ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V

صفحه ها : 1 2 3 [4]

amir0260
04-07-2015, 14:22
علت ارور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علتی نداره دوست عزیز ، جی تی ای v میخوای ؟ ویندوز 8.1 شصت و چهار بیت نصب کنید و لذت ببرید

p30g
09-07-2015, 17:39
سلام
نیاز به 3گیگ رم کارت گرافیک این بازی با پچ و.... حل نشد؟

javad2015
09-07-2015, 17:59
این بازیو با گرافیک 1 گیگ هم میشه نهایت جزییات بازی کرد.ولی باید رمت بالای 12 گیگ باشه.

iman23
10-07-2015, 00:29
با سلام خدمت اساتید
بنده بازی رو نصب کردم اما در حین اجرا خطای زیر داده میشود سیستم ویندوز 8 ، AMD RADEON M280X 4GB
بازی 15 تا دی وی دی بود که از طریق ستاپ خودش نصب کردم

error : the program cant start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix this problem

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

donkeyoxte
10-07-2015, 00:36
با سلام خدمت اساتید
بنده بازی رو نصب کردم اما در حین اجرا خطای زیر داده میشود سیستم ویندوز 8 ، AMD RADEON M280X 4GB
بازی 15 تا دی وی دی بود که از طریق ستاپ خودش نصب کردم

error : the program cant start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix this problem

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام

بفرما عزیز برو به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل XINPUT1_3.dll دانلود و تو مسیر بازی کپی کن

اگه اهل یوتیوب هستی تو این لینک چند تا روش واسه حل این مشکل آموزش میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iman23
10-07-2015, 01:48
ممنون دوست عزیز الان این ارور رو میگیرم

ارور The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application:

تو پوشه GTA چند تا فایل اجراییم هست کدوم یکی رو باید برای بازی اجرا کنم

GTA5 50MB
GTAVLauncher 20 MB
Launcher 503 KB
PlayGTAV 10 MB

بازم ممنون

Mehrshad-msv
10-07-2015, 02:50
ممنون دوست عزیز الان این ارور رو میگیرم

ارور The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application:

تو پوشه GTA چند تا فایل اجراییم هست کدوم یکی رو باید برای بازی اجرا کنم

GTA5 50MB
GTAVLauncher 20 MB
Launcher 503 KB
PlayGTAV 10 MB

بازم ممنون

من اینو اجرا می کنم:

Launcher 503 KB

البته نسخه کرک من 65 گیگه و
1.0.231.0 ورژنه کرک 3 هست دوست عزیز.

اگر درست نمیشه از ویندوز 7 64 استفاده کن. اگر درست نشد بازی رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن اگر بازم نشد نسخه دیگه ای رو امتحان کن. بازم نشد مشخصات سخت افزار بده ببینیم چه خبره!!

Mehrshad-msv
10-07-2015, 02:58
این بازیو با گرافیک 1 گیگ هم میشه نهایت جزییات بازی کرد.ولی باید رمت بالای 12 گیگ باشه.

بله ولی بازم لگ خواهی داشت اول به خاطر جزئیات بالا و دور نمای زیاد بازی که حرف نداره که البته تقلیدی از just cause هست و دوم به خاطر سایه زنی و آنی آلیازینگ و یره. پس فقط کار با رم بالا درست نمی شه متاسفانه...

javad2015
10-07-2015, 03:18
من منظورم این بود که اگه قدرت gpu گرافیک یه چیزی در حد 970 باشه ولی بر فرض رمش یک گیگ باشه میشه این کارو کرد ولی با رم 12 گیگ سیستم

iman23
10-07-2015, 14:17
من اینو اجرا می کنم:

Launcher 503 KB

البته نسخه کرک من 65 گیگه و
1.0.231.0 ورژنه کرک 3 هست دوست عزیز.

اگر درست نمیشه از ویندوز 7 64 استفاده کن. اگر درست نشد بازی رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن اگر بازم نشد نسخه دیگه ای رو امتحان کن. بازم نشد مشخصات سخت افزار بده ببینیم چه خبره!!

ممنون
والا بره من 15 دی وی دی بود فقط نصب کردم تو بعضی از سایتا آپدیت هست اونم باید دانلود کنم ؟بره همین ارور چند جا گفتن چند تا فایل dll هست باید تو system 32 بریزیم میشه بازم نشد .رو ویندوز 8 میخوام اجرا بکنم چون فعلا نمیتونم ویندوز عوض کنم .کلافه شدم کسی میتونه راهنمایی کنه سیستم هم تازه خریدم لپ تاپ N551 zu َُ ASUS

The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application: error

mk367
15-07-2015, 02:17
سلام من بدون مشکل داشتم بازی می کردم ... ویندوزم ‍‍‍‍‍‍ پرید محبور شدم دوباره ویندوز بریزم خالا که بازی رو اجرا می کنم ارور میده بگید چیکار کنم نسخه ریلود رو داشتم منتها متاسفانه فایل ست اپش رو پاک کردم؟!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dverbame
15-07-2015, 03:18
سلام من بدون مشکل داشتم بازی می کردم ... ویندوزم ‍‍‍‍‍‍ پرید محبور شدم دوباره ویندوز بریزم خالا که بازی رو اجرا می کنم ارور میده بگید چیکار کنم نسخه ریلود رو داشتم منتها متاسفانه فایل ست اپش رو پاک کردم؟!!

فایل .dll مذکور رو تو نت جست و جو کنید ..بریزید تو محل بازی

*M!L4D*
15-07-2015, 03:58

DirectX نصب کردی ؟!؟؟؟

TGX
16-07-2015, 14:31
میشه کسی به من کمک کنه برای چنین پیغام خطای داره Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe.

Pitbull2015
16-07-2015, 15:33
میشه کسی به من کمک کنه برای چنین پیغام خطای داره Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe.

سلام. بعد از این که کرک رو کپی کردی تو پوشه ی بازی، بازی رو با Launcher.Exe و با Run As Administrator اجرا کن.

