانکو سر میز مذاکره
برانکو ایوانکوویچ روز گذشته اولین جلسه تمدید قرارداد خود را با مسوولان این تیم به پایان رساند.
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که پرسپولیس سیاست حفظ نیروهای فعلی را در دستور کار قرار داده، حضور برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس یکی از مهمترین و کلیدی ترین تصمیمات فنی برای سال آینده محسوب می شود.
روز گذشته هیات مدیره پرسپولیس جلسه ای طولانی با برانکو ایوانکوویچ برگزار کرده که بنا به گفته دو عضو این هیات مدیره، این جلسه با دو موضوع دنبال شده است؛ ابتدا در خصوص ماجرای رامین رضاییان و سرنوشت او در پرسپولیس و نکته مهمتر مساله تمدید قرارداد قرمزها با سرمربی موفق این فصل.
برانکو که در دومین فصل حضور در پرسپولیس از رضایت کامل هواداران برخوردار است، خود نیز به ادامه کار با این باشگاه مایل است، البته به شرطی که برخی مشکلات پیش پا افتاده این فصل از سر راه او برداشته شوند. مسائلی که در پرسپولیس و او را عذاب داد و منجر به برخی قضاوت ها نسبت به کارنامه کاری سرمربی این تیم شد.
با این حال برانکو از کلیت کار در پرسپولیس رضایت دارد و به نظر نمی رسد مشکل خاصی برای تمدید قرارداد او وجود داشته باشد که در این صورت تنها موضوع باقیمانده بحث مالی است که باید دید سرمربی سرخ ها و مدیران این تیم روی چه عددی به توافق خواهند رسید.
آنچه که برانکو برای پرسپولیس در نظر دارد، ساختن یک تیم جوان و مدعی در آسیاست که این ماموریت را تا حد زیادی به انجام رسانده اما برای تکمیل کردن آن و رساندن تیم به نقطه قهرمانی در آسیا کار زیادی پیش روی او قرار دارد.
محمد زادمهر، عضو هیات مدیره پرسپولیس در این باره می گوید: من در جلسه روز گذشته حضور نداشتم اما این مساله در دستور کار ماست و باشگاه در صدد تمدید قرارداد با ایشان قرار دارد. این مساله 90 درصد قطعی شده.
وی ادامه داد: رابطه ای که بین باشگاه پرسپولیس و ایشان و همچنان هواداران وجود دارد و همچنین شخصیت ایشان و عملکرد فنی ممتاز تیم، برانکو را به تنها گزینهی کار در پرسپولیس کرده و امیدواریم هرچه سریعتر قرارداد ایشان به مرحله نهایی و تمدید برسد.
امیدوارم طاهری و برانکو رو تا 5 سال اینده داشته باشیم...حتی اگه فصل بعد نتیجه نگیریم باید حفظ بشن...یادمون باشه فصل بعد از قهرمانی به شدت سخته، چالش سال سوم مربیگری هم هست...یادمون باشه فرگوسن هم سال هایی بود که تو منچستر نتیجه نمی گرفت و با ثبات اون امپراطوری رو ساخت...کاش اگه به هر دلیلی فصل بعد نتیجه نگرفتیم برگردیم و 2 سال گذشته رو مرور کنیم...
البته با حفظ این نفرات و اضافه شدن چند بازیکن موثر دیگه مطمئن باشین بازم بهترین تیم ایرانیم...فقط بحث انگیزه س و طرفداران دمدمی مزاج! درسته پرطرفدار ترین تیم ایرانیم ولی همیشه گفتم این پر طرفدار بودن همیشه شمشیر دو لبه س...
به امید قهرمانی در این فصل و فصل بعد+ دورهای بالاتر در لیگ قهرمانان اسیا.
ولادیمیر پریموف با تیم آلکساندریا اوکراین به توافق رسید تا به عضویت این تیم در آید.
ولادیمیر پریموف که در تیم پرسپولیس دوران ناموفقی داشت بعد از جدایی از این تیم به کشورش باز گشته و با تیم الکساندریا که در رده چهارم لیگ این کشور قرار گرفته است به توافق نهایی دست یافته تا از این به بعد در لیگ کشورش بازی کند.
الکساندریا بعد از ۲۰ هفته در لیگ اوکراین با ۳۲ امتیاز در رده چهارم قرار گرفته است.
این مهاجم اوکراینی پیشتر در تیم متالیست اوکراین نیز سابقه بازی کردن در کارنامه خود دارد و به عنوان بازیکن آزاد راهی پرسپولیس شد.
میگم، داشتم نگاه میکردم... ما دقیقا مثل بایرن هستیم...
تعداد بازی ها برابر، مساوی ها برابر، فقط ما یک بازی بیشتر باختیم و اونها یا یک بازی بیشتر بردن...
همچنین اختلاف امتیاز با تیم دوم شبیه به هم و بسیار نزدیکه...
نکته اینکه ما از بایرن کمتر گل خوردیم!!!! واقعا خوشحال میشم این فصل هردو قهرمان بشن، هر دو تو فوتبال قهرمانان هم قهرمان بشن!! :)))
یه جایی انتقاد کرده بودن که بایرن، قبل از اینکه اولین بازی رو ببازه، بایرن لااقل جام حذفی رو قهرمان شده....
واقعا داره برا دو تیم همین مسئله پیش میاد و با باخت تیممون باید حسابی تعجب کنیم ... امیدوارم این رود، با حفظ برانکو و تیم عالیمون باقی بمونه و به جلو بره... نفراتی که لازمه جذب بشن... رامین و طارمی احتمال این فصل دیگه میرن...
erfan.it
08-03-2017, 11:18
امیدوارم این رود، با حفظ برانکو و تیم عالیمون باقی بمونه و به جلو بره... نفراتی که لازمه جذب بشن... رامین و طارمی احتمال این فصل دیگه میرن...
.
رامین احتمالش هست اما طارمی فکر نکنم !
کاش قرار داد سروش رو تمدید کنن ، :n22:
Amir faz
09-03-2017, 11:33
دوستان هر کس هر چقدر در توانشه کمک کنه و اطلاع رسانی کنه به بقیه
یک میلیون نفر نفری 15 هزار تومن بریزن حله...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
این عکس از اینستاگرام علی کریمی برداشته شده و حساب درسته ولی برای صحت خبر این خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مال یکسال پیشه که باشگاه فقط همین حساب ولنجک رو معرفی کرده و درسته...
Amir faz
09-03-2017, 19:32
دیگه عادت کردیم تیم مقابل و داور رو با هم ببریم!!!
همه اینا سهویه!!!
اخر بازی استقلالی ها انتظار داشتن داور بیاد با کنار پا براشون گل بزنه احتمالا!!!!
یه گل صحیح+اخراج گرفته نشده+یک پنالتی رو مسلمان که گرفته نشد!
چه خبره واقعا؟!!!! چرا هر بازی تقریبا همینه؟!
واقعا مسخرست...
گل سالم امیری رو نگرفت....... توپ مسلمان رو خطا نگرفت :|... کاپتان استقلال انگار دوباره کارت گرفت باید اخراج میشد اصلا :| فک کنم نیمه اول کارت گرفت...
این چه وضعیه واقعا؟
با تمام این داستانا، تبریک به پرسپولیس بابت برد عالی... یک قدم دیگه به قهرمانی نزدیک تر شدیم...
واقعا حقمونه قهرمانی...
ragbar12
09-03-2017, 20:00
واقعا پرسپولیس شایسته ترین تیم تاریخ لیگه برای قهرمانی. نمونشو نداشتیم تیمی با این مشکلات عجیب داوری بر علیهش اینجور مقتدرانه امتیاز جمع بکنه و توصدر باشه.
تقریبا همیشه تیمهای قهرمان در طول فصل از داوری ها سود میبرن ولی پرسپولیس همیشه ضرر دیده. ولی امسال اینقدر تیم خوبه که
داورم جلو دارش نیست.
حالا باید منتظر ننه من غریبم بازیهای مربی تیم خوزستانی باشیم. واقعا خجالت اوره اگه بخواد از داوری شکایت بکنه.
erfan.it
09-03-2017, 20:08
تبریک بابت این برد [emoji173]
داوری واقعا رو اعصاب بود ، اگه گله وحید رو قبول میکرد ، خیلی راحت تر بازی میکردیم .
.
حرکات مربی تیم حریف هم جالب بود بعد اخراجش ، فکر کنم میگفت خدایی بالا سر هست !!!
عاره داداچ شما بودید که از داوری ضرر کردید [emoji38] [emoji174]
TapaTALK
بحث مهم این هست که نیمکت نشین ها آنقدر که میگن ضعیف نیستند و اتفاقا پر انرژی و پر انگیزه هستند تا خودشون رو نشون بدهند
الان فاصله با تیم دوم خوب هست تقریبا
میشه بازیکن ها رو چرخشی استفاده کرد...مثلا رادوشوییچ پارسال 46 بازی کرده امسال به زور مصدومیت بیرانوند 5 تا
بازیکن ها کاملا خسته بودتد و 230 دقیقه اخر مشخص بود
با یک سری بازیکن از اول فصل تا اخر بازی کردند همین میشه
دیگه تعطیلاته و فک کنم یه دو هفته تقریبا فرصت دارن بازی بکنن و حالش رو ببرن و بعدش بازیهای ملی صعود رو قطعی کنن و اینور برگردن قهرمانی رو قطعی کنن...
