مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10
forbidddden
29-11-2016, 13:39
سلام
ببخشید لب تاپ من قدیمیه و سی دی درایور هاش مخصوص ویندوز 7 هست
حالا میخوام ویندوز 10 نصب کنم
سایت ایسوز هم رفتم ولی فایل های مخصوص ویندوز ده رو برای لب تاپ من قرار نداده
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2016, 16:45
سلام
سایت ایسوز هم رفتم ولی فایل های مخصوص ویندوز ده رو برای لب تاپ من قرار ندادهسلام
بنده هم HP مدل 10 سال پیش دارم که با ویستا کار میکرد
ارتقاء دادم به ویندوز 10 و خلاصه ای از ماجرا رو در این تاپیک نوشته ام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم بعد از ارتقاء دیدم که پورتِ کارد ریدر کار نمیکنه micro sd reader
توی گوگل نوشتم mcd driver for hd .....
به جای نقطه چین , مدل لپ تاپ رو نوشتم
یک درایور پیدا کردم نوشته بود مخصوص ویدوز 7 و 8
بدون هیچ مشکلی نصب شد و درایو میکرو اس دی راه افتاد
شما هم اول ویندوز 10 رو نصب کنین بعدش برید به سایت ایسوز و جدیدترین درایور رو نصب کنین حتی اگر برای ویندوز 10 نباشه . إن شاء الله راه میافته
من نرم افزار registry.winner را نصب کردم . از وقتی ازش استفاده کردم استارت ویندوز باز نمیشه و قفل شده حتی notification هم باز نمیشه !!!
باید چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2016, 18:26
من نرم افزار registry.winner را نصب کردم . از وقتی ازش استفاده کردم استارت ویندوز باز نمیشه و قفل شده حتی notification هم باز نمیشه !!!باید چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید
سلام
در قسمت سرچ بنویسید نوتیفیکیشن
واردش بشید و تنظبماتش رو چک کنین
برای استارت هم همینطور
اگر حل نشد باید با ریکاوریِ وبندوز , کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
قبل از نصب هر برنامه و قبل از دستکاریِ سیستم , اول یک بک آپ بگیرین از سبستم با برنامه خود ویندوز که اسمش RECOVERY هست
سلام
در قسمت سرچ بنویسید نوتیفیکیشن
واردش بشید و تنظبماتش رو چک کنین
برای استارت هم همینطور
اگر حل نشد باید با ریکاوریِ وبندوز , کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
قبل از نصب هر برنامه و قبل از دستکاریِ سیستم , اول یک بک آپ بگیرین از سبستم با برنامه خود ویندوز که اسمش RECOVERY هست
اصلا سرچ هم کار نمیکنه
میشه لطف کنید بگید چطوری با ریکاوری ویندوز را به تاریخ دیگه برگردونم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2016, 20:30
اصلا سرچ هم کار نمیکنه میشه لطف کنید بگید چطوری با ریکاوری ویندوز را به تاریخ دیگه برگردونم؟
روی کیبورد یک دکمه هست که علامت ویندوز روش هست کنار alt . با اون هم باز نمیشه ؟
system restore داخل کنترل پانل هست
control panel > all control panel items > recovery
باید روی open system restore کلیک کنین تا باز بشه
بعدش تاریخی که سیستم سالم بوده رو انتخاب کنین
اگر تاریخی وجود نداره پس خاموش بوده و بک آپی گرفته نشده
اگه به درایو c دسترسی دارین , روش راست کلیک کنین و پراپرتیز , بعدش tools بعدش error cheking
اگر هیچ راهی پیدا نکردین , سی دی ویندوز رو راه بندازین و repair رو راه انداری کنین
اینجا هم راه حلی نوشته شده
سپاش از طریق همون system restore تاریخو به دو روز قبل برگردوندم و مشکلم حل شد . بازم ممنون از شما
saeediranzad
30-11-2016, 12:49
البته شما خودنون به جواب رسیدید. یعنی باید با آن کسی که کامپیوتر شما را دستکاری کرده کنار بیاید.
ولی این راه ریست کردن پسورد در ویندوز ۱۰ است. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeediranzad
30-11-2016, 12:58
سلام
من یه جستجو کردم. انگار برای خیلیها مشکل ساز شده.
ولی در مورد groove فقط دیدم که گفته آن را پاکdelete یا دیسیبل کنید.
شرح کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hu016865
30-11-2016, 14:47
این مشکل ما رو اگه کسی میتونه جواب بده.
رو لپتاپ ویندوز 7 داشتم گفتم عوض کنم 10 بریزم بعد چند سال.
خوندم که اگه لپتاپ ساپورت کنه در حالت uefi نصب کنید بهتره .منم هارد رو با برنامه aom که بدون از دست رفتن اطلاعات هارد رو از خالت mbr به gpt تغییر میده تغییر دادم که بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نیومد .
با سیستم دیگه ای که دارم برنامه rufus رو نصب کردم و آخرین نسخه ویندوز 10 رو که 1607 هست روی یه فلش ریختم با کانفیگی که عکس در پایین هست.
بعد تو تنظیمات بایوس لپتاپ تو منو boot تو boot mode از حالت legacy به uefi تغییر دادم و فلش رو به لپتاپ زدم و ریستارت کردم ولی هر کاری کردم فقط میگه operation system not found
سی دی ویندوز رو میذارم بالا میاد میگه هارد شما در حالت gpt و نمیتونید ویندوز نصب کنید.با فلش هم که نمیشه .الان چه کنم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زمانی که سی دی ویندوز رو میذارم و نمیتونه نصب بشه
این زمانیکه فلش رو میذارم تا از رو فلش ویندوز نصب کنم.البته بایوس در حالت uefi هست.
لپتاپ من سونی vaio svf 1521 هست.
من سه تا iso ویندوز دارم.
دوتا 10 ویه 8.1 ولی با هیچ کدوم به نتیجه نرسیدم.
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
ata.royalfalcon
30-11-2016, 17:46
این مشکل ما رو اگه کسی میتونه جواب بده.
رو لپتاپ ویندوز 7 داشتم گفتم عوض کنم 10 بریزم بعد چند سال.
خوندم که اگه لپتاپ ساپورت کنه در حالت uefi نصب کنید بهتره .منم هارد رو با برنامه aom که بدون از دست رفتن اطلاعات هارد رو از خالت mbr به gpt تغییر میده تغییر دادم که بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نیومد .
با سیستم دیگه ای که دارم برنامه rufus رو نصب کردم و آخرین نسخه ویندوز 10 رو که 1607 هست روی یه فلش ریختم با کانفیگی که عکس در پایین هست.
بعد تو تنظیمات بایوس لپتاپ تو منو boot تو boot mode از حالت legacy به uefi تغییر دادم و فلش رو به لپتاپ زدم و ریستارت کردم ولی هر کاری کردم فقط میگه operation system not found
سی دی ویندوز رو میذارم بالا میاد میگه هارد شما در حالت gpt و نمیتونید ویندوز نصب کنید.با فلش هم که نمیشه .الان چه کنم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زمانی که سی دی ویندوز رو میذارم و نمیتونه نصب بشه
این زمانیکه فلش رو میذارم تا از رو فلش ویندوز نصب کنم.البته بایوس در حالت uefi هست.
لپتاپ من سونی vaio svf 1521 هست.
من سه تا iso ویندوز دارم.
دوتا 10 ویه 8.1 ولی با هیچ کدوم به نتیجه نرسیدم.
هیچ ضرورتی نداشت شما هارد دیسک رو به GPT کانورت کنید . روی حالت MBR هم میتونستید ویندوز نصب کنید .
در مورد مشکلتون با توجه به نقل و قول زیر و همچنین عکس زیر ، اولویت اول بوت همچنان روی هارد دیسک هست به همین خاطر خطای operation system not found میده .
شما باید از قسمت Boot priority گزینه External Device رو بیارید بالا تا از روی فلش مموری بوت بشه . یعنی در وضعیت حاضر گزینه Internal Hard derive در اولویت اول هست . نحوه بالا آوردن External Device معمولاً در پایین یا سمت راست بایوس (در عکسی که گذاشتید) نوشته میشه .
hu016865
30-11-2016, 18:08
از جوابتون ممنون.
مشکل حل شد.
موقع نصب ویندوز روی فلش باید از گزینه fat32 استفاده بشه.
romena777
30-11-2016, 23:59
شما می توتی از قسمت user account یوزر دوم را یا حذف کنی یا به حالت غیر نمایش در بیاری
اگه باز راهنمایی خواستی بگو
Yadnet.net@gmail.com
romena777
01-12-2016, 00:07
عزیزم رام های کامپیوتر و لپ تاپ به صورت پلی و ان پلای(اتوماتیک) به ویندوز شناسونده میشه لازم به درایور نیست اگه لازم شد که بعید می دونم می تونی از اخرین نسخه درایور پک سولوشن استفاده کنی احتمال زیاد مشکلت حل میشه
Yadnet.net@gmail.com
سلام
سایت ایسوز هم رفتم ولی فایل های مخصوص ویندوز ده رو برای لب تاپ من قرار نداده
سلام
چطوری می تونم از نرم افزار های خاص بکاپ بگیریم ؟
مثلا اگه ویندوز مشکل پیدا کرد بتونم باز به حالت اول برگردونم با همون نرم افزارایی که قبلا نصب بوده رو سیستم . ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم اضافه کنم فرض کنیم من الان ۱۰ نرم افزار نصب دارم اما میخوام فقط از پنج تای اونا بکاپ بگیرم !
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2016, 13:09
سلام
مثلا اگه ویندوز مشکل پیدا کرد بتونم باز به حالت اول برگردونم با همون نرم افزارایی که قبلا نصب بوده رو سیستم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم اضافه کنم فرض کنیم من الان ۱۰ نرم افزار نصب دارم اما میخوام فقط از پنج تای اونا بکاپ بگیرم !
سلام
خودِ ویندوز وقتی بکاپ میگیره نرم افزارهای نصب شده هم توی بکاپ هست چون اون نرم افزارها هم جزئی از فایلهای سیستم هستند .
شما میتونین با همه برنامه ها بک آپ بگیرین و بعد از restore کردن برنامه های به درد نخور رو حذف کنین . یا قبل از بک آپ حذفشون کنین و بعد از بکاپ دوباره نصبشون کنین
گمان نکنم برنامه ای برای بکاپ باشه که بشه باهاش برنامه هایی رو انتخاب یا حذف کرد موقع بکاپ اما توی نت برنامه هایی هست که میشه باهاش از یک درایو معین بک آپ گرفت
در موبایل هم هست که میشه باهاش از سیستم بک آپ گرفت و یا از شماره تلفنها یا مسجها یا فایلهای شخصی یا همه با هم
romena777
02-12-2016, 19:04
از جوابتون ممنون.
مشکل حل شد.
من بافرمت ntfs نیز ویندوز را از روی فلش نصب کردم
مشکلی هم پیش نیومده
- - - Updated - - -
از جوابتون ممنون.
مشکل حل شد.
من بافرمت ntfs نیز ویندوز را از روی فلش نصب کردم
مشکلی هم پیش نیومده
Yadnet.net@gmail.com
romena777
02-12-2016, 19:11
نرم افزار snapshot اگه درست یادم باشه این کار رو انجام می داد به صورت کامل از ویندوز شما بک آپ میگیره بعد با نسخه قابل حمل و رایت بک آپ روی دی وی دی هر موقع نیاز داشتی برمی گردونی، توجه کن که نرم افزارهایی که روی ویندوز نیز نصب می کنی بک آپ می گیره و تنظیماتی که اعمال می کنی، کل زمان بک اپ گیری ۵ دقیقه است بازگردون ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول می کشه که البته به سیستم شما بستگی داره این زمان
Yadnet.net@gmail.com
سلام
مثلا اگه ویندوز مشکل پیدا کرد بتونم باز به حالت اول برگردونم با همون نرم افزارایی که قبلا نصب بوده رو سیستم . ممنون میشم راهنمایی کنید
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2016, 19:48
هشـــــــــدار به کسانی که بک آپ میگیرند:
اگر روی بایوس BIOS یا ویندوز پاسوورد گذاشته باشین , ب ه احتمال 99% شاید هم 100% این پاسورد در فایل بک آپ هم وجود داره بنابراین بعد از restore هم وجود داره و اگر فراموشش کرده باشین با مشکل روبرو میشین
راه حلها:
1- قبل از بک آپ گرفتن پاسورد رو حذف کنین
2- پاسورد رو در اسم فایل بک آپ بنویسین
saeediranzad
03-12-2016, 04:03
من معمولأ دوکار میکنم.
1- یک درایو یا پارتیشن جداگانه برای نگهداری فایلهام (فیلم و عکس و موسیقی و مطلب) درست میکنم و هیچ چیز را در پارتیشن سیستم نگهداری نمیکنم.
2- در پارتیشن ذخیره؛ دو فولدر برای نگهداری فایلهای نصب و نرم افزارهای پرتابل ایجاد میکنم.
بنابراین درصورت نصب دوباره سیستم عامل؛ نصب نرم افزارها زیاد طول نمیکشه و مشکلی هم برای دیتای ذخیره شده پیش نمیاد.
(مگه اینکه خودم دستی دستی بزنم همه چی را فرمت کنم؛ پیش اومده که میگم :n02:)
alenkita
03-12-2016, 17:10
با سلام
لبتابم رو شارژ 7% پیغام داد که خاموشش کردم و زدم تو شارژ.
الان که روشن میکنم رو پیغام hibernation مونده و هر دکمه هم میزنم وارد ویندوز نمیشه؟؟
کسی میتونه راهنمایی کنه که چکار کنم
Alibadosk
04-12-2016, 16:07
سلام
دوستان من مشکلی دارم که حتما باید اسکرین شات بفرستم ولی قوانین فروم بهم اجازه نمیده، چیکار کنم؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2016, 16:33
سلام
دوستان من مشکلی دارم که حتما باید اسکرین شات بفرستم ولی قوانین فروم بهم اجازه نمیده، چیکار کنم؟سلام
با موبایل عکس بگیرین
با این برنامه ها هم میشه
هشدار : این برنامه ها باید قبل از نصب با آنتی ویروس قوی و به روز شده چک بشه
Alibadosk
04-12-2016, 16:45
سلام
با موبایل عکس بگیرین
با این برنامه ها هم میشه
هشدار : این برنامه ها باید قبل از نصب با آنتی ویروس قوی و به روز شده چک بشه
ممنون که پاسخ دادین.
مشکل من اینه فروم اجازه نمیده من تصویر پیوست کنم! چه با موبایل عکس بگیرم چه اسکرین شات در هر صورت چون کاربر تازه واردم به من اجازه پیوست داده نمیشه!
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2016, 16:54
ممنون که پاسخ دادین.
مشکل من اینه فروم اجازه نمیده من تصویر پیوست کنم! چه با موبایل عکس بگیرم چه اسکرین شات در هر صورت چون کاربر تازه واردم به من اجازه پیوست داده نمیشه!
در این صورت راهی جز این نیست که کهنه وارد بشین
:20:
Alibadosk
04-12-2016, 17:01
در این صورت راهی جز این نیست که کهنه وارد بشین
:20:
میدونین تعداد پست هام به چند برسه این محدودیت برداشته میشه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-12-2016, 17:19
میدونین تعداد پست هام به چند برسه این محدودیت برداشته میشه؟
نه متاسفانه
از مدیران سایت بپرسین
saeediranzad
05-12-2016, 09:44
سلام
باتری لپتاپ را بیرون بیاورید. لپتاپ را از برق جدا کنید.
دکمه پاور را به مدت 30 ثانیه نگهدارید.
باتری را در جای خود بگذارید و لپتاپ را به برق وصل کنید. حالا لپتاپ را روشن کنید.
اون دوستمون یه راه سختی را گفتند که من بلد نیستم. ولی
file explorer را باز کنید. زیر view
file name extensions را تیک بزنید. معلوم میشه که هر فایل چه نوعی هست.
بقیه اش آسونه. یعنی خودتون برنامه دیفالت را برای هر نوع مشخص کنید.
یعله، راه سخت و پر دردسری بود.
در ویندوز 10 که دیدم این امکان تغییر برنامه دیفالت وجود داره اما این امکان وجود نداره که ناشناخته بشه و تحت هیچ برنامه ای نباشه. اون روز من هم این مسیر رو رفتم ولی راهی نشد پیدا کنم. دوستمون میخواستن که قابل شناسایی برای ویندوز بناشه.
یادمه در ویندوز XP این امکان وجود داشت.
