PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

rmb_ali
20-03-2017, 06:22
دوستان شما از سینمای خانگی استفاده میکنی؟
من یه سینما سونی 5.1 دارم با کابل اپتیکال نصب کردم فیلم با صدای 5.1 پخش میکنم با برنامه ویدیو پلیر خود سونی...
مشکل من اینکه فقط پلیر سونی 5.1 رو پخش میکنه... Vlc mx kodi اینها هیچکدوم 5.1 پخش نمیکنن همشون دو کاناله پخش میکنن
برنامه ویدیو پلیر امکاناتش خیلی محدوده نمیشه زیرنویس انتخاب کرد باید حتما هم نام باشه و سایز زیرنویس فارسی خیلی کوچیکه قابل تغییر نیست آندروید 5.1
تو اندرپید ۶ ویدیو پلیر سونی تنظیمات زیرنویس داره؟
باید کدک هاشونو نصب کنی
توی اینترنت سرچ کن

Sent from my D6502 using Tapatalk

elyartab
20-03-2017, 23:15
آقا بالاخره ما آپدیت مدل w800c ساخت مالزی رو نصب کنیم یا نه؟
آخرین آپدیت سایت مالزی سونی مربوط به 6 نوامبر 2016 هست ولی تو سایت های دیگه مثل آسیا پاسیفیک آپدیت بعد از اون هم اومده.

آپدیت غیر از سایت مالزی رو نصب کنیم مشکلی پیش میاد؟ دوستان این کار رو کردند؟

ممنونم

rmb_ali
21-03-2017, 11:06
آپدیت های دیگه اصلا نصب نمیشن
من آپدیت ورژن ۶ رو نصب کردم الان پشیمانم چون تلویزیونم هنگ میکنه

hassan ajam
21-03-2017, 20:33
:n19:به نقل از کاربران دی جی کالا :n19:نقد و تجربه کار اينجانب از اين سري تلويزيون (w800)

نقاط قوت
کيفيت پنل و سرعت ريفرش تصوير و ....

دوستان سلام. من بعد از تحقیقات بسیار زیاد، دو روز هستش که این سری تلویزیون سونی رو تهیه کردم. البته 55 اینچش که فرقی نداره غیر از ابعاد، .فقط می تونم اینو بگم که تو این رنج قیمت هیچ رقیبی براش متصور نیستم.
برای شخص من تکنولوژی 3d جذاب تر از 4k هستش. نه اینکه از کیفیت 4k اطلاع ندارم! اتفاقاً گوشیم فور کی میگیره، چندین کلیپ 4k دارم رو سیستم ولی به نظر من هنوز فراگیر نشده و به عنوان مثال حتی یک فیلم هم بصورت 4k وجود نداره واسه استفاده. (سرعت بستر اینترنت، هزینه اینترنت در ایران!!! و حافظه های جانبی رو هم در نظر بگیرید سالها کار داره هنوز!!!)
ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که اصلی ترین خصوصیت هر تلویزیون به نظر اینجانب کیفیت پنل تصویر هستش . بعد از تحقیقات فراوان به سایت جالبی که بصورت بسایر تخصصی (مشابه dxomark برای دوربینها) تلویزیون هارو آنالیز می کنه برخوردم. کنتراست پنل این تلویزیون 4000 هستش که عدد ی نجومی برای پنل های LED هست! به عنوان مثال در همون سایت پنل تلویزیون u850 ال جی، کنتراستش 1000 هستش! (با دو سال زمان ساخت جدیدتر،پنل فور کی و ...).
سرعت ریفرش تصویر بسای ربالا هستش و 120 هرتز می باشد و برای صحنه های سریع و ورزشی جایه هیچ گلگی نمیزاره...
مهمترین بحث بعد از کیفیت عالی پنل، سیستم عامل اندوریدش هست. از کارایی های های این سیستم عامل همین بس که! :به عنوان مثال بنده براحتی و با نصب mx player و با نصب filecommender تونستم هارد لپ تاپمو رو تلویزیون شیر کنم و بصورت بیسیم از پخش زیر نویس همراه با فیلم و دسترسی به هارد سیستمم استفاده کنم و لذت ببرم...کیبرد و موس وایرلس رو با جا زدن دانگل مربوطه به راحتی استفاده کنم روش! و تو playstore نرم افزار کنترل مجیکر رو گوشم نصب کردم و بی نیازم کرده از خرید اصلیش که حدود 200 هزار تومن قیمت داره. (نرم افزار های مختلفی وجود داره. فابریک سونیش: video & Tv SlideView و نرم افزار متفرقه و عالی :Andrid TV.
نکته بسیار جالب تری که با راهنمایی یکی از دوستان و سایتهای خارجی فهمیدم شما می تونید از عینک سه بعدی اکتیو سامسونگ که باتری خور هستش و قیمت بسیار مناسبتری از عینک اورجینال سونی داره استفاده بکنید و کاملا هم جواب میده با بهترین کیفیت! عینک تست شده توسط خود بنده از سری 2012 سامسونگ هستش با اسم : ssg-4100gb تنها عیبی که می تونم از این تلویزیون بگیرم:
- کنترل مجیک حرکتی نداره و بصورت تاچ پد (مشابه موس) هستش کاراییش
-بلوتوسش قابل استفاده برای هندسفریهای معمول نداره و احتمال زیاد بایستی از هندس فری اورجینال سونی استفاده بشه؟!
در آخر حتمی توصیه می کنم در این رنج قیمت شک به دلتون راه ندید و خریداریش کنید و کیفیت و ماندگاری و اصالت رو فدای امکانات رنگارانگ کره ای هار نکنید.

abbas_p
21-03-2017, 22:02
باید کدک هاشونو نصب کنی
توی اینترنت سرچ کن

اخه کودی که کدک نداره...
دوستان کسی از سینمای خانگی استفاده میکنه با کابل اپتیکال؟

rmb_ali
22-03-2017, 09:36
برای دیدن ساعت کارکرد تلویزیون چیکار باید کرد ؟ از کجا باید ساعت کارکرد تلویزیون رو دید ؟

منوی سرویس تلویزیون های سونی
With the Tv off, using the Sony remote, press DISPLAY,5 ,VOL DOWN, POWER
قبلش باید تی وی خاموش باشه

rmb_ali
23-03-2017, 15:04
وقتی فیلم میبینم نور صفحه با صدا کم و زیاد میشه
توی تنظیمات ادونس کانتراست رو هم آف کردم کسی میدونه مشکل چیه

mehran.h.3000
23-03-2017, 17:43
وقتی فیلم میبینم نور صفحه با صدا کم و زیاد میشه
توی تنظیمات ادونس کانتراست رو هم آف کردم کسی میدونه مشکل چیه

با صدا نیست! چن صفحه قبل در موردش بحث شده ملاحضه بفرمایید.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

rmb_ali
23-03-2017, 18:40
با صدا نیست! چن صفحه قبل در موردش بحث شده ملاحضه بفرمایید.

همانطورکه عرض کردم اون کار رو کردم و درست نشد

mehran.h.3000
23-03-2017, 20:28
از روی کنترل دکمه Action Menu را فشار بدید و گزینه Picture را انتخاب کنید. در منوی بعدی گزینه Advanced Settings را انتخاب کنید. در منوی بعدی از بخش Brightness به دنبال گزینه Adv. Contrast Enhancer بگردید و مقدارش رو روی Off قرار بدید.
شما تی وی رو ریستارت کردی؟(نه خاموش روشن) یا 10 ثانیه پاور رو بگیر یا از برق بکش. اگه نشد بازم بهش ور برو چون منم مشکل رو داشتم برطرف شد فقط نکته اش اینجاس که بعد از تنظیم کل تی وی رو باید ذیستارت کنی. حداقل برا من که اینجوری بود.

همانطورکه عرض کردم اون کتر رو کردم و درست نشد

rmb_ali
24-03-2017, 10:50
برا اینکه مطمئن بشی خرابی از کجاست بهترین راه حل اینه که یا یک عینک دیگه گیر بیاری (من از سامسونگ استفاده میکنم)یا عینکتو رو یک تلویزیون دیگه تست کنی .
من بالاخره سر از کار این عینک در آوردم
برای بار اول شما باید عینک ها رو ریجستر کنید ولی برای دفعه های بعد فقط باید عینک رو روشن کنید
برای ریجستر کردن باید دکمه عینک رو نگه دارید تا چشم آبی و قرمز بزنه و وصل بشه
ولی برای دفعه های بعد فقط دو ثانیه کلید رو نگه می‌دارید تا روشن بشه برای خاموش کردن هم دگمه رو میزنید تا خاموش بشه

rmb_ali
24-03-2017, 11:05
شما تی وی رو ریستارت کردی؟(نه خاموش روشن) یا 10 ثانیه پاور رو بگیر یا از برق بکش. اگه نشد بازم بهش ور برو چون منم مشکل رو داشتم برطرف شد فقط نکته اش اینجاس که بعد از تنظیم کل تی وی رو باید ذیستارت کنی. حداقل برا من که اینجوری بود.

با ریستارت درست شد

mehran.h.3000
24-03-2017, 11:10
منوی سرویس تلویزیون های سونی
With the Tv off, using the Sony remote, press DISPLAY,5 ,VOL DOWN, POWER
قبلش باید تی وی خاموش باشه

روی کنترل من دکمه display نیست که؟

rmb_ali
24-03-2017, 11:22
روی کنترل من دکمه display نیست که؟

البته به جای ولوم پایین ولوم بالا رو بزنید
دگمه دیسپلی در عکس زیر مشخصه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehran.h.3000
25-03-2017, 16:33
البته به جای ولوم پایین ولوم بالا رو بزنید
دگمه دیسپلی در عکس زیر مشخصه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب نداد...

rmb_ali
25-03-2017, 17:03
کسی تا به حال دسته بازی به تی وی وصل کرده چه دسته ای بهش می‌خوره دسته های پلی استیشن خیلی گرونه

mehran.h.3000
25-03-2017, 17:33
کسی تا به حال دسته بازی به تی وی وصل کرده چه دسته ای بهش می‌خوره دسته های پلی استیشن خیلی گرونه

دسته وایرلس و عادی مخصوص کامپیوتر وصل کردم دکمه هاش اشتباه کار میکنه و یکی شون هم کار home رو انجام میده که خیلی رو مخه
متاسفانه بعضی بازی های خوبش هم فقط با دسته پلی کار می کنن.
بازهم اگه دوستان بتونن راهی پیدا کنن ومارو راهنمایی کنن ممنون میشم

rmb_ali
26-03-2017, 14:34
دسته وایرلس و عادی مخصوص کامپیوتر وصل کردم دکمه هاش اشتباه کار میکنه و یکی شون هم کار home رو انجام میده که خیلی رو مخه
متاسفانه بعضی بازی های خوبش هم فقط با دسته پلی کار می کنن.
بازهم اگه دوستان بتونن راهی پیدا کنن ومارو راهنمایی کنن ممنون میشم

فقط دسته پلی استیشن ۴ بهش میخوره؟؟؟؟
یه مدل فیک هست ۴۵ تومن اونا درست کار میکنه؟؟؟

mehran.h.3000
26-03-2017, 15:04
فقط دسته پلی استیشن ۴ بهش میخوره؟؟؟؟
یه مدل فیک هست ۴۵ تومن اونا درست کار میکنه؟؟؟

اره .دسته بقیه شون یو اس بی نیست . فیش مخصوص خودشه
من دسته پلی فیک ندیدم نمیدونم بخوره یا نه.

rmb_ali
26-03-2017, 16:32
اره .دسته بقیه شون یو اس بی نیست . فیش مخصوص خودشه
من دسته پلی فیک ندیدم نمیدونم بخوره یا نه.

مگه بیسیم نیست؟؟؟؟؟

mehran.h.3000
27-03-2017, 11:13
مگه بیسیم نیست؟؟؟؟؟

دسته پلی 2 سیم داره ولی مدلهای بالاتر بیسیم هستن

m ss
29-03-2017, 00:00
سلام جستجوی صوتی برای من کار نمیکنه برای شما چطور؟

morteza
29-03-2017, 19:44
سلام بهترین برنامه برای دیدن فیلم سه بعدی کدومه؟

rmb_ali
29-03-2017, 20:04
سلام بهترین برنامه برای دیدن فیلم سه بعدی کدومه؟
برنامه ویدیو خوده تلویزیون

rmb_ali
29-03-2017, 20:05
دسته پلی 2 سیم داره ولی مدلهای بالاتر بیسیم هستن

کسی دیگه دسته های ۲ یا ۳ رو تست نکرده؟؟؟

mehran.h.3000
29-03-2017, 20:06
کسی دیگه دسته های ۲ یا ۳ رو تست نکرده؟؟؟

یواس بی نیستن

mehran.h.3000
29-03-2017, 20:06
یواس بی نیستن

البته 3 رو نمیدونم

mehran.h.3000
02-04-2017, 00:11
نرم افزار archos برای دیدن ویدیو کیفیت بالایی داره به خصوص فرمت 265.
یکی از دوستان هم درمورد صدا پرسیده بودن ظاهرا 5.1 کانال هم هست.

rmb_ali
02-04-2017, 06:21
نرم افزار archos برای دیدن ویدیو کیفیت بالایی داره به خصوص فرمت 265.
یکی از دوستان هم درمورد صدا پرسیده بودن ظاهرا 5.1 کانال هم هست.

