PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

taj2520
13-03-2016, 12:36
سلام
من طبق راهنمایی شما مراحل را بدرستی رفتم اما در انتها وقتی روی check for apdate کلیک کردم ،بلافاصله شروع به اپدیت کرد!مشکل کجاس؟

سلام.از طریق ران عبارت services.msc رو وارد و اینتر را بزنید.بعد ویندوز آپدیت رو انتخاب و باز کنین.بعد از قسمت startup type گزینه disable رو بزنید و بعد استاپ و اوکی.بازم چک کنین آپدیت میکنه یا نه.

samooniyakk
15-03-2016, 23:35
سلام این مشکل چطوری حل میشه ؟ وقتی رو هر برنامه ای کلیک می کنم این ارور ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با چک آپدیت هم مشکل حل نشد هر کاری می کنم این میاد:n37::n36:

abbas-t
16-03-2016, 17:27
سلام.از طریق ران عبارت services.msc رو وارد و اینتر را بزنید.بعد ویندوز آپدیت رو انتخاب و باز کنین.بعد از قسمت startup type گزینه disable رو بزنید و بعد استاپ و اوکی.بازم چک کنین آپدیت میکنه یا نه.
باسلام نه در این حالت که اپدیت نمیشه مشکل در زمانیه که وقتی check for update را میزنم سریع شروع به اپدیت میکنه در حالی که شما میگین باید روdoownload کلیک کنیم من اصلا گزینه download ندارم!

Iman-Emperatour
16-03-2016, 17:45
سلام

من درایور این کارت صدا رو برای ویندوز 10 میخوام
از کجا میشه پیداش کرد؟

taj2520
16-03-2016, 21:28
باسلام نه در این حالت که اپدیت نمیشه مشکل در زمانیه که وقتی check for update را میزنم سریع شروع به اپدیت میکنه در حالی که شما میگین باید روdoownload کلیک کنیم من اصلا گزینه download ندارم!
سلام.توی توضیحاتی که دادم دانلود نداره. با این روش وقتی check for update رو میزنید گزینه retry میاد.:n34:

moha4mmad
21-03-2016, 12:47
سلام من میخوام iTunes.v12.3.2.35.x64 رو تو ویندوز ۱۰ نصب کنم ولی این اررور رومیده ممنون میشم کمک کنید حلش کنم
تو عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png

Davood2549
25-03-2016, 20:12
با درود

دو سه روز پیش نسخه 64 بیتی Enterprise v1511 Build 10586 رو دانلود و نصب کردم. مشکلات زیادی داره و خیلی اذیتم کرده. :(
خیلی از نرم افزارهائی که در این ویندوز نصب میکنم مشکل دارند و درست کار نمیکنند.

1- یک مشکل بزرگ که دارم اینه که دی وی دی مادربرد رو نتونستم در حالت اکسپرس نصب کنم. وقتی اجراش میکنم پیغام زیر رو صادر میکنه:
This version of Xpress Install does not support Win 98/ME. :n13:

یعنی فکر میکنه ویندوز من 98 یا me هست! :(
نصب به صورت دستی هم مشکله و دهها برنامه توی دی وی دیه که من دقیقا نمیدونم کدوما رو باید نصب کنم.
خوب میشه همه اونها رو یکی یکی نصب کرد ولی نمیشه مطمئن شد همه چی درست نصب شده. به خصوص اینکه بسیاری از برنامه های درون دی وی دی مادربرد رو که میخواستم نصب کنم ارور میدادند. میخوام مطمئن شم همه چی نصب شده و درست کار میکنه.
به سایت مادربرد هم مراجعه کردم آپدیتی برای ویندوز 10 گذاشته نشده بود. مادربردم گیگابایته.

مدل مادربردم GA-MA770T-UD3 هست.

2- دومین مشکل هم آپدیت های خودکار ویندوز هست که خیلی اذیت میکنه. روشهای مختلفی رو امتحان کردم ولی وقتی با برنامه Net Limiter چک میکنم هنوز مشکل حل نشده و میبینم داره آپدیتها را دانلود میکنه. البته احساس میکنم کمتر شده. حالا نمیدونم آپدیتها رو تو این دو سه روز دانلود کرده و چیز زیادی نمونده که بهتر شده یا دستکاریهایی که کردم باعث این شده.
به عنوان نمونه در تنظیمات Policy گزینه Notify before downloading and installing any updates رو انتخاب کردم.

برای این دو مشکل از قبل کلی جست و جو کردم. هم سایتای فارسی هم خارجی. ممنون میشم راهنمائی کنید. :n16:

GOLI87
28-03-2016, 17:40
سلام
من روی لپ تاپم ویندوز رو نصب کردم ولی سرعت لود ویندوز خیلی پایینه،اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر

Davood2549
31-03-2016, 13:52
با درود

دو سه روز پیش نسخه 64 بیتی Enterprise v1511 Build 10586 رو دانلود و نصب کردم. مشکلات زیادی داره و خیلی اذیتم کرده. :(
خیلی از نرم افزارهائی که در این ویندوز نصب میکنم مشکل دارند و درست کار نمیکنند.

1- یک مشکل بزرگ که دارم اینه که دی وی دی مادربرد رو نتونستم در حالت اکسپرس نصب کنم. وقتی اجراش میکنم پیغام زیر رو صادر میکنه:
This version of Xpress Install does not support Win 98/ME. :n13:

یعنی فکر میکنه ویندوز من 98 یا me هست! :(
نصب به صورت دستی هم مشکله و دهها برنامه توی دی وی دیه که من دقیقا نمیدونم کدوما رو باید نصب کنم.
خوب میشه همه اونها رو یکی یکی نصب کرد ولی نمیشه مطمئن شد همه چی درست نصب شده. به خصوص اینکه بسیاری از برنامه های درون دی وی دی مادربرد رو که میخواستم نصب کنم ارور میدادند. میخوام مطمئن شم همه چی نصب شده و درست کار میکنه.
به سایت مادربرد هم مراجعه کردم آپدیتی برای ویندوز 10 گذاشته نشده بود. مادربردم گیگابایته.

مدل مادربردم GA-MA770T-UD3 هست.

2- دومین مشکل هم آپدیت های خودکار ویندوز هست که خیلی اذیت میکنه. روشهای مختلفی رو امتحان کردم ولی وقتی با برنامه Net Limiter چک میکنم هنوز مشکل حل نشده و میبینم داره آپدیتها را دانلود میکنه. البته احساس میکنم کمتر شده. حالا نمیدونم آپدیتها رو تو این دو سه روز دانلود کرده و چیز زیادی نمونده که بهتر شده یا دستکاریهایی که کردم باعث این شده.
به عنوان نمونه در تنظیمات Policy گزینه Notify before downloading and installing any updates رو انتخاب کردم.

برای این دو مشکل از قبل کلی جست و جو کردم. هم سایتای فارسی هم خارجی. ممنون میشم راهنمائی کنید. :n16:

درود دوباره

مشکل آپدیت حل شد.
فقط برای درایورهای مادربرد مشکل دارم هنوز.
چطور باید مطمئن شم تمامی درایورها و برنامه های مورد نیاز برای مادر برد نصب شده؟
چون همونطور که در پست قبل گفتم نمیتونم از روش Express Install استفاده کنم.

kiarashn
19-04-2016, 18:36
سلام خسته نباشيد
من ويندوز١٠ دارم و به خاطر اين كه خارج از كشور زندگي ميكنم ويندوز اصل هست و از اول كه كامپيوترم رو سفارش دادم ويندوز روش بود
همينطور كه ميدونيد براي نصب كردن دوباره ي ويندوز چندين گزينه هست من اوني رو انتخاب كردم كه فقط فايل ها ي ويندوزي و خود ويندوز رو پاك ميكنه و كاري به برنامه هاي درايو هاي ديگه كامپيوتر نداره .
وسط نصب كردن تا ٤٥٪‏ رفته بود ولي يهو ارور داد و وقطي كيسم رو روشن ميكنم ويندوز بالا نمياد و هي از اول شروع ميكنه و هي ري استارت ميشه.
چه كار بايد بكنم كه درست بشه؟
اگه بخواين يه فيلم هم ازش گرفتم ميتونم به ايميلتون ارسال كنم.

farshad9500gy
19-04-2016, 22:54
سلام خسته نباشيد
من ويندوز١٠ دارم و به خاطر اين كه خارج از كشور زندگي ميكنم ويندوز اصل هست و از اول كه كامپيوترم رو سفارش دادم ويندوز روش بود
همينطور كه ميدونيد براي نصب كردن دوباره ي ويندوز چندين گزينه هست من اوني رو انتخاب كردم كه فقط فايل ها ي ويندوزي و خود ويندوز رو پاك ميكنه و كاري به برنامه هاي درايو هاي ديگه كامپيوتر نداره .
وسط نصب كردن تا ٤٥٪‏ رفته بود ولي يهو ارور داد و وقطي كيسم رو روشن ميكنم ويندوز بالا نمياد و هي از اول شروع ميكنه و هي ري استارت ميشه.
چه كار بايد بكنم كه درست بشه؟
اگه بخواين يه فيلم هم ازش گرفتم ميتونم به ايميلتون ارسال كنم.
با سلام دوست عزیز شما باید ویندوز رو از طریق boot نصب کنید اگر شما کامپیوتر رو سفارش دادید باید product key ویندوز رو بهتون داده باشند ویندوز رو از طریق boot نصب کنین بعد از طریق product key فعالش کنید

Sent from my E5633 using Tapatalk

hot_boys2005
21-04-2016, 12:34
دوستان من رفتم مغازه تا لپتاپ ASUS K550JX - A - 15 inch Laptop که فاقد سیستم عامل هست بخرم . که خوده فروشنده گفت "من از قبل لپتاپو پارتبشن بندی کردم و ویندوز 8 روش نصب کردم." به نظر شما میشه روی ویندوز 8 یه ویندوز جدید دیگر مانند ویندوز 10 نصب کرد که با بوت کردن ویندوز از ویندوز 8 به 10 و بلعکس رفت؟ ( چون دوتا سیستم عامل داشته باشم بهتره تا زمانی اگر برای یکی از ویندوزها مشکلی پیش امد از ویندوز دومی بتونم استفاده کنم) و آیا برای هر سیستم عامل 150 گیگ فضای خالی کافی هست؟ البته من این سوال رو در تاپیک دیگه ای مطرح کردم .اینم لینکش

farshad9500gy
21-04-2016, 12:49
دوستان من رفتم مغازه تا لپتاپ ASUS K550JX - A - 15 inch Laptop که فاقد سیستم عامل هست بخرم . که خوده فروشنده گفت "من از قبل لپتاپو پارتبشن بندی کردم و ویندوز 8 روش نصب کردم." به نظر شما میشه روی ویندوز 8 یه ویندوز جدید دیگر مانند ویندوز 10 نصب کرد که با بوت کردن ویندوز از ویندوز 8 به 10 و بلعکس رفت؟ ( چون دوتا سیستم عامل داشته باشم بهتره تا زمانی اگر برای یکی از ویندوزها مشکلی پیش امد از ویندوز دومی بتونم استفاده کنم) و آیا برای هر سیستم عامل 150 گیگ فضای خالی کافی هست؟ البته من این سوال رو در تاپیک دیگه ای مطرح کردم .اینم لینکش
سلام دوست عزیز میشه دوتا ویندوز یا بیشتر رو باهم نصب کرد و با ریستارت کردن کامپیوتر بینشون سویچ کرد من خودم ویندوز 7 تو يه پارتیشن 80 گیگی داشتم که تبدیلش کردم به دوتا 40 گیگ و تو اون یکی ویندوز 10 نصب کردم و الان موقع روشن کردن لبتاب باید یکی از دو ویندوز رو برا بالا اومدن انتخاب کنم و هیچ مشکلی هم ندارم برنامه های سنگین هم میتونید تو يه پارتیشن ديگه نصب کنید

فرستاده شده از E5633ِ من با Tapatalk

mous3030
24-04-2016, 23:27
کاراکترها در cmd درست تایپ نمیشه و با دیلیت و بک اسپیس هم حذف نمیشه چیکارش کنم ؟

WILD GOAT
09-05-2016, 18:23
درود دوستان
ویندوز من مدتی هست آپدیت نمیشه و چندتا از اپ های خودش هم اجرا نمیشن مثل News و Weather ...
سرچ برای آپدیت میکنه ولی میگه هیچ آپدیتی وجود نداره ... نزدیک به 3 4 هفته هست که این مشکل پیش اومده قبل از این راحت آپدیت میشد و مشکلی نداشت.
ورژن الان ویندوز
1511
OS build : 10586.218

farshad9500gy
09-05-2016, 18:28
درود دوستان
ویندوز من مدتی هست آپدیت نمیشه و چندتا از اپ های خودش هم اجرا نمیشن مثل News و Weather ...
سرچ برای آپدیت میکنه ولی میگه هیچ آپدیتی وجود نداره ... نزدیک به 3 4 هفته هست که این مشکل پیش اومده قبل از این راحت آپدیت میشد و مشکلی نداشت.
ورژن الان ویندوز
1511
OS build : 10586.218
سلام دوست عزیز ببین سرویس ویندوز ابدیت در حال اجرا است

WILD GOAT
09-05-2016, 20:01
سلام دوست عزیز ببین سرویس ویندوز ابدیت در حال اجرا است

سرویس wuauserv که تو توضیحات به windows update تشریح شده stopped بود که استارتش کردم ولی بازم آپدیت رو که میزنم میگه هیچ آپدیتی نیست.

farshad9500gy
09-05-2016, 20:09
سرویس wuauserv که تو توضیحات به windows update تشریح شده stopped بود که استارتش کردم ولی بازم آپدیت رو که میزنم میگه هیچ آپدیتی نیست.
سرویس رو بزنید رو automatic سیستم رو چند بار restart کنید اگر stop نشد مشکلی نیست ابدیت پیدا میشه حالا آگه ابدیت پیدا نشد یا سرویس stop شده بود ببین آگه برنامه برای جلوگیری ابدیت نصب کردی پاکش کن و با برنامه های repair بگرد فیکسش کن و آخرین راه آگه باز هم درست نشد باید ویندوز رو پاک و دوباره نصب کنی

Mehrdad092000
11-05-2016, 00:46
با سلام
الان من 8.1 دارم اکتیو کامل به نظرتون بهترین کار برای رفتن به 10 چیه ؟
نصب کلین کامل یا اپدیت کنم؟
ممنون راهنمایی کنید

blue2006
14-05-2016, 10:08
با سلام
من ویندوز ۱۰ رو رو لپتاپم نصب کردم ولی یه مشکل بسیار بزرگ دارم .
اولا لپ تاپم درایوری برای ویندوز ۱۰ ارائه نکرده
و وقتی ویندوز رو نصب کردم و با برنامه هایی مثل درایور پک درایور های اونو نصب می کنم موقع ریست کردن هنگ می کنه و ویندوز می پره .
می شه راهنمایی کنین چکار کنم ؟

Sent from mTalk

BabakNoAndish
22-05-2016, 12:36
با سلام
من ویندوز ۱۰ رو رو لپتاپم نصب کردم ولی یه مشکل بسیار بزرگ دارم .
اولا لپ تاپم درایوری برای ویندوز ۱۰ ارائه نکرده
و وقتی ویندوز رو نصب کردم و با برنامه هایی مثل درایور پک درایور های اونو نصب می کنم موقع ریست کردن هنگ می کنه و ویندوز می پره .
می شه راهنمایی کنین چکار کنم ؟

Sent from mTalk

مگه چندتا دیوایس باز داری ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...
نهایتا یه گرافیک باید باشه که اونم بذار آنلاین خودش نصب کنه ..

mahyarSAMSUNG
22-05-2016, 14:39
یه چیز عجیب توی ویندوز 10 که تازه رو کامپیوتر جدیدم نصب کردم :

آیکونهای دسکتاپ اصلیم با آیکونهای دسکتاپی که شورت کات توی مای کامپیوتر هست تطابق ندارن . مثلا آیکون 3dmax توی دستکاپ اصلی هست ولی توی اون صفحه دسکتاپم نیست :n27::n04::n38::n13::n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

blue2006
26-05-2016, 09:00
مگه چندتا دیوایس باز داری ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...
نهایتا یه گرافیک باید باشه که اونم بذار آنلاین خودش نصب کنه ..

