PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

mehran.h.3000
27-01-2017, 02:21
والا استفاده عجیب غریبی ندارم.. میخوام فیلم ببینم بیشتر..و فوتبال البته..

رفرش ریتش خوبه؟ تو فوتبال مثلا جا نمیمونه؟
منظور ازجاموندن رونمیدونم ولی بزار معایب و مزایای کلی رو که من دیدم بگم.
معایب؛
دو تا ایراد گنده داره اولی فقط و فقط توی حرکت دوربین توی استادیوم چمنها رو مات میکنه . من چون اهل فوتبال نیستم بهش ورنرفتم و نمیدونم برطرف میشه یانه
دومی که برای تی وی من بود تصاویرمربوط به عصر رو (شرایط نوری خاص عصرو بدون نور )تاریک میکرد هرچی بهش وررفتم نفهمیدم چشه از نمایندگیش که دوستام هستم پرسیدم گفتن مربوط به نوع پنلش هست و نشون دهنده خاص بودن پنل این تی وی هست و مربوط به صرفه جویی انرژی هست به این ترتیب که نوربک لایت هاش رو خودکار کم میکنه وبعد چندماه موردش برطرف شد (نمیدونم چیش رو دستکاری کردم!)
مزایا
تصویر واقعی؛حرکت روون ؛ نرم افزارهای متعدد
اطمینان خاطر از این که کدک جدید یا فرمت تصویر جدید بیاد نرم افزارشو نصب میکنی و مشکلی نداری
تنظیمات گسترده نور؛تصویر و صدای تی وی

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

mehran.h.3000
27-01-2017, 02:22
سلام ایا طولانی بودن سیم انتن و سط ضعیف سیگنال تو کیفیت تصویر شبکه های دیجیتال تاثیر داره؟
تو کیفیت خیر ولی در صورت قطعی کابل تصویر رو مثل سی دی های خش دار نشون میده

Cyberlife
27-01-2017, 09:38
سلام ایا طولانی بودن سیم انتن و سط ضعیف سیگنال تو کیفیت تصویر شبکه های دیجیتال تاثیر داره؟

اگه از کابلهای مرغوب مس کرمان استفاده کنید، طولانی شدن سیم تاثیر بسیار اندکی روی قدرت سیگنال داره

signinfo
27-01-2017, 12:39
اين تي وي حتي در پخش فرمت هاي رزولوشن بالا فول اچدي 1080 هم مقداري لگ ميزد!كدك x265 رو با لگ فراوان نشون ميده كه واقعا عذاب اور بود!

مشكل ديگه اين تلويزيون كم و زياد شدن نور صفحس كه با خاموش كردن سنسور در تنظيمات كمي بهتر ميشه اما كاملا برطرف نميشه.

اما بدترين قسمت داستان اونجايي هست كه سوني روي اين تي وي از اندرويد استفاده كرده،به شخصه قبل خريد فكر ميكردم اندرويد روي تي وي يعني يه دنيا امكانات اما بعد خريد يه دنيا هنگ و كندي نصيبم شد

دوستان، بنده اغلب فیلم هایی که می بینم، Bluray Remux 1080p هستند. یعنی بدون کاهش کیفیت و فشرده شدن، تبدیل به فایل MKV شده اند و رزولوشن اونها فول اچ دی هست و بالاترین بیت ریت ممکن رو توی اون رزولوشن دارند. همچنین اغلب سریال های جدیدی هم که دانلود می کنم، ۲۶۵ هستند و تلویزیون تمام این ها رو بدون کوچکترین لگ نشون می ده. دلیل کم و زیاد شدن نور صفحه هم به همراه نحوه اصلاحش به کررات در صفحات قبل توضیح داده شده و ارتباطی هم به سنسور تشخیص نور محیط نداره. متاسفانه برخی دوستان بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به خرید محصولی می کنند که از سطح دانش شون فراتره و زمانی که نمی تونند ازش استفاده کنند، با نظرات غیر تخصصی شون یه عده دیگه رو هم گمراه می کنند.

دوست عزیز، با توجه به مشکلاتی شما با این تلویزیون داشتید، یا اطلاعات لازم جهت راه اندازی صحیحش رو نداشتید و یا اینکه تلویزیون رو به شما انداخته بودند.

mehran.h.3000
27-01-2017, 12:53
دوستان، بنده اغلب فیلم هایی که می بینم، Bluray Remux 1080p هستند. یعنی بدون کاهش کیفیت و فشرده شدن، تبدیل به فایل MKV شده اند و رزولوشن اونها فول اچ دی هست و بالاترین بیت ریت ممکن رو توی اون رزولوشن دارند. همچنین اغلب سریال های جدیدی هم که دانلود می کنم، ۲۶۵ هستند و تلویزیون تمام این ها رو بدون کوچکترین لگ نشون می ده. دلیل کم و زیاد شدن نور صفحه هم به همراه نحوه اصلاحش به کررات در صفحات قبل توضیح داده شده و ارتباطی هم به سنسور تشخیص نور محیط نداره. متاسفانه برخی دوستان بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به خرید محصولی می کنند که از سطح دانش شون فراتره و زمانی که نمی تونند ازش استفاده کنند، با نظرات غیر تخصصی شون یه عده دیگه رو هم گمراه می کنند.

دوست عزیز، با توجه به مشکلاتی شما با این تلویزیون داشتید، یا اطلاعات لازم جهت راه اندازی صحیحش رو نداشتید و یا اینکه تلویزیون رو به شما انداخته بودند.
اگه امکانش هست راه حل برطرف کردن کم و زیاد شدن نور صفحه رو توضیح بدید مشکل من حل شده ولی نمیدونم چطور!

signinfo
27-01-2017, 13:34
اگه امکانش هست راه حل برطرف کردن کم و زیاد شدن نور صفحه رو توضیح بدید مشکل من حل شده ولی نمیدونم چطور!

از روی کنترل دکمه Action Menu را فشار بدید و گزینه Picture را انتخاب کنید. در منوی بعدی گزینه Advanced Settings را انتخاب کنید. در منوی بعدی از بخش Brightness به دنبال گزینه Adv. Contrast Enhancer بگردید و مقدارش رو روی Off قرار بدید.

fazel1989
28-01-2017, 12:18

درود بر شما
دوست محترم بنده هميشه و با هر كس به مقتضاي وضع و حالش صحبت ميكنم اما متاسفانه ادبيات شما...
حتي اگه من بي سواد ترين ادم روي كره خاكي هم هستم به خودت اجازه نده آگاهي كسي رو زير سئوال ببري
اميدوارم هيچوقت تعصب بيجا چشم ما را از ديدن حقيقيت نبندد
خوشحالم با كسي آشنا شدم كه سطح دانش اعلايي دارم
موفق باشي

javad131359
29-01-2017, 10:58
با سلام
يه سوني 49x8305c از بانه گرفتم.ميخوام آپديتش كنم.كسي ميتونه راهنماييم كنه؟
آيا بعد از آپديت ممكنه مشكلي براش پيش بياد؟

mehran.h.3000
29-01-2017, 13:49
با سلام
يه سوني 49x8305c از بانه گرفتم.ميخوام آپديتش كنم.كسي ميتونه راهنماييم كنه؟
آيا بعد از آپديت ممكنه مشكلي براش پيش بياد؟
آدرس سایت سونی و قسمت مربوط به آپدیت تو صفحات قبلی هست مدل تی وی رو سرچ کن بهت جواب میده. البته تی وی شما اندروید نیست و فکر نمیکنم آپدیت براش نیاز باشه

javad131359
29-01-2017, 15:24
نه آندرويده،
توي سايت هم آپديتش هست
نصابي كه اومده بود ميگفت آپديت نكن ممكنه به مشكل بربخوري

javad131359
29-01-2017, 15:26
نه آندرويده،
توي سايت هم آپديتش هست

رضا
29-01-2017, 15:46
نه آندرويده،
توي سايت هم آپديتش هست

قاعدتا" نباید به مشکل بربخوری الان دوستانی که تو این تاپیک هستند همگی سونی اندروید دارند و تجربه آپدیت هم دارند کل تاپیک رو که مطالعه کنی فکر نکنم به جز یکی دو مورد مشکل خیلی کم اهمیت مورد خاصی پیدا کنی
خود من حداقل تا الان 3 بار آپدیت کردم و مشکلی پیش نیومده

نیاز به کار خاصی هم نیست کافیه فایل آپدیت رو دانلود کنی و از حالت زیپ دربیاری و روی فلش بریزی بعد فلش رو بزنی به تی وی خودش بصورت خودکار فایل رو شناسایی میکنه و آپدیت رو شروع میکنه

فقط تا پایان آپدیت و ریست شدن تی وی و اومدن تصویر شبکه ها اصلا" به هیچ چیز دست نزن ، معمولا" بین بیست تا سی دقیقه طول میکشه ، بردبار باش و عجله نکن

mehran.h.3000
29-01-2017, 17:26
نه آندرويده،
توي سايت هم آپديتش هست
بعید میدونم مشکلی پیدا کنی فقط در صورتی که برق وسط کار قطع شه تی وی خراب می شه .
همه تعمیرکارا هم میگن آپدیت نکن . من که کردم چیزی هم نشد . چیز خاصی هم اضافه نشد.
البته نمایندگی سونی به من گفت تی وی رو بیار اینجا داخل نمایندگی تا برات آپدیت ژاپنی! بریزم روش . 50 تومن هم میگرفت . خوبیش به این بود که در صورت خراب شدن خودش باید درستش می کرد. بهرجهت؛من خودم توی خونه آپدیت کردم.
(البته آپدیت من ژاپنی نبود !!! )
فکر میکنم تنها ریسک هاش مربوط به قطعی برق و ویروسی بودن سیستمی هست که فایل آپدیت رو از زیپ در میاری
اگه مستیقما خودش فایل رو از سایت میگرفت خیلی بهتر بود . تو منوهاش هست ولی انجام نمیده.

mehran.h.3000
30-01-2017, 00:35
دوستان یه مشکلی که من دارم در مورد اشتراک گذاری فایلها هست اولا هر نرم. افزاری مث zapia یا shAreit نصب کردم. نمیشه باهاشون فایلها رو ریخت روی هارد یا فلشی که به تی وی وصل هست میخام یه هارد رو دایما به تی وی وصل کنم و دیگه از تی وی جدا نکنم و از موبایل یا اینترنت یا بطورکلی وایرلس فیلمهارو کپی کنم روش که نتونستم .
مشکل اینجاست که فیلمهارو با موبایل دانلود میکنم و با نرم افزارmynscreen روی تی وی پخش میکنم تو این حالت فقط با پلیر خود تی وی نشون میده . پس نمیتونم زیرنویس ها رو بندازم رو فیلم.
کیفیت هم افت زیادی پیدا میکنه در ضمن از حالت بازتاب صفحه هم نتونستم استفاده کنم. موبایلم ال جی هست
ممنان از توجهتون

mamedi
30-01-2017, 12:07
دوستان تلویزیون w800c 43 کانالهای 4k رو پخش میکنه میخوام ----- 4k بگیرم

فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk

mamedi
30-01-2017, 12:08
ر.س.ی.و.ر

m ss
30-01-2017, 12:50
پخش میکنه ولی فول اچ دی پیشنهاد میشه x8500d. بگیرید البته سه بعدی نداره

mamedi
30-01-2017, 16:07
پخش میکنه ولی فول اچ دی پیشنهاد میشه x8500d. بگیرید البته سه بعدی نداره
با ر.س.ی.و.ر 4k کانالهای 4k رو پخش میکنه؟

