مشاهده نسخه کامل
: « میزگرد آقایان »
ata.royalfalcon
08-05-2015, 22:14
یکی از هاردهای اکسترنالم بالا نیومد :n35: اونم سه ترابایتی:n36:بعد از اینهمه با دقت نگهداشتن ، لای پر قو گذاشتن آخرش اینطوری سرکارمون گذاشت :n38:
یه فیلم غم انگیز هم نگاه کردم دیگه بدم اومد از همه چیز و همه کس :n37:
قراره فردا بفرستم یه کلینیک معتبر ببینم چه مرگشه :n27:
Reza Azimy_RW
08-05-2015, 22:53
درکت میکنم داداش پسرا زندگیشون به وسایل اکلترونیکی و اطلاعاتشون وصله :n28:
1376MAXIMUM
08-05-2015, 22:56
اره خداییش من الان بودم خودمو حلقاویز کرده بودم
Iloveu-ALL
08-05-2015, 22:59
یکی از هاردهای اکسترنالم بالا نیومد :n35: اونم سه ترابایتی:n36:بعد از اینهمه با دقت نگهداشتن ، لای پر قو گذاشتن آخرش اینطوری سرکارمون گذاشت :n38:
وضعیت پی سی:
ویندوز 7 با سن بیش از 1.5 سال!
فضای خالی درایو ها: سی 1.4 گیگ - دی 2.4 گیگ - ای 360 مگابایت
یه عالمه فایل های پخش پلا ...
چند گیگ آهنگ های موردعلاقه بالا!! (حاصل 4 سال دانلود از اینترنت و گلچین)
دریافت فایل ها و نوت پد های مختلف ، که روی desktop میمونن و در آخر همشون میرن تو یک پوشه مثلا با اسم desktop 2015 may و بعد میرن تو یکی از درایو ها!! و و و . . .
رئیس باید محاکمه بشم؟!!:n14:
البته یه لپ تاپ 1tb هست که کم کم داره اونم بی نظم میشه!!
lifealley
09-05-2015, 00:27
لعنت به این زندگی. تو انجمن پرشین تولز اومدم یه cpu دسته دوم از یه بابایی بخرم یارو کلاه بردار از آب دراومد.با بدبختی 260 تومان جمع کرده بودم واسه cpu
حسابی که پول رو ریختم به نام بهرام امامی پور بود. یارو شیرازیه
اینم لینک پرشین تولز که درباره همین بی وجدان ساختن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-11060108)
حالا جالبش اینجاست تو google ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%85%DB%8C+%D9%BE%D9%88%D8%B1&oq=%D8%A8%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D9%85%D8% A7%D9%85%DB%8C+%D9%BE%D9%88%D8%B1&gs_l=serp.3...40125.41796.0.42431.0.0.0.0.0.0.0.0. .0.0.msedr...0...1c.1.64.serp..0.0.0.LN6fQFjaLEU) اسم بهرام امامی پور رو یه سرچ بکنید میبینید از بالا تا پایین مطلب نوشتن درباره کلاهبرداریاش
اما نمیدونم آخه چرا من ؟ تلفنی که باهاش حرف میزدم اینقدر قشنگ حرف میزد که 1٪ احتمال نمیدادم دزد باشه . انگار دکتر مهندس بود طرف.
به خدا 3 روز تمام تا یکی در میزد میگفتم این دیگه خودشه cpu رو اوردن. خوشحالو خندون میرفتم درو باز میکردم میدیدم زرشـــــــک!!!
Mehrshad-msv
09-05-2015, 02:05
:n09:
هه هه ماخ! :) خیلی باحال بود این جواب...
اما عگر کسی سیبیل نداشت چه خاکی به سرش باید بکنه؟! :)))
الان دیگه کسی سیبیل نداره...همش مصنوعیه برادر:n02:
آقا تست چیه؟؟؟؟
تست چیز خوبیه برای الاف کردن جوانان بیکار!:n01:
تسلیت عرض می نماییم واقعا می درکمت سر نصب لینوکس قاطی کردم اعصاب نکشید کل دوتا هاردو زدم ترکوندم:n27:
درکت میکنم داداش پسرا زندگیشون به وسایل اکلترونیکی و اطلاعاتشون وصله :n28:
زندگی بدون الکتریسته زندگی نیست:n01:
لعنت به این زندگی. تو انجمن پرشین تولز اومدم یه cpu دسته دوم از یه بابایی بخرم یارو کلاه بردار از آب دراومد.با بدبختی 260 تومان جمع کرده بودم واسه cpu
اینم لینک پرشین تولز که درباره همین بی وجدان ساختن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-11060108)
حالا جالبش اینجاست تو google ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%85%DB%8C+%D9%BE%D9%88%D8%B1&oq=%D8%A8%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D9%85%D8% A7%D9%85%DB%8C+%D9%BE%D9%88%D8%B1&gs_l=serp.3...40125.41796.0.42431.0.0.0.0.0.0.0.0. .0.0.msedr...0...1c.1.64.serp..0.0.0.LN6fQFjaLEU) اسم بهرام امامی پور رو یه سرچ بکنید میبینید از بالا تا پایین مطلب نوشتن درباره کلاهبرداریاش
اما نمیدونم آخه چرا من ؟ تلفنی که باهاش حرف میزدم اینقدر قشنگ حرف میزد که 1٪ احتمال نمیدادم دزد باشه . انگار دکتر مهندس بود طرف.
به خدا 3 روز تمام تا یکی در میزد میگفتم این دیگه خودشه cpu رو اوردن. خوشحالو خندون میرفتم درو باز میکردم میدیدم زرشـــــــک!!!
واقعا چجوری اعتماد می کنید به چنین افرادی حیف من که نمی تونم دلال خوبی بشم:n14: پرشین پولز مکانی برای دام های گسترده برای شما:n26:
ata.royalfalcon
09-05-2015, 07:51
براي خريدهايي مثل CPU دست دوم بهتر هست بصورت حضوري از بازار اقدام كنيد چون اين اجناس معمولاً تو بازار كمياب نيستند و قيمتشون هم متعادل هست . تنها زماني بصورت اينترنتي خريد كنيد كه اولاً اون جنسي كه ميخواهيد تو بازار پيدا نشه و هيچ جايگزيني هم وجود نداشته باشه (مثلاً با كمي افزايش قيمت يه CPU قويتر) و ثانياً فروشگاه اينترنتي معتبري باشه مثلاً ديـجـيـكـالـا و يا فروشنده هم شناخته شده باشه كه با بررسي سوابق چند ساله و فيدبكهايي كه گرفته و از همه مهمتر پرس و جو از ساير كاربرهايي كه ازشون خريد داشتن مشخص ميشه .
من خودم چندبار از P.T خريد داشتم و مشكلي هم تابحال نداشتم . البته آخرين بار بصورت حضوري قرار گذاشته بودم (وليعصر ، مركز كامپوتر ايران) كه معامله بدون مشكل انجام شد.
یارو شیرازیه
تهرانيها و كلاً هر كس ديگه اي هم ميتونه كلاه بردار باشه .
ata.royalfalcon
09-05-2015, 18:33
هارد دیسک اکسترنال رو بردم به يكي از شركتهايي كه يه زماني تو اين انجمن فعاليت داشت و بنر تبلیغاتیش هم بالای انجمن تعمیرات هارد دیسک بوده . تست كردن گفتن هارد دیسک ايراد داره و بين 450 تا 900 هزار تومن هزينه ریکاوری اطلاعات هست :n38: دقت کنید که هزینه ریکاوری نه هزینه تعمیر . تعمیر هارد دیسک شاید بیشتر از 50 هزار تومن نشه و شاید هم اصلاً قابل تعمیر و استفاده نباشه که باید یه هارد دیسک دیگه براشون بفرستی که اطلاعات رو کپی کنن .
نمیصرفه برام اصلاً :n35: . قیمت یه هارد دیسک نو وسترن دیجیتال سه ترابایتی حدود 370 هزار تومن هست . بیشتر اطلاعات رو قبلاً روی DVD داشتم که یه زمانی بخاطر نگرانی از خرابی DVD کپی کرده بودم روی هارد دیسک . چند تا از اون DVD ها رو تست کردم هنوز قابل خوندن هستن . صد شرف به این DVDـها که آدم حسابشون نمیکردم ولی تا حالا دووم آوردن . یه سریها از اینترنت دانلود کرده بودم دوباره میزارمشون تو لیست دانلود !
کلی باید دوباره وقت و انرژی صرف کنم برای بازیابی اون آرشیوها . به سرم زد همه هاردهارو بفروشم خلاص شم از دست اینا :n37:
Public Enemy
09-05-2015, 18:51
حذف شود ...
befermatooo
11-05-2015, 13:57
الان که وارد سایت شدم حدود 20 پاپ آپ بالا اومد هموشن هم دانلود پی سی ورلد .
ادم کلافه میشه
دوستان یه چیزی که مدت ها ذهنم رو به خودش درگیر کرده اینه که وقتی کسی رشته کامپیوتر درس خونده باشه کل ملت فکر میکنن این طرف حتما باید همه چی کامپیوتر رو بدونه
به عبارت دیگه هر وقت کامپیوتر طرف یا آشنا خراب میشه زودی زنگ میزنه میگه بیا درستش کن .
ملت نمیدونن که دروس دانشگاهی اصلا ربطی به تعمیر و .. کامپیوتر نداره . :n02:
lifealley
11-05-2015, 16:25
دوستان یه چیزی که مدت ها ذهنم رو به خودش درگیر کرده اینه که وقتی کسی رشته کامپیوتر درس خونده باشه کل ملت فکر میکنن این طرف حتما باید همه چی کامپیوتر رو بدونه
به عبارت دیگه هر وقت کامپیوتر طرف یا آشنا خراب میشه زودی زنگ میزنه میگه بیا درستش کن .
برای همینه الان هرجا بری دنبال کار بگی لیسانس فولان رشته رو دارم به قول دوستمون بهت میخندن .
میگن سابقه کار !!!
یه مسئلهای هم هست.....
وقتی شما لیسانس کامپیوتر میگیری، باید واقعا همه چیز رو بلد باشی!!!!
نه اینکه مثلا طرف هاردش سوخته بلد باشی درست کنی!!!! یا مثلا سیستمش فلان ایراد رو داره، یا فلان برنامه رو نصب کرده و ارور میگیره بلد باشی درستش کنی...
ولی از یه لیسانسه انتظار میره که سطح علمیش به صورتی باشه که بتونه تشخیص بده!! مثلا بتونه بگه عاره! این مشکل به خاطر بدسکتور حاردته! یا مثلا بگی باو! برا رفع این مشکل لزومی نداره ویندوز رو عوض کنی! و براش ریکاور کنی...
یا چه میدونم مثلا بتونی به صورت خیلی کلی یه نرمافزار رو تحلیل کنی روش کارش رو و توضیحش بدی...( مثلا عاره! گارنا یه شبکهی مجازی لن درست میکنه و همهی ادمای توی گروه رو به هم وصل میکنه و نرمافزار با این ایپی مجازیه به این نتیجه میرسه که کامپیوترا شبکه هستن و فلان رفتار رو نشون میده...)
یا مثلا مباحث اولیهی سیستم عامل و غیره و ذلک....
قطعا بلد بودن و حرف زدن و یا شنیدن و متوجه شدن این چیزها، ربطی به تخصص در این موارد نداره... و نیازی نیست که شما متخصص باشی!!
همین من، از برنامه نویسی پول در اوردم، ولی صد میلیارد بهم بده نمیتونم یه رابط کاربری سادهی سادهی ساده با HTML برات درست بکنم!! اما عین بلبل میتونم بخونم و در صورت نیاز ویرایشش کنم...
همین مسئله رو با سایر زبان های برنامه نویسی هم دارم..
در مورد مسایل سخت افزاری که اصلا کاملا شوت هستم!! ولی حداقل میدونم فلان جا میخوام بهتر باشم باید رم داشته باشم یا گرافیک یا هارد!!
یا وقتی مثلا میرم یه ادارهای و کارمند مربوطه بهم میگه سیستم بهم اجازه رو نمیده و یه صفحهی Connection Error بهم نشون میده لااقل میفهمم داره منو خر فرض میکنه...
اما روش کار سیستم های مختلف کامپیوتری رو در چند لحظه میتونم حدس بزنم یا با یه توضیح اولیه تا اخرش رو برم!
و غیره... اما از هیچ کدوم از این چیزا نمیتونم پول در بیارم!!
البته نمیدونم این یه الزامه یا صرفا همون گیک بودن، ولی به نظرم الزامه که دانش عمومی داشته باشیم ولی تخصصی نه! :)
یه مسئلهای هم هست.....
وقتی شما لیسانس کامپیوتر میگیری، باید واقعا همه چیز رو بلد باشی!!!!
نه اینکه مثلا طرف هاردش سوخته بلد باشی درست کنی!!!! یا مثلا سیستمش فلان ایراد رو داره، یا فلان برنامه رو نصب کرده و ارور میگیره بلد باشی درستش کنی...
ولی از یه لیسانسه انتظار میره که سطح علمیش به صورتی باشه که بتونه تشخیص بده!! مثلا بتونه بگه عاره! این مشکل به خاطر بدسکتور حاردته! یا مثلا بگی باو! برا رفع این مشکل لزومی نداره ویندوز رو عوض کنی! و براش ریکاور کنی...
یا چه میدونم مثلا بتونی به صورت خیلی کلی یه نرمافزار رو تحلیل کنی روش کارش رو و توضیحش بدی...( مثلا عاره! گارنا یه شبکهی مجازی لن درست میکنه و همهی ادمای توی گروه رو به هم وصل میکنه و نرمافزار با این ایپی مجازیه به این نتیجه میرسه که کامپیوترا شبکه هستن و فلان رفتار رو نشون میده...)
یا مثلا مباحث اولیهی سیستم عامل و غیره و ذلک....
قطعا بلد بودن و حرف زدن و یا شنیدن و متوجه شدن این چیزها، ربطی به تخصص در این موارد نداره... و نیازی نیست که شما متخصص باشی!!
همین من، از برنامه نویسی پول در اوردم، ولی صد میلیارد بهم بده نمیتونم یه رابط کاربری سادهی سادهی ساده با HTML برات درست بکنم!! اما عین بلبل میتونم بخونم و در صورت نیاز ویرایشش کنم...
همین مسئله رو با سایر زبان های برنامه نویسی هم دارم..
در مورد مسایل سخت افزاری که اصلا کاملا شوت هستم!! ولی حداقل میدونم فلان جا میخوام بهتر باشم باید رم داشته باشم یا گرافیک یا هارد!!
یا وقتی مثلا میرم یه ادارهای و کارمند مربوطه بهم میگه سیستم بهم اجازه رو نمیده و یه صفحهی Connection Error بهم نشون میده لااقل میفهمم داره منو خر فرض میکنه...
اما روش کار سیستم های مختلف کامپیوتری رو در چند لحظه میتونم حدس بزنم یا با یه توضیح اولیه تا اخرش رو برم!
و غیره... اما از هیچ کدوم از این چیزا نمیتونم پول در بیارم!!
البته نمیدونم این یه الزامه یا صرفا همون گیک بودن، ولی به نظرم الزامه که دانش عمومی داشته باشیم ولی تخصصی نه! :)
به نظرم دانشگاه ها خیلی کم کاری میکنند . تخصص درست و حسابی یاد نمیدن . من کم مونده درسم تموم شه . بیشتر دروسمون انقلاب اسلامی ، اخلاق حرفه ای ، قانون اساسی ، تاریخ اسلام ، اندیشه سیاسی امام خمینی و ...
بوده . در کنار 1 درس تخصص نگذروندیم که واقعا به کارمون بیاد .
الان که وارد سایت شدم حدود 20 پاپ آپ بالا اومد هموشن هم دانلود پی سی ورلد .
ادم کلافه میشه
سلام.
من از فایرفاکس استفاده میکنم. برای غیرفعّال کردن پاپآپ از روش زیر استفاده میکنم:
در قسمت آدرس بنویس about:config و اینتر کن. پنجرهای که باز میشه رو تأیید کن. (!I'll be careful, I promise)
در قسمت Search بنویس dom.popup_allowed_events و روی گزینهای که میاد دو بار کلیک کن.
محتویات پنجرهای که باز میشه (Events) رو پاک کن و OK کن.
با این کار از باز شدن تمام پاپآپها جلوگیری میشه. فقط یه مشکلی داره اونم اینکه وقتی شما بخوای فایلی رو آپلود کنی، موقع انتخاب فایل یک پنجره باز میشه تا فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنین. با این کار اینجور پنجرهها باز نمیشن، چون اینها رو هم پاپآپ بهحساب میاره. برای حلّ این مشکل یک آیکون «کرهی زمین» کنار آدرس اون سایت در بالای مرورگر وجود داره. روش کلیک کن، ...More Information رو بزن. از سربرگ Permissions، گزینهی Open Pop-up Windows رو Allow کن.
1376MAXIMUM
11-05-2015, 18:09
مهندسی کامپیوتر که تو دانشگاه خبری نمیشه ادم حسابی کامپیوتر رو باید خودت بری دنبالش باید علاقه داشته باشی تا ازش پول در بیاد باید واقعا مثلا با سخت افزار عشق کنی و دنبالش باشی تا بتونی ایده بدی و یه سخت افزار جدید بخواهی درست کنی واقعا باید اهلش باشی تا بتونی بفهمی خود تو این مرحله اگ چی اضافه میشد بهتر بود یا چی کم میشد یا اگر فلان چیز بهینه میشد یا نمیدونم این چیزا تا نری دنبال کلاس ها و مدارک خارج از دانشگاه هیچی نمیشی تو کامپیوتر کامپیوتر رشته فوق العاده سخت و با عرض معذرت زهر ماریه همه میشنون که اره کامپیوتر ازگ برنامه نویسی کنی خوب پول درمیاری خوب باشه قبول ولی تو میدونی برنامه نویسی شب بیدار موندن برای رفع یه اشکال مزخرف بیمزه سر مثلا فلان نکته فوق العاده ریز و کوچیک داره و باید گاها چند هزار خط رو بررسی کنی تا بفهمی کجا مشکل داره و فردا که موقع تحویل برنامه هست اگر کامل نباشه و کارت درست نباشه پولت رو که نمیدن هیچی میتونن ازت شکایتم بکنن که به شرکتشون مثلا ضرر زدی با بد قولیت میدونه تو برنامه نویسی باید حرفش حرف باشه
خوب اینا رو نمیدوننن معمولا اگر مثلا مهندسی نرم افزار خوند فقط یه سری چیز الکترونیکی بود که خوند حالا باید چطوری باید اون سخت افزار رو طراحی کرد و برای یه اشتباه کوچیک یه سیستم بزرگ رو بسوزونه و هزینه بده دوباره بسازه و طراحی کنه تا به نتیچه برسه میدونه باید بشینه ریز ریز اینا رو کنار هم بچینه و ... تا این سخت افزار ساخته بشه
میدونه کار کامپیوتری تنهایی نمیشه وباید ارتباطش قوی باشه تا بتونه همکاری بکنه و ارتباط بر قرار کنه میدونه میدونه این کار گروهی هست باید بتونه سر وقت و دقیق باشه میدونه که یهو باید با ۲۰-۳۰ نفر هر روز تو یه روز مدام ارتباط داشته باشه
خوب ۱۰۰٪ خیلیاش رو نمیدونه
سلام.
من از فایرفاکس استفاده میکنم. برای غیرفعّال کردن پاپآپ از روش زیر استفاده میکنم:
در قسمت آدرس بنویس about:config و اینتر کن. پنجرهای که باز میشه رو تأیید کن. (!I'll be careful, I promise)
در قسمت Search بنویس dom.popup_allowed_events و روی گزینهای که میاد دو بار کلیک کن.
محتویات پنجرهای که باز میشه (Events) رو پاک کن و OK کن.
با این کار از باز شدن تمام پاپآپها جلوگیری میشه. فقط یه مشکلی داره اونم اینکه وقتی شما بخوای فایلی رو آپلود کنی، موقع انتخاب فایل یک پنجره باز میشه تا فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنین. با این کار اینجور پنجرهها باز نمیشن، چون اینها رو هم پاپآپ بهحساب میاره. برای حلّ این مشکل یک آیکون «کرهی زمین» کنار آدرس اون سایت در بالای مرورگر وجود داره. روش کلیک کن، ...More Information رو بزن. از سربرگ Permissions، گزینهی Open Pop-up Windows رو Allow کن.
افزونه add block puls رو دانلود کنید و تمام !
ata.royalfalcon
11-05-2015, 18:15
عاقا ، من هارد دیسک را از باکسش جدا کردم با SATA به سیستم وصل کردم بالا اومد :n38: مثل اینکه اشکال از برد SATA to USB بوده و خود هارد دیسک هیچ مشکلی نداشت :n09: .
ولی خب بازهم نمیشه به اطلاعات دسترسی داشت که علتشو قبلاً تو پست 7420# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته بودم . باید یه برد SATA to USB سالم روی این هارد دیسک بندازم تا بتونم به اطلاعات دسترسی داشته باشم . یکی دیگه از هاردهای اکسترنال دیگه که سالم هست رو باز میکنم برای اینکار ...
من خودم ترم اخر نرم افزارم . یعنی 4 سال مطلق وقتمو تلف کردم :دی من خودم قبل از اینکه برم دانشگاه تو مغازه کامپیوتری کار میکردم . کلا صاحب کار کلید داده بود بهم و میرفت مسافرت . بعد تصورم از رشته کامپیوتر این بود که میریم اطلاعات دیگه در حد فول میشه و همش با کامپیوتریم و اموزش میدن و ... بعد رفتیم دیدیم تصورمون چی بود و چی شد . همش در حال پاس کردن اندیشه 1و2و3 و 4 و n و وصایا و ... بودیم :دی 4-5 واحد الکی برنامه نویسی که دو تا عدد با هم جمع کنن و از این چرت و پرتا هم وسطش گفتن که کلا من علاقه ای به برنامه نویسی ندارم . کلا حوصله ندارم مثلا بشینم برنامه بنویسم بعد 70 خطش درست باشه سر یه خط اشتباه دو ساعت اعصابمو خرد کنم که پیداش کنم ایرادشو
ولی خوب خودم اچار فرانسه ام تو کامپیوتر . هر خرابی سخت افزار نرم افزار باشه سریع تشخیص میدم و درست میکنم . البته به جز تعمیرات سخت افزار که اون دیگه نیاز به تخصص داره .
عموما کسایی که لیسانس نرم افزار میگیرن 90 درصد جز این دو دسته هستند : 1- کسانی که نه برنامه نویسی یاد میگیرن نه کارهای مربوط به کامپیوتر حتی در حد ویندوز عوض کردن ! :دی 2- کسانی که فقط برنامه نویسی یاد نمیگیرن
کلا من یه ماه دیگه امتحانا رو بدم تمومه ولی کلا رشته بیخودی هست حداقل تو ایران که اینطوره من کاره ای بودم کلا بنیان این رشته رو از بیخ تغییر میدم . یه سری واحدای مسخره حذف میکردم همه واحدا رو عملی میکردم . مثلا درس گرافیک من برداشتم گفتم میریم فوتوشاپ درس میدن رفتیم دیدیم همش ریاضیات بود!
Public Enemy
11-05-2015, 18:53
هرچند این بحث مشاوره رشته تحصیلی و اینجور چیزا نیست اما یه چیزی رو بگم
متاسفانه رشته کامپیوتر بعضی جاها داره میشه پایین ترین مدرک قابل دسترسی !
بیشتر افرادی که میرن رشته کامپیوتر یا دوست دارن برن رشته کامپیوتر:
- یا از بس با کامپیوتر کار کردن این تصور بهشون دست داده تو رشته کامپیوتر درس بخونن
- یا دوست داشتن بازی ساز بشن !
- یا فکر کردن با رفتن به رشته کامپیوتر می تونن از درس ریاضی فرار کنن !
- یا مثل دخترا آنچنان اطلاعات کاملی راجع به رشتشون نداشتن و طبق نظر مشاور اومدن
یکی از دوستام رشته IT ترم پنج اومده بود پیشم گفته بود استاد یک ماهه ! بهمون یه پروژه برنامه نویسی داده بلد نیستم بنویسمش کمکم می کنی ؟ پروژه یه بازی ماز با C بود . من گفتم باش یه نگاهی می کنم ولی یه کتاب برنامه نویسی جور کن من از دوم دبیرستان تا حالا با C کار نکردم ( توی دانشگاه هم با ما matlab کار کردن و آموزش دادن ) . حال در واقع چیزی مهمی هم تو دبیرستان در ارتباط با زبان C بهمون یاد نداده بودن . بنده کتاب رو ازشون گرفتم شب سه چهار فصلیش رو مطالعه کردم و توی فکرم یه سری طرج برای بازی ماز با C ریختم . ظهر که شد ، لپ تاپ دوستم رو گرفتم شروع کردم به نوشتن در عرض 1 ساعت و نیم برنامه رو نوشتم . دوستم برد پیش استاد ، استاد بهش نمره اضافی به خاطر خلاقیت هم داده بود ! :n33:
جالب اینجاست آخر ترم دوستم اومد گفت هیچکس جز من پروژه رو تحویل استاد نداده !:n02:
یه سوال ! واقعا زشت نیست بنده که رشتم برقه بیام مسایل درسی کسی که رشته کامپیوتر هستش و دانش برنامه نویسی جزو ملزوماتش هست رو حل کنم ؟
همونطور برای بنده زشت هستش که یکی که مثلا رشتش شیمی هستش بیاد قوانین KVL و KCL رو به بنده یاد بده و برام مساله حل کنه
شاید بنده بلد نباشم برق کشی ساختمون انجام بدم ، یا بلد نباشم موتور رو تعمیر کنم . اما مجبورم با توجه به اطلاعات اکادمیک که به بنده دادن ، اگر نقشه مدار یک موتور یا کولر رو به بنده بدم ، بدونم کدوم سیم پیچی مال کجاست و علامت و نماد ها نشانگر چی هستن .
1376MAXIMUM
11-05-2015, 19:11
همه رشته ها همینه خودتونم باید برید دنبالش خودتونم باید جون بکنید براش یکی ار دوستان بود اون دانشگاه پیام نور رفت لیسانس ای تی گرفت بعد گفت هر جا رفتم گفتن مدرکت چیه گفتم اینه گفتن برو خونتون بعد دوستم گفت مخابرات فلان کلاس رو گذاشته میایی گفتم اره رفتم ولیشو و بعد دیدم من که بیکارم برم این کلاس ها رو تا شاید به دردم بخوره موقع کار البته خود پسره هم خیلی به رشتش علاقه داشت بعد یه سری مدرکه که جمع کرد و ... گفتن خوب سابقه کار نداری یه ۱ سال کار اموزی رفت تو یه شرکت بعد که درامد پیدا کرد گفت میرم یه کشور دیگه راحت تر باشم شروع کرد زبون اون کشور رو یاد گرفت الانم کاراش رو کرده ثبت نامم کرده تو دانشگاه های مونیخ المان داره میره المان فوق بگیره و بعدم بر نمیگرده احتمالا باباش و مامانشم تو مدارس معلم و دبیر بودن پولدار هم نبوده که بگیم نه پول باباش بوده نه خودش در اورد رفت
بهش گفتم که مگه پیام نور نبودی گفت چرا گفتم المان که فقط ازاد و دولتی رو قبول داره گفت به خاطر مدرک هام و به خاطر کاری که انجام دادم قبول کردن
یه ازمونم انگار داده بود فقط میدونم با شروع ترم جدید دیگه ایران نیست و میره
همه رشته ها همینه خودتونم باید برید دنبالش خودتونم باید جون بکنید براش یکی ار دوستان بود اون دانشگاه پیام نور رفت لیسانس ای تی گرفت بعد گفت هر جا رفتم گفتن مدرکت چیه گفتم اینه گفتن برو خونتون بعد دوستم گفت مخابرات فلان کلاس رو گذاشته میایی گفتم اره رفتم ولیشو و بعد دیدم من که بیکارم برم این کلاس ها رو تا شاید به دردم بخوره موقع کار البته خود پسره هم خیلی به رشتش علاقه داشت بعد یه سری مدرکه که جمع کرد و ... گفتن خوب سابقه کار نداری یه ۱ سال کار اموزی رفت تو یه شرکت بعد که درامد پیدا کرد گفت میرم یه کشور دیگه راحت تر باشم شروع کرد زبون اون کشور رو یاد گرفت الانم کاراش رو کرده ثبت نامم کرده تو دانشگاه های مونیخ المان داره میره المان فوق بگیره و بعدم بر نمیگرده احتمالا باباش و مامانشم تو مدارس معلم و دبیر بودن پولدار هم نبوده که بگیم نه پول باباش بوده نه خودش در اورد رفت
بهش گفتم که مگه پیام نور نبودی گفت چرا گفتم المان که فقط ازاد و دولتی رو قبول داره گفت به خاطر مدرک هام و به خاطر کاری که انجام دادم قبول کردن
یه ازمونم انگار داده بود فقط میدونم با شروع ترم جدید دیگه ایران نیست و میره
به نظر شخصی کسانی که IT هستن که کلا تعطیلن ! اگر در مهندسی نرم افزار کد نویسی رو به طور تخصصی یاد میدیند ، اگر در گرایش طراحی وب ساخت وبسایت رو کامل یاد میدند و ...
در IT فقط یک سری درس های تئوری میخونن و عملا هیچ کاری از دستشون بر نمیاد . نه برنامه نویسی نه طراحی وب نه ... و ...
البته این تصور غلط دانشگاه رو هم باید کنار بذاریم!!
توی دانشگاه قرار نیست به شما برنامه نویسی سیستم های نرمافزاری برای کنترل یه هواپیما یا .... یاد بدن!!
