مشاهده نسخه کامل
: کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه
1376MAXIMUM
28-09-2014, 15:05
این تاپیک رو دیدم نمیدونم چرا دلم خواست این حرفا رو توش بزنم
خدایا تو که میدونی بگو ما هم بفهمیم
حکمت این که گیر این مسئولین افتادیم چیه؟ چه گناهی کردیم که حقمون اینه که تو ایران باشیم پدرمون درومد
دلمون خوش بود اینترنت داریم اینم نداریم دیگه
فکر کنم مردم ایران فقط یه سلامتی دارن و یه خونواده و ۴ تا دوست سلام متیشون رو که کمکم برای این که یه سری پول بیشتری به جیب بزنن و .... دارن ازشون میگیرن فقط یه خونواده دارن و ۴ تا دوستشون که بدون داشتن سلامتی اونا رو هم دارن از دست میدن والا دیگه هیچی براشون نمیمونه بد بختن دیگه یا امریکا حمله کنه کاسه کوزشون رو جمع کنه یا یه تکونی به اوضاشون بده بد بختا گناه دارن دیگه از این بد تر ازاین جهنم تر به هر کی هم بگن مال کجان سریع یه اسم تروریست به پیشونیشون میچسبونن تمومه دیگه من دیگه خسته شدم ۱۷ سالمه هر چی ارزو هست دارم حتی ساده ترین چیزا هم برام ارزو شده دیگه
david-ebi
28-09-2014, 15:16
کی گفته فقط سرعت؟!!!!!!
اینترنت :
1-نباید قطعی بیش از حد داشته باشه
2-تایم اوت نداشته باشه
3-نوسان پینگ نداشته باشه
4-سرعت نوسان نداشته باشه
5-سرعت واقعا سرعت باشه نه اینکه با دانلود منیجر 60 باشه و با فایرفکس چیزه دیگه
6-پینگ خیلی کم باشه
تازه می شه گفت اینترنت خوبی هست
اینترنتی باید جوری باشه که کسی که بازی های آنلاین انجام میده + کسی که وبگردی می کنه + کسی که علاقه به دانلود داره
از اینترنت راضی باشن
به این میگن اینترنت
جناب آرمین خان واقعا جواب جالب و پرمعنایی دادن.ما از بس درگیر قیمت اینترنت و محدودیت شبانش شدیم(که البته حق داریم)که یادمون رفته اینترنت استاندارد یعنی چه.یعنی هم کسی که دانلودر هست از سرعتش راضی باشه و هم کسی که بازی آنلاین میکنه از پینگش راضی باشه و هم کسی که فیلم آنلاین نگاه میکنه سرعت تک کانکشن عالی داشته باشه تا بتونه بدون قطعی فیلمشو نگاه کنه و هم به قول آرمین خان سرعت دانلود مرورگر اینقدر با دانلود منیجر تفاوت نداشته باشه.بله در کشورهای حتی نیمه پیشرفته در اینترنتشون همه اینا لحاظ میشه.حالا ما اینجا مجبوریم بگیم آقا اگر فقط میخواهی دانلود کنی برو فلان شرکت.اگر بازی آنلاین داری برو فلان شرکت.اگر فیلم آنلاین میبینی برو فلان شرکت.و در نهایت اینقدر اینترنتمون گرون برامون در میاد که اصلا اینا از یادمون میره و فقط به فکر اینترنت شبانمون هستیم(که بازم میگم حق داریم).یعنی ما در کشور یک اینترنت استاندارد که تمام گزینه هایی که آرمین خان گفتند رو داشته باشه نداریم متاسفانه.:n03:
جناب ریاست محترم جمهور هم که میفرمایند پهنای باند افزایش پیدا کرده درست است اما اولا اینقدر وزیرشون به استیضاح تهدید شدن که فکر کنم دیگه ترسیدن اینکار رو ادامه بدن و از اون مهمتر دولت باید در کنار افزایش پهنای باند بیشتر از اون به فکر این قیمت گرون اینترنت باشه.چرا چند صد برابر قیمتی که خودتون میخرید(یا به قولی چند هزار برابر)به کاربر نهایی اینترنتو میفروشین؟اول بیایین اینو حل کنید.بعدشم یک اینترنت استاندارد به ملت بدید نه این چیزی که بیشتر به مترسک اینترنت میمونه.:n27:
دوستان یه خبر که راس و دروغش گردن خود پارس آنلاین.من از کارشناس پارس آنلاین درمورد همین محدودیت شبانه پرسیدم و جریانو واسش توضیح دادم.اونم گفت شبانه محدودیت دار نمیشه.فقط خداکنه راس بگن.
ظرفیت اینترنت کشور تا یک سال و نیم آینده ۱۰ برابر میشود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad0123
28-09-2014, 20:23
باز هم سرعت دیگه حالم از اینترنت پر سرعت بهم میخوره:n21:
بگو 1000برابر بشه چه فایده؟
مثلا سرعت 20مگ با 3گیگ:n21:
Le0nard0
28-09-2014, 20:23
بازم بازی با کلمات تدبیرو امید !:n08:
دوستان یه خبر که راس و دروغش گردن خود پارس آنلاین.من از کارشناس پارس آنلاین درمورد همین محدودیت شبانه پرسیدم و جریانو واسش توضیح دادم.اونم گفت شبانه محدودیت دار نمیشه.فقط خداکنه راس بگن.
دوست عزیز اینو بدون تمامی شرکت ها با هم در رقابتن
منظورم در بهتر سرویس دادن نیست بلکه در راستای خالی کردن جیب مردم در رقابتن
اگر این قانون به سود شرکتا باشه پس قطعا هم تصویب خواهد شد.
امــا خوشبختانه اینطور نیست و همچین چیزی به سود شرکت ها نخواهد بود
قبلا هم من در مورد اسیاتک گفتم که اگه همچین محدودیتی رو سرویساش اعمال کنه خیلی کاربراش کم میشن
بنابراین پارس انلاین به شما دروغ نگفته و همچنین بقیه شرکت ها...
مخابرات بقیه استان ها هم با عنوان کمپین تابستانه که یکی از ویژگی هاش شامل "شبانه رایگان" هست به صورت یک ساله "قرارداد" بسته میشه
قرارداد طوری که متقاضی دیگه حق کنسل کردن حساب خودشو نداره و مخابرات هم تو ویژگی های این کمپین حق ایجاد تغییرات نداره.
نمیدونم چرا جدیدا از دیدن هر چی خبر در مورد تغییرات و اصلاحات تو مملکت حالم به هم میخوره .
به خدا تو این سن دارم حسرت میخورم که دوران جوونیم رو واسه چه چیزی هدر دادم . این از وضع اینترنتمون . اون از دانشگاه هامون با اون اوضاعش . اون از وضعیت نظام وظیفه برای جوونا . اون از پارتی بازی ها و سابقه خواستن ها واسه کار پیدا کردن . اون از گرونی ها واسه یکی از حداقلترین نیاز انسان ، یعنی ازدواج . و ....
Reza R"ch
28-09-2014, 20:46
فقط بلدن حرف بزنن.
من که هرچی دقت میکنم توی این ی سال اصلا وضع اینترنت بهتر نشده:n27:
دوستانی که از شرکتهای غیر از صبانت سرویس دارن آیا تغییری تو شبانه احساس کردن؟
ظرفیت ≠ سرعت یا سهم بیشتر برای هر نفر
- یک ظرف میتونه "ظرفیتش" 100 لیتر باشه اما فقط یک لیتر داخلش ریخته باشن .
- درضمن این ظرفیت میتونه هر درصدیش اینترانت داخلی باشه که آقای روحانی اخیرا ذکر کرده بسرعت درصدد گسترشش هستن.
- خیلی جناح ها مخالف همین مقدار موجود هستن و یکی دوتا صاحاب نداره این مقوله .
- کلا خیلی بدبخیتم .
وقتی اسم اینترنت به گوشم میخوره گلاب به روتون حالا نمیشه اسمشو عوض کنید :n16::n25:
david-ebi
28-09-2014, 21:56
اصلا بگن ظرفیت پهنای باند کشور تا 1.5 روز دیگه 1000 برابر میشه.چه سود.وقتی اینقدر هر گیگ اینترنت برامون گرون تموم میشه که نمیتونیم پول نیاز ماهانمون رو به اینترنت بدیم یبان اصلا سرعتمونو بکنن 200 مگابایت در ثانیه و یک فیلم سه بعدی مثلا 15 گیگی رو هم اصلا در 30 ثانیه مثلا دانلود کنیم اونوقت برای 30 ثانیه اینترنت تقریبا باید 58000 تومان با مالیاتش بدیم.(دانلود شبانه رو که ورانداختین)معلومه که شرکتا از خداشون هست همچین سرعتهایی داشته باشیم.که البته اونم به خاطر مدیریت ضعیف و انحصار اینترنت روی فیبر نوری که ماله مخابراته فقط همسایگان دیوار به دیوار مراکز مخابراتی میتونن همچین سرعتهایی رو بگیرن.در صورتیکه در کشورهای حتی نیمه پیشرفته میان اینترنتو ده ها شرکت خصوصی روی فیبرنوری میدن تا اون بدبختی که مثلا 5 کیلومتر با مرکز مخابراتیش فاصله داره هم بتونه سرعتهای 24 مگابیت و حتی بیشتر رو داشته باشه اونوقت حجم را هم نامحدود قرار میدن یا نهایتا به پول ما گیگی 200 یا 300 تومان.در تاپیک صبانت چندین صفحه اش به هزینه هر گیگ اینترنت در کشورهای دیگه مربوط شده که برخی دوستان لطف کردن و گذاشتند که اکثرا یا نامحدود هستند یا گیگی 200 یا 300 تومان.اگر به فکر مردم و جوونا هستین و اینقدر تو شعارهاتون اینترنت اینترنت میکنید قیمت اینترنت رو به موازات افزایش پهنای باند کاهش بدید.افزایش پهنای باند بدون کاهش قیمتها که دردی ازمون دوا نمیکنه.پس معلوم میشه شما به فکر مردم نیستید.فقط میخواهید فردا روزیکه رنکینگ سرعت اینترنت در کشورهای مختلف جهان اعلام شد رتبتون بره بالاتر تا بگید دیدید ما چقدر اینترنتو وسعت دادیم.برید آقایون.جوونا دیگه گول این افزایش پهنای باندهای شما رو نمیخورن.تازه شاهکار کردید اومدید سرعت دانلود از سرورهای خارج از کشور رو هم کم کردید.بعد میگید ما به فکر پیشرفت اینترنت کشور هستیم.شما فقط دوست دارید که جوونا از سایتهایی که خودتون دوست دارید دانلود کنند و پولی رو هم که خودتون دوست دارید ازشون بگیرید و اینقدر سرعت دانلود بقیه سایتها رو پایین میارید که کاربر بیچاره از خیر دانلود از اون سایت میگذره.اگر کمی وجدان دارید و به فکر جوونای این مملکت هستید قیمت اینترنتو حداقل هم اندازه کشورهای همین منطقه خاورمیانه بکنید.ما نخواستیم هم قیمت با کره و ژاپن و آلمان بشیم.
WraithMaster
28-09-2014, 22:03
اصلا بگن ظرفیت پهنای باند کشور تا 1.5 روز دیگه 1000 برابر میشه.چه سود.وقتی اینقدر هر گیگ اینترنت برامون گرون تموم میشه که نمیتونیم پول نیاز ماهانمون رو به اینترنت بدیم یبان اصلا سرعتمونو بکنن 200 مگابایت در ثانیه و یک فیلم سه بعدی مثلا 15 گیگی رو هم اصلا در 30 ثانیه مثلا دانلود کنیم اونوقت برای 30 ثانیه اینترنت تقریبا باید 58000 تومان با مالیاتش بدیم.(دانلود شبانه رو که ورانداختین)معلومه که شرکتا از خداشون هست همچین سرعتهایی داشته باشیم.که البته اونم به خاطر مدیریت ضعیف و انحصار اینترنت روی فیبر نوری که ماله مخابراته فقط همسایگان دیوار به دیوار مراکز مخابراتی میتونن همچین سرعتهایی رو بگیرن.در صورتیکه در کشورهای حتی نیمه پیشرفته میان اینترنتو ده ها شرکت خصوصی روی فیبرنوری میدن تا اون بدبختی که مثلا 5 کیلومتر با مرکز مخابراتیش فاصله داره هم بتونه سرعتهای 24 مگابیت و حتی بیشتر رو داشته باشه اونوقت حجم را هم نامحدود قرار میدن یا نهایتا به پول ما گیگی 200 یا 300 تومان.در تاپیک صبانت چندین صفحه اش به هزینه هر گیگ اینترنت در کشورهای دیگه مربوط شده که برخی دوستان لطف کردن و گذاشتند که اکثرا یا نامحدود هستند یا گیگی 200 یا 300 تومان.اگر به فکر مردم و جوونا هستین و اینقدر تو شعارهاتون اینترنت اینترنت میکنید قیمت اینترنت رو به موازات افزایش پهنای باند کاهش بدید.افزایش پهنای باند بدون کاهش قیمتها که دردی ازمون دوا نمیکنه.پس معلوم میشه شما به فکر مردم نیستید.فقط میخواهید فردا روزیکه رنکینگ سرعت اینترنت در کشورهای مختلف جهان اعلام شد رتبتون بره بالاتر تا بگید دیدید ما چقدر اینترنتو وسعت دادیم.برید آقایون.جوونا دیگه گول این افزایش پهنای باندهای شما رو نمیخورن.تازه شاهکار کردید اومدید سرعت دانلود از سرورهای خارج از کشور رو هم کم کردید.بعد میگید ما به فکر پیشرفت اینترنت کشور هستیم.شما فقط دوست دارید که جوونا از سایتهایی که خودتون دوست دارید دانلود کنند و پولی رو هم که خودتون دوست دارید ازشون بگیرید و اینقدر سرعت دانلود بقیه سایتها رو پایین میارید که کاربر بیچاره از خیر دانلود از اون سایت میگذره.اگر کمی وجدان دارید و به فکر جوونای این مملکت هستید قیمت اینترنتو حداقل هم اندازه کشورهای همین منطقه خاورمیانه بکنید.ما نخواستیم هم قیمت با کره و ژاپن و آلمان بشیم.
