مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
morteza.dmh
25-08-2007, 00:39
آنتن دهي 5700 چطوره؟ از نظر زود تموم شدن شارژ مشكلي داره؟
arash_zp
25-08-2007, 01:18
خوبه تو اتوبوس تو راه و هم تو ايستگاه مترو امتحان شده توسط خودم
شارژش هم ok خوب 3. 4 روزي رو اگه ازش زياد كار نكش دووم مياره
سوال ديگه اي هست درخدمتيم
يه گوشي حداكثر با 170 تا 200 هزار تومن كه قشنگ(ظاهرش خيلي مهمه) و صداش هم با كيفيت باشه و دوربين خوب با قابليت مكالمه تصويري معرفي كنيد.
با تشكر.
اينها پيشنهادهاي منه.
w700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
K1
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*37 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103*42*16 ميليمتر - وزن 102 گرم
سلام بچه ها بین این 4 تا گوشی گیر کردم N70(me) N72 P990 k800
اینا واسم مهمه
قدرت سیستم عامل
کیفیت دوربین(مخصوصاً فیلمبرداری)
صدا(هم کیفیت و هم بلندی)
P990 براي شما بهتره به چند دليل.
1.سيمبين UIQ3
2.صفحه لمسي كه كار باهاش راحت و جالبه
3.صفحه كليد كامل كه خيلي راحت ميشه متن نوشت(مخصوص SMS بازها)
اما اگه مهمترين چيز برات دوربينه K800 مناسبتره.
در ضمن اين لينك مقايسه كامل اين گوشيهاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر كيفيت صدا و تصوير 5700 بهتره ياN73 ؟
n73 علاوه بر دوربين چه مزيت هايي نسبت به 5700 داره؟ قيمت موزيكال 5700 چنده؟
از هر دو لحاظ 5700 از N73 معمولي بهتره اما N73 Music Edition كيفيت صداي بهتري داره.
اين قيمت امروز N73 Music Edition تو سايت ديجي كالاست: 379000 تومان- Music Edittion گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
يه فروشنده به من ميگفت كه ضمانت اتصالات ورشكسته شده و ديگه همه ي ضمانت ها تقلبي هستن. يعني اصلا ضمانتي براي نوكيا وجود نداره. راست ميگفته يا نه؟
بعيد ميدونم اتصالات كه يكي از بزرگترين گارانتي دهنده هاي گوشيه برشكسته بشه. من يه چيزايي در مورد برشكستگي ايراتل شنيده بودم اما در مورد اتصالات بعيد ميدونم.
شما ميتونيد بارفتن به سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اطلاعات در مورد همه ي گوشيها پيداكني وبا رفتن به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قيمت گوشيها را مشاهده كنيد.يا با تعيين محدوده قيمت گوشي ها رو ببينيد.
چرا اينقدر زحمت بكشن. ميتونن به سايت ديجي كالا برن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید كه هم فارسيه و هم قيمت و اطلاعات گوشيها رو داره.
ظرفيت باطريش كه در حد بالاي متوسطه اما در مورد انتن دهيش چيزي نميدونم.
behnam_roli
25-08-2007, 13:03
سلام دوستان من قصد خرید k800 رو داشتم که فهمیدم صدای زیاد خوبی نداره. وسه همین اومدم از شما کمک بخوام یه گوشی مثل k800 که دوربین خوبی داره بگید که صداش هم خوب باشه(تو همون قیمت های k800) . یا همون k800 رو بخرم.
ممنون
سلام.
یه خورده هم درمورده 6120 بنویسید.کیفیت صدا و ...
سلام.
یه خورده هم درمورده 6120 بنویسید.کیفیت صدا و ...
به نظر من 6120 همون 6300 با قابليتهاي نسل سومه.
اين لينك كامل اطلاعات در مورد اين گوشيه
6120
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 163 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 105*46*15 ميليمتر - وزن 89 گرم
سلام دوستان من قصد خرید k800 رو داشتم که فهمیدم صدای زیاد خوبی نداره. وسه همین اومدم از شما کمک بخوام یه گوشی مثل k800 که دوربین خوبی داره بگید که صداش هم خوب باشه(تو همون قیمت های k800) . یا همون k800 رو بخرم.
ممنون
N73
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 36*48 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 42 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.1, S60 3rd edition - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 110*49*19 ميليمتر - وزن 116 گرم
قيمت: 348000 تومان
U600
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 34*44 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي - مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 103.5*49.3*10.9 ميليمتر - وزن 81 گرم
قيمت: 279000 تومان
behnam_roli
25-08-2007, 14:52
N73
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 36*48 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 42 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.1, S60 3rd edition - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 110*49*19 ميليمتر - وزن 116 گرم
قيمت: 348000 تومان
U600
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 34*44 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي - مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 103.5*49.3*10.9 ميليمتر - وزن 81 گرم
قيمت: 279000 تومان
mobilerجان دستت درد نکنه ولی من گفتم تو همون قیمتا.
البته u600 هم قیمتش تقریبا مناسبه ولی از قیافش خوشم نیومد
mobilerجان دستت درد نکنه ولی من گفتم تو همون قیمتا.
البته u600 هم قیمتش تقریبا مناسبه ولی از قیافش خوشم نیومد
راستش من فقط اين دوتا گوشي رو به غير از K800 پيدا كردم كه هم دوربين 3.2 مگ داشته باشه و هم بلندگوي خوب. فكر نكنم چيز ديگه باشه.
فكر ميكنم براي شما همون K800 مناسبه.صداي K800 هم خيلي كم نيستا، در حد نسبتا خوبه.
behnam_roli
25-08-2007, 15:36
راستش من فقط اين دوتا گوشي رو به غير از K800 پيدا كردم كه هم دوربين 3.2 مگ داشته باشه و هم بلندگوي خوب. فكر نكنم چيز ديگه باشه.
فكر ميكنم براي شما همون K800 مناسبه.صداي K800 هم خيلي كم نيستا، در حد نسبتا خوبه.
حالا k800 سیستم عاملش چیه؟
حالا k800 سیستم عاملش چیه؟
سيستم عامل خاصي مثل سيمبين يا ويندوز نداره. سيستم عاملش همون سيستم عامل سوني اريكسونه.
دوستان سلام
مبایلر جان درست میگن سیستم عامل خاصی نداره اما یه چیزی برا اینکه کاربر بتونه از گوشی استفاده کنه داره که بهش میگن java platform
راستی موبایلر جان اگه میشه وقتی سوالی میکنن نمی خواد عکسو و نوشته سایت رو کپی کنی چیزی رو که خودت می دونی بگو (میدونی من چه دردسری میکشم تا این صفحه میاد بالا ) دوستان وقتی اسم ببری معمولا خودشون میدونند چه شکلیه یا حداقل کد بده
با تشکر
دوستان سلام
مبایلر جان درست میگن سیستم عامل خاصی نداره اما یه چیزی برا اینکه کاربر بتونه از گوشی استفاده کنه داره که بهش میگن java platform
راستی موبایلر جان اگه میشه وقتی سوالی میکنن نمی خواد عکسو و نوشته سایت رو کپی کنی چیزی رو که خودت می دونی بگو (میدونی من چه دردسری میکشم تا این صفحه میاد بالا ) دوستان وقتی اسم ببری معمولا خودشون میدونند چه شکلیه یا حداقل کد بده
با تشکر
چشم، عذر ميخوام.
از اين به بعد سعي ميكنم تا اونجا كه ممكنه كد بدم، فقط در موارد ضرروري عكس ميزارم كه شما هم به مشكل بر نخوريد. به هر حال ممنون از تذكرتون
براي اينكه web page شما سريع با لا بياد من mozzila fire fox رو به همه توصيه مي كنم
B L A S T E R
25-08-2007, 23:56
ببخشیدااااااااااااا
چه ربطی داشت؟
morteza.dmh
26-08-2007, 00:25
N77 تو ايران اومده؟ اگه هست قيمتش چنده؟ توي ايران هم ميتونهtv نمايش بده؟؟!!!!!!
morteza.dmh
26-08-2007, 01:27
فايل هاي قابل خوندن توسط 5700 "xsis." هستند يا "sis."
amir2011
26-08-2007, 02:03
ممنون
سلام.
ببین دوست عزیز k800 از نظر کیفیت عکس در قیمت خودش بی رقیبه و شما نمیتونی با 260 تومان پول گوشی با کیفیت عکس k800 پیدا کنی چه برسه که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه...
اما میتونی بین کیفیت صدا و عکس در مورد یکیش یکم نرمی به خرج بدی و گوشی تو همین قیمتها بگیری بازم انتخاب با خودته هر کدوم برات مهمتره بگو ...
ضمن اینکه k800 هم کیفیت صداش اونقدر بد نیست که به خاطرش دوربینش رو نادیده بگیری...!
Nabakhshoode
26-08-2007, 10:16
سلام.
ببین دوست عزیز k800 از نظر کیفیت عکس در قیمت خودش بی رقیبه و شما نمیتونی با 260 تومان پول گوشی با کیفیت عکس k800 پیدا کنی چه برسه که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه...
اما میتونی بین کیفیت صدا و عکس در مورد یکیش یکم نرمی به خرج بدی و گوشی تو همین قیمتها بگیری بازم انتخاب با خودته هر کدوم برات مهمتره بگو ...
ضمن اینکه k800 هم کیفیت صداش اونقدر بد نیست که به خاطرش دوربینش رو نادیده بگیری...!
درسته K800 کیفیت صداش هم تو هدفون هم اسپیکر خوبه ( هرچند قطعا به سری W نمیرسه ) ولی خوب به دلیل بلند نبودن صداش ( و علاقه ی بیشتر ایرانیا به بلندی صدا تا کیفیتش ) کمتر مورد توجه قرار گرفته !
تو ايران نيومده تازه معرفي شده. فعلا حدود قيمتو نميشه گفت.
N73 Music چنده؟
N73 چنده؟
N73 Music چنده؟
N73 چنده؟
قيمت امروز سايت ديجي كالا
قيمت :344000 تومان- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند 377000 تومان- Music Edittion گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
دوستان سلام
من می خوام امروز p990 بگیرم می خواستم کمکم کنین که چطوری تشخیص بدم جنسی که بهم میدن خوبه یا نه یعنی اصل باشه (حالا کشورش زیاد برام مهم نیست ولی خوب باشه) تو رو خدا می بینی من این گوشی رو به همه پیشنهاد میدم بعد خودم هنوز نمی تونم تشخیص بدم کدوم اصله ولی من یه همه جنس خوبشو پیشنهاد میدم
Titan Boy
27-08-2007, 12:26
سلام به همگی.دوستان محترم کسی از شما هست که راجع به انواع مختلف TV Mobile ها اطلاعات داشته باشه؟
می خوام یکی بگیرم ولی مدل های مختلفی داره...نمی دونم چه جوری هستن!امکاناتشون چیه...توو هر سایتی رو که بگین دیدم ولی چیزی دربارشون گیر نیاوردم...لطفا کمک کنید!
ممنون...
Faraz_sm
27-08-2007, 12:33
كسي در مورد K1 و Z3 موتورولا اطلاعات كافي داره كه بتونه نظر بده كدوم ميتونه يه انتخاب مناسب باشه؟!
كسي در مورد K1 و Z3 موتورولا اطلاعات كافي داره كه بتونه نظر بده كدوم ميتونه يه انتخاب مناسب باشه؟!
من در مورد Z3 چيزي نميدونم اما در مورد K1 بايد بگم كه گوشي خاصيه. تو اين رنج قيمت ميشه گوشيهاي مثل W700 و K750 خريد اما اگه از ظاهر اين گوشي خوشت اومده ميتونه انتخاب خوبي باشه. به هر حال اين لينك مقايسه W700 ، K750 و K1. انتخاب با خودته ميتوني از لحاظ طراحي و كارايي اين سه گوشي رو مقايسه كني.
اگه من بودم W700 ميگرفتم.
Faraz_sm
27-08-2007, 13:38
من در مورد Z3 چيزي نميدونم اما در مورد K1 بايد بگم كه گوشي خاصيه. تو اين رنج قيمت ميشه گوشيهاي مثل W700 و K750 خريد اما اگه از ظاهر اين گوشي خوشت اومده ميتونه انتخاب خوبي باشه. به هر حال اين لينك مقايسه W700 ، K750 و K1. انتخاب با خودته ميتوني از لحاظ طراحي و كارايي اين سه گوشي رو مقايسه كني.
اگه من بودم W700 ميگرفتم.
مرسي! نظرم جلب نشد! هيچ كدومو نمي گيرم!:41:
مرسي! نظرم جلب نشد! هيچ كدومو نمي گيرم!:41:
بهتره تمام امكانات موردنيازتون و حداكثر قيمت قابل پرداختتون رو بنويسيد شايد كسي تونست كمكي كنه.
saraabdifar
27-08-2007, 14:43
سلام
چرا N77 رو انتخاب كرديد؟ گوشيهاي بهتر ديگهاي با قابليت TV هم وجود داره در ايران كه TV هم ميگيره. از كامپيوترهاي جيبي با قابليت موبايل ميتونيد استفاده كيند.
saraabdifar
27-08-2007, 14:53
جناب Titan Boy
همه گوشيهايي كه در بازار با قابليت TV وجود داره چيني هستن معروفترين مارك و مدل از كارخانه Gigabitهستش با مارك iteq XBond يا iteq Bond كه در سال 2006 يكي از پرفروشترين دستگاهها بودن. الان هم تو پايتخت ميتونين پيداش كنيد.
دوستان سلام
چرا کسی جواب پست 1529 منو نمیده موبایلر جان شما چیزی در این مورد نمی دونی
دوستان سلام
چرا کسی جواب پست 1529 منو نمیده موبایلر جان شما چیزی در این مورد نمی دونی
چيز زيادي در اين مورد نميدونم.:41:
اول بايد شماره روي جعبه رو با شماره روي باتري مقايسه كني(براي فهميدن چنج يا اصل بودن كه الان ديگه زياد مهم نيست چون مخابرات گوشيهاي چنج شده رو نميگيره.)بعد بايد ببيني روي باتريش زده Made in ... .
كه اصلش مال فرانسس.
خيلي مطمئن نيستم درست گفته باشما...:20:
اين راهها رو اكثر افراد بلدن، من هم همين قدر ميدونم ، بخاطر اين گفتم الكي پست ندم.
Titan Boy
27-08-2007, 16:21
جناب Titan Boy
همه گوشيهايي كه در بازار با قابليت TV وجود داره چيني هستن معروفترين مارك و مدل از كارخانه Gigabitهستش با مارك iteq XBond يا iteq Bond كه در سال 2006 يكي از پرفروشترين دستگاهها بودن. الان هم تو پايتخت ميتونين پيداش كنيد.
بسیار ممنون.قیمتش چنده؟به نظر شما AnyCool مدل U66 چطوره؟البته با این امکانات که دو تا سیم کارت می خوره و صداش هم نسبتا بلنده.