دوتا گرافیک دارم و کارت صدا و چندتای دیگه .
منم اول همین کار رو کردم ولی نمی دونم چرا وقتی ریست می شه هنگ می کنه .6 تا 7 بار ویندوز عوض کردم . با ورژن های مختلف ولی مشکل حل نشد که نشد .
ولی با ویندوز 7 هیچ مشکلی ندارم .

zadis
29-05-2016, 08:00
سلام من میخوام iTunes.v12.3.2.35.x64 رو تو ویندوز ۱۰ نصب کنم ولی این اررور رومیده ممنون میشم کمک کنید حلش کنم
تو عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
منم همین مشکل رو دارم نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید دوستان

dokhtare_darya
05-06-2016, 13:47

دوستان من لپ تاپم رو سال 89 با ویندوز اوریجینال ایکس پی خریدم که مارکش سونی و مدلش ca15 هستش دوسال پی هم ویندوز 8.1 رو نصب کردم روش خودم ولی متاسفانه بعضی از عملکردهای لپ تاپم دیگه با این ویندوز جدید کار نمیکنه مثلا بعضی از دکمه های fn یا مثلا کارایی که میتونستم با موس پد و به صورت دستی انجام بدم مثل پایین و بالا کردن صفحات یا تغییر سایز صفحات با دستم و لمس موس پد و کارای دیگه و اینم فکر میکنم به این علت بودش که نتونستم درایورهای مخصوص خود لپ تاپم رو از سایت سونی پیدا کنم ! حالا
الان پامی که توی تصویر بالا میبینید پایین ویندوزم ظاهر میشه و روش که کلیک میکنم وارد قسمت ویندوز آپدیت میشه و میگه که اپدیت کنم به 10 ! ولی چون بعضی از دوستانم با این ویندوز مشکل دارن میخوام از راهنمایی شما استفاده کنم و مرحله به مرحله اگر ممکنه بهم بگشید چیکار کنم که در پایان نصب ویندوز 10 ام مشکلی نداشته باشه
بسیار ممنونم ...

sanaaaz20
07-06-2016, 16:01
من نمیتونم زیرنویس فیلمو فعال کنم
همش یه سری متن اجق وجق میاره
فونت فارسی چه جوری وصل کنم روش ... :n37:

MOHAMMAD2010
07-06-2016, 16:15
من نمیتونم زیرنویس فیلمو فعال کنم
همش یه سری متن اجق وجق میاره
فونت فارسی چه جوری وصل کنم روش ... :n37:

برو تو Control Panel از اونجا Region رو انتخاب کن
بعد قسمت Administrative برو ، رو گزینه change system locale بزن و بزارش رو persian ، بعد ریست کن درست میشه

rsh21
14-06-2016, 01:09
دوستان چه جوری میتونم ساعت ویندوزو رو ساعت درست بذارم؟
هر کاری میکنم یک ساعت عقب ترو نشون میده.
(set time automatically خاموشه)
(daylight saving time هم خاموشه)
time zone و ... هم درستن.

rsh21
16-06-2016, 00:35
یاری نیست که یاری برسونه؟ :n27:

CafeNet999
16-06-2016, 00:47

همین عزیزان!! رو روشن بنما حل میشه

(set time automatically خاموشه)
(daylight saving time هم خاموشه)

mahyarSAMSUNG
16-06-2016, 13:56

علاوه بر قرار دادن تنظیمات روی اتوماتیک این کار رو هم انجام بدید درست میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahyarSAMSUNG
16-06-2016, 14:00
کسی میتونه بگه چطور هم تقویم هجری شمسی باشه هم بین اعداد انگلیسی ممیز نقطه ای بزاره نه ممیز فارسی . الان تقویم رو شمسی گذاشتم کلا بین اعداد انگلیسی و فارسی ممیز خطی میزاره بهم میریزه . :n22::n27::n29:

a.g g.a
16-06-2016, 15:36
سلام دوستان

آخرین و کم مشکل ترین ورژن ویندوز ده چیه ؟

دیگه الآن همه باگاش بر طرف شده ؟مشکلی برای اجرای بازی ها نداره ؟ هر چی روی ویندوز هشت میومد روی اونم اجرا میشه ؟

خودم اینو پیدا کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jjadm
16-06-2016, 17:48
ویندوز 10 رو از کجا دانلئد کنم ؟

mahyarSAMSUNG
17-06-2016, 00:42
ویندوز 10 رو از کجا دانلئد کنم ؟

این همه سایت دانلود :n13:

light
18-06-2016, 05:46
بنظرتون به 10 مهاجرت کنیم یا فعلا مشکلاتی داره رو همین 7 بمونیم !

linkinpark2
18-06-2016, 18:20
سلام
یه مشکل بسیار عجیب برای ویندوز 10 سیستم بنده به وجود آمده که فکر کنم با آپدیت های جدید این مشکل که شبیه قابلیت جدید است بوجود آمده.
مشکل اینه که تنظیماتی را در ویندوز وقتی تغییر میدهم به سرعت به حالت اول برمیگردد.

مثلا فایروال را خاموش میکنم بعد ثانیه خودبه خود روشن می شود.
برنامه ای را در فایروال بلاک میکنم بعد چند ثانیه دستور بلاک شدن برنامه حذف میشود.
در گزینه استارت منو بنده قبلا گزینه ای برای Resize کردن کاشی ها بود اما اون هم دیگر نیست و حتی مکان آنها را هم نمیتوانم تغییر بدهم
و چیزای دیگر که هنوز باهاش برخورد نداشتم که مطرح کنم ...

شما به همچین مشکلی برنخوردید؟ راه حلی براش هست؟ خیلی داره اذیت میکنه

dokhtare_darya
19-06-2016, 00:32
دوستان عزیز این بخش برای رفع مشکلات و کار با ویندوز 10 هستش ولی چرا هیچکی فعالیتی نداره ؟ من کلی وقته منتظرم که در مورد سوالم که صفحه ی 53 مطرح کردم منو راهنمایی کنید ولی کسی نیستش نگار !! پست

dokhtare_darya
19-06-2016, 00:35

CafeNet999
19-06-2016, 03:03
دوستان عزیز این بخش برای رفع مشکلات و کار با ویندوز 10 هستش ولی چرا هیچکی فعالیتی نداره ؟ من کلی وقته منتظرم که در مورد سوالم که صفحه ی 53 مطرح کردم منو راهنمایی کنید ولی کسی نیستش نگار !! پست

اگه میخواید 10 رو نصب کنید نسخه ی دست نخورده (اصطلاحا untouched) رو دریافت کنید و نصب کنید.
شخصا آپگرید کردن از طریق اینترنت رو اصلا توصیه نمیکنم.

abbas-t
19-06-2016, 11:39
سلام دوستان
غیر از اکانت ادمین و پاپلیش ،اکانتی با نام استاندارد ساختم اما بعد از ساخت این اکانت متوجه شدم اکانت دیگه ای خود بخود ساخته شده ،اونو دیلیت کردم اما باز ساخته شد ،اکانت چیه؟

mahyarSAMSUNG
21-06-2016, 23:12
جدیدا رو برنامه های فابریکی ویندوز مثل news یا Edge یا weather و .... کلیک میکنم این ارور رو میده . قضیه چیه ؟

abbas-t
22-06-2016, 23:37
سلام دوستان
غیر از اکانت ادمین و پاپلیش ،اکانتی با نام استاندارد ساختم اما بعد از ساخت این اکانت متوجه شدم اکانت دیگه ای خود بخود ساخته شده ،اونو دیلیت کردم اما باز ساخته شد ،اکانت چیه؟

سلام دوستان

کسی کمکی نمیکنه؟!

banii
24-06-2016, 00:28
گزینه غیر فعال کردن آپدیت رو پیدا نکردم؛ میشه راهنماییم کنید که آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنم...؟ (چون ما ملت مشگل همیشگی حجم اینرنت داریم و این سوسول بازیا بهمون نیومده، ظاهرا کارایی خاصی هم نداره آپدیت اش ...) با تشکر.

پ ن:

خانه ام ویرانه:)

غلط نکنم الان داره یاور آپدیتا رو استاد میکنه:n02: چاره ای هم نیست خب مجبورم به اینترنت متصل باشم ...
مرگ بر ویندوز ...

fa_shinobi
24-06-2016, 12:06
گزینه غیر فعال کردن آپدیت رو پیدا نکردم؛ میشه راهنماییم کنید که آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنم...؟ (چون ما ملت مشگل همیشگی حجم اینرنت داریم و این سوسول بازیا بهمون نیومده، ظاهرا کارایی خاصی هم نداره آپدیت اش ...) با تشکر.

پ ن:

خانه ام ویرانه:)

غلط نکنم الان داره یاور آپدیتا رو استاد میکنه:n02: چاره ای هم نیست خب مجبورم به اینترنت متصل باشم ...
مرگ بر ویندوز ...

ابتدا سرچ کنید services و اون رو باز کنید. در قسمت services گزینه های windows update و همچنین background Inteligence.... رو غیر فعال کنید. راست کلیک کنید و وارد propertice بشید. ابتدا stop رو بزنید و بعد از منوی کشویی disable رو بزنید. بهتره برای محکم کاری در تب بعدی هم گزینه ها رو روی take no action بذارید که بعدا فعال نشن.

ea.ali
24-06-2016, 12:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دیروز یه قند شکنو پاک کردم اینترنتم قطع شده با وسایل دیگه چک میکنم اینترنت هست اما با سیستم نه ویندوز ریپر هم کردم ولی نشد حتی پاک کردن درایور

banii
24-06-2016, 12:51
ابتدا سرچ کنید services و اون رو باز کنید. در قسمت services گزینه های windows update و همچنین background Inteligence.... رو غیر فعال کنید. راست کلیک کنید و وارد propertice بشید. ابتدا stop رو بزنید و بعد از منوی کشویی disable رو بزنید. بهتره برای محکم کاری در تب بعدی هم گزینه ها رو روی take no action بذارید که بعدا فعال نشن.

آیا این آپدیت ها فایده ای هم دارند؟

----

الان نمیدونم چی شد عقلمو دادم دست ویندوز:n27:
سرچ فور آپدیت زدم و 800 مگ نازنین ام بابت آپدیت رفت...

برم اون قسمتی که گفتید دیس ایبل کنم که این آپدیتهای انجام شده که نمیپره؟

fa_shinobi
25-06-2016, 15:27
آیا این آپدیت ها فایده ای هم دارند؟

الان نمیدونم چی شد عقلمو دادم دست ویندوز:n27:
سرچ فور آپدیت زدم و 800 مگ نازنین ام بابت آپدیت رفت...

برم اون قسمتی که گفتید دیس ایبل کنم که این آپدیتهای انجام شده که نمیپره؟

نه نمیپره. ولی آپدیت های جدید دیگه نصب نمیشن.
یک سری مسائل امنیتی هست که فکر نمیکنم واسه یه یوزر معمولی خیلی مهم باشه.
بعضی وقتها هم مشکلاتی وجود داره که رفع میشه. مثلا من یه جا دیدم بازی نصب نمیشد و نیاز به آپدیت ویندوز داشت

banii
26-06-2016, 15:27
:n27::n28::n03:سلام ۲ستان ویندوز ۱۰‌ام پرید... :( ... روی یک لپتاپ دیگه می‌خواستم لینوکس مینت نصب کنم هرچی‌ روی اون امتحان می‌کردم فلاsh حاوی فایل khaandeh نمیشد ما هم خریت کردیم و گفتیم بگذار روی لپتپ خودم امتحان کنم ببینم ایرادی نداره و چند دقیقه مینت لایو بالا آوردم اما نصب نکردم... حالا چندین بار ریه استارت اما هیچ فایده نداشت... رپیر اتماتیk خود ویندوس هم تاثیری نکرد.... و دیگه میره اون قسمتی ک advanced repair... System reastore...(moteasefane point ndaashtm vgrn 2rst mishd)... Cmd...(صفحه آبی)چی‌ کار کنم؟
ببخشید بابت غلط تایپی‌ها گوشیم ک کیبورد فارسی نداره و با بهنویس دیگه بهتر از این نشد...

banii
26-06-2016, 15:33
2staan agar sarian b in soal ham j bdin lotf e bozorgi dar haqam mikonid

banii
26-06-2016, 17:28
Inaccessible_boot_device
error ebtedaei*

CafeNet999
26-06-2016, 17:48
:n27::n28::n03:سلام ۲ستان ویندوز ۱۰‌ام پرید... :( ... روی یک لپتاپ دیگه می‌خواستم لینوکس مینت نصب کنم هرچی‌ روی اون امتحان می‌کردم فلاsh حاوی فایل khaandeh نمیشد ما هم خریت کردیم و گفتیم بگذار روی لپتپ خودم امتحان کنم ببینم ایرادی نداره و چند دقیقه مینت لایو بالا آوردم اما نصب نکردم... حالا چندین بار ریه استارت اما هیچ فایده نداشت... رپیر اتماتیk خود ویندوس هم تاثیری نکرد.... و دیگه میره اون قسمتی ک advanced repair... System reastore...(moteasefane point ndaashtm vgrn 2rst mishd)... Cmd...(صفحه آبی)چی‌ کار کنم؟
ببخشید بابت غلط تایپی‌ها گوشیم ک کیبورد فارسی نداره و با بهنویس دیگه بهتر از این نشد...

DVD ویندوز 10 رو بزار دستگاه اون CMD رو اجرا کن این دستور رو بزن فکر کنم حل بشه

banii
26-06-2016, 18:05
DVD ویندوز 10 رو بزار دستگاه اون CMD رو اجرا کن این دستور رو بزن فکر کنم حل بشه

Na 2rost nashod

CafeNet999
26-06-2016, 18:14
Na 2rost nashod

این 2 دستور رو پشت سر هم اجرا کن دیگه ایندفعه امیدوارم حل بشه

پ.ن: راستی فلش لینوکس که هنوز به دستگاه نیست؟؟

banii
26-06-2016, 19:58
این 2 دستور رو پشت سر هم اجرا کن دیگه ایندفعه امیدوارم حل بشه

پ.ن: راستی فلش لینوکس که هنوز به دستگاه نیست؟؟
Na moteasefane baz ham 2rost nashod
flash ham vasl nist

CafeNet999
26-06-2016, 21:18
Na moteasefane baz ham 2rost nashod
flash ham vasl nist

آقا من یه اشتباهی کردم مثل اینکه دستور تعمیر بوت! توی ویندوز 10 عوض شده بجای bootrec باید bootsect تایپ کنید :)
این دستور رو ایندفعه امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه.
یه سرچ هم زدم دیدم یه سری گفته بودن این دستور جواب داده براشون(من خودم تست نکردم) برید تو قسمت troubleshooting بعدی گزینه CMD...اینجا درایو C یعنی درایوی که توش ویندوز نصبه اگه تو درایو D نصب کردید بزنید D

banii
26-06-2016, 21:42
آقا من یه اشتباهی کردم مثل اینکه دستور تعمیر بوت! توی ویندوز 10 عوض شده بجای bootrec باید bootsect تایپ کنید :)
یه سرچ هم زدم دیدم یه سری گفته بودن این دستور جواب داده براشون(من خودم تست نکردم) برید تو قسمت troubleshooting بعدی گزینه CMD...اینجا درایو C یعنی درایوی که توش ویندوز نصبه اگه تو درایو D نصب کردید بزنید D

Baz ham 2rst nshd:n03:

banii
26-06-2016, 21:49

Nashod k nashod...:n03:

banii
27-06-2016, 02:21
Man emruz pish az in etefaq 2kar krde budam shayad bi ertebat nbashe
dar qesmat nasb linux mikhastam yek taghiri dar partishen ha eEmal knm k didm nmishe v revert krdm... Bad dar mint live check krdm on part v mhtvash ham sare jash bud...
yekbar ham rftm qsmt tnzimat baios v f9 zdm ta b avalin setting brgrde...
Doostan dige kasi nist mano kmk kne az in vaziat dar biam? Bad moqei gir oftadam

vissoto
27-06-2016, 04:34
Man emruz pish az in etefaq 2kar krde budam shayad bi ertebat nbashe
dar qesmat nasb linux mikhastam yek taghiri dar partishen ha eEmal knm k didm nmishe v revert krdm... Bad dar mint live check krdm on part v mhtvash ham sare jash bud...
yekbar ham rftm qsmt tnzimat baios v f9 zdm ta b avalin setting brgrde...
Doostan dige kasi nist mano kmk kne az in vaziat dar biam? Bad moqei gir oftadam
سلام
اگر ویندوز 10 با تنظیمات دیفالت بایوس نصب نشده باشد ؛ با تغییر تنظیمات به حالت پیشفزض (کلید F9) ؛ بوت ویندوز دچار مشکل می شود.
تنظیمات تب های Boot (گزینه های مربوط به ترتیب بوت ؛ Boot Mode و ...) و تب Advanced (قسمت Sata mode یا ahci mode) یا سایر قسمت های این تب ها (مخصوصا تب Boot ) را به وضعیتی که ویندوز 10 با آن تنظیمات نصب شده بود برگردانید. اگر هنگام نصب ویندوز 10 تغییر خاصی در سایر قسمت های بایوس (قبل از دیفالت شدن با کلید F9) انجام داده اید ؛ آن تنظیمات را دوباره انجام دهید)
اگر تنظیمات قبلی را یادتان نیست گزینه ها را یک به یک تغییر دهید و پس از ذخیره تنظیمات و ریستارت سیستم چک کنید ویندوز بوت می شود یا خیر.

banii
27-06-2016, 13:04
Salam
2,3 mored ra hey jabeja krdm
ama natije i hasel nashod... Taghire khasi ham k nadade budam fqt jayedvd ro ba hard avaz krde budam

banii
27-06-2016, 13:52
Dige mikham brm windows avaz konam:n03:

banii
27-06-2016, 16:40
سلام دوستان ...
از قسمت troubleshooting ویندوز رو ری ست کردم ... بیشتر از یک ساعت طول کشید ... دو گزینه هم داشت یکی فرمت کل هارد:weird: و اون یکی تنها حذف برنامه ها که مجبور شدم اینو بزنم و برنامه هام حذف شد و دوباره نصبیدم ... اما با اینکه حذف شده بود گمان میکنم از حجم درایو c کم نشده بود ... اما بهر حال ظاهرا بخیر گذشت ...

ariajoker
30-06-2016, 09:02
دوستان امکانش هست تقویم شمسی و میلادی رو بصورت همزمان داشته باشیم؟
چون تقویم شمسی به تنهایی خیلی مسائل ایجاد میکنه و در بسیاری برنامه ها مثل Avira به درستی نشون داده نمیشه.