حیف جام حذفی ازمون گرفته شد ناجوانمردانه... حق این تیم این بود امسال حذفی و لیگ رو با هم بزنه...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-03-2017, 00:36
سلام .
تبریک به خاطر برد این بازی و نزدیکتر شدن به قهرمانی :n16:
متاسفانه بازی رو دیدم ولی خلاصه رو که دیدم فهمیدم تونل ها یکی پس از دیگری دارن افتتاح میشن:n02: و باز هم داوری به ضررمون بوده !!! جالبه سرمربی تیم حریف از داوری انتقاد میکنه !! یه چیزیم بدهکار شدیم ما!
خوشبختانه مهدی داره خوب کار میکنه تو این هفته های پایانی ، هم تیمو به قهرمانی نزدیک میکنه ، هم خودشو به آقای گلی و تکرار عنوان فصل قبل ( داریم دو فصل پشت سر هم یکی آقای گل بشه ؟اگه نداشته باشیم که خودش یه رکورد محسوب میشه)
شرایط کاملا فراهمه برای زدن اولین ستاره واقعی رو پیرهن خوش رنگ قرمز :n12: اولین ستاره واقعی در بین همه تیم های لیگ
aluminum
10-03-2017, 11:07
تا قهرمانی فقط 2 برد و 4 مساوی نیاز داریم
MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-03-2017, 16:08
کاپیتان تیم پرسپولیس قراردادش با این تیم را تمدید کرد.
به گزارش وبسایت نود ، سید جلال حسینی کاپیتان تیم پرسپولیس قراردادش را به مدت یک سال دیگر با این تیم تمدید کرد. باشگاه پرسپولیس از چندی پیش قرارداد بازیکنان خودش را تمدید میکند که در این راستا با سید جلال حسینی نیز به توافق رسید و قرارداد او را تمدید کرد.
aluminum
10-03-2017, 21:43
تا قهرمانی فقط 2 برد و 4 مساوی نیاز داریم
با نتایج امروز و بدون در نظر گرفتن خطر کسر امتیاز، برای قهرمانی 8 امتیاز میخواهیم
با سه برد همه چیز تمومه یا یک برد و پنج تساوی
با نتایج امروز و بدون در نظر گرفتن خطر کسر امتیاز، برای قهرمانی 8 امتیاز میخواهیم
با سه برد همه چیز تمومه یا یک برد و پنج تساوی
فصل قبل....
قبل از بازی با نفت، ما قهرمان بودیم...
خلیلی تحلیل کرد که ما حتی اگر ببازیم، بازم قهرمانیم...
۸ امتیاز، فقط و فقط ما رو هم امتیاز میکنه(در بدترین حالت) با تراکتور و اونموقع اما و اگر تفاضل پیش میاد...
به نظرم بهتره تیم تمام تلاشش رو بکنه و از ۶ بازی باقی مونده، حداقل ۳ تاش رو ببره و با به دست اوردن 9 امتیاز از 18 امتیاز ممکن، قهرمانی رو قطعی کنه
مخصوصا که تیمهای مقابلمون، دیگه برای موندن و نیوفتادن میخوان مقابلمون بجنگن... امیدوارم اخر فصل جوری نشه که حسرت مساوی کردن رو بخوریم و با تمام قدرت تمام بازیهامون رو تا بازی ۳۰ ام ببریم... مخصوصا ذوباهن رو
000000000
11-03-2017, 01:13
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-03-2017, 12:13
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری سومین دیدار خود در لیگ قهرمانان آسیا تهران را به سمت دوحه ترک کرد.
به گزارش وب سایت نود، تیم فوتبال پرسپولیس روز سه شنبه ۲۴ اسفند ماه در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا در قطر میهمان الریان خواهد بود. کاروان نماینده ایران برای برگزاری این مسابقه به سمت قطر پرواز کرد.
سید جلال حسینی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس هم که با مشکل مالیاتی روبرو شده بود مشکلش موقتا حل شده و سرخپوشان را در این سفر همراهی کرد.
کاروان تیم فوتبال پرسپولیس با پرواز ساعت ۱۱:۳۰ هواپیمایی قطر تهران را به مقصد دوحه ترک کردند.
ان شاء الله برنده بشه... ازطرف یه استقلالی
harchyz.com
farshad.88
12-03-2017, 13:38
سلام .
تبریک به خاطر برد این بازی و نزدیکتر شدن به قهرمانی :n16:
متاسفانه بازی رو دیدم ولی خلاصه رو که دیدم فهمیدم تونل ها یکی پس از دیگری دارن افتتاح میشن:n02: و باز هم داوری به ضررمون بوده !!! جالبه سرمربی تیم حریف از داوری انتقاد میکنه !! یه چیزیم بدهکار شدیم ما!
خوشبختانه مهدی داره خوب کار میکنه تو این هفته های پایانی ، هم تیمو به قهرمانی نزدیک میکنه ، هم خودشو به آقای گلی و تکرار عنوان فصل قبل ( داریم دو فصل پشت سر هم یکی آقای گل بشه ؟اگه نداشته باشیم که خودش یه رکورد محسوب میشه)
شرایط کاملا فراهمه برای زدن اولین ستاره واقعی رو پیرهن خوش رنگ قرمز :n12: اولین ستاره واقعی در بین همه تیم های لیگ
هر چند تا قهرمانی یه ستاره حساب میشه ؟ چون هر کشور برای خودش قانون داره. ایتالیا هر 10 تا قهرمانی. انگلیس که کلا ستاره نداره !!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-03-2017, 14:21
هر چند تا قهرمانی یه ستاره حساب میشه ؟ چون هر کشور برای خودش قانون داره. ایتالیا هر 10 تا قهرمانی. انگلیس که کلا ستاره نداره !!
سلام . اینجا هم مثل ایتالیا هر 10 قهرمانی یک ستاره میزنن ، ما الان 9 قهرمانی داریم و به امید خدا امسال دهمین قهرمانیمون رو جشن میگیریم
farshad.88
12-03-2017, 14:39
ده قهرمانی در لیگ از زمان تاسیس تا الان؟ ( قهرمانی های شاهین هم حساب شده ؟)
ده قهرمانی در لیگ از زمان تاسیس تا الان؟ ( قهرمانی های شاهین هم حساب شده ؟)
احتمالا برا شاهین هم حساب شده.
چون تیم از ۵۰ تا الان فک کنم نهایتا ۶-۷ بار قهرمان شده باشه و با امسال میشه ۸ بار؟
اما به طور کلی، به نظرم لیگ برتر هستش که مهم هست و اینجا ما فقط دو قهرمانی داریم
000000000
12-03-2017, 23:05
برای شاهین حساب نشده
همش مال خودمونه
9تا قهرمانی داریم
سالهای 50 52 54 74 75 78 79 81 87
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-03-2017, 23:27
برای شاهین حساب نشده
همش مال خودمونه
9تا قهرمانی داریم
سالهای 50 52 54 74 75 78 79 81 87
درسته ! قهرمانی ها همه مال پرسپولیسه و مال شاهین محسوب نشده .
ممنون بابت این جدول :n16:
----
مسیر هموار تا فینال؛ خبری از شرقی ها نیست
در یک دهه گذشته، فقط یک تیم غرب آسیا توانسته قهرمان لیگ قهرمانان شود. السد قطر، که با اتفاقاتی عجیب و محروم شدن سپاهان به فینال لیگ قهرمانان رسید و در ضربات پنالتی، جام را هم به خانه برد. در تمام دوره های دیگر، تیم های شرقی و استرالیایی فاتح لیگ قهرمانان بوده اند. آخرین نماینده ایران در نیمه نهایی یعنی استقلال هم با باخت به اف سی سئول کره جنوبی حذف شد و به فینال نرسید.
با توجه به فاصله زیاد فوتبال باشگاهی در غرب و شرق آسیا، AFC سبک برگزاری مسابقات را تغییر داده و تا بازی فینال، هیچ تیمی از غرب و شرق روبروی هم قرار نمی گیرند. این یعنی نمایندگان ایران، برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان فقط باید از نماینده های کشورهای غرب آسیا عبور کنند. الهلال قهرمان عربستان، تیمی بود که به سختی از پرسپولیس یک مساوی گرفت. قهرمان امارات در خانه به استقلال خوزستان باخت و قهرمان ازبکستان و قطر، این هفته مقابل نمایندگان ایران قرار می گیرند.
با این شرایط، 4 نماینده ایران شانس بالایی برای رسیدن به فینال خواهند داشت و شاید، با اوج گرفتن پرسپولیس و نمایش قابل قبول استقلال خوزستان، سرانجام طلسم نرسیدن تیم های ایرانی به فینال لیگ قهرمانان بشکند. فینالی که دور از چشم شرقی ها و استرالیایی ها، مسیر هموار و کم دردسرتری خواهد داشت.
farshad.88
13-03-2017, 07:47
چون تیم از ۵۰ تا الان فک کنم نهایتا ۶-۷ بار قهرمان شده باشه و با امسال میشه ۸ بار؟
اما به طور کلی، به نظرم لیگ برتر هستش که مهم هست و اینجا ما فقط دو قهرمانی داریم
من تقریبا از سال 73 بازی های رو یادمه و اون دربی جنجالی. دهه هفتاد پرسپولیس واقعا مهار نشدنی بود. 20 دقیقه اول کل بازی توی زمین حریف بود. حتی میتونم بگم که پرسپولیس امسال هم جلوی اون سال ها دوم نمی آورد. اون موقع سپاهان اصلا تیم نبود. بهترین تیم اصفهان پلی اکریل بود.
