مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V
hvelectronic
01-05-2015, 23:08
آقا با این خطا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کممممممممممممممممممممک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چه مرحلی هستید؟
احتمالا مشکل از کرک است !!!
از چه ویندوزی استفاده کنید؟
این مرحله که بعد از ترور اجازه سوئیچ کردن بین سه تاشونو میده.....
ویندوز 8
hamidrezavictor
02-05-2015, 00:35
سلام دوستان بازیو که اجرا میکنم ماشینا و درختای اطرافو یک هاله ی سفید میگیره بازی هم هیچ لگی نداره دلیلش چیه؟ :n03::n03::n03:
EhsanCPU
02-05-2015, 00:37
سلام دوستان بازیو که اجرا میکنم ماشینا و درختای اطرافو یک هاله ی سفید میگیره بازی هم هیچ لگی نداره دلیلش چیه؟ :n03::n03::n03:
سلام
روی چه تنظیماتی بازی میکنین ؟
LOW - Medium - High
hamidrezavictor
02-05-2015, 01:00
سلام
روی چه تنظیماتی بازی میکنین ؟
LOW - Medium - High
رو همه ی تنظیمات همینجوریه ... حتی از full screen هم برداشتم تغییری نکرد
EhsanCPU
02-05-2015, 01:38
رو همه ی تنظیمات همینجوریه ... حتی از full screen هم برداشتم تغییری نکرد
مدل دقیق cpu و گرافیکتون چیه ؟
سلام این gta v pc که اومده نسخع کامل این بازی هست ؟
پیشنهاد میکنید بخرم یا اینکه دست نگه دارم مشکلات بازی حل بشه
Altairezio
02-05-2015, 11:51
آپدیت 5 ام هم اومد به پست اول اضافه بشه لطفا"..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamidrezavictor
02-05-2015, 13:22
مدل دقیق cpu و گرافیکتون چیه ؟ intel core i7 2630QM graphic amd 6770M laptop hp 6080
EhsanCPU
02-05-2015, 13:27
intel core i7 2630QM graphic amd 6770M laptop hp 6080
دوست عزیز مشکل از گرافیکتون هست 6770m برای اجرای این بازی خیلی ضعیفه حتی روی low
roya1000
02-05-2015, 13:34
دوست عزیز مشکل از گرافیکتون هست 6770m برای اجرای این بازی خیلی ضعیفه حتی روی low
سلام من گرافیک گیگاترون روی سیستم دارم مدل NVIDIA GeForce GTS 250
intel core i5
این بازی رو نصب کنم خواهم تونست بازی کنم4 گیگ رم دارم
EhsanCPU
02-05-2015, 13:38
سلام من گرافیک گیگاترون روی سیستم دارم مدل NVIDIA GeForce GTS 250
intel core i5
این بازی رو نصب کنم خواهم تونست بازی کنم4 گیگ رم دارم
سلام با gts 250 روی تنظیمات low میتونین بدون مشکل بازی کنین
البته ممکنه بتونین روی medium و high هم بازی کنین ولی با افت فریم شدید و مشکلاتی که دوستمون اشاره کردن مواجه میشین
roya1000
02-05-2015, 13:43
سلام با gts 250 روی تنظیمات low میتونین بدون مشکل بازی کنین
البته ممکنه بتونین روی medium و high هم بازی کنین ولی با افت فریم شدید و مشکلاتی که دوستمون اشاره کردن مواجه میشین
ممنونم از راهنمایی شما
این عکس هم هدیه من به شما اگر دوست داشتین داخل امضا به کار ببرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
02-05-2015, 16:18
برای بازی حتما باید تاریخ سیستم رو عوض کنیم ؟ راهی نداره بدون عوض کردن تاریخ بازی اجرا بشه ؟
hvelectronic
02-05-2015, 16:53
آقا با این خطا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کممممممممممممممممممممک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی نییییییییست یه راهنمایی کنه مارو؟؟؟؟؟؟؟؟
این خطای لعنتی دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Pitbull2015
02-05-2015, 17:20
سلام. وقتی بازی رو آپدیت کنیم، مراحل ذخیره شده حذف میشن یا می مونن؟
Davood_titan
02-05-2015, 17:45
هر کاری میکنم دسته تو این بازی کار نمیکنه
با شبیه ساز toca edit xbox 360
کسی تست کرده ؟؟
GOLDFINCH
02-05-2015, 20:23
سلام دوستان
من در یه سایتی یه آموزشی دیدم، فکر کردم می تونه مفید باشه.
<<
آموزش فیکس کردن بعضی از بیرون پردیدن های ناگهانی بازی ( Fixed Crashed ) :
1- ابتدا برنامه نوت پد (notepad) ویندوز خود را باز کنید.
2- در داخل برنامه نوت پد از گزینه FILE و عبارت New یک صفحه جدید خالی باز کنید و حالا عبارت زیر نوشته را Copy و در داخل آن Past کنید و بعد دکمه های Ctrl + S را همزمان بزنید تا پنجره SAVE بیاد و حالا قسمت File Name شما بنویسید GTAV.bat و یا GTAV.cmd و حالا OK را بزنید، حالا شما یک فایل اجرایی با فرمت bat و یا cmd دارید را به حل نصب بازی ببرید و در آنجا روی آن دابل کلیک کنید تا خودش کار خود را انجام دهد.
عبارتی که باید داخل صفحه اضافه شود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
>>
لازم به ذکره که خیلی از مشـکلات بازی حـل شد.
البته بهتره این رو بعد از نصب آپدیت 5 انجام بدین.
mobin20215
02-05-2015, 22:17
سلام من این مشکل رو دارم راهش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
tranceyou
03-05-2015, 11:23
سلام
از دوستان میخوام اون لینک های مربوط به فایل های حذف شده و ایجاد مشکل در Misson های بازی رو در جایی اگه اپلود شده
لینک بدن تا دانلود کنیم ، و بعد اینکه کسی تونسته مشکل افت فریم رو حل کنه؟
armin_punisher6
03-05-2015, 13:53
سلام
از دوستان میخوام اون لینک های مربوط به فایل های حذف شده و ایجاد مشکل در Misson های بازی رو در جایی اگه اپلود شده
لینک بدن تا دانلود کنیم ، و بعد اینکه کسی تونسته مشکل افت فریم رو حل کنه؟
کلا 3 تا فایله 2 تا که 400 مگ میشن رو از سایت game2dl مستقیم دانلود کن.اون یکی هم که حدود 3 گیگه یا از انجمن بازی سنتر دانلود کن که سرور uploaded و filefactory داره که جفتشون به درد نمیخوره یا از تورنت دانلود کن.
Mohamad-Gsm
03-05-2015, 18:06
سلام دوستان
برای اجرا بازی سالم و بدون مشکل طبق روش زیر عمل کنید(این روش توسط چندین نفر تست شده):
اول آپدیت بازی رو بریزید آپدیت 5 رو از پست اول دانلود کنید و سپس کرک ورژن 4.1 را از لینک زیر به پوشه بازی اضافه کنید و بعد این لانچر رو دانلود کنید که این ارور(Tieup 0014 CHK B) رو به وجود نیاره و بریزید تو پوشه بازی، بازی رو توسط همین لانچر اجرا کنید و از بازی لذت ببرید.
کرک ورژن 4.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (password:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لانچر جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. آپدیت 4 بازی رو من گرفتم. داخلش لانچر بازی و gta5.exe هست که باید تو پوشه اصلی جایگزین بشه. یک فایل آپدیت هم به اسم update.rpf . این فایل باید تو پوشه اصلی بازی کپی بشه یا داخل پوشه update بازی ریخته بشه یا جای دیگه هست؟
در ضمن اسم فایلهای آپدیت های قبلی هم مثل همه پس دیگه فکر نکنم نیازی به ریختن آپدیت های قبل باشه چون جایگزین هم میشن درسته؟
سلام
من فایل های مربوط به مراحل نسخه corepack رو ریختم تو پوشه خودش
ولی تو یه مرحله رسیدم وقتی که مایکل میره تو یه کارگاهی چند تا زن نشستن با چرخیاتی کار میکنن و یه پیرمرد هم اونجاست و هیچ اتفاقی نمیفته. باید چی کار کنم:V31:
aligoodbeh
04-05-2015, 16:03
سلام
من فایل های مربوط به مراحل نسخه corepack رو ریختم تو پوشه خودش
ولی تو یه مرحله رسیدم وقتی که مایکل میره تو یه کارگاهی چند تا زن نشستن با چرخیاتی کار میکنن و یه پیرمرد هم اونجاست و هیچ اتفاقی نمیفته. باید چی کار کنم:V31:
اتفاقا منم گیر کرده بودم.شما باید بری یه فروشگاه و کت و شلوار بخری
aligoodbeh
04-05-2015, 16:13
یه سوال:
اولین مرحله بازی اگه یادتون باشه تو زمین کاملا برفی بود و همه جا رو برف گرفته بود.الان چرا من این همه بازی کردم بارون اومد ولی از برف خبری نیست؟
GOLDFINCH
04-05-2015, 19:11
یه سوال:
اولین مرحله بازی اگه یادتون باشه تو زمین کاملا برفی بود و همه جا رو برف گرفته بود.الان چرا من این همه بازی کردم بارون اومد ولی از برف خبری نیست؟
فقط اول بازی برف هست و دیگه خبری از برف نیست.
اینجوری برنامه ریزی شده.
EhsanCPU
04-05-2015, 21:31
فقط اول بازی برف هست و دیگه خبری از برف نیست.
اینجوری برنامه ریزی شده.
منظورتون همین مرحله هست ؟
اون مرحله ای که یه چیز شیمیایی میدزدن روی سویچ کردن کرش میکنه مال همه اینجوریه یا مال من؟
virus2009
04-05-2015, 22:58
یه سوال:
بارش برف در بازی وجود نداره ولی با Mod میتونین به اون قسمت مرحله اول تلپورت کنین و توش بچرخید ( این مد در پست سوم تاپیک زیر قرار داده شده ) :
[ آموزش ] ادیت ، پچ ، Mod و اضافات بازی Grand Theft Auto V ::: راهنما در پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mobin20215
05-05-2015, 12:02
سلام بازیو واسه یکی از دوستام نصب کردم ولی تو مرحله یک بیرون بانک پلیس ها نمیان, راهنماییم میکنید ؟ ممنون
بازی من نسخه کامل و8تا dvd ناین هست
بازی رونصب کردم
بعد social club رو نصب کردم
وبعد کرکشو ریختم
ساعت ویندوز روتنظیم کردم
ورو لانچر بازی کلیک کردم
این مشکلوداره
ابدیت هم داره؟ لازم هست؟اخه تو cd چیزی در رابطه با ابدیت نبود!
الان این مشکل براچیه؟
کلافم کرده این صفحه سوشیال کلوب .چرا یه راست نمیره توبازی!:n35:
بازی من نسخه کامل و8تا dvd ناین هست
بازی رونصب کردم
بعد social club رو نصب کردم
وبعد کرکشو ریختم
ساعت ویندوز روتنظیم کردم
ورو لانچر بازی کلیک کردم
این مشکلوداره
ابدیت هم داره؟ لازم هست؟اخه تو cd چیزی در رابطه با ابدیت نبود!