البته فکر کنم اگه نرم افزار pdf رو پاک کنن و بعد از ریستارت دوباره نصب کنن این مشکل حل بشه. تا بحال خودم امتحان نکردم و فقط یک حدسه.
اون دوستمون یه راه سختی را گفتند که من بلد نیستم. ولی
file explorer را باز کنید. زیر view
file name extensions را تیک بزنید. معلوم میشه که هر فایل چه نوعی هست.
بقیه اش آسونه. یعنی خودتون برنامه دیفالت را برای هر نوع مشخص کنید.
یعله، راه سخت و پر دردسری بود.
در ویندوز 10 که دیدم این امکان تغییر برنامه دیفالت وجود داره اما این امکان وجود نداره که ناشناخته بشه و تحت هیچ برنامه ای نباشه. اون روز من هم این مسیر رو رفتم ولی راهی نشد پیدا کنم. دوستمون میخواستن که قابل شناسایی برای ویندوز بناشه.
یادمه در ویندوز XP این امکان وجود داشت.
البته فکر کنم اگه نرم افزار pdf رو پاک کنن و بعد از ریستارت دوباره نصب کنن این مشکل حل بشه. تا بحال خودم امتحان نکردم و فقط یک حدسه.
silent-assassin
06-12-2016, 19:53
سلام دوستان.
من ویندوز 10 را روی لپتاپم دارم. تا چند وقت پیش هر موقع لپتاپ روشن بود اما هیچ کاری باهاش نداشتم طبیعتا لود CPU صفر بود و سیستم بی صدا منتظر شروع دستور هر کاری بود. الان چند روزی هست ک ویندوز را آپدیت کردم (آخرین نسخه ای ک تو سایت سافت98 بود تا چند هفته پیش) و حالا مطمئن نیستم از دقیقا بعد آپگرید یا کمی بعدتر، اما از اون موقع ب بعد دیگه همیشه پردازنده لپتاپم روی حدود 30 درصد فعالیت مشغول ب کار هست و فن های دستگاه هم همیشه مشغول ب کار هستن. خب طبیعتا ی مشکلی ب وجود اومده و باعث میشه عمر دستگاه هم به شدت هم بشه اما هر چی خودم بررسی کردم نفهمیدم مشکل از کجاست.
اینم دو تا شات از تسک منیجر:
ممنون میشم راهنماییم کنید.
متشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
من ویندوز 10 را روی لپتاپم دارم. تا چند وقت پیش هر موقع لپتاپ روشن بود اما هیچ کاری باهاش نداشتم طبیعتا لود CPU صفر بود و سیستم بی صدا منتظر شروع دستور هر کاری بود. الان چند روزی هست ک ویندوز را آپدیت کردم (آخرین نسخه ای ک تو سایت سافت98 بود تا چند هفته پیش) و حالا مطمئن نیستم از دقیقا بعد آپگرید یا کمی بعدتر، اما از اون موقع ب بعد دیگه همیشه پردازنده لپتاپم روی حدود 30 درصد فعالیت مشغول ب کار هست و فن های دستگاه هم همیشه مشغول ب کار هستن. خب طبیعتا ی مشکلی ب وجود اومده و باعث میشه عمر دستگاه هم به شدت هم بشه اما هر چی خودم بررسی کردم نفهمیدم مشکل از کجاست.
اینم دو تا شات از تسک منیجر:
ممنون میشم راهنماییم کنید.
متشکر
saeediranzad
07-12-2016, 08:17
سلام
بله؛ متأسفانه ویندوز ۱۰ زیاد از نت استفاده میکنه. یعنی فقط آپدیت نیست. حتا صفحه خوشآمد را دانلود و عوض میکنه.
کدوم نسخه را نصب کردید؟ این عکسی که گذاشته اید به نت وصل هستید یا نه؟
من نسخه اینترپرایز را نصب کرده بودم که در آپدیت کردن مشکل داشت.
من هم آخرین نسخه پرو را نصب کردم که خیلی بهتر شده.
اگه تازه نصب کرده اید بگذارید در ساعت مجانی آپدیت بشه. اگر بعد از آپدیت کردن باز هم این مشکل بود رفرش کنید (با استفاده از دیسک یا مموری نصب)
اگه باز هم درست نشد؛ نسخه تازه تر را دانلود و نصب کنید.
silent-assassin
07-12-2016, 13:28
سلام
بله؛ متأسفانه ویندوز ۱۰ زیاد از نت استفاده میکنه. یعنی فقط آپدیت نیست. حتا صفحه خوشآمد را دانلود و عوض میکنه.
کدوم نسخه را نصب کردید؟ این عکسی که گذاشته اید به نت وصل هستید یا نه؟
من نسخه اینترپرایز را نصب کرده بودم که در آپدیت کردن مشکل داشت.
من هم آخرین نسخه پرو را نصب کردم که خیلی بهتر شده.
اگه تازه نصب کرده اید بگذارید در ساعت مجانی آپدیت بشه. اگر بعد از آپدیت کردن باز هم این مشکل بود رفرش کنید (با استفاده از دیسک یا مموری نصب)
اگه باز هم درست نشد؛ نسخه تازه تر را دانلود و نصب کنید.
سلام. با من بودید؟
اکه با من بودید که نسخه رد استون نصب کردم و این قضیه استفاده دائمی الان 2-3 هفته ای هست که همیشه برقراره. چه با اتصال به نت، و چه بدون نت
در ضمن قرار ب هر آپدیتی باشه چند ساعته تموم میشه بالاخره. بعلاوه نسخه قبلیم ک اولین ریلیز اصلی ویندوز بود و تقریبا یک سالی بود آپدیتی نداشت این مشکل را نداشت.
متشکر از توجهتون
saeediranzad
09-12-2016, 04:44
سلام. با من بودید؟
اکه با من بودید که نسخه رد استون نصب کردم و این قضیه استفاده دائمی الان 2-3 هفته ای هست که همیشه برقراره. چه با اتصال به نت، و چه بدون نت
در ضمن قرار ب هر آپدیتی باشه چند ساعته تموم میشه بالاخره. بعلاوه نسخه قبلیم ک اولین ریلیز اصلی ویندوز بود و تقریبا یک سالی بود آپدیتی نداشت این مشکل را نداشت.
متشکر از توجهتون
بله. من روی جواب که کلیک میکنم سیستم فوروم باید به عنوان جواب شمانشون بده. نمیبدونم چرا نشون نداده.
اگر روی علامت اتصال به شبکه کلیک راست و بعد روی network and sharing center کلیک چپ کنید و بعد در پنجره بازشده روی نام وایفای کلیک کنید مقدار مصرف دیتا را نشون میده که آیا آپدیت دارید یا نه.
در هرحال اینجا چند روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را توصیه کرده که فکر کنم مورد دوم مشکل شما را حل کنه.
settings>update>advanced>disable p2p sharing
اگر نشد بقیه روشها را امتحان کنید.
silent-assassin
09-12-2016, 12:02
بله. من روی جواب که کلیک میکنم سیستم فوروم باید به عنوان جواب شمانشون بده. نمیبدونم چرا نشون نداده.
اگر روی علامت اتصال به شبکه کلیک راست و بعد روی network and sharing center کلیک چپ کنید و بعد در پنجره بازشده روی نام وایفای کلیک کنید مقدار مصرف دیتا را نشون میده که آیا آپدیت دارید یا نه.
در هرحال اینجا چند روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را توصیه کرده که فکر کنم مورد دوم مشکل شما را حل کنه.
settings>update>advanced>disable p2p sharing
اگر نشد بقیه روشها را امتحان کنید.
ب احتمال خیلی خیلی زیاد قضیه مال پروسه ویندوز آپدیت هست. مشکل اینه وقتی روش راست کلیک میکنم و Stop میکنم چندین دقیقه ای طول میکشه تا بسته بشه و استفاده پردازنده نرمال میشه. اما واقعا همه چیز مربوط ب آپدیت غیر فعال هست. کانکشن مترید شده و P2P هم خاموش و دوباره بعد از چند دقیقه دوباره پروسس شروع میشه و لود پردازنده میره بالا
ب احتمال خیلی خیلی زیاد قضیه مال پروسه ویندوز آپدیت هست. مشکل اینه وقتی روش راست کلیک میکنم و Stop میکنم چندین دقیقه ای طول میکشه تا بسته بشه و استفاده پردازنده نرمال میشه. اما واقعا همه چیز مربوط ب آپدیت غیر فعال هست. کانکشن مترید شده و P2P هم خاموش و دوباره بعد از چند دقیقه دوباره پروسس شروع میشه و لود پردازنده میره بالا
سلام. من هم یک مشکل مشابهی داشتم که بعد از stop کردن دوباره فعال میشده اما به حادی مشکل شما نبوده.
مشکل من مربوط به host prossec میشده که با بستن بخش ویندوز آپدیت و یک بخش دیگه مشکل حل شد و بایتی این دو بخش از قسمت services متوقف بشه تا دوباره فعال نشه.
روش غیر فعال کردنش اینجا نوشته. میدوارم به دردت بخوره.
من بخش اول مطالب که همش عکس و تبلیغات بود رو بخاطر حجیم بودنش حذف کردم و صفحه یک با مرحله دوم شروع میشه. در واقع مرحل اولش همون stop کردن سرویس مورد نظره که تو عکس هم نشونش داده شده.
من میخواستم یه نرم افزارو کامل پاک کنم ! بهترین برنامه به نظرتون کدوم نرم افزاره ؟؟
saeediranzad
15-12-2016, 16:59
من میخواستم یه نرم افزارو کامل پاک کنم ! بهترین برنامه به نظرتون کدوم نرم افزاره ؟؟
Revo uninstaller
البته من استفاده نمیکنم و نمیدونم نسخه مجانیش چه امکاناتی داره.
akbarahmadabadi
03-01-2017, 17:21
با سلام
دوستان کامپیوترم من 64 هست و ویندوز ده ورژن 1607 بیلد 14393/479
خدمتتون عرض کنم لایسنسش هم فیک نیست اصل هست الان از آذر ماه به بعد دیگه اصلا آپدیتی رو به صورت آنلاین نمی گیره و همش faild می شه الان هم همین آپدیت رو گرفتم باز faild میشه
میگه باید ری استارت کنید بعد راستارت میشه و بعد میگه نمی تونیم نصب کنیم و دوباره ریستارت میشه و دوباره ویندوز بالا میاد و دوباره پیغام faild میزه چه کار کنم میشه راهنمایی بفرمایید
البته دفندرم غیر فعال هست و کسپر اونم لایسنس داره نصب هست میشه راهنمایی بفرمائید دیگه هرچی به ذهنم رسید اطلاعات دادم که دوستانی که راهنمایی می کنم اطلاعاتی کم نداشته باشند
با تشکر
akbarahmadabadi
03-01-2017, 17:22
با سلام
دوستان کامپیوترم من 64 هست و ویندوز ده ورژن 1607 بیلد 14393/479
خدمتتون عرض کنم لایسنسش هم فیک نیست اصل هست الان از آذر ماه به بعد دیگه اصلا آپدیتی رو به صورت آنلاین نمی گیره و همش faild می شه الان هم همین آپدیت رو گرفتم باز faild میشه
میگه باید ری استارت کنید بعد راستارت میشه و بعد میگه نمی تونیم نصب کنیم و دوباره ریستارت میشه و دوباره ویندوز بالا میاد و دوباره پیغام faild میزه چه کار کنم میشه راهنمایی بفرمایید
البته دفندرم غیر فعال هست و کسپر اونم لایسنس داره نصب هست میشه راهنمایی بفرمائید دیگه هرچی به ذهنم رسید اطلاعات دادم که دوستانی که راهنمایی می کنم اطلاعاتی کم نداشته باشند
با تشکر
سلام.
امیدوارم آدرسو درست اومده باشم:n27:
چند وقته که تو ویندوز 10 به یه مشکل اساسی برخوردم.
1-وقتی فلش مموریمو وصل میکنم.حدود 15 ثانیه طول میکشه تا دستگاه شناسایی بشه.:V4:
2-چند وقت پیش یه کارت کپچر پرتابل خریدم.زمانی که از طریق usb وصلش میکردم مدام وسط کار پیغام صوتی قطع و وصل میداد.تا اینکه بالاخره سوخت.:V9:
3-یه mp4 پلیر داشتم که مطابق معمول از طریق usb وصلش میکردم و موزیک و آهنگ روش میریختم و پاک میکردم.تا اینکه یه روز بهد از وصل کردن دستگاه دیدم سیستم نمیشناستش؟!!:V14:و دیگه هیچ وقت نشناختش.
4-یه دوربین عکاسی دارم که وقتی میخوام عکسامو بریزم رو کامپیوتر کابل مینی usb شو وصل میکنم به سیستم و عکسارو کپی میکنم تو هارد.امروز که خواستم عکاسرو بریزم تو هارد باز دیدم همون صدای قطع و وصل دیوایس (device) میاد.:V15: سپس آن شد که قبلا نیز شده بود.:V16:دوربین هم دیگه شناسایی نمیشه.
5-من یه هارد اینترنال قدیمی داشتم که کنار هارد اینترنال جدید به مادربورد وصل بود.موقعی که ویندوز بالا بود یه دفعه همون صدای قطع و وصل دیوایس شروع میشد.my computer رو که باز میکردم میدیم چندتا درایوی که مربوط بود به هارد قدیمی هی غیب میشه (remove) هی برمیگرده.تا اینکه این هارد هم به فنا رفت.
:V31:میخواستم بدونم این مشکل عدم شناسایی دیوایس به خاطر چیه؟
به خاطر ویندوز یا به خاطر آنتی ویروسه یا به خاطر مادر بورده.
ضمنا قبلا که دوتا هارد اینترنال وصل بود وقتی رو بوت میآوردمش بالا هاردو میشناخت.ولی الان دیگه اونو رو بوت هم نمیشناسه.
سلام.
امیدوارم آدرسو درست اومده باشم:n27:
چند وقته که تو ویندوز 10 به یه مشکل اساسی برخوردم.
1-وقتی فلش مموریمو وصل میکنم.حدود 15 ثانیه طول میکشه تا دستگاه شناسایی بشه.:V4:
2-چند وقت پیش یه کارت کپچر پرتابل خریدم.زمانی که از طریق usb وصلش میکردم مدام وسط کار پیغام صوتی قطع و وصل میداد.تا اینکه بالاخره سوخت.:V9:
3-یه mp4 پلیر داشتم که مطابق معمول از طریق usb وصلش میکردم و موزیک و آهنگ روش میریختم و پاک میکردم.تا اینکه یه روز بهد از وصل کردن دستگاه دیدم سیستم نمیشناستش؟!!:V14:و دیگه هیچ وقت نشناختش.
4-یه دوربین عکاسی دارم که وقتی میخوام عکسامو بریزم رو کامپیوتر کابل مینی usb شو وصل میکنم به سیستم و عکسارو کپی میکنم تو هارد.امروز که خواستم عکاسرو بریزم تو هارد باز دیدم همون صدای قطع و وصل دیوایس (device) میاد.:V15: سپس آن شد که قبلا نیز شده بود.:V16:دوربین هم دیگه شناسایی نمیشه.
5-من یه هارد اینترنال قدیمی داشتم که کنار هارد اینترنال جدید به مادربورد وصل بود.موقعی که ویندوز بالا بود یه دفعه همون صدای قطع و وصل دیوایس شروع میشد.my computer رو که باز میکردم میدیم چندتا درایوی که مربوط بود به هارد قدیمی هی غیب میشه (remove) هی برمیگرده.تا اینکه این هارد هم به فنا رفت.
:V31:میخواستم بدونم این مشکل عدم شناسایی دیوایس به خاطر چیه؟
به خاطر ویندوز یا به خاطر آنتی ویروسه یا به خاطر مادر بورده.
ضمنا قبلا که دوتا هارد اینترنال وصل بود وقتی رو بوت میآوردمش بالا هاردو میشناخت.ولی الان دیگه اونو رو بوت هم نمیشناسه.
سلام
من فکر میکنم متلقات مین برد نصب نیست
یعنی درایورهای چیپست و یو اس بی وابلاقی مین برای ویندوز 10 نصب نیست
اگر هم نصب هست مال خوده مین و ویندوز 10 نیست(چون اکثرا از روی درایور پک سلوشن نصب میکنه)که صد درصد کامل نیست
بروید تو سایت مین برد تون و از انجا درایورهای مین را برای ویندوز 10 دانلود کنید
سلام به نظر شما این سیستم مناسب ویندوز 10 هست؟
Cpu intel core 2 duo e8500 dual core 6mb cash
Vga gt710 1gb
Ram 4gb ddr2
Hdd 1tb
روی کاغذ که قوی تر هم هست ولی واقعا در عمل جواب میده؟
اگر خیر چه ویندوزی روی این سیستم روان اجرا میشه ؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
saeediranzad
24-01-2017, 06:53
فکر نکنم کسی جوابتون را بدونه. خودتون امتحان کنید. خرجش جند ساعت صبر کردنه.