یا مثلا اموزش طراحی یه پهپاد و....!!
شما خودت باید بری دنبالش و عین چی تلاش بکنی... وقتی دیگران دارن پاسور بازی میکنن باید پاسور بازی کنی باهاشون ولی باقی وقتت رو بذاری برا درست! مخصوصا وقتی که سر درسهای مزخرف عمومی هدر میره رو میشه دو تا یکی رفت سر کلاس و به جاش مطالعهی ازاد داشت... یا هر جور دیگه وقت باز کنی برای مطالعهی ازاد و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رشتهات....
من گاهی دوست دارم گریه کنم وقتی چهار پنج نفر لیسانسه برای اموزش کامپیوتر میبینم که تعریف اینترنت رو بلد نیستن( همون تعریف کلاسیک مجموعهای از شبکه ها!) یا مثلا نمیدونن رابط کاربری چیه...
فک کنم این تاپیک بود که گفتم، بیرون توی دنیای واقعی مدرک کوچیک ترین اهمیتی نداره مگر اینکه بخوای برای دولت یا وابسته به دولت کار کنی! ولی شرکت های خصوصی فقط و فقط و فقط سابقهی کار رو میبینن...
اتفاقا شرکتهای قدرتمند و حسابی پولدار زیادی هم تو مملکت داریم که پروژه میگیرن در حد چی! :)))
------------------
همین الان مهندس عمران تو شهر ما هست رفیقم واسش دست میگرفت میگفت رفته سر پروژه میلگرد رو گفته این چنده؟ گفتن ۱۲ ست و گفته اره دستتون درد نکنه در صورتی که میلگرد ۸ بوده و اقای مهندس تفاوتش رو بلد نبوده...
این مسئله مشخصا تو رشتههای مهندسی نمود پیدا میکنه که بچهها اکثرا دستشون به کار نمیره تا وقتی مدرک میگیرن و فقط پاس میکنن....
مخصوصا دروسی مثل ریاضی و فیزیک و شیگرایی و مهندسی نرمافزار و طراحی دیتابیس( رشتهی نرمافزار که من بلدم!) یا طراحی الگوریتم و ....
Public Enemy
11-05-2015, 21:04
senaps جان حرف شما درست . قرار نیست توی دانشگاه یه سری نکات تخصصی رو یاد بدن
اما وقتی یه استاد درسی رو میده ، انتظارش اینه که در حد درسی که داده دانشجویان بتونن تمرین هارو حل کنند . انکار نمی کنم که همه در حدی باشن که بتونن تمرین های استاد رو حل کنند . اما وقتی هیچکس نتونه یه مساله دیگست
----------------------
قرار نیست مهندسی که از دانشگاه فارق التحصیل میشه بتونه از روز اول همه نکات مربوط به کارش رو بلد باشه . اما آموزش ها برای این داده میشن که اگر روزی رفتی سر کار اگر گفتن فلان چیز ، یه دیدگاه اولیه نسبت بهش داشته باشی
خیلی فرق داره که یه کارگر معمولی رو ببری سر دکل نفت تا یک مهندس نفت رو در حالی که شاید هر دوشون یه کار ساده رو انجام بدن . شاید به صرفه تر باشه همون کارگر ساده بره سر دکل چون حقوق کمتری بهش میدیم . اما زمانی که برای آموزش و توجیه اون کارگر صرف میشه خیلی بیشتر از مهندس نفت هستش .
اما وقتی یه استاد درسی رو میده ، انتظارش اینه که در حد درسی که داده دانشجویان بتونن تمرین هارو حل کنند . انکار نمی کنم که همه در حدی باشن که بتونن تمرین های استاد رو حل کنند . اما وقتی هیچکس نتونه یه مساله دیگست
اتفاقا تجربهی شخصیم سر درسی مثل شیگرایی برعکس هست....
گاهی اوقات واقعا دانشجو ها دنبال یاد گرفتن نیست... استاد ما مباحث شیگرایی رو در حد 2+2 =4 (از راست به چپ!) داشت توضیح میداد و باز بچهها تا استاد گفت 4 = 2+2 (از راست به چپ!) همه هنگ کردن!!!
و مثلا منی که یاد میگرفتم رو بهم میگفت خطشکن! :)))
الان سر 99٪ درصد کلاسا ادم جرات نمیکنه یه سوال بپرسه همه صداشون در میاد که باو خوابم پرید! باو حوصلمون سر رفت! باو کار داریم انقد حرف نزن و امثالهم...
واقعا دانشگاههای ما فقط شده پاس کردن....
بعد کلی هم ارشد هایی که فقط پاس کردن هستن که میان سر کلاس و تدریس میکنن.... درسی مثل پایگاه داده رو من با سه استاد مختلف داشتم تا حالا، جالبه که هر سه نفر ارشد هوش مصنوعی داشتن، و جالب تر اینه که استاد اولمون فردوسی مشهد بود و معدلش پایین تر از دوتای دیگه! ولی این دوتا درسی که میدن اشغال به تمام معناس.... در صورتی که استاد قبلی با اینکه خیلی از بچه ها افتادن اما تایید میکردن که درسش بهتر بوده( من یه بار کاردانی و دو بار در دو دانشگاه مختلف این درس رو گذروندم و هر سه بار با نمرهی خیلی مناسب پاس شدم!)...
یعنی اساتید هم زیاد سواد ندارن در بسیاری شهر ها و در حد معلم هست سوادشون نه دانشگاه و دانشجوی کارشناسی! :)
قرار نیست مهندسی که از دانشگاه فارق التحصیل میشه بتونه از روز اول همه نکات مربوط به کارش رو بلد باشه . اما آموزش ها برای این داده میشن که اگر روزی رفتی سر کار اگر گفتن فلان چیز ، یه دیدگاه اولیه نسبت بهش داشته باشی
خیلی فرق داره که یه کارگر معمولی رو ببری سر دکل نفت تا یک مهندس نفت رو در حالی که شاید هر دوشون یه کار ساده رو انجام بدن . شاید به صرفه تر باشه همون کارگر ساده بره سر دکل چون حقوق کمتری بهش میدیم . اما زمانی که برای آموزش و توجیه اون کارگر صرف میشه خیلی بیشتر از مهندس نفت هستش .
من فکر میکنم که تو کل رشته ها اینجوری باشه که مهندس کارشناس باشه و کارگر کاردان!!
یعنی اون کارگر ساده فقط با وسیله ها کار میکنه و اگر مشکلی براشون پیش بیاد یا دیگه درست کار ندن، هیچ ایدهای نداره باید باهاشون چیکار کنه! :))) ولی کارشناس بلده....
مثل داستان خودرو های ما که به محض انقلاب و بیرون رفتن مستشار ها رفت تو دور باطل و هنوز بیرون نیومده چون بلد نیستیم زیر ساخت ها رو عوض کنیم( و نمیخوایم دیگه!) ولی مثلا صنعت موشکی به خاطر چند تا کارشناس به حدی پیشرفت کرده که ما به دیگران یاد میدیم چطوری راکت و موشک درست کنن!( غزه که به گفتهی خود اسرائيل در هر ۳ روز ۱۰۰۰ راکت میزد به اسرائيل در طول جنگشون... که البته چندان کارا نبود!)....
بنابراین با این تفاسیر، بازم وظیفهی یه کارشناس یا لیسانسه و یه کارگر دیپلم یا کاردان باید در این مسئله باشه.... اما نیست و الان سطح سواد ها پایینه واقعا....
taghi_ramzi
11-05-2015, 21:53
مشکل اینه که دانشجوی بدبخت هیچ انگیزه ای نداره! من خودم نرم افزارم ، ولی تا جایی که خبر دارم ، تقریباً همه رشته های فنی همینطورن
دانشجو کار نمیکنه ، چون به راحتترین شکل ممکن وارد دانشگاه شده ، استادا هم که یه سریشون از دانشجوها هم شلترن
استادا پروژه میدن ، دانشجو میده بیرون مینویسن. امتحانو حفظ میکنن یا به بدترین شکل مینویسن و خیلی اتفاقی مفتکی پاس میشن!
به ندرت استادی پیدا میشه که درست و حسابی با دانشجوها کارکنه و همین استادهای نادر هم معمولاً توسط بعضی دانشجویان غیور طرد میشن
با این وضع دانشجو فارغ التحصیل میشه ، انتظار داره یه کار راحت با درآمد بالا هم واسش پیدا شه!
taghi_ramzi
11-05-2015, 21:54
دو تا شد ! پاک شه لطفاً
Armin.Computer
11-05-2015, 23:31
سلام دوستان
من نظرم رو بگم
این نکته رو هم بگم که نظر من ممکنه اشتباه باشه
به نظرم اینکه
استاد خوبه یا بد
دانشجو گوش میده یا نمیده
یا هرچیز دیگه
اینا هر کدوم به بحث جدا هست که باید خیلی بررسی بشه
به نظرم دانشجو خودش باید دنبال تخصص باشه
مثلا من خودم تو زمینه ی شبکه های کامپیوتری مطالعه و یاد میگیرم
البته علاقه من نسبت به کامپیوتر از بچگی بوده هست و دانشگاه تاثیری در اون نداشته
و البته دانشگاه در علاقه ی من تاثیری نداشته و شاید بر علم من هم چندان تاثیر نداشته باشه (حداقل تا الان که چندان نداشته)
ولی من الان خیلی از دانشجو ها رو می بینم که هیچی بلد نیستن
من خودم کار ندارم استاد خوبه یا سطح دانشگاه بالا هست یا نه
من کار خودم رو می کنم و برنامه ریزی دارم
سعی می کنم از حداکثر توان و انرژی استفاده کنم تا بتونم از این روزهای زندگی و در این سن که هستم نهایت استفاده ببرم تا در آینده استفاده کنم از تخصصم
تازه الان که خیلی خوبه
الان در اکثر نقاط ایران هم اینترنت اومده
شما در هر زمینه ای دوست داشته باشید می تونید تحقیق و مطالعه داشته باشید
کافی هست حداقل یه اینترنت داشته باشید
کلاس های تخصصی + کتاب + مالتی مدیا های آموزشی + مقالات علمی + سایت های خبری و ... اینا رو هم داشته باشید که عالیه
الان امکانات آموزشی خیلی خوب شده
ولی شاید کمتر کسی از این امکانات نهایت استفاده رو ببره
این نظر من بود
Public Enemy
12-05-2015, 02:56
والا آرمین جان بنده هم قبول دارم هرکس باید بره دنبال تخصصش
ولی یک مشکلی هست :
N سال پیش در کشوری به نام ایران هرکس به علوم اون زمان وارد میشد ، بهش می گفتن حکیم ! حال این حضرت حکیم شهر به شهر میگشت دنبال سایر جکیم ها که باهاشون بحث کنه ، اثبات به برتری علمی خودش نسبت به حکیم شهر بغلی کنه .
حال علم پیشرفت کرد افراد دیدن در دنیای واقعی نمی تونن حکیم بشن ، اومدن تو دنیای مجازی حکیم بشن
هرکس رفت یه فتوشاپ یه آفیس چهار تا نرم افزار ویرایش فیلم دو تا نرم افزار معروف مهندسی مثل autocad ، دو تا نرم افزار انیمیشن سازی مثل 3dmax نصب کرد ، یه ویژوال بیسیک هم نصب کرد اونوقت شد حکیم !
حال نمی دونه طرف تو بلاد کفر خودشو خفه می کنه N سال وقت میزاره، صفر تا صد یه نرم افزار مثل فتوشاپ رو یاد میگیره باهاش میره کسب درآمد می کنه
الحمدالله ما ایرانیها با یه استامینوفن و یه آچار پیچ گوشتی ، هممون شدیم دکتر مهندس :n36: اعتقادی هم به نظر اونیکه N سال وقت گذاشته این چیزارو یاد گرفته نداریم
می بینی یهو یه hayyan71 ای پیدا میشه در نقش آچار فرانسه ! فکر می کنه تخصصی که مثلا ata.royalfalcon توی ضمینه ی هارد دیسک ها داره ، و یا تخصصی که Armin.Computer در ضمینه اینترنت داره ، یا سایر تخصص هایی که دوستان دارن ، در عرض دو روز جمع آوری شده . اونوقت با باز کردن چهار تا سایت فروش هارد دیسک و نصب دو سه تا نرم افزار پارتیشن بندی و نصب سه چهار تا فایروال و مرورگر میشه متخصص همه فن حریف :n29: تو کار همه هم دخالت می کنه
خیلی جالبه من زیاد به فروم های خارجی سر می زنم این کل کل هایی که در مسایل مختلف کامپیوتری در ایران میشه رو اونجا ندیدم ! ( شاید زبان بنده ضعیفه ، شاید اونها این فرهنگ رو دارن در مکان هایی مربوط به تخصصشون نیست دخالت نکنند ، شاید چشای بنده ضعیفه ، شاید حیلی چیزای دیگه ) هرکس کار خودش رو می کنه و اصطلاحا هر کدومشون آچار مخصوص یه پیچ و مهره هستن
مگر اینکه دستم به اونی که آچار فرانسه رو وارد ایران کرد نرسه :n34: نمی دونست ایرانی ها جنبه ندارند از روی آچار فرانسه الگو برداری می کنند خودشون رو مناسب باز و بسته کردن هر پیچ و مهره ای می بینن
Armin.Computer
12-05-2015, 11:58
من با نظر
hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاملا موافق هستم
متاسفانه یکی مشکلات علمی در کشور ما نداشتن مدرک درست و معتبر در زمینه ی تخصص ها هست
مثلا در زمینه ی IT الان در تمام نقاط دنیا مدارک معتبر ارائه میشه و تقریبا میشه گفت کسی که این مدارک رو داره یه جورایی علم حداقلی رو داره (به نظر من با داشتن اون مدارک هم هنوز کسی کامل تخصص نداره)
اینجا من میرم دانشگاه
چندین میلیون هزینه می کنم
ولی دوباره باید بیام بیرون چندین میلیون هزینه کنم تا تخصص یاد بگیرم
به نظر من اگر فضا به گونه ای بود که شرکت بر اساس تخصص و تجربه افراد استخدام می کردن خیلی خیلی عالی بود
من شاید اگر روزی مدیر هر شرکتی در دنیا بشم و بخوام استخدام کنم
می یام یه مصاحبه دقیق می کنم و آزمون های تخصصی از تخصص آنچه که شرکتم نیاز داره میگرم
چیکار دارم مدرکش چیه؟سابقه چه قدر داره؟کجا بوده؟چند سالشه؟
من میخوام افراد رو استخدام کنم تا شرکت رو به بازدهی برسونن تا هم خودم سود کنم هم از سودم به اونا هم بدم
همین ویندوز که همه دارن و همه فکر می کنن خیلی بلدن
من خودم به مدت دنبالش بودم که کامل یادش بگیرم
دیدم که چه قدر ویندوز تنظیمات و امکانات داره که ما خبر نداریم
البته من تجربه ی زیادی در بازار های استخدامی ندارم و شاید حرفام اشتباه باشه
در کل انجچیزی که باید یاد داده بشه در دانشگاه یاد داده نمیشه .
و همین که دوستان عزیز فرمودن راحت ترین کار قبولی در دانشگاه ..ماشالله الان هم که کنکور ازاد و .. برداشته شده ...:n33:
Reza Azimy_RW
12-05-2015, 16:07
یه کلاس داشتیم رشته نرم افزار کامپیوتر 30 درصد اصلا مای کامپیوتر رو هم درست بلد نبودن ( جدی میگم ! ) بقیه هم کاملا گاگول کلا 2 نفر تو این کلاس از روی علاقه اومده بودن که یکیش من بودم !
یه عده از یکی شنیده بودن کامپیوتر آسونه واسه همین اومده بودن ! یا ...
البته توی همه رشته ها اینجوریه . افرادی هستن که فقط میخان زوری یه نمره ای بگیرن قبول شن و همینان که بدون هیچ تخصصی با یه مدرک میان بیرون حق بقیه رو هم خراب میکنن
البته نمیخام بگم دانشگاه مقصر نیستا واقعا هم توی دانشگاه هیچی یاد نمیدن
+کلا تو ایران از اونجایی که نصف درسا به تخصصت مربوط نیست کسایی که درس میخونن هم بی انگیزن
یه کلاس داشتیم رشته نرم افزار کامپیوتر 30 درصد اصلا مای کامپیوتر رو هم درست بلد نبودن ( جدی میگم ! ) بقیه هم کاملا گاگول کلا 2 نفر تو این کلاس از روی علاقه اومده بودن که یکیش من بودم !
یه عده از یکی شنیده بودن کامپیوتر آسونه واسه همین اومده بودن ! یا ...
البته توی همه رشته ها اینجوریه . افرادی هستن که فقط میخان زوری یه نمره ای بگیرن قبول شن و همینان که بدون هیچ تخصصی با یه مدرک میان بیرون حق بقیه رو هم خراب میکنن
البته نمیخام بگم دانشگاه مقصر نیستا واقعا هم توی دانشگاه هیچی یاد نمیدن
+کلا تو ایران از اونجایی که نصف درسا به تخصصت مربوط نیست کسایی که درس میخونن هم بی انگیزن
رضا جان کاملا با حرف موافقم ... یک زمانی رشته کامپیوتر بازار کار عالی داشت . یعنی هر کی این رشته بود محال بود بی کار بمونه .
اما الان اوضاع خیلی فرق کرده .. شده بدترین رشته انتخابی !!!! انقدر فارق التحصیل اماده به کار در این رشته در ایران زیاد هست که باید خیلی خیلی تخصص داشت و زبل بود که بتونی استخدام بشی ...مگر با پارتی که نیاز به تخصص نداره .
lifealley
12-05-2015, 17:37
تا وقتی کتابهایی مثل عربی - دینی زندگی- و امثال اینها که تو رشته های مختلف کتابهای عمومی مزخرف مختلفی هم هست حذف نشن . اوضاع دانشگاه ها همینه.
حتی کتابهای دبیرستان هم درست و حسابی نیستن.
Sh-Meteor
12-05-2015, 20:47
سلام
منم رشته کامپیوتر - نرم افزار می خونم و تو دانشگاه های فنی!
متاسفانه دانشگاه با تصورات من در دوران دبیرستان خیلی فرق می کنه و حرف هایی که مشاوران دوران دبیرستان می زدن همش انگار باد هوا بودن!!!
دانشجوی ترم 6 نرم افزار هستم و فوق دیپلم رو دارم اما احساس می کنم نسبت به کسانی که درس نخوندن و به طور عملی دارن تو بازار، شرکت ها و ... فعالیت می کنن، خیلی خیلی عقب هستم!
چیز هایی توی دانشگاه به ما یاد میدن که کوچک ترین کاربردی در بازار کار برامون نداره و هیچ استفاده ای نمی تونیم ازش کنیم.
نه برنامه نویسی ویندوز درست و حسابی بلدیم، نه مبتنی بر وب، نه شبکه و ...
البته تمام رشته های دانشگاهی همینطوره و چیز درست و حسابی توی خود دانشگاه یاد نمیدن.
و تمام کسانی که یه چیزی یاد گرفتن و الان میتونن کاری کنن باهاش، خودشون رفتن دنبالش، تلاش کردن و یاد گرفتن!
hamid_diablo
12-05-2015, 23:14
متاسفانه دانشگاه شده ابزاری سیاسی و اقتصادی (دکان و کاسبی) برای یه عده
یه عده از آمار بالای دانشجوها برای مقاصد اقتصادی سیاسی خودشون استفاده میکنند و شعار توسعه علمی رو میدن
یه عده درامدزای کلانی از دانشگاه دارن و این وسط جوانهای مملکت هستند که عمرشون به تباهی میره و هر روز نا امید تر میشن:n26:
اتفاقا کامپیوتر همچنان رشتهی پر درامدی هست و اگر تخصص داشته باشید، کارش براتون هست....
همین الان، کلی شرکت من میشناسم که معتبرن و کار در سطح کشوری انجام میدن و مثلا جاب هاشون باز هست! ولی متخصصی که بره کار بکنه نیست....
مشکل اینه، طرف یه چهار تا کلاس مهندسی شبکه و اینترنت میره و خودش رو خدای شبکه میدونه....
یا بعد از درس مهندسی نرمافزار دنبال اینه که کتاب بده بیرون واسه برنامه نویسی....!!!!
در صورتی که واقعیت اینه که بدون تمرین و کار، هیچی بلد نیستی و ساده ترین نیازمندی های بازار کار واقعی رو هم نمیتونی حل کنی....
بیان، اپارات، افسران،سرورهای تبیان و... شرکت های میجور و بزرگ کامپیوتری کشور هست که لااقل دو ساله که جابافر هاشون رو میبینم که بازه ولی هنوز پر نشده و کسی رو استخدام نکردن....
علاوه بر اینها، گروه های کوچیک تر مثل تیم تخته سفید و ... هم هستن که دنبال برنامه نویس و غیره هستن ولی نیرو ندارن!!
مشخصا من خودم شخصا بیان رو گوگل ایران میدونم و ارزوم اینه که یه روز به سطحی برسم که بتونم برا این شرکت کار کنم! :)
Public Enemy
13-05-2015, 19:28
امروز دوستم زنگ زده بود گفت کجایی ؟ شخص خاص نشسته جلو بوفه دانشگاه بلند شو بیا :n08:
هیچی دیگه . ظاهرا همه فهمیدن جز خودش :n09: موندم خودشو چطور خبر کنم :n09:
றД ĵ ĭ Đ
13-05-2015, 22:23
دوستان این کسایی که پول میگرن و سود زیاد میدن دقیقا چیکار میکنن که هم سود طرف رو میدن هم مسلما خودشون سود میکنن کسی اطلاعی تجربه ای چیزی نداره ؟ مثلا یارو چیکار میکنه که با 35 میلیون ماهی 1 میلیون و 50 هزار تومن فقط سود میده . و معلوم نیست خودش هم چقدر سود میکنه . آخه با 35 میبون چیکار میشه کرد که کم کم ماهی 2.5 -3 سود کنی ؟
1376MAXIMUM
13-05-2015, 23:09
دوستان این کسایی که پول میگرن و سود زیاد میدن دقیقا چیکار میکنن که هم سود طرف رو میدن هم مسلما خودشون سود میکنن کسی اطلاعی تجربه ای چیزی نداره ؟ مثلا یارو چیکار میکنه که با 35 میلیون ماهی 1 میلیون و 50 هزار تومن فقط سود میده . و معلوم نیست خودش هم چقدر سود میکنه . آخه با 35 میبون چیکار میشه کرد که کم کم ماهی 2.5 -3 سود کنی ؟
بورس هست تجارت هست کلی کار میشه کرد خودت فکر کن مغزت نگنده [emoji41]
றД ĵ ĭ Đ
14-05-2015, 00:16
بورس هست تجارت هست کلی کار میشه کرد خودت فکر کن مغزت نگنده [emoji41]
آهان تو با 35 میلیون میتونی ماهی 3 در بیاری ؟ اصلا چیزی از بورس و تجارت میدونی ؟ بورس ؟ اخبار بورس رو دیدی ؟ میدونی تمام این سهامداران جزئی و کسایی که وصل نیستن چقدر دارن ضرر میکنن ؟ میدونی شاخص بورس همینطور داره میاد پایین ؟
تجارت با 35 میلبون ؟ عحب
راستی در مورد اون مغز گندیده کسایی رو گفتم که اون حرفایی که گفتی رو میگن ؛ یه موقع به خودت نگیری
Mehrshad-msv
14-05-2015, 01:12
جون می کنن و از تنبلی می زنند. اگر 35 داشتی بده من 1500 مم بهت می دم... بازار آزاد مخ گرگی و اقتصادی و خستگی ناپذیر میخواد، کار منم نیست ولی می شناسم کسایی و که 1 ماهه شاید این مبلغو دوبرابر هم کنن. بسوزه پدر تجربه پول کثیف ساز!:n02:
றД ĵ ĭ Đ
14-05-2015, 08:11
جون می کنن و از تنبلی می زنند. اگر 35 داشتی بده من 1500 مم بهت می دم... بازار آزاد مخ گرگی و اقتصادی و خستگی ناپذیر میخواد، کار منم نیست ولی می شناسم کسایی و که 1 ماهه شاید این مبلغو دوبرابر هم کنن. بسوزه پدر تجربه پول کثیف ساز!:n02:
خوب همین ، همین کسایی که میگی دقیقا چیکار میکنن ؟
خوب همین ، همین کسایی که میگی دقیقا چیکار میکنن ؟
دادا شوما ۳۰ ملیون جنس بیار از چین، چه میدونم ناخنگیر بیار برات در میاد دونهای ۲۰۰-۲۵۰ تومن! اینجا بفروش دونهای ۷۰۰ تومن به فروشنده ها که ببرن بفروشن ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰!! نهایت یک یا دو ماه همه رو اب میکنی....
من یکی از دوستانم گرجستانه و از این حرکتا میزنه...
میگفت شرکت های چینی بهم ایمیل میدن که مثلا بیا ست قاشق و چنگال بهت میدیم هر ست در میاد ۲ هزار تومن!!! ولی دیگه خبری از ۱۰۰ تا یا ۲۰۰ تا خریدن نیست! حداقل باید یه کانتینر بخری اونم حداقل....
الان خیلی ها پول میذارن جنس میارن با قیمت واقعا واقعا واقعا ناچیز.... میارن، دو سه هفتهای همه رو اب میکنن( عمده فروشی نه خرده!:) )....
عموی پسر خالهام، با گونی!! گوشی میاورد.... مثلا من یه بار رفتم باهاش از مرز تحویل بگیره، ۳۴۰ کیلو! گوشی خریده بود.... سال ۸۴-۸۵ بود فک کنم.... مثلا ۴۰ تا کا۷۵۰، ۲۰ تا کا۸۰۰، صد تا ان۹۵ و....!!!! با گونی میاورد، زنگ میزد مغازه دارها هر کدوم ۱۵-۲۰ تا گوشی میگرفتن ازش و اینم براشون میفرستاد....
قسمتی از بازار کرمانشاه و کل بازار ایلام رو تقریبا تامین میکرد این....
الان هم میلیاردر شده....
===================
همین من، الان دنبال اینم که برم جنس( لباس و تجهیزات نظامی) بیارم از عراق که تو بازارش ریخته، جنس با کیفیت مناسب (چینی عموما مگر از سلیمانیه خرید بشه که مالزی و اینا باشه و یا شاید المانی اصل و انگلیسی اصل!!!)....
الان لباس و پوتین و عینک افتابی خیلی خوب فروش میره تو بازار های کشور....
اونجا مثلا عینک میاری برات ۲۵ هزار تومن تموم میشه، ولی قیمتش تو بازار بین ۵۵ تا ۱۵۰ هم من دیدم فروختن!!( دیگه بستگی به توان فروش فروشنده داره...)
اما متاسفانه پول ندارم از این کارا بکنم....
ضمن اینکه ریسکه.... باید با بازار اشنا باشی که چی مصرف میشه و چی نمیشه...
1376MAXIMUM
14-05-2015, 10:18
دادا شوما ۳۰ ملیون جنس بیار از چین، چه میدونم ناخنگیر بیار برات در میاد دونهای ۲۰۰-۲۵۰ تومن! اینجا بفروش دونهای ۷۰۰ تومن به فروشنده ها که ببرن بفروشن ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰!! نهایت یک یا دو ماه همه رو اب میکنی....
میگفت شرکت های چینی بهم ایمیل میدن که مثلا بیا ست قاشق و چنگال بهت میدیم هر ست در میاد ۲ هزار تومن!!! ولی دیگه خبری از ۱۰۰ تا یا ۲۰۰ تا خریدن نیست! حداقل باید یه کانتینر بخری اونم حداقل....
الان خیلی ها پول میذارن جنس میارن با قیمت واقعا واقعا واقعا ناچیز.... میارن، دو سه هفتهای همه رو اب میکنن( عمده فروشی نه خرده!:) )....
عموی پسر خالهام، با گونی!! گوشی میاورد.... مثلا من یه بار رفتم باهاش از مرز تحویل بگیره، ۳۴۰ کیلو! گوشی خریده بود.... سال ۸۴-۸۵ بود فک کنم.... مثلا ۴۰ تا کا۷۵۰، ۲۰ تا کا۸۰۰، صد تا ان۹۵ و....!!!! با گونی میاورد، زنگ میزد مغازه دارها هر کدوم ۱۵-۲۰ تا گوشی میگرفتن ازش و اینم براشون میفرستاد....
الان هم میلیاردر شده....
===================
همین من، الان دنبال اینم که برم جنس( لباس و تجهیزات نظامی) بیارم از عراق که تو بازارش ریخته، جنس با کیفیت مناسب (چینی عموما مگر از سلیمانیه خرید بشه که مالزی و اینا باشه و یا شاید المانی اصل و انگلیسی اصل!!!)....
اونجا مثلا عینک میاری برات ۲۵ هزار تومن تموم میشه، ولی قیمتش تو بازار بین ۵۵ تا ۱۵۰ هم من دیدم فروختن!!( دیگه بستگی به توان فروش فروشنده داره...)
