مشاهده نسخه کامل
: « میزگرد آقایان »
همین الان خبر 20:30 گفت دوتا جوون زیر 20سال کشته شدن سر این مسائل و چندین نفرم مجروح شدن.وقتی عرض میکنم از عُرف خارج میشن همینه.بیچاره خانواده های اون اشخاص فوت شده
دوستان کار نيمه وقت چي پيشنهاد ميدين؟
ata.royalfalcon
17-03-2015, 21:52
یه فلش مموری مفتکی 16 گیگ دستم رسید :n09:
ممنون از ابر و باد و مه و خورشید و فلک که بعد از سوختن اون فلش مموری قبلی ، یدونه جدیدشو برام فرستادند :n02:
farshad0123
17-03-2015, 23:12
امشب اینقدر منطقه ما آرام و ساکت بود که من خوابم گرفت:n02:
Mr_100_dolari
17-03-2015, 23:26
دوستان کار نيمه وقت چي پيشنهاد ميدين؟
رشتتون چیه ؟ تو چه ضمینه هایی کار کردی و یا آشنایی داریی ؟ اصلا به چه کارهایی خودت علاقه داری ؟
Mr_100_dolari
17-03-2015, 23:29
امشب اینقدر منطقه ما آرام و ساکت بود که من خوابم گرفت:n02:
اینجا که یه آن بارون زد فکر کردم دیگه تعطیل شده ولی باز مثل اینکه شروع کردن :دی
رشتتون چیه ؟ تو چه ضمینه هایی کار کردی و یا آشنایی داریی ؟ اصلا به چه کارهایی خودت علاقه داری ؟
رشته که مدیریت خوندم و در حال شروع دارو هم هستم
از سخت افزار و دستگاه های شیطانی سر در میارم
Mehrshad-msv
18-03-2015, 02:20
یه چندتا موشک از اون چوبی بلندا رو مستقیم بزارید وسط خیابون نشونه گیری کنید به خونه ها و بلند دادبزنید وبگید بسویه بینهایت وفراتراز آن بعد روشنش کنید بعد با دست سفت بگیرید تا موشکه ازدستتون درنره بزنه خونه مردم رو داغون کنه:n08:
یابشینید توخونتون از برنامه هایه هزارساله تکراریه شبکه هایه تلویزیون لذت ببرید
البته متحول شدن و سعی کردن از من و تو و رقیباشون عقب نمونند.:n02:
ولی کلا من نمی دونم فیلم دیدن چه لذتی داره:n29: الان هرچی فیلمه ماله هالی ووده اونم همش داستان های تکراری. یک قهرمان یک مشکل، و در اخر مشکلی که حل می شود!!:n02:
باز روزی روزگاری در امریکا یا فیلم 1.2 weeks یا لولیتا رو بزارن باز یه چیزی:n02:
1376MAXIMUM
18-03-2015, 08:21
همینجوریش داریم از صداش مستفیض میشیم :n02: حداقل بذار نبینم اون کارهایی رو که نباید ببینم :n09: بذار فکر کنم فقط دارن ترقه و ... میزنن :n39:
من الان تو بازی، اینقدر هیجان بم وارد میشه که اصلا هیچ چیزی بیشتر از بازی آنلاین بهم انرژی نمیده.
یه سری هستن خر کاری میکنن اونا خوب نیست وگرنه اتفاقا زنگیا و نوریاش خوبه
مثلا دیشب ما داشتیم راه میرفتیم همین طور و ... یه پسره داشتم میگرفتن فرار کرد اومد طرف یه ساختمون ما داشتیم از پشت ساختمونه میرفتیم شانسش گفت نگرفتنش رسید به ما با گفت منو جا بدید تو جمعتون میگیرنم الان ما هم گفتیم باشه اومد و داشتیم راه میرفتیم یهو یه ماشین شخصی اومد وایساد و گفت کدومشون بود یکی از دوستاشون رو گرفته بودن گفت هیچ کدوم پسره تیپ و قیافه اش فرق داشت باما اونو گفت بیا رفت جلو گفت تو بودی؟ گفت نه بعد نفهمیدیم چی از کجا اومد جلو پامون بعد پلیسه در رفت اینم یه فیلمی در اورد و در رفت پسره ۱۳-۱۴ سالش بیشتر نبود گفتیم کناه داره از الان براش سو سابقه ثبت میشه بعد تو مدرسه و ... هم درد سر داره گفتیم بیاد
یکی نزدیک بود خودمو به باد بده اومد یکی قشنگ زد کنار ساختمون کنارم منم یکی دو متر بیشتر فاصله نداشتم
یه سری هم هستن فقط میزنن و میرقصن اونا که باشن خوبه مگه چیه بابا یه نیم ساعت یک ساعت بیشتر هم نمیتونن وایسن خسته میشن
یه سری دلو دیوونه هم بودن اونا اسپری مینداختن تو اتیشا خیلی دیوونه بازیه اینا مکانزیمش دقیقا مثل نارنجک هاییه که نیکه تیکه نیست
نارنجک ها توش گاز تولید میشه و فشار میاره منفجر میشه اینا یه خورده گازی که توش مونده با اتیش گرم میشه و میترکه صداش که خیلی بده و اتیش ها رو هم کاملا پخش میکنه هیچی ازش نمیونه یه انشی که مثلا یک متر ارتفاع داره و حدود یه دایره با شعاع نیم متر رو کاملا پخش میکنه و خود ترکش هاش هم پخش میشه که بد چیزیه متاسفانه دری هاش در نمیاد و خود قوطی رو پاره میکنه فشار گاز توش خیلی خطریه من یه تیک از ترکش یمی از اسپری ها رو تقریبا ۱۰-۱۵ متری یه اتیشا پیدا کردم یه اسپری نیوا ضد عرق بود نقره ایا خودمم داشتم انتی باکتریال بود فکر کنم
این خولو چلا رو باید بگیرن میزنن یکی رو داغون میکنن
hossein blak
18-03-2015, 09:14
سلام...
آقایون من الان در منگی کامل به سر میبرم ...
بگید ببینم چهار شنبه سوری دیشب بود یا امشب؟؟؟
آخه حرکی برای خودش یه سازی میزنه و من الاندر هنگی هستم ...
Iloveu-ALL
18-03-2015, 09:40
سلام...
هنگی نداره که
چهارشنبه سوری در شب سه شنبه انجام میشه.
سلام...
قدیما از شب چهارشنبه تا دقایق آخر روشنایی روز چهارشنبه شادی میکردن، یعنی شب چهارشنبه آتیش روشن میکردن و قاشق زنی میکردن و روز چهارشنبه هم رقص و آواز و کوزه شکستن بود.
XPERIA Z3
1376MAXIMUM
18-03-2015, 09:56
ولی کلا من نمی دونم فیلم دیدن چه لذتی داره:n29: الان هرچی فیلمه ماله هالی ووده اونم همش داستان های تکراری. یک قهرمان یک مشکل، و در اخر مشکلی که حل می شود!!:n02:
باز روزی روزگاری در امریکا یا فیلم 1.2 weeks یا لولیتا رو بزارن باز یه چیزی:n02:
والا انگار موندن تو این فرم داستان خسته نشدن
خسته کننده میشه بعد از ۴ تا فیلم حالا فقط یکی نیروی خارق العاده داره یکی نمیدونم ذهنش خیلی قویه و یکی خیلی خوب عمل میکنه همشون یکی هست که از بقیه بهتر هست فایده نداره حالا اگر رمانتیک باشه هم یه شاهزاده رویا ها هست که با یه پرنسس ازدواج میکنه و به خوبیو خوشی زندگی میکنن یکنواختی زیاد هست
اخه اون فیلم روزی روزگاری درامریکا به چه در میخوره؟؟؟فیلمش عالیه حتی هزاردفعه هم ببینی ولی فیلمی که 4ساعته روبه ملت نیم ساعت الا1.5ساعت تحویل میدن کجاش زیباست ؟؟هرسال فیلم هایه تکراری رو حذفیاتشو بیشترمیکنن
سلام...
اونایی که درچهارشنبه و پنجشنبه ترقه میزنن ببین برا کدوم ابادیه سوفلایین خاک برسرشون یا عقب مونده ان یا اولین بارشونه چهارشنبه سوری میبینن
کلاسش اینه که سه شنبه اجراشه
Public Enemy
18-03-2015, 10:55
سلام برادران گرامی
یه سوال !
این میز گردتون چرا چهار گوشست ؟ :n13:
1376MAXIMUM
18-03-2015, 11:08
سلام برادران گرامی
یه سوال !
این میز گردتون چرا چهار گوشست ؟ :n13:
کج نیست؟ کجه میزه نه ؟
erfan.it
18-03-2015, 11:23
هــــــی جنتلمن هـــــا :n02:
.
یه مشکلی دارم ،،، نمیدونم چرا فلش مموری یا رم ریدر که به پی سی وصل میکنم ، این جور میشه ؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Khan gholi
18-03-2015, 11:35
دیشب مثل سال های قبل نبود.سال های قبل انگار میدون جنگ بود حوالی خونه ما و امسال هم خوب بود ولی نه مثل قبل همش دست ساز میزدن با 30 تا گاز تو اتیش.سال قبل تو بطری اب معدنی نمیدونم چی ریخته بودن تکون میدادن مینداختن انگار بمب زدن
پلیس نیومد چهارتا بسیجی امودن با باتوم نمیدونم چی شد به خنده افتادن گذاشتن رفتن.
شبه چهار شنبه(سه شنبه شب میشه).شب اگه اول بیاد یعنی روز قبل اگر اخر بیاد میشه همون روز.این معدلی که نمیدونم از کی تو ایران اومده
این بنده خدا هایی که ترقه ها رو فردا پس فرداش میزنن از دیشب باقی مونده خودشون امروز خالی میکنن.چون از 7 شب شروع میشه تا 11 قبل و بعدش ملت صداشون در میاد
مورد داشتیم طرف ترفه زده صداش سال بعد امده
Public Enemy
18-03-2015, 12:17
.
یه مشکلی دارم ،،، نمیدونم چرا فلش مموری یا رم ریدر که به پی سی وصل میکنم ، این جور میشه ؟!؟
رم ریدر : یا مموری خوب متصل نیست یا روش رمزه !
Mr_100_dolari
18-03-2015, 12:41
رشته که مدیریت خوندم و در حال شروع دارو هم هستم
از سخت افزار و دستگاه های شیطانی سر در میارم
اولویتت رو بزار با هر کدوم که میخوای در آینده وارد همون کار بشی حالا میخواد رشتت باشه یا نه زیاد مهم نیستش ... که یه تجربه ای هم کرده باشی ... البته علاقه هم مهمه ... و اینکه حتی اگر فکر میکنی اگر روزی تو هر کدوم از این مهارت هایی که گفتی بتونی پیشرفت کنی و سرمایش و داشته باشی که برای خودت مستقل بشی باز اولویتت رو بزار روی اون ...
منظورت از دارو همون داروخانست !! اگر آره که خوب نونی توشه ...
سخت افزارم بد نیستش در اینده شاید بتونی با سرمایه به نسبت کمتری وارد بازار کارش به صورت مستقل برای خودت بشی ...
Iloveu-ALL
18-03-2015, 12:52
.
upload7.ir/uploads//11ab80dcbb2fc8a36ba0d02ae0a92c60d83b80e7.png
اینجا سوال کن جواب میگیری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد دیسک، اپتیکال درایوها و سایر ابزار ذخیره سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-03-2015, 12:54
سلام
سعی کنید در روز چند بار این ورزش رو انجام بدین .
هم برای دوران قبل از ازدواج مفید هست هم برای دوران بعد از ازدواج هم برای دوران سالمندی .
در خال راه رفتن یا ایستاده یا نشسته یا درازکش ,فرقی نمیکنه .
عضله ی اسفنگتر مخرج رو به مدت سه چهار ثانیه منقبض کنید درست مثل حالتی که برای کنترل و قطع کردنِ ادرار انجام میدین .
روزانه چند بار و هر بار 10 - 15 دفعه این کار رو انجام بدین .
این ورزش باعث تقویتِ کنترل عضلات اطراف غده ی پروستات میشه که کنار مخرج هست.
تقویتِ این عضلات برای مجردها و متأهل ها و مردان میان سال و سالمند خیلی مفید هست .
باعث کنترل میل جنسی , افزایش مدتِ همبستری و همچنین کنترل ادرار در سنین بالا و جلوگیری از مشکلات پروستات میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B3%D8%AA%D8%A7%D8%AA&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
hossein blak
18-03-2015, 15:06
User Tag List
Atghia -مریم جوون-♥ NiloofaR ♥
:n38:
الان اسامی بالا رو چرا برای این تاپیک تگ کردید؟؟؟؟؟:n13:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-03-2015, 15:36
User Tag List
Atghia -مریم جوون-♥ NiloofaR ♥
:n38:
الان اسامی بالا رو چرا برای این تاپیک تگ کردید؟؟؟؟؟:n13:
اینا خودشون یه پا مردن!!!
معلومه.
یه شخص محترم با اسم ع.م و ر.ک که به مقام بنی رسیده تگ کرده:n02:
اولویتت رو بزار با هر کدوم که میخوای در آینده وارد همون کار بشی حالا میخواد رشتت باشه یا نه زیاد مهم نیستش ... که یه تجربه ای هم کرده باشی ... البته علاقه هم مهمه ... و اینکه حتی اگر فکر میکنی اگر روزی تو هر کدوم از این مهارت هایی که گفتی بتونی پیشرفت کنی و سرمایش و داشته باشی که برای خودت مستقل بشی باز اولویتت رو بزار روی اون ...
منظورت از دارو همون داروخانست !! اگر آره که خوب نونی توشه ...
سخت افزارم بد نیستش در اینده شاید بتونی با سرمایه به نسبت کمتری وارد بازار کارش به صورت مستقل برای خودت بشی ...
خب رشته های فعلا زمان میبره تا پول ساز بشن
کفتم یه کاری باشه که هم وقتمون پر بشه هم نانی به کف اوریم و به غفلت نخوریم:دی
Mr_100_dolari
18-03-2015, 20:21
خوب امیر جان من با نگاه به آینده این طوری پیشنهاد دادم که الویتت با کارایی باشه که بعدا هم بتونی وارد بازار همون کار بشی ...
در ضمن همین کارایی هم که گفتم فکر کنم به صورت نیمه وقت و البته با حقوق کمتر بشه پیدا کرد ... مثلا خیلی شرکت ها هستش که به کسی که به تعمیرات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر مسلط هستش به صورت نیمه وقت که بفرستن درب منزل مشتری نیاز دارند ... یکی از دوستای خودم قبلا کارش همین بود ...
ولی اگر فقط نیتت سر کار رفتن و وقت پر کردن و البته کمی درامد هسش با دید کوتاه مدت و زیاد نوع کار برات مهم نیستش خیلی مورد زیاده :
میتونی منشی آزانس مسافرتی / پیک / آژانس / رزوشن آژانس یا هتل / و ...
کلا یه همشهری بخر کارت راه می افته :دی فقط مواظب باش تو همون همشهری هم خیلی ها برای کسایی که دنبال کار میگردند تور پهن کردند :دی
راستی اینم بگم که خیلی ها که مدرک بالایی هم دارند چون سابقه کار ندارند تازه با پارتی و حقوق کم حتی تو شغل غیر مرتبط حاضرند کار کنند پس اینکه فکر کنی کارای پول ساز برامون صف کشیدن .... واقعا صف کشیدن ؟ :n41:
Mehrshad-msv
19-03-2015, 02:39
.
همینطور که دوست عزیزمون گفتن یا خوب متصل نشده یا رمز داره یا ویروس و یا مهمتر از اون اون قطعه ای که به رم ریدرت وصله مشکل داره سعی کن اگر از رم اس دی استفاده می کنی اون تبدیلش رو عوض کنی
کج نیست؟ کجه میزه نه ؟
فکر کنم پایه هاش کج شده اونم برای وزن زیاد بعضی از دوستان احتمالا!:n02:
سلام
سعی کنید در روز چند بار این ورزش رو انجام بدین .
هم برای دوران قبل از ازدواج مفید هست هم برای دوران بعد از ازدواج هم برای دوران سالمندی .
در خال راه رفتن یا ایستاده یا نشسته یا درازکش ,فرقی نمیکنه .
عضله ی اسفنگتر مخرج رو به مدت سه چهار ثانیه منقبض کنید درست مثل حالتی که برای کنترل و قطع کردنِ ادرار انجام میدین .
روزانه چند بار و هر بار 10 - 15 دفعه این کار رو انجام بدین .
این ورزش باعث تقویتِ کنترل عضلات اطراف غده ی پروستات میشه که کنار مخرج هست.
تقویتِ این عضلات برای مجردها و متأهل ها و مردان میان سال و سالمند خیلی مفید هست .
باعث کنترل میل جنسی , افزایش مدتِ همبستری و همچنین کنترل ادرار در سنین بالا و جلوگیری از مشکلات پروستات میشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B3%D8%AA%D8%A7%D8%AA&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
خیلی هم مفید. ممنون مارا از مشکلات عضلانی بنجاتیدید دوست عزیز:n01:
نمی دونم گرافیک یا برنامه نویس علاقه داری یا امکانش برات هست یانه چون خوب می شه ازش پول در اورد وگرنه بزن تو کار بازار و بازری شو جای اینکه وقتتو برای دانشگاه بخاطر پول در اوردن هدر بدی. تحصی خوبه ولی امکان پول در اوردن ازش فکر نکنم جالب باشه و ارزش وقت و انرژی که براش می زاری داشته باشه.
فقط اگر ویزیتور باشه هواست به چک کشیدن باشه و برای کسی بیشتر از 1 - 2 میلیون اعتبار نذاری اینو گفتم چون اگر روابط عمومیت خوب باشه ویزیتوری هم خوبه. کنار پول تجربه زیادی هم کسب می کنی.
