PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

mojtaba_18843
08-05-2007, 21:10
به درخواست منم توجه كنيد
حياتيه
اينم اطلاعات اينترنتي:

بررسي تخصصي N70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بررسي تخصصي N71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بررسي تخصصي N73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بررسي تخصصي N80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3250 رو هم توي پست هاي قبلي نگاه بنداز معايبش رو پيدا خواهي كرد.

بررسي تجربي هم اساتيد بهت مي گن البته سوال كني بهتره تا اينكه توضيح كلي بخواي.

ShahabSAMSUNG
08-05-2007, 21:34
نه عشق صدا نيستم فقط نياز هاي اوليه رو مثل صداي زنگ كه بشه راحت شنيد و بشه باهاش مثلا يه فايل ويدئويي نگاه كرد طوري كه بشه صداش رو راحت شنيد.من خودم از وزن و قطر كمش خيلي خوشم اومده و در ضمن كشويي بودنش كه واسه من محشره.اگه صداش رو بتنوني با كا 750 مقايسه كني ديگه حسابي ما رو شرمنده كردي چون ديگه تصميم گرفتم تا اول ماه بعد بخرمش.
در ضمن اگه يه فروشگاه الكترونيكي خوب هم سراغ داريد معرفي كنيد خيلييييييي ممنون مي شم. من خودم تو پست هاي بالا يكي رو گذاشتم دي900 رو ميده 250000 هزار تومن يكم بالا پايين خيلي عاليه(البته سريال اصل نيست و براي من قيمتش خيلي عاليه مدير فروشگاهش هم برام ميل زده كه گوشي رو وقتي تحويل گرفتي تا 24 فرصت تست كردن داري و اگه مشكلي داشت برات عوض مي كنيم!)!!!
از عكس هم خيلي ممنون عاليست!!!:27:
راستي داشتم فراموش مي كردم در مورد باطريش و شارژ و ... هم يه توضيح بي زحمت بديد.:11:

متاسفانه باتری های دی900 وسط راه تا به ایران برسن، یه مقدار تحلیل میرن!!! یعنی ییهو میشن تقلبی!!! شارژش اندازه حدود 3 ساعت کار مدام هست.

در مورد کا750 نمی دونم ولی خدائیش بین دی900 و دبلیو810 من خودمم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم!!
چیزایی که برات مهم هستن، باید به اونا توجه کنی.

ببخشید سوالم را تکرار می کنم.ولی من هنوز نمی دونم این دی 900 موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه یا نه؟

نه عزیز من،
دی900 و کلاً گوشی های سامسونگ نه تنها بوق نمی زنن، خیلی هم خوب مکالمه رو ضبط می کنن.
(فکر کنم حدود یک ساعت بی وقفه ضبط می کنه)

arash_zp
08-05-2007, 22:26
دوستان باتجربه و حرفه اي
n80, n91
كدومشون و چرا ؟ ( با توجه به معيار هام )

mojtaba_18843
08-05-2007, 23:21
متاسفانه باتری های دی900 وسط راه تا به ایران برسن، یه مقدار تحلیل میرن!!! یعنی ییهو میشن تقلبی!!! شارژش اندازه حدود 3 ساعت کار مدام هست.

در مورد کا750 نمی دونم ولی خدائیش بین دی900 و دبلیو810 من خودمم نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم!!
چیزایی که برات مهم هستن، باید به اونا توجه کنی.

خودمون مي تونيم يه باطري خوب بنذازيم روش؟البته اگه خيلي گرون نباشه!

babataher
08-05-2007, 23:28
درود
من می خوام گوشی تهیه کنم تا سقف 1 میلیون . می خوام ببینم چه گوشی الان در بازار بهترینه .
می خوام n95 بگیرم که میگن با سیم کارت دولتی جواب نمیده و گارانتی هم نداره آیا صحت داره ؟
گوشی می خوام دوربینش خیلی باکفیت باشه ... صوتی و تصوریشم خوب باشه . و تقریبا تمام چیزهایی که n95 داره داشته باشه .
ممنون میشم کمی بهم اطلاعات بدید .

arash_zp
09-05-2007, 00:51
باباطاهر عزيز تو gsm arena يه نگاهي هم به e90 نوكيا هم بنداز
به نظر من كه خيلي گوشيه جالبيه

babataher
09-05-2007, 11:30
مرسی آرش جان ... گوشی جالبی بود .
فقط چیزی که هست ... واقعا محدوده انتخاب من به 3 - 4 تا گوشی خلاصه میشه ؟ ( تو نوکیا گوشیهایی که به معیار من نزدیک هست n95 ... n93i ... e 90 هست ) حالا از این فراتر نمی ره انتخاب من ؟

red-sea
09-05-2007, 12:32
یه گوشی می خوام با صفحه ال سی دی بزرگ فونت درشت کیفیت عکس خیلی خوب(در حد و810) حدود سیصد و خرده ای یه ذره بالا پایین! خودم 810 دارم خیلی راضی ام برای بابام با این مشخصات چی پیشنهادمی کنین؟ گوشی فعلیش 6630 هست.راستی کا790 چطوره؟ اومده تو بازار؟ قیمتش رو میدونین؟

ممنون از راهنماییها.حالا بین ان70 و کا800و دی900 سامسونگ و وی3ایکس :31: کدوم مناسبتر هستن؟ قیمت اونقدری مهم نیست که مشخصات گوشی مهمه.به خصوص دوربینش که هر چی بهتر باشه و فونت درشت
مرسی:40:

arash_zp
09-05-2007, 13:25
imate jasjar هم گوشي توپيه
برند هاي جديد سوني اريكسون هم واقعا قشنگن از جمله : p1 , w580 ,.....
حالا نميدونم اومدن يا قيمتشون چنده ولي خداييش آخرشن

Nabakhshoode
09-05-2007, 16:10
ممنون از راهنماییها.حالا بین ان70 و کا800و دی900 سامسونگ و وی3ایکس کدوم مناسبتر هستن؟ قیمت اونقدری مهم نیست که مشخصات گوشی مهمه.به خصوص دوربینش که هر چی بهتر باشه و فونت درشت
مرسی

K800 بین اینا از نظر دوربین بهتره ! کیفیت صداشم خوبه ولی به بلندی و کیفیت سری واکمن ( مثه گوشی خودت ) نیست ! ...البته اندازه فونتش رو فکر نمیکنم بشه از مقدار پیش فرض ( که مقدار مناسبیه نسبت به اندازه گوشی ) تغییر داد ... ! رنگ مشکیش گوشیه مردونه و شیکیه ! دی 900 هم دوربین 3 مگ داره ضمن اینکه قیمتش از K800 فک کنم 60-70 تومن ارزونتره ! اگه دوربین مهمترین فاکتور باشه K800 بهترین گزینست بین اینا !

mostafa_khan
09-05-2007, 19:33
imate jasjar هم گوشي توپيه
برند هاي جديد سوني اريكسون هم واقعا قشنگن از جمله : p1 , w580 ,.....
حالا نميدونم اومدن يا قيمتشون چنده ولي خداييش آخرشن
اولا .....نمی خوام تو ذوقت بزنم...اما برند معنی مارک رو میده...میگیم برند نوکیا یا برند سونی اریکسون
اونی که شما میگین مدل های جدید درستش هست
ثانیا....تا جایی که من دیدم پی 1 coming soon بوده....جدیدا یعنی امده ؟وارد بازار شده؟

K800 بین اینا از نظر دوربین بهتره ! کیفیت صداشم خوبه ولی به بلندی و کیفیت سری واکمن ( مثه گوشی خودت ) نیست ! ...البته اندازه فونتش رو فکر نمیکنم بشه از مقدار پیش فرض ( که مقدار مناسبیه نسبت به اندازه گوشی ) تغییر داد ... ! رنگ مشکیش گوشیه مردونه و شیکیه ! دی 900 هم دوربین 3 مگ داره ضمن اینکه قیمتش از K800 فک کنم 60-70 تومن ارزونتره ! اگه دوربین مهمترین فاکتور باشه K800 بهترین گزینست بین اینا !

کاملا.....صد در صد تائید می شه:20:

arash_zp
10-05-2007, 00:46
ممنون از راهنماييت
حرفت درسته
وقتي داشتم اون پست رو ميزدم هيچ كلمه ي مناسبي يادم نمي اومد

arash_zp
10-05-2007, 00:55
بچز اهل فن
n91, n92 n80 , n73, 3250
چندند؟ به ترتيب بگيد كدوما خوبند ؟
معيار ها
ورژن بالاي سيمبين
دوربين با كيفيت بالا ( فيلمبرداري حتي در شب ) قسمت قسمت نشه
كيفيت و بلندي صدا
حافظه داخلي
لوس ( ضايع ) نشده باشن
هنگش كم باشه
cool باشه

ShahabSAMSUNG
10-05-2007, 01:58
خودمون مي تونيم يه باطري خوب بنذازيم روش؟البته اگه خيلي گرون نباشه!

خب راستش تا حالا دنبال باتری اصلیش نگشتم که ببینم هست یا نه.
قیمت همین باتری ها رو هم ندارم.

ممنون از راهنماییها.حالا بین ان70 و کا800و دی900 سامسونگ و وی3ایکس :31: کدوم مناسبتر هستن؟ قیمت اونقدری مهم نیست که مشخصات گوشی مهمه.به خصوص دوربینش که هر چی بهتر باشه و فونت درشت

فونت درشت دی900 (با اون ال سی دی کیفیت بالا) واقعاً معرکه است. اگه خودم ندیده بودم باورم نمیشد. روی اس ام اس زوم می کنه تا N برابر.
اینم عکساش (خودم گرفتم):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمناً N70 دوربینش اتوفوکوس نداره. فکر نکن مهم نیست. اگه دوربین گوشیت اتوفوکوس نداشته باشه، اینجوری عکس از فاصله نزدیک نمی تونی بگیری.

طرفداری بیجا نمی کنم ولی فکر کنم باید از بین دی900 و کا800 یکی رو انتخاب کنی.
اگه نوکیا می خوای باید ان73 بگیری تا امکاناتش با اینا برابری کنه (برابری که چه عرض کنم، بخوره!!)

arash_zp
10-05-2007, 08:49
بچز اهل فن
n91, n92 n80 , n73, 3250
معيار ها
ورژن بالاي سيمبين
كيفيت و بلندي صدا
حافظه داخلي
لوس ( ضايع ) نشده باشن
هنگش كم باشه
cool باشه
.
.
.
مرسي از دوستان زير خيل جوابهاتون له شدم

M.etallic.A
10-05-2007, 10:20
آرش جان از بین این گوشی هایی که گفتی فقط میشه n73 رو به عنوان بهترین انتخاب کرد. چون اونهای دیگه در برابر n73 حرفی برای گفتن ندارن. البته n92 رو اگه پیدا کردی سلام ما رو بهش برسون.

red-sea
10-05-2007, 10:41

فونت درشت دی900 (با اون ال سی دی کیفیت بالا) واقعاً معرکه است. اگه خودم ندیده بودم باورم نمیشد. روی اس ام اس زوم می کنه تا N برابر.

ضمناً N70 دوربینش اتوفوکوس نداره. فکر نکن مهم نیست. اگه دوربین گوشیت اتوفوکوس نداشته باشه، اینجوری عکس از فاصله نزدیک نمی تونی بگیری.

طرفداری بیجا نمی کنم ولی فکر کنم باید از بین دی900 و کا800 یکی رو انتخاب کنی.
اگه نوکیا می خوای باید ان73 بگیری تا امکاناتش با اینا برابری کنه (برابری که چه عرض کنم، بخوره!!)

مرسی:40: این قضیه ی زوم دی900 خیلی جالب بود برام.ظاهرش هم خیلی قشنگه.میشه از معایبش هم بگین؟ و قیمتش؟ یه سوال دیگه: بخوره یعنی این اونا رو بخوره یا اونا اینو بخورن یا کی کی رو بخوره؟ یعنی ان73 از این دو تا بهتره؟

red-sea
10-05-2007, 10:50
بالایی رو اصلاحخ می کنم! فهمیدم ان73 بهتره.معلومه با این قیمت:18: همون تو مایه های 300 و خرده ای 400 به ما معرفی کنید.:11:

ShahabSAMSUNG
10-05-2007, 11:35
مرسی:40: این قضیه ی زوم دی900 خیلی جالب بود برام.ظاهرش هم خیلی قشنگه.میشه از معایبش هم بگین؟ و قیمتش؟ یه سوال دیگه: بخوره یعنی این اونا رو بخوره یا اونا اینو بخورن یا کی کی رو بخوره؟ یعنی ان73 از این دو تا بهتره؟

ان73 همونطور که می دونی سالار گوشی هاست (صرفنظر از ان95). به همین علت میگم. کلاً ان73 سالاره. یه چیز دیگه است.

قیمت D900:
با گارانتی 375هزار تومن
گارانتی متفرقه 320هزار تومن
بدون گارانتی 260هزار تومن هم می تونی پیدا کنی!!!

