مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V
amir0260
23-04-2015, 16:55
بازی با لانچر خود 3DM اجرا کنی دیگه این پیغام نمیاد و راحت اجرا میشه
ببخشید من ایین لانچر رو دارم و این کرک و پچ رو دانلود کردم ولی انگار برای نسخه 1.0.0.0 نیست بخاطر همین این ارور را میدهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir0260
23-04-2015, 17:16
سلام
بالاخره کار کرد شاید پچ و کرک میخاد واسه ورژن 1.0.0.0 سراغ ندارید ؟
SHAHAB-P30
23-04-2015, 17:39
ویندوزتون 64 بیت هستش؟
چون وقتی ویندوز 32 بوود این مشکل داشتم
آره 64 بیته
amir0260
23-04-2015, 17:39
دوستان گسی پاسخگوی ما نیست ...
هیج کس در جایی پچی برای این بازی سراغ نداره
amir0260
23-04-2015, 17:49
آره 64 بیته
شاید مشکل از نصب شماست یکبار بازی را حذف کرده و دوباره نصب کنید!!!
mobin20215
23-04-2015, 17:58
سلام
بالاخره کار کرد شاید پچ و کرک میخاد واسه ورژن 1.0.0.0 سراغ ندارید ؟
سلام این پنجره اصلا در بازی دیده نشده(هنگام اجرا کردن)اما شما این کار هارو بکن ببین کدوم جواب میده و تمام آپدیت ها و کرک هارو نصب کن
در صورت وجود مشکل با Social Club و Save بازی :
دقت کنید که Social Club محل ذخیره بازی نبوده اما در پوشه ای به نام My documents ذخیره می شود و در صورت هرگونه مشکل با Social Club و Save نشدن بازی برای دور زدن مشکلات باید از روش زیر اقدام کنید :
۱. یک پوشه در مسیر C: / My documents بسازید .
۲. سپس به My Computer رفته جایی که می توانید درایوها و پوشه های خود را مشاهده کنید سپس My documents را پیدا کنید .
Right-click > Properties > Layout tab > Move button > Choose C: / My document Directory
منتظر بمانید تا تمامی فایل ها منتقل شود .
۳. حال می توانید بازی را با اجرای Launcher.exe اجرا کنید .
مشکل Activation Required :
برای رفع این مشکل باید پوشه Rock Star وGTA V را پاک کنید اگر با این کار مشکل حل نشد باید فایروال و اینترنت خود را به طور کامل غیر فعال و قطع کنید .
ارور social club not signed in هنگام اجرای بازی :
۱. social club را از مسیر c:\program files پاک کنید .
۲. پوشه rockstar games را از Documents حذف کنید .
۳. یکبار دیگر سعی کنید social club را با توسط ADMINISTRATOR نصب کنید .
۴. launcher.exe را اجرا کنید .
ارور social club 1005 error :
مطمئن شوید مسیری که بازی را نصب کرده اید از حروفی جز انگلیسی استفاده نشده باشد .
amir0260
23-04-2015, 18:03
دوست عزیز این مشکل که نه
وقتی من وارد Social Club یعنی : gtavمیشم بعد تو اون ثبت نام میکنم این میاد...
مشکل من بر میگرده به کرک من یه کرک سالم و یه پچ سالم میخام برای بازی جی تی ای وی که اگر لطف کنید بزارید ممنون میشم..
اینم نسخه ی بازیم
amir0260
23-04-2015, 18:18
دوستان لطفا این پچ و کرک را مخصوص نسخه ی بازی من بگزارید ممنون
mobin20215
23-04-2015, 18:35
دوستان لطفا این پچ و کرک را مخصوص نسخه ی بازی من بگزارید ممنون
من اگه لینک بزارم عضوی از تبلیفات میشه و حذفش میکنن برو به سایت اسکیدرو ریلود هر چی بخوای در رابطه بااین بازی اونجا هست. گذاشتم واست برو تو پروفایل شخصیت
amir0260
23-04-2015, 18:39
من اگه لینک بزارم عضوی از تبلیفات میشه و حذفش میکنن برو به سایت اسکیدرو ریلود هر چی بخوای در رابطه بااین بازی اونجا هست. گذاشتم واست برو تو پروفایل شخصیت
نه نمیشه دوستمون که گزاشتن لینک دانلود gpu رو چرا حذف نشد؟؟؟!!!
ممنون میشم بفرستی با پیام شخصی برام
mobin20215
23-04-2015, 18:43
نه نمیشه دوستمون که گزاشتن لینک دانلود gpu رو چرا حذف نشد؟؟؟!!!
ممنون میشم بفرستی با پیام شخصی برام
با شخصی فرستادمش
amir0260
23-04-2015, 19:11
تشکر میکنم از اقا مبین
دوستان کسی پچ و کرک مخصوص ویندوز هفت سراغ نداره برای ورژن من باشه!!!
Davood_titan
23-04-2015, 19:16
ویندوز 7 نصب کنم به نظر شما بهتر نیس؟؟
amir0260
23-04-2015, 19:19
ویندوز 7 نصب کنم به نظر شما بهتر نیس؟؟
خوبه ...
ولی اگر کرکش پیدا کردی !!!
من خودم الان را به را دارم دنبال کرک و پچ مخصوص بازی میگردم ولی نیست!!!
mobin20215
23-04-2015, 19:55
خوبه ...
ولی اگر کرکش پیدا کردی !!!
من خودم الان را به را دارم دنبال کرک و پچ مخصوص بازی میگردم ولی نیست!!!
امیر واست گذاشتم کرک واسه وین 7 برو پروفایلت نگاه کن
amir0260
23-04-2015, 20:17
خیلی ممنون دارم دانلود میکنم خودش گفته که حتما باید این نصب باشه تا بازی اجرا شه منم دارم دانلود میکنم خدا کنه کار کنه
خیلی خیلی خیلی ممنونم از اقای مبین
:n12::n12::n12::n12::n12:
Mohammad Yek110
23-04-2015, 20:20
سلام
من نسخه استیم رو از یه دوست گرفتم ، کرک های 2 و 3 و 4 هم نصب کردم اما ارور Activation Required میده
چیکار کنم؟
تاریخ رو هم عقب کشیدم و بازی رو توی فایروال بلاک کردم نشد
Altairezio
23-04-2015, 20:24
خب این کار هارو انجام دادم و نشد. یعنی اون میشن که تیراندازی تو ماشین داشت رو بدون تیراندازی رفتم اما دوباره تو میشن Dead Man Walking وقتی میخوام با مایکل از تو سردخونه بیام بیرون موقع تیز زدن ( پیاده ) بازم Force Close میده .
آپدیت 3 و کرک 4 هم ریختم فرقی نداشت مجبور شدم اون میشن رو Skip کنم :|
متاسفانه بازی تو دو مورد کرش میده و نسخه ی اورجینال و کرکی هیچ فرقی نداره که یا وقتی سوییچ میکنیم کرش میده یا وقتی از تو ماشین میخوایم تیراندازی کنیم کرش میده
راه حل هایی هم گفته شده که راه حل های به درد بخوری نبودن.....
چند تایی راه حل گفته شده که یکی همون مورد اولی بود....
حالا بعدی.....
Go to: C:\Users(your name)\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles(profile folder)
Now delete the following two files:
cfg.dat
pc_settings.bin
Now load the game up, adjust your brightness settings and controls, DO NOT GO INTO THE "Saving and Startup" menu.
راه حل بعدی این که آنتی ویروسو خاموش کنین و بازی رو هر بار کرک کنید و اون Read only رو هم بردارین و ران اس ادمین کنید....
راه حل بعدی....
Settings > Saving and Startup > Landing Page == On
و راه حل های بعدی.....:n02:
این راه حل ها نمیدونم چرا بگیر نگیر دارن...یه بار باز میکنی بازی رو میبینی کار کرد یه بار کرش میده....برا همین خود راک استار باید یه فیکسی پچی چیزی بده....
اگه اون قسمت
Settings > Saving and Startup > Landing Page == On
کار نکرد بزاریدش رو Off
البته بعد این کار باید بازی رو به کل ریستارت کنید.....
دوستان دقت کنن مرحله ی Blitz Play مشکل داره و اگه آخرای مرحله کرش داد ناراحت نشین......
متاسفانه بازی تو دو مورد کرش میده و نسخه ی اورجینال و کرکی هیچ فرقی نداره که یا وقتی سوییچ میکنیم کرش میده یا وقتی از تو ماشین میخوایم تیراندازی کنیم کرش میده
راه حل هایی هم گفته شده که راه حل های به درد بخوری نبودن.....
چند تایی راه حل گفته شده که یکی همون مورد اولی بود....
حالا بعدی.....
راه حل بعدی این که آنتی ویروسو خاموش کنین و بازی رو هر بار کرک کنید و اون Read only رو هم بردارین و ران اس ادمین کنید....
راه حل بعدی....
و راه حل های بعدی.....:n02:
این راه حل ها نمیدونم چرا بگیر نگیر دارن...یه بار باز میکنی بازی رو میبینی کار کرد یه بار کرش میده....برا همین خود راک استار باید یه فیکسی پچی چیزی بده....
اگه اون قسمت
کار نکرد بزاریدش رو Off
البته بعد این کار باید بازی رو به کل ریستارت کنید.....
دوستان دقت کنن مرحله ی Blitz Play مشکل داره و اگه آخرای مرحله کرش داد ناراحت نشین......
آقا دمت گرم ... آره دیدم تو فروم خود راکستار هم ملت گفتن همین مشکل رو دارن ... امیدوارم سریعتر پچ رو بده ..
و البته باز خوبــه این Skip رو داره وگرنه رسما یه جا گیر میکردم : دی
amir0260
23-04-2015, 20:56
این واژه ( کرش ) یعنی چی؟
Altairezio
23-04-2015, 21:00
Crash
به معنی سانحه(صانحه!؟سانهه!؟):n02:
یعنی وقتی یه حادثه یا مشکلی پیش اومد تو فرایند برنامه ای کرش میده و میپره بیرون یا برنامه بسته میشه.....
silent mj
23-04-2015, 21:01
یعنی هنگ کردن و پریدن بازی
amir0260
23-04-2015, 21:03
خب یعنی آخرای مرحله Blitz Play کرش داره یعنی هربار که میری کرش داره یا نه فقط شانسه یکبار کرش داره یه بار به شانس کرش نداره
Altairezio
23-04-2015, 21:05
خب یعنی آخرای مرحله Blitz Play کرش داره یعنی هربار که میری کرش داره یا نه فقط شانسه یکبار کرش داره یه بار به شانس کرش نداره
این قسمت از این مرحله به دلیل مشکل در سویچ کاراکتر در تمام نسخه های مشکل داره .....
amir0260
23-04-2015, 21:58
سلام هر پچی نصب میکنم اثر نمیکنه و میگه باید اکتیو کد رو وارد کنی چیکار کنم؟
چیکار کنم
آپدیت نصب کردم فقط مشکل از کرکه!!!
نمیدونم دگ هیچ راهی به زهنم نمیرسه
:n34::n34::n34::n34::n34::n34:
vahidreza2007
23-04-2015, 22:25
سلام دوستان
من بعد اینکه اپدیت 3 و کرک ورژن 4 رو نصب کردم زبون بازی به چینی تغییر پیدا کرد
البته تو بار قبل هم تو اپدیت قبلی هم به چینی تغییر پییدا کرده بود که با این روش به انگلیسی تغییرش داده بودم
راه حل برخی از مشکلات بازی :
تغییر زبان بازی به انگلیسی :
Run رو باز کنید ( win + R ) و عبارت Regedit رو تایپ و اینتر بزنید.
به این آدرس برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Wow6432Node>Rockstar Games>Grand Theft Auto V
در ستون سمت راست بر روی Language دو بار کلیک کرده و مقدار آن را به en-US تغییر دهید.
اما اینبار که همین روش رو میرم و زبان بازی رو به انگلیسی تغییر میدم وقتی روی لانچر کلیک میکنم باز زبان چینی هستش و تو رجیستر هم دوباره زبان بازی تغییر میکنه به چینی !!!!!!!
لطفا دوستان راهنمایی کنید برای حل این مورد
GOLDFINCH
23-04-2015, 22:43
سلام دوستان
با نصب کردن آپدیت 3 و کرک 4، بازی اجرا نمیشه. هیچ عکس العملی نداره.
با PlayGame هم ارور لوگین نبودن رو میده.
البته فعلاٌ دارم بع آپدیت 2 و کرک 3 بازی می کنیم.
