مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
عزيزم شما كه بار اول پست رو ديدي چرا جواب ندادي. حالا ديدي كي ابوغريبه؟ :blush:
در ضمن از جوابي كه در پست بعدي دادي ممنون.ولي نگفتي فارسي ساپورت ميكنه يا نه؟
يعني هيچ كي زد530 نداره :blink:
خواهش مي كنم... چون نمي دونستم وگرنه مي گفتم.ولي مثل اينكه آقا حميد مي دونست و جوابتون رو داد..
نه من ابوغريبم نه شما اينا ماله خارجياست .. مملكت ما كه گول و بلبله و از اين حرفا نداره..
موفق باشيد. ;)
soroush64
30-10-2006, 19:51
به نظر شما با 300 هزار تومان چه گوشي بهتره بخرم
بيشتر نظر اينه كه سيستم عامل داشته باشه
سيستم عامل كه ....
3250 بگير [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه سيستم عامل نميخاي دبليو 810 بگير (شك نكن) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می خوام یه گوشی بگیرم عجله هم دارم
قیمتش دوروبر 100 هزار تومن باشه
کیفیت صداش خوب باشه و قابلیت اتصال به کامپیوتر هم داشته باشه اگه حافظه اش هم بالا باشه خوبه
دوربین هم نمی خوام داشته باشه
به نظر شما کدوم گوشی با این مشخصات خوب هست؟
Mehdi_Full
30-10-2006, 22:34
خيلي گرونه بعدم از شكلش خيلي خوشم نمياد
كاش سوني گوشي كشويي داشت
سيد جان داره :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزار يه كم قيمتش بياد پايين خداي كل كشوييها ميشه ;)
Mehdi_Full
30-10-2006, 22:36
سلام دوستان
می خوام یه گوشی بگیرم عجله هم دارم
قیمتش دوروبر 100 هزار تومن باشه
کیفیت صداش خوب باشه و قابلیت اتصال به کامپیوتر هم داشته باشه اگه حافظه اش هم بالا باشه خوبه
دوربین هم نمی خوام داشته باشه
به نظر شما کدوم گوشی با این مشخصات خوب هست؟
كا 310 سوني اريكسون (البته بايد 12000 روش بزاري كه دوربين هم داره) :)
قيمت 112000 تومن
عكس
مشخصات
كا 310 سوني اريكسون (البته بايد 12000 روش بزاري كه دوربين هم داره) :)
قيمت 112000 تومن
عكس
مشخصات
ممنون مهدی جان
دوربین این رنج از گوشی ها بدرد نمی خوره و من ترجیح میدم نداشته باشه و ÷ول بیخود براش ندم
اگه میشه یه چیزی مثل j300 معرفی کن قصد دارم این گوشی رو بگیرم اگه بهتر از اون با این قیمت نباشه
نظرت رو هم درباره این گوشی بگو
سلام.خوشحالم كه در جمع شمام :happy:
از تمام كساني كه اينجا ميان و اطلاعات ميدن ممنونم.من كه تو اين چند روزه اينجا خيلي چيزها ياد گرفتم :blush:
من تا حداکثر دو ماه آینده می خوام گوشی جدید بخرم.با توجه به چیزهایی که توی این فروم خوندم بین نوکیا و سونی اریکسون فکر می کنم سونی اریکسون ارجح باشه.در مورد بقیه(مثلا سامسونگ تحقیق نکرده م)
در مورد گوشی برای من مهمه که:
1) دوربینش 2 مگ باشه (کمتر نباشه) کیفیت عکسش خیلی مهم تر از فیلمه
2) صداش خوب باشه(سری واکمن رو ترجیح میدم)
3) اصولا اهل ور رفتن با موبایل و بازی و اینا نیستم
4) نمی خوام حالا حالا حالاها دیگه گوشیم رو عوض کنم
5) ظاهرش برام خیلی مهمه که دخترونه و قشنگ باشه
تا اینجا w700 و w810 رو از امکاناتشون خیلی خوشم اومده اما ظاهر تاشو یا کشویی رو خیلی بیشتر ترجیح میدم.
حالا سوالم اینه:
اصلا سراغ سامسونگ و موتورولا و ... برم یا بچسبم به سونی؟
دیگه اینکه w710 قیمتش چنده و تا دو ماه آینده چقدر پایین میاد؟ (خیلی خوشگله :laughing: )
با این اوصاف چی رو پیشنهاد می کنین؟
قیمت حول و حوش 300.000 ( فکر کنم بیشتر از 300 نمی ارزه آدم پول موبایل بده! :blink: )
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوشو اومدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ايشالله بتوني اينجا فعاليت داشته باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
والا اگه من بخام به شما الان يه گوشي پيشنهاد بدم شايد تا 2 ماه ديگه ارزونتر يا شايدم گرونتر بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه براي الان ميخاهيد بدونيد ميتونم راهنمايي كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش فك ميكنم گوشي كه به درد شما بخوره و همه ي اين امكاناتي رو كه شما ميخاهين داره سوني اريكسون دبليو 810 هست (خودم هم دارم اگه خواستي سوال بپرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربين با كيفيت توپ كه واقعا" بهترين 2 مگاپيكسلي هست
صدا كه واقعا" ميتركونه (توي ايرفون كه فوق العاده هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي توي اسپيكر كمي ضعيف هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خاب اهل بازي و برنامه هاي خفن هم كه نيستي پس عاليه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرش هم كه واقعا" تكه (به نظر من و چند تا از دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي بازم سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و بگم كه 810 از 700 بهتره (دوربينش بهتره چون داراي اتوفوكوس هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اون جمله ي اول كه گفتم اينجا صدق ميكنه كه شايد تا 2 ماه ديگه 710 ارزون بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ميتوني رو سامسونگ هم حساب كني بالاخص دي 600 كه واقعا" گوشي خوبي هست (كشويي هم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالي داشتي بپرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنماييت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آقا نظرتون در مورد ال7 چیه. بدجور طلبه قیافش شدم.
metal_militia
01-11-2006, 10:40
سلام.
گوشی خوبیه
روش یه مموری کارت 128مگ هست راحت 512مگ رو ساپورت میکنه
کیفیت خوبی هم تو پخش اسپیکر و هم هدفون دارن
دوربینش هم با اینکه و جی ا هست نوکیا 7610 که 1مگا پیکسلی هست رو میخوره
metal_militia
01-11-2006, 10:43
سلام.
مموری 128مگی روشه و ساپورت راحت تا 512مگ
کیفیت خوب هم اسپیکر و هم دفون
دوربین .3مگا پیکسل که راحت نوکیا 7610 که 1مگاپیکسلی هست رو میخوره
sina sinaie
01-11-2006, 15:18
در مقایسه با کا 510و زد550و دبلیو300 و ال7 موتورولا برای من که قابلیت عکسبرداری و آنتن دهی و بلوتوث و قیمت زیر 200000 تومان مهم است کدام را و به چه علت پیشنهاد میکنید؟
moghbeli
01-11-2006, 23:30
مي خواستم در مورد كيفيت گوشي موتورولاl6 بپرسم . خواهشا هر كي مي دونه كمك كنه
moghbeli
01-11-2006, 23:31
مي خواستم در مورد كيفيت گوشي موتورولاl6 بپرسم . خواهشا هر كي مي دونه كمك كنه
metal_militia
02-11-2006, 01:47
عزیزان دل پست بالیی منو بخونید نوشتم
که دوربین خوبی داره با وجود و ج ا بودنش
صدای هدفونش خوبه
اسپیکرش هم همینطور
ال سی دی بزرگ و با کیفیت متوسطی دره
در کل با قیمت 162تومن بهترین گوشی موجود هست
شهرام_ایرانی
04-11-2006, 09:51
از دوستان خوبم در انجمن یک خواهش تمنا بزرگ دارم که منو راهنمایی کنن
من یک عدد كا750 دارم و الان دلم رو زده و ميخوام عوضش كنم و يكدونه تا شو بگيرم حالا به نظر شما از تاشو كدوم مدل ها خوبه ؟؟و در ضمن قيمت هم نهايت تا 270000 بيشتر نميتونم مايه بزارم
ممنون
در ضمن برا من انتن دهيش خيلي خيلي خيلي مهم است
با تشكر
R@R#M@N ي عزيز ممنون از راهنماييتون
میشه یه مقایسه ای بین امکانات w810 و دی 600 بکنین به خصوص کیفیت عکس و صدا.دیگه یه اطلاعاتی هم در مورد و710 و اینکه تا یکی دو ماه دیگه چقدر حدودا قیمتش میاد پایین؟
مرسی :happy:
از دوستان خوبم در انجمن یک خواهش تمنا بزرگ دارم که منو راهنمایی کنن
من یک عدد كا750 دارم و الان دلم رو زده و ميخوام عوضش كنم و يكدونه تا شو بگيرم حالا به نظر شما از تاشو كدوم مدل ها خوبه ؟؟و در ضمن قيمت هم نهايت تا 270000 بيشتر نميتونم مايه بزارم
ممنون
در ضمن برا من انتن دهيش خيلي خيلي خيلي مهم است
با تشكر
همه ي گوشيها يك جور آنتن دهي دارن
فك كنم زد 550 بكارت بياد
و البته دبليو 710 و زد 610 هم هستند كه قيمت بالايي دارند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R@R#M@N ي عزيز ممنون از راهنماييتون
میشه یه مقایسه ای بین امکانات w810 و دی 600 بکنین به خصوص کیفیت عکس و صدا.دیگه یه اطلاعاتی هم در مورد و710 و اینکه تا یکی دو ماه دیگه چقدر حدودا قیمتش میاد پایین؟
مرسی
خاهش
من خودم دبليو 810 دارم و پسر عمم د600 داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش رو بخاي كيفيت فيلمبرداري و ال سي دي اون واقعا" محشره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدون تعصب بگم واقعا" از دبليو 810 بهتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما كيفيت عكاسي 810 بهتره چون اتوفوكوس داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صداش كه ديگه فك كنم احتياج به گفتن نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبليو 810 برنامه ريزي روش راحته اما د600 خيلي سخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميمونه ظاهر كه به نظر خودم دبليو 810 قشنگتره (البته سليقه اي هست (چون من خودم قبل از دبليو 810 , اي810 سامسونگ داشتم كه كشويي بود شايد يه اين خاطر با د600 زياد حال نميكنم)) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و710 هم كه باهاش كار نكردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نميدونم چقدر ميكشه پايين (فك كنم 50 60 تومن رو بكشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Blade II
05-11-2006, 14:18
سلام رفقا
از اينكه عضو شدم خيلي دارم حال ميكنم ضمن اينكه توي تمام تالارها بدون تعصب p30world از همشون سرتره.
سوال درباره گوشياي سامسونگ دي 500 و دي 600 و ايكس 700 من از اين سه گوشي خيلي خوشم مياد انصافا كامل واسم توضيح بدين .خيلي مخلصيم
1-قدرت اسپيكرهاشون موقع پخش مو سيقي از كا 750 كمتره يا بيشتر چقدر ؟
2- باتري هاشون عملا چقدر شارژ نگه ميدارن؟
3-كابل و سي دي برنامه داخل جعبه دارن؟
دوستان خداييش نگين نوكيا يا se _ چون نوكيا رو به خاطر -هنگ-كيفيت كم اسپيكر-شارژ مكالمه كم نمي خوام_و se رو به خاطر اينكه با و550 (كه اسپيكرهاش خيلي توپه فقط مشكل بلوتوث داره) و زد 530 (كه گوشي جالبي نيست)قبلا خيلي كار كردم و خودم هم كا 750 دارم كه اسپيكرش ضعيفه.
بايد ببخشين كه پستم طولاني شد حالا كدوم يكي از اين سه گوشي بهم پيشنهاد ميدين عزيزان دل.
خيلي خيلي ممنون ميشم جواب ها رو كامل بدين رفقا با آرزوي موفقيت واسه همتون....مرسي.
Blade II
05-11-2006, 14:27
سلام رفقا
از اينكه عضو شدم خيلي دارم حال ميكنم ضمن اينكه توي تمام تالارها بدون تعصب p30world از همشون سرتره.
سوال درباره گوشياي سامسونگ دي 500 و دي 600 و ايكس 700 من از اين سه گوشي خيلي خوشم مياد انصافا كامل واسم توضيح بدين .خيلي مخلصيم
دوستان خداييش نگين نوكيا يا se _ چون نوكيا رو به خاطر -هنگ-كيفيت كم اسپيكر-شارژ مكالمه كم نمي خوام_و se رو به خاطر اينكه با و550 (كه اسپيكرهاش خيلي توپه فقط مشكل بلوتوث داره) و زد 530 (كه گوشي جالبي نيست)قبلا خيلي كار كردم و خودم هم كا 750 دارم كه اسپيكرش ضعيفه.
بايد ببخشين كه پستم طولاني شد حالا كدوم يكي از اين سه گوشي بهم پيشنهاد ميدين عزيزان دل.
خيلي خيلي ممنون ميشم جواب ها رو كامل بدين رفقا با آرزوي موفقيت واسه همتون....مرسي.