رضا
01-02-2017, 09:59
من همچنان مشکل روشن شدن اتومات وای فای و بلوتوث بعد از هر بار روشن خاموش کردن تی وی رو دارم . منظورم ریست کردن با دکمه پاور هستش.
راههایی که دوستان فرمودند رو هم رفتم اما به محض خاموش و روشن کردن تی وی دوباره هردوشون روشن میشن.
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارند یا نه ؟ البته اذیت کننده نیست اما همونطور که گفتم یکی از همسایه ها با گوشی سونیش میتونه وصل بشه که یکی دوبار این کار رو کرده.

m ss
01-02-2017, 10:42
من مشکلی ندارم به اخرین نسخه اپدیت کردین ؟ 9 نوامبر ؟

javad131359
01-02-2017, 16:13
تلويزيون سوني 49x8305c دارم
دو روزه كه تلويزيونو روشن ميكنم صدا داره ولي تصوير نداره، دودفه هم اصلا روشن نشد.
تا اينكه دوشاخه برق قطع و وصل كردم تا درست شد.
از چي ميتونه باشه
گفتن كه اينكه تصوير نداره ممكنه از اي باشه كه آنتن معمولي داره

mehran.h.3000
02-02-2017, 04:52
من مشکلی ندارم به اخرین نسخه اپدیت کردین ؟ 9 نوامبر ؟
آقا ورژن نرم افزاریش چند هست؟

m ss
02-02-2017, 17:09
نسخه 5.1.1

mamedi
03-02-2017, 00:56
این اپدیت جدید کی برای اسیا پسفیک میاد ایا میشه آپدیت تایوان رو برای w800c نصب کرد تلویزیون ساخت مالزیه

mehran.h.3000
03-02-2017, 01:22
نسخه 5.1.1
نسخه من 553.01 هست.

این اپدیت جدید کی برای اسیا پسفیک میاد ایا میشه آپدیت تایوان رو برای w800c نصب کرد تلویزیون ساخت مالزیه

توی آپدیت جدید چیزی اضافه تر از آپدیت قدیمیش داره؟چون ظاهرا آپدیت فعلی فقط واسه افزایش سرعت بارگیری از هارد و سرعت کلی تلویزیون هست . اگه چیز خاصی اضافه نمیشه پس نیازی به آپدیت هم نیست

javad131359
04-02-2017, 11:26
سلام
سوني x8305c دارم. دوتا سوال دارم از خدمت با تجربه ها
1- كسي با نرم افزار Screen Stream Mirroring كار كرده كه بتونه راهنماييم كنه؟

2-اگه نرم افزارايي كه شبكه هاي ماهواره اي ميگيرن روي تلويزيون نصب كنم.ميتونم با اينترنت اون نرم افزارو باز كنم و شبكه ها ها رو ببينم ،كسي تست كرده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين

mehran.h.3000
04-02-2017, 14:13
سلام
سوني x8305c دارم. دوتا سوال دارم از خدمت با تجربه ها
1- كسي با نرم افزار Screen Stream Mirroring كار كرده كه بتونه راهنماييم كنه؟

2-اگه نرم افزارايي كه شبكه هاي ماهواره اي ميگيرن روي تلويزيون نصب كنم.ميتونم با اينترنت اون نرم افزارو باز كنم و شبكه ها ها رو ببينم ،كسي تست كرده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين
من glwiz رونصب کردم براحتی و بدون نیاز به فندق شکن کارکرد البته چن ماه پیش بود ولی خیلی زیاد حجم میخوره وبه صرفه نیست

Azad33
09-02-2017, 11:41
سلام
من ۵۵ این مدل و خریدم
۴ میلیون از بانه بدون گارانتی خرداد ماه
نمیتونم آپدیت کنم
ارور ۲۳۲۱ میده
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

میتونی یک فیلترشکن روی تلویزیون نصب کنی واز طریق wifiاخرین ورژن را خودش دانلود ونصب میکنه

Azad33
09-02-2017, 14:11
بابرنامهmy n screen واتصال وای فا میتونی موزیک عکس وویدئو گوشی را توتلویزیون ببینی.

Azad33
09-02-2017, 14:13
یه سئوال :
موبایلهایی که مثل موبایلهای سونی قابلیت mirror ندارند رو چطوری میشه به تلویزیون وصل کرد و از امکان مشاهده صفحه نمایش موبایل در تلویزیون استفاده کرد؟؟ امکانش هست یا نه ؟ برنامه ای دارند یا نه ؟

بابرنامه my n screen میتونی

mehran.h.3000
10-02-2017, 22:29
بابرنامه my n screen میتونی

آقا کسی به غیراز این چیزی سراغ نداره؟
(گوشی من ال جی کا 10 هست حتی گوگل کست رو هم هرکار کردم باهاش مچ نشد یعنی تی وی رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه یا علامتش روی همه ویدیو ها نیست)
کسی میدونه آیا نرم افزاری هس که بشه باهاش از طریق تلویزیون فایلای توی گوشی رو دید

mehran.h.3000
12-02-2017, 21:33
نرم افزار kodi رو آپدیت کرذم مفت نمیارزه هم منوش و هم کیفیت پخشش افت کرده

m ss
12-02-2017, 22:03
Kodi که من دارم کیفیت پخشش از mx بالاتره

mehran.h.3000
12-02-2017, 22:19
Kodi محشر بود ولی آپدیت جدیدش حدود 100 مگ هم هست افتضاحه

javad131359
16-02-2017, 18:00
سلام
من 49x8305c دارم.
ميخواستم بدونم براي اين مدل كنترل لمسي هم ميشه گرفت؟
چون بعضي از نرم افرارو كه نصب ميكنم با كنترل معمولي نميشه باهاشون كار كرد.
ممنون

mehran.h.3000
17-02-2017, 23:19
سلام به دوستان
کسی نمیدونه چه نوع دسته بازی باهاش سازگاره؟چون دسته مخصوص پی سی خیلی از کارهاش رو نمیکنه دسته پلی فور هم وایرلس و گرون هست دسته پلی تو هم یو اس بی نیست

alimehrabian
19-02-2017, 00:20
من یه دسته وایرلس 30 تومنی وصل کردم و راحت اسفالت 8 رو باهاش بازی کردم

mehran.h.3000
19-02-2017, 00:22
من یه دسته وایرلس 30 تومنی وصل کردم و راحت اسفالت 8 رو باهاش بازی کردم
مال پلی یا پی سی؟

signinfo
19-02-2017, 23:24
دوستان ظاهرا قراره آپدیت مارشمالو از ۳ روز دیگه در دسترس قرار بگیره. همچنین سونی قول اندروید نوقا رو برای تلویزیون های سری ۲۰۱۵، ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ داده که قابلیت هایی از قبیل تصویر در تصویر و مولتی تسکینگ رو به تلویزیون اضافه می کنه. همچنین قراره قابلیت HDR از طریق یک آپدیت نرم افزاری به کلیه تلویزیون های فول اچ دی نیز اضافه بشه.

alimehrabian
20-02-2017, 13:02
سلام به دوستان
کسی نمیدونه چه نوع دسته بازی باهاش سازگاره؟چون دسته مخصوص پی سی خیلی از کارهاش رو نمیکنه دسته پلی فور هم وایرلس و گرون هست دسته پلی تو هم یو اس بی نیست

Sent from my LG-K430 using Tapatalkبرای پی سی هر دسته ای بهش میوره

Saidgta
20-02-2017, 16:38
سلام
من 49x8305c دارم.
ميخواستم بدونم براي اين مدل كنترل لمسي هم ميشه گرفت؟
چون بعضي از نرم افرارو كه نصب ميكنم با كنترل معمولي نميشه باهاشون كار كرد.
ممنون
اگه گوشیتون اندرویده، میتونید با نصب نرم افزار video and tv sideview این تلویزیون رو کنترل کنید.

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

javad131359
20-02-2017, 17:15
مرسي
درست شد

hassan ajam
20-02-2017, 20:15
دوستان ظاهرا قراره آپدیت مارشمالو از ۳ روز دیگه در دسترس قرار بگیره. همچنین سونی قول اندروید نوقا رو برای تلویزیون های سری ۲۰۱۵، ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ داده که قابلیت هایی از قبیل تصویر در تصویر و مولتی تسکینگ رو به تلویزیون اضافه می کنه. همچنین قراره قابلیت HDR از طریق یک آپدیت نرم افزاری به کلیه تلویزیون های فول اچ دی نیز اضافه بشه.
سلام:منبع خبرتان کدام سایته؟

signinfo
20-02-2017, 21:15
سلام:منبع خبرتان کدام سایته؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran.h.3000
20-02-2017, 21:41
الان پیغام آپدیت با مشخصات جدیدش واسه من اومده ولی همون نسخه قبلی هست
Pkg3.533.0108paa
توسایتش گفته شکل نمایش ولوم عوض میشه وچن تا چیز دیگه . من همین شماره رو چن وقت پیش نصب کردم هیچ فرقی نکرد نمیدونم چرا دوباره پیغامش تو منوی اصلی اومده

signinfo
20-02-2017, 21:59
الان پیغام آپدیت با مشخصات جدیدش واسه من اومده ولی همون نسخه قبلی هست
Pkg3.533.0108paa
توسایتش گفته شکل نمایش ولوم عوض میشه وچن تا چیز دیگه . من همین شماره رو چن وقت پیش نصب کردم هیچ فرقی نکرد نمیدونم چرا دوباره پیغامش تو منوی اصلی اومده

درسته این نسخه قبلی است. تغییر شکل والیوم، مربوط به آپدیت مارشملو است که امیدواریم از پسفردا در دسترس قرار بگیره

Mehran pc
21-02-2017, 23:15
دوستان روی قسمت بالایی سمت چپ (گوشه چپ) روی کانالهای ای فیلم و روی تبلیغات ایران البته بعضی کانالها یه خطوط تیکه تیکه سفید میوفته روی همه کانالها نیست بالای تلوزیون سمت چپ نمیدونم از چیه با ر.س. ی. و.ر میگیرم کانال هارو ... دوستان این مشکلو نداشتن ؟؟

signinfo
22-02-2017, 08:44
دوستان روی قسمت بالایی سمت چپ (گوشه چپ) روی کانالهای ای فیلم و روی تبلیغات ایران البته بعضی کانالها یه خطوط تیکه تیکه سفید میوفته روی همه کانالها نیست بالای تلوزیون سمت چپ نمیدونم از چیه با ر.س. ی. و.ر میگیرم کانال هارو ... دوستان این مشکلو نداشتن ؟؟

Home --> Settings --> Display --> Screen ->> Display area

مقدار Display area باید روی Normal باشه. اگر روی Normal بود، مقادیر دیگه رو هم امتحان کنید ببینید مشکل حل می شه.

Mehran pc
22-02-2017, 10:29
Home --> Settings --> Display --> Screen ->> Display area

مقدار Display area باید روی Normal باشه. اگر روی Normal بود، مقادیر دیگه رو هم امتحان کنید ببینید مشکل حل می شه.
با همین فرمایش شما مشکل حل شد ممنون از شما.

