مشاهده نسخه کامل
: تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
سلام
دوستان برای خرید تلویزیون سونی w800c از بانه در زمان تحویل چه چیزهاییش رو باید چک کنم؟
و برای مطمین شدن از اینکه پنلش اصلی هست راهی هست؟
سلام
دوستان برای خرید تلویزیون سونی w800c از بانه در زمان تحویل چه چیزهاییش رو باید چک کنم؟
اتفاقا این سوال من هم هست
فردا میخوام برم جوانرود و به صورت حضوری این مدل رو تهیه کنم.
چه چیزهایی رو چک کنم و چیجوری از اصل بودن مطمئن بشم؟ ساخت کجا باشه بهتره؟؟؟؟؟؟
ممنون دوستان
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
سلام
بانه گرونه اگه براتون مقدوره بريد گناوه يا هنديجان خوزستان .توي مدل 50w800c اختلاف قيمت بانه با گناوه 500 هست. من هفته پيش گناوه و هنديجان بودم اونجا اين مدل 2700 هست كه بانه 3200 ميده. حالا خود داني .براي تست هم يه تست پيكسل بكنيد و تست ساعت كاركرد .روشها هم توي نظرات وپست هاي قبلي هست.
بانه گرونه اگه براتون مقدوره بريد گناوه يا هنديجان خوزستان .توي مدل 50w800c اختلاف قيمت بانه با گناوه 500 هست. من هفته پيش گناوه و هنديجان بودم اونجا اين مدل 2700 هست كه بانه 3200 ميده. حالا خود داني .براي تست هم يه تست پيكسل بكنيد و تست ساعت كاركرد .روشها هم توي نظرات وپست هاي قبلي هست.
شماره فروشگاهی در گناوه دارید که بتونم قیمت بگیرم؟
ممنون میشم برام ارسال کنید...
از گناوه هم خرید اینترنتی میشه انجام داد؟آدرس سایت یا شماره فروشگاه دارید؟
از گناوه هم خرید اینترنتی میشه انجام داد؟آدرس سایت یا شماره فروشگاه دارید؟
چیزی که دیدم چون اکثرا خود فروشندگان شهرهای دیگه میرن اونجا عمده ازشون میخرن دیگه کمتر تو کار فروش اینترنتی هستند اما خودم چندتا کارت از مغازه ها برداشتم که اگه بخوایید عکسهاشون رو توی خاص میفرستم باهاشون تماس بگیرید .البته شرط کنید که پرداخت در محل و بعد از تست باشه ولی نمیدونم که همچین سیستم فروشی مثل بانه دارن یا نه .
mahdi255
03-09-2016, 09:42
چیزی که دیدم چون اکثرا خود فروشندگان شهرهای دیگه میرن اونجا عمده ازشون میخرن دیگه کمتر تو کار فروش اینترنتی هستند اما خودم چندتا کارت از مغازه ها برداشتم که اگه بخوایید عکسهاشون رو توی خاص میفرستم باهاشون تماس بگیرید .البته شرط کنید که پرداخت در محل و بعد از تست باشه ولی نمیدونم که همچین سیستم فروشی مثل بانه دارن یا نه .
سلام گرامی
این عکس ها رو( شماره ها رو) اگه ممکنه برای من هم بفرسین
سپاس
saeedsh7j
03-09-2016, 12:07
خبرشو بدین که اگه ارسال میکنن. منم میخوام
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان منوی تست این تلویزیون رو چیجوری باید آورد؟ واسه تست ساعت کارکرد...
دوستان منوی تست این تلویزیون رو چیجوری باید آورد؟ واسه تست ساعت کارکرد...
دكمه i
دكمه 5
دكمه ولوم بالا
دكمه power
خواهش میکنم، فایل رو از لینک زیر دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خاموش کردن تلویزیون این دکمه ها رو به ترتیب بزنید:
دکمه Display در بعضی کنترل ها دکمه " +i " هست.
بعد از ظاهر شدن منوی آبی رنگ برید تو قسمت Self Diagnosis اونجا یه عدد 15 رقمی هست
که 5 رقم اول ساعت کارکرد سیستم، 5 رقم بعدی تعداد بوت سیستم، 5 رقم آخر هم ساعت
کارکرد ال سی دی هست.
در زمینه زاویه دید هم من با مدل W805C هیچ مشکلی ندارم و از تمام زوایا تصویر تغییری نمیکنه
ولی در مورد W800C نمیتونم نظر بدم چون از نزدیک تصویر اون رو ندیدم.
توضيح كامل در مورد تست كاركرد
دوستانی که این تی وی رو دارید، آیا قسمت پشتی تلویزیون دقیقا مشابه این تصاویر هست؟
ممنون میشم یه چک کنید و نتیجه رو بگید...
من دارم میرم که این تلویزیون رو تهیه کنم. باید روی کارتن و پشت تی وی هک شده باشه ساخت مالزی؟ چیجوری بفهمم که پنلش تقلبی و چینی نیست؟
سلام گرامی
این عکس ها رو( شماره ها رو) اگه ممکنه برای من هم بفرسین
سپاس
شب برات ميفرستم
دوستانی که این تی وی رو دارید، آیا قسمت پشتی تلویزیون دقیقا مشابه این تصاویر هست؟
من دارم میرم که این تلویزیون رو تهیه کنم. باید روی کارتن و پشت تی وی هک شده باشه ساخت مالزی؟ چیجوری بفهمم که پنلش تقلبی و چینی نیست؟
مدل W800C مالزيه مدل W805C اسلواكي. دوتاشون سوني اصل هستن.
fazel1989
03-09-2016, 16:03
درود
لطفا واسه بنده هم ارسال كنيد
ممنون
دوستان من این تی وی رو امروز خریدم...
همه چیش خوبه
زاویه دیدش هم عالیه و مشکلی باهاش ندارم...
فقط منوی سرویس رو نمی تونم باز کنم... میشه یکی یکم بیشتر راجبش توضیح بده؟
ویرایش: باید کلید هارو با سرعت بیشتری می زدم... درست شد!!!
همه چیش خوبه
مباركه .چند اينچ گرفتي و قيمتش؟
قبل از هر چیز از تمام دوستانی که وقت گذاشتن و در این تاپیک راهنمایی کردن، تشکر میکنم...
من مدل 55 اینچ این تلویزیون رو دیروز از جوانرود به قیمت 3 میلیون و 550 هزار تومن خریدم.
در نگاه اول که تصویرش عالی به نظر میاد. بدون هیچ کالیبره ای، همه چیز عالیه. زاویه دید مشکلی نداره و منو کاملا راضی کرد.
مورد بعدی که نگرانش بودم، رنگ مشکی بود. عمق رنگ مشکی در این تلوزیون معرکه اس، اما به صورتی نیست که جزئیات رو از بین ببره. همه چیز عالی و بدون نقصه.
در این تصویر هم کنار تلویزیون قدیمیم که 46 اینچ و مدلش سامسونگ 46D7770 هست قرارش دادم. رنگ های سونی طبیعی تر و زنده تر هستند و سامسونگ پر رنگ و لعاب تر و آبرنگی تر... البته سامسونگ 7770 قدیمی هست و مقایسه اش با سونی w800 کار درستی نیست؛ با این حال سامسونگ هم تصویر بدی در مقایسه با سونی نداره...
امروز سعی میکنم قابلیت سه بعدی این دوتا رو هم یه مقایسه ای بکنم...
همه چیش خوبه
سلام
مبارک باشه
اگر امکانش هست از نوشته های روی کارتن و پشت تلویزیون هم عکس بذارید:n40:
قبل از هر چیز از تمام دوستانی که وقت گذاشتن و در این تاپیک راهنمایی کردن، تشکر میکنم...
من مدل 55 اینچ این تلویزیون رو دیروز از جوانرود به قیمت 3 میلیون و 550 هزار تومن خریدم.
در نگاه اول که تصویرش عالی به نظر میاد. بدون هیچ کالیبره ای، همه چیز عالیه. زاویه دید مشکلی نداره و منو کاملا راضی کرد.
مورد بعدی که نگرانش بودم، رنگ مشکی بود. عمق رنگ مشکی در این تلوزیون معرکه اس، اما به صورتی نیست که جزئیات رو از بین ببره. همه چیز عالی و بدون نقصه.
در این تصویر هم کنار تلویزیون قدیمیم که 46 اینچ و مدلش سامسونگ 46D7770 هست قرارش دادم. رنگ های سونی طبیعی تر و زنده تر هستند و سامسونگ پر رنگ و لعاب تر و آبرنگی تر... البته سامسونگ 7770 قدیمی هست و مقایسه اش با سونی w800 کار درستی نیست؛ با این حال سامسونگ هم تصویر بدی در مقایسه با سونی نداره...
سلام
داداش میشه از شبکه های داخلی و کیفیتشون عکس بزارید . این شبکه های داخلی مثل نسیم و شبکه 3 ورزش و ... با تشکر:n16:
steve jobs
04-09-2016, 14:27
اول از همه چیز از دوستان تشکر می کنم بابت راهنمایی هاشون. من 50W800C خریدم از عسلویه (نخل تقی) 2700
همونجا تست کردم همه چیزشو، پشت کارتن زده بود مالزی
عکسی که دوست خوبمون جناب
Cyberlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زحمتشو کشیدن و چند تا تصویر تک رنگ بود رو بردم به همراه چندتا کلیپ فول اچ دی 30 فریم و عکس برا تست.
همه چیز اوکی بود
منو مخفی هم زدم، گزینه دوم انتخاب شد و همش صفر بود اعدادش.
پشت تلویزیون بنده هم عین تصویری هست که شما گذاشتین و چیزی که عجیب بود برام اون 500MA بودن پورت بود که تو عکسی که دوستان تو صفحات قبل گذاشته بودن انگار 800MA دیدم من.
درضمن هیچ برچسبی پشت تی وی نداره که ساخت مالزی هست. فقط رو کارتن زده بود
پشت پنل شمام هیچ برچسبی نداشت که ساخت مالزی و اینا؟
steve jobs
04-09-2016, 14:34
جناب Cyberlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه امکانش هست شمام از پشت پنلتون یه عکسی بگیرین ببینیم برچسب هم داشت مال شما
سلام
داداش میشه از شبکه های داخلی و کیفیتشون عکس بزارید . این شبکه های داخلی مثل نسیم و شبکه 3 ورزش و ... با تشکر:n16:
در اولین فرصت این کار رو انجام میدم
ولی مطمئن باشید که با حدود قیمت این TV، هیچ گزینه بهتری ندارید.
همینکه اندرویده یک دنیا می ارزه؛ من روش بازار رو نصب کردم و هر برنامه ای که بخوام میتونم روش بریزم...
مثلا ADM روش نصب کردم که به صورت خودکار، حتی وقتی که تلویزیون خاموشه، ساعت 3 تا 8 صبح برام فایل دانلود کنه(دانلود رایگان شبانه!):
اول از همه چیز از دوستان تشکر می کنم بابت راهنمایی هاشون. من 50W800C خریدم از عسلویه (نخل تقی) 2700
همونجا تست کردم همه چیزشو، پشت کارتن زده بود مالزی
عکسی که دوست خوبمون جناب
Cyberlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زحمتشو کشیدن و چند تا تصویر تک رنگ بود رو بردم به همراه چندتا کلیپ فول اچ دی 30 فریم و عکس برا تست.
همه چیز اوکی بود
منو مخفی هم زدم، گزینه دوم انتخاب شد و همش صفر بود اعدادش.
پشت تلویزیون بنده هم عین تصویری هست که شما گذاشتین و چیزی که عجیب بود برام اون 500MA بودن پورت بود که تو عکسی که دوستان تو صفحات قبل گذاشته بودن انگار 800MA دیدم من.
درضمن هیچ برچسبی پشت تی وی نداره که ساخت مالزی هست. فقط رو کارتن زده بود
پشت پنل شمام هیچ برچسبی نداشت که ساخت مالزی و اینا؟
اونجا سایز 55 اینچش چند بود؟
بله، ماله من برچسب داشت...
steve jobs
04-09-2016, 14:45
اونجا سایز 55 اینچش چند بود؟
بله، ماله من برچسب داشت...
3400 بود 55 اینچش.
باید برم دقیق ببینم پس پشتشو
تو مغازه همینجوری سریع فقط پشتشو نگاه انداختم دقت نکردم به برچسب. کجاش بود دقیقا برچسب؟
3400 بود 55 اینچش.
باید برم دقیق ببینم پس پشتشو
تو مغازه همینجوری سریع فقط پشتشو نگاه انداختم دقت نکردم به برچسب. کجاش بود دقیقا برچسب؟
برچسب در قسمت پایین سمت چپ قرار داره
mehdijagvar
04-09-2016, 15:47
دوستان من به تازگی مشکلی که با مدل 43w803 دارم اینه که وقتی تو تماشای تلوزیون تو پس زمینه های مشکی یا در محیط های خیلی تیره هنگامی که دکمه ولوم رو کم و زیاد میکنم تصویر تو اون لحظه اندکی روشن و سپس به حالت اولش بر میگرده خواستم ببینم واسه بقیه هم اینطوریه؟
دوستان من به تازگی مشکلی که با مدل 43w803 دارم اینه که وقتی تو تماشای تلوزیون تو پس زمینه های مشکی یا در محیط های خیلی تیره هنگامی که دکمه ولوم رو کم و زیاد میکنم تصویر تو اون لحظه اندکی روشن و سپس به حالت اولش بر میگرده خواستم ببینم واسه بقیه هم اینطوریه؟
مال منم همینجوریه...
البته خیلی محسوس نیست...
دوستان، اسپیکرهای تلویزیون من توی بعضی از فرکانس های صوتی یکم خرخر میکنن. به خصوص اسپیکر سمت چپ...
صدای واضح و شفافی دارن، اما در بعضی از فرکانس های صوتی ها، نویز دارن... مثلا تو یکی از صحنه های فیلم jungle book، وقتی اون گوریله فریاد میزنه، بلندگوها خر خر میکنن...
طبیعیه؟
دوستان، اسپیکرهای تلویزیون من توی بعضی از فرکانس های صوتی یکم خرخر میکنن. به خصوص اسپیکر سمت چپ...
صدای واضح و شفافی دارن، اما در بعضی از صوت ها، نویز دارن...
طبیعیه؟
سلام
در مورد سوالتون من این مدل رو ندارم . ولی مدل دیگه ای دارم که همین مورد رو داشت . و طبیعی هست .
از قسمت تنظیمات صدا بالانس صدا و کم کردن صدای زیر و بم میتونید به راحتی این مشکل رو از بین ببرید . البته مشکل نیست .
درخواستی هم دارم میشه لطف کنید از تلویزیونتون در حال پخش شبکه های صدا و سیما و محتوای Full HD چند عکس قرار بدین . ممنون :n12: چون من هم قصد دارم به دلیل سایز کوچک تلویزیون ، مدل 55 این تلویزیون رو بخرم . با تشکر
سلام
در مورد سوالتون من این مدل رو ندارم . ولی مدل دیگه ای دارم که همین مورد رو داشت . و طبیعی هست .
از قسمت تنظیمات صدا بالانس صدا و کم کردن صدای زیر و بم میتونید به راحتی این مشکل رو از بین ببرید . البته مشکل نیست .
درخواستی هم دارم میشه لطف کنید از تلویزیونتون در حال پخش شبکه های صدا و سیما و محتوای Full HD چند عکس قرار بدین . ممنون :n12: چون من هم قصد دارم به دلیل سایز کوچک تلویزیون ، مدل 55 این تلویزیون رو بخرم . با تشکر
راستش در حال حاضر به محتوای hd و کانال های تلویزیونی دسترسی ندارم...