به فکر جوون ها؟ وجدان؟ شیب؟ بام؟!
نمیدونم چرا جدیدا از دیدن هر چی خبر در مورد تغییرات و اصلاحات تو مملکت حالم به هم میخوره .
به خدا تو این سن دارم حسرت میخورم که دوران جوونیم رو واسه چه چیزی هدر دادم . این از وضع اینترنتمون . اون از دانشگاه هامون با اون اوضاعش . اون از وضعیت نظام وظیفه برای جوونا . اون از پارتی بازی ها و سابقه خواستن ها واسه کار پیدا کردن . اون از گرونی ها واسه یکی از حداقلترین نیاز انسان ، یعنی ازدواج . و ....
زنم میخوای بگیری؟ بعد جواب بچه هاتو چی میدی:n29:
بچه هات میگن: بابامون شبا تا صبح بیدار میبوده فیلم دانلود میکرده فیل/تر شکن روشن میکرده میرفته فیس/بوک و...:n03::n02:
mohammad_reza0
28-09-2014, 22:38
دوستان چرا ناراحت هستید دولت تدبیر و امید درستش میکنه
پژمان فر نماینده مردم مشهد در مجلس در تذکر به وزیر ارتباطات گفت: چرا به بهانه توسعه پهنای باند اینترنت به قیمت بالا به مردم فروخته میشود؟ چرا قیمت اینترنت در بالاترین وضعیت قیمت در ایران ارایه میشود و دولت فقط به فکر دلالی و کسب پول در فروش اینترنت است و به هیچ وجه نسبت به ارائه خدمات و سرویسهای مختلف در این زمینه اقدامی انجام نمیدهد و تمام وظایفی را که در این باب دارد به پایان سال 94 موکول میکند؟
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی خاطرنشان کرد: به هیچ وجه با اینترنت پرسرعت مخالف نیستیم، بلکه اشکال ما مربوط به عملکرد غیرقانونی و غلط وزارت ارتباطات است، وزارت ارتباطات میخواهد بدون زحمت و تهیه پیش شرطها تنها پول بگیرد و مجوز دهد که در تمام دنیا این کار برخلاف این رویه صورت میگیرد.
... و بعد رفتن ناهاری چرب باتفاق زدن و پژمان گفت محمود , نطقو حال کردی ؟!
زنم میخوای بگیری؟ بعد جواب بچه هاتو چی میدی:n29:
بچه هات میگن: بابامون شبا تا صبح بیدار میبوده فیلم دانلود میکرده فیل/تر شکن روشن میکرده میرفته فیس/بوک و...:n03::n02:
دقیقا به همین خاطره که نمیخوام زن بگیرم :n02:
من فعلا تو اون مرحله نظام وظیفه اش موندم :n27:
البته فکر نکنم بچه های ما اون زمان معنی دانلود شبانه و فیل شکن و ... رو بلد باشن . تا اون زمان این اسامی به کلی نابود میشه . حالا یا مملکت اگه خدا بخواد درست میشه یا میزنه در جا اینترنت ایران رو قطع میکنه .
soroosh_cz
29-09-2014, 00:22
چند سال دیگه وقتی محمود خسروی هم پول بالایی ها رو نداد، میشه م.خ میره به دیوان عالی قضایی...
طرف میاد میگه: مبارزه با ویژه خواری...
رانت خواری از بین نمیرود فقط از شخص/ارگانی به شخص/ارگان دیگری منتقل میشود :n09: این زیرساخت هم خیلی راحت بدون هیچ فشاری داره کار خودشو میکنه... دقت کرده باشین، الان خیلی از پورتهای UDP دارای اختلال هستن و نمیشه روشون بیش از 5-10 دقیقه متصل موند... شرکت ها هم میدونن، تا بگن: "تقصیر زیرساخته" هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه برای رفعش، حتی وزارت یا مجلس...
روششون خیلی جالبه، وقتی میخوان چیزی رو از مردم بگیرن که یه جورایی خوب بوده، میان اول بسیار بدترش رو اجرا میکنن، یعنی مثلا مخابرات میاد نامحدود و شبانه رو کلا حذف میکنه، بعدش همه صداشون درمیاد، با سرعت نصف یا محدودیتش میارنش که همه شکر کنن خدا رو :n09: اونوقت میگن چرا مردم این مملکت فرار میکنن...
ای کاش اینترنت ماه-واره ای قابل رصد و موقعیت یابی نبود، اونوقت همه مردم به جای ----T روی بومشون --- Online داشتن...
1376MAXIMUM
29-09-2014, 00:32
چند سال دیگه وقتی محمود خسروی هم پول بالایی ها رو نداد، میشه م.خ میره به دیوان عالی قضایی...
طرف میاد میگه: مبارزه با ویژه خواری...
رانت خواری از بین نمیرود فقط از شخص/ارگانی به شخص/ارگان دیگری منتقل میشود :n09: این زیرساخت هم خیلی راحت بدون هیچ فشاری داره کار خودشو میکنه... دقت کرده باشین، الان خیلی از پورتهای UDP دارای اختلال هستن و نمیشه روشون بیش از 5-10 دقیقه متصل موند... شرکت ها هم میدونن، تا بگن: "تقصیر زیرساخته" هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه برای رفعش، حتی وزارت یا مجلس...
روششون خیلی جالبه، وقتی میخوان چیزی رو از مردم بگیرن که یه جورایی خوب بوده، میان اول بسیار بدترش رو اجرا میکنن، یعنی مثلا مخابرات میاد نامحدود و شبانه رو کلا حذف میکنه، بعدش همه صداشون درمیاد، با سرعت نصف یا محدودیتش میارنش که همه شکر کنن خدا رو :n09: اونوقت میگن چرا مردم این مملکت فرار میکنن...
ای کاش اینترنت ماه-واره ای قابل رصد و موقعیت یابی نبود، اونوقت همه مردم به جای ----T روی بومشون --- Online داشتن...
اون فقط گیرنده هست گیرنده رو که نمیشه شناسایی کرد اگر فرستنده بود میشد شناسایی کرد مثل رادیو میشه فهمید از کجا گرفته فرستاده میشه ولی نمیشه فهمید کجا دریافت میشه
farshad0123
29-09-2014, 00:38
اون فقط گیرنده هست گیرنده رو که نمیشه شناسایی کرد اگر فرستنده بود میشد شناسایی کرد مثل رادیو میشه فهمید از کجا گرفته فرستاده میشه ولی نمیشه فهمید کجا دریافت میشه
این بدرد نمیخوره من و سروش قبلا ریسک کردیم شانس نداریم یهو میبینی میریزن میگیرنمون:n09:
soroosh_cz
29-09-2014, 00:43
میدونم منم منظورم همون استفاده از Transmitter هست...
1376MAXIMUM
29-09-2014, 00:45
این بدرد نمیخوره من و سروش قبلا ریسک کردیم شانس نداریم یهو میبینی میریزن میگیرنمون:n09:
من شنیدم اکانت گرفتنش تو ایران کلا غیر قانونیه و از اکانت های -- شده روسی باید استفاده کرد که اونم درد سر داره ممکنه توسط ارائه دهنده ها شناسایی بشه اکانت و ببندنش
VSat تا چند سال پیش قانونی بود و اکثر isp ها ترافیک مازادشونو از اینطریق تامین میکردن . بیشترین استفاده کننده اش
همین پارس انلاین بود اما ..
طبق معمول دیدن اه اینجوری که نمیشه "پاکیزه" اش کرد و درشو بستن . الان فقط صداسیما مجوزشو داره و بانکها .
اما در کل تاخیر بالایی داره .. برای دانلود بیشتر مناسبه .
من شنیدم اکانت گرفتنش تو ایران کلا غیر قانونیه و از اکانت های -- شده روسی باید استفاده کرد که اونم درد سر داره ممکنه توسط ارائه دهنده ها شناسایی بشه اکانت و ببندنش
اینتزنت ماه _ واره ای جرمش مثل جاسوسیه و بقیه ش که میدونید :n24::n10:
soroosh_cz
29-09-2014, 01:04
آقا یک سوالی، به فرشاد هم گفته بودم قبلا...
شخصی بود توی ایران که میگفت حساب میفروشه (مثلا نامحدود 1 مگ به قیمت 35 تومن) و ارسال رو با مودم ADSL وصل میشیم و دریافت رو از طریق --- آفلاین میگیریم...
اول میخوام ببینم کس دیگه ای چنین کاری رو کرده؟ اون ادعا میکرد که چند ساله داره کار میکنه و مشکلی نداشته. قابل رهگیری میشیم با مودم؟ مثلا بیان ببینن کی فقط Send داره، بیفتن دنبالش.
کلا چنین کاری برای رفع نیاز دانلود معقوله؟ برای پینگ که اصلا فکر نکنم جالب باشه. یه 30-40 روتر فکر کنم بچرخه پکت
شخصی بود توی ایران که میگفت حساب میفروشه (مثلا نامحدود 1 مگ به قیمت 35 تومن) و ارسال رو با مودم ADSL وصل میشیم و دریافت رو از طریق --- آفلاین میگیریم...
اول میخوام ببینم کس دیگه ای چنین کاری رو کرده؟ اون ادعا میکرد که چند ساله داره کار میکنه و مشکلی نداشته. قابل رهگیری میشیم با مودم؟ مثلا بیان ببینن کی فقط Send داره، بیفتن دنبالش.
کلا چنین کاری برای رفع نیاز دانلود معقوله؟ برای پینگ که اصلا فکر نکنم جالب باشه. یه 30-40 روتر فکر کنم بچرخه پکت
این روش تو نت فروشش هس
ولی حک شده هستن
بگرد تو گوگل زیاده
ولی شاید یکی بیاد خودتو حک کنه آی دی بپره
این قیمت پارسال ش رو زده
قیمت اکانت ۵۱۲ نامحدود:۲۰۰۰۰تومان یکماهه قیمت اکانت 1 مگابایت دانلود نامحدود: ۳۰۰۰۰ تومان
قیمت 2 مگابایت دانلود نامحدود: ۴۵۰۰۰ تومان
قیمت 5 مگابایت دانلود نامحدود: ۸۰۰۰۰ تومان قیمت اکانت ۶ مگ به بالا توفقی می باشد دانلود نامحدود
من خودم بشخصه نگرفتم ( اعلام برائت!) اما چند تنی که میشناختم و وسوسه شدن امتحان کنن هرکدوم بنوعی منصرف شدن بعد از مدتی کوتاه .
اولا چون سند و رسیو از دو مسیر مختلف انجام میشه ( با یک ال ان سی میشه هردوکارو کرد , همون که دیش بانکها دارن و خیلی بزرگتر از ال ن بیه)
تعداد هوپ هم میره بالا و همون 30 ,40 تایی میشه که حدس زدی .
دوما اکانتی که بیشتر سند داره خیلی زود تابلو میشه و بسته به سرویس دهنده که چقدر نالوطی باشه .. ولی دیر یا زود باید اماده رفتن به ...
سوما در ایده ال ترین حالت بازهم پینگ خیلی بالاست و یادمه مثلا 500 اینا خیلی عالی بحساب میومد . پس بدرد خیلی ها نمیخوره .
درکل تو شرایط فعلی اینجا ابدا توصیه نمیشه (در اصل هم مورد مصرفش برای مناطق صعب العبور و دورافتاده است نه مناطق شهری)
* اون دانلود آفلاین هم اصلا یه چیز دیگه است . مثل این که یه توری بندازی توی اب فردا بیای ببینی چی توش افتاده . و چون ابی که ما باید توش
توری بندازیم مسیر مورد استفاده پاکستانی هاست , قول میدم اصلا خوشت نیاد از اون چیزهایی که میبینی توش افتاده !!
Le0nard0
29-09-2014, 01:38
توی این مملکت 3g, 4g رو توی رودرواسی گیر کردن حرام نکردن شما دنبال اینترنت ماهواره ای هستین
بر اساس گزارش «آکامی« در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۴، این کره جنوبی بوده است که با سرعت متوسط اینترنت ۲۳٫۶ مگابیت در ثانیه پیشتاز بوده است و سرعت متوسط دسترسی در اینترنت بیشتر از ۱۰٫۵ مگابیت نبوده است و این در حالی است که نتفلیکس برای مشاهده ویدئوهای اولترا اچ دی، سرعت ۲۵ مگابیتی را توصیه میکند. حالا خانه یک آمریکایی را در نظر بگیرید که در آن چند عضو خانواده بخواهند، هر یک به صورت جداگانه ویدئو ببینند و همه بخواهند از یک اتصال اینترنتی استفاده کنند.
بعد ما هنوز گیر بیت وبایت و دانلود شبانه هستیم! ما 30 ثانیه ویدیو الترا اچ دی ببینیم حجم 1 ماه تموم میشه
من یه توضیح کلی برای اینترنت ماهواره ای میدم برای دوستان که سوالاتیم بود در خدمتیم . من خودم بیشتر از 10 سال کارت --- یا همون ماهواره دارم :
اینترنت ماهواره به دو صورت آفلاین و آنلاین .
