مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395
000000000
08-04-2017, 09:56
600 هزار دلار ؟ خدا کمک کنه تا چند سال دیگه به خاطر این قرارداد کسر امتیاز نشیم. جلالی میگه با 150 هزار دلار این بازیکن رو آورده. چجوری الان قیمتش این همه زیاد میشه ؟
بازیکن خوبیه. هم توی بازی رفت و هم برگشت خودشو نشون داد. اما من با این قیمت مخالفم. بعدا چوب جریمه ی رو میخوریم که بابت پرداخت نکردن حقوقش انجام دادیم
طاهری تا الان تقریبا کار بی حساب و کتاب نکرده
باید امیدوار باشیم از این به بعد هم نکنه و مشکلی پیش نیاد
هوادارا هم پشت تیم هستن و اگه لازم بشه کمک میکنن
600 هزار دلار ؟ خدا کمک کنه تا چند سال دیگه به خاطر این قرارداد کسر امتیاز نشیم. جلالی میگه با 150 هزار دلار این بازیکن رو آورده. چجوری الان قیمتش این همه زیاد میشه ؟
بازیکن خوبیه. هم توی بازی رفت و هم برگشت خودشو نشون داد. اما من با این قیمت مخالفم. بعدا چوب جریمه ی رو میخوریم که بابت پرداخت نکردن حقوقش انجام دادیم
این یه مورد عادیه که بازیکن خارجی و یا حتی داخلی ظرف مدت یکسال قیمتش چند برابر میشه بسته به عملکردشون و این وسط هم حالت مزایده ای پیدا میکنن و تیمهای مختلف برای جذبشون دست به کار میشن و همینجوری قیمتها بالاتر میره گاهی از حد نرمال
البته جلالی فکر کنم گفت 110 هزار دلار اگر اشتباه نکنم
از اونجایی که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در تمام طول این سالها نشون دادن که هیچ استعداد و توفیقی در جذب بازیکنان خارجی کارامد و خوب نظیر فابیو جانواریو ، ادینیو ، همین عاقای منشا ، عماد رضا و ابراهیم توره ندارن بنابراین همیشه این تیمهایی مثل پیکان و سپاهان و فولاد و مس بودن که این بازیکنها رو با قیمت پایین اوردن و یکی دو فصل بعد با فروششون هم سود خوبی نصیبشون شده هم بازیکن براشون بسیار موثر بوده ، حالا اینکه بعضی وقتا پرسپولیس و استقلال بازیکنهای خارجی خوب نظیر نیلسون و ساموئل میگیرن جزو استثنائاته که احتمالا از دستشون در رفته :n09:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-04-2017, 20:37
به گزارش سایت نود، تصمیم بر این شده که به محض مسجل شدن قهرمانی پرسپولیس در تبریز، جشن قهرمانی این تیم در حضور هواداران پرسپولیس در تهران برگزار شود. به این ترتیب جام هم در تهران به پرسپولیسی ها داده خواهد شد.
البته این اتفاق در صورتی می افتد که قهرمانی پرسپولیس مسجل شود. در واقع اگر پرسپولیس بتواند ماشین سازی را در تبریز شکست دهد، قهرمان لیگ برتر شده است و در واقع پرسپولیسی ها می توانند در تبریز هم شادی لحظات اولیه قهرمانی را انجام دهند اما جشن قهرمانی و اهدای جام و مدال در تهران و پس از بازی مقابل پدیده مشهد برگزار خواهد شد. در واقع صرفنظر از نتایج تیم های دوم و سوم جدول، پرسپولیس برای قهرمان شدن از چهار بازی آینده به دو امتیاز احتیاج دارد.در روزهای گذشته پرسپولیسی ها از سازمان لیگ خواسته بودند مطابق عرف جهانی، جشن اهدای جام قهرمانی در ورزشگاهی که هواداران پرشمارشان حضور دارند برگزار شود اما مقاومت هایی در این باره وجود داشت که ظاهرا پس از جلسه امروز برطرف شده است.
------
پ.ن : درستشم همینه ، این کار در تمام دنیا عرف هست و مخالفت با این کار غیر عاقلانه بود !#اولین_ستاره_واقعی
باشگاه پرسپولیس با صدور رضایتنامه رامین رضاییان هافبک این تیم برای جدایی از جمع سرخپوشان موافقت کرد.
به گزارش خبرنگار وبسایت نود، رامین رضاییان امروز برای برگزاری جلسه با مسئولان باشگاه پرسپولیس و دریافت رضایتنامه به باشگاه پرسپولیس رفت و با علی اکبر طاهری دیدار کرد.
پس از این جلسه، باشگاه پرسپولیس موافقت خود را با صدور رضایتنامه رضاییان با شروطی خاص اعلام کرد.
باشگاه پرسپولیس از رضاییان خواست بخشی از مبلغ قرارداد فصل جاری خود را ببخشد که با موافقت بازیکن پرسپولیس مواجه شد. همچنین رضاییان قبول کرد مبلغی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای جدایی از پرسپولیس پرداخت کند.
مبلغ درخواستی پرسپولیسی ها برای صدور رضایتنامه رضاییان بسیار بیشتر از این بود که با وساطت پروین این رقم کاهش یافت و رضاییان موفق شد موافقت برای صدور رضایتنامه اش را بگیرد.
توافقات کلی برای چگونگی صدور رضایتنامه انجام شده و این که توافق صورت جلسه شده و کتبا در اختیار رضاییان قرار بگیرد در آینده انجام خواهد شد.
-----
یه خبر دیگه درباره رضائیان !
جزییات نشست امروز رامین رضاییان و سرپرست باشگاه پرسپولیس مشخص شد.
رامین رضاییان امروز در نشستی با چند تن از مدیران باشگاه پرسپولیس بر سر جدایی از این مجموعه با آنها به توافق رسید.
براساس توافق صورت گرفته رامین رضاییان با پرداخت 200 میلیون تومان رضایتنامه خود را برای مدت یک سال از باشگاه دریافت خواهد کرد و اگر مبلغ قرارداد وی با باشگاه بعدی اش بیش از 700میلیون تومان باشد مبلغ 200میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.
برخلاف برخی اخبار رضایتنامه این بازیکن دائمی نخواهد بود و وی پس از یک سال بار دیگر بازیکن پرسپولیس محسوب خواهد شد.
رضاییان در نشست امروز نام تیم آینده خود را اعلام نکرد.
امروز یه بازی سنگین داریم، بعد دوباره شمبه باید بریم مقابل ماشین سازی...
به نظرم جلو ما میاد بد بازی میکنه حالمون رو میگیره ولی با توجه به اینکه ۱۱ امتیاز جلو هستیم و ۴ بازی مونده، ظاهرا ما از کل این ۴ بازی فقط ۲ امتیاز نیازمونه...
امیدوارم ماشین سازی رو بزنیم و بازی با پدیده کاپ رو بگیریم بره پی کارش...
ضمن اینکه خیلی دوست داشتم جای پدیده با ذوب بازی داشته باشیم و انتقام نیم فصل اول رو بگیریم ازشون! :)
MƐΛИĪИƓĿƐSS
10-04-2017, 14:31
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با الریان قطر مشخص شد.
به گزارش وب سایت نود، بر این اساس پرسپولیس با ترکیب علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، صادق محرمی، حسین ماهینی، محمد انصاری، سروش رفیعی، محسن مسلمان، کمال کامیابی نیا، وحید امیری، علی علیپور و مهدی طارمی مقابل حریف قطری به میدان می رود.
پیراهن پرسپولیس برای حضور در جشن قهرمانی رونمایی شد.
زودتر از آنکه پرسپولیس قهرمانی خود را روی کاغذ قطعی کند، هواداران این جشن قهرمانی را برپا کردند. حالا پیراهنی با لوگوی پرسپولیس که یک ستاره روی آن است، آماده شده تا هواداران این تیم برای حضور در جشن قهرمانی سرخ ها ز آن استفاده کنند.
باید دید که در کدام مسابقه در نهایت جشن قهرمانی پرسپولیسی ها برپا می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
puya2010
10-04-2017, 20:07
نیمکت ضعیف پرسپولیس تقصیر کسی نیست جز شخص برانکو، اینقدر تو نیم فصل درگیر آوردن سروش بود که نیمکتش رو فراموش کرد
بعدش در کمال حماقت میاد دقیقه ۹۳ مسلمان رو با الوان زاده تعویض میکنه! آخه این تعویض چه توجیهی میتونه داشته باشه؟ الوان زاده تو یک دقیقه میخواد چیکار کنه؟
الان یه عده برانکو فن میان میگن اگه طارمی پنالتی رو چیپ نمیزد، کسی حرفی نداشت!
پرسپولیس اگه این بازی رو میبرد هم باز هم از ضعف در ضربات آخرش که از اول فصل هم مشخص بود، نمیشد چشمپوشی کرد
خداییش استقلال رو ببینید از نصف که چه عرض کنم ربع موقعیت هم گل میسازه
اگه میبینید طارمی آقای گل لیگه به خاطر اینه که دو سه برابر مهاجمهای تیمهای دیگه براش موقعیت سازی میشه
puya2010
10-04-2017, 21:25
اینم بررسی مهدی رستمپور از عدم نتیجهگیری پرسپولیس:
چرا پرسپولیس پیروز نشد؟
پنالتی سوخته، تنها دلیل تساوی با الریان نیست.
بازیکنان خارجی در تیمهای شرق و غرب آسیا میدرخشند. پرسپولیس چنین امتیازی ندارد. حتی استقلال خوزستان و تهران از نانگ، رابسون و پادووانی سود میبرند.
نیمکت ذخیرههای پرسپولیس چنان تهى شده که دو دروازهبان مینشینند. چقدر امشب جای نوراللهی و عالیشاه خالی بود.
آسودگی خاطر مردان اصلی از اینکه جایگزینی برایشان وجود ندارد، آفت تورنمنتهای بزرگ است.
خط هافبک ارتش سرخ در چهار بازی اخیر، (دو بازی الریان + آبادان و پیکان) گزندگیاش را از دست داده.
کاش خبرنگاری از برانکو درباره تداخل وظایف سروش و مسلمان بپرسد. آنها با خصوصیات فنی مشابه، کنار هم بازی میکنند که فاقد کارایی در دیدارهای بزرگ بوده.
اشتباهات مکررشان در انتخاب گزینه پاس، همچنین لو دادن متعدد توپ خصوصاً در نیمه اول؛ از نتيجه ٠-٠ هم نگران کنندهتر است.
وحید امیری، دقایقی از نیمه اول را به سمت راست آمد و محو شد. اما نیمه دوم در جای خودش بازی کرد تا مثل بیرانوند بدرخشد.
خستگی دقایق آخر را آمادگی جسمانی بازیکنان رقم میزند، نه میانگین سنی بالا یا پایین.
سراسیمگی و افزایش اشتباهات، به بازی غیرمسئولانه دامن میزند. به همین خاطر حتی تمهید حضور ربیعخواه نيز زهر دقایق آخر الریان را نگرفت و بارها تک به تک شدند.
برانکو آگاهانه گفته: «عجیب است که در آن لحظات، تاوان ندادیم و مجازات نشدیم»
هواداران معترضی که میگویند پنالتی طارمی غیرمسئولانه بود، به حافظه خود مراجعه کنند.
وقتی مقابل سپاهان که ٠-٠ بود، پنالتی ترکیبی رضاییان - طارمی را تحسین کردید و گفتید بهتر از مسی سوارز مقابل ستاویگو بوده.
{حرکت مسی - سوارز دقیقه ٨٢ بود و بارسا سه گل زده بود}
آن تحسين اغراق آميز، حاصلش پنالتی چیپ در این وضعیت است. اعتراض وارد نیست.
بعله....
پنالتی مسخره امروز، تنها دلیلش اون پنالتی مسخره بازی با سپاهان بود و بس...
کی میخوان بفهمن بازی صفر صفر که رفتش رو باختی و برد توی این بازی برات از نون شب هم مهم تره، از قشنگ زدن یه پنالتی مسخره مهمتره؟
متاسفانه به همین سادگی قهرمانان از دست رفت و همینقدر هم مسخره جم حذفی از دستمون رفت...
امیدوارم فصل بعد، تیم روی نیمکت و داخل زمین گزینههای خوبی داشته باشه...
sasan.69
11-04-2017, 01:24
ربیع خواه و ربیع خواه بره و امیدوارم منشا رو بگیریم و طارمی هم نیمکت نشین باشه که اینجور احساس بزرگتری و حاشیه امنیت نداشته باشه
puya2010
11-04-2017, 01:41
ربیع خواه و ربیع خواه بره و امیدوارم منشا رو بگیریم و طارمی هم نیمکت نشین باشه که اینجور احساس بزرگتری و حاشیه امنیت نداشته باشه
یه عکس ازش سایت نود امروز گذاشت که در جواب اعتراض هواداران علامت هیس نشون میده
نمیدونم چقدر صحت داره اما کارش در هر حالتی اشتباه بود
اگه هواداران داشتن فحاشی میکردن که کار زشتی میکردن و طارمی باید سرشو میانداخت پایین و میرفت
و اگه هم هواداران داشتن اعتراض میکردن که خب حق دارن به پنالتی و موقعیت از دست رفته اعتراض کنند و علامت هیس نشون دادن چه معنیای میده؟
این چلغوز فکر کرده کیه؟ دیگه بزرگتر از پروین و دایی و باقری و مهدویکیا و پیوس و بقیه بزرگان پرسپولیس که نیستش، در بهترین حالت یکیه مثل آرش برهانی
اگه همون اواسط فصل که پرسپولیس یکی دو بازی به مشکل خورده بود و پیشکسوتان پرسپولیس انتقاد کرده بودند و این جسد خودشو انداخت وسط و گفت «پیشکسوتان پرسپولیس حق اعتراض ندارن»، جریمه میشد، الان از این حرکات نمیکرد
Amir faz
11-04-2017, 02:49
اقای طارمی پنالتی هایی که پارسال گل نکردی و قهرمانی رو پروندی کافی نبود؟! حذف از اسیا مقصر صد در صدش این بی شعوره! واقعا کلمه بی شعور کمترین توصیفیه که می شه ازش داشت وقتی در چنین مسابقه حساسی میلیون ها پرسپولیسی رو به ... هم نیس! مطمئن باشین الان هم راحت خوابیده!
از اول لیگ گفتیم این نیمکت و خط حمله تو اسیا بدرد نخواهد خورد! چرا ما هر سال در اسیا هستیم نیمکتمون داغونه؟ بخدا واضح و مشخص بود تو گروه به این سختی به مشکل برمیخوریم...عملا هم حذف شدیم...فقط باید الهلال رو ببریم...تیمی که از الریان ده برابر قدرتمند تره اونم بدون سیدجلال و سروش!
ارزوهای میلیون ها نفر رو وقتی می سپری به انسان بی کفایتی مثل طارمی نتیجه ش میشه این...اقا جان تو پنالتی زن نیستی! چندتا پنالتی رو باید خراب کنی؟ برو قهر کن موقع پنالتی ها باز! نادان!
یه زمانی هست مثه لیگ 30 تامسابقه س اشتباهات بزرگ زباد به چشم نمیان و میگی اشکال نداره بازی بعد جبران می کنن...ولی بازی های بین المللی جای اینگونه بی شعوری هاست؟ به خدا اگه حتی عادی می زد اوت باز دلم نمی سوخت! مردک انگار نه انگار ارزو های میلیون ها نفر رو به باد داده...کی میخوای جبران کنی؟! دیگه وقتی هم واسه جبران مونده؟ هر فحشی که ملت بهش بدن حقشه...متاسفانه 4 تا طرفدار بچه سال ازینا تو اینستا بت می سازن فک میکنن کی هستن!
000000000
11-04-2017, 10:40
من دیشب نتونستم بازیو ببینم الان خلاصه رو دیدم
یه نکته اول اینکه حس میکنم طرفدارامون یکم بخاطر عدم نتیجه گیری احساساتی شدن
من شمردم حدود 15موقعیت گل صد در صد داشتیم تا خود دقیقه نود توپ و بازی و پرسپولیس رو دروازه الریان بود
واقعا واقعا واقعا بدشانس بودیم توپا گل نشد هرچی زدیم به در بسته خورد
حداقل میتونستیم این بازی هیچی نزنیم هیچی نزنیم 3تا بزنیم بهشون ولی خب نشد فوتبالم همینه
اما در مورد طارمی
من خودم از مخالفای سرسختش هستم اعتقاد دارم از هر 10تا توپ یکیشو گل میکنه
پیش رفقا همیشه میگم این باید به جای کری خونی و فضا مجازی بره تمرین کنه بهتر بشه
خیلی مهاجم خوبیه خوب موقعیت ایجاد میکنه سرعتیه سر زنه ولی دقتش کمه
و اما اون پنالتی, به نظر منم گند زد
و من مقصر رو تو این مورد برانکو میدونم این بازیکن از قبل هم نشون داده پنالتی زن نیست
70 80 درصد پنالتیاشو تا حالا خراب کرده دیگه نباید بهش فرصت میداد اونم تو این بازی فوق حساس
نمیخوام بهش توهین کنم ولی خیلی بچگی کرد
میلیونها ادم منتظر این گل و برد بودن ولی اخه چه جای چیپ زدن بود؟
اگه نریم مرحله بعد من واقعا نمیبخشمش
چون پارسالم سر موقعیت سوزیایی که این بچه کرد ما قهرمان نشدیم
از داوری هم نباید بگذریم که پنالتی صد در صد رو علیپور رو نگرفت, دیگه واضح تر از این صحنه مگه داریم؟
به هرحال هرچی که بود گذشت و چیزی جز حسرت و اعصاب خرابی واسه ما هوادارا نموند
یه نکته هم درباره بزرگ تیممون بگم اقای جلال حسینی
واقعا با این سن و سال و این همه تجربه این چه کارایی که این ادم میکنه؟
درگیری درست کردی کارتو گرفتی محروم شدی به تیم ضربه زدی, تازه مصاحبه کرده گفته باید سوریا رو بیشتر میزدم!
یکی نیست بگه اخه ادم, میلیونها طرفدار چشم و امیدشون به شماهاست مخصوصا تو
که تو این وضعیت سخت تیمو مدیریت کنی اونوقت این حرکاتو میکنی و بهشم افتخار میکنی؟!
حرف اخر
اگه بتونیم الهلال رو ببریم 100درصد صعودمون قطعیه
طارمی و بقیه بازیکنا فرصت دارن تا دوباره دل هوادارا رو بدست بیارن و شادشون کنن
کار خیلی سختیه ولی این وضعیت نتیجه بی تجربگی طارمی و بقیه بازیکنا و البته بدشانسیمونه
اگه بتونیم این کار بزرگو انجام بدیم اونوقت دیگه مدیرا و برانکو باید دست بکار بشن
تا دیگه فصل بعد نیمکت ذخیرمون خالی نباشه و وقتی بازی گره خورد یه کسیو داشته باشیم تا بیاد بازی تغییر بده
به امید جشن صعود توی همین تاپیک:n12:
yoosef_st
12-04-2017, 00:59
قبول دارم که در نهایت اون نتیجه ای که آخر نود دقیقه روی اسکوربورد نقش میبنده اصل قضیه ست
اما بی انصاف نباشیم و ببینین که پرسپولیس واقعا عالی بازی کرد
بی انصاف نباشین و ببینین که داور پنالتی پرسپولیس رو نگرفت
ببینیم که این تیم 90 دقیقه دوید و بدنی کم نیاورد
من قبول دارم که طارمی خوب نیست
اما خب این دلیل میشه که هیچ کدوم از مهاجمهای پرپولیس خودشون رو تو موقعیت گل قرار ندن دیگه؟؟؟
اگر میخاین این رو به بازی سازی هافبک ها ربط بدین، سوال من اینه، چرا هیچ کس جز طارمی برای گل کردن ضربات کاشته نمیره پس؟؟
حسن انصاری فرد یه حرف خیلی خوبی بعد از بازی گفت، اون هم اینکه بازیکنهای پرسپولیس همه امیدشون رو به طارمی بستن
و این بزرگترین اشتباه و خرابکاریه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-04-2017, 09:31
شانسمون برای صعود تقریبا نزدیک به صفره ، گرچه اغلب ما ایرانی ها ثابت کردیم تو شرایط غیر ممکن کارهای غیر ممکن انجام می دیم ! یعنی همه دقیقه نودی هستیم و تا کارمون به اما و اگر نکشه ، روزمون شب نمیشه ! :n02: اگه ماشین سازی رو ببریم و قهرمانی رو قطعی کنیم، میتونیم با خیال راحت بهترین بازیمون رو انجام بدیم و از بازی لذت ببریم،حالا یا صعود میکنیم یا خیر که بستگی به خودمون داره همونطور که سرنوشت بازی با الریان دست خودمون بود
تساوی با الریان و اینکه بردن الهلال تنها فرصت صعود و کلید طلایی هست، یه نکته مثبته چون بچه ها همه تمام تلاششون رو انجام میدن .
برای بازی دوشنبه با الهلال امیدوارم دو نفر روز خوبشون باشه،یکی ربیع خواه و یکی هم طارمی ، و برای کل تیم هم آرزوی موفقیت دارم :n16:
farshad.88
15-04-2017, 11:34
دوستان توجه کنید 3 تیم به مرحله بعد میرن. ما هنوز 6 امتیاز دیگه داریم. بازی با الهلال نه میهمانیم و نه میزبان. من که میگم به عنوان تیم اول که نه. اما به عنوان تیم دوم صعود میکنیم. توی هر 4 تا بازی کنترل بازی دست ما بوده.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-04-2017, 12:37
دوستان توجه کنید 3 تیم به مرحله بعد میرن. ما هنوز 6 امتیاز دیگه داریم. بازی با الهلال نه میهمانیم و نه میزبان. من که میگم به عنوان تیم اول که نه. اما به عنوان تیم دوم صعود میکنیم. توی هر 4 تا بازی کنترل بازی دست ما بوده.
