PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-09-2018, 22:23
با سلام
ويندوزم رو عوض كردم و اخرين نسخه ويندوز ١٠ رو دارم الان
همون اول اپديت كردم و اپديتي براش موجود نيست (چيز زيادي نبود و بدون ارور تموم شد)اما بعد از اين ماجرا تو يك روز ٨ گيگا بايت بي دليل دانلود ميشد
و مربوط به سيستم بود يعني توي قسمت data useg حجم دانلودي رو به system اختصاص داده بود من ويندوز اپديت رو كامل بستم و اصلن runnig نيس با اين حساب هر موقع كانكت ميشم از اينترنت استفاده ميكنه چه كنم كه قطع شه/؟سلام
مطلب بنده در این صفحه رو بخونید و اجرا کنین . مشکل حل میشه إن شاء الله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===================================
چند تاپیک پول ساز و به درد بخور

Dimitris
13-09-2018, 22:56
سلام ویندوزم این ارور رو میده

your windosws license will expire soon
you need to activate windos in seetings

حالا من از بخش seetings ویندوز بلد نیستم واسه همین نرم افزار KMS auto رو دانلود و نصب کردم ولی جوابی نگرفتم ازش
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
ویندوزم 64 بیت هست

CoffeeAddicted
13-09-2018, 23:43
سلام ویندوزم این ارور رو میده

your windosws license will expire soon
you need to activate windos in seetings

حالا من از بخش seetings ویندوز بلد نیستم واسه همین نرم افزار KMS auto رو دانلود و نصب کردم ولی جوابی نگرفتم ازش
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
ویندوزم 64 بیت هست
دقیقا باید با همون KMSدرستش کنی،قبل windows defenderرو غیر فعال کن

alidodar1
24-09-2018, 19:52
سلام
من جدیدترین نسخه ویندوز 10 با آپدیت ها تا ماه سپتامبر رو دانلود کردم ولی خبری از cortana تو تسکبار نیست!
میدونید چرا نسخه های جدید دیگه کرتانا ندارن یا چجوری باید دوباره فعالش کرد که مجدد بیاد همون سمت چپ تسکبار ویندوز؟؟؟؟ (بجای ذره بین جستجو)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]&h=#h#

alidodar1
27-09-2018, 16:54
دوستان کسی بلد نیست؟؟؟

radarz
27-09-2018, 18:32
دوستان کسی بلد نیست؟؟؟

شما نسخه 1703 دارین که اخرین ورژن 10 نیست الان 1803 اومده روی اون ذره بین راست کلیک کنید ببینید تو گزینه هاش کورتانا هست . :n26: کورتانا رو فعلا 10 داره

khaledpourisa
13-11-2018, 13:30
با سلام. دوستان عزیز من یه مشکلی با ویندوز 10 دارم که نمیدونم سخت افزاری هستش یا مربوط به ویندوز میشه. مشکلم اینه که ویندوز اکسپلوررم ریستارت میشه گاهی اوقات. ویندوزم عوض کردم بازم همینجوریه نمیدونم مشکل چیه؟ لطفا کمکم کنید ممنون

amini1000
09-02-2019, 15:49
سلام
من میخوام به فایل C:\Windows\System32\drivers\etc) hosts ) در ویندوزم یک هاست جدید اضافه کنم وقتی notpad رو در حالت run administrator اجرا میکنم و فایل هاست رو باهاش باز میکنم وقتی هاست جدید رو ییست میکنم در موقع save خطا میده عکس هم که نمیشه بزاریم کمک کنید
ممنون

nimahandsomboy
09-02-2019, 17:47
با سلام
بنده برای اولین میخان ویندوز 10 استفاده کنم
الان چند سال داخل مغازه ( محل کار ) روی سیستم اکس پی دارم استفاده میکنم.
میخوام ویندوز 10 نصب کنم
بهترین نسخه کدام هست ؟؟ و از کجا میتونم دانلود کنم ؟؟ لینک دانلود بدید ممنون میشم.
مشخصات سیستم اینه
Cpu : intel core i3 – 4130 3.40 GHZ
MAIN : ASUS B85 –PLUS
RAM : 4 GIG DDR3
GRAPHICS : INTEL HD 4400

nimahandsomboy
26-02-2019, 16:39
دوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-02-2019, 21:32
دوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟؟سلام
.
در گوگل بنویسید
دانلود ویندوز 10 32 بیتی
.
بهتره از سایتهای مشهور دانلودش کنین نه از سایتهای گمنام
در بازار هم سی دیش فراوونه و نسبتاً ارزونه
.
اگه کامپیوترتون وای فای یا بلواوث داره , به احتمال زیاد بعد از نصب win10 از کار می افتند
.
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی

aramus
04-03-2019, 19:36
سلام دوستان
درایور USB 3 لپ تاپ من یه مقدار که با لپ تاپ کار میکنم به شکل زیر درمیاد و USB 3 ها از کار میوفته
disable و enable هم که میکنم درست نمیشه و فقط باید ریستارت کنم تا دوباره درست بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

radarz
04-03-2019, 20:28
سلام دوستان
درایور USB 3 لپ تاپ من یه مقدار که با لپ تاپ کار میکنم به شکل زیر درمیاد و USB 3 ها از کار میوفته
disable و enable هم که میکنم درست نمیشه و فقط باید ریستارت کنم تا دوباره درست بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

درایوش ناقص نصب شده مجدد ببین اپدیت میشه نشد از سایت سازندش دانلود کن

nimahandsomboy
06-03-2019, 18:51
میخوام ویندوز10 از طریق usb flash نصب کنم روی لب تاپ

خیلی ممنون میشم اموزش قرار بدید

لینک دانلود ویندوز10 فلش مموری بزارید ممنون میشم

abbas-t
07-03-2019, 06:52
سلام
وقتی روی فایل های تصویری کلیک میکنم، پیام داده میشه invalid value to registery که باید راست کلیک کنم و از گزینه open with
برای اجرای فایل استفاده کنم،

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-03-2019, 12:14
سلام
وقتی روی فایل های تصویری کلیک میکنم، پیام داده میشه invalid value to registery که باید راست کلیک کنم و از گزینه open withبرای اجرای فایل استفاده کنم،
سلام
آیکون فایلهای تصویری چی هست ؟
اگه ایکون نامشخص داره پس ویندوز اونها رو شناسایی نمیکنه
اگر با راست کلید وارد rename بشید , باید فرمت عکس بعد از اسمش نوشته شده باشه
مثل:
jpg یا png یا gif
اگر فایلها بدون فرمت هست پس علتش همینه
باید بعد از اسم فایل بنویسید .jpg یا .png

باید فرمتهای مختلف رو بنویسید و تست کنین تا بالاخره باز بشه
.
گاهی در همون قشمت open with , در پایینش یک مربع تیک داره که کنارش نوشته آیا همه ی فایلهای اینجوری رو با همین برنامه باز کنم
اگر تیکش رو بزنید و برنامه رو هم انتخای کنین , ایکون همه ی تصاویری که همون فرمت رو دارند تغییر میکنه و همیشه با همون برنامه باز میشن
.
ولی اگر فایلهای تصویری , فرمت داره ولی با کلیک مستقیم باز نمیشه پس سیستم مشکل داره و یا برنامه ای برای باز کردنِ فایلهای تصویری که اون فرمت رو دارند در کامپیوتر وجود نداره

abbas-t
08-03-2019, 16:34
سلام
آیکون فایلهای تصویری چی هست ؟
اگه ایکون نامشخص داره پس ویندوز اونها رو شناسایی نمیکنه
اگر با راست کلید وارد rename بشید , باید فرمت عکس بعد از اسمش نوشته شده باشه
مثل:
jpg یا png یا gif
اگر فایلها بدون فرمت هست پس علتش همینه
باید بعد از اسم فایل بنویسید .jpg یا .png

باید فرمتهای مختلف رو بنویسید و تست کنین تا بالاخره باز بشه
.
گاهی در همون قشمت open with , در پایینش یک مربع تیک داره که کنارش نوشته آیا همه ی فایلهای اینجوری رو با همین برنامه باز کنم
اگر تیکش رو بزنید و برنامه رو هم انتخای کنین , ایکون همه ی تصاویری که همون فرمت رو دارند تغییر میکنه و همیشه با همون برنامه باز میشن
.
ولی اگر فایلهای تصویری , فرمت داره ولی با کلیک مستقیم باز نمیشه پس سیستم مشکل داره و یا برنامه ای برای باز کردنِ فایلهای تصویری که اون فرمت رو دارند در کامپیوتر وجود نداره

با سلام وسپاس
فایل های تصویری فرمت Avi و mp4 هست ایکونش هم ایکون فایل های تصویریه، این مشکل از زمانی پیش اومد که ویندوزو ابدیت کردم
البته بیلد ویندوز تغییر نکرد اما بروز رسانی شد.

abbas-t
08-03-2019, 19:56
با سلام وسپاس
فایل های تصویری فرمت Avi و mp4 هست ایکونش هم ایکون فایل های تصویریه، این مشکل از زمانی پیش اومد که ویندوزو ابدیت کردم
البته بیلد ویندوز تغییر نکرد اما بروز رسانی شد.

با سلام
ظاهرا مشکل برطرف شد
از مسیر setting>Apps>Apps&features از قسمت راست برنامه اجرا کننده فایل های تصویری راانتخاب کرده وروی گزینه Advanced options کلیک میکنیم و در صفحه بعد روی گزینه Reset کلیک می کنیم
این مسیر در بیلد 1703 بدین گونست، در بیلدهای بالاتر شاید کمی فرق داشته باشه. .