1376MAXIMUM
19-03-2015, 12:40
دوستا یه لحظه لطف کنن پاشن
ممنون از لطفتون
اقا فکر کنم چرا کجه نگاه
والا وزنمون زیادم نیستا ۸۰ کیلو زیاد نیست همچین
دوستان و اقایون مشکلی دارم .
شما به جای من بودید چه کاری رو بهتر میدونستید ؟
من مدرک لیسانسمو یک ترم دیگه میگیرم . قصد ادامه تحصیل ندارم .
به دلایل پزشکی میتونم معافیت حتمی بگیرم . اما از طرف دیگه میترسم دیگه نتونم استخدام بشم :n03: حال شما میگید چی کار کنم
برم خدمت و مشکلمو نگم یا معافیت بگیرم .
M0RTEZA_R
19-03-2015, 13:12
به دلایل پزشکی میتونم معافیت حتمی بگیرم . اما از طرف دیگه میترسم دیگه نتونم استخدام بشم :n03: حال شما میگید چی کار کنم
اگه مشکل جدیه نرو.معافیت چه ربطی به استخدام داره؟
معافیت من پزشکیه تو بیشتر استخدام ها کارت معافیت پزشکی رو قبول نمیکنن .
از یک طرف کل لیسانسم به باد میره . از طرف دیگه میتونم معافیت بگیرم ...:n28:
Mr_100_dolari
19-03-2015, 13:43
اول ببین اصلا برات با کارت پایان خدمتشم برات کار هست
دوم ببین اگر کاری هم بود درامدش چقدره
سوم ببین هم درامد اون کار و هم ایندش انقدر برات ارزش داره که بخوای دو سال بری خدمت
چهارم تمام این موارد رو هم برای دو سال بعد در نظر بگیر که خدمتت تموم شد نه الان
.
.
.
اگر جواب همه این سوال مثبت بود بازم بیشتر فکر کن که بری یا نه ...
الان دانشجو هستم و کاری ندارم . از هر 10 تا استخدام 7 موردش معافیت پزشکی رو قبول ندارند :n03:
Amir Hossein
19-03-2015, 15:45
البته معافیت پزشکی داریم تا پزشکی ها... بعضی از شغل ها فقط بعضی از معافیت های پزشکی رو قبول ندارن...
دوستان روی کارت مینویسه معافیت پزشکی نوعش چی بوده ؟
مثلا از کجا میفهمند معافیت پزشکی نوعش چی بوده ؟
الان شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید ؟ معافیت یا رفتن به خدمت ؟
SNOW PATROL
19-03-2015, 16:11
در تاپیک زیر ادامه دهید
Mehrshad-msv
20-03-2015, 04:09
می نویسه موارد خاص یا تبصرشو می زنه و مستقیما اشاره نمی کنه. من جای شما بودم اگر دلیلم اعصاب و روان نبود می رفتم. چون برای موارد دیگه برات راحت می گذره.
Mehrshad-msv
20-03-2015, 04:10
دوستا یه لحظه لطف کنن پاشن
ممنون از لطفتون
اقا فکر کنم چرا کجه نگاه
والا وزنمون زیادم نیستا ۸۰ کیلو زیاد نیست همچین
منظورم وزنه های دیگه بود!!:n09:
خدایا خواهش میکنم فقط این مهمون که قراره سه چهار روز دیگه برسن رو کاریشون کن که نیان فقط همین یه بار
قول میدم هرانچه که به تو وعده دادم رو عملی کنم خدا قول دادم
شما بچه ها هم شاهد باشین چند روز دیگه میام تو همین تاپیک خبرشو اعلام میکنم اگه نیومدن که الوعده وفا ولی اگه اومدن خدایا...
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
1376MAXIMUM
20-03-2015, 09:54
خدایا خواهش میکنم فقط این مهمون که قراره سه چهار روز دیگه برسن رو کاریشون کن که نیان فقط همین یه بار
شما بچه ها هم شاهد باشین چند روز دیگه میام تو همین تاپیک خبرشو اعلام میکنم اگه نیومدن که الوعده وفا ولی اگه اومدن خدایا...
حجی تو هک کنکوری هستی درسته؟
فکر کنم تو همین تاپیک بحتش شد یا جا به جا گرفتم؟
اگر کنکوری هستی میتونی صبح جیم شی کتاب خونه و تا شب بمونی بعد بهونه کنی که من کتاب خونه بودم و درس میخوندم[emoji12] [emoji12] [emoji12]
البته من از مهمون خوشم میاد ولی خیلی کم مهمون داریم تقریبا سالی یکی دوبار خیلی بشه ۳ بار
می نویسه موارد خاص یا تبصرشو می زنه و مستقیما اشاره نمی کنه. من جای شما بودم اگر دلیلم اعصاب و روان نبود می رفتم. چون برای موارد دیگه برات راحت می گذره.
سلام
دیابت هست . نیاز به انسولین :n03:
Mehrshad-msv
20-03-2015, 11:50
مردو قولش. اگر درست شد مشکلت باید نفری یه تشکر بهمون بدی!!!:n02:
حجی تو هک کنکوری هستی درسته؟
فکر کنم تو همین تاپیک بحتش شد یا جا به جا گرفتم؟
اگر کنکوری هستی میتونی صبح جیم شی کتاب خونه و تا شب بمونی بعد بهونه کنی که من کتاب خونه بودم و درس میخوندم[emoji12] [emoji12] [emoji12]
البته من از مهمون خوشم میاد ولی خیلی کم مهمون داریم تقریبا سالی یکی دوبار خیلی بشه ۳ بار
ماهم همینطوریه غیر از آجی و داشم باقی هرچی میان همون عمو و عمه زپرتین که عید میان اونم برای اینکه امار پیشرفت مالی رو بگیرن. ببینن ماشین خریدیم. خونه چی داریم تلویزیونمون اچ دیه یا اس دی!!:n02:
دایی و خاله ها رم که 10 سال یه بار بهمون سر می زنن...:n29:
Public Enemy
20-03-2015, 12:03
تاپیک آقایون و شیطنت برخی اساتید !
Mehrshad-msv
20-03-2015, 13:01
یه سوال این یوزر تگ به چه دردی می خوره؟!:n13:
Mehrshad-msv
20-03-2015, 13:07
سلام
حتما برو بهت معاف از رزم می دن و هواتم دارن. خیلی حال می دن بهت:n01:
1376MAXIMUM
20-03-2015, 13:43
سلام
وا خوب تو شرایط پادگان و ... به فرد دیابتی نمیتونه خوب عمل کنه و حتی ممکنه برای خطرناک باشه ولی تو شرایط کار برای چی نتونه کار کنه حالا هم که اکثر کار ها پشت میز و ... هست تو شرایط پادگان و جای نظامی همه باید اماده باشن همیشه و کسی که مثلا نیاز به طزیق انسولین داره یهو قندش ممکنه بیوفته یا بالابره نمیتونه همیشه اماده باشه برای همین معاف میشن ولی تو سر کار خوب اون طوری نیست به راحتی با طریق به موقع و سر وقت کارش حله و مشکلی نداره و تفاوتی با یه فرد عادی نداره ممکنه بعضی از پست هایی که ممکنه خطر جانی برای خود شخص و دیگران ایجاد بکنه رو ندن به طرف حالا خودتون حساب کنید که یه شغلی حالا باید چی باشه و چه استرسی و موقعیتی داشته باشه که وقت نداشته باشه طرف یه ۵ دقیقه انسولینش رو بزنه یا یه چیزی بخوره که قندش نیوفته خیلی کمه همچین شغلی
سلام
دیابت نوشته که معافیت دائم پزشکی هستش . قطعا معاف هست .
فقط از نظر شما دوستان به نظرتون ارزش داره معافیت پزشکی به قیمت عدم استخدام در بعضی ارگان های دولتی ؟
Mehrshad-msv
20-03-2015, 13:56
وا خوب تو شرایط پادگان و ... به فرد دیابتی نمیتونه خوب عمل کنه و حتی ممکنه برای خطرناک باشه ولی تو شرایط کار برای چی نتونه کار کنه حالا هم که اکثر کار ها پشت میز و ... هست تو شرایط پادگان و جای نظامی همه باید اماده باشن همیشه و کسی که مثلا نیاز به طزیق انسولین داره یهو قندش ممکنه بیوفته یا بالابره نمیتونه همیشه اماده باشه برای همین معاف میشن ولی تو سر کار خوب اون طوری نیست به راحتی با طریق به موقع و سر وقت کارش حله و مشکلی نداره و تفاوتی با یه فرد عادی نداره ممکنه بعضی از پست هایی که ممکنه خطر جانی برای خود شخص و دیگران ایجاد بکنه رو ندن به طرف حالا خودتون حساب کنید که یه شغلی حالا باید چی باشه و چه استرسی و موقعیتی داشته باشه که وقت نداشته باشه طرف یه ۵ دقیقه انسولینش رو بزنه یا یه چیزی بخوره که قندش نیوفته خیلی کمه همچین شغلی
درسته ولی سرهنگ ما انسولین می زد زرت و فرت سرپاهم بود. بنظرم بره حتما اگر مهارتی داشته باشه اداریش می کنن خیلیم بهش خوش می گذره:n01:
حیف شد خدا این یه مرتبه هم حرفمو گوش نداد...
arash59b
22-03-2015, 09:04
حیف شد خدا این یه مرتبه هم حرفمو گوش نداد...
داداش مهمون حبیب خداست معلومه هوای اونا رو داره
داداش مهمون حبیب خداست معلومه هوای اونا رو داره
چه حبیبیه اینطور اذیت کنه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-03-2015, 09:47
سلام
توصیه به همه ی ذکور:
این کار رو بعد از (معذرت میخوام ) ادرار کردن انجام بدین . برای بهداشت و سلامتی و نظافت خیلی مفید هست :
بعد از ادرار کردن , چند بار عضله ی مخرج رو منقبض کنین . با این کار مقدار زیادی از ادرار باقیمانده در مجرایِ ادرار خارج میشه .
بعدش با 2 انگشت اشاره و میانی , از نزدیک مخرج بکشین تا زیر کیسه ی بیضه ها . این کار رو 2 یا 3 بار تکرار کنین
با این کار مقدار دیگه ای از باقیمانده ی ادرار از مجرا خارج میشه .
بعدش با انگشت اشاره و میانی و شست , بیخ آلت رو بگیرین و بکشین به سمت سر.
با این کار ادرار باقیمانده در آلت رانده میشه به سمت بیرون .
این کار رو هم 2 یا 3 بار انجام بدین .
بعدش آبِ کمی بریزید روی آلت و همزمان سر رو دو سه بار اندکی فشار بدین .
با این کار بیشترِ ادرار باقیمانده در سر هم رانده میشه به بیرون
این کار در بهداشت , سلامت و نظافت دستگاه تناسلی و مجاری ادراری خیلی مفید هست .
همه ی این کارها رو میشه ظرفِ 10 تا 15 ثانیه انجام داد .
وقتی مدتی تکرار کنین اونوقت مغزتون برنامه ریزی میشه و به صورت عادت درمیاد و دیگه ناخودآگاه انجامش میدید چون ذخیره میشه در عقلِ باطن که کارها رو به صورت اتوماتیک انجام میده بدونِ نظارت شما .
مراقب باشین درست انجام بدین مراحلش رو وگرنه اشتباه یاد میگیرین و به همون صورت اشتباه هم ذخیره میشه .
این کار رو به فرزندان ذکور هم پیشنهاد بدین و یاد بدین اما باید خودش انجام بده چون شما ممکنه بیش از حد فشار بیارین و بدش بیاد و زده بشه از این کار .
یک حسنِ دیگه ی این کار اینه که از مشکلِ خروجِ غیر ارادیِ ادرارِ باقیمانده مدتی پس از ادرار کردن جلوگیری میکنه و لباس کثیف نمیشه .
هر چه سلامت و بهداشت و نظافت بیشتر براتون مهم باشه , به این کار هم بیشتر توجه میکنین و بیشتر اهمیت میدین .
1376MAXIMUM
22-03-2015, 10:51
دوستا لطفا بخونید نظرتون رو این جا بهم بگید
پست شماره ۳۹۱۳ مال من هست تا الان اخرین پست هست
1376MAXIMUM
22-03-2015, 10:56
چه حبیبیه اینطور اذیت کنه؟
حالا دوروز به جایی نمیخوره منم کنکوری عستم ۷ ام هم امتحان دارم هنچز نصفش رو هم نخونم
Mehrshad-msv
22-03-2015, 12:16
حالا که اومدن سعی کن لذتشو ببری!:n02:
1376MAXIMUM
22-03-2015, 23:11
دوستانی که به اصفهان میخواهند بیان در ایام عید و یا از جاده های اصفهان رد میشید هر لباسی میارید لباس گرم هم بیارید امروز از عصر شروع کرده بارون تند و درشتی میاد تو اصفهان و جاده ها و ... هم یه فکر کنم خیس باشه تو رانندگی دقت کنید که مشکلی براتون پیش نیاد
اینشاالله خوش بگذره بهتون
رود خونه هم یه خورده اب داره بد نیست
از بهترین هتل های اصفهان میتونم به هتل عباسی اشاره کنم که یه ساختمون قدیمی هم داره و معماری سنتی ایران رو داره و هتل اسمان که هتل بین المللی هست و بسیار شیک و باحاله اون بالاش هم می چرخه فکر کنم قسمت رستورانش میشه استخر و جلوزی و سونا و .... داره به نزدیک رود خونه هست و به پارک اصفهان و پل ها نزدیکه تو یکی از مهم ترین و بهترین خیابون های اصفهان هم قرار داره فکر کنم از هتل بشه کوه صفه رو هم دید که اگر پیدا باشه قشنگه از جاهای دیدنی هم که بجر ساختمان های سنتی مثل بیستون و ... میتونم به کلیسای وانک که نزدیک به هتل اسمان هست اشاره کنم که جالبه دیدنش ارزش داره و اون منطقه هم یه بافت قشنگ داره رستوران خانگستر رو میتونم بهش اشاره کنم که خیلی معروفه توی اصفهان نزدیک کلیسا هست و پارک صفه رو هم اگر تونیستید برید که تفریحی هست دیگه تو کوه هست مثل پارک های دیگه ولی جای قشنگیه و بد نیست اگر وقت کردید سر بزنید از اونجا کل اصفهان پیدا هست دیگه هم چیز خاصی یادم نمیاد از جاهای دیدنی رستوران صفه از بهترین رستوران های اصفهانه و خیلی غذای خوبی داره با قیمت معقول اونم به هتل اسمان نزدیک هست تو خیابون حکیم نظامیه کلا هتل اسمان رو اگر بیایید چون مرکز شهر هست به همه جا دسترسی داره خیلی خوبه و امکانات خوبی جمع شده توی اون منطقه مراکز خرید پوشاک و .... اونجا هستن میدان امام رو حتما برید خیلی قشنگه بازار خوبی داره و صنایع دستی اونجا هست هر چیزی که بخواهید نقره و .... تا عتیقه و خاتم کاری و ... همه اون جا هست استخر خوب میتونم به استخر ابسار رو بگم که خیلی تمیز هست ولی گرونه یه خورده فکر کنم بلیتش ۲۰ باشه و استخر کارگران هست نزدیک مجتمع پارک حدود بیمارستان شریعتی باز نزدیک به هتل اسمان هست و با خانه کارگر طرف قرار داد هستن تا جایی که میدونم اگر هوس استخر کردید خوبه تازه تعمیر شده و دیگه خود مجتمع پارک هم که مرکز خرید هست خیابون برج یه برج داره که اسمش رو یادم نمیاد اونم از همون طرف بیمارستان شریعتی میشه رفت که باز نزدیک به هتل اسمان هست و تو منطقه حکیم نظامی کلا رستوران ها و مراکز خرید خوب وجود داره پل ها رو میتونید پیاده هم برید ولی ممکنه طول بکشه مثلا از هتل اسمان که برید به طرف پل خواجو و ... ممکنه یک ساعتی پیاده روی تو پارک داشته باشد کنار رودخونه دیگه چیز خواصی به نظرم نمیرسه که ممکن باشه به مسافرا کمک کنه منار جنبون رو هم نمیزارن برید بالا مناره ها رو تکون بدید :دی
ata.royalfalcon
24-03-2015, 20:38
من فردا باید برم سرکار :n35: کاشکی چهارشنبه هم تعطیل بود با پنج شنبه جمعه تعطیلاتمون یکسره میشد :n37:
1376MAXIMUM
24-03-2015, 20:57
من فردا باید برم سرکار :n35: کاشکی چهارشنبه هم تعطیل بود با پنج شنبه جمعه تعطیلاتمون یکسره میشد :n37:
[emoji1] [emoji1]
مامان منم فردا سر کار باید بره
معلوم پشتت باد خورده ها [emoji12]
جاتون خالی چاهارشنبه خوزستان تعطیل اعلام شد
Mehrshad-msv
25-03-2015, 01:38
یکیم به ما طعتیلات بده!!
1376MAXIMUM
25-03-2015, 12:00
سلام
بچه ها تو لینک پایین برید ثبت نام کنید و با روش هایی که گفته امتیاز جمع کنید براتون هیچیزی که بخواهید میفرستن سایتش بزرگه پول هم نباید بدید رایگانه رایگان :n02: کار خلاف شرع هم نمیکنن و قانون خودتون سربزنید متوجه میشید
اون دوتا ستاره رو هم پاک کنید از تو ادرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**pango.com?ref=92814331 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
erfan.it
25-03-2015, 12:39
سلام
بچه ها تو لینک پایین برید ثبت نام کنید و با روش هایی که گفته امتیاز جمع کنید براتون هیچیزی که بخواهید میفرستن سایتش بزرگه پول هم نباید بدید رایگانه رایگان :n02: کار خلاف شرع هم نمیکنن و قانون خودتون سربزنید متوجه میشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**pango.com?ref=92814331 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
چقدر زرنگی شما :l
.