سه بعدی هم نشون میده؟؟؟

mehran.h.3000
03-04-2017, 15:37
مگه بیسیم نیست؟؟؟؟؟

دسته پلی وان وپلی2 سیمدارن ولی پلی 3 و پلی 4 بیسیم هستن

mehran.h.3000
03-04-2017, 16:12
سه بعدی هم نشون میده؟؟؟

نمیدونم!

kami_djs
04-04-2017, 16:33
با سلام خدمت اساتید
من یک ساله که تلویزیون سونی 43w805c از بانه خریدم الان که روشنش کردم وسط تلویزیون ارور your subscription has expired.to instantly renew online for 1 year please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده هنوزم نرفته . چطوری میشه درستش کرد؟؟

باسپاس از شما

fashist_v
05-04-2017, 06:48
وقتی فلش به تیوی وصل مکنیم یه پیغام پاپ آپ میده که با چی میخوای اجرا کنی (ویدیو، آلبوم، موزیک)
کسی میدونه چیکار میشه کرد که این پیام و هربار نده؟ من هرچی تنظیماتشو گشتم چیزی پیدا نکردم

kami_djs
06-04-2017, 10:35
با سلام خدمت اساتید
من یک ساله که تلویزیون سونی 43w805c از بانه خریدم الان که روشنش کردم وسط تلویزیون ارور your subscription has expired.to instantly renew online for 1 year please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میده البته هر بار که برق تلویزیون قطع میشه یا ریست میشه این ارور میاد حدود 10 دقیقه هست بعد میره . کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟؟

باسپاس از شما

abbas_p
06-04-2017, 12:35
با سلام خدمت اساتید
من یک ساله که تلویزیون سونی 43w805c از بانه خریدم الان که روشنش کردم وسط تلویزیون ارور your subscription has expired.to instantly renew online for 1 year please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میده البته هر بار که برق تلویزیون قطع میشه یا ریست میشه این ارور میاد حدود 10 دقیقه هست بعد میره . کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟؟

باسپاس از شما

سلام
احتمالا برنامه ای داری که یکسال رایگان بوده حالا میخوادبخری یا عضو بشی سایتش
دنبال برنامه gbox بگرد پاکش کن مشکلت حل میشه به احتمال زیاد

mehran.h.3000
07-04-2017, 23:30
دوستان وقتی فلش بهش میزنی میگه قبل از جدا کردن مطمعن شید غیر فعال هست . چه جوری مطمئن شیم !؟ تو منوهاش پیدا نکردم.
Safe remove نداره؟

rmb_ali
12-04-2017, 12:40
چطوری فیلم سه بعدی با زیرنویس ببینیم؟؟؟؟
ام ایکس سه بعدی پخش نمیکنه پخش کننده خودشم که سه بعدی پخش میکنه زیرنویس نشون نمی‌ده

elyartab
13-04-2017, 17:48
دوستان وقتی فلش بهش میزنی میگه قبل از جدا کردن مطمعن شید غیر فعال هست . چه جوری مطمئن شیم !؟ تو منوهاش پیدا نکردم.
Safe remove نداره؟

میتونی برنامه ES File Explorer رو بزنی و موقع خروج فلش رو unmount کنی

goyafilter
17-04-2017, 18:06
سلام دوستان تلویزیون من مدل 55 اینچ w800c هست الان وقتی روشنش میکنم آرم شرکت سونی میاد و بعدش هم این چند تا دایره هست که رنگی هست میاد تو صفحه میچرخه که تلویزیون اجرا بشه کامل اون هم میاد
ولی بعد از این دیگه تلویزیون خاموش میشه و باز روشن میشه .همینطور ریستارت و خاموش میشه مشکل از چی هست ؟؟
تنظیمات و یا چیزی هم دست نزدم تلویزیون هم یک ماه هست خریدم و بدون گارانتی هست

rmb_ali
18-04-2017, 07:21
سلام دوستان تلویزیون من مدل 55 اینچ w800c هست الان وقتی روشنش میکنم آرم شرکت سونی میاد و بعدش هم این چند تا دایره هست که رنگی هست میاد تو صفحه میچرخه که تلویزیون اجرا بشه کامل اون هم میاد
ولی بعد از این دیگه تلویزیون خاموش میشه و باز روشن میشه .همینطور ریستارت و خاموش میشه مشکل از چی هست ؟؟
احتمالا شما به اندروید ۶ آپدیت کردید
این مشکل روی بعضی از تلویزیون ها بوجود میاد توی همین تاپیک قبلا در خصوصش بحث شده

abbas_p
18-04-2017, 14:41

درکنار همه خوبیهای آندروید این بدترین ایرادش هست که به همچین مشکلی میخوره تی وی درست مثل گوشیهای آندروید که به یکباره بالا نمیان!!
به آندروید شش اپدیت کرده بودید؟
شما شانس بیاری بتونی تلویزیون رو ریست فکتوری کنی شاید درست بشه

m ss
18-04-2017, 16:22
وقتی اندروید بالا نمیاد چطوری ریست فکتوری کنه؟

rmb_ali
18-04-2017, 18:42

Unplug the AC power cord.
Simultaneously press and hold down the Power Power button and volume Down (-) Minus button buttons, and then (while holding the buttons down) plug the AC power cord back in. Continue to hold the buttons down until the green LED light appears.

Note: It will take approximately 10-30 seconds for the LED light to turn green.
Release the buttons after the green LED light appears.

green light

Note: If the white LED light doesn't turn green within 30 seconds, start from Step 1 again.
Wait a few minutes for the reset process to take place. The TV will reboot (turn on and off) two times.

Note: If the TV doesn't turn back ON automatically, press the Power button to turn TV back ON.
Two Welcome screens will appear on the TV. Do NOT setup the first Welcome screen. The TV will auto factory data reset within one minute of the first Welcome screen.
When the second Welcome screen appears, perform the setup.

Note: If the Welcome setup screen doesn't appear, unplug the AC power cord and then plug it back in.

If the forced factory reset didn't resolve the issue, perform the reset again.

rmb_ali
18-04-2017, 18:47
اینم یه روش دیگه
که اگر کلیدهای پشت تلویزیون ۴ تا یا بیشتر باشه که فکر کنم این روش روی w800c بیشتر جواب بده
A forced factory reset can only be done if the TV has been upgraded to the Android 6 OS.
If you can access the TV menu, perform a factory data reset instead.
This procedure may require two people.
Depending on which TV model you have, the location of the buttons will vary.

Follow these steps to perform a forced factory reset if, when facing the back of the TV, the buttons are on the right.

Simultaneously press and hold down the Power Power button and volume Down (-) Minus button buttons, and then (while holding the buttons down) plug the AC power cord back in. Continue to hold the buttons down until the green LED light appears.
Note: It will take approximately 10 - 30 seconds for the LED to turn green.
green light 2
Note: If the white LED light doesn't turn green within 30 seconds, start from Step 1 again.
Once the Welcome setup screen appears, quickly go through the setup procedure.
Do not sign in to your Google® account.
Skip the network setup.
Skip the channel setup.
Note: If the Welcome setup screen doesn't appear, unplug the AC power cord and then plug it back in.
On the supplied remote control, press the HOME button.
Select Settings.
Select Storage & reset.
Select Factory data reset.
Perform the setup at the Welcome screen.

fashist_v
19-04-2017, 10:15
امروز آپدیت جدیدی تو سایت سونی منتشر شده فقط مخصوص سنگاپور میباشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rmb_ali
19-04-2017, 11:37
یعنی روی تلویزیون های ما نصب نمیشه؟؟؟
حروف آخرش که مشابه آپدیت آسیا ست

fashist_v
19-04-2017, 12:23
یعنی روی تلویزیون های ما نصب نمیشه؟؟؟
حروف آخرش که مشابه آپدیت آسیا ست

آره ولی تو توضیحاتشم نوشته فقط مخصوص تیوی هایی هست که تو سنگاپور فروخته میشه.
امتحانش مجانیه هر کی دوست داشت نصب کنه
فقط امیدوارم مثه اون دوستمون به لوپ نیفته!

rmb_ali
19-04-2017, 13:27
آره ولی تو توضیحاتشم نوشته فقط مخصوص تیوی هایی هست که تو سنگاپور فروخته میشه.
امتحانش مجانیه هر کی دوست داشت نصب کنه
فقط امیدوارم مثه اون دوستمون به لوپ نیفته!

من شاید نصب کردم

fashist_v
19-04-2017, 13:38
من شاید نصب کردم

حتما تجربیاتتو در اختیارمون بذار

rmb_ali
19-04-2017, 21:00
من آپدیت سنگاپور رو روی تلویزیونم زدم و فعلا بدون مشکل داره کار میکنه
در ضمن بهم ریختگی کانال ها هم فعلا درست شده

tahasama
20-04-2017, 00:00
سلام دوسنان من x8500d رو خریدم کیفیت خیلی خوبه تصاویر واقعا زنده است و لذت بخش فقط چون 3d نداره یک مقداری حالم گرفته است میخواستم بدونم ایا ارزش داره اینو عوض کنم و یک w800 بگیرم یا نه ؟

rmb_ali
20-04-2017, 06:35
سلام دوسنان من x8500d رو خریدم کیفیت خیلی خوبه تصاویر واقعا زنده است و لذت بخش فقط چون 3d نداره یک مقداری حالم گرفته است میخواستم بدونم ایا ارزش داره اینو عوض کنم و یک w800 بگیرم یا نه ؟
میتونه تجربه خوبی باشه ولی ارزش نداره اینکارو بکنید

reza1348_rezareza
20-04-2017, 08:24
اولا میدونستی سه بعدی نداره چرا گرفتی؟ثانیا اینکه ارزش داره یا نه ببین خودت دوست داری یا نه؟البته باید اول سه بعدی رو ببینی تا بفهمی خوشت میاد یا نه.اگه باهاش حال میکنی حتما و صددر صد ولی با توجه به دو نکته منفی:
1-ضرر تعویض رو باید بدی.
2-ممکنه کیفیت تصویرش مثل 8500D نباشه(شایدم باشه شایدم بهتر باشه!)
اگه میخواستی بفروشی قیمت بده شاید اگه خواستی خیلی ضرر کنی!خودم خریدم.:n02:

tahasama
20-04-2017, 09:55
اولا میدونستی سه بعدی نداره چرا گرفتی؟ثانیا اینکه ارزش داره یا نه ببین خودت دوست داری یا نه؟البته باید اول سه بعدی رو ببینی تا بفهمی خوشت میاد یا نه.اگه باهاش حال میکنی حتما و صددر صد ولی با توجه به دو نکته منفی:
1-ضرر تعویض رو باید بدی.
2-ممکنه کیفیت تصویرش مثل 8500D نباشه(شایدم باشه شایدم بهتر باشه!)
اگه میخواستی بفروشی قیمت بده شاید اگه خواستی خیلی ضرر کنی!خودم خریدم.:n02: درسته میدونستم نداره ولی خب تحقیق زیاد کردم و اکثرا بهم این tv رو پیشنهاد دادن و اصلا پشیمون نیستم از خریدش بعد یک مطلب دیگه اینقدر فیلم 3d نمیشینم نگاه کنم خیلی زیاد نگا کنم هفته ای یکی
ولی خب چیکار کنم 3d نداشتنش داره اذیتم میکنه
البته بنظرم بجای اینکه عوض کنم باید برم w800 بخرم بزارم تو اتاق :n39:

goyafilter
20-04-2017, 10:36
دوست عزیز من خودم w800 خرید کردم اون هم مدل 55 اینچش .من عینک اصلی خود سونی هم خرید کردم برای فیلم های سه بعدی .یه چیزی خدمتت بگم کیفیت خود تلویزیون عالی هست تو حالت معمولی یعنی هر کسی میومد میدید میگفت عجب کیفیتی داره .من هم با این حرف ها رفتم 280 تومن دادم عینک خرید کردم مخصوص خودش .واقعا میگم فیلم های سه بعدی اصلا ارزش نداره.من موفق نشدم حتی یه مستند 40 دقیقه ایی رو باهاش ببینم داغون میکنه ادم رو .روزهای اول میگی وووو عجب چیزهایی نشون میده .ولی بعدش چشمتو و اعصابتو خورد میکنه اصلا عینک های سه بعدی ارزش نداره .من بعد از 5 تا فیلم سه بعدی که گرفتم دیگه اصلا هیچی نگرفتم و زدم تو کار 1080 و با تصویرش حال میکنم .موفق باشید

goyafilter
20-04-2017, 10:39
اینم یه روش دیگه
که اگر کلیدهای پشت تلویزیون ۴ تا یا بیشتر باشه که فکر کنم این روش روی w800c بیشتر جواب بده
A forced factory reset can only be done if the TV has been upgraded to the Android 6 OS.