S-MHD
29-03-2019, 09:38
با سلام.
من از ویندوز 10 64 بیت uefi استفاده میکنم. تا زمانی که از local account استفاده میکنم مشکلی وجود ندارد. اما با وارد کردن یوزر و پسورد اکانت مایکروسافت و تعریف پین کد برای ویندوز، بعد از restart یا shutdown یا sleep، دیگه امکان ورود به ویندوز چه با پین و چه با پسورد اصلا وجود نداره. در صفحه lock screen پین یا پسورد رو به درستی وارد میکنم، مدتی انتظار و وارد ویندوز نمیشه و دوباره پین رو میپرسه. متاسفانه به هیچ روشی نمیتونم وارد ویندوز بشم. و از طرفی هم نیاز دارم که اکانت مایکروسافتم رو روی ویندوز تعریف کنم. هم به جهت حداقل امنیت و هم برای سینک کردن pc و لپ تاپم با هم. لطفا کمک کنید این مشکل رو حل کنم. به شدت گرفتارم کرده این موضوع. ممنون

سروش روشناییان
17-05-2019, 19:51
سلام من یه مدتی هست صدای نوتیفیکشن ویندوزم10ام دیگه پخش نمیشه مثل اتصال یو اس بی یا دریافت ایمیل یا... نوتیفیکش نمایش داده میشه ولی صدایی پخش نمیشه درایورم مشکل نداره نوتیفیکشن ها هم وصل هستن ولی نمیدونم کجا مشکل پیش اومده

hamidcivil
26-05-2019, 17:26
آیا نسخه جدیدی از ویندوز 10 اومده که مشکل دانلود و آپدیت خودکارش را حل کرده باشه؟

با مشکل آپدیت خودکار ویندوز چکار میکنید؟

- - - Updated - - -

آیا نسخه جدیدی از ویندوز 10 اومده که مشکل دانلود و آپدیت خودکارش را حل کرده باشه؟

- - - Updated - - -

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-05-2019, 18:43

سلام
طاعاتِ مخلصانه ی همگی دوستان قبولِ خدای شَکور
.
مطلب 934 در این صفحه رو بخونید . إن شاء الله مشکلتون حل میشه
.

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.

amirparsa77
20-06-2019, 09:17
سلام .دوستان من ویندوز10 رو به ورژن1903اپدیت کردم .تنظیمات نت پد گزینه Unicodeنیست برای همین نمیتونم زیرنویس فیلم ها رو درست کنم .کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه با تشکر

- - - Updated - - -

سلام .دوستان من ویندوز10 رو به ورژن1903اپدیت کردم .تنظیمات نت پد گزینه Unicodeنیست برای همین نمیتونم زیرنویس فیلم ها رو درست کنم .کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه با تشکر

Diego
21-06-2019, 16:22
بهترین فعال ساز برای بیلد نامبر جدید یا همون 1903 کدوم فعال ساز هست؟

aramus
22-06-2019, 15:24
سلام دوستان

روی لپتاپ ویندوز 10 ورژن 1809 دارم و میخواستم بدونم راهی هیت بدون نصب مجدد ویندوز به 1903 آپدیت کنم ؟!!

GIMINOTRON
27-06-2019, 00:04
سلام به همه دوستان
من امروز بعد از نصب نر افزار ویژوال استدیو سیستم رو ریستارت کردم و وقتی ویندوز دوباره اجرا شد یه پنجره باز شد که نوشته بود Tips و یه چیز هایی در باره تغییر تم ویندوز و .. نوشته بود منم به چیزی دست نزدم و پنجره رو بستم و بعدش خواستم تو صفحه چند تا فایل رو با موس انتخاب کنم که دیدم اون کادر آبی که همیشه هنگام انتخاب فایل ها با موس میومد نمیاد. شده مثل ویندوز XP.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنمایی کنید، با تشکر فراوان.

GIMINOTRON
29-06-2019, 14:24
اینجا کسی فعالیت نداره ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-06-2019, 17:42
اینجا کسی فعالیت نداره ؟

سلام
مطالب خونده میشه و اگر جواب رو بدونند دریغی ندارند از پاسخگویی إن شاء الله
.
ظاهراً این برنامه ای که نصب کردین صلاحیتِ دسترسی به SETTING داره و تنظیمات رو تغییر میده
البته ممکنه نوقع نصبش خودتون این گزینه رو غیرفعال نکردین چون اکثر مردم عادت دارند تند و تند YES و IK میزنند بدونِ خواندنِ پیامهای روی صفحه
.

در صفحه اول که دسک تاپ هست راست کلیک کنین و وارد تنظیمات بشین و برگردونینش به حالت ویندوز 10 . متاسفانه جزئیاتش یادم نیست
.

.
.

GIMINOTRON
29-06-2019, 18:33
سلام
مطالب خونده میشه و اگر جواب رو بدونند دریغی ندارند از پاسخگویی إن شاء الله
.
ظاهراً این برنامه ای که نصب کردین صلاحیتِ دسترسی به SETTING داره و تنظیمات رو تغییر میده
البته ممکنه نوقع نصبش خودتون این گزینه رو غیرفعال نکردین چون اکثر مردم عادت دارند تند و تند YES و IK میزنند بدونِ خواندنِ پیامهای روی صفحه
.

خب ممنون که شما جواب دادین ولی موقع نصب هیچ گزینه یا پیغامی مبنی بر دسترسی به تنظیمات ویندوز ندیدم . اگه از دوستان کسی تونستن راهنمایی کنه اگه هم نه که دیگه بهش عادت کردم نیازی نیست. :n06:

sorinet
30-06-2019, 10:56
خوب دوست عزیز ویندز 10 استفاده نکن به جاش ویندوز 7 یا 8 نصب کن

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-06-2019, 22:31
خب ممنون که شما جواب دادین ولی موقع نصب هیچ گزینه یا پیغامی مبنی بر دسترسی به تنظیمات ویندوز ندیدم .
اگه از دوستان کسی تونستن راهنمایی کنه اگه هم نه که دیگه بهش عادت کردم نیازی نیست. :n06:

سلام
قابلی نداشت دوست عزیز
با کمکِ سیستم ریستور SYSTEM RESTORE هم میتونین کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که درست بوده البته اون برنامه حذف میشه ولی سیستم ریستور کاری با فایلهای شخصیتون نداره و فقط فایلهای سیستم رو تغییر میده
اگر نمیدونین سیستم ریستور کجا هست , در قسمت سرچ یا فایند در دسک تاپ بنویسید SYSTEM RESTORE یا SYSTEM RECOVERY
تاریخی رو انتخاب کنین که سیستم مشکلی نداشته
اگر تاریخی برای بازگشت وجود نداره پس سیستم ریستور خاموش هست . بهتره فعالش کنین چون خیلی به درد بخور هست

apple'sAccid
07-08-2019, 14:36
سلام روزتون بخیر

ببخشید مدل لبتاب من
Fujitsu LIFEBOOK AH532
هستش پردازنده لبتاب هم اینه
Processor Intel(R) Core(TM) i3-2348M CPU @ 2.30GHz, 2300 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s)
رمش هم 4 گیگه که نوشته سه گیگ و هشتاد وشیش صدمش قابل استفاده است خواستم بدونم کدوم نسخه رو نصب کنم بهتره 64 یا 32؟

mohammad1196
20-08-2019, 20:11
چرا در ویندوز 10 سیستم من برنامه پیش فرض برای نمایش عکس وجود ندارد؟

vissoto
23-08-2019, 16:42
چرا در ویندوز 10 سیستم من برنامه پیش فرض برای نمایش عکس وجود ندارد؟

سلام
در ویندوز 10 نسخه LTSC برنامه های پیش فرض ویندوز 10 وجود ندارند؛ مانند Edge ؛ Groove music ؛ Movies & TV و . . .) برنامه Photos هم که برای نمایش عکس ها در ویندوز 10 به کار می رود هم در نسخه LTSC از ویندوز 10 حذف شده است.
شما می توانید Windows photo viewer را به ویندوز 10 برگردانید و از آن برای نمایش عکس ها استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا یک برنامه دیگر برای نمایش عکس ها نصب کنید.(مانند xnview ؛FastStone Image Viewer ؛IrfanView ؛ ACD See و . . . )

sasan_z
06-09-2019, 13:01
سلام روز بخیر
من 3 سالی هست که ویندوز 10اورجنال اولیه شرکت روی لب تاب asus استفاده میکنم. الان احساس میکنم یه مقدار ویندوز سنیگن شده.اگر که بخوام ویندوز رو عوض کنم. قبلش چطور میتونم کد product num رو پیدا کنم؟ روی هیچ برچسبی روی لب تابم نمی بینم این کد رو
کلا راهنمایی شما دوستان واسه اینکه این ویندوز قانونی رو از دست ندم چی هست؟
ممنون :»

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-09-2019, 22:38
سلام روز بخیر
من 3 سالی هست که ویندوز 10اورجنال اولیه شرکت روی لب تاب asus استفاده میکنم.
الان احساس میکنم یه مقدار ویندوز سنیگن شده.اگر که بخوام ویندوز رو عوض کنم. قبلش چطور میتونم کد product num رو پیدا کنم؟
روی هیچ برچسبی روی لب تابم نمی بینم این کد رو کلا راهنمایی شما دوستان واسه اینکه این ویندوز قانونی رو از دست ندم چی هست؟
ممنون :»

سلام
اول برنامه های بی مصرف روحذف کنین
برنامه های start up رو هم چک کنین و برنامه هایی که لازم نیست با روشن شدنِ لپتاپ روشن بشند رو از لیست استارت آپ حذف کنین چون همینها باعث کندی میشند
کسپرسکی هم جزء برنامه های سنگین و کند کننده هست
مرورگرهای اضافی رو حذف کنین
بعدش system defragmant رو راه بندازین اگر که هاردِ دستگاه از نوع دیسکی هست که صدا میده موقع کار کردن
.
با آنتی ویروس قوی و اوریجینال , سیستم رو اسکن کنید چون ممکنه ویروس داشته باشه
.
فایلهای اضافه رو از روی درایو C ببرید به یک درایو دیگه . بهتره C تا حد امکان خالی باشه از فایلهای شخصی مثل فیلم و عکس و آهنگ وغیره