بقول خودت روی کاغذ مشکلی نداره.
پ ن: جرا رمش ddr2 است؟ با بقیه اش همخوانی نداره.
فکر نکنم کسی جوابتون را بدونه. خودتون امتحان کنید. خرجش جند ساعت صبر کردنه.
بقول خودت روی کاغذ مشکلی نداره.
پ ن: جرا رمش ddr2 است؟ با بقیه اش همخوانی نداره.
چون مادربرد asus p5gc-mx هست و ddr2 ساپورت میکنه
Mr_sh933
25-01-2017, 22:14
سلام بعد از مدتها من برگشتم با یه مشکل عجیب:n02:
آقایون من روی لپ تاپم ویندوز 10 نصب کردم الان هیچ ویدیویی رو نمیتونم اجرا کنم با هیچ پلیری حتی مدیا پلیر کلاسیک که صدا داره ولی تصویر نداره فقط vlc میتونه فایلا رو اجرا کنه غیر از اون هیچی.
باید بگم که کارت گرافیکم رو از سایت اصلی amd دانلودو و نصب کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست یعنی مدیا پلیر کلاسیک صدا داره تصویر ندارهkmplayer اصلا به هیچ سراطی مستقیم نیست و فقط vlc دوستان اگه کسی میدونه چطور مشکل حل میشه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم. راستی همه بازی ها هم اجرا میشن :n13: منتظرم ممنون
Mr_sh933
25-01-2017, 22:16
آقایون من روی لپ تاپم ویندوز 10 نصب کردم الان هیچ ویدیویی رو نمیتونم اجرا کنم با هیچ پلیری حتی مدیا پلیر کلاسیک که صدا داره ولی تصویر نداره فقط vlc میتونه فایلا رو اجرا کنه غیر از اون هیچی.
باید بگم که کارت گرافیکم رو از سایت اصلی amd دانلودو و نصب کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست یعنی مدیا پلیر کلاسیک صدا داره تصویر ندارهkmplayer اصلا به هیچ سراطی مستقیم نیست و فقط vlc دوستان اگه کسی میدونه چطور مشکل حل میشه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم. راستی همه بازی ها هم اجرا میشن :n13: منتظرم ممنون
نرم افزار K-lite codek pack امتحان کن
saeediranzad
26-01-2017, 09:21
Potplayer را هم یه امتحان بکن. من خیلی بهش اعتقاد دارم.
Mr_sh933
26-01-2017, 13:18
Potplayer را هم یه امتحان بکن. من خیلی بهش اعتقاد دارم.
نرم افزار K-lite codek pack امتحان کن
باتشکر از دوستان هر دو راه رو امتحان کردم قبلا فاید نداشت واسه همین اینجا پرسیدم
hellbrain666
26-01-2017, 14:37
باتشکر از دوستان هر دو راه رو امتحان کردم قبلا فاید نداشت واسه همین اینجا پرسیدم
در انتهای نصب پات پلیر از شما درخواست دانلود یکسری پلاگین میکند اون رو هم دانلود و نصب کنید
Mr_sh933
27-01-2017, 00:12
در انتهای نصب پات پلیر از شما درخواست دانلود یکسری پلاگین میکند اون رو هم دانلود و نصب کنید
داداشی همه این کارا رو کردم میگم که حتی مدیا پلیر کلاسیک هم تصویر نداره و فقط صدا پخش میکنه پات پلیر هم با همه پلاگین هاش همین مشکل رو داره. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟؟؟
داداشی همه این کارا رو کردم میگم که حتی مدیا پلیر کلاسیک هم تصویر نداره و فقط صدا پخش میکنه پات پلیر هم با همه پلاگین هاش همین مشکل رو داره. راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟؟؟
گفتی با ویندوز دیگه همچین مشکلی نداری؟ از روی dvd نصب کردی یا فلش؟
Mr_sh933
27-01-2017, 01:38
گفتی با ویندوز دیگه همچین مشکلی نداری؟ از روی dvd نصب کردی یا فلش؟
ویندوز8.1 داشتم اوایل خوب بود بعد این مشکل پیدا شد دو سه تا ویندوز 8.1 دیگه نصب کردم باز درست نشد 10 هم نصب کردم اوایل باز خوب بود ولی بعد یه مدت ویدیو ها با لگ خیلی زیاد اجرا میشدن دیگه رو اعصاب بود میگم که تنها پلیری که هیچ مشکلی نداره همون vlc هستش وگرنه هیچ پلیر دیگه ای کار نمیکنه رو لپ تاپ من.
ویندوز8.1 داشتم اوایل خوب بود بعد این مشکل پیدا شد دو سه تا ویندوز 8.1 دیگه نصب کردم باز درست نشد 10 هم نصب کردم اوایل باز خوب بود ولی بعد یه مدت ویدیو ها با لگ خیلی زیاد اجرا میشدن دیگه رو اعصاب بود میگم که تنها پلیری که هیچ مشکلی نداره همون vlc هستش وگرنه هیچ پلیر دیگه ای کار نمیکنه رو لپ تاپ من.
مشخصات لپ تاپ چیه؟
hellbrain666
27-01-2017, 02:19
راه دیگه نه راستش:n13:
من خودم بعد از یه ورژنی از پات پلیر با مشکل صفحه سیاه (فقط صدا) مواجه شدم که بعدا فهمیدم باید کدک هاش رو نصب کنم و مشکل رفع شد
Mr_sh933
27-01-2017, 03:35
مشخصات لپ تاپ چیه؟
i5
رم 4 گیگ
گرافیک ati hd5650
sunshineboy
27-01-2017, 03:44
i5
رم 4 گیگ
گرافیک ati hd5650
سلام اینو دانلود کن DriverMax Pro تموم سخت افزارت اپدیت کن با این نرم افزار ببین مشکلت حل میشه یا نه
اگه درست نشد ویندوز مدیا پلیر رو کلا پاکش کن یه بار دیگه نصب کن بیین حل میشه مشکلت ؟
اگه بازم حل نشد
برو دایویکس نصب کن خب؟ این حتما مشکلت رو حل میکنه.. وقتی میخواد نصب کنه میپرسه چ ملحقاتی رو مایلید نصب کنید همشو تیک کن تموم اجزائشو و نصب کن مشکلت حل میشه
Mr_sh933
28-01-2017, 03:20
سلام اینو دانلود کن DriverMax Pro تموم سخت افزارت اپدیت کن با این نرم افزار ببین مشکلت حل میشه یا نه
اگه درست نشد ویندوز مدیا پلیر رو کلا پاکش کن یه بار دیگه نصب کن بیین حل میشه مشکلت ؟
اگه بازم حل نشد
برو دایویکس نصب کن خب؟ این حتما مشکلت رو حل میکنه.. وقتی میخواد نصب کنه میپرسه چ ملحقاتی رو مایلید نصب کنید همشو تیک کن تموم اجزائشو و نصب کن مشکلت حل میشه
جواب نداد داداشم
IRAN_KING
28-01-2017, 16:12
سلام
من زمانی که سیستم بالا میاد این پیام میاد مشکل چیه ؟
ویندوز من چند ماهه اکتیو هست و زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
sunshineboy
28-01-2017, 16:19
جواب نداد داداشم
هیچکدوم؟هرسه کاروکردی؟دایویکس نصب کردی؟پس دیگه نمیدونم
sunshineboy
28-01-2017, 16:28
اینو دانلود کن کدکه بلکه مشکلت حل بشه اینم امتحان کن بگو
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-01-2017, 17:16
سلام
من زمانی که سیستم بالا میاد این پیام میاد مشکل چیه ؟ویندوز من چند ماهه اکتیو هست و زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
دوباره اکتیو کنین از ستینگ و ببینین حل میشه ؟
IRAN_KING
28-01-2017, 18:44
سلام
دوباره اکتیو کنین از ستینگ و ببینین حل میشه ؟
برای اکتیو دوباره نیاز نیست قبلی رو پاک کنم و کدام کرک خوبه برای pro?
سلام به نظر شما این سیستم مناسب ویندوز 10 هست؟
Cpu intel core 2 duo e8500 dual core 6mb cash
Vga gt710 1gb
Ram 4gb ddr2
Hdd 1tb
روی کاغذ که قوی تر هم هست ولی واقعا در عمل جواب میده؟
اگر خیر چه ویندوزی روی این سیستم روان اجرا میشه ؟
سلام ویندوز 10 روی این سیستم کامل جواب داد تنها مشکل من اینه که ارور Display driver has stopped responding and has recovered از موقع ویندوز 7 از بین نرفته و همه روش ها هم امتحان کردم اگر راه حل 100% میشناسین راهنمایی کنین بیشتر زمانی این مشکل پیش میاد که دوتا پنجره هم زمان باز باشن اکثرا کروم و اینترنت دانلود منیجر(درایور گرافیک به اخرین ورژن اپدیت کردم بایوس هم همینطور تمام قطعات به وسیله برنامه easy drive[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeediranzad
29-01-2017, 10:42
mr-sh اگه با vlcمشکل حل میشه؛ پس موضوع چیه؟
iran-KING چطوری ویندوز را کرک کردی؟ موقع نصبpre-activate بوده یا کرکش کردی؟
NOR-1مطمـءنی درایور درست نصب کردی؟ من Nvidiaنداشتم. ولی فکرکنم با یه نسخه دیگه اش مشکلت حل بشه.
اینجــــــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پنج روش برای حل مشکل میگه.
IRAN_KING
29-01-2017, 18:46
@mr-sh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه با vlcمشکل حل میشه؛ پس موضوع چیه؟
@iran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-KING چطوری ویندوز را کرک کردی؟ موقع نصبpre-activate بوده یا کرکش کردی؟
@NOR-1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطمـءنی درایور درست نصب کردی؟ من Nvidiaنداشتم. ولی فکرکنم با یه نسخه دیگه اش مشکلت حل بشه.
اینجــــــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پنج روش برای حل مشکل میگه.
نسخه پرو که جدید امد گرفتم با KMSAuto Net کرک کردم بعد چند ماه این پیام میاد !
Iman-Emperatour
29-01-2017, 22:14
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام دوستان
این منوی start ویندوز 10.1 خود به خود پخش desktop اصلی ویندوز من شده و نمی دونم چجوری میشه به حالت اولیه (دکستاپ با ایکن های نرم افزاری کنار دکستاپم) برگردونم!
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hellbrain666
29-01-2017, 22:17
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام دوستان
این منوی استارت ویندوز 10.1 خود به خود پخش دکستاپ اصلی ویندوز من شده و نمی دونم چجوری میشه به حالت اولیه (دکستاپ با ایکن های نرم افزاری کنار دکستاپم) نیز برگردونم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سمت راست ساعت اون گوشه نوتیفیکیشن رو باز کنید و از حالت تبلت مود دربیاریدش
mr-sh اگه با vlcمشکل حل میشه؛ پس موضوع چیه؟
iran-KING چطوری ویندوز را کرک کردی؟ موقع نصبpre-activate بوده یا کرکش کردی؟
NOR-1مطمـءنی درایور درست نصب کردی؟ من Nvidiaنداشتم. ولی فکرکنم با یه نسخه دیگه اش مشکلت حل بشه.
بله با نرم افزار ddu هم اول از سیف بوت پاک کردم بعد اخرین درایور مطابق با سیستم عامل از سایت nvidea دانلود ونصب کردم
saeediranzad
30-01-2017, 09:57
نسخه پرو که جدید امد گرفتم با KMSAuto Net کرک کردم بعد چند ماه این پیام میاد !
وقتی میگه بروید به settings ببینید اونجا چی نوشته. activatedهست یا نه. product keyداره یانه.
اگه نوشته موقت یا trial ؛ آفلاین بشید کامل کرک را پاک کنیدو با kMS Picoاکتیو کنید.
saeediranzad
30-01-2017, 10:06
اون ۵تا روش را رفتید؟
IRAN_KING
30-01-2017, 18:12
وقتی میگه بروید به settings ببینید اونجا چی نوشته. activatedهست یا نه. product keyداره یانه.
اگه نوشته موقت یا trial ؛ آفلاین بشید کامل کرک را پاک کنیدو با kMS Picoاکتیو کنید.
این هست
saeediranzad
31-01-2017, 03:45
این که اکتیوه. فکر کنم کرک شما با اتصال به اینترنت فعال میشه، پس مشکلی نیست.
زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
به هرحال اگه اذیت میکنه همون KMS Picoرا بگیرید. اینترنت را قطع و آنتی ویروس را غیرفعال کنید. کرک قبلی را پاک و کرک دیگه را اجرا کنید.
only_you
01-02-2017, 13:25
سلام
چند وقتیه به محض بالا اومدن ویندوزم این پنجره باز میشه.با اینکه توی start up هیچ برنامه ای رو نذاشتم همچانان این پنجره میاد و با هر نرم افزاری هم امتحان کردم فایل باز نمیشه.ممنون میشم کمک کنید.
ویندوزم 10 home
anti virus nod 32
saeediranzad
01-02-2017, 16:43
سلام
بروید در قسمت برنامه ها: ببینید چیزی هست که خودتون نصب نکرده باشید؟ یا برنامه ناآشنا
بعد هم میتونید یکی از برنامه های داخل پنجره را انتخاب کنید؛ ببینید چی باز میشه. فرمتش چیه؟
romantic
01-02-2017, 20:22
سلام
من زمانی که سیستم بالا میاد این پیام میاد مشکل چیه ؟
ویندوز من چند ماهه اکتیو هست و زمانی که به اینترنت وصل میشم پیام دیگه نمیاد ...
سلام
من هم در ویندوز 10 به این مشکل برخوردم.
آیا تونستید این رو حل کنید؟
برای من که برنامه های MS Toolkit و KMSPico جواب ندادن و این پیغام همچنان ظاهر میشه
IRAN_KING
02-02-2017, 13:36
سلام
من هم در ویندوز 10 به این مشکل برخوردم.
آیا تونستید این رو حل کنید؟
برای من که برنامه های MS Toolkit و KMSPico جواب ندادن و این پیغام همچنان ظاهر میشه
نه انجام ندادم هنوز چون اینترنت وصل میشم نمیاد فعلا بیخیال شدم.
این کرک تست کن KMSAuto Net.
only_you
03-02-2017, 01:55
سلام
بروید در قسمت برنامه ها: ببینید چیزی هست که خودتون نصب نکرده باشید؟ یا برنامه ناآشنا
بعد هم میتونید یکی از برنامه های داخل پنجره را انتخاب کنید؛ ببینید چی باز میشه. فرمتش چیه؟
چک کردم برنامه ای هم اگه بود پاک کردم .فقط با Notepad باز میشه که یه سری نوشته داره.با اغلب برنامه ها باز نمیشه اصلا.
saeediranzad
03-02-2017, 04:55
خوب با هرچی باز میشه یه propertiesبگیرید ببینید چه اطلاعاتی میده. فرمتش چیه؟
با سلام
چند وقتی هستش نرم افزارهای جانبی ویندوزم غیر فعال شده windows 10 x64 enterprise ، آخرین آپدیت هم زده شده
ممنون میشم منو زاهنمایی کنی
MOHAMMAD_ASEMOONI
04-02-2017, 05:23
با سلام
چند وقتی هستش نرم افزارهای جانبی ویندوزم غیر فعال شده windows 10 x64 enterprise ، آخرین آپدیت هم زده شدهممنون میشم منو زاهنمایی کنیسلام
اگر حل نشد , با recovery کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
با سلام
چند وقتی هستش نرم افزارهای جانبی ویندوزم غیر فعال شده windows 10 x64 enterprise ، آخرین آپدیت هم زده شده
ممنون میشم منو زاهنمایی کنی
از کنار ساعت بر روی action center بزن و کنترل کن ببین روی تبلت مود نیست؟
hesam 63
04-02-2017, 20:19
دوستان، لپ تاپی به تازگی خریدم که ویندوزش اورجینال روی اون نصب بود. به ناچار و برای تست صدا و تصویر ،فروشنده ویندوز رو اکتیو کرد. حالا می بینم که یه درایو بیشتر نداره.
به فروشنده که زنگ زدم گفت بهتره پارتیشن اضافه نکنی . تو اینترنت هم خوندم که باعث از کار افتادن ریکاوری ویندوز می شه.
من مشکلی با یه درایو بودن ندارم ولی خب اگه سه تا درایو داشتم بهتر بود.