بذار اینجوری بگم...
من یه گوشی ای می خوام که TV داشته باشه , صداش هم خیلی بلند باشه , دوتا هم سیم بخوره و دوربینش هم 2 مگا باشه!
توصیه ی شما چیه؟؟؟
resident
27-08-2007, 17:31
سلام.
من دنبال یه گوشی با مشخصات زیر می گردم:
1.کوچیک باشه
2.کلاس داشته باشه
3.خوش دست باشه
4.هر مارکی بود بود؛مهم نیست.
5.قیمتش هم زیاد مد نظرم نیست.(فقط بالای یک میلیون دیگه نباشه ها!!!)
خیلی ممنون
S a f a 6 4
27-08-2007, 17:34
سلام.
1.کوچیک باشه
2.کلاس داشته باشه
3.خوش دست باشه
خیلی ممنون
یه رنج قیمت مشخص کنی خیلی بهتر میتونن کمکت کنن
مثلا تا سقف 500 تومن یا بیشتر یا کمتر
Ssarshar
27-08-2007, 19:34
سلام.
1.کوچیک باشه
2.کلاس داشته باشه
3.خوش دست باشه
خیلی ممنون
این چیزایی که شما میگی همش تو موتورولا z8 میشه پیدا کرد ( برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوپش مراجعه کنید ) همینطور سامسونگ F300 هم گوشی خوب - با امکانات و شیکیه با قیمت 330000 ت:31:
resident
27-08-2007, 20:03
یه رنج قیمت مشخص کنی خیلی بهتر میتونن کمکت کنن
مثلا تا سقف 500 تومن یا بیشتر یا کمتر
آخه قیمتش مهم نیست ، اون یکی ها خیلی مهمترن!:46:
resident
27-08-2007, 20:24
این چیزایی که شما میگی همش تو موتورولا z8 میشه پیدا کرد ( برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوپش مراجعه کنید ) همینطور سامسونگ F300 هم گوشی خوب - با امکانات و شیکیه با قیمت 330000 ت:31:
سامسونگ F300 رو دیدم ، اصلا خوشم نیومد (یه وقت کسی ناراحت نشه ها!!!). موتورولا هم بدک نبود. اما اگه سوال من رو جواب بدین اونوقت شاید بتونم گوشی که مدنظرم هستش رو پیدا کنم و بخرم. ولی از اینکه کمکم کردید خیلی ممنون.
سوال: توی Review گوشی های تاشو ، سایز گوشی در حالت باز رو می زنن یا بسته؟
Nabakhshoode
27-08-2007, 20:38
سامسونگ F300 رو دیدم ، اصلا خوشم نیومد (یه وقت کسی ناراحت نشه ها!!!). موتورولا هم بدک نبود. اما اگه سوال من رو جواب بدین اونوقت شاید بتونم گوشی که مدنظرم هستش رو پیدا کنم و بخرم. ولی از اینکه کمکم کردید خیلی ممنون.
سوال: توی Review گوشی های تاشو ، سایز گوشی در حالت باز رو می زنن یا بسته؟
تو حالت بسته !
Z610 هم گوشی شیککیه ! همینطور 6300 ! قیمت اولی حدود 250 و دومی حدود 210 تومن هستش !
amir2011
28-08-2007, 02:24
بسیار ممنون.قیمتش چنده؟به نظر شما AnyCool مدل U66 چطوره؟البته با این امکانات که دو تا سیم کارت می خوره و صداش هم نسبتا بلنده.
بذار اینجوری بگم...
من یه گوشی ای می خوام که TV داشته باشه , صداش هم خیلی بلند باشه , دوتا هم سیم بخوره و دوربینش هم 2 مگا باشه!
توصیه ی شما چیه؟؟؟
همون giga xbond ای giga i300 گزینه های خوبیه فقط در مورد صداش نمیدونم چجوریه ولی این گوشیهای چینی که الانم زیاده همه این چیزهایی رو که میخوای داره...
فقط نمیدونم تا کی همه اینها رو برات نگه میداره...؟
سلام.
1.کوچیک باشه
2.کلاس داشته باشه
3.خوش دست باشه
خیلی ممنون
به نظر من نوکیا e65 یا 6110 یا n76 خیلی خوبه...
البته سونی z610
موتو k1
یا سامسونگ u600
ال جی شاین
هم گزینه های خوبیه.
resident
28-08-2007, 16:14
تو حالت بسته !
Z610 هم گوشی شیککیه ! همینطور 6300 ! قیمت اولی حدود 250 و دومی حدود 210 تومن هستش !
همون giga xbond ای giga i300 گزینه های خوبیه فقط در مورد صداش نمیدونم چجوریه ولی این گوشیهای چینی که الانم زیاده همه این چیزهایی رو که میخوای داره...
فقط نمیدونم تا کی همه اینها رو برات نگه میداره...؟
به نظر من نوکیا e65 یا 6110 یا n76 خیلی خوبه...
البته سونی z610
موتو k1
یا سامسونگ u600
ال جی شاین
هم گزینه های خوبیه.
از شما و همه کسانی که کمک کردند ممنون. گوشی مورد نظر رو پیدا کردم.
Devil_Hunter
29-08-2007, 00:15
سلام
من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
و از این حرفا. دوستانی که 5700 دارن تایید میکنن ای صحبتا رو ؟
سلام دوستان
تا 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنید راهنمایی کنید فوری میخوام گوشی بخرم
amir2011
29-08-2007, 02:20
سلام دوستان
نوکیا n73me و نوکیا e65 فعلا اینها رو داشته باش باز اگه معیار خاصی مدنظرته بگو تا بهتر بهت کمک کنم.
amir2011
29-08-2007, 02:37
سلام
من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
اگه برای کیفیت صدا مخصوصا در هدفون میخوای w610 و w580 خوبتره.
ولی انتخاب بین این دو خیلی سخته.
از نظر طراحی به نظر من w580 بهتره ولی دوربین w610 به دلیل فوکوس اتومات بهتره بازم انتخاب با خودته.
چون هر دو این گوشی ها walkman ورژن 2 دارند برای موزیک به مشکل نمیخوری پس سیمبین رو هم میتونی از این منظر بیخیال شی.
در ضمن w850 هم گزینه خوبیه که کیفیت صداش هم در اسپیکر و هم هدفون عالیه.
Nabakhshoode
29-08-2007, 09:39
سلام
5700 جلو سری W از لحاظ صدا ضعیفتره ( به خصوص که اکولایزر مگا باس رو نداره ) ! دوربینشم چندان خوب نیس ( متوسطه ) !ولی ال سی دی و سرعت خیلی خوبی داره !
از نظر طراحی به نظر من w580 بهتره ولی دوربین w610 به دلیل فوکوس اتومات بهتره بازم انتخاب با خودته.
موافقم !
دوستان سلام
5700 گوشی خوبیه ولی 580 قشنگتره و همونطور که دوستان گفتن به پای سری W سونی نمیرسه
رضا جان N73me خوبه ولی من P990 رو بهت پیشنهاد میدم خیلی گوشی شاهیه من هر دو رو دست گرفتم واقعا 990 یه حال دیگه ای داره ضمنا با انتخاب 990 باید از خیر بلندی صدا و دوربین بگذری نه اینکه بد باشه برعکس خیلی هم خوبه فقط اندازه عکسش از 73 کوچیکتره یعنی بهترین 2 مگاست بلندی صدا هم که برا من مناسبه بلندی برا کسایی که موزیک بازن کمه
من خیلی تو سایتهای مختلف دنبال گوشی گشتم به نظرم s500 s700 خوب بود 5700 هم خیلی خوب بود فقط مثل اینکه عمر باطری ضعیفی داره میشه منو راهنمایی کنید.اگه گوشیهای بهتری رو هم میشناسید به من بگین.
amir2011
30-08-2007, 03:35
من خیلی تو سایتهای مختلف دنبال گوشی گشتم به نظرم s500 s700 خوب بود 5700 هم خیلی خوب بود فقط مثل اینکه عمر باطری ضعیفی داره میشه منو راهنمایی کنید.اگه گوشیهای بهتری رو هم میشناسید به من بگین.
شما لطفا یکم اطلاعات بیشتر از اینکه چه امکاناتی مد نظرته بده مطمئننا اینجا بهت کمک میکنن.
babak1000
30-08-2007, 06:46
سلام اگه ممکنه منو راهنمايي کنيد کدام يک از گوشيهاي زير را بخرم که هم کيفيت LCD خوبي داشته باشه هم صداي خوبي داشته باشه و هم کيفيت دوربين عکاسي آن هم خوب باشه و آنتن دهی خوبی هم داشته باشه:
w880 -nokia 5500 -w850 -nokia 6300 -w660 -nokia 5700 -nokia 3250
Devil_Hunter
30-08-2007, 09:21
سلام
ممنون از همه که راهنمایی کردن. من تازه فهمیدم که این W580 دوربینش به غیر از autofocus , فلش
هم نداره! ای بابا این چه کاری بود که کردن؟ دوربین بدون فلش که نشد! از طرفی این تیپ و استیلشو
نمیشه بی خیال شد. خداییش خیلی شیکه. از اون طرف W610 هم اتو فوکس داره هم فلش. ولی خیلی
شبیه W810 می زنه. حال نکردم زیاد با تیریپش. حالا پیشنهاد نهایی؟ در مورد اون 5700 زیاد چیزی نگفتین.
مشکل و گیر خاصی نداره؟ رنگ دکمه هاش میره یا نه؟
lcd بزرگ و صدای قوی و دوربین خوب که دارای فلاش باشه.z550 اطلاعاتی در موردش می دونید منو راهنمایی کنید.(معایب و مزایا)
سلام
w850 براي شما انتخاب خوبيه.البته اگه بتونيد حدود 300 هزار تومن پول بدي.
اين لينك اطلاعات كامل در مورد W850
سلام دوستان
من N73 ،P990 و K810 رو پيشنهاد ميكنم.
سلام اگه ممکنه منو راهنمايي کنيد کدام يک از گوشيهاي زير را بخرم که هم کيفيت LCD خوبي داشته باشه هم صداي خوبي داشته باشه و هم کيفيت دوربين عکاسي آن هم خوب باشه و آنتن دهی خوبی هم داشته باشه:
به نظر من 5700 و W850 ميتونن انتخاباي خوبي باشن.
اين لينك مقايسه اين گوشيهاست.(5700 S500 S700 )
بله 5700 باتري نسبتا ضعيفي داره البته نسبت به دو تا گوشيه ديگه اي كه نام برديد(S500 S700)
lcd بزرگ و صدای قوی و دوربین خوب که دارای فلاش باشه.z550 اطلاعاتی در موردش می دونید منو راهنمایی کنید.(معایب و مزایا)
Z550
مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*37 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 87.5*45.4*20 ميليمتر - وزن 93 گرم
اينم اطلاعات كامل در مورد اين گوشي
من بین خریدن 3250 و w710 مردد هستم.منو راهنمایی کنید.گوشی w710 عکسبرداری در شبش چطوره؟
آقایون برای خرید مموری M2 اینجا کمک بگیریم یا در تاپیکی دیگر؟
B L A S T E R
30-08-2007, 19:17
من بین خریدن 3250 و w710 مردد هستم.منو راهنمایی کنید.گوشی w710 عکسبرداری در شبش چطوره؟
عکسبرداریش مطمئن باش از 3250 بهتره.ولی 3250 یه کلاس دیگه ای داره.
از هر لحاظ 3250 بهتره مخصوصا صدا (100% توپه)
s500 خوشگلتره هم جدید تر است.
hossein-p30-f
30-08-2007, 22:49
سلام
دوستان اين W880 با اسپيكر و با هدفون چند ساعت پخش ميكنه ؟؟؟
معايبش چيه ؟؟؟
S a f a 6 4
30-08-2007, 23:34
سلام
دوستان اين W880 با اسپيكر و با هدفون چند ساعت پخش ميكنه ؟؟؟
معايبش چيه ؟؟؟
به نظر من گوشی خوب و زیبایی هستش ,من با اون بدنه فولادیه زد زنگش خیل حال میکنم , طبق گفته خود کمپانی با
هدفون تا 18 ساعت میتونه آهنگ پخش کنه
فکر کنم مموری 1 gb هم به طور فابریک روش هست , این گوشی بسیار باریکه ( 9.4 میلی متر ) و براحتی توی جیب جا
میشه و از دوربین 2 مگاپیکسلی بهرمنده
در کل گوشیه باکلاسی محسوب میشه
رضا جان N73me خوبه ولی من P990 رو بهت پیشنهاد میدم خیلی گوشی شاهیه من هر دو رو دست گرفتم واقعا 990 یه حال دیگه ای داره ضمنا با انتخاب 990 باید از خیر بلندی صدا و دوربین بگذری نه اینکه بد باشه برعکس خیلی هم خوبه فقط اندازه عکسش از 73 کوچیکتره یعنی بهترین 2 مگاست بلندی صدا هم که برا من مناسبه بلندی برا کسایی که موزیک بازن کمه
نوکیا n73me و نوکیا e65 فعلا اینها رو داشته باش باز اگه معیار خاصی مدنظرته بگو تا بهتر بهت کمک کنم.
مرسی از راهنماییتون از نوکیا n73 خوشمان آمد :27:
saeid_evil68
31-08-2007, 01:15
سلام
من میخواستم بین ان 73 و پی 990 یکیو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنین.
به نظر شما چی 990 یه کم جواد نشده؟
خواهشا بدون جبه گیری بگین.
golpesar.online
31-08-2007, 01:31
شما که به همه کمک میکنین به من بدبخت هم کمک کنین من موندم که ان 72 بگیرم یا 3250 حالا چی کار کنم نمیدونم اعصابم هم به هم میریزه 6 روزه هر روز میرم بازار میبینم هر دو تاشو بعد میام فکر می کنم کدومشو بگیرم جون من اگه استفاده کردین یکی از اینارو به من هم بگین که کدوم خوبه .قربون شما
amir2011
31-08-2007, 02:24
اینا خوبن
w850.w880.5700.
ولی 3250 هم صدای خوبی داره البته دوربین وLcd ایش هم قابل تحمله.
سلام
ممنون از همه که راهنمایی کردن. من تازه فهمیدم که این W580 دوربینش به غیر از autofocus , فلش
هم نداره! ای بابا این چه کاری بود که کردن؟ دوربین بدون فلش که نشد! از طرفی این تیپ و استیلشو
نمیشه بی خیال شد. خداییش خیلی شیکه. از اون طرف W610 هم اتو فوکس داره هم فلش. ولی خیلی
شبیه W810 می زنه. حال نکردم زیاد با تیریپش. حالا پیشنهاد نهایی؟ در مورد اون 5700 زیاد چیزی نگفتین.
مشکل و گیر خاصی نداره؟ رنگ دکمه هاش میره یا نه؟
در مورد 5700 که معایبش رو گفتند.