آنلاین خودش به دو صورت یک طرفه و دو طرفه .
دو طرفه مثل بانکها و ... قابل پیگیری و تا تجهیزاتشو نصب کنی میگیرنت
یک طرفه قابل پیگیری نیست و به هیچ عنوان نمیفهمن که داری استفاده میکنی چون عین این میمونه که داری از ماهواره کانالی مشاهده میکنی ولی اینجا در عوضش تو فایل دریافت میکنی . اصولشم اینجوری که شما فایل از طریق ماهواره دریافت میکنی ولی سند از طریق adsl یا diaup یا 3g یا .... . این روش مشکلات خودش داره : سرعت دانلود به سرعت پینگ و سرعت آپلود اینترنت خودت بستگی داره که هر چقد پینگ پایین تر سرعت آپلود بالاتر حداکثر سرعت دانلود خواهید داشت . همچنین شما توی این روش به ازای مقداری دانلودی آپلود داری که به ازای 1 گیگ یا 2 گیگ حجمی برابر 100 تا 200 مگ آپلود ازت کم میشه که البته اگر شرکت سرویس دهنده خودت آپلود حساب کنه برات .
همچنین مشکل اصلی که وجود یه سری از این دوستان بی جنبه ایرانی حمله ور شدن به این فرکانسها و شروع کردن به -- کردن و 24 ساعت افتاده به جون این اکانتها و شخص و شرکت اصلی اکانتها متوجه شدن و فرکانسها و سرویساشون عوض کردن که برای دریافت این فرکانسها و سرویسهای جدید چیزی بالا 1000000 تومان باید پول بدین تا کارتیو بخرین که بتونه این فرکانسها و سرویسها رو دریافت کنه .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود آفلاین : این روش میتونه کمکی باشه در حال حاضر . این روش احتیاج به اینترنت نداره و شما فقط با باز کردن یه برنامه فایلهایی که کسایی دیگه در حال دریافتش هستن شما هم دریافت کنید که به صورت مجانی هست و همانجوری که دوست عزیزمون گفتن مثل تور ماهیگیری میمونه هرچی گیرت اومده اومده البته میتونه با فیلترها محدود کنید که چه فایلهایی و چه فرمتهایی براتون دانلود بشه . ولی میشه این روش مدیریت کرد فقط باید جمع بشین و یک گروه تشکیل بدین :
روش به این صورت که جمع میشین و پولی میرازین وسط و چند نفر مسئول میشن که اکانتهای اصلی تهیه کنن که بهشون میگیم دانلودر . یک سایت میزارین و لینکها رو براساس نظر گروه تو لیست دانلود قرار میدین . و اون دانلودر شروع میکنن به دانلود و فقط بقیه اون برنامه رو باز میکنن و فایلها رو دریافت میکنن تو این روش حداقل در ماه 500 گیگ یا حتی بیشتر میتونید فایل دریافت کنید .
zoroasterormazd
29-09-2014, 14:42
من یه توضیح کلی برای اینترنت ماهواره ای میدم برای دوستان که سوالاتیم بود در خدمتیم . من خودم بیشتر از 10 سال کارت --- یا همون ماهواره دارم :
یک طرفه قابل پیگیری نیست و به هیچ عنوان نمیفهمن که داری استفاده میکنی چون عین این میمونه که داری از ماهواره کانالی مشاهده میکنی ولی اینجا در عوضش تو فایل دریافت میکنی . اصولشم اینجوری که شما فایل از طریق ماهواره دریافت میکنی ولی سند از طریق adsl یا diaup یا 3g یا .... . این روش مشکلات خودش داره : سرعت دانلود به سرعت پینگ و سرعت آپلود اینترنت خودت بستگی داره که هر چقد پینگ پایین تر سرعت آپلود بالاتر حداکثر سرعت دانلود خواهید داشت . همچنین شما توی این روش به ازای مقداری دانلودی آپلود داری که به ازای 1 گیگ یا 2 گیگ حجمی برابر 100 تا 200 مگ آپلود ازت کم میشه که البته اگر شرکت سرویس دهنده خودت آپلود حساب کنه برات .
همچنین مشکل اصلی که وجود یه سری از این دوستان بی جنبه ایرانی حمله ور شدن به این فرکانسها و شروع کردن به -- کردن و 24 ساعت افتاده به جون این اکانتها و شخص و شرکت اصلی اکانتها متوجه شدن و فرکانسها و سرویساشون عوض کردن که برای دریافت این فرکانسها و سرویسهای جدید چیزی بالا 1000000 تومان باید پول بدین تا کارتیو بخرین که بتونه این فرکانسها و سرویسها رو دریافت کنه .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود آفلاین : این روش میتونه کمکی باشه در حال حاضر . این روش احتیاج به اینترنت نداره و شما فقط با باز کردن یه برنامه فایلهایی که کسایی دیگه در حال دریافتش هستن شما هم دریافت کنید که به صورت مجانی هست و همانجوری که دوست عزیزمون گفتن مثل تور ماهیگیری میمونه هرچی گیرت اومده اومده البته میتونه با فیلترها محدود کنید که چه فایلهایی و چه فرمتهایی براتون دانلود بشه . ولی میشه این روش مدیریت کرد فقط باید جمع بشین و یک گروه تشکیل بدین :
روش به این صورت که جمع میشین و پولی میرازین وسط و چند نفر مسئول میشن که اکانتهای اصلی تهیه کنن که بهشون میگیم دانلودر . یک سایت میزارین و لینکها رو براساس نظر گروه تو لیست دانلود قرار میدین . و اون دانلودر شروع میکنن به دانلود و فقط بقیه اون برنامه رو باز میکنن و فایلها رو دریافت میکنن تو این روش حداقل در ماه 500 گیگ یا حتی بیشتر میتونید فایل دریافت کنید .
بله همونطور که گفتم هر چیزی چاره ای داره برای فرار از محدودیت شبانه هم تنها راه استفاده از اینترنت ماهوراه ای هست . لطفا این دوستمون یکم در مورد وسایل مورد نیاز برای راه اندازی اینترنت ماهواره افلاین رو توضیح بدن
1376MAXIMUM
29-09-2014, 15:54
۵۰۰ گیگ در ماه که چیزی نمیشه سرعت میشه ۲۰۲ کیلو بر ثانیه از همین اشغالنتی که داریم هم کم تر میشه من الان ۴۷۰ دریافتمه ثابت هم هست فوقش ۵ کیلو بالا پایین بشه تو یک ربع دانلود
Milad4171
29-09-2014, 20:26
سلام.
دوستان لطفاً وارد مباحث متفرقه نشیدو از موضوع تاپیک فاصله نگیرید.
مرسی.
من یه توضیح کلی برای اینترنت ماهواره ای میدم برای دوستان که سوالاتیم بود در خدمتیم . من خودم بیشتر از 10 سال کارت --- یا همون ماهواره دارم :اینترنت ماهواره به دو صورت آفلاین و آنلاین .آنلاین خودش به دو صورت یک طرفه و دو طرفه . دو طرفه مثل بانکها و ... قابل پیگیری و تا تجهیزاتشو نصب کنی میگیرنتیک طرفه قابل پیگیری نیست و به هیچ عنوان نمیفهمن که داری استفاده میکنی چون عین این میمونه که داری از ماهواره کانالی مشاهده میکنی ولی اینجا در عوضش تو فایل دریافت میکنی . اصولشم اینجوری که شما فایل از طریق ماهواره دریافت میکنی ولی سند از طریق adsl یا diaup یا 3g یا .... . این روش مشکلات خودش داره : سرعت دانلود به سرعت پینگ و سرعت آپلود اینترنت خودت بستگی داره که هر چقد پینگ پایین تر سرعت آپلود بالاتر حداکثر سرعت دانلود خواهید داشت . همچنین شما توی این روش به ازای مقداری دانلودی آپلود داری که به ازای 1 گیگ یا 2 گیگ حجمی برابر 100 تا 200 مگ آپلود ازت کم میشه که البته اگر شرکت سرویس دهنده خودت آپلود حساب کنه برات . همچنین مشکل اصلی که وجود یه سری از این دوستان بی جنبه ایرانی حمله ور شدن به این فرکانسها و شروع کردن به -- کردن و 24 ساعت افتاده به جون این اکانتها و شخص و شرکت اصلی اکانتها متوجه شدن و فرکانسها و سرویساشون عوض کردن که برای دریافت این فرکانسها و سرویسهای جدید چیزی بالا 1000000 تومان باید پول بدین تا کارتیو بخرین که بتونه این فرکانسها و سرویسها رو دریافت کنه .----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------دانلود آفلاین : این روش میتونه کمکی باشه در حال حاضر . این روش احتیاج به اینترنت نداره و شما فقط با باز کردن یه برنامه فایلهایی که کسایی دیگه در حال دریافتش هستن شما هم دریافت کنید که به صورت مجانی هست و همانجوری که دوست عزیزمون گفتن مثل تور ماهیگیری میمونه هرچی گیرت اومده اومده البته میتونه با فیلترها محدود کنید که چه فایلهایی و چه فرمتهایی براتون دانلود بشه . ولی میشه این روش مدیریت کرد فقط باید جمع بشین و یک گروه تشکیل بدین :روش به این صورت که جمع میشین و پولی میرازین وسط و چند نفر مسئول میشن که اکانتهای اصلی تهیه کنن که بهشون میگیم دانلودر . یک سایت میزارین و لینکها رو براساس نظر گروه تو لیست دانلود قرار میدین . و اون دانلودر شروع میکنن به دانلود و فقط بقیه اون برنامه رو باز میکنن و فایلها رو دریافت میکنن تو این روش حداقل در ماه 500 گیگ یا حتی بیشتر میتونید فایل دریافت کنید .
دوست عزیز مطلب شما خوب ولی هم خلاف قوانین انجمن هست و هچنین خلاف جهت تایپک
جان من ازاین جور مطالب نزارید که خدایی نکرده باعث بسته شدن تایپک بشه چونکه تنها امید ما برای مقابله با این قانون مسخره مصرف منصفانه همین تایپک هست
با تشکر
جدیدترین جواب وزیر :
دوستان ریس کمیسیون تنظیم مقررات کیه؟
===============
اما احساس من این که تو کلام ایشون یک جور عقب نشینی وجود داره قبلا قاطع جواب میداد و این هم به خاطر زیاد بودن کامنت هاست پس دوستان کامنت ها تاثیر داره جان اولا هر روز کامنت بزارید و همچنین نفری بیشتر از یک کامنت بزاره و شعار هایی که چند صفحه قبل یکی از کاربرا گذاشته بود هم خیلی خوبه
soroosh_cz
29-09-2014, 21:30
دوستان اگر خود رگلاتوری اومده و این قانون رو تصویب کرده... دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
مثل اینکه نمک گندیده است :n02:
تنها راه حل هم تخلیه بود، ولی وقتی که همه ی شرکت ها دارن این قانون رو اعمال میکنن، تقریبا هیچ راه کاری نمیمونه...
من خیلی وقت پیش برای حذف نامحدود از مخابرات خوزستان شکایت کرده بودم که از 195 تماس گرفتن و گفتن کارش کاملا قانونیه و من بعد از اون دیگه به خودم زحمت صفحه باز کردن و شکایت کردن رو ندادم...
این پیج های وزیر هم به احتمال 95% مدیر دارن از طرف وزیر و خود وزیر احتمالا اصلا سر نزنه بشون...
david-ebi
29-09-2014, 21:51
جدیدترین جواب وزیر :
===============
اما احساس من این که تو کلام ایشون یک جور عقب نشینی وجود داره قبلا قاطع جواب میداد و این هم به خاطر زیاد بودن کامنت هاست پس دوستان کامنت ها تاثیر داره جان اولا هر روز کامنت بزارید و همچنین نفری بیشتر از یک کامنت بزاره و شعار هایی که چند صفحه قبل یکی از کاربرا گذاشته بود هم خیلی خوبه
چه جالب من سوالی رو که اونجا از وزیر پرسیده بودم اینجا شما جوابشو برام گذاشتی.دمت گرم.بالاخره این.... یک جوابی داد.خوب همونطور که حدس میزدیم بود.گرچه بازم جواب دو پهلو و دیپلماتیک است اما تا حدودی تکلیف را مشخص کرد.به قول فامیل دور من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم:n02:
david-ebi
29-09-2014, 21:55
جدیدترین جواب وزیر :
===============
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معاون وزير و رييس سازمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دكتر علي اصغر عميديان
معاون نظارت و اعمال مقررات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دكتر غلامرضا داداش زاده
sleeplessness
29-09-2014, 22:01
اسم تاپیک عوض کنید بذارید تاپیک وداع با دانلود شبانه:n03:
david-ebi
29-09-2014, 22:04
اسم تاپیک عوض کنید بذارید تاپیک وداع با دانلود شبانه:n03:
من که همون اول گفتم.پستمم هست برید ببینید.البته من گفتم اسمشو بزارید کمپین اعتراض به حذف شبانه.:n02:
david-ebi
29-09-2014, 22:10
اینم ایمیل جناب دکتر عمیدیان رییس سازمان تنطیم مقررات:
amidian@cra.ir
sleeplessness
29-09-2014, 22:21
من که همون اول گفتم.پستمم هست برید ببینید.البته من گفتم اسمشو بزارید کمپین اعتراض به حذف شبانه.:n02:
فرض کن همچین سرعتی برای دانلود سریالهای تلوزیون بدن
4 هزار تومن در عرض یک ثانیه مصرف میشه:n19:
david-ebi
29-09-2014, 22:35
دقیقا منم همینو گفتم.اصلا سرعتامونو بکنن 1000 مگابایت در ثانیه بعد به قول شما تقریبا ثانیه ای 4000 تومان باید بدیم.اینا زرنگن.توسعه اینترنتو فقط وانمود میکنن افزایش پهنای باند هست.اسمی از قیمتهای نجومی اینترنت ایران نمیبرن که باید اول اونا کاهش پیدا کنه..بعد شما حساب کن توقع دارن با این قیمتها وقتی iptv یا شبکه های تعاملی یا همون آنلاین تلویزیونی خودمون راه افتاد ما بریم مثلا فلان سریال ایرانی رو تو این شبکه ها نگاه کنیم.یعنی پول بدیم تا زجر بکشیم:n02::n27:ثانیه ای 4000 تومان زجر بکشیم:n08:
اعتراض بی فایده است پا رو میذارن رو شیر اینرنت قطره ایی میدن به ملت!!!!!