.
حداقل بگو لینک معرفیتِ :n09:
1376MAXIMUM
25-03-2015, 12:51
.
.
چقدر زرنگی شما :l
.
.
حداقل بگو لینک معرفیتِ :n09:
خوب اره چرا زرنگیه؟؟؟؟؟
معلومه من لینک معرفی خودم رو میدم
گفتن نداره
اقا با لینک من ثبت نام کنی یه چیزی گیر من میاد حداقل ولی اگر نکنی نه چیزی گیر من میاد نه شما چیز عجیبی هم نداشت فکر کنم داشت؟
Mehrshad-msv
25-03-2015, 13:08
سلام
هوس انگیزه! ولی فکر کنم به ایران مربوط نمی شه. یکمم احتمال سر کاری بودن داره فکر کنم.:n27:
befermatooo
26-03-2015, 11:56
سلام به سبیلو های تاپیک :n10:
خدا قوت
1376MAXIMUM
26-03-2015, 13:32
یعنی به ماکه سیبیل نمیزاریم سلام نمیکنی؟
Mehrshad-msv
26-03-2015, 14:25
سیبیلاتون تو حلقم!:n02:
یعنی به ماکه سیبیل نمیزاریم سلام نمیکنی؟
تو مگه دختر نبودی :n02:
اینجا چیکار میکنی
1376MAXIMUM
26-03-2015, 16:27
تو مگه دختر نبودی :n02:
اینجا چیکار میکنی
ولی تو دختر بودیا [emoji1] [emoji1] [emoji39]
حالا تو این جا چیکار میکنی
arash59b
26-03-2015, 18:24
سلام
این سایت رو ۶ سال پیش دیدم بعید میدونم به ایران چیزی بفرسته اونموقع ایفون ۳ جی اس میداد
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehrshad-msv
27-03-2015, 16:36
کلا منم یکی از این سایتا 10 سال پیش فکر کنم دیدم...بعد از کلی تلاش چیزم دستم ندادن. :n02:دلمان خوش بود البته اون یه مدل دیگش بود...
سلام.
خبری از سایتهای قدیمی مثل میهندانلود و وطندانلود که زمانی خیلی معروف بودن ولی الآن کم کار شدن دارید؟ چرا اینجوری شد؟
من یادمه میهندانلود جدیدترین مستندها رو با کیفیت خوب میذاشت. وطندانلود هم که مجموعههای کاملی میذاشت (گاهاً تا 80 گیگ!). ولی الآن اوضاعشون جالب نیست.
درود
کسی اینجا اقامت تو آمریکا یا کانادا نیست؟
یه کار کوچیک دارم،هزینه اش رو هم پرداخت میکنم.
Public Enemy
28-03-2015, 01:06
سلام.
خبری از سایتهای قدیمی مثل میهندانلود و وطندانلود که زمانی خیلی معروف بودن ولی الآن کم کار شدن دارید؟ چرا اینجوری شد؟
من یادمه میهندانلود جدیدترین مستندها رو با کیفیت خوب میذاشت. وطندانلود هم که مجموعههای کاملی میذاشت (گاهاً تا 80 گیگ!). ولی الآن اوضاعشون جالب نیست.
the walking dead و breaking bad زدن درست و حسابی کاسه کوزه این سایت هارو شکستن . طرفدارا مستند کم شدن
Mr_100_dolari
28-03-2015, 01:12
سلام.
چرا این و میگی ...
سایت هایی که همیشه جدیدترین بازی ها رو به سرعت منتشر میکردن ... الان اصلا معلوم نیست چی کار میکنن ...
البته سایت های جایگزین هستش که اونام زیاد معروف نیستند ... 30 گیگ بازی رو داری دانلود میکنی وسطش یهو راحت لینکا رو تغییر میدن ... میگی چرا میگن مشکل داره فعلا سایتمون :n41:
MOHAMMAD_ASEMOONI
28-03-2015, 02:25
درودکسی اینجا اقامت تو آمریکا یا کانادا نیست؟یه کار کوچیک دارم،هزینه اش رو هم پرداخت میکنم.
سلام
اینجا بپرسین
1376MAXIMUM
28-03-2015, 09:46
چرا این و میگی ...
سایت هایی که همیشه جدیدترین بازی ها رو به سرعت منتشر میکردن ... الان اصلا معلوم نیست چی کار میکنن ...
البته سایت های جایگزین هستش که اونام زیاد معروف نیستند ... 30 گیگ بازی رو داری دانلود میکنی وسطش یهو راحت لینکا رو تغییر میدن ... میگی چرا میگن مشکل داره فعلا سایتمون :n41:
دانلود ها رو فکر میکنم ارشاد جریمه کرد نمیدونم چرا ولی فکر کنم این طور شد مطمئن هم نیستم که واقعا شده یا نه ولی همه بازی هاش رو پاک کردن یادمه برای دانلود یه بازی بود نوشته بون تا تاریخ فلان وقت هست برای دانلود و بعد از او باید از روی سایت پاک کنیم و لینک ها هم پاک شدن تا اون تاریخ
فکر میکنم یکی از کاربر های سایت این رو نوشته بود که ارشاد مجبورشون کرده یا صنف کامپیوتر یادم نیست دقیقا خودتون ازشون بپرسید احتمالا جواب میدن و میگن چرا این طور شده
ولی سایت خیلی خوبی بود همه چیز داشت از جدید ترین بازی ها تا قدیمی هاشون دستشون درد نکنه بچه های دانلود ها خیلی خوب بودن
Public Enemy
28-03-2015, 11:52
دانلود ها رو فکر میکنم ارشاد جریمه کرد نمیدونم چرا ولی فکر کنم این طور شد مطمئن هم نیستم که واقعا شده یا نه ولی همه بازی هاش رو پاک کردن یادمه برای دانلود یه بازی بود نوشته بون تا تاریخ فلان وقت هست برای دانلود و بعد از او باید از روی سایت پاک کنیم و لینک ها هم پاک شدن تا اون تاریخ
فکر میکنم یکی از کاربر های سایت این رو نوشته بود که ارشاد مجبورشون کرده یا صنف کامپیوتر یادم نیست دقیقا خودتون ازشون بپرسید احتمالا جواب میدن و میگن چرا این طور شده
ولی سایت خیلی خوبی بود همه چیز داشت از جدید ترین بازی ها تا قدیمی هاشون دستشون درد نکنه بچه های دانلود ها خیلی خوب بودن
من موندم این کارگروه تعیین مصادیق مجتوای مجرمانه چیکار بازی ها داشته ؟ الان من نمی تونم بفهمم یه بازی مثل NBA 2K15 رو چرا این سازمان اومده درخواست حذف لینک هاشو داده !
1376MAXIMUM
28-03-2015, 11:58
من موندم این کارگروه تعیین مصادیق مجتوای مجرمانه چیکار بازی ها داشته ؟ الان من نمی تونم بفهمم یه بازی مثل NBA 2K15 رو چرا این سازمان اومده درخواست حذف لینک هاشو داده !
من مطمئن نیستم که کار اونا باشه ولی یادمه دقیقا که فایل ها رو حذف میگردن تاریخ داده بودن که تا مثلا ۱۰ ام وقت داره و بعد حذف میشد فایل ها
Mehrshad-msv
28-03-2015, 12:09
قوانین کپی رایت و هزینه های بالای نگهداری سرور و این سیاست های دست پا گیر داخلی و البته به اضافه این فشار اقتصادیه جهانیه چی چیه:n02: کلا حال همه رو گرفته ولی خوب بنظرم راه های جدیدی همیشه هستند و پیدا می شن توسط نخبگان هکر عزیز:n01:
1376MAXIMUM
28-03-2015, 23:27
سلام
اقا یه سوال اگر موقعیت مهاجرت داشتید مهاجرت میکردید؟
مثل بنز فرار میکردم
XPERIA Z3
سلام
بسته به اینکه مقصد کجا باشه و قرار باشه به چه کاری مشغول بشم ...
و اینکه آیا میتونم از این شهر غمگین اما دوست داشتنی و این همه خاطره های کودکی ، نوجوانی ، جوانی و ... دل بکنم یا نه ؟!
taghi_ramzi
29-03-2015, 07:44
از روزي كه فهميدم آرمين 2afm باديگارد داره ،تصميم گرفتم به مقصد كابل هم شده ،از اين كشور مهاجرت كنم !
Captain_America
29-03-2015, 08:22
سلام
همینجوری به کشورهای خلیج زیاد مسافرت میکنم بیشتر واسه کسب و کار ولی واسه مهاجرت دائمی ترجیح میدم به یه کشور انگلیسی زبان باشه.
دوستان برای سیزده به در برنامه تون چیه؟ :n09:
چی ببریم حسابی سرگرم و شاد شیم؟
Mehrshad-msv
29-03-2015, 12:58
سلام
منم ببر سوئد سوئیس!
Mehrshad-msv
29-03-2015, 12:59
دوستان برای سیزده به در برنامه تون چیه؟ :n09:
چی ببریم حسابی سرگرم و شاد شیم؟
من چون جایی نمی رم توصیه ای ندارم ولی توپ والیبالو بد مینتون یادت نره!:n01:
1376MAXIMUM
29-03-2015, 13:03
منم ببر سوئد سوئیس!
احتمالا المان میرم
برای فوق لیسانس دیشب داشتم فکر میکردم که اگر بخواهم برم چیکار باید کرد و بعد کنکور باید چیکار کنم و یه سری برنامه ریزی میخواستم بکنم دیروز مهمون داشتیم یکیشون ورسید چیکار میخواهی بکنی بری بمونی و ....
والیبال پیشنهاد خوبیه، ولی کوه میریم دردسره :n03:
1376MAXIMUM
29-03-2015, 16:52
تو کوه باید پاشی راه بری و از کوه بالا بری خسته شدی هم بیایی پایین و پا. سور و شطرنج و دراز کشیدن خیلی خوبه تجربه ثابت کرده
Mehrshad-msv
30-03-2015, 02:16
فلافل ببرید خودتون درست کنید قلیونو کبابم یادتون نره. یکمم برید اون بالاها دادو بیداد کنید جای ما:n02:
befermatooo
30-03-2015, 08:55
سلام بروبچ
یه چند روزی زیاد فعال بودم تو انجمن که همش بخاطر خستگی حاصل از دید و بازدید و ... بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمان زیاد داشتیم ماشالله و بخاطر همین وقت نشد تو بحث ها شرکت کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
الکیی مثلا عدم وجود من تو انجمن حس شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
30-03-2015, 20:19
دقیقه به دقیقه دارم اخبار مربوط مذاکرات رو دنبال میکنم :n09:
هارد اکسترنال لازم دارم گفتم شاید اگه توافق بشه قیمتها یکم بیاد پایینتر !
1376MAXIMUM
30-03-2015, 20:31
دقیقه به دقیقه دارم اخبار مربوط مذاکرات رو دنبال میکنم :n09:
هارد اکسترنال لازم دارم گفتم شاید اگه توافق بشه قیمتها یکم بیاد پایینتر !
فکر نکنم پایین تر بیاد تقریبا قیمت ها با قیکت جهانی نزدیکه خیلی نباید تفاوت کنه
ata.royalfalcon
30-03-2015, 21:25
فکر نکنم پایین تر بیاد تقریبا قیمت ها با قیکت جهانی نزدیکه خیلی نباید تفاوت کنه
عکس زیر ، فاکتور اولین هارد اکسترنال سه ترابایتی هست که سال 90 خریده بودم . قیمتش هم 248 هزار تومن بود . اونهم زمانی بود که تازه مدلهای سه ترابایتی وارد بازار شده بود که طبعاً قیمتشون بالاتر هست و مدتی طول میکشه تا قیمتش افت کنه .
با نرخ ارز اون موقع میشد گفت که این قیمت هم نزدیک قیمت جهانیش بوده . ولی الان نرخ ارز مثل سابق نیست و خیلی هم بیشتر شده ، در حال حاضر سه ترابایتی وسترن دیجیتال چیزی حدود 420 هزار تومن هست . به همین خاطر هست که میگم اگر توافق بشه شاید یکم ارزش پول ما بالاتر بره و قیمتها افت کنه . البته انتظار هم ندارم که در مدت زمان کوتاه قیمتها کاهش پیدا کنه و شاید هم خیلی طول بکشه تا مقاومت فروشندگان برای کاهش قیمتها بشکنه .
همون موقع باید کیلویی خرید میکردم :n37:
Mr_100_dolari
30-03-2015, 21:31
عکس زیر ، فاکتور اولین هارد اکسترنال سه ترابایتی هست که سال 90 خریده بودم . قیمتش هم 248 هزار تومن بود . اونهم زمانی بود که تازه مدلهای سه ترابایتی وارد بازار شده بود که طبعاً قیمتشون بالاتر هست و مدتی طول میکشه تا قیمتش افت کنه .
با نرخ ارز اون موقع میشد گفت که این قیمت هم نزدیک قیمت جهانیش بوده . ولی الان نرخ ارز مثل سابق نیست و خیلی هم بیشتر شده ، در حال حاضر سه ترابایتی وسترن دیجیتال چیزی حدود 420 هزار تومن هست . به همین خاطر هست که میگم اگر توافق بشه شاید یکم ارزش پول ما بالاتر بره و قیمتها افت کنه . البته انتظار هم ندارم که در مدت زمان کوتاه قیمتها کاهش پیدا کنه و شاید هم خیلی طول بکشه تا مقاومت فروشندگان برای کاهش قیمتها بشکنه .
خوبه عطا هنوزم فاکتورش نگه داشتی :دی
2 ترا بایت وسترن چنده الان ؟
منم پارسال 1 ترا وسترن خریدم حدود 230 اینا بود فکر کنم دقیق یادم نیستش باید اون موقعه حداقل 2 ترا میخریدم ...
بعد مگه توافقم بشه قرار چقدر تفاوت کنه ؟ بعید میدونم اینا جنسایی رو که از قبل براشون موجود باشه با قیمت پایین تر بفروشن ....
1376MAXIMUM
30-03-2015, 21:33
اره البته اگر پولای بلوکه شده ایران وارد کشچر بشه ارخ ارزش فکر کنم خیلی بالا بره ولی خوب خیلی طول میدن انگار که این قدر پول بدن
ata.royalfalcon
30-03-2015, 22:45
خوبه عطا هنوزم فاکتورش نگه داشتی :دی
2 ترا بایت وسترن چنده الان ؟
منم پارسال 1 ترا وسترن خریدم حدود 230 اینا بود فکر کنم دقیق یادم نیستش باید اون موقعه حداقل 2 ترا میخریدم ...
بعد مگه توافقم بشه قرار چقدر تفاوت کنه ؟ بعید میدونم اینا جنسایی رو که از قبل براشون موجود باشه با قیمت پایین تر بفروشن ....
نه فقط این فاکتور بلکه حتی جعبه هاشو با دقت نگه میدارم . البته من فعلاً دوازده عدد هارد اکسترنال my book دارم جمعاً 27 ترابایت (عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - داخل اسپویل) . دوترابایت با قیمت حدود 320 هزار تومن میتونید تو بازار پیدا کنید .
1376MAXIMUM
30-03-2015, 23:25
نه فقط این فاکتور بلکه حتی جعبه هاشو با دقت نگه میدارم . البته من فعلاً دوازده عدد هارد اکسترنال my book دارم جمعاً 27 ترابایت (عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - داخل اسپویل) . دوترابایت با قیمت حدود 320 هزار تومن میتونید تو بازار پیدا کنید .
یه سوال چیکارش میکنی؟ ۲۷ترا یه خورده خیلی وحشتناکه
Mehrshad-msv
31-03-2015, 01:40
خسته نباشید واقعا ما فعلا تو همین یه تراش زاییدیم موندیم چجوری پرش کنیم اونوقت شما:n04:.... ایول بابا
همش 27 ترابایت؟؟؟باو خیلی کمه دو تا فیلم و اهنگ جا نمیشه
Public Enemy
31-03-2015, 14:33
امیدوارم این 27 ترابایت همش توش بازی باشه :n20:
عطا عزیز دلم شمارت میدی بیایم بازی هارو ازت بگیریم ؟ :n02:
befermatooo
31-03-2015, 15:38
سرور گوگل تو خونت راه انداختی ؟ :n02:
27 ترا خیلیه . فکر کنم همش فیلم و سریال و ... باشه . اما بازم پر کردن 27 ترا عمر نوح می خواهد و صبر ایوب :n10:
1376MAXIMUM
31-03-2015, 21:27
اقا به نظرتون توافق میشه؟
MAJID YOUSEFI
31-03-2015, 21:39
سلام به همگی
آقا مجیدم
تازه اومدم توی گروه
میدونم که خیلی خوشحالید
ما اینیم دیگه:n07::n07::n07::n07::n07::n07::n07::n07::n 07::n07::n07::n07::n07::n07:
ata.royalfalcon
31-03-2015, 22:51
یه سوال چیکارش میکنی؟ ۲۷ترا یه خورده خیلی وحشتناکه
سرور گوگل تو خونت راه انداختی ؟ :n02:
27 ترا خیلیه . فکر کنم همش فیلم و سریال و ... باشه . اما بازم پر کردن 27 ترا عمر نوح می خواهد و صبر ایوب :n10:
بیشتر آرشیو فیلم ، سریال ، انیمه کارتون و یه چندتایی بازی هست . اینها به مرور زمان جمع شدن و از سال 88 هم شروع کردم در واقع اولین هارد اکسترنال رو سال 88 خریده بودم (فاکتور و جعبشو تا الان هم نگه داشتم و هارد هم همچنان سالم) . بنظر من 27 ترابایت اصلاً زیاد هم نیست . خیلی ها هستند که چندین برابرشو دارند . یکی از کاربرهای فعال همین انجمن یه عکس از هاردهای اکسترنال گذاشته تو امضاش و جمع آرشیوهاش هم 28 ترابایته . 120 ترابایت هم تو یکی از انجمنهای دیگه دیدم .
