ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

jojo_2000
17-08-2011, 16:24
باید رو سیستم دوستتون برید تو safe mode اگه تو safe mode هم نیتونید برید باید از یه خروجی دیگه ی گرافیک استفاده کنید مثلا dvi یا از تبدیل dvi-vga
کابل دیتا هم چک بشه
safe mode میره! چیکارش کنم؟ اخرین ورژن درایورشم گرفتم. تاثیر داره نصبش کنم؟ از dvi استفاده بشه مشکلی نداره؟

EXTREME
17-08-2011, 20:37
برید safe mode درایورشو پاک کنید و برید تو ویندوز مجددا اخرین ورژن درایور رو نصب کنید
درایور مانیتور نصب بشه و فرکانس مانیتور رو کاهش بدین
اگه از خروجی dvi استفاده میکنید به جاش از خروجی vga استفاده کنید یا از تبدیل dvi به vga

D r i v e r
18-08-2011, 11:32
سلام
نمیدونم سوالم مربوط به اینجا میشه یا نه
دیروز مانیتور گرفتم
2 تا ورودی بیشتر نداره
یه HDMI و یه VGA
من مانیتور رو برای بازی کردن با 360 هم گرفتم
الان به پی سی وصل هست و با کابل DVI -Hdmi
اندازه تصویر هم 1080×1920 هست
چرا توی بیان مشکلم مشکل دارم؟ :دی
من اگه بخوام هر دفعه 360 رو با کابل HDmi به مونیتور وصل کنم باید کابلی که از پی سی به مونیتور وصله رو در بیارم و ماله 360 رو جایگزین کنم؟؟ :(
چون پی سی رو با VGA امتحان کردم حداکثر روزولوشن 1600×1200 یا یه همچین چیزی بود که تصویر خیلی بد میشد
1080×1920 رو کابل VGA ساپورت نمیکنه؟
از نظر کیفیت تصویر خیلی فرقشه با Dvi؟
کله کاری که میخوام بکنم اینه که بدونه هر دفعه در آوردن فیش بتونم از جفتشون استفاده کنم
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
ممنون

pouya_hakan
25-08-2011, 11:20
سلام

اقا اونروز برقا رفتو پاور كامپيوتر سوخت . بعد از اينكه عوضش كردم حالا وقتي مانيتورو به كيس وصل ميكنم رو تلويزيون خونمون نويز ميندازه

چه مرگشه؟؟؟؟

در ضمن من هم كارت گرافيكه انبوردو تست كردم هم كارت گرافيكي كه خودم بستم

EXTREME
25-08-2011, 11:37
سلام
نمیدونم سوالم مربوط به اینجا میشه یا نه
دیروز مانیتور گرفتم
2 تا ورودی بیشتر نداره
یه HDMI و یه VGA
من مانیتور رو برای بازی کردن با 360 هم گرفتم
الان به پی سی وصل هست و با کابل DVI -Hdmi
اندازه تصویر هم 1080×1920 هست
چرا توی بیان مشکلم مشکل دارم؟ :دی
من اگه بخوام هر دفعه 360 رو با کابل HDmi به مونیتور وصل کنم باید کابلی که از پی سی به مونیتور وصله رو در بیارم و ماله 360 رو جایگزین کنم؟؟ :(
چون پی سی رو با VGA امتحان کردم حداکثر روزولوشن 1600×1200 یا یه همچین چیزی بود که تصویر خیلی بد میشد
1080×1920 رو کابل VGA ساپورت نمیکنه؟
از نظر کیفیت تصویر خیلی فرقشه با Dvi؟
کله کاری که میخوام بکنم اینه که بدونه هر دفعه در آوردن فیش بتونم از جفتشون استفاده کنم
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
ممنون
شما گرافیک رو با کابل vga نصب کنید و کنسول رو هم با hdmi
بعد با مانیتوز بین دوتا خروجی سوئیچ کنید
اگه درایور گرافیک نصب باشه با کابل vga هم رو ریزولیشن 1080*1920 هم قرار میگیره

سلام

اقا اونروز برقا رفتو پاور كامپيوتر سوخت . بعد از اينكه عوضش كردم حالا وقتي مانيتورو به كيس وصل ميكنم رو تلويزيون خونمون نويز ميندازه

چه مرگشه؟؟؟؟

در ضمن من هم كارت گرافيكه انبوردو تست كردم هم كارت گرافيكي كه خودم بستم
عجب اتفاق عجیبی:31:
پاورتون رو دربیارین و با مولتی متر در حالت 1 بودن دکمه ی پاور اهمشو بگیرید به من بگین

mehdikolahi
26-08-2011, 16:01
با سلام آیا به ورودیهای DVIوHDMI مانیتورهای LED میتوان ریسیور یا دستگاه دی وی دی پلیر را مستقیما وصل کرد؟
با تشکر

pouya_hakan
27-08-2011, 11:58
[/COLOR]
عجب اتفاق عجیبی:31:
پاورتون رو دربیارین و با مولتی متر در حالت 1 بودن دکمه ی پاور اهمشو بگیرید به من بگین[/QUOTE]

اخه عزيزم من مولنيمتر از كجا بيارم. بي زحمت يه راه حل ساده تر بده

ممنون

mehdikolahi
27-08-2011, 12:04
با سلام آیا به ورودیهای DVIوHDMI مانیتورهای LED میتوان ریسیور یا دستگاه دی وی دی پلیر را مستقیما وصل کرد؟
با تشکر

EXTREME
27-08-2011, 12:24
دی وی دی پلیر میشه ولی ----- رو من امتحان نکردم فکر کنم بشه خودتون امتحان کنید ببینید میشه یا نه

farzan311
30-08-2011, 09:36
سلام
دوستان من یه مشکل مسخره ای گرفته مانیتورم وقتی pc رو روشن میکنی حدودا یه دقیقه بعد که صفحه لاگین ویندوز میاد مانیتور هم روشن میشه و گرنه قبلش اصلا روشن نمیشه و نمیتونی بری تو بایوس و ...

dark733
30-08-2011, 18:41
با سلام مشک OSD LOCKED رو حل کردم اونایی که این مشکل رو دارن این کارو کنن !
دکمه منو روی مانیتور رو به مدت 10 ثانیه نگه دارن قفل باز میشه . موفق باشید boyb13@live.com

mehran_286
11-09-2011, 22:27
سلام دوستان امروز یه مانیتور LG LED 1941s گرفتم

ولی رنگ سفید رو یه جوری نشون میده

درایور هام و .درسته تنظیماتش رو دستکاری کردم ولی درست نشد

شاید هم به خاطر استفاده زیاد از CRT بوده !!!

راهنمایی لطفا :11:

mehran_286
12-09-2011, 23:34
سلام دوستان امروز یه مانیتور LG LED 1941s گرفتم

ولی رنگ سفید رو یه جوری نشون میده

درایور هام و .درسته تنظیماتش رو دستکاری کردم ولی درست نشد

شاید هم به خاطر استفاده زیاد از CRT بوده !!!

راهنمایی لطفا :11:

کسی نیست جواب بده ؟؟

پست ما دیده نشد ؟؟؟
:18:

1qaz2wsx3edc
18-09-2011, 18:00
دیروز یه تی وی مانیتور ایسر مدل m230 خریدم کانال های آنالوگ و رادیو رو درست نشون میده و 15 تا کانال دیجیتال پیدا میکنه و هیچ کدوم رو نشون نمیده و پیغام not support میده . مشکل از چیه؟
باتشکر

siavash-ie
21-09-2011, 03:18
3 هفته پیش مانیتورم ضربه خورد، از 3 یا 4 روز پیش مانیتور رو وقتی روشنش میکنم شروع میکنه به چشمک زدن (چراغ پاورش) .
بعد از 10 دقیقه چشمک زدن بر میگره به حالت عادی.
وقتی به کیس هم وصل نیست همین مشکل را داره.
مانیتورم LCD LG هست.
مشکلش ( اتصالی برقه یا..) از چی هست؟ کسی میدونه؟

atiep30
30-09-2011, 11:55
سلام دوستان
مانیتور من روشن نمی شد گفتن از منبع تغذیه شه، مثلا درستش کرده و آوردم خونه. حالا گاهی اوقات نورش کم و زیاد می شه (یکدفعه زرد میشه)، داره می سوزه؟ می ارزه ببرم درستش کنم؟

EXTREME
30-09-2011, 14:04
سلام دوستان
مانیتور من روشن نمی شد گفتن از منبع تغذیه شه، مثلا درستش کرده و آوردم خونه. حالا گاهی اوقات نورش کم و زیاد می شه (یکدفعه زرد میشه)، داره می سوزه؟ می ارزه ببرم درستش کنم؟
روشن نشدن مانیتور علاوه بر منبع تغذیه علت های دیگه ای هم داره
مثلا فت کنترل IRF 630 ولتاز 53 خرابی آی سی MICOM
سوختن آی سی تقویت نهایی برد RGB
سوختن آی سی تقویت نهایی برد طبقه ی افقی
حالا این نورش کم وزیاد میشه من احتمال میدم دو حالت داشته باشه
یا اینکه تو برد RGB یک مشکل هست به خاطر تغییر رنگ
یا اینکه تو طبقه ی افقی FBT ولتاژ کافی کنتراست و SPEED رو نمیتونه تامین کنه که این مشکل از طبقه ی افقی میتونه باشه
یا اینکه مقومت PTC رو برد باید چک بشه در حالت خاموشی باید تا 150 اهم نشون بده در حالت روش بای اهم رو بی نهایت نشون بده

1qaz2wsx3edc
01-10-2011, 16:43
سلام
چند روز پیش مانیتور خود به خود صدای ویز ویز ازش اومد و برای چند لحظه خط های افقی رنگی روش افتاد رنگ سفید رو سبز نشون داد و تا چند روز نصف بالای صفحه رنگ سفید تا حدودی مایل به سبز نشون میدا و دیگه درخشندگی سابق رو نداشت و این حالت بمرور درست شد و الان دو روزه که دیگه این مشکل رو نداره و مثل سابق درست کار میکنه،مشکل این مانیتور چیه؟
با این حال که دیگه مانیتور مشکلی نداره و با توجه به این که مانیتور نو هست لازم هست که بفرستمش گارانتی یا نه؟
باتشکر

mehdiphd
02-10-2011, 18:14
ببخشید اگر دوستان بتوانند به سوال من سریع جواب بدهند متشرکم من دارای مانیتور 17 سامسونگ هستم و متاسفانه تصویر را نمایش نمی دهد و لامپ پاور آن مرتب چشمک می زند؟ آیا مانیتور من سوخته است؟

atiep30
05-10-2011, 15:19
خیلی ممنون از پاسخت

atiep30
05-10-2011, 15:27
ببخشید اگر دوستان بتوانند به سوال من سریع جواب بدهند متشرکم من دارای مانیتور 17 سامسونگ هستم و متاسفانه تصویر را نمایش نمی دهد و لامپ پاور آن مرتب چشمک می زند؟ آیا مانیتور من سوخته است؟
مانیتور من هم 17 LG هست همین مشکل رو داشت که بردم تعمیر گفت از منبع تغذیه شه، بیست و چند تومن گرفت، الان باهاش کار میکنم ولی یه وقتایی رنگش زرد میشه. توی همین انجمن راجع بهش گفته شده،نگاه کن.

a.k.meimari
20-10-2011, 21:42
سلام به همه دوستان
من یه مانیتور 1731 سامسونگ دارم که خراب شده
وقتی بردم تعمیر گاه بهم گفت بایوس خالی کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و می گفت سام سرویس بایوسش رو نمی ده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کسی هست که بتونه کمکم کنه یا بگه از کجا گیر بیارم
ممنون میشم

EXTREME
20-10-2011, 22:08
ماینتورتون crt هست یا lcd ؟

yes47
06-11-2011, 14:56
سلام دوستان
من یه مانیتور سامسونگ SyncMaster E1945NX دارم
با اینکه رزولوشن رو روی 1360x768 تنظیم کردم ولی وقتی میخوام یه ویدیو ببینم بعد یه مدت صفحه سیاه میشه و این پیغام رو میده!!

Not Optimum Mode
Recommended Mode 1360x768 60HZ

بعد که رزولوشن رو میارم پایین اکثرا این مشکل رفع میشه..کسی میتونه کمک کنه علت این مشکل چیه؟ آخه این مانیتور رو جعبش هم زده که این رزولوشن رو ساپورت میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنین

EXTREME
06-11-2011, 20:22
سلام دوستان
من یه مانیتور سامسونگ SyncMaster E1945NX دارم
با اینکه رزولوشن رو روی 1360x768 تنظیم کردم ولی وقتی میخوام یه ویدیو ببینم بعد یه مدت صفحه سیاه میشه و این پیغام رو میده!!

Not Optimum Mode
Recommended Mode 1360x768 60HZ

بعد که رزولوشن رو میارم پایین اکثرا این مشکل رفع میشه..کسی میتونه کمک کنه علت این مشکل چیه؟ آخه این مانیتور رو جعبش هم زده که این رزولوشن رو ساپورت میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنین
مشکل به احتمال زیاد از درست نصب نبودن درایور گرافیک هست
شما آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید و فرکانس مانتیور رو کاهش بدین
همچنین یک کدک خوب برای پلیر ها نصب کنید

yes47
06-11-2011, 20:40
مشکل به احتمال زیاد از درست نصب نبودن درایور گرافیک هست
شما آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کنید و فرکانس مانتیور رو کاهش بدین
همچنین یک کدک خوب برای پلیر ها نصب کنید
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون
فرکانس مانیتور رو روی چند بذارم خوبه؟،الان روی ۶۰ هس
سیستم من قدیمی‌ هس،اخرين ورژن درایور گرافیک رو چطور می‌تونم نصب کنم؟
در ضمن پلیر منkm هس باز هم نیاز به کدک داره؟

EXTREME
06-11-2011, 20:55
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون
فرکانس مانیتور رو روی چند بذارم خوبه؟،الان روی ۶۰ هس
سیستم من قدیمی‌ هس،اخرين ورژن درایور گرافیک رو چطور می‌تونم نصب کنم؟
در ضمن پلیر منkm هس باز هم نیاز به کدک داره؟
برید سایت گرافیکتون و اخرین ورژن رو دانلود کنید
اگر هم آنبرد هست برید سایت مینتون و از اونجا درایور گرافیک رو بگیرید
فرکانس رو رو کمترین مقدار 59 قرار بدید
کدک جدا همیشه نصب کنید از klite mega codec استفاده کنید

hirsababak
07-11-2011, 00:03
با سلام
بنده چند روزی هست led bx2485 plus خریدم که 2 تا خروجی hdmi داره
هر نوع پلیر و پلی استیشن 3 و ایکس باکس رو میزنم نمیشناسه
فقط و فقط pc رو میشناسه
نظر اساتید چیه؟بایستی چه کنم؟

ali_disslove
15-11-2011, 01:39
با سلام

من چند روز پیش اومدم از صفحه مانیتورم عکس بگیرم با گوشی که متوجه شدم یه نوار های سیاهی توی صفحه هست این نوار های طوسی با چشم اصلا دیده نمیشوند در هیچ زاویه ای اما با دوربین گوشی دیده میشه من یادم میاد اینا توی مانیتور های crt بود نه lcd

البته گوشی این نوار های کم رنگو نشون میده اما نمیشد ازش عکس گرفت (توی عکس محو میشدند) منم با گوشی از صفحه گوشی که داشت تصویر lcd رو نشون میداد عکس گرفتم

در ضمن نور صفحه lcd باید کم باشه که توی عکس پیدا باشه کنتراست و نورو ببری بالا بازم توی عکس پیدا نیست

ایا همه lcd ها این جوریند یا lcd من خراب شده ؟؟

اینم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirfiri
16-11-2011, 00:48
هر چند دیقیه یکبار روی صفحه یک نویز(نمی دونم دقیقا چی بهش می گن. ولی یه صدای جیز مانند هم می ده) می افته.
مشکلش چیه؟
مانیتور crt هستش

rouzbehshahgaldi
01-12-2011, 20:27
سلام.من دوهفتست که یه مانیتور ال ای دی SAMSUNG S20A310Xگرفتم.یک هفته است که وقتی مانیتورروشن هستش،تصویربرای یکی دوثانیه به طورکامل میره ومانیتورسیاه میشه،یعنی کاملا خاموش میشه انگاروبعدبلافاصله روشن میشه.دراین حالت چراغ پایینش روشنه.ازپورت DVI استفاده میکنم یعنی خودگرافیک هم DVIداره.ضمنا ازروزی که گرفتمش ویندوز 7 هم روی سیستم نصب کردم.فکر میکنم بیشترقضیه نرم افزاری باشه،چون توبازی ها به هیچ عنوان اینطوری نمیشه فقط وقتی تو محیط ویندوزیا وب هستم این حالت میشه.درایور 11.10 , و11.11 َAMD رو هم امتحان کردم وتاثیری نداشت.:41:
مشکل به نظرشما ازکجاست؟

EXTREME
01-12-2011, 20:45
تنظمیات ماینتور رو به حالت پیش فرض ببرید و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید
تنظمیات گرافیک رو هم به حالت پیش فرض ببرید درست نشد کابل دیتا و کابل برق مانیتور وخود مانیتور باید چک بشه
با کابل vga هم امتحان کنید
این خاموش شدن مانیتور اگر در حالت بیکاری اتفاق بیفته از تنظمیات power option هست که میتونید درست کنید

rouzbehshahgaldi
02-12-2011, 00:27
این خاموش شدن مانیتور اگر در حالت بیکاری اتفاق بیفته از تنظمیات power option هست که میتونید درست کنید[/QUOTE]
داداش دراین حدمبتدی نیستیم که تفاوت استندبای وخرابی رونفهمیم:27:
کابل VGA رواتفاقا ازیکی دوساعت پیش زدم ببینم با این چطوره.شایدمشکل ازکابل باشه.
مرسی ازتوجهت:20:

rouzbehshahgaldi
05-12-2011, 01:37
کسی دیگه نظری نداره؟بعد3 روزفقط یه نفرجواب ماروداد؟:41:
4..5 سال پیش وقتی تو انجمن سخت افزار سوال میکردی،به 5 ساعت نمی کشید بالای 10 نفرجواب میدادن.یاد سخت افزاری های قدیم پی سی وردبخیرواقعا!!!:20:

moeinhoseyni
15-12-2011, 23:38
سلام مانیتور من ال جی مدل t710pu هست تا دو سه ساعت پیش سالم بود اما یه دفعه العان صفحه کم رنگ شده و رو به سیاه و سفید میره ریزولیشن را هم عوض کردم تغییر نکرد یه راهنمایی بکنید

EXTREME
16-12-2011, 15:21
سلام مانیتور من ال جی مدل t710pu هست تا دو سه ساعت پیش سالم بود اما یه دفعه العان صفحه کم رنگ شده و رو به سیاه و سفید میره ریزولیشن را هم عوض کردم تغییر نکرد یه راهنمایی بکنید
من فکر کنم مشکل از کنتراست باشه ببینید با زیاد کردن کنتراست مشکل حل میشه یا نه
درست نشد باید سر راه کنتراست یک مقاومت که وجود داره یک مقاومت با مقدار بیشتر بزارین

unknown47
18-12-2011, 10:31
درود.
دوستان من مانیتورم Synsmaster bw 1953 سامسونگ هستش و بعضی وقتا که دارم از پی سی استفاده میکنم یهو خاموش میشه و به حالت استندبای میره!(واسه اینکه درست بشه باید پی سی رو خاموش کنم و بعد از چند دقیقه روشنش کنم که البته شاید 2باره بعد از چند دقیقه این اتفاق بیفته البته بعضی وقتا ساعات ها هم میشنم پای پی سی بدون اینکه مشکلی پیش بیاد.)
فیش های ورودی و خروجی مانیتور و کیسم چک کردم مشکلی ندارن.
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید.

