ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : « میزگرد آقایان »

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

ahwazp30
26-02-2015, 19:00
فعلا دارم مانیتورش میکنم تو فروم :n02::n06:

به منم میگی کیه ؟ اخه منم بدجوری عاشقم .یعنی تو کفم .خخخخخخخخخخخخ

1376MAXIMUM
26-02-2015, 19:10
به منم میگی کیه ؟ اخه منم بدجوری عاشقم .یعنی تو کفم .خخخخخخخخخخخخ
مگه به کسی گفته؟ حجی الان میاد بعد اوضا مثل من میشه ها نامه عضر خواهی باید بزاریا حالا من گفتم

اقا این عشاق پی ۳۰ ورلد فکر کنم کم کم سرو کله اشون پیدا میشه اینجا
یه تاپیک میطلبه این طوری فایده نداره

امید رض
26-02-2015, 19:13
دوستان مثل اینکه اینجارو به جایه تایپیک بنگاه ازدواج اشتباه گرفتن:n02:

1376MAXIMUM
26-02-2015, 19:14
مثل قدیما داد بزنیم اومد؟ بعد هر چند ثانیه همین کار رو انجام بدیم تا وقتی اومد بگیم اومد
تنظیم انتن کیا یادشونه؟ من یادمه البته ما با تلفن بیسیم انجام میدادیم این کار رو داد نزدیم تا حالا

1376MAXIMUM
26-02-2015, 19:17
دوستان مثل اینکه اینجارو به جایه تایپیک بنگاه ازدواج اشتباه گرفتن:n02:
هسای یه محضر بزنیم تو پی سی ورلد میگیره ها به ادرسش هم تو همون تاپیک عشاق باشه بعد از طرف حکومت هم تشویق میشیم که جوونا رو به ازدواج تشویق کردیم

امید رض
26-02-2015, 19:43
دوستان مثل این که تایپیک معرض دید خانوما قرارگرفته اسم نمیبرم کیه :n02:
اگه مجوزشو ارشاد بده محضر هم توp30 word میزنیم

soroosh_cz
26-02-2015, 20:36
سر تاپیک ننوشتین ورود خانمها ممنوع، میان بررسی میکنن کسی هم نمیتونه اعتراض کنه :دی
میگم اسم تاپیک رو عوض کنید به
میزگرد آقایان در لباس زیر فروشی مردانه :دی

Sent from my ST15i using Tapatalk

befermatooo
26-02-2015, 21:47
شادوماد ما رو در جریان کار قرار بده .

چی کار کردی ؟ سرصحبت رو باز کردی یا نه ؟ :n19:

amir deja vu
26-02-2015, 21:55
به به بالاخره یه عروسی افتادیم تو این فروم :n19:

حالا کی هست این عروس خانوم خوشبخت؟:n20:

امید رض
26-02-2015, 22:24
شادوماد ما رو در جریان کار قرار بده .

چی کار کردی ؟ سرصحبت رو باز کردی یا نه ؟ :n19:
امان از عشق هایه p30 wordy

امید رض
26-02-2015, 22:27
دوستان صحبت نکنید مثل اینکه تایپیک توسط بانوان معرض دیده:n41::n41::n41::n41::n41:

arash59b
26-02-2015, 23:11
خارج از شوخى عزيز اين کار رو نکن
زندگي رو نميشه این طوری شروع کرد
می ترسم آخرش رسوای عالم بشی

ahwazp30
27-02-2015, 00:17
خارج از شوخى عزيز اين کار رو نکن
زندگي رو نميشه این طوری شروع کرد
می ترسم آخرش رسوای عالم بشی

نمیخاد که باهاش ازدواج کنه .فک کنم میخاد باهاش دوست بشه :n02:

Mehrshad-msv
27-02-2015, 01:13

بپا اشتباه نگیری!!!:n02:

Mehrshad-msv
27-02-2015, 01:16
دوستان صحبت نکنید مثل اینکه تایپیک توسط بانوان معرض دیده:n41::n41::n41::n41::n41:

چراغارو خاموش کن تا سه بشمار تا کرکرو بدیم پاییین حله!!

MR.CART
27-02-2015, 02:39
نمیخواد که باهاش ازدواج کنه نمیخواد حتی دوستش بشه فقط دوست داره زن زندگیش باشه همین :دی

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

soroosh_cz
27-02-2015, 03:09
یک سوال کی بانوان رو تگ کرده ؟ :n02:

alex_pk
27-02-2015, 03:24
احتمالا یکی کل فرندلیستش رو تگ کرده...

mahmoodsedaghat
27-02-2015, 03:36

این جملت به آواتارت خیلی میاد.

امید رض
27-02-2015, 09:41
این جملت به آواتارت خیلی میاد.
های!!هلو هاواریو؟؟:n24: بحث تایپبکو رو عوض کردی ها

Reza Azimy_RW
27-02-2015, 10:25
بانوان خبریه ؟

درسته یکی عاشق شده ولی هول نشید هنوز که خبری نیست :دی

arash59b
27-02-2015, 10:39
یک سوال کی بانوان رو تگ کرده ؟ :n02:

اگه يكم دقت كني ميفهمي

Sent from my iPhone using Tapatalk

امید رض
27-02-2015, 11:29
دیگه یه عکس اینداختم ازمدرکیکه خانوما وارد این صفحه میشن .. دیروز که دوتا مدیر بنفش رنگ خانوما که نام نمیبرم وارد این صفحه شدن امروز هم یکی دیگه :n15::n15::n15::n15::n15:1ساعت صفحه رو وجب میکنن
خواهران عزیز این تایپیک برا اقایون هست :n02:حرفا درست زده نمیشه یا یه عکس نامربوط گذاشته میشه :n15:

ahwazp30
27-02-2015, 13:23
هاااااااااااااااااا منم زن میخام:n01:

هیشکی منو دوست نداره:n09:

m-530
27-02-2015, 13:34
دیگه یه عکس اینداختم ازمدرکیکه خانوما وارد این صفحه میشن .. دیروز که دوتا مدیر بنفش رنگ خانوما که نام نمیبرم وارد این صفحه شدن امروز هم یکی دیگه :n15::n15::n15::n15::n15:1ساعت صفحه رو وجب میکنن
خواهران عزیز این تایپیک برا اقایون هست :n02:حرفا درست زده نمیشه یا یه عکس نامربوط گذاشته میشه :n15:

درسته ، خانم ها خواهشا وارد این تاپیک نشید عکس های نامربوط که برای خانم ها مناسب نیست قرار داده میشه .

خودتون تاپیک دارید دیگههههههه !!

EHSANRF
27-02-2015, 13:41
عاقا به جای این کارها راهنمایی بدین:n13:

m-530
27-02-2015, 13:41
دوستان این فقط برای اقایون هست . لطفا خانم ها نبینند .

[SPOILER=نمایش داده شود]

سوپرایییز !!!! :n19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امید رض
27-02-2015, 13:51
دوست عزیز شما باین کارت هم امار بازدید بانوان رو از تایپیک بالابردی :n02:وهم ملتوووو هوایییی کردی :n02: وهم امارازدواج رو تو کل انجمن بردی بالا:n12::n23:
راهنمایی رو باید از عموهایه غیرازاین سایت باید بپرسی اینا خودشون مجنونن:n02:

Mehrshad-msv
27-02-2015, 14:34
درسته ، خانم ها خواهشا وارد این تاپیک نشید عکس های نامربوط که برای خانم ها مناسب نیست قرار داده میشه .

خودتون تاپیک دارید دیگههههههه !!

داش بالاخره راهنمایی نکردیا این شیلنگ رو از کجا خریدیا! خشنگه ولی نمی دونم چرا قطره ای کار می کنه....:n02:

دوستان این فقط برای اقایون هست . لطفا خانم ها نبینند .

[SPOILER=نمایش داده شود]

سوپرایییز !!!! :n19:

خیلی هم خوب... :n02:

Sh-Meteor
27-02-2015, 14:42

سلام

شما از روی چه شناختی شیفته یکی از خانم های انجمن شدین؟
قبلا ایشون رو دیدین؟ یا فقط چند تا پست ازش خوندین؟

اگه از روی پست هاست، به نظر خودتون کافیه؟

amir deja vu
27-02-2015, 14:58
برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش:n02:

arash59b
27-02-2015, 15:14
برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش:n02:

خدایش اونا که فقط عاشق جمال شدن بعد از چندسال به غلط کردن افتادن وای به شما که هنوز همون رو هم ندیدی...

تنها راهش اینه که با ورزش زیاد خودت رو خسته کنی ، اخبار ایران وجهان رو گوش بدی و تمام بدبختی های دوران زندگی رو هم روزی یکبار مرور کن شاید خوب شدی اونوقت یروزی میای این تاپیک رو میخونی و میبینی چه شانسی اوردی

befermatooo
27-02-2015, 15:19
خدایش اونا که فقط عاشق جمال شدن بعد از چندسال به غلت کردن افتادن وای به شما که هنوز همون رو هم ندیدی...

البته اونایی هم که عاشق کمال شدن زندگی خوبی دارن :n31:

ایشون قصد ازدواج ندارن . فقط میخوان برا هم لطیفه بگن و بخندن . همین :n02:

arash59b
27-02-2015, 15:22
البته اونایی هم که عاشق کمال شدن زندگی خوبی دارن :n31:

ایشون قصد ازدواج ندارن . فقط میخوان برا هم لطیفه بگن و بخندن . همین :n02:

حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنه
شاید هم شوخی شوخی جدی شد. عشق که این چیزا حالیش نیست والاااا

ahwazp30
27-02-2015, 15:44

خوب من یه راه خوپ سراق دارم:n13:

دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟

اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .

حالا بهت پا میده که اینطوری دادری خودت رو به در و دیوار میکوبی ؟:n16:

amir deja vu
27-02-2015, 16:11
خدایش اونا که فقط عاشق جمال شدن بعد از چندسال به غلط کردن افتادن وای به شما که هنوز همون رو هم ندیدی...

برا همینه که میگم نظرش عوض میشه...
مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...

befermatooo
27-02-2015, 16:19
دل حاج EHSANRF پاک پاکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینقدر ته دلشو خالی نکنید که ممکنه اونی نباشه که تصور میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احساسن جان نگفتی بلاخره ، از تیم مدیریته یا ناظر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که میگم همین روزا خبرهای خوبی میشنویم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr_100_dolari
27-02-2015, 16:31
عاقا یعنی میشه به عروسی تو پی سی ورلد بی افتیم :دی

خودم تاپیک وصلاتون رو با اجازه مدیر ارشاد :n24: میزنم :دی

به هر حال اگر اینجا وصالی صورت بگیره دعای خیرشم دامن ادمین و دستیارش و تمام برو بچه های پشت صحنه رو میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جمیعا با هم عاقب به خیر میشیم :n26:

البته اگر شما مشخص میکردی طرف کی میتونه باشه میتونستیم با چند تا از خانم های انقلابی و پیشرو در امر ( چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ) اسباب وصال شما رو فراهم میکردیم ... :n06:

:n16:

EHSANRF
27-02-2015, 18:18
عاقا شما چکار دارین کیه!
این همه پی.ام و حدس و گمان
فعلا قصد داریم به زودی روش کار کنیم ( یکم جدی تر )

شاعر میگه:

چشم هایت مرا سیاسی کرد ، با لبت انقلاب خواهم کرد

vahidgame
27-02-2015, 18:25
اومدم بگم چند سالتونه توی پروفایل رو نگاه کردم مشخص شد :دی
اگه سنتون پایین بود این صحبت ها شاید قابل توجیه بود ولی الان دیگه واقعا خیلی عجیبه! :دی

اگه واقعا این حرفا جدیه یکمی خودتون فک کنید به یه نتیجه می رسین!
توی دنیای واقعیش هم پسر و دختر کلی هم دیگه ای رو می شناسن بعدش می فهمن عاشق هم نبودن و کاملا اشتباه بوده دیگه چه برسه به دنیای مجازی
حتی مطرح کردن این هم خنده داره :دی

Mehrshad-msv
27-02-2015, 18:40

دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟

اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .

داش مگه یخچاله که بلندش کنی!:n02: من فکر کنم بهش دست داده!! در ضمن همه خانم ها پا نمی دن بعضی هام پیدا می شن که دل می دن... همیشه سعی کن با دختر دیگرون همونطور رفتار کنی که دوست داری با خواهر و دختر خودت رفتار کنند. علاقه یه چیزه جنسیت و هوس چیزه دیگست و هرد این ها با رعایت حرمت اخلاقی طرفین زیباتره باهم دوست من.

مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...

من مخالفم با این نظر و زیادم شنیدمو روش فکر کردم اتفاقا بنظرم شخص در دنیای مجازی البته مخصوصا بالای معمولا دوره جوانی یا بزرگسالی سال به بعد تقریبا خود واقعیش رو نشون می ده. البته توجه کن بعضی ها واقعا اونی هستن که هستن ممکنه شما برداشت اضافه و بی موردی به دلیل احساسات خودتون روی شخص مقابل داشته باشید و توقع زیادی داشته باشید و ...

ahwazp30
27-02-2015, 19:11
داش مگه یخچاله که بلندش کنی!:n02: من فکر کنم بهش دست داده!! در ضمن همه خانم ها پا نمی دن بعضی هام پیدا می شن که دل می دن... همیشه سعی کن با دختر دیگرون همونطور رفتار کنی که دوست داری با خواهر و دختر خودت رفتار کنند. علاقه یه چیزه جنسیت و هوس چیزه دیگست و هرد این ها با رعایت حرمت اخلاقی طرفین زیباتره باهم دوست من.

داش اشتیباه متوجه شدی .فکر کنم اینجا کمتر کسی پیدا بشه که سن منو داشته باشه چون من دارم میرم تو 31 :n02:

پس خودم بهتر میدونم چی به چیه .اگرم اینجا چیزی گفته میشه بیشتر جنبه شوخی داره نه توهین و بی احترامی .منم سعی کردم به صورت عامیانه صحبت کنم .منظور از پا دادن هم پا دادن فیزیکی نیست بلکه منظور امار دادن هست .البته از سن ما دیگه گذشته که بخایم با این لحن صحبت کنیم ولی خوب خاستم اون چیزی که توی جامعه عرفه بگم تا سوتعبیر نشه ولی ظاهرا شد:n03:

منم با کسی رفتار خاصی نکردم و فکر بد هم در مورد کسی نکردم که شما اینطوری میگی .خدا رو گواه میگیرم اگر دختری پیدا میشد که واقعا هیچی تو دلش نبود و لیاقت داشت حتی بدون اینکه بهش نگاه کنم میرفتم سراغش چه برسه به اینکه بخام از سر هوس کاری انجام بدم . در ضمن من توی این 30 سال زندگیم به جز یکی دو مورد دیگه دختری رو ندیدم که دل بده اگرم داده عشق به طرف مقابل نبوده بلکه عشق به مال دنیا و زیبایی و ... بوده .

پستم یکم به جد مطرح شد .یه وقت از دستم ناراحت نشی داداش:n16:

1376MAXIMUM
27-02-2015, 19:13

من مخالفم با این نظر و زیادم شنیدمو روش فکر کردم اتفاقا بنظرم شخص در دنیای مجازی البته مخصوصا بالای معمولا دوره جوانی یا بزرگسالی سال به بعد تقریبا خود واقعیش رو نشون می ده. البته توجه کن بعضی ها واقعا اونی هستن که هستن ممکنه شما برداشت اضافه و بی موردی به دلیل احساسات خودتون روی شخص مقابل داشته باشید و توقع زیادی داشته باشید و ...
پسر حجی با روان شناس در میوفتی؟ اقا ایشون روانشناسه حرفش دقیقه درست میگه البته خود شما هم تا حدودی حرف ایشون رو میزنی

Mehrshad-msv
27-02-2015, 19:50

داش اشتیباه متوجه شدی .فکر کنم اینجا کمتر کسی پیدا بشه که سن منو داشته باشه چون من دارم میرم تو 31 :n02:

پس خودم بهتر میدونم چی به چیه .اگرم اینجا چیزی گفته میشه بیشتر جنبه شوخی داره نه توهین و بی احترامی .منم سعی کردم به صورت عامیانه صحبت کنم .منظور از پا دادن هم پا دادن فیزیکی نیست بلکه منظور امار دادن هست .البته از سن ما دیگه گذشته که بخایم با این لحن صحبت کنیم ولی خوب خاستم اون چیزی که توی جامعه عرفه بگم تا سوتعبیر نشه ولی ظاهرا شد:n03:

منم با کسی رفتار خاصی نکردم و فکر بد هم در مورد کسی نکردم که شما اینطوری میگی .خدا رو گواه میگیرم اگر دختری پیدا میشد که واقعا هیچی تو دلش نبود و لیاقت داشت حتی بدون اینکه بهش نگاه کنم میرفتم سراغش چه برسه به اینکه بخام از سر هوس کاری انجام بدم . در ضمن من توی این 30 سال زندگیم به جز یکی دو مورد دیگه دختری رو ندیدم که دل بده اگرم داده عشق به طرف مقابل نبوده بلکه عشق به مال دنیا و زیبایی و ... بوده .

پستم یکم به جد مطرح شد .یه وقت از دستم ناراحت نشی داداش:n16:

ناراحت شد آب خنک می خوره حل می شه داش:n02:
حق با شماست منم منظورم کلی بود. شما خوب نگشتی بگرد پیدا می شه1 هرچند مادیات مهمه ولی بنظرم انتظارات یک مرد هم باید حدی داشته باشه چون خانم های نسل جدید هم تفکرات نسل خودشونو دارن و مثل ننه ی من و شما نمی شن که به پای بچه وشوهر قابلمه و قوری بسوزن! البته همچین توقعی هم غیر منصفانه ست.
البته بنظرم مقصر اصلی جامعه و خود مردها هستن که این وضعیت هست چون ما زنان رو برای بردگی می خوایم نه برای زن بودن صرفشون...زن هم موجودی است ازاد و حتی حق انتخاب دارد.:n01: بنظرم دوران برده داری باید زودتر از اینا به پایان می رسید که متاسفانه با ادمایی مثل من انواع برده داری ادامه خواهد داشت.
انجمن حمایت از خانمان:n02:
عشقیمسن گاداش گل قبول شد:n11:

soroosh_cz
27-02-2015, 20:00
احسان جان
زعفران
خرما
کنجد
حلوا شکری
گنجشک
و سایر غذاهای طبع گرم
کمتر بخور :n02:

sansa
27-02-2015, 20:25
کی عاشق شده ! چه خبره :n02:

دوستان میخواستم بگم شما هم احساس کردید امسال عید مثل سال های قبل نیست ؟ اکثر مغازه داران و بوتیک فروش ها ، کسب و کار ها میگن که کساد هست کار و علتش گرونی هست .

شور و هیجان قبل نیست :n15:

امید رض
27-02-2015, 20:31
احسان جان
زعفران
خرما
کنجد
حلوا شکری
گنجشک
و سایر غذاهای طبع گرم
موزوشیرموز..شیر نارگیل و شیرمال ...یادتون رفت بگید :n02:

sansa
27-02-2015, 20:31
احسان جان
زعفران
خرما
کنجد
حلوا شکری
گنجشک
و سایر غذاهای طبع گرم

موزوشیرموز..شیر نارگیل و شیرمال ...یادتون رفت بگید :n02:

امید رض
27-02-2015, 20:37
کی عاشق شده ! چه خبره :n02:

دوستان میخواستم بگم شما هم احساس کردید امسال عید مثل سال های قبل نیست ؟ اکثر مغازه داران و بوتیک فروش ها ، کسب و کار ها میگن که کساد هست کار و علتش گرونی هست .