Sent from my SM-T715 using Tapatalk

rmb_ali
22-02-2017, 11:09
دوستان یه مشکلی که من دارم در مورد اشتراک گذاری فایلها هست اولا هر نرم. افزاری مث zapia یا shAreit نصب کردم. نمیشه باهاشون فایلها رو ریخت روی هارد یا فلشی که به تی وی وصل هست میخام یه هارد رو دایما به تی وی وصل کنم و دیگه از تی وی جدا نکنم و از موبایل یا اینترنت یا بطورکلی وایرلس فیلمهارو کپی کنم روش که نتونستم .
مشکل اینجاست که فیلمهارو با موبایل دانلود میکنم و با نرم افزارmynscreen روی تی وی پخش میکنم تو این حالت فقط با پلیر خود تی وی نشون میده . پس نمیتونم زیرنویس ها رو بندازم رو فیلم.
کیفیت هم افت زیادی پیدا میکنه در ضمن از حالت بازتاب صفحه هم نتونستم استفاده کنم. موبایلم ال جی هست
ممنان از توجهتون

برنامه es file xplorer رو نصب کن همه کاری برات میکنه

Sent from my D6502 using Tapatalk

fashist_v
22-02-2017, 13:26
امروز صفحه ساپورت سونی که فایل آپدیت رو میذاه در دسترس نبود. ایشالا که دارن فایل جدید رو میذارن ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

rmb_ali
22-02-2017, 13:41
من قصد خرید این مدل رو دارم آیا پیشنهاد میکنید
بودجه در حدود ۴ تومن
مدل های فیلیپس چطورند؟

Mehran pc
22-02-2017, 14:30
منم مثل شما سردرگم بودم بین کلی برند و همین 4 تومان را میخواستم هزینه کنم و اخرش بعد از 4 ماه تحقیق همین مدل را 4 روز پیش گرفتم و فوق العاده راضیم از خریدم من کلا ادم تکنیکی هستم و اندروید این تلوزیون محشره .... پیشنهاد میکنم همین را بردار البته با گارانتی ....

signinfo
22-02-2017, 15:15
دوستان آپدیت مارشملو منتشر شده و قابل دانلود است. به شخصه از لینک زیر نسخه جدید رو دانلود و نصب کردم.

نکته قابل توجه اینه که ظاهراً قرار دادن کلمات Singapore Only صرفاً جهت اولویت ببندی منطقه ای است و استفاده از این فایل جهت آپدیت تلویزیون هایی که دربازار ما پخش می شه مشکلی ایجاد نمی کنه.

در مورد تغییرات ظاهری ایجاد شده هم دوستان همگی مطلع هستند که شامل مواردی از قبیل باز طراحی Volume ، باز طراحی Home Screen و باز طراحی Help Menu است اما چیزی که در استفاده از تلویزیون بعد از این آپدیت کاملاً مشهوده، سرعت بسیار بیشتر منو ها، سرعت بسیار بیشتر در زمان سوییچ کردن بین منو ها و Live TV و همچنین سرعت بسیار بیشتر منو های ویرایش شبکه ها است که مورد آخری قبل از آپدیت واقعاً عذاب آور بود.

rmb_ali
22-02-2017, 15:28
منم مثل شما سردرگم بودم بین کلی برند و همین 4 تومان را میخواستم هزینه کنم و اخرش بعد از 4 ماه تحقیق همین مدل را 4 روز پیش گرفتم و فوق العاده راضیم از خریدم من کلا ادم تکنیکی هستم و اندروید این تلوزیون محشره .... پیشنهاد میکنم همین را بردار البته با گارانتی ....
چند گرفتید و با چه‌گارانتی؟؟؟

Mehran pc
22-02-2017, 15:29
چند گرفتید و با چه‌گارانتی؟؟؟

من 3980 گرفتم و با گارانتی اصلی ایرانکو بدون عینک باید جدا بخرید

rmb_ali
22-02-2017, 15:31
من 3980 گرفتم و با گارانتی اصلی ایرانکو بدون عینک باید جدا بخرید

از کجا؟؟؟
چون الان قیمت بدون گارانتی اینه

Mehran pc
22-02-2017, 15:32
از کجا؟؟؟
چون الان قیمت بدون گارانتی اینه

بله من با گارانتی فوق العاده خوب خریدم البته ایرانکو خودش هم همین قیمت میده از اصفهان گرفتم

afshin4841
22-02-2017, 15:53
دوستان آپدیت مارشملو منتشر شده و قابل دانلود است. به شخصه از لینک زیر نسخه جدید رو دانلود و نصب کردم.

نکته قابل توجه اینه که ظاهراً قرار دادن کلمات Singapore Only صرفاً جهت اولویت ببندی منطقه ای است و استفاده از این فایل جهت آپدیت تلویزیون هایی که دربازار ما پخش می شه مشکلی ایجاد نمی کنه.

در مورد تغییرات ظاهری ایجاد شده هم دوستان همگی مطلع هستند که شامل مواردی از قبیل باز طراحی Volume ، باز طراحی Home Screen و باز طراحی Help Menu است اما چیزی که در استفاده از تلویزیون بعد از این آپدیت کاملاً مشهوده، سرعت بسیار بیشتر منو ها، سرعت بسیار بیشتر در زمان سوییچ کردن بین منو ها و Live TV و همچنین سرعت بسیار بیشتر منو های ویرایش شبکه ها است که مورد آخری قبل از آپدیت واقعاً عذاب آور بود.

سلام

من هم این آپدیت رو دیدم، شما مطمئنید مشکلی ایجاد نکرده؟
مدل تلویزینتون چیه ؟

signinfo
22-02-2017, 16:46
سلام

من هم این آپدیت رو دیدم، شما مطمئنید مشکلی ایجاد نکرده؟
مدل تلویزینتون چیه ؟

تا الان که چند ساعتی هست استفاده می کنم، مشکلی نداشتم. اگر نگرانید، صبر کنید. نهایتا تا ۸ مارچ عرضه این آپدیت تکمیل میشه.

مدل تلویزیون حال حاضر بنده 50W800C هست که با گارانتی بازرگانی ایران خریداری کردم.

rmb_ali
22-02-2017, 16:52
آیا امکان سه بعدی کاربردی دارد ؟؟؟؟

mehran.h.3000
22-02-2017, 17:46
من قصد خرید این مدل رو دارم آیا پیشنهاد میکنید
بودجه در حدود ۴ تومن
مدل های فیلیپس چطورند؟

فیلیپس هم من دیدم کیفیت خوبی داره ولی ضمانت و خدمات خوبی نداره و تکنولوژی خاص خودش رو هم داره که ممکنه در آینده مشکل ساز بشه اون مدلی هم که من باهاش وررفتم سه بعدی اکتیو بودوالبته اندروید نبود

mehran.h.3000
22-02-2017, 17:46
آیا امکان سه بعدی کاربردی دارد ؟؟؟؟

سه بعدی اکتیو

rmb_ali
22-02-2017, 17:48
منظورم اینه که آیا ارزش داره سه بعدی یا نه چون در مدل های جدید دیگه سه لعدی نیست و داره منسوخ میشه

mehran.h.3000
22-02-2017, 17:57
نه ؛ ارزش خرید به خاطر سه بعدی بودن نداره مشکل اینجاست که توی این کلاس و این مشخصات فنی همه شون سه بعدی هستن.تی وی های ساده تر سه بعدی ندارن یا مثل ال جی که هزار تا مدل داره و هر کدومشون یه مشخصات دارن

m ss
22-02-2017, 20:22
الان 49x8000 d تو بانه حدود 3900 هست سه بعدی نداره ولی 4k هست و از hdr پشتیبانی می کنه ارزش خرید داره

rmb_ali
23-02-2017, 06:54
سامسونگ توی جشنواره فروشش ۵۵ اینچ رو میده حدود ۳۲۰۰ به نظرتون این تفاوت قیمت ارزش اون انتخاب رو بالا نمیبره؟؟؟

rmb_ali
23-02-2017, 07:00
حتی مدل های 4k سامسونگ زیر ۴ تومن میشه خرید

rmb_ali
23-02-2017, 07:21
برای دیدن ساعت کارکرد تلویزیون چیکار باید کرد ؟ از کجا باید ساعت کارکرد تلویزیون رو دید ؟

rmb_ali
23-02-2017, 15:04
من با راهنمابی دوستان این‌مدل رو امروز خریدم
چندتا سوال
برای کنترل چه برنامه ایی رو‌نصب کنم
صفحه کلید یا کنترل هوشمند هم میشه براش تهیه کرد؟
عینک سع بعدی چنده ؟؟؟

hassan ajam
23-02-2017, 21:36
علت اینکه آپدیت جدید سنگاپور روبرداشتن چیه. من این آپدیت رو برای تی وی خودم گرفتم.

rmb_ali
23-02-2017, 21:45
برنامه sideview چرا کار نمیکنه فقط روی مادون قرمز دار کار میکنه

Saidgta
24-02-2017, 07:20
برنامه sideview چرا کار نمیکنه فقط روی مادون قرمز دار کار میکنه

ربطی به مادون قرمز نداره.
باید گوشی و تلویزیون هر دو به یک شبکه وایرلس متصل شده باشن.

rmb_ali
24-02-2017, 08:15
من روی سه تا موبایل تست کردم اجرا نمیشه برنامه اصلا

rmb_ali
24-02-2017, 09:49

rmb_ali
24-02-2017, 09:50
غیر از این برنامه از چه برنامه ایی میشه استفاده کرد ؟؟؟
خیلی سخته با کنترل خودش تایپ کردن

rmb_ali
24-02-2017, 11:29
با توجه با اینکه در گوگل پلی این برنامه برای ایران قابل دانلود نیست من آخرین ورژن این برنامه رو اینجا میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](armeabi)(nodpi).apk

mehran.h.3000
25-02-2017, 00:05
با توجه با اینکه در گوگل پلی این برنامه برای ایران قابل دانلود نیست من آخرین ورژن این برنامه رو اینجا میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](armeabi)(nodpi).apk

دمت گرم خیلی حال داد

fashist_v
25-02-2017, 09:27

تبریک میگم بابت نصب ورژن جدید.
فقط اینکه منبع رسمی برای دانلود فایل اصلی این دوتا لینکه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه آدرس سایتی که ازش دانلود کردید رو ذکر کنید

mehran.h.3000
25-02-2017, 09:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان از طریق خودشم می شه آپدیت رو گرفت یا مث سری قبل لزوما باید بریزیم رو فلش؟

m ss
25-02-2017, 10:33
من هم از لینک زیر دانلود کردم اپدیت جدید رو ولی الان دیگه نیست چرا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mostafa_gm
25-02-2017, 11:37
پايه اين تلويزيون مشكيه يا نقره اي؟

rmb_ali
25-02-2017, 11:42
مشکی هست تا حالا که کسی خودش نقره ایی ندیده

rmb_ali
25-02-2017, 11:47
کس دیگه ایی هم از این آپدیت استفاده کرده ؟
آیا مشکلی برای تلویزیون ایجاد نمیکنه؟

Mehran pc
25-02-2017, 12:37
دوستان آپدیت جدید را اینجا قرار بدن انگار برداشته شده...

mehran.h.3000
25-02-2017, 13:37
دوستان آپدیت جدید را اینجا قرار بدن انگار برداشته شده...

ممکنه باگی چیزی داشته بوده خود سونی برش داشته..؟

Saidgta
25-02-2017, 13:46
مشکی هست تا حالا که کسی خودش نقره ایی ندیده
تلویزیون من نقره ایه. مدل w800c باید پایه اش نقره ای باشه. مدل B مشکیه.

پايه اين تلويزيون مشكيه يا نقره اي؟
نقره ایه

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

mostafa_gm
25-02-2017, 13:54
تلویزیون من نقره ایه. مدل w800c باید پایه اش نقره ای باشه. مدل B مشکیه.