Audrina
16-07-2015, 16:19
سلام بچه ها
امروز که اومدم بازی رو نصب کنم، موقعی که DVD 4 رو داره اکسترکت میکنه به پارت 23 که میرسه این ارور رو میده:

Some installation files are corrupted.
Please download a fresh copy and retry the installation

داخل خود مراحل اینستال هم به قرمز نوشته:

Checksum error in (Rls By Hamoon) Grand Tehft Auto V\x64\audio\sfx\RADIO_16_SILVERLAKE.rpf

Corrupt header is found

چی کار کنم؟؟؟

donkeyoxte
16-07-2015, 16:23
سلام بچه ها
امروز که اومدم بازی رو نصب کنم، موقعی که DVD 4 رو داره اکسترکت میکنه به پارت 23 که میرسه این ارور رو میده:

Checksum error in (Rls By Hamoon) Grand Tehft Auto V\x64\audio\sfx\RADIO_16_SILVERLAKE.rpf

Corrupt header is found

چی کار کنم؟؟؟

سلام

مشکل از فایل (طرف بد دانلود کرده یا بد رایت کرده)

شما یه بار با WINRAR گزینه repair بزن ببین بعد استخراج کن ببین ردیف میشه(البته فکر نکنم درست بشه باید دی وی دی تعویض کنید)

Pitbull2015
16-07-2015, 16:24
سلام بچه ها

Corrupt header is found

چی کار کنم؟؟؟

سلام. فایل ها بدجور Write شدن رو DVD. واسه همین میگه فایل ها خرابن! نصب نمیشه با این وضعیّت. DVD ها رو بندازی دور، بهتره!

Audrina
16-07-2015, 16:45
بچه ها میتونه کسی بهم فایل زیرو بده؟
audio\sfx\RADIO_16_SILVERLAKE.rpf

Pitbull2015
16-07-2015, 19:15
بچه ها میتونه کسی بهم فایل زیرو بده؟
audio\sfx\RADIO_16_SILVERLAKE.rpf

اگه حجمش زیاد باشه، بعید می دونم با این وضع سرعت اینترنت ایران کسی بتونه برات آپلودش کنه!

Audrina
16-07-2015, 19:48
بالاخره درست شد
اما الان که بازی رو ریختم و کرک هم ریختم وقتی رو لانچر زدم یه چیز تو این مایه ها نوشته که نسخه ریلودد هست و شما باید بازی رو بخرین تا ساپورت کنین از سازنده هاش و بعد که اوکی زدم دیگه هرچی رو لانچر بازی میزنم عکس العملی از خودش نشون نمیده، یکم ماوس رو اون علامت رر حال گردش میره و بعد اصلا وارد بازی نمیشه
3 ساعت طول کشید اینستالش آخرم اینطوری شد :'((((

javad2015
16-07-2015, 19:58
تاریخ سیستمو بیار 15 /6/2015

Audrina
16-07-2015, 20:09
بازم کار نمیکنه

Audrina
16-07-2015, 21:23
دارم بازی رو دوباره از اول میریزم، کرک مناسب برای نسخه ریلودد (همون 61 گیگیه) چیه دانلود کنم؟

donkeyoxte
16-07-2015, 21:36
دارم بازی رو دوباره از اول میریزم، کرک مناسب برای نسخه ریلودد (همون 61 گیگیه) چیه دانلود کنم؟

واسه منم همچین مشکلی پیش اومد

موقع نصب چند تا باکس باز میشه اونارو که نبستید؟

Audrina
17-07-2015, 00:31
حالا این ارور رو میده:
Game executable path not found. Please reinstall the game.

خدایاااااا!

donkeyoxte
17-07-2015, 00:43
حالا این ارور رو میده:
Game executable path not found. Please reinstall the game.

خدایاااااا!

عزیز یه بار ازت پرسیدم جواب ندادی

باکس هایی که موقع نصب باز میشنو میبندی؟؟

Audrina
17-07-2015, 00:47
نه میذارم کامل خودش تموم شه، چیزیو نصفه کاره قطع نمیکنم :(

donkeyoxte
17-07-2015, 00:58
نه میذارم کامل خودش تموم شه، چیزیو نصفه کاره قطع نمیکنم :(

ببین با این کار حل میشه

If you guys having this pop up window saying gta 5 game executable path not found. please reinstall the game

go to run
type regedit click ok
and go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V
then click on InstallFolder
and change the game directory to this C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V
and thats it just close it and run it

Audrina
17-07-2015, 01:00
ببین با این کار حل میشه

If you guys having this pop up window saying gta 5 game executable path not found. please reinstall the game

go to run
type regedit click ok
and go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand Theft Auto V
then click on InstallFolder
and change the game directory to this C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V
and thats it just close it and run it

دقیقا منم اینو خووندم تو اون سایت خارجیه، انجام دادم اما درست نشد :(

donkeyoxte
17-07-2015, 01:03
دقیقا منم اینو خووندم تو اون سایت خارجیه، انجام دادم اما درست نشد :(

ای بابا

شما کرک ریلودد ریختی ؟

یه فایل 200 مگابایتی هم هست؟

Audrina
17-07-2015, 01:05
نه، کرکی که تو خود سی دیه واسه 3DMعه

donkeyoxte
17-07-2015, 01:09
نه، کرکی که تو خود سی دیه واسه 3DMعه

خب دیگه

3DM بره گمشه با این کرک و آپدیت بیرون دادناش:n09:

الان واست لینکاشو اینجا میزارم

donkeyoxte
17-07-2015, 01:22
ببین اولین کاری که میکنی بازیرو کامل پاک میکنی

بعد شروع میکنی به نصب (محل نصب هم درایوری قرار میدی که حدود 110 تا 150 گیگ جای خالی داشته باشه بستگی به نسخه بازی داره)هر باکسی هم مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باز شد بزار باز بمونه تا خودش بره(طول میکشه)

بعد آپدیت خود بازیرو که تو دی وی دی (یا اگه دانلود کردی تو فایل استخراج شدست) کپی کن تو محل نصب بعد کرک خود بازیرو کپی کن

حالا اول آپدیت 5 کرک 4 (که پایین قرار میدمو )دانلود بعد کپی کن تو محل نصب (دقت کن پوشه Update کپی کنی نه کل پوشه رو)

بعد محتویات فایل 200 مگابایتی رو کپی کن بعد محتویات کرک ریلودد کپی کن

دردسر داره ولیه به بازیش می ارزه:n02:

این آپدیت بازی

این فایل 200 مگابایتی

این کرک ریلودد

Audrina
17-07-2015, 01:26
ببین اولین کاری که میکنی بازیرو کامل پاک میکنی

بعد شروع میکنی به نصب (محل نصب هم درایوری قرار میدی که حدود 110 تا 150 گیگ جای خالی داشته باشه بستگی به نسخه بازی داره)