کسی می تونه به من کمک کنه.
ممنون
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-02-2017, 10:51
دوستان، لپ تاپی به تازگی خریدم که ویندوزش اورجینال روی اون نصب بود. به ناچار و برای تست صدا و تصویر ،فروشنده ویندوز رو اکتیو کرد. حالا می بینم که یه درایو بیشتر نداره.به فروشنده که زنگ زدم گفت بهتره پارتیشن اضافه نکنی . تو اینترنت هم خوندم که باعث از کار افتادن ریکاوری ویندوز می شه.من مشکلی با یه درایو بودن ندارم ولی خب اگه سه تا درایو داشتم بهتر بود.کسی می تونه به من کمک کنه.ممنون
سلام
ظاهراً این برنامه ها کارش مدیریت درایو هست و درایو هم درست میکنه
حتماً قبلش از فایلهاتون بکاپ بگیرید
only_you
05-02-2017, 15:40
خوب با هرچی باز میشه یه propertiesبگیرید ببینید چه اطلاعاتی میده. فرمتش چیه؟
از چی properties بگیرم.ویندوز که میاد بالا یه open with میده فقط من حتی نمیدونم این مال چه فایل و برنامه ای هست .
saeediranzad
06-02-2017, 03:08
از چی properties بگیرم.ویندوز که میاد بالا یه open with میده فقط من حتی نمیدونم این مال چه فایل و برنامه ای هست .
خوب معمولا هر برنامه ای یهPROPERTIES داره که ویژگیهای فایل را نشون میده. دست کم فرمت فایل را خود برنامه نشون میده.
میخوام بدونم اون که میخواد باز بشه چه فایلی هست.الآن تو ویندوز نیستم که عکس بزارم.
saeediranzad
06-02-2017, 03:10
با disk managementنمیشه؟
hesam 63
06-02-2017, 06:01
به یه مشکل عجیب برخوردم
همین ابتدای کار فایل های نوشتاری با هر فرمتی و هر نرم افزاری وقتی روی اون رایت کلیک می کنم کار نمی کنه و با یه چیزی شبیه کرش از صفحه مربوطه خارج می شه و وارد صفحه اصلی دسکتاپ می شه.
فکر می کردم مشکل از آپدیت نبودن ویندوز 10 هست ولی هنوز این مشکل رو دارم.
برای جاهای دیگه رایت کلیک مشکلی نداره و فقط برای فایل های نوشتاری کرش می کنه
ویدوزتو عوض کن خیالتو راحت کن.
این اشکال اغلب ویروسها اینکار رو میکنن. سورس اجرایی exe رو به نام خودشون تغییر میدن و سیستم همچین مشکلی پیدا میکنه. گاهی اوقات آنتی ویروسها اونهارو پیدا میکنن ولی دیگه دیر شده و سورس اجرایی exe تغییر کرده. حالا نیاز میشه که این پارامتر رو اصلاح کنی.
احتمالا این پنجره open with برای explorer هست که قادر نیست اجر بشه.
ابزارهایی هست که این مکل رو اصلاح کنه ولی در نهایت مشکلت حل نمیشه و ارورهای متعدد واست میاد.
hesam 63
06-02-2017, 14:55
کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟
only_you
06-02-2017, 15:09
ویدوزتو عوض کن خیالتو راحت کن.
این اشکال اغلب ویروسها اینکار رو میکنن. سورس اجرایی exe رو به نام خودشون تغییر میدن و سیستم همچین مشکلی پیدا میکنه. گاهی اوقات آنتی ویروسها اونهارو پیدا میکنن ولی دیگه دیر شده و سورس اجرایی exe تغییر کرده. حالا نیاز میشه که این پارامتر رو اصلاح کنی.
احتمالا این پنجره open with برای explorer هست که قادر نیست اجر بشه.
ابزارهایی هست که این مکل رو اصلاح کنه ولی در نهایت مشکلت حل نمیشه و ارورهای متعدد واست میاد.
متاسفانه امکان عوض کردن ویندوز رو ندارم چون ویندوزم اورجینال هست و یکی هم کلی برنامه مجدد باید نصب بشه که از وقت من خارج هست.
من فقط مشکلم باز شدن یه پنجره open with هست غیر اون هیچ مشکلی با ویندوزم ندارم.
only_you
06-02-2017, 15:12
دوستان، لپ تاپی به تازگی خریدم که ویندوزش اورجینال روی اون نصب بود. به ناچار و برای تست صدا و تصویر ،فروشنده ویندوز رو اکتیو کرد. حالا می بینم که یه درایو بیشتر نداره.
به فروشنده که زنگ زدم گفت بهتره پارتیشن اضافه نکنی . تو اینترنت هم خوندم که باعث از کار افتادن ریکاوری ویندوز می شه.
من مشکلی با یه درایو بودن ندارم ولی خب اگه سه تا درایو داشتم بهتر بود.
کسی می تونه به من کمک کنه.
ممنون
این تا حدودی کمکتون میکنه.
only_you
06-02-2017, 15:16
خوب معمولا هر برنامه ای یهPROPERTIES داره که ویژگیهای فایل را نشون میده. دست کم فرمت فایل را خود برنامه نشون میده.
میخوام بدونم اون که میخواد باز بشه چه فایلی هست.الآن تو ویندوز نیستم که عکس بزارم.
همه برنامه ها
properties دارند. اما این open with باز شده مربوط به هیچ فایل و برنامه مشخصی نیست.به طوری که با کلیک روی صفحه دسکتاپ خودکار بسته میشه حتی.
با همه نرم افزار های تو کامپیوترم بازش کردم تنها با notepad باز میشه و داخلش یه سری نوشته میاد فقط.
اینم open with باز شده در Notepad
hesam 63
06-02-2017, 15:29
این تا حدودی کمکتون میکنه.
ممنون
ولی منظورم سوال دوم بود که با راست کلیک تو باز کردن فایل های اسنادی مشکل دارم.
متاسفانه امکان عوض کردن ویندوز رو ندارم چون ویندوزم اورجینال هست و یکی هم کلی برنامه مجدد باید نصب بشه که از وقت من خارج هست.
من فقط مشکلم باز شدن یه پنجره open with هست غیر اون هیچ مشکلی با ویندوزم ندارم.
اووو
پس ویندوز داری. من فکر کردم ویندوز نداری.
او فایلی که گذاشته در مورد موبایله.
ظاهرا درایوری چیزی هست که برا موبایل هس. برنامه هایی که برای موبایلت نصب کردی رو اگه داری پاک کن. اگر هم نداری،درایوری که قبلا نصب کردی در مورد موبایل رو دوباره نصب کن حذف کن.
اگه هیچ کدوم رو نداری موبایلتو وصل کن بعد دوبار eject کن.
یه چیزی هست که موبایل ربط داره
only_you
07-02-2017, 07:30
اووو
پس ویندوز داری. من فکر کردم ویندوز نداری.
او فایلی که گذاشته در مورد موبایله.
ظاهرا درایوری چیزی هست که برا موبایل هس. برنامه هایی که برای موبایلت نصب کردی رو اگه داری پاک کن. اگر هم نداری،درایوری که قبلا نصب کردی در مورد موبایل رو دوباره نصب کن حذف کن.
اگه هیچ کدوم رو نداری موبایلتو وصل کن بعد دوبار eject کن.
یه چیزی هست که موبایل ربط داره
اینجا تاپیک جامع پرسش و پاسخ برای ویندوز 10 هست نه موبایل! معلومه که ویندوز دارم سوال من درمورد ویندوز هست نه چیز دیگه.
هیچ برنامه ای مرتبط با گوشی نبود رو سیستمم.
ممنون بازم
اینجا تاپیک جامع پرسش و پاسخ برای ویندوز 10 هست نه موبایل! معلومه که ویندوز دارم سوال من درمورد ویندوز هست نه چیز دیگه.
هیچ برنامه ای مرتبط با گوشی نبود رو سیستمم.
ممنون بازم
من هم در مورد ویندوز گفتم... :n13:
فایله مربوط به موبایل میشه. مثل درایور سخت افزاری موبایل که به کامپیوتر شناسونده بشه.
ظاهرا شما تا بحال درایور موبایل نصب نکردی.
موفق باشید
hesam 63
07-02-2017, 14:06
ویندوز 10 اورجینال داره حسابی اذیتم می کنه.
از یه طرف الان داره استورش ارور می ده و باز نمی شه
از طرف دیگه ورد 2016 تریالش رو حذف کردم ولی وقتی خواستم ورد 2013 بریزم باز ارور و دچار مشکل می شه
کسی راه حلی واسه این دو تا داره؟
ویندوز 10 اورجینال داره حسابی اذیتم می کنه.
از طرف دیگه ورد 2016 تریالش رو حذف کردم ولی وقتی خواستم ورد 2013 بریزم باز ارور و دچار مشکل می شه
کسی راه حلی واسه این دو تا داره؟
چرا وورد رو کرک نمیکینی؟!
وورد 2013 چه اروری داده؟
hesam 63
07-02-2017, 14:41
چرا وورد رو کرک نمیکینی؟!
وورد 2013 چه اروری داده؟
Microsoft office professional 2013 encountered an error during setup
البته منظور آفیس 2016 بود که حذف کردم و 2013 ریختم. نصب نمی شه که کرک کنم.
saeediranzad
07-02-2017, 15:27
اینم open with باز شده در Notepad
خوب اگه فرمتش اینه مشکلی نیست. گوشیتون به لپتاپ وصله که این پیام میاد؟
نرم افزار در رابطه با گوشی نصب کردید؟
در نهایت آخرین ورژن malwarebyte antimalware را از یه سایت ایرانی دانلود و نصب کنید.
هرچی بدافزاره پیدا و حذف میکنه. فقط حواستون باشه فایلهای کرک را پاک نکنید.
saeediranzad
07-02-2017, 15:29
لوکیشن ویندوز را روی شیطان بزرگ بگذارید.
سلام
اگر حل نشد , با recovery کامپیوتر رو برگردونین به تاریخی که سالم بوده
سلام، ممنون از شما، متاسفانه با اون هم درست نشد نمی دونم چه اتقافی افتاده،نرم افزار هم زیاد نصب کردم تعویض ویندوز برای خیلی سخته،ویندوز رو هم اکتیو نشون میده ولی یه سری چیزاش غیرفعال!!!
از کنار ساعت بر روی action center بزن و کنترل کن ببین روی تبلت مود نیست؟
ممنونم از شما، متاسفانه با این روش هم درست نشد
only_you
07-02-2017, 21:06
خوب اگه فرمتش اینه مشکلی نیست. گوشیتون به لپتاپ وصله که این پیام میاد؟
نرم افزار در رابطه با گوشی نصب کردید؟
در نهایت آخرین ورژن malwarebyte antimalware را از یه سایت ایرانی دانلود و نصب کنید.
هرچی بدافزاره پیدا و حذف میکنه. فقط حواستون باشه فایلهای کرک را پاک نکنید.
نه وصل نیست.تعجبم از اینه کل مدل گوشی که تو این فایل نوت پد هست برای شامسونگه که من اصلا گوشیم سونی هست.در مورد نرم افزار مرتبط با گوشی برای سونی هست اما حالت نصب نداره یعنی نصب نمیکنم وقتی گوشی وصله در خواست بدم نصب میشه ندم که هیچی.
نصب میکنم خدمتتون اطلاع میدم .بازم ممنون بایت راهنمایتون.
سلام و خسته نباسید دوستان عزیز
تو ویندوز 10 یه ارور دارم تو store میاد
0x80070422
اگه کسی چیزی می دونه بگه خواهشن
saeediranzad
21-02-2017, 04:44
سلام
1-لوکیشن ویندوز را بگذار روی شیطان بزرگ. اگر حل نشد>ریستارت>اگر باز هم نشد از پروک__سی استفاده کنید.
romantic
01-03-2017, 01:50
سلام
با ویندوز 10 مشکل Activate کردن پیدا کردم. امروز واترمارکش ظاهر شد.
با هر برنامه ای هم سعی میکنم اکتیوش کنم ارور 0xFFFFFFFF رو میده
romantic
02-03-2017, 20:07
سلام
با ویندوز 10 مشکل Activate کردن پیدا کردم. امروز واترمارکش ظاهر شد.
با هر برنامه ای هم سعی میکنم اکتیوش کنم ارور 0xFFFFFFFF رو میده
کسی از دوستان راه حلی نداره؟
من با برنامه های Activation معروف مقل KMSpico ، KMSAuto Net و Microsoft Toollit نتونستم کاری از پیش ببرم. با Command Prompt هم نشد.
در ضمن Office هم به همین مشکل دچار شده
alinikoyi
04-03-2017, 23:45
سلام
من ویروس کش(اواست) خودمو رو آپدیت کردم البته منظورم ورژن ویروس کشمو نه بانک ویروس ولی بعد از ریستارت ویندوز سنگین شد و ۱۰۰ درصد دیسک درحال استفاده است حتی بعد از انیستال کردن ویروس کش بازم دست نشد
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
Lord_theOne
11-03-2017, 10:59
سلام کسی راه جدیدی نداره برای غیرفعال کردن اپدیت ویندوز ۱۰ بغیر غیرفعال کردن سرویس چون بعداز ریستارت باز فعال میشه
باسپاس
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-03-2017, 19:21
سلام
کسی راه جدیدی نداره برای غیرفعال کردن اپدیت ویندوز ۱۰ بغیر غیرفعال کردن سرویس چون بعداز ریستارت باز فعال میشهباسپاسسلام
این تاپیک رو بخونین
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-03-2017, 15:30
سلام
کسی راه جدیدی نداره برای غیرفعال کردن اپدیت ویندوز ۱۰ بغیر غیرفعال کردن سرویس چون بعداز ریستارت باز فعال میشه
باسپاسسلام
این بهترین راه حله
در مرحله ی پنجم اگر disabled رو بزنین دیگه کلاً از کار میافته
اگه اون سایت باز نشد :
سلام دوستان
من حالت آئرو گلس ویندوز 7 رو خیلی دوست دارم و دوست دارم که این حالت رو توی ویندوز 10 هم داشته باشم ، با نرم افزارهای موجود هم تا حالا تسکبار و پنجرها رو شیشه ای و بدون رنگ کردم اما
منوی استارت ویندوز 10 هیچ نرم افزاری روش تاثیر نداره ، اگه دوستان نرم افزاری توی این زمینه سراغ دارن ممنون میشم معرفی بفرمایند
با تشکر
GHAGHALEELEE
24-03-2017, 13:17
سلام دوستان
من حالت آئرو گلس ویندوز 7 رو خیلی دوست دارم و دوست دارم که این حالت رو توی ویندوز 10 هم داشته باشم ، با نرم افزارهای موجود هم تا حالا تسکبار و پنجرها رو شیشه ای و بدون رنگ کردم اما
منوی استارت ویندوز 10 هیچ نرم افزاری روش تاثیر نداره ، اگه دوستان نرم افزاری توی این زمینه سراغ دارن ممنون میشم معرفی بفرمایند
با تشکر
یک نرم افزاری هست فکر کنم به اسم start is back اون رو نصب کنی فکر کنم بعدش با ویژوال استایل (تم) های شیشه ای بتونی گلس کنی.من خودم اصلی ترین دلیلی که به ویندوز 8 و 10 مهاجرت نکردم ظاهر بسیار بسیار بی ریختشون بود.چون ویندوز 7 خودم فول گلس هست :
ebrahimmhd
25-03-2017, 22:59
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
بنده ویندوزم 10 هست و برخی برنامه ها رو که نصب میکنم روش زمانی که برنامه رو اجرا میکم محیط برنامه اجرا شده یه حالت کیفیت پایین و مث موقعی که ویندوز رو safe mode اجرا میکنیم ،اجرا میشوند:n03:
در محیط ویندوز اصلا مشکلی ندارم و فقط برخی برنامه ها روکه نصب میکنم اینجوری اجرا میشن
البته برنامه های نصب شده به صورت(default) پیش فرض روی ویندوزم خیلی خوب اجرا میشن مث office2016 و...