سلام. سه تیم ؟ یا دوتا ؟
به هر حال حرف شما کاملا درسته شرایط مسابقه نه به نفع ما هست نه به ضرر ما ، بازی رفت هم دیدیم الهلال تیمی هست که بردش کاملا ممکن و در دسترسه،منتها نبود سید جلال و سروش کار رو یکمی سخت تر کرده
مهم صعود کردنه چون تیم های گروه B به نظرم همشون یه لول پایین تر از هم گروهای ما هستند،پس به تیم اولشون هم بخوریم مهم نیست.
باید جفت بازیهامون رو ببریم، تا با اما و اگر بریم بالا! :)
بهترین حالتش مساوی شدن الریان- الهلال هستش و برد در جفت بازیهای ما! :)
farshad.88
15-04-2017, 13:03
سلام. سه تیم ؟ یا دوتا ؟
به هر حال حرف شما کاملا درسته شرایط مسابقه نه به نفع ما هست نه به ضرر ما ، بازی رفت هم دیدیم الهلال تیمی هست که بردش کاملا ممکن و در دسترسه،منتها نبود سید جلال و سروش کار رو یکمی سخت تر کرده
مهم صعود کردنه چون تیم های گروه B به نظرم همشون یه لول پایین تر از هم گروهای ما هستند،پس به تیم اولشون هم بخوریم مهم نیست.
ببخشید منظورم دو تیم بود
چون توی پست قبلیتون گفته بودین شانس صعودمون صفر شده. حس کردم باید بهمون بر بخوره :n02: ما خوب بازی میکنیم هنوز شانس اول شدن هم داریم چه برسه به اینکه بخواهیم صعود کنیم
puya2010
15-04-2017, 17:58
تبریک به همه پرسپولیسیهای عزیز من جمله خودم
مبارک همه هواداران باشه
ایشالله بریم برا قهرمانی تو آسیا
اما اینقدر عصبانی شدم طارمی پنالتی رو زد، کاش بازی یک هیچ تموم میشد اما طارمی پنالتی نمیزد، این نشون میده برانکو چس مثقال سیاست نداره و این خیلی خطرناکه
تبریک...
بعد از بازی بایرن و رئال، همه بازیکنها جمع شدن هم رو بغل کردن و همه چیز...
اونوقت بازیکن ۱۷ ساله ما، در شرایطی که تیمش برده و قهرمان شده و ۲ دقیقس اومده تو بازی، اون جوری دست بازیکن ماشین سازی رو پس میزنه؟؟؟؟ همه براشون جالبه سن و سال و قد و وزنش... بیاحترامیی بهش نشد ولی اون رفتار؟
چرا انقدر غرور؟ چرا این رفتار؟ حقش همون سیلی نرمی بود که خورد...
تبریک تبریک تبریک....
خوب بود، فقط چرا بازیکنها انقدر الکی کارت گرفتن :|
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-04-2017, 20:21
تبریک تبریک تبریک، این قهرمانی تقدیم به همه بچه های این تاپیک :n16::n12:
من بازی رو ندیدم پس نمی تونم نظر بدم، فقط این خبر خوش رو می تونم اعلام کنم .
سرپرست باشگاه پرسپولیس با سرمربی این باشگاه به توافق رسید.
به گزارش کاپ، تیم فوتبال پرسپولیس که عصر امروز با غلبه بر ماشین سازی به قهرمانی لیگ شانزدهم رسید با یک اتفاق بی سابقه روبه رو شد.
علی اکبر طاهری سرپرست باشگاه پرسپولیس در جلسه مهم پس از بازی با ماشین سازی با برانکو ایوانکوویچ بر سر تمدید قرارداد وی به مدت 5 سال به توافق رسید.
براین اساس برانکو ابتدا 5 سال در پرسپولیس فعالیت همه جانبه ای را که شامل مدیریت رده های مختلف این باشگاه خواهد شد را انجام می دهد و سپس برای 5 سال دیگر این کار تمدید خواهد شد تا از حالا بتوان گفت برانکو 10 ساله در پرسپولیس ماندگار شد.
بر اساس این توافق، برانکو در دو پروسه زمانی 5 ساله امور فنی باشگاه را زیر نظر می گیرد و جدا از بحث سرمربیگری تیم بزرگسالان، در حوزه های دیگر مرتبط با مسایل فنی فعالیت خواهد داشت.
yoosef_st
15-04-2017, 20:32
کام آن. 5 سال؟؟؟
رییلی؟
من که چشمم آب نمیخوره اما اگر واقعا بمونه خیلی خوبه
تبریک بابت قهرمانی زود هنگام
انقدر این قهرمانی دم دستی شده برامون که خیلی نمیچسبه راستش... :دی
به نظرم پنالتی زدن طارمی هم همچین چیز بدی نبود. خوبه که بهش کمک بشه اون مشکل رو پشت سر بذاره.
ولی به شرطی که انقدر موقعیت خوب توی بازی خراب نکنه...
000000000
15-04-2017, 22:31
انقدر این قهرمانی دم دستی شده برامون که خیلی نمیچسبه راستش... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبریک میگم قهرمانی بی حرف و حدیثمون رو
به قول یوسف جان منم حس میکنم زیاد نچسبید:n09:
از همون فصل قبل که قهرمان نشدیم معلوم بود ما امسال قهرمانیم
ضمنا اولین ستاره اورجینال هم بدست اومد
حالا قهرمانی رو بزاریم کنار...
باید اول بازی الهلال رو ببرن که مهمترین بازیِ امسالمونه
بعد هم برنامه بچینن واسه گرفتن بازیکنای خوب تو پستایی که لازمه
به امید موفقیتهای بعدی :n12:
000000000
15-04-2017, 22:36
farshad.88
16-04-2017, 09:08
منم تبریک میگم قهرمانی بی حرف و حدیثمون رو
به قول یوسف جان منم حس میکنم زیاد نچسبید:n09:
از همون فصل قبل که قهرمان نشدیم معلوم بود ما امسال قهرمانیم
ضمنا اولین ستاره اورجینال هم بدست اومد
حالا قهرمانی رو بزاریم کنار...
باید اول بازی الهلال رو ببرن که مهمترین بازیِ امسالمونه
بعد هم برنامه بچینن واسه گرفتن بازیکنای خوب تو پستایی که لازمه
به امید موفقیتهای بعدی :n12:
ما فقط منشا و خلیل زاده رو میخواهیم. توی بقیه پست ها بازیکن زیاد داریم. خیلی زیاد. نورالهی هم برمیگرده
به نظرم بهتره الکی فصل نقل و انتقالات رو شلوغ نکنیم. قرارد بستن یعنی ایجاد تعهد مالی. الان هر بازیکنی که توی ایران هست از چند باشگاه طلب داره. این پرونده ژوزه هم احتیاج با هدایتی داره که الان در دسترس نیست. احتمال میدم سال آینده با کسر امتیاز شروع کنیم. 6 میلیارد پول از کجا آوردیم ؟ تیممون کامله 2 تا بازیکن بیشتر نمیخواهیم که البته مستقیم میرن نیمکت !!
من فکر کردم فقط به من نچسید!! باید یه بازی سخت میبود این بازی جای ماشین سازی... یا لااقل ثانیه ۳۰ گل نمیزدیم! :)
اینکه برانکو ۵ ساله بسته، عالیه... این یعنی پرسپولیس میخواد بازیکن بسازه... شاید هدف و بحث کلی ۱۰ ساله که به نظرم خیلی بعید هم هست، این باشه که بازیکن بسازه و بعد استفاده هم بکنه! :))))
با این حال، با این وضعیت ورزش و دخالت سیاست، احتمالا داغونش میکنن برای فصل های بعد!!!
باید دید این فصل چه بازیکنایی میرن و چه بازیکنهایی میمونن... حیف شد امسال حقمون بود حذفی و لیگ رو ببریم با هم... :(
اینجا ایران فصل بعد یا نهایتش فصل بعدش برانکو رو کله می کنن
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Mohammad
16-04-2017, 17:16
اینکه برانکو ۵ ساله بسته، عالیه... این یعنی پرسپولیس میخواد بازیکن بسازه...
قهرمانی بی حرف و حدیث و مقتدرانه ی پرسپولیس که با 2 برد دیگه می تونه حتی از لیگ های 18 تیمی خودمون هم مقتدرانه تر باشه و رکورد کسب امتیاز رو هم بشکنه، قطعا یه بخشش به همین ثبات برمی گرده؛ یه بخش بزرگش ! و در ادامه اون عوامل دیگه.
اما نباید جوگیر بشیم ! همین الان بنده ی خدا طاهری با کلی داستان مونده و تیم رو داره اداره می کنه. اگه یه تغییر و تحولی در مقامات بالاتر اتفاق بیافته و طاهری بره، شاید همون قرارداد 5 ساله کلی دردسر ایجاد کنه. در سیاست بی نقص طاهری برای تمدید و برنامه بلند مدت شکی نیست، اما مشکل از جای دیگه بوجود میاد. به نظرم تمدید قرارداد برای 2 فصل کافیه فعلا.
شرایط 2 فصل اخیر پرسپولیس یه الگو برای همه تیم هاست. قبل از پرسپولیس هم سپاهان بواسطه همین ثبات ها بهترین نتایج رو می گرفت. امیدوارم این قهرمانی دلچسب و خار چشم خیلیا، تازه شروع یه دوره بی نظیر برای پرسپولیس باشه که در نهایت به قهرمانی آسیا ختم بشه.
ragbar12
16-04-2017, 17:34
تبریک میگم این قهرمانی رو
خیلی عادی بود برای همه این قهرمانی چون از نظر فنی مشخص بود این تیم امسال قهرمانه.پرسپولیس نقطه ضعف پارسالو
با یارگیری خوب به نقطه قوت تبدیل کرد. همه دیدیم که دفاع خوب دروازه بان خوب چقدر به تیم کمک میکنه.
ضرب المثل داریم که با یک گل بهار نمیشه ولی تو فوتبال اگه دفاع وسیستم دفاعیت خوب باشه با یک گلم میتونی برنده بشی و در نهایت جامو بالای سر ببری.
به نظرم پرسپولیس نیاز به تغییرات زیاد نداره همین ترکیبو باید حفظ بکنن و تیمو تقویت بکنن. قطعا پرسپولیس یه مهاجم گلزن و یک مدافع خوب نیاز داره والبته باید نیمکت رو هم تقویت بکنن نباید فاصله تیم اصلی با نفرات ذخیره زیاد باشه.
من همینجا اوایل فصل نوشتم که این تیم با فاصله قهرمان لیگ میشه تو صفهات قبل پستم هست. والانم میگم این تیم فصل بعد اگر تغییرات زیاد مدیریتی (بخاطرشاید تغییر دولت )نداشته باشه سال بعدم قهرمانه.
تبریک بابت فهرمانی .... ولی قهرمانی بی استرس نمی چسبه :n02:
طارمی بدشانس هم هست.دیروز دو تا تیرک زد ... حیف شد ...
میخوان رکورد امتیاز رو بزنن یا از جوونهاو کم سن ها استفاده کنن ؟
sasan.69
16-04-2017, 18:34
شجاع و سعید اقایی حاشیه زیاد دارن
000000000
17-04-2017, 09:05
خبر فوری
کنفدراسیون جهانی فوتبال فیفا رای خود را مبنی بر شکایت بازیکن سابق پرسپولیس بدلیل معوقات مالی صادر کرد.بر اساس این رای که بدلیل کوتاهی باشگاه پرسپولیس لازم الاجرا ست تیم فوتبال پرسپولیس به کسر 9 امتیاز در فصل جاری محکوم شد و به این ترتیب فاصله 11 امتیازی این تیم با استقلال که باعث قهرمانی این تیم شده بود به دو امتیاز کاهش یافته که این بدان معناست که تا هفته آخر تکلیف قهرمان لیگ برتر فوتبال در فصل 95 و 96 مشخص نخواهد شد. لازم به ذکر این خبر از سوی منابع رسمی کشور و فدراسیون فوتبال ایران تایید نشده بلکه خودم همین الان نوشتم گفتم یکم دل استقلالی ها خوش باشه خب گناه دارن.
000000000
17-04-2017, 09:19
١٠ جام پرسپولیس
جام اول را آلن راجرز به پرسپولیس هدیه داد. بالاتر از هشت تاج.
تاج تهران بود با تاج نوشهر، رشت، گناباد، مسجدسلیمان، سنندج، اهواز، کهکیلویه.
پس از تعلیق و انحلال شاهین و دارایی، تاج هشت ضلعی از سراسر ایران به فرماندهی سپهبد خسروانی، مقهور سرخهای نو رسیده شود.
راجرز، مبتکر ٤٣٣ درایران. سه تای جلو: مثلث رویایی حسین کلانی، همایون بهزادی و صفر ایرانپاک.
پرسپولیس قهرمان، آماده میزبانی جام باشگاههای آسیا میشد اما به خاطر لغو مسابقات، فرصت افتخارآفرینی در آسیا به سادگی از دست رفت.
جام دوم، باز راجرز و این بار بدون شکست. بهترین پرسپولیس تاریخ، فاتح نخستین دوره جام تخت جمشید.
مسابقاتی که شش ماهه به پایان رسید و شامل شش گل تاریخی سرخپوشان در ششمین ماه سال بود.
پرسپولیس از دی ٥٠ تا خرداد ٥٣ به مدت ٨٦٥ روز در لیگ بدون شکست ماند.
رکوردی برقرار در تاریخ فوتبال ایران که در آسیا هم تا ٢١ سال پایدار بود.
جام سوم سال ٥٤. پرسپولیس نایب قهرمانی پارسال را با بیوک وطنخواه ٣٣ ساله جبران کرد.
جوانترین سرمربی قهرمان در تاریخ لیگهای سراسری ایران.
هما جدیترین رقیب بود اما ناصر نورایی هرچه گل زد، هواپیمایی ملی به «پارس شهر» نرسید.
بهرام مودت دروازهبان پرسپولیس در دوره سوم جام تختجمشید ٨٤٢ دقیقه گل نخورد تا رکوردی تاریخی به ثبت برساند.
پرسپولیس بیست سال جام نگرفت اما «جامهای گمشده از ٦٥ تا ٦٩» پرسپولیسِ اعجابانگیز پروین در فوتبالی که لیگ سراسری نداشت را نباید نادیده انگاشت. پنج قهرمانی متوالی در جام باشگاههای تهران که مهمترین لیگ کشور بود.
جام چهارم را سال ٧٤ استانکو گرفت، دومین خارجی بعد از راجرز که پرسپولیس را قهرمان کرد.
برف ریخته بود روی پیست دوومیدانی، استانکو شال گردن قرمزش را در هوا چرخاند. برای هواداران، تصویرى عجیب و بی سابقه كه محال بود از پروین ببینند.
جام پنجم. سال ٧٥ و باز استانکو. باز بهمن دوم شد و رفت به بايگانى تاریخ.
سرنوشت مشترک تمام تیمهای ناگهانی و بی ریشه.
علی پروین و جام ششم. سال ١٣٧٨ بود و اختلاف ١٢ امتیازی با استقلال.
تکرار رکورد بی شکستی توسط پرسپولیس با سرمربیگری پروین در ٤٣ بازی رسمی جام حذفی، لیگ کشور و جام باشگاههای آسیا.
در بردهای پیدرپی هم پرسپولیس در فصل ۷۷ لیگ آزادگان با ۱۴ برد متوالی، رکورد ديگرى زد.
سال ٧٩ شعار پروینِ بکنبائر. جام هفتم و اختلاف هفت امتیازی.
جام هشتم؛ اولین قهرمان لیگ تخت جمشید، اولین قهرمان لیگ برتر هم شد.
سال ٨١ بود و باز بالاتر از استقلال. آبیپوشان به رکورد نایب قهرمانیشان افزودند.
این چهارمین جام بود در پنج دوره! آن یک دوره وسط هم لیگ ٧٦ بود که پرسپولیس کنار کشید.
چون با ١٤ ملی پوش با توجه به اردوهای طولانی، با تقاضاى فدراسیون انصراف داد تا خود را فدای صعود تاریخی تیم ملی به جام جهانی ١٩٩٨ کند.
پروین به رکورد سه قهرمانی در لیگ سراسری رسید. او سه جام حذفی گرفته و در زمان بازیگری نیز سه بار قهرمان لیگ شده. تیم را به قهرمانی آسیا رسانده و با احتساب جامهای دهه شصت که لیگ سراسری نداشتیم، به عنوان بازیکن و مربی، سلطان جامدار تاریخ فوتبال ایران لقب گرفته.
جام نهم سال ٨٧ با افشین امپراتور. تیمی که با کسر شش امتیاز قهرمان شد.
جام دهم. برانکو ایوانکوویچ دومین کروات و سومین خارجی که ارتش سرخ را به قهرمانی میرساند. با مدیریت طاهری که مهمترین خصیصهاش، پرهیز از خودنمایی و حاشیهسازی، همچنین تزریق آرامش به تیم و نیمکتى است كه چندسال با مديران خودنما از آرامش بی بهره بود و لطمه خورد.
000000000
17-04-2017, 09:24
yoosef_st
17-04-2017, 09:46
خبر فوری
کنفدراسیون جهانی فوتبال فیفا رای خود را مبنی بر شکایت بازیکن سابق پرسپولیس بدلیل معوقات مالی صادر کرد.بر اساس این رای که بدلیل کوتاهی باشگاه پرسپولیس لازم الاجرا ست تیم فوتبال پرسپولیس به کسر 9 امتیاز در فصل جاری محکوم شد و به این ترتیب فاصله 11 امتیازی این تیم با استقلال که باعث قهرمانی این تیم شده بود به دو امتیاز کاهش یافته که این بدان معناست که تا هفته آخر تکلیف قهرمان لیگ برتر فوتبال در فصل 95 و 96 مشخص نخواهد شد. لازم به ذکر این خبر از سوی منابع رسمی کشور و فدراسیون فوتبال ایران تایید نشده بلکه خودم همین الان نوشتم گفتم یکم دل استقلالی ها خوش باشه خب گناه دارن.
آقا شما به روح اعتقاد داری؟ :n02:
خبر فوری
خدا بگم چیکارت کنه...
البته حال میداد! :)))
من الان صحبتم اینه که ما پدیده رو بزنیم، تراکتور استقلال مساوی کنن و اختلافه بالاتر بره چقد بیشتر حال میده واقعا:)
MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-04-2017, 13:32
ترکیب پرسپولیس مقابل پدیده مشخص شد.
به گزارش وب سایت نود، بر این اساس پرسپولیس با ترکیب علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه، صادق محرمی، کمال کامیابی نیا، سروش رفیعی، سامان نریمان جهان، وحید امیری، علی علیپور و مهدی طارمی مقابل پدیده به میدان می رود.
تو این 3 تا بازی باقی مونده ، 2تاش حق رادو هست که بازی کنه ! بیرانوند این بازی رو کلین شیت کنه دیگه فک کنم براش کافی باشه :n02:
امیدوارم به علوان زاده،کرمعلا چپ ، طاهر خانی و آرام طبع هم بازی برسه
erfan.it
19-04-2017, 13:50
ترکیب پرسپولیس مقابل پدیده مشخص شد.
به گزارش وب سایت نود، بر این اساس پرسپولیس با ترکیب علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه، صادق محرمی، کمال کامیابی نیا، سروش رفیعی، سامان نریمان جهان، وحید امیری، علی علیپور و مهدی طارمی مقابل پدیده به میدان می رود.
تو فن پیج ها به جای ربیع خواه ، زدن انصاری تو ترکیبه :|
000000000
19-04-2017, 22:11
قلب بچه ی هادی رو شکستن
همشون با بچه هاشون اومدن ولی هانی رو یادشون رفت
نمیدونم چی بگم خیلی بد شد :n03:
000000000
20-04-2017, 00:54
پدر هادی نوروزی چش بود که رفته بود تو اتاق فردوسی پور داد و بیداد میکرد :|
pcforlife
20-04-2017, 21:45
تبریک میگم قهرمانی رو به همه پرسپولیسی های پی سی.:n16:
بد نیست ویدئوی زیر رو که کار خودمه ببینید، فکر میکنم حس خوبی ازش بگیرید:
erfan.it
21-04-2017, 09:19
منم تبریک میگم :n20::n12:
.
بازی با الهلال رو زیاد بهش امیدوار نیستم :n37: امیدورام فصل بعد یه چند تا بازیکن خوب بگیریم
.
پ.ن : تاپیک فصل بعد هم باید آماده کنید دیگه :n02:
پرسپولیس خیلی رویایی نتیجه گرفت این فصل .
راستش من اصلا طرفدار این تیم نیستم ولی یه نگاهی به نتایج و آمارش انداختم . خیلی جالب بود .
20 برد و فقط سه باخت ، با فقط 10 گل خورده و 43 گل زده و تفاضل 33+ ، بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع ، با اختلاف و برتری فاحش قهرمان شد . خیلی این فصل عالی کار کردند .
