ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

qazqwer
26-12-2014, 11:53
با سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه مانیتور 22"xvision دارم که روش برچسب 1080p داره گرافیکمم 6770ddr5 اما بالاترین رزلوشنش 1080i 30hzهستش در حالیکه قبلا 1080p رو ساپورت میکرد به نظرتون مشکل از کجاست سخت افزاری یا نرم افزاری؟
آخرین درایور گرافیکمم نصب کردم

habib mahvare
28-12-2014, 19:52
با سلام .من این مانیتور رو با گارانتی مادیران خریدم.LG LED IPS Full HD 22MP55HQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).واقعا کیفیت خوبی داره و پخش تصاویرش عالیه.
کارت گرافیگ جدا گونه رو سیستمم نصب نیست وcpuاینتل من 3420 هسول هست که توانایی پردازش فیلمهای HDرو داره.با کابل hdmi هم به مادر بورد وصله.رزولوشن رو هم بر روی1920در 1080 تنظیمه.مشکلی که من دارم اینه وقتی دارم صفحات وب رو با سرعت بالا و پایین میکنم و یا یه ویدئو با کیفیت 1080 با km player میبینم تصویر تا حدوی پر پر میزنه.ولی وقتی مثلا بازی cal of duty (سری اول) رو بازی میکنم و تندترین گردش های چپ و راست با موس رو انجام میدم اثری از پر پر زدن نیست.مشکل از چی میتونه بشه؟

habib mahvare
02-01-2015, 03:06
با سلام .من این مانیتور رو با گارانتی مادیران خریدم.LG LED IPS Full HD 22MP55HQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).واقعا کیفیت خوبی داره و پخش تصاویرش عالیه.
کارت گرافیگ جدا گونه رو سیستمم نصب نیست وcpuاینتل من 3420 هسول هست که توانایی پردازش فیلمهای HDرو داره.با کابل hdmi هم به مادر بورد وصله.رزولوشن رو هم بر روی1920در 1080 تنظیمه.مشکلی که من دارم اینه وقتی دارم صفحات وب رو با سرعت بالا و پایین میکنم و یا یه ویدئو با کیفیت 1080 با km player میبینم تصویر تا حدوی پر پر میزنه.ولی وقتی مثلا بازی cal of duty (سری اول) رو بازی میکنم و تندترین گردش های چپ و راست با موس رو انجام میدم اثری از پر پر زدن نیست.مشکل از چی میتونه بشه؟

با سلام.با تعویض ویندوز 7 به 8.1 پکیج گردو 19 و نصب نرم افزارهای پاور دی وی دی و دایرکست همین مجموعه و بدون کارت گرافیک و فقط استفاده از کارت گرافیک مجتمع cpuمشکلم کاملا حل شده و پخش قدر ترین ویدئو ها هم به راحتی آب خوردن انجام میگیره.با تشکر از همه دوستان. این مدل مانیتور ال جی واقعا با کیفیت و خارق العاده اس.
LG 22MP55HQ

najee
10-01-2015, 12:07
باسلام .
من پنجشنبه یه مانیتور 20اینچ سامسونگ خریدم از همینایی که عرف بازار نمیدونم 2034Hبود یا Vوقتی اومد سرهمش کنم پایشو که وصل کردم سر مانیتور رو به پایین بود اومدم بدم بالا هر کاری کردم دیدم پایه مانیتور بالا نمیاد ثابت خشک هرچقدر زور زدم نشد مانیتور به سمت بالا بیارم.
موندم پایشو ثابت ساختن یا شانس ما اینطوری بیشتر ازاین زور بزنم میشکنه .
تازه تموم درزای مانیتور هم بازه به نظرتون پایه ودرز شامل گارانتی میشه ببرم چون واقعا نمیشه با این مانیتور اصلا کارکرد خیلی سرش پایینه
اینم از تولید ملی

mr-hamed
13-01-2015, 13:35
با سلام خدمت اساتید
یه مشکل دارم
صفحه مانیتور از ابتدای لود شدن ویندوز کوچک شده و طرف راست و چپ مانیتور به حالت مشکلی در اومده مشکل از کجاست؟
مادر بورد MSI
در ضمن وارد صفحه بایوس هم نمیشه

EXTREME
13-01-2015, 15:18
با سلام خدمت اساتید
یه مشکل دارم
صفحه مانیتور از ابتدای لود شدن ویندوز کوچک شده و طرف راست و چپ مانیتور به حالت مشکلی در اومده مشکل از کجاست؟
مادر بورد MSI
در ضمن وارد صفحه بایوس هم نمیشه

