مشاهده نسخه کامل
: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه
سلام دوستان
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفقا به تازگی یکی از بچه های همین فروم یعنی khoodet یه صفحه توی کلوب درست کرده برای اعتراض به این سیاست کثیف امیدوارم که ما رو همراهی بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
اینم مدرک در خصوص محدود کردن شبانه:
ho3in2012
23-09-2014, 18:11
واقعا که
دل ما به همین دانلود شبانه خوشه
همونم میخوان بگیرن از ما :n03::n03:
احسنت کار خوبی کردی یک تایپک جداگونه زدی
فقط از مدیران خواهش میکنم نه تنها تایپک حذف نکنند بلکه خودشون کمک هم بکنند چونکه با حذف شبانه عملا دانلود کردن هم حذف میشه چونکه هیچ کی حاضر نیست 3400 بده پای 1 گیگ به خاطر دانلود
احسنت کار خوبی کردی یک تایپک جداگونه زدی
فقط از مدیران خواهش میکنم نه تنها تایپک حذف نکنند بلکه خودشون کمک هم بکنند چونکه با حذف شبانه عملا دانلود کردن هم حذف میشه چونکه هیچ کی حاضر نیست 3400 بده پای 1 گیگ به خاطر دانلود
اینم اعتراض بنده همه برن و اعتراض کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mv217010
23-09-2014, 18:21
اینا دارن با این کاراشون یواش یواش قانون کپی رایت رو اعمال میکنن...1سال دیگه سایتای دانلود ایرانی جمع میشه و ما باید فایل هامونو بخریم
وای که بدبخت شدیم:sq_3::42:
دوستان فکر نکنن این محدودیت سراغشون نمیاد خیالتون تخت که سراغ همه میاد پس اگر الان برخود نشه و اعتراض نکنید مطمین باشد بعدا هیچ فایده ای نداره
بزارید معلوم بشه ما هم اگه بهمون ظلم بشه میتونیم اعتراض کنیم از حقمون دفاع کنیم
اره بچه ها سریع یه کاری کنید تا جلوی این کار رو بگیریم.خواهش میکنم تمنا میکنم.به نفع خودتونه
اینا دارن با این کاراشون یواش یواش قانون کپی رایت رو اعمال میکنن...1سال دیگه سایتای دانلود ایرانی جمع میشه و ما باید فایل هامونو بخریم
وای که بدبخت شدیم:sq_3::42:
دوست عزیز چرا وقتی یکی حقمون میخوره ما میشینیم یک گوشه و همش میگیم بدبخت شدیم خب بریمم حقمون بگیریم
به نظرم همه باید برای یک بار هم که شده با هم متحد بشیم وقتی متحد بشیم راحت میتونیم حقمون بگیریم
اره همه برین تو صفحه کلوب وزیر مثل من و khoodet اعتراض کنید.خواهشا
دوستان اگر کسی میتونه داخل فیسبوک و کلوب یک صفحه باز کنه مخصوص اعتراض و آدرسش همیجا بزاره
david-ebi
23-09-2014, 18:36
من هم تقریبا میتونم این قانون جدید رو تایید کنم.چون از سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق امروز باهام تماس گرفتند درباره شکایتی که به محدودیت سرعت دانلود شبانه صبانت در 195 کرده بودم و کارشناسشون بهم گفت طبق قانون جدید مصرف منصفانه شبانه یعنی 2 برابر حجمی که روزانه میخرید میتوانید شبانه دانلود کنید و بعد از اون سرعت دانلودتون ثابت یسته میشه روی 10 الی 16 کیلوبایت در ثانیه.این مصوبه در بین شرکتها از برج 12 سال پیش در مبین نت شروع شد و شهریور امسال هم در صبانت اجرا شد و طبق گفته جناب کارشناس به مرور ظرف ماههای آینده تمامی isp ها شامل این قانون میشوند:n04:.دوستان اگر به فکر اینترنت این مملکت که تنها دلخوشی ما جوانان است هستید به هر نهاد و ارگان مسئولی که میتونید شکایت کنید تا حداقل صداتونو بشون و گرنه باید بگم متاسفانه از این به بعد برای هر کیلوبایتی که دانلود میکنید باید هزینه سنگین گیگی 3880 تومان را بپردازید:n03:.از همه عزیزان خواهش میکنم که صدای اعتراضشونو به گوش همه مسئولین مربوطه برسونند.
من هم تقریبا میتونم این قانون جدید رو تایید کنم.چون از سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق امروز باهام تماس گرفتند درباره شکایتی که به محدودیت سرعت دانلود شبانه صبانت در 195 کرده بودم و کارشناسشون بهم گفت طبق قانون جدید مصرف منصفانه شبانه یعنی 2 برابر حجمی که روزانه میخرید میتوانید شبانه دانلود کنید و بعد از اون سرعت دانلودتون ثابت یسته میشه روی 10 الی 16 کیلوبایت در ثانیه.این مصوبه در بین شرکتها از برج 12 سال پیش در مبین نت شروع شد و شهریور امسال هم در صبانت اجرا شد و طبق گفته جناب کارشناس به مرور ظرف ماههای آینده تمامی isp ها شامل این قانون میشوند:n04:.دوستان اگر به فکر اینترنت این مملکت که تنها دلخوشی ما جوانان است هستید به هر نهاد و ارگان مسئولی که میتونید شکایت کنید تا حداقل صداتونو بشون و گرنه باید بگم متاسفانه از این به بعد برای هر کیلوبایتی که دانلود میکنید باید هزینه سنگین گیگی 3880 تومان را بپردازید:n03:.از همه عزیزان خواهش میکنم که صدای اعتراضشونو به گوش همه مسئولین مربوطه برسونند.
داداش حق گرفتنیه باید بگیریم خواهش میکنم کمک کنید.
اینم از جوابی که امروز کارشناس 195 به یکی از کاربرای صبانت داده است
خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی
:n27:
.گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!
:n04::n04:
و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند
:n03:
.
بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیم
:n04::n04::n04:
و علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیم
:n08:
و برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی
:n04:
.
بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند
بله
.
:n27::n28::n30:
داداش با اجازه من متنت گذاشتم اینجا:n06:
اعتراض هایی که تا الان در صفحه وزیر ثبت شده
بچه ها نفری چند تا پیام بزارید نه یک دونه
بقیه هم برن اعتراض کنند
این قانون مال صبانته کجا نوشته که سراسریه ؟:n13:
david-ebi
23-09-2014, 18:53
در ضمن میتونید اسم این تاپیک رو به کمپین اعتراض به حذف کردن دانلود شبانه بزارید:n02::n03::n28: چون قانونی که قرار است در کل isp ها اعمال شود بیشتر شبیه به حذف کردن است و نه محدود کردن.
داداش با اجازه من متنت گذاشتم اینجا:n06:
داداش گل جناب khoodet در راستای اعتراض به این حق کشیها اجازه ما هم دست شماست:n16:
دوستان دقیقا بگید منظورتون این قانون جدید مصرف منصفانه هست چونکه اعتراض به اینترنت روزی هزار بار تو صفحه وزیر انجام میگیره پس کلی نگید بگید اعتراضتون مخصوص شبانه هست
دوست عزیز قرار به زودی سراسری بشه هم در جواب اون کارشناس 195 گفته شده و هم تو جواب وزیر که گفته این قانون صبانت مطابق قانون تنظیم مقررات هست
david-ebi
23-09-2014, 18:58
دوست عزیز و همشهری گلم متاسفانه در تماسی که سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق با من داشتند بابت پیگیری شکایتم در 195 کارشناس مربوطه این موضوع را عنوان کرد که طبق دستور در ماههای آینده به مرور کلیه isp ها موظفند این قانون را اجرا کنند.درصورتیکه خواستید خودتان پیگیری کنید و دلایل مستند را ببینید شماره شعیه شمال شرق سازمان تنظیم مقررات را در پ.خ خدمتتان میدهم تا خودتان از آنها سوال کنید.:n16:
Alireza SM
23-09-2014, 18:58
میشه به دیوان عدالت اداری هم شکایت کرد چون اونها حق دارن هر مصوبه هر نهاد دولتی رو باطل کنن.
دوستان مثل اینکه یادتون رفت کجا زندگی میکنید . فراموش کردین که طبق قانون اصلا حق ندارند isp سرعت بالاتر ارائه کنن شما هرجایی شکایت کنید میگن حق اعتراض ندارین طبق قانون به شما باید 128 تعلق بگیره و نه بیشتر . اگرم همین وزیر نبود الان اینترنت بالای 1مگ 2 مگ نداشتیم میدونید که شدیدا نماینده های مجلس هم اعتراض کردن و میخوان وزیر ارتباطات استیضاح کنن که چرا سرعت بالا به کاربرا خونگی ارائه کردی . اینا مخالف شدید اینترنت پرسرعت هستن و با این اعتراضات تو کلوب اینجور جاها به جایی نمیرسیم به نظر تو سایت خود مخابرات اعتراض کنید خیلی بهتر .
میشه به دیوان عدالت اداری هم شکایت کرد چون اونها حق دارن هر مصوبه هر نهاد دولتی رو باطل کنن.
این هم یک راهش هست
ولی من بعید میدونم به نتیجه برسه چونکه اینا از خداشون کل اینترنت قطع بشه چه برسه شبانه فکر کنم بیشتر تاییدشون بکنه:n02:
miladdarren
23-09-2014, 19:03
به جای این که وضع اینترنت روز به روز بهتر بشه بدتر می شه:|
اینترنت روبا قیمت 2 برابر افغانستان و 20 برابر ژاپن می فروشن با کیفیت به شدت پایین:|
لعنت...
david-ebi
23-09-2014, 19:05
به جای این که وضع اینترنت روز به روز بهتر بشه بدتر می شه:|
اینترنت روبا قیمت 2 برابر افغانستان و 20 برابر ژاپن می فروشن با کیفیت به شدت پایین:|
لعنت...
داداش 3500 برابر ژاپن نه 20 برابر.:n28:
دوستان مثل اینکه یادتون رفت کجا زندگی میکنید . فراموش کردین که طبق قانون اصلا حق ندارند isp سرعت بالاتر ارائه کنن شما هرجایی شکایت کنید میگن حق اعتراض ندارین طبق قانون به شما باید 128 تعلق بگیره و نه بیشتر . اگرم همین وزیر نبود الان اینترنت بالای 1مگ 2 مگ نداشتیم میدونید که شدیدا نماینده های مجلس هم اعتراض کردن و میخوان وزیر ارتباطات استیضاح کنن که چرا سرعت بالا به کاربرا خونگی ارائه کردی . اینا مخالف شدید اینترنت پرسرعت هستن و با این اعتراضات تو کلوب اینجور جاها به جایی نمیرسیم به نظر تو سایت خود مخابرات اعتراض کنید خیلی بهتر .
آخه این کارشون دیگه ربطی به مجلس یا جاهای دیگه نداره خود وزیر تصویب کرده این محدودیت رو برای تمام شرکت ها
با این قانون های عجیب غریب که این وزیر میزاره به نظرم استیضاح بشه بهتره
به جای این که وضع اینترنت روز به روز بهتر بشه بدتر می شه:| اینترنت روبا قیمت 2 برابر افغانستان و 20 برابر ژاپن می فروشن با کیفیت به شدت پایین:| لعنت...
دوست عزیز خوب به جای لعنت فرستادن که حقشون هست پاشید برید صفحه وزیر اعتراض کنید باور کنید این تاثیرش بیشتر از اون لعنت فرستادن هست
parham_7
23-09-2014, 19:20
زمان احمدی نژاد وضعیت اینترنت خیلی بهتر بود
من مخابرات نامحدود داشتم با پینگ عالی که الان خیلی وقته حذف شده قیمت ها هم بالا رفته
تا جایی که فهمیدیم این بود که صبانت به دلیل اشغال شدن پهنای باند توسط یه عده این قانون رو گذاشت
وهمه شرکت ها با دانلود شبانه مشکل ندارن
این همه کاربر این همه شرکت این همه قرارداد مگه الکیه که یهو عوض شه :n29:
به نظر من که فقط در حد حرف بوده
تا جایی که فهمیدیم این بود که صبانت به دلیل اشغال شدن پهنای باند توسط یه عده این قانون رو گذاشت
وهمه شرکت ها با دانلود شبانه مشکل ندارن
این همه کاربر این همه شرکت این همه قرارداد مگه الکیه که یهو عوض شه :n29:
به نظر من که فقط در حد حرف بوده
وزیر در جواب به اعتراض به قانون جدید صبانت گفتند این قانون مطابق قانون تنظیم مقررات هست
و همچنین جواب اون کارشناس 195 هم گذاشته شد
و همچنین سامانه 195 اعتراضات به قانون صبانت رو همه به سرعت مردود اعلام کرد
دیگه باید وزیر باید به چه زبونی بگه این قانون صبانت قانون ما هست پس قانون سراسری هست
parham_7
23-09-2014, 19:28
این کمپین رو گسترش بدین برای برگردوندن اینترنت نامحدود من خودم الان واقعا پشیمونم که زمانی فکر میکردم با اومدن اقای بنفش وضع اینترنت بهتر میشه
من مخابرات نامحدود داشتم با پینگ عالی که الان خیلی وقته حذف شده قیمت ها هم بالا رفته
دوست عزیز اون موقع هنوز کسی زیاد از اینترنت استفاده نمی کرد شرکتها ارگانها دولتی بانکها هنوز زیاد خدماتشون نبرده بودن به سمت اینترنت ولی الان اینجوری نیست . اون موقع من میرفتم مرکز مخابراتمون راحت دو سه روز سرویس بین شرکتها عوض میکردم ولی الان تا بین یه شرکت میخوام عوض کنم یکی دو ماهی تو نوبت باید باشم . مردم قبلا زیاد از اینترنت استفاده نمیرکدم ولی در حال حاضر خیلیها دارند استفاده میکنن و اینام فکرشو نمیکردن که این همه بخوان از اینترنت استفاده کنن . مطمعا باشین اگر شرکتها اینکار رو کنن خیلی از یوزراشون از دست میدن چون تفاوتی بین شرکتها اون وقت وجود نخواهد داشت .
parham_7
23-09-2014, 19:33
دوست عزیز اون موقع هنوز کسی زیاد از اینترنت استفاده نمی کرد شرکتها ارگانها دولتی بانکها هنوز زیاد خدماتشون نبرده بودن به سمت اینترنت ولی الان اینجوری نیست . اون موقع من میرفتم مرکز مخابراتمون راحت دو سه روز سرویس بین شرکتها عوض میکردم ولی الان تا بین یه شرکت میخوام عوض کنم یکی دو ماهی تو نوبت باید باشم . مردم قبلا زیاد از اینترنت استفاده نمیرکدم ولی در حال حاضر خیلیها دارند استفاده میکنن و اینام فکرشو نمیکردن که این همه بخوان از اینترنت استفاده کنن . مطمعا باشین اگر شرکتها اینکار رو کنن خیلی از یوزراشون از دست میدن چون تفاوتی بین شرکتها اون وقت وجود نخواهد داشت .
یعنی در مدت ۱ سال انفجار جمعیت استفاده کننده اینترنت رخ داده!
ما همون ۱ مگ نامحدود سابقمون رو میخوایم برگرده !
به شدت تایید میشه
نمیدونم دلم احمدی نژاد کرده اون موقع ها چه فحش هایی که بهش نمیدادیم باور کنید سگش شرف داشت به اینا این فقط با شعارهای قشنگ ما خر کردند والا تو عمل هیچ کاری انجام ندادند
وزیر در جواب به اعتراض به قانون جدید صبانت گفتند این قانون مطابق قانون تنظیم مقررات هست
و همچنین جواب اون کارشناس 195 هم گذاشته شد
و همچنین سامانه 195 اعتراضات به قانون صبانت رو همه به سرعت مردود اعلام کرد
دیگه باید وزیر باید به چه زبونی بگه این قانون صبانت قانون ما هست پس قانون سراسری هست
خب معلومه هر شرکتی یه جور قوانین داره مثلا (های وب) برای دانلود شبانه 3 ساعت درنظر گرفته حالا شاید این قانون از طرف وزیر باشه بعد ما همه باید بیایم بگیم که اره قراره این قانون هم سرارسری بشه؟:n13:
Milad4171
23-09-2014, 19:37
سلام.
دوستان طی همین مصوبه ای که تصویب شده ، متاسفانه واقعیت داره. در تمامی شرکت ها هم این قانون برقرار است ( کم و بیش برقرار هست ) با اختلاف کمی بیشتر مخابرات وضعیت بهتری رو داره . اونم دیگه نیاز به توضیح نداره.
البته این مصوب زمانی تصویب شد که بالا رفتن تعداد افراد متصل به شبکه ، پورت ها با افت سرعت بسیار زیادی مواجه شدن.
از طرفی شبکه زیر ساخت ایران به قدری ضعیف است که توان تحمل این مقدار یوزر و ترافیک بیش از 85 درصد پهنای باند کشور رو نداره. اونم در تایم شبانه که به دلیل رایگان بودن میشه بین یوزرهای فعال بیش از 95 درصد ظرفیت پهنای باند رو پر میکنه .
این مشکل البته با تقویت و به روز رسانی زیر ساخت قابل حل هست اما چیزی که من دیده بودم چیزی حدود 2 یا 3 سال زمان می بره تا زیر ساخت کل کشور اصلاح بشه ( اگر پروژه ای کلید بخوره )
با این حال به نظر من تنها راه چاره حذف دانلود شبانه هستش. ( تا حل شدن این مشکل ) . البته نظر منه. یعنی کلاً چیزی به نام دانلود رایگان شبانه وجود نداشته باشه و مانند ساعات دیگه محاسبه بشه.
اینطوری کسانی که تو اون تایم کار واجب دارن به مشکل هم نمیخورن.
البته من مخالف این اعتراضات نیستم. کاملا هم موافق هستم اما به نظر من باید برای این اعتراض راهکاری هم ارائه بشه . نه فقط اعتراض بدون هیچ ارائه راه حل .
یه مورد دیگه اینکه صفحه ای که در سایت کلوب وجود داره پیج شخصه آقای واعظی نیست. پیج هم فقط جنبه خبری داره و کسی که این اخبار رو ارائه میده شاید اطلاعات خیلی کامل و شفافی رو نداشته باشه که بتونه به شما ارائه بده. ( البته این چیزی هست که من شنیدم ) اما خوب ممکنه این مباحث رو به ایشون برسونه .
در اخر به نظر من اگر شما اعتراضاتی دارین برای اینکه اعتراضات سازنده باشه و به صورتی بررسی این مشکل هم داخل اعتراضات گنجانده بشه.
:n06:
farshad0123
23-09-2014, 19:41
اول شکایت به 195 از شرکتی که این قانون رو اجرا میکنه و بعد تخلیه بهترین راه اعتراض همینه
سلام.
دوستان طی همین مصوبه ای که تصویب شده ، متاسفانه واقعیت داره. در تمامی شرکت ها هم این قانون برقرار است ( کم و بیش برقرار هست ) با اختلاف کمی بیشتر مخابرات وضعیت بهتری رو داره . اونم دیگه نیاز به توضیح نداره.
البته این مصوب زمانی تصویب شد که بالا رفتن تعداد افراد متصل به شبکه ، پورت ها با افت سرعت بسیار زیادی مواجه شدن.
از طرفی شبکه زیر ساخت ایران به قدری ضعیف است که توان تحمل این مقدار یوزر و ترافیک بیش از 85 درصد پهنای باند کشور رو نداره. اونم در تایم شبانه که به دلیل رایگان بودن میشه بین یوزرهای فعال بیش از 95 درصد ظرفیت پهنای باند رو پر میکنه .
این مشکل البته با تقویت و به روز رسانی زیر ساخت قابل حل هست اما چیزی که من دیده بودم چیزی حدود 2 یا 3 سال زمان می بره تا زیر ساخت کل کشور اصلاح بشه ( اگر پروژه ای کلید بخوره )
با این حال به نظر من تنها راه چاره حذف دانلود شبانه هستش. ( تا حل شدن این مشکل ) . البته نظر منه. یعنی کلاً چیزی به نام دانلود رایگان شبانه وجود نداشته باشه و مانند ساعات دیگه محاسبه بشه.
البته من مخالف این اعتراضات نیستم. کاملا هم موافق هستم اما به نظر من باید برای این اعتراض راهکاری هم ارائه بشه . نه فقط اعتراض بدون هیچ ارائه راه حل .
یه مورد دیگه اینکه صفحه ای که در سایت کلوب وجود داره پیج شخصه آقای واعظی نیست. پیج هم فقط جنبه خبری داره و کسی که این اخبار رو ارائه میده شاید اطلاعات خیلی کامل و شفافی رو نداشته باشه که بتونه به شما ارائه بده. ( البته این چیزی هست که من شنیدم ) اما خوب ممکنه این مباحث رو به ایشون برسونه .
در اخر به نظر من اگر شما اعتراضاتی دارین برای اینکه اعتراضات سازنده باشه و به صورتی بررسی این مشکل هم داخل اعتراضات گنجانده بشه.
با تشکر از آقا میلاد که خدا شکر همیشه از بچه ها حمایت میکنند
مثل جریان تایپک پارس آنلاین
منم موافقم دوستان هم راه حل بدند برای رفع مشکل و هم اینکه نحوه رساندن اعتراضمون به مسوولین رو اعلام کنند
سلام.