خوب یه چیزی هم هستا شما باید اول برای تجارت کارت بازرگانی بگیری که کار خیلی کار راحتی نیست بعدم گمرک میخوره یه پول اضافه ای هم میدی برای گمرک بعدکه وارد کردی هزینه نگهداری داره مخصوصا اگر خیلی زیاد باشه تعداد جنس یا حجم جنس بعدم که اینا تموم شد رفت میخواهیم بفروشیم میشه نشست هی زنگ زد یا هم میشه اول جور کرد مشتری رو بعد اورد
یا قاچاق که اون فقط قسمت اول تفاوت داره که ممکنه یهو بگیرنت و بارت توقیف بشه یا جنس ها تو راه از بین بره یه تعدادش و از این حرفا دیگه
1376MAXIMUM
14-05-2015, 10:32
یه چیزی ببینید شما این کار رو میکنید یا نه
شما ۳۰ ملیون به من بدید من ماهی۲.۵ ملیون بهتون میدم بعد یک سال دیگه منو شما حساب نداریم و شما هم پولتون رو پس گرفتید خوبه؟ شما ی دو نیم ملیون هم گرفتید به نظرم میارزه نه؟
هوا بس ناجوانمردانه سرده
کلا تاپیک یه طرفه اس، انگار فتنه اتفاق افتاده همش اینطوره :n13:
றД ĵ ĭ Đ
14-05-2015, 16:44
الان هم میلیاردر شده....
===================
ببین همه ی اینایی که گفتی درست اما واقعا این کارا خیلی سخته فقط توی حرف آسونه کسایی رو میشناسم که این کارو کردن و کلاه بدی سرشون گذاشتن این چینیا . شما باید رابطه داشته باشی توی چین ، باید زبان انگلیسیت فول باشه باید بتونی گلیم خودتو اونجا از آب بکشی بیرون . باید توی گمرک ایران آشنا داشته باشی . نمیدونم ولی احساس میکنم این تجارت ها فقط توی حرف آسونه . و به نظر من کسایی توی این کار موفقن که یکی اینکه شانس داشته باشن و با اولین بار موفق بشن و یا این پول همه ی زندگیشون نباشه و در صورت از دست رفتن سرمایه نابود نشن .
داداش، اینجا ایرانه....
ایران روی دوتا بند پ میگرده....
پارتی، پول....
شما پارتی داشته باش، مشروب هم میتونی وارد کنی از همین گمرک، پارتی داشته باش فقط....
پول هم که اگر داشته باشی....
یه فلافل فروش توی این مملکت با پول میشه شهرام جزایری...که سر بازی سیاسی سرش زیر اب شد و گیر افتاد...
بنابراین، بله.... اینکارا ریسکش خیلی بالاست و کار هر کسی نیست... یه گرگ میخواد که بتونه اگر لازم شد خیلی راحت بقیه رو خراب کنه و بره بالا...
اون افرادی هم که اینکارو میکنن و مولتی میلیاردر میشن، این دوتا بند رو دارن و میرن جلو... :)))
------------------
البته برخی بیزنس های دیگه هست ولی کمی دیر بازده هستن... مثل پیمانکاری و مثلا زدن یه استخر و اینجور چیزا(باشگاه و سالن و ...) ولی دیر بازده هستن و با چیزی که شما میخوای جور در نمیاد...
داداش، اینجا ایرانه....
ایران روی دوتا بند پ میگرده....
پارتی، پول....
شما پارتی داشته باش، مشروب هم میتونی وارد کنی از همین گمرک، پارتی داشته باش فقط....
پول هم که اگر داشته باشی....
یه فلافل فروش توی این مملکت با پول میشه شهرام جزایری...که سر بازی سیاسی سرش زیر اب شد و گیر افتاد...
بنابراین، بله.... اینکارا ریسکش خیلی بالاست و کار هر کسی نیست... یه گرگ میخواد که بتونه اگر لازم شد خیلی راحت بقیه رو خراب کنه و بره بالا...
اون افرادی هم که اینکارو میکنن و مولتی میلیاردر میشن، این دوتا بند رو دارن و میرن جلو... :)))
------------------
البته برخی بیزنس های دیگه هست ولی کمی دیر بازده هستن... مثل پیمانکاری و مثلا زدن یه استخر و اینجور چیزا(باشگاه و سالن و ...) ولی دیر بازده هستن و با چیزی که شما میخوای جور در نمیاد...
بــیگ لایک!!
اینجا قانون فقط جلوی قشر خاصی رو میگره و قشر مقابل که همه باهاش آشنایی دارین دستشون کاملا بازه
یه استادی داشتیم میگفت بهترین جا برای پول دار شدن کشور های جهان سومی هستن چون با زیرابی و رانت خواری به راحتی میشه کارت خودت رو پیش ببری
با درس خوندن در صورتی میشه به جایی رسید که واقعا تاپ باشین و کم هم نیستن این افراد نباید انتظار داشته باشین که کسی که حس و حال درس خوندن رو نداشته باشه و همه کار ها رو ناپلئونی رد کرده فرد موفقی بشه!
همه چیز به روحیه فرد بستگی داره
فردی رو میشناسم که 30 سال پیش از یک جایی فرار کرد و اومد تهران (با دست خالی و بدون هیچ پولی و کلی بدهی) کارگری کرد و شبانه روز فقط 6 ساعت استراحت میکرد تا تونست یه کامیون بخره از معماری شروع کرد و بعد از به دست اوردن چند خونه کم کم رفت و تو کار پیمانکاری شانس بهش رو کرد و پیمانکار یکی از جاده های بزرگ تهران شد و تا تونست بخور و بخور راه انداخت و خودش و همون دوستان شریک الان پولشون از پارو بالا میره با حقوق یه روزش الان میتونه کل زندگی منو بخره و بفروشه
به من میگه من 3 برابر حقوق حال حاضرمو بهت میدم و بیا برای من کار کن و منم راه رو بهت نشون میدم! کیه که از پول بدش بیاد ولی سوال اینجاس کار هایی که اون انجام میده رو من میتونم انجام بدم؟ و همچین روحیه ای دارم؟ خلاصه بگم ادمش نیستم اگه بودم حتما میرفتم
-------
ویرایش: نگاهی به جاده ها و ساز هایی بندازین که خیلی کند پیش میره
مترو شهر مقدس نگاه بندازین
فکر میکنین چرا اینطوره؟
Mehrshad-msv
15-05-2015, 19:16
مجید ان دوستان توضیحات رو دادن... اگر بخوای....گرگ باشی و سرزبون دار و اهل قمار مطمئن باش با 20 میلیون هم چند ساله میلیاردر میشه نمونش تو شهر ما هست که قبلن تو کار مواد بود الان مثلا مومن شده ولی با ساختمون سازی از هیچ مالی به همه چیز مالی رسید که کار من و شما نیست:n02:
1376MAXIMUM
18-05-2015, 19:46
اقایون کسی اینجا میخواست ازدواج کنه؟
الان یه بحثی شد بعد حساب کردیم دیدیم یه چیزی حدود ۸۶۰ ملیون باید خرج کرد کسی که باباش پولدار نباشه با حقوق میگیم ماهی ۲ میل میشه چیزی حدود ۱۸ سال کار کردن بدون خرج کردن پولشون
Public Enemy
18-05-2015, 21:22
الان یه بحثی شد بعد حساب کردیم دیدیم یه چیزی حدود ۸۶۰ ملیون باید خرج کرد کسی که باباش پولدار نباشه با حقوق میگیم ماهی ۲ میل میشه چیزی حدود ۱۸ سال کار کردن بدون خرج کردن پولشون
یه فکر بهتر دارم .
ترجیها مثل اسب !:n02: درس بخونیم یا پارتی حرفه ای داشته باشیم شرکت نفت یا یا جای معتبر کار گیرمون بیاد . اونوقت خونه سازمانی بگیریم کل خرج شب عروسی هم میشه 20 میلیون جهاز هم که خانوم میاره :n33:
1376MAXIMUM
18-05-2015, 21:26
یه فکر بهتر دارم .
ترجیها مثل اسب !:n02: درس بخونیم یا پارتی حرفه ای داشته باشیم شرکت نفت یا یا جای معتبر کار گیرمون بیاد . اونوقت خونه سازمانی بگیریم کل خرج شب عروسی هم میشه 20 میلیون جهاز هم که خانوم میاره :n33:
من یه فکر بهتر دارم
اصلا چه کاریه ازدواج نکنیم
والا دوست دختر پیدا میکنیم مخش رو میزنیم با یه تیر ۳-۴ تا نشون میزنیم والا به خدا
برادر چجوری حساب کردی انقدر شد؟:n04:
1376MAXIMUM
18-05-2015, 21:57
برادر چجوری حساب کردی انقدر شد؟:n04:
اقا یه خونه جایی از شهر که هم چین بدم نباشه اصفهان در میاد یه ۵۰۰ میلون
یه ماشین ۱۰۰
لوازم خونه و اینا هم همش رو که دختره نمیاره یه ۵۰ تومان هم اون
یه عروسی حدود ۲۰
یه ماه عسلم که بگیم حالا به یک هفته هم راضی بشه ۲۰ ملیونی میشه خارج از ایران
نمیدونم دیگه کادو های عروس و اینا هم حساب کنیم یه ۳۰
یه ۱۰ هم که لابد حلقه ها میشه
بعد دختره که این قدر پولکی هست شیر بها و نمیدونم اینا هم حساب کنیم یه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا سکه هم میگن برای اون خوب دیدیم که خیلی هم راحت شد حالا بماند که بعدم کج خلقی در میاره و طلاق میخواهد کسی که این قدر باید خرجش کرد و مهریه هم که به ۱۰۰ تا ۱۰ تااینا راضی نمیشن یه چیزی حدود ۱۳۰۰ تا سکه هم اونجا خوب ورشکست شدیم ۲ ملیارد با خرج بعد از ازدواج
خوب این یه مرد ایدعال از نظر دختر ها هست
بپرس همینو میگن بگو مرد ایدعال رو تعریف کن باید چی داشته باشه
والا به خدا از دخترا بپرس اگر یه پسری بیاد اول از همه انتظار چی داری ازش بگو فرض کن که پولش یه جوری جور میشه همه اینا رپ میگه من امتحان کردم گفتن به شما هم میگن حالا در عمل به چقدر تموم میشه رو دیگه خدا میدونه
Mr_100_dolari
18-05-2015, 22:42
یه ماشین ۱۰۰
یه عروسی حدود ۲۰
بعد دختره که این قدر پولکی هست شیر بها و نمیدونم اینا هم حساب کنیم یه ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا سکه هم میگن برای اون خوب دیدیم که خیلی هم راحت شد حالا بماند که بعدم کج خلقی در میاره و طلاق میخواهد کسی که این قدر باید خرجش کرد و مهریه هم که به ۱۰۰ تا ۱۰ تااینا راضی نمیشن یه چیزی حدود ۱۳۰۰ تا سکه هم اونجا خوب ورشکست شدیم ۲ ملیارد با خرج بعد از ازدواج
والا به خدا از دخترا بپرس اگر یه پسری بیاد اول از همه انتظار چی داری ازش بگو فرض کن که پولش یه جوری جور میشه همه اینا رپ میگه من امتحان کردم گفتن به شما هم میگن حالا در عمل به چقدر تموم میشه رو دیگه خدا میدونه
اقا شما اگر انقدر پول داشتی اگر تونستی وام بده تا 10 / 20 نفر دیگه بتونن باهاش ازدواج کنند :دی
البته که خیلی ها خرج انچنانی میکنند برای ازدواج ولی همه مثل هم نیستند ... پسر و دخترم نداره ... این نوع طرز تفکری که میگی بیشتر تو سن های پایین تر هست ....
یه ماشین ۱۰۰
یه عروسی حدود ۲۰
عزیز همه که خونه نمیخرن میشه با خیلی کمتر خونه رهن کرد
ماشین صد میلیونی :n38:
البته بحثی نداریم اینجا و قبول دارم ازدواج های ایران (مهریه و شیر بها و ... ) زن رو به کالا تبدیل کرده ولی میانگین خیلی پایین تر از اینهاس
Public Enemy
18-05-2015, 23:54
خونه ی پونصد میلیونی ... منم با نظر برادر صد دلاری موافقم این جور تفکر مال سنین پایین تره .
زندگی دو چیزه : پول قرض بگیری قرضاتو پرداخت کنی ! اگر قرضاتم پرداخت کردی دوباره قرض کن تا دوباره پرداخت کنی !! اصلا زندگی بدون قرض معنا نداره
1376MAXIMUM
19-05-2015, 07:04
خوب اره نمیشه در عمل ولی خوب دختر ایده عال از نظر دخترا اینه
بابا خونه ۵۰۰ ملیونی خیلی هم عجیب نیستا تو اصفهان یه خونه معمولی تو یه جای متوسط شهر ۵۰۰ ملیونه
یه مدت میخواستیم خونه بگیریم بردنمون یه جا یه خونه بود تو خیابون خاقانی اصفهان بعد مال ۲۰ سال پیش بود ولی هنوز سالم سالم بود هیچ چیز تجملاتی هم نداشت مساحتش هم ۹۰ متر بود نه استخر نه هیچ چیز دیگه ای یه خونه کاملا معمولی تنها چیزی که بیشتر داشت یه سالن اجتماعات مشترک بین همه واحدا بود قیمت ۴۰۰ ملیون بیشتر از متری ۴ ملیون
حالا عباس اباد و مرداویج و ایناش رو ول کنیم که به متری ۸-۹ ملیون و ۱۰ ملیون اینا هم میرسه و واقعا خیابون قشنگیه ساختمون ها هم معمولا خیلی شیک و حسابی و امکانات لوکس
ماشین ۱۰۰ ملیونی هم میشه یه مزدا ۳ یا یه مگان خیلی هم عجیب نیست فکر کنم هست؟
البته گفتم از نظر دخترا پسر ایده عال این مشخصات رو داره و اون جمع همشون تایید کردن اگر اینا رو داره قیافه و اینا به درک همچین سنا شون پایین هم نبودا ۲۵-۲۲ این حدود بودن
رهن هم که میگید الان یه پول پیش ازتون میخواهن تو یه دخمه ۷۰ ملیون والا تو اصفهان میخواهن مگر این که برید اون کنج شهر زندگی کنید والا یه خونه دیگه تو قسمت متوسط رو به پایین شهر بود اون جا مساحتش فکر کنم ۱۰۰ بود نه اسانسور نه هیچ چیزی طبقه ۳ با پله های زیاد و غیر استاندارد و خرابیو اینا فکر کنم ۲۵۰ بود قیمتش
دوباره تاکید میکنم این دختر ایدعال از نظر دخترا بود واقعیت کم تره بعد جالب بود ازشون پرسیدم شما به چه حقی این همه انتظار دارید از یه نفر گفتن ما هم کار خونه باید بکنیمو نمیدونم حق طلاق نداریمو این حرفا شرو ور تحویل دادن
چه خبره عامو 800 ملیون.....
اقا من زن گرفتم کل خرجش تا حالا 1500 شده که اونم برا کت و شلوار خودم، یه تونیک یا هر چیزی برا خانومم، ارایشگاه برا خانومم، یه انگشتر برا خانومم هزینهی عاقد و ازمایشگاه بوده....
برا حلقه 1500 در نظر گرفتم، برا عروسی هم اونا گفتن نه، من گفتم اره باید بگیریم و نهایتش 4-5 ملیون خرجش بشه کل کل کلش میشه 7-8 ملیون....
یه خونه با 2-3 ملیون و ماهی 300-400 اجاره جور میشه که من خودم خونه دارم و این برام حساب نمیشه....
ماشین هم لزومی نداره شما هنوز هیچی نشده بری S500 New بگیری 2 میلیارد تومن....
شما انقد انتظارات خودت رو بردی بالا که خدا 7-8 بار بهت عمر بده و دو سه بار گنج پیدا بکنی نمیتونی زن بگیری....
حرف حساب اینه:
دختری رو بگیر که بخواد باهات زندگی کنه.....
من رفیق خودم رفته با التماس و خواهش و هر شب هرشب خواستگاری و نمیدونم جلو دانشگاه رفتن و اینا زن گرفته، خرجاش شده این:
33 ملیون سرویس طلا! :)
8 ملیون تومن پول تالار، 3 ملیون خواننده....2.5 پذیرایی....
700 کت و شلوار خودش، 900 لباس عروس، 460 لباس نامزدی خانومش
600 پذیرایی نامزدی...
2.5 کرایهی ماشین و گلکاری....
12 تا سکه کادوی عقد...
دختره رو هم بهش نمیدادن ببره ماهعسل تا وام گرفت و قرض و قوله و بدبختی خونه گرفت 70 ملیون تومن....
بهش گفتن باید ماشین شخصی داشته باشی و با اتوبوس و هواپیما و اینا نمیذاریم بری ماهعسل، ماشین هم باید ماشین خوب باشه، 38 تومن پول ماشین داد....
چرا؟؟؟؟ چون رفت زوری دختر گرفت....
------------------------
من دختره دختر عموی خودمه، بردیمش براش طلا بخریم، اون گریه میکنه میگه طلا نمیخوام من مادرم میگه ما رسم داریم باید طلا بخریم!!....
دختری رو بگیرید که بخواد باهاتون زندگی کنه و باهاتون زندگی رو بسازه..... اگر شما خودت زندگی رو ساخته باشی زن میخوای چیکار؟
من ادم میشناسم دخترش رو داده به پسر بیکار!!!! نه مراسم نه چیزی.... تازه خودش برا پسره کار جور کرده و رفتن سر خونه زندگیشون... چرا؟؟؟؟ چون دختر و پسر هم رو میخواستن و قصدشون زندگی کردن بودن و ساختن یه زندگی نه چیز دیگهای...
1376MAXIMUM
19-05-2015, 13:19
اقا من زن گرفتم کل خرجش تا حالا 1500 شده که اونم برا کت و شلوار خودم، یه تونیک یا هر چیزی برا خانومم، ارایشگاه برا خانومم، یه انگشتر برا خانومم هزینهی عاقد و ازمایشگاه بوده....
برا حلقه 1500 در نظر گرفتم، برا عروسی هم اونا گفتن نه، من گفتم اره باید بگیریم و نهایتش 4-5 ملیون خرجش بشه کل کل کلش میشه 7-8 ملیون....
یه خونه با 2-3 ملیون و ماهی 300-400 اجاره جور میشه که من خودم خونه دارم و این برام حساب نمیشه....
ماشین هم لزومی نداره شما هنوز هیچی نشده بری S500 New بگیری 2 میلیارد تومن....
شما انقد انتظارات خودت رو بردی بالا که خدا 7-8 بار بهت عمر بده و دو سه بار گنج پیدا بکنی نمیتونی زن بگیری....
حرف حساب اینه:
دختری رو بگیر که بخواد باهات زندگی کنه.....
من رفیق خودم رفته با التماس و خواهش و هر شب هرشب خواستگاری و نمیدونم جلو دانشگاه رفتن و اینا زن گرفته، خرجاش شده این:
33 ملیون سرویس طلا! :)
8 ملیون تومن پول تالار، 3 ملیون خواننده....2.5 پذیرایی....
700 کت و شلوار خودش، 900 لباس عروس، 460 لباس نامزدی خانومش
600 پذیرایی نامزدی...
2.5 کرایهی ماشین و گلکاری....
12 تا سکه کادوی عقد...
دختره رو هم بهش نمیدادن ببره ماهعسل تا وام گرفت و قرض و قوله و بدبختی خونه گرفت 70 ملیون تومن....
بهش گفتن باید ماشین شخصی داشته باشی و با اتوبوس و هواپیما و اینا نمیذاریم بری ماهعسل، ماشین هم باید ماشین خوب باشه، 38 تومن پول ماشین داد....
چرا؟؟؟؟ چون رفت زوری دختر گرفت....
------------------------
من دختره دختر عموی خودمه، بردیمش براش طلا بخریم، اون گریه میکنه میگه طلا نمیخوام من مادرم میگه ما رسم داریم باید طلا بخریم!!....
دختری رو بگیرید که بخواد باهاتون زندگی کنه و باهاتون زندگی رو بسازه..... اگر شما خودت زندگی رو ساخته باشی زن میخوای چیکار؟
من ادم میشناسم دخترش رو داده به پسر بیکار!!!! نه مراسم نه چیزی.... تازه خودش برا پسره کار جور کرده و رفتن سر خونه زندگیشون... چرا؟؟؟؟ چون دختر و پسر هم رو میخواستن و قصدشون زندگی کردن بودن و ساختن یه زندگی نه چیز دیگهای...
بابا من دارم میگم مرد ایده عال دخترا اینه چرا نمیفهمید عامو مگه من گفتم ۸۰۰ تومان خرجه عروسیه حالا همه باید خرج کنن
من میگم از چند تا دختر پرسید اقا اگر یکی بیاد خواستگاریتون دوست داری چیا داشته باشه که ایدعال و کامل باشه اینا رو گفتن منم حساب کردم شد ۸۶۰ ملیون
اون چند نفر هم دختر عمه هام بودن
باباشون با شهر داری کار میکنه مامانشون پرستار هست یه خونه دارن یه ماشین پراید البته ماشن رو فکر کنم پراید بود دقت نکردم اصلا
حالا حرف حساب چیه و چقدر میشه و شده و این حرفا رو نمیدونم
ولی سر خونه کنار نمیام به خرجم نمیره چطوری میشه
اقا این جا خونه بالا سری ما رو دارن ۴۰ ملیون پیش و ماهی۱ ملیون اجاره میدن مساحت خونه ۹۰ متر خیابون یه خورده بالا تر از متوسط سن ساختمون ۱۸ سال طبقه ۳ پله های استاندارد
دیگه بهارستان اصفهانم بخواهیم خونه رهن اجار کنیم بیشتر از این میشه بهارستانم برا کسایی که نمیدونن چطور جاییه یه حالت شهرک داره قمیتش پایینه چراش رو نمیدونم و این این طور که من شنیدم اون طرف همچین امن هم نیست از نظر دزد و نمیدونم این حرفاش معتاد و اینا هم زیاد داره و ... هیچ کولسی و هیچی هم نداره تا اصفهانم ۳۰ دقیقه با ماشین فکر کنم فاصله داره خودمم دقیق نمیدونم چجور جاییه فقط شنیدم و این طور که شنیدم فاضلاب کشی خوبی هم نداره و فاضلاب هاش خیلی بو میده کلا جاییه که هیچ مزیتی میشه گفت نداره تصویری که ازش تو ذهن من ساختن با تعریف ها میشه چیزی یه خورده بهتر از مسکن مهر ها که نشون میدادن چه وضع وقیافه ای داشت فقط اسفالت کشی و اتوبوس داره و خونه ها حداقل ظاهرش بدم نیست ولی خوب سنگ کاریو نمیدونم این حرفا هم نیست خیلی معمولی دیگه این جا رو فکر کنم بهت بگن حداقل یه ۱۰ پیاده شو ماهی ۳۰۰-۴۰۰
البته میگم من خیلی از اون منطقه اطلاع ندارم که بگم
تو سپاهان شهر هم که یه حالت شهرک داره ولی خیلی خوبه و تر تمیز و اینا ولی بازم لوکس نیست خونه های معمولی با نماها و کیفیت معمولی نما اکثرا اجر کاری از اینا که ۳ سانتیه هر از چند گاهی هم یه خونه پیدا میشه که نماش سنگ و ... باشه و جای امنی هم هست امکاناتش هم خوبه تقریبا همه چیز داره دیگه اونجا دیگه بازم فکر نمیکنم کم تر از ۲۰-۲۵ اینا بدن با ماهی ۵۰۰-۶۰۰
NEED FOR PC
19-05-2015, 13:29
خوب اره نمیشه در عمل ولی خوب دختر ایده عال از نظر دخترا اینه
ایده عال پسرا هم کلا تو ایران پیدا نمیشه ربطی نداره که !
کلا زن های ایرانی بنا به یک سری مسائل که گفتنش اینجا جالب نیست بسیار احساسی تر و بسیار بقول معروف لوس تر هستند.
ایده عالشون برای خودشون هم مهم نیست چه برسه برای آقایون.
Public Enemy
19-05-2015, 15:07
جاتون خالی دو ساعت پیش رفته بودم کافی شاپ دانشگاه . کافی شاپ دانشگاه ما دخترانه پسرانش جداست . نشسته بودم یهو یه دختره ای عینک دودی زده بود اومد تو کافی شاپ سمت پسرانه . تا وسط کافی شاپ اومد ، عینک دودیشو ورداشت قشنگ یه نگاه کامل به دور و برش انداخت دید همه پسرن . سرشو انداخت پایین رفت سمت دخترانه :n08:
دوستان جالب شد بدونم جنس عینک دودی دخترانه چیه و اگر چیزی نمی بینن پس چطور راه میرن :n33:
1376MAXIMUM
19-05-2015, 15:25
جاتون خالی دو ساعت پیش رفته بودم کافی شاپ دانشگاه . کافی شاپ دانشگاه ما دخترانه پسرانش جداست . نشسته بودم یهو یه دختره ای عینک دودی زده بود اومد تو کافی شاپ سمت پسرانه . تا وسط کافی شاپ اومد ، عینک دودیشو ورداشت قشنگ یه نگاه کامل به دور و برش انداخت دید همه پسرن . سرشو انداخت پایین رفت سمت دخترانه :n08:
دوستان جالب شد بدونم جنس عینک دودی دخترانه چیه و اگر چیزی نمی بینن پس چطور راه میرن :n33:
نه میبینن فقط اونجا مصلحتی نمیدیدن
اره داستان بالا هست
Public Enemy
19-05-2015, 18:35
داداش ظاهرا شیرازی هستی . درست میگم ؟ :n11:
داداش ظاهرا شیرازی هستی . درست میگم ؟ :n11:
نع:)
اما رفقای شیرازی خوبی دارم! :)))
Public Enemy
19-05-2015, 19:39
نع:)
اما رفقای شیرازی خوبی دارم! :)))
یهو رفتی رو لهجه شیرازی گفتم شاید شیرازی هستی .
خوشبختم منم شیرازی نیستم :n02: اما دنبال یه دختر شیرازی هستم :35:
1376MAXIMUM
19-05-2015, 23:10
یهو رفتی رو لهجه شیرازی گفتم شاید شیرازی هستی .
خوشبختم منم شیرازی نیستم :n02: اما دنبال یه دختر شیرازی هستم :35:
میگم الان از رو متن شما چطوری لهجه رو بفهمیدی؟
واقعا الان این سوال تو ذهنمه
خوشبختم منم شیرازی نیستم :n02: اما دنبال یه دختر شیرازی هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا پدر اینترنت رو رحمت کنه واقعا!!!! ملت رو به هم وصل کرده اصلا عالیه....
دخدرای شیراز هم خوشکلن خیلی به یکیش برسی.... ولی اصراف نکن! :) :n02:
میگم الان از رو متن شما چطوری لهجه رو بفهمیدی؟
یه شیرازی اصیل میخواست فارسی حرف بزنه همون میگفت چه خبره عامو ....!:)))
تیکه کلام های مناطق مختلف مشخصه!!!! :)
1376MAXIMUM
20-05-2015, 10:56
خدا پدر اینترنت رو رحمت کنه واقعا!!!! ملت رو به هم وصل کرده اصلا عالیه....
دخدرای شیراز هم خوشکلن خیلی به یکیش برسی.... ولی اصراف نکن! :) :n02:
تیکه کلام های مناطق مختلف مشخصه!!!! :)
عامو چه خبره رو تپ اصفهان هم میگن
فکر نکنم بستگی به جای هاصی داشته باشه
من از رفقای شیرازیم بیشتر شنیدم.....
دوتا دارم! یکی شیرازی، یکی اصفهانی، یکی بابلی و یک ساروی....
با هم گیم انلاین میزنیم....
لهجه هاشون قشنگ مشخصه و عادت کردم....
عامو چه خبره رو شیرازیا میگن....
یه اصفهونی بخواد بگه میگه چه خبردس ۸۰۰ ملیون تومن...(فک کنم البته!)
چي شد اسم شيرازي اومد !
Sent from my iPad using Tapatalk
1376MAXIMUM
20-05-2015, 12:18
من از رفقای شیرازیم بیشتر شنیدم.....
دوتا دارم! یکی شیرازی، یکی اصفهانی، یکی بابلی و یک ساروی....
با هم گیم انلاین میزنیم....
لهجه هاشون قشنگ مشخصه و عادت کردم....
عامو چه خبره رو شیرازیا میگن....
یه اصفهونی بخواد بگه میگه چه خبردس ۸۰۰ ملیون تومن...(فک کنم البته!)
چه که که خوریا یاد گِرِفْتِه یْ
البته اونم میشه اونم میگن
چه خبردس عامو هم میگن کلا باید یه دستور زبان اصفهانی بنویسن روش عکس پرچم اصفهانم بزنن
اقا من یه پیشنهاد دارم برای این که قدرت ایران شناخته بشه یه پرچم از اصفعان بزنن رو برج میلاد که هواپیما ها رد میشن ببیننش و ترس و دلهره برشون داره
Mehrshad-msv
20-05-2015, 13:03
قسمت نبوده بریم ولی می گن شهر گل و بلبله عاشقاست:n02: البته با یکیشون هم صحبت شدم خیلی ساده و آرومند:n11:
Public Enemy
20-05-2015, 15:11
حال اینقدر از دخترای شیرازی تعریف کنین که بانوان p30world ای حرصشون دراد بریزن تو تاپیک :n29:
دوستان همه ی دختران ایران خوبن :n18:
اگر قبولم ندارین به صورت مصلحتی قبول کنین :n02::n36:
Public Enemy
20-05-2015, 15:27
کلا شیرازی هارو از رو این دو جمله میشه شناخت :
1 - ها کاکو
2 - نه عامو
اقا به عنوان یه تازه متاهل میگم که فرقی نداره دختر مال کجا باشه!! :)))
تا زمانی که اهل دل باشن....
اما عاره! این شیرازی ها کمی بیشتر اهل دلن....
ولی جنوب(بوشهر اینا) به دلایل مختلفی دختراش گرمترن...! :)))
:n02:
Public Enemy
20-05-2015, 17:34
اقا به عنوان یه تازه متاهل میگم که فرقی نداره دختر مال کجا باشه!! :)))
تا زمانی که اهل دل باشن....