نقره ایه

پس چرا تو همه فروشگاه ها مشكيه؟
تلويزيون شما گارانتي اصليه يا بدون گارانتيه؟

fashist_v
25-02-2017, 14:02

در مورد پایه اصلا حساس نباش چون هم به رنگ نقره ای هست هم مشکی. به گارنتی و غیره هم هیچ ربطی نداره
صفحات قبل کامل در موردش بحث شده

reza1348_rezareza
25-02-2017, 14:06
منم خیلی دنبال جواب گشتم ولی از هر جا پرسیدم گفتن مشکی وفقط دوست عزیزSadigta میگه نقره ای.البته تو سایتهای خارجی هم همه عکساش نقره ای.معلوم نیسا این پا سیاهها از کجا به ایران اومدن!:n09::n13::n13:

Saidgta
25-02-2017, 14:15
این پایه تی وی ماست...

Saidgta
25-02-2017, 14:16
من بدون گارانتی و از جوانرود گرفتم

reza1348_rezareza
25-02-2017, 14:20
فقط از جوانرود نپرسیدم !از چند مغازه تهران و بانه (تلفنی) پرسیدم.گفتن مشکی.

Saidgta
25-02-2017, 14:26
فقط از جوانرود نپرسیدم !از چند مغازه تهران و بانه (تلفنی) پرسیدم.گفتن مشکی.
اونجا هم مشکی داشتن و هم نقره ای! طرف میگفت هر کدومو بخوای بهت میدم و فرقی ندارن.
البته من شنیدم که مدل B که قدیمی تره مشکیه و مدل C باید نقره ای باشه. البته ممکنه ربطی هم نداشته باشه

mostafa_gm
25-02-2017, 14:27
در مورد پایه اصلا حساس نباش چون هم به رنگ نقره ای هست هم مشکی. به گارنتی و غیره هم هیچ ربطی نداره
صفحات قبل کامل در موردش بحث شده
آره صفحات قبل رو خوندم، ظاهرا دستگاههاي شركت بازرگاني ايران پايه مشكيه و وارداتي ها پايه نقره اي هستند.

reza1348_rezareza
25-02-2017, 14:33
یعنی بانه هم از شرکت بازرگانی ایرانه؟

mehran.h.3000
25-02-2017, 14:39
یعنی بانه هم از شرکت بازرگانی ایرانه؟
من از گناوه گرفتم اونم مشکی بود

Mehran pc
25-02-2017, 15:08
دوستان عینکهاشو از کجا میشه خرید؟ عینکهایی که الان تو بازار هستن اصلن؟

reza1348_rezareza
25-02-2017, 15:33
دوستان عینکهاشو از کجا میشه خرید؟ عینکهایی که الان تو بازار هستن اصلن؟

دوست عزیز هیچکس جز وارد کننده های اصلی که نمیدونم از کجا میشه گیرشون آورد!نمیتونن به این سئوال جواب بدن.ولی من خودم چون دیدم قیمتهاش بالاست عینک سامسونگ گرفتم.شاید اصلیهاش کیفیت بالاتری داشته باشه (شایدم نه!).ولی به هر حال سه بعدی رو نشون میده.قیمت 85000 تومان.تو شهر ما.

Mehran pc
25-02-2017, 17:03
دوست عزیز هیچکس جز وارد کننده های اصلی که نمیدونم از کجا میشه گیرشون آورد!نمیتونن به این سئوال جواب بدن.ولی من خودم چون دیدم قیمتهاش بالاست عینک سامسونگ گرفتم.شاید اصلیهاش کیفیت بالاتری داشته باشه (شایدم نه!).ولی به هر حال سه بعدی رو نشون میده.قیمت 85000 تومان.تو شهر ما.
مدل سامسونگی که شما گرفتید چیه؟

rmb_ali
25-02-2017, 22:57
چرا هدفون بلوتوث به تی وی وصل نمیشه؟؟؟؟
در حالت سرچ میمونه

signinfo
26-02-2017, 00:36

ممنونم. من از سونی آسیا دانلود کردم اما ظاهرا لینکش رو برداشتن. البته فایل هنوز روی سرورشون هست و می تونید از طریق لینکی که گذاشتم دانلودش کنید. دلیل برداشتنش هم احتمالا Bootloop هایی بوده که درصد پایینی از کاربرا بعد از نصب این آپدیت داشتن که اون هم از طریق Force Factory Reset ظاهرا حل می شه (یه چیزی شبیه Hard Reset)

mohamad skystar
26-02-2017, 01:01
اونجا هم مشکی داشتن و هم نقره ای! طرف میگفت هر کدومو بخوای بهت میدم و فرقی ندارن.
البته من شنیدم که مدل B که قدیمی تره مشکیه و مدل C باید نقره ای باشه. البته ممکنه ربطی هم نداشته باشه

من مدل B دارم دوست من
پایه استیل هست
از بانه گرفتم
چه تلویزیونیه واقعا سری W800 عالیه

abbas_p
26-02-2017, 01:41
کلا سری اندروید تی وی سونی متاسفانه فعلا هیچکدوم به هدست بلوتوث وصل نمیشن

Mehran pc
26-02-2017, 01:45
کلا سری اندروید تی وی سونی متاسفانه فعلا هیچکدوم به هدست بلوتوث وصل نمیشن
این بلوتوث برای اتصال به هدست بلوتوث نیست برای اتصال کنترل پلی استیشن و کنترل خوده تلوزیون هست. اما شاید امکان داشته باشه که دانگل بلوتوث به usb بزنیم و هدست را از اون طریق متصل کنیم من خودم تا الان تست نکردم...

fashist_v
26-02-2017, 09:24
ممنونم. من از سونی آسیا دانلود کردم اما ظاهرا لینکش رو برداشتن. البته فایل هنوز روی سرورشون هست و می تونید از طریق لینکی که گذاشتم دانلودش کنید. دلیل برداشتنش هم احتمالا Bootloop هایی بوده که درصد پایینی از کاربرا بعد از نصب این آپدیت داشتن که اون هم از طریق Force Factory Reset ظاهرا حل می شه (یه چیزی شبیه Hard Reset)

من از همون لینکی که گذاشته بودید دانلود کردم. ولی ترسیدم نصب کنم. صبر میکنم تا فایل جدید رو آپلود کنن.
میشه بفرمایید الان دقیقا ورژن تیویتون چند شده ؟

rmb_ali
26-02-2017, 11:29
من از همون لینکی که گذاشته بودید دانلود کردم. ولی ترسیدم نصب کنم. صبر میکنم تا فایل جدید رو آپلود کنن.
منم همینطور ترسیدم آپدیت کنم

signinfo
26-02-2017, 12:06

rmb_ali
26-02-2017, 13:45
آیا امکان تصویر در تصویر روی این مدل هست ؟

fashist_v
26-02-2017, 14:29
آیا امکان تصویر در تصویر روی این مدل هست ؟

بله اما
این تلویزیون دو تیونر نداره که شما بتونید مثلا شبکه سه و نسیم همزمان ببینید.
قابیت تصویر در تصویرش مربوط به دو ورودی مجزا میشه. مثلا یه تصویر از hdmi و یکی از خود گیرنده تلویزیون.

rmb_ali
26-02-2017, 15:39
بله اما
این تلویزیون دو تیونر نداره که شما بتونید مثلا شبکه سه و نسیم همزمان ببینید.
قابیت تصویر در تصویرش مربوط به دو ورودی مجزا میشه. مثلا یه تصویر از hdmi و یکی از خود گیرنده تلویزیون.
همین امکان چطوری میشه ؟
از کجا باید اینو استفاذهع کنیم مثلا یکی از گیرنده دیجیتال یکی هم از ورودی ویدیو

abbas_p
26-02-2017, 16:30
همین امکان چطوری میشه ؟
از کجا باید اینو استفاذهع کنیم مثلا یکی از گیرنده دیجیتال یکی هم از ورودی ویدیو

نداره تصویر در تصویر ..
گفتن تو اندروید ۷ این قابلیت اضافه میشه

rmb_ali
26-02-2017, 16:53
نداره تصویر در تصویر ..
گفتن تو اندروید ۷ این قابلیت اضافه میشه
ولی فک نکنم برای این مدل اندروید نوقا رو بده

hassan ajam
26-02-2017, 17:24
در آپدیت جدید قابلیت تنظیم اولیه که درقسمت تنظیمات بود ظاهرا نیست ونمی شه کشورهای مختلف مثل استرالیا را انتخاب کرد.

signinfo
26-02-2017, 18:04
ولی فک نکنم برای این مدل اندروید نوقا رو بده

سونی قول نوقا رو برای این سری داده. حالا باید دید.

m ss
26-02-2017, 19:20
تصویر در تصویر داره به این شکل تو ورودی hdmi میتونی دیجیتال هم ببینی

m ss
26-02-2017, 19:23
تو اپدیت جدی باز نشانی به داده های کارخانه داره که میتونی کشور رو انتخاب کنی

rmb_ali
26-02-2017, 21:25
سونی قول نوقا رو برای این سری داده. حالا باید دید.

دم  Motoi Kawamura گرم با این قولش

hassan ajam
26-02-2017, 21:53
خوب با این کارتمامی نرم افزارهای روی حافظه tv پاک میشه

hassan ajam
26-02-2017, 21:55
تو اپدیت جدی باز نشانی به داده های کارخانه داره که میتونی کشور رو انتخاب کنی
خوب با این کارتمامی نرم افزارهای روی حافظه tv پاک میشه

m ss
26-02-2017, 22:08
درسته همه نرم افزار ها پاک میشه اینم باگ اپدیت جدیده ضمن اینکه تو منوی دیسکاور قسمت دیجیتال گرافیکش سیاه سفید شده که جالب نیست

morteza
27-02-2017, 00:26
سلام نمایندگی سونی هر عینک bt500رو ۲۵۰۰۰۰تومن میفروشه کسی جایی که اررونتر باشه سراغ نداره؟بین دومدل bt500وbt400کدوم بهتره؟اصلا فرقشون چیه؟

rmb_ali
27-02-2017, 07:35
سلام نمایندگی سونی هر عینک bt500رو ۲۵۰۰۰۰تومن میفروشه کسی جایی که اررونتر باشه سراغ نداره؟بین دومدل bt500وbt400کدوم بهتره؟اصلا فرقشون چیه؟

اینجا میتونید با قیمت های مناسب تری پیدا کنی

reza1348_rezareza
27-02-2017, 08:10
مدل سامسونگی که شما گرفتید چیه؟

SSG-3050GB

reza1348_rezareza
27-02-2017, 08:13

-تو این سایت مدل نزده احتمالا اصلی نیست.
bt400 روی w800B بوده و لی چون w800c بدون عینک است مدل عینک جدا از تلویزیون bt500 نامگذاری شدغیر از این بر طبق سایت سونی هیچ فرقی ندارند.
من از عینک سامسونگ استفاده میکنم مدل SSG-3050GB.

rmb_ali
27-02-2017, 09:01
-تو این سایت مدل نزده احتمالا اصلی نیست.
bt400 روی w800B بوده و لی چون w800c بدون عینک است مدل عینک جدا از تلویزیون bt500 نامگذاری شدغیر از این بر طبق سایت سونی هیچ فرقی ندارند.
من از عینک سامسونگ استفاده میکنم مدل SSG-3050GB.
مطمئنا اصلی نیست اصلیش قیمتش دویست تومنه