یه تجربه جالب هم تعریف کنم : یکی از همکارها (جایی که کار میکنم) بعضی اوقات یه چندتایی فیلم و سریال میخواست براش میریختم تو فلش مموری بهش میدادم . این کار چندباری تکرار میشد که خب هیچ مسئله ای هم نبود . ولی وقتیکه متوجه شدم که همه فهمیدن آرشیو فیلم و سریال دارم (حتی نگهبان دم در هم میگفت برام فیلم بیار :n04:) خودمو زدم به کوچه علی چپ و همه چی رو انکار کردم که من هیچی ندارم تا اینکه بالاخره دست از سرم برداشتن . تجربه خوبی بود که صداشو برای هرکسی درنیارم حتی اگه بهترین دوست یا همکار باشه ! اینجا خب کسی منو نمیشناسه و ندیده خوشبختانه :n02: .
امیدوارم این 27 ترابایت همش توش بازی باشه :n20:
اتفاقاً آرشیو بازیها اصلاً زیاد نیست . گرچه کنسول PS3 دارم ولی اصلاً به فکرش نبودم که بازیهاشو جمع کنم چون هر موقع که لازم داشتم میرفتم فروشگاه (میدون ولیعصر - تهران) هارد اکسترنالمو میدادم ، اون بازیو که میخواستم برام میریختن . الان اون فروشگاه جمع کرده خیلی وقته که دیگه PS3 رو روشن نکردم ولی باید یه فکر اساسی براش بکنم :n02:
عطا عزیز دلم شمارت میدی بیایم بازی هارو ازت بگیریم ؟ :n02:
نچ :n02:
Mehrshad-msv
01-04-2015, 01:19
اخیییییییش بالاخره امروز صبح مهمان های ما بعد 9 روز رفتن
ولی حیف شد میتونستم ازین ده روز نهایت استفاده رو ببرم
مهمون بودن یا لنگر
.:n02:
واقعا صب ایوب می خواسته!:n01:
هی روزگار... از چی بگم:n02:
سلام به همگی
آقا مجیدم
تازه اومدم توی گروه
میدونم که خیلی خوشحالید
ما اینیم دیگه:n07::n07::n07::n07::n07::n07::n07::n07::n 07::n07::n07::n07::n07::n07:
گروه نیست فدات شم انجمنه. بهر حال خوش آمدی....فقط سیبیل یادت نره!:n40:
بیشتر آرشیو فیلم ، سریال ، انیمه کارتون و یه چندتایی بازی هست . اینها به مرور زمان جمع شدن و از سال 88 هم شروع کردم در واقع اولین هارد اکسترنال رو سال 88 خریده بودم (فاکتور و جعبشو تا الان هم نگه داشتم و هارد هم همچنان سالم) . بنظر من 27 ترابایت اصلاً زیاد هم نیست . خیلی ها هستند که چندین برابرشو دارند . یکی از کاربرهای فعال همین انجمن یه عکس از هاردهای اکسترنال گذاشته تو امضاش و جمع آرشیوهاش هم 28 ترابایته . 120 ترابایت هم تو یکی از انجمنهای دیگه دیدم .
یه تجربه جالب هم تعریف کنم : یکی از همکارها (جایی که کار میکنم) بعضی اوقات یه چندتایی فیلم و سریال میخواست براش میریختم تو فلش مموری بهش میدادم . این کار چندباری تکرار میشد که خب هیچ مسئله ای هم نبود . ولی وقتیکه متوجه شدم که همه فهمیدن آرشیو فیلم و سریال دارم (حتی نگهبان دم در هم میگفت برام فیلم بیار :n04:) خودمو زدم به کوچه علی چپ و همه چی رو انکار کردم که من هیچی ندارم تا اینکه بالاخره دست از سرم برداشتن . تجربه خوبی بود که صداشو برای هرکسی درنیارم حتی اگه بهترین دوست یا همکار باشه ! اینجا خب کسی منو نمیشناسه و ندیده خوشبختانه :n02: .
اتفاقاً آرشیو بازیها اصلاً زیاد نیست . گرچه کنسول PS3 دارم ولی اصلاً به فکرش نبودم که بازیهاشو جمع کنم چون هر موقع که لازم داشتم میرفتم فروشگاه (میدون ولیعصر - تهران) هارد اکسترنالمو میدادم ، اون بازیو که میخواستم برام میریختن . الان اون فروشگاه جمع کرده خیلی وقته که دیگه PS3 رو روشن نکردم ولی باید یه فکر اساسی براش بکنم :n02:
نچ :n02:
خسیس!:n02:
تو باشی دیگه لطف زیلدی نکنی! خوبی که چیز شود برای بعضی ها چیز شود!
حالا جرات داره آدرستو بده بیایم سراغت!:n02:
Public Enemy
01-04-2015, 14:05
مهرشاد من هرجور شده باید این بازی ها عطا رو به دست بیارم :n23:
تو بزن پس کله عطا سرشو که چرخوند من سریع میرم سراغ هارد هاش ورمیدارم فیلماش واسه تو بازی هاش واسه من :n31:
1376MAXIMUM
01-04-2015, 16:55
تو بزن پس کله عطا سرشو که چرخوند من سریع میرم سراغ هارد هاش ورمیدارم فیلماش واسه تو بازی هاش واسه من :n31:
هاهاها منم یه ۳۰۰ گیگ بازی دارم فقط روی هارد یه ۴۰۰ گیگم فیلم
اقا عطا شما رو تشویق میکنم و یه خسته نباشید بهتون میگم به خاطر این پشتکار به خاطر این کار ثواب سواب صواب هر کدومش درسته دنیوی و خروی
در مورد ارشیو ، به نظرم چیزی جز تلف کردن وقت ، صرف هزینه و ... نداره . برای فیلم مثلا فیلم هایی که اصلا وقت نمیشود که دیده شوند !!!!!!
خودتون مثلا برای فیلم ببینید اگر زمان متوسط هر فیلم رو 1.5 ساعت در نظر بگیریم . ببینید تعداد فیلم ها تون چقدره ؟ و چقدر باید زمان صرف کنید تا این ها رو ببینید .
1376MAXIMUM
01-04-2015, 22:01
بچه ها کدوم بانکا خدمات اینترنتی و ... شون بهتره ؟
ata.royalfalcon
01-04-2015, 22:27
در مورد ارشیو ، به نظرم چیزی جز تلف کردن وقت ، صرف هزینه و ... نداره . برای فیلم مثلا فیلم هایی که اصلا وقت نمیشود که دیده شوند !!!!!!
خودتون مثلا برای فیلم ببینید اگر زمان متوسط هر فیلم رو 1.5 ساعت در نظر بگیریم . ببینید تعداد فیلم ها تون چقدره ؟ و چقدر باید زمان صرف کنید تا این ها رو ببینید .
روزی فقط 1.5 ساعت فیلم !؟ کم نیست بنظرتون !؟ البته خب سلیقه ها متفاوت هست بعضی ها علاقه ای ندارند ولی بعضی ها کاملاً برعکس هستند و حاضر هستند وقت و هزینه بیشتری را صرف اینکارها کنن .
تو همین تعطیلات از صبح تا شب پشت همین لپتاپ بودم و اکثر اوقات هم یا فیلم میدیدم یا سریال . در این حد که بعضی اوقات بخاطر سرگیجه و سردردی که میگرفتم مجبور میشدم از اتاقم بیام بیرون ، یا برم بیرون هوا بخورم !
ظاهراً فقط به یک بیانیه اکتفا میشه و توافقی درکار نیست . بیانیه هم برای طرفین الزام آور نخواهد بود .
Captain_America
02-04-2015, 00:43
سلام اقایون خوشحال میشم تو این تاپیک نظراتتون رو بخونم مرتبط با آقایون هم هست از حقمون دفاع کنیم :n02:
نقش جنسیتی / Gender role ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mr_100_dolari
02-04-2015, 02:33
بیشترین هزینش از نظر زمانی هستش ...
کاش فقط میشد یک صدم از اون وقت رو روی کتاب خوندن گذاشتش ...
کاشکی ...
به نظرتون خواستن توانستن هستش ؟
البته یه تاپیک هم تو انجمن علوم انسانی داریم در این مورد ...
Mehrshad-msv
02-04-2015, 02:42
:n08:
البته دعوامون می شه ها منم اهل گیمم. فیفتی فیفتی چطوره حیان... ها!!
ولی خوب کی جرات داره به ایشون پس گردنی بزنه با اون اواتورش می خورمون...وووی:n29:
اونجوری بخوای نگاه کنی که همه چی کلا بی ارزشه چون موندنی نیست! ولی کلا خوب دوست عزیز هرکسی علایق و سرگرمی داره دیگه. من خودم اهل گیمم ولی فیلمای خفن و با معنا رو خیلی دوز دارم...مثلا شما همین فیلم کره ای البته اسمش یادم نیست متاسفانه هم یادم نمیاد ولی داستان به حد تکان دهنده ای داشت که افکار من رو نسبت به تقابل سنت و مدرنیته به شدت عوض کرد...البته انیمیشن fur tv رم ببینید بد نیست:n02: البته موافقم هرچیزی متعادلش خوبه.
بچه ها کدوم بانکا خدمات اینترنتی و ... شون بهتره ؟
همشون غیر از ملت و ملی!:n01:
ظاهراً فقط به یک بیانیه اکتفا میشه و توافقی درکار نیست . بیانیه هم برای طرفین الزام آور نخواهد بود .
بله متاسفانه فعلا توافقی نخواهد شد که به نفع من و شما باشد. این اسرائیل و چین و روسیه و ... پدر سوخته نمی زارن که:n02: مرگ بر...:n02:
1376MAXIMUM
02-04-2015, 09:00
حذف شود لطفا
Public Enemy
02-04-2015, 11:32
سلام . کسی هست ؟ همه رفتن سیزده به در ؟
اینم غذای امروز مجردی ما ! (ماست + سیر + سبزی )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehrshad-msv
03-04-2015, 01:46
حذف شود لطفا
داش چرا هی می حذفی پستاتو فدات شم. الان از کنجکاوی مردم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جات خالی امروز با یه بنده خدایی هرچی اومد دستمون خوردیم. مثل بینوایان شده بودیم همه رفته بودن ماهم تنهای تنها مثل خودت:n02: ولی چقدر بخندیدیم جات خالی بازی های دوران کودکی می کرده بودیم! ملتم به ما نگاه می کردن... کلا سانسور شدیم رفت:n36: + شکلک قرمز خجالت!
befermatooo
04-04-2015, 11:46
به به زبان محلی مازندران ( آمل ) بهش میگیم " دَلال بَزه ماست " . یعنی ماستی که با سبزی های محلی و سیر مخلوط شده باشه . بیشتر تو عروسی ها اینو میدن . البته ما همیشه درست میکنیم و واقعا عالیه .
Mehrshad-msv
04-04-2015, 12:31
مازندران خوب است. :n01:چقدر دلم می خواد یسر برم شمال و جنوب کشور ولی هنوز فرصت و قسمت نشده:n29::n02: فقط زیتون پرورده با رب انار شمال و بندری جنوبو عشقه(شکلک خوشمزه)
Public Enemy
04-04-2015, 12:37
دوستان ناهار امروزمون ماهی هستم . و از اونجا که من به ماهی مانده در یخچال علاقه ای ندارم یه طرح واسه ناهار بدین :n23:
ata.royalfalcon
04-04-2015, 14:13
امروز چقدر شيريني شكلات خوردم !
روز اول كه روز كاري نبود فقط ديد و بازديد همكاران !
ata.royalfalcon
04-04-2015, 14:15
دوستان ناهار امروزمون ماهی هستم . و از اونجا که من به ماهی مانده در یخچال علاقه ای ندارم یه طرح واسه ناهار بدین :n23:
يه غذاي ساده ميتوني درست كني املت از اينجور چيزا ...
Public Enemy
04-04-2015, 14:16
امروز چقدر شيريني شكلات خوردم !
روز اول كه روز كاري نبود فقط ديد و بازديد همكاران !
چند تا از اون شکلات هارو میزاشتی تو جیبت میوردی من میزاشتم لا نون میخوردم . ناهار هیچی نخوردم :n23:
خداییش امروز نه دبیری درس داد نه ما حال درس خوندن داشتیم نمیدونم چرا کرمشون (به اصطلاح کرمانشاهی)جوله جول میکرد...تا خود یک ربع به 3 مدرسه بودیم...الانم این جزوه حسابان جلومه با هر زاویه ای نگاش میکنم چرت نوشته...اصا حس هیچ کاری نیست....
MAJID YOUSEFI
04-04-2015, 18:51
سلام به همگی
توافق که صورت گرفت
اما بعدش دهن ملت دوباره بیشتر از قبل سرویس میشه
میگید نه ؟
سال بعد رو ببینبد
Mehrshad-msv
04-04-2015, 23:42
سلام به همگی
توافق که صورت گرفت
اما بعدش دهن ملت دوباره بیشتر از قبل سرویس میشه
میگید نه ؟
سال بعد رو ببینبد
ملت ما مقاوم است. سال سال همبستگیست:n02:
گرچه دهانمان سرویس شود اما رویمان کم نشود!
جدا از شوخی بیشتر از این طاقت سرویس شدن نیست برای همین خودشون هم پا پیش گذاشتن. جوونا مخصوصا دهه شصتیا همه ترکیدن وا رفتن:n02::n29:
Public Enemy
05-04-2015, 00:17
مشخصه اصلا متن توافقنامه رو نخوندند .
اوباما میگفت تحریم ها به صورت مرحله ای رفع میشند ( و نگفت این مراجل از کی شروع میشند و چند مرحله هستند و قراره هر مرحله چقدر زمان ببره !!! ) در ضمن توی متن قرارداد صحبتی در ارتباط با حق ایران برای لغو قرارداد نشده بود !!!
اما طرف ایرانی تو مصاحبه ها میگفت روز اول همه تحریم ها برداشته میشه !!!
به هر حال بنده آدم سیاسی نیستم . قطعا این توافقنامه مطالبی داره که ممکنه برای افراد عادی از جمله بنده قابل درک نباشه . امیدوارم نتایج نهایی به نفعمون باشه . طرف ایرانی که بسیار راضی بود
هر چی بود خوب بود و کمی تاثیر گزاشت روی قیمت ها ...
قیمت ها که دیگه ارزون نمیشه فقط ثابت میمونه و اگر تغییر کنی خیلی خیلی جزئی است ..البته بعد از توافق .
دوستان جاتون خالی دیروز اولین جلسه کلاس بود . حال و حوصله کلاس رو نداشتیم .
یکی از بچه های همیشه حاظر در صحنه یکی از این کپسول های بد بو ، یا همون باد معده مصنوعی رو با فن پرنده در قفس راه انداخت :n08:
چی بگم ...انگار کل فاضلاب شهر رو با یک لوله انتقال داده بودن داخل کلاس ما ......صد شرف به بوی دستشویی !....... یعنی صد شرف به جسد متعفن سگ !!! :n21:
هیچی دیگه هر چی کلاس طبقه دوم بود منحل شد :n08::n20::n33:
همه قید تحصیل رو زدند ! :n02:
Mehrshad-msv
06-04-2015, 11:58
دوستان جاتون خالی دیروز اولین جلسه کلاس بود . حال و حوصله کلاس رو نداشتیم .
یکی از بچه های همیشه حاظر در صحنه یکی از این کپسول های بد بو ، یا همون باد معده مصنوعی رو با فن پرنده در قفس راه انداخت :n08:
چی بگم ...انگار کل فاضلاب شهر رو با یک لوله انتقال داده بودن داخل کلاس ما ......صد شرف به بوی دستشویی !....... یعنی صد شرف به جسد متعفن سگ !!! :n21:
هیچی دیگه هر چی کلاس طبقه دوم بود منحل شد :n08::n20::n33:
همه قید تحصیل رو زدند ! :n02:
یادش بخیر تو کلاس معلم دینی خیلی این کار حال می داد. اونموقعه هم کلاس ما مخل ترین ها بود... چقدر این معلمارو آزار میدادیم:n02:
1376MAXIMUM
06-04-2015, 16:07
اقا یه سوال اگر میدونید جوابش رو خوش حال میشم جواب بدید
راست میگن بدنسازی روی قدرت ج ن س ی تاثیر داره؟ تاثیرش مثبته یا منفیه چطوریه داستان؟ من یه مدته میرم میترسم بد باشه بعد درد سر بشه
بند 1 p30world چی میگه ...میگه تاپیک اقایون باس ماس ...همش باس ماس ...یعنی کلش ماس ماس :n02:
ahwazp30
07-04-2015, 13:59
راست میگن بدنسازی روی قدرت ج ن س ی تاثیر داره؟ تاثیرش مثبته یا منفیه چطوریه داستان؟ من یه مدته میرم میترسم بد باشه بعد درد سر بشه
هم تاثیر مثبت داره هم منفی
تاثیر مثبتش که دیگه مشخصه .کلا تاثیر مثبتش همه جوره هست.