این فصل شده بود مثل اینکه بازیا رو گذاشتی روی easy هی گل میزنی و می بری ... آخرش هم لذت نداره :n02:
برانکو توی نود گفت مثل اینه کارشه با اختلاف زیاد تیم ها رو فهرمان رو میکنه ...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-04-2017, 23:32
رسمى؛ انصارى بازى با الهلال را از دست داد
مدافع ملى پوش پرسپولیس به دلیل مصدومیت قادر به همراهى این تیم در جدال برابر الهلال عربستان نخواهد بود.
به گزارش "ورزش سه"، مصائب برانکو و پرسپولیسى ها در جدال برابر الهلال دوچندان شد. در حالى که این تیم براى جدال حساس خود مقابل نماینده عربستان با غیبت سیدجلال حسینى از نظر دفاعى شرایط سختى را متصور بود، مصدومیت محمد انصارى و عدم حضور دومین عنصر قلب دفاعى مشکلات این تیم را دو برابر کرد، خصوصا اینکه آنها روى نیمکت بازیکنى براى جانشینى او در این پست ندارند.
محمد انصارى در اواخر دیدار برابر پدیده مشهد دچار مصدومیت شد و از سوى برانکو تعویض شد. در حالى که به نظر مى رسید این بازیکن مشکلى براى همراهى سرخپوشان نداشته باشد و موفق شود زیر نظر کادرپزشکى و با تمرینات اختصاصى خود را به این جدال حساس برساند، او نتوانست تست هاى مربوط به بازگشت به تمرینات اصلى را موفق پشت سر بگذارد تا در فاصله کمتر از ٧٢ ساعت به این جدال حضورش برابر الهلال منتفى شود.
اکنون با غیبت این بازیکن و محرومیت سیدجلال حسینى سرخپوشان با معضل بزرگى برابر الهلال روبرو خواهند بود و تنها حسین ماهینى، محسن ربیع خواه، صادق محرمى و حامد آقایى را در لیست خود به عنوان مدافع در خدمت دارند.
برانکو قصد داشت با توجه به محرومیت سیدجلال از ماهینى در قلب دفاعى در کنار انصارى سود ببرد و از ربیع خواه به عنوان مدافع چپ استفاده کند اما اکنون شرایط براى او سخت تر شده است.
فرشاد و شهاب مدافع مى شوند؟
این خلا باعث خواهد شد برانکو احتمالا از زوج ماهینى و ربیع خواه در قلب دفاعى تیمش استفاده کند و صادق محرمى در سمت راست و فرشاد احمدزاده در سمت چپ حاضر شود. احمدزاده در دیدار رفت دو تیم نیز در سمت چپ دفاعى حضور یافته بود.
شهاب کرمى نیز دیگر بازیکنى است که قادر به حضور در فاز دفاعى و در کنار ماهینى خواهد بود و این مساله البته با توجه به خصوصیات او که هافبک دفاعى محسوب مى شود مى تواند جدى ترین گزینه برانکو محسوب شود تا او ربیع خواه را روانه سمت چپ کند و با باقى ماندن احمدزاده در میانه میدان قدرت تهاجمى تیمش را حفظ کند.
باید دید برانکو تا روز بازى در نهایت چه تصمیمى در این خصوص خواهد گرفت.
جناب برانکوی عزیز ، بازی با پدیده اینقدر حساسیت داشت که انصاری بازی کنه ؟ بازی مهم و سرنوشت ساز الهلال رو فدای بازی با پدیده کردی ؟
sasan.69
22-04-2017, 00:55
خب اینطور که بوش میاد از اسیا حذف شدیم:n03:
Amir faz
22-04-2017, 16:37
سلام و تبریک دیر هنگام قهرمانی:n02:
متاسفانه ما جشن قهرمانی هم میگیریم باید برامون حاشیه درست کنن! باور کنین قضیه نوروزی هم نبود چیز دیگه ای روش زوم می شد تا این قهرمانی رو لوث کنن...امار گویای همه چیزه...تقریبا در همه چیز با اختلاف بهترین بودیم! شاید این یکی از با اقتدار ترین قهرمانی های تاریخ لیگ ایران باشه!!
اما در مورد بازی با الهلال...تقریبا می شه گفت فقط باید امید به معجزات فوتبالی داشته باشیم...الهلال یکی از با کلاس ترین و قوی ترین تیم های اسیاس...بازی خارج از خونه بدون هیچ دفاع وسطی!!! مقابل مهاجمای قلدر الهلال...نمی دونم امیدوارم فقط فاجعه ای رخ نده...با مساوی هم 99% حذف می شیم(اگه الریان ببره الوحده رو که اونم احتمالش 99% ئه)...
خلاصه امسال که هیچ..ولی سال دیگه امیدوارم بفهمن اسیا لیگ ایران نیس! با یک دفاع وسط تخصصی کل بازی های لیگ رو تموم کردیم!
ترکیب تیم تو بازی الهلال احتمالا اینه:
بیرو
پسر بابا:n10:-ربیع خواه-ماهینی-محرمی
کمال
امیری-مسلمان-نریمان جهان
علیپور-طارمی
یک احتمال هم هست اینکه با دو هافبک دفاعی بازی کنیم با این دفاع وسط ها!!! یعنی کمال-کرمی و نریمان جهان نیمکت نشین باشه...من این دومی رو می پسندم چون عملا ترکیب اول خودکشیه تو اسیا...خیلی بعیده دفاع وسط اقایی رو بازی بده...نبود سیدجلال و انصاری امیدوارم به فاجعه ختم نشه خلاصه...
شاید این وضعیت درس عبرتی بشه برای مدیران و شخص دلالوند!
پ.ن: نمی دونم توجه کردین یا نه ما هر فصلی که تو اسیا هستیم تقریبا وضع همین بوده...ایا تعمدی در کاره تا پرسپولیس برای اسیا ضعیف بسته بشه؟! فصل دیگه جواب این موضوع رو میگیریم.
farshad.88
24-04-2017, 13:17
تا وقتی روی کاغذ شانس داریم نباید ناامید بود. قویترین حریفمون همین الهلال بود که اونم بازی دست ما بود. فقط کافیه بچه ها از 19108241092461 موقعیت گلی که ایجاد میکنن با دقت سوء استفاده کنن :n02:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-04-2017, 13:42
به گزارش وب سایت نود، برانکو ایوانکویچ ترکیب تیمش برای دیدار برابر الهلال عربستان را اعلام کرد.
بر همین اساس. پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، علی علیپور، سامان نریمان جهان، مهدی طارمی و وحید امیری به مصاف الهلال خواهد رفت.
دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه سلطان قاموس آغاز خواهد شد.
با این ترکیب فقط میتونم بگم "آسیا خداحافظ" . ما وقتی دفاع وسط تخصصی نداریم و ناهماهنگی موج می زنه تو خط دفاعی، باید ترکیبمون دفاعی باشه نه اینکه با 4 تا بازیکن که خصوصیت تهاجمی دارن بازی کنیم !
puya2010
24-04-2017, 13:46
به گزارش وب سایت نود، برانکو ایوانکویچ ترکیب تیمش برای دیدار برابر الهلال عربستان را اعلام کرد.
بر همین اساس. پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، علی علیپور، سامان نریمان جهان، مهدی طارمی و وحید امیری به مصاف الهلال خواهد رفت.
دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه سلطان قاموس آغاز خواهد شد.
با این ترکیب فقط میتونم بگم "آسیا خداحافظ" . ما وقتی دفاع وسط تخصصی نداریم و ناهماهنگی موج می زنه تو خط دفاعی، باید ترکیبمون دفاعی باشه نه اینکه با 4 تا بازیکن که خصوصیت تهاجمی دارن بازی کنیم !
ما برد میخوایم مجبوریم هجومی بازی کنیم
MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-04-2017, 14:13
ما برد میخوایم مجبوریم هجومی بازی کنیم
به چه قیمتی ؟ با دفاع کردن هم میشه گل زد و پیروز شد .
farshad.88
24-04-2017, 14:23
هوادارا حرفه ای شدن. همون زمانی هم که تیم نتیجه نمیگرفت تا پایان بازی صبر میکردن و بازم بازیکنا رو تشویق میکردن. الان هنوز بازی شروع نشده اعتراض میکنیم ؟ ما حتی اگه این بازی رو ببازیم بازم احتمال داره بریم مرحله بعد. اینجوری نیست ؟ پس خوش بین باشید.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-04-2017, 14:56
هوادارا حرفه ای شدن. همون زمانی هم که تیم نتیجه نمیگرفت تا پایان بازی صبر میکردن و بازم بازیکنا رو تشویق میکردن. الان هنوز بازی شروع نشده اعتراض میکنیم ؟ ما حتی اگه این بازی رو ببازیم بازم احتمال داره بریم مرحله بعد. اینجوری نیست ؟ پس خوش بین باشید.
سلام.من جسارت نکردم،می گم که اون یکمی امید هم که داریم با این ترکیب داره به باد میره.
مطمئنا حملات امروزشون بیشتر از سمت فرشاد هست و ربیع خواه و ماهینی امروز باید حواس جمع و رو فرم باشن.
شاید شما درست می فرمایید و من و امثال من هنوز یه هوادار حرفه ای نیستیم. :n16:
mojtabaivi
24-04-2017, 16:40
واقعا امیدوارم این بازی رو بتونیم ببریم...
متاسفانه از همون بازی ابتدایی که ما بازی یک صفر برده رو یک یک کردیم، و همه خوشحال بودن و برانکو پست مخصوصی بابت تبریک اون مساوی و شروع خوب تیم توی لیگ قهرمانان گذاشت، ما قافیه رو باختیم...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-04-2017, 17:45
ترکیب پرسپولیس تغییر کرد / انصاری به بازی الهلال رسید
بر همین اساس پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی، محمد انصاری، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، علی علیپور، مهدی طارمی و وحید امیری به مصاف الهلال خواهد رفت.
دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه سلطان قابوس آغاز خواهد شد.
به گزارش"ورزش سه"، رامون دیاز سرمربی تیم الهلال عربستان ترکیب تیمش برای دیدار با پرسپولیس تهران را اعلام کرد. بر این اساس:
عبدالله معیوف، محمد البریک، اسامه هوساوی، عبدالله حافظ، محمد جحفلی، سلمان الفرج، عبدالملک خیبی، کارلوس ادواردو، نیکولاس میلسی، نواف عابد و عمرالخریبین در ترکیب اصلی الهلال حضور دارند.
puya2010
24-04-2017, 17:58
ترکیب پرسپولیس تغییر کرد / انصاری به بازی الهلال رسید
بر همین اساس پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی، محمد انصاری، صادق محرمی، فرشاد احمدزاده، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، علی علیپور، مهدی طارمی و وحید امیری به مصاف الهلال خواهد رفت.
دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال از ساعت ١٩:٣٠ در ورزشگاه سلطان قابوس آغاز خواهد شد.
به گزارش"ورزش سه"، رامون دیاز سرمربی تیم الهلال عربستان ترکیب تیمش برای دیدار با پرسپولیس تهران را اعلام کرد. بر این اساس:
عبدالله معیوف، محمد البریک، اسامه هوساوی، عبدالله حافظ، محمد جحفلی، سلمان الفرج، عبدالملک خیبی، کارلوس ادواردو، نیکولاس میلسی، نواف عابد و عمرالخریبین در ترکیب اصلی الهلال حضور دارند.
بیچاره نریمان جهان
Mohammad
24-04-2017, 20:30
با این وضعیتی که برای نفرات پیش اومده بود، خیلی خوب بازی کردیم و حیف که باز هم قدر موقعیت هامون رو ندونستیم (داوری به کنار).
جالب اینکه تا دقیقه 65 الوحده 3-1 از الریان جلو هست ! اگه یه کم شانس باهامون یار باشه و الریان ببازه، کاملا امیدوارم می مونیم. اینطوری اختلاف ما با الریان فقط 1 امتیاز خواهد بود و با الهلال هم که 3 امتیاز. اگه بازی آخر الهلال ببره و ما بتونیم الوحده رو ببریم به عنوان تیم دوم صعود خواهیم کرد. اگه اون بازی مساوی بشه و ما بتونیم ببریم باز هم به عنوان تیم دوم صعود می کنیم. در شرایطی که الریان الهلال رو ببره به تفاضل گل نیاز خواهیم داشت (بازی های رو در رو مساوی شدن). نیم ساعت دیگه باید صبر کنیم ببینیم وضعیت جدول چطوری میشه.
===
دقیقه 75، 4-1 شد ! :n08:بریم برای بازی هفته آخر در جهنم آزادی :n10:
با این وضعیتی که برای نفرات پیش اومده بود، خیلی خوب بازی کردیم و حیف که باز هم قدر موقعیت هامون رو ندونستیم (داوری به کنار).
جالب اینکه تا دقیقه 65 الوحده 3-1 از الریان جلو هست ! اگه یه کم شانس باهامون یار باشه و الریان ببازه، کاملا امیدوارم می مونیم. اینطوری اختلاف ما با الریان فقط 1 امتیاز خواهد بود و با الهلال هم که 3 امتیاز. اگه بازی آخر الهلال ببره و ما بتونیم الوحده رو ببریم به عنوان تیم دوم صعود خواهیم کرد. اگه اون بازی مساوی بشه و ما بتونیم ببریم باز هم به عنوان تیم دوم صعود می کنیم. در شرایطی که الریان الهلال رو ببره به تفاضل گل نیاز خواهیم داشت (بازی های رو در رو مساوی شدن). نیم ساعت دیگه باید صبر کنیم ببینیم وضعیت جدول چطوری میشه.
الهلال صعود کرده! بازی رفت 1 بر 1 مساوی شده و الهلال گل زده در خانه پیروزی داره هر چند بازی در زمین بی طرف بود!
الریان هم به احتمال زیاد بازی بعدی الهلال رو میبره چون دیگه الهلال انگیزه ای نداره مگر اینکه معجزه ای رخ بده.
puya2010
24-04-2017, 20:42
فکر کنم اشتباه گفتی
اگه الریان الهلال رو بزنه و ما الوحده رو، امتیاز ما با الهلال یکی میشه که بازی رودررو ملاک خواهد بود که در اون صورت الهلال صعود میکنه
ما فقط اگه الوحده رو ببریم و بازی الریان و الهلال مساوی یا با برد الهلال تموم بشه ما صعود میکنیم
Mohammad
24-04-2017, 20:55
الهلال صعود کرده! بازی رفت 1 بر 1 مساوی شده و الهلال گل زده در خانه پیروزی داره هر چند بازی در زمین بی طرف بود!
الریان هم به احتمال زیاد بازی بعدی الهلال رو میبره چون دیگه الهلال انگیزه ای نداره مگر اینکه معجزه ای رخ بده.
آره درسته. قانون گل زده در خانه حریف در بازی های رو در رو وجود داره (فکر کنم ورزش 3 هم طبق معمول اشتباه کرده بود). تنها شانس ما برای بازی آخر نبردن الریان هست. البته الهلال نمی تونه در بازی آخر بی انگیزه باشه چون صعود به عنوان تیم اول براش ارزشمند هست.
puya2010
24-04-2017, 21:01
اصن کاری به نیمکت ضعیف پرسپولیس تو این فصل که تمامش تقصیر برانکو هستش ندارم چون قبلا بارها اشاره شده، و اصلنم نمیخوام به برانکو گیر بگیرم که چرا به بازیکنان ذخیره اینقدر کم بازی میده تا فاصلشون با تیم اصلی اینقدر زیاد بشه، اما یه خواهش از دوستان و طرفداران و کارشناسان این تاپیک دارم، اونم این که مگر غیر از اینه که تعویض باید بر اساس یک هدفی صورت بگیره، الان واقعا تعویض دقیقه نودی احمدزاده با الوان زاده چه توجیهی داره؟ الوان زاده تو سه دقیقه میخواد چیکار کنه؟ چرا برانکو اینقدر در زمینه تعویض افتضاحه؟ چرا اینقدر کم تعویض میکنه؟ قبلا تو تیم ملی هم همین بود. تو فصل قبل و این فصل هم خیلی کم تعویض میکرد، بهش میگفتن چرا تعویض زیاد نمیکنی؟ میگفت به تیم برنده که دست نمیزنن! این جمله مضخرف رو اولین بار گفته که اینم یاد گرفته! هر بازی شرایط خاص خودش رو داره و اگه یه تیم چند بازی قبلش رو هم برده باشه، بنا به شرایط حریف باید ترکیب تیم رو عوض کنه. برانکو با همین طرز فکر اینقدر کم تعویض میکنه که فاصله نیمکت و تیم اصلی اینقدر زیاد شده و بازیکنی وجود نداره که در شرایطی که بازی به گره میخوره بیاد شرایط رو عوض کنه
پسر چقد حساس شد...
اقا به نظرتون اخر هفته میشه رفت استادیوم؟؟
من تا حالا استادیوم نرفتم که هیچ، این اولین باره که میام تهران و مستقر میشم!!! خوابگاه نشینم...
کسی اگر میره استادیوم منم ببره با خودش!( پول همه چیم رو خودم میدم فقط من ادرس اینا رو بلد ندارم و اینکه ممکنه تو صف بمونم و نتونم برم تو! مثلا چه ساعتی باید رفت استادیوم؟؟؟؟)
بعد اینجا تو خوابگاه، ماهپاره داره ولی تلویزیون عادی نداریم، هیچ روشی هم نیست که فوتبال ببینم رو یاهست تنظیم کرده :((((
Amir faz
24-04-2017, 22:30
واقعا هر بازی چند موقعیت باید از دست بدیم؟ اونم تو این سطح! مقابل الهلال عالی بودیم! غیر از ضربات اخر که...!
هفته اخر باید ببریم و چیزی برای ما تفاوت نداره! اما الریان فقط نباید ببره اونم تو خونه ...نمی دونم بگم امکان داره عربی بازی؟! اونم در حالی که الهلال ببازه دوم می شه و اونور به تیم قوی تر خواهد خورد و بازی برگشت هم خارج خونه می شه براش....تو فوتبال اسیا همه چی ممکنه! به هر حال چه بریم بالا چه نریم برای اعاده حیثیت باید الوحده رو ببریم! چون اگه نبریم نشون می دیم که شایسته صعود نبودیم! چه گروه سختی بود انصافا...گروه ذوب اهن هم خیلی سخته...ازون ور دو گروه دیگه واقعا اسونن! خدایی خارج از تعصب...
اینم شد بازی؟ ادم حالش بد میشه...بدون برنامه...یک مشت بازیکن میلیاردی بی عرضه
Amir faz
24-04-2017, 22:38
اینم شد بازی؟ ادم حالش بد میشه...بدون برنامه...یک مشت بازیکن میلیاردی بی عرضه
با تیم محلی که بازی نکردیم!!! الهلال یکی از قدرت های اسیا س! بیرون از خونه می خواستیم چجوری بازی کنیم؟ استاد درخشان بعضی از دوستان دوس دارن!!!
من که از همشون جز طارمی راضی ام...دمشون هم گرم...
سه بازی و سه پنالتی گرفته نشده رو هم اضافه کنید به بدشانسی ها! داوری تو لیگ و اسیا همیشه به ضرره!
واقعا انتظار داشتین سه تا به الهلال بزنیم؟!!!!!!!
puya2010
24-04-2017, 22:41
فاز بعضی از این برانکوفنها رو متوجه نمیشم که تا از وضعیت تیم و بازیکنها یه انتقادی میشه پای درخشان رو وسط میکشن
با تیم محلی که بازی نکردیم!!! الهلال یکی از قدرت های اسیا س! بیرون از خونه می خواستیم چجوری بازی کنیم؟ استاد درخشان بعضی از دوستان دوس دارن!!!
من که از همشون جز طارمی راضی ام...دمشون هم گرم...
سه بازی و سه پنالتی گرفته نشده رو هم اضافه کنید به بدشانسی ها! داوری تو لیگ و اسیا همیشه به ضرره!
واقعا انتظار داشتین سه تا به الهلال بزنیم؟!!!!!!!
اگر منی که از بچگی فوتبال بازی کردم ..میگم این تیم بدون برنامه بوده و در همین لیگ داغون خودمون هست
و گرنه این طارمی انصافا چه کار میکنه اونجا؟
Amir faz
24-04-2017, 23:01
فاز بعضی از این برانکوفنها رو متوجه نمیشم که تا از وضعیت تیم و بازیکنها یه انتقادی میشه پای درخشان رو وسط میکشن
برانکو فن!!! من قدردان هستم نه طرفدار بازیکن یا کسی! بهتره بپرسیم ایا شما رضاییان فن نیستی؟!
فقط برای تذکر:برای من اسم پرسپولیس فقط مهمه! برانکو عالی کار کرده و دستش هم درد نکنه! امثال شماها هم 2 سال دیگه که برانکو رفت و یه ایرانی سرمربی شد و باز تو دور باطل قهرمان نشدن افتادیم می فهمین که رمز قهرمانی ما اتحاد و مربی کار بلد بوده نه اینکه اینو و اون رو بکوبیم! ملت عجیبی هستیم!
Amir faz
24-04-2017, 23:05
اگر منی که از بچگی فوتبال بازی کردم ..میگم این تیم بدون برنامه بوده و در همین لیگ داغون خودمون هست
و گرنه این طارمی انصافا چه کار میکنه اونجا؟
فوتبال اسیا همینه! بازی استقلال رو تو اسیا دیدین؟ بازی امروز ذوب-العین رو دیدین؟ قرار نیس الکلاسیکو ببینید! مشکل اینجاس دیشب الکلاسیکو دیدیم انتظار اونو داشتین حتما!!!! فوتبال اسیا همینه...نه باشگاهی بلکه ملی ش هم همینه!