شور و هیجان قبل نیست :n15:
دوست عزیز کساد نیست اینا شیکماشون ازپارسال سیرتر شده دارن قومپوز درمیکنن :n15::n15::n15::n15:
چوب بالا سرشون باشه یه کتکی بخورن مفخورا ادم میشن ..این دوره زمونه یک مشت مفت خورزیاد شده هی میگن کمبود گرونیه جنسشو 10برابربفروشه
شما تو لباس فروشی هابرو هیچ کدوم به مشتری احترام نمیذارن ویه اردنگی هم میزنن چون شیکمشون حسابی سیره

ali_mohandes
27-02-2015, 20:50
دوست عزیز کساد نیست اینا شیکماشون ازپارسال سیرتر شده دارن قومپوز درمیکنن :n15::n15::n15::n15:
چوب بالا سرشون باشه یه کتکی بخورن مفخورا ادم میشن ..این دوره زمونه یک مشت مفت خورزیاد شده هی میگن کمبود گرونیه جنسشو 10برابربفروشه
شما تو لباس فروشی هابرو هیچ کدوم به مشتری احترام نمیذارن ویه اردنگی هم میزنن چون شیکمشون حسابی سیره
موافقم بد جور اره بابا همینا اینجوری کشور رو به این رو می اندازن دیگه

امید رض
27-02-2015, 21:05
موافقم بد جور اره بابا همینا اینجوری کشور رو به این رو می اندازن دیگه
تا پارسال زنگ میزدی قالیشویی برا فرش ها دم عید سه سوت میومدن فرشو میبردن ومیاوردن با اون همه بی وقتی ولی حالا زنگ بزن قالیشویی ببین چجوری بازیت میدن امروز نزدیک بود بایکی از این ها دعوا کنم گفته بودن ساعت 1بعداز ظهر فرشارو میایم میبریم شده 8شب اره ماکارداشتیم ..الان نزدیک خونتونیم 10دقیقه دیگه میایم :n38:بعداز 5دقیقه بعدزنگ زده ادرس دقیقو میدید دادیم وبعدبرگشته گفته فرشا چندمتریه گفتیم 12متری بعد برگشته گفته کنسلش کن کلا دیگه نمی تونیم بیایم سریع تلفن وقطع کرد :n04::n04:یعنی داعش باید سره همچین ادمیو ببره

MR.CART
27-02-2015, 21:06
کنکور آسان است

ali_mohandes
27-02-2015, 21:32
تا پارسال زنگ میزدی قالیشویی برا فرش ها دم عید سه سوت میومدن فرشو میبردن ومیاوردن با اون همه بی وقتی ولی حالا زنگ بزن قالیشویی ببین چجوری بازیت میدن امروز نزدیک بود بایکی از این ها دعوا کنم گفته بودن ساعت 1بعداز ظهر فرشارو میایم میبریم شده 8شب اره ماکارداشتیم ..الان نزدیک خونتونیم 10دقیقه دیگه میایم :n38:بعداز 5دقیقه بعدزنگ زده ادرس دقیقو میدید دادیم وبعدبرگشته گفته فرشا چندمتریه گفتیم 12متری بعد برگشته گفته کنسلش کن کلا دیگه نمی تونیم بیایم سریع تلفن وقطع کرد :n04::n04:یعنی داعش باید سره همچین ادمیو ببره
اره دیگه مسخره بازی دراوردن ملت رو بازی بدن یکی نیس به این مسائل رسیدگی کنه؟ادمو سرکار میزارن

sansa
27-02-2015, 21:33
کلا فکر کنم این رسما هر سال کمرنگتر میشه ..مثل عید نوروز و ...

الان اصلا دیگه حس و حال پوشیدن لباس نو نیست :n15:

mojtabaivi
27-02-2015, 21:50
چرا تعداد پستای من روی 444 مونده؟؟؟ آیا؟؟؟:n36::n37:

ahwazp30
27-02-2015, 22:03
ناراحت شد آب خنک می خوره حل می شه داش:n02:
حق با شماست منم منظورم کلی بود. شما خوب نگشتی بگرد پیدا می شه1 هرچند مادیات مهمه ولی بنظرم انتظارات یک مرد هم باید حدی داشته باشه چون خانم های نسل جدید هم تفکرات نسل خودشونو دارن و مثل ننه ی من و شما نمی شن که به پای بچه وشوهر قابلمه و قوری بسوزن! البته همچین توقعی هم غیر منصفانه ست.
البته بنظرم مقصر اصلی جامعه و خود مردها هستن که این وضعیت هست چون ما زنان رو برای بردگی می خوایم نه برای زن بودن صرفشون...زن هم موجودی است ازاد و حتی حق انتخاب دارد.:n01: بنظرم دوران برده داری باید زودتر از اینا به پایان می رسید که متاسفانه با ادمایی مثل من انواع برده داری ادامه خواهد داشت.
انجمن حمایت از خانمان:n02:
عشقیمسن گاداش گل قبول شد:n11:

اتفاقا من خیلی با این قضیه موافق نیستم .کی گفته ما دخترا رو به خاطر بچه داری و بردگی و غذا پختن میخایم .خودم به شخصه که ابدا همچین ادمی نیستم احتمالا بقیه هم همینطورین .برادرا غیر از اینه که ما فقط یه دختر نجیب میخایم که دوستمون داشته باشه و توی سخت ترین شرایط کنارمون باشه ؟ عایا غیر از اینه عایا ؟ این که توقع زیادی نیست .شما داری میگی نسل جدید تفکرشون فرق میکنه و مثل ننه ی من و شما نیستن .قبول .بر فرض که اینطور باشه .من از همه خانم ها که این تاپیک رو میبینن عذر میخام و حرفم کلی هست .اما داداش شما انتظار داری ما با دخترهای نسل جدید که تمایل دارن بعد از ازدواج هم با صد نفر درارتباط باشن ازدواج کنیم ؟ چون ازادی میخان و ماهم باید حقوقشون رو رعایت کنیم پس خیلی خوبه بریم با این نسل ازدواج کنیم .اگر اینطوره که دیگه نیازی به ازدواج نیست چون خانواده مسئولیت پذیری میخاد و به این شکل هیچ خانواده ای صورت نمیگیره و میشه خانوار نه خانواده.ازدواج یعنی تشکیل خانواده و مفهوم خانواده در تعریف به معنی افرادیست که با هم نسبت خویشاوندی دارن ولی در باطن، خانواده به معنای مسئولیت پذیری و رعایت حقوق متقابل است .لپ کلام شما اینه که مردها الان زن ها رو توی خونه زندانی کردن و به زور کتک مجبورشون کردن بچه داری کنن و غذا درست کنن و بشور بساب درصورتی که این اشتباهه و من قبولش ندارم به عبارت ساده تر اگر یه همچین ادمی پیدا بشه که همچین رفتاری با همسرش بکنه دیگه ادم نیست بیماره یکی از دلایلی که خودم توی این سن و سال هنوز مجرد موندم و مورد تمسخر دیگران همینه چون دختر هم سن و سال از نسل ما اکثرا متاهل هستند و خانم های مجرد به قول شما نسل جدیدن که تفکراتشون با ما سازگار نیست .حالا اون چند موردی که ok باشن به تور من و شما نمیخورن و برای پیدا کردنشون باید توی روزنامه اگهی داد:n02:

احسان جان
زعفران
خرما
کنجد
حلوا شکری
گنجشک
و سایر غذاهای طبع گرم
سروش منظورت چیه ؟ یعنی علنی داری میگی که این دوستمون نیتش خیر نیست و امپر چسبونده ؟ خوب جسارتا باید کافور رو بهشون پیشنهاد بدی.:n09:

حالا بیا در مورد نطقی که در نقل قول قبلی کردم (منظورم همون تنظیم خانوادس) یکم لطیفه بگو این دم عیدی دور هم حال کنیم:n40:

soroosh_cz

Sh-Meteor
27-02-2015, 22:06

توی دهکده سرگرمی پست شمار خاموشه!:n09:

چهل تا هم که پست بدی، محسوب نمیشه ...

Mohammad Yek110
27-02-2015, 22:08

اینجا (دهکده سرگرمی) پستا شمارش نمیشه

mojtabaivi
27-02-2015, 22:09

عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــب :n23:

Ezel
27-02-2015, 22:09
فقط اینجا اسمی از کسی آورده نشه چون همونطور که میدونید حفظ آبروی افراد از حفظ نظام پی سی ورلد واجب تَرَههههههههه !

با تشکر

سردفتر پی سی ورلد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

النکاح سنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MR.CART
27-02-2015, 22:10

فک کردی زرنگی میای اینجا پست بدی پستات بره بالا :n09::n09::n08::n31:

mojtabaivi
27-02-2015, 22:10
و این ینی توی یه هفته ی گذشته عملا من غیر از دهکده سرگرمی جای دیگه ای پست نذاشتم :n02:

mojtabaivi
27-02-2015, 22:12

این شکلکا رو از کجا میارین؟!

ahwazp30
27-02-2015, 22:22
فقط اینجا اسمی از کسی آورده نشه چون همونطور که میدونید حفظ آبروی افراد از حفظ نظام پی سی ورلد واجب تَرَههههههههه !

با تشکر

سردفتر پی سی ورلد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

النکاح سنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میدونیم .اسم افراد رو توی پیغام خصوصی به هم دیگه میدیم .خخخخخخخخخخخخ:n08:

befermatooo
27-02-2015, 23:14

اونا ساخت دشمنه . اینا رو من ویرایش کردم و شدن وطنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حمایت از تولید داخلی وظیفه شرعیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امید رض
27-02-2015, 23:18
دوستان شما اسم هایه پایین صفحه یعنی
User Tag List ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روببینید متوجه میشید چقدر ناخالصی وجود داره درتایپیک :n09:

soroosh_cz
28-02-2015, 00:08
اتفاقا من خیلی با این قضیه موافق نیستم .کی گفته ما دخترا رو به خاطر بچه داری و بردگی و غذا پختن میخایم .خودم به شخصه که ابدا همچین ادمی نیستم احتمالا بقیه هم همینطورین .برادرا غیر از اینه که ما فقط یه دختر نجیب میخایم که دوستمون داشته باشه و توی سخت ترین شرایط کنارمون باشه ؟ عایا غیر از اینه عایا ؟ این که توقع زیادی نیست .شما داری میگی نسل جدید تفکرشون فرق میکنه و مثل ننه ی من و شما نیستن .قبول .بر فرض که اینطور باشه .من از همه خانم ها که این تاپیک رو میبینن عذر میخام و حرفم کلی هست .اما داداش شما انتظار داری ما با دخترهای نسل جدید که تمایل دارن بعد از ازدواج هم با صد نفر درارتباط باشن ازدواج کنیم ؟ چون ازادی میخان و ماهم باید حقوقشون رو رعایت کنیم پس خیلی خوبه بریم با این نسل ازدواج کنیم .اگر اینطوره که دیگه نیازی به ازدواج نیست چون خانواده مسئولیت پذیری میخاد و به این شکل هیچ خانواده ای صورت نمیگیره و میشه خانوار نه خانواده.ازدواج یعنی تشکیل خانواده و مفهوم خانواده در تعریف به معنی افرادیست که با هم نسبت خویشاوندی دارن ولی در باطن، خانواده به معنای مسئولیت پذیری و رعایت حقوق متقابل است .لپ کلام شما اینه که مردها الان زن ها رو توی خونه زندانی کردن و به زور کتک مجبورشون کردن بچه داری کنن و غذا درست کنن و بشور بساب درصورتی که این اشتباهه و من قبولش ندارم به عبارت ساده تر اگر یه همچین ادمی پیدا بشه که همچین رفتاری با همسرش بکنه دیگه ادم نیست بیماره یکی از دلایلی که خودم توی این سن و سال هنوز مجرد موندم و مورد تمسخر دیگران همینه چون دختر هم سن و سال از نسل ما اکثرا متاهل هستند و خانم های مجرد به قول شما نسل جدیدن که تفکراتشون با ما سازگار نیست .حالا اون چند موردی که ok باشن به تور من و شما نمیخورن و برای پیدا کردنشون باید توی روزنامه اگهی داد:n02:

سروش منظورت چیه ؟ یعنی علنی داری میگی که این دوستمون نیتش خیر نیست و امپر چسبونده ؟ خوب جسارتا باید کافور رو بهشون پیشنهاد بدی.:n09:

حالا بیا در مورد نطقی که در نقل قول قبلی کردم (منظورم همون تنظیم خانوادس) یکم لطیفه بگو این دم عیدی دور هم حال کنیم:n40:

soroosh_cz

نه منظورم اون نبود، با خوردن این چیزا، یه چیز کوچیک بسیار بزرگ میشه در نظر آدم :n02:
مثلا اگر گهگاهی میدیده حالی به حولی میشده، الان میره تو فکرش همیشه :n33:

البته احسان هم خیلی جرات داره که میاد و میگه، این نکته ی خیلی خوبیه، شخص مورد نظر باید به عنوان نکته مثبت ببینه :n12:

همین الان خیلی ها مثل همین احسان جان هستن، جراتشو ندارن بگن :n10:

دوستان من فردا صبح میخوام دفترچه بفرستم برای معافیت پزشکی، پزشک نظام وظیفه که نوشته مشهود است و مستقیم بره کمیسیون پزشکی، برام دعا کنید که مستقیم بدون دردسر معاف بشم :n40:

soroosh_cz
28-02-2015, 00:13
حذف شود... اومدم ذخیره بزنم، راسال رو زدم :n34:

EHSANRF
28-02-2015, 00:15
بچه ها منظور از عاشق شدنی که گفتم این نیست که الان واقعا دلداده ش شدم!
منظورم اینه از رفتار و فن نوشتاری و ... خوشم اومده
حالا کوو تا عاشقی:n38:

soroosh_cz
28-02-2015, 00:17

دلداده که بدتره :n33: الان اومدی بهترش کنی؟ :n36:
عجب... داداش به هر حال ما نزدیکیم، عروسی رو هر جا گرفتی، ما هم دعوت کن :n33:

ahwazp30
28-02-2015, 00:20

دیدی که سروش چی گفت ؟ گفت پیاز و اینا نخور یه وقت امپر میچسبونی دیگه هیچکی نمیتونه جلوتو بگیره کار دست خودت میدی:n02:

befermatooo
28-02-2015, 00:20

زدی زیرش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی کلا مسیر تاپیک رو تغییر دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلاً هم مشخص نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroosh_cz
28-02-2015, 00:23
دیدی که سروش چی گفت ؟ گفت پیاز و اینا نخور یه وقت امپر میچسبونی دیگه هیچکی نمیتونه جلوتو بگیره کار دست خودت میدی:n02:

حرف میذاری دهن من؟ :n02:
من کی گفتم؟
لااقل از خودت بگو :n09:

امید رض
28-02-2015, 00:29
دادا پیاز امپر میپرونه نمی چسبونه:n02:

ahwazp30
28-02-2015, 00:31
حرف میذاری دهن من؟ :n02:
من کی گفتم؟
لااقل از خودت بگو :n09:

از خودم بگم .باشه .من وضعیت ضایعی دارم .چون پیرمردم دیگه .

بچه ها من دارم مفلوک میشم لطفا برای منم زن بگیرید .:n09:

سن ازدیواج بالا رفته ولی من دارم از سن ازدواج هم بالاتر میرم .خخخخخخخخخخخخخخخ:n34:

ahwazp30
28-02-2015, 00:36
دادا پیاز امپر میپرونه نمی چسبونه:n02:

پس اون خرما و موز و عسله که امپر میچسونن؟ ولی من شنیدم پیازم جزوشونه.

befermatooo
28-02-2015, 00:40
مراعات ما رو هم بکنید :n01:

امید رض
28-02-2015, 00:40
پس اون خرما و موز و عسله که امپر میچسونن؟ ولی من شنیدم پیازم جزوشونه.
اول اینکه شیرموز..شیر نارگیل..شیرمال بود
دوم اینکه اشتباه منظورو بهت رسوندن پیاز خودش امپر چسبانه هرکی بخوره بهش میچسبه

Ezel
28-02-2015, 01:47
عاغایون

چون اینجا خونواده رد میشه این بحث سیر و پیاز رو توی همون خصوصی و گروههای وایبری و ... ببریم صحبت کنیم در موردش اگه میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چون دیگه کم کم داره دل ما خون میشه از اونچه که میبینیم در تاپیک

اندک آبرویی دارم که اونو هم خوده شما به ما دادین :n14:

الان بحث اصلی ایناست :

1- عشق در یک نگاه به یوزر !

2- سن ازدباج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- اینکه عشق انجمنی کار خوبیست عایا ؟

Iloveu-ALL
28-02-2015, 11:03
عروس خانم آیا بنده وکیلم شما را در ازای یک جلد کلام الله مجید و ...... به عقد آقای احسان در بیاورم ؟
جواب: عروس رفته استيكر گل پيدا كنه :n02:

ويرايش: @Sir0c0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پستت رو الان ديدم!

taghi_ramzi
28-02-2015, 12:16
"در ازاي يك جلد كلام الله مجيد و يك اكانت يك ساله يك مگ نامحدود adsl شاتل و يك مودم 2750 دي لينك"

ahwazp30
28-02-2015, 12:17
عاغایون

چون اینجا خونواده رد میشه این بحث سیر و پیاز رو توی همون خصوصی و گروههای وایبری و ... ببریم صحبت کنیم در موردش اگه میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چون دیگه کم کم داره دل ما خون میشه از اونچه که میبینیم در تاپیک

الان بحث اصلی ایناست :

2- سن ازدباج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب سیروس جان وقتی رمزی حرف میزنیم کسی که غیر از خودمون منظورمون رو نمیفهمه .راستی نمیشه یه کاری کنی که دخترا دسترسیشون به این تاپیک قطع بشه ؟ مثلا توی یوزراشون محدودیت ایجاد کنی ؟

EHSANRF
28-02-2015, 15:38
بچه ها موادی رو که خودتون مرتب مصرف میکنین لازم نیست به من بگین :n09:
شیرموز و نارگیل و عسل و ... کافور و اینا نوش جونتون
من هنوز به مرحله شوما نرسیدم :n33:

فقط طرف کمرنگ شده تو پی سی !

MR.CART
28-02-2015, 16:03
چنچور اسان است

befermatooo
28-02-2015, 16:11
بچه ها موادی رو که خودتون مرتب مصرف میکنین لازم نیست به من بگین :n09:
شیرموز و نارگیل و عسل و ... کافور و اینا نوش جونتون
من هنوز به مرحله شوما نرسیدم :n33:

فقط طرف کمرنگ شده تو پی سی !

حتما رفته خونه تکونی . کدبانو هستند ماشالله

یا شایدم رفته گل بچینه

1376MAXIMUM
28-02-2015, 16:17
حتما رفته خونه تکونی . کدبانو هستند ماشالله

یا شایدم رفته گل بچینه

شایدم داره دنبال اسلیکر گل میگرده:n19: لباس هم نیازه سفره و سالن و ....