با کابل hdmi گرافیک رو به مانیتور متصل کردید؟

از نصب بودن درست درایور گرافیک و تنظیم بودن ریزولیشن خود مانتیور مطمئن هستید؟

اگه مانیتور crt دارید تنظیمات خود مانیتور رو هم بررسی کنید

mr-hamed
13-01-2015, 15:25
با کابل hdmi گرافیک رو به مانیتور متصل کردید؟

از نصب بودن درست درایور گرافیک و تنظیم بودن ریزولیشن خود مانتیور مطمئن هستید؟

اگه مانیتور crt دارید تنظیمات خود مانیتور رو هم بررسی کنید
مانیتور LCD هست و با کابل vga وصل شده و تنظیمات مانیتور هم درست هست من فکر میکنم از تنظیمات بایاس باشه چون از ابتدای روشن شدن همین مشکل زو داره

EXTREME
13-01-2015, 16:23
مانیتور LCD هست و با کابل vga وصل شده و تنظیمات مانیتور هم درست هست من فکر میکنم از تنظیمات بایاس باشه چون از ابتدای روشن شدن همین مشکل زو داره

تو بایوس که همچین تنظیمی نداریم با یک کابل دیتا دیگه تست کنید مثلا کابل dvi یا با تبدیل تست کنید

mr-hamed
13-01-2015, 18:31
تو بایوس که همچین تنظیمی نداریم با یک کابل دیتا دیگه تست کنید مثلا کابل dvi یا با تبدیل تست کنید

اگه بازم همینجور بود چی؟

EXTREME
13-01-2015, 18:56
اگه بازم همینجور بود چی؟

باید تست کنید تا معلوم بشه مشکل از کجاست اگه همینطوری بود باید یک فکر دیگه بکنیم

mr-hamed
16-01-2015, 09:09
باید تست کنید تا معلوم بشه مشکل از کجاست اگه همینطوری بود باید یک فکر دیگه بکنیم

با سلام
حل نشد قربان

brothers000
29-01-2015, 19:36
با سلام
مشکل بنده به این صورت هست که مانیتور ال جی اف 700 بی رو بدلیل اینکه خیلی خاک گرفته بود (و گاها برخی اوقات صدای سوت میداد) باز کردم و با جارو برقی داخلش رو تمیز کردم
منتها احساس میکنم نسبت به قبل از باز کردن، نوشته ها کمی با سایه رنگی (سایه قرمز رنگ و تا حدودی آبی) همراه شدن
میخواستم بپرسم به نظر دوستان محترم علت چی میتونه باشه ؟
چون با این شرایط نگاه کردن به مانیتور سخت شده و هنگام خوندن متن ها چشم رو آزار میده !
با تشکر

brothers000
31-01-2015, 17:48
با سلام
مشکل بنده به این صورت هست که مانیتور ال جی اف 700 بی رو بدلیل اینکه خیلی خاک گرفته بود (و گاها برخی اوقات صدای سوت میداد) باز کردم و با جارو برقی داخلش رو تمیز کردم
منتها احساس میکنم نسبت به قبل از باز کردن، نوشته ها کمی با سایه رنگی (سایه قرمز رنگ و تا حدودی آبی) همراه شدن
میخواستم بپرسم به نظر دوستان محترم علت چی میتونه باشه ؟
چون با این شرایط نگاه کردن به مانیتور سخت شده و هنگام خوندن متن ها چشم رو آزار میده !
با تشکر