طارمی نیاز داره که یه مهاجم 6 دانگ بیاد کنارش تا ترس نیمکت نشین شدن رو هم حس کنه...
puya2010
24-04-2017, 23:39
برانکو فن!!! من قدردان هستم نه طرفدار بازیکن یا کسی! بهتره بپرسیم ایا شما رضاییان فن نیستی؟!
فقط برای تذکر:برای من اسم پرسپولیس فقط مهمه! برانکو عالی کار کرده و دستش هم درد نکنه! امثال شماها هم 2 سال دیگه که برانکو رفت و یه ایرانی سرمربی شد و باز تو دور باطل قهرمان نشدن افتادیم می فهمین که رمز قهرمانی ما اتحاد و مربی کار بلد بوده نه اینکه اینو و اون رو بکوبیم! ملت عجیبی هستیم!
اول اینکه حرف بنده کلی بود هر چند شامل حال امثال شما و دیگر برانکوفنها هم میشه
دوم اینکه برانکو مربی خوبیه اما ضعفهای بزرگی داره که دلیل نمیشه از اونا چشمپوشی کنیم، مثلا مخالفت با اومدن سید جلال در فصل قبل که مجبور شدیم فصل رو با اشتباهات بنگر و نورمحمدی بگذرونیم، یا نخریدن یه مهاجم خوب در ابتدای فصل یا حتی نیم فصل امسال با اینکه فرصت سوزی های طارمی رو میدید، نخریدن بازیکنان واقعا مورد نیاز در پستهایی همچون دفاع چپ که واقعا نیاز داشتیم در نیم فصل و در عوض خریدن سروش رفیعی در نیم فصل که وظایفش با محسن مسلمان همپوشانی داره، ندانستن طرز برخورد و مدیریت ستارههای تیم همچون رضاییان و طارمی (یک نمونه خیلی کوچیک و جدیدش اینکه گفته بود تا وقتی که هستم طارمی پنالتی نمیزنه اما بازی بعد پنالتی زد، اونم طارمیای که پنالتی خراب کردناش تو فصل قبل از دلایل عدم قهرمانی بود)، تعویض نکردن که یکی از ارکان موفقیت یک تیم در بازیهای هستش که حریف دستت رو خونده و شرایط بازی گره خورده، کمه یا بازم بگم
سوم اینکه اینقدر خارجی پرست نباش و سنگ مربی خارجی رو به سینه نزن، امثال یحیی گل محمدیها اگه بهشون وقت کافی داده میشد، هم موفق عمل میکردن هم به سرمایه فوتبال ملی در زمینه مربیگری تبدیل میشدن
Amir faz
24-04-2017, 23:49
اول اینکه حرف بنده کلی بود هر چند شامل حال امثال شما و دیگر برانکوفنها هم میشه
دوم اینکه برانکو مربی خوبیه اما ضعفهای بزرگی داره که دلیل نمیشه از اونا چشمپوشی کنیم، مثلا مخالفت با اومدن سید جلال در فصل قبل که مجبور شدیم فصل رو با اشتباهات بنگر و نورمحمدی بگذرونیم، یا نخریدن یه مهاجم خوب در ابتدای فصل یا حتی نیم فصل امسال با اینکه فرصت سوزی های طارمی رو میدید، نخریدن بازیکنان واقعا مورد نیاز در پستهایی همچون دفاع چپ که واقعا نیاز داشتیم در نیم فصل و در عوض خریدن سروش رفیعی در نیم فصل که وظایفش با محسن مسلمان همپوشانی داره، ندانستن طرز برخورد و مدیریت ستارههای تیم همچون رضاییان و طارمی (یک نمونه خیلی کوچیک و جدیدش اینکه گفته بود تا وقتی که هستم طارمی پنالتی نمیزنه اما بازی بعد پنالتی زد، اونم طارمیای که پنالتی خراب کردناش تو فصل قبل از دلایل عدم قهرمانی بود)، تعویض نکردن که یکی از ارکان موفقیت یک تیم در بازیهای هستش که حریف دستت رو خونده و شرایط بازی گره خورده، کمه یا بازم بگم
سوم اینکه اینقدر خارجی پرست نباش و سنگ مربی خارجی رو به سینه نزن، امثال یحیی گل محمدیها اگه بهشون وقت کافی داده میشد، هم موفق عمل میکردن هم به سرمایه فوتبال ملی در زمینه مربیگری تبدیل میشدن
بار دوم و اخر: من برانکو فن نیستم! نمی دونم سنت می رسه یا نه ولی من رفتن علی پروین رو هم از پرسپولیس دیدم و بزرگتر از علی پروین و جام اور تر ازون نداریم! همون موقع هم خیلی ساده گفتم درود بهش و خدانگهدار! دیگه اینقد بزرگ شدیم که فقط اسم پرسپولیس برام مهم باشه! علی کریمی و مهدوی کیا و... رفتن! برانکو هم می ره! هیچوقت نه بازیکن فن بودم نه مربی فن!!! بهتره برچسب نزنیم! اگه به برچسبه به شما بازیکن فن بیشتر میاد!
صد در صد برانکو ضعف داره و هیچکس خدا نیس! ولی اگه با این ضعف ها چنین پرسپولیسی ساخته برای من قابل قدردانیه نه اینکه جو بگیره منو و بیرون گود بشینم و بگم لنگش کن! یه گشت در پست های شما زدم به نظر میاد کلا با برانکو حال نمی کنی و تو هر نظر یه تیکه بهش انداختی!
زمان نشون میده کی درست گفته و کی غلط...بازم می گم برانکو هم اشتباه داره و بی اشتباه نبوده ولی شخصا ازش راضی ام چون غرور رو به پرسپولیس بر گردونده! اینقد سرد و گرم روزگار رو چشیدیم که بفهمیم کدوم مربی خوبه یا بد!
"سوم اینکه اینقدر خارجی پرست نباش و سنگ مربی خارجی رو به سینه نزن، امثال یحیی گل محمدیها اگه بهشون وقت کافی داده میشد، هم موفق عمل میکردن هم به سرمایه فوتبال ملی در زمینه مربیگری تبدیل میشدن"
خارجی پرست چیه؟ چی میگی جدا؟!!!!! حالت خوبه؟!!!!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
25-04-2017, 00:39
امیری از بازی بعد محروم شد ؟
Amir faz
25-04-2017, 18:20
امیری از بازی بعد محروم شد ؟
نه هیچ محرومی نداریم برای بازی بعد...
قابل توجه خیلی ها!:
با این که دو روز از بازی بارسا و رئال مادرید گذشته است هنوز صحبت از زیبائی این بازی می کنند. بازی که شاید رازی در درون خودش داشته باشد. بارسلونا در حالی پای به این بازی گذاشته بود که روند رو به نزول را به نمایش می گذاشت. این تیم در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا حذف شده بود و در لالیگا عقب ماندگی مشهودی نسبت به رئال مادرید داشت و نیمار محروم بود و در طی دو بازی در برابر یوونتوس و بازی رفت در برابر پاری سن ژرمن و بازی در برابر مالاگا گل نزده بود و خط دفاعی این تیم در برابر رئال سوسیداد و مالاگا در لالیگا و بازی در برابر یوونتوس در بازی رفت و پاری سن ژرمن وضعیت اسفناکی داشت، اما بارسا در برابر رئال مادرید پیروزی شد و بعد از دقایقی در نیمه اول و دوم تیمی در حد بارسلونا بود.
چرا این اتفاق افتاد؟ شاید باید بازگشتی به پایان بازی بارسا و یوونتوس در بازی برگشت داشت. آنجا که تیم حذف می شود اما پرچمهای کاتالانیا و تشویق مردم برای تیمشان آنقدر اوج می گیرد که نیمار را به گریه می اندازد. طرفداران با اشاعه فرهنگ یک تیم و یک قلب تیم خود را حمایت می کنند و می گویند از یاد نمی برند روزهای خوب تیم را. قهرمانی ها و پیروزی ها و موفقیت ها و شادمانی هائی که برایشان تیم به ارمغان آورده است و این مسئله باعث اتحاد و یک پارچگی و تزریق انرژی به تیم بارسا در تیم سنتیاگو برنابئو می شود.
به پرسپولیس بر می گردیم. این تیم در 28 بازی امسال 20 برد دارد. کمترین باخت را در کنار تراکتورسازی دارد و کمترین تساوی و بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع. هنوز دو هفته به پایان لیگ مانده اما جام قهرمانی اش هم گرفته است! در برابر الهلالی به میدان می رود که از بهترین های آسیا است و در این بازی چهار مرد مدافعش در پست های خودشان بازی نمی کنند. ماهینی دفاع راست است، ربیع خواه هافبک تدافعی است، انصاری مدافع چپ است و محرمی یک وینگر راست است اما دروازه اش را بسته نگاه می دارد. یک پنالتی واضح اش نادیده گرفته می شود. در بازی دیگرش در برابر الریان تیمی که سوریا و تاکادا ستارگان تیم ملی قطر! را دارند یک پنالتی را با بی دقتی از دست می دهد، یک پنالتی واضحش گرفته نمی شود؛ اما با این همه هنوز امید به صعود دارد. اگر الوحده را که در خاکش در یک بازی تماشائی شکست داده است را ببرد و نباید نگران تبانی و این حرفها باشد که در فوتبال امروز دنیا من جمله در نزد کشورهای خلیج فارس جایگاهی ندارد.
اما فرهنگ طرفداری ما معکوس نسبت به طرفداران تیمهای جهان عمل می کند. تحقیر و فحاشی صورت می گیرد. پیشکسوت تیم که معلوم نیست جایگاه فنی اش چیست نوک حمله تیم را با لفظ به در و دیوار می کوبد خطاب قرار می دهد و قهرمانی این تیم را زیر سوال می برد! انصاری فرد که معلوم نیست به چه دلیل در مورد پرسپولیس از او می پرسند در حالیکه شاهکار 6 امتیاز کسری مربوط به مدیریت او است به تیم حمله می کند.
در مورد طرفدار و رسانه هم سخن زیاد است. می پرسیم آیا وقت آن نرسیده که فرهنگ طرفداری در این دیار باز نگری شود و بدانیم طرفداری تیم همان جمله مشهور فرگوسن است که آنهائی که در روز شکست پشت ما نیستند حق ندارند در هنگام پیروزی کنار ما باشند.
خوشی زده زیر دلمون تبر گرفتیم دستمون!
farshad.88
29-04-2017, 11:56
روی کاغذ شانس داریم. پس میتونیم امیدوار باشیم. عجب نتیجه ای گرفت الریان. نکنه با تیم دومشون بازی کرده ؟
بازیکنان اعتصاب کردن واسه پول ؟ البته حقشونه. قهرمان شدن باید پولشون رو بگیرن. به ما هم ربطی نداره که چه ماشینی سوار میشن یا چجوری زندگی میکنن. مهم اینه که خوب بازی میکنن. هدایتی شنیدم از زندان آزاد شده ولی حساباش رو بستن وگرنه هم توی پرونده ژوزه و هم پول این فصل میتونست کمک کنه
farshad.88
30-04-2017, 06:36
اینایی که دیروز استادیوم بودن به نظرم هوادار پرسپولیس نبودن. هوادار اونایی بودن که پارسال بازی آخر با اینکه قهرمان نشدیم ایستاده بازیکنا رو تشویق کردن. حیفه این فرهنگ قشنگی که توی این 2 سال ایجاد کردیم با یه بازی خراب بشه. پول نشون دادین به بازیکنا ؟ مگه اینا هاشمی نسبن ؟
puya2010
30-04-2017, 08:22
اینایی که دیروز استادیوم بودن به نظرم هوادار پرسپولیس نبودن. هوادار اونایی بودن که پارسال بازی آخر با اینکه قهرمان نشدیم ایستاده بازیکنا رو تشویق کردن. حیفه این فرهنگ قشنگی که توی این 2 سال ایجاد کردیم با یه بازی خراب بشه. پول نشون دادین به بازیکنا ؟ مگه اینا هاشمی نسبن ؟
دوست عزیز
درسته که ندادن حق و حقوق بازیکنان در استقلال و پرسپولیس و کلا دیگر تیمهای لیگ از زخمهای کهنه فوتبال ایران هستش و برمیگرده به صدا و سیمای میلی که حق پخش تلویزیونی واقعی رو به تیمهای لیگ نمیده یا دولتی که از روی قصد و نیت این دو تیم رو به بخش خصوصی واگذار نمیکنه یا قانونی که به شکل سفت و سخت از حق هر تیم برای فروش اختصاصی پیراهن و دیگر کالاهای ورزشی خودش حمایت نمیکنه و دم هر سوپریای میتونی پیرهن پرسپولیس بخری، و خیلی از دلایل دیگه، اما خداوکیلی بازیکنی که از حقوق سالانه دو میلیاردیش (یا حتی شایدم بیشتر) بنا به گفته خودش ۵۵ درصدش رو گرفته، و میگه من بازی نمیکنم چه میشه گفت؟ پولکی؟ بیغیرت؟ اینها الفاظ زشتی هستن، من میگم بی انصاف.
جالبه که میگن همین بازیکن قبل از ورودش به فوتبال زندگی بسیار تنگدستانهای هم داشته! پس ایشون دیگه باید بدونه یک میلیاردی که تا همین الان گرفته حقوق دهها سال یک کارگره!
puya2010
30-04-2017, 08:45
نه هیچ محرومی نداریم برای بازی بعد...
قابل توجه خیلی ها!:
خوشی زده زیر دلمون تبر گرفتیم دستمون!
جناب شما مثل اینکه اصلا متوجه نیستی که صحبت ما از کجا و به چه دلیلی شروع شد؟!
یکی از دوستان از نحوه بازی پرسپولیس انتقادی کلی کرد، شما هم گفتی مثل اینکه بعضی دوستان هوس استاد درخشان رو کردن، بنده هم گفتم فاز افرادی مثل شما رو که هواداران رو به مرگ میگیرن که به درد راضی بشن درک نمیکنم (البته از نظر بنده در اینجا نه درخشان مرگه و نه برانکو درد، هر دو مربیان خوبی هستند با اشتباهات بزرگ تر یا کوچک تر)
شده داستان مزرعه حیوانات زمانی که حیوانات طبقه پایینتر از ناتوانی خوکها در اداره امور گلایه میکردن، اونها میگفتن مثل اینکه شما دوباره هوس حکمفرمایی مستر جونز رو دارین؟
بنده هم در ادامه از لزوم حمایت از مربیان جوان داخلی گفتم و اینکه سعی کنیم بیگانه پرست نباشیم و دائما فکر نکنیم که مرغ همسایه غازه، شما در پستی بی ربط از حمایت هواداران بارسلونا و منچستر در هنگام ناکامیهای این تیمها گفتید تا اینکه بالاخره تونستن قهرمان بشن و هوادارنشون رو خوشحال کنن، الان شما از کجای پست های بنده برداشت کردین که من با ناکامیهای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا از حمایت از تیمم دست برداشتم؟!
farshad.88
30-04-2017, 10:21
دوست عزیز
درسته که ندادن حق و حقوق بازیکنان در استقلال و پرسپولیس و کلا دیگر تیمهای لیگ از زخمهای کهنه فوتبال ایران هستش و برمیگرده به صدا و سیمای میلی که حق پخش تلویزیونی واقعی رو به تیمهای لیگ نمیده یا دولتی که از روی قصد و نیت این دو تیم رو به بخش خصوصی واگذار نمیکنه یا قانونی که به شکل سفت و سخت از حق هر تیم برای فروش اختصاصی پیراهن و دیگر کالاهای ورزشی خودش حمایت نمیکنه و دم هر سوپریای میتونی پیرهن پرسپولیس بخری، و خیلی از دلایل دیگه، اما خداوکیلی بازیکنی که از حقوق سالانه دو میلیاردیش (یا حتی شایدم بیشتر) بنا به گفته خودش ۵۵ درصدش رو گرفته، و میگه من بازی نمیکنم چه میشه گفت؟ پولکی؟ بیغیرت؟ اینها الفاظ زشتی هستن، من میگم بی انصاف.
جالبه که میگن همین بازیکن قبل از ورودش به فوتبال زندگی بسیار تنگدستانهای هم داشته! پس ایشون دیگه باید بدونه یک میلیاردی که تا همین الان گرفته حقوق دهها سال یک کارگره!
درباره اینکه حقوقی که میگیرن خیلی بالاتر از سطح اجتماع هست رو باهاتون موافقم. اما نکته مهم اینه که اگه این بازیکن خارجی بود و این وضعیت رو میدید میتونه راحت تا وقتی که پول دستش نیومده بازی نکنه. اگه باشگاه بیشتر تاخیر داشته باشه توی پرداخت میتونه به فیفا شکایت کنه و من از همین میترسم ( مثل ژوزه و خیلی های دیگه که محکوم شدیم ). اگه بخواهیم بحث غیرت رو پیش بکشیم باهاتون موافقم اما مشکل اینجاست دیگه نسل بازیکنانی که عاشقانه برای تیم بازی کنن تموم شده. از بازیکنان فعلی شاید فقط سروش رفیعی و ماهینی به نظر من برای باشگاه میمیرن. چون از سندش هم هست که از بچگی طرفدار پرسپولیس بودن. پس صحبت کردن درباره غیرت و مقایسه با سطح حقوق جامعه کار درستی نیست.
پس به نظر من ( همونطور که کریم باقری گفت ) هواداران دیروز کار اشتباهی کردن.این بازیکنای توی این 2 سال قهرمانی و از اون مهمتر شخصیت قهرمانی رو ارمغان آوردن.پس حقشونه که تا آخرین رقمی که توی قرارداد قانونی ثبت شده رو بگیرن. راستی کدوم بازیکن گفت بازی نمیکنم ؟ فقط تمرین نکردن. برانکو که دیگه فارغ از این ماجراست و گفت من وارد این مسائل نمیشم اما حق با بازیکنه. ما هر سال میخواهیم کمتر بدهی داشته باشیم اما مجبوریم واسه ساختن تیم قویتر بیشتر خرج کنیم و نتیجه ای جز بدهی برامون نخواهد داشت. امیدوارم امسال اگه طاهری موند این موارد رو بهتر مدیریت کنه
Amir faz
30-04-2017, 11:22
خب جالبه...چه اینجا، چه سایت های دیگه و چه تو تیم دو دستگی ایجاد شده بین طرفدارا و بازیکنا...بهتر از این نمی تونستیم تیم رو نابود کنیم...
یادمون باشه فقط همدلی باعث شد ما امسال قهرمان بشیم...وقتی بعد از نایب قهرمانی صد هزار نفر ایستاده تیم رو تشویق کردن...این راهی که من میبینم تهش سال های استیلی و تشویق دایی در استادیومه...
در مورد جریانات اخیر به نظر من دو طرف مقصر هستن...چه بازیکن بیجنبه و چه طرفداری که از بازیکن بت می سازه!
چقدر خوبیم ما خلاصه!!!!
000000000
02-05-2017, 00:05
مهاجم تیم فوتبال پیکان گفت: پرسپولیس کاملا تهاجمی بازی میکند و طارمی در این شرایط موقعیت بهتری برای آقای گلی داشت. گادوین منشا با اخطاری که در دیدار تیمش با سایپا از دوار مسابقه دریافت کرد 3 کارته شد تا در بازی آخری پیکان فرصت رقابت با مهدی طارمی را از دست بدهد. هر چند او باید در هفته سیام در مقابل فولاد هت تریک میکرد تا به مهدی طارمی 18 گله برسد. منشا از اینکه نتوانسته آقای گل شود ناراحت است و یکی از دلایل آن را نوع بازی پیکان میداند. او در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم صحبتهای جالبی را در مورد پرسپولیسی شدنش و مسائل مختلف مطرح کرد.
همه منتظرند تو تیم جدیدت را معرفی کنی؟
در این مورد زیاد از من سوال میشود اما در حال حاضر فصل تمام نشده و من همچنان بازیکن پیکان هستم.
همه هواداران پرسپولیس منتظرند تو قراردادت را با این تیم نهایی کنی؟
هواداران به من لطف دارد و پیامهای مختلفی برایم میفرستند. تا زمانی که فصل تمام نشود من بازیکن پیکان هستم و اتفاق جدیدی رخ نداده است که بخواهم آن را اعلام کنم.
اولین فصل حضورت در فوتبال ایران برای تو چطور سپری شد؟
فصل خوبی را در پیکان سپری کردم اما از عملکرد خودم آنطور که باید راضی نیستم. من نتوانستم تمام تواناییهایم را ارائه دهم چرا که اعتقاد دارم خیلی بهتر از اینها میتوانم باشم.
ناراحتی که نتوانستی آقای گل بشوی؟
ناراحتیام از این است که داور بازی با سایپا بیجهت به من کارت زرد داد و مرا از بازی آخر محروم کرد. در واقع داور بود که فرصت آقای گل شدن را از من گرفت. هر چند مهدی طارمی شرایط بهتری برای کسب این عنوان داشت و رسیدن به او سخت بود.
طارمی از تو گلزنتر است که توانست آقای گل شود؟
مهمترین مسئله برای آقای گل شدن تهاجمی بازی کردن تیم است. اگر در تیمی باشید که فوتبال تهاجمی ارائه میدهد به مراتب فرصتهای بیشتری برای گلزنی خواهید داشت. این شرایط را طارمی در پرسپولیس داشت اما من نه.
یعنی اگر تو در پرسپولیس بودی آقای گل میشدی؟
مطمئنا در آن شرایط اوضاع خیلی فرق میکرد. به خاطر همین موضوع است که قصد دارم برای ادامه فوتبالم به تیمی بروم که تهاجمی بازی میکند.