اینم مزایا و معایب این گوشی بطور کامل که دیگه جای هیچ بحثی نباشه:

مزایا:
1) بلوتوث. ورژن 2 و دارای قابلیت دیدن محتوای گوشی طرف مقابل و ارسال به خود.
2) صفحه بک گراند. روزها روز رو نشون میده و شبها شب میشه. هواپیما، پرنده و شهاب سنگ هم از آسمونش رد میشه و کلاً فعال هست.
3) MP3 Player که قابلیت های خوبی داره و مینیمایز هم میشه.
4) کیفیت صدای سه بعدی. (ولی صدای بلند آنچنانی نداره)
5) کیفیت بالای صفحه نمایش. (بهترین)
6) دوربین عالی. دیگه بعد از خرید گوشی، مطمئن شدم که GSMarena عکسا رو دستکاری کرده.
7) اینترنت و mms خیلی ساده تر از برندهای دیگه هست. تنظیمات بسیار راحت، اینترنت مستقیم با کلید i
8) زیبایی ظاهری، سبک و خوشدست بودن.
9) قابلیت شبه GPS که هر جای دنیا بری، اونجا رو نشون میده. در عربستان، کعبه. در ایتالیا، برج پیزا. در فرانسه، کاخ الیزه و ...
10) ساپورت رم بی نهایت. (برادرم یک گیگ انداخت چون 2 گیگ گیر نیاورد. بدون هیچ گونه تغییر سرعت، رم پر شده و باهاش کار می کنه. اینم بگم که رم باید مارک خوبی مثل sandisk باشه)
11) جذب آنتن قابل قبول. SAR = 0.823 به نسبت گوشی دی820، همیشه 2 خط آنتن از دی820 بیشتر داشت.
12) قابلیت رمز گزاری بر روی هر کدام از پوشه ها، مموری کارت، پیام ها، دفترچه تلفن و ...
13) امکان اتصال به تلویزیون با کیفیت مطلوب
14) کیفیت بالای صدای هندزفری
15) امکان اختصاص زنگ، عکس و یا فیلم برای هر تماس گیرنده
16) تم شماره گیری بسیار زیبا (یه قلم میاد و شماره ها رو می نویسه)
17) منشی تلفنی

معایب:
1) میزان نگهداری شارژ باطری کمتر از میزان اعلام شده (حدود 4 ساعت)
2) دشوار بودن نصب بازی و برنامه
3) حافظه جاوا فقط 4 مگابایت
4) نداشتن قابلیت نصب تم های اضافی
5) ورژن پایین USB v1.1
6) نداشتن قابلیت زوم روی عکس
7) نداشتن قابلیت تغییر زنگ اس ام اس
8) هندزفری خوب در گوش جا نمی گیرد
9) خوشدست نبودن کلید جهتی بالا (بقیه کلید ها عالی هستن)
10) گرم شدن زیر گوشی هنگام پخش طولانی فیلم (البته جای هیچ نگرانی نیست. مشکلی نداره)

ShahabSAMSUNG
10-05-2007, 12:23
----------------------- شرمنده، تکرار شد ------------------------------

mojtaba_18843
10-05-2007, 17:36

اینم عکساش (خودم گرفتم):

!

من كه در هر صورت اول دوم خرداد يه دي 900 ميگرم :21: اميدوارم پشيمون نشم .معايبي كه اينجا نوشتي هم برام مهم نيست بالاخره تو اين قيمتا گوشي بي نقص نميشه حالا شايد كم نقص بشه پيداكرد!
از راهنمايي شما هم خيلييييي مممممنونمممم:40:

red-sea
10-05-2007, 18:31
ان73 همونطور که می دونی سالار گوشی هاست (صرفنظر از ان95). به همین علت میگم. کلاً ان73 سالاره. یه چیز دیگه است.

قیمت D900:
با گارانتی 375هزار تومن
گارانتی متفرقه 320هزار تومن
بدون گارانتی 260هزار تومن هم می تونی پیدا کنی!!!

اینم مزایا و معایب این گوشی بطور کامل که دیگه جای هیچ بحثی نباشه:

مزایا:
1) بلوتوث. ورژن 2 و دارای قابلیت دیدن محتوای گوشی طرف مقابل و ارسال به خود.
2) صفحه بک گراند. روزها روز رو نشون میده و شبها شب میشه. هواپیما، پرنده و شهاب سنگ هم از آسمونش رد میشه و کلاً فعال هست.
3) MP3 Player که قابلیت های خوبی داره و مینیمایز هم میشه.
4) کیفیت صدای سه بعدی. (ولی صدای بلند آنچنانی نداره)
5) کیفیت بالای صفحه نمایش. (بهترین)
6) دوربین عالی. دیگه بعد از خرید گوشی، مطمئن شدم که GSMarena عکسا رو دستکاری کرده.
7) اینترنت و mms خیلی ساده تر از برندهای دیگه هست. تنظیمات بسیار راحت، اینترنت مستقیم با کلید i
8) زیبایی ظاهری، سبک و خوشدست بودن.
9) قابلیت شبه GPS که هر جای دنیا بری، اونجا رو نشون میده. در عربستان، کعبه. در ایتالیا، برج پیزا. در فرانسه، کاخ الیزه و ...
10) ساپورت رم بی نهایت. (برادرم یک گیگ انداخت چون 2 گیگ گیر نیاورد. بدون هیچ گونه تغییر سرعت، رم پر شده و باهاش کار می کنه. اینم بگم که رم باید مارک خوبی مثل sandisk باشه)
11) جذب آنتن قابل قبول. SAR = 0.823 به نسبت گوشی دی820، همیشه 2 خط آنتن از دی820 بیشتر داشت.
12) قابلیت رمز گزاری بر روی هر کدام از پوشه ها، مموری کارت، پیام ها، دفترچه تلفن و ...
13) امکان اتصال به تلویزیون با کیفیت مطلوب
14) کیفیت بالای صدای هندزفری
15) امکان اختصاص زنگ، عکس و یا فیلم برای هر تماس گیرنده
16) تم شماره گیری بسیار زیبا (یه قلم میاد و شماره ها رو می نویسه)
17) منشی تلفنی

معایب:
1) میزان نگهداری شارژ باطری کمتر از میزان اعلام شده (حدود 4 ساعت)
2) دشوار بودن نصب بازی و برنامه
3) حافظه جاوا فقط 4 مگابایت
4) نداشتن قابلیت نصب تم های اضافی
5) ورژن پایین USB v1.1
6) نداشتن قابلیت زوم روی عکس
7) نداشتن قابلیت تغییر زنگ اس ام اس
8) هندزفری خوب در گوش جا نمی گیرد
9) خوشدست نبودن کلید جهتی بالا (بقیه کلید ها عالی هستن)
10) گرم شدن زیر گوشی هنگام پخش طولانی فیلم (البته جای هیچ نگرانی نیست. مشکلی نداره)

عالیه! متشکرم از راهنمایی.حالا باید صبر کنیم تا این افزایش ناگهانی قیمتها یه ذره متعادل بشه.فکر می کنم تا هفته ی اول خرداد طول بکشه نه؟:46:

red-sea
10-05-2007, 18:35
راستی اینکه میگن سامسونگ کلا گوشی ضعیفیه و در مقابل ضربه و گرد و غبار و آب مقاومتش کمه تا چه حد صحیحه؟ کلا زیاد شنیده م که میگن گوشی یا نوکیا بگیرید یا سونی اریکسون و سراغ بقیه نرید.اما این دی 900 بدجوری وسوسه برانگیزه:5:

ShahabSAMSUNG
11-05-2007, 02:27
عالیه! متشکرم از راهنمایی.حالا باید صبر کنیم تا این افزایش ناگهانی قیمتها یه ذره متعادل بشه.فکر می کنم تا هفته ی اول خرداد طول بکشه نه؟:46:

فکر نکنم این گوشی دیگه نوسان قیمتی داشته باشه.
آخه خدائیش با این قیمت چی می خوای بهتر از این؟؟ (با کا800 مقایسه کن قیمتش رو)

راستی اینکه میگن سامسونگ کلا گوشی ضعیفیه و در مقابل ضربه و گرد و غبار و آب مقاومتش کمه تا چه حد صحیحه؟ کلا زیاد شنیده م که میگن گوشی یا نوکیا بگیرید یا سونی اریکسون و سراغ بقیه نرید.اما این دی 900 بدجوری وسوسه برانگیزه:5:

در مورد بدنه دی900 نمی دونم کجا توضیح دادم ولی یه حالت ارتجاعی خاصی داره. در مقابل ضربه نسبتاً مقاومه و برخلاف ظاهر ظریفش، مقاومت خوبی داره.
از لحاظ گرد و غبار مطمئن باش که مشکلی براش پیش نمیاد و مثل نوکیا نیست که زیر صفحه گرد و غبار بشینه. خیات راحت راحت.
در مورد آب هم باید بگم که تا حالا امتحانش نکردم!!!!

ضمناً همونایی که میگن فقط نوکیا و سونی اریکسون، باید ببینی از این حرفشون چه سودی می برن.
الان فروش جهانی گوشی ها رو می دونی؟ می دونی که بعد از نوکیا، موتورولا دومه و سامسونگ سوم؟ می دونی سونی اریکسون چهارمه؟
درسته که سونی اریکسون توی ایران خیلی فروش داره ولی پیکان و پراید هم توی ایران خیلی پرفروش هستن!!!!

کلاً برای من برند مهم نیست. مهم اینه که نیازم رو برطرف کنه. (بهتره بدونی که الان خودم دبلیو810 دارم)

ShahabSAMSUNG
11-05-2007, 02:30
ضمناً اگه به عکسا توجه کرده باشین، قاب شیشه ای هم برای دی900 ساخته شده و اومده. که برادرم خریده و انداخته رو گوشیش.

alfaalphaalfa
11-05-2007, 16:22
بین n70,n70 music,n71 کدوم رو بخرم؟برام نرم افزار متنوع و کارآمد و قوی بودن سخت افزار مهمه.

Saman-tci
11-05-2007, 16:55
همون N70 معمولی از همه بهتره .....

khore mobile
11-05-2007, 19:56
دوستان یه راهنمائی بکنن در مورد خرید نوکیا 6151؟

معایب؟محاسن؟قیمت؟مشکلات؟ و............

منتظرم عزت مزید

Actros
12-05-2007, 02:09
بین n70,n70 music,n71 کدوم رو بخرم؟برام نرم افزار متنوع و کارآمد و قوی بودن سخت افزار مهمه.

N70 معمولی

red-sea
12-05-2007, 21:34
آقای شهاب سامسونگ! خیلی خیلی ممنون.از راهنمایی هاتون حتما استفاده می کنم:20:

amir2011
12-05-2007, 23:04
دوستان باتجربه و حرفه اي
n80, n91
كدومشون و چرا ؟ ( با توجه به معيار هام )

N80 LCD عالی با کیفیت بالا . طراحی کشویی و زیبا.دوربین 3 مگا پیکسل
n91 حافظه بالا 4گیگ.مناسب برای پخش موزیک. هندزفری با کیفیت مطلوب. بدنه فلزی
این ساده ترین مدلی بود که میتونستم برات توضیح بدم
اگه دنبال گوشی باکلاس با طراحی زیبا هستی که هر کسی نداره n80 رو بگیر ولی اگه از قابلیتهای مولتی مدیای گوشی بیشتر استفاده میکنی n91 رو بگیر که هر چی روش بریزی پر نمیشه!!!

amir2011
12-05-2007, 23:07
درود
من می خوام گوشی تهیه کنم تا سقف 1 میلیون . می خوام ببینم چه گوشی الان در بازار بهترینه .
می خوام n95 بگیرم که میگن با سیم کارت دولتی جواب نمیده و گارانتی هم نداره آیا صحت داره ؟
گوشی می خوام دوربینش خیلی باکفیت باشه ... صوتی و تصوریشم خوب باشه . و تقریبا تمام چیزهایی که n95 داره داشته باشه .
ممنون میشم کمی بهم اطلاعات بدید .

اولا n95 قیمتش تو مایه های 1700000 اینهاست.
بهترین گوشی برای شما n93i است شک نکن همه چیزهایی که میخوای داره با قیمتی پاییینتر از 1 تومان.

amir2011
12-05-2007, 23:09

حالا که دوربین مهمه از بین d900 و k800 یکی رو بگیر که k800 بهتره ولی d900 شیکتر و ارزونتره!

ariankhan
12-05-2007, 23:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif سلام به همه ی بروبکس فروم بازِ گل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
آقا مشاوره میخوااام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif .... خییییلی اورژانسی!!!!!!!!!!
به نظر شما قیمت گوشی تو جنوب شرق آسیا(مخصوصاُ چین) چه جوریااااست؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
کسی اطلاعیی داره؟؟ سایتی در این مورد هست؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
اصلاُ به صرفه هست آوردنش؟؟؟ مخابرات و گمرک بامبول در نیارن ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

amir2011
12-05-2007, 23:12
بچز اهل فن
n91, n92 n80 , n73, 3250
معيار ها
ورژن بالاي سيمبين
كيفيت و بلندي صدا
حافظه داخلي
لوس ( ضايع ) نشده باشن
هنگش كم باشه
cool باشه

n92>n73>n80>n91>3250 ولی لازم به ذکره که n92 نه تنها لوس نشده بلکه اصلا شاید تو ایران 10 نفر این گوشی رو از نزدیک ندیدن
ولی تو گوشی های عرف بازار بهترین همون n73 است

amir2011
12-05-2007, 23:18

این حرف که فقط نوکیا و سونی رو پیرمردهایی میزنن که هیچی از گوشی نمیدونن شما خودت به اون مرحله رسیدی که امکانات گوشی ها رو با قیمتشون در نظر بگیری و بهترین رو انتخاب کنی و این یک چیزه مشخصه که گوشی که ظریفتره امکان اسیب بیشتری داره ولی دلیل نمیشه که از دیگر امکاناتش بگزری که البته با قاب شیشه ای و این جور چیزها این مشکل هم برطرف میشه.
امیدوارم سوء تفاهم نشه!

amir2011
12-05-2007, 23:19

به نظر من بهترین n70me است.

amir2011
12-05-2007, 23:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif سلام به همه ی بروبکس فروم بازِ گل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
آقا مشاوره میخوااام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif .... خییییلی اورژانسی!!!!!!!!!!
به نظر شما قیمت گوشی تو جنوب شرق آسیا(مخصوصاُ چین) چه جوریااااست؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
کسی اطلاعیی داره؟؟ سایتی در این مورد هست؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
اصلاُ به صرفه هست آوردنش؟؟؟ مخابرات و گمرک بامبول در نیارن ؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

مسلما قیمت اونجا خیلی پایینتره ولی اگر برای یک گوشی میخوای بری نمیصرفه تازه برای تعداد زیاد گوشی هم فکر نمیکنم گمرک راهت بیخیال بشه.
در هر صورت اگه مسیرت خورد بد نیست بیاری.

amir2011
12-05-2007, 23:28
دوستان یه راهنمائی بکنن در مورد خرید نوکیا 6151؟

معایب؟محاسن؟قیمت؟مشکلات؟ و............

