PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

Mahdi_Co_1368
29-10-2008, 18:20
سلام به همه
من يه مانيتور LG flatron ez t730bh به مدت دوساله كه گرفتم.
حالا دو روزه كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم فقط روي تصوير والپيپر دسكتاپ تعدادي نقاط بنفش ديده ميشه كه رفته رفته تعدادشون زيادتر ميشه؟ اين مشكل تو پنجره هاي ديگه ويندوز ايجاد نميشه.فقط تو دسكتاپ:41:!!!
من وقتي كه والپير رو عوض ميكنم اين مشكل درست ميشه يعني اون نقاط ديگه ديده نميشه ولي بازم بعد از حدود 10 دقيقه اون نقطه ها دوباره ظاهر ميشن؟
من درايور مانيتور رو هم نصب كردم.درايور گرافيك رو هم نصب كردم سي دي بهنما مانيتور LG رو هم اجرا كردم.ولي تاثيري نداشت!!!!

اگه لطف كنيد كمكم كنيد واقعآ ممنون ميشم از شما.

Mahdi_Co_1368
30-10-2008, 13:44
سلام.
ببخشيد پشت سر هم پست دادم يه بار ديس شدم نميدونستم پستم رفته.
من دارم نگران ميشم چيكار كنم برم مانيتور رو تحويل بدم به يارو؟

Mahdi_Co_1368
30-10-2008, 13:47
دوباره سلام.

كسي نبود يه راهنمايي به ما بكنه؟ جالب كه من موقعي هم كه دمه print scrin كيبورد رو ميزنم بعد تو point كه past ميكنم بازم اون نقطه ها ظار ميشن !!!!!!!!

كمكم كنيد تو رو خدا.

MasterCode
30-10-2008, 18:51
سلام دوستان
لطفا یه سر به این تاپیک بزنید
ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mortez maya
30-10-2008, 22:58
سلام دوستان. من یه مانیتوره سامسونگ 15 اینچ از نوع CRT دارم و تو این 4 یا 5 سالی که باهاش کار کردم مشکلی نداشتم و وضوح تصویرش هم بالاست اما چند روز پیش یک هو به سرم زد که Refresh Rate مانیتورو که 60 بود بکنم 85. چند بار که بین 72 و 75 و 85 سوئیچ کردم دیدم تو این حالت تنظیمات صفحه به هم می خوره و مثلا صفحه خیلی کشیده میشه به حدی که از محدوده دید خارج میشه. دیدم خوب نشد و دوباره برگردوندم به همون 60 اما تنظیمات درست نشد و برای درست کردن تنظیمات از خود دکمه های مانیتور استفاده کردم اما بازم جواب نداد ! :19:

الان مشکلم اینه که دو گوشه ی سمت راست تصویر به سمت راست کشیده شدن و وسط به داخل قوس برداشته و سمت چپ هم همینطور در واقع چهار تا گوشه ی تصویر کشیده شدن و از خود مانیتور هم که بخشی به نام بالانس داره که برای درست کردن همین خمیده گی هاست هر چی کم و زیادش می کنم انگار نه انگار !! :41:

به نظرتون مشکل کجاست ؟ تا حالا کسی همچین مشکلی داشته ؟

ya30n
31-10-2008, 00:01
سلام دوستان
نميدونم اين مانيتور چش شده

وقتي پوشه اي چيزي باز ميكنم
يا ميام تو نت
پشت سر هم روشن خاموش ميشه
اگه كامپيوتر كار نكنه باز ديرتر روشن خاموش ميشه

مشكل اصلا از كابل و ... نيست
مثلا الان كه دارم تايپ ميكنم هيچ كارش نيست
ولي اگه با موس كليك كنم رو يه پوشه يا بازش كنم لوس ميشه!!!

چي كار كنم؟
دارم پيري زودرس ميگيرم

يا حق (:

Mahdi_Co_1368
31-10-2008, 11:28
اول سلام خدمت همه

بعدآ‌: بابا چرا يكي پيدا نميشه تو اين انجمن جواب مارو بده:19: مانيتورم رو ببينيد چطوري سرخك گرفته :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ya30n
31-10-2008, 22:49
آره كسي نميرسه به اينجا انگار!!!

منم مشكل از مانيتورم نيست

آخه رو دو تا مانيتور ديگه تست كردم همينجوري ميشه..............

يا حق (:

mortez maya
01-11-2008, 12:49
بابا این تاپیپک چرا متروکه است ؟ :19:
یکی به داد ما مانیتور خرابا برسه

Mahdi_Co_1368
06-11-2008, 18:21
:9:همچنان کسی به داد ما نمیرسه؟؟؟!!!!!!
کسی نیست که یه کمکی کنه؟
من از مادیران پرسیدم گفتن اگه از مانیتور باشه باید این مشکل همه جا پیش بیاد.حالا کسی نیست بگه مشکل از مانیتوره؟ یا کارت گرافیک؟؟؟ من کارت گرافیکم gs 512 8400 هست.تورو خدا کمکم کنید:42::42::42:

mortez maya
09-11-2008, 08:29
سلام آقا مهدی
به نظرم مشکلت متاسفانه از کارت گرافیکته چون میگی وقتی Print Screen میگیری باز همون مشکله داری در حالی که من وقتی از سیستم خودم Print Screen میگیرم مشکل گشیدگی که تو تصویرم دارمو ندارم

nsrjoon
07-12-2008, 10:50
سلام خسته نباشید من مانیتورم سامسونگه مدل (SyncMaster 753dfx)و حدود 4 ماهه که رنگش رفته یعنی رنگ قرمزش سیاه شده و رنگ ابیش سبز و ... به عبارتی خیلی بهم ریخته نمی دونم از چی اینجوری شده حتی پورت مانیتور به کیس رو هم کشیدم نو سیگنالی که رو صفحه میاد هم رنگش همینطوره منظورم اینه که از کیس و مخلفاتش نیست حتی پینهای رو پورت رو هم نگاه کردم همشون سالمن کسی می دونه مشکله مانیتور من چیه

Captain_Nemo
07-12-2008, 21:29
با سلام
من يه مونيتور lg 575c دارم ... وقتی که تازه شروع به کار می کنه تصويرش جمع ميشه که با جابجا کردن کابل های پشت مونيتور درست ميشه . مشکلش از چی ميتونه باشه؟ آيا خودم ميتونم درستش کنم؟ ممنون ميشم راهنمائیم کنید.

Qubit
26-12-2008, 11:05
سلام. من دیروز رفتم برای همسایمون ویندوز نصب کنم وسط نصب اونجایی که مانیتور روشن خاموش میشه مانیتور یدفعه خاموش شد حالا هم هرکاری می کنیم روشن نمیشه گفتم شاید از سیستمش باشه از سیستم هم جداش کردم تا روشن بشه ولی اصلا جواب نمیده.
دوستان خواهشا یکم سریع جواب بدید آبروم در خطره.:41:
راستی مانیتورش هم Samsung dfx1793 هست.

shahramcat
26-12-2008, 18:52
سلام. من دیروز رفتم برای همسایمون ویندوز نصب کنم وسط نصب اونجایی که مانیتور روشن خاموش میشه مانیتور یدفعه خاموش شد حالا هم هرکاری می کنیم روشن نمیشه گفتم شاید از سیستمش باشه از سیستم هم جداش کردم تا روشن بشه ولی اصلا جواب نمیده.
دوستان خواهشا یکم سریع جواب بدید آبروم در خطره.:41:
راستی مانیتورش هم samsung dfx1793 هست.

یعنی اصلا مانیتور با دکمه روشن/خاموش هم مشکل داره ؟ دوباره سعی کنید .

کابلهارو چک کنید

Qubit
26-12-2008, 23:50
سلام دوست عزیز
والا نه با دکمه روشن می شه و نه با قطع و وصل کردن برق:13:. همونطور که گفتم موقع نصب ویندوز تو قسمت شناسایی قطعات، ویندوز مانیتورو تست می کرد که دفعه ی اول مانیتور رفت رو استندبای و برگشت اما تو تست دوم مانیتور دیگه از استندبای برنگشت و مانیتور بکل خاموش شد، منتها من فکر کردم شاید ویندوز نتونسته کارت گرافیکو درست شناسایی کنه و گذاشتم همونطور مانیتور خاموش ویندوز نصب بشه منتها نصبش بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی چراغ هارد فعالیت داشت، دیگه حوصلم سر رفت و سیستمو رستارت کردم ولی بعدش با کمال تعجب دیدم که مانیتور بهیچ عنوان روشن نمیشه، حتی مانیتور رو رو یه سیستم دیگه و با یه کابل دیگه امتحان کردم ولی جواب نداد.:41:
ویندزش DanceXP SP3 بود.
گفتم شاید از ویندوز باشه چون تازه از اینترنت گرفته بودم و جایی نصب نکرده بودم اما بعد رو سیستم خودم نصبش کردم مشکلی پیش نیومد.

shahramcat
27-12-2008, 13:48
سلام دوست عزیز
والا نه با دکمه روشن می شه و نه با قطع و وصل کردن برق:13:. همونطور که گفتم موقع نصب ویندوز تو قسمت شناسایی قطعات، ویندوز مانیتورو تست می کرد که دفعه ی اول مانیتور رفت رو استندبای و برگشت اما تو تست دوم مانیتور دیگه از استندبای برنگشت و مانیتور بکل خاموش شد، منتها من فکر کردم شاید ویندوز نتونسته کارت گرافیکو درست شناسایی کنه و گذاشتم همونطور مانیتور خاموش ویندوز نصب بشه منتها نصبش بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی چراغ هارد فعالیت داشت، دیگه حوصلم سر رفت و سیستمو رستارت کردم ولی بعدش با کمال تعجب دیدم که مانیتور بهیچ عنوان روشن نمیشه، حتی مانیتور رو رو یه سیستم دیگه و با یه کابل دیگه امتحان کردم ولی جواب نداد.:41:
ویندزش dancexp sp3 بود.
گفتم شاید از ویندوز باشه چون تازه از اینترنت گرفته بودم و جایی نصب نکرده بودم اما بعد رو سیستم خودم نصبش کردم مشکلی پیش نیومد.

پس مانیتور روی سیستم دیگه هم اصلا جواب نمیده و روشن نمیشه ! ؟

اگر اینطور باشه هنگام تغییر رزولوشن برای تست گرافیک نصب ویندوز مشکل پیدا کرده !

pedram_sad
14-01-2009, 15:28
سلام دوستان
من مانیوتورم چند وقتی هست که تصویرش مشکل پیدا کرده یکم
هر چیزی که رو تصویر هست سمت راست اون به اندازه یک سانت رنگ کشیده شده انگار سایه انداخته
زیاد محسوس نیست ولی برای جاهایی که زیاد object تو تصویر باشه اذیت میکنه یکم
برای مثال این + یک شی هست تو تصویر مثل یک جمله یا نوشته که اینجوری نشون داده میشه
---+
که این 3تا - اون امتداد رنگی هست که تو بالا و پایین نوشته است و کامل نیست و به صورت Fade out هست

همه چیز رو تست کردم
مانیتور هم samsung syncmaster MB 17940
هنوز 2 ماهی از گارانتیش مونده به نظرتون می ارزه بدم گارانتی ؟
اصلا درست میکنن ؟

اخه شدیدا هم لازم دارم مانیتور رو

s_paliz
29-01-2009, 19:39
سلام من مانیتور LG FLAT t710bh دارم بعضی مواقع سوت میکشه : فش فش
فکر میکنم از فرکانسش باشه چه فرکانسی باید داشته باشه؟
پیشاپیش ممنون

binahayat_m
14-02-2009, 14:04
با سلام
مانیتور من مدل sync master dfx 1793 سامسونگ هستش از روزی که خریدیم یه سری خط های مشکی در زمان های مختلفش رد میشه . بردیم نمایندگی یه روز اونجا بود و اصلا همچنین اتفاقی رخ نداد.
اطرافشم چک کردم که انواج مغناطیسی نباشه.
میتونید من و راهنمایی کنید مشکل از چیه؟

freeman
21-02-2009, 23:03
امروز یه مانیتور ال سی دی سامسونگ مدل T220P خریدم. وقتی روشن میشه پیغام میده که برای بهترین کیفیت تصویر ، رزولوشن ویندوز باید روی 1920 در 1200 باشه. ولی وقتی روی دسکتاپ property و بعد settings بعد screen resolution رو تنظیم میکنم از 1600 در 1200 بیشتر نمیشه. برای همین کیفیت خیلی جالب نیست. چیکار باید انجام بدم تا به رزولوشن 1920 در 1200 برسم؟

classiquecrime
21-02-2009, 23:06
مدل گرافیکت چیه!؟
چند گرفتی؟! مبارکت باشه اما ای کاش LG W2261v Full HD میگرفتی

freeman
21-02-2009, 23:30
'کارت گرافیک من: Via S3G UniChrome IGP Pro

320 گرفتم از نماینده سامسونگ در بازار ایران.

چرا ال جی پیشنهاد میکنی؟
رزولوشن اون مدل که 20000 هست.

classiquecrime
21-02-2009, 23:49
جدیدترین ورژن درایور گرافیکت رو دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکنترل پنل داره کارت گرافیکت؟ تو کاتالوگ Max.Resolution رو چند زده؟
در ضمن بایوس مادربوردتم باید آپدیت کنی! ( دلیلش .... بماند)
مدل مادربردت رو بگو که لینک بایوس رو برات بزارم
مانیتور t220p قیمتش واقعی نیست تو ایران ، گرونه! نترس! مانیتورت عالیه اما میتونستی LG رو با 250 تومن بگیری که کیفیتش حداقل مساوی t220p هستش! رزولوشن هم دلیل مناسبی برای بهتر بودن یه مانیتور نیست ( منظورت کانتراست بود فک کنم) روزولوشن LG بهتره

freeman
22-02-2009, 00:00
کنترل پنل داره کارت گرافیکت؟ " راستش منظورت رو نفهمیدم. "
این مادربردم هست:

بابت کمکت هم ممنون.

classiquecrime
22-02-2009, 00:08
این: (VGA کارت)

و این:(بایوس)

رو دانلود کن!
درایور VGA رو راحت میتونی نصب کنی اما برای بایوس احتیاج به نرم افزارش داری! اگه پیدا کردم برات میزارم

freeman
22-02-2009, 00:14
ممنون دوست عزیز.

classiquecrime
22-02-2009, 00:14
این آموزش آپدیت بایوس از طریق ویندوز

از طریق فلش

از طریق dos

Farvadin
01-03-2009, 13:53
سلام
من بايد يه مانيتور ال سي دي بگيرم كه ارتفاعش كمتر از 33 سانت باشه! آخه بايد تو يه محفظه ميزي كه دارن جا بشه.
چيزاي ديگه خيلي مهم نيستن اما ترجيجاً قيمتش ارزون و از يكي از دو مارك الجي يا سامسونگ باشه.

مدلهاي سامسونگ 1632nw يا الجي 1642 ارتفاعشون چقدره؟ هر كس مي‌دونه بگه فوري نياز دارم.

moslem.b
10-03-2009, 13:40
از دیروز تا حالا مانیتورم مشکل پیدا کرده کنار تمام پنجره ها و نوشته ها و عکس و . . . حاشیه داره

هم توی ویندوز این مشکل رو دارم هم توی لینوکس

کسی میدونه چه بلایی سرش اومده ؟

مدل مانیتور : smartFLAAT T710PU

alenkita
13-03-2009, 07:44
با سلام
مانیتور ال جیF700b من جند وقتیه که تصویرش پرش داره و مثل اینکه یهو حرکت میکنه.
مشکل از کجاست؟

darkangel85
26-03-2009, 13:51
سلام
من یه مانیتور LG Flatron 775FT دارم که حدود 6 ساله دارم ازش استفاده میکنم
نور این مانیتور از حالت عادی کمتر شده، میخواستم بدونم که لامپ تصویرش به مرور زمان ضعیف شده و کاریشم نمیشه کرد یا یه مشکل دیگه داره؟!!

javadshahvand
26-03-2009, 15:09
سلام
من یه مانیتور lg flatron 775ft دارم که حدود 6 ساله دارم ازش استفاده میکنم
نور این مانیتور از حالت عادی کمتر شده، میخواستم بدونم که لامپ تصویرش به مرور زمان ضعیف شده و کاریشم نمیشه کرد یا یه مشکل دیگه داره؟!!