EXTREME
18-12-2011, 11:43
درود.
دوستان من مانیتورم Synsmaster bw 1953 سامسونگ هستش و بعضی وقتا که دارم از پی سی استفاده میکنم یهو خاموش میشه و به حالت استندبای میره!(واسه اینکه درست بشه باید پی سی رو خاموش کنم و بعد از چند دقیقه روشنش کنم که البته شاید 2باره بعد از چند دقیقه این اتفاق بیفته البته بعضی وقتا ساعات ها هم میشنم پای پی سی بدون اینکه مشکلی پیش بیاد.)
فیش های ورودی و خروجی مانیتور و کیسم چک کردم مشکلی ندارن.
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید.
اگه در حالت بیکاری این اتفاق میفته میتونه از تنظمیات پاور آپشن باشه
اگه در حین کار این اتفاق میفته دیگه از اون نیست
اول از همه باید کابل برق ماینتور و کابل دیتا مانیتور رو چک کنید
درست نشد مانیتورتون هم فکر کنم lcd هست این مشکل میتونه هم از خرابی ترانس های افزاینده باشه
برای تست این ترانس ها با مولتی متر سیم پیچ اولیه تا 10 اهم رو تست اهم باید نشون بده و سیم پیچ ثانویه بین 80 تا 3 کیلو اهم باید نشون بده
مورد بعدی میتونه از خرابی لامپهای فلورسنت باشه
مورد بعدی میتونه این مشکل از کیستون باشه
میتونه از طرف گرافیک این مشکل ایجاد میشه یا پاور

unknown47
18-12-2011, 12:06
اگه در حالت بیکاری این اتفاق میفته میتونه از تنظمیات پاور آپشن باشه
اگه در حین کار این اتفاق میفته دیگه از اون نیست
اول از همه باید کابل برق ماینتور و کابل دیتا مانیتور رو چک کنید
درست نشد مانیتورتون هم فکر کنم lcd هست این مشکل میتونه هم از خرابی ترانس های افزاینده باشه
برای تست این ترانس ها با مولتی متر سیم پیچ اولیه تا 10 اهم رو تست اهم باید نشون بده و سیم پیچ ثانویه بین 80 تا 3 کیلو اهم باید نشون بده
مورد بعدی میتونه از خرابی لامپهای فلورسنت باشه
مورد بعدی میتونه این مشکل از کیستون باشه
میتونه از طرف گرافیک این مشکل ایجاد میشه یا پاور
دوست عزیز این مشکل بعضی موقع ها توی بالا اومدن ویندوز پبش میاد و بعضی موقع ها هم در حین مرور صفحات اینترنت.
راه ساده تری نیست که بفهمم مشکل از کجاست؟!:46:
میشه مشکل نرم افزاری باشه؟(مثلا ویروسی چیزی)
با تشکر.:11:

EXTREME
18-12-2011, 12:21
اگه موقع بالا اومدن ویندوز هم اینطور میشه باید درایور گرافیک رو از safe mode پاک کنید
و آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کنید و نصب کنید ریزولیشن رو تنظیم کنید و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید ببینید درست میشه یا نه

unknown47
18-12-2011, 22:47
اگه موقع بالا اومدن ویندوز هم اینطور میشه باید درایور گرافیک رو از safe mode پاک کنید
و آخرین ورژن درایور گرافیک رو دانلود کنید و نصب کنید ریزولیشن رو تنظیم کنید و سی دی مانیتور رو هم نصب کنید ببینید درست میشه یا نه

دوست عزیز خیلی ممنونم ولی سی دی مانیتورم فعلا در دسترس نیست!
ممنونتون میشم اگه سایتی معرفی کنید که بتونم لینک درایور مانیتورم رو دانلود کنم:11:

EXTREME
18-12-2011, 22:51
دوست عزیز خیلی ممنونم ولی سی دی مانیتورم فعلا در دسترس نیست!
ممنونتون میشم اگه سایتی معرفی کنید که بتونم لینک درایور مانیتورم رو دانلود کنم:11:
به سایت ماینتورتون برید فایلش احتمالا هست
موارد دیگه ای هم که گفتم بررسی کنید

MaySam.M
21-12-2011, 15:35
سلام

من از وقتی ویندوز 7 نصب کردم ، کیفیت تصاویر مانیتورم کاهش پیدا کرده و قبلا که ویستا داشتم مشکلی نداشت!!

تنظیماتش رو هم دیدم و آخرین درایور گرافیک رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد!

ممنون میشم راهنمایی ام کنید :40:

EXTREME
21-12-2011, 19:16
شما با چه کابلی گرافیک رو به مانیتور وصل کردین ؟
این مشکل میتونه از تنظمیات مانیتور و رفرش ریت هم باشه
درایور که آخرین ورژن هست سی دی مانیتور رو هم نصب کنید

MaySam.M
21-12-2011, 20:49
شما با چه کابلی گرافیک رو به مانیتور وصل کردین ؟
این مشکل میتونه از تنظمیات مانیتور و رفرش ریت هم باشه
درایور که آخرین ورژن هست سی دی مانیتور رو هم نصب کنید

از همین کابلهای معمولی VGA (اسم دقیقش رو نمیدونم) استفاده میکنم همون دیفالت

به گفته شما در همین تاپیک رفرش ریت رو از 85 به 75 تغییر دادم خیل بهتر شد و آخرین ورژن درایور مانیتور رو هم الان دانلود کردم و کیفیت باز هم بهتر شد :11: :10: ممنون :40:

ولی باز هم خیلی عالی و مثل کیفیتش توی ویستا نیست یکمی کیفیت پایینه .نمیدونم مشکل از کجاست!! :41:

Glad Boy
05-01-2012, 11:33
سلام دوستان
من مانیتور PC ـم از این مانیتورهای F700B ال جی هستش ! از همین گازوییلی ها !
راستش دیشب داشتم باهاش کار می کردم یه دفعه دیدم یه بوی خیلی بدی ازش بلند شد ! مثل این بود که بوردهای توش و سیم هاش
دارن آب میشن ! بوش هم هی بیشتر میشد ! ولی اون موقع تصویرش مشکلی نداشت ! منم سریع خاموشش کردم و از برق کشیدم
بیرون ! امروز صبح هم که روشنش کردم دوباره هنوز خیلی کم اون بو میومد !

به نظرتون مشکلش چیه ! یه موقع منفجر نشه !؟ به نظرم ده دوازده سالی هم هست که حسابی داره شلاق میخوره ! این اواخر هم
بعضی موقع ها تصویرش مثل اینکه پارازیت داشته باشه میشه و بعضی موقع هام توی یه لحظه تصویرش بالا پایین میشه ! مثل فیلم
های ترسناک !
به نظرتون مشکلش چیه !؟

EXTREME
05-01-2012, 22:21
سلام دوستان
راستش دیشب داشتم باهاش کار می کردم یه دفعه دیدم یه بوی خیلی بدی ازش بلند شد ! مثل این بود که بوردهای توش و سیم هاش
دارن آب میشن ! بوش هم هی بیشتر میشد ! ولی اون موقع تصویرش مشکلی نداشت ! منم سریع خاموشش کردم و از برق کشیدم

به نظرتون مشکلش چیه ! یه موقع منفجر نشه !؟ به نظرم ده دوازده سالی هم هست که حسابی داره شلاق میخوره ! این اواخر هم
بعضی موقع ها تصویرش مثل اینکه پارازیت داشته باشه میشه و بعضی موقع هام توی یه لحظه تصویرش بالا پایین میشه ! مثل فیلم
های ترسناک !
به نظرتون مشکلش چیه !؟
مانیتورتون رو باز کنید و روی برد اصلی رو ببینید که قطعات در چه وضعیتی هست

Hamed DC
13-01-2012, 16:17
سلام دوستان

های ترسناک !
به نظرتون مشکلش چیه !؟
سلام.
اگر مانیتور هنوز روشن میشه، باید خرابی رو از مدار تغذیه دونست که به طور نسبی آسیب دیده و یا کابل بندی
بد و در هم باعث اتصال یک یا چند کابل به برد اصلی و داغ شدن و ..... شده.
در وحله اول باید مونیتور رو باز کنید.
تک تک اتصالهارو+برد اصلی +مدار تغذیه رو چک کنید.

saddegh
14-01-2012, 00:53
دوستان مانیتورم از دیروز رنگ سیاه رو قهوه ای مات نشون میده چجوری بگم مثل وقتی که تنظیمات کلر روی 16 بیت میزاریم رنگش نقطه نقطه ای مات شده و اون شفافیت قبلی نداره با کابل hdmi که به گوشیم وصل کردم همون طور هست .
مانیتورم lg w2261vp هست گرافیکم 5770 با اخرین درایور ولی هرگز درایور مانیتور نصب نکردم. دیگه ناامید شدم میخوام بدم گارانتی:41:

saddegh
14-01-2012, 17:58
کسی نمی تونه جواب من بده اگه می خوای یه عکس از مانیتور بزارم

Hamed DC
15-01-2012, 01:00
دوستان مانیتورم از دیروز رنگ سیاه رو قهوه ای مات نشون میده چجوری بگم مثل وقتی که تنظیمات کلر روی 16 بیت میزاریم رنگش نقطه نقطه ای مات شده و اون شفافیت قبلی نداره با کابل hdmi که به گوشیم وصل کردم همون طور هست .
مانیتورم lg w2261vp هست گرافیکم 5770 با اخرین درایور ولی هرگز درایور مانیتور نصب نکردم. دیگه ناامید شدم میخوام بدم گارانتی:41:
متوجه نشدم!
شما بعد از نصب گوشی به مانیوتر دچار این مشکل شدین؟؟؟
درایو کارت گرتفیک رو کاملا حذف کنید و دوباره مبادرت به نصب درایو کنید.

saddegh
15-01-2012, 01:11
این کار کردم حتی برای این که متمین بشم روی یه سیستم دیگه هم همینطور بود

saddegh
15-01-2012, 09:26
کلا دیگه برند ال جی از چشم افتاد بنظرم بی دلیل نیست ال جی ارزونتر :2:

MaySam.M
15-01-2012, 11:43
سلام

نمیدونم چرا مانیتورم - که شرحش رو در چند پست قبل گفتم - تصاویر با بکگراند شفاف و شیشه ای رو با رنگ زرد نشون میده! و توی فتوشاپ هم که یه تصویر با بکگراند شفاف ایجاد میکنی بکگراند رو زرد نشون میده! :13:

قبلا رو ویستا مشکل نداشت این مشکل روی سون بوجود اومده! :41: نمیدونم شاید مشکل از خود مانیتور باشه چون حوصله ندارم دوباره ویستا نصب کنم!

دوستان در این باره نظری دارند؟

Hamed DC
15-01-2012, 12:13
این کار کردم حتی برای این که متمین بشم روی یه سیستم دیگه هم همینطور بود
پس مطمئننا مانیتور به مشکل خورده.
صفحه رو با الکل یا مایعاتی که محتوی الکل باشن پاک نکردین؟؟؟
مشکل باید با بز شدن مانیوتور بررسی بشه.

saddegh
15-01-2012, 22:13
نه با هیچی تمیز نکردم پنج ماه بیشتر نیست کار میکنه فردا میبرم گارانتی

Hamed DC
15-01-2012, 23:50
سلام

نمیدونم چرا مانیتورم - که شرحش رو در چند پست قبل گفتم - تصاویر با بکگراند شفاف و شیشه ای رو با رنگ زرد نشون میده! و توی فتوشاپ هم که یه تصویر با بکگراند شفاف ایجاد میکنی بکگراند رو زرد نشون میده! :13:

قبلا رو ویستا مشکل نداشت این مشکل روی سون بوجود اومده! :41: نمیدونم شاید مشکل از خود مانیتور باشه چون حوصله ندارم دوباره ویستا نصب کنم!

دوستان در این باره نظری دارند؟
سلام.
درایو کارت گرافیک رو به روز کنید.
اگر درایوی برای مانیتور هست، حتما نصبش کنید.

MaySam.M
16-01-2012, 12:51
سلام.
درایو کارت گرافیک رو به روز کنید.
اگر درایوی برای مانیتور هست، حتما نصبش کنید.

سلام

آخرین نسخه درایور گرافیک و مانیتور نصبه!

الان یه سرچی که زدم مشکل رو پیدا کردم! :46:

لینکش رو میگذارم افرادی که مشکل من را داشته باشند بخونند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر یا علی

saddegh
25-01-2012, 23:12
دوستان مانیتورم خودش درست شد:18:

parviz.bahri
26-01-2012, 15:20
سلام
دوستان بعضی مواقع مانیتوررم به فاصله دو سه ثانیه خاموش و دوباره روشن میشه شاید یه ساعت یه بار اینطوری بشه.
مدل ال جی هستش.
ممنون.

EXTREME
26-01-2012, 20:31
سلام
دوستان بعضی مواقع مانیتوررم به فاصله دو سه ثانیه خاموش و دوباره روشن میشه شاید یه ساعت یه بار اینطوری بشه.
مدل ال جی هستش.
ممنون.
ال سی دی است یا crt ؟

m8ery
30-01-2012, 16:57
سلام

وقت دوستان بخیر

یه مشکل عجیبی با مانیتور فلترون پیدا کردم

مانیتورم همیشه رو حالت استند بای هست و اصلا تصویر نمیده. کارت گرافیک رو امتحان کردم با یه مانیتور دیگه و درست بود.

کیس دیگه ای رو هم به مانیتورم وصل کردم و تصویر اومد.

ولی وقتی کیس خودم رو به مانیتور وصل میکنم مانیتور تصویر نمیده و انگار نه انگار که یه کیسی بهش وصله.

جالبیش اینه که وقتی کابل مانیتور رو از پشت کیس در میارم یهو مانیتور روشن میشه و اخطار میده که آن پلاگ شدی و وقتی کابل رو میزنم به طرز خنده داری میره تو حالت استندبای!!!

در حالیکه هم کیس و کارت گرافیک سالمه و هم مانیتور.در ضمن این کیس و مانیتور چند سالی هست که با هم دارن انجام وظیفه میکنن و الان چند ماهی داشت خاک میخورد و اومدم راهش بندازم اینطور با هم قهر کردن!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

jo_jumper
01-02-2012, 16:28
ال سی دی است یا crt ؟

مدل دقیق مانیتور رو بگید...

Hamed DC
03-02-2012, 11:39
سلام

وقت دوستان بخیر

یه مشکل عجیبی با مانیتور فلترون پیدا کردم

مانیتورم همیشه رو حالت استند بای هست و اصلا تصویر نمیده. کارت گرافیک رو امتحان کردم با یه مانیتور دیگه و درست بود.

کیس دیگه ای رو هم به مانیتورم وصل کردم و تصویر اومد.

ولی وقتی کیس خودم رو به مانیتور وصل میکنم مانیتور تصویر نمیده و انگار نه انگار که یه کیسی بهش وصله.

جالبیش اینه که وقتی کابل مانیتور رو از پشت کیس در میارم یهو مانیتور روشن میشه و اخطار میده که آن پلاگ شدی و وقتی کابل رو میزنم به طرز خنده داری میره تو حالت استندبای!!!

در حالیکه هم کیس و کارت گرافیک سالمه و هم مانیتور.در ضمن این کیس و مانیتور چند سالی هست که با هم دارن انجام وظیفه میکنن و الان چند ماهی داشت خاک میخورد و اومدم راهش بندازم اینطور با هم قهر کردن!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
کارت گرافیکتون چیه؟؟؟
پینهای سوکت کابل مانیتور رو چک کنید که کجی یا لقی نداشته باشه.
سیستم رو با یه کارت دیگه تست کریدین؟؟؟(یه کارت دیگه روی سیستم نصب کنید و کارت خودتون رو روی یه
سیستم دیگه!).

bahmand
05-02-2012, 16:51
باسلام من ميخواستم بدونم مانيتورهاي ال سي دي سامسونگ سي دي دارند كه بايد نصب بشه يا نه اخه من توي كارتونشو نگاه نكردم وانداختمش اگه داره راهنمايي كنيد ممنون

Hamed DC
06-02-2012, 11:34
باسلام من ميخواستم بدونم مانيتورهاي ال سي دي سامسونگ سي دي دارند كه بايد نصب بشه يا نه اخه من توي كارتونشو نگاه نكردم وانداختمش اگه داره راهنمايي كنيد ممنون
خیر.نیازی به سی دی نیست. اگر هم نیاز باشه حتما همراه مانیتور عرضه میشه.
به سایت سامسومنگ مراجعه کنید و بعد از دادن مدل، از وجود درایو اطلاع حاصل کنید.

ahmad.daneshjoo
06-02-2012, 21:23
با سلام
فیش سر کابل اتصال مونیتور به کامپیوتر رو از کجا میشه خرید؟

The Pro
08-02-2012, 17:53
سلام بچه ها.
من يه مانيتور LCD داشتم كه بردش سوخت حدود 1 سال پيش. تعميركار گفت برد بايد عوض بشه ولي اصلا پيدا نشد. گفتن فعلا برد اين مدل وارد نشده اصلا.
حالا خواستم ببينم پيدا ميشه؟
مدل مانيتور اينه:
LG L192W
ضمنا ماديران نيست. made in china هست.

