ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

MAZIARDM
17-11-2016, 08:41
با سلام و روز خوش
من یه تی وی سونی اندرویدی دارم مدل 2016. با وایرلس به اینترنت وصل میشم و مشکلی نیست. مشکل جاییکه وقتی می خوام اینترنت رو قطع کنم گزینه ای برای خاموش کردن وایرلسش پیدا نمی کنم و می بایست به تنظیمات شبکه رفته و شبکه (مودم) ای که بهش وصل هستم رو قطع کنم (با استفاده از گزینه فراموشی شبکه). این کار باعث میشه با هر بار که بخوام به اینترنت وصل بشم رمز وای فای مودمم رو بزنم. در حالیکه تو تنظیمات چیزی برای ذخیره رمز وای فای ندیدم.
دوستان در این مورد اگر نظری دارند بفرمایند.
با تشکر

ahmady
17-11-2016, 13:57
با سلام و روز خوش
من یه تی وی سونی اندرویدی دارم مدل 2016. با وایرلس به اینترنت وصل میشم و مشکلی نیست. مشکل جاییکه وقتی می خوام اینترنت رو قطع کنم گزینه ای برای خاموش کردن وایرلسش پیدا نمی کنم و می بایست به تنظیمات شبکه رفته و شبکه (مودم) ای که بهش وصل هستم رو قطع کنم (با استفاده از گزینه فراموشی شبکه). این کار باعث میشه با هر بار که بخوام به اینترنت وصل بشم رمز وای فای مودمم رو بزنم. در حالیکه تو تنظیمات چیزی برای ذخیره رمز وای فای ندیدم.
دوستان در این مورد اگر نظری دارند بفرمایند.
با تشکر

توی منوی تنظیمات و بعد تنظیمات شبکه و بعد تنظیمات پیشرفته . از اونجا وای فای را خاموش یا روشن کن . والسلام

MAZIARDM
21-11-2016, 11:59
با سلام و روز خوش مجدد
من یه تی وی سونی اندرویدی دارم مدل 2016.در تنظیمات قسمت زیرنویس اونو بزرگتر و زردش می کنم ولی در هنگام پخش فیلم زیرنویس دار، هیچ تغییری در اندازه و رنگش بوجود نمیاد و مثل قبل هستش. دوباره به تنظیمات که میرم میبینم که تو تنظیمات اندازه و رنگ اصلاح شده است ولی همونطور که گفتم در پخش فیلم زیرنویس حالت اولیه خودش هست و هیچ تغییری نمی کنه.
با تشکر

MAZIARDM
22-11-2016, 08:53
با سلام و روز خوش مجدد
من یه تی وی سونی اندرویدی دارم مدل 2016.در تنظیمات قسمت زیرنویس اونو بزرگتر و زردش می کنم ولی در هنگام پخش فیلم زیرنویس دار، هیچ تغییری در اندازه و رنگش بوجود نمیاد و مثل قبل هستش. دوباره به تنظیمات که میرم میبینم که تو تنظیمات اندازه و رنگ اصلاح شده است ولی همونطور که گفتم در پخش فیلم زیرنویس حالت اولیه خودش هست و هیچ تغییری نمی کنه.
با تشکر

باسلام مجد. پاسخی نیست دوستان؟

javadian
22-11-2016, 10:03
باسلام مجد. پاسخی نیست دوستان؟

یهmx player نصب کن

MAZIARDM
22-11-2016, 18:16
یهmx player نصب کن

سلام و تشکر
پس زیرنویس خودش به درد نمی خوره؟ پس چرا تنظیمات داره.
راستی برنامه ای که گفتید رو نصب کردم. کوچیک و بزرگ و تغییر رنگ و تغییرات اینچنینی رو میشه انجام داد ولی جای زیرنویس رو نمیشه تغییر داد. و بالا و پایین بردش. درسته؟
با تشکر

javadian
23-11-2016, 10:28
والا همیشه جاش خوب بوده من تغییر ندادم امشب برم خونه تست می کنم

justicee
24-11-2016, 00:47
سلام
دوستان من با تحقیق فراوان قصد خرید تی وی سونی مدل 43w800c دارم
فقط چندتا سوال داشتم
ایا این مدل در بازار مشهد موجوده؟
کدوم یک از سایتهای بانه قابل اطمینان هست و مدل اصل مالزی رو ارائه میده؟
ممنون

mamedi
25-11-2016, 00:26
سلام کسی اپدیت جدید رو برای w800c نصب کرده تغییراتش چیه اگه لطف کنید بگین

mehrdadmdr
25-11-2016, 23:10
سلام، من آپدیت آخری نصب کردم، تا قبلش همه چی خوب بود اما الان هیچ فیلمیو پخش نمیکنه برام، برنامه ویدیو استوکش که ارور میده و پخس نمیکنه و بعد از چند دقیقه متوقف میشه، برنامه های پخش جانبی هم بغیر از ام ایکس هیچ کدوم دیگه کار نمیکنه، من از کودی خیلی راضی بودم که اونم از کار افتاده، مجبور شدم ریست فکتوری کنم، بعد که اومد بالا ویدیو ها پخش میشد، تا کودی نصب کردم باز برگشت به قبل، از دوستان متخصص کمک میخواستم، ممنون

Saidgta
26-11-2016, 08:00
سلام کسی اپدیت جدید رو برای w800c نصب کرده تغییراتش چیه اگه لطف کنید بگین
من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
تغییر خاصی احساس نکردم، ولی تو توضیحات نوشته باعث افزایش پرفرمنس دستگاه میشه...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

MAZIARDM
26-11-2016, 16:23
والا همیشه جاش خوب بوده من تغییر ندادم امشب برم خونه تست می کنم

با سلام مجدد

نه احساس می کنم خیلی پایینه. بالا نمیاد اصلا.

MAZIARDM
26-11-2016, 16:32
با سلام دوباره

من موس به تلویزیونم وصل کردم. پوینتر (نشانه گر) میاد و تکون می خوره ولی تقربیا نمیشه باهاش کاری کرد. ولی تو برنامه های خود اندروید کار می کنه. مشکلی که باهاش دارم اینه که مواقعی که می خوام از کیبورد مجازی تی وی (مثل وارد کردن رمز شبکه و سرچ در اینترننت و اصلا خود تی وی) استفاده کنم نمی تونم با موس حروف رو انتخاب کنم و باید با کنترل حروف رو وارد کنم. آیا دوستان در این زمینه نظری دارند؟ با تشکر

mamedi
27-11-2016, 23:06
با سلام دوباره

من موس به تلویزیونم وصل کردم. پوینتر (نشانه گر) میاد و تکون می خوره ولی تقربیا نمیشه باهاش کاری کرد. ولی تو برنامه های خود اندروید کار می کنه. مشکلی که باهاش دارم اینه که مواقعی که می خوام از کیبورد مجازی تی وی (مثل وارد کردن رمز شبکه و سرچ در اینترننت و اصلا خود تی وی) استفاده کنم نمی تونم با موس حروف رو انتخاب کنم و باید با کنترل حروف رو وارد کنم. آیا دوستان در این زمینه نظری دارند؟ با تشکر
کیبورد swiftkey نصب کن

فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk

safa2m2
28-11-2016, 14:27
سلام به همگی
لطفا کسانی که آپدیت 9 نوامبر واسه w800cنصب کردن بفرمایند که چه تغییرات یا خدانکرده چه مشکلاتی داشته اید؟

سوال دومم از بزرگان و عزیزان این تاپیک

من لب تاپو با کابل hdmi وصل کردم به tv موقع پخش فیلم(غیراز فیلم کلا ویندوز صدا نداشت) ،صدا نداشت.به همه hdmi ها وصل کردم اما بازهم صدا نداشت
کابل باید عوض بشه یا تنظیمات یا..

سوم اینکه در مورد اسکرین میرورینگ
واسه گوشی هیچ مشکلی نیست راحت وصل میشم به تی وی .اما واسه لب تاپ screen mirroring پیغام میده و وصل نمیشه
آیا شما سروران امتحان کردید؟

لطفا مثل قبل راهنمایی بفرمایید
سپاس

mzmzmz
29-11-2016, 19:04
سلام.امروز تو نمایندگی سونی w800رو از نزدیک دیدم که کیفیت پایه های تلوزیون خیلی پایین وزبر بود.آیا بانه ایها از اینا بهترن یا فرقی ندارن؟
آیا x8500d نسبت به w800 cارزش خرید داره؟کیفیتش بالتره یا نه؟ممنون.

mzmzmz
29-11-2016, 19:05
سلام.امروز تو نمایندگی سونی w800رو از نزدیک دیدم که کیفیت پایه های تلوزیون خیلی پایین وزبر بود.آیا بانه ایها از اینا بهترن یا فرقی ندارن؟
آیا x8500d نسبت به w800 cارزش خرید داره؟کیفیتش بالتره یا نه؟ممنون

m ss
29-11-2016, 20:19
من سه ماه پیش بانه ای خریدم و پایه اش زبر نیست البته از طرحش زیاد خوشم نمیاد هفته قبل هم برای یکی از دوستان x85d خریدم تو تصاویر hd و دیجیتال که دیدم فرقی با سری w نداشت

Saidgta
29-11-2016, 20:40
آیا x8500d نسبت به w800 cارزش خرید داره؟کیفیتش بالتره یا نه؟ممنون
اونا مدل های B و یا C های قدیمی تر هستن که پایه شون مشکی و زبر هست.
پایه های تلویزیون من استیل هست...

mzmzmz
29-11-2016, 22:57
اونا مدل های B و یا C های قدیمی تر هستن که پایه شون مشکی و زبر هست.
پایه های تلویزیون من استیل هست...

سللام.لطفا میفرمایید از کجا تهیه کردید؟من امروز تمام جمهوری رو زیر و رو کردم ولی پایه استیل نداشتن.جالبه به چند تا فروشگاه بانه ای هم زنگ زدم اونا هم استیل نداشتن.!
یه فروشگاه تو جمهوری دقیقا همقیمت بانه تلوزیون داشت و میگفت اگه با گارانتی رسمی بخوای هر مدلی ۵۰۰ ت زیر قیمت نمایندگی با گارانتی معتبر میدم
چه کلکی میتونه تو کارش باشه یا خرید کنم؟البته فقط پایه سیاه و زبر داشت.
البته خودش اصرار داشت که حتما با گارانتی خرید کنم .....

sat811
02-12-2016, 16:40
با سلام
دوستان عزیز من امروز به مشکل عجیبی برخوردم
برای تی وی 2عدد عینک سامسونگ تهیه کردم از این نوع مدل اکتیو ها !چند ماه پیش با هشون استفاده کردم ومشکلی نداشتم وبه خوبی تلوزیون جواب داد و...
امروز یه فیلم سه بعدی تهیه کردم واومدم با عینک ها نیگاه کنم هیچ کدوم عینک ها متصل نشدن !وقتی روشنشون میکردم چراغ سبز یه بار روشن میشه وسریع چراغ قرمز میشه:n28:
درضمن روی فیلم هم دکمه اکتیون منو رو که میزنم اپشن 3dرو نمیاره ولی روی شبکه های تلوزیون این اپشن فعاله واز قسمت تنظیمات اونو فعال میکنم .
هنگامی که 3dروشنه هم پیغام که عینکا متصل میشه رو نمیده:n35:

mehrdadmdr
03-12-2016, 02:48
سلام، میشه که از طریق بلوتوث هدفون بهش وصل کرد؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چون من هرکاری میکنم نمیشه، چرا مثل بقیه تلویزیون های 3D امکان تبدیل دو بعدی به سه بعدی نداره و از همه مهمتر که تو معمولی ترین تلویزیون های سه بعدی سامسونگ تبدیل سه بعدی به حالت دو بعدی و پخش عادی هست اما این نداره، اگه داره لطفا راهنمایی کنید

mehrdadmdr
03-12-2016, 05:30
من عینک سری ۵۱۰۰ سامسونگ باهاش سینک کردم و راحت فیلم سه بعدی جواب میده، تقريبا کیفیتش هم خوبه

- - - Updated - - -

با سلام
دوستان عزیز من امروز به مشکل عجیبی برخوردم
برای تی وی 2عدد عینک سامسونگ تهیه کردم از این نوع مدل اکتیو ها !چند ماه پیش با هشون استفاده کردم ومشکلی نداشتم وبه خوبی تلوزیون جواب داد و...
امروز یه فیلم سه بعدی تهیه کردم واومدم با عینک ها نیگاه کنم هیچ کدوم عینک ها متصل نشدن !وقتی روشنشون میکردم چراغ سبز یه بار روشن میشه وسریع چراغ قرمز میشه:n28:
درضمن روی فیلم هم دکمه اکتیون منو رو که میزنم اپشن 3dرو نمیاره ولی روی شبکه های تلوزیون این اپشن فعاله واز قسمت تنظیمات اونو فعال میکنم .
هنگامی که 3dروشنه هم پیغام که عینکا متصل میشه رو نمیده:n35:

من عینک سری ۵۱۰۰ سامسونگ باهاش سینک کردم و راحت فیلم سه بعدی جواب میده، تقريبا کیفیتش هم خوبه

sat811
03-12-2016, 12:47

- - - Updated - - -

منم قبلا با این عینک هام ازش تصویر گرفتم یعنی هیچ مشکلی نداره و... فقط الان دیگه باهم مچ نمیشن
گفتم شاید باطری هاش ضعیف باشه رفتم براش خریدم ولی بازم متصل نمیشه به تلوزیون وسریع چراغ قرمز میشه

reza1348_rezareza
04-12-2016, 11:39
اگه بتونی رو یک تی وی دیگه(سونی یا سامسونگ) تست کنی مطمئن میشی مشکل از تلویزیونه یا عینک.

aaffm
05-12-2016, 16:22
سلام دوستان بین این سه مدل کدوم پیشنهاد می دید 49x8000d - 49x7000d- 49x8300c - دوستان راسته سونی هایی که تو بانه می فروشند طرح هستند- جای مطمئنی‬‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A6%D9%86%DB%8C&sa=X&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjrjIrwi93QAhWFKJoKHfTgBVEQsAQILA&dpr=1) برای خرید در بانه می شناسید ممنون.

mehrdadmdr
06-12-2016, 01:12
سلام، میشه بفرمایید جایگزین نرم افزار kodi چی استفاده کنم؟ راستی دوستان میشه تجربه نرم افزاریشونو بزارن، یعنی بگن از چه برنامه هایی و در چه مواردی استفاده میکنن. پیشاپیش ممنونم

reza1348_rezareza
06-12-2016, 09:41
سلام دوستان بین این سه مدل کدوم پیشنهاد می دید 49x8000d - 49x7000d- 49x8300c - دوستان راسته سونی هایی که تو بانه می فروشند طرح هستند- جای
مطمئنی‬‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A6%D9%86%DB%8C&sa=X&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjrjIrwi93QAhWFKJoKHfTgBVEQsAQILA&dpr=1)
برای خرید در بانه می شناسید ممنون.

1-واقعا جواب به این سئوال خیلی سخته. قاعدتا برای ارزیابی این پارامترها رو باید بررسی کرد:
الف-کیفیت تصویر.فقط به چشمهات اعتماد کن.یعنی هر سه رو تو شرایط تنظیمات و ورودی یکسان کنار هم روشن ببینی و مقایسه کنی.
ب-امکانات .این یکی رو خیلی راحتتر میشه یافت.اگه مشخصات واقعی(ونه دروغی) رو پیدا کنی.
ج-کیفیت و طول عمر قطعات.فقط با استفاده مشخص میشه.
با یان توضیح که من خودم 50w800c دارم واز تصویرش راضیم.تاکید میکنم فقط تصویر ونه مثلا امکانات.
2-یک جستجو تو اینترنت کن سایتهای بانه رو میبینی(salambaba,banehmarket,-----------........)

aaffm
06-12-2016, 18:32
دوست عزیز ممنون برام 4k بودن وکیفیت تصویر مهمه و امکان مقایسه حضوری هم ندارم دوستان کسی کیفیت این مدل ها را از نزدیک دیده و اینکه پشنهاد بهتری هم وجود دارد49x8000d - 49x7000d- 49x8300c ممنون

m ss
06-12-2016, 19:18
دوست عزیز ممنون برام 4k بودن وکیفیت تصویر مهمه و امکان مقایسه حضوری هم ندارم دوستان کسی کیفیت این مدل ها را از نزدیک دیده و اینکه پشنهاد بهتری هم وجود دارد49x8000d - 49x7000d- 49x8300c ممنون

من سری w تابستان خریدم برای یکی از دوستان جدیدا x8500d خریدم چون 4k میخواست تصویرش رو تو خونه بررسی کردم خیلی خوب بود

dearhadi
07-12-2016, 12:42
سلام به دوستان
تبریک بابت انتشار اندروید مارشمالو برای این سری از تلوزیون های سونی
انشااله به زودی می توانید تی وی خود را آپدیت نمایید.