اقا احسان کم کم امپر میچسبونه میاد هممون رو سرویس میکنه اینقدر سر به سرش نذارید:n34::n24::n25:

befermatooo
28-02-2015, 16:30
این @مریم جون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین امروز عضو شده و اولین پست هاش هم تو همین تاپیکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس نتیجه میگیریم یکی از آقایون هستند که قصد براندازی نظام رو دارند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درخواست کتبی دارم که ایشون رو روی سر در همین تاپیک آوبزان کنید تا درسی باشه برای دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+تکمیلی :

شاید من اشتباه میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه .

Malware
28-02-2015, 18:42
این @مریم جون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین امروز عضو شده و اولین پست هاش هم تو همین تاپیکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نتیجه میگیریم یکی از آقایون هستند که قصد براندازی نظام رو دارند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست کتبی دارم که ایشون رو روی سر در همین تاپیک آوبزان کنید تا درسی باشه برای دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+تکمیلی :
شاید من اشتباه میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
بن شد.:n02:
در ضمن این مریم جونی که تگ کردی یکی دیگست. این همونه: مریم جووون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahwazp30
28-02-2015, 18:58
بچه ها یعنی مریم جون یکی از کاربرای مرد همین تاپیک بوده که با اسم زنانه اومده ؟ منظورتون اینه ؟

taghi_ramzi
28-02-2015, 21:15
دوستان این عکس جذاب دست شما هم رسیده؟

(چون نزدیک وقت شامه ، اون قسمتو خودم شطرنجی کردم!)

Malware
28-02-2015, 21:23
با احساسات من بازی نکن.:n21::n02:
خیلی وقت پیش دیده بودم. به لطفت خاطرات شیرین گذشته زنده شد.:n21:

امید رض
28-02-2015, 21:28

اااااااااااهههههههههههههه هههههه حححححاااااالم بببببهههههههمممم خورد ورررررش دارررررررررر ازصبح تا الان رومخه :weird::weird::weird::weird::grrr::grrr::grrr:

befermatooo
28-02-2015, 21:35
منم حذفش کردم .

نامرد واسه منم فرستاده بود :n21:

Sh-Meteor
28-02-2015, 22:06

داستان این عکس چیه؟؟؟؟
چی برای شما اومده بود؟:n13:

befermatooo
28-02-2015, 22:12
داستان این عکس چیه؟؟؟؟
چی برای شما اومده بود؟:n13:

یکی از عاملان استکبار در اقدامی انتحاری اقدام به گذاشتن عکس این پرنس زیبا در پروفایل کاربران کرده .

البته یوزرشون به دار فانی پیوسته شد

javad34
28-02-2015, 22:15

قیافش شبیه اون دختر هندیهایی که باباش شب عروسیش بهش 2 کیلو طلا کادو میده..اگر باباش میلیاردر بود باهاش ازدواج میکردید؟

Sh-Meteor
28-02-2015, 22:17
یکی از عاملان استکبار در اقدامی انتحاری اقدام به گذاشتن عکس این پرنس زیبا در پروفایل کاربران کرده .

البته یوزرشون به دار فانی پیوسته شد

برای من که نیومده بود!
خوب اصلا هدفش چی بود؟ که چی؟:n29:

SADEGH 7
28-02-2015, 22:45
برای من که نیومده بود!
خوب اصلا هدفش چی بود؟ که چی؟:n29:

لوس بازی کودکانه. جلب توجه. خود شیرینی . خوشمزگی.

EHSANRF
01-03-2015, 01:26
برای من هم اومده
میخان بگن که عاره دخترای انجمن خدای نکرده اینطورن
ولی کور خوندن

MR.CART
01-03-2015, 01:49
خنخور اسان است

befermatooo
01-03-2015, 02:06
خنخور اسان است

داداش ترجمه بکنی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی دوبار هم تو پستهای قبلی نوشتی اینو و واسم سواله که معنیش چی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MR.CART
01-03-2015, 02:08
داداش ترجمه بکنی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی دوبار هم تو پستهای قبلی نوشتی اینو و واسم سواله که معنیش چی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوچ
بهتره که مستغرق در بحر مکاشفات بمونی

Sh-Meteor
01-03-2015, 02:29

فکر کنم خنخور همون کنکور هستش! :n09:

Thor God
01-03-2015, 10:14
ماشالله دست به اسپم بچه های فروم هم خوبه ها ... . :n02:
این جمله رو به عنوان استارت داشته باشید.

taghi_ramzi
01-03-2015, 11:05
اینجا که پستا حساب نمیشه اسپم به چه درد میخوره؟!

Mehrshad-msv
01-03-2015, 11:32
عاغایون

الان بحث اصلی ایناست :

دستان شما همکار عزیز محترم را غییم می فشاریم. اونوقت می دونیم چیا ممنوعه اون دو سه تا چیزی که آزاده ممنون گفتی داش:n11:

اول اینکه شیرموز..شیر نارگیل..شیرمال بود
دوم اینکه اشتباه منظورو بهت رسوندن پیاز خودش امپر چسبانه هرکی بخوره بهش میچسبه

لطفا فاصله قانونی را رعایت فرمایید!:n02:

"در ازاي يك جلد كلام الله مجيد و يك اكانت يك ساله يك مگ نامحدود adsl شاتل و يك مودم 2750 دي لينك"

به اضافه دو عدد مدال و دیمه انفجار کاربر
!

خیلی هم زیبا!

عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــب :n23:

اتفاقا حالش به همونشه!:n01:

یه برنامه هست به اسم نمی دونم چی چی smily از اونجا میاد دوست من

اونا ساخت دشمنه . اینا رو من ویرایش کردم و شدن وطنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حمایت از تولید داخلی وظیفه شرعیه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا اینا همه هدبنگ می زنن؟!:n02:

کنکور آسان است

شری...عت ا..للل.. علیه!!

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....

شرمنده منظ.ر بنده من نبود دختره یا زنرو می کنن تو خونه می زنن اونم برای قدیم ندیما بود هرچند الانم پیدا می شه. اینا همش هست و حقیقت جهان سومه هرچند در جهان اولم زیاد فرقی نمی کنه و از زنها بدون اینکه خودشون بدونن استفاده ابزاری و تبلیغاتی می شه...

بنده نمی گم زن بگیر یا نگیر نمی گم بزن یا نزن. فقط می گم به عنوان انسان همونطور یک مرد حق انتخاب داره زن هم به عنوان انسان حق انتخاب داره هرچند این ها همه آرمان هستن ولی حقیقت هایی هستن که شاید تا 100 سال دیگه درست بشن. هرچند دویست سال اولش فقط سخته:n02:
خانم ها هم می تونن همسر انتخاب کنن همونطور که مردها می تونند و حتی به نظر من چرا مرد حق چند زنی داشته باشه و زن نداشته باشه؟! البته بازم می گم 200 سال اولش سخته، به امید اینده بدونداعش و دولتو کشور و............................. کلا همون بهشت زمینیه خودمون. جهانی شدن حقیقیف نه ایرانی نه امریکایی نه اروپایی نه آفریقایی نه سفید نه سیاه همه با هم درهم:n01:

MR.CART
01-03-2015, 14:45
دستان شما همکار عزیز محترم را غییم می فشاریم. اونوقت می دونیم چیا ممنوعه اون دو سه تا چیزی که آزاده ممنون گفتی داش:n11:

لطفا فاصله قانونی را رعایت فرمایید!:n02:

به اضافه دو عدد مدال و دیمه انفجار کاربر
!

خیلی هم زیبا!

اتفاقا حالش به همونشه!:n01:

یه برنامه هست به اسم نمی دونم چی چی smily از اونجا میاد دوست من

چرا اینا همه هدبنگ می زنن؟!:n02:

شری...عت ا..للل.. علیه!!

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....

شرمنده منظ.ر بنده من نبود دختره یا زنرو می کنن تو خونه می زنن اونم برای قدیم ندیما بود هرچند الانم پیدا می شه. اینا همش هست و حقیقت جهان سومه هرچند در جهان اولم زیاد فرقی نمی کنه و از زنها بدون اینکه خودشون بدونن استفاده ابزاری و تبلیغاتی می شه...

بنده نمی گم زن بگیر یا نگیر نمی گم بزن یا نزن. فقط می گم به عنوان انسان همونطور یک مرد حق انتخاب داره زن هم به عنوان انسان حق انتخاب داره هرچند این ها همه آرمان هستن ولی حقیقت هایی هستن که شاید تا 100 سال دیگه درست بشن. هرچند دویست سال اولش فقط سخته:n02:
خانم ها هم می تونن همسر انتخاب کنن همونطور که مردها می تونند و حتی به نظر من چرا مرد حق چند زنی داشته باشه و زن نداشته باشه؟! البته بازم می گم 200 سال اولش سخته، به امید اینده بدونداعش و دولتو کشور و............................. کلا همون بهشت زمینیه خودمون. جهانی شدن حقیقیف نه ایرانی نه امریکایی نه اروپایی نه آفریقایی نه سفید نه سیاه همه با هم درهم:n01:
داداش اصولا طبیعت زن اینطور نیست که بره چهارتا شوهر بگیره حالا شما میخوای زوری زوری قانون چند شوهره بزاری؟؟!
هر قانونی که وجود داره حکمت و دلیلی پشتشه

Mehrshad-msv
01-03-2015, 14:48
داداش اصولا طبیعت زن اینطور نیست که بره چهارتا شوهر بگیره حالا شما میخوای زوری زوری قانون چند شوهره بزاری؟؟!
هر قانونی که وجود داره حکمت و دلیلی پشتشه

قربون قانونی برم که قانونگذارانش مردان هستند!:n18:

حالا بیخیال کنکور چه خبر منم تازه یادم افتاده برم کنکور پشو برو درستو بخون اینجا چه می کنیمو دوو!!:n02:

امید رض
01-03-2015, 14:53
دوستان بحث ها دیگه داره خطرناک میشه یکمی اروم تر باشید همسایه شکایت کرده :n02::n02:
دیگه داره چیز میشه ها .. :n09:

SADEGH 7
01-03-2015, 15:40
گویا عامل اصلی عکس موجود در این پست (به صورت شطرنجی): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون بودن:
که امروز به لطف سربازان گمنام P30world به درجه ی "بن" دست یافتند.
باشد که درس عبرتی برای آیندگان شود.:3:

امید رض
01-03-2015, 15:53
این عکسسسسسسسسااااااااااااااا اا ررررررررررررروووووووووووو وو ییییییییککککککککککییییییی یییییی ورداره
ازصبح تا الان هزارنفر برام این عکسو فرستادن :n34::n34::n34::n34::n34::n34:نفرستید اخه به کی بگم

befermatooo
01-03-2015, 16:56
باشد که مورد مغفرت الهی قرار گیرد .

هر وقت اون عکس ر امی بینم احساس میکنم بوی زیربغلش از مانیتور عبور کرده و .... :n02:

الله اکبر

ali_mohandes
01-03-2015, 18:03
چه عکسی؟؟؟؟؟؟
بزارید ماهم ببینیم

SADEGH 7
01-03-2015, 18:51
گویا عامل اصلی عکس موجود در این پست (به صورت شطرنجی): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون بودن:
که امروز به لطف سربازان گمنام P30world به درجه ی "بن" دست یافتند.
باشد که درس عبرتی برای آیندگان شود.:3:
البته @sansa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم به همفکرانش پیوست که به همون درجه دست یافت.
(اینا همشون یکی بودن؟ یکی همه ی اینا بودن؟ همکلاسی های یه مدرسه بودن؟ )

soroosh_cz
01-03-2015, 19:25
الله اکبر از این شورش!!
در این تاپیک چه شده است؟
مرا برهانیــــــد
نجاتم دهیـــــد

فردا باید برم پلیس +۱۰ ببینم کمیسیون کی هست :|

befermatooo
01-03-2015, 20:12
بدون شرح :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امید رض
01-03-2015, 20:18
بدون شرح :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه هایه خارجیش بهتر خودشونو تکون میدن اونا روبزار

ahwazp30
01-03-2015, 23:46
بچه ها من یه نظری دارم .حالا که بحث عشق و عاشقی شده و این تاپیک هم کم کم داره رو به اسپم و پست های بی اهمیت میره میخام یه مطلبی رو بگم تا اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و یه جورایی هم حرف دلتون رو بزنید. خلاصه راحت باشید .هر چه دل تنگت میخاهد بگو .فقط در چارچوب موازین اسلامی باشد.:n02:

یک نکته رو هم بگم اینجا بحث هایی که میشه کلی هست و مربوط به فرد یا افراد خاصی نمیشه پس از خانم هایی که از این تاپیک بدون اجازه:n02: بازدید میکنن پوزش میطلبم و خواهش میکنم به خودشون نگیرن .

خوب حالا برویم سر اصل مطلب :

عشق و عاشقی معضل بزرگ زندگی ما جوان هاست یعنی هممون چه بخایم چه نخایم یه جورایی باهاش درگیریم . کاری هم با اونایی که میگن این چیزا کشکه ندارم و بهتره اصلا تو این بحث شرکت نکنن .

مشکل بیشتر ما هم یکی از دو مورد زیر هست :

1- یا نمیدونیم از طرف مقابلمون چی میخایم فقط برای رو کم کنی یا رکورد زدن و خلاصه بدون هدف میریم جلو

2- یا هدف و نیتمون مشخصه اما اون مورد در جنس مخالفمون یافت نمیشه .

حالا این موارد چی هستن ؟

هر کسی با هدفی میره سمت جنس مخالف که اینجا چون تاپیک اقایان هست سر صحبتمون با خانم هاست. یکی با هدف فلان میره جلو یکی به هدف سرگرمی و تفریح و خوشگذرانی و یکی هم به خاطر مهر و محبت و ... و اینکه فکر میکنه فقط یک gf یا یک همسر میتونه مشکلات روحیش رو حل کنه .

اگر هدفمون مورد اول باشه که فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی باشه یعنی ملاک و معیار خاصی برای این کار نداریم که طرف مقابلمون چگونه باشد و کس خاصی رو درنظر نمیگیریم .به جز مواردی که مربوط به بحث فعلی نمیشه.

اگر هدفمون سرگرمی و تفریحات باشه که باز هم دخترا سرگرمی خوبی برای اوقات فراغت ما مردها نیستن مخصوصا با اون اخلاق داغون و خودخواهانشون یا خرج های سنگینی که رو دست ادم میزارن .اونم توی این اشفته بازار که ادم پول خرید یک جفت جوراب برای خودش رو هم نداره.سرگرمی های بهتری هم پیدا میشن که میتونن خیلی مفیدتر باشن مثل اینترنت :n02:

اگر هم مورد سوم باشه که در 50 درصد موارد همینطوره معمولا به سختی میشه یک فرد رو انتخاب کرد که بتونه نیازهای روحی ما رو براورده کنه .منظور من این نیست که دخترا اصلا دل ندارن یا عاشق نمیشن بلاخره اونها هم ادمن اما اگه بخام بی خیال جزء بشم و کلی نگری کنم و رو راست بگم خداییش این مورد رو اکثرا تعطیلن .تاکید منم بیشتر روی همین مورد هست .
خودم مشکلم فقط همین مورد اخره تا حالا با هر کس اشنا شدم یا برای مدتی باهاش بودم به این نتیجه رسیدم که بودن یا نبودنش تاثیر خاصی توی زندیگم نمیزاره.به قول یه بزرگی که میگفت : زن زندگیت کسیه که بدون اون زندگیت فلج بشه و بدون اون نتونی حتی نفس بکشی.(که بیشتر در مورد عشق های واقعی است نه عشق های تخیلی و من دراوردی ) شاید از نظر خیلیهاتون خنده دار باشه ولی من خیلی بهش اعتقاد دارم و با همین اعتقادم جلو میرم .از شما میخام یه مقدار بحث رو باز کنید و حرف دلتون رو بزنید و نظرتون رو بگید .از اهدافتون ،از شکست هاتون از برنامه هاتون و ...

در اخر باز هم میگم فقط در چارچوب قوانین سایت و مطابق با موازین اسلامی باشه .

سیروس جان ، برادر : قصد که نداری این پست ما رو به فنا بدی ؟ دی ::n16:

پس من منتظرم . بسم الله

Ezel
02-03-2015, 01:05
ahwazp30

والا ما چهارچوب رو خیلی ساده قرار دادیم توی دهکده ، ولی خب بعضی دوستان کم لطفی میکنن و خارج از چهارچوب یه چیزایی رو مینویسن

ما هم والله قسم اصلا سختگیری نمیکنیم ولی بعضی چیزا نوشته میشه که ما خودمونم میایم میخونیم خجالت میکشیم

حالا ایشالا که از این به بعد دوستان با ما همکاری میکنن و در چهارچوب ارزشهای دهکده قدم برمیدارن :n02:

Ezel
02-03-2015, 01:05
ahwazp30

والا ما چهارچوب رو خیلی ساده قرار دادیم توی دهکده ، ولی خب بعضی دوستان کم لطفی میکنن و خارج از چهارچوب یه چیزایی رو مینویسن

ما هم والله قسم اصلا سختگیری نمیکنیم ولی بعضی چیزا نوشته میشه که ما خودمونم میایم میخونیم خجالت میکشیم

حالا ایشالا که از این به بعد دوستان با ما همکاری میکنن و در چهارچوب ارزشهای دهکده قدم برمیدارن :n02:

MR.CART
02-03-2015, 01:07
بچه ها من یه نظری دارم .حالا که بحث عشق و عاشقی شده و این تاپیک هم کم کم داره رو به اسپم و پست های بی اهمیت میره میخام یه مطلبی رو بگم تا اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و یه جورایی هم حرف دلتون رو بزنید. خلاصه راحت باشید .هر چه دل تنگت میخاهد بگو .فقط در چارچوب موازین اسلامی باشد.:n02:

یک نکته رو هم بگم اینجا بحث هایی که میشه کلی هست و مربوط به فرد یا افراد خاصی نمیشه پس از خانم هایی که از این تاپیک بدون اجازه:n02: بازدید میکنن پوزش میطلبم و خواهش میکنم به خودشون نگیرن .

عشق و عاشقی معضل بزرگ زندگی ما جوان هاست یعنی هممون چه بخایم چه نخایم یه جورایی باهاش درگیریم . کاری هم با اونایی که میگن این چیزا کشکه ندارم و بهتره اصلا تو این بحث شرکت نکنن .

1- یا نمیدونیم از طرف مقابلمون چی میخایم فقط برای رو کم کنی یا رکورد زدن و خلاصه بدون هدف میریم جلو

حالا این موارد چی هستن ؟

هر کسی با هدفی میره سمت جنس مخالف که اینجا چون تاپیک اقایان هست سر صحبتمون با خانم هاست. یکی با هدف فلان میره جلو یکی به هدف سرگرمی و تفریح و خوشگذرانی و یکی هم به خاطر مهر و محبت و ... و اینکه فکر میکنه فقط یک gf یا یک همسر میتونه مشکلات روحیش رو حل کنه .

اگر هدفمون مورد اول باشه که فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی باشه یعنی ملاک و معیار خاصی برای این کار نداریم که طرف مقابلمون چگونه باشد و کس خاصی رو درنظر نمیگیریم .به جز مواردی که مربوط به بحث فعلی نمیشه.