به نظر من همون w580 رو بگیر.
ضمن اینکه 5700 هم گوشی خوبیه...
همه اینها رو میخوای با z550 به دست بیاری...!
z550 هم البته گوشی خوبیه ولی امکاناتش در اون حدی که میخوای نیست...
اینها رو میشه در گوشی مثل n73 بهش رسید.
amir2011
31-08-2007, 02:40
سلام
البته هر دوش یکم خز شده ولی بیخیال امکاناتو بچسب...
اگه دنبال صدا اونم در اسپیکری n73 رو بچسب.ولی اگه میخوای عکس و فیلم بگیری بازم n73 باید بگیری!
و اما p990 با یک Lcd بزرگ و جالب .صفحه کلید کامل.قلم نوری .و سیستم عامل قوی تر ...
شما که به همه کمک میکنین به من بدبخت هم کمک کنین من موندم که ان 72 بگیرم یا 3250 حالا چی کار کنم نمیدونم اعصابم هم به هم میریزه 6 روزه هر روز میرم بازار میبینم هر دو تاشو بعد میام فکر می کنم کدومشو بگیرم جون من اگه استفاده کردین یکی از اینارو به من هم بگین که کدوم خوبه .قربون شما
به نظر من 3250 رو بگیر مطمئن باش از n72 بهتره...
saeid_evil68
31-08-2007, 09:43
سلام به برو بکس p30world
ولی من تو همین p30world یه تاپیک دیگه خوندم که میگفتن که دوربین n73 nv در برابر p990 سوسکه .اصلا زده بودن تو n نوکیا
دوستان سلام
هر دوشون به قول شما جواد شدن
من همیشه بدون تعصب میگم 73 همونطور که گفتن صدای قوی داره هم کیفیت هم بلندی دوربینش هم یکی از 3.2 های خوبه سیتم عاملش هم قویه ولی مشکل هنگ داره خیلی بایذ باهاش نرم رفتار کنی که همین طوریش هم هنگ میکنه سرعتش هم تقریبا کمه
990 کیفیت صدای بدی نداره بلندیش هم اگه مزیک بازی نمی تونه راضیت کنه ولی برا من خوب بود اینو بدون شک میگم دوربینش بهترین 2 مگاست فیلمش هم از بقیه سونی ها بهتره تقریبا همون فیلم 73 سیستم عاملش هم قوی تر از 73 هست هنگ هم داره ولی خیلی کمتر از 73 ال سی دی هم که هم بزرگتره هم با کیفیت تر ولی به قول دوستان تو نور مستقیم خورشید خوب عمل نمیکنه ولی فکر هم نکنم شما همیشه زیر نور خورشید با گوشیت کار کنی سرعتش هم بیشتره و چون صفحه لمسی داره بیشتر حال میده
S a f a 6 4
31-08-2007, 12:14
سلام به برو بکس p30world
ولی من تو همین p30world یه تاپیک دیگه خوندم که میگفتن که دوربین n73 nv در برابر p990 سوسکه .اصلا زده بودن تو n نوکیا
منظورت از n73 nv چیه ؟
نکنه night video رو میگی ؟
من 3250 داشتم و يكي از فاميلامون n72 براي من از هر لحاظ از اون سر تره!
شك نكن 3250 بگير اگه تونستي سري express music 3250 رو بگير.
کسی از s710چیزی میدونه
اطلاعات كامل
S710
مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*46 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo - حافظه داخلي 32 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 107.5*49*24.5 ميليمتر - وزن 137 گرم
من 3250 داشتم و يكي از فاميلامون n72 براي من از هر لحاظ از اون سر تره!
شك نكن 3250 بگير اگه تونستي سري express music 3250 رو بگير.
تاييد ميشه، 3250 بهتره.
[quote=amir2011;1505235]البته هر دوش یکم خز شده ولی بیخیال امکاناتو بچسب...
اگه دنبال صدا اونم در اسپیکری n73 رو بچسب.ولی اگه میخوای عکس و فیلم بگیری بازم n73 باید بگیری!
و اما p990 با یک Lcd بزرگ و جالب .صفحه کلید کامل.قلم نوری .و سیستم عامل قوی تر ...
quote]
كاملا درست ميگن.
P990 يه گوشيه كامله و تقريبا تمام امكاناتش در حد خوبه، بخاطر اينكه بايد همه ي اين امكانات رو تو يه گوشي
جا بدن بايد ابعاد گوشيه يه خرده بزرگ باشه.به نظر من تنها مشكل P990 همينه كه يه كم زمخت به نظر مياد.
اما در هر حال به نظر من P990 با اين قيمت و اين امكانات(با صرف نظر از بزرگي گوشي) بهترين انتخابه.
saeid_evil68
01-09-2007, 23:46
منظورت از n73 nv چیه ؟
نکنه night video رو میگی ؟
نه عزیزم اشتباه تایپی بود
mrmostafa
03-09-2007, 11:33
دوست عزيز ممنونم ولي p990 آخه امكانات خاصي نداره اكولايزرش هم دستي نميشه تغيير داد بايد از اونايي كه خودش داره استفاده كني. الان w950 خوبه دوربين نداره m600 خوبه دوربين نداره حال نميده. p1 تا بخواد ارزون بشه كه هيچي تازه نميدونم نسبت به 990 چه تغييراتي كرده البته 990 نسبت به 910 تغيير خاصش فقط دوربينش بوده
w960 خوبه تاچ اسكرين نيستش نميدونم چرا اينجوري ميزنن آخه
اينم يكي از پست هاي بچه هاي پي سي ورد هستش تاپيك گوشي هاي دو سيمكارته:
the big impish
عضو جدید
تاريخ عضويت: Aug 2007
--------------------------------------------------------------------------------
کلا این گوشیهای 2 سیم کارته که تو بازار هست همشون چینی هسن. NEC اصلا به درد نمیخوره
من خودم استفاده کردم اما یه گوشی خریدم چینیه مارکشم (AMICOLL ( Bluetooth. امکانات خوبی داره.
یه صدای وحشتناک داره که من اون گوشی رو فقط به خاطره صداش خریدم.(5 تا Speaker ) داره.
تاچ اسکرین، 2 مگا پیکسل دوربین، windows mobile میخوره، 2 تا سیم کارت میخوره و هر دوتاشم همزمان فعاله، آنتن دهیش از سونی اریکسون بهتره و.....
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
الان قيمت w960 رو كسي نميدونه؟؟؟؟؟ w950, m600 خوبه كه دوربن ندارن .
mrmostafa
03-09-2007, 11:33
بين اين گوشيها موندم كدوم خوبه :
Q-teck s200
I-mate Jam
qtwck 9100
!Bikhaneman!
03-09-2007, 13:19
سلام
من دوباره می خوام گوشی بگیرم !
باز هم دوربین و موسیقی برام مهمه ، تو کلوپ نوکیا هم گفتم اونجا همه میگفتن N95 (که البته خیلی باید زور بزنم تا بتونم بگیرمش)
فرض کنید تا سقف 450 تومن :
موسیقی در اولویت قرار داره (از N93 خیلی راضی بودم چون صدای Base خیلی خوبی داشت و صداش از N73 یه نمه بیشتر بود)
از فیلمبرداری N93 که دیگه چی بگم ! معرکه بود اما خیلی بزرگه و اذیتم میکرد .
یه سری میگن K810 ---یه سری میگن W900--- یه سری میگن N91 موزیک ---
N91 8گیگ عالیه اما دوربینش افتضاحه !
خوب نظر شما چیه ؟
کمپانی اصلاً برام مهم نیست .
تا حالا اینا رو داشتم :
N93
N73 ME
N73
W800
W810
K750
3250
amir2011
04-09-2007, 01:33
بين اين گوشيها موندم كدوم خوبه :
Q-teck s200
I-mate Jam
qtwck 9100
بهتر بود این سوال رو در تایپیک مربوط به مشاوره برای PPC میپرسیدی...
amir2011
04-09-2007, 01:49
سلام
من دوباره می خوام گوشی بگیرم !
باز هم دوربین و موسیقی برام مهمه ، تو کلوپ نوکیا هم گفتم اونجا همه میگفتن N95 (که البته خیلی باید زور بزنم تا بتونم بگیرمش)
فرض کنید تا سقف 450 تومن :
موسیقی در اولویت قرار داره (از N93 خیلی راضی بودم چون صدای Base خیلی خوبی داشت و صداش از N73 یه نمه بیشتر بود)
از فیلمبرداری N93 که دیگه چی بگم ! معرکه بود اما خیلی بزرگه و اذیتم میکرد .
یه سری میگن K810 ---یه سری میگن W900--- یه سری میگن N91 موزیک ---
N91 8گیگ عالیه اما دوربینش افتضاحه !
خوب نظر شما چیه ؟
کمپانی اصلاً برام مهم نیست .
تا حالا اینا رو داشتم :
N93
N73 ME
N73
W800
W810
K750
3250
w850 نسبت به w900 بهتره ......فعلا در مورد این فکر کن ببین نظر چیه...؟
!Bikhaneman!
04-09-2007, 02:44
w850 نسبت به w900 بهتره ......فعلا در مورد این فکر کن ببین نظر چیه...؟
یجورایی نمی پسندم
اتوفکوس نداره..قیافشم جالب نیست . W900 نسبت به این خیلی با کلاستر و از نظر امکانات بهتره..این فقط واکمن 2 هست و باقی امکاناتش فعلاً بدرد ما نمیخوره .
e.khafan!
04-09-2007, 11:12
سلام منم بین اینا موندم و دوربینم برام مهم نیست موسیقی هم با اسپیکر گوشی زیاد گوش نمی دم ولی با هدستش چرا . حالا شما کدوم رو پیشنهاد می کنید در ضمن اگر خودتونم پیشنهادی دارین بگین برای من فقط موسیقی و سیمبین مهمه .
1- m600
2- w950
3-n73
سلام منم بین اینا موندم و دوربینم برام مهم نیست موسیقی هم با اسپیکر گوشی زیاد گوش نمی دم ولی با هدستش چرا . حالا شما کدوم رو پیشنهاد می کنید در ضمن اگر خودتونم پیشنهادی دارین بگین برای من فقط موسیقی و سیمبین مهمه .
1- m600
2- w950
3-n73
دوستان سلام
w950 همونطوری که خودت هم بیشتر پسندیدی بهتره نسبت به بقیه تو اون امکاناتی که می خوای
ولی دوربین هم باید داشته باشه چون بعضی مواقع تو یه شرایطی قرار میگیری که نیاز به دوربین داری و اونوقت چون گوشیت دوربین نداره ضد حالت میشه بنابراین p1 بهترین به نظر میرسه میشه با خرید یه هندز فری سری w سونی براش کیفیت و بلندی رو با هم داشته باشی ضمن اینکه از دوربین و امکانات بیشتر هم بهره میبری
e.khafan!
04-09-2007, 12:58
دوستان سلام
w950 همونطوری که خودت هم بیشتر پسندیدی بهتره نسبت به بقیه تو اون امکاناتی که می خوای
ولی دوربین هم باید داشته باشه چون بعضی مواقع تو یه شرایطی قرار میگیری که نیاز به دوربین داری و اونوقت چون گوشیت دوربین نداره ضد حالت میشه بنابراین p1 بهترین به نظر میرسه میشه با خرید یه هندز فری سری w سونی براش کیفیت و بلندی رو با هم داشته باشی ضمن اینکه از دوربین و امکانات بیشتر هم بهره میبری
درسته که p1 خیلی بهتره ولی قیمتشم خیلی بیشتره راستش از p990 خیلی خوشم میاد البته از امکاناتش ولی از قیافش بدم میاد ! راستی یه سوال چرا 950 از 600 قیمتش کمتره مگه 600 چی داره ؟
اگه کسی گوشی میشناسه که wi-fi داشته باشه قیمتش دور و بر 320 باشه و سیمبین هم باشه با هر مارکی حتما بگه خیلی نیاز به wi-fi دارم!
درسته که p1 خیلی بهتره ولی قیمتشم خیلی بیشتره راستش از p990 خیلی خوشم میاد البته از امکاناتش ولی از قیافش بدم میاد ! راستی یه سوال چرا 950 از 600 قیمتش کمتره مگه 600 چی داره ؟
اگه کسی گوشی میشناسه که wi-fi داشته باشه قیمتش دور و بر 320 باشه و سیمبین هم باشه با هر مارکی حتما بگه خیلی نیاز به wi-fi دارم!
دوستان سلام
ببین اگه از 990 خوشت میاد برو بگیرش شک هم نکن گوشیه توپیه منم همینو دارم قیافشم بعد یه مدت کوتاهی برات عادی میشه منم اول همینطوری بودم ولی در مورد k800 و از همه بدم میومد و فقط 800 رو قبول داشتم
چون 600 قشنگ تره کیبورد کامل داره
سوال آخرو درست دنمی دونم چون فعلا استفاده ای ازش ندارم
amir2011
05-09-2007, 00:31
یجورایی نمی پسندم
اتوفکوس نداره..قیافشم جالب نیست . W900 نسبت به این خیلی با کلاستر و از نظر امکانات بهتره..این فقط واکمن 2 هست و باقی امکاناتش فعلاً بدرد ما نمیخوره .
و اما w880 نظرت در مورد این یکی چیه...؟
البته w850 دوربینش خوبه.مموری یک گیگ داره.صداش شاید از w900 کمتر باشه ولی با کیفیت تره...والکمن ورژن 2 داره که بیشتر فایلها رو پشتیبانی میکنه و علاوه بر همه اینها قیمتش مناسبه...
amir2011
05-09-2007, 00:51
1- m600
2- w950
3-n73
از بین این دو تا فقط w950 در واقع m600 فقط کیبورد کامل داره و در این آشفته بازار موبایل باعث شده که از w950 گرونتر باشه...
ولی گوشی n91 به نظر من بالاترین کیفیت و بلندی هندزفری رو در کل گوشیها داره...
علاوه بر این wilan داره و سیمبین...
ضمن اینکه 5700 و n73me هم خیلی بدردت میخوره...
saeid_evil68
05-09-2007, 09:20
از بین این دو تا فقط w950 در واقع m600 فقط کیبورد کامل داره و در این آشفته بازار موبایل باعث شده که از w950 گرونتر باشه...
ولی گوشی n91 به نظر من بالاترین کیفیت و بلندی هندزفری رو در کل گوشیها داره...
علاوه بر این wilan داره و سیمبین...
ضمن اینکه 5700 و n73me هم خیلی بدردت میخوره...