منتظرم عزت مزید

مزایا :
اینفرارد. بلوتوث.کیفیت صدای قابل قبول.رادیوی fm .باتری با عمر زیاد.و حافظه داخلی بالا نسبت به بقیه گوشیهای نوکیا.نسل سوم
معایب:
نداشتن سیستم عامل.دوربین با کیفیت پایین

ariankhan
13-05-2007, 08:57
مسلما قیمت اونجا خیلی پایینتره ولی اگر برای یک گوشی میخوای بری نمیصرفه تازه برای تعداد زیاد گوشی هم فکر نمیکنم گمرک راهت بیخیال بشه.
در هر صورت اگه مسیرت خورد بد نیست بیاری.

مسیره یه بابایی خورده...... اما میترسم بیارم گمرک خفت کنه یا مخابرات حال گیری کنه :41:
گیرکردم:42: ... نمیدونم چه غلطی بکنم:45: :37: :45: :45:

red-sea
13-05-2007, 12:17
این حرف که فقط نوکیا و سونی رو پیرمردهایی میزنن که هیچی از گوشی نمیدونن شما خودت به اون مرحله رسیدی که امکانات گوشی ها رو با قیمتشون در نظر بگیری و بهترین رو انتخاب کنی و این یک چیزه مشخصه که گوشی که ظریفتره امکان اسیب بیشتری داره ولی دلیل نمیشه که از دیگر امکاناتش بگزری که البته با قاب شیشه ای و این جور چیزها این مشکل هم برطرف میشه.
امیدوارم سوء تفاهم نشه!

کاملا درسته ولی اصلاح می کنم: پیرزن هایی که...:whistle:

S@eid
13-05-2007, 12:23
یه سوال...
قیمت ها توی بندرعباس و بوشهر و اون طرفا چه قدر پایین تره ؟؟؟
اخه یه اشنا دارم میگه اونجا همه ی گوشی ها حدود 70 تومن زیر قیمت هست...
حالا نمی دونم راست میگه یا نه...

Saman-tci
13-05-2007, 12:58
من عید بندر گناوه بودم k750 که تو تهران 210 تومن بود (اون موقع) اونجا 178 میدادن ولی خوب معلوم نیست کجایی و گارانتیش چیه

arash_zp
13-05-2007, 18:57
در كل n91 , n80 , + imate jamin
كدومشون ؟
برام بلندي صدا و كيفيت فيلم برداري و فلاش دوربين مهم هستنر

Saman-tci
13-05-2007, 21:32
كدومشون ؟

جواب سوالت خیلی مشخصه خوب مسلما N91

arash_zp
13-05-2007, 21:41
در مورد imate jamin هم يه مقدار توضيح بديد

M.etallic.A
13-05-2007, 23:06
كدومشون ؟

من نمیدونم با این چیزهایی که واسه تو مهمه imate jamin دیگه چه صیغه ایه ؟

بین n80 و n91 من n80 رو پیشنهاد میکنم.

amir2011
13-05-2007, 23:42
كدومشون ؟

این معیارها رو فقط n73 داره ولی از بین اونها n80 نسبت به معیارهات بهتره
imate jamin یکی از بهترین ppc هاست که تو بازار هست به نسبت قیمتش در ضمن دوربینش هم خوبه و ورژن ویندوز موبایله بالایی داره .
ولی با توجه به معیارهات این گوشی هرگز تو رو راضی نمیکنه.

arash_zp
13-05-2007, 23:47
خوب حالا اگه میشه به طور کلی n91 , n80 رو با هم مقایسه وکنید
ممنون وشوم

The_Last_Samurai
14-05-2007, 08:02
من میخوام N70 که گوشی خودمه بفروشم یه jamin بخرم نظرتون چیه؟

گوشی خوبی هست؟

mostafa_khan
14-05-2007, 10:13
این معیارها رو فقط n73 داره ولی از بین اونها n80 نسبت به معیارهات بهتره
imate jamin یکی از بهترین ppc هاست که تو بازار هست به نسبت قیمتش در ضمن دوربینش هم خوبه و ورژن ویندوز موبایله بالایی داره .
ولی با توجه به معیارهات این گوشی هرگز تو رو راضی نمیکنه.

مرسی امیر جان..منم امیر رو خیلی دوست دارم:11: نظراتش واقعا مو شکافانه هست:10:
منم همین و می خواستم بگم..بهترین مدل برای شما ان 73 هست...می تونی حتی موزیک ادیشنش رو بگیری

البته توی ان 80 و ان 91 من خودم به ان 91 علاقه مند ترم:20:

arash_zp
14-05-2007, 14:13
علاقه ي شما كه براي تصميم گيري من كه ملاك نميشه اگه ميشه لطفا در مورد كارايي هاشون نظر بديد
ممنون

Saman-tci
14-05-2007, 14:58
علاقه ي شما كه براي تصميم گيري من كه ملاك نميشه اگه ميشه لطفا در مورد كارايي هاشون نظر بديد
ممنون

ایشون نظرشونو گفتن نگفتن برو اینو بگیر که .....

arash_zp
14-05-2007, 15:03
ببخشيد، شايد لحنم تند بوده ولي نمي تونستم طور ديگه بگم
ممنون ميشم از نظرات مقايسه اي تون بين اين دو گوشي

roohi_rsh
15-05-2007, 00:37
من یه گوشی میخام که زیر 200هزار تومن باشه و مالتیمدیای خوبی داشته باشه و خوب انتن بده ممنون میشم کمکم کنید چه نوع گوشیی بگیرم

Nabakhshoode
15-05-2007, 01:07
من یه گوشی میخام که زیر 200هزار تومن باشه و مالتیمدیای خوبی داشته باشه و خوب انتن بده ممنون میشم کمکم کنید چه نوع گوشیی بگیرم

w700 گوشیه مناسبیه واست ... !

The_Last_Samurai
15-05-2007, 01:18
میشه بگید بهترین گوشی قلمی موجود در بازار کدوم گوشیه؟

من که دیگه گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.

بین p990 و jam-in و w950 موندم اگه یه مشورت بدین ممنون میشم.در ضمن من به صدای گوشی خیلی اهمیت میدم

The End
15-05-2007, 01:29

بین p990 و jam-in و w950 موندم اگه یه مشورت بدین ممنون میشم.در ضمن من به صدای گوشی خیلی اهمیت میدم

عزیز بسگی داره شما از گوشیت چی بخوای ؟؟؟؟؟؟؟

با اون قیمتی که گفتی تقریبا میشه گفت یا p990 یا w950 یا یکی از مدلهای PPC

حالا خودت انتخاب کن و ببین کدومش بیشتر به کارت میاد

p990----> صداش بلند تر از ppc - کیفیت دوربین بهتر از ppc - تعداد نرم افزار ها و بازی ها کمتر از ppc

w950 ---> صدا بهتر از ppc , p990 - دوربین ندارد - ( بسیـــــــــــار زیباست )

S a f a 6 4
15-05-2007, 01:31

اگه برات امکانات جانب مهمه jamin و اگر قیمت برات مهم باشه p990 و اگر کیفیت صدا مهم باشه w950 .
هر کدو از این گوشی ها یه سری خوب و یه سری بدی دارن.
باید ببینی هدفت از خرید گوشی چیه؟
اگه صدا برات مهمه وب w950 بگیر ولی بجاش دوربین نداره

amir2011
15-05-2007, 01:44
من میخوام N70 که گوشی خودمه بفروشم یه jamin بخرم نظرتون چیه؟

گوشی خوبی هست؟

به نظر من اگه خیلی اهل برنامه بازی و اینها هستی بد نیست ولی در غیر اینصورت پشیمون میکنی

The End
15-05-2007, 01:47

والا زمانی که ما رفته بودیم چین تفاوت قیمتی آنچنان نبود
اما در مورد رجیستر کردن و مخابرات

amir2011
15-05-2007, 01:50
مرسی امیر جان..منم امیر رو خیلی دوست دارم:11: نظراتش واقعا مو شکافانه هست:10:
منم همین و می خواستم بگم..بهترین مدل برای شما ان 73 هست...می تونی حتی موزیک ادیشنش رو بگیری

البته توی ان 80 و ان 91 من خودم به ان 91 علاقه مند ترم:20:

منم شما رو دوست دارم:40:
عزیزم دل به دل راه داره.
ببین دوست عزیزی که بین این دو تا گوشی موندی خیلی راهت بهت بگم
هر دو این گوشی ها خوبن و کمتر هم دست مردم میبینی (شاید به دلیل قیمت بالا باشه) n80 دارای دوربین بهتر Lcd با کیفیت تر و صدای سه بعدی میباشد ولی در مقابل n91 دارای 4 گیگ حافظه .هندزفری خوب ورژن سیمبین بالاتر(هنگ بیشترنسبت به n80 ) و طراحی مقاوم تری است

arash_zp
15-05-2007, 10:01
كلا n80 بعد n91 ?
در مورد 5700 هم توضيح ندادين
ممنون

amir2011
15-05-2007, 17:04
كلا n80 بعد n91 ?
در مورد 5700 هم توضيح ندادين
ممنون

من خودم هم نمیتونم بین این دو گوشی انتخاب قاطعی کنم ولی اگه من بودم n80 رو میگرفتم.
5700 حالا ها وارد ایران نمیشه فعلا دورش رو خط بکش تازه اگرم بیاد پایه قیمتش بالای 1 تومانه.

shavci
15-05-2007, 18:21
نبودم چند روز ولی به قیمت های عجیبی رسیدم و شرمنده چون بازم کمک می خوام.
E900 سریال چنج 165 هزار تومان
D900 سریال چنج 245 هزار تومان
خوب دوستان بنابراین هر چی فکر می کنم می بینم E900 برای من بهتره ولی یک موضوع برام هنوز مشخص نشده و اونم این که چرا موقع شارژ Lcd اون روشن می مونه و آیا راهی داره که خاموش بشه ؟
و این که می گن گوشی های سامسونگ سریال چنج اگر قطع بشه از طرف مخابرات دردسرش زیاده دلیلشم نمی دونم ولی کلا فروشنده ها با سامسونگ زیاد حال نمی کردن به خاطره سریالاش .... خلاصه کسی هست یک نقد از E900 داشته باشه که معایب و مزایاش را بشه در آورد ........هزاران بار ممنونم ......

----- خلاصه بررسی فارسی ( نقد گوشی) سامسونگ E900 رو کسی داره ؟

ShahabSAMSUNG
15-05-2007, 21:53
نبودم چند روز ولی به قیمت های عجیبی رسیدم و شرمنده چون بازم کمک می خوام.
E900 سریال چنج 165 هزار تومان
D900 سریال چنج 245 هزار تومان
خوب دوستان بنابراین هر چی فکر می کنم می بینم E900 برای من بهتره ولی یک موضوع برام هنوز مشخص نشده و اونم این که چرا موقع شارژ Lcd اون روشن می مونه و آیا راهی داره که خاموش بشه ؟
و این که می گن گوشی های سامسونگ سریال چنج اگر قطع بشه از طرف مخابرات دردسرش زیاده دلیلشم نمی دونم ولی کلا فروشنده ها با سامسونگ زیاد حال نمی کردن به خاطره سریالاش .... خلاصه کسی هست یک نقد از E900 داشته باشه که معایب و مزایاش را بشه در آورد ........هزاران بار ممنونم ......

----- خلاصه بررسی فارسی ( نقد گوشی) سامسونگ E900 رو کسی داره ؟

این حرفا همش بهونه است. هیچ فرقی نداره. اونایی این حرفا رو می زنن که از گوشی ها سر در نمیارن. مثلاً طرف خودش فقط بلده سریال نوکیا و سونی اریکسون رو چنج کنه، این حرف رو راجع به همه گوشی های دیگه می زنه که سریالش دردسر داره!!!
نگران اینش نباش و خیالت راحت.

مزایا و معایب رو یکی از بچه ها نوشته بود. نقد آنچنانی برای این گوشی من ندیدم ولی برای دی900 یه نقد خوب دارم (که احتمالاً دیده باشی) با عنوان گوشی رژیمی سامسونگ

صفحه نمایش هم مثل اینکه تو شارژ همیشه روشنه ولی فکر می کنی این مشکل بزرگیه؟

shavci
16-05-2007, 00:55
صفحه نمایش هم مثل اینکه تو شارژ همیشه روشنه ولی فکر می کنی این مشکل بزرگیه؟

هزاران بار ممنون
ولی عقلا لن صفحه نمایش روشن یعنی استفاده کردن از انرژی و بالارفتن استهلاک دستگاه و باتری ....
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بشه صفحه نمایشو خاموش کرد یا زنگ و ویبره رو با هم گذاشت؟ نرم افزاری - آبدیتی ؟!
در ضمن D820 به نظر شما بهتره یا E900 ؟ و چرا بجز ظاهر و دوربین فرق دیگه ای هم دارند؟ و صرف با کدومه؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال من خراب این گوشی شدم حداقل از K750 بینهایت سرتره !

ShahabSAMSUNG
16-05-2007, 20:59
خب من از بین این گوشی ها ئی900 رو انتخاب می کنم. مشکل نصب برنامه نداره و کلاً به صرفه تر هست.

ویبره و زنگ رو مطمئنی که با هم نداره؟؟؟ فکر کنم اون قضیه از دی600 به بعد حل شده.

آپدیت و این چیزا اگه باشه، خیلی راحت می تونی ببری پارس قائم تا برات آپدیت کنن. ولی فکر کنم سیستم این گوشی کلاً اینطوریه.
ضمناً توی یه فروم خارجی خونده بودم که اگه در این گوشی رو باز بزارید (اسلاید بالا باشه) نورش کم میشه ولی من که این گوشی رو نداشتم که امتحان کنم و از دوستان هم کسی نگفته که چه اتفاقی می افته.
نگران استهلاک هم نباش. اونقدری نیست که به گوشی ضربه بزنه.

با این جمله آخر هم خودت رو تو بد دردسری انداختی. الان طرفدارای متعصب سونی هزار جور حرف می زنن. ولی قبل از اینکه هر حرفی بزنن، باید بگم که سلیقه ها فرق داره.
به سلیقهء هم احترام بگذاریم.

amir5381
16-05-2007, 23:33
به نظر من فقط 6630 . . . . همه کار میشه کرد (فقط صداش متوسطه ).