اقا میلاد ممنون که از ما حمایت میکنین.دمت گرم خیلی اقایی:n16::n12:
اول شکایت به 195 از شرکتی که این قانون رو اجرا میکنه و بعد تخلیه بهترین راه اعتراض همینه
آخه شکایت دزدی رو پیش خود دزد که نمیبرند کارشناس 195 گفته چرا به صبانت اعتراض میکنید این قانون خود ما هست
farshad0123
23-09-2014, 19:52
شرکتای اینترنتی از خداشونه چنین قانون هایی تصویب بشه بخاطر همین سرعت دانلود شبانه رو عمدا محدود میکردن که مردم صداشون دربیاد که بگن بله علت افت سرعت اینه که خیلیا شبا دانلود میکنن اگر اینجوره چرا مخابرات و فن آوا چنین مشکلی ندارن و در ساعات رایگان همون سرعت روز رو میدن و اینترنت در ساعات رایگان غیر قابل استفاده نمیشه مثل شرکت های دیگه
دوستان تو تبیان هم صفحه داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی سایت وزارت هم شکایت کنیم ضرر نداره:
شرکتای اینترنتی از خداشونه چنین قانون هایی تصویب بشه بخاطر همین سرعت دانلود شبانه رو عمدا محدود میکردن که مردم صداشون دربیاد که بگن بله علت افت سرعت اینه که خیلیا شبا دانلود میکنن اگر اینجوره چرا مخابرات و فن آوا چنین مشکلی ندارن و در ساعات رایگان همون سرعت روز رو میدن و اینترنت در ساعات رایگان غیر قابل استفاده نمیشه مثل شرکت های دیگه
داداش طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده شبانه کل ایران برچیده میشه (15kb) دیگه مخابراتو و فن اوا نداره.از مدیران هم تشکر میکنم که دارن حمایت میکنن.
aliiran2008
23-09-2014, 19:55
دوستان باید چند نکته را بگم
قرار نیست همه شرکت ها این طرح را کامل اجرا کنند مثل قانون های دیگه به افراد عادی بیشتر از 128 نمیتونن بگیرن و ...
هر شرکتی با توجه به بودجه و امکاناتی که میتونه بگدارهمیتونه شبانه را برای کاربرات بگداره یا اگه درخواست زیاد بشه شاید یه طرح مخصوص دانلودر ها بگدارن
نکته اخری که خیلی با حال تره
سایت های دانلود فیلم . برنامه و هر سایتی که بر پایه دانلود هست در اینده در صورت اجرای این طرح مشکلات خیلی زیادی براشون پیش میاد
دوستان باید چند نکته را بگم
قرار نیست همه شرکت ها این طرح را کامل اجرا کنند مثل قانون های دیگه به افراد عادی بیشتر از 128 نمیتونن بگیرن و ...
هر شرکتی با توجه به بودجه و امکاناتی که میتونه بگدارهمیتونه شبانه را برای کاربرات بگداره یا اگه درخواست زیاد بشه شاید یه طرح مخصوص دانلودر ها بگدارن
نکته اخری که خیلی با حال تره
سایت های دانلود فیلم . برنامه و هر سایتی که بر پایه دانلود هست در اینده در صورت اجرای این طرح مشکلات خیلی زیادی براشون پیش میاد
داداش دارن اجرا میکنن.اون مصوبه هم برداشته شد و به افراد عادی تا 2 طبق قانون میدن.اینده اینترنت خودتونه به هر حال پیشگیری بهتر از درمان نذارین تمام isp ها مثل صبا شن.isp ها که از خداشونه.
من شکایت دادم تو خود سایت رسمی حالا باید ببینیم چی میشه.
farshad0123
23-09-2014, 20:02
داداش طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده شبانه کل ایران برچیده میشه (15kb) دیگه مخابراتو و فن اوا نداره.از مدیران هم تشکر میکنم که دارن حمایت میکنن.
به نظر من دلیلش همین محدودیت سرعت ها و شکایت کاربرا به تنظیم مقررات به خاطر سرعت پایین دانلود شبانه هست و شرکت ها بهونه ای گرفتن دستشون که در ساعات رایگان بخاطر ترافیک بالا اینترنت غیر قابل استفاده میشه و سرعت به شدت پایین میاد در صورتی که اگر چنین چیزی بود شرکتایی مثل مخابرات و فن آوا هم الان باید چنین مشکلی رو داشتن پس همش محدود کردن خود شرکته هر کی بخاطر این موضوع به تنظیم مقررات شکایت کنه شرکتا هم همین دلیلو میارن واسه تنظیم مقررات تنظیم مقررات هم مجبور به تصویب چنین قانونی میشه
دوستان تو تبیان هم صفحه داره:
توی سایت وزارت هم شکایت کنیم ضرر نداره:
احسنت این شد یک پیام خوب:n02:
دوستان به جای اینکه فقط بشیند غصه بخورید یا اینکه بگید سراغ ما نمیاد و بقیه هم به درک یک کار عملی انجام بدید و اینجا اعلام کنند
parham_7
23-09-2014, 20:09
به شدت تایید میشه
نمیدونم دلم احمدی نژاد کرده اون موقع ها چه فحش هایی که بهش نمیدادیم باور کنید سگش شرف داشت به اینا این فقط با شعارهای قشنگ ما خر کردند والا تو عمل هیچ کاری انجام ندادند
این اقای بنفش فقط حرف میزنه در عمل هیچ کاری نمیکنه من گول حرف طرفدارهاش داخل همین فروم ها رو خوردم که ازش حمایت کردم
Mr saeed
23-09-2014, 20:10
کل ایران هم اعتراض کنن این قانون اجرا می شه همینطوری که در بعضی isp ها به صورت موقت اجرا شده بود
کل ایران هم اعتراض کنن این قانون اجرا می شه همینطوری که در بعضی isp ها به صورت موقت اجرا شده بود
داداش باید تلاش خودمونو بکنیم از هیچ بهتره شما هم برو تو صفحه وزیر و یه کامنت بنویس ممنون
farshad0123
23-09-2014, 20:13
آخه شکایت دزدی رو پیش خود دزد که نمیبرند کارشناس 195 گفته چرا به صبانت اعتراض میکنید این قانون خود ما هست
شکایت برا اینکه اعتراض کاربر ها به گوششون برسه تا بلکه عاجز بشن و هر روز از این مصوبه ها درنیارن
اول اون قانون حذف نامحدود ها الان هم مصرف منصفانه بعدش هم مصوبه جدید تر که قراره قیمت اینترنت بالا بره
دوستان لطفا شما هم تو سایت رسمیش شکایت کنید تا تعداد شکایات زیاد شه شاید فرجی شد.
به نظرم اینقدر نا امیدی هم خوب نیست بالاخره ما باید سعیمون بکنیم
دوستان اگر کسی میتونه این خبر بفرسته برای سایت خبری خدا رو چه دید شاید یکیشون اومد حرف مردم زد من خودم سعی میکنم برای چند تا بفرستم
farshad0123
23-09-2014, 20:17
مصوبه ی جدید هم که قراره اینترنت کلا گرون بشه اونوقت فکر کنم 1گیگ رو باید 10هزار تومن بخریم:n09:
به نظرم اینقدر نا امیدی هم خوب نیست بالاخره ما باید سعیمون بکنیم
دوستان اگر کسی میتونه این خبر بفرسته برای سایت خبری رو خدا چه دید شاید یکیشون اومد حرف مردم زد من خودم سعی میکنم برای چند تا بفرستم
داداش اره اگه بتونیم رسانه ایش کنیم بهترین کاره شاید کوتاه بیان منم میفرستم شاید گذاشتن.افرین خیلی کار خوبی پیشنهاد دادین.
شکایت برا اینکه اعتراض کاربر ها به گوششون برسه تا بلکه عاجز بشن و هر روز از این مصوبه ها درنیارن
اول اون قانون حذف نامحدود ها الان هم مصرف منصفانه بعدش هم مصوبه جدید تر که قراره قیمت اینترنت بالا بره
بعدشم حتما میخوان adsl قطع کنن برگردیم به دیال آپ.کشورای دیگه دارن اینترنت 20 32 و.. میدن مسؤولان همیشه در صحنه حاضر ماهم میان همینم ازمون میگیرن:9:
Le0nard0
23-09-2014, 20:21
چه جوی راه انداختین :n08:
قانون مصوب میگه مصرف منصفانه شبانه . حالا هر شرکتی بنا بر امکانات و تجهیزات و پهنای باندش مصرف منصفانه رو تعریف میکنه . قرار نیست تمام شرکتها دانلود رایگان شبانه رو دو برابر حجم خریداری شده قرار بدن .
چه جوی راه انداختین :n08:
قانون مصوب میگه مصرف منصفانه شبانه . حالا هر شرکتی بنا بر امکانات و تجهیزات و پهنای باندش مصرف منصفانه رو تعریف میکنه . قرار نیست تمام شرکتها دانلود رایگان شبانه رو دو برابر حجم خریداری شده قرار بدن .
داداش شرکت بگه 10 برابر(حداکثر) یعنی شبی اگه 5 گیگ هم دانلود شه توی طول ماه میشه 150 گیگ یعنی ما باید برای این 150 گیگ 15 گیگ ترافیک که میشه 60 هزار
سلام.
خب شرکت زیرساخت پهنا باند خریداری شدهشو به قیمت بسیار بالاتری داره میفروشه (چیزی حدود 1000 برابر) به راحتی میتونن با سود فروش پهنا باند در زمان کوتاهی (بخاطر داشتن بودجه زیاد از درامد فروش) زیر ساختشونو تقویت کنن . اگه اینا بعد از این همه مدت این کارو نکردن فقط بخاطر بی مسئولیتی و طمعشون هست و البته اینکه دوست ندارن ملت از اینترنت پرسرعت استفاده کنن !!
Le0nard0
23-09-2014, 20:29
داداش شرکت بگه 10 برابر(حداکثر) یعنی شبی اگه 5 گیگ هم دانلود شه توی طول ماه میشه 150 گیگ یعنی ما باید برای این 150 گیگ 15 گیگ ترافیک که میشه 60 هزار
البته الان کمتر کسی هست که از 60 تومن 50 تومن در ماه کمتر برای اینترنتش هزینه کنه . خب این مصرف منصفانه هم واسه همین اومد که طرف سرویس 1 گیگ شارژ میکنه 10 تومن بعد همه مصرفش رو (که دانلود کل اینترنت هست) میذاره واسه شب . یعنی شما حاضر نیستی واسه دانلود 150 گیگ مثلا 60 تومن در ماه هزینه کنی؟
farshad0123
23-09-2014, 20:32
البته الان کمتر کسی هست که از 60 تومن 50 تومن در ماه کمتر برای اینترنتش هزینه کنه . خب این مصرف منصفانه هم واسه همین اومد که طرف سرویس 1 گیگ شارژ میکنه 10 تومن بعد همه مصرفش رو (که دانلود کل اینترنت هست) میذاره واسه شب . یعنی شما حاضر نیستی واسه دانلود 150 گیگ مثلا 60 تومن در ماه هزینه کنی؟
یعنی بنظرت این سودی که الان دارن در میارن کمه که بیشترش هم کنن؟:n13:
یعنی بنظرت این سودی که الان دارن در میارن کمه که بیشترش هم کنن؟:n13:
اره داداش موقعی که همه ی شرکت ها اینکارو کردن شما مجبوری بالاخره یکی رو بخری.اونام دلشون میخاد بیشتر از جیب مردم بکشن(سیری ناپذیرن)
اون زمانی که نامحدود رو کردن شبانه رایگان همین اتفاق افتاد. ملت سکوت کردن واینام سواستفاده.. اینقدر برید شکایت کنید تا گوشاشون کر شه بلکه یه تکونی دادن خودشون رو
نه داداش مگه زوره تازه اونم تو بهترین حالت اینجوریه.بنده زورم میاد 60 هزارتومن واسه اینترنت هزینه کنم.چون تو روز نمیخام مصرف کنم اون 150 گیگ هم حقمه.کاملا با حرفتون مخالفم.
farshad0123
23-09-2014, 20:52
اصلا ميدونستيد كه خيلي از شركت ها اكانتينگ انچناني ندارن كه بخوان باهاش از اين مسخره بازيا دربيارن اگر هم بخوان چنين قانوني رو اجرا كنن خيلي از شركتا انچنان سرمايه.ندارن كه بخوان چند صد ميليون بدن برا چنين امكاناتي كه فقط باهاش شبانه رو محدود كنن
اصلا ميدونستيد كه خيلي از شركت ها اكانتينگ انچناني ندارن كه بخوان باهاش از اين مسخره بازيا دربيارن اگر هم بخوان چنين قانوني رو اجرا كنن خيلي از شركتا انچنان سرمايه.ندارن كه بخوان چند صد ميليون بدن برا چنين امكاناتي كه فقط باهاش شبانه رو محدود كنن
داداش سرمایه نمیخاد چه طور صبانت کرد.بقیه هم میکنن
farshad0123
23-09-2014, 21:11
داداش سرمایه نمیخاد چه طور صبانت کرد.بقیه هم میکنن
نه نمیشه هنوز اکانتینگ خیلی از شرکتا چنین امکاناتی نداره همه که پارس آنلاین و شاتل و صبانت و آسیاتک نیستن از این تجهیزات پیشرفته داشته باشن خیلی از شرکتا اگر بخوان چنین برنامه ای رو اجرا کنن باید تجهیزاتشون رو عوض کنن و چند صد میلیون تومان بابتش هزینه کنن که همین هزینه رو باهاش پهنای باند بگیرن بیشتر به نفعشونه و باعث جذب مشتری میشه:n06:
ولی من با این قانون موافقم! بیشتر کسایی که اعتراض میکنن فقط خودشونو میبینن.
من آسیاتک دارم با 10 گیگ حجم ولی بخواد خیلی حال بده شبانه در طول ماه فقط 10-15 گیگ میتونم دانلود کنم. به نظرم این قانون یه خوبی که داره اینه که اوضاع برای همه یکسان میشه.
من نمیگم این وضعیت خوبه! این وضعیت اینترنت ایران واقعا اسفناکه. ولی به اینم توجه کنین که ایران زیرساخت درست حسابی نداره و زیرساخت هم یک شبه درست نمیشه
نه نمیشه هنوز اکانتینگ خیلی از شرکتا چنین امکاناتی نداره همه که پارس آنلاین و شاتل و صبانت نیستن از این تجهیزات پیشرفته داشته باشن خیلی از شرکتا اگر بخوان چنین برنامه ای رو اجرا کنن باید تجهیزاتشون رو عوض کنن و چند صد میلیون تومان بابتش هزینه کنن که همین هزینه رو باهاش پهنای باند بگیرن بیشتر به نفعشونه و باعث جذب مشتری میشه:n06:
داداش کدوم شرکتا دیگه میمونن مخابرات صبا شاتل پارس فن اوا های وب محدو میکنن دیگه isp میمونه
farshad0123
23-09-2014, 21:15
داداش کدوم شرکتا دیگه میمونن مخابرات صبا شاتل پارس فن اوا های وب محدو میکنن دیگه isp میمونه
مخابرات هنوز چنین تجهیزاتی نداره فن آوا هم همینطور :n06:
البته فن آوای تهران سیستمش فرق میکنه ولی بعضی از استان ها خیلی سیستماشون قدیمیه
یعنی در زمان معینی بعد از حجم معینی دانلود سرعت به مقدار دیگری محدود شود یا اینترنت بالکل قطع شود نه به نظر من شدنی نیست
فکر نمیکنم قانون مصرف منصفانه برا همه شرکت ها اجباری بشه
همین الان که قانون مصرف منصفانه در پارس اجرا شده خیلی وقت هم هست که اجرا شده !!!!! یادمه یک سال پیش پارس انلاین اطلاعیه زد که مصرف منصفانه اجرا کرده که در ساعات دانلود رایگان افرادی که زیاد دانلود دارند رو محدود کنه .
من آسیاتک دارم با 10 گیگ حجم ولی بخواد خیلی حال بده شبانه در طول ماه فقط 10-15 گیگ میتونم دانلود کنم. به نظرم این قانون یه خوبی که داره اینه که اوضاع برای همه یکسان میشه.
من نمیگم این وضعیت خوبه! این وضعیت اینترنت ایران واقعا اسفناکه. ولی به اینم توجه کنین که ایران زیرساخت درست حسابی نداره و زیرساخت هم یک شبه درست نمیشه
این حرفتون مثل این میمونه که خدایی نکرده کسی بگه دیگی که واسه من نمیجوشه می خوام سر سگ توش بجوشه ! :n29:
وضعیت باید واسه همه بهتر بشه ولی مطمئن باشید تغییر قانون یک شرکت میتونه روی کیفیت شرکتهای دیگه هم تاثیر بذاره مثلا وقتی رقابتی نباشه و همه شرکتها اینترنت ذغالی بدن دست مردم هیچ کس دستش به جایی بند نیست ...........
البته مشکل اصلی شرکت پوسیده زیرساخت هست که فقط به فکر سرکیسه کردن ملت هست به گزارش خودشون در یک سال اینترنت رو 5 میلیارد تومان میخرند 5 هزار میلیارد تومان میفروشند به مردم ....... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش اینکه نشد شما داری میگی برا من نشد برا بقیه هم نباید بشه این عدالت نیست عدالت یعنی برای همه اینترنت خوب باشه.
اصلا این ویژگی "دانلود شبانه" بهترین مورد برای کسب درامد یه شرکته
مثلا اسیاتک رو درنظر بگیرید هر کس 1تا8 دانلود رایگان بخواد باید 10 گیگ حجم بخره با این حال پول خوبی هم تو جیب شرکت میره
یا مثلا مخابرات مشهد اینطوری درامد خوب کسب میکنه که میگه هر کس دانلود شبانه بخواد باید قرار داد 1 ساله تمدید کنه
پس دانلود شبانه اونقدا هم چیز الکی ای هم نیست و هر شرکت یه قانونی برای خودش داره
من خودم با مشکلاتی که از مخابرات دارم و با توجه به این که مصرف بالایی ندارم فکر میکنم شاتل برام بهتره باز هم به همتون قول میدم این موضوع رو همینطوری معلوم نیست کی گفته کی شنیده خیلی از این مورد ها الکی میاد و میره و بهمتون قول میدم این کارو همه شرکتا نمیکنن
این حرفتون مثل این میمونه که خدایی نکرده کسی بگه دیگی که واسه من نمیجوشه می خوام سر سگ توش بجوشه !
وضعیت باید واسه همه بهتر بشه ولی مطمئن باشید تغییر قانون یک شرکت میتونه روی کیفیت شرکتهای دیگه هم تاثیر بذاره مثلا وقتی رقابتی نباشه و همه شرکتها اینترنت ذغالی بدن دست مردم هیچ کس دستش به جایی بند نیست ...........
البته مشکل اصلی شرکت پوسیده زیرساخت هست که فقط به فکر سرکیسه کردن ملت هست به گزارش خودشون در یک سال اینترنت رو 5 میلیارد تومان میخرند 5 هزار میلیارد تومان میفروشند به مردم .....
من اصلا همچین حرفی نزدم! گفت حالا که محدودیت هست! همه به یک اندازه استفاده کنن نه اینکه یک نفر شبی 15-16 گیگ دانلود کنه ولی یکی مثل من خمار 800 مگ باشه!
گفتم که منم اصلا از این وضعیت راضی نیستم! ولی وقت نمیشه چکار میشه کرد!
این حرفتون مثل این میمونه که خدایی نکرده کسی بگه دیگی که واسه من نمیجوشه می خوام سر سگ توش بجوشه !
البته مشکل اصلی شرکت پوسیده زیرساخت هست که فقط به فکر سرکیسه کردن ملت هست به گزارش خودشون در یک سال اینترنت رو 5 میلیارد تومان میخرند 5 هزار میلیارد تومان میفروشند به مردم .....
من اصلا همچین حرفی نزدم! گفت حالا که محدودیت هست! همه به یک اندازه استفاده کنن نه اینکه یک نفر شبی 15-16 گیگ دانلود کنه ولی یکی مثل من خمار 800 مگ باشه!
گفتم که منم اصلا از این وضعیت راضی نیستم! ولی وقت نمیشه چکار میشه کرد!
miladdarren
23-09-2014, 23:48
مثل این که شما نفستون از جای گرم بلند می شه:|
Le0nard0
24-09-2014, 00:22
مثل این که شما نفستون از جای گرم بلند می شه:|
پس اگه کسی حاضر نیست 50-60 تومن که پول دوتا پیتزاس خرج اینترنت در ماهش کنه باید هم شرکت محدودش کنه
farshad0123
24-09-2014, 00:26
کارمندان این شرکتها خودشون اینترنت نامحدود و پر سرعت 20مگابیتی ویژه دارن هیچوقت 4000تومن بابت 1گیگابایت ندادن بخاطر همین مردم رو درک نمیکنن:n15:
parham_7
24-09-2014, 00:33
پس اگه کسی حاضر نیست 50-60 تومن که پول دوتا پیتزاس خرج اینترنت در ماهش کنه باید هم شرکت محدودش کنه
اره دم شرکت گرم !
شما متوجه نیستین انگار شرکت ها ببینن ازادن هر کاری میکنن تا سود رو بالا ببرن!
وقتی ما هنوز شک داریم که اینترنت پرسرعت با قیمت مناسب حق ماست بهتره پست ندیم
اره دم شرکت گرم !
رفیق مثل اینکه ایشون از این گرونفروشی ها نفع میبره وگرنه هیچ مصرف کننده عاقلی نمیاد بگه باید بیشتر هزینه کنیم .........
بعضی ها هم فقط بلدن واسه وزیر توجیه کنن که چیزی دستش نیست و اینا ولی نمیدونن که همشون دستشون توی یک کاسست و ایشون شریک دزد و رفیق قافله است
اگر قرا باشه دنلود شبانه رو شرکتا بردارن
واسه دانلود شبانه یه سیم کارت 3جی میگیریم
24 گیگ 10 تومن
یعنی گیگی 415 تومن
اصلا میریم واسه روزانه هم از سیم کارتش استفاده میکنیم
ولی زیره باره حرفه زور نریم
باید زود تر این مصوبه در تمام ISP ها اجرا بشه
میخواین دانلود کنین ترافیک بخرین تو روز فایلاتونو بگیرین
اینقدر دانلودر های شبانه با گرفتن فایل های چرت و پرت و آشغال پهنای باند رو اشغال میکنن
رسما از ساعت 2 به بعد نت تعطیله
Sinaneissi
24-09-2014, 02:36
اینقدر دانلودر های شبانه با گرفتن فایل های چرت و پرت و آشغال پهنای باند رو اشغال میکنن
کاملا موافقم.