گوشی فقط ان73 من تا چند روز پیش شک داشتم که 990 بگیرم یا ان73 ولی الان که ان 73 خریدم واقعا باهاش حال کردم
mrmostafa
05-09-2007, 10:18
آقا بين اين گوشيها كدوم بهتره هر چي ارزون تر هم باشه بهتره : امكاناتي كه ميخوام دوربين داشته باشه و صفحه لمسي و صداي بالا
W960
Qtek s200
I-mat Jamin
GLX pc500
Glx p3660
البته خودم w960 رو خيلي دوست دارم ولي خوب صد در صد گرونه چون وقتي w950 كه دوربين نداره 320 هزار هستش اين راحت 450 هستش چون 150 فقط پول دوربينه اونم 3.2 مگا پيكسل
آقا بين اين گوشيها كدوم بهتره هر چي ارزون تر هم باشه بهتره : امكاناتي كه ميخوام دوربين داشته باشه و صفحه لمسي و صداي بالا
W960
Qtek s200
I-mat Jamin
GLX pc500
Glx p3660
البته خودم w960 رو خيلي دوست دارم ولي خوب صد در صد گرونه چون وقتي w950 كه دوربين نداره 320 هزار هستش اين راحت 450 هستش چون 150 فقط پول دوربينه اونم 3.2 مگا پيكسل
دوستان سلام
خوب همونطور که خودت گفتی تو بین اینا 960 خیلی عالیه
فکر glx ها رو از رهنت بیرون کن مورد استفاده اونها چند روز بیشتر نیست
s200 هم خوبه
قیمت 960 در آخرش 450 تومن میشه نه اولش پس باید حاقل 6 ماه پس از اومدنش صبر کنی تا به 450 برسه
p1 هم بگیری ضرر نکردی فقط صدای بلند رو نداره
!Bikhaneman!
05-09-2007, 12:49
و اما w880 نظرت در مورد این یکی چیه...؟
البته w850 دوربینش خوبه.مموری یک گیگ داره.صداش شاید از w900 کمتر باشه ولی با کیفیت تره...والکمن ورژن 2 داره که بیشتر فایلها رو پشتیبانی میکنه و علاوه بر همه اینها قیمتش مناسبه...
ممنون از توجهت امیر جان
دیروز یه N91 8GB گرفتم فعلاً دارم با صداش روزگار سپری میکنم تا ببینم بعداً چی میشه :8:
برای دو سیم کارته کردن گوشی چی کار کنیم؟شنیدم یه سری آدابتور هست که این کار رو انجام میده.کارایشون چطوره؟
سلام بچه ها من w550دارم اما ازش راضی نیستم چون نه memory نه کیفیت دوربینش بالاست. می خوام با یه نوکیا عوضش کنم شما بگین با قیمت 280 تا 300 چه مدلی میشه خرید؟اگه خشابی باشه بهتره مرسی. مهشید
Mr.YatimGhoore
05-09-2007, 15:09
سلام به همگی اگه میشه منو تا سقف 280 تومن برای خرید گوشی های سونی اریکسون راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان سلام
سلام بچه ها من w550دارم اما ازش راضی نیستم چون نه memory نه کیفیت دوربینش بالاست. می خوام با یه نوکیا عوضش کنم شما بگین با قیمت 280 تا 300 چه مدلی میشه خرید؟اگه خشابی باشه بهتره مرسی. مهشید
اول بگو منظورت از خشابی چیه
دوم اینکه غیر از صدا چه انتظار دیگه ای از گوشیت داری(اینو به این خاطر گفتم که حتما صدا برات مهم بوده که 550 گرفتی)
تا 300 تومن می تونی یک k800 بگیری دوربینش برا عکاسی که ok هست صداشم می تونی تقویت کنی تا به سری w برسه یک گوشی کامل می تونه برات باشه
سلام به همگی اگه میشه منو تا سقف 280 تومن برای خرید گوشی های سونی اریکسون راهنمایی کنید ممنون میشم
یعنی هیچ معیاری نداری برا خرید ندارید
اگه معیارت عکاسیه 800 خوبه
اگه صداست سریw سونی با اکسپرس موزیک نوکیا مثل 3250 و 5700
اگه کارایی و امکانات و ال سی دی تاچ می خوای 990 با بعضی از پاکت ها
اگه زیبایی و کلاسه که فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی
دیگه امری نیست
mrmostafa
05-09-2007, 15:39
دوستان سلام
خوب همونطور که خودت گفتی تو بین اینا 960 خیلی عالیه
فکر glx ها رو از رهنت بیرون کن مورد استفاده اونها چند روز بیشتر نیست
s200 هم خوبه
قیمت 960 در آخرش 450 تومن میشه نه اولش پس باید حاقل 6 ماه پس از اومدنش صبر کنی تا به 450 برسه
p1 هم بگیری ضرر نکردی فقط صدای بلند رو نداره
بدبختي همينه كه بايد كلي صبر كني بازم رو دستش مياد. البته GLX من سايتش رو ديدم براي ژاپن هستش مونتاژ ابران دست چند نفر ديدم راضي بودن سرعت بالايي داره. تو همين سايت هم يه تاپيك از GLX بودش نزديك 30 صفحه همه راضي بودن شما از چه نظر ميگي خوب نيستش؟؟؟؟ قطعاتش كه خارجيه مونتاژ كاري نداره اگه مال ايران بود حتما زبان فارسي داشتش سايتشم خارجيه
بدبختي همينه كه بايد كلي صبر كني بازم رو دستش مياد. البته GLX من سايتش رو ديدم براي ژاپن هستش مونتاژ ابران دست چند نفر ديدم راضي بودن سرعت بالايي داره. تو همين سايت هم يه تاپيك از GLX بودش نزديك 30 صفحه همه راضي بودن شما از چه نظر ميگي خوب نيستش؟؟؟؟ قطعاتش كه خارجيه مونتاژ كاري نداره اگه مال ايران بود حتما زبان فارسي داشتش سايتشم خارجيه
دوستان سلام
مصطفی جان تو اون تاپیکی که میگی هم بیشتر از دستش ناراضی بودن تا راضی خود من هم اول ازش تعریف می کردم ولی بعد فهمیدم بی خود بوده
شاید سرعتش بالا باشه ولی اینکه سیستم عامل مشخصی نداره اینکه برنامه براش گیر نمیاد یا حداقل به راحتی براش گیر نمیاد خیلی ضد حاله حتی یکی از دوستان گفته بود که جاوا رو هم پشتیبانی نمی کنه
M.etallic.A
05-09-2007, 16:19
برای دو سیم کارته کردن گوشی چی کار کنیم؟شنیدم یه سری آدابتور هست که این کار رو انجام میده.کارایشون چطوره؟
اصلا به درد نمیخوره. اولا که باید سیم کارت رو قیچی کنی و فقط قسمت فلزیش باقی بمونه. بعد دو تا سیم کارت رو واردش میکنی. ممکنه اصلا تو گوشیت جا نشه. در ضمن فقط یکی از سیم کارتها فعال میشه. فقط تنها خوبیش اینه که نیازی نیست برای تعویض سیم کارت باطری رو در بیاری و پشت گوشی رو باز کنی. همین.
دوستان قیمت یه w800 دست دوم تمیز چقدره؟
اينا پيشنهادهاي منه.در ضمن 6120 classic هم ميتوني بخري.اگر هم ميخواي ميتوني به اين سايت بري و خودت جستجو و انتخاب كني.
N70
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS ـ DV - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
قيمت: 259000 تومان
3250
مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 1 GB مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103.8*50*19.8 ميليمتر - وزن 130 گرم
قيمت: 258000 تومان
7390
مشخصات كلي :
فرم تاشو - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 16000000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 21 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 90*47*19 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 298000 تومان
بهتر ميشه اگه بگي دقيقا چه چيزايي برات مهمه.
به هر حال اينا پيشنهادهاي منه.اما به نظر من اگه امكانات گوشي برات مهمتر از ظاهر گوشيه P990 بهترينه.
P990
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم
قيمت: 289000 تومان
K800
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 30*40 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 105*47*22 ميليمتر - وزن 115 گرم
قيمت: 272000 تومان
S500
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 2 اینچ ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Micro - M2 - كارت حافظه همراه گوشي 0 مگابايت - حافظه داخلي 12 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 99 * 47 * 14 ميليمتر - وزن 94 گرم
قيمت: 274000 تومان
W700
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم
قيمت: 191000 تومان
amir2011
06-09-2007, 00:44
W960
Qtek s200
I-mat Jamin
GLX pc500
Glx p3660
فعلا از خیر w960 بگزر چون نه اومده و نه اگرم بیاد قیمت مناسبی خواهد داشت...
s200 همه اینها رو داره ولی صدای بلند رو در هدفون داره...
p990 هم همون مشکل صدا رو داره...
ولی اگه یکم جرات داری میتونی بزنی تو کار گوشیهای چینی که خریدش همچین ریسکیه ولی همه اینها رو داره به جز یک سیستم عامل درست حسابی...
ممنون از توجهت امیر جان
دیروز یه N91 8GB گرفتم فعلاً دارم با صداش روزگار سپری میکنم تا ببینم بعداً چی میشه :8:
خواهش میکنم.
مبارک باشه...با هدفونش حال میکنی....
منظورت از خشابی یعنی کشویی..
اگه اینطوریه میتونی n80 بگیری که البته از اینها گرونتره...البته 6270 .6288 هم خوبه...
حالا حتما باید نوکیا باشه...سامسونگ u600 هم خوبه...
از بین w850 .w660.w610,p990 ببین از ظاهر کدوم خوشت میاد تا بیشتر کمکمت کنم ضمن اینکه میتونی بیشتر در مورد امکانات مد نظرت بگی تا بهتر بشه راهنماییت کرد...
دوستان یه نفر به من یه w800 تمیز معرفی کرده و میگه 120 که تخفیف هم میده
حالا میخواستم باهاتون مشورت کنم اول اینکه قیمت نو این گوشی چقدره؟
بعد اینکه این قیمت به نظر شما چطوره؟
کلا w800 گوشی خوبیه یعنی اینکه مشکل خاصی نداره؟
ممنون
amir2011
07-09-2007, 00:16
ممنون
قیمتش خیلی خوبه بگیر البته اگه از سالم بودنش مطمئنی...
گوشی خوبیه (دوربینش خوبه.صداش هم خوبه و...) مشکل خاصی نداره...
ALBUS_DUMBLEDORE
07-09-2007, 01:17
با سلام
یه سوال داشتم:
گوشی هایی مثل n95 8gb edition ,e7,iphone دارای (به ترتیب) 2-8 . 2 . 8 .sdram هستن؟ یا hdd هستن؟یا flash ؟
باتشکر.
arash_zp
07-09-2007, 03:18
ممنون
بله 100%
البته اگه كاملا سالم باشه
دوستان از راهنمائيتون ممنون
victorman
08-09-2007, 10:57
با سلام و خسته نباشید میخواستم اگه میشه یک گوشیه جدید نوکیا به من معرفی کنید که از N73 جدیدتر باشه همه جور برنامه بشه روش نصب کرد کیفیت دوربینش هم خوب باشه هم عکاسیش هم فیلمبرداریش خلاصه شدیدن پیشرفته باشه و قیمتش هم بین 300 تا 400 هزار تومان باشه من یه گوشی میخوام که برنامه و بازی همه جوره روش نصب بشه و دوربینشم خوب باشه صفحش هم بزرگ باشه
راستی قیمت n93i چنده وآیا از n73 بهتره
M.etallic.A
08-09-2007, 12:40
این چیزایی که گفتی تو 300 تا 400 تومان نمیگنجه دوست من....
در ضمن جدیدترین گوشی های نوکیا هم تو بعضی موارد از n73 کم میارن. مثلا از نظر عکاسی به غیر از n95 حتی n93 و n93I هم به n73 نمیرسن. لقب cameraphone رو نوکیا به n73 داده.
victorman
08-09-2007, 13:59
کاش کاملتر جواب میدادی مثلا قیمت n93i چنده
سوال دوم آیا از n73 بهتره
سوال سوم بازی و اینجور چیزها روش نصب میشه
سوال چهارم p990 گوشی خوبی هست؟ و آیا از n73 بهتره ؟
سوال آخر اگر p990 گوشیه خوبیه چرا قیمتش پایینه؟
لطفا به همه سوال هام جواب بدید
mrmostafa
08-09-2007, 14:06
[QUOTE=amir2011;1531537]فعلا از خیر w960 بگزر چون نه اومده و نه اگرم بیاد قیمت مناسبی خواهد داشت...
ولی اگه یکم جرات داری میتونی بزنی تو کار گوشیهای چینی که خریدش همچین ریسکیه ولی همه اینها رو داره به جز یک سیستم عامل درست حسابی...
QUOTE]
آقا منظورت كدوم گوشي ها هستش؟؟؟ اين GLX خوبه چون قطعاتش ميگن مال ژاپن هستش تو سايتش هم رفتم مال ژاپن هستش.
اين جريان بلوتوس و NEC چيه ؟؟؟ چجور گوشي هستش
mrmostafa
08-09-2007, 14:07
كا 850 كسي نميدونه صداش زياده يا نه مثل كا800 صداش كم هستش و همينطور كا 810 ؟؟؟ قيمتش كا 850 كسي نداره ؟؟؟
amir2011
09-09-2007, 00:01
کاش کاملتر جواب میدادی مثلا قیمت n93i چنده
سوال دوم آیا از n73 بهتره
سوال سوم بازی و اینجور چیزها روش نصب میشه
سوال چهارم p990 گوشی خوبی هست؟ و آیا از n73 بهتره ؟
سوال آخر اگر p990 گوشیه خوبیه چرا قیمتش پایینه؟
لطفا به همه سوال هام جواب بدید
1.قیمتش حدود 500 .
2.این شوال یکم خیلی کلیه n93i به جز کیفیت صدای اسپیکر چیزی از n73 کم نداره و تازه از نظر فیلمبرداری عالیه و کلا کلاس خاصی داره...
3.آره چون سیستم عامل سیمبین داره روش بازی و برنامه های سیس رو هم میتونی بریزی...
4.p990 گوشی خوبیه دلیل اینکه قیمتش پایینه هم کاملا مشخص نیست... ولی یک دلیلش میتونه این باشه که این گوشی بر خلاف n73 دارای سلیقه همه پسند نیست...و یکجورایی کار کردن باهاش طرفدارای خاص خودش رو داره که البته ازش لذت هم میبرند.
ولی برای شما میتونه e65 و n76 هم گوشیهای خوبی باشند...
[quote=amir2011;1531537]فعلا از خیر w960 بگزر چون نه اومده و نه اگرم بیاد قیمت مناسبی خواهد داشت...
QUOTE]
آقا منظورت كدوم گوشي ها هستش؟؟؟ اين GLX خوبه چون قطعاتش ميگن مال ژاپن هستش تو سايتش هم رفتم مال ژاپن هستش.
اين جريان بلوتوس و NEC چيه ؟؟؟ چجور گوشي هستش
تقریبا همه اینها در یک سطحند با کمی تفاوت ببین کدوم یکیش امکانات بهتری داره و مهمترین چیز اینه که از تجربه کسانی که از اونها استفاده کردن بهره ببری....