MoXa
30-06-2016, 20:23
دوستان چجوری میشه کیبرد رو مثل ویندوز 7 تنظیم کرد که وقتی زبانش رو فارسی میکنیم فقط داخل همون نرم افزار فارسی بمونه . مثلا من الان دوندوز رو فارسی میکنم و تایپ میکنمم وقتی وارد یه برنامه دیگه میشم کیبرد فارسی میمونه و این خیلی بد و گیچ کنندس ، ویندوز 7 وقتی نرم افزار عوض میشد کیبردش هم برمیکگشت

vissoto
30-06-2016, 21:51
دوستان چجوری میشه کیبرد رو مثل ویندوز 7 تنظیم کرد که وقتی زبانش رو فارسی میکنیم فقط داخل همون نرم افزار فارسی بمونه . مثلا من الان دوندوز رو فارسی میکنم و تایپ میکنمم وقتی وارد یه برنامه دیگه میشم کیبرد فارسی میمونه و این خیلی بد و گیچ کنندس ، ویندوز 7 وقتی نرم افزار عوض میشد کیبردش هم برمیکگشت

سلام

MoXa
30-06-2016, 23:34
ممنونم
هرچند ساعت مخصوصا وقتی بیشتر از 20 بار کارت شبکه رو فعال/غیرفعال میکنم ، این ارور رو میده driver irql not less or equal windows 10 ارور برای چیه ؟

s27
01-07-2016, 03:43
سلام چطوری میشه پسورد ادمین ویندوز 10 که با یوز آنلاین کار میکنه رو برداشت ؟؟

aryna
01-07-2016, 10:01
سلام دوستان

نمیدانم چرا چطور شده که فایلی را که میخواهم پاک کنم اون اخطار قبل از پاک شدن را دیگه نمیده و مستقیم میره سطل اشغال

ایا ویندوز 10 شما هم همین طوریه؟

لطفا بگید چطور میشه به حالت معمولی بر گردان که اخطار قبل از پاک شدن را بده.

banii
01-07-2016, 13:20
سلام دوستان

نمیدانم چرا چطور شده که فایلی را که میخواهم پاک کنم اون اخطار قبل از پاک شدن را دیگه نمیده و مستقیم میره سطل اشغال

بله ویندوز 10 و 8.1 و احتمالا 8 بطور پیش فرض همین گونه فایلها حذف میشوند.

vissoto
01-07-2016, 13:27
سلام دوستان

سلام
بر Recycle Bin راست کلیک و Properties را بزنید.
در پنجره باز شده تیک Display Delete confirmation dialog را بزنید و OK.

ariajoker
01-07-2016, 22:17
دوستان امکانش هست تقویم شمسی و میلادی رو بصورت همزمان داشته باشیم؟
چون تقویم شمسی به تنهایی خیلی مسائل ایجاد میکنه و در بسیاری برنامه ها مثل Avira به درستی نشون داده نمیشه.
کسی از دوستان اطلاعی نداره ؟

ali_si84
02-07-2016, 20:33
باسلام.چند روزیه که سرچ ویندوز 10 من از کار اتاده و رچی روی آیکون سرچ پایین صفحه میزنم باز نمیشه.هم چنین یه سری از نرم افزارام مثلا ماشین حساب خود ویندوز وهمچنین دوربین و چنتا نرم افزار دیگه هم از کار افتادن و وقتی روشون کلیک میکنم در عرض یه ثانیه خود به خود بسته میشن.به نظرتون چکار کنم؟ با تشکر.

MoXa
03-07-2016, 14:43
دوستان ساعت ویندوزم نمیدونم چرا اینقدر زبون نفهمه ، هرچی تنظیمش میکنم روی ساعت درست بعد یک ساعت دوباره میره یجا دیگه ، ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حالیکه الان ساعت 15:41 هست :n15:

abbas-t
04-07-2016, 11:59
سلام دوستان

کسی نبود راهنمایی کنه؟!!!

light
05-07-2016, 21:51
بنظرتون از 7 برم رو 10 !
بهترین ورژن کدومه !

shiraz522
06-07-2016, 10:27
سلام
من اگه از ویندوز 8.1 اپگرید کنم به 10 ، نرم افزار هایی که قبلن روی 8.1 نصب بوده رو دوباره باید نصب کنم ؟ یا احتیاجی به این کار نیست ؟

Autocad . Revit . 3dmax . Photoshop . illustrator

اینا بخشی از نرم افزار ها هست ...

راستی کدوم ورژن رو نصب کنم ؟

Amir-Rainman
06-07-2016, 18:26
سلام دوستان

من نسخه Windows.10.AIO.June.2016 رو دانلود کردم که قابل نصب با UEFI هم هست
رو فلش بوتیبلش کردم ولی وقتی میخوام تو بوت نصبش کنم Not Found میده !!!!!

تویه Rufus پارتیشین استایل GPT گذاشتم، هاردمم GPT، توئ فایل ISO هم نگاه میکنم پوشه efi هست !!!!!

موضوع چیه؟؟؟؟ دفه پیش نصب کردم مشکلی ازین بابت نبود، ولی رفتم رو 8.1، الان میخوام 10 نصب کنم اینجوری میشه!

ممنون میشم راهنمایی کنید

ali_si84
06-07-2016, 22:40
با سلام.ویندوزم چند وقتیه دیر میادبالا نسبت به روزهای اول.به نظرتون چکار کنم؟

MoXa
07-07-2016, 00:24
دوستان ساعت ویندوزم نمیدونم چرا اینقدر زبون نفهمه ، هرچی تنظیمش میکنم روی ساعت درست بعد یک ساعت دوباره میره یجا دیگه ، ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حالیکه الان ساعت 15:41 هست :n15:

اینو کسی نمیدونه چیکارش کنم خیلی اعصاب خردکن شده

CafeNet999
07-07-2016, 01:00
اینو کسی نمیدونه چیکارش کنم خیلی اعصاب خردکن شده

1.
2.

Arsenal-4ever
07-07-2016, 12:30
سلام
متاسفانه در اپلیکیشن Mail نمیتونم اکانت گوگل اضافه کنم
بعد از کلیک روی اسم Google در حد چند صدم ثانیه تصویر صفحه لاگین گوگل رو میبینم ولی بلافاصله این پیام میاد:

We can't connect to the service you need right now. Check your network connection or try this again later

ممنون.

NaughtyCat
07-07-2016, 17:05
سلام
متاسفانه در اپلیکیشن Mail نمیتونم اکانت گوگل اضافه کنم
بعد از کلیک روی اسم Google در حد چند صدم ثانیه تصویر صفحه لاگین گوگل رو میبینم ولی بلافاصله این پیام میاد:

We can't connect to the service you need right now. Check your network connection or try this again later

ممنون.
با VPN یا فییلتر شکن هم ‌امتحان کنید.

بهتره Mail هم اگه آپدیت نیست آپدیت کنید + restart.

Soroush-S
08-07-2016, 01:19
ویندوز 7 نصب کردم روی لپتاپ بعد پیام اومد که رایگان اپدیت کنم به 10 . منم مراحلشو انجام دادم . دانلود کردم . ولی موقع نصب تا 99 درصد میره و دیگه واکنشی نداره. علت چیه ؟

alireza20
08-07-2016, 21:52
سلام
ویندوز 10 pro نصب کردم آپدیت هم شد شماره آپدیت یادم نمیاد حدودا 3.6 گیگ هم بود بعد از اون کلیه از قابلیت های خوبش مثل گزینه های Power تو کلیک راست و ... از بین رفت .
مشکل دیگه هم عوض شدن فونت ، من اون فونت Segoe UI رو خیلی دوست دارم چجوری باید برش گردونم؟

CafeNet999
08-07-2016, 23:41
مشکل دیگه هم عوض شدن فونت ، من اون فونت Segoe UI رو خیلی دوست دارم چجوری باید برش گردونم؟

من خودم 10 ندارم ولی یه سرچ زدم این 2تا فایل reg رو پیدا کردم واسه تغییر فونت ویندوز
این دستورات رو توی notepad کپی کنید و با پسوند reg ذخیره کنید.بعد از اجرا باید logout و login کنید.restart هم جواب میده
این واسه تغییر فونت ویندوز به فونت پیشفرض که همون Segoe UI هستش

این هم واسه تغییرش به فونت دیگه.جای Tahoma باید اسم فونتی که میخواید رو بنویسید

من خودم تست نکردم و صرفا نتیجه ای که بعضیا توی اینترنت تایید کرده بودن رو نقل کردم

alireza20
09-07-2016, 11:31
ممنون از لطفتون اسم فایل چی باید باشه؟

alishahrokhi
09-07-2016, 11:48
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مینویسه آماده شدن برای آپدیت اتوماتیک بعد یه صفحه میاره که نوشته ریکاوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk

Amin.P30
09-07-2016, 12:27
سلام

ویندوز 7 استفاده میکنم

ویندوز 10 از لحاظ استفاده از منابع سیستم و خوب بودن چطور هست نسبت به 7 و 8 ؟

alishahrokhi
09-07-2016, 12:39
وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مینویسه آماده شدن برای آپدیت اتوماتیک بعد یه صفحه میاره که نوشته ریکاوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alishahrokhi
09-07-2016, 12:41
ببخشید برای تعمیر اتوماتیک

CafeNet999
09-07-2016, 22:49
ممنون از لطفتون اسم فایل چی باید باشه؟
فرقی نداره.هر چی دوست داشتید بزارید.

alireza20
10-07-2016, 07:41
فرقی نداره.هر چی دوست داشتید بزارید.
سپاسگزارم درست شد:n01:

Arsenal-4ever
14-07-2016, 16:53
سلام

در اپلیکیشن Photos موقع رد کردن عکسها (با اسکرول موس و یا کیبورد) یه انیمیشن وجود داره و گاهی هم این حالت برای چشم من آزار دهنده هس. حالا نمیدونم چطور اتفاقی و خوشبختانه، این انیمیشن کاملا حذف شده و حالا عکس ها بلافاصله رد میشن (مثل Windows Photo Viewer سابق)

این غیر فعال شدنش به چه شکل بوده؟ که اگه زمانی برگشت بازم بتونم غیرفعالش کنم!

ممنون

ali nemesis
21-07-2016, 20:39
سلام دوستان من یک ویندوز ده از سافت گذار دانلود کردم ورژن ۱۱۵۱ بیلد ۱۰۵۸۶ و ۶۴ بیتی پس از نصب اپدیت KB3172988 که اخرین اپدیت رسمی بود را نصب کردم حالا دو تا مشکل دارم
اول اینکه زمان پخش فیلم هر چند دقیقه تصویر یک ریپ میزنه یعنی گیر میکنه و رد میشه حالا چه فایل کوچک باشه چه حجیم تمام فایل ها تو ویندوز xp راحت اجرا میشوند من دایرکت ایکس و درایور کارت گرافیک را هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت و مشکل پا بر جا موند حالا موندم چجوری حلش کنم این را هم بگویم دوستان سیستم ضعیف نیست پردازشگر پنج هسته ای و چهار گیگ م و گرافیک هم یک هست
دوم من تمامی درایورها را نصب کردم ولی یک درایور ناشناس در قسمت منیج وجود داره که اسمش PCI COMMUNICATION هست که فکر کنم مال چیپست هست اخرین نسخه اینتل چیپست درایور هم نصب کردم جواب نداد حتی نسخه های قدیمی تر را نیز تست کردم بی فایده بود و درایور ناشناس موند قسمت رول بک درایو هم غیر فعال هست حالا این را هم نمیدونم چطوری حلش کنم
گفتم شاید ریپ زدن فیلم ها حین پخش بخاطر همین باشه
ممنون از راهنمایی سما دوستان

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

mone123
21-07-2016, 21:22
سلام و عرض خسته نباشید
من امروز ویندوزم رو آپدیت کردم حدود 3 ساعت طول کشید (ویندوز 10)
بعد از اینکه وارد user شدم با یه مشکلی برخوردم
صفحه نمایش خاموشو روشن میشه و فقط 2 یا 3 تا آیکون هس که کار نمیکنن یعنی اینکه 1 ثانیه روشن و 1 ثانیه خاموشه
و هیچ دستوری کار نمیکنه جز control+shift+esc ولی هیچ چیز خاصی تو task manager نیست ولی یک چیزی که دیدم برنامه microsoft screen monitor اجرا میشه و خارج میشه:n36::n36:
اطفا کمک کنید!:n36:

ali nemesis
22-07-2016, 10:25
سلام و عرض خسته نباشید
من امروز ویندوزم رو آپدیت کردم حدود 3 ساعت طول کشید (ویندوز 10)
بعد از اینکه وارد user شدم با یه مشکلی برخوردم
صفحه نمایش خاموشو روشن میشه و فقط 2 یا 3 تا آیکون هس که کار نمیکنن یعنی اینکه 1 ثانیه روشن و 1 ثانیه خاموشه
و هیچ دستوری کار نمیکنه جز control+shift+esc ولی هیچ چیز خاصی تو task manager نیست ولی یک چیزی که دیدم برنامه microsoft screen monitor اجرا میشه و خارج میشه:n36::n36:
اطفا کمک کنید!:n36:

دوست عزیز ایت برنامه ای که گفتید نباید بسته بشه باید همیشه در حال اجرا باشه فکر کنم برای تشخیص صحفه عادی از لمسی باشه شما اگه میتونی از قسمت نوتیفیکیشن حالت تاچ را فعال که که رابط مترو صحفه اصلیت بشه مثل هشت اگه مشکلت حل شد از همون جا غیر فعالش کن تا به حالت عادی برگرده

mone123
22-07-2016, 14:34
دوست عزیز ایت برنامه ای که گفتید نباید بسته بشه باید همیشه در حال اجرا باشه فکر کنم برای تشخیص صحفه عادی از لمسی باشه شما اگه میتونی از قسمت نوتیفیکیشن حالت تاچ را فعال که که رابط مترو صحفه اصلیت بشه مثل هشت اگه مشکلت حل شد از همون جا غیر فعالش کن تا به حالت عادی برگرده

ممنون دوست عزیز بابت توجه اما همون طور که گفتم هیچ آیکنی عمل نمیکنه .یعنی نمی تونم نوتیفیکیشن رو باز کنم :n27::n27::n27::n35::n37:

ali nemesis
22-07-2016, 21:47
دوستان من مشکلم همچنان با ریپ زدن پخش فیلم همپنان باقی مونده الان یک مشکل جدید هم دارم الان واسه نصب نرم افزارها به دات نت فریم ورک دو نیار دارم تا می خواهم نصبش کنم میکه Install .Net Fremwork 3 (Include .Net Fremwork 2 & .Net Fremwork 3) حالا هر نوعی از دات نت ها چه دو یا سه را می خواهم نصب کنم باز هم همین خطا را میده هر ورژنی را امتحان کردم بی فایده بود تو قسمت windows featuers برای دانلود هست چطوری میتونم از جای دیگه دانلود کنم و نصبش کنم عکسش هم میزارم

ali nemesis
23-07-2016, 11:05
دوستان من مشکلم همچنان با ریپ زدن پخش فیلم همپنان باقی مونده الان یک مشکل جدید هم دارم الان واسه نصب نرم افزارها به دات نت فریم ورک دو نیار دارم تا می خواهم نصبش کنم میکه Install .Net Fremwork 3 (Include .Net Fremwork 2 & .Net Fremwork 3) حالا هر نوعی از دات نت ها چه دو یا سه را می خواهم نصب کنم باز هم همین خطا را میده هر ورژنی را امتحان کردم بی فایده بود تو قسمت windows featuers برای دانلود هست چطوری میتونم از جای دیگه دانلود کنم و نصبش کنم عکسش هم میزارم

اقا یکی من را از دست این نجات بده نمیگذاره هیچ نرم افزاری را نصب کنم حیرونم کرده در بالا هم گقتم دمتون گرم

- - - Updated - - -

saeed_136915
23-07-2016, 11:29
اقا یکی من را از دست این نجات بده نمیگذاره هیچ نرم افزاری را نصب کنم حیرونم کرده در بالا هم گقتم دمتون گرم

- - - Updated - - -

خوب چرا میخوایین از جای دیگه دانلود کنین؟؟ بزارین خودش دانلود و نصب بکنه
به هر حال با این برنامه امتحان بکنین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jahangir1400
24-07-2016, 09:05

- - - Updated - - -

نیازی به نرم افزار یا دانلود نیست:

1.دی وی دی ویندوز رو بذارید تو دستگاه
2. روی استارت کلیک راست کنید و گزینه Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید
3. متن زیر رو اونجا کپی کنید و Enter کنید و منتظر بمانید تا 100% بشه و تموم. دقت کنید به جای "X" درایوی که دی وی دی در اون هست رو بذارید.

ali nemesis
24-07-2016, 15:29
نیازی به نرم افزار یا دانلود نیست:

1.دی وی دی ویندوز رو بذارید تو دستگاه
2. روی استارت کلیک راست کنید و گزینه Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید
3. متن زیر رو اونجا کپی کنید و Enter کنید و منتظر بمانید تا 100% بشه و تموم. دقت کنید به جای "X" درایوی که دی وی دی در اون هست رو بذارید.