اگر هدفمون سرگرمی و تفریحات باشه که باز هم دخترا سرگرمی خوبی برای اوقات فراغت ما مردها نیستن مخصوصا با اون اخلاق داغون و خودخواهانشون یا خرج های سنگینی که رو دست ادم میزارن .اونم توی این اشفته بازار که ادم پول خرید یک جفت جوراب برای خودش رو هم نداره.سرگرمی های بهتری هم پیدا میشن که میتونن خیلی مفیدتر باشن مثل اینترنت :n02:

اگر هم مورد سوم باشه که در 50 درصد موارد همینطوره معمولا به سختی میشه یک فرد رو انتخاب کرد که بتونه نیازهای روحی ما رو براورده کنه .منظور من این نیست که دخترا اصلا دل ندارن یا عاشق نمیشن بلاخره اونها هم ادمن اما اگه بخام بی خیال جزء بشم و کلی نگری کنم و رو راست بگم خداییش این مورد رو اکثرا تعطیلن .تاکید منم بیشتر روی همین مورد هست .
خودم مشکلم فقط همین مورد اخره تا حالا با هر کس اشنا شدم یا برای مدتی باهاش بودم به این نتیجه رسیدم که بودن یا نبودنش تاثیر خاصی توی زندیگم نمیزاره.به قول یه بزرگی که میگفت : زن زندگیت کسیه که بدون اون زندگیت فلج بشه و بدون اون نتونی حتی نفس بکشی.(که بیشتر در مورد عشق های واقعی است نه عشق های تخیلی و من دراوردی ) شاید از نظر خیلیهاتون خنده دار باشه ولی من خیلی بهش اعتقاد دارم و با همین اعتقادم جلو میرم .از شما میخام یه مقدار بحث رو باز کنید و حرف دلتون رو بزنید و نظرتون رو بگید .از اهدافتون ،از شکست هاتون از برنامه هاتون و ...

پس من منتظرم . بسم الله
هدف و نیتت باید این باشه که :
کنکور آسان است

ata.royalfalcon
02-03-2015, 10:06
امروز صبح تو اتوبوس يه مقدار اعصابم خورد شد !

زنيكه از اتوبوس پياده شد از من خواست براش كارت بزنم ! نميدونم چه فكري درباره من كرده بود ، كمك راننده ؟ نوكر غلام سياه ؟ يا هر چي . فقط كافي بود دستشو دراز كنه تا كارت برسه روي دستگاه يعني حتي لازم هم نبود يه قدم هم اضافه برداره ، دستش هم به جايي بند نبود ! محلش نذاشتم اونم شروع كرد به داد و فرياد و چرت و پرت گفتن ! منهم ميتونستم مثل اكثر ايراني جماعت خيلي راحت چاك دهنمو باز كنم هرچي بلد بودم نثارش كنم ! ولي خب اصلاً اهميت ندادم گرچه اول صبحي يه مقدار دل چركين شدم :n35: .

arash59b
02-03-2015, 10:13
الله اکبر از این شورش!!
در این تاپیک چه شده است؟
مرا برهانیــــــد
نجاتم دهیـــــد

فردا باید برم پلیس +۱۰ ببینم کمیسیون کی هست :|

همین کمیسیونی که می خواهی بری من حدود 10 سال پیش رفتم آگه دکتر معتمدش هنوز همون باشه انشاءالله معافی

90 درصد کار بستگی به نامه ای که دکتر داده داره

soroosh_cz
02-03-2015, 11:01
همین کمیسیونی که می خواهی بری من حدود 10 سال پیش رفتم آگه دکتر معتمدش هنوز همون باشه انشاءالله معافی

90 درصد کار بستگی به نامه ای که دکتر داده داره
10 سال پیش، اون دکتر
الان احتمالا دکتر تغییر کرده، قوانین و سخت گیری هم که خبر دارید :n03:
امروز کارای پرونده رو تکمیل کردم، نظام وظیفه گفت 50 روز دیگه نامه میاد دستت بری کمیسیون، اهواز :n24: 50 روز؟ :n38:
شما معاف شدی؟

تو بانک رفتم یه فیش 10 تومنی بنویسم، 10 نفر اومدن، "آقا بیا این فیش ما رو بنویس" :n27: فکر کنم یه 40 دقیقه ای گیر بودم :n37:

حالا کد سخا رو دارم، میتونم پیگیری کنم نامه زودتر بیاد؟
الان ملاک برای طول خدمت، اینه که من دفترچه رو فرستادم؟ یا وقتی هست که رای کمیسیون مشخص بشه؟ یعنی ممکنه اگر کمیسیون معاف نکرد، 24 ماهه بشم؟ :n28:

arash59b
02-03-2015, 11:29
10 سال پیش، اون دکتر
امروز کارای پرونده رو تکمیل کردم، نظام وظیفه گفت 50 روز دیگه نامه میاد دستت بری کمیسیون، اهواز :n24: 50 روز؟ :n38:
شما معاف شدی؟

تو بانک رفتم یه فیش 10 تومنی بنویسم، 10 نفر اومدن، "آقا بیا این فیش ما رو بنویس" :n27: فکر کنم یه 40 دقیقه ای گیر بودم :n37:

الان ملاک برای طول خدمت، اینه که من دفترچه رو فرستادم؟ یا وقتی هست که رای کمیسیون مشخص بشه؟ یعنی ممکنه اگر کمیسیون معاف نکرد، 24 ماهه بشم؟ :n28:
من فکر کردم کمیسیون آخر می خوای بری مثل اینکه تازه کمیسیون پزشکی هستی که مرحله اوله
اصل کار آون چیزیه که همین دکتر تشخیص میده البته فقط مشکلت رو بررسی میکنه و جوابش رو میفرسته برای پزشک شهرتون
درست یادم نیست ولی فکر کنم اگه کمیسونت و دوران اقدامت بیشتر از دوره معافیت بعد از تحصیل طول بکشه غیبت هم می خوری
شرایط من از شما بدتر بود چون دیر اقدام کردم غیبت خورده بودم و ارشد هم قبول شده بودم اگه معاف نمیشدن بجای دانشگاه یراست باید می رفتم پادگان

Ezel
02-03-2015, 12:24
soroosh_cz

ملاک زمان ارسال دفدرچه هست و قاعدتا شما 21 ماه حساب میشید اگر که حکم کمیسیون اعزام شما باشه .

برای اطلاعات بیشتر به :

| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراجعه کنید/

Ezel
02-03-2015, 12:32
soroosh_cz

ملاک زمان ارسال دفدرچه هست و قاعدتا شما 21 ماه حساب میشید اگر که حکم کمیسیون اعزام شما باشه .

برای اطلاعات بیشتر به :

| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراجعه کنید/

Mehrshad-msv
02-03-2015, 15:47
10 سال پیش، اون دکتر
شما معاف شدی؟

فکر کنم یه 10 تایی دکتر باید شرایط شمارو تایید کنند. اگر مشکل روحیه سعی کن یکم فیلم بازی کنی. اگر مشکلت جسمیه حتما با ته ریش و لباس یغه بسته و سر پایین دنبالش بیفت تا دکترا باحات نلجند!

هدف و نیتت باید این باشه که :
کنکور آسان است

بدو درستو بخون بینم... تست زیاد بزنیا:n01:

امروز صبح تو اتوبوس يه مقدار اعصابم خورد شد !

زنيكه از اتوبوس پياده شد از من خواست براش كارت بزنم ! نميدونم چه فكري درباره من كرده بود ، كمك راننده ؟ نوكر غلام سياه ؟ يا هر چي . فقط كافي بود دستشو دراز كنه تا كارت برسه روي دستگاه يعني حتي لازم هم نبود يه قدم هم اضافه برداره ، دستش هم به جايي بند نبود ! محلش نذاشتم اونم شروع كرد به داد و فرياد و چرت و پرت گفتن ! منهم ميتونستم مثل اكثر ايراني جماعت خيلي راحت چاك دهنمو باز كنم هرچي بلد بودم نثارش كنم ! ولي خب اصلاً اهميت ندادم گرچه اول صبحي يه مقدار دل چركين شدم :n35: .

سلام دوست عزیز رفتار ناخوشایند مردو زن نداره که فدات شم.

حالا این موارد چی هستن ؟

پس من منتظرم . بسم الله

دقیقا در مورد چی ببحثیم دایی؟! من فقط فعلا یه جمله روانشناسانه می تونم بگم:

خانم ها عاشق می شوند آقایان عاشق می مانند...

ahwazp30

مخلصیم سعی می شود در چارچوب فیلترینگ عمل شود. تا شمارم زحمت ندیم:n01:

Mehrshad-msv
02-03-2015, 15:52
دوستان بحث ها دیگه داره خطرناک میشه یکمی اروم تر باشید همسایه شکایت کرده :n02::n02:
دیگه داره چیز میشه ها .. :n09:

بگو بیاد ببینیم چی میگه. یکم باهاش اختلات دموکراسیانه :n24:کنیم!

Mehrshad-msv
03-03-2015, 09:13
آقایان کجا برفتند. راستی کسی لینک دانلود اهنگ خالی گیتار الکترونیک داشته بید؟!

1376MAXIMUM
03-03-2015, 09:37
کیتار الکترونیک ندارم ولی یه رادیو اینترنتی هست که اهنگاش باحاله من خوشم میاد سبکش هم ترنس هست این طور که خودش نوشته فیلتر هم نیست حتما مشکلی نداره دیگه

Mehrshad-msv
03-03-2015, 11:08
آره ولی منظورم یه چی تو مایه های chillout راکی چیزی باشه و فقط ابزاری باشه، یعنی این که همچین گیتار برقی رو مثل ویلون_ببخشید اگر اشتاه نوشتم احتمالا) بازی بده همچین ادم قلقلکش بگیره!:n02:

با عرض پوزش منظورم گیتار برقی بود یافتم:

befermatooo
03-03-2015, 17:33
دیدم تاپیک داره می افته پایین گفتم بکشمش بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تابیک بانوان رو نمی بینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
03-03-2015, 20:53
فلش مموریم بعد از یک عمر طولانی و دائماً در حال کار بودن ، امروز بدرود حیات گفت :n37: .

فلش مموری همیشه به این روتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متصل بوده که بیست و چهارساعته روشن و اکثر اوقات در حال دانلود بود .

Mr_100_dolari
03-03-2015, 23:08
فلش مموریم بعد از یک عمر طولانی و دائماً در حال کار بودن ، امروز بدرود حیات گفت :n37: .

فلش مموری همیشه به این روتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) متصل بوده که بیست و چهارساعته روشن و اکثر اوقات در حال دانلود بود .

جالبه تا حالا نشنیده بودم با روتر بشه دانلود مستقیم رو فلش داشت :n13:

البته الان که پست شما رو در موردش خوندم فهمیدم سرعتش در حد بنز برای دانلود کردن :دی

اقا عطا این روتر مدل دیگه ایی نداره که با سرعت همون idm دانلود کنه ؟

Mr_100_dolari
03-03-2015, 23:11
دوستان کسی اینجا تو کار دانلود سریال نیستش ... نسخه 720 سریال ها کم پیدا میشه :n35:

همجا 480 هستش که خیلی کیفیت پایینی هستش :n27:

Iloveu-ALL
03-03-2015, 23:27

تاپیکش پاک نشه :n02::n02:

ata.royalfalcon
03-03-2015, 23:58
جالبه تا حالا نشنیده بودم با روتر بشه دانلود مستقیم رو فلش داشت :n13:

البته الان که پست شما رو در موردش خوندم فهمیدم سرعتش در حد بنز برای دانلود کردن :دی

در مورد سرعت در حد بنز ؛ با وجود تک کانکشن دانلود کردن این روترها ، سرعت دانلود رضایتبخش هست البته اگر وبگردی یا هر کار دیگه ای نکنی که قسمتی از پهنای باندت اشغال بشه ، اگر هم از سرورهای ایران دانلود بشه که سرعت خیلی بهتر میشه . ولی یه اشکال عمده ای که داره اینه که گاهی اوقات دانلود نصفه کاره انجام و Complete میشه . راهکارش این هست که فایل ناقص دانلود شده رو بفرستی به پوشه Incomplete و دوباره لینک رو وارد کنی تا از همونجایی که متوقف و ناقص انجام شده ، ادامه پیدا کنه .

مدلهای جدید روتر این قابلیت رو دارند ولی فکر نمیکنم در زمینه دانلود مستقل از سیستم ، پیشرفت چشمگیری نسبت به روتری که من دارم داشته باشند . اگر دانلودر حرفه ای هستید و اگر نمیخواهید سیستم را 24 ساعته روشن بذارید دو راهکار رو پیشنهاد میکنم .

1. خرید raspberry pi که مثل یه مینی کامپیوتر ارزانقیمت هست . انواع 512 بایتی چیزی حدود 130 هزار تومن هست که البته باید یه SD کارت هم برای نصب لینوکس بطور جداگانه بخری . دانلود منیجر مناسب هم نصب میکنین که میتونی بعنوان یک دستگاه دانلودر ازش استفاده کنی . اگر با لینوکس و دستورات متنی آشنایی داشته باشی کار با این دستگاه خیلی ساده و آسان هست . مدلهای یک گیگابایتی با پردازنده قویتر هم موجوده ولی خب فقط برای دانلود بنظرم همین مدلهای 512 بایتی هم کفایت میکنه .

خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .

2. یه سیستم کم مصرف و ارزانقیمتی هست که شرکت گرین تولید میکنه (mini barebone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که بنظرم گزینه های مناسبی برای اینکار هست . مدل GB-INX2 حدود 365 هزار تومن هست . البته رم و هارد دیسک رو باید جداگانه بخری و نصبش کنی که بازهم گرون از آب درمیاد .

Mr_100_dolari
04-03-2015, 00:41
در مورد سرعت در حد بنز ؛ با وجود تک کانکشن دانلود کردن این روترها ، سرعت دانلود رضایتبخش هست البته اگر وبگردی یا هر کار دیگه ای نکنی که قسمتی از پهنای باندت اشغال بشه ، اگر هم از سرورهای ایران دانلود بشه که سرعت خیلی بهتر میشه . ولی یه اشکال عمده ای که داره اینه که گاهی اوقات دانلود نصفه کاره انجام و Complete میشه . راهکارش این هست که فایل ناقص دانلود شده رو بفرستی به پوشه Incomplete و دوباره لینک رو وارد کنی تا از همونجایی که متوقف و ناقص انجام شده ، ادامه پیدا کنه .

مدلهای جدید روتر این قابلیت رو دارند ولی فکر نمیکنم در زمینه دانلود مستقل از سیستم ، پیشرفت چشمگیری نسبت به روتری که من دارم داشته باشند . اگر دانلودر حرفه ای هستید و اگر نمیخواهید سیستم را 24 ساعته روشن بذارید دو راهکار رو پیشنهاد میکنم .

1. خرید raspberry pi که مثل یه مینی کامپیوتر ارزانقیمت هست . انواع 512 بایتی چیزی حدود 130 هزار تومن هست که البته باید یه SD کارت هم برای نصب لینوکس بطور جداگانه بخری . دانلود منیجر مناسب هم نصب میکنین که میتونی بعنوان یک دستگاه دانلودر ازش استفاده کنی . اگر با لینوکس و دستورات متنی آشنایی داشته باشی کار با این دستگاه خیلی ساده و آسان هست . مدلهای یک گیگابایتی با پردازنده قویتر هم موجوده ولی خب فقط برای دانلود بنظرم همین مدلهای 512 بایتی هم کفایت میکنه .

خودم میخواستم بخرمش ولی اصلاً پیدا نمیکنم . یکی از تبریز بهم ایمیل زد که میتونه برام پست کنه که به دلایلی قبول نکردم . ولی بازهم میگردم پیداش میکنم .

2. یه سیستم کم مصرف و ارزانقیمتی هست که شرکت گرین تولید میکنه (mini barebone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که بنظرم گزینه های مناسبی برای اینکار هست . مدل GB-INX2 حدود 365 هزار تومن هست . البته رم و هارد دیسک رو باید جداگانه بخری و نصبش کنی که بازهم گرون از آب درمیاد .

ممنون عطا جان برای توضیحات کاملت :n06:

راستش من قبلا با خود کامپیوتر دانلود میکردم و شب و روز روشن بود که واقعا پول برق زیاد میومد و الانم که قراره برق و گرونتر کنن که دیگه هیچی تازه غیر از تحمل صدای فن موقعه خواب ... :دی

الانم فقط با لپ تاپ دانلود میکنم که احتمال میدم با توجه به اینکه شب و روز همش روشنه تا چند سال اینده به فنا بره :دی

این دو مورد هم که گفتی یکیش پیدا نمیشه اون یکی هم که هزینه داره ... تازه اگر پول داشته باشم باید اول یه فکری به حال هارد خریدن کنم که همشون تقریبا پر شدن ... :n27:

در این مورد هم اگر منظورت فروم همسایه هستش بهترین کارو کردی نخریدی چون توش کلاه برداری زیاده مخصوصا قسمت خرید و فروش قطعات کامپیوتری ...