من خودم یک n95 چینی دیدم که دوربینش 3 بود از نظر کیفیت صدا و lcd هم خیلی خوب بود ولی معلوم نیست که تا کی دوام میاره...
Sasan Info
09-09-2007, 01:04
بچه ها گوشی نوکلا n95 چینی کاری کرده که به دلم بشینه به این دلایل
صدای بسیار بلند
صفحه نمایش بزرگ و بسیار با کیفیت
قلم نوری
دو سیم کارت خور
دارای --- که کانال تلویزیون میگیره
مموری میکرو اس و دی بلوتوث
و خیلی چیزای دیگه....
حالا بعضی ها میگن که این گوشی اصلا به درد نمیخوره و ارزش خریدن نداره
این گوشی قیمتش 200 هزار تومنه
حالا من میخواستم ببینم که چه گوشی تو این قیمت میتونه کاری بکنه که من از این گوشی دل بکنم و به اون گوشی روی بیارم؟!
خودم که یه جورایی 6300 رو مد نظر دارم ولی نمیدونم چی کار کنم
خواهش میکنم کمک کنید!!!
همینو بگیرم یا گوشی به خصوصی پیشنهاد میکنید؟!
pouria007
09-09-2007, 11:23
سلام سلام یه سوال
n95 چطوره؟
منظورم اینه که یه گوشی هست که تا چند سال عوضش نکنم آخه هر 4 ماه به 4 ماه دارم گوشی عوض میکنم
با تشکر بای
arash_zp
09-09-2007, 13:40
صدای بسیار بلند
قلم نوری
دو سیم کارت خور
و خیلی چیزای دیگه....
حالا من میخواستم ببینم که چه گوشی تو این قیمت میتونه کاری بکنه که من از این گوشی دل بکنم و به اون گوشی روی بیارم؟!
خواهش میکنم کمک کنید!!!
اينا همش صداي طبل تو خاليه
... نشي يه وقت اينو بگيي چون ريسكش خيلي بالاست و احتمال ضرر كردنت بر طبق تجربه ها خيلي بيشتر از بردت هست
من همون 6300 رو ترجيح ميدم
سلام سلام یه سوال
n95 چطوره؟
منظورم اینه که یه گوشی هست که تا چند سال عوضش نکنم آخه هر 4 ماه به 4 ماه دارم گوشی عوض میکنم
با تشکر بای
از لحاظ امكاناتي كه مطمئن باش حالا حالا ها راضيت ميكنه
ولي ممكنه تا چند وقت ديگه خز شه كه مطمئنا اگه قيمتش يه خورده پايين بياد ميشه
اگه خز شدن واست مهم نيست واست خوبه
فقط اگه از گوشيت خيلي استفاده ميكني بايد هميشه دست به شارژر باشي چون باتريش واقعا افتضاحه يه روز با استفاده معمولي به زور دووم مياره
يه مقدارم شعورش تو برگشتن از حالت لند اسكيپ به معمولي پايينه
اينايي كه گفتم همشون تجربه هاي يك دوست هست
Sasan Info
09-09-2007, 16:40
اينا همش صداي طبل تو خاليه
... نشي يه وقت اينو بگيي چون ريسكش خيلي بالاست و احتمال ضرر كردنت بر طبق تجربه ها خيلي بيشتر از بردت هست
من همون 6300 رو ترجيح ميدم
حالا من باید چی کار کنم
لطفا بیشتر راهنمایی کنید:19:
سلام.
cpu گوشی n81 چقدره؟
دلمو برده بدجور.
amir2011
10-09-2007, 00:12
كا 850 كسي نميدونه صداش زياده يا نه مثل كا800 صداش كم هستش و همينطور كا 810 ؟؟؟ قيمتش كا 850 كسي نداره ؟؟؟
احتمال اینکه صداش مثل 800 , 810 باشه خیلی زیاده چون در واقع اصلا این گوشی برای عکاسی ساخته شده...
صدای بسیار بلند
قلم نوری
دو سیم کارت خور
و خیلی چیزای دیگه....
خواهش میکنم کمک کنید!!!
نوکلا رو نمیدونم ولی یک گوشی هست به نام نوکیا n95 که دوربینش هم 3 هست و همه اینهایی که میگی رو هم داره ولی خریدش یک ریسکه که به نظر من به ریسکش میارزه...!!!
ولی اگه میخوای از نوکیا بخری به جای 6300 یک 6120 بخر که از همه لحاظ سرتره...
سلام سلام یه سوال
n95 چطوره؟
با تشکر بای
البته اینکه یک گوشی رو چند سال نگه داری یکم بعیده...
ولی تا مدت زیادی انتظاراتت رو براورده میکنه فقط اگه صبر کنی 8گیگش رو بگیری خیلی بهتره...
هم lcd بزرگتری داره . هم مشکل باتریش حل شده و هم ظاهر جذاب تری داره...
amir2011
10-09-2007, 00:13
سلام.
cpu گوشی n81 چقدره؟
دلمو برده بدجور.
Single CPU
CPU Type: ARM 11
CPU Clock Rate: 369 MHz
arash_zp
10-09-2007, 01:32
حالا من باید چی کار کنم
لطفا بیشتر راهنمایی کنید:19:
عزيز شما بايد قيد اين گوشي هاي خوف چيني رو بزني
بعدشم بين اين گوشي ها يكي رو انتخاب كني :
6300
6120
v3x
w700
:31:
davood6385
10-09-2007, 15:04
سلام يكي از دوستام 170 تومن حداكثر پول داره رفته گشته ميگه موتورولا تو اين قيمت خوبه بين دو تا گوشيه motorola L7 و motorola v3i مونده من يه سيرچ كه كردم تنها برتريه v3i نسبت به L7 دوربين با كيفيترش هست
و قيمتش هم 20 تومن فكر كنم گرونتره . اين صفحه رو يه نگاه بندازين لطفا مقايسه L7 و v3i از لحاظ performance يا كارايي هم فكر كنم L7 بهتره البته من هيچ كدوم رو نداشتم با سرچي كه كردم ميگم به نظر شما كدوم يكي بهتره .مهندساي گرامي كه v3i دارن تاييدش ميكنن ؟لطفا سريعتر جواب من رو بدين
amir2011
11-09-2007, 01:30
سلام يكي از دوستام 170 تومن حداكثر پول داره رفته گشته ميگه موتورولا تو اين قيمت خوبه بين دو تا گوشيه motorola L7 و motorola v3i مونده من يه سيرچ كه كردم تنها برتريه v3i نسبت به L7 دوربين با كيفيترش هست
و قيمتش هم 20 تومن فكر كنم گرونتره . اين صفحه رو يه نگاه بندازين لطفا مقايسه L7 و v3i از لحاظ performance يا كارايي هم فكر كنم L7 بهتره البته من هيچ كدوم رو نداشتم با سرچي كه كردم ميگم به نظر شما كدوم يكي بهتره .مهندساي گرامي كه v3i دارن تاييدش ميكنن ؟لطفا سريعتر جواب من رو بدين
v3i علاوه بر دوربین بهتر دارای طراحی بینظیری است...
که این میتونه به تنهایی نظر هر خریداری رو جلب کنه ولی در کل من v3i رو پیشنهاد میکنم...
alireza20202003
11-09-2007, 10:35
به نظر من قبل از خرید یه نگاه به K1 موتورولا که قیمتش همون حول 170 تومنه بندازه بعد اقدام به خرید کنه تازه k1 قابلیت فیلمبرداری با رزولوشن 352*288 رو داره.
f-soltani
11-09-2007, 21:38
آیا می تونم با گوشی
p990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان
bofekor_sa
11-09-2007, 23:55
دوروود
دوستان کسی از قیمت گوشی های قاچاق اطلاع داره
مثلا n95,n73music,......
ممنون می شم به من جواب بدید
ali racer
12-09-2007, 01:39
دوروود
دوستان کسی از قیمت گوشی های قاچاق اطلاع داره
مثلا n95,n73music,......
ممنون می شم به من جواب بدید
چون 90%
از گوشی های تو بازار مخصوصا سری ان نوکیا که ارزون شدن
قاچاق هستن
زیاد قیمتشون فرقی نداره با بازار:27:
Highbury
12-09-2007, 11:56
دبلیو 580 چطوریه ؟ نسبت به دبلیو 850 از لحاظ بلندی صدا و کیفیت صدا در چه حدی هستش؟
siamak5561
12-09-2007, 16:44
سلام
من یه گوشی تا 500 تومن می خوام بگیرم که این مشخصات رو داشته باشه
1-حتما صفحه لمسی باشه
2-دوربینش زیاد مهم نیست
3-صداش خوب باشه
4-خوشگل شیک و باکلاس باشه
ممنون می شم جوابم رو بدبد.
arash_zp
12-09-2007, 18:27
سلام
1-حتما صفحه لمسی باشه
2-دوربینش زیاد مهم نیست
3-صداش خوب باشه
بايد بزني تو خط IMATE و مدل هايي مثل KJAM و JAMIN پيشنهاد هاي من هستند
siamak5561
13-09-2007, 00:26
غیر از پاکت پیسی دیگه چی هست لطفا دوستنا دیگه هم راهنمایی کنید که واقعا موندم چی بگیرم!!
arash_zp
13-09-2007, 01:25
غیر از پاکت پیسی دیگه چی هست لطفا دوستنا دیگه هم راهنمایی کنید که واقعا موندم چی بگیرم!!
مدل هاي خوشگل نوكيا مثل 8800 و 8600 رو هم پيشنهاد ميدم
فقط نميدونم چند قيمتن .
amir2011
13-09-2007, 01:51
آیا می تونم با گوشی
p990 sonyericson بدون هیچ مشکلی کتابهای الکترونیکی (با فرمت pdf & word) بخونم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
اگه گوشی موبایل هم نبود اشکالی نداره. فقط قیمتش مناسب باشه با تشکر از همه شما عزیزان
آره میشه...
سلام
1-حتما صفحه لمسی باشه
2-دوربینش زیاد مهم نیست
3-صداش خوب باشه
اینکه حتما صفحه لمسی باشه ولی ppc نباشه یکم کمیابه ولی میتونی روی w950 و m600 سونی فکر کنی که البته هیچکدوم دوربین ندارند.
ولی p1 رو که جدید زده و دوربین 3.2 هم داره...
ببین نظرت در مورد اینها چیه وگرنه باید بری تو کار گوشیهای ppc یا چینی...!
arash_zp
13-09-2007, 02:30
آره میشه...
اینکه حتما صفحه لمسی باشه ولی ppc نباشه یکم کمیابه ولی میتونی روی w950 و m600 سونی فکر کنی که البته هیچکدوم دوربین ندارند.
ولی p1 رو که جدید زده و دوربین 3.2 هم داره...
ببین نظرت در مورد اینها چیه وگرنه باید بری تو کار گوشیهای ppc یا چینی...!
امير جان اون قسمت چيني ....... از شما بعيد بود
در ضمن اگه دوربين واست اصلا مهم نيست پيشنهاد هاي بالا گزينه هاي خويبين
p1 هم كه عاليه فقط 100 - 150 تومن بايد بذاري رو پولت
چيني هم از اسمش تابلو ديگه چييه :31: بيخيالش شو
siamak5561
13-09-2007, 15:21
در ضمن اگه دوربين واست اصلا مهم نيست پيشنهاد هاي بالا گزينه هاي خويبين
p1 هم كه عاليه فقط 100 - 150 تومن بايد بذاري رو پولت
اتفاقا خودمم تو این فکر که P1 بگیرم آخرین قیمت رو کسی نداره ؟؟ اگه قیمت شیراز باشه که بهتر هست چون شیراز مثل اینکه ارزنتر از تهرانه و به شهر ما هم نزدیکتره.
راستی توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟ من این گوشی رو خریدم از لحاظ تایپ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
e.khafan!
13-09-2007, 15:59
راستی توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟ من این گوشی رو خریدم از لحاظ تایپ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
کیبوردش باید 2 - سه ماه باهاش کارکنی تا دستت راه بیفته ، چون هر کلید 3 جهت داره ( بعضیاش 4 تا ) شما اگر بخوای سریع تایپ کنی غلط املایی هات زیاد می شه ، کلا قاطی می شه به خاطر همین باید دستت راه بیفته - در کل با صفحش راحت تره تایپ .
دوستان سلام
نمی خواد 100 تا 150 بزاری رو پولت 20 تومن بزاری کافیه تو شهر ما 520 گیرت میاد
لازم به دو ماه کار نیست که اگه واقعا کیبورد براش مهمه و زیاد کار میکنه یه هفته ای هم بهش عادت میکنه
roohi_rsh
15-09-2007, 00:21
من موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید:5:
Amin_Mokari
15-09-2007, 01:04
من يه گوشي ميخوام كه قيمتش 100 تومن باشه گوشي خوبم باشه يا مثلا كدوم گوشي دست دومش اين قيمته
amir2011
15-09-2007, 02:21
من موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید:5:
w880 بهترین گزینست (الان یکی از پرفروشترین گوشیها در اروپا هم هست)
اگر هم میخوای حتما سیمبین باشه e65 خوبه...
من يه گوشي ميخوام كه قيمتش 100 تومن باشه گوشي خوبم باشه يا مثلا كدوم گوشي دست دومش اين قيمته
به نظر من l7 موتورولا خوبه...
arash_zp
15-09-2007, 23:50
w880 بهترین گزینست (الان یکی از پرفروشترین گوشیها در اروپا هم هست)
اگر هم میخوای حتما سیمبین باشه e65 خوبه...
به نظر من l7 موتورولا خوبه...
تاييد ميشه
اگه سيمبين خيلي برات مهمه و با نوكيا هم حال نميكني p990 هم هست
roohi_rsh
16-09-2007, 00:32
دستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
amir2011
16-09-2007, 01:25
دستتون درد نکونه که جواب دادی اما واقا حیف که n95 شصد تومن هست وگرنه اونو میگرفتم راستی گوشیهای Imat چطوری هست یه سریشون ویندو ز دارن اگه میشه یکی نظر و یک قیمت بدید با مدل گوشی هم بگید ممنون
در مورد imate و کلا پاکت پی سی ها بهتره در تایپیک مربوط به خودش اطلاعات بگیری...
ولی کلا خریدش رو به کسانی که استفاده خاصی از امکاناتش نمیکنند توصیه نمیکنم چون ممکنه زود دلت رو بزنه...
mrmostafa
16-09-2007, 10:57
گوشي w960 واقعا عاليه قيمتش هم 500 هزار تومن هستش
دوستان سلام
من موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
990 با این چیزهایی که گفتی عالیه ولی خوب می گی ظاهر هم برات مهمه که ممکنه به دلت نشینه
تقریبا بیشتر سونی ارکسون ها چینین
880 هم عالیه باریکه که شخصا از باریک خوشم میاد
e250 سامسونگ کا 310 و 510 و z530 از سونی
دیگه چیزی نمی دونم
یه سریشون نه تقریبا 95% شون ویندوز موبایلن
با 350 اینها هم گیرت میاد ولی دیگه ور افتادن و بهتر از اونها اومدن
95 هم چینیش یعنی تقلبیش همین حدودهاست
در مورد imate و کلا پاکت پی سی ها بهتره در تایپیک مربوط به خودش اطلاعات بگیری...