در ایران همه تو را پرسپولیسی میدانند، نظرت خودت چیست؟
این موضوع را نه تایید میکنم و نه تکذیب. به زودی همه چیز مشخص میشود.
ragbar12
04-05-2017, 19:43
درسته پرسپولیس باخت ولی من امروز از حذف صبا خوشحال شدم
قصد کری خونی ندارم ولی هر ساله صبا صندوقچه شیش امتیازی ابی های تهران بوده
امسالم که اقا رضا عنایتی حنیف و فروزان و صمد اقا همه کار برای تیم سابقشون کردن .شیش امتیاز تو لیگ حذف از جام حذفی
صبا تاوان عشق بی فرجام چند مهره سوخته رو پرداخت و سقوط کرد و احتمالا حالا حالا ها رنگ لیگ برترو نخواهد دید .
بازی با الوحده کی هست ؟ امیدی هست به صعود ؟
بازی با الوحده کی هست ؟ امیدی هست به صعود ؟
دوشنبه است
ما باید ببریم و الریان هم نباید ببره در بازی همزمان با الهلال
+
منشا و شجاع خلیل زاده هم به عنوان اولین ورودیهای تیم قرارداد داخلی امضا کردن ظاهراً ...
خبرهای خوبیه قبل از بازی الوحده ...
امیدوارم ممنوعیت جذب بازیکن خارجی هر چه سریعتر برای ما هم برداشته بشه مثل استقلال
نمیدونم فقط بازیکنان جدید رو از کی می تونیم استفاده کنیم ... در دور حذفی جام باشگاهها که میشه قطعاً استفاده شون کرد؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-05-2017, 18:53
با امضا قراردادی 2 ساله
گادوین منشا به پرسپولیس پیوست
گادوین منشا مهاجم نیجریه ای پیکان به پرسپولیس پیوست.
به گزارش "ورزش سه"، در پی انتشار شایعاتی مبنی بر حضور این مهاجم در تیم پرسپولیس و در شرایطی که هواداران این باشگاه پیگیر اخبار مربوط به نقل و انتقالات هستند، وب سایت پرسپولیس رسما خبر از عقد قرارداد با این بازیکن موثر پیکان داده است.
محمدعلی ترکاشوند مدیراقتصادی پرسپولیس دقایقی پیش به سایت این باشگاه گفت: ما پس از بازی با پیکان با این بازیکن و مدیر برنامه هایش جلسه داشتیم و پس از آنکه بر سر مفاد قرارداد به تفاهم رسیدیم، قرارداد را تنظیم کردیم که به امضای منشا و سامان مهدیزاده ، مدیر برنامه هایش رسیده است. به این ترتیب جای هیچ نگرانی نیست. مدت این قرارداد هم دو ساله است . حضور بازیکن در باشگاه طی روزهای آتی نیز صرفا به منظور انجام تشریفات و رونمایی از قرارداد خواهد بود.
منشا در رقابت های این فصل 15 گل برای پیکان به ثمر رسانده و بنا به گفته نزدیکانش علاقمند به حضور در پرسپولیس بوده است. او که دومین خرید اسمی پرسپولیس برای فصل جدید است، بعد از توافق سرخ ها با شجاع خلیلزاده به این تیم اضافه می شود.
آنطور که ترکاشوند گفته است فصل نقل و انتقالات در این فصل برای پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه که سال گذشته اتفاق افتاد به پایان خواهد رسید. پرسپولیس در حال حاضر آخرین بازی مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا را در پیش دارد و در صورت موفقیت مقابل الوحده و کسب نتیجه مدنظر در بازی الریان و الهلال، فصل را ادامه خواهد داد.
با حضور منشا، سرخپوشان در خط حمله احتیاج به جذب بازیکن جدیدی ندارند. در حال حاضر مهدی طارمی آقای گل لیگ، علی علیپور ستاره جوان پرسپولیس و گادوین منشا، ترکیبی ایدهآل برای برانکو خواهند ساخت.
000000000
06-05-2017, 21:54
Mohammad
07-05-2017, 00:06
دوشنبه است
ما باید ببریم و الریان هم نباید ببره در بازی همزمان با الهلال
+
منشا و شجاع خلیل زاده هم به عنوان اولین ورودیهای تیم قرارداد داخلی امضا کردن ظاهراً ...
خبرهای خوبیه قبل از بازی الوحده ...
امیدوارم ممنوعیت جذب بازیکن خارجی هر چه سریعتر برای ما هم برداشته بشه مثل استقلال
نمیدونم فقط بازیکنان جدید رو از کی می تونیم استفاده کنیم ... در دور حذفی جام باشگاهها که میشه قطعاً استفاده شون کرد؟
با این همه تاکید بر عدم امکان جذب بازیکن خارجی آخرش هم شاید بلایی که سر سایر تیم ها اومد، سر ما بیاد و نتونیم از منشا استفاده کنیم ! به خصوص اینکه به زودی هم رای پرونده ژوزه اعلام میشه + تیترهای روزنامه پیروزی در مورد منشا چندان مثبت نبود، باید بیشتر صبر کنیم ببینیم تکلیفش چی میشه.
دور حذفی جام باشگاه ها فکر کنم اوایل خرداد باشه که بعیده بشه تا اون موقع از خریدهای جدید استفاده کرد.
Mohammad
07-05-2017, 16:57
نقل و انتقالات به صورت رسمی از 24 خرداد شروع میشه و خب تا اون موقع هر قراردادی بین بازیکن و باشگاه باشه، قرارداد داخلی هست؛ اسم این بازه رو باید بذاریم بازه ی دور و دورزنی ! :n02:
همین امروز منشا مصاحبه کرده گفته من قراردادی امضاء نکردم ! از اونور باشگاه میگه دروغ میگه ! :n02: خلاصه منشا باید حواسش باشه اگه بخواد ما رو دور بزنه فصل بعد به صرف پاره کردن رباط صلیبی احتمالا نابود میشه ! :n09:
+
گزارش ویژه/ فیفا هنوز علیه پرسپولیس حکمی نداده؛ قرارداد با منشا فعلا بدون مشکل است
وب سایت رسمی برنامه نود- در حالیکه در یکی دو هفته گذشته اعلام شده بود که تیم های بدهکار و تیم هایی که در فیفا پرونده دارند نمی توانند با بازیکنان خارجی قرارداد ببندند، پرسپولیس امروز با منشا قرارداد بست.
به گزارش سایت نود، ظاهرا پرسپولیسی ها حساب همه چیز را کرده اند و با خیال راحت با منشا قرارداد بسته اند. اما سوال این است که چرا خیال پرسپولیسی ها راحت است؟ یک دلیل ساده می تواند این باشد که چون هنوز فیفا علیه پرسپولیس حکمی نداده، آنها با منشا قرارداد بسته اند و البته پرسپولیسی ها عقیده دارند قرارداد با منشا قانونی است.
از سوی دیگر، باشگاه در حال رفع مشکل دیگر پرونده های بین المللی باشگاه پرسپولیس است و به فدراسیون فوتبال هم تضمین داده اند که تا شروع لیگ برتر جدید، همه مشکلات پرونده های بین المللی باشگاه پرسپولیس حل شود.
در هر حال، تهدیدهای فدراسیون فوتبال برای این است که تیم ها هر چه زودتر مشکلات بین المللی شان را حل و فصل کنند. منشا قبل از پایان لیگ برتر با پرسپولیس توافق کرده بود و امروز هم بر اساس صحبتهای ترکاشوند، دو ساله با پرسپولیس قرارداد بسته است.
در واقع اگر فیفا علیه پرسپولیس هم حکم بدهد، باید این حکم محرومیت از پنجره نقل و انتقالات تابستانی باشد تا جلوی نقل و انتقالات پرسپولیس گرفته شود. در غیر اینصورت به نظر نمی رسد پرسپولیس در بستن قرارداد با خارجی ها (چه بازیکن و چه مربی)مشکلی داشته باشد.
Amir faz
08-05-2017, 21:01
و اینک اخر الزمان...
یکی دیگه از شب های فوتبالی شد که اشکم در اومد...
تبریک به همه...
morypory
08-05-2017, 21:15
واقعا عالی بودیم با غیرت و مثال نزدنی طارمی گل کاشت نشون داد میتونه یک مهاجم 6 دانگ بشه فقط یکم از دقیقه 75 کم آورد خیلی دوندگی داشتیم واقعا باید نیمکت رو قوی کنیم بیرانوند دو تا سوتی داشت کار دستش میداد البته فکر کنم بر میگرده به حرفائی که زده بود یکم عذاب وجدان داشت ولی بهش میگیم خسته نباشی با غیرت واقعا یک لر با غیرت با اصالتی واقعا امسال پرسپولیس 100 بود همه چیش از مدیریت تماشاگر کادر فتی تدارکاتی همه و همه عالی بودن و نشون دادن اگر پرسپولیس به حاشیه نره تو آسیا حرف اول رو میزنیم انشاءالله میریم برای قهرمانی آسیا .:n12:
puya2010
08-05-2017, 21:45
تبریک به همه
برد خیلی شیرین و دلچسبی بود
انصافا این صعود برام شیرینتر از قهرمانی زود هنگام تو لیگ بود
تو لیگ اینقدر قویتر از رقبا بودیم که قهرمانی زودهنگام اصن بهم نچسبید، بعد تو فکر کن استقلالیها از نائب قهرمانی شون تو لیگ ذوق مرگ شدن
بگذریم، فقط نمیدونم چرا امروز بچهها پاسهای خیلی پر ریسکی میدادند و خیلی توپ خراب میکردن، مخصوصا کمال که یکی از بدترین بازیهاش رو امروز انجام داد، دفع توپهای بد، پاسهای اشتباه زیاد، از کمال بعید بود، احمدی اول بازی گفت مصدوم بوده و به زور به این بازی رسیده، شاید به خاطر اون بود
بیرانوند هم که نگو، این بشر تمامش هارتو پورته، عجب گل بدی خورد، بازی دو دو شد گفتم دیگه تمومه صعود نمیکنیم، اما خوشبختانه طارمی به دادمون رسید
یه نکته که درباره طارمی وجود داره و کمتر بهش توجه میشه اینه که این بشر شاید تو زدن ضربات آخر کم دقت باشه اما انصافا خیلی خوبی خودشو تو موقعیت گل قرار میده، شاید بعضیها بگن خب مهاجم وظیفهاش همینه، درسته اما همه در انجام این کار تبحر ندارن، اگه تو بازی یه دوربین باشه که فقط طارمی رو تو جریان بازی نشون بده، متوجه حرفم میشید، این بشر فارغ از اینکه هر حملهای میشه درجا خودشو را در موفقیت درست گلزنی قرار میده، هر وقت هم که حتی، توپ وسط زمین در جریانه و زیر پای پاسورهای اصلی تیم یعنی مسلمان و سروش قرار داره، درجا استارت میزنه و به عمق نفوذ میکنه، فارغ از اینکه بهش پاس بدن یا نه، و این کار رو بارها و بارها انجام میده، و باید فوتبالیست باشین تا متوجه بشین این استارت های سریع و ناگهانی اگر چندین و چند بار تکرار بشه چه انرژی از آدم میگیره، همینه که یاد جمله آرش برهانی میافتم که وقتی بهش گفتن چرا اینقدر موقعیت خراب میکنی؟ گفت: من اینقدر تو زمین جا به جا میشم و استارت های تند میزنم که لحظه آخر وقتی در موقعیت گل قرار میگیرم چشمام سیاهی میره و نمیتونم خوب دروازه رو ببینم، البته نمیدونم این جمله رو جهت مزاح گفت یا واقعا همینطور بوده اما پر بیراه هم نگفته بیچاره
و اینکه دم الهلال هم گرم، جوانمردانه بازی کرد، دیگه به نظرم باید این توهم توطئه رو که رسانه میلی و گزارشگرهاش هم خیلی دوست دارن بهش دامن بزنن رو کنار بذاریم، اینکه تیمهای عربی همشون در مواقع حساس تبانی میکنن و این چیزا، شاید در رده ملی هنوز همینطور باشه اما در رده باشگاهی چون خصوصی هستند و افراد سرمایهگذاری زیادی رو تیمهاشون کردن اصن دوست ندارن این جور کارها رو، به هر حال دمشون گرم بابت بازی فیرپلی
000000000
08-05-2017, 22:34
هیچ چیزی نمیتونه خوشحالیمون رو توصیف کنه
یه شب به یاد موندنی ثبت شد واسمون
اصن به ما نیومده راحت بریم بالا
حتما باید تو اوج حساسیت و جون به لب شدن صعود کنیم:n09:
تبریک میگم به همه به خصوص بر و بچه های این تاپیک
دم برانکو و بازیکنا و علی الخصوص هوادارا گرم که حمایت کردن
پیش بسوی قهرمانی اسیا به امید خدا :n12:
000000000
08-05-2017, 22:57
سند قرارداد پرسپولیس با منشا رو شد
000000000
08-05-2017, 23:10
MƐΛИĪИƓĿƐSS
09-05-2017, 00:47
تبریک تبرک تبریک ! عجب صعود شیرینی ! چه کردیم امشب ، دم همه بچه ها گرم مخصوصا اون سه نفر که با مصدومیت بازی کردن ، عالی بودن ، دم تماشاگرا هم گرم،ولی اگه ورشگاه پر می شد خیلی بهتر بود :n16:
دم الهلال هم گرم،نشون دادن باشگاه بزرگ و حرفه ای هستند ، برا یک بار هم شده فوتبال پاک رو دیدیم،اونجا که بازی 2-1 شد برا الریان،واقعا ناامید شدم ولی خداروشکر خبری از تبانی نبود
امشب یکی از شب های خاطره انگیز بود، یه صعود به یاد موندنی،رنگی شدن بعضیا که حذف شدنمون رو قطعی می دونستند(الان اولین تیم که صعودش قطعی شد هستیم)،شب سقوط و نابودی دکل ها!، گزارشگر محمد رضا احمدی، نتیجه بازی 4-2 ! :n02: پاس میده یا هتریک می کنه ؟ ایندفعه هتریک می کنه :n09:
هتریک یه ایرانی بعد از 12 سال !
و در نهایت اومدن منشاء و شجاع و شاید برگشن امید عالیشاه، خیلی خوشحالم که اینقدر خبرای خوبی داریم می شنویم،امیدوارم با زدن لخویا و صعود به مرحله بعدی این خبرای خوب تکمیل بشن :n12:
Mohammad
09-05-2017, 09:21
یرانوند هم که نگو، این بشر تمامش هارتو پورته،
تمامش هارتو پورته؟! :n02: با این آماری که این فصل ثبت کرده؟!! هارتو پورت متعلق به اون دروازه بان های لایی خوری هست که کلین شیت واسشون داره آرزو میشه! بیرانوند روی گلی که خورد کاملا مقصر بود ولی یه نگاهی هم به پشت سرمون بندازیم بد نیست. :n39:
بازی خوبی بود. فقط نمیدونم چرا اولا پرسپولیس سریع حمله میکنه گل میزنه یهویی بوم... بی حوصله میشن.تا گل نخوریم باز جون نمیگیرن.
اون تیکه های گزارشگر هم باحال بود خخ
MƐΛИĪИƓĿƐSS
09-05-2017, 10:21
باشگاه پرسپولیس با سعد ناطق بازیکن عراقی به توافق رسیده و این بازیکن برای امضای قرارداد و توافق نهایی به تهران سفر می کند.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از مهر، باشگاه پرسپولیس در حال حاضر با گادوین منشا و شجاع خلیل زاده قرارداد امضا کرده است تا برای فصل آینده حضور قدرتمندی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا داشته باشد.
برانکو که برای حل مشکل خط دفاعی چند بازیکن دیگر را هم مدنظر قرار دارد از جمله سعد ناطق مدافع ملی پوش تیم عراق. مذاکره با ناطق صورت گرفته و این بازیکن به احتمال زیاد این هفته برای امضای قرارداد نهایی به تهران می آید.
محمدعلی ترکاشوند معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس با اعلام این خبر ،گفت: مذاکرات ما با سعد ناطق تقریبا نهایی شده و منتظریم تا این بازیکن به تهران بیاید.
Mohammad
09-05-2017, 11:11
باشگاه پرسپولیس با سعد ناطق بازیکن عراقی به توافق رسیده و این بازیکن برای امضای قرارداد و توافق نهایی به تهران سفر می کند.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از مهر، باشگاه پرسپولیس در حال حاضر با گادوین منشا و شجاع خلیل زاده قرارداد امضا کرده است تا برای فصل آینده حضور قدرتمندی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا داشته باشد.
برانکو که برای حل مشکل خط دفاعی چند بازیکن دیگر را هم مدنظر قرار دارد از جمله سعد ناطق مدافع ملی پوش تیم عراق. مذاکره با ناطق صورت گرفته و این بازیکن به احتمال زیاد این هفته برای امضای قرارداد نهایی به تهران می آید.
محمدعلی ترکاشوند معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس با اعلام این خبر ،گفت: مذاکرات ما با سعد ناطق تقریبا نهایی شده و منتظریم تا این بازیکن به تهران بیاید.
ببینیم بالاخره طلسمش شکسته میشه یا نه !
سعد ناطق پست اصلیش دفاع وسط هست و می تونه هافبک دفاعی هم بازی کنه. اگه هر 3 تا خریدمون (منشا، خلیل زاده و ناطق) نهایی بشه تا حد زیاد نقل و انتقالات واسه ما تمومه. اگه نوراللهی هم برگرده فکر نمی کنم دیگه مشکلی داشته باشیم.
نکته جالب اینه که این فصل مجبور شدیم از بعضی بازیکن ها در پست های غیر تخصصی استفاده کنیم که تقریبا همگی خیلی خوب جواب دادن ! حالا این فصل دیگه اگه بازیکنی محروم یا مصدوم بشه عملا چند تا انتخاب در پستش داریم ! :n02:
+ امیدوارم در فصل پیش رو به جوان های تیم بیشتر بها داده بشه و خریدهای اضافی نداشته باشیم که مجبور بشیم اونا رو از تیم خارج کنیم. مثلا کرمالچعب در کنار تمامی بزرگان می تونه تبدیل به یه پدیده بشه؛ مثل صادق محرمی. همینطور الوان زاده و طاهرخانی.
farshad.88
09-05-2017, 12:07
من مخالف خرید های زیاد هستم. مگر اینکه افرادی که میان مثل آرام طبع جنبه نیمکت نشینی داشته باشن. وگرنه بیشتر حاشیه است
خوبی منشاء اینه که خارجیه و خارجی ها حرفه ای رفتار میکنن و تابع نظر مربی هستند و نیمکت نشینی باعث نمیشه حاشیه ایجاد کنن
نوراللهی هم اگه یادتون باشه آخرای نیم فصل داشت حاشیه ایجاد میکرد. که موضوع با سربازی رفتنش فیصله شد
سعد ناطق اگه بیاد باید نیمکت نشین بشه.ما بازیکن نمیگیریم که توی ترکیب اصلی باشه. بازیکن میگیریم واسه نیمکت ( به جز خلیل زاده )
فکر کنم فصل آینده کریم باقری همش بشینه پشت ویدئو چک نیمکت و نظارت کنه به اینکه کی اخم و تخم کرده
من برای اولین بار در عمرم دیشب رفتم استادیوم....
واقعا لذت بخش بود.... حس عالیی میداد استادیوم....
دوتا گل اول رو که زدیم واقعا عالی بود....
چقد استادیوم حال میده واقعا.... اینترنت و تلفنها قطع، ملت همه منتظر تا یکی که نت داره خبر بده اونور چه خبره.... و بازی خودمون که ....
صدای ورزشگاه و همه چیز.... تازه فهمیدم بازی یعنی چی!!! اینکه برخلاف تیوی میبینی کل زمین رو که چه خبره و کی داره چیکار میکنه....
کلی حال کردم خلاصه هم با برد، هم با صعود، هم با اولین تجربه ورزشگاه...
فقط ایکاش یکی میگفت اونور واسه برگشت نه ماشین هست نه چیزی و باید برا برگشت به خونه ۲۰ تومن پیاده شد!!:)
یه سری دخترا هم اومده بودن که خیلی ناراحت شدم... اون همه حرف و حدیث رو میشنون و میان تا دم در ورزشگاه و بعدش نا امید میرن خونه :( خیلی نامردیه :(
Mohammad
09-05-2017, 19:50
سعد ناطق اگه بیاد باید نیمکت نشین بشه.ما بازیکن نمیگیریم که توی ترکیب اصلی باشه. بازیکن میگیریم واسه نیمکت
فکر نمی کنم بایدی در کار باشه؛ آماده ترین ها باید بازی کنن. اگه چنین سیاستی در پیش بگیریم نیمکتمون تبدیل به سیاهی لشکر میشه تا پشتیبانی برای تیم اصلی !
برطرف کردن نقاط ضعف تیم با خریدهای عالی، حفظ اسکلت اصلی تیم + اعتماد به جوان هایی که الان دیگه امتحانشون رو پس دادن بهترین سیاستی هست که باشگاه می تونه در پیش بگیره.
farshad.88
10-05-2017, 06:44
فکر نمی کنم بایدی در کار باشه؛ آماده ترین ها باید بازی کنن. اگه چنین سیاستی در پیش بگیریم نیمکتمون تبدیل به سیاهی لشکر میشه تا پشتیبانی برای تیم اصلی !
برطرف کردن نقاط ضعف تیم با خریدهای عالی، حفظ اسکلت اصلی تیم + اعتماد به جوان هایی که الان دیگه امتحانشون رو پس دادن بهترین سیاستی هست که باشگاه می تونه در پیش بگیره.