اما عاره! این شیرازی ها کمی بیشتر اهل دلن....
ولی جنوب(بوشهر اینا) به دلایل مختلفی دختراش گرمترن...! :)))
کلا دخترای جنوب خوش استیل و خوش هیکلن . اینو دیگه نمیشه انکار کرد . لذا بانوان محترم p30world ای که دارین این تاپیک رو می خونین لطفا الکی حسادت نکنینو بر ضد بنده هم تظاهرات و راهپیمایی تشکیل ندین :n02:
در ضمن جمله اولت رو احساس می کنم به علت تازه متاهل بودن و با نظارت همسر گرامی مجبور شدین بگین :n33:
1376MAXIMUM
20-05-2015, 19:00
کلا دخترای جنوب خوش استیل و خوش هیکلن . اینو دیگه نمیشه انکار کرد . لذا بانوان محترم p30world ای که دارین این تاپیک رو می خونین لطفا الکی حسادت نکنینو بر ضد بنده هم تظاهرات و راهپیمایی تشکیل ندین :n02:
در ضمن جمله اولت رو احساس می کنم به علت تازه متاهل بودن و با نظارت همسر گرامی مجبور شدین بگین :n33:
قبول ندارم
خوش استیل بودن و ... که ربطی به مکان زندگی نداره البته یه سری چیزاش چرا اما نه خیلی در کل هر کی ورزش بکنه و لباسشم خوب باشه کلا خوب میشه
گرم بودن هم یه خورده مربوط به فرهنگه دیگه یه جا بیشتر حرف میزنن و .... یه جا کم تر
به هر حال من با شمالیا حال میکنم و مرکز ایران مخصوصا اصفهان و ...
[emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
اصفهان
[emoji41] [emoji41] [emoji41][emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41] [emoji41]
سر چهار راه داشتم میومدم، یه خانومه از این سوپر دافا! :) داشت میومد دقیقا تو ماشین.... منم به جان خودم میخواستم از اینور خانومه! :) چپ رو بپام ماشین نباشه که برم :n10: ولی خانوم محترمه گوشمو یه جوری کشید و شوت کرد جلو که سرم خورد تو فرمون.... حالا مونده بودم گوشمو بمالم یا پیشونیمو :|
تا این لحظه 1500 تومن لواشک و یک عدد پیتزا ۹تومنی و ۱ عدد شیر موز بستنی ۲۵۰۰ی پیاده شدم... :( :(
تازه یه ساعت تایم دسترسی به اینترنتم هم کم شده!( خدا رو شکر که نمیدونه گیم رو هم انلاین و با اینترنت دارم بازی میکنم! :) )...
ولی نه اون جمله رو کاملا با کمال میل و در کمال ازادی گفتم و در طول زمانی که متاهل بودم فرصت داشتم حسابی فکر بکنم و به این نتیجه رسیدم...
1376MAXIMUM
20-05-2015, 23:08
سر چهار راه داشتم میومدم، یه خانومه از این سوپر دافا! :) داشت میومد دقیقا تو ماشین.... منم به جان خودم میخواستم از اینور خانومه! :) چپ رو بپام ماشین نباشه که برم :n10: ولی خانوم محترمه گوشمو یه جوری کشید و شوت کرد جلو که سرم خورد تو فرمون.... حالا مونده بودم گوشمو بمالم یا پیشونیمو :|
تا این لحظه 1500 تومن لواشک و یک عدد پیتزا ۹تومنی و ۱ عدد شیر موز بستنی ۲۵۰۰ی پیاده شدم... :( :(
تازه یه ساعت تایم دسترسی به اینترنتم هم کم شده!( خدا رو شکر که نمیدونه گیم رو هم انلاین و با اینترنت دارم بازی میکنم! :) )...
ولی نه اون جمله رو کاملا با کمال میل و در کمال ازادی گفتم و در طول زمانی که متاهل بودم فرصت داشتم حسابی فکر بکنم و به این نتیجه رسیدم...
اوه چه کنت کشی داشته کلی زور زدی تا الانش
بابا توضیح بده خوب اگر منطقی گوش کنه قبوله دیگه
بدی ازدواج فامیلی اینه! :))))
همه چیتو میدونه طرف....
مثلا پارکی جایی بودیم دختر مختر رد میشد همینجوری شوخی شوخی بین خودمون میگفتم عههههه عجب چیزی بود.... با داداشش...
حالا که اینو گرفتم، کلا این شوخی ها برادره رو ناراحت نمیکنه ولی خود دختره یه خورده میگه شوخی نکن!! بعد حاضر نیست قبول بکنه واقعا جاده رو نیگا میکردم... میگه میخواستی منو اذیت کنی....
---------------
یه بار دوتا دختر رد میشدن بهش گفتن تو به چه دردم میخوری برو پایین این دخترا رو سوار کنم عجب چیزایین! :)))
خندید باهام! و گرفت شوخی رو ولی خوب.... کم کم داره بهش بر میخوره و غیرتی میشه! :)
1376MAXIMUM
21-05-2015, 07:31
همه چیتو میدونه طرف....
مثلا پارکی جایی بودیم دختر مختر رد میشد همینجوری شوخی شوخی بین خودمون میگفتم عههههه عجب چیزی بود.... با داداشش...
حالا که اینو گرفتم، کلا این شوخی ها برادره رو ناراحت نمیکنه ولی خود دختره یه خورده میگه شوخی نکن!! بعد حاضر نیست قبول بکنه واقعا جاده رو نیگا میکردم... میگه میخواستی منو اذیت کنی....
---------------
یه بار دوتا دختر رد میشدن بهش گفتن تو به چه دردم میخوری برو پایین این دخترا رو سوار کنم عجب چیزایین! :)))
خندید باهام! و گرفت شوخی رو ولی خوب.... کم کم داره بهش بر میخوره و غیرتی میشه! :)
خوب مگه خلی معلومه ناراحت میشه
مخصوصا اگر پشت سر هم هم باشه
اما ازدواج فامیلی خوبی هم خیلی داره
NEED FOR PC
21-05-2015, 08:18
همه چیتو میدونه طرف....
---------------
یک جمله ایی هست در همین رابطه ولی خوب یادم نیست! محتویاتش اینجوریه تقریبا:
مرد ... سعی میکند با اشاره به دیگر زنان حسادت همسرش برانگیزد
ولی مرد خوب(!) سعی میکند حسادت دیگر زنان را برانگیزد !
اما ازدواج فامیلی خوبی هم خیلی داره
مثلا؟
خوب مگه خلی معلومه ناراحت میشه
یه بار اون اینکارو با من بکنه دهنم سرویس میشه!!! واسه همین این شوخی زشت کلا تعطیل میشه دیگه...
مثلا؟
شناخت کافی و مناسب دو طرف.....
اشنایی تقریبی با خلق و خو و عادات و رسوم و...
همکاری بیشتر خونواده ها در بهم رسیدن شدن و کم شدن سنگ اندازی ها...
دختره بیشتر درکت میکنه و باهات میسازه....(اکثر اوقات اینجوریه.... ولی همیشه دختر بد پیدا میشه!)
حمایت جفت خونواده ها قاطع تر و بیشتره!!....
اینجا چیزایی بوده تا اینجا من دیدم.... مخصوصا که پسرخالم همزمان با من ازدواج کرد و دارم میبینم چیکارش کردن!:)
مرد ... سعی میکند با اشاره به دیگر زنان حسادت همسرش برانگیزد
من باهاش شوخی میکنم....
خودش میدونه اون تیپ دخترا اصلا به تیپ من نمیخورن و میدونه فرصتش رو داشتم با اونا باشم و نبودم...
تو بحث رفتار کاملا سعی کردم باهاش خوب باشم و حسادت مادرم رو هم برانگیختم به قول این ادیبا!! و یا مثلا رفتیم خونشون خواهرش میگفت خوش به حالت چه کارا که برات نمیکنه شوهرت و اینا....
ولی اون شوخی رو باید کنار میذاشتم.... قبلا با مادرم میکردم بهش میگفتم تو برو پایین پیاده برو سر کار من این خانمای خوشکلو سوار کنم برسونم مدرسه چی بفهمم از تو!!
بعد منتقل شد به خانومم.... ولی حرکت خوبی نیست....
اگر اون به شوخی بگه وای چه پسر خوشتیپی یا خوشکلی یا هرچی من خودمو میندازم پایین!!( نه که غیرتی بشم و ناراحت بشم ولی کلی...)...
===================
اقا، زندگی متاهلی البته شبهه متاهلی!!(خانوم هنوز خونه باباش میخوابه!) ولی هر وقت برسونمش خونه!! خیلی باحال تر و شاد تر از مجردیه....فک نمیکردم باشه ولی هست! :)))
1376MAXIMUM
21-05-2015, 10:55
خوبیاش خیلیه تو دقیقا میدونی دختره کیه
خانوادش کیه
چیکارن
سطح فرهنگیشون چقدره
خوب همونایی که اون دوستمون هم گفت
اینکه یهو یکی از اسمون نیوفتاده پایین بگن برو با این ازدواج کن حداقل حداقل تو عید دیدنی ها دیدیش و باهاش حرف زدی
تموم تاریخ چه طرفو میدونی یه جورایی دروغ نمیتونه بگه بهت چون در مورد خودش یا خانوادش هر کدوم دروغ بگه تو یه چشم به هم زدن لو میره
اعتماد بیشتری به هم دارن دو طرف
دعوای شدید بشه خانواده ها هم خیلی بیشتر میتونن کمک کنن
اقا یه عضو جدید که بخواهد تو یه خانواده اضافه بشه به شخصه برای من قبول کردنش یه مقدار سخته ولی این سختی در مورد ازدواج فامیلی نیست یه نفر که اصلا نمیشناسیش نیست که هیچ اطلاعی و اعتمادی بهش نداری حداقل اعتماد و اطلاعت در مورد طرف این قدر هست که بتونی مثلا یه جا با وسایلت تنهاش بزاری و بری یا حالا هر چیز دیگه ای
تو جامعه ما که خانواده دوطرف هم مهمن خیلی خوبی داره همین طور گذشته
تنها اشکالی که میتونم بهش بگیرم که سلیقه ای هم نباشه اینه که یه سری از بیماری ها احتمالش میره بالا مثل تالاسمی و .... که البته اونم با ازمایش مشخص میشه احتمالش
در کل میشه گفت ازدواج فامیلی تو جامعه و فرهنگ ما کاملا بر تر هست
ازدواج فامیلی هم همه جای دنیا هست و هیچ زشتی هم نداره که بگیم وای اینا چطوری تونستن و این حرفا
اون حرفی که شما گفتید هم تاحدی قبول دارم
SNOW PATROL
21-05-2015, 11:27
خوبیاش خیلیه تو دقیقا میدونی دختره کیه
خانوادش کیه
چیکارن
سطح فرهنگیشون چقدره
خوب همونایی که اون دوستمون هم گفت
اینکه یهو یکی از اسمون نیوفتاده پایین بگن برو با این ازدواج کن حداقل حداقل تو عید دیدنی ها دیدیش و باهاش حرف زدی
تموم تاریخ چه طرفو میدونی یه جورایی دروغ نمیتونه بگه بهت چون در مورد خودش یا خانوادش هر کدوم دروغ بگه تو یه چشم به هم زدن لو میره
اعتماد بیشتری به هم دارن دو طرف
دعوای شدید بشه خانواده ها هم خیلی بیشتر میتونن کمک کنن
اقا یه عضو جدید که بخواهد تو یه خانواده اضافه بشه به شخصه برای من قبول کردنش یه مقدار سخته ولی این سختی در مورد ازدواج فامیلی نیست یه نفر که اصلا نمیشناسیش نیست که هیچ اطلاعی و اعتمادی بهش نداری حداقل اعتماد و اطلاعت در مورد طرف این قدر هست که بتونی مثلا یه جا با وسایلت تنهاش بزاری و بری یا حالا هر چیز دیگه ای
تو جامعه ما که خانواده دوطرف هم مهمن خیلی خوبی داره همین طور گذشته
تنها اشکالی که میتونم بهش بگیرم که سلیقه ای هم نباشه اینه که یه سری از بیماری ها احتمالش میره بالا مثل تالاسمی و .... که البته اونم با ازمایش مشخص میشه احتمالش
در کل میشه گفت ازدواج فامیلی تو جامعه و فرهنگ ما کاملا بر تر هست
ازدواج فامیلی هم همه جای دنیا هست و هیچ زشتی هم نداره که بگیم وای اینا چطوری تونستن و این حرفا
اون حرفی که شما گفتید هم تاحدی قبول دارم
البته نباید این نکته رو نادیده گرفت که یکی از علت های این همه بیمار ژنتیکی در کشور همین رسم ازدواج خانوادگی است... ( احتمال ایجاد بیماری ژنتیکی در ازدواج های فامیلی تا صد درصد بیشتر از ازدواج غیر فامیلی است)
درضمن درمورد جمله اخرتون که در همه جای دنیا ازدواج فامیلی وجود داره ابدا اینجوری نیست و در بعضی مذاهب و فرهنگ هم اصلا اجازه چنین ازدواجی داده نمیشود.
پزشکی امروز توصیه میکنه تا حد امکان ازدواج فامیلی صورت نگیره
موفق باشید
..
M . Sayid
21-05-2015, 12:49
البته نباید این نکته رو نادیده گرفت که یکی از علت های این همه بیمار ژنتیکی در کشور همین رسم ازدواج خانوادگی است... ( احتمال ایجاد بیماری ژنتیکی در ازدواج های فامیلی تا صد درصد بیشتر از ازدواج غیر فامیلی است)
درضمن درمورد جمله اخرتون که در همه جای دنیا ازدواج فامیلی وجود داره ابدا اینجوری نیست و در بعضی مذاهب و فرهنگ هم اصلا اجازه چنین ازدواجی داده نمیشود.
پزشکی امروز توصیه میکنه تا حد امکان ازدواج فامیلی صورت نگیره
موفق باشید
..
و خداوند مشاوره ژنتیک را آفرید .... :n16:
SNOW PATROL
21-05-2015, 12:53
و خداوند مشاوره ژنتیک را آفرید .... :n16:
به هر حال بحث احتمالات و ریسک هست
و چیزی نیست که بشه به صورت صد درصد ازش پیشگیری کرد....
البته هرکسی صلاح کار خودش رو بهتر میدونه
دوستان نمیدونم تو این چند هفتهی اخیر قیمت هارد رو پیگیری میکردید یا نه، ولی قیمتها هر روز داره پائینتر میاد. البته من قیمت هاردهای اکسترنال 1، 2 و 4 ترابایتی وسترن دیجیتال رو پیگیری میکردم. الآن هم دیجیکالا 1 و 2 ترا رو پیشنهاد ویژه کرده (احتمالاً به این خاطر که چون قیمتها خیلی داره پائین میاد این کار رو کردن تا اینکه قیمتها پائینتر نیومده مردم وسوسه بشن زودتر هارد رو بخرن.).
من خودم کمتر از 6 ماهه که با هارداکسترنال سروکار دارم و خیلی تجربه ندارم تو این زمینه. از دوستانی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم بهنظرتون این کاهش قیمتا تا کی ادامه پیدا میکنه؟ احتمال داره وقتی قیمتها به یه حدّی رسید، تولید این مدلها رو متوقّف کنن؟
من خودم تصمیم دارم آخر امسال یه 4 ترا بخرم. نمیدونم قیمتها تا اون موقع چقدر میشه.
1376MAXIMUM
22-05-2015, 12:44
بستگی به مذاکرات داره اثر اونا هست چون احتمالا واردات راحتتر شده قیمت ها داره میاد پایین تا فروش بره بالا دوباره حدامثر تا حدی میاد پایین که به قیمت جهانی برسه تو ایران فعلا فقط رم قیکت اصلی داره فکر کنم سی پی یو هم همین طور باشه و پاور هم احتمالا
سری جدید که بیا همیشه سری قبلی توقف میخوره مگر در موارد استثنا مثلا میتونه این باشه که فروش اون مدل خیلی زیاد بوده باشه که توقف یهوییش باعت کاهش سود شرکت بشه
احتنال این که بخواهن سری جدید هم بیارن وجود داره بنا بر این باید انبار خالی بشه
یه خورده هم همین طوری دارن قیمت گذاری میکنن رو قطعات احتمالا یه خورده نظارت و اینا بیشتر شده کشور نظم بیشتری پیدا کرده قیمت ها اومده پایین شاید اونم باشه خلاصه از رو یه سایت و اینا نمیشه گفت شما باید حالت کلی رو ببینید ببینید در حالت کلی هم داره میاد پایین یا نه قیمت جهانی پایین اومده یا نه تقاظا تغییری کرده یا نه به همه اینا بستگی داره که بشه نظر درستی داد فعلا منم کنار کشیدم
ولی ۲۵ تومان مدل وسترن بلو یک ترابایتش از وسط های بهمن پایین اومده من اون موقع خریدم ۲۰۰ الان شده ۱۷۵
ata.royalfalcon
26-05-2015, 21:21
اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند ! از انباری بقیه همسایه ها هم دزدی شده بود ولی این یکی دیگه گرون قیمت ترینشون بود ! پلیس هم اومد صورتجلسه کرد ولی چه فایده ! مطمئنم کار یکی از این همسایه هاست !
اصن نو هم بود ، چون فعلاً احتیاجی بهش نداشتم گذاشته بودم انباری ! این چند روزه دارم پشت سر هم بدشانسی میارم !
MOHAMMAD_ASEMOONI
26-05-2015, 21:56
اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند ! از انباری بقیه همسایه ها هم دزدی شده بود ولی این یکی دیگه گرون قیمت ترینشون بود ! پلیس هم اومد صورتجلسه کرد ولی چه فایده ! مطمئنم کار یکی از این همسایه هاست !اصن نو هم بود ، چون فعلاً احتیاجی بهش نداشتم گذاشته بودم انباری !
این چند روزه دارم پشت سر هم بدشانسی میارم !سلام
شما ال ای دیِ نو 42" هوشمند سامسونگ رو میذارید تو انباری ؟
پس تو خونه چیا دارید ؟ لابد گنج قارون
:20:
تو خونه یه جائی براش نبود ؟ پشت مبل , زیر تخت , کنار دیوار
اگه بقیه ی بدشانسیهاتون هم حکایتش مثل این باشه شما خودتون زمینه ی بدشانسیها رو فراهم میکنید
خیلیها دزد نیستد
اما وقتی فرصت براشون مهیا بشه تبدیل به دزد میشند
فرصت رو هم صاحب مال براش به وجود میاره
اگر توی ساختمون معتاد هست همون مظنونِ ردیف اول هست
Mehrshad-msv
27-05-2015, 01:41
اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند ! از انباری بقیه همسایه ها هم دزدی شده بود ولی این یکی دیگه گرون قیمت ترینشون بود ! پلیس هم اومد صورتجلسه کرد ولی چه فایده ! مطمئنم کار یکی از این همسایه هاست !
اصن نو هم بود ، چون فعلاً احتیاجی بهش نداشتم گذاشته بودم انباری ! این چند روزه دارم پشت سر هم بدشانسی میارم !
خوبه تو موالت نذاشتیدش!:n02:
1376MAXIMUM
27-05-2015, 07:05
یه بار اومدن خونه ما ۳ تا دوچرخه نو نو دزدیدن و کفش های من
یه بار دیگه یه جفت کفش خریدم نو بود یه دو روز پوشیم دوباره دزد اومد همه کفشا رو دزدید یعنی شاید جمع از ۴ طبقه که دزدی کرده بود یه چیزی حدود ۳ ملیون کفش برده بود و فقط کفش مردونه و اسپرت های جنس خوب که اسپرت نازنینیم رفت
خلاصه که خیلی قصه نداره پیش میاد دیگه ولی پلیس هم هیچ غلتی نمیکنه اینو قول میدم هیچ کاری نمیکنن
یه بار دیگه یکی از فامیلامون خونشونو عوض کردن بعد از یک ماه دزد اومد خونشون تلویزیون و نمیدونم فرش و همه طلا ها و تابلو هر چی بوده و رو بردن یه بر اورد کرده بودن حدود ۵۰ ملیون دزدی کرده بودن ازشون
دیگه یه بار مامانم داشت از سر کار بر میگشت خونه تو راه یه دزد میاد کیفش رو میزنه میندازتش زمین مامانم رو و مچ دست و دوتا انگشتش حسابی داغون میشه مفصل هاش که تا حدود یک سال فقط دگیر دستش بود به حدود یک سال هم مدارک و .... رو پیدا میکردیم به بد بختی خلاصه که صاف شدیم ما از بس دزد داشتیم دیگه فعلا یادم نیست از دردا بگم
همه چیتو میدونه طرف....
---------------
بدی ازدواج فامیلی اینه که طرف انتظارات بسیار بالایی رو داره . نباید کم براشون بگیری .
و هم چنین وقتی یک مشکلی و حرف های لفظی پیش میاد کل فامیل قهر میکنن و قطع رابطه :n09:
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-05-2015, 08:35
یه بار اومدن خونه ما ۳ تا دوچرخه نو نو دزدیدن و کفش های من
یه بار دیگه یه جفت کفش خریدم نو بود یه دو روز پوشیم دوباره دزد اومد همه کفشا رو دزدید یعنی شاید جمع از ۴ طبقه که دزدی کرده بود یه چیزی حدود ۳ ملیون کفش برده بود و فقط کفش مردونه و اسپرت های جنس خوب که اسپرت نازنینیم رفت
خلاصه که خیلی قصه نداره پیش میاد دیگه ولی پلیس هم هیچ غلتی نمیکنه اینو قول میدم هیچ کاری نمیکنن
یه بار دیگه یکی از فامیلامون خونشونو عوض کردن بعد از یک ماه دزد اومد خونشون تلویزیون و نمیدونم فرش و همه طلا ها و تابلو هر چی بوده و رو بردن یه بر اورد کرده بودن حدود ۵۰ ملیون دزدی کرده بودن ازشون
دیگه یه بار مامانم داشت از سر کار بر میگشت خونه تو راه یه دزد میاد کیفش رو میزنه میندازتش زمین مامانم رو و مچ دست و دوتا انگشتش حسابی داغون میشه مفصل هاش که تا حدود یک سال فقط دگیر دستش بود به حدود یک سال هم مدارک و .... رو پیدا میکردیم به بد بختی خلاصه که صاف شدیم ما از بس دزد داشتیم دیگه فعلا یادم نیست از دردا بگم
سلام
1- جاکغشی باید توی آپارتمان باشه نه بیرون توی پله ها
اگر توی آپارتمان براش جا نیست باید فقط کفش کهنه ها رو بذارید روش و کفشهای گرانقیمت رو باید بذارید توی آپارتمان حتی اگر مجبور بشین یک کیسه نایلون پهن کنین کنار هال و کفشها رو بذارید روش
از مال و منال باید مثل جان نگهداری کرد و "فرصت" رو برای دزد شدن به کسی نداد
2- پلیس اگر بخواد میتونه همون دزد رو هم بگیره اما از بس تعداد دزدیها زیاده , نه وقتش رو دارند و پرسنل کافی
اما اگر بعداً دزدی گیر افتاد , اموال مسروقه ی کشف شده رو لیست میکنند و به کسانی که چنین اموالی ازشون سرقت شده خبر میدند تا برند برای شناسائی اموالشون
3- قبلا در تاپیک توصیه های امنیتی نوشتم که وقتی به هر دلیل کلید میدین به دیگران یا خونه یا ماشین یا مغازه میخرین باید حتما همه ی قفلها عوض بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- وقتی میریم خیابون باید از لحظه ی خروج از خونه احساس کنیم وارد دزد بازار شدیم
باید به همه به دیده شک نگاه کنیم اما رفتارمون کاملاً عادی باشه
اگر موبایل یا کیف دستمونه , در پباده رو اگر صدای موتور شنیدیم باید برگردیم و ببینیم موتوری کیه و به نگاه میکنه . کیف یا موبایل رو باید طوری بگیریم دست که نتونه بقاپه
با کیف و موبایل کنار خیابون راه نریم
کیف و موبایل رو با دست راست بگیریم (سمتِ پیاده رو)
مثل رادار همه رو زیر نظر داشته باشیم
هر 30 ثانیه یک نگاه به پشت سر بندازیم تا ببینیم کسی دنبالمون نیست
اگر کسی کمتر از یک متر نزدیک بشه از پشت سر باید احساس خطر کنیم و اقدامات امنیتی رو انجام بدیم
دزد خیابونی دنبال قربانی غافل میگرده پس غفلت و اشتباه نکنیم
5- فیلمهای کیف قاپی و موبایل قاپی توی یوتیوب رو ببینید تا با رفتار و شگرد و تاکتیکهای دزدها آشنا بشید
اگر علاقه ای به قوی کردن خودتون ضد دزدها ندارین , دیگه ناراحت نشین وقتی ازتون دزدی میشه چون دزد مثل مار و عقرب که کارشون گاهی نیش زدن هست , دزد هم کارش دزدیه اما تا "فرصت" پیدا نکنه هیچ غلطب نمیتونه بکنه و دست خالی میره خونه
کسی که بگه بابا کی حوصله و وقت داره بره دنبال یادگرفتن این چیزها , مشتری دائم دزدها میشه
توی این دنیا هیچ چیزی مجانی نیست
همونطوری که دزد وقت صرف میکنه و میشینه فکر میکنه و نقشه میکشه برای دزدی , ما هم باید وقت صرف کنیم بشینیم تاکتیکهای دزدها رو یاد بگیریم و اقدامات لازم رو انجام بدیم تا مورد سرقت واقع نشیم و یادمون نره که لحظه ی غفلت هموم لحظه ی ضربه خوردنه .
یه چیز مهم دیگه هم هست:
تحریک نکردن حسادت و کینه ی دیگران
دشمن تراشی نکردن
دوستان پلیس وقت و امکان گشتن دنبال وسایل مسروقهی شما رو نداره متاسفانه....
من ماشینم دزدیده شد خودم رفتم دنبالش تو شهر گشتم تا پیدا شد....
زنگ زدم اومدن کمک...
الان فکر کنم تلوزیون تو خونه یکی دیگه روشنه
اگه معتاد برداشته باشه میره پاتوقشون سریع میفروشه، اگه سفارشی دزدیده باشن سریع رد میشه جنس
یه بابایی بود که تمام لوازم منزلش رو همینطور سفارشی گرفته بود!! پیداکردنش هم برای پلیس کار راحتیه یه سر به پاتوق دزد ها بزنه راحت میتونه رد جنسارو بزنه، خودم به چشم دیدم یه 32 اینچ نو رو طرف داشت 33 تومن معامله میکرد.
دوستان پلیس وقت و امکان گشتن دنبال وسایل مسروقهی شما رو نداره متاسفانه....
من ماشینم دزدیده شد خودم رفتم دنبالش تو شهر گشتم تا پیدا شد....
زنگ زدم اومدن کمک...
خب ماشین قضیه ش فرق میکنه ماشین رو میدزدن که باهاش یه خلافی بکنن و بعد ماشینو همونطور ول میکن
Mr_100_dolari
27-05-2015, 13:00
عطا جان موندم چطوره که تی وی 42 اینچ و گذاشتی تو انباری ... تازگی ها دزدی از انباری ها خیلی زیاد شده حالا شما که تی وی گذاشتی اکثرا برنج و مواد غدایی فاسد نشدنی میزارن تو انباری برای یکی از فامیل های ما رو آذوقه یک سال برنجش رو که جلوتر خریده بود بار زدن بردن :دی که قیمت کل برنج ها فکر کنم اندازه همون تی وی شما بوده ...
اتفاقا چند ماه پیش تو کوچه ما هم یه ماشین و دزدیدن بعد مثل اینکه ملت هی زنگ میزدن پلیس که جون مادرتون بیاین ماشین بردن گشتی که باید همیشه تو محدوده باشه معلوم نیست کجا خواب مونده بود
نیم ساعت طول کشیده اومده فقط یه صورت جلسه کرده رفته بعد همون اقایون محترم دزد با همون ماشین گفتن چطوره که قبل از اینکه از کوچه خارج بشن یه سرم به داخل پارکینگ ما بزنن و با ماشین در
ریموتی رو چنان هول داده بودن که جک پشت در شکسته بود و اومده بودن تو بعد شانس معجزه واری که اوردیم این بود که من بعد از حدود یک سال توی همون روز رفته بودم رو پشت بوم که بشقاب تنظیم کنم :دی این دزدا که
اومده بودن دیدن تو خود پارکینگ هیچی برای بردن نیست تا اومدن برن سر وقت انباری من که تو راه پله بالا پایین میکردم صدا پام شنیدن و در رفتن ... نیم ساعت بعد همسایه که فهمیده بود به ما گفت زنگ دیم 110 دیدم 3 دقیقه
ایی اومد اصلا خودم تعجب کردم چی شده اینا انقدر سریع اومدن نگو قبلش یه ماشین تو کوچه برده بودن طرف اومد به گزارش نوشت و رفت بعد تماس گرفتن خونه که اینا چند
دقیقه ایی اومدن منم بهشون گفتم سریع اومدن ولی این همسایه ما دوربین داره میخواین بیاین فبلمش و ازش بگیرن شاید به دردتون بخوره طرف میگه اوناش دیگه به ما ربطی نداره ...
خلاصه که 350 هزارم سر جک در پیاده شدیم به همین اسونی ...
بعدم شما همیشه باید حواست به داخل انباری باشه مخصوصا اگر که میدونی تو ساختمون کسی هست که امکان داره آمارت و بگیره ... من خودم همیشه حواسم به موتور ها هست حتی در حد اینکه بخوان ازش بنزین بکشن و کوچکترین تغییری تو یه کم جا به جا شدن و یا تغییر حالت موتور رو سریع متوجه میشم ...