نشستن و غر (قر؟) زدن در اینجا فایده نداره. اگه با حرف بود که هیچ وقت جرات نمیکردن چنین عملکردها و قانونهای مزحکی رو به خورد کاربرا بدن.. تنها شانس ما رفتن و ثبت شکایت هست و مهم نیست متن شکایت رو چجوری مطرح کنید و فقط تعدادش مهم هست. البته اگه میتونستیم مثل بقیه آدمای روی زمین یه تابلو بگیریم دستمون و توش بنویسیم بزارید نفس بکشیم خیلی بهتر میشد...
اره دم شرکت گرم !
دوست عزیز ایشون ولش کن اینا از خداشون اینترنت شبانه پولی بشه تا پارس آنلاین حقوقشون بالا ببره پس کلا ایشون ولش کن
یک تذکر جدی هم برای این بنده خدا: آقا شما بفرما تو تایپک پارس آنلاین تبلیغت بکن حیف که آقا میلاد گفتن دیگه این بحث مطرح نشه والا حرف درباره شما زیاد دارم پس لطفا بزار همه چیز آروم بمونه و دهن من بسته باشه
نشستن و غر (قر؟) زدن در اینجا فایده نداره. اگه با حرف بود که هیچ وقت جرات نمیکردن چنین عملکردها و قانونهای مزحکی رو به خورد کاربرا بدن.. تنها شانس ما رفتن و ثبت شکایت هست و مهم نیست متن شکایت رو چجوری مطرح کنید و فقط تعدادش مهم هست. البته اگه میتونستیم مثل بقیه آدمای روی زمین یه تابلو بگیریم دستمون و توش بنویسیم بزارید نفس بکشیم خیلی بهتر میشد...
کاملا موافقم
دوستا کسی تونست خبر رو به سایت های خبری بده من دارم برای تابناک میفرستم شاید بالاخره این سایت ها از مردم حمایت کردند
اگر قرا باشه دنلود شبانه رو شرکتا بردارن
واسه دانلود شبانه یه سیم کارت 3جی میگیریم
24 گیگ 10 تومن
یعنی گیگی 415 تومن
اصلا میریم واسه روزانه هم از سیم کارتش استفاده میکنیم
ولی زیره باره حرفه زور نریم
فکر نکنم بزارن ایرانسل این طرح ادامه بده احتمال زیاد شرکت ها فشار بیارن تا این طرح هم تعطیل بشه
رفیق مثل اینکه ایشون از این گرونفروشی ها نفع میبره وگرنه هیچ مصرف کننده عاقلی نمیاد بگه باید بیشتر هزینه کنیم .........
بعضی ها هم فقط بلدن واسه وزیر توجیه کنن که چیزی دستش نیست و اینا ولی نمیدونن که همشون دستشون توی یک کاسست و ایشون شریک دزد و رفیق قافله است
منم هیمین میگم تایپک پارس آنلاین چنان شده تبلیغات خونه که حالم به هم میخوره بیام تو تایپک دیدی دیگه چند وقتی هست اونجا دیگه پیام نمیدم باور کن اگه من جای مدیرای اینجا بودم نه فقط به خاطر تبلیغات زیاد این آقا بلکه به خاطر اینکه همش روی اعصاب بچه ای اخراجش میکرم
البته فعلا کارت قرمز رو گرفته ان شالله بعدی رو هم بگیره که دیگه نبینیمش
چه ربطی داره هرکسی حق داره از اینترنت هر جوری که میخواد استفاده کنه اگر اینجوری پس بگو یهو اینترانت راه بندازه با سرعت بالا هم بهمون میدن که کسی این فایلهای بدرد نخور دانلود نکنه .
داداش شما داری ماهی 50 60 بدی در خیلی از کشورها که این 512 رایگان شما داری ماهی 50 60 میدی . ماها که در ماه نمیتونیم دو تا پیتزا بخوریم حق نداریم اینترنت داشته باشیم ؟
ببینید اینا از نظر پهنای باند کم اوردن و میخوان اینجوری جبرانش کنن . حال با این اعتراضات نمیشه به جایی رسید به نظر من باید پیشنهاد داد روش اعلام کرد . به نظر من باید این شرکتها میومدن به جای اینکه از 2 تا 8 صبح به 150تا کاربر سرعت 2 مگ بدن. بیان اینو به 3 قسمت تقسیم کنن و سرعت ببرن بالاتر . مثلا به 50 نفر اول سرعت 6 مگ بدن از ساعت 2 تا 4 . 50 نفر دوم سرعت 6 مگ از ساعت 4 تا 6. 50 نفر سوم سرعت 6 مگ از ساعت 6 تا 8 . اینجور هم دستگاهاشون در یک فاصله زمانی کوتاه استراحت میکنه هم به مشکل نمیخورن . حتی میشه بالاتر برد سرعت و زمان کمتر کرد .
hasanoooooooo
24-09-2014, 11:17
یعنی خوشم میاد... تک تک دل خوشی هامون به فنا داره میره... این قانون تصویب شده و حرفی درش نیست... ولی من فکر میکنم خود شرکتها اختیار دارن تا اینو اجرا کنن و چطوری... شما نگاه کن این قانون از چندین سال قبل هم بود.. ( شاتل) ولی تازه صبانت این حرکت زشت رو انجام داد... اگه مصوبه اجباری بود شما شک نکن همین مخابرات اول از همه این مصوبه رو اجرا میکرد..
البته این نظر منه... ولی... طبق تجربه ای که دارم این ملت میدونن چطور کار خودشونو راه بندازن... هزار تا راه هست برا دانلود....
یعنی خوشم میاد... تک تک دل خوشی هامون به فنا داره میره... این قانون تصویب شده و حرفی درش نیست... ولی من فکر میکنم خود شرکتها اختیار دارن تا اینو اجرا کنن و چطوری... شما نگاه کن این قانون از چندین سال قبل هم بود.. ( شاتل) ولی تازه صبانت این حرکت زشت رو انجام داد... اگه مصوبه اجباری بود شما شک نکن همین مخابرات اول از همه این مصوبه رو اجرا میکرد..
البته این نظر منه... ولی... طبق تجربه ای که دارم این ملت میدونن چطور کار خودشونو راه بندازن... هزار تا راه هست برا دانلود....
من فقط به دوستان میگم جریان حذف کردن نامحدود رو به یاد بیارن که چطوره با شیوه استان به استان کلا نا محدود حذف کردن خوب اینا زرنگ هستند نمیان یکباره یک قانونی رو اجرا کنند مثل نا محدود کم کم جلو میرن تا همه با هم اعتراض نکنند دقیقا کاری که دارند با شبانه میکنند اول صبانت بعد چند ماه یک شرکت دیگه و همینطور تا سراسری بشه و هیچکی هم اعتراض نکنه
من میگم دیگه نباید کلاهی که سر نا محدود سرمون رفت با شبانه هم سرمون بره به قول معروف آدم نباید از یک سوراخ دو بار بگزه
zoroasterormazd
24-09-2014, 12:58
بیایین به سایت های دانلود ایرانی هم اعلام کنیم تا از ما حمایت کنن به نفع خودششون هم هست چون با حذف دانلود شبانه هیچ کس دانلود نمی کنه
ببینید اینا از نظر پهنای باند کم اوردن و میخوان اینجوری جبرانش کنن . حال با این اعتراضات نمیشه به جایی رسید به نظر من باید پیشنهاد داد روش اعلام کرد . به نظر من باید این شرکتها میومدن به جای اینکه از 2 تا 8 صبح به 150تا کاربر سرعت 2 مگ بدن. بیان اینو به 3 قسمت تقسیم کنن و سرعت ببرن بالاتر . مثلا به 50 نفر اول سرعت 6 مگ بدن از ساعت 2 تا 4 . 50 نفر دوم سرعت 6 مگ از ساعت 4 تا 6. 50 نفر سوم سرعت 6 مگ از ساعت 6 تا 8 . اینجور هم دستگاهاشون در یک فاصله زمانی کوتاه استراحت میکنه هم به مشکل نمیخورن . حتی میشه بالاتر برد سرعت و زمان کمتر کرد .
دقیقا همین روش بهترین روشه . اگه زیرساخت نمیتونه این همه ترافیک رو تحمل کنه چرا همچین روشی رو انجام نمیدن ؟ یا اصلا چرا نامحدود رو حذف کردن ؟ نامحدود که فشاری به تجهزیات زیرساخت نمیاره .
پس در نتیحه همه این حرفا که زیر ساخت ضعیفه بهونه است و همه اش به خاطر سود بیشتره . مخصوصا همین شرکت زیر ساخت . چون تو این چند سال قیمت اینترنت با توجه به تورم و بالا رفتن قیمت خیلی چیزهای دیگه مثل دلار و ... خیلی زیاد نشده واسه همین عملا اینا با این دانلودهای رایگان سود انچنانی نمیکنن و پهنای باند کم میارن . پس دست به همچین کارهایی میزنن .
مخابرات هم اگه مشهد نیستی پس صبر کن تا سراغت بیاد :n02: شبانه مخابرات مشهد یه جورایی کاملا حذف شده و حتی این قانون مصوب جدید رو هم خبری ازش نیست و گرنه باز بهتر بود . در واقع کثیفتر از شرکتهای دیگه عمل کرده .
اومده شبانه گذاشته فقط واسه سرویسهایی که یک ساله هستن . از طرفی مخابرات طبق سابقه درخشانی که در پایبند بودن به قراردادهاش داره اصلا کار عقلانه ای نیست که سرویس بیشتر از یک ماهه ازش بگیری چه برسه به یک ساله . سرعت دانلود شبانه اش هم عملا با ضریب زیادی پایین تر از سرعتیه که توی قرارداد بهت داده میشه .
بیایین به سایت های دانلود ایرانی هم اعلام کنیم تا از ما حمایت کنن به نفع خودششون هم هست چون با حذف دانلود شبانه هیچ کس دانلود نمی کنه
این هم پیشنهاد خوبیه . بعضی از این سایتها دستشون به خیلی از جاها بند هست . مخصوص به سازمان تنظیم مقررات .
این کمپین اگه میخواد جواب بده باید سراسری بشه و از دنیای مجازی به دنیای بیرون بیاد . از تو اینترنت هیچ کاری نمیشه انجام داد . دوستان مخابرات مشهد که یادشون هست اون قضیه حذف شبانه مخابرات رو که تابستون پارسال تصویب کردن . فقط با سه نفر رفتیم مخابرات مرکزی و شبانه ها رو وصل کردیم . در حالی که از پشت سیستم هر کار کردیم عملی نشد .
من فقط به دوستان میگم جریان حذف کردن نامحدود رو به یاد بیارن که چطوره با شیوه استان به استان کلا نا محدود حذف کردن خوب اینا زرنگ هستند نمیان یکباره یک قانونی رو اجرا کنند مثل نا محدود کم کم جلو میرن تا همه با هم اعتراض نکنند دقیقا کاری که دارند با شبانه میکنند اول صبانت بعد چند ماه یک شرکت دیگه و همینطور تا سراسری بشه و هیچکی هم اعتراض نکنه
من میگم دیگه نباید کلاهی که سر نا محدود سرمون رفت با شبانه هم سرمون بره به قول معروف آدم نباید از یک سوراخ دو بار بگزه
مگه قرار نبود قفل ها با کلید باز بشه
پس چرا نه تنها باز نشده قفلهای بیشتر و محکمتری گذاشته میشه
بعضی قفلها هم که کلید رو داخلش شکستن که هیچ کسی نتونه باز کنه
پس اون وعده ها حداقل در مورد نت داره بر عکسش عمل میشه
حتی تو یه جا خوندم پسر خود وزیر مخابرات هم شاکیه از وضع نت
و به باباش هم میگه راستی تحصیلات وزیر مخابرت مربوط به کارشه؟
فکر نکنم بزارن ایرانسل این طرح ادامه بده احتمال زیاد شرکت ها فشار بیارن تا این طرح هم تعطیل بشه
چی چی رو فشاربیارن تعطیل بشه مگه خونه خالس نمیدونی ایرانسل وابسته به نهاده نظامیه اگه قراربرتعطیل کردن بود ازهمون اول نمیذاشتن طرحوبده نیازی هم به فشاره شرکتها نیس اونااگه بخوان همین الان طرحوبرمیدارن.اگه استقبال بشه این طرح ماندنیس.
chapanah
24-09-2014, 13:40
من میدونم سرعتم کمه اما :
بنده خودم 128 نامحدود دارم و پسر خالم هم 512 نامحدود از مخابرات داره ! البته هر دو ماهی 23 تومان پول میدیم من شرکتی میخرم ولی اون مخابراته !
سرعت های بالاتر نامحدود مخابرات هنوز تو باختر استان مازندارن هست گمان کنم که اون پول بیشتری رو میخواد :n02:
zoroasterormazd
24-09-2014, 13:40
با نظر اقای hasanoooooooo موافقم بالاخره این ملت یه راهی برای نجات از این فلاکت پیدا می کنه ( هنر نزد ایرانیان است:n02:) یکی از دوستان هم پیشنهاد استفاده از 3g ایرانسل رو پیشنهاد داده
چی چی رو فشاربیارن تعطیل بشه مگه خونه خالس نمیدونی ایرانسل وابسته به نهاده نظامیه اگه قراربرتعطیل کردن بود ازهمون اول نمیذاشتن طرحوبده نیازی هم به فشاره شرکتها نیس اونااگه بخوان همین الان طرحوبرمیدارن.اگه استقبال بشه این طرح ماندنیس.
دوست عزیز قدرت این شرکتا رو دست کم گرفتی ببین من کی گفتم لطفا یک خورده درباره رایتل تحقیق کنید میفهمید چی میگم
من خودم که داشتم صبانت تخلیه میکردم به طرف گفتم آخه مرتیکه الاغ الان شبانه ایرانسل از شبانه شما ارزونتر میفته طرف داغ کرد و فقط فحش میداد به ایرانسل
================
تا اونجایی که من میدونم همراه اول وابسته هست به جاهای نظامی و ایرانسل مرتبط هست با شرکت های خارجی برای همین راحت میشه سرش برید
================
دوستان پیشنهاد این دوستمون خوبه اگر کسی با سایت های دانلود فیلم رابطه داره بهشون خبر بده چونکه اونا امکاناتشون برای اعتراض خیلی بیشتر هست
اقای leonardo عزیز بنده تویه طول ماه پول ندارم 2 تا پیتزا بخرم نباید بتونم از اینترنت استفاده کنم شما وضعتون خوبه منطقه 1 تهران میشینید منی که توی یکی از شرستان های استان کرمانم ادم نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه قرار نبود قفل ها با کلید باز بشه
پس چرا نه تنها باز نشده قفلهای بیشتر و محکمتری گذاشته میشه
بعضی قفلها هم که کلید رو داخلش شکستن که هیچ کسی نتونه باز کنه
پس اون وعده ها حداقل در مورد نت داره بر عکسش عمل میشه
حتی تو یه جا خوندم پسر خود وزیر مخابرات هم شاکیه از وضع نت
و به باباش هم میگه راستی تحصیلات وزیر مخابرت مربوط به کارشه؟
باور کنید من همون موقع انتخابات گفتم اینا دعواشون سر من و شما نیست و مواجبشون ندادن با هم دعواشون شده
همشون جلو مردم فقط شعار میدند و الا تو خلوت حرف مردم اندازه پشیزی براشون ارزش نداره اصولگرا و اصلاح طلب و هزار کفت و زهر مار دیگه فقط برای اینکه ما رو سرگرم کنند تا خودشون راحتر پول بیت المال بخورند
نمی خوام بحث سیاسی بشه ولش کنید
دوستان اگر کسی تونست باز هم بره صفحه وزیر پیام بزاره تا الان پیام ها خوب بوده
Le0nard0
24-09-2014, 14:16
اقای leonardo عزیز بنده تویه طول ماه پول ندارم 2 تا پیتزا بخرم نباید بتونم از اینترنت استفاده کنم شما وضعتون خوبه منطقه 1 تهران میشینید منی که توی یکی از شرستان های استان کرمانم ادم نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسئله پیتزا یا اینترنت نیست ؛ مسئله اینه که با اجرای این طرح دیگه ملت شب تا صبح نمیذارن کل اینترنت رو دانلود کنن تا دلشون خنک شه که اینجوری دارن حقشونو از شرکتها و وزیرها و رییس جمهورها میگیرین !! هر کسی بر اساس نیازی که داره دانلود میکنه اگه نیازش دانلود بیشتر از حد متعارف بود هزینه اش رو میده دانلود میکنه نوش جونش هم میشه
مسئله پیتزا یا اینترنت نیست ؛ مسئله اینه که با اجرای این طرح دیگه ملت شب تا صبح نمیذارن کل اینترنت رو دانلود کنن تا دلشون خنک شه که اینجوری دارن حقشونو از شرکتها و وزیرها و رییس جمهورها میگیرین !! هر کسی بر اساس نیازی که داره دانلود میکنه اگه نیازش دانلود بیشتر از حد متعارف بود هزینه اش رو میده دانلود میکنه نوش جونش هم میشه
نه دبگه داداش من تو ماه 150-160 گیگ دانلود دارم ولی زورم میاد 60 هزار تو بهترین حالت(در صورتی که ده برابر حجم منصفانه در نظر بگیرن)بیاد.تازه مثلا اگه 5 بربر بشه میشه 120 هزار.من چی؟
ملت فقط دلشون به همین دانلود شبانه خوشه وگرنه با اینترنت محدود چیزی به اسم آنلاین استریمینگ اصلا معنی نداره والا همه آرزوشونه که هرکس هر وقت چیزی رو نیاز داشت دانلود کنه ولی شرکتهای سودجو عرصه رو بر کاربرها تنگ کردن با این قیمتهای فضایی و مردم مجبورن توی روز صف دانلودشون رو پر کنن و شب بذارن دانلود ................
همه دوست دارن از Cloud Storage استفاده کنن یا مثلا playlist داشته باشن واسه ویدئوهای یوتیوبشون که هر وقت بیکار شدن آنلاین ببینن و........
ولی این کارها با اینترنت محدود اون هم با این قیمت های بالا ( هر گیگ 3600 ) امکان پذیر نیست بالاخره یه روزی میاد که دست این شرکتهای دزد و سودجو رو قطع میکنیم !
رضا جنگنده
24-09-2014, 14:54
واقا این قضیه این قدر جدیه؟:n14:
پس جمع نکنم برم پارس؟
رسما تایید شده یا هنوز نه؟ (منظورم اطلاعیه رسمیه)
واقا این قضیه این قدر جدیه؟:n14:
پس جمع نکنم برم پارس؟
رسما تایید شده یا هنوز نه؟ (منظورم اطلاعیه رسمیه)
دوست عزیز کار نداره یک لحظه زنگ بزن 195 تا برات توضیح بده
Abdolreza2012
24-09-2014, 15:33
برای همه شرکت ها هست ؟؟؟ پس به زودی مام درگیر میشیم
الان اینجا بیشترین حجمی که به محدود میدن ماهیانه 8 گیگ هست ، اگه این طرح اجرا بشه و من کلا تو یه ماه میتونم 16 گیگ دانلود کنم ؟؟؟!!! :n24:
به محض این که این طرح عملی بشه ، دیگه 35 تومن پول برای اینترنت نمیدم ، میرم پایین ترین سرویس با پایین ترین قیمت رو میگیرم که فقط کارم راه بیفته
این اعتراض هم خووووبه البته فقط برای نشون دادن این که چقدر ملت از این کار ناراضی هستن اگرنه به نظرم کاری از پیش نخواهد برد
پیش به سوی کره ی شمالی
hasanoooooooo
24-09-2014, 15:34
این جوابهایی که وزیر و 195 به ملت میدن بیشتر برای ساکت کردن مشتری هست! وگرنه اگه میدونستن قراره این صحبتها تو فرومها مطرح بشه مطمعن باشید که یجور دیگه پاسخ میدادن... در اخر هم بگم... این اینترنت شبانه برداشته بشه.. دیگه هیچ کس از اینترنت استفاده ای نمیکنه... نهایت یه 128 کار همرو راه میندازه... مخابرات هم همه نامحدودارو برداشت الا مال تهران رو... اگه اسمش ببعیض نیست حتما ظلمه. قربون بزرگی خدا برم.... همه جای دنیا بفکر اینن که پیشرفت کنن! ما روز به روز به پسرفت فکر میکنیم... شبکه اجتماعی هارو میخوان نابود کنن که دوباره ملت هزینه بیشتری بابت پیامک و تماس پرداخت کنن...
بفرمایید دوستان اینم از طرف پارس آنلاین که قرار این قانون اجرا بشه (عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد)
مسئله پیتزا یا اینترنت نیست ؛ مسئله اینه که
با اجرای این طرح
دیگه ملت شب تا صبح نمیذارن کل اینترنت رو دانلود کنن تا دلشون خنک شه که اینجوری دارن حقشونو از شرکتها و وزیرها و رییس جمهورها میگیرین !! هر کسی بر اساس نیازی که داره دانلود میکنه اگه نیازش دانلود بیشتر از حد متعارف بود هزینه اش رو میده دانلود میکنه نوش جونش هم میشه
پس یعنی قرار این طرح در پارس آنلاین هم اجرا بشه تا ملت دلشون خنک نشه
Mr saeed
24-09-2014, 15:43
5 سال پیش بلیط اتوبوس 20 تومان بود الان شده 600 تومان یلبط مترو , نون , بنزین و.... !