دوستان مشکل از کجاست؟
باسپاس
mobin20215
23-04-2015, 22:45
سلام
من نسخه استیم رو از یه دوست گرفتم ، کرک های 2 و 3 و 4 هم نصب کردم اما ارور Activation Required میده
چیکار کنم؟
تاریخ رو هم عقب کشیدم و بازی رو توی فایروال بلاک کردم نشد
مشکل Activation Required :
برای رفع این مشکل باید پوشه Rock Star وGTA V را پاک کنید اگر با این کار مشکل حل نشد باید فایروال و اینترنت خود را به طور کامل غیر فعال و قطع کنید .
Mohammad Yek110
23-04-2015, 23:07
مشکل Activation Required :برای رفع این مشکل باید پوشه Rock Star وGTA V را پاک کنید اگر با این کار مشکل حل نشد باید فایروال و اینترنت خود را به طور کامل غیر فعال و قطع کنید .من یه پوشه Rockstar Games دارم که داخلش یه پوشه GTA V هستنشد...
mobin20215
23-04-2015, 23:47
من یه پوشه Rockstar Games دارم که داخلش یه پوشه GTA V هستنشد...
داخل My document هستش حذفش کن
راستی تاریخ سیستمتو ب 2015/04/15 برگردون.
Pitbull2015
23-04-2015, 23:49
سلام. لینک های اون پوشه هایی که برای CorePack نیازه، همشون از کار افتادن. لطفاً لینک سالم رو جایگزین کنید...
=========
یه سؤال هم داشتم، این که کافیه که فقط آخرین آپدیت و آخرین کرک رو نصب کنیم یا باید به ترتیب از آپدیت اوّل آپدیت کنیم تا برسیم به آخری؟
mobin20215
23-04-2015, 23:56
یه سؤال هم داشتم، این که کافیه که فقط آخرین آپدیت و آخرین کرک رو نصب کنیم یا باید به ترتیب از آپدیت اوّل آپدیت کنیم تا برسیم به آخری؟
توی سایت 3dm نوشته نیازی نداره اما توی سایت skidrow که معتبر تر هستش نوشته به ترتیب بریزین خیلی بهتره تااینکه یهویی آپدیت و کرک نهایی رو بریزین
سلام دوستان
البته تو بار قبل هم تو اپدیت قبلی هم به چینی تغییر پییدا کرده بود که با این روش به انگلیسی تغییرش داده بودم
به این آدرس برید :
در ستون سمت راست بر روی Language دو بار کلیک کرده و مقدار آن را به en-US تغییر دهید.
اما اینبار که همین روش رو میرم و زبان بازی رو به انگلیسی تغییر میدم وقتی روی لانچر کلیک میکنم باز زبان چینی هستش و تو رجیستر هم دوباره زبان بازی تغییر میکنه به چینی !!!!!!!
بازی رو Run as Admin اجرا میکنید !؟ اگه آره به صورت عادی اجرا کنید oK میشه
SHAHAB-P30
24-04-2015, 05:02
شاید مشکل از نصب شماست یکبار بازی را حذف کرده و دوباره نصب کنید!!!
اینی که من دارم نصبی نیست فقط اکسترکت میشه . از سایت بازی تک ورژن 60 گیگی را گرفتم
Mohammad Yek110
24-04-2015, 08:33
داخل My document هستش حذفش کن
راستی تاریخ سیستمتو ب 2015/04/15 برگردون.
نشد مبین جان ...
:-(
یکی راه حل های این ویدیو ها رو بذاره اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=how%20to%20solve%20activation%20required%20err or%20gta%20v
Altairezio
24-04-2015, 09:07
سلام دوستان
به این آدرس برید :
به روش عکسی میزارم بکن....
amir0260
24-04-2015, 10:33
سلام
وقتی بازی رو آپ کردم و پچ رو ریختم وقتی رو لانچرش کلیک میکنم این ارور میدهد
لانچر 3dm هستش!!!
meranbana
24-04-2015, 10:34
سلام
دوستان من میخوام کنترل بازیو مخصوصا موقع رانندگی سوییچ کنم رو دسته بازی چطور باید عمل کنم ؟
تو سری های قبلی میشد از تنظیمات سوییچ کرد مثلا کیبورد+موس یا دسته بازی یا حتی دسته بازی+موس رو انتخاب کرد ، ولی اینجا پیدا نمیکنم یا نیست ؟
مچکر از لطفتون
amir0260
24-04-2015, 10:39
نشد مبین جان ...
:-(
یکی راه حل های این ویدیو ها رو بذاره اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=how%20to%20solve%20activation%20required%20err or%20gta%20v
سلام
دوست عزیز شما دقیقا چه مشکلی با بازی دارید؟
اگر منظورتون این ارور هست که اینجا Grand Theft Auto V 3DM Crack v3 Activation Required Fix گفته شده با کرک
ورژن سه 3dm مشکلتون حل میشه
amir0260
24-04-2015, 10:45
کسی نحوه ریختن کرک و پچ رو بلد نیست برام توضیح بده؟:n16:
amir0260
24-04-2015, 11:03
هیچ کس جوابگوی ما نیست؟:n13:
چرا کرک جواب نمیده؟:n13:
آیا جز 3dm شرکتی این بازی رو کرک کرده؟:n13:
این بازی کیجن داره؟:n13:
:n34::n34::n34::n34:
aidin.2014
24-04-2015, 11:16
سلام به همه.من بصورت دیویدی از بازار خریدم بازیو .نسخه کور پک بود .بعد از استخراج بازی روی هارد نصبش کردم.ولی بعد از نصب هیچ فایلی جز عکس های زیر توش نبود.فایلای کرکم که کپی پیست میکنم ارور زیرو میده.موقع نصبم آنتی ویروسم غیر فعال کردم.اگه کسی میتونه کمکم کنه مرسیی
aidin.2014
24-04-2015, 11:17
سلام به همه.من بصورت دیویدی از بازار خریدم بازیو .نسخه کور پک بود .بعد از استخراج بازی روی هارد نصبش کردم.ولی بعد از نصب هیچ فایلی جز عکس های زیر توش نبود.فایلای کرکم که کپی پیست میکنم ارور زیرو میده.موقع نصبم آنتی ویروسم غیر فعال کردم.اگه کسی میتونه کمکم کنه مرسیی
amir0260
24-04-2015, 11:22
سلام دوست عزیز
نمیدونم این نسخه اینطوریه یا سرتون کلاه رفته
واسه ما که 45 آیتم تو بازی هست
amir0260
24-04-2015, 11:39
آموزش ریختن کرک رو میخاستم!!!:n26:
aidin.2014
24-04-2015, 11:59
سلام دوست عزیز
نمیدونم این نسخه اینطوریه یا سرتون کلاه رفته
واسه ما که 45 آیتم تو بازی هست
میتونی اون چند تا dll رو برام بفرستی؟فک میکنم اونارو بریزم حل بشه.کسی میتونه کمک کنه او فایلای زیریشو برام بفرسته؟
silent mj
24-04-2015, 12:41
آموزش ریختن کرک رو میخاستم!!!:n26:
کل فایلهای داخل پوشه کرک و آپدیت رو که دانلود کردی توی محل نصب بازی کپی و جایگزین کن
mobin20215
24-04-2015, 13:00
این چون نسخه فشرده کورپک هستش چیزایی ازش حذف کردن تا کم حجم شده
aidin.2014
24-04-2015, 14:00
این چون نسخه فشرده کورپک هستش چیزایی ازش حذف کردن تا کم حجم شده
خب حالا من باید چکار کنم :n13:
mahyarSAMSUNG
24-04-2015, 15:47
دوتا مشکل دارم . یکی این که وقتی دایرکت ایکس رو نصب میکنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل دومم اینه که موقع ورود به بازی این ارور رو میبینم ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aligoodbeh
24-04-2015, 15:51
سلام مجدد بر همه ی دوستان عزیز.
خوب بالاخره بعد از دیدن همه ی مشکلات شما من هم بازی رو گرفتم.بازی 14 دی وی دی هستش که وقتی نصب کردم 60 گیگ شد یعنی نسخه 60 گیگی دیگه؟
خوب بعد از نصب طبق گفته ی فروشنده آپدیت های 1 و 2 و 3 و 4 رو کپی کردم سپس کرک ها رو هم یکی یکی کپی کردم ولی بازی اجرا نمیشد :|
خوب زنگ زدم گفت باید ریست کنی کامپیوترو من هم ریست کردم و در کمال تعجب بازی اجرا شد
اما زبان چینی بازی هر کاری کردم و هر چی صفحه اول این تاپیک گفته بود رو انجام دادم ولی نشد که نشد باز زنگ زدم برا فروشنده یه چیزایی گفت که اصلا با گفته های این تاپیک فرق داشت و گفت حالا کامپیوترو باز ریست کن و کردم و درست شد.
بالاخره وارد بازی شد و من با ذوق زدگی داشتم نگاه می کردم همه چی خوب بود تا رسید به درگیری با پلیس که یهو بازی کرش کرد طوری که کاملا پی سی قفل کرد و حتی تسک منیجر رو هم باز نکرد. باز بنده متوسل به ریست شدم و دوباره بازیو اجرا کردم و دیدم اون مرحله رو رد کرد و به خوبی وارد محیط بازی شدم.
واقعا فوق العاده ست خیلی قشنگ ساختنش.به معنای واقعیه کلمه کارشون بیسته.
اما دوستان 2 تا مشکل هست که فکر کنم برا نیمی از دوستان اتفاق افتاده
1- نقشه ی بازی رو کامل نمیبینم جریان چیه؟
2- تو بازی بعضی بعضی وقتا که دکمه Q رو میزنم کرش می کنه این جریانش چیه؟
در کل نسخه 60 گیگی بدون دردسره و من تونستم بازیش کنم
الانم عین بز دارم صفحه رو رفرش می کنم که یکی جواب 2 تا مشکلو بده.
راستی اینم بگم وقتی به اینترنت وصل هستم بازی اجرا نمیشه.اینم یه نکته برا دوستانی که بازیشون اجرا نمیشه
ممنون
hvelectronic
24-04-2015, 16:08
سلام
با این خطا هنگام شروع بازی چه کار کنم؟؟؟
The program Can’t start because GFSDK_ShadowLib.win64.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem
سیستم:
core i7
gtx860 4gig ddr3
win 8.1 64 bit
amir0260
24-04-2015, 16:30
سلام دوستان من اتصال به شبکه یا همون اینترنت رو قطع کردم تا به صورت آفلاین بازی جی تی ای وی کنم که وقتی روش کلیک کردم گفت شما به اینترنت متصل نیستید که من حالت آفلاین مود را آنتخاب کردم درست مثل عکس زیر
بعد از انتخاب این صفحه اومد که باید به اینترنت وصل شی و بازی رو اکتیو کنی
خواهش میکنم یک کرک بزارید که بازی رو هک کنه و نگه اکتیو کد یا یه راه حل بدید ممنون
amir0260
24-04-2015, 16:31
سلام
The program Can’t start because GFSDK_ShadowLib.win64.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem
سیستم:
core i7
gtx860 4gig ddr3
win 8.1 64 bit
میگه باید دوباره بازی رو نصب کنی:n36:
سلام مجدد بر همه ی دوستان عزیز.
خوب بالاخره بعد از دیدن همه ی مشکلات شما من هم بازی رو گرفتم.بازی 14 دی وی دی هستش که وقتی نصب کردم 60 گیگ شد یعنی نسخه 60 گیگی دیگه؟
خوب بعد از نصب طبق گفته ی فروشنده آپدیت های 1 و 2 و 3 و 4 رو کپی کردم سپس کرک ها رو هم یکی یکی کپی کردم ولی بازی اجرا نمیشد :|
خوب زنگ زدم گفت باید ریست کنی کامپیوترو من هم ریست کردم و در کمال تعجب بازی اجرا شد
اما زبان چینی بازی هر کاری کردم و هر چی صفحه اول این تاپیک گفته بود رو انجام دادم ولی نشد که نشد باز زنگ زدم برا فروشنده یه چیزایی گفت که اصلا با گفته های این تاپیک فرق داشت و گفت حالا کامپیوترو باز ریست کن و کردم و درست شد.
بالاخره وارد بازی شد و من با ذوق زدگی داشتم نگاه می کردم همه چی خوب بود تا رسید به درگیری با پلیس که یهو بازی کرش کرد طوری که کاملا پی سی قفل کرد و حتی تسک منیجر رو هم باز نکرد. باز بنده متوسل به ریست شدم و دوباره بازیو اجرا کردم و دیدم اون مرحله رو رد کرد و به خوبی وارد محیط بازی شدم.
واقعا فوق العاده ست خیلی قشنگ ساختنش.به معنای واقعیه کلمه کارشون بیسته.
اما دوستان 2 تا مشکل هست که فکر کنم برا نیمی از دوستان اتفاق افتاده
1- نقشه ی بازی رو کامل نمیبینم جریان چیه؟
2- تو بازی بعضی بعضی وقتا که دکمه Q رو میزنم کرش می کنه این جریانش چیه؟
در کل نسخه 60 گیگی بدون دردسره و من تونستم بازیش کنم
الانم عین بز دارم صفحه رو رفرش می کنم که یکی جواب 2 تا مشکلو بده.