ممنونم

Hamed DC
08-02-2012, 22:22
با سلام
فیش سر کابل اتصال مونیتور به کامپیوتر رو از کجا میشه خرید؟
سلام.
باید کآبل به صورت کامل از مانیتور عوض بشه.سوکت به تنهایی موجود نیست!

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

سلام بچه ها.
من يه مانيتور LCD داشتم كه بردش سوخت حدود 1 سال پيش. تعميركار گفت برد بايد عوض بشه ولي اصلا پيدا نشد. گفتن فعلا برد اين مدل وارد نشده اصلا.
حالا خواستم ببينم پيدا ميشه؟
مدل مانيتور اينه:
LG L192W
ضمنا ماديران نيست. made in china هست.

ممنونم
سلام.
تعمیر کار کاملا درست گفته!برد این سری به شدت هر چه تمام بد گیر میاد. مگه یه مانیتوری که بردش سالمه رو
به مانیتور خودت پیوند بزنی!

Milad4171
28-02-2012, 18:58
توی ویندوز 7 رزلوشن مانیتور من تبدیل به HD میشه در صورتی که مدل ال سی دی من 1600*900 هست و 1080 رو ساپرت نمبکنه!
در این حالت در همون مراحل اولیه نصب ویندوز به این کیفیت تبدیل پیدا میکنه و هیچ جوری هم نمیشه عوضش کرد!
توی سی دی که من داشتم ویندوز 7 نداشت ولی با همون دیسک تونستم مانیتور رو به سیستم عامل معرفی کنم
مشکل کجاست؟
به گفته یه نفر ویندوز 7 نمیتونه ساپورت کنه!!
عجیبه!

osmaan
29-02-2012, 01:26
سلام دوستان من دو تا مانیتور crt ال جی مدل های f700p و f700b دارم که مدل f700B که بچه ها داشتن کار میکردن سوخت یعنی گفتن وقتی داشتن کار میکردن یهو تصویر رفته و بعدش هم ازش دود بلند شده (این که فکر کنم عمرش رو داد به ما نمیشه کاریش کرد) ولی مدل f700P کار میکنه منتها رنگ رو درست نشون نمیده انگار یه رنگ نداره البته بعضی اوقات درست میشه ولی دوباره میره تو حالت اول
این دو تا رو میشه درست کرد؟
من میخوام یه لپ تاپ بخرم بنابراین نمیخوام برای این سیستم مانیتور جدید بخرم
راستی هزینش چقدر میشه ارزش داره؟

Hamed DC
29-02-2012, 12:27
سلام دوستان من دو تا مانیتور crt ال جی مدل های f700p و f700b دارم که مدل f700B که بچه ها داشتن کار میکردن سوخت یعنی گفتن وقتی داشتن کار میکردن یهو تصویر رفته و بعدش هم ازش دود بلند شده (این که فکر کنم عمرش رو داد به ما نمیشه کاریش کرد) ولی مدل f700P کار میکنه منتها رنگ رو درست نشون نمیده انگار یه رنگ نداره البته بعضی اوقات درست میشه ولی دوباره میره تو حالت اول
این دو تا رو میشه درست کرد؟
من میخوام یه لپ تاپ بخرم بنابراین نمیخوام برای این سیستم مانیتور جدید بخرم
راستی هزینش چقدر میشه ارزش داره؟
سلام.
اطراف مانیتور اگر میدان مغناطیسی ایجاد شده از بین ببرینش. مثلا اگر بلندگو یا سب ووفر کنار مانیتور هست، اون رو
به یک متری مانیتور منتقل کنید.اگر با این کار باز هم مشکل مرتفع نشد یا کم شد ولی از بین نرفت، باید به صفحه
مانیتور شک کرد. که در حالت کلی ارزش تعمیر نداره. چون ارزش این مدل حداکثر 50.000تومن هست و هزینه تعمیر
اون بین 25تا35هزارتومن میشه.

amird2012
29-02-2012, 23:21
((با سلام خدمت دوستان گرامی))
من یه مشکل با وصل کردن ماهواره با خروجی hdmiبه ledسامسونگ 22a360hplusدارم به این صورت که وقتی با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل است مشکلی نیست ولی وقتی به ----- وصل میکنم که اونم خروجی اچ دی داره تصویر نمی یاد لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه خیلی ممنون:13:

Hamed DC
01-03-2012, 00:59
((با سلام خدمت دوستان گرامی))
من یه مشکل با وصل کردن ماهواره با خروجی hdmiبه ledسامسونگ 22a360hplusدارم به این صورت که وقتی با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل است مشکلی نیست ولی وقتی به ----- وصل میکنم که اونم خروجی اچ دی داره تصویر نمی یاد لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه خیلی ممنون:13:
سلام.
مشکل از مانیتور نیست.در بخش زیر طرح موضوع کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

osmaan
01-03-2012, 12:17
سلام.
اطراف مانیتور اگر میدان مغناطیسی ایجاد شده از بین ببرینش. مثلا اگر بلندگو یا سب ووفر کنار مانیتور هست، اون رو
به یک متری مانیتور منتقل کنید.اگر با این کار باز هم مشکل مرتفع نشد یا کم شد ولی از بین نرفت، باید به صفحه
مانیتور شک کرد. که در حالت کلی ارزش تعمیر نداره. چون ارزش این مدل حداکثر 50.000تومن هست و هزینه تعمیر
اون بین 25تا35هزارتومن میشه.
سلام
والا همون موقع که این مشکل به وجود اومد کنار اسپیکر و ساب ووفر نبود
گاهی رنگش درست میشه ولی بعد یه مدت 2 ساعته دوباره رنگش خراب میشه

Hamed DC
01-03-2012, 14:24
سلام
والا همون موقع که این مشکل به وجود اومد کنار اسپیکر و ساب ووفر نبود
گاهی رنگش درست میشه ولی بعد یه مدت 2 ساعته دوباره رنگش خراب میشه
سلام.
پس به احتمال زیاد صفحه دچار مشکل شده و سرعت رفرش اومده پایین که چاره نهایی با بازکردن مشخص میشه و
به نظر من زیاد به صرفه نیست.

eman619rv
04-03-2012, 19:28
سلام دوستان من مانیتور lcd W2261vp LG دارم
متاسفانه یه اتفاقی براش افتاده و یه خط باریک از پیکسل هاش مشکل پیدا کرده آیا راه حلی واسه درست کردنش هست بدون این که بخواد صفحه شو تعویض کرد؟؟

akam22
04-03-2012, 21:23
دوستان سلام
من به مشکل بزرگی برخورده ام
متاسفانه صفحه مانیتور لپ تاپم چند روزیه تاریک شده. طوریکه نمیشه چیزی را مشاهده کرد البته خیلی به سختی میتوان دید
مدل لپ تاپ : HP G62-a20SA Notebook PC
من ویندوزش را چند باری عوض کردم. سون و ویستا و اکس پی هم روش امتحان کردم همه درایوهای ارجینالش را هم از خود سایت HP دانلود و نصب کردم ولی تاثیری روی مانیتور نداشت
همه جا را گشتم ولی مطلب به درد بخوری در موردش پیدا نکردم. راهکارهای عجیب و غریبی در فرومهای خارجی مشاهده کردم و خیلی ها را هم امتحان کردم ولی موفق نشدم
الان مجبورم لب تاپ را به یه مانیتور دیگه نصب کنم و باهاش کار کنم. فکر نمیکنم مانتیور از کار افتاده باشه و احتیاحی به تعویض باشه احساس میکنم باید یه ایراد کوچکی داشته باشه که من ازش سر در نمیارم.
یه ایراد دیگه هم داره اینه که دکمه FN+F5 که مربوط بهرزولوشنه کار نمیکنه و وقتی این دو دکمه را میزنم صفحه جستجو باز میشه

eman619rv
06-03-2012, 01:22
متاسفانه یه اتفاقی براش افتاده و یه خط باریک از پیکسل هاش مشکل پیدا کرده آیا راه حلی واسه درست کردنش هست بدون این که بخواد صفحه شو تعویض کرد؟؟
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟:19::11:

Hamed DC
09-03-2012, 23:48
سلام.
اگر بیش از حد زیاد باشه به هیج وه نمیشه با ترمیم صفحه مشکل رو رفع کرد و باید صفحه عوض بشه. اگر یه شات از
مشکل بزارین بهتر میشه نظر داد.

mirsourena
13-03-2012, 14:25
شخصات سیستم من به صورت زیر است:

MB: Gigabyte z68 d3

CPU: Intel Corei3-210

VGA: XFX HD 4770 512

Monitor: asus ml229

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که
من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت
رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟

Hamed DC
13-03-2012, 14:45
شخصات سیستم من به صورت زیر است:

MB: Gigabyte z68 d3

CPU: Intel Corei3-540

VGA: XFX HD 4770 512

Monitor: asus ml229

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که
من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت
رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟
مانیتور رو با چه کابلی به کارت وصل کردین؟؟؟
با کابل VGA هم تست کنید.

alex_pk
15-03-2012, 07:03
سلام دوستان
مانیتور من LG 2261 V
دیشب که سیستم رو برای دانلود گذاشتم مانیتور از پنل جلو دستی خاموش کردم همیشه همینکار رو می کنم.
الان اومدم دیدم مانیتور خود به خود روشن شده و اصلا هر کاری هم می کنم خاموش نمیشه، یعنی اون دکمه پاو لمسی جلو مانیتور هیچ کاری نمیکنه.

از همه عجیبتر اینه که اون 5 دکمه سمت راست مانیتور هم از کار افتادن!
فقط دکمه Menu رو وقتی می زنم برای لحظاتی مانیتور خاموش میشه_هم صفحه و هم چراغ قرمز) و بعد دو ثانیه دوباره به حالت عادی بر میگرده و اصلا منو نمایش داده نمیشه.

به نظرتون مشکل چیه؟

Hamed DC
15-03-2012, 08:03
سلام دوستان
مانیتور من LG 2261 V
دیشب که سیستم رو برای دانلود گذاشتم مانیتور از پنل جلو دستی خاموش کردم همیشه همینکار رو می کنم.
الان اومدم دیدم مانیتور خود به خود روشن شده و اصلا هر کاری هم می کنم خاموش نمیشه، یعنی اون دکمه پاو لمسی جلو مانیتور هیچ کاری نمیکنه.

فقط دکمه Menu رو وقتی می زنم برای لحظاتی مانیتور خاموش میشه_هم صفحه و هم چراغ قرمز) و بعد دو ثانیه دوباره به حالت عادی بر میگرده و اصلا منو نمایش داده نمیشه.

به نظرتون مشکل چیه؟
سلام دوست عزیز.
مانیتور رو برای چند ساعت از برق بکشید. بعد دوباره تست کنید. اگر مشکل مرتفع شد که هیچ. در غیر اینصورت و یا
با مشاهده مجدد مشکل اون رو به تعمیرگاه ارجاع دهید. پنل مانیتور باید بازبینی و در صورت نیاز مشکلش مرتفع بشه.

eman619rv
20-03-2012, 13:00
سلام دوستان
مانیتور من LG 2261 V

به نظرتون مشکل چیه؟

فکر کنم شما قفل دکمه ( قفل کودک ) رو فعال کردین بهترین راهش هم اینه که دفترچه رو بخونین جون من یه بار فکر کنم این موضوع رو تو دفترچه اش دیدم:11:

bia.berim.so2
24-03-2012, 21:47
با سلام
حدود یک هفته میشه که مانیتور لبتابم صفحش سفید میشه البته اگه مانیتور رو تا آخر بازش کنم یا نیمه باز باشه صفحه عادی میشه به عبارتی یا باید خیلی به صفحه کلید نزدیکش کنم یا خیلی دورش کنم تا صفحه عادی بشه و لبتابو به مانیتور خارجی وصل کردم و مشکلی نداشت مدل asus n61jq به نظر شما چه ایرادی پیدا کرده و راه حلی چیزی داره
با تشکر

Greatone
29-03-2012, 02:28
مانیتور سامسونگ 23 اینچ دارم که ورودی اچ دی ام آی نداره اما رو جعبش نوشته hd !
در حالی که مین بردم داره
چطور میتونم تصویر اچ دی بدم
الان با وی جی ای وصله !!!

Hamed DC
29-03-2012, 13:49
با سلام
حدود یک هفته میشه که مانیتور لبتابم صفحش سفید میشه البته اگه مانیتور رو تا آخر بازش کنم یا نیمه باز باشه صفحه عادی میشه به عبارتی یا باید خیلی به صفحه کلید نزدیکش کنم یا خیلی دورش کنم تا صفحه عادی بشه و لبتابو به مانیتور خارجی وصل کردم و مشکلی نداشت مدل asus n61jq به نظر شما چه ایرادی پیدا کرده و راه حلی چیزی داره
با تشکر
سلام.
به احتمال خیلی زیاد کابل بندی لبتاب به مادربرد دچار قطعی یا مشکل شده! که با زیاد باز کردن و یا زیاد بستن اتصال برقرار شده و تصویر عادی میشه.
بهتره لبتاب رو به گارانتی ارجاع دهید.

Hamed DC
29-03-2012, 13:55
مانیتور سامسونگ 23 اینچ دارم که ورودی اچ دی ام آی نداره اما رو جعبش نوشته hd !
در حالی که مین بردم داره
چطور میتونم تصویر اچ دی بدم
الان با وی جی ای وصله !!!
مدل مانیتور؟؟؟
مدل کارت گرافیک؟؟؟

Greatone
29-03-2012, 15:51
samsung sw2333
کارت گرافیکمم :Radeon HD 6770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roducts%2Fcatalog%3Foe%3Dutf-8%26rls%3Dorg.mozilla%3Aen-US%3Aofficial%26client%3Dfirefox-a%26q%3Dhd%2Bsupport%2Bgraphic%2Bcard%26um%3D1%26i e%3DUTF-8%26tbm%3Dshop%26cid%3D1146602547475555622%26sa%3D X%26ei%3DalN0T-_zIsPSmAXzhZWmCA%26ved%3D0CFkQ8wIwBg)
اما مانیتورم با اینکه همه چیش بالاست نمیدونم چرا جای اچ دی نداره !
چیکار کنم؟

Hamed DC
29-03-2012, 15:58
samsung sw2333
کارت گرافیکمم :Radeon HD 6770 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roducts%2Fcatalog%3Foe%3Dutf-8%26rls%3Dorg.mozilla%3Aen-US%3Aofficial%26client%3Dfirefox-a%26q%3Dhd%2Bsupport%2Bgraphic%2Bcard%26um%3D1%26i e%3DUTF-8%26tbm%3Dshop%26cid%3D1146602547475555622%26sa%3D X%26ei%3DalN0T-_zIsPSmAXzhZWmCA%26ved%3D0CFkQ8wIwBg)
اما مانیتورم با اینکه همه چیش بالاست نمیدونم چرا جای اچ دی نداره !
چیکار کنم؟
دوست عزیز مانیتور شما FullHD هست و دارای سوکت DVI هم هست. برای داشتن تصاویری باکیفیت از کابلDVI
برای اتصال کارت گرافیک با مانیتور استفاده کنید. در این حالت کارت گرافیک مانیتور رو روی حالت FullHD کالیبره میکنه
و نیاز به انجام دادن هیچ کاری نیست. کارت گرافیک شما هم داری دو سوکت DVIهست که میتونید ازش استفاده
کنید.
منظور شما از جای HDچیه؟؟؟

Greatone
29-03-2012, 16:07
اهان یعنی اون کابل سفیده دیگه dvi ?
منتظورم کابل اچ دی بود که کوچیکتره اکس باکس رو وصل میکنم به تلوزیونم !
پس dvi همون کار فول اچ دی رو میکنه؟

Hamed DC
29-03-2012, 16:23
اهان یعنی اون کابل سفیده دیگه dvi ?
منتظورم کابل اچ دی بود که کوچیکتره اکس باکس رو وصل میکنم به تلوزیونم !
پس dvi همون کار فول اچ دی رو میکنه؟
منظور شما کابل HDMI Mini هست که برای اتصال X-Boxاستفاده میشه. درسته؟؟؟
برای اتصال کارت به مانیتور از همون کابل DVI استفاده کنیدکه کانکتورهای اون بصورت زیره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tMbOcoj5UO9DWpwv-Q72tAZf22hNsY_2zkIcU6DJgFtLH4TRU41icfQNzmmoH0YuJo5 iFqBBBNIsV-VgD_slBwkctpczLDHanC36b_mrSTqG2rZ-8xSvZzCi7etQkatqq_M9XS2roBInjvVj_ZN57mFgZsFP_vpiRb GLoDFqFQ1-DMeb2KXxhBrdOfXsdhCVvx5w3rQJ-xMcqD__BOE63-jOJxOtd3rJquumcheVuqBicJAo4qvlXXf7Gr01wkpAMgmhwaRd NZmS04QSqg

hosseinrad
31-03-2012, 10:38
سلام به همه دوستان
من یه مشکل با مانیتورم پیدا کردم
من یه مانیتور سامسونگ مدل sync master s19a310n plus دارم که منوش قفل شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم
هرکسی که راهی برای حل این مشکل داره لطف کنه منو راهنمایی کنه که بتونم قفل منوی مانیتورم رو باز کنم
ممنون از همه

Hamed DC
31-03-2012, 17:15
سلام به همه دوستان
من یه مشکل با مانیتورم پیدا کردم
من یه مانیتور سامسونگ مدل sync master s19a310n plus دارم که منوش قفل شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم
هرکسی که راهی برای حل این مشکل داره لطف کنه منو راهنمایی کنه که بتونم قفل منوی مانیتورم رو باز کنم
ممنون از همه
سلام.
برای این مشکل یکی از روش زیر رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده:
کلید منو رو به تنهایی 10 ثانیه نگه دار.
کلید منو + کلید فلش به سمت بالا رو 10 ثانیه نگهدار.

hosseinrad
02-04-2012, 16:09
سلام.
برای این مشکل یکی از روش زیر رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده:
کلید منو رو به تنهایی 10 ثانیه نگه دار.
کلید منو + کلید فلش به سمت بالا رو 10 ثانیه نگهدار.