اینکه طرف مقابلتون بدونه شما حواست خیلی جمه دیگه کمتر جرات میکنه بخواد تو فکر دزدی از شما بره و اگر این کارم بکنه شاید راهی باشه برای اثبات مثلا اینکه بدونی ساعت ورود خروج همسایه ها به ساختمان چه ساعتی هست یا در طی روز کدوماشون خونه هستن یا حتی اینکه بدونی با چه کسایی در ارتباط هستن و ...
به هر حال دیگه غصش رو نخور فقط تجربش از یادت نره ... تو خیلی ازجاهای شهر که بری همین تی وی های دزدی رو به اسم اینکه از بانه اوردن و بدون کارتون هست مفت میفروشن طرفم میدونه مال دزدیه ولی باز میخره ...
باز خدا رو شکر که هاردات سر جاشونن :42: وگرنه مدیرمون از دست میرفت :دی
siroosmoradian
27-05-2015, 22:51
سلام دوست خوبم@ملاکای زایادی هست که امکان داردبعضی از جوان ها را گرفتارکند-1-امکان داردبعداز ازدواج درک متقابلی وجود نداشته باشد-2-امکان دارددختر بیمار باشدولی خانواده وی این موضوع را مخفی کنند3-مهریه سنگین است که خیلی از جوان ها را گرفتار کرده است-4-چشم وهمچشمی خانم هاست5-با خانوادهایی که دختر زیاد دارندنباید ازدواج کردچون باجناق زیاد مایه دردسراست-6-ازخانواده فقیر نبایددختر گرفت چون آوردنش راحته ولی نگهداریش سخته-7-دختر خانواده پولدارآوردنش سخته ولی نگهداریش آسانه-8-ببخشیداین موضوعات را به عینه از نزدیک لمس کردم-هم کارانی دارم که به خاطرازدواج کورکورانه گرفتارشدن وتمام حقوق آنها به جای مهریه می رود،وزندگیشان کاملاً دچارلغزش شده-9-به جوان های که در شرف ازدواج هستنددوستانه توصیه می کنم حتماً ازخانواده دخترشناخت کافی داشته باشند،ودختر نیز از خانواده پسر شناخت کافی داشته باشد-10-چه بسا دختر وپسرهای که با هم دوست شدن وبا هم ازدواج کردن ولی ازدواجشان پایدارنبوده وبه جدایی کشیده شده@دوستا ن ببخشند اگه طولانی شد@
hamid_diablo
27-05-2015, 22:59
شب شده
دل من تنگ شده...:n02:
Mehrshad-msv
28-05-2015, 00:22
سلام
1- جاکغشی باید توی آپارتمان باشه نه بیرون توی پله ها
اگر توی آپارتمان براش جا نیست باید فقط کفش کهنه ها رو بذارید روش و کفشهای گرانقیمت رو باید بذارید توی آپارتمان حتی اگر مجبور بشین یک کیسه نایلون پهن کنین کنار هال و کفشها رو بذارید روش
از مال و منال باید مثل جان نگهداری کرد و "فرصت" رو برای دزد شدن به کسی نداد
2- پلیس اگر بخواد میتونه همون دزد رو هم بگیره اما از بس تعداد دزدیها زیاده , نه وقتش رو دارند و پرسنل کافی
اما اگر بعداً دزدی گیر افتاد , اموال مسروقه ی کشف شده رو لیست میکنند و به کسانی که چنین اموالی ازشون سرقت شده خبر میدند تا برند برای شناسائی اموالشون
3- قبلا در تاپیک توصیه های امنیتی نوشتم که وقتی به هر دلیل کلید میدین به دیگران یا خونه یا ماشین یا مغازه میخرین باید حتما همه ی قفلها عوض بشه
4- وقتی میریم خیابون باید از لحظه ی خروج از خونه احساس کنیم وارد دزد بازار شدیم
باید به همه به دیده شک نگاه کنیم اما رفتارمون کاملاً عادی باشه
اگر موبایل یا کیف دستمونه , در پباده رو اگر صدای موتور شنیدیم باید برگردیم و ببینیم موتوری کیه و به نگاه میکنه . کیف یا موبایل رو باید طوری بگیریم دست که نتونه بقاپه
با کیف و موبایل کنار خیابون راه نریم
کیف و موبایل رو با دست راست بگیریم (سمتِ پیاده رو)
مثل رادار همه رو زیر نظر داشته باشیم
هر 30 ثانیه یک نگاه به پشت سر بندازیم تا ببینیم کسی دنبالمون نیست
اگر کسی کمتر از یک متر نزدیک بشه از پشت سر باید احساس خطر کنیم و اقدامات امنیتی رو انجام بدیم
دزد خیابونی دنبال قربانی غافل میگرده پس غفلت و اشتباه نکنیم
5- فیلمهای کیف قاپی و موبایل قاپی توی یوتیوب رو ببینید تا با رفتار و شگرد و تاکتیکهای دزدها آشنا بشید
اگر علاقه ای به قوی کردن خودتون ضد دزدها ندارین , دیگه ناراحت نشین وقتی ازتون دزدی میشه چون دزد مثل مار و عقرب که کارشون گاهی نیش زدن هست , دزد هم کارش دزدیه اما تا "فرصت" پیدا نکنه هیچ غلطب نمیتونه بکنه و دست خالی میره خونه
کسی که بگه بابا کی حوصله و وقت داره بره دنبال یادگرفتن این چیزها , مشتری دائم دزدها میشه
توی این دنیا هیچ چیزی مجانی نیست
همونطوری که دزد وقت صرف میکنه و میشینه فکر میکنه و نقشه میکشه برای دزدی , ما هم باید وقت صرف کنیم بشینیم تاکتیکهای دزدها رو یاد بگیریم و اقدامات لازم رو انجام بدیم تا مورد سرقت واقع نشیم و یادمون نره که لحظه ی غفلت هموم لحظه ی ضربه خوردنه .
یه چیز مهم دیگه هم هست:
تحریک نکردن حسادت و کینه ی دیگران
دشمن تراشی نکردن
می گم حرفای شما تایید میشه:
البته اینجور که بوش میاد باید برنامه های دفاع شخصی و طریقه استفاده از سلاح های کمری و غیر کمری و و طیقه شناسایی دزدان را به صورت امر به معروف و نهی از منکرات در برنامه به خانه بر نمی گردیم! آموزش بدهند (شوخی!):n02:
Mehrshad-msv
28-05-2015, 00:26
شب شده
دل من تنگ شده...:n02:
بده آقایون بازش می کنن برادر... دل تنگ است و اندوه بی شمار بزا باز شه راحت شی برادر:n01:
Reza Azimy_RW
28-05-2015, 16:08
اعصابم بشدت خورد شد ! LED چهل و دو اینچی هوشمند سامسونگ که کادو بهم داده بودند از تو انباری دزدیدند !
ملت چه هدیه هایی میگیرن خدایا بیا بیرون :دی
Mehrshad-msv
28-05-2015, 19:37
ملت چه هدیه هایی میگیرن خدایا بیا بیرون :دی
..............:n28::n14:..............
hamid_diablo
28-05-2015, 22:20
گرمای هوا در هند
یا خدا !!! مگه چقدر گرمه که دهن آسفالت و آسفالت کرده
یا خدا !!! مگه چقدر گرمه که دهن آسفالت و آسفالت کرده
باو اینا سوسولن!!
یحتمل دمای هوا اومده رو ۴۰ درجه اینا اونا پختن:)))
وسط یکی از بازی های اروپایی فک کنم بازی بارسا و بایرن بود فک کنم یا شاید یووه و رئال که مجری گفت داور میتونه حتی بازی رو به دلیل گرمای زیاد کنسل بکنه.... دمای هوا ۳۵ درجست! :)))
SNOW PATROL
29-05-2015, 05:34
باو اینا سوسولن!!
وسط یکی از بازی های اروپایی فک کنم بازی بارسا و بایرن بود فک کنم یا شاید یووه و رئال که مجری گفت داور میتونه حتی بازی رو به دلیل گرمای زیاد کنسل بکنه.... دمای هوا ۳۵ درجست! :)))
والا هندیا هر نوع خصلتی داشته باشن سوسول نیستن :|
. دما توی هند در بعضی مناطق به حدود 50 رسیده و با توجه به اینکه اکثر مردم هندد از نظر سطح زندگی و بهداشت در وضعیت خوبی نیستند با مشکلات زیادی مواجه شدن
در مورد فوتبال هم والا 90 دقیقه بازی توی دمای 35 درجه زیاد راحت نیست حالا شاید شما با گرما مشکلی نداشته باشی ولی گرمه دیگه خب
سلام دوست خوبم@ملاکای زایادی هست که امان داردبعضی از جوان ها را گرفتارکند-1-امکان داردبعداز ازدواج درک متقابلی وجود نداشته باشد-2-امکان دارددختر بیمار باشدولی خانواده وی این موضوع را مخفی کنند3-مهریه سنگین است که خیلی از جوان ها را گرفتار کرده است-4-چشم وهمچشمی خانم هاست5-با خانوادهایی که دختر زیاد دارندنباید ازدواج کردچون باجناق زیاد مایه دردسراست-6-ازخانواده فقیر نبایددختر گرفت چون آوردنش راحته ولی نگهداریش سخته-7-دختر خانواده پولدارآوردنش سخته ولی نگهداریش آسانه-8-ببخشیداین موضوعات را به عینه از نزدیک لمس کردم-هم کارانی دارم که به خاطرازدواج کورکورانه گرفتارشدن وتمام حقوق آنها به جای مهریه می رود،وزندگیشان کاملاً دچارلغزش شده-9-به جوان های که در شرف ازدواج هستنددوستانه توصیه می کنم حتماً ازخانواده دخترشناخت کافی داشته باشند،ودختر نیز از خانواده پسر شناخت کافی داشته باشد-10-چه بسا دختر وپسرهای که با هم دوست شدن وبا هم ازدواج کردن ولی ازدواجشان پایدارنبوده وبه جدایی کشیده شده@دوستا ن ببخشند اگه طولانی شد@
سلام به همه دوستان
میشه در مورد بندهای فقیر و پولدار توضیح بیشتری بدین؟
siroosmoradian
29-05-2015, 12:07
دوست خوبم پول رفاه وآسایش می آورد.وفقربدبختی نداری،کمبود،@
به قول بزرگی :مردی که پول نداردجدی گرفته نمی شود@
یک روز ملانصردین به مهمانی رفت با لباسهای کهنه،وقتی واردمجلس شدکسی تحولیلش نگرفت،ودم درب مجلس نشست،ناراحت شد،رفت کت وشلوارشیک ومرتب
پوشید،ومجدداً برگشت وواردمجلس شد.همه تحویلش گرفتندنوشابه برایش باز کردن،ولی ملا همه را به کت شلوارش می دادومی گفت کت شلوارمن بخور@
دوست خوبم پول رفاه وآسایش می آورد.وفقربدبختی نداری،کمبود،@
به قول بزرگی :مردی که پول نداردجدی گرفته نمی شود@
یک روز ملانصردین به مهمانی رفت با لباسهای کهنه،وقتی واردمجلس شدکسی تحولیلش نگرفت،ودم درب مجلس نشست،ناراحت شد،رفت کت وشلوارشیک ومرتب
پوشید،ومجدداً برگشت وواردمجلس شد.همه تحویلش گرفتندنوشابه برایش باز کردن،ولی ملا همه را به کت شلوارش می دادومی گفت کت شلوارمن بخور@
بله
ولی، منظورم این بود چرا دختر از خانواده فقیر نگهداریش سخت تر از نگهداری دختر از خانواده ثروتمنده؟
به نظرتون توقعات اولی در طول زندگی بیشتر میشه ، با اینکه عادت به زندگی ساده داشته؟
ولی، منظورم این بود چرا دختر از خانواده فقیر نگهداریش سخت تر از نگهداری دختر از خانواده ثروتمنده؟
نظر شخصی من اینه که دختری که از خونوادهی فقیر میاد، دو حالت داره:
۱- تلاشگره و میخواد شما هم تلاش بکنی تا پولدار بشی... بنابراین ازت میخواد که زندگی خوبی براش محیا کنی و اگر نمیتونی، کاری بکنی که بتونی محیا بکنی.... حتی اگر شده سه شیفت در روز کار کنی... :))
۲- ارومه و با زندگی فقیرانه کنار میاد و هرچی شما بیشتر نداشته باشی اونم قبول میکنه... این تیپ دخترا برا شروع زندگی خوبن ولی برا ادامه زندگی فکر نکنم...
من برخی دخترای عرب رو دیدم که اینا مظلومن... یعنی زندگیشون و رفتار شوهرشون باهاشون رو میبینی میخوای براش زار زار گریه کنی... مثلا مادرم تعریف میکرد یه زنه خون گریه میکرده برا بچش، بررسی کردیم دیدیم بچه ضربه خورده به سرش و بدنش، پرس و جو کردیم و به پلیس خبر دادیم و متوجه شدیم پدره بچه رو کوبیده زمین :| و حتی قبلا با سیگار بدنش رو سوزونده... ولی چون مادره اعتراف نکرد و نگفت که پدر بچه رو اذیت میکنه به تکلیف نرسید.... با اینکه بچش رو خیلی دوست داشت ولی میترسید چیزی خلاف اون بگه... من خودم رفتار شوهره با اون زن رو دیدم... اصلا قیافهی زنه انقدر مظلوم و ناراحت بود که منی که خیلی کم پیش بیاد ناراحت بشم،واسش گریم گرفت... :|
دخترای پولدار، به نظرم چند دستن:
۱- دختر پولدار و ننر! که باید پولدار باشی و بتونی خرج و مخارجش رو بدی.... مثلا دختره با پول باباش واسه تولد همکلاسیش کادو میخریده ۱۵۰ تومن، حالا موقع ازدواجش تو باید این پولا رو بدی... تازه این یه چشمش هست! :)))
۲- دختر پولدار و کاری که ازت کار میخواد و باید زحمت بکشی و پولدارش کنی... خودش هم تلاشگره و خرج و مخارج دستشه! :))) (این همونیه که باید باهاش تفاهم داشته باشی یا به قولی زن ذلیل باشی!)
۳- دختر پولداری که کلا مخش تعطیله و عاشقت شده(خر شده!) و با نداریت هم میسازه....
کلا دختر کم پول، عموما عقده های زیادی داره که میخواد شما براورده کنی....
ولی دختر پولدار حمایت پدرش رو همیشه داره و عموما زیاد اذیتت نمیکنه.... ضمن اینکه پدرش میتونه بهت توی پولدار شدن کمک کنه.... ولی پدر پولدار دخترش رو دست هر کسی نمیده...
برا همین، اوردن فقیر راحته ولی نگهداریش سخت! و پولدار اوردنش سخته و نگهداریش اسون!!!!
دختر پولدار رو جای هتل ۵ ستاره ترکیه ببری کوه و کوه نورودی بکنه ولی بتونی سرگرمش کنی حال میکنه و بهترین خاطرشه!!ولی دختر فقیر کلا تفریحش همیشه همون بوده و برا خوشحال و ذوق زده کردنش باید کارای دیگه بکنی براش...
Reza31001
29-05-2015, 14:07
در مورد دما اضافه کنم عددی که اعلام میشه دمای هوا تو سایه هست
دیگه وقتی تو سایه 50 باشه زیر نور مستقیم آفتاب وحشتناک میشه
باو اینا سوسولن!!
به نظرم زندگی داره رو به افول میره ...کم آبی و خشکسالی و از طرف دیگه گرمای ها .....
الان به دلیل کم آبی دارن به شدت از منابع زیر زمینی یاهمن چاه ها بیش از اندازه استفاده میکنند .حالا اگر روزی آب منابع زیرزمینی هم به تمام برسه میخوان چیکار کنند
خدا میدونه !!!!!
قنات ریزش کرده بر اساس برداشت بی رویه اب
به نظرم زندگی داره رو به افول میره ...کم آبی و خشکسالی و از طرف دیگه گرمای ها .....
بله....
متاسفانه ایران با مشکل کم ابی روبروه و جوابگوی جمعیت ۷۰ ملیون نفره نیست....
ایران حداکثر باید ظاهرا ۵۰ ملیون جمعیت داشته باشه...
siroosmoradian
29-05-2015, 18:32
زمانی که جوان تر بودم یک همکارخوب وباسواد داشتم که الان بازنشسته شده/خیلی دنیا دیده بود از زندکی درس های بساری آموخته بودوتجربه نیزبهش اضافه شده بود.یکی ازهمکاران گفت برای برادرم زن گرفتیم.ولی خانواده دختره از لحاظ مالی فقیرند.همکار دنیا دیده ما گفت اشتباه کردید.دختر فقیرنگهداریش سخته،به همین جمله بسنده کردوگفت برای شماها مشکل ساز می شود.بعدها همکارم اعتراف کرد.که حق با دوست وهمکار با تجربه مان بوده،می گفت در خیلی موارد برادرم با زنش به مشکل خورده/علتش هم شایدکمبودهای باشدکه تویی بعضی از زندگی ها وجوددارد/بله توقعات بیشتر میشه/دنبال اینه کمبود هایش را جبران کند/دنبال اینه یواشکی به خانواه اش کمک کند/من خودم این موضوع راتجربه نکردم نقل قول است/اگر می خواهی به نتیجه دلخواه برسی بایدتجربه اش نمایید/:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
siroosmoradian
29-05-2015, 23:33
توی یه جایی خواندم که امکان دارد جنگ های آینده جنگ برسرآب شیرن باشد چون تنها 2%درصدآب های جهان شیرین هستند.:n24:
1376MAXIMUM
30-05-2015, 19:22
توی یه جایی خواندم که امکان دارد جنگ های آینده جنگ برسرآب شیرن باشد چون تنها 2%درصدآب های جهان شیرین هستند.:n24:
نه نیست چون تازگیا تکنولوژی هایی داریم که به راحتی میشه باهاش مقدار زیادی اب رو شیرین کرد تو زمان کم چیزی شبیه روش ناو های جنگی و سفینه های فضایی که میفرستند کار همچین عجیبی هم نیست یه نوع خاصی از فیلتره مثل کاغذ میمونه اب رو ازش رد میکنن با یه پمپ اون طرف تموم املاح و تموم الودگی ها و .... اش جدا میشه یه طرف اب تقریبا خالص داریم یعنی اب مقطر تو ۱۰-۲۰ سال اینده حتی همون ابی که مصرف میکنم دوباره تصفیه میشه الودگی ها و ...و مثل لجن جمع میشه خشک میشه مثلا هفته ای یک بار میان با ماشین های مخصوص جمع میکنن خونه ها هر کدوم یه تصفیه خونه دارن مصرف اب به نوعی خیلی خیلی متر میشه مثلا در این حد که بگیم فقط اب به اندازه خوردن و چیزایی مثل اون کم میشه مثل غذا و ...
گل و گیاه خانگی اصلاح نژاد میشن که مثل یه دستگاه تصفیه هوا عمل میکنن کلا خیلی نگران نباشید اوضا خیلی تغییر نمیکنه
Mehrshad-msv
31-05-2015, 02:35
نه نیست چون تازگیا تکنولوژی هایی داریم که به راحتی میشه باهاش مقدار زیادی اب رو شیرین کرد تو زمان کم چیزی شبیه روش ناو های جنگی و سفینه های فضایی که میفرستند کار همچین عجیبی هم نیست یه نوع خاصی از فیلتره مثل کاغذ میمونه اب رو ازش رد میکنن با یه پمپ اون طرف تموم املاح و تموم الودگی ها و .... اش جدا میشه یه طرف اب تقریبا خالص داریم یعنی اب مقطر تو ۱۰-۲۰ سال اینده حتی همون ابی که مصرف میکنم دوباره تصفیه میشه الودگی ها و ...و مثل لجن جمع میشه خشک میشه مثلا هفته ای یک بار میان با ماشین های مخصوص جمع میکنن خونه ها هر کدوم یه تصفیه خونه دارن مصرف اب به نوعی خیلی خیلی متر میشه مثلا در این حد که بگیم فقط اب به اندازه خوردن و چیزایی مثل اون کم میشه مثل غذا و ...
گل و گیاه خانگی اصلاح نژاد میشن که مثل یه دستگاه تصفیه هوا عمل میکنن کلا خیلی نگران نباشید اوضا خیلی تغییر نمیکنه
نه هست. چون قشر فقیر همچنان وجود خواهد داشت و ایشان به منابع دسترسی نخواهند داشت و جنگ خواهد بود اما نه برای مجریان قدرت (علم.مذهب.ویا هر ایده دیگه ای).
Reza Azimy_RW
31-05-2015, 02:52
یهو دیدی فردا با پرینتر سه بعدی آب چاپ کردن :دی
نه هست. چون قشر فقیر همچنان وجود خواهد داشت و ایشان به منابع دسترسی نخواهند داشت و جنگ خواهد بود اما نه برای مجریان قدرت (علم.مذهب.ویا هر ایده دیگه ای).
اره خود مجریان قدرت هم نشون دادن دیگه زیاد حوصلهی جنگ ندارن.... البته مذهب جریانش فرق میکنه....
نمونش روسیه و اکراین که ارتش رسمی نیاورد...
امریکا و عراق که ارتش رسمی نیاورد(این اواخر)
ایران که سپاه رو تمام قد وارد نکرد(عراق و داعش، سوریه و تروریست ها و شورشی ها)
و...
تقریبا تنها کشورهای در موضع و وضعیت جنگی با هم، همینا بودن....
این وسط عربستان بیشعور هم هست که تازه داره به دوران میرسه و خوب، ازشون نباید گرفت... به قول بعضی ها!:) سیستم جدیدشون خامه و نمیدونه باید چیکار کنه...
اتفاقا ما توی ایران هم باید از همین احمقا بترسیم که دارن خون گریه میکنن واسه درگیری با ما...
.
اما چرا مذهب فرق میکنه؟ مردم هرچی مشکلاتشون بیشتر بشه، بیشتر به سمت مذهب میرن برا حلشون... و وقتی میفهمن دین و مذهب براشون کاری نمیکنه، it Bites Back... کلا ضد دینی میشن...و این در مقابل طرفی قرار میگیره که تازه داره میره سمت مذهب و شروعی خشن و تند داره و برخورد این دوتا با هم باعث ایجاد مشکل و درگیری میشه...
شاید اگر اب رو کنار بذاریم، بزرگترین عامل بعدی برای جنگ همین مذهب ها هستن مخصوصا تو خاورمیانه که عملا یه سری ادمی که اسلام نمیدونن چیه رو اوردن میگن شماها سنی هستین حالا برین این شیعه ها رو بزنین!!!! در حالی که خود سنی های واقعی الان تو کمپ های اوارههای شیعه ها مستقر شدن...
در کل، واقعا پیچیدس....
----------------------
میگم اصلا گروپ اقایون باید توش دوتا چیز باشه:
۱- سیگار
۲- بحث در مورد سیاست!!! و جنگ و اقتصاد کلان و سایر چیزایی که در حالت عادی باید ۱۵-۲۰ سال روش مطالعه داشته باشی!:)
Public Enemy
31-05-2015, 14:17
امروز رفتم عابر بانک پول بکشم کارت رو هنوز وارد نکرده دیدم راجع به آبونمان 5000 تومنی کسر شده از حساب توسط اپراتور ها نوشته . اولش متوجه نشدم چیه حسابو چک کردم دیدم بعله 5000 هزار تومن ناقابل از حسابمون کم شده !
کارتو که در اوردم پیغامو که خوندم اینجور برداشت کردم که ظاهرا به دلیل سرویس اس ام اس بانک یه هزینه ای رو کسر کردن .
حال نمی دونم برداشت بنده درست بوده یا خیر ، ولی سوال من اینجاست که بیش از یک ساله از این سرویس استفاده می کردم و رایگان بوده چرا الان پولی شده .
فرضا هر روزم برم بانک ، بانک هر روز یه اس ام اس بهم بده . با هزینه ی اس ام اس فارسی میشه ماهی سی صد تومن . حال چرا بانک زحمت کشیده به اندازه ی هزینه ی 500 تا اس ام اس فارسی از حساب ما برداشت کرده ...:n29: ( و این کار قراره هر ماه تکرار بشه ! )
و سوال جالبتر ، چرا اصلا اطلاع رسانی نکردن ؟ زورشون میومد یه اس ام اس بدن که از ماه آینده اینجوره ؟ نمی تونستن حداقل تو همون دستگاه عابر بانک اطلاع رسانی کنند که چند وقت دیگه چنین طرحی قراره اجرا شه ؟ باید دقیقا وقتی پولو برداشت کردن اطلاع رسانی کنند که ما پولتونو ورداشتیم به این دلیل ؟:n34:
امروز رفتم عابر بانک پول بکشم کارت رو هنوز وارد نکرده دیدم راجع به آبونمان 5000 تومنی کسر شده از حساب توسط اپراتور ها نوشته . اولش متوجه نشدم چیه حسابو چک کردم دیدم بعله 5000 هزار تومن ناقابل از حسابمون کم شده !
کارتو که در اوردم پیغامو که خوندم اینجور برداشت کردم که ظاهرا به دلیل سرویس اس ام اس بانک یه هزینه ای رو کسر کردن .
حال نمی دونم برداشت بنده درست بوده یا خیر ، ولی سوال من اینجاست که بیش از یک ساله از این سرویس استفاده می کردم و رایگان بوده چرا الان پولی شده .
فرضا هر روزم برم بانک ، بانک هر روز یه اس ام اس بهم بده . با هزینه ی اس ام اس فارسی میشه ماهی سی صد تومن . حال چرا بانک زحمت کشیده به اندازه ی هزینه ی 500 تا اس ام اس فارسی از حساب ما برداشت کرده ...:n29: ( و این کار قراره هر ماه تکرار بشه ! )
و سوال جالبتر ، چرا اصلا اطلاع رسانی نکردن ؟ زورشون میومد یه اس ام اس بدن که از ماه آینده اینجوره ؟ نمی تونستن حداقل تو همون دستگاه عابر بانک اطلاع رسانی کنند که چند وقت دیگه چنین طرحی قراره اجرا شه ؟ باید دقیقا وقتی پولو برداشت کردن اطلاع رسانی کنند که ما پولتونو ورداشتیم به این دلیل ؟:n34:
برای همهی حسابهای بانک ملّی که سرویس پیامکیشون فعّاله کسر شده. کلّ مبلغی که قراره حذف بشه 10 هزارتومن در سال هست که طی 2 مرحله کسر میشه که مرحلهی اوّلش 5 تومن کم کردن. بانک امروز صبح اسمس زده بود که عدد 1 رو به 100064140 بفرستید تا این سرویس براتون غیرفعّال بشه و اون 5 تومن هم بهحسابتون برگشت داده بشه (مهلتش تا آخر خرداده). من این کارو کردم ولی نمیدونم درست شد یا نه.
دیروز تو اخبار هم گفت که سرویس پیامکی برای بانک 50 میلیارد تومن هزینه داره.
لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند تا بانک دیگه هم این کار رو کرده بودن قبلا.... :(
Reza Azimy_RW
31-05-2015, 17:09
لابد یکم پول میخاستن نفری پنج تومن از حساب مردم برداشتن دیگه جیب ما و اونا نداره :| قبلا هم زیاد پیش اومده بود :|
siroosmoradian
31-05-2015, 17:38
درسال 82همراه با خوانواده می خواستیم به شهراهواز با هواپیما سفرکنیم.گفتیم حالا که می خواهیم با هواپیما بریم بهتره کفش ولباس مرتب بپوشیم.تا به کلاس فرودگاه وهواپیما بخوره،رفتیم خرید کردیم هر کس هرچه لازم داشت خرید،من هم یک جفت کفش خریدم ازداخل مغازه تا درب خانه کفش ها را پوشیدم.درب منزت رسیدم کفش ها را دم در از پادر اوردم گه حاضر شیم به سمت فرودگاه راه بیفتیم .ده/10دقیقه بیشتر طول نکشید آمدم دم درکفش ها را بپوشم دیدم نیست بچه ناراحت شدن ولی من خودم خندیدم .بچه گفتند چرا می خندی،من با خنده گفتم هرکس برده حتماً احتیاج داشته،خیلی جای نگرانی نیست بعضی وقت آدم از روی
نیازدست به یک سری کارها می زند!امیدوارم همه نیازمندان حاجتشان بر آورده بشه،آمین@:n10:
Public Enemy
31-05-2015, 17:42
حالا یه سوال اساسی !
من سیم کارت قبلیم رو یکی از حسابام ثبت شده بوده . سیم کارته گم شده . چطور غیر فعال کنم این سامانه پیامکی رو
siroosmoradian
31-05-2015, 17:51
یک روزبا دوستم می خواستیم با ماشین جای بریم،داخل ماشین سیگار روشن کرد،من گفتم این سیگاری که شما می کشی 70%برای من ضرردارد30%برای خودت،
گفت اشکال نداردبیا شما بکش گه 70%برای من ضررداشته باشد30%برای شما !:n31:
دوستان این طرح از سال 86 بوده!
ولی سال 86 فقط 2 تومن بود!
من همون موقع انصراف دادم و هیچی از حسابم کسر نشد
Public Enemy
31-05-2015, 21:54
دوستان یه مشکلی پیدا کردم . احساس می کنم به شدت زود رنج شدم و نسبت به برخی مسایل با شدت عصبانیت بیشتری واکنش نشون میدم :n29:
مثلا یه هم اتاقی داریم ترم آخره الان دو ساله با هم هم اتاقی هستیم . این ترم آخری اصلا رفتارش بیش از حد آزار دهنده شده ! به همه چیز اعتراض می کنه به همه چیز غرغر می کنه به همه چیز بد و بیراه می گه . تیکه های بی ربط می پرونه . از همه کس و همه چیز تو دنیا ایراد می گیره یه جور رفتار می کنه انگار تنها موجود تکامل یافته تو این کره خاکی هستش :n29:
این رفتارش باعث شده به شدت عصبیم کنه و چندین بار درگیری لفظی پیش اومده ...