خب با کمی جستجو و البته مشورت با فردی که قبلا تجربه باز کردن تلویزیون CRT رو داشت (بدلیل شباهت در وجود لامپ تصویر در انواع تلویزیون و مانیتور CRT) تونستم مشکل رو حل کنم،
دقیقا مشکل از اینجا بوجود اومده بود که گویا در حین جارو کردن اطراف استوانه لامپ تصویر، سر جارو با اهرم های تنظیم تصویر برخورد کرده بود و کمی اونا رو حرکت داده بود که در نتیجه تصویر کمی سایه پیدا کرده بود و خوندن متن رو دشوار میکرد !
و حالا روش رفع مشکل :
بعد از باز کردن محفظه مانیتور (کاور اصلی) با لامپ تصویر و شاسی اصلی که روش قسمت "های ولتاژ" هم هست مواجه میشیم، تا اینجا بگم که طی توافق نظر همه ی افراد، بخش "های ولتاژ" همونطور که از اسمش پیداست حامل ولتاژ بالایی حتی در زمان خاموش بودن دستگاه هست !
پس کاملا در حین انجام کار مراقب عدم اتصال با این بخش باشید !
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بخش هم کافیه اسمشو سرچ کنید و تصاویر اونو "حتی در زمان تخلیه بار الکتریکی" (که چه جرقه ای ایجاد میشه !) مشاهده کنید،
البته کنار این بخش معمولا دو الی سه پیچ (اکثرا پلاستیگی و مشکی رنگ) برای تنظیم تصویر وجود داره که به دو بخش اصلی "فید" و "اسکرین" تقسیم میشه (در حالت سه پیچ، دو پیچ برای فید و یکی برای اسکرین)
که به ترتیب "فید" میشه همون تنظیم وضوح تصویر و "اسکرین" هم مربوط به روشنایی تصویر و تاریک و روشن کردن تصویر هست (در واقع درجه کم و زیاد کردن نور لامپ تصویره گویا)
از اینا که بگذریم میرسیم به قسمت استوانه اصلی دور لامپ تصویر که روی اون چند تا اهرم مدور برای تنظیم انواع موارد وجود داره، از جمله چپ و راست و بالا پائین کردن تصویر و البته همین مورد جابجایی رنگ ها و سایه و بدون سایه کردن نوشته ها !
که البته لازمه تنظیم تمامی این موارد، چه پیچهای "های ولتاژ" و چه اهرمهای دور لامپ تصویر، روشن بودن دستگاه و گذاشتن آینه در روبروی صفحه نمایش هست که به همین منظور باید از دستکش مخصوص برقکاری استفاده کنید (گرچه بنده با دستکش ظرفشویی به این ضیافت خودمو دعوت کردم !)
به هر حال حتما و در صورت داشتن مهارت کافی و مشورت با افراد متبحر، اقدام به انجام این موارد تنظیمی کنید وگرنه خدای ناکرده عواقب جبران ناپذیری براتون ممکنه داشته باشه !
در صورت لزوم و نیاز، اگر از دوستان کسی تصاویر از این موارد برای انجام تنظیم خواست بگه تا در همین جا و یا به عنوان یه تاپیک مجزا برای مانیتور سری F700 ال جی قرار بدم،
با تشکر از اینکه وقتتون رو به خوندن این مطلب اختصاص دادید.

Seyed Artyom
01-02-2015, 17:49
ضروری:n30:
سلام دوستان.یه مشکلی برای من پیش اومده.کامپیوتر رو که خاموش کردم بعد روشن کردن کیس روشن میشه ولی مانیتور روشن نمیشه.No Signal نمیده ها.به کیس متصل هست ولی روشن نمیشه.انقد باهاش ور رفتم تا بعد از صد بار ریستارت کردن به زور روشن شد.الان چرئت نمیکنم خاموش کنم.بنظرتون چیکار کنم؟مشکل از کجاس؟؟مانیتورم هم LG L1730S هستش.خواهشا هرچه سریعتر جواب بدید ممنون.

brothers000
02-02-2015, 16:06
ضروری:n30:
سلام دوستان.یه مشکلی برای من پیش اومده.کامپیوتر رو که خاموش کردم بعد روشن کردن کیس روشن میشه ولی مانیتور روشن نمیشه.No Signal نمیده ها.به کیس متصل هست ولی روشن نمیشه.انقد باهاش ور رفتم تا بعد از صد بار ریستارت کردن به زور روشن شد.الان چرئت نمیکنم خاموش کنم.بنظرتون چیکار کنم؟مشکل از کجاس؟؟مانیتورم هم LG L1730S هستش.خواهشا هرچه سریعتر جواب بدید ممنون.

دوست عزیز شما نگفتید که با وصل کردن مانیتور بصورت جداگانه به برق (بدون اتصال کابل به کارت گرافیک) چه وضعیتی پیش میاد ؟ !
ولی تا جایی که بنده از حرفهاتون متوجه شدم احتمالا ایرادی در پاور مانیتور وجود داره (چون معمولا ایراد پاور به این صورت نمود پیدا میکنه)
ضمنا احتمال اینکه مانیتورتون بعد از مدتی دیگه اصلا روشن نشه هم وجود داره
به هر حال بهتره به تعمیرکار ماهر یا در صورت داشتن گارانتی به نمایندگی مجاز (گرچه بعید میدونم گارانتی داشته باشید) مراجعه کنید چون به احتمال زیاد این مشکل بدون تعویض و تعمیر برخی قطعات به این راحتی قابل رفع نیست