Blade II
06-11-2006, 12:03
سلام رفقا
Blade II
07-11-2006, 17:08
بابا با معرفتا يكي جواب سوال منو بده
راستي بايد ببخشين كه چند پست تكراري دادم فكر كنم ايراد از سايت بود .مرسي
Blade II
07-11-2006, 17:12
دوستان سلام يه سوال ديگه
1_ميخواستم بدونم با 6630 با يه شارژ كامل چقدر ميشه موسيقي گوش كرد؟
2_بلندي صداي اسپيكر 6630 بيشتره يا كا 750؟
خداييش جوابمو بدين .ممنونم
hossein2006
07-11-2006, 17:37
سلام خدمت دوستان عزیز
بین گوشهای دبلیو 900i 850i کدام یک بهتر ین کیفیت را دارند من خودم از 850بیشتر خوشم اومد ولی به خاطر آتوفوکوس نبودش کمی حالم گرفته شد اصلا آتوفوکوس بودن می تونه تاثیر خیلی زیادی روی کیفیت عکس داشته باشه یا میشه با تنظیمات خاص این مشکل را برطرف کرد در مورد کیفیت آنتی دهی 900 هم نظر بدهید که خوب است یا نه
با تشکر از همه دوستان
آقا از كا بفهميم يه گوشي ريجيستر شده؟ ريجيستر قانوني كار مخابرات هست ريجيستر دستي كار فروشنده درسته؟ حالا اگر ريجيستر دستي باشه بعدا مشكل پيش نمي ياد؟ از كجا بفهميم ريجستر قانونيه؟ برا سوني اريكسون مي گم
سلام خدمت دوستان عزیز
بین گوشهای دبلیو 900i 850i کدام یک بهتر ین کیفیت را دارند من خودم از 850بیشتر خوشم اومد ولی به خاطر آتوفوکوس نبودش کمی حالم گرفته شد اصلا آتوفوکوس بودن می تونه تاثیر خیلی زیادی روی کیفیت عکس داشته باشه یا میشه با تنظیمات خاص این مشکل را برطرف کرد در مورد کیفیت آنتی دهی 900 هم نظر بدهید که خوب است یا نه
با تشکر از همه دوستان
دبليو 900 توي عكس و فيلم و صدا ميتركونه
اگه از قيافش خوشت مياد عاليه
اگه نه كه 850 هم خوبه
ولي با اين قيمت 900 به صرفه تره
در ضمن دبليو 900 470 مگ مموري داخلي داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blade II
10-11-2006, 23:21
سلام رفقا بابا جواب منه بنده خدا رو هم بدين
آقا ببخشيد من اگر يك == و810 + سيمبيان == بخوام بايد كيو ببينم ؟؟؟؟؟
توي نوكياها تا سقف 400000 تومن ميشه يك موبايل ( و810 + سيمبيان ) پيدا كرد ؟؟؟؟؟؟
آقا از كا بفهميم يه گوشي ريجيستر شده؟ ريجيستر قانوني كار مخابرات هست ريجيستر دستي كار فروشنده درسته؟ حالا اگر ريجيستر دستي باشه بعدا مشكل پيش نمي ياد؟ از كجا بفهميم ريجستر قانونيه؟ برا سوني اريكسون مي گم
دوست عزيز توي اين تاپيك كامل توضيح داده
:blush:
behnammazi
15-11-2006, 04:00
سلام
ميخواستم بدونم N70 چه رنگايي داره؟
آيا مشكيش كه پشتشم نوشته فنلاد واقعا مال فنلانده يا تقلبيه؟
Blade II
15-11-2006, 23:44
آقا در اين تاپيكو تخته كنين وقتي جواب نمي دين.
سلام
يه گوشي خوب درحد 150 تومن مي خاستم ميتونين يه پيشنهاد بمن بدين
ممنون
آقا در اين تاپيكو تخته كنين وقتي جواب نمي دين.
از بین اون سه تا که گفتی حتما دی 600 خوبه
حالا بین دی 600 وکا 750 کدوم بهتره یه سری برو به تاپیک زیر
سلام
يه گوشي خوب درحد 150 تومن مي خاستم ميتونين يه پيشنهاد بمن بدين
ممنون
se k510
se z530
سلام به همه عزيزان
آقايون و خانم هاي گل من مي خوام يه گوشي 500 تومني بخرم چي پيشنهاد مي دين
ك800 + يه رم 2 گيگ + يه هدفون سري دبليو = 500 تومن
بهترين گوشي روي زمين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farbod_h
18-11-2006, 20:25
سلام به همه عزيزان
آقايون و خانم هاي گل من مي خوام يه گوشي 500 تومني بخرم چي پيشنهاد مي دين
یه خورده بری بالا تر ان73 گوشیه خوبیه
Blade II
18-11-2006, 23:05
از بین اون سه تا که گفتی حتما دی 600 خوبه
حالا بین دی 600 وکا 750 کدوم بهتره یه سری برو به تاپیک زیر
moda جون دمت گرم لا اقل تو تحويل گرفتي ما رو. :tongue:
hellfire
19-11-2006, 11:06
من می خواستم گوشی دبلیو 800 بگیرم. ولی تو بازار میگفتن که فرقی بین دبلیو 800 و دبلیو 700 نیست و بهتره 700 رو که ارزونتره بگیری. لطفا راهنماییم کنین و فرقهای این دو تا رو تو : کیفیت صدا-کیفیت و نوع دوربین و حافظه ی قابل ارتقاء بگید.خیلی ممنون.;)
hellfire
من می خواستم گوشی دبلیو 800 بگیرم. ولی تو بازار میگفتن که فرقی بین دبلیو 800 و دبلیو 700 نیست و بهتره 700 رو که ارزونتره بگیری. لطفا راهنماییم کنین و فرقهای این دو تا رو تو : کیفیت صدا-کیفیت و نوع دوربین و حافظه ی قابل ارتقاء بگید.خیلی ممنون.;)
hellfire
hellfire
hellfire
hellfire
19-11-2006, 11:34
دوستان شرمنده. سرعت اینترنت کم شد و من هم که اعصابم خورد شده بود چند بار روی ارسال زدم و اینجوری شد.تو ویرایش هم رفتم چیزی برای حذف نداشت. لطفا رده بالاها درستش کنن. جواب سوالمون یادتون نره. بازم شرمنده.
hellfire
19-11-2006, 11:39
دوستان شرمنده. سرعت اینترنت کم شد و من هم که اعصابم خورد شده بود چند بار روی ارسال زدم و اینجوری شد.تو ویرایش هم رفتم چیزی برای حذف نداشت. لطفا رده بالاها درستش کنن. جواب سوالمون یادتون نره. بازم شرمنده.
hellfire
19-11-2006, 11:57
behnammazi
20-11-2006, 02:28
[سلام
من مي خوام گوشي نوكيا بخرم ولي بين N70 ,n71 موندم كدوم بخرم.
و آيا قيمت N73 ممكن تا يكي دو ماه ديگه به 400 تا برسه؟
دوستان لطفا راهنمايي كنين.فوري.
با تشكر.]
یه گوشی می خوام که:
1- ابعادش خوش دست باشه
2- سیستم عامل خیلی خوب و قوی داشته باشه
3-قیمتش زیر 450 تومان
حالا به نظر شما چی باید بخرم
یه گوشی می خوام که:
1- ابعادش خوش دست باشه
2- سیستم عامل خیلی خوب و قوی داشته باشه
3-قیمتش زیر 450 تومان
دور بين و صدا خيلي برام مهم نيست فقط برنامه هاي خوبي بشه روش نصب كرد...
حالا به نظر شما چی باید بخرم؟
من ميخوام يه گوشي بخرم كه
1- ابعادش خيلي بزرگ نباشه يعني خوش دست باشه
2-os قوي و خوب كه برنامه هاي جالب بشه روش ريخت داشته باشه
3-قيمت زير 450
دوربين و صدا اونقدر برام مهم نيست فقط تاكيدم رو برنامه هاي قابل نصبشه بيشتر....
حالا نظرتون چيه؟؟؟
با اجازه بزرگترها من میگم که
حافظه های همراه دو گوشی دبلیو 700 256 و دبلیو 800 512 است
دبلیو 700 یواس پی 2 داره ولی 800 یواس پیش شماره یک است
دوربین 800 فوکوس اتوماتیک داره ولی 700 نداره
و حالا که میخواستی و800 بگیری
همونو بگیر چون ضرر نمیکنی :biggrin:
سلام دوستان مي خواستم يه گوشي بخرم در حدود200 و كيفيتش هم خوب باشه
و زياد بزرگ نباشه دوست دارم ظريف باشه ولي برنامه جانبي زيادي بشه باهاش انجام داد دوربين هم داشته باشه
يه سوال ديگه هم داشتم اينكه مي گن گوشي سيمبين داره يا جاوا؟منظور چيه؟
نخندين اخه نمي دونم چه كار كنم ممنون مي شم راهنماييم كنيد
Mehdi_Full
24-11-2006, 11:19
سلام دوستان مي خواستم يه گوشي بخرم در حدود200 و كيفيتش هم خوب باشه
و زياد بزرگ نباشه دوست دارم ظريف باشه ولي برنامه جانبي زيادي بشه باهاش انجام داد دوربين هم داشته باشه
يه سوال ديگه هم داشتم اينكه مي گن گوشي سيمبين داره يا جاوا؟منظور چيه؟
نخندين اخه نمي دونم چه كار كنم ممنون مي شم راهنماييم كنيد
دوست من سوال كردن كه اشكالي نداره و كسايي هم كه ميخندن به خودشون بخندن چون مشكل دارن كه ميخندن
گوشيهاي نوكيا سيستم عاملشون سيمبين هست مثلا سيستم عامل ويندوز براي كامپيوتر كه اگه نداشته باشه نميتوني باهاش كار بكني توي اين سيستم عامل (سيمبين) برنامه هاي زيادي هست كه براش درست شده و پسوند برنامه هاش هم sis هست
گوشيهاي سوني اريكسون سيستم عاملشون جاوا هست كه الآن هم داره برنامه هاش براي اينجور گوشيها زياد ميشه و پسوند برنامه هاش هم jar هست
از مزايا اين دو سيستم عامل هم ميشه به كند بودن و ويروسي شدن سيمبين اشاره كرد و در مورد جاوا هم سرعت بالا و ويروسي نشدن گوشي ( البته فعلا) با توجه به ساختار اينگونه برنامه ها ميشه اشاره كرد :)
سوال ديگه بود درخدمتيم ;)
Blade II
24-11-2006, 14:09
سلام دوستان
سوال درباره موتورولا وي تري آي صداي اسپيكر اين گوشي موقع پخش موزيك در مقابل كا 750 و 6630 چه طوره؟سوالم از نظر بلندي صداس . چون ميگن از نظر كيفيت خوبه.
يه سوال ديگه با يه شارژ كامل چند ساعت موزيك پخش ميكنه از اسپيكر؟
ممنوووووووووووووووووووووو ن دوستان.
سلام دوستان
سوال درباره موتورولا وي تري آي صداي اسپيكر اين گوشي موقع پخش موزيك در مقابل كا 750 و 6630 چه طوره؟سوالم از نظر بلندي صداس . چون ميگن از نظر كيفيت خوبه.
يه سوال ديگه با يه شارژ كامل چند ساعت موزيك پخش ميكنه از اسپيكر؟
ممنوووووووووووووووووووووو ن دوستان.
در برابر 6630 يه مفدار كم از نظر بلندي كم مياره البته فقط در مقابل سري اول 6630 كه فنلاندي بود.كا 750 هم
از نظر بلندي يه خرده بيشتره صداش ولي از نظر كيفيت واقعا عاليه.
با شارژ كامل هم من تا 3 تا 4 ساعت بيشتر امتحان نكردم... ولي توهمين حد هم تا 60% از شارژ اون باقي ميمونه
Blade II
24-11-2006, 21:24
در برابر 6630 يه مفدار كم از نظر بلندي كم مياره البته فقط در مقابل سري اول 6630 كه فنلاندي بود.كا 750 هم
از نظر بلندي يه خرده بيشتره صداش ولي از نظر كيفيت واقعا عاليه.
با شارژ كامل هم من تا 3 تا 4 ساعت بيشتر امتحان نكردم... ولي توهمين حد هم تا 60% از شارژ اون باقي ميمونه
ممنون از كمكت موفق باشي رفيق.
حالا 6630 از نظر بلندي صدا موقع پخش موسيقي قوي تره يا كا 750 ؟
6630 بايه شارژ
كامل چقدر موزيك پخش ميكنه؟
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسي.
دوست من سوال كردن كه اشكالي نداره و كسايي هم كه ميخندن به خودشون بخندن چون مشكل دارن كه ميخندن
گوشيهاي نوكيا سيستم عاملشون سيمبين هست مثلا سيستم عامل ويندوز براي كامپيوتر كه اگه نداشته باشه نميتوني باهاش كار بكني توي اين سيستم عامل (سيمبين) برنامه هاي زيادي هست كه براش درست شده و پسوند برنامه هاش هم sis هست
گوشيهاي سوني اريكسون سيستم عاملشون جاوا هست كه الآن هم داره برنامه هاش براي اينجور گوشيها زياد ميشه و پسوند برنامه هاش هم jar هست
از مزايا اين دو سيستم عامل هم ميشه به كند بودن و ويروسي شدن سيمبين اشاره كرد و در مورد جاوا هم سرعت بالا و ويروسي نشدن گوشي ( البته فعلا) با توجه به ساختار اينگونه برنامه ها ميشه اشاره كرد :)
سوال ديگه بود درخدمتيم ;)
سلام اقا مهدي ممنون از راهنمايتون
مي شه در مورد خريد گوشي راهنماييم كنيد :blush:
Mehdi_Full
24-11-2006, 23:47
سلام اقا مهدي ممنون از راهنمايتون
مي شه در مورد خريد گوشي راهنماييم كنيد :blush:
دوست من شما چه مقدار پول ميخواي هزينه كني تا بتونم راهنماييت كنم ؟
مي خواستم يه گوشي بخرم در حدود200 تومان و كيفيتش هم خوب باشه
و زياد بزرگ نباشه ولي برنامه جانبي زيادي بشه باهاش انجام داد دوربين هم داشته باشه
و زياد بزرگ نباشه ولي برنامه جانبي زيادي بشه باهاش انجام داد دوربين هم داشته باشه
ممنون
Mehdi_Full
25-11-2006, 16:21
ممنون
دوست من اگه شما اهل برنامه هستي بايد بري سراغ نوكيا كه دوستان كمك ميكنن
اگه زياد اهل برنامه نيستي به شما دبليو 700 سوني اريكسون رو پيشنهاد ميكنم كه البته بايد يه 30-40 تومني رو پولت بزاري ;)
ممنون از كمكت موفق باشي رفيق.