Follow these steps to perform a forced factory reset if, when facing the back of the TV, the buttons are on the right.

green light 2
Skip the network setup.
Skip the channel setup.
Select Settings.
Select Storage & reset.

دمت گرم تشکر .ولی این روش ها رو من تست کردم هیچ اتفاقی رخ نمیده.

albertxx
20-04-2017, 10:58

کیفیت تصویر 4K داره ؟؟ درسته ؟؟ تست کردید ؟؟
کیفیت تصویرش چطوره ؟؟

کلا این سری 8500 چطوره ؟؟

reza1348_rezareza
20-04-2017, 11:23
دوست عزیز من خودم w800 خرید کردم اون هم مدل 55 اینچش .من عینک اصلی خود سونی هم خرید کردم برای فیلم های سه بعدی .یه چیزی خدمتت بگم کیفیت خود تلویزیون عالی هست تو حالت معمولی یعنی هر کسی میومد میدید میگفت عجب کیفیتی داره .من هم با این حرف ها رفتم 280 تومن دادم عینک خرید کردم مخصوص خودش .واقعا میگم فیلم های سه بعدی اصلا ارزش نداره.من موفق نشدم حتی یه مستند 40 دقیقه ایی رو باهاش ببینم داغون میکنه ادم رو .روزهای اول میگی وووو عجب چیزهایی نشون میده .ولی بعدش چشمتو و اعصابتو خورد میکنه اصلا عینک های سه بعدی ارزش نداره .من بعد از 5 تا فیلم سه بعدی که گرفتم دیگه اصلا هیچی نگرفتم و زدم تو کار 1080 و با تصویرش حال میکنم .موفق باشید
ظاهرا تاثیرش روی چشم برا همه یکسان نیست.البته تو دفترچه راهنمای سینمای خانواده سونی تاکید شده به مدت طولانی سه بعدی رو نگاه نکنین و یک مدت به چشم استراحت بدین.من خودم تا یک ربع نگاه کردم و مشکلی نداشتم.البته عینک من سامسونگه با قیمت 80000 تومان.گفته میشه کیفیت واقعی سه بعدی با دیسکهای بلوری هستش که مستلزم خرید یک player بلوری هم هست.

reza1348_rezareza
20-04-2017, 11:28
درسته میدونستم نداره ولی خب تحقیق زیاد کردم و اکثرا بهم این tv رو پیشنهاد دادن و اصلا پشیمون نیستم از خریدش بعد یک مطلب دیگه اینقدر فیلم 3d نمیشینم نگاه کنم خیلی زیاد نگا کنم هفته ای یکی
ولی خب چیکار کنم 3d نداشتنش داره اذیتم میکنه
البته بنظرم بجای اینکه عوض کنم باید برم w800 بخرم بزارم تو اتاق :n39:
اگه از همون اول x930 میگرفتی یا حتی یه خورده با قیمت پایینتر x8500c هم مزایای 8500d رو داشتی وهم سه بعدی.حالا که میخوای یک تی وی دیگه بگیری از نظر قیمت احتمالا پول بیشتری از خرید یک x930 باید بدی.

goyafilter
20-04-2017, 11:29
احتمالا شما به اندروید ۶ آپدیت کردید
این مشکل روی بعضی از تلویزیون ها بوجود میاد توی همین تاپیک قبلا در خصوصش بحث شده

نه والا من اپدیت نکردم.الان میخوام اپدیت کنم .باید چه نوع فایلی بگیرم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/downloadTab

این هست ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این؟؟

الان نمیدونم کدوم رو برای تلویزیونم بگیرم تلویزیونم هم ساخت مالزی هست .

rmb_ali
20-04-2017, 15:18
لینک دوم برای آسیاست و اولی برای آمریکا
شما از لینک آسیا بگیر

tahasama
20-04-2017, 15:52
خیلی ممنون راهنماییتون
البته من چند فیلم 4k گرفتم خیلی خوبه
یک سوال داشتم کسی میدونه کیفیت 1080p با full hd در چیه چون حجمهاشون خیلی تفاوت داره ؟

tahasama
20-04-2017, 15:57
کیفیت تصویر 4K داره ؟؟ درسته ؟؟ تست کردید ؟؟
کیفیت تصویرش چطوره ؟؟

کلا این سری 8500 چطوره ؟؟ بله چند فیلم با کیفیت 4k گرفتم خیلی خوبه و راضی هستم شفافیت تصویر بالاست تصاویر واقعا زنده است من واقعا لذت میبرم

tahasama
20-04-2017, 16:02
اگه از همون اول x930 میگرفتی یا حتی یه خورده با قیمت پایینتر x8500c هم مزایای 8500d رو داشتی وهم سه بعدی.حالا که میخوای یک تی وی دیگه بگیری از نظر قیمت احتمالا پول بیشتری از خرید یک x930 باید بدی. این مدلا اصلا تو بازار نیست من خیلی گشتم فروشگاه نداشتن فقط یکحا داشت که قیمتش x9300c رو میداد 12000000 که زیاد بود ولی الان w800 43 اینج 3200 که قیمتش خوبه x9300 شده 8000000 میلیون که بازم فروشگاه نداره یعنی من پیدا نکردم

rmb_ali
20-04-2017, 16:44
این مدلا اصلا تو بازار نیست من خیلی گشتم فروشگاه نداشتن فقط یکحا داشت که قیمتش x9300c رو میداد 12000000 که زیاد بود ولی الان w800 43 اینج 3200 که قیمتش خوبه x9300 شده 8000000 میلیون که بازم فروشگاه نداره یعنی من پیدا نکردم
من از اینجا خریدم
چک کنید ببینید داره

reza1348_rezareza
20-04-2017, 17:31
این مدلا اصلا تو بازار نیست من خیلی گشتم فروشگاه نداشتن فقط یکحا داشت که قیمتش x9300c رو میداد 12000000 که زیاد بود ولی الان w800 43 اینج 3200 که قیمتش خوبه x9300 شده 8000000 میلیون که بازم فروشگاه نداره یعنی من پیدا نکردم
%D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C-sony-4k-3d-television-55x9300d

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

goyafilter
20-04-2017, 17:37
دوستان من چیکار کنم برای تلویزیونم مشکل ریستارت شدن پیدا کرده. فلاش هم که بهش میزنم که اپدیتش کنم هیچ عکس العملی پیش نمیاد .میشه راهنمایی کنید?

rmb_ali
20-04-2017, 19:37
خیلی ممنون راهنماییتون
البته من چند فیلم 4k گرفتم خیلی خوبه
یک سوال داشتم کسی میدونه کیفیت 1080p با full hd در چیه چون حجمهاشون خیلی تفاوت داره ؟
فول اچ دی و ۱۰۸۰ یکی هستند ولی ممکنه با کدک های مختلفی ریپ شده باشه و حجمشون فرق کنه

m ss
21-04-2017, 11:12
یکی از فلشهای من نه mx میشناسه نه kodi اول باید با es file بازش کنم بعد میتونم فایلها رو اجرا کنم فرمت هم کردم درست نشد و تا یک ماه پیش مشکلی نداشتم دوستان راهنمایی کنند تشکر

rmb_ali
21-04-2017, 16:10
یکی از فلشهای من نه mx میشناسه نه kodi اول باید با es file بازش کنم بعد میتونم فایلها رو اجرا کنم فرمت هم کردم درست نشد و تا یک ماه پیش مشکلی نداشتم دوستان راهنمایی کنند تشکر
اگر es میشناسه بنابراین به احتمال زیاد شما مسیر رو در نرم افزارهای دیگه درست نمیرید

m ss
21-04-2017, 17:27
Mx که باز میکنم پیغام میده هیچ ویدئویی یافت نشد

aref10
23-04-2017, 20:40
سلام
دوستان ساعت کارکرد w800c چجوری میاد؟

m84
23-04-2017, 22:55
سلام, من آپدیت شش روز پیش تلوزیون رااز سایت آسیا گرفتم و نصب کردم تنها مشکلی که پیدا کرده اینه که فایلهای فلش مموری فقط خواندنی شده و نمیشه حذف یا ویرایش کرد, کسی راه حلی سراغ داره؟

mehrdadmdr
24-04-2017, 02:12
سلام, من آپدیت شش روز پیش تلوزیون رااز سایت آسیا گرفتم و نصب کردم تنها مشکلی که پیدا کرده اینه که فایلهای فلش مموری فقط خواندنی شده و نمیشه حذف یا ویرایش کرد, کسی راه حلی سراغ داره؟

Be khoda man do maahe daram zaar mizanam vali kesi baavar nemikone

fashist_v
24-04-2017, 06:40
علتش اینه که این آپدیت مال تلویزیون های ما نبود. دوستانی که از رو کنجکاوی نصب کردن باید انتظار اشکالات اینچنینی باشند.

m ss
24-04-2017, 08:05
ربطی به این اپدیت نداره تو اندروید 6 ظاهرا نمیشه حذف و ویرایش کرد

fashist_v
24-04-2017, 09:40
با برنامه solid explorer امتحان کنید

dvdbeigi
24-04-2017, 09:51
سلام دوستان گرامی من امروز یه 50w800c خریدم آیا باید آپدیتش کنم یا نیازی تداره. اگه نیاز به آپدیت داره لطف لینک را بفرستید

rmb_ali
24-04-2017, 10:29
علتش اینه که این آپدیت مال تلویزیون های ما نبود. دوستانی که از رو کنجکاوی نصب کردن باید انتظار اشکالات اینچنینی باشند.
من هم با آپدیت قبلی که سایت برداشت هم با این جدیده آپدیت کردم و هیچ مشکل دسترسی ندارم و هر وقت هم مشکلی بوده با دادن دسترسی حال شده

rmb_ali
24-04-2017, 10:31
سلام دوستان گرامی من امروز یه 50w800c خریدم آیا باید آپدیتش کنم یا نیازی تداره. اگه نیاز به آپدیت داره لطف لینک را بفرستید
از سایت sony-mea.com در قسمت پشتیباپی و دانلود میتونید آخرین آپدیت رو بگیرید

rmb_ali
24-04-2017, 10:32
شما از کاری که انجام میدی فیلم بگیر بزار

m84
24-04-2017, 11:34
نه داداش، علت فنی اینه که موقعی که فایل منیجری که من نصب کردم میخواد از فایل منیجر محلی سیستم اسمش Documents (com.android.documentsui) هستش اجازه دسترسی Write بگیره پیداش نمیکنه چون تلوزیون اصلا فایل منیجر محلی نداره! لطفا دوستانی که اطلاعات فنی دارند فقط اظهار نظر کنند. حالا لطفا یه نفر بهم بگه با چه دکمه ای وارد Recovery Mode تلوزیون میشیم تا یک فایل zip دارم فلش کنم روش اگر جواب داد واستون راه حلشو میگذارم...

m84
24-04-2017, 11:39
من هم با آپدیت قبلی که سایت برداشت هم با این جدیده آپدیت کردم و هیچ مشکل دسترسی ندارم و هر وقت هم مشکلی بوده با دادن دسترسی حال شده

شما چطور دسترسی میدید؟ از طریق Permissions توی App یا اینکه گزینه ی Select SDCard واستون میاد؟

m84
24-04-2017, 11:57

حلش میکنم غصه نخور :n23::n23::n33::V3:

rmb_ali
24-04-2017, 14:21
شما چطور دسترسی میدید؟ از طریق Permissions توی App یا اینکه گزینه ی Select SDCard واستون میاد؟
گزینه select sdcard البته اینو بگم که شما اگر از روی خود مموری روی خودشم بخواهید کپی کنید هم پرمیشن خواهد خواست بنابراین اینگونه تست کنید

m84
24-04-2017, 23:08
گزینه select sdcard البته اینو بگم که شما اگر از روی خود مموری روی خودشم بخواهید کپی کنید هم پرمیشن خواهد خواست بنابراین اینگونه تست کنید

پس شما Documents رو دارید! (Documents برنامه سیستمی مرورگر فایلها برای اندروید 6 که اجازه دسترسی باقی برنامه ها رو میده). میشه با برنامه share it یا fx file manager فایل apk برنامه Documents رو از تلوزیونتون واسم بسازید تا نصبش کنم مشکلم حل بشه؟

saeed gholami1081
25-04-2017, 11:38
سلام.دوستان.فلش با برنامه پسوندapkکه به تی وی میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.w800c 50اینچه تی ویم.لطفا کمک کنید.9127497381

- - - Updated - - -

سلام.دوستان.فلش با برنامه پسوندapkکه به تی وی میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.w800c 50اینچه تی ویم.لطفا کمک کنید.9127497381

s.hossein45
25-04-2017, 18:52

- - - Updated - - -

سلام
شاید تی وی فلش رو شناسایی نمی کنه . شما فلش رو فرمت کن و دوباره تست کن .

rmb_ali
25-04-2017, 21:36
پس شما Documents رو دارید! (Documents برنامه سیستمی مرورگر فایلها برای اندروید 6 که اجازه دسترسی باقی برنامه ها رو میده). میشه با برنامه share it یا fx file manager فایل apk برنامه Documents رو از تلوزیونتون واسم بسازید تا نصبش کنم مشکلم حل بشه؟
همچین برنامه ایی پیدا نکردم

m84
25-04-2017, 22:04
همچین برنامه ایی پیدا نکردم

برنامه سیستمیه، توی settings قسمت Apps توی System app یا به اسم Documents یا com.android.documentsui میتونید پیدا کنید.

fashist_v
26-04-2017, 06:50
آپدیت جدید مخصوص مالزی و سنگاپور ریلیز شد

m84
26-04-2017, 07:59

همون قبلیه فرقی نکرده

fashist_v
26-04-2017, 08:22
همون قبلیه فرقی نکرده

شماره ورژنش همون قبلیه ولی تاریخش مال امروزه. شاید فقط بخاطر اینه که مالزی بهش اضافه شده.