باید بدی شارژ کنند

darkangel85
27-03-2009, 13:24
باید بدی شارژ کنند
مرسی ، ولی میشه بیشتر توضیح بدی؟!!! چیو شارژ کنم و هزینش چقدره؟!!!!
بخوام بفروشمش چقدر ازم برش میدارن؟!!!

mr-secret
27-03-2009, 13:51
سلام دوست عزیز
مانیتور من samsung mb1793 هستش خیلی وقته یک خط کمرنگ سفید وسط سحفه اومده که زیاد جلوی چشم نیست
فقط توی بعضا جاها این خط پیدادر میشه مثلا وقتی فیلم نگاه میکنم
همیشه هست ولی تابلو نیست
اشکال از کجاست؟ ایا راهی برای درست کردنش هست؟

alenkita
30-03-2009, 06:05
با سلام
مانیتور ال جیf700b من جند وقتیه که تصویرش پرش داره و مثل اینکه یهو حرکت میکنه.
مشکل از کجاست؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟

mr-secret
31-03-2009, 15:57
کسی نیست جواب ما رو بده؟
مثل اینکه نیست

murizaki_2000
02-04-2009, 17:04
سلام .... مانیتور من یه چند وقتیه نوشته ها رو تار نشون میده !!!! مدلش 775e هست و 5-6 سالی هست که مهمونمه !!! میشه تعمیرش کرد یا رفتنیه ؟؟؟

Bill Gates
17-04-2009, 15:11
سلام
من امروز ساعتی رفتم جایی بعدش که اومدم دیدم مانیتورم یه حالتی شده ! پیکسل هاش حالت جیلیز ویلیز میشن !! کاملا خطوط مشخه پرش هم یه جورایی معلومه ! کلا قاطی کرده

مشکل از کارت گرافیک هم مطمئن شدم نیست ... توی تمامی جاها همینطوره صفحاتی که تک رنگ باشن که کاملا پرش ها تابلو میشه ! :19::41: رنگ ها هم که خوب نشون نمیده و خط خطی مشخصه !

یکی کمک کنه :41:

alenkita
18-04-2009, 06:27
این بخش ظاهرا صاحب نداره
لطفا تعطیلش کنید تا ملت سر کار نباشن

Bill Gates
18-04-2009, 17:52
از کمکی کردند / ید ! :دی ممنون فرستادیم ضمانت نامه !

alex_pk
29-04-2009, 15:33
سلام

من یه LG W2261v
گرفتم ولی هنوز نتونستم باهاش کار کنم یعنی اصلا صفحه بالا نمیاد
یا check signal cable میده یا power saving mode

ممنون میشم راهنمایی کنید.

خوب....از اول توضیح بدم...

وقتی مانیتور رو به برق وصل میکنم آرم ال جی میاد بعد میگه
DVI
power saving mode

بعد صفحه خاموش میشه و چراغ قرمز پایین چشمک زن میشه.

حالا از5 ذکمه سمت راست فقط یکیش کار میکنه اونم وسطی یعنی source

وقتی اینو میزنم یه منو میاد
in
RGB
DVI
HDMI

خوب اگه اینو روی RGB یا HDMI تنظیم کنم و بعد دکمه set رو بزنم...میگه
check signal cable

و اگه روی DVI تنظیم کنم و دکمه set رو بزنم میگه
DVI
power saving mode

==============
با اون یکی کابل هم همین مشکل رو داره...!

حتی هر دو رو با هم هم زدم ولی بازم مشکل داره.
خیلی ور رفتم....
ممکنه مشکل از کارت گرافیک باشه؟!
البته کارت چراغش روشن میشه.
فعلا مانیتور دیگه ای هم در دسترس نیست که بتونم تست کنم.
ممنون.

=====ادیت=====
من یه زنگ زدم خدمات lg
طرف گفت مانیتور مشکل نداره
ممکنه کارت گرافیک روی بالاتر از 60 هرتز تنظیم شده باشه که این مانیتور قبول نمیکنه بالاتر از 60 هرتز رو
گفت باید کارت گرافیک رو روی 60 هرتز تنظیم کنی
حالا چجوری باید روی 60 تنظیم کنم
چون اصلا تاحالا بالا نیومده که بتونم تنظیم کنم
هنوز نتونستم ویندوز هم نصب کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
4870 سافایر

Masoud.Neshat
29-04-2009, 20:28
alex_pk عزیز از من پرسیده که چه کارت گرافیکی دارم که با مانیتورLG W2261V مشکلی نداشتم؟ جواب : من اصلا این مانیتور رو روی کارت گرافیک تست نکردم بلکه رو سیستمی تستش کردم که گرافیکش آنبرده! اونم ازون ضعیفاش! مادربرد :Elite ECS G31T-M با گرافیک آنبرد Intel G31 GMA3100 که فقط 8 مگابایت مموری داره!!! باهاش فیلم Full HD 1080p هم دیدم هم MTS هم X264 نه گیر کرد نه ریپ زد همه چی ردیف. ضمنا CPU هم فقط یه Intel E2160 با کلاک 1.8GHz هستش! خیلی ضعیفه نه ؟

darkangel85
30-04-2009, 00:43
سلام دوستان
من تازگی یه مانیتور lg w1952tq خریدم
از بغل که بهش نگاه میکنم تصویر رو به زردی میره!!!! این طبیعیه یا مشکل داره؟!!!!
از زاویه 100 درجه به بعد هرچی زاویه دیدم رو به 180 نزدیکتر میکنم این زردی بیشتر میشه!!!!!!

darkangel85
30-04-2009, 00:48
لطفا پاک بشه

alex_pk
01-05-2009, 15:17
سلام
گویا مشکل از سایر اجزا بوده!
ممنون.

darkangel85
01-05-2009, 19:13
سلام
گویا مشکل از سایر اجزا بوده!
ممنون.
این جواب من بود؟!!!

Masoud.Neshat
02-05-2009, 05:50
بعد از 3، 4 روز استفاده از LG W2261V در حد 20 30 ساعت، باید بگم کاملا راضیم فقط مشکل زاویه دید عمودی وجود داره که عملا مشکل همه LCD هاست. تا وقتی پاش نشستی مشکلی نیست؛ مشکل زاویه دید عمودی وقتیه که میخام رو تختم که چند متر اونطرف تر مقابل کامپیوتره دراز بکشم فیلم ببینم. ( کارتون بیشتر اونم ژاپنی مثل Cowboy Bebop یا RahXephon یا Neon Genesis Evangelion یا... هیچ ربطی نداره، هیچی اصلا).

mfani2008
06-05-2009, 12:16
سلام يك سوال كه هيچكي نتونسه حلش كنه : (بسيار بسيار برام مهمه سيستم رو تازه گزفتم 2 ماه)
nvidia geforce 9600 gt 512 mb ddr3
ram : 4 gb ddr2
monitor : sync master T1900 samsung 19 "
cpu : intel core 2 duo E7300 2.66 GHz
power : green 535 W
يه سوال داشتم از اونايي كه 19 سامسونگ دارن مشكلي در بازي ها (كيفيت ) ندارند ؟
يه مهندس مي گفت همه مانيتور هاي 19 سامسونگ اينطورين
چون تو مال من تيك مي زنه دور نما ها و خط ها صاف نيست مثل حالت performance تو nvidia control panel
اين عكس رو ببينين ( POP4) سيستم خودم
ويندوز ويستا آلتيميت
كمي روي دو عكس زوم كنيد مي بينيد خط ها صاف نيستن
وقتي موس رو كمي تكون مي دم تصوير يه جوري ميشه Undecided
در تصوير دوم موس رو كه نگه مي دارم (در يه حالت خاصي ) تصوير سياه سياه ميشه (حالت 1 بد )
وقتي يكم تكون ميدم و نگه مي دارم مثل حالت دوم خوب عادي ميشه
همون مهندسه ميگفت هيچ راهي نداره نظر شما چيه

Masoud.Neshat
11-05-2009, 22:24
قابل توجه دوستانی که موقع کار با مانیتور LG W2261V تو اون رزالوشن خیلی بالاش (1920x1080) بخصوص تو محیط های متنی مشکل دارن، من کلی بررسی کردم، تو رزالوشن 1280x720 کمترین افت رو دیدم تو فونت ها و خیلی راحت و خوبه.

ghadami2005
23-05-2009, 16:06
سلام.مانیتور من acer x203h هست وقتی با اینترنت اکسپلورر کار میکنم کلمات در هم میشه .مثلا نصف جمله هست نصف دیگه از صفحه زده بیرون .مانیتور تو بازی و کارای دیگه خوبه .کارت هم 4650 1گیگ هست.ممنون.وقتی تو گوگل سرچ میکنم نتایج سمت چپ تصویر میاد واسه همین در هم میشه.ie 8 استفاده میکنم ایا تنظیمی داره؟

sakas
26-05-2009, 09:13
سلام دوستان راهی نیست که مانیتور رو یه تنظیمات کارخانه برگرداند اخه تنظیمات صحفه نمایش بهم ریخته هر کاری میکنم درست نمیشه

Cyberlife
06-06-2009, 10:07
سلام مانیتور من T220P سامسونگ هست و با نرم افزار Magic Tune اون مشکل دارم ، وقتی بازش میکنم قسمت ساپورت اون باز میشه و بقیه قسمتها غیر فعالند ، آیا باید این نرم افزار فعال بشه یا اینکه ورژن اون با مانیتور سازگار نیست .

Cyberlife
06-06-2009, 11:50
یه سوال دیگه ، شما چیزی در مورد منوهای مخفی مانیتورهای سامسونگ شنیدید ، من این مطلبو جستم ولی چیز

زیادی ازش نفهمیدم و نمیدون چطور این کارو باید انجام بدیم و آیا روی T220P هم جواب میده یا نه ؟

koosha_17
03-07-2009, 01:31
سلام به همگی
یه سوال فنی داشتم.مانیتور LG 2261v دارم.تصویر رو از پورت DVI میگیرم. رزولوشن رو روی 1680*1050 روی 60Hz گذاشتم. کنتراست و روشنایی رو هم خیلی کم کردم. اما وقتی بیشتر از نیم ساعت پای مانیتور می شینم چشمم شروع میکنه به سوزش و هی شدیدتر میشه. تمام تنظیمات رو هم یکی یکی تغییر دادم اما توفیری نکرده. از عزیزانی که در این زمینه تجربه ای دارند درخواست راهنمایی دارم چون واقعا نمیدونم چکار کنم

mos_0004
03-07-2009, 10:36
سلام L1755s دارم امروز وقتی اومدم کامپیوتر را خاموش کنم یهو دیدم که نصف مانیتور هاله اومده که انگار مثلا یک مانیتور 100 پیکسلی شده و نقاط سیاه سفیدش را راحت میشه شمرد مشکل از کجاست سخت افزاریه یا ویروسی شده اصلا میشه کاریش کرد؟
ممنون

DJ POLESTAR
23-07-2009, 21:30
سلام
یه سوال از اساتید محترم داشتم:
مانیتور من مدل LG L1960TR و 19 اینچ هستش و حدود 3 سالی میشه که خریدمش تازگی ها یه مشکل تو نمایش تصویرش بوجود اومده طوری که و می لرزه و این تو رنگ یفید بیشترین اثر رو داره!؟!
کارت درایوش رو هم وصل کردم, کابلش رو هم عوض کردم! حالا میشه کمک کنید مشکل از چیه؟

sm6m10
09-08-2009, 19:00
رنگ مانیتور به هم ریخته مدلش:hansol 510p
مشکل:مثل اینکه یک سطل رنگ نارنجی ریخته باشی روی صفحه کامل نارنجی نیست خطخطی و نوشته ها قابل خوندن نیست .بع از اینکه ده دقیقه سیستم را روشن بکنم اینطوری میشه؟حالا چی کار کنم؟

MasterGeek
12-08-2009, 23:36
سلام
من یه مانیتور Flatron F700P دارم ابتدا مشکلش با تغییر رنگ شروع شد (مثل بالا ولی نه به این شدت) یعنی یه کمی طیف رنگها شیفت پیدا کرد کلا قرمز رو خیلی خوب نشون نمیداد و کمی به سمت تیره میزد البته همه رنگها کماکان قابل تشخیص بودن بعضی وقتها هم برمیگشت به نظر میرسید هرچه بیشتر کار میکرد این اتفاق واسه ش بیشتر می افتاد تا اینکه کم کم بیماریش حادتر شد و الان بعد از ۶-۷ ماه ۹۰ درصد اوقات رنگش کمی به سمت تیره میزنه (بیشتر هم با قرمز مشکل داره) ماجرا به اینم ختم نشده
حالا بعد از مدتی تصویرش تقریبا فریز میشه یعنی اغلب عرض تصویر یه ۳۰-۴۰ درصدی کم میشه و بر میگرده به نظر شما مشکلش جدیه؟
میخوام بدونم اول اینکه مشکلش چیه؟ و دوم اینکه میصرفه خرج تعمیرشو بدم؟

MasterGeek
15-08-2009, 02:27
در اولین فرصت ماینتور به یه تعمیرگاه (مجاز :))‌ میبرم و نتیجه شو سعی میکنم اینجا بذارم هرچند این تایپک هم به نظر میاد خیلی سوت و کور شده :)

MasoudBJ
16-08-2009, 12:31
با سلام از اساتید گرامی یک سوال داشتم:
من یک مانیتور LG مدل 774FT حدود 7 سال پیش خریدم که تازگی در هنگام استفاده بعد از مدتی ابتدا بالای صفحه به حالت کرکره مانند خط خط می افته و بعد از چند ثانیه (3-7) تمام تصویر میاد پایین صفحه مانیتور و وقتی به کابل برق دست می زنم درست می شود ولی بعد از مدتی دوباره همین وضعیت تکرار می شود. هنگامی هم که صفحه درست است اگر کابل برق را تکان دهم تصویر میاد پایین صفحه مانیتور. ضمنا کابلش رو هم عوض کردم ولی درست نشد. از مانیتورم عکس هم گرفتم ولی نتوانستم آپلودش کنم.
می خواستم بدانم مشکل از چیست و حداکثر چقدر هزینه تعمیرش میشه؟

0LTIMAT0R
22-08-2009, 11:06
سلام
مانیتور من بعضی وقتها به دفعه رنگش زرد طور میشه بعد از مدتی دوباره به حالت عادی برمیگرده
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

Mahziar-7
24-08-2009, 14:18
سلام
دیروز یه lcd مدل LG L1755S گرفتم و نصبش کردم ولی تصویر به طور نامحسوسی موجداره. موجهای یه کمی اریب که به نظر میاد از پایین به بالا میرن. چشم آدم رو خسته می کنه. درایور کارت گرافیک نصبه. درایور مانیتور رو هم از همون سی دی بهنم نصب کردم و با همون بهنما هم بهینه اش کردم.
مدل گرافیک palit 7200 GS ولی فکر نمی کنم مشکل از اون باشه چون تا دیروز که با CRT کار می کردم مشکلی نداشت.
از فرکانس مانیتور هم نیست. نمی دونم مشکل چیه. کمک کنید، دوستان.

0LTIMAT0R
25-08-2009, 10:30
کمک فوری

سلام دوستان
مانیتور من بعضی وقتها خود به خود رنگش یه خوورده کم رنگ میشه و متمایل به زرد میشه
نمیدونم چشه
مدل مانیتور من
Lg-Flatron F700P
Graphic: Gforce 6200 128

MasterGeek
25-08-2009, 10:39
منم همین مشکلو داشتم ولی اینجا کسی راه حل نمیده.. اینجا دایرکتوری فقط مشکلات هست :دی
مشکل از کارت گرافیک نیست مشکل از مانیتور هست منم دقیقا همین مانیتور رو دارم و اوایل اینجور بود (البته مال من قرمز رو خوب نشون نمیداد یه کم تیره میشه) بعد از مدت این مشکل موقتی دائمی شد حالا فریز ۲۰ -۳۰ درصدی توی عرض صفحه گاه و بیگاه هم بهش اضافه شده ولی بهش عادت کردم احتمالا تا کامل خراب نشه کاری بهش ندارم یه زمانی اینا بهترین مانیتورهای بازار بودند :دی

Mahziar-7
26-08-2009, 00:10
منم همین مشکلو داشتم ولی اینجا کسی راه حل نمیده.. اینجا دایرکتوری فقط مشکلات هست :دی

اینو خوب اومدی.
همکارای عزیز انجمن اگه اینجا رو ببندن بهتره چون بچه ها میان اشکال می پرسن، کسی هم که نیست جواب بده، بیخودی معطل میشن.
البته پیشنهاد بود. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

khark11
30-08-2009, 08:39
با سلام از اساتید گرامی یک سوال داشتم:
من یک مانیتور LG مدل 774FT حدود 7 سال پیش خریدم که تازگی در هنگام استفاده بعد از مدتی ابتدا بالای صفحه به حالت کرکره مانند خط خط می افته و بعد از چند ثانیه (3-7) تمام تصویر میاد پایین صفحه مانیتور و وقتی به کابل برق دست می زنم درست می شود ولی بعد از مدتی دوباره همین وضعیت تکرار می شود. هنگامی هم که صفحه درست است اگر کابل برق را تکان دهم تصویر میاد پایین صفحه مانیتور. ضمنا کابلش رو هم عوض کردم ولی درست نشد. از مانیتورم عکس هم گرفتم ولی نتوانستم آپلودش کنم.
می خواستم بدانم مشکل از چیست و حداکثر چقدر هزینه تعمیرش میشه؟

شما كيت برق ورودي مانيتورت شل شده و تعميرش هم هزينه زيادي نداره! اين ديگه بستگي به انصاف تعميركارش داره:31:

khark11
30-08-2009, 08:41
سلام
مانیتور من بعضی وقتها به دفعه رنگش زرد طور میشه بعد از مدتی دوباره به حالت عادی برمیگرده

احتمال زياد مشكل از كابل ديتاي كارت گرافيك به مانيتوره!! ولي با اين حال شما يه بار درايور كارت گرافيكت رو حذف كن و ببين درست ميشه؟ بعد دوباره نصبش كن و نتيجه رو اعلام كن

khark11
30-08-2009, 08:42
سلام
دیروز یه lcd مدل LG L1755S گرفتم و نصبش کردم ولی تصویر به طور نامحسوسی موجداره. موجهای یه کمی اریب که به نظر میاد از پایین به بالا میرن. چشم آدم رو خسته می کنه. درایور کارت گرافیک نصبه. درایور مانیتور رو هم از همون سی دی بهنم نصب کردم و با همون بهنما هم بهینه اش کردم.
مدل گرافیک palit 7200 GS ولی فکر نمی کنم مشکل از اون باشه چون تا دیروز که با CRT کار می کردم مشکلی نداشت.
از فرکانس مانیتور هم نیست. نمی دونم مشکل چیه. کمک کنید، دوستان.