مسله اینجا هست برای خیلی ها ثابت موندن قیمت اینترنت صرفه اقتصادی نداره با این روش ها می خوان در آمد بره بالا .. !
حالا شما یک مورد رو بگید اعتراض جواب داده دیگه از بنزین و نون مهتر نیست که گرون شد کسی هم نتونست کاری کنه بنزین رو یادتون باشه اعتراض و درگیری هایی داشت نتیجه نداد !
پس وقتی طلای خودتون برای اعتراض اینها نزارید هیچ نتیچه نخواهد داشت طرحی قرار باشه اجرا بشه اجرا می شه... !
البته دوستان این روش به صورت عادلانه اجرا بشه خوبه می تونم 20 تا دو ست و آشنای خودم مثال بزنم روزانه 20 گیگ دانلود رایگان داره خدا شاهد هست از زبون خودشون شنیدم 2 گیگ بیشتر مورد استفادشون نیست .
farshad0123
24-09-2014, 15:44
برای همه شرکت ها هست ؟؟؟ پس به زودی مام درگیر میشیم
الان اینجا بیشترین حجمی که به محدود میدن ماهیانه 8 گیگ هست ، اگه این طرح اجرا بشه و من کلا تو یه ماه میتونم 16 گیگ دانلود کنم ؟؟؟!!! :n24:
به محض این که این طرح عملی بشه ، دیگه 35 تومن پول برای اینترنت نمیدم ، میرم پایین ترین سرویس با پایین ترین قیمت رو میگیرم که فقط کارم راه بیفته
این اعتراض هم خووووبه البته فقط برای نشون دادن این که چقدر ملت از این کار ناراضی هستن اگرنه به نظرم کاری از پیش نخواهد برد
پیش به سوی کره ی شمالی
خیر برا همه شرکت ها نیست چون خیلی از شرکت ها چنین امکاناتی ندارن که بتونن از این کارا بکنن
حالا ممکنه اینجور شرکت ها به یه شکل دیگه باشه مثلا سرعت رو در ساعت رایگان پایین بیارن
Mr saeed
24-09-2014, 15:45
خیر برا همه شرکت ها نیست چون خیلی از شرکت ها چنین امکاناتی ندارن که بتونن از این کارا بکنن
اضافه کردم امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای این کار 3-4 روز یشتر زمان نمی خواد .
هــــــــــــــــی یادش بخیر هفت سال پیش ما اینترنت دیال آپ میومدیم توی پی سی فروم
غژژژژژ غــیـــژژژژژ .... عه خدا رو شکر وصل شد
و حالا ببین چی شده :)
farshad0123
24-09-2014, 15:56
اضافه کردم امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای این کار 3-4 روز یشتر زمان نمی خواد .
هزینش چی؟
آخه اون شرکتی که تا الان چنین امکاناتی رو اضافه نکرده سیاستش فرق میکنه میاد به جای اینکه پولشو بده و چنین امکاناتی بخره پهنای باند رو بیشتر میکنه که کاربرا هم راضی باشن تا اینکه بخواد چند صد میلیون بده پای این امکانات کاربراش هم فرار کنن ازش
این جوابهایی که وزیر و 195 به ملت میدن بیشتر برای ساکت کردن مشتری هست! وگرنه اگه میدونستن قراره این صحبتها تو فرومها مطرح بشه مطمعن باشید که یجور دیگه پاسخ میدادن... در اخر هم بگم... این اینترنت شبانه برداشته بشه.. دیگه هیچ کس از اینترنت استفاده ای نمیکنه... نهایت یه 128 کار همرو راه میندازه... مخابرات هم همه نامحدودارو برداشت الا مال تهران رو... اگه اسمش ببعیض نیست حتما ظلمه. قربون بزرگی خدا برم.... همه جای دنیا بفکر اینن که پیشرفت کنن! ما روز به روز به پسرفت فکر میکنیم... شبکه اجتماعی هارو میخوان نابود کنن که دوباره ملت هزینه بیشتری بابت پیامک و تماس پرداخت کنن...
میگم جریان پادشاه و اعتراض مردم به کم بودن مامور سر پل شنیدی (داستانش سانسوری نمیشه اینجا گفت:n02:) اما باور مردم ما هم اینطوره هر چی بهشون زور بگی قبول میکنند و میگن مامور سر پل زیاد کنید
مگه ندیدی که بعضیا اومدن تو تایپک گفتن قانون خوبیه به نظرم آدم نباید به امید بقیه وایسه باید همه با هم یکی بشیم و جلوی این قانون بگیریم
farshad0123
24-09-2014, 16:04
پاسخ وزیر به یکی از کاربرها:
وزیر محترم چرا جواب نمیدین؟؟؟؟؟ ما هم ادمیم چرا سازمان تنظیم مقررات میخاد شبانه رو محدود کنه؟؟؟؟///
پاسخ : 1 ساعت پیش
با سلام،من همواره سعی می كنم زمانهایی را در روز به مطالعه و پاسخ به كامنتهای شما بپردازم. تمامی مسایل شما را به همكاران گوشزد می كنم. در مورد این موضوع قانون مصوب این است كه ارایه اینترنت رایگان شبانه به شرط مصرف منصفانه است. در واقع قانون به شركتها اجازه داد كه در صورتی كه احساس نمایند كاربر بیش از حد منصفانه استفاده می كند محدود گردد. پس این تصمیم سازمان تنظیم مقررات نمی باشد بلكه قانون مصوب كمیسیون تنظیم مقررات است
همونطور که میبینید نوشته به شرکت ها اجازه داده شده نه اینکه اجباری باشه
ولی خب شرکتها هم از خداشونه که چنین قوانینی تصویب بشه و پول بیشتری از مردم بگیرن
5 سال پیش بلیط اتوبوس 20 تومان بود الان شده 600 تومان یلبط مترو , نون , بنزین و.... !
مسله اینجا هست برای خیلی ها ثابت موندن قیمت اینترنت صرفه اقتصادی نداره با این روش ها می خوان در آمد بره بالا .. !
حالا شما یک مورد رو بگید اعتراض جواب داده دیگه از بنزین و نون مهتر نیست که گرون شد کسی هم نتونست کاری کنه بنزین رو یادتون باشه اعتراض و درگیری هایی داشت نتیجه نداد !
پس وقتی طلای خودتون برای اعتراض اینها نزارید هیچ نتیچه نخواهد داشت طرحی قرار باشه اجرا بشه اجرا می شه... !
البته دوستان این روش به صورت عادلانه اجرا بشه خوبه می تونم 20 تا دو ست و آشنای خودم مثال بزنم روزانه 20 گیگ دانلود رایگان داره خدا شاهد هست از زبون خودشون شنیدم 2 گیگ بیشتر مورد استفادشون نیست .
چی میگی شما فازت چیه؟! اینترنت در ایران داره بسیار بسیار بالاتر از قیمت جهانی خودش فروش میره من صحبت آمریکا رو نمی کنم اصلاً , اینترنت 1مگ در ایران داره ماهی 43تومن فروخته میشه (نامحدود تازه اگر گیرت بیاد) این در حالیه که همین 1مگ داره در افغانستان دقیقاً نصف این قیمت فروش میره!
در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یکمگابایت در ثانیه برای ایرانیها ماهانه ۴٣٠هزارتومان اعلام شده است، یکمگابایت اینترنت در کرهجنوبی ماهانه حدود ٢هزار و ۶۴٠ تومان، در ژاپن ١٢٠ تومان، در بلغارستان ٢ هزارتومان و در مولداوی ٣هزار و ۵۴٠ تومان قیمت دارد.
بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی ۴هزار افغانی است که با توجه به نرخ ٧/۵۶ تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان ٢٢۶هزار و ٨٠٠ تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در سال ٩٣ به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت ١٢٨ کیلوبایتی ١٢هزار و ۵٠٠، اینترنت ٢۵۶ کیلوبایتی ١۵هزار تومان، اینترنت ۵١٢ کیلوبایتی ٢۴٠هزار تومان، اینترنت یکمگابایتی ۴٣٠هزار تومان و اینترنت ٢ مگابایتی ٧۴٠هزارتومان. براساس ردهبندی جهانی، کشورهایی که اینترنت یکمگابایت بر ثانیه را ماهانه با قیمتی بیشتر از ۴ دلار عرضه کنند، در رده کشورهای گرانقیمت دستهبندی میشوند. در این دو جدول قیمت اینترنت یکمگابایت بر ثانیه در تعدادی از کشورهای گران و ارزانقیمت جهان به همراه سرعت اینترنت در این کشورها آمده است.
در جداولی که در این گزارش آمده میتوانید قیمت اینترنت یک مگابایتی در ٢٠ کشور جهان و متوسط سرعت دسترسی آنها به اینترنت را مقایسه کنید. گفتنی است برای تبدیل نرخها از دلار به تومان، قیمت دلار ٣٠٠٠ تومان در نظر گرفته شده است.
من واقعا متاسفم برای طرز فکر شما که بلیط اتوبوس میگید 20تومن بوده شده 600تومن(البته خطشو نمیدنم :n02:) پس اینترنت هم باید گرون بشه.
ما داریم دنیا رو می بینم 40 سال پیش نیست که فقط سرمون تو لاک خودمون باشه سرمونو کرده باشیم زیر برف!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
parham_7
24-09-2014, 16:09
این قانون ها اگر اجرا بشه خیلی از هاست های ایرانی هم ضرر میکنن!
وقتی کسی نتونه دانلود کنه دیگه پولی واسه این چیزا خرج نمیکنه!
parham_7
24-09-2014, 16:11
با نظر اقای hasanoooooooo موافقم بالاخره این ملت یه راهی برای نجات از این فلاکت پیدا می کنه ( هنر نزد ایرانیان است:n02:) یکی از دوستان هم پیشنهاد استفاده از 3g ایرانسل رو پیشنهاد داده
اره همونطور که راهی برای نجات از فلاکت های دیگه مثل گرونی پیدا کرد!
تنها یه راه هست اونم سازش و عادت کردن
پاسخ وزیر به یکی از کاربرها:
وزیر محترم چرا جواب نمیدین؟؟؟؟؟ ما هم ادمیم چرا سازمان تنظیم مقررات میخاد شبانه رو محدود کنه؟؟؟؟///
پاسخ : 1 ساعت پیش
با سلام،من همواره سعی می كنم زمانهایی را در روز به مطالعه و پاسخ به كامنتهای شما بپردازم. تمامی مسایل شما را به همكاران گوشزد می كنم. در مورد این موضوع قانون مصوب این است كه ارایه اینترنت رایگان شبانه به شرط مصرف منصفانه است. در واقع قانون به شركتها اجازه داد كه در صورتی كه احساس نمایند كاربر بیش از حد منصفانه استفاده می كند محدود گردد. پس این تصمیم سازمان تنظیم مقررات نمی باشد بلكه قانون مصوب كمیسیون تنظیم مقررات است
همونطور که میبینید نوشته به شرکت ها اجازه داده شده نه اینکه اجباری باشه
ولی خب شرکتها هم از خداشونه که چنین قوانینی تصویب بشه و پول بیشتری از مردم بگیرن
وزیر یا واقعا ساده هست یا ما رو ساده گیر آورده
یاد جریان تعرفه موبایل افتادم که وزیر ساده ما گفته بود ما تصویب کردیم که تعرفه ها بین 49 تا 60 تومن بعد که دید همشون رو 60 تومن گذاشتن شروع کرد به دادا بی داد کردن
عین همین جریان برای شبانه هست که گفته ما مجوز میدیم برای محدودیت دیگه نمی دونه( یا میدونه ولی ما رو خر حساب کرده) که تموم شرکت از خدا خواسته همه رو محدود میکنند مثل صبانت
باز هم کسی هنوز شک داره برای محدود کردن شبانه برای همه شرکت ها
بچه ها راه حل بدید برای اعتراض چه کار هایی میتونیم انجام بدیم
parham_7
24-09-2014, 16:32
وزیر یا واقعا ساده هست یا ما رو ساده گیر آورده
یاد جریان تعرفه موبایل افتادم که وزیر ساده ما گفته بود ما تصویب کردیم که تعرفه ها بین 49 تا 60 تومن بعد که دید همشون رو 60 تومن گذاشتن شروع کرد به دادا بی داد کردن
عین همین جریان برای شبانه هست که گفته ما مجوز میدیم برای محدودیت دیگه نمی دونه( یا میدونه ولی ما رو خر حساب کرده) که تموم شرکت از خدا خواسته همه رو محدود میکنند مثل صبانت
باز هم کسی هنوز شک داره برای محدود کردن شبانه برای همه شرکت ها
بچه ها راه حل بدید برای اعتراض چه کار هایی میتونیم انجام بدیم
والا این پولی که ما واسه اینترنت و آب و برق میدیم حرامه اخه داخل کشور اسلامی کسی پول آب و برق و اینترنت باید بده :D
وقتی هنوز یه عده ای دارن از این طرح داخل همین تاپیک دفاع میکنن خیالت راحت که هیچ کاری نمیشه کرد!
david-ebi
24-09-2014, 16:38
والا این پولی که ما واسه اینترنت و آب و برق میدیم حرامه اخه داخل کشور اسلامی کسی پول آب و برق و اینترنت باید بده :D
بله دوست عزیز باید پول اینا رو در یک کشور اسلامی داد:n02:اما مساله اینه که به قول خود آقایون منصفانه(یک سوزن به خودت یک جوال دوز به دیگران.اگر منصفانه مصرف میخواهید باید قیمت منصفانه بدهید) نه پولی که برای اینترنت میگیرن 3500 برابر ژاپن و 2 برابر افغانستان باشه:n03:
farshad0123
24-09-2014, 16:43
به گزارش سیتنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، 10250 نفر از زنان فعالی در عرصه اجتماعی و فرهنگی در بیانیه ای ضمن اعلام نگرانی از راه اندازی بدون پشتوانه فرهنگی نسل های سوم و چهارم اینترنت، خواستار تسریع راه اندازی شبکه ملی اطلاعات شدند.
دوستان من صفحه کلوب ساختم بیاید اونجا هم نظر بدید
دوستانی که میگن این طرح خوبه و باعث عدالت میشه و هر کی بیشتر دانلود کنه باید بیشتر هم پول بده اولا خواهشا نمیخواد دایه مهربان تر از مادر واسه این شرکتها باشین (مگه اینکه مثل بعضی ها کارمندشون باشین که خطابم به اینا نیست)
اما بقیه ، الان مشکل شما دقیقا چیه ؟ سرعتتون توی ساعات رایگان شبانه کمه ؟ فکر میکنین این کاهش سرعت به خاطر هجوم بیش از حد کاربراست ؟ اگه واقعا اینطور فکر میکنین که واقعا ساده ای کاربر گرامی :n02:
از این اولا که بگذریم دوما شما میای به میزان دانلود ملت نگاه میکنین اما نگاه نمیکنین که دارن گیگ های تقریبا 450 تومنی رو به ملت میفروشن با قیمت 3500 تومن . یعنی 3000 تومن واسه هر گیگ ترافیک داخلی دارن سود میکنن .
این بحث خیلی گذشته تقریبا یک سالی هست که بعد از راه افتادن اینترنت ملی این قضیه کلاه برداری روشن شد اما اگه اینا هر گیگ رو واقعا بیان بکنن 500 تومن ، قانونش خیلی هم بد نیست و بعد بیان پول سرعت سرویس رو جدا بگیرن .
یعنی برای مثال یکی که مثلا 10 گیگ همش دانلود داره در ماه : 10 تومن پول سرعت + 2500 هم پول گیگش . و یکی هم که 150 گیگ دانلود میخواد در ماه : 10 تومن پول سرعت + 37 تومن پول گیگش که تازه همین هم زیاد هست اما بهتر از اینه که کلا دانلود شبانه حذف بشه (با قیمت گیگی 3500تومن)
این در صورتی بود که اینا میخواستن عدالت رعایت بشه . وگرنه قاعدتا و شرعا و قانونا حق هر انسانیه که اینترنت نامحدود داشته باشه چه برسه به دانلود شبانه دار . اما وقتی عملا قصدشون اینه که دانلود های به قول خودشون حجیم بیشتر از 10 گیگ حذف بشه نمیشه ساکت موند .
شما اگه به فکر عدالت هستین برین شکایت کنین که قیمت گیگ ها رو بیارن پایین . اگه قیمت گیگ اومد پایین در همون 500 تومن اونوقت میشه گقت عدالت تا حدودی برقرار شده .
در ضمن از دوستانی که کلا اهل دانلود شبانه و اینترنت نامحدود یا کلا دانلود نیستن ( یا کلا کسایی که اصلا اسم دانلود هم به گوششون نخوره ) خواهش میکنم توی این تاپیک اصلا پست ندن بهتره .
کشور نه کپی رایت داره نه اینترنت پرسرعت داره نه ...
کلا تا چند وقت دیگه باید قید اپدیت کردن ویندوز و کارت گرافیک و نرم افزار و خرید بازی ارجینال و بازی انلاین و ... رو در جا از بیخ بزنیم
بعدش هم به ایشون دست برادری خواهیم داد :n05:
دوستانی که تهران هستند یک کاری بکنید با هم جمع شید برید مرکز تنظیم مقررات یا جا های دیگه اعتراض کنید
باور کنید اگه من تهران بودم اونجا رو سرشون خراب میکردم
parham_7
24-09-2014, 18:11
دوستانی که تهران هستند یک کاری بکنید با هم جمع شید برید مرکز تنظیم مقررات یا جا های دیگه اعتراض کنید
تهران نسبت به شهرستان ها وضعیت اینترنتش عالیه!
مخابرات تهران ۱ مگ نامحدود رو ۳۵ هزار تومن میده ولی مخابرات خوزستان ۴۵ تومن بود بعد شد ۹۰ تومن بعد هم حذف شد
farshad0123
24-09-2014, 18:15
شما فعلا از صبانت تخلیه کن برو یه شرکت دیگه این همه شرکت هست مثلا یه شرکتای متفرقه هستن که اصلا معروف هم نیستن ولی شبانه و نامحدود خوب ارائه میدن
شما فعلا از صبانت تخلیه کن برو یه شرکت دیگه این همه شرکت هست مثلا یه شرکتای متفرقه هستن که اصلا معروف هم نیستن ولی شبانه و نامحدود خوب ارائه میدن
کجایی مرد حسابی من یک هفته هست تخلیه کردم
تو قم فقط 5 تا شرکت فعالیت میکنند که البته هیچ کدوم پورت دیگه ندارند برای همین مردم قم فقط میتونند از مخابرات بگیرند اون هم ریسی به نام دهناد داره که از شمر ذی الجوشن بدتره نه نا محدود داره نه شبانه
فعلا دارم با ایرانسل میچرخم
farshad0123
24-09-2014, 18:23
کجایی مرد حسابی من یک هفته هست تخلیه کردمتو قم فقط 5 تا شرکت فعالیت میکنند که البته هیچ کدوم پورت دیگه ندارند برای همین مردم قم فقط میتونند از مخابرات بگیرند اون هم ریسی به نام دهناد داره که از شمر ذی الجوشن بدتره نه نا محدود داره نه شبانه فعلا دارم با ایرانسل میچرخم
پس مخابرات شما خیلی وضعش خرابه الان مخابرات استان ها یا نامحدود خوبی دارن یا شبانه
پیشنهاد من اول فن آوا بعدش شاتل با اون اکانت افزایش سرعت شبانه
پس مخابرات شما خیلی وضعش خرابه الان مخابرات استان ها یا نامحدود خوبی دارن یا شبانه
فن آوا تو قم نمایندگی نداره
شاتل قم هم وقتی محدود میکنه هم خارجی رو محدود میکنه هم داخلی
یعنی اگه شما قم بودید دق میکردید:n02:
parham_7
24-09-2014, 18:33
فن اوا قیمت ۱ مگ نامحدودش ۲۰۰ هزار تومن که از توان من خارجه!
اسیاتک گزاشتم الان پینگ که نداره ولی اکثر وقت ها ۴۵ کیلوبایت سرعت میده حدودا
فن اوا قیمت ۱ مگ نامحدودش ۲۰۰ هزار تومن که از توان من خارجه!
اسیاتک گزاشتم الان پینگ که نداره ولی اکثر وقت ها ۴۵ کیلوبایت سرعت میده حدودا
جون من با این جایی اقامت نمیدن (سرور اصفهان)
farshad0123
24-09-2014, 18:52
فن آوا تو قم نمایندگی نداره
شاتل قم هم وقتی محدود میکنه هم خارجی رو محدود میکنه هم داخلی
یعنی اگه شما قم بودید دق میکردید:n02:
برگرد همون جاي اولت پارس آنلاين:n02:
iran7000
24-09-2014, 18:56
دوستان اين سايت سازمان تنظيم مقررات هست كجا اين قانون مصرف منصفانه (2 برابر حجم خريداري شده) تصويب شده. مصوبه شماره چند هست.
دوستان اين سايت سازمان تنظيم مقررات هست كجا اين قانون مصرف منصفانه (2 برابر حجم خريداري شده) تصويب شده. مصوبه شماره چند هست.
دوست عزیز شما لطفا این 130 نوشته رو بخون میفهمید ازکجا اومده این قانون که وزیر امروز دوباره ازش دفاع کردند
iran7000
24-09-2014, 19:12
دوست عزیز شما لطفا این 130 نوشته رو بخون میفهمید ازکجا اومده این قانون که وزیر امروز دوباره ازش دفاع کردند
اتفاقا خوندم دارم مي پرسم. گفته شده مصوبه كميسيون تنظيم مقررات هست. هر مصوبه در داخل سايت سازمان گذاشته مي شه من هر چي جستجو كردم هم چين مصوبه اي
پيدا نكردم.