فوتبال بازی کردن در لیگ آزادگان با اون امکانات افتضاح واقعا سخت بود.به نظر من باید لیگ ایران رو از سال 70 حساب کنن. سال های قبل از انقلاب هم گویا بازی های کشوری نبوده. تاج و شاهین ( شهباز و پرسپولیس ) هم توی لیگ تهران مقام میآوردن. اصلا اون موقع شهر ها آباد نبودن چه برسه به اینکه استادیوم هم داشته باشن. همه امکانات توی تهران و اصفهان و آبادان بود
siahkamar
13-03-2017, 13:24
سلام.هیچم اینطوری نیس که فقط لیگ برتر مهم است و تو همه جای دنیا قهرمانی ها از اول تا اخر حساب میشه نه از سال یا دوره خاص و پرسپولیس الان 9 قهرمانی داره و به زودی به امید خدا اولین تیمی خواهد بود که تعداد قهرمانیش 2 رقمی میشه
سلام.هیچم اینطوری نیس که فقط لیگ برتر مهم است و تو همه جای دنیا قهرمانی ها از اول تا اخر حساب میشه نه از سال یا دوره خاص و پرسپولیس الان 9 قهرمانی داره و به زودی به امید خدا اولین تیمی خواهد بود که تعداد قهرمانیش 2 رقمی میشه
ما که خوشحال میشیم...
ولی مسئله این هست که به قول دوستمون اون زمان اصلا لیگی در کار نبوده و این صحبتا... به هر صورت بله ما ۱۰ مین قهرمانی رو به دست میاریم، ولی نکته اینه که فعلا تو لیگ برتر سپاهان ۵ قهرمانی داره و ما تازه میرسیم به استقلال...
000000000
14-03-2017, 09:53
کریم باقری, اخرین تمرین پرسپولیس تو قطر
کریم باقری, اخرین تمرین پرسپولیس تو قطر
امیدوارم تا مدتها نیاد تو کار مربیگری... مخصوصا تا حسابی تجربه کسب نکرده... مگرنه مثل خیلی های دیگه توی تیمی مثل پرسپولیس فقط محبوبیتش رو از دست میده...
siahkamar
14-03-2017, 13:46
ما که خوشحال میشیم...
ولی مسئله این هست که به قول دوستمون اون زمان اصلا لیگی در کار نبوده و این صحبتا... به هر صورت بله ما ۱۰ مین قهرمانی رو به دست میاریم، ولی نکته اینه که فعلا تو لیگ برتر سپاهان ۵ قهرمانی داره و ما تازه میرسیم به استقلال...
ببینید این که لیگ نبوده و ... درست نیس حتی اگه مسابقات 4 جانبه هم باشه تو اون موقع بالاترین سطح بوده تو ایران و الان که اسمش شده لیگ برتر چه فرقی میکنه با زمانی که لیگ ازادگان بود اسمش.الان دقت کنید زمانی لیورپول پرافتخارترین تیم انگلیس بود ولی تا الان تو لیگ برتر جزیره قهرمان نشده و تا همین چند مدت پیش که منچستر قهرمانجام اتحادیه شد پر افتخار ترین بود ولی بلافاصله بعد قهرمنی اونا از توئیتر رسمی لیورپول هم اسم پرافتخارترین تیم برداشته شد.زمانی که 1930 اولین بار جام جهانی برگزار شد مگه نحوه مسابقات با سال 2014 یکی بود؟پس نمیشه اصلا گفت لیگ برتر ملاکه و از اولین دوره که به شکل لیگ برگزار شده ملاکه.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-03-2017, 14:08
ترکیب پرسپولیس برابر الریان قطر اعلام شد
برانکو ایوانکوویچ برابر الریان قطر تمام بازیکنان خود را در اختیار دارد و با ارتشی کامل برابر رقیب قرار خواهد گرفت.
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که پیش از این عنوان شده بود محمد انصاری و وحید امیری به دلیل مصدومیت قادر به همراهی پرسپولیس برابر الریان نیستند، این دو بازیکن در ترکیب اصلی قرار گرفتند.
برانکو ایوانکوویچ برای دیدار برابر الریان در هفته سوم لیگ قهرمانان و در گروه چهارم نفرات زیر را به عنوان 11 بازیکن اصلی به میدان خواهد فرستاد:
بیرانوند: اولین کلین شیت ثبت میشود؟
بیرانوند علیرغم درخشش در لیگ داخلی و تیم ملی در فصل جدید موفق به بسته نگه داشتن دروازهاش در لیگ قهرمانان آسیا نشده است. او در جدال اول برابر الهلال در دقایق پایانی دروازهاش را باز شده دید و برابر الوحده نیز دو بار تسلیم شد. او اینبار به دنبال اولین کلین شیت آسیایی خود با پیراهن پرسپولیس است و انتخاب اول برانکو در دروازه محسوب میشود.
خط دفاعی؛ با انصاری
محمد انصاری در کنار سیدجلال حسینی به عنوان مدافع میانی، ماهینی در سمت چپ و صادق محرمی در سمت راست چهار مدافع پرسپولیس را تشکیل میدهند.
خط میانی؛ قدرت، سرعت و تکنیک
در خط میانی پرسپولیس بهترین پتانسیلهای خود را با سه عنصر قدرت، سرعت و تکنیک در اختیار خواهد داشت. کمال کامیابی نیا نقش اول در جنگندگیهای میانه میدان را برعهده دارد و برانکو به این بازیکن تخریبی و قدرتی برای برهم زدن برنامههای الریان امیدوار است.
محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده و سروش رفیعی بازیکنان باکیفیت دیگر خط میانی پرسپولیس برابر الریان محسوب میشوند که هر کدام با عملکرد مثبت در ترکیب این تیم، سرخپوشان را برای رسیدن به نتیجه امیدوار میکنند.
خط حمله؛ آقای گل و توپچی
در خط حمله شرایط کاملا به سود پرسپولیس است و این تیم با وحید امیری و مهدی طارمی مقابل هر حریفی خطرناک خواهد بود. طارمی با دو گل زده و یک پاس گل در دیدار قبلی اکنون به دنبال تداوم روند خوب هفتههای گذشتهاش است و برای آقای گلی این رقابتها نیز نقشه کشیده است.
وحید امیری هم که پیش از دیدار برابر الریان با مصدومیت جزیی مواجه شده، مشکلی برای همراهی این تیم نخواهد داشت تا شماره 19 دونده سرخپوشان با حملات پردامنه اش روز سختی برای مدافعان عنابی پوش رقم بزند.
ترکیب پرسپولیس:
علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، صادق محرمی، محسن ربیع خواه (محمد انصاری)، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، سروش رفیعی، فرشاد احمدزاده، مهدی طارمی و وحید امیری.
نیمکت نشینان پرسپولیس نیز در این دیدار سامان نریمان جهان، علی علیپور، شهاب کرمی، بوژیدار رادوشوویچ، ابوالفضل درویشوند، حمید طاهرخانی، احسان علوان زاده، حامد آقایی و رضا کرملاچعب خواهند بود و در انتظار فرصتی برای نمایش مناسب در ترکیب این تیم خواهند بود.
جدال دو تیم الریان قطر و پرسپولیس ایران فردا از ساعت 18:55 دقیقه و به میزبانی حریف قطری برگزار خواهد شد.
erfan.it
14-03-2017, 19:45
واقعا دم بچه ها گرم ، خیلی عالی بازی میکنند ! [emoji173]
گلی که خوردیم یه جورایی رو بی تجربگی بود ، شاید اگه محمد انصاری بود میتونست اونجا ضربه سر رو بزنه . ربیع خواه هم که عالی بود .
حیفه این بازی رو نبریم
TapaTALK
000000000
14-03-2017, 19:46
نیمه اول تموم شد
یه کلام عالی بودیم
پاس گل و گلمون محشر بود
مرسی محسن مرسی مهدی
هیچ تیمی تو اسیا نمیتونه اینجوری بازی کنه
خیلی روون و تکنینکی و جذاب
الریان واقعا خیلی خوش شانسه که فقط یکی خورده
و خوش شانستر اینکه با یه حمله یه گل زده
پنالتیمونم سوخت, قشنگ هند بود چون دستش باز بود
به امید خدا توپامون نیمه دوم میره تو گل
:n12::n12:
000000000
14-03-2017, 19:56
پنالتیمونم سوخت, قشنگ هند بود چون دستش باز بود
erfan.it
14-03-2017, 19:57
داورش خیلی رو اعصابه !
به امید خدا میبریم .
TapaTALK
من در همین سایت چقدر گفتم این بیرانوند فایده نداره و رادوشوییچ رو باید گذاشت...نتیجه اش هم داریم میبینیم...