با يه سيستم ديگه چكش كن و در صورتي كه مشكل داشت بفرستش گارانتي دوست عزيز

اگرم نتونستي با يه سيستم ديگه تست كني ببرش گارانتي اونا خودشون تست ميكنن:46:

amirs2k
02-09-2009, 14:15
با سلام1- من يه مانيتور m1710sدارم --و در ويندوز ويستا وقتي در تنظيمات گرافيك هرتز صفحه را به بالاي 70 ميرسونم صفحه سياه ميشه(ولي الان تنها ميتونم از طريق safe modeوارد بشم) با توجه به اين كه درايور اين مانيتور براي ويستا وجود نداره (بهنما)بايد چي كار كنم؟

Sajad2006
05-09-2009, 09:55
سلام.
من یه مانیتور LG F700P دارم دیروز روشنش کردم یه دفعه دیدم یه هاله ی آبی رو صفحه اومده و همه رنگا یه جوره دیگه نشون میده مثلا قرمز و قهوه ای رو مشکی نشون میده و سفید رو ابی نشون میده و سبز رو مایل به زرد!
چیکارش کنم؟اگه جایی واسه تعمیر میشناسید بگید!
راستی اگه چنتا ضربه به خود صفحه بزنم درست میشه!

Mamad.R
14-09-2009, 13:36
از تو منوی مونیتور دگوسینگ( degauss) رو پیدا کن و انتخاب کن یعنی yes رو بزن و ببین اتفاقی میوفته یا نه
اگه تصویر کج و کوله شد و به هم ریختگی رنگ درست شد یعنی ایراد از اینجا نیست :31:
ولی اگه درست نشد یعنی ایراد از دگوسینگه و:5:

raminr63
16-09-2009, 22:13
با سلام
دوستان تو را خدا کمکم کنین دیگه دارم دیونه میشم اخه تا سیستم رو عوض کردم

تا حالا که مونیتورم خیلی خوب با کابل dvhd خوب کار میکرد اما حالا که سیستم رو دوباره ری استارت میکنم نه اون لوگلوی ورودی مادر برد رو نشون میده نه ورودی داس رو تا بالا اومدن ویندوز تو حالت سیو پاور میمونه و هیچی نشون نمیده بعد اینکه ویندوز بالا اومد یک دفعه ورودی ویندوز رو با یک زرولیشن ناهمانگ (منظورم اینکه یک چهارم دسکتاپ رو میاره برای رسیدن به ایکن ها هم باید با موس بیام تا لبه مونیتور تا بتونم ایکن ها رو ببینم) نشون میده انگار اینکه از کل دیکتاپ فقط یک چهارم اون تو صفحه چا میشه

اما وقتی از کابل d-sue استفاده میکنم قضیه حل میشه؟!!!
اخز از اول همه چی درست بود نمی دونم چرا یک دفعه اینطوری شد؟؟؟؟

لطفا کمکم کنید ممنون

در ضمن کارت گرافیکم gforce gts250
مونیتور lg w2284ft

raminr63
17-09-2009, 21:32
بابا یکی نیست به داد من بد بخت برسه؟

alinorton2006
23-09-2009, 22:54
سلام من مانیتور 17 اینچ سامسونگ دارم . NX 1743 . یه مدتی بود که میدیدم روشن نمیشه بعد یه بار سیستم رو خاموش روشن می کردم میدیدم که روشنم میشه !
الان 2 هفته از این موضوع میگذره ولی دیگه با خاموش روشن کردن درست نمیشه .
کیس رو به یه مانیتور دیگه ول کردم دیدم درست داره کار میکنه فهمیدم عیب از مانیتوره کابل مانیتور هم سالمه حالا نمیدونم چیکار بکنم البته امروز بعد از 2 هفته یبار روشن شد ولی وقتی خاموش کردم دیگه روشن نشد .
الان هم از کافی نتم .
حالا باید چیکار کنم ؟ شنیدممیشه ریست کردش آیا واقعا میشه ریست کرد؟

raminr63
23-09-2009, 23:55
نه عزیز البته نمبخوام دلسردت کنم
ولی باید مثل من بدی گارانتی تا مشکلت حل بشه

arash n
24-09-2009, 15:44
سلام
دوستان یه مشکلی برا من پیش اومده
دیروز جای سیستمم رو عوض کردم از طبقه بالا آوردم پایین بعد از اون وقتی مانیتورمو روشن کردم رنگش عوض شده بود مثل این بود که یه فیلتر رنگ روش اجرا بشه کمی نورشو کم کنه و رنگ سبزشو بیشتر کنه
اولش فکر کردم به خاطر اینه که مانیتورم نزدیک یه ستون آهنیه اما حالا جاشو هم عوض کردم ولی تغییری نکرده
کسی می دونه مشکل چیه؟

XirowN
26-09-2009, 23:07
سلام
دوستان یه مشکلی برا من پیش اومده
دیروز جای سیستمم رو عوض کردم از طبقه بالا آوردم پایین بعد از اون وقتی مانیتورمو روشن کردم رنگش عوض شده بود مثل این بود که یه فیلتر رنگ روش اجرا بشه کمی نورشو کم کنه و رنگ سبزشو بیشتر کنه
اولش فکر کردم به خاطر اینه که مانیتورم نزدیک یه ستون آهنیه اما حالا جاشو هم عوض کردم ولی تغییری نکرده
کسی می دونه مشکل چیه؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم !!!!
امروز جای مانتورم رو عوض کردم رنگش شد صورتی!!!
مشکل چیست !؟

Nabakhshoode
27-09-2009, 23:30
سلام دوستان !
چند روز پیش یه سیستم با مانیتور P20500 ( با رزلوشن 1600 در 900 ) و کارت گرافیک Ati 4870 خریدم الان یه مشکلی دارم :
کارت گرافیکیم رزلوشنهایی زیادی رو پشتیبانی میکنه اما از 1600 * 900 پشتیبانی نمیکنه ! باید چی کار کنم راه حلی داره ؟
اما مهمتر از اون اینکه فونتها رو تا حدودی تار نشون میده به خصوص تو محیط اینترنت ! و این تاری در همه رزلوشن ها کم یا بیش وجود داره بی نهایت ممنون میشم اگه کمکم کنید !

0LTIMAT0R
24-10-2009, 10:57
نقل قول:
نوشته شده توسط 0LTIMAT0R [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام

احتمال زياد مشكل از كابل ديتاي كارت گرافيك به مانيتوره!! ولي با اين حال شما يه بار درايور كارت گرافيكت رو حذف كن و ببين درست ميشه؟ بعد دوباره نصبش كن و نتيجه رو اعلام كن

نه از كارت گرافيك نيست

khark11
24-10-2009, 13:41
سلام دوستان !
چند روز پیش یه سیستم با مانیتور P20500 ( با رزلوشن 1600 در 900 ) و کارت گرافیک Ati 4870 خریدم الان یه مشکلی دارم :
کارت گرافیکیم رزلوشنهایی زیادی رو پشتیبانی میکنه اما از 1600 * 900 پشتیبانی نمیکنه ! باید چی کار کنم راه حلی داره ؟
اما مهمتر از اون اینکه فونتها رو تا حدودی تار نشون میده به خصوص تو محیط اینترنت ! و این تاری در همه رزلوشن ها کم یا بیش وجود داره بی نهایت ممنون میشم اگه کمکم کنید !

تو مطمئني كه هم درايور كارت گرافيكت رو كامل نصب كردي و هم درايور مانيتورت رو؟

karim solati
27-11-2009, 13:15
[quote=gholi10;1428270]سلام
لطفاً ايميل بزن تا برات بفرستم karim_solati@yahoo.com

karim solati
27-11-2009, 13:21
salam mehdi_n73
be man email bezan ta file haro barat beferestam
karim_solati@yahoo.com

SHAHAB-P30
27-11-2009, 18:59
سلام من یه مشکلی دارم قبلا ویندوز ایکس پی داشتم و الان ویندوز 7 نصب کردم الان درایور مانیتور و مودمم رو نیاز دارم هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم
مودم : توی XP مینوشت Generic 56 k HCF Data fax modem مانیتور هم : Samsung mb17940

haddadiani
02-12-2009, 14:25
رفقا من یه مانیتور lcd سامسونگ p20500 خریدم خیلی عالی کار میکنه فقط هی صدای ترق ترق میده بدنش! مث صدایی که وقتی آدم داره عضروف میشکونه! همونجوری هر دفه ترق ترق میکنه. یعنی چه مشکلی داره؟ طبیعیه؟

happyfeat
09-12-2009, 23:55
سلام خدمت همه دوستان عزیز
مانیتور من سامسونگ 1931 BW+ هستش و آذر 86 خریدم
امروز مشکل دار شد و وقتی سیستم رو روشن می کنم 2 ثانیه تصویر میده و تصویر میره ولی چراغ مانیتور به حالت کارکرد در می آید ولی تصوبر نمیده
تصویر از نوت بوک هم که گرفتم به همین حالت بود
به نظر مشکل از چی هست
پشت مانیتور زده تا آذر 88 گارانتی داره یعنی تاآخر آذر کارانتی داره ؟
ممنون اگه راهنمایی کنین

ata.royalfalcon
14-12-2009, 09:57
سلام من TV monitor lcd سامسونگ 22 اينچي وايد دارم كه تازه خريدم بعضي اوقات يه جرقه ( يا پرش نوراني ، اصطلاح بهتري پيدا نكردم) تمام صفحه اي خيلي سريع (كسري از ثانيه )ايجاد ميشه ، بعضي اوقات نه تمام وقت فكر ميكنين چي باشه

ata.royalfalcon
14-12-2009, 15:30
سلام من TV monitor lcd سامسونگ 22 اينچي وايد دارم كه تازه خريدم بعضي اوقات يه جرقه ( يا پرش نوراني ، اصطلاح بهتري پيدا نكرده) تمام صفحه اي خيلي سريع (كسري از ثانيه )ايجاد ميشه ، بعضي اوقات نه تمام وقت فكر ميكنين چي باشه
فكر نميكنين نويز باشه

alilosting
14-12-2009, 15:41
رفقا من یه مانیتور lcd سامسونگ p20500 خریدم خیلی عالی کار میکنه فقط هی صدای ترق ترق میده بدنش! مث صدایی که وقتی آدم داره عضروف میشکونه! همونجوری هر دفه ترق ترق میکنه. یعنی چه مشکلی داره؟ طبیعیه؟

آقا درسته ميگن سامسونگا اينطورين؟
من نميفهمم؟
20500 كه خيلي خوبه انگر. چرا اينطوري ميگيد؟
يكي ديگه هم نوشته بود ميلرزه ؟ درسته آقا؟ يه خبر بديد

D o l f i n
23-12-2009, 14:40
سلام
من یه lcd lg 2284f دارم کارت گرافیکم هم ati 4850 هستش تقریبا 2 دو ماهه با کابل dvi مشکل دارم وقتی این کابل رو وصل میکنم مانیتور تصویر ندارم ولی با این کابلهای معمولی مشکلی نداره رفتم یه کابل نو هم گرفتم ولی مثل اینکه مشکل از کابل نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

D o l f i n
27-12-2009, 16:55
هیچکی از اینجا رد نمیشه یه جوابی بده؟

F_1984
29-12-2009, 21:49
من یه مانیتور ال جی دارم F700P
امروز دستم خورد یه نصف لیوان قهوه ریخت روش :41: یه صدای جیر داد که خاموش کردم حالا که می خوام روشن کنم روشن نمی شه وفقط اون چراغ کوچیکش هی سبز و نارنجی می شه وبعد از 40 50 بار سبز سابت میشه
ولی تصویر نمی یاد به نظرتون چیش سوخته وهزینش چقدر میشه

arsenal19
02-01-2010, 17:47
سلام ...
اگه يه کيکي ، کولوچه اي چيزي هم بهش بدي بد نيست !!!
بزار يه چند روزي از اين جريان بگذره تا قطعات خشک بشه.. اگه بعد از چند روز روشن شد که هيچ .. اما اگه روشن نشد احتمالا برد اصليش سوخته ... چون وقتي لامپ سبز و نارنجي روشن ميشه يعني برد منبع تغذيه سالمه و برد تصوير ساز سوخته
ضمنا بعيد ميدونم گارانتي هم قبول کنن

.C.I.A
02-01-2010, 19:15
سلام
من یه lcd lg 2284f دارم کارت گرافیکم هم ati 4850 هستش تقریبا 2 دو ماهه با کابل dvi مشکل دارم وقتی این کابل رو وصل میکنم مانیتور تصویر ندارم ولی با این کابلهای معمولی مشکلی نداره رفتم یه کابل نو هم گرفتم ولی مثل اینکه مشکل از کابل نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ممکنه که پین های ورودی DVI پشت مانیتور آسیب دیده باشه-اتصالی میکنه- قطع شده و ..... کلا به احتمال زیاد مشکل از پین های DVI پشت مانیتوره

mashhad_hasan
05-01-2010, 14:05
سلام

مونيتور فوكاس 17 اينچ crt دارم مشكل سخت افزاري و تعميراتي نداره

تنظيمات رنگ و كنتراست به هم ريخته اينها دو جور سطح دسترسي و تنظيم داره يكي براي كاربران

كه همه ميدونن و ميدونيم يكي هم تنظيم مريوط به كارخونه و تعمير كاران به اصطلاح منو فكتوري

با توجه به اين مقدمه ميتوانيد من رو راهنمايي كنيد چگونه به منو فكتوري دسترسي داشته باشم

و مونيتورم رو تنظيم كنم

با تشكر

MB3d
08-01-2010, 16:05
سلام
من مانیتور 23 اینچ سامسونگ مدل 23700p دارم
مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )

SevenCity
10-01-2010, 22:16
منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند

البته کسی اینجا جواب نمیده اگر هم میدن بزور جواب میدن
فقط عجیبه که این فروم خیلی بازدید کننده داره

mehryazdan
10-01-2010, 22:37
سلام
من مانیتور 23 اینچ سامسونگ مدل 23700p دارم
مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )
آفا بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشه

i-like-ddd
13-01-2010, 22:44
سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟

i-like-ddd
19-01-2010, 19:13
ادم دق مرگ میشه اینجا تا جوابشو بگیره !:41:

golmohammadi
22-01-2010, 11:28
سلام
بچه ها این فیلمو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه دقت کنید بالای صفحه خطهای افقی دیده میشه
دلیل این مشکل چیه
در اسکرین شات نیست پس اشکال از گرافیک و سیستم نیست
مونیتور AOC v22
از KVM نیز استفاده میکنم
هنوز بدون kvm را تست نکرده ام

SevenCity
22-01-2010, 19:01
سلام
بچه ها این فیلمو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه دقت کنید بالای صفحه خطهای افقی دیده میشه
دلیل این مشکل چیه
در اسکرین شات نیست پس اشکال از گرافیک و سیستم نیست
مونیتور AOC v22
از KVM نیز استفاده میکنم
هنوز بدون kvm را تست نکرده ام

من با ارتقای پاور دیگه مشکله خط های افقی که از بالا به پایین میومد رو دیگه ندارم!
هرچند دوستی میگفت خط های افقی اگر از سیستم باشه به احتمال زیاد به خاطر برق داشتن کیس هست که نیاز به سیم ارث داره، هرچند فیلم شمارو به علت دانلود نتونستم ببینم

دوستان یه سوال:
همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟

golmohammadi
22-01-2010, 19:17
من با ارتقای پاور دیگه مشکله خط های افقی که از بالا به پایین میومد رو دیگه ندارم!
هرچند دوستی میگفت خط های افقی اگر از سیستم باشه به احتمال زیاد به خاطر برق داشتن کیس هست که نیاز به سیم ارث داره، هرچند فیلم شمارو به علت دانلود نتونستم ببینم