راستی اینم بگم وقتی به اینترنت وصل هستم بازی اجرا نمیشه.اینم یه نکته برا دوستانی که بازیشون اجرا نمیشه
ممنون
نقشه رو نمیدونم اما اون Q مشکل از کرک ـه که قراره واسش فیکس بدن
چندین مرحله هم به احتمال زیاد کرش میخوری که اونم مشکل از کرکه
hvelectronic
24-04-2015, 16:34
میگه باید دوباره بازی رو نصب کنی:n36:
اگه دوباره نصب کنم بازم این ارور را داد چی؟؟؟؟
amir0260
24-04-2015, 16:39
اگه دوباره نصب کنم بازم این ارور را داد چی؟؟؟؟
اونوقت باید به فکر پچ و کرک باشی :n02:
amir0260
24-04-2015, 16:40
دوستان کسی علت مشکل من رو نمیدونه؟
من تو این تاپیک شاید دوبار این مشکل رو مطرح کردم و هیچ کس جوابمو نداد یا شاید بین پست ها گم شد!!!
:n41:
amir0260
24-04-2015, 16:42
نقشه رو نمیدونم اما اون Q مشکل از کرک ـه که قراره واسش فیکس بدن
چندین مرحله هم به احتمال زیاد کرش میخوری که اونم مشکل از کرکه
نسخه ارجینال مشکل نداره؟:n14:
hvelectronic
24-04-2015, 16:49
سلام
سیستم:
core i7
gtx860 4gig ddr3
win 8.1 64 bit
آقا اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه...
بعد یه سوال ...آیا باید هر 4 تا آپدیت رو یکی یکی دانلود و کپی کرد؟؟؟؟یا همون آپدیت 4 با کرکش کافیه؟؟؟؟؟
نسخه ارجینال مشکل نداره؟:n14:
نه فقط مرد باش اوجینال خریدی به منم بده رجیستر کنم:n02:
amir0260
24-04-2015, 16:51
نه فقط مرد باش اوجینال خریدی به منم بده رجیستر کنم:n02:
:دی
فک کنم یه بار ریجستر میخوره و بس :n19::n33:
amir0260
24-04-2015, 16:52
بازم میگم کسی هست در این مورد کمکی کنه؟
دوستان من اتصال به شبکه یا همون اینترنت رو قطع کردم تا به صورت آفلاین بازی جی تی ای وی کنم که وقتی روش کلیک کردم گفت شما به اینترنت متصل نیستید که من حالت آفلاین مود را آنتخاب کردم درست مثل عکس زیر
خواهش میکنم یک کرک بزارید که بازی رو هک کنه و نگه اکتیو کد یا یه راه حل بدید ممنون
Overrate to your thoughts, they will be your words, these words will be your behavior, overrate to your behavior they [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gifwill be your personality
kumarbaz
24-04-2015, 16:55
دوستان من نسخه 15 دی وی دی رو نصب کردم ولی بعضی وقتا بازی کرش میکنه اکثرا هم موقع Switch کردن کاراکترها.
لطفا راهنمایی کنید دوستان.
سیستمم هم High End هستش، مشکلی نداره.
amir0260
24-04-2015, 16:57
دوستان من نسخه 15 دی وی دی رو نصب کردم ولی بعضی وقتا بازی کرش میکنه اکثرا هم موقع Switch کردن کاراکترها.
لطفا راهنمایی کنید دوستان.
سیستمم هم High End هستش، مشکلی نداره.
سلام
دوست عزیز تا نسخه ارجینال نباشه این مشکل هم سرجاشه باید یه فکر اساسی بکنیم!!!
دوستان سایتی سراغ ندارید که به صورت آنلاین کد بازی را به اورجینال بخریم؟
سلام
دوست عزیز تا نسخه ارجینال نباشه این مشکل هم سرجاشه باید یه فکر اساسی بکنیم!!!
دوستان سایتی سراغ ندارید که به صورت آنلاین کد بازی را به اورجینال بخریم؟
من paypal دارم اگه یکی هم واسه من میخری ردیفش میکنم :n02:
don mohsen
24-04-2015, 17:01
خب مومن اگه پولشو داری بیکاری با کرک سر و کله میزنی؟!:n15::n15:
amir0260
24-04-2015, 17:07
مگ چند تومنه ؟ حالا یجوری باهاش کنار میاییم!!!:n13:
amir0260
24-04-2015, 17:21
بیا اینم توصیه steam
DO NOT download fake launcher.exes
These motherless bums are trying to steal your keys/social club confidentials and there are already lots of victims.
Rockstar would NEVER release their file on some third party filedropping sites.
The .exe file runs on its own even if you put it outside the gamefolder, meaning it's likely an independant fake scamming launcher.
Also the .exe asks for your social club ID/password and CD-KEY. In legit version, the CD-KEY is entered automatically.
happyfeat
24-04-2015, 17:23
بچه ها مشکلی که من با بازی پیدا کردم اینه که تو بازی بعد چند ثانیه که میرم تو بازی بازی هنگ میشه و صفحه وا میسته و تو تسک منیجر پراسس بازی نات رسپاندیگ میشه . کسی میدونه برای حل این مشکل باید چی کار کنم ؟؟؟
در ضمن برای سوییچ بین شخصیت ها باید چی کار کرد ؟؟
amir0260
24-04-2015, 17:23
دوستی که گفتن من کرک ها رو به ترتیب ریختم جواب داد لطفا همون کرک ها رو آپ کنید و به ترتیب بزارید تا به ترتیب دانلود کنیم و به ترتیب بریزیم و به ترتیب از بازی لذت ببریم
amir0260
24-04-2015, 17:28
دوستان اگر ما بتونیم یه کیجن برای این جی تی ای وی پیدا کنیم که انگار نسخه ارجینال خریدیم ...
اینم یک لینک درباره همین موضوع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir0260
24-04-2015, 17:31
اینم یه keygan برای جی تی ای وی که اگر کار کنه دوستان اطلاع بدن
amir0260
24-04-2015, 17:34
این یکی یه سایت معتبره که به قول خودش کیجن سی دی اورجینال بازی رو میسازه من هنوز تست نکردم اگر کار کرد دوستان حتما اطلاع بدن تا بقیه افراد نیز از این کیجن بهره ببرند
amir0260
24-04-2015, 17:39
این فیلم رو حتما تماشا کنید
عنوان : ساخت کیجن جی تی ای وی
زبان : انگلیسی
منبع : utyob
amir0260
24-04-2015, 17:47
دوستان در هنگام استفاده از بیشتر سایتهایی که گزاشتم نیاز به شیلترشکن دارید و اگر دوستان لطف کنن فیلمه رو دانلود کنن و روی یه سرور ایرانی آپ کنن و اینجا بزارن ممنون میشم!!!:n40:
mobin20215
24-04-2015, 17:49
مگ چند تومنه ؟ حالا یجوری باهاش کنار میاییم!!!:n13:
235000 تومان
amir0260
24-04-2015, 17:51
235000 تومان
ددددوووووووییییصصصصت تووووووومممممماااااان!!!:n04:
منو باش فک میکردم 20 / 30 تومان باشه!!!:n35:
amir0260
24-04-2015, 17:53
آقا مبین اگ بتونی به شیلتر شکن وصل شی و این کیجن هایی که گزاشتم رو تست کنی ممنون میشم:n16:
mobin20215
24-04-2015, 17:54
خب حالا من باید چکار کنم :n13:
ارورت به دلیل فایل های dll هستش و باید اونارو از یکی از دوستان بگیری
amir0260
24-04-2015, 17:55
فیلم : Grand Theft Auto GTA 5 PC Keygen FREE DOWNLOAD ...
منبع: dailymotion
برای استفاده از این سایت نیاز به قند شکن دارید:n06:
mobin20215
24-04-2015, 17:59
آقا مبین اگ بتونی به شیلتر شکن وصل شی و این کیجن هایی که گزاشتم رو تست کنی ممنون میشم:n16:
دارم سعی میکنم با شیلتر وصل شم و یه جا یا سرعت خوب آپلود کنم صبر کن
amir0260
24-04-2015, 18:05
این شاید کار کنه چون از یه سایت معتبره
amir0260
24-04-2015, 18:07
اینم یک وبلاگ که درباره کیجن جی تی ای وی نوشته
amir0260
24-04-2015, 18:10
این وبلاگ به قول خودش سریال پشت سی دی اورجینال بازی جی تی ای وی رو گزاشته
من هنوز تست نکردم
amir0260
24-04-2015, 18:12
این سایت از چند سرور مختلف دسترسی آسان به دانلود کیجن جی تی ای وی رو داده !!!
amir0260
24-04-2015, 18:13
کیجن جنراتور!!!
amir0260
24-04-2015, 18:17
سلام دوستان من اتصال به شبکه یا همون اینترنت رو قطع کردم تا به صورت آفلاین بازی جی تی ای وی کنم که وقتی روش کلیک کردم گفت شما به اینترنت متصل نیستید که من حالت آفلاین مود را آنتخاب کردم درست مثل عکس زیر
خاستم درخواستمو زنده کنم:n20:
aligoodbeh
24-04-2015, 19:28
دوستان یه سوال:
اگه از چیت ها استفاده کنی چی میشه؟
مثلا از رمز هلیکوپتر یا هواپیما و موتور و این جور چیزا نه پول و سلامتی و سلاح
amir0260
24-04-2015, 19:31
دوستان یه سوال:
اگه از چیت ها استفاده کنی چی میشه؟
مثلا از رمز هلیکوپتر یا هواپیما و موتور و این جور چیزا نه پول و سلامتی و سلاح
آقا از چیت انتظار چیز غیر از خصوصیتش رو نداشته باش:n08:
amir0260
24-04-2015, 19:32
راستی میشه از کرک هایی که برای اجرای بازی استفاده کردی رو آپلود کنی!!!
همشو به ترتیب:n13:
mobin20215
24-04-2015, 20:38
راستی میشه از کرک هایی که برای اجرای بازی استفاده کردی رو آپلود کنی!!!
همشو به ترتیب:n13:
از طریق پیام شخصی فرستادمش
GOLDFINCH
24-04-2015, 22:57
دوستان کسی مشکل اجرا نشدن بازی بعد از آپدیت 3 رو داره؟
کسی با آپدیت 3 بازی می کنه؟
باسپاس
Davood_titan
24-04-2015, 23:00
بلاخره مشکل اجرا نشدن بازی که هیچ اتفاقی نمیوفتاد رو پیدا کردم بازی بلاخره اجرا شد :n19:
mahyarSAMSUNG
24-04-2015, 23:28
بلاخره مشکل اجرا نشدن بازی که هیچ اتفاقی نمیوفتاد رو پیدا کردم بازی بلاخره اجرا شد :n19:
داداش ایول خدایی خیلی خوشحال شدم . ما که از این پولا نداریم سیستم خفن بخریم .
موندم جوونای الان که بیشتریا نمیتونن این بازی رو انجام بدم در آینده نوستالوژی مثل GTA san یا GTA vice city براشون ساخته میشه یا نه ؟ :n28:
mahyarSAMSUNG
24-04-2015, 23:29
داداش ایول خدایی خیلی خوشحال شدم . ما که از این پولا نداریم سیستم خفن بخریم .