============

راستی شما که کامپیوتر شرکت دستت هستش همونو بنداز زیر دانلود دیگه :دی ااستهلاک انباشته هم که نداره :n33:

EHSANRF
04-03-2015, 02:33
من پیامبر دردم ... :41:

soroosh_cz
04-03-2015, 03:06

منم دقیقا همین روتر رو دارم.
البته چون سوییچ خریدم، کار روتینگ رو دادم به مودم، از اون به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم.
سرعت دانلودش که جالب نبود... مخصوصا چون تک لینک میگرفت. اگر یه چیزی مثل IDM روش میزدن، عالی میشد.

ata.royalfalcon
04-03-2015, 08:23
راستی شما که کامپیوتر شرکت دستت هستش همونو بنداز زیر دانلود دیگه :دی ااستهلاک انباشته هم که نداره :n33:

خب راستشو بخواي اون اوايل ميذاشتم روي دانلود بعد كارامو انجام ميدادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي از اونجايي كه نه فقط من بلكه همه پرسنل از اين كارا ميكردن (حتي يه نفر روي چندتا كامپيوتر ميذاشت رو دانلود) اينترنت همه رو محدود كردن يعني فقط ميشه وبگردي كرد نه دانلود تازه پورتهاي USB رو هم بستن ديگه نميتونم دانلودهامو بريزم تو فلش مموري ببرم خونه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash59b
04-03-2015, 08:44
برای دانلود بهترین وسیله mini PC و کلاینت های مخصوص دانلود هست که معمولا روشون ویندوز XP نصب میشه تا 250 تومن هم میشه خرید

دانگل های اندروید هم که یه مانیتور یا TV وصل می شن در رده بعدی خوبن چون روشون دانلود منیجر نصب میشه. قیمت شون هم زیر 200 تومن هست

ahwazp30
04-03-2015, 15:13
پ چی شد ؟ یهو از عشق و عاشقی پرید رو کامپیوترو اینا ؟ احسان بیا یکم پست بده تاپیک داره علمی میشه:n03:

amir deja vu
04-03-2015, 15:20
من برا دانلود از یه روش نامتعارف تری استفاده میکنم!
از اونجایی که دلم نمیومد مدام لپ تاپ و تبلت و روشن بزارم که هی دانلود کنن اومدم یه کار دیگه ای کردم.
ما یه گوشی سامسونگی داشتیم از خانواده galaxy مدل gio و از اونجایی که دیگه ازش استفاده نمیکردم( برا کار با اپلیکیشن های اندروید تبلت داشتم و برا تماس هم یه گوشی ساده داشتم) اومدیم از این به عنوان دانلودر استفاده نمودیم:n09:
خرجش نصب یه نرم افزار ADM روش بود.که به جرات میگم دست کمی از idm کامپیوتر نداره!
دانلود با سرعت بالا و قابلیت pause و resume...دیگه نگرانی هم بابت خراب شدن و ....نداشتم چون استفاده نمیکردم ازش.خلاصه با این روش کلی فیلم و سریال گرفتم .هی رم 16 گوشی و پر و خالی میکردم!
الانم که از نت مجانی رایتل دارم با گوشی دان میکنم هی :n10:

Mr_100_dolari
04-03-2015, 15:57
من برا دانلود از یه روش نامتعارف تری استفاده میکنم!
از اونجایی که دلم نمیومد مدام لپ تاپ و تبلت و روشن بزارم که هی دانلود کنن اومدم یه کار دیگه ای کردم.
ما یه گوشی سامسونگی داشتیم از خانواده galaxy مدل gio و از اونجایی که دیگه ازش استفاده نمیکردم( برا کار با اپلیکیشن های اندروید تبلت داشتم و برا تماس هم یه گوشی ساده داشتم) اومدیم از این به عنوان دانلودر استفاده نمودیم:n09:
خرجش نصب یه نرم افزار ADM روش بود.که به جرات میگم دست کمی از idm کامپیوتر نداره!
دانلود با سرعت بالا و قابلیت pause و resume...دیگه نگرانی هم بابت خراب شدن و ....نداشتم چون استفاده نمیکردم ازش.خلاصه با این روش کلی فیلم و سریال گرفتم .هی رم 16 گوشی و پر و خالی میکردم!
الانم که از نت مجانی رایتل دارم با گوشی دان میکنم هی :n10:

خوب شما از نت سیم کارت استفاده میکردی ... برای ما که از Adsl استفاده میکنیم باید نت رو از روی لپ تاپ شیر کنیم تو گوشی ... مگه اینکه بریم یه مودم بخریم وگرنه شاید روش خوبی باشه :n09: چون منم یه gio بی استفاده دارم :دی

فقط یه چیزی ما با همین لپ تاپ باید 500 تا سایت رو بگردیم و بدیم دوستان لینک رو لیچ کنن و ... بعد شما چطوری به راحتی با gio دانلود میکردی !! عجب اعصاب و حوصله ایی داشتی ها :n33:

amir deja vu
04-03-2015, 16:14
خوب شما از نت سیم کارت استفاده میکردی ... برای ما که از Adsl استفاده میکنیم باید نت رو از روی لپ تاپ شیر کنیم تو گوشی ... مگه اینکه بریم یه مودم بخریم وگرنه شاید روش خوبی باشه :n09: چون منم یه gio بی استفاده دارم :دی

فقط یه چیزی ما با همین لپ تاپ باید 500 تا سایت رو بگردیم و بدیم دوستان لینک رو لیچ کنن و ... بعد شما چطوری به راحتی با gio دانلود میکردی !! عجب اعصاب و حوصله ایی داشتی ها :n33:

منم از adsl استفاده میکردم ولی خوب مودم wifi داشتم! خو دیگه باید یه مقدار هزینه کنی:n27:
ولی اگهgio بی استفاده داری اکیدا بهت توصیه میکنم بزنی تو کار دانلود خیلی گوشی خر کاریه:n09:
البته این مال زمانی بود که شرکتی که ازش نت میگرفتم سرویس نامحدود میداد...یادش بخیر:n35:
البته الانم خیلی جاها نامحدود میدن ولی من حوصله تخلیه پودت و دوباره سفارش دادن و فعلا ندارم برا همین روآوردیم به نت مجانی رایتل:n09:

در مورد لینک هم من چون 90 درصد دانلودم فیلم و سریال بود اکانت یکی از این سایتای فیلم و گرفته بودم تمام لینکام مستقیم بود...البته گاهی اوقاتم مجبود میشدم لیچ کنم و ریموت کنم رو یه سرور دیگه بعد با گوشی دان میکردم:n05:

Mehrshad-msv
04-03-2015, 16:53
دوستان کسی اینجا تو کار دانلود سریال نیستش ... نسخه 720 سریال ها کم پیدا میشه :n35:

همجا 480 هستش که خیلی کیفیت پایینی هستش :n27:

آره منم دونبال قسمت 250 به بعد ناراتو شیپودن هسته بیدم البته با کیفیت پایین اما پیدا نکردم دوستان لینکی ندارند؟!

من پیامبر دردم ... :41:

پس ما هم خدای دردیم!:n11:

amir deja vu
04-03-2015, 18:13
دوستان لینک دانلود چه سریال هایی رو میخواین؟
به هر حال الکی نصف عمرمون رو پا سریال دیدن هدر ندادیم:n09:
اسم و کیفیت تحویل بدین لینک تحویل بگیرین:n10:

Mr_100_dolari
04-03-2015, 19:52
آره منم دونبال قسمت 250 به بعد ناراتو شیپودن هسته بیدم البته با کیفیت پایین اما پیدا نکردم دوستان لینکی ندارند؟!

250 به بعد :n04: انیمه نگاه میکنی :n13: البته شاید طرفدارای خاص خودش رو داشته باشه خوب :n01:

من فقط یه بار قدیم یه انیمه که خیلی ها ازش تعریف میکردن دانلود کردم ... که همونم نگاه نکردم ...

دوستان لینک دانلود چه سریال هایی رو میخواین؟

آقا با ما از این شوخی ها نکن قلبمون ضعیفه ها :n39:

به هر حال الکی نصف عمرمون رو پا سریال دیدن هدر ندادیم

بزن زنگ و :n11:

من کیفیت 720 سریال ها رو میخوام که همه جا اکثرا کیفیت 480 هستش ...

اسم و کیفیت تحویل بدین لینک تحویل بگیرین

خوب برای شروع سریال دکستر کیفیت 720 فصل اول تا ششم رو لینکش رو میتونی بدی :دی

البته این 720 که میگم نهایت حجم هر قسمت زیر 400 مگ هستشا ...

توی ایران فیلم اکثر سریال ها 720 و 1080 هستش اکانت ایران فیلم نداری :n10:

befermatooo
04-03-2015, 20:08
@Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بلاخره برگشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از همینجا تبریک میگم به غیور مردان اسپمر و متفرقه باز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که خیلی خوشحال شدم از دیدن دوبارش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . همین که دیدم سالمه برام کافیه .

.

SNOW PATROL
04-03-2015, 20:31
اسم دکستر اومد :n33:

نگاه کاکو سریال های که مدتی ازشون گذشته بعیده بتونی لینک سالم ازشون پیدا کنی ... اگر میتونی از تورنت دانلود کنی که خیلی راحت هرچی بخوای پیدا میکنی .. اگر هم نمیتونی لیچر های خوب و ارزون قیمتی داریم

Mr_100_dolari
04-03-2015, 21:06
اسم دکستر اومد :n33:

نگاه کاکو سریال های که مدتی ازشون گذشته بعیده بتونی لینک سالم ازشون پیدا کنی ... اگر میتونی از تورنت دانلود کنی که خیلی راحت هرچی بخوای پیدا میکنی .. اگر هم نمیتونی لیچر های خوب و ارزون قیمتی داریم

سلام به اقا جواد خودمون ...

آخه این تورنت معلوم نیست چی به چیه یهو لینک میگیری یا زیرنویس همخونی نداره یا صدا یا یه دفعه تصویر میره رو هوا و ... ولی احتمالا یه سری میزنم ببینم از توش چی گیر میاد ...

در مورد لیچر هم که میگی الان اگر مثلا یه لیچر بگیری بعد باز نخوای از تورنت لینک رو مستقیم کنی و بخوای از همین سایت های ایرانی مثل ایران فیلم و ... مستقیم کنی موقعه لیچ کردن از این نوع سایت ها با چه سرعتی لینک رو مستقیم میکنه چون حالت رایگانش که با یه کانکشن وصل میشه و با سرعت داغون دانلود میکنه ...

اصلا لیچرها از این سایت ها پشتیبانی میکنه یا نه ... حدود قیمت چنده ...

تنکس ...

SNOW PATROL
04-03-2015, 21:20
سلام به اقا جواد خودمون ...

آخه این تورنت معلوم نیست چی به چیه یهو لینک میگیری یا زیرنویس همخونی نداره یا صدا یا یه دفعه تصویر میره رو هوا و ... ولی احتمالا یه سری میزنم ببینم از توش چی گیر میاد ...

در مورد لیچر هم که میگی الان اگر مثلا یه لیچر بگیری بعد باز نخوای از تورنت لینک رو مستقیم کنی و بخوای از همین سایت های ایرانی مثل ایران فیلم و ... مستقیم کنی موقعه لیچ کردن از این نوع سایت ها با چه سرعتی لینک رو مستقیم میکنه چون حالت رایگانش که با یه کانکشن وصل میشه و با سرعت داغون دانلود میکنه ...

اصلا لیچرها از این سایت ها پشتیبانی میکنه یا نه ... حدود قیمت چنده ...

تنکس ...

زیرنویس که قبلش ببین برای چه نسخه های هست بعد اقدام کن .. تورنت اولش گیج کنندست یکم اما باور کن بهترین جا برای دانلود هست
برو این قسمت اکثر لیچر های مطرح در ایران تاپیک دارن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرويس دهنده های دانلود و آپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یدونه ش هم که میدونم از ایران فیلم و .. ساپورت میکنه برات پخ میکنم

دکستر رو باهاش زندگی کن من 6 سال داشتم این سریال رو میدیدم :n12:

اگر سوالی داشتی پخ بفرست دیگه خیلی بحثو تخصصی نکنیم اینجا

hp722
04-03-2015, 21:28
عزیز من هم اکانت ایران فیلم داشتم و هنوزم اکانت لیچ دارم.اکانت لیچ برای افرادی هست که بیش از حد دانلود دارن مثل من! من هرشب دانلود فیلم و سریال دارم

توی پ.خ هم بهتون گفتم شما فصول قبلی چند سریال رو میخوای.اکانت لیچ نخر.از یکی از سایت ها اکانت یک ماهه بخر خودتو خلاص کن

Iloveu-ALL
04-03-2015, 21:42
@Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بلاخره برگشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از همینجا تبریک میگم به غیور مردان اسپمر و متفرقه باز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که خیلی خوشحال شدم از دیدن دوبارش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . همین که دیدم سالمه برام کافیه .

.

چییییییییییی بابک برگشت؟؟؟؟؟:n04::n04::n04: :n30: :n28::n28::n28::n28:

:n19::n19::n19::n19::n19::n20:

M . Sayid
04-03-2015, 22:43

پس ما هم خدای دردیم!:n11:

بزن تو کار وان پیس !!!!!! من رسیدم 380 !!

بابک آمد تا خواب را از چشمان جماعت اسپمر برباید ....

SADEGH 7
04-03-2015, 23:39

.

خوش خبر باشی.:n11: آقا شما موثقی یا خیر؟ :n23:

befermatooo
05-03-2015, 00:45
خوش خبر باشی.:n11: آقا شما موثقی یا خیر؟ :n23:

بلاخره پس از چند سال دیروز برگشت و پست داد .
Babak چند بار تاحالا بازنشسته شد و رفت اما هر بار که دوباره برگشت قدرت رو در دست گرفت :n02:

البته میخوان طوری رفتار کنند که ما فکر نکنیم طوری شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در هر صورت چه بخواد دوباره به تیم مدیریت برگرده یا اینکه کاربر عادی بمونه ، همین حضورش برای ما ارزشمند هست .

باشد که رستگار شویم :n01:

1376MAXIMUM
05-03-2015, 13:43
بابک کیه ؟ من نمیشناسمش اصلا کجا بوده اصلا‌ ؟ کی بوده ؟:n13::n01:

Ezel
05-03-2015, 14:28

حالا آشنا میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

New Ray
06-03-2015, 02:16

حالا آشنا میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خخخخ :n02::n02::n02:

یعنی فعلا در حال بررسی و تفحص هستین تا شاهد احیای دوباره پست نخست وزیری پی سی باشیم ؟ :n10: :n09:

Mehrshad-msv
06-03-2015, 03:32
250 به بعد :n04: انیمه نگاه میکنی :n13: البته شاید طرفدارای خاص خودش رو داشته باشه خوب :n01:

من فقط یه بار قدیم یه انیمه که خیلی ها ازش تعریف میکردن دانلود کردم ... که همونم نگاه نکردم ...

:n10:

آره خوب از انرژی مثبت و منفی که در این انیمه موج می زنه و آهنگ ها مبارزاتش خوشم میاد... شما اگر انیمه BERSRK رو ببینید وبا اون داستان بسیار زیبا و دیالوگهاش می بینی همچین بدم نیست...:n01:

بزن تو کار وان پیس !!!!!! من رسیدم 380 !!

بابک آمد تا خواب را از چشمان جماعت اسپمر برباید ....

وان پیس رو زیاد خوشم نیومد متاسفانه.... مرسی

آقا با بابک بیاد یا هر کسی، پیرزنو از چیز می ترسنی:n02:

1376MAXIMUM
06-03-2015, 12:26
سوال اول
نظرتون در مورد ماشین های هایبیردی چیه؟(ماشین هایی که هم برقی هستن هم بنزینی)
من خودم دوستشون دارم تکنولوژی های جدید زیادی توشون به کار میره

سوال دوم
یه خورده شخصیه
اقا من پاهام به نظر خودم خیلی پشمالو هست به نظرتون زشته موهاش رو بزنم؟اخه استخر و .... میرم میترسم مردم عکس العمل نشون بدن و اذیت کنن
یه چیز جالب اینه که تو رساله ها و ... نوشتن مشکلی نداره ولی جالب اینه که بعضی از مرد ها و زن ها این کار رو زشت میدونن(برای همین رفتم خوندم ببینم چی نوشته) نظر شما چیه؟ چیکار کنم؟ بزنم؟ نزنم؟
اقا اگر بزنم راهنمایی چیزی ندارید بکنید دفه اولمه بعد مشکلی پیش نیاد؟

سوال سوم
به نظرتون رشته فیزیک باحال تره یا کامپیوتر امسال هر کدوم رو انتخاب کردم تا اخرش یعنی تا دکتراش میخواهم بخونم مشاوره ای دارید خوش حالمان میکنید بهمون بگید

SADEGH 7
06-03-2015, 16:45
سوال اول
نظرتون در مورد ماشین های هایبیردی چیه؟(ماشین هایی که هم برقی هستن هم بنزینی)
من خودم دوستشون دارم تکنولوژی های جدید زیادی توشون به کار میره

سوال دوم
یه خورده شخصیه
اقا من پاهام به نظر خودم خیلی پشمالو هست به نظرتون زشته موهاش رو بزنم؟اخه استخر و .... میرم میترسم مردم عکس العمل نشون بدن و اذیت کنن
یه چیز جالب اینه که تو رساله ها و ... نوشتن مشکلی نداره ولی جالب اینه که بعضی از مرد ها و زن ها این کار رو زشت میدونن(برای همین رفتم خوندم ببینم چی نوشته) نظر شما چیه؟ چیکار کنم؟ بزنم؟ نزنم؟
اقا اگر بزنم راهنمایی چیزی ندارید بکنید دفه اولمه بعد مشکلی پیش نیاد؟

سوال سوم
به نظرتون رشته فیزیک باحال تره یا کامپیوتر امسال هر کدوم رو انتخاب کردم تا اخرش یعنی تا دکتراش میخواهم بخونم مشاوره ای دارید خوش حالمان میکنید بهمون بگید

1-نظر خاصی ندارم.
2-شما اگه بخوای به نظر دیگران بیش از اندازه اهمین بدی، فقط خودت رو اذیت می کنی. این بحث سلیقه ای هستش. یکی دوست داره بزنه. یکی دوست نداره بزنه. در مورد استخر هم، معمولا غریبه که چیزی نمی گه.دوستانت هم اگه چیزی گفتن، احتمالا به شوخی هست که می تونی با شوخی جمعش کنی.
3-بازم سلیقه ای هست. اگه فیزیک رو بیشتر دوست داری برو فیزیک بخون.اگه کامپیوتر بیشتر دوست داری کامپیوتر بخون. (غیر از دانشگاه های بزرگ مثل شریف) شما هرچقدر هم بخونی، تاثیری توی کار نداره.(البته اگه درس رو بخاطر کار می خوای.)

1376MAXIMUM
06-03-2015, 17:34
1-نظر خاصی ندارم.
2-شما اگه بخوای به نظر دیگران بیش از اندازه اهمین بدی، فقط خودت رو اذیت می کنی. این بحث سلیقه ای هستش. یکی دوست داره بزنه. یکی دوست نداره بزنه. در مورد استخر هم، معمولا غریبه که چیزی نمی گه.دوستانت هم اگه چیزی گفتن، احتمالا به شوخی هست که می تونی با شوخی جمعش کنی.
3-بازم سلیقه ای هست. اگه فیزیک رو بیشتر دوست داری برو فیزیک بخون.اگه کامپیوتر بیشتر دوست داری کامپیوتر بخون. (غیر از دانشگاه های بزرگ مثل شریف) شما هرچقدر هم بخونی، تاثیری توی کار نداره.(البته اگه درس رو بخاطر کار می خوای.)
3-مشکل همین جا هست من جفتش رو خیلی دوست دارم فیزیک رو دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و .... رو مطمئنم قبول میشم و لی کامپیوتر رو فکر نمیکنم از شیراز بهتر قبول بشم البته احتمال کمی هم به دانشگاه اصفهان میدم

hossein blak
06-03-2015, 17:38
3-مشکل همین جا هست من جفتش رو خیلی دوست دارم فیزیک رو دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و .... رو مطمئنم قبول میشم و لی کامپیوتر رو فکر نمیکنم از شیراز بهتر قبول بشم البته احتمال کمی هم به دانشگاه اصفهان میدم

کامپیوتر خیلی عالی هست و واقعا رشته خوبی هست ولی چون میگی فیزیک رو بیشتر دوست داری و احتمال قبولیت بیشتره من فیزیک رو الویت برات در نظر میگیرم.

درضمن هر آدامی به هر کاری عشق و علاقه داشته باشه بی شک در اون پیروز خواهد بود.

ممنون
حسین:n40:

SADEGH 7
06-03-2015, 17:47

دقیقا چرا می خوای بری دانشگاه؟
اول جواب این سوال رو بده تا بهتر بتونم راهنماییت کنم.