Sasan Info
16-05-2007, 23:39
به نظر من فقط 6630 . . . . همه کار میشه کرد (فقط صداش متوسطه )
همه كار مثلا چي ....؟!:13:
6630 تو زمان خودش همه كاره بود الانم هست ولي الان گوشي هاي كاملتر از 6630 اومدن:46:

arash_zp
17-05-2007, 00:21
هي
بابا من كه گير كردم بين اينا n هاي مذكور
شما يه چي بگو سامان جان
در ضمن 5700 بياد قيمتش فكر نكنك بالاي 400 باشه مگه چي داره كه اون دوستمون ميگه 1000000 ؟

amir2011
17-05-2007, 03:11
هي
بابا من كه گير كردم بين اينا n هاي مذكور
شما يه چي بگو سامان جان
در ضمن 5700 بياد قيمتش فكر نكنك بالاي 400 باشه مگه چي داره كه اون دوستمون ميگه 1000000 ؟

شما گفتی 400 با توجه به اینکه 3250 که طراحی مشابه ایناره الان 350 تومانه وشایدم بیشتر من برتریهاشو نسبت به اون میگم شما ببین همه اینها 50 تومان میارزه؟
LCD با کیفیت 320*240 و بزرگتر در مقایسه با LCD 176*208 ونکته جالب Lcd 16میلیون رنگ این گوشی است در مقابل 256 هزار رنگ 3250
دو اسپیکر با صدای استریو
این گوشی دارای حافظه موقتی rom و cpu میباشد که مسلما سرعت رو بالا میبره و دیگه اون هنگهای سیمبین ازش خبری نیست
3250 دارای GPRS کلاس 10 میباشد در حالیکه این گوشی کلاس 32 رو داره
GPRS Class 32, 107 / 64.2 kbps
HSCSD Yes, 43.2 kbps
EDGE Class 32, 296 / 177.6 kbits
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, miniUSB
اینها مربوط به 5700 میباشد که با
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes
Infrared port No
USB Yes, Pop-Port
3250 مقایسه کن یعنی عملا از نظر قابلیتهای تبادل دیتا حرفی برای گفتن در مقابل این گوشی نداره
ورژن سیمبین 5700 9.2 است که در مقابل 9.1 3250 جدیدتره
و از برتری های دیگرش طراحی زیباتش است در ٍثانی شما فکر میکنی n95 به جز دوربین 5 مگا چه چیز عجیبی داره که 1700000 قیمت داره؟

arash_zp
17-05-2007, 08:33
من شنيده بودم كه n95 دو تا سيم كارت رو ساپورت ميكنه
حالا اگرهم اينجوري باشه كه شما ميگي بايد دورش رو خط كشيد

khore mobile
17-05-2007, 11:37
مزایا :
اینفرارد. بلوتوث.کیفیت صدای قابل قبول.رادیوی fm .باتری با عمر زیاد.و حافظه داخلی بالا نسبت به بقیه گوشیهای نوکیا.نسل سوم
معایب:
نداشتن سیستم عامل.دوربین با کیفیت پایین

بسیار ممنون و سپاس گذار.:40:

djfarzam
17-05-2007, 22:13
سلام !
ممنون میشم اگر یک کمکی به من بکنید !
من یک گوشی میخوام بین 200000 فش 370000 تومن که کیفیت دوربین و صداش خوب باشه !
خودش هم خوشگل باشه !
راستی w700 گوشی خوبیه ؟
ممنون:40:

The End
17-05-2007, 22:39
نظر من ---> k800

w700 هم گوشی خوبیه

Actros
18-05-2007, 02:08
سلام !
خودش هم خوشگل باشه !
راستی w700 گوشی خوبیه ؟

همون کا 800 که گفتن

amir2011
18-05-2007, 02:09
سلام !
خودش هم خوشگل باشه !
راستی w700 گوشی خوبیه ؟

من به شما w850 رو پیشنهاد میکنم که اخرین قیمتی که ازش داشتم 390 بود که همه خواسته های شما رو برطرف میکنه.
w700 هم با توجه به قیمتش گوشی خوبیه.

massun
18-05-2007, 11:41
اگه ان 77 باشه که عالیه :ی با قابلیت دریافت امواج ماهواره

واقعا میشه؟؟

massun
18-05-2007, 11:43
ان 77 چطوره کسی جواب میده؟

djfarzam
18-05-2007, 11:55
سلام !
ممنونم از جوابهای دوستان !

optis2005
18-05-2007, 19:06
من یه w810 بگیرم بهتره یا یه k750؟
همه k750 ها رو می شه به w800 تبدیل کرد؟
موتورولا v3x چطوره؟می ارزه بخرم؟

amir2011
18-05-2007, 22:57
ان 77 چطوره کسی جواب میده؟

n77 به همون دلیلی که خودت گفتی(گرفتن امواج ماهواره) مطمئنا هیچ وقت توسط مخابرات ایران رجیستر نمیشه.

amir2011
18-05-2007, 23:00
من یه w810 بگیرم بهتره یا یه k750؟
همه k750 ها رو می شه به w800 تبدیل کرد؟
موتورولا v3x چطوره؟می ارزه بخرم؟

ببین خیلی کوتاه وساده بهت بگم بین همه اینها w810 از جمیع لحاظ برتره مگه نوع طراحی و امکانات خاصی مد نظرت باشه که اگه اینطوره بگو تا دقیق تر راهنماییت کنم.

hell_boy_333
20-05-2007, 12:57
با سلم و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
لطفا من رو در مورد بهترين گوشي كه با 400 500 تومن ميتونم بخرم راهنمايي كنيد.
متشكرم

hell_boy_333
20-05-2007, 13:11
:3::7:مشخصات گوشي كه من ميخام:
1:دست همه نباشه
2:تا جايي كه ممكنه smart phon باشه
3: بلندي صدا برام مهم نيست مهم كيفيت صدا است
4: دوربينش هم 2 مگا پيكسل باشه خوبه بيشترش به كارم نمياد
5: خيلي محكم باشه
6: انتن دهيش عالي باشه
7: هنگ نكنه
8: رو كم كن باشه
شايد اينجوي بهتر بتونين راهنماييم كنيد: گوشي قبليم nokia 9500 بوده.

موفق باشيد

hell_boy_333
20-05-2007, 13:28
:26::33:please help me....

XirowN
21-05-2007, 13:19
با بودجه 100 تومن اقایون چیو پیشنهاد میکنین؟

Nabakhshoode
21-05-2007, 16:47
با بودجه 100 تومن اقایون چیو پیشنهاد میکنین؟
سونی اریکسون K310

Nabakhshoode
21-05-2007, 16:52
شايد اينجوي بهتر بتونين راهنماييم كنيد: گوشي قبليم nokia 9500 بوده

اگه میخوای هنگ نکنه دوربین 2 مگ و صدای خوب داشته باشه ... 6233 و 6270 بد نیستن ( کمترم میبینی دست این و اون برعکس 3250 و N70 و ... ) ! ولی اصولا اسمارت فونا هنگ دارن حالا کم و زیاد داره ! بین اسمارت فون ها 3250 هم تقریبا این مواردی رو که گفتی رو داره ! ( چون فاکتور محکم بودن گوشی رو نام بردی فقط از نوکیا گفتم ...! )

Nabakhshoode
21-05-2007, 16:55
ضمنا 6233 و 6270 جاوا هستن و هر دو از ال سی دی با کیفیتی بهره میبرن ! آنتن دهیشونم خوبه !

mostafa_khan
21-05-2007, 17:17

موفق باشيد

اي كاش قيمت رو هم مي گفتي
من خودم دبليو 850 رو پيشنهاد مي كنم...هم صدا داره تا دلت بخواد هم اخر كيفيت.....بند 8 رو هم بد جوري داره:46: جاواست ديگه..هنگ صد سال يه بار داره
البته اگه واست تو دست بودن مهم نبود بي شك دبليو 810 رو پيشنهاد مي كردم

mostafa_khan
21-05-2007, 17:20
من شنيده بودم كه n95 دو تا سيم كارت رو ساپورت ميكنه
حالا اگرهم اينجوري باشه كه شما ميگي بايد دورش رو خط كشيد

چيز مهمي نيست خيلي گوشي هاي امروز اين امكان رو دارن..امروزه وقتي گرين كارت هست ديگه اين كه نمي شه برتري!!!

Badform
22-05-2007, 11:43
من یک گوشی برای مادرم می خوام که فقط شماره هاش بزرگ باشن.هم کلید ها و هم شماره ها و حروف صفحه نمایش.صدا و باتری خوبی هم داشته باشه.سایر قابلیت ها را احتیاج ندارن.چی بهم معرفی می کنید؟

Saman-tci
22-05-2007, 14:13
من یک گوشی برای مادرم می خوام که فقط شماره هاش بزرگ باشن.هم کلید ها و هم شماره ها و حروف صفحه نمایش.صدا و باتری خوبی هم داشته باشه.سایر قابلیت ها را احتیاج ندارن.چی بهم معرفی می کنید؟

دقیقا مادر منم همچین گوشی میخواست چون یه مقدار چشماش ضعیف بود گوشی میخواست که شماره هارو بزرگ نشون بده و خودش رفت Samsung X480 گرفت که واقعا انتن دهیش عالیه و شماره ها رو بزرگ (تمام صفحه) نشون میده

amir2011
23-05-2007, 02:12

موفق باشيد

میتونی روی w880 هم فکر کنی که فقط smart phone نیست
ولی بقیه موردها رو داره.

shavci
23-05-2007, 16:17

گوشی های نسبتا جدید سامسونگ این قابلیت رو داره که نوشته رو بزرگ کنه حتا هر حرف به اندازه صفحه کامل LCD گوشی هایی مثل E900 و D900 که خودم دیدم و مطمئنم .
در ضمن E900 هم خیلی زیباست هم ظریف هم به درد یک خانم می خوره قیمتش هم در بازار آشفته خیلی مناسب شده .

Hamid_pro
23-05-2007, 21:38
من بين خريد يک n71 به 360000 تومان و يک k800 به 380000 تومن
موندم. با توجه به اينکه دوربين برام مهم نيست به نظر شما کدوم بهتره؟

Actros
24-05-2007, 01:11

n71 واست بهتره
ولی دوربینش خوب نیست
یعنی دوربین بهتر واست مهم نیست!!!!

Hamid_pro
24-05-2007, 01:29
ممنون Actor جان. نه، دوربين چندان مهم نيست برام. ميشه بگی چرا N71 بهتره؟

sabasistem_co
24-05-2007, 13:26
‌k800 بگير از هر لحاظ خيلي خيلي بهتره

shavci
24-05-2007, 14:36

اگر Symbian برات مهم نیست حتما K800 بگیر پشیمون نمی شی .... به نظر من خیلی سر تره !

Nabakhshoode
24-05-2007, 16:49
موندم. با توجه به اينکه دوربين برام مهم نيست به نظر شما کدوم بهتره؟.

بدون شک K800 بهتره ! تقریبا تو همه موارد ! فقط اگه واست نصب برنامه رو گوشی مهمه رو N71 بیشتر میتونی حساب کنی !

Hamid_pro
24-05-2007, 19:26
ممنون دوستان، تقريباً قانع شدم که k800 بگيرم. البته از قبل هم بيشتر نظرم k800 بود.فقط ميخواستم مطمئن بشم

amir2011
24-05-2007, 22:09

از همه نظر k800 بهتره ولی فکر نکنم الان 380 باشه!!!

kazem000
24-05-2007, 22:39
به نظر شما دبلیو 850 بگیرم یا 950 کیفیت و صدای کدومشون بیشتره و بهتره؟ البته میدونم که 950 باکلاس تره و دست کسی پیدا نمیشه

saeediust
25-05-2007, 01:14
سلام
من یه گوشی با قیمت حدودا 120000 تومن می خوام
چی به نظرتون بهتره؟

amir2011
25-05-2007, 02:30
به نظر شما دبلیو 850 بگیرم یا 950 کیفیت و صدای کدومشون بیشتره و بهتره؟ البته میدونم که 950 باکلاس تره و دست کسی پیدا نمیشه

به نظر من w850 بهتره در مورد صداشم w950 صداشو نشنیدم ولی صدای w850 خیلی توپه با walkman ورژن 2 .

amir2011
25-05-2007, 02:32
سلام
من یه گوشی با قیمت حدودا 120000 تومن می خوام
چی به نظرتون بهتره؟

به نظر من موتو l6 یا سونی k510 گرینه های خوبین

Spak
25-05-2007, 14:20
sharmande windows am kharabe farsi neminevise ..
mikhastam bedooonam k-jam chetore .?
tamame maayeb va mahasenesho behem begid ..

mamnoon .