Seyed Artyom
02-02-2015, 16:50
دوست عزیز شما نگفتید که با وصل کردن مانیتور بصورت جداگانه به برق (بدون اتصال کابل به کارت گرافیک) چه وضعیتی پیش میاد ؟ !
ولی تا جایی که بنده از حرفهاتون متوجه شدم احتمالا ایرادی در پاور مانیتور وجود داره (چون معمولا ایراد پاور به این صورت نمود پیدا میکنه)
ضمنا احتمال اینکه مانیتورتون بعد از مدتی دیگه اصلا روشن نشه هم وجود داره
به هر حال بهتره به تعمیرکار ماهر یا در صورت داشتن گارانتی به نمایندگی مجاز (گرچه بعید میدونم گارانتی داشته باشید) مراجعه کنید چون به احتمال زیاد این مشکل بدون تعویض و تعمیر برخی قطعات به این راحتی قابل رفع نیست
:n02:
فک کنم یکم بد توضیح دادم:n40:
اگه مانیتور روشن باشه ولی به کیس متصل نباشه میزنه:No Signal
ولی وقتی وصل میشه No Signal میره و مث مانیتور های دیگه میره تو حالت Power Saving تا کامپیوتر روشن بشه.مشکلم اینه که وقتی روشن میکنم از حالت پاور سیوینگ بیرون نمیاد و همونجوری خاموش(یعنی تو حالت Power Saving)میمونه.فعلا نرم افزار Registry Winner رو نصب کردم و یک تعمیر رجیستری انجام دادم هنوز که اونجوری نشده و سالمه.پس مشکل احتمالا از رجیستری بوده که نمیتونسته دستورات رو اجرا کنه و مانیتور رو روشن کنه؟

brothers000
02-02-2015, 20:18
:n02:
فک کنم یکم بد توضیح دادم:n40:
اگه مانیتور روشن باشه ولی به کیس متصل نباشه میزنه:No Signal
ولی وقتی وصل میشه No Signal میره و مث مانیتور های دیگه میره تو حالت Power Saving تا کامپیوتر روشن بشه.مشکلم اینه که وقتی روشن میکنم از حالت پاور سیوینگ بیرون نمیاد و همونجوری خاموش(یعنی تو حالت Power Saving)میمونه.فعلا نرم افزار Registry Winner رو نصب کردم و یک تعمیر رجیستری انجام دادم هنوز که اونجوری نشده و سالمه.پس مشکل احتمالا از رجیستری بوده که نمیتونسته دستورات رو اجرا کنه و مانیتور رو روشن کنه؟

پس اگه وقتی مانیتور رو بدون اتصال به کیس به برق وصل میکنید و با پیغام No Signal مواجه میشید تا حدود بسیار زیادی نشان از سالم بودن مانیتور داره (تا اینجای قضیه باید یه نفس راحت بکشید)
حالا میمونه مشکل ایجاد شده که ممکنه به قول خودتون نرم افزاری باشه که بعد از رفع اون اگر احیانا و مجدد مشکل نمود پیدا کرد باید برید سراغ رفع ایراد سخت افزاری و اینبار از سمت کارت گرافیک و مادربورد...
گرچه به احتمال فراوان بعد از رفع نرم افزاری مشکل، و عدم تکرار اون میشه امید بیشتری به حل مشکل داشت...

4030saeed
09-03-2015, 14:56
سلام
دوستان من جدیدا مانیتور lg 22mp55h رو خریدم کارت گرافیکم درگاه hdmi نداره و با کابل vga به کیس وصلش کردم میخواستم بدونم که کیفیت تصویر تفاوت میکنه با hdmi یا اینکه فرقی نداره با توجه به اینکه مانیتور هم full hd هست؟

4030saeed
21-03-2015, 19:09
سلام
دوستان من جدیدا مانیتور lg 22mp55h رو خریدم کارت گرافیکم درگاه hdmi نداره و با کابل vga به کیس وصلش کردم میخواستم بدونم که کیفیت تصویر تفاوت میکنه با hdmi یا اینکه فرقی نداره با توجه به اینکه مانیتور هم full hd هست؟
دوستان خواهشا جواب بدین کسی اطلاعی نداره

mmf66
21-03-2015, 19:19
سلام

فرقش خیلی کم هست چون مانیتور شما 21.5 اینچ هست خیلی کم معلوم بشه
پورت vga یه مقدار شاید نویزش بیشتر باشه و hdmi تصویر صاف تر ولی اگه کارت گرافیکتون نداره خوب همون جوری هم خوبه و زیاد سخت نگیرین فقط وضوح رو روی 1080 60 هرتر بزارید