حالا 6630 از نظر بلندي صدا موقع پخش موسيقي قوي تره يا كا 750 ؟
6630 بايه شارژ
كامل چقدر موزيك پخش ميكنه؟
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسي.
خواهش ميكنم.قابل شما رو نداشت.
نميشه دقيق گفت و لي اوني كه هميشه مشخص بوده گوشي هاي سوني اريكسون در كنار كيفيت / بلندي صدا رو هم دارن بين 6630 و كا 750 هم ميشه گفت كا 750 و لي بازم ميگم اين مقايسه نسبت به مدل هاي اوليه اين دوگوشيه.البته چيزي كه من تو سايت ديدم برتري 6630 رو نسبت به كا 750 نشون ميداد
6630=Polyphonic (48 channels), monophonic, True tones, MP3
كا 750=Polyphonic (40 channels), MP3
ولي بايد امتحان كني و از نزديك هر دو رو امتحان كني تا به نتيجه برسي!! ;)
موفق باشي
binahayat_m
27-11-2006, 14:58
نظر دوستان عزیز در مورد w700 چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
موفق باشید
Blade II
27-11-2006, 15:41
gsm جان بازم ممنون از کمکت امیدوارم جبران کنم .موفق باشی.
bakhishman
27-11-2006, 20:46
به نظر شما چي بخرم؟ w800 يا 3250 يا w550i يا motorolav3x
Mehdi_Full
27-11-2006, 22:03
نظر دوستان عزیز در مورد w700 چیه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
موفق باشید
گوشي عالي هست به نسبت قيمتش :)
مشخصات كامل هم تو انجمن هست يه سرچ بكني كلي مطلب گيرت مياد ;)
vooroojak
27-11-2006, 23:58
سلام
من كل اين تاپيك خوندم كه ببينم گوشي 3250 نوكيا خوب هست يا نه
يا بهتر بگم مشكلي داره يا نه.
تو يكي از پست ها خوندم كه آقايي نوشته بود سري اولش هنگ ميكنه و به همين علت نوكيا يك سري جديدشو وارد بازار ميكنه و اسمش ميشه 3250 فريمور .
ميخواستم ببينم اين فريمور جريانش چيه و من بايد موقع خريد چي به فروشنده بگم تا اين مدل فريمور به من بده تا بهتر از سري اولش باشه.
يكم راهنماييم كنيد مچكر ميشم
gsm جان بازم ممنون از کمکت امیدوارم جبران کنم .موفق باشی.
خواهش ميكنم كاري نكردم بازم اطلاعاتي خواستي در خدمتيم البته با اجازه از آقا مهدي
به نظر شما چي بخرم؟ w800 يا 3250 يا w550i يا motorolav3x
بستگي داره چه استفاده اي از گوشي داشته باشي !!!!استفاده از برنامه هاي متنوع!!!! يا زيبايي!!!! كيفيت!!!
و...
vooroojak
28-11-2006, 13:32
تو يكي از پست ها در صفحه 1 نوشته بود 3250 ورژن نرم افزاريش بايد (فريمور) جديد باشه تا كمتر هنگ كنه
اين پست را آقايali_j98 داده بود لطفا يكم درباره فريمور بيشتر توضيح بدين
ممنون
vooroojak
28-11-2006, 13:33
تو يكي از پست ها در صفحه 1 نوشته بود 3250 ورژن نرم افزاريش بايد (فريمور) جديد باشه تا كمتر هنگ كنه
اين پست را آقايali_j98 داده بود لطفا يكم درباره فريمور بيشتر توضيح بدين
ممنون
[سلام
من مي خوام گوشي نوكيا بخرم ولي بين N70 ,n71 موندم كدوم بخرم.
و آيا قيمت N73 ممكن تا يكي دو ماه ديگه به 400 تا برسه؟
دوستان لطفا راهنمايي كنين.فوري.
با تشكر.]
اين دو تا گوشي كه گفتين گوشي هاي خوبي هستند هر كدوم رو انتخاب كني پشيمون نميشي ;)
ان 70=280 و ان 71 =365
در مورد دومي بايد بگم خدا كنه
اينم يه عكس توپ از ان 73[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
binahayat_m
28-11-2006, 15:44
دوستان عزیز نظرتون در مورد w700 چيه ؟
پول من هم 240 است
ممنون میشم جواب بدید
موفق باشید
Blade II
28-11-2006, 15:56
نسبت به قيمتش از امكانات خوبي برخورداره البته اگه گوشي برنامه خور مي خواي ميتوني بين 3230 - 6630 -7610 -6670
يكي روانتخاب كني كه طبق نظر دوستان واردتر از من 6630 بهتره.موفق باشي
sayyahico
29-11-2006, 07:41
سلام يه گوشي بين300تا 350خوب چه بخرم لطف زود جواب بديد مرثي.
B.Spears
29-11-2006, 11:49
البته 6630 چند روزي هست كه يك دفعه قيمتش رفته بالا حدوده 320 تا 340 بسته به سلامتي گوشي با توجه به اينكه ديگه آكش تو بازار نيست و همه كاركرده اند
amirtaker
29-11-2006, 20:21
اگه میشه قیمت Motorola KRZR K1چنده؟قیمت مشکی وسیاهش که تازه اومده چنده؟
اگه میشه قیمت Motorola KRZR K1چنده؟قیمت مشکی وسیاهش که تازه اومده چنده؟
بيا اينجا
BIKHIAL_ALL_75
03-12-2006, 18:10
به نظر شما من w710 سوني بگيرم يا
5500نوكيا؟
خودت مقايسه كن!!!!از نظر امكانات خيلي شبيه هستند!!!
اگه قيمت سوني اريكسونه رو گير آوردي بزار!!مرسي
bahram_j
06-12-2006, 13:16
منم با3250موافقم هم صداش توپه هم کیفیته عکس وفیلمش
یه سوال:w700 در کل نسبت به k750 به نظرم بهتره؟
نظر شما چیه:
یه چیز دیگه اینکه 7610 در این سطح با این 2 گوشی رقابت میکنه.برادر خودم 7610 داره میخوام ببینم در مقایسه کدوم رو برتر میدونید.
جالبه ندیدم تو این تاپیک حرفی از 7610 بشه.در حالی که انصافا گوشی بدی نیست.
Reza P30
12-12-2006, 14:32
سلام دوستان
w700 w800 3250 w810 كدومشون هم از نظر صدا و دوربين بهتره
Blade II
12-12-2006, 16:20
از نظر دوربین هر سه تا سونی خوبن ولی از نظر صدای بلندگو 3250 خوبه از نظر صدای هندزفری و810 از همشون بهتره موفق باشی.
دوست عزیز خواهش میکنم منو کمک کنید
6630 خوبه یا 750k به صورت کلی از هر نظر و برام پخش موزیک و قیافش مهم نیست
می خوام برام بدون درد سر کار کنه
بعنوان یه حرفه ای به نظر شما کدوم بهتره اگه قیمت دارید لطفا بگید
( من یه گوشی در حد 200000 الی 250000 می خوام )
متشکرم 30e
سلام :blush:
من هنوزم گوشی نخریده م! با تحقیقاتی که کردمW810 و W700 رو پسندیدم.البته از قیافه ی 810 خوشم نمیاد اصلا و 700 به خاطر رنگش بهتره(البته دوربین 810 رو نمیشه ازش گذشت).امروز رفتم z610 دیدم و شدیدا وسوسه م کرد.خیییییییلی خوشگله! :happy: اگر ممکنه یه مقایسه ای برام بکنین ببینم بالاخره کدوم رو بگیرم. با توجه به اینکه هم قیافه ی گوشی خیلی برام مهمه و هم کیفیت دوربین.اما نمی خوام کیفیت رو فدای ظاهر کنم.610 ارزش این تفاوت قیمت رو داره یا نه؟ پیشاپیش ممنون ;)
یک سوال دیگه: حالا که رنج قیمتم رفت بالاتر چه گوشی های دیگه ای پیشنهاد میشه؟ (300 تا 400) چیزایی که اهمیت داره:
1) کیفیت دوریبین
2) ظاهر گوشی
3) mp3
4) ترجیحا سونی اریکسون
:rolleye:
و باز هم سوال: یه مقایسه هم می خوام بین z610 و w710 و s700 .درسته که میگن این دوتای آخر خوب از آب در نیومده؟ :blink:
سلام دوستان
w700 w800 3250 w810 كدومشون هم از نظر صدا و دوربين بهتره
3 تا سونی اریکسون که انتخاب کردی از نظر صدا خیلی شبیه هستن و واک من هستن
هر 3 اینها از نظر صدا و دوربین ار 3250 بهترن
navidw810i
13-12-2006, 06:21
بین ان73 و و950 کودومش بهتر.
دور بین هو لازم ندارم
Nabakhshoode
13-12-2006, 12:34
دور بین هو لازم ندارم
ان73 بدون شک ...
Nabakhshoode
13-12-2006, 12:38
یک سوال دیگه: حالا که رنج قیمتم رفت بالاتر چه گوشی های دیگه ای پیشنهاد میشه؟ (300 تا 400) چیزایی که اهمیت داره:
1) کیفیت دوریبین
2) ظاهر گوشی
3) mp3
4) ترجیحا سونی اریکسون
:rolleye:
خوب k800 تو این رنج قیمت هست ... کیفیت صداش به سری w نمیرسه ... اما بلندیش بد نیس
اما کیفیت عکسش عالیه...
فیلمشم مث سری w و k کیفیتش پایینه...
ظاهرش که جیگره
2-3 تا رنگ داره : مشکی - نقره ای - قهوه ای
ال سی دیشم هم بزرگه هم با کیفیت
navidw810i
13-12-2006, 17:13
--------------------------------------------------------------------------------
دور بین هم لازم ندارم
دور بین هم لازم ندارم
دور بین هم لازم ندارم
دور بین هم لازم ندارم
خوب k800 تو این رنج قیمت هست ... کیفیت صداش به سری w نمیرسه ... اما بلندیش بد نیس
اما کیفیت عکسش عالیه...
فیلمشم مث سری w و k کیفیتش پایینه...
ظاهرش که جیگره
2-3 تا رنگ داره : مشکی - نقره ای - قهوه ای
ال سی دیشم هم بزرگه هم با کیفیت
مرسی.بله دوربین k800 حرف نداره ولی تا جایی که من می دونم قیمتش بالاتر از 400 هست.حداقلش 460 بوده بدون گارانتی.یه چیز سبکتر بگین که زیاد شرمنده ی جیب مبارک نشم :biggrin:
در ضمن من یه چیز کوچول موچولوی دخترونه می خوام
mehdi_gh27
13-12-2006, 22:41
با سلام به دوستان عزیز من این سئوال رو جای دیگه هم مطرح کردم و میخوام اینجا هم مطرح کنم ...
از دوستان راهنمایی میخوام که nokia 6280 بهتره یا samsung d600 از نظر کارایی و همچنین آنتن دهی...
Nabakhshoode
14-12-2006, 10:34
مرسی.بله دوربین k800 حرف نداره ولی تا جایی که من می دونم قیمتش بالاتر از 400 هست.حداقلش 460 بوده بدون گارانتی.یه چیز سبکتر بگین که زیاد شرمنده ی جیب مبارک نشم :biggrin:
در ضمن من یه چیز کوچول موچولوی دخترونه می خوام
عزیز این گوشی الان 390 هست بدون گارانتی ...
من توصیه میکنم بدون گارانتی بگیری ... گارانتیا همشون چرتن اگرم چرت بباشن گوشیتو بدی واسه تعمیر یه هفته میخوابوننش :tongue:
قربونت...
سلا از دوستان ر خواست دارم به من بگن که من گوشی ان هشتادم رو که 3ماه کار کرده است و مشکی رنگ رو در حد نو است چند بفروشمش یک قیمت پیشنهادی لطفا در شمن اگر مطلب ارسالی من مربوط به این تاپیک نبود پیشاپیش عدر می خوام!!!1
عزیز این گوشی الان 390 هست بدون گارانتی ...
من توصیه میکنم بدون گارانتی بگیری ... گارانتیا همشون چرتن اگرم چرت بباشن گوشیتو بدی واسه تعمیر یه هفته میخوابوننش :tongue:
قربونت...
ممنون که به سوالم جواب دادین:happy: واجب شد k800 رو هم ببینم.اما هنوز هیچکی به سوالم در مورد مقایسه ی z610 با w700 و 810 جواب نداده
kiarash3500
16-12-2006, 10:53
سلام دوستان
اگه میشه قیمت این گوشی هار رو بگین
نوکیا 6630 نو و دست دو
نوکیا 1600
نوکیا 3100
نوکیا 6233
نوکیا 6600 اگه تولید میشه
Nabakhshoode
16-12-2006, 11:36
ممنون که به سوالم جواب دادین:happy: واجب شد k800 رو هم ببینم.اما هنوز هیچکی به سوالم در مورد مقایسه ی z610 با w700 و 810 جواب نداده
z610 رو اطلاعات کاملی ازش ندارم
اما در مورد w700 , w810
دوربین : w810 بهتره به دلیل داشتن اتوفکوس ... تو w700 احتمال تار افتادن عکس بیشتره ...
صدا : کیفیت صدای w810 بهتره البته w700 هم خیلی خوبه ... اما بلندی صدای w700 تو اسپیکر یه کم بیشتره
w700 جوی استیک داره اما w810 کلیدهای جهتی داره !
کیفیت ال سی دی هاشون هم تقریبا یکسانه با برتری اندک w810
w810 همراش رم 512 داره اما w700 رم 256 ...