دوستان یه سوال:
همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟

فکر نکنم از پاور باشه
به خاطر اینکه اسکرین شات میگیرم تصویردرسته ...
این یعنی هر چی از سیستم به مانیتور میرسه درسته
میومنه مانیتور و کابل رابط
خواستم ببینم اگه موردی داره بدمش گارانتی واسه همین پرسیدم
الان بدون kvm نیز وصل میکنم ببینم فرق میکنه
راستی کیس من ارت هم داره و از این بابات خیالم راحته ...:40:

mohamad_a226
29-01-2010, 21:55
من مانیتورم نمیدونم چی شده. به مرور عرضش کم میشه. البته زیاد نه فقط 2،3 میلی متر. بعد یهو شروع میکنه به پرش و خاموش روشن شدن.
حدوداً 5دقیقه خاموش میکنم درست میشه. وقتی روشن میکنم بعد یه ربع دوباره شروع میکنه به پرش و خاموش روشن شدن. مشکل از کجاست؟

raptor22
03-02-2010, 01:36
سلام ...
من یک مانیتور ال سی دی سامسونگ دارم ... یه روز که صبح که بلند شد مانیتور رو روشن کردم دیدم این شستیش هی روشن و خاموش میشه ... یه ریستارت کردم و روشن کردم درست شد ... تا شب دیگه جرات نکردم مانیتور رو خاموش کنم .. ولی عاقبت خر شدیم و این کار رو کردیم .. وقتی دوباره روشن کردیم مثل دفعه قبل دکمش شروع به روشن خاموش شدن کرد و دیگه صفحه رو نشون نداد و ری استارت کردن و خاموش کردن هم افاقه نکرد ... سیم و غیره رو هم چک کردم ... اما توفیری نکرد یه مانیتور داشتم اونو گذاشتم سیستم داره کار میکنه ... فکر می کنید مشکلش چیه ؟
ممنون...

eamiri
05-02-2010, 03:15
سلام
یه مدتی هست چند خط خطی رنگی مانند نوار قلب روی lcd من ظاهر شده و داره پیشرفت میکنه و زیاد میشه
کسی میدون علتش چیه و چه جوری درست میشه ؟؟

alpacino_2010
09-02-2010, 01:05
سلام ...
من یک مانیتور ال سی دی سامسونگ دارم ... یه روز که صبح که بلند شد مانیتور رو روشن کردم دیدم این شستیش هی روشن و خاموش میشه ... یه ریستارت کردم و روشن کردم درست شد ... تا شب دیگه جرات نکردم مانیتور رو خاموش کنم .. ولی عاقبت خر شدیم و این کار رو کردیم .. وقتی دوباره روشن کردیم مثل دفعه قبل دکمش شروع به روشن خاموش شدن کرد و دیگه صفحه رو نشون نداد و ری استارت کردن و خاموش کردن هم افاقه نکرد ... سیم و غیره رو هم چک کردم ... اما توفیری نکرد یه مانیتور داشتم اونو گذاشتم سیستم داره کار میکنه ... فکر می کنید مشکلش چیه ؟
ممنون...
مشکل منبع تغذیه مانیتورتون اگه گارانتی داره ارسالش کنید گارانتی . اگر هم نداره ببرینش واسه تعمیر

mjzaret
09-02-2010, 11:15
فکر نکنم از پاور باشه

مشكل شما به خاطر KVM Switch هست. من هم يه KVM دارم و برام چنين مشكلي وجود داره.

winstonultra
09-02-2010, 17:13
سلام خسته نباشيد

من مانيتورم وايد هست ولي وقتي فايل تصويري مي بينم وايد نميشه و گوشه صفحه سياه مي مونه.

چه طوري ميشه درست بشه.....من مانيتور براي اينكه تصوير وايد ببينم خريدم ولي تصوير ويدئوها وايد نميشه و مثل يه مربع مياد وسط صفحه...

چكار كنم؟؟...با مديا پلير مي بينم شايد با برنامه هاي ديگه درست باشه مثل جت آيودو؟؟

.......

بهترين رزوليشن براي 20 اينچ وايد چيه؟؟؟؟ الان 900 در 1600 هست....60 هرتز......وقتي هرزتز رو ميبرم بالا مثلا 75 نوشته ها يخورده تار ميشه؟؟؟؟

winstonultra
10-02-2010, 08:26
دوستان چه طور ميشه شوها رو وايد ديد بزگ فيت اندازه كل مانيتور؟؟!!
15 ساعت گذشت

alpacino_2010
16-02-2010, 11:06
فکر نکنم از پاور باشه
من فیلمتون دیدم . مشکل از خازن ها و دیودهای بخش افقی روی بردتون اگه خط ها به رنگ های مشکی و قهوه ای باشه مشکل از مانیتور چون مانیتور هایی با برند AOC چون از برد های سامسونگ استفاده می کنند همین مشکل را دارند . البته بهتون پیشنهاد می کنم دستگاه kvm و کابل های اون هم تست کنید . موفق باشید .

hosseinmusicmaster
02-03-2010, 15:51
سلام . خسته نباشید
من یه مانیتور سامسونگ syncmaster N1750 دارم . موقعی که کامپیوتر و خاموش میکنم می خوام روشن کنم مانیتور چند ساعت طول میکشه تا تصویرش بیاد !!! اوایل این زمان 10 دقیقه بود هر روز بیشتر شد الان رسید به چند ساعت ! یعنی مانیتور روشن میشه ولی تصویر نداره !
می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟!
ممنون

mahdi256
04-03-2010, 03:19
با سلام
من یه 1933sn samsung دارم ولی توی تنظیماتش نمیتونم مقدار کنتراست رو تغییر بدم.
قبلا که گرافیک gforce 7300 داشتم میشد ولی الان که ATI 4650 دارم مینویسه Not available
یعنی ممکنه از گرافیک باشه؟
درایور رو دوباره نصب کردم و ویندوز رو عوض کردم ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟

boros
04-03-2010, 10:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل با 2262TQ

من قبلا وقتی کلید های مانیتور رو لمس میکردم چند تا گزینه میومد ولی نمیتونستم ازشون استفاده کنم . اما الان وقتی کلیدی رو لمس میکنم فقط مینویسه osd locked و هیچ منویی نمیاد ؟ چیکار کنم

mahdi256
05-03-2010, 01:08
با سلام
من یه 1933sn samsung دارم ولی توی تنظیماتش نمیتونم مقدار کنتراست رو تغییر بدم.
قبلا که گرافیک gforce 7300 داشتم میشد ولی الان که ATI 4650 دارم مینویسه Not available
یعنی ممکنه از گرافیک باشه؟
درایور رو دوباره نصب کردم و ویندوز رو عوض کردم ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟

اینجا کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟:19::19::19:

Moolerian
08-03-2010, 18:34
مانیتور من رنگ قرمزش قطعی داره یعنی بعضی وقت ها میاد و رنگ های قرمز رو نشون میده ولی اکثر اوقات رنگ قرمزش نمیاد مثلا عکس پرچم ایران اون رنگ قرمز رو سیاه نشون میده .. . . هلپ می . . . .
میگم متا سیمش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

RealDesigner
10-03-2010, 14:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل با 2262TQ

من قبلا وقتی کلید های مانیتور رو لمس میکردم چند تا گزینه میومد ولی نمیتونستم ازشون استفاده کنم . اما الان وقتی کلیدی رو لمس میکنم فقط مینویسه osd locked و هیچ منویی نمیاد ؟ چیکار کنم
زنگ بزن نمايندگيش بگو كليد لمسي هام lockشده چي كار كمنم. خودش بهت ميگه

ساسان مهاجم
15-03-2010, 14:56

كليد منو رو نگه دار قفلش باز ميشه. دوباره بگير قفل ميشه

dr-ali
17-03-2010, 21:21
مانیتورم یعنی SAMSUNG 2232GW دیگه روشن نمیشه!

دو سال پیش این مانیتور رو خریدم و بطور متوسط حتی 2 ساعت هم در روز روشن نبوده! یعنی اصلا زیاد ازش استفاده نکردم
مشکل از چند ماه پیش شروع شد و اینطوری بود که بتدریج هی دیر و دیرتر روشن میشد و الان چند روزه که وقتی روشنش میکنم نیم ساعت طول میکشه تا صفحه اش روشن بشه!!! چند روز هم بطور کل اصلا از برق کشیده بودمش گفتم شاید درست بشه ولی بازم همینطوره و الان دارم از یه مانیتور دیگه استفاده میکنم! اینم بگم که بعد از روشن شدن تصاویر هیچ ایرادی نداره ها! ولی نیم ساعت طول میکشه!!!
الانم که عید هستش و نمایندگی سامسونگ پرپر
در ضمن 1 سال هم هستش گارانتی اش تموم شده!

حالا بنظر دوستانی که تو این کار سر رشته دارن مشکلش از چیه؟ و درست میشه یا دور انداختنی هستش؟؟

ProGamer
14-04-2010, 10:41
مانیتورم یعنی SAMSUNG 2232GW دیگه روشن نمیشه!

دو سال پیش این مانیتور رو خریدم و بطور متوسط حتی 2 ساعت هم در روز روشن نبوده! یعنی اصلا زیاد ازش استفاده نکردم
مشکل از چند ماه پیش شروع شد و اینطوری بود که بتدریج هی دیر و دیرتر روشن میشد و الان چند روزه که وقتی روشنش میکنم نیم ساعت طول میکشه تا صفحه اش روشن بشه!!! چند روز هم بطور کل اصلا از برق کشیده بودمش گفتم شاید درست بشه ولی بازم همینطوره و الان دارم از یه مانیتور دیگه استفاده میکنم! اینم بگم که بعد از روشن شدن تصاویر هیچ ایرادی نداره ها! ولی نیم ساعت طول میکشه!!!
الانم که عید هستش و نمایندگی سامسونگ پرپر
در ضمن 1 سال هم هستش گارانتی اش تموم شده!

حالا بنظر دوستانی که تو این کار سر رشته دارن مشکلش از چیه؟ و درست میشه یا دور انداختنی هستش؟؟

آشغال تر از مانيتور سامسونگ خودشه. حالا هي همه بگن خداست
هم گارانتيش مضخرفه هم جنساش

maksh
15-04-2010, 12:05
:13:سلام من چند ساله از یه مانیتور acer af715 فلت 17 استفاده میکنم 2ماهه کارت گرافیکم که انبرد بود روارتقادادم یه nvidia9600gso با مارک xfx گرفتم اما حالا تصویر مانیتورم جمع شده از 4طرف از بالا وپایین 1سانت از چپ وراست 2سانت از تنظیمات مانیتور کهاستفاده میکنم برای کشیدن تصویرتصویر هاشوردار میشه تمام تنظیمات روهم چک کردم رزلوشن رو هم بالا بردم تا100تصویر کامل شداما کیفیت افت کردبا آبدیت کارت گرافیک رزلوشن روی 85و75قفله ومشکل همچنان باقی تمام درایورا رو ابدیت کردم اما مشکل حل نشد نمیدونم مشکل از کدومه مانیتور یا کارت گرافیک تنهاراهی که برام مونده چک کردن بایه سیستم دیگس شما راه بهتری بلدید

abfat
15-04-2010, 17:29
سلام دوستان.من مانیتورم Samsung SyncMaster MB 17940 هست و CRT.مشکل اینه که الان دو سه ما یه صدای ضعیف ویز ازش درمیاد مشکل چیه؟خطرناکه؟چیکار کنم خوب شه؟

LeiliBaManAst
18-04-2010, 14:48
سلام دوستان.من مانیتورم Samsung SyncMaster MB 17940 هست و CRT.مشکل اینه که الان دو سه ما یه صدای ضعیف ویز ازش درمیاد مشکل چیه؟خطرناکه؟چیکار کنم خوب شه؟

اشكال از سيم برق مانيتورت نيست احتمالا ؟
دست كاري كن ببيين درست نميشه

abfat
19-04-2010, 07:43
نه نشد.کسی نی بدونه؟

moslem_f
24-04-2010, 07:43
سلام خدمت دوستان و مديران عزيز فروم

ببخشين بنده كافي نت دارم 28 تا سيستم تو كافي نت دارم الان هر چند ماه يه بار يه دونه از مانيتور هام كه LCD هم هستن فاتحشون خونده ميشه و از مهلت گارانتي هم گذشته شب خاموش مي كنم خيلي تميز و با دقت صبح مي خوام سيستم رو روشن كنم مشتري بشينه مي بينم چراغ مانيتور چشمك مي زنه و روشن نميشه حالا از شما خواهش مي كنم يه نفر برادري كنه بزرگواري كنه به من محتاج :20:در به در كمك كنه پيش تعمير كارم كه بردم ميگه نميشه تعمير كني يعني چه مشكلي داره خواهش مي كنم اگر مشكلي داره بگين من تعميرات يه چيزايي مي فهمم نه به اندازه شما ولي اگر شكتون رو قطعه اي بره بگين مي تونم تعويضش كنم احه ديگه تعمير كارهاي اينجا اسمشون تعمير كار هست به خدا الان 3 تا از مانيتور هايم همين طوري شدن نمي دونمم چي كار كنم از كار و زندگي افتادم ديدم ديگه به غير از اين جا اميدم به جايي نيست با تشكر از لطف شما :11:

mInI_ClockEr
27-04-2010, 21:50
آقایون بابا گرفتار شدیم آآآآ یه 22700 گرفتم وقتی با دی وی آی نصب میکنم یا تصویر بالا نمیاد یا وقتی میاد میزارم روی رزولیشن 1920 در 1080 تصویر بزرگ میشه چیکار کنم

monica-m
09-05-2010, 16:33
سلام
من یک مونیتور ال سی دی LG 1710 دارم که به مدت 3ماه شمال بوده و الان که آوردمش تهران تصویرش حالت برفک داره!!!!
نمی دونم آب و هوای اونجا اینجوریش کرده یا مشکل دیگه داره!!! میشه لطفا راهنماییم کنید؟
البته با تنظیم هم درست نمیشه!!!

ehsanonlineco
12-05-2010, 23:50
سلام

من امروز یک umpc گرفتم که touch LCD هست. وقتی رفته بودم بخرم حواسم بود که پیکسل سوخته نداشته باشه اما پیکسل داغ رو یادم رفت چک کنم. حالا که اومدم خونه میبینم وقتی یک صفحه سیاه رو میاری، یک نقطه آبی رنگ روی صفحه میاد که گویا بهش میگن پیکسل داغ. توی صفحه سیاه کاملا به رنگ آبی هست و معلومه توی رنگ های دیگه مثل قروز به رنگ سفید در میاد اما خیلی کمتر به چشم میاد

می خواستم بپرسم که باید چکار کنم؟ آیا این پیکسل در آینده مشکل ساز نمیشه ؟ مثلا زیاد بشه یا ...

لطفا کمکم کنین

ehsanonlineco
17-05-2010, 18:04
چه جالب هیچ کس اینجا نیست !

HMD_KRO
15-06-2010, 21:51
با سلام خدمت همه دوستان.

چند روزیه که یه مشکلی برام پیش اومده. میخواستم اگه امکان داره راهنماییم کنید.

چند روزه که سیستممو روشن میکنم کیفیت تصویری که بالا میاد ، شبیه حالت NTSC یا PAL تو بعضی از تلویزیونها (البته اگه برخورد کرده باشین) شده یعنی بعضی از رنگها انگار جاشون جابه جا شده و بعد از چند دقیقه کارکردن به حالت عادی بر میگرده.

میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم؟

Nico-SMY
19-06-2010, 19:12
من جدیدن موقعی که کامپیوتر رو بعد از یک شب خاموش بودن موقعی که صفحه welcom ویندوز می یاد یکم تصویر نورش کم می شه و شروع به کم و زیاد شدن نور تصویر می کنه و حدودا 5 ثانیه این کار رو می کنه و بعد به حالت عادی بر می گرده , و دفعه بعد که ری استارت می کنی همچین اتفاقی نمیفته و این حالت ممکنه در روز همون یک دفعه باشه , کسی نمی دونه مشکل از چیه؟
---------------------------------------------------
آقا مثل اینکه مشکل از منبع برق مانیتور بود, با شرکت سام سرویس تماس گرفتم , و تعمیرکارشون بعد از حدود 4 ساعت اومد خونمونو و بدون هزینه منبع تغذیه رو عوض کرد و رفت .