درسته بایدی در کار نیست و آماده ها میرن توی ترکیب اصلی. شما اخلاق برانکو رو میشناسید. آرام طبع با یه مصدومیت کل فصل رو نیمکت نشین بود. در حالی که بعضی بازی ها مجبور میشدیم از احمد زاده توی اون پست استفاده کنیم.در حالی که آرام طبع رو برای پست تخصصیش هم بازی نمیداد. این نشون میده برانکو اگه عاشق یه بازیکن بشه یه جا توی ترکیب واسش پیدا میکنه. همین الان 4 تا بازیکن خوب واسه دفاع داریم و شجاع هم بهشون اضافه میشه. که یکی باید بره روی نیمکت. حالا سعد ناطق هم اضافه میشه به نیمکت ( یا یکی از اون 4 نفر ) در کل نیمکت قوی میشه اما آیا به این توجه میکنیم که نیمکت قوی حاشیه هم داره. الان موراتا توی رئال نارحته که از یووه اومده بیرون. بنزما همیشه توی ترکیبه مگر اینکه زیدان بخواد با تیم دوم بازی کنه.پرسپولیس اگه توی این 2 سال خوب بوده به خاطر مبارزه با بازیکن سالاری و حاشیه بوده.وقتی هم پول نباشه جمع کردن حاشیه کار سختیه. برای همین میگم قوی شدن نیمکت منو از حاشیه هاش میترسونه
شما توی ترکیبی که الان بازی میکنه چه کسی رو میخواهید ببرید بیرون ؟ نقطه ضعف ما یک دفاع وسط و یک جانشین برای طارمی بود.هافبک هایی که ما داریم تیم ملی نداره !!!
کلا ترکیبی که 3 هفته اول فصل آینده میبینیم ترکیبیه که برانکو تا آخر فصل ازش استفاده میکنه حتی اگه مجبور شه از بازیکنا در جای غیر تخصصیشون استفاده کنه
Mohammad
10-05-2017, 09:53
شما توی ترکیبی که الان بازی میکنه چه کسی رو میخواهید ببرید بیرون ؟ نقطه ضعف ما یک دفاع وسط و یک جانشین برای طارمی بود.هافبک هایی که ما داریم تیم ملی نداره !!!
تا شروع فصل بعد یه راه خیلی طولانی هست. یه بازیکن تویه این راه ممکن تویه یه برهه ای مصدوم بشه، یا به هر دلیلی فصل بدنسازی رو خوب پشت سر نذاره؛ اونوقت هست که شاید حتی سید جلال هم از ترکیب اصلی دور بشه ! منظور اینکه صرفا براساس اسم نمیشه نظر داد و ترکیب رو مشخص کرد. این ایراد به برانکو وارد هست که اون حس رقابت رو در تیم به دلیل تکیه بیش از حد به یه ترکیب مشخص ایجاد نمی کنه و این باعث میشه فاصله بین بازیکنان نیمکت نشین با بازیکنان اصلی به دلیل بی انگیزگی زیاد بشه.
درسته، نیمکت قوی حاشیه داره ولی حداقل راهکارش این نیست که بازیکن خوب نگیریم.
اگه عملکرد تیم رو در فصلی که گذشت جمع بندی کنیم فکر نمی کنم در نهایت بتونیم بیشتر از انگشتان یه دست از برانکو ایراد بگیریم که من 2 تاش رو خرید بازیکنان اوکراینی و استفاده از ماهینی در پست هافبک دفاعی در دربی می دونم. بنابراین باید از برانکو تمام قد حمایت کرد چون در مسیر درستی هست.
farshad.88
10-05-2017, 11:46
به نظر من نقل و انتقالات امسال یعنی دادن پول ژوزه و علی دایی و ... و تکمیل تجهیزات و امکانات واسه تیم های پایه
بلاخره باید از یه جایی باشگاه داری حرفه ای رو شروع کنیم. تراز مالی منفی نباشه و پرورش استعداد داشته باشیم
000000000
10-05-2017, 23:11
farshad.88
17-05-2017, 12:59
بازی با لخویا بدون تماشاگر شد. عجب بدشانسی . این همه میگردنشون اما بازم بمب اتم میبرن توی استادیوم. چجوری واقعا ؟ این گیت های ورودی به مواد آتشزا حساس نیست ؟ بازم میدونم که توی تهران ما برنده ایم. اینایی هم که لیزر و بمب هسته ای میندازن تو زمین رو هم بدن لوله کنن و با ماشین زمان برگردونن به مرداد 67 !
MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-05-2017, 13:20
بازی با لخویا بدون تماشاگر شد. عجب بدشانسی . این همه میگردنشون اما بازم بمب اتم میبرن توی استادیوم. چجوری واقعا ؟ این گیت های ورودی به مواد آتشزا حساس نیست ؟ بازم میدونم که توی تهران ما برنده ایم. اینایی هم که لیزر و بمب هسته ای میندازن تو زمین رو هم بدن لوله کنن و با ماشین زمان برگردونن به مرداد 67 !
متاسفانه خشک و تر با هم سوخت ، اونم به خاطر یه عده بی فرهنگ ! شاید تعدادشون کم تر از 100 نفر باشه اما 60،70 هزار نفر رو محروم کردن ،اونم تو بازی به این حساسی
ما فقط دم از فرهنگ و تمدن می زنیم اما تو عمل حتی از این کشور های عربی فرهنگمون پائین تره
اینایی هم که لیزر و بمب هسته ای میندازن تو زمین رو هم بدن لوله کنن و با ماشین زمان برگردونن به مرداد 67:n08:
000000000
23-05-2017, 22:31
Mohammad
23-05-2017, 23:31
پنالتی زدن طارمی اشتباه بود. هنوز پنالتی رو نزده مشخص بود روحیه لازم رو نداره؛ حتی چند بار هم به بقیه گفت شما بزنید. سید جلال یا ماهینی با فشار کمتری می تونستن این پنالتی رو بزنن. تصمیمی که گرفته شد بیشتر احساسی بود تا منطقی. هر چند طارمی در تمرینات خوب پنالتی بزنه ولی در شرایط مسابقه نشون داده مطمئن پنالتی نمیزنه و یکی از مهم ترین پنالتی ها رو هم امروز خراب کرد !!
کارمون در بازی برگشت خیلی سخته، اینطوری بازی کنیم قطعا صعود نمی کنیم، چه در حمله و چه در دفاع باید خیلی بهتر باشیم به خصوص در خط حمله. لخویا در مرحله گروهی در 3 تا بازی خانگی 9 تا گل زده !
farshad.88
24-05-2017, 07:30
کلا روند اینجوریه که اول چند موقعیت گیر طارمی میاد که خراب کنه. بعد میرسیم به انتهاش که باید پنالتی خراب کنه اما بعد از اون چشم بسته هم توپ ها رو گل میکنه. روندش اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد. فقط این بازی اون قسمت آخر رو تلویزیون سانسور کرد و ما باید هفته آینده شاهدش باشیم
ولی ناموسن عجب شیرجه سریعی زد .ما با هر تیم قطری بازی کنیم دروازهبانشون قاسم برهانه ؟
ولی به نظرم الریان قویتر از لخویا بود. این لخویا مثل استقلال خوزستان پارساله که فقط با دروازبانشون قهرمان شدن. اون الریان 4 تا زی زی گولو و تابه تا داشت حداقل
بازی برگشت لخویا باید حمله کنه. دیگه نمیتوه دفاع چند لایه تشکیل بده. من فکر میکنم توی قطر صعود میکنیم. ان شاء الله
------
بی ربط : امیدوارم فروزان به فیفا شکایت نکنه که کلا فوتبال ایران به مدت 20 قرن محروم میشه.
000000000
26-05-2017, 12:20
محمد انصاری:n12: و همسرش
برانکو: فکر می کنم شانس یوونتوس برای قهرمانی در لیگ قهرمانان بیشتر از رئال مادرید است
برانکو می گوید تیمش نیازمند به جذب مدافع است.
برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پرسپولیس می گوید شاید لخویا از ما وضعیت بهتری داشته باشد اما ما برای گلزنی به قطر میرویم و به تیم خودمان خوشبین هستم و اعتماد دارم.
به گزارش خبرگزاری فارس برانکو پس از پایان تمرین سرخپوشان در جمع خبرنگاران درمورد بازی برگشت مقابل لخویا قطر گفت:
این نیمه دوم بازی ما مقابل لخویا است، شاید به نظر میرسد آنها یک امتیاز از ما بالاتر باشند؛ بله وضعیت بهتری دارند اما در همان شرایط میتواند کار برایشان مشکل ساز شود و ما برای گلزنی به قطر میرویم و به تیم خودمان خوش بین و اعتماد دارم. لخویا تیم خوب و منسجمی است اما با وجود گرما و روزهای پایانی فصل کار برای هر دو تیم سخت است.
سرمربی پرسپولیس در مورد حضور العربی در ترکیب تیم لخویا در بازی برگشت، عنوان کرد:
بله اگر العربی بازی کند وضعیت آنها بهتر میشود. او آقای گل لیگ قطر است از زمان حضورم در عربستان و وقتی در الهلال بود او را میشناسم. او در هجده قدم خودش را خوب پیدا میکند. از کجا فهمیدید که او میخواهد بازی کند؟ به هر حال او بازی کند یا نه شرایط متفاوت است. با حضور العربی، لخویا قویتر خواهد بود.
وی در مورد آنالیز AFC از بازی پرسپولیس و لخویا قطر گفت:
این آنالیز نشان داد که ما برتر از حریف در بازی رفت بودیم.
سرمربی پرسپولیس در مورد سوپر جام و بازی با نفت تهران در خصوص برگزاری در روز 23 تیرماه گفت:
بازی میکنیم و با خوشحالی منتظر آن مسابقه میمانیم.
برانکو در مورد فعالیت باشگاه در نقل و انتقالات در زمانی که او به مسافرت میرود گفت:
به باشگاه لیست دادهام و در تماس هستیم. اسم زیاد داریم قبل از هرچیز میخواهیم در خط دفاع تیم را تقویت کنیم اما در هر پستی یک بازیکن می گیریم.
وی در مورد اینکه پراهیچ در فضای مجازی از حضورش در پرسپولیس گفته، اظهار داشت:
او بازیکن قابل توجهی اس، اسامی زیادی برای مذاکره داریم و خواهید دید.
سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه با لوکا مودریچ در رئال و مانژوکیچ در یونتوس در تماس هست یا نه و کدام تیم برنده فینال لیگ قهرمانان خواهد شد، گفت:
بله ارتباط خوبی با هر دوی آنها دارم، در یک تیم با آنها کار کردم. احساس خوبی دارم با آن ها، هم با قهرمانی رئال و هم قهرمانی یونتوس؛ اما فکر میکنم شانس یونتوس برای قهرمانی بیشتر است.
vahidreza2007
30-05-2017, 01:23
دوستان درسته با استقلالیا کل کل داریم و اونا هم خیلی نا مردی کردن تا الان در حق ما و از الغرافه و ... دکل نوردی کردن ولی دلیل نمیشه ما هم همینطوری رفتار کنیم بالاخره این تیم نماینده کشورمون بود و امیدوار بودم بتونه حریفش رو شکست بده و صعود کنه و اگرم میبازه با نتیجه حداقلی ببازه نه با 6 گل :n27:
farshad.88
30-05-2017, 09:01
منم با وحیدرضا موافقم. استقلال نباید با این نتیجه میباخت. تمام تقصیر ها واسه منصوریانه. وقتی میبینه یار نداره و تیم حریف هم قوی هست چرا به شیوه کیروش بازی نکرد؟ اینجا اسم ایران مطرحه. امارات از همون جام ملت های 96 شروع کرد به ساختن تیم های پایه. این تیم العین نتیجه همین کارهای پایه است. توی ایران به جز آکادمی کیا تیم پایه دیگه فایده ندارند. اون رده سنی رو که رد کنن به حال خودشون رها میشن. الان از نظر نیروی انسانی امارات به ما رسیده. اگه نسل بعدیشون هم همیجوری باشه چند سال دیگه ما حسابی عقب میوفتیم
امیدوارم امشب پرسپولیس و استقلال خوزستان آبروداری کنن.به امید یه پیروزی پرسپولیسی
Mohammad
30-05-2017, 10:48
ترس برادر مرگه ! افتضاحی که استقلال درست کرد خوشحالی نداره چون آبروی ایران رفته ! :n15:حداقل طرفدارهای این تیم خوب می دونن منصوریان چه اشتباهاتی کرد و باعث این نتیجه ی عجیب شد !
اینطوری فشار رویه پرسپولیس و اس. خوزستان هم برای بازی های امشب و فردا شب بیشتر شد. امیدوارم برعکس باعث ایجاد انگیزه بشه تا آبروداری کنن.
لخویا در لیگ ستارگان قطر در 13 بازی که تویه خانه داشته 9 تا برد، 3 تا مساوی و یه باخت داشته ! 48 گل زده و 15 گل خورده. اگه آمار بازی های آسیایی رو هم بهش اضافه کنیم میشه میانگین 3.6 گل زده و 1.1 گل خورده در هر بازی خانگی. اگه کلین شیت کنیم میشه گفت شاهکار کردیم. نکته ی کلیدی بازی استفاده از تک فرصت هامون هست.
mojtabaivi
30-05-2017, 11:51
فوتبال باشگاهی با ملی متفاوته و قطعا یه هوادار واقعی از شکست رقیب سنتیش توی هر بازی در هر سطحی خوشحال میشه. بدتر از اون که بیایم نژادپرستی رو هم قاطیش کنیم و بگیم این عربا فرق داره و فلان و اینا...
در هر صورت امیدوارم با برد امروز مقابل لخویا، کاممون شیرین تر بشه
Mohammad
30-05-2017, 12:11
فوتبال باشگاهی با ملی متفاوته و قطعا یه هوادار واقعی از شکست رقیب سنتیش توی هر بازی در هر سطحی خوشحال میشه. بدتر از اون که بیایم نژادپرستی رو هم قاطیش کنیم و بگیم این عربا فرق داره و فلان و اینا...
در هر صورت امیدوارم با برد امروز مقابل لخویا، کاممون شیرین تر بشه
چنین تعریفی از هوادار واقعی نظر شخصی شماست.
puya2010
30-05-2017, 14:06
هه، ادمین استقلالی انجمن رو ببین، از سوزش چه کارا که نمیکنه!
سلام puya2010 گرامی.
پست ایجاد شده توسط شما طبق قوانین حــذف شد.
قسمت ابتدایی پست : وای وای وای، نمیدونی چقدر خوشحالم
عالی بود، منصوریان پر......
تاپیک : تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395
دلیل حذف : حاشیه_صحبت از تیم حریف
دلیل حذفش خیلی خنده داره
ذات هواداری فوتبال یعنی خوشحال شدن از باخت رقیب سنتی و ناراحت شدن از بردش، یعنی از باخت رقیب سنتی نسبت به برد تیم خودی هم بیشتر خوشحال شی، این یعنی هواداری واقعی
ذات انجمن و تالارهای گفتگو هم یعنی به اشتراک گذاری احساسات و افکار و دانستههایتان با دیگران به شرطی که اصطحکاکی ایجاد نشه
من تو تاپیک پرسپولیس و نه استقلال ، از باخت علی منصور پر ادعا و نه استقلال (هر چند هر دو یکین) ، اون هم به خاطر صحبتهایی که علیه پرسپولیس قبلا کرده بود، خوشحالم و بین پرسپولیسی ها ابراز خوشحالی کردم، بعد پستم حذف میشه
واقعا خسته نباشی ادمین جان ، خدا قوت پهلوون ، دلیل حذفت خیلی خنده داره، به امید داشتن ادمینی قانونمند و نه مغرض
puya2010
30-05-2017, 14:47
به چند نکته اشاره کنم اینجا:
اولا: این استقلالی هایی که الان دم از وطن پرستی میزنن، همون هایی هستن که رفتن بودن پیج الهلال و دست به دامن اعراب شده بودن
دوما: فوتبال یک ورزشه، ذات ورزش یعنی اعتلای جسم و روح و روان، یعنی رقابت سالم در کنار احترام به حریف (و من کری خوندن رو جزو شیرینی های رقابت سالم میدونم)، و نه پرداختن به گرایشهای سیاسی و نژادی و قومیتی و در یک کلام نژادپرستی که فیفا شدیداً مخالفشه
سوما: من واقعا متوجه نمیشم این مردم چقدر راحت و عوامانه فریب میخورن، این حجم گسترده نفرت از اعراب که در رقابت های ورزشی بین ما و اونا وجود داره فقط فقط ماحصل گزارشات جهتداریه که رسانه میلی، بلندگوی نظام، در عوض باخت هایی که کشور در عرصه های سیاسی و اقتصادی از اونا متحمل شده برای ملت پخش میکنه، و قصدش از این کار اینه که اگر شاید ما اونا رو بردیم ، بعدش بیان بگن ببینید مردم اینا هیچی نیستن ما شکستشون دادیم، تا به این شکل مرهمی باشه بر زخمهایی که مردم از عقب موندگی کشور که حاصل مدیریت ضعیف اونهاست رو جبران کنه، اگه عرضه دارید در عرصه های سیاسی و اقتصادی شکستشون بدید
چهارما: من از باخت استقلال خوشحالم که یک باشگاهه و نه از باخت تیم ملی
000000000
30-05-2017, 21:11
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با لخویا مشخص شد و بر این اساس سرخپوشان در این مسابقه با ترکیب؛علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، صادق محرمی، محمد انصاری، حسین ماهینی، محسن ربیعخواه، محسن مسلمان ، فرشاد احمدزاه، سروش رفیعی، وحید امیری و مهدی طارمی به میدان خواهند رفت.
000000000
31-05-2017, 00:31
تبریک میگم
همه چیز خوب پیش رفت
دم مربی تیم دوم پایتخت گرم:n02:
دم بازیکنای تیم دوم پایتخت گرم:n02:
خدا رو شکر:n12::n12:
puya2010
31-05-2017, 00:46
تبریک تبریک
آ ماشاالله پرسپولیس
این یعنی نحوه بازی تو آسیا
داچعلی باس بیاد پیش برانکو لنگ بندازه، هر چند بهش نقدهایی هم دارم اما انصافا نشون داد که برای نتیجه گرفتن نیاز نیست ترکیب رو عجیب و غریب بچینی، فقط کافیه دستورات فردی درست اعمال کنی
اگه میخواید تفاوت ها رو ببینید، به تفاوت های نحوه منمارکینگ مگویان با عبدالرحمن و نامتایهی و ربیع خواه توجه کنید
000000000
31-05-2017, 01:36
برانکو: به قطر آمده بودیم تا صعود کنیم/ رویارویی با پرسپولیس برای هیچ تیمی راحت نیست
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پرسپولیس نیوز :سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: شاگردانم مقابل لخویا خیلی زحمت کشیدند و به قطر آمده بودیم تا صعود کنیم و خوشبختانه این اتفاق رخ داد.
برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پایان دیدار تیمش مقابل لخویا در نشست خبری در خصوص این بازی گفت: قبل از هر چیز به بازیکنانم تبریک میگویم. آنها امشب خیلی زحمت کشیدند.
برانکو تصریح کرد: لخویا تیم خوبی بود و زحمت زیادی هم در این بازی کشید اما خوشحالم که در پایان این بازی این پرسپولیس بود که به مرحله بعد صعود کرد.
وی افزود: قبل از بازی هم گفته بودم که پرسپولیس و لخویا از بهترین تیمهای آسیا هستند. همه دیدند که لخویا چقدر زهر دار فوتبال بازی میکرد و ما میدانستیم که مقابل این تیم کار راحتی نداریم. به هر حال ما به قطر آمده بودیم که نتیجه بگیریم و به مرحله بعد برویم که خوشبختانه به هدفی هم که داشتیم رسیدیم. لخویا جزو تیمهای خوب و مدعی آسیاست و دیدید که وقتی العربی برای این تیم به بازی آمد خیلی خط حمله لخویا خطرناک شد و ما می دانستیم که در این شرایط کار راحتی نداریم.
سرمربی پرسپولیس در ادامه نشست خبریاش تصریح کرد: میدانستیم دفاع مقابل لخویا کار راحتی نیست و به همین دلیل پرس را در دستور کار خودمان قرار دادیم. یه دنبال این بودیم تا در میانه میدان صاحب توپ شده و تدارک حمله ببینیم.
وی در پاسخ به این سوال که به نظر میرسید لخویا روی فرم همیشگی خود نبود، گفت: با این حرف شما مخالفم. لخویا تیم خوب و قابل احترامی بود اما به هر حال بازی کردن مقابل پرسپولیس برای هیچ تیمی کار راحتی نیست. پرسپولیس بهترین تیم ایران است و ما امشب با همه توان به میدان رفتیم. طبیعی است که لخویا از شرایطی که به وجود آمده راضی نیست.
000000000
31-05-2017, 01:42
000000000
31-05-2017, 01:46
نمایش منطقی شاگردان برانکو برای صعود به روایت آمار
farshad.88
31-05-2017, 07:45
تبریک میگم
فصل رو با بهترین حالت تموم کردیم. چقدر امسال پرسپولیس قوی بود. حتی جلوی تیم های ثروتمند عربی که تا جا داره بازیکن خارجی میخرن.