ariankhan
25-05-2007, 16:10
سلام بروبکس گل
آقا خواهش اگه کسی اطلاعات کاملی از p990iهای موجود تو بازار داره بگه ببینیم قضیه از چه قراره ه ه ...
:13:چرا اینقدر پراکندگی قیمت وجود داره ووو چه جوری میشه بهترینشو انتخاب کرد
همه فروشندها هن که میگن ماله ما
اصلیه و فرانسست و اینا..... (خوبیش p990 اینه که چنج نمیشه کردش)
لطفاّ کساییم که سر در نمیارن الکی حرف نزننوو نگن cpu های بعضی نیم سوزه و چینی و چنج شدست و ....اینا
راهکار بدید حرف رو هوا نزنید:10:
بعضی ها میگن اگه بارکد گوشی دو رقم سمت راستش 30 یا 34 باشه فرانسس .امابه نظر من این حرف قانع کننده نیست.....
بازم پیشاپیش از دوستان گلم که راهنمایی میکنن تشکر میکنم :11:

ariankhan
25-05-2007, 16:19
سلام بروبکس گل
آقا خواهش اگه کسی اطلاعات کاملی از p990iهای موجود تو بازار داره بگه ببینیم قضیه از چه قراره ه ه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifچرا اینقدر پراکندگی قیمت وجود داره ووو چه جوری میشه بهترینشو انتخاب کرد
همه فروشندها هن که میگن ماله ما اصلیه و فرانسست و اینا..... (خوبیش p990 اینه که چنج نمیشه کردش)
لطفاّ کساییم که سر در نمیارن الکی حرف نزننوو نگن cpu های بعضی نیم سوزه و چینی و چنج شدست و ....اینا
راهکار بدید حرف رو هوا نزنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
بعضی ها میگن اگه بارکد گوشی دو رقم سمت راستش 30 یا 34 باشه فرانسس .امابه نظر من این حرف قانع کننده نیست.....
بازم پیشاپیش از دوستان گلم که راهنمایی میکنن تشکر میکنم

hell_boy_333
25-05-2007, 18:05
سللام به بر و بچ باهال
نظرتون در باره p990 چيه؟
اگه خوب نيست چه گوشي رو پيشنهاد ميكنين كه تو همين مايه ها باشه؟ بهترن گوشي رو مي خام
لطفا راهنماييم كنيد
در ضمن اينو بگم كه از nokia سري n خوشم نمياد.:12::33:

saeediust
25-05-2007, 18:51
آیا این راسته که میگن گوشی هایی که سریال اونها change شده اگه فلش بشن یا master reset بشن سریال اونها بر می گرده به حالت اصلی و اونوقته که مخابرات اونها رو غیر فعال می کنه؟

ariankhan
25-05-2007, 19:33
آیا این راسته که میگن گوشی هایی که سریال اونها change شده اگه فلش بشن یا master reset بشن سریال اونها بر می گرده به حالت اصلی و اونوقته که مخابرات اونها رو غیر فعال می کنه؟

بله اگه گوشیت چنج شدست نه فلشش کن نه آپگرید....
اگه این کارارو بکنی از شبکه ir-tciمیپره....و باید رو به تالیاو... اینا بیاری
یا دوباره چنج کنیش

saeediust
25-05-2007, 19:53
چه جوری باید دوباره چنجش کنم
شما راهی بلدی یا کسی رو می شناسی که این کار رو بکنه؟

amir2011
26-05-2007, 00:41
sharmande windows am kharabe farsi neminevise ..
mikhastam bedooonam k-jam chetore .?
tamame maayeb va mahasenesho behem begid ..

mamnoon .

من تا حدودی بهت کمک میکنم ولی اگه از بچه های تایپیک ppc کمک بگیری شاید اطلاعات بهتری بدست بیاری.
مزایا
داشتن ورژن جدید ویندوز موبایل 5 که فقط یک ورژن بالاتر از اون هست.
lcd بزرگ ولمسی
داشتن یک پروسسور که باعث افزایش سرعتش میشه و همچنین حافظه موقت rom
باتری قوی
wlan , اینفرارد و بلوتوث
صفحه کلید کامل
و...

معایب
فقدان 3g (نسل سوم نیست)
دوربین با کیفیت پایین
صفحه نمایش با وضوح 65k که در مقایسه با مدلهای مشابه وضوح کمی داره

amir2011
26-05-2007, 00:45
سلام بروبکس گل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifچرا اینقدر پراکندگی قیمت وجود داره ووو چه جوری میشه بهترینشو انتخاب کرد
همه فروشندها هن که میگن ماله ما اصلیه و فرانسست و اینا..... (خوبیش p990 اینه که چنج نمیشه کردش)
راهکار بدید حرف رو هوا نزنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
بازم پیشاپیش از دوستان گلم که راهنمایی میکنن تشکر میکنم

ببین دوست عزیز اینها چیزی جز تبلیغ نیست شما بگرد ارزونترینشو پیدا کن و بخر فقط مواظب باش لوازم جانبیش همه باشه و نو باشه.
تو این قیمت بهترین گوشی همینه شک نکن!

mostafa_khan
26-05-2007, 10:33
چه جوری باید دوباره چنجش کنم
شما راهی بلدی یا کسی رو می شناسی که این کار رو بکنه؟

مي بري تعميرات موبايلي ها...برات با باكس برات سريال چنج مي كنن

Spak
26-05-2007, 10:53
من تا حدودی بهت کمک میکنم ولی اگه از بچه های تایپیک ppc کمک بگیری شاید اطلاحغات بهتری بدست بیاری.

ممنونم از راهنماييتون :20:

hell_boy_333
26-05-2007, 12:24
اي كاش قيمت رو هم مي گفتي
من خودم دبليو 850 رو پيشنهاد مي كنم...هم صدا داره تا دلت بخواد هم اخر كيفيت.....بند 8 رو هم بد جوري داره:46: جاواست ديگه..هنگ صد سال يه بار داره
البته اگه واست تو دست بودن مهم نبود بي شك دبليو 810 رو پيشنهاد مي كردم

ميگن 850 فوكس ندارن راست ميگن؟
از نظر قيمت هم تا 500 تومن ميتونم بدم.

من خودم p990 رو انتخاب كردم اگه نظرتونو در بارش بگين ممنون ميشم. ميگن p990 خوب از اب در نيومده و اينكه قيمتش يهو اينقدر اومده پايين ادمو تو شك ميندازه
من خودم كه خيلي رفتم تو نخش فقط مي خوام شما مطمعنم كنين تا در جا برم بخرم.....
:31::12::26::33:

hell_boy_333
26-05-2007, 12:32
ببین دوست عزیز اینها چیزی جز تبلیغ نیست شما بگرد ارزونترینشو پیدا کن و بخر فقط مواظب باش لوازم جانبیش همه باشه و نو باشه.
تو این قیمت بهترین گوشی همینه شک نکن!

راست ميگه تو شهر ما هم يكي كمتر از 470 نمي داد ولي يكي ديگه 420 هم ميداد ولي نا گفته نماند كه مال دومي به نظر ميرسيد دست دوم باشه.

با همه اين حرفا اگه قيمت واقعي اين گوشي رو بگين خيلي خيلي ممنون ميشم....
دوستتون دارم :11::46:

hell_boy_333
26-05-2007, 16:54
البته من يك ماه پيش قيمت گرفتم

XirowN
26-05-2007, 18:30
6270 چنده ؟
200 تومن چیو پیشنهاد میکنین (صداش بالا باشه )

ariankhan
26-05-2007, 21:31
6270 چنده ؟

شک نکن که w700 بهترین انتخابه:8:

roohi_rsh
26-05-2007, 23:54
به نظر شما w810 با کدوم گوشیهای نوکیا همخونیداری البته نه از نظر قیمت از نظر دارا بودن امکانات مثل w810 هست اگر هست قیمت رو هم بنویسید ممنون میشم:8:

Actros
27-05-2007, 01:04
به نظر شما w810 با کدوم گوشیهای نوکیا همخونیداری البته نه از نظر قیمت از نظر دارا بودن امکانات مثل w810 هست اگر هست قیمت رو هم بنویسید ممنون میشم:8:

n70
6280
6288
6270
,...............
n90

hell_boy_333
27-05-2007, 09:32

من خودم p990 رو انتخاب كردم اگه نظرتونو در بارش بگين ممنون ميشم. ميگن p990 خوب از اب در نيومده و اينكه قيمتش يهو اينقدر اومده پايين ادمو تو شك ميندازه

من بين n73 و p990 گير كردم نظر شما چيه؟

ممنون ميشم جواب بدين:5:

Badform
27-05-2007, 12:59
شک نکن 73 بگیر.صدای 990 کمه.فارسی نمی گیره.شده 320 تومن!!!!برنامه براش نیست.بزرگه و سنگین.دوربینشم از 73 خیلی ضعیف تره.

amir2011
27-05-2007, 14:45
ممنونم از راهنماييتون :20:

خواهش میکنم
امیدوارم راهنمایی من بهت کمک کرده باشه.

amir2011
27-05-2007, 14:49

به نظر من هم n73 از همه نظر! بهتره

amir2011
27-05-2007, 14:52
6270 چنده ؟

بهترین انتخابها k750 سونی
واز نوکیا هم 6131 و 6151 که البته اینها فکر کنم قیمتش یکم بالاتر باشه
موتو v3i , L7 هم خوبن
همه این گوشی ها صدای قابل قبولی دارن

amir2011
27-05-2007, 14:54

w810 با توجه به این که یک گوشی مولتی مدیاست باید با یک گوشی هم رده خودش از نوکیا مقایسه بشه که فکر میکنم بهترین گزینه در این رنج قیمت(270) نوکیا 5300xpressmusic باشه که البته دوربینش 1.3 هست چون اصلان برای این منظور طراحی نشده

hamed2005
27-05-2007, 20:21
سلام
مي خواستم ببينم به نظر شما موتورولا A1200 يا همون Ming تو رنج 400 تا 500 تومن گوشي خوبيه؟

roohi_rsh
28-05-2007, 00:10
w810 با توجه به این که یک گوشی مولتی مدیاست باید با یک گوشی هم رده خودش از نوکیا مقایسه بشه که فکر میکنم بهترین گزینه در این رنج قیمت(270) نوکیا 5300xpressmusic باشه که البته دوربینش 1.3 هست چون اصلان برای این منظور طراحی نشده

هم از actrosجان ممنون هم از شما امیر جان:10:

amir2011
28-05-2007, 00:29
سلام
مي خواستم ببينم به نظر شما موتورولا A1200 يا همون Ming تو رنج 400 تا 500 تومن گوشي خوبيه؟

گوشی خوبیه ولی باید توجه کنی که سیستم عاملش linux و برنامه براش زیاد نیست
اینم لینک توضیحات کامل در مورد این گوشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 84%D8%A7+a1200

tcom_mobile
28-05-2007, 00:30
سلام دوستان استادان. الان ممكنه سرو كله ي كلنگ پيدا بشه تاپيك رو ببنده ولي خوب به هر حال...
من 1 ساله پي گوشي مي گردم آدم سخت پسنديم پدر در اومده ولي تا به حال نتونستم انتخاب كنم حالا اومدم بگم ببينم نظر شما چيه ؟ بنده آخرين انتخاباتم ان73 فنلاند و پي 990 فرانسه بوده كه حالا گير كردم كدومو بگيرم
1.آنتن دهي برام خيلي مهمه (مي گن سوني اريكسون ها مثلا حدود مثلا 10درصد آنتن دهيشون ضعيف عمل مي كنه آيا پي 990 هم اينطوريه؟؟ بايد قبول كردكه نوكيا كمي بهتر عمل مي كنه تو آنتن دهي مي گم حالا پي 990 هم مثل نوكياه قويه يا نه؟)
2.دوربينش
3.صداش
4.كيفيت و دوام و موندگاري

نه مي تونم از ان73 بگذرم كه بهم باگارانتي 650 مي دن و نه مي تونم از برنامه خوري پي 990 بگذرم درثاني همه چي هم برام مهمه و همچنين سيمبيان پي 990 خيلي بهتر از ان73 هستش و ان73 خيلي پيچيده و درهم برهمه.

خلاصه نوكيا ان73 كه طلا شده و قيمت خون و پي 990 ارزون شده البته اصل فرانسش

خلاصه دوستان خيلي فوري بگين چي رو انتخاب كنم كدومو جواب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

hell_boy_333
28-05-2007, 08:32

سلام به همه من p990 خريدم 350 تومن البته از سيرجان

مموري كه روش بود 64mb بود همين مموري روشونه يا 128mb؟
البته من ميخوام مموري 2 گيگ بگيرم با قيمت 25 تومن خوبه؟ البته تو سيرجان چون اينجا قيمتا يه خورده بالاست.
:5::10:

tcom_mobile
28-05-2007, 13:06
سلام دوستان استادان. الان ممكنه سرو كله ي كلنگ پيدا بشه تاپيك رو ببنده ولي خوب به هر حال...
من 1 ساله پي گوشي مي گردم آدم سخت پسنديم پدر در اومده ولي تا به حال نتونستم انتخاب كنم حالا اومدم بگم ببينم نظر شما چيه ؟ بنده آخرين انتخاباتم ان73 فنلاند و پي 990 فرانسه بوده كه حالا گير كردم كدومو بگيرم
1.آنتن دهي برام خيلي مهمه (مي گن سوني اريكسون ها مثلا حدود مثلا 10درصد آنتن دهيشون ضعيف عمل مي كنه آيا پي 990 هم اينطوريه؟؟ بايد قبول كردكه نوكيا كمي بهتر عمل مي كنه تو آنتن دهي مي گم حالا پي 990 هم مثل نوكياه قويه يا نه؟)
2.دوربينش
3.صداش

نه مي تونم از ان73 بگذرم كه بهم باگارانتي 650 مي دن و نه مي تونم از برنامه خوري پي 990 بگذرم درثاني همه چي هم برام مهمه و همچنين سيمبيان پي 990 خيلي بهتر از ان73 هستش و ان73 خيلي پيچيده و درهم برهمه.