تغییرات این نسخه را در لینک زیر مشاهده نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saidgta
07-12-2016, 12:51
سلام به دوستان
تبریک بابت انتشار اندروید مارشمالو برای این سری از تلوزیون های سونی
انشااله به زودی می توانید تی وی خود را آپدیت نمایید.

تغییرات این نسخه را در لینک زیر مشاهده نمایید.

ولی توی لینکی که گذاشتید نگفته w800 هم قراره آپدیت بشه یا نه و اینکه آپدیت به اندروید ۶ هست یا خیر‌...

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

reza1348_rezareza
07-12-2016, 13:10

ظاهرا اگه ورودی 4k نداشته باشی با ورودی full hd کیفیت تصویر فرقی نداره.تازه تو 4k هم هم باید از یک حدی دورتر از تی وی نباشی تا بتونی کیفیت بهتر رو تشخیص بدی.بنا بر این به نظر من پول اضافی برا چیزی که فعلا کاربردی نداره نباید داد.همون full hd خوب پخش بشه خیلی خوبه.

reza1348_rezareza
07-12-2016, 13:21
ولی توی لینکی که گذاشتید نگفته w800 هم قراره آپدیت بشه یا نه و اینکه آپدیت به اندروید ۶ هست یا خیر‌...

در انتهای صفحه در Applicable Products به W80xc series اشاره شده که احتمال زیاد شامل اونم میشه.

ahmady
08-12-2016, 11:58

اندروید 6 برای w800c برای کشورهای هنگ کنگ و تایوان اومده و تا چند روز آینده برای آسیا پسیفیک هم می آید .

Saidgta
08-12-2016, 13:02
اندروید 6 برای w800c برای کشورهای هنگ کنگ و تایوان اومده و تا چند روز آینده برای آسیا پسیفیک هم می آید .
اره الان دیدم، این خیلی عالیه، فکر نمی کردم اندروید ۶ واسه این تلویزیون بیاد، دم سونی گرم... همین چند هفته پیش یه آپدیت ۱.۵ گیگی نصب کردم...!
امیدوارم مشکل عدم هماهنگی با سینماهای خانگی برندهای دیگه غیر سونی برطرف شده باشه...

arman_real
08-12-2016, 15:58
سلام.w800 c دارمم .برای تماشای فیلم یه مشکلی دارم.نمیتونم فیلم رو جلو یا عقب ببرم.میزنم جلو ولی برمیگرده سر جا اولش.کسی میتونه کمکم کنه?

Saidgta
08-12-2016, 15:59
سلام.w800 c دارمم .برای تماشای فیلم یه مشکلی دارم.نمیتونم فیلم رو جلو یا عقب ببرم.میزنم جلو ولی برمیگرده سر جا اولش.کسی میتونه کمکم کنه?
احتمالا فایل فیلمتون مکل داره

arman_real
08-12-2016, 16:01
نه هرفیلمی میزارم همینه

Saidgta
08-12-2016, 16:02
نه هرفیلمی میزارم همینه
چیجوری سعی میکنید فیلم رو جلو و عقب ببرید؟

arman_real
08-12-2016, 16:05
چیجوری سعی میکنید فیلم رو جلو و عقب ببرید؟

دکمه روی کنترل یا از روی فیلم.الان امتحان کردم دیدم بعضی فیلما اینطوره

Saidgta
08-12-2016, 16:06
دکمه روی کنترل یا از روی فیلم.الان امتحان کردم دیدم بعضی فیلما اینطوره
پس مشکل از فایل هاتون هست.
اگه mx player نصب کنید مشکلتون حل میشه...

arman_real
08-12-2016, 16:13
پس مشکل از فایل هاتون هست.
اگه mx player نصب کنید مشکلتون حل میشه...

با mx هم اینطور میشه

Saidgta
08-12-2016, 16:14
با mx هم اینطور میشه
موقع پخش فیلم mx player رو روی SW Decode قرار بدید...

arman_real
08-12-2016, 16:21
موقع پخش فیلم mx player رو روی SW Decode قرار بدید...

یعنی چی باید چیکار کنم

Saidgta
08-12-2016, 16:22
یعنی چی باید چیکار کنم
گوشه بالای سمت راست mx پلیر یه گزینه هست که نوشته HW Decoder که باید تغییرش بدید به SW Decoder

arman_real
08-12-2016, 16:25
گوشه بالای سمت راست mx پلیر یه گزینه هست که نوشته HW Decoder که باید تغییرش بدید به SW Decoder

ممنونم مشکلم حل شد.لطف کردی

fashist_v
10-12-2016, 09:11
آپدیت جدید برای هنگ کنگ و تایوان اومده و فعلا برای آسیا پاسیفیک نیومده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

safa2m2
10-12-2016, 15:33
سلام عزیزان
چطور میشه tv رو طوری تنظیم کرد که رادیو رو تو کانال ها نداشته باشم؟؟
تو تلویزیون ایران
برای 50W800C

mehrdadmdr
12-12-2016, 03:06
سلام، میشه بفرمایید جایگزین نرم افزار kodi چی استفاده کنم؟ راستی دوستان میشه تجربه نرم افزاریشونو بزارن، یعنی بگن از چه برنامه هایی و در چه مواردی استفاده میکنن. پیشاپیش ممنونم

سلام. متخصصین لطفا جواب. سپاس

Saidgta
12-12-2016, 10:56
سلام. متخصصین لطفا جواب. سپاس
از mx player استفاده کنید.
نرم افزار تلوبیون رو برای موارد اضطراری داشته باشید.
نرم افزار ADM رو واسه دانلود کردم فیلم داشته باشید. با این نرم افزار می تونید فیلم هایی که دوست دارید رو به صورت خودکار در تایم دانلود رایگان شبانه استفاده کنید. البته هر فایلی رو می تونید دانلود کنید و به اصطلاح دانلود منیجر است.
مرورگر chrome رو داشته باشید‌.
اگه گوشی اندرویدی دارید حتما اپلیکیشن sideview رو نصب کنید تا جایگزین کنترل تلویزیون بشه.

m ss
12-12-2016, 12:23
سلام عزیزان
چطور میشه tv رو طوری تنظیم کرد که رادیو رو تو کانال ها نداشته باشم؟؟
تو تلویزیون ایران
برای 50W800C

تو تنظیمات جایی که میشه کانالها رو جابجا کرد رو شبکه مورد نظر کلید ok رو نگه دارید پیغام حذف میاد

nimatopol
13-12-2016, 01:47
دکمه discoverرو بزن شبکه هایی رو که میخوای favoriteکن

kami_djs
13-12-2016, 14:32
سلام خدمت اساتید محترم
من یه تلویزیون 43W805C دارم موقع نشون دادن تصویر بعضی موقع نور صفحه خود به خود کم و زیاد میشه مثلا وقتی که صدا رو کم و زیاد میکنی نور صفحه روشن تر میشه
من تو یه سری از سایتا گشتم در خصوص تلویزیون های دیگه مثلا سامسونگ یا ال جی گفتند باید قسمت Auto Power Saving رو غیر فعال کنی ولی من تو سونی همچین Option رو ندیدم یا اصلا واسه سونی مربوط به این میشه یا نه ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید

Saidgta
13-12-2016, 14:39
سلام خدمت اساتید محترم
من یه تلویزیون 43W805C دارم موقع نشون دادن تصویر بعضی موقع نور صفحه خود به خود کم و زیاد میشه مثلا وقتی که صدا رو کم و زیاد میکنی نور صفحه روشن تر میشه
من تو یه سری از سایتا گشتم در خصوص تلویزیون های دیگه مثلا سامسونگ یا ال جی گفتند باید قسمت Auto Power Saving رو غیر فعال کنی ولی من تو سونی همچین Option رو ندیدم یا اصلا واسه سونی مربوط به این میشه یا نه ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
تو چند صفحه قبل توضیح دادم چیجوری حلش کنید

niknamiiiii
14-12-2016, 12:03
با سلام خدمت دوستان من یک سوالی داشتم در مورد اندرویید تلوزیون سونی ایا میشه مثل گوش اندرویید از تلوزیون هم استفاده کرد یعنی هر برنامه ای که تو اندرویید برای گوشی نصب میکنیم برای تلوزیون هم میشه همینکارارو انجام داد ممنون میشم جواب بدین

Saidgta
14-12-2016, 12:10
با سلام خدمت دوستان من یک سوالی داشتم در مورد اندرویید تلوزیون سونی ایا میشه مثل گوش اندرویید از تلوزیون هم استفاده کرد یعنی هر برنامه ای که تو اندرویید برای گوشی نصب میکنیم برای تلوزیون هم میشه همینکارارو انجام داد ممنون میشم جواب بدین
بله میشه

niknamiiiii
14-12-2016, 16:29
چطوری ممنون میشم راهنمایی کنین چون من هر کاری میکنم نصب نمیشه مثلا برنامه بازار یا فایرفاکس رو نتونستم نصب کنم

Saidgta
14-12-2016, 16:54
چطوری ممنون میشم راهنمایی کنین چون من هر کاری میکنم نصب نمیشه مثلا برنامه بازار یا فایرفاکس رو نتونستم نصب کنم
فایلشو بریزید روی فلش و فلش رو به tv بزنید.
یا es file manager رو نصب کنید و از طریق قابلیت sender فایلهاتون رو واسه تی وی بفرستید.

niknamiiiii
14-12-2016, 16:55
دوستان میشه راهنمایی کنین من برنامه هارو اگر دانلود کنم و بریزم رو فلش میتونم نصب کنم یا از خود تلوزیون باید نصب کنم که امکانش نیست نصب نمیشه

niknamiiiii
14-12-2016, 16:58
خیلی ممنونم

niknamiiiii
15-12-2016, 00:45
سلام دوستان من یه مشکلی رو ال ای دی دارم وقتی دستگاه روشنه و صفحه ال ای دی تاریک یه نقطه های سفید گرد چند جا میبینم میخواستم بدونم شما هم همین مشکل رو دارین راهنمایی کنین ممنون یه نقطه گرد اندازه سیب چند جاش سفید کم رنگ نوری حالت

Saidgta
15-12-2016, 10:11
سلام دوستان من یه مشکلی رو ال ای دی دارم وقتی دستگاه روشنه و صفحه ال ای دی تاریک یه نقطه های سفید گرد چند جا میبینم میخواستم بدونم شما هم همین مشکل رو دارین راهنمایی کنین ممنون یه نقطه گرد اندازه سیب چند جاش سفید کم رنگ نوری حالت
اگه اینارو وقتی که محیط خونه تاریکه ببینی کاملا طبیعی هست. همه تلویزیون ها دارن، البته این تلویزیون w800c از این نظر جزو خوباست...

niknamiiiii
15-12-2016, 11:46
خیلی ممنون اره وقتی تاریک هست دیده میشه ممنونم از راهنماییتون

s_paliz
15-12-2016, 20:34
سلام عینکهای این هومده؟قیمتش چنده؟؟

Saidgta
16-12-2016, 11:27
سلام عینکهای این هومده؟قیمتش چنده؟؟
می تونید از عینک های اکتیو سامسونگ استفاده کنید.

elesaeid
16-12-2016, 18:47
سلام دوستان.شاید سوالم تکراری باشه.احساس نمی کنید نور پس زمینه یکم کمه؟!.من امروز این تلویزیون و از نزدیک دیدم ولی نسبت به یه مدل سامسونگ یکم تصاویرش تاریک و کم نور بود!!!

niknamiiiii
16-12-2016, 19:27
با سلام دوستان من اپدیت نمیتونم بکنم خر کاری کردم نشد حتی فلش۳۲سونی هم خریدم اپدیت۳۵۳۳رو ریختم ولی وقتی میزنم تلوزیون هیچ اتفاقی نمیفته راهنمایی کنین ممنون میشم

Saidgta
16-12-2016, 20:15
با سلام دوستان من اپدیت نمیتونم بکنم خر کاری کردم نشد حتی فلش۳۲سونی هم خریدم اپدیت۳۵۳۳رو ریختم ولی وقتی میزنم تلوزیون هیچ اتفاقی نمیفته راهنمایی کنین ممنون میشم
نیازی به فلش خریدن نبود‌
با هر فلشی میشه این کارو کرد
فقط فایل آپدیت رو اکسترکت کردید؟

niknamiiiii
17-12-2016, 10:46
بله اکسترکت کردم و فایل اصلی رو ریختم تو فلش و زدم به تلوزیون ولی هیچ اتفاقی نیفتاد اگه امکانش هست اپدیت جدید رو بگین کدوم هستش من دانلود کنم دوباره شاید ایراد از اپدیت هستش اپدیت تلوزیونم الان۳.۴هست

m ss
17-12-2016, 19:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو قسمت دانلود اسیا پاسفیک

m ss
17-12-2016, 21:37
سلام دوستان.شاید سوالم تکراری باشه.احساس نمی کنید نور پس زمینه یکم کمه؟!.من امروز این تلویزیون و از نزدیک دیدم ولی نسبت به یه مدل سامسونگ یکم تصاویرش تاریک و کم نور بود!!!
نسبت به دیگر tv ها روشناییش کمتره اگه محیط خیلی پرنور باشه جالب نیست ولی کیفیت تصویرش عالیه

elyartab
20-12-2016, 11:52
دوستان کسی دسته بازی های Dual Shock سونی رو روی این تی وی تست کرده؟
چجوریاست؟

fashist_v
20-12-2016, 12:34
دوستان کسی دسته بازی های Dual Shock سونی رو روی این تی وی تست کرده؟
چجوریاست؟

دسته dual shock نه ولی یه دسته بلوتوثی چینی گرفتم خوب جواب میده

erajkoon
20-12-2016, 18:39
سلام دوستان عزیز من یه 50w800cسفارش دادم فردا میاد.چه چیزهایی رو باید تست کنم و اصل بودنش رو.اگه توصیح بدین ممنونم

MasoudBJ
21-12-2016, 08:55
سلام
من 55w800c دارم
مشکلم اینکه که سرعت عوض کردن کانالش خیلی کمه، از گیرنده دیجیتال xvision که قبلا استفاده میکردم خیلی کندتره
ایراد از چیه؟

elyartab
21-12-2016, 12:02
دسته dual shock نه ولی یه دسته بلوتوثی چینی گرفتم خوب جواب میده

بازی رو خوب اجرا میکنه؟ حال میده با دسته بازی؟

fashist_v
21-12-2016, 13:24
بازی رو خوب اجرا میکنه؟ حال میده با دسته بازی؟

بازی با گیم پد خیلی جذابه. حتی باهاش میشه تو منوی تلویزیون بالا پایین کرد و تا حدودی کار ریموت رو انجام میده.
فقط پیدا کردن بازی هایی که با گیم پد سازگار باشن یکم سخته. من فقط آسفالت رو نصب که کرد خیلی خوب دسته رو شناخت و بازی کردم فقط آسفالت برای این tv سنگینه و با اینکه تنظیمات بازی رو رو پایین ترین مقدار گذاشتم به کندی اجرا میشه

mohamad skystar
21-12-2016, 13:42
ندیدم مثل سونی در استحکام کیفیت و کارایی
تمام محصولاتش عالی هستن
البته من 50W800B دارم که مه جوره عالیه
تمام محصولات الکترونیکی رو سونی استفاده کنید تا مطمئن باشید

elyartab
22-12-2016, 08:44
بازی با گیم پد خیلی جذابه. حتی باهاش میشه تو منوی تلویزیون بالا پایین کرد و تا حدودی کار ریموت رو انجام میده.
فقط پیدا کردن بازی هایی که با گیم پد سازگار باشن یکم سخته. من فقط آسفالت رو نصب که کرد خیلی خوب دسته رو شناخت و بازی کردم فقط آسفالت برای این tv سنگینه و با اینکه تنظیمات بازی رو رو پایین ترین مقدار گذاشتم به کندی اجرا میشه