اگه لپ تاپتون اصلی باشه و ویندوزِ اصلی داشته باشه پس زیرش لیبل سریال ویندوز داره مثل اینها
.
.
P
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
توصیه های بسیار مهم امنیتی

.
.
.

sky1sky
08-09-2019, 16:59
سلام ویندوز10نصب کردم اما مود sleep رو اصلا نمیبینم که فعال کنم لطفا راهنمایی کنید

sky1sky
08-09-2019, 17:01
سلام ویندوز10نصب کردم اما گزینه های کم وزیاد کردن نورصفحه کار نمیکنه خود کلید ها سختافزاری مشکل ندارن و کار میکنن ایاممکنه به خاطر نسخه نصب شده باشه ؟نسخه رو از سایت سافت98

[CODE]------/CODE]
گرفتم
:mellow::mellow:

sky1sky
08-09-2019, 18:09
سلام درویندوز10 هرچی سرویس اپدیت روغیر فعال میکنم بازم فعال میشه علت اش چیه؟ کسی راه حلی داره؟؟

sajiirn
03-12-2019, 02:37
رفقا سلام ویندوز 10 همه گیر میکنه گاهی اوقات یا فقط ماله منه؟
و ابنکه برا من موقع خاموش شدن و روشن شدن طول میکشه
لپتاپم ایسوسه و اینکه مشکل سخت افزاری نداره دادم چک کردن برام

محمد7966
12-12-2019, 14:41
دوستان من میخواستم آپدیت کنم ویندزو.الان از طریق Windows 10 Update Assistant اینکارو کردم که البته خود سایت مایکروسافت این برنامه رو معرفی کرده بود ولی خیلی کنده.الان 1 ساعته فقط 10 درصد جلو رفته.حجمی هم که تا الان دانلود کرده 400 مگ درصورتی که خط من روی 4 مگ بسته شده و در طول یک ساعت 1.5 گیگ میتونه دانلود کنه.

شما راه سریعتتری برای آپدیت سراغ ندارید؟
با تشکر

sdfssdfs
03-02-2020, 09:21
سلام درویندوز10 هرچی سرویس اپدیت روغیر فعال میکنم بازم فعال میشه علت اش چیه؟ کسی راه حلی داره؟؟

علاوه بر غیر فعال کردن باید دکمه اتوماتیک رو به حالت منوال یا دیسیبل در بیاری

light
15-02-2020, 00:57
برای نسخه خانگی کدوم بهتره ؟
فرق redstone5 چیه ؟ ارزش داره نصب کنیم یا همون pro از همه بهتره ؟

light
17-02-2020, 23:28
بنظرتون ویندوز10 رو نصب کنم یا روی 7 بمونم ؟
مشکلی ندارم و کارم فقط اینترنت و فیلم اینا هست ، بازی نمیکنم

سیستم خانگی
cpu intel dual e8400
ram 4gb 1333
graphic 1gigi ati 4670
hard 2tb

!!

روی لب تاپ چطور ؟
cpu i5
ram 4
graphic 1
hard 1tb

wallacemyers
17-02-2020, 23:36
صد در دصد 10

fattahi55
23-02-2020, 15:08
سلام دوستان عزیز
مشکلم با ویندوز اینه که توهمین فروم پی سی ورد این خطا میاد هر ترفندی هم که تو سایتها بوده زدم بازم درست نشده
از ریجستری . برنامه دی ان اس جامپر . تمام راها رو رفتم
اگر عزیزان اطلاعی دارن ممنون میشم کمک کنن

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

only_you
14-03-2020, 15:00
سلام
ویندوز من 10 pro هست و برای باز کردن عکس ها با نرم افزار windows photo viewer بسیار کند عکسها باز میشه .میخوام ببینم مشکل از چیه؟
همینطور فتوشاپ 2020 رو هم چندین بار باید روی آیکنش کلیک کنم تا باز بشه ولی ورژن CS 6 رو دارم راحت باز میشه.

DJ POLESTAR
14-03-2020, 15:33
سلام
ویندوز من 10 pro هست و برای باز کردن عکس ها با نرم افزار windows photo viewer بسیار کند عکسها باز میشه .میخوام ببینم مشکل از چیه؟
همینطور فتوشاپ 2020 رو هم چندین بار باید روی آیکنش کلیک کنم تا باز بشه ولی ورژن CS 6 رو دارم راحت باز میشه.
درود
اولا مشخصات سیستمی مخصوصا رم و سی پی یو و سرعت و جنس هارد در امر بازدهی و بهره وری نرم افزار و سرعت عملکردشون بسیار حائز اهمیت هستش هم وطن گرامی آن هم ویندوزی بروزی مثل ویندوز 10.
بهتر بود بجای درج مشکلتون، مشخصات سیستمتون رو اول درج میکردید بعد میرفتیم سراغ عیب یابی!
مشخصا با پیشرفت برنامه نویسی و کلا تکنولوژی اما از بد روزگار عقب موندن ملت ما بخاطر مسائل اقتصادی و اوضاع نابسامان امروزی... و سر و کله زدن با سیستم های دوهزاری و هاردهای عهد بوق و رم های پایین 2 تا 8 و سی پی یو های عهد عتیق انتظار کارهایی رو از سیستم داریم که 10 سال پیش به نحو احسن انجام میدادن ولی با پیشرفت سیستم های نرم افزاری توئم با افزایش راندمان و قدرت سیستم های کامپیوتری نظیر ساپورت رم DDR 4 و استفاده از حافظه های SSD که چندین برابر پرسرعت تر از هاردهای معمولی مکانیکی هستند و افزایش و بهره وری سی پی یو های بروز و... مسلما کارایی یک سیستم در عملکرد و سرعت راندمان نرم افزاری نظیر فتوشاپ آن هم ورژن 2020 بسیار دخیل هست.
سوای اینا الان بهترین توصیه برای همه اقشار جامعه تهیه یک حافظه SSD هست هرچند نسبت به هاردهای با حجم بالا SSDها با حجم کمتر بسیار گرانتر به نظر می رسند اما علت گرانی آنها بدلیل نیست، یه تحقیقی در موردشون تو گوگل سرچ کنید به مسائل و مباحث خوبی بر میخورید. هاردها برای انجام عملیات روزمره سنگین و نسبتا سنگین مناسب نیستن. کار سی پی یو رو هم در پردازش از رم با وقفه مواجه میکنن. اما هیچ کدوم از این مشکلات ها در حافظه های SSD وجود ندارن و نفس سی پی یو و رم رو تازه و سریع نگه میدارن.
حال به اصل سوال شما برگردیم شاید به غیر از مشکلات سخت افزاری شما مشکل ویندوزی هم داشته باشید که با تعویض ویندوز مشکل بلکل حل بشه یا داونگرید کنید به ویندوزهای پایینتر نظیر 7.

DJ POLESTAR
14-03-2020, 15:59
بنظرتون ویندوز10 رو نصب کنم یا روی 7 بمونم ؟
مشکلی ندارم و کارم فقط اینترنت و فیلم اینا هست ، بازی نمیکنم

سیستم خانگی
cpu intel dual e8400
ram 4gb 1333
graphic 1gigi ati 4670
hard 2tb

!!

روی لب تاپ چطور ؟
cpu i5
ram 4
graphic 1
hard 1tb
دوست عزیز در مورد کاممپیوتر PC یا همون سیستم خانگی سیستمتون میتونه بدون مشکل ویندوز 10 رو اجرا کنه اما رم 4گیگ از نوع DDR3 و گرافیک 1 گیگ مدل پایین 4670 اصلا مناسب ویندوز 10 نیست. شاید بعد از نصب متوجه نشید اما با نصب چند نرم افزار کاربردی و اجرای کارهای نسبتا سنگین مسلما از سرعت پایین ویندوز 10 شاکی میشید در حالی که باید از سیستم با کانفیگ پایین سخت افزاریتون شاکی بشید پس توصیه میکنیم بمونید رو همون ویندوز 7 خوش ساخت و خوب...

در مورد لپ تاپ هم تنها به اسم سخت افزار اکتفا نکنید یعنی سی پی یو اینتل i5 الان اگه اشتباه نکنم بیش از 11 سال هست که ساخت و تولید و توسعه داده میشه اما i5 که در سال 2010 ساخت و تولید شده مطمئن باشید بازدهیش بسیار پایینتر از سی پی یو های جدید میان رده ای نظیر i3 و سری های جدید Pentium هست!
گرافیک هم همینطور! برای آگاهی عرض میکنم، بر فرض مثال یه گرافیک 1 گیگ سری GTX انویدیا بسیار سرتر از یک گرافیک 2 گیگ سری GT هستش، تنها به حجم حافظه گرافیک نمیشه اکتفا کرد. در ضمن مسائل دیگه ای نظیر سازنده تراشه، فرکانس و نوع حافظه، باس رابط و... هم هستن که اکثرا قشر معمولی جامعه اصلا توجهی بهش نمیکنن و فقط عدد حجمی حافظه رو میبینن.
در کل اگر لپتاپی دارید که مال همین سال های اخیر هست بدون مشکل میتونید ویندوز 10 نصب کنید و حتی شرکت سازنده لپ تاپ هم درایورهای مخصوص همین ویندوز رو تو سایتش قرار داده اگه برید ببینید اما اگر لپتاپ مال چندین سال پیش هست اصلا توصیه نمیکنیم برید سراغ 10 بدلیل مشکلات عدم شناسایی صحیح و اصولی درایورهای سخت افزاری نظیر، گرافیک، WiFi، اسکرول تاچ پد، و... حتی اگه برید به وبسایت رسمی شرکت سازنده لپتاپ هم متوجه میشید که درایوری مبتنی بر پایه ویندوز 10 ارائه نداده....
در کل لپتاپ در زمان خودش طراحی و توسعه داده میشه برای مثلا ویندوز 7 که اصلا خبری از ویندوز 10 و تفاوت های ریز و درشتش با ویندوز 7 نبود. اما شما با نصب یه ویندوز جدید یا در کوتاه مدت یا در بلند مدت با مشکل مواجه میشید که کلافتون میکنه و علتش رو نمیدونید که از عدم سازگاری با ویندوز جدید هست.