Heidari1388
01-07-2010, 11:17
سلام دوستان

من یه مانیتور LG smartflat t710bh دارم که تازه خریدمش=سال 1381 :31:
تا الان مشکلی نداشته ولی حالا وقتی مانیتور رو روشن میکنم شروع میکنه به خاموش و روشن شدن و باید چندبار خاموش روشنش کنم تا درست بشه
البته ناگفته نماند که هنگام کار با کامپیوتر یه دفعه خاموش میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه
تازه وقتی بعضی اوقات مثلا دکمه خاموش کردن مانیتور رو میزنم منو باز میشه یا وقتی دکمه منو رو میزنم رنگ ها کم و زیاد میشن:18:
به نظرتون مانیتورم مشکل داره؟!:13:
همین 8 سال پیش خریدمش چرا اینقدر زود خراب شد ، اه به این جنس های ایرانی:2:

ساسان مهاجم
05-07-2010, 09:29
آقایون بابا گرفتار شدیم آآآآ یه 22700 گرفتم وقتی با دی وی آی نصب میکنم یا تصویر بالا نمیاد یا وقتی میاد میزارم روی رزولیشن 1920 در 1080 تصویر بزرگ میشه چیکار کنم

با كابل آنالوگ وصل كن
اين مانيتور هاي سامسونگ يه صيغه جديد پيدا كردن كه با كابل dvi وصلش ميكني 1080 رو نمياره و بايد با آنالوگ وصل كني حتما

Gune Baxan
05-07-2010, 23:55
سلام،

من دیروز یک مانیتور AOC 2036S خریدم. در لینک زیر زاویه دید رو 160 درجه نوشته ولی زاویه دید در مانیتور من به شدت افتضاحه.

می خواستم بدونم در این مدل زاویه دید به همین صورت هست یا فقط مانیتور من این طوریه؟

ardi70
06-07-2010, 13:33
مونيتور من LG w2262 است و کابل DVI-D که تو جعبش بود Single link است. حال سوال اينست که اين کابل را ميتوان به کارت گرافيکهايي که خروجي DVI Dual link دارند وصل کرد؟ چون خروجي DVI اين کارت گرافيکها Single نيست.

compi
08-07-2010, 06:50
مشكل عجيب در روشن نشدن مانيتور
با درود به همه دوستان
يه مشكل عجيب چند وقته براي من پيش اومده اونم اينه كه مانيتورمن يه شب به برق تا صبح مونده بود فردا كه اومدم مانيتور رو روشن كنم روشن نمي شد يعني حتي چراغ پاور اونم روشن نمي شد
بعد از چند روز دوباره روشن شد و كار ميكرد بعضي ها مي گفتن كه به خاطر گرم بودن هوا بوده كه روشن نمي شه حالا اينطوري شده كه بعضي اوقات روشن مي شه بعضي وقتها روشن نمي شه
مي خوام دوستاني كه واردن قبل از اينكه ببرم پيش تعمير كاربه من بگن كه عيب اين مانيتور از چيه ؟
MONITOR crt: SAMSUNG SYNCMASTER S1756

compi
13-07-2010, 12:29
مشكل عجيب در روشن نشدن مانيتور
با درود به همه دوستان
يه مشكل عجيب چند وقته براي من پيش اومده اونم اينه كه مانيتورمن يه شب به برق تا صبح مونده بود فردا كه اومدم مانيتور رو روشن كنم روشن نمي شد يعني حتي چراغ پاور اونم روشن نمي شد
بعد از چند روز دوباره روشن شد و كار ميكرد بعضي ها مي گفتن كه به خاطر گرم بودن هوا بوده كه روشن نمي شه حالا اينطوري شده كه بعضي اوقات روشن مي شه بعضي وقتها روشن نمي شه
مي خوام دوستاني كه واردن قبل از اينكه ببرم پيش تعمير كاربه من بگن كه عيب اين مانيتور از چيه ؟
MONITOR crt: SAMSUNG SYNCMASTER S1756
با درود به همه متخصصان محترم
با با ممنون ميشم يكي جواب منو بده

mohi11019
21-07-2010, 06:40
همه چیز در صفحه مانیتور من "کش"!! اومده
درایور کارت گرافیک نصب کرده بودم ولی حتی وقتی اون رو uninstall کردم هم درست نشد
در صفحه بوت هم این مشکل هست
چه کار کنم؟
ببرم تعمیر گاه؟

compi
22-07-2010, 08:30
همه چیز در صفحه مانیتور من "کش"!! اومده
درایور کارت گرافیک نصب کرده بودم ولی حتی وقتی اون رو uninstall کردم هم درست نشد
در صفحه بوت هم این مشکل هست
چه کار کنم؟
ببرم تعمیر گاه؟
با درود به شما
احتمالا يكي از آي سي هاي مانيتور شما ورتيكال يا هاروزينتال سوخته كه بايد تعويض بشه بهتره ببرين تعميرگاه.

ahmad72
23-07-2010, 16:05
سلام ...

چند وقت پیش شب کامپیوتر و همچنین مانیتور رو خاموش کردم ، صبح که خواستم روشن کنم سیستم روشن شد ولی مانیتور نچ !!!
حتی ویندوز هم بالا اومد ولی ...
چندین بار خاموش و روشن کردم فایده ای نداشت ...
تا اینکه بعد از حدود یه ساعت و پس از کلی بدبختی سر پیدا کردن دفترچه ی مانیتور ، کامپیوتر رو که روشن کردم مانیتور هم بعد از حدود 20 ثانیه دیرتر از حالت معمولی روشن شد ...
تا چند وقت درست کار کرد اما بعد از اینکه یه مسافرت 3-4 روزه رفتیم دوباره همونجور شد ...
بعد از یکی دو ساعت روشن شد دیدم سیستم از هارد مشکل گرفته !!!!!
فیش هاش رو در آوردم و دوباره جا زدم درست شد !!!!!
دو باره بعد از چند وقت باز خراب شد !!!
ایندفعه گذاشتم کامپیوتر روشن باشه بعد از حدود نیم ساعت مانیتور هم روشن شد ...

حالا اینجوریه که بگیر نگیر روشن میشه ...
بعضی وقتا که روشن نمیشه اگه کامپیوتر رو روشن بذارم بعد از حدود نیم ساعت روشن میشه اما بعضی وقتا نه ...
وقتی روشن نمیشه اون چراغ بالای دکمه ی پاورش با سریع تر از حالت معمولی روشن و خاموش میشه ...
مدل مانیتور : LG Flarron ez T730BH

امروز هم خواستم فتوشاپ رو باز کنم این ارور رو داد :
Your monitor profile (T730BH) appeares to be defevtive .
Please rerun your monitor calibration software .
با خاموش روشن و degauss هم این ارور نرفت ...

ببخشید اگه خییییلی طولانی شد ...

----------------------------------
ویرایش :
حالا که میبینم رنگ سفید تو بعضی برنامه ها مث فتوشاپ و windows photo viewer زرد شده ولی اکثر برنامه ها مث paint و opera سفید سر جاشه !!!!!!!
فک کنم دلیل ارور فتوشاپ هم همین باشه ...

ahmad72
01-08-2010, 13:51
سلام ...

چند وقت پیش شب کامپیوتر و همچنین مانیتور رو خاموش کردم ، صبح که خواستم روشن کنم سیستم روشن شد ولی مانیتور نچ !!!
حتی ویندوز هم بالا اومد ولی ...
چندین بار خاموش و روشن کردم فایده ای نداشت ...
تا اینکه بعد از حدود یه ساعت و پس از کلی بدبختی سر پیدا کردن دفترچه ی مانیتور ، کامپیوتر رو که روشن کردم مانیتور هم بعد از حدود 20 ثانیه دیرتر از حالت معمولی روشن شد ...
تا چند وقت درست کار کرد اما بعد از اینکه یه مسافرت 3-4 روزه رفتیم دوباره همونجور شد ...
بعد از یکی دو ساعت روشن شد دیدم سیستم از هارد مشکل گرفته !!!!!
فیش هاش رو در آوردم و دوباره جا زدم درست شد !!!!!
دو باره بعد از چند وقت باز خراب شد !!!
ایندفعه گذاشتم کامپیوتر روشن باشه بعد از حدود نیم ساعت مانیتور هم روشن شد ...

حالا اینجوریه که بگیر نگیر روشن میشه ...
بعضی وقتا که روشن نمیشه اگه کامپیوتر رو روشن بذارم بعد از حدود نیم ساعت روشن میشه اما بعضی وقتا نه ...
وقتی روشن نمیشه اون چراغ بالای دکمه ی پاورش با سریع تر از حالت معمولی روشن و خاموش میشه ...
مدل مانیتور : LG Flarron ez T730BH

امروز هم خواستم فتوشاپ رو باز کنم این ارور رو داد :
Your monitor profile (T730BH) appeares to be defevtive .
Please rerun your monitor calibration software .
با خاموش روشن و degauss هم این ارور نرفت ...

ببخشید اگه خییییلی طولانی شد ...

----------------------------------
ویرایش :
حالا که میبینم رنگ سفید تو بعضی برنامه ها مث فتوشاپ و windows photo viewer زرد شده ولی اکثر برنامه ها مث paint و opera سفید سر جاشه !!!!!!!
فک کنم دلیل ارور فتوشاپ هم همین باشه ...

چقدر کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!

الآن یکی دو هفتست با مانیتور این دوست و اون دوست زنده ام ...:41:
لطفا" یکی کمک کنه ...

نذارید مجبور بشم یه مانیتور دیگه بخرم ...

senaps
03-08-2010, 18:55
منم مشکل همین دوستمون رو دارم که متاسفانه بدون جست و جو براش تاپیک زدم،البته مشکل من بعد از در اوردن کابل برق و صبر چند ثانیه ای حل میشه!(مونیتور روشن میشه...) ولی متاسفانه فرداش باز دوباره روز از نو و روزی از نو......

madhatter
04-08-2010, 10:49
سلام.
پیکسل مرده رو میشه تعمیر کرد؟

RapidPc
05-08-2010, 01:38
سلام با عرض خسته نباشید خدمت بچه های پی سی ورد
یک سوال داشتم من یک مانیتور سامسونگ مدل BW 2253 رو چند ماه پیش از یک فروشگاه گرفتم منتها یک مشکلی داره
1-- موقع دیدن فیلم حتما باید از روبرو به مانیتور تگاه کنی و باید هم سطح مانیتور باشی یعنی اگر مانیتور رو میز باشه و از پایین نگاه کنی همه چیز رو تاریک نشون میده مشکل از مانیتوره یا کلا همه مانیتور های سامسونگ اینجوری هستند ؟؟؟؟
2- در موقع تماشای فیلم رنگ های سفید رو زرد و رنگ های زرد کمرنگ رو قرمز نشون میده کمکم کنید!!!! باید چیکار کنم

استاتید و فضلای محترم به دادم برسید

mavo8
05-08-2010, 13:36
manam moshkelam shbihe ahmade
ta sobh zade boodam download, sobh ke bidar shodam roshan nashod.ye modat bood rangash ghati mikard.chekar konam
az bargh dar miaram va vasl mikonam ye lahze cheraghesh roshan mishe vali khabari az monitor nist
bebakhshid farsi naneveshtam
???????????????????

MOHAMMADKH480014
06-08-2010, 22:04
سلام من مانيتورsamsung p20500 دارم وقتي ويندور سون نصب ميكنم ويندوز بالا نمياد يعني بالا مياد ولي فقط صفحه سياه نشون ميده .لطفا كمك كنيد .

ataearmy
23-08-2010, 18:51
سلام
يكي از دوستام يك مانيتور F700P LG داره كه بچه هاش همه تنظيماتش رو از قبيل انداره ميزان انحنا محل تصوير و . . . رو به هم زدن ميخواستم ببينم چطوري ميشه اون رو به تنظيمات كارخانه برگردوند كه همه اين تنظيمات خراب درست بشه
ممنون

samira_googleOne
25-08-2010, 10:18
سلام
يكي از دوستام يك مانيتور F700P LG داره كه بچه هاش همه تنظيماتش رو از قبيل انداره ميزان انحنا محل تصوير و . . . رو به هم زدن ميخواستم ببينم چطوري ميشه اون رو به تنظيمات كارخانه برگردوند كه همه اين تنظيمات خراب درست بشه
ممنون

منوي مانيتور
setup
factory reset
مانيتور من ال سي ديه
شما چك كن ببين crt هم داره اين option رو. حتما داره
اگر ئوسال هاي اينچنيني دارين پيغام بدين بهه اين وبلاگ سريع جواب ميده:

---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

سلام من مانيتورsamsung p20500 دارم وقتي ويندور سون نصب ميكنم ويندوز بالا نمياد يعني بالا مياد ولي فقط صفحه سياه نشون ميده .لطفا كمك كنيد .

گرافيكتون چيه؟ 5870 ؟ 5770 ؟
مانيتور هاي سري P سامسونگ با يه سري گرافيكا در ويندوز 7 مشكل داره. احتمالا ويندوزتو عوض كردي اينججوري شده. بايد با گارانتي هماهنگ كني. سام سرويس يازي در مياره ولي وظيفشه مانيتورتو تعمير كنه

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------

سلام با عرض خسته نباشید خدمت بچه های پی سی ورد
یک سوال داشتم من یک مانیتور سامسونگ مدل BW 2253 رو چند ماه پیش از یک فروشگاه گرفتم منتها یک مشکلی داره
1-- موقع دیدن فیلم حتما باید از روبرو به مانیتور تگاه کنی و باید هم سطح مانیتور باشی یعنی اگر مانیتور رو میز باشه و از پایین نگاه کنی همه چیز رو تاریک نشون میده مشکل از مانیتوره یا کلا همه مانیتور های سامسونگ اینجوری هستند ؟؟؟؟
2- در موقع تماشای فیلم رنگ های سفید رو زرد و رنگ های زرد کمرنگ رو قرمز نشون میده کمکم کنید!!!! باید چیکار کنم

استاتید و فضلای محترم به دادم برسید

اين به علت زاويه ديد بد اين سري از مانيتور هاي ساموسنگه
كاريش نميشه كرد. زاويه ديد مانيتور ها خوب نيست ديگه اين يكي هم نوبره

---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------

چقدر کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!

الآن یکی دو هفتست با مانیتور این دوست و اون دوست زنده ام ...:41:
لطفا" یکی کمک کنه ...

نذارید مجبور بشم یه مانیتور دیگه بخرم ...

من خيلي در زمينه اين مانيتور تخصص ندارم. كلا مانيتور زياد قديمي رو نميدونم چرا اينجوري ميشه. ولي چيزي كه زياد ديدم اينه كه اين مدلا يه عمري دارن. عمرش تموم شه ديگه بايد بي خيالشون بشي. من هم از اين crt ها داشتم و خيلي دوست داشتم ولي يه همچين بلايي سرش اومد و سپس ريغ رحمت رو سر كشيد

eman_mostafam
26-08-2010, 02:34
سلام !!

دوستان من یک مانتیور ms236 خریدم یه مشکل باهاش دارم وقتی رزولیشن رو 1080 میزارم تصویر در یک کادر قرار میگیره (تصویر دیگه فول اسکرین نیست )
مشل چیه از تنظیماتشه ؟
یا...؟

abbas_apolo
27-08-2010, 17:57
سلام من یه مانیتور crt سامسونگ دارم یه چند ماهی هست که صفحه تار میشه البته زمانی که کامپیوترو تازه روشن میکنم تا چند دقیقه اوضاع خوبه ولی بعدش بازم تار میشه . باید بگم که به تجربه فهمیدم وقتی کابل مانیتورو از پریس برق نمیکشم اصلا تار نمیشه ولی زمانی که میکشم یا خدانکرده برق میره بازم تار میشه از دوستان میخوام بگن از چیه؟

ahmad72
29-08-2010, 01:32
منم مشکل همین دوستمون رو دارم که متاسفانه بدون جست و جو براش تاپیک زدم،البته مشکل من بعد از در اوردن کابل برق و صبر چند ثانیه ای حل میشه!(مونیتور روشن میشه...) ولی متاسفانه فرداش باز دوباره روز از نو و روزی از نو......

manam moshkelam shbihe ahmade
ta sobh zade boodam download, sobh ke bidar shodam roshan nashod.ye modat bood rangash ghati mikard.chekar konam
az bargh dar miaram va vasl mikonam ye lahze cheraghesh roshan mishe vali khabari az monitor nist
bebakhshid farsi naneveshtam
???????????????????