اینم ایمیل جناب دکتر عمیدیان رییس سازمان تنطیم مقررات:
amidian@cra.ir
البته رئیس کمیسیون با رئیس سازمان فرق داره ها .
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات دارای ۹ نفر عضو است که سه نفر آنها از افراد صاحب نظر در حوزه فاوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستند:
سید احمد معتمدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%DB%8C)
نصرالله جهانگرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%AF)
مسعود اخوان فرد
(فقط 3 نفرشون حوزه کاریشون IT هست , باقی از ارشاد و ... و ... و جاهای دیگه هستن !)
تا حالا دقت نکرده بودم که از بس اینترنت تو ایران گرون و از اون طرف کم سرعته که میشه سرعت اینترنت ایران رو با ریال اندازه گیری کرد :n02:
الان اینترنت 2 مگ با حساب گیگی 35000 ریال فکر کنم میشه تقریبا 70 ریال در ثانیه = 70 R/s :n09:
در حالی که تو خارج اینترنت 10 مگ رو مثلا Free یا همون نامحدود حساب کنیم میشه تقریبا 0 R/s . یعنی ما از لحاظ هزینه داریم 70/0 برابر اونا یعنی بی نهایت برابر اونا هزینه گیگ میدیم .
:n08:
الان مثلا داره پارس انلاین سرعت 21 مگ میده اخه به چه دردی میخوره وقتی با حجم 2 3 گیگ ارائه بشه چه فایده داره . بابا طرف با همون سه چهار مگم میتونه سایت باز کنه . اگر شرکتها مثل های وب سرویس میدادن باز یکمی قابل تحمل بود .
sallysolly
30-09-2014, 02:01
مشترکین ما می توانند همیشه به صبانت اعتماد کنند
ما همیشه برای بهبود کیفیت خدمات خود کوشیدهایم.
خدمات ما در سراسر کشور همواره رو به افزایش بوده است.
ما مشترکین خود را ارج نهاده به عنوان سرمایه اصلی به آنان نگاه می کنیم.
گزاره هایی در پایین صفحه ی اول سایت صبانت که هر بار می خونم به تناقض می رسم!
:n13::n13::n13:
david-ebi
30-09-2014, 02:09
البته رئیس کمیسیون با رئیس سازمان فرق داره ها .
(فقط 3 نفرشون حوزه کاریشون IT هست , باقی از ارشاد و ... و ... و جاهای دیگه هستن !)
دوستان برای آشنایی بیشتر با اعضای کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند.ظاهرا رییس این کمیسیون باز هم خود جناب وزیر می باشد.درصورتیکه دوستان آشنایی بیشتری با این اعضا دارند و یا دقیقا می دانند رییس این کمیسیون چه کسی میباشد بفرمایند.
چقدر خوب میشد این اعضا واقعا خودشان می آمدند به صورت آنلاین و مستقیم پاسخگوی وضع اسفناک اینترنت کشور میشدند.:n27:آنهم با بچه های این فروم ویا فرومهای مشابه هم کلام میشدند و نه کسانی که فقط حمد وثنای ایشان را میگویند.
فکر کنم اکثریت این کمیسیون با دولت باشه
یعنی این وزیر هم ما رو مسخره کرده ها بعد میگه دست من نیست مثل جریان خودرو شداکثریت شورای رقابت رو دولت تعیین میکنه بعد دولت میگه من مخالف گرون شدن خودرو هستم
به این میگن خود درگیری مزمن:n08:
دوستان اگر خود رگلاتوری اومده و این قانون رو تصویب کرده... دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
مثل اینکه نمک گندیده است :n02:
تنها راه حل هم تخلیه بود، ولی وقتی که همه ی شرکت ها دارن این قانون رو اعمال میکنن، تقریبا هیچ راه کاری نمیمونه...
من خیلی وقت پیش برای حذف نامحدود از مخابرات خوزستان شکایت کرده بودم که از 195 تماس گرفتن و گفتن کارش کاملا قانونیه و من بعد از اون دیگه به خودم زحمت صفحه باز کردن و شکایت کردن رو ندادم...
این پیج های وزیر هم به احتمال 95% مدیر دارن از طرف وزیر و خود وزیر احتمالا اصلا سر نزنه بشون...
وزیر تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود من خودم جواب میدم حالا اگه مصاحبه اش رو پیدا کردم میزارم اینجا
alipoor90
30-09-2014, 06:39
فکر کنم تا چند ماه دیگه باید از اینترنت dial up استفاده کنیم دوباره
تا چند سال دیگه هم احتمالا باز میان video جمع میکنند
و در سال 1404 با قطع شبکه سراسری برق به هدف چشم انداز میرسیم
مشکل مردم ما اینه که فکر میکنن قبلا اینترنت داشتن و الان ممکنه از دست بره !!!:n08:
روز اولی که بحث فیلترینگ مطرح شد من قید اینترنتو زدم !!! ما از اول هم چیزی به اسم اینترنت نداشتیم . . . . آخه ماهی یک گیگ ترافیک یعنی چی ؟ فقط بدرد خوندن اخبار میخوره !!:n13:
جایی که فرض بر اینه که مردم اصلا قصد دانلود ندارند و فقط میخوان چند تا پیج متن باز کنن ، اینترنتی وجود نداره . یه رفیقی دارم توی ژاپن . میگفت اینجا چیزی به اسم آنتن نداریم . تلویزیون ها به اینترنت وصلند !!!!:n03:
یعنی چی که اینترنت 1 مگابیت فقط با کارت دانشجویی میدن ؟ مثلا کسی که سوپر مارکت داره باید حتما 128 داشته باشه ؟
چند صفحه قبل گفتم : این امر فقط به خاطر پول و کاسبی هست .
در هر جایی این کار یه روش بخصوصی داره . . . . در قرون وسطی پادشاهان با هر بهانه کوچک و بزرگی از مردم خراج و مالیات میگرفتن ، الان هم شکلش اینجوریه !!! با بهانه های واهی و بعضا مسخره و کمدی ، سرعت رو میارن پایین . قطعی میدن . یه بار 7 ساعت قطعی داشتم . رسما نیمی از سایت ها هم که باز نمیشه . به طور نامحسوس از ترافیک مردم کم میکنن . وقتی شارژ میکنی درصدی به اسم مالیات بر ارزش افزوده میگیرن که اصلا معلوم نیست چی هست ! خطوط منزل ما فیبر نوریه . به جز مخابرات از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونیم اینترنت بگیریم . مخابرات هم هر کاری که دلش میخواد( دقیقا کاری که دلش میخواد) سر مردم در میاره . سایتش هم اینقدر مسخره ست که وقتی ترافیکت تمام بشه عملا دیگه نمیشه بازش کرد و مجددا شارژ کرد . . . .
در کل متوجه شدم برای کاسبی 2 راه هست :
1 - کیفیت رو بیاری پایین و قیمت رو ثابت نگه داری . . .
2 - قیمت رو ببری بالا و کیفیت رو ثابت نگه داری . . .
کاری که اینا میکنن دیگه آخرشه : همزمان قیمت رو میبرن بالا و کیفیت رو میارن پایین !!!
فکر کنم تا چند ماه دیگه باید از اینترنت dial up استفاده کنیم دوباره
تا چند سال دیگه هم احتمالا باز میان video جمع میکنند
و در سال 1404 با قطع شبکه سراسری برق به هدف چشم انداز میرسیم
نه دیگه . . . الان ویدئو نیست جایی . DVD ها رو جمع میکنن :n02:
1376MAXIMUM
30-09-2014, 09:38
نه هنر اینه که کیفیت بالا بره قیمت ثابت بمونه مثلا اپل و سامسونگ و ماکروسافت و.... همین کار رو میکنن البته از نظر من سامسونک اصلا گیفیت نداره برای اینم گفتمش که مردم فکر میکنن داره و داره پیشرفت میکنه مثلا ال جی دقیقا کیفیت رو به پیشرفته و قیمتش هم ثابت ویندوز رو از وقتی یادمه میگفتن ۱۵۰ دلار حالا درست غلطش رو نمیدونم خوب به این میگن هنر نه به این که یکیو بگیری یکیو به امون خدا
نه دیگه دی وی دی هم فایده نداره ماهواره ها رو که دارن جمع میکنن همون کاره
به نظرم راه چاره همینه اگر همین بچها فقط یک ماه سرویساشون قطع کنن اینا حساب دستشون میاد .
فکر کنم اکثریت این کمیسیون با دولت باشه
یعنی این وزیر هم ما رو مسخره کرده ها بعد میگه دست من نیست مثل جریان خودرو شداکثریت شورای رقابت رو دولت تعیین میکنه بعد دولت میگه من مخالف گرون شدن خودرو هستم
به این میگن خود درگیری مزمن:n08:
ما یوزرها و ادم های معمولی شدیم بازیچه دست اینا . دولت با مجلس دعوا میکنه بدبختیاش واسه مردمه . یک سازمان با یک سازمان دیگه مشکل داره بازم بدبختیش واسه مردمه . کلا این وسط فقط و فقط مردم معمولی قربانی میشن .
یک نامه نظام وظیفه رو اداره پست حالا 9 روز واسم دیر اورد و نزدیک بود سه ماه اضافه خدمت بخورم . اداره پست که میگه مشکل ما نیست . نظام وظیفه هم که میگه مشکل از پسته . این وسط فقط من اضافه خدمت خوردم .
یا رفتم واسه ثبت نام مخابرات خود اپراتورش میگه سه ماهه شبانه داره و منم ثبت نام کردم . بعد که سرویس وصل میشه میبینم شبانه نداره . اعتراض هم جوابی نداره . چون میگن قسمت اپراتورها و دفتر فروش از مخابرات جداست و مسئول خودش رو داره .
کنکور کامپیوتر ارشد لو رفت اون هم فقط به خاطر دعوای مجلسی ها و وزیر علوم . میگفتن میخواستن عملکرد وزیر رو ببرن زیر سوال . خدا میدونه .
کلا این وسط فقط ما مردم ضربه خوردیم .
sleeplessness
30-09-2014, 13:10
بعد یه مدت عکسهای پر کیفیت طبیعت و خودرو دیدن ارتباط با سرور قطع میشه
چقدر این فیلترینگ هوشمند
parham_7
30-09-2014, 22:32
دوستان مثل اینکه کمپین باعث شده مسئولین به وضع اینترنت رسیدگی کنن و قیمت ها رو افزایش بدن :)
آفرین و خسته نباشید
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
دوستان مثل اینکه کمپین باعث شده مسئولین به وضع اینترنت رسیدگی کنن و قیمت ها رو افزایش بدن :)
آفرین و خسته نباشید
تکبیر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستی دارم در بلاد کفار که صحبت میکرد سیستم اینجوریه که اگر چند شهروند از یک ایالت با نماینده شون در کنگره تماس بگیرن و
خواستار لغو یا تجدید نظر در قانونی بشن اون نماینده موظفه پیگیری کنه و دفترش مرتب روند کاررو باطلاع اونها میرسونه تا رضایت شون
جلب کنه دور بعد هم به اون رای بدن .
خودم یه موردشو از نزدیک شاهد بودم 3 سال پیش وکلای RIAA لایحه ای بردن مجلس که ISP ها مکلف میشدن مشخصات کاربرانی رو
که توسط تورنت یا سایتهای آپلود موزیک و فیلم دانلود کرده اند و نقض کپی رایت داشته اند (البته موارد سنگین شو فقط) به اونها با حکم
دادگاه تحویل بده برن برای جلب طرف. کاربران چند سایتی که منم اونجام طوفانی از تلفن و فکس به نماینده های مربوطه شون راه انداختن
که در کمتر از دوهفته اعلام شد اینکار نقض حریم خصوصی افراده و کلا ملغی شد رفت پی کارش.
البته اونجا بلاد کفاره و دقت دارید که همشون میرن جهنم و خیلی بدبخت هستن در کل .
آفرین و خسته نباشید
قینت چی و کجا رو زیاد کردن ؟ من فقط فن اوا رو دیدم که این چند وقتی زیاد کرده که اون هم قبل از کمپین بوده .
قینت چی و کجا رو زیاد کردن ؟ من فقط فن اوا رو دیدم که این چند وقتی زیاد کرده که اون هم قبل از کمپین بوده .
آسیاتک هم چند روز پیش گرون کرد
روحانی مچکریم
دوستی دارم در بلاد کفار که صحبت میکرد سیستم اینجوریه که اگر چند شهروند از یک ایالت با نماینده شون در کنگره تماس بگیرن و
خواستار لغو یا تجدید نظر در قانونی بشن اون نماینده موظفه پیگیری کنه و دفترش مرتب روند کاررو باطلاع اونها میرسونه تا رضایت شون
جلب کنه دور بعد هم به اون رای بدن .