ولی کلا خریدش رو به کسانی که استفاده خاصی از امکاناتش نمیکنند توصیه نمیکنم چونممکنه زود دلت رو بزنه...
با همه موافقم به جز اونی که مشخصه
حداقل نسبت به گوشیهای دیگه خیلی دیرتر دلت رو می زنه
گوشي w960 واقعا عاليه قيمتش هم 500 هزار تومن هستش
چه عجب پس این هم وارد بازار شد اول از همه هم تو ایران
به قول ایرانسل از کی تا حالا این گوشی اومده ما نفهمیدیم
اگه اومده کجاست ؟؟؟؟؟؟
vafa1353
16-09-2007, 21:13
سلام دوستان من كلي از M600 و p1 خوشم اومده ولي خيلي نسبت به نصب نرم افزار روي گوشي تعصب دارم.آيا نرم افزارهايي مثل كال ركوردر و غيره رو گوشي نصب ميشه و كلا فراواني نرم افزارشون چطوره؟راستش پول برا گرفتن N95 دارم ولي جرات نميكنم بگيرم چون خيلي زور داره اينهمه پول واسه گوشي دادن.راستي N95 از نظر برنامه در چه وضعييتيه آيا برنامه هاش هست يا تا وقت خز شدنش بايد صبر كنيم؟
mrmostafa
17-09-2007, 22:41
اگر كسي w960 رو خواستش پاساژ قائم تجريش داره 500 هزار تومن من كه پول ندارم بگيرم گفتم از دبي برام بيارن همه چي داره همين خوبه
roohi_rsh
18-09-2007, 00:02
اگر كسي w960 رو خواستش پاساژ قائم تجريش داره 500 هزار تومن من كه پول ندارم بگيرم گفتم از دبي برام بيارن همه چي داره همين خوبه
مگه از دبی بیارن برات چقدر ارزونتره یا همون قیمتش چنده
فکر کنم آخر p990 بگیرم ولی آخه با این وزن زیادش چی کنم داره بجوری گریم میگره:37: شایدم w810 کرفتم اه خسته شدم با این اههههههههههههههههههههه:19: :9:
farzad48
18-09-2007, 13:15
سلام دوستان. بین دو گوشی p1i و n95 کدوم را انتخاب کنم. ؟ برام کار با اینترنت و تایپ مهم هست. دوربین و صدا زیاد فرقی به حالم نمیکنن. شما باشید کدومو انتخاب میکنید و به چه دلیل؟ ممنون میشم پاسخ بدید
roohi_rsh
18-09-2007, 14:31
سلام دوستان. بین دو گوشی p1i و n95 کدوم را انتخاب کنم. ؟ برام کار با اینترنت و تایپ مهم هست. دوربین و صدا زیاد فرقی به حالم نمیکنن. شما باشید کدومو انتخاب میکنید و به چه دلیل؟ ممنون میشم پاسخ بدید
به نظر من اگه من پول بیشتری داشتم حتمن p1i رو انتخاب میکردم اما حیف که قیمتش بالای 400 تومن هست
alireza20202003
18-09-2007, 15:46
خوب برا سما که نه دوربین مهمه و نه صدا پس p1i خیلی عالیه.چون تاچ اسکرین هستش و کار باهاش آسونه.البته اگه صدا و دوربین اصلا برات مهم نیست 1100 هم انتخاب خوبیه.
دوست من اگر میتونی دبلیو 960 بگیری اصلا شک نکن و بگیر که خیلی عالی هست...
دوست من
اگر اینترنت برات مهم هست 100% N95 رو بگیر...
چون ن95 سیستم WAP و XHTML و HTML رو داره برای اینترنت ....
اما پی1 فقط HTML رو داره و WAP و XHTML رو نداره ....
farzad48
18-09-2007, 16:02
دوست من
مرسی دوست عزیز. میشه در مورد این browserha بیشتر توضیح بدی. یعنی p1 تو نت کارایی ان95 را نداره؟
farzad48
18-09-2007, 16:09
خوب برا سما که نه دوربین مهمه و نه صدا پس p1i خیلی عالیه.چون تاچ اسکرین هستش و کار باهاش آسونه.البته اگه صدا و دوربین اصلا برات مهم نیست 1100 هم انتخاب خوبیه.
ممنونم که جواب دادی. نه که اصلا مهم نیست . منظورم در این 2 تا گوشی بود چون هر دوشون تو صدا و دوربین مشکل منو حل میکنه. من بین این دو تا گوشی گفتم مهم نیست .
roohi_rsh
18-09-2007, 23:04
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
alireza20202003
19-09-2007, 01:03
دوست من
چرا P1i هم WAP و هم xHTML رو ساپورت میکنه.مرجع سایت سونی اریکسون:
اما من یه چیز رو یادم رفت بگم و اونم اینکه صفحه 16 ملیون رنگ n95 واقعا قشنگه.اما به هر حال باید ببینی رنگ صفحه برات مهمتره یا تاچ اسکرین بودنش.
sedaye n93 i chejore ? az n73 kheyli zaiiftare
gablan ye n73 dashtam forokhtamesh alan ham mikham ye goshi jadid begiram beyn n93i va n95 gir kardam
vafa1353
19-09-2007, 23:25
سلام دوستان من كلي از M600 و p1 خوشم اومده ولي خيلي نسبت به نصب نرم افزار روي گوشي تعصب دارم.آيا نرم افزارهايي مثل كال ركوردر و غيره رو گوشي نصب ميشه و كلا فراواني نرم افزارشون چطوره؟راستش پول برا گرفتن N95 دارم ولي جرات نميكنم بگيرم چون خيلي زور داره اينهمه پول واسه گوشي دادن.راستي N95 از نظر برنامه در چه وضعييتيه آيا برنامه هاش هست يا تا وقت خز شدنش بايد صبر كنيم؟
نميدونم چرا هر وقت يه سوالي ميپرسم كسي توجه نميكنه.در صورتي كه به خنده دارترين سوالها چندتا جواب داده ميشه.بيچاره من....:37:
Nikolas_95
20-09-2007, 15:15
sedaye n93 i chejore ? az n73 kheyli zaiiftare
gablan ye n73 dashtam forokhtamesh alan ham mikham ye goshi jadid begiram beyn n93i va n95 gir kardam
سلام دوست عزیز
اول،طبق قوانین فروم لطفا فارسی تایپ کنید
دوم،خب به مراتب N95 بهتره،بحث امکانات نرم افزاریش رو هم که به کنار بزاریم،خوش دست بودن خیلی مهمه،من یه مدت N90 داشتم واقعا اذیت شدم،n93 هم در سایز همون هست،اگر بگیری ممکنه بعدا پشیمان بشی
البته اگه این موضوع برات مهم نیست میشه بحث های دیگه در مورد امکاناتش بکنیم
سلام.
میشه کمی در مورد 6110 صحبت کنید.
گوشیه خوبیه؟
برای من gps مهمه ولی پول n95 هم ندارم...!!!
Nikolas_95
21-09-2007, 00:31
سلام.
گوشیه خوبیه؟
دوست من،اگر معیار انتخاب گوشی شما ، فقط GPS است،به نظر من کمی بیشتر تامل کنید
به تاپیک N95 بروید و ببینید که کسانی که دارن چه استفاده ای از آن می توانند بکنند
بعد انتخاب کنید
ali racer
21-09-2007, 02:12
سلام.
گوشیه خوبیه؟
برو یه دستگاه gps
بگیر که نقشه هاش کامل باشه
gps
بدون map
ارزشی نداره !!
MotyGhoty
22-09-2007, 07:09
دوستان سلام
از اینکه می بینم در این سایت به یاری هم می شتابید بسیار خوشحال شدم.
سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
گوشیهایی که نظر مرا جلب کرد ، شامل :
N76 & Luna8600 & E65 & N93 & N90 از مارک نوکیا
P990i & S500 & W900 & k850 ازمارک سونی اریکسون
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوستان دلایل فراموش نشود .
MMT_music
22-09-2007, 07:59
اقا ببخشید قیمت ان 72 چنده کسی میدونه دورم اینکه دبلیو هشصد بهتره یا ان 72 من بین این دوتا گیر کردم میشه راهنماییم کنین
والا N72 یه امکاناتی داره که سونی اریکسون نداره.. و یه امکاناتی سونی اریکسون داره که نوکیا نداره.. این دو شرکت کوشی هاشون با هم زمین تا اسمون فرق داره.. چون الان من خودم نوکیا N72 دارم و ازش راضیم.. البته یه اشکالاتی هم داره فرض مثال.. همین در دوربینش شله.. بطوری که وقتی گوشی تو جیبتونه زنگ میخوره میخوای در بیاری و جواب بدی در دوربین انقدر شله که باز میشه.. و یکی دیگه اینکه.. گوشی نوکیا N72 با اینکه دکمه عکس برداری در سمت راست گوشی.. درست زیر جای مموری کارت داره باز عین N73 نمیشه عکس انداخت.. فقط میخوای عکس بندازی فقط باید گوشی رو صاف بگیری و عکس بندازی... و بقیه چیزاش موشکلی نداره.. و چون سیمبیان v2 هستش .. تا دلت بخواد واسش نرم افزار و تم هست.. و این اطلاعاتی بود که من داشتم.. و از سونی اریکسون چیزی نمیدونم.. چون تا حالا سونی اریکسون نداشتم.. اگه خواستی این دو گوشی رو با هم مقایسه کنی.. بهتره بری به این ادرس سایت.. بهترین راه.. همینه همه چیز در مورد موبایل
به امید خدا گوشی خوب پیدا کنی و بخری..
موفق باشی:10::10:
MotyGhoty
22-09-2007, 08:41
یکی جواب منو بده ثواب داره ها.
من فکر میکنم شما w850 رو اشتباهی با k850 پنج مگا پیکسلی اشتباه نوشتی
بگو چقدر میخوای پول بدی از چه ویژگی گوشی بیشتر استفاده میکنی ؟
اگه عمر باتری و زمان استفاده باتری مهمه که بیشتر از یک روز باشه برو سمت سونی
MotyGhoty
22-09-2007, 10:35
نه منظور من همون K850 است .
در ضمن از اون افرادی که خوره باطری هستند ، نیستم .
یک گوشی می خوام که کامل باشه و تقریبا" تمام امکانات را داشته باشه . راستیتش استفاده آنچنانی از موبایل ندارم و حالا حالا هم نیازی ندارم اما این جایی که من زندگی میکنم ... .
درسته که زیاد اهل استفاده از گوشی نیستم اما نمی خواهم یک گوشی بدرد نخور بگیرم.
زیبایی گوشی خیلی برام مهمه ، اما گوشی خیلی کمه که هم زیبا باشه هم پر کارایی .
تا 430000تومان راحت قبوله ، اگر هم بیشتر بود یک کاریش میکنم.
لطفا" نظرت را سریع بگو
ممنون از جوابت moty
دوستان سلام
سوال من :
من تایک ماه آینده می خواهم یک گوشی بگیرم که بیشتر مدنظرم گوشی بین مدلهای نوکیا و سونی اریکسون می باشد.
میباشد .
من تحقیق گستره ای را در رابطه با معایب و محاسن این گوشی ها دربیشتر سایتهاکرده ام .
حالا من از شما دوستان می خواهم که به من کمک کنید وباتوجه به این که من یک دختر دبیرستانی هستم و علاوه بر کارایی زیبایی یک گوشی نیز برایم مهم است بگوییدکه من چه کار کنم .
دوست من در مورد زیبایی هیچ کس به اندازه خودتون نمی تونه به شما کمک کنه چون این امر سلیقه ای هستش و چون جنس من هم با شما مخالفه پس نمی تونم در این امر کمکی بکنم
از بین نوکیا هایی که گفتی90 رو باید ول کرد چون 93 که همردیفش هست خیلی بهتر از اونه 65 و لوانا و 76 هم بیشتر قشنگن و کارایی به اندازه زیبایی موثر نیست
از بین سونی ها 900 و 500 هم ببیشتر به خاطر زیبایی ممکنه نظر شم رو جلب کرده باشن ولی خوب توصیه من دوتای دیگه هست 850 رو نمی دونم اومده یا نه ولی بی شک گوشی خوبیه اما ممکنه به خاطر سمبین نبودن خوشتون نیاد ازش 990 رو چون خودم هم دارم قبولش دارم ولی خوب نمی شه از مشکلات پیش پا افتادش گذشت ولی عوضش چیزایی داره که کمتر جایی پیدا میشه ولی باید با اندازه و حجم و وزنش کنار بیاید که فکر نکنم برا شما مناسب باشه
حال پیشنهاد من :
تا یک ماه دیگه با این بودجه احتمال زیاد میشه رو N95 هم فکر کرد این از نوکیا
فکر کنم w880 هم بتونه تو زیبایی نظرتون رو جلب کنه شاید هم سری z از سونی که بیشتر امکانات کمی دارن
p1 هم خوبه و 100% از 990 بهتره ولی خوب شاید زیبایی اون نظرتون رو جلب نکنه
Nabakhshoode
22-09-2007, 12:05
نه منظور من همون K850 است .
در ضمن از اون افرادی که خوره باطری هستند ، نیستم .
یک گوشی می خوام که کامل باشه و تقریبا" تمام امکانات را داشته باشه . راستیتش استفاده آنچنانی از موبایل ندارم و حالا حالا هم نیازی ندارم اما این جایی که من زندگی میکنم ... .
درسته که زیاد اهل استفاده از گوشی نیستم اما نمی خواهم یک گوشی بدرد نخور بگیرم.
زیبایی گوشی خیلی برام مهمه ، اما گوشی خیلی کمه که هم زیبا باشه هم پر کارایی .
تا 430000تومان راحت قبوله ، اگر هم بیشتر بود یک کاریش میکنم.