موندم جوونای الان که بیشتریا نمیتونن این بازی رو انجام بدم در آینده نوستالوژی مثل GTA san یا GTA vice city براشون ساخته میشه یا نه ؟ :n28:
kiarashyk
25-04-2015, 08:45
اگه دوست داری ارورر ستاپ ورینک نیاد و یهو از بازی نپری بیرون به هیچ عنوان از دکمه Q در بازی استفاده نکن تشکر
MOHAMMAD2010
25-04-2015, 11:18
شنیدم بهترین آپدیت بازی تا حالا همون آپدیت شماره 2 هست درسته ؟
amir0260
25-04-2015, 12:32
بله درسته چون در این اپدیت کمتر مشکلات پیدا شده:n10:
amir0260
25-04-2015, 12:33
از طریق پیام شخصی فرستادمش
بنده چیزی دریافت نکردم:n36:
amir0260
25-04-2015, 12:40
میشه توضیح بدید چطور حلش کردین
amir0260
25-04-2015, 12:42
بازم میگم کسی هست در این مورد کمکی کنه؟
دوستان من اتصال به شبکه یا همون اینترنت رو قطع کردم تا به صورت آفلاین بازی جی تی ای وی کنم که وقتی روش کلیک کردم گفت شما به اینترنت متصل نیستید که من حالت آفلاین مود را آنتخاب کردم درست مثل عکس زیر
Overrate to your thoughts, they will be your words, these words will be your behavior, overrate to your behavior they [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).gifwill be your personality
دوستان همچنان همین مشکلو دارم
amir0260
25-04-2015, 12:43
کسی نیست کرکی غیر از 3dm رو بزاره شنیدم razor هم کرک منتشر کرده!!!:n11:
amir0260
25-04-2015, 13:32
کیجن جی تی ای وی 100% working
Karistias
25-04-2015, 14:32
دوستان من بعد از اینکه اکسترکت کردم و بعد اینکه اینستال زدم تا7% رفت بعد این ارور رو داد مشکل چیه چی کار کنم به نظرتون؟
اقایون ,داداشا ,خانوما من همچنان مشکلم حل نشده بعد از اینکه یکی از بجه های فروم گفت فایل ISdone.dll رو دانلود کن بریز تو پوشه system32 اینکارو کردم ولی بازم رو 7% که میره ارور ISdone میده حتی برنامه dll fix رو هم دانلود کردم واز طریق اون برنامه هم ISdone.dll به صورت اتوماتیک دانلود وبعد اینستال کردم ولی باز افاقه نکرد ورو همون 7%ارور میده
حالا میخوام ببینم کسی میدونه مشکل از کجا اب میخوره ؟
و یک سوال هم در همین مورد دارم اینه که برای من الان نسخه 9dvd ولی جریان این 16dvd چیه که میگن نصب نمیخواد الان اگه نسخه کامل بگیرم با توجه به این که میگن پروسه نصب نداره پس من به این مشکل اروره نمیخورم ایا ؟ اگه اینجوریه کلوپ محلمون گفت اگه بخوای 16dvd رو برات میارم که اگه این جوریه بگم بیاره
Mohammad Yek110
25-04-2015, 14:57
سلام
ماکه هروقت میایم توی این تاپیک بسکه دوستان پستای نیم خطی با فاصله زمانی 1 دقیقه ای میذارن سوالای ما n صفحه رفته عقب!!
مشکل Activation Required حل نشد؟؟
*تاریخو عقب کشیدم
*اون دو تا پوشه رو حذف کردم
*کارای فایروالو انجام دادم
*اینترنت رو قطع کردم
نشده
مشکل اکتیو برای من با کرک ورژن چهار حل شد و مشکل کرش هم با برگشتن ب اپدیت دوم ظاهرا برطرف شده... یعنی الان اپدیت دو و کرک چهار رو ریختم...
Mohammad Yek110
25-04-2015, 17:22
مشکل اکتیو برای من با کرک ورژن چهار حل شد و مشکل کرش هم با برگشتن ب اپدیت دوم ظاهرا برطرف شده... یعنی الان اپدیت دو و کرک چهار رو ریختم...
اها ممنون
اپدیت 2 رو تنها ریختید یا قبلش اپدیت 1 هم بود؟
amir0260
25-04-2015, 19:02
دوست عزیز شما چه ویندوزی دارید روی سیستم خود؟
7 یا 8؟:n38:
Davood_titan
25-04-2015, 19:47
میشه توضیح بدید چطور حلش کردین
من اینایی که میگم رو لب تاب تست کردم acer E1
اولین کاری اپدیت 2 و کرک 4 رو ریختم
بعد اپدیت نکردن گرافیک چون اپدیت کردم بازی بالا نیومد :n34: ..همون درایور گرافیک که هست رو نصب کردم
بعد مشکلی که بعدا پیش اومد این بود بازی با ورژن گرافیک قبل اجرا نشد:n34:
بعد دیدم وقتی تنظیمات لب تاب رو وقتی میذاری رو high performance بازی اجرا نمیشه :n24:
کافیه بازی رو بذارید رو power saver وقتی اجرا شد بذارینش رو high
الان هم با تاریخ 24/4/2015 بازی بدون مشکل اجرا میشه :n20:
امیدوارم مفید باشه :n39::n39:
aligoodbeh
25-04-2015, 20:16
اقایون ,داداشا ,خانوما من همچنان مشکلم حل نشده بعد از اینکه یکی از بجه های فروم گفت فایل ISdone.dll رو دانلود کن بریز تو پوشه system32 اینکارو کردم ولی بازم رو 7% که میره ارور ISdone میده حتی برنامه dll fix رو هم دانلود کردم واز طریق اون برنامه هم ISdone.dll به صورت اتوماتیک دانلود وبعد اینستال کردم ولی باز افاقه نکرد ورو همون 7%ارور میده
حالا میخوام ببینم کسی میدونه مشکل از کجا اب میخوره ؟
و یک سوال هم در همین مورد دارم اینه که برای من الان نسخه 9dvd ولی جریان این 16dvd چیه که میگن نصب نمیخواد الان اگه نسخه کامل بگیرم با توجه به این که میگن پروسه نصب نداره پس من به این مشکل اروره نمیخورم ایا ؟ اگه اینجوریه کلوپ محلمون گفت اگه بخوای 16dvd رو برات میارم که اگه این جوریه بگم بیاره
داداش شما اصلا بازیت ایراد داره منم وقتی دی وی دی رسید دستم 14 دی وی دی بود و تو دی وی دی 5 یه ارور مشابه شما داشتم سریع رفتم به فروشنده گفتم اونم جلو خودم انداختش تو سطل آشغال و یه دی وی دی دیگه به من داد شما برو پسش بده بگو خرابه
matarsaak
25-04-2015, 20:23
از کدوم فروشگاه اینترنتی بخریم که اپدیت هاش هم باشه و کرک دریت حسابی هم داشته باشه؟؟
amir0260
25-04-2015, 20:37
فروشگاه های زیادی هستند اگ شما به دستتون زحمت بدید برید تو گوگل یه چرخی بزنید سایت های معتبر میتوانید پیدا کنید!!!:n36:
matarsaak
25-04-2015, 20:41
شما چرا زحمت کشیدی.؟ زورت میاد جواب نده اقا.مجبورت نکردن.
تو همین بازارچه سایت بچه ها میفروشن
Karistias
25-04-2015, 20:58
داداش شما اصلا بازیت ایراد داره منم وقتی دی وی دی رسید دستم 14 دی وی دی بود و تو دی وی دی 5 یه ارور مشابه شما داشتم سریع رفتم به فروشنده گفتم اونم جلو خودم انداختش تو سطل آشغال و یه دی وی دی دیگه به من داد شما برو پسش بده بگو خرابه
بازم دمت گرم دوست عزیز که یکی جواب مارو داد بابا دمتون گرم کار ما رو را بندازید ما از قدیمای اینجاییم مثلا
دوست عزیز اخه ماله من چون نسخه فشرده است نصبش دو مرحله ایه یعنی اول سی دی هارو دونه دونه میزارم داخل دی وی دی رام اکسترکت میکنه تو هارد کامپیوتر که این کارو کردم همه پارتها اکسترکت شدن ومرحله بعد نصب بازی ازهمان فایل های اکسترکت شدست که برا من تو این مرحله تو 7% گیر میکنه که عکسشم تو صفحه قبل هست
وبه مغازه دار هم میگم میگه این همه من فروختم فقط دو نفرید که گفتید این مشکل رو دارید برای اون یکی طرف هم دقیقا رو 7% گیر میکنه وبقیه تونستند اجرا کنند
با این اوصاف میشه گفت با وجود اینکه extract تمام شده و لی یه فایلی رو اون اوایل ignore یا چشم پوشی کرده؟ که در این صورت میشه گفت مشکل از بازیه و مطمئن برم پیشش بگم مشکل از بازیه
حالا جدای از این مسئله دوستانی که جواب این سوال میدونن خواهشا بگن جریان این نسخه کامل یا 16 dvd که میگن نصب نداره چجوریاست یعنی بازی رو می ریزی تود هاردبعد اجرا می کنی ؟
aligoodbeh
25-04-2015, 21:06
بازم دمت گرم دوست عزیز که یکی جواب مارو داد بابا دمتون گرم کار ما رو را بندازید ما از قدیمای اینجاییم مثلا
دوست عزیز اخه ماله من چون نسخه فشرده است نصبش دو مرحله ایه یعنی اول سی دی هارو دونه دونه میزارم داخل دی وی دی رام اکسترکت میکنه تو هارد کامپیوتر که این کارو کردم همه پارتها اکسترکت شدن ومرحله بعد نصب بازی ازهمان فایل های اکسترکت شدست که برا من تو این مرحله تو 7% گیر میکنه که عکسشم تو صفحه قبل هست
وبه مغازه دار هم میگم میگه این همه من فروختم فقط دو نفرید که گفتید این مشکل رو دارید برای اون یکی طرف هم دقیقا رو 7% گیر میکنه وبقیه تونستند اجرا کنند
با این اوصاف میشه گفت با وجود اینکه extract تمام شده و لی یه فایلی رو اون اوایل ignore یا چشم پوشی کرده؟ که در این صورت میشه گفت مشکل از بازیه و مطمئن برم پیشش بگم مشکل از بازیه
حالا جدای از این مسئله دوستانی که جواب این سوال میدونن خواهشا بگن جریان این نسخه کامل یا 16 dvd که میگن نصب نداره چجوریاست یعنی بازی رو می ریزی تود هاردبعد اجرا می کنی ؟
اینو بیخیال برو همون نسخه ای که بهت گفتمو بگیر کارت راه میوفته
aligoodbeh
25-04-2015, 21:07
آقا یه سوال :
این هواپیما لامصبو چطوری پروازش بدیم؟هر چه سرعت بهش دادم اخرش بلند نشد فلش پایینو بالا و همه چی هم گرفتم آخرش بلند نشد جریان چیه؟
happyfeat
25-04-2015, 21:21
دوستان من از وقتی کرک ورژن چهار رو ریختم زبون بازی چینی شده . از تو رج ادیت هم که تو صفحه اول گفته شده زبان بازی رو تغییر میدم باز چینی میاد بالا . کسی هست راه حلی برای این مشکل داشته باشه ؟!
دوستان من از وقتی کرک ورژن چهار رو ریختم زبون بازی چینی شده . از تو رج ادیت هم که تو صفحه اول گفته شده زبان بازی رو تغییر میدم باز چینی میاد بالا . کسی هست راه حلی برای این مشکل داشته باشه ؟!
من نسخه 14 DVDبازی گرفتم بعد از اکسترکت کردن در هارد دیگه نیازی به نصب نداشت فقط کرک ورژن 2 و اپدیت ورژن 2 ریختم بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد
تا الان هم 30 درصدش رفتم
Karistias
25-04-2015, 22:13
من نسخه 14 DVDبازی گرفتم بعد از اکسترکت کردن در هارد دیگه نیازی به نصب نداشت فقط کرک ورژن 2 و اپدیت ورژن 2 ریختم بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد
تا الان هم 30 درصدش رفتم
همونجور که گفتم با توجه به این که من اکسترکتو کردم و تو مرحله نصب همچین مشکلی پیش میاد اگه اینجوری باشه که شما میگی نصب نمی خواد وفقط اکسترکت و کرک واپدیت ریختی پس من اگه نسخه کامل رو بگیرم با توجه به این که نسب نمیخواد حداقل دیگه باید به مشکل قبلی برنخورم اگه نگم دیگه نباید مشکلی داشته باشم
درسته شما نظرت چیه؟
virus2009
25-04-2015, 22:29
آقا یه سوال :
این هواپیما لامصبو چطوری پروازش بدیم؟هر چه سرعت بهش دادم اخرش بلند نشد فلش پایینو بالا و همه چی هم گرفتم آخرش بلند نشد جریان چیه؟
سرعت که گرفتی باید با کلید Num5 دهنه هواپیما رو بدی بالا، کلا کلید های هدایتش 4 و 5 و 6 و 8 ـه
همونجور که گفتم با توجه به این که من اکسترکتو کردم و تو مرحله نصب همچین مشکلی پیش میاد اگه اینجوری باشه که شما میگی نصب نمی خواد وفقط اکسترکت و کرک واپدیت ریختی پس من اگه نسخه کامل رو بگیرم با توجه به این که نسب نمیخواد حداقل دیگه باید به مشکل قبلی برنخورم اگه نگم دیگه نباید مشکلی داشته باشم
درسته شما نظرت چیه؟
درسته همینطوره
من با این نسخه بازی که گرفتم که نیازی به نصب هم نداشت تا الان که هیچ مشکلی نداشتم فقط اکسترکت کردن و ریختن آپدیت و کرک تمام
سلام
من نسخه corepack رو گرفتم نصب کامل شد اما الان روی بازی کلیک میکنم ارور :
Please run GTA V from GTA V launcher.exe
ویندوز 8.1 هست کرک و اپدیت 2
جدیدشو نصب کنم ؟ 1 گیگه اپدیت جدید :n29:
amir0260
25-04-2015, 22:53
درسته همینطوره
من با این نسخه بازی که گرفتم که نیازی به نصب هم نداشت تا الان که هیچ مشکلی نداشتم فقط اکسترکت کردن و ریختن آپدیت و کرک تمام
من هم از این نسخه استفاده کردم ولی نتوانسته ام آم را کرک کنم
ویندوز 7 هستم!!!