آره. اتفاقا این دوستمون هم آسفالت رو زده رو تی وی. ولی من خودم این ویدئو رو دیدم خیلی تعجب کردم تی وی چقدر روان داره اجرا میکنه. حتی تو یه ویدئوی دیگه بازی gta رو هم زده بودن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدل دسته بازی تون چیه و قیمتش چقدره؟
و اینکه خود آسفالت رو از کجا گرفتین و چطوری نصب کردید؟ یه بار من از تو سایت های ایرانی دان کردم ریختم کرکش هم زدم ولی کار نکرد.
ممنونم

fashist_v
22-12-2016, 10:40
آره. اتفاقا این دوستمون هم آسفالت رو زده رو تی وی. ولی من خودم این ویدئو رو دیدم خیلی تعجب کردم تی وی چقدر روان داره اجرا میکنه. حتی تو یه ویدئوی دیگه بازی gta رو هم زده بودن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدل دسته بازی تون چیه و قیمتش چقدره؟
و اینکه خود آسفالت رو از کجا گرفتین و چطوری نصب کردید؟ یه بار من از تو سایت های ایرانی دان کردم ریختم کرکش هم زدم ولی کار نکرد.
ممنونم

مدل
Terios T-3
قیمت 59 تومنه ولی من تو شگفت انگیز 25 گرفتم.
من آسفالت رو از پلی استور نصب کردم بصورت آنلاین ولی توصیه نمیکنم نصب کنید. هم اصلا روون نیست هم حدود 1.7 گیگ حجم میخواد برای دانلود

elyartab
22-12-2016, 10:53
دوستان ساعت تی وی من از همون اول قاطی داره. همه چی اوکی هست. کشور ایران. زبان فارسی. چه بزارم روی شبکه چه به صورت محلی بازم قاطی میکنه.
تنظیم میکنی دوباره بعد یه مدت میریزه هم. خوب بر فرض اگه ساعت شبکه ( دیجیتال ایران) مشکل داشت که روی گیرنده های دیجیتال هم ساعت به هم میریخت ولی روی اونا اینطوری نیست.

erajkoon
23-12-2016, 15:46
دوستان دکمه football رو میزنم مینویسه ویژگی در دسترس نیست چرا اینجور شده؟

elyartab
24-12-2016, 10:17

شما روی حالت تی وی میزنید یا وقتی که ویدئویی چیزی پخش میشه؟

رضا
24-12-2016, 11:29

یکی از ویژگیهای تنظیم تصویر رو باید به حالت قبل برگردونی . چند وقت پیش که داشتم با تنظیمات تصویر ور میرفتم برای من هم همینجوری شد ولی متاسفانه دقیق یادم نیست کدوم قسمت رو به حالت اول برگردوندم که دوبار وضعیت فوتبال فعال شد

رضا
24-12-2016, 11:33
یه مشکل اساسی با آخرین آپدیت

بعد از این که به آخرین ورژن آپدیت کردم قابلیت بلوتوث رو نمیتونم غیرفعال کنم
یعنی بلوتوث رو خاموش میکنم اما به محض روشن خاموش کردن تی وی خودش اتوماتیک دوباره میره روی وضعیت روشن
حالا اشکال کار کجاست ؟
اشکال کار اینه که یکی از همسایه هامون که نمیدونم کدومشونه گوشی سونی اکسپریا داره و هرچند وقت یکبار بلوتوث رو روشن میکنه و به تی وی من کانکت میشه و صفحه گوشیش میفته رو صفحه تی وی :n04::n04::n04::n04::n04::n04:

نمیدونم چه کنم ؟ یه وقت خودم خونه نباشم و بچه ها خونه باشند معلوم نیست چی پیش بیاد :n27:

jabi7joon
27-12-2016, 22:51
سلام..
دوستان اندرویدی که رو سونی هست مثل گوشی هست؟ میشه نرم افزار نصب کرد.. مثلا برای تماشای فیلم از mx player استفاده کرد.؟

نظرتون راجع به x7000D چی هست؟

رضا
28-12-2016, 15:42
سلام..
دوستان اندرویدی که رو سونی هست مثل گوشی هست؟ میشه نرم افزار نصب کرد.. مثلا برای تماشای فیلم از mx player استفاده کرد.؟

بله دقیقا" مثل گوشیه و شما میتونی هم نرم افزار و هم بازی نصب کنی گرچه به توصیه یکی از دوستان در همین تاپیک خیلی نباید در این کار افراط کرد
mxplayer هم میتونی نصب کنی و فیلمهای موجود در هارد و فلش رو با اون ببینی

m84
28-12-2016, 21:08
سلام خدمت دوستان عزیز، همینطور که میدونید اندروید 6 برای w800c اومده ولی واسه ورژن asia (paa) هنوز release نشده، چطور میشه آپدیت یک region دیگه رو به paa خوروند؟ البته من اسم آپدیت رو عوض کردم، واسه آپدیت میره ولی در واقع آپدیت نمیشه، اینم لینک:
www*sony-asia*com/support/product/KDL-43W800C
(به جای ستاره ها در لینک نقطه قرار دهید)
دوتا سوال دیگه:
1. میشه لطفا اسم چند تا بازی باحال که با گیم پد روی این تلوزیون میشه باهاش بازی کرد رو واسم بگذارید؟ ترجیحا فوتبال :n02:
2. مدل عینک سه بعدی خوب با این تلوزیون match باشه چیه؟:n18:

raedeawrajio
29-12-2016, 11:11
یه مشکل اساسی با آخرین آپدیت

بعد از این که به آخرین ورژن آپدیت کردم قابلیت بلوتوث رو نمیتونم غیرفعال کنم
یعنی بلوتوث رو خاموش میکنم اما به محض روشن خاموش کردن تی وی خودش اتوماتیک دوباره میره روی وضعیت روشن
حالا اشکال کار کجاست ؟
اشکال کار اینه که یکی از همسایه هامون که نمیدونم کدومشونه گوشی سونی اکسپریا داره و هرچند وقت یکبار بلوتوث رو روشن میکنه و به تی وی من کانکت میشه و صفحه گوشیش میفته رو صفحه تی وی :n04::n04::n04::n04::n04::n04:

نمیدونم چه کنم ؟ یه وقت خودم خونه نباشم و بچه ها خونه باشند معلوم نیست چی پیش بیاد :n27:

دوست عزیز این قضیه مربوط به بلوتوث نیست موبوط به (Wi-Fi Direct) می باشد
برای جلوگیری از این ورود باید از راه زیر این قابلیت رو خاموش نمایید (البته اگر از قابلیت (screen mirroring) استفاده نمی کنید و البته قبل از خاموش کردن آن دیوایس مورد نظر رو از لیست پاک کنید.
به قسمتی که در زیر اشاره شده در تنظیمات مراجعه نمایید
Network/ Wi-Fi Direct/ Advenced setings/ Show device list/

دیوایس مورد نظر را پاک نمایید و سپس در بخش زیر این قابلیت را خاموش نمایید
Network/ Wi-Fi Direct/ Wi-Fi Direct off

m84
29-12-2016, 15:27
سلام، اگه میشه سوال قبلیم رو که سه تا پست قبلتره جواب بدین:n01:

pedram_sad
30-12-2016, 12:39
سلام
دوستان کسی نمی دونه این ورژن جدید firmware کی برای نسخه های اروپا منتشر میشه ؟

الان بیشتر از یک ماه هست برای اسیا اومده برای سری 800 اما هنوز تو سایت اروپا برای سری 805 نیومده و اخرین هنوز نسخه 3.533 هست

VorteX01
30-12-2016, 21:28
سلام دوستان

این 2 تا فایل چه فرقی با هم دارند؟

و

توی لینک اول آپدیت اسم فایل sony_tvupdate_2015_3709_naa_auth و توی لینک دومی اسم فایل sony_tvupdate_2015_3533_paa_auth هست.

ممنون میشم، بگید کدوم رو باید روی KDL-50W800C نصب کنم؟

ممنون

m84
31-12-2016, 07:33
سلام اولی ناحیه naa و دومی paa که توی tv با زدن دکمه home قسمت help سمت چپ تصویر ناحیه (region) مربوط به firmware تلوزیونت رو نشون میده البته جای هم نصب نمیشن، یه فرق دیگه اینکه اولی اندروید 6 (marshmallow) و دومی 5 (lollipop)

رضا
31-12-2016, 10:38
سلام خدمت دوستان عزیز، همینطور که میدونید اندروید 6 برای w800c اومده ولی واسه ورژن asia (paa) هنوز release نشده، چطور میشه آپدیت یک region دیگه رو به paa خوروند؟ البته من اسم آپدیت رو عوض کردم، واسه آپدیت میره ولی در واقع آپدیت نمیشه، اینم لینک:
www*sony-asia*com/support/product/KDL-43W800C
(به جای ستاره ها در لینک نقطه قرار دهید)
دوتا سوال دیگه:
1. میشه لطفا اسم چند تا بازی باحال که با گیم پد روی این تلوزیون میشه باهاش بازی کرد رو واسم بگذارید؟ ترجیحا فوتبال :n02:
2. مدل عینک سه بعدی خوب با این تلوزیون match باشه چیه؟:n18:

با توجه به این که آپدیتهای اندروید گه در گوشی ها و چه در تی وی ها بسته به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود در اونها انجام میشه بعید میدونم بشه آپدیت مناطق دیگه رو به منطقه تی وی خودمون بخورونیم چون سونی از همون اول برای این مدل تی وی اندرویدی منطقه بندی کرده و یکسری امکانات رو بسته به مناطق مختلف حذف و اضافه کرده پس صد در صد در سخت افزارشون هم تغییراتی هرچند جرئی هم داده پس باید منتظر آپدیت رسمی سونی باشیم

عینک هم ظاهرا" دوستان تونستند عینکهای اکتیو سامسونگ رو با این تی وی استفاده کنند.

VorteX01
31-12-2016, 11:03
سلام اولی ناحیه naa و دومی paa که توی tv با زدن دکمه home قسمت help سمت چپ تصویر ناحیه (region) مربوط به firmware تلوزیونت رو نشون میده البته جای هم نصب نمیشن، یه فرق دیگه اینکه اولی اندروید 6 (marshmallow) و دومی 5 (lollipop)

ممنون آقا.
یک سوال دیگه هم داشتم.
فرق بین Firmware های Hong Kong, Taiwan, Asia دقیقا تو چیه؟ و اینکه مثلا من میتونم Firmware تایوان یا هنگ کنگ رو روی تلویزیون خودم استفاده کنم؟
این سوال رو میپرسم، چون توی بخش Compatibility مدل 50W800C رو نوشته.

ممنون

m84
31-12-2016, 13:19
فرقش رو نمیدونم ولی هرکاری کردم جز paa هیچکدوم روی tv خودم نصب نشد، باقیش خطای usb میده!

m84
31-12-2016, 13:21
با توجه به این که آپدیتهای اندروید گه در گوشی ها و چه در تی وی ها بسته به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود در اونها انجام میشه بعید میدونم بشه آپدیت مناطق دیگه رو به منطقه تی وی خودمون بخورونیم چون سونی از همون اول برای این مدل تی وی اندرویدی منطقه بندی کرده و یکسری امکانات رو بسته به مناطق مختلف حذف و اضافه کرده پس صد در صد در سخت افزارشون هم تغییراتی هرچند جرئی هم داده پس باید منتظر آپدیت رسمی سونی باشیم

عینک هم ظاهرا" دوستان تونستند عینکهای اکتیو سامسونگ رو با این تی وی استفاده کنند.
ممنون از پاسختون، کدوم مدل از عینکهای اکتیو سونی بهتره؟

m84
31-12-2016, 13:24
بازی فوتبال با کیفیت که با دسته بشه بازی کرد چی سراغ دارید؟ البته fifa 16 رو نصب کردم نکشید، تصویر آهسته بود :n33:

mehran.h.3000
31-12-2016, 14:14
من فوتبال نصب نکردم ولی تو پلی استور هست باید با فندق شکن بری تو

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

mehran.h.3000
31-12-2016, 14:20
درضمن هرکدوم از نرم افزارهای مدیا پلیرکیفیت های مختلفی دارنmx از همه پایینتره vlc به وضوح بهتره و تو اینا که من نصب کردم از همه بهتر kodi هست

fazel1989
01-01-2017, 12:06
درود،عرض ادب
دوستان من هر بار تي وي رو خاموش ميكنم بعد كه ميخوام روشنش كن دكمه پاور روي كنترل رو ميزنم در عرض ٣ ثانيه تي وي روشن ميشه انگار روي إستند باي بوده و تصوير لوگوي سوني و اندرويد نمياد،تصوير مياد ولي صدا نداره نميشه شبكه ها رو هم جابجا كرد و اينكه هيچكدوم از دكمه هاي روي كنترل و تي وي كار نميكنه حتي دكمه پاور روي كنترل هم كه تي وي رو باهاش روشن كردم ديگه كار نميكنه
تي وي رو از برق بكشم دوباره به برق ميزنم درست ميشه
مشكل از كجاست؟
ممنون

mehran.h.3000
01-01-2017, 14:57
درود،عرض ادب
دوستان من هر بار تي وي رو خاموش ميكنم بعد كه ميخوام روشنش كن دكمه پاور روي كنترل رو ميزنم در عرض ٣ ثانيه تي وي روشن ميشه انگار روي إستند باي بوده و تصوير لوگوي سوني و اندرويد نمياد،تصوير مياد ولي صدا نداره نميشه شبكه ها رو هم جابجا كرد و اينكه هيچكدوم از دكمه هاي روي كنترل و تي وي كار نميكنه حتي دكمه پاور روي كنترل هم كه تي وي رو باهاش روشن كردم ديگه كار نميكنه
تي وي رو از برق بكشم دوباره به برق ميزنم درست ميشه
مشكل از كجاست؟
ممنون
فکر میکنم یه نرم افزار یا ویروس روش نصب کردی که مانع خاموش شدن کامل تلویزیون میشه باید تموم نرم افزارا و بازیاتو چک کنی نهایتا همه رو پاک کن تلویزیون هم ریست فکتوری کن اینم بگم معمولا نرم افزارایی که دسته بازی میخان اینجوذی میشن چون تلویزیون منتظر فرمان از دسته بازی هست ولی حتی تو اون حالت هن باید کلید منو کار کنه

fashist_v
01-01-2017, 15:11
استندبای این TV اصلا مثه TV های دیگه نیست. درست مثه گوشیه که شما قفلش میکنید و صفحه خاموش میشه. برای راه اندازی مجدد یا ریستارت (که همون لوگوی سونی و اندروید میاد) باید دکمه پارو روی ریموت رو نگه دارید

fazel1989
01-01-2017, 15:21
فکر میکنم یه نرم افزار یا ویروس روش نصب کردی که مانع خاموش شدن کامل تلویزیون میشه باید تموم نرم افزارا و بازیاتو چک کنی نهایتا همه رو پاک کن تلویزیون هم ریست فکتوری کن اینم بگم معمولا نرم افزارایی که دسته بازی میخان اینجوذی میشن چون تلویزیون منتظر فرمان از دسته بازی هست ولی حتی تو اون حالت هن باید کلید منو کار کنه

استندبای این TV اصلا مثه TV های دیگه نیست. درست مثه گوشیه که شما قفلش میکنید و صفحه خاموش میشه. برای راه اندازی مجدد یا ریستارت (که همون لوگوی سونی و اندروید میاد) باید دکمه پارو روی ریموت رو نگه دارید

درود،ممنون
دوستان شما هر موقع با كنترل تي وي روخاموش ميكنيد بعد دوباره با كنترل روشن ميكنيد لوگوي سوني و اندرويد واستون مياد يا نه؟

mehran.h.3000
01-01-2017, 15:47
درود،ممنون
دوستان شما هر موقع با كنترل تي وي روخاموش ميكنيد بعد دوباره با كنترل روشن ميكنيد لوگوي سوني و اندرويد واستون مياد يا نه؟
نه . دوستمون کاملا درست میگه تنها در صورتی لوگو میاد که تی وی رو از برق بکشی البته وقتی با کنترل خاموش میکنی قسمتهای مربوط به تی وی (مث صفحه نمایش و بک لایت هاش و کنترل کننده های یو اس بی و تیونر و... خاموش میشن ولی قسمتهای مربوط به اندروید روشن میمونن یه جورایی عین موبایل

erajkoon
01-01-2017, 18:30
دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنن
من چنتا مشکل دارم
_توی نرم افزار فایل منیجر یک بار فایل از طریق وای فای به تی وی ارسال کردم ولی حالا هرچی میکنم برای ارسال شناسایی نمیکنه
_بعضی برنامه ها روی صفحه افقی اجرا میشن چطور میشه حالت rotate رو غیر فعال کرد
_میخام یه هارد اکسترنال بخرم.ایا مدل wd my passport رو ساپورت میکنه

alimehrabian
01-01-2017, 19:50
سلام من یه سری مرم افزار نصب کردم رو تی وی با فلش مثل بازار و ... نصب شد ولی الان رو صفحه home تی وی اصلا نیستن. دوستان راهنمایی می کنن

mehran.h.3000
01-01-2017, 20:22
دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنن
من چنتا مشکل دارم
_توی نرم افزار فایل منیجر یک بار فایل از طریق وای فای به تی وی ارسال کردم ولی حالا هرچی میکنم برای ارسال شناسایی نمیکنه
_بعضی برنامه ها روی صفحه افقی اجرا میشن چطور میشه حالت rotate رو غیر فعال کرد
_میخام یه هارد اکسترنال بخرم.ایا مدل wd my passport رو ساپورت میکنه
من که پدرم دراومد با shareit و zapia خیلی وررفتم ظاهرا یه نکته یا چیزی داره که شما نمیتونی فایل از جایی بگیری یا ذخیره کنی فقط هم با یواس بی می تونی نرم افزار روش بریزی اصولا نرم افزارایی هم که 90 درجه!نشون میده ماله موبایل هستن تنها راه کلیک روی گزینه هاشون هم استفاده از موس هست

mehran.h.3000
01-01-2017, 20:38
سلام من یه سری مرم افزار نصب کردم رو تی وی با فلش مثل بازار و ... نصب شد ولی الان رو صفحه home تی وی اصلا نیستن. دوستان راهنمایی می کنن
نرم افزارهای مخصوص خودش این مشکل رو ندارن ولی بهر حال من خودم x-plore رو نصب کردم هروقت بخوام اونها رو اجراکنم از اون استفاده میکنم
میتونی فایلها رو تغیرنام بدی کپی یا دیلیت کنی یابرنامه ها حذف کنی فایلهای نوشتاری و....