تیمی که ده تا موقعیت گل رو خراب کنه ..حقش بیشتر از این نیست
000000000
14-03-2017, 20:53
الریان از استقلال هم خوش شانستر بود ! :n29:
به هر حال فوتبال همینه نزنی میخوری
حرف دیگه ای نمیشه زد واقعا بدشانس بودیم
ایشالا تو بازیای بعدی جبران بشه
الریان از استقلال هم خوش شانستر بود ! :n29:
به هر حال فوتبال همینه نزنی میخوری
حرف دیگه ای نمیشه زد واقعا بدشانس بودیم
ایشالا تو بازیای بعدی جبران بشه
بد شانس ؟ دوست عزیز بیرانوند اصلا توپ نمیگیره...هر حمله ای میشه گل میخوره انصافا ..چندین وقت هست این جوری شده
ماشالله توپ خراب کنی بقیه هم که حد نداره :n34:
000000000
14-03-2017, 21:26
جهنم آزادی در انتظار صعود پرسپولیس
قرمزپوشان که نمایش بسیار خوبی به خصوص در دقایق پایانی نیمه اول از خود به نمایش گذاشتند، با اشتباهات مدافعین خود شکست تلخی را تجربه کردند. قرمزپوشان با این شکست به رتبه سوم گروه خود سقوط کردند.
با توجه به آنکه در دور برگشت رقابت ها ، تیم پرسپولیس دو دیدارش را در ورزشگاه آزادی برگزار می کند شانس این تیم برای صعود به مرحله ی بعدی رقابت ها همچنان بالا است.
با توجه به کیفیت شاگردان برانکو و حمایت طرفداران این تیم، آسیا باید منتظر جهنم آزادی باشد تا به واسطه فشار وحشتناک طرفداران، جشن صعود در تهران برگزار شود.
واقعا رو چه حساب یک میلیارد دادن بيرانوند?? هر توپی میاد ..گل میشه
باید رادو برگرده تو دروازه... تو اون وضعیت افتضاح بازی های سخت و حملات سنگین رو دروازش عالی بود....
متاسفانه بیرانوند دروازه بان خوبی نیست و دفاع جور ضعفش رو میکشه
Amir faz
15-03-2017, 11:49
خب باختیم...اونم در روزی که سزاوارش نبودیم...حتی سرمربی حریف هم گفت اینو...ولی چرا باختیم؟ چرا ما نسبت به نیم فصل اول داریم بیشتر گل میخوریم و اون قدرت رو دیگه در خط دفاع نداریم؟
پرسپولیس در نیم فصل اول دو دفاع کناری به شدت ساکن داشت، ماهینی و ربیع خواه...بعد از نیم فصل ترکیب اغلب شد احمدزاده و محرمی که جفتشون در اصل هافبک کناری به شدت نفوذی هستن! همین عامل جا موندن دفاع های کناری می شه در اغلب بازی ها...از اون طرف هر چقدر ما تو فاز دفاع بیشتر گل خوردیم تو فاز حمله هم تقریبا یک گل در هر بازی بیشتر می زنیم ...چون دفاع های کناری کاملا در حمله از چپ و راست شرکت می کنن...
نمی خوام به داوری ایراد بگیرم ولی هر 4 تا گل این بازی مردود بود...گل طارمی که افساید بود (یه پنالتی واضح ما رو هم نگرفت)، گل اول الریان کسی که ضربه سر اول رو می زنه تو افسایده، گل دوم قبل از حرکت مهاجمشون قشنگ محرمی رو هل داد و پخش زمینش کرد!
دیشب ما خیلی خوب بازی کردیم...مثل همیشه یه خط هافبک در سطح حتی تیم های اروپایی! و ضربات اخر که با بی دقتی زده شد...دفاع غیر از سید جلال بقیه اصلا تمرکز نداشتن...
نفر به نفر:
بیرانوند: نیگا کنین این بچه جوونه، 5 سال دیگه تازه می رسه به مرز پختگی گلر ها...تو گل اول کمی مقصر بود ولی در گل های بعدی هیچ تقصیری نداشت، ضمن اینکه یه خروج فوق العاده هم داشت نیمه دوم...نمره 3 از 5
ماهینی: خیلی جا موند این بازی و زیاد نفوذ می کرد، البته مطمئنا دستور برانکو بوده ولی نه در خط جلو و نه در خط عقب اصلا خوب کار نکرد و یکی از روزهای بدش در دفاع چپ بود، نمره 4 از 5
ربیع خواه: خیلی بد بود...البته پستیه که به زور ایستاده به خاطر مستر ترکاشوند! ولی خب تو گل اول مقصر صد در صد بود...با یه جا موندن باعث شد 3 دفاع ما همزمان جا بمون...نمره 5 از 5
سید جلال: تنها دفاع میانی تخصصی تیم از ابتدا تا کنون!!! ینی به هرکی بگی یه تیم با دفاع خطی با یه دفاع خطی اینطوری داره با این اختلاف در لیگ قهرمان می شه چشاش 2 برابر خواهد شد!!! خوب بود سید جلال...وظایفی که داشت رو شخصا انجام داد...نمره 2 از 5
محرمی: همه ما این بچه رو دوس داریم...می دونیم جوونه...بارها گفتیم...ولی از 3 بازی لیگ قهرمانان تو 2 تاش فوق العاده بد بوده...دلیلش 3 تا چیزه: اول اینکه اصلا تجربه نداره! باید بهش در این موقعیت ها میدون بدیم تا پخته بشه چاره ای نیس...دوم اینکه به شدت رو به جلوئه...احتمالا برانکو این مجوز رو بهش داده ولی خیلی پشتش خالی می شه...تیمای اسیایی دقیقا همونجا رو اغلب برای پاس های دوم در نظر می گیرن...ینی پشت دو دفاع کنار ما...سوم اینکه قدرت بدنی ش در مقابل تیمای اسیایی و مهاجمای قلدر امریکای جنوبی پایینه و با یه تنه کلا از بازی خارج می شه! و یا حتی با پاس های بلند پشت سرش...با این حال بازم باید بهش اعتماد کنیم...نمره متاسفانه 5 از 5
کمال: کمال نشون داده اغلب روز خوبشه ولی امان از روزی که روز بدش باشه...دیگه فاجعه می شه...هم برای خودش هم برای تیم...یکی از بدترین بازیهایی بود که از کمال یادم میاد! نمره 5 از 5
سروش: مثه همیشه خوب...تکنیک عالی رو به جلو...مچ شدنش با مسلمان خط هافبک پرسپولیس رو فوق العاده کرده، نمره 2 از 5
مسلمان: این پسر فوق العاده س...چند تا پاس گل داده این فصل؟ چه پاس های بلند محشری می فرسته...کیروش کی میخواد دعوتش کنه؟!!! قشنگ داره حقشو می خوره...نمره 1 از 5
فرشاد: خوب نفوذ می کرد و سمت چپ چندین بار پاس های عالی و نفوذهای عالی داشت...نمره 2 از 5
امیری: روز بد امیری بود...عجله عجله عجله...چندین موقعیت خوب رو با عجله بیش از حد از دست داد...البته مصدوم بود، کلا تیم به شدت خسته بود...نمره 4 از 5
طارمی: یه شروع خوب و باز هم از دست دادن چند موقعیت خوب دیگه که عادت کردیم...خیلی ها از لایی هاش می گن من میگم این دقیقا مشکل طارمیه که یا می زنه به اسمون یا می زنه دقیقا وسط دروازه!!! شما گل هایی که زده رو مرور کنین ببینین دقیقا چندتاشو زده وسط دروازه جایی که دروازبان هست! بهرحال نمی شه زیاد ازش ایراد گرفت چون گلش رو زد...نمره 3 از 5
خسته بودیم، حاجی نرسید و فاز دفاعیمون به شدت بد بود، موقعیت های خوبی رو با عجله از دست دادیم...این دلیل باخت بود...ما دقیقا در لیگ هم همینجوری بازی میکنیم ولی خط حمله تیمای روبرو هم مثه خودمونه و موقعیت از دست می دن پس به چشم نمیاد! اما اینجا اسیاس! هرچی نداشته باشن 2 تا مهاجم امریکای جنوبی دارن که موقعیت گیرشون بیاد رحم نمی کنن! اینه تفاوت...
ولی من مطمئنم از این گروه صعود می کنیم...3 بازی خارج از خانه 4 امتیاز بد نیس...یادمون باشه بعد از باخت قشقایی و ذوب اهن به تیمی رحم نکردیم...حتی بعد از دربی برگشتیم به روند بردمون...2 بازی داخل خونه 6 امتیازش دور از دسترس نیس...تیمای عربی تو ایران به شدت ترسو هستن...ولی احتمالا تیم دوم صعود کنیم...به امید روزای بهتر...
farshad.88
15-03-2017, 13:12
خب باختیم...اونم در روزی که سزاوارش نبودیم...حتی سرمربی حریف هم گفت اینو...ولی چرا باختیم؟ چرا ما نسبت به نیم فصل اول داریم بیشتر گل میخوریم و اون قدرت رو دیگه در خط دفاع نداریم؟
پرسپولیس در نیم فصل اول دو دفاع کناری به شدت ساکن داشت، ماهینی و ربیع خواه...بعد از نیم فصل ترکیب اغلب شد احمدزاده و محرمی که جفتشون در اصل هافبک کناری به شدت نفوذی هستن! همین عامل جا موندن دفاع های کناری می شه در اغلب بازی ها...از اون طرف هر چقدر ما تو فاز دفاع بیشتر گل خوردیم تو فاز حمله هم تقریبا یک گل در هر بازی بیشتر می زنیم ...چون دفاع های کناری کاملا در حمله از چپ و راست شرکت می کنن...