لطفا" نظرت را سریع بگو
ممنون از جوابت moty
E65 هم گوشی خوش استیلیه ! هم امکانات مناسبی داره !
pouria007
22-09-2007, 12:45
میخواستم ببینم این n95 چه ایراد هایی داره ایشالا میخوام برم بخرم
Nabakhshoode
22-09-2007, 20:39
میخواستم ببینم این n95 چه ایراد هایی داره ایشالا میخوام برم بخرم
ایراد اصلیش باطری ضعیفشه ! فکر نمیکنم ایراد خاص دیگه یی داشته باشه !
sarmast65_ata
22-09-2007, 21:42
آیا کسی از بچه ها میدونه سیستم دریافت کننده امواج تلویزیون ----h Tv تو گوشی N77 تو ایران کار میکنه؟
درباره قیمت این گوشی کسی اطلاعی داره؟من تاجیی که شنیدم 470 هزار تومان هستش
اگه کسی با این گوشی کار کرده خوشحال میشم اطلاعاتی درباره ایتن گوشی بهم بده بازم ازتون ممنونم و آیا پیشنهاد میکنید بگیرم یا نه؟
roohi_rsh
23-09-2007, 00:01
میگم این p1i به نظر شما تا یکی دو ماهه دیگه قیمتش میاد پایین مثلا 300 تا 400 تومن بشه یعنی من صبر کنم تا اون موقع
هم ثواب داره هم دعاتون میکنم
roohi_rsh
23-09-2007, 00:08
دوستان سلام
سوال من :
میباشد .
به نظر من w880 or p1i or w960 اینا هم رو بورسه هم با کلاسه هم همه چی داره( به جز w880, w810 ) هم باحاله هم براخانوما خوبه(w880) هم قیمتش باحاله هم همه چی داره (p1i ,w960) !!!!!!!!!!!!! اما نوکیا به جز n95 با بقیشون حال نمیکنم
Nabakhshoode
23-09-2007, 01:09
بعید میدونم از 450 پایینتر بیاد ( با توجه به قیمت جهانیش ) ! فعلا که تو تهران حول و هوش 500 هستش !
mrmostafa
23-09-2007, 10:51
آقا گوشي I-tek X-bond نگاه كردم از q-tek-s200 بهتر هستش قيمت q-tek s200 تو بازار 320 هزار بودش حالا ميخوام ببينم كسي قيمت I-tek x-bond رو نداره ؟؟؟؟؟
2- اين گوشي ROKR E6 چه جور گوشي هستش ؟؟؟ خوبه؟؟؟ صداش بلنده؟؟ كيفيت داره؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟؟
دوستان سلام
تا دو ماه دیگه به 400 شاید برسه ولی به 300 گمان نکنم کما اینکه تو یک ماهی که عرضه شده از 700 به 500 رسیده
mrmostafa
23-09-2007, 19:04
گوشي p990 واقعا خوبه آخه هيچي نداره؟؟؟ من رفتم علائدين گفت سري پي اصلا خوب نيستش. گفتش برو پائين ببين چقدر گوشي p990 خراب هستش همه خريدن يك هفته بعد خراب شده برگردوندن.
من اگه بشه ميخوام q-tek s200 بگيرم البته I-tek x-bond بهتر از s200 هستش قيمتش 320 هزار هستش اينگوشي متورولا چطور هستش مدل E6 ؟؟؟؟؟ قيمتش رو كسي ميدونه ؟؟؟
M.etallic.A
24-09-2007, 00:19
آیا کسی از بچه ها میدونه سیستم دریافت کننده امواج تلویزیون ----h Tv تو گوشی N77 تو ایران کار میکنه؟
درباره قیمت این گوشی کسی اطلاعی داره؟من تاجیی که شنیدم 470 هزار تومان هستش
اگه کسی با این گوشی کار کرده خوشحال میشم اطلاعاتی درباره ایتن گوشی بهم بده بازم ازتون ممنونم و آیا پیشنهاد میکنید بگیرم یا نه؟
نه تو ایران کار نمیکنه. نه n77 و نه n92 ...
ببخشید می تونید آخرین قیمت این گوشیها را بگید (قیمت پایین)
6680
6630
5300
3250
5700
n72
Nikolas_95
24-09-2007, 21:00
ببخشید می تونید آخرین قیمت این گوشیها را بگید (قیمت پایین)
6680
6630
5300
3250
5700
n72
تاپیکی جهت آخرین قیمت ها هم موجود می باشد
سلام کسی هست که بدونه قیمت موتورولاa1200 چنده؟ :20:
داش حسین
25-09-2007, 02:07
آقایون خانوما سلام,صدای p1 درچه سطحیه؟ منظورم اینه که مثل w900 خوبه یا نه خیلی ضعیفتر از اونه؟ بعد در کل ارزش داره بگیریش یا نه ؟
راستی اگه میشه قیمتش رو هم بگید بدون گارانتی و با گارانتی.
اگه جواب بدید ممنون میشم.
موفق باشید.
بای
دوستان سلام
صداش که میگن کمه ولی به نظر من خوبه ولی به هیچ وجه انتظار w900 رو ازش نداشته باش
ولی به دلیل امکاناتش ارزش خرید داره
بدون گارانتی هم 500 هست گارانتی رو نمی دونم
MotyGhoty
25-09-2007, 16:13
دوستان لطفا" سریع جواب بدید و بگید که من کدوم گوشی رو بگیرم ؟
w900 سونی اریکسون یا n93 نوکیا رو ؟ چرا ؟
MotyGhoty
25-09-2007, 16:15
مهمونهایی که دارید این صفحه را می بینید عضو شید و به من کمک کنید.
M.etallic.A
25-09-2007, 17:12
n93 بدون شک ..
Nabakhshoode
25-09-2007, 20:51
واست چی مهمه ! در مجموع من هیچکدوم رو پیشنهاد نمیکنم ! ولی اگه اصرار داری یکی ازین دوتا باشه خوب N93 گزینه ی بهتریه !
CFC_JESTER99_EF
26-09-2007, 02:01
سلام.
یه گوشی با مشخصات زیر میخوام:
دوربین 3.
موزیک پلیر خوب.
تا سقف 300 تومن.
در ضمن باتری برام خیلی مهمه.
مرسی.
Nabakhshoode
26-09-2007, 10:07
سلام.
یه گوشی با مشخصات زیر میخوام:
دوربین 3.
موزیک پلیر خوب.
تا سقف 300 تومن.
در ضمن باتری برام خیلی مهمه.
اصولا اگه صدای با کیفیت و طول عمر باطری خوب ( به خصوص برای پخش موزیک ) میخوای سری W سونی بهترین گزینه هستش ! ولی خوب این سری دوربین 3 مگ ندارن هنوز ! ولی W580 و W610 جزو گوشی های خوب و جدید این سری هستن !
اصولا با قیمتی که شما گفتی گوشیی که دوربین 3 مگ داشته باشه سراغ ندارم !
CFC_JESTER99_EF
26-09-2007, 14:44
اصولا اگه صدای با کیفیت و طول عمر باطری خوب ( به خصوص برای پخش موزیک ) میخوای سری W سونی بهترین گزینه هستش ! ولی خوب این سری دوربین 3 مگ ندارن هنوز ! ولی W580 و W610 جزو گوشی های خوب و جدید این سری هستن !
اصولا با قیمتی که شما گفتی گوشیی که دوربین 3 مگ داشته باشه سراغ ندارم !
من میتونم k810 رو 270 تومن دبی گیر بیارم.
فقط میخواستم بدونم صدای k810 راضی کننده هست؟
صدای k810 از n72 بهتره؟ چون من n72 داشتم که از دستم افتاد دو تیکه شد.
صداش خیلی خوب نبود.
دوستان سلام
93 بهتره ولی به نظرمن برا دخترا زیاد نمی تونه جالب باشه 93i خیلی بهترهو قشنگتره به نظر خیلی ها ولی من معمولی رو می پسندم
ولی اگه می خوای هنگ در کار نباشه و صدای عالی داشته باشی بی شک باید 900 رو بگیری
سلام خسته نباشید
من می خواستم E65 نوکیا رو بخرم می خواستم بدونم عیب و ایرادش چیه
من خودم قبلا 6270 و 6300 داشتم صداش خیلی عالی بوده می خواستم بدونم کیفیت صداش خوبه به اندازه اینا
و نکته مهمتر اینه که کار با سیستمش مثل این گوشی هایی که داشتم سریع و راحته یا نه؟
و نکته دیگه که خیلی مهمه اینه که فایل هایی که با بلوتوث میگیره محدودیت سایز داره و مثل گوشی های دیگه سیمبیان توی inbox میریزه و بعد باید save کنیم؟
مرسی
arash8008
27-09-2007, 08:06
سلام
شما رو به خدا کمکم کنید من تا حالا 700.000 تومان بابت گوشی موبایل ضرر کردم می خواستم یک گوشی با مشخصات زیر به من معرفی کنید و آدرس ایمیل خود را بگذارید تا کلی ترفند و آموزش موبایل و کامپیوتر براتون بفرستم.
مشخصات گوشی:
1- قیمت آن حداکثر تا 400.000 تومان باشد.
2- مانند nokia s60 v1 یا nokia s60 v3برنامه برایش وجود داشته باشد و بتوان بر رویش نصب کرد.
3-مانند n70 فیلم ها و عکس ها را به هیچ وجه کنار هم نگذارد.
4- از سرعت بالایی برخور دار باشد.
5- حداقل کارت حافظه تا یک گیگا بایت رو ساپورت کند.
6- حداقل دارای دوربین 2 مگا پیکسل با فلاش باشد.
7- پسوند های wma,mp4 رو بخواند.
8- دارای پخش و کیفیت صدای خوبی باشد و صدایش ضعیف نباشد.
9- زیاد بزرگ نباشد و توی جیب جا بگیرد.
10- شارژ باتری خوبی داشته باشد.
و امکاناتی که دیگر گوشی ها به طور معمول دارند اگر این کار رو برام انجام بدید واقعا از شما ممنون می شم و سعی می کنم که با آموزش ترفندهای با حال جبران کنم.
Nabakhshoode
27-09-2007, 11:46
سلام خسته نباشید
من می خواستم E65 نوکیا رو بخرم می خواستم بدونم عیب و ایرادش چیه
من خودم قبلا 6270 و 6300 داشتم صداش خیلی عالی بوده می خواستم بدونم کیفیت صداش خوبه به اندازه اینا
و نکته مهمتر اینه که کار با سیستمش مثل این گوشی هایی که داشتم سریع و راحته یا نه؟
و نکته دیگه که خیلی مهمه اینه که فایل هایی که با بلوتوث میگیره محدودیت سایز داره و مثل گوشی های دیگه سیمبیان توی inbox میریزه و بعد باید save کنیم؟
کیفیت صداش بد نیس ولی خوب اصولا گوشی بیزنسیه و واسه گوش کردن به آهنگ طراحی نشده ولی به هر حای صداش کیفیت خوبی داره !
سرعتش از گوشی های جاوا و گوشی های با پردازنده ی قوی ( مثه 5700 و 6120 ) کمتره ولی در کل سرعت قابل قبولی داره !
بله بلوتوث ها اول به اینباکس میره !محدودیت سایز نداره چون میتونی اس ام اس هارو رو مموری کارت ذخیره کنی ..!
من میتونم k810 رو 270 تومن دبی گیر بیارم.
فقط میخواستم بدونم صدای k810 راضی کننده هست؟
صدای k810 از n72 بهتره؟ چون من n72 داشتم که از دستم افتاد دو تیکه شد.
صداش خیلی خوب نبود.
کیفیت صداشم اگه مثه K800 باشه خوبه ولی خوب قطعا به سری W نمیرسه ! ضمنا کیفیت صدای N72 تو هدفون البته بد نیست !
- قیمت آن حداکثر تا 400.000 تومان باشد.
2- مانند
nokia s60 v1 یا nokia s60 v3برنامه برایش وجود داشته باشد و بتوان بر رویش نصب کرد.
3-مانند n70 فیلم ها و عکس ها را به هیچ وجه کنار هم نگذارد.
4- از سرعت بالایی برخور دار باشد.
5- حداقل کارت حافظه تا یک گیگا بایت رو ساپورت کند.
6- حداقل دارای دوربین 2 مگا پیکسل با فلاش باشد.
7- پسوند های wma,mp4 رو بخواند.
8- دارای پخش و کیفیت صدای خوبی باشد و صدایش ضعیف نباشد.
9- زیاد بزرگ نباشد و توی جیب جا بگیرد.
10- شارژ باتری خوبی داشته باشد.
5700 و 6120 گزینه های مناسبین ! که با توجه به ال سی دی بزرگتر و شارژ بهتر و کیفیت صدای بالاتر 5700 گزینه ی مناسبتریه واست !
tarayoru
27-09-2007, 13:07
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n72 n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد.
Nabakhshoode
27-09-2007, 16:07
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n72 n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد
کدوم امکانات گوشی واست مهمه !؟
من امروز رفتم علاالدین ، پیش رمضانی مدلهایی که با 500 بشه خرید زیاد نبودند . 1 مدل qtec معرفی کرد 9100 و یک مدل htc 3400 ولی هیچ کدومش چشممو نگرفت چون یکیش دوربینش 1.3 هست و htc هم wlan نداره
ضمنا هیچ کدومشون هم gps نداره اگه میشه راهنمایی کنید !
alireza20202003
27-09-2007, 22:23
فکر کنم این i-mate JAMin بتونه راضیت کنه قیافش بد نیست دوربین 2 مگ و وایرلس لن هم داره.
سلام
لظفا راهنمايي كنيد
n72 n70 6300 w810
كدام را پيشنهاد ميكنيد
منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید
نیازهای من
دوربین متوسط
کیفیت پخش موزیک خوب
طول عمر باطری خوب
منتظر جوابم
CFC_JESTER99_EF
28-09-2007, 00:24
منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید
نیازهای من
دوربین متوسط
کیفیت پخش موزیک خوب
طول عمر باطری خوب
منتظر جوابم
n72 &n70 عمر باتری خوبی ندارند.من هر 2 تاشون رو داشتم.
Nabakhshoode
28-09-2007, 10:52
نیازهای من
دوربین متوسط
کیفیت پخش موزیک خوب
طول عمر باطری خوب
منتظر جوابم
بدون شک W810 !
دست کم میتونی باهاش 20 ساعت موزیک گوش بدی با کیفیت عالی !
sasan_20800
28-09-2007, 11:36
سلام
من حدود 300 تا 350 تومن پول دارم می خواستم ببینم که به نظر شما دوستان 5700 نوکیا بگیرم یا موتورولا A1200
نیازمندی های من از گوشی :
1- Lcd خوب و با کیفیت (البته صفحه لمسی گزینه مثبت مهمیه در مورد موتورولا)
2- صدای خوب توی هدفون (که اکثراً خوب هستن) و صدای اسپیکر
3- دوربین معمولی که فقط عکس بگیره کیفیتش فرقی نمیکنه
4- سیستم عامل و برنامه های موجود
5- قابلیت های عمده گوشی های دیگه مثل بلوتوث و ...
6- که زیاد مهم نیست خز نبودن گوشی :31:
واقعاً بین این دوتا موندم، لطفاً هرکسی تجربه این دوتا گوشیرو داره بگه که نسبت به نیازمندی های من کدومو بگیرم.