ظاهر جفتشونم نازه بستگی به خودت داره! w810 حدودا 40 تومن بالاتره قیمتش
اما k800 رنگ مشکیش از نظر ظاهر از جفت اینا بهتره البته قیمت w810 , w700 به قیمت واقعیشون نزدیکتره
همین !
Nabakhshoode
16-12-2006, 11:39
سلام دوستان
نوکیا 6630 نو و دست دو
نوکیا 1600
نوکیا 3100
نوکیا 6233
6630 نو حدود 220 ( دست دوشم 30-50 تومن ارزونتره بسته به کارکردش و... )
6600 هم حدود 170
سلام دوستان
من دنبال یه گوشی در حدود 350.000 تومان هستم که تنها انتظاری که ازش دارم اینه که صدای با کیفیت و بلندی داشته باشه
شما کدام گوشی را پیشنهاد میکنید ؟
Blade II
16-12-2006, 16:00
بین 6270 یا 3250 می تونی یکی رو انتخاب کنی واقعا محشرن
Nabakhshoode
16-12-2006, 17:20
سلام دوستان
من دنبال یه گوشی در حدود 350.000 تومان هستم که تنها انتظاری که ازش دارم اینه که صدای با کیفیت و بلندی داشته باشه
شما کدام گوشی را پیشنهاد میکنید ؟
3250 صدای اسپیکرش کیفیت خوبی داره بلند هم هست ...
سلام
من دنبال یک گوشی می گردم با مشخصات زیر:
1- اندازش تقریبا مثلی دبلیو 800 باشه بزرگتر نباشه
2- لنزش محافظ داشته باشه
3- فایل های صوتی در هنگام پخش جلو عقب بره
4- کیفیت دوربینش خوب باشه
5- قیمتش تو مایه های 350 تومن
6- با یو اس بی به کامپیو تر وصل بشه
من را راهنمایی بفرمایید
kiarash3500
17-12-2006, 01:39
سلام دوستان
نوکیا 6630 نو و دست دو
نوکیا 1600
نوکیا 3100
نوکیا 6233
دوستان ممنون از لطفتون
اما کسی قیمت بقیه رو نمیدونه؟
ممنون
z610 رو اطلاعات کاملی ازش ندارم
اما در مورد w700 , w810
دوربین : w810 بهتره به دلیل داشتن اتوفکوس ... تو w700 احتمال تار افتادن عکس بیشتره ...
صدا : کیفیت صدای w810 بهتره البته w700 هم خیلی خوبه ... اما بلندی صدای w700 تو اسپیکر یه کم بیشتره
w700 جوی استیک داره اما w810 کلیدهای جهتی داره !
کیفیت ال سی دی هاشون هم تقریبا یکسانه با برتری اندک w810
w810 همراش رم 512 داره اما w700 رم 256 ...
ظاهر جفتشونم نازه بستگی به خودت داره! w810 حدودا 40 تومن بالاتره قیمتش
اما k800 رنگ مشکیش از نظر ظاهر از جفت اینا بهتره البته قیمت w810 , w700 به قیمت واقعیشون نزدیکتره
همین !
ممنون از توجهتون:blush:
حالا باز یه سوال که فکر کنم اگه جوابش مثبت باشه تکلیفم معلوم میشه! آیا برای 810 کاور رنگ دیگه ای غیر از سیاه و شیری که اصلش هستن وجود داره؟ مثلا نقره ای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه عوضش کرد؟ من بدجوری با رنگش مشکل دارم اما شدیدا خصوصیاتش رو می پسندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nabakhshoode
17-12-2006, 17:15
ممنون از توجهتون:blush:
حالا باز یه سوال که فکر کنم اگه جوابش مثبت باشه تکلیفم معلوم میشه! آیا برای 810 کاور رنگ دیگه ای غیر از سیاه و شیری که اصلش هستن وجود داره؟ مثلا نقره ای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه عوضش کرد؟ من بدجوری با رنگش مشکل دارم اما شدیدا خصوصیاتش رو می پسندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تعویض قاب واسه این گوشی شک دارم .... بعضی گوشیا مث w550 رو دیدم قابشونو ولی w810 رو ندیدم نمیدونم شاید بشه عوضش کرد ... اما شک نکن گوشیه خیلی خوبیه امکاناتش فوق العادس ... من مشکیش رو دارم ...
یه نکته ی دیگه هم بگم دربارش تو بین ال سی دی های هم اندازش کیفیت خیلی خوبی داره ... رنگاش پر حرارت و جذابه :evil:
در مورد تعویض قاب واسه این گوشی شک دارم .... بعضی گوشیا مث w550 رو دیدم قابشونو ولی w810 رو ندیدم نمیدونم شاید بشه عوضش کرد ... اما شک نکن گوشیه خیلی خوبیه امکاناتش فوق العادس ... من مشکیش رو دارم ...
یه نکته ی دیگه هم بگم دربارش تو بین ال سی دی های هم اندازش کیفیت خیلی خوبی داره ... رنگاش پر حرارت و جذابه :evil:
شما دارین من رو وسوسه می کنین:blink:
راستی یه سوال برام پیش اومد از روی کنجکاوی! از نظر فنی جوی استیک بهتره یا کلیدهای جهتی؟:cool:
Nabakhshoode
17-12-2006, 18:15
شما دارین من رو وسوسه می کنین:blink:
راستی یه سوال برام پیش اومد از روی کنجکاوی! از نظر فنی جوی استیک بهتره یا کلیدهای جهتی؟:cool:
من خودم کلیدهای جهتی رو ترجیح میدم ... اما سونی اریکسون نشون داده جوی استیکایه نرم و خوبیم میزنه ( نمونه ی بارزش K750 , K800 ,... )
البته شما وقتی پول بابت سونی اریکسون میدی ( حالا هر گوشیی ) خیالت راحته که امکانات خیلی خوبی رو با بهترین قیمت بدست میاری چیزی که تو برندهای دیگه کمتر دیده میشه ... و این بحثا هم فقط واسه اینه که با توجه به نیاز شما بهترین گوشی رو بهتون معرفی کنیم ... به هر حال هر گوشیی تصمیم گرفتی بگیری مارم با خبر کن تا ازت شیرینیشو بخوایم :laughing:
Ashkan33
17-12-2006, 19:37
سلام!
عضو جدیدم!
در انتخاب بین Sony Ericsson M600i و Nokia N70 تردید دارم. در واقع مسئله ی اصلی من مقایسه قابلیت و قدرت پلت فرم سری 60 نوکیا و یو آی کیو سونی اریکسونه، به این معنی که روی هر کدومشون چه برنامه هایی می شه ریخت؟ تعداد این برنامه ها برای سری60 بیشتره یا یو آی کیو؟ یا اصلا چه برنامه های مشترکی میشه رو هر دوشون ریخت (مثلا برنامه های جاوا)؟
مرسی:blink:
Nabakhshoode
17-12-2006, 20:17
سلام!
عضو جدیدم!
در انتخاب بین Sony Ericsson M600i و Nokia N70 تردید دارم. در واقع مسئله ی اصلی من مقایسه قابلیت و قدرت پلت فرم سری 60 نوکیا و یو آی کیو سونی اریکسونه، به این معنی که روی هر کدومشون چه برنامه هایی می شه ریخت؟ تعداد این برنامه ها برای سری60 بیشتره یا یو آی کیو؟ یا اصلا چه برنامه های مشترکی میشه رو هر دوشون ریخت (مثلا برنامه های جاوا)؟
مرسی:blink:
البته این دو گوشی تقریبا از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن ...
ولی اگه از نظر برنامه بخوای تا جایی که میدونم برای N70 ( سیمبیان 8 ) برنامه های بیشتری هست ...
سلام
صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
کسی k800i قیمت داره؟
Nabakhshoode
17-12-2006, 21:55
سلام
صدای k800i بیشتره یا صدای w810i
کسی k800i قیمت داره؟
جفتشون صداشون تو اسپیکر خیلی زیاد نیس ! تقریبا یه اندازس کیفیتم که خوب و 810 بهتره اما کا800 هم خوبه...
کا 800 بدون گارانتی 390 تومن
سلام
من بین k800i و w810i شک دارم که کدوم رو بخرم من w810i داشتم خیلی گوشی خوبی بود فقط یک مشکل داشت و اون اینکه لنزش محافظ نداشت من هم گوشی می زاشتم تو جیبم لنزش خش بر می داشت برای همین فروختم و تصمیم گرفتم یه گوشی بخرم با همون کیفیت و همون امکانات با محافظ لنز به نظر شما k800i بگیرم خوبه؟
یه سوال دیگه : چرا گوشی با گارانتی و بدون گارانتی انقدر اختلاف قیمت داره؟ مثلا k800i با گارانتی 480000 و بدون گارانتی 390000 تومان یعنی 90000 تومان اختلاف قیمت علتش چیه؟
سلام دوست عزيز
من اول دبليو 810 داشتم الان هم ك800 دارم
ك800 تو همه چيز از 810 سرتره
دوربين
محافظ دوربين
ال سي دي بزرگي و كيفيت و رزولوشن
ظاهري شيكتر
فقط و فقط صداش تو ايرفون دو سوم دبليو 810 هست و تو صدا از 810 كم مياره
انتخاب خوبيه شك نكن
Nabakhshoode
18-12-2006, 13:39
سلام
من بین k800i و w810i شک دارم که کدوم رو بخرم من w810i داشتم خیلی گوشی خوبی بود فقط یک مشکل داشت و اون اینکه لنزش محافظ نداشت من هم گوشی می زاشتم تو جیبم لنزش خش بر می داشت برای همین فروختم و تصمیم گرفتم یه گوشی بخرم با همون کیفیت و همون امکانات با محافظ لنز به نظر شما k800i بگیرم خوبه؟
یه سوال دیگه : چرا گوشی با گارانتی و بدون گارانتی انقدر اختلاف قیمت داره؟ مثلا k800i با گارانتی 480000 و بدون گارانتی 390000 تومان یعنی 90000 تومان اختلاف قیمت علتش چیه؟
خوب با گارانتیش هندز فری بلوتوث هم داره ( سیتادل ) که هندز فریش خودش 25-30 تومنه !
بعدشم شما بدون گارانتی بگیری بهتره...
اما دقت کن رجیستر شده باشه ... !
سلام دوست عزيز
من اول دبليو 810 داشتم الان هم ك800 دارم
ك800 تو همه چيز از 810 سرتره
دوربين
محافظ دوربين
ال سي دي بزرگي و كيفيت و رزولوشن
ظاهري شيكتر
فقط و فقط صداش تو ايرفون دو سوم دبليو 810 هست و تو صدا از 810 كم مياره
انتخاب خوبيه شك نكن
کاملا درسته ! البته اگه بلندی صدا ( نه کیفیتش ) چه اسپیکر چه هدفون واست خیلی مهمه خوب این گوشی راضیت نمیکنه ... اما اگه دوربین ... ظاهر ال سی دی و سرعت گوشی واست مهمه ... گوشیه عالیی رو انتخاب کردی ...ساپورت رمش هم بالاست ... تا 2گیگ به راحتی ... 4 گیگ رو نمیدونم ! کسی 4 گیگ رو K800 تست کرده ؟
سلام
از راهنماییتون خیلی ممنونم
من بلندی صدا خیلی برام مهم نیست پس همون کا 800 خوبه فقط چند سوال دارم :
1- کا 800 کجایه؟
2- از کجا بفهمم که رجیستر شده؟ (یکی از دوستام یه گوشی خرید بعد از یک هفته کار نمی کرد بردش مخابرات و باکلی درد سر تا درستش کرد)
3- فرق سری دبلیو با سری کا چیه ؟
4- واکمن داره؟ یعنی می تونم فایل صوتی رو لیست کنم و از تو واکمنش اجرا کنم ؟ یا اینکه فایلی صوتی رو عقب جلو کنم؟
Nabakhshoode
18-12-2006, 16:58
سلام
از راهنماییتون خیلی ممنونم
من بلندی صدا خیلی برام مهم نیست پس همون کا 800 خوبه فقط چند سوال دارم :
1- کا 800 کجایه؟
2- از کجا بفهمم که رجیستر شده؟ (یکی از دوستام یه گوشی خرید بعد از یک هفته کار نمی کرد بردش مخابرات و باکلی درد سر تا درستش کرد)
3- فرق سری دبلیو با سری کا چیه ؟
4- واکمن داره؟ یعنی می تونم فایل صوتی رو لیست کنم و از تو واکمنش اجرا کنم ؟ یا اینکه فایلی صوتی رو عقب جلو کنم؟
1- فکر میکنم مالزی و چین ! مطمئن نیستم کسایی که این گوشی رو دارن بهتر میدونن
2 - تو گوشی کد *#06# رو از راست به چپ وارد کن یه کد میبینی تو گوشی که اون کد باید با کد ثبت شده روی جعبه ی گوشی یکی باشه
3- سری w کیفیت صداش بالاتره و سری کا معمولا برای معرفی جدیدترین دوربینا به کار میره ( البته بعد از چند مدت دوربین های سری K رو تو سری W هم میذاره ولی با سری K معرفیشون میکنه مثه K800 , K750 ... )
ولی هم سری کا هم دبلیو گوشی های با امکانات مولتی مدیای بالا هستن ! و پر فروشترین گوشی های سونی تو این دو سری هستند ...
4- آره سری W یه برنامه ی کامل داره که میتونی Play list بسازی ... آهنگ رو جلو عقب کنی ...اکولایزر قوی داره و... خودش یه پا Winamp هستش :biggrin: سری کا هم مدیا پلیر داره که تقریبا همین کارا رو میکنه
همین !
Ashkan33
18-12-2006, 17:51
البته این دو گوشی تقریبا از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن ...