کمکی برسانید!!!:n05:
amir0260
25-04-2015, 22:58
شاید واسه اینه که کرک بدرستی کار نکرده!!!:n14:
من هم از این نسخه استفاده کردم ولی نتوانسته ام آم را کرک کنم
ویندوز 7 هستم!!!
کمکی برسانید!!!:n05:
بازی با لانچر 3DMاجرا کنی دیگه ارور مربوط به لوگین شدن در Social club نمیاد که:n36:
اینم عکسش
با اون لانچر 3dm که 503 کیلو بایت هستش بازی راحت اجرا شد
mf.designing
25-04-2015, 23:22
من زبان بازی رو از رجیستر ادیت به انگلیسی تغییر میدم ، بازی رو اجرا میکنم بازم چینی میاد ! به رجیستر برمیگردم به چینی تبدیل شده ! راه حل چیه ؟!
برا اجرا هم از لانچر داخل کرک استفاده میکنم
اها ممنون
اپدیت 2 رو تنها ریختید یا قبلش اپدیت 1 هم بود؟
من نسخه فشرده رو نصب کردم ک خودش اپدیت یک داخلش بود و فقط اپدیت دو رو زدم...
دوست عزیز شما چه ویندوزی دارید روی سیستم خود؟
7 یا 8؟:n38:
ویندوز 8.1
aligoodbeh
26-04-2015, 00:54
سرعت که گرفتی باید با کلید Num5 دهنه هواپیما رو بدی بالا، کلا کلید های هدایتش 4 و 5 و 6 و 8 ـه
دمت گرم فقط یع سوال دیگه: چطوری چرخاشو ببندم؟
behnood1367
26-04-2015, 06:05
دمت گرم فقط یع سوال دیگه: چطوری چرخاشو ببندم؟
با g چرخارو میبنده
aligoodbeh
26-04-2015, 07:37
آقا یه جایی گیر کردم کمک کنین.
اونجا که باید بره تو گارگاه خیاطی همون L آبی رنگ هی میگه باید لباساتو عوض کنی منم هرچه عوض می کنم فایده نداره.
یکی دیگه هم هست و اون هم F هست که میگه return as franklin نمیدونم منظورش چیه؟
kiarashyk
26-04-2015, 11:24
کسی سیو یک مرحله بعد از مرحله H رو داره - تو مرحله H بازی میپره بیرون
aligoodbeh
26-04-2015, 15:44
اونجا که باید بره تو گارگاه خیاطی همون L آبی رنگ هی میگه باید لباساتو عوض کنی منم هرچه عوض می کنم فایده نداره.
نبود؟ :D
این همه آدم دارن پلی می کنن خوب من گیر کردم نامردا :D
keykavoos
26-04-2015, 16:54
کت و شلوار بپوش برو تو خیاطی.
کلا هر کارکتری رنگ مخصوص خودشو داره. آیکونای سبز برای فرانک، آبی برای مایک و نارنجی برای تروور هست.
keykavoos
26-04-2015, 16:57
کسی سیو یک مرحله بعد از مرحله H رو داره - تو مرحله H بازی میپره بیرون
هر مرحله ای که سه دفعه از عهده ش بر نیای بهت پیغام skip میده. رد شو از روش.
keykavoos
26-04-2015, 16:59
آقا واسه این داستان کرش شدن بازی موقع کاور گرفتن هیچ راه حلی پیدا نشده؟ من از وقتی آپدیت ۳ رو ریختم اینجوری شده. کلا تیر اندازی ها حس و حالشو از دست داده اینجوری.
mohammad.s11
26-04-2015, 17:07
سلام
من توی استخراج بعضی از پارت ها مشکل دارم
این ارور میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا کمکم کنید :n28:
amir0260
26-04-2015, 17:12
سلام
دوستان تا شما نرید نسخه اورجینال رو بخرید ، مشکل پشت مشکله
دوستم کرک کرده چقدر کرش میداد وسط بازی کرش میداد وقتی دکمه q میزند کرش میداد والا چه عرض کنم کلا بازی دلنشین نبود!!!
مغازه داره که خودش نسخه اورجینال داشت بازیش کرش نداشت و q هم میزد اتفاقی نبود و کرش نمیداد !!!
بازی فقط اورجینال:n15:
aligoodbeh
26-04-2015, 17:37
کت و شلوار بپوش برو تو خیاطی.
کلا هر کارکتری رنگ مخصوص خودشو داره. آیکونای سبز برای فرانک، آبی برای مایک و نارنجی برای تروور هست.
پس اون مرحله f چی؟ همون که می گه return as franklin وقتی هم alt میزنم سویچ نمیشه
keykavoos
26-04-2015, 17:37
سلام
دوستان تا شما نرید نسخه اورجینال رو بخرید ، مشکل پشت مشکله
دوستم کرک کرده چقدر کرش میداد وسط بازی کرش میداد وقتی دکمه q میزند کرش میداد والا چه عرض کنم کلا بازی دلنشین نبود!!!
مغازه داره که خودش نسخه اورجینال داشت بازیش کرش نداشت و q هم میزد اتفاقی نبود و کرش نمیداد !!!
بازی فقط اورجینال:n15:
دوتا مشکل هست: یکی اینکه سریال به سختی گیر میاد، دو اینکه یه سری مشکلات توی نسخه اصیلی هم هست. مثل مرحله Blitz Play. از همه مهمتر اینکه دیگه سی تومن پول دادیم و خریدیم. :n02: حالا تو شرایط الان مشکل Q رو چی حل می کنه این مهمه.
keykavoos
26-04-2015, 17:39
پس اون مرحله f چی؟ همون که می گه return as franklin وقتی هم alt میزنم سویچ نمیشه
اون رو باید با فرانکلین بیای دیگه. Alt رو نگه دار و موس رو بده بالا. بعد Alt رو ول کن.
aligoodbeh
26-04-2015, 17:57
اون رو باید با فرانکلین بیای دیگه. Alt رو نگه دار و موس رو بده بالا. بعد Alt رو ول کن.
ممنون از راهنماییات.راستی من به شدت پول کم دارم تو بازی اگه از ترینر استفاده کنم چی میشه؟مشکلی پیش نمیاد؟
keykavoos
26-04-2015, 18:07
ممنون از راهنماییات.راستی من به شدت پول کم دارم تو بازی اگه از ترینر استفاده کنم چی میشه؟مشکلی پیش نمیاد؟
نمیدونم. من استفاده نکردم. ولی یه کم تحمل کن بازی رو پیش ببر چندتا مرحله جلوتر یه پول درست و حسابی بهت میده. حدود ۶۰ هزارتا. ترینر لذت بازی رو از بین میبره.
مشکل سوشال کلاب برای نصب نبودن سرویس پک ویندوز سونه.
مشکل کاور گیری با آپدیت دو کرک چهار حل میشه.آپدیت سه رو نریزین.
نزدیک چهار گیگ هم فایل اضافه برای نسخه کور پک دانلود کنین حله.
دوستان کسی میدونه مشکل از کجاس؟
keykavoos
26-04-2015, 22:17
خب با توجه به اینکه توی سایتای فارسی چیزی پیدا نکردم برای رفع مشکل بیرون پریدن از بازی با گرفتن دکمه Q به سراغ سایتای انگلیسی رفتم و اینطور موضوع حل شد که بازی رو با آپدیت ۳ و کرک ۴ ردیفش می کنیم بعد فایل GTAV.EXE رو از این سایت دانلود می کنیم و ریپلیس می کنیم. (فکر می کنم فایل مربوط به آپدیت ۲ باشه ولی مطمئن نیستم)
بهترین بازی که تا الان کردم.
پاش که میشینی گذشت زمانو متوجه نمیشی.
مشکل Q منم داشتم آپدیت دو بعد کرک چهار.
saeed774
27-04-2015, 00:39
مشکل من با آپدیت 3 و کرک 4 در ویندوز 8.1 حل شد . مشکل Q هم وجود نداره . زبان چینی هم به راحتی با تغییر و ادیت فایل 3dmgame به انگلیسی انجام شد . با تشکر از همه دوستان
بازی محشره :n10: نسخه 14 DVD بازی رو دارم .
سلام کسی اینجا این مشکل منو نداره ؟
من هرچی رو launcher میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . نه اروری هیچی
هرکاریم که قرار باشه بکنم انجام دادم ولی بازم اتفاقی نمیفته
همه کرک هارو امتحان کردم و آنتی ویروسم موقع نصب و کرک خاموش بوده
mahdi1323
27-04-2015, 10:54
سلام دوستان بازی چرا انقدر زود تموم شد کسی تونسته تموم کنه چند مرحله بود واسه شما
armin_punisher6
27-04-2015, 11:30
واسه من موقع اجرا میگه فایل gfsdk_txaa_alpharesolve.win64.dll گم شده.چی کار کنم؟قبلش فایلهای دیگه رو ارور میداد که اونارو از اینترنت پیدا کردم و تو فولدر بازی ریختم ارور از بین رفت.
نسخه corepack رو دانلود کردم و ویندوز 8.1.
mobin20215
27-04-2015, 11:35
سلام
دوستانی که با ارور HAS STOP WORKING مواجه ان
این ارور رو اگر مواردی که در اینجا هست یعنی اپدیت گرافیک و … اگر هنوز STOP WORKING میده
۱۰۰ % ماله یه چیزه اونم فقط و فقط ماله کرکه
برا منم همین جوری بود ولی با این کار درست شد
حالا
شما باید اپدیت دو و کرک سه رو نصب کنید تا ارور STOP WORKING نده
در اینصورت به جاش ارور ACTIVATION REQUED میده که باید تاریخ سیستم رو به ۲۰۱۵/۱۵/۴
یا به فارسیش ۱۵ آپریل بکنید تا ارور ACTIVATION REQUED نده و به راحتی بازی کنید
اینم راه حل واسه بعضی از دوستان
aligoodbeh
27-04-2015, 11:58
مشکل من با آپدیت 3 و کرک 4 در ویندوز 8.1 حل شد . مشکل Q هم وجود نداره . زبان چینی هم به راحتی با تغییر و ادیت فایل 3dmgame به انگلیسی انجام شد . با تشکر از همه دوستان
مال منم 14 دی وی دی هستش همه ی کارای تو رو هم انجام دادم با این تفاوت که میندوز من 7 هستش.همه چیز درسته فقط تنها مشکل من همون Q هستش
Amin_0913
27-04-2015, 12:00
خوب دوستان ما نسخه کامله بازی رو دانلود کردیم (60 گیگه)
کدوم کرک رو بریزیم بالاخره؟
ویندوزم 8.1 ــه
MOHAMMAD2010
27-04-2015, 12:06
من که تازه بازی رو اینترنتی خریدم تا برسه دستم طول میکشه :n06: ( امیدوارم بدون مشکل اجرا بشه )
راستی کسی این نسخه جدید گرافیک ati ر نصب کرده ؟ مشکلی نداره ؟
saeed774
27-04-2015, 13:01
مال منم 14 دی وی دی هستش همه ی کارای تو رو هم انجام دادم با این تفاوت که میندوز من 7 هستش.همه چیز درسته فقط تنها مشکل من همون Q هستش
احتمالا مربوط به همون ویندوز 7 باشه مشکل یا کارت گرافیک ( گرافیک من Nvidia هست با آخرین آپدیت یعنی 350.12 ) .، شما فایلی رو که دوستمون کیکاووس معرفی کردن رو دانلود کن و اونو با فایل GTA5.exe داخل پوشه بازی جایگزین کن ببین مشکلت حل میشه ؟ ( قبل از جایگزینی از فایل GTA5 اصلی یه کپی بگیر تا در صورت حل نشدن بتونی دوباره برش گردونی )
اینم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لینکش شیلتره !
Mohammad Yek110
27-04-2015, 14:29
سلام
من اجرا کردم بازی رو اما همون اول بازی stop working میده
حرف q هم کار میده ( توی اول بازی که باید برای انفجار کاور بگیری کار میده اما توی تیر اندازی نه ! )
ویندوز 8.1 درایورمم اپدیت شده
تنها کرک و اپدیتی هم که کار داد کرک 4 و اپدیت 3
Amin_0913
27-04-2015, 14:38
ویندوزم 8.1 ــه
amir0260
27-04-2015, 15:41
سلام
دوستان یا قید از این بازی بزنید یا برید ویندوز 8.1 نصب کنید
من در حال نصب هستم
در
آپدیت 3 و کرک 4 در ویندوز 8.1 با q مشکل نداره و همچنین بازی خیلی کم کرش میده یا اصلا کرش نمیده!!!