m ss
01-01-2017, 22:35

من sideload launcher نصب کردم اوردمش تو اکشن منو وقتی احرا میکنی همه برنامه رو میاره رو صفحه دیگه لازم نیست بری قسمت home

mehran.h.3000
01-01-2017, 23:37
راستی دوستانی که آپدیت کردن؛بعد از ریختن فایل و وصل کردن فلش به یواس بی تلویزیون آپدیتش چقد. طول میکشه ،واصلا تو عملکرد تلویزیون تغییرمحسوسی اتفاق میافته یانه؟

رضا
02-01-2017, 10:13
راستی دوستانی که آپدیت کردن؛بعد از ریختن فایل و وصل کردن فلش به یواس بی تلویزیون آپدیتش چقد. طول میکشه ،واصلا تو عملکرد تلویزیون تغییرمحسوسی اتفاق میافته یانه؟

حدودا" بین 15 تا 20 دقیقه طول میکشه به نظر من که به غیر از تغییراتی در منوها اتفاق خاصی نمیفته باز دوستان متخصص بهتر میتونن نظر بدن

رضا
02-01-2017, 10:16
من که پدرم دراومد با shareit و zapia خیلی وررفتم ظاهرا یه نکته یا چیزی داره که شما نمیتونی فایل از جایی بگیری یا ذخیره کنی فقط هم با یواس بی می تونی نرم افزار روش بریزی اصولا نرم افزارایی هم که 90 درجه!نشون میده ماله موبایل هستن تنها راه کلیک روی گزینه هاشون هم استفاده از موس هست

یکی از دوستان گفته بودند با نصب برنامه auto rotate این مشکل حل شده

erajkoon
02-01-2017, 16:08
دوست عزیز میشه توضیح بدی چطور میاد تو اکشن منو. و اینکه چینش آیکنهاش قابل جابجایی هست یا نه؟

mehran.h.3000
02-01-2017, 17:30
دوست عزیز میشه توضیح بدی چطور میاد تو اکشن منو. و اینکه چینش آیکنهاش قابل جابجایی هست یا نه؟
چینش و حذف آیکون ها از منوی setting براحتی انجام میشه با توجه به حرف های دوستان فکر میکنم توی اکشن منو هم نمیشه اوردشون

alimehrabian
04-01-2017, 19:48
کسی تونسته هندفری بلوتوث با تی وی ست کنه نه بلوتوث گوشی میشناسه نه هندزفری

erajkoon
05-01-2017, 01:53
دوستان من اول با صفحه آینه کار میکردم الان توی گوشی پیداش میکنه ولی کانکت نمیشه!!!!

mehran.h.3000
05-01-2017, 09:35
آقا از دوستان کسی کنترل تاچ رو خریده چقدر قیمتشه؟

ahmady
05-01-2017, 20:40
من sideload launcher نصب کردم اوردمش تو اکشن منو وقتی احرا میکنی همه برنامه رو میاره رو صفحه دیگه لازم نیست بری قسمت home
سلام
منم sideload launcher و haluncher نصب کردم . ولی نمیدونم کجا رفتن و نمیتونم پیداش کنم و اجراش کنم . چطوری توی اکشن منو آوردیش؟

m ss
05-01-2017, 21:31
سلام
منم sideload launcher و haluncher نصب کردم . ولی نمیدونم کجا رفتن و نمیتونم پیداش کنم و اجراش کنم . چطوری توی اکشن منو آوردیش؟
بزن اکشن منو بعدش ویرایش برنامه های من بعد افزودن برنامه ها هر برنامه ای خواستی اضافه میشه

Mehran pc
05-01-2017, 22:26
سلام ....

دوستان فکر نمیکنید 4 میلیون دادن برای این تلوریون یکم زیاده با توجه به اینکه عینک نداره و مشکلاتی از قبیل کثیفی پنل و سیاهی زیاد صفحه و همچنین زاویه دید بسیار بد داره ... من قبول دارم که از لحاظ اندرویدی و نرم افزاری کاملا عالی هستش ... مثلا با این قیمت میشه یه تی وی الجی مدل 55uh850v گرفت که محصول 2016 هستش و 4k هستش و HDR داره و عینک داره دارای WebOs 3 هستش ... فقط اندروید نداره که خیلی راحت میشه با یه دانگل اندروید با قیمت 200 هزار این مشکل را حل کرد ... به نظر من خرید این تلوزیون صرفه نداره ....

12890
06-01-2017, 12:42
سلام دوستان یک قندشکن رایگان برای این تی وی معرفی کنید

mehran.h.3000
06-01-2017, 12:45
Super vpn البته بایدموس بهش وصل کنی

m ss
06-01-2017, 17:18

من سایفون نصب کردم راحت یوتیوب باز میشه

erajkoon
06-01-2017, 17:29
دوستان من با mx player از روی هارد اکسترنال که فیلم رو پخش میکنم نمیتونم زیر نویس رو اضافه کنم.یعنی آدرس دایرکتوری هارد پ
نیستش.کسی میدونه چطور درست میشه؟

jabi7joon
06-01-2017, 17:30
سلام.تو سایز 55 مارک سونی اسمارت هم نمیخوام
چی خوبه؟

mehran.h.3000
06-01-2017, 19:05
سلام.تو سایز 55 مارک سونی اسمارت هم نمیخوام
چی خوبه؟
بستگی به استفاده داره . قبل از خرید تلویزیون w800 من تمام مشخصات فنی و کیفیت نمایشگر رو با بقیه تلویزیونهای سونی مقایسه کردم تلویزیون ساده که اسمارت هم نباشه و پنل و سخت افزار اینو داشته باشه حتی توی برند های دیگه هم نیست اگه زیاد حساس نباشی 55 ساده قیمتش هم مناسبتره
کیفیت تصویر تلویزیونهای سونی و وضوح و واقعی بودن نمایش رنگهادر مقایسه با بقیه مارکها مشهوده.
پیشنهاد میکنم از بانه یا گناوه بگیر حدود یه تومن اختلاف قیمت دارن.

12890
06-01-2017, 20:52
دوستان عزیز من مدل49x7000dاز بندر عباس گرفتم زبان فارسی هم داره آخرین آپدیت توی سایت که اوکده برای سه منطقه هست مال این تلویزیون کدوم را دانلود کنم

jabi7joon
07-01-2017, 01:37
بستگی به استفاده داره . قبل از خرید تلویزیون w800 من تمام مشخصات فنی و کیفیت نمایشگر رو با بقیه تلویزیونهای سونی مقایسه کردم تلویزیون ساده که اسمارت هم نباشه و پنل و سخت افزار اینو داشته باشه حتی توی برند های دیگه هم نیست اگه زیاد حساس نباشی 55 ساده قیمتش هم مناسبتره
کیفیت تصویر تلویزیونهای سونی و وضوح و واقعی بودن نمایش رنگهادر مقایسه با بقیه مارکها مشهوده.
پیشنهاد میکنم از بانه یا گناوه بگیر حدود یه تومن اختلاف قیمت دارن.

ممنون ار شما..من متوجه نشدم چی بگیرم 55 اینچ..

aaffm
07-01-2017, 01:53
دوستان عزیز من مدل49x7000dاز بندر عباس گرفتم زبان فارسی هم داره آخرین آپدیت توی سایت که اوکده برای سه منطقه هست مال این تلویزیون کدوم را دانلود کنم

دوست عزیز این مدل را چه قیمت خریدین و کیفت تصویرش چطوره مممنون

12890
07-01-2017, 06:27
خوب تلویزیون قبلی ام ال جی 32la6600بود فول اما این تلویزیون از لحاظ تصویر طبیعی بودن نمایش فیلم هست ولی عیبش سیستم عاملش سنگین و کند احساس میشه برای همین نیاز به آپدیت فکر کنم داره برای همین منظر راهنمایی دوستان هستم

ahmady
07-01-2017, 09:03
بزن اکشن منو بعدش ویرایش برنامه های من بعد افزودن برنامه ها هر برنامه ای خواستی اضافه میشه

اگه منظورت تو دیسکاوریه که تو اونم نبود . مجبور شدم تلویزیون را ریست فکتوری کنم .

reza1348_rezareza
07-01-2017, 10:13
سلام ....

دوستان فکر نمیکنید 4 میلیون دادن برای این تلوریون یکم زیاده با توجه به اینکه عینک نداره و مشکلاتی از قبیل کثیفی پنل و سیاهی زیاد صفحه و همچنین زاویه دید بسیار بد داره ... من قبول دارم که از لحاظ اندرویدی و نرم افزاری کاملا عالی هستش ... مثلا با این قیمت میشه یه تی وی الجی مدل 55uh850v گرفت که محصول 2016 هستش و 4k هستش و HDR داره و عینک داره دارای WebOs 3 هستش ... فقط اندروید نداره که خیلی راحت میشه با یه دانگل اندروید با قیمت 200 هزار این مشکل را حل کرد ... به نظر من خرید این تلوزیون صرفه نداره ....
به نظر من مهمترین چیز کیفیت تصویره.بیشترین استفاده از یک تلویزیون که مدام جلوی چشمته و احساس میشه کیفیت تصویره.مزایایی که گفتی (2016 بودن و داشتن عینک و WEBOS) قبول داری چندان ربطی به کیفیت تصویر نداره.در مورد HDR میدونی که در حال پیشرفته و هوز کامل نیست .تازه اگه واقعا HDR این مدل بالاتر باشه.البته بهترین مقایسه دیدن تصویر هردو کنار هم هست که من شخصا تا حالا ندیدم ولی با توجه به کنتراست بالاتر سونی کیفیت تصویرش باید بهتر باشه.

رضا
07-01-2017, 10:57
کسی تونسته هندفری بلوتوث با تی وی ست کنه نه بلوتوث گوشی میشناسه نه هندزفری

من خیلی دنبال این قضیه بودم چند صفحه قبل هم لینک سایت سونی رو گذاشتم که ادمین سایت در جواب یکی از کاربران گفته بود این امکان در این تی وی ها وجود نداره و از دوستان مطلع خواستم که اون لینک رو بررسی کنن ببینن تا چه حد صحت داره و قابل اطمینان هستش

این هم لینک

پست دوم

Mehran pc
07-01-2017, 14:22
به نظر من مهمترین چیز کیفیت تصویره.بیشترین استفاده از یک تلویزیون که مدام جلوی چشمته و احساس میشه کیفیت تصویره.مزایایی که گفتی (2016 بودن و داشتن عینک و WEBOS) قبول داری چندان ربطی به کیفیت تصویر نداره.در مورد HDR میدونی که در حال پیشرفته و هوز کامل نیست .تازه اگه واقعا HDR این مدل بالاتر باشه.البته بهترین مقایسه دیدن تصویر هردو کنار هم هست که من شخصا تا حالا ندیدم ولی با توجه به کنتراست بالاتر سونی کیفیت تصویرش باید بهتر باشه.
کاملا درسته اولین چیزی که من از یه تلوزیون میخوام تصویر عالی هستش که از مدل uh850v تا الان بد نشنیدم جز دوستانی که به سفیدی یه مقدار حساس شدن. درسته که تصویر مهمه اما همون قدر هم امکانات مهمه زمانی که میشه یه تلوزیون با تمام امکانات را خرید چرا بریم و یه تلوزیون بخریم منظورم سونی که تازه باید براش عینک گرفت که خوده عینکش میشه 400 تومان و 4k هم نیست و دوستان از سیاهی زیادش شکایت داشتن . با این اوصاف شما بدون در نظر گرفتن امکانات کیفیت سونی را بهتر میدونی با توجه به اینکه به uh850 رای بالاتری داده شده ...

bas ali
07-01-2017, 16:02
کاملا درسته اولین چیزی که من از یه تلوزیون میخوام تصویر عالی هستش که از مدل uh850v تا الان بد نشنیدم جز دوستانی که به سفیدی یه مقدار حساس شدن. درسته که تصویر مهمه اما همون قدر هم امکانات مهمه زمانی که میشه یه تلوزیون با تمام امکانات را خرید چرا بریم و یه تلوزیون بخریم منظورم سونی که تازه باید براش عینک گرفت که خوده عینکش میشه 400 تومان و 4k هم نیست و دوستان از سیاهی زیادش شکایت داشتن . با این اوصاف شما بدون در نظر گرفتن امکانات کیفیت سونی را بهتر میدونی با توجه به اینکه به uh850 رای بالاتری داده شده ...

میشه بفرمایید این مدل ال جی نسبت به x8500d سونی چه برتری داره ؟چون من دنبال یک تلویزیون فور کی خوب میگردم و با حرف دوستان از خرید ال جی صرفنظر کردم

m ss
07-01-2017, 16:33
اگه منظورت تو دیسکاوریه که تو اونم نبود . مجبور شدم تلویزیون را ریست فکتوری کنم .

شرمنده منظور دیسکاوری بود اشتباه نوشتم اکشن منو
ریست فکتوری کردی درست شد؟

Mehran pc
07-01-2017, 17:36
میشه بفرمایید این مدل ال جی نسبت به x8500d سونی چه برتری داره ؟چون من دنبال یک تلویزیون فور کی خوب میگردم و با حرف دوستان از خرید ال جی صرفنظر کردم
یه مقایسه اجمالی از هر لحاظ سریع انجام میدم براتون ... x8500d اولین نکته اینکه 3d نداره که برای من خیلی مهمه ... و اما UH850V تقریبا تمام امکانات یه تلوزیون اسمارت را داراست و فقط با کم یا زیادش 4 میلیون میتونید تهیه کنید ... WebOs3 داره که جدیدترین سیستم عامل الجی هستش . دو تا عینک پسیو روشه . 4k هستش UltraHD و دارای امکان HDR . سه بعدی داره . کیفیت صدای عالی داره این امکانو یکی از دوستان تجربه کرده بود . و تقریبا هر چی که باید داشته باشه را داره از لحاظ کیفیت تصویر هم دقیقا مقایسه شده و توی سایت Rtings.com موجوده که picture quality 7.4 وبرای این مدل سونی 7.2 و بقیه مقایسه هم موجوده که میتونید ملاحظه بفرمایید. از تمام این صحبتها چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ اقتصادی صرفه با UH850V هستش که کاملا اسمارت کاملی هست ...

آپدیت .....

اینکه اگه دقیقا همین مدل الجی را تهیه بفرمایید گیرنده داخلی (ر س یو ر) هم داره ... هر چند که این امکان فقط کار را راه میتدازه ولی گیرنده 4k هستش ...