اتفاقا خوندم دارم مي پرسم. گفته شده مصوبه كميسيون تنظيم مقررات هست. هر مصوبه در داخل سايت سازمان گذاشته مي شه من هر چي جستجو كردم هم چين مصوبه اي پيدا نكردم.
این دیگه باید از وزیر بپرسی که شماره مصوبه چنده اینی که معلومه اینه که این مصوبه به گفته وزیر وجود داره
البته اگه خراسان رضوی رو هم جزو استان ها حساب کنیم مخابرات خراسان رضوی ، هم دو ساله که نامحدود نداره و هم چند ماهه که شبانه رو حذف کرده .
در واقع مشهد شده موش ازمایشگاهی مخابرات . دو سال پیش نامحدود رو تو مشهد حذف کردن و وقتی دیدن کسی ککش نگزید یک سال بعد هم توی استان های دیگه به ترتیب این کار رو انجام دادن .
حالا هم مخابرات استانهای دیگه منتظر باشن که حذف شبانه ، چند وقت دیگه سراغ اونها هم میاد . این خودش هم دلیلیه که این مصوبه جدید قراره توی همه isp ها اجرا بشه . همه جز مخابرات و فن اوا مونده بودن که مخابرات از مشهد شروع کرده و فن اوا هم جدیدا با گرون کردن سرویس های نامحدودش داره شروع میکنه .
parham_7
24-09-2014, 20:23
البته اگه خراسان رضوی رو هم جزو استان ها حساب کنیم مخابرات خراسان رضوی ، هم دو ساله که نامحدود نداره و هم چند ماهه که شبانه رو حذف کرده .
در واقع مشهد شده موش ازمایشگاهی مخابرات . دو سال پیش نامحدود رو تو مشهد حذف کردن و وقتی دیدن کسی ککش نگزید یک سال بعد هم توی استان های دیگه به ترتیب این کار رو انجام دادن .
حالا هم مخابرات استانهای دیگه منتظر باشن که حذف شبانه ، چند وقت دیگه سراغ اونها هم میاد . این خودش هم دلیلیه که این مصوبه جدید قراره توی همه isp ها اجرا بشه . همه جز مخابرات و فن اوا مونده بودن که مخابرات از مشهد شروع کرده و فن اوا هم جدیدا با گرون کردن سرویس های نامحدودش داره شروع میکنه .
حرفتون کاملا درسته
مخابرات تهران چرا نامحدود رو حذف یا گرون نمیکنه؟
این اسمش تبعیض نیست؟
حرفتون کاملا درسته
مخابرات تهران چرا نامحدود رو حذف یا گرون نمیکنه؟
این اسمش تبعیض نیست؟
تبعیض که هست اما درست نیست که بگیم تهران هم باید حذف بشه . درستش اینه که همه جا نامحدود داشته باشه نه فقط تهران .
اما اگه تهران هم نامحدود و شبانه اش هم حذف یا گرون بشه خیلی هم بد نیست و به نفع همه هست . چون اینطوری صدای تهرانی ها در میاد که صداشون از همه بلندتره :n02:
دقیقا هم به همین خاطر هست که تهران بهترین سرویسها رو داره . ما شهرستانی به خدا تو سرمون هم بزنن اخ نمیگیم . اگه همه جرات داشتن اعتراض کنن این نمیشد .
نمونه اش شبانه مخابرات که دفعه اول حذف شد توی تاپیک با بچه ها قرار گذاشتیم بریم شکایت . فقط 3 نفر اومدن . که خوشبختانه نتیجه هم داد و شبانه وصب شد . واسه همین میگم فقط حضوری میشه جواب گرفت .
farshad0123
24-09-2014, 21:13
یادم نیست فکر کنم مصوبه 151بود که شرکت های اینترنتی مجبور به ارائه سرویس های نامحدود و شبانه نیستند همین چند ماه پیش تصویب شد
parham_7
24-09-2014, 21:14
تبعیض که هست اما درست نیست که بگیم تهران هم باید حذف بشه . درستش اینه که همه جا نامحدود داشته باشه نه فقط تهران .
اما اگه تهران هم نامحدود و شبانه اش هم حذف یا گرون بشه خیلی هم بد نیست و به نفع همه هست . چون اینطوری صدای تهرانی ها در میاد که صداشون از همه بلندتره :n02:
دقیقا هم به همین خاطر هست که تهران بهترین سرویسها رو داره . ما شهرستانی به خدا تو سرمون هم بزنن اخ نمیگیم . اگه همه جرات داشتن اعتراض کنن این نمیشد .
نمونه اش شبانه مخابرات که دفعه اول حذف شد توی تاپیک با بچه ها قرار گذاشتیم بریم شکایت . فقط 3 نفر اومدن . که خوشبختانه نتیجه هم داد و شبانه وصب شد . واسه همین میگم فقط حضوری میشه جواب گرفت .
اعتراض که کاری نداره اگه هر کاربر روزی ۲۰ تا پست اینجا بزنه ببین چی میشه!
متاسفانه همراهی نمیکنن کاربر ها
Abdolreza2012
24-09-2014, 21:24
اعتراض که کاری نداره اگه هر کاربر روزی ۲۰ تا پست اینجا بزنه ببین چی میشه!
متاسفانه همراهی نمیکنن کاربر ها
با پست گذاشتن اینجا آب از آب تکون نمیخوره
اینو بهتون قول میدم
Mr saeed
24-09-2014, 21:45
چی میگی شما فازت چیه؟! اینترنت در ایران داره بسیار بسیار بالاتر از قیمت جهانی خودش فروش میره من صحبت آمریکا رو نمی کنم اصلاً , اینترنت 1مگ در ایران داره ماهی 43تومن فروخته میشه (نامحدود تازه اگر گیرت بیاد) این در حالیه که همین 1مگ داره در افغانستان دقیقاً نصف این قیمت فروش میره!
در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یکمگابایت در ثانیه برای ایرانیها ماهانه ۴٣٠هزارتومان اعلام شده است، یکمگابایت اینترنت در کرهجنوبی ماهانه حدود ٢هزار و ۶۴٠ تومان، در ژاپن ١٢٠ تومان، در بلغارستان ٢ هزارتومان و در مولداوی ٣هزار و ۵۴٠ تومان قیمت دارد.
بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی ۴هزار افغانی است که با توجه به نرخ ٧/۵۶ تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان ٢٢۶هزار و ٨٠٠ تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در سال ٩٣ به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت ١٢٨ کیلوبایتی ١٢هزار و ۵٠٠، اینترنت ٢۵۶ کیلوبایتی ١۵هزار تومان، اینترنت ۵١٢ کیلوبایتی ٢۴٠هزار تومان، اینترنت یکمگابایتی ۴٣٠هزار تومان و اینترنت ٢ مگابایتی ٧۴٠هزارتومان. براساس ردهبندی جهانی، کشورهایی که اینترنت یکمگابایت بر ثانیه را ماهانه با قیمتی بیشتر از ۴ دلار عرضه کنند، در رده کشورهای گرانقیمت دستهبندی میشوند. در این دو جدول قیمت اینترنت یکمگابایت بر ثانیه در تعدادی از کشورهای گران و ارزانقیمت جهان به همراه سرعت اینترنت در این کشورها آمده است.
در جداولی که در این گزارش آمده میتوانید قیمت اینترنت یک مگابایتی در ٢٠ کشور جهان و متوسط سرعت دسترسی آنها به اینترنت را مقایسه کنید. گفتنی است برای تبدیل نرخها از دلار به تومان، قیمت دلار ٣٠٠٠ تومان در نظر گرفته شده است.
من واقعا متاسفم برای طرز فکر شما که بلیط اتوبوس میگید 20تومن بوده شده 600تومن(البته خطشو نمیدنم :n02:) پس اینترنت هم باید گرون بشه.
ما داریم دنیا رو می بینم 40 سال پیش نیست که فقط سرمون تو لاک خودمون باشه سرمونو کرده باشیم زیر برف!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احتمالا می خواستی بزنی نول زدی فاز خراب کردی ...
توی ایران طرف 2 مگ نامحدود می گیره ماهی 500 گیگ دانلود داره کره جنوبی 100 مگ داره ماهی 200 گیگ مصرف نداره اینطوری نیست در کره جنوبی 100 مگ بدن بگن آقا بشین صبح تا شب دانلود کن , نخیر بلکه همه از قوانین FUP مشخص پیروی می کنن اینطوری نیست هر مگ 300 گیگ در ماه نکشی فکر کنی حقت رو کسی بالا کشید .... آخر ماه هم از این 300 گیگ 250 گیگش پاک کنی بره ...
در انگلیس یک فایل کپی رایت دار دانلود کنید برات اخطار می یاد و خیلی کشور های دیگه اینطوری نیست هر کار خواستید بکنید کسی هم کاری به کارت نداشته باشه اول فرهنگ استفاده از اینترنت درست بشه بعد دنبال اینترنت 50 یا 100 مگ باشید ....
در مورد قیمت اتوبوس منظور این بوده که سود اینترنت برای بعضی ها قبلا بیشتر بوده الان کم شده دنبال بیشتر کردن سود بیشتر هستن ... خلاصه شرکتی های PAP به کارمنداش حقوق و مزایا پرداخت کنه که هر سال اضافه می شه
شما نشستی از دور می گی افغانستان یک چیزی شنیدی یک چیزی می گی افغانستان الان 50% شهر هاش دارن هنوز از دایل آپ استفاده می کنن عزیز اونجا اصلا چیزی به اسم زیر ساخت برای اینترنت نیست .
parham_7
24-09-2014, 21:59
توی ایران طرف 2 مگ نامحدود می گیره ماهی 500 گیگ دانلود داره کره جنوبی 100 مگ داره ماهی 200 گیگ مصرف نداره اینطوری نیست در کره جنوبی 100 مگ بدن بگن آقا بشین صبح تا شب دانلود کن , نخیر بلکه همه از قوانین FUP مشخص پیروی می کنن اینطوری نیست هر مگ 300 گیگ در ماه نکشی فکر کنی حقت رو کسی بالا کشید .... آخر ماه هم از این 300 گیگ 250 گیگش پاک کنی بره ...
در انگلیس یک فایل کپی رایت دار دانلود کنید برات اخطار می یاد و خیلی کشور های دیگه اینطوری نیست هر کار خواستید بکنید کسی هم کاری به کارت نداشته باشه اول فرهنگ استفاده از اینترنت درست بشه بعد دنبال اینترنت 50 یا 100 مگ باشید ....
در مورد قیمت اتوبوس منظور این بوده که سود اینترنت برای بعضی ها قبلا بیشتر بوده الان کم شده دنبال بیشتر کردن سود بیشتر هستن ... خلاصه شرکتی های PAP به کارمنداش حقوق و مزایا پرداخت کنه که هر سال اضافه می شه
شما نشستی از دور می گی افغانستان یک چیزی شنیدی یک چیزی می گی افغانستان الان 50% شهر هاش دارن هنوز از دایل آپ استفاده می کنن عزیز اونجا اصلا چیزی به اسم زیر ساخت برای اینترنت نیست .
این تاپیک واسه کسایی هست که میخوان وضعیت اینترنت بهتر بشه شما که موافق وضع موجودی فکر نکنم دلیلی باشه اینجا پست بدی
david-ebi
24-09-2014, 22:05
عزیز دل دوست عزیز افغانی دارم که تا یکساعت پیش در خدمتش بودم به نام آقا خلیل.نخیر از این حرفا نیست خیلی خوبم adsl و از اون بهتر اینترت پرسرعت روی گوشیشون دارن.تازه این رفیق ما بچه هرات بود.میگفت تو کابل که خیلی خیلی بهتره.شما هم دوست عزیز هرچی هم که بگی نمیتونی روی سیاه مسئولین در گران بودن اینترنت کشور رو سفید کنی.الکی هم به ملت بدبخت گیر نده.اول منصفانه قیمت بزارید یا بزارند:n02:بعد از ملت بخواهید منصفانه مصرف کنند و قوانین fup و jpm و cxr براشون اجرا کنید:n02: و اونوقت اگر کسی قوانینتونو زیر پا گذاشت پدرشو دربیارین نه الان که قیمت خون پدر کاربر بیچاره بهش اینترنت میدین یا میدن:n02:
راستی این رفیق افغانی ما میگفت که هر دو نامزد ریاست جمهوری افغانستان قول دادن که قیمت اینترنتو بازم پایینتر بیارن.بر فرض اینکه اونا هم قولاشون مثل بعضی از مسئولین الکی باشه بازم خوش به حالشون که نصف قیمت ما پول اینترنت میدن.اگرم قولشون درست از آب دربیاد که دیگه بهشت میشه اونجا:n02:.مشهد که نسبتا نزدیک هم هست به هرات من که میرم خونه این رفیقمون تو هرات یک خط adsl میگیرم حالشو میبرم.بیا باز میگن چرا فرار مغزها داریم:n08:.اینترنتو وقتی رومون ببندین میریم پناهنده کشور دوست و همسایه افغانستان میشیم:n02:
general geranger
24-09-2014, 22:21
چرا اینجا فقط پست میذارین:45::24: باو برین پیج وزیر اههه
فقط به کسی توهین نکنید! و BLAH BLAH نکنید که BLAH BLAH شیم.
لطفا این متنها رو به صورت منسجم به کار ببرید.
توهین ممنوغ
مصرف منصفانه در صورتی که قیمت هر گیگ حجم به کمتر از 100 تومان کاهش یابد
اینترنت نامحدود حق مسلم ماست.
قیمت منصفانه نه بستن شبانه
سرعت بی بنیه کار خیلی بدیه:n02:
نامحدود شبانه حق همه ماهه
128 نامحدود به از 16 مگ محدود
وزیر با لیاقت حق الناس حق الناس!
NO SUPER SPAMMING
Keep calmmmm or :n24::n24:
farshad0123
24-09-2014, 22:55
اینم سرعت یکی از دوستان که استرالیا زندگی میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این اینترنت نامحدودشه
تازه از سرعت دانلود و این حرفا خبر نداره بهم میگه سرعتش پایینه باید ارتقاءش بدم بهش میگم این سرعتی که تو الان داری و نامحدوده میدونی اینجا چقدره؟:n27:
میگه هر چقدر هم دانلود کنی محدود نمیشی و مصرف منصفانه اصلا نداره
parham_7
24-09-2014, 23:03
این اینترنت نامحدودشه
تازه از سرعت دانلود و این حرفا خبر نداره بهم میگه سرعتش پایینه باید ارتقاءش بدم بهش میگم این سرعتی که تو الان داری و نامحدوده میدونی اینجا چقدره؟:n27:
دوست خودم سوئد زندگی میکنه ۲ ترابایت فضا داخل اینترنت خریده بود فایل هاش رو گزاشته بود اونجا!
اینایی که میان میگن خارج وضع اینترنت خرابه وابسته هستن اکثرا چیزی که تو کشور ما زیاده شعبان جعفریه!
sleeplessness
24-09-2014, 23:04
ایراد کار طمع زیاد شرکت های سرویس دهنده است
برای بهترین عملکرد باید فرهنگ استفاده مشترکین شناخت و به سمت راضی کردن اکثر مشترک ها رفت
اما سرویس دهنده ها به دنبال مشترکینی هستند که حجم زیادی بخرند و سود بیشتری برای شرکت داشته باشند
و به قول اون شخص مشترکینی که مفت خور پهنای باند هستند تخلیه کنند خیلی بهتر و به نفع شرکت
farshad0123
24-09-2014, 23:09
مخابرات هم 10مگ نامحدود آورده 1میلیون تومن
خوب برادر من فرهنگ استفاده هم داشته باشی باز هم قیمت خدا تومن باید پول اینترنت بدی . فرهنگ استفاده یعنی چقدر ؟ چند گیگ در ماه ترافیک خوبه ؟ 50 تا ؟ 40 تا ؟ 30 تا ؟
حالا با گیگی 3500 حساب کن که طرف چقدر باید هزینه کنه در ماه واسه 30 گیگ . 10 گیگ باید بخره که دوبرابرش هم رایگان میشه 20 گیگ و کلا میشه 30 گیگ . یعنی طرف در ماه باید 35 هزارتومن بابت گیگ بده و 15 تومن هم میگیم سرعت که میشه 50 تومن .
یعنی کاربر با فرهنگش هم عزیز من باید 50 تومن در ماه هزینه کنه واسه اینترنتی که نه سرعت داره نه دسترسی کامل به همه سایتها .
در ضمن جنابعالی فکر نکن خارجی ها دانلود ندارن . خرید بازی به صورت دیجیتال ، دیدن ویدئو انلاین ، بازی انلاین ، اپدیت نزم افزار و بازی ، cloud storage و ... . اینا فقط استفاده هایی بود که من دیدم . حالا کلی استفاده های دیگه هم کنارش . تمام این استفاده ها رو یه ایرانی نمیتونه راحت انجام بده .
مثالش یه پسره خارجی بود باهاش فیفا میزدم . میگفت بازیش مشکل داشته مجبور شده 10 بار بازی رو دانلود کنه از اول . خیلی هم راحت یک روز بازیش رو نصب کرد . یعنی تقریبا 100 گیگ همون روز راحت دانلود کرد .
این اینترنت نامحدودشه
اونجا ردگیری نمیکنن واسه دانلود های غیر قانونی مثل همین سریال که داره دانلود میکنه ؟
farshad0123
24-09-2014, 23:21
اونجا ردگیری نمیکنن واسه دانلود های غیر قانونی مثل همین سریال که داره دانلود میکنه ؟
نه بابا اونجا کلا با تورنت دانلود میکنن خودش که گفت نامحدود با همین سرعت دانلود میکنه
اگه بخوان ردگیری کنن پس سایت های دانلود تورنتو برا کی درست کردن؟
اینم یه اسکرین شات دیگه:
گفت بین 1-1.1مگابایت متغییره سرعت
sleeplessness
24-09-2014, 23:30
5 میلیون و 900 هزار مرتبه
نزدیک 6 میلیون بار یک سریال دانلود غیر قانونی داشته
فقط یک سریال
جالبه بعضی ها حرف از کپی رایت میزنن ولی خبر ندارن که خیلی از شرکتها چه فیلم چه بازی چه موسیقی و ..... رو به صورت نسخه دیجیتالی هم عرضه میکنن یعنی بازی رو میخری ولی باید دانلودش کنی
این حرفها فقط برای توجیه کردن این دزدی هاست و گرنه خودشون هم کپی رایت رو رعایت نمی کنن ............
مثلا صدا و سیما هم کپی رایت رو رعایت نمیکنه .........
sahandz123
25-09-2014, 00:20
سلام دوستان
دانلود شبانه به کنار
در اتحادیه اروپا قانونی به تصویب رسیده است که سرویس دهندگان اینترنت رامجاب می کند تا اینترنت را به صورت نامحدود حجمی ارایه کنند و هر شخص یا شرکتی که اقدام به فروش اینترنت به صورت محدود حجمی کند با جریمه سنگین نقدی رو به رو خواهد شد
متاسفانه در ایران به دلیل عدم وجود نهاد مسوول و سوِِء مدیریت برخی مدیران حق مصرف کنندگان اینترنت در ایران به راحتی ضایع می شود
شرکت های ارایه دهنده اینترنت در ایران با وجود اینکه خود اینترنت را به صورت نامحدود خریداری می کنند اما آن را به صورت حجمی به دست مصرف کننده می رسانند
این کار امری غیر شرعی و حرام بوده و جزء اعمال کم فروشی و گرانفروشی محسوب می شود
A.M.D.D.E.V.I.L
25-09-2014, 00:34
من از اینکه از ساعت 2 نیمه شب برام خاموشی از طرف اینترنت و سرعتش اعلام میشه ، خوش حال نیستم ، اگر این دانلود مفتی شبانه رو می خوان بردارن ، شاید سرعت بعد از 2 فرقی با پیش از 2 نداشته باشه و به من دیکته نکنه که کی باید از اینترنت استفاده کنم و کی نه .
Mr saeed
25-09-2014, 00:38
سلام دوستان
دانلود شبانه به کنار
در اتحادیه اروپا قانونی به تصویب رسیده است که سرویس دهندگان اینترنت رامجاب می کند تا اینترنت را به صورت نامحدود حجمی ارایه کنند و هر شخص یا شرکتی که اقدام به فروش اینترنت به صورت محدود حجمی کند با جریمه سنگین نقدی رو به رو خواهد شد
متاسفانه در ایران به دلیل عدم وجود نهاد مسوول و سوِِء مدیریت برخی مدیران حق مصرف کنندگان اینترنت در ایران به راحتی ضایع می شود
شرکت های ارایه دهنده اینترنت در ایران با وجود اینکه خود اینترنت را به صورت نامحدود خریداری می کنند اما آن را به صورت حجمی به دست مصرف کننده می رسانند
این کار امری غیر شرعی و حرام بوده و جزء اعمال کم فروشی و گرانفروشی محسوب می شود
شما جند شرکت اروپایی می تونید نام ببرید اینترنت نامحدود به معنای واقعی بده ؟ یعنی شما که 20 مگ گرفتید ماهی 7 ترابایت دانلود کردید باهاتون کاری نداشته باشه ؟
اینترنت در کشور های اروپایی نامحدود هست ولی به شرط مصرف منصفانه (FUP) .... کره , ژاپن , چین هم همین هست
نه بابا اونجا کلا با تورنت دانلود میکنن خودش که گفت نامحدود با همین سرعت دانلود میکنه
اگه بخوان ردگیری کنن پس سایت های دانلود تورنتو برا کی درست کردن؟
اینم یه اسکرین شات دیگه:
گفت بین 1-1.1مگابایت متغییره سرعت
البته از طریق تورنت هم تو بعضی کشورها که سختگیر هستن واسه موارد مهم ردگیری میکنن . مثل همین بی مصرفها که لو رفت .