تاثیر منفیش اینه که به خاطر فشاری که به قسمت بالای ران میاد فرد دچار بیماری واریکوسل میشه که واریکوسل رو میتونی تو نت سرچ کنی.یه جور پیچ خوردگی رگ ها و سیاهرگ های مربوطه هست . واریکوسل نابارور کننده هست و نیاز به عمل داره .حالا نه اینکه هر کس رفت واریکوسل میگیره ولی 80 درصد کسانی که ورزش سنگین مثل وزنه برداری ، پاور لیفتینگ، بدنسازی انجام میدن دچارش میشن.خیلی ها هم که هیچ ورزشی نمیکنن این بیماری رو دارن.
Mehrshad-msv
08-04-2015, 01:19
بستگی داره چجوری تمرین کنی! من پیشنهاد می دم اگر می خوای لاغر شی ستای بلند با نصف وزنه ای که می تونی بزن با تعداد بالا و استراحت بین ستات رو کم کن. سعی کن نیم ساعته تمرینت تموم بشه هفته ای سه روز بسه فقط رو پا زیاد کار نکن (چون انرزی زیادی می گرن حرکات پا و سرشانه) مخصوصا اگر قدت بالا 178 سانت باشه و بدن کشیده داشته باشی جاش 15 دقیقه بدو اول آروم 5 دقیق بعدرو با سرعت زیاد... البته اگر باشگاه جای دویدن داره:n02:
اگر حرکات رو درست نزنی و جوگیر شی وزنه های سنگین بزنی بله یکی اون بیماری که دوستمون گفت می گیری هم روحیت اثر داره در بلند مدت. والبته تاندوم پاره شه که دیگه هیچی من کمر مشکل خورد سر سرشونه پدرم در اومد تا خوب شم:n29:
Mehrshad-msv
08-04-2015, 01:22
بند 1 p30world چی میگه ...میگه تاپیک اقایون باس ماس ...همش باس ماس ...یعنی کلش ماس ماس :n02:
تکبیر!:n02: حالا ماسه ماست یعنه چه؟:n13:
دوستان کسی تا حالا از انجمن پرشینتولز خرید داشته؟ میشه اعتماد کرد؟
Reza31001
09-04-2015, 08:31
دوستان کسی تا حالا از انجمن پرشینتولز خرید داشته؟ میشه اعتماد کرد؟
شما از پرشین تولز خرید نمیکنید چون خود مجموعه پرشین تولز فقط یه واسطه هست و تعهدی هم نداره به شما
مثل همین بازارپه p30world خودمون که مسئولین فروم تعهدی ندارن نسبت به خرید و فروش انجام شده
من یکی دو بار تو پرشین تولز خرید داشتم و مشکلی هم نبوده
اما در حالت کلی خرید اینترنتی رو توصیه نمیکنم مگر در مواردی که بررسی های لازم رو انجام بدین
مخصوصا تو این حالت که شما می خواین از یک شخص خرید کنید و نه از یک فروشگاه اینترنتی
به هر حال اگه میتونید از جای دیگه اون جنس رو گیر بیارید که بهتره وگرنه حتما به سابقه فروشنده و خرید و فروش هایی که داشته توجه کنید تا مشکلی پیش نیاد
شما از پرشین تولز خرید نمیکنید چون خود مجموعه پرشین تولز فقط یه واسطه هست و تعهدی هم نداره به شما
مثل همین بازارپه p30world خودمون که مسئولین فروم تعهدی ندارن نسبت به خرید و فروش انجام شده
من یکی دو بار تو پرشین تولز خرید داشتم و مشکلی هم نبوده
اما در حالت کلی خرید اینترنتی رو توصیه نمیکنم مگر در مواردی که بررسی های لازم رو انجام بدین
مخصوصا تو این حالت که شما می خواین از یک شخص خرید کنید و نه از یک فروشگاه اینترنتی
به هر حال اگه میتونید از جای دیگه اون جنس رو گیر بیارید که بهتره وگرنه حتما به سابقه فروشنده و خرید و فروش هایی که داشته توجه کنید تا مشکلی پیش نیاد
فروشندهای که ازش قصد خرید دارم، کلّ مبلغ رو همون اوّل درخواست کردن. آیا معموله؟
Reza31001
09-04-2015, 08:57
اون که آره معمولا همین طوره
شما ببینید اگه با کسی دیگه هم معامله داشته با اون شخص صحبت کنید و اطلاعات بگیرید
Mohammad Yek110
09-04-2015, 10:42
سلام
منم چندتا خرید و فروش داشتم...
اول امتیاز بازارچه طرف مقابل رو ببینید . بعدش اگه امتیازش خوب بود به اونایی که امتیاز مثبت بهش دادن پیام خصوصی بدید ببینید واقعا راضی بودن یا نه ... بعدشم با خیال راحت بخرید اما در کل منم خرید اینترنتی (چه از شخص چه از بعضی سایتا) رو پیشنهاد نمیکنم ... مگر در شرایط خاص MVGroup
Reza Azimy_RW
09-04-2015, 11:54
این آرم اطمینان الکترونیکی رو اگه سایت داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
من اکثر خریدامو اینترنتی انجام میدم حتی گوشی و ... تا حالا مشکلی واسم پیش نیومده
Mohammad Yek110
09-04-2015, 13:38
من اکثر خریدامو اینترنتی انجام میدم حتی گوشی و ... تا حالا مشکلی واسم پیش نیومده
اون که بله اما خیلی از سایتا (حتی مشهورترین هاشون) بعضی از اجناس رو راحت 50 تومن گرونتر از بازار میفروشن
استاد شیفو
13-04-2015, 11:28
سلام
اقایون بعضی ها دستشون خیلی مو داره در واقع جنگلی هست واسه خودش ؟ میخواستم بدونم به نظر شما زدن موی دست زشت هست برای مرد ؟ یا مشکلی نداره ؟
کسی هست این کار رو کرده باشه ؟ :n02:
1376MAXIMUM
13-04-2015, 12:52
اقا یون محترم من اومد یه سوال دیگه بپرسم برای تموممون مطرح بوده اما
خوب سوال اینه من پوستم زود جوش میزنه مخصوصا بعد از اصلاح یه با تیغ و چه با ماشین و ملتهب هم میشه بعضی وقتا خوب برای همین تصمیم گرفتیم از کف یا ژل اصلاح استفاده کنیم
حالا سوال اینه کدومش بهتره به نظرتون کف یا ژل یا خمیر و چرا؟ نیوا محصولاتش خوبه؟ چون افتر شیوش رو گرفتم یک بار خیلی خوب بود قشنگ پوست رو نرم میکرد الکل هم نداشت خشک نمیشه پوست که بعد بسوزه و ... و اذیت کنه
خانوما هم نیان دیگه بابا میزگرد اقایونه سوالاشونو میپرسن دوستان سر میز والا به خدا
1376MAXIMUM
13-04-2015, 21:00
سلام
اقایون بعضی ها دستشون خیلی مو داره در واقع جنگلی هست واسه خودش ؟ میخواستم بدونم به نظر شما زدن موی دست زشت هست برای مرد ؟ یا مشکلی نداره ؟
فکر نکنم زشت باشه ولی حالا اگر نمیخواهید از ته بزنید یه شونه بزارید روی تیغ و برید روش ولی فکر نمیکنم خوب بشه
اگر هیکلتون میزون هست هم اگر کلا بدن رو بزنید فکر کنم خیلی قشنگ تر هم باشه طبق اماری که من از دختر ها و پسر ها گرفتم
اگر از نظر دینی هم منظورتون هست گفته اگر قصد بد نباشه مشکلی نیست و بهتره زده بشه
1376MAXIMUM
13-04-2015, 21:03
بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
خخخخخخخخخ
Reza Azimy_RW
13-04-2015, 21:43
بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
خخخخخخخخخ
خخخخخ من دیگه در این حد اوضام خراب نیست :دی
1376MAXIMUM
14-04-2015, 12:25
اقا یون محترم من اومد یه سوال دیگه بپرسم برای تموممون مطرح بوده اما
خوب سوال اینه من پوستم زود جوش میزنه مخصوصا بعد از اصلاح یه با تیغ و چه با ماشین و ملتهب هم میشه بعضی وقتا خوب برای همین تصمیم گرفتیم از کف یا ژل اصلاح استفاده کنیم
حالا سوال اینه کدومش بهتره به نظرتون کف یا ژل یا خمیر و چرا؟ نیوا محصولاتش خوبه؟ چون افتر شیوش رو گرفتم یک بار خیلی خوب بود قشنگ پوست رو نرم میکرد الکل هم نداشت خشک نمیشه پوست که بعد بسوزه و ... و اذیت کنه
خانوما هم نیان دیگه بابا میزگرد اقایونه سوالاشونو میپرسن دوستان سر میز والا به خدا
یعنی کسی امتحان نکرده؟ نمیدونه فرقش چیه؟
Mehrshad-msv
15-04-2015, 23:40
خخخخخ من دیگه در این حد اوضام خراب نیست :دی
اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد:n02:
یعنی کسی امتحان نکرده؟ نمیدونه فرقش چیه؟
76 یام مگه ریش در میارن:n02:
جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه:n02:
البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن:n02:
1376MAXIMUM
16-04-2015, 07:34
[QUOTE=Mehrshad-msv;8600341]اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد:n02:
جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه:n02:
البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن:n02:[/Q
منم موافقم ببرینم بگید یه فکری هم به حال این شکمه که برای کنکور در اومده بکنن
بابا ۷۶ هم اینقدر بچه نیستنا بیچاره ها رفتن دانشگاه دیگه اتفاقا شما باید ۷۷ و ۷۸و۷۹ رو ببینید تا بفهمید ۷۶ چقدر عاقل تر و بهتر از اوناست واقعا میگم اینو دیدنیه تفاوت ها
البته در مورد همه صدق نمیکنه من الان خودم یه دوست ۷۹ و یه ۷۷ هم دارم اونا خوبن
البته ما یه ژن کم مو داریم یه پر مو مون میانگینم ریشام تیکه تیکه در میاد مثلا چونه و پایه ها خیلی پر در میاد ولی خوب سیبیل و رو لپ کم البته به صورت ناگهانی داره زیاد میشه بعد مجبورم بزنم مرتب مثلا یه چیزی حدود ۲-۳ بار در هفته بعد جوش میزنم دلیلش رو هم تا جایی که فهمیدم به خاطر اینه که یه لایه از پوست برداشته میشه و پوست حساس میشه بعد قرمز میشه و جوش میزنه راست هم میگن قشنگ ماشین رو که خالی میکنم پوست هایی هم که برداشته هست تو مو ها شما هم دقت کنید میبینید و گاهی اوقات هم به خاطر اینه که مو میره زیر پوست البته هیچ وقت نفهمیدم چطوری مو میره زیر پوست و یعنی چی
مدت پایه گذاشته بودم مامانم میخواست بندازتم بیرون قشنگ پایین گوش اومده بود بعد با زاویه یه خط انداخته بودم خودم دوست داشتم با همین عمل یکی دو تا از دوستام هم تشویق شدن پایه بزارن بعد ارایشگاه که میرفتم بر میداشت پایه ها رو میزد تا بالای قسمت نرم گوش یه چیزی تو مایه های هاکان هست تو فیلم .... که کانال شیطانی واستکباری میزاره که اولش هم ج داره و تو رود خونه هم هست و تو جمع روبیک هم میزاره جاهایی که در میاد اون مدلی در میاد خالیاش هم که کچله دیگه
Mohammad Yek110
16-04-2015, 08:20
ریشای منم با فاصله 1 متری در میاد :دی
صبر فک کنم بهترین راهشه هرچند وقتی در بیاد میگی چطوری از شرشون خلاص بشم :دی
Mehrshad-msv
17-04-2015, 00:52
[QUOTE=Mehrshad-msv;8600341]اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد:n02:
بابا ۷۶ هم اینقدر بچه نیستنا بیچاره ها رفتن دانشگاه دیگه اتفاقا شما باید ۷۷ و ۷۸و۷۹ رو ببینید تا بفهمید ۷۶ چقدر عاقل تر و بهتر از اوناست واقعا میگم اینو دیدنیه تفاوت ها
البته ما یه ژن کم مو داریم یه پر مو مون میانگینم ریشام تیکه تیکه در میاد مثلا چونه و پایه ها خیلی پر در میاد ولی خوب سیبیل و رو لپ کم البته به صورت ناگهانی داره زیاد میشه بعد مجبورم بزنم مرتب مثلا یه چیزی حدود ۲-۳ بار در هفته بعد جوش میزنم دلیلش رو هم تا جایی که فهمیدم به خاطر اینه که یه لایه از پوست برداشته میشه و پوست حساس میشه بعد قرمز میشه و جوش میزنه راست هم میگن قشنگ ماشین رو که خالی میکنم پوست هایی هم که برداشته هست تو مو ها شما هم دقت کنید میبینید و گاهی اوقات هم به خاطر اینه که مو میره زیر پوست البته هیچ وقت نفهمیدم چطوری مو میره زیر پوست و یعنی چی
مدت پایه گذاشته بودم مامانم میخواست بندازتم بیرون قشنگ پایین گوش اومده بود بعد با زاویه یه خط انداخته بودم خودم دوست داشتم با همین عمل یکی دو تا از دوستام هم تشویق شدن پایه بزارن بعد ارایشگاه که میرفتم بر میداشت پایه ها رو میزد تا بالای قسمت نرم گوش یه چیزی تو مایه های هاکان هست تو فیلم .... که کانال شیطانی واستکباری میزاره که اولش هم ج داره و تو رود خونه هم هست و تو جمع روبیک هم میزاره جاهایی که در میاد اون مدلی در میاد خالیاش هم که کچله دیگه
چه توضیحات کاملی!:n02: بنده بیجا کنم به دهه 70 یا توهین کنم دادا!:n11: شوخی بود... ولی کلا طبیعیهرد میشه خط ریش چکمه ای اونموقعا عشق من بود:n02:
ریشای منم با فاصله 1 متری در میاد :دی
صبر فک کنم بهترین راهشه هرچند وقتی در بیاد میگی چطوری از شرشون خلاص بشم :دی
ریشی که ریش نباشد ریش نیست:n02: والا کاش جای این همه ریش یکم مو داشتیم:n33: میگم ریشامو با موهات طاق می طنم، سیبیلامم سر می دم. قبول:n06:
1376MAXIMUM
19-04-2015, 07:54
سر میز خالیه پس کجایید اقایون
Mehrshad-msv
21-04-2015, 10:43
اهم اهم شرمنده من جایی گیر بودم...کمربندم کمربندای قدیم!:n02:
چه خبرا خوبی..خوبید....کجابودی...کجار تید.....چی دیدید:n01:
NEED FOR PC
21-04-2015, 10:55
سلام
برو کل بدنو لیزر کن فوق العاده زیبا میشه!
اگر تردید داری بهت فیلم معرفی کنم نگاه کن ببین چقدر به مرد میاد!!
NEED FOR PC
21-04-2015, 10:56
سر میز خالیه پس کجایید اقایون
اصولا آقایون بیشتر عمل میکنند تا حرف!
بخاطر همونه!
استاد شیفو
21-04-2015, 12:13
برو کل بدنو لیزر کن فوق العاده زیبا میشه!
اگر تردید داری بهت فیلم معرفی کنم نگاه کن ببین چقدر به مرد میاد!!
اگه پول لیز داشتم اینجا سوال نمیکردم:n02:
Mehrshad-msv
21-04-2015, 12:18
بخاطر همونه!
بابا مرد عمل...پروفشنال...آقا:n01:
بابا دوست عزیز 77 ایها هم ریش دارن...این چه حرفیه....اخه 77ایها چه هیزم تری به شما فروختن....؟!؟!؟! لا اله الا الله...
شوخی بود جدی نگیر ولی من با اینکه 77 ای هستم از خودم کوچیکتر هم دیدم که خیلی بچه باحالی بوده حتی 80ای...
ahwazp30
21-04-2015, 14:34
بخاطر همونه!
نه به خاطر اینه که احسان از خیر عاشقیش گذشت.اگر هنوز عاشق میموند این تاپیک همچنان داغ میموند.
NEED FOR PC
21-04-2015, 14:47
نه به خاطر اینه که احسان از خیر عاشقیش گذشت.اگر هنوز عاشق میموند این تاپیک همچنان داغ میموند.
عشق به معشوق زمینی دیگه ها؟:n02:
تازگیا زدم تو کار حافظ آپگرید شدم تو فضا سیر میکنم!
عشق به معشوق زمینی دیگه ها؟:n02:
تازگیا زدم تو کار حافظ آپگرید شدم تو فضا سیر میکنم!
آخ آخ آخ...عشق زمینی...لامصب یه شتریه که دم خونه هر کسی میشینه بلندم نمیشه...
NEED FOR PC
21-04-2015, 20:07
آخ آخ آخ...عشق زمینی...لامصب یه شتریه که دم خونه هر کسی میشینه بلندم نمیشه...
موافقم شدید!
حدود7 ماه هست که کات کردم
هنوزم ول کن نیست
و خداوند بلک لیست را اینگونه آفرید..
ahwazp30
21-04-2015, 22:14
اره این شتر 6 ساله در خونه ما خوابیده و بلند نمیشه اما لاکردار به یکی هم قانع نیست .هر دم از این باغ بری میرسد ، تازه تر از تازه تری میرسد:n19:
مثل استادیوم شده .همه رو با هم میخاد .خخخخخخخخخخ .
حالا هی بگو مرد حسابی تو دیگه سنی ازت گذشته پا تو دهه ی سوم زندگیت گذاشتی ولی کو گوش شنوا :n41:
Reza Azimy_RW
21-04-2015, 22:59
حالا در خونتون بخابه خوبه مواظب باشید شتره روی خودتون نخابه :دی
sdfssdfs
21-04-2015, 23:03
خوش به حالتون بابا من اصلا شتر ندارم
sent from my nexus
NEED FOR PC
22-04-2015, 11:07
اره این شتر 6 ساله در خونه ما خوابیده و بلند نمیشه اما لاکردار به یکی هم قانع نیست .هر دم از این باغ بری میرسد ، تازه تر از تازه تری میرسد:n19:
مثل استادیوم شده .همه رو با هم میخاد .خخخخخخخخخخ .