الان این مشکل براچیه؟
کلافم کرده این صفحه سوشیال کلوب .چرا یه راست نمیره توبازی!:n35:
بازی باید با لانچر کرک 3dm اجرا کنی تا این صفحه مسخره مربوط به لاگین کردن در social club نیاد
برای اجرا هم حداقل ریختن یک اپدیت لازمه
من با اپدیت 2 و کرک ورژن چهار بازی تمام کردم
دوستان نسخه 37 گیگی مشکلی نداره بذارم واسه دانلود؟بازی به طور کامل هست؟
بازی باید با لانچر کرک 3dm اجرا کنی تا این صفحه مسخره مربوط به لاگین کردن در social club نیاد
برای اجرا هم حداقل ریختن یک اپدیت لازمه
من با اپدیت 2 و کرک ورژن چهار بازی تمام کردم
الان رو لانچر کرک 3dm هرچی کلیک میکنم هیچی نمیاد
یه ابدیت بریزم حله دیگه؟ نیازی به 5تا ابدیت که نیست؟
الان رو لانچر کرک 3dm هرچی کلیک میکنم هیچی نمیاد
یه ابدیت بریزم حله دیگه؟ نیازی به 5تا ابدیت که نیست؟
نیازی به همه اپدیت ها نیست من با همون اپدیت 2بازی تمام کردم
فقط سر مرحله blitz play یک فورس کلوز داد سر سوئیچ کردن شخصیت ها که با اسکیپ کردن اون صحنه بازی ردش کردم
غیر این مشکلی برام پیش نیومد تا بازی تمام کردم
لینک دانلود اپدیتها هم در پست اول این تاپیک برا دانلود گذاشته شده
دوستان نسخه 37 گیگی مشکلی نداره بذارم واسه دانلود؟بازی به طور کامل هست؟
یه سری فایلاش به اشتباه حذف شده که فایل فیکساشو باید بریزی
همون کاملو بزار خیالت راحت تر باشه
فقط سر مرحله blitz play یک فورس کلوز داد سر سوئیچ کردن شخصیت ها که با اسکیپ کردن اون صحنه بازی ردش کردم
این پوشه بازیه منه
یعنی برا رضایه خدا هیچ ابدیتی نذاشتن براش:n33:
الان یه ابدیت ورژن 5گذاشتم برا دانلود
اقا من بازیو اکتیو کردم ولی میخواد اجرا شه اینو میگه چه کنم؟
armin_punisher6
05-05-2015, 19:57
من نسخه corepack دارم.35 درصد بازی شده ولی ماموریتا تموم شده.سه تا dlc هم تو پوشه آپدیت کپی کردم.حالا چی کار کنم؟
Amin_0913
05-05-2015, 19:57
سلام
خوب بالاخره مشکل بازی که هنگام RUN شدن ارور Stop Working میداد رو حل کردم
مشکلم این بود که دوتا کارت گرافیک رو قبول نمیکرد و باید یکیشو Disable میکردم
ولی الان بازی اجرا میشه ولی به شدت لگ داره و فریم ریتش رو 6 و 7 ه
وسط کارم ارور زیر میاد
داریو رو به آخرین ورژن استیبل آپدیت کردم 14.12
کارت گرافیکم AMD هستش
توی تنظیماتم که میرم حجمه کارت گرافیکم رو زده 512 مگ در صورتی که کارتم 2 گیگه
نمیدونم مشکل چیه
لینک دانلود اپدیتها هم در پست اول این تاپیک برا دانلود گذاشته شده
سلامی دوباره. اقا این ابدیت ورژن 5هم کپی کردم داخل پوشه بازی ولی همچنان مشکل هست
کرک که کلیک میکنم روش هیچ اتفاقی نمی افته
ولی رو گزینه gta 5 که کلیک میکنم ارور میده
سلامی دوباره. اقا این ابدیت ورژن 5هم کپی کردم داخل پوشه بازی ولی همچنان مشکل هست
کرک که کلیک میکنم روش هیچ اتفاقی نمی افته
ولی رو گزینه gta 5 که کلیک میکنم ارور میده
کرک ورژن 4 اگه داری کپی کن ببین جواب میده
من بار اول که بازی نصب کردم با اپدیت 2 و کرک 2 اجرا شد بعد پریدن ویندوزم بار دوم که نصب کردم با کرک ورژن 4 بازی برام اجرا شد
تمام متعلقات بازی برا اجرا رو سیستمت داری net framework 4.5 - اخرین درایور کارت گرافیک و دایرکت ایکس و مابقی چیزا؟
با کرک های دیگه تست کن باید جواب بده
نمیدونم چرا اجرای بازی اینقد قوز شده :n36:
من نسخه corepack دارم.35 درصد بازی شده ولی ماموریتا تموم شده.سه تا dlc هم تو پوشه آپدیت کپی کردم.حالا چی کار کنم؟
آخرین ماموریتی که اجرا کردی چی بوده؟
بازی تمام کردم روی 70 درصد ماموریتهاش تمام شد برام با 10-12 تا مراحل جانبی البته:n36:
armin_punisher6
05-05-2015, 20:16
آخرین ماموریتی که اجرا کردی چی بوده؟
بازی تمام کردم روی 70 درصد ماموریتهاش تمام شد برام با 10-12 تا مراحل جانبی البته:n36:
Exercising demons
Sent from my iPhone using Tapatalk
MOHAMMAD2010
05-05-2015, 20:43
من هر بار بازی رو میبندم دوباره باز میکنم از حالت فول اسکرین در میاد !؟ هر چی تو تنظیمات فول اسکرین رو تنظیم میکنم وقتی خارجمیشم دوباره وارد میشم همون جوری میشه ! کسی میدونه چی کار کنم ؟
من هر بار بازی رو میبندم دوباره باز میکنم از حالت فول اسکرین در میاد !؟ هر چی تو تنظیمات فول اسکرین رو تنظیم میکنم وقتی خارجمیشم دوباره وارد میشم همون جوری میشه ! کسی میدونه چی کار کنم ؟
alt+enter امتحان کردی؟
سلام
خوب بالاخره مشکل بازی که هنگام RUN شدن ارور Stop Working میداد رو حل کردم
مشکلم این بود که دوتا کارت گرافیک رو قبول نمیکرد و باید یکیشو Disable میکردم
ولی الان بازی اجرا میشه ولی به شدت لگ داره و فریم ریتش رو 6 و 7 ه
وسط کارم ارور زیر میاد
داریو رو به آخرین ورژن استیبل آپدیت کردم 14.12
کارت گرافیکم AMD هستش
توی تنظیماتم که میرم حجمه کارت گرافیکم رو زده 512 مگ در صورتی که کارتم 2 گیگه
نمیدونم مشکل چیه
مربوط به Disable کارتت گرافیکته فک کنم
چون میگه گرافیکت نصب نیس :|
امير موسر
06-05-2015, 14:47
تو مرحله THE FIB بعد از اینکه پلیسارو میزنیم من باید فرانکلین با ماشین حمل زباله ببرم اونجایی که ماشینو قبلا گذاشته بود ، همه اینکارارو میکنم و ماشین حمل زباله رو هم میترکونم ولی وقتی بعد از صحبت کردن با مایکل میخواد سوئیچ بکنه روش بازی قفل میکنه ! کسی هیچین مشکلی داشته !؟
MOHAMMAD2010
06-05-2015, 14:54
سیستم من روی Medium فریم 50-60 میده روی high فریم 30 موندم رو کدوم بازی کنم !
کدوم تنظیمات بازی بیشترین تاثیر رو رروی فریم داره ؟
سیتم من هم :
i3 4130
260x 2gb
8 gb
hasanmotori
06-05-2015, 15:05
تو مرحله دزدی از جواهرفروشی اونجا که با موتور از تونل درمیان پلیسا هستن بعد سوییچ میشه رو مایکل میپره بیرون از بازی. آپدیت و کرک 4 هم استفاده میکنم
تو مرحله THE FIB بعد از اینکه پلیسارو میزنیم من باید فرانکلین با ماشین حمل زباله ببرم اونجایی که ماشینو قبلا گذاشته بود ، همه اینکارارو میکنم و ماشین حمل زباله رو هم میترکونم ولی وقتی بعد از صحبت کردن با مایکل میخواد سوئیچ بکنه روش بازی قفل میکنه ! کسی هیچین مشکلی داشته !؟
آره تو این مرحله بعد اینکه ماشین حمل زباله منفجر کردی وقتی زنگ میزنی به مایکل موقع سوئیچ کردن فورس کلوز میده
تنها راهش هم اینه 3بار از عمد ببازی این قسمت از بازی skip کنی بره
بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه ماشین برداری بری به جایی که ماشین مورد نظرت پارک کردی 3بار از عمد بباز بعد اسکیپ بزن دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه
امير موسر
06-05-2015, 15:13
آره تو این مرحله بعد اینکه ماشین حمل زباله منفجر کردی وقتی زنگ میزنی به مایکل موقع سوئیچ کردن فورس کلوز میده
تنها راهش هم اینه 3بار از عمد ببازی این قسمت از بازی skip کنی بره
بعد اینکه پلیسا کشتی قبل اینکه ماشین برداری بری به جایی که ماشین مورد نظرت پارک کردی 3بار از عمد بباز بعد اسکیپ بزن دمو نشون میده و این مرحله تمام میشه
خیلی بده اینجور ! چون وقتی داره سوئیچ میکنه مایکل تو جاده کوهستانی داره میره ، آدمو قلقلک میده ببینه کجا میره !!
تو فروم راک استار هم این مشکلو مطرح کردن . جوابشو هم دادن و مشکل حل شده ولی من امتحان کردم بازم حل نشد !
For the second part where you may run into a problem, once you reach the safe car, and need to blow up the garbage truck, don't use sticky bombs, grenades, or any other explosive. Pick a weapon, shoot the garbage truck's large gas tank, then shoot some of the leaking gasoline on the ground. The truck will eventually explode, destroying it and completing the objective without using thrown weapons while on foot. You won't crash.
خیلی بده اینجور ! چون وقتی داره سوئیچ میکنه مایکل تو جاده کوهستانی داره میره ، آدمو قلقلک میده ببینه کجا میره !!
تو فروم راک استار هم این مشکلو مطرح کردن . جوابشو هم دادن و مشکل حل شده ولی من امتحان کردم بازم حل نشد !
آخه این مرحله شما که ماموریت بازی که سرقت و کشتن پلیسا و فرار از دستشون بود که انجام دادی
بعد ترکوندن ماشین حمل زباله و سوار شدن به ماشین خودت موقع سوئیچ کردن فقط باید یک مسیر با ماشین بری تا برسی به مقصد که اسکیپ کنی دموش نشون میده و چیزی از دست نمیدی
اگه طوری بود که مثلن نتونی ماموریت بازیش به انجام برسونی و فقط اسکیپ کنی آره رو اعصاب میرفت ولی این قابل تحمله:n02:
campuzlit
06-05-2015, 16:23
اینجا راه حل داره:
ماشین فرار رو باید نزدیک جاییکه مایکل هست پارک کنی اینجوری دیگه بالا نمیره موقع سوئیج کردن و ارور نمی ده.
ویدئوش توی ...تیوب هست من خیلی راحت اون مرحله رو همین جوری رد کردم. البته بعدش خیلی اتفاق خاصی نیست.
اون متن هم درست نوشته نباید از نارنجک و همگروههاش استفاده کرد. البته با روش بالا بری 100 درصد کار می کنه.
نکته ای که هست اینه که راکستار میاد توی هر آپدیت یه مشکلی واسه نسخه های کرکی درست می کنه. از قضا آپدیت 2 هم با نارنجک و بمب چسبنده و اینا مشکل داره. وقتی از اینا استفاده کنی در هر موقعیت موقع سوئیچ فورس کلوز می ده.
meysambs
06-05-2015, 21:16
بیرون اومدن از بازی stopped working وقتی کلید f در بعضی از مرحله ها میزنیم چطور میشه درست کرد؟
Altairezio
07-05-2015, 11:42
سلام دوستان
<<
2- در داخل برنامه نوت پد از گزینه FILE و عبارت New یک صفحه جدید خالی باز کنید و حالا عبارت زیر نوشته را Copy و در داخل آن Past کنید و بعد دکمه های Ctrl + S را همزمان بزنید تا پنجره SAVE بیاد و حالا قسمت File Name شما بنویسید GTAV.bat و یا GTAV.cmd و حالا OK را بزنید، حالا شما یک فایل اجرایی با فرمت bat و یا cmd دارید را به حل نصب بازی ببرید و در آنجا روی آن دابل کلیک کنید تا خودش کار خود را انجام دهد.
>>
خودت اینو امتحان کردی!؟
برا من هیچ کاری نکرد.....
GOLDFINCH
07-05-2015, 13:31
خودت اینو امتحان کردی!؟
برا من هیچ کاری نکرد.....
آره یه مرحله بود که یه جای خاصی کرش می کرد.
بعد اینکار درست شد.
mohammad_1992
07-05-2015, 13:42
سلام تو رو خدا یکی جوابمو بده من ارور 0xc000007b رو دارم همه کار کردم ویندوز عوض کردم اپدیت کردم net framework رو اپدیت کردم چنتا فایل رو در system32 کپی کردم نشد که نشد
لطفا دوستان راهنمایی کنید
همون 60 گیگ هم دارم که باید اکسترکتش کنیم
سلام تو رو خدا یکی جوابمو بده من ارور 0xc000007b رو دارم همه کار کردم ویندوز عوض کردم اپدیت کردم net framework رو اپدیت کردم چنتا فایل رو در system32 کپی کردم نشد که نشد
لطفا دوستان راهنمایی کنید
همون 60 گیگ هم دارم که باید اکسترکتش کنیم
کدوم اپدیت ها برای بازی ریختی ؟
اپدیت 2بازی همراه کرک ورژن 2 بریز اگه جواب نداد کرک ورژن 4بازی بریز تو محل بازی - اپدیت و کرک 2 باید تو dvd خود بازی باشه اگه حذفش نکرده باشن
اگه تو بازی که خریدی پوشه ای به نام ساپورت داره تمام برنامه هایی که توشه نصب کن همراه با اپدیت گرافیک و دایرکت ایکس و بقیه چیزا
منم همین نسخه بازی دارم به همین روش اجراش کردم و تمام کردم بازی رو
mohammad_1992
07-05-2015, 13:58
کدوم اپدیت ها برای بازی ریختی ؟
اپدیت 2بازی همراه کرک ورژن 2 بریز اگه جواب نداد کرک ورژن 4بازی بریز تو محل بازی - اپدیت و کرک 2 باید تو dvd خود بازی باشه اگه حذفش نکرده باشن
اگه تو بازی که خریدی پوشه ای به نام ساپورت داره تمام برنامه هایی که توشه نصب کن همراه با اپدیت گرافیک و دایرکت ایکس و بقیه چیزا
منم همین نسخه بازی دارم به همین روش اجراش کردم و تمام کردم بازی رو
ممنون من از اپدیت 1 تا 5 رو تست کردم هیچکدوم جواب نداد - همه چیزش رو نصب کردم استیم سوشال کلاب نت فریم ورک دایرایکس و ... اما همش این ارور رو میده دیگه مغزم هنگ کرده ؟؟؟؟
Mehdi Bayern
07-05-2015, 13:58
این مشکل فول اسکرین و برگردوندن تاریخ کامپیوتر راه حل دائمی نداره ؟ :| تاریخ رو برمیگردونی مثلا جیمیل باز نمیشه.
mohammad_1992
07-05-2015, 14:29
لطفا دیگر دوستان هم اگه راهنمایی خاصی داشتن دریغ نکنند
این مشکل فول اسکرین و برگردوندن تاریخ کامپیوتر راه حل دائمی نداره ؟ :| تاریخ رو برمیگردونی مثلا جیمیل باز نمیشه.
این فول اسکرین داستانش چیه؟ alt+enter بزن
mobin20215
07-05-2015, 16:08
کسانی که ارور اکتیویشن داشتن چطور حل شد دوستم تاریخ رو به عقب برده بازم درست نشد
امير موسر
07-05-2015, 16:41
سلام دوستان
<<
>>
برای من جواب داد !
ممنون .
mohammad_1992
07-05-2015, 19:00
دوستان کسی راه حلی برای ارور 0cx00000b نداره
Altairezio
07-05-2015, 21:01
آره یه مرحله بود که یه جای خاصی کرش می کرد.
بعد اینکار درست شد.
برا من جواب نداد....
برا نسخه ی کرکیه؟!
mf.designing
07-05-2015, 21:21
دوستانی که آخرین نسخه آپدیت رو نصب کردن و بازی همچنان بیرون میپره از این لانچر استفاده کنن :
یجا دیگه نصب کنید بعد کپی کنید محل بازی و با اون اجراش کنید . 20 ثانیه تامینگ میاد و مییره تو بازی
GOLDFINCH
07-05-2015, 22:28
برا من جواب نداد....
برا نسخه ی کرکیه؟!
نسخه PreLoad
نوشته بود اینکار بهتره بعد از آپدیت 5 انجام بشه.
این لینک، لینکِ فیکس لانچر بازیه.
فکر کنم به کارت بیاد:
آپدیت 5 یادت نره.
البته الان دیدم جناب mf.designing هم لینک رو گذاشتن.
سلام
اینجا خیلی از دوستان میگن فلان آپدیت رو نصب کن بعد مثلا آپدیت پنج رو. مگه آپدیت ها نصب میشن؟ من فقط فایل هارو کپی میکنم محل نصب بازی
ضمنا هیچ هیچ آپدیتی پیشنیاز آپدیت دیگه نیست؟
mohammad_1992
08-05-2015, 10:33
دوستان هنوز کسی راه حلی پیدا نکرده برای ارو 0cx000007b !!!
ویندوزم 8.1 enterprise هست
نت فریم ورک اپدیت کردم به 4.6 - دایرایکس اپدیت کردم - کارت گرافیک اپدیت کردم - استیم اپدیت کردم - از اپدیت 1 تا 5 و همینطور تا کرک 4 تست کردم
فقط اون چنتا فایل که باید بریزم در سیستم 32 نصفش ارور میده اجازه ی کپی نمیده !!!