دوستان بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ممکنه بخاطر عدم سازگاری برنامه ها با ویندوز 10 باشنیا مشکل چیز دیگه ایه ؟و راه حل این مشکل چیه؟
سپاسگزار میشم اگه کمک کنید
باتشکر:n16:
یک نرم افزاری هست فکر کنم به اسم start is back اون رو نصب کنی فکر کنم بعدش با ویژوال استایل (تم) های شیشه ای بتونی گلس کنی.من خودم اصلی ترین دلیلی که به ویندوز 8 و 10 مهاجرت نکردم ظاهر بسیار بسیار بی ریختشون بود.چون ویندوز 7 خودم فول گلس هست :
سلام
ممنون از توجه شما دوست من :n40:
این تصویری که گذاشتی برا ویندوز 7 هستش ، اینو چطور ایجوریش کردی ایول بابا
با سلام و خسته نباشید
من به درایو c لپ تاپ از طریق bitblocker ویندوز 10 رمز دادم. موقع رمزگزاری مجبور شدم وسطش لپ تاپ رو خاموش کنم متاسفانه. الان موقع بالا اومدن ویندوز یه صفحه آبی میاد که رمز bitblocker رو می خواد. من رمز رو دارم ولی کلیدهای حروفی لپ تاپ کار نمی کنند تا بتونم واردش کنم. فقط کلید های عددی کار می کنند. و رمز من حروفی است. خواهش می کنم کمک کنید.یک مورد اورژانسی است. لپ تاپ برای شرکته برا خودم نیست. الان هم همراهم نیست تا چهاردهم باید صبر کنم.. ولی از استرس نمی دونم چیکار کنم:n30:
GHAGHALEELEE
28-03-2017, 08:53
سلام
ممنون از توجه شما دوست من :n40:
این تصویری که گذاشتی برا ویندوز 7 هستش ، اینو چطور ایجوریش کردی ایول بابا
اره ویندوز 7 هست.هیچی دیگه تم رو نصب کردم با برنامه tune up (البته قبلش تم ویمدوز رو باید پچ کنی تا همه چی نصب بشه وگرنه بعضی قسمتها رو تغییر نمیده) بعد چند تا برنامه مثل idm رو به blackglassenhance معرفی کردم اینطوری شد.واقعا حیف این ویندوز نیست.
سلام دوستان
نسخه ی pro ویندوز 10 رو دارم.
امروز خود به خود سیستم ری استارت شد و وقتی بالا اومد پیام داد که به زودی ویندوز از حالت اکتیو خارج میشه،
بعدش هم کمتر از 5 دقیقه دوباره ری استارت شد و الآن هم دیگه اکتیو نیست.
در حال حاضر مشکلم اینه که نمیتونم ویندوز رو اکتیو کنم.
با چند تا نرم افزار هم تست کردم ، ولی باز هم نشد.
ممنون میشم که کمکم کنید.
hamidreza_4u
31-03-2017, 00:28
سلام دوستان و اساتید محترم
کسی میتونه یک sleep task واسه ساعت 8:50 صبح و یک wake up task واسه ساعت 3:10 صبح برای من بسازه و اتچ کنه
ممنون میشم
Sent from my Xiaomi Mi5
sunshineboy
31-03-2017, 00:36
سلام دوستان
نسخه ی pro ویندوز 10 رو دارم.
امروز خود به خود سیستم ری استارت شد و وقتی بالا اومد پیام داد که به زودی ویندوز از حالت اکتیو خارج میشه،
بعدش هم کمتر از 5 دقیقه دوباره ری استارت شد و الآن هم دیگه اکتیو نیست.
در حال حاضر مشکلم اینه که نمیتونم ویندوز رو اکتیو کنم.
با چند تا نرم افزار هم تست کردم ، ولی باز هم نشد.
ممنون میشم که کمکم کنید.سلام من ویندوز 10 ندارم ولی باید اخرین ورزن فعال ساز رو دانلود کنی همیشه و داشته باشی ک ویندوزت اکتیو بشه چون مایکروسافتم روش های خودشو داره واسه باطل کردن لایسنس ویندوز
وارد لینک شو ثبت نام کن و از این جا اخرین ورژن kmspico رو دانلود کن ی امتحانی بکن بلکه درست بشه
hesam 63
03-04-2017, 18:55
دوستان لطفا کمک کنید.
ویندوز 10 اورجینال لپتاپ من یه درایو بیشتر نداره و بعد از نصب چند برنامه واقعا احساس می کنم که باید دو تا درایو دیگه هم داشته باشم که برنامه ها قاطی نشه.
یک جایی خوندم که در صورت نصب پارتیشن جدید ممکنه مشکل ریکاوری ویندوز بوجود بیاد و باعث از دست رفتن ویندوز اورجینال بشه
کسی می تونه به من یه راهکار واسه نصب دو تا درایو دیگه بده
hesam 63
03-04-2017, 18:56
لطفا حذف شود
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-04-2017, 21:09
دوستان لطفا کمک کنید.
ویندوز 10 اورجینال لپتاپ من یه درایو بیشتر نداره و بعد از نصب چند برنامه واقعا احساس می کنم که باید دو تا درایو دیگه هم داشته باشم که برنامه ها قاطی نشه.
یک جایی خوندم که در صورت نصب پارتیشن جدید ممکنه مشکل ریکاوری ویندوز بوجود بیاد و باعث از دست رفتن ویندوز اورجینال بشهکسی می تونه به من یه راهکار واسه نصب دو تا درایو دیگه بده
سلام
سال نو مبارک
مشکلتون راحت قابل حل هست
مطلب بنده در این صفحه رو بخونید
face_2_faces
06-04-2017, 16:13
سلام دوستان.من ویندوز 10 رو مدتی هست که رو سیتمم نصب کردم و همش موقع بالا اومدن ویندوز ازم پسورد جیمیلمو میخواست.احتمالا موقع نصب جیمیلمو دادخ بودم.(یادم نمیاد).منم کلافه شدم و بالاخره یوزرو پاک کردم.سیستم ریستارت شد و بعدش ی یوزری اومد(نام خودم به انگلیسی) بالا و پسورد میخواست که من اصلا نمیدونستم پسوردش چیه.تو اینترنت سرچ کردم برای رمز فراموش شده راهی بود تمام مراحل رو رفتم و ی یوزر جدید ساختم.حالا که وارد سیستمم شدم.تمام فایل های دسکتاب نیست.برای اینکه برگردن سعی کردم یوزر قبلی رو وارد کنم ولی هی ازم پسورد سیستم رو میخواد که با پسورد یوزر که میزنم ارر میده.لطفا راهنمایی کنید امکان برگشتن فایل هام هست؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-04-2017, 18:05
سلام دوستان
من ویندوز 10 رو مدتی هست که رو سیتمم نصب کردم و همش موقع بالا اومدن ویندوز ازم پسورد جیمیلمو میخواست.
احتمالا موقع نصب جیمیلمو دادخ بودم.(یادم نمیاد).منم کلافه شدم و بالاخره یوزرو پاک کردم.سیستم ریستارت شد و بعدش ی یوزری اومد(نام خودم به انگلیسی) بالا و پسورد میخواست که من اصلا نمیدونستم پسوردش چیه.
تو اینترنت سرچ کردم برای رمز فراموش شده راهی بود تمام مراحل رو رفتم و ی یوزر جدید ساختم.حالا که وارد سیستمم شدم.تمام فایل های دسکتاب نیست.برای اینکه برگردن سعی کردم یوزر قبلی رو وارد کنم ولی هی ازم پسورد سیستم رو میخواد که با پسورد یوزر که میزنم ارر میده.لطفا راهنمایی کنید امکان برگشتن فایل هام هست؟
سلام
ظاهرا شما یوزر خودتون رو پاک کردین و برای همینه که به فایلهای خودتون دسترسی ندارین
هر کسی میتونه با یوزر خودش وارد بشه و فقط هم آرایش خودش و فایلهای خودش رو میبینه بعلاوه ی فایلهای قرار داده شده در قسمت share اشتراک
اگر به فایلهای بک آپ دسترسی دارین میتونین دوباره کامپیوتر رو برگردونین به حالت سابق
از یوزر administrator هم میتونین وارد بشین و به فایلها دسترسی پیدا کنین
سلام. من مدتیه یه مشکل با ویندوز 10 دارم. زمانی ک با سیستم کار نمیکنم. یا حتی بعضی مواقع در حین فیلم دیدن یا کار کردن خودش میره حالت sleep هرکاری میکنم هم از sleep خارج نمیشه. باید با دکمه پاور سیستم خاموش کنم دوباره استارت کنم تا روشن شه. اینم بگم ک 2 ویندوزه هستم. xp و 10 . در ویندوز xp اصلا مشکل ندارم. گرافیک و درایور ها بروزرسانی کردم. تنظیمات رو روی high performance گذاشتم تایم اسلیپ رو never کردم. advance پاور اپشن هم برای هارد درایو مانیتور و ... تایم بالا یا never گذاشتم ک off نشه یا اسلیپ نشه. ولی همچنان این مشکل پابرجاست. سیستم pc هست. ویندوز 10 pro . اخیرا آپدیت افلاین دانلود و نصب کردم برا ویندوز. قبل اپدیت و بعد آپدیت مشکل برطرف نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
iranshik
16-04-2017, 15:27
سلام دوستان، وقت همگی بخیر...
آقا من 20 روزی نیست که ویندوز 10 نصب کردم رو لپتاپم، مشکل آنچنانی هم نه موقع نصب ویندوز و نه درایور ها نداشتم...اما سرعت سیستمم عجیب پایینه:n41: با اینکه قبلا هم روش ویندوز 10 نصب بود ولی اینقد اذیت نمی کرد...
ممنون میشم اگه راه حلی داره بفرمایید
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-04-2017, 18:17
سلام دوستان، وقت همگی بخیر...
آقا من 20 روزی نیست که ویندوز 10 نصب کردم رو لپتاپم، مشکل آنچنانی هم نه موقع نصب ویندوز و نه درایور ها نداشتم...اما سرعت سیستمم عجیب پایینه:n41: با اینکه قبلا هم روش ویندوز 10 نصب بود ولی اینقد اذیت نمی کرد...ممنون میشم اگه راه حلی داره بفرماییدسلام
قبلاً 32 بوده یا 64 ؟
حالا چنده ؟
سیاوش خان
16-04-2017, 23:53
دوست گرامی یه اسکن ویروس بکن احتمالا مشکلتون حل بشه.
D o l f i n
17-04-2017, 23:01
سلام
در حال حاضر اپگرید از 8.1 به 10 چطوریه؟
منظور بصورت اتوماتیک
سلام دوستان
آپدیت ویندوز موقع نصب غیرفعال کردم ولی هنوزم آپدیت میشه چرا؟
و حجم آپدیت ها چقدره میدونین؟
مشکل من اینه که وقتی رو گزینه sleep میزنم پی سی به حالت sleep نمیره و فقط مانیتور خاموش میشه ولی وقتی پی سی رو روشن میکنم ولی هیچ کاری نکنم خودش اتوماتیک طبقِ تایمش به حالت sleep میره... لطفن راهنمایی کنید
با سلام.چند روزه پی سی رو میزارم روی اسلیپ بعد سیستم از اسلیپ بالا نمیاد و باید از دکمه پاور روشن کنم و مراحل روشن شدن سیستم.
Glad Boy
24-04-2017, 22:06
دوستان یه سوال
من تازه ویندوز 10 نصب کردم، هاردم رو موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم یکی واسه ویندوز و یک درایو دیگه
حالا چرا اون درایو دیگه توی مای کامپیوتر پیدا نیست ؟ داخل دیسک منیجمنت هستش ولی توی مای کامپیوتر نیست
دوستان یه سوال
من تازه ویندوز 10 نصب کردم، هاردم رو موقع نصب ویندوز پارتیشن بندی کردم یکی واسه ویندوز و یک درایو دیگه
حالا چرا اون درایو دیگه توی مای کامپیوتر پیدا نیست ؟ داخل دیسک منیجمنت هستش ولی توی مای کامپیوتر نیست
سلام
در disk Management چک کنید آن درایو دارای Letter هست یا خیر.منظور از Letter همان حروف C و D و .... هستند که در پرانتز نوشته شده اند.
اگر آن درایو Letter نداشت ؛ بر آن راست کلیک و Change Drive Letter and Paths را بزنید.در پنجره بعدی Add را بزنید و در پنجره بعدی OK را بزنید تا یک Letter به آن درایو اختصاص یابد و آن درایو در My Computer نمایش داده شود.
سلام دوستان
تو نسخه جدید موقعی که تو یه فولدر کلیک راستو شیفت میگیرم تو گزینه ها به جای command window ,power shellمیاد کسی میدونه چجوری به حالت قبل برگردونمش ؟
سلام دوستان
تو نسخه جدید موقعی که تو یه فولدر کلیک راستو شیفت میگیرم تو گزینه ها به جای command window ,power shellمیاد کسی میدونه چجوری به حالت قبل برگردونمش ؟
سلام
کلید رجیستری Add Shift + Right Click "Open command window here" Context Menu را از لینک زیر دریافت و اجرا کنید تا منوی Open command window here هنگام نگه داشتن کلید Shift و راست کلیک در پوشه ها ظاهر شود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rtrtrtrt
27-04-2017, 12:00
سلام بخاطر مشکل نتم با پشتیبانی isp تماس گرفتم که مقادیر یک قست از ویندوز رو تغییر داد ولی مشکل حل نشد الان میخوام اون مقادیر رو برگردونم به حالت پیش فرض ممنون میشم یکی از دوستان به مسیر زیر بره و مقدار پیش فرض رو بهم بگه (اگر تونستید عکس بگیرید که خیلی خیلی ممنون میشم)
control panel > network and internet > network and sharing center > change adapter settings
راست کلیک روی ایکون Ethernet
properties
دابل کلیک روی متن (نه تیک زدن) internet protocol version 4 (tcp/ipv4)
مقادیر صفحه ای که باز میشه رو می خوام. خیلی ممنون :»
jahangir1400
27-04-2017, 13:17
سلام بخاطر مشکل نتم با پشتیبانی isp تماس گرفتم که مقادیر یک قست از ویندوز رو تغییر داد ولی مشکل حل نشد الان میخوام اون مقادیر رو برگردونم به حالت پیش فرض ممنون میشم یکی از دوستان به مسیر زیر بره و مقدار پیش فرض رو بهم بگه (اگر تونستید عکس بگیرید که خیلی خیلی ممنون میشم)
control panel > network and internet > network and sharing center > change adapter settings
راست کلیک روی ایکون Ethernet
properties
دابل کلیک روی متن (نه تیک زدن) internet protocol version 4 (tcp/ipv4)
مقادیر صفحه ای که باز میشه رو می خوام. خیلی ممنون :»
حالت پیشفرض هردو قسمت روی اتوماتیک هست یعنی
Obtain an IP address automatically
Obtain DSN server address automatically
اگر قبل از این تغییری که isp انجام داد آی پی دستی وارد نکرده بودید بزارید روی اتوماتیک
مشکل من اینه که وقتی رو گزینه sleep میزنم پی سی به حالت sleep نمیره و فقط مانیتور خاموش میشه ولی وقتی پی سی رو روشن میکنم ولی هیچ کاری نکنم خودش اتوماتیک طبقِ تایمش به حالت sleep میره... لطفن راهنمایی کنید
با سلام.چند روزه پی سی رو میزارم روی اسلیپ بعد سیستم از اسلیپ بالا نمیاد و باید از دکمه پاور روشن کنم و مراحل روشن شدن سیستم.
دوستان این مشکلات مربوط به sleepرو هم مورد توجه قرار بدید ممنون.
khalilonline
29-04-2017, 19:18
سلام دوستان
آیا میشه ویندوز 8.1 رو به ویندوز 10 آپگرید کرد؟
میشه لطف کنید راهنمایی کنید؟
باتشکر
دوستان این مشکلات مربوط به sleepرو هم مورد توجه قرار بدید ممنون.
سلام مشکل اینکه وقتی روی حالت اسلیپ میذاریم و بعد دوباره باید سیستم رو روشن کنیم رو کیس رو باز کردم و اتصالات متصل به مادر برد رو دوباره وصل کردم و مشکل حل شد.:n33:
arsalan persian
01-05-2017, 20:13
سلام
امروز سیستم رو روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمیاد!تقریبا 1 دقیقه تو محیط بوت گیر میکنه!بعدش صفحه ابی میاد و این ارور رو میزنه :
Recovery
Your pc/device need to be repaired
Erorr code: 0xc000000e
دوتا هارد و یک dvd رایتر،
F8 رو میزنم فقط یک هاردمو میشناسه!ssd و dvd رایتر رو نمیشناسه!
ویندوزم تو ssd نصب بود!