خودم یه موردشو از نزدیک شاهد بودم 3 سال پیش وکلای RIAA لایحه ای بردن مجلس که ISP ها مکلف میشدن مشخصات کاربرانی رو
که توسط تورنت یا سایتهای آپلود موزیک و فیلم دانلود کرده اند و نقض کپی رایت داشته اند (البته موارد سنگین شو فقط) به اونها با حکم
دادگاه تحویل بده برن برای جلب طرف. کاربران چند سایتی که منم اونجام طوفانی از تلفن و فکس به نماینده های مربوطه شون راه انداختن
که در کمتر از دوهفته اعلام شد اینکار نقض حریم خصوصی افراده و کلا ملغی شد رفت پی کارش.
البته اونجا بلاد کفاره و دقت دارید که همشون میرن جهنم و خیلی بدبخت هستن در کل .
میدونی چرا اینجوری چونکه بلانسبت مردم ایران پپه هستند و سریع گول میخورند و هر چی بزنی تو سرشون هیچی نمیگند البته بندگان خدا حق دارند چونکه
اولا خیلی راه های دریافت اطلاعات روشون بسته هست و اخبار یک طرفه به گوششون میرسه دوما اینکه جو ایران به شدت امنیتی هست
همین الان اگه به وزیر به خاطر این قانون مسخره اعتراض کنی میگن کار خلاف امنیت انجام دادی:n27:
در حالیکه هیچ جای دنیا اینطوری نیست مردم راحت میتونند اعتراض خودشون اعلام کنند و حتی خیلی جاها خود دولت ها هم از اعتراضات دفاع میکنند
===========
چند روز کسی تو صفحه وزیر پیام نمیزاره دوستان لطفا تنبلی نکنید پاشد برید پیام بزارید:n02:
آقا اینا رسما دارند اینترنت ملی میکنن بی سر و صدا چند هفته هست با دوستان داریم تست میکنیم در یه ساعتی یهو هیچ سایتی نمیره ولی سایتهای مثل s.oft98.ir یا hiweb.ir باز میشه ولی مثلا حتی فروم پی سی ورد باز نمیشه . همین الان امشب پنجشنبه ساعت 9 شب همینجوری بود اینجوری که شنیدم میخوان سرعت وصل شدن به سروهای داخلی افزایش بدن و خارجی رو کاهش .
بفرمایید دوستان سپنتا هم این قانون گذاشت باز هم شک کنید که سراسری هست
Reza R"ch
02-10-2014, 09:29
جوری که بوش میاد دارن کم کم همه ی شرکت ها همین طوری میشن!:n03:
البته جماعت ایرانی بیکار نمیشینن و صد در صد یک راه مقالبه با این کار پیدا میکنن ولی پولیه!فقط این وسط ما باید هی پول اضافه بدیم تا بتونیم دانلود کنیم!:n27:
SAEED 120
02-10-2014, 09:52
دوستان میشه خواهشا یک کمپین هم بزنیم برای محدود کردن سرعت دانلود از خارج ایران؟ :n11:
شایدم قشر مثل ما کمه اکثرا همه حجمی دارن اما ما نامحدودها یک مشکلی داریم اینه که الان من 2 مگ دارم داخل ایران با 246 میگیرم بیرون از ایران با 80 ..یعنی سایتهای ویدیوی آنلاین هم اکثرا خوباش بیرون ایرانن نمیشه استریم دید فقط این داخلی آپارات راحت میشه دید. بعد دانلود از خارج هم تک لینک 80 باید 3 تا لینک بزاری که برسی به کل پهنای باندت هر لینک 80 تا 3 تا 8 = 24 تا که میشه 240 کیلوبایت .
اینا هم برای نامحدودها دردسر درست کردن هم برای حجمی ها.
aliiran2008
02-10-2014, 10:01
من تقریبا 3 ماهش میشه از دانلود شبانه استفاده نمیکنم
به نظرم با این اتفاقات های وب بهترین سود را داره میکنه چون با طرح فشفشه اش خیلی ااز دانلودر ها را که دیگه به دانلود شبانه دسترسی ندارن به سمت خودش میکشونه
اگه این اتفاق بیفته و های وب هم خودش را ارتقا نده باید با اف شدید سرعت در این شرکت مواجه بشیم
بله دوستان به نظر منم مخابرات کرمان داره شبان رو حذف میکنه چند چند شبی که ibs قطع میشه.و دیگه کنتور نمیندازه و طبق گفته فرشاد خان برای هر گونه تغییر مجبورن ibs رو قطع کنن.که به نظر من مال شبانست.
mehr1362
02-10-2014, 12:14
طبق گفته ی وزیر اطلاعات :
اینترنت ملی از سال 94 راه اندازی میشه ، و این حذف کردن ها ، گرون کردن ها و محدودیت ها همش سیاست هست و بس !
آقایون گفتن ما اینترنت رو 20 درصد ارزون میکنیم ! راست گفتن ! 20 درصد برای مخابرات و شرکت ها ارزون کردن !
اولین شرکتی که نامحدود ها رو برداشت و پشتش شبانه رو حذف کرد ( یا به قولی دوبرابر حجم روزانه ) مبین نت بود !
و همه این اتفاقات بعد از دولت جدید افتاده و داره می افته !
فقط با حرفای قشنگ مثل : فلان شبکه اجتماعی رو چیلتر نمیکنیم و باید فرهنگ سازی کنیم ...
فقط با این حرف های قشنگ و روشنفکرانه ملت رو چیز کردن و دارن میکنن !
وقتی فکر میکنم میگم صد رحمت به دولت قبلی ! اینا فقط حرفاشون قشنگه ، در عمل دروغگویی جز صفات بارز اینهاست .
خراسان نوشت :
رئيس شوراي رقابت گفت: شرکت مخابرات بايد از حالت انحصاري خارج شود و امکاناتش را در اختيار شرکت هاي کوچک بگذارد. وي با تاکيد بر اين که شوراي رقابت تصميم دارد شرکت مخابرات را مجاب کند از انحصارگرايي خارج شود، گفت: شوراي رقابت براي شکستن انحصارگرايي ابزار هاي مربوط به خود را دارد.
شيوا تصريح کرد: مخابرات در اين زمينه تبعيض آميز عمل کرده و شورا معتقد است مخابرات بايد در اين زمينه به گونه اي عمل کند که شرکت هاي اينترنتي که به تازگي پا گرفته اند توسعه پيدا کنند. وي با اشاره به اين که يکي از وظايف شوراي رقابت اين است که هرجا انحصار باشد چه به صورت طبيعي چه به صورت غيرطبيعي دخالت کند، اظهار کرد: لازم است با ابزار هايي که وجود دارد انحصارگر طبيعي را مجاب کرد که از انحصارگري خارج شود و شوراي عالي رقابت نيز ابزار هاي زيادي دارد
پ. ن: معلوم نیس باز چه خوابی دیدن
دارن همون برخوردی که با خودرو ساز دارن رو با سرویس دهنده ها انجام میدن
بولتن نيوز نوشت
روزسه شنبه در راهروهاي مجلس شنيده شد که 2 مدير ارشد سابق خودرو سازي در دوران مسئوليت خود فاکتوري عجيب ارائه کردند که طبق اين فاکتور هزينه اينترنت مصرفي آنها نيم ميليارد تومان شده است.اينترنت اين مديران از نوع ماهواره اي بوده که هزينه آن برحسب دلار محاسبه شده است.همچنين اکانت اين نوع اينترنت قابل رد يابي نبود.
پ. ن: چه خرجایی میکنن خودشون با چه روشهایی میرن تو نت
soroosh_cz
02-10-2014, 17:18
خراسان نوشت :
رئيس شوراي رقابت گفت: شرکت مخابرات بايد از حالت انحصاري خارج شود و امکاناتش را در اختيار شرکت هاي کوچک بگذارد. وي با تاکيد بر اين که شوراي رقابت تصميم دارد شرکت مخابرات را مجاب کند از انحصارگرايي خارج شود، گفت: شوراي رقابت براي شکستن انحصارگرايي ابزار هاي مربوط به خود را دارد.
شيوا تصريح کرد: مخابرات در اين زمينه تبعيض آميز عمل کرده و شورا معتقد است مخابرات بايد در اين زمينه به گونه اي عمل کند که شرکت هاي اينترنتي که به تازگي پا گرفته اند توسعه پيدا کنند. وي با اشاره به اين که يکي از وظايف شوراي رقابت اين است که هرجا انحصار باشد چه به صورت طبيعي چه به صورت غيرطبيعي دخالت کند، اظهار کرد: لازم است با ابزار هايي که وجود دارد انحصارگر طبيعي را مجاب کرد که از انحصارگري خارج شود و شوراي عالي رقابت نيز ابزار هاي زيادي دارد
پ. ن: معلوم نیس باز چه خوابی دیدن
دارن همون برخوردی که با خودرو ساز دارن رو با سرویس دهنده ها انجام میدن
بولتن نيوز نوشت
روزسه شنبه در راهروهاي مجلس شنيده شد که 2 مدير ارشد سابق خودرو سازي در دوران مسئوليت خود فاکتوري عجيب ارائه کردند که طبق اين فاکتور هزينه اينترنت مصرفي آنها نيم ميليارد تومان شده است.اينترنت اين مديران از نوع ماهواره اي بوده که هزينه آن برحسب دلار محاسبه شده است.همچنين اکانت اين نوع اينترنت قابل رد يابي نبود.
پ. ن: چه خرجایی میکنن خودشون با چه روشهایی میرن تو نت
فردای آن روز:
رییس سازمان رگولاتوری: رییس شورای رفابت، کی از تو نظر خواست؟
رییس شورای رقابت:
این اینتر نت لعنتی چنتا صاحب داره
ریس و وزیر و چنتا سازمان عریض و طویل و شورا و مجلس و... خیلی مقامات یه مسولیتی دارن در موردش:n02:
کسی خبر داره تعدادشون چنتاس:n02:
شرایط شبیه ارباب حلقه ها شده
از یه طرف گندالف و فرودو و الف ها دربدر دنبال یه اینترنت ادمیزادی هستن
از اونور از موردور دود سیاه به اسمان میره و اهنگ دلهره انگیزی هم بگوش میرسه !
...
پارس هنوز تصمیم شو نگرفته , به اتحاد موردور بپیونده یا به هابیت ها
مخابرات هم لشکرشو برداشته اونوری میره ..
چه اوضاعی !
دوستان میشه خواهشا یک کمپین هم بزنیم برای محدود کردن سرعت دانلود از خارج ایران؟ :n11:
شایدم قشر مثل ما کمه اکثرا همه حجمی دارن اما ما نامحدودها یک مشکلی داریم اینه که الان من 2 مگ دارم داخل ایران با 246 میگیرم بیرون از ایران با 80 ..یعنی سایتهای ویدیوی آنلاین هم اکثرا خوباش بیرون ایرانن نمیشه استریم دید فقط این داخلی آپارات راحت میشه دید. بعد دانلود از خارج هم تک لینک 80 باید 3 تا لینک بزاری که برسی به کل پهنای باندت هر لینک 80 تا 3 تا 8 = 24 تا که میشه 240 کیلوبایت .
اینا هم برای نامحدودها دردسر درست کردن هم برای حجمی ها.
نامحدود مگه هنوز حذف نشده ؟ :n02:
شوخی کردم خودمم نامحدود دارم .
اما قضیه اینه که تو دستور کار اینا به احتمال زیاد این بندها به ترتیب وجود داره و کم کم مراحلش انجام میگیره :
1. بستن پورت UDP و جلوگیری از کانکشنهای طولانی مدت از طریق این پورت برای جلوگیری و اختلال در استفاده از بازی های انلاین و سرویسهای دیگه تحت این پورت
1. حذف تمام سرویسهای نامحدود یا افزایش قیمت چندین برابر اونها و ایجاد محدودیت دانلود به طوری که فقط عده و قشر خاصی قادر به خرید اونها باشن .
2.اینترنت ملی (همین دو کلمه یعنی کاهش سرعت دانلود از سرور های خارجی و افزایش اون برای سرورهای داخلی به حداکثر سرعت 20 مگابیت در ثانیه)
3.ایجاد محدودیت حجم دانلود برای ساعات رایگان سرویسهای حجمی
و در اخر برنامه چهارمشون که ممکنه این باشه ولی خدا نیاره اون روز رو :
4.همون یه راه باریکه ارتباط شبکه ملی اینترنت رو با اینترنت جهانی قطع یا محدود خواهند کرد که سرورهای خارجی کاملا از دسترس افراد معمولی خارج خواهد شد .
شرایط شبیه ارباب حلقه ها شده
از یه طرف گندالف و فرودو و الف ها دربدر دنبال یه اینترنت ادمیزادی هستن
از اونور از موردور دود سیاه به اسمان میره و اهنگ دلهره انگیزی هم بگوش میرسه !
...
پارس هنوز تصمیم شو نگرفته , به اتحاد موردور بپیونده یا به هابیت ها
مخابرات هم لشکرشو برداشته اونوری میره ..
چه اوضاعی !
ایول داری داداش
بنظرم نمیتونن جلوی تکنولوژی رو بگیرن
یادتونه به نوار ضبط گیر میدادن آهنگشو
بعد نوار ویدئو با چه مشقتی حمل میکردن
بعد ماهواره
پاره کردن شلوار تنگ و دادن شلوار کردی
قیچی کردن موهای بیرون اومده
نمیشه بر خلاف جریان رود شنا کرد
آره , یه نوار کاست تو ماشین داشتیم تا مامور میدیدیم هزارجا قایمش میکردیم.