یه نکته دیگه اینکه اگه شما نیاز به اندروید برای تلوزیون اسمارت داشتید و نیاز دارید که از این مزیت نرم افزاری هم استفاده کنید میتونید با گرفتن یه دانگل اندروید به مبلغ 200 هزار و اتصال به پورت HDMI کاملا تلوزیون را تبدیل به یه دستگاه اندرویدی کامل کنید که بازم از قیمت سونی کمتر در میاد ...

mehran.h.3000
07-01-2017, 18:38
یه مقایسه اجمالی از هر لحاظ سریع انجام میدم براتون ... x8500d اولین نکته اینکه 3d نداره که برای من خیلی مهمه ... و اما UH850V تقریبا تمام امکانات یه تلوزیون اسمارت را داراست و فقط با کم یا زیادش 4 میلیون میتونید تهیه کنید ... WebOs3 داره که جدیدترین سیستم عامل الجی هستش . دو تا عینک پسیو روشه . 4k هستش UltraHD و دارای امکان HDR . سه بعدی داره . کیفیت صدای عالی داره این امکانو یکی از دوستان تجربه کرده بود . و تقریبا هر چی که باید داشته باشه را داره از لحاظ کیفیت تصویر هم دقیقا مقایسه شده و توی سایت Rtings.com موجوده که picture quality 7.4 وبرای این مدل سونی 7.2 و بقیه مقایسه هم موجوده که میتونید ملاحظه بفرمایید. از تمام این صحبتها چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ اقتصادی صرفه با UH850V هستش که کاملا اسمارت کاملی هست ...

آپدیت .....

اینکه اگه دقیقا همین مدل الجی را تهیه بفرمایید گیرنده داخلی (ر س یو ر) هم داره ... هر چند که این امکان فقط کار را راه میتدازه ولی گیرنده 4k هستش ...

یه نکته دیگه اینکه اگه شما نیاز به اندروید برای تلوزیون اسمارت داشتید و نیاز دارید که از این مزیت نرم افزاری هم استفاده کنید میتونید با گرفتن یه دانگل اندروید به مبلغ 200 هزار و اتصال به پورت HDMI کاملا تلوزیون را تبدیل به یه دستگاه اندرویدی کامل کنید که بازم از قیمت سونی کمتر در میاد ...
شرمنده دوستان ولی سونی هم مدل 4kبدون گارانتی اندرویدش حدود همین قیمته.شاید یه کم بیشتر
البته بعید میدونم 4kروی دور بیفته چون کسی ذره بین دستش نمیگیره برای مقایسه کیفیت! و محتوای پخشش هم زیاد نیست.
این نکته روهم بگم فیلم فول اچ دی رو روی فلاش من روی هم ال جی و هم تی وی خودم مقایسه کردم (یه رنج قیمت)تلویزیون من رنگ قرمز رو کاملا طبیعی تر نشون میدادتوی الجی متمایل به صورتی بود که هر کار کردم به رنگ تی وی خودم نرسیدم.
توی فیلم عادی هم اختلاف نمایش رنگ سیاه مشهود نیست.
دانگل اندرویدکار سیستم عامل رو انجام نمیده اگه اندوید باکس (یا یه همچین چیزی!)باشه؛شاید.
اگه بخای منطقی فکر کنی نسبت به پولی که میدی برد خرید نه با سونی و نه با ال جی و...هست . پنل ال جی با با xvision یکی هست(از تعمیرکارها بپرس) اندروید و با گارانتی هم هست . کلی وسایل جانبی خریداصولی با اونه
منظورم این هست که آدم برا دل خودش خرید میکنه نه برای توجیه کردن یا مقایسه تصویر!

Mehran pc
07-01-2017, 18:52
شرمنده دوستان ولی سونی هم مدل 4kبدون گارانتی اندرویدش حدود همین قیمته.
این نکته روهم بگم فیلم فول اچ دی رو ردی فلاش من روی هم ال جی و هم تی وی خودم مقایسه کردم (یه رنج قیمت)اولا تلویزیون من رنگ قرمز رو کاملا طبیعی تر نشون میداد ثانیا وقتی شما تی وی رو روشن میکنی فقط یه ریموت کنترل داری که حالشو میبری و نه دوتا دستگاه مختلف با دو کارایی مختلف.
میشه بفرمایید اندروید تی

تلوزیون شما چه مدلی ؟؟
همین الان قیمت سونی 55x8500D به مبلغ 4800 در میاد الجی نهایتش 4 تومان بشه البته بدون گارانتی عرض میکنم هر دو مدل .
و قیمت سونی 55x8500c به مبلغ 4500 البته قیمت عینک را هم به این مبلغ اضافه کنید هر عدد تقریبا 200 هزار

m ss
07-01-2017, 18:57
تنها دلیلی که باعث شد ال جی رو بفروشم lb 58 با ضرر همین دقیق نبودن کیفیت رنگها بود به خصوص رنگ قرمز ال جی فقط اولد ها خوبه که اونم خیلی گرونه
داداشم uf 5800 ال جی خرید اونم دقت رنگهاش اصلا به این w800 نمیرسه

mehran.h.3000
07-01-2017, 19:16
تلوزیون شما چه مدلی ؟؟
همین الان قیمت سونی 55x8500D به مبلغ 4800 در میاد الجی نهایتش 4 تومان بشه البته بدون گارانتی عرض میکنم هر دو مدل .
و قیمت سونی 55x8500c به مبلغ 4500 البته قیمت عینک را هم به این مبلغ اضافه کنید هر عدد تقریبا 200 هزار
تامن حرفم رو اصلاح کردم شما جواب دادی[emoji3]
مدل w800 ؛43 اینچ عید از گناوه گرفتم 2.100

Mehran pc
07-01-2017, 19:59
تلوزیون شما یه مقدار فیلمها یا محتویات را تاریک نشون نمیده ... منظورم اینه که مشکی غالب نیست تو نشون دادن محتوا ....؟

m ss
07-01-2017, 21:05
کاملا قابل تنظیم هست یعنی میشه تصویر رو بسیار روشن کرد

bas ali
07-01-2017, 21:33

آپدیت .....

ممنون از پاسختون
اون چیزی که من در مغازه دیدم این بود که کیفیت تلویزیون های ال جی کمتر از سونی و سامسونگ بود . بنظر میرسید که کنتراست پایینی دارن و تصویر تیره هست

Mehran pc
07-01-2017, 22:04
شرمنده دوستان ولی سونی هم مدل 4kبدون گارانتی اندرویدش حدود همین قیمته.شاید یه کم بیشتر
البته بعید میدونم 4kروی دور بیفته چون کسی ذره بین دستش نمیگیره برای مقایسه کیفیت! و محتوای پخشش هم زیاد نیست.
این نکته روهم بگم فیلم فول اچ دی رو روی فلاش من روی هم ال جی و هم تی وی خودم مقایسه کردم (یه رنج قیمت)تلویزیون من رنگ قرمز رو کاملا طبیعی تر نشون میدادتوی الجی متمایل به صورتی بود که هر کار کردم به رنگ تی وی خودم نرسیدم.
توی فیلم عادی هم اختلاف نمایش رنگ سیاه مشهود نیست.
دانگل اندرویدکار سیستم عامل رو انجام نمیده اگه اندوید باکس (یا یه همچین چیزی!)باشه؛شاید.
اگه بخای منطقی فکر کنی نسبت به پولی که میدی برد خرید نه با سونی و نه با ال جی و...هست . پنل ال جی با با xvision یکی هست(از تعمیرکارها بپرس) اندروید و با گارانتی هم هست . کلی وسایل جانبی خریداصولی با اونه
منظورم این هست که آدم برا دل خودش خرید میکنه نه برای توجیه کردن یا مقایسه تصویر!

سلام ...میتونم بپرسم مدل تلوزیون شما چیه ؟

jabi7joon
07-01-2017, 23:06
سلام.. دوستان مدلهای 2015 و 2016 آیا از نظر کیفیت تصویر تفاوت زیادی دارن؟

سونی 55 اینچ ساده من چی می تونم بگیرم؟ من فقط تصویر مهمه برام..

mehran.h.3000
07-01-2017, 23:08
سلام ...میتونم بپرسم مدل تلوزیون شما چیه ؟
سلام عرض کردم w800 عید از گناوه گرفتم 2.150 چهل و سه اینچ

mehran.h.3000
07-01-2017, 23:23
سلام.. دوستان مدلهای 2015 و 2016 آیا از نظر کیفیت تصویر تفاوت زیادی دارن؟

سونی 55 اینچ ساده من چی می تونم بگیرم؟ من فقط تصویر مهمه برام..
مدل 55w650d یکی از ساده ترین مدلهاست البته برای فهمیدن کیفیتش توصیه میکنم نظرات کاربران توی دیجیکالا و یا تایپیک های مربوطه شو مطالعه کنی.
توی سایتای خارجی که گفته بود تفاوت چندانی ندارن

mehran.h.3000
07-01-2017, 23:29
تلوزیون شما یه مقدار فیلمها یا محتویات را تاریک نشون نمیده ... منظورم اینه که مشکی غالب نیست تو نشون دادن محتوا ....؟
من تحقیق کردم و از نمایندگی هم پرسیدم گفتن نوع پنلش جوره که برا صرفه جویی در برق بطور هوشمند این کارو می کنه؛ماله من گاهی وقتها تصویرهای تیره رو بطور آزاردهنده ای تیره تر میکرداگه با تنظیمات رنگ و خاموش کردن حسگر نور درس نشد تلویزیون رو از برق بکش دوباره بزن.تلویزیون من خودش درس شد.

Mehran pc
07-01-2017, 23:33
سلام عرض کردم w800 عید از گناوه گرفتم 2.150 چهل و سه اینچ

راضی هستید از تلوزیون ؟ مشکل خاصی که قابل تامل باشه نداره ؟ چون من میخوام برای یکی از دوستان بخرم 55 اینچش را ... صحبت از رنگ مشکی غالب میکنن دوستان ایا این صحت داره و مشکلی داره محتوایی که نشون داده میشه ؟ با تشکر از شما

خیلی ممنون جوابم را گرفتم .. اینجا پاک کردن پست نداره ؟؟

mehran.h.3000
07-01-2017, 23:33
درضمن بیشتر تی وی های ال جی عینک پسیو دارن که سی چهل تومنه و w800 هم براحتی اونها رو جواب میده

Mehran pc
07-01-2017, 23:38
درضمن بیشتر تی وی های ال جی عینک پسیو دارن که سی چهل تومنه و w800 هم براحتی اونها رو جواب میده

یه چند مدل از عینکهای پسیو که w800 جواب میده را میشه نام ببرید ؟

mehran.h.3000
07-01-2017, 23:40
راضی هستید از تلوزیون ؟ مشکل خاصی که قابل تامل باشه نداره ؟ چون من میخوام برای یکی از دوستان بخرم 55 اینچش را ... صحبت از رنگ مشکی غالب میکنن دوستان ایا این صحت داره و مشکلی داره محتوایی که نشون داده میشه ؟ با تشکر از شما
نه؛به هیچ وجه.
ببین نوع استفاده مطرح هس . من هرجارفتم گفتن اندروید به درد نمیخوره و میخای چکار . اگه ایشون اهل ور رفتن و بازی و طیستمهای جانبی و... نیستن و فقط تی وی باکلاس و باکیفیت و سرراست میخان w650

mehran.h.3000
07-01-2017, 23:43
یه چند مدل از عینکهای پسیو که w800 جواب میده را میشه نام ببرید ؟
منظورتون مارکشون یا مدلشون هست؟

Mehran pc
07-01-2017, 23:49
نه؛به هیچ وجه.
ببین نوع استفاده مطرح هس . من هرجارفتم گفتن اندروید به درد نمیخوره و میخای چکار . اگه ایشون اهل ور رفتن و بازی و طیستمهای جانبی و... نیستن و فقط تی وی باکلاس و باکیفیت و سرراست میخان w650

پس شما کلا راضی هستی از w800c
پس مشکل رنگ مشکی روی محتوا یا فیلم هم نداره که سیاهی زیاد داشته باشه ... چند مدل اون عینکهارو پسیو میشه نام ببری ... بازم ممنون

- - - Updated - - -

منظورتون مارکشون یا مدلشون هست؟

هم مارک هم مدل ؟

mehran.h.3000
08-01-2017, 00:09
پس شما کلا راضی هستی از w800c
پس مشکل رنگ مشکی روی محتوا یا فیلم هم نداره که سیاهی زیاد داشته باشه ... چند مدل اون عینکهارو پسیو میشه نام ببری ... بازم ممنون

- - - Updated - - -

هم مارک هم مدل ؟
الان توی منوی تی وی نگا کردم ـ پهلو به پهلو ـ زیر و رو ـ داره. (فقط اکتیو)
چیز دیگه ای تو منوش نبود . باید عینکهاو فیلم سه بعدی الجی رو بگیرم و عملا با اونها آزمایش کنم
البته من تصویر تی وی فیلیپس (اکتیو) رو با ال جی پسیو مقایسه کردم فیلیپسه خیلی واقعی تر بود . و در هردوشون بعد چن دقیقه سرم درد گرفت در کل به من حال نداد
سیاهی تی وی هم توی منو اش قابل تنظیمه (گاما.میزان سیاهی . تنظیم سیاهی ـ قسمتهای سیاه رو تیره تر میکنه ولی بقیه اش همونجوری میمونه یعنی اختلاف سفید و سیاه خیلی میشه ـ)
درکل دوستان تعمیرکار میگن تی وی های جدید ال جی زیاد خوب در نیومدن و برد با سونی یا سامسونگ غیر خمیده هست
چیزی که من نمیدونم اینه که چرا ترانس برق تی وی بیرون ازش هست درصورتی که بقیه تی وی ها داخلشونه

elyartab
08-01-2017, 13:03
آپدیت جدید برای سری w800c آسیا پسیفیک به تاریخ 18 آبان 95 ( 9 نوامبر 2016 ) :

داداش این رو تی وی ساخت مالزی هم جواب میده؟
وب سایت مالزی هنوز این آپدیت رو ارائه نداده.

m ss
08-01-2017, 14:04
این که جدید نیست ! این اپدیت رو همون موقع دانلود کردم

fashist_v
08-01-2017, 14:40
داداش این رو تی وی ساخت مالزی هم جواب میده؟
وب سایت مالزی هنوز این آپدیت رو ارائه نداده.

این آپدیت مربوط دوماهه پیشه و ازون موقع تا حالا برای سری آسیا پسیفیک آپدیتی نیومده.

سونی w800c مگه جز مالزی ساخت جای دیگه هم داره؟

jabi7joon
08-01-2017, 16:37
مدل 55w650d یکی از ساده ترین مدلهاست البته برای فهمیدن کیفیتش توصیه میکنم نظرات کاربران توی دیجیکالا و یا تایپیک های مربوطه شو مطالعه کنی.
توی سایتای خارجی که گفته بود تفاوت چندانی ندارن

سلام ..ممنون بابت پاسخ..

والا میگن این مدل تی وی w650 حتی امکانات اولیه مثل ضبط روی فلش رو نداره..
پس کلا از لیست من خارج شد..

سری 7 هم 55 نداره..

البته من حداکثر از فاصله دو متری نگاه می کنم تی وی رو و بیشتر نمیشه فاصلم..
همین 55 خوبه یا به 50 هم میشه فکرکرد؟

w800 امکان 3D داره که من اصلا استفاده نمی کنم.. پس در واقع هزینه اضافس برام..
فکر کنم باید برم رو سری X...

راستش حالا که دارم سه میلیون و خورده ای هزینه می کنم دلک نمیاد ال جی بگیرم.. وگرنه انتخاب ها نو اون برند بیشتره..

تا نظر دوستان چی باشه.

mehran.h.3000
08-01-2017, 16:55
سلام ..ممنون بابت پاسخ..

والا میگن این مدل تی وی w650 حتی امکانات اولیه مثل ضبط روی فلش رو نداره..
پس کلا از لیست من خارج شد..

سری 7 هم 55 نداره..

البته من حداکثر از فاصله دو متری نگاه می کنم تی وی رو و بیشتر نمیشه فاصلم..
همین 55 خوبه یا به 50 هم میشه فکرکرد؟

w800 امکان 3D داره که من اصلا استفاده نمی کنم.. پس در واقع هزینه اضافس برام..
فکر کنم باید برم رو سری X...

راستش حالا که دارم سه میلیون و خورده ای هزینه می کنم دلک نمیاد ال جی بگیرم.. وگرنه انتخاب ها نو اون برند بیشتره..

تا نظر دوستان چی باشه.
سری x بی مزه گرونه تی وی من هم روی فلش ضبط نمیکنه.
به نظر من برای 2 متر فاصله 49 هم کافیه

jabi7joon
08-01-2017, 17:25
سری x بی مزه گرونه تی وی من هم روی فلش ضبط نمیکنه.
به نظر من برای 2 متر فاصله 49 هم کافیه

آقا 49 یا 50 تصویب شد.. سری سری x هم نامردی گرونه.. سری w 7 چجوریاس؟ مثلا w750

ویرایش:

ای بابا... اینم که اندروید نیست.

elyartab
08-01-2017, 21:37
این آپدیت مربوط دوماهه پیشه و ازون موقع تا حالا برای سری آسیا پسیفیک آپدیتی نیومده.