only_you
14-03-2020, 18:39
درود
اولا مشخصات سیستمی مخصوصا رم و سی پی یو و سرعت و جنس هارد در امر بازدهی و بهره وری نرم افزار و سرعت عملکردشون بسیار حائز اهمیت هستش هم وطن گرامی آن هم ویندوزی بروزی مثل ویندوز 10.
بهتر بود بجای درج مشکلتون، مشخصات سیستمتون رو اول درج میکردید بعد میرفتیم سراغ عیب یابی!
مشخصا با پیشرفت برنامه نویسی و کلا تکنولوژی اما از بد روزگار عقب موندن ملت ما بخاطر مسائل اقتصادی و اوضاع نابسامان امروزی... و سر و کله زدن با سیستم های دوهزاری و هاردهای عهد بوق و رم های پایین 2 تا 8 و سی پی یو های عهد عتیق انتظار کارهایی رو از سیستم داریم که 10 سال پیش به نحو احسن انجام میدادن ولی با پیشرفت سیستم های نرم افزاری توئم با افزایش راندمان و قدرت سیستم های کامپیوتری نظیر ساپورت رم DDR 4 و استفاده از حافظه های SSD که چندین برابر پرسرعت تر از هاردهای معمولی مکانیکی هستند و افزایش و بهره وری سی پی یو های بروز و... مسلما کارایی یک سیستم در عملکرد و سرعت راندمان نرم افزاری نظیر فتوشاپ آن هم ورژن 2020 بسیار دخیل هست.
سوای اینا الان بهترین توصیه برای همه اقشار جامعه تهیه یک حافظه SSD هست هرچند نسبت به هاردهای با حجم بالا SSDها با حجم کمتر بسیار گرانتر به نظر می رسند اما علت گرانی آنها بدلیل نیست، یه تحقیقی در موردشون تو گوگل سرچ کنید به مسائل و مباحث خوبی بر میخورید. هاردها برای انجام عملیات روزمره سنگین و نسبتا سنگین مناسب نیستن. کار سی پی یو رو هم در پردازش از رم با وقفه مواجه میکنن. اما هیچ کدوم از این مشکلات ها در حافظه های SSD وجود ندارن و نفس سی پی یو و رم رو تازه و سریع نگه میدارن.
حال به اصل سوال شما برگردیم شاید به غیر از مشکلات سخت افزاری شما مشکل ویندوزی هم داشته باشید که با تعویض ویندوز مشکل بلکل حل بشه یا داونگرید کنید به ویندوزهای پایینتر نظیر 7.

رمم 4 گیگ هست
سی پی یو core i7

هارد SSD که عالیه ولی خیلی گرونه 1 ترابایتش حدودا 2 ت تموم میشه .
ویندوزم مشکلی نداره گون فقط توی حین کار با نرم افزار فتوشاپ جدید و باز کردن عکس مشکل داره که میدونم بخشیش از سیستم خودمو سخت افزاریه ولی میخوام ببینم کاری برای بهبودش نمیشه انجام داد؟

DJ POLESTAR
15-03-2020, 02:23
رمم 4 گیگ هست
سی پی یو core i7

هارد SSD که عالیه ولی خیلی گرونه 1 ترابایتش حدودا 2 ت تموم میشه .
ویندوزم مشکلی نداره گون فقط توی حین کار با نرم افزار فتوشاپ جدید و باز کردن عکس مشکل داره که میدونم بخشیش از سیستم خودمو سخت افزاریه ولی میخوام ببینم کاری برای بهبودش نمیشه انجام داد؟
هموطن همونطور که عرض کردم رمتون خیلی پایینه برای کشش ویندوز 10
همینطور قسمت پایین به دوستی عرض کردم که تنها به اسم مدل اکتفا نکنید چندین مدل پردازنده i7 داریم که نسل به نسل شناخته میشن و نسل مثلا دوم یا سوم مسلما کارایی و بهره وریش بسیار پایینتر از یه i3 نسل جدید یا به اصطلاح 7 یا 8 یا 9 هست!!! شاید نسل i7 شما روی سیستم از نوع نسل سوم باشه که مطمئن باش از i3 نسل 8 بسیار ضعیفتره!
اول از نسل سی پی تو مطمئن شو بعد بریم سراغ باقی قضایا...
هارد SSD هم نه، حافظه SSD! به SSD نمیگن هارد همینطور که به فلش مموری نمیگن هارد! وقتی میخواهید از SSD اسم ببرین بگید حافظه SSD یا SSD خالی، نه هارد SSD چون کاملا اشتباه و مضحک هست؛ حتی بدبختانه عنوان هارد SSD رو برخی وب سایت ها و فروشنده های کم سواد رواج میدن. هارد به چیزی میگن که داخلش قطعات مکانیکی باشه. دلیل وجود واژه Hard در هارد دیسک اینه که در داخل هارد از قطعات سخت و مکانیکی استفاده شده و دلیل دوم وجود واژه Disk اینه که داخل هارد دیسک یک یا چند دیسک گردون وجود داره اما هیچ کدوم از این قطعات تو حافظه SSD وجود نداره.
شما وب سایت های خارجی رو نگاه کنید، یه دونه وب سایت هم پیدا نمیکنید که زده باشه SSD Hard Drive! یا میگن SSD Storage یا تهش نهایتا مینویسن SSD Drive.
پس اسم دقیق و منطقی تکنولوژی‌های نو و جدید رو بهتر و صحیح تر یاد بگیریم...

قرار نیست حتما SSD 1 ترابایت تهیه کنید که! همون 120 یا 250 کفایت میکنه. میدونید چرا؟ چون ما SSD رو واسه آرشیو اطلاعات مانند عکس خانوادگی و فایل های پی دی اف و ویدیو و... نمیخوایم که، SSD رو تهیه میکنیم بعنوان حافظه اصلی روزش ویندوز و نرم افزارهای کاربردی نصب کنیم تا از سرعت مافوق نورش لذت ببریم و اطلاعات آرشیویمون رو داخل هارد ذخیره نگه میداریم. شما تنها کاری که باید بکنید نه اینکه هارد رو از کیس حذف نکنید بلکه هارد تو جای خودش محفوظ بمونه با اطلاعات آرشیوش اما SSD تنها منبع نصب ویندوز و نرم افزار باشه یعنی درایو C رو اختصاص بدید به SSD انوقته که از کارایی و بهره وری سیستمتون بهترین و مطلوبترین استفاده رو میتونید بکنید و رضایت کامل داشته باشید.
درضمن فتوشاپ 2020 جدید رم 4 خیلی براش پایین هست به فکر ارتقا به حداقل 8 گیگ باشید. چون بخشی از فضای رم رو ویندوز و سایر برنامه ها استفاده میکنن تهش میمونه 2 گیگ که برای یه نرم افزار 2020 اونم از نوع فتوشاپ یا افترافکت یا اتوکت و... خیلی خنده داره بخواید ازش کار بکشید چون کار خودتون لنگ میمونه و رم زپرتی بیچاره نمیتونه جوابگو باشه!

tohidtaghipour69
16-03-2020, 14:35
سلام دوستان

asd5522
17-03-2020, 23:09
من جدیدترین نسخه ویندوز 10 پرو را دانلود و نصب کردم ولی خیلی کنده
مشکل از چی میتونه باشه؟

only_you
18-03-2020, 15:54
هموطن همونطور که عرض کردم رمتون خیلی پایینه برای کشش ویندوز 10
همینطور قسمت پایین به دوستی عرض کردم که تنها به اسم مدل اکتفا نکنید چندین مدل پردازنده i7 داریم که نسل به نسل شناخته میشن و نسل مثلا دوم یا سوم مسلما کارایی و بهره وریش بسیار پایینتر از یه i3 نسل جدید یا به اصطلاح 7 یا 8 یا 9 هست!!! شاید نسل i7 شما روی سیستم از نوع نسل سوم باشه که مطمئن باش از i3 نسل 8 بسیار ضعیفتره!
اول از نسل سی پی تو مطمئن شو بعد بریم سراغ باقی قضایا...
هارد SSD هم نه، حافظه SSD! به SSD نمیگن هارد همینطور که به فلش مموری نمیگن هارد! وقتی میخواهید از SSD اسم ببرین بگید حافظه SSD یا SSD خالی، نه هارد SSD چون کاملا اشتباه و مضحک هست؛ حتی بدبختانه عنوان هارد SSD رو برخی وب سایت ها و فروشنده های کم سواد رواج میدن. هارد به چیزی میگن که داخلش قطعات مکانیکی باشه. دلیل وجود واژه Hard در هارد دیسک اینه که در داخل هارد از قطعات سخت و مکانیکی استفاده شده و دلیل دوم وجود واژه Disk اینه که داخل هارد دیسک یک یا چند دیسک گردون وجود داره اما هیچ کدوم از این قطعات تو حافظه SSD وجود نداره.
شما وب سایت های خارجی رو نگاه کنید، یه دونه وب سایت هم پیدا نمیکنید که زده باشه SSD Hard Drive! یا میگن SSD Storage یا تهش نهایتا مینویسن SSD Drive.
پس اسم دقیق و منطقی تکنولوژی‌های نو و جدید رو بهتر و صحیح تر یاد بگیریم...