خلاصه دوستان خيلي فوري بگين چي رو انتخاب كنم كدومو جواب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

arash_zp
28-05-2007, 14:43
من كه گيج شدم
يك كلام ختم كلام
زير 500 چي بگيرم ؟؟
سيمبين خيلي مهمه
در رده هاي بعدي فيلمبرداري و بلندي و كيفيت صدا است
منتظر جوابهاتونم
مرسي

tcom_mobile
28-05-2007, 15:32
ان73 از لحاظ دوربين و صدا بعد سيستم عامل
پي 990 از لحاظ سيمبيان

arash_zp
28-05-2007, 17:33
ان73 از لحاظ دوربين و صدا بعد سيستم عامل
پي 990 از لحاظ سيمبيان
با من بودي دوست عزيز !!!!!!!!!!!!
ان 73 زير 500 !!!!!!!!!!!!!
فكر كنم 600 تومن بود !!!!!!!!!!!!
به صفحه پيش نگاه كنيد لطفا ..

tcom_mobile
29-05-2007, 00:42
خوب صبر كني مياد پايين. باكس مخابرات الان پره و ان73 كم شده بود ولي الان داره كم كم رو به راه مي شه

arash_zp
29-05-2007, 03:14
يعني چقدر من قراره آخر هاي خرداد گوشي بگيرم
تا اون موقع ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نشد چي ( چه گوشي اي ؟؟؟؟؟؟ )
مرسي

mostafa_khan
29-05-2007, 10:45

نه اتو فوكوس نداره اما بازم دوربينش عاليه

3250

بين اين 2 تا اگه پولش واست فرقي نداره منم ان 73 رو پيشنهاد مي دم:46:

arash_zp
29-05-2007, 11:12
نظر plz
( -:

amir2011
30-05-2007, 02:12
2.دوربينش
3.صداش

با توجه به معیارهایی که مطرح کردی مسلما n73 بهتره فقط میمونه قیمتش که بالا رفته اگه صبر کنی دوباره به قیمت واقعیش بر میگرده در ثانی سیستم عاملشم اونقدر پیچیده نیست و اون برنامه هایی که به درد ایرانیها به خوره هم تقریبا براش پیدا میشه به نظر من فقط برنامه خور بودن گوشی رو فدای بقیه امکاناتش نکن.

amir2011
30-05-2007, 02:13
من كه گيج شدم
يك كلام ختم كلام
زير 500 چي بگيرم ؟؟
سيمبين خيلي مهمه
در رده هاي بعدي فيلمبرداري و بلندي و كيفيت صدا است
منتظر جوابهاتونم
مرسي

برای شما هم بهترین انتخاب همون n73 است که البته یکم گرونتره ولی من کارکرده تمیزش رو با قیمت 500 زیاد دیدم

shavci
30-05-2007, 14:16
کسی می دونه که Samsung U600 کی به بازار عرضه می شه و اگر شده قیمتش چقدر است و از کجا می شه تهیه کرد البته در مشهد ؟!

B L A S T E R
30-05-2007, 19:03
اقا من یک k800 دارم اگه بفروشم p990 بخرم پشیمون نمیشم؟(صدا اهمیت نداره)

Saman-tci
30-05-2007, 20:42
برای چی میخوای عوض کنی گوشیتو؟؟؟ تو جمع بچه های سونی اریکسون که بری همشون میگن K800 خدای گوشیهاس که .... حالا چی شده میخوای با P990 عوض کنی..؟؟

hamed2005
30-05-2007, 22:04
مي خواستم ببينم زير 500 تومن كه قلم نوري هم داشته باشه چي بگيرم؟
مرسي

ShahabSAMSUNG
30-05-2007, 23:32

فکر کنم به لحاظ کیفیتی پشیمون بشی. چون معلوم نیست این P990 هایی که تو بازار هستن، کجایی هستن و چرا اینقدر ارزون هستن.
در هر حال اگه من بودم این کار رو نمی کردم. اگه تنوع می خوای و می خوای گوشی تاچ اسکرین بگیری، می تونی آی-میت بگیری.

S a f a 6 4
31-05-2007, 00:10
مرسي
باید ببینی هدفت از خرید گوشی تاچ (لمسی) چی هستش
اون چیزایی که برات مهمه رو بگو تا بروبچ بگن چی باید بخری

فلفل دلمه اي
31-05-2007, 01:34
سلام. به عنوان تازه وارد ما رو هم تحويل بگيرين
مي خوام ان73 موزيك بگيرم ولي گير كردم با پي 990 فرانسوي كدوم رو بگيرم؟؟؟

lover_pc_games
31-05-2007, 01:50
اگر دوربین واست مهمه کا800 بگیر ! اگر سیمبیان واست مهمه p990
ان73 چی شد ؟ .... اونو فراموش کن ... یه گوشی هنگی و زشت و پر از مشکل . البته اگر میخوای عقده ای بشی ان73 شدیدا توصیه میشه !
در ضمن فرق قیمت این دوتا گوشی که گفتی حداقل 300 تومنه ... چطوریاس که بین این دوتا گیر کردی ! به نظر من یکی که عجیبه .

amir2011
31-05-2007, 02:08

دوست عزیز شما اگه میشه بگو اصلا چرا میخوای گوشیتو عوض کنی تا من بهتر راهنماییت کنم.

amir2011
31-05-2007, 02:15
سلام. به عنوان تازه وارد ما رو هم تحويل بگيرين
مي خوام ان73 موزيك بگيرم ولي گير كردم با پي 990 فرانسوي كدوم رو بگيرم؟؟؟

با اینکه اختلاف قیمتشون الان زیاده اگه پولش برات مهم نیست n73me رو بگیر پشیمون نمیکنی.

amir2011
31-05-2007, 02:18
مرسي

اگه بیشتر توضیح میدادی که چی میخوای بهتر بود آخه قلم نوری به تنهایی نمیتونه راهنمای خوبی باشه ولی من بهت Imate jamin و p990 که الان قیمت مناسبی داره رو پیشنهاد میکنم

M.etallic.A
31-05-2007, 10:47
اگر دوربین واست مهمه کا800 بگیر ! اگر سیمبیان واست مهمه p990
ان73 چی شد ؟ .... اونو فراموش کن ... یه گوشی هنگی و زشت و پر از مشکل . البته اگر میخوای عقده ای بشی ان73 شدیدا توصیه میشه !
در ضمن فرق قیمت این دوتا گوشی که گفتی حداقل 300 تومنه ... چطوریاس که بین این دوتا گیر کردی ! به نظر من یکی که عجیبه .

به نظر من اگه ميخواي عقده اي بشي n73 نگير چون وقتي دست يكي ببيني امكاناتش رو بهت نشون بده و بعد هم به علت بالا رفتن قيمتش زورت نرسه بخريش عقده اي ميشي.

B L A S T E R
31-05-2007, 11:13
دوست عزیز شما اگه میشه بگو اصلا چرا میخوای گوشیتو عوض کنی تا من بهتر راهنماییت کنم.

میخوام یه تنوعی بشه من بیشتر از 3-4 ماه گوشی نگه نمیدارم.

S a f a 6 4
31-05-2007, 11:16
اگه میخوای تنوع بشه بزن تو مایه های imate

Spak
31-05-2007, 11:52
با 500 تومن بهتر از جمین چی میتونم بگیرم ؟

S a f a 6 4
31-05-2007, 12:58

همین جمین عالیه
با اینکه تقریبا از همه مدلاش ارزون تره ولی از همشون بهتره

XirowN
31-05-2007, 23:04
سلام من توی 200 تومن یه گوشی میخوام که :
1- تاش و نباشه
کم نیاره
رم تا 2 گیگی بخوره
صداش با کیفیت و بلند باشه
خشگل باشه
دست همه نباشه

amir2011
01-06-2007, 01:59
میخوام یه تنوعی بشه من بیشتر از 3-4 ماه گوشی نگه نمیدارم.

خوب ببین اگه برای تنوع میخوای و گوشیتو هر چند وقت یکبار عوض میکنی p990 میتونه گزینه خوبی باشه چون گوشی خاصیه و تجربه جالبیه ضمن اینکه الان ارزون شده و در عوض k800 گرون شده.

amir2011
01-06-2007, 02:03

ببین اینها هم گزینه های خوبین فقط قیمتشون رو نمیدونم!
gigabyte gsmari
gygabyte gsmart i120
qtek 9100
qtek s200

amir2011
01-06-2007, 02:09
1- تاش و نباشه
کم نیاره
رم تا 2 گیگی بخوره
خشگل باشه
دست همه نباشه

فکر میکنم موتورولا l7 خوب باشه که فکر کنم تا 2 گیگ رم نخوره
سامسونگ e900 هم خوبه ولی فکر نکنم صدای خوبی داشته باشه
سونی k610 هم گوشی خوبیه که قیمت دقیقشو نمدونم
ولی نوکیاهای 200 تومانی همشون تقریبا خز شدن!

XirowN
01-06-2007, 11:29
نوکیا خوشم نمیاد سونی اریکسون دوست دارم

ShahabSAMSUNG
01-06-2007, 12:45
1- تاش و نباشه
کم نیاره
رم تا 2 گیگی بخوره
خشگل باشه
دست همه نباشه

نوکیا خوشم نمیاد سونی اریکسون دوست دارم

این حرفات به هم نمی خوره.

میگی سونی اریکسون دوست دارم، و می خوای که تو دست همه نباشه. خوب این نمیشه.

ولی من SAMSUNG E900 رو پیشنهاد می کنم. البته صدای آنچنانی نداره.

هم خوشگله. هم ساپورت رم بی نهایت داره. کم نمیاره. دست کسی هم نمی تونی ببینی.

EhsanEricsson
01-06-2007, 16:04
دیگه W810 نخرییییید! به 7 دلیل!!!!!!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shavci
02-06-2007, 03:29
1- تاش و نباشه
کم نیاره
رم تا 2 گیگی بخوره
خشگل باشه
دست همه نباشه

با شهاب موافقم !
+ ٍE250 که ظاهرش مثل D900 ولی یک فرقایی با هم دارن قیمتش با گارانتی حدود 160 بی گارانتی هم فکر کنم 135 باشه .
+ نوکیا 7360 که اگر گیر بیاری هم شیکه هم خز نیست , ولی امکاناتش مالی نیست .
+ E900 Samsung - Motorola L7

ShahabSAMSUNG
02-06-2007, 22:37
با شهاب موافقم !
+ ٍE250 که ظاهرش مثل D900 ولی یک فرقایی با هم دارن قیمتش با گارانتی حدود 160 بی گارانتی هم فکر کنم 135 باشه .
+ نوکیا 7360 که اگر گیر بیاری هم شیکه هم خز نیست , ولی امکاناتش مالی نیست .
+ E900 Samsung - Motorola L7

E250 خیلی ارزونه و می تونه گوشی بهتری مثل E900 هم بخره.

البته الان با این قیمتی که D900 پیدا کرده، واقعاً به صرفه است که یه مقدار بزاری روی پولت و با قیمت 240هزار تومن یه D900 بگیری.
با امکانات دی900 آشنایی داری؟

khore mobile
03-06-2007, 18:03
بین این دو تا کدوم بهتره؟

w700 & v630

سونی اریکسون

shavci
04-06-2007, 00:33

w700 & v630

سونی اریکسون
من به شخصه V630 ، ترجیح می دم .... دلایلم فقط منوط به فرمشه . یعنی زیبا تره و کمتر تو بازار پخشو پلا شده .

amir2011
04-06-2007, 01:55

w700 & v630

سونی اریکسون

از نظر امکانات تو یک سطحند ولی با توجه به اینکه w700 تو دست مردم زیاده v630 رو گزینه بهتری میدونم.

khore mobile
04-06-2007, 12:05
متشکر.
من از معایب و مشکلات v630 چیزی نمیدونم .اگه اطلاع دارین لطفا راهنمائی کنید.

عزت مزید

tazevared2006
04-06-2007, 13:04
من ميخوام يه گوشي بگيرم كه مشخصات زير رو داشته باشه. چي پيشنهاد مي كنيد:
1.حتما نوكيا باشه.
2.قيمت تا سقف 300هزار تومن.
3. دوربين 2 مگاپيكسل به بالا.
و ....
شايد Option ديگه اي هم بعدا يادم بياد!!!
ممنون.

mobiler
04-06-2007, 16:47
1.حتما نوكيا باشه.
و ....
ممنون.

سلام.

اگه فقط نظرت رو نوکیا باشه این انتخابها رو داری (رو بعضی ار مدلهای سونی اریکسون هم می شه فکر کرد)
قیمتها و اطلاعات از سایت دیجی کالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و درتاریخ 14 خرداد گرفته شده (برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سری بزن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9.25

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Nokia N70
نوکيا ان70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/04/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم

قيمت: 267000 تومان

:: مشاهده نظرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :: نظر بدهيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

8.5

Nokia 6680
نوکيا 6680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/02/14 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 1.3 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.0a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 108.6*55.2*20.5 ميليمتر - وزن 133 گرم

قيمت: 279000 تومان

:: مشاهده نظرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :: نظر بدهيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

9.5

Nokia N72
نوکيا ان72 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2006/04/25 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 109*53*21.8 ميليمتر - وزن 124 گرم

قيمت: 375000 تومان

8

Nokia 6270
نوکيا 6270 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/06/13 مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*45 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 9 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 104*50*23 ميليمتر - وزن 125 گرم

قيمت: 328000 تومان

9.25

Nokia 3250
نوکيا 3250 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/10/01 مشخصات كلي :
فرم چرخان - دوربين 2.0 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - كارت حافظه همراه گوشي 1 GB مگابايت - حافظه داخلي 10 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 103.8*50*19.8 ميليمتر - وزن 130 گرم

قيمت: 385000 تومان

منبع : سایت دیجی کالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shavci
04-06-2007, 18:57
1.حتما نوكيا باشه.
و ....
ممنون.

5500 هم هست . بی گارانتی 278
با گارانتی 339 به همراه 512 مموری

N70 هم که دوستان اشاره کامل کردند .

N90 کارکرده تمیز هم میتونی پیدا کنی .

پیشنهاد من D900 سامسونگ .

tazevared2006
05-06-2007, 00:46
Mobiler جان واقعا تركوندي ممنون. خيلي اطلاعات كاملي بود.

amir2011
05-06-2007, 01:00
1.حتما نوكيا باشه.
و ....
ممنون.

6270 .5300 .5500.n70 پیشنهاد میکنم حتما option های دیگه بده چون خیلی بهتر میشه راهنماییت کرد.

Actros
05-06-2007, 02:14
1.حتما نوكيا باشه.
و ....
ممنون.

n70
6288
......

امیر بارسا
05-06-2007, 06:46
با سلامw810:چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!

Nabakhshoode
05-06-2007, 11:00
1.حتما نوكيا باشه.
و ....
ممنون.

6270 و 6233 ! تو دوربین 6270 بهتره ( 6233 دوربین چندان با کیفیتی نداره ! ) تو صدا هر دو خوبن ! قیمتشونم تو یه رنج هستش !

Nabakhshoode
05-06-2007, 11:03
با سلامw810:چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!