سونی w800c مگه جز مالزی ساخت جای دیگه هم داره؟

ساختشو نمیدونم ولی وب سایتشون جداست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>sony</strong>)-asia.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>sony</strong>).com.m

به تاریخ آپدیتی که تو پست شما بود دقت نکردم ولی من آخرین آپدین (9 نوامبر) که تو وبسایت مالزی بود رو نصب کردم قبلا. الان برای دسامبر اومده ظاهرا

alimehrabian
09-01-2017, 00:47
سلام مات بودن تصویر تو حرکت در فوتبال رو چجوری میشه حل کرد کسی بلده

CAPITAN MAC
09-01-2017, 12:33
سلام مات بودن تصویر تو حرکت در فوتبال رو چجوری میشه حل کرد کسی بلده
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از خریدشون راضی هستن؟ وبعد مشکل دوستمون موقه تماشا کردن فوتبال ندارن ؟ من هم می خواستم همین مدل ولی 50 شو بخرم وبیشتر هم برای تماشتی فیلم (تز شبکه های خودی ) . و فوتبال و گاهی اوقا ت گیم می خواستم ایا انتخاب مناسبی هست؟در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم؟

ahmady
09-01-2017, 14:16
شرمنده منظور دیسکاوری بود اشتباه نوشتم اکشن منو
ریست فکتوری کردی درست شد؟

بعد از ریست فکتوری مجددا لانچر نصب کردم ولی نمیدونم کجا میره . مثل این که مخفیه و چیز دیگه . توی برنامه ها نیست . اگه میشه راهنمایی کنید.

mehran.h.3000
09-01-2017, 14:31
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از خریدشون راضی هستن؟ وبعد مشکل دوستمون موقه تماشا کردن فوتبال ندارن ؟ من هم می خواستم همین مدل ولی 50 شو بخرم وبیشتر هم برای تماشتی فیلم (تز شبکه های خودی ) . و فوتبال و گاهی اوقا ت گیم می خواستم ایا انتخاب مناسبی هست؟در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم؟
مشکل حرکت چمن رو منم دارم ولی با بقیه تی وی ها مقایسه نکردم.نمیدونم اونها چه جورین
نکته اینجاس که فقط و فقط تو چمن فوتبال اینجوری میشه وگرنه کیفیت بالای حیات وحش و فیلم رو دانلود کردم تو حرکت بدون هیچ مشکلی هست.

fazel1989
10-01-2017, 03:51
درود،عرض ادب
دوستان روي w800cفيلم 1080 واسه شما به صورت روون نمايش داده ميشه؟
واسه من لگ ميزنه!خيلي رو اعصابه

mehran.h.3000
10-01-2017, 03:54
درود،عرض ادب
کاملا روون و با کیفیت از چی برا پخش اسفاده میکنی؟

fazel1989
10-01-2017, 04:07
کاملا روون و با کیفیت از چی برا پخش اسفاده میکنی؟

كاملا لگ ميزنه،احساس ميكنم به خاطر اندرويده
با mx اجرا ميكنم

mehran.h.3000
10-01-2017, 04:17
كاملا لگ ميزنه،احساس ميكنم به خاطر اندرويده
با mx اجرا ميكنم
فکر کنم فرمت فیلمتmkv x256 باشه.. vlc یا kodi رو نصب کن و لذتشو ببر
در ضمن اگه اینترنت شبانه رایگان داری با این فرمت دیکه نگیر خیلی مزخرفه بقیه تی وی ها اصلا نشونش نمیدن km هم رو کامپیوتر معمولا ریپ میزنه

fazel1989
10-01-2017, 04:26
فکر کنم فرمت فیلمتmkv x256 باشه.. vlc یا kodi رو نصب کن و لذتشو ببر
در ضمن اگه اینترنت شبانه رایگان داری با این فرمت دیکه نگیر خیلی مزخرفه بقیه تی وی ها اصلا نشونش نمیدن km هم رو کامپیوتر معمولا ریپ میزنه

اره فرمتش x256 هست،الان همه فيلماي 1080 جديد همين فرمت را دارن ديگه!مگه مشكلي داره؟
دوستم يه تي وي سامسونگ واسه 4 5 سال پيش داره همين فيلم كه روي تي وي من لگ ميزنه روي تي وي اون اجرا ميشه يعني اين تلويزيون اينقدر ضعيفه كه اين فرمت رو ساپورت نميكنه؟

mehran.h.3000
10-01-2017, 04:34
اره فرمتش x256 هست،الان همه فيلماي 1080 جديد همين فرمت را دارن ديگه!مگه مشكلي داره؟
دوستم يه تي وي سامسونگ واسه 4 5 سال پيش داره همين فيلم كه روي تي وي من لگ ميزنه روي تي وي اون اجرا ميشه يعني اين تلويزيون اينقدر ضعيفه كه اين فرمت رو ساپورت نميكنه؟
ربطی به تی وی نداره ؛رو سامسونگ دوستان من کلا پخش نشد . x265 و x256 داریم
شما vlc رو نصب کن حله.
فکر میکنم یه جور فرمت فشرده شده هست توی سایتی که فیلمو گرفتی 1080 عادی هم هست . هم کیفیت بهتری داره هم لگ نداره بهرحال برعکس گوشی نمیدونم چرا mx رو تی وی کیفیت افتضاحی داره
و vlc رو مستقیما از play میتونی بگیری اگه با فندق شکن بری راحتتره
اگه خاستی حتما با این فرمت فیلم ببینی چن تا پلیر رو امتحان کن ببین کدوم بهتره جوابشو به ما هم بده[emoji3]

fazel1989
10-01-2017, 04:43
ربطی به تی وی نداره ؛رو سامسونگ دوستان من کلا پخش نشد . x265 و x256 داریم
شما vlc رو نصب کن حله.
فکر میکنم یه جور فرمت فشرده شده هست توی سایتی که فیلمو گرفتی 1080 عادی هم هست . هم کیفیت بهتری داره هم لگ نداره بهرحال برعکس گوشی نمیدونم چرا mx رو تی وی کیفیت افتضاحی داره
و vlc رو مستقیما از play میتونی بگیری اگه با فندق شکن بری راحتتره
اگه خاستی حتما با این فرمت فیلم ببینی چن تا پلیر رو امتحان کن ببین کدوم بهتره جوابشو به ما هم بده[emoji3]

از mx راضي نيستيد؟به نظر من پلير خوبيه
هم مث فايل منيجر ميمونه هم پلير

mehran.h.3000
10-01-2017, 10:15
از mx راضي نيستيد؟به نظر من پلير خوبيه
هم مث فايل منيجر ميمونه هم پلير
Mx هم لگ داره هم کیفیت پخش پایینتری داره البته فایل مننجر خوبی داره

CAPITAN MAC
10-01-2017, 11:58
سلام دوستان

m ss
10-01-2017, 12:23
من 50 خریدم مشکل خاصی هم ندارم اینقدر خوب هست که با خودم میگم کاش 55 خریده بودم

Mehran pc
10-01-2017, 12:43
دوستان من سیاهی زیادی روی صفحه میبینم کالیبره هم کردم اما بازم نسبت به الجی و سامسونگ خیلی تصویر سیاهه بعضی جاها که اصلا تصویر دیگه قابل تشخیص نیست مثل کت طرف کامل سیاهه ... چرا اینطوریه این ؟؟؟ نمیشه کاریش کرد ؟؟

farzad3620
10-01-2017, 14:33
دوستان من سیاهی زیادی روی صفحه میبینم کالیبره هم کردم اما بازم نسبت به الجی و سامسونگ خیلی تصویر سیاهه بعضی جاها که اصلا تصویر دیگه قابل تشخیص نیست مثل کت طرف کامل سیاهه ... چرا اینطوریه این ؟؟؟ نمیشه کاریش کرد ؟؟

شما مطمئنی این مدل رو داری؟
درهر صورت کالیبره کردن این مدل برای گرفتن خروجی رضایت بخش کار ساده ای نیست بعضا باید چندین مود تنظیم شده برای شبکه ها و تصاویر مختلف داشته باشی تا بجاش بهره ببری من هیچ مشکلی با موردی که شما فرمودی ندارم

mehran.h.3000
10-01-2017, 14:40
متم یه همچی مشکلی ندارم تمام منو ها و...رو گشتی؟

mehran.h.3000
10-01-2017, 14:43
دوستان من فایل آپدیت رو گرفتم ولی از ویروسی بودن فلش و کامپیوتر و... میترسم که تی وی مشکل پیدا کنه.
نظری ندارید؟

pedramgolchin
10-01-2017, 14:51
دوست عزیز من به هیچ وجه این مشکل رو ندارم

سلام دوستان
سلام
من چهارتا تی وی دارم، سه تاش توی خونه و یکی داخل مغازه، سونی و الجی و اسنوا و سامسونگ
کیفیت این مدل اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست، هر مهمونی هم میاد از کیفیت تصویرش متعجب میشه
با ps4 هم کیفیتش استثناییه

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Mehran pc
10-01-2017, 18:21
دوست عزیز من به هیچ وجه این مشکل رو ندارم

سلام
من چهارتا تی وی دارم، سه تاش توی خونه و یکی داخل مغازه، سونی و الجی و اسنوا و سامسونگ
کیفیت این مدل اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست، هر مهمونی هم میاد از کیفیت تصویرش متعجب میشه
با ps4 هم کیفیتش استثناییه

ماله خودم نیست ماله دوستمه ولی ناراضی از اینکه تصویر مشکی یخورده غالبه توی صفحه و روشن نیست تصویر ... دوستان عینک سه بعدی این تلوزیون را از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چنده ؟؟

fazel1989
10-01-2017, 18:23
درود،عرض ادب

دوستان ديگه نظري ندارن؟

m ss
10-01-2017, 22:50
من مشکلی با فیلم های فول اچ دی ندارم رون اجرا میشه البته باید هم اینطور باشه ولی جالبه که kodi از mx با کیفیت تر پخش میکنه چرا ؟! ولی کلیپ 4k رو با لگ پخش میکنه البته با mx ولی kodi فقط صدا رو پخش میکنه
4k رو tv های فول اچ دی سامسونگ و ال جی کلا نمیشناسه

mehran.h.3000
10-01-2017, 22:52
من مشکلی با فیلم های فول اچ دی ندارم رون اجرا میشه البته باید هم اینطور باشه ولی جالبه که kodi از mx با کیفیت تر پخش میکنه چرا ؟! ولی کلیپ 4k رو با لگ پخش میکنه البته با mx ولی kodi فقط صدا رو پخش میکنه
4k رو tv های فول اچ دی سامسونگ و ال جی کلا نمیشناسه
اندر مزایای تلویزیون اندرویده دیگه ؛ فرمت جدید هم بیاد نرم افزارشو نصب میکنیم
ولی جالبه که 4kرو پخش میکنه

CAPITAN MAC
11-01-2017, 00:24
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاصب نوشته؟ یا اگر پشته madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم لز عسلویه

- - - Updated - - -

سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاص نوشته؟ یا اگر پشته tv madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم ازعسلویه

fashist_v
11-01-2017, 08:18
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاصب نوشته؟ یا اگر پشته madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم لز عسلویه

سلام
این مدل اصلا چین نداره همشون ساخت مالزی هستن. فقط ریجن اونها فرق میکنه مثلا w805c به سفارش اروپا و ریسیور داخلی داره. از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن

fashist_v
11-01-2017, 08:21
دوستان ديگه نظري ندارن؟

من همیشه فیلمای 1080 دانلود میکنم و با MX میبینم تا حالا هم مشکلی نداشتم. پیشنهاد میکنم موقع دانلود فرمت نرمال فیلمها با کدک x264 رو انتخاب کنی. دانلود با کدک x265 پیشنهاد نمیشه

fashist_v
11-01-2017, 08:28
ماله خودم نیست ماله دوستمه ولی ناراضی از اینکه تصویر مشکی یخورده غالبه توی صفحه و روشن نیست تصویر ... دوستان عینک سه بعدی این تلوزیون را از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چنده ؟؟

تنظیمات پیش فرضش طوریه که تصاویر مشکی بیش از حد تیره هست و کمی آزار دهنده. که البته به راحتی قابل حله و شما با استفاده از تنظیمات میتونی عمق رنگ مشکی رو کم و زیاد کنی.
رسیدن به تنظیمات مطلوب ممکنه برای هر شخص فرق کنه من خودم بعد از دو ماه و دیدن کلی فیلم مختلف تونستم به تنظیمات مطلوبم برسم.
نکته : تنظیمات رنگ و روشنایی و ... برای هر خروجی جداگانست. یعنی برای usb و hdmi یا هر خروجی دیگه ای باید جداگانه تنظیمات انجام دهید.

CAPITAN MAC
11-01-2017, 09:15
سلام
این مدل اصلا چین نداره همشون ساخت مالزی هستن. فقط ریجن اونها فرق میکنه مثلا w805c به سفارش اروپا و ریسیور داخلی داره. از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن

سلام
دوستم منظورم پنلش بود اگر می شود یک عکس از کارتن tv بگذارید

رضا
11-01-2017, 11:07
درود،عرض ادب

این مشکل لگ زدن رو من در بعضی شبکه های HD هم دارم بخصوص در بعضی مستندهای شبکه های جم و بعضی از فیلمهای اونیکس . اما تا الان هیچ مشکلی با فیلمهای 1080 نداشتم البته من همه فیلمام رو از طریق اتصال هارد و فلش به پخش کننده ر*ی*س*یور می بینم نه اتصال مستقیم به خود تی وی شاید ممکنه این تاثیر داشته باشه شاید

رضا
11-01-2017, 11:10

تو تنظیمات تصویر یه قسمتی به نام adjust black level داره با تغییر دادن اون تا حد خیلی زیادی از غلظت رنگ مشکی میتونی کم کنی و همینطور سایر تنظیمات مثل روشنایی و ...

fashist_v
11-01-2017, 12:08
سلام
دوستم منظورم پنلش بود اگر می شود یک عکس از کارتن tv بگذارید

متاسفانه کارتنشو انداختم دور.
ولی تا اونجا که میدونم همه W800C ها دارای کیفیت یکپارچه هستن (پنلشون همه ساخت یکجاس-چین یا مالزی فرق نمیکنه) و اگه تو بازار میبینید همچین حرفی میزنن مطمئنا برای بازارگرمی هست. به حرف هیچ فروشنده ای اعتماد نکنید.
اگر هم یک درصد پنل ساخت دو کشور مختلف باشه هیچ کجا درج نشده و پشت همه TV ها و همینطور پشت ریموت ها ساخت مالزی درج شده

m ss
11-01-2017, 14:08
این مشکل لگ زدن رو من در بعضی شبکه های HD هم دارم بخصوص در بعضی مستندهای شبکه های جم و بعضی از فیلمهای اونیکس . اما تا الان هیچ مشکلی با فیلمهای 1080 نداشتم البته من همه فیلمام رو از طریق اتصال هارد و فلش به پخش کننده ر*ی*س*یور می بینم نه اتصال مستقیم به خود تی وی شاید ممکنه این تاثیر داشته باشه شاید
تو هیچ شبکه hd نباید لگ داشته باشی احتمالا از ----- باشه با یکی دیگه امتحان کن

m ss
11-01-2017, 21:12
ر. س. ی. و. ر.

abbas_p
11-01-2017, 23:58
سلام
دوستان ست موس وکیبورد وایرلس کسی تست کرده؟ چه مدلهایی رو آندروید تی پی میشناسه؟
آیا میشه آندروید کشور آمریکا رو از سایت سونی گرفت و روش نصب کرد یا باید حتما برای همون منطقه که خریدیم رو نصب. کنیم؟
برنامه TV side view هر کاری میکنم تی وی رو نمیشناسه اصلا تو لیست نمیاره ادد کنم
مدل تی وی من x8500d هیتش

elyartab
12-01-2017, 16:07
سلام
دوستان ست موس وکیبورد وایرلس کسی تست کرده؟ چه مدلهایی رو آندروید تی پی میشناسه؟
آیا میشه آندروید کشور آمریکا رو از سایت سونی گرفت و روش نصب کرد یا باید حتما برای همون منطقه که خریدیم رو نصب. کنیم؟
برنامه TV side view هر کاری میکنم تی وی رو نمیشناسه اصلا تو لیست نمیاره ادد کنم
مدل تی وی من x8500d هیتش

من ماوس لاجیتک وایرلس مدل m185 رو زدم مثل ساعت کار میکنه. تی وی ساخت مالزی. w800c
TV side view رو اجرا می کنید بعد از اتصال به تی وی یه رمز میده که باید همنو تو برنامه وار کنید تا pair بشن با همو
شما مطمئنید به شبکه یکسانی وصل شدید. یعنی گوشی و تی وی یا باید به یه مودم خاص وصل بشن یا اینکه هر دو به وای فای تی وی وصل بشن.

fazel1989
12-01-2017, 16:28
درود
دوستان من وقتي تي وي رو خاموش ميكنم چراغ زير تي وي هم خاموش ميشه(همون كه زير لوگوي سوني هست)
بعد يكي دو ساعت چراغ خود به خود روشن ميشه(تي وي خاموشه)
مشكل از چيه؟
ممنون

mehran.h.3000
12-01-2017, 18:01
من ماوس لاجیتک وایرلس مدل m185 رو زدم مثل ساعت کار میکنه. تی وی ساخت مالزی. w800c
TV side view رو اجرا می کنید بعد از اتصال به تی وی یه رمز میده که باید همنو تو برنامه وار کنید تا pair بشن با همو
شما مطمئنید به شبکه یکسانی وصل شدید. یعنی گوشی و تی وی یا باید به یه مودم خاص وصل بشن یا اینکه هر دو به وای فای تی وی وصل بشن.
برای تغییر زبانش مشکلی نداری؟ چه جوری زبانش عوض میشه (برای فارسی انگلیسی کردنش )؟

abbas_p
12-01-2017, 19:19

بله هم مودم هم گوشی به مودم وصل هستن TV side view هرکاری میکنم تی وی رو نمیاره تا ادد کنم
با چندتا گوشی تست کردم حتی تبلت سونی هم نمیاره ایپی دستی هم امتحان کردم نمیاره
من ست موس و کیبورد وایرلس منظورم هستش ميدونم موس تک رو میشناسه

elyartab
12-01-2017, 22:48
برای تغییر زبانش مشکلی نداری؟ چه جوری زبانش عوض میشه (برای فارسی انگلیسی کردنش )؟

کیبورد تا حالا وصل نکردم ولی برای تغییر زبان از همون کیبورد تی وی استفاده می کنم.

mehran.h.3000
12-01-2017, 22:54
کیبورد تا حالا وصل نکردم ولی برای تغییر زبان از همون کیبورد تی وی استفاده می کنم.
نه؛وقتی کیبورد خارجی رو وصل می کنی کیبورد مجازی اش می پره و بهش دسترسی نداری

Saidgta
12-01-2017, 22:57
سلام ....