ولی اگه از نظر برنامه بخوای تا جایی که میدونم برای N70 ( سیمبیان 8 ) برنامه های بیشتری هست ...
منظورت از قابل مقایسه نیستن اینه که کدومشون بهتره؟
سیمبیان گوشی سونی اریکسونه 9.1 هست.
الا یه سوال که مدتهاست تو گلوم گیر کرده! اصلا تفاوت سری های مختلف سونی اریکسون چیه؟ w و k رو میدونم که اهمیتشون برای واکمن بودن و دوربین قوی شونه اما بقیه چی؟ s و z و p ؟
Nabakhshoode ممنونم از راهنماییت دستت درد نکنه فاز دادی
Nabakhshoode
18-12-2006, 22:44
الا یه سوال که مدتهاست تو گلوم گیر کرده! اصلا تفاوت سری های مختلف سونی اریکسون چیه؟ w و k رو میدونم که اهمیتشون برای واکمن بودن و دوربین قوی شونه اما بقیه چی؟ s و z و p ؟
سری p , z اکثرا بیزنس کلاسن ... ! و چیزی که تو این گوشیا خیلی توجه رو جلب میکنه صفحه تاچ اسکرین و ال سی دی بزرگ و با کیفیتشونه ... و البته قیمت بالایی هم دارن که طبیعیه ... ضمنن سیمبیان هم هستند نه جاوا ...
Nabakhshoode
18-12-2006, 22:54
منظورت از قابل مقایسه نیستن اینه که کدومشون بهتره؟
سیمبیان گوشی سونی اریکسونه 9.1 هست.
خوب شما کدوم امکانات گوشی واست مهمه ؟ M600 دوربین نداره ... تاچ اسکرینه ... بلندی صداش پایینه ... کیفیت ال سی دیش عالیه ... ( میبینی که مزایا و معایبی داره N70 هم همینطور )
شما باید بگی چی واست مهمه ... دوربین ؟ صدا ؟ برنامه خوری ؟ سرعت ؟ ال سی دی ؟ یا ....
من نه منم
18-12-2006, 23:39
دوستان من با 300،350هزار تومان كدام گوشي را مي تونم بخرم كه:
1-صفحه نمايش بزرگ با وضوح بالا داشته باشه.
2-دوربين خوبي داشته باشه.
3- حافظه داخلي بالايي داشته و رم خور باشه.حداقل يك كيك.
4-صداي خوبي داشته باشه.
5- بشه برنامه وبازي روش نصب كرد.
خلاصه در اين رنج سرترين باشه.فقط لطفا هرچه سريعتر كمكم كنيد چون فرصت كمي براي انتخاب دارم.
با تشكر - ناصر
سلام
من w810i دارم مشکلی که با این گوشی دارم اینکه حد اکثر 250 تا 300 اس ام اس می تونم توی پرونده های مخصوص پیام داشته باشم ( صندوق ورودی، پیام های ارسال شده، پیام های زخیره شده) و هر وقت پیام می خوام ارسال، ارسال نمی کنه میگه که پرونده های پیام 100% پر است اول پیام های خود را از فایل های مربوط به پیام حذف کنید بعد پیام خود را ارسال کنید تازه تا اس ام اس های قبلی رو پاک نکنم اس ام اس جدید هم نمی تونم دریافت کنم علتش چیه؟
من شنیده بودم تا 1000 تا اس ام اس یا بیشتر جا داره
mehdi_gh27
21-12-2006, 11:30
با سلام به دوستان عزیز من این سئوال رو جای دیگه هم مطرح کردم و میخوام اینجا هم مطرح کنم ...
از دوستان راهنمایی میخوام که nokia 6280 بهتره یا samsung d600 از نظر کارایی و همچنین آنتن دهی...
هیچکس نمیخواد جواب ما رو بده...:sad:
Nabakhshoode
21-12-2006, 14:48
دوستان من با 300،350هزار تومان كدام گوشي را مي تونم بخرم كه:
1-صفحه نمايش بزرگ با وضوح بالا داشته باشه.
2-دوربين خوبي داشته باشه.
3- حافظه داخلي بالايي داشته و رم خور باشه.حداقل يك كيك.
4-صداي خوبي داشته باشه.
5- بشه برنامه وبازي روش نصب كرد.
خلاصه در اين رنج سرترين باشه.فقط لطفا هرچه سريعتر كمكم كنيد چون فرصت كمي براي انتخاب دارم.
با تشكر - ناصر
W810 تا دو گیگ رم رو هم ساپورت میکنه... همه مشخصاتیم که گفتی رو داره ...
فقط صفحه نمایشش بزرگ نیست اما با کیفیته !
Nabakhshoode
21-12-2006, 14:52
هیچکس نمیخواد جواب ما رو بده...:sad:
من میگم سامسونگ d600 به دلیل کیفیت عکس و فیلم بالاش ... و ظاهر بهترش و ال سی دی عالیش و صدای قابل قبولش ( البته ال سی دیش زیر نور خورشید خیلی مات میشه ولی رزلوشنش و اندازش عالیه )
mehdi_gh27
21-12-2006, 16:40
من میگم سامسونگ d600 به دلیل کیفیت عکس و فیلم بالاش ... و ظاهر بهترش و ال سی دی عالیش و صدای قابل قبولش ( البته ال سی دیش زیر نور خورشید خیلی مات میشه ولی رزلوشنش و اندازش عالیه )
از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره
Blade II
21-12-2006, 18:00
از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره
ببین مهدی جان از نظر آنتن دهی همونطور که دوست خوبمون متال بارها گفته همه گوشی های جدید بازار در یک سطح هستن.موفق باشی
mostafa_khan
22-12-2006, 11:50
من شخصا خیلی با حرفت blade موافق نیستم شاید تو تهران اینجوری باشه اما تو شهرستانا که بری تفاوتهای انتن دهی کاملا برات مشخص می شه....معلومه با سامسونگ کار نکردی....پدر ادم و در میاره...انتن افتضاح....فقط سونی اریکسون و نوکیا
سلام
من w810i دارم مشکلی که با این گوشی دارم اینکه حد اکثر 250 تا 300 اس ام اس می تونم توی پرونده های مخصوص پیام داشته باشم ( صندوق ورودی، پیام های ارسال شده، پیام های زخیره شده) و هر وقت پیام می خوام ارسال، ارسال نمی کنه میگه که پرونده های پیام 100% پر است اول پیام های خود را از فایل های مربوط به پیام حذف کنید بعد پیام خود را ارسال کنید تازه تا اس ام اس های قبلی رو پاک نکنم اس ام اس جدید هم نمی تونم دریافت کنم علتش چیه؟
من شنیده بودم تا 1000 تا اس ام اس یا بیشتر جا داره
من شنیده بودم w 810 تا 49 تا اس ام اس ذخیره می کنه این که شما می گی 300 تا:blink: دیگه من نمی دونم فکر کنم به خاطر همین مسئله باشه در ضمن وقتی که گوشی رو هک کنی میشه 1000 تا اس ام اس ذخیره کرد
یه نکته دیگه که باید بگم اینه که شما که داری این همه خرج می کنی میخوای k800 بگیری خوب یه کم دیگه بزار روی پولت n73 بگیر این گوشی واقعا عالیه البته این فقط یه پیشنهاده رو این مسئله فکر کن:biggrin:
Nabakhshoode
22-12-2006, 14:34
من شنیده بودم w 810 تا 49 تا اس ام اس ذخیره می کنه این که شما می گی 300 تا:blink: دیگه من نمی دونم فکر کنم به خاطر همین مسئله باشه در ضمن وقتی که گوشی رو هک کنی میشه 1000 تا اس ام اس ذخیره کرد
یه نکته دیگه که باید بگم اینه که شما که داری این همه خرج می کنی میخوای k800 بگیری خوب یه کم دیگه بزار روی پولت n73 بگیر این گوشی واقعا عالیه البته این فقط یه پیشنهاده رو این مسئله فکر کن:biggrin:
w810 حدود 200 تا اس ام اس ذخیره میکنه ... با هک کردنش میشه هزاران اس ام اس ذخیره کرد چون اس ام اسا میرن رو مموری ...
Blade II
23-12-2006, 11:59
من شخصا خیلی با حرفت blade موافق نیستم شاید تو تهران اینجوری باشه اما تو شهرستانا که بری تفاوتهای انتن دهی کاملا برات مشخص می شه....معلومه با سامسونگ کار نکردی....پدر ادم و در میاره...انتن افتضاح....فقط سونی اریکسون و نوکیا
من با اجازه از اساتید اول عضویت شما رو تبریک میگم (هر چند کسی اینو بهم نگفت)
ولی دوست عزیز من خودم بچه خوزستانم و با گوشی سامسونگ هم زیاد کار کردم از نظر آنتندهی مقایسه کردم فرق محسوسی با سونی و نوکیا نداره .اگه مهیار یا متال بیان کاملتر واست توضیح میدن.
موفق باشید.
یک گوشی میخواهم ترجیحا سونی اریکسون یا نوکیا حدودا 150000 یا نهایتا تا 220000 تومان که انتن دهی خوب - دوربین مناسب - سیمبین- کارت خور و امکانات اولیه را داشته باشه .
اگر راهنمایی کنید متشکرم .
korosh bozorg
24-12-2006, 01:50
یک گوشی میخواهم ترجیحا سونی اریکسون یا نوکیا حدودا 150000 یا نهایتا تا 220000 تومان که انتن دهی خوب - دوربین مناسب - سیمبین- کارت خور و امکانات اولیه را داشته باشه .
اگر راهنمایی کنید متشکرم .
k750 سونی اریکسون
آگاهان و صاحب نظران لطفا راهنمایی کنید:
از بین گوشیهای N73, K800,w710 و N80 کدوم رو توصیه می کنید، با در نظر گرفتن معیارهای زیر:
شکل ظاهری، کیفیت فیلمبرداری، زمان مکالمه و استندبای مناسب(باتری)، امکانات و کارآیی در مقابل ارزش پرداختی. اگه ممکنه از مزایا و معایب گوشی موردنظرتون و همچنین تجربه کار با اون بگین.
البته من خودم P990 دارم و برای یه نفر دیگه می خوام.
rahele_n
25-12-2006, 06:09
سلام
من می خوام یه گوشی بخرم بین 3250 و 6288 مردد هستم
به نظر شما کدومشون بهتره
کلا اگه خودتون بخواین تا 350 هزار تومان گوشی بخرید چی می خرید؟
ممنون
Nabakhshoode
25-12-2006, 11:58
سلام
من می خوام یه گوشی بخرم بین 3250 و 6288 مردد هستم
به نظر شما کدومشون بهتره
کلا اگه خودتون بخواین تا 350 هزار تومان گوشی بخرید چی می خرید؟
ممنون
بین 3250 و 6288 ... پیشنهاد من 3250 ...
اما اگه بخوام تا 350 گوشیی پیشنهاد کنم w810 رو پیشنهاد میکنم ...
Nabakhshoode
25-12-2006, 12:15
آگاهان و صاحب نظران لطفا راهنمایی کنید:
از بین گوشیهای N73, K800,w710 و N80 کدوم رو توصیه می کنید، با در نظر گرفتن معیارهای زیر:
شکل ظاهری، کیفیت فیلمبرداری، زمان مکالمه و استندبای مناسب(باتری)، امکانات و کارآیی در مقابل ارزش پرداختی. اگه ممکنه از مزایا و معایب گوشی موردنظرتون و همچنین تجربه کار با اون بگین.
البته من خودم P990 دارم و برای یه نفر دیگه می خوام.
N80 , w8710 رو بذار کنار
شکل ظاهری : K800
فیلم : N73
عکس : K800 ( هر چند عکسایه N73 هم عالیه ! )
باطری : K800
کیفیت صدا : یکسان
بلندی صدا : N73
ساپورت رم :k800 ...
(4 گیگ در برابر 1 گیگ )
قیمت : N73 حدودا 70-80 تومن بیشتره
انتخاب با خودت !
rahele_n
25-12-2006, 15:50
سلام ممنون از لطفت
بعد یه سوال دیگه جریان رجیستر شده یا نشده دیگه چیه؟
و اگه بخوام از یه جای مطمئن گوشی بگیرم شما کجا رو پیشنهاد می کنید
Nabakhshoode
25-12-2006, 17:06
سلام ممنون از لطفت
بعد یه سوال دیگه جریان رجیستر شده یا نشده دیگه چیه؟
و اگه بخوام از یه جای مطمئن گوشی بگیرم شما کجا رو پیشنهاد می کنید
کد *#06# رو از راست به چپ تو گوشی بزن کد Imei گوشی رو میبینی که این کد اگه با کد حک شده روی جعبه ی گوشی یکی باشه گوشی رجیستر شدس !
از علائدین بخر ... هر گوشیی خواستی بگیری تو چند تا مغازه قیمت کن ...
بچه های این فروم هم بعضیاشون تو کاره گوشی هستن البته ...
ممنون از همه ی دوستانی که این مدت سوالهای من رو جواب دادن و راهنماییم کردن.بالاخره منم یه 810 خوشگل خریدم:happy: خیلی هم دوستش دارم.حالا حتما در مورد کار کردش هم سوالاتی برام پیش میاد که توی کلوپ مخصوصش می پرسم.امیدوارم منم بعد از مدتی بتونم دوستان دیگه ای رو راهنمایی کنم :biggrin:
راستی من 810 مالزی رجیستر قانونی با گارانتی نیکاتل رو 340 تومن خریدم.می خواستم بی گارانتی بگیرم اما هیچکدومش رجیستر نبود.دیدم می ارزه پول بیشتر بدم اما مشکلات بعدیش برام پیش نیاد.موقع خرید تا مرز خرید z610 هم پیش رفتم که 360 تومن بود چین اش یعنی خوشگلیش داشت وسوسه م می کرد اما دلم نیومد اینهمه تعریفی که اینجا از 810 شده بود رو نادیده بگیرم.خلاصه که دوستان بهتون اعتماد کردم حسابی! مطمئنم ضرر نکرده م :rolleye:
Nabakhshoode
28-12-2006, 00:01
راستی من 810 مالزی رجیستر قانونی با گارانتی نیکاتل رو 340 تومن خریدم.می خواستم بی گارانتی بگیرم اما هیچکدومش رجیستر نبود.دیدم می ارزه پول بیشتر بدم اما مشکلات بعدیش برام پیش نیاد.موقع خرید تا مرز خرید z610 هم پیش رفتم که 360 تومن بود چین اش یعنی خوشگلیش داشت وسوسه م می کرد اما دلم نیومد اینهمه تعریفی که اینجا از 810 شده بود رو نادیده بگیرم.خلاصه که دوستان بهتون اعتماد کردم حسابی! مطمئنم ضرر نکرده م :rolleye:
مبارک باشه ...