لطفا راهنماییم کنید دوستان عزیز
راستی ویندوزم اخرین اپدیت سایت ----------- هست برای این نیست که مشکل داره احیانا ؟
mobin20215
08-05-2015, 19:02
دوستان هنوز کسی راه حلی پیدا نکرده برای ارو 0cx000007b !!!
ویندوزم 8.1 enterprise هست
نت فریم ورک اپدیت کردم به 4.6 - دایرایکس اپدیت کردم - کارت گرافیک اپدیت کردم - استیم اپدیت کردم - از اپدیت 1 تا 5 و همینطور تا کرک 4 تست کردم
فقط اون چنتا فایل که باید بریزم در سیستم 32 نصفش ارور میده اجازه ی کپی نمیده !!!
لطفا راهنماییم کنید دوستان عزیز
راستی ویندوزم اخرین اپدیت سایت ----------- هست برای این نیست که مشکل داره احیانا ؟
برای رفع ارور 0xc00007b
فایل زیررو دانلود کنید و بذارید Runtime هارو نصب کنه:
aio210 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mobin20215
08-05-2015, 19:12
آموزش جامع نصب و اجرای صحیح بازی GTA V
1- حتما حتما انتی ویروس خودتون رو در طی تمامی مراحل غیر فعال کنید. تمامی کرک های بازید ( 3DM و کرک فیکس) رو به عنوان ویروس می شناسه. تمامی عملیات نصب و ... را با Run as ADMIN اجرا کنید.
2- نصب بازی: نسخه ی فول انلاک بهتره. ولی اگه Corerepack رو هم گرفتین میشه درستش کرد.
3- دانلود و نصب Social Club از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4- اگه نسخه Corerepack رو نصب کردین حتما این دو تا فایل رو دانلود و در مسیر مربوطه کپی کنید.(چون بعضی ماموریتها توی بازی نیست)
فایل اولی:یک خط اول مسیر ریختن فایل هست و خط دوم لینک دانلود
x:\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks\mppatchesng
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل دومی:خط اول مسیر ریختن فایل هست و خط دوم لینک دانلود
x:\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks\mpchristmas2
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- اگه آپدیت 5 رو دارید (کرک اپدیت رو کپی نکنید) کافیه کرک فیکس 5 رو از زیر دانلود و در پوشه ی بازی نصب کنید. یا میتونید از فایل AIO v5 استفاده کنید که هم آپدیت و کرک فیکس رو با هم دارد و باید در پوشه بازی نصب شود.(با run as admin)
لینک دانلود کرک فیکس 5 به تنهایی:Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود آپدیت 5 با کرک5:Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: به هیچ عنوان نیازی به نصب آپدیت های قبلی نیست. هر آپدیت برای خودش مستقل هست. شخصا آپدیت 5 رو تست کردم. بهتر از همشونه
6- میتونید فایل GTAVCRC.exe رو برای درست بودن کرک و فایل GTAVupdate5.sfv برای درست بودن فایلهای خوده بازی چک کنید.
7- به پوشه بازی برید و راست کلیک ---> Properties--> تب securityو به یوزرتون دسترسی رو به صورت Full Control بدین.
8- پیشنهاد میشه بازی رو روی هارد اکسترنال یا SSD اجرا کنید. فریم بازی بهتر از هارد اینترنال هست.
9- وقتی تمامی کارهای بالا رو انجام دادین بازی رو فقط و فقط با PlayGTAV.exe اجرا کنید.
10- تمامی این روش تست شده و مطمئن باشید که هیچوقت کرش نخواهید داشت. (حتی توی مرحله سوییچ بین کاراکترها)
راهنمایی برای خرید سهام:
خرید سهام دو تا مشکل بزرگ داره. یکی اینکه که اسم هاشون جابجاست و دیگه اینکه بعضی مواقع پول کم میکنه ولی سهامی خریداری نمیشه.
برای مشکل اول یه لیست از کل سهام ها با اسم های درستشون رو میزارم اینجا: ( رنگ سبز سهام هست)
AnimalArc = AirEmu
(CoolBeans = FlyUS (FUS
(BeanMachine = BurgerShot (BGR
(Bilkinton (BIL
(BankOfLiberty = WorldwideFM (WFM
(BobMulet = CoolBeans (BAN
(CluckinBell = eCola (ECL
(Debonaire = GoldCoast (GCD
(DollarPills = GastroBand (GAS
(eCola (ECL) = GoPostal (GOP
(AirEmu = BobMulet (BOM
(Fleeca = RadioLosSantos (RLS
(FlyUS = GruppeSechs (GRU
(GasroBand = Krapea (KRP
(GoldCoast = CluckinBell (CLK
GoPostal = LifeInvader
(GruppeSechs = MaxRenda (MAX
(Krapea = PostOP (POP
(LifeInvader = ProLaps (PRO
(Logger = WorldwideFM (WFM
(MaxRenda = Redwood (RWC
(Merryweather = RadioLosSantos (RLS
(MorsMutualInsurance (MOR
(PostOP = RichardsMajestic (RIM
(ProLaps = TacoBomb (TBO
(Raine = BeanMachine (BEN
(RichardMajestic (RIM) = Vangelico (VAG
(Redwood = Up-n-Atom (UPA
(TacoBomb = VanillaUnicorn (UNI
(VanillaUnicorn (UNI) = Merryweather (MER
(Vangelico = Logger (LOG
AuguryInsurance
Bullhead
Hammerstein&Faust
Hijak
MazeBank
RadionLosSantos
Slauthter,Slaughter&Slaughter
Up-n-Atom
WorldwideFM
برای مشکل دوم برای خرید سهام، اول باید فقط یک سهام بخرید. اگه سیو نشد دوباره یک سهام بخرید. وقتی یک سهامتون ذخیره شد هر چقد دلتون خواست سهام رو بخرید.
به دست آوردن پول از سهام: خواهشا همینجوری نرید سهام بخرید. چون بدجوری ضرر میکنید. برای اینکه بتونید پول خوبی از سهام به دست بیارید اگه با فرانکلین ماموریت های ترور Lester رو نرفتین، (مرحله پنجم اخرش که ساختمان سازیه) قبل از شروع ماموریت حتما برید و تا میتونید سهام Gold Coast رو بخرید بعد از ترور سهام شرکت تا 50 درضد زیاد میشه. یا میتونید روی یکی از شرکت های هواپیمایی (مثلا FlyUS) سرمایه گذاری کنید و برید هواپیماهای شرکت رقیب (AirEmu) رو منفجر کنید. این قاعده برای رستورانها هم صدق میکنه
نکته برای اورجینال داران: دوستانی که اوریجینال دارند به هیچ عنوان از مود ها استفاده نکنند حتی برای قسمت سینگل. سیاست راکستار عوض شده و به شدت با نصب مود مبارزه میکنه. یوزرهایی بودن که حتی با نصب کردن مودهای گرافیکی (SweetFX) توی قسمت سینگل تا 15 روز بن شدن. یکی از فایلهای exe به طور مرتب فایلهاتون رو چک و مونیتورینگ میکنه.
دوستانی هم که میگن بعداز کلیک روی لانچر هیچ اتفاقی نمیوفته کارهای زیررو کنن 100% تست شده:
اول این لانچر رو بریزن:
و بعد فایل های زیررو دان کنن:
فایل play gtav :
کرک 4:
کرک 4.1 :
کرک 5:
آموزش جامع نصب و اجرای صحیح بازی GTA V
خیلی ممنون فقط اگه میشه لینک پست رو به پست اول اضافه کنید
کارهایی که گفتین انجام دادم نتیجه تست این بود یه چک کنید ببینید همه چی درسته یا نه :
GTAV Version Checker v1.5 @ 2015-05-09 1221 PM
3dmgame.dll CRC: FFF7257C RESULT: v4
RunIt.exe (Launcher.exe) CRC: 7C9D1E51 RESULT: v2-4
GTA5.exe CRC: B20FEC90 RESULT: Update 5 (350.2)
GTAVLauncher.exe CRC: CA1C15CC RESULT: Update 4-5 (350.1)
PlayGTAV.exe CRC: 8BAF2941 RESULT: v1.4
x64\metadata.dat CRC: 104DB57B RESULT: OK
update\update.rpf CRC: D5E949F2 RESULT: Update 4-5 (350.1)
update\x64\metadata.dat CRC: 841994AB RESULT: Update 3-5 (335.2-350.2)
ضمنا برای خرید سهام باید تو Social Club آنلاین باشیم؟ من تو اینترنت میرم قسمت خرید سهام ولی ارور میده دقیقا نمیدونم چی بود ولی وسط صفحه پیام میومد!
mobin20215
09-05-2015, 15:24
خیلی ممنون فقط اگه میشه لینک پست رو به پست اول اضافه کنید
کارهایی که گفتین انجام دادم نتیجه تست این بود یه چک کنید ببینید همه چی درسته یا نه :
GTAV Version Checker v1.5 @ 2015-05-09 1221 PM
3dmgame.dll CRC: FFF7257C RESULT: v4
RunIt.exe (Launcher.exe) CRC: 7C9D1E51 RESULT: v2-4
GTA5.exe CRC: B20FEC90 RESULT: Update 5 (350.2)
GTAVLauncher.exe CRC: CA1C15CC RESULT: Update 4-5 (350.1)
PlayGTAV.exe CRC: 8BAF2941 RESULT: v1.4
x64\metadata.dat CRC: 104DB57B RESULT: OK
update\update.rpf CRC: D5E949F2 RESULT: Update 4-5 (350.1)
update\x64\metadata.dat CRC: 841994AB RESULT: Update 3-5 (335.2-350.2)
ضمنا برای خرید سهام باید تو Social Club آنلاین باشیم؟ من تو اینترنت میرم قسمت خرید سهام ولی ارور میده دقیقا نمیدونم چی بود ولی وسط صفحه پیام میومد!
فقط آپدیت 5رو با کرک خودش نریز و کرک فیکس 5 رو دان کن و بریز و بازی رو با playgta v اجرا کنو هر لینکی خواستی توی قسمت مشخصاتم هست برو و لینک play gta v رو بردار و دانلودش کن
آقا من همه ی آپدیتا رو ریختم کرک آخرم ریختم ولی وسط بازی یهو stop working میده چیکار کنم؟؟؟
اون فایل نوت پد رو هم انجام دادم ولی درست نشد.
campuzlit
09-05-2015, 23:40
دوستانی که مشکل دارن یا حتی مشکل ندارن. کرک گروه RLD برای بازی منتشر شده و اینطور که من تو فروم همسایه می خوندم هیچ مشکلی نداره و میشه سیو ها رو هم منتقل کرد.
دیگه از شر این کرک های مسخره 3DM خلاص شدیم.
EhsanCPU
10-05-2015, 03:03
بالاخره گروه قدرتمند RELOADED با کرک قدرتمندش وارد میدان شد و گیمر ها رو از دست کرک های داغون و پر از مشکل 3dm نجات داد ... :8:
همچنین نسخه اختصاصی این گروه با حجم 59 گیگ هم منتشر شده :n39:
ولی دوستانی هم که نسخه 62 گیگی را دانلود کردن میتونن با دانلود یه فایل 273 مگی بدون هیچ مشکلی از کرک RELOADED استفاده کنن ...
arming900
10-05-2015, 11:53
کرک ریلود رو گرفتم بدون مشکل اجرا شد فقط سیو هارو نمیدونم چیکارش کنم
کپی هم کردم نشد شایدم مسیرشو اشتباه رفتم
meysambs
10-05-2015, 13:39
فولدر و نمیخواد کپی کنید. فقط فایلهای داخل DFE3B7FD رو کپی کنیدبه مسیر زیر:
C:\ProgramData\Socialclub\RLD!\271590
aligoodbeh
10-05-2015, 14:44
پس چرا تو پست اول این تاپیک گذاشته نشده؟ یکی لینک دانلود کرکو بده
راستی کسی امتحان کرده این کرکو؟دیگه موقع سویچ کرش نمیکنه؟
GOLDFINCH
10-05-2015, 15:00
سلام دوستان
کسی کرک 20 درصد یا کمتر و بیشتر بازی رو داره؟
نمی دونم چرا وقتی کرک ورژن 5 رو نصب کردم سیوام پرید!
happyfeat
10-05-2015, 18:52
لطفا لینک دانلود کرک ریلود را قرار بدین لطفا
مسیر سیو کرک 3DM را هم بگید کجاست که جایگزین کنم . ممنون از همه
اقایون داداشا من موندم چیکار کنم؟ صبر کردم نسخه بلک باکس بیاد نیومد از دو شب پیش دارم نسحه کورپک رو دانلود می کنم الان7/5گیگ رو دانلود کردم که یهو نسخه ریلود اومد بیرون موندم قید اون 7 گیگ رو بزنم و این نسخه ریلود رو دانلود کنم یا همون کور پک رو دانلود کنم؟شما می گید چیکار کنم؟
چرا نسخه ریلود اینقدر حجمش بالاست؟کورپک 37 گیگه اون 59؟؟چرا تفاوتش چیه خب؟اگه ریلود فقط به خاطر قسمت بازی انلاین ایقدر حجمش بالاشت من همون نسخه کور پک رو بگیرم دانلود کنم؟
saeed ssd
10-05-2015, 19:46
اقایون داداشا من موندم چیکار کنم؟ صبر کردم نسخه بلک باکس بیاد نیومد از دو شب پیش دارم نسحه کورپک رو دانلود می کنم الان7/5گیگ رو دانلود کردم که یهو نسخه ریلود اومد بیرون موندم قید اون 7 گیگ رو بزنم و این نسخه ریلود رو دانلود کنم یا همون کور پک رو دانلود کنم؟شما می گید چیکار کنم؟
چرا نسخه ریلود اینقدر حجمش بالاست؟کورپک 37 گیگه اون 59؟؟چرا تفاوتش چیه خب؟اگه ریلود فقط به خاطر قسمت بازی انلاین ایقدر حجمش بالاشت من همون نسخه کور پک رو بگیرم دانلود کنم؟
گروه بلک باکس معمولا صبر میکنه تا معتبرترین کرک(که معمولا کرک ریلوده) منتشر بشه بعد نسخه بلک باکس رو منتشر میکنه
شما که مثل من تا الان صبر کردی یکی دو روزه دیگه صبر کن نسخه بلک باکس رو با حجم کمتر دانلود کن
شما داری ریلودد با کورپک مقایسه میکنی......