نمی خوام به داوری ایراد بگیرم ولی هر 4 تا گل این بازی مردود بود...گل طارمی که افساید بود (یه پنالتی واضح ما رو هم نگرفت)، گل اول الریان کسی که ضربه سر اول رو می زنه تو افسایده، گل دوم قبل از حرکت مهاجمشون قشنگ محرمی رو هل داد و پخش زمینش کرد!
دیشب ما خیلی خوب بازی کردیم...مثل همیشه یه خط هافبک در سطح حتی تیم های اروپایی! و ضربات اخر که با بی دقتی زده شد...دفاع غیر از سید جلال بقیه اصلا تمرکز نداشتن...
نفر به نفر:
بیرانوند: نیگا کنین این بچه جوونه، 5 سال دیگه تازه می رسه به مرز پختگی گلر ها...تو گل اول کمی مقصر بود ولی در گل های بعدی هیچ تقصیری نداشت، ضمن اینکه یه خروج فوق العاده هم داشت نیمه دوم...نمره 3 از 5
ماهینی: خیلی جا موند این بازی و زیاد نفوذ می کرد، البته مطمئنا دستور برانکو بوده ولی نه در خط جلو و نه در خط عقب اصلا خوب کار نکرد و یکی از روزهای بدش در دفاع چپ بود، نمره 4 از 5
ربیع خواه: خیلی بد بود...البته پستیه که به زور ایستاده به خاطر مستر ترکاشوند! ولی خب تو گل اول مقصر صد در صد بود...با یه جا موندن باعث شد 3 دفاع ما همزمان جا بمون...نمره 5 از 5
سید جلال: تنها دفاع میانی تخصصی تیم از ابتدا تا کنون!!! ینی به هرکی بگی یه تیم با دفاع خطی با یه دفاع خطی اینطوری داره با این اختلاف در لیگ قهرمان می شه چشاش 2 برابر خواهد شد!!! خوب بود سید جلال...وظایفی که داشت رو شخصا انجام داد...نمره 2 از 5
محرمی: همه ما این بچه رو دوس داریم...می دونیم جوونه...بارها گفتیم...ولی از 3 بازی لیگ قهرمانان تو 2 تاش فوق العاده بد بوده...دلیلش 3 تا چیزه: اول اینکه اصلا تجربه نداره! باید بهش در این موقعیت ها میدون بدیم تا پخته بشه چاره ای نیس...دوم اینکه به شدت رو به جلوئه...احتمالا برانکو این مجوز رو بهش داده ولی خیلی پشتش خالی می شه...تیمای اسیایی دقیقا همونجا رو اغلب برای پاس های دوم در نظر می گیرن...ینی پشت دو دفاع کنار ما...سوم اینکه قدرت بدنی ش در مقابل تیمای اسیایی و مهاجمای قلدر امریکای جنوبی پایینه و با یه تنه کلا از بازی خارج می شه! و یا حتی با پاس های بلند پشت سرش...با این حال بازم باید بهش اعتماد کنیم...نمره متاسفانه 5 از 5
کمال: کمال نشون داده اغلب روز خوبشه ولی امان از روزی که روز بدش باشه...دیگه فاجعه می شه...هم برای خودش هم برای تیم...یکی از بدترین بازیهایی بود که از کمال یادم میاد! نمره 5 از 5
سروش: مثه همیشه خوب...تکنیک عالی رو به جلو...مچ شدنش با مسلمان خط هافبک پرسپولیس رو فوق العاده کرده، نمره 2 از 5
مسلمان: این پسر فوق العاده س...چند تا پاس گل داده این فصل؟ چه پاس های بلند محشری می فرسته...کیروش کی میخواد دعوتش کنه؟!!! قشنگ داره حقشو می خوره...نمره 1 از 5
فرشاد: خوب نفوذ می کرد و سمت چپ چندین بار پاس های عالی و نفوذهای عالی داشت...نمره 2 از 5
امیری: روز بد امیری بود...عجله عجله عجله...چندین موقعیت خوب رو با عجله بیش از حد از دست داد...البته مصدوم بود، کلا تیم به شدت خسته بود...نمره 4 از 5
طارمی: یه شروع خوب و باز هم از دست دادن چند موقعیت خوب دیگه که عادت کردیم...خیلی ها از لایی هاش می گن من میگم این دقیقا مشکل طارمیه که یا می زنه به اسمون یا می زنه دقیقا وسط دروازه!!! شما گل هایی که زده رو مرور کنین ببینین دقیقا چندتاشو زده وسط دروازه جایی که دروازبان هست! بهرحال نمی شه زیاد ازش ایراد گرفت چون گلش رو زد...نمره 3 از 5
خسته بودیم، حاجی نرسید و فاز دفاعیمون به شدت بد بود، موقعیت های خوبی رو با عجله از دست دادیم...این دلیل باخت بود...ما دقیقا در لیگ هم همینجوری بازی میکنیم ولی خط حمله تیمای روبرو هم مثه خودمونه و موقعیت از دست می دن پس به چشم نمیاد! اما اینجا اسیاس! هرچی نداشته باشن 2 تا مهاجم امریکای جنوبی دارن که موقعیت گیرشون بیاد رحم نمی کنن! اینه تفاوت...
ولی من مطمئنم از این گروه صعود می کنیم...3 بازی خارج از خانه 4 امتیاز بد نیس...یادمون باشه بعد از باخت قشقایی و ذوب اهن به تیمی رحم نکردیم...حتی بعد از دربی برگشتیم به روند بردمون...2 بازی داخل خونه 6 امتیازش دور از دسترس نیس...تیمای عربی تو ایران به شدت ترسو هستن...ولی احتمالا تیم دوم صعود کنیم...به امید روزای بهتر...
سلام
ان شاالله سال جدید هم قهرمان بشیم و هم توی آسیا صعود کنیم.
خستگی توی تیم موج میزد. تیمی که توی 1 ماه توی 4 تا کشور بازی داشته باشه بهتر از این نمیشه. اما بازم بچه ها خوب بازی کردن. چند تا توپ خراب کردیم. جدیدا هر ضربه ایستگاهی که میشه دلم میلرزه. همش داریم از ضربه ایستگاهی گل میخوریم. میگن مورینیو واسه ضربات ایستگاهی حریف هم برنامه داره. یعنی میدونه کی قراره سانتر کنه. کی قراره هدف باشه. یارگیری ها چجوری باشه. ما هم باید اینو توی تیم پیاده کنیم. قبل از بازی معلوم باشه که هنگام ضربه ایستگاهی حریف هر کسی مامور مهار چه کسی باشه.
خدا رو شکر ااوحده یک امتیاز از الهلال گرفت وگرنه سخت میشد. اینکه بازی های برگشت میزبان هستیم روش نباید زیاد حساب کنیم. بازیکنای عربی از جو استادیوم آزادی میترسن. این تیم فقط 2 تا بازیکن قطری داشت. جو آزادی خارجی هاشون رو نمی ترسونه
یه نکته دیگه هم این بود که تمام شوت های بازیکنامون رفت خال آسمون. دروازبان حریف رو اصلا به شیرجه وادار نکرد. 2 تا یک و دو پشت 18 قدم میکنن و سریع شوت میزنن
همه اینا به خاطر خستگی بازیکنا بود. من هفته ای جلسه میرم سالن فوتسال بازی میکنم. شب مثل خرس خواب میرم از خستگی. حالا شما در نظر بگیرین توی یک ماه هر 4 روز یه بازی داریم.بین 4 روز هم همش در حال سفر از این کشور به اون کشور و از این شهر به اون شهر. واقعا خسته کننده است. الان دوباره اردو بازی های تیم ملی هست که البته به نظرم جز رضائیان و بیرانوند هیچکدوم بازی نخواهند کرد
نکته کنکوری : پنالتی جالبی رخ داد. سید جلال توی هر چی که خوب باشه توی فیلم بازی کردن افتضاحه. خودشو زد به حریف و بعد جوری خودشو انداخت زمین که انگار حریف خطا کرده. چه لزومی به اینکار بود ؟ سرعت توپ زیاد بود و من مطمئنم سباستین به توپ نمیرسید.بیرانوند هم که قشنگ جلوی توپ پهن شده بود.
باید رادو برگرده تو دروازه... تو اون وضعیت افتضاح بازی های سخت و حملات سنگین رو دروازش عالی بود....متاسفانه بیرانوند دروازه بان خوبی نیست و دفاع جور ضعفش رو میکشه
قرارداد بیرانوند 1 میلیارد هست
رادوشوییچ 50 میلیون تومن
انصافا هر توپی که از دفاع رد بشه..صد درصد گل هست
این بیرانوند خیلی افتضاح هست
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-03-2017, 20:54
علیرضا بیرانوند باز هم در لیگ قهرمانان آسیا دروازهاش باز شد. گلر شماره یک تیم ملی هنوز نتوانسته با پرسپولیس در لیگ قهرمانان کلین شیت کند.
به گزارش تابناک ورزشی،دروازه پرسپولیس در هر سه دیدار آسیایی باز شد. پرسپولیس مقابل الهلال یک گل دریافت کرد. در آن مسابقه بیرانوند یک مهار داشت. یعنی پنجاه درصد توپهایی که در چارچوب بود را گل خورد. در بازی مقابل الوحده هم گلهای خورده بیرانوند و هم مهارهایش دو برابر شد. علیرضا در آن مسابقه دو بار دروازهاش باز شد و دو سیو هم داشت.