رضا
26-04-2017, 09:46

یعنی سونی اومده و مالزی رو از بخش asia pacific جدا کرده ؟؟ چون من همیشه آپدیت رو از بخش آسیا پاسیفیک دان می کردم که آخرین تاریخش هم همون 9 نوامبر 2016 هستش.
از دوستان کسی این آپدیت جدید رو انجام داده برای تی وی مالزی؟

arya91h
26-04-2017, 10:17
با سلام من مشکل جابجایی کانال ها را با این تلویزیون دارم اولا جابجایی خیلی کنده و بعد چند بار خاموش و روشن شدن جای کانالها دوباره عوض میشه اگه کسی کمک کنه ممنون میشم. البته تلویزیون من W808C 50 هستش

m ss
26-04-2017, 12:24
با سلام من مشکل جابجایی کانال ها را با این تلویزیون دارم اولا جابجایی خیلی کنده و بعد چند بار خاموش و روشن شدن جای کانالها دوباره عوض میشه اگه کسی کمک کنه ممنون میشم. البته تلویزیون من W808C 50 هستش

اگه به اندروید 6 اپدیت کنی سرعت کار با منوها خیلی بالا میره

m ss
26-04-2017, 12:34
تو همون قسمت موج یابی دیجیتال یک قسمت هست نوشته به روزرسانی خودکار اونو خاموش کنید تا شبکه ها به هم نریزه

rmb_ali
26-04-2017, 13:00
با آپدیت جدید سنگاپور مشکل بهم ریختگی کانالها رفع شد

arya91h
26-04-2017, 16:24
ممنون دوستان

saeed gholami1081
26-04-2017, 23:43
سلام.با ntfs و fat32امتحان کردم عکس العملی نشون نداد متاسفانه

saeed gholami1081
26-04-2017, 23:45
سلام.با ntfsوfat32امتحان کردم نشد.برند و ظرفیت فلش اهمیتی داره؟

aref10
27-04-2017, 00:01
سلام
دوستان چجوری میشه از طریق وای فای داخلی تلویزیون به صورت بی سیم به لپتاپ وصل شد و اهنگ های لپتاپ رو روی تلویزیون پخش کنم؟

m ss
27-04-2017, 05:17
سلام.با ntfs و fat32امتحان کردم عکس العملی نشون نداد متاسفانه
شما else file manager رو تا نصب نکنی هیچ فلشی رو نمیتونی باز کنی

مهران ازاد
27-04-2017, 06:09
دوستان تلویزیون سعی کنید قط مارک سامسونگ بگیرید پشیمن نخواهید شد. با کیفیت و مطلوبه.

m84
27-04-2017, 08:23
برنامه سیستمیه، توی settings قسمت Apps توی System app یا به اسم Documents یا com.android.documentsui میتونید پیدا کنید.

از دوستان کسی این برنامه رو پیدا نکرد واسه من بگذاره؟

m84
27-04-2017, 08:29
حداقل بگید Recovery Mode این TV با چه دکمه هایی هستش؟

rmb_ali
27-04-2017, 08:49
حداقل بگید Recovery Mode این TV با چه دکمه هایی هستش؟
یکی دو صفحه قبل من شیوه ریست رو گذاشتم

m84
27-04-2017, 18:18
یکی دو صفحه قبل من شیوه ریست رو گذاشتم

من نمیخوام تلوزیون رو ریست کنم، میخوام وارد ریکاوری بشم و یک فایل زیپ نصب کنم.

rmb_ali
27-04-2017, 20:41
اقا من یه سامسونگ دارم از دبی گرفتم خداییش تلویزیونه یعنی چند ساله اخ نگفته از بس محکمو با کیفیته.
خوب که چی؟؟؟؟
اینجا ربطی به سامسونگ نداره اشتباه داری میزنی داداچ

rmb_ali
27-04-2017, 20:41
من نمیخوام تلوزیون رو ریست کنم، میخوام وارد ریکاوری بشم و یک فایل زیپ نصب کنم.
من خودم تست نکردم ولی احتمالا برای همون منو هست

saeed gholami1081
28-04-2017, 08:45
سلام.چجوری نصب کنم.با خوده تی وی میرم نت دان نمیمنه.فلش هم وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.چکار باید بکنم؟

abbas_p
28-04-2017, 09:27
سلام.چجوری نصب کنم.با خوده تی وی میرم نت دان نمیمنه.فلش هم وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.چکار باید بکنم؟

برنامه ES file Xplorer رو از پلی استور تی وی اول باید نصب کنی

saeed gholami1081
28-04-2017, 10:02
سلام.نیم ساعت پیش پیدا کردم.بااین حال ممنونم از لطف و راهنماییتون.جمعتون شاد

dvdbeigi
28-04-2017, 10:34
سلام دوستان از همتون به خاطر راهنماییها متشکرم
من هفته قبل 50w800c خریدم اندروید نسخه 5.1 است آیا باید آپدیتش کنم؟ آخرین نسخه اندروید چند است؟
در ضمن ایا کسی با google cast تلویزیون کار کرده؟ من هر کاری کردم نتونستم با گوشی ال جی به تلویزیون وصل بشم لطفا کمک کنید.
سرعت جابجایی شبکه ها در حدود 4 ثانیه است چیکار باید بکنم؟

rmb_ali
28-04-2017, 10:36
سلام دوستان از همتون به خاطر راهنماییها متشکرم
من هفته قبل 50w800c خریدم اندروید نسخه 5.1 است آیا باید آپدیتش کنم؟ آخرین نسخه اندروید چند است؟
در ضمن ایا کسی با google cast تلویزیون کار کرده؟ من هر کاری کردم نتونستم با گوشی ال جی به تلویزیون وصل بشم لطفا کمک کنید.
سرعت جابجایی شبکه ها در حدود 4 ثانیه است چیکار باید بکنم؟
مبارک باش
آخرین ورژن ۶ هست ولی هنوز آسیا ش نیومده ولی میتونید سنگاپور رو بزنید مشکلی نداره
گوگل کست ارتباط مستقیم با گوشیتون داره بعضی از گوشی ها به درستی یاپورت نمیکنند با گوشی دیگری تست کنید
البته باید به همون شبکه ایی که تلویزیون وصله موبایل هم باید متصل باشه
البته اگر به دایرکت خوده تلویزیون متصل بشید خیلی راحتتر اتصال برقرار میشه

dvdbeigi
28-04-2017, 10:38
سلام شما خودتون استفاده کردید؟

rmb_ali
28-04-2017, 10:40
سلام شما خودتون استفاده کردید؟
بله بارها

dvdbeigi
28-04-2017, 11:27
بله بارها

خیلی متشکرم

dvdbeigi
28-04-2017, 11:41
دوستان اگه لطف کنید لینک آخرین آپدیت را بفرستید تشکر میکنم. اندروید تلویزیون من 5.1 است.

m84
29-04-2017, 07:17
دوستان اگه لطف کنید لینک آخرین آپدیت را بفرستید تشکر میکنم. اندروید تلویزیون من 5.1 است.

m84
29-04-2017, 07:20
من خودم تست نکردم ولی احتمالا برای همون منو هست

شرمنده متوجه نشدم، توی اون منو Recovery هم داره؟ من به صفحات قبل برگشتم ولی دکمه هایی که برای رسیدن به این منو باید پشت سر هم بزنم را پیدا نکردم!

rmb_ali
29-04-2017, 10:24
شرمنده متوجه نشدم، توی اون منو Recovery هم داره؟ من به صفحات قبل برگشتم ولی دکمه هایی که برای رسیدن به این منو باید پشت سر هم بزنم را پیدا نکردم!

ینم یه روش دیگه

green light 2
Skip the network setup.
Skip the channel setup.
Select Settings.
Select Storage & reset.

If the forced factory reset didn't resolve the issue, perform the reset again

rmb_ali
29-04-2017, 10:26

m ss
29-04-2017, 13:52
لینک اپدیت

abbas_p
29-04-2017, 19:41
نه داداش، علت فنی اینه که موقعی که فایل منیجری که من نصب کردم میخواد از فایل منیجر محلی سیستم اسمش Documents (com.android.documentsui) هستش اجازه دسترسی Write بگیره پیداش نمیکنه چون تلوزیون اصلا فایل منیجر محلی نداره! لطفا دوستانی که اطلاعات فنی دارند فقط اظهار نظر کنند. حالا لطفا یه نفر بهم بگه با چه دکمه ای وارد Recovery Mode تلوزیون میشیم تا یک فایل zip دارم فلش کنم روش اگر جواب داد واستون راه حلشو میگذارم...

سلام
موفق شدید راه حلی پیدا کنید.برای فلش؟
من یه برنامه تست کردم جواب داد ولی چندتا مشکل دیگه داره اون برنامه

رضا
30-04-2017, 08:49
خب بالاخره من هم آپدیت رو انجام دادم
فعلا" دو تا نکته مشهود این که :
1- صدای تی وی به شکل قابل ملاحظه ای شفافتر و بلندتر شده بدون این که تنظیمات رو دست بزنم . اول فکر کردم من دارم اشتباه میکنم اما وقتی بقیه اعضای خانواده هم این مسئله رو گفتند مطمئن شدم. قبلا" همیشه ولوم روی 20 بود اما الان با 10 یا 12 هم همون جواب رو میگیریم
2- دیگه فیلمای یوتیوب باز نمیشه که قبل از آپدیت بدون قندشکن باز میشد و از اون بدتر قندشکن هم کار نمیکنه البته باید حذفش کنم و با یک قندشکن به روز و آپدیت هم تست کنم
از دوستانی که آپدیت کردند لطفا" قندشکن معرفی کنند.

m84
30-04-2017, 09:17
ینم یه روش دیگه

green light 2
Skip the network setup.
Skip the channel setup.
Select Settings.
Select Storage & reset.

If the forced factory reset didn't resolve the issue, perform the reset again

این کار احتمالا فقط Reset Factory میکنه من میترسم این کارو بکنم کلی برنامه دارم، شما خودت از این طریق گزینه Install Zip دیدید؟

m84
30-04-2017, 09:19
سلام
موفق شدید راه حلی پیدا کنید.برای فلش؟
من یه برنامه تست کردم جواب داد ولی چندتا مشکل دیگه داره اون برنامه
نه هنوز دارم سعی میکنم، شما چه برنامه ای پیدا کردین؟

abbas_p
30-04-2017, 09:47
نه هنوز دارم سعی میکنم، شما چه برنامه ای پیدا کردین؟
اینجا یه روش توضیح داده با برنامه Total Comander ودپلاگین Paragon UMS USB Plugin for Total Commander من تست کردم کار میکنه فقط مشکل دااه بعد از استفاده از این برنامه باید یکبار فلش رو بکشی دوباره بزنی تا تی وی بشناسه

m ss
30-04-2017, 12:07
خب بالاخره من هم آپدیت رو انجام دادم
فعلا" دو تا نکته مشهود این که :
1- صدای تی وی به شکل قابل ملاحظه ای شفافتر و بلندتر شده بدون این که تنظیمات رو دست بزنم . اول فکر کردم من دارم اشتباه میکنم اما وقتی بقیه اعضای خانواده هم این مسئله رو گفتند مطمئن شدم. قبلا" همیشه ولوم روی 20 بود اما الان با 10 یا 12 هم همون جواب رو میگیریم
2- دیگه فیلمای یوتیوب باز نمیشه که قبل از آپدیت بدون قندشکن باز میشد و از اون بدتر قندشکن هم کار نمیکنه البته باید حذفش کنم و با یک قندشکن به روز و آپدیت هم تست کنم
از دوستانی که آپدیت کردند لطفا" قندشکن معرفی کنند.