[/QUOTE]من خيلي در زمينه اين مانيتور تخصص ندارم. كلا مانيتور زياد قديمي رو نميدونم چرا اينجوري ميشه. ولي چيزي كه زياد ديدم اينه كه اين مدلا يه عمري دارن. عمرش تموم شه ديگه بايد بي خيالشون بشي. من هم از اين crt ها داشتم و خيلي دوست داشتم ولي يه همچين بلايي سرش اومد و سپس ريغ رحمت رو سر كشيد[/QUOTE]

من که مانیتورو تعمیر نکردم و یه LG 2053 TQ خریدم.
ولی راستشو بگم زورم اومد.آخه 2-3 سال پیش خریده بودمش.
مانیتور قبل از اون مث مرد 5-6 سال کار کرد آخر هم خودم خرابش کردم !!!!

alilosting
29-08-2010, 12:27
اي بابا
بي خيال
2053 رو بچسب ... مانيتور خوبه

water_lily_2012
04-10-2010, 07:13
یه مانیتور سامسونگ 1753 دارم
وقتی کلید روشن را فشار می دم صدای چیک چیک میده و روشن نمی شه
علت چیه

water_lily_2012
04-10-2010, 11:59
یکی هم محض رضای خدا مشکل من را بگه

weblox
08-10-2010, 17:02
علت چیه

مثل همون صدای که موقعه روشن شدن بصورت طبیعی می ده؟ولی چن بار ایجاد میشه؟

water_lily_2012
12-10-2010, 11:02
حدود 10 تا 12 بار و بعد از اون ديگه صدا نمي ده

jabarsink2000
17-10-2010, 14:16
باسلام به دوستان.
یه مانیتور lg مدل L1740P
دارم که علامت نوار بستن پنجره ها بر روی صفحه باقی مانده.
باید چه کار کنم؟
با تشکر.
هادی

alone-sadi
21-10-2010, 22:43
سلام.
من يه مانيتور samsung MB1795 دارم. يه مدت حدود 10بار كليد پاورش رو ميزدم تا روشن بشه ولي روشن نميشد. يكم صبر ميكردم ويندوز كه بالا ميومد تازه مانيتور روشن مي شد.
الان كلا ديگه روشن نمي شه. كسي ميتونه راهنماييم كنه چه مشكلي داره و اينكه چطور مي تونم درستش كنم؟
اگه درست نميشه بندازمش سطل آشغال؟

ممنون از لطفتون

afflatus
31-10-2010, 20:03
سلام
من مشکلم با مونیتورم اینه که اولین بار سیستمم کارت گرافیگش 9800 بود و مونیتورم هم 20500 سامسونگ,به راحتی نرم افزار مونیتور رو نصب کردم و مشکلی نداشتم ولی بعد که کارت گرافیگ 5570 انداختم متاسفانه به هیچ عنوان کارت گرافیگ مونیتور رو شناسایی نمی کنه و نرم افزارهای مونیتور نصب میشن ولی او قسمت تصویر......اصلا کار نمی کنه!
دوستان می دونن مشکل چی هست؟
با تشکر

afflatus
03-11-2010, 18:40
سلام
من مشکلم با مونیتورم اینه که اولین بار سیستمم کارت گرافیگش 9800 بود و مونیتورم هم 20500 سامسونگ,به راحتی نرم افزار مونیتور رو نصب کردم و مشکلی نداشتم ولی بعد که کارت گرافیگ 5570 انداختم متاسفانه به هیچ عنوان کارت گرافیگ مونیتور رو شناسایی نمی کنه و نرم افزارهای مونیتور نصب میشن ولی او قسمت تصویر......اصلا کار نمی کنه!
دوستان می دونن مشکل چی هست؟
با تشکر
ممنون از این همه راهنمایی!!

masoudtr
09-11-2010, 00:03
من مانیتورم 2284f است هر کار میکنم نمیتونم تو ایکس پی طوری تنظیم اش کنم که چشم را اذیت نکنه رنگ ها اصلا واقعی نیستن
کسی راهی داره برای این کار
گرافیک من 4670 است و مادربردم ازراک 880ghx

samira_googleOne
09-11-2010, 15:14
من مانیتورم 2284f است هر کار میکنم نمیتونم تو ایکس پی طوری تنظیم اش کنم که چشم را اذیت نکنه رنگ ها اصلا واقعی نیستن
کسی راهی داره برای این کار
گرافیک من 4670 است و مادربردم ازراک 880ghx
دوست عزيزم
2284 جزو مانيتور هاي خيلي خوبه . اگر شكا خودت تنظيمات مانيتور رو عوض كردي ميتوني بري تو منوي مانيتور و Factory Reset كني تا رنگ هابه حالت اولي برگرده
در مورد اذييت كردن چشم: با 100 تا برند و مانيتور مختلف امتحان كردم. كسي كه چشممش حساسه با هر مانيتوري كار كنه همينجوريه
بهترين راه اينه كه از توي منو بري داخل تنظيماتت و گاما رو صفر كني و كنتراست و براستنس رو هم خيلي كم كني

soroush20
22-11-2010, 12:02
حالا دوستان من میخواستم بدونم که از چه شیشه ای استفاده کنم بهتره و قیمتش هم حول و حوش چنده؟
اگه اسم خاصی هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید

kebrit_saz
10-12-2010, 23:22
سلام دوستان
من چند روزه گاهی نور مانیتورم شدیدا کم میشه به صورتی که تو اتاق تاریک زوری میتونم ببینم
البته گاهی برای مدت کمی میاد و دوباره این کار تکرار میشه که شما اون مدت کم رو اصل به حساب نیارید چون همش 5 ثانیه هستش
مارک مانیتورم CTX تولید 1998 هستش
مارک کارت گرافیکم هم gfoce 5500

این رو هم بگم که تمام کابل ها رو چک کردم تمیز کردم
حتی سیم برق رو هم یه بار ار بک پاور استفاده کردم و فرقی نداشت

الان هم اتاق رو کامل تاریک کردم و به خدا با بدبختی دارم مینویسم
به نظر شما ایرائد ار چس هستش
یکی از دوستان میگفت که مانیتورت قدیمی هستش و باید ببری و شارژش کنی
کارت گرافیک روو هم درآوردم و تمیز کردم و دوباره گذاشتم

alireza20202003
25-12-2010, 10:19
اينجا مشكلات زيادی رو ديدم كه چون خودمم به نوعی از اين سری مشكل برخوردم بهتون ميگم ايراد از كجاست.

علت چیه

سلام.
من يه مانيتور samsung MB1795 دارم. يه مدت حدود 10بار كليد پاورش رو ميزدم تا روشن بشه ولي روشن نميشد. يكم صبر ميكردم ويندوز كه بالا ميومد تازه مانيتور روشن مي شد.
الان كلا ديگه روشن نمي شه. كسي ميتونه راهنماييم كنه چه مشكلي داره و اينكه چطور مي تونم درستش كنم؟
اگه درست نميشه بندازمش سطل آشغال؟

ممنون از لطفتون

من خودم يك مانيتور LG دارم كه از حدود 1 سال پيش مشكل پيدا كرد و ديگه روشن نشد و من مانيتور جديد خريدم ، بعد از مدتی تصميم گرفتم كه مانيتور قديميم رو احيا كنم و برای همين بازش كردم. به محض باز كردن كاملا مشخص بود كه مشكل overheating برای برد پاور به وجود اومده خوب اين پديده به چند طريق ميتونه ايجاد مشكل كنه: يكی اينكه قطعاتی كه يكی از پايه هاشون خوب لحيم نشده رو از برد جدا كنه (اين مشكل برای يكی از ترانزيستورهای من اتفاق افتاده بود كه مجددا لحيم كردم و الان داره به خوبی كار می‌كنه !) دوم اينكه باعث بشه خازنهای روی برد دچار برامدگی يا نشتی بشن كه بايد اونها رو تعويض كنيد.

در هر صورت من بعد از اينكه مانيتورم رو درست كردم تو گوگل يك سرچی زدم و ديدم هزاران نفر كه با مشكلاتی مثل روشن نشدن مانيتور يا خاموش شدنش بعد از چند ثانيه روبرو بودن دچار يكی از عوارض overheating در برد پاور شده بودند.

fcchelsea
31-12-2010, 05:53
من یه مونیتور acer 17 اینچ دارم سیستمو دادم تعمیر و رنگ مونیتور رو روی c1 9300k گذاشته الان میبینم که روی c2 6500k خیلی تصویر بهتره فقط میخوام بدونم ممکنه رو کارت گرافیک یا مونیتور یا کارت تیوی فشار خاصی وارد کنه
مدل کارت گرافیک nvidia geforce4 mx 4000 128
با تشکر

amirarsalaan
31-12-2010, 21:09
مشکل حل شد

fcchelsea
02-01-2011, 19:21
من یه مونیتور acer 17 اینچ دارم سیستمو دادم تعمیر و رنگ مونیتور رو روی c1 9300k گذاشته الان میبینم که روی c2 6500k خیلی تصویر بهتره فقط میخوام بدونم ممکنه رو کارت گرافیک یا مونیتور یا کارت تیوی فشار خاصی وارد کنه
مدل کارت گرافیک nvidia geforce4 mx 4000 128
با تشکر

سیستم هم قدیمیه

Persianhb
15-01-2011, 16:48
درایور
samsung syncmaster 1793
می خوام هر کی داره واسه دانلود بزاره ممنون

abdollahy2009
17-01-2011, 01:18
با سلام

مانیتور من از نوع samsung syncmaster dfx 17750 هستش.

مشکلی که من این چند روزه با این مانیتور داشتم اینه که رنگ تصویر بیشتر متمایل به رنگ سبز شده و به عبارت دیگر رنگ سبز تصویر زیادتر شده.

هر کاری کردم که این مشکل را حل کنم متاسفانه نتوانستم آن را حل کنم.

لطفا یکی به من کمک کنه تا بتونم این مشکل سبزی زیاد تصویر را که چند روزه اینجوری شده برطرف کنم.

با تشکر

khoshi2009
29-01-2011, 11:50
يه سوال دارم در مورد پورت RGB مانيتور، همانطور كه مي دانيد اكثر تلويزيون‌هاي ال سي دي داراي پورت RGB براي اتصال به كامپيوتر هستند. كه مي توانيم كابل RGB مانيتور را قطع و آن را از كيس جدا و به تلويزيون وصل كنيم. حال مشكل اينجاست كه اگر هر دفعه بخواهيم كامپيوتر را به تلويزيون وصل كنيم بايد دوباره كابل مانيتور را قطع و دوباره به تلويزيون وصل كنيم. آيا وسيله رابطي هست كه اين مشكل را نداشته باشيم؟

Boy Ka
30-01-2011, 16:49
سلام. من حدود 15 روزه یه مانیتور LG E2040S LED خریدم. یعنی کلا سیستم جدید گرفتم و این مانیتورم باهاش.

هر 3-4 رو یبار نور مانیترو به طرز محسوسی کم میشه. یعنی 2-3 روز خوبه ولی واسه 3-4 ساعت یا کمتر یا بیشتر مانیتور یکم تیره میشه. نه که سیاه بشه یا نشه چیزی رو دیدی ولی خوب نورش کم میشه و مثل این میمونه که خودت بری تو تنظیمات نور مانیتور رو کم کنی درحالیکه تنظیمات هیچ تغییری نکرده.

حالا دلیل این اتفاق چیه؟ کابل و نمیدونم اینجور چیزا مشکل دارن یا کلا مشکل از مانیتور هست؟

avator20002000
31-01-2011, 23:36
سلام. من حدود 15 روزه یه مانیتور LG E2040S LED خریدم. یعنی کلا سیستم جدید گرفتم و این مانیتورم باهاش.

هر 3-4 رو یبار نور مانیترو به طرز محسوسی کم میشه. یعنی 2-3 روز خوبه ولی واسه 3-4 ساعت یا کمتر یا بیشتر مانیتور یکم تیره میشه. نه که سیاه بشه یا نشه چیزی رو دیدی ولی خوب نورش کم میشه و مثل این میمونه که خودت بری تو تنظیمات نور مانیتور رو کم کنی درحالیکه تنظیمات هیچ تغییری نکرده.

حالا دلیل این اتفاق چیه؟ کابل و نمیدونم اینجور چیزا مشکل دارن یا کلا مشکل از مانیتور هست؟

من خودم الجی ندارم ولی سامسونگ منم اولش که گرفتم اونجوری بود مخصوصا وقتی صفحه تیره باز می کردم.تیره میشد خیلی.تو تنظیماتش رفتم درست شد.اینی که شما میگی موردی نیست.تنظیمات مانیتورو چک کن.

ali yazdi
08-02-2011, 01:12
با سلام به اساتید
من یه مانیتور بنکیو 22 اینچ خریدم و قبلش بگم که کارت گرافیکمم 9500gt هست
زمانی که مایتور رو وصل کردم اصلن راه راه تصویر میده با پرش فراوان اصلن صفحه رو به زور میتونم بخونم
ایراد کار کجاست refresh trate را هم به 60 رسوندم رزولوشن کم و زیاد کردم
تغییری حاصل نشد
مانیتورم ال ای دی فول اچ دی هست benQ v2220 از dvi هم وصل شده
ایراد مانیتوره یا گرافیک باید عوض کنم

hesehabib
09-02-2011, 15:37
سلام.
من مانیتورم 1080p هست و با کابل hdmi که به کارت گرافیک وصل میکنم تصویر رو فول اسکرین نشون نمیده یعنی از 4 طرف مانیتور 3 سانت خالیه.
کارت گرافیکم hd5670 هست.

gigi_alex
21-02-2011, 19:33
سلام دوستان
من مانیتور سامسونگ مدل T1900 دارم حدود 2 سال داره کار میکنه. یه پیکسل سوخته پیدا کردم .آیا میشه یه جوری درستش کرد؟

mostafait
03-03-2011, 11:42
سلام.

اون روزی برق رفت و دوباره اومد محافظ هم برق رو قطع کرد!

خلاصه یک بوی بدی از مانیتور خارج شد و میزدیم به برق صدای جلیز و ولیزی از مانیتور میومد بیرون الان باز کردم و هیچ خازنی باد نکرده فقط این قسمتی که در عکس مشخص کرده ام یکی از اون پایه ها از برد جدا شده!

قسمت 2 از عکس اول و قسمت 2 از عکس دوم:

amir-shakh
08-03-2011, 16:39
سلام دوستان من مانیتور lg ezt730bh دارم و این تنظمیات
size , postion, shape va brightness
بهم ریخته و با اون دکمه ریسیت تو منو خودش درست نشد و حالا یکی از دوستان که این مانیتور و داره برام با نوشتن اول
Resoulation
بعد تمام این مشخصاتی که گفتم و برام بنویسه منظورم اعدادشو میگم تا بتونم ok کنم

resident
15-03-2011, 12:02
يه سوال دارم در مورد پورت RGB مانيتور، همانطور كه مي دانيد اكثر تلويزيون‌هاي ال سي دي داراي پورت RGB براي اتصال به كامپيوتر هستند. كه مي توانيم كابل RGB مانيتور را قطع و آن را از كيس جدا و به تلويزيون وصل كنيم. حال مشكل اينجاست كه اگر هر دفعه بخواهيم كامپيوتر را به تلويزيون وصل كنيم بايد دوباره كابل مانيتور را قطع و دوباره به تلويزيون وصل كنيم. آيا وسيله رابطي هست كه اين مشكل را نداشته باشيم؟

مطمئن نیستم اما تا جایی که توی ذهنمه و یاد دارم بله، رابط برای این کار هست.

اگه انگلیسی تون خوب نیست و منوی مانیتورتون فارسی میشه، فارسیش کنید. و بگردید دنبال تنظیماتی که مربوط میشه به اتوماتیک کم و زیاد کردن نور صفحه مانیتور بسته به نور محیط. مانیتور همینطوری الکی نورش نباید کم و زیاد بشه که!! حتما حسگر نوری داره یا سیستمی که نور خروجی رو بسته به منبع تصویر کم و زیاد (یا همون اتوماتیک) میکنه داره.

ehsan-inventor
17-03-2011, 20:47
سلام دوستان
مانیتور الجی مدل w2284f دیر روشن میشه...
وقتی سیستم رو روشن می کنم چراغ چشمک زن مانیتور (که در حالت سیستم خاموش چشمک میزنه) خاموش میشه و صفحه مانیتور هم چشمک زن یه تصویر کاملا خاکستری رو نشون میده...البته خیلی سریع چشمک میزنه و در تاریکی میشه دید.
یعنی جای این که چراغ پاور کامل روشن شه خاموش میشه و جای این که مانیتور چیزی نشون بده صفحه سیاه نشون میده که یه صفحه خاکستری سریع میاد و میره...
بعد از 30 ثانیه تا 1 دقیقه روشن میشه.مشکل از چی می تونه باشه؟
الجی خدمات پس از فروش برای مانیتور داره؟
ممنونم

meshkiposh2200
17-03-2011, 21:50
با سلام مانیتور من الجی 2261 هست که چند روزی یه گرفتم منوی فانش 2 گزینش را که شامل zom و Cinema modeوقتی میزنم پیغام please chek the fortemanager میده اولا این پیغام را نیمداد کسی راهی به نظرش میرسه

meshkiposh2200
19-03-2011, 20:09
کسی 2261 نداره کمک ما کنه

linktaz
24-03-2011, 20:52
سلام.
من یه مانیتور ال جی E700B دارم (CRT) که مدتی بود وقتی از برق می کشیدمش خیلی بد روشن می شد.
یعنی مثلا وقتی یک ساعت برق میرفت تا دو یا سه یاعت روشن نمیشد.(چراغش هم روشن نمیشد!)
تا اینکه یکبار از برق کشیدمش و دیگه روشن نشد!
خودم بازش کردم فیوزش رو عوض کردم حل نشد.به نظر شما مشکل چیه؟و چقدری هزینه داره؟
مرسی:11:

virus2009
03-04-2011, 19:56
با سلام مانیتور من الجی 2261 هست که چند روزی یه گرفتم منوی فانش 2 گزینش را که شامل zom و Cinema modeوقتی میزنم پیغام please chek the fortemanager میده اولا این پیغام را نیمداد کسی راهی به نظرش میرسه

شما نرم افزار fortemanager رو نصب کردی ... ؟؟؟؟

erfan3333
06-04-2011, 01:19
سلام.
من یه مانیتور ال جی E700B دارم (CRT) که مدتی بود وقتی از برق می کشیدمش خیلی بد روشن می شد.
یعنی مثلا وقتی یک ساعت برق میرفت تا دو یا سه یاعت روشن نمیشد.(چراغش هم روشن نمیشد!)
پیشنهاد اولم برو یدوه ال سی دی بگیر :31:
اگه دلت نمیخواد هم ببر تعمیرکار واست درست کنن:46:
ولی وجدانن میتونی برو ال سی دی بخر:27:
احتمالا خازنش منبع تغذیش سوخته
ببر برات تعویض کنن
بین 2 تا 10 تومن خرجشه ( بستگی به طرق داره )
اگه جایی بردی گفت درست نمیشه یا خرجش زیاده برشدار ببر جایی دیگه:10:

Grand
07-04-2011, 21:55
کمک، پیکسلهای مانیتور من همینجور داره فرتو فرت میسوزه:19:

اولش یک دونه بود اما حالا شده یک خط 2 سانتی:2:

erfan3333
08-04-2011, 18:47
کمک، پیکسلهای مانیتور من همینجور داره فرتو فرت میسوزه:19:

اولش یک دونه بود اما حالا شده یک خط 2 سانتی:2:
کاری از دستت بر نمی بیاد :13:
باید باهاش مدارا کنی
مدل مانیتور و زمان خرید رو هم ذکر کنید

Grand
08-04-2011, 20:01
کاری از دستت بر نمی بیاد :13:
باید باهاش مدارا کنی
مدل مانیتور و زمان خرید رو هم ذکر کنید

مدارا!؟ این همینطور که بگذره تمامه پیکسلاش دود میشه!