دمت گرم به روشدیگری درستش کردم ممنون

ali nemesis
24-07-2016, 15:38
دوستان کارت گرافیگ من جی فورس جی تی ۳۲۰ هست الان اخرین نسخه درایور را از سایت انویدیا دانلود کردم ولی مشکل ریپ زدن تصویر هنگام تماشا فیلم و بازی کردن را دارم زمانی که وارد تنظیمات گرافیک می شوی لگوی شرکت انویدیا در حال چرخش هست که نشان میدهد کارت گرافیگ درست کار می کند ولی حتی لگو انویدیا که میچرخه پس از یک مدتی ریپ میزنه تنظیمات را روی پیشفرض گذاشتم مشکلم حل نشد حتی تنظیمات رزولیشن را کم کردم ولی فایده ای نداشت رفتم درایور گرافیک را انیستال کردم اومدم یک فیلم پخش کردم دیدم دگه ریپ نمیزنه و درسته مجددا درایور را نصب کردم دیدم مشکل ریپ زدن شروع شد حالا نمیدونم چکارش کنم؟ می خواستم بدونم مشکل از دایرکت ایکس نیست؟ اخه گرافیک من بیشتر از دایرکت ۹ را پشنیبانی نمیکنه و ایا اینکه ویندوز ده به دایرکت ایکس بالاتری نیاز داره؟ زمانی که وارد dxdiag می شوم داریکت را ۱۱.۱ نشون میده و در قسمت دایرکت هم هیبچ خطایی را نشون نمیدهد ایا راهی هست مثل ایکس پی بشه از دایرکت تست گرفت؟ منظورم همون مکعب هست که زمان تست دایرکت ایکس در صحفه میبچرخید
یک ویدیو از مشکلم اپ کردم لطفا ببینید
با تشکر از راهنمایی شما دوستان

Meisam.apk
25-07-2016, 09:34
با سلام
در ویندوز 10 ستاپ ها فوق العاده کوجک نشون داده میشن.به ظوری ک کاملا نا خوانا هستند.صفحه نمایشم هم4k هست.لطفا راهنمایی بفرمایید.

alinikoyi
29-07-2016, 19:01
این نسخه جدید که قرار بیاد مشکل کرک نداره؟یعنی کرک میشه به قضیه اپدیت رایگان تا امروز، که ربط نداره؟

فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk

only_you
30-07-2016, 10:30
من ویندوزم رو آپگرید کرده به ویندوز 10.از اون وقت تا حالا برای ورو به بعضی از سایت ها مخصوصا سایت اپلود بوی برای دانلود با ارور 521 رو به رو میشم.این مشکل از چیه؟

siainfo16
31-07-2016, 15:34
من ویندوز 10 نصب کردم ولی هر درایوری برای کارت گرافیک amd 4600 نصب میکنم مثل اینکه مشکل داره برای نمونه بازی های دو سه
سال پیش یا قدیمتر را به صورت slow-mo اجرا میکند انگار که کارت کرافیک نمی کشد لطفا" راهنمایی کنید.

NaughtyCat
02-08-2016, 22:53
من الان Windows Update رو چک کردم و دیدم این Anniversary update اومده (Feature update to Windows 10 - version 1607).

tehran1500
03-08-2016, 20:56
سلام
من دو مشکل با ویندوز 10 دارم

4 روز مسافرت بودم تا سیستم رو خاموش کنم همه چی درست بود

وقتی برگشتم دیدم منوی استارت باز نمیشه بدون ارور

صداش هم کار نمیکنه. ترابلشوت هم مشکلی پیدا نکرد

کمک کنید

Mehrdad092000
04-08-2016, 03:21
سلام
من الان 8.1 دارم یه ssd گرفتم میخوام ویندوز جدید نصب کنم رو اون کاره خاصی داره یا پارتیشن خاصی؟
بعدش کدوم نسخه ویندوز 10 بگیرم 64 میخوام پرو یا home?
اکتیو کردن قانونیش چجوریه؟ اسکایب هست مثل قبل؟

- - - Updated - - -

سلام
من الان 8.1 دارم یه ssd گرفتم میخوام ویندوز جدید نصب کنم رو اون کاره خاصی داره یا پارتیشن خاصی؟

tehran1500
04-08-2016, 22:38
سلام
من دو مشکل با ویندوز 10 دارم

4 روز مسافرت بودم تا سیستم رو خاموش کنم همه چی درست بود

وقتی برگشتم دیدم منوی استارت باز نمیشه بدون ارور

صداش هم کار نمیکنه. ترابلشوت هم مشکلی پیدا نکرد

کمک کنید

به خدا فوریه کمک کمک کنید

ho1993
05-08-2016, 15:36
ريست فكتوري كن ببين درست ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ho1993
05-08-2016, 15:37
به خدا فوریه کمک کمک کنید

ريست فكتوري كن و به حالت كارخونه بزن برگرده توي قسمت ستينگ ويندوز هست اونجاي كه آپديت زده

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elendil1
05-08-2016, 16:55
سلام ، وبندور من بیلد 10240 هست ، چجوری می تونم به بیلد های بالاتر آپدیتش کنم ؟
خود آپدیت ویندوز مینویسه ویندوز به روز هست .

fa_shinobi
05-08-2016, 19:01
سلام. از بین buildهای موجود کدومه بهتره؟
چه تفاوتی بین اینها وجود داره؟

NaughtyCat
05-08-2016, 20:34
سلام

برای نصب روی SSD فرق خاصی نداره فقط بعد از نصبش بهتره خودتون یه سری تعییرات توی ویندوز ایجاد کنید.

تا الان که مشکلی برای نسخه های کرک شده پیش نیومده. کلا مایکروسافت از 7 به بعد زیاد روی این مورد سخت گیری نمیکنه (برخلاف اون زمان Vista). یه ISO دست نخورده 10 رو پیدا کنید و همون رو نصب کنید.

منم
06-08-2016, 18:00
من میخواستم نسخه بتای ۱۰ رو تو ویندوز ۱۰ نصب کنم
نتونستم لینک معتبری براش پیدا کنم. صفحه معتبری واسه نسخه بتا ندارند؟
یعنی
وقتی میخوام نسخه ۸ رو دانلود کنم حجمش میشه حدود ۱۶۰ مگ و لی نسخه بتای ۱۰ میشه حدود ۱۳۰ مگ
به نظرتون نصبش کنم؟
اگه بتا رو نصب کنم میتونم بدون از نصب درآوردنش ، به نسخه اصلی آپدیت کنم دیگه؟
نسخه ۸ رو رو هم میشه بدون از نصب درآوردن به به نسخه اصلی ۱۰ آپدیت کنیم دیگه؟

siava5h
11-08-2016, 14:59
سلام.

آیکون وای فای یا همون نت ورک بعضی وقتا مخفی میشه...
منم مجور میشم از روی ناتیفیکیشن روی وای فای رایت کلیک کنم و وارد ستینگ بشم تا از اونجا بتونم به مودم وصل شم.

چرا اینجوری میشه؟

Panther_X
12-08-2016, 16:10
سلام من بعد از اپدیت هر چندساعت یبار blue screen با پیغام SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION igdkmd64.sys برام میاد کسی از دوستان نمیدونه مشکل از چیه و چجوری حل میشه؟َ!

MoXa
22-08-2016, 23:55
سلام دوستان عزیزم
ویجت برای ویندوز 10 وجود داره که بتونم بذارمش روی دسکتاپ و باهاش سریع Ethernet رو فعال و غیرفعال کنم ؟؟؟

MoXa
23-08-2016, 00:05
سلام دوستان عزیزم
ویجت برای ویندوز 10 وجود داره که بتونم بذارمش روی دسکتاپ و باهاش سریع Ethernet رو فعال و غیرفعال کنم ؟؟؟

erfan ghobadi
23-08-2016, 19:18
سی دی ویندوز میذارم اما بوت نمیشه بره واسه نصب. حتی توی خود ویندوزم میزنم واسه ستاپ ارور میده. باید چکار کنم :n37:

علی سنتوری37
24-08-2016, 23:14
دوستان من ویندوز جدید رانصب کردم وقتی می خوام مرورگر اج استور ایمیل هرکدام که می خوام باز کنم می نویسد که نمی توانی بایک سرپرست دیگر اقدام کنید مشکل از کجاست

- - - Updated - - -

دوستان من ویندوز جدید رانصب کردم وقتی می خوام مرورگر اج استور ایمیل هرکدام که می خوام باز کنم می نویسد که نمی توانی بایک سرپرست دیگر اقدام کنید مشکل از کجاست

علی سنتوری37
24-08-2016, 23:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این ارور برای همه برنامه ها می دهد

ubb
25-08-2016, 11:40
با سلام
فرق این چهار تا ویندوز 10 در چیه ؟

Windows 10 N (Multiple Editions), Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)
Windows 10 (Multiple Editions), Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)

Windows 10 Enterprise, Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)
Windows 10 Enterprise 2016 LTSB (x86) - DVD (English) - NEW

- - - Updated - - -

tahasama
25-08-2016, 15:01
سلام
دوستان من هر کاری میکنم یکسری از برنامه هام و نمیتونم پاک کنم حتی از تو ریحستری هم رفتم ولی نیست
نمیدونم مشکل کجاست مسیر رو هم در ریجستری درست میرم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

- - - Updated - - -

سلام
دوستان من هر کاری میکنم یکسری از برنامه هام و نمیتونم پاک کنم حتی از تو ریحستری هم رفتم ولی نیست
نمیدونم مشکل کجاست مسیر رو هم در ریجستری درست میرم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

imanemshady
26-08-2016, 09:35
سلام لبتاب من به اینترنت وصل نمیشه نمیدونم چرا یهو اینطوری شد داشتم میرفتم اینترنت یهو قطع شد و نمیره.تو کنترل پنل نتورک شارینت سنتر اصلا اون نوشته اینترنت نمیاد میزنه موجود نیست.درایورای لبتابم نصب کردم ولی نشد.امکان داره از قندشکن باشه چون اونو پاک کردم اینطوری شد.
مشکلم از خود لبتابه و از مودم یا اینترنت نیست چون الان دارم با گوشی میام

moustica
07-09-2016, 22:33
سلام دوستان شرمنده مزاحم شدم لب تاب داداشم عکس ها و فیلم ها رو باز نمیکنه هر چی هم برنامه و نرم افزار میریزیم جواب نمیده هم فیلم و هم عکس ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم نشد دوستان چکار کنم لب تابش ایسوس ویندوز 8 و 64 بیتی اصلا فرمت فایل ها رو شناسایی نمیکنه با همه نرم افزار ها هم آزمایش کردم ولی نمیشه انگار کلا فایل های عکس و فیلم ها خراب شده .شرمنده میخاستم عکسی از فایل ها آپلود کنم ولی نمیشه نمیدونم مشکل چیه راستی لازم به ذکره هم ویندوز عوض کردم هم ویروس کشی کردم .تو رو خدا جواب بدین فقط

saeediranzad
08-09-2016, 18:32
سلام
بیشتر توضیح بدید. یعنی دوربین دارید وصل میکنید و عکس و فیلم را آپلود میکنید: ولی ویندوز باز نمیکنه؟
یا فیلم و عکس از وب دانلود کردید؟ بقیه برنامه ها مشکل ندارند؟ روی وب فیلم و عکس را راحت نگاه میکنید؟ (با مرورگر)

samfisher7
09-09-2016, 17:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این ارور برای همه برنامه ها می دهد

دوستان دو روزه برا منم همین ارور رو میده کسی میدونه چجوری میشه غیر فعالش کرد اینو؟
ممنونم

saeidsaeid000
09-09-2016, 19:44
سلام
من تازه ویندوز 10 ریختم

می خوام pes 2016 رو بریزم ولی این ارور رو میده (0xc000007b)
با driver booster همه ی درایور هامو اپدیت کردم ویندوزم رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
directx 11 رو ریختم حل نشد
همه ی نرم افزار های جانبی از درایور بوستر رو ریختم
Microsoft Visual C
Microsoft NET Framework
اینا رو هم ریختم
گرافیکم هم ریختم invida
ولی حل نشد
در مورد کرک هم ویندوز قبلیم 8 بود و همین بازی اجرا میشد با همین کرک

در مورد انتی ویروس هم avast هست که غیر فعالش میکنم
و فایل ها رو دوباره از زیپ در میارم و دوباره نصب کردم حل نشد
من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟

Ali_RNT
09-09-2016, 19:56
سلام
من تازه ویندوز 10 ریختم

می خوام pes 2016 رو بریزم ولی این ارور رو میده (0xc000007b)
با driver booster همه ی درایور هامو اپدیت کردم ویندوزم رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
directx 11 رو ریختم حل نشد
همه ی نرم افزار های جانبی از درایور بوستر رو ریختم
Microsoft Visual C
Microsoft NET Framework
اینا رو هم ریختم
گرافیکم هم ریختم invida
ولی حل نشد
در مورد کرک هم ویندوز قبلیم 8 بود و همین بازی اجرا میشد با همین کرک

در مورد انتی ویروس هم avast هست که غیر فعالش میکنم
و فایل ها رو دوباره از زیپ در میارم و دوباره نصب کردم حل نشد
من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟

به نظر میاد تمامی راه ها رو امتحان کردید جز یکی،

CMD رو باز کنید (جستجو -> cmd -> run as admin)

برای درایو ویندوز و درایوی که بازی نصب شده این دستور را بزنید:

به جای :x درایو ویندوز و سایر درایو ها را وارد کنید، مثلا :c

armin_punisher6
10-09-2016, 12:04
چرا وقتی تو استور ویندوز 10 داخل هر برنامه ای که میرم دانلود کنم کرش میکنه؟یعنی کلا استور بسته میشه.

saeidsaeid000
10-09-2016, 21:14
به نظر میاد تمامی راه ها رو امتحان کردید جز یکی،

CMD رو باز کنید (جستجو -> cmd -> run as admin)

برای درایو ویندوز و درایوی که بازی نصب شده این دستور را بزنید:

به جای :x درایو ویندوز و سایر درایو ها را وارد کنید، مثلا :c

ممنون از پاسخت
انجام دادم نشد
بازی تو درایو دی بود و انجام دادم نشد
راه دیگه ای سراغ نداری ؟

taj2520
18-09-2016, 20:34
سلام مهندسین عزیز.من سه روزه که وقتی سیستم رو میذارم روی اسلیپ و بعدش از حالت اسلیپ درش میارم کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.گرافیکم رو هم آپدیت کردم و نسخه ویندوزم هم 1607.حتما باید ریستارت کنم تا بالا بیاد.لطفا راهنمایی کنین.:n30:

Ali_RNT
18-09-2016, 22:11
سلام مهندسین عزیز.من سه روزه که وقتی سیستم رو میذارم روی اسلیپ و بعدش از حالت اسلیپ درش میارم کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.گرافیکم رو هم آپدیت کردم و نسخه ویندوزم هم 1607.حتما باید ریستارت کنم تا بالا بیاد.لطفا راهنمایی کنین.:n30:

راه اول

در این روش Hibernation را غیر فعال میکنید، این روش برای خیلی ها جواب داده و البته توجه کنید اگر لپ تاپ داریدبا اتمام باتری، جلسه ذخیره نمیشود و ممکن است برنامه های باز را از دست بدهید.

در منوی استارت، Command Prompt را باز کنید(Run as admin) و عبارت زیر را نوشته اینتر را بزنید.

و سپس سیستم را ری استارت کنید.

راه حل دوم

منوی استارت را باز کنید و تایپ کنید: Power options و اولین نتیجه را کلیک کنید. در سمت چپ روی “Choose what the power button does” کلیک کنید.

اکنون روی “Change settings that are currently unavailable” کلیک کنید.

سپس گزینه ی Turn on fast startup را یافته و تیک آنرا بردارید.

تنظیمات را ذخیره و سیستم را ری استارت کنید.

راه سوم

ممکن است مشکل از تنظیمات شبکه باشد، در این صورت از منوی استارت، Network and sharing را تایپ و Network and Sharing Center را باز کنید.

روی Change adapter settings کلیک کنید

روی آداپتر فعال اینترنت خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.

روی دکمه ی Configure کلیک کنید و به سربرگ Advanced بروید.

گزینه های “Wake on Magic Packet” و “Wake on Pattern Match” را پیدا کرده و تیک آنها را بردارید.

روی OK کلیک کنید و سیستم را دوبار ری استارت کنید.

راه حل های دیگر:

آپدیت کردن تمامی درایور ها

چک و فیکس کردن تمامی درایو ها:

Ali_RNT
18-09-2016, 22:14
چرا وقتی تو استور ویندوز 10 داخل هر برنامه ای که میرم دانلود کنم کرش میکنه؟یعنی کلا استور بسته میشه.