باتشکر:n05:
اینو از تاپیک همسایه آوردم شاید بدردتون بخره
دوستانی که مشکل کرش و اینا دارن...
یکی از دوستان که کرک میزد این کارو کردم براش مثل هلو بازیش ران شد و کرش نکرد.
این روش برای دارندگان کارت nvidia هست.
برید داخل NVIDIA Geforce Experience بعد داخل محیط برنامه شدید اگه GTA V بود که هیچ, اگه نبود از قسمت تنظیماتش برید مسیر نصب GTA V رو بدید و رفرش کنید نرم افزار رو... حالا روی اسم GTA V روی نرم افزار برید و از سمت راست گزینه Optimize بزنید و صبر کنید مراحل طی بشه حالا از داخل همون نرم افزار play کنید.
این نرم افزار برای کسانی هم که از نسخه اورجینال استفاده میکن بشدت توصیه میشه چون بازیتون رو بهینه میکنه و با نرخ فریم بهتری میتونید بازی کنید.
لازم به ذکر هست این نرم افزار بعد نصب درایور انویدیا نصب میشه روی سیستم شما, اگه پیداش نکردید از قسمت سرچ استارت ویندوز گیرش بیارید : دی
این روش برای دوستم که کرش میکرد و مشکل داشت جواب داد رو نسخه کرک شده...
ویرایش : آغا من حواسم نبود تاپیک مشکلات نصب اینا باید اینو بگم... ولی اینجا زیاد سر میزنن بچه ها واس همین اگه لازم دیدید منتقل کنید :)
Last edited by Killzone2; ديروز at 22:26.
منبع : تاپیک همسایه
کیجن تورنت بازی gta v
آپدیت های چی تی ای v در سایت راکستار
( اخرین آپدیت فقط در همین سایت)
بله بنده همین الان رو کامپیوترم نصب کردم کرش نداره با q
Mohammad Yek110
27-04-2015, 17:34
اینم حل مشکل Q که خودم هنوز امتحان نکردم ...
سلام. راه حل اون مشکل bex64 رو پیدا کردم !
اگه خواستید بذارید چون خیلیا این مشکل رو دارن و بیشتر وقتی پیش میاد که میخوان کاور بگیرن:
فایل زیپ آپدیت ۳ رو باز کن بعدش برو تو پوشه Updates. هر چی توی اون پوشه هست رو بریز تو پوشه بازی. هر گزینه ای آورد Yes بزن و فایل هارو جایگزین کن.
بعد برو آپدیت ۱ رو باز کن برو تو پوشه Updates و فایل های GTAV.EXE و GTAVLUNCHER.EXE رو بریز تو پوشه بازی و جایگزین کن. بعدش بازی رو اجرا کن.
اقا توروخدا انقد پست پشت سر هم نده!!هر 2 دقیقه یه پست نیم خطی میاد ! همشو توی یه پست بنویس
mobin20215
27-04-2015, 17:44
ویندوزم 8.1 ــه
از طریق پیام شخصی لینک دانلود رو فرستادم
با سلام
من نسخه کاملشو دانلود کردم حالا میخواستم ببینم باید 4 تا آپدیتو باید نصب کرد یا فقط آپدیت آخری را نصب کنم ثانیا مثلا اگه 4 تا آپدیتو نصب کردو فقط کرک 4 را بریزم لطفا راهنمایی کنید.
ویندوز منم 8.1
سلام دوستان
من همه کارا رو انجام دادم .
netframwork 4.5 هم نصبیدم
اما این ارور رو میده :
ممنون میشم راهنماییم کنین .
amir0260
27-04-2015, 20:35
از طریق پیام شخصی لینک دانلود رو فرستادم
مبین جان برای منم بفرست برای ویندوز 8.1 فقط اسم کرک رو میخام لینکشو نمیخام
amir0260
27-04-2015, 20:39
باسمه تعالی
باسلام بنده مفتخر هستم یک فایل پی دی اف آموزشی را که در این زمینه کمک بسیار بزرگی به شما میکند را معرفی کنم
این فایل نوشته خودم است !!!
کپی برداری فقط با ذکر نام و لینک amir0260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجاز است و منع شرعی ندارد !!!
از ویروس 2009 هم خواهش میکنم این رو در پست اول قرار بدهد !!!
برای دانلود این پی دی اف به لینک زیر بروید !!!
باتشکر
armin_punisher6
27-04-2015, 20:40
من فقط آپدیت 3 رو کپی کردم وقتی میخوام اجرا کنم ارور please restart the game میده.به خاطر نریختن آپدیت 1 و 2 اینطوریه؟
amir0260
27-04-2015, 20:52
من فقط آپدیت 3 رو کپی کردم وقتی میخوام اجرا کنم ارور please restart the game میده.به خاطر نریختن آپدیت 1 و 2 اینطوریه؟
فکر نکنم شما از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
armin_punisher6
27-04-2015, 21:17
فکر نکنم شما از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
ویندوز 8.1.یه جا خونده بودم باید همه آپدیت ها رو کپی کرد.
amir0260
27-04-2015, 21:20
آپدیت دو کرک سوم بریزی حله
armin_punisher6
27-04-2015, 21:43
آپدیت دو کرک سوم بریزی حله
این که 3 تا آپدیت داده چه فایده ای داره؟یعنی 1 و 3 رو اصلا نریزم؟
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و توی بازیم رفتم همه چی خوبه ولی بعضی موقع ها وسط بازی میاد بیرون و اخطار STOP WORKING میده ویندوزمم 8.1 لطفا اگه راه حلی دارد بگید که چیکار کنم
hvelectronic
27-04-2015, 23:05
سلام
سیستم:
core i7
gtx860 4gig ddr3
win 8.1 64 bit
آقا یکی در مورد مشکل من کمک کنه.........
mf.designing
27-04-2015, 23:11
این مشکل STOP WORKING که با زدن کلید q ایجاد میشه رو چطوری باید حل کرد ؟!
سلام . من ویندوزم 7 هست و تا 34% اومدم ، فکر کنم میشه مرحله 35 که سه تایی میرن خیابون رو میبندن و یه کاشین حمل پول میزنن که توش یه پاکت هست . مرحله رو که تموم میکنم اخرش که میاد سوییچ کنه روی مایکل از بازی میپره بیرون . از اپدیت 3 کرک 4 استفاده میکنم .
کسی راه حلی داره ؟ یا سیوی که این مرحله رو رد کرده باشه
.
ممنون میشم کمکم کنید منم به بازی برگردم
saeed_136915
28-04-2015, 02:38
من نصب اینجوری ندیده بودم تا حالا... 10 ساعت!!
سیستمم ضعیف نیست... 99 درصد سیستم بیکاره تو 1 درصد بعضا هارد یه کارایی میکنه:n27:
Simin Secret
28-04-2015, 10:31
دوستان موقعی که رو لانچر 3DM کلیک میکنم این خطا رو میده :
0xc00007b
مشکل از چیه ؟ و یکی بکه مراحل اجرای بازی چجوریه ؟ سوشیال کلوب باید کانکت شی و بقیه
دوستان مشکل اینکه بازیو اجرا میکنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته چیه؟
بازیو نصب کردم آپدیت 1 بعد 2 بعد 3 رو ریختم بعدش کرک 4
این کارو هم رو نسخه کورپک هم اسکیدرو بازی کردم
اسکیدرو هیچ اتفاقی نمیوفته اما کورپک اروری عجیب (چند پست قبل) میده
چه کنم؟ اصن کرک کردن صحیح بازی چطوره؟ ویندوز 8
amir0260
28-04-2015, 11:58
بازی من که بدون هیج مشکلی اجرا شد !!!
راحت اول فایروال کامپیوتر رو غیر فعال کنید !!!
بعد اینترنت خود رو قطع کنید !!!
اگر همین الان کرک ریختید یکبار کامپیوتر رو ریستارت کنید !!!
از بازی لذت ببرید من الان دارم بازی میکنم خیلی باحاله !!!
راکستار رو عشقه :n02:
دوستان مشکل اینکه بازیو اجرا میکنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته چیه؟
بازیو نصب کردم آپدیت 1 بعد 2 بعد 3 رو ریختم بعدش کرک 4
این کارو هم رو نسخه کورپک هم اسکیدرو بازی کردم
اسکیدرو هیچ اتفاقی نمیوفته اما کورپک اروری عجیب (چند پست قبل) میده
چه کنم؟ اصن کرک کردن صحیح بازی چطوره؟ ویندوز 8
اقا یکی جان من جواب بده یه هفتس دارم با بازی ور میرم :(
Amin_0913
28-04-2015, 12:42
هر سه تا اپدیت رو باید بریزیم؟
mobin20215
28-04-2015, 12:43
مبین جان برای منم بفرست برای ویندوز 8.1 فقط اسم کرک رو میخام لینکشو نمیخام
به کرک وین 8.1 کرک ورژن 2 میگن
الان یه بار دیگه کرک ورژن 4 رو برای 3تا آپدیت ( به ترتیب ) ریختم
اجرا کردم اینو میگه
این برای چیه؟
اقا من شارژ 2یی به کسی که بتونه کمکم کنه میدم :( فقط کمک کنید :(
aligoodbeh
28-04-2015, 14:58
آقا دیگه غیر قابل تحمل شده دیگه
نه میشه رو موتور شلیک کرد نه میشه موقع درگیری Q زد
تازه بعضی وقتا موقع سویچ کردنم کرش میده یعنی لعنت به راکستار اون از تاخیرای مکررش اینم از این اه اه. کسی راه حلی براش داره؟
Mohammad Yek110
28-04-2015, 16:17
هر سه تا اپدیت رو باید بریزیم؟
آقا دیگه غیر قابل تحمل شده دیگه
نه میشه رو موتور شلیک کرد نه میشه موقع درگیری Q زد
تازه بعضی وقتا موقع سویچ کردنم کرش میده یعنی لعنت به راکستار اون از تاخیرای مکررش اینم از این اه اه. کسی راه حلی براش داره؟
سلام
حل مشکل Q. برای من توی وین 8.1 جواب داد الان هیچ مشکلی ندارم
1.نصب بازی
2.کرک 2 و 3 و 4 به ترتیب
3.آپدیت 1 و 2 و 3 به ترتیب
4.فایلهای gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از آپدیت 1 کپی کنید
aligoodbeh
28-04-2015, 17:09
سلام
حل مشکل Q. برای من توی وین 8.1 جواب داد الان هیچ مشکلی ندارم
1.نصب بازی
2.کرک 2 و 3 و 4 به ترتیب
3.آپدیت 1 و 2 و 3 به ترتیب
4.فایلهای gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از آپدیت 1 کپی کنید
ویندوز من 7 هست مهیچ کدوم از این کارا جواب نداد تازه موقع سویچ بین شخصیت ها هم کرش میده
الان من نسخه فول آنلاک نصب کردم....
دوستانی که تجربه دارن الان همین اول بیان بگن به ترتیب چه کارایی باید انجم بدم که به مشکل نخورم.....
ویندوز هم 8
mobin20215
28-04-2015, 19:12
ویندوز من 7 هست مهیچ کدوم از این کارا جواب نداد تازه موقع سویچ بین شخصیت ها هم کرش میده
شاید فقط این قابلیت واسه ویندوز 8.1 هستش...
فکر کنم بهتر باشه 8.1 نصب کنی
mobin20215
28-04-2015, 19:18
الان من نسخه فول آنلاک نصب کردم....
دوستانی که تجربه دارن الان همین اول بیان بگن به ترتیب چه کارایی باید انجم بدم که به مشکل نخورم.....
ویندوز هم 8
سلام
حل مشکل Q. توی ویندوز 8.1 جواب میده
1.اول از همه بازی رو نصب کن
2.کرک 2 و 3 و 4 رو به ترتیب بریز
3.آپدیت 1 و 2 و 3 رو به ترتیب نصب کن
4.فایلهای gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از آپدیت 1 ریپلیس کن
سلام
حل مشکل Q. توی ویندوز 8.1 جواب میده
1.اول از همه بازی رو نصب کن
2.کرک 2 و 3 و 4 رو به ترتیب بریز
3.آپدیت 1 و 2 و 3 رو به ترتیب نصب کن
4.فایلهای gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از آپدیت 1 ریپلیس کن
دوست عزیز مال من اون نسخه ایه که خودش نصبه ......
بعدش من یه جا خوندم بعد از نصب آپدیت 3 فقط باید کرک 4 بریزیم.....
مشکل Q هم بماند وقتی وارد بازی شدم....