صدا برای من فرقی نکرده یوتیوب برای من قبلا هم نمیرفت الان هم مثل قبل با سایفون مشکلی نداره سرعت منوها خیلی بهتر شده

m84
30-04-2017, 20:06
اینجا یه روش توضیح داده با برنامه Total Comander ودپلاگین Paragon UMS USB Plugin for Total Commander من تست کردم کار میکنه فقط مشکل دااه بعد از استفاده از این برنامه باید یکبار فلش رو بکشی دوباره بزنی تا تی وی بشناسه
وارد plugin که میشم خطا میده، دکمه mount هم غیرفعاله:n35:

m84
01-05-2017, 07:30
توی plugin که وارد میشم error میده و دکمه mount هم غیر فعاله!

abbas_p
01-05-2017, 09:30
توی plugin که وارد میشم error میده و دکمه mount هم غیر فعاله!

من از اینجا پلاگین رو گرفتم... پلاگین رو اول باز میکنم مونت رو میزنم بعد open میره داخل فایل منجر

dvdbeigi
01-05-2017, 09:44
سلام به دوستان گرام
من از طریق کابل اپتیکال تی وی 50w800c را به سینما خانگی ال جی وصل کردم وقتی از طریق action بلند گوی سیستم صوتی را انتخاب می کنم ابتدا صدا از سینما خانگی پخش میشه و صدای تی وی قطع میشه ولی بعد از چند ثانیه پیغام میده "از سیستم صوتی پیغامی دریافت نشد " و اتومات بلند گوی تی وی را وصل میکنه لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد.

m84
02-05-2017, 07:07
من از اینجا پلاگین رو گرفتم... پلاگین رو اول باز میکنم مونت رو میزنم بعد open میره داخل فایل منجر

ممنون جواب داد ولی دوتا مشکل داره یکی اینکه plugin برنامه trial هستش و محدودیت زمان داره و مشکل دیگه همونطور که گفتید فلش دیگه از تلوزیون قابل دسترسی نیست! عملا بدرد نمیخوره چون مشکلات بزرگتری ایجاد میشه. من یه فایل zip پیدا کردم که اگر روی TV نصب بشه مثل قبل با فایل منیجر همه کارها رو میشه انجام داد فقط دنبال روش نصبش هستم...

dvdbeigi
02-05-2017, 19:35
سلام یکی جواب منو بده لطفا
من بعد از اینکه 50w800c از جمهوری خریدم برای ادیت کانالها خیلی اذیت کرد به پیشنهاد دوستان آپدیت آسیا را دانلود کردم ولی چیزی تغییر نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید آیا آپدیت سنگاپور را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آیا ویرایش کانالها بهتر میشه؟ در ضمن وقتی کانال را عوض می کنم در حدود چند ثانیه طول می کشد. آیا مثل گوشی ها یه پنجره نداره تا برنامه های باز را ببینیم؟ کممممممممک دارم پشیمممون میشم از خریدش. متشکریم

dvdbeigi
03-05-2017, 10:28
من بعد از اینکه 50w800c از جمهوری خریدم برای ادیت کانالها خیلی اذیت کرد به پیشنهاد دوستان آپدیت آسیا را دانلود کردم ولی چیزی تغییر نکرد لطفا راهنمایی بفرمایید آیا آپدیت سنگاپور را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آیا ویرایش کانالها بهتر میشه؟ در ضمن وقتی کانال را عوض می کنم در حدود چند ثانیه طول می کشد. آیا مثل گوشی ها یه پنجره نداره تا برنامه های باز را ببینیم؟ کممممممممک دارم پشیمممون میشم از خریدش. متشکریم

جان من جواب بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hassan ajam
03-05-2017, 10:45
اینم آدرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hassan ajam
03-05-2017, 10:48
اینم آدرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m84
03-05-2017, 11:57
آپدیت سنگاپور در صورتی کار میده که سه حرف آخر نام ورژن سیستم عامل نصب شده روی تلوزیونتون paa باشه. شما میتونید از طریق home>about ورژن رو چک کنید. کلا اندروید 6 سرعتش بالاتره، توی عوض کردن کانالهای دیجیتال همه تلوزیون ها معمولا یکی دو ثانیه تاخیر دارند. برای دیدن برنامه های باز هم از این مسیر اقدام کنید: home>settings>apps>running apps

rmb_ali
03-05-2017, 15:01
جان من جواب بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من آپدیت سنگاپور رونصب کردم و بهم ریختگی کانال ها خوب شد و لی تاخیر در فرمان کنترل بوجود آمده یعنی بعضی اوقات فرمان کلیدهای کنترل رو تلویزیون اجرا نمیکنه یعنی چراغ تلویزیون نشون میده که سیگنا ارسال شده و لی دستور اجرا نمیشه بیشتر هم مربوط به تعویض کانال هست

dvdbeigi
03-05-2017, 16:34
مرسی از اینکه جواب دادید. تشکککککر

m84
04-05-2017, 07:26
من آپدیت سنگاپور رونصب کردم و بهم ریختگی کانال ها خوب شد و لی تاخیر در فرمان کنترل بوجود آمده یعنی بعضی اوقات فرمان کلیدهای کنترل رو تلویزیون اجرا نمیکنه یعنی چراغ تلویزیون نشون میده که سیگنا ارسال شده و لی دستور اجرا نمیشه بیشتر هم مربوط به تعویض کانال هست
من چنین مشکلی نداشتم...

Saidgta
04-05-2017, 11:11
دوستان سونی جدیدا یه آپدیت داده واسه ویتنام/مالزی و سنگاپور، کسی تا حالا نصبش کرده؟

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

m84
06-05-2017, 07:17
دوستان سونی جدیدا یه آپدیت داده واسه ویتنام/مالزی و سنگاپور، کسی تا حالا نصبش کرده؟

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

با قبلی فرقی نداره فقط اسم ویتنام روش گذاشته!

Saidgta
06-05-2017, 07:28
با قبلی فرقی نداره فقط اسم ویتنام روش گذاشته!
نصبش کردم، فعلا مشکل خاصی ندارم. بهبودهای محسوسی داشته و در کل راضی هستم از آپدیت.

پیشنهاد میکنم بعد از آپدیت یه فکتوری ریست بزنید.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

Cyberlife
06-05-2017, 10:56
سلام

بچه ها من آپدیت v3.865 مارشمالو رو نصب کردم و کندی حرکت در منوها مخصوصاً برای تنظیم و ویرایش کانالها

تا حد زیادی برطرف شده، اما کیفیت تصویر خراب و تار شده و شفاف نیست و مثل LCD های چند سال پیش شده

که تصویر پیکسلی بود، میخواستم برگردم به ورژن قبلی اما نه نسخه ورژن رو یادمه و هم اینکه میترسم دیگه

تصویر بالا نیاد. نظرتون چیه؟ تنظیمات پیش فرض روی چی بود؟

یادمه یکی از دوستان تنظیمات بهینه رو در این تاپیک گذاشته بود که مثلاً Noise رو از کار بندازیم یا Motion flow

غیرفعال کنیم و ....

مدل تلویزیون: 43w805c

abbas_p
06-05-2017, 13:59
سلام

بچه ها من آپدیت v3.865 مارشمالو رو نصب کردم و کندی حرکت در منوها مخصوصاً برای تنظیم و ویرایش کانالها

تا حد زیادی برطرف شده، اما کیفیت تصویر خراب و تار شده و شفاف نیست و مثل LCD های چند سال پیش شده

که تصویر پیکسلی بود، میخواستم برگردم به ورژن قبلی اما نه نسخه ورژن رو یادمه و هم اینکه میترسم دیگه

تصویر بالا نیاد. نظرتون چیه؟ تنظیمات پیش فرض روی چی بود؟

یادمه یکی از دوستان تنظیمات بهینه رو در این تاپیک گذاشته بود که مثلاً Noise رو از کار بندازیم یا Motion flow

غیرفعال کنیم و ....

مدل تلویزیون: 43w805c

تلویزیونهای آندروید سونی به ورژن قبلی برنمیگردن تو صفحه اپدیت ذکر شده وقتی اپدیت کردی دیگه نمبشه برگشت
باید صبر کنید ورژن جدیدتر بیاد

kamibil
07-05-2017, 12:35
سلام دوستان. آیا به ال ای دی سونی ۵۰ اینچی. میشه هاردهای اکسترنال وصل کرد؟

فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk

kamibil
07-05-2017, 12:48
سلام دوباره. دوستان داداشم ال ای دی الجی داره که امروز از تعمیرکار گرفتم که بردش رو تعویض کرد برام. ازش پرسیدم مشکل چی بوده. گفت برای usb خراب که وصل کردین هست. اینم بگم. Usb خراب نبود
دوستان مواظب باشین که شما چنین مشکلی براتون پیش نیاد

reza1348_rezareza
07-05-2017, 12:54
سلام دوستان. آیا به ال ای دی سونی ۵۰ اینچی. میشه هاردهای اکسترنال وصل کرد؟

بله .با 50w800c تست کردم.

kamibil
07-05-2017, 16:50
بله .با 50w800c تست کردم.
سلام. از درگاه usb بغل استفاده کردن یا از پشت تلویزیون؟ و نحوه استفاده رو بیان میکنید؟

rmb_ali
07-05-2017, 19:55
سلام. از درگاه usb بغل استفاده کردن یا از پشت تلویزیون؟ و نحوه استفاده رو بیان میکنید؟

فرقی نمیکنه مگه شما مشکل داری؟ هاردت چیه ؟

kamibil
07-05-2017, 20:32
فرقی نمیکنه مگه شما مشکل داری؟ هاردت چیه ؟

سلام. نه مشکلی ندارم. پس اگه هارد وصل بشه
پس میشه فیلم هم ضبط کرد؟ چون چند وقت پیش یه گزینه برای ضبط فیلم ظاهر شد در تنظیمات تلویزیون

rmb_ali
07-05-2017, 21:06
سلام. نه مشکلی ندارم. پس اگه هارد وصل بشه
پس میشه فیلم هم ضبط کرد؟ چون چند وقت پیش یه گزینه برای ضبط فیلم ظاهر شد در تنظیمات تلویزیون

کجای تنظیمات ؟؟؟؟
من ندیدم چیزی

kamibil
07-05-2017, 21:22
کجای تنظیمات ؟؟؟؟
من ندیدم چیزی

تو صفحه تنظیمات. ولی العان دیگه نیست

dvdbeigi
07-05-2017, 22:19
سلا دوستان سونی کی آپدیت جدید را تو سایتش میذاره؟خبری هست یا خیر در ضمن اگه آپدیت آندروید 6 را که برای سنگاپوره رو تلویزیون 50w800c نصب کنم مشکلی نداره؟

m84
08-05-2017, 06:39
لطفا این بحث های پیش پا افتاده رو وسط مبحث تخصصی که دو روز دیگه مشکل خودتون هم میشه نکنید و بحث رو بی نتیجه قطع نکنین، توی همین تاپیک هم نحوه وصل کردن هارد رو توضیح دادن هم نحوه ضبط برنامه های تلوزیون رو، فقط زحمت سرچ کردن داره که پیداش کنید...
کسی از دوستان نتونست نحوه تغییر permission بدون روت کردن رو پیدا کنه؟ من امتحان کردم مثلا با همین برنامه ضبط میشه فایلها را از روی هارد حذف کرد ولی با فایل منیجرهایی که نصب می کنم این اجازه رو نداره.

kamibil
08-05-2017, 06:55
لطفا این بحث های پیش پا افتاده رو وسط مبحث تخصصی که دو روز دیگه مشکل خودتون هم میشه نکنید و بحث رو بی نتیجه قطع نکنین، توی همین تاپیک هم نحوه وصل کردن هارد رو توضیح دادن هم نحوه ضبط برنامه های تلوزیون رو، فقط زحمت سرچ کردن داره که پیداش کنید...
کسی از دوستان نتونست نحوه تغییر permission بدون روت کردن رو پیدا کنه؟ من امتحان کردم مثلا با همین برنامه ضبط میشه فایلها را از روی هارد حذف کرد ولی با فایل منیجرهایی که نصب می کنم این اجازه رو نداره.
سلام مبحث درباره نحوه ضبط در تلویزیون سونی در همین تاپیک هست؟

rmb_ali
08-05-2017, 07:19
منم همچین مبحثی که بشه برنامه ها رو روی هارد یا فلش ضبط کرد ندیدم
البته یک‌مطلبی هست که مربوط به اندذوید ۵ هست ولی در ۶ آیا میشود ضبط کرد ؟

dvdbeigi
08-05-2017, 08:06
سلام دوستان
آیا آپدیت سنگاپور را بر روی تی وی 50w800c نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟

reza1348_rezareza
08-05-2017, 09:40
دوست عزیز هیچکس جز خود سونی(اگه بتونی گیرش بیاری!) نمیتونه جواب این سئوال رو با قطعیت بده.وقتی تلویزیونت رو از خودش (یا نمایندگی رسمیش) نگرفتی مسلما تبعات منفی احتمالیش رو هم قبول نمیکنه.اگه از خودش گرفته بودی قانونا میتونستی بهش بگی چرا آپدیتت دستگامو خراب کرده و. تو مسئولی!و باید درستش کنی.بنابر این باید با ریسک بری سراغ آپدیت!شاید بهتر بشه و شاید بدتر بشه. چون بعد از آپدیت دیگه ورژن قدیمیتر رو نمیتونی اعمال کنی.