هیچ فرقی ندارن !! من خودم مالزیشو 8 ماهی هست دارم ! با دوستام که مقایسه میکردم از نظر کیفیت صدا و کارایی های مختلف هیچ فرقی نداشتن ! کلا شرکتایه معتبری مثه سونی ! یا اریکسون ! یا هر شرکت دیگه یی محصولاتشون رو تو هر کشوری بزنن تحت لایسنس همون شرکت و با کیفیت بالایی میزنن ! ...

mostafa_khan
06-06-2007, 09:38
6270 .5300 .5500.n70 پیشنهاد میکنم حتما option های دیگه بده چون خیلی بهتر میشه راهنماییت کرد.

و البته دی 900 البته یه خورده از 300 بیشتره...حدود 320
مهمترین مشخصش هم دوربین 3.2 مگاشه

khore mobile
06-06-2007, 10:19
6270 و 6233 ! تو دوربین 6270 بهتره ( 6233 دوربین چندان با کیفیتی نداره ! ) تو صدا هر دو خوبن ! قیمتشونم تو یه رنج هستش !

کی میگه 6233 دوربین با کیفیت نداره؟!!!!!!!!!

من داداشم یه 6233 داره واقعا کیفیتش حرف نداره.صداش که از همه سره.گوشیهای نوکیا وقتی صداشونو زیاد میکنی کیفیت میاد پائین .به قولی گفتنی سگ میزنه گربه میرقصه.

اما 6233 از نظر صدا در رده خودش همتا نداره.

فقط 6233.

Nabakhshoode
06-06-2007, 12:05
کی میگه 6233 دوربین با کیفیت نداره؟!!!!!!!!!

من داداشم یه 6233 داره واقعا کیفیتش حرف نداره.صداش که از همه سره.گوشیهای نوکیا وقتی صداشونو زیاد میکنی کیفیت میاد پائین .به قولی گفتنی سگ میزنه گربه میرقصه.

اما 6233 از نظر صدا در رده خودش همتا نداره.

فقط 6233.

والا من نمونه عکساشو که یکی از دوستام گرفته بود دیدم کیفیتش نسبت به گوشی های 2 مگ نوکیا و سونی و سامسونگ پایین تر بود ! به هر حال شاید دوست من خوب تنظیم نکرده بوده ! چند تا عکس بزار شاید واقعا کیفیتش بالا باشه !
در مورد صدا هم که خوب منم گفتم شفاف و بلنده صداش

YaldaT
06-06-2007, 16:21
يه گوشي مي خوام با دوربين 3 مگا به بالا
هر چي ساده تر و شيك تر باشه هم بهتره!!!

تا حدود 350 يا نهايتش 400تومن!
چي پيشنهاد مي كنين بهتر از همه باشه؟:20:

mobiler
06-06-2007, 17:47

به نظر منSamsung D900 خوبه.

9.5

Samsung D900
سامسونگ دي900 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2006/08/21 مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 32*42 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 103.5*51*12.9 ميليمتر - وزن 85 گرم

قيمت: 252000 تومان

:8: :8: :8:

khore mobile
06-06-2007, 19:22
والا من نمونه عکساشو که یکی از دوستام گرفته بود دیدم کیفیتش نسبت به گوشی های 2 مگ نوکیا و سونی و سامسونگ پایین تر بود ! به هر حال شاید دوست من خوب تنظیم نکرده بوده ! چند تا عکس بزار شاید واقعا کیفیتش بالا باشه !
در مورد صدا هم که خوب منم گفتم شفاف و بلنده صداش

دو تا مسئله خیلی مهمه.یکی تنضیمات و دیگری دقت در هنگام عکس گرفتن.
داداشم عکسایی که میگیره من به عنوان والپیپر تو کامپیوتر استفاده میکنم. چون واقعا کیفیتش بالاست.

البته گوشی داداشم ماله آلمانه شاید فرق بکنه با ماله دوسته شما.

Siemens!
07-06-2007, 00:15
سلام من میخواستم یکی از این سه گوشی رو بگیرم:
6230i
siemens cx75
w300
هر سه گوشی با قیمت 130 هزار و کارکرده
دوربین اصلا مهم نیست
فقط کیفیت و بلندی صدا مهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههمه .
وای که چقدر فارسی نوشتن سخته

shavci
07-06-2007, 00:36
6230i
siemens cx75
w300
دوربین اصلا مهم نیست
من به شخصه صدای زیمنس رو مخصوصا در اون مدل خاص تایید میکنم هم بلنده هم با کیفیت اما مشکل این جاست اگر بخری سخت میتونی یک روز با قیمت خوب آبش کنی .
در هر صورت 6230 گوشی خوب و با امکانات نسبتا خوبیه ولی باز مشکل اینه که تقریبا از دور خارج شده .
بنابرای W300 به نظر من بهترین انتخابه .
پیشنهاد من Samsung E250 با قیمت 137 و MOTOROLA L7 با قیمت تقریبا 138 تا 140 .

amir2011
07-06-2007, 03:03
6230i
siemens cx75
w300
دوربین اصلا مهم نیست

به نظر من همه اینهارو بیخیال شو برو موتو L7 بگیر تو این رنج قیمت عالیه.

amir2011
07-06-2007, 03:06
دو تا مسئله خیلی مهمه.یکی تنضیمات و دیگری دقت در هنگام عکس گرفتن.
داداشم عکسایی که میگیره من به عنوان والپیپر تو کامپیوتر استفاده میکنم. چون واقعا کیفیتش بالاست.

البته گوشی داداشم ماله آلمانه شاید فرق بکنه با ماله دوسته شما.

البته همه 6233 ماله آلمانه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم از شما که باهاش کار کردی
کیفیت صداش در حد کدوم گوشیه؟
کیفیت هندزفریش چی؟
میزان نگهداری باتریش چطوره؟
فیلمبرداریش چطوره (چون با رزولیشن 640*480 )میگیره؟

khore mobile
07-06-2007, 11:50
البته همه 6233 ماله آلمانه چند تا سوال در مورد این گوشی دارم از شما که باهاش کار کردی
کیفیت صداش در حد کدوم گوشیه؟
کیفیت هندزفریش چی؟
میزان نگهداری باتریش چطوره؟
فیلمبرداریش چطوره (چون با رزولیشن 640*480 )میگیره؟

همونطور که گفتم کیفیت صداش خیلی بالاست.از 3250 که بهتره.با w810 i هم برابری که نه حتی شاید بهتره.

هندزفری کاملا با کیفیت و شما برای اکولایزر صدا دستت کاملا بازه.

نگهداری باتریش معمولیه البته ارتباط مستقیمی با میزان استفاده از واکمنش داره.

فیلمبرداریش با کیفیت عالیه به طوری که وقتی فیلمبرداری میکنی حجم بالایی رو اشغال میکنه چون کیفیت بالاست.

khore mobile
07-06-2007, 11:56
با سلام

من قصد خرید یه گوشی دارم با این مشخصات:

دوربین حداقل 1.3 مگا پیکسل.

پخش mp3 و دیگر فایلهای صوتی .

قابلیت نصب کارت حافظه و ساپورت حداقل 1 گیگ.

بولوتوث و کیفیت صدا .

فقط بین نوکیا و سونی اریکسون.

ضمنا قراره این گوشی واسه یه خانوم تهیه بشه.:21:

عزت مزید

ShahabSAMSUNG
07-06-2007, 12:55

به نظر منSamsung D900 خوبه.

9.5

Samsung D900
سامسونگ دي900 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2006/08/21 مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 32*42 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MicroSD (TransFlash) - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 103.5*51*12.9 ميليمتر - وزن 85 گرم

قيمت: 252000 تومان

تائید میشه.
با قیمت 250 هم می تونی گیر بیاری :18:
داداش من که 400 خریده بود!!!

Saman-tci
07-06-2007, 13:28
با سلام

بولوتوث و کیفیت صدا .

عزت مزید

گوشی W810 ...

shavci
07-06-2007, 14:36
با سلام

بولوتوث و کیفیت صدا .

عزت مزید

5200 , Z710 , W700
سفید W810
پیشنهاد من سامسونگ E900 با بهتربن امکانات و زیبایی مورد پسند برای همه و البته بانوان .

امیر بارسا
07-06-2007, 15:51
باسلام:به نظر شما W810 بگیرم یا D900 Samsung!!! آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!

ShahabSAMSUNG
07-06-2007, 18:09
باسلام:به نظر شما W810 بگیرم یا D900 Samsung!!! آخه قیمتشون یکیه ولی D900 دوربینش 3.2 مگاپیکسله!!!!!!!!

سوال سختیه.
من الان خودم دبلیو810 دارم و برادرم سامسونگ دی900.

بستگی داره از گوشی چی بخوای. مثلاً اگه نصب برنامه روی گوشی زیاد برات مهم نیست، دی900 از خیلی لحاظ سرتره.

YaldaT
07-06-2007, 18:21
6230i
siemens cx75
w300
دوربین اصلا مهم نیست

من بيش تر از 2ساله 6230i دارم!!! خيلي عاليه! از همه نظر!!!

به همه هم پيشنهادش مي كنم!:46:

YaldaT
07-06-2007, 18:28
shahab و mobiler گرامي
سپاس از راهنمايي هاتون!:11:

خودمم خيلي دوسش دارم اما سري U سامسونگ رو كه ديدم دودل شدم!

قيمتش تو دبي با اينجا خيلي فرق داره؟ يعني از اونجا بيارم بهتره؟؟؟

ShahabSAMSUNG
07-06-2007, 18:52
راستش اینشو نمی دونم.
سری U سامسونگ معوم نیست کی بیاد ولی می دونم که پارس میکروتل بالاخره وارد می کنه.

YaldaT
08-06-2007, 12:34
مگه U600 نيومده؟

نمي دونين گوشي رو از دبي گوشي بگيرم بهتره يا اينجا؟

amir2011
08-06-2007, 14:18

به نظر من d900 بگیر چون واقعا این گوشی از معدود گوشیهایی که به پولش می ارزه!

amir2011
08-06-2007, 14:20
با سلام

بولوتوث و کیفیت صدا .

عزت مزید

به نظر من که 5300 نوکیا گزینه مناسبیه
اینم لینک توضیحات کاملش

mobiler
08-06-2007, 14:49
با سلام

بولوتوث و کیفیت صدا .

عزت مزید

به نظر من P990 Sony Ericsson یا N73 Nokia مناسبه
اگه حدود قیمت بدی بهتر میشه کمکت کرد.
می تونی برای مقایسه بیشتر به این لینک بری.

پيشنهاد ويژه Sony-Ericsson

9.5

Sony-Ericsson P990
سوني اريکسون پي990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/12/04 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 41*56 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 60 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 114*57*26 ميليمتر - وزن 150 گرم

قيمت: 348000 تومان

9.25

Nokia N73
نوکيا ان73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2006/04/25 مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 3.2 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 36*48 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 42 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 9.1, S60 3rd edition - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 110*49*19 ميليمتر - وزن 116 گرم

قيمت: 589000 تومان

Siemens!
08-06-2007, 16:25
سلام 6233یاw800 یاk750 کدومو بخرم

ShahabSAMSUNG
08-06-2007, 16:26
مگه U600 نيومده؟

نمي دونين گوشي رو از دبي گوشي بگيرم بهتره يا اينجا؟

یو600 که هنوز ایران نیومده. یعنی من ندیدم. ولی قراره به زودی پارس میکروتل وارد کنه.

در مورد آوردن گوشی از دبی هم نمی دونم. باید قیمت بگیری.

خب بستگی داره.
اول بگو از گوشیت چی می خوای؟

Siemens!
08-06-2007, 16:30
6233 خوبه بگیرم ولی فقط ایرانسل میخونه 1750000 تومن

Siemens!
08-06-2007, 16:32
یه صدا ی عا لی و کیفیت تصویر توپ و رم زیاد ساپورت کنه اما دوربین اهمیت نداره

Siemens!
08-06-2007, 16:37
چی ششششششششششششششششششششششششش ششششششششششششد

Siemens!
08-06-2007, 16:39
من تو جی اس ام آرنا مقایسه کردم ولی دوست دارم بیشتر بدونم آخه این پول زحمت 1ماه چاپلوسیه

mobiler
08-06-2007, 19:48
سلام
به این لینکها برو خودت کاملا مقایسه کن.
اگه باز نتونستی انتخاب کنی دیگه از من کاری برنمیاد!:20:

Siemens!
09-06-2007, 01:19
دمت گرم ولی انقدر من بدشانسم که این سایت 6233 نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Siemens!
09-06-2007, 01:21
:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: کسی جواب مارو نداد

amir2011
09-06-2007, 02:07

شک نکن که 6233 در بین اینها بهترین گزینست خداییش گوشی خوبیه.

Corvette
09-06-2007, 02:28
با عرض سلام! من تازه واردم
ولی مدتی هست که بحث هارو دنبال میکنم.
میخام یه گوشی بخرم تا 250 فعلا در مجموع v3xرو انتخاب کردم.
اگه نظر دیگه یا راهنمایی دارین ممنون میشم مشورت بدین
دوربین
ظاهر و کارایی هم مهم برام

shavci
09-06-2007, 03:11
دوربین

بستگی داره که اولویت هات چی باشه !

اما من D900 سامسونگ رو بهت پیشنهاد میدم - در این قیمت بسیار انتخاب معقولانه ای است .
در کل به نظر من اینا تا اون قیمت قدرت مانور بیشتری دارند .
5300 - 5500 - 6233 - 6681 از نوکیا
W810 از سونی اریکسون
V3X از موتورولا
بهترین انتخاب ها است .

mobiler
09-06-2007, 10:19
دوربین
پیشنهاد های من این هاست.
اگه option های بیشتری بدی میشه بهتر راهنماییت کرد.

9.5

Sony-Ericsson W810
سوني اريکسون دبليو810 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2006/04/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*19.5 ميليمتر - وزن 99 گرم

قيمت: 236000 تومان

9.5

Sony-Ericsson W700
سوني اريکسون دبليو700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2006/06/23 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 256 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم

قيمت: 189000 تومان

9.25

Sony-Ericsson K750
سوني اريکسون کا750 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/03/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 38 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم

قيمت: 174000 تومان

9.0

Sony-Ericsson W800
سوني اريکسون دبليو800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاريخ معرفي: 2005/03/01 مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 28*35 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه Memory Stick Duo Pro - كارت حافظه همراه گوشي 512 مگابايت - حافظه داخلي 34 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 100*46*20.5 ميليمتر - وزن 99 گرم

قيمت: 249000 تومان

اگه میخوای بیشتر این چهار گوشی رو مقایسه کنی به این لینک برو

ShahabSAMSUNG
09-06-2007, 11:31
دوربین

من هم دی900 رو پیشنهاد می کنم. تو این قیمت بهترینه.