Mehran pc
27-02-2017, 12:00
مطمئنا اصلی نیست اصلیش قیمتش دویست تومنه

امروز از سایت نماینده سونی دو عدد عینک گرفتم به مبلغ هر کدوم ۲۵۰۰۰۰ تومان کیفیت و جنس بدنه عینکها با آدم حرف میزنه واقعا مشخصه اصله. کیفیت سه بعدی هم محشره.

morteza
27-02-2017, 12:48

تو این سایت هست مدل هم نوشته به قیمت ۲۰۵۰۰۰تومن ولی موجود نداره...

reza1348_rezareza
27-02-2017, 12:50
اولا کدام سایت ثانیا با عینک سامسونگ تصویر تاریکتر از بدون عینکه, با عینک سونی هم اینطوریه؟

morteza
27-02-2017, 12:53
تنها تفاوتی که من متوجه شدم مثل اینکه bt400شارژر داره ولی bt500 شارژر نداره...کسی از بانه عینک سه بعدی خریده؟

hassan ajam
27-02-2017, 16:51
امروز از سایت نماینده سونی دو عدد عینک گرفتم به مبلغ هر کدوم ۲۵۰۰۰۰ تومان کیفیت و جنس بدنه عینکها با آدم حرف میزنه واقعا مشخصه اصله. کیفیت سه بعدی هم محشره.
سلام:میشه سایت یا آدرس جایی که خرید کردید بزارید

Mehran pc
27-02-2017, 16:56
سلام:میشه سایت یا آدرس جایی که خرید کردید بزارید

rmb_ali
28-02-2017, 12:07
آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/downloadTab

mehran.h.3000
28-02-2017, 13:24
آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/downloadTab
این مشکلی نداره؟

rmb_ali
28-02-2017, 13:36
Benefits provided by previous updates and included in the latest System Software Update

Improves the general performance of the television
Adds support for 4K Live/NeuLion® Sports digital video technology
Improves general software quality of the TV
Improves RVU support
Adds Twin Picture (PAP function) support
Resolves a condition where a black picture may occur after performing a remote Off/On (KDL-75W850C)
Supports PlayMemories Online service
Supports PlayStation™ Now service
Improves Wi-Fi connectivity of the TV
Improves picture quality (dynamic range, noise reduction, sharpness)
Supports Netflix® streaming service (4K Models)
Improves Lip Sync for HDMI input
Improves performance and stability of the USB video playback features
Resolves a condition where a black screen and no sound may occur when an input changes from YouTube® to another input
Resolves a condition where a black screen may occur during USB video playback
Supports Internet based EPG (Electronic program guide)
Supports Netflix streaming service (2K Models)
Supports Amazon®, Pandora®, and Crackle™ applications
Supports Force Reboot by holding down the Power key on the BT or IR remote controller
Improves performance and stability of overall UI operation
Improves performance and stability of the Action Menu

signinfo
28-02-2017, 14:03
آپدیت

این لینک که گذاشتید آپدیت امریکا است که در ششم دسامبر ۲۰۱۶ منتشر شده.

fashist_v
28-02-2017, 14:11
این مشکلی نداره؟

فقط از طریق این دو آدرس فایل مربوط به تلویزیون رو باید دانلود کرد. بقیه سایت های سونی مربوط به منطقه ایران نمیشه. دقت کنید سه حرف آخر فایل PAA باید باشه

rmb_ali
01-03-2017, 11:30
من همون لینک آپدیت 6 رو روی تلویزیونم زدم و اجرا شد و مشکلی نیست خدا رو شکر ولی نمیدونم چه چیزی اضافه شده من دنبال تصویر در تصویر بودم که ظاهرا چیزی اضافه نشده

m ss
01-03-2017, 12:07
روی hdmi میتونی دیجیتال هم ببینی تصویر در تصویر ربطی هم به ورژن اندروید نداره

rmb_ali
01-03-2017, 12:17
روی hdmi میتونی دیجیتال هم ببینی تصویر در تصویر ربطی هم به ورژن اندروید نداره

همزمان میتونم تصویر دیجیتال خوده تلویزیون و اچ تی ام آی رو داشته باشم

CAPITAN MAC
01-03-2017, 15:16
سلامدوستان من یک tv مدل W800C 55 ساخت مالزی دارم لطفا اخرین اپدیت لینکش برام بگذارید در ضمن چطوری می شود روی این تلوزیون نرم افزار نصب کرد

rmb_ali
01-03-2017, 15:21
سلامدوستان من یک tv مدل W800C 55 ساخت مالزی دارم لطفا اخرین اپدیت لینکش برام بگذارید در ضمن چطوری می شود روی این تلوزیون نرم افزار نصب کرد
از این لینک میتونید آخرین آپدیت رو بگیرید:

همچنین برای نصب نرم افزار میتونید گوگل پلی رو اجرا کنید و هرآنچه میخواهید رو دانلود کنید همچنین میتونید از روی فلش هم فایل ها رو نصب کنید که قبلش ماننداندروید گوشی باید منبع نامشخص رو تیک بزنید

CAPITAN MAC
01-03-2017, 15:32
از این لینک میتونید آخرین آپدیت رو بگیرید:

همچنین برای نصب نرم افزار میتونید گوگل پلی رو اجرا کنید و هرآنچه میخواهید رو دانلود کنید همچنین میتونید از روی فلش هم فایل ها رو نصب کنید که قبلش ماننداندروید گوشی باید منبع نامشخص رو تیک بزنید

این فایل هست ؟ System Software Update for Asia Pacific(

1. sony_tvupdate_2015_3533_paa_auth.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
09 Nov 2016
PKG3.533.0108PAA
1,300.00 MB

rmb_ali
01-03-2017, 16:23
منظور از تصویر در تصوویر اینه
دوستانی که میگن داره آیا این امکانی که در فیلم نشون میده داره؟

rmb_ali
01-03-2017, 16:24
این فایل هست ؟ System Software Update for Asia Pacific(

1. sony_tvupdate_2015_3533_paa_auth.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
09 Nov 2016
PKG3.533.0108PAA
1,300.00 MB

بله دقیقا همینه

m ss
01-03-2017, 18:58
منظور از تصویر در تصوویر اینه
دوستانی که میگن داره آیا این امکانی که در فیلم نشون میده داره؟

وقتی رو htmi هستی کلید زیر شماره 7 کنترل رو بزنی دیجیتال کنارش میاد

mehran.h.3000
02-03-2017, 18:01
دوستان من حدود یک ماه پیش آپدیت کردم شماره آپدیت همینه که الان روسایت هست ولی منوها وشکل ولوم همونه که بود دوباره آپدیت کنم؟

Azad33
02-03-2017, 18:01
ZTE میتونی بانصب قندشکن سایفون روی tvواتصال wifiازطریق خود تلویزیون دانلود وبروررسانی راانجام میدهد

mehran.h.3000
02-03-2017, 18:08
ZTE میتونی بانصب قندشکن سایفون روی tvواتصال wifiازطریق خود تلویزیون دانلود وبروررسانی راانجام میدهد
ZTE?

morteza
02-03-2017, 19:34
سلام نحوه سینک کردن عینک با این تلویزیون چطوریه؟من هرچی دکمه عینک میزنم فقط چراغش سبز و نارنجی میشه ولی کانکت نمیشه؟

ش

rmb_ali
02-03-2017, 20:35
سلام نحوه سینک کردن عینک با این تلویزیون چطوریه؟من هرچی دکمه عینک میزنم فقط چراغش سبز و نارنجی میشه ولی کانکت نمیشه؟

ش
چراغ سبز و قرمز میشه و متصل میشه روی تلویزیون نشون میده که متصل شده وقتی چراغ خاموش شد یعنی متصل شده

morteza
02-03-2017, 21:08
چراغ سبز و قرمز میشه و متصل میشه روی تلویزیون نشون میده که متصل شده وقتی چراغ خاموش شد یعنی متصل شده

روی تلویزیون هیچ پیامی نمیاد که متصل شده

mehrdadmdr
04-03-2017, 03:08
سلام، کسی میدونه که این تلویزیون قابلیت تبدیل 2D به 3D داره یا نه؟ تو سامسونگا هست اکثرا، اگه داره لطفا راهنمایی کنید، راستی هدست بلوتوث هم همچنان آرزوست برای این تلویزیون، برای اینم اگه شد یه فکری بر دارین، ممنون، تشکر

m ss
04-03-2017, 08:32
تو action menu قسمت 3d میتونی تصویر رو سه بعدی کنی هم ازچپ و راست هم بالا پایین
هدست هم فکر کنم نشه متصل کرد

reza1348_rezareza
04-03-2017, 10:47
روی تلویزیون هیچ پیامی نمیاد که متصل شده
چرا میاد شاید آپدیت نکردی.البته من بدون آپدیت از زمانی خریدم میامد.

goyafilter
04-03-2017, 12:34
سلام دوستان من عینک bt500 رو برای مدل سونی w800c. 55 اینچ خریدم. چطوری میتونم عینک رو فعال کنم روشن هم میشه چراغ سبز هم میاد و تصویر هم دو تیکه هست ولی وقتی عینک رو میزنم تغییر نمیکنه .میشه راهنمایی کنید

reza1348_rezareza
04-03-2017, 13:41
سلام دوستان من عینک bt500 رو برای مدل سونی w800c. 55 اینچ خریدم. چطوری میتونم عینک رو فعال کنم روشن هم میشه چراغ سبز هم میاد و تصویر هم دو تیکه هست ولی وقتی عینک رو میزنم تغییر نمیکنه .میشه راهنمایی کنید
menue-3d-side by side

- - - Updated - - -

goyafilter
04-03-2017, 13:49
menue-3d-side by side

- - - Updated - - -
تشکرازشما

من میرم تو منو بعدش قسمت نمایش و قسمت 3دی و قسمتشو رو
side by side یا همون پهلو به پهلو میزارم ولی تغییر ایجاد نمیشه و وقتی بر میگردم و دوباره میرم داخلش تا خاموش زده .

reza1348_rezareza
04-03-2017, 14:47
تشکرازشما

من میرم تو منو بعدش قسمت نمایش و قسمت 3دی و قسمتشو رو
side by side یا همون پهلو به پهلو میزارم ولی تغییر ایجاد نمیشه و وقتی بر میگردم و دوباره میرم داخلش تا خاموش زده .