بعد آپدیت خود بازیرو که تو دی وی دی (یا اگه دانلود کردی تو فایل استخراج شدست) کپی کن تو محل نصب بعد کرک خود بازیرو کپی کن

حالا اول آپدیت 5 کرک 4 (که پایین قرار میدمو )دانلود بعد کپی کن تو محل نصب (دقت کن پوشه Update کپی کنی نه کل پوشه رو)

بعد محتویات فایل 200 مگابایتی رو کپی کن بعد محتویات کرک ریلودد کپی کن

دردسر داره ولیه به بازیش می ارزه:n02:

این آپدیت بازی

این فایل 200 مگابایتی

این کرک ریلودد

دستت درد نکنه اما امروز دوبار پاک کردم ریختم پیر شدم!!!!!!! 15 تا دی وی دی!!!!!!! دیگه حالم داره از ریخت لپتاپ بهم میخوره! :| فک کنم کلاً از خیر بازی بگذرم چون سی دیام واسه یکی از شاگردامه =)))) اما دمت گرم، مرسی که وقت گذاشتی :)

donkeyoxte
17-07-2015, 01:31
دستت درد نکنه اما امروز دوبار پاک کردم ریختم پیر شدم!!!!!!! 15 تا دی وی دی!!!!!!! دیگه حالم داره از ریخت لپتاپ بهم میخوره! :| فک کنم کلاً از خیر بازی بگذرم چون سی دیام واسه یکی از شاگردامه =)))) اما دمت گرم، مرسی که وقت گذاشتی :)

دم آقا گرم 2 ساعت داریم مینویسیم بعد زدی زیر بازی:n02:

من خودم 2.3 روز پیش نصبش کردم بازیه فوقع العاده ای چه از نظر مضمون داستان چه از نظر گرافیک و سبک

ولی باز خود دانی:n01:

Audrina
17-07-2015, 01:38
من آقا نیستم! =)))
کرک و جابه جا کردم الان لانچر داره لود میکنه! اما طول میده تا خطش پر شه!

Audrina
17-07-2015, 01:42
داستان جدید!!!!!!!!
حالا که رو PlayGTAV کلیک میکنم وارد سوشال کلاب میشه و شروع میکنه به دانلود :||||||

donkeyoxte
17-07-2015, 01:48
داستان جدید!!!!!!!!
حالا که رو PlayGTAV کلیک میکنم وارد سوشال کلاب میشه و شروع میکنه به دانلود :||||||

دقیقا این یکی از مشکلایی که شما درست حسابی آپدیت هارو نریختی

اصلا قبل از اینکه بازیرو پاک کنی و نصب کنی یه بار این آپدیتی که لینکشو گذاشتم دانلود کن بعد پوشه آپدیتو کپی کن تو مسیر بازی (که موقع کپی یه پنجره باز میشه زده جایگزین کردن فایل ها شما YES میزنی ) بعد اون فایل 200 مگاباتی رو محتویاتشو کپی کن آخر سر هم کرک رو

اینجوری دیگه فکر کنم حله اگر هم نشد 100% مشکل از نصب بازیته که باید reinstall کنی

Audrina
17-07-2015, 10:34
دقیقا این یکی از مشکلایی که شما درست حسابی آپدیت هارو نریختی

اصلا قبل از اینکه بازیرو پاک کنی و نصب کنی یه بار این آپدیتی که لینکشو گذاشتم دانلود کن بعد پوشه آپدیتو کپی کن تو مسیر بازی (که موقع کپی یه پنجره باز میشه زده جایگزین کردن فایل ها شما YES میزنی ) بعد اون فایل 200 مگاباتی رو محتویاتشو کپی کن آخر سر هم کرک رو

اینجوری دیگه فکر کنم حله اگر هم نشد 100% مشکل از نصب بازیته که باید reinstall کنی

همه این کارا رو کردم اما بازم وصل میشه سوشال کلاب :(

Audrina
17-07-2015, 11:06
بازی patch نداره؟
ازم اکتیویشن کد میخواد!!!!

donkeyoxte
17-07-2015, 11:24
همه این کارا رو کردم اما بازم وصل میشه سوشال کلاب :(

سلام

دوست عزیز واسه منم همچین مشکلی بود که اشتباه از آپدیت ریختنم بود

شما لب تابت دو تا گرافیک داره؟

یه عکس از فایل GTA V که نصب کردی برام بزار

یه عکس هم از System

Audrina
17-07-2015, 12:03
سلام

دوست عزیز واسه منم همچین مشکلی بود که اشتباه از آپدیت ریختنم بود

شما لب تابت دو تا گرافیک داره؟

یه عکس از فایل GTA V که نصب کردی برام بزار

یه عکس هم از System

مشخصات سیستم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی:

گرافیک:

donkeyoxte
17-07-2015, 13:18
مشخصات سیستم:

بازی:

گرافیک:

حله اون فایل 200 مگابایتی رو ریختی؟

اگه ریختی برو به اینجا
رو my comuter کلیک راست کن manage بزن بعد تو قسمت device manager و display adapter و گرافیک اینتلو کلیک راست کن و disable بعد دوباره رو آیکون بازی که رو صفحه دستکتاپ کلیک راست کن و run as adminster کن

donkeyoxte
17-07-2015, 13:22
یه کار دیگه هم انجام بده این که بازیرو تو فایروال قرار بده

از تو قسمت کنترل پنل firewall باز کن بعد گوشه سمت چپ تو گزینه ها زده advance اونو بزن بعد رو inbound کلیک کن و گوشه سمت راست new rule بزن و به محل نصب بازی برو و 3 تا فایل باید باشه دونه به دونه روشون کلیک کن و block connection بزن تا دیگه به اینترنت دسترسی نداشته باشند
همینطور تو قسمت outbound این کارا رو دوباره انجام بده تا بازی به اینترنت وصل نشه

Audrina
17-07-2015, 13:25
حله اون فایل 200 مگابایتی رو ریختی؟

اگه ریختی برو به اینجا
رو my comuter کلیک راست کن manage بزن بعد تو قسمت device manager و display adapter و گرافیک اینتلو کلیک راست کن و disable بعد دوباره رو آیکون بازی که رو صفحه دستکتاپ کلیک راست کن و run as adminster کن

اگه دیس ایبل کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟ اگه دیس ایبل کنم پس چطور گرتفیک میخواد کار کنه؟
من با لپتاپم کار گرافیکی زیاد میکنم، نپوکه یه وقت؟