حالا هی بگو مرد حسابی تو دیگه سنی ازت گذشته پا تو دهه ی سوم زندگیت گذاشتی ولی کو گوش شنوا :n41:
نمیدونم چرا یهو تاپیک ازدواج سفید اومد جلو چشم!
NEED FOR PC
22-04-2015, 11:10
دوستان طوله سگ هایی که در اینترنت هست قیمتشون درسته یا تو مراکز حضوری ارزون تره؟!
یک طوله ژرمن میخوام که از600شروع میشه!:n38:
البته ژرمن انتخاب نهایی نیست
اما سگ باهوش تر و قیمت مناسب هم پیدا نکردم نژادشو:n35:
Mehrshad-msv
22-04-2015, 11:30
حتما جاش مکسیما داری!:n13:
Mehrshad-msv
22-04-2015, 11:37
[QUOTE=1376MAXIMUM;8600465]
بابا دوست عزیز 77 ایها هم ریش دارن...این چه حرفیه....اخه 77ایها چه هیزم تری به شما فروختن....؟!؟!؟! لا اله الا الله...
شوخی بود جدی نگیر ولی من با اینکه 77 ای هستم از خودم کوچیکتر هم دیدم که خیلی بچه باحالی بوده حتی 80ای...
اتفاقا دیروز با یه دهه 70 تادی(76) بود آشنا شدم.اومد سیگار وینستون میکشید عینکی بود با لباس شلوار اسلامی و یکم ته ریش گفتم شاید از حزب فلانه:n02:
گفت مدرسه ک%%%^&&شره در اومدم کار می کنم.اصلا شدید بعد چند وقت تکون خوردم و به نسل اینده امیدوار شدم!:n02: :n18:
ahwazp30
22-04-2015, 11:50
حالا در خونتون بخابه خوبه مواظب باشید شتره روی خودتون نخابه :دی
اتفاقا شتره روی ما نمیتونه بخابه .چون ما خودمون فیل هستیم هیچ موجود زنده ای نمیتونه روی ما بخابه در عوض اگه ما .......:n10:
NEED FOR PC
22-04-2015, 12:00
اتفاقا شتره روی ما نمیتونه بخابه .چون ما خودمون فیل هستیم هیچ موجود زنده ای نمیتونه روی ما بخابه در عوض اگه ما .......:n10:
اگه جنس لطیف شتر هست در این مثال(!)
بزار بخوابه اقا اصن چه دووشواری داره! نشون بده اول!
ahwazp30
22-04-2015, 12:08
اگه جنس لطیف شتر هست در این مثال(!)
بزار بخوابه اقا اصن چه دووشواری داره! نشون بده اول!
بله صد درصد منظور از شتر همون چیزیه که گفتی .تو خیابون پر از شتره :n09:
NEED FOR PC
22-04-2015, 12:16
بله صد درصد منظور از شتر همون چیزیه که گفتی .تو خیابون پر از شتره :n09:
همون پلنگ مناسب تره !!
Mehrshad-msv
22-04-2015, 12:24
بحث سیاسی، مذهبی، جنسیتی و ... ممنوع. الان هممون بن میشیما! وای وای من میترسم:n02:
شتر در اینجا همان فرشته های بالدار با...هسته بید!:n06:
Mehrshad-msv
22-04-2015, 12:25
بحث سیاسی، مذهبی، جنسیتی و ... ممنوع. الان هممون بن میشیما! وای وای من میترسم:n02:
ahwazp30
22-04-2015, 12:34
همه شترها که فرشته نیستن .
NEED FOR PC
22-04-2015, 12:42
ولی همشون بال دارن:n02:
ahwazp30
22-04-2015, 12:46
ولی همشون بال دارن:n02:
اره همشون بال دارن ولی من دنبال بال فرشته ها نیستم .دنبال خود فرشته ها هستم.
Mehrshad-msv
22-04-2015, 12:49
همه فرشته ها هم شتر نیستن!
NEED FOR PC
22-04-2015, 20:08
اره همشون بال دارن ولی من دنبال بال فرشته ها نیستم .دنبال خود فرشته ها هستم.
ایشالا به فرشته یا شتر مورد علاقه برسی دوست عزیز..!
Mehrshad-msv
23-04-2015, 22:25
این میزه چرا خاک گرفته! دستمالو بردار بیار بینم:n02:
1376MAXIMUM
23-04-2015, 23:20
این میزه چرا خاک گرفته! دستمالو بردار بیار بینم:n02:
بیا دادش بگیر من برم شیشه پاکن رو هم بیارم و برم کمک بچه ها ظرفا رو بشوریم تا موقع نشستن و .... نگران ظرف نباشیم موقع خوردن چایی و متفرقات
befermatooo
23-04-2015, 23:30
همگی قلیون مهمون من
شام با کی باشه ؟
Mehrshad-msv
24-04-2015, 00:02
خب حالا که همه جمعید یه سوال دارم این ه...ا...ت...ا...س...پ...ا...ت.. ش...ی..ل...د شیل شکن رو از کجا می شه اکانتشو خرید...کمک کنید تا شام مهمونتون کنم.:n02: نه ممنون من قلیونی نیستم...افت دارم برام!:n01:
1376MAXIMUM
24-04-2015, 00:16
همگی قلیون مهمون من
شام با کی باشه ؟
دوستانی که تو راه هیستید یکی به اندازه بچه ها مرغ و فلفل و زرجوبه و پیاز و ابکیمو بگیره با نون ما این جا داریم مکان رو اماده میکنم
ماستو سبزی هم یادتون نره دمتونم گرم
دفه قبل به گند کشیدیم مکان رو
اخر کار پیک میندازیم که خرجش زیاد نشه
الکی مثلا ما دور هم بودیم و مثل فیلما خوردیم و پاشیدیم و .... رفتیم حالا دوباره دور هم جمع شدیم
befermatooo
26-04-2015, 21:22
پ.ن : به نظرتون نسبت شماره این گروه با عنوان گروه چیه ؟ آیا ایمان نیاورده اید ؟ :n10: نظریه تکامل ؟ :دی
-----
از میزگرد فقط گردی میز مونده :n24:
1376MAXIMUM
29-04-2015, 07:48
پروفسور ویجی پاند استاد دانشگاه استانفورد آمریکا چند سالی است سیستمی سوپر کامپیوتری طراحی کرده است که سریع ترین و قوی ترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرتی نزدیک 20 هزار تریلیون محاسبه در ثانیه از به هم پیوستن صدها هزار کامپیوتر از طریق اینترنت از تمامی نقاط جهان است.
شبها وقتی میخوابید کامپیوتر تان را خاموش میکنید و بلا استفاده میماند در حالی که میتوانید قدرت پردازشی کامپیوترتان را به این سوپرکامپیوتر متصل کنید تا محاسبات پیچیده داروسازی و شبیه سازی پروتئینهای بدنتان را انجام داده و چه بسا ان کشف جدید درباره سرطانهای لا علاج و یا بیماریهائی مانند پارکینسون، آلزایمر و غیره به وسیله کامپیوتر شما کشف رمز شود.
کافی است به سایت دانشگاه استانفورد آمریکا مراجعه نموده و نرمم افزار ان را در کامپیوترتان نصب نمائید و مواقعی که از کامپیوتر استفاده نمیکنید اجازه دهید فرمولهای محاسباتی دانشگاه استانفورد برای کشف داروهای درمان سرطان و الزایمر و پارکینسون و ایدز و غیره در کامپیوتر شما پردازش شود.
سایت همکاری و مشارکت دانشگاه استانفورد برای برنامه شبیه سازی پروتئینهای داروئی بیماریهای لا علاج:
صفحه پروژه شبیه سازی در ویکی پدیا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@home
سایت شخصی مدیر پروژه پروفسور ویجی پاند دانشمند و محقق علووم کامپیوتری، علوم شیمی، علوم ساختارهای بیولوژیکی
صفحه پروفسور پاند در ویکی پدیا:
========================
استفاده از توان محاسباتي دستگاههاي "پلياستيشن "۳ براي تحقيقات سرطان
شركت "سوني" اعلام كرد كاربران دستگاههاي جديد "پلياستيشن "۳ ميتوانند از پايان ماه مارس توان محاسباتي بلامصرف اين دستگاهها را از طريق اينترنت براي مطالعه در زمينه بيماري سرطان در اختيار دانشمندان دانشگاه "استفورد" قرار دهند.
به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، در برنامهاي به نام "فولدينگ ات هوم"( ،(Folding@home مجموع توان محاسباتي شبكهاي از دستگاههاي
"پلياستيشن "۳ كاربران داوطلب در سرتاسر جهان، براي تحقيقات در زمينه شناسايي علت پيدايش و نيز درمان بيماريهايي نظير انواع سرطان، پاركينسون، آلزايمر و فيبروز كبدي مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
"ماسايوكي كاتاني" مدير اجرايي بخش سرگرميهاي رايانهاي شركت "سوني" اعلام كرد شبيهسازيهاي رايانهاي و مطالعه پروتيينهاي پيچيده مرتبط با اين بيماريها به چيزي بيشتر از يك ابررايانه نياز دارد و مجموع توان محاسباتي هزاران دستگاه پلياستيشن ۳ ميتواند در اين زمينه نياز محققان دانشگاه "استنفورد" را برطرف كند.
پيچيدگي اين شبيهسازيها به اندازهاي است كه انجام آنها توسط يك رايانه شخصي معمولي به زماني در حدود ۳۰ سال نياز خواهد داشت اما با استفاده از فناوري "محاسبات با كمك رايانههاي توزيع شده در نقاط مختلف" ميتوان اين قبيل تحقيقات پيچيده را با سرعت بالايي انجام داد.
در اين طرح هر دستگاه "پلياستيشن "۳ كه به شبكه اينترنتي طراحي شده ويژه همين طرح متصل شود، بخش كوچكي از محاسبات را در بر عهده ميگيرد و پس از پردازش اطلاعات خام دريافتي از دانشگاه استنفورد، اطلاعات پردازش شده را به رايانه مركزي اين دانشگاه ارسال ميكند.
دستگاههاي "پلياستيشن "۳ به يك پردازنده قدرتمند رايانهاي به نام "سل" مجهز هستند كه در اصل ساخت شركت "آيبيام" است. پردازنده "سل" در هر ثانيه ميتواند چند ميليارد محاسبه رايانهاي انجام دهد و به گفته مقامات "سوني"، توان محاسباتي هر پردازنده "سل" حدود ۱۰ برابر توان محاسباتي پردازندههاي جديد مورد استفاده در رايانههاي شخصي و رايانههاي لپتاپ است.
شركت "سوني" اعلام كرده است كاربران "پلياستيشن "۳ ميتوانند از پايان ماه مارس با ثبت نام اينترنتي در برنامه Folding@home نرمافزار كوچكي را دانلود و در دستگاه "پلياستيشن "۳ خود نصب كنند كه اين نرمافزار در زمان عدم استفاده كاربر از دستگاه، توان محاسباتي بسيار زياد دستگاه را از طريق اينترنت در اختيار محققان دانشگاه "استنفورد" قرار ميدهد.
==================================
وقتی به ادمهائی که کارهای مهمی انجام میدهند نگاه میکنیم اصلا یادمون میره که ماهم داریم کاری انجام میدیم
این هم مشخصات سریعترین سوپر کامپیوتر جهان که دائم در حال تغییر و تحول و رشد و نمو هست:
میلیونها نفر از مردم دنیا از طریق خانه هایشان کامپیوترهایشان را به هم وصل کرده اند و این دانشمند از کامپیوتر خانه مردم قویترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرت نزدیک بیست هزار تریلیون محاسبه در ثانیه را برای شبیه سازی محیط بدن انسان ساخته است.
هر کسی انجام داد به بقیه خبر بده تا از تجربه ها و نظراتش استفاده کنیم
فلدینگ ات هوم برای گوشی هم هست اینترنت مصرفیش هم خیلی کمه من ۶ ساعت وصل بودم ۶۰ مگ استفاده داشته برنامه البته روی گوشی کامپیوتر رو نصب نکردم برنامه امن هست و تنها دسترسیش به وایفای هست
لینک گوگل پلی
Mehrshad-msv
29-04-2015, 08:38
ممنون داش
اما انگار یه همچین کاری یا فکر کنم از سال 2007 اینا شروع شد آیا واقعا نتیجه ای داره بنظرت. البته الان یسر به این سایتا میزنم ببینم چه خبره:n01:
سلام دوستان
ما دو هفته یبار با بچه ها میریم بیرون کن ، کوهسار یا جاهای مشابه کبابی جوجه ای چیزی درست میکنیم میزنیم
حالا بچه ها گفتن دنبال یه غذای دیگه باشیم بجز جوجه و کباب کوبیده ، ماهی...اینا تکراری شده یه مقدار
هر چیزی که بشه رو ذغال درست کرد
پیشنهادتون چیه؟
هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید...البته درست کردنش سخت نباشه خیلی.نهایتا بشه تا جمعه درستش کرد.
البته اگر ماهی خاصی هم میشناسید که برای کبابی خوبه معرفی کنید شاید همینو گرفتیم.
مرسی.
1376MAXIMUM
29-04-2015, 19:41
سلام دوستان
ما دو هفته یبار با بچه ها میریم بیرون کن ، کوهسار یا جاهای مشابه کبابی جوجه ای چیزی درست میکنیم میزنیم
حالا بچه ها گفتن دنبال یه غذای دیگه باشیم بجز جوجه و کباب کوبیده ، ماهی...اینا تکراری شده یه مقدار
پیشنهادتون چیه؟
هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید...البته درست کردنش سخت نباشه خیلی.نهایتا بشه تا جمعه درستش کرد.
البته اگر ماهی خاصی هم میشناسید که برای کبابی خوبه معرفی کنید شاید همینو گرفتیم.
مرسی.
املت هم میچسبه مخصوصا اگر اول بزارید گوجه ها بپزه خوب و تقریبا ابش تموم بشه بعد تخم مرغ ها رو اصافه کنید فوق العاده میشه خیلی مچسبه اگر اهلش باشید خوب درست کردنش هم سخت نیست گرونم در نمیاد نیتونید یه مقدار قارچ هم خورد کنید توش بریزید با گوجه ها با اب گوجه ها بپزه خوب میشه این طوری هم فقط خونه امتحان کنید اول که دستتون بیاد اگر این مدلی تا حالا نپختید بزارید اب گوجه تقریبا تموم بشه معمولا تا گوجهه هنوز اب داره تخم مرغ رو اضافه میکنن اب میندازه من خیلی بدم میاد
خود تخم مرغ هم بد نیست نیمرو کنید من یه دوبار بیشتر نرفتم ولی کسایی که باهاشون میرفتیم تقریبا هر هفته میرن همینا رو درست میکنن
نونم اگر تازه باشه همراهتون خیلی بهتر میشه
تخم مرغ ها رو هم تو یه ظرف کوچیک طوری که بهش فشار نیاد میزارن که نشکنه
معمولا همینا هست فکر کنم از جوجه خیلی راحت تر باشه یه ظرف بزرگ هم ببرید همه رو یه جا درست کنید
گوجه ها رو هم نیازی نیست رنده و .... بکنید اخه دیدم یه سری میشینن رنده میکنن گوجهه رو کلی زور میزنن همون جوری یه خورده ریزش هم بکنید با حرارت له میشه مثل همونه
والا به خدا میشینه گوجه رو رنده میکنه پوستشو جدا نیکنه و .... حوصله دارن ملت
ما یه چند بار که انجام دادیم بد نبود
Public Enemy
29-04-2015, 19:42
اگه حوصله دارین الویه درست کنین بزارین توی ظرف یک بار مصرف ببرین همراهتون
1376MAXIMUM
29-04-2015, 19:54
ممنون داش
اما انگار یه همچین کاری یا فکر کنم از سال 2007 اینا شروع شد آیا واقعا نتیجه ای داره بنظرت. البته الان یسر به این سایتا میزنم ببینم چه خبره:n01:
من رفتم نمیدونم یه سری ملکول اورد رو صفحه رندر ۳دی داشت و اینا جالب بود حدودا نضف توان سیستمت رو استفاده میکنن بقیه رو ازاد میزارن که بهت فشار نیاد این ملکول ها هم فکر کنم یه ترکیب عالی بود چون معمولا کربن رو با مشکی نشون میدن و تعداد زیادی مولکول مشکی داشت و نیتروژن اکسیژن هم توشون بود و رو رندر بود که نیتروژن معمولا قرمزه و اکسیژن سفید خوب همه اینا تو اون ترکیبه بود و پرداژش میشد و تکثیر میشد و این حرفا البته تکثیر شدن رو میدونم ماده تو ازمایش های بیولوژیکی و ... به وجود نمیاد یع ۲-۳ ساعت گذاشتم رو رندر بود مصرفش رو سیستم خیلی کم بود مثلا رو همون دو سه ساعت چیزی حدود ۱۰۰ کیلو بایت مصرف کرد من رو سیستم لینوکسش امتحان کردم بقیه رو شما بکنید ببینیم چطوره رو گوشی هم جالبه با این که گوشی وصله ولی خوب اصلا داغ و .... نمیشه فکر کنم یا پردازش نمیکنه یا میزان کم میگیرن ازش که صدمه نبینه جالب بود خیلی سریع انجام میشد این چیزی که من داشتم از دوسه تا اسنپ شات تا ۴۰-۵۰ تا رو گرفتم و فرستاد
خروجی و ... رو هم اصلا نمیدونم چیه چه شکلی هست دیتا هست تکست هست چیه رو اصلا نفهمیدم
امید واریم به درد بخوره حالا یه مدت میزاریم باشه دیگه یهو به در بخوریم وکار کنه ما میدونیم اینو گفتن هست ما هم عمل کردیم که کمک کنیم راست و دروغ و استفادش که چی هست و .... با راه اندازی کننده این برنامه
Alireza SM
29-04-2015, 20:09
سلام دوستان
پیشنهادتون چیه؟
مرسی.