به هیچ وجه نسخه ریلودد رو از دست نده.....و بیست گیگ بیشتر دانلود کن ولی از کیفیت کارت مطمئن باش....
happyfeat
10-05-2015, 20:05
هیشکی لینک دانلود کرک ریلود رو نداره؟؟
virus2009
10-05-2015, 21:52
نسخه Reloaded به همراه کرک به پست اول اضافه شد ...
EhsanCPU
11-05-2015, 02:14
لینک کرک ریلودد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازی
کرک RELOADED که در پست اول هم قرار داده شده حجمش 2 مگه ولی این لینکی که شما گذاشتی حجمش 73 مگ هست !!!
aligoodbeh
11-05-2015, 13:52
یعنی دیگه اعصابم داغون شد اون مرحله که یه هواپیما در حال سقوطو دنبال می کنی بعدش موقع سویچ کرش می کنه.خاک بر سر 3dm با این کرک مزخرفش.کسی ریلود رو امتجان کرده؟نه دانلودش کنیم بازم کرش کنه
VahidDG2007
11-05-2015, 20:41
سلام خدمت اساتید...
دوستان نسخه ی Reloaded اومده بنظرتون تهیه این نسخه عقلانیه؟ یا SKIDROW؟
EhsanCPU
11-05-2015, 22:30
سلام خدمت اساتید...
دوستان نسخه ی Reloaded اومده بنظرتون تهیه این نسخه عقلانیه؟ یا SKIDROW؟
سلام اگه هنوز دانلودتون رو شروع نکردین و یا بازی رو نخریدین نسخه RELOADED پیشنهاد میشه و در اولویته ...
dverbame
11-05-2015, 23:26
یعنی دیگه اعصابم داغون شد اون مرحله که یه هواپیما در حال سقوطو دنبال می کنی بعدش موقع سویچ کرش می کنه.خاک بر سر 3dm با این کرک مزخرفش.کسی ریلود رو امتجان کرده؟نه دانلودش کنیم بازم کرش کنه
100 % ریلودد رو بگیر
من این اپدیت و فیکس 670 مگیش رو گرفتم.. دیگه حتی 1 کرش هم ندارم .. اصلا زندگی معنا پیدا کرده :n02:
aligoodbeh
11-05-2015, 23:47
100 % ریلودد رو بگیر
من این اپدیت و فیکس 670 مگیش رو گرفتم.. دیگه حتی 1 کرش هم ندارم .. اصلا زندگی معنا پیدا کرده :n02:
ok دانلود می کنم ولی اینو بدون فقط به خاطر تو :D
aligoodbeh
12-05-2015, 08:42
آره جواب داد واقعا کرک خوبیه
Amirwwe619
12-05-2015, 10:57
من کرک ریلودد رو ریختم ولی stop working میده
کسی همچین مشکلی نداشت؟
VahidDG2007
12-05-2015, 11:09
کسی همچین مشکلی نداشت؟
یعنی کرک ریلودد و روی نسخه های غیر ریلودد ریختید؟
دوستان کسی تاحالا بازی نسخه ی ریلودد و کرکش و جمعا نصب نکرده ببینه خوب جواب میده یا نه؟
قبلا یه Resident Evil 5 ریلودد داشتم که خوب بود اما NFS Rival ریلودد و گرفتم که اصن اجرا نشد به گرافیک گیر داد!!!!.
کلا میخواستم بدونم کسی ریلودد و نصب کرده ببینه اوکیه؟
بازم با تشکر از دوستان که جواب میدن مرسی.....
tranceyou
12-05-2015, 14:08
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم من ورژن کورپک رو نصب کرده بودم و بازی میکردم و وقتی که نسخه اصلی ریلودد اومد طبق
راهنمای زیر اونو تبدیل کردم به ریلودد اما به مشکل اجرا خوردم در عکس بعدیش :
و موقع اجرای بازی :
و پیغامش اینه:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GTA5.exe
Application Version: 1.0.350.1
Application Timestamp: 5540c256
Fault Module Name: GTA5.exe
Fault Module Version: 1.0.350.1
Fault Module Timestamp: 5540c256
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0000000001133400
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: f232
Additional Information 2: f2322108af26f2fd52bfa54edd1298de
Additional Information 3: 9249
Additional Information 4: 924972c6d77882d8db8104f7dac7a741
Read our privacy statement online:
Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
playstation 3
12-05-2015, 21:35
سلام دوستان.من تو مرحله ای که trevor دنبال قطار می کنه وقتی شخصیت می خواد به franklin عوض بشه پیغام bex64 می ده و بازی متوقف میشه نمیتونم مرحلشم رد کنم چون یه تیکه تریور تو قطاره هیچ راهی برای خود کشی نیست.سیو بعد این مرحله و کسی نداره؟راه حل چیه دوستان؟:n34:
Davood_titan
12-05-2015, 23:42
یه سوال چه مشکلی داره از 3dm بریم reloded ??
dverbame
13-05-2015, 08:51
سلام دوستان.من تو مرحله ای که trevor دنبال قطار می کنه وقتی شخصیت می خواد به franklin عوض بشه پیغام bex64 می ده و بازی متوقف میشه نمیتونم مرحلشم رد کنم چون یه تیکه تریور تو قطاره هیچ راهی برای خود کشی نیست.سیو بعد این مرحله و کسی نداره؟راه حل چیه دوستان؟:n34:
کرک ریلودد رو بریز . مشکلی نیست بعدش
یه سوال چه مشکلی داره از 3dm بریم reloded ??
مشکلی نیست. فقط یه فایل 700 مگی باید دانلود کنی تا درست بشه
Scary Feelings
14-05-2015, 18:07
سلام
مشکلم حل شد داخل بازی ام میرم راحت بعضی وقتها کش رم پر میشه بازی میپره بیرون راه حلی هست؟ رم من 4گیگ هست
با سلام
میخواستم بدونم اون فابل 700 مگی که بعد از ریختن کرک ریلودد باید بگیری چی هست اگه میشه لینک دانلودشا بزارید
سلام دوستان من بازی رو تازه نصب کردم واسه حل این ارور باید چیکار کنم؟ پیشاپیش ممنون:n16:
Scary Feelings
15-05-2015, 02:21
سلام دوستان من بازی رو تازه نصب کردم واسه حل این ارور باید چیکار کنم؟ پیشاپیش ممنون:n16:
Install Directx 11
Xx Hossein xX
15-05-2015, 09:38
سلام.
دوستان من وقتی بازی رو دفعه اول میریزم به خوبی اجرا میشه ولی وقتی میرم داخل تنظیمات و گرافیک بازی رو تغییر میدم میگه بازی باید ری استارت بشه و وقتی ری استارت میشه میگه Activation Required
نسخه ریلودد دارم. راهی هست که این مشکلو حل کنه؟ تاریخ سیستم رو هم تغییر میدم ولی فرقی نمیکنه.
ممنون
MOHAMMAD2010
15-05-2015, 10:53
تو نسخه RELOADED هم باید تاریخ کامپیوتر رو عقب ببریم ؟
Xx Hossein xX
15-05-2015, 11:06
تو نسخه RELOADED هم باید تاریخ کامپیوتر رو عقب ببریم ؟
توی سایت ریلودد نوشته بود اگه به مشکل اکتیویشن برخوردید تاریخ رو به ۱۵ آپریل برگردونید ولی من اینکارم کردم مشکل حل نشد. هر وقت تنظیمات گرافیک رو تغییر میدم اکتیوشن میخواد.
Sent from Bacon
امیر تتلو
15-05-2015, 14:10
وستان سیستم لب تاب من اینه:
ram:8gb
cpu:i5 2450m
vga:gtx560m
میتونه بکشه جی تی ای رو؟؟؟؟ واچ داگز که پاره کرد خودشو روی سیستم medium....
EhsanCPU
15-05-2015, 14:58
وستان سیستم لب تاب من اینه:
ram:8gb
cpu:i5 2450m
vga:gtx560m
میتونه بکشه جی تی ای رو؟؟؟؟ واچ داگز که پاره کرد خودشو روی سیستم medium....
دوست عزیز روی LOW به راحتی میتونین بازی کنین
ولی اگه تنظیمات بازی رو بالا ببرین با افت بسیار شدید فریم مواجه میشین
امیر تتلو
15-05-2015, 18:59
دوست عزیز روی LOW به راحتی میتونین بازی کنین
ولی اگه تنظیمات بازی رو بالا ببرین با افت بسیار شدید فریم مواجه میشین
شما مطمئنی؟؟؟؟؟من تو گیم دبته زدم میگه میتونم روی مدیوم بازی کنم....جالب اینه گفته واچ داگز رو روی low هم نمیتونم اجرا کنم.........اشتباه نمیکنه سایت؟؟؟؟؟ولی واچ داگز رو روی low اجرا کردم.......
dverbame
15-05-2015, 19:34
شما مطمئنی؟؟؟؟؟من تو گیم دبته زدم میگه میتونم روی مدیوم بازی کنم....جالب اینه گفته واچ داگز رو روی low هم نمیتونم اجرا کنم.........اشتباه نمیکنه سایت؟؟؟؟؟ولی واچ داگز رو روی low اجرا کردم.......
خیر
واچ داگز رو والا سیستم من که gta رو high میزنم .. رو low میزدم لک داشت :n19: :n09:
اصا واچ داگز اگه برترین سیستم دنیا رو هم ببندی باز روی low باید بازی کنی.. هیچ بهینه سازی نداشتن ...
جی تی ای رو میتونید رو مدیوم بازی کنید .. البته نه همه چیز رو . و دوستانی که میگن low راست میگند چون تکسچر شاید در حالت عادی رو medium جواب بده ..اما برخی جاها که افکت زیاد میشه بازی خیلی گیر میکنه و لک میزنه
دوستان میخام یک سیستم تهیه کنم که این بازیو تو بهترین حالت ممکن اجرا کنم
لطفا بگید چه سیستمی باید بخرم
ممنون
Xx Hossein xX
15-05-2015, 21:52
دوستان میخام یک سیستم تهیه کنم که این بازیو تو بهترین حالت ممکن اجرا کنم
لطفا بگید چه سیستمی باید بخرم
ممنون
آخرین تنظیمات بازی به رزولیشینی که میخواید بازی رو روش اجرا کنید ارتباط زیادی داره. مثلا برای 1080 یک گرافیک 970 و سی پی یو 4790 و 8 گیگ رم کفایت میکنه، یکم زیاد هم هستش، بودجتون مشخص باشه بهتر میشه راهنمایی کرد. داخل بخش مشاوره خرید سیستم پست ارسال کنید دوستان دقیقتر راهنمایی میکنن.
Sent from Bacon
کسی همچین مشکلی نداشت؟
منم همین مشکل رو دارم.
کرک 3dm اوکیه ولی ریلودد ارور میده.
Scary Feelings
16-05-2015, 00:16
بچه ها به منم کمک کنید لطفا چکار کنم که بازی از رم کمتری استفاده کنه, وسط بازی هی کرش میکنه , رمم 4گیگ هست
امیر تتلو
16-05-2015, 00:58
خیر
واچ داگز رو والا سیستم من که gta رو high میزنم .. رو low میزدم لک داشت :n19: :n09:
اصا واچ داگز اگه برترین سیستم دنیا رو هم ببندی باز روی low باید بازی کنی.. هیچ بهینه سازی نداشتن ...
جی تی ای رو میتونید رو مدیوم بازی کنید .. البته نه همه چیز رو . و دوستانی که میگن low راست میگند چون تکسچر شاید در حالت عادی رو medium جواب بده ..اما برخی جاها که افکت زیاد میشه بازی خیلی گیر میکنه و لک میزنه
دوست من الان n550jk داره روی بالاترین کیفیت ممکن واچ داگز رو با بیشترین فریم اجرا کرده.........عجب روزگاری شده.....راستی من ادونصد وار فار رو هم روی لو نرم نرم و بدون لگ بازی میکردم.......یه سوال الان advancde war fare سنگینتره یا جی تی ای؟؟؟؟ پس من خیالم راحت باشه میتونم نرم بازی کنم؟؟؟؟
سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟
dverbame
16-05-2015, 11:26
دوست من الان n550jk داره روی بالاترین کیفیت ممکن واچ داگز رو با بیشترین فریم اجرا کرده.........عجب روزگاری شده.....راستی من ادونصد وار فار رو هم روی لو نرم نرم و بدون لگ بازی میکردم.......یه سوال الان advancde war fare سنگینتره یا جی تی ای؟؟؟؟ پس من خیالم راحت باشه میتونم نرم بازی کنم؟؟؟؟
پس فک کنم واچ داگز با قیافه من مشکل داره :n02: و البته یه سری از دوستان . چون تو تقریبا 90 % فروم های بازی به واچ داگز اعتراض داشتن که هر چی هم سیستمت بالا باشه باز نمیتونی مث ادم بازی کنی. بگذریم .
ببینید awf هم بازی سبکی نیست. اما جی تی ای رو جوری طراحی کردن که کودکان غزه ( البته از ما پولدار ترن - مزاح :n02: ) هم بتونن با کم ترین امکانات بازی کنن. به این منظور که هر چی سیستم بالاتر باشه چیزایی که میبینی خفن تره
ولی با حداقل سیستم هم میتونی به کیفیت پایین بازی کنی
سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟
:n30::n30::n30:
VatanGame
16-05-2015, 18:12
:n30::n30::n30:
بازی کاملا نصب شد یا وسط نصب این خطا میده این مقاله بخوان شاید کمک کنه
حل مشکلات و ارور های بازی Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر نسخه 3dm داری
تبدیل نسخه 3DM به ریلودد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی کاملا نصب شد یا وسط نصب این خطا میده این مقاله بخوان شاید کمک کنه
حل مشکلات و ارور های بازی Grand Theft Auto V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر نسخه 3dm داری
تبدیل نسخه 3DM به ریلودد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازی نصب شد.... وقت اجرا این ارورو میده...
یه فایل دانلود کردم....الان بازی اجرا میشه ولی بعد از چند ثانیه ارور زیرو میده بعدم stop working میده که اینم متنشه...
Problem signature:
Application Version: 1.0.323.1
Application Timestamp: 5527f187
Fault Module Version: 1.0.323.1
Fault Module Timestamp: 5527f187
Exception Offset: 000000000112f960
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Additional Information 1: 4618
Additional Information 2: 46186d8dfec7b571577948191f040a25
Additional Information 3: 4c72
Additional Information 4: 4c72ccaf28585157c6f115e14f4dc24f
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
VatanGame
16-05-2015, 20:54
یه فایل دانلود کردم....الان بازی اجرا میشه ولی بعد از چند ثانیه ارور زیرو میده بعدم stop working میده که اینم متنشه...