سایتهاشون که کلا ممنوعه . استرالیا رو نمیدونم تورنت ردگیری میکنن یا نه .
Mr saeed
25-09-2014, 00:44
این تاپیک واسه کسایی هست که میخوان وضعیت اینترنت بهتر بشه شما که موافق وضع موجودی فکر نکنم دلیلی باشه اینجا پست بدی
پرهام عزیز 100% بنده موافق وضعیت سرعت و قیمت نیستم
ولی نظرم این هست این همه انتقاد می کنیم به دولت برای کیفیت و قیمت خودمون هم منصفانه مصرف کنیم 20 گیگ دانلود نکنیم روز بعدش 15 گیگش رو پاک کنیم بره
شما فرض گن از فردا بگن برق رایگان آب رایگان مصرف اینقدر بالا خواهد رفت که شبکه توان پاسخ دهی نخواهد داشت اینطوری همه ایران به مشکل می خورن پس باید یک قوانین مادری باشه اینها رو مدیریت کنه بنده خودم نظر این هست دانلود 100 گیگ در ماه حداقل حق هر ایرانی هست
ولی نظرم این هست این همه انتقاد می کنیم به دولت برای کیفیت و قیمت خودمون هم منصفانه مصرف کنیم 20 گیگ دانلود نکنیم روز بعدش 15 گیگش رو پاک کنیم بره
شما فرض گن از فردا بگن برق رایگان آب رایگان مصرف اینقدر بالا خواهد رفت که شبکه توان پاسخ دهی نخواهد داشت اینطوری همه ایران به مشکل می خورن پس باید یک قوانین مادری باشه اینها رو مدیریت کنه بنده خودم نظر این هست دانلود 100 گیگ در ماه حداقل حق هر ایرانی هست
مطمئن باشید که اگر اینترنت به صورت نامحدود با قیمت عادلانه باشه نه مثل الان که خون ملت رو توی شیشه می کنن حرص همه کم میشه
ولی در مورد میزان دانلود با شما موافقم که 100 گیگ میتونه خوب باشه ولی نه میزان transfer کل ماه چون به غیر از دانلود آنلاین استریمینگ هم میتونه حجم بالایی داشته باشه شاید توی روز فقط 10 گیگ واسه 2 ساعت آنلاین استریم فول اچ دی باشه یا استفاده از Cloud مثلا شاید من بخوام از 500 گیگ هاردم توی فضای cloud بکاپ بگیرم .............................
sahandz123
25-09-2014, 00:55
مسوولین می تونند با ارتقای شبکه کم بود پهنای باند رو جبران کنند نه اینکه استفاده ی ما رو از اینترنت رو محدود یا همون حجمی کنند
sahandz123
25-09-2014, 01:00
شما جند شرکت اروپایی می تونید نام ببرید اینترنت نامحدود به معنای واقعی بده ؟ یعنی شما که 20 مگ گرفتید ماهی 7 ترابایت دانلود کردید باهاتون کاری نداشته باشه ؟
اینترنت در کشور های اروپایی نامحدود هست ولی به شرط مصرف منصفانه (FUP) .... کره , ژاپن , چین هم همین هست
حجم اطلاعات دریافتی اونقدر زیاد نیست که مشترک رو به خاطرش محدود کنند
ثانیا دوست عزیز الان مسئله ی ما اینه که چرا اصلا می خوان اینترنت رو محدود حجمی کنند
شما هر جور که حساب کنی دلیل موجهی برای این کار نمی بینی
اونم تو شرایطی که داره حجم اطلاعات بالا میره
sahandz123
25-09-2014, 01:03
دوستان بنده الان از اینترنت نامحدود مخابرات استان تهران استفاده می کنم
با قیمت پایین سرویس نامحدود میده
اولاش خیلی دانلود می کردم ولی الان استفاده ی من شاید روزی 100 تا 300 مگابایت باشه من با آقای lamp23 موافقم
parham_7
25-09-2014, 01:15
عزیز من قبل از اینکه بیام مخابرات و اینترنت نامحدود بزارم اینقدر بدبختی کشیدم که فکر کنم ۵۰۰ گیگ در ماه هم حقم باشه که دانلود کنم!
می خواستم یه پچ بازی دانلود کنم باید التماس میکردم به این و اون تا واسم دانلود کنن!یک ساعت آنلاین بازی میکردم ۱۵۰ مگ میرفت! هر روز ۲۰ بار حجم اینترنت رو چک میکردم نکنه بیشتر از جیره روزانه استفاده کنم!
هر گیگ اضافه ۵۰۰۰ هزار تومن! اون موقع دلار نزدیک ۱۰۰۰ تومن بود خودت ببین چقدر پول میشه
وقتی اینترنت نامحدود گزاشتم واقعا راحت شدم اصلا هم دیگه دلم نمیخواد کسی محدودم کنه و همش چشمم به میزان استفاده اینترنتم باشه!
اینترنت که مثل آب و برق نیست که داخل مصرفش صرفه جویی کنیم اگه فکر منابع طبیعی هستین کشاورزی رو اصلاح کنین که داره تمام آب های زیرزمینی مملکت رو نابود میکنه!
دوستان بنده الان از اینترنت نامحدود مخابرات استان تهران استفاده می کنم
با قیمت پایین سرویس نامحدود میده
اولاش خیلی دانلود می کردم ولی الان استفاده ی من شاید روزی 100 تا 300 مگابایت باشه من با آقای lamp23 موافقم
مخابرات تهران بالای ۱۲۸ نامحدود هم میده لینک داری ببینم قیمتش
چجوریاست
سرعتش اسمیه
منصفانه که نداره
حالا رفقا اعتراض میکنن به این محدودیت شبانه
ولی بنظرم اونا کار خودشون رو میکنن
چون این وزیر جرات نداره
اگه مطمئن شه مثل وزیر علوم استیضاح میشه
کلا محدودیتها رو بیشتر میکنه
همش وزیر میگه نظر کمیسیون
خب این کمیسیون مگه رییس نداره
اون کیه
farshad0123
25-09-2014, 01:29
این قانون چند ماه پیش تصویب شد که الزامی به ارائه سرویس های نامحدود و طرح شبانه وجود نداره
حالا صبانت میگه طبق مصوبه من میتونم کلا شبانه رایگان ارائه ندم و همینم که گذاشتم خیلیه دلیل بر این نمیشه که همه شرکتا شبانه رو محدود کنن
مقایسه اینترنت با آب و برق اشتباهه
اینترنت مثل تلفنه مصرفش تموم شدنی نیس و سود داره واسه دولت
مشکله اینه که به شرکتا اجازه نمیدن پهنای باند بخرند
و همه باید از زیر ساخت بخرند که اینجوری پول بیشتری بره
تو حساب دولت
مشکل اینه که خصوصی سازی درست انجام نمیشه
و شرکتا خصوصی در واقع شبه دولتی هستن
نمی دونم با این همه نفت گاز چرا اینقدر عوارض و مالیات
وقتی حرف عوارض و مالیات و مصرف انرژی میشه با کشورهای پیشرفته مقایسه
میکنن
ولی در مورد بقیه چیزها با کشورهای آفریقایی و جنگ زده
الان برید تو ویکی پدیا ببینید ارزش پول ایران کجاست
این فقط یه نمو نه اس
parham_7
25-09-2014, 01:41
مقایسه اینترنت با آب و برق اشتباهه
اینترنت مثل تلفنه مصرفش تموم شدنی نیس و سود داره واسه دولت
مشکله اینه که به شرکتا اجازه نمیدن پهنای باند بخرند
و همه باید از زیر ساخت بخرند که اینجوری پول بیشتری بره
تو حساب دولت
مشکل اینه که خصوصی سازی درست انجام نمیشه
و شرکتا خصوصی در واقع شبه دولتی هستن
نمی دونم با این همه نفت گاز چرا اینقدر عوارض و مالیات
وقتی حرف عوارض و مالیات و مصرف انرژی میشه با کشورهای پیشرفته مقایسه
میکنن
ولی در مورد بقیه چیزها با کشورهای آفریقایی و جنگ زده
الان برید تو ویکی پدیا ببینید ارزش پول ایران کجاست
این فقط یه نمو نه اس
تنها شرکتی که متفاوت عمل میکرد مخابرات بود اونم دست بخش دولتی یا شبه دولتی
بنظرم اگر مخابرات دولتی هست و ماله دولت ایرانه پس باید همه جای ایران خدمات برابر ارائه بده اینا زرنگ بازی در آوردن هر استان رو به اینترنت که رسیدن جدا کردن !
سرعت لاک پشتی اینترنت در ایران
جداول جهانی نشان می دهد که اینترنت ایران در رده ۱۸۷ جهان وجود دارد ! خوشبختانه هروقت جدولی از
رده بندی کشورها می بینیم نیاز به جستجوی زیاد برای ایران نداریم. چون می
دانیم یا در اول جدول هست یا در قعر جدول !
نمونه ای از این ها هم
رتبه ی اینترنت که با افتخار تمام در سطح جهان موفق به رتبه ی درخشان ۱۸۷
شده ایم.
تا قبل از این که این رتبه بندی را بخوانم فکر می کردم جهان فقط
۱۸۲ کشور دارد. نمی دونستم بیشتر از این حرفهاست ! نمایندگان زحمتکش همیشه
در صحنه (وکیل الرعایا) در جلسه مجلس با افزایش سرعت اینترنت مخالفت کردند
که ما واقعاً دلیل مخالفتشون را نفهمیدیم. (اگر می فهمیدیم که نماینده می
شدیم ! یک فرقی هم باید بین رعایا و وکیل الرعایا باید باشد !) با تحقیق و تفحصی که شد هفت دلیل که نباید سرعت اینترنت ایران بالا باشد را ذکر می کنیم :
۱- هر کشوری باید در سطح جهانی مشخصه و امضایی داشته باشد : سوئیس ، بانکهاش مشهورند ،
ژاپن با اقتصاد قویش شناخته می شود ، چین با صادراتش ، روسیه با سفینه
هایش ، ایران هم با سرعت کم اینترنتش شناخته می شود. از فردا هم در پیام
های بازرگانی گفته می شود : هر جا سخن از ایران است ، نام اینترنت کم سرعت است که می درخشد !
۲- اینترنت پرسرعت موجب
صنعتی شدن و فاصله از طبیعیت می شود. ایران با سرعت کم اینترنتش کاربران
را به یاد طبیعت و حرکت حیواناتی مانند خر و قاطر می اندازد و به ما
یادآوری می کند که زمانی غارنشین بوده ایم !
۳- اینترنت از نظر آقایان
سگی هار گرگی درنده و کفتاری خونخوار و لاشخوری بی رحم است. پس چه بهتر
که این بلای آسمانی از ایران برداشته شود و آن بلایی که سر کشورهای
پیشرفته آمده (بلای پیشرفت و آبادانی) سر ما نیاید.
۴- با ازدیاد سرعت
اینترنت و اتوماسیون اداری ، کاغذ و کاغذبازی ها تمام می شود. خب شما
بگید. پس کی درختهای کشور را قطع کند و باهاش کاغذ درست کند ؟
۵- ما ایرانیها با وجود
اینکه برای یک کار اداری هفته ها دوندگی می کنیم بازهم کلی اضافه وزن
داریم ، وای به حال اینکه کارها با اینترنت پرسرعت انجام شوند.
۶- اولین قدم برای سیر و
سلوک ، ریاضت کشیدن است. خارجی ها چرا این قدر کم ایمانند ؟ چون سرعت
اینترنتشان بالاست و کارهایشان سریع انجام می شود. ما با ایجاد ریاضت در
کاربرانمان ، موجبات تزکیه نفسشان را فراهم می کنیم.
۷- با پرسرعت شدن اینترنت دیگر جلوی ادارات و بانکها صف های طولانی تشکیل نمی شود ! شما قضاوت کنید. بانک یا
اداره ای که صف طویل نداشته باشد و وقت مردم را بیهوده تلف نکنه اسمش
بانکه ؟ اسمش ادارست ؟ نه وجداناً . قضاوت کنید. حیف که سایت لغتنامه
کدخدا پیلتره ! وگرنه نشان می دادم که اصولاً و در لغت ، معنی بانک و
اداره از صف و سرگردانی گرفته شده.
پیام بازرگانی اینترنت کم سرعت ایران !
* با قابلیت باز کردن یک عکس فقط و فقط در پــــــنـــج دقیقه ! * با قابلیت قطع و وصل خودکار * فیلترینگ صد در صد رایگان هموطنان عزیز : فقط کافی است تراکنش بانکیتان را در اینترنت انجام دهید . ما هستی شما را رایگان به باد می دهیم. آیا از آرامش زیاد خسته شده اید ؟ کافی است از اینترنت ما استفاده کنید. ما شما را کلافه می کنیم. آیا دهانتان خاکی است ؟ ما دهان شما را آسفالت می کنیم. اگر نگرانید که چرا خودکشی نکرده اید کافی است با ما چک میل کنید تا بدانید که هنوز هم برای خودکشی دیر نیست ! - اگر از سیاه بودن موهایتان بیزارید. - اگر دندانهایتان به هم فشرده نمی شود. - اگر زمین زیر پای شما سرد است. - اگر علفی زیر پای شما نیست .
farshad0123
25-09-2014, 02:01
تنها شرکتی که متفاوت عمل میکرد مخابرات بود اونم دست بخش دولتی یا شبه دولتی
بنظرم اگر مخابرات دولتی هست و ماله دولت ایرانه پس باید همه جای ایران خدمات برابر ارائه بده اینا زرنگ بازی در آوردن هر استان رو به اینترنت که رسیدن جدا کردن !
مخابرات و فن آوا در هر استان خدماتشون فرق میکنه و هر استان برا خودش کار میکنه مثلا فن آوای تهران ساعات رایگانش از ساعت 2تا 6هست در صورتی که تو خوزستان 1تا7 یا مثلا تو تهران سرویس 2مگ با 3گیگ ترافیک شبانه رایگان نداره در صورتی که تو خوزستان حتی 2مگ با 1گیگ ترافیک هم شبانه داره بخاطر همین هم هست که این شرکتا شبانه و نامحدود رو به خوبی ارائه میدن و مثل بقیه شرکت ها مثل شاتل و صبانت و پارس آنلاین از این قوانین مسخره مثل مصرف منصفانه درنمیارن
david-ebi
25-09-2014, 03:15
شما فرض کن 1000 نفر رو گشنه و تشنه نگه داری واسه چند روز.بعد یهو بگی از ساعت 2 تا 4 عصر میتونید برید از ساختمون کناری هرچقدر دلتون میاد بخورید و بیاشامید.خوب به محضی که ساعت 2 بشه آنچنان ملت هجوم میارن که اصلا همون اول کلی زیر دست و پا له میشن.بعدشم همچین اونایی که قویترن غذاها رو از خود میکنند که خیلی از بدبختها گشنه میمونند.حالا این تقصیر کیه؟تقصیر اون خدا نشناسیه که این بدبختا رو اینطوری هار کرده(بلا نسبت البته) و نه تقصیر این بیچاره هایی که گشنگی و تشنگی کشیدن.جریان اینترنت شبانه هم همینه.آنقدر هزینه اینترنت گرون در میاد و به قیمت خون پدران ماست که در ساعات رایگان عده ای که میتونند حجم بیشتری دانلود میکنند و اینان هیچ تقصیری هم ندارند و مقصر دولت است که اینقدر پهنای باند را گران به شرکتها میدهد و بعد هم شرکتها که چند برابرش میکنند و به ما بدبختها میدن.هزینه هر گیگ تقریبا 1.2 دلار را فقط شاید در ایران یتوان دید.مطمئن باش اگر قیمت اینترنت منصفانه بشه مردم ما هم قانون fup رو رعایت میکنند و مصرف هم منصفانه میشه.
farshad0123
25-09-2014, 03:31
ببینید سال 90 چه قانونی قرار بوده اجرا بشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا تاسف داره دقیقا همه چی داره برعکس پیش میره:n15:
اونوقت نظرات کاربرا رو بخونید:n15:
اینم خبر مربوط به افزایش قیمت اینترنت در آینده ای نچندان دور:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون فکرشو بکنید روزی که شرکت ها پهنای باندو گرونتر بخرن الان با این قیمت دارن این کارا رو میکنن دیگه وای به حال روزی که خودشون گرونتر بخرن
عزیز من قبل از اینکه بیام مخابرات و اینترنت نامحدود بزارم اینقدر بدبختی کشیدم که فکر کنم ۵۰۰ گیگ در ماه هم حقم باشه که دانلود کنم!
می خواستم یه پچ بازی دانلود کنم باید التماس میکردم به این و اون تا واسم دانلود کنن!یک ساعت آنلاین بازی میکردم ۱۵۰ مگ میرفت! هر روز ۲۰ بار حجم اینترنت رو چک میکردم نکنه بیشتر از جیره روزانه استفاده کنم!
هر گیگ اضافه ۵۰۰۰ هزار تومن! اون موقع دلار نزدیک ۱۰۰۰ تومن بود خودت ببین چقدر پول میشه
وقتی اینترنت نامحدود گزاشتم واقعا راحت شدم اصلا هم دیگه دلم نمیخواد کسی محدودم کنه و همش چشمم به میزان استفاده اینترنتم باشه!
اینترنت که مثل آب و برق نیست که داخل مصرفش صرفه جویی کنیم اگه فکر منابع طبیعی هستین کشاورزی رو اصلاح کنین که داره تمام آب های زیرزمینی مملکت رو نابود میکنه!
برعکس اینترنت نامحدود خیلی بیشتر از دانلود شبانه میتونه فرهنگ استفاده از اینترنت رو جا بندازه . یعنی من میگم حتی باید تمام شبانه ها جمع بشه جاش نامحدود بیاد .
وقتی کسی نامحدود بگیره واسه اون دانلودی که هر شب با شبانه میکرد حالا مجبوره سیستمش رو 24 ساعت روشن بزاره . یعنی اصطلاک بیشتری واسه سیستمش ایجاد میشه . کم کم مجبور میشه فقط چیزهای لازم رو دانلود کنه .
من خودم تا زمانی که نامحدود نداشتم همچین عادتی داشتم . یعنی میخواستم کل اینترنت رو یه جا دانلود کنم . اما وقتی نامحدود گرفتم کم کم عادت کردم که فقط چیزهای ضروری رو دانلود کنم . الان هم تقریبا ماهی بیشتر از 40 گیگ دانلود ندارم .
بعد هم قیمت خیلی روی همین فرهنگ استفاده تاثیر داره . الان انصافا من از وقتی فهمیدم فن اوا سرویسهای نامحدودش رو گرون کرده دارم تا میتونم دانلود میکنم . هر چند فقط چیزهای لازم رو دانلود میکنم اما شده 24 ساعته . ادم با خودش میگه رحم به اینا نیومده پس تا میتونم استفاده میکنم . خوب خداییش حق هم داره هر کی اینطوری فکر میکنه .
sleeplessness
25-09-2014, 09:58
برعکس اینترنت نامحدود خیلی بیشتر از دانلود شبانه میتونه فرهنگ استفاده از اینترنت رو جا بندازه . یعنی من میگم حتی باید تمام شبانه ها جمع بشه جاش نامحدود بیاد .
وقتی کسی نامحدود بگیره واسه اون دانلودی که هر شب با شبانه میکرد حالا مجبوره سیستمش رو 24 ساعت روشن بزاره . یعنی اصطلاک بیشتری واسه سیستمش ایجاد میشه . کم کم مجبور میشه فقط چیزهای لازم رو دانلود کنه .
من خودم تا زمانی که نامحدود نداشتم همچین عادتی داشتم . یعنی میخواستم کل اینترنت رو یه جا دانلود کنم . اما وقتی نامحدود گرفتم کم کم عادت کردم که فقط چیزهای ضروری رو دانلود کنم . الان هم تقریبا ماهی بیشتر از 40 گیگ دانلود ندارم .
بعد هم قیمت خیلی روی همین فرهنگ استفاده تاثیر داره . الان انصافا من از وقتی فهمیدم فن اوا سرویسهای نامحدودش رو گرون کرده دارم تا میتونم دانلود میکنم . هر چند فقط چیزهای لازم رو دانلود میکنم اما شده 24 ساعته . ادم با خودش میگه رحم به اینا نیومده پس تا میتونم استفاده میکنم . خوب خداییش حق هم داره هر کی اینطوری فکر میکنه .