امروز قابلیت سه بعدی این تلویزیون رو تست کردم، می تونم بگم فوق العاده بود و بهترین تجربه سه بعدی من بود. تصاویر واضح بودند و خبری از ابهام و گنگی تصاویر نبود. همچنین عمق تصاویر فوق العاده بود.
همه چیز این تلویزیون عالیه؛ فقط کاش اسپیکرهای بهتری داشت و در برخی از فرکانس های صوتی خرخر نمی کرد. البته خر خر جزئی هست و فقط در برخی از فرکانس های صوتی ایجاد میشه. البته وضوح صدای خیلی خوبی داره...
Cyberlife
08-09-2016, 00:36
راستش در حال حاضر به محتوای hd و کانال های تلویزیونی دسترسی ندارم...
امروز قابلیت سه بعدی این تلویزیون رو تست کردم، می تونم بگم فوق العاده بود و بهترین تجربه سه بعدی من بود. تصاویر واضح بودند و خبری از ابهام و گنگی تصاویر نبود. همچنین عمق تصاویر فوق العاده بود.
همه چیز این تلویزیون عالیه؛ فقط کاش اسپیکرهای بهتری داشت و در برخی از فرکانس های صوتی خرخر نمی کرد. البته خر خر جزئی هست و فقط در برخی از فرکانس های صوتی ایجاد میشه. البته وضوح صدای خیلی خوبی داره...
درود بر شما
مدل عینک چیه و به چه قیمت و از کجا تهیه کردید؟
mane1659
08-09-2016, 08:59
دوست عزیز میشه لطف کنید تلفن مغازه ای که از جوانرود خرید کرده اید در خصوصی برام بفرستید سوال دیگه اینکه شما مستقیم خودتون رفتید جوانروزد یا اینترنتی خرید کرده اید قیمته ای جوانرود نسبت به بانه گرونتر هست ؟
درود بر شما
درود
راستش این عینک متعلق به همون سامسونگ D7770 هست. این تلویزیون رو حدود 5 سال پیش خریدم، یکی از تاپ های اون موقع بود و هنوزم که هنوزه تصویری رقابتی با تلویزیون های جدید ارائه میده...
اگرچه که برند عینک، سامسونگ هست ولی با توجه به اینکه از تکنولوژی بلوتوث در اون استفاده شده، به راحتی به W800C وصل شد. فقط کافیه که تلویزیون روشن باشه و کلید روشن عینک رو چند ثانیه نگه دارید؛ به صورت اتوماتیک به تی وی وصل میشه...
به صورت کاملا محسوسی، وضوح تصاویر سه بعدی در تلویزیون سونی بسیار بهتر از سامسونگ D7770 هست(که با توجه به فاصله زمانی کاملا طبیعیه). من هم همین انتظار رو داشتم، چون سونی W800C امتیاز خوبی در بخش سه بعدی از سایت rtings دریافت کرده...
مشکل عینک های سه بعدی اکتیو اینه که یکم حاشیه های تصاویر رو در هم و تار نشون میدن، میشه گفت این مورد در تلویزیون W800C برطرف شده و شخصا این گنگی و تاری لبه های تصاویر رو حس نکردم و تجربه بسیار لذت بخش و پر هیجانی از سه بعدی این تلویزیون داشتم...
قطعا اگر عینک های به روز تری رو تست کرد، این تجربه هم لذت بخش تر خواهد بود...
درود بر شما
درود
راستش این عینک متعلق به همون سامسونگ D7770 هست. این تلویزیون رو حدود 5 سال پیش خریدم، یکی از تاپ های اون موقع بود و هنوزم که هنوزه تصویری رقابتی با تلویزیون های جدید ارائه میده...
اگرچه که برند عینک، سامسونگ هست ولی با توجه به اینکه از تکنولوژی بلوتوث در اون استفاده شده، به راحتی به W800C وصل شد. فقط کافیه که تلویزیون روشن باشه و کلید روشن عینک رو چند ثانیه نگه دارید؛ به صورت اتوماتیک به تی وی وصل میشه...
به صورت کاملا محسوسی، وضوح تصاویر سه بعدی در تلویزیون سونی بسیار بهتر از سامسونگ D7770 هست(که با توجه به فاصله زمانی کاملا طبیعیه). من هم همین انتظار رو داشتم، چون سونی W800C امتیاز خوبی در بخش سه بعدی از سایت rtings دریافت کرده...
مشکل عینک های سه بعدی اکتیو اینه که یکم حاشیه های تصاویر رو در هم و تار نشون میدن، میشه گفت این مورد در تلویزیون W800C برطرف شده و شخصا این گنگی و تاری لبه های تصاویر رو حس نکردم و تجربه بسیار لذت بخش و پر هیجانی از سه بعدی این تلویزیون داشتم...
قطعا اگر عینک های به روز تری رو تست کرد، این تجربه هم لذت بخش تر خواهد بود...
دوست عزیز میشه لطف کنید تلفن مغازه ای که از جوانرود خرید کرده اید در خصوصی برام بفرستید سوال دیگه اینکه شما مستقیم خودتون رفتید جوانروزد یا اینترنتی خرید کرده اید قیمته ای جوانرود نسبت به بانه گرونتر هست ؟
من خودم مستقیم رفتم جوانرود و خرید کردم.
از نظر قیمت تقریبا با بانه تفاوت زیادی نداره. حتی من از بانه به صورت تلفنی 3600 قیمت گرفتم. ولی از جوانرود 3550 خریدمش. البته بعضی از فروشنده های جوانرود هم 3600 میدادن.
روز بعدش هم شخصی رو دیدم که تلویزیون من رو خریده بود و ازش پرسیدم، گفت 3650 از جوانرود خریده. خلاصه اینکه بهتره برید و یه چرخی توی بازارش بزنید و کمترین قیمت رو تهیه کنید. تلویزیون هاشون اصله و مردم خونگرم، خوش اخلاق و درستی داره.
از کرمانشاه حدود 1 ساعت فاصله داره.
ارسال برای شهرهای دیگه هم دارن، میتونید تماس بگیرید و پیگیر بشید. شماره مغازه ای که ازش خریدم رو الان ندارم، ولی میگردم و برات پیدا میکنم و حتما برات پیام خصوصی میکنم.
من خودم مستقیم رفتم جوانرود و خرید کردم.
از نظر قیمت تقریبا با بانه تفاوت زیادی نداره. حتی من از بانه به صورت تلفنی 3600 قیمت گرفتم. ولی از جوانرود 3550 خریدمش. البته بعضی از فروشنده های جوانرود هم 3600 میدادن.
روز بعدش هم شخصی رو دیدم که تلویزیون من رو خریده بود و ازش پرسیدم، گفت 3650 از جوانرود خریده. خلاصه اینکه بهتره برید و یه چرخی توی بازارش بزنید و کمترین قیمت رو تهیه کنید. تلویزیون هاشون اصله و مردم خونگرم، خوش اخلاق و درستی داره.
از کرمانشاه حدود 1 ساعت فاصله داره.
ارسال برای شهرهای دیگه هم دارن، میتونید تماس بگیرید و پیگیر بشید. شماره مغازه ای که ازش خریدم رو الان ندارم، ولی میگردم و برات پیدا میکنم و حتما برات پیام خصوصی میکنم.
سلام
دوست عزیز امکانش هست طول و عرض تلویزیونتون که 55هست رو برحسب متر بگید
سلام
دوست عزیز امکانش هست طول و عرض تلویزیونتون که 55هست رو برحسب متر بگید
ببیند، 55 اینچ قطر صفحه نمایش هست. یعنی 55 رو در 2.54 سانتی متر ضرب کنید که میشه 139.7 سانتی متر.
این میشه فاصله گوشه پایین سمت چپ تا گوشه بالای سمت راست.
از طرفی نسبت طول و عرض صفحه نمایش 16:9 هست دیگه. یعنی طولش 16x و عرضش هم 9x هست.
به عبارتی طبق قضیه فیثاقورس:
D^2=(9x)^2+(16x)^2
که در رابطه بالا D همون قطر صفحه نمایش هست که برابر با 139.7 شد. رابطه بالا یک معادله و یک مجهول هست و به راحتی می تونید مقدار x رو به دست بیارید. حالا اگه x رو در 16 ضرب کنید، طول تلویزیون و اگه در 9 ضرب کنید، عرضش به دست میاد. البته حدود 8 میلی متر هم برای فریم دور صفحه نمایش در نظر بگیرید. یعنی عرض و طول رو با 16 میلی متر جمع کنید. به همین سادگی!
الان سفر هستم و به همین خاطر به تلویزیون دسترسی ندارم که متر کنم و بگم. ولی با روش بالا، می تونید برای هر سایزی که میخواید خودتون حساب کنید...
saeedsh7j
11-09-2016, 14:34
سلام . دوستان این تلویزیون فیلم های fullhd x265 رو میتونه اجرا کنه؟
pedram_sad
11-09-2016, 16:03
سلام . دوستان این تلویزیون فیلم های fullhd x265 رو میتونه اجرا کنه؟
سلام
خود player تلویزیون خیر چون این فرمت روی 4K ها اجرا میشه
اما با نرم افزار Kodi خیلی قوی و راحت پخش میکنه
من فیلم های Batman VS Superman و Captain america نسخه 1080p و x265 که نزدیک 2.5 گیگ حجم داشت رو کامل دیدم رو تی وی
mosicr77
12-09-2016, 14:07
دوست عزیز مطمئن نیستم ولی اینکارو انجام بده ببین حل میشه
توی تنظیمات پیشرفته قسمت روشنایی و بعد بهبود کنتراست پیشرفته رو خاموش کن
تست کنید نتیجشو یگید لطفا
Cyberlife
12-09-2016, 20:13
دوست عزیز مطمئن نیستم ولی اینکارو انجام بده ببین حل میشه
توی تنظیمات پیشرفته قسمت روشنایی و بعد بهبود کنتراست پیشرفته رو خاموش کن
تست کنید نتیجشو یگید لطفا
اول از همه بهتره به آخرین نسخه آپدیت کنن بعد ببینن که هنوز مشکل وجود داره یا نه
arman_real
18-09-2016, 17:11
سلام یه سوال داشتم
گوشیم اج تی سی می خوام به w800 c وصل بشم که هرکاری تو گوشی می کنم تو تلوزیون بیاد.باید چیکار کنم
Cyberlife
18-09-2016, 19:14
سلام یه سوال داشتم
گوشیم اج تی سی می خوام به w800 c وصل بشم که هرکاری تو گوشی می کنم تو تلوزیون بیاد.باید چیکار کنم
توی صفحات قبل این موضوع رو گفتم، لطفاً اول جستجو کنید
و در صورتی که پیدا نکردید مشکل رو مطرح کنید.
سلام خستع نباشید دوستان عزیز
من تلویزیون w800c دارم..عینک سه بعدی که استفاده میکردم برای تلویزیون سامسونگ بود مدل 3100 خواستم ببینم مدل دیگه ای بهش میخوره
چون یکیش صفحش سوخته سیاه شده هر چی گشتم پیدا نشد
اخه اینم مدل عینک های بزرگی داره
تو بازار هم بری .عینک خود سونی گیر نمیاد فقط یه مدل گیرم اومد میگفت جفتی 600 تومن:n19:
سلام خستع نباشید دوستان عزیز
من تلویزیون w800c دارم..عینک سه بعدی که استفاده میکردم برای تلویزیون سامسونگ بود مدل 3100 خواستم ببینم مدل دیگه ای بهش میخوره
چون یکیش صفحش سوخته سیاه شده هر چی گشتم پیدا نشد
اخه اینم مدل عینک های بزرگی داره
تو بازار هم بری .عینک خود سونی گیر نمیاد فقط یه مدل گیرم اومد میگفت جفتی 600 تومن:n19:
شما میتونید از تمامی عینک های اکتیوی که با تکنولوژی بلوتوث متصل میشن، استفاده کنید...
اخه هر نمایندگی میرم بهم میگن اینها عینک مخصوص خودشون دارن فقط اونها بهشون میخوره و فقط دو مدل از سامسونگ ....الان همه دوستان هیچ مشکلی ندارن بابت این؟
(فقط ممنون میشم مدلی که خودت استفاده میکنی بهم معرفی کنی)
mosicr77
22-09-2016, 17:50
شما میتونید از تمامی عینک های اکتیوی که با تکنولوژی بلوتوث متصل میشن، استفاده کنید...
چه مدلی
میتونید معرفی کنید؟
Cyberlife
22-09-2016, 20:24
چه مدلی
میتونید معرفی کنید؟
این مدل مناسب W800C هست
fashist_v
24-09-2016, 15:44
جناب cyberlife بنده امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم. امکانش هست شماره یا آیدی تلگرامتونو برام بفرستید؟ چندتا راهنمایی میخواستم ازتون
Cyberlife
24-09-2016, 16:03
جناب cyberlife بنده امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم. امکانش هست شماره یا آیدی تلگرامتونو برام بفرستید؟ چندتا راهنمایی میخواستم ازتون
اگه ممکنه در همین تاپیک بپرسید تا اگه کاربر دیگه ای هم همون سوال رو داشت
دوباره کاری نشه، اگر هم میخواهید خصوصی بپرسید بگید تا براتون ارسال کنم.
fashist_v
25-09-2016, 12:35
اگه ممکنه در همین تاپیک بپرسید تا اگه کاربر دیگه ای هم همون سوال رو داشت
دوباره کاری نشه، اگر هم میخواهید خصوصی بپرسید بگید تا براتون ارسال کنم.
یه مدته دارم تحقیق میکنم برای خرید 43w805c تمام صفحات قبل رو هم خوندم و جواب اکثر سوالامو گرفتم. تمام سایت های بانه ای رو چک کردم ولی تریجیح میدم از همین تهران خرید حضوری داشته باشم. امین حضور و جمهوری رفتم و چندتا نمایندگی بودن که داشتن ولی مساله اول قیمت بالاشون بود ( بانه حدود 2300 ولی تهران 2600) و مساله دوم این که تا میگفتم این مدل رو میخوام اولین سوالی که هر فروشنده میپرسید این بود: "چرا W805c میخوای؟؟؟" و یجورایی آدمو از خریدش میترسوندن و میگفتن مدل بدون ری----ور که w800c هست رو بخر و ری---ور رو جدا تهیه کن.
ولی خودم دوس ندارم دیوایس اضافه داشته باشم و با توجه به مشکلاتی که این مدل برای تنظیم کانال ها داره ترجیح میدم گیرنده ستلایت داخلی داشته باشه.
میخواستم بدونم شما یا دوستانی که این مدل رو دارین تا حالا مشکلی نداشتین که پشیمونتون کنه که چرا w800c رو نگرفتین؟ و اینکه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بتونم یه خرید مطمئن با قیمت مناسب داشته باشم؟
mosicr77
25-09-2016, 13:50
دوستان عینک 3 بعدی سامسونگ 3100 مطمئنید میخوره به این تلویزیون؟؟
Cyberlife
25-09-2016, 21:02
یه مدته دارم تحقیق میکنم برای خرید 43w805c تمام صفحات قبل رو هم خوندم و جواب اکثر سوالامو گرفتم. تمام سایت های بانه ای رو چک کردم ولی تریجیح میدم از همین تهران خرید حضوری داشته باشم. امین حضور و جمهوری رفتم و چندتا نمایندگی بودن که داشتن ولی مساله اول قیمت بالاشون بود ( بانه حدود 2300 ولی تهران 2600) و مساله دوم این که تا میگفتم این مدل رو میخوام اولین سوالی که هر فروشنده میپرسید این بود: "چرا W805c میخوای؟؟؟" و یجورایی آدمو از خریدش میترسوندن و میگفتن مدل بدون ری----ور که w800c هست رو بخر و ری---ور رو جدا تهیه کن.