Audrina
17-07-2015, 13:25
یه کار دیگه هم انجام بده این که بازیرو تو فایروال قرار بده

از تو قسمت کنترل پنل firewall باز کن بعد گوشه سمت چپ تو گزینه ها زده advance اونو بزن بعد رو inbound کلیک کن و گوشه سمت راست new rule بزن و به محل نصب بازی برو و 3 تا فایل باید باشه دونه به دونه روشون کلیک کن و block connection بزن تا دیگه به اینترنت دسترسی نداشته باشند
همینطور تو قسمت outbound این کارا رو دوباره انجام بده تا بازی به اینترنت وصل نشه
فایروالم کلا خیلی وقته خاموش کردم،

Audrina
17-07-2015, 13:32
همه این کارا رو کردم بازم میره سوشال کلاب!!!!!!
من دیگه تسلیمم!

donkeyoxte
17-07-2015, 13:34
اگه دیس ایبل کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟ اگه دیس ایبل کنم پس چطور گرتفیک میخواد کار کنه؟
من با لپتاپم کار گرافیکی زیاد میکنم، نپوکه یه وقت؟

نه نمیپکه شما امتحان کن بعد دوباره enable کن

فایروالم کلا خیلی وقته خاموش کردم،

نه روشنش کن اون 3 تا فایل بازی که exe هستند دونه به دونه و گاماس به گاماس بزار تو فایروال تا دیگه به نت وصل نشه

donkeyoxte
17-07-2015, 13:39
همه این کارا رو کردم بازم میره سوشال کلاب!!!!!!
من دیگه تسلیمم!

نسخت که ریلودد چی کار کردی با بازی ؟؟؟؟؟؟:n13:

ببین مشکل از کرک 100% اشتب کپی کردی اینجارو نگاه اینجوری باید باشه محتویات بازی

GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

TGX
17-07-2015, 13:53
آقا بازم سلام من کرک رو کپی کردم بازی اجرا شد ولی میگه که باید شما یه اکانت بسازی

TGX
17-07-2015, 13:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">GTA5 2015-07-17 14-41-26-21.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>GTA5 2015-07-17 14-41-26-21.jpg

donkeyoxte
17-07-2015, 14:00
آقا بازم سلام من کرک رو کپی کردم بازی اجرا شد ولی میگه که باید شما یه اکانت بسازی

تو 2.3 صفحه قبل فایل هاذو گذاشتم طبق توضیح کپی کنید حل میشه

Audrina
17-07-2015, 16:37
نسخت که ریلودد چی کار کردی با بازی ؟؟؟؟؟؟:n13:

ببین مشکل از کرک 100% اشتب کپی کردی اینجارو نگاه اینجوری باید باشه محتویات بازی

GTA V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چه جلب! من اینایی که هایلایت کردمو ندارم :))))

اگه حجمشون کمه میتونی برام ایمیلشون کنی؟ اگه کمک کنی که خیلی آقایی! ^_^
دیگه امید آخرمه =))))

Audrina
17-07-2015, 17:16
فایل x64j.rpf میدونم یه گیگه، اونو بیخیال. باقیش اگه کمه میفرستی؟ :)

Audrina
17-07-2015, 17:27

donkeyoxte
17-07-2015, 17:31

مشکل فقط این 4 تافایل نیست بد نصب شده بازی روی سیستم شما

اگه میخوای به صورت آنلاین بیام از طریق این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وگرنه کمک دیگه ای از دست من بر نمیاد

اطلاعات دیگه ای خواستی به آی دی یاهوم بیا دیگه بحث تاپیک منحرف نشه

Audrina
17-07-2015, 17:43
آقا فهمیدم!!!
الان کل درد من نداشتن همین فایل x64j.rpf عه!!!!
رفتم تو پارت ها سعی کردم repair اش کنم...
فایل دست و پا شکستش رو paste کردم
حالا بازی در حد اولش که لوگوی Rockstar Games و آژیره بالا میاد بعد stopped working میشه!!!!
کسی نمیدونه از کجا میشه فقط فایل x64j.rpf رو دانلود کرد؟ تورنتی چیزی؟

donkeyoxte
17-07-2015, 17:49
سرعت آپلودم پایینه

به دوستان تو همین تاپیک بگو شاید واستون آپلود کردند

iman23
17-07-2015, 20:31
ممنون
والا بره من 15 دی وی دی بود فقط نصب کردم تو بعضی از سایتا آپدیت هست اونم باید دانلود کنم ؟بره همین ارور چند جا گفتن چند تا فایل dll هست باید تو system 32 بریزیم میشه بازم نشد .رو ویندوز 8 میخوام اجرا بکنم چون فعلا نمیتونم ویندوز عوض کنم .کلافه شدم کسی میتونه راهنمایی کنه سیستم هم تازه خریدم لپ تاپ N551 zu َُ ASUS

The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application: error

دوستان من هنوز این ارور را میگیرم کسی راه حلی نداره؟فایل نصبی رو سیستم طبق زیر هستش نیخه 3dmهست دارم یک برنامه دانلود میکنم به نسخه ریلود تبدیل کنم ببین اونجوری جواب میده یا نه

mk367
20-07-2015, 00:50
سلام من بدون مشکل داشتم بازی می کردم ... ویندوزم ‍‍‍‍‍‍ پرید محبور شدم دوباره ویندوز بریزم خالا که بازی رو اجرا می کنم ارور میده بگید چیکار کنم نسخه ریلود رو داشتم منتها متاسفانه فایل ست اپش رو پاک کردم؟

فایل .dll مذکور رو تو نت جست و جو کنید ..بریزید تو محل بازی

این کار رو کردم حالا یه ارور دیگه میده عکسشو میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LOVEFORLOVE
25-07-2015, 22:51
با سلام قبلا با این سیستم iv رو اجرا میکرد در حد متوسط ولی فک نکنم بشه v رو اجرا کرد درستع؟