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام مشکل اینکه وقتی روی حالت اسلیپ میذاریم و بعد دوباره باید سیستم رو روشن کنیم رو کیس رو باز کردم و اتصالات متصل به مادر برد رو دوباره وصل کردم و مشکل حل شد.:n33:
راستش نفهمیدم چی شد! ولی مشکل من اینه که وقتی میخوام بصورت دستی سیستم رو sleep بذارم فقط مانیتور خاموش میشه و سیستم رو اسلیپ نمیره....
arsalan persian
01-05-2017, 23:33
رفقا کسی نیست به من کمک کنه؟
سلام
امروز سیستم رو روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمیاد!تقریبا 1 دقیقه تو محیط بوت گیر میکنه!بعدش صفحه ابی میاد و این ارور رو میزنه :
Recovery
Your pc/device need to be repaired
Erorr code: 0xc000000e
دوتا هارد و یک dvd رایتر،
F8 رو میزنم فقط یک هاردمو میشناسه!ssd و dvd رایتر رو نمیشناسه!
ویندوزم تو ssd نصب بود!
ممنون میشم کمکم کنید.
hamidreza_4u
04-05-2017, 15:25
دوستان
کلید پاور لپتاپ و led که تنظیم کردم با بستن اسلیپ بشه عمل نمیکنه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام دوستان ببخشید من ویندوز تن نصب کردم ولی اکتیو نمیشه این ارور رو میده
we can not active windows on this device because you donot have a valid digital licences or product keys . go to store to buying new genuine windows.error code:ox8030f7001
ممنون میشم راهنمایی کنید
ardeshir n
15-05-2017, 18:57
سلام دوستان ببخشید من ویندوز تن نصب کردم ولی اکتیو نمیشه این ارور رو میده
we can not active windows on this device because you donot have a valid digital licences or product keys . go to store to buying new genuine windows.error code:ox8030f7001
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود بر شما.
کد اکتیو شما یا نادرست هست یا منسوخ شده.
از کد های مختلف آپدیت شده استفاده کنید.
موفق باشید.
Sent from my Asus fonepad using Tapatalk
ardeshir n
15-05-2017, 18:58
دوستان
کلید پاور لپتاپ و led که تنظیم کردم با بستن اسلیپ بشه عمل نمیکنه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
میتونید وارد power options شید و تنظیمات پاور و بستن صفحه رو عوض کنید.
Sent from my Asus fonepad using Tapatalk
imansia1990@yahoo
20-05-2017, 18:47
سلام یکی میتونه راه ارسال پیشنهادات درباره ویندوز به مایکروسافت بده آدرس ایمیل بنویسید ممنون
TMoHaMaD
25-05-2017, 09:27
درود بر شما
من یه مشکلی دارم با ویندوز 10 اونم اینه که رو لپ تاپ hp مدل 8570w نصب کردم و حسگر اثر انگشت و فعال کردم ولی رمزش یادم رفته
الانم وقتی خودم باشم میتونم روشنش کنم ولی اگه کس دیگه ای مثلا خانومم دیگه نمیتونه روشنش کنه باهاش کار کنه
چیکار کنم که بدون نصب مجدد ویندوز مشکل رمز حل بشه
ممنونم از دوستان پاسخگو
AhmadReza.
26-05-2017, 15:12
سلام دوستان من با این مشکل acceess deniedرو برو شدم چکار کنم ؟
درایو c و d رو نمیتونم باز کنم ارور access میده
موقعی هم که میخوام تسک منیجر رو باز کنم ارور پایینی رو میده .( تو عکس مشخصه):n35:
sayareh_x
31-05-2017, 20:54
سلام خدمت اساتید.
دوستان من قبلا ویندوز 7 داشتم و چند وقته که ارتقا دادم و ویندوز 10 نصب کردم.از وقتی که ویندوز 10 رو نصب کردم بک سری از عکس های روی هاردم(همه عکس ها نه) خودکار قفل شده اند و باز نمیکنه و حتی اجازه کپی کردن روی هارد اکسترنال یا فلش رو هم نمیده.روی فایل های عکس هایی که این مشکل رو دارند هم یک قفل زرد رنگ زده.
چجوری متونم ای مشکل رو حل کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان .یه سوال دارم چرا ویندوز باید فعال شه؟ من مروررگر و کا ام پلیر رو تونستم بدون فعالسازی ویندوز10 نصب کنم
:n13:
سلام دوستان .یه سوال دارم چرا ویندوز باید فعال شه؟ من مروررگر و کا ام پلیر رو تونستم بدون فعالسازی ویندوز10 نصب کنم
:n13:
سلام
بنظرم پاسخش روشن هست
ویندوز در واقع یک محصول پولی هست که برای استفاده از تمامی امکاناتش باید خریداری بشه، بحث نرم افزارهای دیگر مثل "مروررگر و کا ام پلیر" هم جداست و ربطی به ویندوز نداره.
متاسفانه یا خوشبختانه ما تو ایران قوانین کپی رایت رو رعایت نمیکنیم و بیشتر از طریق کرک یا سریالهای تقلبی اون رو فعال میکنیم.
yoosef_st
05-06-2017, 09:01
سلام
من با این ویندوز یه مشکل اساسی دام
اونم اینکه زبان کیبورد به صورت یکپارچه عوض میشه
تو ویندوز 10 زبان برای هر برنامه ای به صورت مستقل سوئیچ میشد
یعنی اگر مثلا من توی فایرفاکس زبان کیبورد رو میکرد فارسی توی تلگرام همون انگلیسی بود
اما الان اگر فارسی کنم همه جا فارسی میشه و اگر انگلیسی کنم همه جا انگلیسی
چجوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام
من با این ویندوز یه مشکل اساسی دام
اونم اینکه زبان کیبورد به صورت یکپارچه عوض میشه
تو ویندوز 10 زبان برای هر برنامه ای به صورت مستقل سوئیچ میشد
یعنی اگر مثلا من توی فایرفاکس زبان کیبورد رو میکرد فارسی توی تلگرام همون انگلیسی بود
اما الان اگر فارسی کنم همه جا فارسی میشه و اگر انگلیسی کنم همه جا انگلیسی
چجوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام
TMoHaMaD
10-06-2017, 05:54
درود بر شما
من یه مشکلی دارم با ویندوز 10 اونم اینه که رو لپ تاپ hp مدل 8570w نصب کردم و حسگر اثر انگشت و فعال کردم ولی رمزش یادم رفته
الانم وقتی خودم باشم میتونم روشنش کنم ولی اگه کس دیگه ای مثلا خانومم دیگه نمیتونه روشنش کنه باهاش کار کنه
چیکار کنم که بدون نصب مجدد ویندوز مشکل رمز حل بشه
ممنونم از دوستان پاسخگو
درود بر همگی
آقا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون
ardeshir n
10-06-2017, 08:30
درود بر همگی
آقا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون
درود بر شما.
توی گوگل بزنید:How to change password with CMD in win10
Sent from my K00E using Tapatalk
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2017, 06:45
سلام خدمت اساتید.
دوستان من قبلا ویندوز 7 داشتم و چند وقته که ارتقا دادم و ویندوز 10 نصب کردم.از وقتی که ویندوز 10 رو نصب کردم بک سری از عکس های روی هاردم(همه عکس ها نه) خودکار قفل شده اند و باز نمیکنه و حتی اجازه کپی کردن روی هارد اکسترنال یا فلش رو هم نمیده.روی فایل های عکس هایی که این مشکل رو دارند هم یک قفل زرد رنگ زده.
چجوری متونم ای مشکل رو حل کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام و خوش آمد به شما
ظاهراً کامپیوتر شما آلوده به باج افزار wannacry شده
فایلهاتون رو قفل میکنه و تا پول ندین به هکـر ,بهتون رمز فایلها رو نمیده
برای اطلاعات بیشتر اسمش رو در قسمت جستجو بنویسید یا در گوگل بنویسیدش
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-06-2017, 07:13
سلام دوستان
من با این مشکل acceess deniedرو برو شدم چکار کنم ؟
درایو c و d رو نمیتونم باز کنم ارور access میده موقعی هم که میخوام تسک منیجر رو باز کنم ارور پایینی رو میده .( تو عکس مشخصه):n35:
سلام
احتمالا ویروسه
شاید با سیستم ریستور درست بشه
با انتی ویروس قوی و به روز هم pc چک کنین
سلام و خوش آمد به شما
ظاهراً کامپیوتر شما آلوده به باج افزار wannacry شده
فایلهاتون رو قفل میکنه و تا پول ندین به هکـر ,بهتون رمز فایلها رو نمیده
برای اطلاعات بیشتر اسمش رو در قسمت جستجو بنویسید یا در گوگل بنویسیدش
سلام .واسه این باج افزار فکر کنم سایت پدافند غیر عامل یه آنتی ویروس طراحی کرده که فقط ایران این کار رو کرده و خیلی از کامپیوتر های کشورهای دنیا هم آلوده شده.فکر کنم با سرچ آنتی ویروسش توی سایت پدافند غیر عامل یا اینترنت پیداش کنی.در ضمن رایگانه.:n33:
سلام
از دیروز windows update این پیغامو میده:
Your device is at risk because it’s out of date and missing important security and quality updates. Let’s get you back on track so Windows can run more securely
تو سایتای انگلیسی هم چیز زیادی گیر نیاوردم. برای بعضیا با وجود این پیغام وقتی check for updates رو میزنن, شروع به اپدیت میکنه, ولی برا من هیچی نمیاد.
چیکارش کنم؟
ardeshir n
15-06-2017, 01:41
سلام
از دیروز windows update این پیغامو میده:
Your device is at risk because it’s out of date and missing important security and quality updates. Let’s get you back on track so Windows can run more securely
تو سایتای انگلیسی هم چیز زیادی گیر نیاوردم. برای بعضیا با وجود این پیغام وقتی check for updates رو میزنن, شروع به اپدیت میکنه, ولی برا من هیچی نمیاد.
چیکارش کنم؟
قند شکن بزنید درست میشه.
بعدش آپدیت کنید.
قند شکن بزنید درست میشه.
بعدش آپدیت کنید.
مطمئنید؟ چون تا دیروز که بدون قند شکن مشکلی نداشت.
من تو دسکتاپم قندشکن استفاده نمیکنم. یه قندشکنم معرفی کنید لطفا.
ardeshir n
15-06-2017, 02:11
مطمئنید؟ چون تا دیروز که بدون قند شکن مشکلی نداشت.
من تو دسکتاپم قندشکن استفاده نمیکنم. یه قندشکنم معرفی کنید لطفا.
Windscribe
Windscribe
امتحان کردم, جواب نداد.
هنوز همون پیغامو میده.
در طی این check for updates هایی که انجام دادم, دو بار هم windows defender اپدیت شده.
چیکارش کنم؟
ardeshir n
15-06-2017, 20:40
امتحان کردم, جواب نداد.
هنوز همون پیغامو میده.
در طی این check for updates هایی که انجام دادم, دو بار هم windows defender اپدیت شده.
چیکارش کنم؟
خب میتونید آپدیت رو جدا دان کنید.
بعدش با فلش بوت کنید.و آپگرید رو بزنید.
خب میتونید آپدیت رو جدا دان کنید.
بعدش با فلش بوت کنید.و آپگرید رو بزنید.
با این ابزاری که خود مایکروسافت برا دانلود گذاشته یه امتحان میکنم, اگر نشد که کل اپدیت رو مجبورم بگیرم.
رفتم با windows 10 upgrade assistant چک کردم, گفت اپدیته.
رفتم اخرین بیلد ویندوزو دیدم, دیدم اخری رو دارم. نمیدونم چه مرگش شده. صبر میکنم بیلد جدید بیاد, اگر درست نشد یه کاریش میکنم اون موقع.
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-07-2017, 11:26
سلام دوستان
در ask me بنویسید sound
پنجره ساوند باز میشه , وارد sound بشید
در اون مستطیل بزرگ که در وسط هست program sound رو انتخاب کنین
حالا از مستزیل کوچک که پائین هست(کنار دکمه تست) , یک صدای مناسب براش انتخاب کنین
حالا هر برنامه ای که آشکارا یا مخفیانه در کامپیوتر راه بیافته صدا میده و متوجه میشین یه چیزی راه افتاده روی کامپیوترتون . موقع بالا اومدن ویندوز بارها این صدا پخش میشه . اگر یک وقت این صدا پخش شد و نمیدونین چه برنامه ای روشن شده , از resource manitor - cpu میتونین پیداش کنین
بنده windows ballon رو انتخاب کردم . صداش ملایم و دلنشین هست
chimes هم صدای ملایمی داره
خیلی صداهای دیگه هم هست که میتونین انتخاب کنین
============== ===================
اگر از میکروفن دستگاه استفاده نمیکنید , از همون پنجره ی اول وارد recording بشید و بعدش intelligent microphone و از مستطیل پائین dont use this device رو انتخاب کنین و apply رو بزنید تا میکروفن از کار بیافته . این کار تا حدی جلوی جاسوسی با ضبط صدا رو میگیره
اما اگر کار شما بسیار حساس هست و میخواین میکروفن رو طوری از کار بندازین که هیچ هکری نتونه روشنش کنه پس باید براش یک دکمه مکانیکی مینیاتوری (mini switch ) مثل اینها بذارید
این سوئیچها قابل کنترل از راهِ دور با اینترنت و بلوتوث و وای فای نیست و استادِ هکرهای دنیا هم نمیتونه میکروفن رو روشن کنه
سیم مثبتی که میره برای میکروفن باید چیده بشه و وصل بشه به میکروسوئیچ و از سوئیچ بره برای میکروفن
میتونین برای برق بلوتوث و وای فای و دوربین هم سوئیچ جدا وصل کنین
مبتونین براش یک led مینیاتوری قرمز هم نصب کنین تا موقعی که روشنه علامت بده تا بدونین روشنه
از قسمت setting هم وارد میکرفن و دوربین بشین و دسترسی همه برنامه ها رو قطع کنین جز چیزی که لازم دارین
بهتره روی دوربین هم همه پوشیده باشه جز در مواقع لزوم
hessam_sz
15-07-2017, 13:15
سلام چند روزه ویندوزم به هم ریخته همه نرم افزار ها یکی یکی از کار میافتن اول فتوشاپ بعد آفیس بعد نرم افزار های دیگه و مجبور شدم یکی یکی همه رو پاک کنم و دوباره نصب کنم و حالا ویندوزم دی اکتیو شده.میخوام اکتیو کنم این ارور رو میده نمیدونم چیکار کنم خیلی داره اذیت میکنه
hameda84
22-07-2017, 01:35
ویندوز 10 روی لب تابم دی اکتیو شده، لطفا راهنماییم کنین.
دوستان روی ویندوز 10 انتی ویروس خودکار هست یا باید نصب کرد؟
ardeshir n
28-07-2017, 21:34
دوستان روی ویندوز 10 انتی ویروس خودکار هست یا باید نصب کرد؟هست.پیشنهادم هم اینه که از همون Windows Defender استفاده کنید.
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام.
من از وقتی ویندوز 10 استفاده میکنم با این مشکل مواجه هستم که هر دفعه میخوام سیستم رو روشن کنم انگار یه یوزر دیگه ای بالا میاد! توی صفحه خوشامدگویی هم مینویسه(Preparing) البته اسم و عکسش همون یوزر خودم هست چون یوزر دیگه ای ندارم روی ویندوزم. اینطور بنظر میاد یوزر اکانت خودمه ولی واسه مثلا یکماه پیش! یه سری برنامه هایی نصب کردم و تنظیماتی که انجام دادم انگار برمیگردن به یه مدت پیش! وقتی ریست میکنم درست میشه. دوباره وقتی کامپیوترو خاموش کنم دو ساعت دیگه بخوام روشن کنم همین قضیه پیش میاد و باید ریست کنم!
ویندوزم هم آخرین نسخه ای هست که اومده و 64بیتی. توی چند ماه اخیر سه چهار دفعه هم نصبش کردم ولی هر دفعه همینطوره.
خیلی آزار دهنده س. ممنون میشم راهنمایی کنید. البته اگه خوب توضیح داده باشم چون به هرکی توضیح دادم متوجه نشد چی میگم.
سلام.
من از وقتی ویندوز 10 استفاده میکنم با این مشکل مواجه هستم که هر دفعه میخوام سیستم رو روشن کنم انگار یه یوزر دیگه ای بالا میاد! توی صفحه خوشامدگویی هم مینویسه(Preparing) البته اسم و عکسش همون یوزر خودم هست چون یوزر دیگه ای ندارم روی ویندوزم. اینطور بنظر میاد یوزر اکانت خودمه ولی واسه مثلا یکماه پیش! یه سری برنامه هایی نصب کردم و تنظیماتی که انجام دادم انگار برمیگردن به یه مدت پیش! وقتی ریست میکنم درست میشه. دوباره وقتی کامپیوترو خاموش کنم دو ساعت دیگه بخوام روشن کنم همین قضیه پیش میاد و باید ریست کنم!