سلام
با راهنمایی شما مشکلم حل شد ممنون
:11:

bilmazlar
15-04-2012, 14:05
با سلام

یه چند وقتیه که یه لکه صورتی تو مانیتور لپتاپم پیدا شده. البته جاش ثابت نیست و اوائل گوشه سمت راست پایین بود. حالا چند وقتیه جابجا شده و رفته سمت چپ پایین. شدت صورتی بودن و مساحت این لکه هم متغیره.
لپتاپم dell studio 1555 هستش.

کسی می‌دونه این مشکل از چیه؟ به نظر نمی‌آد خود مانیتور دچار مشکل شده باشه. این می‌تونه به علت میدان مغناطیسی اسپیکرهای لپتاپ باشه؟

ممنونم می‌شم راهنمایی کنید.

Hamed DC
15-04-2012, 14:43
با سلام

یه چند وقتیه که یه لکه صورتی تو مانیتور لپتاپم پیدا شده. البته جاش ثابت نیست و اوائل گوشه سمت راست پایین بود. حالا چند وقتیه جابجا شده و رفته سمت چپ پایین. شدت صورتی بودن و مساحت این لکه هم متغیره.
لپتاپم dell studio 1555 هستش.

کسی می‌دونه این مشکل از چیه؟ به نظر نمی‌آد خود مانیتور دچار مشکل شده باشه. این می‌تونه به علت میدان مغناطیسی اسپیکرهای لپتاپ باشه؟

ممنونم می‌شم راهنمایی کنید.
سلام.
مشکل از اسپیکرهاdی لب تاب نیست.
تا حالا فشار بالایی با انگشت به صفحه وارد نکردین؟؟؟
لب تاب رو برای مدت زیادی در میان میدان مغناطیسی قوی نگذاشتین؟؟؟
از کی و طی چه حادثه یا کاری این مشکل بروز کرد؟؟؟

bilmazlar
15-04-2012, 15:31
سلام.
مشکل از اسپیکرهاdی لب تاب نیست.
تا حالا فشار بالایی با انگشت به صفحه وارد نکردین؟؟؟
لب تاب رو برای مدت زیادی در میان میدان مغناطیسی قوی نگذاشتین؟؟؟
از کی و طی چه حادثه یا کاری این مشکل بروز کرد؟؟؟

سلام و ممنون از لطفتون

نه فشاری به صفحه وارد نکردم.
این مشکل از حدود چند ماه پیش شروع شده. بعضی وقتها هست و بعضی وقتها نه. همون طور هم که گفتم جاش متغیره اما بیشتر تو یه نوار 2-3 سانتیمتری پایین مانیتور پیش می‌آد. واسه همین فکر کردم شاید از میدان مغناطیسی اسپیکرهای لپتاپ باشه.

راستش رو بخواین، اولین بار که این لکه صورتی رو دیدم وقتی بود که لپتاپ به مدت چند ساعت در حالی که درش بسته بود، روشن مونده بود.

Hamed DC
15-04-2012, 19:03
سلام و ممنون از لطفتون

نه فشاری به صفحه وارد نکردم.
این مشکل از حدود چند ماه پیش شروع شده. بعضی وقتها هست و بعضی وقتها نه. همون طور هم که گفتم جاش متغیره اما بیشتر تو یه نوار 2-3 سانتیمتری پایین مانیتور پیش می‌آد. واسه همین فکر کردم شاید از میدان مغناطیسی اسپیکرهای لپتاپ باشه.

راستش رو بخواین، اولین بار که این لکه صورتی رو دیدم وقتی بود که لپتاپ به مدت چند ساعت در حالی که درش بسته بود، روشن مونده بود.
خواهش میکنم دوست گلم.
پس تقریبا مشکل داره عاملش پیدا میشه!
اگر در این حالتی که بسته بوده و اسکرین سیور هم فعال نبوده و مثلا برای چند ساعت لب تاب به طور مداوم در این
حالت مانیتورش روشن بوده، میشه مشکل رو تقریبا! به اون نسبت داد.
اگر نوار به صورت متغیر در یک جا مثلا بالا یا پایین تغییر جا میده، مشکل میتونه از کارت گرافیک هم باشه.
اما اگر پیوسته جاش روی مانیتور تغییر میکنه و در حال چرخش هست، به احتمال زیاد مانیتور دچار مشکل شده!

bilmazlar
16-04-2012, 22:50
خواهش میکنم دوست گلم.
پس تقریبا مشکل داره عاملش پیدا میشه!
اگر در این حالتی که بسته بوده و اسکرین سیور هم فعال نبوده و مثلا برای چند ساعت لب تاب به طور مداوم در این
حالت مانیتورش روشن بوده، میشه مشکل رو تقریبا! به اون نسبت داد.
اگر نوار به صورت متغیر در یک جا مثلا بالا یا پایین تغییر جا میده، مشکل میتونه از کارت گرافیک هم باشه.
اما اگر پیوسته جاش روی مانیتور تغییر میکنه و در حال چرخش هست، به احتمال زیاد مانیتور دچار مشکل شده!

بازم ممنون

جالب اینجاست که به نوع قرار گرفتن لپتاپ تو کیف یا کوله بستگی داره. وقتی که لپتاپ رو از طولش تو کوله می‌زارم این نوار صورتی می‌آد به کناره مانیتور. خیلی برام جالبه. مثل این می‌مونه که توی مایع داخل مانیتور یه ناخالصی باشه که هر دفعه یه طرف اون ته نشین بشه.

یه چیز دیگه هم این که لپتاپ رو که از کیف یا کوله درمی‌آرم و روشنش می‌کنم این لکه بزرگتره و پر رنگتره اما به تدریج از مساحت و شدتش کم می‌شه.

به نظر می‌رسه کاریش هم نمی‌شه کرد و باید باهاش مدارا کرد.

tasmin
26-05-2012, 14:32
سلام؛
مانیتور سامسونگ خریدم تا الان حدود 2 ماهی میشه که دارم ازش استفاده میی کنم. یه مشکل حادی که جدیدا براش پیش اومده اینه که بعد از حدود یک ساعت روشن بودن مانیتور از گوشه سمت راست بالا و پائین شروع میکنه به لرزش و بهد از مدت کوتاهی باز لرزشش بیشتر میشه؟
ممکنه مشکل از کارت گرافیک باشه؟

EXTREME
26-05-2012, 14:45
سلام؛
مانیتور سامسونگ خریدم تا الان حدود 2 ماهی میشه که دارم ازش استفاده میی کنم. یه مشکل حادی که جدیدا براش پیش اومده اینه که بعد از حدود یک ساعت روشن بودن مانیتور از گوشه سمت راست بالا و پائین شروع میکنه به لرزش و بهد از مدت کوتاهی باز لرزشش بیشتر میشه؟
ممکنه مشکل از کارت گرافیک باشه؟
وسایل آهن ربایی رو از مانیتور دور کنید
درایور گرافیک رو آپدیت کنید و درایور مانیتور رو هم نصب کنید و رفرش ریت رو هم کم کنید
با یک ورودی دیگه مانیتور تست کنید اگر داشته باشه
در آخر این مشکل میتونه از خود مانیتور باشه

tasmin
26-05-2012, 15:07
یه مورد دیگه هم که هست اینکه موقعی که تصویر شروع به لرزش میکنه دکمه Auto set رو که می زنم لرزشش برای یه مدتی قطع میشه.

tasmin
29-05-2012, 15:22
دوباره سلام ،
مشکل مانیتورم از برد داخلش بود ، بردمش گارانتییش و مانیتور رو تعمیر کردن و مشکل لرزشش درست شد. خیلی مشکوکه مانیتور نو و اکبند یه همچین مشکلی براش پیش بیاد. ممکنه مانیتور درجه 2 بوده و خود سامسونگ بعد از تعمیر داده باشه بیرون.؟؟

EXTREME
29-05-2012, 15:24
دوباره سلام ،
مشکل مانیتورم از برد داخلش بود ، بردمش گارانتییش و مانیتور رو تعمیر کردن و مشکل لرزشش درست شد. خیلی مشکوکه مانیتور نو و اکبند یه همچین مشکلی براش پیش بیاد. ممکنه مانیتور درجه 2 بوده و خود سامسونگ بعد از تعمیر داده باشه بیرون.؟؟

هرچی بوده یکی از خازن هاش نشتی داشته

tasmin
30-05-2012, 09:18
هرچی بوده یکی از خازن هاش نشتی داشته
فکر کنم منظورتون از نشتی ، درست ذخیره نشدن برق در خازن باشه که موجب نوسان برق و ایجاد لرزش در تصویر میشه ... یه چیزی شبیه به این

pouya442
11-06-2012, 14:11
سلام
من یک مانیتورw2284f LG دارم حدود 3 سالی میشه دارم ازش استفاده میکنم
مشکل اینجاست که وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تصویر روشن خاومش میشه و بعد از 20 دقیقه صاف میشه و دیگه روشن خاموش نمیشه
مطمینم که مشکل از کارت گرافیک یا... نیست چون وقتی ایکس باکسمو بهش وصل میکنم بازم همینجوریه
یکبار بخاطر همین مشکل بردمش نمایندگی طرف درستش کرد ولی دوباره بعد از 2 هفته به حالت اولش برگشت

قله بلند
12-06-2012, 12:34
سلام
من یک مانتور LED سامسونگ خریدم. البته درایور گرافیک نصب هست ولی برای نصب درایور این مانیتور، گزینه ای داره تحت عنوان windows driver ولی حتماً باید به اینترنت متصل بشه یعنی توی برنامه اش توی خود سی دی اش نیست. در حال حاضر هم تا 60 هرتز رو پشتیبانی می کنه. اشکالی داره درایور مانیتور نصب نشه؟ اگر نصب نشه چه اتفاقی ممکنه بیافته؟

talkhonchea
14-06-2012, 22:11
سلام عزیز من یه مانیتور crtبه نام focusدارم حدود یه سال پیش صحفش یهو آبی میشد تو تنظیمات هم همه کاری کردم فایده نداشت هر کاری میکردم جواب نمیگرفتم و باید خاموش میکردم یا مثل یه موش کور زوم میکردم رو صحفه (به زور میشد یه آهنگ عوض کرد)تازگی ها بعضی وقتا صحفه میپره کاملا سیاه میشه(فرقی هم نمیکنه چه زمانی سیستم خاموشه و تازه میاد بالا این درد را میگیره چه وسط کار تو ویندوز)چاره این کار اینه که یه چند باری محکم باید بزنم تو سرش و چندبار دکمه خاموش و روشن را باید بزنم تا بیاد ؟(هر وقت بعد از این میخاد بیاد بالا یه صدای خاصی میدی مثل صدای پاشیدن اب از ابشار اگه این صدا اومد دیگه دکمه خاموش و روشن را نمیزنم 2-3ثانیه دیگه میاد)حالا شاید بخندید بگید این مانیتور را بندازید دور ولی به خدا نمیتونم هزینه کنم بدهکارم اساسی .اگه یه راه حلی دارید بگید ممنون میشم البته بگم باید اصلا تکون نخوره چون بلا استثنا تصویر میپره اخه میز کامپیوترم یه جوری حتی تو تایپ کردن هم ممکن تکون بخوره باید اساسی مواظب باشم

mehdi_halla
16-06-2012, 09:39
سلام.یه مانیتور AOCمدل 931fwz هستش که بعد از کمی روشن بودن منوهاش رو lcd ظاهر میشن و یکی یکی عوض میشه و حالتهای نمایشش عوض میشه(sport , text و...) به نظر شما مشکلش چیه؟ چقدر خرجش میشه.گارانتیشم تموم شده.

jo_jumper
16-06-2012, 13:41
سلام.یه مانیتور AOCمدل 931fwz هستش که بعد از کمی روشن بودن منوهاش رو lcd ظاهر میشن و یکی یکی عوض میشه و حالتهای نمایشش عوض میشه(sport , text و...) به نظر شما مشکلش چیه؟ چقدر خرجش میشه.گارانتیشم تموم شده.

یه نگاهی به کلید های روی مانیتور بنداز شاید خیلی به داخل نشسته باشن و با کوچکترین لرزش میز یا ضربه خودبه خود باعث روشن شدن منوها بشن.

mehdi_halla
16-06-2012, 14:01

یه نگاهی به کلید های روی مانیتور بنداز شاید خیلی به داخل نشسته باشن و با کوچکترین لرزش میز یا ضربه خودبه خود باعث روشن شدن منوها بشن.

نه اونو چک کردم،موردی نداشت.

neo squall
29-06-2012, 13:11
سلام
من 9 ماه هست كه يه مانيتور LG E2040 خريدم (كه اسمش LED ـه ولی ظاهرا در اصل LCD ـه، نمی دونم) و از سه ماه پيش يه لكه سياه كوچيك سمت راست صفحه نمايشش به وجود اومد، اين لكه فقط از بعضی زوايا اونم وقتی پس زمينه تصوير سفيد باشه به چشم مياد. اولش فكر می كردم كثيفی هست ولی هر چی با دستمال كشيدم پاك نشد، بعدش فكر كردم پيكسل سوخته ست ولی پيكسل سوخته هم نبود و فهميدم يه چيزی مثل كثيفی هست كه بين دو شيشه مانيتور ايجاد شده.
اونطور كه تحقيق كردم بعضی از مك بوك ها هم چنين مشكلی رو دارند و راه حلش هم باز كردن مانيتور هست. مانيتور رو بردم نمايندگی LG تو شهرم (كرج) ولی گفتن چيزی نيست و ارزش باز كردن مانيتور رو نداره و ضمنا گفتن شايد بشه درست كنيم شايدم نشه. ولی برای من شديدا مهمه كه حتما درست شه، آخه اگه چيزی نيست با اين وضعيت چرا من نمی شه بفروشمش؟
اگه كسی اطلاعاتی در مورد حل اين مشكل و نحوه تعميرش داره بگه ممنون می شم.

تصوير مشكل مانيتور:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 901421376783.jpg)

منبع خارجی در مورد اين مشكل:

Dark spot on LED screen - Lenovo Community ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باسپاس.

neo squall
29-06-2012, 19:00
از دوستان كسی پاسخ سوالای بنده رو نمی دونه؟

steps
01-07-2012, 14:43
مانیتور LG مدل w2284f دارم امروز به طور ناگهتنی تصویر یش اینطوری که تویه عکس هست شدش . کسی میدونه مشکلش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته: مانیتور به کیس وصل نبودش

jo_jumper
01-07-2012, 15:25
فیش کابل مانیتور چک کنید یا اگه امکانش هست با یه کابل دیگه امتحان کنید ، برای اینکه از سالم بودن مانیتور مطمئن بشید مانیتور را با یه سیستم دیگه تست کنید تامشخص بشه مشکل از مانیتور است یا کیس

EXTREME
01-07-2012, 15:51
مانیتور LG مدل w2284f دارم امروز به طور ناگهتنی تصویر یش اینطوری که تویه عکس هست شدش . کسی میدونه مشکلش چیه؟

نکته: مانیتور به کیس وصل نبودش

اول باید از سالم بودن مانیتور و کابل دیتا اطمینان پیدا کنید
اگه این دو مورد درست بود گرافیک مشکل داره یا دماش بالا میره یا ایراد از خود گرافیک است
ویندوز رو هم عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید

steps
01-07-2012, 19:14
اول باید از سالم بودن مانیتور و کابل دیتا اطمینان پیدا کنید
اگه این دو مورد درست بود گرافیک مشکل داره یا دماش بالا میره یا ایراد از خود گرافیک است
ویندوز رو هم عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید

العان با یک مانیتور دیگه دارم کار میکنم و سالم هست.
مانیتور تو حالت saving هم اینطوری میشه

EXTREME
01-07-2012, 19:48
اگه با مانیتور دیگه مشکلی ندارین یا مانیتور یا کابل دیتا مشل داره یک کدوم

zelda64
20-07-2012, 20:12
سلام دوستان برادرم یه مانیتور LG IPS226V خریده. مشکلی که داره اینه که در رزولوشن‌های 1600x900و 1280x720 نمی‌توان تصویر واید و استرچ و تمام صفحه گرفت در حالی که در بقیه رزولوشن‌ها مثل 1920x1080 و 1024x768 تصویر به راحتی تمام صفحه را پوشش می‌دهد. این موضوع ربطی به امکانات داخل منو مانیتور هم ندارد چون گزینه واید و ارجینال برای همه رزولوشن‌ها خوب کار می کند الا این دو رزولوشن 1600x900و 1280x720.

موضوع اینست که رزولوشن‌های 1280x720 به علت اینکه نسبت 16x9 دارد که دقیقاً مناسب این نوع مانیتور است به درد بازی و گیم می‌خورد چون اگر بخواهیم از رزولوشن‌ 1920x1080 برای گیم استفاده کنیم بیشتر بازی‌ها کند اجرا می‌شوند.

ممنون می‌شوم راهنمایی کنید.

bayathanif
24-07-2012, 18:03
در بک گراند های سفید رنگ سمت چپ مانیتور ips226 من (که دو روز هست خریدم) به رنگ زرد نزدیک شده .آیا مانیتورمشکل دارد یا طبیعی می باشد ؟

bayathanif
25-07-2012, 09:24
در بک گراند های سفید رنگ سمت چپ مانیتور ips226 من (که دو روز هست خریدم) به رنگ زرد نزدیک شده .آیا مانیتورمشکل دارد یا طبیعی می باشد ؟ کسی نبود؟

zelda64
31-07-2012, 02:47
در بک گراند های سفید رنگ سمت چپ مانیتور ips226 من (که دو روز هست خریدم) به رنگ زرد نزدیک شده .آیا مانیتورمشکل دارد یا طبیعی می باشد ؟ کسی نبود؟

نه مشکلی نیست این مانیتور ال جی ارزون ترین مدل آی پی اس موجود تو ایرانه این نشت رنگ تو بک گراند سفید و سیاه ناشی از بک لایت کم کیفیت ال جیه برای برادر من هم در بک گراند سیاه در سمت چپ رنگ بادمجونی! پس میده مطمئناً سری ایسوس ام آی پی اس این مشکل رو نداره ولی تا 90 تومن گرونتره.

csssaeed
22-08-2012, 16:14
سلام دوستان.
من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.

اينم از عکسش:

EXTREME
22-08-2012, 19:19
سلام دوستان.
من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.