حالا تعداد مهارهای بیرانوند در بازی روز قبل باز هم با تعداد گلهای خورده پرسپولیس بالا رفت. پرسپولیس مقابل الریان سه گل دریافت کرد و بیرانوند هم جلوی گل شدن چهار توپ را گرفت.
به این ترتیب علیرضا بیرانوند در آسیا شش گل دریافت کرد و هفت مهار توپ داشت. آماری نه چندان خوب برای گلر ملیپوش پرسپولیس. بیرانوند در لیگ قهرمانان آسیا ۴۶% شوتهایی که به سمت دروازهاش زده شد را گل خورد.
منبع : تابناک
-----
پ.ن : یه خبری خوندم که برانکو با بازگشت رضائیان موافقت کرده و می خواد برای آخرین بار باهاش اتمام حجت کنه .
erfan.it
15-03-2017, 21:22
پ.ن : یه خبری خوندم که برانکو با بازگشت رضائیان موافقت کرده و می خواد برای آخرین بار باهاش اتمام حجت کنه .
.
واقعا تیم الان بهش نیاز مبرمی داره ! حتی اگه برانکو رامین رو نیمکت هم بذاره وقتی بیاد تو میتونه یه شوکی به بازی وارد کنه !
و امیدوارم که رامین هم دست از این کار ها ورداره !
000000000
16-03-2017, 09:54
000000000
18-03-2017, 09:55
:n23:
Amir faz
30-03-2017, 18:30
خب داریم نزدیک می شیم به بازی حساس نفت ابادان...
این بازی چون تماشاگراشون نیستن کار راحت تره ولی چون بین بازی های لیگ وقفه افتاده باید دید چی می شه! امیدوارم ببریم و کار رو تقریبا تموم کنیم!
بازی های ملی خدا رو شکر سید جلال و بقیه پرسپولیسی ها زیاد بازی نکردن جز بیرو و طارمی که اولی انچنان فشاری بهش نمیاد که خسته بشه و دومی اینقد دویده که بعید می دونم فرش بشه :n33:
سید جلال فیکس نبود خیلی خوشحال شدم...
6 هفته و فقط 9 امتیاز...هر هفته هفته مرگ و زندگیه! خدا رو شکر دیگه وقفه در لیگ نداریم و می تونیم تو همین فروردین کار قهرمانی رو یکسره کنیم! و بعدش تمرکز کنیم رو اسیا و حتما 6 امتیاز از دو بازی خونگی بگیریم که با این تماشاگرا و قدرت پرسپولیس در بازی های خونگی که 2 برابر می شه دور از دسترس نیس! تو اسیا 3 بازی خارج از خونه داشتیم رسما!
به امید قهرمانی در لیگ و مراحل بالاتر در اسیا.
Amir faz
01-04-2017, 13:14
داریم بی شرف تر از فدراسیون و کمیته انضباطی و استیناف ما؟!!!! ایضا کمیته داوران!
تماشاگرای نفت رو چند ساعت قبل بازی بخشیدن!!! احتمالا اینم لابی و تبانی پرسپولیس بوده!!!
لعنت به من اگه فصل دیگه این فوتبال کثیف و حال بهم زن رو دنبال کنم.
یک دهه س تمام مشکل فدراسیون و بقیه تیما اینه که فقط پرسپولیس قهرمان نشه...
لعنت به این بی عدالتی.
منتظر حوادث عجیب غریب در این بازی باشید!
000000000
01-04-2017, 14:42
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی مقابل صنعت نفت آبادان از سوی برانکو مشخص شد و بر این اساس علیرضا بیرانوند، محمد انصاری، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیعخواه، سروش رفیعی، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده، وحید امیری و مهدی طارمی، 11 بازیکن سرخپوشان برای بازی امروز هستند.
000000000
01-04-2017, 14:50
بزارید فدراسیون هرکاری میخواد بکنه واسه ناکامیه ما
خدا شاهده که هیچ غلطی نمیتونن بکنن
مطمئن باشید ما این بازی رو هم میبریم و یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیکتر میشیم
گور بابای همشون تا الان هیچکاری نتونستن بکنن از این به بعدم نمیتونن:n09:
Amir faz
01-04-2017, 17:29
حیف وقت که برای این بازی گذاشتم! واقعا فاجعه بودن تک تکشون!
بازیکنای ایرانی احمق ترین و مغرور ترین هستن...بازی با استقلال تجربه نشد؟
کامیابی نیا بعد از محرومیت یک بازی خوب انجام نداده امروز هم مقصر صد در صد گل بود
بیرانوند انصافا اخرین باری که یه واکنش خوب انجام داده یادتون میاد؟ خب معلومه توپ نیاد رو دروازه ت کلین شیت می کنی! واقعا توپی که بالا سرته و با ضربه سر از رو نقطه پنالتی زده شده رو چطو نتونستی در بیاری و بیخود میخوای رفلکس بدی به بدنت؟
امیری کجا بود؟ اصلا کل بازی چندبار اسمشو شنیدین؟ طارمی کجا بود؟ اینا چرا فقط برای تیم ملی از جون و دل بازی میکنن؟ نصف دوندگی که برای کیروش جونشون! دارن برای پرسپولیس داشتن وضع این نبود! از اول بازی همه دارن قدم می زنن!!! اومدین ببازین یا اعصاب مارو بریزین بهم؟
برای اولین بار باید از برانکو هم انتقاد کنم...دلیل نیمکت نشینی محرمی اگه مصدومیت نباشه که بعید می دونم حماقت برانکو بوده...
یک تبریک هم بگم به دلالوند استقلالی که خوب نیمکت رو خالی کرد...بازی گره بخوره عملا باختیم و هیچکسی روی نیمکت نیس...
در اخر باید به ماهینی (که خیلی هم دوسش دارم) بگم که عوض پلی استیشن بازی کردن برو تمرین سانتر کن! انصافا بالای 20 تا سانتر کرد یکی از یکی بدتر!
بازیکنان بسیار بی انگیزه و کم تلاش بودند...حتی باخت مشکوک به نظر می رسید.
بی خیال دوستان، توهم توطئه رو بذاریم کنار، بازی گره خورد و دفاعشون خیلی خوب کار کرد
هر چی توپ ریختن برگشت خورد
بعضی وقتا هم این جوری میشه
جبران می کنن چهارشنبه تو آزادی :-)
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
000000000
02-04-2017, 17:41
طاهری: برانکو رضاییان را نمی خواهد
طاهری در بخش دیگری از گفتوگوی خود با ایسنا درباره وضعیت رامین رضاییان گفت: برانکو رامین رضاییان را نمیخواهد اما اینکه گفته میشود رضاییان درخواست رضایتنامه داده صحت ندارد. باشگاه تابع بازیکن نیست. رضاییان تا پایان فصل آینده با پرسپولیس قرارداد دارد و ما قصد ترانسفرش را داریم، یعنی اگر قرار باشد از پرسپولیس جدا شود باید روال قانونی طی شود و باشگاهی که او را میخواهد درخواست کتبی برای صدور رضایتنامه ارائه کند تا ما به صورت رسمی پاسخشان را بدهیم. همانطور که گفتم طبق آخرین صحبتم با برانکو، او دیگر نیازی به رضاییان ندارد.
000000000
02-04-2017, 23:10
رضاییان رسما از پرسپولیس کنار گذاشته شد سرپرست باشگاه پرسپولیس در پایان جلسه با رامین رضاییان نظر قطعی مدیریت را انتقال این بازیکن به باشگاه دیگری اعلام کرد.
puya2010
03-04-2017, 21:40
رضاییان اگه یه مدافع چپ شیش دانگ بود، الان و با وجود تمام این اتفاقات، مطمئنا در ترکیب ثابت قرار داشت
تیم در عمقی از حاشیه غرق شده که با سلام و صلوات باید این فصل رو تموم کنیم...
همون بازی های قبل از نیم فصل گفتم به نظرم حاشیه تیم خیلی بالاست.... کشید و کشید و اومد تا الان
بیرانوند که اندازه دروازه بان تیم ب اب و فاضلاب روستای ما هم کیفیت نداره... عملا هر توپی میاد رو دروازش، دلت میلرزه که الان گل میشه... خود رادو باید بیاد تو زمین دیگه...
حاشیه واقعا بالاست...
متاسفانه داریم شانسی میبریم یا کلا میبازیم...
شانس اوردیم که اختلاف امتیازه رو داریم و فرصت کوچیکی برای اشتباه هست...
من از این کار برانکو سردرنمیارم. درسته که حاشیهی تیم بالاست ولی الان به رضاییان احتیاج داریم. تو بازی قبل هم حضورش واقعا لازم بود.