قرار نیست حتما SSD 1 ترابایت تهیه کنید که! همون 120 یا 250 کفایت میکنه. میدونید چرا؟ چون ما SSD رو واسه آرشیو اطلاعات مانند عکس خانوادگی و فایل های پی دی اف و ویدیو و... نمیخوایم که، SSD رو تهیه میکنیم بعنوان حافظه اصلی روزش ویندوز و نرم افزارهای کاربردی نصب کنیم تا از سرعت مافوق نورش لذت ببریم و اطلاعات آرشیویمون رو داخل هارد ذخیره نگه میداریم. شما تنها کاری که باید بکنید نه اینکه هارد رو از کیس حذف نکنید بلکه هارد تو جای خودش محفوظ بمونه با اطلاعات آرشیوش اما SSD تنها منبع نصب ویندوز و نرم افزار باشه یعنی درایو C رو اختصاص بدید به SSD انوقته که از کارایی و بهره وری سیستمتون بهترین و مطلوبترین استفاده رو میتونید بکنید و رضایت کامل داشته باشید.
درضمن فتوشاپ 2020 جدید رم 4 خیلی براش پایین هست به فکر ارتقا به حداقل 8 گیگ باشید. چون بخشی از فضای رم رو ویندوز و سایر برنامه ها استفاده میکنن تهش میمونه 2 گیگ که برای یه نرم افزار 2020 اونم از نوع فتوشاپ یا افترافکت یا اتوکت و... خیلی خنده داره بخواید ازش کار بکشید چون کار خودتون لنگ میمونه و رم زپرتی بیچاره نمیتونه جوابگو باشه!
سلام
سیستم من لب تابه و pc نیست توی لب تاب میشه هم هارد و داشت و هم SSD رو؟

DJ POLESTAR
18-03-2020, 21:03
سلام
سیستم من لب تابه و pc نیست توی لب تاب میشه هم هارد و داشت و هم SSD رو؟

بله تو لپتاپ میشه DVD Writer رو کلا جدا کرد گذاشت کنار، هارد رو در آورد گذاشت تو Caddy بعد جا کنی تو محل DVD Writer و حافظه SSD رو بذاری جای هارد که حافظه اصلی شناخته بشه.
فقط از HDD Caddy های بنجل نگیرید که هارد رو در دراز مدت با مشکل مواجه میکنن!

only_you
18-03-2020, 22:45
بله تو لپتاپ میشه DVD Writer رو کلا جدا کرد گذاشت کنار، هارد رو در آورد گذاشت تو Caddy بعد جا کنی تو محل DVD Writer و حافظه SSD رو بذاری جای هارد که حافظه اصلی شناخته بشه.
فقط از HDD Caddy های بنجل نگیرید که هارد رو در دراز مدت با مشکل مواجه میکنن!
یعنی دیگه نمیتونم سی دی بزارم تو لبتابم؟

DJ POLESTAR
20-03-2020, 14:46
یعنی دیگه نمیتونم سی دی بزارم تو لبتابم؟
:blink::D:D:D
خیر!
یکم گوگل کنید بد نیست! گوگل رو واسه این چیزا ساختن

only_you
23-03-2020, 23:46
:blink::D:D:D
خیر!
یکم گوگل کنید بد نیست! گوگل رو واسه این چیزا ساختن
شما رو مجبور به پاسخگویی نکردن.دوست دارم اینجا بپرسم که کسانی که هم بلدن هم اخلاق پاسخگویی بی چشم داشت رو دارند جواب بدن.
خوبه قبل اینکه یاد گرفته هاتون و به رخ کسی بکشین یه کم جنبه یاد دادن هم داشته باشین.

DJ POLESTAR
24-03-2020, 13:44
شما رو مجبور به پاسخگویی نکردن.دوست دارم اینجا بپرسم که کسانی که هم بلدن هم اخلاق پاسخگویی بی چشم داشت رو دارند جواب بدن.
خوبه قبل اینکه یاد گرفته هاتون و به رخ کسی بکشین یه کم جنبه یاد دادن هم داشته باشین.
شما یکم آروم و منصف باشی خیلی بهتره هموطن! کسی اینجا میبینی که چندان پاسخگو نیست اگه هم باشه مثل من کامل توضیح نمیده. دیگه زمان فروم و انجمن گذشته مردم ندانسته هاشون رو از یوتیوب و گوگل می آموزند! منم یه جوری غیر مستقیم میخواستم بفهمونمتون که گوگل و یوتیوب یعنی دانشگاه مجازی! قبول نداری خب وقتت رو اینجا طلف کن یه مطلب بذار یه هفته بعد یکی پیدا بشه یه چیزی بپرونه که ممکنه چندان بار علمی و آگاهی و راهنمایی هم نداشته باشه!!!
من چیزی به رخ کسی نکشیدم جون نه عکس منو میبینی نه میدونی کی هستم و نه میدونی کجام پس به رخ کشیدن داشته ها و دانش خیلی مثال مضحکی بود رفیق.

sisili123456789
31-03-2020, 04:48
سلام
این عکسی که قرار میدم مربوط به ویندوز 8.1 هستش که چهار عدد نیوفولدر در چهار ستون قرار میگیره در حالت small icons.

ولی در ویندوز 10 فقط سه ستون درست میشه و نیوفولدر چهار میاد پایین ..... میخوام در ویندوز 10 هم جوری بشه که مثل عکس بشه و چهار ستون تشکیل بشه و نیوفولدر چهار پایین نیاد.
ایا راهی هست؟امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم
ممنون

navid.zz68
31-03-2020, 18:03
یه پیغام خطایی که خیلی دریافت میشه و تا به حال راه حلی پیدا نکردم براش
dpc watchdog violation
که منجر به blue screen میشه

ardalan011
06-04-2020, 12:49
سلام دوستان وقت بخیر
یه مدتیه من مشکلی برام پیش اومده که ماوسم هر یکی دو دیقه یه بار برای چند ثانیه قط میشه نمیتونم بگم دقیقا سر این تایمه ولی بعضی وقتا پشت سر هم بعضی وقتا هر ده دیقه یه بار
سه تا ماوس عوض کردم همینجوری بوده دوتا سیمی یه بی سیم ویندوز رو اپدیت کردم بازم درست نشد داخل دیوایس منجر درایور مربوط به ماوس رو نگا کردم واسه هر سه تاشون اپدیت بود داخل نت گشتم ولی راه حل درست حسابی پیدا نکردم
واقعا این مورد کلافه م کرده نمیدونم باید چیکار کنم یا مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی م کنین

mehdi_vsgh
08-04-2020, 06:53
سلام
خوب شاید پورتی که بهش وصل میکنی مشکل داره!!! یعنی مشکل از مادربردت هست..

ardalan011
09-04-2020, 08:45
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه حداقل جواب من رو دادی
شرمنده شاید من بد توضیح دادم، در کل مشکل فیزیکی نیست یعنی قطعه مشکلی نداره چون رو همون پورت که ماوس رو امتحان کردم کیبور و دوتا دانگل بلوتوث و وای فای هم امتحان کردم در کل ویندوز با ماوس مشکل داره، واسه همین به این نتیجه رسیدم که مشکل باید نرم افزاری باشه
درضمن صدای اعلان قط شدن و وصل شدن ماوس هم هربار میاد و اون لحظه برق ماوس قطع میشه (هیچ نوشته اخطار یا توضیحی نمیاد فقط صدای اعلان)
داخل نت یه مطلبی رو پیدا کردم که از قسمت پاور یه تنظیم برای قطع نشدن برق دستگاهای متصل به صورت خودکار هست که اگه غیرفعال کنم دیگه ویندوز اتوماتیک برق پورتارو قطع نمیکنه اینکارم انجام دادم بازم افاقه نکرده و مدام این موضوع داره اذیتم میکنه
نمیخوام دوباره کارم به ویندوز زدن بکشه اگه قرار باشه برای هر چیزی ویندوز عوض کنم که دیگه بهتره اصلا از سیستم استفاده نکنم

sahop
16-04-2020, 13:33
سلام. ویندوز من آپدیت نمیشه و ارور هاش رو هم پیگیری کردم اما به نظرم کسانی که ویندوز رو کرک کردن تنظیماتش رو دستکاری کردن که آپدیت انجام نشه. حالا من برای اینکه از مایکروسافت استور نرم افزار بگیرم باید سیستمم آپدیت باشه. الان میخوام ویندوز جدید نصب کنم، میخوام بدونم اولا ویندوز های 10 فعال شده دیگه هم مشکل آپدیت دارن؟ البته من قبلا برای ویندوز 8.1 این مشکلات رو نداشتم و ویندوز خودش آپدیت میشد. دوم اینکه اگه ویندوز رو با فلش نصب کنم فایل ها و نرم افزار هام احتمال پاک شدنش هست یا نه؟ ممنون

mehdi_vsgh
23-04-2020, 07:42
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه حداقل جواب من رو دادی
شرمنده شاید من بد توضیح دادم، در کل مشکل فیزیکی نیست یعنی قطعه مشکلی نداره چون رو همون پورت که ماوس رو امتحان کردم کیبور و دوتا دانگل بلوتوث و وای فای هم امتحان کردم در کل ویندوز با ماوس مشکل داره، واسه همین به این نتیجه رسیدم که مشکل باید نرم افزاری باشه
درضمن صدای اعلان قط شدن و وصل شدن ماوس هم هربار میاد و اون لحظه برق ماوس قطع میشه (هیچ نوشته اخطار یا توضیحی نمیاد فقط صدای اعلان)
داخل نت یه مطلبی رو پیدا کردم که از قسمت پاور یه تنظیم برای قطع نشدن برق دستگاهای متصل به صورت خودکار هست که اگه غیرفعال کنم دیگه ویندوز اتوماتیک برق پورتارو قطع نمیکنه اینکارم انجام دادم بازم افاقه نکرده و مدام این موضوع داره اذیتم میکنه
نمیخوام دوباره کارم به ویندوز زدن بکشه اگه قرار باشه برای هر چیزی ویندوز عوض کنم که دیگه بهتره اصلا از سیستم استفاده نکنم