ziyajan
06-05-2015, 09:37
سلام بر همه.
اساتید لطف کنن بگن چرا وقتی دارم یه گیم پلی میکنم تا بازی کنم :
تصویر سیاه میشه
صدای موسیقی گیم میاد که یعنی بازی داره به درستی اجرا میشه
و اینکه پیغام فرمت نامعتبر است یا همون invalid format رو میده ؟
مانیتور بنده
lg 20 inch
البته تلویزیون مانیتوره .
دوستان مشکل از چیه ؟؟؟

saeednaderi
06-05-2015, 15:32
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز
امروز به مشکلی برخوردم
مانیتور من یه مزی 32 اینچ ال جی هستش و تا امروز مشکلی نداشت تلویزیون قدیمی ما بود که به جای مانیتور استفاده میکردم اما امروز تصویر به سمت راست رفته به طوریکه سمت چپ تصویر مانیتور سیاه شده کابل hdmi به مانیتور متصله.اگه بخوام واضحتر بگم الان تصویر به سمت راست کشیده شده و اینطور نیست که قسمت از تصویر سیاه سده باشه.تصویر کامله ولی قسمتی از اون در سمت راست پنهان شده و در سمت چپ مانیتور سیاه شده .اگر میشه کمکم کنید ممنون

joofer
04-06-2015, 20:51
دوستان عزیز یک مانیتور داریم که بجز دکمه ی خاموش رو شن هیچ دکمه ای نداره. همه جا شو گشتیم. حتی دکمه ی لمسی هم نداره. برای تنظیم مانیتور باید چیکار کرد؟؟؟؟ برای دانلود درایور هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد. راهنماییم کنید لطفا.
Samsung syncmaster SA100

EXTREME
04-06-2015, 22:35
دوستان عزیز یک مانیتور داریم که بجز دکمه ی خاموش رو شن هیچ دکمه ای نداره. همه جا شو گشتیم. حتی دکمه ی لمسی هم نداره. برای تنظیم مانیتور باید چیکار کرد؟؟؟؟ برای دانلود درایور هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد. راهنماییم کنید لطفا.
Samsung syncmaster SA100

ممکنه در سایت سازنده نرم افزاری برای این تنظیمات وجود داشته باشه مدل مانیتور رو دقیق در گوگل بزنید و اولین لینک رو برید و توش جستجو کنید

ziyajan
05-06-2015, 12:53
Samsung syncmaster SA100

خوب دوست عزیز با یه سرچ تو گوگل گشتم نوشته بودن :
دکمه روشن خاموش رو 5 ثانیه نگه دارین تنظیمات میاد.
و یا اینکه تو خود دسکتاپ کلیک راست کنین و گزینه screen resolutin رو بزنین و از اونجا صفحتون رو تنظیم کنین.
درایور مانیتور رو واسه چی میخواین ؟
تو اینجا درایورش هست دایی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahid67
09-06-2015, 15:54
من دوتا مانیتور LG 23MP65 دارم که یکیش با کابل HDMI و اون یکی با یک تبدیل DVI به VGA به کارت گرافیک GTX970 وصل شده ... ولی مشکل اینجاست همیشه اون مانیتوری که با VGA وصل میشه تصویرش کیفیت خیلی بالاتری داره حتی کابل HDMI رو هم تعویض کردم فرقی نکرد ! تنظیمات مانیتورها دقیقا مثل هم هسنن و درایور کارت گرافیک هم آپدیت هستش ... فرقی نداره VGA به کدوم وصل باشه به هر دو مانیتور تست کردم ...

این عکس رو با گوشی گرفتم توی این عکس مانیتور سمت راست VGA با تبدیل هستش ...

Vahid67
09-06-2015, 15:55
من دوتا مانیتور LG 23MP65 دارم که یکیش با کابل HDMI و اون یکی با یک تبدیل DVI به VGA به کارت گرافیک GTX970 وصل شده ... ولی مشکل اینجاست همیشه اون مانیتوری که با VGA وصل میشه تصویرش کیفیت خیلی بالاتری داره حتی کابل HDMI رو هم تعویض کردم فرقی نکرد ! تنظیمات مانیتورها دقیقا مثل هم هسنن و درایور کارت گرافیک هم آپدیت هستش ... فرقی نداره VGA به کدوم وصل باشه به هر دو مانیتور تست کردم ...

این عکس رو با گوشی گرفتم توی این عکس مانیتور سمت راست VGA با تبدیل هستش ...