1376MAXIMUM
06-03-2015, 18:45
دقیقا چرا می خوای بری دانشگاه؟
اول جواب این سوال رو بده تا بهتر بتونم راهنماییت کنم.
به این دلیل:
۱-این که ادم بیسواد زود سرش کلاه میره
۲-ادم بیسواد کاری هم ازش بر نمیاد
۳-این که دلم میخواهد تو هر دوتا زمینه(کامپیوتر و فیزیک) سر در بیارم و همیشه با تکنولوژی ها جدید و به روز هستن این دوتا همیشه دوست داشتم که با تکنولوژی های جدید و عجیب غریب و .... کار کنم و بهشون نزدیک باشم مثلا تو ماشین های معمولی رو من خیلی دنبالش نیستم ولی هایبیریدی رو خوشم میاد چون جدیده و کاملا نو و خاص هست تو کامپیوتر همیشه چیز جدید هست و دم به دقیقه یه چیز جدید یه تکنولوژی جدید درمیاد ازش
۴-دوست ندارم کاری که انجام میدم تو اینده یه کمکی یه جایی بکنه و این چیزا رو که نمیشه با سواد دبیرستان و ... انجام داد
۵-خیلی سیاست باز نیستم ولی از قدرت خیلی خوشم میاد تنها راهی که میتونم به قدرت اجتماعی و فرهنگی و .... برسم علمه دیگه
۶- خوب ما هم ادمیم بعدن باید نون بخوریم مبخواهیم بریم کار کنیم که نمیشه با یه دیپلم بریم که میگن برو خوش اومدی(کار باید پشت میزی باشه درامدش خوب باشه خیلی خسته نکنه ادم رو و ... خوب یه همچین کاری فقط از یه ادمی که تو یه کاری تخصص داره بر میاد کسی که یه چیزی طراحی میکنه و ... نه کسی که باید بره نمیدونم با مردم کار کنه و ...) کار های ازاد هم معمولا همه یه جوری همشون با مردم سرو کار دارن من خیلی نمیتونم با مردم در ارتباط باشم زود خستم میکنه و بد اخلاق میشم اگر کسی هم چیزی بهم بگه حتما باید جوابش رو بدم بعد طبق تجربه همیشه خودمو تو درد سر میندازم
۷- از علم خوشم میاد دیگه
نمیدونم در موردش خیلی فکر نکردم کلا خارج از دانشگاه و .... برای خودم اینده ای نمیبینم همه نقشه هایی که برای زندگیم کشیدم تا حالا همش تو دانشگاه و ... میشه بهش رسید
من تو توجه بودن و مورد تحسین قرار گرفتن رو خیلی دوست دارم اصلا خوشم نمیاد که نقطه ضعف داشته باشم یا جایی از نظر خودم کم داشته باشم البته ممکنه انی تصور پیش بیاد که من اصلا انتقاد پذیر نباشم باید بگم که چرا هستم ولی نه هر انتقادی رو انتقادی که با منطقم جور در نیاد رو قبول نمیکنم و باهاش بحث میکنم تا یا من حرفم به کرسی بشینه یا طرف مقابل متقاعدم کنه وابسته بودن رو اصلا دوست ندارم و همین طور این که کسی باشم که تحت نظر کس دیگه ای هست کسی که اطلاعات خاصی نداشته باشه تو زمینه ای مجبور به ساز دیگران برقصه و طبق قوانین اونا عمل کنه کسی که برتری نداشته باشه نسبت به دیگران محکومه به زیر دست بودن و وابسته بودن من تو دورانی که مدرسه میرفتم هیچ وقت سر وقت نبودم و هیچ وقت هم فرم مدرسه نپوشیدم چون احساس میکنم که تحت کنترل قرار میگیرم و اذیت میشدم خیلی کم پیش میومد که من هم طبق قوانین عمل کنم مثلا هیچوقت من حرف زور قبول نکردم حتی تو دبیرستان موقع نماز که بود من هیچ وقت نمیرفتم یکی از ناظم ها منو به زور میخواست ببره سر نماز که نماز بخون من هر روز خدا با این دعوا کردم هر روز مامان بابام رو کشید مدرسه هر روز ازم نماز میپرسید و .... منم هیچ وقت به حرفش گوش نکردم حتی یک باز که حد اقل از شر این بشر راحت شم نشد من به راه راست هدایت نشدم و از مدرسه اخراج شدم سال اول دبیرستان برای همین تو خونه و تو فامیل کسی سعی نمیکنه که تحت فشارم بزاره میدونه یا من داغون میشم یا اون یه بار دیگه یکی از بچه ها به همش بهم میگفت بگیر این لپتاپ من رو درست کن من حوصله این کار رو اون موقع نداشتم یه دوتا داد سرش زدم که طرف از ترسش تا یکی دوفته اصلا از لپتاپ و ... حرف نمیزد در حالی که همش باهم در همین موارد حرف میزدیم و ... یادم که میاد دلم میسوزه براش خیلی نامردی بود خوب بلد نبود به من گفت منم این طوریش کردم اخرش هم کارش رو انجام ندادم یعنی یه همچین اخلاق هایی دارم نمیتونم خیلی تو قید بند قوانین و ... باشم تو مواقعی که من دیدم هرچی طرف علمش بیشتر بوده ازادیش بیشتر بوده
ولی در کل نمیدونم خیلی درموردش فکر نکردم

Mehrshad-msv
06-03-2015, 21:05
من اگر بر می گشتم به سال های قدیم و کسی بود که راهنماییم می کرد حتما کامپیوتر و برنامه نویسی رو انتخاب می کردم چون آینده روشنی داره. البته اگر از تایپ و ریاضی و اینا خوشت بیاد

masoud_iq
06-03-2015, 21:19
سلام
شما باید اول از همه در نظر داشته باشی که یه رشته علوم پایه با یه رشته مهندسی تفاوت خیلی زیادی دارند و دو مسیر کاملا متفاوت پیش پای شما می آورند
شما باید در حالت ایده آل اول باید ببینی تمایل بیشتر به تفکر و فلسفیدن داری یا کارهای فنی
یه کامپیوتری از همون ترم اول میتونه دست به کار بشه و کد بزنه و کار کنه و تمام آزمایشگاهی که میخواد از همون اول در اختیارشه
ولی در فیزیک اگر واقعا بخوای به جایی برسی یه مسیر طولانی و سخت پیش رو داری که فقط با عشق و علاقه میشه به انجام رسوندش
در مورد دانشگاه هم باید بگم نرم افزار اصفهان از صنعتی اصفهان بالاتره ولی فیزیک رو فکر نکنم ( دقیق نمیدونم)
در انتخاب دانشگاه هم دقت زیادی بکن مثلا چیزی که باید بدونی اینه که جو دانشگاه اصفهان با صنعتی اصفهان زمین تا آسمان فرق داره
صنعتی نظم وانضباط خیلی خوبی داره و هیت علمی خوبی داره ولی جو سرد و بی روحی داره و از شهر هم دوره و در خوابگاه هاش هر چیزی رو که بخوای میتونی پیدا کنی !!!!!!
ولی خب دانشگاه اصفهان اینطور نیست
دانشگاه صنعتی شیراز هم تا جایی که دوستان تعریف میکردند جو شادتری نسبت به اصفهان داره

1376MAXIMUM
06-03-2015, 21:39
سلام
شما باید اول از همه در نظر داشته باشی که یه رشته علوم پایه با یه رشته مهندسی تفاوت خیلی زیادی دارند و دو مسیر کاملا متفاوت پیش پای شما می آورند
شما باید در حالت ایده آل اول باید ببینی تمایل بیشتر به تفکر و فلسفیدن داری یا کارهای فنی
یه کامپیوتری از همون ترم اول میتونه دست به کار بشه و کد بزنه و کار کنه و تمام آزمایشگاهی که میخواد از همون اول در اختیارشه
ولی در فیزیک اگر واقعا بخوای به جایی برسی یه مسیر طولانی و سخت پیش رو داری که فقط با عشق و علاقه میشه به انجام رسوندش
در مورد دانشگاه هم باید بگم نرم افزار اصفهان از صنعتی اصفهان بالاتره ولی فیزیک رو فکر نکنم ( دقیق نمیدونم)
در انتخاب دانشگاه هم دقت زیادی بکن مثلا چیزی که باید بدونی اینه که جو دانشگاه اصفهان با صنعتی اصفهان زمین تا آسمان فرق داره
صنعتی نظم وانضباط خیلی خوبی داره و هیت علمی خوبی داره ولی جو سرد و بی روحی داره و از شهر هم دوره و در خوابگاه هاش هر چیزی رو که بخوای میتونی پیدا کنی !!!!!!
ولی خب دانشگاه اصفهان اینطور نیست
دانشگاه صنعتی شیراز هم تا جایی که دوستان تعریف میکردند جو شادتری نسبت به اصفهان داره
سخت افزار چطور؟
علوم پایه جالبه همه چیز جدیده و نواوری زیاد داره
اولویت رو فعلا میزاریم روی کامپیوتر تا ببینیم ایا در اینده اتفاقی میافتد که تغییر کند
من اگر اصفهان قبول شم که خوابگاه نمیخواهم میرم خونه و راحت اتفاقا اگر دانشگاه اصفهان قبول شم راحت صبح حتی با دوچرخه هم میتونم برم دانشگاه،دم خونمونه البته نمیدونم دانشکده پزشکیش و مهندسیش جدا هست یا نه

A/|\IR
06-03-2015, 21:50
سخت افزار چطور؟
علوم پایه جالبه همه چیز جدیده و نواوری زیاد داره
اولویت رو فعلا میزاریم روی کامپیوتر تا ببینیم ایا در اینده اتفاقی میافتد که تغییر کند
من اگر اصفهان قبول شم که خوابگاه نمیخواهم میرم خونه و راحت اتفاقا اگر دانشگاه اصفهان قبول شم راحت صبح حتی با دوچرخه هم میتونم برم دانشگاه،دم خونمونه البته نمیدونم دانشکده پزشکیش و مهندسیش جدا هست یا نه

دانشکده که هیچی کلا دانشگاهای علوم پزشکی از بقیه جدا هستن
در مورد علوم پایه بگم که تو ایران رشته های علوم پایه زیاد جالب نیست ولی خارج از ایران فرق میکنه
ولی در کل به علاقه بستگی داره

befermatooo
07-03-2015, 16:23
رجوع شود به آخرین پست تاپیک شب زنده دارن :n31:

ata.royalfalcon
08-03-2015, 08:57
فقط جهت اطلاع پسرهاي عاشق :n02:

1376MAXIMUM
08-03-2015, 09:20

جالبه
اره همچین دخترایی هم هستن
البته پسر هاش هم هستن که از دخترا سواستفاده میکنن و از احساسات و ... دخترا استفاده میکنن
به نظر من مختص دخترا نیست این اتفاق که سو استفاده کردن از پسر ها به خاطر پول و امکانات اونا
پسرا هم بعضی جاها از خجالتشون خوب در اومدن

یه چیزی که هست اینه که گاها افراد این گونه اخبار رو میخونن و تحت تاثیر قرار میگیرن و بد بین میشن این رو به چشم دیدم سن هم نداره
البته منظورم شما نیستی کلی گفتم
برداشتم از انتشار این خبر توسط شما فقط یه حالت اطلاع رسانی و شیر کردن یه مطلب که به نظرتون جالب بوده و یا عجیب، بود

arash59b
08-03-2015, 09:28
.یعنی هر ۲ ماه با یه پسر دوست شده و عقدهم کرده
من می خوام یه گوشی بخرم از تحقیق تا خریدم تقریبا ۲ ماه طول میکشه !!

1376MAXIMUM
08-03-2015, 14:23
.یعنی هر ۲ ماه با یه پسر دوست شده و عقدهم کرده
من می خوام یه گوشی بخرم از تحقیق تا خریدم تقریبا ۲ ماه طول میکشه !!

طرف قصدش خیر بوده میخواسته ازدواج کنه [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
اصلانم فاح..... چیزه چیز نبوده
سرعتشم بالا بوده[emoji15] حرفه ای بوده[emoji41]
بچه ها بنظرتون پوزیشنش چی بوده؟

ata.royalfalcon
08-03-2015, 15:20
تو قسمت نظرات يكي اينو گفته بود :n02:

صحنه ای که 10 تا مرد همدیگرو میدیدن قیافشون دیدن داشت مخصوصا اون مرد آخریه

Mr_100_dolari
08-03-2015, 15:44

اینکه این آقایون در دام این خانم افتادن به کنار ولی باید دید چرا این تعداد ادم با گذشت کمتر از دو ماه تصمیم به ازدواج گرفتند یعنی واقعا کمبود دختر انقدر بوده که ترسیدن طرف از دستشون در بره یا مشکل محدودیت روابط و نشناختن جنس مخالف هستش که اقایون در کمتر از دو ماه از حول حلیم پرت شدن تو دیگ :دی البته این نوع مسائل در مورد خانم ها هم هستش ...

البته این نظر هم جالبه :

ا یول به این میگن شاگرد زرنگ
درساشو با نمره بالا پاس کرده

arash59b
08-03-2015, 15:48
تا از نزدیک اون مردا رو ندید نمیشه چیزی گفت احتمال زیاد مشکلی روانی داشتن
ولی اخه خانواده هاشون پس چیکار میکردن؟

befermatooo
08-03-2015, 18:45
حالا در پلان دوم دختر جوان با آگاهی از اینکه چون بعد‌از عقد به خانه بخت نرفته طلاقش توافقی بوده و همچنان دوشیزه است با حکم دادگاه نام داماد فریب خورده را از شناسنامه‌اش پاک کرد و ثبت احوال تهران شناسنامه جدیدی برای او صادر کرد.

پاکدامنی اش منو تحت تاثیر قرار داد :n02:

befermatooo
08-03-2015, 22:18
حسته نباشم :n02:

تا الان داشتم شیرینی دانمارکی درست میکردم تا واسه عید اگه مشکلی تو تهیه اش هست رفع کنم آخه فقط مناسبتها شیرینی درست میکنم و بخاطر همین فراموش میکنم طرز تهیشونو .

حالا درست شد عکسشو میزارم :n10:

Sh-Meteor
08-03-2015, 22:42

تا الان داشتم شیرینی دانمارکی درست میکردم تا واسه عید اگه مشکلی تو تهیه اش هست رفع کنم آخه فقط مناسبتها شیرینی درست میکنم و بخاطر همین فراموش میکنم طرز تهیشونو .

شیرینی گل محمدی برادر، گل محمدی.:n02:

1376MAXIMUM
08-03-2015, 23:18

دمت گرم
من گاهی اوقات کیک یزدی درست میکنم [emoji39]
خسته هم نباشی
این قدر از این مردا که تو کار خونه کمک میکنن خوشم میاد دمت گرم واقعا ایول خوشم اومد

befermatooo
08-03-2015, 23:33
خوب سری اول اماده شد

اینم عکسش :

چطوره ؟ خوشمزه اس ؟

مخلصیم

SADEGH 7
09-03-2015, 01:25
befermatooo شیرینی هات عالییییی.
اگه فرصت شد، یه تاپیک آموزش آشپزی (آقایان) هم بزن اینو آموزش بده.
از دیدنش بسی لذت بردم.

امید رض
09-03-2015, 03:33
خوب سری اول اماده شد

اینم عکسش :

چطوره ؟ خوشمزه اس ؟

مخلصیم
شیرینی دانمارکی که تو دانمارک درست نشه شیرینی دانمارکی نیست :n35:

SADEGH 7
09-03-2015, 11:51

امروز خبرش رو تو یاهو مکتوب دیدم:

Mr_100_dolari
09-03-2015, 13:10
خوب سری اول اماده شد

اینم عکسش :

چطوره ؟ خوشمزه اس ؟

مخلصیم

هم باید گفت آورین :n26: هم اینکه واقعا عجب حالی داری که شیرنی رو هم خودت درست میکنی :دی

فقط مونده بود یاهو هم این خبر بزاره که اونم گذاشت ...

hp722
09-03-2015, 13:17

موندم به یاهو مکتوب چه ربطی داره.بقول آرمین مونده بود یاهو مکتوب نذاره که گذاشت.تا اونجا که یادمه خبرهای دست اول رو میذارن

1376MAXIMUM
09-03-2015, 15:55
خوب سری اول اماده شد

اینم عکسش :

چطوره ؟ خوشمزه اس ؟

مخلصیم
خوبه به نظر خوش مزه میرسه
یه خورده خوشکل تر درستشون کن و مثل هم تر عالی میشه دیگه واقعا حرف نداره
با پودر قند و شکلاتی که خیلی شیرین نباشه هم میتونی تزئینش کنی وپودر کاکائو هم فکر کنم خوب بشه و قهوه اونم فکر کنم بد نباشه دارچین هم دیدم میزنن اما نمیدونم دیگه قاطیش چی هست چون دارچین تنها خیلی طعم قوی میده و خوب نمیشه دیگه چی روش هست رو متوجه نشدم خیلی طعمش حس نمیشد چیزای دیگه اش
یه شیرینی فروشی بزرگ هست تو اصفهان این مدلا رو مامان من از اونجا میگیره نمیدونم جا های دیگه هم هست یا نه ولی خوب خیلی جالب بود برای من معمولا با پودر قند و کنجد همه جا هست شکلات و دارچین و ... رو من جایی ندیدم(البته من خودمم برم شیرینی بگیرم یکی دو بار تو سال بیشتر نیست شاید برای همینه که جای دیگه ندیدم)

befermatooo
09-03-2015, 16:53
@befermatooo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شیرینی هات عالییییی.
اگه فرصت شد، یه تاپیک آموزش آشپزی (آقایان) هم بزن اینو آموزش بده.
از دیدنش بسی لذت بردم.

خواهش میکنم :n02:

دیگه در اون حد هم حرفه ای نیستم . فقط نیتم خیره :n10:

شیرینی دانمارکی که تو دانمارک درست نشه شیرینی دانمارکی نیست :n35:

:n24:

هم باید گفت آورین :n26: هم اینکه واقعا عجب حالی داری که شیرنی رو هم خودت درست میکنی :دی

ممنان

البته من فقط در مناسبتها و ... شیرینی و ... درست میکنم و روزهای عادی سال حقیقتش حالی واسه ادم میمونه ؟ احوالی واسه آدم میمونه ؟ نه والا :n02:

2 روز مونده به عید باید شروع کنم به درست کردن قتاب ، کیک ، شیرینی نعل اسبی و دانمارکی اما خوب خیلی لذت بخشه . شما هم 1 بار امتحان کنید تا بفهمید من چی میگم :n33:

[/QUOTE]

خوبه به نظر خوش مزه میرسه
یه خورده خوشکل تر درستشون کن و مثل هم تر عالی میشه دیگه واقعا حرف نداره
با پودر قند و شکلاتی که خیلی شیرین نباشه هم میتونی تزئینش کنی وپودر کاکائو هم فکر کنم خوب بشه و قهوه اونم فکر کنم بد نباشه دارچین هم دیدم میزنن اما نمیدونم دیگه قاطیش چی هست چون دارچین تنها خیلی طعم قوی میده و خوب نمیشه دیگه چی روش هست رو متوجه نشدم خیلی طعمش حس نمیشد چیزای دیگه اش
یه شیرینی فروشی بزرگ هست تو اصفهان این مدلا رو مامان من از اونجا میگیره نمیدونم جا های دیگه هم هست یا نه ولی خوب خیلی جالب بود برای من معمولا با پودر قند و کنجد همه جا هست شکلات و دارچین و ... رو من جایی ندیدم(البته من خودمم برم شیرینی بگیرم یکی دو بار تو سال بیشتر نیست شاید برای همینه که جای دیگه ندیدم)

حقیقتش چون قلمو نداشتم نتونستم زرده تخم مرغ رو به شکل صحیح و کامل در تمامی سطح شیرینی پخش کنم . بخاطر همین کامل طلایی نشد .

سمت ما هم اکثرا به همین شکل درست میکنند و من تا حالا شکلاتی ندیدم چون زیاد شیرینی نمی خرم .