Corvette
09-06-2007, 13:31
خیلی ممنون از راهنماییتون. من با سونی اریکسون دو تا مشکل دارم 1 .ظاهرشون
2 .LCD کوچیکشون.ولی در مورد نوکیا نمیشه راحت از سیستم عامل پیشرفتشون گذشت!
5300 کمی ضعیف از نظر مشخصات.6681 که اصلا نمی تونم با ظاهرش کنار بیام.6233 و مخصوصا 5500 جالب هستن ولی فکر کنم از 250 خیلی بالاتر باشن؟؟؟
در مورد d900 به نظرم انتخاب بدی نیست.با ظاهرش کنار میام.دوربینشم خیلی توپه اما عکساشو ندیدیم یعنی
به نظرتون عکسی که میگیره خیلی متفاوته با دوربینای 2مگا ؟؟
راستی یه نظرم در مورد d830 بدین.قیافش جالبه. اما امارشو ندارم.همچنین قیمتشو؟؟
ممنون می شم راهنمایی بدین

Corvette
09-06-2007, 13:32
خیلی ممنون از راهنماییتون. من با سونی اریکسون دو تا مشکل دارم 1 .ظاهرشون
2 .LCD کوچیکشون.ولی در مورد نوکیا نمیشه راحت از سیستم عامل پیشرفتشون گذشت!
5300 کمی ضعیف از نظر مشخصات.6681 که اصلا نمی تونم با ظاهرش کنار بیام.6233 و مخصوصا 5500 جالب هستن ولی فکر کنم از 250 خیلی بالاتر باشن؟؟؟
در مورد d900 به نظرم انتخاب بدی نیست.با ظاهرش کنار میام.دوربینشم خیلی توپه اما عکساشو ندیدیم یعنی
به نظرتون عکسی که میگیره خیلی متفاوته با دوربینای 2مگا ؟؟
راستی یه نظرم در مورد d830 بدین.قیافش جالبه. اما امارشو ندارم.همچنین قیمتشو؟؟
ممنون می شم راهنمایی بدین

ShahabSAMSUNG
09-06-2007, 14:23
دی830 گوشی ایه که صدای آنچنان قوی نداره ولی وقتی درش رو باز کنی، دو تا اسپیکر داره. یکی بالا و یکی پایین که باعث میشه صدای استریوی فوق العاده ای بهت بده.

نصب برنامه روی دی830 رو باید بی خیال شی چون هر جا رو گشتم، آموزش نصب برنامه رو روی این گوشی پیدا نکردم.
کلاً نصب برنامه و بازی روی سامسونگ سخته و آموزش لازم داره. ضمناً زنگ اس ام اس هم عوض نمیشه.

دوربین دی900 بستگی داره با چه دوربینی مقایسه بشه. راستش برادرم دی900 داره. دوربینش از دبلیو810 من خیلی سرتره. رنگاش واقعیه و مثل مال من نویز نداره و عکس رو تار نمیکنه.

دیگه چی می خوای بدونی؟

Siemens!
09-06-2007, 15:21
سلام از همه ممنونم که کمک کردید اگه میشه بگید 6151 خوبه یا نه مخصوصا صداش
راستی منوش مثل سری چهله دیگه

Siemens!
09-06-2007, 15:26
به نظر من خریدن V3x مثل ریختن پول تو جوب میمونه میشه یکی فرق این گوشیرو با K750 بگه تازه دوربین K750 بهتر و صداشم همینطور

shavci
09-06-2007, 15:47
به نظر من خریدن V3x مثل ریختن پول تو جوب میمونه میشه یکی فرق این گوشیرو با K750 بگه تازه دوربین K750 بهتر و صداشم همینطور
(6151به نظر من این مدل از گوشی یک گوشی معمولی با امکانات معمولی تره و شخصا از طرفداراش نیستم .

درمورد v3x هم باز برمی گرده به سلیقه چون شخصا با سونی اریکسون یک مقدار مشکل دارم مخصوصا K750 در عین حال منکر امکانات و قیمت خوبش نیستم اما به کسی هم پیشنهاد نمیکنم . یک فرق خیلی بزرگ این دو تا ظاهرشه که به قدرکافی فرق بزرگی هست که بقیه فرق ها رو بپوشونه !

Siemens!
09-06-2007, 15:58
بله ظاهرو قبول دارم ولی 100 نومن برای ظاهر من K750 رو پیشنهاد نمیکنم و باv3x مشکل دارم واقعا علکی گرونه تازه همچین ظاهر خوبی هم نداره

Siemens!
09-06-2007, 16:06
اگر ظاهر مهمه W810 خوبه به نظر من انقدر امکانات داره که ال سی دی کوچیکشو بپوشونه هرچی هست بهتر از V3x
تازه منوی متورولارو انگار دادن پسر صاحب شرکت نقاشی کرده

Corvette
09-06-2007, 16:30
ممنون از راهنماییت ShahabSAMSUNG! پس اینتور که میگی باید عکسای خوبی بندازه d900.
پس d830 رو پیشنهاد نمیدن؟؟ از قیمتش چی اطلاعی دارین؟؟
در مورد منو چی سامسونگ منوی خوب و کاملی داره؟؟ مخصوصا در SMS و phone book ؟
یه مورد مهم: برای خرید.گارانتی تا چه حد اهمیت داره؟ یا اصلا داره؟ آخه یه 30هزاری باید بابتش بپردازی!!

750 گوشی خوبیه قبول دارم ولی اولا LCD اون کوچیکه. دوما ظا هرش تعطیله.تو دسته همه ام که میبینیش!
در مورد صدا هم به نظرم واسه گوشی تا یه حدی کافیه.اما v3x طراحی (به نظر من)و کارایی خوبی داره میتونی در موردش اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات خوبی بگیری گوشی بدی نیست.

ShahabSAMSUNG
09-06-2007, 17:01
ممنون از راهنماییت ShahabSAMSUNG! پس اینتور که میگی باید عکسای خوبی بندازه d900.
پس d830 رو پیشنهاد نمیدن؟؟ از قیمتش چی اطلاعی دارین؟؟
در مورد منو چی سامسونگ منوی خوب و کاملی داره؟؟ مخصوصا در SMS و phone book ؟
یه مورد مهم: برای خرید.گارانتی تا چه حد اهمیت داره؟ یا اصلا داره؟ آخه یه 30هزاری باید بابتش بپردازی!!

750 گوشی خوبیه قبول دارم ولی اولا LCD اون کوچیکه. دوما ظا هرش تعطیله.تو دسته همه ام که میبینیش!
در مورد صدا هم به نظرم واسه گوشی تا یه حدی کافیه.اما v3x طراحی (به نظر من)و کارایی خوبی داره میتونی در موردش اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات خوبی بگیری گوشی بدی نیست.

30 تومن؟؟
دی900 گارانتی پارس قائم 360 تومنه ولی گارانتی متفرقه 240 تومن هم گیر میاد!!!!!!!

در مورد اس ام اس و فون بوک هم می تونم بگم که اینقدر کامل هست که نیازت رو برطرف کنه. از دبلیو810 که من دارم خیلی کاملتر و بهتره. میشه چند تا موبایل یا چند تا شماره خونه و ... تعریف کرد. اس ام اس ها هم مثل همه گوشی های دیگه. فقط بطور پیش فرض اس ام اس های ارسالی رو ذخیره نمی کنه و برای ذخیره و ارسال، باید save and send بزنی.

دی830 رو هم میشه گفت نه. چون با این قیمت بهتر اینه که دی900 بگیری.

Corvette
09-06-2007, 18:36
ببخشید من منظورم حداقل 30هزار بود. آخرسر
باید با گارانتی خرید یا بدون گارانتی؟؟
اصلا گارانتی اهمیت داره یا نه؟
چون تو همین بحثا من چندجا خوندم که : بدون گارانتی بخرید
اگه d900 معایبی هم داره ممنون میشم اگر کسی میدونه مطرح کنه
همچنین v3x ؟؟

ShahabSAMSUNG
09-06-2007, 20:02
بدون گارانتی.
گارانتیش خیلی اهمیت نداره مخصوصاً دی900 که تفاوتش بیش از 100 تومن هست.

در مورد مزایا و معایب دی900 تو انجمن سامسونگ مفصل نوشتم:
اینجا رو ببین:

کمک فوری در مورد خرید D900

Ebrahim202003
09-06-2007, 22:56
سلام بچه ها . :20:

من مي خوام يه n70 بگيرم حالا راهنمايي كنيد كه :

1-موزيك اديشن بگيرم يا معمولي

2-فنلاندي بگيرم يا آلماني ( بابام 2 ساله 6020 داره كه آلمانيه و خيلي ازش راضي هستيم )

3-با چه گارانتي بگيرم

( اگه قيمت هم دارين و بگيد ممنون مي شم ) :46:

ShahabSAMSUNG
09-06-2007, 23:10

2-فنلاندي بگيرم يا آلماني ( بابام 2 ساله 6020 داره كه آلمانيه و خيلي ازش راضي هستيم )

3-با چه گارانتي بگيرم

نظر شخصی من:

موزیک ادیشن. فنلاندی. سریال اصلی. گارانتی متفرقه (شماره سریال رو با اینترنت چک کن، نه با روی جعبه چون روی جعبه رو هم میتونن عوض کنن)

قیمت ندارم. شرمنده.

L.A.M.P.A.R.D
09-06-2007, 23:49
سلام
مي خوستم بدونم كه موبايل sony ericsson s500i,w580i درايران هست يا نه.
واگر هم كه نيست ميشه ازكشورهاي خارجي گرفت و ايا به صرفه است .

Siemens!
10-06-2007, 00:17
سلام
مي خوستم بدونم كه موبايل sony ericsson s500i,w580i درايران هست يا نه.
واگر هم كه نيست ميشه ازكشورهاي خارجي گرفت و ايا به صرفه است .

تو ایران نیومده فکر نمیکنم بصرفه از خارج بیاری

Siemens!
10-06-2007, 00:21

3-با چه گارانتي بگيرم

موزیک ادیشن بگیر :8:
فنلاند بگیری بهتره البته فرق خاصی نداره:13:
گارانتی تو ایران معنی نداره:18:

Siemens!
10-06-2007, 01:42
لطفا سریع جواب بدید
توی همه ی سایتا گفتن باندهای 6151 استریو است اما این گوشی فقط 1 باند داره که سمت چپه وسمت راستش درست همونجا اینفرارد هست
من میخوام بدونم صداش چطوره(مثل 6270 میشه)
و رم 1گیگ ساپورت میکنه
ممنون فقط سریع میخوام بخرمش

!Bikhaneman!
10-06-2007, 23:51
سلام

من قصد خرید گوشی تا سقف 420-430 تومن دارم . نو و دست دومش زیاد فرقی نداره فقط امکاناتش خوب باشه . چیزایی که برای من مهمه :

1- مهمترین گزینه --> MP3 Player بودن
2- کیفیت عکسبرداری خوب
3- کیفیت فیلمبرداری خوب

بعضی از دوستام W900 ، Nokia E70 و Roker E6 رو توصیه کردن !! هرچند به غیر از W900 ، اون دوتا رو کسی تست نکرده اما ظاهراً کسانی که تو فرومای خارجی دارن راضی هستن .

نظر شما چیه ؟

S a f a 6 4
10-06-2007, 23:56
سلام

من قصد خرید گوشی تا سقف 420-430 تومن دارم . نو و دست دومش زیاد فرقی نداره فقط امکاناتش خوب باشه . چیزایی که برای من مهمه :

2- کیفیت عکسبرداری خوب
3- کیفیت فیلمبرداری خوب

بعضی از دوستام W900 ، Nokia E70 و Roker E6 رو توصیه کردن !! هرچند به غیر از W900 ، اون دوتا رو کسی تست نکرده اما ظاهراً کسانی که تو فرومای خارجی دارن راضی هستن .

نظر شما چیه ؟

درسته این گوشی هایی که شما معرفی کردید گوشیهای خوبی هستن ,ولی فکر این خصوصیاتی که مد نظر

شماست تو این جور گوشی ها نمیتونید پیدا کنید

Siemens!
11-06-2007, 00:49
سلام

2- کیفیت عکسبرداری خوب
3- کیفیت فیلمبرداری خوب

نظر شما چیه ؟
K800 بگیر شک نکن تمام مواردی رو که میخوای داره عاللییییییییییییییییه:18: :18: :18:

M.etallic.A
11-06-2007, 00:58
سلام

2- کیفیت عکسبرداری خوب
3- کیفیت فیلمبرداری خوب

نظر شما چیه ؟

نوکیا e70 پیشنهاد منه ....

ShahabSAMSUNG
11-06-2007, 01:05
K800 بگیر شک نکن تمام مواردی رو که میخوای داره عاللییییییییییییییییه:18: :18: :18:

کا800 عکسش خوبه
ولی کیفیت فیلمبرداری کا800 مفت نمی ارزه.

Siemens!
11-06-2007, 01:29
کا800 عکسش خوبه
ولی کیفیت فیلمبرداری کا800 مفت نمی ارزه.
واقعا توهین بزرگی بود

shavci
11-06-2007, 01:32
سلام

2- کیفیت عکسبرداری خوب
3- کیفیت فیلمبرداری خوب

نظر شما چیه ؟

- پیشنهاد اول N73 دست دوم تمیز
- D900 با کمتر از 250 هزار تومان
- اگر چند روز دیگه هم صبر کنی 6300 هم میتونی بگیری
- N80 و N91 هم هست
- N70 me که به نظر خیلی جلب توجه میکنه .

M.etallic.A
11-06-2007, 01:34
واقعا توهین بزرگی بود

بیشتر شبیه به یه حقیقت بزرگ بود...