LOVEFORLOVE
25-07-2015, 22:53
با سلام قبلا با این سیستم iv رو اجرا میکرد در حد متوسط ولی فک نکنم بشه v رو اجرا کرد درستع؟
intel 7500 dual
vga 220 gt 1 gigi
ram 2 gig gel

donkeyoxte
25-07-2015, 23:34
intel 7500 dual
vga 220 gt 1 gigi
ram 2 gig gel

متاسفانه نه رمت پایینه

pars207
26-07-2015, 07:53
سلام
Intel 1620
Ram4

امکان اجرا بدون لگ هست؟

SevenHaft
27-07-2015, 16:57
با سلام خدمت همه عزیزان.
من بازی GTA V رو از بازار تهیه کردم که شامل 8 عدد DVD 9 هست و یک هدد هم DVD معمولی... بازی رو هم نصب کردم اما بازی پس از نصب فایل Unistall درcontrol panel----> Programs and Features برای خودش نمیسازه...ویندوزمم 8.1 نسخه Pro هستش...مشکل از کجاست؟؟
و اما مهمترین مساله اینه که من بعد از نصب تمام کارها رو به ترتیب و کامل انجام دادم:
1.آپدیت 5 رو کپی-پیست کردم محل نصب بازی (شامل یک فولدر update و سه فایل اجرایی به نام GTA5 و GTA V Launcher و یک فایل به زبان چینی) همه رو کپی کردم محل نصب بازی...
2. تبدیل نسخه به استیم Retail to steam (تمام محتویات این پوشه رو کپی کردم محل نصب بازی)
3. کرک ریلودد (تمام محتویات این پوشه رو کپی کردم محل نصب بازی)---> بازی هم هیچگونه فایل کرک 3dm رو هنگام نصب اصلا نمیریزه و فایلهای کرک 3dm درون پوشه بازی وجود ندارن--->جهت اطلاع
4.سوشیال کلاب (نسخه 1.1.5.8 نصب کردم و خودش به صورت خودکار داخل درایو c نصب کرد...البته وقتی روی فایل اجراییش پس از نصب کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده و چیزی رو اجرا نمیکنه)
5. واسه اجرا هم روی Gta v luncher.exe کلیک میکنم........
اما با توجه به تمام مراحل بالا وقتی روی GTA V Launcher کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده و فقط دایره چرخان موس یه 3 الی 4 ثانیه میچرخه و بعد تمام....اصلا نه اروری نشون میده و نه بازی رو اجرا میکنه...هیچگونه عکس العملی نشون نمیده....مشکل از کجاست؟؟
تمام پیش نیاز ها رو هم نصب دارم:
1- Microsoft.NET 3.5 , 4, 4.5
2- Microsoft Visual C++ 2008 , 2010 , 2012
3- Direct X 9C , 10, 11

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید برای اجرای بازی...
درایور هام هم همشون آخرین آپدیت ها رو دارن
مشخصات سیستمم:

CPU: Intel Pentium G3220 Dual Core 3.0 GHz
Mainboard: Asus Maximus VII Z97
GPU: Asus Geforce GT 740 2 GB GDDR5
Ram: 2 X 4 GB (8 GB) Dual Chanel DDR 3

MOHAMMAD2010
27-07-2015, 17:17
من که اول بازی رو اجرا میکنم بازی کاملا روون هست ولی بعد از حدود نیم ساعت یه خرده لگ پیدا میکنه به نظرتون مشکل از چیه ؟

donkeyoxte
27-07-2015, 17:30
من که اول بازی رو اجرا میکنم بازی کاملا روون هست ولی بعد از حدود نیم ساعت یه خرده لگ پیدا میکنه به نظرتون مشکل از چیه ؟

واسه منم همینطوریه

دقیقا وقتی لگ پیدا میکنه که هوا در حال تغییر

البته خیلی زود هم رفع میشه

EhsanCPU
27-07-2015, 20:12
سلام
Intel 1620
Ram4

امکان اجرا بدون لگ هست؟
سلام
گرافیکتون چیه ؟
روی LOW میتونین بازی کنین

wrath of god
27-07-2015, 22:12
انقدر این بازیا چندشن ، آدم مجبورش میشه بده بیرون مثلا سر gta V پارت 31م که رسیدم مشکل دار شد، یونیتی و فارکرای 4 هم خراب شدن هیچی
اصن دهنم صاف شد مثه آسفالت
دیگ دیگ حالا تا چند ماه دیگه ک تحریما برداشته شن ببینیم میتونیم اوریجینال بخریم؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

pars207
29-07-2015, 19:18
سلام
گرافیکتون چیه ؟
روی LOW میتونین بازی کنین

گرافیک ندارم:n35:
سی پی یو i3 بخرم گرافیک نخرم چطور؟

YAHYA-PRO
30-07-2015, 22:31
این مشکل تاریخ رو چطوری درست کنم
وقتی تاریخ عقب میبرم کروم و کاسپر اشکال میگیره

بعدشم هر بار که کانکت میشم به سوشیال کلاب دفعه بعدی وارد بشم بازم قطع میشه . دردسری شده
ممنون

iman23
31-07-2015, 00:01
سلام دوستان من 15 تا دی وی دی نسخه RELOADED رو نصب کردم تمام نرم افزارای مورد نیازم نصب کردم اما موقع اجرا این پیغام رو میده
هر کاریم میکنم که تو چند تا سایت بود درست نمیشه
سیستمم هم ویندوز 8.1 لپ تاپ ASUS n551zu هستش
تا حالا همچین موردی داشتین؟چی کار کنم

iman23
31-07-2015, 00:02
سلام دوستان من 15 تا دی وی دی نسخه RELOADED رو نصب کردم تمام نرم افزارای مورد نیازم نصب کردم اما موقع اجرا این پیغام رو میده

Mehrshad-msv
31-07-2015, 00:34

دوست عزیز فکر کنم به خاطر ویندوزتون باشه. این فایل ها رو دانلود و د حالت safe mode در ویندوز سیستم32 کپی کنید شاید حل شه:

mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll

اگر نشد بازیرو دوباره نصب کنید.