Satan1992
31-07-2015, 12:20
سلام.یه مانیتور w2261vp ال جی دارم.امروز دیدم که تصویرش برفکی میشه.خاموش و روشنم میشد.با PS4 هم تست کردم همین مشکل رو داشت.این مشکلو وقتی دارم که با کابل hdmi به وسیله ای وصل میشم وگرنه با کابل vga مشکلی نداره.به نظرتون درگاه hdmi مانیتور خراب شده؟قابل تعمیر شدن هست؟چقدر هزینه داره؟

binaafarin
14-10-2015, 18:28
من یه مونیتور قدیمی ال جیf 70 از این تلویزیونیا دارم که دیشب از کولر اب اریخت روش صدای وحشتناکی داد و بوی سوختنی بلند شدالان دیگه جرات نمیکنم روشن کنم:n28: بنظرتون تعمیر کنم یا برم نو بخرم؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه؟

essien
14-11-2015, 00:12
سلام.
دوستان مشکل این مانیتور چی میتونه باشه و چه باید کرد ...

داشتم صفحات وب رو مرور میکردم که یکهو دیدم سمت چپ تصویر یه فرمایی شده !
خاموش و روشن و ... دیدم فرقی نکرد.
کلا کابل hdmi رو هم قطع کردم و فقط یک سیم برقشه که وصله .
موقعی که روشنش میکنم یه لحظه که روشن میشه و ارم asus میاد بازم همینجوری نشون میده.
البته هر از گاهی و به ندرت برای لحظه ای درست میشه ولی بلافاصله باز همینجوری میشه.

مانیتور کلا یکسال نیست که ازش استفاده میشه و هنوز گارانتی داره!
اسپکیر هم کنارش بوده ولی نه اونقدی نزدیک که بگیم مغناطیس شده . مخصوصا اسپیکر سمت چپ فاصله اش بیشتر هم هست .

مدل : asus vx238h

عکس تو حالت سیاهی گذاشتم چون بیشتر مشکل خودشون نشون میده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

habib1370
14-11-2015, 22:41
سلام دوستان من مانیتورم تصویر نداره . وقتی خاموش و روشنش میکنم تصویر میاد بعد دوباره قطع میشه یعنی سیاه میشه صفحه. مشکل از کابل هم نیست پیش یه تعمیر کار بردم گفت پاورش ضعیف شده.میخواستم بدونم واقعا از پاوره
مدل مانیتور هم ال ای دی 22 سامسونگ

worldm
02-02-2016, 20:42
سلام یه مانیتور ال جی w2261vp دارم که تادیروز ظهر بدون مشکلی کارمیکرد ولی بعداظهر دیگه چراغ پاورش که لمسی هم هست نوری نداره به عبارتی برق نمیرسه بهش
بردم تعمیرگاه ی هلحظه روشن شد بعد دیگه روشن نشد اونجا.امروزکه رفتم بگیرم گفت که خودش روشن شده ومشکلین داره حتی جلوی خودمم تست کرده بود روشن میشد خونه اوردم روشن نشد!!بازهمونطوره هیچ عکس العملی نداره
ضربه اینا هم نخورده.تواتاق های دیگه باپریزهای مختلف و حتی کابل مانیتور دیگه تست کردم ولی جواب نگرفتم
گارانتی ونمایندگی هم توشهرمون نداریم قرار شده بازم ببرم تعمیرگاه.
به نظرتون مشکلش چیه؟کسی همچین تجربه ای داشته؟
تموم کارام مونده

محمد7966
02-02-2016, 20:47
سلام یه مانیتور ال جی w2261vp دارم که تادیروز ظهر بدون مشکلی کارمیکرد ولی بعداظهر دیگه چراغ پاورش که لمسی هم هست نوری نداره به عبارتی برق نمیرسه بهش
بردم تعمیرگاه ی هلحظه روشن شد بعد دیگه روشن نشد اونجا.امروزکه رفتم بگیرم گفت که خودش روشن شده ومشکلین داره حتی جلوی خودمم تست کرده بود روشن میشد خونه اوردم روشن نشد!!بازهمونطوره هیچ عکس العملی نداره
ضربه اینا هم نخورده.تواتاق های دیگه باپریزهای مختلف و حتی کابل مانیتور دیگه تست کردم ولی جواب نگرفتم
گارانتی ونمایندگی هم توشهرمون نداریم قرار شده بازم ببرم تعمیرگاه.
به نظرتون مشکلش چیه؟کسی همچین تجربه ای داشته؟
تموم کارام مونده

شاید کارت گرافیک به مشکل برخورده باشه

من تجربه خودمو میگم

یه کارت گرافیکی داشتم ati7000 فک کنم 64 مگ سال 82 خریدمش
یه عیبی داشت که هر وقت ویندوز می اومد بالا مانیتور ریستارت میشد