جوجه کباب و کوبیده مگه تکراری میشن؟ سفر که مزّش به جوجه کبابشه. ذغال هم اصولا برای کباب درست کردن و قلیون آماده کرد هست. البته جایگزین هایی هم هست. من به جز جوجه و کوبیده، همبرگر ذغالیم فوق العادست از این مخصوصا بخرین یه ورشو که کباب کردین برش گردونین و روش پنیر پیتزا بزنین فوق العده چیزبرگر خوشمزه ای میشه. یه غذای دیگه هم میشه درست کرد که خودم همیشه درست کردم ندیدم هم کسی دیگه درستش کنه، سیب زمینی کبابی + قارچ کبابی + گوجه فرنگی خام + کره محلی فوق العاده میشه ها مخصوصا با نون سنگگ. مرغ بریون و ماهی هم میشه ذغالی درست کرد ولی باید وقتتون زیاد باشه.
خوراک بادمجان ذغالیم هست میتونی تو نت سرچ کنی ولی زیاد مردونه نیست خانم ها بیشتر دوستش دارن.
انار کبابی هم خوبه. هرچند الان فصل انار نیست ولی اگه گیرت اومد انار کبابی خیلی خوشمزه میشه. البته انار کبابی غذای اصلی نمیتونه باشه
Thor God
30-04-2015, 10:31
سلام دوستان
پیشنهادتون چیه؟
مرسی.
ماهی شکم پر هم جواب میده.
ماهی استفاده شده خیلی مهمه، اگر ماهی جنوب باشه که چه بهتر. ولی با ماهی سفید و قزل آلا هم میشه.
طرز تهیش هم تو نت هست سرچ کنید، با این تفاوت که بعد از پر کردن شکم ماهی، اون رو سرخ نکنید. دور کاغذ فویل بپیچید و بندازید داخل ذغال ها.
مورد بعدی هم ماهی گاریز هست که بدون روغن، داخل تابه ای از جنس چدن پخته میشه و طعم فوق العاده ای داره البته به این شرط که گرم گرم میل کنید.
Mehrshad-msv
30-04-2015, 11:52
سلام دوستان
پیشنهادتون چیه؟
مرسی.
راستش خیلی وقته نرفتیم ولی بال مرغ حال می ده... فلافلم خوبه...البته یه چیزه گردی هست که اسمش الان یادم نیست:n02: به قصاب باشی بگو خودش می گیره اونم بر خلاف انتظارت می چسبه.
lifealley
30-04-2015, 22:31
تاپیک بحث های خاله زنکی و لوسه آقایون :n20:
عجب میز گردی شده جـــــــــــــــــون:n09:
1376MAXIMUM
01-05-2015, 00:13
تاپیک بحث های خاله زنکی و لوسه آقایون :n20:
عجب میز گردی شده جـــــــــــــــــون:n09:
این سرجات بابا خاله زنکی چیه
اصلا میدونی حرف خاله زنکی یعنی چی که میگی؟
خوب میخواهد بره کوه کمر همین جوری که نمیشه بره غذا هم زنو مرد نمیشناسه هر دوباید بلد باشن بپزن هر دو هم نیاز دارن بهش خوب پرسید طرف جواب گرفت غذای تکراری نمیخواست طرف میخواست تجربه جدید داشته باشه والا ........[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji36]
خوب ادم گشنش میشه غذا میخواهد یا باید چشمش به دست بقیه باشه هر چی درست کردن و .... بخوره حرفم نزنه یا هم باید خودش بلند شه درست کنه نوش جان کنه هر مشکلی هم داشت رفع کنه والا ادم بی دستو پا که نمیشه
حتما باید حرف ها در مورد زن زن بازیو نمیدونم ماشین و موتور و نمیدونم اقتصاد و .... باشه تا مردونه بشه ؟
من اخرش خل میشم به خودمون میرسیم و از پس خودمون بر میاییم بهمون میگن ااااااا چه خانوم خوبی کم کم باید شوهرت بدیم به خدومون نرسیم میگن اااهههه گمشو اون طرف بابا چلمه شل ول احمق
lifealley
01-05-2015, 01:18
این سرجات بابا خاله زنکی چیه
اصلا میدونی حرف خاله زنکی یعنی چی که میگی؟
خوب میخواهد بره کوه کمر همین جوری که نمیشه بره غذا هم زنو مرد نمیشناسه هر دوباید بلد باشن بپزن هر دو هم نیاز دارن بهش خوب پرسید طرف جواب گرفت غذای تکراری نمیخواست طرف میخواست تجربه جدید داشته باشه والا ........[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji36]
خوب ادم گشنش میشه غذا میخواهد یا باید چشمش به دست بقیه باشه هر چی درست کردن و .... بخوره حرفم نزنه یا هم باید خودش بلند شه درست کنه نوش جان کنه هر مشکلی هم داشت رفع کنه والا ادم بی دستو پا که نمیشه
حتما باید حرف ها در مورد زن زن بازیو نمیدونم ماشین و موتور و نمیدونم اقتصاد و .... باشه تا مردونه بشه ؟
من اخرش خل میشم به خودمون میرسیم و از پس خودمون بر میاییم بهمون میگن ااااااا چه خانوم خوبی کم کم باید شوهرت بدیم به خدومون نرسیم میگن اااهههه گمشو اون طرف بابا چلمه شل ول احمق
آی ام ساری :n30:
Mehrshad-msv
02-05-2015, 18:10
آی ام ساری :n30:
:n14:نباش اینقد شای
بپا کت به کت نشیم:n02:
سلام....
یعنی من هیچ رفیقی تو این تاپیک نداشتم که من رو اد کنه؟ :|
--------------
اقا دیدین تابستونا همیشه تو پارکی جایی نشستیم با خونواده، بعد یه پسره فلان فلان شده دست نومزدش رو میگیره و جلو چشم ما رژه میرن؟؟؟
من یکی همیشه دوست داشتم یه اسلحه بهم بدن بزنم پاهاشون رو قیچی کنم همشون رو....
الان خودم دارم میشم یکی از همونا!! دنبال ایده میگردم که بیشتر دل ملت رو بسوزونم!! :))) کسی ایدهای داره که چطوری دل مجردا رو بیشتر بسوزونم؟!:)))
---------------------
جدای از شوخی....و با علم به اینکه همهی ادما مثل هم نیستن!! ولی دنبال یه چیز عمومی هستم!:)))
اقو مثلا میری بیرون واسه دختره (نامزدت، دوستدخترت، همسرت) چیز بخری، چی باید بخری؟؟؟ مثلا میخوای همینجوری یه دوری بزنی واسه خودت...
یا مثلا کجاها بری باهاش؟( داخل شهر!)...
اگر داریم هر روز میرسونیمش مدرسه! یا دانشگاه، باید بهش پول بدیم؟ روزانه بدیم یا ماهانه یا هفتگی؟! :))) دخترا میتونن جلوی خودشون رو بگیرن و همش رو یه دفعهای خرج نکنن؟؟؟
اصلا چقدر بدی بهش که ناراحت نشه یا بهش بر نخوره؟!( من خودم مثلا داشتم میرفتم دانشگاه پول نداشتم! از خونه میگرفتم بهم پنجی میدادن مینداختم زمین میگفتم به گدا پول میدی؟! و پیاده میرفتم و میومدم!)...
و خلاصه از این صحبتا...
متاسفانه من هیچوقت دوست دختر نداشتم و حالا یه دفعهای خودجوش افتادم توی دوران نامزدی! :))) نمیدونم باید چطوری رفتار کنم؟؟
کلا با دخترای دانشگاه به طرز وحشتناکی سرد هستم و سلام علیک + مباحث درسی تنها مسئلهی مطرح شده هستش...
اما این دیگه نامزد خودمه باید ازم راضی باشه و راضی بمونه...! :)
راستی کار درست حسابی ندارم و درامد شانسی و روزانس...( یه روز ۱۰۰-۱۵۰ -۲۰۰ تومن، یه روز هیچی! :( یه روز ۳۰-۴۰ تومن... یه روز ۶۰-۷۰ تومن).... چقدر باید خرج کنم و چقدر باید پسانداز کنم؟؟؟( خونه دارم! ولی غیر از اون فقط خودمم و خودم! :))
سلام....
--------------
اقا دیدین تابستونا همیشه تو پارکی جایی نشستیم با خونواده، بعد یه پسره فلان فلان شده دست نومزدش رو میگیره و جلو چشم ما رژه میرن؟؟؟
الان خودم دارم میشم یکی از همونا!! دنبال ایده میگردم که بیشتر دل ملت رو بسوزونم!! :))) کسی ایدهای داره که چطوری دل مجردا رو بیشتر بسوزونم؟!:)))
---------------------
جدای از شوخی....و با علم به اینکه همهی ادما مثل هم نیستن!! ولی دنبال یه چیز عمومی هستم!:)))
اقو مثلا میری بیرون واسه دختره (نامزدت، دوستدخترت، همسرت) چیز بخری، چی باید بخری؟؟؟ مثلا میخوای همینجوری یه دوری بزنی واسه خودت...
اگر داریم هر روز میرسونیمش مدرسه! یا دانشگاه، باید بهش پول بدیم؟ روزانه بدیم یا ماهانه یا هفتگی؟! :))) دخترا میتونن جلوی خودشون رو بگیرن و همش رو یه دفعهای خرج نکنن؟؟؟
اصلا چقدر بدی بهش که ناراحت نشه یا بهش بر نخوره؟!( من خودم مثلا داشتم میرفتم دانشگاه پول نداشتم! از خونه میگرفتم بهم پنجی میدادن مینداختم زمین میگفتم به گدا پول میدی؟! و پیاده میرفتم و میومدم!)...
و خلاصه از این صحبتا...
متاسفانه من هیچوقت دوست دختر نداشتم و حالا یه دفعهای خودجوش افتادم توی دوران نامزدی! :))) نمیدونم باید چطوری رفتار کنم؟؟
کلا با دخترای دانشگاه به طرز وحشتناکی سرد هستم و سلام علیک + مباحث درسی تنها مسئلهی مطرح شده هستش...
راستی کار درست حسابی ندارم و درامد شانسی و روزانس...( یه روز ۱۰۰-۱۵۰ -۲۰۰ تومن، یه روز هیچی! :( یه روز ۳۰-۴۰ تومن... یه روز ۶۰-۷۰ تومن).... چقدر باید خرج کنم و چقدر باید پسانداز کنم؟؟؟( خونه دارم! ولی غیر از اون فقط خودمم و خودم! :))
Mehrshad-msv
03-05-2015, 02:03
سلام....
--------------
---------------------
و خلاصه از این صحبتا...
دوست عزیز توصیه خاصی ندارم جز اینکه مواظب مهریه باش! زندگی که با مهریه بالا باشه بردگیه و اذاب برای هر دو طرف. دیدم که میگم:n29:
الان جو گیر شدی ولی سعی کن همه چیزتو رو نکنی چون اینطور که معلومه آدم صادقی هستی و خانوم ها متاسفانه خیلی از صداقت و حقیقت خوششون نمیاد.:n02:
1376MAXIMUM
03-05-2015, 07:32
سلام....
--------------
---------------------
و خلاصه از این صحبتا...
به نظرم اول کارتون رو درست کنید همچن طور که خودتون گفتید درامدش مشخص نیست خوب این باعث سر در گمی هست همیشه و همین سوالی که پرسیدید رو داره البته نمیگم که شغلتون رو ول کنید منظورم اینه که کنارش دنبال یه کار دیگه هم باشید و .... که به مشکل نخورید یه جورایی حالت Ctrl+z پیدا کنه(دکمه غلط کردم) ببینید حداقل درامدتون چقدره و حداکثر چقدر و بعد تصمیم بگیرید روش من باشم یه چیزی حدود ۱۰۰-۱۵۰ تومان کمتر از حداقل میگیرم درامدم رو و بعد هم سعی کنید اروم تر باشید و زود و احساسی تصمیم نگیرید
در مورد پول هم فکر کنم پرسیدن بهترین راه باشه ازش بپرسید موقع پیاده شدن چیزی کم نداری؟ همه چیز اوکیه یه خورده کشش بدید بعد بپرسید پول و اینا داری همراهت این جا یه حالت این که میخواهید هواشو داشته باشید پیش میادذخوب تو دانشگاه فکر نمیکنم بیشتر از ۱۵-۲۰ تومان به کار ادم بیاد فکر هم نکنم طرف بیشتر برای هوا نگه داشتن و .... ازتون انتظار داشته باشه چون تا اون موقع هنوز وظیفه شما نیست که بهش پول بدید و خرجیش رو تامین کنید به نظرم هر دو هفته یک بار و ... بد نباشه ولی خوب بستگی به خودت داره چقدر درامد داری و .....
سوالت سخته به اون سن که به ازدواج و .... فکر کنم نرسیدم هنوز که بدونم برای نامزد و .... چی باید خرید ولی دوست دختر رو میشه مثلا میشه نظر خواهی کار کرد مثلا بگید من دوشنبه یه ۲-۳ ساعت وقت خالی دارم تو فکر این بودم اگر بشه با هم بریم بیرون و جایی چیزی بگردیم و بعد ببینید چجور جاهایی دوست داره بره و علاقه هاش چیه و ... بعد یه جایی رو انتخاب کنید میتونید هم یه جوری که میدونید امکان ناراحت شدنش کمه ازش بپرسید کجا بریم
اول به نظرم زیر و بم علائقش رو بکشید با رو حیلات و اخلاق و .... اش بعد تصمیم بگیرید
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به نظرم شما هنوز طرفتون رو نمیشناسید و دارید تند میرید وقت بزارید و خصوصیاتش رو بشناسید
مثلا من یه دختری هست که تو نخشم دارم همین کار رو میکنم مثلا من فکر نمیکردم که طرفم زود به کسی و چیزیو ..... وابسته بشه و حساس باشه ولی دیشب کشفیدم ولی خوب جا نخوردم چون احتمالش رو میدادم که این طوری باشه
مثلا تا جایی که فهمیدم یه خورده نانازیه خودتون باید بشناسید طرف رو و بر اساس شناختتون جلو برید یه جورایی باید زیر و بمش رو بکشید
در مورد بچه های دانشگاه هم اخه من نمیتونم نظر بدم بستگی به سبک زندگی و اعتقادات و ... خودتون داره
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
بسیار عالی و ممنون....
مهریه رو ما حرفی نزدیم ولی اونا ۱۱۴ تا گفتن حالا ما نظر مخالفی نداشتیم لااقل!
نمی دونم شاید نسبت به چند سال پیش، الان ۱۱۴ تا سکه زیاده یا کم یا عادی...
البته متاسفانه مادرامون سر اینکه عاقد بیاد خونه و یا نه بحثشون شده و حالا اونا میگن عاقد رو بیاریم یا شما براش لباس بخرید!! مادرم میگه براش لباس میخرم ولی شما باید برا داماد کت و شلوار بخرید....
اونا میگن خوب پس شما باید به دخترمون سرویس طلا بدید!
مادرم میگه خوب پس من خونه رو میفروشم ۶۰ ملیونه سرتا پاش رو طلا میگیرم باقیش هم هدیه میدم به خودشون!!!!
خلاصه الان وضعیت اینجوریه!!!!
بعد اونا گفته بودن اگر اینجوریه ما به دکتر میگیم بگه ژن هاشون میخونه با هم که سر نگیره :n04: مادرم میگه فکر کردید! ما بهشون میگیم بگن ژن هاشون یکیه :n38:
خلاصه یه اوضاعی شده بیا و ببین.... کلا این بیرون رفتن و اینا همه از سرم پرید! :))) الان نگرانی اینم که یه عاقد بیاد اینجا یا ما بریم اونجا ازدواجمون رو به هم نزنه! :|
استاد شیفو
04-05-2015, 17:18
بحث ازدواج افتاد :n02:
دوستان ما هم چند وقت ماه دیگه نوبتمونه ...اصلا هم رقص بلد نیستم ... :n33:
خیلی ضایع هست عروسی باشه و وقتی با الجبار کشیدنتون وسط نتونی برقصی شدیدا ضایع و تابلو هست ..
دوستان ودیویی از رقص فارسی دارید از هر سایت ..زود نگید ممد خردادیان ...:n02:
میخوام خودمونی باشه و نه حرفه ای فقط مخصوص داماد ....کمممممممممک :n33:
1376MAXIMUM
04-05-2015, 22:22
خیلی ضایع هست عروسی باشه و وقتی با الجبار کشیدنتون وسط نتونی برقصی شدیدا ضایع و تابلو هست ..
در مشترک منم بلد نیستم همیشه هم دستمو میگیرن ببرنم برقصم ولی بلد نیستم
Reza Azimy_RW
04-05-2015, 22:59
وای منم بلد نیستم شانس اوردم قصد ازدواج ندارم( :دی) ( کلا تا ابد :دی ) وگرنه ضایع بازاری میشد :دی
1376MAXIMUM
04-05-2015, 23:06
وای منم بلد نیستم شانس اوردم قصد ازدواج ندارم( :دی) ( کلا تا ابد :دی ) وگرنه ضایع بازاری میشد :دی
نه کلا هر جا ادمو میکشن وسط خیت بازی میشه گاهی اوقات هم سو تفاهم پیش میاد من همش برام پیش اومده
lifealley
04-05-2015, 23:26
حالا خوبه شما فقط رقص بلد نیستین من که هر موقع فکرم به مراسم عروسی میوفته اینقدر خجالت میکشم که سریع فکرمو عوض میکنم به چیز دیگه.