Mehrshad-msv
31-07-2015, 00:39

بعدشم هر بار که کانکت میشم به سوشیال کلاب دفعه بعدی وارد بشم بازم قطع میشه . دردسری شده
ممنون

نسخه کپی و کرک یا اصله؟!

donkeyoxte
31-07-2015, 00:40

دوست عزیز این از بد نصب شدنه موقع نصب بازی چند تا باکس cmd باز میشن اونارو نباید ببندین

دوباره باید بازیرو نصب کنید

donkeyoxte
31-07-2015, 00:42

ممنون

کاریش نمیشه کرد متاسفانه
کلا راک استار یکی از ترفندهاش این بود تا بازی کپی دست کسی نرسه و لذت نبره
ولی امان از مردم غیور ایران

donkeyoxte
31-07-2015, 00:45
با سلام خدمت همه عزیزان.
من بازی GTA V رو از بازار تهیه کردم که شامل 8 عدد DVD 9 هست و یک هدد هم DVD معمولی... بازی رو هم نصب کردم اما بازی پس از نصب فایل Unistall درcontrol panel----> Programs and Features برای خودش نمیسازه...ویندوزمم 8.1 نسخه Pro هستش...مشکل از کجاست؟؟
و اما مهمترین مساله اینه که من بعد از نصب تمام کارها رو به ترتیب و کامل انجام دادم:
1.آپدیت 5 رو کپی-پیست کردم محل نصب بازی (شامل یک فولدر update و سه فایل اجرایی به نام GTA5 و GTA V Launcher و یک فایل به زبان چینی) همه رو کپی کردم محل نصب بازی...
2. تبدیل نسخه به استیم Retail to steam (تمام محتویات این پوشه رو کپی کردم محل نصب بازی)
3. کرک ریلودد (تمام محتویات این پوشه رو کپی کردم محل نصب بازی)---> بازی هم هیچگونه فایل کرک 3dm رو هنگام نصب اصلا نمیریزه و فایلهای کرک 3dm درون پوشه بازی وجود ندارن--->جهت اطلاع
4.سوشیال کلاب (نسخه 1.1.5.8 نصب کردم و خودش به صورت خودکار داخل درایو c نصب کرد...البته وقتی روی فایل اجراییش پس از نصب کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده و چیزی رو اجرا نمیکنه)
5. واسه اجرا هم روی Gta v luncher.exe کلیک میکنم........
اما با توجه به تمام مراحل بالا وقتی روی GTA V Launcher کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده و فقط دایره چرخان موس یه 3 الی 4 ثانیه میچرخه و بعد تمام....اصلا نه اروری نشون میده و نه بازی رو اجرا میکنه...هیچگونه عکس العملی نشون نمیده....مشکل از کجاست؟؟
تمام پیش نیاز ها رو هم نصب دارم:
1- Microsoft.NET 3.5 , 4, 4.5
2- Microsoft Visual C++ 2008 , 2010 , 2012
3- Direct X 9C , 10, 11

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید برای اجرای بازی...
درایور هام هم همشون آخرین آپدیت ها رو دارن
مشخصات سیستمم:

CPU: Intel Pentium G3220 Dual Core 3.0 GHz
Mainboard: Asus Maximus VII Z97
GPU: Asus Geforce GT 740 2 GB GDDR5
Ram: 2 X 4 GB (8 GB) Dual Chanel DDR 3

یه عکس از محتویات نصب شده بازی بزار

iman23
31-07-2015, 01:27
دوست عزیز این از بد نصب شدنه موقع نصب بازی چند تا باکس cmd باز میشن اونارو نباید ببندین

دوباره باید بازیرو نصب کنید

ممنوون دوست عزیز
بره من باکس cmd نیومد 15 تا دی وی دی رو با ستاپ دی وی دی اول نصب کردم تا دی وی دی 15

donkeyoxte
31-07-2015, 02:08
ممنوون دوست عزیز
بره من باکس cmd نیومد 15 تا دی وی دی رو با ستاپ دی وی دی اول نصب کردم تا دی وی دی 15

بازیرو کامل نصب کن بعد

3.4 صفحه قبل چند تا لینک دانلود گذاشتم توضیحم دادم اون فایلارم دانلود کن بریز

amir0260
05-08-2015, 09:27

ممنون
باسلام کاربر گرامی ، دقیقا هیچ راه حلی برای این موضوع وجود نداره جز عقب بردن تاریخ که باعث بهم ریختن کروم میشه که با برگرداندن حل میشه .:n34:
در ضمن شما نباید به سوشیال کلوب وصل شی باید 3DM لانچر رو باز کنی تا بازی اجرا شه .:n31:

farzad0939a
09-08-2015, 16:29
سلام من بازیو نصب کردم ولی یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی بازی اجرا میکنم این ارور میاد

دقیقا من چیکار کنم حالا

M.K_Soft
22-08-2015, 09:05
سلام.
من بازی رو از کسی گرفتم. 339 تا پارت 96.9 مگابایتی داره با کرک reloaded.
مشکلی که دارم اینه که فقط پارت 140 ش خرابه و کپی نمیکنه. هرچه هم گشتم جایی با این تعداد پارت نبود که 140 ش رو دانلود کنم :D
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟

- - - Updated - - -

سلام.
من بازی رو از کسی گرفتم. 339 تا پارت 96.9 مگابایتی داره با کرک reloaded.
مشکلی که دارم اینه که فقط پارت 140 ش خرابه و کپی نمیکنه. هرچه هم گشتم جایی با این تعداد پارت نبود که 140 ش رو دانلود کنم :D
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟

dverbame
22-08-2015, 10:26

ممنون

یه فیکسی براش اومده بود .. تو یوتیوب بگردید پیدا میکنید . 1 فایله که خودش تاریخ رو موقت برای بازی عوض میکنه و باز بعد بازی بر میگرده حالت اصلی

M0RTEZA_R
01-09-2015, 12:44
با 3dm launcher اجرا نمیشه.میگه با PlayGTA.exe بازی رو اجرا کن.چیکار کنم؟:n28:

M0RTEZA_R
03-09-2015, 11:58
با 3dm launcher اجرا نمیشه.میگه با PlayGTA.exe بازی رو اجرا کن.چیکار کنم؟:n28:
خودم فهمیدم.خیلی ممنون:n05:

bbp
03-09-2015, 22:30
سلام دوستان

اگر سوالم تکراریه پیشاپیش عذرخواهی میکنم

مشکل من اینه که :

وقتی یک مدتی از بازی کردن میگذره مخصوصا زمانی که سیستم over داره کار میکنه یکدفعه تصویر بازی میره و کل صفحه رو یک رنگ میگیره...مثلا خاکستری نارنجی آبی.... و گه گداری هم بعد از این اتفاق blue screen میاد و سیستم ری استارت میشه

یجورایی سیستم کامل هنگ میشه و باید ری استارت کرد

کرکم هم 3dm هست...