اوایل فکر کردم عیب از مانیتور ولی بعدش که کارت گرافیک خراب شد و یه کارت گرافیک نو خریدم دیدم نه
مشکل از کارت گرافیک بوده

worldm
02-02-2016, 21:54
شاید کارت گرافیک به مشکل برخورده باشه

من تجربه خودمو میگم

یه کارت گرافیکی داشتم ati7000 فک کنم 64 مگ سال 82 خریدمش
یه عیبی داشت که هر وقت ویندوز می اومد بالا مانیتور ریستارت میشد

اوایل فکر کردم عیب از مانیتور ولی بعدش که کارت گرافیک خراب شد و یه کارت گرافیک نو خریدم دیدم نه
مشکل از کارت گرافیک بوده

نه ربطی به گرافیک نداره خودمانیتور رو جداکردم به برق وصل می کنم روشن نمیشه این حالت رودرزمان وصل بودن به کیس هم داره.
یه مانیتور سی ار تی دیگه دارم اونو وثل کردم مشکل نداره سیستم بالاست
ایراداز خودمانیتور هس که روشن نیمشه اصلا

mmzz91
20-02-2016, 09:25
سلام
مانیتور من سامسونگ هست چند روزی خطهای سبز میومد موقع خاموش روشن حالا اصلا چیزی نشون نمیده باید چندین بار دکمه های خاموش روشن و کنار مانیتور رابزنی تا بیاد بعد هم هکهی رنگ ها کم رنگ هست و باز یک دفعه سیاه میشه اتصالات را چک کردم چون کیس به مانیتور دیگه وصل میشه مشکلی نداره لطفا کمک کنید

afsane3000
25-05-2016, 21:04
سلام دوستان من یه مانیتور الجی گرفتم
مدلش ips226 هست نمی دونم چرا در رنگ مشکی در گوشه پایین سمت راست یعنی بالای دکمه پاور یه هاله کوچیک خاکستری دیده می شه انگار مثلا نور روی تصویر افتاده!
ورودی تصویر با hdmi و vga تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت !
کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه که مشکل از چی می تونه باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mamadesfy
30-05-2016, 17:46
مدل مانیتور SAMSUNG (syncMASTER dfx1793) .. تا دیروز خوب بود ولی از دیروز ساعت حدودا 5 برق قطع شد و بعد از اومدن دوباره برق و روشن کردن دوباره مانیتور اینطوری شد البته اولش خوب بود ، نزدیک 30 دقیقه درست بود ولی یه دفعه اینجوری شد. تا الان چندبار شده خاموش روشن کردم نزدیک 1دقیقه درست میشد دوباره رنگ قرمزش خاموش میشد(جاهای قرمز خالص تصاویر مشکی میشه و در بقیه مناطق هم هیچگونه اثری از رنگ قرمز نیست)حالا به نظر شما چیکار میشه کرد؟

Vahid67
31-05-2016, 10:19
ببرید گارانتی

mamadesfy
31-05-2016, 15:02
ببرید گارانتی
دستگاه مال سال 88 و گارانتی نداره.این مانیتور crt تعمیرش چقدر خرج برمیداره و تا چند تومن میصرفه؟

Vahid67
01-06-2016, 14:45
باید ببرید تعمیرکار نشون اگه قیمت بالا گفت ارزش تعمیر نداره با قیمت خیلی پایین میشه خرید

arash347
11-06-2016, 13:02
سلام دوستان
مانیتور LG
هر چند دقیقه یکبار بیخود و بی جهت منوی تنظیمات مانیتور باز میشه بدون اینکنه کلید منو رو زده باشم
هر 2 3 دقیقه منو باز میشه و دیگه آزار دهنده شده.

به نظرتون مانیتور از داخل اتصالی کرده ؟ تنظیماتش بهم ریخته که هی اینجوری میشه ؟

مشکل سخت افزاریه ؟ ببرمش گارانتی ؟

لطفاً اگه میدونید مشکل کجاست بنده رو راهنمایی کنید.

ممنون :n12:

aminrafael3
15-08-2016, 09:22
ا سلام خدمت دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده که امیدوارم راهنمایی بفرمایید.هارد pc حدود یک هفته پیش پرید و من یه هارد نو گرفتم و از اول ویندوز نصب کردم.من یه تلویزیون بیست ونه اینچ ایکس ویژن هم دارم حدود دو ساله که به عنوان مانیتور استفاده میکنم.الان که وصل میکنم فوق العاده محیط ویندوز بد و مثل اینکه کارت گرافیک نصب نشده هست در حالی که آخرین آپدیت کارت گرافیک رو هم نصب کردم و مشکلی نداره.در حالی که لپ تاپ رو که وصل میکنم با hdmi خوب و راحت و بدون مشکل هست و حتی همین سیستم رو هم به یه مانیتور lg وصل کردم بدون مشکل بود.یه چیزی که امتحان کردم این بود که aspect ratio رو که روی 4:3 میزارم درست میشه ولی صفحه کوچیک میشه ولی روی 16:9 مشکل دارم.اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