میشه اصلا عروسی نگرفت ؟طوری که ضایع بازی نشه. :n02:
والا به خدا نمیتونم . فکرشم بلا نسبت مثل سگ میترسونم :n01: حاضرم 2 برابر خرج کل عروسی بدم به خانواده ی عروس فقط عروسی نگیرن
راهی چیزی به زهنتون نمیرسه که آبرومندانه عروسی رو بپیچونیم ؟
Reza Azimy_RW
04-05-2015, 23:55
حالا خوبه شما فقط رقص بلد نیستین من که هر موقع فکرم به مراسم عروسی میوفته اینقدر خجالت میکشم که سریع فکرمو عوض میکنم به چیز دیگه.
والا به خدا نمیتونم . فکرشم بلا نسبت مثل سگ میترسونم :n01: حاضرم 2 برابر خرج کل عروسی بدم به خانواده ی عروس فقط عروسی نگیرن
برو ماه عسل :دی
مشکل اینه دخترا خیلی عاشق عروسین راضی کردنشون سخته :دی
Mehrshad-msv
05-05-2015, 00:53
رقص که بچه بودیم یه دوتا بالا پایین می کردیم شاباشم می گرفتیم....الات نه، افت داره:n02:
در کل برادر من با یک جلد قرآن و یک گل و دوتا سکه زندگیشو شروع کرد بدون هیچ عروسی و خرج اضافه ای.بماند در همه جا حرف زیاد زدن ولی الان با دو پسر گوگولی مگولی می زندگیند:n01:
به به میبینم که پس از مدت ها اسم منو آوردین :n09:
ahwazp30
05-05-2015, 08:05
من حاضر بودم 10 شب عروسی میگرفتم ولی یه شب حنابندون نداشتم چون خیلی خیلی ضایس .باید جوراباتو بکنی و جلو اون همه زن و دختر با پای حنا زده سوار کول یه بدبختی بشی و اسب سواری کنی و همه هم بهت بخندن .هنوز مراسم حنابندون وجود داره یا حذف شده ؟
ahwazp30
05-05-2015, 08:07
یه راه هست بگو کل مراسم اهنگ تکنو بزارن .اون رقصش اسونه .فقط بالا پایین میپری مثل فنر :n19:
1376MAXIMUM
05-05-2015, 08:54
من حاضر بودم 10 شب عروسی میگرفتم ولی یه شب حنابندون نداشتم چون خیلی خیلی ضایس .باید جوراباتو بکنی و جلو اون همه زن و دختر با پای حنا زده سوار کول یه بدبختی بشی و اسب سواری کنی و همه هم بهت بخندن .هنوز مراسم حنابندون وجود داره یا حذف شده ؟
فکر نکنم هنوز باشه حداقل من ندیدم بگیرن جدیدا فکر کنم دیگه اختیاریه ولی یکیو یادمه که گرفتن براش ولی خوب بچه بودم اون قدر که اصلا نمیدونستم عروسی که میگیرن اصلا حالا یعنی چی و .... وقتی حنا بندون بود اصلا تعجب کرده بودم اینا چیه میگفتم با خودم اینا چیکار میکنن و ... با بچه های هم سنم بودم همش قاطی بقیه نبودیم
من کلا از خیلی رسم ها خوشم نمیاد چه جدید چه قدیمی مثلا مراسم عقد یه بار عروسی یه بار نمیدونم حنا بندون پاتختی(هنوزم نمیدونم چیه دقیقا همونه که میزن خونه عروس و دوماد و بهشون کادو میدن؟) نمیدونم ۱۱۰۰ تا مراسم دیگه بابا مگه چیکار کرده ازدواج کرده طرف اتم که نشکافته کار خارق العاده ای هم نکرده به تاریخ وجود حیات وجود داشته والا همچین بریز بپاش داره که ادم نمیدونه الان این همه پول از کجا باید بیاد به خدا سلبریتی ها و پولدار های جهانم این قدر خرج نمیکنن یه ازدواج اگر تموم این این کار ها رو بخواهن انجام بدن فکر کنم حقوق۲-۳ سال یه کار مند دولتی میشه یه چیزی حدود ۷۰-۶۰ ملیون یعنی یه ماشین خیلی خوب والا به خدا دوتا سمند میشه تقریبا(خوب نسبت به ایران نه جهان و کشور های اروپایی)
استاد شیفو
05-05-2015, 09:12
کمکککککک :n02:
والا خودم هم راضی هستم کل هزینه عروس رو متحمل بشم اما عروسی نگیرم و با یه ماه عسل ساده قالشو بکنم بره :n33:
90 % ترسم از ازدواج همین بوده و هست . :n09:
lifealley
05-05-2015, 09:56
انشااله که Shift + Delete شده باشه :n02:
ahwazp30
05-05-2015, 10:04
راستش من 5 سالی هست که عروسی نمیرم واسه همین خبر ندارم الان وضعیت چه جوره ولی شماها هم خیلی مطمئن نباشید که حنابندان حذف شده چون اصولا فقط فامیلای نزدیک جمعا و همه رو دعوت نمیکنن .پس احتمالا باید هنوز باشه .من تا زمانی که حذف نشه ازدواج نمیکنم چون از این جور مراسم سنتی به شدت بیزارم .متاسفانه اگر هم نخای بگیری خانواده عروس راضی نمیشن و فکر میکنن اگر حنابندان نگیری جزو سطوح پایین جامعه هستی .از نظر من مراسم عقد بهتره تو محضر باشه و عروسی هم توی تالار .باقی مراسم همش بریز و بپاش اضافه هست و برای خودم که حاضر نیستم همچین کاری کنم .
lifealley
05-05-2015, 10:48
راستش من 5 سالی هست که عروسی نمیرم واسه همین خبر ندارم الان وضعیت چه جوره ولی شماها هم خیلی مطمئن نباشید که حنابندان حذف شده چون اصولا فقط فامیلای نزدیک جمعا و همه رو دعوت نمیکنن .پس احتمالا باید هنوز باشه .من تا زمانی که حذف نشه ازدواج نمیکنم چون از این جور مراسم سنتی به شدت بیزارم .متاسفانه اگر هم نخای بگیری خانواده عروس راضی نمیشن و فکر میکنن اگر حنابندان نگیری جزو سطوح پایین جامعه هستی .از نظر من مراسم عقد بهتره تو محضر باشه و عروسی هم توی تالار .باقی مراسم همش بریز و بپاش اضافه هست و برای خودم که حاضر نیستم همچین کاری کنم .
خوب حالا اگه نظر منو بخوای میگم که فقط همون مراسم عقد تو محضر خوبه که باشه.
عروسی هم نمیخواد بگیری. پولشو بده به عروس یا همشو واسه عروس طلا جواهر بگیر . حرفهای فکو فامیل رو هم بیخیال یه مدت که بگذره یادشون میره . راه حل خوبیه واسه خجالتیها. حالا اگه بعدش هم یه مهمونی بدین بد نیست که از دل فکو فامیل در بیاد :)
خلاصه این شرایط منه واسه ازدواج . گرچه فکر نمیکنم این شرایط رو کسی قبول کنه تو این دوره زمونه که همه عقلشون به چشمشونه.
من نمیفهمم چرا دخترها این قدر از مراسم عروسی خوششون میاد. خدا وکیلی تو این مورد اصلا درکشون نمیکنم.
befermatooo
05-05-2015, 11:37
مراسم حنا بندان کماکان برگذار میشه
همین سنت ها هست که این چیزا رو زیبا میکنه .
من خودم بشخصه از 2 چیز زندگی مشترک می ترسیدم و استرش شدید داشتم :
1 : مراسم خاستگاری : همیشه قصد داشتم مجرد بمونم چون از بس خجالت می کشیدم که نگو و نپرس اما جالبه بدونید من 3 بار رفتم خاستگاری تا موفقت کنن :n02:
البته اصلا صحبت نمیکردم و از استرس فقط دستشویی ام می گرفت :n10:
2 : ورود به تالار و دست دادن به همه ! : همیشه با خودم می گفتم من وقتی وارد تالار میشم باید به همه دست بدم و احوال پرسی کنم یا فقط همون اشاره کافیه :n31:
یادمه وقتی رفتم داخل تالار و دیدم نگاه 600 تا مرد همه به سمت منه ، دلم میخواستم فرار کنم :n02: اما رفتم جلو و با چند نفر احوال پرسی کردم و بعدش هم فقط میگفتم خوش اومدین خوش اومدین :n33:
باشد که عاقبت بخیر شویم :n01:
استاد شیفو
05-05-2015, 17:05
1 : مراسم خاستگاری : همیشه قصد داشتم مجرد بمونم چون از بس خجالت می کشیدم که نگو و نپرس اما جالبه بدونید من 3 بار رفتم خاستگاری تا موفقت کنن :n02:
2 : ورود به تالار و دست دادن به همه ! : همیشه با خودم می گفتم من وقتی وارد تالار میشم باید به همه دست بدم و احوال پرسی کنم یا فقط همون اشاره کافیه :n31:
یادمه وقتی رفتم داخل تالار و دیدم نگاه 600 تا مرد همه به سمت منه ، دلم میخواستم فرار کنم :n02: اما رفتم جلو و با چند نفر احوال پرسی کردم و بعدش هم فقط میگفتم خوش اومدین خوش اومدین :n33:
سلام
مراسم ما هم داخل تالار هست . وقتی مهمونات حدود 200 نفر باشند باید با همه دست بدی یا /..اصلا باید چی کار کنی ؟
lifealley
05-05-2015, 18:28
سلام
مراسم ما هم داخل تالار هست . وقتی مهمونات حدود 200 نفر باشند باید با همه دست بدی یا /..اصلا باید چی کار کنی ؟
با حرکات موزون از وسطشون رد شو.
Break مایکل جکسونی فراموش نشه .:n02:
befermatooo
05-05-2015, 18:29
سلام
خودم بشخصه برا مراسم خودم میخواستم احساسی تصمیم بگیریم و با همه روبروسی کنم :n02: چون فکر میکردم بی احترامیه
اما از همه اونهایی که قبلا ازدواج کردن پرسیدم گفتند فقط با اقوام درجه 1 روبوسی . احوالپرسی گرم کن اما با بقیه فقط در حد گفتن خوش اومدین و ... !
خودت فکر کن با 200 نفر دست بدی و احوال پرسی کنی ! دیگه حالی واسه آدم نمی مونه :n31:
آره تایید میشه،" همین سنت ها هست که این چیزا رو زیبا میکنه ." وگرنه بهترین حالت دیگه ماه عسل رفتنه !!
استاد شیفو
05-05-2015, 18:33
با حرکات موزون از وسطشون رد شو.
Break مایکل جکسونی فراموش نشه .:n02:
اونجوری که خیلی تابلو میشه !!1
amirmahmod
05-05-2015, 22:07
اصلا کار منطقی نیست که آدم با 200 نفر روبوسی کنه:n02:
یه وقت دیدین 50 نفرشون بیماری مسری داشتن.
بعضی سنت های ایران واقعا خنده داره.
1376MAXIMUM
05-05-2015, 22:34
۲۰۰ نفر رو فکرش رو بکنید بخواهید برای هر کدوم فقط ۱۰ ثانیه وقت بزارید میشه ۲۰۰۰ ثانیه میشه چیزی حدود ۳۳-۳۴ دقیقه مگه یه عروسی چند ساعته که نیم ساعتش برای این کاربره تازه اگر بگیم ۱۰ ثانیه حداقل ۲۰ ثانیه رو به نظرم میخواهد تا ما بگیم و اون جواب بده و سایر داستان خوب ۱۰ ثانیه خیلی کمه
Iloveu-ALL
05-05-2015, 22:37
۲۰۰ نفر رو فکرش رو بکنید بخواهید برای هر کدوم فقط ۱۰ ثانیه وقت بزارید میشه ۲۰۰۰ ثانیه میشه چیزی حدود ۳۳-۳۴ دقیقه مگه یه عروسی چند ساعته که نیم ساعتش برای این کاربره تازه اگر بگیم ۱۰ ثانیه حداقل ۲۰ ثانیه رو به نظرم میخواهد تا ما بگیم و اون جواب بده و سایر داستان خوب ۱۰ ثانیه خیلی کمه
سلام
تولدت مبارک :n11:
1376MAXIMUM
05-05-2015, 23:15
سلام
تولدت مبارک :n11:
وای چه همه امسال بهم تبریک میگن اخجون
مرسی از لطفت دوست عزیز
Public Enemy
05-05-2015, 23:18
وای چه همه امسال بهم تبریک میگن اخجون
مرسی از لطفت دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولدت مبارک داداش
اینم کیک تولدت منتظر بمونین تیکه شه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](happy)/comp060.gif
1376MAXIMUM
05-05-2015, 23:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولدت مبارک داداش
اینم کیک تولدت منتظر بمونین تیکه شه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](happy)/comp060.gif
مرسی خیلی ممنون
اخجوووننننن کیک
1376MAXIMUM
06-05-2015, 09:03
اقا یکی به من انگیزه بده درس بخونم این طوری فایده نداره
amirmahmod
06-05-2015, 14:04
دوست عزیز درس بخون :n02:
چقدر خوب روحیه میدم :n33:
Armin.Computer
07-05-2015, 14:56
سلام
این انجمن رو تازه دیدم :دی
befermatooo
07-05-2015, 15:03
سلام
این انجمن رو تازه دیدم :دی
نگفتی چی میزنی ؟ :n02:
خوش اومدی :n31:
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-05-2015, 18:18
سلام
این تاپیک ممکنه به درد بخور باشه
مرد حسابی، درس چیه؟؟؟
برو اگهی های استخدامی غیر دولتی رو ببین... از هر ۱۰ شرکت، ۱۱ تاش اصلا اسمی از مدرک تحصیلی نیاورده!!!!
از من میشنوی، یه دیپلم بگیر، بچسب به یه تخصص و یاد بگیر... شروع کن به کار و لابه لاش از این دانشگاه پولی ها( علمی کاربری یا موسسه) تا خود ارشد رو بخون....
سابقه کار سابقه کار سابقه کار....
شرکت های خصوصی بهشون بگی لیسانس دارم ولی سابقه کار ندارم بهت میخندن!!!! یا خیلی دیگه بهت لطف کنن، چند ماه باید مفتی براشون به عنوان کار اموز کار کنی! :)))
taghi_ramzi
07-05-2015, 20:39
مرد حسابی، درس چیه؟؟؟
برو اگهی های استخدامی غیر دولتی رو ببین... از هر ۱۰ شرکت، ۱۱ تاش اصلا اسمی از مدرک تحصیلی نیاورده!!!!
از من میشنوی، یه دیپلم بگیر، بچسب به یه تخصص و یاد بگیر... شروع کن به کار و لابه لاش از این دانشگاه پولی ها( علمی کاربری یا موسسه) تا خود ارشد رو بخون....
سابقه کار سابقه کار سابقه کار....
شرکت های خصوصی بهشون بگی لیسانس دارم ولی سابقه کار ندارم بهت میخندن!!!! یا خیلی دیگه بهت لطف کنن، چند ماه باید مفتی براشون به عنوان کار اموز کار کنی! :)))
فرمایشات دوستمون به شدت تایید میشه.
فقط سابقه و دوره های آموزشی آموزشگاههای آزاد الان به درد میخوره و لاغیر.
Sh-Meteor
07-05-2015, 21:09
گفته های senaps درسته
اما این به این معنی نیستش که همین فردا درس رو ولی کنی و بری دنبال علایقت و اونا رو توش تخصص پیدا کنی!
+
درستو بخون، اما حتما (تاکید می کنم حتما) در کنار دَرسِت، یه تخصصی رو کسب کنی!
هیچ جا ازت نمی پرسن مدرکت چیه؟ از کدوم دانشگاه؟ و ...
ازت می پرسن، چی بلدی؟ فلان تخصص رو داری؟ بلدی فلان کار رو کنی؟ یا ...
Armin.Computer
08-05-2015, 00:09
نگفتی چی میزنی ؟ :n02:
خوش اومدی :n31:
یعنی چی؟؟؟؟ :دی
+
مرسی
چه خبر؟؟؟
اینجا در مورد چی بحث میشه؟؟؟؟
Mehrshad-msv
08-05-2015, 00:53
یعنی چی؟؟؟؟ :دی
+
مرسی
چه خبر؟؟؟
اینجا در مورد چی بحث میشه؟؟؟؟
منظورشون اینه تست چی می زنی.
در مورد هرچیزی که بدرد سیبیلوها می خوره.
منظورشون اینه تست چی می زنی.
:n09:
هه هه ماخ! :) خیلی باحال بود این جواب...
اما عگر کسی سیبیل نداشت چه خاکی به سرش باید بکنه؟! :)))
Armin.Computer
08-05-2015, 19:46
آقا تست چیه؟؟؟؟
1376MAXIMUM
08-05-2015, 22:08
من سیبیل ندارم ۲۹ بیل و یه دونه بیلچه هست خخخخخخ
اقا یه سوال در مورد کار های خا بر سری
مدت زمانی که باید طول بکشه اون اعمال خاک برسری چقدر باید باشه حداقل چقدره؟
و چقدر باید صرف رفت و امد بشه تقریبا؟
اخه چند تا عدد مختلف خوندم تو ماکزیم خوندم ۲۰-۳۰ دقیقه ایدعال هست ولی تو یه متن فارسی ۱۰-۲۰ فکر میکنم نوشته بود برای کل زمان رو نوشته بود ماکزیم ولی متن فارسی رو یادم نمیاد هر دوتاش رو هم حدودی میگم یادم نیست دقیقا امشب با بچه ها بحث شد گفتم بپرسم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.