مرسی از همه بچه ها :11:
Nabakhshoode
28-09-2007, 11:44
1- Lcd خوب و با کیفیت (البته صفحه لمسی گزینه مثبت مهمیه در مورد موتورولا)
2- صدای خوب توی هدفون (که اکثراً خوب هستن) و صدای اسپیکر
3- دوربین معمولی که فقط عکس بگیره کیفیتش فرقی نمیکنه
4- سیستم عامل و برنامه های موجود
5- قابلیت های عمده گوشی های دیگه مثل بلوتوث و ...
6- که زیاد مهم نیست خز نبودن گوشی
5700 واست گزینه ی بهتریه ! کیفیت صدای A1200 از 5700 خیلی پایینتره همینطور برنامه براش خیلی کمتره !
sasan_20800
28-09-2007, 14:15
مرسی که کمک کردین من نظرم اول روی 5700 بود ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
نرم افزارای لینوکس موبایل اصلاً پیدا نمیشه ؟
مرسی :11:
Nabakhshoode
28-09-2007, 18:42
مرسی که کمک کردین من نظرم اول روی 5700 بود ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
نرم افزارای لینوکس موبایل اصلاً پیدا نمیشه ؟
نرم افزارایه لینوکس اگرم باشه از سیمبین ورژن 3 خیلی کمتره ( تو همین فروم شاید چند صدتا برنامه واسه این ورژن سیمبین پیدا کنین ولی واسه لینوکس من که چیزی ندیدم اگرم باشه خیلی کمه ) !
ضمنا دوربین 5700 و A1200 نباید فرق چندانی داشته باشن هر دو جزو 2 مگهای متوسط هستن !
و اما در مورد تاچ اسکرین بودن ! دیگه باید خودت ببینی بیشتر واست صدا مهمه یا تاچ اسکرین بودن به هر حال من باشم بدون شک صدای با کیفیت رو ترجیح میدم !
سلام یه گوشی تا شو .شیک و خانمی می خوام قیمت در حد250 تومن باشه دوربین 2 هم باشه.:20:
fazel_shams
29-09-2007, 09:08
سلام به همه آقا با 300 تومن چه گوشی بگیرم که دیگه عوض نکنم هر روز یه مشکل برام پیش نیاد؟
sasan_20800
29-09-2007, 09:38
سلام یه گوشی تا شو .شیک و خانمی می خوام قیمت در حد250 تومن باشه دوربین 2 هم باشه.:20:
به نظر من حتما Motorola MING A1200 بگیر بسیار زیبا، شیک و به صرفست.
من خودمو هوسی کرده که بگیرم :27:
Linux Learner
30-09-2007, 12:24
سلام
من میخوام یه گوشی نوکیا بگیرم که مثل سری 60 برنامه هاش زیاد باشه.
یعنی تو نصب برنامه ها زیاد ارور نده.
چیزی رو اگه می شناسید ، بیزحمت به من هم بگید.
متشکرم.
Linux Learner
30-09-2007, 12:27
سلام
من میخوام یه گوشی نوکیا بگیرم که مثل سری 60 برنامه هاش زیاد باشه.
یعنی تو نصب برنامه ها زیاد ارور نده.
چیزی رو اگه می شناسید ، بیزحمت به من هم بگید.
متشکرم.
RedDragon
30-09-2007, 19:54
سلام سلام
خیلی فوری کمک برای مشاوره
بینه 6300 و 5700 و k800 کدوم بهتره؟
پخش آهنگ عالی
دوام باطری خوب
دوربین خوب
پخش با هندفری عالی
CFC_JESTER99_EF
30-09-2007, 20:48
سلام سلام
پخش آهنگ عالی
دوام باطری خوب
دوربین خوب
پخش با هندفری عالی
دوربین و باتری k800 حرف نداره.
در مورد موزیک پلیر هم باید بگم که 5700 بهتره.
البته این نظر منه .
RedDragon
30-09-2007, 20:56
ممنون اگه میشه تمامه مزایا ومعایبشو بگید
مثلاً پخش کت 800 چطوره؟
6300 چی/
Nabakhshoode
30-09-2007, 21:17
ممنون اگه میشه تمامه مزایا ومعایبشو بگید
مثلاً پخش کت 800 چطوره؟
6300 چی/
6300 : باطری افتضاح ( تو کامنتایه جی اس ام آرنا رو بخونی اکثر یوزرا از ضعف باطریش شکایت دارن ! ) صدای قابل قبول تو هندزفری ! دوربین متوسط تو رده 2 مگ ها !
5700 : باطری متوسط ... صدای خوب تو هندزفری ( نه به خوبی سری W ) ... دوربین متوسط تو رده 2 مگ ها ( تو نور مناسب عکساش خوبه ولی تو نور کم نه ! )
K800 : باطری خوب ... صدای قابل قبول تو هندز فری ... بهترین دوربین 3 مگ !
در مجموع به نظر میرسه کیفیت پخش موزیک واست مهمتره پس 5700 گزینه ی بهتریه !
RedDragon
30-09-2007, 21:28
همین امکانات تو سری دبلیو چی هست من قبلاً دبلیو 700 داشتم(یعنی دارم)
CFC_JESTER99_EF
30-09-2007, 23:11
کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
U600 or k810
انتخاب بین این دو خیلی سخته.
Nabakhshoode
01-10-2007, 09:12
همین امکانات تو سری دبلیو چی هست من قبلاً دبلیو 700 داشتم(یعنی دارم)
والا تو سری W گوشی های جدیدی مثه W610 , W880 , W850 , W660 هستن ! ولی امکانات خاصی بیشتر از همون W700 ندارن ! دوربین همشون 2 هستش ! واکمنشون جدیدتره ! W610 , W880 اوتو فکوس دارن ! W880 رزلوشن صفحش بالاتره از بقیه !
البته اگه از W700 خسته شدی میتونن گزینه های خوبی باشن ! و گر نه شاید خیلی چیز جدیدی نسبت به W700 نداشته باشن !
Nabakhshoode
01-10-2007, 09:13
کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
U600 or k810
انتخاب بین این دو خیلی سخته.
من اگه باشم به خاطر ظاهر نافرم K810 قطعا U600 رو ترجیح میدم ! ولی اگه با K800 مقایسه کنی بدون شک به دلیل دوربین و باطری بهتر میرم سراغ K800 !
RedDragon
01-10-2007, 10:56
خیلی ممنون نابخشوده جان
اگه قیمتم سراغ داری ممنون میشم
راستی اون قسمت چرخشیه 5700 که مثله 3250 زود خراب نمیشه که؟
من دویست هز تومان پول دارم چه گوشی پیشنهاد میکنید..........
Linux Learner
01-10-2007, 17:36
سلام سلام
پخش آهنگ عالی
دوام باطری خوب
دوربین خوب
پخش با هندفری عالی
من هم w700 دارم و هم 5700
ولی بنظر من اگه میخوای k800 بگیری همون بهتر که 5700 بگیری چون:
5700:
دوربین نسبتا" خوب
صدای فوق العاده
باتری فوق العاده
البته اگه گوشی ای که میگیری اصلی باشه.
k800 ضعفش رو باتریشه (چون وقتی از موزیک با صدای بلند برای مدت طولانی استفاده میکنی باتری خالی میکنه)
و 5700 هم از لحاظ جاوا یکم -البته یکم- گیر میده
6300 رو که چون گوشی جدیدی هست مطمئنا" برنامه هاش کمه ولی باتری و آهنگشو نمیدونم
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
Anathema&sin
01-10-2007, 17:54
سلام.اول از همه تشکر از همه ی دوستان به خاطر همکاریشون.من میخوام گوشی بخرم سقف موجودی هم 700 تومن.از بین اینا چی پیشنهاد میکنید بچه ها؟البته قیمت این گوشیهارو ندارم خودم.شاید بیشتر از 700 باشه اما حالا شما نظرتون و قیمت گوشی رو بگید.اگه گوشی دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمای کنید.
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia E90
Sony Ericsson P1i
Apple iphone
Prada
لام من یه ان90 دارم میخوام یه 150 هزار تومن بزرم روش چی می تونم بخرم ؟؟؟؟؟ان90 دسته دومش چنده؟؟؟؟؟؟
بهتر دوربینش 3 باشه صداشم خوب باشه
شکلشم قشنگ باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Anathema&sin
01-10-2007, 21:42
چرا جواب ملتو نمیدید؟منتظریم.....
RedDragon
01-10-2007, 23:15
ببخشید از کجا فرق اصلی رو از تقلبی تشخیص بدم؟
roohi_rsh
01-10-2007, 23:18
سلام.اول از همه تشکر از همه ی دوستان به خاطر همکاریشون.من میخوام گوشی بخرم سقف موجودی هم 700 تومن.از بین اینا چی پیشنهاد میکنید بچه ها؟البته قیمت این گوشیهارو ندارم خودم.شاید بیشتر از 700 باشه اما حالا شما نظرتون و قیمت گوشی رو بگید.اگه گوشی دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمای کنید.
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia E90
Sony Ericsson P1i
Apple iphone
Prada
به نظر من بین n95 , p1 یکیو انتخاب کن اگر میخوای دوربین بالایی داشته باشی n95 خوبه , gps هم داره ولی نه اگر برات صفحه لمسی داشته باشی و دوربین هم بعد نباشه p1 بگیر قیمت p1 =520 حالا یه نمه بالا پایین داره n95=620 هست (یه نمه بالا پایین داره ) البته قیمت p1 الان به نظر من یه خورده بالا هست اگر 400 یا حداکثر 450 بود بهتر بود همین طور n95 که 500 و 550 باشه تو گوشی خریدن زیاد راستی اگر کیفیت صدا هم برات مهمه p1 72 کالنه هست , n95 64 کالانه اگر به خودم باشه p1 بهتر هست البته هر کسی یه سلیقه ای داره باید ببینی چی میخای
Nabakhshoode
02-10-2007, 10:28
خیلی ممنون نابخشوده جان
اگه قیمتم سراغ داری ممنون میشم
راستی اون قسمت چرخشیه 5700 که مثله 3250 زود خراب نمیشه که؟
قیمت 5700 حدود 290 تومن ! و K800 حدود 260 تومن !
vahid_civil
02-10-2007, 14:52
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
Anathema&sin
02-10-2007, 15:32
دمت گرم روحی جون.از iPHONE آمار نداری؟
roohi_rsh
02-10-2007, 23:35
دمت گرم روحی جون.از iPHONE آمار نداری؟
خوب عزیزم اگه قیمت این گوشی رو بخوای یه چیزی حدود 560 (بالا و پایین )هست از نظر دروبین 2 مگا،هست خوب صفحه لمسی و16 میلیون رنگ هست که از p1 هم بالاتر هست و اندازه صفحه نمایش هم 3.5 اینچه سیستم عامل مک روشه (که نظر من و عده ای از دوستان خوب برنامه زیادی رو نمیتونی پیدا کنی و این یه نقظه ضعف هست) اما یه چیز جالب اینه که حافظه 8 الی 4 گیگی داره اگه نظر منو بخوای بیخیالش شو
roohi_rsh
02-10-2007, 23:43
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
بله اگه میتونی صبر کن من هم منتظر پایین امدن این گوشی هستم البته امید هست که وقتی ماه نوامبر گوشیهای w960,k850 بیان و قابل رقابت در سبک خودشون باشن قیمت افت کنه و بیاد پایین البته فکر نمیکنم انقدر باید پایین نهایتا 380 تا 400 بشه حالا باید صبر کرد اگه میتونی
hossein-p30-f
02-10-2007, 23:47
سلام دوستان
بين U600 و U700 سامسونگ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنين ؟؟؟؟؟
الان قيمت اين دو تا گوشي چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
U700 گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقطه ضعفهاي اين دو تا نسبت به هم چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حافظه Sms U600 چند تاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون:11:
roohi_rsh
02-10-2007, 23:58
من دویست هز تومان پول دارم چه گوشی پیشنهاد میکنید..........
با یه زره پول بیشتر میتونی یه w810 بگیری
roohi_rsh
03-10-2007, 00:21
سلام دوستان
بين U600 و U700 سامسونگ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنين ؟؟؟؟؟
الان قيمت اين دو تا گوشي چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
U700 گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقطه ضعفهاي اين دو تا نسبت به هم چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حافظه Sms U600 چند تاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون:11:
هر کسی یه علایق شخصی داره اما U600 سر تره U600=270 یه نمه بالا پایین دارهU700= به علت کمی این گوشی وتقاضای زیاد این گوشی به قیمت 300تا 350 فروخته میشه اما همچین آش دهن سوزی نیست بهر حال نقاط ضعف هم میشه اشاره کرد به U600=رادیو داره ، نوع زنگ 64 کالانه ، 3g ندار ،حافظه داخلی 60 مگ ، دوربین دوم نداره ، وزن هم 81 گرم،
U700= رادیو نداره، نوع زنگ 72 کالانه، 3gداره، حافظه داخلی20 مگ، دوربین دوم داره، وزن هم 86 گرم
و حافظه sms به اندازه حافظه ای که دار
امید وارم که که کمکت کرده باشم
roohi_rsh
03-10-2007, 00:31
بهتر دوربینش 3 باشه صداشم خوب باشه
شکلشم قشنگ باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوربین 3.2 هستن اینا N73=339, K810=320,K800=260, U600=270,D900=230
همین
Anathema&sin
03-10-2007, 01:03
خوب عزیزم اگه قیمت این گوشی رو بخوای یه چیزی حدود 560 (بالا و پایین )هست از نظر دروبین 2 مگا،هست خوب صفحه لمسی و16 میلیون رنگ هست که از p1 هم بالاتر هست و اندازه صفحه نمایش هم 3.5 اینچه سیستم عامل مک روشه (که نظر من و عده ای از دوستان خوب برنامه زیادی رو نمیتونی پیدا کنی و این یه نقظه ضعف هست) اما یه چیز جالب اینه که حافظه 8 الی 4 گیگی داره اگه نظر منو بخوای بیخیالش شو
دوباره دمت گرم روحی جون.خیلی آقایی.
جدی اگه قیمتش این حدود باشه معطل نمیکنم.من فکر نمیکردم ایران اومده باشه.گفتم اگه اومده باشم قیمتش حتما بالای 1 تومنه.اما به این قیمت باشه میخرم.راستی یه سوال دیگه مخابرات ایران سیستمشو ساپورت میکنه؟
Linux Learner
03-10-2007, 02:18
سلام
خسته نباشید
من می خوام یه گوشی نوکیا بخرم که این مزایا رو داشته باشه:
1-بزرگ بودن حروف روی صفحه کلید
2-قابلیت فارسی شدن (قابی براش باشه که روی صفحه کلیدش حروف فارسی باشه)
3-نوشته های روی صفحه مانیتور گوشی بزرگ باشه
4-دوربین و بلوتوس و اینجور چیزا هم داشته باشه.
حالا برنامه خور نباشه (سیمبیان) نداشته باشه مهم نیست
لطف کنید و مدل های گوشی های نوکیایی که این ویژگی ها رو دارند رو به من معرفی کنید.
خیلی متشکرم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.