ولی خودم دوس ندارم دیوایس اضافه داشته باشم و با توجه به مشکلاتی که این مدل برای تنظیم کانال ها داره ترجیح میدم گیرنده ستلایت داخلی داشته باشه.
میخواستم بدونم شما یا دوستانی که این مدل رو دارین تا حالا مشکلی نداشتین که پشیمونتون کنه که چرا w800c رو نگرفتین؟ و اینکه اگه کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بتونم یه خرید مطمئن با قیمت مناسب داشته باشم؟
کار خوبی میکنید که خریدتون رو حضوری انجام میدید و تا وقتی که مجبور نشدید خرید رو به صورت حضوری انجام بدید
در رابطه با قیمت هم علاوه بر قیمت کالا هزینه باربری رو هم به اون اضافه کنید بعد با قیمت های بانه مقایسه کنید
اگه تفاوت قیمتی وجود داشت به فکر گرفتن تخفیف باشید. قیمت ارسال به شهرهای دور بین 200 تا 300 هست.
W805C به غیر از همون کندی سرعت تنظیمات کانال که با برنامه SonyEditor و احتمالاً آپدیتهای آینده برطرف میشه
و یک مقدار کم بودن صدا که با سینمای خانگی یا اسپیکر جداگانه حل میشه مشکل دیگه ای نداره. البته گیفیت صدا
مشکلی نداره و حجم صدا یک مقدار کمتر از تلویزیونهای دیگه هست که فقط توی مهمونی ممکنه صدا نرسه و مجبور
بشید صدا را تا 40 یا 50 درصد بالا ببرید. و در مواقع عادی صدا بسته به نوع کانال بین مقدار 12 تا 35 متغیره
مورد بعدی اینکه چون کار کپی زدن برای تلویزیون های رسی وردار مشکلتر از تلویزیون عادی هست معمولاً چینیها وقت
خودشون رو با این مدل تلف نمیکنند و سراغ مدلهای معمولی میرن، برای همین امکان High copy بودن مدل W800C
بیشتر از مدل W805C هست. بنابراین اگه 100 تومان اختلاف برای شما زیاد نیست مدل 805 رو تهیه کنید.
fashist_v
26-09-2016, 07:40
کار خوبی میکنید که خریدتون رو حضوری انجام میدید و تا وقتی که مجبور نشدید خرید رو به صورت حضوری انجام بدید
در رابطه با قیمت هم علاوه بر قیمت کالا هزینه باربری رو هم به اون اضافه کنید بعد با قیمت های بانه مقایسه کنید
اگه تفاوت قیمتی وجود داشت به فکر گرفتن تخفیف باشید. قیمت ارسال به شهرهای دور بین 200 تا 300 هست.
W805C به غیر از همون کندی سرعت تنظیمات کانال که با برنامه SonyEditor و احتمالاً آپدیتهای آینده برطرف میشه
و یک مقدار کم بودن صدا که با سینمای خانگی یا اسپیکر جداگانه حل میشه مشکل دیگه ای نداره. البته گیفیت صدا
مشکلی نداره و حجم صدا یک مقدار کمتر از تلویزیونهای دیگه هست که فقط توی مهمونی ممکنه صدا نرسه و مجبور
بشید صدا را تا 40 یا 50 درصد بالا ببرید. و در مواقع عادی صدا بسته به نوع کانال بین مقدار 12 تا 35 متغیره
مورد بعدی اینکه چون کار کپی زدن برای تلویزیون های رسی وردار مشکلتر از تلویزیون عادی هست معمولاً چینیها وقت
خودشون رو با این مدل تلف نمیکنند و سراغ مدلهای معمولی میرن، برای همین امکان High copy بودن مدل W800C
بیشتر از مدل W805C هست. بنابراین اگه 100 تومان اختلاف برای شما زیاد نیست مدل 805 رو تهیه کنید.
مرسی از راهنمایی خوبتون. در مورد انتخاب w805c که مطمئن شدم فقط میمونه قیمت و خریدش. از بانه قیمت گرفتم 2300 به اضافه 150 هزینه ارسال (نسبت به 2600 تهران 150 تومن اختلاف قیمت داره) که طرف میگفت به شرط آکبند بودن و بدون حتی یک دقیقه کارکرد. راستش یکم به شک افتادم که نکنه میشه ساعت کارکرد رو هم صفر کرد! حالا امروز فردا هم دوبار میرم جمهوری ببینم میشه چیزی پیدا کرد یا نه
Cyberlife
26-09-2016, 10:23
مرسی از راهنمایی خوبتون. در مورد انتخاب w805c که مطمئن شدم فقط میمونه قیمت و خریدش. از بانه قیمت گرفتم 2300 به اضافه 150 هزینه ارسال (نسبت به 2600 تهران 150 تومن اختلاف قیمت داره) که طرف میگفت به شرط آکبند بودن و بدون حتی یک دقیقه کارکرد. راستش یکم به شک افتادم که نکنه میشه ساعت کارکرد رو هم صفر کرد! حالا امروز فردا هم دوبار میرم جمهوری ببینم میشه چیزی پیدا کرد یا نه
همانطور که گفتم اینها تا به دست مشتری برسه دو سه بار تست میشه ( شاید بیشتر)،
بنابراین چیزی به اسم آکبند ندارن و ساعت کارکردشون کاملاً صفر نیست. دقت کنید.
خیلی ببخشید، توهین به تهرانی های عزیز نباشه، ولی اکثر فروشنده های تهران یک
روده راست تو شکمشون نیست. به حرفشون اعتماد نکنید، اونها فقط میخوان کرایه مغازه
و سود خودشون رو در بیارن و در این راه از هیچ ترفندی دریغ نمیکنن :n27:
البته من از جوانرود گرفتم کارکردش صفر یا حدود یکی دو دقیقه بود...
fashist_v
26-09-2016, 11:06
البته اونی که بهم میگفت کارکردش صفره و اگه صفر نبود برگردون فروشنده بانه ای بود. ولی در مورد فروشنده تهرانی هم حرفتونو قبول دارم. کلا رو حرف کاسب و فروشنده نمیشه حساب کرد
البته من از جوانرود گرفتم کارکردش صفر یا حدود یکی دو دقیقه بود...
فکر نمیکنم به دقیقه باشه. اونجور که فهمیدم به ساعت باید باشه. اگه یکی از دوستام یه اسکرین شات از صفحه کارکرد بذاره ممنون میشم
mahdi255
26-09-2016, 16:08
سلام به همگی
تو بازار مدل های مختلفی هست:
W800C
W805C
W807C
W808C
فرقشون چیه؟ و هر مدل ساخت کدوم کشور؟
کدوم رو بیشتر توصیه میفرمایید
با سپاس
fashist_v
26-09-2016, 16:34
سلام به همگی
تو بازار مدل های مختلفی هست:
W800C
W805C
W807C
W808C
فرقشون چیه؟ و هر مدل ساخت کدوم کشور؟
کدوم رو بیشتر توصیه میفرمایید
با سپاس
مدل w800c بدون ری---ور داخلی هست ولی بقیه مدل ها ری---ور داخلی دارن.
تفاوت w807c هم با بقیه اینه که فریم نقره ای داره ولی فریم بقیه مشکیه.
تفاوت خاص دیگه ای من پیدا نکردم.
البته اونی که بهم میگفت کارکردش صفره و اگه صفر نبود برگردون فروشنده بانه ای بود. ولی در مورد فروشنده تهرانی هم حرفتونو قبول دارم. کلا رو حرف کاسب و فروشنده نمیشه حساب کرد
فکر نمیکنم به دقیقه باشه. اونجور که فهمیدم به ساعت باید باشه. اگه یکی از دوستام یه اسکرین شات از صفحه کارکرد بذاره ممنون میشم
درسته به ساعته. من لحظه ای که گرفتم تو مغازه فروشنده حدود 15 دقیقه تستش کردم. بعد که رفتم خونه یکم دیگه باهاش ور رفتم و بعد ساعت کارکردش رو چک کردم دیدم نوشته 1.
واسه همین میگم کاکردش صفر بود...
afshin4841
26-09-2016, 19:28
سلام
من w800c رو از جمهوری گرفتم و تست هم کرد، ساعت کارکردش صفر بود و فقط 6-7 بار خاموش روشن شده بود. از لحاظ قیمت هم اگر هزینه حمل رو حساب کنید فرقی با بانه ای نداشت.
javadian
26-09-2016, 19:32
دوستان من خواستم w805 رو بگیرم که ر س ی و ر داخلی داره فروشنده گفت هنگ زیاد داره
حالا نمی دونم موجود نداشت یا اینکه واقعا گفته
کسی مشکلی بر خورده با 805
Cyberlife
26-09-2016, 21:51
دوستان من خواستم w805 رو بگیرم که ر س ی و ر داخلی داره فروشنده گفت هنگ زیاد داره
خود رسی ور هنگ نمیکنه، ویرایشگر لیست کانالها کند هست
Send from F-22 by AIM-120C
Cyberlife
26-09-2016, 21:51
fashist_v
27-09-2016, 07:46
ولی فروشنده ها خیلی میزنن تو سر 805. دیروز جمهوری بودم هیچ کدوم موجود نداشتن. البته فکر میکنم موضوع مبارزه با قاچاق هم بی تاثیر نیست!
یه مشکلی که میگفتن داره اینه که فقط یه جهت رو میشه باهاش گرفت. درسته؟
javadian
27-09-2016, 09:18
ولی فروشنده ها خیلی میزنن تو سر 805. دیروز جمهوری بودم هیچ کدوم موجود نداشتن. البته فکر میکنم موضوع مبارزه با قاچاق هم بی تاثیر نیست!
این موضوع رو به منم گفتن کسایی که دارن یه نظر بدن
reza1348_rezareza
27-09-2016, 09:47
سلام به همه دوستان!
اخیرا یک سونی w800 c گرفتم با مقایسه پشتش با پاناسونیک قبلی خودم به یک کشف مهم رسیدم .سونی که تو بازار ایران به عنوان ساخت مالزی وجودداره(تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه!) تحت لیسانس سونی نیست وبا سونیهایی که داخل ایران خودمون مونتاژ میشه یا سونیهای چینی هیچ فرقی نداره تازه شاید بدترم باشه .چون از اعتماد مردم بیچاره(یکیش خودم!) به ساخت مالزی سو استفاده میشه و بدتر از ساخت چین رو به ملت میفروشن.هیچی پشتش نیست جز یک عبارت ساخت مالزی و یک شماره سریال!حتی سعی نکردنیک لیبل شبیه اصل براش درست کنند.
ظاهرااز سالها پیش فقط پاناسونیک تحت لسیانس کارخانه مادر تو مالزی ساخته میشه.
fashist_v
27-09-2016, 10:26
سلام به همه دوستان!
اخیرا یک سونی w800 c گرفتم با مقایسه پشتش با پاناسونیک قبلی خودم به یک کشف مهم رسیدم .سونی که تو بازار ایران به عنوان ساخت مالزی وجودداره(تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه!) تحت لیسانس سونی نیست وبا سونیهایی که داخل ایران خودمون مونتاژ میشه یا سونیهای چینی هیچ فرقی نداره تازه شاید بدترم باشه .چون از اعتماد مردم بیچاره(یکیش خودم!) به ساخت مالزی سو استفاده میشه و بدتر از ساخت چین رو به ملت میفروشن.هیچی پشتش نیست جز یک عبارت ساخت مالزی و یک شماره سریال!حتی سعی نکردنیک لیبل شبیه اصل براش درست کنند.
ظاهرااز سالها پیش فقط پاناسونیک تحت لسیانس کارخانه مادر تو مالزی ساخته میشه.
این موردی که شما میگی عجیبه. چون هر برندی ساخت هر کجا که باشه یا تحت لیسانس هست یا نیست که اگه نباشه کمپانی مادر اجازه استفاده از نام و طراحی رو نمیده. مگه اینکه با نمونه اصلی تفاوت هایی داشته باشه که برای هرکسی قابل تشخیص نباشه یا به اصطلاح high-copy باشه که اونوقت داستانش فرق میکنه کلا.
در مورد برچسب پشت شما نمونه اصلی و غیراصلی رو کنار هم مقایسه کردید؟ تفاوتشون چی بوده؟
reza1348_rezareza
27-09-2016, 10:40
کمپانی مادر اجازه استفاده از نام و طراحی رو نمیده
کو کمپانی مادر؟ سونی تو ایران نمایندگی نداره.
در مورد برچسب پشت شما نمونه اصلی و غیراصلی رو کنار هم مقایسه کردید
این بر چسبی که من دیدم عقلا و منطقا (بدون سند قطعی) مال سونی نیست .از کجا نمونه اصلی گیر بیاریم مقایسه کنیم؟
یک مورد جالب پایه تلویزیون هست که تا اونجا که من تو سایتها ی خارجی و حتی ایرانی دیدم کرومه ولی تو بازار شهر مون و شهر مجاور همه سیاه رنگه.
mahdi255
27-09-2016, 10:50
کو کمپانی مادر؟ سونی تو ایران نمایندگی نداره.
این بر چسبی که من دیدم عقلا و منطقا (بدون سند قطعی) مال سونی نیست .از کجا نمونه اصلی گیر بیاریم مقایسه کنیم؟
یک مورد جالب پایه تلویزیون هست که تا اونجا که من تو سایتها ی خارجی و حتی ایرانی دیدم کرومه ولی تو بازار شهر مون و شهر مجاور همه سیاه رنگه.
سلام
رنگ پایه بسته به مدل فرق می کنه. مثلا W807c نقره ای(خاکستری) هست و W800c مشکیه. مدل دقیق رو چک بفرمایید: W800C ، W805C، W807C و W808C
fashist_v
27-09-2016, 11:04
اتفاقا این مورد پایه که میگید برای من جالبه چون دیدم بعضیهاشون پایشون مشکیه. حدس خودم این بود که ممکنه تفاوته 805 و 808 یکیش همین رنگ پایه باشه. خودم دنبال پایه مشکی هستم ولی تو تهران که اکثرا نقره ایه. ولی به یه فروشگاه بانه زنگ زدم گفت پایه هرکدومو بخوای بهت میدم! دوستانی که 800 یا 805 یا 808 دارن بگن پایه دستگاشون چه رنگیه ...
reza1348_rezareza
27-09-2016, 11:07
دوست عزیز همین w800c تو همه عکسها پایه کروم داره
fashist_v
27-09-2016, 11:09
سلام
رنگ پایه بسته به مدل فرق می کنه. مثلا W807c نقره ای(خاکستری) هست و W800c مشکیه. مدل دقیق رو چک بفرمایید: W800C ، W805C، W807C و W808C
مدل 807 که کلا فریم نقره ای داره و پایشم قاعدتا نقره ایه. ولی مدل 800 رو من هم پایه نقره ای دیدم هم مشکی. از نزدیک دیدم نه عکس
reza1348_rezareza
27-09-2016, 11:16
به هر حال پایه یک مورد فرعیه مورد مهم به نظر من پشت پنل و روی کارتنه.
javadian
27-09-2016, 14:05
کسی سری ر س ی و ر دار رو به سوییچ وصل کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من می خوام بخرم گیر این سوالم
mahdi255
27-09-2016, 14:08
سلام
دوستان کسی اطلاع نداره که آیا شرکت سونی روی سایت خودش این امکان رو نداره که شماره سریال دستگاه بشه چک کرد تا از اصالت دستگاه بشه مطمئن شد
fashist_v
27-09-2016, 14:36
معمولا کسایی که خریدن زیاد به فرم سر نمیزنن. من هم قصد خریدش رو تو همین یکی دوروزه دارم.