اينم از عکسش:

جوابتون رو در پ.خ دادم

csssaeed
22-08-2012, 19:25
جوابتون رو در پ.خ دادم
ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز.
اما هنوزم قضیه برام مبهمه.
با سه تا کابل مختلف تست کردم اما تغییری نکرد.یه نمایندگی سامسونگ تو شهرمون هست که میگه این مشکل بخاطر آسیب دیدگی در حمل و نقل بوجود اومده و شامل گارانتی نمیشه.
چیزی که برام عجیبه و خیلی اعصاب خورد کن اینه که چرا این دو تا خط فقط توی یه رزولوشن خاص (یعنی 1600*900 60Hz ) ظاهر میشه و با تغییر رزولوشن محو میشه.
وقی هم که هیچ کابلی نیست و مانیتور روشنه هیچ خطی ظاهر نمیشه.

csssaeed
26-08-2012, 16:18
سلام مجدد/
من با راهنمایی دوستانی که تو این فروم بودن مانیتور رو بردم نمایندگی و اونا هم گفتن مانیتور اساسی مشکل داره و قراره عوض بشه.برا همین مانیتور رو فرستادن به شرکت سامسونگ توی تهران.
هیچکدوم از دوستان خبر ندارن این تعویض مانیتور قبلی با نو چقدر طول میکشه؟ (البته صرف نظر از تعطیلات چند روز اخیر تهران)
یکی از دوستام میگفت اینجور کارها رو خیلی با تاخیر انجام میدن و حدود یک ماهی الافی داره.کسی از دوستان خبر نداره این پروسه چقدر طول میکشه؟حالا حالاها الافم یا نه؟

fafa.sh
12-09-2012, 17:35
سلام
لپ تاپ من ASUS N43S که تازه 2 ماهه خریدمش ولی از دیروز تا حالا 2 باره که یهو همه ی تصویر های مانیتور می پره و به جاش یه چیزی مثل برفک (با این تفاوت که سیاه سفید نیس،رنگیه) رو نشون میده! تو این حالت هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه و فقط با روشن خاموش کردنه که درست میشه!
لطفا راهنماییم کنید که مشکل از چیه و چه جوری میشه حلش کرد

csssaeed
13-09-2012, 16:44
.....حذف شود.

sir1
28-09-2012, 02:28
سلام دوستان بنده یک مانیتور سامسونگ S19G310N Plus دارم گاهی اوقات تصویر به لرزش در می آید به صورت خطوط افقی کارت گرافیکم رو چک کردم مشکلی نداشت یعنی وقتی کابل دیتا رو وصل نمی کنم و فقط کابل پاور مانیتور وصله یعنی در حالت no signal هم این مشکل وجو داره.به نظرتون مشکل از کجاست.

ممنون از راهنماییتون.

Hamed DC
02-10-2012, 22:24
سلام دوستان بنده یک مانیتور سامسونگ S19G310N Plus دارم گاهی اوقات تصویر به لرزش در می آید به صورت خطوط افقی کارت گرافیکم رو چک کردم مشکلی نداشت یعنی وقتی کابل دیتا رو وصل نمی کنم و فقط کابل پاور مانیتور وصله یعنی در حالت no signal هم این مشکل وجو داره.به نظرتون مشکل از کجاست.

ممنون از راهنماییتون.

مانیتور رو روی یه کارت دیگه تست کنید.
گرافیک هم با یه کارت دیگه.
اگر گرافیک مشکل نداشت و مانیتور روی یه گرافیک دیگه با همین مشکل رو داشت، مشکل از پنل مانیتور هستش.

meydu
29-10-2012, 09:52
سلام من یک مانیتور LG LCD L1520B دارم که منو تنظیمات خود به خود باز و بسته نمی شود و با نگهداشتن دکمه منو تنظیمات بسته می شود و به محض برداشتن دست از روی تنظیمات دوباره منو تنظیمات دوباره باز می شود کسی از دوستان می داند که مشکل چیه

blackkk
17-11-2012, 22:15
دوستان من یه مشکلی داشتم..روی مانیتور من خط های رنگی ابی سبز ظاهر میشه این خط ها بیشتر مواقع که تو یوتیوب کلیب میبنم بوجود میاد در بازی ها هم میاد ولی کم. این خط ها رفته رفته بیشتر میشه و موس هم حرکت نمیکنه و مجبور میشم رستارت کنم رو ویندوز سون این خط ها به نسبت ایکس پی بیشتره البته تو ایکس پی هم میاد ولی کم تو کارهای عادی که با ویندوز کار میکنم بعضی وقتها این خط ها باز بوجود میاد..بایوس مادر بردم رو هم اپدیت کردم درایور کارت گرافیکم رو هم اپدیت کرد اما درست نشد ..کارت گرافیکم nvidia gt 220 هست..اعصابمو دیگه خرد کرده ..اینم لینک عکس خطها روی صفحه مانیتور..تو لینک اخری صفخه سایت سفید بود ولی یهویی باز این خط ها اومد و بکلی صفحه سبز شد یا تو عکس 3 خط ها تو سمت راست به شکل قزمز رنگ اومده ..به نظرتون مشکل این چیه ؟ :41:

ali_invention
21-11-2012, 22:27
ﺳﻼ‌ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣن ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ال جی ips 226v ﺧﺮﯾﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﺎﯼ ﭘﻨﻞ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺻﻔﺤﻪ lcd ﺑﺎ ﻗﺎﺏ(ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺑﺎﻻ‌ ﺳﻤﺖ ﺭﺍﺳﺖ) ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﻣﯿﻞ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ. ﺷﺎﯾﺪﻡ ﻣﻦ ﺣﺴﺎﺳﻢ!!!ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﻣﺎﺩﯾﺮﺍﻥ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺸﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ. ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭﺍ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯾﻦ. ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺍﺯﺗﻮﻥ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﯾﺎ ﺑﺮﻡ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺯﻭﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﻋﻮﺿﺶ ﮐﻨﻢ؟

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Arashdn
22-11-2012, 12:38
سلام
من به تازگی یه مونیتور SA-300 سامسونگ گرفتم (20 اینچ)
همه چیش درسته و ورودی دیجیتالش هم کار میکنه
ولی هر کاری کردم ورودی آنالوگش درست کار نکرد (فقط گاها دو تا خط سیاه در وسط می کشید) ، همه چیز رو تست کردم
به نظرتون دلیل از چی میتونه باشه؟
ممنون

player13
11-12-2012, 16:40
سلام دوستانیه مانیتور CRT دارم که موقع کار کردن باهاش تصویر شروع به لرزش شدید کرد، به همراه صدایی شبیه جرقه و بعد کلا سیاه شد درست مثله اینکه مانیتور خاموش شده باشه اما خاموش نیست و هر 1 ثانیه یه صدای جرقه میده که تو این حالت هیچ عکس العمل دیگه ای نشون نمیده اگه همین زمان کلید پاور مانیتور بزنم تا خاموش بشه و دوباره روشن کنم، داخل مانیتور جرقه تقریبا شدیدی میده ( بوی سوختن هم میاد ) که مجبور میشم کلا مانیتور خاموش کنم.می خواستم بدونم ایرادش چیه ؟ تعمیر شدنی هست ؟ و اصلا نسبت به هزینه تعمیرش ارزش تعمیر کردن داره؟ممنونم میشم راهنمایی کنید

EXTREME
11-12-2012, 18:54
سلام دوستانیه مانیتور CRT دارم که موقع کار کردن باهاش تصویر شروع به لرزش شدید کرد، به همراه صدایی شبیه جرقه و بعد کلا سیاه شد درست مثله اینکه مانیتور خاموش شده باشه اما خاموش نیست و هر 1 ثانیه یه صدای جرقه میده که تو این حالت هیچ عکس العمل دیگه ای نشون نمیده اگه همین زمان کلید پاور مانیتور بزنم تا خاموش بشه و دوباره روشن کنم، داخل مانیتور جرقه تقریبا شدیدی میده ( بوی سوختن هم میاد ) که مجبور میشم کلا مانیتور خاموش کنم.می خواستم بدونم ایرادش چیه ؟ تعمیر شدنی هست ؟ و اصلا نسبت به هزینه تعمیرش ارزش تعمیر کردن داره؟ممنونم میشم راهنمایی کنید

در تقویت کننده افقی یک قطعه مشکل پیدا کرده یا خازن ولتاژ بالایی نشتی داره بفرستین برای تعمیر

player13
11-12-2012, 22:01
ممنون از راهنماییت
همین چند دقبقه پیش بازش کردم دیدم موقعی که کار میکنه یه قطعه ( فکر کنم تریاک باشه ) که به هیت سینک وصله شروع به جرقه زدن میکنه اما اثری از سوختگی روی برد یا خود قطعه نیست ( شایدم من متوجه نشدم ).
سوالم اینه که ایراد از همینه یا ممکنه از جای دیگه باشه که تاثیرش روی این قطعه نشون میده؟
بازم ممنون

EXTREME
11-12-2012, 22:05
ممنون از راهنماییت
همین چند دقبقه پیش بازش کردم دیدم موقعی که کار میکنه یه قطعه ( فکر کنم تریاک باشه ) که به هیت سینک وصله شروع به جرقه زدن میکنه اما اثری از سوختگی روی برد یا خود قطعه نیست ( شایدم من متوجه نشدم ).
سوالم اینه که ایراد از همینه یا ممکنه از جای دیگه باشه که تاثیرش روی این قطعه نشون میده؟
بازم ممنون

اون قطعه ا ی که به هیت سینک چسبیده بیشتر میتونه فت یا ترانزیستور باشه باید با مولتی متر چک بشه در طبقه افقی برد باید قطعات شکل ظاهریش حتما چک بشه این نوع مشکلات بیشتر از طبقه افقی است
در تعمیر مانتیور با ولتاژ زیادی رو به رو هستین پس حواستون باشه

player13
11-12-2012, 22:39
خودم تعمیر نمی کنم فقط برای کنجکاوی سوال میکردم :n02:
خیلی کمک کردید ممنون

raminr63
17-12-2012, 14:07
با سلام
بچه ها من مونیتورم LG با مدل w2284f هستش با یه مشکل عجیب ولی خنده دار مواجه شدم.

تو فصل سرما وقتی مونیتورم یه مدت بدون استفاده تو سرما میمونه وسردش میشه (نخندید واقعا راست میگم) دیگه روشن نمیشه و با یه پرش نور سفید ضعیف رو صفحه مواجه میشه.
اما جالبش اینجاست که وقتی یه چند دقیقه جلوی بخاری میزارم و یکم که گرما بهش میخوره مثل ساعت کار میکنه ؟!!! :دی
هر بار باید این کار بکنم تا بتونم به کارام برسم !!
کسی راه حلی واسه این مشکل داره یا نه؟!
ممنون

golyo
25-12-2012, 12:56
سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که . وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ مانیتور پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
.قبلش هم تصویر از بغل جمع بود دوعدد دیودزینرش سوخته بود عوض کردم خاموش شدخیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

golyo
25-12-2012, 13:19
سلام.من یه مانیتور LG T730BH دارم که . وقتی کامپوتر رو روشن می کنم مانیتور روشن نمیشه . چراغ مانیتور پشت سر هم چشمک می زنه.صدای تق تق هم از پشتش میاد .
.قبلش هم تصویر از بغل جمع بود دوعدد دیودزینرش سوخته بود عوض کردم خاموش شدخیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

:n13:

l3izar
09-01-2013, 20:41
سلام
من تازه مانیتور lg e1942 خریدم
اما صفحه خیلی روشنه و همچنین کلملات(هم انگلیسی و فارسی)با کیفیت کمی نمایش داده میشن
لطفا کمکم کنید:n28:

EXTREME
10-01-2013, 17:52
سلام
من تازه مانیتور lg e1942 خریدم
اما صفحه خیلی روشنه و همچنین کلملات(هم انگلیسی و فارسی)با کیفیت کمی نمایش داده میشن
لطفا کمکم کنید:n28:

میزان کنتراست و روشنایی مانیتور درسته ؟

EXTREME
10-01-2013, 17:52

:n13:

مشکل میتونه بیشتر از طبقه افقی مانیتور باشه

sheflton
21-01-2013, 13:51
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز .
چند روز پیش یک ال ای دی سامسونگ مدل s20r315b plus خریدم امّا یک اشکالی داره ، صفحه خیلی آبیه ، رنگ قرمز رو هم سیاه نشون میده تقریباً رنگ زرد و سبزش هم یکی هستند ، آیا چنین چیزی خاصیّت ال ای دی هست و یا نه مانیتور اشکال داره ؟

S5360
26-01-2013, 16:29
با سلام خدمت دوستان
مدتی هست که مانیتور من تصویرش زرد شده یعنی همه سفیدها رو به رنگ کاهی نشون میده / وسط کار یهو صفحه سفید مهتابی میشه و دوباره زرد میشه مدل مانیتور من LG w2053 S هستش ایراد دیگه ای هم که داره اینه که تصویر نویز های مورب داره وقتی کابل متصل به پورت روی مانیتور رو حرکت میدم میزان نویزها فرق می کنه دیگه کلافه شدم از دست این مانیتور. در ضمن در مورد زرد شدن رنگ مانیتور بگم که وقتی منوی خود مانیتور رو میزنم سفیدها درست سفیدن فقط تصویر رو که از VGA میگیره اینطوره.

لطفا راهنماییم کنید مرسی

imanparsa
06-02-2013, 16:54
سلام دوستان
مانیتور ال سی دی زیراکس دارم . وقتی حدودا 45 دقیقه کار میکنه صفحه خاموش میشه . جالب اینجاست اگر جلو کولر بزارمش جلوی باد مستقیم کولر مشکلی واسش پیش نمیاد.
عده ای میگن برد تغذیه است . حالا نمیدونم از کجاست . بنظر شما چرا صفحه خاموش میشه . اما جلو کولر خاموش نمیشه ؟

EXTREME
06-02-2013, 17:52
سلام دوستان
مانیتور ال سی دی زیراکس دارم . وقتی حدودا 45 دقیقه کار میکنه صفحه خاموش میشه . جالب اینجاست اگر جلو کولر بزارمش جلوی باد مستقیم کولر مشکلی واسش پیش نمیاد.
عده ای میگن برد تغذیه است . حالا نمیدونم از کجاست . بنظر شما چرا صفحه خاموش میشه . اما جلو کولر خاموش نمیشه ؟

هم میتونه از برد تغذیه باشه هم ترانس های افزاینده میتونه باعث مشکل بشه و هم لامپ های فلور سنت ممکنه مشکل داشته باشه

javad2015
06-02-2013, 18:43
با سلام خدمت دوستان
مدتی هست که مانیتور من تصویرش زرد شده یعنی همه سفیدها رو به رنگ کاهی نشون میده / وسط کار یهو صفحه سفید مهتابی میشه و دوباره زرد میشه مدل مانیتور من LG w2053 S هستش ایراد دیگه ای هم که داره اینه که تصویر نویز های مورب داره وقتی کابل متصل به پورت روی مانیتور رو حرکت میدم میزان نویزها فرق می کنه دیگه کلافه شدم از دست این مانیتور. در ضمن در مورد زرد شدن رنگ مانیتور بگم که وقتی منوی خود مانیتور رو میزنم سفیدها درست سفیدن فقط تصویر رو که از VGA میگیره اینطوره.

لطفا راهنماییم کنید مرسی
مانیتورم منم خیلی وقتا این جوری میشه من حتی رنگ بنفش یا قرمزم تجربه کردم!!یه خورده کابل vga رو این طرف اون طرف کن ببین درست میشه یا نه .برای من مشکل از کابل بوده همیشه.

aban366
12-02-2013, 21:21
سلام
دوستان من هم مانیتو رم مشکل رو که یه خط افقی وسط مانیتور ایجاد شده که فکر میکنم پیکسلهای اون منطقه یا سوخته یا خراب شده که این به خاطر ضربه بوحود اومده ایا راهی برای ترمیم داره با نرم افزار یا نه راهی برا درست کردنش نیستش؟
نمایندگیم جایی که من زندگی میکنم نیستش

aban366
13-02-2013, 12:20
سلام
دوستان من هم مانیتو رم مشکل رو که یه خط افقی وسط مانیتور ایجاد شده که فکر میکنم پیکسلهای اون منطقه یا سوخته یا خراب شده که این به خاطر ضربه بوحود اومده ایا راهی برای ترمیم داره با نرم افزار یا نه راهی برا درست کردنش نیستش؟
نمایندگیم جایی که من زندگی میکنم نیستش

سلام
کسی از دوستان نمیتونه کمکم کنه؟

Actros
16-02-2013, 23:39
دوستان سلام
من این مانیتور رو دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ S19A310N
مشکلی نداره فقط تو بازی فیفا 13 تصاویر سریع کم میاره . مثلا توپ رو شوت میکنی . توپ تار میشه طوری که چشم اذیت میشه . خواستم ببینم . این مشکل ناشی از زمان پاسخگویی بالاشه ؟ چون 5 میلی ثانیه زدخ تو سایتش
الان اکثر مانیتور 5 میلی هستن. یعنی همه همین طورین ؟ اگه آره که برم همون F700P خودمو بیارم:n02:

EXTREME
17-02-2013, 10:01
دوستان سلام
من این مانیتور رو دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ S19A310N
مشکلی نداره فقط تو بازی فیفا 13 تصاویر سریع کم میاره . مثلا توپ رو شوت میکنی . توپ تار میشه طوری که چشم اذیت میشه . خواستم ببینم . این مشکل ناشی از زمان پاسخگویی بالاشه ؟ چون 5 میلی ثانیه زدخ تو سایتش
الان اکثر مانیتور 5 میلی هستن. یعنی همه همین طورین ؟ اگه آره که برم همون F700P خودمو بیارم:n02:

تنظیمات بازی مثل ریزولیشن vsync و ..... رو چک کنید و تنظیمات گرافیکی بازی رو هم کم کنید و دوباره چک کنید

درایور گرافیک رو هم به روز کنید و کرک بازی رو هم چک کنید که سالم باشه
اگه مانیتور مشکل داشته باشه جاهای دیگه هم باید مشکل داشته باشه

Actros
17-02-2013, 14:23
تنظیمات بازی مثل ریزولیشن vsync و ..... رو چک کنید و تنظیمات گرافیکی بازی رو هم کم کنید و دوباره چک کنید

درایور گرافیک رو هم به روز کنید و کرک بازی رو هم چک کنید که سالم باشه
اگه مانیتور مشکل داشته باشه جاهای دیگه هم باید مشکل داشته باشه

تنظیمات رو گذاشتم رو مدیوم ولی فرقی نکرد آنچنان کماکان مشکل تار شد داره
گرافیک H.I.S 4670 هست منم فکر میکنم از مانیتور نیست
یکم باش ور میرم

HOPE666
12-03-2013, 10:58
درود و سلام

من یک مانیتور سامسونگ مدل t1900 دارم دارم فیلم میبینم یکدفعه خاموش میشه یا باید با دکمه روشنش کمک یا خود به خود بعد از 5 دقیقه بیشتر ،کمتر روشن میشه کابل برقشو عوض کردم فرقی نکرد نمیدونم چه بلایی سرش اومده لطفا کمک کنید

ممنون

EXTREME
12-03-2013, 11:00
درود و سلام

من یک مانیتور سامسونگ مدل t1900 دارم دارم فیلم میبینم یکدفعه خاموش میشه یا باید با دکمه روشنش کمک یا خود به خود بعد از 5 دقیقه بیشتر ،کمتر روشن میشه کابل برقشو عوض کردم فرقی نکرد نمیدونم چه بلایی سرش اومده لطفا کمک کنید

ممنون

باید اول مانیتور رو با یک سیستم دیگه تست کنید که بفهمید مشکل از مانیتور است یا سیستمتون
کابل دیتا و کابل برق هم چک بشه

AMIRHJ
02-04-2013, 23:04
سلام و خسته نباشید به همگی دوستان

یه مانیتور ال جی مدل L1970HR از مدل های نسبتا قدیمی و وارداتی مالزی هستش

مدتیه با روشن کردن پی سی تصویر با حالت لرزش و تاریک و رفت و آمد های پیاپی و کم کم تصویر ثابت میشه ولی نور کمه هنوز
مثل مهتابی های نیم سوخته قدیم ( حالت ابتدایی تصویر )

خلاصه تصویر درست میشه بعد 1 مین و نور هم کم کم خوب میشه اما مثل قدیم نه و به نظرم نور کمه

به مرور زمان گویا نورش بهتر میشه مثلا 10 مین

حالا مشکل چیه
قابل تعمیره و هزینه تعمیر چقدره ؟

علت ایجاد این مشکل ؟

تشکرات ویژه ...