این کارم انجام بده ببین چی میشه
تو قسمت device manager (یعنی روی pc کلیک راست میکنی و properties رو میزنی..) درایور usbرو پیدا کن راست کلیک کن properties
ر پنجره‌ی باز شده و در تب آخر که Power Management نام دارد، تیک گزینه‌ی Allow the computer to turn off this device to save power را حذف کنید. فراموش نکنید که قبل از خروج، روی OK کلیک کنید.

mehdi_vsgh
23-04-2020, 07:49
سلام. ویندوز من آپدیت نمیشه و ارور هاش رو هم پیگیری کردم اما به نظرم کسانی که ویندوز رو کرک کردن تنظیماتش رو دستکاری کردن که آپدیت انجام نشه. حالا من برای اینکه از مایکروسافت استور نرم افزار بگیرم باید سیستمم آپدیت باشه. الان میخوام ویندوز جدید نصب کنم، میخوام بدونم اولا ویندوز های 10 فعال شده دیگه هم مشکل آپدیت دارن؟ البته من قبلا برای ویندوز 8.1 این مشکلات رو نداشتم و ویندوز خودش آپدیت میشد. دوم اینکه اگه ویندوز رو با فلش نصب کنم فایل ها و نرم افزار هام احتمال پاک شدنش هست یا نه؟ ممنون
والا من ویندوزم اورژیناله و به راحتی هم اپدیت میشه...
ویندوزهای کرک شده کلا مشکل دارن نه تنها ویندوز شما هر نرم افزار کرک شده ای استفاده کنید قطعا به مشکل خواهید خورد.
اما در هر حال ویندوزهای کرک شده هم اگر از کرک خوب استفاده کنید حداقل تا یه مدتی آپدیت میشن (تا وقتی که بلاک بشه).
پیشنهاد استفاده از کرک KMSAuto.Lite.1.5.6.Portable است.

در ضمن اگه ویندوز رو چه با فلش و چه به روش دیگه ای نصب کنید قطعا درایور ویندوزتون (درایو c( هرچی دارید رو باید فرمت کنید لذا اطلاعاتتون میپره ولی بقیه درایوها مشکلی براش پیش نمیاد

aryna
23-04-2020, 12:17
سلام دوستان

من چند روز قبل میخاستم ویندوز 10 را از روی فلش نصب کنم

و با Rufus با ورژن های مختلفش فلش را بوت میکردم

اما چون ایمیج ویندوز 10 من حجمش زیاد بود برنامه Rufus فلش مرا با فرمت ntfs فرمت میکرد برای بوتیبل شدن

اما در هنگام نصب ویندوز خطا میداد اینم عکس خطا

راه حل چیست؟ واصلا این خطا برای چیست

در ضمن با نرم افزارهای مختلف فلش را بوتیبل کردم که همین خطا را میداد

mehdi_vsgh
24-04-2020, 16:20
سلام دوستان

من چند روز قبل میخاستم ویندوز 10 را از روی فلش نصب کنم

و با Rufus با ورژن های مختلفش فلش را بوت میکردم

اما چون ایمیج ویندوز 10 من حجمش زیاد بود برنامه Rufus فلش مرا با فرمت ntfs فرمت میکرد برای بوتیبل شدن

اما در هنگام نصب ویندوز خطا میداد اینم عکس خطا

راه حل چیست؟ واصلا این خطا برای چیست

در ضمن با نرم افزارهای مختلف فلش را بوتیبل کردم که همین خطا را میداد

ایمیج ویندوزت مشکل داره...ویندوز رو از کجا دانلد کردی؟؟؟؟

از سایت های متفقره؟ هیچ وقت از این سایتها دانلود نکنید ....مستقیم برید از سایت مایکروسافت دانلود کنید

اون خطا هم به دلیل اینه که نمیتونه اون فایل رو پیدا کنه (حجم فایل هم زیاده حدود 3.5 گیگ!!)

aryna
25-04-2020, 11:15
ایمیج ویندوزت مشکل داره...ویندوز رو از کجا دانلد کردی؟؟؟؟

از سایت های متفقره؟ هیچ وقت از این سایتها دانلود نکنید ....مستقیم برید از سایت مایکروسافت دانلود کنید

اون خطا هم به دلیل اینه که نمیتونه اون فایل رو پیدا کنه (حجم فایل هم زیاده حدود 3.5 گیگ!!)

ممنون دوست عزیز بابت پاسخگویی

اما بعید میدونم مشکل از ویندوز باشه چون وقتی رو dvd دولایه رایت کردم با سی دی رام براحتی هر چه تمام تر نصب شد

ولی انچه که در سایتها و فروم های خارجی گفتن
میگن مشکل فرمت ntfs هست که در حالت نصب ویندوز(همون بایوس)شناخته نمیشه

ولی چون حجم بالاست با فرمت fat32 هم جوابگو نیست

ولی در کل میخام ببینم دلیلش چی میتونه باشه تا دفعه بعد به این مشکل نخورم

CORTANA
06-05-2020, 18:08
اگه ویندوز 10 رو بدون اپگرید از ویندوز قبل (clean install) نصب کنیم راحت اکتیو میشه ؟

درود

ب پاسخ های دوستان احترام میزارم

اما ی راه حل اسون تر وجود داره

اگر ویندوز شما اکتیو باشه

(چ قانونی و چ غیر قانونی)

نوع ویندوز جدید رو OEM انتخاب کنید (ب صورت OEM نصب کنید)

با این کار در صورتی ک ویندوز قبلی اکتیو بوده باشه

ویندوز جدید با همون کلید ب صورت خودکار اکتیو میشه و نیازی نیست ک برید با نرم افزار کرکش کنید

jojonice
15-05-2020, 15:16
سلام
لطفا راهنکای کنید
یکی از دوستان قبلا 8 داشت و سرعتش هم خوب بود اما الان براش ویندوز 10 را نصب کردم
خدمتتان بگم که روی ssd ویندوز 10 نصب شده
و خود ویندوز هم از سایت ماکروسافت دانلود شده و کاملا آپدیت شده است
پس نباید مشکلی باشه و با وجود ssd نو باید سرعت خیلی بالا باشه
اما نمیدونم چرا سرعت کمه مثلا وقتی روی یه آیکونی دوبار کلیک میکنی که باز بشود هم یه مکث کوتاهی دارد و هم موقع باز شده پنجره یه حالتی داره مثل لگ داشتن یا اینکه مثلا انگار کارت گرافیک نصب نیست
ممنون میشوم راهنمای کنید مشکل از چی است که با وجود ssd سرعت خیلی معمولی است
ممنون

XDELPIERO
21-05-2020, 01:23
سلم دوستان
میشه راهنمایی کنید بگید که چجوری بازی های قدیمی مثل FIFA 07 رو روی ویندوز 10 نصب کرد ؟
(هنگام نصب این Error رو می دهد ک Directx 9 یا بالاتر رو میخواد. در صورتیکه من 12 رو روی سیستم نصب دارم.)

CORTANA
21-05-2020, 02:12
سلم دوستان
میشه راهنمایی کنید بگید که چجوری بازی های قدیمی مثل FIFA 07 رو روی ویندوز 10 نصب کرد ؟
(هنگام نصب این Error رو می دهد ک Directx 9 یا بالاتر رو میخواد. در صورتیکه من 12 رو روی سیستم نصب دارم.)

درود

اجرا نرم افزار ها و بازی های قدیمی در ویندوز 10-بیتوته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

XDELPIERO
21-05-2020, 09:10
درود

اجرا نرم افزار ها و بازی های قدیمی در ویندوز 10-بیتوته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر دوست عزیز ولی متاسفانه جواب نداد...:sad:

CORTANA
21-05-2020, 12:02
تشکر دوست عزیز ولی متاسفانه جواب نداد...:sad:

درود

میتونید ی ویندوز قدیمی (هرکدوم ک میخواید) رو دانلود کنید و بر روی ماشین مجازی نصب کنید

یا اونو در کنار ویندوز اصلی بر روی هارد نصب کنید

:»:»:»

omidbooter
24-05-2020, 20:55
درود دوستان.من ویندوز 10 اینترپرایز 64 بیتی دارم و با چند روش اپدیت اوتوماتیک ویندوز رو غیر فعال کردم کلی بازم بعضی وقتها خودش اپدیت میکنه.چجوری بطور کامل اپدیت ویندوز 10 رو غیر فعال کنم؟؟؟؟

CORTANA
01-06-2020, 01:18
درود دوستان.من ویندوز 10 اینترپرایز 64 بیتی دارم و با چند روش اپدیت اوتوماتیک ویندوز رو غیر فعال کردم کلی بازم بعضی وقتها خودش اپدیت میکنه.چجوری بطور کامل اپدیت ویندوز 10 رو غیر فعال کنم؟؟؟؟

درود

در نوار سرچ ویندوز عبارت Services رو تایپ کنید و وارد اون بشید

در پنجره سرویس های ویندوز ب آخر صفحه اسکرول کنید و سرویس Windows Update رو پیدا کنید و سپس بر روی آن دابل کلیک کنید

در صورتی ک سرویس در حال اجرا بود آن را کلیک کردن بر روی گزینه Stop متوقف کنید

قسمت Startup type رو روی Disabled قرار دهید سپس بر روی Apply کلیک کنید

(در صورت فعال شدن مجدد بر روی Stop کلیک کنید)