به مسیر زیر بروید:

و تمامی فایل ها را پاک کنید.

armin_punisher6
20-09-2016, 13:30
به مسیر زیر بروید:

و تمامی فایل ها را پاک کنید.
پاک کردم ولی مشکل حل نشد.

alone_boy
24-09-2016, 22:58
سلام
جدیدترین نسخه ویندوز 10 رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم از 700 کیلوبایت به 250 کیلوبایت رسیده.شنیدم که خود ویندوز باعث این کندی میشه
راه حل مشکل چیه؟

balaban25
27-09-2016, 14:07
سلام
یه سوال ایا امکانش هست گوشی اپل با بلوتوث به اسپبکر لپ تاپ وصل کرد ؟

Nocturne
30-09-2016, 05:01
درود،

ویندوز دیفندر رو چطور میشه برای همیشه خاموش کرد؟ هر بار که خاموش میکنم با یک ریستارت دوباره روشن میشه
مرسی

vissoto
30-09-2016, 07:42
درود،

ویندوز دیفندر رو چطور میشه برای همیشه خاموش کرد؟ هر بار که خاموش میکنم با یک ریستارت دوباره روشن میشه
مرسی
سلام
با استفاده از تنظیمات Group Policy می توانید به صورت دائمی Windows Defender را غیرفعال کنید.
این روش در ویندوز 10 نسخه Home قابل استفاده نیست.
در Run (کلید ویندوز در کیبورد + کلید R ) بنویسید gpedit.msc و اینتر را بزنید.
به مسیر زیر بروید :
1.Computer Configuration
2.Administrative Templates
3.Windows Component
4.Windows Defender
بر windows Defender کلیک کنید.در سمت راست پنجره بر Turn off Windows Defender دوبار کلیک کنید.در پنجره باز شده Enabled را انتخاب کنید و Apply و Ok.

روش دوم : با تغییر در تنظیمات رجیستری : Option two در لینک زیر :

روش سوم : با استفاده از نرم افزار :

محمد88
30-09-2016, 17:47
ببخشید چطور میتونم تمام فایل های dll و مانند اون که برای اجرای بازی ها و نرم افزارها لازم هست رو بگیرم ؟
خسته شدم هر بازی میخوایم دانلود کنم یک dll ناقصه :n21:
کلا همه ش رو میخوام دانلود کنم

IRAN_KING
30-09-2016, 20:12
سلام
این airplane چیه میاد ؟ برای شما هم هست ؟ مشکلی نیست ؟

samfisher7
30-09-2016, 22:33
سلام
این airplane چیه میاد ؟ برای شما هم هست ؟ مشکلی نیست ؟

برای منم میاد
تا الانم مشکلی ایجاد نکرده
فعال کردنش باعث میشه که ارتباطاتی مثل بلوتوث و وایفای کاملا خاموش بشن

taj2520
01-10-2016, 21:19
با سلام.اکانت اوت لوک رو وارد سیستم کردم ولی پسورد اکانتم پسورد سیستم شده.از طریق ران netplwiz هم تیک اون گزینه رو برداشتم. ولی هنوز مشکلم حل نشده.وقتی از حالت اسلیپ بالا میاد بازم پسورد میخواد.توی پاور آپشنمم گزینه ای به نام پسورد نداره.لطفا راهنمایی کنین.با تشکر.

vissoto
01-10-2016, 21:27
با سلام.اکانت اوت لوک رو وارد سیستم کردم ولی پسورد اکانتم پسورد سیستم شده.از طریق ران netplwiz هم تیک اون گزینه رو برداشتم. ولی هنوز مشکلم حل نشده.وقتی از حالت اسلیپ بالا میاد بازم پسورد میخواد.توی پاور آپشنمم گزینه ای به نام پسورد نداره.لطفا راهنمایی کنین.با تشکر.
سلام
از کدام نسخه ویندوز 10 استفاده می کنید؟
در Run کلمه Winver را بنویسید و اینتر را بزنید و چک کنید.

taj2520
02-10-2016, 18:50
سلام
از کدام نسخه ویندوز 10 استفاده می کنید؟
در Run کلمه Winver را بنویسید و اینتر را بزنید و چک کنید.

نسخه 1607 بیلد14393.222

vissoto
02-10-2016, 19:12
نسخه 1607 بیلد14393.222

Settings را اجرا کنید. (کلید ویندوز در کیبورد + کلید i )
به بخش Accounts بروید.
در تنظیمات Accounts از سمت چپ گزینه Sign -in options را بزنید.
در قسمت Require sign -in گزینه Never را انتخاب کنید.

با تغییر Power plan ها (مانند High perfomance ؛ Balanced و ....) در تنظیمات Power options این گزینه تغییر می کند. همچنین استفاده از گزینه Restore Default settings for this plan در تنظیمات power options گزینه Require Sign-in را به گزینه پیش فرض تغییر می دهد.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

taj2520
02-10-2016, 20:19
بسیار سپاسگذارم.جواب داد.ولی وقتی ساین اوت را میزنم بازم پسورد میخواد.

taj2520
03-10-2016, 17:11
ببخشید چطور میتونم تمام فایل های dll و مانند اون که برای اجرای بازی ها و نرم افزارها لازم هست رو بگیرم ؟
خسته شدم هر بازی میخوایم دانلود کنم یک dll ناقصه :n21:
کلا همه ش رو میخوام دانلود کنم

سلام.فکر کنم وقتی به اینترت وصل هستی دایرکت ایکس 12رو نصب کنی همه dll ها هم نصب بشه.

hundredone
04-10-2016, 21:13
سلام
دوستان عزیز من تو ویندوز 8 وقتی که با موبایلم به لپ تاپ وصل میشدم با بلوتوث میتونستم تماس های تلفنی رو با همون لپ تاپ جواب بدم یا خودم تماس بگیرم ولی از وقتی که ویندوز 10 نصب کردم دیگه این قابلیته کلا ناپدید شده و فقط میتونم فایل جابجا کنم کسی میدونه که آیا تنظیمات خاصی داره؟ چیکار باید کنم؟؟؟ با تشکر

eleanore
06-10-2016, 17:16
سلام دوستان .
من مدل لپ تاپم asus n501vw و همراهش ویندوز 10 نسخه ی home داشت.
متوجه شدم که بعد از turn off شدن صفحه، دوباره روشن نمیشه!!! با اینکه خود لپ تاپ همچنان روشنه ولی صفحه دوباره روشن نمیشه تا اینکه کلید پاور رو نگه دارم و خاموش و روشنش کنم .
راجب این مشکل چند جا سرچ کردم و فهمیدم باید درایور های کارت های گرافیک رو نصب کنم که هر دوش رو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل برقراره. یه سری راه حل دیگه هم بود راجب trouble shoot کردن پاور که اونا هم نتیحه نداشت.
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ نگرانم مشکل سخت افزاری باشه

aghazadeh_hastam
06-10-2016, 17:40
bios رو اپدیت کن

Ali_RNT
06-10-2016, 21:09
سلام دوستان .
من مدل لپ تاپم asus n501vw و همراهش ویندوز 10 نسخه ی home داشت.
متوجه شدم که بعد از turn off شدن صفحه، دوباره روشن نمیشه!!! با اینکه خود لپ تاپ همچنان روشنه ولی صفحه دوباره روشن نمیشه تا اینکه کلید پاور رو نگه دارم و خاموش و روشنش کنم .
راجب این مشکل چند جا سرچ کردم و فهمیدم باید درایور های کارت های گرافیک رو نصب کنم که هر دوش رو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل برقراره. یه سری راه حل دیگه هم بود راجب trouble shoot کردن پاور که اونا هم نتیحه نداشت.
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ نگرانم مشکل سخت افزاری باشه

سوالتون قبلا در همین تاپیک بحث شده.

mamongh
08-10-2016, 18:46
درود، کامپیوتر من نسبتا قدیمیه،یک سری درایورها را درست یا کلا نصب نکرده،باید چیکار کنم؟
دوم: پرینتر کانن lbp-810 دارم ولی درایور برا ویندوز 8 و 10 نداره،قدیمیه، چیکار کنم برا نصبش؟ تو تبلیغات ویندوز10 بود که همه درایوری را میشناسه و کامپاتیبله

vissoto
08-10-2016, 21:04
بسیار سپاسگذارم.جواب داد.ولی وقتی ساین اوت را میزنم بازم پسورد میخواد.
بعید می دانم هنگام استفاده از اکانت مایکروسافت؛ پس از ساین اوت و یا lock بتوان درخواست رمز عبور را غیرفعال کرد.

اگر برای استفاده از Store یا سایر Appهای ویندوز 10 از اکانت مایکروسافت استفاده می کنید ؛ نیازی نیست اکانت ویندوز را از لوکال به مایکروسافت تغییر دهید و می توانید اکانت مایکروسافت را فقط برای استفاده Appها تنظیم کنید و همچنان از اکانت لوکال برای ویندوز استفاده کنید.
اکانت لوکال هم می تواند پسورد نداشته باشد .

taj2520
09-10-2016, 00:14
بعید می دانم هنگام استفاده از اکانت مایکروسافت؛ پس از ساین اوت و یا lock بتوان درخواست رمز عبور را غیرفعال کرد.

اگر برای استفاده از Store یا سایر Appهای ویندوز 10 از اکانت مایکروسافت استفاده می کنید ؛ نیازی نیست اکانت ویندوز را از لوکال به مایکروسافت تغییر دهید و می توانید اکانت مایکروسافت را فقط برای استفاده Appها تنظیم کنید و همچنان از اکانت لوکال برای ویندوز استفاده کنید.
اکانت لوکال هم می تواند پسورد نداشته باشد .

چطوری میتونم اینکار رو بکنم.لطفا توضیح بدید.با تشکر.:n17:

vahidreza2007
09-10-2016, 14:30
دوستان براي ويندوز 10 فولدر لوكر سارگار وجود داره ؟

چند تا رو امتحان كردم ولي جواب نميده و قفل نميكنه درايو رو

mahyarSAMSUNG
09-10-2016, 18:15
داداچای عزیز میشه یکی بگه میشه آپدیدت های ویندزو 10 رو میشه افلاین گرفت یا نه ؟ یه آپدیتی به نام Feature update to Windows 10 Enterprise version 1607 منو کشته ؟ سرعت اینترنت منو گرفته کاملم نمیشه . یه روز از صبح تا شب گذاشتم تا 4/5 گیگ هم دانلود کرد ولی باز retry داد . بازم از صفر داره شروع میشه:n34: . کسی میتونه اینو بزارم ما آفلاین انجامش بدیم ؟ :n37:

taj2520
09-10-2016, 23:46
داداچای عزیز میشه یکی بگه میشه آپدیدت های ویندزو 10 رو میشه افلاین گرفت یا نه ؟ یه آپدیتی به نام Feature update to Windows 10 Enterprise version 1607 منو کشته ؟ سرعت اینترنت منو گرفته کاملم نمیشه . یه روز از صبح تا شب گذاشتم تا 4/5 گیگ هم دانلود کرد ولی باز retry داد . بازم از صفر داره شروع میشه:n34: . کسی میتونه اینو بزارم ما آفلاین انجامش بدیم ؟ :n37:

سلام دادا اگه مشکلی با تعویض ویندوز نداری از سایت سافت98 همین نسخه رو دانلود کن.بعد ویندوز رو عوض کن.

vissoto
10-10-2016, 13:53
چطوری میتونم اینکار رو بکنم.لطفا توضیح بدید.با تشکر.:n17:

فرض کنیم اکانت فعلی ویندوز اکانت لوکال است. برای استفاده از برخی از Appها و Store باید یک ایمیل مربوط به مایکروسافت را به این برنامه هامعرفی کرد.(Sign-in)
برای مثال Store را اجرا می کنیم و بر آیکن مربوط به تغییر تنظیمات Store کلیک می کنیم.(در کنار باکس Search) و سپس گزینه Sign in را انتخاب می کنیم.در پنجره بعدی بر Microsoft Account کلیک می کنیم.
در پنجره بعدی آدرس ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافت و رمز عبور مربوط به ایمیل را می نویسیم و Sign in را می زنیم.
در پنجره بعدی گزینه Sign in to just this app instead را انتخاب می کنیم. با این کار با اکانت مایکروسافت وارد برنامه Store می شویم و می توانیم اکانتی که با آن اکانت وارد برنامه Store شده ایم را ببینیم .اکانت ویندوز هم همچنان اکانت لوکال است.

نکته : اگر در مرحله پایانی تنظیمات (شماره 6 در عکس) در قسمت Current windows password رمز عبور فعلی ویندوز (اکانت لوکال) را بنویسیم و بر Next کلیک کنیم (یا اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد فقط بر Next کلیک کنیم) ؛ اکانت لوکال ویندوز هم به اکانت مایکروسافت تغییر خواهد کرد.
پس اگر می خواهیم فقط App مورد نظر با اکانت مایکروسافت Sign in شود و اکانت ویندوز همچنان اکانت لوکال باقی بماند بر Sign in to just this app instead کلیک می کنیم.
برای سایر App هایی که به ایمیل مایکروسافت برای اجرا نیاز دارند هم به همین صورت عمل می کنیم .(با توجه به نکته بالا)

اگر اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت است ؛ با تبدیل اکانت مایکروسافت به اکانت Local ؛ همچنان Appها با استفاده از اکانت مایکروسافت به صورت Sign in باقی خواهند ماند.(اگر هم Sign out شده باشند ؛ با روش بالا مجددا Sign in را انجام می دهیم).
به آدرس Settings و سپس Accounts می رویم . در صورتی که اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت باشد ؛گزینه Sign in with a local account instead قابل مشاهده است. بر آن کلیک می کنیم. در پنجره بعدی رمز عبور اکانت فعلی ویندوز که اکانت مایکروسافت است درخواست می شود ؛ آن را می نویسیم و Next را می زنیم.
در پنجره بعدی نام اکانت لوکال نمایش داده می شود ؛ اگر اکانت لوکال رمز عبور دارد ؛ رمز عبور را می نویسیم و اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد بدون تغییر ؛ Next را می زنیم.
در پنجره بعدی با کلیک بر Sign out and finish ؛ اکانت مایکروسافت Sign out شده و سپس می توانیم با اکانت لوکال وارد ویندوز شویم.

البته همان طور که قبلا گفته شد ؛ در خواست رمز عبور را پس از روشن شدن سیستم هنگام Shutdown ؛ Restart ؛ Sleep ؛ Hibernate می توان غیر فعال کرد.(اکانت مایکروسافت یا اکانت لوکال) .
ولی برای عدم درخواست رمز عبور پس از Sign out و یا Lock باید پسورد را حذف کرد و اکانت دارای رمز عبور نباشد .
حذف رمز عبور فقط برای اکانت Local امکان پذیر است و اکانت مایکروسافت همیشه دارای پسورد است.

meysam2578
10-10-2016, 15:46
سلام . من ویندوز 10 بیلد 14393 نسخه red stone رو نصب کردم . اما هر کار کردم سخت افزار صدا رو ویندوز نتونست بشناسه و صدا کلا قطعه . یه ضربدر قرمز هم روی آیکون صدا خورده شده . درایور کارت صوتی برای ویندوز 10 رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد . باید چیکار کنم ؟؟؟

Deadmau5
10-10-2016, 18:16
سلام دوستان
من دو روزی میشه که ویندوز 10 رو نصب کردم
اما مشکل اینه که اصلا آپدیت نمیشه
5 الی 6 ساعت گذاشتم همینطور بمونه ولی اصلا تکون نخورده و روی صفر درصد مونده
جالب اینجاست که حتی از اینترنت هم استفاده نمیکنه (چراغ های مودم خاموش روشن نمیشن)
اینترنتم هم مشکلی نداره
لطفا راهنمایی کنید ممنون

jahangir1400
10-10-2016, 19:51
سلام دوستان
من دو روزی میشه که ویندوز 10 رو نصب کردم
اما مشکل اینه که اصلا آپدیت نمیشه
5 الی 6 ساعت گذاشتم همینطور بمونه ولی اصلا تکون نخورده و روی صفر درصد مونده
جالب اینجاست که حتی از اینترنت هم استفاده نمیکنه (چراغ های مودم خاموش روشن نمیشن)
اینترنتم هم مشکلی نداره
لطفا راهنمایی کنید ممنون

در start تایپ کنید Troubleshooting و انتخابش کنید
پایین صفحه Fix problems with Windows Update رو انتخاب کنید
دکمه Advanced رو بزنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید
next رو بزنید و بعد از طی مراحل گزینه apply this fix که احتمال زیاد ظاهر میشه رو بزنید، بعد از چند ثانیه نتیجه رو به شما میگه چه مشکلاتی حل شده و نشده
در اکثر موارد این برنامه مشکل رو پیدا میکنه و حل میکنه

اگر حل نشد همین مراحل رو با این برنامه انجام بدید Download and run the Windows Update Troubleshooter for Windows 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deadmau5
10-10-2016, 21:59
در start تایپ کنید Troubleshooting و انتخابش کنید
پایین صفحه Fix problems with Windows Update رو انتخاب کنید
دکمه Advanced رو بزنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید
next رو بزنید و بعد از طی مراحل گزینه apply this fix که احتمال زیاد ظاهر میشه رو بزنید، بعد از چند ثانیه نتیجه رو به شما میگه چه مشکلاتی حل شده و نشده
در اکثر موارد این برنامه مشکل رو پیدا میکنه و حل میکنه

اگر حل نشد همین مراحل رو با این برنامه انجام بدید Download and run the Windows Update Troubleshooter for Windows 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون از راهنمایی تون ولی این کارا رو هم کردم ولی هنوز هم مشکل پابرجاست

jahangir1400
10-10-2016, 23:57
ممنون از راهنمایی تون ولی این کارا رو هم کردم ولی هنوز هم مشکل پابرجاست

روی آیکون Start کلیک راست کنید و Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید
این 4 دستور رو به نوبت یکی یکی وارد کنید و صبر کنید هرکدوم کارش که انجام شد بعدی رو بزنید
بعدش ریستارت کنید و تست کنید

taj2520
11-10-2016, 00:22
سلام . من ویندوز 10 بیلد 14393 نسخه red stone رو نصب کردم . اما هر کار کردم سخت افزار صدا رو ویندوز نتونست بشناسه و صدا کلا قطعه . یه ضربدر قرمز هم روی آیکون صدا خورده شده . درایور کارت صوتی برای ویندوز 10 رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد . باید چیکار کنم ؟؟؟
سلام.توی کنترل پنل hardware and sound رو انتخاب کن.بعد realtech hd رو بزن.در پنجره جدید قسمت بالا سمت راست روی device advance setting بزن و گزینه اول هر قسمت تیک دار باشن.بعد اوکی و یکم پایین تر روی عکس شبیه فولدر کلیک کن و هردو گزینه فعال باشه.بعد یکم پایینتر روی دایره سبز دابل کلیک کن و front speaker out فعال باشه و enable و اوکی.پایینتر دایره سبز روی headfone و enable و اوکی.

taj2520
11-10-2016, 00:23
فرض کنیم اکانت فعلی ویندوز اکانت لوکال است. برای استفاده از برخی از Appها و Store باید یک ایمیل مربوط به مایکروسافت را به این برنامه هامعرفی کرد.(Sign-in)
برای مثال Store را اجرا می کنیم و بر آیکن مربوط به تغییر تنظیمات Store کلیک می کنیم.(در کنار باکس Search) و سپس گزینه Sign in را انتخاب می کنیم.در پنجره بعدی بر Microsoft Account کلیک می کنیم.
در پنجره بعدی آدرس ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافت و رمز عبور مربوط به ایمیل را می نویسیم و Sign in را می زنیم.
در پنجره بعدی گزینه Sign in to just this app instead را انتخاب می کنیم. با این کار با اکانت مایکروسافت وارد برنامه Store می شویم و می توانیم اکانتی که با آن اکانت وارد برنامه Store شده ایم را ببینیم .اکانت ویندوز هم همچنان اکانت لوکال است.