آیا مشکل از کرکه یا باگ بازیه ؟

خودم شکم به کارت بود...کارتم gtx 460 هست اما دوستم با gtx 980 هم همین مشکل رو داره !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

سلام دوستان

مشکل من اینه که :

وقتی یک مدتی از بازی کردن میگذره مخصوصا زمانی که سیستم over داره کار میکنه یکدفعه تصویر بازی میره و کل صفحه رو یک رنگ میگیره...مثلا خاکستری نارنجی آبی.... و گه گداری هم بعد از این اتفاق blue screen میاد و سیستم ری استارت میشه

کرکم هم 3dm هست...

خودم شکم به کارت بود...کارتم gtx 460 هست اما دوستم با gtx 980 هم همین مشکل رو داره !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید

bbp
06-09-2015, 21:49
سلام دوستان

مشکل من اینه که :

کرکم هم 3dm هست...

ممنون میشم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

سلام دوستان

مشکل من اینه که :

کرکم هم 3dm هست...

ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی نمیدونست !!!

Azhang
09-09-2015, 20:03
سلام دوستان
من این بازی رو تازه نصب کردم.همین اول بازی بعد از این که دو تا ماشین رو از جلوی خونه ی یه بابایی بر میدارن و راه می افتن بازی ارور میده!چچجوری میشه درستش کرد؟
تو تاپیک گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم.

Azhang
10-09-2015, 13:51
دوستان کسی نبود؟

conficker
10-09-2015, 17:56
سلام
من این بازی رو دیروز نصب کردم ولی وقتی می رم تو بازی صفحه سیاه میشه و بعد از یه مدت ارور stopped working می ده
windows 7 -64 bit
چی کار کنم؟

djmd
10-09-2015, 20:36
با سلام و خسته نباشید نسخه 3dm با آخرین آپدیت نصبه .... وقتی دارم بازی می کنم تایم مشخصی نداره یبار نیم ساعت یبار یه ساعت یهو وسط بازی بدون هیچ خطایی میپره بیرون و باید بازی رو دوباره اجرا کنم مشکل چیه ؟
ویندوز ۱۰
رم ۸ گیگ
سی پی یو 4790k گرافیک هم R9 290 .... آخرین درایورها و آپدیت ها هم نصبه
پیج فایله ویندوز هم گذاشتم رو ۱۶ گیگ ... فضای درایور c هم ۲۰ گیگ خالی داره ....

- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشید نسخه 3dm با آخرین آپدیت نصبه .... وقتی دارم بازی می کنم تایم مشخصی نداره یبار نیم ساعت یبار یه ساعت یهو وسط بازی بدون هیچ خطایی میپره بیرون و باید بازی رو دوباره اجرا کنم مشکل چیه ؟
ویندوز ۱۰
رم ۸ گیگ

Pitbull2015
10-09-2015, 21:25
ویندوز ۱۰
رم ۸ گیگ

سلام. عزیز! این جزء مشکلات کرکه. بازی اوریجینال همچین مشکلی نداره. برا منم همین وضعیته ولی وقتی مثلاً دارم ماشینو راه می برم با W یا موتور رو، اگه کلیک راست کنم (برای نشونه گیری)، 80 درصد مواقع بدون هیچ خطایی میپره بیرون که همون طور که گفتم، به خاطر کرکه!

djmd
10-09-2015, 23:01
سلام. عزیز! این جزء مشکلات کرکه. بازی اوریجینال همچین مشکلی نداره. برا منم همین وضعیته ولی وقتی مثلاً دارم ماشینو راه می برم با W یا موتور رو، اگه کلیک راست کنم (برای نشونه گیری)، 80 درصد مواقع بدون هیچ خطایی میپره بیرون که همون طور که گفتم، به خاطر کرکه!

دمه شمارو گرم .... ایشاا... که حل شه

farzad0939a
12-09-2015, 07:51
سلام خسته نباشید

واس من این ارور رو داد
راهنمایی کنید چیکار کنم؟

- - - Updated - - -

سلام خسته نباشید

واس من این ارور رو داد
راهنمایی کنید چیکار کنم؟

farzad0939a
12-09-2015, 07:54
سلام
واسم این ارور رو میده چیکار کنم؟

کلیک

راهنمایی کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

سلام
واسم این ارور رو میده چیکار کنم؟

کلیک

راهنمایی کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Azhang
12-09-2015, 23:37
سلام
من نسخه 60گیگی (انلاک)بازی رو دارم با کرک ریلودد نصبش کردم
همین اول بازی که باید دوتا ماشین رو برداریم(سفید و قرمز)
یکم که میره جلو ارور زیر رو میده:
failed zlib call. please reboot or reinstall the game
ممنون میشم یکی بگه چجوری میشه درستش کرد!

sindrome
25-10-2015, 11:04
تورو خدا راهنمایی کنید
سلام
یه فایل iso هستش. که دقیقا 60 گیگ حجم داره. این فایل رو که بازش میکنم بازی به طور نصب شده هستش و هیچ setup ای نداره.ورژنش 1.0.231.0 هست. یه فایل text بود از اونجا دیدم. نمیدونم کرک داره نداره. تورو خدا یه راهنمایی جامع بکنید من رو. 1 ماه طول کشید دانلود کنم حالا نمیتونم بازی کنم
چی کار باید بکنم؟؟؟؟

piroooz
31-10-2015, 18:23
درود
دوستان این ارور مال چی میتونه باشه : ارور “The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application
در ضمن در بازی های اساسین یونیتی ، فارکرای 4 نیز این ارور مشهود است.
در ضمن این راه حل را هم رفتم :
راه حل : این ارور دلیلش اختلال در فایل های System32 در مسیر Windows است ، فایل های DLL را که گیم تو دی ال برای شما در زیر آماده کرده است و پنج فایل mfc100u.dll ، mfc100.dll ، msvcr100_clr0400.dll ، msvcr100.dll و msvcp100.dll است را در مسیر C:\Windows\System32 بریزید و نرم افزار Net Framwork 4.5 را هم دانلود و نصب کنید.حتما 100% حل می شود.

meshkiposh2200
06-11-2015, 13:56
دوستان این بازی واسه ی من بعد از دزدی(همون اول بازی) نمیتونند از اونجا برند بیرون و نه در باز میشه و نه اتفاقی میافته .از چی میتونه باشه

MOHAMMAD2010
10-12-2015, 17:56
از امروز بدون دلیل ارور Activation Required رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم !؟ تا همین دیروز بدون مشکل اجرا میشد ( تاریخ سیستم رو هم دست نمیزدم )

MOHAMMAD2010
10-12-2015, 18:07
--------------

ali_i3
13-12-2015, 18:06
درود
اقا من این بازی رو نصب کردم رو میندوز 7 :
بازی سالم اجرا شد تا اولین ماموریت زمانی رفیقت بهت زنگ میزنه و با ماشین با هم میریم به S تو نقشه و بعد میرین درب یه کاراج رو باز میکنین و بعدش بهتون حمله میکنن و بعد از کشتن همه موقعی که میریم سوار ماشین شیم از بازی خارج میشه .
در ضمن موقع بارش بارون درخت ها و ساختمان ها پارازیتی میشن !