جالب اینجاست که همه یه جورایی از رفتارش شاکی اند و سایر هم اتاقی هام وقتی نیستش رفتار های عجیبش که تو طول این مدت انجام داده رو مورد بازبینی و تمسخر قرار میدن . شاید اونا هم از رفتارش عصبی اند و با تمسخر کردن رفتارش پشت سرش میخوان عصبانیتشون رو یه جوری خالی کنند . اما نمی دونم چرا من زود جوش میارم :n34:
مثلا یه بار این اواخر من یه گیرنده وای فای گرفته بودم و یکی دیگه از هم اتاقیامون لپ تاپش رو اورده بود که با گیرنده وای فای دانشگاهو بگیریم و با مودم خود لپ تاپ اشتراک گذاری کنیم که فقط از یک اکانت استفاده کنیم و مجبور نباشیم برای هر کلاینت یه اکانت جداگانه بزنیم . چند روز پیش ساعت 5 صبح صاحب لپ تاپ دید همه خوابن اشتراک گذاری اینترنت رو قطع کرد و شروع کرد به دانلود فایل . شبش همین آقای معترض شروع کرد به اعتراض که چرا از اینترنت استفاده شخصی می کنین اگر اینطوره اینترنتتونو قطع می کنم ! صاحب لپ تاپ گفت تو چه کاره ای نه لپ تاپ مال تو هستش نه گیرنده نه اکانت . اما آقای معترض از رو نرفت و شروع کرد به چرت و پرت گفتن . اونروز اینقدر اعصابم به هم ریخت که می خواستم گیرنده رو جمع کنم ببینم کی جرات اعتراض داره .:n34:
-----------------
از این جور اتفاقات اعصاب خورد کن این چند روز واسم داره زیاد می افته . شما بودین چکار می کردین ؟
1376MAXIMUM
31-05-2015, 22:15
شاید چون ترم اخر هست استرس تغییر وضعیت و استرس کار گیر اوردن و امتحانات اخر سال و ... روش تاثیر گذاشته این موارد خیلی چه خود ادم رو و چه دیگران رو حساس میکنه و زود رنج و ....
خیلی به دل نگیرید باهاش دعوا نکنید شاید اون و ضعیت خوبی نداره تو این مدت به هر حال شما نمیدونید تو فکر طرف مقابل چیه
از این که میگید خیلی از اوضا ناراحته و اینا من احتمال میدم تغییر وضعیت و استرس پیدا کردن کار و مستقل شدن به طور کامل داره یه جورایی دیگه اخر کار که هست بعد لیسانس دیگه تقریبا همه از ادم انتظار دارن که خودش بره دنبال کار و ....
خودتون باید ببینید چرا این طور شدید
من خودم به شخصه وقتایی که حساس میشم سعی میمنم از جمع برم بیرون و تو بحث ها و مشکلات دیگران و ..... اصلا وارد نمیشم اگر متوجه شده باشید همین یک سال و خورده ای من تو انجمن خیلی کاری نکردم هر از گاهی رفتم تو قسمت مشاوره و تازه همون موقع هم سیستک پیشنهاد نکردم بیشتر سعی میکنم چیزای ارامش دهنده به خودم رو دورو برم جمع کنم مثلا اهنگ مورد علاقم رو گوش میکنم صبحانه مورد علقم رو میخورم نمیدونم لباس هایی که بیشتر دوست دارم رو میپوشم چمیدونم هر چیزی که فکرشو میکنید کمک میکنه مثلا میرم تو اتاق در رو میبندم و اهنگ مورد علاقم رو میزارم چراغ ها رو خاموش میکنم و فکر میکنم و یه مقدار خیال پردازی های مثبت و ...و میکنم
درکل به نظرم همیشه این حالت زمانی رخ میده که شما تو استرس و ... هستید و نگرانی هایی دارید و مشغله فکری زیادی دارید
Public Enemy
31-05-2015, 22:29
شاید چون ترم اخر هست استرس تغییر وضعیت و استرس کار گیر اوردن و امتحانات اخر سال و ... روش تاثیر گذاشته این موارد خیلی چه خود ادم رو و چه دیگران رو حساس میکنه و زود رنج و ....
خیلی به دل نگیرید باهاش دعوا نکنید شاید اون و ضعیت خوبی نداره تو این مدت به هر حال شما نمیدونید تو فکر طرف مقابل چیه
از این که میگید خیلی از اوضا ناراحته و اینا من احتمال میدم تغییر وضعیت و استرس پیدا کردن کار و مستقل شدن به طور کامل داره یه جورایی دیگه اخر کار که هست بعد لیسانس دیگه تقریبا همه از ادم انتظار دارن که خودش بره دنبال کار و ....
به دل نگرفتن در حد حرف آسونه . اما در عمل اصلا ...
گفتم که این تنها اتفاقی نیست که این روزها داره دور و برم می افته . این اواخر از این جور مشکلات داره عصبیم می کنه . گفتم که شاید من زودرنج شدم ...
به هر حال امروز یه اتفاقی افتاد واسم که واقعا عصبیم کرده ... پشیمونم از اینکه سعی کردم به همه کمک کنم ... هیچی جز بی احترامی گیرم نیومد ...
تصمیم گرفتم امتحانات که تموم شد اولین کاری که کنم تلفن همراه رو خاموش و سیم کارتو از بین ببرم هر چی دوست تو دانشگاه تو فیس بوک دارم پاک کنم اکانتمم مخفی کنم . احتمالا از انجمن هم انصراف میدم یا حداقل نام کاربریم رو تعویض می کنم تا اونایی که می فهمن میام اینجا هم دیگه نفهمن . هر کی هر مشکلی داشت به .... چه می خواد اتاق بغلیم باشه چه استادم چه رئیس دانشگاه :n34:
siroosmoradian
03-06-2015, 01:09
سلام /ببخشید من تعداد پست هام را چگونه می تونم زیاد کنم/
پرسیدن عیب نیست،ندانستن عیب است!
همه چیز را همه گان دانند!
افتادگی آموز اگر طالب فیزی،هرگز نخورد آب آن زمینی که بلند است!:n40:
Mehrshad-msv
03-06-2015, 04:12
به دل نگرفتن در حد حرف آسونه . اما در عمل اصلا ...
گفتم که این تنها اتفاقی نیست که این روزها داره دور و برم می افته . این اواخر از این جور مشکلات داره عصبیم می کنه . گفتم که شاید من زودرنج شدم ...
به هر حال امروز یه اتفاقی افتاد واسم که واقعا عصبیم کرده ... پشیمونم از اینکه سعی کردم به همه کمک کنم ... هیچی جز بی احترامی گیرم نیومد ...
تصمیم گرفتم امتحانات که تموم شد اولین کاری که کنم تلفن همراه رو خاموش و سیم کارتو از بین ببرم هر چی دوست تو دانشگاه تو فیس بوک دارم پاک کنم اکانتمم مخفی کنم . احتمالا از انجمن هم انصراف میدم یا حداقل نام کاربریم رو تعویض می کنم تا اونایی که می فهمن میام اینجا هم دیگه نفهمن . هر کی هر مشکلی داشت به .... چه می خواد اتاق بغلیم باشه چه استادم چه رئیس دانشگاه :n34:
سلام
از حرفاتون معلومه که مشکل اصلی خودتون هستید، فکر می کنم بیش از حد به اشخاص محبت می کنید و نزدیکی و چون روحیه مهربانی دارید بهتون صدمه می خوره. البته مشکل از خیلی جاهاست ولی این که اذیت میشید از خودتونه.
بر فرض شما اون کاری رو هم که داخل اسپویل گفتید انجام بدید بازم جور دیگه ای ناراحت می شید. اگر چیزی رو می بخشید بگذارید و بگذرید اونوقت راحت ترید برادر:n01:
سلام /ببخشید من تعداد پست هام را چگونه می تونم زیاد کنم/
پرسیدن عیب نیست،ندانستن عیب است!
همه چیز را همه گان دانند!
افتادگی آموز اگر طالب فیزی،هرگز نخورد آب آن زمینی که بلند است!:n40:
تخصص چی داری عزیز بگو راهنماییت کنیم عزیز. ولی اگر میشد من تمام پستامو تقدیم می کردم به شما البته کمه ولی خوب جواب می ده:n02:
siroosmoradian
03-06-2015, 11:43
سلام،کلاس پنج دیگه تخصص نمی خواهد،ولی در یک زمینه تخصص دارم،خیلی پر حرفم،وقوه تخیل خوبی دارم!:n08:
siroosmoradian
03-06-2015, 12:04
سلام ،میشه یک پست ،با نام بحث آزاد ،یا اطلاعات عمومی بگذاریذ،البته با رعایت کردن قوانین سایت!:n38:
سلام ،میشه یک پست ،با نام بحث آزاد ،یا اطلاعات عمومی بگذاریذ،البته با رعایت کردن قوانین سایت!:n38:
سلام.
به این آدرس برید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق تصویر زیر عمل کنید: با جستوجوی عبارت «اطلاعات عمومی» در «جستجو عنوانها» میتونید تاپیکهایی که در مورد اطّلاعات عمومی هستند رو مشاهده کنید.
Mehrshad-msv
04-06-2015, 16:58
عجب گرماییه عمه ننه. اینجا کرج اونوراهم گرمه بچه ها؟!
siroosmoradian
05-06-2015, 01:44
گرمای تهران،کرج در مقابل گرمای اهواز چیزی نیست!
50درجه زیر سایه!
تا غروب آفتاب اصلاً نمی شه بیرون آمد!
اخیراً پدیده گرد و خاک هم بهش اضافه شده!
تهران هم گرمه،کلاً کره زمین نسبت به سالهای گذشته گرمترشده!:n34:
Mehrshad-msv
05-06-2015, 03:04
اینقدر زاییدیم و موشک زدیم و کشتیم دیگه طبیتم کم اورده:n02:
آقایون یه سری به اینجا بزنید:
توی گرمای این روزها، ایلام جنگل هاش در چند جای مختلف اتیش گرفت....
مسئولین تدبیر و امید در خواب بودن و جلو کولر گازی.....
ادارهی محترم منابع طبیعی هم بیرون کاپراهاش گرم بود و داخلش کولر روشن کرده بودن..... باقی نیروها هم که روز تعطیل مرخصی بودن!!!!
اینجوری شد که نیروهای بسیج از ساعت ۳.۵ بعد از ظهر رفتیم کوه با شیب ۳۰ درجه نزدیک به ۳ ساعت کوه نوردی کردیم تا تونستیم جلوی حرکت اتیش رو بگیریم.... ساعت ۹ شب مردم همیشه در صحنه بعد از فول لود کردن از شام و غیره و ذلک، با دست خالی اومده بودن بالا ساعت ۱۲ ما شروع کردیم به برگشت اونا داشتن میومدن بالا.... خودشون دست خالی اومده بودن....
یکی داشت مینالید که بارم سنگینه و بارش دوتا ابمعدنی نفری بود!!( نه از اون بزرگا....)
در صورتی که بچه های ما نفری یه دبهی گنده و یه بیل بالا برده بودیم و هنوز رو کولمون بود....
ساعت ۲ رسیدیم پایین ولی مسئولین خودمون هم جیم زده بودن! منابع طبیعی میگفت من کسی رو بر نمی گردونم..... بدون هیچ پولی!( چون یه دفعه زنگ زدن گفتن عملیاته مجهز کینن و خودتون رو برسونین دم پایگاهاتون تا میایم دنبالتون... منم فقط پوتین و شلوار و پیرهن داشتم و رفتم... :(((
خلاصه بدون غذا، بدون پول برا برگشت... زدیم به جاده و پیاده اومدیم.... ساعت ۳ صبح یه ماشین وسط راه سوارمون کرد و برگشتیم....
ولی اتیش رو مهار کردیم شکر خدا.....
این روزا واقعا اوضاع خرابه... مخصوصا که به نظر میرسه اتیش رو عمدا روشن کرده بودن و چند جای مختلف شهر رو سوزونده بودن تا توجه ها رو به اونجا جلب بکنن(نظر شخصیم)
Pessimist
05-06-2015, 22:31
من یه دوست اینترنتی دارم که تو انگلیس زندگی میکنه کلا اصلیتش هم انگلیسیه میگفت تو انگلیس که خب جز کشورهای پرآب به حساب میاد باز هم مردم مراعات میکنن و اسراف نمیکنن. کلا هر چیزی که زیاد باشه باز هم دلیل نمیشه که بیخودی مصرفش کنیم اما تو ایران بارها به چشم خودم دیدم که طرف وسط تابستان میاد با آب آشامیدنی کوچه رو میشوره یا ماشینش رو .... در حالی که ایران جز کم آب ترین کشورهای دنیاست و یه جا خوندم اگه وضع به همین روال پیش بره در آینده 50 میلیون ایرانی مجبور به مهاجرت میشن. اگه هر نفر یه مقدار نسبت به منابع آبی نگران باشه و هر روز سعی کنه که صرفه جویی کنه باور کن وضعیت خیلی بهتر از این میشه اما افسوس....
Mehrshad-msv
06-06-2015, 00:14
من یه دوست اینترنتی دارم که تو انگلیس زندگی میکنه کلا اصلیتش هم انگلیسیه میگفت تو انگلیس که خب جز کشورهای پرآب به حساب میاد باز هم مردم مراعات میکنن و اسراف نمیکنن. کلا هر چیزی که زیاد باشه باز هم دلیل نمیشه که بیخودی مصرفش کنیم اما تو ایران بارها به چشم خودم دیدم که طرف وسط تابستان میاد با آب آشامیدنی کوچه رو میشوره یا ماشینش رو .... در حالی که ایران جز کم آب ترین کشورهای دنیاست و یه جا خوندم اگه وضع به همین روال پیش بره در آینده 50 میلیون ایرانی مجبور به مهاجرت میشن. اگه هر نفر یه مقدار نسبت به منابع آبی نگران باشه و هر روز سعی کنه که صرفه جویی کنه باور کن وضعیت خیلی بهتر از این میشه اما افسوس....
بیشترین مصرف آبه ما فکر کنم به خاطر سیستم موالتمونه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%25B1%25D9%2588%25D9%2584-%25D8%25B4%25DB%258C%25D9%2584%25D9%2586%25DA%25AF-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D8%25A2%25D9%2581%25D8%25AA%25D8%25A7%25D8%25A8 %25D9%2587%2F&ei=3glyVd6lCoedsAXt4oGYBg&bvm=bv.95039771,d.aWw&psig=AFQjCNEzMuBG6PVXkqZrDW0xzMhFvDcRzg&ust=1433623322728528
عمده مصرف آب ما، توی کشاورزیه. جالب اینجاس که چسبیدیم به محصولاتی که بیشترین نیاز آبی رو دارن.
ata.royalfalcon
06-06-2015, 07:36
عمده مصرف آب ما، توی کشاورزیه. جالب اینجاس که چسبیدیم به محصولاتی که بیشترین نیاز آبی رو دارن.
همين محصولات هم صادر ميشه به كشورهاي ديگه (صادرات آب مجازي) !
siroosmoradian
06-06-2015, 22:48
توی اسکله آبادان وخرمشهر،تمام میوه های درجه یک ولوکس ،بخصوص طالبی،هندوانه وسایر میوه ها،همگی صاف و یک دست،با آدم حرف می زنند،وبه کشورهای عربی(حوزه خلیج فارس)صادر میشه!:n08:
hamid_diablo
06-06-2015, 23:08
توی اسکله آبادان وخرمشهر،تمام میوه های درجه یک ولوکس ،بخصوص طالبی،هندوانه وسایر میوه ها،همگی صاف و یک دست،با آدم حرف می زنند،وبه کشورهای عربی(حوزه خلیج فارس)صادر میشه!:n08:
واقعا ناراحت کنندس ...
مردم کشورمون باید از خوردن میوه های آب دار و درجه 1 وطنی محروم باشه .اونوقت همین میوه ها با قیمت شاید پائینتر از بازار داخلی به کشورهای عربی صادر میشه
صد البته میخوان بگن صادرات غیر نفتی افزایش پیدا کرده با این کاراشون.../
siroosmoradian
08-06-2015, 12:16
1-آب را گل نکنید شاید در دور دست ها کفتری می خورد آب.
2-آب را بیهوده هدر ندهید چون منابع آب شیرین کشورمان بسیار نامحدود است.
3-اگر هر ایرانی زمان دوش گرفتنش 5/پنج دقیقه بیشتر نباشد،در سال چندین هزار لیتر آب شیرین ذخیره می شود.
4-آب مایع حیاط است واگر نباشد هیچ موجود زنده ای زنده نخواهد ماند وحیاط از بین خواهد رفت.
5-پیش بینی شده است اگر روندمصرف آب شیرین به همین منوال ادامه یابد ظرف چند سال آینده چندین هزار ایرانی مجبور به مهاجرت خواهند شد.واین تعداداحتمالاً از طبقه ثروتمند خواهندبود.واقشار کم درآمد،وفقیر کماکان باید رنج ومشقت را تحمل نمایند.
6-کشورهایی که دارای بیشترین منابع آب شیرین هستند:1-کانادا-2-روسیه-3-چین-وچهارکشور دیگرگه الان حضور ذهن ندارم؟
siroosmoradian
08-06-2015, 12:30
به آدم ها دل خوش نکنید،با تغییرزاویه خورشید تکیه بر درختی دیکر می زنند!
Public Enemy
09-06-2015, 09:46
دیروز تو دانشگاه از بس به یه مخاطب خاص زل زدیم بلاخره رفیقش فهمید بهش فهموند که فلانی بیش از حد داره نیگات می کنه :n09:
خدا رو شکر رفیقش فهمید خود خل و چلش که تو این n ماه نمی فهمید:n29:
ata.royalfalcon
09-06-2015, 09:57
خدا رو شکر رفیقش فهمید خود خل و چلش که تو این n ماه نمی فهمید:n29:
شايد فهميده ولي به روي خودش نياورده يا اينكه محل نذاشته يا اينكه اصن بي خيالي طي كرده ! :n02:
Public Enemy
09-06-2015, 10:25
شايد فهميده ولي به روي خودش نياورده يا اينكه محل نذاشته يا اينكه اصن بي خيالي طي كرده ! :n02:
بی خیال اون بحث ...
یعنی نمی شه من جایی نباشم و عطا اونجا نبوده یا نباشه :n29:
نکنه تعقیبم می کنی ؟
:n38:
1376MAXIMUM
09-06-2015, 10:54
دوستان یه پروژه هست من قبلا خودم فکر کنم این جا گفتم در موردش
دوباره میگم چون یه تیم درست کردم برای این کار
یه سری تحقیقات در مورد بیماری هایی مثل سرطان و الزایمر و بیماری های مشابه تو دانشگاه استند فورد انجام میشه این دانشگاه با همکاری سونی با هم یه سروری رو تشکیل دادن که افراد داوطلابانه عضو میشن و در زمانی که سیستم کاری انجام نمیده و کسی سرش نیست در صورت تمایل شما اون ها از قدرت پردازشی سیستمتون استفاده میکنن که تحقیقات رو پیش ببرن اسم پروژه هم folding@home هست برنامه کامپیوتر و گوشی هر دوتاش رو داره میتونید وصل بشید و کمک کنید توی روند تحقیقات من خودم وصل شدم و الان سیستمم رو لود هست شما هم اگر تمایل دارید وصل بشید
راهنمایی های عضو شدن و ... روی سایت خودشون هست چ کاری هست که در کمتر از یک دقیقه انجام میشه قدرت سخت افزار و فشار وارده رو هم میتونید تنظیم کنید که چقدر باشه اگر نگران سخت افزارتون هم باشید که فشار بیاد و ... که این صحت نداره میتونم بگم که فشار بازی هایی که اجرا میکنیم بیشتر از فشار این برنامه هست
اگر عضو شدید یه اسم برای خودتون انتخاب کنید و شکاره تیم رو هم بزنید 228892 اسم تیم هست
Gaming-systems-never-die
کسایی که دانلود شبانه دارن به نظرم کار بسیار خوبیه که انجام بدن چون به هر حال سیستمشون داره کار میکنه و فرسودگی رو داره
کسی راهنمایی بیشتری خواست در خدمتم
راستی اگر بخواهیم تاپیک بزنیم براش کدوم قسمت مناسبه؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
1376MAXIMUM
11-06-2015, 04:30
دوستان یرام دعا کنید امتحانم رو خوب بدم و جایی که میخواهم رشته ای که میخواهم قبول شم امروز صبح کنکور دارم
[emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]
یه خورده میترسم گند بزنم
اگر امسال دولتی که میخواهم قبول نشدم سال دیگه دوباره کنکور میدم [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
Mehrshad-msv
11-06-2015, 20:51
دوستان یرام دعا کنید امتحانم رو خوب بدم و جایی که میخواهم رشته ای که میخواهم قبول شم امروز صبح کنکور دارم
[emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]
یه خورده میترسم گند بزنم
اگر امسال دولتی که میخواهم قبول نشدم سال دیگه دوباره کنکور میدم [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
همه چیز کنکور نیست برادر. بزرگتر فکر کن چیزی رو که دوست داری دنبال کن حتما موفق میشی. استرس فقط زمان رو ازت می گیره(انجمن حمایت از پشت کنکوری ها):n02:
1376MAXIMUM
11-06-2015, 21:41
همه چیز کنکور نیست برادر. بزرگتر فکر کن چیزی رو که دوست داری دنبال کن حتما موفق میشی. استرس فقط زمان رو ازت می گیره(انجمن حمایت از پشت کنکوری ها):n02:
رفتم امروز صبح و ظهر که اومدم تا عصر جواب ها رو گذاشتن رو سایت ها و .... سوالا رو هم خود سنجش گذاشت رفتم چک کردم دیدم چیزی حدود ۱۷۰۰۰-۱۸۰۰۰ میشم یعنی فکر میکردم فوقش ۵۰۰۰ بشم
امشب هم بابام یه چیزی گفت که به شدت بدم اومد یعنی تیکه به این سنگینی کسی تا حالا بهم ننداخته بود خیلی ناراحت و عصبانی شدم از الان برای سال دیگه دارم برنامه ریزی میکنم و میخونم مثل سگ ۱۸۵ تومان برای ازمون های سنجش میدم و شروع میکنم به خوندن از اول ماه ۴ ام تا اول ماه ۵ درس های سال دوم و سه هفته بعد درس های سوم و سه هفته بعد درس های دوسال رو باهم دوباره دوره میکنم و تو سال هم به جون درس های چهارم میوفتم و تموم میکنم تا قبل عید و دیگه فقط ازمونای امسال و کنکور ها رو میزنم
امسال نه انتخاب رشته میکنم نه دانشگاه میرم میشینم تو خونه
Mehrshad-msv
11-06-2015, 22:54
رفتم امروز صبح و ظهر که اومدم تا عصر جواب ها رو گذاشتن رو سایت ها و .... سوالا رو هم خود سنجش گذاشت رفتم چک کردم دیدم چیزی حدود ۱۷۰۰۰-۱۸۰۰۰ میشم یعنی فکر میکردم فوقش ۵۰۰۰ بشم
امشب هم بابام یه چیزی گفت که به شدت بدم اومد یعنی تیکه به این سنگینی کسی تا حالا بهم ننداخته بود خیلی ناراحت و عصبانی شدم از الان برای سال دیگه دارم برنامه ریزی میکنم و میخونم مثل سگ ۱۸۵ تومان برای ازمون های سنجش میدم و شروع میکنم به خوندن از اول ماه ۴ ام تا اول ماه ۵ درس های سال دوم و سه هفته بعد درس های سوم و سه هفته بعد درس های دوسال رو باهم دوباره دوره میکنم و تو سال هم به جون درس های چهارم میوفتم و تموم میکنم تا قبل عید و دیگه فقط ازمونای امسال و کنکور ها رو میزنم
امسال نه انتخاب رشته میکنم نه دانشگاه میرم میشینم تو خونه
فکر می کنید برای کسی مهمه بخونی یا نخونی. برای بابات هم مهم نیست چون مهم بود پشتت وا می استد نه عقب و جلوت! بنظرم بجای اینکه به این مفت خورا پول بد برو یه رشته ساده یا خدمت و بازار آزاد. فئقش جیبت پر شد می ری پیام نوری چیزی جوون...:n18:
siroosmoradian
13-06-2015, 15:08
پسرکی به پدرش گفت من حوصله در خواندن ندارم!
پدر در جواب گفت اشکال ندارد تو نخوان دیگران جای تو می خوانند!
آنها دکتر ومهندس می شوندوتو کارگر اون وقت باید بری دور میدان بایستی ومنتظر باشی که تو را سرکار ببرند شاید درطول روز کار هم گیرت نیاد!
از بخت بد پسرک همین هم شد.پسر درس نخواند ونصیحت پدر را گوش نکرد ویک کارگر ساده از آب درآمد،یک روز که دور میدان منتظر کار بود یک ماشین مدل بالا آمد و کارگر می خواست.چهره اش برای آقا پسر خیلی آشنا بود.کمی فکر کرد وفهمید که دوست دوران مدرسه وی می باشد.دوستش مهندس شده بود،پسرک حسرت می خورد وپشیمان بود که چه فرست های از دست داده ودیگر امکان جبران نبود.بله زندگی همش درس عبرت است وبس!:n04:
Public Enemy
16-06-2015, 20:07
عاقا ما رسما برگشتیم به آواتار معروفمون :n09:
هر گونه انتقاد ، پیشنهاد و گرفتن ایراد به آواتار بنده به هیچ عنوان قبول نمی شود :n09::n24:
ata.royalfalcon
ahwazp30
17-06-2015, 11:26
سلام
اگه کسی از دوستان تجربه سفر با هواپیما داشته ممنون میشم یه راهنمایی بکنه :
بلیط های هواپیما چه تفاوتی با هم دارند ؟ مثلا من دیدم اهواز به تهران هم بلیط 110 تومنی داره هم 180 تومنی . فرقشون تو چیه ؟ یعنی کیفیت هواپیماش بالاتره یا تو مدت زمان فرق دارن ؟
و برای پرواز های داخلی میشه سه چهار ساعت قبل پرواز بلیط گرفت ؟
Public Enemy
20-06-2015, 07:10
جالبه امسال خبری از نسخه RTM ویندوز 10 نیست .
سالهای قبل نسخه RTM دو سه ماه زودتر میومد اما الان کمتر از دو هفته به عرضه رسمی ویندوز 10 مونده هنوز RTM نیومده :n29:
Mehrshad-msv
20-06-2015, 23:05
جالبه امسال خبری از نسخه RTM ویندوز 10 نیست .
سالهای قبل نسخه RTM دو سه ماه زودتر میومد اما الان کمتر از دو هفته به عرضه رسمی ویندوز 10 مونده هنوز RTM نیومده :n29:
مثلا بیاد جی میشه، هیچ نفعی نداره و فقط خرج و کار اضافه داره برامون:n27:
ata.royalfalcon
22-06-2015, 07:11
این شخص پس از افتادن گوشی تلفن همراهش به داخل کاسه توالت قصد داشت آن را بیرون آورد که ناگهان دست راستش در سوراخ توالت گیرکرد و دیگر خارج نشد.
به دنبال تماس یکی ازشهروندان با سامانه 125 آتش نشانی و اعلام گیر کردن دست برادرش در کاسه توالت یک منزل مسکونی، بی درنگ ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران در ساعت 13:16 دقیقه روز گذشته، آتش نشانان ایستگاه 37 را به شهرک مسعودیه رهسپارکرد.
امیر عطایی فرمانده آتش نشانان اعزامی دراین باره ابراز داشت: مردی 28ساله برای بیرون آوردن گوشی تلفن همراه خود، دست راستش را به داخل کاسه توالت منزل خود فروبرد که لحظاتی بعد دست او تا آرنج به علت متورم شدن درکاسه توالت گیر کرد و دیگرخارج نشد.
وی افزود: آتش نشانان با دقت و رعایت نکات ایمنی، دور تا دور کاسه توالت را شکافتند و سپس دست این مرد را خارج کردند.
این فرمانده آتش نشانی درادامه ابراز داشت: این عملیات یک ساعت طول کشید وآتش نشانان پس از آزاد کردن دست این فرد، به عملیات خود پایان دادند.
-----------
حواستونو جمع كنيد :n02:
Public Enemy
22-06-2015, 12:06
نمی دونم از آقایون کسی ویندوز 10 رو نصب کرده یا نه . بنده بیلد 10130 ( در حال حاظر آخرین بیلد ) رو نصب کردم . متاسفانه ظاهر و آیکون های ویندوز 10 بسیار زشت طراحی شده به صورتی که در نگاه اول کاملا ازش زده میشین :n29: ویندوز 8.1 طراحی ظاهری بهتری داشت . نمی دونم مایکروسافت یک هفته مونده به عرضه رسمی این نسخه می خواد چه بلایی سر ظاهرش بیاره ...
حتی کار کردن باهاش اصلا جذاب نیست .
توصیه می کنم ویندوز 10 رو فعلا نصب نکنین .
اینم یه عکس از آیکون هاش
دادا ویندوز ۱۰ هنوز ریلیز رسمی نشده و پیشنهاد میکنم اینا رو نصب نکنید هنوز...
Public Enemy
22-06-2015, 13:07
دادا ویندوز ۱۰ هنوز ریلیز رسمی نشده و پیشنهاد میکنم اینا رو نصب نکنید هنوز...