لازم ب ذکر است ک با انجام این کار و متوقف کردن این سرویس دیگر نمیتوانید کار های زیر را انجام دهید

آپدیت یا دانلود کردن برنامه ها و بازی ها از فروشگاه ویندوز 10 (Microsoft store)
آپدیت کردن دیتابیس (اطلاعات) آنتی ویروس ویندوز 10 (Windows Security/Windows Defender Antivirus)
آپدیت کردن ویندوز 10 (چ آپدیت های سیستمی چ آپدیت های امنیتی)

برای فعال کردن مجدد قسمت Startup type رو روی Manual قرار بدید و گزینه Apply رو بزنید و سپس بر روی Start کلیک کنید تا سرویس شروع ب کار کند

CORTANA
03-06-2020, 12:00
سلام
لطفا راهنکای کنید
یکی از دوستان قبلا 8 داشت و سرعتش هم خوب بود اما الان براش ویندوز 10 را نصب کردم
و خود ویندوز هم از سایت ماکروسافت دانلود شده و کاملا آپدیت شده است
پس نباید مشکلی باشه و با وجود ssd نو باید سرعت خیلی بالا باشه

درود

ویندوز را از اول ب صورت Clean install نصب کنید (برای حذف نصب شدن درایور های معیوب و خراب)

برای نصب مجدد ب تاپیک زیر برید و پست شماره #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ینده رو مطالعه کنید

تاپیک غیرمستقیم برای نصب مجدد ویندوز-ویندوز انتخابی:Windows 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در تاپیک بالا هم ذکر شده ک:درایور های سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید!

بعد از دانلود و نصب درایور ها سیستم را ریبوت کنید

CORTANA
03-06-2020, 12:10
سلام
لطفا راهنکای کنید

درود

ویندوز را مجددا ب صورت Clean install نصب کنید

برای نصب مجدد ب تاپیک زیر برید و پست شماره #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده رو مطالعه کنید

تاپیک غیرمستقیم برای نصب مجدد ویندوز-ویندوز انتخابی:Windows 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در تاپیک هم ذکر شده ک:درایور های سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید

پس از دانلود و نصب درایور ها سیستم را ریبوت کنید

mehdi_vsgh
03-06-2020, 17:51
من ویندوزم نسخه 1909 بود که یه اشتباه کردم ویندوزم رو به 2004 اپدیت کردم.
الان بعداز اپدیت مشکلی که پیش اومده که تو بازیها حرکت اهسته شدن!!!
قبلا هم این مشکل رو داشتم وقتی ویندوز جدید نصب میکردم به دلیل اینکه سیستم به طور پیش فرض کارت گرافیک پایه رو میشناخت تو بازیها مشکل میخورد که با اپدیت ویندوز این مشکل حل میشد و کارت گرافیک اصلی رو میشناخت. الان با وجود
1- اپدیت بودن کامل سیستم!
2- شناخته شدن کارت گرافیک NViDIA تو device manager
3- نصب شدن اخرین نسخه کارت گرافیک
و تنظیمات لازم و اینکه ممطئنا کارت گرافیک رو به خوبی شناخته!!! تو بازیها (فیفا20) بصورت حرکت اهسته شده...نمیدونم cpu ور درست نشناخته یا کارت گرافیک!!!!! یا چیز دیگر...

حلا چطور میتونم بدون ازدست دادن اطلاعات و پاک شدن برنامه هام دوباره به 1909 برگردم؟

CORTANA
03-06-2020, 18:28
قبلا هم این مشکل رو داشتم وقتی ویندوز جدید نصب میکردم به دلیل اینکه سیستم به طور پیش فرض کارت گرافیک پایه رو میشناخت تو بازیها مشکل میخورد که با اپدیت ویندوز این مشکل حل میشد و کارت گرافیک اصلی رو میشناخت. الان با وجود
و تنظیمات لازم و اینکه ممطئنا کارت گرافیک رو به خوبی شناخته!!! تو بازیها (فیفا20) بصورت حرکت اهسته شده...نمیدونم cpu ور درست نشناخته یا کارت گرافیک!!!!! یا چیز دیگر...
حلا چطور میتونم بدون ازدست دادن اطلاعات و پاک شدن برنامه هام دوباره به 1909 برگردم

درود

آیا ویندوز را ب صورت Clean install نصب کرده اید؟

mehdi_vsgh
03-06-2020, 18:40
درود

آیا ویندوز را ب صورت Clean install نصب کرده اید؟

ویندوز رو اپدیت کردم با برنامه Windows 10 Update Assistant نصب از نو نکردم فقط اپدیت کردم.

ksra
03-06-2020, 18:44
1- اپدیت بودن کامل سیستم!
2- شناخته شدن کارت گرافیک NViDIA تو device manager
3- نصب شدن اخرین نسخه کارت گرافیک

حلا چطور میتونم بدون ازدست دادن اطلاعات و پاک شدن برنامه هام دوباره به 1909 برگردم؟

سلام
من تو ویندوز 8.1 بازی هام حرکاتشون آهسته هست کلی حالمو گرفته....
الان دوباره برگشتم روی ویندوز 7 ....

CORTANA
03-06-2020, 18:46
ویندوز رو اپدیت کردم با برنامه Windows 10 Update Assistant نصب از نو نکردم فقط اپدیت کردم.
درود

ب تنظیمات ویندوز (Windows Settings) برویدو بر روی بخش Update & security کلیک کنید

ب بخش Recovery بروید

در آپشن Go back to previous version of Windows بر روی Get started کلیک کنید

در مراحل مربوطه از شما سوال میشود ک: دلیل بازگشتن شما ب نسخه قبلی چه بوده است؟

پس از پاسخ دادن ب سوال مربوطه ب مراحل بعدی بروید و بر روی Start/OK کلیک کنید تا بازگشت ب نسخه قبلی ویندوز انجام شود

mehdi_vsgh
03-06-2020, 19:25
درود

ب تنظیمات ویندوز (Windows Settings) برویدو بر روی بخش Update & security کلیک کنید

ب بخش Recovery بروید

پس از پاسخ دادن ب سوال مربوطه ب مراحل بعدی بروید و بر روی Start/OK کلیک کنید تا بازگشت ب نسخه قبلی ویندوز انجام شود

بلد بودم این روش رو ولی به خاطر اون پیغامی که میومد و اینکه برنامه هاتون پاک میشه نگران بودم ولی بالاخره ریسک کردم و انجامش دادم. هیچ برنامه ای پاک نشد راحت شدم بلاخره!!!!!

- - - Updated - - -

درود

ب بخش Recovery بروید

بلد بودم این روش رو ولی به خاطر اون پیغامی که میومد و اینکه برنامه هاتون پاک میشه نگران بودم ولی بالاخره ریسک کردم و انجامش دادم. هیچ برنامه ای پاک نشد راحت شدم بلاخره!!!!!

m-a-88
17-06-2020, 04:13
سلام

چند بار از طرق مختلف برای اکتیو کردن ویندوز اقدام کرد هر بار ارور میده و انجام نمیشه
از چه روشی استفاده کنم که بدون مشکل اکتیو بشه؟
مرسی

mehdi_vsgh
17-06-2020, 10:00
سلام

چند بار از طرق مختلف برای اکتیو کردن ویندوز اقدام کرد هر بار ارور میده و انجام نمیشه
مرسی
منظورتن به صورت قانونی یا کرک؟؟ اگه کرک که از کرک kms استفاده کنید

CORTANA
18-06-2020, 21:09
سلام

مرسی
درود

اگر میخواید ویندوز را کرک کنید از KMSAuto استفاده کنید

قبل از فعال سازی Windows Defender Firewall و Windows Security را غیر فعال کنید

با توجه ب معماری سیستم موردنظر (32 یا 64 بیتی بودن آن) نرم افزار را ب صورت Run as administrators اجرا کنید

نرم افزار را برای شما آپلود کردم

KMSAuto Lite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

babi_rich
06-02-2021, 16:22
من موقع اکسترکت کردن فایل ها با مشکل ۱۰۰ درصد شدن هارد مواجه میشم که هم سرعت اکسترکت کردن به شدت کند میشع هم خوده لپ تاپ عملا کند میشه از نرم افزار winrar هم استفاده میکنم...

ویندوز ۶۴ بیتی رم ۱۶ گیگ ddr4.... فایلها هم ۱۰ گیگ به بالا هستن
کسی می تونه راهنمایی کنه...

CORTANA
06-02-2021, 21:11
من موقع اکسترکت کردن فایل ها با مشکل ۱۰۰ درصد شدن هارد مواجه میشم که هم سرعت اکسترکت کردن به شدت کند میشع هم خوده لپ تاپ عملا کند میشه از نرم افزار winrar هم استفاده میکنم...

ویندوز ۶۴ بیتی رم ۱۶ گیگ ddr4.... فایلها هم ۱۰ گیگ به بالا هستن
کسی می تونه راهنمایی کنه...

درود

آیا این مشکل در استخراج تمامی فایل ها دیده می‌شود یا فقط در چند فایل خاص؟

babi_rich
06-02-2021, 22:29
درود

آیا این مشکل در استخراج تمامی فایل ها دیده می‌شود یا فقط در چند فایل خاص؟

من هر شب فایل دانلود میکنم و روز بعد اکسترکت می کنم .. همشون این مشکل رو دارن... ویندوز رو از دوباره کلین اینستال کردم.. ولی باز این مشکل رو دارم... هاردم ssd نیست...

CORTANA
06-02-2021, 23:24
من هر شب فایل دانلود میکنم و روز بعد اکسترکت می کنم .. همشون این مشکل رو دارن... ویندوز رو از دوباره کلین اینستال کردم.. ولی باز این مشکل رو دارم... هاردم ssd نیست...