نکته : اگر در مرحله پایانی تنظیمات (شماره 6 در عکس) در قسمت Current windows password رمز عبور فعلی ویندوز (اکانت لوکال) را بنویسیم و بر Next کلیک کنیم (یا اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد فقط بر Next کلیک کنیم) ؛ اکانت لوکال ویندوز هم به اکانت مایکروسافت تغییر خواهد کرد.
پس اگر می خواهیم فقط App مورد نظر با اکانت مایکروسافت Sign in شود و اکانت ویندوز همچنان اکانت لوکال باقی بماند بر Sign in to just this app instead کلیک می کنیم.
برای سایر App هایی که به ایمیل مایکروسافت برای اجرا نیاز دارند هم به همین صورت عمل می کنیم .(با توجه به نکته بالا)

اگر اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت است ؛ با تبدیل اکانت مایکروسافت به اکانت Local ؛ همچنان Appها با استفاده از اکانت مایکروسافت به صورت Sign in باقی خواهند ماند.(اگر هم Sign out شده باشند ؛ با روش بالا مجددا Sign in را انجام می دهیم).
به آدرس Settings و سپس Accounts می رویم . در صورتی که اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت باشد ؛گزینه Sign in with a local account instead قابل مشاهده است. بر آن کلیک می کنیم. در پنجره بعدی رمز عبور اکانت فعلی ویندوز که اکانت مایکروسافت است درخواست می شود ؛ آن را می نویسیم و Next را می زنیم.
در پنجره بعدی نام اکانت لوکال نمایش داده می شود ؛ اگر اکانت لوکال رمز عبور دارد ؛ رمز عبور را می نویسیم و اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد بدون تغییر ؛ Next را می زنیم.
در پنجره بعدی با کلیک بر Sign out and finish ؛ اکانت مایکروسافت Sign out شده و سپس می توانیم با اکانت لوکال وارد ویندوز شویم.

البته همان طور که قبلا گفته شد ؛ در خواست رمز عبور را پس از روشن شدن سیستم هنگام Shutdown ؛ Restart ؛ Sleep ؛ Hibernate می توان غیر فعال کرد.(اکانت مایکروسافت یا اکانت لوکال) .
ولی برای عدم درخواست رمز عبور پس از Sign out و یا Lock باید پسورد را حذف کرد و اکانت دارای رمز عبور نباشد .
حذف رمز عبور فقط برای اکانت Local امکان پذیر است و اکانت مایکروسافت همیشه دارای پسورد است.

خدا خیرت بده.

allen4054
13-10-2016, 11:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
من حدود دو ماه سرفیس پرو 4 گرفتم ولی واقعا با 10 مشکل دارم
الان میخوام این صفحه آزار دهنده لاگین که هر دفعه باید پسورد وارد کنم و غیر فعال کنم ولی نمیشه . تو نت سرچ کردم گفتن برو تیک ی قسمتی و بر دار که عکسش و ضمیمه کردم وقتی رفتم اونجا اصلا اون باکس اصلا تیک نداشت .
یک بار هم دیگه عکس دسکتاپ عوض نشد مجبور شدم ی اکانت دیگه بسازم و لاگین بشم الان ی شیر تو شیری شده که نگو
اکانتی که باهاش برای اولین بار لاگین شدم . Allen4054@hotmail.com بود که تو تصویر ضمیمه مشاهده میشه . الان بگید باید چیکار کنم و کدوم اکانت و حذف کنم یا ادیت کنم یا اصلا برای برداشتن پسورد راه دیگه ای هست یا نه
allen4054
13-10-2016, 12:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
الان میخوام این صفحه آزار دهنده لاگین که هر دفعه باید پسورد وارد کنم و غیر فعال کنم ولی نمیشه . تو نت سرچ کردم گفتن برو تیک ی قسمتی و بر دار که عکسش و ضمیمه کردم وقتی رفتم اونجا اصلا اون باکس اصلا تیک نداشت .
یک بار هم دیگه عکس دسکتاپ عوض نشد مجبور شدم ی اکانت دیگه بسازم و لاگین بشم الان ی شیر تو شیری شده که نگو
اکانتی که باهاش برای اولین بار لاگین شدم . Allen4054@hotmail.com بود که تو تصویر ضمیمه مشاهده میشه . الان بگید باید چیکار کنم و کدوم اکانت و حذف کنم یا ادیت کنم یا اصلا برای برداشتن پسورد راه دیگه ای هست یا نه
من تو چند پست قبل خوندم گفتن اکانت لوکال درست کنید . اکانت لوکال هم درست کردم ولی چند تا اکانت قبلی که درست کردم وقتی دوباره سیستم روشن میشه میره رو اونا و پس ورد میخواد باید دستی برم رو اکانتی که لوکال شده و بهد رو sign in کلیک کنم بعد دیگه پسورد نمیخواد . فک کنم باید به نحوی بقسه اکانت هایی که ساختم و حذف کنم

vissoto
13-10-2016, 21:59
سلام دوستان
اکانت فعلی ویندوز شما Local است یا Microsoft Account ؟ اکانتی که می خواهید از این به بعد بدون تایپ پسورد با ان یوزر وارد ویندوز شوید در عکسی که گذاشتید وجود دارد ؟
به صورت جداگانه یک اکانت لوکال مستقل ساختید یا اکانت مایکروسافت را به اکانت لوکال تبدیل کردید؟

hamid1002
15-10-2016, 07:33
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی ویندوز 10 pro رو نصب کردم گاهی اوقات که سیستم رو روشن میکنم به صفحه خوش امد گویی میرسه صفحه سیاه میشه و باید یا سیستم رو دوباره راه اندازی کنم یا اینکه در حالت sleep بذارم و مجدد روشن کنم تا صفحه بیاد البته بعضی وقتها هم در حین کار کردن همینجور صفحه سیاه میشه
اگه دلیل این مشکل و راهکارشو لطف کنید بفرمایید ممنون میشم

باتشکر فراوان

- - - Updated - - -

با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی ویندوز 10 pro رو نصب کردم گاهی اوقات که سیستم رو روشن میکنم به صفحه خوش امد گویی میرسه صفحه سیاه میشه و باید یا سیستم رو دوباره راه اندازی کنم یا اینکه در حالت sleep بذارم و مجدد روشن کنم تا صفحه بیاد البته بعضی وقتها هم در حین کار کردن همینجور صفحه سیاه میشه

باتشکر فراوان

meysam2578
15-10-2016, 11:48
با سلام خدمت همه دوستان

باتشکر فراوان

- - - Updated - - -

با سلام خدمت همه دوستان

باتشکر فراوان
سلام . منم ویندوز 10 نسخه ی pro رو نصب کردم و دقیقا مشکل شما رو دارم . تا به صفحه خوشامد گویی میرسه صفحه مانیتور کلا سیاه میشه و باید کامپیوتر رو از طریق دکمه ی روی کیس ریست کنم . کارت گرافیک رو آپدیت کردم . خود ویندوز رو هم آپدیت کردم . اما این مشکل رو نتوستم حل کنم . برای خودم هم سواله که چرا اینجوریه . اگه راه حلشو فهمیدی بگو منم درستش کنم .

hamid1002
15-10-2016, 23:11
سلام . منم ویندوز 10 نسخه ی pro رو نصب کردم و دقیقا مشکل شما رو دارم . تا به صفحه خوشامد گویی میرسه صفحه مانیتور کلا سیاه میشه و باید کامپیوتر رو از طریق دکمه ی روی کیس ریست کنم . کارت گرافیک رو آپدیت کردم . خود ویندوز رو هم آپدیت کردم . اما این مشکل رو نتوستم حل کنم . برای خودم هم سواله که چرا اینجوریه . اگه راه حلشو فهمیدی بگو منم درستش کنم .

دوستانی که برای حل این مشکا اطلاعی دارن لطفا راهنمایی کنید
ممنون

- - - Updated - - -

ممنون

- - - Updated - - -

ممنون

- - - Updated - - -

ممنون

- - - Updated - - -

ممنون

hesam227
18-10-2016, 11:48
سلام با عوض کرن ویندوز(10)ویندوز دیگه یکی از درایوها رو نمیشناسه و فقط باید فرمت بشه اما اطلاعات مهمی داره راه حل چیه؟

az-wolf
18-10-2016, 12:14
سلام ویندوز ۱۰ نصب کردم ولی یو ای بی ها کار نمبکنه وقسمت یونیورسال سریال باس کنتروارز در قسمت دیولیس منیجر کلا نداره چکار باید بکنم

saeediranzad
19-10-2016, 00:09
شما اگر دی وی دی ویندوز یا usb اش را دارید به حالت repairیا troubleshooting بروید؛ شاید مشکل حل شد.

saeediranzad
19-10-2016, 00:14
سلام با عوض کرن ویندوز(10)ویندوز دیگه یکی از درایوها رو نمیشناسه و فقط باید فرمت بشه اما اطلاعات مهمی داره راه حل چیه؟
سلام
شما میتونید یک properties از درایو موردنظر در Disk management یگیرید؟

hesam227
19-10-2016, 00:59
خیر این گزینه موجود نیست

saeediranzad
19-10-2016, 01:01
یعنی چی؟ در disk management چی نشون میده؟

senator2011
19-10-2016, 02:30
خیر این گزینه موجود نیست

یه PartitionWizard نصب کن بعد واسه اون فضای خالی درایو بساز بعد قسمتی از اون اطلاعات رو خودتون میتونید بازیابی کنید... احتمالا...

hesam227
19-10-2016, 06:44
برای این درایو فقط ایجاد فضای جدید موجوده که مساویه با فرمت

saeediranzad
19-10-2016, 17:49
برای این درایو فقط ایجاد فضای جدید موجوده که مساویه با فرمت
یعنی الآن فضای حالی محسوب نمیشه.پس چیه؟
به هرحال در اینترنت فایلهایی هست که میشه دانلود و روی دی وی دی یا یو اس بی نصب کرد و درایو را احیا کرد؛ به نام rescue disk
من خودم آخرین نسخه مجانی Parted magic را دارم که یک نرم افزارtest disk برای همین کار داره. (ولی الآن پولی شده)
این یک نرم افزار پولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیگه است. شما یگرد مجانیش را پیدا میکنی.

ahmadteo
21-10-2016, 08:33
سلام وصبح بخیر
هنگام نصب ویندوز،بعد از پنجره اینستال نو یه پنجره ای باز میشه که میگه باید درایورمو انتخاب کنم و پنجره انتخاب کاستوم و آپگرید نمیاد.مشکل چیه؟

hosseinf722
21-10-2016, 10:44
سلام
سوال بنده اینه که: چجوری میشه صفحه لاگین ویندوز 10 رو کلا حذف کرد؟

یعنی موقع روشن شدن تو صفحه لاگین وای نسته و یه سره بیاد تو

برای دانلود شبانه میزارم که سیستم خودش روشن بشه بعد دانلود رو شروع کنه و بعد صبح قطع بشه و خاموش شه
توی ویندوز 7 راحت انجام میشد این کار ولی از وقتی ویندوز 10 ریختم دیگه نمیتونم این کارو کنم
چون به محض روشن شدن میره تو صفحه لاگین و میمونه همونجا

ممنون

p30v0rd
21-10-2016, 11:48

hosseinf722
21-10-2016, 11:52

خیلی ممنون
ولی وقتی این کارو کردم هم صفحه لاگین میاد

p30v0rd
21-10-2016, 12:03
خیلی ممنون
ولی وقتی این کارو کردم هم صفحه لاگین میاد

میشه یک اسکرین شات از صفحه لاگین که می فرمایید بگذارید ؟

vissoto
21-10-2016, 13:50
سلام

یعنی موقع روشن شدن تو صفحه لاگین وای نسته و یه سره بیاد تو

برای دانلود شبانه میزارم که سیستم خودش روشن بشه بعد دانلود رو شروع کنه و بعد صبح قطع بشه و خاموش شه
توی ویندوز 7 راحت انجام میشد این کار ولی از وقتی ویندوز 10 ریختم دیگه نمیتونم این کارو کنم
چون به محض روشن شدن میره تو صفحه لاگین و میمونه همونجا

ممنون
سلام
منظورتان ورود مستقیم به دسکتاپ پس از Hibernate یا Sleep است؟
اگر ویندوز password دارد می توانید از این روش #650 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

hosseinf722
21-10-2016, 14:51
میشه یک اسکرین شات از صفحه لاگین که می فرمایید بگذارید ؟

تو صفحه لاگین اسکرین شات نمیگیره متاسفانه
یه صفحه مثل این عکس میاد

سلام
منظورتان ورود مستقیم به دسکتاپ پس از Hibernate یا Sleep است؟
اگر ویندوز password دارد می توانید از این روش #650 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

بله دقیقا؛ ورود به دسکتاپ بعد از sleep
پسورد نداره سیستمم

p30v0rd
21-10-2016, 15:05
اگر تنظیماتی که جناب vissoto فرمودند رو انجام بدید مشکل حل نمی شه ؟ یعنی گزینه never رو در قسمت زیر انتخاب کنید

Settings > Accounts > Sign-in options

hosseinf722
21-10-2016, 15:18
اگر تنظیماتی که جناب vissoto فرمودند رو انجام بدید مشکل حل نمی شه ؟ یعنی گزینه never رو در قسمت زیر انتخاب کنید

Settings > Accounts > Sign-in options

این بخشی رو که شما می فرمایید من ندارم

p30v0rd
21-10-2016, 16:55
این بخشی رو که شما می فرمایید من ندارم

اگر برای اکانتتان پسورد بذارید اون گزینه براتون فعال میشه و اگر اون رو به never تغییر بدید و اون کاری هم که در لینک قبلی که خدمتتون گفتم انجام بدید قاعدتا نباید اون کلید sign in براتون بیاد ( روی سیستم من که به این صورت هست ) به جز وقتی که خودتان دستی سیستم رو لاک کنید ( مثلا با زدن دکمه ویندوز و کلید L )

در حالتی که اکانتتان پسورد ندارد هم جز در مواقعی که خودتان سیستم رو لاک کنید کلید sign in نخواهد آمد حتی بعد از اینکه سیستم بعد از مدتی به sleep می رود کلید sign in نخواهد آمد ( باز برای من که اینگونه است )
البته لاک اسکرین رو هم که می دونین باید غیر فعال کرده باشین.

این موارد رو در نظر بگیرید باز مشکل داشتید اگر این موارد رو رعایت کردید بفرمایید

abbas-t
21-10-2016, 17:16
سلام دوستان
ویندوز پرو بیلد 10586 اپدیت کردم به بیلد 14393 بعد از اتمام کار دو پوشه old windows و $WINDOWS.~BT در درایو c بوجود اومد که پوشه old windows دیلیت کردم و لی پوشه دوم ارور میده و دیلیت نمیشه ،لطفا کمکم کنید .

vissoto
21-10-2016, 17:55
بله دقیقا؛ ورود به دسکتاپ بعد از sleep
پسورد نداره سیستمم
با فرض این که از آخرین نسخه ویندوز 10 یعنی نسخه 1607 استفاده می کنید ؛ ابتدا کلید رجیستری با نام Add Require password on wakeup to Power Options را از لینک زیر دریافت و اجرا کنید تا به رجیستری اضافه شود تا تنظیمات Require a password on wake up در Power options قابل مشاهده شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزینه Require a password on wake up به صورت پیشفرض در تنظیمات power options در ویندوز 10 نسخه 1511 و نسخه های قدیمی تر ویندوز 10 ؛ ویندوز 8.1 و ویندوز 7 وجود دارد و نیازی به دانلود این کلید نیست.