(اگر واقعا باخت آخر توطئه نباشه که از برانکو که خیلی پایبند اصوله جدا بعیده این کار) رامین تواناییش رو تو ساخت موقعیت گل در دقایق
پایانی بازی نشون داده بارها. سانتر و پاس گل به جا و حساب شده. اگر واقعا مشکل همون چیزی بود که اعلام شد امکان نداشت برانکو رامین
رو کنار بذاره اونم تو این شرایط نیم فصل دوم که تیم کمی افت کرده. به نظرم احتمالا کنار گذاشتنش جزئیات دیگهای داره که اگر نداشته باشه
واقعا مهرهی خوبی رو از دست داد تیم.
farshad.88
04-04-2017, 07:18
اگر بازی با صنعت رو برده بودیم کسی میگفت که کمبود مهره داریم ؟ رضائیان بازیکن تاپیه اما از نظر سر مربی نظم نداره. این تیمی که 2 ساله تمام ایران ازش میترسن رو برانکو ساخته. پس هر نظری که داشته باشه درسته و اگر نتیجه نگرفت ( تا الان گرفته ) خودش باید پاسخگو باشه. میتونست بعد از یک برد بگه که رامین رو نمیخواد. اما وقتی تیم باخته و مستعد حاشیه هست اعلام میکنه که به رضائیان احتیاجی نداره. پس مسئولیت این حاشیه با برانکوست. از اونجایی که نظم و کارایی برانکو توی این 2 سال خودش رو نشون داده پس من هم پشت سرمربی خواهم بود و از تصمیمش حمایت میکنم. تیم ما کم مهره نیست . نبودن رضائیان دلیل نتیجه گیری تیم نخواهد بود. ما می خواستیم با اقتدار و 5 هفته زودتر قهرمان بشیم که نشد مهم اینه که امسال قهرمان میشیم.
farshad.88
04-04-2017, 07:21
من از این کار برانکو سردرنمیارم. درسته که حاشیهی تیم بالاست ولی الان به رضاییان احتیاج داریم. تو بازی قبل هم حضورش واقعا لازم بود.
(اگر واقعا باخت آخر توطئه نباشه که از برانکو که خیلی پایبند اصوله جدا بعیده این کار) رامین تواناییش رو تو ساخت موقعیت گل در دقایق
پایانی بازی نشون داده بارها. سانتر و پاس گل به جا و حساب شده. اگر واقعا مشکل همون چیزی بود که اعلام شد امکان نداشت برانکو رامین
رو کنار بذاره اونم تو این شرایط نیم فصل دوم که تیم کمی افت کرده. به نظرم احتمالا کنار گذاشتنش جزئیات دیگهای داره که اگر نداشته باشه
واقعا مهرهی خوبی رو از دست داد تیم.
الان به رضائیان چه احتیاجی داریم ؟ به محرمی نیاز نداریم ؟ پست رضائیان کلی ترافیک بازیکن هست. کدومشون بد بودن ؟ کاش بازی با صنعت نفت رو برده بودیم تا این حرفا پیش نمیومد
000000000
04-04-2017, 10:15
Amir faz
04-04-2017, 11:43
ممکنه در کوتاه مدت ضرر کنیم ولی مطمئن باشین کنار گذاشتن رضاییان این سیگنال رو به همه بازیکنا چچه تو تیم چه اونایی که میان داره: پرسپولیس جای حاشیه نیس! حاشیه داشته باشی بهترین بازیکن هم باشی برانکو کنارت می ذاره...
صد در صد از حرکت برانکو دفاع میکنم چون خواهید دید این تصمیم چه ذهنیتی برای حاشیه ساز ها ایجاد میکنه...یه زمانی از فرگوسن هم انتقاد شد که چرا بکهام رو گذاشت بیرون، یا همین کیروش خودمون و جریان رحمتی و عقیلی...ولی در اخر کی ضرر کرد؟! چیزی که زیاده تو ایران بازیکن با کیفیت! کلا سطح بازیکنا تو لیگ ایران به شدت به هم نزدیکه...محرمی هست، ماهینی هست اصلا نیازی هم بهش تو پست هافبک راست نداشتیم!
فقط باید از برانکو حمایت کرد و تشکر که غرور رو به این تیم برگردونده...رضاییان راه رضا حقیقی و صادقیان و... رو رفت و خواهید دید بعدا کی ضرر می کنه...
اگه یه حرکت باشه که پرسپولیس رو به قهرمانی در امسال و سال های اینده نزدیک کرده باشه همین مبارزه با بازیکن سالاریه...پرسپولیس از اسم هر بازیکنی بزرگتره.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-04-2017, 12:04
درسته که رضائیان بازیکن با کیفیته اما بدون شک هم من هم شما و هم بقیه از این تصمیم برانکو حمایت می کنیم حتی اگه به ضررمون تموم بشه !
فصل های قبل بدون رضائیان بودیم از این به بعد هم بدون اون ادامه می دیم .
اما بازی با پیکان،یه بازی حیاتی،که اگه ببریم بازی های بعدی با ارامش بیشتر و اعتماد به نفس بالاتر ادامه می دیم ولی اگه ببازیم یا مساوی کنیم فشار و استرس روی تیم چندین برابر میشه،ناگفته نماند که نتایج رقبا هم تاثیر گذار و مهمه
برای بازی با فردا احمدزاده رو نداریم , 5 تا بازیکنامون هم اگه کارت بگیرن ، بازی با ماشین سازی که برای بقا تلاش می کنه رو از دست میدن. همونطور هم که بقیه دوستان گفتند بیرانوند باید نیمکت نشین بشه و جاش رادو که انگیره داره بیاد،محسن(ربیع خواه) هم برای تیم خیلی زحمت کشیده و غیرتش از بعضی ها بالاتره ولی خب بهتره نیمکت نشین بشه برای بازی های بعدی.کلا شرایط تیم خیلی پیچیده شده و هر اتفاقی ممکنه رخ بده،امیدورام فقط زودتر بگذره تا فصل بعد مشکلات برطرف بشه.
farshad.88
04-04-2017, 12:14
درسته که رضائیان بازیکن با کیفیته اما بدون شک هم من هم شما و هم بقیه از این تصمیم برانکو حمایت می کنم حتی اگه به ضررمون تموم بشه !
فصل های قبل بدون رضائیان بودیم از این به بعد هم بدون اون ادامه می دیم .
اما بازی با پیکان،یه بازی حیاتی،که اگه ببریم بازی های بعدی با ارامش بیشتر و اعتماد به نفس بالاتر ادامه می دیم ولی اگه ببازیم یا مساوی کنیم فشار و استرس روی تیم چندین برابر میشه،ناگفته نماند که نتایج رقبا هم تاثیر گذار و مهمه
برای بازی با فردا احمدزاده رو نداریم , 5 تا بازیکنامون هم اگه کارت بگیرن بازی با ماشین سازی که برای بقا تلاش می کنه رو از دست میدن. همونطور هم که بقیه گفتند بیرانوند باید نیمکت نیشن بشه و جاش رادو که انگیره داره بیاد،محسن هم برای تیم خیلی زحمت کشیده و غیرتش از بعضی ها بالاتره ولی خب بهتره نیمکت نشین بشه برای بازی های بعدی.کلا شرایط این تیم خیلی پیچیده شده و هر اتفاقی ممکنه رخ بده،امیدورام فقط زودتر بگذره تا فصل بعد مشکلات برطرف بشه
سلام
با اون قسمت هایی که قرمز کردم مخالفم. مسلمان بازی ساز تیمه. چرا نیمکت نشین بشه ؟
من که این فصل رو خیلی دوس دارم. تیم قشنگ بازی میکنه. تیم های حریف کیروشی بازی میکنن. یه گل که بزنن کلا مورینیویی بازی میکنن. حتی بازی با استقلال هم که با اون نتیجه باختیم بازی دست ما بود. اصلا دلم نمیخواد فصلی که هم نتیجه گرفتیم و هم خوب بازی کردیم تموم شه. فصل بعد رو نمیشه پیشبینی کرد. شاید کلی بازیکن خوب گرفتیم اما نتیجه نگرفتیم. پس با لیگ امسال خوش باشیم
MƐΛИĪИƓĿƐSS
04-04-2017, 12:22
سلام
با اون قسمت هایی که قرمز کردم مخالفم. مسلمان بازی ساز تیمه. چرا نیمکت نشین بشه ؟
من که این فصل رو خیلی دوس دارم. تیم قشنگ بازی میکنه. تیم های حریف کیروشی بازی میکنن. یه گل که بزنن کلا مورینیویی بازی میکنن. حتی بازی با استقلال هم که با اون نتیجه باختیم بازی دست ما بود. اصلا دلم نمیخواد فصلی که هم نتیجه گرفتیم و هم خوب بازی کردیم تموم شه. فصل بعد رو نمیشه پیشبینی کرد. شاید کلی بازیکن خوب گرفتیم اما نتیجه نگرفتیم. پس با لیگ امسال خوش باشیم
سلام.شرمنده تشابه اسمی شد،خودم حدس زدم ممکنه استباه بشه داخل پرانتز نوشتم ربیع خواه،می خواستم بگم که اشتباه کردم و قبول دارم بازیکن خوب و با غیرتیه برا همین با اسم کوچیک نوشتم .
درسته ، این فصل خیلی جذاب بود و یکی از بهترین پرسپولیس های تاریخ رو دیدیم و از بازی هاش لذت بردیم،تیمی شدیم که همه ازش می ترسن،اما مشکلاتی مثل نیمکت خالی و اختلاف کیروش و برانکو و یه سری مشکلات دیگه داریم که فشار رو،روی تیم و بازیکنای تیم بیشتر میکنه اما برای فصل بعد با جذب بازیکنای مورد نیاز و صعود تیم ملی به جام جهانی و راحت شدن خیال ملی پوشان تیم و کمتر شدن اردو های تیم ملی ، میتونیم یه پرسپولیس رویایی تر رو فصل بعد شاهد باشیم ، پرسپولیسی که شاید هدفش قهرمانی آسیا و کسب سه گانه باشه !