منظورت از "
دوباره میرم داخلش تا خاموش زده " چیه؟
روشش همینه شاید فیلمت مشکل داره با یک فیلم دیگه تست کن .

rmb_ali
04-03-2017, 14:56
ساید بای ساید یا تصاویر بالا پایین برای فیلم های سه بعدی هست

rmb_ali
04-03-2017, 14:57
آن امکان 2d to 3d هست

goyafilter
04-03-2017, 15:02
اقا ممنون از دوستان روشش رو پیدا کردم .نباید از طریق home فعال بشه .زمانی که عینک رو فعال میکنید امکان داره تنظیم 3d نیاد تلویزیون رو کامل خاموش کنید از برق و فلان در بیارید دوباره بزنید اوکی میشه و بعدش دکمه action menu رو میزنی و قسمت 3d رو اوکی میکنی و پعدش گزینه ی دوم و میزارید رو قسمت پهلو به پهلو .اوکی میشه دیگه

reza1348_rezareza
04-03-2017, 15:08
نه دوست عزیز فیلم سه بعدی قبل از سه بعدی کردن تلویزیون یا کنار هم هست(side by side) یا بالا و پایین(over/under) که بسته به نوع سه بعدی با انتخاب هریک روی پنل تلویزیون تبدیل به یک تصویر میشوند و با استفاده از عینک سع بعدی نمایش داده میشود.

rmb_ali
04-03-2017, 15:45
خوب منظور اون دوستمون تبدیل فیلم معمولی به سه بعدیه

mehrdadmdr
04-03-2017, 16:34
عزیزان دقیقا منظور من فیلم عادی تبدیل به سه بعدی بکنه، در ضمن من اندرودشو به ۶ آپدیت کردم قبل از آپدیت با ای اس فایل منیجر دقیقا مطابق با کامپیوتر فایلامو جابه جا میکردم با سرعت بالا، اما بعد از آپدیت درست مثل گوشی های اندرویدی هنگام جابه جایی پیغام میده که باید قبلش از روت دایرکتوری درایو گیرنده انتقال انتخاب کنم، حالا سوال آینه که من نمیتونم مثل گوشی ها اون قسمت پیدا کنم و یعنی دیگه کپی پیست تعطیله برام. لطفا راهنمایی کنید، اگه هم حوصله نوشتن ندارین شماره بزارید زنگ میزنم، خیلی خیلی خیلی سپاس

morteza
04-03-2017, 17:30
ممنون.تنظیم از ایران روی اسیا گذاشتم درست شد.

rmb_ali
04-03-2017, 18:21
عزیزان دقیقا منظور من فیلم عادی تبدیل به سه بعدی بکنه، در ضمن من اندرودشو به ۶ آپدیت کردم قبل از آپدیت با ای اس فایل منیجر دقیقا مطابق با کامپیوتر فایلامو جابه جا میکردم با سرعت بالا، اما بعد از آپدیت درست مثل گوشی های اندرویدی هنگام جابه جایی پیغام میده که باید قبلش از روت دایرکتوری درایو گیرنده انتقال انتخاب کنم، حالا سوال آینه که من نمیتونم مثل گوشی ها اون قسمت پیدا کنم و یعنی دیگه کپی پیست تعطیله برام. لطفا راهنمایی کنید، اگه هم حوصله نوشتن ندارین شماره بزارید زنگ میزنم، خیلی خیلی خیلی سپاس
باید دسترسی کپی کردن داشته باشید

mehrdadmdr
04-03-2017, 18:50
باید دسترسی کپی کردن داشته باشید

میشه لطفا کامل توضیح بدین؟ الان منظور من راه حله کامل و دقیقه، من به اندازه یه pc از TV کار میکشیدم و واقعا هم راضی بودم، چون جوابگو هست.

rmb_ali
04-03-2017, 19:24
وقتی اون پیام رو میده به ترتیب بزنید و دسترسی رو به برنامه esبدید یکبار اینکارو باید انحام بدید

mehrdadmdr
04-03-2017, 23:11
وقتی اون پیام رو میده به ترتیب بزنید و دسترسی رو به برنامه esبدید یکبار اینکارو باید انحام بدید

من کامل با این کار تو گوشی های موبایل آشنایی دارم چون قسمت هایی که باید بزنیم میاد اما اینجا فقط توضیحش میاد و چیزی به عنوان انتخاب کردن نمیاد که من بزنم، دقیقا مشکلم نیومدن اون قسمتهای انتخاب کردن و دسترسی محوز تو آندروید ۶ هست

pedramgolchin
05-03-2017, 02:04
سلام
دوست عزیز از کجا آپدیتش رو دانلود کردید؟
من از ساپورت سونیه آسیا آخرین ورژن، که با PAA تموم میشد اسم فایل، رو دانلود کردم و آپدیت کردم، ولی اندروید همون 5.1.1 هست و منوها و سایر قسمتهاش هیچ فرقی با قبل نکرده
..... لطفا اسم فایل یا لینک دانلود رو بدید
..... میتونم با فایلی غیر از PAA که مربوط به خاورمیانه هست، تلویزیون رو آپدیت کنم؟

fashist_v
05-03-2017, 07:54
سلام
دوست عزیز از کجا آپدیتش رو دانلود کردید؟
من از ساپورت سونیه آسیا آخرین ورژن، که با PAA تموم میشد اسم فایل، رو دانلود کردم و آپدیت کردم، ولی اندروید همون 5.1.1 هست و منوها و سایر قسمتهاش هیچ فرقی با قبل نکرده
..... لطفا اسم فایل یا لینک دانلود رو بدید
..... میتونم با فایلی غیر از PAA که مربوط به خاورمیانه هست، تلویزیون رو آپدیت کنم؟

آخرین ورژن آپدیت (تا این لحظه) PKG.3.533.0108 PAA یا همون اندروید 5.1.1 می باشد. فقط از سایت اصلی آخرین فایل رو دانلود کنید و از نصب فایل هایی غیر از منطقه آسیاپسیفیک (PAA) اکیدا خودداری کنید.:n33:

mehrdadmdr
05-03-2017, 13:32
توی چند پست قبلی یکی از دوستان لینک مستقیم گذاشته بودن که اتفاقا آندروید ۶ و با کد PAA بود، من همونو ریختم، مشکلی نداره و تنها ایراد مجوز کپی و پیست هست که با ۱۵ فایل منیجر کار کردم هیچ کدوم نشد که نشد، کاشکی یکی یه راه حلی پیدا کنه

rmb_ali
05-03-2017, 14:15

تنها راهی که داره اینه
آیا فایل کامندر رو هم نصب مردید؟؟؟

mehrdadmdr
05-03-2017, 16:53
این مربوط به گوشی هست که گذاشتین و من آشنایی دارم، اگه فایل کامندر برنامه ای هست که جدا باید نصب بشه میشه لطفا لینک بدین؟ تشکر

rmb_ali
05-03-2017, 17:22

mehrdadmdr
06-03-2017, 01:53

بابت زحمتی که کشیدین سپاسگزارم، اما متاسفانه این هم جواب نداد، نمیدونم دیگه چیکار کنم

zigzaag
06-03-2017, 20:05
دوستان بین این مدل و 49X7000D کدوم رو انتخاب کنم؟
یکیش انطباق تصویرش 800 هرتزه اونیکی 200 هرتز در عوض سری 7000 4k هست
الان موندم

rmb_ali
06-03-2017, 20:13
دوستان بین این مدل و 49X7000D کدوم رو انتخاب کنم؟
یکیش انطباق تصویرش 800 هرتزه اونیکی 200 هرتز در عوض سری 7000 4k هست
الان موندم
شما سایز برات مهم نیست؟؟؟
۴۹ یا ۵۵؟؟؟
آخه سایز تو قیمت خیلی موثره حدود ۷۰۰ تومن توی مدل مشابه فرقشه
علاوه بر اینکه به نظر من ۴کی مانند ۳دی یک امکانی هست که تا چند وقت دیگه منسوخ میشه و کاربردی نیست

zigzaag
06-03-2017, 20:24
۴۹ یا ۵۵؟؟؟
علاوه بر اینکه به نظر من ۴کی مانند ۳دی یک امکانی هست که تا چند وقت دیگه منسوخ میشه و کاربردی نیست

چرا سایز هم مهمه
4k توی کیفیت صفحه نمایش تاثیری نداره؟فقط تو پخش فیلم های 4k مشخص هست؟
سایز 55 سری 7000 هم انطباق تصویرش 200 هرتز هست و تنها فرقش با این سری اینه که HDR داره
حالا موندم که HDR خوبه یا انطباق تصویر تفاوت قیمت سایز 55 شون 300 تومنه ظاهرا تو سایت بازرگانی ایران

m ss
06-03-2017, 21:00
فقط تو فیلمهای 4k کیفیتش مشخص میشه تو بقیه رزولوشن ها کیفیت تصویر فرق نداره به نظر من همون 700d رو بگیر

rmb_ali
06-03-2017, 21:03
سونی قول داده اچ دی آر روی همه تلویزیون های اندرویدی آپدیت کنه البته چه وقتش معلوم نیست
ولی امکان اچ دی آر خیلی تاثیر میراره تو‌کیفیت تصویر

afshin4841
07-03-2017, 14:51
۴۹ یا ۵۵؟؟؟

دوست عزیز این صحبت شما که فناوری 4K در حال منسوخ شدن هست اصلا درست نیست بلکه روز به روز در حال گسترش هم هست. شما اگه گوشی های موبایل دوربینهای DSLR T دوربین های ورزشی و فیلمبرداری خانگی و .........رو در نظر بگیرید می بینید که فیلمبرداری 4K در حال تبدیل شدن به یکی از ویژگی‌های اصلی اونهاست و اصلاً قابل مقایسه با بحث 3D نیست .
پس اگر آینده‌نگرانه نگاه کنیم خرید تلویزیون های دارای 4k منطقی هم هست
من خودم الان 50w800c رو دارم و فقط به دلیل قیمت بالاتر مدل دارای فیلم رو نگرفتم هر چندالان پشیمونم.

rmb_ali
07-03-2017, 15:34
دوست عزیز این صحبت شما که فناوری 4K در حال منسوخ شدن هست اصلا درست نیست بلکه روز به روز در حال گسترش هم هست. شما اگه گوشی های موبایل دوربینهای DSLR T دوربین های ورزشی و فیلمبرداری خانگی و .........رو در نظر بگیرید می بینید که فیلمبرداری 4K در حال تبدیل شدن به یکی از ویژگی‌های اصلی اونهاست و اصلاً قابل مقایسه با بحث 3D نیست .
پس اگر آینده‌نگرانه نگاه کنیم خرید تلویزیون های دارای 4k منطقی هم هست
من خودم الان 50w800c رو دارم و فقط به دلیل قیمت بالاتر مدل دارای فیلم رو نگرفتم هر چندالان پشیمونم.
دوست عزیز من نگفتم 4k منسوخ شده بلکه گفتم منسوخ خواهد شد ببینید 3d چقدر طول کشید تا از رده خارج بشه ؟
هر امکانی که برای خریدار قابل تشخیص نباشه اون براش پول نمیده چشم انسان تفاوتی بین کیفیت فول اچ دی و 4k قائل نمیشود و تفاوت را تشخیص نمیدهد بنابراین بعد از مدتی خریدار برای این امکان اضافی پولی نخواهد داد و تولید کنندگان دیگر تولید نخواهند کرد

mehrdadmdr
07-03-2017, 20:41
دوست عزیز من نگفتم 4k منسوخ شده بلکه گفتم منسوخ خواهد شد ببینید 3d چقدر طول کشید تا از رده خارج بشه ؟
هر امکانی که برای خریدار قابل تشخیص نباشه اون براش پول نمیده چشم انسان تفاوتی بین کیفیت فول اچ دی و 4k قائل نمیشود و تفاوت را تشخیص نمیدهد بنابراین بعد از مدتی خریدار برای این امکان اضافی پولی نخواهد داد و تولید کنندگان دیگر تولید نخواهند کرد