براى همه خودش نصبه :|
اين راهى كه خونديو همين دوست عزيزمون مبين رفته ، درست شده براى خودش ، اما لابد اين راهى كه گفت پيشنهاديه
باز بهتره خودشون جواب بدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
amir0260
28-04-2015, 20:25
باید تاریخ سیستم به 2015/1/4 تغییر بدید تا بتونید از بازی استفاده کنید !!! قابل توجه بعضیا که میگن بازی ارور Activation request میده !!!:n05:
١٥ آپريل درسته در اصل
amir0260
28-04-2015, 20:27
دوست عزیز تو ویندوز 8.1 مشکل q نداره !!! پیش من که نداره مشکل q :n02:
amir0260
28-04-2015, 20:29
اینجا تو فروم راکستار یه قسمتی هست که مشکلات رو بر طرف میکنه هر کی مشکل داره میتونه در این تاپیک ( البته به انگلیسی ) پست بزنه و اگ انگلیسی بلد نیست میتونه در همین تاپیک مشکلش اعلام کنه دوستان به انگلیسی ترجمه کنن بفرستن رو سایت !!! البته جواب بیشتر مشکلات رو داده !!!
سلام. تو رو خدا اگر سیو 38 درصد تا 40 درصد رو داره بده . تو اون مرحله دزدی از ماشین حمل پول که سه نفری با ماسک میرن بعد ماشین حمل زباله رو منفجر میکنه اخرش میپره بیرون موقع سوییچ کردن رو مایکل . البته خودکار سوییچ میکنه . اگر کسی سیو داره ازش میخرم
اساتید محترم
یه سوال فنی
ایا باید با استفاده از Firewall نرم افزار Social Club رو از دسترسی به اینترنت خارج کرد ؟؟؟
یا باید کانکت شد و اکانت ساخت ؟؟؟
armin_punisher6
28-04-2015, 21:47
دیگه واقعا خستم کرده.بازی رو نصب کردم.آپدیت و کرک هم کپی کردم.هیچ چیز اضافه ای هم نصب نکردم ولی ارور unrecoverable fault please restart the game میده.
وقتی هم که فولدر آپدیت رو پاک میکنم آیکون launch رو میزنم نه اروری میده و نه تغییری میکنه.
نیازی به ساخت اکانت در social club نیست با لانچر خود کرک بازی اجرا بشه پیغام مربوط به لوگین شدن در social club اصلن نمیاد
داداش من اينقدر تو اين يه هفته ور رفتم همه اين ارورارو ديدم اما براى من هيچكدوم حل نشد
armin_punisher6
28-04-2015, 22:15
دیگه واقعا خستم کرده.بازی رو نصب کردم.آپدیت و کرک هم کپی کردم.هیچ چیز اضافه ای هم نصب نکردم ولی ارور unrecoverable fault please restart the game میده.
وقتی هم که فولدر آپدیت رو پاک میکنم آیکون launch رو میزنم نه اروری میده و نه تغییری میکنه.
کسی نمیدونه؟
aligoodbeh
28-04-2015, 23:56
کسی می دونه چطوری از تو فرودگاه نظامی هواپیما دزدید؟ لامصب نمیشه
Pitbull2015
29-04-2015, 00:07
اقا یکی جان من جواب بده یه هفتس دارم با بازی ور میرم :(
سلام. آپدیت 2 رو کپی کنید و بعدش کرک 4 رو بریزید.
mobin20215
29-04-2015, 08:59
من فکر کردم بقیه پست هایی رو ک دوستان گذاشتن خوندی ب همون خاطر گفتم واسه محکم کاری به ترتیب بریز وگرنه آپدیت 2 و کرک 4 مشکلات رو حل میکنه
Mehdi Bayern
29-04-2015, 11:25
بهترین کرک و آپدیت واسه نسخه کورپک چیه؟
Launcher.exe رو میزنم ارور has stopped working میده
mobin20215
29-04-2015, 14:54
دوستانی که در مرحله ی federal investigation bureau مشکل دارند و بازی بیرون میپره(تو مرحله دزدی از یک ماشین حمل پول که باید ماشین زباله و ماسک و روپوش تهیه کنید و بعد با پلیسا درگیر میشید و بعد فرار می کنید و بعد ماشین زباله منفجر میشه. بعد از تماس با مایکل و هنگامی که میخواد شخصیت رو عوض کنید از بازی میاد بیرون و ارور stoping window میده) در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
یک راه حل این است که بعد از کشتن پلیس ها و قبل از منفجر کردن کامیون زباله، ۳ بار یا بیشتر یا کمتر اقدام به خودکشی کنید. این کار به شما این اجازه را میدهد که بتوانید این مرحله را skip کرده و به دیگر مراحل بازی ادامه دهید. این مشکل از کرک بازی نیست.
اون دسته از عزیزانی که در مرحله ی Caida Libre بازیشون کرش میکنه و ارور stoping window براشون میاد (توضیح مرحله: وقتی که به هواپیما با کارکتر مایکل تیر میزنید و بعدش با کارکتر ترور دنبال هواپیما میرید و بعدش هم با مایکل باید اون ماشین رو منفجر کنید . اما زمانی که بازی میخواهد به فرانکلین سویچ کند بازی کرش کرده و و ارور GTA V Has Stopped Working رو میده . در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
یک راه حل که کاربر ali پیشنهاد داده به این صورته: که باید اولا قبل از شروع مرحله اتو سیو بازی رو خاموش کنید و دوما اون ماشینی رو که مایکل قراره منفجر کنه نباید با مواد منفجره ، منفجر کنید و فقط باید با شلیک گلوله منفجرش کنید . در این صورت دیگه موقع تغییر شخصیت بازی کرش نمیکنه.
GOLDFINCH
29-04-2015, 17:24
دوستانی که در مرحله ی federal investigation bureau مشکل دارند و بازی بیرون میپره(تو مرحله دزدی از یک ماشین حمل پول که باید ماشین زباله و ماسک و روپوش تهیه کنید و بعد با پلیسا درگیر میشید و بعد فرار می کنید و بعد ماشین زباله منفجر میشه. بعد از تماس با مایکل و هنگامی که میخواد شخصیت رو عوض کنید از بازی میاد بیرون و ارور stoping window میده) در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
یک راه حل این است که بعد از کشتن پلیس ها و قبل از منفجر کردن کامیون زباله، ۳ بار یا بیشتر یا کمتر اقدام به خودکشی کنید. این کار به شما این اجازه را میدهد که بتوانید این مرحله را skip کرده و به دیگر مراحل بازی ادامه دهید. این مشکل از کرک بازی نیست.
اون دسته از عزیزانی که در مرحله ی Caida Libre بازیشون کرش میکنه و ارور stoping window براشون میاد (توضیح مرحله: وقتی که به هواپیما با کارکتر مایکل تیر میزنید و بعدش با کارکتر ترور دنبال هواپیما میرید و بعدش هم با مایکل باید اون ماشین رو منفجر کنید . اما زمانی که بازی میخواهد به فرانکلین سویچ کند بازی کرش کرده و و ارور GTA V Has Stopped Working رو میده . در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
یک راه حل که کاربر ali پیشنهاد داده به این صورته: که باید اولا قبل از شروع مرحله اتو سیو بازی رو خاموش کنید و دوما اون ماشینی رو که مایکل قراره منفجر کنه نباید با مواد منفجره ، منفجر کنید و فقط باید با شلیک گلوله منفجرش کنید . در این صورت دیگه موقع تغییر شخصیت بازی کرش نمیکنه.
خب وقتی از مرحله میایم بیرون، بالاخره باید اون مرحله رو رد کنیم.
و باز هم مشکل داره؛ اینطور نیست؟
Mehdi Bayern
29-04-2015, 18:36
دوستان من نسخه 36 گیگی رو گرفتم و اینستال کردم ولی کلا 24 گیگ فضای هارد رو گرفت، این مشکلی نداره؟
بهترین کرک و آپدیت واسه نسخه کورپک چیه؟
Launcher.exe رو میزنم ارور has stopped working میده
جواب این سوال رو هم اگه بدید خیلی خوبه، اعصابم خورد شد دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mobin20215
29-04-2015, 19:38
دوستان من نسخه 36 گیگی رو گرفتم و اینستال کردم ولی کلا 24 گیگ فضای هارد رو گرفت، این مشکلی نداره؟
جواب این سوال رو هم اگه بدید خیلی خوبه، اعصابم خورد شد دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما یه اشتباه که کردی اینه که نسخه کامل رو نگرفتی و کورپک رو گرفتی!
برای نسخه کامل بازی آپدیت 2 و کرک چهار و نهایتا آپدیت 3 وکرک چهار تست شده روی ویندوز 8.1 حالا دیگه قضیه نسخه کورپک رو نمیدونم ولی بهتره تو هم این کار هارو بکنی
همچنین فایل های gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از توی آپدیت 1 یا 2 ریپلیس کنی
arming900
29-04-2015, 19:52
من نسخه 62 گیگ رو دارم،تمام دی وی دی هارو کپی کردم داخل هارد چون مشکل داشتن تعویض کردم
حالا رو ستاپ میزنم ارور میده که دیسک یک رو بزار مشکل چیه؟ از هارد مگه نصب نمیشه کرد؟
آدرس پوشه هم میدم میگه فایل 01.bin وجود نداره :/
+
حجم تمام فایل ها 1.529.297kb ولی حجم فایل 1 1.528.360 kb هستش
یعنی فایل 1 خرابه؟
armin_punisher6
29-04-2015, 21:31
روی ویندوز 8.1 نصب کردم.کرک هم امتحان کردم ولی موقع اجرا ارور Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe میده.چی کار کنم؟
Pitbull2015
30-04-2015, 08:32
دوست من شما یه اشتباه که کردی اینه که نسخه کامل رو نگرفتی و کورپک رو گرفتی!
برای نسخه کامل بازی آپدیت 2 و کرک چهار و نهایتا آپدیت 3 وکرک چهار تست شده روی ویندوز 8.1 حالا دیگه قضیه نسخه کورپک رو نمیدونم ولی بهتره تو هم این کار هارو بکنی
همچنین فایل های gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از توی آپدیت 1 یا 2 ریپلیس کنی
سلام. دوست عزیز! ربطی نداره کدوم نسخه رو بگیری! من خودم نسخه ی CorePack رو نصب کردم و به راحتی و بدون تمام این مشکلاتی که دوستان میگن، اجرا کردم!
فقط کافیه بعد نصب آپدیت 2 رو بریزید به همراه کرک 4 و بازی رو از Launcher خود 3DM اجرا کنید. به همین سادگی...
Pitbull2015
30-04-2015, 08:32
روی ویندوز 8.1 نصب کردم.کرک هم امتحان کردم ولی موقع اجرا ارور Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe میده.چی کار کنم؟
سلام. عزیز! شما کرک شماره 4 رو کپی کن تو پوشه ی بازی و با فایل Launcher.Exe اجرا کن. دیگه خطا نمیده...
mobin20215
30-04-2015, 08:43
سلام. دوست عزیز! ربطی نداره کدوم نسخه رو بگیری! من خودم نسخه ی CorePack رو نصب کردم و به راحتی و بدون تمام این مشکلاتی که دوستان میگن، اجرا کردم!
فقط کافیه بعد نصب آپدیت 2 رو بریزید به همراه کرک 4 و بازی رو از Launcher خود 3DM اجرا کنید. به همین سادگی...
آخه من نسخه فول انلاک رو دارم ب خاطر اون قاطعانه ب دوستمون جواب ندادم...!
amirnikan
30-04-2015, 09:25
من هر 3 تا اپدیت رو گرفتم به همراه اخرین نسخه کرک.
مشکل اینه که وقتی رو 3dm luncher کلیک میکنم هیچ چیزی بالا نمیاد... راهنماییم کنید دوروزه تو کفشم.
بازی رو لپ تاپ asus n56jrهست مشکل از سخت افزار فک نکنم باشه.
Pitbull2015
30-04-2015, 09:59
من هر 3 تا اپدیت رو گرفتم به همراه اخرین نسخه کرک.
مشکل اینه که وقتی رو 3dm luncher کلیک میکنم هیچ چیزی بالا نمیاد... راهنماییم کنید دوروزه تو کفشم.
بازی رو لپ تاپ asus n56jrهست مشکل از سخت افزار فک نکنم باشه.
سلام. همون طور که تو پست بالایی گفتم، آپدیت 2 و کرک 4 رو بریزید...
من نسخه كورپك رو سيستمم هرچي رو لانچر زدم اتفاقي نمي افتاد ولي رو لپتاپ نصب كردم اجرا شد. فقط مشكل اينه از اول هـدفگيري نداشتمو هيچي هم رو نقشه نيس.فقط جاده نشون ميده. موقع رانندگي هم خيلي لگ داره.مشكل كرش هم اصلا ندارم. نميدونين اين مشكلا چجور حل ميشه؟
amirnikan
30-04-2015, 10:30
[QUOTE=Pitbull2015;8613140]سلام. همون طور که تو پست بالایی گفتم، آپدیت 2 و کرک 4 رو بریزید...[/QUOTE
انجام دادم نشد که نشد...:n35: ضمنا من نسخه کورپکو ندارم.