انچنان بی اعتماد هستم نسبت به وضعیت اینترنت
که حد نداره
صبانت شبی 5 گیگ دانلود داشتم سال پیش
بعد یه مدتی شد سه گیگ
یهو شد شبی 500 مگ باید سرویس 12 مگ برای دانلود خوب میگرفتی
اماده خرید بودم شماره حساب گرفته بودم که شد شبی 100 مگ برای همه
خودون قضاوت کنید چطور میتونم اعتماد کنم؟
قصه ی ما شده دعوای بچه های کوچیک با پدر مادرشون وبقیه
معذرت میخوام از همگی
یه زمانی بهش میگن بزرگ شدی مثل ادم های بالغ رفتار کن
یه زمانی بهش میگن هنوز دهنت شیر میده
هیچوقت هم تکلیف فرد مشخص نمیشه بالاخره کدوم؟
در مورد فرهنگ استفاده باید از کشورهای دیگه ابرومندانه تر رفتار کنیم و از اینترنت در حد براورده کردن نیازهای واقعا مهم استفاده کنیم
نوبت به قیمت میرسه باید به هزینه زیاد بسازیم و برای هر گیگ 4000 تومن خرج کنیم
خلاصه هر وقت اینترنت با هزینه کره جنوبی و ژاپن به دست افراد رسید اونوقت اگر دانلود بی رویه بود میشه به فرهنگ ایراد گرفت
نه اینکه وقتی سرعت 10 کیلوبایت داشتن اینترنت پر سرعت حساب میشه با هزینه ماهی 25 هزار تومن
یک سوال دارم چه فرقی در قیمت حجم اینترنت کلی وجزئی وجود داره اگه یکسر به پنل خودتون بزنید در قسمت خرید اکترونیک خرید حجم رو بزنید 100گیک براتون درمیاد 200هزار خورده ای تومن که هر گیگی میشه 2000اگه مواد غذایی بود می گفتم واسطه داره حقشه می خواد سود ببره تاریخ انقضا داره الی اخر.... اخه این حجم که واسطه نداره اگرم مالایاته چرا اینقدر زیاد .؟؟؟ موندم توی کارشون این چجور سیاستیه که اگه 100گیگ خریداری کنی برات 2000تومن میفته ولی 5گیگ خرید کنی حدود 4000هزار یعنی من دارم 1800گرونتر می خرم اخه این چجورشه یعنی انصافه یکی نیست بگه مالیات یعنی هر گیگ 1800چی خبره خدایش من موندم چجور دارن حساب می کنن .اینترنت که 25 برابر گرون میدن هر گیگ رو 1800گرونتر اخه نامردا شبانتون یه مرحمی به گرونفروشی شما اینم پولی یعنی اینا تا کجا می خوان بخورن مردم شدن کیف پول جناب اقایون که هروقت هر چقدر خواستن برداشت می کنن یکی نیست بگه بابا شما چجوری دارین حساب می کنیین الانم که خبرش امده می خوان اینترنتو گرون کنن شده قوز بالای قوز
کلا این بحثی که راه انداختن درباره درست مصرف کردن و فرهنگ استفاده , ژست خیرخواهانه ای بیش نیست .
پینگ رو بردن بالا , گرونترش کردن , محدودترش هم کردن باز هم دلشون راضی نیست ... دنبال اینن که از یکی دو گوشه
دیگه اش هم بزنن .
یه سری کاربر نفوذی هم دارن انگار. وسط بحث که داغ شده یکی میاد میگه من دمپایی مو کجا دربیارم , یا : اقا راسته که 2مگ
از یه مگ بزرگتره ؟!
یعضی هم مثل اون بظاهر نماینده شون که خوشبختانه به هدفش نرسید .
Mr saeed
26-09-2014, 02:32
کلا این بحثی که راه انداختن درباره درست مصرف کردن و فرهنگ استفاده , ژست خیرخواهانه ای بیش نیست .
پینگ رو بردن بالا , گرونترش کردن , محدودترش هم کردن باز هم دلشون راضی نیست ... دنبال اینن که از یکی دو گوشه
دیگه اش هم بزنن .
یه سری کاربر نفوذی هم دارن انگار. وسط بحث که داغ شده یکی میاد میگه من دمپایی مو کجا دربیارم , یا : اقا راسته که 2مگ
از یه مگ بزرگتره ؟!
بله شما راست می گید , غیر این نبود سد های ایران به صفر نمی رسید چندین دریاچه خشک نمی شد سرانه مصرف آب , برق , بنزین و... چند برابر دنیا استاندارد جهانی نبود
کلا عادت کردم هر کسی به نفع ما حرف زد می شه دوست سریع حمایت می شه هر کسی حرف درستی زد می شه نفوذی .
parham_7
26-09-2014, 02:45
دیگه اش هم بزنن .
از یه مگ بزرگتره ؟!
اینا روش کارشون همینه اگه ببینن کسی حرف نمیزنه همینطور میرن جلو تا کلا اینترنت رو حذف کنن!
باید مقاومت کنن کاربرا وگرنه اینم مثل اینترنت نامحدود فاتحش خوندس
بله شما راست می گید , غیر این نبود سد های ایران به صفر نمی رسید چندین دریاچه خشک نمی شد سرانه مصرف آب , برق , بنزین و... چند برابر دنیا استاندارد جهانی نبود
کلا عادت کردم هر کسی به نفع ما حرف زد می شه دوست سریع حمایت می شه هر کسی حرف درستی زد می شه نفوذی .
آب که بخاطر سیستم آبیاری علط کشاورزاست .
برق بخاطر وسایل برقی پرمصرف غیر استاندارد ساخت داخله !
بزین هم بخاطر کیفیت پایین و پر مصرف بودن خودروهاست (یازم ساخت داخل) و همینطور کیفیت پایین بنزین!
میبینی بیشتر مشکلات برمیگرده به خود دولت نه مردم ! پس الکی توپ رو تو زمین مصرف کننده ننداز !
farshad0123
26-09-2014, 02:49
اینا روش کارشون همینه اگه ببینن کسی حرف نمیزنه همینطور میرن جلو تا کلا اینترنت رو حذف کنن!
باید مقاومت کنن کاربرا وگرنه اینم مثل اینترنت نامحدود فاتحش خوندس
برا ما شبانه رایگان خیلی وقت پیش فاتحش خونده شده بود ولی بخاطر مقاومت کاربرا برگشت به طوری که برگه های تخلیه ریخته بود روی میزشون
البته تعداد سد ها به n رسیده تعداد دریاچه ها داره به صفر میرسه
خودتون هم بهتر میدونید که اینایی که مثال زدید هیچ ربطی به اینترنت نداره مثلا سرانه بنزین بخاطر بنزین و خودروهای بی کیفیت و ..... هست ......... یا سرانه آب 92 درصد توی بخش کشورزی مصرف میشه که 80 درصدش به خاطر مکانیزه نبودن کشورزی هدر میره و...............
و اینکه اینترنت که انرژی تجدید ناپذیر نیست که در مصرفش صرفه جویی کنیم :n02:
parham_7
26-09-2014, 03:00
البته تعداد سد ها به n رسیده تعداد دریاچه ها داره به صفر میرسه
خودتون هم بهتر میدونید که اینایی که مثال زدید هیچ ربطی به اینترنت نداره مثلا سرانه بنزین بخاطر بنزین و خودروهای بی کیفیت و ..... هست ......... یا سرانه آب 92 درصد توی بخش کشورزی مصرف میشه که 80 درصدش به خاطر مکانیزه نبودن کشورزی هدر میره و...............
و اینکه اینترنت که انرژی تجدید ناپذیر نیست که در مصرفش صرفه جویی کنیم :n02:
اینترنت پرسرعت فراهم کردن وظیفه دولت هست مردم ۷۰ سال آینده هم مطمئنا اینترنت استفاده میکنن یعنی خرج الکی نیست اگه اینکار انجام بشه !
صرفه جویی در اینترنت ندیده بودیم تا حالا بگن احتمالا چند وقت دیگه یه عمو برقی هم واسه اینترنت میسازن :sly:
اینترنت پرسرعت فراهم کردن وظیفه دولت هست مردم ۷۰ سال آینده هم مطمئنا اینترنت استفاده میکنن یعنی خرج الکی نیست اگه اینکار انجام بشه !
صرفه جویی در اینترنت ندیده بودیم تا حالا بگن احتمالا چند وقت دیگه یه عمو برقی هم واسه اینترنت میسازن :sly:
هرگز نشه فراموش مودم اضافی خاموش :n08:
بیایید در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم تا فرزندانمان بدون اینترنت نمانند :n02:
داداش وقتی اینترنت یه جور تهدید محسوب میشه و کلا سعی میکنن ضریب نفوذ اینترنت رو توی خانواده ها پایین بیارن چطور میتونیم انتظار داشته باشیم بهتر بشه
وقتی کل پهنای باند رو از یک سیستم فــیلتریــــــــنگ خفن رد میکنن که پینگ 50 رو میکنه 300 دیگه چه توقعی داری که واسه 70 سال آینده زیرساخت اینترنت کشور رو توسعه بدن
کلا باید اینترنت کشور رو بکوبیم از نو بسازیم :n01:
parham_7
26-09-2014, 03:20
هرگز نشه فراموش مودم اضافی خاموش :n08:
بیایید در مصرف اینترنت صرفه جویی کنیم تا فرزندانمان بدون اینترنت نمانند :n02:
داداش وقتی اینترنت یه جور تهدید محسوب میشه و کلا سعی میکنن ضریب نفوذ اینترنت رو توی خانوده ها پایین بیارن چطور میتونیم انتظار داشته باشیم بهتر بشه
وقتی کل پهنای باند رو از یک سیستم فــیلتریــــــــنگ خفن رد میکنن که پینگ 50 رو میکنه 300 دیگه چه توقعی داری که واسه 70 سال آینده زیرساخت اینترنت کشور رو توسعه بدن
کلا باید اینترنت کشور رو بکوبیم از نو بسازیم :n01:
از نو میسازمت ای اینترنت :D
بالاخره دیر یا زود مجبورن مثل تلفن که زمانی همه دسترسی نداشتن الان دیگه همه جا هست!
درسته . اینجا کره شمالی نیست که مردم اینترنتشون قطع بشه لام تا کام نتونن چیزی بگن . کلی سریال نا تموم رو دست ملت باد میکنه :n09:
بزارین این قضیه یه کم سراسری تر بشه و همه isp ها این قانون رو اجرا کنن خودش انقلابی درست میکنه تو سطح کشور . البته من میترسم اینا فقط این بلا ها رو سر شهرهای دیگه بیارن و به تهران کاری نداشته باشن . اگه تهران فقط اینترنتش خوب باشه اینا شهرهای دیگه رو اینترنتش رو هم کلا قطع کنن باز هم هیچ صدایی در نمیاد .
درسته . اینجا کره شمالی نیست که مردم اینترنتشون قطع بشه لام تا کام نتونن چیزی بگن . کلی سریال نا تموم رو دست ملت باد میکنه :n09:
بزارین این قضیه یه کم سراسری تر بشه و همه isp ها این قانون رو اجرا کنن خودش انقلابی درست میکنه تو سطح کشور . البته من میترسم اینا فقط این بلا ها رو سر شهرهای دیگه بیارن و به تهران کاری نداشته باشن . اگه تهران فقط اینترنتش خوب باشه اینا شهرهای دیگه رو اینترنتش رو هم کلا قطع کنن باز هم هیچ صدایی در نمیاد .
داداش اینا میان اول از شهرهای کوچک شروع میکنن کم کم مراکز استان ها و شهرهای بزرگ اخر سر هم تهران(البته شاید تهران نشه)
general geranger
26-09-2014, 10:49
پیج وزیر خداااااااااااا:n27:
کامنت بذارید جای آه و ناله کردن اینجا:n24: انقد سخته اکانت ساختن؟
and-roid2
26-09-2014, 12:03
دوستان با پیغام گذاشتن در صفحه کلوپ وزیر انگار فایده ای نداره.
باید کاری کنیم که بصورت مستقیم با وزیر این مشکلات رو مطرح کنیم.
من شماره وزیر و معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رو میزارم:
نام و نام خانوادگی
سمت
تلفنهای داخلی باپیش شماره 8811
تلفن مستقیم
نمابر
دکتر محمود واعظی
مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
7080
88431140
88466035
دکتر علی اصغر عمیدیان
معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
88464487
88113202
88462155
Armin.Computer
26-09-2014, 12:27
سلام
دوستان این محدود کردن شبانه تا چه حد جدی هست؟
سلام
تا اونجایی که وزیر و سازمان تنظیم مقررات گفتن اجازه دادن که شرکتا هر بلایی دلشون میخادسر شبانه بیارن.که مهمترینش مصرف منصفانست که مثلا شما دوبربر ترافیکخریداری شده میتونید دان کنید.
سلام
هنوز در حد حرف هست ولی مشکل اینه که وزیر ازش حمایت کرده :n27:
هنوز در حد حرف هست ولی مشکل اینه که وزیر ازش حمایت کرده :n27:
داداش وزیر حمایت نکنه=استیضاح
Reza R"ch
26-09-2014, 12:50
مگه مصرف منصفانه دو برابر حجم نیست؟؟!!
من توی شاتل 4 گیگ حجم دارم،سه روز پیش سرویس گرفتم،همون شبش سه گیگ دانلود کردم و شب بعد محدود شدم! سرعت روزانه ام رو هم به شدت کاهش دادن!!!
چه وعضشه!؟:n15:
farshad0123
26-09-2014, 12:52
سلام
در اون حد که اجازه دارن دانلود شبانه رو کامل جمعش کنن
سلام
مشخصه چندتا از کاربران صبانت باهمدیگه هماهنگی کردن این تاپیک رو زدن با عنوان این که قراره سراسری بشه و چیزی که میخواستن شکایت کردن بقیه ما کاربرا به این قانونه بلکه اینترنت شبانشون برگرده (نمیگم کار بدیه)
در حالی که اگه این موضوع یک درصد هم جدی باشه خبرش کل اینترنت میپیچه و همه انجمن ها در موردش تاپیک میزنن و....
در مورد این موضوع سرچ کنید اصلا هیچ خبری نیست خیالتون راحت دوستان حاضرم شرط ببندم برای دانلود شبانه هیچ اتفاقی نمیوفته
farshad0123
26-09-2014, 13:31
مشخصه چندتا از کاربران صبانت باهمدیگه هماهنگی کردن این تاپیک رو زدن با عنوان این که قراره سراسری بشه و چیزی که میخواستن شکایت کردن بقیه ما کاربرا به این قانونه بلکه اینترنت شبانشون برگرده (نمیگم کار بدیه)
در حالی که اگه این موضوع یک درصد هم جدی باشه خبرش کل اینترنت میپیچه و همه انجمن ها در موردش تاپیک میزنن و....
در مورد این موضوع سرچ کنید اصلا هیچ خبری نیست خیالتون راحت دوستان حاضرم شرط ببندم برای دانلود شبانه هیچ اتفاقی نمیوفته
درسته قبلا چند ماه پیش قانونی اومد که اجباری به ارائه نامحدود و شبانه توسط شرکت ها نیست مخابرات هم بعضی از استان ها حذفش کرد الان صبانت هم میگه من که اجازه دارم کاملا حذفش کنم پس اگر سرعتو کم کنم کسی نمیتونه چیزی بگه هر شرکتی هم که بخواد میتونه راحت بدون هیچ مصرف منصفانه ای ارائه بده اختیاریه
مگه مصرف منصفانه دو برابر حجم نیست؟؟!!
من توی شاتل 4 گیگ حجم دارم،سه روز پیش سرویس گرفتم،همون شبش سه گیگ دانلود کردم و شب بعد محدود شدم! سرعت روزانه ام رو هم به شدت کاهش دادن!!!
چه وعضشه!؟:n15:
شاتل که اصلا کار به حجمت هم نداره . کلا اگه یه دفعه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه . کلا شبا رایگانه اما فقط واسه کارایی مثل ویدئو انلاین دیدن
این خط این نشون . تا چند وقت دیگه معلوم میشه . شاید یک سال یا دو سال دیگه .
داداش استارتر تاپیک بنده هستم و دو تا خط دارم که یکی مخابرات و یکی پارسه.از اونجایی این تاپیک رو زدیم که وزیر گفته در پاسخ به کامنت دوستان و سازمان مقررات رادیویی هم به بچه های مشهدی گفته بود که خودمون این قانون رو تصویب کردیم.
این خط این نشون . تا چند وقت دیگه معلوم میشه . شاید یک سال یا دو سال دیگه .
شاید یک سال یا دو سال دیگه ؟
صد سال دیگه هم بگذره خیالت راحت باشه...
نگران این هم نباش که شاید در اینده بشه
اون کاربر هم گفت که پارسال این موضوع پیش اومده بود ولی جدی نبود
اگه همچین محدودیتی برای شرکت ها خوب بود باور کن که تا الان این قانون رو اجرا کرده بودن
david-ebi
26-09-2014, 21:23
دوست و همشهری عزیز این شماره تماس سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق در مشهد هست که چند روز پیش به من زنگ زدن و اجرایی شدن این قانون به مرور زمان در همه isp ها رو بهم خبر دادن.واست شمارشونو میزارم خودت زنگ بزن و درباره اجرای قانون مصرف منصفانه شبانه در کل isp ها ازشون سوال کن و نتیجشو اعلام کن.البته به نظر من شاید بعضی از isp ها اصلا خودشون این قانون رو قبول نکنن و معلوم نیست چه پیش خواهد آمد.اما دولت این قانون رو تصویب کرده.حالا لازم الاجرا بودنش و اینکه isp ها چقدر بهش عمل کنن در آینده معلوم خواهد شد.با گفتن نتیجه تماست خیلی از چیزها برای خودت و ما و بقیه مشخص میشه.
تلفن سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق: 05137650547
شاید یک سال یا دو سال دیگه ؟
صد سال دیگه هم بگذره خیالت راحت باشه...
نگران این هم نباش که شاید در اینده بشه
اون کاربر هم گفت که پارسال این موضوع پیش اومده بود ولی جدی نبود
اگه همچین محدودیتی برای شرکت ها خوب بود باور کن که تا الان این قانون رو اجرا کرده بودن
اینده رو حالا بی خیال . الانش رو بگو چند تا شرکت شبانه درست حسابی دارن ؟
منی که مشهد هستم فقط مخابرات اون هم طرح یک ساله اش شبانه داره و فن اوا که اون هم اومد نامحدود ها رو گرون کرد و تازه استارت تغییرات رو زده . بعد شما میگی خیالت تا صد سال دیگه هم راحت ؟ من الان خیالم ناراحته چه برسه به صدسال دیگه .
پینگ ها رو که کلا نابود کردن . نامحدود ها رو هم که همه رو برداشتن . شبانه ها هم یه چندتا ازشون بیشتر نمونده . بعد شما چطوری میگی همه چی ارومه و چقدر هم خوشحالی ؟
شاتل که اصلا کار به حجمت هم نداره . کلا اگه یه دفعه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه . کلا شبا رایگانه اما فقط واسه کارایی مثل ویدئو انلاین دیدن
... .
یعنی کلا کاربرایی میخواد که پول زیاد بدن و چیزی هم مصرف نکنن ؟!
آخه کدوم شیرپاک خورده ای میاد سرعت 12مگ بگیره که فقط ایمیلاشو چک کنه ؟ مثل این میمونه که از شما پول چلوکباب رو بگیرن
بعد بگن فقط میتونی بو بکشی !! ای خدا سرزمین عجیبی است اینجا .
خوشحالم که از سال 85 که بعد از دوسال سراسر مشاجره و کم فروشی تخلیه شون کردم دیگه بفکر برگشت هم نیفتادم. قطاع الطریق ها !
دوست و همشهری عزیز این شماره تماس سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق در مشهد هست که چند روز پیش به من زنگ زدن و اجرایی شدن این قانون به مرور زمان در همه isp ها رو بهم خبر دادن.واست شمارشونو میزارم خودت زنگ بزن و درباره اجرای قانون مصرف منصفانه شبانه در کل isp ها ازشون سوال کن و نتیجشو اعلام کن.البته به نظر من شاید بعضی از isp ها اصلا خودشون این قانون رو قبول نکنن و معلوم نیست چه پیش خواهد آمد.اما دولت این قانون رو تصویب کرده.حالا لازم الاجرا بودنش و اینکه isp ها چقدر بهش عمل کنن در آینده معلوم خواهد شد.با گفتن نتیجه تماست خیلی از چیزها برای خودت و ما و بقیه مشخص میشه.
تلفن سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق: 05137650547
باشه چشم چرا اصرار کنم
الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
هر چی شما میگید درسته:n02:
باشه چشم چرا اصرار کنم
الان که زنگ زدم بهم گفت بله باتوجه به مشکل افت سرعت شبانه اکثر کاربران اینترنتی در ایران طی چند روز آینده تغییراتی در سرویش رایگان شبانه اعمال خواهد شد
هر چی شما میگید درسته
مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟! :n29:
david-ebi
27-09-2014, 00:32
باشه چشم چرا اصرار کنم
هر چی شما میگید درسته:n02:
همشهری عزیز من این شماره رو واسه این دادم که فکر نکنی چند تا کاربر صبانت نت از سر استیصال و ناراحتی برای خودشون اومدن این تاپیک رو راه انداختن تا بقیه رو هم بشورونن:n02:.من خواستم خودتم از یک جای معتبر این مطلبو بشنوی تا بفهمی اون چندتا کاربر صبانت فقط برای کار خودشون نبوده که چنین تاپیکی رو راه انداختن.اما شما ظاهرا پست منو به شوخی گرفتی و ساعتی و روزی که کلا این سازمان تعطیل بوده بهشون زنگ زدی و یک جواب هم برای دلخوشی ما ازشون گرفتی:n02:.اما این جریان جدی است و متاسفانه شوخی نداره.اتفاقا من دوست دارم شما زنگ بزنی و بگی با آقای فلانی در فلان بخش صحبت کردم و ایشون این قانون رو رد کرده تا هممون رو خوشحال کنی:n19:.پس خواهشا فردا در ساعت اداری این کار رو بکن.با تشکر فراوان:n16:
مگه تنظیم مقررات 24 ساعتس که الان تماس گرفتی؟! :n29:
خوب معلومه قبلا زنگ زدم ولی وقت نشد پست ارسال کنم
الان اومدم گفتم:n08:
نه دیگه .. اذیتش نکن . پیشنهادش منصفانه است .
(چقدرم اینروزا این کلمه منفور شده در بین مشترکان این سرویس کنندگان از خدا بیخبر!)
farshad0123
27-09-2014, 00:43
من واقعا متاسفم همین الان خیلی افراد هستن که همش دنبال سرعت بالا هستن و فقط میگن سرعت بالا وجود چنین افراد بی اطلاعی که معمولا وضع مالیشون هم به نظر میاد خیلی خوبه باعث میشه که چنین قوانینی تصویب بشه
سرعت بالا بدون ترافیک متناسب به چه دردی میخوره ؟
ماشین فراری بخری که فقط تا سر کوچه میتونی باهاش بری چه ارزشی داره این فراری ؟
یه چیزی لای صحبت بچه ها جالب بنطرم رسید : همیشه امار جهانی اینترنت ایران رده پایینه بخاطر میانگین سرعت پایینی که میدن
اما امار هیچوقت راجع ترافیک اشاره ای نکرده , پس میشه گفت تصمیم گرفتن سرعتها رو بالا ببرن ولی هزینه ترافیک رو بالاتر .. بیشتر از این حرفا .