زاویه دید بسیار بد....؟!
شما تا حالا تصویر این تلویزیون رو دیدید از نزدیک؟

CAPITAN MAC
13-01-2017, 16:43
خوب من هم بالاخره مدل 55W800C را بدون گارانتی گرفتم 3380000
از عسلویه خریدم به نسبت راضیم

jabi7joon
13-01-2017, 19:03
سلام.. من دیروز یه سر رفتم جمهوری.. با یکی از دوستان تا فقط نظر خودم نباشه..

عرض شود تصویر این تلویزیون نسبت به UH850 , KU7000 به مراتب بهتر بود.. شفافیت بیشتری داشت تصویر و مشکلی تو زاویه دید نداشتم..
با اینکه این 1080 بود و اونا 4K..

با x850 هم که مقایسه کردیم چیزی کم و کسر نداشت.. احتمالا اینو وردارم..

خوب من هم بالاخره مدل 55W800C را بدون گارانتی گرفتم 3380000
از عسلویه خریدم به نسبت راضیم

تو سلام بابا میده 3900..

از جایی که شما گرفتی می شه خرید کرد؟ باید حضوری باشه؟

Saidgta
13-01-2017, 19:24
درود
دوستان من وقتي تي وي رو خاموش ميكنم چراغ زير تي وي هم خاموش ميشه(همون كه زير لوگوي سوني هست)
بعد يكي دو ساعت چراغ خود به خود روشن ميشه(تي وي خاموشه)
مشكل از چيه؟
ممنون
یه بار تی وی رو از برق بکش و بعد از دو دقیقه وصل کن و روشن کن.
یا کلید power کنترل رو به مدت ۱۰ ثانیه نگه دار تا تلویزیون ری استارت بشه.

mehran.h.3000
13-01-2017, 20:21
یه چیز جالب که داره پخش فیلم 4k هست.
با mx پخش میکنه ولی خیلی زور میزنه و پرده پرده

CAPITAN MAC
13-01-2017, 21:22
سلام.. من دیروز یه سر رفتم جمهوری.. با یکی از دوستان تا فقط نظر خودم نباشه..

عرض شود تصویر این تلویزیون نسبت به UH850 , KU7000 به مراتب بهتر بود.. شفافیت بیشتری داشت تصویر و مشکلی تو زاویه دید نداشتم..
با اینکه این 1080 بود و اونا 4K..

با x850 هم که مقایسه کردیم چیزی کم و کسر نداشت.. احتمالا اینو وردارم..

تو سلام بابا میده 3900..

از جایی که شما گرفتی می شه خرید کرد؟ باید حضوری باشه؟

سلام
دوست عزیز اره یک شهر کوچک (نخل تقی )هست که به عسلویه نزدیک هست بله باید حضوری خرید کرد تازه خودم هم 250 کیلومتر انجا تو استان فارس زندگی می کنم شما کجا زندگی می کنید تا راهنمایی تون کنم

mehran.h.3000
13-01-2017, 21:52
سلام
دوست عزیز اره یک شهر کوچک (نخل تقی )هست که به عسلویه نزدیک هست بله باید حضوری خرید کرد تازه خودم هم 250 کیلومتر انجا تو استان فارس زندگی می کنم شما کجا زندگی می کنید تا راهنمایی تون کنم
به نظر من از بانه بگیر(اگه قصد سفر نداری) خودشون ارسال می کنن در خونه تست میکنن پول هم تو شهرتون بعد از تست میگیرن گارانتی خودشون رو هم میدن . الان نگا کردم قیمتشو زده بود 3250 البته کرایه شو قبلا ازت می گیرن.

m ss
13-01-2017, 22:17
تو بانه قیمتش حدود 3800 هست

CAPITAN MAC
13-01-2017, 22:24
تو بانه قیمتش حدود 3800 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلویزیون-سونی-sony-androd-tv-3d-full-hd-55-w800c?search_query=55W800C+SONY&results=3

m ss
13-01-2017, 22:42
ارزون ترین جا همون نخل تقی هست یه سایتی بود بنام بانوب تو گناوه که قیمتاش خوب بود ولی خودم نخریدم رفتم سه راه امین حضور خرید کردم

jabi7joon
14-01-2017, 02:03
سلام..آقا با زیرنویس که مشکل نداره؟

afshin4841
14-01-2017, 16:14
سلام..آقا با زیرنویس که مشکل نداره؟

سلام
اگر از MX player یا بقیه پپلیرها استفاده کنید، با انتخاب فونت و رنگ دلخواه زیرنویس رو نمایش میده.
البته دیدم بعضی دوستان با MX و پخش کدکX256 مشکل دارن که این مشکل با انتخاب decoder مناسب یعنی +HW از بالای منو پلیر قابل حل هست. البته اگر از داخل setting---»decoder-----»use +HW را انتخاب کنید ، همیشه از این دیکودر استفاده می کنه.

hassan ajam
14-01-2017, 18:06
با سلام به دوستان:با توجه به اینکه حافظه این تی کم است چه جوری میتونم نرم افزارها رو از روی تی وی روی فلش مموری بریزم ضمن اینکه از فلش ، قابل اجرا روی تلویزیون باشه؟ مثلا بازی آسفالت بیش از 2گیگ است.

fashist_v
15-01-2017, 07:48
حافظه این تلویزیون 8 گیگه که حدود 6.5 گیگ در اختیار کاربر هست. بازی آسفالت هم من نصب کردم دقیقا 1.7 گیگ حجم گرفته. اصلا نیازی به نصب فلش برای انتقال نرم افزار نیست مگه شما روی TV چقدر برنامه نیاز دارید نصب کنید؟
درضمن بازی آسفالت پیشنهاد نمیشه چون این TV قدرت کافی برای اجرای نرم و روان این بازی رو نداره حتی رو پایین ترین کیفیت بازی.

signinfo
15-01-2017, 12:01
با سلام به دوستان:با توجه به اینکه حافظه این تی کم است چه جوری میتونم نرم افزارها رو از روی تی وی روی فلش مموری بریزم ضمن اینکه از فلش ، قابل اجرا روی تلویزیون باشه؟ مثلا بازی آسفالت بیش از 2گیگ است.

توی آپدیت جدید می تونید اپلیکیشن هاتون رو روی فلش یا هارد اکسترنال نصب کنید. ولی هنوز این آپدیت برای تلویزیون های منطقه ما منتشر نشده.

mehran.h.3000
16-01-2017, 13:55
تلویزیون رو گذاشتم آپدیت همینجوری داره میچرخه.......
[emoji15] [emoji15]
آپدیت شد [emoji3] چیز ی اضافه نشده فرقی هم نکرده فقط نرم افزار آمازون اضافه شده.

mehran.h.3000
18-01-2017, 02:31
دوستان کسی میدونه چه جوری میشه نرم افزارای درحال اجرا رو تی وی دید؟
مثل task mananger

fashist_v
18-01-2017, 08:21
دوستان کسی میدونه چه جوری میشه نرم افزارای درحال اجرا رو تی وی دید؟
مثل task mananger

Setting===>App===>Runing app

abbas_p
18-01-2017, 11:29
دوستان کسی هدست بلوتوث تست کرده روی این تی وی؟
اونطور که من متوجه شدم ظاهرا هدست بلوتوث نمیشناسه سری آندروید سونی!

jabi7joon
18-01-2017, 13:46
تو فروم خود سونی هم کلی آدم شاکی بودن.بلوتوث داره.ولی هدست ساپورت نمی کنه..ایراد هم نرم افزاری هست و کاملا مسخره.

jabi7joon
19-01-2017, 00:22
سلام..
آقا من بالاخه نفهمیدم این تلویزیون زیرنویس فارسی رو بدون دردسر پخش می کنه یا خیر؟

در مورد فایل های تصویری با کدک x265 چطور؟

mehran.h.3000
19-01-2017, 00:28
سلام..
آقا من بالاخه نفهمیدم این تلویزیون زیرنویس فارسی رو بدون دردسر پخش می کنه یا خیر؟

تی وی اندروید هس و رم مناسب داره یعنی همه فرمتها رو میتونی پخش کنی با زیرنویس های مختلف فقط نرم افزار مناسب میخاد مثل mx یا km یا vlc و...

aaffm
19-01-2017, 00:46
سلام تفاوت رفرش60 با 120 در تلویزیون سونی چی هست ایا در پخش فیلم 4k مشکل پیش می یاد منظور این مدل که رفرش 120 داره ومدل x 8000 و x7000 که رفرش 60 داره ممنون

Saidgta
19-01-2017, 08:29
پس این آپدیت جدید کی واسه آسیا منتشر میشه؟؟
نمیشه واسه یه منطقه دیگه مثل تایوان یا هنگ کنک رو نصب کرد؟

fazel1989
24-01-2017, 22:03
سلام..

درود
جناب اگه هنوز اقدام به خريد اين مدل نكرديد توصيه ميكنم قيد اين تلويزيون رو بزنيد
من يكماه استفاده كردم ناراضي بودم فروختمش
پيشنهاد ميكنم بجاي اين مدل نسبتا قديمي و ضعيف يه مدل 4k از سامسونگ برداريد

mehran.h.3000
24-01-2017, 22:28
درود
جناب اگه هنوز اقدام به خريد اين مدل نكرديد توصيه ميكنم قيد اين تلويزيون رو بزنيد
علت ناراضی بودنتون چی بود؟

reza1348_rezareza
25-01-2017, 08:48
درود
1-با بررسیهایی که من کردم حداقل تو بازار ایران ابدا نمیتونیم بگیم این برند از اون یکی بهتره.بلکه باید به مدل توجه بشه.
2-قدیمی تر بودن حتما به معنی کیفیت پایینتر نیست.بلکه ممکنه مدل قدیمیتر یا بهتر یا برابر مدل جدیدتر باشه.(تاکید میکنم بازار ما نه اونا!)
3-به نظر من 4k تو شرایط فعلی(منابع full hd واقعی کمه چه برسه به 4K) ارزش پول قابل توجه بیشتری رو نداره.تازه اگه 4K واقعی هم داشته باشی باید از یک حدی از تلویزیون دورتر نباشی تا بتونی اختلاف کیفیت رو تشخیص بدی.

fazel1989
25-01-2017, 12:35
علت ناراضی بودنتون چی بود؟

1-با بررسیهایی که من کردم حداقل تو بازار ایران ابدا نمیتونیم بگیم این برند از اون یکی بهتره.بلکه باید به مدل توجه بشه.
2-قدیمی تر بودن حتما به معنی کیفیت پایینتر نیست.بلکه ممکنه مدل قدیمیتر یا بهتر یا برابر مدل جدیدتر باشه.(تاکید میکنم بازار ما نه اونا!)
3-به نظر من 4k تو شرایط فعلی(منابع full hd واقعی کمه چه برسه به 4K) ارزش پول قابل توجه بیشتری رو نداره.تازه اگه 4K واقعی هم داشته باشی باید از یک حدی از تلویزیون دورتر نباشی تا بتونی اختلاف کیفیت رو تشخیص بدی.

درود
بنده راجع برند صحبت نكردم صرفا به اين مدل w800c اشاره كردم وگرنه شما ميتونيد با خريد سري 9 سوني اوج كيفيت رو ببينيد و لذت ببريد
هر كمپاني يه سري محصولات ميان رده داره كه كيفيت مطلبوبي دارن منتها نميتونه تمام نيازهاي مصرف كننده رو برطرف كنه صرفا به اندازه هزينه اي كه ميكنه امكانات و كيفيت تعلق ميگيره
دوست عزيز من روزي كه اين مدل رو خريدم صرفا با يك سري از مشاوره هايي كه با دوستان حقيقي و مجازي داشتم دست به انتخاب اين مدل زدم تقريبا همه همين حرف شما رو ميزدن كه فعلا 4k در دسترس نيس پس نيازي به هزينه براي خريد تلويزيون 4k نيس اما خيلي زود متوجه اشتباه در خريدم شدم شايد محتواي 4k در حال حاضر كم باشه(كه به نظرم روز به روز داره فراگير تر ميشه)اما اين تي وي حتي در پخش فرمت هاي رزولوشن بالا فول اچدي 1080 هم مقداري لگ ميزد!كدك x265 رو با لگ فراوان نشون ميده كه واقعا عذاب اور بود!
من نزديك 4 تومن دادم w800c خريدم در حالي كه با همين هزينه ميشه يه 4k سامسونگ از سري suhd خريد كه علاوه بر كيفيت تصاوير بسيار بالاتر از تمامي فرمت ها و كدك هاي تصويري پشتيباني ميكنه
مشكل ديگه اين تلويزيون كم و زياد شدن نور صفحس كه با خاموش كردن سنسور در تنظيمات كمي بهتر ميشه اما كاملا برطرف نميشه
اما بدترين قسمت داستان اونجايي هست كه سوني روي اين تي وي از اندرويد استفاده كرده،به شخصه قبل خريد فكر ميكردم اندرويد روي تي وي يعني يه دنيا امكانات اما بعد خريد يه دنيا هنگ و كندي نصيبم شد
چند هفته بعد خريد تي وي و نصب چندين اپ از گوگل استور كم كم كند شدن تي وي شروع شد!
هارد 1 ترا بهش وصل كردم 2 دقيقه طول ميكشيد تا لود كنه هارد رو بشناسه اما همين هاردو به تي وي ٢ تومني سامسونگ وصل كردم كمتر از 10 ثانيه هارد رو شناخت و به صورت كاملا روون تو هارد ميشد گشت و گذار كرد!
در طراحي كتترل تي وي هم مقداري كج سليقگي به خرج دادن اكثر اوقات كه با دكمه هاي جهت چپ و راست منو كار ميكردم به دليل فاصله نزديك با دكمه هاي ديگه وارد منو هاي ديگه ميشد!
بهرحال بنده نه سهامدار شركت سامسونگ هستم نه دشمن خوني سوني،تجربيات يك ماهه استفاده از اين تي وي رو گفتم اميدوارم مفيد واقع بشه