چیزی که من پرسیدم اینه که فقط یک جهت رو میشه باهاش گرفت. دیروز کل جمهوری رو گشتم کسی نداشت. ( یا داشت رو نمیکرد )
امروزم میرم امین حضور رو بگردم
javadian
27-09-2016, 15:09
معمولا کسایی که خریدن زیاد به فرم سر نمیزنن. من هم قصد خریدش رو تو همین یکی دوروزه دارم.
چیزی که من پرسیدم اینه که فقط یک جهت رو میشه باهاش گرفت. دیروز کل جمهوری رو گشتم کسی نداشت. ( یا داشت رو نمیکرد )
امروزم میرم امین حضور رو بگردم
اگر خریدی به منم خبر بده با هم بگیریم ارزون تر بشه :>d
Cyberlife
27-09-2016, 15:10
مدل 805 چون برای کشورهای اروپایی ساخته شده بسته به اینکه در تنظیمات اولیه کدام شهر اروپایی رو انتخاب کنید
ماه واره های قابل دریافت در همون کشورها رو لیست میکنه، اما اگه د یش تنظیم باشه شما فقط کافیه بدون توجه به
ماه واره فرکانس مادر رو وارد کنید و نوع Scan رو بگذارید روی Network Scan و جستجو رو انجام بدید.
البته اینم بگم که انتظار یک منوی پیشرفته و جذاب رو نداشته باشید و اگه زیاد با این وسایل سر و کله نزده باشید
ممکنه در دریافت کانالها دچار مشکل بشید که نگرانی وجود نداره و من راهنماییتون میکنم.
Cyberlife
27-09-2016, 15:15
متاسفانه من سوئیچ رو امتحان نکردم و فعلاً یک جهت رو میگیرم
javadian
27-09-2016, 17:36
متاسفانه من سوئیچ رو امتحان نکردم و فعلاً یک جهت رو میگیرم
شما از تهران گرفتید ؟
Cyberlife
27-09-2016, 20:06
شما از تهران گرفتید ؟
نه از بانه سفارش دادم
mahdi255
27-09-2016, 21:23
نه از بانه سفارش دادم
سلام
شما از 4 مدله : 805C ، 807C ، 808C و 800C
کدومیک رو بهتر می دونید؟
مدل ساخت خود ژاپن رو هم این سری داره یا خیر؟ آخه تو سری X850 که بعضی مدل هاش ساخت ژاپن هست بعضیش ساخت مالزی. تو این سری W80 هم اینجوری یا نه؟
Cyberlife
27-09-2016, 21:49
سلام
شما از 4 مدله : 805C ، 807C ، 808C و 800C
کدومیک رو بهتر می دونید؟
مدل ساخت خود ژاپن رو هم این سری داره یا خیر؟ آخه تو سری X850 که بعضی مدل هاش ساخت ژاپن هست بعضیش ساخت مالزی. تو این سری W80 هم اینجوری یا نه؟
درود بر شما
قطعاً W808C بهتر از W807C بهتر از W805C بهتر از W800C است.
در لینک زیر میتوانید تفاوت این مدلها رو مشاهده کنید.
arman_real
28-09-2016, 02:31
یکی کمکم کنه خواهشا.هیچجوری نمیتونم فایل منیجر نصب کنم روش.یه فیلم نمیتونم ببینم.ویدئو فیلمارو نمیاره .از گوگل پلی هم ننیتونم دانلود کنم.
هارد فقط عکسا موسیقی میاره بالا همین
fashist_v
28-09-2016, 07:41
کل جمهوری و امین حضور رو گشتم برای w805c فقط یه مغازه تو امین حضور بود که داشت. اون با علم به اینکه تو بازار تهران این مدل موجود نیست گفت 2700 بهت میدم. متاسفانه کاسب حروم خور کم نداریم. دیگه کم کم دارم منصرف میشم و به w800c فکر میکنم
javadian
28-09-2016, 09:08
کل جمهوری و امین حضور رو گشتم برای w805c فقط یه مغازه تو امین حضور بود که داشت. اون با علم به اینکه تو بازار تهران این مدل موجود نیست گفت 2700 بهت میدم. متاسفانه کاسب حروم خور کم نداریم. دیگه کم کم دارم منصرف میشم و به w800c فکر میکنم
منم w800c می خرم دیروز خیلی گشتم 50 اینچ 3150 و 43 اینچ 2330 پیدا کردم
اتفاقا این مورد پایه که میگید برای من جالبه چون دیدم بعضیهاشون پایشون مشکیه. حدس خودم این بود که ممکنه تفاوته 805 و 808 یکیش همین رنگ پایه باشه. خودم دنبال پایه مشکی هستم ولی تو تهران که اکثرا نقره ایه. ولی به یه فروشگاه بانه زنگ زدم گفت پایه هرکدومو بخوای بهت میدم! دوستانی که 800 یا 805 یا 808 دارن بگن پایه دستگاشون چه رنگیه ...
در مورد لیبل هم شما نمی تونید با استناد به نظر شخصی خودتون با قطعیت بگید که تحت لیسانس نیستن. مگر اینکه مقایسه ای انجام داده باشید. که در این صورت باید نتیجه گرفت که های کپی هستن و در صورتی که های کپی باشن به راحتی میشه تشخیص داد. بنابراین یا های کپی هستن یا تحت لیسانس، چیزی بین این دوتا وجود نداره...
این مشکی و نقره ای بودن پایه ربطی به تحت لیسانس بودن و نبودن نداره.
ببینید، مدل C پایه اش نقره ای هست و مدل B که یک سال قدیمی تره، پایه اش مشکیه.
در بین تمام مدل های 800 و 805 و 807 و... از همه قابل اطمینان تر همون W800C هست. بقیه به سفارش کشورهای خاصی مثل هندوستان و ... هستن.
mahdi255
28-09-2016, 09:29
چرا از بانه تهیه نمی کنید؟
javadian
28-09-2016, 09:46
در مورد لیبل هم شما نمی تونید با استناد به نظر شخصی خودتون با قطعیت بگید که تحت لیسانس نیستن. مگر اینکه مقایسه ای انجام داده باشید. که در این صورت باید نتیجه گرفت که های کپی هستن و در صورتی که های کپی باشن به راحتی میشه تشخیص داد. بنابراین یا های کپی هستن یا تحت لیسانس، چیزی بین این دوتا وجود نداره...
در بین تمام مدل های 800 و 805 و 807 و... از همه قابل اطمینان تر همون W800C هست. بقیه به سفارش کشورهای خاصی مثل هندوستان و ... هستن.
سلام ولی در بازار مدل w800c باپایه مشکی عرضه میشه
javadian
28-09-2016, 09:48
من به نظرم خرید حضوری تهران مطمین تر هستش
fashist_v
28-09-2016, 09:50
منم w800c می خرم دیروز خیلی گشتم 50 اینچ 3150 و 43 اینچ 2330 پیدا کردم
43 اینچ 2270 هم پیدا کردم
منم همین حرفو زدم یا high-copy هست یا تحت لیسانس که همون اصل میشه. در مورد پایه هم به استناد به لینکی که cyberlife در چندتا پست بالاتر گذاشته مدل 805 و 807 باید پایشون نقره ای باشه و مدل 808 و 809 مشکی
راستش چون تاحالا از بانه خرید نکردم اونم اینترنتی یکم شک دارم. نمیدونم کدوم سایت مطمئن تره. اگه کسی میشناسه معرفی کنه لطفا.
درمورد مدل های ما ه و ا ر ه دار چون برد ستلایت و و دیجیتال یکی هست و بخاطر نویزهایی که در ایران هست احتمال سوختن یا خرابی وجود داره. اتفاقی که برای سوئیچر در ری س و ر های معمولی میفته. که احتمالا با گذاشتن یه سوییچ سر راه این مشکل حل میشه و اگه اتفاقی بخواد بیفته برای سوییچ میفته.
البته اینا همه تو حرفه. در عمل دوستانی که این مدل رو دارن باید نظر بدن و بگن چه مدته دارن استفاده میکنن.
سلام ولی در بازار مدل w800c باپایه مشکی عرضه میشه
یک نگاهی به لینک های زیر بندازید و تصاویر هر دو مدل رو ببینید:
مدل W800B:
مدل W800C:
من مدل 800C رو از جوانرود گرفتم و پایه اش استیل بود؛ فروشنده هم گفت مدل جدیدش پایه اش استیله و مدل قدیمی ترش مشکیه...
پس اگر جایی بهتون مدل C رو با پایه مشکی دادن، شک کنید...
javadian
28-09-2016, 10:00
مدل W800B:
مدل W800C:
من مدل 800C رو از جوانرود گرفتم و پایه اش استیل بود؛ فروشنده هم گفت مدل جدیدش پایه اش استیله و مدل قدیمی ترش مشکیه...
البته کار های با گارانتی هم w800c پایه مشکی بود
- - - Updated - - -
43 اینچ 2270 هم پیدا کردم
منم همین حرفو زدم یا high-copy هست یا تحت لیسانس که همون اصل میشه. در مورد پایه هم به استناد به لینکی که cyberlife در چندتا پست بالاتر گذاشته مدل 805 و 807 باید پایشون نقره ای باشه و مدل 808 و 809 مشکی
راستش چون تاحالا از بانه خرید نکردم اونم اینترنتی یکم شک دارم. نمیدونم کدوم سایت مطمئن تره. اگه کسی میشناسه معرفی کنه لطفا.
درمورد مدل های ما ه و ا ر ه دار چون برد ستلایت و و دیجیتال یکی هست و بخاطر نویزهایی که در ایران هست احتمال سوختن یا خرابی وجود داره. اتفاقی که برای سوئیچر در ری س و ر های معمولی میفته. که احتمالا با گذاشتن یه سوییچ سر راه این مشکل حل میشه و اگه اتفاقی بخواد بیفته برای سوییچ میفته.
البته اینا همه تو حرفه. در عمل دوستانی که این مدل رو دارن باید نظر بدن و بگن چه مدته دارن استفاده میکنن.
می تونید شماره یا نام فروشگاه رو بهم بدید منم د50 رو ی قیمت بگیرم
- - - Updated - - -
اینم لینک دیجی کالای این تلویزیون با گارانتی که در تصاویر می بینید که پایه اش استیله...
fashist_v
28-09-2016, 10:42
مدل W800B:
مدل W800C:
به قول دوستمون پایه یه مورد فرعیه. اون دوتا لینک رو دیدم. پایه مدل B حالت مربعی و زاویه دار داره و مدل C حاله گرد و میله ای ( منظورم سطح مقطعشه) و اصلا یکی نیستن. در ضمن رنگ مشکی مدل C ماته و اصلا شبیه عکس در لینک نیست.
حرفتونو تایید میکنم w800c که با گارانتی بازرگانی بود همشون پایه مشکی بودن.
راستش کارتشو نگرفتم ولی یه پاساژ بود تو خ امیرکبیر نرسیده به سه راه. اگه رفتم دوباره کارتشو میگیرم
javadian
28-09-2016, 10:58
منظورتون اینه امین حضور بهتر از جمهوری قیمت می دن
fashist_v
28-09-2016, 11:03
نه همچین منظوری نداشتم. یه مورد پیدا کردم که این قیمت میداد. تو جمهوری بهم 2400 قیمت دادن چندجا پرسیدم.
منتها جوّ امین حضور نسبت به جمهوری مثه علاالدین به بازار موبایله تا حدودی.
در هر صورت به حرف هیچکدوم از کاسباشون اعتماد نکنید و خودتون با دقت همه چیه چک کنید
سلام من یک ماه پیش از امین حضور پاساژ امیرکبیر 50w800c گرفتم 3150 مالزی
javadian
28-09-2016, 11:53
سلام من یک ماه پیش از امین حضور پاساژ امیرکبیر 50w800c گرفتم 3150 مالزی
راضی هستی پشیمون نیستی از خریدت
arman_real
28-09-2016, 12:34
یکی کمکم کنه خواهشا.هیچجوری نمیتونم فایل منیجر نصب کنم روش.یه فیلم نمیتونم ببینم.ویدئو فیلمارو نمیاره .از گوگل پلی هم ننیتونم دانلود کنم.
هارد فقط عکسا موسیقی میاره بالا همین
کسی هست بتونه کمکم کنه?چجوری میتونم es file explorer نصب کنم
reza1348_rezareza
28-09-2016, 12:59
سلام
میشه لطفا بفرمایید چطور های کپی رو میشه تشخیص داد؟
سلام
میشه لطفا بفرمایید چطور های کپی رو میشه تشخیص داد؟
های کپی از روی زاویه دید و کیفیت تصویر و پنلش کاملا قابل تشخیصه.
اگه تولید کنندش توان اینو داشت که پنلی بسازه که در سطح کیفی سونی باشه، قطعا های کپی نمیساخت و با برند خودش وارد رقابت میشد...
از روی چیزای دیگه مثل چک کردن سریال دستگاه در سایت سازنده هم میشه اورجینال و تحت لیسانس بودن دستگاه رو تشخیص داد.
reza1348_rezareza
28-09-2016, 13:14
1-دوست عزیز در مورد شماره سریال تو سایت سونی مالزی و سایتهای دیگه هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
2-در مورد سه آیتم زاویه دید وکیفیت تصویر و پنل میشه لطفا بیشتر توضیح بدین .قاعدتا باید یک تلویزیون دیگه داشته باشیم تا با اون مقایسه کنیم .مشکل زاویه دید که همه پنلها کم و ببش دارند.
reza1348_rezareza
28-09-2016, 13:17
احتمالا میدونین سونی پنلهاشو از شرکتهای دیگه میگیره.از جمله یک شرکت تایوانی.(منبع rtings.com)
1-دوست عزیز در مورد شماره سریال تو سایت سونی مالزی و سایتهای دیگه هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
2-در مورد سه آیتم زاویه دید وکیفیت تصویر و پنل میشه لطفا بیشتر توضیح بدین .قاعدتا باید یک تلویزیون دیگه داشته باشیم تا با اون مقایسه کنیم .مشکل زاویه دید که همه پنلها کم و ببش دارند.
بیینید زاویه دید این تلویزیون هیچ مشکلی نداره و دوستانی که گفتن زاویه دیدش کمه، واقعا کم لطفی کردن. اگر برای خرید این تلویزیون اقدام کردید و در هنگام خرید احساس کردید که زاویه دید خوب نیست و به وضوح دچار افت کیفیت میشه، در اصل بودنش شک کنید.
از طرفی حتما توی نمایندگی رسمی سونی برید و کیفیت پنل رو از نزدیک ببینید تا بتونید با موارد بدون گارانتی مقایسه کنید.
در مورد شماره سریال، من صرفا برای سونی نگفتم و خودمم این مورد رو فرصت نکردم برای تلویزیونم تست کنم. اما تا یک هفته دیگه بیشتر بررسی میکنم و راههای تشخیص اصل و غیر اصل بودن رو کامل میگم.
اما بهترین کار اینه که از یک فروشنده آشنا و معتبر بخرید. من از جوانرود گرفتم؛ فروشنده های خوب و قابل اعتمادی داره. البته فروشنده آشنا بود...
reza1348_rezareza
28-09-2016, 13:41
از طرفی حتما توی نمایندگی رسمی سونی برید و کیفیت پنل رو از نزدیک ببینید تا بتونید با موارد بدون گارانتی مقایسه کنید.
سونی تو ایران هیچ نمایندگی رسمی نداره.