LG L1760TR

حدود سه سال

erfan3333
09-04-2011, 15:59

LG L1760TR

حدود سه سال
آخه ارزش تعمیر نداره بیشتر از نوش باید خرج کنی
ولی اگه حساس هستی میتونی به زیر قیمت بدی بره و یدونه نوشو بگیری

Grand
09-04-2011, 22:03
آخه ارزش تعمیر نداره بیشتر از نوش باید خرج کنی
ولی اگه حساس هستی میتونی به زیر قیمت بدی بره و یدونه نوشو بگیری

یکی دیگه بخرم!:18:

اونم توی این شرایط اقتصادی قشنگ کشورمون!:19:

نه الان که دارم دقت میکنم میبینم چقدر به مانیتورم میاد:31: خاص شده :46:

erfan3333
11-04-2011, 18:11
یکی دیگه بخرم!:18:

اونم توی این شرایط اقتصادی قشنگ کشورمون!:19:

نه الان که دارم دقت میکنم میبینم چقدر به مانیتورم میاد:31: خاص شده :46:
خوشم میاد منطقی فکر میکنی :10:

mad86
12-04-2011, 12:41
سلام.

اگر فنی هستی...احتمالا قریب به یقین ای سی str سوخته که طبیعیه...معمولا با 3 تومن میتونی بخری و تعویضش کنی
اما توصیه میکنم اول نقشه رو بگیری بعد از رو سرویسش این کار بکنی

در غیر اینصورت تعمیرکار مادیران هست قیمت بالا هم نمیگیرن

mad86
12-04-2011, 12:47

LG L1760TR

حدود سه سال

چون میگی همینطور داره رشد میکنه!!!...غیرطبیعیه...بنظر من از خود پنل نیست ...چرا نمیبری ی نمایندگی مادیران ی نشون بدی....
یا ک سوالتو اینجا مطرح کن irantk.ir جواب بهتری میگیری

وگرنه من هم موافقم با دوستمون ... الان میتونی ردش کنی...اما بعد نه

Grand
12-04-2011, 22:28
چون میگی همینطور داره رشد میکنه!!!...غیرطبیعیه...بنظر من از خود پنل نیست ...چرا نمیبری ی نمایندگی مادیران ی نشون بدی....
یا ک سوالتو اینجا مطرح کن irantk.ir جواب بهتری میگیری

وگرنه من هم موافقم با دوستمون ... الان میتونی ردش کنی...اما بعد نه

حالا اگه شد میبرم مادیران

ممنون

meshkiposh2200
12-04-2011, 23:17
شما نرم افزار fortemanager رو نصب کردی ... ؟؟؟؟

تا الان نصب نکرده بودم ولی نصب کردم گزینه هاشم غیر فعاله راستی هنوز همون پیغام قبلی را میده یعنی فرقی نکرده باز این را هم بگم اولاش کار میکرد ییهو از کار افتاد

mass Effect
14-04-2011, 19:41
سلام . من یه مانیتور asus 228 H خریدم . ولی تصویر کوچکتر از سایز مانیتوره . تو منوی مانیتور هم قسمت Aspect Control که مربوط به بزرگ کردن ابعاد تصویر هست غیر فعاله . لطفا راهنمایی کنید

M A X I M U M
18-04-2011, 08:02
سلام دوستان
من یه مانیتور دارم Full HD با کنتراست 50 هزار
مثلا میخوام روش یه بازی انجام بدم با کیفیت 1024x768 خیلی کیفیت تصویر میاد پایین
کیفیت های 1080 و 1050 که میذارم خوبه اما هر بازی رو نمیشه روی 1080 بازی کرد من هم نمیخوام فعلا کارتی بگیرم که فوق العاده خفن باشه و راحت بازی هارو روی 1080 بازی کنم میخوام با یک کارت 1 گیگ ddr3 سر کنم تا وارد نسل بعد بشیم
الان برام این سواله
مثلا میخوام بازی کرایسیس 2 رو نسبتا بازی سنگینی هست رو اجرا کنم
روی 1080 که میذارم 15-18 فریم می گیرم و یا حتی 1050 که خب خوب نیست
من میخوام روی 1280x720 بازی کنم وقتی این تنظیماتو درست می کنم بازی روون میشه اما کیفیت تصویر میاد پایین
منظور از پایین اومدن کیفیت تصویر کاهش کیفیت بازی 1080 به 720 مثلا نیستا اصلا تصویر یه جوری میشه
روی یه مانیتور 1440x900 یا 1366x768 همین بازی رو با همین سیستم روی 1024x768 اجرا می کنم خوب نشون میده
انگار یه جوریه چون مانیتور حداکثر توانش 1080 اون بازی رو هم کش میده یا از کیفیتش کم می کنه
کاتالیست سنتر هم نسبه راهی وجود نداره این مشکل حل بشه ؟ چه میدونم مثلا تنظیماتی باشه رزولیشن مانیتور رو هم با رزولیشن بازی تنظیم کنه
نکته : وقتی رزولیشن بازی رو میارم پایین اطراف هم سیاه میشه اما بازم تصویر کیفیتش پایینه
انگار کیفیت تصویر 1024 به اندازه 1080 کش داده شده
نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه کلا تو توضیح دادن مشکلات ضعیفم اگه این مشکل حل واقعا یکی از بزرگترین دغدغه هام رفع میشه

پیشاپیش ممنون

virus2009
18-04-2011, 09:58
سلام دوستان
من یه مانیتور دارم Full HD با کنتراست 50 هزار
مثلا میخوام روش یه بازی انجام بدم با کیفیت 1024x768 خیلی کیفیت تصویر میاد پایین
کیفیت های 1080 و 1050 که میذارم خوبه اما هر بازی رو نمیشه روی 1080 بازی کرد من هم نمیخوام فعلا کارتی بگیرم که فوق العاده خفن باشه و راحت بازی هارو روی 1080 بازی کنم میخوام با یک کارت 1 گیگ ddr3 سر کنم تا وارد نسل بعد بشیم
الان برام این سواله
مثلا میخوام بازی کرایسیس 2 رو نسبتا بازی سنگینی هست رو اجرا کنم
روی 1080 که میذارم 15-18 فریم می گیرم و یا حتی 1050 که خب خوب نیست
من میخوام روی 1280x720 بازی کنم وقتی این تنظیماتو درست می کنم بازی روون میشه اما کیفیت تصویر میاد پایین
منظور از پایین اومدن کیفیت تصویر کاهش کیفیت بازی 1080 به 720 مثلا نیستا اصلا تصویر یه جوری میشه
روی یه مانیتور 1440x900 یا 1366x768 همین بازی رو با همین سیستم روی 1024x768 اجرا می کنم خوب نشون میده
انگار یه جوریه چون مانیتور حداکثر توانش 1080 اون بازی رو هم کش میده یا از کیفیتش کم می کنه
کاتالیست سنتر هم نسبه راهی وجود نداره این مشکل حل بشه ؟ چه میدونم مثلا تنظیماتی باشه رزولیشن مانیتور رو هم با رزولیشن بازی تنظیم کنه
نکته : وقتی رزولیشن بازی رو میارم پایین اطراف هم سیاه میشه اما بازم تصویر کیفیتش پایینه
انگار کیفیت تصویر 1024 به اندازه 1080 کش داده شده
نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه کلا تو توضیح دادن مشکلات ضعیفم اگه این مشکل حل واقعا یکی از بزرگترین دغدغه هام رفع میشه

پیشاپیش ممنون

سلام
یک عکس از صفحه مانیتورت بگیر ( با دوربین )
یک عکس هم با Fraps بگیر

بزار اینجا ببینیم چه طوریه.

پويا
21-04-2011, 01:57
سلام من یه مانیتور ال ای دی مدل BX2085 سامسونگ گرفتم . رزولیشن بهینه اش 1600x900 هس ولی تو تنظیمات رزولیشن ویندوز این رزولیشن وجود نداره . کارت گرافیکم آپدیت کردم ولی تغییر نکرد. چطور این مشکل حل میشه؟ یه کابل DVI بگیرم وصل کنم تاثیر داره؟

virus2009
21-04-2011, 12:24
سلام من یه مانیتور ال ای دی مدل BX2085 سامسونگ گرفتم . رزولیشن بهینه اش 1600x900 هس ولی تو تنظیمات رزولیشن ویندوز این رزولیشن وجود نداره . کارت گرافیکم آپدیت کردم ولی تغییر نکرد. چطور این مشکل حل میشه؟ یه کابل DVI بگیرم وصل کنم تاثیر داره؟

درایور مانیتور رو نصب کردید ..... ؟؟؟؟
از چه ویندوزی استفاده می کنید ..... ؟؟؟؟

پويا
21-04-2011, 13:31
درایور مانیتور رو نصب کردید ..... ؟؟؟؟
از چه ویندوزی استفاده می کنید ..... ؟؟؟؟

یه سی دی همراهش بود که درایور میخوام نصب کنم ارور میده.

ویندوز 7 32 بیت

در ضمن من سایت سامسونگ رو زیرورو کردم این مدل BX2085 plus رو ندیدم . یعنی این مدل فقط تو ایران تولید میشه؟ مشابه کدوم یک از محصولات سامسونگه که دنبال درایورش باشم؟

virus2009
21-04-2011, 14:29
یه سی دی همراهش بود که درایور میخوام نصب کنم ارور میده.

ویندوز 7 32 بیت

در ضمن من سایت سامسونگ رو زیرورو کردم این مدل BX2085 plus رو ندیدم . یعنی این مدل فقط تو ایران تولید میشه؟ مشابه کدوم یک از محصولات سامسونگه که دنبال درایورش باشم؟

خوب به صورت دستی درایورت رو آپدیت کن
Advance setting>Monitor

پويا
21-04-2011, 14:45
خوب به صورت دستی درایورت رو آپدیت کن
Advance setting>Monitor

دستی آپدیت کردم باز این رزولیشن 1600x900 اضافه نشد :41:

پويا
21-04-2011, 17:44
این موضوع به طور معجزه آسایی حل شد! یعنی یه بار گند زدم یه رزولینشن خیلی بالا انتخاب کردم دیگه تصویر رفت. کلی ور رفتم تا تصویر اومد اونم تو حالت 1600x900 !!
حالا یه سوال دارم به نظر دوستان تفاوت کیفیت تصویر تو کابل RGB و DVI به حدی هست که ارزش داشته باشه 12 تومن خرج کنم یا این تفاوت محسوس نیس؟

tohid_abi
22-04-2011, 14:11
عرض ادب و احترام
من یک مشکلی با led sسامسونگ دارم
این مانیتور را دیروز گرفتم مدل bx2285 plus
وصلش کردم منتها مشکلم اینکه تصویر ویندوز سایز صفحه نیست از بالا و پایین و چپ و راست خالی داره
ویندوز من هم 7 هستش در ضمن یک گزینه ای هم در مانیتور هست به نام auto هر چی میزنم میگه دسترسی نداری
با کابل hdmi به dvi وصل کردم ممنون میشم راهنمایی کنید

پويا
22-04-2011, 22:09
تو تنظیمات osd برید روی size&position ببینید image size روی وایده یا اتوماتیک؟ بذارید روی واید

muzi
26-04-2011, 20:13
سلام
یه مانیتور 2075 samsung دارم.وقتی وصلش میکنم یه مدت خوبه ولی بعدش یه نویز خیلی زیاد میاد رو تصویر.جاش رو هم عوض کردم درست نشد.از win 7 استفاده می کنم.ولی وقتی وصلش می کنم به یه سیستم با win xp هیچ نویزی نداره.مشکل کجاست؟گرافیک geforce 8600gt

jafarian
29-04-2011, 07:34
سلام
یه مانیتور 2075 samsung دارم.وقتی وصلش میکنم یه مدت خوبه ولی بعدش یه نویز خیلی زیاد میاد رو تصویر.جاش رو هم عوض کردم درست نشد.از win 7 استفاده می کنم.ولی وقتی وصلش می کنم به یه سیستم با win xp هیچ نویزی نداره.مشکل کجاست؟گرافیک geforce 8600gt

شمارزولیشن مانیتوررویکی دیگه تنظیم کنیدآخرین درایورمانیتورنصب کنیددرایورکارتتونم آپدیت کنید:20:

tohid_abi
29-04-2011, 12:37
تو تنظیمات osd برید روی size&position ببینید image size روی وایده یا اتوماتیک؟ بذارید روی واید

دوست عزیز ممنون از اینکه وقت گزاشتید جواب دادید
تنظیمی که شما فرمودید روی واید هستش
دوست عزیز یک مورد جالب من وقتی رزولیشن را روی 1050*1680 میزارم تصویر کامل میشه ولی وقتی 1980 میزارم دوباره مشکل بوجود میاد درایو کارت گرافیک را هم بروز کردم باز درست نشد

virus2009
29-04-2011, 13:51
سلام

شمارزولیشن مانیتوررویکی دیگه تنظیم کنیدآخرین درایورمانیتورنصب کنیددرایورکارتتونم آپدیت کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میزان Screen Refresh Rate هم روی 60 هرتز بزارید

muzi
05-05-2011, 23:11
یکی بیاد یه برادری در حق ما بکنه این درایور سامسونگ bx2075n رو به ما بده.تو خود سایت سامسونگ که همچین محصولی وجود نداره!!!من از کجا درایورش رو پیدا کنم؟

masod12
06-05-2011, 21:51
سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که 6 سال پیش خریدم.حالا وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ پور مانیتور هم پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
با تشکر:11:

virus2009
07-05-2011, 14:24
یکی بیاد یه برادری در حق ما بکنه این درایور سامسونگ bx2075n رو به ما بده.تو خود سایت سامسونگ که همچین محصولی وجود نداره!!!من از کجا درایورش رو پیدا کنم؟

ببین میتونی مشابه مانیتورت رو پیدا کنی
شاید درایور مانیتورت رو هم ساپورت کنه

سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که 6 سال پیش خریدم.حالا وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ پور مانیتور هم پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید
به راحتی تعمیر می شود.

post98
07-05-2011, 14:44
با سلام به تمامي دوستان

دوستان من مانيتور ال سي دي Lg model w22442s دارم كه مدتي يه كه چند خط رنگي عمودي بر روي مانيتورم
افتاده به نظر شما مشكل از كجاست؟

اينم لينك عكس از صفحه مانيتورم :

ممنون

post98
08-05-2011, 15:59
كسي نيست جواب بده؟!

virus2009
08-05-2011, 19:08
با سلام به تمامي دوستان

دوستان من مانيتور ال سي دي Lg model w22442s دارم كه مدتي يه كه چند خط رنگي عمودي بر روي مانيتورم
افتاده به نظر شما مشكل از كجاست؟

اينم لينك عكس از صفحه مانيتورم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون

سلام
خودتون نمیتونید کاری بکنید باید به یک تعمیرکار مجرب نشون بدید

mehran gorji
09-05-2011, 12:19
با تشکر:11:
احتمال 99 درصد خازن باد کرده اگر میتونید خودتون عوض کنید

virus2009
09-05-2011, 15:18
احتمال 99 درصد خازن باد کرده اگر میتونید خودتون عوض کنید

صدای تق تق مربوط به fet هستش و ربطی به خازن نداره.

mostafait
21-05-2011, 08:48
دوست عزیز این مانیتور LG CRT مدل 720 فلترون گوشه های تصویر خراب شده خلاصه با کلید های روی مانیتور نمیشه درستش کرد !