به تنظیمات Power options بروید.
گزینه Change plan settings را در مقابل هر پلانی که در حالت فعال قرار دارد و از آن استفاده می کنید را انتخاب کنید.
در پنجره بعدی Change advanced power settings را بزنید.
در پنجره بعدی ابتدا بر Change settings that are currently unavailable کلیک کنید.
سپس گزینه Require a password on wake up را به NO تغییر دهید و OK را بزنید.

(پس از کلیک بر عکس و باز شدن عکس در تب جدید ؛ چند بار بر آن کلیک کنید تا سایز اصلی را ببینید)

در صورت تغییر پلان ها (Balanced ؛ High Perfomance و ...) مرحله آخر یعنی تنظیم Require a password on wake up را باید مجددا برای آن پلان انجام دهید. (یک بار برای هر پلان)
در صورت استفاده از گزینه Restore default settings for this plan در زیر مجموعه تنظیمات پلان ها ؛ این تنظیم به حالت پیشفرض (یعنی درخواست رمز عبور پس از Sleep یا Hibernate ) تغییر می کند.

jahangir1400
21-10-2016, 20:48
سلام دوستان
ویندوز پرو بیلد 10586 اپدیت کردم به بیلد 14393 بعد از اتمام کار دو پوشه old windows و $WINDOWS.~BT در درایو c بوجود اومد که پوشه old windows دیلیت کردم و لی پوشه دوم ارور میده و دیلیت نمیشه ،لطفا کمکم کنید .

از طریق Disk Cleanup و بعد Clean up system files میتونید اینکارو انجام بدید

hesam227
23-10-2016, 00:53
دوست عزیز ممنون با این نرم افزار مشکلم حل شد:n11:

hesam227
23-10-2016, 01:00
یه فلش دیسک دارم که نمیتوم هیچ کاری باهاش انجام بدم حتی فرمت و با این اخطار رو به رو میشم
the disk is write protected
چه کنم؟
:n24:

Glad Boy
23-10-2016, 13:32
سلام
دوستان می خواستم بدونم ویندوز 10 واسه سیستم هایی که زیاد جدید نیستن هم توصیه میشه؟
سیستم من مشخصات _ش همینه که این پایین نوشتم، الان هم ویندوز 7 روش نصبه و بدون هیچ مشکلی
میدونم از نظر سخت افزاری میتونم نصب کنم و سخت افزارم جوابگو هست،
اما میخواستم بدونم اگر ویندوز 10 اینترپرایز روش نصب کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد ؟ ویندوز روان کار میکنه رو این سیستم؟
کلا واسه این سیستم توصیه میشه ویندوز 10؟؟

M.B : asus m4n78 am
CPU : amd athlon II x4 620
VGA : gigabyte GTS250 1Gb OC
Ram : 2*Kingmax 2Gb 800
HDD : Seagate Barracuda 1t 7200.14
Power : Memonex Silent EX L.N 540W

golden_acorn
23-10-2016, 19:13
سلام
دوستان من می خواستم یه یوزر دیگه درست کنم و دسترسی اون رو به درایو ها قطع کنم . برای این کار روی درایو c راست کلیک کردم و رفتم توی Properties و از اونجا رفتم تو تب Security بعد اسم اون یوزر رو سرچ کردم. برام یه چیزی آورد بالا منم فک کردم همون یوزره. تمام دسترسی ها رو براش Deny کردم. الآن با یوزر Administrator هم که وارد میشم باز نمی تونم وارد درایو c بشم.
لطفا کمک کنید درستش کنم.
سپاس

hosseinf722
23-10-2016, 21:02
سلام
دوستان می خواستم بدونم ویندوز 10 واسه سیستم هایی که زیاد جدید نیستن هم توصیه میشه؟
سیستم من مشخصات _ش همینه که این پایین نوشتم، الان هم ویندوز 7 روش نصبه و بدون هیچ مشکلی
میدونم از نظر سخت افزاری میتونم نصب کنم و سخت افزارم جوابگو هست،
اما میخواستم بدونم اگر ویندوز 10 اینترپرایز روش نصب کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد ؟ ویندوز روان کار میکنه رو این سیستم؟
کلا واسه این سیستم توصیه میشه ویندوز 10؟؟

M.B : asus m4n78 am
CPU : amd athlon II x4 620
VGA : gigabyte GTS250 1Gb OC
Ram : 2*Kingmax 2Gb 800
HDD : Seagate Barracuda 1t 7200.14
Power : Memonex Silent EX L.N 540W

سلام

Here's what Microsoft says you need to run Windows 10:

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster.

RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)

Free hard disk space: 16 GB.

Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver.

A Microsoft account and Internet access.

skeptic
24-10-2016, 16:54
سلام
من وقتی ویندوز ۱۰ را نصب کردم نمیتونم از نرم افزار زاپیا استفاده کنم

از طرف گوشی مطمئنم مشکلی نیست از طرف ویندوزه
آیا تنظیماته خاصی باید انجام داد داخل ویندوز ؟
خیلی نیاز دارم خواهشن کمک کنید

AzorAhai
25-10-2016, 11:23
درود؛ من روی سیستم دو تا رم دوگیگی دارم با مشخصات: Apacer DDR3 Dual؛ ولی در Windows 10 64bit نوشته است: Installed memory 4GB (1.99 GB is usable)؛ یعنی ویندوز تنها از دو گیگ رم استفاده میکند! بایوس را آپدیت کردم ولی مشکل بر طرف نشد؛ لطفا دوستان راهنمایی کنند؛ مدل مادربرد هم GA-P55A-UD3P (rev. 2.0) هست.

saeediranzad
26-10-2016, 16:37
سلام
task manager زا باز کنید و زیر tab performance پایین نوشته Resource monitorکلیک کنید و مفدار اشغال رم را به تغکیک ببیید.
اگر مشکل حل نشد از همون یه عکس بگذارید.

mohamad skystar
26-10-2016, 20:19
سلام.
لپتاپ ایسر مدل E1-571 دارم.
میخواستم ببینم با توجه به اینکه این مدل در لیست پشتیبانی
شرکت ایسر برای ویندوز 10 وجود نداره
آیا ویندوز 10 64 بیت روش نصب میشه یا خیر ؟؟

AzorAhai
27-10-2016, 11:14
سلام
task manager زا باز کنید و زیر tab performance پایین نوشته Resource monitorکلیک کنید و مفدار اشغال رم را به تغکیک ببیید.
اگر مشکل حل نشد از همون یه عکس بگذارید.

عکس نتونستم بفرستم ولی مشخصات بصورت زیر است:

Physical Memory: 1639 MB In Use /414 MB available

Hardware Reserved 2057 MB/In Use 414 MB/Modified 1 MB/Standby 348 MB/Free 49 MB

Available 335 MB
Cached 329 MB
Total 2039 MB
Installed 4096 MB

saeediranzad
27-10-2016, 16:44
سلام؛ نباید مشکلی پیش بیاد.
لپتاپ من هم یه چیزی در همین حده: Fujitsu AH530

saeediranzad
27-10-2016, 16:56
خوب: این طبیعی نیست. سیستم را خودتون سرهم کردید؟ منظورم رم همین بود یا زیادش کردید؟رم با مادر بورد سازگاره؟
من زیاد به سخت افزار وارد نیستم. ولی این کارها را بکنید ببینید درست میشه.یکی یکی
1- در همون res mon ببینید چه چیز رم را اشغال کرده. (الآن تو ویندوز نیستم که دقیق بگم. بعدا چک میکنم.)
2- در تنظیمات BIOS یا UEFI وارد بشوید و به حالت پیشفرض default برگردید. بعد میتونید تنظیمات را به دلخواه برگردونید.
3- یک جایی در همون مورد دوم باید باشه که مقدار اشغال رم را تعیین میکنه. آن را باید در حداکثر بگذارید.
Boot option>Advanced memory> Maximum

kasra2002
08-11-2016, 03:38
دوستان گرامی یه سوال کلی
من از نسخه آپدیت رایگان ویندوز اوریجینال 7 استفاده می کنم
ولی به نظرم خیلی کند هست و سرعتش مخصوصن در بوت و شات داون مثل همون سون کند هست
د صورتی روی همین سیستم قبل از این با ویندوز 8 و ویندوز 10 کرک شده بسیار سریع و خوب عمل می کرد
ایا راهی سراغ دارید که بشه سرعت بوت رو دوباره بالا برد و مثل ویندوز 10 واقعی ازش استفاده کرد یا این همون ویندوز سون هست و فرق داره
در ضمن گزینه فست بوت هم روشنه
و این ویندوز برای من 27 گیگ فولدر ویندوز و 12 گیگ یوزر و پروگرم فایلز جا گرفته ( 40 گیگ در کل از درایو سی) راهی سراغ دارید
مجبورم از نسخه اوریجینال استفاده کنم!!
سپاس

SA3EDLORD
08-11-2016, 12:41
سلام دوستان.
بنده چند ساعتی هست که لپتاپ نو خریدم و روش ویندوز 10 نصبه (تاحالا باش کار نکردم) اما تو براوزر هام اکثر سایت ها با این پیغام روبرو میشه. (حتی گوگل) مشکل چیه؟

~There is a problem with this website’s security certificateWe recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
The security certificate for this site doesn’t match the site’s web address and may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.

Go to my homepage instead (about:home)

Continue to this webpage (not recommended) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
بنده چند ساعتی هست که لپتاپ نو خریدم و روش ویندوز 10 نصبه (تاحالا باش کار نکردم) اما تو براوزر هام اکثر سایت ها با این پیغام روبرو میشه. (حتی گوگل) مشکل چیه؟

~There is a problem with this website’s security certificateWe recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
The security certificate for this site doesn’t match the site’s web address and may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.

Continue to this webpage (not recommended) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

saeediranzad
08-11-2016, 17:50
ساعت لپتاپ درسته؟ تنظیمش کن.

taj2520
10-11-2016, 22:49
دوستان گرامی یه سوال کلی
من از نسخه آپدیت رایگان ویندوز اوریجینال 7 استفاده می کنم
ولی به نظرم خیلی کند هست و سرعتش مخصوصن در بوت و شات داون مثل همون سون کند هست
د صورتی روی همین سیستم قبل از این با ویندوز 8 و ویندوز 10 کرک شده بسیار سریع و خوب عمل می کرد
ایا راهی سراغ دارید که بشه سرعت بوت رو دوباره بالا برد و مثل ویندوز 10 واقعی ازش استفاده کرد یا این همون ویندوز سون هست و فرق داره
در ضمن گزینه فست بوت هم روشنه
و این ویندوز برای من 27 گیگ فولدر ویندوز و 12 گیگ یوزر و پروگرم فایلز جا گرفته ( 40 گیگ در کل از درایو سی) راهی سراغ دارید
مجبورم از نسخه اوریجینال استفاده کنم!!
سپاس

سلام .موقع نصب ویندوز باید درایو c رو فرمت کنین.

aramus
11-11-2016, 23:17
سلام دوستان
موقع آپگرید ویندوز 7 به ویندوز 10 زمانی که داره آماده نصب میشه روی 70 درصد ارور :
windows 10 installation has failed
مشکل از کجاس؟
Sent from my D6503 using Tapatalk

saeediranzad
12-11-2016, 03:58
راستش من هم چند ماهه که ویندوز 10 enterprise نصب کردم. آپدیت سالگرد نصب نشد و چندبار آپدیت سنگین آمد که اون هم نصب نشد.
خطای ادمین میده. کسی تا حالا تونسته برای این نسخه آپدیت سنگین بیش از1گیگ بگیره؟

AzorAhai
12-11-2016, 13:43
خوب: این طبیعی نیست. سیستم را خودتون سرهم کردید؟ منظورم رم همین بود یا زیادش کردید؟رم با مادر بورد سازگاره؟
من زیاد به سخت افزار وارد نیستم. ولی این کارها را بکنید ببینید درست میشه.یکی یکی
1- در همون res mon ببینید چه چیز رم را اشغال کرده. (الآن تو ویندوز نیستم که دقیق بگم. بعدا چک میکنم.)
2- در تنظیمات BIOS یا UEFI وارد بشوید و به حالت پیشفرض default برگردید. بعد میتونید تنظیمات را به دلخواه برگردونید.
3- یک جایی در همون مورد دوم باید باشه که مقدار اشغال رم را تعیین میکنه. آن را باید در حداکثر بگذارید.
Boot option>Advanced memory> Maximum

سیستم رو هفت سال پیش سرهم کردم اگر مشکلی داشت همان اوایل متوجه میشدم.

به setup سیستم رفتم در قسمت مشخصات سیستم
DIMM SLOT را در اسلایدهای یک و سه هرکدام دو گیگ میشناسد ولی در قسمت Enabled Slot فقط یکی از اسلات ها را فعال کرده است در نتیجه Total memory Size را همان دو گیگ میزند؟

جایی هم در تنظیمات وجود ندارد که ماکسیمم رم را تغییر دهم؟

saeediranzad
12-11-2016, 18:05
این آخرین راه حلیه که میتونم بگم:
Windows Memory Diagnostics Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AzorAhai
13-11-2016, 10:14
این آخرین راه حلیه که میتونم بگم:

تست کردم عیبی پیدا نکرد.

pars207
15-11-2016, 13:51
درود
نسخه رد استون ۲ منتشر نشده برای دانلود؟!

jahangir1400
15-11-2016, 16:57
درود
نسخه رد استون ۲ منتشر نشده برای دانلود؟!

سلام
خیر، انتشار نسخه نهایی RS2 برای اوائل 2017 برنامه ریزی شده، اما برای Insider ها بیلدهای مختلفی منتشر شده و میشه که قابلیت هایی که قراره در RS2 باشه درش وجود داره

pars207
15-11-2016, 18:37
سلام
خیر، انتشار نسخه نهایی RS2 برای اوائل 2017 برنامه ریزی شده، اما برای Insider ها بیلدهای مختلفی منتشر شده و میشه که قابلیت هایی که قراره در RS2 باشه درش وجود داره
الان اخرین بیلد چیه و از کجا دانلود کنم؟
این رد استون گذاشته:

jahangir1400
15-11-2016, 18:53
الان اخرین بیلد چیه و از کجا دانلود کنم؟
این رد استون گذاشته:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این رد استون 1 هست

برای اینکه آخرین بیلد هارو دانلود کنید باید در تنظیمات از قسمت آپدیت و بخش Windows Insider Program اکانت مایکروسافت وارد کنید و از طریق خود ویندوز آپدیت، بیلدهارو دانلود و نصب کنید (یا اینکه فایل iso آخرین بیلد رو دانلود و نصب کنید)؛ ولی بدونین هم حجم این دانلود ها بالاست (حدود 3 گیگ)، و هم اینکه چون این بیلدها آزمایشی هست ممکنه گاها مشکلی داشته باشن. البته از قبل از انتشار رسمی ویندوز 10 من Insider هستم و مشکل خاصی نداشتم اما گاها اخباری میاد که بعضی از بیلد ها مشکل دارن

اگر علاقه به استفاده جدید ترین ویژگی ها در اولین فرصت هستید و میتونید از پس حجم بالای آپدیت ها بر بیاد خوبه، اما اگه نمیتونید همون ویندوز رد استون 1 رو دانلود کنید و جدید ترین آپدیت هارو نصب کنید چیز زیادی از دست نمیدید، ویژگی های جدید معمولا چند ماه بعد از تست توسط اینسایدرها برای بقیه هم عرضه میشه.

pariisaarr
15-11-2016, 21:10
سلام ببخشید سوال من اینه که آیا همچین چیزی ممکنه که برای یک لپ تاپ درایورهای نسخه ها ی مختلف ویندوز وجود نداشته باشه؟ چون من مدل لپ تاپمو که توی سایتش سرج میکنم فقط درایور های مربوط به ویندوز 10 64bit وجود داره. این یعنی روی این لپ تاپ فقط باید ویندوز 10 نصب بشه؟
اینم لینک مربوطه اش

support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/300-series/310-15isk?tabName=Downloads&linkTrack=Mast:SubNav:Supp ortrivers%20and%20Software%7CDrivers%20and%20Softw are&beta=false

pars207
15-11-2016, 21:30
این رد استون 1 هست

برای اینکه آخرین بیلد هارو دانلود کنید باید در تنظیمات از قسمت آپدیت و بخش Windows Insider Program اکانت مایکروسافت وارد کنید و از طریق خود ویندوز آپدیت، بیلدهارو دانلود و نصب کنید (یا اینکه فایل iso آخرین بیلد رو دانلود و نصب کنید)؛ ولی بدونین هم حجم این دانلود ها بالاست (حدود 3 گیگ)، و هم اینکه چون این بیلدها آزمایشی هست ممکنه گاها مشکلی داشته باشن. البته از قبل از انتشار رسمی ویندوز 10 من Insider هستم و مشکل خاصی نداشتم اما گاها اخباری میاد که بعضی از بیلد ها مشکل دارن

اگر علاقه به استفاده جدید ترین ویژگی ها در اولین فرصت هستید و میتونید از پس حجم بالای آپدیت ها بر بیاد خوبه، اما اگه نمیتونید همون ویندوز رد استون 1 رو دانلود کنید و جدید ترین آپدیت هارو نصب کنید چیز زیادی از دست نمیدید، ویژگی های جدید معمولا چند ماه بعد از تست توسط اینسایدرها برای بقیه هم عرضه میشه.
باتوجه به اینکه حجمم محدوده بعد از نصب چه اقداماتی انجام بدم که حجم را نخوره؟

SA3EDLORD
16-11-2016, 00:10
سلام. من ویندوز رو که بالا میارم بهم پیغام ارور net framework رو میده. من net framewrok 4.5 رو نصب کردم اما مشکل حل نشد.
بعضی از برنامه ها مثه SCM رو هم به خاطر نت فریموورک بالا نمیاره. مشکل چیه؟

jahangir1400
16-11-2016, 11:12
باتوجه به اینکه حجمم محدوده بعد از نصب چه اقداماتی انجام بدم که حجم را نخوره؟

مطالب و راهکارهای زیادی در اینترنت و از جمله در این انجمن هست برای اینکار، میتونید در گوگل جستجو کنید، از جمله:
نحوه غیرفعال کردن آپدیت خودکار ویندوز 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. من ویندوز رو که بالا میارم بهم پیغام ارور net framework رو میده. من net framewrok 4.5 رو نصب کردم اما مشکل حل نشد.
بعضی از برنامه ها مثه SCM رو هم به خاطر نت فریموورک بالا نمیاره. مشکل چیه؟

در این پست توضیح کامل دادم: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SA3EDLORD
16-11-2016, 17:06
مطالب و راهکارهای زیادی در اینترنت و از جمله در این انجمن هست برای اینکار، میتونید در گوگل جستجو کنید، از جمله:
نحوه غیرفعال کردن آپدیت خودکار ویندوز 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در این پست توضیح کامل دادم: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجام دادم اما درست نشد.
وقتی scm رو اجرا میکنم این پیغام میاد و میره.نمیتونم دیتیل رو ببینم.