بیینید زاویه دید این تلویزیون هیچ مشکلی نداره و دوستانی که گفتن زاویه دیدش کمه، واقعا کم لطفی کردن
تا اونجایی من اطلاعات دارم همه پنلهای lcd مشکل زاویه دید دارند.(OLED رو نمیدونم) وقتی میگی زاویه کم نسبت به چه مترو میزانی کم؟اینکه میگی مشکلی نداره منطقا درست نیست چون ماهیت LCD همینه.اگه منظورت اینه که زاویه دید کپی بیشتر از اصله باید ببینیم برا اصل زاویه چنده؟ یا اینکه بغل هم باشن و مقایسه کرد.
سونی تو ایران هیچ نمایندگی رسمی نداره.
تا اونجایی من اطلاعات دارم همه پنلهای lcd مشکل زاویه دید دارند.(OLED رو نمیدونم) وقتی میگی زاویه کم نسبت به چه مترو میزانی کم؟اینکه میگی مشکلی نداره منطقا درست نیست چون ماهیت LCD همینه.اگه منظورت اینه که زاویه دید کپی بیشتر از اصله باید ببینیم برا اصل زاویه چنده؟ یا اینکه بغل هم باشن و مقایسه کرد.
عزیز من، کدوم شرکت نمایندگی رسمی توی ایران داره که سونی دومیش باشه؟!
دوست خوبم، تلویزیون هایی که با گارانتی بازرگانی هستن کاملا قابل اطمینان هستن. برید و توی نمایندگی های فروشش تصویرش رو ببینید و مقایسه کنید.
در ضمن مدل w800c مدل های کپی و غیر اورجینالش وجود نداره.
مواردی هم که گفتم صرفا برای تشخیص کلی بود.
راضی هستی پشیمون نیستی از خریدت
قبلش ال جی 50 اینچ lb58داشتم ,واقعا کیفیت رنگاش بهتره اینطوری بگم از داداشم که 4k ال جی داره کیفیت رنگش بهتره
ال جی رنگهارو غیر واقعی نشون میده
من با گوشی اون فایل منیجر و mx player دانلود کردم ریختم تو فلش وتموم همه فیلمهارو مثل اب خوردن پخش میکنه
الان با دقت که نگاه کردم با زاویه خیلی زیاد هیچ افت کیفیتی دیده نمیشه من نمیدونم چطور میکن زاویه دیدش کمه!!!
arman_real
28-09-2016, 20:49
من با گوشی اون فایل منیجر و mx player دانلود کردم ریختم تو فلش وتموم همه فیلمهارو مثل اب خوردن پخش میکنه
وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیده
mosicr77
28-09-2016, 22:44
وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیده
داداش چرا با گوگل پلی دانلود نمیکنی
mosicr77
28-09-2016, 22:46
دوستان من عینک 3 بعدی سامسونگ مدل 4100 امتحان کردم روی w800c جواب داد
arman_real
28-09-2016, 23:44
داداش چرا با گوگل پلی دانلود نمیکنی
همش میزنه انتظار برای نصب هیچ افاقی نمیفته
[QUOTE=arman_real;8885357]وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیده[/QUOTE
شرمنده یادم رفته بود es file فقط با tv باید دانلود بشه بعد فلش باز میشه]
[QUOTE=arman_real;8885357]وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیده[/QUOTE
شرمنده یادم رفته بود es file فقط با tv باید دانلود بشه بعد فلش باز میشه]
javadian
29-09-2016, 09:15
اقا من برنامه که میریزم تو لیست بعضیاش نمیاد دلیلش چیه نصب میشه همون لحظه اجرا هم میشه ولی تو لیست نمیاد
arman_real
29-09-2016, 12:30
اینکه بدون مودم و با استفاده از هات اسپات گوشی وصل میشم به نت ربطی داره به دانلود نشدن از گوگل پلی?
fashist_v
29-09-2016, 12:33
اقا من برنامه که میریزم تو لیست بعضیاش نمیاد دلیلش چیه نصب میشه همون لحظه اجرا هم میشه ولی تو لیست نمیاد
تبریک بابت خرید تلویزیون. میشه بگید از کجا و چند گرفتید؟
javadian
29-09-2016, 17:32
تبریک بابت خرید تلویزیون. میشه بگید از کجا و چند گرفتید؟
ممنون دوست عزیز
از خیابان جمهوری کوچه رم فروشگاه ناصر گرفتم آشنا هم بود 3150 گرفتم 50w800
سلام مدل w800c دارم چطوری ضبط کنم کنترل دکمه خاصی نداره . اصلا میشه یا نه تو این مدل؟
باید برید داخل Setting و بعد Apps و از اونجا اجرا کنید...
pedramgolchin
01-10-2016, 02:41
سلام مدل w800c دارم چطوری ضبط کنم کنترل دکمه خاصی نداره . اصلا میشه یا نه تو این مدل؟
سوال منم هست
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
javadian
01-10-2016, 09:05
سوال منم هست
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من یه جا خوندم نوشته بود کشور رو روی نیوزلند بزارید رکورد اضافه میشه درست و غلطش رو نمی دو نم
reza1348_rezareza
01-10-2016, 09:19
سلام به همه دوستان!
لیبل پشت خورده ساخت مالزی ولی آدابتور برق زده ساخت چین لطفا نظر بدید.
با احترام
javadian
01-10-2016, 09:59
سلام به همه دوستان!
با احترام
توی تمام دستگاه ها لوازم جانبی رو چین می زنه
reza1348_rezareza
01-10-2016, 10:20
چرا یک شرکت معتبر یکی از مهمترین قطعات رو از چین وارد کنه؟
javadian
01-10-2016, 12:36
چرا یک شرکت معتبر یکی از مهمترین قطعات رو از چین وارد کنه؟
اپل به اون اپلیش چین تولید میشه
fashist_v
01-10-2016, 14:27
من یه جا خوندم نوشته بود کشور رو روی نیوزلند بزارید رکورد اضافه میشه درست و غلطش رو نمی دو نم
کسی امتحان کرده اینو ؟
سلام تنظیمات رس ی و ر w805c را کسی بلد هست توضیح بده ؟ پورت ها را کجا باید مشخص کرد ؟ سیسیکم میشه وارد کرد؟
reza1348_rezareza
02-10-2016, 12:10
سلام به همه
با عینکهای سامسونگ سه بعدی رو تست کردم خوب بود آیا اگه عینکهای سونی (TDG-BT500A) استفاده کنم بهتر میشه یا نه؟ هم خیلی کم پیدا میشه وهم گرونه (چهار برابر سامسونگ).
با تشکر و احترام
توی تمام دستگاه ها لوازم جانبی رو چین می زنه
سلام به همه دوستان!
با احترام
کنترل دستگاه من ساخت مالزیه...
javadian
02-10-2016, 17:00
دوستان بازی با کیفیت هم برای این مدل وجود داره یا نه ؟ تو گوگل پلی استور بازی جالبی نبود ش
kami_djs
03-10-2016, 15:35
سلام خدمت اساتید محترم
ورژن نرم افزار تلویزیون من PKG2.343.0010EUA هست تو سایت سونی میرم پسوند همه نرم افزارای موجود PAA هست ، نمیشه اینو نصب کرد؟
از کجا میشه مخصوص خودشو تهیه کرد که بتونم دانلودش کنم؟
اگه خدایی نکرده اشتباها وسط اپدیت تلویزیون برق قطع بشه چیکار میشه کرد؟؟؟
راستی مدل تلویزیون من 43W805C هست
اگه کمکی میکنه بهتون بگم من هم یه مدت دنبال عینک سه بعدی خودش که bt500 هست بودم ولی هم کمیابه هم گرون، رفتم یه جفت عینک سه بعدی سامسونگ خریدم از جمهوری 85000 راحت کار میکنه فقط واسه اولین بار که میخواد کانکت شه باید یه چند بار خاموش روشن کنی بعدش دیگه مشکلی نداره
ممنون از کمکتون
afshin4841
03-10-2016, 16:44
کسی امتحان کرده اینو ؟
سلام
بله منو رکورد فعال میشه ولی مشکلی که به وجود اومد این بود که ترتیب کانالهای تلویزیون بهم میریزه و مرتب هم نمیشه کرد.
fashist_v
04-10-2016, 07:36
سلام
بله منو رکورد فعال میشه ولی مشکلی که به وجود اومد این بود که ترتیب کانالهای تلویزیون بهم میریزه و مرتب هم نمیشه کرد.
در مورد ترتیب کانال ها فروشنده برای منو گذاشت رو سنگاپور و گفت به این خاطر که ترتیب کانال ها رو سنگاپور بهم نمیریزه. البته خودم هنوز امتحانش نکردم
در مورد ترتیب کانال ها فروشنده برای منو گذاشت رو سنگاپور و گفت به این خاطر که ترتیب کانال ها رو سنگاپور بهم نمیریزه. البته خودم هنوز امتحانش نکردم
رو سنگاپور گذاشتم منو ضبط نیومد رو نیوزیلند منو اضافه شد البته فلش حداقل 32 گیگ باید باشه
sony w800c
کیفیت بسیار عالی دارد برای شبکه های داخلی
اصلاح میکنم فلش 32 رو قبول نمیکنه باید 64 باشه
یعنی واقعا هیچ راه رسمی و درست و حسابی واسه ضبط وجود نداره؟
یعنی واقعا هیچ راه رسمی و درست و حسابی واسه ضبط وجود نداره؟
راه دیگه نداره کشور رو نیوزیلند انتخاب کن یک فلش 64 یا هارد بزن به usb2 تموم راه سختی نیست که !
راه دیگه نداره کشور رو نیوزیلند انتخاب کن یک فلش 64 یا هارد بزن به usb2 تموم راه سختی نیست که !
چرا سونی این قابلیت رو فقط برای کشور نیوزلند فعال کرده؟
دوستان من Developer option رو فعال کردم؛ حالا چیجوری میتونم غیر فعالش کنم؟
Setting رو clear data کردم ولی بازم منوی دولوپر فعاله...
دوستان از وقتی که سینمای خانگی سامسونگ رو از طریق HDMI ARC به این تلویزیون وصل کردم دیگه کلید Home کنترل کار نمیکنه!! حتی وقتی سینما خانگی رو جدا هم میکنم بازم این کلید کار نمیکنه... مشکل از کجاست به نظر شما؟
farhadmolavi
15-10-2016, 00:07
دوستان سری w800cجای خودشان را به سریX8000D دادند در مورد این سری نظر بدهید
دوستان سری w800cجای خودشان را به سریX8000D دادند در مورد این سری نظر بدهید
سری x و w کاملا از هم جدا هستن و بازارهای متفاوتی رو نشونه گرفتن؛ پس قطعا جایگزینی وجود نداره...
reza1348_rezareza
15-10-2016, 08:26
ظاهرا پنلهای این سری IPS هست که کنتراست پایینتری داره.مثل اینکه مدل بالاتر الزاما کیفیت بهتر نیست.
همینطوره اکثر 4k های سونی تو کیفیت تصویر به سری w800 نمیرسن همیشه مدل بالاتر و گرونتر دلیل بهتر بودن نیست
kami_djs
15-10-2016, 15:36
سلام
کسی نیست جواب بده
میخوام بدونم در صورت قطع شدن برق وسط آپدیت راهی هست که بشه درستش کرد؟؟
آخه تلویزیون من از بانه هست گارانتی گفته در صورت خرابی قبول نمیکنه
ممنون میشم جواب بدین
kami_djs
15-10-2016, 15:39
سلام
کسی نیست جواب بده
میخوام بدونم در صورت قطع شدن برق وسط آپدیت راهی هست که بشه درستش کرد؟؟
آخه تلویزیون من از بانه هست گارانتی گفته در صورت خرابی قبول نمیکنه
ممنون میشم جواب بدین
مدل تلویزیون 43W805C هست نسخه نرم افزار هم PKG2.343.0010EUA هست
Cyberlife
15-10-2016, 15:51
مدل تلویزیون 43W805C هست نسخه نرم افزار هم PKG2.343.0010EUA هست
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردید؟
سلام عزیزان . کسی در مورد تنظیمات ر س ی و ر w805c می تونه راهنمایی کنه .انتخاب جهت ها غیر فعاله . لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه
سلام دوستان
یه سوال چه مدل سینمای خانگی به مدل w800c وصل کنم بهتره ؟ ( کمک از تجربه دوستان )
farhadmolavi
16-10-2016, 23:47
از دوستان کسی تجربه ای از X8000D داره؟
مدل x8500 c بسیار عالیه مدل D جدیدتره ولی امتیازات کمتری از C گرفته
دلیل این امتیازات کمتر اینه که پارسال مورد بررسی قرار گرفته و امتیازات داده شده مربوط به فضای رقابتی پارسال بوده.
قطعا مدل D از مدل C بهتر هست، ولی شاید بشه گفت از گردونه رقابت یکم عقب تره نسبت به مدل سال گذشته.
دوستان، من دو روز درگیر مشکل عجیبی با این تلویزیون بودم که متاسفانه هیچ جا(چه سایت های داخلی و چه خارجی) راه حلی برای رفع این مشکل پیدا نکردم تا اینکه خودم تونستم حلش کنم...
اینجا مطرح میکنم شاید به دردتون بخوره.
متاسفانه تلویزیون های سونی با اتصال سینماهای خانگی برندهایی غیر سونی مشکل دارن. مشکل من این بود که وقتی سینمای خانگی سامسونگم رو بهش وصل کردم، منوی Home تلویزیون از کار افتاد و هیچ جوری نمی شد بهش دسترسی پیدا کرد. حتی وقتی که سینمای خانگی رو جدا هم می کنید، باز هم منوی Home کار نمیکنه و شما مجبور هستید که Factory reset انجام بدید.
برای اتصال سینماهای خانگی برندهایی غیر از سونی به تلویزیون های اندروید سونی، مراحل زیر رو دنبال کنید:
1- اگر قبلا سینمای خانگی رو وصل کردید و منوی home از کار افتاده،ابتدا سینمای خانگی رو از تلویزیون جدا کنید و سپس یک لانچر مثل Go launcher یا HALauncher نصب کنید و از طریق اونها به منوی Settings تلویزیون دسترسی پیدا کنید. حالا تلویزیون رو Factory reset کنید.
2- بعد از اینکه تلویزیون به تنظیمات اولیه برگشت، به مسیر زیر در تنظیمات تلویزیون برید:
Settings>External inputs>Bravia Sync Settings>Device control Keys>None.
3- حالا سینمای خانگیتون رو با یک کابل استاندارد که از ARC پشتیبانی میکنه به پورت HDMI/ARC تلویزیون وصل کنید!
farhadmolavi
17-10-2016, 16:07
در سایت RTINGS سایز43 این سری به عنوان بهترین 43 اینچ 2016 انتخاب شده است
kami_djs
17-10-2016, 16:09
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردید؟
سلام
نه هنوز آپدیت نکردم، واسه این می پرسم چون میترسم یهو وسط اپدیت برق قطع شه بعدش دیگه کاری از دستم بر نیاد واسه درست کردنش
اخه تلویزیون خونست اگه خراب شه دهنم سرویسه
ممنون از شما
تو این سایت امتیا quality picture این tv
7/5 اومده یعنی از w800 که 8 شده کیفیت تصویرش کمتره؟!
farhadmolavi
18-10-2016, 01:04
X8000D از RTINGS.COM در مجموع نمره 7.6 گرفته است وW800 نمره 7
دوستان امتیازهایی که سایت Rtings میده رو فقط باید با مدل های همون سال مقایسه کنید. چون معیارش هر سال تغییر میکنه.
reza1348_rezareza
18-10-2016, 09:50
مهمتر از همه واقعا مدلهایی که تو بازار امریکا ارائه میشه همونیه که تو بازار ایران وجود داره؟و واقعا rtings.com معتبرترین سایت تو این زمینه در جهانه؟ البته به نظر میاد معتبرترینه چون نتایج تستهاش همه با عدد و رقمه در حالیکه تو سایتهای دیگه مثلا cnet اینطوری نیست.و نتایج کلی بیان میشه.
mahdi255
18-10-2016, 12:27
دلیل این امتیازات کمتر اینه که پارسال مورد بررسی قرار گرفته و امتیازات داده شده مربوط به فضای رقابتی پارسال بوده.