Z610 هم گوشیه شیک و قشنگیه ولی امکاناتش مثه w810 نیست ...
kiarash3500
28-12-2006, 02:58
درباره نوکیا 7390 یه سری اطلاعات میخوام تو بازار گیر میاد؟
تنها چیزی که ازش میدونم دوربین 3 مگاپیکسلشه
ممنون
مرسی نابخشوده جان شما بیش از همه به سوالام جواب دادین :rolleye:
hani_death
28-12-2006, 17:17
با سلام خدمت دوستان عزیز
میشه برا من قضیه ریجستر دستی و فرق اون با ریجستر اصلی رو توضیح بدین؟
مثلا اگه من یه گوشی ریجستر دستی بگیرم چه اتفاقی می افته؟
اگه کسی قیمت ریجستر شده و ریجستر نشده رو هم می دونه لطف کنه به منم بگه
به سلامتی منم در آستانه خرید w810 هستم
باتشکر
hani_death
28-12-2006, 17:19
ببخشید دوستان
من از موبایل چیز زیادی سرم نمیش
اگه میشه در مورد این موضوعات منو روووووشن کنید!!!
فریم ویر ببینم منظورتون از فلش همون ریجستره؟
اگه میشه بگین برای خرید گوشی به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
منظورم گارانتی و ریجستر گوشیه
اگه به چیز دیگه ای هم باید توجه کنم لطفا بهم بگین
ممنون از لطفتون
hani_death
28-12-2006, 17:24
ببخشید که سوالهای من زیاده ها
می خواستم بدونم بهترین وقت برای خریدن گوشی کی هست؟
مثلا دم عید بخرم یا اینکه چند هفته مونده به عید ارزون تره؟
گوشی که می خوام برم : w810
شاید سوالم یه کم مسخره باشه
ولی چه کنیم از بی پولی !!!
ممنون می شم جواب سوالامو بدین
با تشکر
niloofar khanum
03-01-2007, 01:48
سلام
ممنون بحث مفیدیه
من میخوام یه اریکسن k750 بگیرم
بابا نظرش نوکیا 6630 کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
یه سوال: آهنگای تصویری رو با چه فرمتی بریزم روی نوکیا N70 ؟و چه طوری میشه SMS عکس بفرستم ؟؟؟
میشه آهنگ و عکس SMS کرد ( با N70 ) ؟
مرسی..:)
سلام
من تو انتخاب گوشی بدجوری مونده ام
می خوام کمتر از 300 باشه
صدا برام مهمه
دوربین برام مهم نیست (حتی اگه نداشته باشه)
مموری بخوره بهتره
خودم بین و 550 و کا 750 و 3250 و شایدم و810 مرددم
میشه یکی منو راهنمایی بکنه
Nabakhshoode
03-01-2007, 12:55
سلام
می خوام کمتر از 300 باشه
صدا برام مهمه
مموری بخوره بهتره
w810 از نظر کیفیت صدا و کیفیت عکس و ساپورت رم و سرعت از بقیه گوشی هایی که گفتی بهتره ...
همچنین بهترین هدفون رو داره بین اینا...
اما بلندی صدای اسپیکرش از 3250 و w550 پایینتره !
در نتیجه :
کیفیت صدا و دوربین و هدفون و ساپورت رم و ... : w810
بلندی صدا : 3250 و w550
Blade II
04-01-2007, 16:34
سلام
می خوام کمتر از 300 باشه
صدا برام مهمه
مموری بخوره بهتره
شک نکن 3250 از همه بهتره تو این رنج من خودم دارم کاملا راضی هستم صدا عالی دوربین خوب سرعتشم خوبه هنگ هنوز نکرده بدنه محکم سیمبین 9 .
خلاصه خیلی توپه .
از نظر صدا 3250 خيلي گوشي خوبي هست
مموري هم ميخوره
يه دوربين 2 مگ آشغالي هم داره كه بلاخره بدك نيست
Nabakhshoode
04-01-2007, 23:50
سلام
می خوام کمتر از 300 باشه
صدا برام مهمه
مموری بخوره بهتره
اگه کیفیت صدا برات مهمه w810 و اگه بلندی صدا واست مهمه 3250 واست مناسبه
اما دوربین و سرعت و ساپورت رم w810 از 3250 بهتره ....
میشه در مورد w710 توضیح بدین؟
w810 یا w710
Nabakhshoode
06-01-2007, 12:34
میشه در مورد w710 توضیح بدین؟
w810 یا w710
اینجا رو ببین ( w710 ) :
p30planet
06-01-2007, 14:53
بین n73 , w830 , w850 کدوم بهتره...
ShahabSAMSUNG
06-01-2007, 18:56
بین n73 , w830 , w850 کدوم بهتره...
شک نکن. نوکیا N73
پس از مدتها تحقیق w810 رو انتخاب کردم.
من توی سنندج زندگی میکنم . همه ی شهرو گشتم ولی هیچجا w810 نداشت . از یکی پرسیدم گفت w810 رو هیچ جایی گارانتی نمیکنه . رجیستر شدشم وجود نداره . قضیه چیه؟ هیچ جایی هست که این گوشی ررو ضمانت کنه؟ من از کجا میتونم گیرش بیارم؟
(در ضمن یه جایی شنیدم که w810 صداش خیلی ضعیفه. )
يه سايت نسبتا خوب كه ميتونين خلاصه اي از امكانات گوشيهاي مختلف را ببينيبد!
قسمت گالري موبايل بريد
سلام من يه گوشي 6270 خريدم خيلي كيفيت فيلمبرداري پايين با اينكه 2 ميگاپيكسل هم قدرت فيلمبرداريشه
خواستم ببينم گوشي من خرابه يا كلا 6270ها اينجوري هستند.
خيلي حالمو گرفته
Blade II
09-01-2007, 17:13
دوست عزیز اکثر گوشی های موبایل کیفیت فیلم برداری پایینی دارن از جمله 6270 .
البته بعضی گوشی ها کیفتشون بهتره مثل ان 73 _6233 _دی 600_دی 900_ان 70_و900_ وچند مدل دیگه.
موفق باشی
ShahabSAMSUNG
09-01-2007, 18:51
کیفیت فیلمبرداری گوشی های سامسونگ حرف نداره. اگه حداقل یه بار امتحان کنی اینو متوجه میشی که با فیلمبرداری گوشی های دیگه فرق داره.
ببخشید گارانتی اصلی سونی اریکسون اسمش چیه؟
میگن بقیه گارانتیا به درد نمی خوره.
p30planet
11-01-2007, 14:34
يکي ميشه درست و حسابي توضيح بده که w850 بهتره يا n73......(لطفا توضيح بدهيد...)تاپيکهاي ديگه که ما رو...
خوب با کدوم گارانتي و قيمتش با و بي گارانتي ....
يك سوال فوري: لطفا به من بگين اگه يه گوشي مثلا k750 ضمانت نداشته باشه . يعني اگه شماره سريالش با جعبش يكي نباشه چه اتفاقي مي افته؟ مخابرات چه كاري ميكنه با اين گوشي ها؟ چون انجوريشو ميدن 213000 تومن و با گارانتي ميدن 240000 .
و سوالي ديگر اينكه : الان يه گوشي قديمي دارم. آيا بهتر نيست كه كمي صبر پيشه كنم تا اي بالا رفتن قيمت ها به خاطر افزايش تقاضا پايين بيايد؟ يا اينكه بعضي ها ميگن كه چون قراره واردات گوشي رو ببندن اين گوشيهاي خارجي از اين هم گرون تر ميشه و بايد الان خريد؟
siavash_Skh
12-01-2007, 18:27
يك سوال فوري: لطفا به من بگين اگه يه گوشي مثلا k750 ضمانت نداشته باشه . يعني اگه شماره سريالش با جعبش يكي نباشه چه اتفاقي مي افته؟ مخابرات چه كاري ميكنه با اين گوشي ها؟ چون انجوريشو ميدن 213000 تومن و با گارانتي ميدن 240000 .
و سوالي ديگر اينكه : الان يه گوشي قديمي دارم. آيا بهتر نيست كه كمي صبر پيشه كنم تا اي بالا رفتن قيمت ها به خاطر افزايش تقاضا پايين بيايد؟ يا اينكه بعضي ها ميگن كه چون قراره واردات گوشي رو ببندن اين گوشيهاي خارجي از اين هم گرون تر ميشه و بايد الان خريد؟
سلام
توصیه می کنم که تا حد امکان ( بهتره بگم اصلا :blink: ) گوشی که شماره سریال کارتون با گوشی یکی نیست نخرید به دلایل زیر :
1 - ممکنه در آینده مخابرات گوشی های رجیستر شده غیرقانونی رو از مدار خارج کنه ( به احتمال ضعیف ولی یه دفعه تو اخبار گفت این احتمال وجود داره )
2 - اگه سریال کارتون و گوشی یکی باشه در صورت مفقود یا دزدیه شدن می تونی کارتون رو ببری کلانتری سریال رو یادداشت کرده به مخابرات ابلاغ می کنن و اونا گوشی رو برات پیداش می کنن که دست چه کسیه ( من یه دفعه گوشی خودم رو دزدین از همین طریق مچ آقا دزده رو گرفتم اگه خواستید داستانشو براتون تعریف می کنم باحاله ... :tongue: ) ولی اگه یکی نباشه تو نمی تونی ادعا کنی که همچین گوشی با همچین سریالی متعلق به توست تا برات پیداش کنن
سوال دومی رو نمی دونم چی بگم :blink:
موفق باشید
return of evil
16-01-2007, 14:36
اگه گوشی میخوای بخری حتما w810 بگیر هم امکاناتش خوبه هم قیمتش
return of evil
16-01-2007, 14:39
تنها گوشی که تو shop.ir جای معایبش خالی w810
تو اين سايت هم مشخصات کامل و فارسي تمام گوشي هاي بازار با عکس و تفصيلات هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه گوشی می خوام بگیرم خیلی هم عجله دارم (تا همین امروز یا فردا باید بگیرم) لطفا کمک کنید:
یه گوشی می خوام که زیر 100 هزار تومن قیمت داشته باشه و کیفیت آنتن دهی و به خصوص صداش خیلی بالا باشه
دیگه احتیاج به هیچ چیز دیگه ای ندارم فق همین چیزهایی که نوشتم مهم هستند (صداش خیلی برام مهمه)
منتظر پیشنهادات شما هستم
ممنون
handalib
21-01-2007, 15:05
با سلام خدمت همه دوستان
من حول و حوش 200000 تومن جور کردم به نظر شما کدام گوشی بهتره ؟؟
ممنون از لطف شما
سلام دوستان
یه گوشی می خوام بگیرم خیلی هم عجله دارم (تا همین امروز یا فردا باید بگیرم) لطفا کمک کنید:
یه گوشی می خوام که زیر 100 هزار تومن قیمت داشته باشه و کیفیت آنتن دهی و به خصوص صداش خیلی بالا باشه
دیگه احتیاج به هیچ چیز دیگه ای ندارم فق همین چیزهایی که نوشتم مهم هستند (صداش خیلی برام مهمه)
منتظر پیشنهادات شما هستم
ممنون
من از خرید گوشی با مشخصات بالا منصرف شدم
احتمالا k750 میگیرم
فقط یه توضیح می خواستم که نوع مرغوبش رو چه جوری می تونم تشخیص بدم؟
همین الان زنگ زدم یه مغازه گفتش دو نوع دارم که درجه یک و دو داره و شما نمی تونی متوجه شی که چی کدومه
لطفا راهنمایی کنید
Free_swallow
21-01-2007, 23:00
اقا امروز رفتم 4-5 ساعت کلی گوشی دیدم این z710i دیدم گوشی بدی نیست کسی داشته! بگیرم یا نه
SK8ER BOi
22-01-2007, 01:46
با سلام خدمت همه دوستان
مي دونم كه اگه بپرسم بين N80 و N73 كدومشو انتخاب كنم اكثرآ مي گيد N73
ولي من يه كم وضعيتم فرق ميكنه
ميتونم يه N80 دست دوم ولي تميز و نو بخرم حدود 400 تومن
و يا برم يه N73 نو بخرم
حالا با توجه به اختلاف قيمت بگيد كدومو بخرم
M.etallic.A
22-01-2007, 12:06
n80 بخر چون قیمتی که میگی واقعا خوبه در ضمن n80 سیستم wi fi داره خیلی باحاله...