تصویر یک گوشش کشیده هستش یک گوشش تو رفته گی!

می خواستم بدونم که این مشکل بر اثر چی بوجود میاد و چگونه میشه اینو حل کرد!

مرسی

AliBaMaram.13
26-05-2011, 20:07
دوستان من تازگی 2262tq گرفتم اولا که درایور این مانیتور رو پیدا نکردم حتی تو CD که تو خود جعبه اش بود! اگه کسی داشت ممنون می شم .... دوما تازه متوجه شدم وقتی sharpness تصویر رو بالا می برم رنگ های که با فونت های ریز هست غیر طبیعی می شه؟ مثلا IDM یا فتوشاپ منوهای بالا یهنی سیاهی خیلی جاها سبز بعضی جاها آبی می زنه!!‌ البته وقتی sharpness رو کم می کنم مثلا 6 ... بهتر می شه ولی هنوزم نمایانه ...مشکل از چی می تونه باشه؟

virus2009
26-05-2011, 21:42
دوست عزیز این مانیتور LG CRT مدل 720 فلترون گوشه های تصویر خراب شده خلاصه با کلید های روی مانیتور نمیشه درستش کرد !

تصویر یک گوشش کشیده هستش یک گوشش تو رفته گی!

می خواستم بدونم که این مشکل بر اثر چی بوجود میاد و چگونه میشه اینو حل کرد!

مرسی

مشکل میتونه از لحیم سردی یا خرابی fet های مسیر افقی باشه
به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.

دوستان من تازگی 2262tq گرفتم اولا که درایور این مانیتور رو پیدا نکردم حتی تو CD که تو خود جعبه اش بود! اگه کسی داشت ممنون می شم .... دوما تازه متوجه شدم وقتی sharpness تصویر رو بالا می برم رنگ های که با فونت های ریز هست غیر طبیعی می شه؟ مثلا IDM یا فتوشاپ منوهای بالا یهنی سیاهی خیلی جاها سبز بعضی جاها آبی می زنه!!‌ البته وقتی sharpness رو کم می کنم مثلا 6 ... بهتر می شه ولی هنوزم نمایانه ...مشکل از چی می تونه باشه؟

میزان sharpness رو نباید بیش از حد زیاد کرد ( روی نوشته ها سایه رنگی نمایان میشه )
باید روی متوسط بزارید مثلا 5

AliBaMaram.13
27-05-2011, 04:55
ممنون از راهنماییتون..مشکل دیگه من با برنامه fortemanager است که نمی دونم چرا بعد از یه مدتی از کار می یفته من حتی از خود سایت lg هم دان کردم ولی فایده نداشت..آیا این برنامه باید کرک بشه؟ یا اینکه بازم ایرانیا تحریم ان؟

virus2009
27-05-2011, 12:36
ممنون از راهنماییتون..مشکل دیگه من با برنامه fortemanager است که نمی دونم چرا بعد از یه مدتی از کار می یفته من حتی از خود سایت lg هم دان کردم ولی فایده نداشت..آیا این برنامه باید کرک بشه؟ یا اینکه بازم ایرانیا تحریم ان؟

شما جدیدا کارت گرافیکت رو آپدیت کردی ... ؟؟
منم همین مشکل رو دارم
تو فروم خارجی نوشته بود که از آپدیت گرافیکه
آپدیت گرافیک نه باید خیلی قدیمی و نه خیلی جدید باشه.:13:

AliBaMaram.13
27-05-2011, 15:25
تو فروم خارجی نوشته بود که از آپدیت گرافیکه

من منظورتون رو از آپدیت گرافیک نفهمیدم؟ منظور آپدیت درایور کارت گرافیکه ؟ به هر حال من تازه کارت گرافیکم رو از آنبورد ati به gtx 460 ارتقا دادم و آخرین درایور رو هم از سایت evega دان کردم ولی متاسفانه نتونستم درایور کارت گرافیک آنبوردم رو از رو سیستم پاک کنم... پس شما می گین اگه از درایور قدیمی تر برای گرافیکم استفاده کنم این مشکل حل می شه؟

virus2009
27-05-2011, 20:16
منظورم آپدیت کارت گرافیکه
من ورژن قبلی گرافیک رو نصب کردم ولی فرقی نکرد

SevenCity
30-05-2011, 09:41
دو نقطه سیاه که بزرگ میشه رو lcd لپتاپ بعضی اوقاتم احساس میکنم کوچیک میشه
مشکل از چیه؟

virus2009
30-05-2011, 11:18
مشکل از چیه؟

اگر میتونید یک عکس با دوربین ازش بگیرید و بزارید اینجا.

EXTREME
30-05-2011, 19:34
مشکل از چیه؟
ممکنه این مشکل از pixel ها باشه یا نیم سوز باشه یا سوخته باشه با نوک انگشتا یک چندتا ضربه ی کوچیک بهش بزنید ببینید درست میشه یا نه

mostafa2020
09-06-2011, 10:41
سلام
من دو سه روزی هست که مانیتور led ex1965x plus گرفتم.
با این مشخصات

مگا کنتراست
وضوح تصویر 1360X768
زمان پاسخگویی 5ms
TCO 5.0
ورودی DVI
Magic Bright 3
Magic Return

گرافیکم هم nvidia GT 220
رم 2G DDR3 دارم
قبلا مانیتورم CRT بود فوتبال pes 2011 رو روش راحت اجرا می کردم و هیچ مشکلی نداشت.
با این مانیتور در حالتی که توپ ساکن و بازی سرعت کمی داره خوبه ولی وقتی بازی سرعت میگیره و توپ خیلی با سرعت از یه جایی به جای دیگه میره در حد یکی دو ثانیه توپ و بازیکن تار میشن
می خواستم بدونم این مشکل از کجاست؟
همانطور که گفتم تو مانیتور قبلی مشکلی نبود.روزلوشن رو هم حتی پایین اوردم گرافیک بازی رو هم گذاشتم رو low ولی فرقی نمی کنه باز همین مشکل رو داره !!! :41:
اگر کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه ... بعد عمری یه مانیتور خریدم ولی حالم گرفته شده.
مرسی

EXTREME
09-06-2011, 11:38
فکر کنم این مشکل ب خاطر مدت زمان پاسخ گویی به تصویر هست بهتر بود برای باز ی ماینتوری میگرفتید که مدت زمان پاسخ گویی به تصویرش 2ms باشه
شما برید تو تنظیمات بازی و vsynce رو فعال کنید ببینید چی میشه

mostafa2020
09-06-2011, 13:09
فکر کنم این مشکل ب خاطر مدت زمان پاسخ گویی به تصویر هست بهتر بود برای باز ی ماینتوری میگرفتید که مدت زمان پاسخ گویی به تصویرش 2ms باشه
شما برید تو تنظیمات بازی و vsynce رو فعال کنید ببینید چی میشه
vsynce به صورت دیفالت فعال بود.
این زمان پاسخگویی فقط مخصوص نمایشگرهای LED و LCD هست؟
اخه چرا تو مانیتور قبلی که برا ده سال پیش بود همچین مشکلی نبود؟زمان پاسخگویی اون یعنی بالاتره؟!!!
تنظیماتش رو نمیشه کاری کرد مثلا contrast یا sharpnes یا چیزای دیگه تاثیری تو این مسئله نداره؟

mostafa2020
09-06-2011, 13:24
حالا شما راهی ندارید که بتونم با پایین آوردن گرافیک بازی این مشکل رو برطرف کنم ؟
رزولوشن این مانیتور من 1366 * 768 هست
رزولوشن رو 1024 یا 1280 هم گذاشتم با اینکه صفحه روی مانیتور نصف میشد ولی خود بازی فرقی نمیکرد.
رزولوشن خود ویندوز رو بیارم پایین درست نمیشه؟
خلاصه اگر تنظیماتی هست للطف کنید بگید که انجام بدم
ممنونم

EXTREME
09-06-2011, 16:53
حالا شما راهی ندارید که بتونم با پایین آوردن گرافیک بازی این مشکل رو برطرف کنم ؟
رزولوشن این مانیتور من 1366 * 768 هست
رزولوشن رو 1024 یا 1280 هم گذاشتم با اینکه صفحه روی مانیتور نصف میشد ولی خود بازی فرقی نمیکرد.
رزولوشن خود ویندوز رو بیارم پایین درست نمیشه؟
خلاصه اگر تنظیماتی هست للطف کنید بگید که انجام بدم
ممنونم
این قضیه نه مربوط به کنتراست هست و نه درخشندگی و نه پایین آوردن تنظیمات بازی و ریزولیشن
ببینید با بازی های دیگه هم همینوطره اگه اینطور نبود این از تنظیمات بازیتونه حالا یا از تو تنظیمات بازی باید درستش کنید یا از تنظیمات مانیتوره

hbm3000@yahoo.com
06-07-2011, 11:24
سلام مانیتور من الجی فلترون 17 اینچ t725bهست نصف صفحه از دو طرف سیاهه چکار کنم؟

amir20
11-07-2011, 19:48
سلام.
یه مشکلی برای مانیتور سیستم یکی از دوستانم پیش اومده ، مدل دقیق مانیتور رو نمیدونم ، فقط میدونم که LG 19 اینچ هست و LED backlight
اینجوری که دوستم میگفت ، خط های موج دار افقی (مثل موج دریا) به صورت ثابت روی تصویر پدیدار شدن و این خط ها به رنگ بنفش و سبز هستند و همچنین ظاهرا این مشکل ظرف مدت کمتر از 1 روز پدیدار شده چون تا 24ساعت قبل تصویر بدون هیچگونه مشکلی نمایش داده میشده
همچنین این مشکل بعد از خروج از بازی GTA ایجاد شده.
کارت گرافیک = XFX Geforce 9600GSO 2GB
مشکل از مانیتور هست یا کارت گرافیک یا ...؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

milad_takjoo
13-07-2011, 16:34
سلام دوستان...من بعد از اینکه مانیتورم رو روشن میکنم به مدت ده تا 15 دقیقه هی تصویرش چشمک میزنه...نمیدونم چرا...
lg slim ممنون

masoudtr
21-07-2011, 01:59
من بعضی مواقع که سیستم را روشن میکنم مانیتور روشن نمیشه و باید یا سیستم را ریستارت کنم یا کابل برق مانیتور را بکشم و دوباره وصل کنم تا روشن بشه
جدیدا این مشکل بیشتر هم شده نسبت به قبل
مدل مانیتور هم ال جی w2284

EXTREME
21-07-2011, 09:38
سلام دوستان...من بعد از اینکه مانیتورم رو روشن میکنم به مدت ده تا 15 دقیقه هی تصویرش چشمک میزنه...نمیدونم چرا...
lg slim ممنون
اکه مانیتورتون lcd هست این مشکل یا از ترانس های افزاینده روی برد هست یا از خرابی لامپ های فلور سنت
به ندرت نشتی خازنهای ناحیه ی معکوس کننده

EXTREME
21-07-2011, 09:44
من بعضی مواقع که سیستم را روشن میکنم مانیتور روشن نمیشه و باید یا سیستم را ریستارت کنم یا کابل برق مانیتور را بکشم و دوباره وصل کنم تا روشن بشه
مشل شما در قسمت ثانویه برد تغذیه هست
از همون اول باید این قطعات چک بشه فیلتر که هبچی
پل دبودی خازن صافی فت یا ترانزیستور ترانس کاهنده بک با دبود یعدش خازن صافی بعد از اون
به همراه آی سی رگولاتور خطی روی مین اصلی

masoudtr
21-07-2011, 13:30
مشل شما در قسمت ثانویه برد تغذیه هست
از همون اول باید این قطعات چک بشه فیلتر که هبچی
پل دبودی خازن صافی فت یا ترانزیستور ترانس کاهنده بک با دبود یعدش خازن صافی بعد از اون
به همراه آی سی رگولاتور خطی روی مین اصلی
من الان نفهمیدم مشکل از چیه؟
من این مانیتور را سال پیش دست دوم خریدم
الان زیر دیپلمی این سوالات را جواب بدین
مشکل از سیستمه یا از مانیتور
مانیتور درست میشه یا نه؟
هزینه اش چقدر میشه؟
این روشن نشدن ها به مرور بیشتر میشه یا نه

EXTREME
21-07-2011, 16:36
من الان نفهمیدم مشکل از چیه؟
من این مانیتور را سال پیش دست دوم خریدم
الان زیر دیپلمی این سوالات را جواب بدین
مشکل از سیستمه یا از مانیتور
مانیتور درست میشه یا نه؟
هزینه اش چقدر میشه؟
این روشن نشدن ها به مرور بیشتر میشه یا نه
من فکر کردم شما خودتون فهمیدید که مشکل از مانیتوره
اگه اینطوره شما اول باید سیستم خودتون رو چک کنید بله این مشکل میتنونه از کیس هم باشه
مثل گرافیک - رم - اسلات حافظه - پاور - یا حتی مبن و کابل دبتا
اگه فهمیدید که کیس کلا سالمه اونموقع برید سراغ مانبتور
مشکلتون اگه از مانبتور باشه این مشکل از برد تغذیه از تغذیه ی سوییچینگ هست باید بره تعمیرگاه

behrad_f
21-07-2011, 17:06
منم مانیتورم مثل مال شماست منم سال پیش مشکل شما رو داشتم مانیتور از قسمت مدار تغذیه دچار اشکال شده بود بردم خود شرکت ال جی 30000 گرفتن مشکلو حل کردن.

jomong666
23-07-2011, 22:20
سلام من مانیتور 22 دارم . قبلن crt داشتم .
رزولوشن رو گذاشتم رو 1080*1920
مشکلی که دارم اینه که فونت برنامه ها خیلی کوچیکه .
چه طور میتونم فونت برنامه ها و ایکون ها رو بزرگ کنم .
راهنمایی کنین ممنون میشم .

milad_takjoo
30-07-2011, 19:18
که مانیتورتون lcd هست این مشکل یا از ترانس های افزاینده روی برد هست یا از خرابی لامپ های فلور سنت
به ندرت نشتی خازنهای ناحیه ی معکوس کننده

حالا تعمیر میشه....؟؟؟اگه میشه هزینش چقد درمیاد؟

jojo_2000
14-08-2011, 14:23
من کیس رو به مانیتور خودم وصل میکنم بالا میاد ولی به مانیتوردوستم وصل میکنم بالا نمیاد و سیستم هنگ میکنه(صفحه سیاه میشه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکل چیه؟

torpedo
15-08-2011, 13:31
سلام
روی نمایشگر ۲۰ اینچ w2053s مدتی پس از روشن شدن خط های افقی ظاهر میشود وقتی کابل vga رو جدا میکنم و دوباره وصل چند مدتی درست کار میکنه . این مشکل از نمایشگره یا نه. البته بدنه کیس به مقدار طبیعی برق داره میتونه به این ربط داشته باشه؟

jafarian
15-08-2011, 16:38
سلام
روی نمایشگر ۲۰ اینچ w2053s مدتی پس از روشن شدن خط های افقی ظاهر میشود وقتی کابل vga رو جدا میکنم و دوباره وصل چند مدتی درست کار میکنه . این مشکل از نمایشگره یا نه. البته بدنه کیس به مقدار طبیعی برق داره میتونه به این ربط داشته باشه؟

احتمال داره ازکابل مانیتورباشه واسه برق کامپیوترخودتون یک سیم از بدنه کیس وصل کن بطورمثال به لوله شوفاژ یا که دوشاخه کیس را به صورت برعکس به پریز وصل کنید:20:

EXTREME
15-08-2011, 18:59
یا کابل دیتا ایراد داره یا ارتباطی بین پنل نمایشگر با صفحه ی lcd نیست
مانیتور رو با یه کیس دیگه چک کنید تا معلوم بشه مشکل از کجاست

jojo_2000
17-08-2011, 09:45
من کیس رو به مانیتور خودم وصل میکنم بالا میاد ولی به مانیتوردوستم وصل میکنم بالا نمیاد و سیستم هنگ میکنه(صفحه سیاه میشه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکل چیه؟
????????????

EXTREME
17-08-2011, 13:25
????????????
باید رو سیستم دوستتون برید تو safe mode اگه تو safe mode هم نیتونید برید باید از یه خروجی دیگه ی گرافیک استفاده کنید مثلا dvi یا از تبدیل dvi-vga
کابل دیتا هم چک بشه