درسته عرضه رسمی نشده . بنده نسخه insider preview رو نصب کردم . اما قطعا آخرین بیلدش با نسخه ای که قراره 29 june ( یعنی هفت روز دیگه ) به صورت رسمی عرضه بشه تفاوت خاصی نخواهد کرد مگر در رفع برخی باگ ها . خود مایکروسافت هم قول داده نسخه Insider preview به صورت رایگان به نسخه نهایی ارتقا پیدا کنه .
وقتی آخرین نسخه های قبل از عرضه نهایی این وضعیت رو داره دیگه نمی شه روی نسخه نهاییش حساب چندانی باز کرد .
یه توصیه : اگر از ویندوز 8 راضی نبودین به سراغ ویندوز 10 نیاین چون از نظر بنده از ویندوز متنفر میشین . کار کردن با ویندوز 10 جالب نیست .
------------------------------
در اولین برخورد احساسی بهم گفت رابط کاربریش کپی برداری نا موفق از محیط دسکتاپ KDE توی لینوکس هستش . رنگ taskbar دقیقا شبیه رنگ taskbar در KDE هستش زمانی که درایور کارت گرافیک نصب نیست . حالت پنجره ها و انیمیشن ها تقریبا شباهت عجیبی به KDE داره . حتی صداهای ویندوز بسیار شبیه به صداهای KDE انتخاب شدند . نمی دونم دلیل این همه شباهت عجیب چیه ( البته شباهت از نظر من )
در اولین برخورد احساسی بهم گفت رابط کاربریش کپی برداری نا موفق از محیط دسکتاپ KDE توی لینوکس هستش . رنگ taskbar دقیقا شبیه رنگ taskbar در KDE هستش زمانی که درایور کارت گرافیک نصب نیست . حالت پنجره ها و انیمیشن ها تقریبا شباهت عجیبی به KDE داره . حتی صداهای ویندوز بسیار شبیه به صداهای KDE انتخاب شدند . نمی دونم دلیل این همه شباهت عجیب چیه ( البته شباهت از نظر من )
خود چند دسکتاپه بودن ( دسکتاپ ها مثل پنجره باشن و شما بتونی چند تاش رو داشته باشی برای مرتب کردن کارها و با یه دگمه سویچ کنی به اون یکی هم ظاهرا توی ویندوز ۱۰ جدیده ولی من لااقل از ابونتوی ۸.۴ دارم ازش استفاده میکنم!( یادم نیست قبلش بوده یا نه)...
(چند دسکتاپ منظور KDE,Gnome,Unity نیست طبیعتا!)...
ata.royalfalcon
27-06-2015, 08:57
1. يكي از همكارهاي خانم رفته آبدارخونه با سيني چاي برگشته اتاقش ؛ دوربينهاي نظارتي كه همه جا بود حراستي ها متوجه شدن به مديرمون تذكر دادن اين مديرمون هم عصباني آبدارخونه رو هم كلاً تعطيل كرد رفت پيكارش ... :laughing:
2. ورزشگاه محل كارمون كه بعد از ساعت كار همكارامون ميرفتن ورزش ، به جاي ورزش بخور بخور بود ، حراستي ها درشو گِل گرفتن رفت پي كارش ... :laughing:
Public Enemy
27-06-2015, 09:19
twitch هم شبکه جالبی هستش. البته شاید برای بنده که از سریال های آبکی و مسخره ترکیه ای که خانواده دنبال می کنند فراری ام ، جالب هستش دیگران به صورت زنده بازی کردن خودشونو پخش می کنند و شما می تونی ببینی و با player ارتباط برقرار کنی .
دیشب رفته بودم تو یه کانال دختره ای تو twitch . چیزی که فهمیدم اینه که تنها ما ایرانی ها بی جنبه نیستیم :n09: ازش پرسیدم آخرین باری که کامپیوترت رو ول کردی کی بود ، با عصبانیت جواب داد بعد کیکم کرد :n09:
1376MAXIMUM
27-06-2015, 12:24
twitch هم شبکه جالبی هستش. البته شاید برای بنده که از سریال های آبکی و مسخره ترکیه ای که خانواده دنبال می کنند فراری ام ، جالب هستش دیگران به صورت زنده بازی کردن خودشونو پخش می کنند و شما می تونی ببینی و با player ارتباط برقرار کنی .
دیشب رفته بودم تو یه کانال دختره ای تو twitch . چیزی که فهمیدم اینه که تنها ما ایرانی ها بی جنبه نیستیم :n09: ازش پرسیدم آخرین باری که کامپیوترت رو ول کردی کی بود ، با عصبانیت جواب داد بعد کیکم کرد :n09:
نه تنها تو این مورد بلکه تو س ک س همین طوره
کلا همینایی که ما داریم اونا هم دارن نگران نباش
Public Enemy
27-06-2015, 16:16
تویچ دیگه چیه؟ :|
یه سایته مثل آپارات ! :n02: مخصوص Stream ( منظورم Stream خودمون نیستا :n02: ) player ها میان اونجا به صورت زنده از بازی هاشون فیلم پخش می کنند .
می تونی یه سر بری
سایتش : twitch.tv
فک میکردم من عقدهایم و میشینم ویلاگ های(Video bLog) ملت رو تماشا میکنم!! :|
نگو سایت تخصصی داشته این کار...
1376MAXIMUM
27-06-2015, 23:39
بیایید ویدیو بازی منو تو بتل و نید فور اسپید نگاه کنید
بلیت هم نفری ۱۰ هزار و ندت یک ساعت خخخخ
بعضی ماقع یه دریف عایی میکشم اصلا خودم کف میکنم چه خوشکل رفتم
ata.royalfalcon
06-07-2015, 10:58
طبق معمول هميشگي امروز رفتم سر كار . همه جا خلوت چراغها خاموش بود هيچكس هم نبود . تازه فهميدم امروز ساعت كاري 10 صبحه نه 8 صبح !
دو ساعت خواب هدر رفت !
1376MAXIMUM
06-07-2015, 13:17
طبق معمول هميشگي امروز رفتم سر كار . همه جا خلوت چراغها خاموش بود هيچكس هم نبود . تازه فهميدم امروز ساعت كاري 10 صبحه نه 8 صبح !
دو ساعت خواب هدر رفت !
کجا کار میکنی؟ چه خوش به حالتونه ما که اموزشگاه بهمون گفت پاشید بیایید کلاس تازه ۲۱ ام هم که فکر میکنم گفدن تعطیله اونم باید بریم
Public Enemy
06-07-2015, 13:24
منم دیشب تا ساعت 3 صبح داشتم بازی می کردم . ساعت 7:30 هم کلاس داشتم . ساعت 6:30 بلند شدم گفتم مامان بابا منو سر راه برسونین . کلی فحش خوردم که چرا الکی بیدارمون کردی ساعت کاری 9 صبح هستش .:n09:
رفتم سایت دانشگاه رو نگاه کردم دیدم چیزی ننوشته . ناچارا بلند شدم تا 7:30 رسوندم خودمو سر کلاس . دیدم خیلیا مثل منم اومدن دانشگاه . تا ساعت 8:45 اونجا بودم هیچ استادی نیومد .
یه زمانی دانشجوا کلاسو تعطیل می کردن جدیدا اساتید سر خود کلاسو تعطیل می کنن:n09:
کجا کار میکنی؟ چه خوش به حالتونه ما که اموزشگاه بهمون گفت پاشید بیایید کلاس تازه ۲۱ ام هم که فکر میکنم گفدن تعطیله اونم باید بریم
مشخصا ادارات دولتی این قوانین رو خوب اجرا میکنن و البته شرکتها و جاهایی که پشتشون به کمک های دولتی گرمه! :)
بقیهی کسانی که باید مالیات ها و حقوق ها رو سر وقت بدن، مجبورن کار کنن....
به هر حال درستش همین سر کار رفتن هستش! :) منم امروز اول وقت رفتم پی کار و زندگیم....
یه زمانی دانشجوا کلاسو تعطیل می کردن جدیدا اساتید سر خود کلاسو تعطیل می کنن:n09:
داداش ترم تابستونیه یا چی؟؟؟؟
توی یه همچین هفته ای کل هفته تعطیل هستش و کسی نباید سر کلاس درس بره... جسارتا شما و همکلاسی هاتون احتمالا از اون عزیزان جزوه به بغل هستید که جای سلام و علیک امار اخرین تمرین ها و تحرکات درسی استاد رو در میارید! :)))
من ترم گذشته رو کلا 4 جلسه سر کلاس های مختلف رفتم و باقیش خونه بودم، وسط اردیبهشت هم بچهها رو راضی کردم سر کلاس نرن!! کلاسهامون هم کلا از بهمن شروع شد! اواخرش! :)))
کلا به خود دانشجو ها و با هم بودنشون بستگی داره....
ما دخترامون هم مردونگی دارن یه خورده! و وقتی میگیم عاقا بلنید شین بریم، راه میوفتن میرن( البته ترمهای اول با فحش و داد و بیداد بیرون میاوردیمشون الان سر عقل اومدن خودشون میان!)...
1376MAXIMUM
06-07-2015, 13:56
والا امریکا هم این تعطیلی های ما رو داشت الان وضعش خوب نبود
یه دو روز قبل که سر کار فقط برنامه ریزیش رو میکنیم و خود اون شب تعطیلی هم که همه زود دیر میاییم و زودم میریم همون مودتی هم که هستیم کاری نمیکنیم خود اون تعطیلی که هیچی و فرداش هم که لنگ ظهر راه میوفتیم و بعدم که همه خوابیم بعدم زود میریم کارامون مونده میبریم خونه انجام بدیم و تا نصفه شب طول میکشه فردا دوباره داستان امروز تکرار میشه
والا امریکا هم بود همین بود خودمون شعور نداریم فکر هم بکنیم اره اگر میریم عذاداری و ... حداقل مدت زمان و زمان شروع و پایان رو طوری تنظیم کنیم که حداقل فردا مشکلی نداشته باشیم فقط ادعای داریم مثل خر که ما نمیدونم دیشب مثلا قلان جا چقدر سواب کردیم چقدر نمیدونم فلان و ...
من نه میرم هیچ وقت نه رفتم از این به بعدم نخواهم رفت [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Public Enemy
06-07-2015, 13:57
مشخصا ادارات دولتی این قوانین رو خوب اجرا میکنن و البته شرکتها و جاهایی که پشتشون به کمک های دولتی گرمه! :)
بقیهی کسانی که باید مالیات ها و حقوق ها رو سر وقت بدن، مجبورن کار کنن....
به هر حال درستش همین سر کار رفتن هستش! :) منم امروز اول وقت رفتم پی کار و زندگیم....
داداش ترم تابستونیه یا چی؟؟؟؟
توی یه همچین هفته ای کل هفته تعطیل هستش و کسی نباید سر کلاس درس بره... جسارتا شما و همکلاسی هاتون احتمالا از اون عزیزان جزوه به بغل هستید که جای سلام و علیک امار اخرین تمرین ها و تحرکات درسی استاد رو در میارید! :)))
من ترم گذشته رو کلا 4 جلسه سر کلاس های مختلف رفتم و باقیش خونه بودم، وسط اردیبهشت هم بچهها رو راضی کردم سر کلاس نرن!! کلاسهامون هم کلا از بهمن شروع شد! اواخرش! :)))
کلا به خود دانشجو ها و با هم بودنشون بستگی داره....
ما دخترامون هم مردونگی دارن یه خورده! و وقتی میگیم عاقا بلنید شین بریم، راه میوفتن میرن( البته ترمهای اول با فحش و داد و بیداد بیرون میاوردیمشون الان سر عقل اومدن خودشون میان!)...
والا من دو ترم قبل یکی از اساتید رو که باهاش درس سه واحدی داشتم ، برای اولین بار سر جلسه امتحانش دیدم:n08:
وضعیت ترم تابستون یه جور دیگست . اساتید اعصاب ندارن حظور و غیاب می کنند یه جلسه هم نری حذفت می کنن
ata.royalfalcon
06-07-2015, 14:03
خب همونطوريكه تو صفحه قبل دوستمون هم گفتن تو يكي از شركتهاي دولتي كار ميكنم :n02: (يكي از زير مجموعه هاي وزارت راه و شهرسازي) .
حاجی مملکت ما اینقد نفت و گاز داره، که اگر حضرات از اسرائيل بکشن بیرون و نفتشون رو بفروشن و اختلاس خودشون رو هم داشته باشن، بازم لازم نباشه کسی کاری بکنه و همه هم حقوق بگیریم و حالش رو ببریم!!
مشکل اینه که حضرات ازاین ور کل دنیا رو دارن انگولک میکنن بدون هیچ پشتوانه ای، بعد دزدیهاشون هم میخوان باشه و انجام بگیره، بعد تشنهی قدرت هم هست(عقدهای قدرت) و دوست دارن مثلا کار ملت زیر دستشون باشه...
از اینور عشق این رو دارن که بیان و مردم رو معتقد و متدین بار بیارن، بعد بدون کار فرهنگی و یا علمی! صرفا با گفتن اینکه اگر غذا نبود اشکنه میزنیم به بدن و یا اینایی که میرن کنسرت مطربن و امثالهم، انتظار دارن این چیا بشه....
خو وقتی همه چیز اشتباه و برعکس داره انجام میشه وضعمون اینه....
خدا وکیلی یکی از این قضایا رو حذف بکنن، مملکت کمی بهتر میشه... باز به اون چیی که باید نمیرسه ولی خو....
من شرکت گاز کار میکنم.... چند وقت پیش یه بابایی یه کنتور گاز رو دستکاری کرده بود، چهار تا مهندس و دو تا بازرس و چند تا کارگر دو ساعت نشسته بودیم ببینیم این کنتوره رو چیکار کرده :| خودشم زیر بار نمیرفت هرچی میگفتیم باو میدونیم کنتور رو دستکاری کردی بگو خدایی جریمت نمیکنیم نگفت که نگفت....
فک کن، یارو ادم عادی و فک کنم مسافر کش، کنتور گازی که کار تخصصی ما مثلا باشه رو بهتر از ما میشناسه و یه بلایی سرش اورده که همه چیز درست کار کنه، ولی کم کار کنه :|
اونوقت ماها بلد نیستیم حتی تشخیص بدیم چیکارش کرده... کنتور جدید از این فلزی ها براش نصب کردیم که لااقل اگر بلایی سرش اورد یکپارچه باشه اهنش بفهمیم چیکار کرده کنتور مادر مرده رو :|
دلیلش چیه؟ هیچکس سر جاش نیست!! اون ادم که تحصیلاتش احتمالا مکانیکی چیزی باشه، باید کار ماها رو داشته باشه و ماها هم اون کاری که بلدیم!...
لامصبا مخ این مردم یه جاهایی یه کارایی میکنه که اگر جای درستش استفاده بشه ناسا و جنرال الکتریک و تیوتا و مرسدس بنز و کلا سلاطین صعنعت رو میارن میذارن تو جیب کوچیکشون!!! حیف که کار دست کاردانش نیست :(
Mehrshad-msv
06-07-2015, 22:42
یه دو روز قبل که سر کار فقط برنامه ریزیش رو میکنیم و خود اون شب تعطیلی هم که همه زود دیر میاییم و زودم میریم همون مودتی هم که هستیم کاری نمیکنیم خود اون تعطیلی که هیچی و فرداش هم که لنگ ظهر راه میوفتیم و بعدم که همه خوابیم بعدم زود میریم کارامون مونده میبریم خونه انجام بدیم و تا نصفه شب طول میکشه فردا دوباره داستان امروز تکرار میشه
والا امریکا هم بود همین بود خودمون شعور نداریم فکر هم بکنیم اره اگر میریم عذاداری و ... حداقل مدت زمان و زمان شروع و پایان رو طوری تنظیم کنیم که حداقل فردا مشکلی نداشته باشیم فقط ادعای داریم مثل خر که ما نمیدونم دیشب مثلا قلان جا چقدر سواب کردیم چقدر نمیدونم فلان و ...
من نه میرم هیچ وقت نه رفتم از این به بعدم نخواهم رفت [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
کو تعطیلی؟ کجاست؟!:n02: آهان پارتی و پشت میزو می گی!
عزیز اوضاع بدتر از تعطیلاته گرگ که به گله خودش بزنه همینه دیگه.
به قول یه عزیزیی بگذریم... ویک کام سنگین...فففففففففففف. بپا دودی نشی:n01:
به قول یه عزیزیی بگذریم... ویک کام سنگین...فففففففففففف. بپا دودی نشی:n01:
اقا شما میدونی این سیگاری که شما میکشی، ۳۰ درصد به خودت و ۷۰ درصد به ما دود میزنه و ضرر میزنه ؟ :|
Public Enemy
06-07-2015, 23:17
عزیزان شب زنده دار اگر اهل بازی سبک shooter آنلاین هستین و پول ندارین از اینگونه بازی هارو خرید کنین بیاین Ghost Recon phantoms . هم رایگانه هم تا دلت بخواد ایرانی ریخته :n09:
1376MAXIMUM
06-07-2015, 23:17
اقو نفت و گاز جاش تو صنعته پولش هموین که وارد صنعت بشه یهو صنایع داخلی ما منفجر میشه بودجه دارن عجیب و نمیدونم این حرفا والا ما یه ۳-۴ سال پول نفتمون کامل خرج بشه و پشت سر هم و بدون وقفه یعنی ۲۴ ساعت شبانه روز کاملا کار کنیما قشنگ و حسابی منظورمه و یه خورده هم تکنولوژی بخریم فکر کنم قشنگ دست المان رو بزنیم بعد دیگه کمبود نیروی کار هم پیدا میکنیم مجبور میشیم مثل المانیا نیروی کار وارد کنیم
به نظر شما نمیشه؟
سرهنگ معمر قذافی
06-07-2015, 23:24
یه مرد به ما بگه عیب شیو کردن در چیست:|
Mehrshad-msv
06-07-2015, 23:36
اقا شما میدونی این سیگاری که شما میکشی، ۳۰ درصد به خودت و ۷۰ درصد به ما دود میزنه و ضرر میزنه ؟ :|
نخیرم چون تنها میکشم همش مال خودمه:n09:
عزیزان شب زنده دار اگر اهل بازی سبک shooter آنلاین هستین و پول ندارین از اینگونه بازی هارو خرید کنین بیاین Ghost Recon phantoms . هم رایگانه هم تا دلت بخواد ایرانی ریخته :n09:
کشتید مارو با این شوتر بازی فقط اکشن سوم شخص. برو god hand بازی کن حالشو ببر حیان.
اقو نفت و گاز جاش تو صنعته پولش هموین که وارد صنعت بشه یهو صنایع داخلی ما منفجر میشه بودجه دارن عجیب و نمیدونم این حرفا والا ما یه ۳-۴ سال پول نفتمون کامل خرج بشه و پشت سر هم و بدون وقفه یعنی ۲۴ ساعت شبانه روز کاملا کار کنیما قشنگ و حسابی منظورمه و یه خورده هم تکنولوژی بخریم فکر کنم قشنگ دست المان رو بزنیم بعد دیگه کمبود نیروی کار هم پیدا میکنیم مجبور میشیم مثل المانیا نیروی کار وارد کنیم
به نظر شما نمیشه؟
ماکسیموم انقدر غصه نخور 1000 سال اول سخته...درست می شه پسرم...:n27:
شوما به من بگو کی گفته شیو کردن عیب داره؟! :)))
به نظر شما نمیشه؟
تولید صنعتی در مرحلهی اول، نیاز به طراحی داره....
طراحی در کنار علم به تجربه نیاز داره....
قطعا توی ایران نمیتونن مثل المان یا امریکا یا ژاپن یا کره ای که دهها ساله دارن ماشین طراحی میکنن یا چیزای دیگه، طراحی ارائه بدن.... البته ما استعداد های خوبی در این زمینه داریم، ولی اگر کشور بخواد صنعتی به معنای واقعی کلمه بشه، به چیزی بیش از یه مشت! استعداد نیاز داره....
همچنین تولید صنعتی، نیازمندی شدیدی داره به صنایع سنگین زیر ساختی که ما صفر هستیم در این زمینه... یعنی ایجاد کردن این زیر ساخت های اولیه، خودش میلیارد ها دلار هزینه و سالها زمان میبره برای ما...
بنابراین، هیچ راهی نداره که ما یه دفعه صنیعتی بشیم مخصوصا صنعتی مثل المان برای ما غیر ممکن هست!! :)))
نهایتا ما توی این دهه شروع کنیم، شاید بعد از ۱۰ سال اینا بتونیم در حد هند یا تایوان و امثالهم جنس بزنیم و یا شاید حتی چین!!!! یه ده پونزده سال باید کپی بزنیم و جنس های دیگران رو صرفا مونتاژ و تولید محدود کنیم تا دستمون بیاد....
مثل چین که یه ۱۰ سال کما بیش ماشین های دیگران و قطعاتشون یا موبایلهاشون رو مونتاژ و تولید (بدون طراحی ) میکرد، و حالا تازه داره شروع میکنه برا خودش طراحی کنه و بسازه و بفروشه....
دوستان من میخوام یه شرکت ثبت بکنم که کارش خدمات کامپیوتری( شبکه و نرم افزاری باشه...)
مثلا برا ادارات دولتی، پیمان خرید قطعات بگیرم، یا چه میدونم کارای پشتیبانی شبکه و سیستمهاشون رو به عهده بگیرم و اینا..
اطلاع دارید چه جور شرکتی باید ثبت بشه؟؟؟( چیزی که حداقل تعداد نفرات رو بخواد مد نظرم هستش)
Thor God
07-07-2015, 11:17
به نظر شما نمیشه؟
شما یا دلت خوشه، یا خیلی خوشبینی، یا کلا خودتو زدی به علی چپ :n09:
Public Enemy
07-07-2015, 15:27
نمی دونم شما هم مثل من این مشکل رو دارین که افکار روزانه خودتون در خواب می بینین یا نه .
اما برای من اتفاق جالبی افتاد .
دیروز مثل همیشه داشتم هر یک ساعت یک بار انجمن لپ تاپ رو چک می کردم . از اون طرف کمی GTA و CS هم بازی می کردم تا ساعت 3 شب .
شب خواب جالبی دیدم . خواب دیدم یه گروه تروریستی ! جمع کردم رفتم تایوان ، یکی از شرکت های بزرگ ساخت لپ تاپ رو بمب گذاری کردم که سهام شرکتش بیاد پایین :n09:
بعدش از خودمون هیچ ردی به جا نذاشتیم . مثل همیشه امریکا هم نخود هر آش شده FBI رو فرستاده واسه تحقیق . چند تا بی گناه رو گرفته بودن شکنجه دادن مردن :n28:
1376MAXIMUM
07-07-2015, 17:33
صورت رو کلا اسلام گفته که نه نباید شیو کنید اما خوب میکنن ملت مشکلی هم نیست باهاش صلیقه ای هست خودتون میدونید ببینید چطوری بیشتر دوست دارید و با اعتقاداتتون میخوره یا نه جزئی تر بگم اسلام میگه 3 تیغ نکنید یا کلا گفته که اگر اصلاح میکنید طوری نباشه که بگیم مو روی صورتش نیست
دست و پا: انگار مشکلی نیست صلیقه ای هست هر جور دوست دارید میتونید بزنید میتونید نزنید من بدن سازی که میرم کسایی که هیکل هاشون ردیفه همه میزنن ولی خوب صلیقه ای هست هرجور دوست دارید از نظر دینی هم مشکلی نداره میتونید بزنید فکر کنم پیامبر هم میزده
سینه: خوب من شنیدم بعضی از دخترا خوششون میاد ام به شرط مرتب بودن این مورد رو هم که تو بدن سازی هیکل ردیفا همه بلا استثنا زدن
زیر بغل و نقاط حساس : حتما بزنید و نزارید بلند بشه چون از نظر پزشکی اول از همه به شدت بهش ایراد گرفتن زیر بغل رو خودمم حتی یه ازمایش کردم وقتی بلند بود یه روز که خیلی عرق کردم رفتم حموم و مخصوصا اون ناحیه رو خوب هم شستم با لیف و .... اومدم بیرون تست کردم ببینم خوب پاک شده یا نه دیدم نه خیلی هنوز هم بوی عرق میده یه مقدار گذاشتم دفه بعد رفتم حموم همه رو زدم و دوباره هم با دقت شستم و اومدم بیرون دیدم نه دیگه خبری نیست همش بوی صابونه اون نقاط حساس هم که غده های عرقیش خیلی فعاله(برای همه هست چه مرد چه زن) و عرق که میکنه اگر خوب تمیز نشه به مشکلات زیاد میخوره که چه بسا نازایی هم داره و مورد بعد هم کشور ما هواش گرمه فلسفه بیرون بودن بیضه از بدن هم خنک بودنش هست اگر مو زیاد باشه مانع از خنک شدن میشه و مشکل ایجاد میکنه اسلام هم فکر کنم به این قسمت ایرادی نگرفته و انگار مستحب هست زدنش اگر شتباه نکنم
پ ن : من این موارد رو خودم خوندم چون تو مدرسه مربی های پرورشی برامون یه چیزایی میگفتن یکی دوسال پیش خودم رفتم خوندم و باعلت و ... همه رو فهمیدم حتی دستورای اسلام و احکام اونم خوندم گفتم اگر یه روزی ازمون پرسیدن و ترسی که داشتم میگفتم که نکنه از نظر دینی مشکل بگیرن بهمون و دانشگاه نریم اونا رو هم خوندم:n02: والا میترسیدم یه خورده و میخواستم اگر زدم و بهم ایراد گرفتن یه زبون درازی هم بکنم
پ ن : دست و پا مخصوصا دفه اول خیلی طول میکشه مخصوصا اگر پر مو باشید من فکر کنم دفه اول که میزدم پاهام رو 2 ساعت طول کشید ولی دفه های بعد به شرطی که نزارید خیلی بلند بشه در حد مثلا 2-3 میلی متر حدود 5-6 دقیقه طول میکشه
پ ن: دفه اول دوم از جهت رویش مو بزنید چون ممکنه پوستتون حساس بشه ولی خوب خیلی تمیز نمیشه یه مقدار دون دون پیدا هست
Public Enemy
07-07-2015, 19:56
عزیزان این جریان طرح جداسازی ورودی خواهران و برادران در دانشگاهها چیه ؟ :n13:
بعضی دانشگاهها درب ورودی خواهران و برادران رو جدا کردن . که چی حالا ؟ باز میرن تو قاطی میشن که !
بعضی دانشگاهها درب ورودی خواهران و برادران رو جدا کردن . که چی حالا ؟ باز میرن تو قاطی میشن که !
الان دقیقا با کدوم قسمتش مشکل داری؟؟این که جدا کردن یا اینکه اون تو دوباره قاطی میشن؟
یه بودجهای اومده نمیدونستن باهاش چیکار کنن، اومدن خرج این کار کردن! :)
1376MAXIMUM
07-07-2015, 22:01
دوستان من میخوام یه شرکت ثبت بکنم که کارش خدمات کامپیوتری( شبکه و نرم افزاری باشه...)
مثلا برا ادارات دولتی، پیمان خرید قطعات بگیرم، یا چه میدونم کارای پشتیبانی شبکه و سیستمهاشون رو به عهده بگیرم و اینا..
اطلاع دارید چه جور شرکتی باید ثبت بشه؟؟؟( چیزی که حداقل تعداد نفرات رو بخواد مد نظرم هستش)
من تا جایی که میدونم و بابام کرد
شرکت عا سهامی خاص و عام و یه چیز دبگه هست شما سهامی خاص اگر بزنی فقط خودت و چند نفر دیگه هستید صاحبای شرکت و پول اولیه و ... رو هم همه رو باید خودتون بزارید
سهامی عام هم فکر نمیکنم الان به درد بخوره چون کسی سهام شرکتی که هیچ کاری نکرده رو نمیخره
یه نکته بگم اگر قرار هست برید و واقعا کار کنید با اداره های دولتی اول از همه به پول نیاز دارید یه ۱۰۰-۲۰۰ ملیون سرمایه اولیه میخواهد
مثلا پدر من که شرکت زدن هیچی سرمایه الیه نداشتن برای شرکت بعد مناقصه ها رو که میرفتن شرکت کنن بعضیاشون خوب شرایط داشت مثلا همون جایی که ازش پدرم باز نشست شد برای شروع کار باید ۴ میلیارد قلمبه پول میذاشت که بتونه فقط شرکت کنه که اونجا یه معدن بزرگ سرب هم بود
تو اداره های دولتی باید این رو هم دقت کنید که تو قرار داد هاتون اول پول بگیرید یا جوری باشه که اگر پول شما دیر بهتون رسید یا خواستن پول ندن شما راحت بتونی یه جوری دستت به یه جا بند باشه که ضرر نکنی مثلا یکی از فامیلا تاجر کابل برق هست فولاد مبارکه اگر شتباه نکنم ۲ ملیارد بهشون بده کاره و زمانی باید این پول رو میداد که هنوز دلار ۱۰۰۰ بود هنوز ندادن
استاد شیفو
15-07-2015, 09:16
توافق انجام شد . خدا کنه همه چیز به روال سابق برگرده و کشور رونق بگیره
اولین انتقاد به توافق هسته ای !!! :n24:
Public Enemy
15-07-2015, 11:25
میگم یه بحثی شد تو تاپیک شب زنده داران در ارتباط با ساخت گروه تلگرام . نظرتون چیه برای میزگرد آقایان یه گروه Telegram بسازیم ؟ مدیرشم @Ezel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n09:
میگم یه بحثی شد تو تاپیک شب زنده داران در ارتباط با ساخت گروه تلگرام . نظرتون چیه برای میزگرد آقایان یه گروه Telegram بسازیم ؟ مدیرشم @Ezel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n09:
بنظر من خیلیم خوبه...فقط بچه های انجمن هم باس باشن...