تو سایز صفحه نمایش کوچیک 4k قابل تشخیص نیست اونم بسته به محتوای قابل پخش، جسارتا تحلیلتون اشتباس، الان دارن تو ژاپن کیفیت 8k آزمایش میکنن چون اونا به این نتیجه رسیدن که 4k دیگه یه چیز عادی و استاندارد از نظر کیفیت در کشور خودشونه، شاید تو ایران خیلی زمان ببره که 4k از نظر مراجع محتوایی و اصلی کشور مرسوم بشه اما آخرش میشه، الان چندتا شبکه اچ دی یا فول اچ دی داریم؟ خب اکثر قشر جامعه با تلویزیون یا نهایتا کانالای کولر حال میکنن، چند نفر یا چند درصد مردم کشور ما مثل من ۴۰۰۰ تا فیلم فول اچ دارن؟ خب منم اگه برام سخت نبود اینارو با 4k کم کم جایگزین میکردم اما بنظر شما الان دسترسی به 4k برای محتواهای قبلی در دسترس هست؟ گیریم خیلی کم اما برای فایل و فیلم های جدید چی؟ روز به روز داره بیشتر میشه، پس 4k استانداردیه که بالاخره جا می افته اما 3d قابلیتی بود که فعلا شکست خورده، یه جورایی بود و نبودش تو TV مستحبه

rmb_ali
07-03-2017, 21:03
ببینید چشم انسان از فول اچ دی به بعد رو تشخیص نمیده حالا بشه ۸ کی

mehran.h.3000
07-03-2017, 23:29
تو سایز صفحه نمایش کوچیک 4k قابل تشخیص نیست اونم بسته به محتوای قابل پخش، جسارتا تحلیلتون اشتباس، الان دارن تو ژاپن کیفیت 8k آزمایش میکنن چون اونا به این نتیجه رسیدن که 4k دیگه یه چیز عادی و استاندارد از نظر کیفیت در کشور خودشونه، شاید تو ایران خیلی زمان ببره که 4k از نظر مراجع محتوایی و اصلی کشور مرسوم بشه اما آخرش میشه، الان چندتا شبکه اچ دی یا فول اچ دی داریم؟ خب اکثر قشر جامعه با تلویزیون یا نهایتا کانالای کولر حال میکنن، چند نفر یا چند درصد مردم کشور ما مثل من ۴۰۰۰ تا فیلم فول اچ دارن؟ خب منم اگه برام سخت نبود اینارو با 4k کم کم جایگزین میکردم اما بنظر شما الان دسترسی به 4k برای محتواهای قبلی در دسترس هست؟ گیریم خیلی کم اما برای فایل و فیلم های جدید چی؟ روز به روز داره بیشتر میشه، پس 4k استانداردیه که بالاخره جا می افته اما 3d قابلیتی بود که فعلا شکست خورده، یه جورایی بود و نبودش تو TV مستحبه
دقیقا شما تو متن فرمودید تو سایز کوچک(خانگی)تفاوت 4کا با فول اچ دی قابل تشخیص نیست وچیزای دیگه ای مثل زاویه دید انطباق تصویر عمق تصویر و... ملاک های مهمتری از رزولیشن هستن
شما تصویر تی وی مارکhisense یاxvision هردو فورکا رو با تی وی سونی یا سامسونگ فول اچ دی با مشخصات بالاترمقایسه کنید اختلاف رو به وضوح می بینید
کیفیت 8کا وبالاتر هم توی سایز بزرگ مطرح میشه مثلا شما پرده سینما رو در نظر بگیر مسلما 8کا پاسخگو نخواهد بود
فکر میکنم توی عمل تلویزیون ها به طرف تکنولوژی oled برن نه صرفا افزایش پیکسل ها.

m ss
07-03-2017, 23:43
تو سایز گوشی مشخص نیست ولی تو 50 اینچ کاملا مشخص میشه من کلیپ 4k دارم با tv خودم فول اچ دی میبینم ولی باtv سری x فوق العاده با کیفیت

mehran.h.3000
07-03-2017, 23:59
تو سایز گوشی مشخص نیست ولی تو 50 اینچ کاملا مشخص میشه من کلیپ 4k دارم با tv خودم فول اچ دی میبینم ولی باtv سری x فوق العاده با کیفیت
سری xیه جورایی سردمدار سونی هست خوب!
از اینا بگذریم تو سایتش تبلیغ یه تی وی جدید رو کرده اولِد هست و فور کا ! نمیدونم ولی باید قیمت بالایی هم داشته باشه

mehran.h.3000
08-03-2017, 00:01
دوستان لطفا آپدیت جدید اومد حتما خبر کنین

m ss
08-03-2017, 00:18
سری xیه جورایی سردمدار سونی هست خوب!
از اینا بگذریم تو سایتش تبلیغ یه تی وی جدید رو کرده اولِد هست و فور کا ! نمیدونم ولی باید قیمت بالایی هم داشته باشه

من خودم w800 دارم x8500d برای یکی از اشناها خریدم وقتی تست کردم تو رزولوشن های زیر 4k واقعا تفاوت احساس نکردم

pedramgolchin
08-03-2017, 04:02
توی چند پست قبلی یکی از دوستان لینک مستقیم گذاشته بودن که اتفاقا آندروید ۶ و با کد PAA بود، من همونو ریختم، مشکلی نداره و تنها ایراد مجوز کپی و پیست هست که با ۱۵ فایل منیجر کار کردم هیچ کدوم نشد که نشد، کاشکی یکی یه راه حلی پیدا کنه
پس این فایلی که دوستمون گذاشتن چیه؟
بخدا گیج شدم، چیکار کنم
الان دوستانی که به اندروید 6 آپدیت کردن، برای خاورمیانه هست فایلشون(PAA) ؟

آخرین ورژن آپدیت (تا این لحظه) PKG.3.533.0108 PAA یا همون اندروید 5.1.1 می باشد. فقط از سایت اصلی آخرین فایل رو دانلود کنید و از نصب فایل هایی غیر از منطقه آسیاپسیفیک (PAA) اکیدا خودداری کنید.:n33:

pedramgolchin
08-03-2017, 04:13
آپدیت

دوست عزیز این فایل که برای پسوند NAA هست و 55 اینچ
من مدل 43 اینچ و پسوند PAA دارم، شما همین مدل رو تست کردید با این فایل؟
اگر اینو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

fashist_v
08-03-2017, 08:54

دوست عزیز این فایل که برای پسوند NAA هست و 55 اینچ
من مدل 43 اینچ و پسوند PAA دارم، شما همین مدل رو تست کردید با این فایل؟
اگر اینو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

دوست عزیز من در چند پست مختلف جواب شما رو دادم نمیدونم چرا برای درک این موضوع اینقدر مقاومت میکنید:n13:
قطعا فایل با پسوند NAA با PAA تفاوت داره وگرنه دلیلی نداشت این دو پسوند رو داشته باشه
اون دوستمونم که به اندورید 6 آپدیت کرده بوده انگار سونی فقط یروز فایلشو تو سایت گذاشته بوده ولی اشکال داشته و برش داشته
در هر صورت شما مختارید که هر فایلی رو دوس دارید رو تیوی تون تست کنید و نتیجه شو همینجا اعلام کنید :n09:

m ss
08-03-2017, 11:12
من همون اندروید 6 رو نصب کردم تفاوتش با قبل سرعت خیلی بهتر تو منوها بخصوص دیجیتال موقع ویرایش هست یه تبلت هم داشتم که به حالت میرورینگ متصل نمیشد حالا وصل میشه

m ss
08-03-2017, 11:19

mofa710
08-03-2017, 13:05
سلام بعد از آپدیت ظاهرا یوتیوب را بدون ف ی ل ت ر شکن باز نمیکنه .آیا برای شما دوستان همینطور هست یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟

mehran.h.3000
08-03-2017, 13:29
سلام بعد از آپدیت ظاهرا یوتیوب را بدون ف ی ل ت ر شکن باز نمیکنه .آیا برای شما دوستان همینطور هست یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟
ماله ما قبل از اپدیت هم همینجوری هست.

fashist_v
08-03-2017, 14:29

این فایل تفاوتی نمیکنه برای چند اینچ باشه؟ 43 یا 50 یا 55

fashist_v
08-03-2017, 14:49
ورژن جدید (مارشملو) ظاهرا مشکل ریستارت شدن برای بعضی کاربرا داشته که باعث شده سونی موقتا فایلشو حذف کنه.
تو صفحه سونی ساپورت اروپا(انگلیس) هم این مسئله ذکر شده.
لینک هاشو قرار میدم اگه کمی زبانتون خوب باشه کاملا متوجه میشید

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی فروم خود سونی هم بیشتر درباره مشکلاتی که حین آپدیت یا بعداز آپدیت داشتن بحث میکنن

mehran.h.3000
08-03-2017, 16:01
ورژن جدید (مارشملو) ظاهرا مشکل ریستارت شدن برای بعضی کاربرا داشته که باعث شده سونی موقتا فایلشو حذف کنه.
تو صفحه سونی ساپورت اروپا(انگلیس) هم این مسئله ذکر شده.
لینک هاشو قرار میدم اگه کمی زبانتون خوب باشه کاملا متوجه میشید

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی فروم خود سونی هم بیشتر درباره مشکلاتی که حین آپدیت یا بعداز آپدیت داشتن بحث میکنن

پس ماهم آپدیت نکنیم.؟

فکر میکنم اختلاف آپدیت اروپا وخاورمیانه فقط توی نرم افزارای نصب شده هس مثلا برای اونها نت فلیکس رایگانه؛ برا ما آمازون یا یه همچی چیزی

fashist_v
08-03-2017, 16:07
پس ماهم آپدیت نکنیم.؟

فکر میکنم اختلاف آپدیت اروپا وخاورمیانه فقط توی نرم افزارای نصب شده هس مثلا برای اونها نت فلیکس رایگانه؛ برا ما آمازون یا یه همچی چیزی

هر کسی خودش اختیار داره که آپدیت کنه یا نه من فقط بقیه رو در جریان قرار دادم. یکی از اعضا هم نصب کرده بود و میگفت هیچ مشکلی نداشته
ولی من خودم دوس ندارم برای %1 هم به دردسر بیفتم و مجبور به ریست سخت افزاری بشم.

mehran.h.3000
08-03-2017, 16:08
هر کسی خودش اختیار داره که آپدیت کنه یا نه من فقط بقیه رو در جریان قرار دادم. یکی از اعضا هم نصب کرده بود و میگفت هیچ مشکلی نداشته
ولی من خودم دوس ندارم برای %1 هم به دردسر بیفتم و مجبور به ریست سخت افزاری بشم.
راستی؛درصورت بروز مشکل مثل گوشی که فلش میکنیم تی وی رو چه جوری باید فلش کرد؟

mehran.h.3000
08-03-2017, 16:13
یارو چقدر شاکیه [emoji23] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rmb_ali
08-03-2017, 16:24
راستی؛درصورت بروز مشکل مثل گوشی که فلش میکنیم تی وی رو چه جوری باید فلش کرد؟

اگر راه حلشو پیدا کنی خیلی خوب میشه
شاید اینم باید ولوم و پاور رو نگه داری

mehrdadmdr
10-03-2017, 00:49
فکر کنم فقط من آپدیت کردم، از متخصصین عزیز کسی نتونست بابت مشکل من راه حلی پیدا کنه؟ همون مشکل کپی و انتقال فایل تو آندروید ۶؟

rmb_ali
10-03-2017, 05:46
فکر کنم فقط من آپدیت کردم، از متخصصین عزیز کسی نتونست بابت مشکل من راه حلی پیدا کنه؟ همون مشکل کپی و انتقال فایل تو آندروید ۶؟
نه منم به اندروید ۶ آپدیت کردم ولی مشکل شما رو‌ندارم

rmb_ali
10-03-2017, 05:52
اینو مطالعه کن شاید مشکلت حل بشه

kamibil
10-03-2017, 19:48
سلام دوستان عزیز
من تلویزیون سونی w800c دارم به مدل 108PAA روش بوده
در صفحه home گذینه اپدیت میاد ولی اپ نمیشه چی کار باید کرد؟
ایا اپدیت جدیدتر اومده؟
امکان ضبط فیلم در این سری تلویزیون هست با برنامه های اندروید؟

فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk

hassan ajam
10-03-2017, 19:59
سلام خدمت دوستان: چه نرم افزارهایی برای پخش کانالهای اینترنتی سراغ دارید؟اگه میشه معرفی کنید. glwiz با آپدیت جدید پخش نمیشه.

rmb_ali
10-03-2017, 20:34
سلام دوستان عزیز
من تلویزیون سونی w800c دارم به مدل 108PAA روش بوده
در صفحه home گذینه اپدیت میاد ولی اپ نمیشه چی کار باید کرد؟
ایا اپدیت جدیدتر اومده؟
امکان ضبط فیلم در این سری تلویزیون هست با برنامه های اندروید؟

باید دانلود کنید و روی یو اس بی بریزید و آپدیت کنید مستقیم آپدیت نمیشه

morteza
10-03-2017, 23:00
سلام.با نرم افزار mxplayer چطور میشه فیلم سه بعدی دید؟وقتی تو نرم افزاری قابلیت سه بعدی فعال نیست

kamibil
11-03-2017, 17:30

ممنون از پاسخ گویی شما
من دو مدل اپدیت که برای تایوان و هونگ کونگ بود دانلود کردم و در یو اس بی که از قبل خالی بوده ریختم. فایل اپدیت رو بدون پوشه ریختم در یو اس بی و به تلویزیون وصل کردم
ولی اپدیت رو انجام نداد. مشکل از کجاست؟

مدل w800c قابلیت ضبط کردن داره؟ چجوری باید ضبط کرد باهاش؟

kamibil
11-03-2017, 17:37

ممنون از پاسخ گویی شما
من دو مدل اپدیت که برای تایوان و هونگ کونگ بود دانلود کردم و در یو اس بی که از قبل خالی بوده ریختم. فایل اپدیت رو بدون پوشه ریختم در یو اس بی و به تلویزیون وصل کردم

Saidgta
11-03-2017, 17:46
ممنون از پاسخ گویی شما

باید نسخه آسیا پسیفیک رو نصب کنید.

kamibil
11-03-2017, 18:11

اپدیت اسیا مدلPKG3.533.0108PAA. العان نصب هست در تلویزیون و اندروید ۵.۱ هست
اندروید جدید نیومده؟

rmb_ali
11-03-2017, 19:15
در صفحات قبل لینک ۶ هم هست چند صفحه قبل رو مشاهده گنید

Saidgta
11-03-2017, 19:54
اپدیت اسیا مدلPKG3.533.0108PAA. العان نصب هست در تلویزیون و اندروید ۵.۱ هست
اندروید جدید نیومده؟

هنوز نیومده و بهتره صبر کنید...

kamibil
11-03-2017, 21:25
در صفحات قبل لینک ۶ هم هست چند صفحه قبل رو مشاهده گنید

ممنون
ارزش ریسک داره؟

rmb_ali
11-03-2017, 22:56
ممنون
ارزش ریسک داره؟

من نصب کردم و مشکلی نبود

kamibil
11-03-2017, 23:37
از دوستان. کسی با برنامهvideo&tv sideview کار کرده. چطور باید وصل تی وی شد؟

mehran.h.3000
11-03-2017, 23:48

من از چن صفحه قبل دانلود کردم فقط تی وی و موبایل باید تو یه شبکه باشن مثلا هردوبه مودم منزل متصل باشن یا موبایل رو با وایرلس به تی وی وصل کن
برنامه home گوگل هم جالبه و خوب کار میکنه

rmb_ali
12-03-2017, 19:37

همانطور که مهران خان گفت باید هم تلویزیون هم موبایلتون به یک شبکه وصل باشند تا راحت وصل بشن البته برای بار اول باید تلویزیون سرچ کنه و روی اون تب بزنید تا وصل بشه البته اگر آی پی تلویزیون بتونیدداز توی تلویزیون متوجع بشید دستی هم میشه آدرس بدید

mehran.h.3000
13-03-2017, 00:32
سلام . کسی از دوستان shareit یا مشابه نصب کرده؟ میدونید چه جوری باید باهاش کار کرد (با موبایل pair نمیشه) سرعت es file explorer هم وحشتناک برای انتقال فایل کمه

mehran.h.3000
13-03-2017, 00:36

Unzip کردی؟

kamibil
14-03-2017, 01:13
هنوز نیومده و بهتره صبر کنید...

سلام امیدی بهش هست که اندروید جدید بیاد؟

Saidgta
14-03-2017, 06:02
سلام امیدی بهش هست که اندروید جدید بیاد؟

حتما میاد

pedramgolchin
14-03-2017, 14:09
برای آمریکا آپدیت رو دادن، امیدوارم برای آسیا هم بیاد
ولی یادمه یکی از دوستان توی همین تاپیک، ورژن آمریکا رو نصب کرده بود، درسته؟

signinfo
15-03-2017, 05:48
برای آمریکا آپدیت رو دادن، امیدوارم برای آسیا هم بیاد
ولی یادمه یکی از دوستان توی همین تاپیک، ورژن آمریکا رو نصب کرده بود، درسته؟

اگه منظور تون بنده هستم، نه خیر بنده ورژن Asia Pacific رو نصب کردم. لینکش رو هم گذاشتم. هنوز هم مشکلی باهاش ندارم. نصب ورژن های غیر از Asia Pacific روی تلویزیون هایی که در منطقه ما توزیع می شه ممکن نیست.

Azad33
15-03-2017, 09:33
برنامه file commander رانصب کنید امکانات خوبی داره

fashist_v
15-03-2017, 10:23
دوستان یه مدته وسط تماشای فیلم با MX Player خود به خود فیلم Pause میشه و باید خودم دکمه Play رو بزنم تا ادامه پیدا کنه.
مشکل مریوط به فایل فیلم نیست چون هر فیلمی میذارم یکی دوبار این اتفاق در طول فیلم میفته. MX Player هم آپدیته.

کسی مشکل مشابه من داشته ؟

hassan ajam
15-03-2017, 10:24
با سلام به دوستان:در قسمت برنامه ها،برنامه آلبوم یا موزیک ، بخشی است با نام دستگاه ها . وارد این قسمت که می شی ، مثلا لپ تاب روشناسایی کرده ولی پوشه ای مختلفی که براش گذاشته خالی هست .باید چطوری از روی لپ تاب فایل ها رو بهش منتقل کنم. باتشکر

mehran.h.3000
15-03-2017, 14:58
دوستان یه مدته وسط تماشای فیلم با MX Player خود به خود فیلم Pause میشه و باید خودم دکمه Play رو بزنم تا ادامه پیدا کنه.
مشکل مریوط به فایل فیلم نیست چون هر فیلمی میذارم یکی دوبار این اتفاق در طول فیلم میفته. MX Player هم آپدیته.

اگه فقط با ام ایکس اینجوریه مربوط بهدکدک ها و تنظیماتش هس توی تنظیماتش به پیشفرض برگردونش اگه نشدکامل پاکش کن دوباره نصب کن
اگه توی ام ایکس و پلیر خودش هم اینجوریه تلویزیون رو مسترریست کن
ولی به نظر من vlcنصب کن هم کیفیت بهتری داره هم همه کارای اونو میکنه.

rmb_ali
16-03-2017, 12:36
من قبلا عینک سه بعدی رو با تلویزیون مچ کردم و سه بعدی دیدم الان متصل نمیشه چراغ عینک چشمک میزنه وهاموش میشه ولی وصل نمیشه
چطوری میشه عیب یابی کرد؟؟؟

Azad33
17-03-2017, 12:10
من قبلا عینک سه بعدی رو با تلویزیون مچ کردم و سه بعدی دیدم الان متصل نمیشه چراغ عینک چشمک میزنه وهاموش میشه ولی وصل نمیشه
چطوری میشه عیب یابی کرد؟؟؟

یکبار فیش برق تلویزیون رادرحالت خاموش دربیار ودوباره جابزن وادامه بده

rmb_ali
17-03-2017, 13:22
اینکارو کردم البته با یک روش دیگه هم‌میشه ریستارت کرد اونم با نگه داشتن کلید پاور ولی هیچکدوم از این روش ها جواب نداد

reza1348_rezareza
17-03-2017, 14:10
پیام رجیستر شدن عینک روی تی وی میاد ؟

rmb_ali
17-03-2017, 14:14
نه اگر بیاد که حله
یکی دوبار به راحتی وصل شد ولی الان هروی میزنم وصل نمیشه نه پیام میاد نه کار میکنه

rmb_ali
17-03-2017, 14:16

مطمئنید کسی توی خونه از اپلیکشین ریموت اینکارو نمیکنه ؟؟؟

mehran.h.3000
17-03-2017, 14:28

آی حال میده.! [emoji48]

fashist_v
18-03-2017, 08:38

بله مطمئنم. مزاحم نداریم :n02:

reza1348_rezareza
18-03-2017, 09:10
نه اگر بیاد که حله
یکی دوبار به راحتی وصل شد ولی الان هروی میزنم وصل نمیشه نه پیام میاد نه کار میکنه

برا اینکه مطمئن بشی خرابی از کجاست بهترین راه حل اینه که یا یک عینک دیگه گیر بیاری (من از سامسونگ استفاده میکنم)یا عینکتو رو یک تلویزیون دیگه تست کنی .

rmb_ali
18-03-2017, 14:31
برا اینکه مطمئن بشی خرابی از کجاست بهترین راه حل اینه که یا یک عینک دیگه گیر بیاری (من از سامسونگ استفاده میکنم)یا عینکتو رو یک تلویزیون دیگه تست کنی .
یک عینک نیست سه تا عینکه

mehrdadmdr
19-03-2017, 01:05
سلام، بنظرتون میتونیم دانگرید بکنیم؟ اگه میشه لطفا با توضیحات، ممنون

rmb_ali
19-03-2017, 16:31
خیر نمیشه در ابتدای آپگرید به وضوح اینو هشدار میده

mehrdadmdr
19-03-2017, 16:59
جالبه که من دوبار ریست فکتوری کردم و دو مرتبه هم گذاشتم از اول آپدیت بشه و با هر فایل منیجری که فکرشو کنین کار کردم اما مشکل کپی پیست همچنان پابرجاست

rmb_ali
19-03-2017, 17:24
در قسمت app پرمیشن رو بررسی کردید ؟؟؟

abbas_p
19-03-2017, 23:47
دوستان شما از سینمای خانگی استفاده میکنی؟
من یه سینما سونی 5.1 دارم با کابل اپتیکال نصب کردم فیلم با صدای 5.1 پخش میکنم با برنامه ویدیو پلیر خود سونی...
مشکل من اینکه فقط پلیر سونی 5.1 رو پخش میکنه... Vlc mx kodi اینها هیچکدوم 5.1 پخش نمیکنن همشون دو کاناله پخش میکنن
برنامه ویدیو پلیر امکاناتش خیلی محدوده نمیشه زیرنویس انتخاب کرد باید حتما هم نام باشه و سایز زیرنویس فارسی خیلی کوچیکه قابل تغییر نیست آندروید 5.1
تو اندرپید ۶ ویدیو پلیر سونی تنظیمات زیرنویس داره؟

mehrdadmdr
20-03-2017, 03:02
در قسمت app پرمیشن رو بررسی کردید ؟؟؟

جاش میدونم کجاست و خیلی هاشو فعال کردم، اما باز میشه اگه امکان داره دقیق بفرمایید که کدومشه برای انتقال؟ ممنون

rmb_ali
20-03-2017, 06:21
دسترسی storage رو باید بدی