Problem signature:
Application Version: 1.0.323.1
Application Timestamp: 5527f187
Fault Module Version: 1.0.323.1
Fault Module Timestamp: 5527f187
Exception Offset: 000000000112f960
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Additional Information 1: 4618
Additional Information 2: 46186d8dfec7b571577948191f040a25
Additional Information 3: 4c72
Additional Information 4: 4c72ccaf28585157c6f115e14f4dc24f
تاریخ سیستم بکن 2015/4/4
تاریخ سیستم بکن 2015/4/4
بازم نشد....
VatanGame
16-05-2015, 22:00
بازم نشد....
اطمینان داری که کارت گرافیگ آپدیت هست و برنامه جانبی نصب هست
اطمینان داری که کارت گرافیگ آپدیت هست و برنامه جانبی نصب هست
اره گرافیکن اپدیته.... برنامه هم..net fram.....social.......direct
VatanGame
16-05-2015, 22:23
اره گرافیکن اپدیته.... برنامه هم..net fram.....social.......direct
این خطا بیشتر مال تاریخ هست موقعی که تاریخ درست میکنی اینترنت قطع کن انتی ویروس هم داری اطمینان سازی کن اگر نشد کرک عوض کن راستی کر ک چی هست
این خطا بیشتر مال تاریخ هست موقعی که تاریخ درست میکنی اینترنت قطع کن انتی ویروس هم داری اطمینان سازی کن اگر نشد کرک عوض کن راستی کر ک چی هست
کرکشو نمیدونم کدومه....همراه بازی بود.... کرک مطمئنی میدونین تا دانلود کنم...
VatanGame
17-05-2015, 08:55
کرکشو نمیدونم کدومه....همراه بازی بود.... کرک مطمئنی میدونین تا دانلود کنم...
دو کرک بیشتر نیست که یکی 3dm هست یکی ریلودد شما باید اگر ریلود باشد
۵) بازی را توسط فایروال خود بلاک کنید تا به اینترنت دسترسی نداشته باشد و سپس از طریق فایل اجرایی GTAVLauncher.exe بازی را اجرا نمایید. لطفا دقت داشته باشید که تنها از طریق فایل اجرایی GTAVLauncher.exe بازی را اجرا کنید در غیراینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.
اگر 3dm باشد فکر کنم روی Launcher زده 3dm ایکون تقریبا ابی هست
دو کرک بیشتر نیست که یکی 3dm هست یکی ریلودد شما باید اگر ریلود باشد
۵) بازی را توسط فایروال خود بلاک کنید تا به اینترنت دسترسی نداشته باشد و سپس از طریق فایل اجرایی GTAVLauncher.exe بازی را اجرا نمایید. لطفا دقت داشته باشید که تنها از طریق فایل اجرایی GTAVLauncher.exe بازی را اجرا کنید در غیراینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.
اگر 3dm باشد فکر کنم روی Launcher زده 3dm ایکون تقریبا ابی هست
کرک 3dm بود.....کرک کامل تری نیست؟؟ همون ارورو میده...
VatanGame
17-05-2015, 17:34
کرک 3dm بود.....کرک کامل تری نیست؟؟ همون ارورو میده...
خوب تبدیل به ریلودد کن اموزش بود برات گذاشتم موضوع اول بخوانی هست
امیر تتلو
17-05-2015, 18:36
اقا من که نصب کردم...دمش گرررم روی HIGH هم دارم بازی میکنم...خیلی سبکه که..............خیلیم قشنگه....بد بختی زیاد داشت...اما حل شد
دوستان یکی که نسخه reload بازی رو بازی میکنه و اوایل بازی هست بعد از مرحله ای که مربی تنیس اون زنه باهاش میخوابه و میرن و خونشو خراب میکنن واسم آپلود کنه لطفا تو اون مرحله بازی من یه باگ داره که خونه رو نمیشه خراب کرد و ماشین پرواز میکنه!کمک کنید لطفا ممنون میشم :n03:
Scary Feelings
20-05-2015, 12:01
اقا منم تو مرحله اول ترور مشکل دارم باگ داره موتورسوارا رو که میکشم میپره بیرون , کسی سیو بعد از این مرحله رو داره؟ mossion 14
amin1374
20-05-2015, 12:03
هرکی تونست اینو پیدا کنه جایزه داره بازی دستکاری نشده هم هست لامصب عجب غولیه :)
هرکی تونست اینو پیدا کنه جایزه داره بازی دستکاری نشده هم هست لامصب عجب غولیه :)
میشه باهاش پرواز کرد؟
unname47
20-05-2015, 18:15
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم، اونم اینه که گاهی پیش میاد که نقشه کوچیکی که پایین صفحه وجود داره نسبت به کاراکتر درحال بازی کمی اختلاف داره،
فرضا حین رانندگی وقتی در یک خیابون درحال حرکت هستم در نقشه علامت Player رو کمی پایین تر از خیابونی که باید باشه نشون میده و دقیق نیست...
مشکل از چی میتونه باشه؟
joibari2
20-05-2015, 20:00
سلام من میخوام این بازیو دانلود کنم ولی نمیدونم از کدوم سایت بگیرم.نسخه ریلودد میخوام.از لینکایی که اول پست هست کسی دان کرده؟
amin1374
20-05-2015, 22:10
hv
میشه باهاش پرواز کرد؟
اره میشه ولی لامصب غولیه هاااااا
saeed774
20-05-2015, 23:43
بازی من تو 70% تموم شد که !! تموم مراحل و ماموریت ها رو هم تقریبا تموم کرده بودم جز خرید مغازه و گاراژ اینا و پرواز با چتر و ... الان هم هر کدوم حدود 20 میلیون دلار پول دارن !! 30 درصد بقیه هم فک کنم واسه خوشگذرونی و عیاشی باشه ( مثلا نایت کلوب ها :n02: )
saeed774
20-05-2015, 23:46
از دوستان کسی اگر مشکلی در مراحل داشته باشه میتونم کمک کنم سوال بپرسید
unname47
21-05-2015, 09:55
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم، اونم اینه که گاهی پیش میاد که نقشه کوچیکی که پایین صفحه وجود داره نسبت به کاراکتر درحال بازی کمی اختلاف داره،
فرضا حین رانندگی وقتی در یک خیابون درحال حرکت هستم در نقشه علامت Player رو کمی پایین تر از خیابونی که باید باشه نشون میده و دقیق نیست...
کسی میدونه مشکل از چیه؟
Mehdi Bayern
21-05-2015, 10:06
-------------------------------
امیر تتلو
22-05-2015, 16:05
کسی میدونه مشکل از چیه؟
مشکل عجیبیه.....اگه گرافیکت اپدیت نیست اپش کن......اپدیت جدید رو نصب کن و کرک رو حتما هماهنگ کن با بازی....یعنی کرک رلودد بزار اگه نسخت ریلودده...اگه هم نشد با کرک های دیگه یه امتحانی کن...اینی که میگی شبیه باگه.............باید با این کارایی که گفتم برطرف بشه احتمال زیاد....یه امتحانی بکن..راستی بازی رو هم به اخرین اپدیت اراعه شده مجهز کن...
آپدیت های باری روی corepack نصب میشه؟
unname47
23-05-2015, 13:24
مشکل عجیبیه.....اگه گرافیکت اپدیت نیست اپش کن......اپدیت جدید رو نصب کن و کرک رو حتما هماهنگ کن با بازی....یعنی کرک رلودد بزار اگه نسخت ریلودده...اگه هم نشد با کرک های دیگه یه امتحانی کن...اینی که میگی شبیه باگه.............باید با این کارایی که گفتم برطرف بشه احتمال زیاد....یه امتحانی بکن..راستی بازی رو هم به اخرین اپدیت اراعه شده مجهز کن...
ممنون از راهنماییت
آخرین آپدیت رو گرفتم (آپدیت 5 و کرک 5)
البته نسخه من 3DM هست که اون پچ 3DM به ریلودد رو هم گرفتم ریختم بعدش که خیلی از مشکلاتم رو ازبین برده (کرش هنگام شلیک از ماشین، کرش هنگام زدن F در بعضی مراحل بازی و...)
قبلا هم توی بازی مشکل قطع شدن ناگهانی صدا رو داشتم که مثل اینکه حل شده...
این مشکلی هم که پیش اومده گاهی اتفاق میفته، ولی خب رو اعصابه واقعا، که البته خودم فکر میکنم بخاطر ناهماهنگی نسخه ی بازی با اون پچ و کرک ریلودد باشه...
Amir Hossein
23-05-2015, 13:37
سلام بچه ها
تازه بازی رو نتصب کردم
بازی هم ظاهرا سیو خورده ای گیگه...
کدم کرک با آپدیتو باید بگیرم... کمی سردر گم شدیم :31:
wellbred
23-05-2015, 15:18
رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.
حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.
آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.
سیستمم هم از پس بازی برمیاد:
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
رفقا ایراد از کجاست؟ نسخه بازی من ایراد داره؟ ایراد از کرکه آیا؟ چه کنم؟
EhsanCPU
23-05-2015, 19:43
رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.
حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.
آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
سلام دوست عزیز
با سی پی یوهای i5 سری 3000 لپ تاپ و گرافیک 630m باید بتونین بدون مشکل روی LOW بازی کنین
مدل دقیق سی پی یو چیه ؟
ویندوزتون چیه ؟ 7 یا 8.1 ؟
wellbred
23-05-2015, 22:32
ویندوز 7 هست، CPU هم اینتل corei5-2450 با فرکانس 2500 تا 3100 گیگاهرتز
نکته ش اینه که من حتی رزولوشن رو تا آخر میزارم و بقیه گزینه های OFF هست و بقیه Normal هستند بازی مشکلی نداره. این لگ لعنتی انگار اصلا ربطی با این موضوعات نداره. بچه های اینجا کسی تجربه این موضوع رو نداشته؟ واقعا عذابه
EhsanCPU
23-05-2015, 23:03
ویندوز 7 هست، CPU هم اینتل corei5-2450 با فرکانس 2500 تا 3100 گیگاهرتز
نکته ش اینه که من حتی رزولوشن رو تا آخر میزارم و بقیه گزینه های OFF هست و بقیه Normal هستند بازی مشکلی نداره. این لگ لعنتی انگار اصلا ربطی با این موضوعات نداره. بچه های اینجا کسی تجربه این موضوع رو نداشته؟ واقعا عذابه
این مشکلات روی ویندوز 8.1 کمتر گزارش شده
همه گزینه ها رو روی LOW قرار بدین ببینین هنوز مشکل باقیه ؟
ولی در کل با این CPU و گرافیک اگه تنظیمات ( حتی چند مورد رو ) بالاتر از LOW قرار بدین طبیعیه که با افت فریم شدید روبرو بشین ...
wellbred
24-05-2015, 00:45
این قضیه به نظرم مربوط به یه باگ باشه! یا از کرک برنامه. کسی تجربه مشابه نداشته؟ شما هم مثل من کرکتون ریلودد هست؟ من اپدیت، پچ یا هیچ چیز دیگه ای نصب نکردم.
دوباره هم می گم، من افت فریم دایم ندارم. چند ثانیه میگیره و ول میکنه. اما چون مدام این کارو می کنه بدجوری روی اعصابه
امیر تتلو
24-05-2015, 01:02
ممنون از راهنماییت
آخرین آپدیت رو گرفتم (آپدیت 5 و کرک 5)
البته نسخه من 3DM هست که اون پچ 3DM به ریلودد رو هم گرفتم ریختم بعدش که خیلی از مشکلاتم رو ازبین برده (کرش هنگام شلیک از ماشین، کرش هنگام زدن F در بعضی مراحل بازی و...)
قبلا هم توی بازی مشکل قطع شدن ناگهانی صدا رو داشتم که مثل اینکه حل شده...
این مشکلی هم که پیش اومده گاهی اتفاق میفته، ولی خب رو اعصابه واقعا، که البته خودم فکر میکنم بخاطر ناهماهنگی نسخه ی بازی با اون پچ و کرک ریلودد باشه...
الان این مشکلت حل نشد؟؟؟من الان لب تابم دستم نیست بعد از امتحانات اگه خواستی بهم پیغام بده که کرک مناسب با بازیتو بهت بدم..دارمش...مشکلتو حل میکنه...شاید بتونی خودت از تو اینترنت پیدا هم کنی....اما من کلا....هییییییییییییییییچ مشکلی تو بازی نداشتم...بازی با بالاترین کیفیت و بدون کوچیک ترین باگی پلی شد.....ببخشید که الان نمیتونم بهت بدم کرک رو.......برای 26 خرداد میتونم از لب تابم استفاده کنم....اخه الان امتحان دارم
امیر تتلو
24-05-2015, 01:08
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
گرافیکت ضعیفه.......سی پیوت کاملا مثل مال منه اما گرافیکت بنظر من کافی نیست.....منم اول بازی برای 1 دیقه این مشکلو داشتم اما بعدش حل شد...راستی لب تابت رو مستقیم به برق وصل کنیا....از باتری انرژی رو تامین نکن...
wellbred
24-05-2015, 09:12
بچه های اینجا بازی رو با کدوم کرک انجام میدید؟ من اگر بخوام دوباره بازی رو نصب کنم و یک کرک دیگه غیر از ریلودد امتحان کنم، چی رو پیشنهاد می کنید؟ آپدیت شماره چند؟
سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed774
24-05-2015, 22:16
سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما DirectX تون آپدیت نیست . دایرکت ایکس رو آپدیت کنین .
این دایرکت ایکس فایل های مربوط به دایرکت ایکس 9 و به بالا رو در ویندوزهای 7 و بالاتر آپدیت میکنه .
wellbred
25-05-2015, 11:52
کسی نبود پاسخ این مشکل لگ های مداوم که هر چند ثانیه یه بار تو بازی میان رو بده؟
Amir Hossein
25-05-2015, 12:37
دوستان؟ سوال من زیاد سخت نیستا :31:
نسخه بازی من اون سی گیگی هستش...
از کدوم آپدیت و کرک باید استفاده کنم؟
یه راهنمایی بکنین ممنون میشم...
امیر تتلو
25-05-2015, 12:55
گفتم که گرافیکت ضعیفه...مدل دقیق لب تابت چیه؟؟؟این مشکلی که تو داری ماله بازی نیست....منم وقتی سیستم بازی رو بالا میبرم و همه چی رو تا اخر میبرم بالا اینجوری میشه....گرافیکت تمام زورشو میزنه و دوباره ول میکنه(برق کم میاره...یا به دلایل دیگه) بنظر من اینجوریه....چون خودم امتحان کردم میدونم......راستی باتری لبتابتو دربیار و مستقیم بزن به شارژ و بیا بگو بهتر میشه یا نه...