ویندوزم هم آخرین نسخه ای هست که اومده و 64بیتی. توی چند ماه اخیر سه چهار دفعه هم نصبش کردم ولی هر دفعه همینطوره.
خیلی آزار دهنده س. ممنون میشم راهنمایی کنید. البته اگه خوب توضیح داده باشم چون به هرکی توضیح دادم متوجه نشد چی میگم.
:n38::n03:
Blueinsomnia
08-08-2017, 16:06
بالای یه ساله از همین دفندر ویندوز استفاده میکنم و راضی ام اگه به او نصورت یا دانلود قایل از جاهای مشکوک و این جور چیزها سر وکار نداری همین کافی
- - - Updated - - -
بالای یه ساله از همین دفندر ویندوز استفاده میکنم و راضی ام اگه به او نصورت یا دانلود قایل از جاهای مشکوک و این جور چیزها سر وکار نداری همین کافی
Blueinsomnia
08-08-2017, 16:14
KMSAuto.Net.2015.v1.4.2_-----------.com اینو دانلود کن . این فعال کنندست .
Killzone2
11-08-2017, 11:54
سلام دوستان...
من مشکل آپدیت دارم، اونم به صورتی که هر روشی تست کردم غیر فعال نمیشه! الان 2 روزه آخرین بیلد رو میخواد دانلود کنه و حتی کلی از حجم رو هم خورد آخر سر هم تو نصب ارور داد... الان باز از اول شروع کرده و واقعا هیچ ایده ای ندارم چیکار کنم!
کسی راحل قطعی برای خلاص شدن از دست این آپدیت داره؟!
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-08-2017, 21:03
سلام دوستان...من مشکل آپدیت دارم، اونم به صورتی که هر روشی تست کردم غیر فعال نمیشه! الان 2 روزه آخرین بیلد رو میخواد دانلود کنه و حتی کلی از حجم رو هم خورد آخر سر هم تو نصب ارور داد... الان باز از اول شروع کرده و واقعا هیچ ایده ای ندارم چیکار کنم!
کسی راحل قطعی برای خلاص شدن از دست این آپدیت داره؟!
سلام
برای از کار انداختن آپدیتِ WINDOWS 10
در قسمت ASK ME بنویسید RUN
در RUN بنویسید GPEDIT.MSC و OK رو بزنید
بعدش
Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update
بعدش در قسمت راست رویConfigure Automatic Updates . دبل کلیک کنین
گزینه ی disable رو انتخاب کنین و سپس روی NEXT کلیک کنین و پنجره رو ببندید
برای اطمینان از انجام شدنش دوباره روش کلیک کنین باید DISABLE باشه
اینطوری آپدیت ویندوز کلا از کار میافته
هشدار:
باید انتی ویروس قوی و به روز مثل کاسپر اینترنت سیکیوریتی نصب کرده باشین وگرنه کامپیوترتون آسیب پذیر میشه چون دیگه اپدیتهای سکیوریتی ویندوز رو نمیگیره
Blueinsomnia
12-08-2017, 13:48
سلام دوستان...
من مشکل آپدیت دارم، اونم به صورتی که هر روشی تست کردم غیر فعال نمیشه! الان 2 روزه آخرین بیلد رو میخواد دانلود کنه و حتی کلی از حجم رو هم خورد آخر سر هم تو نصب ارور داد... الان باز از اول شروع کرده و واقعا هیچ ایده ای ندارم چیکار کنم!
کسی راحل قطعی برای خلاص شدن از دست این آپدیت داره؟!منم این مشکل با بیلد رد استون 1 داشتم و ویندوز عوض کردم و همون قبلی رو که استفاده میکردم نصب کردم یبلد 1607
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام.
من راه حل مشکلمو پیدا کردم. اینجا هم میگم شاید به دوستان دیگه هم که این مشکل رو دارن کمک کنه.
یه جایی خوندم که میتونه از یکی از برنامه ها باشه که نصب شده. و من متوجه شدم از نرم افزاری بنام Ashampoo Win Optimizer این مشکل داره برام اتفاق میفته.
با حذف این نرم افزار دیگه حتی یکبار هم به این مشکل برخورد نکردم. و وقتی دوباره نصب کردم باز هم دیدم این مشکل بوجود اومد.
اینه که این نرم افزار رو به کل گذاشتم کنار دیگه.
mostafa-t
22-10-2017, 13:55
سلام من نسخه windows 10 gamer edition را از یه سایت دانلود کردم ویندوز سریع و خوبیه ولی زبانش پرتغالی هست از داخل ویندوز نتونستم زبانش رو تتغییر بدم خطا میزد بصورت افلاین هم نمیشه
میخوام بدونم امکان داره به ایمیج ویندوز زبان رو اضافه کرد ؟
چون ویندوز سبک شده و خیلی از چیزا رو برداشتن از جمله زبان های دیگه
only_you
23-11-2017, 15:14
سلام
من مدت یک ماه ویندوز 10 home رو روس سیستمم نصب کردم.قبلا هم ویندوز 8 داشتم.ویندوز قبلی حاصل آپدیت ویندوز 7 اورجینال بود.بعد بخاطر مشکلی که برای ویندوز 8 پیش اومد ویندوز 10 رو دانلود و بعد اورجینالش کردم.
توی ویندوز 8 ام عکس ها توی نرم افزار پیش فرض Windows photo viwer خیلی دیر باز میشد که احتمالش و گذاشتم روی خراب بودن ویندوز.
وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم دیگه این مشکل و نداشتم تا اینکه جدیدا توی این ویندوز هم عکس ها با تاخیر زیاد باز میشه.
علتش رو نمیدونید چیه و چطوری بر طرف میشه؟
محمدرضا3
30-11-2017, 15:06
لطفا به این بحث که همینجا فرستادم جواب بدید
forum.p30world.com/showthread.php?t=733697#post9020326
مشکل بسته شدن پنجره با راست کلیک:
وقتی روی فایلههای عکس در ویندوز 10 راست کلیک میکنم در کمال تعجب اون پنجره رو میبنده.... فقط برای فایهای عکس این مشکل وجود داره و بقیه فایلها راست کلیم منوشون باز میشه و مشکلی نداره...
کسی میدونه راهنماییم کنه؟
مشکل بسته شدن پنجره با راست کلیک:
وقتی روی فایلههای عکس در ویندوز 10 راست کلیک میکنم در کمال تعجب اون پنجره رو میبنده.... فقط برای فایهای عکس این مشکل وجود داره و بقیه فایلها راست کلیم منوشون باز میشه و مشکلی نداره...
کسی میدونه راهنماییم کنه؟
میشه یکی در مورد این مشکل کمک کنه
سلام
داخل task manager یه search هست که مقداری از رم رو مصرف میکنه...چطور میشه حذفش کرد؟
behnamlider
08-12-2017, 20:28
میشه یکی در مورد این مشکل کمک کنه
اول بررسی کن تازگیا چه برنامه هایی نصب کردی مثل پی دی اف خوان و ... کلا برنامه هایی که به منوی کلیک راست اضافه میشن (و پاک کنی) چون ممکنه ورژن برنامه ای که ریختی باگی داشته و با ویندوز 10 سازگاری نداشته باشن و این اتفاق رو بوجود بیارن.
اگه چیزی پیدا نکردی میریم سراغ چیزای دیگه.
behnamlider
08-12-2017, 21:00
سلام
داخل task manager یه search هست که مقداری از رم رو مصرف میکنه...چطور میشه حذفش کرد؟
اگرم بتونی ببندیش بازم ممکنه برگرده بهتره برنامه process hacker رو نصب کنی اینجا کلا برای همیشه پروسس های مزاحم رو متوقف کن.
sunshineboy
09-12-2017, 17:28
سرویسش روک غیر فعال کنی دیگه بر نمیگرده.
این لپ تاپ رو تازه خریدم و ویندوزی که رشو بوده از اول همینطوریه
behnamlider
10-12-2017, 17:51
این لپ تاپ رو تازه خریدم و ویندوزی که رشو بوده از اول همینطوریه
لپ تاپ ویندوز دار اورجینال کارخانه؟ یا هنگام خرید براتون ویندوز ریختن
بهتره ویندوز عوض کنید
چطور ابديت خودكارو قطع كنم
تا وصل ميشم نصف نتم تموم ميشه
رو لبتاب ویندوز 8 اورجینال بود ابدیت شد به 10
الان یکم کند شده میخوام ویندور عوض کنم کدومو نصب کنم ؟
برای فعال ساری همون کد قبلی رو میتونم استفاده کنم؟
behnamlider
17-12-2017, 11:26
چطور ابديت خودكارو قطع كنم
تا وصل ميشم نصف نتم تموم ميشه
برو داخل peroperties کانکشنت این گزینه رو on کن دیگه آپدیتی انجام نمیشه
رو لبتاب ویندوز 8 اورجینال بود ابدیت شد به 10
الان یکم کند شده میخوام ویندور عوض کنم کدومو نصب کنم ؟
پشت لپ تاپ که کد فعال سازی رو زده نوشته که برای چه ویندوزی هست و فقط هم برای اون ورژن جواب میده....
Abolfazl-Star
17-12-2017, 11:42
سلام دوستان
چرا Store ویندوز کار نمی کنه ارورر میده میگه ممکنه مشکل از طرف ما باشه یه همچین پیامی
ویندوز رو تازه نصب کردم نسخه Enterprise
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
behnamlider
17-12-2017, 12:07
سلام دوستان
چرا Store ویندوز کار نمی کنه ارورر میده میگه ممکنه مشکل از طرف ما باشه یه همچین پیامی
ویندوز رو تازه نصب کردم نسخه Enterprise
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ریست کردی تا حالا اپ استورو؟
داخل سرچ wsrest رو بزن بازش کن ببین جواب میده
اگه نشد راهای دیگه هم هست.
MOHAMMAD_ASEMOONI
17-12-2017, 15:09
رو لبتاب ویندوز 8 اورجینال بود ابدیت شد به 10الان یکم کند شده میخوام ویندور عوض کنم کدومو نصب کنم ؟
سلام
لپ تاپ بنده hp مدل 10 یا 11 سال قبله و با vista کار میکرد
بعد از نصب 10 خیلی سریعتر شده
احتمالاً در نصبش روی لپ تاپتون چیزی درست انجام نشده
فقط نوشنه 8
8.1 نصب کنم مشکل داره؟
shahram t
21-01-2018, 00:05
- - - Updated - - -
آقا این ویندوز10 اعصاب من رو خراب کرده از هر طریقی که بگید و تو نت هست من جلو آپدیتش رو بستم البته تو قسمت آپدیت هم میرم قرمز رنگ شده و از کار افتاده اما باز نمیدونم از کجا حجمم رو میخوره؟؟؟یکی یه راه حل اساسی بگه .من وقتی 8 نصب میکنم عالیه و مشکلی نیست و آیا کلا مصرف اینترنتش بالاست.در ضمن یه سوال دیگه اگه از نت استفاده نکنیم یعنی وبگردی و ......نکنیم و سیستم فقط به نت وصل باشه و هیچ کاری باهاش انجام ندهیم دقیقه ای یا ساعتی چند مگ مصرف بشه معقوله و طبیعیه؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-01-2018, 01:01
- آقا این ویندوز10 اعصاب من رو خراب کرده از هر طریقی که بگید و تو نت هست من جلو آپدیتش رو بستم البته تو قسمت آپدیت هم میرم قرمز رنگ شده و از کار افتاده اما باز نمیدونم از کجا حجمم رو میخوره!!!
یکی یه راه حل اساسی بگه .من وقتی 8 نصب میکنم عالیه و مشکلی نیست و آیا کلا مصرف اینترنتش بالاست.در ضمن یه سوال دیگه اگه از نت استفاده نکنیم یعنی وبگردی و ......نکنیم و سیستم فقط به نت وصل باشه و هیچ کاری باهاش انجام ندهیم دقیقه ای یا ساعتی چند مگ مصرف بشه معقوله و طبیعیه؟؟سلام
مطلب بنده در این صفحه رو بخونید و اجرا کنین . مشکل حل میشه إن شاء الله
===================================
چند تاپیک پول ساز و به درد بخور
کسی نشده Lite رو نصب کرده ؟
نسخه کم حجم فشرده ویندوز 10 – Windows 10 Lite Edition v6 x64 2018
مهمترین ویژگی های Windows 10 Lite قابلیت شخصی سازی ویندوز هنگام نصب است, بدین صورت که می توانید بسیاری از برنام های پیشفرض ویندوز 10 را هنگام نصب حذف و یا غیر فعال کنید, برنامه هایی همچون Cortana,Edge و بسیازی از اسکریپت و برنامه های سیستمی. حذف تمامی این برنامه ها باعث افزایش سرعت و سبک شدن ویندوز 10 می شود و می تواند برای گیمر ها و یا کاربران حرفه ای مفید باشد.
مهمترین ویژگی های نسخه کم حجم ویندوز 10 لایت Windows 10 Lite Edition :
نسخه فشرده و سبک ویندوز 10
شامل تنظیمات و اسکریپت های پیشفرض جهت افزایش سرعت ویندوز 10
قابلیت حذف Cortana – Windows Defender – Edge و …
بهترین نسخه ویندوز 10 برای گیمر ها
غیر فعال شدن Telemetry ویندوز 10 (سیستم ارسال خودکار اطلاعات کاربر به مایکروسافت)
سرعت بوت بسیار بالا
حذف تمامی APP های ویندوز
غیر فعال سازی تمامی Service های ویندوز
میخوام بدونم برای نسخه خونگی بدرد بخوره یا نه !
مهمترین ویژگی های Windows 10 Lite قابلیت شخصی سازی ویندوز هنگام نصب است, بدین صورت که می توانید بسیاری از برنام های پیشفرض ویندوز 10 را هنگام نصب حذف و یا غیر فعال کنید, برنامه هایی همچون Cortana,Edge و بسیازی از اسکریپت و برنامه های سیستمی. حذف تمامی این برنامه ها باعث افزایش سرعت و سبک شدن ویندوز 10 می شود و می تواند برای گیمر ها و یا کاربران حرفه ای مفید باشد.
غیر فعال شدن Telemetry ویندوز 10 (سیستم ارسال خودکار اطلاعات کاربر به مایکروسافت)
سرعت بوت بسیار بالا
حذف تمامی APP های ویندوز
خیر برای نسخه خونگی کاربرد چندانی نداره-همون اینترپرایز خوبه
چون تو این نسخه در قسمت سرچ ویندوز مشکل داره اگه کورتانا نصب نکنید
- - - Updated - - -
سرعت بوت بسیار بالا
حذف تمامی APP های ویندوز
خیر برای نسخه خونگی کاربرد چندانی نداره-همون اینترپرایز خوبه
چون تو این نسخه در قسمت سرچ ویندوز مشکل داره اگه کورتانا نصب نکنید
ardeshir n
02-02-2018, 12:54
م دوستان.
این Cortana برای بنده اررور اینترنت میده.
کسی راهی بلده؟
م دوستان.
این Cortana برای بنده اررور اینترنت میده.
کسی راهی بلده؟
سلام از ارور یک اسکرین شات بگیرین بفرستین
ardeshir n
02-02-2018, 13:23
سلام از ارور یک اسکرین شات بگیرین بفرستین
ممنون.
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اوایل هم اررور اتصال ندادن به اینترنت میداد برای همین نمیتونستم به هاتمیلم وصل شم تا راه بیفته.
ممنون.
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اوایل هم اررور اتصال ندادن به اینترنت میداد برای همین نمیتونستم به هاتمیلم وصل شم تا راه بیفته.
شما سرویس آپدیت ویندوز رو غیر فعال کردید؟ در بیلد 1703 من مشکل مشابهی داشتم با فعال کردنش درست شد.
ardeshir n
02-02-2018, 13:32
شما سرویس آپدیت ویندوز رو غیر فعال کردید؟ در بیلد 1703 من مشکل مشابهی داشتم با فعال کردنش درست شد.
هم ویندوز سرچ,هم ویندوز آپدیت و هم BITS اتوماتیک و روشن هستند.
بیلد هم 1709 هست.
ardeshir n
02-02-2018, 13:49
این هم یکی دیگه
هم ویندوز سرچ,هم ویندوز آپدیت و هم BITS اتوماتیک و روشن هستند.
بیلد هم 1709 هست.
بعید میدونم ولی اگه انتی ویروس خاصی دارید یکبار فایروالشو خاموش کنین ببینین تغییری حاصل میشه!!
سایر نرم افزار ها مشکلی در ارتباط با اتصال به نت ندارن؟
ardeshir n
02-02-2018, 14:03
بعید میدونم ولی اگه انتی ویروس خاصی دارید یکبار فایروالشو خاموش کنین ببینین تغییری حاصل میشه!!