بجای دارچین وانیل میریزم تا بوی آرد و تخم مرغ و ... رو ببره و خوشبو کنه
پودر قند خراب میکنه روشو و یکم که بمونه یه جوری میشه :n27:

1376MAXIMUM
09-03-2015, 18:06
حقیقتش چون قلمو نداشتم نتونستم زرده تخم مرغ رو به شکل صحیح و کامل در تمامی سطح شیرینی پخش کنم . بخاطر همین کامل طلایی نشد .

سمت ما هم اکثرا به همین شکل درست میکنند و من تا حالا شکلاتی ندیدم چون زیاد شیرینی نمی خرم .

بجای دارچین وانیل میریزم تا بوی آرد و تخم مرغ و ... رو ببره و خوشبو کنه
پودر قند خراب میکنه روشو و یکم که بمونه یه جوری میشه :n27:

اتففاقا من قندیاش رو بیشتر دوست دارم
شکلات هم خیلی نمیریزن یه خورده که یه طرحی روش بکشن اونم بد نیست با تخمه افتابگردون البته بدون نمک و پودر پسته هم یه مقدار تزئین میکنن
با وانیل هم باید خوب باشه نخوردم تا حالا فکر بدی هم نیستا
ولی ایول خیلی خوشم اومد از هنرت فکرش رو هم نمیکردم مردی پیدا کنم که شیرینی بپزه دمت گرم
با گردو هم ندیدم ولی فکر کنم جالب بشه یه بار با گردو درست کنید فکر کنم خوب بشه
اقا دسپختت خوب بود؟هوس کردم!![emoji39] [emoji12]

Mr_100_dolari
09-03-2015, 21:28
ممنان

البته من فقط در مناسبتها و ... شیرینی و ... درست میکنم و روزهای عادی سال حقیقتش حالی واسه ادم میمونه ؟ احوالی واسه آدم میمونه ؟ نه والا
:n02:

2 روز مونده به عید باید شروع کنم به درست کردن قتاب ، کیک ، شیرینی نعل اسبی و دانمارکی اما خوب خیلی لذت بخشه . شما هم 1 بار امتحان کنید تا بفهمید من چی میگم
:n33:

در کل مرد زندگی که میگن شومایی دیگه :دی خدا حفظت کنه برادر :n06:

انشاالله با آموزش های شما همگی به خوردن شیرنی نعل اسبی و گل محمدی و گل نرگس و نسترن و سوسن خانم :دی و ... مستفیض شیم :دی ولی بی شوخی باید دست پختت خوب باشه :n06:

+

آقا میخوای یه سری ماهی و سبزه و هفت سین و اینام من و بقیه بچه ها بیاریم در کنار شیرنی ها شما شب عیدی دو قرون کاسب شیم :n33::n26:

arash59b
09-03-2015, 21:55
واقعا چرا دست پخت اقایون بهتر از خانم هاست و اکثر اشپزهای معروف مرد هستند؟

جواب منطقی براش وجود داره؟

befermatooo
10-03-2015, 12:25
واقعا چرا دست پخت اقایون بهتر از خانم هاست و اکثر اشپزهای معروف مرد هستند؟

جواب منطقی براش وجود داره؟

من خودم به شخصه خیلی به اصول آشپزی و ... اهمیت میدم .

مثلا وقتی میخوام آش 40 گیاه درست کنم اوقدر میگردم تا جوانه های اون گیاهان رو پیدا کنم و البته تمیز هاش رو اما خانم های بستگانمون هر چی دستشون اومد رو میندازن تو آش و مهم نیست که اصلا واسشون این چیزا !

در تهیه شیرینی جات مثلا من به مقدار دقیق مواد خیلی اهمیت میدم و همیشه سعی میکنم همه چیز طبق قاعده باشه اما خیلی از خانوم ها رو دیدم چشمی این کار رو میکنن و از دیدشون ترازو هنوز اختراع نشده .

نتیجه میگیریم مردها در این موارد خیلی حساس هستند و با عشق این کار رو انجام میدن اما خانومها از رو عادت :n10:

taghi_ramzi
10-03-2015, 12:46
ماشالله ديگه همتون وقت شوهر كردنتون شده. خوش بحال شوهراتون :)
از اول صفحه دقت كنيد ،‌اگه يكي بياد اسم تاپيكو نخونه فكر ميكنه اومده تاپيك بانوان :n02:

1376MAXIMUM
10-03-2015, 12:47

مثلا وقتی میخوام آش 40 گیاه درست کنم اوقدر میگردم تا جوانه های اون گیاهان رو پیدا کنم و البته تمیز هاش رو اما خانم های بستگانمون هر چی دستشون اومد رو میندازن تو آش و مهم نیست که اصلا واسشون این چیزا !

در تهیه شیرینی جات مثلا من به مقدار دقیق مواد خیلی اهمیت میدم و همیشه سعی میکنم همه چیز طبق قاعده باشه اما خیلی از خانوم ها رو دیدم چشمی این کار رو میکنن و از دیدشون ترازو هنوز اختراع نشده .

نتیجه میگیریم مردها در این موارد خیلی حساس هستند و با عشق این کار رو انجام میدن اما خانومها از رو عادت :n10:
نه از رو عادت واجبار این کار رو انجام نمیدن خیلی ها ولی خوب
اره منم برام مهمه که حتما مواد رو موقع پخت کیک و ... دقیق بریزم
مثلا بابام چشمی کار میکنه اونم دقیق اندازه نمیگیره میریزه میبینه کی خوب شد که چون شور خور هست یه چند باری چشمانمان در امد تا خوردیم غذا رو هیچ جالب بود از گشنگی هیچ کس هیچی هم نمیگفت غذا که تموم شد گفتم به نظر شما هم شور بود همه گفتن اره از جمله خود بابام
خیلی از خانوما به خاطر تجربه ای که پیدا کردن این طوری درست میکنن مثلا میدونه دیگه یه قبلمه که حدود ۲ لیتر اب توشه ۳-۴ تا قاشق نمک نمیخواد دو تا هم بسه(البته من خودم نمیدونم چقدر میخواهد هر چی به نظرم اومد گفتم) یا مثلا یک لیتر شیر تقریبا ۴ تا لیوانه
ولی ما باید اندازه بگیریم که این یک لیوان این دو لیوان و ....

befermatooo
10-03-2015, 13:09
taghi_ramzi جان این آواتارات کیه ؟ تو چه فیلمی بازی کرده :n02:

عجب پشت مویی داره آ :n10:

taghi_ramzi
10-03-2015, 16:26
taghi_ramzi جان این آواتارات کیه ؟ تو چه فیلمی بازی کرده :n02:

عجب پشت مویی داره آ :n10:

اين "آنتوني كريسپينو" شخصيت برنامه ستردي نايت لايوه كه نقششو "بابي موينيهن" بازي ميكنه
يه آدميه كه اخبار رو از اين و اون اشتباهي ميشنوه و تعريف ميكنه.
از بهترين نمايشهاي اين برنامه ست.

arash59b
10-03-2015, 16:47

الان صحبت شما در مورد من و همسرم برعکسه

همسرم هنگام اشپزی مثل شما عمل می کنه و اگه قرار باشه به غذا 100 گرم ادویه اضافه کن 101 گرم نمیشه. کلا ترازو اگه دم دستش نباشه اشپزیش مختل میشه. این قدر دقیق مواد رو اضافه می کنه که حرص من درمیاد. البته در آخر غذا خوب و خوشمزه میشه ولی من با طرز اشپزی شما و همسرم مخالف هستم

من دوست ندارم غدایی که درست می کنم عینا مطابق دستور آشپزی نوشته شده باشه. دوست دارم وقتی اشپزی می کنم اونجوری باشه که خودم لذت ببرم مقدار و نوع مواد رو عوض کنم و طمع و عطرش رو حوری بسازم که خوشم میاد و لذت میبرم. دوست دارم اشپزی برام هیجان داشته باشه و منتظر باشم ببینم اخرش مزه غذا چطور میشه. البته بعضی مواقع خوب از اب در میاد و بعضی مواقع هم نه ولی به تجربه و هیجانش می ارزه
البته این تغییرات اعمال شده هم اونقدر نیست که شورش دربیاد یا کلا غذای جدید اختراع بشه :n09:

بخاطر همین تفاوت سلیقه تو اشپزی من و همسرم هیچوقت با هم غذا درست نمی کنیم چون باعث میشه کار به جای باریک کشیده بشه. :n24:

soroosh_cz
10-03-2015, 20:17
الان صحبت شما در مورد من و همسرم برعکسه

همسرم هنگام اشپزی مثل شما عمل می کنه و اگه قرار باشه به غذا 100 گرم ادویه اضافه کن 101 گرم نمیشه. کلا ترازو اگه دم دستش نباشه اشپزیش مختل میشه. این قدر دقیق مواد رو اضافه می کنه که حرص من درمیاد. البته در آخر غذا خوب و خوشمزه میشه ولی من با طرز اشپزی شما و همسرم مخالف هستم

من دوست ندارم غدایی که درست می کنم عینا مطابق دستور آشپزی نوشته شده باشه. دوست دارم وقتی اشپزی می کنم اونجوری باشه که خودم لذت ببرم مقدار و نوع مواد رو عوض کنم و طمع و عطرش رو حوری بسازم که خوشم میاد و لذت میبرم. دوست دارم اشپزی برام هیجان داشته باشه و منتظر باشم ببینم اخرش مزه غذا چطور میشه. البته بعضی مواقع خوب از اب در میاد و بعضی مواقع هم نه ولی به تجربه و هیجانش می ارزه
البته این تغییرات اعمال شده هم اونقدر نیست که شورش دربیاد یا کلا غذای جدید اختراع بشه :n09:

بخاطر همین تفاوت سلیقه تو اشپزی من و همسرم هیچوقت با هم غذا درست نمی کنیم چون باعث میشه کار به جای باریک کشیده بشه. :n24:

آره مثلا خورش قیمه اگر مثل خورش قیمه باشه که خورش قیمه نیست :دی
قشنگ باید تمام غذاهای مونده رو به صورت نامحسوس میکس کنی که بشه خورش قیمه :دی
به قول طرف تو نترشی مخلوط فقط دمپایی ریزریز نشده حموم دیده نشد o_O

1376MAXIMUM
10-03-2015, 21:01
آره مثلا خورش قیمه اگر مثل خورش قیمه باشه که خورش قیمه نیست :دی
قشنگ باید تمام غذاهای مونده رو به صورت نامحسوس میکس کنی که بشه خورش قیمه :دی
به قول طرف تو نترشی مخلوط فقط دمپایی ریزریز نشده حموم دیده نشد o_O

بابا بلد نیستی که تو قیمه که نمیشه همه چیز ریخت تو قرمه سبزی همه چیز پیدا میشه و تو اب گوشت
اب گوشت که هیچی قشتگ توش خورش بادمجون و قیمه و بامیه و ... هر چی دلت میخواهد بریز اگر احدی فهمید
تجربه دارم که میگما
مثلا خورش سبزی اضافه رو بزار تو یه ظرف بزار فیریزر بعد نر وقت دوباره خواستی خورش سبری بپزی بریز تو خورش اون روز خوبیش به اینه که طعمش هم تقریبا اصلا عوض نمیشه
دوستان تجربه های خودتون رو بزارید بخونیم عبرت بگیریم

1376MAXIMUM
12-03-2015, 20:54
اقایون رفتن خرید عید همراه با زن و بچه و .... دارن
مجردا هم دارن دور دور میکنن و ....
هیچ کس نیست این قدر خالیه که میتونی با شرت مامان دوز تو انجمن قدم بزنی
یه سری هم دارن خونه تکونی میکنن

ata.royalfalcon
12-03-2015, 21:56
@arash59b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mr_100_dolari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soroosh_cz
پیرو صحبتهایی که در صفحه 39 و 40 همین تاپیک داشتیم ؛ بالاخره تونستم Raspberry Pi 2 (یک گیگابایتی) پیدا کنم . یه micro sd هشت گیگ هم باهاش خریدم . 150 هزار تومن خود برد و 17 هزار تومن هم micro sd .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باکس رو باید جداگانه خرید ولی من با لگوهایی از زمان بچگی هنوز داشتم یه کیس هم براش درست کردم :n09: ولی خب فکر میکنم باید اون سقفشو بردارم تا تهویه بهتر انجام بشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میزان رم آزاد و در حال استفاده ، لینوکسی که نصب شده و مدل و تعداد هسته های CPU در عکس زیر هم مشخصه . البته عکس زیر برای زمانی هست که از لپتاپم با SSH بهش کانکت شدم وگرنه میشد با استفاده کابل HDMI به مانیتور متصل و موس کیبرد هم بهش متصل کرد و مثل یه کامپیوتر معمولی ازش استفاده کرد (وبگردی ، اینترنت و ...) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته جالب هم اینه که از لینک زیر میشه XBMC Media Center دانلود کرد و مثل یه media player ازش استفاده کرد .

1376MAXIMUM
12-03-2015, 22:39
@arash59b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
@Mr_100_dolari ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soroosh_cz
پیرو صحبتهایی که در صفحه 39 و 40 همین تاپیک داشتیم ؛ بالاخره تونستم Raspberry Pi 2 (یک گیگابایتی) پیدا کنم . یه micro sd هشت گیگ هم باهاش خریدم . 150 هزار تومن خود برد و 17 هزار تومن هم micro sd .

باکس رو باید جداگانه خرید ولی من با لگوهایی از زمان بچگی هنوز داشتم یه کیس هم براش درست کردم :n09: ولی خب فکر میکنم باید اون سقفشو بردارم تا تهویه بهتر انجام بشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میزان رم آزاد و در حال استفاده ، لینوکسی که نصب شده و مدل و تعداد هسته های CPU در عکس زیر هم مشخصه . البته عکس زیر برای زمانی هست که از لپتاپم با SSH بهش کانکت شدم وگرنه میشد با استفاده کابل HDMI به مانیتور متصل و موس کیبرد هم بهش متصل کرد و مثل یه کامپیوتر معمولی ازش استفاده کرد (وبگردی ، اینترنت و ...) .

نکته جالب هم اینه که از لینک زیر میشه XBMC Media Center دانلود کرد و مثل یه media player ازش استفاده کرد .

اقا این بورده چیه دقیقا من خیلی دیدمش کار بردش چیه یه توضیح بدبد لطفا کارایی هاش چیه امکاناتش چیه؟

arash59b
12-03-2015, 22:45
عطا جان مشخصات cpu چیه؟

نسبت به قیمتش خوبه ولی 8 گیگ حافظه کم نیست

با لینوکس کار نکردم ولی ویندوز هم میشه روش زد در حد XP؟

اقا این بورده چیه دقیقا من خیلی دیدمش کار بردش چیه یه توضیح بدبد لطفا کارایی هاش چیه امکاناتش چیه؟

یه کامپیوتر کامله ولی در حد و اندازه لی لی پوتی

1376MAXIMUM
12-03-2015, 22:51
عطا جان مشخصات cpu چیه؟

نسبت به قیمتش خوبه ولی 1 گیگ رم و 8 گیگ حافظه کم نیست

با لینوکس کار نکردم ولی ویندوز هم میشه روش زد در حد XP

اقا اورکلاکش هم میشه کرد فرکانس این هسته ها پایینه درسته که۴ هسته ایه ولی خوب فایده نداره ۹۰۰ مگاهرتز چیزی نیست که به حد اقل به ۱.۲ یا ۱.۵ برسونیمش خوبه ها روش کار کنیم
همه توضیع های لینوکسی میشه روش نصب کرد همشون زیر یک گیگ رم میخواهن

ata.royalfalcon
13-03-2015, 00:24

همانطوریکه آقا آرش هم گفتن یه مینی کامپیوتر هست . باهاش میتونی وبگردی کنی و حتی قطعات مختلف مثل دوربین بهش وصل کنی که میشه بعنوان سیستم دوربین مدار بسته ازش استفاده کرد و خیلی پروژه های دیگه ...

عطا جان مشخصات cpu چیه؟

نسبت به قیمتش خوبه ولی 8 گیگ حافظه کم نیست

با لینوکس کار نکردم ولی ویندوز هم میشه روش زد در حد XP؟

ویندوز XP نمیشه زد ولی قراره براش ویندوز 10 بیاد .

مشخصات SoC Broadcom BCM2836 مدلهای یک گیگابایتی (Generation 2 Model B) .

CPU = ARM Cortex-A7 900 MHz quad-core
GPU = Broadcom VideoCore IV @ 250 MHz

اقا اورکلاکش هم میشه کرد فرکانس این هسته ها پایینه درسته که۴ هسته ایه ولی خوب فایده نداره ۹۰۰ مگاهرتز چیزی نیست که به حد اقل به ۱.۲ یا ۱.۵ برسونیمش خوبه ها روش کار کنیم
همه توضیع های لینوکسی میشه روش نصب کرد همشون زیر یک گیگ رم میخواهن

در ابتدای بوت یه آپشن هایی هست (عکس زیر) که میتوان اورکلاک هم کرد ولی پردازنده احتمالاً نیاز به هیتسینک خواهد داشت .

soroosh_cz
13-03-2015, 00:26
soroosh_cz

حالا میخوای روش دانلودر نصب کنی؟ :n02:

میگن با همین Raspberry Piـها میشه سرور هم راه اندازی کرد، درسته؟ :n36::n36:

SNOW PATROL
13-03-2015, 00:32

کاکو چرا نشه بچه ها روی ای تی مگا 8 سرور پیاده میکنن روی این نشه :دی

Mr_100_dolari
13-03-2015, 01:04
عطا جان مبارک باشه اقا ...

حالا با این با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

24 ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه :دی

راستی آقا مشاالله خلاقیت :V2:

ata.royalfalcon
13-03-2015, 10:26
عطا جان مبارک باشه اقا ...

حالا با این با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

24 ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی آقا مشاالله خلاقیت :V2:

اینکه با چه سرعتی میشه دانلود کرد بیشتر بستگی به دانلود منیجری که نصب شده داره . چندین دانلود منیجر تست کردم (روی این نه ها ، روی لینوکسی که روی شبیه ساز نصب کرده بودم) بنظر من Aria2 بهترین بود و در حد و اندازه های IDM و مثل IDM هم میتونه چند کانکشنه دانلود کنه . البته اینترفیس گرافیکی نداره و باید تو ترمینال یا از طریق SSH دستور (Command) بدی . اینترفیس تحت وب هم داره که کارایی نداره . یه لیست درست میکنی میدی به این برنامه دانلودشون میکنه .

خب برای همین خریده بودیم :n02: از یه طرف نمیخواستم لپتاپ چند میلیون تومنی رو برای اینکار روشن بذارم و هم اینکه اون روتر خیلی کارآمد نبود .

Mr_100_dolari
13-03-2015, 10:59
اینکه با چه سرعتی میشه دانلود کرد بیشتر بستگی به دانلود منیجری که نصب شده داره . چندین دانلود منیجر تست کردم (روی این نه ها ، روی لینوکسی که روی شبیه ساز نصب کرده بودم) بنظر من Aria2 بهترین بود و در حد و اندازه های IDM و مثل IDM هم میتونه چند کانکشنه دانلود کنه . البته اینترفیس گرافیکی نداره و باید تو ترمینال یا از طریق SSH دستور (Command) بدی . اینترفیس تحت وب هم داره که کارایی نداره . یه لیست درست میکنی میدی به این برنامه دانلودشون میکنه .