ShahabSAMSUNG
22-01-2007, 18:03
میگن N80 مشکل پرش آنتن داره. داستان چیه؟
siavash_Skh
22-01-2007, 20:21
با سلام خدمت همه دوستان
مي دونم كه اگه بپرسم بين N80 و N73 كدومشو انتخاب كنم اكثرآ مي گيد N73
ولي من يه كم وضعيتم فرق ميكنه
ميتونم يه N80 دست دوم ولي تميز و نو بخرم حدود 400 تومن
و يا برم يه N73 نو بخرم
حالا با توجه به اختلاف قيمت بگيد كدومو بخرم
N73 بخر
دوربین N80 افتضاحه
ال سی دی کوچیک
زشت
تنها مزیت WIFI که برای بعضیا کاربرد داره
SK8ER BOi
23-01-2007, 01:47
ممنون از همه
ميشه معايب اصلي N80 رو براي من توضيح بدين(لطفآ به قيافش گير ندين)
اين كه ميگن دوربينش بده در مقايسه با N73 ميگن يا اين كه كلآ خيلي بده؟؟
مشكل نرم افزاري هم داره؟
Nabakhshoode
23-01-2007, 11:02
ممنون از همه
ميشه معايب اصلي N80 رو براي من توضيح بدين(لطفآ به قيافش گير ندين)
اين كه ميگن دوربينش بده در مقايسه با N73 ميگن يا اين كه كلآ خيلي بده؟؟
مشكل نرم افزاري هم داره؟
دوربینش از خیلی دوربینایه 2 مگ هم بدتره چه برسه به N73 !
باطریشم زود خالی میشه ( که شاید دلیل اصلیش رزلوشن بالا و کیفیت بالای ال سی دیش باشه ! )
کیفیت صداشم اصلا جالب نیس !
khore mobile
23-01-2007, 18:30
دوستان توجه! توجه!
من میخام یه گوشی بخرم که مشحصات زیر رو داشته باشه:
_رم خور باشه.البته 512مگ کار منو راه میندازه.;) اگر هم کارت حافظه نمیخوره لااقل حافظه داخلیش بالا باشه.
_mp3 پخش کنه و بشه فایلهای mp3 رو به عنوان رینگتون انتخاب کرد.
_حتما بلوتوث داشته باشه. یا قابل اتصال به کامپیوتر باشه.
_داشتن یا نداشتن دوربین مهم نیست.اگرم داشت vga کافیه .
_از هر کمپانی باشه مهم نیست.
من منتظر نظرات شما هستم.اگر گوشی غیر از این امکانات ولی با کارایی خوب هم سراغ داشتین در این حدود. معرفی کنید .
عزت مزید.
K053_LSH_KV90
24-01-2007, 11:48
زير 300 تومن كدوم مدل گوشي خوبه البته فقط بين sonyericson و Nokia قيمتش رو هم بگيد
Blade II
24-01-2007, 15:28
دبلیو 810 البته رجیستر شده
تو نوکیا انتخابت بیشتره :
6131 - 255 تومن
6125 - 250 تومن
6151 _بین 250 الی 270
6681 - 260 الی 270
6680 - 280 الی 290
و نهایتا 3250 که 315 تومنه در ضمن 6280 هم گوشیه خوبیه 290 تومن موفق باشی
K053_LSH_KV90
24-01-2007, 18:15
blade جون منظورت از دبلیو 810 البته رجیستر شده چيه ؟
قيميت اين دبلیو 810 چنده ؟ امروز از يكي پرسيدم مي گفت 285
دمتت خيلي داغ حتي داغتر از بخاري خونه ما
من یه گوشی می خوام که هم برای برنامه توپ باشه هم صداش بلند باشه و ...
قصد دارم ان 71 بخرم
چطوره؟
اصلش را چطور گیر بیارم؟
مممممممنون
noir_corneille
26-01-2007, 18:25
سلام
من 400 تومن دارم ولی نمیدونم چه گوشیی بخرم؟
کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
آیا با این پول میشه گوشی ای-میت خرید؟
من میخوام برای خواهرم که 15 سالشه یه گوشی بگیرم تا 300 هزار تومن. خودش V3x رو انتخاب کرده ولی من فکر میکنم که گزینه های بهتری هم هست، مثل N71 .
با وجود اینکه خودش مثل من طرفدار Sony Ericsson هست و الان هم T610 داره ولی از بین مدلهای موجود چیزی رو نپسندید البته با توجه به بودجه. معیارهایی هم که در نظر داره خوب مثل همه دخترا ظاهر خوب و بعد کیفیت فیلمبرداری و ضبط صدا (که V3x نداره) و عکس العمل سریع منوهاست و چیزه دیگه ای هم که نظر من هست مقاومت گوشی در برابر زمین خوردن و ضربه است:tongue:
حالا به نظر شما V3x انتخاب خوبیه (با قیمت 270 تا 310 هزار تومن بسته به رنگ) یا مدلهای دیگه مثل N71 که 380 هزار تومنه؟ البته بین Nokia و Sony Ericsson و Motorola.
هر مدل دیگه ای هم که ذهنتون می رسه لطفا پیشنهاد بدین. و دیگه اینکه لطفا با دلیل نظرتونو مطرح کنین.
مرسی...;)
یه بار دیگه:
من یه گوشی می خوام که هم برای برنامه توپ باشه هم صداش بلند باشه و ...
قصد دارم ان 71 بخرم
چطوره؟
اصلش را چطور گیر بیارم؟
راستی می خواهم صداش هم خیلی واضح باشه. یعنی صدای طرف که برام زنگ زده واضح و بلند باشه
مممممممنون
surena_iran2564
27-01-2007, 10:16
الان بالاترين مدلاي گوشي چه گوشي هايين. بالاي 1 ميليون هم گوشي داريم؟
habib_hellboy666
27-01-2007, 12:22
با عرض سلامخدمت دوستان عزیز
اطلاعاتی دربارهp990 میخواستم اخه خیلئ تودلمم نشسته ولئ خیلی ها ازش راضئ نیستن میگن صداش ضعیفه واونئ که انتظارمیرفته نبود ازتون خواهش مئکنم کمکم کنید مخصوصا اونای که با گوشی کار کردن
mostafa_khan
28-01-2007, 14:27
blade جون منظورت از دبلیو 810 البته رجیستر شده چيه ؟
قيميت اين دبلیو 810 چنده ؟ امروز از يكي پرسيدم مي گفت 285
دمتت خيلي داغ حتي داغتر از بخاري خونه ما
بله تائید می شه بهترین گوشی با این قیمت 810 هستش همش حسنه فقط یه عیب داره...صداش کمه اما کیفیت صداش فوق العادست...
mostafa_khan
28-01-2007, 14:29
سلام
من 400 تومن دارم ولی نمیدونم چه گوشیی بخرم؟
کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
آیا با این پول میشه گوشی ای-میت خرید؟
برو کا 800 بگیر بهترین انتخابه..با یه دوربینه فوق العاده...3/2 مگا پیکسلیه...یه کلام تو دوربیت تکه:rolleye:
mostafa_khan
28-01-2007, 14:36
با عرض سلامخدمت دوستان عزیز
اطلاعاتی دربارهp990 میخواستم اخه خیلئ تودلمم نشسته ولئ خیلی ها ازش راضئ نیستن میگن صداش ضعیفه واونئ که انتظارمیرفته نبود ازتون خواهش مئکنم کمکم کنید مخصوصا اونای که با گوشی کار کردن
اصلا شک نکن اگه به دلت نشسته همین الان برو بخرش!!990 سردمداره گوشی های سونی اریکسونه...همه چیزش عالیه..فقط می مونه سلیقه های شخصی...مثلا من اصلا با قیافش و اون دکمه هاش حال نمی کنم....اما امکانات هر چی بگی کم گفتی...سیمبین هم هست خیالت راحت باشه....امکاناتی مثلwireles lan داره و ......
اما اره اگه صداش اینقدر برات مهمه بهتره بی خیالش شی!!!درسته کیفیت صدایه خوبی داره اما....
همه می دونن تو سری دبلیو 810 کمترین صدا رو داره 990 حتی از دبلیو 810 هم صداش کمتره
آقایون کسی نیست جواب مارو بده؟ (پست 446)
ممنون میشم یه کمکی بکنید.
آقایون کسی نیست جواب مارو بده؟ (پست 446)
ممنون میشم یه کمکی بکنید.
:sad:
منم می گم چطوری ان 71 اصل گیر بیارم محل نمی دن!!
من میخوام برای خواهرم که 15 سالشه یه گوشی بگیرم تا 300 هزار تومن. خودش V3x رو انتخاب کرده ولی من فکر میکنم که گزینه های بهتری هم هست، مثل N71 .
با وجود اینکه خودش مثل من طرفدار Sony Ericsson هست و الان هم T610 داره ولی از بین مدلهای موجود چیزی رو نپسندید البته با توجه به بودجه. معیارهایی هم که در نظر داره خوب مثل همه دخترا ظاهر خوب و بعد کیفیت فیلمبرداری و ضبط صدا (که V3x نداره) و عکس العمل سریع منوهاست و چیزه دیگه ای هم که نظر من هست مقاومت گوشی در برابر زمین خوردن و ضربه است:tongue:
حالا به نظر شما V3x انتخاب خوبیه (با قیمت 270 تا 310 هزار تومن بسته به رنگ) یا مدلهای دیگه مثل N71 که 380 هزار تومنه؟ البته بین Nokia و Sony Ericsson و Motorola.
هر مدل دیگه ای هم که ذهنتون می رسه لطفا پیشنهاد بدین. و دیگه اینکه لطفا با دلیل نظرتونو مطرح کنین.
مرسی...;)
سلام دوست عزیز...
به نظر من برای خواهر شما یکی از گوشی های سری دبلیو Sony Ericsson که قیمتش زیر 300.000 باشه مناسبه مثلا گوشی W810iکه قیمتش 280.000 هست و با گارانتی سیتادل 330.000
که هم ظاهر زیبایی داره و هم فوق العاده خوش دسته و دوربین 2 مگاپیکسل وسرعت انتقال بالا
نام گوشي: W810
تاريخ معرفي : سه ماهه اول سال 2006
باند فركانس:
باند :
GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 99 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 100 عرض : 46 ضخامت : 19.5
رنگ بندي گوشي : مشکی – سفید
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 176x 220 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک
قابليت بزرگنمايي: 4 برابر
ابعاد عكس : 1632x1224 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3/AAC/MPEG4
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 20مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 512 مگابایت کارت Memory Stick Duo Pro
دفترچه تلفن: 1000 نام
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : ندارد
: 3G
ندارد
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد (NetFront)
ساير مشخصات
messaging : SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: دارد استفاده از فلاش دستگاه
موفق باشید
سلام دوست عزیز...
به نظر من برای خواهر شما یکی از گوشی های سری دبلیو Sony Ericsson که قیمتش زیر 300.000 باشه مناسبه مثلا گوشی W810iکه قیمتش 280.000 هست و با گارانتی سیتادل 330.000
که هم ظاهر زیبایی داره و هم فوق العاده خوش دسته و دوربین 2 مگاپیکسل وسرعت انتقال بالا
نام گوشي: W810
تاريخ معرفي : سه ماهه اول سال 2006
باند فركانس:
باند :
GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
مشخصات ظاهري وزن: 99 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 100 عرض : 46 ضخامت : 19.5
رنگ بندي گوشي : مشکی – سفید
ابعاد: 176x 220 پیکسل
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک
قابليت بزرگنمايي: 4 برابر
ابعاد عكس : 1632x1224 پیکسل
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 40 کاناله
قابليت پخش: MP3/AAC/MPEG4
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 20مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 512 مگابایت کارت Memory Stick Duo Pro
دفترچه تلفن: 1000 نام
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
ندارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
HTML : دارد (NetFront)
ساير مشخصات
messaging : SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: دارد استفاده از فلاش دستگاه
موفق باشید
خیلی از جوابت ممنونم دوست عزیز. اتفاقا من هم این گوشیو بهش پیشنهاد دادم ولی مسئله اینه که اصلا سری واکمن نمیخواد (البته غیر از W900) وگرنه خیلی هم گوشیهای خوبی تو این رده هستند. جدیدا تصمیمش عوض شده و میخواد نوکیا 6288 بخره. شما اطلاعاتی دارین؟ چه جور گوشیه؟ ممنون میشم جواب بدین.
سلام دوست عزیز ...
به نظر می رسه که خواهر شما فقط به گوشی های تاشو علاقه دارن ..این گوشی هم که انتخاب کردن گوشی خوبیه
Nokia 6288:
مشخصات
نام گوشي: 6288
تاريخ معرفي : ماه سپتامبر سال 2006
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
مشخصات ظاهري وزن: 115 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 100 عرض : 46 ضخامت : 21
رنگ بندي گوشي : سفید - مشکی
ابعاد: 240x 320 پیکسل
مشخصات دوربين نوع: 2 مگا پیکسل و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: دارد
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت پخش: MP3, AAC+, M4A, eAAC
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 5 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 512 مگابایت کارت Mini SD
دفترچه تلفن: 500 نام
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB و Pop port
دارد 384kbps
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه 2
HTML : ندارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging
راديو : دارد visual radio
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : دارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 1100 mAh (BP-6M )
زمان مكالمه مداوم: 4 ساعت و 30 دقیقه
زمان آماده به كار: 250 ساعت
موفق باشید
سلام دوست عزیز ...
به نظر می رسه که خواهر شما فقط به گوشی های تاشو علاقه دارن ..این گوشی هم که انتخاب کردن گوشی خوبیه
Nokia 6288:
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز. احتمال زیاد همین گوشیو میخره. فقط یه سوال دارم اونم اینکه با این قیمت و با توجه به امکاناتش، انتخاب خوبیه یا گوشی بهتری هم میشه خرید؟ قیمتش با گارانتی اتصالات 360 هزار تومن هست. یکی از مهمترین معیارها کیفیت بالای فیلمبرداریه.
habib_hellboy666
31-01-2007, 02:19
راست میگن ورژن های p990 فرق و تقلبیش اومده ؟ ازکجا میشه اصلشو تشخیص داد؟ چیا تو کارتونش هست ؟ اخه یه مغازه تو عفیف اباد (شیراز) قیمتش پایین تر از همه جای دیگه بود (هرکه پشت سرش یه چیزی میگه). می خواستم ببینم میتونه دلیله خاصی داشته باشه یا نه؟
reza3600
31-01-2007, 05:13
سلام
با 200 تومن نوکیا چی میشه خرید
بهتر از نوکیا چه گوشی هست
ممنون
سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
بخرم یا نخرم؟
اگه بله چطوری اصلش را گیر بیارم؟
ممنون از همه
سلام
ببخشید می خواستم بدونم تو جعبه گوشی موتورولا وی3ای بطور استاندارد چه چیزهایی هست
moda جان تو کلوپ جوابتون رو دادم!!!