همه چی خوب بود. اون صحنه که توپ خورد به تیرک واقعا به خیر گذشت. لخویا هرچی مهاجم داشت آورد توی بازی. دم برانکو گرم. خیلی مردی. یعنی اگه چند سال دیگه به خاطر ندادن پول برانکو کسر امتیاز بشیم اصلا ناراحت نمیشم. هر چی گرفته نوش جونش. امیدوارم طاهری پاداش خوبی براشون در نظر بگیره و حقوشون رو تا اخر خرداد بهشون بده.
لخویا اصلا تماشاگر نداشت. راحت میتونستن موقع ساختن استادیوم به جای صندلی، تخت خوشخواب نصب کنن. بازم تخت ها خالی میموند. البته گویا این استادیوم باشگاه السد بوده. اما بلاخره کل قطر اندازه قشم هم نیست راحت با 20 دقیقه رانندگی میتونن برن یه شهر دیگه
خلاصه سپاس برانکو. سپاس بچه ها. سپاس کادر فنی و سپاس کادر مدیریتی :n12:
000000000
31-05-2017, 10:57
Mohammad
31-05-2017, 12:15
این صعود واقعا شاهکار بود ! :n12:
برانکو به خیلی ها درس فوتبال داد ! نیمه اول تا قبل از گل مالکیت کاملا دست ما بود و بعد از گل به جای یه بازی احساسی و سراسر دفاعی یه بازی کاملا منطقی انجام دادیم. اینطوری فوتبال بازی می کنن !! :n05:
نکته گم شده عملکرد داور بود که تصمیماتش شدیدا به سمت لخویا چربش داشت ! شانس آوردیم که ده نفرمون نکرد !
حالا فرصت داریم که تیم رو طوری تقویت کنیم که با بردن 2 تا تیم عرب دیگه به فینال برسیم. حیف که احتمال داره با رو به رو شدن با تیم های عربستانی بازی در آزادی نداشته باشیم :n15:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
31-05-2017, 15:56
منم با تاخیر تبریک می گم ، خلیی خوشحالم بابت اینکه اینچنین بازیکنای باغیرتی داریم،دیشب فراتر از توانشون بازی کردن ، فقط داور می تونست بهمون ضربه بزنه که اونم تمام تلاششو کرد ولی موفق نشد .
تیم از نظر کارای دفاعی خیلی خوبه ولی تو فاز هجومی اصلا خوب نیست،فقط طارمی هم اینطوری نیست،دیشب علوان زاده،امیری و احمدازاده هم راحت می تونستن گل بزنن ! امیدوارم با جذب منشا این مشکلات رفع بشه:n37:
+
قرعه کشی مرحله بعدی 16 خرداد انجام میشه، به احتمال زیاد به یکی از تیم های عربستانی می خوریم،ظاهرا قراره درخواست تغییر میزبانی بدن به خاطر زمان بازی ها تو مرداد
+
خبر استعفای طاهری هم امروز منتشر که بعدش داورزنی تکذیبش کرد،عاملش هم اصرار برای ادامه همکاری با این دزدا ( اسپانسر) هست،پرسپولیس طلب 21 میلیاردی داره ازشون!! با این پول تموم مشکلات تیم رفع میشه اما با کمال پررویی خواستن که طلب ها بخشیده بشه،طاهری هم زیر بار نرفته و خواستار قطع همکاریه .
هواردارا به هیچ عنوان نباید بذارن یکی مثل طاهری از تیم کنار گذاشته بشه
000000000
01-06-2017, 12:49
سامانه 3090 پولایی که ما ریختیم واسه کمک به باشگاهو داره بالا میکشه؟؟
اونم 21 میلیارد؟؟
puya2010
01-06-2017, 13:47
از کانال تلگرام مهدی رستمپور:
دوگانه داورزنی - طاهری
از جیب هوادار/ به نام پرسپولیس/ به کام سامانه
«چرا به نام پرطرفدارترین تیمهای فوتبال ایران، شرکتی تبلیغ میشود که نه در بحث تولید فعال است، نه اشتغالزایی میکند و نه شفافیت مالی دارد؟»
داورزنی معاون وزیر خواستار تمدید پرسپولیس با ۳۰۹۰ است اما طاهری میگوید اول تسویه حساب.
پرسپولیس حدود ۲۱ میلیارد تومان طلب دارد. سامانه متوقع است پرسپولیس مثل استقلال و تراکتور، طلب خود را ببخشد!
چرا ببخشد؟ به نام تیم، سود هنگفت بردهاند اما حق باشگاه را نمیدهند. اگر پرسپولیس کنار بکشد، ۶۵ درصد بازار سامانه بر باد میرود.
الان هم اگر همکاری تداوم یابد، سامانه بخشی از اعتماد عمومی را از کف داده.
رقم چشمگیری در حال جابهجایی است. رییس جمهور وعده داد "همه میآیند پای میز حساب". لطفاً دولت سامانهها را بیاورد پای میز حساب، سامان دهد.
چرا داورزنی دلسوز سامانه است؟ چون در والیبال با ۳۰۶۰ همکاری میکرد و با شیرازی رفاقت دارد. مدیرعامل "شرکت نگاه پردازان امین سیما کیش" عجب اسمی! فقط برای دفتری در جردن و دیگر هیچ.
سلسله سامانیان و اطرافیان اگر میلیاردر نشدهاند، چرا همچنان ساعتها برنامه تبلیغاتی در صداوسیما دارند؟
٣٠٩٠ اگر سود کافی نبرده تا به تعهدات خود عمل کند، چرا دنبال لابی افتاده برای تمدید؟
چرا ملت به جای شنیدن دو کلام تحلیل درست و حسابی فوتبال، باید ساعتها لوس بازی حسینی را تحمل کنند؟
زور نگویید. بابت این دریای پول، قطرهای عرق نریختهاید. به سهمتان که در قرارداد آمده قناعت کنید و حق پرسپولیس را بپردازید.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
05-06-2017, 14:21
قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا فردا برگزار خواهد شد و تنها نمیانده کشورمان حریف بعدی خود را خواهد شناخت.
به گزارش خبرنگار وبسایت نود، قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، فردا سه شنبه در کشور مالزی برگزار خواهد شد و هشت تیم حاضر در این مرحله از مسابقات، فردا به صورت رسمی حریفان خود را خواهند شناخت.
در منطقه غرب مسابقات، تیم پرسپولیس تهران به عنوان تنها نماینده فوتبال کشورمان در لیگ قهرمانان، باید در مرحله یک چهارم نهایی با یکی از سه تیم العین امارات یا الاهلی و الهلال عربستان روبرو شود که فردا مشخص خواهد شد کدامیک از این سه تیم حریف بعدی شاگردان برانکو در راه رسیدن به جمع چهار تیم پایانی لیگ قهرمانان در فصل ۲۰۱۷ خواهد بود.
پرسپولیس در صورتی که با العین روبرو شود، میتواند در یک بازی در تهران میزبان حریف خود باشد اما در صورت مواجهه با یکی از دو تیم عربستانی، به دلیل مسائل سیاسی موجود میان دو کشور، هر دو بازی رفت و برگشت در یک کشور ثالث برگزار خواهد شد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس تاکنون به صورت رسمی محل میزبانی احتمالی خود از نمایندگان عربستانی را اعلام نکردهاند. این در حالی است که گفته میشود پرسپولیس یکی از سه کشور عمان، تاجیکستان و ترکمنستان را به عنوان مقصد نهایی خود انتخاب خواهند کرد.
همچنان لازم به ذکر است که در صورت پایدار ماندن اختلافات رخ داده میان عربستان و قطر که منجر به قطع روابط سیاسی دو کشور شده است، کشور قطر نیز میزبانی نمایندگان عربستان در بازی مقابل پرسپولیس را برعهده نخواهد گرفت.
Mohammad
06-06-2017, 12:16
الاهلی عربستان قربانی بعدی ما خواهد بود ! :n02:
به نظرم نسبت به دو تیم دیگه قرعه بهتری هست. العین که رقیب جدی ما در 6 تایی کردن شد، الهلال هم که یه رقیب سنتی هست. این اولین بار هست که با الاهلی بازی می کنیم و شاید از نظر روانی شرایط بهتری برای مقابله با این تیم داشته باشیم.
نگاهی به سابقه دیدارهای پرسپولیس با الاهلی عربستان/ اولین ملاقات
وبسایت رسمی برنامه نود - پرسپولیس حریف خود در لیگ قهرمانان آسیا را شناخت و باید در مرحله یک چهارم نهایی این رقابتها به مصاف الاهلی عربستان برود.
به گزارش وب سایت نود، از بین الهلال و الاهلی عربستان و العین امارات، حریف پرسپولیس، الاهلی عربستان خواهد بود. جالب اینکه این دو تیم تا به امروز در آسیا با هم بازی نکردند.
پرسپولیس ۱۴ بار در لیگ قهرمانان آسیا با تیم های عربستانی بازی کرده که حاصلش ۴ برد، ۵ باخت و ۵ مساوی بوده است. الاهلی هم در لیگ قهرمانان آسیا ۱۴مرتبه با تیم های ایرانی بازی کرده است که حاصلش ۷ برد، سه مساوی و چهار باخت است. با این وجود این دو تیم تا به امروز مقابل هم قرار نگرفتند.
الاهلی در مرحله گروهی با ذوب آهن هم گروه بود که در هر دو بازی برنده شد. پرسپولیس هم در مرحله گروهی با الهلال در یک گروه قرار داشت که هر دو دیدار با تساوی به پایان رسید.
الاهلی در سه بازی قبلیاش در آسیا برابر تیم های ایرانی به برد رسیده است. این تیم پیش از این با تیم های ذوب آهن، نفت تهران، سپاهان، استقلال و تراکتورسازی تبریز بازی کرده است.
الاهلی در فصل گذشته قهرمان عربستان شد و در این فصل در رده دوم قرار گرفت، پرسپولیس اما مسیری متفاوت را پیمود و پس از نایب قهرمانی در لیگ پانزدهم در لیگ شانزدهم به قهرمانی رسید.
شاگردان برانکو ایوانکوویچ در صورت عبور از الاهلی در مرحله بعد باید به مصاف برنده دیدار الهلال-العین بروند، بدنیست سابقه تقابل پرسپولیس و تیم های ایرانی را با هر کدام از این دو تیم مرور کنیم؛
سابقه بازی با الهلال؛
پرسپولیس و الهلال تاکنون شش بار در لیگ قهرمانان آسیا( فرمت جدید) به مصاف هم رفتند که پرسپولیس یک برد داشته، دوبار الهلالی ها برنده شدند و سه بازی هم مساوی شده است.پرسپولیس و الهلال در مجموع ۱۲ بار مقابل هم قرار گرفتند؛ ۴برد،۵ مساوی و۳باخت، ۹ گل زده و۱۱ گل خورده حاصل کار پرسپولیس برابر الهلال بوده است.
الهلال در لیگ قهرمانان آسیا ۲۳ بار با تیم های ایرانی بازی کرده که حاصلش ۱۰ برد، ۸ باخت و ۵ تساوی بوده است. الهلال در مرحله قبل در هر دو بازی خود با پرسپولیس مساوی کرد.
سابقه بازی با العین؛
العین و پرسپولیس هرگز در لیگ قهرمانان آسیا با هم بازی نکردند اما در جام باشگاه های آسیا در سال ۷۹ به مصاف هم رفتند. پرسپولیس یک بار العین را شکست داد و یک دیدار دو تیم مساوی شد.
پرسپولیس تا به حال شش مرتبه مقابل اماراتی ها در لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفته است. چهار برد، یک مساوی و یک باخت حاصل کار پرسپولیس برابر نمایندگان اماراتی در لیگ قهرمانان محسوب می شود. پرسپولیس در این پنج بازی ۱۷ گل زده و ۹ گل خورده داشت.
العين تا کنون ۲۱ بار در لیگ قهرمانان آسیا برابر تيمهاي ايراني قرار گرفته است، ۹ بار پيروز شده و ۳ بار تيمهاي ايراني موفق به برد شدهاند. ۹ بازی هم به تساوی کشیده شده است.
العین در مرحله گروهی با ذوب آهن هم گروه بود که یک مساوی و یک برد آورد. در مرحله یک هشتم نهایی هم به مصاف استقلال رفت، بازی رفت را یک-صفر باخت و در بازی برگشت شش-یک پیروز شد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-06-2017, 08:36
الاهلی میزبانش برای دیدار با پرسپولیس را اعلام کرد
باشگاه الاهلی عربستان کشور امارات را به عنوان میزبان بازی خود برابر تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کرد.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، پرسپولیس تنها نماینده ایران است که توانست به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند و شاگردان برانکو ایوانکوویچ باید در این مرحله به مصاف الاهلی عربستان بروند.
با توجه به این که روابط ایران و عربستان هنوز به شرایط عادی بر نگشته است کنفدراسیون فوتبال آسیا هم چنان دیدارهای نمایندگان این دو کشور در لیگ قهرمانان آسیا را در زمین بی طرف برگزار میکند.
الاهلی عربستان پیش از این کشور قطر را به عنوان میزبان بازیهای خود انتخاب کرد اما بعد از این که روابط سیاسی عربستان و قطر تیره شد تصمیم گرفت تا کشور دیگری را به عنوان میزبان خود معرفی کند.
روزنامه الشرق الاوسط عربستان تاکید کرد که انتخاب باشگاه الاهلی برای میزبان دیدار برگشت برابر تیم فوتبال پرسپولیس کشور امارات است.
نکته جالب این که این روزنامه عربستانی تاکید کرد که پرسپولیس هم به احتمال خیلی زیاد یکی از دو کشور تاجیکستان و یا ترکمنستان را به عنوان میزبان دیدار خود برابر الاهلی انتخاب میکند. این در حالی است که پرسپولیس هنوز اظهار نظری در این زمینه نداشته و این احتمال زیاد است که سرخ پوشان قطر را به عنوان میزبان خود انتخاب کنند که البته طبیعی است باز هم سعودیها بهانه آورند و در این کشور به میدان نروند.
hossein blak
07-06-2017, 11:04
تیم فوتبال الاهلی عربستان حریف پرسپولیس ایران در لیگ قهرمانان آسیا با وقوع بحران سیاسی عربستان و قطر مجبور به فسخ قرارداد خود با هواپیمایی قطر شد و این موضوع ضرر مالی بسیاری را برای این باشگاه به همراه داشت.
تیم فوتبال الاهلی به تازگی قرارداد خود را با هواپیمایی قطر تمدید کرده بود و در روز های اخیر مجبور به فسخ قرارداد شد و زیان مالی شدیدی گریبان این تیم را گرفت و حریف پرسپولیس را وارد بحران مالی کرد.
تیم های فوتبال پرسپولیس ایران و الاهلی عربستان در لیگ قهرمانان آسیا می بایستی در روزهای 31 مرداد ماه و 21 شهریور سال جاری به مصاف هم بروند.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-06-2017, 18:37
طرفداری- هافبک 24 ساله فصل گذشته تیم پیکان تهران که در روزهای گذشته خبرهایی درباره انتقال وی به سرخپوشان پایتخت در رسانهها مطرح بود، امروز با عقد قراردادی دو ساله رسما به پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سیامک نعمتی که سابقه حضور در تیم پیکان را دارد پس از توافق با مسوولان باشگاه، بعد از ظهر امروز با حضور در باشگاه قرارداد دو سالهای را با سرخپوشان به امضاء رساند.
یه خرید خوب ، به صرفه و با کیفیت دیگه ! امسال با فرض موندن کمال و سروش و جذب یه دفاع دیگه ( ناطق) و برگشتن احمد ، واقعا تیم بهترو با کیفیت تری نسبت به پارسال می شیم
ویژگی های خوب نعمتی هم دوپسته بودن،تکنیکی و شوتزن بودن و مهمتر از اینا هماهنگیش با منشاء هستش
به امید موفقیت در فصل پیش رو :n12:
Mohammad
07-06-2017, 23:06
خوشبختانه نوراللهی هم داره بر می گرده و یکی از بزرگترین دغدغه هامون در پست هافبک دفاعی هم برطرف میشه.
نوراللهی در آستانه بازگشت به پرسپولیس/ هافبک سرخپوشان موفق به گرفتن کسر خدمت شد
وبسایت رسمی برنامه نود - هافبک پرسپولیس در یک صورت می تواند تا آخر ماه به پرسپولیس برگردد.
به گزارش وبسایت نود ، مجموع کسری خدمت احمد نوراللهی ۱۱ ماه تعیین و ثبت شد. وی که از ۱۸ دی ماه ۱۳۹۵ سرباز شناخته شده است تا هیجدهم خرداد ۹۶ شانزده با احتساب کسری تعیین شده خدمت سربازی خود را پشت سر گذاشته است و پنج ماه از خدمت او باقی مانده است.
یگان خدمتی می تواند در موارد زیر شش ماه عدم نیاز سرباز را صادر کند.
یگان خدمتی نوراللهی سپاه عاشورای تبریز است و در صورت موافقت با عدم نیاز وی، او می تواند به جمع سرخپوشان اضافه شود.
نوراللهی یک فصل و نیم با پرسپولیس قرارداد دارد.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-06-2017, 23:22
یگان خدمتی نوراللهی سپاه عاشورای تبریز است و در صورت موافقت با عدم نیاز وی، او می تواند به جمع سرخپوشان اضافه شود.
موافقت با عدم نیاز وی ، به معنی فسخ قرارداد با عالیشاه هست ؟!
Mohammad
08-06-2017, 04:37
موافقت با عدم نیاز وی ، به معنی فسخ قرارداد با عالیشاه هست ؟!
در اين مورد اخبار ضد و نقيض زياد هست. خود باشگاه تراكتور اعلام كرده بود اين ٢ تا موضوع هيچ ربطي به هم ندارن ولي بايد صبر كنيم ببينيم در نهايت چي ميشه.
نكته مثبت اينه كه باشگاه مثل فصل قبل خيلي سريع داره بازيكناني كه ميخواد رو ميگيره و به هيچ اما و اگري هم توجه نداره.
Mohammad
08-06-2017, 13:32
از طرف فیفا رسما اعلام شد که تراکتورسازی حتی نمی تونه بازیکن آزاد هم بگیره ! پس قضیه عالیشاه هم منتفی هست؛ چون تراکتورسازی می خواست با فسخ قراردادش با پرسپولیس اون رو به عنوان بازیکن آزاد جذب کنه.
+ خبر بد امروز به توافق رسیدن رفیعی با الخور قطر بود. امیدوارم خبرش به صورت رسمی تایید نشه. :n27:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-06-2017, 20:38
از طرف فیفا رسما اعلام شد که تراکتورسازی حتی نمی تونه بازیکن آزاد هم بگیره ! پس قضیه عالیشاه هم منتفی هست؛ چون تراکتورسازی می خواست با فسخ قراردادش با پرسپولیس اون رو به عنوان بازیکن آزاد جذب کنه.
+ خبر بد امروز به توافق رسیدن رفیعی با الخور قطر بود. امیدوارم خبرش به صورت رسمی تایید نشه. :n27:
واقعا سروش حیفه که بره الخور و امثالش،حداقل یه تیم اروپایی می رفت برای پیشرفت ،البته هر کسی رویای بازی تو جام جهانی رو داره،پس چه تیمی بهتر از این تیمهای عربی که هم امکانات عالی دارن،هم پول خوبی می دن و هم باعث لژیونر شدنت می شن !
محمد جان خبرای بد امروز ادامه داره !:n02:
فیفا پرسپولیس رو به پرداخت 323 هزار دلار محکوم کرد! برای کسی که 1 دقیقه هم برامون بازی نکرد ! آنتونی گولتس . مبارک آقای ترکاشوند و دوستانشون
اینا هی می گفتن خطری ما رو تهدید نمی کنه و به فیفا شکایت کردیم و حق با ماست و ... چی شد پس آقای جمشیدی ؟
فیفا در حالی در پرونده شکایت آنتونی گولج از پرسپولیس رأی را به سود بازیکن خارجی و به ضرر باشگاه کشورمان داد که برخی از مسئولان این باشگاه پیش از این مدعی بودند که این شکایت راه به جایی نخواهد برد چرا که فیفا نمی تواند به این پرونده ورود کند!
در روزهای بی پولی باشگاه پرسپولیس حالا آنها در یک پرونده حقوقی دیگر شکست خوردند تا برای بازیکن سکونشینی که فقط 7 هفته روی سکوهای این تیم نشست و جز نشان دادن عدد 6 با انگشتانش کارایی دیگری برای پرسپولیسی ها نداشت مبلغ 300 هزار دلار پرداخت کنند آن هم به واسطه شکایت آنتونی گولج به فیفا در صورتی که تا پیش از آن برخی از مسئولان باشگاه پرسپولیس قاطعانه صحبت از این می کردند که گولج راه به جایی نخواهد برد!
روزبه وثوق احمدی رئیس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال امروز اعلام کرد که به خاطر شکایت آنتونی گولج بازیکن استرالیایی-کروات سابق پرسپولیس آنها باید دو مبلغ 277 هزار دلار و 46 هزار دلار به این بازیکن بپردازند و این در حالی است که پرسپولیسی ها تنها 30 روز برای این موضوع فرصت دارند مگراینکه بخواهند با شکایت به دادگاه CAS برای خود زمان بخرند که در اینگونه موارد تجربه نشان داده راه به جایی نخواهیم برد.
گولج در ابتدای فصل پر سر و صدا به پرسپولیس پیوست و مسئولان این باشگاه تبلیغ زیادی روی این بازیکن کردند. آنها می گفتند که این بازیکن از تیم قهرمان آسیا به پرسپولیس آمده و یکی از ستاره های لیگ برتر را جذب کرده اند اما گولج در عمل آنقدر ضعیف کار می کرد که برانکو در 7 هفته ای که این بازیکن را در اختیار داشت حتی یک بازی هم او را روی نیمکت نگذاشت و گولج تمام 7 هفته را روی سکو حاضر شد.