سایر نرم افزار ها مشکلی در ارتباط با اتصال به نت ندارن؟
با غیر فعال کردن فایروال ویندوز درست شد.
ممنونم خیلی.
چسبید.
این هم یکی دیگه
اگر مشکل پابرجا بود به ترتیب موارد زیر رو در cmd وارد کنید:
فرمان netsh winsock reset را تایپ کرده و Enter را بزنید.
فرمان netsh int ip reset را تایپ کرده و Enter بزنید.
فرمان ipconfig /release را تایپ کرده و Enter بزنید.
فرمان ipconfig /renew را تایپ کرده و Enter بزنید.
فرمان ipconfig /flushdns را تایپ کرده و Enter بزنید.
امیدوارم حل بشه...اگه مشکل از تنظیمات شبکه باشه با این حل میشه
mohammadreza444
03-02-2018, 12:03
با سلام، چند وقت پیش ویندوز 10 ام، به ورژن 1709 آپدیت شد.، قبل از اون ماشین حساب روش نصب بود، ولی بعد از آپدیت دیگه ماشین حساب روش نصب نبود،؟ چرا؟ این مشکلو چطوری حل کنم؟مرسی از پاسختون
با سلام به دوستان عزیز
برای نصب ویندوز 10 در حالت UEFI بر روی درایو مورد نظر اگه درایو رو delete و با گزینه new درایو جدیدی ایجاد کنیم یا همون درایو رو format کنیم فرقی میکنه؟
ممنونم از راهنمایی عزیزان
موفق باشید
سلام دوستان
مشکل من از جایی شروع شد که حس کردم ویندوزم خیلی سنگین شده و هارد رو خیلی مشغول میکنه و مرتب این قضیه رو با taskmanager چک میکردم تا امروز که موقع اجرای این ابزار پیغام داد که فایل taskmgr در پوشه ویندوز موجود نیست. همچنین هیچ برنامه ای رو نمیتونم حذف یا نصب کنم. ویژگی restore از کار افتاده. regedit و msconfig هم باز نمیشن. درایور تاچ پد هم حتی کار نمیکنه.به نظرتون ویروسه یا مشکل دیگه؟ امکان تعمیر ویندوز هست؟ تصویر ارور ضمیمه شده.
ویندوز:10
cpu: i7 1/8G
ram:4
hard:620
سلام دوستان
مشکل من از جایی شروع شد که حس کردم ویندوزم خیلی سنگین شده و هارد رو خیلی مشغول میکنه و مرتب این قضیه رو با taskmanager چک میکردم تا امروز که موقع اجرای این ابزار پیغام داد که فایل taskmgr در پوشه ویندوز موجود نیست. همچنین هیچ برنامه ای رو نمیتونم حذف یا نصب کنم. ویژگی restore از کار افتاده. regedit و msconfig هم باز نمیشن. درایور تاچ پد هم حتی کار نمیکنه.به نظرتون ویروسه یا مشکل دیگه؟ امکان تعمیر ویندوز هست؟ تصویر ارور ضمیمه شده.
ویندوز:10
cpu: i7 1/8G
ram:4
hard:620
سلام شما انتی ویروس دارید؟
فایلهای سیستمی ویندوز شما دچار مشکل شده..
ممکنه بخاطر ویروس باشه
-
ice_man_sh
06-02-2018, 03:53
بعد از نصب چند نرم افزار عادی و روزمره مثل فایرفاکس و درایورها لپ تاپ من دچار پرش تصویر میشه. آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
بعد از نصب چند نرم افزار عادی و روزمره مثل فایرفاکس و درایورها لپ تاپ من دچار پرش تصویر میشه. آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
شما باید جدید ترین نسخه های درایور رو پیدا و نصب کنین.
بخصوص کارت گرافیک
با سلام به دوستان عزیز
با اینکه بعد از نصب ویندوز 10 آپدیتش کردم ولی هنوز این دو مورد وجود داره
آیتم اخری هنوز اپدیت نشده
آیکُن ها هنوز فعال نیستند
چطور این دو مورد رو برطرف کنم
از کمک و راهنمایی دوستان یه دنیا سپاسگزارم
موفق باشید
سلام شما انتی ویروس دارید؟
فایلهای سیستمی ویندوز شما دچار مشکل شده..
ممکنه بخاطر ویروس باشه
-
ُلام دوست عزیز بله من تا دیروز Avast داشتم البته امروز تغییرش دادم به avira. مشکلم رو از طریق restore قسمت setting سیستم حل کردم در واقع سیستم رو به وضعیت قبل از آخرین آپدیت برگردوندم.
با سلام به دوستان عزیز
با اینکه بعد از نصب ویندوز 10 آپدیتش کردم ولی هنوز این دو مورد وجود داره
آیتم اخری هنوز اپدیت نشده
آیکُن ها هنوز فعال نیستند
چطور این دو مورد رو برطرف کنم
از کمک و راهنمایی دوستان یه دنیا سپاسگزارم
موفق باشید
دوستان سعی کنید آپدیتها رو بصورت آفلاین بگیرین و نصب کنین.درضمن همیشه ریستوری پوینت قبل از اپدیت داشته باشین
موارد غیر فعال هم مواردی هستند که باید از استور ویندوز دانلود و نصب بشن...اگه نیاز دارد اینکارو بکنید
ُلام دوست عزیز بله من تا دیروز Avast داشتم البته امروز تغییرش دادم به avira. مشکلم رو از طریق restore قسمت setting سیستم حل کردم در واقع سیستم رو به وضعیت قبل از آخرین آپدیت برگردوندم.
درود-توصیه میکنم از نرم افزار wise care 360هم بعضی وقتها استفاده کنید تا ایرادات رجستری رو پیدا کنه
mohsen.rajabi
07-02-2018, 20:56
سلام، ببخشید تو ویندوز 10 چرا سایتهایی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن رو بالا نمیاره؟
با قندشکن هم برخی سایتها مثل توییتتتتر رو بالا نمیاره
MMDFullHD
07-02-2018, 21:13
سلام، ببخشید تو ویندوز 10 چرا سایتهایی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن رو بالا نمیاره؟
با قندشکن هم برخی سایتها مثل توییتتتتر رو بالا نمیاره
سلام سوالتون ناقص هست
لطفا نام مرورگرتون رو بگید اج هست فایرفاکسه یا کروم دقیقا از مشکلتون تو صفحه وب عکس بگیرید مشکل باید مشخص شه از چیه
تاریخ ویندوزتون و ساعتش مطمعن شید دقیق هست ntp مودم تنظیمه
قندشکنتون چی هست ------ استفاده میکنه یا vpn هست؟
دوستان سعی کنید آپدیتها رو بصورت آفلاین بگیرین و نصب کنین.درضمن همیشه ریستوری پوینت قبل از اپدیت داشته باشین
موارد غیر فعال هم مواردی هستند که باید از استور ویندوز دانلود و نصب بشن...اگه نیاز دارد اینکارو بکنید
با سلام
ممنونم از راهنمایی شما
ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور میتونم به صورت افلاین آپدیت بگیرم؟
ممنونم از راهنمایی شما
موفق باشید
با سلام
ممنونم از راهنمایی شما
ممکنه راهنمایی بفرمایید چطور میتونم به صورت افلاین آپدیت بگیرم؟
ممنونم از راهنمایی شما
موفق باشید
درود -بیلد ویندوزتون رو بگین من بفرستم براتون
mohsen.rajabi
08-02-2018, 20:45
سلام سوالتون ناقص هست
لطفا نام مرورگرتون رو بگید اج هست فایرفاکسه یا کروم دقیقا از مشکلتون تو صفحه وب عکس بگیرید مشکل باید مشخص شه از چیه
تاریخ ویندوزتون و ساعتش مطمعن شید دقیق هست ntp مودم تنظیمه
قندشکنتون چی هست ------ استفاده میکنه یا vpn هست؟
با تمام مرورگرها امتحان کردم، اج ، فایرفاکس و کروم،
از vpn استفاده میکنم، تو ویندوز 7 بالا میاره ولی ویندوز 10 نصب کردم این مشکل رو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از سایتها رو هم عکس و فیلمها رو نشون نمیده، استایلشون رو نشون نمیده
درود -بیلد ویندوزتون رو بگین من بفرستم براتون
با سلام
دوست عزیزم از لطف و محبت شما یک دنیا سپاسگزارم. ورژنه ویندوز 1709 اینترپرایز هست و بیلد 16299.214
ایام به کام باد
با سلام
دوست عزیزم از لطف و محبت شما یک دنیا سپاسگزارم. ورژنه ویندوز 1709 اینترپرایز هست و بیلد 16299.214
ایام به کام باد
Cumulative Update- Windows 10 Version 1709
2018/1/31
]x86:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x64:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
Cumulative Update- Windows 10 Version 1709
2018/1/31
]x86:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x64:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
دوست عزیزم از لطف و محیت شما سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکانش هست از مسیر SoftwareDistribution\Download آپدیت ویندوز نسخه اینترپرایز رو کپی کرد و باهاش ویندوز نسخه پرو یا home edition رو به صورت دستی آپدیت کرد؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
Iman-Emperatour
02-04-2018, 19:26
سلام سال نو مبارک:n16:
چجوری میشه بصورت کاملا دائمی Windows 10 Update Assistant رو غیرفعال کنم؟؟
از مسیر Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update که میرم disable میکنم باز بعد مدتی که سیستم روشنه Windows 10 Update Assistant نصب میشه اتوماتیک رو ویندوزم و در قسمت Windows Update بصورت manual میشه و گزینه disable قطع میشه:n37:
ویندوز 10 pro و 64 بیتیه که همیشه قبلا نصبش کردم و با تعویض مجدد ویندوز درست نشد
:n29:
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
mohammad.ef
14-04-2018, 13:21
سلام . وقت بخیر
در مورد آپدیت کردن ویندوز سوال دارم
من نمیخوام ویندوز عوض کنم ولی میخوام که ویندوزم به روز باشه . اما از طریق آپدیت ویندوز و Update Assistant نتونستم بروز رسانی کنم
امکانش هست این ویندوزهای آپدیت شده را دانلود کنم و از طریق همین ویندوزی که دارم ، بروزرسانی انجام بشه ؟
sunshineboy
17-04-2018, 20:14
سلام.
شما نسخه ی 1511 رو داری. واسه ی این نسخه دیگه اپدیت امنیتی ارائه نمیشه و مایکروسافت پشتیبانیش نمیکنه این نسخه رو(فقط نسخه های اینترپرایزش اپدیت میگیرن ک اگه اشتباه نکنم اونم 7 روز پیش دیگه تموم شد ) از شمام اینترپرایز ولی چرا اپدیت نشده نمیدونم.
باید نسخه های جدید تر رو نصب کنی. حدود 10 روز صبر کن و 1803 رو وقتی ک مایکروسافت به صورت عمومی عرضه کرد دانلود و نصب کن.
mohammad.ef
17-04-2018, 22:04
سلام.
شما نسخه ی 1511 رو داری. واسه ی این نسخه دیگه اپدیت امنیتی ارائه نمیشه و مایکروسافت پشتیبانیش نمیکنه این نسخه رو(فقط نسخه های اینترپرایزش اپدیت میگیرن ک اگه اشتباه نکنم اونم 7 روز پیش دیگه تموم شد ) از شمام اینترپرایز ولی چرا اپدیت نشده نمیدونم.
باید نسخه های جدید تر رو نصب کنی. حدود 10 روز صبر کن و 1803 رو وقتی ک مایکروسافت به صورت عمومی عرضه کرد دانلود و نصب کن.
ممنون .
یعنی باید از اول ویندوز نصب کنم ؟
nimahandsomboy
07-05-2018, 15:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمای نصب ویندوز10 ؟؟
با سلام
دوستان من میخوام روی لب تاپ ویندوز 10 نصب کنم
سی دی ویندوزم از این پک گردو هست
موقع انتخاب درایو ، برای نصب بهم اجازه نصب نمیده و روی هر کدام درایو انتخاب میکنم ارور GPT میده
پارتیشن لپتابم به صورت جی پی تی هست و اینو مطمعن هستم.
سیستم لنوو هست.
اینطور که من تحقیق کردم باید ویندوز 10 جی پی تی یو ای اف ای بریزم.
ممنون میشم اموزش نصب با فلش مموری gpt uefi
از کجا میتونم دانلود کنم نسخه مخصوص فلش مموری ( gpt uefi
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمای نصب ویندوز10 ؟؟
با سلام
موقع انتخاب درایو ، برای نصب بهم اجازه نصب نمیده و روی هر کدام درایو انتخاب میکنم ارور GPT میده
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
با سلام
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
با سلام
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
با سلام
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
با سلام
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
با سلام
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
- - - Updated - - -
با سلام
سیستم لنوو هست.
ممنون میشم راهنمای کنید.
captainali
15-05-2018, 23:22
من آپدیت کردم لب تاپ خودم رو (G701VI) به ورژن 1803 . یه درایو ظاهر شده که 498 مگ هست که پره ولی داخلش هیچی نیست .
hamed619
20-05-2018, 16:13
سلام برای رفع این ارور چیکار باید بکنم وقتی چیز پی ان وصل میکنم ارور میده
amirrazimii
14-07-2018, 20:31
سلام
من میخواستم بدونم چجوری بجای windows poweshell که shift و کلیک راست گزینش میاد cmd رو جایگزین کنم چون برای اجرای یک برنامه به cmd نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنین:n19:
amirrazimii
14-07-2018, 20:33
سلام
من میخواستم بدونم چجوری بجای windows poweshell که shift و کلیک راست گزینش میاد cmd رو جایگزین کنم چون برای اجرای یک برنامه به cmd نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
GHAGHALEELEE
16-07-2018, 00:42
سلام
من اپدیت ویندوزم رو از طریق services غیر فعال کردم ولی باز هم ویندوز داره اپدیت میشه مثل اینکه.از resmon که نگاه کردم دیدم ip دانلود کننده مال ماکروسافت هست.چی کار میتونم بکنم؟
GHAGHALEELEE
16-07-2018, 00:43
------------------------------------------------
vahidmir2000
07-09-2018, 00:57
درود خدمت دوستان. چند وقتی است که ویندوز 10 رو نصب کردم و تمام آپدیت هاش هم انجام دادم و سیستم کاملا به روز هستش. یک سری مشکلات خیلی کوچیک اما گاهی عصبی کننده دارم. مثلا یکیش یکیش که تقریبا هرروز پیش میاد مربوط به منوی استارت است. در بخش لیست اپلیکیشن ها، گاهی اوقات آیکن پوشه ها (مثلا پوشه برنامه فتوشاپ) نشون داده نمیشه، یا یه شکل بی معنی به جای آیکن نمایش داده میشه. میخواستم ببینم دوستان به این مشکل برنخوردن تا بحال؟ پیشاپیش ممنون.
ALirE3a_a2
09-09-2018, 21:18
با سلام
ويندوزمو عوض كردم و اخرين نسخه ويندوز ١٠ رو دارم الان
همون اول اپديت كردم و اپديتي براش موجود نيست (چيز زيادي نبود و بدون ارور تموم شد)
اما بعد از اين ماجرا تو يك روز ٨ گيگا بايت بي دليل دانلود ميشد
و مربوط به سيستم بود يعني توي قسمت data useg حجم دانلودي رو به system اختصاص داده بود
من ويندوز اپديت رو كامل بستم و اصلن runnig نيس
با اين حساب هر موقع كانكت ميشم از اينترنت استفاده ميكنه
چ كنم ك قطع شه/؟
vahidmir2000
09-09-2018, 21:23
با سلام
ويندوزمو عوض كردم و اخرين نسخه ويندوز ١٠ رو دارم الان
همون اول اپديت كردم و اپديتي براش موجود نيست (چيز زيادي نبود و بدون ارور تموم شد)
اما بعد از اين ماجرا تو يك روز ٨ گيگا بايت بي دليل دانلود ميشد
و مربوط به سيستم بود يعني توي قسمت data useg حجم دانلودي رو به system اختصاص داده بود
من ويندوز اپديت رو كامل بستم و اصلن runnig نيس
با اين حساب هر موقع كانكت ميشم از اينترنت استفاده ميكنه
چ كنم ك قطع شه/؟
دوست من بهترین کار اینه که در قسمت کانکشن ها، کانکشن اینترنتتون رو به عنوان Metered Connection معرفی کنید و در بخش data limit هم یک لیمیت خیلی پایین برای حجم ماهانه اینترنتتون تعریف کنید. اینجوری دیگه نهایتا هرماه ، تعدادی آپدیت ضروری رو میگیره و مشکلی پیش نمیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.