EXTREME
02-04-2013, 23:47

مدتیه با روشن کردن پی سی تصویر با حالت لرزش و تاریک و رفت و آمد های پیاپی و کم کم تصویر ثابت میشه ولی نور کمه هنوز

خلاصه تصویر درست میشه بعد 1 مین و نور هم کم کم خوب میشه اما مثل قدیم نه و به نظرم نور کمه

حالا مشکل چیه

علت ایجاد این مشکل ؟

تشکرات ویژه ...

مانیتور روی سیستم دیگه ای تست شده ؟

AMIRHJ
04-04-2013, 14:28
مانیتور روی سیستم دیگه ای تست شده ؟

بـلــــــــــــــــــــــ ـه

hatamzadeh998
07-04-2013, 12:32
از دیروز روی مانیتور ال سی دیم (lg Flatron L1710m) خط های افقی و قائم سبز رنگ ایجاد شده، مشکلش چی میتونه باشه؟ چکارش کنم؟
ضمنا:
1. با یه سیستم دیگه امتحان کردم، هنوز بود (مشکل از مانیتوره).
2. دو سال از اتمام گارانتیش میگذره.
3. اول که سیستم داره بالا میاد، (وقتی مانیتور سیاهه) خط ها فقط افقی سبز رنگن. بعد از بالا اومدن روی دسکتاپ خط ها هم افقی و هم قائم هست و رنگش هم روی پس زمینه های مختلف فرق میکنه.
4. دیروز این حالت دائمی نبود. مثلا بعد از 2 ساعت روشن بودن سیستم شروع میشد. ولی از امروز دائمی شده.

منم همین مشکل رو پیدا کردم کسی راه حلش رو میدونه؟

dez.fuli
11-04-2013, 00:08
چند روزه که روی مانیتورمن هم یک خط عمودی سراسری آبی پدیدار شده که البته گاهی اوقات هم ناپدید میشه برای چند لحظه و دوباره ظاهر میشه
این خط در فاصله حدود 10 سانتی از لبه سمت راست نمایشگر بوجود اومده و فقط با زمینه سفید مشخص نیست. غیر از رنگ سفید روی هر رنگ دیگری معلومه!
این رو هم عرض کنم که چک کردم ؛ اشکال از کارت گرافیک نیست چرا که هنگامی که کابل مانیتور رو جدا می کنم و مانیتور پیام no signal رو نشون میده باز هم این خط آبی دیده میشه!
مانیتورم LCD LG flatron W1954S هستش

خب این از مشکل من. حالا نیازمند راهنمایی شما هستم. به نظر دوستان اشکال چیه و راه حلی داره آیا؟

ممنون

m.miladalikhani
23-04-2013, 22:45
سلام بر اساتید و کاربران.آقا ما یه مانیتور خراب خریدیم سامسونگ 19 اینچ(ال سی دی) واید.خرابه.از اون بابا که خریدیم گفت یه دفه تصویر رفت.دیگه هم نیومده.الانم فقط روشن میشه و تصویر نمیده.برده تعمیر گفتن که 40 تا 50 تومن خرجش میشه!خواستم بدونم مشکل ممکنه از کدوم قسمت یا برد ها یا .. هر چیز دیگش باشه؟!میدونم سوال کلی پرسیدم ولی خواستم علت روشن شدن مانیتور و تصویر ندادنش رو بدونم.پیشاپیش لطف میکنند کسانی که پاسخ منو میدن خعلی ازشون ممنونم.مانیتور چندین بار تست شده و کامل اطمینان دارم که مشکل از مانیتوره.

AMIRHJ
04-05-2013, 00:27

حالا مشکل چیه

علت ایجاد این مشکل ؟

تشکرات ویژه ...

سلام ، محض مفید بودن بحثـــــ

من مانیتور رو توسط یکی از دوستان به تعمیرکار مربوطه دادم ، ایشونم با تعویض یک قطعه ( هر چی اصرار کردم نگفت) مشکل رو حل کردند

و مانیتور شد مثل روز اول

هزینه این تعمیر 25000 تومان

qazy
11-05-2013, 10:51
با سلام.من یه مانیتور 2342p LG دارم.مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی دارم فیلم ناه میکنم حالا با هر پلیری بعد از چند دقیقه صفحه مانیتور خاموش میشه و مجبورم مانیتور رو کلا خاموش و روشن کنم تا صفحه برگرده و دوباره این اتفاق بعد از چند دقیقه میوفته!!!!حسابی کلافم کرده دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

tofighsob
15-05-2013, 09:06
سلام اساتید محترم
اسایتد من راهنمایی درباره سوکت ابی میخواستم
مانیتورم رنگ عوض شده ار سوکت ابی مانیتور من تست کردم و سوکتی یدکی خریدم حالا میخوام سوکت جدید سیم کشی کنم چون کابل کامل نمیشه عوض کردن کابل داخل مانیتور جا سازی شده

من نقشه سیم کسی سوکت کابل مانیتور میخواستم

ممنون

EXTREME
15-05-2013, 12:33
سلام اساتید محترم
اسایتد من راهنمایی درباره سوکت ابی میخواستم
مانیتورم رنگ عوض شده ار سوکت ابی مانیتور من تست کردم و سوکتی یدکی خریدم حالا میخوام سوکت جدید سیم کشی کنم چون کابل کامل نمیشه عوض کردن کابل داخل مانیتور جا سازی شده

من نقشه سیم کسی سوکت کابل مانیتور میخواستم

ممنون

اون کابل رو میتونید راحت باز کنید داخل برد سوکتشو بکنید اگه crt دارید یک دونش به برد rgb وصل شده یک دونش به برد اصلی
یک علتش کابل است اگه در no signal رنگ ها درسته یعنی مانیتور سالمه یا کابل مشکل داره یا گرافیک سیستم

tofighsob
15-05-2013, 16:39
اون کابل رو میتونید راحت باز کنید داخل برد سوکتشو بکنید اگه crt دارید یک دونش به برد rgb وصل شده یک دونش به برد اصلی
یک علتش کابل است اگه در no signal رنگ ها درسته یعنی مانیتور سالمه یا کابل مشکل داره یا گرافیک سیستم

دوست عزیزم بابت هم راهنمایی شما ممنون واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم

دوست عزیزم مطمنا از کابل و از سر ابی رنک کابل همون دیتا که به کارت گرافیگ میخوره یکی از پایه هاش کامل شکست با مانیتور دیگه تمیز و نشون میده مانتیور خودم سالم بون کابل تست کردم رنگها درست و

سوکت ابی رو یدکی شو خریدم فقط نقشه میخوام تا سیم کشی کنم خودم تعمیرات موبایل دارم

EXTREME
15-05-2013, 20:46
دوست عزیزم بابت هم راهنمایی شما ممنون واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم

دوست عزیزم مطمنا از کابل و از سر ابی رنک کابل همون دیتا که به کارت گرافیگ میخوره یکی از پایه هاش کامل شکست با مانیتور دیگه تمیز و نشون میده مانتیور خودم سالم بون کابل تست کردم رنگها درست و

سوکت ابی رو یدکی شو خریدم فقط نقشه میخوام تا سیم کشی کنم خودم تعمیرات موبایل دارم

نقششو من یک زمانی داشتم نمیدونم کجاست بگردم پیدا کنم میزارم

tofighsob
18-05-2013, 09:40
دوست عزیز اگه بتونی کمی زودتر نقشه رو پیدا کنی لطف میکنی بازم ممنون

EXTREME
18-05-2013, 13:26
دوست عزیز اگه بتونی کمی زودتر نقشه رو پیدا کنی لطف میکنی بازم ممنون

متاسفانه پیدا نشد

aminminato
20-05-2013, 18:49
من یه مانیتور سامسونگ مدل s23a560h plus گرفتم موقعی که ایکس باکس رو از طریق کابل HDMI بهش وصل میکنم تصویر یه جورایی ماته و جزییات رو خوب نشون نمیده از همین کابل HDMI روی تلوزیون LED تست کرم کیفیتش خیلی بهتر بود و اصلا مات نبود تصویر

ممنون میشم راهنماییم کنین که مشکل از کجاست؟

Explode
21-05-2013, 21:32
سلام مانیتور من مدل سامسونگ T220P SyncMaster هست چند روزیه که رنگهای تقریبا خاکستری رو به رنگ قرمز نشون میده... قبلا یک تلویزیون LED Xvision داشتم که رنگهای سیاه رو سبز نشون میداد...خوشبختانه با گارانتی که داشت مشکل حل شد و به گفته تعمیرکار بردش عوض شد!!! حالا میخواسنم از بچه هایی که میدونن بپرسم مشکل مانیتور سامسونگی که گفتم از چی میتونه باشه و احتمالا چقدر خرج رو دستم میذاره؟!!

tofighsob
22-05-2013, 18:35
متاسفانه پیدا نشد

دوست عزیز یک راهنمایی کنید مرسی ممنون

mnbvcxzaqwsx
26-05-2013, 23:58
سلام درخواست كمك فوري من يه مانيتور ال جي f700b crt دارم از قسمت بالا جسم سنگيني افتاد روش و مدار قسمت بالاي لامپ تصويرش كه پر از سم تك رشته و چند رشته است از وسط شكست هواسم نبود زدمش به برق ببينم درسته يا نه كه متاسفانه براي 20 ثانيه يه نور ضعيف گرد مانند تو خالي وسط صفحه روشن شد بعدش اون نور از بين رفت و يه بوي سوختگي ضعيفي ازش بلند شد سريع از برق كشيدم و بازش كردم و اون مدار كوچك پر سيم بالاي لامپ تصوير رو در اوردم و جاهاي شكسته رو كه ارتباط شون قطع شده بود لحيم كردم و دوباره بستمش و زدم به برق ولي متاسفانه لامپ تصوير و چراخ دكمه پاورش روشن نميشه و همش صداي تيك تيك از تو قطعه بزرگ گوشه مدار كه يه سيم كلفت از توش وصل شده به لامپ تصوير به گوش ميرسه خواهش مي كنم بهم بگين به طور دقيق كدوم قطعه اش سوخته تا عوضش كنم درست بشه منتظرم :n13:

EXTREME
27-05-2013, 00:14
سلام درخواست كمك فوري من يه مانيتور ال جي f700b crt دارم از قسمت بالا جسم سنگيني افتاد روش و مدار قسمت بالاي لامپ تصويرش كه پر از سم تك رشته و چند رشته است از وسط شكست هواسم نبود زدمش به برق ببينم درسته يا نه كه متاسفانه براي 20 ثانيه يه نور ضعيف گرد مانند تو خالي وسط صفحه روشن شد بعدش اون نور از بين رفت و يه بوي سوختگي ضعيفي ازش بلند شد سريع از برق كشيدم و بازش كردم و اون مدار كوچك پر سيم بالاي لامپ تصوير رو در اوردم و جاهاي شكسته رو كه ارتباط شون قطع شده بود لحيم كردم و دوباره بستمش و زدم به برق ولي متاسفانه لامپ تصوير و چراخ دكمه پاورش روشن نميشه و همش صداي تيك تيك از تو قطعه بزرگ گوشه مدار كه يه سيم كلفت از توش وصل شده به لامپ تصوير به گوش ميرسه خواهش مي كنم بهم بگين به طور دقيق كدوم قطعه اش سوخته تا عوضش كنم درست بشه منتظرم :n13:

در برد rgb تقویت کننده نهایی که یک آی سی است مشکل پیدا کنه کلا مانیتور روشن نمیشه مال شما مانیتور روشن نمیشه ؟

mnbvcxzaqwsx
27-05-2013, 21:03
آره موقعي كه ميزنم به برق مانيتور روشن نميشه و صداي تيك تيك پشت سر هم و ممتد ميده

EXTREME
27-05-2013, 22:35
آره موقعي كه ميزنم به برق مانيتور روشن نميشه و صداي تيك تيك پشت سر هم و ممتد ميده

فکر کنم تقویت کننده نهایی برد rgb مشکل داره بهتره بره برای تعمیر crt ها خوب تعمیر میشه

ezio7
22-06-2013, 19:32
سلام دوستان نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه ولی اگه میدونید جواب بدید
آقا این تلویزییون ما lg مدل 42lx6500 روشن بود داشت کار میکرد بچه نمیدونم یهو چی شد صفحه سیاه شد صدا هم قطع شد الان هم فقط خاموش روشن میشه ولی صدا و تصویر نداره مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

amir_82111
24-06-2013, 10:58
سلام.
من دیروز یه مانیتور Samsung LED S20R315B plus خریدم ولی دکمه های لمسیش یه ایرادی داره.وقتی یه دکمه رو مثلا دکمه پایین یا بالا رو چند بار پشت سر هم میزنم اون دکمه از کار میفته و باید 1 دقیقه صبر کنم یا یه دکمه دیکه رو بزنم تا اون دکمه دوباره کار کنه.. حالا ایراد کار از کجاست؟اینجا کسی مانیتور سامسونگ بیا دکمه های لمسی داره که اینو واسم تست کنه؟
مانیتورم ایراد داره؟یعنی باید پسش بدم؟

DJ DOUBLE 69
08-07-2013, 18:57
سلام
یه مانیتور crt ال جی دارم که بعد از اتصالی روشن نشد
بازش کردم یه قسمتش ذوب شده بود اونو درست کردم مانیتور روشن شد ولی تصویر از عرض بسیار عریض شده و حالت لاغر هم پیدا کرده یعنی وسطا رفته تو گوشه ها زده بیرون و کل صفحه به سمت داخل قوس داره
بردم تعمیر میگن اوست وستش مشکل داره ولی چون ارزش نداره و ما قطعشو نداریم تعمیرش نمیکنیم
حالا میخوام خودم ببینم کدوم قطعش مشکل داره که برم اونو پیدا کنم و عوضش کنم
چکار باید بکنم
آی سی های اوست وست رو چجوری تست کنم
تنها دستگاهی هم که دارم یه مولتی متر سادست - ترانزیستور هاشو چجوری تست کنم ؟
مرسی

razmjoo
16-07-2013, 03:52
سلام خسته نباشید. من مونیتورم lg l1730s هست که یکی دو روز بود وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم چراغش چشمک میزد حدود یه دیقه دیگه اون ارم می اومد و روشن میشد .قبلا این مشکل رو نداشتم .مستقیمم از برق تغذیه میکنه یعنی مشکلم سخت افزار کامپیوتر نمیتونه باشه. الانم که خاموش کرده بودم دیگه روشن نشد. اصلا هیچ چراغی نمیاد .چیکار کنم؟

الماس شده
20-07-2013, 18:32
سلام دوستان
بنده یک مانیتور LG مدل W2253TQ دارم که Full HD هست و ...
ولی وقتی سیستممو روشن میکنم قسمت بالای مانیتور مینویسه ANALOG و موقع خاموش شدن هم به آنالوگ بودن مانیتور اشاره میکنه
دوستان چگونه از حداکثر امکانات مانیتورم استفاده کنم؟؟؟ آخه یکی از دوستام مدل مانیتورش مثل منه ولی موقع روشن و خاموش شدن ANALOG براش نمیاد و کیفیت تصویرش هم خیلی بهتره از مانیتوره منه

SPIRIT PALST III
01-08-2013, 11:39
مشکلی که با مانیتور دارم اینه که به عنوان مثال دمو های بازی ها و خود بازی رو که نشون میده تصویر پر از نقطه های قرمز هستش بعضی موقع ها هم البته به ندرت فقط چند تا نقطه روی بعضی از عکس ها نشون میده حالا نمی دونم مشکل از مانیتور هستش یا کارت گرافیک....

mohammad_77
06-08-2013, 21:46
سلام.
چند وقت پيش يکي از بچه با وسيله اي محکم زد به مانيتور ال سي دي (samsung T1900) و چند تا خط افتاد روش که حالا خط ها به صورت عمودي به رنگ قرمز و سبز و آبي بالا مي روند . احتمال خيلي زياد بايد عوض بشه فقط اينکه اطلاع داريد که امکان تعويض خود صفحه نمايش و نه بقيه چيزها ممکن پذير هست يا نه ؟ و اينکه بايد به گارانتي سامسونگ صحبت کنم يا جاي ديگه تماس بگيرم . ممنون مي شوم راهنمايي ام کنيد .

alireza1016
06-08-2013, 21:54
سلام
من به تازگی یه مونیتور SA-300 سامسونگ گرفتم (20 اینچ)
همه چیش درسته و ورودی دیجیتالش هم کار میکنه
ولی هر کاری کردم ورودی آنالوگش درست کار نکرد (فقط گاها دو تا خط سیاه در وسط می کشید) ، همه چیز رو تست کردم
به نظرتون دلیل از چی میتونه باشه؟
ممنون