m84
08-05-2017, 10:45
منم همچین مبحثی که بشه برنامه ها رو روی هارد یا فلش ضبط کرد ندیدم
البته یک‌مطلبی هست که مربوط به اندذوید ۵ هست ولی در ۶ آیا میشود ضبط کرد ؟

واسه ضبط کردن هارد اکسترنال رو وصل میکنید به ورودی HDD USB که پشت تلوزیون سمت چپه. برای اینکه برنامه ضبط هم فعال باشه در ابتدای راه اندازی تلوزیون کشور رو یا باید استرالیا انتخاب میکردید یا نیوزلند...

m84
08-05-2017, 10:47
سلام دوستان
آیا آپدیت سنگاپور را بر روی تی وی 50w800c نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من نصب کردم بجز مشکل ویرایش فایلهای روی فلش مشکل دیگه ای نداشتم، در کل سرعتش هم بالاتر رفته بود.

rmb_ali
08-05-2017, 12:59
واسه ضبط کردن هارد اکسترنال رو وصل میکنید به ورودی HDD USB که پشت تلوزیون سمت چپه. برای اینکه برنامه ضبط هم فعال باشه در ابتدای راه اندازی تلوزیون کشور رو یا باید استرالیا انتخاب میکردید یا نیوزلند...
یعنی الان نمیشه عوض کرد ؟؟؟ فکر نکنم جایی پرسیده باشه

dvdbeigi
08-05-2017, 19:50
سلام بر دوستانی که در گروه فعالند و گره گشای مشکلات در بارهآپدیت جدید برای آسیا سونی قولی نداده است؟

m84
09-05-2017, 12:27
یعنی الان نمیشه عوض کرد ؟؟؟ فکر نکنم جایی پرسیده باشه

Reset Factory کنید...

rmb_ali
09-05-2017, 13:38
Reset Factory کنید...
مطمئنید در ابتدای راه اندازی ورژن ۶ میشه کشور رو تغییر داد

m84
10-05-2017, 09:00
مطمئنید در ابتدای راه اندازی ورژن ۶ میشه کشور رو تغییر داد

نه چون تا به حال ریست نکردم.

ahmady
11-05-2017, 08:16
جدیدترین آپدیت آسیا امروز 21 اردیبهشت منتشر شد .

hassan ajam
11-05-2017, 09:11
تشکر از اطلاع رسانیتون:n01::n01::n01:

dvdbeigi
11-05-2017, 18:26
دمتتون گرم با این اطلاع رسانی
دوستانی که نصب کردند لطفا اطلاع رسانی کنند. تشکر

milaadp30
12-05-2017, 05:39
بنظر میا که سونی داره منطقی اپ رو بروز کرده شمار همان هست وقت اسیا زده اگر کسی دان کرده اطلاع دهد

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahmady
13-05-2017, 17:20
دمتتون گرم با این اطلاع رسانی
دوستانی که نصب کردند لطفا اطلاع رسانی کنند. تشکر
بله من نصب کردم و تغییراتی که تا کنون مشاهده کردم

1- صدای بلندتر و وضوح بیشتر
2- سرعت منوها و شبکه ها بیشتر شده
3- ولوم صدا به سمت چپ پایین منتقل شده و کرکره کشویی که قبلا سمت چپ بوده به سمت راست منتقل گردیده .

hsn157134
13-05-2017, 19:48
سلام با توجه به اينكه در اين تاپيك دوستان اين تلويزيون رو دارند سوالي داشتم كه مطرح مي كنم:

من قصد خريد دارم ولي با توجه به بودجه اي كه دارم بين دو مدل 50w800c و 49x7000d موندم.
از طرفي w800 داراي فركانس 800 هرتز هست ولي X7000 دويست هست و اينطور كه شنيدم عدد بالاي فركانس باعث ميشه مثلا در فيلم و... كه حركات سريع هست تصوير شطرنجي نشه. و همچنين w800 داراي سه بعدي هست واي اون يكي نيست.
ولي از طرفي x7000 داراي تكنولوژي 4k هست و رزولوشن بالاتري داره (البته نمي دونم در تصاوير و فيلمهاي فعلي آيا قابل كاربرد هست يا خير) و گويا تكنولوژي Hdr داره كه كيفيت تصوير رو بهبود مي بخشه و تبديل مي كنه به تصوير در حد 4k. (اينرو شنيدم البته)

مي دونم وقتتون رو ميگيره ولي مي خوام با دليل راهنمايي كنيد كه كدوم رو بايد انتخاب كنم.
در كل دوست دارم تصويرم شطرنجي نشه و هميشه صاف و زلال و داراي رنگ طبيعي باشه.
با تشكر

fashist_v
14-05-2017, 06:38
کسی از دوستان نتونسته راه حل دائمی برای مشکل ادیت فایل های USB Flash تو ورژن جدید پیدا کنه؟

javad131359
14-05-2017, 11:58
من 49x8305c دارم
ولي توي سايت ظاهرا آپديتي براش نيومده
ميخواستم بدونم حتما بايد آپديت مربوط به مدل تلويزيوني كه داريم باشه؟

reza1348_rezareza
14-05-2017, 13:03
سلام با توجه به اينكه در اين تاپيك دوستان اين تلويزيون رو دارند سوالي داشتم كه مطرح مي كنم:

من قصد خريد دارم ولي با توجه به بودجه اي كه دارم بين دو مدل 50w800c و 49x7000d موندم.
از طرفي w800 داراي فركانس 800 هرتز هست ولي X7000 دويست هست و اينطور كه شنيدم عدد بالاي فركانس باعث ميشه مثلا در فيلم و... كه حركات سريع هست تصوير شطرنجي نشه. و همچنين w800 داراي سه بعدي هست واي اون يكي نيست.
ولي از طرفي x7000 داراي تكنولوژي 4k هست و رزولوشن بالاتري داره (البته نمي دونم در تصاوير و فيلمهاي فعلي آيا قابل كاربرد هست يا خير) و گويا تكنولوژي Hdr داره كه كيفيت تصوير رو بهبود مي بخشه و تبديل مي كنه به تصوير در حد 4k. (اينرو شنيدم البته)

مي دونم وقتتون رو ميگيره ولي مي خوام با دليل راهنمايي كنيد كه كدوم رو بايد انتخاب كنم.
در كل دوست دارم تصويرم شطرنجي نشه و هميشه صاف و زلال و داراي رنگ طبيعي باشه.
با تشكر
1-پنل x7000 از نوع IPS هست پس کنتراست تصویر پایینتر است.
2-اختلاف refresh rate (به قول شما فرکانس) تازه اگه اختلافی باشه تو این دو مدل تاثیری تو کیفیت تصویر نداره.
3-HDR که برای افزایش کیفیت هر پیکسل هست ,ربطی به 4K که برای رزولیشن هست نداره.خصوصا اگه 50 اینچ میخوای بگیری بیخیال 4K و HDR شو.و w800 بگیر .به نظر من سه بعدی بیشتر از اون دوتا حال میده!

abbas_p
14-05-2017, 14:54
من 49x8305c دارم
ولي توي سايت ظاهرا آپديتي براش نيومده
ميخواستم بدونم حتما بايد آپديت مربوط به مدل تلويزيوني كه داريم باشه؟

این مدل احتمالا برای آسیا نیست
پشتش زده ساخت کجا؟

aref10
14-05-2017, 23:18
سلام
دوستان چجوری میشه از طریق وای فای داخلی تلویزیون به صورت بی سیم به لپتاپ وصل شد و اهنگ های لپتاپ رو روی تلویزیون پخش کنم؟
:n35::n35:

dvdbeigi
15-05-2017, 07:46
سلام دوستان کسی اگه با notify BARAVIA کار کرده لطفا تجربیات خودش را به بقیه منتقل کند. من برنامه را روی گوشیم نصب کردم با تی وی هم ارتباط پیدا کرد و از گوشی هم می توان پیام تست را برای تی وی فرستاد ولی وقتی گوشی زنگ می زنه یا پیامک میاد تو تی وی چیزی نمایش داداه نمیشه لطفا بزرگان راهنمایی کنند.

dvdbeigi
15-05-2017, 13:04
:n35::n35:
سلام علیکم
ابتدا نرم افزار ES File Explorer را در تی وی نصب کنید با اجرای برنامه در تی وی در صفحه اصلی گزینه Network را انتخاب کنید چنانچه لپ تاپ شما به همان مودمی که تی وصله وصل باشه اونو پیدا میکنه. و ادامه کار...
در ضمن شما باید تو لپ تاپ تان فایل هایی را که می خواهید اجرا کنید را Share کنید به صورت Any one

dvdbeigi
15-05-2017, 13:05
سلام دوستان کسی اگه با notify BARAVIA کار کرده لطفا تجربیات خودش را به بقیه منتقل کند. من برنامه را روی گوشیم نصب کردم با تی وی هم ارتباط پیدا کرد و از گوشی هم می توان پیام تست را برای تی وی فرستاد ولی وقتی گوشی زنگ می زنه یا پیامک میاد تو تی وی چیزی نمایش داداه نمیشه لطفا بزرگان راهنمایی کنند.

---------------------------

javad131359
15-05-2017, 14:07
سفارش روسيه و ساخت مالزي

پشت تلويزيون هم روسي نوشته

- - - Updated - - -

این مدل احتمالا برای آسیا نیست
پشتش زده ساخت کجا؟

سفارش روسيه و ساخت مالزي

dvdbeigi
15-05-2017, 16:28
---------------------------
-----------------------------

dvdbeigi
15-05-2017, 21:07
لطفا کمک..............................

abbas_p
16-05-2017, 22:21
سفارش روسيه و ساخت مالزي

- - - Updated - - -

سفارش روسيه و ساخت مالزي

از سایت سونی روسیه دانلوددکنید
آینه اپدیت شما

javad131359
20-05-2017, 16:16
آینه اپدیت شما

با تشكر
اگه ميشه آدرس سايتشو هم برام بفرستين

javad131359
20-05-2017, 16:18
آینه اپدیت شما

با سلام و تشكر
اگه ميشه آدرس سايتشو هم بفرستين

javad131359
20-05-2017, 16:20
با سلام و تشكر
اگه ميشه آدرس صفحه شو برام بفرستين
ممنون

javad131359
21-05-2017, 07:58
آینه اپدیت شما

با تشكر فراوان
آپديت شد
ممنون

javad131359
21-05-2017, 09:27
مرسي
ممنون و تشكر

dvdbeigi
22-05-2017, 11:38
سلام دوستان
من نرم افزار Notification For Android TV را دانلود کردم و آن را هم در گوشی و هم تو تی وی نصب کردم بعد از آن تمامی اس ام اس ها و Note های گوشی و حتی موقعی که گوشی زنگ می خورد تو تی وی نمایش داده می شود.
مشابه نرم افزار Notify BRAVIA می باشد.
صرفا جهت اطلاع

tristania
22-05-2017, 11:43
گند زد با این اپدیت جدیدش شبکه های اچ دی شده مثل شبکه های ایران...

superstar 1
23-05-2017, 22:59
سلام دوستان من 50اینچ سامسونگ مدل7970 رو الان یه هفتست خریدم اوردم خونه تا بدم سام سرویس واسم نصب کنه حالام پشیمونم که چرا خریدمش واسه هرتز پایینش..حالا به نظرتون پسش بدم اینو بگیرم؟اخه هنوز کو تا محتویات فورکی..تازه یه جا خوندم تلویزیونهای fulhd فیلمهای fulhd رو بهتر نشون میدن تا تلویزیونهای فورکی!!درسته؟:n36:

reza1348_rezareza
24-05-2017, 10:02
1-دوست عزیز 60 هرتز برا دیدن یک تصویر بی عیب کافیه(نه لزوما با کیفیت بالا).اگه مشکلی داری از جای دیگه هست.
2-اگه منتظری برا نصب پس چطور تصویرش رو دیدی ؟

superstar 1
24-05-2017, 12:32
1-دوست عزیز 60 هرتز برا دیدن یک تصویر بی عیب کافیه(نه لزوما با کیفیت بالا).اگه مشکلی داری از جای دیگه هست.
2-اگه منتظری برا نصب پس چطور تصویرش رو دیدی ؟

راستش فروشنده از آشناهامون بود بهم گفت بردی خونه میتونی بازش کنی تا ایراد فیزیکی نداشته باشه منم از کارتون درش آوردم یهو وسوسه شدم روشنش کنم وبا فلش واسه چند لحظه با یه فیلم فول اچدی تستش کنم که تو ذوقم خورد...

superstar 1
24-05-2017, 12:34
با فروشنده هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست میتونی بیاریش.