درود

به احتمال زیاد مشکل از هارد هست

هارد سیستم را چک کنید

DJ POLESTAR
07-02-2021, 08:19
درود
صرفا جهت اطلاع هارد SSD نه، حافظه SSD
هرچیزی که اکسترکت کنید حتی تو درایوهای دیگه مستقیما تو درایو C اول اکسترکت میشه بعد منتقل میشه به درایو مورد نظر. پس حتما چک بشه ببینید چقدر فضای خالی برای خود درایو C موجوده.

babi_rich
07-02-2021, 13:35
درود

به احتمال زیاد مشکل از هارد هست

هارد سیستم را چک کنید

دستور chkdsk رو زدم کامل چک کرد مشکلی نبود...

درایور c هم 50 گیگ خالی دارم....

یکی از بچه ها گفته بود اگه هارد تبدیل به GPT کنم درست میشه

DJ POLESTAR
07-02-2021, 13:55
اگه با winrar این مشکل رو داری یک بار هم 7zip رو امتحان کن بعدش اگه جواب نداد فرمت عوض کن که فکر نکنم ربطی به پارتیشن تیبل داشته باشه...

babi_rich
07-02-2021, 18:55
اگه با winrar این مشکل رو داری یک بار هم 7zip رو امتحان کن بعدش اگه جواب نداد فرمت عوض کن که فکر نکنم ربطی به پارتیشن تیبل داشته باشه...

با اون هم تست گرفتم فرقی نکرد....

خودمم فکر نمیکنم با gpt درست بشه.... ولی آخه دیگه چه راهی هست

CORTANA
11-02-2021, 18:37
با اون هم تست گرفتم فرقی نکرد....

خودمم فکر نمیکنم با gpt درست بشه.... ولی آخه دیگه چه راهی هست

درود

بنده اگر این مشکل را داشتم، از تمامی اطلاعات هارد بکاپ گرفته و هارد را بصورت LLF فرمت میکردم

rezaebr3234s
13-02-2021, 11:26
تصویر ابی چی میگوید؟

- - - Updated - - -

دوستان گرامی، کسی ویندوز 10 و ویندوز 8.1 را با هم نصب کرده؟

یک سوال هم بی مورد به ویندوز 10 است ولی میپرسم. لپ تاپ من 3 تا درایو C , D , E داره و 2 تا درایو هم رزرو سیستم است. در نتیجه بهم اجازه ایجاد یک پارتیشن جدید را نمیدهد. حالا که میخواهم ویندوز 10 نصب کنم و نمیخواهم اطلاعات قبلی ام را جابه جا کنم ، حالا هم نمیتوانم درایو جدید بسازم. چیکار باید بکنم؟
کاریش نمیشه کرد

moeidreza
29-03-2021, 12:30
سلام من تو ویندوز ده همون چیزی هست که روی صفحه ی دستکاپ هست وقتی اون رو میکشیدم یک مربع ابی میومد ولی تازه گی ها وقتی اون رو میکش یک مربع بدوت رنگ که حاشیه های نقطه چینی داره میاد من قبلا یک بازی غاز روی دستکاپ رو ریختم و فکر کنم با غیر فعال کردنش اینجوری شده خواهش میکنم جواب بدین . البته ببخشید اگه هنوز اسم اون مربع رو نمیدوم ولی برای انتخاب دسته جمعی فایل های ویندوز استفاده میشه

vissoto
30-03-2021, 09:28
سلام من تو ویندوز ده همون چیزی هست که روی صفحه ی دستکاپ هست وقتی اون رو میکشیدم یک مربع ابی میومد ولی تازه گی ها وقتی اون رو میکش یک مربع بدوت رنگ که حاشیه های نقطه چینی داره میاد من قبلا یک بازی غاز روی دستکاپ رو ریختم و فکر کنم با غیر فعال کردنش اینجوری شده خواهش میکنم جواب بدین . البته ببخشید اگه هنوز اسم اون مربع رو نمیدوم ولی برای انتخاب دسته جمعی فایل های ویندوز استفاده میشهسلام
کلید ویندوز در کیبورد را نگه دارید و کلید R را بزنید تا پنجره Run ظاهر شود.
در پنجره Run بنویسید SystemPropertiesPerformance و OK را بزنید.
در تنظیمات perfomance options و در قسمت Visuall Effects یا گزینه Adjust for best appeararnce را انتخاب کنید و OK را بزنید یا چک کنید گزینه Show translucent selection rectangle تیک داشته باشد.

ardalan011
04-04-2021, 18:12
سلام وقت بخیر
ببخشید چطوری میشه از دوتا اینترنت یه وای فای و یه ای دی اس ال برای یه کامپیوتر استفاده کرد یعنی بشه با سرعت هردو همزمان دانلود زد؟
داخل سایتای دیگه نوشته بود میشه بریج کرد اما اینکارو کردم فقط از سرعت ای دی اس ال واسه دانلود استفاده میکرد و از وای فای استفاده نمیکرد
درضمن اگه دوستان راهی بلدن که بشه اینترنت رو همزمان برای چند برنامه داخل کامپیوتر تقسیم کرد ممنون میشم راهنمایی م کنن
ممنون میشم راهنمایی کنین

AminJalalvand
26-04-2021, 16:24
سلام وقت بخیر، کسی میدونه چجوری میشه auto update رو تو ویندور disable کرد؟

DJ POLESTAR
27-04-2021, 01:30
سلام وقت بخیر، کسی میدونه چجوری میشه auto update رو تو ویندور disable کرد؟
همین متن رو تو گوگل جستجو کنید همراه با تصویر و فیلم به راحتی و سریعترین زمان ممکن به جواب میرسید:
آموزش Disable کردن Auto Update

SajjadKAZ2003
05-09-2021, 04:33
سلام
در مراحل نصب ویندوز (10 یا 8.1 ...) اونجایی که باید یک درایو انتخاب کنیم تا ویندوز در اون نصب بشه اگه گزینه فرمت رو نزنیم و شروع به نصب کنیم آیا اطلاعات اون درایو پاک میشه؟

mehdi_vsgh
05-09-2021, 08:37
سلام
در مراحل نصب ویندوز (10 یا 8.1 ...) اونجایی که باید یک درایو انتخاب کنیم تا ویندوز در اون نصب بشه اگه گزینه فرمت رو نزنیم و شروع به نصب کنیم آیا اطلاعات اون درایو پاک میشه؟
خیر پاک نمیشه ولی بهتره ک فرمت کنید

SajjadKAZ2003
05-09-2021, 13:21
خیر پاک نمیشه ولی بهتره ک فرمت کنید

ممنون
خب من قبل از نصب ویندوز، از طریق لینوکس پوشه های مرتبط با ویندوز قدیمی رو پاک میکنم.

mehdi_vsgh
08-09-2021, 09:04
ممنون
خب من قبل از نصب ویندوز، از طریق لینوکس پوشه های مرتبط با ویندوز قدیمی رو پاک میکنم.
فقط پوشه نیست. فایلهای زیادی ساخته میشه که باید حذف بشن

SajjadKAZ2003
08-09-2021, 13:55
فقط پوشه نیست. فایلهای زیادی ساخته میشه که باید حذف بشن

بله میدونم، ممنون :»

sabok sangin
08-09-2021, 16:42
سلام وقت همگی بخیر
ویندوز من تمامی وای فای های اطراف و پیدا میکنه ولی وای فای خودم و پیدا نمیکنه
حتی با لپ تاپ دیگه یا گوشی هم بهش وصل میشم ولی با لپ تاپ خودم پیدا نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2021, 23:48
سلام وقت همگی بخیر
ویندوز من تمامی وای فای های اطراف و پیدا میکنه ولی وای فای خودم و پیدا نمیکنه
حتی با لپ تاپ دیگه یا گوشی هم بهش وصل میشم ولی با لپ تاپ خودم پیدا نمیکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

◼️ وارد تنظیمات وای فای بشید و مطمئن بشید که وای فای قابل رویت برای همه‌ی دستگاه‌ها هست . ( Visible for all devices) .

◼️ اگر مشکل حل نشد پس ممکنه نرم‌افزار وای فای لپ تاپ باید آپدیت بشه .

باید در گوگل مارک و مدل لپ تاپ رو بنویسید به علاوه ی update WiFi software

معمولاً در سایت لپ تاپ وجود داره در قسمت download و یا update

◼️ ضمناً چک ‌کنید که آیا وای فای لپ‌تاپ می‌تونه روتر گوشی‌ها رو پیدا کنه و بهش وصل بشه ؟ یعنی بایستی hotspot در یک گوشی رو روشن کنید و ببینید آیا وای فای لپ‌تاپ می‌تونه پیداش کنه و بهش وصل بشه یا نه .

اگر نشد پس مشکل از نرم‌افزار وای فای لپ‌تاپ هست و باید آپدیت بشه و یا از حالت مخفی (hidden or invisible ) خارج بشه

=======================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

توصیه های مهم امنیتی:

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.

جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
.

siava5h
17-11-2021, 16:04
مایکروسافت شبکه محلی homegroup رو حذف کرد. مسخره!

چظوری تشخیص داد که این سرویس باید حذف بشه؟

من هرچی ترفندهای توی نت رو برای شبکه کردن دنبال کردم فایده نداشت. کامپیوتر دوم اسم کامپیوتر اول رو میبینه اما نمیتونه بازش کنه.

کسی میدونه چیکار بابست کرد؟

FOURTH RETURN
05-12-2021, 14:55
ویندوزم خراب شده وارد ویندوز که میشم همه گزینه های دستکاپ و آیکونها غیب شدن خیلی هم کند شده و هنگ میکنه چکار کنم؟

FOURTH RETURN
05-12-2021, 15:00
ویندوزم خراب شده وارد ویندوز که میشم همه گزینه های دستکاپ و آیکونها غیب شدن خیلی هم کند شده و هنگ میکنه چکار کنم؟