سی دی که اومد یه مدت خیالمون راحت بود که نمیدونن چیه , اوایل دهه 70 بود .
چه روزگاری بود ..
کلا بنظر برخی شاد بودن ولذت بردن از زندگی خیلی امر مذموم و ناپسندیه و واجبه که
بهرطریق ممکن حال چنین فردی رو گرفت و اشکشو درآورد !
آقا من یه قول از مسئول پارس گرفتم که این هفته یه پورت برام خالی کنن . بروایتی پارتی بازی
فقط نگرانم پام نرسیده اونجاهم ... بعله !
amo.reza
03-10-2014, 09:24
نامحدود مگه هنوز حذف نشده ؟ :n02:
شوخی کردم خودمم نامحدود دارم .
اما قضیه اینه که تو دستور کار اینا به احتمال زیاد این بندها به ترتیب وجود داره و کم کم مراحلش انجام میگیره :
1. بستن پورت UDP و جلوگیری از کانکشنهای طولانی مدت از طریق این پورت برای جلوگیری و اختلال در استفاده از بازی های انلاین و سرویسهای دیگه تحت این پورت
1. حذف تمام سرویسهای نامحدود یا افزایش قیمت چندین برابر اونها و ایجاد محدودیت دانلود به طوری که فقط عده و قشر خاصی قادر به خرید اونها باشن .
2.اینترنت ملی (همین دو کلمه یعنی کاهش سرعت دانلود از سرور های خارجی و افزایش اون برای سرورهای داخلی به حداکثر سرعت 20 مگابیت در ثانیه)
3.ایجاد محدودیت حجم دانلود برای ساعات رایگان سرویسهای حجمی
و در اخر برنامه چهارمشون که ممکنه این باشه ولی خدا نیاره اون روز رو :
4.همون یه راه باریکه ارتباط شبکه ملی اینترنت رو با اینترنت جهانی قطع یا محدود خواهند کرد که سرورهای خارجی کاملا از دسترس افراد معمولی خارج خواهد شد .
از کدام شرکت نامحدود داری؟ مخابرات؟
از کدام شرکت نامحدود داری؟ مخابرات؟
مخابرات مشهد که نامحدودش رو برداشت شبانه اش رو گرفتم . شبانه اش رو برداشت اومدم نامحدود فن اوا رو گرفتم . فن اوا نامحدودش رو گرون کرد حالا میخوام شبانه دارش رو بگیرم .
عجیبه , این شرکتها تا چندماه پیش برای جذب بیشتر مشتری جنگ مگابیت بیشتر و عملیات ژانگولر راه انداخته بودن و
شبانه هم که جزو اصول مشتری مداریشون بود ... چی شد که یکدفعه همه شون تبدیل شدن باین وضعیت شکم سیر
و "همینه که هست " و مشتری پرون ؟؟
دلار که تغییری نکرده , قیمت زیرساخت هم که ثابت بوده این مدت , شوک قیمتی دیگه ای هم که نداشتیم ..
یعنی واقعا از جایی با اینها هماهنگ کردن ؟ وزارتخونه بهشون چراغ سبز داد ؟ کسی واقعا ایده ای داره ؟
farshad0123
04-10-2014, 00:14
درسته دیگه شرکتا نه طرح های تشویقی میزارن نه جشنواره ای مثلا قبلا (2سال پیش)پارس آنلاین 1ماه رایگان با رانژه رایگان میداد التماس میکردن که فقط 1ماه تست کنید ولی الان با پول هم راضی نیستن چند وقت دیگه هم که اینترنت گرونتر شد بدتر از این هم میشه
عجیبه , این شرکتها تا چندماه پیش برای جذب بیشتر مشتری جنگ مگابیت بیشتر و عملیات ژانگولر راه انداخته بودن و
شبانه هم که جزو اصول مشتری مداریشون بود ... چی شد که یکدفعه همه شون تبدیل شدن باین وضعیت شکم سیر
و "همینه که هست " و مشتری پرون ؟؟
دلار که تغییری نکرده , قیمت زیرساخت هم که ثابت بوده این مدت , شوک قیمتی دیگه ای هم که نداشتیم ..
یعنی واقعا از جایی با اینها هماهنگ کردن ؟ وزارتخونه بهشون چراغ سبز داد ؟ کسی واقعا ایده ای داره ؟
همچی از وقتی شروع شد که آخوندا و نماینده های مجلس به سرعت مثلا بالای اینترنت اعتراض کردن !!!
درسته دیگه شرکتا نه طرح های تشویقی میزارن نه جشنواره ای مثلا قبلا (2سال پیش)پارس آنلاین 1ماه رایگان با رانژه رایگان میداد التماس میکردن که فقط 1ماه تست کنید ولی الان با پول هم راضی نیستن چند وقت دیگه هم که اینترنت گرونتر شد بدتر از این هم میشه
همینطوره , ولی چراش مسئله است. چی تغییر کرده که اینجوری شده ؟
اینا که از مشتری بیشتر که بدشون نمیاد . طبق چه عامل عقلانی باید گرونترش کنن ؟
همچی از وقتی شروع شد که آخوندا و نماینده های مجلس به سرعت مثلا بالای اینترنت اعتراض کردن !!!
اینم خودش نکته ایه ولی واقعا کل ماجرا یعنی همینه ؟
خوب میتونن برگردونن به همون 1مگ و 2 مگ قبل ؟ چرا شیپور رو باید از سر گشادش بزنن ؟
mehdidotcom
04-10-2014, 01:21
بر میگیرده به تمدید پروانه شرکت ها که باید یکصد میلیارد بدهند شرکت ها جهت تمدید پروانه دارند خودشان را به آب و آتیش می زنند . اوضاع مالی شرکت ها خوب نیست.
بر میگیرده به تمدید پروانه شرکت ها که باید یکصد میلیارد بدهند شرکت ها جهت تمدید پروانه دارند خودشان را به آب و آتیش می زنند . اوضاع مالی شرکت ها خوب نیست.
100 میلیارررد ؟!! سورس این خبرو دارید جایی؟
حالا , با بستن شبانه و از دست دادن مشتری بیشتر چجور میتونن چنین کاری بکنند ؟ اینجوری بیشتر سرمایه از دست میدن که .
100 میلیارررد ؟!! سورس این خبرو دارید جایی؟
حالا , با بستن شبانه و از دست دادن مشتری بیشتر چجور میتونن چنین کاری بکنند ؟ اینجوری بیشتر سرمایه از دست میدن که .
فرقی نمیکنه . اینترنت مثل نونه . واجب که هست ، گرونتر هم میشه . الان شما نگاه کن نون رو گفتن گرون نمیکنیم ولی در عوض اومدن وزنش رو کمتر کردن .
این قضیه افزایش کیفیت برابر با مشتری بیشتر مربوط به چند سال پیش بود . خریداران ADSL الان تو ایران شدن مثل انرژی . یعنی فقط از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشن . یعنی منظورم همون شرکته . بیشترین کاری که یوزر بدبخت میتونه انجام بده همون تغییر ISP هست .
یه چیزی میگم اما نمیدونم تا چقدر این نظریه میتونه درست باشه .
در واقع شاید بشه اینم گفت که اینا تو این چند ساله اومدن سرویسهایی با کیفیت خوب (البته به مقیاس ایرانی نه جهانی) با قیمت ارزون ارائه دادن . نمونه اش اینکه زمانی با سرویسهای شاتل راحت میشد شبی 4 گیگ رو بگیری و ماهانه 10 تومن فقط میدادی .
اینا اومدن ملت رو به دانلود کردن عادت دادن طوری که طرف معتاد دانلود میشه و اگه یه سرویس نامحدود داشته باشه 24 ساعت داره دانلود میکنه . جالبه که تنها سرگرمی هم که برای ملت باقی گذاشتن فعالیت توی دنیای مجازی هستش .
بعدش میان اینترنت رو کیفیتش رو کاهش میدن و گرونترش هم میکنن . حالا فردی که به اینترنت و دانلود معتاد شده ایا میتونه اینترنت محدود با کمتر از 10 گیگ دانلود در ماه رو تحمل کنه ؟
این قضیه حالا یا اتفاقی هستش و یا سیاستشونه . چیز جدیدی هم نیست . همه جا تو ایران اینطوریه . میبینی طرف چند سال داره یه جا کار میکنه اما افزایش حقوقی در کار نیست . اما هیچ چی نمیگه . چون میدونه خیلی های دیگه جاش رو راجت میتونن بگیرن .
قانونی در دنیا هست اونم اینه که جوامع رو انسانها میسازن و یک جامعه به مردم نیاز داره . دولت هم که رکنی از جامعه هست بالطبع به مردم نیاز داره تا کشور اداره بشه .
اما این دولت ما کثافت نمیدونم چه کار کرده که زده تمام قوانین بشریت رو نقض کرده . طوری که الان دیگه تو ایران دقیقا مردم محتاج دولت شدن نه دولت محتاج مردم . مردم شدن گدای یک یارانه . شدن گشنه یک سبد کالا . چون همه چیز به انحصار دولت در اومده .
مثال میزنم . همین فردا عید قربونه . یه دامدار بیچاره سال به سال منتظر این فرصت میمونه تا دامش رو بفروشه . اما دولت ما سر به زنگها میاد به بهانه حذف دلالها و موارد غیر بهداشتی این فروش گوسفند در روز عید قربون رو به انحصار خودش در میاره . مثلا دلال رو حذف کرده منتهی خودش با قیمت بیشتر میفروشه . بد سودی میکنه این وسط؟
برداشتن کلاه مردم یا عرضه خدمات اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برداشتن-کلاه-مردم-یا-عرضه-خدمات-اینترن/)تبلیغاتی اغواگرانه که بر مبنای افزایش درآمد برنامه ریزی شده و کمتر جلب رضایت مشتریان را مدنظر قرار می دهند. شرایطی که سبب گردیده متقاضیان پس از استفاده از خدمات برخی از شرکت ها، گمان کنند از آنان کلاهبرداری شده است. ضمن اینکه بسیاری از کاربران اینترنتی تبلیغات این شرکت ها را به هیچ وجه با خدمات ارائه شده آن ها منطبق و متناسب نمی دانند.
تبلیغات خلاف واقع و سوء استفاده شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی زمینه های مختلفی را شامل می گردد: یکی از جنبه های خلاف واقع تبلیغات شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی به میزان ترافیک و حجم استفاده مشتریان از خدمات اینترنتی باز می گردد. برخی شرکت ها برای جذب مشتری، میزان ترافیکی اغواکننده را با قیمتی نازل به کاربران پیشنهاد می کنند. با این حال پس از پذیرش و استفاده مشتریان از خدمات متوجه می گردند حجم ترافیکی مصرفی آن ها به طور غیر معمول در حال افزایش و رو به اتمام است، در حالی که در واقعا بدان میزان از خدمات اینترنتی و حجم اختصاص داده شده استفاده نکرده اند.
در حقیقت برخی شرکت ها با بیش از اندازه و چند برابر نشان دادن میزان مصرف کاربران سعی در اتمام هر چه سریعتر ترافیک مشتریان خود دارند. از این رو کاربران یا مشمول ترافیک مازاد شده یا مجبور به خرید دوباره خدمات اینترنتی شده که در هر دو حالت متقاضیان متحمل هزینه های اضافی شده و از سوی دیگر سود بیشتری نصیب شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی می گردد.
اما برخی شرکت ها روش های دیگری را در تبلیغات اغوا کننده خود مدنظر قرار داده اند و آن فریب تقاضاکنندگان با بزرگ نمایی سرعت خدمات اینترنتی خود است، در حالی که سرعت واقعی استفاده متقاضیان بسیار کمتر از میزانی است که در تبلیغات بدان اشاره می شود. در حقیقت برخی شرکت ها با دریافت هزینه های سنگین و سرعت های بالاتر، خدماتی را ارائه می کنند که در واقعیت باید با بهای بسیار پایین تری در اختیار کاربران قرار گیرد. به گونه ای که می توان اظهار داشت برخی عرضه کنندگان در ارائه خدمات اینترنتی کم فروشی را هدف خود قرار داده اند.
برخی شرکت ها نیز استفاده از خدمات شبانه را برای جلب نظر و فریب کاربران مورد توجه قرار داده اند. به گونه ای که این شرکت ها در تبلیغات خود حجم زیادی به سرویس های دانلود شبانه اختصاص می دهند. تبلیغاتی که استفاده از خدمات اینترنتی و دانلود را پس از نیمه شب نیم بها و یا رایگان جلوه می دهند. اما برخی شرکت ها با کم فروشی نامتعارف، سرعت استفاده از خدمات اینترنتی را در این ساعات به شدت کاهش داده و عملا راه را برای کاربران در استفاده از خدمات رایگان می بندند.
soroosh_cz
04-10-2014, 15:52
برداشتن کلاه مردم یا عرضه خدمات اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برداشتن-کلاه-مردم-یا-عرضه-خدمات-اینترن/)تبلیغاتی اغواگرانه که بر مبنای افزایش درآمد برنامه ریزی شده و کمتر جلب رضایت مشتریان را مدنظر قرار می دهند. شرایطی که سبب گردیده متقاضیان پس از استفاده از خدمات برخی از شرکت ها، گمان کنند از آنان کلاهبرداری شده است. ضمن اینکه بسیاری از کاربران اینترنتی تبلیغات این شرکت ها را به هیچ وجه با خدمات ارائه شده آن ها منطبق و متناسب نمی دانند.