superstar 1
25-05-2017, 13:45
سلام
این تلویزیون w800 قابلیت ارتقا تصویر هم داره؟؟؟

mostafa_gm
25-05-2017, 22:47
گند زد با این اپدیت جدیدش شبکه های اچ دی شده مثل شبکه های ایران...
منظورت شبكه هاي HD صدا و سيما هست؟

kamibil
26-05-2017, 09:04
سلام دوست گرامی
از usb هم میشه استفاده کرد برای ضبط برنامه های تلویزیون؟

hassan ajam
26-05-2017, 09:58
بله میشه. باید فلش 32 گیگ به بالا باشه. من خودم از فلش64 گیگ استفاده میکنم

sofiaporia
26-05-2017, 12:10
سلام
پس از راه اندازی tv آیا امکان دسترسی به تعوض کشور به استرالیا یا نیوزیلند امکان داره؟
ممنونم میشم راهنمائی کنید.

m ss
26-05-2017, 12:15
بله میشه. باید فلش 32 گیگ به بالا باشه. من خودم از فلش64 گیگ استفاده میکنم

فلش 32 قبول نمیکنه 64 یا بیشتر باید باشه

arya91h
26-05-2017, 14:58
سلام دوستان
من فلش 32 خریدم برای ضبط قبول نکرد تازه هر فایلی توش می ریختم انگار ریستش میکرد و هیچی نشون نمی داد دوستانی که فلش 64 استفاده کردن چه مارکی بوده چون فک کنم هر فلشی رو قبول نکنه و آیا usb3 رو پشتیبانی میکنه؟
ممنونم

m ss
26-05-2017, 23:41
فلش پایین hdd usb باید 64 به بالا باشه فقط هم برای ضبط برنامه های دیجیتال استفاده میشه کرد نمیتونید توش فایل بریزید چون فرمت میکنه من 64 gig توشیبا usb3 بهش زدم

piole
30-05-2017, 12:06
سلام اساتید، از رو فلش چطوری میشه برنامه روی تی وی نصب کرد، اصلا میشه؟

abbas_p
30-05-2017, 17:46
سلام اساتید، از رو فلش چطوری میشه برنامه روی تی وی نصب کرد، اصلا میشه؟

برنامه ES FILE XPLORER از پلی استور نصب کن بعذش هر برنامه ای رو میتونی از فلش نصب کنی

kamibil
30-05-2017, 19:36
سلام

1- در کنترل تلویزیون روی دکمه Home بزنید و بعد در صفحه باز شده روی گزینه Network برید

و بعد از انتخاب Wi-Fi و وارد کردن رمز از برقراری اتصال تلویزیون با مودم مطمئن بشید.

2- برنامه Video & TV SideView را روی گوشی نصب و باز کنید. در صفحه اول این برنامه و از

لیست کشورها Other ( سایر ) رو انتخاب کنید.

3- سراغ تلویزیون برید و با زدن کلید Home اینبار وارد قسمت Setting ( تنظیمات ) تلویزیون

بشید و در صفحه بعد Network یا شبکه رو انتخاب کنید و در صفحه بعد گزینه Wi-Fi Direct را

انتخاب کنید و در صفحه بعد هم Wi-Fi Direct را انتخاب و روی On یا روشن قرار بدید.

4 - حالا اگه اتصال تلویزیون شما با مودم برقراره به برنامه Video & TV SideView برگردید و

دکمه منو یا همان 3 تا خط گوشه بالا، سمت راست برنامه را انتخاب کنید و بعد در لیست باز

شده گزینه Add Devices ( افزودن دستگاه ) را انتخاب کنید،

5- حالا برنامه شروع میکنه به جستجو و نام دستگاه شما باید ظاهر بشه، روی نام دستگاه

کلیک کنید و صبر کنید تا اتصال برنامه با تلویزیون برقرار بشه.

از کنترل جدید لمسی لذت ببرید :n33:
سلام و ممنون

اگه مودم بیسیم نداشته باشیم با روش دیگه نمیشه وصل شد؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنید

mostafa_gm
31-05-2017, 15:24
كسي آپديت جديد رو نصب كرده ببينه چطوريه؟

mehrdadmdr
31-05-2017, 17:28
سلام. اين مشكل انتقال فايل هنوز كسي راه حلي براش بدست نيوورده ؟ خيلي رو اعصابه.

elyartab
06-06-2017, 08:13
آپدیت 11 May ساخت مالزی W800C

تغییرات مشهود:
+پنجره ولوم (صدا) رفته گوشه تلوزیون.
+ سرعت منوها زیادتر و روان تر شده
+منوی Discovery ظاهرش تغییر کرده
+تو منوی Discovery بخشی به عنوان کانال های برتر اضافه شده
+ اندروید بروز شده و برای برنامه ها Permission میخواد
+ برنامه Video خود تی وی خیلی سریع تر شده و سریع تر فلش رو میخونه

من فعلا اینا رو متوجه شدم. در کل تغییرات ظاهری زیاد بوده

mostafa_gm
06-06-2017, 08:37

تغییرات مشهود:

كيفيت نمايش شبكه ها تغيير كرده؟
اينكه گفتن كيفيت شبكه هاي HD پايين اومده درسته؟

elyartab
06-06-2017, 13:57

چک میکنم اطلاع میدم
ولی اینکه دوستان میگن کیفیت شبکه HD تغییر کرده، اگه منظور ----- ماهواره هست که خوب در این حالت تی وی اصلا تیونر نیست که بخواد روی کیفیت شبکه دریافتی تاثیر بذاره یا نذاره، فقط یه تصویر رو به عنوان Input از HDMI میگیره. در این حالت فقط افت کلی کیفیت تصویر تلویزیون میتونه تاثیر گذار باشه.

در حالتی هم که با تیونر خود تی وی شبکه های داخلی یا ماهواره رو بگیریم این مورد فرق میکنه و احتمال اثرگذاری رو داره.

mostafa_gm
06-06-2017, 21:17
چک میکنم اطلاع میدم
ولی اینکه دوستان میگن کیفیت شبکه HD تغییر کرده، اگه منظور ----- ماهواره هست که خوب در این حالت تی وی اصلا تیونر نیست که بخواد روی کیفیت شبکه دریافتی تاثیر بذاره یا نذاره، فقط یه تصویر رو به عنوان Input از HDMI میگیره. در این حالت فقط افت کلی کیفیت تصویر تلویزیون میتونه تاثیر گذار باشه.

در حالتی هم که با تیونر خود تی وی شبکه های داخلی یا ماهواره رو بگیریم این مورد فرق میکنه و احتمال اثرگذاری رو داره.
من منظورم شبكه هاي داخلي صدا و سيما هست. شبكه هاي HD و شبكه هاي معمولي آيا بعد از آپديت افت كيفيت داشته؟

hassan ajam
07-06-2017, 21:31
من منظورم شبكه هاي داخلي صدا و سيما هست. شبكه هاي HD و شبكه هاي معمولي آيا بعد از آپديت افت كيفيت داشته؟
کیفیت شبکه های داخلی فرقی نکرده وخوبه

elyartab
07-06-2017, 22:16

والا چیزی که صدا و سیما به عنوان HD قالب میکنه ، کل تولیدات شبکه نیست حتی فوتبال هم به اندازه کیفیت HD شبکه های خارجی نیست.

ولی باز من شبکه مستند اچ دی رو تست کردم تفاوت خاصی ندیدم.

mehran.h.3000
08-06-2017, 23:13

تغییرات مشهود:

اگه امکانش هست در مورد اجازه دسترسی برنامه ها به فایلهای یو اس بی هم توضیح بدید مثلا هرکار کردم نتونستم با mx یا xplore و... فایلها رو حذف یا تغییرنام بدم تو منوها هم چیزی در این مورد نبود.فایل های یو اس بی بطور کلی بذای من فقط خواندنی شدن. البته هنوز با es چک نکردم.

sofiaporia
09-06-2017, 14:24
برنامه mx را وقتی باز میکنم فایلهای ویدئوئی را نمیخونه و باید حتما از طریق فایل منجیر وارد و بخوام فیلم را مثلا با mx پخش کنه.
کسی جدیدا با این مشکل برخورد کرده ،در صورتیکه قبلا اینطور نبود و وقتی خوده برنامه mx را باز میکردم فایلها ئی را که روی usb بود را میخوند و از همون جای فیلم را شروع میکردم
ممنون میشم راهنمائی کنید
با تشکر

mehran.h.3000
09-06-2017, 14:33
برنامه mx را وقتی باز میکنم فایلهای ویدئوئی را نمیخونه و باید حتما از طریق فایل منجیر وارد و بخوام فیلم را مثلا با mx پخش کنه.
کسی جدیدا با این مشکل برخورد کرده ،در صورتیکه قبلا اینطور نبود و وقتی خوده برنامه mx را باز میکردم فایلها ئی را که روی usb بود را میخوند و از همون جای فیلم را شروع میکردم
ممنون میشم راهنمائی کنید
با تشکر
Mx روپاک کن و دوباره نصب کن

m ss
09-06-2017, 15:13
ممنون میشم راهنمائی کنید
با تشکر

با یک فلش دیگه امتحان کن اگه مشکلی نبود فلش رو فرمت کن

sofiaporia
09-06-2017, 23:24
Mx روپاک کن و دوباره نصب کن

اینکاروکردم نشد

sofiaporia
09-06-2017, 23:26
با یک فلش دیگه امتحان کن اگه مشکلی نبود فلش رو فرمت کن
با فلش دیگه هم امتحان کردم
موفق نشدم

kamibil
11-06-2017, 00:18
با فلش دیگه هم امتحان کردم
موفق نشدم
سلام.اگه منظورتون mx plyer هست
ماشالا این پلیر همه فن حریف هست
یه نگاه به تنظیمات خود پلیر بکنید. شاید مشکل از اونجا باشه
من باهاش مشکلی ندارم و فیلم اهنگ رو از فلش برام پخش کرد.

elyartab
12-06-2017, 13:26
اگه امکانش هست در مورد اجازه دسترسی برنامه ها به فایلهای یو اس بی هم توضیح بدید مثلا هرکار کردم نتونستم با mx یا xplore و... فایلها رو حذف یا تغییرنام بدم تو منوها هم چیزی در این مورد نبود.فایل های یو اس بی بطور کلی بذای من فقط خواندنی شدن. البته هنوز با es چک نکردم.

اجازه دسترسی هنگام اجرای برنامه درخواست میشه.
این مشکل بعد از آپدیت جدید براتون بوجود اومده؟
من با es کار میکنم. مشکلی نیست. فقط هنگام باز کردن فلش یه سوال مبنی بر دسترسی میپرسه.

mehran.h.3000
12-06-2017, 16:33
اجازه دسترسی هنگام اجرای برنامه درخواست میشه.
این مشکل بعد از آپدیت جدید براتون بوجود اومده؟
من با es کار میکنم. مشکلی نیست. فقط هنگام باز کردن فلش یه سوال مبنی بر دسترسی میپرسه.
بله . بعد از آپدیت هست و الان با es هم چک کردم میشه فایل ها رو خوند ولی دسترسی برای حذف کردن و تغییر نام ندارم
البته همه برنامه ها اجازه دسترسی رو میگیرن ولی بعدش متاسف میشن...

kamibil
14-06-2017, 18:50
سلام دوستان
میشه دیجیتال تلویزیون رو فعال کرد؟

kamran11111
17-06-2017, 05:49
لینک دانلود آ‍پدیت نرم افزار سونی ۴۳w800c لطفا یکنفر قرار بده . من دوبار ازاین سایت گرفتم فایلش خراب بود و باز نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلوزیونم برای مالزی نیست.

Cyberlife
17-06-2017, 12:38

بله تغییر کرده، مدل تلویزیون من W805C هست و گیرنده دیجیتال و رسی.ور داخلی داره از وقتی آپدیت 3.865

رو نصب کردم هم کیفیت افت کرده و هم قدرت گیرندگی رسی.ور و دیجیتال، البته تاثیرش رو دیجیتال کمتر بود.

روی رسی.ور کانالهای HD مرتب پیکسلی میشن، مثل حالتی که دیش تنظیم نیست،

قبلاً تصاویر من خیلی شارپ و تمیز بود در حدی که هر کس تلویزیون رو میدید از کیفیت تصویر تعجب میکرد و

میگفت کیفیت در حد تلویزیون با این قیمت نیست و خیلی عالی و شفافه، اما ظاهراً چشمشون شور بود :blink:

و کیفیت تصویر خراب شده، واقعاً اشتباه کردم آپدیتش کردم

ورژن شما الان چیه و چه مدلی دارید؟

m ss
17-06-2017, 15:59
من که w800c دارم با اپدیت تصویرش فرقی نکرده مثل قبل عالی فقط همانطور که دوستان گفتند ویرایش فایهای فلش دیگه ممکن نیست

mostafa_gm
18-06-2017, 10:36
بله تغییر کرده، مدل تلویزیون من W805C هست و گیرنده دیجیتال و رسی.ور داخلی داره از وقتی آپدیت 3.865

رو نصب کردم هم کیفیت افت کرده و هم قدرت گیرندگی رسی.ور و دیجیتال، البته تاثیرش رو دیجیتال کمتر بود.