Amir faz
04-04-2017, 15:37
نمی دونم توجه کردین یا نه هر وقت فشار روی تیم بیشتر بوده تیم بهتر نتیجه گرفته! و هر وقت گفتیم این بازی رو راحت(تقریبا) می بریم دقیقا برعکسش اتفاق افتاده! (نمونه ش بازی با نفت تهران یا سپاهان دور برگشت، برعکسش هم همین بازی با نفت ابادان و دربی!) این نشون می ده بازیکنای ایرانی کلا جوگیرن و البته شاید بی جنبه...بهتره تا می تونیم تیم رو بکوبیم:n02:
الان ببینین تو اردوی رقیب یه بازیکن 19 ساله برای همه شاخه شونه می کشه جلو دوربین دقیقا بعد از اینهمه تعریفی که ازش شد! باور کنین هر بازیکن دیگه ای هم اگه طرفداراش ملیونی بشن وضع همینه! نمی دونم شاید فرهنگی باید ریشه این مشکل حل بشه ...هم طرفدارا هم بازیکنا...
بنظرم تصمیم برانکو سرانجام قابل دفاعه ، اما خب برانکو از همون اول هم این بازیکن رو نمیخواست و با زور و فشار رسانه ها و هوادارن و مدیریت تقریبا تحمیل شد بهش ، و در عمل هم نشون داد که به هیچ وجه خواهان این بازیکن نیست در طول فصل و به همین خاطر با اولین بی انضباطی ای که بعد از مدتها دید ازش بلافاصله کاملا قیدش رو زد ،
البته در کل برانکو حداقل در زمان تیم ملی خیلی قاطع نبود در برخورد با بازیکنها نمونش هم همون درگیری بداوی و رضایی در تیم ملی که وسط زمین زدن توی گوش همدیگه ! و بعدش هم برانکو واکنش خاصی نشون نداد و کمیته ی انضباطی آسیا جریمه کرد این دو بازیکن رو صرفا اما اینکه الان برانکو جلوی بازیکن سالاری میخواد بایسته شایسته ی تقدیر هست و در نهایت :
#هرچی_برانکو_بگه :n02:
پرسپولیس 2 - 0 پیکان
تیتر کلیشه ای و بی نمک روزنامه های فردا : پیکان چپ کرد :n09:
نسبتا خوب بودیم و تقریبا گام آخر رو برداشتیم برای قهرمانی
علیپور گلی که زد به ماهها خنثی بودنش ارزش داشت واقعا
اتفاق مثبت دیگه کلین شیت در این بازی بود و طارمی هم گل زد و رفت صدر جدول گلزنان
و کماکان :
#هرچی_برانکو_بگه :n02:
Amir faz
05-04-2017, 20:04
عجب بازی سختی بود...جلالی همیشه جلو پرسپولیس به کثیف ترین روش ها روی میاره نمی دونم چرا!! بازی بیشتر شبیه مسابقه بوکس بود! الان کمیته انضباطی طارمی رو به دلیل مشت خوردن محروم نکنه!!!!!!
نمی دوم توجه کردین یا نه دقیقه 27 ورزشگاه یک صدا برانکو رو تشویق می کرد(شماره پیراهن رضاییان)...گفتم اینده ثابت میکنه این حرکت برانکو چه خدمتی به پرسپولیس کرد...
بردیم تا خیلی از رضاییان فن ها صداشون دیگه در نیاد!
واقعا فرار بزرگی بود و با یک برد چندین نشون رو زدیم! حالا برن شایعه درست کنن که به جا 6 امتیاز قراره 12 امتیاز کم شه شاید تو توهمشون قهرمان شدن
پیش به سوی قهرمانی با یک برد دیگه!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-04-2017, 20:20
تبریک تبریک و باز هم تبریک !
علیپور تو لیگ گل نزد نزد نزد،ولی چه موقعی زد! چه گلی زد ! :n02:
دم همه بچه ها گرم،خوب و پر تلاش بودن،خط دفاعی عالی بود امروز :n12: نکته مثبت امروز گل زدن طارمی ، کلین شیت بیرانوند ، ثبت دهمین برد تو ده تا بازی اخیر خانگی ، هفتمین برد در 8 بازی اخیر با پیکان تو لیگ و حذفی ، پایان ناکامی برانکو مقابل جلالی و ...
پیش به سوی قهرمانی !
000000000
05-04-2017, 21:17
تبریک میگم خیلی حال داد و دیگه قهرمانی مسجل شد
متاسفم واسه جلالی که ادعاش میشه با انصاف و با شرفه ولی هیچ بویی ازشون نبرده
هالا لای لای لالای لالای .......... :n12::n02:
000000000
05-04-2017, 21:22
erfan.it
05-04-2017, 23:32
تبریک بابت برد
انشاالله جشن قهرمانی[emoji173]
.
طارمی بدجور بی انگیزه بود ، اعصاب نذاشته بود برام :)))
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
000000000
05-04-2017, 23:32
گادوین منشا با پرسپولیس به توافق رسید
پرسپولیس نیوز : باشگاه پرسپولیس از جمله باشگاههایی است که از میانه های فصل به فکر جذب بازیکن برای فصل آینده بوده است.
بر اساس آخرین خبرها پرسپولیس با گادوین منشا مهاجم خوب پیکان به توافق رسیده و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، منشا فصل بعد در پرسپولیس بازی خواهد کرد. پرسپولیس از نیم فصل خواهان به خدمت گرفتن مهاجم نیجریه ای باشگاه پیکان بود.
این انتقال قرار بود در نیم فصل صورت پذیرد اما مجید جلالی و باشگاه پیکان با این انتقال مخالفت کردند و البته منشا تحت قرارداد باشگاه پیکان بود و پرسپولیسی ها هم فقط برای صدور مجوز انتقال منشا به پرسپولیس، باید یک میلیارد تومان می پرداختند.
ظاهرا مبلغ پیشنهادی مدیربرنامه منشا به پرسپولیس رقمی بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار دلار است و پرسپولیس هم قبول کرده که با منشا قرارداد ببندد و حتی برخی خبرهای تایید نشده حاکی از پرداخت پیش پرداخت به مدیربرنامه های منشا است.
تراکتورسازی تبریز هم از جمله باشگاههای بود که خواهان عقد قرارداد با منشا بود اما با توجه به محرومیت تراکتورسازی از پنجره نقل و انتقالات تابستانی، نمی تواند با منشا قرارداد ببندد. البته امروز خبر آمد که پرسپولیس هم جزو باشگاههایی است که نمی تواند با با خارجی ها قرارداد جدید ببندد و باید دید در روزهای آینده چه اتفاق هایی خواهد افتاد.
پ ن : به نظر من یکی از بهترین خریدای تاریخ پرسپولیس میشه/ مهاجم فوق العاده باهوش و سرعتی و گلزن و همه چی تمومیه.:n12:
000000000
05-04-2017, 23:35
000000000
07-04-2017, 21:50
خوانندگی مهدی طارمی :n02:
farshad.88
08-04-2017, 06:33
گادوین منشا با پرسپولیس به توافق رسید
پرسپولیس نیوز : باشگاه پرسپولیس از جمله باشگاههایی است که از میانه های فصل به فکر جذب بازیکن برای فصل آینده بوده است.
بر اساس آخرین خبرها پرسپولیس با گادوین منشا مهاجم خوب پیکان به توافق رسیده و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، منشا فصل بعد در پرسپولیس بازی خواهد کرد. پرسپولیس از نیم فصل خواهان به خدمت گرفتن مهاجم نیجریه ای باشگاه پیکان بود.
این انتقال قرار بود در نیم فصل صورت پذیرد اما مجید جلالی و باشگاه پیکان با این انتقال مخالفت کردند و البته منشا تحت قرارداد باشگاه پیکان بود و پرسپولیسی ها هم فقط برای صدور مجوز انتقال منشا به پرسپولیس، باید یک میلیارد تومان می پرداختند.
ظاهرا مبلغ پیشنهادی مدیربرنامه منشا به پرسپولیس رقمی بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار دلار است و پرسپولیس هم قبول کرده که با منشا قرارداد ببندد و حتی برخی خبرهای تایید نشده حاکی از پرداخت پیش پرداخت به مدیربرنامه های منشا است.
تراکتورسازی تبریز هم از جمله باشگاههای بود که خواهان عقد قرارداد با منشا بود اما با توجه به محرومیت تراکتورسازی از پنجره نقل و انتقالات تابستانی، نمی تواند با منشا قرارداد ببندد. البته امروز خبر آمد که پرسپولیس هم جزو باشگاههایی است که نمی تواند با با خارجی ها قرارداد جدید ببندد و باید دید در روزهای آینده چه اتفاق هایی خواهد افتاد.
پ ن : به نظر من یکی از بهترین خریدای تاریخ پرسپولیس میشه/ مهاجم فوق العاده باهوش و سرعتی و گلزن و همه چی تمومیه.:n12:
600 هزار دلار ؟ خدا کمک کنه تا چند سال دیگه به خاطر این قرارداد کسر امتیاز نشیم. جلالی میگه با 150 هزار دلار این بازیکن رو آورده. چجوری الان قیمتش این همه زیاد میشه ؟
بازیکن خوبیه. هم توی بازی رفت و هم برگشت خودشو نشون داد. اما من با این قیمت مخالفم. بعدا چوب جریمه ی رو میخوریم که بابت پرداخت نکردن حقوقش انجام دادیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.