یه برنامه بزنی حله

bleu2u4u
16-08-2013, 03:26
من به مانيتور ٢٢٦١ الجي دارم يه مدته دهنمو سرويس كرده
گاهي وقتا اصلا روشن نميشه بايد يه چند ساعت كابل برقش رو جداكنم بعد بهش وصل كنم تا روشن بشه
بنظرتون از چي ميتونه باشه و با هزينه كم درست بشو هست
اين چند وقت ايينقدر كه جاشو با مانيتور لبخند عتيقم عوض كردم كه ديگه اصلا قيد استفاده ازش رو زدم گذاشتمش كنار

mojtaba182003
08-10-2013, 14:07
جدیدن یه سیستم گرفتم با مانیتور ایکس ویژن مدل ایکس ال 1910 سیستمم گرافیکش 2 ایسوسه

مشکلی که دارم یک اینه که دیشب تصویر خیلی خوب بود اما امروز میبینم توی تصویر یه موج توی تصویره که انگار از بالا به پایین حرکت میکنه

یه دم خوب میشه یه دم خرابه نمایندگی هم بردم مانیتورو میگن مانیتور سالمه

خودم حس میکنم نویزه

تورو خدا کمکم کنید 1800 پیاده شدم اما به دلم نیست

mojtaba182003
08-10-2013, 14:10
نمیدونمم چرا فرکانسو نمیتونم از 60 بالاتر ببرم

ruli72
09-10-2013, 00:35
سلام .کسی میدونه لیزر چجوری روی سی دی رایت می زنه یا می خونه ؟تو کتابا نوشته لایه بیرونی تا مرکز . سی دی رو که نگاه میکنی ار مرکر تا نصف یا بیشتره. ممنون

alireza1082
09-10-2013, 11:44
سلام من مانیتورم سامسونگ syncmaster می باشد یک ماه میشه که روشناییش مشکل پیدا کرده احساس میکنم نورش کم میشه مثلا انتی ویروس یا ادبو ریدر که قرمز هستندو سیاه نشون میده
بعضی وقتا که به مانیتور ضربه بزنم درست میشه ولی بعد چند دقیقه باز این مشکل پیش میاد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mjbmjb81
22-10-2013, 18:09
سلام
من مانيتور ال جي مدل f700b دارم چند وقتي هست موقع روشن شدن دچار مشكل شده به اينصورت كه بايد 20 تا 30 بار دكمه روشن شدن رو خاموش و روشن كنيم تا رله داخل مانيتور عمل كنه و تصوير نشان داده شده
وقتي بازش كردم خازن 400ولت 220ميكرو فاراد باد كرده بود عوض كردم ولي هنوز هم همون مشكل رو دارم از مسئول فني تقاضاي كمك دارم ممنون

bleu2u4u
27-10-2013, 19:34
من يه lcd الجي دارم
چند وقتي بود بعضي وقتها روشن نميشد كابل برقش رو ميكشيدم دوباره كه ميزدم درست ميشد
هي هرچي گذشت بدتر شط
الانم فقط يه ثانيه روشن ميشه ارم الجي مياد بعد دوباره چراغ پاورش خاموش ميشه
گارانتيش هم تموم شده .مشكلش حل شدنيه؟
پ.ن:اگه تعميركار مانيتور سراغ داريد ممنون ميشم تو پيغام خصوصي برام بفرستيد

enerji+
27-10-2013, 20:02
عاقا سلام ما يه مانيتور زير خاكي و عتيقه داريم ال جي مدل LG StudioWorks 585e كه بنا به دلايلي حدود يك ساله داريم ازش استفاده ميكنيم كه بعد چند ساعت كار چشا خسته و خمار ميشه
اين مانيتور crt حساب مياد؟
كسي هس از اين مانيتور زيرخاكيا داشته بوده يا داره و مورد مشابه من واسش پيش اومده باشه؟
حضار و اساتيد محترم واسه اينكه چشا كمتر خسته و خمار بشه چه راهكاري رو پيشنهاد ميكنن؟
فقط خريد مانيتورجديد پيشنهاد نكين كه no money

mInI_ClockEr
18-11-2013, 02:01
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
مانیتور من px23720 سامسونگ هستش میخوام براش کابل HDMI بخرم
کارت گرافیک هم مدل 760 گیمینگ MSI هستش که ورژن HDMIش 1.4a هست
میخواستم بدونم که کابل های HDMI دارای ورژن های مختلف هستن؟؟
و
اینکه مانیتور ها چطور اونها هم HDMI شون ورژن داره؟؟؟
از کجا باید فهمید ورژن چند هستن ؟؟(هم کابل ها و هم مانیتور )
با تشکر :n16::n16::n16:

mInI_ClockEr
19-11-2013, 11:48
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
:n03::n03::n03:
:n16::n16::n16::n16:

SIMON137
23-11-2013, 15:00
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
مانیتور من px23720 سامسونگ هستش میخوام براش کابل HDMI بخرم
کارت گرافیک هم مدل 760 گیمینگ MSI هستش که ورژن HDMIش 1.4a هست
میخواستم بدونم که کابل های HDMI دارای ورژن های مختلف هستن؟؟
و
اینکه مانیتور ها چطور اونها هم HDMI شون ورژن داره؟؟؟
از کجا باید فهمید ورژن چند هستن ؟؟(هم کابل ها و هم مانیتور )
با تشکر :n16::n16::n16:

بله ، شما همون ورژن 1.4 رو تهیه کنید

به احتمال قوی رو بسته بندی ذکر خواهد شد.

afshin b
06-12-2013, 13:52
سلام
من یه مانیتور syncmaster 923nw samsung دارم که رزولوشن اصلیش تو نت گفته شده 1440*900 هست. اما تو ویندوز سون این رزولوشن وجود نداره که انتخاب کنم. چیکار باید بکنم؟
گرافیک Geforce 7300se/ 7200gs هست با آخرین ورژن درایورش

bahamestan
05-01-2014, 01:00
سلام
بچه ها این فیلمو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه دقت کنید بالای صفحه خطهای افقی دیده میشه
دلیل این مشکل چیه
در اسکرین شات نیست پس اشکال از گرافیک و سیستم نیست
مونیتور AOC v22
از KVM نیز استفاده میکنم
هنوز بدون kvm را تست نکرده ام

مشكل شما به خاطر KVM Switch هست. من هم يه KVM دارم و برام چنين مشكلي وجود داره.

من فیلمتون دیدم . مشکل از خازن ها و دیودهای بخش افقی روی بردتون اگه خط ها به رنگ های مشکی و قهوه ای باشه مشکل از مانیتور چون مانیتور هایی با برند AOC چون از برد های سامسونگ استفاده می کنند همین مشکل را دارند . البته بهتون پیشنهاد می کنم دستگاه kvm و کابل های اون هم تست کنید . موفق باشید .

من با ارتقای پاور دیگه مشکله خط های افقی که از بالا به پایین میومد رو دیگه ندارم!
هرچند دوستی میگفت خط های افقی اگر از سیستم باشه به احتمال زیاد به خاطر برق داشتن کیس هست که نیاز به سیم ارث داره، هرچند فیلم شمارو به علت دانلود نتونستم ببینم

فکر نکنم از پاور باشه
به خاطر اینکه اسکرین شات میگیرم تصویردرسته ...
این یعنی هر چی از سیستم به مانیتور میرسه درسته
میومنه مانیتور و کابل رابط
خواستم ببینم اگه موردی داره بدمش گارانتی واسه همین پرسیدم
الان بدون kvm نیز وصل میکنم ببینم فرق میکنه
راستی کیس من ارت هم داره و از این بابات خیالم راحته ...:40:

---

من پست‌هایِ زیادي از جمله گفته‌هایِ قدیمِ دوستان که در بالا نقل شد رو خوندم اما به جواب نرسیدم. من یک مدل سینک‌مسترِ CRT سامسونگ دارم با مشکلي مشابهِ موردِ بالا: یک‌باره خط‌چین‌هایِ نامنظمِ قهوه‌ای رنگ مکرراً رویِ صفحه رو می‌پوشونن و غیب می‌شن. به مرور بعد از چند دقیقه کمتر می‌شن تا به تعدادِ معدود و کوتاهي - مثلاً فقط تا وسطِ صفحه - تا آخر باقی می‌مونن. تا به حال ۳ بار از سام‌سرویس برای تعمیر کارشناس اومدن و دست‌کاری کردن و پول گرفتن و رفتن. هر بار گفتن مشکل از RGB هست. اما مشکل برطرف نشد.

من که از خیرِ اون مانیتور گذشتم اما مشتاق ام بدونم مشکلِ خط‌هایِ افقیِ قهوه‌ای رنگ روی صفحه‌یِ نمایشگر از چیه؟

helmos
13-01-2014, 19:51
سلام دوست عزیز . من یه مشکلی در صفحه مانیتورم پیش اومده که دقیقا نمیدونم از کارت گرافیکی هست یا پنل LED . یه خط قرمز عمودی روی صفحه مانیتور جدیدا اومده که وقتی مانیتور رو بردم نمایندگیش اونجا به مدت 3 روز تست کردن اما هیچ مشکلی نداشت . به نظرتون مشکل میتونه از کارت گرافیکیم باشه . درضمن اینم بگم که قبلا هم یه خط افقی سفید رنگ بود که بخاطر آپدیت کردن کارت گرافیکیم پدیدار شده بود و بعدش درست شد ایندفعه هم آخرید ورژن Nvidia رو دانلود و نصب کردم . اگه میشه لطفا در این مورد راهنماییم کنین چون اگه مشکل از گرافیکم باشه برم مانیتورم رو پس بگیرم قبل از اینکه تعمیری بشه . ممنونم ادمین ♥

اینم یه تصویر از صفحه مانیتورم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_mojtahedi
14-01-2014, 19:56
سلام دوستان من یه ps3 رو توسط کابل ps3 to vga به یک مانیتور ال جی ( ال سی دی ) وصل کردم ولی تو مانیتور تصویر رو نمیاره و میزنه out of rang مشکلش از چیه؟
مدل مانیتور lg 1952s

REGISTRATI0N
18-01-2014, 20:17
سلام دوستان
همین یکشنبه یه مانیتور 23ea63v ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم (پلمپ) 800تومن
اصل مشکل: Light Bleeding نسبتا خفیف
وقتی رنگ سیاه تو صفحه باشه این سیاهی در کل صفحه یکسان نیست سیاهی در پایین سمت چپ مانیتورم روشن تر از بقیه ی جاهای مانیتوره تقریبا دقیقا (نهایت سعیمو در نمایش دقیق عمق سیاهی تصویری که میبینم بکار بردم) به صورت زیر:
* احتمالا تو رنگای دیگه هم همینطور هست و بنده متوجه نشدم!
شاید به نظرتون مشکل زیاد حاد به نظر نیاد ولی این حالت رو رو کل صفحتون تصور کنید یا روی صفحتون فول اسکرن به نمایش بزارید تا ببینید چجوریه!
این اولین مانیتور LED بنده هست قبلا CRT داشتم، کلا LED ها همینطورند؟
* این مانیتور IPS هست و همونطور که میدونید در تغییر زاویه دید مشکلی براش پیش نمیاد ولی بهر حال بنده دقیقا روبروی مانیتور هستم
خیر سرم IPS خریدم که رنگها رو درست نشون بده اینم اینجوری از آب درومد شانسو ببین!
ضمنا وقتی فاصلم 40 سانتی یا کمتر هست وضعیت از اینم بدتر و اون قسمتِ وقتی سیاه باید باشه رنگش کاملا سورمه ای میشه...
حالا سوال من اینجاست همچین ایراد نسبتا خفیفی رو گارانتی مادیران قبول میکنه؟
لطفا اگه شما هم این مدل رو دارین بررسی کنین بهم خبر بدین ببینم کلا اینا این مشکلو دارن یا فقط مال من مشکل داره؟
واسه بررسیش کافیه یه عکس با رزولوشن 1920*1080 با پینت درست کنین و یه نقطه‌ی (Dot) سفید یه جای صفحه بزارین و بصورت تمام صفحه بازش کنین
(اگه اون نقطه رو نزارین مانیتور لامپا پس زمینشو کلا خاموش میکنه و صفحه سیاه خالص میشه و نمیشه فهمید این مشکل رو داره یا نه)
اینم یه عکس ازش:

jafaraa
20-01-2014, 00:20
سلام
مانیتور samsungs p20700 دارم
اما پایه مانیتور هیچ گونه تغییر زاویه ندارد و بسیار مشکل ساز شده است لطفا بگویید چه نوع پایه و چه راهی می شود استفاده کرد برای رفع این مشکل
باتشکر:n01:

fouad-pes
30-01-2014, 12:38
سلام
یه مانیتور LG w2261vp دارم. چند روزیه یه سری نقاط قرمز روی صفحه میبینم. این نقاط بیشتر وقتی هستن که صفحه آبی یا مشکی باشه. توی فیلم هم به شدت هستن. طوری که به صورت نقاط عمودی کنار هم قرار می گیرن.
مشکل از اونجایی جالب تر میشه که وقتی برای یکی دو ساعت مانیتور رو از برق میکشم، بعد از روشن کردنش این نقاط برطرف میشن و باز بعد از 10 دقیقه مشاهده میشن.
کسی میتونه کمک کنه؟ حدود 4-3 سال هم استفاده شده و گارانتیش 100% تموم شده :n03:
یه چیز دیگه رو هم امتحان کردم این بود که مانیتور رو در حالی که سیستم روشن بود برای نیم ساعت از برق کشیدم. بعد از روشن کردن باز هم همچین نقاطی دیده میشن. مانیتور رو روی یه سیستم دیگه و رسـیــور هم وصل کردم که مشکلی نداشت.

fouad-pes
30-01-2014, 12:46
تکراری...حذف شود

REGISTRATI0N
30-01-2014, 15:23
سلام
یه مانیتور LG w2261vp دارم. چند روزیه یه سری نقاط قرمز روی صفحه میبینم. این نقاط بیشتر وقتی هستن که صفحه آبی یا مشکی باشه. توی فیلم هم به شدت هستن. طوری که به صورت نقاط عمودی کنار هم قرار می گیرن.
مشکل از اونجایی جالب تر میشه که وقتی برای یکی دو ساعت مانیتور رو از برق میکشم، بعد از روشن کردنش این نقاط برطرف میشن و باز بعد از 10 دقیقه مشاهده میشن.
کسی میتونه کمک کنه؟ حدود 4-3 سال هم استفاده شده و گارانتیش 100% تموم شده :n03:
یه چیز دیگه رو هم امتحان کردم این بود که مانیتور رو در حالی که سیستم روشن بود برای نیم ساعت از برق کشیدم. بعد از روشن کردن باز هم همچین نقاطی دیده میشن. مانیتور رو روی یه سیستم دیگه و رسـیــور هم وصل کردم که مشکلی نداشت.
اگه اینطوره احتمالا مشکل شما از کارت گرافیکتونه نه مانیتور

morteziano
07-02-2014, 11:16
سلام به کارشناس عزیز
من مسئول ای تی ی شرکتم که حل کردن مشکل نویز بعضی از مانیتورها شده عذاب من . اکثر مانیتورهامون led هستند . من میخوام بدونم اصلا نویز روی مانیتور به چه عواملی بستگی داره تا بتونم رفع و رجوش کنم . خواهش میکنم کمکم کنید:n27:

sh79
24-02-2014, 22:20
اگه گفتین چرا موس از سمت راست مانیتور بیرون میره ولی از سمت چپ بیرون نمیره؟؟؟:n13:

MARSHAL_AOL
06-03-2014, 03:24
سلام دوستان من یه مشکلی دارم جدید وقتی در بازی ها هستم یا حتی در صفحه Desktop کامپیوتر مانیتور به مدت 0.5 ثانیه حدودا به سرعت بال بال میزنه و درست میشه مدل مانیتور ال سی دی 19 اینج اسوس با رزولوشن 1440 900 , و رفرش ریت 60هرتز

EXTREME
06-03-2014, 10:13
سلام دوستان من یه مشکلی دارم جدید وقتی در بازی ها هستم یا حتی در صفحه Desktop کامپیوتر مانیتور به مدت 0.5 ثانیه حدودا به سرعت بال بال میزنه و درست میشه مدل مانیتور ال سی دی 19 اینج اسوس با رزولوشن 1440 900 , و رفرش ریت 60هرتز

اول با یک مانیتور دیکه سیستم رو تست کنید اگه بازم اینطوری بود مشکل یا از درایور گرافیک است یا تنظیمات ریزولیشن و رفرش ریت که باید کمتر شه یا از دمای بالای قطعات و خود گرافیک است

MARSHAL_AOL
06-03-2014, 18:07
اول با یک مانیتور دیکه سیستم رو تست کنید اگه بازم اینطوری بود مشکل یا از درایور گرافیک است یا تنظیمات ریزولیشن و رفرش ریت که باید کمتر شه یا از دمای بالای قطعات و خود گرافیک است

تشکر مانیتور دیگه ای در دست رس نیست و اینکه این مشکل زمان وقوع خاصی نداره و باید حداقل 2- 3 روز یه مانیتور دستم باشه که مقدور نیست رزولیشن رفرش ریت هم همیشه 60 بوده درست هست دمای کارت گرافیک مناسب هست

اما درمورد کارت و درایورش نمیدونم

کارتم gigabyte radeon 270x هست که 1 ماهه خریدم این کارت خیلی جدیده شاید مشکل داشته باشه درایورش

درایور هم اخرین نسخه رسمی رو دارم دیگه نمیدونم :(

مانیتورم اینه

masooyan
10-03-2014, 20:57
سلام دوستان من یه مانیتور 20 اینچ الجی دارم(E2041) ای ای دی هستش خطوط سایت ها اگه یه کم دقت کنم لرزش داره البته تو بعضی از قسمت های

متن این لرزش دیده میشه لطفا راهنمایی کنید.(سیستم من کارت گرافیک نداره و از گرافیک مجتمع سی پی یو استفاده میکنه).

hirsababak
29-03-2014, 17:45
سلام
ویندوز من ایکس پی بود که سون نصب کردم
از وقتی سون نصب کردم دور کادر مشکی هست
این مشکل فقط با کابل HDMI اینطوریه
با کابل vga صفحه رو تمام نشون میده
رزلوشن 1920-1080 هست
مانیتور BX2485 هست