قطعا مدل D از مدل C بهتر هست، ولی شاید بشه گفت از گردونه رقابت یکم عقب تره نسبت به مدل سال گذشته.
سلام
عمده ترین علت امتیاز پایین تر سری D اینه که این سری بر خلاف سری سال قبل از پنل IPS استفاده کرده که نتیجه ش اینه که عمق رنگ مشکی پایینی داره(مثلا تو یک اتاق کم نور یا تاریک مشکی به رنگ خاکستری دیده میشه) و از اون مهمتر کنتراست پایینی داره
تو همون سایت این موضوع کاملا بررسی کرده و نشون داده
سلام
من مدل 50W808C دارم وقتی دکمه ظبط را میزنم هشدار برای آپدیت میاد میخوام بدونم کسی از دوستان آپدیت کرده،وچه تغییراتی کرده در ضمن کانال ها بعد مرتب کردن دوباره جاشون عوض میشه در کل تلویزیون خوبیه از نظر امکانات. مال من رو زده ساخت اسلواکی ولی آداپتور زده ساخت چین
دوستان من یه جایی تو سایت سونی خوندم که دو سه ماه دیگه یه آپدیت میاد و قابلیت ضبط کانال ها رو به همه تلویزیون های اندرویدش اضافه میکنه...
سلام
کسی میدونه چطوری میشه شورت کات برنامه های نصبی را تو صفحه اصلی انداخت .
سلام
کسی میدونه چطوری میشه شورت کات برنامه های نصبی را تو صفحه اصلی انداخت .
متاسفانه راهی وجود نداره.
مگه اینکه یک لانچر دیگه نصب کنید. مثل HALauncher
fashist_v
22-10-2016, 08:07
سلام. دوتا سوال دارم :
1- دوستا با چه گیم پدی تونستن بازی کنن؟ بجز دسته ps
2- کسی امتحان کرده ببینه گیم پد usb رو این tv جواب میده یا نه؟
kami_djs
23-10-2016, 16:29
سلام
میشه یکی بگه اگه وسط آپدیت برق قطع شه ، چیکار میشه کرد؟؟
راه حلی داره ،آخه تلوزیزیون من از بانه هست گارانتی قبول نمیکنه
مدل تلویزیون من 43w805c هست
ممنون میشم کمک کنین.
Cyberlife
23-10-2016, 16:32
سلام
میشه یکی بگه اگه وسط آپدیت برق قطع شه ، چیکار میشه کرد؟؟
راه حلی داره ،آخه تلوزیزیون من از بانه هست گارانتی قبول نمیکنه
مدل تلویزیون من 43w805c هست
ممنون میشم کمک کنین.
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردید
fashist_v
24-10-2016, 07:53
سلام. دوتا سوال دارم :
1- دوستا با چه گیم پدی تونستن بازی کنن؟ بجز دسته ps
2- کسی امتحان کرده ببینه گیم پد usb رو این tv جواب میده یا نه؟
کسی نبود ؟؟؟
kami_djs
24-10-2016, 17:34
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردید
نه هنوز آپدیت نکرم
چون گارانتی نداره میترسم دیگه تلویزیون قابل استفاده نباشه اگه وسط آپدیت مشکلی پیش بیاد
کسی نبود ؟؟؟
من تست نکردم، ولی چون اندرویدش 5 هست، احتمالا جواب میده.
من هر جوی استیک usb رو روی گوشی های اندروید مختلف تست کردم و جواب دادن...
سلام دوستان چند وقتي بود تو تاپيكها براي خريد lcd در حال جستجو بودم بين w800c , uh850 , js7980 و بيشتر نظرات دوستان را خوندم از اول سوني بخاطر بروز نبودن توي واچ ليستم نبود ولي با صحبتهاي دوستان اونم آوردم توي ليست.تا اينكه ديشب رفتم حضوري تصاوير را ببينم
w800c اصلا انتظاراتم را براورده نكرد حيف پول كه براش بدين طرف تو مغازه يك فيلم hd گذاشته بود مدام تصوير مات ميشد و دوباره اصلاح ميشد فقط اون فيلم تبليغي خودشونو خوب نشون ميداد.2 تا مغازه ديگه هم رفتم جالبي نبود تازه w805c را 100 تومان ارزونتر ميداد ميگفت چون چينيه.؟!
uh850 هم بد نبود ولي نه به نسبت تعريفهايي كه ازش شنيده بودم يك مدلuf7700 داشت كه3d نبود ولي هم كيفيت تصويرش خيلي بهتر بود هم سرعتش خودشم براي ديدن فوتبال و فيلم اين مدل را پيشنهاد داد از lg.
Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن مثل همون lg7700.
كلا فاصله سوني يك سال قبل با اين 2تا برند كره اي خيلي بود.حتي تو 4k هاش مثل .55x8500
سلام دوستان چند وقتي بود تو تاپيكها براي خريد lcd در حال جستجو بودم بين w800c , uh850 , js7980 و بيشتر نظرات دوستان را خوندم از اول سوني بخاطر بروز نبودن توي واچ ليستم نبود ولي با صحبتهاي دوستان اونم آوردم توي ليست.تا اينكه ديشب رفتم حضوري تصاوير را ببينم
w800c اصلا انتظاراتم را براورده نكرد حيف پول كه براش بدين طرف تو مغازه يك فيلم hd گذاشته بود مدام تصوير مات ميشد و دوباره اصلاح ميشد فقط اون فيلم تبليغي خودشونو خوب نشون ميداد.2 تا مغازه ديگه هم رفتم جالبي نبود تازه w805c را 100 تومان ارزونتر ميداد ميگفت چون چينيه.؟!
uh850 هم بد نبود ولي نه به نسبت تعريفهايي كه ازش شنيده بودم يك مدلuf7700 داشت كه3d نبود ولي هم كيفيت تصويرش خيلي بهتر بود هم سرعتش خودشم براي ديدن فوتبال و فيلم اين مدل را پيشنهاد داد از lg.
Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن مثل همون lg7700.
كلا فاصله سوني يك سال قبل با اين 2تا برند كره اي خيلي بود.حتي تو 4k هاش مثل .55x8500
مواردی که شما دیدید قطعا پنل های تقلبی داشتن. خود فروشنده هم که بهتون گفته چینیه!!! در حالی که باید ساخت مالزی باشه! این مدل اصلا ساخت چین نداره! مگه اینکه تقلبی باشه...
از طرفی من توی مغازه این مدل هارو کنار هم به صورت روشن دیدم، سونی یک سر و گردن تصویرش بهتر بود. اینکه تصویر مات بشه و دوباره خوب بشه اصلا با عقل جور در نمیاد!!!!
از طرفی سیستم عامل اندروید این تلویزیون واقعا یک مزیت معرکه و فوق العاده هست که شخصا با هیچ چیزی عوضش نمی کنم... مثلا به سادگی با نرم افزار ADM فیلم های مورد علاقه ام رو در ساعات دانلود شبانه اینترنتم(بین ساعت 2 تا 8 صبح) دانلود میکنم(حتی وقتی تلویزیون خاموشه بازم دانلود انجام میشه!)
و کلی مزیت دیگه.
از کیفیت تصویرش هم خیلی راضی هستم و نظراتی که شما دادید رو اصلا تایید نمی کنم.
اوني كه اون داشت اصلي w800cبود خودش ميگفت من w805c را پيشنهاد نميكنم ولي اگه بخواي ميارم. بخاطر گيرندش و چيني بودنش. حالا اين مشاهدات من بود به خود فروشنده هم گفتم گفت همه ميان اينجا تست رنگ مشكي ميگيرن ميگن چه خوبه و ميخرن.ولي همون فيلمه توي صحنه هاي تاريكش چيزي قابل مشاهده نبود.
reza1348_rezareza
25-10-2016, 16:00
سلام
تکرار مات شدن تصویر میتونه به خاطر کنتراست خودکار باشه که قابل تنظیمه و یا به علت خرابی .من خودم 50w800c رو دارم تا حالا یک بارم اینطوری نشده.
Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن
منظور از سرعت بالا چیه؟سونی سرعت چیش کمتر بود.
کاش بجای اینکه اینکه تعصبی بحث بشه ، یکی پیدا میشد و چند مدل از ال جی و سامسونگ و سونی رو کنار هم میزاشت و با هم مقایسه میکرد
من w800 دارم خیالتون راحت از ال جی uc850 و uf 7700 تصویرش کاملا برتره ولی سری js سامسونگ تصویر خوبی داره و قابل رقابت با سری
W سونیه بدون تعصب!
اوني كه اون داشت اصلي w800cبود خودش ميگفت من w805c را پيشنهاد نميكنم ولي اگه بخواي ميارم. بخاطر گيرندش و چيني بودنش. حالا اين مشاهدات من بود به خود فروشنده هم گفتم گفت همه ميان اينجا تست رنگ مشكي ميگيرن ميگن چه خوبه و ميخرن.ولي همون فيلمه توي صحنه هاي تاريكش چيزي قابل مشاهده نبود.
یک ماه پیش سونی 55W800c با گارانتی بازرگانی ایران، قیمتش 5800 بود. الان قیمتش کاهش پیدا کرده و شده 4800 که به راحتی تصویرش با الجی و سامسونگ های هم قیمت رقابت میکنه. حالا فرض کنید همین تلویزیون رو بدون گارانتی و با قیمت 3500 بخرید؛ قطعا یک سرو گردن از هم قیمت هاش در برندهای دیگه سرتره.
من تلویزیون خودم رو از جوانرود گرفتم، این تلویزیون کنار تلویزیون های الجی و سامسونگ هم قیمت روشن بود. من و شخصی که همراهم بود از این همه تفاوت و برتری در کیفیت تصویر سونی واقعا حظ کردیم...
و واقعا پیشنهاد میکنم حتما روی اندروید بودن تلویزیون حساب باز کنید. خیلی کاربردی و به درد بخوره.
من واقعا و کاملا از خریدم راضی هستم و هیچ تعصبی هم ندارم. یعنی اصلا برام برند مهم نیست و قبلا هم تلویزیون سامسونگ D7770 داشتم که یکی از برترین های 3 یا 4 سال پیش سامسونگ بود...
Cyberlife
25-10-2016, 19:33
نه هنوز آپدیت نکرم
چون گارانتی نداره میترسم دیگه تلویزیون قابل استفاده نباشه اگه وسط آپدیت مشکلی پیش بیاد
نگران نباشید من تا به حال 3 بار آپدیت کردم، یک زمان که برق پایداره مثل صبح زود اینکار رو انجام بدید
البته من خودم طرفهای ظهر آپدیت کردم، الان هم پاییزه و مصرف برق پایینتره مگر اینکه شما در منطقه
گرمسیر باشید که هنوز کولرهای گازی فعال باشن وگرنه الان پایداری برق مناسبه. آپدیت کردن هم
ممکنه 1 ساعت طول بکشه.
Cyberlife
25-10-2016, 19:39
کاش بجای اینکه اینکه تعصبی بحث بشه ، یکی پیدا میشد و چند مدل از ال جی و سامسونگ و سونی رو کنار هم میزاشت و با هم مقایسه میکرد
این مقایسه قبلاً انجام شده، خیالتون از بابت کیفیت تصویر راحت باشه، کیفیت تصویر این تلویزیون
در مقایسه با مدلهای هم رده و هم قیمت، بالاتر هست. البته بعضی از مدلها CPU قویتری دارن
و سیستم عامل رو روانتر اجرا میکنن ولی از لحاظ تصویر به پای سونی نمیرسن.
Cyberlife
25-10-2016, 19:51
اگه پست های قبلی رو ملاحظه کرده باشید من و چند نفر دیگه از دوستان در این مورد نظر دادیم
از جمله خود من که مدل W805C دارم و فکر میکردم ساخت مالزیه اما با راهنمایی یکی از بچه ها
در همین فروم متوجه شدم که ساخت اسلواکی هست و کیفیت تصویر و زاویه دید بسیار خوبی
داره که عکسهای نمونه رو هم قرار دادم و گیرنده ماه واره و شبکه دیجیتال تا الان برای من مشکلی
به وجود نیاورده، به غیر از مشکل به هم ریختگی و ویرایش کانالها، ولی اگه ساخت چین باشه
هیچ تضمینی برای کیفیت و اصالت وجود نداره و مقایسه اون با مدلهای سامسونگ صحیح نیست.
این مقایسه قبلاً انجام شده، خیالتون از بابت کیفیت تصویر راحت باشه، کیفیت تصویر این تلویزیون
در مقایسه با مدلهای هم رده و هم قیمت، بالاتر هست. البته بعضی از مدلها CPU قویتری دارن
و سیستم عامل رو روانتر اجرا میکنن ولی از لحاظ تصویر به پای سونی نمیرسن.
البته پردازنده این تلویزیون ضعیف نیست، ولی خب سیستم عامل اندروید سنگینه و خب در عوض امکانات به مراتب بیشتری نسبت به وب او اس و تایزن و... داره.
هر برنامه ای که روی گوشیتون نصب میشه رو می تونید روی تلویزیون نصب کنید، این عالی نیست؟
هدفون بلوتوث NIA که الان به وفور در بازار پیدا میشه رو با w800 تست کردم ارتباط برقرار نشد البته از یه هدفون 40 تومنی انتظار بیش از این نداشتم ولی علت فنیش چی میتونه باشه ؟ بخاطر ورژن بلوتوث که نیست چون این هدفون تقریبا" با تمام گوشیهای موجود در بازار مرتبط میشه.
آپدیت جدید w800c برای کشورهای هنگ کنگ و تایوان آمده و به احتمال زیاد برای آسیا پسفیک هم در چند روز آینده منتشر میشود .
MehdiSAMSUNG1
27-10-2016, 14:33
تو این سایت امتیا quality picture این tv
7/5 اومده یعنی از w800 که 8 شده کیفیت تصویرش کمتره؟!
X8000D از RTINGS.COM در مجموع نمره 7.6 گرفته است وW800 نمره 7
دوستان امتیازهایی که سایت Rtings میده رو فقط باید با مدل های همون سال مقایسه کنید. چون معیارش هر سال تغییر میکنه.
مهمتر از همه واقعا مدلهایی که تو بازار امریکا ارائه میشه همونیه که تو بازار ایران وجود داره؟و واقعا rtings.com معتبرترین سایت تو این زمینه در جهانه؟ البته به نظر میاد معتبرترینه چون نتایج تستهاش همه با عدد و رقمه در حالیکه تو سایتهای دیگه مثلا cnet اینطوری نیست.و نتایج کلی بیان میشه.