تبلیغات خلاف واقع و سوء استفاده شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی زمینه های مختلفی را شامل می گردد: یکی از جنبه های خلاف واقع تبلیغات شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی به میزان ترافیک و حجم استفاده مشتریان از خدمات اینترنتی باز می گردد. برخی شرکت ها برای جذب مشتری، میزان ترافیکی اغواکننده را با قیمتی نازل به کاربران پیشنهاد می کنند. با این حال پس از پذیرش و استفاده مشتریان از خدمات متوجه می گردند حجم ترافیکی مصرفی آن ها به طور غیر معمول در حال افزایش و رو به اتمام است، در حالی که در واقعا بدان میزان از خدمات اینترنتی و حجم اختصاص داده شده استفاده نکرده اند.
در حقیقت برخی شرکت ها با بیش از اندازه و چند برابر نشان دادن میزان مصرف کاربران سعی در اتمام هر چه سریعتر ترافیک مشتریان خود دارند. از این رو کاربران یا مشمول ترافیک مازاد شده یا مجبور به خرید دوباره خدمات اینترنتی شده که در هر دو حالت متقاضیان متحمل هزینه های اضافی شده و از سوی دیگر سود بیشتری نصیب شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی می گردد.
اما برخی شرکت ها روش های دیگری را در تبلیغات اغوا کننده خود مدنظر قرار داده اند و آن فریب تقاضاکنندگان با بزرگ نمایی سرعت خدمات اینترنتی خود است، در حالی که سرعت واقعی استفاده متقاضیان بسیار کمتر از میزانی است که در تبلیغات بدان اشاره می شود. در حقیقت برخی شرکت ها با دریافت هزینه های سنگین و سرعت های بالاتر، خدماتی را ارائه می کنند که در واقعیت باید با بهای بسیار پایین تری در اختیار کاربران قرار گیرد. به گونه ای که می توان اظهار داشت برخی عرضه کنندگان در ارائه خدمات اینترنتی کم فروشی را هدف خود قرار داده اند.
برخی شرکت ها نیز استفاده از خدمات شبانه را برای جلب نظر و فریب کاربران مورد توجه قرار داده اند. به گونه ای که این شرکت ها در تبلیغات خود حجم زیادی به سرویس های دانلود شبانه اختصاص می دهند. تبلیغاتی که استفاده از خدمات اینترنتی و دانلود را پس از نیمه شب نیم بها و یا رایگان جلوه می دهند. اما برخی شرکت ها با کم فروشی نامتعارف، سرعت استفاده از خدمات اینترنتی را در این ساعات به شدت کاهش داده و عملا راه را برای کاربران در استفاده از خدمات رایگان می بندند.
الان مخابرات خوزستان داره همینکار رو میکنه، ترافیک درون شبکه رو هم کامل به قیمت ترافیک اینترنت میفروشه، یعنی چیزی که دقیقا با اولین سرور پراک سی رد و بدل میکنید، کم میشه.این در صورتی هست که حداقل دیتای رد و بدل شده با سرور پراک سی رو باید رایگان در نظر بگیرند...
sleeplessness
04-10-2014, 16:31
برداشتن کلاه مردم یا عرضه خدمات اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برداشتن-کلاه-مردم-یا-عرضه-خدمات-اینترن/)
تبلیغاتی اغواگرانه که بر مبنای افزایش درآمد برنامه ریزی شده و کمتر جلب رضایت مشتریان را مدنظر قرار می دهند. شرایطی که سبب گردیده متقاضیان پس از استفاده از خدمات برخی از شرکت ها، گمان کنند از آنان کلاهبرداری شده است. ضمن اینکه بسیاری از کاربران اینترنتی تبلیغات این شرکت ها را به هیچ وجه با خدمات ارائه شده آن ها منطبق و متناسب نمی دانند.
و جالبی اینجاست
سامانه 195 حق به شرکت ارائه دهنده میده
هر شرکت دیگه ای اینچنین کلاه برداری کرده بود پروانه اش لغو می شد
اما صبانت خوش خرم داره به کلاهبرداریش ادامه میده
و جالبی اینجاست
سامانه 195 حق به شرکت ارائه دهنده میده
هر شرکت دیگه ای اینچنین کلاه برداری کرده بود پروانه اش لغو می شد
اما صبانت خوش خرم داره به کلاهبرداریش ادامه میده
همش بخاطر اون قانونیه که مجلس تصویب کرده ، "مشترکین خونگی تا 128k اجازه دارن" واسه همین هرچقد سرعتو بیارن پایین جوابشون اینه که باید سرعت 16کیلوبایت باشه !! یکی نیست بهشون بگه خب چرا مثلا قیمت 2mb رو محاسبه میکنین واسه همچین نتی !!
همش بخاطر اون قانونیه که مجلس تصویب کرده ، "مشترکین خونگی تا 128k اجازه دارن" واسه همین هرچقد سرعتو بیارن پایین جوابشون اینه که باید سرعت 16کیلوبایت باشه !! یکی نیست بهشون بگه خب چرا مثلا قیمت 2mb رو محاسبه میکنین واسه همچین نتی !!
به هیچ وجه یه دلیل منطقی وجود نداره برای این قانون . اینترنت با هر سرعتی حق هر ادمیه و سطح تحصیلات و شغل ادم چه ربطی به این حق اولیه داره .
احتمالا همین قانون هم زمانی که تصویب شد در راستای حفظ منافع شرکتها بود وگرنه دلیل منطقی ای پشت این قضیه نیست . این قانون رو گذاشتن که شرکتها خیلی راحت بتونن مشتری رو دور بزنن .
یکی همین قانون و یکی دیگه همون قضیه ضریب اشتراک که باعث میشه شرکتها بتونن خیلی راحت 1/8 سرعتی رو که به مشتری فروختن رو بهش بدن و مشتری هم هیچ حق اعتراضی نداره . این دو تا کاملا در راستای دور زدن مشتری بنا نهاده شدن .
دوستان من
اخیرا با قبول تبلیغ دوستان صبانتی جهت محاسبه به قیمت 1/3 بصورت پیشنهاد ویژه برای دانلود شبانه متوجه شدم سرم کلاه رفته اینم تصویرش کاملا گویاست میگن با 1/3 قیمت ولی نیم بها حساب میکنن نمیدونم دم خروس قبول کنیم یا قسم حضرت عباسشونو ؟!!
فرقی نمیکنه . اینترنت مثل نونه . واجب که هست ، گرونتر هم میشه . الان شما نگاه کن نون رو گفتن گرون نمیکنیم ولی در عوض اومدن وزنش رو کمتر کردن .
این قضیه افزایش کیفیت برابر با مشتری بیشتر مربوط به چند سال پیش بود . خریداران ADSL الان تو ایران شدن مثل انرژی . یعنی فقط از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشن . یعنی منظورم همون شرکته . بیشترین کاری که یوزر بدبخت میتونه انجام بده همون تغییر ISP هست .
یه چیزی میگم اما نمیدونم تا چقدر این نظریه میتونه درست باشه .
در واقع شاید بشه اینم گفت که اینا تو این چند ساله اومدن سرویسهایی با کیفیت خوب (البته به مقیاس ایرانی نه جهانی) با قیمت ارزون ارائه دادن . نمونه اش اینکه زمانی با سرویسهای شاتل راحت میشد شبی 4 گیگ رو بگیری و ماهانه 10 تومن فقط میدادی .
اینا اومدن ملت رو به دانلود کردن عادت دادن طوری که طرف معتاد دانلود میشه و اگه یه سرویس نامحدود داشته باشه 24 ساعت داره دانلود میکنه . جالبه که تنها سرگرمی هم که برای ملت باقی گذاشتن فعالیت توی دنیای مجازی هستش .
بعدش میان اینترنت رو کیفیتش رو کاهش میدن و گرونترش هم میکنن . حالا فردی که به اینترنت و دانلود معتاد شده ایا میتونه اینترنت محدود با کمتر از 10 گیگ دانلود در ماه رو تحمل کنه ؟
این قضیه حالا یا اتفاقی هستش و یا سیاستشونه . چیز جدیدی هم نیست . همه جا تو ایران اینطوریه . میبینی طرف چند سال داره یه جا کار میکنه اما افزایش حقوقی در کار نیست . اما هیچ چی نمیگه . چون میدونه خیلی های دیگه جاش رو راجت میتونن بگیرن .
قانونی در دنیا هست اونم اینه که جوامع رو انسانها میسازن و یک جامعه به مردم نیاز داره . دولت هم که رکنی از جامعه هست بالطبع به مردم نیاز داره تا کشور اداره بشه .
اما این دولت ما کثافت نمیدونم چه کار کرده که زده تمام قوانین بشریت رو نقض کرده . طوری که الان دیگه تو ایران دقیقا مردم محتاج دولت شدن نه دولت محتاج مردم . مردم شدن گدای یک یارانه . شدن گشنه یک سبد کالا . چون همه چیز به انحصار دولت در اومده .
مثال میزنم . همین فردا عید قربونه . یه دامدار بیچاره سال به سال منتظر این فرصت میمونه تا دامش رو بفروشه . اما دولت ما سر به زنگها میاد به بهانه حذف دلالها و موارد غیر بهداشتی این فروش گوسفند در روز عید قربون رو به انحصار خودش در میاره . مثلا دلال رو حذف کرده منتهی خودش با قیمت بیشتر میفروشه . بد سودی میکنه این وسط؟
خوب اینم یه نظریه دیگه محسوب میکنیم : وابسته کردن مردم به اینترنت و بعد گرونتر کردنش .
تا اینجا دوستان گفتن که :
- دستور مجلس و جاهای دیگه است که گرونتر و کندتر بشه
- شرکتا بسیار در مضیقه مالی اند و اینجوری ( نمیدونم چطور) میخوان صرفه جویی کنن.
- شکم شون سیره , پورت خالی هم ندارن . ظرفیت 200 هزارتایی رو که لازم بود رد کردن . دیگه چرا زور نگن .
- معتادمون کردن حالا دیگه هرچی بکشن روش مجبوریم بخریم فقط فروشنده عوض میکنیم.
- ...
در عین اینکه این جوابها هرکدام بخشی از واقعیت رو نشون میده اما انگار تصویر بزرگتری هست که نمیبینیمش
( و اینکه چطور همزمان باین صرافت افتادن نشون دهنده چی میتونه باشه؟)
بدبختی اینه که نشریات تخصصی داخلی هم اشاره ای باین قضیه ندارند تو شماره های اخیرشون . من برای دوتاشون
یک گزارشی فرستادم در چند پاراگراف مسائل مطرحه اینجا رو خلاصه کردم و خواستم یه بررسی بکنن ولی خبری نشد.
یعنی یه نشریه تخصصی ارتباطات و شبکه خبری مرتبط تر از اینهم با حوزه کاریش هست ؟
یا نکنه دون کورلیونه اونارو هم ساکت کرد ؟!
farshad0123
05-10-2014, 01:12
دوستان من
اخیرا با قبول تبلیغ دوستان صبانتی جهت محاسبه به قیمت 1/3 بصورت پیشنهاد ویژه برای دانلود شبانه متوجه شدم سرم کلاه رفته اینم تصویرش کاملا گویاست میگن با 1/3 قیمت ولی نیم بها حساب میکنن نمیدونم دم خروس قبول کنیم یا قسم حضرت عباسشونو ؟!!
تخلیه کن برو یه شرکت دیگه شنیدم تبریز مخابراتش خیلی خوبه
این شرکتها اینروزا مثل بچه هایی که معلم ندارند حسابی کلاس رو ریختن بهم و هر شلنگ تخته ای دلشان میخواد میندازن.
آقای وزیر , استیضاح شدن گاهی خیلی هم خوب است . باور بفرمایید از هیچ اقدامی نکردن بهتر است.
سعید مهدیون- معاون دبیر شورای عالی فضای مجازی - حذف شرکتهایی را که نمیتوانند تکنولوژی و خدمات جدید ارائه دهند را قانون بازار دانست و آن را امری طبیعی دانست.وی با تاکید بر ایجاد پهن باند است از طریق سیستم قدیمی دایلآپ امکانپذیر نیست گفت: ایجاد پهنباند لازمه ایجاد شبکه ملی اطلاعات و برای آن نیز لازم است شرکتها اینترنتی با یکدیگر ادغام شده و کنسرسیوم تشکیل دهند تا بتوانند خدمات پهن باند را ارائه دهند.
جالبه الان چند کامنت خیلی مودبانه داخل صفحه وزیر گذاشتم درباره شبانه سزیع پاکشون کردند
حالا خوبه اینا تو زمان انتخابات به تلویزیون میگفتند سانسورچی خودشون دست کمی از اونا ندارند این هم یک دلیل دیگه مبنی بر اینکه سیاست چیز کثیفی و فقط دم انتخابات مردم مهم هستند
از کشوری که همه چیزش خر تو خره و صدای هیچ کسم به جایی نمیرسه چه انتظاری میشه داشت قانون ها هم همه بر علیه مردم وضع شدن اونم بصورت واضح و مستقیم نه غیر مستقیم قبلا یه ترسی یه ایمانی چیزی وجود داشت الان دیگه هرکس هر کار دلش بخواد میکنه و اینترنت هر روز یه جور می چرخه اخه خداییش تا چندسال باید ایران رتبه اول مزخرف ترین نت دنیا رو داشته باشه؟!! اونایی هم که هی میگن شکایت کن مثل اینکه در جریان نیستید یا نمیخواید در جریان باشید شما میخوای از خود سیستم پیش خود سیستم شکایت کنی خب معلومه که نتیجه نمیگیری عزیز من !! اینا همشون دستشون تو یه کاسه ست منافع این اقایون از شرکت ها گرفته تا نظارت و وزیر و ... همه به هم وابسته ست توی ظاهر هم یه سری وعده های الکی میگن هر چند وقت یه بار تا شما رو خر کنن
Mr saeed
07-10-2014, 19:30
اعتراض یعنی این که مردم ایران دست به دست بدن 5 روز اصلا اینترنت استفاده نکنن تا این مثل بمب چه در ایران چه در خارج صدا کنه قطعا وضعیت بهتر خواهد شد تا وقتی اعتراض ما شده فیس بوک و کلوب هیچ نتیجه ای نخواهد داد .