این دوستمون هر چه سریعتر زیر ساختاشو درس کنه ماهم شماره هامونو پخ میکنیم براشون....
Sent from my GT-I9082
عید فطر امسال شنبه و یک شنبه تعطیله؟
arash59b
17-07-2015, 20:56
بله تعطیلات دو روزه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehrshad-msv
18-07-2015, 02:11
منم تعطیلی موخوام!:دی فرداهم باید بکاریم تازه زودترم باید برم:n22::n01:
Mehrshad-msv
18-07-2015, 02:15
تلگرام چیست آیا؟!!:n02:
همینجوری با حال تره خرت و پرتش کمتره.شیک و مرتبه. یکم آزادیه بانیاتش محدود نسبت به اون موقع که اونترنت زغالی بود..هی یا:n27:دش بخیر
سلام دوستان.گفتم این تاپیک همه مرد هستن اگه اشکالی نداره سوالی بپرسم...میخواستم بدونم ساز و کار فروش محصولات مثلا دستمال کاغذی یا رب گوجه روی وانت چجوریه؟ یعنی کلا این چیزا چقد هزینشه.؟ من ساکن کرمانشاه هستم...نیروی کار اینجا خیلی زیاده با حقوق خیلی کم هم راضین ولی انصاف نیست خیلی کم بدی...من گفتم با توجه به اینکه چندتا بازار یاب میشناسم میتونم جنس بگیرم ازشون...سوال دیگه اینکه من 17 سالمه و قصد دارم اینکار رو فقط مدیریتش رو انجام بدم...بنظرتون خوبه؟ چجوریاس؟ضایع نیس؟ چون ما یکم موقعیت خانوادگی اجازه همچین کاری نمیده و توی شهر نسبتا کوچیکی مث کرمانشاه که بعضی وقتا اشناها رو میبینی من نمیخوام خودم اقدام کنم...
یه سوال دیگه.25 جعبه 72 تایی دسمال اگه بری جایی مث جمعه بازار هر روز هم بری(روزای دیگه بره n شنبه بازار)چند روزه فروش میره؟؟؟یه وانت رب چی.مثلا رب 1 کیلویی.بعدش اینکه تنوع هم خوبه؟؟؟ مثلا برای رب هم رب1کیلویی ببره هم رب 4 کیلویی.بعد کدومو بیشتر بخرم براش خوبه؟؟؟ کلا بیاین یه همفکری بکنیم دیگه دمتون گرم...
Sent from my GT-I9082
1376MAXIMUM
23-07-2015, 22:44
سلام دوستان.گفتم این تاپیک همه مرد هستن اگه اشکالی نداره سوالی بپرسم...میخواستم بدونم ساز و کار فروش محصولات مثلا دستمال کاغذی یا رب گوجه روی وانت چجوریه؟ یعنی کلا این چیزا چقد هزینشه.؟ من ساکن کرمانشاه هستم...نیروی کار اینجا خیلی زیاده با حقوق خیلی کم هم راضین ولی انصاف نیست خیلی کم بدی...من گفتم با توجه به اینکه چندتا بازار یاب میشناسم میتونم جنس بگیرم ازشون...سوال دیگه اینکه من 17 سالمه و قصد دارم اینکار رو فقط مدیریتش رو انجام بدم...بنظرتون خوبه؟ چجوریاس؟ضایع نیس؟ چون ما یکم موقعیت خانوادگی اجازه همچین کاری نمیده و توی شهر نسبتا کوچیکی مث کرمانشاه که بعضی وقتا اشناها رو میبینی من نمیخوام خودم اقدام کنم...
یه سوال دیگه.25 جعبه 72 تایی دسمال اگه بری جایی مث جمعه بازار هر روز هم بری(روزای دیگه بره n شنبه بازار)چند روزه فروش میره؟؟؟یه وانت رب چی.مثلا رب 1 کیلویی.بعدش اینکه تنوع هم خوبه؟؟؟ مثلا برای رب هم رب1کیلویی ببره هم رب 4 کیلویی.بعد کدومو بیشتر بخرم براش خوبه؟؟؟ کلا بیاین یه همفکری بکنیم دیگه دمتون گرم...
Sent from my GT-I9082
شرایط شهر شما رو نمیدونم ولی اگر همچین چیز تو اصفهان بود خیلی احتمالش کم بود که بگیره کارش
اگر میتونید قرض بگیرید جنس رو بفروشید و پول اون کسی که ازش گرفتید رو هم میتونید حتی با سود بدید که هم برای شما خوبه هم اون
درکل کارش خیلی هم ضاهری نداره دیگه با وانت کف شهر بودن خیلی جالب نیست که جنس بفروشیم
شما کارای بهتر هم میتونید انجام بدید و توصیه های که دارو اینه که شما اگر به پولش احتیاجی ندارسد تا بعد از کنکور و ... کار نکنید تجربه میگه که بعد درستون رو میزارید کنار و این خوب نیست
والا به پولش که نه احتیاج ملزمی ندارم...بودجه ای هم که گزاشته بودم برای اینکار برای ps4 جمع کرده بودم میخواستم یه tv32 اینچ هم برای توی اتاقم بگیرم برای ps4 اما خانواده با ps شدیدا و اکیدا مخالفت کردن دیگه منم پولش باد کرد رو دستم هرطور گشتم یجوری خرجش کنم پیدا نشد...
پ.ن:من خودم که نمیخواستم برم رو وانت کار کنم(گرچه کار جوهر مرده!!!)میخواستم بالاخره توی این وانفسا یکی کاری گیرش بیاد و این وسط ما هم پولی گیرمون بیاد؟!؟!بازم ممنون...داداشم میگف تو الان بوی پول به مشامت بخوره درس رو کلا یادت میره!
Mehrshad-msv
24-07-2015, 21:55
والا به پولش که نه احتیاج ملزمی ندارم...بودجه ای هم که گزاشته بودم برای اینکار برای ps4 جمع کرده بودم میخواستم یه tv32 اینچ هم برای توی اتاقم بگیرم برای ps4 اما خانواده با ps شدیدا و اکیدا مخالفت کردن دیگه منم پولش باد کرد رو دستم هرطور گشتم یجوری خرجش کنم پیدا نشد...
پ.ن:من خودم که نمیخواستم برم رو وانت کار کنم(گرچه کار جوهر مرده!!!)میخواستم بالاخره توی این وانفسا یکی کاری گیرش بیاد و این وسط ما هم پولی گیرمون بیاد؟!؟!بازم ممنون...داداشم میگف تو الان بوی پول به مشامت بخوره درس رو کلا یادت میره!
این شغلی که شما گفتید فقط و فقط تحت نظارت خودتون بجایی خواهد رسید .نون دادادن به دیگران بد نیست اما شما چطور با این اوضاع آشفته اجتماعی که همش و نه اکثرش معضلات اقتصادیه چطور می تونی به یک نفر اعتماد کنی!
بزار تو بانک باشه فعلا عجله نکن همون درستو بخون. اوضاع عقرب در قمره. شیر در گاوه!!
siroosmoradian
24-07-2015, 23:09
سلام خدمت همشهری خوب وبا معرفت خودم ،من هم بچه استان کرمانشاه هستم،ولی ساکن تهران،اینگونه شغل ها توی تهران بازارش نمی گیرد،چه برسد به کرمانشاه،اگر پول داری لوازم یدکی بزن ،لوازم یدکی همیشه بازار کارش هست،وکار تمیز وپر درآمدی،اگر کاسب خوبی باشی کارت می گیرد ولی باید با چند مکانیک خودرو هماهنگ باشی،ودرصدی از سود فروشت را به آنها بدهی مثلاً2%درصد،الان زندگی بر اساس روابط پیش می رود اگر روابط عمومی قوی داشته باشی حتماً موق خواهی شد!:n16:
استاد شیفو
26-07-2015, 10:22
دوستان اقایان یا همون عاقایان کمممممممممممک کنین:n02:
.
.
.
.
.
.
.
.
من چندی پیش گواهینامه رانندگی گرفتم . شروع کردم به تمرین ... حدودا 10 بار با ماشین رفتم توی کوچه پس کوچه ها تمرین کنم . یک بار وارد خیابان اصلی شدم که کم مونده بود یکی رو زیر بگیرم :n10:
و ترمز شدید .... کلا وقتی عابر پیاده میبینم که داره از خیابون رد میشه دست وپامو گم میکنم . نمیدونم سریع ردش کنم یا اهسته برم که از خیابون رد میشه .
یک دفعه هم گوشه ماشینبه تیر برق کشیده شد و ماشین خط افتاد !!!!!!
این دو بار حسابی ترس انداخته دلم و قید رانندگی رو زدم . حالا دیگه نمیتونم از ترس حتی به تمرین برم .
چی کار کنم راننده حرفه ای بشم . بعضی خانم ها رو میبینم چنان دست فرمونی دارند از خودم خجالت میکشم ....ترس مانع کار من هست :n04:
اقایون راهنماییم کنید .
1376MAXIMUM
26-07-2015, 11:02
دوستان اقایان یا همون عاقایان کمممممممممممک کنین:n02:
.
.
.
.
.
.
.
.
من چندی پیش گواهینامه رانندگی گرفتم . شروع کردم به تمرین ... حدودا 10 بار با ماشین رفتم توی کوچه پس کوچه ها تمرین کنم . یک بار وارد خیابان اصلی شدم که کم مونده بود یکی رو زیر بگیرم :n10:
و ترمز شدید .... کلا وقتی عابر پیاده میبینم که داره از خیابون رد میشه دست وپامو گم میکنم . نمیدونم سریع ردش کنم یا اهسته برم که از خیابون رد میشه .
یک دفعه هم گوشه ماشینبه تیر برق کشیده شد و ماشین خط افتاد !!!!!!
این دو بار حسابی ترس انداخته دلم و قید رانندگی رو زدم . حالا دیگه نمیتونم از ترس حتی به تمرین برم .
چی کار کنم راننده حرفه ای بشم . بعضی خانم ها رو میبینم چنان دست فرمونی دارند از خودم خجالت میکشم ....ترس مانع کار من هست :n04:
اقایون راهنماییم کنید .
خوب تجربه بگم
چند جلسه برو یه جای خلوت اقا گاز و ترمز ماشین بیاد دستت و نمیدونم ۷ تا حرکت رو انجام بده و نمیدونم این کارا تا کامل همه چیز یادت بیاد من کلش رو تو ۴-۵ جلسه یاد گرقتم الان دیگه تو ۵-۶ تای باقیمانده میریم تو شهر قشنگ دور دور و نمیدونم این کارا یه دو بار هم اتوبان بردم با ۶۰-۷۰ اینا
عامو خجالت نداره راحت باش جلسه اول اگر بدونی چیکارا میکردم چقدر فحش میخوردم از بقیه راننده ها تو یه جلسه دیگه فکر کنم ۱۰ بار رو شد مثلا سرعتم کم بود راه بقیه رو میبستم نه خودم میرفتم نه میزاشتم اونا برن یه چیزی بودما اما الان هم هنوز میلی متری رد میکنم مثلا امروز پمپ بنزین رفتیم قشنگ شاید ۱ سنتی متری رد کردم یه بار دیگه که دیروز باشه عابره پیادهه یهو اومد منم هیچ کاری نکردم قشنگ از ۵ سانتی شاید کمتر رد کردم خورده بودم درجا کمر طرف میشکست بعد اون موفع شما هم بیا تو شهر و ... کم کم راه میوفتی کارا منم نکن عابر رو بخواهی جا خالی بدی
کلا نترس بابا تا به ادم نزدی طوری نیست هر جا میخواهی بزن مهم نیست
اقا خیلی با حالی داداش چه مشاوره رانندگی دادی!!![emoji2] [emoji2] [emoji7]
بنظرم اخرای شب برو یه دوری بزن توی خیابون بزرگ ولی خلوت شهرتون.مثلا تهران من خودم بلوار هجرت یا افسریه(نصفه شبا)و بعضا خیابون طالقانی جاهای خوبی بودن برای رانندگی شبا...اگرم میتونی پیست بری که خیلی بهتره...سعی کن کسی که باهاش رودربایستی(رودرواسی!!!)داری کنارت نباشه چون استرست میره بالا...
ضمنا من هنوز 1سال دارم تا گواهینامه گرفتن...چند وقت پیش هم یکی با ماشین زد به ماشینمون که من برده بودم بیرون اصلا ترس نداره...
فقط کسی حماقت من که بدون گواهینامه نشستم پشت ماشین جای شلوغ رو انجام نده....
Sent from my GT-I9082
اولا، تعداد اقایونی که رانندگی میکنن و درصدیشون که رانندگیشون گوسپندواره، خیلی خیلی بیشتره از خانومهایی که رانندگی میکنن و درصدیشون که گوسپند وار رانندگی میکنن....
بنابراین اینکه یه خانوم رو ببینید که داره رانندگی میکنه و خوب هم رانندگی میکنه و خجالت بکشی که بگی حتی این زنه هم خوب میرونه، این اشتباهه... :)))
شوما جای اینکه یه دفه ب بسمالله بپری تو خیابون شلوغ و اینا، برو اول بیرون شهر یا محلههای خلوت و با مسیر های گل و گشاد واسه خودت رانندگی کن!!
متاسفانه توی ایران نمیشه توی یه خط روند و نگران نبود که کسی نزنه..... یه خورده سخت تره رانندگی مخصوصا اگر توی شهرهایی مثل اهواز، مشهد کرج و امثالهم رانندگی بکنید...(کرمانشاه در کنار اهواز باید قرار بگیره!!)
رسما بعد از سه سال رانندگی، تو اهواز میخواستم یه دوری بزنم تو شهر به فلان خوری افتادم و سریع زدم کنار، منتظر شدم تا یه ماشین راهنمایی رانندگی اومد و چسبوندن به سپرش! :) و از مهلکه نجات دادم خودمو....
کلا تو کلان شهر رانندگی کردن خیلی سخت تره....
بنابراین، فکر نکن که مثلا منی که ۶ ساله ماشین دارم و هر روز با ماشین اینور اونور میرم، موقعی که بین بولوار و یه رانندهی بیشعور گیر میکنم و اون راننده داره میاد سمت بولوار، واکنش شما و من باید یکسان باشه...
فعلا شما جاده های خلوت و مسیر های راحت و اسون و مشخصا خلوت!( خلوتش خیلی مهمه!) رو بگیر و برو... کم کم ماجرا دستت میاد... راهنما بزن و اروم برون( سرعت زیاد نرو) که حتی اگر مشکلی پیش اومد سریع بتونی کنترل بکنی! :)))
اما مشخصا جایگیری پاها رو سعی کن کامل یاد بگیری... ترمز گرفتن های مختلف رو سعی کن یاد بگیری.... نقطه حرکت رو سعی کن یاد بگیری....( مشخصا برو توی یه سربالایی، سعی کن پات رو از رو ترمز ور داری و با کلاج(دنده ۱) ماشین رو نگه داری و بعد با پایین بردن کلاج ماشین رو ببری به سمت جلو!( بدون گاز و ترمز).... میتونی تمرینت رو واسه شروع حرکت از سطح صاف هم شروع کنی.... این تمرین واسه رانندگی توی ترافیک عالیه...
دنده دادن و قاطی نکردن گاز و ترمز که خدایی نکرده در صورت خطر، جای ترمز اشتباهی گاز ندی....
یه واقعیتی هم هست که رانندگی توی ایران هر دمبیلیه... سعی کن فقط و فقط مواظب عابر ها باشی که بهشون نزنی، سعی کن اینه ها رو کامل بپایی و اطرافت رو کامل داشته باش تا مشکلی پیش نیاد...
رانندگی و دست فرمون یه چیز تمرینیه و با رانندگی کردن به دست میاد! :) فقط و فقط با رانندگی.... اصلا هم خودت رو با یه راننده تاکسی یا راننده اژانس یا راننده وانت و امثالهم مقایسه نکن!! :)))
روزای اول من از این پلها میترسیدم در حالی که دوستام با سرعت مثلا 60 تا قشنگ از رو پل رد میشدن( پلی که کوچیکه و روی جدول کشیدن).... الان منم همینجوریم! :) جای تایر های ماشین تو ذهنمه و بدون مشکل فرمون میدم....
تمرین و تمرین و تمرین! :)
آقا من هم یک توصیه بکنم همیشه حواست به این خانم های چادری باشه . اکثرشون اصلن نگاه نمیکنن که ماشین میاد یا نمیاد یکدفعه میپرن وسط جاده یا این که وقتی دارن از عرض جاده رد میشن یا نگاه نمیکنن یا اینکه حواسشون به طرف اشتباه و مخالف هست .
مخصوصن در شب ها که با اون چادرهای سیاه اصلن مشخص نیستن !
یک بار یکی از همین خانمها با بچه کوچیکش از روی میدان وسط خیابان پرید توی جاده و جلو من سبز شد . من هم داشتم دور میزدم که به طبع انتظار همچین صحنه ای رو نداشتم که موقع دور زدن در کنار میدان با همچین صحنه ای مواجه بشم و یکدفعه فرمون رو پیچوندم که به اون خانم و بچه اش نخورم که ماشین چند دور چرخید و در کنار یک بلوار متوقفش کردم . یک دور دیگه چرخیده بود رفته بودم توی بلوار :n02:
در کل حواست به این عابران پیاده باشه . مخصوصن اونایی که با بچه هاشون میان بیرون و معمولن خودشون سمت پیاده رو هستن و بچه رو در سمت ماشین رو و در کنار خیابان و جایی که ماشین ها رفت و آمد میکنن همراهی میکنن و در کل همه کارهاشون برعکس هست .
استاد شیفو
26-07-2015, 18:57
دوستان عزیزم از همتون ممنونم .
اعتماد به نفسم پایینه . قید ضرر مالی و خورده شدن ماشین نیستم ..فقط یاد بگیرم ... دیگه ارزویی ندارم .
بعضی وقت ها بچه رو میبینم دست فرمونی داره ادم کیف میکنه .
همین ها باعث میشه از شرم اب بشم برم داخل زمین .
این حرف دوستان رو هم قبول دارم که هر چقدر هم که حرفه ای باشی . باز هم یکی پیدا میشه که راتو ببنده . :n40:
Reza Azimy_RW
26-07-2015, 19:33
آقا من هم یک توصیه بکنم همیشه حواست به این خانم های چادری باشه . اکثرشون اصلن نگاه نمیکنن که ماشین میاد یا نمیاد یکدفعه میپرن وسط جاده یا این که وقتی دارن از عرض جاده رد میشن یا نگاه نمیکنن یا اینکه حواسشون به طرف اشتباه و مخالف هست .
مخصوصن در شب ها که با اون چادرهای سیاه اصلن مشخص نیستن !
یک بار یکی از همین خانمها با بچه کوچیکش از روی میدان وسط خیابان پرید توی جاده و جلو من سبز شد . من هم داشتم دور میزدم که به طبع انتظار همچین صحنه ای رو نداشتم که موقع دور زدن در کنار میدان با همچین صحنه ای مواجه بشم و یکدفعه فرمون رو پیچوندم که به اون خانم و بچه اش نخورم که ماشین چند دور چرخید و در کنار یک بلوار متوقفش کردم . یک دور دیگه چرخیده بود رفته بودم توی بلوار :n02:
در کل حواست به این عابران پیاده باشه . مخصوصن اونایی که با بچه هاشون میان بیرون و معمولن خودشون سمت پیاده رو هستن و بچه رو در سمت ماشین رو و در کنار خیابان و جایی که ماشین ها رفت و آمد میکنن همراهی میکنن و در کل همه کارهاشون برعکس هست .
خانوما کلا تو عالم هپروت سیر میکنن اصلا انگار وسط پارک داره قدم میزنه و از خیابون رد میشه نگاه هم نمیکنه .
خدا اینا رو زنده نگه داشته تا الان باید منقرض میشدن :دی
دوستان من یه فیش حج عمره از سال 84 دارم. پارسال می خواستم بفروشم که تأخیر انداختم و آخرش حج رو تعطیل کردن، نشد بفروشم. الآن وضعیت چطوره؟ راهی هست که این فیش رو بفروشم؟
Mehrshad-msv
28-07-2015, 01:55
دوستان من یه فیش حج عمره از سال 84 دارم. پارسال می خواستم بفروشم که تأخیر انداختم و آخرش حج رو تعطیل کردن، نشد بفروشم. الآن وضعیت چطوره؟ راهی هست که این فیش رو بفروشم؟
فیش دبی بود خودم ازنت می خریدم الان اونجا داعش بازیه بیکاریم پشیم بریم حج بازی! این عرباهم که شدیدا قاطی کردن، اوضاع خوب نیست برادر اسلامی... البته برو تبیان شاید مشتری پیدا شه!
فیش دبی بود خودم ازنت می خریدم الان اونجا داعش بازیه بیکاریم پشیم بریم حج بازی! این عرباهم که شدیدا قاطی کردن، اوضاع خوب نیست برادر اسلامی... البته برو تبیان شاید مشتری پیدا شه!
"سایت تبیان" منظورتونه؟
Mehrshad-msv
28-07-2015, 12:38
"سایت تبیان" منظورتونه؟
نه روزنامش منظورمه!!:دی
بنظرم تو بازارچه اعلام کنید نتیجه می گیرید برادر
Mehrshad-msv
30-07-2015, 23:48
امروز دهنم سرویس شد 6-7 ساعت تو آفتاب داشتم با کولر ور می رفتم الان کل کچلم شدیدا داره می سوزه لطفا کرمی چیزی برای درمان اعلام فرمایید آقایون:دی
jafariking
01-08-2015, 00:48
سراپا گوشم
Mehrshad-msv
01-08-2015, 03:26
سراپا گوشم
خوش به حالتون چقدر گوش دارید:دی
ata.royalfalcon
01-08-2015, 08:00
امروز دهنم سرویس شد 6-7 ساعت تو آفتاب داشتم با کولر ور می رفتم الان کل کچلم شدیدا داره می سوزه لطفا کرمی چیزی برای درمان اعلام فرمایید آقایون:دی
بجاي كرم ميتونين از اين نسخه اي كه تو اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نحوه درست كردنشو توضيح دادن استفاده كنيد .
با يه تير دو نشون ميزنين هم سوزشش برطرف ميشه و هم موهاتون دوباره درمياد (100% تضميني و تست شده) :n02: .
Mehrshad-msv
01-08-2015, 19:50
بجاي كرم ميتونين از اين نسخه اي كه تو اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نحوه درست كردنشو توضيح دادن استفاده كنيد .
با يه تير دو نشون ميزنين هم سوزشش برطرف ميشه و هم موهاتون دوباره درمياد (100% تضميني و تست شده) :n02: .
دمت گرم دیگه دیره پوست پوست شد رفت...لعنتی این چندمین بارشه.:n27:
البته من هرروز می تیغم اصلا کچلی رو دوست دارم....فقط حیف چشام آبی نیست!!:دی
1376MAXIMUM
01-08-2015, 20:41
اره یه چشم ابی یه هیکل ردیف هم کم داری بعد یه خورده برنزه کنی یه کپی از یه ادم معروف میشی یه جورایی قبله دخترا میشی
البته خودم متنفرم دوست ندارم باشم
میگما چشم قهوه ای بهتره ها قشنگ تره
Mehrshad-msv
02-08-2015, 13:03
اره یه چشم ابی یه هیکل ردیف هم کم داری بعد یه خورده برنزه کنی یه کپی از یه ادم معروف میشی یه جورایی قبله دخترا میشی
البته خودم متنفرم دوست ندارم باشم
میگما چشم قهوه ای بهتره ها قشنگ تره
هیکل که بد نیست فقط یکم اضافات اورده...دخترام عزیز کیلویی چنده برای پرستیژه فرهنگ کچلی گفتم.
قهوه ای خوبه اما همه تو اکثر خانوار ما رنگین من یه دونه حقمو ندادن...شایدم افتاده زمین!!:دی
برای شما چیاش افتاده زمین؟!:دی
1376MAXIMUM
02-08-2015, 15:30
هیکل که بد نیست فقط یکم اضافات اورده...دخترام عزیز کیلویی چنده برای پرستیژه فرهنگ کچلی گفتم.
قهوه ای خوبه اما همه تو اکثر خانوار ما رنگین من یه دونه حقمو ندادن...شایدم افتاده زمین!!:دی
برای شما چیاش افتاده زمین؟!:دی
من از خودم کاملا راضی هستم چیزی کم و کسری ندارم فقط یه خورده این ریشام کچله و این که قدم اگر بلند تر میشد بهتر بود البته همین الانم راضی هشتم مشکلی ندارم خخخخخ
Mehrshad-msv
02-08-2015, 15:38
من از خودم کاملا راضی هستم چیزی کم و کسری ندارم فقط یه خورده این ریشام کچله و این که قدم اگر بلند تر میشد بهتر بود البته همین الانم راضی هشتم مشکلی ندارم خخخخخ
شما راضی هستید یه عکس بزار ببینیم ماهم راضی هستیم:n02:
1376MAXIMUM
03-08-2015, 00:38
شما راضی هستید یه عکس بزار ببینیم ماهم راضی هستیم:n02:
از کی خودم؟
Mehrshad-msv
03-08-2015, 01:38
از کی خودم؟
نه از خودت!
Mehrshad-msv
27-08-2015, 00:50
آقایون نداریم تو این انجمن:n02:
1376MAXIMUM
27-08-2015, 14:21
داریم اما ماستی هستیم بعد یه روز رو پاییم یه روز نیستیم
Mehrshad-msv
29-08-2015, 01:12
داریم اما ماستی هستیم بعد یه روز رو پاییم یه روز نیستیم
ابله بر تو چه جمله کوتاه است...اول به تکامل برس بعد زر بزن ناهوشمند!(منظور کدا بودن:دی)
1376MAXIMUM
29-08-2015, 21:38
چقدر چیز شعر میگی نگو عامو نگو
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
الان قیلفه بچه های فرومه ها
Mehrshad-msv
30-08-2015, 02:57
چقدر چیز شعر میگی نگو عامو نگو
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
الان قیلفه بچه های فرومه ها
:دی
اصلا تو چیکاره ای جمله من کوتاهه!!!هان
1376MAXIMUM
30-08-2015, 09:06
:دی
اصلا تو چیکاره ای جمله من کوتاهه!!!هان
مگه جمله بود من فکر میکردم شبه جمله هست:n02:
خوبه رفیق خوبی میشی میشه شرو ور گفت باهات ایول :n11::n11::n11::n11::7:
1376MAXIMUM
31-08-2015, 02:08
میگما این جا با شرت مامان دوز هم میشه قر داد کسی نیست ادم خجالتم نمیکشه
Mehrshad-msv
31-08-2015, 05:00
نه دیگه اصولا چون جمع مردونست مجازه...راحت باش:n02:
- - - Updated - - -
من اینجا تک و تنها...
اواتارت به صورت اتشین در وجوده هر چی مرده...های هیتلر:n05::n02:
- - - Updated - - -
اواتارت به صورت اتشین در وجوده هر چی مرده...های هیتلر:n05::n02:[/QUOTE]
های مهرشاد:n02:
فعلا که به متحدانمون نیاز داریم.
ژاپن>سونی>ps4.:n02:
Mehrshad-msv
01-09-2015, 04:31
- - - Updated - - -
اواتارت به صورت اتشین در وجوده هر چی مرده...های هیتلر:n05::n02:
های مهرشاد:n02:
فعلا که به متحدانمون نیاز داریم.
ژاپن>سونی>ps4.:n02:[/QUOTE]
برو تو کیک استارترینگ ir:n02: کمکت می کنن.ولی نه کاش یه سایتی بود البته اونور هست اسمشو نمی دونم!!!بچه ها پول میریختن حسابت می رفتی خرید.فقط چون ایرانه مشکل اینه هرروز باید دست یکی میدادیش:n18:
1376MAXIMUM
04-09-2015, 08:50
فوووووووووووووووووووووووت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتنتت نتت
1376MAXIMUM
06-09-2015, 00:03
بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد بازار کار برنامه نویسی داره؟
من یه زبون رو دارم یاد میگیرم دیگه در این حد که بتونم مثلا یه دانلود منیجر بنویسم بلدم برنامه نویسی رو ولی خوب اصلا هیچ ایده ای ندارم که الان کافیه یا نه و چه چیزایی نیاد دارم دیگه و ...ه روش هایی داره وارد شدن به بازار کارش اینا رو نمیدونم اگر کسی مدونه خیلی خوش حالمان میکند با اطلاعات دادن
کسی شندیده یه بابایی بعد دو سال برخواسته و گفته برای انتخابات بعدی می آیم؟
استاد شیفو
15-09-2015, 11:12
سلام
دوستان من روی لپ تاپ دو تا user ساختم . و هر بار با یکی لاگین میکنم .
حال دائما این پیغام میاد other people logged on to my computer !!!
الان یعنی کسی داره لپ تاپم رو هک میکنه ؟!
siroos 22
15-09-2015, 17:16
سلام یک برنامه آنتی هک نصب نماییداگرکسی سیستم شما را هک کرده باشدمشخص می شود!
برنامه آنتی هک را باز کنیدبه غیر ازسیستم خودشما اگرسیستم های دیگری فعال باشندمشخص می شود ومی توانیدپسورد سیستم را تغییردهیدبا این کار دیگربه سیستم شما دسترسی نخواهدداشت!درضمن خوشحالم مجدداً به عضویت سایت درآمدم وهمین جا از مدیریت سایت تشکرمی کنم@:n16:
siroos 22
15-09-2015, 17:23
سلام خدمت مدیر محترم سایت/forum.p30world.com اینجانب دوسه ماه پیش با نام کاربریsiroos.moradianعضو این سایت بودم آیا امکان داردبه پست های قبل دسترسی داشته باشم.با تشکروسپاس فراوان1:n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.