Pitbull2015
25-05-2015, 14:10
دوستان؟ سوال من زیاد سخت نیستا :31:
نسخه بازی من اون سی گیگی هستش...
از کدوم آپدیت و کرک باید استفاده کنم؟
یه راهنمایی بکنین ممنون میشم...
سلام. داداش! من خودم همون جور که به همین دوستمون تو پست بعدی گفتم، با Update 1 و کرک نسخه ی 4 دارم بازی می کنم و تا حالا که تقریباً 30 درصد بازی رو رفتم، هیچ کدوم از این مشکلاتی که دوستان هر از گاهی میگن، نداشتم!
Pitbull2015
25-05-2015, 14:10
سلام. داداش! همه ی تنظیماتت تنظیمه همون جور که گفتی! تنها چیزی که به ذهنم میرسه، ضعیف بودن سیستمته که باعث میشه لگ بندازه، هر چند میگی چند ثانیه یه بار! من الآن یه لپ تاپ High End دارم که باهاش نسخه ی Core Pack با Update 1 و کرک نسخه 4 روی Ultra راحت و بدون لگ بازی می کنم!
=======================
ویرایش: راهکار امیر تتلو هم یه تست کن، ببین شاید بهتر شد! با این حال من میگم تمام تنظیمات گرافیکی بازی رو بذار روی پایین ترین حد ممکن؛ احتمالاً دیگه لگ نمیزنه!
wellbred
25-05-2015, 15:17
گفتم که گرافیکت ضعیفه...مدل دقیق لب تابت چیه؟؟؟این مشکلی که تو داری ماله بازی نیست....منم وقتی سیستم بازی رو بالا میبرم و همه چی رو تا اخر میبرم بالا اینجوری میشه....گرافیکت تمام زورشو میزنه و دوباره ول میکنه(برق کم میاره...یا به دلایل دیگه) بنظر من اینجوریه....چون خودم امتحان کردم میدونم......راستی باتری لبتابتو دربیار و مستقیم بزن به شارژ و بیا بگو بهتر میشه یا نه...
لپ تاپ MSI X460 هست.
هارد 750 GB با دور 5200 RPM
CPU Intel Core i5 2450
Graphic Geforce GT 630m 2GB GDDR3
RAM DDRIII 8 GB
این لپ تاپ شاخ نیست، اما ضعیف هم نیست آخه. برای گرافیک من هم خود nVidia آپدیت مخصوص GTA V رو یک ماه پیش منتشر کرد. نکته اینه، من تنظیمات رو تا اخر اخر هم روی Low بزارم، بازم این لگ لعنتی بعد از چند دقیقه روان بازی کردن سر و کله ش پیدا می شه. چند ثانیه افت فریم می گیره، بعد خوب میشه. دوباره مثلا 10 ثانیه بعد افت فریم می گیره و دوباره درست میشه. مدام این کارو تکرار می کنه.
تو سایت های خارجی این رو یه باگ می دونن و می گن باید پچ بیاد حلش کنه. شما برو بچه های اینجا یعنی همتون بدون مشکل و بدون این مشکل لگ بازی می کنید؟
امیر تتلو
25-05-2015, 22:42
لپ تاپ MSI X460 هست.
هارد 750 GB با دور 5200 RPM
CPU Intel Core i5 2450
Graphic Geforce GT 630m 2GB GDDR3
RAM DDRIII 8 GB
این لپ تاپ شاخ نیست، اما ضعیف هم نیست آخه. برای گرافیک من هم خود nVidia آپدیت مخصوص GTA V رو یک ماه پیش منتشر کرد. نکته اینه، من تنظیمات رو تا اخر اخر هم روی Low بزارم، بازم این لگ لعنتی بعد از چند دقیقه روان بازی کردن سر و کله ش پیدا می شه. چند ثانیه افت فریم می گیره، بعد خوب میشه. دوباره مثلا 10 ثانیه بعد افت فریم می گیره و دوباره درست میشه. مدام این کارو تکرار می کنه.
تو سایت های خارجی این رو یه باگ می دونن و می گن باید پچ بیاد حلش کنه. شما برو بچه های اینجا یعنی همتون بدون مشکل و بدون این مشکل لگ بازی می کنید؟
من که فکر میکنم سیستمت کافی نیست.......من که روون مثله فیلم بازی میکنم.....خیلی بازیش تر و تمیزه اتفاقا......مثلا واچ داگز خیلی سنگینتر بود.....دوست من این یه باگ نیست...گرافیکت نمیکشه...سی پی یوت هم خیلی جالب نیست اما اگه تمام زورشو بزنه میتونه اینو بکشه.....من گرافیکم gtx560m ه این خیلی از ماله تو قویتره و برای کشیدن بازی تو حد نرمال دماش طرفای 70 میره...به بیانی ساده تر خودشو جررر میده......بخاطر همین میگم گرافیکت ضعیفه برای بازی.....راستی برو سایت game-debate یه امتحان کن بهت میگه میتونی اینو بازی کنی یا نه
امیر تتلو
25-05-2015, 22:44
سلام. داداش! من خودم همون جور که به همین دوستمون تو پست بعدی گفتم، با Update 1 و کرک نسخه ی 4 دارم بازی می کنم و تا حالا که تقریباً 30 درصد بازی رو رفتم، هیچ کدوم از این مشکلاتی که دوستان هر از گاهی میگن، نداشتم!
دوست عزیز شما سیستمت high end ه و داری این نسخه رو پلی میکنی؟؟؟؟؟ مدل لبتابت چیه؟؟؟
wellbred
26-05-2015, 09:55
مرسی امیر تتلو، بابت پاسخ هات و سایر رفقا.
دیشب مشکل رو حل کردم. تمامش بر می گشت به بالا رفتن دمای لپ تاپ خصوصا کارت گرافیک. الان همه چیز رو medium و بعضی تنظیمات مثل texture رو روی high گذاشتم و لپ تاپ هم وصله به تلوزیون 50 اینچ و دارم با رزولوشن 1920x1080 بازی می کنم. فوق العاده روان و عالی شده.
نکته ش، این بود که با یک تخته هشت میل MDF و دو تا فن قوی، یک پایه خنک کننده برای لپ تاپ ساختم که حسابی خنکش بکنه. و مشکل بالکل رفع شد.
Pitbull2015
26-05-2015, 19:44
دوست عزیز شما سیستمت high end ه و داری این نسخه رو پلی میکنی؟؟؟؟؟ مدل لبتابت چیه؟؟؟
سلام. بله. لپ تاپ MSI GT70 Dragon Edition 2 دارم که سخت افزارش اینه:
Monitor 17'3" Full HD TFT 60 Htz
CPU : Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHtz
RAM : 32 GB DDR3 1600 MHtz
Graphic : NVIDIA GTX 780M 4 GB Dedicated DDR5
Hard : 384 GB SSD 1500 MB/S
بازی رو روی Ultra به راحتی بازی می کنم! خیلی خوب بهینه ـش کردن...
امیر تتلو
26-05-2015, 23:35
مرسی امیر تتلو، بابت پاسخ هات و سایر رفقا.
دیشب مشکل رو حل کردم. تمامش بر می گشت به بالا رفتن دمای لپ تاپ خصوصا کارت گرافیک. الان همه چیز رو medium و بعضی تنظیمات مثل texture رو روی high گذاشتم و لپ تاپ هم وصله به تلوزیون 50 اینچ و دارم با رزولوشن 1920x1080 بازی می کنم. فوق العاده روان و عالی شده.
نکته ش، این بود که با یک تخته هشت میل MDF و دو تا فن قوی، یک پایه خنک کننده برای لپ تاپ ساختم که حسابی خنکش بکنه. و مشکل بالکل رفع شد.
یه سوال لب تابت فول اچ دیه؟؟؟ چجوری سیستمت با این کیفیت اینو اجرا میکنه؟؟؟؟ وقتی تکستچر و میزارم high خودشو جرر میده سیستمم و تو رانندگی هم گاهی لگ میزنه.....عجب شانسی داریا.....
Ramin khuzestan
27-05-2015, 02:08
سلام
من توی بازی با مشکل افت فریم مواجه هستم حتی با پایین ترین سطح تنظیمات
CPU intel Core i7 2670QM 2.2GH
RAM 6GB
AMD Radeon 6770m
windows 8
ضمن اینکه دوستمون به مشکل بالا رفتن دمای لپ تاپ اشاره داشتن و فن لپ تاپ من هم دچار مشکل هست
میخواستم ببینم با توجه به مشخصات لپ تاپ این افت فریم طبیعی هست یا نه؟
wellbred
27-05-2015, 11:02
دوست عزیز، یک پایه خنک کننده قوی خودتون بسازید با چند تا فن. این نکته رو هم رعایت کنید که حتما یکی از فن ها مستقیم زیر شیار های محل ورود هوا به کارت گرافیک باشه. این موضوع برای من بعد از این همه تست کرک و برنامه های جانبی و پچ که هیچ کدوم کارساز نبود، جواب داد.
امیر جان،
مشخصات سیستمم رو که می دونی. با این تنظیمات که گفتم و 60 هرتز، واقعا خوب جواب میده. منظورت از فول HD بودن خود لپ تاپ هست یا مانیتور لپ تاپ؟ چون مانیتورش هست.
امیر تتلو
27-05-2015, 11:56
دوست عزیز، یک پایه خنک کننده قوی خودتون بسازید با چند تا فن. این نکته رو هم رعایت کنید که حتما یکی از فن ها مستقیم زیر شیار های محل ورود هوا به کارت گرافیک باشه. این موضوع برای من بعد از این همه تست کرک و برنامه های جانبی و پچ که هیچ کدوم کارساز نبود، جواب داد.
امیر جان،
مشخصات سیستمم رو که می دونی. با این تنظیمات که گفتم و 60 هرتز، واقعا خوب جواب میده. منظورت از فول HD بودن خود لپ تاپ هست یا مانیتور لپ تاپ؟ چون مانیتورش هست.
منظورم مانیتور بود........اخه لب تابم دو تا فن غول توش هست که نمیزاره از یه دمایی بالاتر بره فکر نکنم بخاطر دما باشه.....سیستم کولینگش حرف نداره لب تابم..من تابستون پارسال یکسره 12 ساعت یکسره تو واچ داگز بودم مثلا....حتی برای ناهار و شام خاموشش نمیکردم....
Ramin khuzestan
27-05-2015, 12:57
امیر جان،
ممنون فقط میخوام مطمئن بشم که با این مشخصاتی که عرض کردم بازی رو میتونم اجرا کنم یا دوباره افت فریم خواهم داشت؟
سلام دوستان
من نسخه corepack رو دارم با آخرین آپدیت و کرک ریلودد و سیستمم هم این هست i5 2500K , 8GB Ram , GTX 560 TI
سیستم خوبی برای اجرای این بازی نیست اما فکر میکنم کیفیت تکسچرها و کلا گرافیک بازی خیییییلی پایین هست !!
تنظیمات رو هم بالا پایین میکنم اما باز هم تفاوت چندانی نمیکنه. میخواستم بدونم کلا بازی همینطوری هست یا از گیم یا سیستمه منن که اینطور اجرا میکنه؟!!
امیر تتلو
27-05-2015, 15:46
سلام دوستان
من نسخه corepack رو دارم با آخرین آپدیت و کرک ریلودد و سیستمم هم این هست i5 2500K , 8GB Ram , GTX 560 TI
سیستم خوبی برای اجرای این بازی نیست اما فکر میکنم کیفیت تکسچرها و کلا گرافیک بازی خیییییلی پایین هست !!
تنظیمات رو هم بالا پایین میکنم اما باز هم تفاوت چندانی نمیکنه. میخواستم بدونم کلا بازی همینطوری هست یا از گیم یا سیستمه منن که اینطور اجرا میکنه؟!!
کیفیت بازی خیلی بالاه و سیستم شما هم باید اینو به راحتی روی high اجرا کنه........یه اسکرین شات بزارین برای راهنمایی بهتر...
کیفیت بازی خیلی بالاه و سیستم شما هم باید اینو به راحتی روی high اجرا کنه........یه اسکرین شات بزارین برای راهنمایی بهتر...
نه دوست عزیز روی high اجرا نمیکنه. من رو 800*600 وقتی texture quality رو از نرمال به high میبرم هم اخطار مموری میده حالا رزولوشنهای بالاتر که جای خود داره چون این کارت 1 گیگ بیشتر مموری نداره !
Davood_titan
27-05-2015, 20:19
رمز پول رو کسی داره بهم بده
Pitbull2015
27-05-2015, 23:21
رمز پول رو کسی داره بهم بده
سلام. این بازی اصلاً رمز پول نداره. باید فقط مرحله بری و آدم بکشی تا پول بگیری!
امیر تتلو
28-05-2015, 11:08
نه دوست عزیز روی high اجرا نمیکنه. من رو 800*600 وقتی texture quality رو از نرمال به high میبرم هم اخطار مموری میده حالا رزولوشنهای بالاتر که جای خود داره چون این کارت 1 گیگ بیشتر مموری نداره !
اگه یک گیگ بود مشکلت حل بود...چون چیپ گرافیکیت برای این بازی خیلی ضعیف نبود....من با گرافیک ضعیف تر دارم خیلی روون رو رزولوشن 1366*768 بازی میکنم......................
matin_steam
28-05-2015, 15:03
با سلام به دوستان عزیز انجمن پی سی ورد
من مراحل بازی gtav نسخه full unlocked از کجا میتونم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر مرحله های نسخه COre pack مکشل داره چکار کنم ؟
برای مثال این
یک لحظه شما همین عکسو نگاه کن فکر میکنم باید تو این کروشه های ابی ادمباشه ولی هیچی نیست
چه کنم به نظرتون /؟؟؟؟؟
اگه براتون امکانش هست یک تک مرحلرو برام بزارین من جایگزین کنم ببینم درست میشه یا نه
اگه درست شد که کلشو دانلود میکنم بره
ولی اگه نشد الکی همشو دانلود نکنم چون فکر کنم حجم خیلی میشه
پس اگه براتون مقدور هست یک مرحله رو برام اپلود کنین ا
intelligent
01-06-2015, 08:58
سلام
من این بازی رو رو لپ تاپم نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم تو قسمت history load همینطوری عکس عوض میکنه و داخل بازی نمیشه
از سالم بودن بازی مطمئنم چون رو یه لپ تاپ دیگه نصب کردم بدون مشکل اومد
مشخصات لپ تاپ هم اینه :
Dell
CPU i5 2.4
Ram 6 GB
Vga gt 520 --1 GB
win 7
ممنون مشم راهنمایی کنید
آخرین ورژن آپدیت گرافیکم نصب کردم
نسخه بازی هم 16 دی وی دیه اونی که فایل فشردس اگسترکت میکنی میری تو بازی نصبی نیست
mohammadbesh
03-06-2015, 12:32
با سلام خدمت دوستان محترم.