موفق باشین
handalib
04-02-2007, 07:49
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم گوشي را به من معرفي كنيد كه رم خور باشد فيلم برداري و عكس برداري داشته باشد و قيمت آن هم زير 200تومن باشد
با تشكر از همه
handalib
04-02-2007, 07:54
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم گوشي را به من معرفي كنيد كه رم خور باشد فيلم برداري و عكس برداري داشته باشد و قيمت آن هم زير 200تومن باشد
با تشكر از همه دوستان
handalib
04-02-2007, 07:55
با سلام خدمت همه عزيزان
با تشكر از همه
با سلام خدمت همه عزيزان
با تشكر از همه
سونی اریکسون: Z550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), W300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوکیا: 6230i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجه: اگه ظاهر بهتر میخوای Z550 و اگر امکانات بهتر میخوای (غیر از دوربین) W300 رو انتخاب کن.
Z550 مموری میخوره ولی با گوشی نمیفروشن، ولی در عوض کیفیت صفحه و دوربینش بهتره. مموری همراه W300 256 مگ هستش و چون واکمن فون هستش از نظر صدا بهتر از اون یکیه. نوکیا هم یه کم بالای 200 تومنه. اگر مشخصات کامل میخوای، روی هر کدوم کلیک کن.
موفق باشی;)
mosi7616
04-02-2007, 20:58
من می خوام یه k750 بخرم
یه راهنمایی کلی می خوام
در مورد خود گوشی اطلاعات دارم
در مورد اطلاعات کلی مثل اینکه می گن به w800 یه مدلش تبدیل میشه
کدوم مدل اون
بعد در مورد قیمت
من چند تا قیمت دیروز گرفتم
بدون گارانتی با سریال تعویضی 197هزار تومان
با گارانتی ایرافام 117هزار تومان
باگارانتی نیکانتل225هزار تومان
با گارانتی نیکاتل 235هزار تومان
شما کدومو پیشنهاد می کنین
در ضمن قیمت w700چنده ارزش داره به جای اون w700بخرم
root professional
05-02-2007, 18:04
آقا معين معلومه كه N72 بهتره حتي از W810 و گرون تر هم هست. قيمتش هم حدود 330 هزار تومان است.
nakhordemast
08-02-2007, 02:20
سلام. گوشیبا انتن دهی خیلی خوب و قیمت زیر 70 و خوش قیافه چی سراغ دارید؟ از نظر قیافه از جی 300 خوشم اومده . رم و مموری و دوربینو بیخیال
surena_iran2564
08-02-2007, 14:51
يه گوشي در حد 300 تومن كه عكس و صداش بين 300 تومني ها عالي باشه معرفي كنيد.بلوتوث و آنتن دهي خوبي هم داشته باشه.
Nabakhshoode
08-02-2007, 15:10
يه گوشي در حد 300 تومن كه عكس و صداش بين 300 تومني ها عالي باشه معرفي كنيد.بلوتوث و آنتن دهي خوبي هم داشته باشه.
1- W810
2- 3250
3- w700
Blade II
10-02-2007, 17:27
سلام دوستان
من یه چند روزی میشه که یه گوشی 6630 فنلاندی گرفتم ازش کاملا راضی هستم ولی یه مشکل دارم
زمانی که از طریق کامپیوتر خواستم اس ام اس های فارسی
و دفتر تلفن فارسی رو وارد کنم متوجه شدم که گوشیم بعضی از حروف فارسی رو نمی تونه نمایش بده
مثل _ک_گ_ی_ وبه جای این حروف اشکالی مثل مربع ومستطیل نشون میده
حالا از شما دوستان و اساتید محترم خواهشمندم اگه راه حل این مشکل میدونین منو کمک کنین.
البته یه گوشی 3250 دارم که این مشکلو نداره ومن هم اس ام اس فارسی تو گوشی
میریزم و دفتر تلفنم هم کاملا فارسیه خیلی ممنون میشم که کمک میکنین دوستان.
surena_iran2564
10-02-2007, 22:18
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.
lord-of-guitar
12-02-2007, 11:54
آقا من میخوام یک گوشی بخرم که قیمتش تا سقف 330 هزار تومان باشه لطفا کمکم کنید.
surena_iran2564
12-02-2007, 13:19
n93i چه فرقهايي با n93 داره. و قيمتش چنده؟
shazdeh23
12-02-2007, 13:38
n93i چه فرقهايي با n93 داره. و قيمتش چنده؟
قیمت N93: 6350000R
تفاوت:
Display TFT: N93 با قابلیت نمایش 262144 رنگ
Display TFT:N93i با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ!
N93: زمان مکالمه 5 ساعت
N93i: زمان مکالمه 3.30 ساعت
با سلام
من یه پاکت پی سی در حدود 500تا 700 تومن می خوام که پخش کننده قوی ،با سرعت بالا داشته باشه می خوام دوربین هم داشته باشه بهتره
هرکی میدونه راهنمایی کنه
M.etallic.A
12-02-2007, 22:10
قیمت N93: 6350000R
تفاوت:
Display TFT: N93 با قابلیت نمایش 262144 رنگ
Display TFT:N93i با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ!
N93: زمان مکالمه 5 ساعت
N93i: زمان مکالمه 3.30 ساعت
n93i سبکتر و یه کمی هم کوچیکتر از n93 هستش
surena_iran2564
13-02-2007, 18:41
من بعد از کشمکش فراوان قرار شد یه گوشی در حد 650000 تومن بگیرم. بعد کلی تحقیق رسیدم به نوکیا ان93 و سونی اریکسونp990 . حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ در مقایسه هاتو قا بلیت لمسی بودن p990 و سیم تلویزیون د93 رو نادیده بگیرید. ba tashakor
Blade II
13-02-2007, 19:04
ان 93
البته این نظر منه
کمک کنید چی بگیرم
قصد داشتم ان 71 بگیرم که گفتن روی صفحه اش خش می افته.
تازه تو بازار هم کمیاب بود و قیمتش هم خیلی زیاد بود:
375 بدون گارانتی
425 با گارانتی
حالا همین طور عزا گرفته ام که چه کنم...
surena_iran2564
14-02-2007, 08:55
من بعد از کشمکش فراوان قرار شد یه گوشی در حد 650000 تومن بگیرم. بعد کلی تحقیق رسیدم به نوکیا ان93 و سونی اریکسونp990 . حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ در مقایسه هاتو قا بلیت لمسی بودن p990 و سیم تلویزیون د93 رو نادیده بگیرید. ba tashakor
اصلآ يه گوشي توپ كه قيمتش تا 750 تومن باشه معرفي كنيد. كه كيفيت عكس و صدا و آنتن دهيش عالي باشه. امكانات خوبي هم داشته باشه.لمسي هم نباشه مهم نيست.
سلام به همه ي دوستان. چه نوکيايي، چه سوني اريکسوني، چه سامسونگي ، چه موتورولايي و... که نمي تونم همه را اسم بيارم!:happy:
راستش من بيش از يک ماهه که قصد خريد گوشي را کرده ام و لي هنوز که هنوزه موفق به انتخاب نشده ام:ohno:
اول سوني اريکسون دبليو810 را پسنديدم، بعد ان70 و بعدش هم ان 71. آخري که خيلي جدي شده بود و تا مرز خريدش و حتي توي فروشگاه هم رفتم. ولي باز هم به دلايلي کنسلش کردم:blink: :102:حالا از همه مي خواهم منو با راهنمايي خوب ، صحيح و البته بدون تعصبشون کمک کنند! :63: قبلا از همه ممنونم
مشخصات گوشي از نظر من:(موارد قرمز حياتي تر است!)
1- وزن مناسب
2- صفحه نمايش بزرگ
3 - وضوح بالاي صفحه نمايش
4- کيفيت بالاي عکس
5- کيفيت بالاي فيلم
6- حافظه بالا و قابليت ارتقاء حافظه ي جانبي
7- جاوا
8- بلوتوث
9- اينفرارد
10- چراغ قوه
11- راديو
12- صداي بلند و واضح (طوري که حال بده واسه آهنگ!)
13- برنامه خور باشه چون مي خواهم برنامه هاي کاربردي مثل ديکشنري و ... روش بريزم
14- ضبط و پخش فيلم و عکس و صدا با کيفيت بالا
15-سقف قيمت 350 هزار تومان
مي دونم سوالم يه کم سخته ولي ممنون مي شم کمکم کنيد...
یک کمک هم به من بکنید
گوشی میخوام حداکثر 200 تومان دوربین نداشته باشه مهم نیست ولی
مموری کارت داشته باشه
usb داشته باشه
و بالاخره بشه تو اون بازی و نرم افزارهای مختلف ریخت
ممنون
surena_iran2564
21-02-2007, 19:53
من رفتم گوشی بگیرم ,( n73 ) از فروشنده پرسیدم رجیستر شدست؟ گفت نه! بعد گفت گوشی های نوکیا رجیستر نمیشن و فقط سریال نامبر دارن! راست میگفت؟! یه وقط نگیرم ببینم کار نمیکنه؟! قیمتش هم رنگ مشکی_نقره ای 480 تومن بود رم یه گیگ هم میداد 24 تومن . خوب بید* ؟
*:( این بید همون بود , بید!!!)
surena_iran2564
21-02-2007, 21:08
از کجا میشه فهمید گوشی رجیستر شدست؟
از کجا میشه فهمید گوشی رجیستر شدست؟
باید سریال یا IMEI رو در سه جا چک کنی:
1- خود گوشی با زدن #06#*
2- پشت گوشی زیر باتری
3- روی جعبه
اگه این سریال در هر سه جا یکی بود، گوشی رجیستر قانونیه و هیچ مشکلی نداره.
ashegheiran
22-02-2007, 10:09
سلام اقا من می خواستم بدونم بهترین گوشی که با قیمت 110000 تومان میتونم بخرم دست دوم که هم قشنگ باشه و هم
انتن دهیش خوب باشه هم کیفیت صداش خوب باشه و هم دوربینش نسبت به باقی هم قیمتی هاش قوی تر باشه چیه؟
اصلا شما اگه بخاین با این پول گوشی بخرید واسه خودتون چی می خرید ممنون دلیلش هم اگه خواستید بنویسید
می خوام با 200 تومن یه گوشی بگیرم ولی هیچ گزینه ای مد نظرم نیست...
می خوام صداش خوب باشه
انتن دهی و شکل ظاهریش هم برام مهمه ...
گارانتی هم داشته باشه...
گوشیه جون داری باشه...زود خراب نشه...
و...
همینا...
میگم جایی سراغ ندارین که عکس گوشی ها رو با مشخصاتشون نوشته باشه...
M.etallic.A
24-02-2007, 14:26
می خوام با 200 تومن یه گوشی بگیرم ولی هیچ گزینه ای مد نظرم نیست...
می خوام صداش خوب باشه
انتن دهی و شکل ظاهریش هم برام مهمه ...
گارانتی هم داشته باشه...
گوشیه جون داری باشه...زود خراب نشه...
و...
همینا...
میگم جایی سراغ ندارین که عکس گوشی ها رو با مشخصاتشون نوشته باشه...
سونی اریکسون k750 و موتورولا v3i و سامسونگ d600
اولی بهتر از همس اما یه کم خز شده....
اولی بهتر از همس اما یه کم خز شده....
ممنون . ازش خوشم اومد.خیلی خوشگله...
ولی اخر جملت مفهوم نبود "یه کم خز شده " یعنی چی؟؟؟
فکر کنم منظور دوستمون اینه که دست همه هست و خیلی زیاد شده منم به شما k750 رو پیشنهاد می کنم
;) موفق باشی;)
Ship Storm
24-02-2007, 21:24
دوستان سلام
کسی میدونه قیمت Sony Ericsson K790 چنده ؟
با تشکر
کمک کنین : راهنمای خرید گوشی زیر 150 هزار تومن مجهز به بلوتوث
vahid182
25-02-2007, 02:05
N70 يا N71 يا N72 ؟؟؟
چرا؟؟؟
amir2011
26-02-2007, 00:31
سلام
دوست عزیز در جواب سوالتون باید بگم البته این نظر منه n71 یکم بد قوارست ولی بجاش n70 شیکه ولی الان داره خز میشه ولیn72 تازه اومده و کیفیت هندزفریشم از n70 بهتره
موفق باشی
amir2011
26-02-2007, 00:38
برای اون دوستمونم که گوشی زیر 200 تومان میخواست k750 خوبه ولی lcd کوچیکی داره و خز شده .
v3i خیلی خوبه مشکل خاصی نداره فقط سرعت بلوتوثش پایینه.
d600 گوشی قشنگیه فقط باید کمی بهش عادت کنی و صداشم از دوتای اولی کمتره.
l7 هم گوشی زیبا وبسیار باریکیه.
و 7610 که همه چیش از مدلهای بالا پایینتره ولی سیستم عامل سیمباین داره که مزیت کمی نیست.
amir2011
26-02-2007, 00:40
دوست عزیز گوشی زیر 150 تومان با بتوتوث k310 ,k510 سونی اریکسون ولی من نوکیا 3650 رو پیشنهاد میکنم البته اگه گیر بیاد.
amir2011
26-02-2007, 00:41
k690 قیمتش حدود 360 تومان میباشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.