این موضوع باعث شد تا در نهایت این بازیکن استرالیایی-کروات با استفاده از تعطیلی لیگ برتر از ایران خارج شده و دیگر به تهران نیاید. بعد از این موضوع بود که گولج راهی کشور کره جنوبی شد و به تیمی از این کشور پیوست.
واکنش باشگاه پرسپولیس به این موضوع جالب توجه بود، همان زمان علی جمشیدی معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در مصاحبه ای که پیش تر انجام داده بود عنوان کرد که گولج بدون هماهنگی ایران را ترک کرده و ما به صورت قانونی این موضوع را پیگیری می کنیم.
در این بین جمشیدی ادعای جالبی انجام داد که با گذشت زمان مشخص شد ادعای او به هیچ عنوان صحت ندارد چرا که جمشیدی در همین مصاحبه عنوان کرده بود که چون گولج می داند به خاطر قراردادی که با پرسپولیس امضا کرده نمی تواند به فیفا شکایت کند به همین دلیل از طریق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باید مسائل را دنبال کند چرا که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مرجع رسیدگی به این اختلاف است.
این ادعای جمشیدی حالا با رأیی که فیفا صادر کرده کاملاً زیر سئوال رفت و باید مشخص شود که چه نوع قراردادی با این بازیکن بسته شده که اگر طبق ادعای پرسپولیسی ها کمیته انضباطی مسئول رسیدگی به این اختلاف بوده چطور فیفا در این بین حکم صادر کرده است و اگر هم فیفا مرجع رسیدگی بوده که قطعاً بوده چرا پرسپولیسی ها مدعی شدند کمیته انضباطی باید به این پرونده ورود کند.
چه بهتر است که مسئولان صادقانه و شفاف در خصوص این پرونده و پرونده های مشابه صحبت کنند تا بعداً با احکام بین المللی یک بار دیگر فوتبال و اعتبار کشورمان زیر سئوال نرود.
در پایان باید به این نکته توجه کرد که مسئولان فعلی باشگاه پرسپولیس در چندین و چند نوبت مدعی شده بودند که پرونده و بدهی از زمان آنها در پرسپولیس برخلاف مدیران سابق به یادگار نخواهد ماند اما با حکمی که برای گولج صادر شده یکی دیگر از ادعاهای مدیران پرسپولیس زیر سئوال رفت و باید منتظر ماند و دید تا با گذشت زمان مشخص شود که سایر ادعاهای آنها چه وضعیتی پیدا خواهد کرد.
تو این شرایط که به طور عادی خطر پرونده های فیفا تهدیدمون می کنه مسئولین باشگاه باید حواسشون باشه از این اتفاقات رخ نده،نه اینکه کاری کنن سنگین تر بشه !
با سنگین تر شدن بدهی ها شرایطمون خیلی سخت تر خواهد شد :n15:
مهدی قائدی هم رفت استقلال، مبارکشون باشه!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
11-06-2017, 20:19
شایان مصلح با قراردادی دوساله به پرسپولیس پیوست
مدافع فصل گذشته سپیدرود، بعد از مذاکره با مسوولان پرسپولیس با قراردادی دوساله به جمع شاگردان برانکو ایوانکوویچ اضافه شد.
به گزارش "ورزش سه"، مدافع چپ فصل گذشته سپیدرود که طی روزهای اخیر شایعات زیادی را حول خود در نقل و انتقالات می دید، بعد از توافق با مسوولان پرسپولیس قرارداد دوسالهاش را با این تیم به امضا رساند.
مصلح که بعد از پایان لیگ آزادگان و صعود به لیگ برتر به همراه سپیدرود به دنبال حضور در تهران بود تا بتواند از حضور در جمع شاگردان برانکو ایوانکوویچ مقدمات موفقیت خود در فصل پیش رو را فراهم کند، طبق توافق با مسوولان این تیم در فصل آینده با پیراهن قرمز پرسپولیس به بازی خواهد پرداخت.
Mohammad
11-06-2017, 23:03
بعد از هر خبر بدی یه مشتی خبر خوب میاد :n02:
چه خریدهای خوبی داشتیم تا اینجا ! منشاء ، خلیل زاده ، نعمتی و مصلح. تازه الان خبر توافق با سعد ناطق هم اومده ! باید ببینیم رسما تایید میشه یا نه.
فقط الان باید به فکر پر کردن جای سروش رفیعی باشیم که به احتمال زیاد میره قطر. داریوش شجاعیان فکر می کنم بهترین گزینه باشه ولی رقم رضایتنامش خیلی بالاست. اگه یه جانشین خوب واسه رفیعی بگیریم فکر نمی کنم دیگه اصلا به خریدی نیاز داشته باشیم. اون موقع باید ببینیم کدوم بازیکن ها از تیم جدا میشن.
دم طاهری و باشگاه گرم.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-06-2017, 00:41
پست گذاشتن اینجا چقدر سخت شده ، می ذاری ولی نمیاد !
چون دستام دیگه خسته شده به طور خلاصه می گم :n02:
احتمال زیاد سروش موندیه ، هیچ قراردادی امضاء نکرده و برگشته ایران،الان یا باید علیپور مشکلش حل بشه یا علوان زاده از لیست خارج بشه
دوست داشتم ناطق هم جذب بشه ولی خب ترافیک تو خط دفاعی میره بالا،اگه جذب بشه این علوان زاده بیچاره باز باید از لیست خارج بشه :n02:
با یه بازیکن عراقی دیگه،یه نام بشار رسن مذاکره شده،زیر23 ساله و پستشم هافبک دفاعیه،قراره هفته بعدی جواب بده و احتمال زیاد قرارداد می بنده
عملکرد امسالمون تو نقل و انتقالات عالی و مطلوب بوده،تنها نگرانی موجود پرونده های فیفا و بدهی که باید پرداخت بشه هست
sasan.69
12-06-2017, 00:49
مصلح خريد خيلى خوبى هست و شک ندارم تو پرسپوليس ب تيم ملى هم مى رسه
puya2010
12-06-2017, 00:51
پست گذاشتن اینجا چقدر سخت شده ، می ذاری ولی نمیاد !
چون دستام دیگه خسته شده به طور خلاصه می گم :n02:
احتمال زیاد سروش موندیه ، هیچ قراردادی امضاء نکرده و برگشته ایران،الان یا باید علیپور مشکلش حل بشه یا علوان زاده از لیست خارج بشه
دوست داشتم ناطق هم جذب بشه ولی خب ترافیک تو خط دفاعی میره بالا،اگه جذب بشه این علوان زاده بیچاره باز باید از لیست خارج بشه :n02:
با یه بازیکن عراقی دیگه،یه نام بشار رسن مذاکره شده،زیر23 ساله و پستشم هافبک دفاعیه،قراره هفته بعدی جواب بده و احتمال زیاد قرارداد می بنده
عملکرد امسالمون تو نقل و انتقالات عالی و مطلوب بوده،تنها نگرانی موجود پرونده های فیفا و بدهی که باید پرداخت بشه هست
این سروش اگه این دفعه اومد باس یه قرارداد درست درمون باهاش ببندن که شیش ماهه ول نکنه بره
MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-06-2017, 01:28
شاگردان الکساندر نوری در تهران
12 شهریور، پرسپولیس - وردربرمن
توافقات اولیه برای دیدار دوستانه تیم های پرسپولیس و وردربرمن انجام شده و در صورت مهیا بودن شرایط بازی در شهریور ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش"وررش سه"، الکساندر نوری سرمربی موفق تیم وردربرمن برای مشاهده بازی ایران - ازبکستان به تهرانس سفر کرد و از نزدیک این بازی را تماشا کرد، صحبت هایی با این سرمربی برای دیدار دوستانه با پرسپولیس انجام شده و توافقات اولیه صورت گرفته است تا تیم وردربرمن به ایران سفر کند و برابر قهرمان لیگ ایران، پرسپولیس به میدان برود.
در صورتیکه تمامی شرایط مهیا شود، این دیدار روز12 شهریور برگزار خواهد شد. باید منتظر ماند و دید کدام بازیکنان معروف در لیست الکساندر نوری حضور خواهند داشت وبه ایران سفر می کنند.
حضور مربی ایرانی در بوندس لیگا فرصت خوبی برای بازیکنان و حتی تیم های ایرانی است که بتوانند از وجود او استفاده کنند و شاید در فصل بعد بوندس لیگا یک بازیکن ایرانی با پیراهن وردربرمن به میدان برود.
000000000
13-06-2017, 21:14
پ ن: 6ماهه قرارداد بست! و حالام که رفت هیچی به ما نرسید از رفتنش! برو داداش به کسب درامدت برس !
Mohammad
13-06-2017, 21:44
پ ن: 6ماهه قرارداد بست! و حالام که رفت هیچی به ما نرسید از رفتنش! برو داداش به کسب درامدت برس !
چیزی که همیشه میمونه پرسپولیس هست، نه سروش رفیعی و نه هیچ بازیکن دیگه ! از نظر من سروش برای تیم واقعا زحمت کشید و اصلا حقش نیست اینطوری بهش تیکه بندازیم ! اونم اهداف خودش رو داره و فکر نمی کنم جایی هم کوتاهی کرده باشه، 6 ماهه بست و حالا هم که قراردادش تموم شده مختار هست هر جا می خواد بره، بره. :n01:
در عوض از حالا باشگاه باید دنبال یه جانشین خوب واسش باشه که این کار خیلی سختیه.
mojtabaivi
14-06-2017, 20:58
واسه یه فوتبالیست ایرانی قطعا اختلاف قیمت یک میلیاردی زیاده، خیلی که پرسپولیس بهش بده یک میلیارده، در حالی که قراردادش با قطری ظاهرا بالای دو میلیارده.
بازم دمش گرم، خوشم اومد اتفاقا ازش. از اول صاف و پوستکنده بود، قشنگ گفت بخاطر پول دارم میرم و من بهش حق میدم. مث بعضیا دو رو نیس و بگه فقط پرسپولیس و آخرشم...
نیم فصل هم تا پایان خدمتش خورد با پرسپولیس بست.
در کل بهش حق میدم و به لحاظ اخلاقی بسیار قبولش دارم
000000000
15-06-2017, 21:04
کی روش با اشاره به تیم های بزرگ جهان و مشکلات مشابه شان هم گفت : بارسلونا، رئال و منچستر نیز تحت فشار و فشردگى بازى هاى خود را برگزار مى کنند. من خودم زمانى که در منچستر بودم ١١ بازى در یک ماه پشت سر گذاشتم. نیاز به فداکارى داریم و پرسپولیس نیز باید این فداکارى را انجام دهد . وقتى در مراحل بالا هستید و در این سطح حضور دارید باید بهایش را بپردازید . این بهای افتخار و بزرگی است کما اینکه رئال، بارسا و منچستر، بایرن و بقیه هم به نسبت تیم های معمول همیشه مشکلات و فشردگی بیشتری را تحمل می کنند .
..........
چطوره آقای کیروش وقتی تیم ملی رو مقایسه میکنه، نه حتی با ژاپن و کره که با قطر و چین مقایسه میکنه ولی به پرسپولیس که میرسه میگه باید مثل منچستریونایتد و بارسلونا سه روز در میان بازی کنه. اون وقت تیم ملی هم مثل انگلیس و اسپانیا فقط ملی پوشان رو در فیفادی میتونه از باشگاهها بگیره.
puya2010
15-06-2017, 21:18
..........
متوجه نشدم، یعنی الان کیروش پرادعا با اینکه الان صعود کرده برای دو بازی بعدی بازم بازیکنان پرسپولیس رو میخواد؟
بابا صعود کردیم دیگه بذار بازیکنان پرسپولیس به جام باشگاهها برسن
حرفت هم خیلی لایک داره داداش، والله، اونوقت که بازیکنان پرسپولیس رو یه ماه قبل از بازی رسمی به تیم ملی دعوت میکرد، قطر و چین رو مثل میزد که بازیکنان اونا هم خیلی زودتر از روز فیفادی به تیم ملی دعوت میشن، حالا پرسپولیس رو داره با منچستر و رئال مقایسه میکنه
000000000
15-06-2017, 22:13
متوجه نشدم، یعنی الان کیروش پرادعا با اینکه الان صعود کرده برای دو بازی بعدی بازم بازیکنان پرسپولیس رو میخواد؟
بابا صعود کردیم دیگه بذار بازیکنان پرسپولیس به جام باشگاهها برسن
بله میخواد. و چون صعود هم کردیم به جام جهانی هدفی جز حذف پرسپولیس نداره متاسفانه
ابروی هرچی اروپاییه برده این بشر. هرچی از نظر فنی خوب بوده به همون اندازه از نظر اخلاقی مشکل داره
فقط خدا کنه مدیریتمون سفت جلوش وایسته. و باعثِ حذف پرسپولیس نشه این ادمِ بیمار:n21:
000000000
18-06-2017, 00:37
reza0034
20-06-2017, 15:09
میزبانی پرسپولیس از الاهلی در سلطان قابوسدر حالی که مذاکرات پرسپولیس با کشورهای دیگر برای میزبانی از الاهلی به قرقیزستان و ... منتهی شده بود، در نهایت سلطان قابوس به عنوان میزبان این جدال معرفی شد.
به گزارش "ورزش سه"،پندار خمارلو اظهار داشت: در وهله اول باید بگویم بسیار متاسف هستیم که ما وهوادارانمان نمی توانیم از حق قانونی و طبیعی خودمان استفاده کنیم و مراتب اعتراض خود را باز هم به کنفدراسیون منتقل خواهیم کرد. بازی های بسیار بین المللی که در ایران برگزار می شود بیانگر امنیت بسیار بالا و مثال زدنی کشورمان است که از این منظر در سطح بالاتری از بسیاری کشورهای پیشرفته جهان در اروپا و آمریکا قرار می گیرد ولی متاسفانه با وجود تاکید بر جدایی سیاست از ورزش از سوی نهاد های بین المللی فوتبال شاهد هستیم کنفدراسیون تحت تاثیر ونفوذ سعودی ها چنین رویه ای را ایجاد کرده است که امیدواریم در آینده نزدیک برچیده شده وبتوانیم بازی های خانگی را با حضور تماشاگران خودمان برگزار کنیم.
وی ادامه داد: در این مدت تلاش ها ی زیادی برای میزبانی بازی مرحله یک چهارم پایانی انجام شد که همین جا از همکاری فدراسیون فوتبال به ویژه آقایان جمالی ، رییس کمیته روابط بین الملل فدراسیون و حامد مومنی قدردانی می کنیم .آن ها نامه نگاری های متعددی را به مقصد کشورهای مورد نظر انجام دادند. ما در شروع این پروژه عمان را در برنامه قرار نداده بودیم. کشورهایی چون گرجستان، آذربایجان، اوکراین و ارمنستان هم با عضویت در یوفا نمی توانستند در گزینه های ما باشند چون بازی باید در کشوری انجام شود که عضو کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد.
مدیر روابط عمومی پرسپولیس خاطر نشان کرد: بر همین اساس سراغ گزینه های دیگری در آسیای میانه رفتیم. با توجه به برآورد های اولیه چند گزینه انتخاب شدند. نامه نگاری ورایزنی با اقدام بخش بین الملل فدراسیون صورت گرفت. چند فدراسیون مثل ازبکستان وترکمنستان به چند مرحله نامه نگاری اصلا پاسخ ندادند. در این میان البته باید یادآوری کنم که ازبک ها پیش از این مقابل درخواستی مشابه برای بازی تیم های استقلال تهران وخوزستان پاسخ منفی داده بودند. کشور قرقیزستان تنها گزینه ای بود که نسبت به این امر پاسخ مثبت داد. به این ترتیب من و آقای ترکاشوند برای بررسی امکانات ومذاکرات راهی بیشکک شدیم ودر آنجا شاهد استقبال از این امر بودیم. در جریان بازدید شرایط امنیتی وهتل ها خوب بود اما زمین مسابقه اصلا شرایط مناسب نداشت که فیلم آن نیز موجود است. زمین در بعضی نقاط چمن نداشت و بد تر اینکه ناهمواری ها وچاله های زیادی داشت.
خمارلوتصریح کرد: زمین برای بازی، باید به شکل جدی ترمیم می شد. در جلسه ای که با نایب رییس ودبیر کل فدراسیون فوتبال قرقیزستان داشتیم، موضوع را مطرح کردیم وحتی اعلام آمادگی کردیم که کمک کنیم ولی واقعیت این بود که از سوی مقابل تضمین وگارانتی وجود نداشت. ما هم زمان نداشتیم که مثلا یک ماه دیگر بازدید داشته باشیم و تا در صورت نیاز بتوانیم تصمیم جدیدی بگیریم چون باید جواب قطعی را امروز ، سه شنبه، به کنفدراسیون می دادیم. ما روی گزینه هایی مثل قطر و لبنان هم فکر کردیم. در قطر ورزشگاه السد که دارای سیستم تهویه است مد نظر بود که عربستانی ها با آنها هم به مشکل سیاسی خوردند و گفتند به قطر نمی روند. در مورد لبنان هم قبل از این ها گفته بودند نمی روند و این مسایل را با لابی ها و رایزنی هایی که داشته اند به ای.اف.سی قبولانده اند. ما حتی روی گزینه امارات نیز فکر کردیم چون حداقل ایرانیان بسیاری در آن جا بودند ولی آن ها هم زمین ندادند که در جریان بازی دوستانه تیم ملی هم شاهد مسایل پیش آمده بودیم.
وی اضافه کرد: به این ترتیب سراغ گزینه مالزی رفتیم ولی اختلاف ساعت زیاد و پرواز طولانی که تاثیر منفی زیادی روی تیم داشت باعث شد کادر فنی موافق آن نباشد که البته نظر درستی است وما هم بر حسب وظیفه وروی میز بودن پیشنهاد های گوناگون آن را مطرح کرده بودیم. به این ترتیب ما به گزینه عمان برگشتیم .در مورد عمان به این فکر افتادیم که بازی را در منطقه خوش آب وهوا وخنک صلاله انجام بدهیم که حداقل از این جهت به سود ماهم بود ولی کنفدراسیون با این مساله مخالفت کرد و اعلام شد ورزشگاه این منطقه که مسابقات ای.اف.سی کاپ در آن برگزار شده استاندارد لازم برای لیگ قهرمانان آسیا را به دست نیاورده است. اینگونه شد که ما در نهایت ورزشگاه سلطان قابوس مسقط را برای این منظور معرفی کردیم. آن ها بار قبل میزبانی خیلی خوبی انجام دادند وکمال همکاری را داشتند. ساعت بازی که 31 مرداد انجام می شود را هم 22 ،درخواست کردیم که گرمای هوا کمی فروکش کند.
000000000
21-06-2017, 15:33
دیگه چیزی به اسم غیرت و تعصب به تیم وجود نداره و همه به خاطر پول بازی میکنن
قراردادهای 6ماهه و 1ساله میبندن تا اگه خواستن جدا شن چیزی به پرسپولیس نرسه
طرف امروز تمدید کرده اونم 1ساله تا سال بعد دوباره بازی دربیاره و وقت تیمو بگیره
اونیکی اول میگه به خاطر درامد بیشتر رفتم قطر الان برگشته گفته به خاطر پول به قطر نرفتم
هوادار ساده لوح ما هم که نشسته ارزو میکنه دوباره با لباس سرخ پرسپولیس ببیندش
اخه این اگه پرسپولیسی بود الان که تو اسیا بهش احتیاج داشتیم نمیرفت که برادر من
ادم میدونید از کجاش میسوزه؟ از اینکه میان میگن ما عاشق پرسپولیسیم و ...
برادر من راستشو بگو عاشق پولی و فکر خودتی حداقل اسم پرسپولیسو تو دهنت نیار
عاشق پرسپولیس اون کارگریه که با هزار بدبختی و بی پولی تو سرما و گرما میاد استادیوم
وقتیم از تلوزیون بازیو میبینه با هر برد به پرواز در میاد و با هر شکستی داغون میشه
farshad.88
22-06-2017, 14:03
تا الان تنها کسی که از تیم جدا شده سروش رفیعیه. من بهش حق میدم. میخواد جام جهانی بازی کنه. با توجه به اینکه کیروش فقط به لژیونر ها بازی میده منم طرفدارشم که بره قطر. اینجا که به پولی نمیرسه حداقل اونجا بیتونه پول در بیاره. با توجه به اینکه زمان سربازی پولی در نیاورد ثبل از اون هم اونقدر فولاد خوزستان بهش پول نمیداد. پس بهتره به تصمیمش احترام بگذاریم. خیلی صادقانه گفت که میره و بازارگرمی نکرد.
خرید هامون هم کاملا حساب شده بودن. بر عکس استقلال که به جای خرید منطقی فقط میخواد بازیکنی بخره که به تیم رقیب نره. من امیدوارم رضائیان رو بخره که قشنگ بیوفتن به بحران حاشیه ( غفوری و حیدری و رضائیان ) هر چند همین الان هافبک دفاعیشون حسابی شلوغه و جون میده واسه حاشیه
از تنها چیزی که میترسم بحران مالی و شکایت های بازیکنا و مربی ها خارجیه. اینکه 45 میلیارد تومان فصل پیش چجوری خرج شده در حالی که هیچ شکایتی رفع تکلیف و پرداخت نشده. اینکه وسط فصل امتیاز ازمون کم نشه و ...
kasra_khan2003
23-06-2017, 12:24
تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 97 - 1396 ☆ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.