بنده چند روز پیش این بازی رو که شامل 9 عدد دی وی دی بود خریداری کردم.
و پس از مشقت های فراوان این بازی رو نصب کردم.حدود 13-14 ساعت طول کشید.
سوال اول:با توجه به سیستم بنده:(رم 8)(سی پی یو آی 7)(گرافیک gtx 750 2gig)
آیا این مدت زمان طبیعی بود؟
سوال دوم:اینکه آپدیت های این بازی رو چجوری باید نصب کرد؟و کرک هاشو؟(لطفا مفصل توضیح بدین)
سوال سوم:اینکه در مرحله ی اول بازی که یک بانک رو می زنیم،موقع خروج از بانک،هیچ پلیسی رو نمی بینم.
دوستان لطفا راهنمایی کنن.
با تشکر.
امیر تتلو
03-06-2015, 22:29
سلام
من این بازی رو رو لپ تاپم نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم تو قسمت history load همینطوری عکس عوض میکنه و داخل بازی نمیشه
از سالم بودن بازی مطمئنم چون رو یه لپ تاپ دیگه نصب کردم بدون مشکل اومد
مشخصات لپ تاپ هم اینه :
Dell
CPU i5 2.4
Ram 6 GB
Vga gt 520 --1 GB
win 7
ممنون مشم راهنمایی کنید
آخرین ورژن آپدیت گرافیکم نصب کردم
نسخه بازی هم 16 دی وی دیه اونی که فایل فشردس اگسترکت میکنی میری تو بازی نصبی نیست
گرافیکت خیلی ضعیفه.........خیلی......اصلا همین که تونست بالا بیاره هم عالیه.....
ho3in2012
04-06-2015, 11:44
سوال دوم:اینکه آپدیت های این بازی رو چجوری باید نصب کرد؟و کرک هاشو؟(لطفا مفصل توضیح بدین)
سوال سوم:اینکه در مرحله ی اول بازی که یک بانک رو می زنیم،موقع خروج از بانک،هیچ پلیسی رو نمی بینم.
دوستان لطفا راهنمایی کنن.
با تشکر.
هر آپدیتی که دانلود میکنی محتویاتش رو که شامل یه فولدر به نام Update و فایل های GTA5.exe و GTAVLauncher.exe هست رو داخل محل نصب بازی کپی کن بعد آخرین ورژن کرک 3DM یا Reloaded رو بگیر بریز تو محل نصب بازی ، اگه 3DM ریختی باید فایل Launcher.exe رو اجرا کنی
برای حل این مشکلتون هم :
1 - اول به فولدر محل نصب بازیتون برین
2- فولدر dlcpacks رو کپی کنین و برین تو فولدر update و بعد داخل فولدر x64 بشین و اون رو paste کنین
3- PlayGTAV.exe رو اجرا کن و وقتی لودش تموم شد ببندش
4 - حالا فایل Launcher.exe رو اجرا کن
سلام ميخواستم تجربمو از نصب و اجراي اين بازي در اين مدت در اختيار همه بزارم.
اول اينكه نسخه كورپك دارم و با سيستم خيلي خيلي پايين كه در ادامه ميگم روي پايينترين تنظيمات با يه مقداري لگ تونستم اجراش كنم كه بعد از مدتي بازي كردن كاملا الان بدون لگه مخصوصا وقتي شب ميشه.
دوم برا اون دوستاني كه هرچي روي لانچر ميزنن اتفاقي نميفته تنها راه حلي كه بعد از اين همه جستجو پيدا كردم رفرش كردن ويندوز يا نصب مجدد ويندوز بود. بعدم نصب دايركس و پيش نيازاي بازي و ريختن كرك ريلودد.
سوم اينكه روي لپتاپم نصب كردم و فكر ميكنم روي لپتاپ هاي متوسط بدليل داغ شدن زياد لپتاپ نميكشه و اجرا كردن روي سيستم بهتره.
intel core2duo E7500 2.93Ghz
Ram 2GB
Geforce 210 1GB
اين مطلبو فقط برا اين گفتم كه به خيليا كه ميگن روي سيستم ما اجرا ميشه يا نه بگم بله روي خيلي سيستم هاي پايين قابل اجراس و خيلي بهينه شدس و فقط با لگ و افت فريم مواجه ميشن.
mohammadbesh
04-06-2015, 17:20
هر آپدیتی که دانلود میکنی محتویاتش رو که شامل یه فولدر به نام Update و فایل های GTA5.exe و GTAVLauncher.exe هست رو داخل محل نصب بازی کپی کن بعد آخرین ورژن کرک 3DM یا Reloaded رو بگیر بریز تو محل نصب بازی ، اگه 3DM ریختی باید فایل Launcher.exe رو اجرا کنی
برای حل این مشکلتون هم :
2- فولدر dlcpacks رو کپی کنین و برین تو فولدر update و بعد داخل فولدر x64 بشین و اون رو paste کنین
فولدر dlcpacks چیه؟ کجاست؟
راجع به آپدیت باید آپدیت 1و2و3 رو با هم بریزم یعنی کپی و ریپلیس کنم؟
ho3in2012
04-06-2015, 17:40
فولدر dlcpacks چیه؟ کجاست؟
راجع به آپدیت باید آپدیت 1و2و3 رو با هم بریزم یعنی کپی و ریپلیس کنم؟
دوست عزیز شما تو راه حل واسه این مشکلتون دارین :
1 - همون طور که بالا گفتم برین به آدرس زیر
Your game Folder\Grand Theft Auto V\x64
پوشه dlcpacks رو کات کنین
بعد برین به آدرس زیر :
Your Game Drive\Grand Theft Auto V\update\x64
برین اون رو paste کنین مثل این شکل
راه دوم هم اینه که Save مربوط به بعد از این قسمت پلیس ها رو بریزی و از اونجا به بعد بازی کنی
اینجا کپیش کن :
C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles
آپدیت ها هم همون طور که خودتون گفتین هست
mohammadbesh
04-06-2015, 23:29
برای حل این مشکلتون هم :
پوشه بازی یه همچین چیزی نداره!
ho3in2012
04-06-2015, 23:36
پوشه بازی یه همچین چیزی نداره!
mohammadbesh
04-06-2015, 23:49
نه واسه من نداره.میشه دانلود کرد؟
mohsen041
09-06-2015, 01:03
سلام دوستان من بازی رو اجرا میکنم اولش روون اجرا میشه بعد یه 10 دقیقه بازی شروع میکنه به لگ انداختن گرافیک چیزامم اپدیت شده؟ ممکنه باگی تو کرک باشه؟ ریلودد رو نصب کنم حله؟
CPU I7
GT 750 2G
6 GB RAM
با پایین ترین تنظیمات هم همین آشو همین کاسست
امیر تتلو
10-06-2015, 20:53
سلام دوستان من بازی رو اجرا میکنم اولش روون اجرا میشه بعد یه 10 دقیقه بازی شروع میکنه به لگ انداختن گرافیک چیزامم اپدیت شده؟ ممکنه باگی تو کرک باشه؟ ریلودد رو نصب کنم حله؟
CPU I7
GT 750 2G
6 GB RAM
اگه مشکل یکی از بچه هارو دنبال کرده باشی که تو دو صفحه ی قبل بود.....به خاطر گرمای سیستمته....باید خنکش کنی......یا کول پد بخر یا زیر اسپیلیت بازی کن باهاش.....بازم شاید خنک نشه....یه راهی پیدا کن برای خنک کردنش...
ghadikola
11-06-2015, 10:48
سلام
من مشکل صدا در GTA V دارم
یعنی در اول(که حالت نمایش و آژیر پلیس هست) صدا داره اما به محض ورود به بازی هیچ صدایی ندارم
نمی دونم چرا؟
اما اینو بگم که نسخم ریلودد هست و تمام راه های گفته شده از جمله DirecX 11,10,9 و آپدیت کارت صدا، و .net رو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید.
سیستم من: Asuse N56JN - 8GB RAM,4GB VGA,core i7
javad2015
11-06-2015, 22:40
من گرافیک ۷۷۰ از نوع مموری دو گیگ دارم و رمم ۸ هست سی پی یو هم .
۲۵۰۰ ولی تکسچر بازی رو نمیتونم رو نهایت بزارم میاد رو حالت نرمال یعنی کمترین.میگه حافظه کم دارین!!چجوری رفعش کنم؟
javad2015
12-06-2015, 00:38
CPU I7
GT 750 2G
6 GB RAM
اگه گرافیک شما ضعیف باشه ولی سی پی یو و رم اوکی باشن.شما هیچ وقت لگ مشاهده نمیکنین.فقط فریم بازی شما پایین هست.دلیل لگ به خاطر ضعف cpu میتونه باشه یا رم.که اولی کاملا رد میشه.میمونه رم.به خاطر دما هم ممکه باشه.
hasanmotori
12-06-2015, 17:29
تو مرحله bilitz play همون مرحله که ماشین آشغالیو جرثقیلو میبرن بعد اون ون سفید سبزرو میدزدن با آپدیت 4 بعد از اینکه فرانکلین ماشین آشفالیو منفجر میکرد و با ماشین فرار میکرد بعد موقع سوییچ کردن رو مایکل از بازی میپرید بیرون الان آپدیت 5 رو ریختم موقعی که پلیسارو میکشن بعد فرانکلین میاد سواز ماشین آشغالی بشه میپره بیرون چشه ؟
hero_mojtaba
13-06-2015, 13:51
سلام . من تمام آپدیت های بازی رو ریختم ک آخریش ورژن پنج بود ولی بعد از اون سوار دوچرخه نمیشه و کلاب ها هم خالی شدند و تو یه سری مراحل میپره بیرون .
ممنون میشم راهنمایی کنین
javad2015
13-06-2015, 14:11
من نمیدونم رو چه حسابی سیستم پیشنهادی رو زدن رم 8 گیگ....مشخصه براش کمه.با رم 8 نهایت جزییات بازی مدام لگ میزنه.من امتحان کردم با رم 10 همه چیز اوکی بود.رو 1080 بازی نیاز به 10 گیگ رم داره!!!!
سلام من یک نسخه از این بازی رو بزحمت از تورنت دانلود کردم نسخه ali123 که بصورت فایل استیم هست و باید توسط sisinstall.exe آنپک بشه حالا مشکلم اینه که sisinstall روی سیستم من ارور sisinstall has stopped working میده مشکل چیه؟
vahid.global
13-06-2015, 21:37
اقا تو رو خدا به دادم برسید بعد از یک ماه با هزار بدبختی دانلود کردم نسخه 60 گیگ :n28::n28:
از فایل 3DMtoRELOADED استفاده کردم برای کرک بعد هر چی فایل GTAVLauncher v رو اجرا میکنم هیچ کاری انجام نمیده
همه کرک های 3dm هم امتحان کردم فایده نداشت
در ضمن اپدیت گرافیک amd رو هم نصب کردم کلا سیستم به مشکل خورد دیگه خاموش نمیشد مجبور شدم دوباره نسخه 13 رو نصب کردم
core i5 4200
amd 8750
6 gb
اقا کمک کنید چیکار کنم؟
امیر تتلو
13-06-2015, 22:09
اقا تو رو خدا به دادم برسید بعد از یک ماه با هزار بدبختی دانلود کردم نسخه 60 گیگ :n28::n28:
از فایل 3DMtoRELOADED استفاده کردم برای کرک بعد هر چی فایل GTAVLauncher v رو اجرا میکنم هیچ کاری انجام نمیده
در ضمن اپدیت گرافیک amd رو هم نصب کردم کلا سیستم به مشکل خورد دیگه خاموش نمیشد مجبور شدم دوباره نسخه 13 رو نصب کردم
core i5 4200
amd 8750
6 gb
اقا کمک کنید چیکار کنم؟
والا من نمیدونم دقیقا باید چیکار کنی اما نا امید نشو منم مشکل تو رو داشتم....باهاش ور برو هر کاری که صفحه اول این پیج میگه رو انجام بده احتمال زیاد حله.....
hero_mojtaba
13-06-2015, 22:12
core i5 4200
amd 8750
6 gb
اقا کمک کنید چیکار کنم؟
آپدیت های بازی رو ریختی ؟
اونا رو هم امتحان کن شاید درست شه
سه تا آپدیت اول رو حتما بریز.
برا من ک درست شد .
javad2015
14-06-2015, 13:35
بازی رو نصب کن.اپدیت یکو بریز.کرک 3dm استفاده کن.تاریخ سیستمو بیار 14 april 2015
امیر تتلو
14-06-2015, 18:42
core i5 4200
amd 8750
6 gb
اقا کمک کنید چیکار کنم؟
اها فهمیدم مشکلت چیه...................مشکل تاریخ سیستمته.....بیارش همونی که گفته شده تو پست قبل......بعد از اینکه یه مقداری بازی کردی تاریختو درست کن حله.........
دوستان این ارور مال چیه؟
vahid.global
14-06-2015, 19:16
ممنون دوستان :n16::n16:
همه کارایی که گفتید انجام دادم درست شد :n19:
البته اینم بگم از اکانت Administrator بازی رو اجرا کردم
بازم ممنون از همتون کارتون حرف نداره
سلام
من نسخه ربلودد رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این ارور میده ممنون میشم یکی کمکم کنه
امیر تتلو
15-06-2015, 23:46
اقا من روی ایکس باکس حدود 25 درصد این بازیو رفتم حالا دارم روی pc بازی میکنم...یه جا گیر کردم همون اولای بازی مایکل میره پیش لستر دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.....:n03::n03: یادم نیست روی ایکس باکس چجوری رد کردم...ششششتتتت......لطفا یکی کمکم کنه...بدجوری اعصابم داغونه...یه روزه سر همین مرحلم....اینم بگم وقتی میرم چنتا دستگاه خیاطی هستو به انگلیسی میگه برو لباساتو عوض کن.....دیگه نمیدونم باید چیکار کنم....
امیر تتلو
15-06-2015, 23:48
دوستان این ارور مال چیه؟
تاریخ سیستمتو عوض کردی؟؟؟؟؟؟به 2014؟؟؟
javad2015
16-06-2015, 01:18
اقا من روی ایکس باکس حدود 25 درصد این بازیو رفتم حالا دارم روی pc بازی میکنم...یه جا گیر کردم همون اولای بازی مایکل میره پیش لستر دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.....:n03::n03: یادم نیست روی ایکس باکس چجوری رد کردم...ششششتتتت......لطفا یکی کمکم کنه...بدجوری اعصابم داغونه...یه روزه سر همین مرحلم....اینم بگم وقتی میرم چنتا دستگاه خیاطی هستو به انگلیسی میگه برو لباساتو عوض کن.....دیگه نمیدونم باید چیکار کنم....