25 هزار تومان دادم بازی گرفتم تازه درست کرک هم نشده و کلی باید بدبختی کشید !
لطفا یه راهنمایی کنین .

ali_i3
13-12-2015, 18:14
از امروز بدون دلیل ارور Activation Required رو میده کسی میدونه باید چی کار کنم !؟ تا همین دیروز بدون مشکل اجرا میشد ( تاریخ سیستم رو هم دست نمیزدم )

درود
تاریخ سیستم رو به 15 اپریل 2015 ست کن

MOHAMMAD2010
13-12-2015, 19:03
درود
تاریخ سیستم رو به 15 اپریل 2015 ست کن

آخه بازی تا همین چند روز پیش بدون برگردوندن تاریخ سیستم راحت اجرا میشد ! یه دفعه این جوری شد !

FINJAN
05-01-2016, 14:44
سلام
من نسخه prepack رو دانلود کردم
این نسخه همون reloaded هست ؟
لازم نیست که از بخش تبدیل 3dm به reloaded استفاده کنم ؟
لینک های فولدر mpheist : پاک شدن از سرور گیم فرانت . لطفا اصلاح کنید
در پناه خدا

Pitbull2015
06-01-2016, 11:31
سلام. دوستان! من بازی GTA V Reloaded رو بالأخره بعد از 1 ماه تونستم دانلود کنم. الآن که اومدم نصبش کنم، این دو تا خطا رو به ترتیب میده. خواهشاً راهنمایی کنید که چی کار کنم؟ واقعاً اعصاب آدم خورد میشه 59 گیگ دانلود کنه، اونم بعد 1 ماه، ببینه همچین مشکلی داره! این همه دوستان از نسخه ی Reloaded تعریف کردن که ال و بله، منم گرفتم؛ ولی این جوریه. در ضمن! توی درایوم 143 گیگ خالی دارم. حتّی آدرس محل نصب بازی رو هم تغییر دادم؛ ولی بازم همین آش و همین کاسه. دو نسخه ی مختلف Social Club هم نصب کردم؛ ولی تغییری نکرد. منتظر جواباتونم. مرسی...

Amir Varasteh
07-01-2016, 16:20
سلام دوستان.
وقت بخیر.
کسی تونست مشکل اررور ISDone.dll رو حل کنه؟ برای من دیسک ۳ مشکل داره متاسفانه و اررور میده.
متشکر.

senior13sh
11-01-2016, 11:25
سلام خدمت دوستان
بنده این بازی رو زا یکی گرفتم
ورژن ظاهران 3Dm هست
هر کاری میکنم بازی اجرا میشه تو مرحله اول پلیس نمیاد وقتی میری بیرون از بانک
بایستی چکار کنم !!؟

در ضمن لینک تاپیک مشکلات نصب Call of Duty Black Ops III رو هم لزف بفرمایید

senior13sh
13-01-2016, 16:09
کسی نیست جواب مارو بده !!؟

EternalWanderer
28-01-2016, 20:15
سلام. من gta v رو نصب کردم و موقع اجرا social club یک آپدیت 50mb دانلود کرد، بعدش activation code خواست. باید چی کار کنم

امید رض
27-03-2016, 20:01
سلام
اقاماتا 39درصدش رفتیم ولی دیگه مرحله ای نیست!یعنی هیچ مرحله ای یا علامت سوالی رونقشه نیست که برم:n38:

majid322
20-04-2016, 17:35
سلام دوستان این ارور چطور بر طرف میشه ؟؟

vista_vz
21-05-2016, 23:33
بازی رو ویندوز 10 نصب کردم تو نصب مشکلی نداشتم اجرا هم میشه ولی موقع اجرا بازی این ارور میده
Verifying game ownership is taking longer than usual please wait.
و در قسمت اول بازی که story mode لود می شه می مونه و هیچ اتفاقی نمی افته
بازی رو کلا فرمت کردم و دوباره نصب کردم هیچ تغییری نمی کنه
و قصد این که ویندوز عوض کنمم ندارم
تو فروم های خارجی هم ی سر زدمم اونا هم این مشکلو داشتن
اگه کسی راه حلی داره کمک کنه ممنون می شم
نشخه بازی هم reloaded هستش و تمام آپدیت ها و پچ ها نصب هست رو بازی

کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه؟

SADEGH_UNKNOWN
09-11-2017, 20:07
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم توی صفحه لود اسکرین این ارور رو میده و بعد صفحه سیاه میشه بالا نمیاد corrupt game data pleas reboot or reinstall the game
سخت افزار کامپیوترمم هم با جی تی ای وی می خونه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

emad7478
28-10-2019, 08:31
سلام دوست عزیز ]چرا لینک دانلود فایل mpheist خرابه

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز چرا لینک دانلود فایل mpheist خرابه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Dr.behi68
13-03-2020, 19:17
mpchristmas2سلام این فایلها دانلود نمیشه

mrabedi
30-03-2020, 15:39
سلام وخسته نباشید
میخواستم این دوتا فایل mppatchesng و mpchristmas2 از دو تا لینک اقدام کردم متاسانه لینک مشکل داشت و نتوانستم دانلود انجام بدم محبت کنین لینک جدید معرفی کنید

pooria94
02-12-2020, 14:12
سلام خسته نباشید من تا آپدیت 1.50 رو ریختم تو محل ذخیره بازی بازی رو دیگه بالا نیاورد کسی هم راهنمایی نمیکنه این ارور رو میده gfsdk_txaa_alpharesolve.win64.dll گم شده قضیش چیه ؟ من همونطور که تو دستور نصبش نوشته بود اجرا کردم
قبلش من حتی کلی مود و اسکریپ و ترینر داشتم حتی به ترینر خوب هم داشتم که به آنلاین وصل میشد الان دیگه کلا بالا نمیاره همه ی اون پوشه های اسکریپتمم پاک شده ینی چی