MeHrDaD-91
19-11-2016, 13:55
سلام خسته نباشید
دوستان برنامه اینستاگرام یونیورسال رو برای ویندوز از طریق استور گرفتم ولی مشکلی که دارم اینه که ویدئو ها صدا نداره!! به نظرتون مشکل از چیه؟؟

kasra2002
23-11-2016, 01:03
سلام دوستان
موقع آپگرید ویندوز 7 به ویندوز 10 زمانی که داره آماده نصب میشه روی 70 درصد ارور :
مشکل از کجاس؟
فکرمیکنم مشکل ازکمبودن مقدار هاردتون باشه به فضای خیلی زیادی نیاز داره برا دانلود و نصب

kasra2002
23-11-2016, 01:05
سلام دوستان
مشکل از کجاس؟

فکر میکنم مشکل ازکمبودن مقدارهاردتون باشه به فضای خیلی زیادی نیاز داره برا دانلوود و نصب

kasra2002
23-11-2016, 01:06
سلام .موقع نصب ویندوز باید درایو c رو فرمت کنین.
دوست
گرامی وقتی ویندوز وریجینال 7 رو آپدیت میی کنیم که نمی شه درایو رو فرمت کرد
سپاس

khalilonline
24-11-2016, 19:09
سلام و خسته نباشید

دوستان من تا حالا ویندوز 10 نداشتم و تا حالا همش از ویندوز 7 استفاده کردم.

منتظر موندم که ویندوز 10 منتشر بشه و نسخه نهایی اون بیاد.

اما الان توی اینترنت خوندم که قرار هست ویندوزی تحت عنوان 10.1 تحت عنوان redstone ارائه بشه و خیلی بهتر هست.

بنظرتون این ویندوز کی میاد و نسخه نهایی اون کی ارائه میشه؟

باتشکر

Mr.World.Wide
24-11-2016, 19:31
سلام و خسته نباشید

دوستان من تا حالا ویندوز 10 نداشتم و تا حالا همش از ویندوز 7 استفاده کردم.

منتظر موندم که ویندوز 10 منتشر بشه و نسخه نهایی اون بیاد.

اما الان توی اینترنت خوندم که قرار هست ویندوزی تحت عنوان 10.1 تحت عنوان redstone ارائه بشه و خیلی بهتر هست.

بنظرتون این ویندوز کی میاد و نسخه نهایی اون کی ارائه میشه؟

باتشکر

اشتباه شنیدید
چیزی به نام 10.1 نخواهد بود
آپدیت سالیانه رو منتشر میکنه
که همین تابستون آپدیت رد استون رو ارائه داد و خیلی خوب بود
قراره رد استون دو رو هم ارائه بده
شما آخرین نسخه ویندوز ده رو دانلود کنید
نسخه روان و پایدار و بی باگی هست
این نسخه رو:
Version 1607 OS Build 14393.447

khalilonline
24-11-2016, 20:10
اشتباه شنیدید
چیزی به نام 10.1 نخواهد بود
آپدیت سالیانه رو منتشر میکنه
که همین تابستون آپدیت رد استون رو ارائه داد و خیلی خوب بود
قراره رد استون دو رو هم ارائه بده
شما آخرین نسخه ویندوز ده رو دانلود کنید
نسخه روان و پایدار و بی باگی هست
این نسخه رو:
Version 1607 OS Build 14393.447

تشکر بابت راهنماییتون.

این چیزی که معرفی کردین اینترپرایز هست؟

siava5h
25-11-2016, 19:06
در ویندوز 10 وقتی برای چند دقیقه موس رو رها میکنم یک سری پروسه ها شروع به فعال شدن میکنن و حجم زیاد Cpu و Disk رو اشغال میکنن و فن با صدای زیاد کار میکنه. و همینکه موس رو تکون میدی غیبشون میزنه. و همه چی درست میشه. منم مجبور شدم task manager رو باز بزارم و به کمینشون بشینم.

این پروسه ها اینها هستن.
animalware که مربوط به windows defender هست و باعث حجم زیاد مصرف دیسک میشه. البته میشه stop کرد اما بعد از ریستارت دوباره بر میگرده و مجبور شدم از local policy غیرفعالش کنم که کل defender غیرفعال شد.
system and compressed memory اینم باعث مصرف زیاد disk میشه ولی نمیشه اینو غیر فعال کرد.
host process for windows که cpu رو 100% میکنه. هر چی هم غیر فعال کنی دوباره بر میگرده. بعضی وقتا اعصابمو خراب میکنه تمام svchost هارو میبندم که آخرش ویندوز ارور میده و ریست میکنه.

این چه مسخره بازیاییه سر ویندوز 8 و 10 اومده؟!
چجوری میشه کاری کرد که اینا حالت بیکار بودن سیستم رو متوجه نشن و خودشون فعال نشن؟

یه کامپیوتر دیگه داریم که ویندوز 7 هستش و cpu1.7 با رم 1.5gig داره و اون host process پدر اون سیستم رو درآورده و تمام cpu رو مصرف میکنه و جالبه که تو این سیستم خیلی هم پرروئه و با حرکت دادن موس متوقف نمیشه. و هرچی هم svchost.exe رو هم end task میکنم نمیره و دوباره میاد. نمیازه یک صفحه وب نگاه کنیم. از لحظه ای که سیستم روشنه CPU 100% میشه تا موقعی که خاموشش کنیم.

گاهی اوقات حسرت ویندوز XP رو میخوریم که چقدر راحت بود.

MeHrDaD-91
25-11-2016, 20:46
در ویندوز 10 وقتی برای چند دقیقه موس رو رها میکنم یک سری پروسه ها شروع به فعال شدن میکنن و حجم زیاد Cpu و Disk رو اشغال میکنن و فن با صدای زیاد کار میکنه. و همینکه موس رو تکون میدی غیبشون میزنه. و همه چی درست میشه. منم مجبور شدم task manager رو باز بزارم و به کمینشون بشینم.

این پروسه ها اینها هستن.
animalware که مربوط به windows defender هست و باعث حجم زیاد مصرف دیسک میشه. البته میشه stop کرد اما بعد از ریستارت دوباره بر میگرده و مجبور شدم از local policy غیرفعالش کنم که کل defender غیرفعال شد.
system and compressed memory اینم باعث مصرف زیاد disk میشه ولی نمیشه اینو غیر فعال کرد.
host process for windows که cpu رو 100% میکنه. هر چی هم غیر فعال کنی دوباره بر میگرده. بعضی وقتا اعصابمو خراب میکنه تمام svchost هارو میبندم که آخرش ویندوز ارور میده و ریست میکنه.

این چه مسخره بازیاییه سر ویندوز 8 و 10 اومده؟!
چجوری میشه کاری کرد که اینا حالت بیکار بودن سیستم رو متوجه نشن و خودشون فعال نشن؟

یه کامپیوتر دیگه داریم که ویندوز 7 هستش و cpu1.7 با رم 1.5gig داره و اون host process پدر اون سیستم رو درآورده و تمام cpu رو مصرف میکنه و جالبه که تو این سیستم خیلی هم پرروئه و با حرکت دادن موس متوقف نمیشه. و هرچی هم svchost.exe رو هم end task میکنم نمیره و دوباره میاد. نمیازه یک صفحه وب نگاه کنیم. از لحظه ای که سیستم روشنه CPU 100% میشه تا موقعی که خاموشش کنیم.

گاهی اوقات حسرت ویندوز XP رو میخوریم که چقدر راحت بود.

داداش منم همین مشکل رو داشتم و فهمیدم این که دور فن بالاست مربوط به آنتی ویروس خود ویندوزه که با نصب کاسپراسکای این مشکل حل شد یعنی اون ویندوز دفندر غیر فعال شد.
البته همین طوری هم میشد غیر فعالش کرد ولی خب بهتر بود به دلایل امنیتی قبلش ی آنتی ویروس دیگه نصب بشه .

H.Trst
26-11-2016, 17:20
سلام دوستان
من ویندوز 10 رو آپدیت کردم و از اون موقع اسم فایلها و فولدرها چپ چین شده اند و مثل قبل وسط چین نیستند. آیا ترفندی وجود داره که به حالت قبلش برگردونم؟
ممنون

hu016865
26-11-2016, 18:50
من یه لپتاپ سونی مدل svf1521 دارم .خواستم ویندوزش رو بعد از دو سال عوض کنم 10 بریزم دیدم گفتن اگه لپتاپ ساپورت کنه بهتره در حالت uefi و gpt نصب بشه .قبلش هم گفتن که باید فرمت هارد رو عوض کنی از mbr به gpt با یه برنامه ای به اسم aom که این باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه.
وقتی تبدیل اطلاعات رو زدم و ویندوز ریستارت شد دیگه بالا نیومد و میگفت سیستم عامل از بین رفته.
با نرم افزار rufus ویندوز 10 روی usb نصب کردم در حالت uefi و gpt و رفتیم واسه نصب ولی وقتی که تو بایوس میزنم که از روی فلش بیا. بالا باز میگه سیستم عامل پیدا نشد.
ولی با همین روش لینوکس نصب شد.
رفتم ویندوز ۷ رو مجدد نصب کنم که میگه شما هارد gpt و نمیشه ویندوز ۷ رو نصب کنی.ّ
ویندوز 10 دارای پوشه efi و دو پوشه boot و microsoft هست.
حالا برای نصب ویدوز 10 دوستان پیشنهادشون چیه ؟

فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk

saeediranzad
27-11-2016, 03:23
سلام
دقیقآ کجا را میگین؟ در File Explorer بالا روی view که بزنید در layout حالتهای مختلف نشون دادن فایلها و فولدرها را نشون میده.

saeediranzad
27-11-2016, 03:29
یعنی هنوز یه ویندوز روی هارد دارید که از Rufus استفاده کردید؟
اگر نه: دوباره در لینوکس ویندوز را روی usb بزنید. دستور dd
اگر از سلامت ویندوز مطمۀن هستید یه تصویر از پارتیشن بندی بگذارید. Gparted یا Disk management

hosseinf722
27-11-2016, 10:17
سلام
اشتباهی زدم فرمت apk با برنامه ادوب آکروبات باز شه و مشکلی که دارم اینه که فایلای pdf و apk شکل هم شدن.
چجوری میشه Default apps رو مثه اولش کنم؟ یعنی هیچ برنامه ای برای اجرای فرمت apk نباشه و شکل آیکونش هم مثل unknown app بشه

hu016865
27-11-2016, 12:30
یعنی هنوز یه ویندوز روی هارد دارید که از Rufus استفاده کردید؟
اگر نه: دوباره در لینوکس ویندوز را روی usb بزنید. دستور dd
اگر از سلامت ویندوز مطمۀن هستید یه تصویر از پارتیشن بندی بگذارید. Gparted یا Disk management
من روی هارد ویندوز ۷ داشتم که بعد از تبدیل هارد از mbr به gpt ویندوز بالا نمیاد.
ویندوز 10 هم زدم رو فلش که نصب کنم ولی وقتی ریستارت میکنم فلش رو نمی بینه و میگه سیستم عامل یافت نشد.

فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk

siava5h
27-11-2016, 15:25
سلام
اشتباهی زدم فرمت apk با برنامه ادوب آکروبات باز شه و مشکلی که دارم اینه که فایلای pdf و apk شکل هم شدن.
چجوری میشه Default apps رو مثه اولش کنم؟ یعنی هیچ برنامه ای برای اجرای فرمت apk نباشه و شکل آیکونش هم مثل unknown app بشه

اخطار: این محل به قلب کامپیوتر معرفی شده و امکان بالا نیامدن ویندوز هم وجود داره.
عواقب استفاده از این محیط به عهده خود کاربر است.

زدن کلید ترکیبی win+R و تایپ regedit
در پنجره Registry Editor
گرفتن بکاپ از کل کلیدها (در مواقع نیمه بحرانی اهمیت دارد. در پنجره سمت چپ به بالاترین سطح رفته و Computer رو انتخاب کرده و از منوی فایل export رو زده و در جایی غیر از درایو ویندوز ذخیره کن)

کلید ترکیبی Ctrl+F و باز کردن پنجره Find
تایپ apk. (دقت کن در ابتدای apk یک نقطه داره. نقطه رو هم باید بزنی)

و زدن دکمه Find

اگر در فولدر سمت چپ چیزی به تنهایی با اسم apk. اومد کل اون فولدر رو پاک کن. اگر نه، در قسمت سمت راست فقط اون کلیدی که مشخص شده رو پاک کن.
با زدن کلید F3 فرآیند جستجو ادامه پیدا میکنه.

احتمالا تعدد زیادی از این فایلها در دانلود منجر وجود داره و به تعداد زیاد در پنجره رجیستری ادیتور دیده میشه. شما با نگاه کردن به statuse bar میتونی از پاک کردن اونایی که در زیر فولدر دانلود منجر قرار دارند صرف نظر کنی. هرچند پاک هم کنی اتفاقی نمیافته.

پس از بستن پنجره رجیستری ادیتور اون فایلها دیگه جرا نمیشن. فقط احتمالا شکلشون به شکل pdf هست که با ریستارت کردن، شکلشون هم عوض میشه.

amir2bfm
27-11-2016, 20:12
سلام
بعد از اپدیت خودکار ویندوز وارد یه حساب کاربری جدید شدم که قبلن ندیده بودم حساب خودم که ادمین بود غیر فعال شده الان درایو های دی و ای باز نمیشه و هرکاری میخوام کنم ارور میده برای دسترسی رمز و یوزر ادمین بزن یا دسترسی برای این یوزر مقدور نیست و نمیشه با این یوزر حساب های ادمینو فعال کرد
از راهنماییتون ممنونم

saeediranzad
28-11-2016, 05:34
یعنی در تنظیمات Bios یا UEFI مشکل ندارید؟ آن را بلدید که از روی usb بخونه؟

saeediranzad
28-11-2016, 05:40
سلام
بعد از اپدیت خودکار ویندوز وارد یه حساب کاربری جدید شدم که قبلن ندیده بودم ...
سلام
از عجایب روزگار! اگه شما ادمین هستید کی حسابی باز کرده که شما ندیده بودید؟ حساب جدید پسورد نمیخواد؟ چظوری وارد شدید؟

saeediranzad
28-11-2016, 05:44
اون دوستمون یه راه سختی را گفتند که من بلد نیستم. ولی
file explorer را باز کنید. زیر view
file name extensions را تیک بزنید. معلوم میشه که هر فایل چه نوعی هست.
بقیه اش آسونه. یعنی خودتون برنامه دیفالت را برای هر نوع مشخص کنید.

amir2bfm
28-11-2016, 11:41
نمیدونم داشتم با لپ تاپ کار میکردم چند دقیقه رفتم برگشتم اینطور شده بود حساب جدید پسورد نمیخواد

mobin.habibpour
28-11-2016, 22:42
سلام دوستان من مشکل runtime broker رو دارم که هروقت groove music رو اجرا میکنم بلا فاصله این رانتایم بروکر cpu رو خیلی اشغال میکنه بعضی اوقات تا 80 % :n04:
تا گروو رو میبندم همه مشکلات حل میشه :n35: . لپتاپمasus n501vw و ویندوز 10 اورجینال نسخه home دارم. کسی به این مشکل بر خورده؟