سلام به همه هولو ها
عرض شود خدمت بزرگوارتون بنده x8000d رو دارم به آخرین ورژن اندروید ۶ آپدیت شده و Asphalt 8 و modern combat 5 هم روش نصبه و خداروشکر طبق تعریف هایی که شده بود عالی هستش
به نظر بنده شما هم تهیه فرمایید که ارزش خرید رو داره
kami_djs
27-10-2016, 16:17
سلام خدمت عزیزان
چطور میشه تلویزیون رو تنظیم کرد که تو تصاویر سریع سایه نندازه ؟ مخصوصاً تو فوتبال که حرکت توب و بازیکنا تیکه تیکه نشون میده
من کل این صفحه ها رو خوندم هرچی هم تلویزیون رو دستکاری کردم درست نشد که نشد. دیگه اعصابمو ریخته بهم
خیلی عجیبه تلویزیون lcd خیلی قدیمیتر از این حتی با برند دیگه اینقدر تصویر سریع رو بد نشون نمیده، کم کم پشیمون دارم میشم از خریدش:n37:
مدل تلویزیون من 43W805C هست ورژن نرم افزارش هم ماله اروپاس ( از بانه گرفتم )
کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون از همتون
سلام خدمت عزیزان
چطور میشه تلویزیون رو تنظیم کرد که تو تصاویر سریع سایه نندازه ؟ مخصوصاً تو فوتبال که حرکت توب و بازیکنا تیکه تیکه نشون میده
من کل این صفحه ها رو خوندم هرچی هم تلویزیون رو دستکاری کردم درست نشد که نشد. دیگه اعصابمو ریخته بهم
خیلی عجیبه تلویزیون lcd خیلی قدیمیتر از این حتی با برند دیگه اینقدر تصویر سریع رو بد نشون نمیده، کم کم پشیمون دارم میشم از خریدش:n37:
مدل تلویزیون من 43W805C هست ورژن نرم افزارش هم ماله اروپاس ( از بانه گرفتم )
کسی میتونه راهنمایی کنه
ممنون از همتون
این تلویزیون توی پخش تصاویر سریع امتیازات خوبی گرفته، واسه همین یکی از پیشنهادهای مناسب برای گیمینگ هست. این مشکل شما عجیبه... تا حالا روی حالت فوتبال از تلویزیون استفاده کردید؟ روی ریموت کنترل یه گزینه Football داره...
kami_djs
27-10-2016, 22:02
این تلویزیون توی پخش تصاویر سریع امتیازات خوبی گرفته، واسه همین یکی از پیشنهادهای مناسب برای گیمینگ هست. این مشکل شما عجیبه... تا حالا روی حالت فوتبال از تلویزیون استفاده کردید؟ روی ریموت کنترل یه گزینه Football داره...
سلام
آره حالت فوتبال رو هم آزمايش كردم تاثيري نداشت
البته من از رسيور كه HD هست استفاده ميكنم و به ورودي HDMI3 وصلش كردم، نميدونم ربطي داره يا نه.
بقيه تلوزيون ها كه به رسيور وصل هستند و من ديدم همچين مشكلي ندارن
يعني تلويزيون خرابه؟؟
بنظرتون چيكار بايد بكنم؟؟
ممنون
سلام
آره حالت فوتبال رو هم آزمايش كردم تاثيري نداشت
البته من از رسيور كه HD هست استفاده ميكنم و به ورودي HDMI3 وصلش كردم، نميدونم ربطي داره يا نه.
بقيه تلوزيون ها كه به رسيور وصل هستند و من ديدم همچين مشكلي ندارن
يعني تلويزيون خرابه؟؟
بنظرتون چيكار بايد بكنم؟؟
ممنون
من هم از ریسیور Hd استفاده میکنم اما یه نکته ای که داره اینه که در ریسیور من یه دکمه Display داره که وقتی میرنم یه منویی باز میشه که نوع تصویر ارسالی از ریسیور به تلوزیون رو مشخص میکنه و اگه اشتباه نکنم از کیفیت پایین 560 شروع میشه و به 1080i 25 Hrtz و 1080i 50 Hrtz و 1080p 25 Hrtz و 1080p 50 Hrtz ختم میشه
وقتی روی دو مورد آخر میذارم تصویر در شبکه های Hd بریده بریده میشه و حالت سایه و عقب موندگی حرکتها دیده میشه اما وقتی میذارم روی 1080i 50 Hrtz همه چی درست میشه.
شاید این تجربه به دردت بخوره.
یکی هم این که در تنظیمات تصویر تی وی هم قسمت clarity و motion رو هم یه تغییراتی بده شاید فرجی بشه
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یک kdl-32w670a دارم کنسول بازی wii از نینتندو را با کابل کامپوننت وصل کردم به tv متاسفانه اصلا گزینه کامپونت tv روشن نمیشد که من وارد بشم بعد از کمی کلنجار تصویر را 2 تایی کردم دیدم تصویر wii اومد.... منتی سیاه و سفید بعد از کمی تحقیق متوجه شدم کنسول پال هست و اگر وارد منو مخفی بشم میشه سیستم tv پال کنم خلاصه با زدن +i و 5 و + vol و پاور وارد منو مخفی شدم منتهی موفق نشدم عملیات مورد نظرم رو انجام بدم حالا از اساتیدی که تجربه این وضعیت را دارن و موفق به رفع مشکل شدن خواهش دارم بنده را راهنمایی فرمایند.با تشکر
سلام، بنده یک kdl 43w800 دارم منتها نمیتونم برنامه هارو از روی فلش روی تلویزیون نصب کنم، اساتید میتونن راهنمایی کنن؟
سلام، بنده یک kdl 43w800 دارم منتها نمیتونم برنامه هارو از روی فلش روی تلویزیون نصب کنم، اساتید میتونن راهنمایی کنن؟
به playstore برید و es file manager رو نصب کنید.
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یک kdl-32w670a دارم کنسول بازی wii از نینتندو را با کابل کامپوننت وصل کردم به tv متاسفانه اصلا گزینه کامپونت tv روشن نمیشد که من وارد بشم بعد از کمی کلنجار تصویر را 2 تایی کردم دیدم تصویر wii اومد.... منتی سیاه و سفید بعد از کمی تحقیق متوجه شدم کنسول پال هست و اگر وارد منو مخفی بشم میشه سیستم tv پال کنم خلاصه با زدن +i و 5 و + vol و پاور وارد منو مخفی شدم منتهی موفق نشدم عملیات مورد نظرم رو انجام بدم حالا از اساتیدی که تجربه این وضعیت را دارن و موفق به رفع مشکل شدن خواهش دارم بنده را راهنمایی فرمایند.با تشکر
سیستم رو گذاشتید روی pal بازم درست نشد؟
سیستم رو گذاشتید روی pal بازم درست نشد؟
وارد منو مخفی شدم جز اینکه بدتر بشه اثری نداشت بعد از دست کاری منو مخفی بعد از تنظیم تلویزون که خاموش میشد بعد از نیم ساعت که روشن میکردم خود به خود TV ریست میشد دوباره باید تنظیم میکردم خلاصه بعد از کلی کلنجار یک ریست کارخانه دادم زبان رو فارسی و کشور را افریقاجونبی گذاشتم خدا رو شکر هم موضوع کنسول WII حل شد یعنی رنگی شد و هم موضوع ریست خودکار TV :n20: ...
elesaeid
02-11-2016, 00:06
سلام بر دوستان.چند وقتی هست که دنبال تلویزیون مناسب هستم.اول uh850 ال جی مدنظرم بود ولی از پنلش ناامید شدم.سامسونگ هم مدلهای خوبی داره که متاسفانه قیمتهاش بالاست و اکثرا تا رنج 3 تومن آپشن های ضعیفی دارن.رسیدم به w800c .کنتراست خوب طراحی خوب و خوش ساخت هست.از کنترلش واقعا بدم میاد ولی مشکلی نیست.قصد خرید دارم ولی نمیدونستم این همه مدل داره و این هم داستان چین و مالزی و ژاپن داره!.اگه کسی محبت کنه بگه فرق 800 و 805 و 808 باهمدیگه چیه ممنون میشم و البته بهترینشون کدومه.قصد خرید از بانه و اینترنتی دارم اگر مورد بهتری هست بفرمایید .خیلی ممنون
سلام بر دوستان.چند وقتی هست که دنبال تلویزیون مناسب هستم.اول uh850 ال جی مدنظرم بود ولی از پنلش ناامید شدم.سامسونگ هم مدلهای خوبی داره که متاسفانه قیمتهاش بالاست و اکثرا تا رنج 3 تومن آپشن های ضعیفی دارن.رسیدم به w800c .کنتراست خوب طراحی خوب و خوش ساخت هست.از کنترلش واقعا بدم میاد ولی مشکلی نیست.قصد خرید دارم ولی نمیدونستم این همه مدل داره و این هم داستان چین و مالزی و ژاپن داره!.اگه کسی محبت کنه بگه فرق 800 و 805 و 808 باهمدیگه چیه ممنون میشم و البته بهترینشون کدومه.قصد خرید از بانه و اینترنتی دارم اگر مورد بهتری هست بفرمایید .خیلی ممنون
بهتره 800 بخرید. نسخه اصلی همین 800 هست. بقیه به سفارش کشورهای خاص هستن.
نگران کنترلش نباشید، اول اینکه یه اپلیکیشن توپ داره که روی گوشی تون نصب میکنید و یک کنترل خیلی حرفه ای و هوشمند خواهید داشت؛ شامل موس و کنترل تاچ و کیبورد کامل و... . اگرم به این راضی نشدید می تونید کنترل هوشمندشو تهیه کنید(البته باید بگردید تا بتونید پیدا کنید و سخت گیر میاد).
از طرفی سیستم عامل اندروید هم مزیت خیلی بزرگی هست. از خریدش پشیمون نمیشید.
من w800c گرفتم برادرم 4kال جی هر وقت تصویر سونی رو می بینه واقعا پشیمون میشه از خریدش تازه گرونتر از تلویزیون من خریده
reza1348_rezareza
02-11-2016, 11:50
منم یک مدل الجی 4k (نمیدونم چه مدلی) و w800c رو کنار هم تو یک مغازه دیدم سونی به مراتب بهتر بود.
elesaeid
02-11-2016, 13:45
خیلی ممنون از پاسختون.تفاوتی بین مدلها نیست؟مثلا اینکه میگن شدت نور خیلی پایینه و کلا پنل ۸۰۰ روشنایی مناسبی نداره
هیچکدوم از این مدلها تفاوتی در روشنایی ندارن؟.یکم وسواسی هستم شرمنده.سایتهای اروپایی میگن روشنایی خیلی کمه و خیلی هم کنده در ضمن پورتهای پشتش وقتی تلویزیون و روی دیوار نصب کنین بلا استفاده میشه و دسترسی بهش خیلی سخت میشه
خیلی ممنون از پاسختون.تفاوتی بین مدلها نیست؟مثلا اینکه میگن شدت نور خیلی پایینه و کلا پنل ۸۰۰ روشنایی مناسبی نداره
هیچکدوم از این مدلها تفاوتی در روشنایی ندارن؟.یکم وسواسی هستم شرمنده.سایتهای اروپایی میگن روشنایی خیلی کمه و خیلی هم کنده در ضمن پورتهای پشتش وقتی تلویزیون و روی دیوار نصب کنین بلا استفاده میشه و دسترسی بهش خیلی سخت میشه
روشنایی تصویرش مشکلی نداره و به خصوص اگه در تنظیمات سنسور نور محیط رو خاموش کنید، حسابی پر نور میشه.
کدوم سایت به کیفیت و روشنایی این تلویزیون نمره پایین داده؟ اگه میشه لینکش رو بدید...
کند بودن هم به دلیل اندروید بودنه. البته اونقدرها هم کند نیست و شخصا مشکلی ندارم. اتفاقا از اینکه اندرویده بسیار خوشحالم و برام بسیار کاربردیه.
من به دیوار نصبش نکردم ولی احتمالا اگه به دیوار نصب بشه مثل همه تلویزیون های دیگه دسترسی به بعضی از پورت ها سخت میشه. البته یک پورت usb و hdmi به صورت افقی قرار گرفته که فکر کنم برای رفع همین مشکل هست.
روشنایی نسبت به tv های دیگه کمی کمتره ولی مشکل ساز نیست سایت RTINGS نمره 5/5 از 10 داده
elesaeid
04-11-2016, 22:04
چرا 800 بهتر هست؟.قیمت 805 خیلی خوبه و البته هزینه های خرید ر س ی و ر جدا را نداره و سیم کشی جدا و کنترل جدا!!.اگه از لحاظ فنی یکی باشن مورد خیلی خوبیه!.البته من چند مورد تعمیری داشتم از مدل ر س ی و ر 805
چرا 800 بهتر هست؟.قیمت 805 خیلی خوبه و البته هزینه های خرید ر س ی و ر جدا را نداره و سیم کشی جدا و کنترل جدا!!.اگه از لحاظ فنی یکی باشن مورد خیلی خوبیه!.البته من چند مورد تعمیری داشتم از مدل ر س ی و ر 805
خب مدل اصلی ۸۰۰ هست و بقیه به سفارش کشورهای متفرقه و خاص هستن... به احتمال قوی کیفیت ساخت ۸۰۰ بهتر هست.
فکر کنم فقط ۸۰۰ ساخت مالزی هست و بقیه مدل ها در کشورهای دیگه تولید میشه(البته اینو دقیقا مطمئن نیستم، از یه بنده خدایی شنیدم)
دوستانی که ۸۰۵ دارن می تونن نظر بدن و همچنین بگن ساخت کجا هست؟
دوستان یه سوال
اگه من در حین پخش فیلم از روی فلش یا حافظه تلویزیون باشم و کلید خاموش کنترل رو بزنم، ال ای دی پایین تلویزیون(همون لامپ وضعیت تلویزیون) روشن میمونه...
مال شما هم همینجوریه؟
reza1348_rezareza
05-11-2016, 09:38
دوست عزیز من برا خرید چند ماه جستجو کردم چیزی رو که قاطعانه میتونم بگم اینه که بزرگترین معیار سنجش کیفیت تصویر مقایسه تصاویر تلویزیونهای کنار هم روشنه! اونجا میتونی صددرصد بگی کدوم بهتره.سایر پارامترها (مثلا نمره گذاری سایتها) اشتباه نیست ولی باید با تامل و بررسی دقیقتر برخورد بشه.
دوستان یه سوال
اگه من در حین پخش فیلم از روی فلش یا حافظه تلویزیون باشم و کلید خاموش کنترل رو بزنم، ال ای دی پایین تلویزیون(همون لامپ وضعیت تلویزیون) روشن میمونه...
مال شما هم همینجوریه؟
دوستان با ری استارت کردن تلویزیون(نگه داشتن کلید Power کنترل برای ۵ ثانیه)، مشکل برطرف شد...
چون اندروید هست مثل گوشی های اندرویدی گاهی لازمه که خاموش و روشن بشه(ری استارت).
(وقتی کلید پاور کنترل رو می زنید تلویزیون استندبای میشه، دقیقا مثل وقتی که صفحه گوشیتون رو خاموش میکنید؛ اما وقتی که کلید پاور رو پنج ثانیه نگه دارید، ری استارت میشه)
fashist_v
05-11-2016, 12:19
دوستان تنظیمات صفحه رو روچی بذارم که سیاهی بیش از حد کمتر بشه ؟
elyartab
05-11-2016, 12:50
دوستان به نظرتون میشه تایمر کارکرد تی وی رو ریست کرد؟
elyartab
05-11-2016, 14:39
یعنی واقعا با این روش حل میشه ؟
خوب با کدوم دکمه باید ظبط کرد. اصلا رو تی وی های ساخت مالزی دکمه ریکورد وجود نداره.
وقتی رو نیوزیلند بذاری تو action meno گزینه ضبط میاد فقط رو دیجیتال میتونی ضبط کنی
دوستان من w800 دارم چطور باید مک پیدا کنم اخه به مودم مک کامپیوتر و موبایل دادم ولی تلوزیون بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید
elyartab
07-11-2016, 08:48
دوستان من w800 دارم چطور باید مک پیدا کنم اخه به مودم مک کامپیوتر و موبایل دادم ولی تلوزیون بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید
HOME > Settings > Network > Network Setup > View Network Status > ENTER > MAC Address
آپدیت جدید برای سری w800c آسیا پسیفیک به تاریخ 18 آبان 95 ( 9 نوامبر 2016 ) :
jaja_ghagha
09-11-2016, 10:52
با سلام آیا آپدیت آسیا پاسفیک زبان فارسی دارد یا باید برای خاورمیانه آپدیت ارائه گردد.
