ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه

صفحه ها : 1 2 [3]

sleeplessness
23-12-2014, 10:58
حدود یکماه پیش پارس خبر حذف شبانه اش اعلام کرد
سه ماه قبل صبانت شبانه اش محدود کرد حالا ایرانسل
انگار هر یک ماه یا دو ماه باید منتظر شنیدن خبر بد باشیم

khoodet
23-12-2014, 19:11
وقتی نفت قیمتش نصف میشه و بودجه ندارن واسه سال دیگه همین میشه دیگه . باید از یه جا بخورن . اون یه جا هم فقط جیب مردم میتونه باشه . و چه بهتر از اینترنت که واسه اکثر مردم از نون شب واجبتره . ای بابا حرف از نون شد . نامردا نون هم که گرون کردن :n09:
ولی این تحریمها یه خوبی داشت به نظرم . اونم این که فهمیدیم اگه نفتمون رو بگیرن کاملا بدبخت میشیم . و جالبه مردم باید جور این بدبختی رو بکشن . چون نه که خیلی تا حالا پول نفت رو به ملت میدادن حالا بدبختیش هم باید مال مردم باشه .
در تایید حرف شما وقتی پول نفت در نیاد با مالیات جبران میکنند که همون جیب مردم میشه

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: درآمدزایی ۸ ماهه امسال از مالیات۳۷ هزار میلیارد تومان بود و همچنین سهم مالیات از بودجه ۹۴ بیش از ۵۰ درصد است.
امکان اداره کشور با درآمدهای مالیاتی

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در هشتمین همایش سیاست های مالیاتی کشور با تأکید بر این که باید روز به روز اتکا به درآمدهای نفتی را کاهش دهیم، گفت: کشور دارای ظرفیت های اقتصادی زیادی است که می توانیم با مالیات کشور را اداره کنیم.

khoodet
23-12-2014, 20:37
بله بد بخت شدیم مالیات مفت هم باید بدیم دیگه علاوه بر پول نفت پول مالیات هم دزدیده میشود البته کارمند های بد بخت که خودکار از حقوقشون کم میشه میمونه کسایی که شرکت دارن و مغازه ها و ... که اونا هم اکثرا مثل همیشه یه جوری از زیرش در میرن و مالیات نمیدن
یکی میگفت که تو انگلیس ما خیلی مالیات میدیم و دولت هم برای ما کار انجام میده ایا شما هم حاضرید مالیاتی که ما میدیم رو بدید؟ بعد یکی اون وسط جمع داد زد گفت ما حاضریم مالیات بدیم ولی کسی برامون کاری انجام نمیده میره تو جیب یکسری افراد خاص
امسال فکر کنم مالیات ارزش افزوده رو کردند 10 درصد یعنی اگر بخوایی 20 میلیون پول ماشین یا طلا بدی 2 میلیون باید به عنوان مالیات بدی
البه این جدای از مالیات مشاغل هست
از کل اقتصاد فقط مالیاتش یاد گرفتند

Alone-Star
23-12-2014, 22:54
امسال فکر کنم مالیات ارزش افزوده رو کردند 10 درصد یعنی اگر بخوایی 20 میلیون پول ماشین یا طلا بدی 2 میلیون باید به عنوان مالیات بدی
البه این جدای از مالیات مشاغل هست
از کل اقتصاد فقط مالیاتش یاد گرفتند
اول قرار بود طبق قانون مصوب خودشون سالی 1درصد مالیات ارزش افزوده افزایش کنه تا برسه به یک حدی.
دولت جدید اومد 2% اضافه کرد سال اولش. بعد سخنگو گفت 94 دیگه اضافه نمیکنیم. بعد پشیمون شدن گفتن اضافه میکنیم بعد هم معلوم نشد 1% یا باز هم 2% بلاخره.
توی دنیا بطور کل مالیاتی اگر گرفته میشه برای رفع مشکلات شهروندان هست. اجتماعی/اقتصادی/رفاهی/شهری/درمانی/کم کردن فقر/و غیره.
اینجا پول تو جیبی هست که مردم پرداخت میکنند. برای رفاه حال شهروندان هم هر روز این کلاغ ها از خیریه رو میفرستند دم در خونه ها پول جمع کنند. معنی خیریه و کمک به دیگران هم به لجن کشیده شده دیگه...
از حقوق شهروندی فقط اسمش به ما رسیده. فقط کم مونده این حقوق شهروندی که ازش دم میزنند روی کتیبه به بشریت ارائه اش کنند همه مستفیض بشن. :n26:

Milad4171
23-12-2014, 23:20
سلام.
مطالبی کاملا بی ربط به موضوع داره مطرح میشه.
این تاپیک هم مثل بقیه تاپیک های انجمن ؛ شامل قوانین میشه.
لطفاً رعایت کنید/

morteza3375
24-12-2014, 02:06
من که دینمو عوض کردم...اگه اسلام اینه من همون بی دین باشم بهتره

mohammad211
25-12-2014, 16:53
من که دینمو عوض کردم...اگه اسلام اینه من همون بی دین باشم بهتره

خداییش راست میگی اینا داعش رو منع میکنن.
خودشون یک مشت دروغگو و دزدن از وقتی دولت جدید اومده روکار وضع اینترنت ای دی اس ال روز به روز داره بدتر میشه.
ما که تو ایرانیم حتی یک در 100 به مسئولین اعتماد نداریم همش شعار میدن و بهش عمل نمیکنن فقط بلدن پول بچاپن.
این طرح های شبانه ایرانسلم که برداشتن تنها امیدم به اون بود که اونم پرید.

mohammad211
25-12-2014, 16:56
خداییش صد رحمت به احمدی نژاد حداقل اگه کار زیادی هم در رابطه با اینترنت نکرد گندم نزد توش اینا نسل 3 و 4 رو راه انداختن قیمت نرخ خون هفت جد آبادشونم روش گزاشتن.

morteza3375
26-12-2014, 00:51
بحث و سیاسی نکنین

kortol
29-12-2014, 14:35
خوب دوستان عزیز پیشگامان هم به گروه مصرف منصفانه پیوست .. با این حساب دانلود شبانه اش هم قطع شده ..

morteza3375
29-12-2014, 14:40
جوش نزنین به درک برین نت بدزدین

khoodet
29-12-2014, 14:42
خوب دوستان عزیز پیشگامان هم به گروه مصرف منصفانه پیوست .. با این حساب دانلود شبانه اش هم قطع شده ..کجا نوشته تو سایتش که چیزی نیست

farshad0123
29-12-2014, 16:34
اجرای همزمان دو پروژه برای فیلترینگ هوشمند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sleeplessness
29-12-2014, 17:50
ای کاش یک درصد هزینه ای که صرف فیلترینگ میشه
صرف بهبود کیفیت اینترنت میشد اونوقت انقدر پینگ و تایم اوت و حرص واسه دانلود شبانه نداشتیم

Sent from my Nokia 1100

ratler
30-12-2014, 15:53
پیشگامان شبانه رایگان داره

Milad4171
30-12-2014, 19:19
تاپیک عملا دیگه کاربردی نداره و مثل بار گذشته به مکانی برای ارسال اسپم تبدیل شده!

بسته شد.