اگر واقعا با سرعت همون idm دانلود میکنه عالیه / اگر میتونی یه عکس از موقعه ایی که داره دانلود میکنه بده اینترفیسم نداشت مشکلی نداره :n06:

1376MAXIMUM
13-03-2015, 11:34

خب برای همین خریده بودیم :n02: از یه طرف نمیخواستم لپتاپ چند میلیون تومنی رو برای اینکار روشن بذارم و هم اینکه اون روتر خیلی کارآمد نبود .
برنامه flareget هم خوبه من دارمش اینترفیس گرافیکی هم داره
برای من عملکردش مثل ای دی ام بود قیافه هم خیلی شبیه هست

arash59b
13-03-2015, 11:50
عطا جان

بنظرت با 100-150 تومن بالاتر یه مدل ویندوز خورش رو جور میکردی بهتر نبود؟ دیگه روزه شک دار نداشت

یه وندوز مدیاسنتر روش نصب میشه همه کار هم میشه باهاش کرد.

البته دانگل های اندروید هم دیدم با همین قیمت به راحتی میزان برای دانلود. دو مدل 4 و 8 هسته ای هم هستند

1376MAXIMUM
13-03-2015, 12:27
عطا جان

بنظرت با 100-150 تومن بالاتر یه مدل ویندوز خورش رو جور میکردی بهتر نبود؟ دیگه روزه شک دار نداشت

البته دانگل های اندروید هم دیدم با همین قیمت به راحتی میزان برای دانلود. دو مدل 4 و 8 هسته ای هم هستند
دوست عزیز cpu ۸ هسته ای نداریم ازنوع موبایلی این تکنولوژی تازه زوی سیستم های دسکتاپ داره میاد و بسیار گرون قیمت هست ۸ هسته ای رو سامسونگ برای تبلیغاتش در اورده فقط روی سیستم های ای ام دی هست اونم پرفورمنس جالبی نداره دوتا ۴ هسته ای هست که یکیش حتما باید غیر فعال باشه چرا که این تکنولوژی که دوتا پردازنده باهم کار کنن باز خیلی رون قیمت و هست و فقط روی مین بورد های سروری پیدا میشه نیاز به شرایط خاص داره نیاز به سیستم عاملی داره که بتونه اینا رو مدیریت کنه و همین طوری نمیشه
مخصوصا اندروید این توانایی رو نداره چون سیستم عامل بسیار کوچیک و کم امکانات هست فقط یکسری کار های عادی رو میتونه انجام بده و هر برنامه ای هم نمیشه توسط دوتا پردازنده پردازش کرد مثلا فکر کنم وینذوز رو باید حتما با نسخه سروری کارکنید تا بتونید از دوتا پردازنده هم زمان استفاده کنید
اقا اشتباه نشه رپی سیستم های سروری تا ۲۰ هسته هم داریم ولی قسمت های فوقالعاده عجیبی دارن حتی وسیله های مخصوصی هست که تا ۶۱ هسته دارن اما اونا هم نیاز به برنامه نویسی خاص خودشون رو دارن(اینتل فی) مثال خوبیه نگاه کنید ۶۱ هسته داره و هرکدوم با فرکانس حدود ۱ گیگاهرتز و به اندازه یک کارت گرافیک هم هست با برد مخصوص که قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود ۷۰۰۰ دلار هست مخصوص محاسبات ساخته شده این قطعه
این که سی پی یو ۸ هسته داره درست نیست مخصوصا این که از نوع موبایلی هم باشه
سی پی یو های ۸ هسته ای به توان خیلی بالایی نیاز دارن و حرارت وحشتناکی رو هم تولید میکنن با اضافه شدن یک هسته مصرف به طور هندسی بالا میره نه خطی که مثلا بگیم ۱ هسته مثلا ۱۰ وات پس دوتا میشه ۲۰ تا ممکنه بشه ۴۰ تا نه ۲۰ تا و سه تا و وچهار تا هم ۳۰ تا و۴۰ تا نمیشه مثلا میشه ۱۰۰ تا و ۱۸۰ تا
مثلا مدلی که ای ام دی برای دسکتاب ها داد ۱۴۵ واته اگر اشتباه نکنم یا ۲۲۰ هست درست یادم نیست
مثلا اینتل که سی پی یو های ۴ هسته ای داشت همه زیر۹۰ وات مصرف داشتن ولی روی ۸ هسته به بالای ۱۰۰ رسید تو نسل جدید یعنی هاسول همه زیر ۹۰ بودن ولی نسل جدید که مصرفش باز کمتر میشه روی ۸هسته باز بالای ۱۰۰ هست

ata.royalfalcon
13-03-2015, 20:45
اگر واقعا با سرعت همون idm دانلود میکنه عالیه / اگر میتونی یه عکس از موقعه ایی که داره دانلود میکنه بده اینترفیسم نداشت مشکلی نداره :n06:

اینهم یه عکس از موقعی که داره دانلود میکنه (از سرور ایران - آپلودبوی) . از ویندوز با putty هم بهش کانکت شدم . فایلهای دانلودی روی فلش مموری که بهش وصل کردم ذخیره میشن . البته من وایمکس 512 کیلوبیت ایرانسل دارم که سرعت دانلود در عمل از 61 الی 62 کیلوبایت بیشتر نمیشه (تئوری تا 64 کیلوبایت هست) . تو آخرین خط کنار SPD سرعت دانلود مشخص هست .

قبلش فلش مموری باید ماونت بشه . این هم آموزشش اگر خواستی بدونی .

عطا جان

خب مشکلی با لینوکس نداشتم و ضرورتی هم نداشت که بیشتر خرج کنم تا مدلهای ویندوزی بخرم . همین مدلی که خریدم خیلی خوبه .

Mehrshad-msv
14-03-2015, 02:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا یه شیر پلنگی در این اقایون پیدا می شه به داد ما برسه. ببینیم این برنامه هم بدرد می خوره یا سرکاریه!

befermatooo
14-03-2015, 15:55
بچه ها من فیلم های اصلی و بدون سانــسور جنایات داعش رو از کجا باید گیر بیارم ؟

چون اکثر فیلمهاشون ویرایش شده هستند .

اگه کانال و ... تو یوتیوپ و جای دیگه دارند آدرسشو بدید

1376MAXIMUM
14-03-2015, 16:19

حال به هم زن و ترسناکه برای چی میخواهی؟
فکر نمیکنم پیدا کنی چون سریع حذف میکنن لینک هاش رو چون خلاف قوانین بین المللی هست و نشر این فیلم ها غیر قانونیه مثلا تو یوتیوب فکر کنم میزارن معمولا که یوتیوب هم به محض خبر دار شدن حذفش میکنه با ریپورت هایی که میشه فیلمه) من یه تبلیغ میخواستم ازشون که توش میگفتن از تکنیک های هالیودی استفاده کردن میخواستم ببینم چیه نتونستم پیداش کنم
از نظر روان شناسی احساس رو از بین میبره(البته من خودمم شنیدم نمیدونم درسته یا نه فکر میکنم تا حدی باشه و گرنه پخش فیلم ترسناک هم همینه من میگم احساس رو از بین نمیبره ولی خوب قطعا تاثیر روانی مخرب داره نگاه کردن به این که مثلا یه ادم زنده رو میسوزونن یا سر یکی رو میبرن)

Mehrshad-msv
15-03-2015, 03:31

نمی دونم ملت مثلا ترکیدن یه نفرو ببینن چه حالی داره؟! اونام یه سری ادم مضخرف و بیکارن که....

befermatooo
15-03-2015, 08:18
نمی دونم ملت مثلا ترکیدن یه نفرو ببینن چه حالی داره؟! اونام یه سری ادم مضخرف و بیکارن که....

الان طرف حسابتون منم دیگه ؟ ( آیــینه )

امید رض
15-03-2015, 12:10
الودگی هوا زده به مردم ..شیکماشون هم گرسنس ..کارهم نیست ..تلویزیون هم درباره فقر مردم در ژاپن ...امریکا مستند میذاره
ایناروهم نگاه میکنن .....دیگه هیچ فاتحه:n35:امروزه مردم بالا خونشونو اجاره دادن وحشیه وحشی ..قبلا که اجاره بود ..الان تخریبش کردن تاخیر خورده
بچه 5ساله داره توگوشیش سربریدن داعش یا فوتبال بازی کردن داعش با کله هایه بریدرو ....نگاه میکنه اخه چی بگم
به اون دوستمون توهین نشه .....کککککککککککلللللیییییی گفتم

Mehrshad-msv
15-03-2015, 14:14
اگر فرمانده یه نیروی خصوصی بودم یه حالی به این داعشیا و امثالهم می دادم که عرب لنگ می انداخت!:n02: (البته رویا بر جوانان عیب نیست!)

البته همشون با هم یه پ...خ...ن. ولی سیاست تا چه حد اخه دیگه کثیف بشه...

ata.royalfalcon
15-03-2015, 14:28
عكس زير خواهرزاده هام هستن . دوقلو جفت پسر :n02: هر وقت ميبينمشون كلي انرژي مثبت ميگيرم :n19: اسمشون رادين (راست) و رهام هست (چپي) :n01: حيف كه نميتونم بقلشون كنم (شهرستان هستن) .

1376MAXIMUM
15-03-2015, 14:44
اگر فرمانده یه نیروی خصوصی بودم یه حالی به این داعشیا و امثالهم می دادم که عرب لنگ می انداخت!:n02: (البته رویا بر جوانان عیب نیست!)

البته همشون با هم یه پ...خ...ن. ولی سیاست تا چه حد اخه دیگه کثیف بشه...
اقا این ایران کم حسابشون رو نرسیده میدونی چند تا جت فرستادن و چند بار فرستادن میدونی اگر ایران دخالت نکرده بود تا الان داعش نصف ایران رو هم گرفته بود حجی
حالا میخواهی بدونی چرا از بیخ ورشون نداشتن از رو زمین؟ چون هزینه خیلی زیادی داره خودت حساب کن ببین چقدر میشه هر موشک ۱ میلیاردی اب میخوره حداقل

Mehrshad-msv
15-03-2015, 14:58
چی شد الان:n13: آفرین بر این محاسبات :n01:خیلی پیچی شد ولی کلا منظورم شکار دانه به دانه بود نه حملات موشکی چون حملات موشکی شما تلفات اجتماعی اقتصادی و اجتماعی هم داره. نفرت و نوجوونی که خانوادش رو در جنگ از دست داده بهانه ای برای همچین گروههایی تا نیروشون مثل سوسکا بیشتر کنند...

1376MAXIMUM
15-03-2015, 15:13
چی شد الان:n13: آفرین بر این محاسبات :n01:خیلی پیچی شد ولی کلا منظورم شکار دانه به دانه بود نه حملات موشکی چون حملات موشکی شما تلفات اجتماعی اقتصادی و اجتماعی هم داره. نفرت و نوجوونی که خانوادش رو در جنگ از دست داده بهانه ای برای همچین گروههایی تا نیروشون مثل سوسکا بیشتر کنند...
حمله زمینی که خیلی بد تره هزینه خیلی بیشتری داره از مردم خودمون هم هزینه کنیم از خودمون باید بریم
اقو من اون محاسبات رو دوباره انجام میدم احتمالا خیلی غلط داره چون هر چی فکر میکنم میبینم باید اون ظریبه کوچیکتر باشه

Mehrshad-msv
16-03-2015, 01:04
دور قم اعشارشو گرد کن درست می شه! البته رو به استکبار داعشی:n02:

1376MAXIMUM
16-03-2015, 01:20
دور قم اعشارشو گرد کن درست می شه! البته رو به استکبار داعشی:n02:
با اشتباه نداره یا یه چیزی حدود یه دو نه یک و ۱۳ تا صفر جلوش اشتباه داره حالا هنوز حساب نکردم دوباره و یه ضریب ۱.۴ دادم که فکر کنم ۲.۷ باشه باید برم دوباره نگاه کنم عدد ها رو

Mehrshad-msv
16-03-2015, 01:24
یادت نره ماکسیمم ضریب 13 رو هم ازش بگیری بعد ببینیم می شه بردش رو هوا یا نه:n02:

1376MAXIMUM
16-03-2015, 01:34
یادت نره ماکسیمم ضریب 13 رو هم ازش بگیری بعد ببینیم می شه بردش رو هوا یا نه:n02:
والا حساب کردنش خیلی سخت نیست
کسی باور نمیکنه یه سری عدد خاص داره مثلا شکافت هر هسته اورانیوم حدود ۲۰۰ مگا الکترون ولت انرژی تولید میکنه خوب یک مولش ۶.۰۲۲ *۱۰^۲۳ تا اتم هست خوب توش ضرب میشه یه تبدیل واحد داره و بعد چند تا محاسبه دیگه که اوناش رو هم کار سختی نیست میشه انجام داد و بعد جواب قشنگ تو یه برگه دفتری جا میشه خالا مینویسم و میزارم عکسش رو

Mehrshad-msv
16-03-2015, 01:41
بزار فقط آروم بزار! بعد اون علامتارم تشریح کن داش من فیزیکم خوب نیست زیاد.:n02:

ahwazp30
16-03-2015, 15:01
سلام .اینجا کسی هست که تو کار گوشی باشه یا اطلاعات بالایی داشته باشه ؟ یه سوال تخصصی دارم .اگه کسی هست اعلام کنه ؟

SADEGH 7
16-03-2015, 15:13
سلام .اینجا کسی هست که تو کار گوشی باشه یا اطلاعات بالایی داشته باشه ؟ یه سوال تخصصی دارم .اگه کسی هست اعلام کنه ؟

موارد تخصصی رو تو انجمن های تخصصی خودش مطرح کنین، زودتر به جواب می رسین:
مباحث عمومی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1376MAXIMUM
16-03-2015, 19:12
اقا بر گه رو گذاشتم ترسیدم پاکش کردم
یکی از بچه ها هم شاهد هست

Thor God
17-03-2015, 13:44
آقا این پورت فورواردینگ مودم تلنت کجاست ؟ :n37:
چه مودم مسخره ای هستا !

1376MAXIMUM
17-03-2015, 14:25
بچه ها بریم چهار شنبه سوی امشب کی چیکارست برنامه امشبتون چیه؟
ما تو سپاهان شهر شلوغ میشه چون زمین خالی داره و تر تمیز هم هست همه اصفهان میرن اونجا مسئولین پارسال همکاری هم کردن برق رو قطع کردن که مثلا کسی بیرون نره و ... که بازم فایده نداشت ماهم امشب اونجاییم بزن و بکوب و ترقه هم هیچی ندارم ای کاش بچه ها امشب اهنگ و ... شون به راه باشه خانوما و اقایون هم همکاری کنن و یخ شب توپ داشته باشیم

soroosh_cz
17-03-2015, 14:55
من که از کارایی که به بهانه ی ۴شنبه سوری میکنن بدم میاد. مث آدم میشینم تو خونه؛ تو بازی آنلاین به اندازه ی کافی آتیش میزنیم و می ترکونیم...

امید رض
17-03-2015, 14:59
امشب عملیات دلتا هست بریزید مردم وتیکه پاره کنید :n08:
در خونه یا زنگ خونه مردمو بزنید ...درکه باز شد بمب دود زا ..یا کپسولی پرت کنید فرارکنید ...یادتون باشه کاری با مغازه یا تاکسی یا پاساژ هانداشته باشید
ماکه امشب بابمب دود زا کلی برنامه داریم گروهی ..اونم چه دودی همرا صدایه نوازش کپسولی

1376MAXIMUM
17-03-2015, 15:46
من که از کارایی که به بهانه ی ۴شنبه سوری میکنن بدم میاد. مث آدم میشینم تو خونه؛ تو بازی آنلاین به اندازه ی کافی آتیش میزنیم و می ترکونیم...

بهونه چیه بابا چهار شنبه سوریه دیگه سور هم که میشه جشن و شادی و .... خوب جشن و شادی هم الان این شکلیه ۵۰ سال پیش یه شکل دیگه بود قبلش یه شکل دیگه هست ۵۰ سال دیگه هم یه شکل دیگه چه حرفیه به بهونه چهار شنبه سوری چهار شنبه سوری جشن هست همیشه که نمیشه شاد بود و زد و رقصید
درسته؟

hp722
17-03-2015, 16:40
به شخصه میشینم خونه فیلمم رو نگاه میکنم.به بهانه چهارشنبه سوری ملت هرکاری دلشون میخواد میکنن و از عُرف شدیدا خارج میشن.والا آدم یاد فیلم پاکسازی میفته

امید رض
17-03-2015, 17:00
یه چندتا موشک از اون چوبی بلندا رو مستقیم بزارید وسط خیابون نشونه گیری کنید به خونه ها و بلند دادبزنید وبگید بسویه بینهایت وفراتراز آن بعد روشنش کنید بعد با دست سفت بگیرید تا موشکه ازدستتون درنره بزنه خونه مردم رو داغون کنه:n08:
یابشینید توخونتون از برنامه هایه هزارساله تکراریه شبکه هایه تلویزیون لذت ببرید

hp722
17-03-2015, 18:14
یابشینید توخونتون از برنامه هایه هزارساله تکراریه شبکه هایه تلویزیون لذت ببرید

دو فیلم لاک پشت های نینجا و تبدیل شوندگان4 هزارساله نیست.امسال فیلم های خوبی رو در نظر گرفتن برای پخش

امید رض
17-03-2015, 18:34
دو فیلم لاک پشت های نینجا و تبدیل شوندگان4 هزارساله نیست.امسال فیلم های خوبی رو در نظر گرفتن برای پخش
یه جوری میگی تبدیل شوندگان 4 انگارتلویزیون میخواد American Pieنشون بده:n08:

hp722
17-03-2015, 18:38
یه جوری میگی تبدیل شوندگان 4 انگارتلویزیون میخواد American Pieنشون بده:n08:

آقای رجب شما برید همون چیزهایی که میخواید رو انجام بدید.هرکس نسبت به روحیه خودش.درضمن تبدیل شوندگان خیلی قشنگ تر از اون فیلمی هست که اسم بردید

MR.CART
17-03-2015, 19:42
ای خدا ای خدا ای خدا
یعنی بدترین خبر دم عید رو شنیدم قراره برامون مهمان بیاد خانوادگی
اه میخواستم بشینم عید درس بخونم واسه کنکور اخه روزای تعطیل من خیلی بهتر درس میخونم و از طرفی این عید رو ما نرفتیم مسافرت میخواستیم خانوادگی دورهم باشیم
خوشبحالتون خوشبحال شما اگه از دید و بازدید عید خوشتون میاد.

soroosh_cz
17-03-2015, 20:21
بهونه چیه بابا چهار شنبه سوریه دیگه سور هم که میشه جشن و شادی و .... خوب جشن و شادی هم الان این شکلیه ۵۰ سال پیش یه شکل دیگه بود قبلش یه شکل دیگه هست ۵۰ سال دیگه هم یه شکل دیگه چه حرفیه به بهونه چهار شنبه سوری چهار شنبه سوری جشن هست همیشه که نمیشه شاد بود و زد و رقصید
درسته؟

همینجوریش داریم از صداش مستفیض میشیم :n02: حداقل بذار نبینم اون کارهایی رو که نباید ببینم :n09: بذار فکر کنم فقط دارن ترقه و ... میزنن :n39:
من الان تو بازی، اینقدر هیجان بم وارد میشه که اصلا هیچ چیزی بیشتر از بازی آنلاین بهم انرژی نمیده.