- - - Updated - - -
با سلام آیا آپدیت آسیا پاسفیک زبان فارسی دارد یا باید برای خاورمیانه آپدیت ارائه گردد.
jaja_ghagha
09-11-2016, 11:38
با سلام من دیروز یک تلویزیون w800c از جمهوری گرفتم. در خانه که تست کردم کیفیت شبکه های ایران بسیار بد است. ( سایه می اندازد) حتی شبکه های hd.
آیا امکان دارد از آنتن یا سیم کابل باشد یا خیر؟ کل ساختمان از یک آنتن شاخه ای مرکزی برای دیجیتال استفاده می کند.
اگر از تنظیمات است لطفا نحوه کالیبره کردن این تلویزیون را به صورت کامل توضیح دهید.
- - - Updated - - -
بله . زبان فارسی هم دارد. از قسمت انتخاب زبان فارسی را انتخاب کن.
با سلام من دیروز یک تلویزیون w800c از جمهوری گرفتم. در خانه که تست کردم کیفیت شبکه های ایران بسیار بد است. ( سایه می اندازد) حتی شبکه های hd.
آیا امکان دارد از آنتن یا سیم کابل باشد یا خیر؟ کل ساختمان از یک آنتن شاخه ای مرکزی برای دیجیتال استفاده می کند.
اگر از تنظیمات است لطفا نحوه کالیبره کردن این تلویزیون را به صورت کامل توضیح دهید.
نه عزیز من ربطی به کابل یا آنتن ندارد . در گیرنده های دیجیتال اگر کابل یا آنتن خراب باشد اصلا تصویر ندارید. شما باید به قسمت تنظیمات تصویر بروید و تنظیمات مورد نظر خود را انجام دهید. من هم از این تلویزیون البته 50 اینچ آن استفاده میکنم و تصویر آن مخصوصا شبکه های hd بسیار شفاف و واضح است . تفاوت تلویزیونهای سونی و برندهای دیگر در وضوح بالا و شفاف بودن تصاویر آن است.
من نمی دونم چرا این مشکلات عجیب و غریب رو با تلویزیونم ندارم... عجیبه...
B I J A N EBL
12-11-2016, 01:24
با سلام
منم بالاخره سونی ۸۰۰ گرفتم عالیه حرف نداره
فقط چندتا سوال داشتم
چئن میشه روش قندشکن نصب کرد
بازی آسفالت از کجا نصب کنم
مرسی
با سلام
منم بالاخره سونی ۸۰۰ گرفتم عالیه حرف نداره
فقط چندتا سوال داشتم
چئن میشه روش قندشکن نصب کرد
بازی آسفالت از کجا نصب کنم
مرسی
لنت##رن نصب کنید.
بازی آسفالتم برید توی playstore و نصب کنید.
راستی برو تو playstore و es file manager رو حتما نصب کن و بعد از طریق اون می تونی بازار رو نصب کنی و یا هر فایلی که خواستی رو به TV انتقال بدی...
fashist_v
12-11-2016, 11:05
توی برنامه es file explorer چجوری میشه چندتا فایل رو از توی فلش مموری انتخاب کرد برای کپی انتقال یا پاک کردن؟ من چیزی برای select کردن نتونستم پیدا کنم.
سوال دوم اینکه کسی میدونه چجوری میشه بکگراند منو رو عوض کرد ؟
سوال سوم اینکه چجوری میشه برنامه های باز رو کاملا بست؟
این بستن برنامه های باز سئوال من هم هست. فعلا" که باید برم تو تنطیمات و برنامه رو پیدا کنم و force stop کنم. راه دیگه ای هم هست که مثل گوشیها و تبلتها بشه یه جا برنامه های فعال رو بست ؟؟
ضمنا" دوستان اگه نونستن هدفون بلوتوث رو به تلویزیون وصل کنند لطف کنند و مدل هدفون رو اینجا بذارند.ممنون
دوستان کیفیت تصویر این مدل و مدل 2016 کدام بهتر است 49 x8000d
abedinali
12-11-2016, 17:28
سلام به همه دوستان عزیز
من دیروز 50w800c خریدم و خدا رو شکر کارکردش خوبه
هرچی گشتم نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
لطفا بطور واضح توضیح بدید من چطوری میتونم روش اپلیکیشن نصب کنم؟
حتما نیاز به اینترنت داره؟؟ یا اینکه با یک مودم هم میشه این کار رو کرد؟
فایل apk روی فلش رو چطوری میشه از داخل تلویزیون فراخوانی کرد؟؟
اپلیکیشن es explorer رو از روی فلش هم میشه توی تلویزیون نصب کرد؟
چطوری؟
در ضمن همه ورودی ها رو میشناسه، ولی usb رو نمیشناسه.
نه اینکه نشناسه ها، توی لیستش نیست.
باید بری از ویدیو و موزیک و ... فایلهای موجود در فلش یا هارد متصل شده رو ببینی
و یا بعد از اتصال، یک پنجره ای باز میشه که فقط سه گزینه: موزیک، ویدیو و ؟؟ داره و فایلهای موجود رو نمیشه دید.
راهی نیست که بشه فایلهای فلش یا هارد رو دید؟
ممنون از همه دوستان
یا علی
fashist_v
13-11-2016, 07:36
:n38::n38::n38:
خودت فهمیدی سوالتو ؟
abedinali
13-11-2016, 08:36
:n38::n38::n38:
خودت فهمیدی سوالتو ؟
عزیز جان
وجود مودم که همیشه دلیل بر وجود اینترنت نیست.
ممکنه مودم باشه ولی اینترنت نداشته باشی و از مودم برای شبکه استفاده کنی
مفهومه؟
یکمی معلوماتتو بالا ببری بد نیستا :n01::n01::n01:
abedinali
13-11-2016, 09:27
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
وقتی گوشی و تلویزیون به مودم وصل میشن، حتما باید اینترنت داشته باشیم؟
یا همین که شبکه بشن کافیه؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
abedinali
13-11-2016, 09:30
سلام
1- در کنترل تلویزیون روی دکمه Home بزنید و بعد در صفحه باز شده روی گزینه Network برید
و بعد از انتخاب Wi-Fi و وارد کردن رمز از برقراری اتصال تلویزیون با مودم مطمئن بشید.
2- برنامه Video & TV SideView را روی گوشی نصب و باز کنید. در صفحه اول این برنامه و از
لیست کشورها Other ( سایر ) رو انتخاب کنید.
3- سراغ تلویزیون برید و با زدن کلید Home اینبار وارد قسمت Setting ( تنظیمات ) تلویزیون
بشید و در صفحه بعد Network یا شبکه رو انتخاب کنید و در صفحه بعد گزینه Wi-Fi Direct را
انتخاب کنید و در صفحه بعد هم Wi-Fi Direct را انتخاب و روی On یا روشن قرار بدید.
4 - حالا اگه اتصال تلویزیون شما با مودم برقراره به برنامه Video & TV SideView برگردید و
دکمه منو یا همان 3 تا خط گوشه بالا، سمت راست برنامه را انتخاب کنید و بعد در لیست باز
شده گزینه Add Devices ( افزودن دستگاه ) را انتخاب کنید،
5- حالا برنامه شروع میکنه به جستجو و نام دستگاه شما باید ظاهر بشه، روی نام دستگاه
کلیک کنید و صبر کنید تا اتصال برنامه با تلویزیون برقرار بشه.
از کنترل جدید لمسی لذت ببرید :n33:
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
ممنون میشم پاسخ بدید.
abedinali
13-11-2016, 09:39
سلام دوستان
پنجشنبه 20 آبان من w800c با اندازه 50 اینچ از سه راه امین حضور گرفتم. بدون گارانتی به قیمت 3.100.000 تومن
پاساژ خلیج فارس
فکر کنم با قیمت خوبی گرفتم.
گفتم ادرس بدم اگه دوستان دیگه ای خواستن بخرن از اونجا تهیه کنن.
es explore هم نصب کردم . واقعا یک تلویزیون همه چی تمومه
fashist_v
13-11-2016, 10:47
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
ممنون میشم پاسخ بدید.
دوست عزیز
داشتن یا نداشتن اینترنت روی مودم کاملا مربوط به نیاز شما میشه. پر واضحه که برای نصب برنامه از play store یا وبگردی و .... به اینترنت نیاز دارید
داشتن مودم بدون اینترنت فقط برای ایجاد شبکه محلی و تبدیل گوشی هوشمند به کنترل کاربرد داره ولاغیر. ضمن اینکه برای کنترل هوشمند نیاز به مودم هم نیست و مستقیم از طریق wifi همونجور که دوستان توضیح دادن وصل میشه.
تقریبا تمام سوالاتی که پرسیدی جوابش در صفحات قبل هست. فکر میکنم شما اصلا وقت نذاشتید صفحات قبل رو بخونید
B I J A N EBL
13-11-2016, 14:14
اوه اوه هروز این جعبه جادویی برام لذت بخش تر میشه .
مخصوصا با قند شکنی که روش نصب کردم . :n10:
abedinali
13-11-2016, 15:15
دوست عزیز
داشتن یا نداشتن اینترنت روی مودم کاملا مربوط به نیاز شما میشه. پر واضحه که برای نصب برنامه از play store یا وبگردی و .... به اینترنت نیاز دارید
داشتن مودم بدون اینترنت فقط برای ایجاد شبکه محلی و تبدیل گوشی هوشمند به کنترل کاربرد داره ولاغیر. ضمن اینکه برای کنترل هوشمند نیاز به مودم هم نیست و مستقیم از طریق wifi همونجور که دوستان توضیح دادن وصل میشه.
تقریبا تمام سوالاتی که پرسیدی جوابش در صفحات قبل هست. فکر میکنم شما اصلا وقت نذاشتید صفحات قبل رو بخونید
ممنون از پاسخ شما عزیزجان
منظورم از این سوال در استفاده از گوشی همراه برای کنترل بود که اشتباها بدون نقل قول مطلبمو گذاشتم.
اینی که فرمودید با wifi بدون مودم میشه با گوشی کنترل کرد، من هرکاری کردم نشد.
ضمنا اکثر صفحات رو خوندم و متاسفانه جوابمو ندیدم.
وقتی با وای فای میخوام به تلویزیون نصب بشم، توی گوشی، تلویزیون هی میره و میاد و نمیشه بهش کانکت شد.
اگ زحمتی نیست یکبار کامل مراحل استفاده از side viewer رو بفرمایید. چون هرکاری میکنم با گوشی سامسونگ j1 نمیتونم به تلویزیون وصل بشم
متشکرم
سلام به همه دوستان عزیز
من دیروز 50w800c خریدم و خدا رو شکر کارکردش خوبه
هرچی گشتم نتونستم جواب سوالمو پیدا کنم
لطفا بطور واضح توضیح بدید من چطوری میتونم روش اپلیکیشن نصب کنم؟
فایل apk روی فلش رو چطوری میشه از داخل تلویزیون فراخوانی کرد؟؟
اپلیکیشن es explorer رو از روی فلش هم میشه توی تلویزیون نصب کرد؟
چطوری؟
در ضمن همه ورودی ها رو میشناسه، ولی usb رو نمیشناسه.
نه اینکه نشناسه ها، توی لیستش نیست.
باید بری از ویدیو و موزیک و ... فایلهای موجود در فلش یا هارد متصل شده رو ببینی
و یا بعد از اتصال، یک پنجره ای باز میشه که فقط سه گزینه: موزیک، ویدیو و ؟؟ داره و فایلهای موجود رو نمیشه دید.
راهی نیست که بشه فایلهای فلش یا هارد رو دید؟
ممنون از همه دوستان
یا علی
سلام دوست عزیز مبارک باشه
تا زمانی که برنامه es رو نصب نکنی مشکلت با هارد یا فلش برقراره که الان دیدم گفتی نصب کردی دیگه یدون اینترنت هم میتونی برنامه نصب کنی
fashist_v
14-11-2016, 08:20
یکی که بازی آسفالت رو نصب کرده روش نصبشو توضیح میده؟ با گیم پد هم میشه بازی کرد؟
تو پلی استور گوگل که نمیاره اصلا
در مورد اتصال هدفون بیسیم با بلوتوث به تلویزیون داشتم جستجو میکردم این لینک رو دیدم
تا اونجا که من متوجه شدم ادمین شرکت سونی گفته که این امکان در این تلویزیونها وجود نداره (پست 2) و احتمالا" در تلویزیونهای آینده که با اندروید مارشمالو میاد مشکل رو برطرف خواهند کرد (صفحه آخر)
یه عده هم گفتن که با هدفون های خود سونی میشه اما یه عده تست کردن و گفتن نمیشه
دوستانی که زبانشون خوبه این لینک رو کنترل کنند ببینند درست متوجه شدم
اقا سایفون رو نصب کنید روش + یک سیستم صوتی برید حالشو ببرید !
mehrdadmdr
16-11-2016, 03:16
سلام، از دوستان حرفه ای کسی اطلاع داره که چرا تو تماشای تصاویر منظورم فیلمه، وقتی در حالت خیلی روشن سکانس بعدی یه کم تاریک میشه، خود تلویزیون همون تاریکی عادی کمتر از یک ثانیه باز تیره و تاریک تر میکنه؟ راه حلی برای این مشکل نیست؟ من اینو زمانی فهمیدم که تو همون لحظه تاریک اگه ولوم بدی تصویر روشن میشه
fashist_v
16-11-2016, 07:27
سلام، از دوستان حرفه ای کسی اطلاع داره که چرا تو تماشای تصاویر منظورم فیلمه، وقتی در حالت خیلی روشن سکانس بعدی یه کم تاریک میشه، خود تلویزیون همون تاریکی عادی کمتر از یک ثانیه باز تیره و تاریک تر میکنه؟ راه حلی برای این مشکل نیست؟ من اینو زمانی فهمیدم که تو همون لحظه تاریک اگه ولوم بدی تصویر روشن میشه
منم همین مشکلو داشتم. یه گزینه داره که اگه خاموش کنی درست میشه. الان TV دم دستم نیست. دیدم بهت میگم
با سلام
از دوستان آیا کسی میدونه که چطوری میشه ردیف و شماره کانالهای دیجیتال از 1 شروع بشه و نه از 800 ؟
reza1348_rezareza
16-11-2016, 12:25
سلام به همه دوستان عزیز
نمیتونم es file manager رو نصب کنم .وقتی روی کلید install کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!
abedinali
16-11-2016, 13:14
گزینه روشنایی محیط رو خاموش کن
درست میشه
گزینه روشنایی محیط رو خاموش کن
درست میشه
ربطی به این گزینه نداره
برای حل این مساله باید به تنظیمات تصویر مراجعه کنید و بخش Advanced serttings (تنظیمات پیشرفته) و بخش Brightness (روشنایی) و بعد گزینه Adv. Contrast enhancer رو خاموش کنید.
البته شخصا ترجیح میدم که روشن بمونه...
(البته با خاموش کردن این گزینه، مشکل روشن تر شدن تصویر در هنگام کم و زیاد کردن صدا هم حل میشه)
با سلام
از دوستان آیا کسی میدونه که چطوری میشه ردیف و شماره کانالهای دیجیتال از 1 شروع بشه و نه از 800 ؟
کشور رو عوض کن درست میشه ولی نمیتونی ضبط کنی
mehrdadmdr
16-11-2016, 23:36
بسیار تشکر از همه که بدون هیچ چشم داشتی همراهی میکنن، الان امتحان میکنم آگه باز مشکل داشتم کمک میگیرم، بازم مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.