روی رسی.ور کانالهای HD مرتب پیکسلی میشن، مثل حالتی که دیش تنظیم نیست،

قبلاً تصاویر من خیلی شارپ و تمیز بود در حدی که هر کس تلویزیون رو میدید از کیفیت تصویر تعجب میکرد و

میگفت کیفیت در حد تلویزیون با این قیمت نیست و خیلی عالی و شفافه، اما ظاهراً چشمشون شور بود :blink:

و کیفیت تصویر خراب شده، واقعاً اشتباه کردم آپدیتش کردم

ورژن شما الان چیه و چه مدلی دارید؟
مدل w800c
آپديت كردم ولي تغيير خاصي تو كيفيت تصوير شبكه هاي داخلي ديده نشد. فقط صداي تلويزيون احساس مي كنم يه خورده كمتر شده، منو ها و ويرايش كانال ها سريع تر شده هنگ هم كمتر شده.

21geram
21-06-2017, 10:14
سلام دوستان
من یه تلویزیون w800c خریدم.یک مشکل بسیار بزرگ که باهاش دارم اینه که نمی تونم باهاش فیلم سه بعدی ببینم. عینکم سونی باتری خوره دستگاهم هم پلی استیشن 4 هست که باهاش تا حالا جاهای دیگه فیلم 3 بعدی دیدم.سی دی بلوری اصلی هم دارم که با اونم خونه دوستان تست کردم و اکی بوده. یه نفر یه لینک ویدیو واسم فرستاد که توش روش فعال کردنش بود ولی توی فیلم روی کنترل دکمه 3d وجود داشت که ماها ندارم!!! و اینکه با استفاده از اون دکمه حالت های side by side یا over under رو انتخاب میکرد که من جایی رو پیدا نکردم که اینا انتخاب شن
در کل مشکل اینه که فیلم پخش میشه ولی حتی با عینک هم انگار که تار دیده میشه و جلوه 3d کار نمیکنه
وقتی فیلم پخش میشه تلویزیون میگه که سیگنال 3 بعدی تشخیص داده شد.
بسیار ممنون میشم راهنماییم کنید:n40:

reza1348_rezareza
21-06-2017, 11:10
سلام دوستان
من یه تلویزیون w800c خریدم.یک مشکل بسیار بزرگ که باهاش دارم اینه که نمی تونم باهاش فیلم سه بعدی ببینم. عینکم سونی باتری خوره دستگاهم هم پلی استیشن 4 هست که باهاش تا حالا جاهای دیگه فیلم 3 بعدی دیدم.سی دی بلوری اصلی هم دارم که با اونم خونه دوستان تست کردم و اکی بوده. یه نفر یه لینک ویدیو واسم فرستاد که توش روش فعال کردنش بود ولی توی فیلم روی کنترل دکمه 3d وجود داشت که ماها ندارم!!! و اینکه با استفاده از اون دکمه حالت های side by side یا over under رو انتخاب میکرد که من جایی رو پیدا نکردم که اینا انتخاب شن
در کل مشکل اینه که فیلم پخش میشه ولی حتی با عینک هم انگار که تار دیده میشه و جلوه 3d کار نمیکنه
اگه نتیجه نگرفتی ساعت 10 شب اول یه پیام بده بعد زنگ بزن از تلویزیون خودم راهنماییت کنم.(09121315339)

21geram
21-06-2017, 12:27
یسیار لطف میکنید.حتما مزاحمتون میشم
هیچ کس به این مشکل با این تلویزیون تا حالا بر نخورده دوستان؟:n36:

hassan ajam
21-06-2017, 13:51
یسیار لطف میکنید.حتما مزاحمتون میشم
هیچ کس به این مشکل با این تلویزیون تا حالا بر نخورده دوستان؟:n36:
عینک سه بعدی شما برای این مدل بایدbt500a باشد

reza1348_rezareza
21-06-2017, 14:57
عینک سه بعدی شما برای این مدل بایدbt500a باشد
با عینک سامسونگ هم جواب میده.

hassan ajam
22-06-2017, 10:20
با عینک سامسونگ هم جواب میده.
دقیقا چه مدلی از عینک سامسونگ بهش میخوره؟؟؟؟

21geram
22-06-2017, 12:30
فكركنم مشكلم عينك باشه چون با دوستمون (reza1348) كه صحبت كردم فهميدم عينك كه وصل ميشه بايد روي تلويزيون پيغام بده كه اينايي كه من دارم نميده. ميدونين قيمتش چنده؟ فكر كنم گرون باشه. دست دومش رو پيشنهاد ميكنيد؟

hassan ajam
22-06-2017, 13:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت جدیدبه تاریخ2017/6/21

amir_t6262
22-06-2017, 13:29
سلام دوستان

فیلم بلوری اریجینال 3 بعدی، به صورت side by side یا Over under نیست. شما وقتی پخشش میکنی، از ابتدا خودش سه بعدی پخش میشه که برای شما هم پخش میشه، بهمین خاطر تصویر تاره.
باتری عینک را چک کن که درست جا زدی و باتری سالم باشه. با یک باتری دیگر هم تست کن.
هرچی باشه اشکال از عینک شماست که تلویزیون هم تشخیصش نمیده وگرنه با روشن کردن عینک، باید در تلویزیون پیغام بده که عینک را شناسایی کرده.

ahmady
22-06-2017, 14:54
فوری :
جدیدترین آپدیت آسیا امروز 21 جون 2017 منتشر شد .

mehran.h.3000
23-06-2017, 01:31
دوستان توی آپدیت جدید هدفون بلوتوثی رو میشناسه؟

CAPITAN MAC
23-06-2017, 20:55
دوستان توی آپدیت جدید هدفون بلوتوثی رو میشناسه؟

ارتقا به Android Marshmallow
افزایش طراحی صفحه نمایش و قابلیت استفاده
گسترش حافظه داخلی. شما هم اکنون می توانید بازی ها و برنامه های دانلود شده را به یک حافظه USB یا هارد دیسک به عنوان یک حافظه پیمانه انتقال دهید
نمایش برنامه ها در هر ژانر
طراحی جدید منو راهنما
پشتیبانی از قابلیت دسترسی Netflix
کاهش زمان ورودی برای بازی HDR (قابل اجرا فقط برای مدل های 4K HDR: X85C، S85C، X90C، X93C و X94C)
عملکرد کلی تلویزیون را بهبود می بخشد
بهبود عملکرد کلی تلویزیون (از جمله کنترل از راه دور تلویزیون)
نام برنامه جدید "TV SideView" را به "SideView Video & TV" جایگزین کنید
پشتیبانی از یک ضبط HDD **
پشتیبانی برنامه ریزی (تایمر) ضبط **
پشتیبانی تایمر ضبط از راه دور **
پشتیبانی از تصویر دوقلو
شرایطی را که برنامه Netflix * ممکن است به جزئیات ورود به سیستم را به خاطر نیاورید، آدرس دهید
پشتیبانی از برنامه دوربین *
پشتیبانی از محدودیت پروفایل برای آندروید
- برنامه ها را در منوی اصلی محدود می کند
پشتیبانی SonyLiv / Bigflix *
پشتیبانی از اپرا فروشگاه تلویزیون *
ویژگی جدید شیک لبخند اضافه شده به برنامه دوربین *
پیام موفقیت آمیز زدن شیشه 3D که باید نمایش داده شود
پشتیبانی HDMI - قطعنامه Ultra HD از 3840X2160 (4K) 50p / 60p (4K مدل)
بهبود کیفیت تصویر پیشرفته (مدل 4K)
پشتیبانی Netflix * 4K
پشتیبانی PlayMemories Online
مرورگر اینترنت مجتمع
پشتیبانی از برنامه های هند * (دوربین، اعلان)
اصلاح آیکون های ورودی دو بار در منوی HOME نمایش داده می شود اگر زبان به زبان خاص تغییر کرده است.
Sync Lip در ورودی HDMI
کیفیت تصویر بهبود یافته (دامنه پویا، کاهش نویز، تیز بودن)
اگر زبان به زبان خاص تغییر کرده باشد، آیکون ورودی دو بار در منوی HOME نمایش داده می شود.

پیشنهاد ویرایش

mehran.h.3000
23-06-2017, 23:02
ارتقا به Android Marshmallow
افزایش طراحی صفحه نمایش و قابلیت استفاده
گسترش حافظه داخلی. شما هم اکنون می توانید بازی ها و برنامه های دانلود شده را به یک حافظه USB یا هارد دیسک به عنوان یک حافظه پیمانه انتقال دهید
نمایش برنامه ها در هر ژانر
طراحی جدید منو راهنما
پشتیبانی از قابلیت دسترسی Netflix
کاهش زمان ورودی برای بازی HDR (قابل اجرا فقط برای مدل های 4K HDR: X85C، S85C، X90C، X93C و X94C)
عملکرد کلی تلویزیون را بهبود می بخشد
بهبود عملکرد کلی تلویزیون (از جمله کنترل از راه دور تلویزیون)
نام برنامه جدید "TV SideView" را به "SideView Video & TV" جایگزین کنید
پشتیبانی از یک ضبط HDD **
پشتیبانی برنامه ریزی (تایمر) ضبط **
پشتیبانی تایمر ضبط از راه دور **
پشتیبانی از تصویر دوقلو
شرایطی را که برنامه Netflix * ممکن است به جزئیات ورود به سیستم را به خاطر نیاورید، آدرس دهید
پشتیبانی از برنامه دوربین *
پشتیبانی از محدودیت پروفایل برای آندروید
- برنامه ها را در منوی اصلی محدود می کند
پشتیبانی SonyLiv / Bigflix *
پشتیبانی از اپرا فروشگاه تلویزیون *
ویژگی جدید شیک لبخند اضافه شده به برنامه دوربین *
پیام موفقیت آمیز زدن شیشه 3D که باید نمایش داده شود
پشتیبانی HDMI - قطعنامه Ultra HD از 3840X2160 (4K) 50p / 60p (4K مدل)
بهبود کیفیت تصویر پیشرفته (مدل 4K)
پشتیبانی Netflix * 4K
پشتیبانی PlayMemories Online
مرورگر اینترنت مجتمع
پشتیبانی از برنامه های هند * (دوربین، اعلان)
اصلاح آیکون های ورودی دو بار در منوی HOME نمایش داده می شود اگر زبان به زبان خاص تغییر کرده است.
Sync Lip در ورودی HDMI
کیفیت تصویر بهبود یافته (دامنه پویا، کاهش نویز، تیز بودن)
اگر زبان به زبان خاص تغییر کرده باشد، آیکون ورودی دو بار در منوی HOME نمایش داده می شود.

پیشنهاد ویرایش

ننوشته که....

m ss
24-06-2017, 07:03
فقط سری x سونی رده e از هدفون بلوتوث پشتیبانی میکنه

21geram
24-06-2017, 08:59
با تشکر از جوابتون فکر کنم مشکل همین عینک باشه.
قضیه اینه که عینک مناسب (bt500a) رو قیمت کردم تو تهران 250 تومنه!!! یه مدل دیگه هم داشت که 130 تومن بود.حالا نمی دونم فرقش چیه که هزینه کنم یا نه.
میترسم این همه بخرم ولی بازم جواب نده

21geram
24-06-2017, 09:05
دوستان من با فلش فیلم معمولی رو وصل می کنم به تلویزیون می بینم ولی یه سری مشکلاتی هست:
1-خیلی دیر فیلم رو از فلش میخونه
2-بعضی وقتا با اینه طبق اصول پیش میرم زیرنویس رو نمیخونه! (خیلی کم پیش میاد)
3-واسه تغییر و جابه جایی و بزرگ کردن زیرنویس امکاناتی نداره
برنامه یا اپلیمیشنی هست که بتونم نصب کنم و با اون ببینم؟ (مثل kmplayer یا media player واسه کامپیوتر )
اگر هست همچین چیزی من چجوری میتونم نصبش کنم؟ نیاز به vpn داره ؟ کلا راهش چیه:n16:

21geram
24-06-2017, 09:06
من این مشکل رو با یه سیم AUX نری و مادگی 5 متری حل کردم واسه تو اتاقم:n05::n05:
ولی من واسه گرون بودن هندزفری بلوتوث این کار رو کردم نمی دونستم این تلویزیون حتی هندزفری بلوتوث رو هم نمیشناسه:n38::n35:

CAPITAN MAC
24-06-2017, 13:29
دوستان کسی اپدیت جدید نصب کرده ؟ مشکلی نداره؟

mehran.h.3000
24-06-2017, 14:19
دوستان کسی اپدیت جدید نصب کرده ؟ مشکلی نداره؟
درکل بی خاصیته ؛قبلی بهتر بود