fashist_v
25-01-2017, 13:57
درود
بنده راجع برند صحبت نكردم صرفا به اين مدل w800c اشاره كردم وگرنه شما ميتونيد با خريد سري 9 سوني اوج كيفيت رو ببينيد و لذت ببريد
هر كمپاني يه سري محصولات ميان رده داره كه كيفيت مطلبوبي دارن منتها نميتونه تمام نيازهاي مصرف كننده رو برطرف كنه صرفا به اندازه هزينه اي كه ميكنه امكانات و كيفيت تعلق ميگيره
دوست عزيز من روزي كه اين مدل رو خريدم صرفا با يك سري از مشاوره هايي كه با دوستان حقيقي و مجازي داشتم دست به انتخاب اين مدل زدم تقريبا همه همين حرف شما رو ميزدن كه فعلا 4k در دسترس نيس پس نيازي به هزينه براي خريد تلويزيون 4k نيس اما خيلي زود متوجه اشتباه در خريدم شدم شايد محتواي 4k در حال حاضر كم باشه(كه به نظرم روز به روز داره فراگير تر ميشه)اما اين تي وي حتي در پخش فرمت هاي رزولوشن بالا فول اچدي 1080 هم مقداري لگ ميزد!كدك x265 رو با لگ فراوان نشون ميده كه واقعا عذاب اور بود!
من نزديك 4 تومن دادم w800c خريدم در حالي كه با همين هزينه ميشه يه 4k سامسونگ از سري suhd خريد كه علاوه بر كيفيت تصاوير بسيار بالاتر از تمامي فرمت ها و كدك هاي تصويري پشتيباني ميكنه
مشكل ديگه اين تلويزيون كم و زياد شدن نور صفحس كه با خاموش كردن سنسور در تنظيمات كمي بهتر ميشه اما كاملا برطرف نميشه
اما بدترين قسمت داستان اونجايي هست كه سوني روي اين تي وي از اندرويد استفاده كرده،به شخصه قبل خريد فكر ميكردم اندرويد روي تي وي يعني يه دنيا امكانات اما بعد خريد يه دنيا هنگ و كندي نصيبم شد
چند هفته بعد خريد تي وي و نصب چندين اپ از گوگل استور كم كم كند شدن تي وي شروع شد!
هارد 1 ترا بهش وصل كردم 2 دقيقه طول ميكشيد تا لود كنه هارد رو بشناسه اما همين هاردو به تي وي ٢ تومني سامسونگ وصل كردم كمتر از 10 ثانيه هارد رو شناخت و به صورت كاملا روون تو هارد ميشد گشت و گذار كرد!
در طراحي كتترل تي وي هم مقداري كج سليقگي به خرج دادن اكثر اوقات كه با دكمه هاي جهت چپ و راست منو كار ميكردم به دليل فاصله نزديك با دكمه هاي ديگه وارد منو هاي ديگه ميشد!
بهرحال بنده نه سهامدار شركت سامسونگ هستم نه دشمن خوني سوني،تجربيات يك ماهه استفاده از اين تي وي رو گفتم اميدوارم مفيد واقع بشه

با احترام به نظرتون ولی فکر میکنم ارتباط خوبی با تیوی تون برقرار نکرده بودین که اینطور نظر میدین. البته سلیقه ها متفاوته
من خودم 5 ماهه این تیوی رو دارم و هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتید رو نداشتم. کم و زیاد شدن نور صفحه فقط با خاموش کردن سنسور نور درست نمیشه بلکه باید تنظیمات دیگه ای هم تغییر داد.
لگ در فول اچدی رو اصلا نمیتونم بپذیرم چون تاحالا همچین چیزی رو ندیدم. اینم بگم خودم تقریبا هفته ای 2-3 تا فیلم 1080 دارم میبینم.
در مورد x265 یکی دوتا فیلم با این فرمت بیشتر تست نکردم باهاش که بازم بدون مشکل بوده ولی نمیتونم تایید کنم که هیچ مشکلی با X265 نداره چون اکثر فرمت فیلمام x264 بوده.
شاید تنها ضعف (البته به نظر تا چند سال آینده اصلا ضعف به حساب نمیاد) 4k نبودنشه که واقعا در حال حاضر کاربردی نیست.

اولویت یسری مزایا و معایب برای هرکی فرق میکنه. برای من به ترتیب:
1-کیفیت و وضوح تصویر در اندازه فول اچدی (حتی در مقایسه با بعضی 4k های بازار بهتره بود)
2-زنده بودن و واقعی بودن رنگ ها (نه اغراق شده مثل بعضی از تیوی های سامسونگ)
3-زاویه دید گسترده "واقعی" (اکثر تیوی ها ذکر میکنن 178 درجه ولی در عمل فرق میکنه)
4-طراحی و ضخامت تیوی و استفاده از متریال با کیفیت (قاب پنل اکثر تیوی ها پلاستیکیه که حس خوبی به آدم نمیده و به مرور زمان خش های ریز میفته)

و داشتن که اندروید که مزید بر علت شد و باعث شد این تیوی رو بخرم.

reza1348_rezareza
25-01-2017, 14:35
درود
1-بازم نگفتی کدام مدل سامسونگ! معلومه از سونی منظورت همین مدله ولی سئوالم مدل سامسونگ مورد نظرته!
2-در مورد اندروید خودم تست نکردم ولی مشکلات اندروید و البته مزایای اون رو هم قطعا داره.

mehran.h.3000
25-01-2017, 14:36
درود
مشکل دیر شناختن هارد با آپدیت به راحتی حل میشه؛همونطور هم که قبلا گفتم کدک x265 رو چن تا از نرم افزارها ش نظیر kodi یا vlc یا km پخش میکنن مشکل نوررو منم دارم ولی با وررفتن زیاد بالاخره حل شد(نمیدونم چطور!)
بطورکلی برای استفاده جامع از این تی وی باید نرم افزار های مرتبط با اون رو نصب کرد و باهاش وررفت تا بشه نهایت استفاده رو ازش برد منظورم اینه اگه صرفا استفاده تلویزون و گاهی گداری تماشای فیلم داریدw800 به دردتون نمیخوره ولی اگه اهل گشت و گذار توسایتها و زیرروکردن نرم افزارها و...هستید اولین انتخاب همین هست
با احترام ؛ درمورد سیستم 4kاصلا موافق با شما نیستم . پیکسل بیشتر صرفا برای سایز بزرگترمطلوب هست ولی برای استفاده خونگی نه . فکر میکنم سیستم 4k هم مثل سیستم های سه بعدی آروم آروم به حاشیه بره و سازنده ها بیشتر به سمت نمایش واقعی تر وشفافتر رنگها و نواخت بهتر تصویر رو بیارن.
(من تصویر تی وی مارک hisense مدل 4k رو با 1080 سامسونگ و سونی مقایسه کردم حرفی برای گفتن نداشت)

fazel1989
25-01-2017, 14:46
با احترام به نظرتون ولی فکر میکنم ارتباط خوبی با تیوی تون برقرار نکرده بودین که اینطور نظر میدین. البته سلیقه ها متفاوته
من خودم 5 ماهه این تیوی رو دارم و هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتید رو نداشتم. کم و زیاد شدن نور صفحه فقط با خاموش کردن سنسور نور درست نمیشه بلکه باید تنظیمات دیگه ای هم تغییر داد.
لگ در فول اچدی رو اصلا نمیتونم بپذیرم چون تاحالا همچین چیزی رو ندیدم. اینم بگم خودم تقریبا هفته ای 2-3 تا فیلم 1080 دارم میبینم.
در مورد x265 یکی دوتا فیلم با این فرمت بیشتر تست نکردم باهاش که بازم بدون مشکل بوده ولی نمیتونم تایید کنم که هیچ مشکلی با X265 نداره چون اکثر فرمت فیلمام x264 بوده.
شاید تنها ضعف (البته به نظر تا چند سال آینده اصلا ضعف به حساب نمیاد) 4k نبودنشه که واقعا در حال حاضر کاربردی نیست.

اولویت یسری مزایا و معایب برای هرکی فرق میکنه. برای من به ترتیب:
1-کیفیت و وضوح تصویر در اندازه فول اچدی (حتی در مقایسه با بعضی 4k های بازار بهتره بود)
2-زنده بودن و واقعی بودن رنگ ها (نه اغراق شده مثل بعضی از تیوی های سامسونگ)
3-زاویه دید گسترده "واقعی" (اکثر تیوی ها ذکر میکنن 178 درجه ولی در عمل فرق میکنه)
4-طراحی و ضخامت تیوی و استفاده از متریال با کیفیت (قاب پنل اکثر تیوی ها پلاستیکیه که حس خوبی به آدم نمیده و به مرور زمان خش های ریز میفته)

و داشتن که اندروید که مزید بر علت شد و باعث شد این تیوی رو بخرم.

بله حق با شماست به هيچ عنوان نتونستم باهاش كنار بيام
خب قطعا فيلم هايي كه شما دانلود ميكنيد بيت ريت پاييني داره واسه همينه لگ نميبينيد!
يه 1080 با بيت ريت بالا دانلود كنيد ببينيد بعد جهاني از لگ مشاهده ميكنيد
كدك x265 رو هم خودم چندين فيلم هم دوستاني كه توي همين تاپيك اين تي وي رو دارن تاييد كردن كه با لگ اجرا ميكنه
بهرحال خوشحالم كه شما از خريدتون راضي هستيد

fazel1989
25-01-2017, 14:58
1-بازم نگفتی کدام مدل سامسونگ! معلومه از سونی منظورت همین مدله ولی سئوالم مدل سامسونگ مورد نظرته!
2-در مورد اندروید خودم تست نکردم ولی مشکلات اندروید و البته مزایای اون رو هم قطعا داره.

55js7200 بدون گارانتي
50js7980 گارانتي سام سرويس
هر دو مدل suhd ميباشد

fashist_v
25-01-2017, 15:27
بله حق با شماست به هيچ عنوان نتونستم باهاش كنار بيام
خب قطعا فيلم هايي كه شما دانلود ميكنيد بيت ريت پاييني داره واسه همينه لگ نميبينيد!
يه 1080 با بيت ريت بالا دانلود كنيد ببينيد بعد جهاني از لگ مشاهده ميكنيد
كدك x265 رو هم خودم چندين فيلم هم دوستاني كه توي همين تاپيك اين تي وي رو دارن تاييد كردن كه با لگ اجرا ميكنه
بهرحال خوشحالم كه شما از خريدتون راضي هستيد

اتفاقا فیلم با بیت ریت بالا رو با MX player اجرا کردم لگ داشت ولی همونو با ویدیو پلیر خود تیوی و هم با نرم افزار kodi امتحان کردم به راحتی و بدون لگ اجرا کرد. یکی از مزایای اندروید همینه که دستتون بازه. ولی خب از طرفی بهتون حق میدم این تیوی زبون خاص خودشو داره و هرکسی حوصله سروکله زدن باهاش رو نداره

reza1348_rezareza
25-01-2017, 15:46
55js700 بدون گارانتي
50js7980 گارانتي سام سرويس
هر دو مدل suhd ميباشد
این مدل سامسونگ طبق rtings.com کیفیت تصویر پایینتری از w800 داره.دو پارامتر مهم کیفیت تصویر یعنی کنتراست و black uniformity به مراتب پایینتری داره.ظاهرا چون پنلش IPS هست.البته این تو تئوری هست بهترین مقایسه اینه که هردو کنار هم روشن باشن.شاید شما کنار هم دیدی.

fazel1989
25-01-2017, 15:58
این مدل سامسونگ طبق rtings.com کیفیت تصویر پایینتری از w800 داره.دو پارامتر مهم کیفیت تصویر یعنی کنتراست و black uniformity به مراتب پایینتری داره.ظاهرا چون پنلش IPS هست.البته این تو تئوری هست بهترین مقایسه اینه که هردو کنار هم روشن باشن.شاید شما کنار هم دیدی.

اون مدل بدون گارانتي js7200 بود اصلاح كردم
7980 سام سرويس رو خودم از نزديك تست كردم براي من كاملا رضايت بخش بود
رنگها خيلي شارپ تر نسبت به w800 بود منو به شدت روون و ساده اي هم داشت به قولي بي دردسر بود

jabi7joon
25-01-2017, 23:09
آقا مارو انداختین به شک که. 4 میلیون میخوام پول بدم..کلی زور زدم.. الان یعنی اندروید سونی روون نیست؟

تصویرش که عالیه..

mehran.h.3000
25-01-2017, 23:49
آقا مارو انداختین به شک که. 4 میلیون میخوام پول بدم..کلی زور زدم.. الان یعنی اندروید سونی روون نیست؟

تصویرش که عالیه..
بزار یه مثال بزنم . با حدود سی چهل ملیون شما میتونی ماشین سمند ایرانی بخری یا ام وی ام چینی یا دست دوم ژاپنی؛نکته اینجاس که هیچکدوم از استفاده کنندگان این ماشینا حرف همدیگه رو قبول ندارن. این تی وی هم همینجوره براویا انجین و سیستم اندروید(با مزایا و معایبش) یا ال جی چینی (طراحی کره) یا سامسونگ(به جز خمیده هاش) نوع استفاده و سلیقه خودت مطرح هست

fazel1989
26-01-2017, 01:00

تصویرش که عالیه..

به قول سعدي شيرازي
من انچه شرط بلاغست با تو ميگويم
تو خواه از سخنم پند بگير و خواه ملال

pedramgolchin
26-01-2017, 03:14
درود
نمیدونم شاید مشکل از تلویزیون شما بوده، من کلا کارم شده فیلم و سریال دیدن با این tv، تازه نه از روی هارد و فلش، بلکه از داخل شبکه وایرلس داخل منزل، یعنی فیلمها روی هارد لپتاپ هست و روی شبکه share کردم و بدون هیچ مشکلی فرمت x265 1080p رو میبینم و کیفیت بینهایت راضی کننده س
با ps4 هم که دیگه نیازی به تعریف نیست، عالیه
اصلا در خرید این مدل شک نکنید، بهترین تلویزیون اندرویدی فول اچدی بنظر من همین w800c هستش

mehran.h.3000
26-01-2017, 10:20
نمیدونم شاید مشکل از تلویزیون شما بوده، من کلا کارم شده فیلم و سریال دیدن با این tv، تازه نه از روی هارد و فلش، بلکه از داخل شبکه وایرلس داخل منزل، یعنی فیلمها روی هارد لپتاپ هست و روی شبکه share کردم و بدون هیچ مشکلی فرمت x265 1080p رو میبینم و کیفیت بینهایت راضی کننده س
با ps4 هم که دیگه نیازی به تعریف نیست، عالیه
اصلا در خرید این مدل شک نکنید، بهترین تلویزیون اندرویدی فول اچدی بنظر من همین w800c هستش

آقا من هرکاری کردم لبتاپ نشدکه تی وی رو بشناسه نه روی شبکه اینترنت خونه و نه روی خود تی وی (ویندوز7) در صورتی که موبایل رو راحتی میشه pair کرد. این نیازبه نرم افزار خاصی داره؟ توی شبکه زیرنویس رو چه جوری میشه انداخت روفیلم؟ (فقط باپلیرخودش نمایش میده)

pedramgolchin
26-01-2017, 10:55
آقا من هرکاری کردم لبتاپ نشدکه تی وی رو بشناسه نه روی شبکه اینترنت خونه و نه روی خود تی وی (ویندوز7) در صورتی که موبایل رو راحتی میشه pair کرد. این نیازبه نرم افزار خاصی داره؟ توی شبکه زیرنویس رو چه جوری میشه انداخت روفیلم؟ (فقط باپلیرخودش نمایش میده)

شما باید مودم روتر داشته باشید و همه دستگاه ها رو به اون وصل کنید (یعنی مستقیما از طریق direct wifi وصل نشید)
بعد از داخل ویندوز فولدر رو شیر کنید برای everyone

jabi7joon
26-01-2017, 17:34
بزار یه مثال بزنم . با حدود سی چهل ملیون شما میتونی ماشین سمند ایرانی بخری یا ام وی ام چینی یا دست دوم ژاپنی؛نکته اینجاس که هیچکدوم از استفاده کنندگان این ماشینا حرف همدیگه رو قبول ندارن. این تی وی هم همینجوره براویا انجین و سیستم اندروید(با مزایا و معایبش) یا ال جی چینی (طراحی کره) یا سامسونگ(به جز خمیده هاش) نوع استفاده و سلیقه خودت مطرح هست

والا استفاده عجیب غریبی ندارم.. میخوام فیلم ببینم بیشتر..و فوتبال البته..

رفرش ریتش خوبه؟ تو فوتبال مثلا جا نمیمونه؟

hassan ajam
26-01-2017, 20:52
پس این آپدیت جدید کی واسه آسیا منتشر میشه؟؟

نمیشه واسه یه منطقه دیگه مثل تایوان یا هنگ کنک رو نصب کرد؟

m ss
26-01-2017, 22:13
سلام ایا طولانی بودن سیم انتن و سط ضعیف سیگنال تو کیفیت تصویر شبکه های دیجیتال تاثیر داره؟