اینحوری معدل جهانی شون بهتر میشه در عین اینکه چیزی از فشار روی جماعت کم نکرده اند ( شاید حتی اینجوری بیشتر هم شده باشه عذابش !)
farshad0123
27-09-2014, 00:58
افت سرعت شبانه کجا بوده؟؟؟!!
اینا همش خودشون شبا سرعتو محدود میکنن پس اگر به قول خودشون افت سرعت بخاطر هجوم کاربران در ساعات رایگانه پس چرا مخابرات برعکس سرعت شبانش بالاتر میره؟
داره شوخی میکنه با همشهریش .
david-ebi
27-09-2014, 01:39
افت سرعت شبانه کجا بوده؟؟؟!!
اینا همش خودشون شبا سرعتو محدود میکنن پس اگر به قول خودشون افت سرعت بخاطر هجوم کاربران در ساعات رایگانه پس چرا مخابرات برعکس سرعت شبانش بالاتر میره؟
داداش ایشون در این پست مزاح فرمودن شما جدی گرفتی ظاهرا قضیه رو:n02:
وقتی بازرسی درست حسابی ندارن شرکتها هم عامل پایین بودن سرعت توی تایم شب رو دانلودهای رایگان شبانه گزارش میدن و این قانون هم به نظر من به همین دلیل تصویب شده . این کارشون دقیقا پاک کردن صورت مسئله به جای حل کردن مسئله هست . دیگه چی میتونم بگم .
این کارشون هم باعث میشه یه عده به جون هم بیفتن . کسایی که سرعت بالا میخوان و کسایی که حجم دانلود بالا میخوان . اینطوری خودشون راحت یه گوشه میشینن و به کاربرا میخندن .
دقیقا مثل کاری که مخابرات مشهد کرد . اومد از سرعت طرح های اروزن قیمت تر زد و به سرعت طرح های گرونتر اضافه کرد که اونا رو راضی نگه داره . در حالی که به نسبت پولی که اون بدبختها میدادن حقشون پایمال میشد .
اینو بدونین که تو جامعه ما فقط و فقط سعی میکنن که صدای اکثریت رو کم کنن حتی اگه شده از اقلیت بکنن و به اکثریت بدن . خدایا تا کی باید منتظر ظهور باشیم تا عدالت رعایت بشه .
میبینم که هنوز اندر خم یک کوچه ایت !!
اینترنت شبانه = رویایی که کل سیستم مشکل داره باهاش .
هیچ شرکتی هم در قبالش سرویس نمیده چون زیاده خواهی مشترک فرض میکنه .
Armin.Computer
27-09-2014, 11:29
سلام
دوستان منبع اصلی قانون کجاست؟
از کجا متوجه شدید؟
morteza3375
27-09-2014, 13:07
تا زمانی که جمهوری اسلامی باشه محاله اینترنت ایران خوب بشه . پس وقت خودتونو تلف نکنین- با همین وضع بسازین
سلام
دوستان منبع اصلی قانون کجاست؟
از کجا متوجه شدید؟
اگه چند نفر دیگه هم مثل شما همون اول میگفتین منبع اصلی کجاست این تاپیک الکی تا اینجا پر نمیشد
یکی معلوم نیست به یکی چی گفته اونم یه چیزی شنیده...
منبعی وجود نداره چون واقعیت نداره که هیچ شما این موضوع رو سرچ هم که بکنی چیزی پیدا نمیکنی
حتی در حد شایعه هم اگه میبود تا الان خبرش به گوش هزاران مشترک adsl که از دانلود شبانه استفاده میکنن رسیده بود
به نظر من احتمال تصویب شدن این قانون 00.05 درصد:n01:
david-ebi
27-09-2014, 14:05
خوب دوستان من امروز خودم به سازمان تنظیم مقررات منطقه شمال شرق که شماره تلفنش رو هم برای یکی از دوستان در صفحات پیش گذاشتم زنگ زدم.و حدود 1 ساعت معطل شدم تا تونستم با کارشناس مربوطه صحبت کنم.ایشون فرمودند قانون مصرف منصفانه شبانه به صورتی که در صبانت اجرا میشود مصوب خود ماست و دیگر isp ها نیز باید اونو اجرا کنن.ولیکن میتونند شکل قانون رو عوض کنند به شرطی که در هر صورت مصرف کننده در ساعات شبانه از دو برابر حجم روزانه اش با سرعت بالا بیشتر استفاده نکند.یعنی مضمون اصلی یکی است اما امکان دارد isp های مختلف در شکل دیگری این قانون رو اجرا کنند.ازش خواستم این قانونی رو که میگه مصوب شده یک لینک ازش بده که در دسترس همه بزارم.در جواب گفتند به زودی در قسمت مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.حتی گفت احتمالا شماره مصوبه اش 197 است.اما درباره شماره مصوبه کاملا مطمئن نبود.اما گفت به زودی میتوانید در قسمت مصوبات سازمان تنظیم مقررات اونو ببینید.
دوستان در مشهد میتوانند با شماره 05137650544 الی 47 داخلی 1 و سپس داخلی 4 تماس بگیرند و خودشون در اینباره سوال کنند.
در تهران هم میتونند با معاونت نظارت و اعمال مقررات: 88113101 تماس بگیرند.البته من با تهران صحبت نکردم و این شماره رو هم از خود سایت سازمان تنظیم مقررات برداشتم.اما با شماره مشهد شخصا صحبت کردم.
قرار شد به محضی که مصوبه جدید در قسمت مصوبات سازمان آپلود شد به اطلاع دوستان رسانده شود. :n16:
alipoor90
27-09-2014, 14:14
الان جدیدن سرعت روزانه هم در بسیاری از مراکز افتضاح شده ، قطعی ها هم زیاد شده (شاتل و اسیاتک و پارس انلاین رو بنده شخصا خبر دارم) ، مافیای دولتی پهنای باند کم اورده ...
حالا من یه چیز میگم شما باور نمیکنید ، بعضی isp دارن عمدا با انداختن نویز روی خطوط SNR خطوط مشترکین رو پایین میارن که خطوط رو روی سرعت کمتری ببندن ... اصلا یه وضعی شده ...
Armin.Computer
27-09-2014, 15:02
سلام
دوستان لطفا هرچه سریع تر منبع این اخبار رو به تیم مدیریت انجمن اینترنت اعلام کنید
در غیر اینصورت احتمال بستن این تاپیک و تاپیک های مربوطه دور از انتظار نیست
با تشکر
alipoor90
27-09-2014, 15:10
میتونید کامنت ها و پاسخ های پیج وزیر رو بخونید
morteza3375
27-09-2014, 15:12
خدا لعنتشون کنه..منم شنیدم از مخابرات ساری
david-ebi
27-09-2014, 15:13
سلام
دوستان لطفا هرچه سریع تر منبع این اخبار رو به تیم مدیریت انجمن اینترنت اعلام کنید
با تشکر
جناب ناظر محترم بنده برای اینکه خبر موثق باشه شماره های مربوطه رو در پست قبلیم گذاشتم و خودم شخصا با نمایندگی مشهد سازمان تنظیم مقررات صحبت کردم و ایشون گفتند به زودی در لینکی که آدرسشو در پست قبلیم گذاشتم این مصوبه درج خواهد شد.شماره تهران رو هم برای اینکه خودتون بتونید وثوق این خبر رو کسب کنید گذاشتم تا دوستان خودشون باهاشون تماس بگیرن.صبانت هم که در 11 شهریور این قانون رو اعمال کرد دو هفته طول کشید تا رسما در سایتش گذاشت.الان هم کارشناس منطقه شمال شرق سازمان تنظیم مقررات به من گفتند که مصوبه به زودی در سایتی که لینکشو دادم قرار خواهد گرفت.اما قانون در حال حاضر تصویب شده.شماره ها حاضر و آماده هستند تا خودتون بتونید تماس بگیرید.در حال حاضر از هیچ طریق دیگه ای نمیتونم وثوق این مصوبه را جز به روشی که خدمتتان گفتم به اثبات برسانم.:n16:
دوستان تعرفه های نامحدود چی ؟ اونا رو هم تغییر دادن ؟
این لیست تعرفه های ISP اینجاست ... استان گیلان - اندیشه سبزخزر
من تا دو روز پیش تغییری در عنوان پلن های نامحدود ندیدم ... امروز دیدم که مثلا نوشتن :
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه - 255000 تومان
من ماه پیش همین رو زدم - 1 مگ - سرعت روزانه و شبانه اش یکیه ... اکثر اوقات 150 - حدود 300 الی 350 گیگ هم دانلود داشتم این ماه. امشب هم تموم میشه دقیقا
حالا میخواستم همین سرویس رو تمدید کنم دیدم نوشته با حداقل ترافیک تضمین شده ی 100 گیگ در یک ماه ... بهم گفتن بعد از دانلود 100 گیگ سرعتت میاد پایین . اگر هم دقت کنید فکر میکنم اگر هر گیگ 2500 باشه ( من تا به حال حجمی نبودم نمیدونم هر گیگ رو این شرکت چند میده ) تقسیم بر 255000 تومان میشه 102 گیگ ... یعنی عملا همون سرویس های حجمی . کسی با این مورد برخورده
No Unlimited Download Anymore
farshad0123
27-09-2014, 17:40
اگر هم واقعا مصرف منصفانه تصویب نشده باشه اینقدر برا وزیر کامنت میزارن تا آخرش عملی بشه
معمولا باید مصوبه تصویب بشه که شرکت عملیش کنه حالا چطور صبانت قبل از اینکه تصویب بشه یا اینکه خبرش رسما منتشر بشه اجراییش کرده ؟ بعدشم خیلی از شرکتا از قبل مصرف منصفانه گذاشته بودن مثل شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین حالا صبانت هم بهشون اضافه شده
خب صبانت مصرف منصفانه گذاشته تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه کاری نکنید که برا بقیه شرکتا هم عملی بشه
این هم از مصرف منصفانه شاتل که میگه کاربر در ماه 2گیگ مصرف کنه که از خیلی وقت پیش اینو تو سایتش دیدم
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
پس لطفا قضیه رو بزرگش نکنید چون اگر برا همه شرکتا الزامی شد به ضرر همه تموم میشه
سلام دوستان چه خبر این چند روزه اینترنت نداشتم خبر جدیدی نشده
سلام
با تشکر
سلام دوست عزیز
اگه صفحه اول رو دقیق مطالعه کرده بودید تمام مدارک گذاشته شده + اینکه خود آقا میلاد هم تایید کردن محدود کردن شبانه رو و خودشون گفتند موافق زدن این تایپک هستند لطفا به صفحه اول مراجعه کنید
اگر هم واقعا مصرف منصفانه تصویب نشده باشه اینقدر برا وزیر کامنت میزارن تا آخرش عملی بشه
معمولا باید مصوبه تصویب بشه که شرکت عملیش کنه حالا چطور صبانت قبل از اینکه تصویب بشه یا اینکه خبرش رسما منتشر بشه اجراییش کرده ؟ بعدشم خیلی از شرکتا از قبل مصرف منصفانه گذاشته بودن مثل شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین حالا صبانت هم بهشون اضافه شده
خب صبانت مصرف منصفانه گذاشته تخلیه کنید برید یه شرکت دیگه کاری نکنید که برا بقیه شرکتا هم عملی بشه
این هم از مصرف منصفانه شاتل که میگه کاربر در ماه 2گیگ مصرف کنه که از خیلی وقت پیش اینو تو سایتش دیدم
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
پس لطفا قضیه رو بزرگش نکنید چون اگر برا همه شرکتا الزامی شد به ضرر همه تموم میشه
من یک بار به یکی از دوستان گفتم این مثل اینکه مثل کبک سرت بکنی زیر برف خوب اگر ما بی خیال بشیم به نظرت وزیر یا تنظیم مقررات بی خیال میشند وقتی این قانون رو همه شرکت ها اجرا کردند اون موقع اعتراض دیگه فایده نداره
خوب معلومه قبلا زنگ زدم ولی وقت نشد پست ارسال کنم
الان اومدم گفتم:n08:
اون دوستمون ساعت 10 شب شماره رو به شما دادن!!!
دوستان تعرفه های نامحدود چی ؟ اونا رو هم تغییر دادن ؟
این لیست تعرفه های ISP اینجاست ... استان گیلان - اندیشه سبزخزر
من تا دو روز پیش تغییری در عنوان پلن های نامحدود ندیدم ... امروز دیدم که مثلا نوشتن :
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 100 گیگا بایت در 1 ماه - 255000 تومان
من ماه پیش همین رو زدم - 1 مگ - سرعت روزانه و شبانه اش یکیه ... اکثر اوقات 150 - حدود 300 الی 350 گیگ هم دانلود داشتم این ماه. امشب هم تموم میشه دقیقا
حالا میخواستم همین سرویس رو تمدید کنم دیدم نوشته با حداقل ترافیک تضمین شده ی 100 گیگ در یک ماه ... بهم گفتن بعد از دانلود 100 گیگ سرعتت میاد پایین . اگر هم دقت کنید فکر میکنم اگر هر گیگ 2500 باشه ( من تا به حال حجمی نبودم نمیدونم هر گیگ رو این شرکت چند میده ) تقسیم بر 255000 تومان میشه 102 گیگ ... یعنی عملا همون سرویس های حجمی . کسی با این مورد برخورده
No Unlimited Download Anymore
شما ماه پیش هم همین 250 تومنو دادی ؟ ( خیلیه برای یکماه )
والا "حداقل تضمین شده" معنیش اینه که کمتر از این مقدار تضمین میدن نشه و بیشترش هم که کاملا ممکنه . این معنی صحیح این بند بود اما ...
از اونجایی که اینجا همه لغات معنی عکس میدن و بله یعنی نه و قرمز یعنی آبی و غیرانتفاعی یعنی پولی ....
میتونه اینجور تفسیر بشه که : خونه پرش میگذاریم انقدر دانلود کنی نه بیشتر .!
اون دوستمون ساعت 10 شب شماره رو به شما دادن!!!
اصلا پستهای بعدشو خوندی ؟؟
آقای روحانی در گفتگو با شبکه خبری CNN : ما در پی ایجاد یک شبکه بسیار مهم اطلاعاتی در کشور هستیم که کارش را شروع کردهایم. شما میدانید که پهنای باند به مراتب از سال گذشته بیشتر شده و امروز مردم در رفاه بیشتری هستند در استفاده از اطلاعات. البته این به آن معنا نیست که همه خواستههای مردم برآورده شده اما در این یک سال قدمهای خوبی برداشته شده است.
بله خوب , پهنای باند بیشتر شده ولی اینکه بموازات آن زمان تاخیر بسیار بالاتر رفته و قیمتها هم ایضاء چیز مهمی نیست .
farshad0123
28-09-2014, 02:54
متاسفانه تا وقتی مردم اینترنت رو فقط به سرعت میبینن وضعیت روز به روز بدتر میشه تا الان همش میگن سرعت پایینه هیچکی در مورد حجم صحبت نمیکنه
متاسفانه تا وقتی مردم اینترنت رو فقط به سرعت میبینن وضعیت روز به روز بدتر میشه
در منظر جهانی فقط رو سرعت رتبه بندی میشه
الان در جهان کشورمون جزو چند کشور آخر هس
الان در جهان زیر ۵۱۲ رو اینترنت پر سرعت نمی دونن
البته۵۱۲ بدون شیر شده
farshad0123
28-09-2014, 03:03
الان در جهان کشورمون جزو چند کشور آخر هس
الان در جهان زیر ۵۱۲ رو اینترنت پر سرعت نمی دونن
البته۵۱۲ بدون شیر شده
نمیدونم چند صفحه قبل یکی نوشته بود اینترنت ایران چند هزار برابر گرون تر از ژاپنه الان باید چند صد هزار تای دیگه هم گذاشت روش بخاطر حذف نامحدود و شبانه رایگان
بنظرم بهترین راه برا شرکتایی که شبانه رو حذف میکنن اینه که یا همه سرعتای پایین بگیرن یا کلا اینترنتشونو تمدید نکنن همین به ضرر شرکت تموم میشه
توی کشور های دیگه موضوع حجم مطرح نمیشه چون اصلا موضوع خنده دار و مسخره ایه !!!!:n05:
یعنی چی که شما مثلا 1 گیگ حق داری دانلود کنی !!!:n04:
مثل این میمونه که بگن فقط روزی یک ساعت حق داری بری توی دریا شنا کنی !!!!
میگن مصرف منصفانه ؟ خوب بله اگر با شونصد نفر شیر نکنن موقع دانلود شبانه سرعت بقیه پایین نمیاد !:n08:
ببینید دوستان ، دوتا موضوع اینجا مطرح هست :
1- با محدود کردن حجم جلوی دانلود فیلم ها و سریال های خارجی گرفته بشه . هیچ ربطی هم به کپی رایت نداره . چون هیچکس فیلم ها و سریال های ایرانی رو دانلود نمیکنه!!!! ، اینا خودشون هم از حرفه ای ترین زیر پا گذارندگان قانون کپی رایت هستند . این دقیقا واسه من اتفاق افتاد . یادمه اونوقتی که شبانه رایگان داشتم فقط یه جا 35 تا فیلم از جیم کری دانلود کردم . جدیدترین سریال ها رو میدیدم . ولی الان هیچ !!!:n28:
2- به خاطر داشتن زور و حق انحصاری ، پول به جیب بزنن . :n09:
آخه کجای دنیا اینترنت با این همه قطعی ، این همه فیلتر ، سرعت پایین رو 1 گیگ میفروشن 3750( مخابرات اصفهان) . بعدش سه چهار دفعه شارژ میکنی ، قبض 50 هزار تومنی واست میاد . میری توی سایتش قسمت پرداخت ها و صورتحساب ها رو میزنی ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!!
یه بار میای فروم و سر میزنی ، بعدش میبینی 40 مگ از ترافیکت کم شده !! حالا میخوای یقه کی رو بگیری ؟ همه چی مکانیزه ست !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل اینا از آب کره میگیرن !!! خوشم میاد ازشون :n02:
اگر هم دقت کنید فکر میکنم اگر هر گیگ 2500 باشه ( من تا به حال حجمی نبودم نمیدونم هر گیگ رو این شرکت چند میده ) تقسیم بر 255000 تومان میشه 102 گیگ ... یعنی عملا همون سرویس های حجمی . کسی با این مورد برخورده
در سرویس های حجمی ، معمولا به ازای هر گیگا بایت شارژ ، مبلغی به عناوین مختلف مثل مالیات و غیره از کاربران گرفته میشود . به همین علت این تقسیم شما درست از آب در نمیاد . شرکت مخابرات الان مبلغ 250 تومان پول زور (به ازای هر گیگا بایت شارژ) از ملت می گیره . در 100 گیگ میشه 25 هزار تومن . نمیدونم بقیه شرکت ها هم این داستان رو دارند یا نه .
Armin.Computer
28-09-2014, 12:10
کی گفته فقط سرعت؟!!!!!!
اینترنت :
1-نباید قطعی بیش از حد داشته باشه
2-تایم اوت نداشته باشه
3-نوسان پینگ نداشته باشه
4-سرعت نوسان نداشته باشه
5-سرعت واقعا سرعت باشه نه اینکه با دانلود منیجر 60 باشه و با فایرفکس چیزه دیگه
6-پینگ خیلی کم باشه
تازه می شه گفت اینترنت خوبی هست
اینترنتی باید جوری باشه که کسی که بازی های آنلاین انجام میده + کسی که وبگردی می کنه + کسی که علاقه به دانلود داره
از اینترنت راضی باشن
به این میگن اینترنت
sleeplessness
28-09-2014, 12:22
کی گفته فقط سرعت؟!!!!!!
اینترنت :
2-تایم اوت نداشته باشه
3-نوسان پینگ نداشته باشه
4-سرعت نوسان نداشته باشه
6-پینگ خیلی کم باشه
اینترنتی باید جوری باشه که کسی که بازی های آنلاین انجام میده + کسی که وبگردی می کنه + کسی که علاقه به دانلود داره
از اینترنت راضی باشن
به این میگن اینترنت
وقتی سرعت 10 کیلوبایت با دانلود منیجر رو شرکت صبانت
هنوز وصل بودن شبانه میدونه چه توقعاتی دارید
کی گفته فقط سرعت؟!!!!!!
اینترنت :
2-تایم اوت نداشته باشه
3-نوسان پینگ نداشته باشه
4-سرعت نوسان نداشته باشه
6-پینگ خیلی کم باشه
از اینترنت راضی باشن
به این میگن اینترنت
اینا فعلا تو ایران شده آرزو:n27:
Armin.Computer
28-09-2014, 13:41
وقتی سرعت 10 کیلوبایت با دانلود منیجر رو شرکت صبانت
هنوز وصل بودن شبانه میدونه چه توقعاتی دارید
من کاری به شرکت های ایرانی ندارم
من از اطلاعاتم که تا حالا یاد گرفتم گفتم
فکر می کنم هر کارشناس شبکه ای تو دنیا نظر من رو رد نکنه
وقتی کفش تن تاک چینی :n23: میاد توو تلوزیون ، وضعیت اینترنت هم همین میشه
اینا فعلا تو ایران شده آرزو:n27:
اینارو که فرمودین یعنییییییی چه؟:15::7:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.