MasoudBJ
29-08-2016, 08:06
سلام
من یک مانیتور ips asus mx239h گرفتم
وقتی با vga به کامپیوتر وصلش میکنم، رنگ سیاه رو در تمام شرایط کاملا سیاه و عالی نشون میده
ولی وقتی با hdmi وصلش میکنم، وقتی مقدار رنگ سیاه روی صفخه بیشتر باشه، شدت سیاهیش کم میشه
یعنی اگر یک عکسی که تمام صفحه سیاه هست رو فول اسکرین بزارم، دیگه اون سیاهی که نشون میده کاملا سیاه نیست و کمی به خاکستری میزنه
میخواستم بدونم روی همه مانیتورها همینطوره؟
ممنون

Abarbehi
22-09-2016, 13:21
با سلام خدمت دوستان
من یه مانیتورs27d390 دارم ، یه مشکلی باهاش داشتم اونم اینه که وقتی با کابلHDMI گیرنده دیجیتال به اون وصل می کنم تصور و صدا دارد و بدون مشکل می باشد ، ولی وقتی با کامپیوتر دسکتاپ یا دو تا لپتاب به اون وصل می کنم نه تصویر و نه صدا دارم لازم به ذکر است کامپیوتر ها توسط کابل مذکور به تلویزیون هم وصل شده است و ایرادی در آنها مشاهده نشده است .
لطفاً اگه میدونید مشکل کجاست بنده رو راهنمایی کنید.
با تشکر

jully122
21-05-2017, 08:18
سلام خسته نباشید ....وقتی سیستمم رو روشن میکنم مانیتورم روشن نمیشه کیس کار میکنه اما مانتیور خاموشه حتی چراغشم خاموشه کابل برقش رو در میارم دوباره میزنم چراقش یه لحظه روشن خاموش میشه اما فایده نداره مانیتور روشن نمیشه ... کابل برقش هم کاملا سالمه با یه مانیتور دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت فقط میدونم مشکل از مانیتوره که روشن نمیشه وگرنه یه مانیتوره دیگه رو به کیس وصل میکنم مشکلی ندارم ...مانیتور هم مدلش ال جی w1942m هستش

mohammad750
25-06-2017, 19:19
سلام
من چند وقته برای دانلود شبانه دانلود میذارم و مانیتورم رو خاموش میکنم . اما وقتی مانیتور رو روشن میکنم میبینم همه ی دانلود هام ارور داده :n03:
ونه تنها دانلود هام بلکه هیچ برنامه دیگه ای رو باز نمیکنه و میگه فایل حذف شده :n35:حتی سیستم خاموش نمیشه!!! و حتما باید از برق بکشم
و وقتی دوباره روشن میکنم همه چی درسته :n38:
نمی دونم چیکار کنم . اصلا نمی تونم از دانلود شبانه استفاده کنم
یکی کمک کنه

saeedjjjj
20-08-2017, 10:55
سلام و خسته نباشید من یک مانیتور LCD دارم 5 ساله داره کار می کنه
مشکل اینجاست مانیتور که روشن می شه تا 5 دقیقه هیچ مشکلی نداره بعد از آن یکم نویز می یاد روی تصویر و روی کارت صوت کامپیوترم نویز ایجاد می کنه ، به محض اینکه خاموشش می کنم نویز صدا از بین می ره ولی وقتی روشن می کنم دوباره 1 دقیقه خوبه بد دوباره خراب می شه
لطفا اساتید راهنمایی کنند
با تشکر

hraissi
05-12-2017, 23:26
با سلام سیستم رو امروز اسمبل کردم
پس از نصب درایور کارت گرافیک، صفحه نمایش دچار نویز شد(خطوط عمودی از پایین به بالا)
دوستان بی زحمت با توجه به این نکته که قطعات فقط چند ساعت پس از اسمبل کار کردند راهنمایی کنند چگونه عیب یابی و رفع کنم
مدل کارت گرافیک : Biostar GT710
مدل مانیتور : LG 19M38A فقط دارای خروجی VGA

shabnam1986
18-02-2023, 19:15
مانیتور ال جی مدل 24MP400-B سایز 23.8 اینچدارم البته چند ساله این مونیتور چند وقته نور سفیدش رو ب قرمزی میزنه چرا؟