تو اون مرحله باید کت و شلوار و کفش مجلسی بپوشی.تا قبولت کنه.
امیر تتلو
16-06-2015, 13:02
تو اون مرحله باید کت و شلوار و کفش مجلسی بپوشی.تا قبولت کنه.
اها دمت گرررررررررررررم امتحان میکم اگه باز مشکلی بود میگم ممنون
Pitbull2015
16-06-2015, 13:35
سلام
من نسخه ربلودد رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این ارور میده ممنون میشم یکی کمکم کنه
سلام. داداش! فایل بازی که دانلود کردی، ناقص دانلود شده! باید از اوّل کلّشو دانلود کنی...
hero_mojtaba
16-06-2015, 13:52
سلام. داداش! فایل بازی که دانلود کردی، ناقص دانلود شده! باید از اوّل کلّشو دانلود کنی...
اگر از فایل زیپ درآوردی یه بار ریپیرش کن ( قبل از درآوردن ) و فایل ریپیر شده رو از زیپ درآر.
اگر نه از اول دانلود کن
دوباره دانلود کنم بابا بی خیال 60 گیگ هست:n03::n27:
بدون هیچ اروری از زیپ در میاد
حالا همه رو رپییر میکنم شاید درست شد
ممنون از جوابتون:n16:
سلام
نسخه ای که 255 فایلی رو از تورنت دانلود کردم اما نمیدونم
چطوری بهم بچسبونم همش ارور ! E:\gta\rld-gtav.rar: You need to start extraction from a previous volume to unpack rld-gtav.iso
! E:\gta\rld-gtav.rar: No files to extract
میده
javad2015
17-06-2015, 03:08
ظاهرا لازم نیست تمام این اپدیت ها رو کپی کرد.همون اخری رو بریزی کافیه.چون اینا همشون با هم ریپلیس میشن.
javad2015
17-06-2015, 04:12
نسخه 3dm بازی مشکل داره....دا خل یکی از مراحل ارور میده و از بازی خارج میشه و با هیچ اپدیت و کرکی هم حل شدنی نیست.نسخه ریلود رو استفاده کنید.
saeed irooni
17-06-2015, 08:47
سلام
در هنگام نصب بازی یه ارور میاد برام خواهشا جواب بدید ...
وسط نصب یه ارور میاد :
.setup was not completed
please correct the problem and run setup again
decompression failed with error code -12
پایینش هم finish زده که وقتی فینیشو میزنم ارور میاد :
unable to execute files
E:\gta\grand theft auto v\installers\social club v1.1.5.8 setup.exe
creatprocess failed; code 267
the directory name is invalib
javad2015
17-06-2015, 09:10
این ارورا وقتی میاد که معمولا دیسک بازی قابل خوندن نباشه.بعضی موارد که از اینترنت دانلود میشه میشه با گزینه repair رفعش کرد.
تاریخ سیستمتو عوض کردی؟؟؟؟؟؟به 2014؟؟؟
داداش اوکی شد دمت گرم...
hero_mojtaba
18-06-2015, 10:55
دوستان کسی جای سیو های بازی رو میدونه ؟
من از document کل پوشه rockstar رو برداشتم الان ک دوباره بازی رو نصب کردم میریزم اونجا باز از اول بازی رو میاره ...
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوستان.من بازی رو گرفتم.15 تا دی وی دی که کرک تری دی ام هست.دو تا کرک داره با دوتا اپدیت.انتی ویروس رو خاموش کردم ولی فایروال و نه.بعد که نصب تموم شد دوتا فایل اپدیت بازی رو داخل پوشه ی بازی کپی کردم.یعنی شد سه تا پوشه به اسم اپدیت.بعد کرک ها کپی کردم.موقعی که میخوام بازی رو از play gta اجرا کنم این ارور رو میده:
game executable path not found.please reinstall the game.
چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین
milad_heartsick
18-06-2015, 14:14
سلام دوستان من رفتم پست اول خوندم کلا هنگ کردم
لطفا یکی به من بگه کدوم ورژن و کدوم کرک و DLC , فلان رو نصب کنم
بی دردسر ترین باشه فقط حجم مهم نیست.ادا مدا نداشته باشه فقط
سپاس فراوان از شما
Pitbull2015
18-06-2015, 18:30
سلام دوستان.من بازی رو گرفتم.15 تا دی وی دی که کرک تری دی ام هست.دو تا کرک داره با دوتا اپدیت.انتی ویروس رو خاموش کردم ولی فایروال و نه.بعد که نصب تموم شد دوتا فایل اپدیت بازی رو داخل پوشه ی بازی کپی کردم.یعنی شد سه تا پوشه به اسم اپدیت.بعد کرک ها کپی کردم.موقعی که میخوام بازی رو از play gta اجرا کنم این ارور رو میده:
game executable path not found.please reinstall the game.
چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین
سلام. دوست عزیز! شما باید بعد از این که کرک رو کپی کردید، با فایل Launcher.Exe بازی رو اجرا کنید.
سپاس فراوان از شما
سلام. بهترین نسخه، نسخه ی 3DM با آپدیت 1 و کرک نسخه ی 4 هستش که آپدیت 1 خودش همراه بازی نصب میشه و نیازی به نصب جداگونه ی اون نیست!
javad2015
18-06-2015, 18:50
نسخه 3dm مشکل داره جلوتر که برید که مرحله هست که به هیچ عنوان ازش رد نمیشه.ریلودو استفاده کتنید.
سلام!
از اون طریق که شما گفتید رفتم ولی وقتی روی لانچر میزنم چیزی اجرا نمیشه.با adminastrator هم اجرا نشد.
gta v luncher هم وقتی اجرا میکنم سه گزینه میاد پایین که نوشته open link retry cancel که اینم جواب نگرفتم.موقع نصب هم کامپیوتر به اینترنت هم دسترسی نداشت علاوه بر اینکه انتی ویروس هم خاموش بود.انتی ویروس هم avesta هست
javad2015
18-06-2015, 19:43
سلام!
از اون طریق که شما گفتید رفتم ولی وقتی روی لانچر میزنم چیزی اجرا نمیشه.با adminastrator هم اجرا نشد.
gta v luncher هم وقتی اجرا میکنم سه گزینه میاد پایین که نوشته open link retry cancel که اینم جواب نگرفتم.موقع نصب هم کامپیوتر به اینترنت هم دسترسی نداشت علاوه بر اینکه انتی ویروس هم خاموش بود.انتی ویروس هم avesta هست
تاریخه سیستمو بیار 14 اپریل 2015
تاریخه سیستمو بیار 14 اپریل 2015
این کارو هم کردم بازم همون فایل ها رو امتحان کردم مثل قبل هست.
ممکن نیست یه فایل به دلیل روشن بودن فایروال از دست رفته باشه؟چون ایکن خوده بازی تو دسکتاپ هچ عکسی نداره.فقط زیرش اسم بازی رو نوشته:n27:
Pitbull2015
19-06-2015, 01:26
نسخه 3dm مشکل داره جلوتر که برید که مرحله هست که به هیچ عنوان ازش رد نمیشه.ریلودو استفاده کتنید.
سلام. من تا حدود 40% پیش رفتم و فعلاً هیچ مشکلی تو هیچ کدوم از مراحل نداشتم. میشه بگید اون مرحله ای که منظورتونه، حدوداً تو چند درصده؟
این کارو هم کردم بازم همون فایل ها رو امتحان کردم مثل قبل هست.
ممکن نیست یه فایل به دلیل روشن بودن فایروال از دست رفته باشه؟چون ایکن خوده بازی تو دسکتاپ هچ عکسی نداره.فقط زیرش اسم بازی رو نوشته:n27:
شاید همین طور که میگید، باشه! چون قاعدتاً بعد از این که Shortcut فایل اجرایی بازی رو Desktop بیاد، باید یه تصویری داشته باشه...
سپاس فراوان از شما
بدون شک نسحه ریلود بهترینه بدون هیچ مشکلی نصب واجرا میشه البته 62
گیگه
یه فایل 600-700 مگابایتی هست که fix reloaded به نظرتون لازمه نصبش کنم؟
فقط تو سایت دانلود .ای ار هست من جای دیگه ای ندیدمش!؟
ghadikola
19-06-2015, 14:40
سلام
من مشکل صدا در GTA V دارم
یعنی در اول(که حالت نمایش و آژیر پلیس هست) صدا داره اما به محض ورود به بازی هیچ صدایی ندارم
نمی دونم چرا؟
اما اینو بگم که نسخم ریلودد هست و تمام راه های گفته شده از جمله DirecX 11,10,9 و آپدیت کارت صدا، و .net رو آزمایش کردم ولی بازم جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید.
سیستم من: Asuse N56JN - 8GB RAM,4GB VGA,core i7
سلام، کسی نیست به سوال ما جواب بده؟
H_crysis_EN
19-06-2015, 20:29
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه جوری میشه توی GTA V دوتا پروفایل بسازم؟؟ مثلا یکی خودم بازی کنم و یه پروفایل دیگه برای یه نفر دیگه...
توی همون سوشیال کلاب باید این کارو کنم؟
Amir Hossein
24-06-2015, 13:55
سلام بچه ها... من نسخه سیو خورده ای گیگی رو دارم...
اجرا نمیشد دوستان گفتن کرک 4 و آپدیت 1 رو نصب کنم که همین کارو کردم... ولی همچنان مشکل پا برجاست...
به نظرتون ایراد ار کجاس؟
مرسی
milad_heartsick
25-06-2015, 23:24
با سلام
دوستان نسخه 62 گیگی ریلودد رو از پست اول دانلود کردم.
الان چی رو باید دانلود کنم منظورم کدوم اپدیت کدوم کرک که بدون مشکل و .... باشه
لطفا لطفا دقیق مشخص کنید کدومها رو
با سپاس خیلی فراوان
saeed ssd
26-06-2015, 00:43
با سلام
دوستان نسخه 62 گیگی ریلودد رو از پست اول دانلود کردم.
الان چی رو باید دانلود کنم منظورم کدوم اپدیت کدوم کرک که بدون مشکل و .... باشه
لطفا لطفا دقیق مشخص کنید کدومها رو
با سپاس خیلی فراوان
درود
کرک که همون کرک ریلود مناسب ترین کرکه
این گروه هنوز کرکی واسه بازی نداده ولی شما می تونید اپدیت 5 گروه 3dm رو به همراه کرک ریلود استفاده کنید
milad_heartsick
26-06-2015, 10:44
درود
کرک که همون کرک ریلود مناسب ترین کرکه
این گروه هنوز کرکی واسه بازی نداده ولی شما می تونید اپدیت 5 گروه 3dm رو به همراه کرک ریلود استفاده کنید
ممنون از پاسخ شما
مطمئن هستید که اپدیت 3dm با کرک ریلودد کار میکنه؟
اصلا ضرورتی داره این اپدیت ها رو ریختن رو نسخه ریلودد؟
سپاس فراوان
saeed ssd
26-06-2015, 20:59
ممنون از پاسخ شما
مطمئن هستید که اپدیت 3dm با کرک ریلودد کار میکنه؟
اصلا ضرورتی داره این اپدیت ها رو ریختن رو نسخه ریلودد؟
سپاس فراوان
خواهش میکنم بله هیچ مشکلی نداره شما آپدیت رو کپی کنید بعد از کرک ریلود استفاده کنید
اجباری نیست بدون اپدیت هم مشکلی در اجرای بازی نخواهید داشت ولی اگه نصب کنید بهتره
کدون نسخه بازی بدون نیاز به تصبه؟
donkeyoxte
26-06-2015, 21:46
دوستان نسخه بلک باکس کی میاد؟؟
milad_heartsick
29-06-2015, 17:49
دوستان من نسخه ریلودد با اپدیت ۵ و کرک خود ریلودد بازی رو از لانچر ران میکنم ولی سوشیال کلاب رو میاره افلاین مود رو میزنم ولی یوزر پسوورد میخواد ، وارد میکنم یه چیزی و ارور میده که اینترنت نداری
سلام
کسی از دوستان لینک سالم فولدر mpheist رو نداره؟
milad_heartsick
29-06-2015, 22:00
اقا تورو خدا یکی کمک کنه از صبح دیوونه 3dm با اپدیت که کلا کار نکرد تو سشیال گیر میکنه
الان نسخه 62 گیگی ریلودد دارم با کرک کم حجم ریلودد تمام.
اول صدای ازیر پلیس با شکستن شیشه میاد در حالت غیر فول اسکرین و بعد 6 7 ثانیه استپ ورکینگ میده
Application Version: 1.0.350.1
Application Timestamp: 5540c256
Fault Module Name: EZFRD64.DLL
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 45aee5d7
Exception Offset: 0000000000003654
OS Version: 6.3.9600.2.0.0.256.48
Additional Information 1: 3d1a
Additional Information 2: 3d1ab7a1e75208b63bff2dca876acf02
Additional Information 3: d282
Additional Information 4: d2820a05b7c7689bd6a339a46d0ca3b8
علت ارور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mobin20215
02-07-2015, 16:08
سلام دوستان ببخشید من این بازی رو داشتم از حالت فشرده در می آوردم و دیدم دو تا ازفایلا بنام 64d.rpf* و 64o.rpf* ناقصن خواستم ازتون خواهش کنم یکی از دوستان این دوتا فایلو آپلود کنه،یه دنیا ممنون میشم
javad2015
02-07-2015, 16:55
سلام دوستان ببخشید من این بازی رو داشتم از حالت فشرده در می آوردم و دیدم دو تا ازفایلا بنام 64d.rpf* و 64o.rpf* ناقصن خواستم ازتون خواهش کنم یکی از دوستان این دوتا فایلو آپلود کنه،یه دنیا ممنون میشم
این فایلا حجم هر کدومش 1.7 گیگ هست یعنی 3.4 گیگ در کل .......با نت ایران کسی فک نکنم بتونه.
خب عزیز ببین این فایل ها واسه کدوم پارت های فایل های فشردت هستند. یا اون پارت های رو از نو دانلود کن یا Repair ــشون کن.
amir0260
04-07-2015, 14:17
سلام
باید ویندوز 8.1 با کرک ورژن چهار و آخرین اپدیت نصب کنید دیگر از این ارور ها نیست !!!:n36:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.