پیشاپیش سپاس از راهنمایی هاتون

:n12:

hirsababak
30-03-2014, 07:56
این هم تصویر مانیتور که حاشیه هاش مشکی هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shinooda
04-05-2014, 03:13
دروود.
دوستان من یک کارت گرافیک دارم که فقط خروجی DVI-D و HDMI داره و مانیتور من هم فقط از VGA پشتیبانی میکنه. بنده از تبدیل DVI-D به VGA استفاده میکنم ولی مانیتور چیزی رو نمیشناسه و پیغام وصل نبودن کابل رو نشون میده.
آیا این قضیه راه حلی داره یا باید به فکر مانیتور باشم ؟
اینهم تبدیلی هستش که بنده استفاده میکنم.

hamedraha
10-05-2014, 19:34
سلام دوستان من مانیتور سونی دارم مدل 2006 هست الان خود به خود سیاه شود تصویر بد از بررسی ها مانیتور که اول روشن می کنی نصویر قشنگ میاد بهد 2 ثانیه بد میره چراغ روشن بودن هست مشکل از مانیتور هست چشه خرجش زیاده ؟ ممنون راهنمایی کنید

saeidtop
11-05-2014, 11:12
سلام من مانیتور ال جی دارم 17 t725b. وقتی سیستم روشن میزارم برای یه مدتی مثل دانلود شبانه متقابش مانیتور رو خاموش میکنم.بعد که مانیتور روشن میکنم.هی چیزی روی صفحه نمیاد و حتما باید سیستم رو ری استارت کنم.از امروز هم که وقتی سیستم رو روشن میکنم مانیتور چیزی نشون نداد بعدش که سیستم رو ری استارت کردم درست شد.چراغ جلو روشن میشه.بعدش اون 2تا صدای تقه رو میده بعدش هیچ.

mohsenmas
23-05-2014, 05:45
سلام
من مانیتور samsung 1931 bw دارم، چند وقتی هست که یک صدای سوت از مانیتور میاد و بعد از چند ثانیه قطع میشه و هی مرتب تکرار میشه.
صدای سوت شدید نیست اما شنیده میشه و باعث اذیت هست.
اشکال از کجاست؟
با تشکر

EXTREME
23-05-2014, 08:04
سلام
من مانیتور samsung 1931 bw دارم، چند وقتی هست که یک صدای سوت از مانیتور میاد و بعد از چند ثانیه قطع میشه و هی مرتب تکرار میشه.
صدای سوت شدید نیست اما شنیده میشه و باعث اذیت هست.
اشکال از کجاست؟
با تشکر

ممکنه در برد مانیتور یک خازن نشتی یا در ترانزیستور یا فت باشه
علت بعدی ترانس های افزاینده

soft201163
25-05-2014, 17:23
سلام دوستان من مانیتورم از قسمت بک لایت مشکل پیدا کرده تعمیر کار بردم میگه چوک یا همون ترانس برد بک لایت سوخته البته با سیم پیچی یه کم نور بهش داده و لی الان خیلی تاریکه .شهرستان نتونستم پیدا کنم ممنون میشم یه ادرسی یا شماره یا لینکی بدین بتونم تهیه کنم.
مدل samsung syncmaster 1932gw
ممنون

salavan
29-05-2014, 13:17
سلام

مانیتور samsung syncmaster p22500 دارم چند وقته مانیتور خودش خاموش میشه هنگام کار (انگار که دکمه خاموش رو زده باشی نه اینکه مثل استند بای و چشمک زن بشه) باید دکمه لمسی مانیتور رو بزنم تا روشن بشه! مشکل کجاست؟

EXTREME
29-05-2014, 17:45
سلام

مانیتور samsung syncmaster p22500 دارم چند وقته مانیتور خودش خاموش میشه هنگام کار (انگار که دکمه خاموش رو زده باشی نه اینکه مثل استند بای و چشمک زن بشه) باید دکمه لمسی مانیتور رو بزنم تا روشن بشه! مشکل کجاست؟

یا پنل مانیتور ایراد داره یالامپ های فلورسنت ایراد داره یا ترانس افزاینده یا مدار تغذیه مانیتور باید برای تعمیر نشون بدید

البته به شرطی که کابل برق و دیتا مانیتور سالم باشه

safffat
29-05-2014, 23:38
سلام

من یک مانیتور FLATRON W2052S LG LCD دارم ! با این که هیچ کاری باهش نکرده بودم یک دفعه رنگ های صفحه کم رنگ شد و بعد دوباره تصویر اومد ولی الان مانیتور من نصف بالایه صفحه تصویر داره و درست نشون میده ولی نصف پایین صفحه پر پر میزنه و تصویرش کاملا نا معلومه ولی یک تصویر هایی داره و تصویر نیمه بالایی مانیتور رو منعکس می کنه به پایین و پایینش کمرنگ مایل به سفید شده و پر پر میزنه !!!

لطفا کمک کنید چی شده ؟! اگر چیزی سوخته یا ... آیا قابل تعمیره یا نه ؟! و این که هزینش چقدر درمیاد ؟ و آیا بعدش هم ممکنه دوباره خراب بشه یا نه ؟ که اگر اره برم به نظرتون یک مانیتور دیگه بگیرم به صرفه است ؟

ممنون .

safffat
31-05-2014, 10:45
سلام

من یک مانیتور FLATRON W2052S LG LCD دارم ! با این که هیچ کاری باهش نکرده بودم یک دفعه رنگ های صفحه کم رنگ شد و بعد دوباره تصویر اومد ولی الان مانیتور من نصف بالایه صفحه تصویر داره و درست نشون میده ولی نصف پایین صفحه پر پر میزنه و تصویرش کاملا نا معلومه ولی یک تصویر هایی داره و تصویر نیمه بالایی مانیتور رو منعکس می کنه به پایین و پایینش کمرنگ مایل به سفید شده و پر پر میزنه !!!

لطفا کمک کنید چی شده ؟! اگر چیزی سوخته یا ... آیا قابل تعمیره یا نه ؟! و این که هزینش چقدر درمیاد ؟ و آیا بعدش هم ممکنه دوباره خراب بشه یا نه ؟ که اگر اره برم به نظرتون یک مانیتور دیگه بگیرم به صرفه است ؟

ممنون .

ببخشید اسپم میدم ولی خیلی مهمه برام ...

کسی نیست ؟

mona abdi
10-06-2014, 15:41
سلام من وقتي كامپيوترم رو روشن ميكنم صفحه مانيتور به صورت خط خط هاي رنگي ميشه. هركاري هم ميكنم درست بشو نيست به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟ و چجوري ميشه درستش كرد؟ لطفا راهنماييم كنيد چون خيلي برام حياتيه...
اينم عكس از صفحه مانيتورم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون به خاطر اين تاپيك خوبتون

416016
27-06-2014, 13:53
سلام دوستان امروز مانیتور ال ای دی سامسونگ خریدم وصل کردم به پی سی هیچ تصویری نشون نمیده فقط این جمله رو مانیتور میاد. هیچ دکمه مانیتورم کار نمیکنه سی دی نصبشم نمیاد.لطفا راهنماییم کنید؟
not optimum mode recommended mode 1360x768

shahab_ksh
14-07-2014, 09:40
با سلام

و احترام به همه اعضاء

من لپ تاب سونی سری f11 دارم که دیروز برای مشکل قاپی که براش پیش امده بود مجبور شدم
led رو در بیارم حالا که بستم در کنار بخشی از صفحه انگار آب رفته توش مثل بخشی از یه کاغذ خیس میمونه که جای آبش زیرد شده
تو اون بخش همه چی نشان داده میشه اما رنگش پر نور تر از بقیه جاهاست
چیکار میشه کرد ؟

shahbazi62
16-07-2014, 13:22
یا پنل مانیتور ایراد داره یالامپ های فلورسنت ایراد داره یا ترانس افزاینده یا مدار تغذیه مانیتور باید برای تعمیر نشون بدید

البته به شرطی که کابل برق و دیتا مانیتور سالم باشه

با سلام و تشکر
مشکل مانیتور ُSamsung NW 1932 من این هست که از کلیدهای مانیتور نمیتونم Brightness رو کم کنم و روی 100 هستش و زیرش نوشته Not Available و نور مانیتور زیاد هست و باعث اذیت چشم میشه.
درایور کارت گرافیک و مانیتور هم نصب کردم اما فایده ای نداشت
آیا کسی میتونه من رو راهنمایی کنه

m1372
17-07-2014, 13:05
سلام

یه مانیتور(LCD) سامسونگ مدل SyncMaster 920NW دارم.دوتا مشکل:

1.پشت مانیتور و حتی روی صفحه خیلی داغ میکنه!!!...مشکل مهمیه و باید حل بشه؟؟؟

2.کیفیت تصویر خیلی خوبه و خوب نشون میده ولی تصویر کاملا صاف نیست و انگار یه حالت حرکت ریز مثل تلوزیون های قدیمی نشون میده(البته در تصاویر روشن نشون نمیده و در تصاویر تیره نشون میده)همچنین این مشکل در نمایش فیلم ها کاملا مشهوده و کیفیت نسبتا پائینه......شرمنده که نتونستم منظورم رو برسونم..............کیفیت تصویر این مانیتور همینه یا برا من مشکل داره؟؟؟؟

**{کارت گرافیک:Onboard}**

m1372
18-07-2014, 11:23
سلام

یه مانیتور(LCD) سامسونگ مدل SyncMaster 920NW دارم.دوتا مشکل:

1.پشت مانیتور و حتی روی صفحه خیلی داغ میکنه!!!...مشکل مهمیه و باید حل بشه؟؟؟

2.کیفیت تصویر خیلی خوبه و خوب نشون میده ولی تصویر کاملا صاف نیست و انگار یه حالت حرکت ریز مثل تلوزیون های قدیمی نشون میده(البته در تصاویر روشن نشون نمیده و در تصاویر تیره نشون میده)همچنین این مشکل در نمایش فیلم ها کاملا مشهوده و کیفیت نسبتا پائینه......شرمنده که نتونستم منظورم رو برسونم..............کیفیت تصویر این مانیتور همینه یا برا من مشکل داره؟؟؟؟

**{کارت گرافیک:Onboard}**

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ZARMGS
22-09-2014, 18:57
سلام
دوستان من یه مانیتور s23a560h دارم که رفته رو یک حالتی به نام store mode و هی کنتراست و رنگ را هر 1 دقیقه عوض میکنه دوستان کسی را حلی چیزی نمیشناسه که این حالت را خاموش کنم ( با ریست تنظیمات اینها هم فایده نداره)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

New-P30world
22-09-2014, 23:19
سلام

من با تبدیل HDMI به DVI گیرنده دیجیتال رو به مانتیور lcd سامسونگ مدل T200 با موفقیت متصل کردم!

ولی بعد چند ثانیه تصویر میره! و این پیغام میاد:

Not Optimum Mode
Recommended Mode: 1680x1050 60Hz

هر چقدر با تنظیمات مانیتور و گیرنده دیجیتال ور رفتم توفیقی حاصل نشد!

چه کنم چه کار کنم ؟؟

ممنون.

New-P30world
23-09-2014, 10:04
سلام

من با تبدیل HDMI به DVI گیرنده دیجیتال رو به مانتیور lcd سامسونگ مدل T200 با موفقیت متصل کردم!

ولی بعد چند ثانیه تصویر میره! و این پیغام میاد:

Not Optimum Mode
Recommended Mode: 1680x1050 60Hz

هر چقدر با تنظیمات مانیتور و گیرنده دیجیتال ور رفتم توفیقی حاصل نشد!

چه کنم چه کار کنم ؟؟

ممنون.

سلام مجدد

کمک می کنید ؟؟ :n06:

EXTREME
23-09-2014, 15:51
سلام مجدد

کمک می کنید ؟؟ :n06:

ریزولیشنی که مانتیور شما ساپورت میکنه چنده ؟
مدل ماینتورتون رو بگید

New-P30world
23-09-2014, 17:04
ریزولیشنی که مانتیور شما ساپورت میکنه چنده ؟
مدل ماینتورتون رو بگید

سلام ممنون بابت پاسخ

مانیتور سامسونگ T200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گیرنده ایکس ویژن 242 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
23-09-2014, 17:11
سلام ممنون بابت پاسخ

مانیتور سامسونگ T200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گیرنده ایکس ویژن 242 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر مانیتور سی دی دارد نصب کنید و رفرش ریت مانیتور روی 60 هرتز باشه با ریزولیشن های مختلف هم تست کنید و نتیجرو بگید

New-P30world
23-09-2014, 17:20
اگر مانیتور سی دی دارد نصب کنید و رفرش ریت مانیتور روی 60 هرتز باشه با ریزولیشن های مختلف هم تست کنید و نتیجرو بگید

یعنی دوباره وصلش کنم به pc ؟؟

EXTREME
23-09-2014, 17:47
یعنی دوباره وصلش کنم به pc ؟؟

آره این موارد رو چک کنید ببینید درست میشه یا نه
بهتره کابل و تبدیل رو هم چک کنید

New-P30world
23-09-2014, 20:07
آره این موارد رو چک کنید ببینید درست میشه یا نه
بهتره کابل و تبدیل رو هم چک کنید

سیستم قدیمی هست کلا با نرم افزار داخل cd مربوط به مانیتور مشکل پیدا کرد! نتونستم با نرم افزارش کار کنم فقط درایورش رو آپدیت کردم

کابل و تبدیل ok هست یه گیرنده با مارک دیگه هم وصل کردم به مانیتور و بازم همون پیغام!

چرا روی تلویزیون crt قدیمی مشکلی نیست ولی روی مانیتور اینجور میشه؟؟ چون تی وی نیست و مانیتوره !؟؟

EXTREME
23-09-2014, 20:34
سیستم قدیمی هست کلا با نرم افزار داخل cd مربوط به مانیتور مشکل پیدا کرد! نتونستم با نرم افزارش کار کنم فقط درایورش رو آپدیت کردم

کابل و تبدیل ok هست یه گیرنده با مارک دیگه هم وصل کردم به مانیتور و بازم همون پیغام!

چرا روی تلویزیون crt قدیمی مشکلی نیست ولی روی مانیتور اینجور میشه؟؟ چون تی وی نیست و مانیتوره !؟؟

نه من رو مانیتور گیرنده متصل کردم همچین مشکلی نداشتم به این موضوع مربوط نیست فکر کنم مربوط به همون ریزولیشن مانیتور باشه
ورودی های مانیتور به غیر از dvi چی است ؟

New-P30world
23-09-2014, 21:07
نه من رو مانیتور گیرنده متصل کردم همچین مشکلی نداشتم به این موضوع مربوط نیست فکر کنم مربوط به همون ریزولیشن مانیتور باشه
ورودی های مانیتور به غیر از dvi چی است ؟

کلا یک dvi یک vga

New-P30world
24-09-2014, 13:24
با همون تبدیل و به همون ترتیب مانیتور رو به لپ تاپ وصل کردم و بدون مشکل تصویر برقرار شد!

حالا نمی دونم چرا با گیرنده دیجیتال اینجور میشه ، با دو تا گیرنده دیجیتال امتحان کردم و نشده!

artoor32
28-09-2014, 19:48
منم مانیتور t200 دارم وقتی با تبدیل HDMI به DVI وصلش می کردم به لپ تاپ توی بعضی تصاویر خاص(مثل تصاویر زیر) تصویر پشت سر هم میرفت و میومد یا کلا صفحه سیاه میشد!!

پیگیرش شدم فهمیدم توی تنظیمات مانیتور در بخش image>coarse بعضی موقع ها روی 1840 هست بعضی موقع ها روی 2240 !!!
اخرش رفتم توی تنظیمات گرافیک (nvidia) بخش Display>Change resolution>Customize>Create Custom Resolution و توی قسمت timing بجای حالت automatic گذینه ی CVT reduced blank رو انتخاب کردم دیگه مشکل نداشت!!!
حالت automatic بین دو حالت CVT و CVT reduced blank مدام سوئیچ می کرد برای همین پشت سر هم تصویر میرفت و میومد و یا کلا صفحه سیاه میشد.
روی گیرنده دیجیتال نمی دونم باید چیکار کنی ولی احتمالا همچین مشکلی هست و از تنظیم اشتباه Clock and phase و یا refresh rate مانیتور توسط گیرنده بخاطر استفاده از تبدیل HDMI به DVI هست.توی تنظیمات گیرنده بگرد ببین همچین گذینه ای پیدا می کنی.

virus2009
29-09-2014, 14:16
سلام
من سه - چهار ماهه یک مانیتور LG 23EA63 خریدم
بعد از یکی دو ماه هر چند وقت یکبار شروع میکنه به پر پر کردن و خودش هم بعد از 2-3 ساعت میره
بعضی اوقات خیلی کم پرپر میکنه ولی بعضی مواقع هم خیلی شدتش زیاد میشه که با خط های عمودی پیکسلی همراه میشه.

( از کابل و نوع کابل هم نیست )
به نظرتون چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟
با توجه به این که بعضی مواقع پیش میاد گارانتی ببرم و همون لحظه سالم باشه کاری میکنن ؟؟

EXTREME
30-09-2014, 11:08
سلام
من سه - چهار ماهه یک مانیتور LG 23EA63 خریدم
بعد از یکی دو ماه هر چند وقت یکبار شروع میکنه به پر پر کردن و خودش هم بعد از 2-3 ساعت میره
بعضی اوقات خیلی کم پرپر میکنه ولی بعضی مواقع هم خیلی شدتش زیاد میشه که با خط های عمودی پیکسلی همراه میشه.

( از کابل و نوع کابل هم نیست )
به نظرتون چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟
با توجه به این که بعضی مواقع پیش میاد گارانتی ببرم و همون لحظه سالم باشه کاری میکنن ؟؟

سلام اگه مطمئن هستید که حتما مشکل از مانیتور است و مشکل ازطرف سیستم شما نیست مثلا کابل دیتا یا گرافیک حتما ببرید گارانتی

basketball
29-11-2014, 01:42
سلام و عرض ادب
مانیتور من از دیروز دچار مشکل شده و تصویر هر دو سمت چپ و راست به داخل جمع شده، حالت آینه مقعر...
لطفا کمک کنید

RezaNrzdh
29-11-2014, 20:01
آقا می ارزه که بخوایم پنل مانیتور رو عوض کنیم؟ یا بریم یکی جدید بخریم سنگین تریم؟

مونیتوری که اوضاعش اینجوریه:

RezaNrzdh
29-11-2014, 20:25
حذفففففف.......