Pitbull2015
30-04-2015, 10:49
[QUOTE=Pitbull2015;8613140]سلام. همون طور که تو پست بالایی گفتم، آپدیت 2 و کرک 4 رو بریزید...[/QUOTE
انجام دادم نشد که نشد...:n35: ضمنا من نسخه کورپکو ندارم.
شما آپدیت 3 رو هم بریز! من فکر کردم نسخه ی CorePack داری. آپدیت 3 و کرک 4.
این جاهایی که توش آپلود کردید آپدیت ها رو چرا اینطوری ان ؟؟ :n23:
هزار جور مسخره بازی در میارن بغد آخر هم دانلود نمیشه :n13:
کسی یه لینک درست نداره ؟؟
اپدیت 2 و کرک 4 رو میخوام
amirnikan
30-04-2015, 11:02
[QUOTE=amirnikan;8613155]
شما آپدیت 3 رو هم بریز! من فکر کردم نسخه ی CorePack داری. آپدیت 3 و کرک 4.
تو پست اولم گفتم دگه...هر 3 تا اپدیتا رو ریختم به علاوه کرک.:n35:تمام درایور هاهم اپدیتند...
ممکنه مشکل از ویندوزم باشه؟؟ ویندوز8.1
GOLDFINCH
30-04-2015, 12:04
تو پست اولم گفتم دگه...هر 3 تا اپدیتا رو ریختم به علاوه کرک.:n35:تمام درایور هاهم اپدیتند...
ممکنه مشکل از ویندوزم باشه؟؟ ویندوز8.1
من هم دقیقاً همین مشکل رو داشتم.
راه اول:
با گرفتن آپدیت 3 از لینک زیر و نصب اون، مشکلم برطرف شد.
راه دوم:
شما آپدیت 2 و کرک 3 یا 4 رو نصب کنید. (آپدیت 2 رو روی آپدیت 3 پِیست کنید)
البته گاهی با کرک 4 مشکل داره ولی بهتره با آخرین کرک بازی اجرا بشه.
amirnikan
30-04-2015, 13:17
من هم دقیقاً همین مشکل رو داشتم.
راه اول:
با گرفتن آپدیت 3 از لینک زیر و نصب اون، مشکلم برطرف شد.
راه دوم:
شما آپدیت 2 و کرک 3 یا 4 رو نصب کنید. (آپدیت 2 رو روی آپدیت 3 پِیست کنید)
البته گاهی با کرک 4 مشکل داره ولی بهتره با آخرین کرک بازی اجرا بشه.
این اپدیت 3 فرق داره مگه با اپدیتای 3 دیگه؟؟
arming900
30-04-2015, 14:37
با مصیبت نضب شد حالا ارور Activation Required میده
تاریخ هم بردم به همونی که گفتن ولی بازم ارور میده
آپدیت نریختم در ضمن
+
حل شد
mobin20215
30-04-2015, 15:09
سلام دوستانی که تو مرحله Strangers and Freaks میرن پیش علامت سوال ولی چیزی نیست این کاررو کنن:
ایراد از پوشه dlc هستش
ادرس دقیقش اینه \Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks
ولی توی پوشه \Grand Theft Auto V\x64 هستش که بعد از انتقال درست میشه!
YAHYA-PRO
30-04-2015, 15:51
دوستانی که نسخه کورپک رو گرفتن خواهشا راهنمایی کنن
الان بازی نصب شده ؟؟؟
اگر نصب شده چرا برای من پوشه Grand Theft Auto V/Update/X64/dlcpack که باید فایل های ناقص رو بریزیم نداره ؟
GOLDFINCH
30-04-2015, 16:28
این اپدیت 3 فرق داره مگه با اپدیتای 3 دیگه؟؟
نمی دونم فرق داره یا نه. ولی من چند تا آپدیت رو امتحان کردم، فقط همین کار می کرد.
دقت کنید حتماً موقع اکسترکت، آنتی ویروس غیرفعال باشه.
Davood_titan
30-04-2015, 17:35
بعضی سکانس ها صدا نداره مشکل از چیه ؟؟
mf.designing
30-04-2015, 18:48
آقا آپدیت و کرک جدید اومده گویا ! کسی لینک داره ؟!
saeed_136915
30-04-2015, 19:05
آپدیت جدید... خودم تست نکردم هنوز. دارم دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ack.v4-3DM.7z
کمپانی راکستار امروز به صورت رسمی پچ جدید نسخه ی PC عنوان Grand Theft Auto V را منتشر کرد. مثل همیشه، تیم راکستار از انتشار هر گونه اطلاعاتی درمورد تغییراتی که توسط این پچ اعمال می شود خودداری کرد اما کاربران پس از نصب پچ بر روی بازی، اطلاعاتی در این مورد منتشر کرده اند. برای جزئیات بیشتر به ادامه مطلب بروید.
کاربران نسخه ی PC عنوان Grand Theft Auto V خبر داده اند که با نصب این پچ، موفق شده اند باگ ambient occlusion effect را برطرف کنند ( در این باگ شخصیت اصلی بازی، در یک نقطه گیر می کرد و حرکتی نمی کرد ). همچنین، این پچ جدید به نظر می رسد مشکل Script Hook را نیز برطرف کرده است.
البته ما هنوز هم مطمئن نیستیم که آیا این پچ جدید واقعا مشکل Script Hook را برطرف می کند یا خیر. حتی راکستار هم چیزی در این مورد نگفته است.
Grand Theft Auto V عنوان پرآوازه ی کمپانی راکستار می باشد که در ابتدا برای کنسول های نسل هفتمی عرضه شد. اما پس از درخواست های مکرر، راکستار تصمیم گرفت این عنوان را برای رایانه های شخصی و همینطور کنسول های نسل هشتمی هم پورت کند. نسخه های نسل هشتمی بازی به موفقیت فوق العاده ای دست یافتند و هم اکنون دوستداران رایانه های شخصی هم در حال انجام آن هستند. نسخه ی PC بازی در روز ۱۴ام آوریل سال جاری ( مصادف با ۲۵ فروردین ) منتشر شد.
amirnikan
01-05-2015, 09:36
نمی دونم فرق داره یا نه. ولی من چند تا آپدیت رو امتحان کردم، فقط همین کار می کرد.
دقت کنید حتماً موقع اکسترکت، آنتی ویروس غیرفعال باشه.
حل نشد که نشد!!!! اسر شدم چن روزه حداقل یه ارور هم نمیده بگم ارورش در مورد چیه!!! گلیگ میکنم هیچی بالا نمیاد.
mobin20215
01-05-2015, 09:44
کسانی که آپدیت آخری رو نصب کردن:
بازی به کرک 3DM حساس شده. باید فایل "Launcher.exe" رو به یه اسم دیگه تغییر بدین.
اینم تست کنین ببینین براتون کرش و ... درست شده؟ (فقط آپدیت چهارم)
اول فایل Launcher.exe رو به هر اسمی مثلا Run.exe تغییر بدین
اینوی توی Notepad کپی کنید با هر اسمی که میخواین ولی با پسوند "bat." سیو اش کنین.
echo off@
if not "%~1"=="p" start /min cmd.exe /c %0 p&exit
start "" "GTAVLauncher.exe"
start "" "Run.exe"
timeout /t 120 /nobreak >nul
آپدیت 4:
hvelectronic
01-05-2015, 11:28
با سلام
آقا من نسخه 15 دی وی دی را دارم و نصبش کردم.
حالا من موندم و 4 مدل آپدیت (1و2و3و4) و 4 مدل کرک ...نمیدونم چجوری باید حالا نصب کنم ابنا رو!!!؟؟؟لطفا کمک کتید....
ویندورم 8.1 enterprise N هستش.با CPU i7 ,و 4 گبگ گرافیک
mobin20215
01-05-2015, 11:32
آپدیت 2 و کرک ورژن 4 رو بریز حله
فایل های gta5.exe و gtavlauncher.exe رو هم در محل بازی بریز و از طریق لانچر 3dm بازی رو اجرا کن
mf.designing
01-05-2015, 13:52
با آپدیت جدید مشکل ارور با زدن کلید q حل شد اما اینبارم وقتی تو ماموریت ها میخوای سوار ماشین شی ارور میده و میاد بیرون ! چه کنیم بلاخره با این بازی !؟
Amin_0913
01-05-2015, 14:28
دوستان مشکل ما حل نشد که نشد
نسخه 60 گیگی
آپدیت 2و3و4 کرک 1و2و3و4و4.1 همه رو ریختم
گرافیک 15.4 ریخیتم
نشد که نشد
بازی ران نمیشه
Stop Working میده
hamidrezavictor
01-05-2015, 14:41
سلام من مشکل اررور run playgtav داشتم : آنتی ویروسم یکی از فایلارو پاک میکرد :) درست شد
YAHYA-PRO
01-05-2015, 15:00
دوستانی که نسخه کورپک رو گرفتن خواهشا راهنمایی کنن
الان بازی نصب شده ؟؟؟
اگر نصب شده چرا برای من پوشه Grand Theft Auto V/Update/X64/dlcpack که باید فایل های ناقص رو بریزیم نداره ؟
این همه نسخه کورپک نصب کردن کسی نبود جواب منو بده ؟:n02:
mobin20215
01-05-2015, 16:30
دوستان مشکل ما حل نشد که نشد
نسخه 60 گیگی
آپدیت 2و3و4 کرک 1و2و3و4و4.1 همه رو ریختم
گرافیک 15.4 ریخیتم
نشد که نشد
بازی ران نمیشه
Stop Working میده
نباید کرک های 1و2و3 رو می ریختی و تنها کرک 4 کافی بود آپدیتا هم 2 کافی بود:
کسانی که آپدیت آخری رو نصب کردن:
بازی به کرک ۳DM حساس شده. باید فایل “Launcher.exe” رو به یه اسم دیگه تغییر بدین.
اینم تست کنین ببینین براتون کرش و … درست شده؟ (فقط آپدیت چهارم)
اول فایل Launcher.exe رو به هر اسمی مثلا Run.exe تغییر بدین
اینوی توی Notepad کپی کنید با هر اسمی که میخواین ولی با پسوند “bat.” سیو اش کنین.
echo off@
if not “%~۱″==”p” start /min cmd.exe /c %0 p&exit
start “” “GTAVLauncher.exe”
start “” “Run.exe”
timeout /t 120 /nobreak >nul
و در نهایت اون رو به فایل در فایل بازی بریزید و اجرا کنید تا بازی اجرا بشه بدون مشکل
mobin20215
01-05-2015, 16:41
فقط برای آپدیت ۴(فقط)فایل زیررو میزارم. دانلود کنید و هرجایی به غیر از پوشه ی بازی نصب کنین. بعد توی پوشه ی بازی کپی کنین. و حتما قبلش از فایلهاتون بکاپ بگیرید.(حتما حتما).
hvelectronic
01-05-2015, 17:46
آقا update 4 و آخرین کرک رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟لطفا لینک دسترسیشو بذارید...مرسی
GOLDFINCH
01-05-2015, 18:32
آقا update 4 و آخرین کرک رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟لطفا لینک دسترسیشو بذارید...مرسی
تمامی لینک های مورد نیاز در پست اول در دسترس هستند و همچنین می تونید
جهت دانلود بازی، کرک ها و آپدیت های مورد نیاز، و برسی ارور ها و مشکلات بازی
به سایت های مذکور مراجعه نمایید.
این همه نسخه کورپک نصب کردن کسی نبود جواب منو بده ؟:n02:
من هم نسخه کامل رو دارم هم کورپک
dlcpacks هم تا جایی که میدونم باید خودت فایلشو بسازی
برای من جفتش یه جوره
هیچ اروری چیزیم نمیده
همه صفحه های تاپیکم خوندم
همه راهارم رفتم نمیشه که نمیشه
رفقا من الان سوئیچ میکنم رو مایکل میپره بیرون؟؟؟؟
کسی به این مشکل برخورده؟
hvelectronic
01-05-2015, 20:49
سلام
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه...
عکس خطا رو ببینید کمک کنییییییید....
آیا آپدیت را درست ریختم؟؟؟؟
amir0260
01-05-2015, 22:07
باسلام دوست عزیز از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
amir0260
01-05-2015, 22:08
رفقا من الان سوئیچ میکنم رو مایکل میپره بیرون؟؟؟؟
کسی به این مشکل برخورده؟
چه مرحلی هستید؟
احتمالا مشکل از کرک است !!!
از چه ویندوزی استفاده کنید؟
hvelectronic
01-05-2015, 22:21
سلام
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه...
عکس خطا رو ببینید کمک کنییییییید....
آیا آپدیت را درست ریختم؟؟؟؟
باسلام دوست عزیز از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
اگه با من بودید ویندوزم 8.1 Enterprise N هستش...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.