صد درصد مخالفم با این کارشون
ولی اگر قیمت هر گیگ را
برای 512 مگابیت به 50 تومان(50 تا تک تومانی نه هزار)
برای 1 مگابیت به 100 تومان
برای 2 مگابیت به 150 تومان کاهش بدن
پکت لاست را 100% رفع کنند
هزینه خط adsl
512 را به 6 هزار تومان
1 مگ را 9 هزارتومان
2 مگ را 12 هزار تومان
مخالفتی ندارم
جشنپاره و جایزه مایزه هم نخواستیم
اعتراض یعنی این که مردم ایران دست به دست بدن 5 روز اصلا اینترنت استفاده نکنن تا این مثل بمب چه در ایران چه در خارج صدا کنه قطعا وضعیت بهتر خواهد شد تا وقتی اعتراض ما شده فیس بوک و کلوب هیچ نتیجه ای نخواهد داد .
قصد ندارم فاز منفی بدم ، اما این جور قول و قرار ها و اعتراض کردن ها ، به مثال بچه مدرسه ای هاس که میگن فردا کسی نره مدرسه تا تعطیل بشه ! و فرداش هم همه میرفتن !
لبنیات هم قرار بود چند روز نخریم تا ادب شوند که نکردیم و نشدند .
کلا نیستیم اینکاره . چه میشود کرد
1376MAXIMUM
08-10-2014, 00:55
ترجمه میکنم:
یه دختر ۱۳ ساله تو خونشون راکتور اتمی درست کرده
مردم ایران کی با هم متحد شدن که این دفه ۲ ام شون باشه البته تو بد بخت کردن خودشون متحد میشن ولی تو پیشرفت نه تجربه اثبات کرده
البته تجربه به چیز دیگه رو هم اثبات کرده همیشه یه پترس فداکار وجود داره و طبق این تجربه نتیجه میگیرن که مردم به اینترنت احتیاج ندارن بنابراین کلا قطعش میکنن که پول بیخودی هدر نره
mehr1362
08-10-2014, 17:51
ظاهرا شبانه رایگان وایمکس ایرانسل هم حذف شده !!! متوجه شدم هر چی که شبانه دانلود زدم از حجم کلی تعرفه کم شده !
جالب اینه منتظر اعلام طرح های پائیزه ایرانسل بودیم که تا الان خبری نشده .
اینها میخوان کم کم اینترنت رو جمع کنن به همه ما اینترانت خوشگل بدن !
چه طور شد که بعد از روی کار آومدن این دولت وضعیت داره بدتر از گذشته میشه ؟! کلیدشون همین بود ؟
یه بی شعوری گفت فلانی گرگ هست تو لباس میش ! اون خیلی بی شعور هست ولی انگار راست میگفت !
قیمت اینترنت
اینترنت گران است. این را همه میدانیم، اما مشکل کجاست؟ نگاهی به ساختاربندی اینترنت ایران نشان میدهد که دولت همچنان بزرگترین معضل در ارزان شدن اینترنت به شمار میآید. شرکت ارتباطات زیرساخت امروزه در مقام یک شرکت دولتی که انحصار خرید و توزیع اینترنت در کشور را برعهده دارد عمدتا بحث سودآوری را در اولویت خود قرار داده است.
شرکتی که در جامه یک Big Provider یا National Provider باید منافع ملی و کاربران میلیونی و توسعه کشور را در اولویت قرار دهد امروزه اصطلاحا حق گمرکی بسیار سنگینی را روی واردات پهنای باند به کشور اخذ میکند که این هزینه سنگین در نهایت باعث توقف رشد اینترنت، کوچک و محدود ماندن بخش خصوصی و قیمت گران اینترنت در کشور شده است. امروزه یک خط اینترنت ۱۵۵ مگابیتی در مرز ایران قیمتی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار دارد، اما همین خط در تهران به شرکتهای اینترنتی حدود 24 میلیون تومان به فروش میرسد. شرکت زیرساخت قطعا از نظر دولت شرکت درآمدزای موفق و نمونه ای است اما در عوض خود دولت و تمام کشور بابت عدم توسعه اینترنت در کشور فرصت و هزینه به مراتب بیشتری را نسبت به درآمد این شرکت از دست داده است. آنچه عموما در پاسخ به گرانی اینترنت به مردم گفته میشود این است که نگهداری شبکه انتقال هزینه دارد. اما خوب است نگاهی بیندازیم به میزان هزینه شبکه انتقال. بررسیهای «دنیای اقتصاد» نشان میدهد هزینه انتقال دیتا در خارج از کشور برای هر کیلومتر حدود ۵۱۰ تومان است درحالیکه بر اساس تعرفه های موجود هزینه انتقال دیتا از مرز بازرگان تا تهران به ازای هر کیلومتر ۴۵ هزارتومان است. این به این معنی است که هزینه انتقال دیتا در ایران ۸۸ برابر گرانتر از خارج است.
قیمت اینترنت
اینترنت گران است. این را همه میدانیم، اما مشکل کجاست؟ نگاهی به ساختاربندی اینترنت ایران نشان میدهد که دولت همچنان بزرگترین معضل در ارزان شدن اینترنت به شمار میآید. شرکت ارتباطات زیرساخت امروزه در مقام یک شرکت دولتی که انحصار خرید و توزیع اینترنت در کشور را برعهده دارد عمدتا بحث سودآوری را در اولویت خود قرار داده است.
شرکتی که در جامه یک Big Provider یا National Provider باید منافع ملی و کاربران میلیونی و توسعه کشور را در اولویت قرار دهد امروزه اصطلاحا حق گمرکی بسیار سنگینی را روی واردات پهنای باند به کشور اخذ میکند که این هزینه سنگین در نهایت باعث توقف رشد اینترنت، کوچک و محدود ماندن بخش خصوصی و قیمت گران اینترنت در کشور شده است. امروزه یک خط اینترنت ۱۵۵ مگابیتی در مرز ایران قیمتی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار دارد، اما همین خط در تهران به شرکتهای اینترنتی حدود 24 میلیون تومان به فروش میرسد. شرکت زیرساخت قطعا از نظر دولت شرکت درآمدزای موفق و نمونه ای است اما در عوض خود دولت و تمام کشور بابت عدم توسعه اینترنت در کشور فرصت و هزینه به مراتب بیشتری را نسبت به درآمد این شرکت از دست داده است. آنچه عموما در پاسخ به گرانی اینترنت به مردم گفته میشود این است که نگهداری شبکه انتقال هزینه دارد. اما خوب است نگاهی بیندازیم به میزان هزینه شبکه انتقال. بررسیهای «دنیای اقتصاد» نشان میدهد هزینه انتقال دیتا در خارج از کشور برای هر کیلومتر حدود ۵۱۰ تومان است درحالیکه بر اساس تعرفه های موجود هزینه انتقال دیتا از مرز بازرگان تا تهران به ازای هر کیلومتر ۴۵ هزارتومان است. این به این معنی است که هزینه انتقال دیتا در ایران ۸۸ برابر گرانتر از خارج است.
یک بار وزیر تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که علت گرون فروشی زیر ساخت این است هزینه اجرای طرحمون (اینترانت ملی-شبکه ملی اطلاعات) رو از این طریق در میاریم
واقعا شما فکر کردید این هزینه سنگین اینترانت ملی از کجا درمیاد
واقعا جالبه دارند با پول خودمون ما رو محدود میکنند
ولی اگر قیمت هر گیگ را
هزینه خط adsl
512 را به 6 هزار تومان
1 مگ را 9 هزارتومان
2 مگ را 12 هزار تومان
مخالفتی ندارم
عزیز من الان هزینه 1 گیگ اینترانت که دیگه داخل کشور و آنچنان هزینه ای نداره (نسبت به اینترنت) بعضی شرکت ها 2 هزار تومن میدن اون موقع شما توقع دارید بیان 1 گیگ اینترنت 100 تومن بکنند
ان شالله این قیمت های شما به نوادگان ما می رسه یعنی وقتی اینترنت تو کل جهان مجانی شد شاید اینترنت ایران به قیمت هایی که شما بگی برسه:n02:
and-roid2
08-10-2014, 19:51
در نمایشگاه تلکام امسال یه سر به غرفه زیرساخت زدم هر Stm1 اینترانت رو ماهیانه 4 میلیون اجاره میدادن:n21:
عزیز من الان هزینه 1 گیگ اینترانت که دیگه داخل کشور و آنچنان هزینه ای نداره (نسبت به اینترنت) بعضی شرکت ها 2 هزار تومن میدن اون موقع شما توقع دارید بیان 1 گیگ اینترنت 100 تومن بکنند ان شالله این قیمت های شما به نوادگان ما می رسه یعنی وقتی اینترنت تو کل جهان مجانی شد شاید اینترنت ایران به قیمت هایی که شما بگی برسه:n02: سلام چرا توقع نداشته باشیم بیان با این قیمت ها بدن؟ اگه ما زن گرفتیم اونها بیان ببینم میتونم نوادگان ما را سرکیسه کنند یا نه:) چون وقتی من نتونم استفاده کنم مطمئنا نوادگان منم اصلا نمیتونند استفاده کنند اونم با اون قیمت ها که گفتم باید قیمت ها را اینطور کنند اونم اینترنت را نه اینترانت را دزدی هم حدی داره
ولی اگر قیمت هر گیگ را
هزینه خط adsl
512 را به 6 هزار تومان
1 مگ را 9 هزارتومان
2 مگ را 12 هزار تومان
مخالفتی ندارم
قیمتهایی که شما گفتید خیلی بیشتر نزدیک به قیمت اینترنت در کره جنوبی و ژاپن هست تا ایران...
aliiran2008
09-10-2014, 06:54
شبکه ملی اطلاعات وارد مرحله اجرایی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zoroasterormazd
11-10-2014, 14:50
یه راه چاره میتونیم اینترنت 128 کیلو بایتی بگیریم در کنار اینترانت که ارزون تر هست بعد اکانت اکسپرس لیچ بگیریم فایل هامونو از طریق اینترنت به سرور داخل ایران اکسپرس انتقال بدیم بعد از طریق اینترانت ارزون دانلود کنیم
sleeplessness
11-10-2014, 15:13
یه راه چاره میتونیم اینترنت 128 کیلو بایتی بگیریم در کنار اینترانت که ارزون تر هست بعد اکانت اکسپرس لیچ بگیریم فایل هامونو از طریق اینترنت به سرور داخل ایران اکسپرس انتقال بدیم بعد از طریق اینترانت ارزون دانلود کنیم
مشکل bottleneck
سر جاش باقی میمونه
اما راه خوبیه
zoroasterormazd
11-10-2014, 15:18
مشکل bottleneck
سر جاش باقی میمونه
اما راه خوبیه
حالا چی هست این bottleneck
با یه وی پی ان ایرانی میشه اینترانت رو به اینترنت تبذیل کرد
zoroasterormazd
11-10-2014, 15:49
با یه وی پی ان ایرانی میشه اینترانت رو به اینترنت تبذیل کرد
چطور ؟ از کجا بگیریم؟ تنها راه دانلود همین هست لطفا بگو.
چطور ؟ از کجا بگیریم؟ تنها راه دانلود همین هست لطفا بگو.
اقا سینا هست تو همین تاپیک میفروشه فک کنم 5 تومن اینم لینک پروفایلشون شما اینترانت داری؟؟؟؟؟؟؟؟
اول یه اکانت تست بگیر ببین کار میده یا نه؟
zoroasterormazd
11-10-2014, 16:24
اقا سینا هست تو همین تاپیک میفروشه فک کنم 5 تومن اینم لینک پروفایلشون شما اینترانت داری؟؟؟؟؟؟؟؟
اول یه اکانت تست بگیر ببین کار میده یا نه؟
اونجا که نوشته برای افزایش سرعته
اونجا که نوشته برای افزایش سرعته
اینترانت رو هم به اینترنت تبدیل میکنه
sleeplessness
11-10-2014, 19:41
آنچه امروزه در موبایل و نسل های سوم و چهارم ارتباطی شاهد هستیم مربوط به پهنای باند داخلی است,وی افزود: سال گذشته این پهنای باند ۵۰۰ گیگا بیت بر ثانیه بوده که اکنون به ۱۲۵۰ رسیده است. از این حیث نیازمند مقررات خاصی در این زمینه نیستیم زیرا پهنای باند داخلی است.او خاطر نشان کرد: میزان پهنای باند بین الملل تغییری نداشته است زیرا زیرساخت های آن هم اکنون فراهم نیست.
به نقل از سایت خبری (الف)
مشکل bottleneck که میگفتم همینه یعنی از نظر پهنای باند داخلی افزایش پیدا کرده پهنای باند خارجی ثابت مونده
میترسم همین اینترانت هم بگن صرفه جویی کنید، زیرساخت ترکید:n02:
میترسم همین اینترانت هم بگن صرفه جویی کنید، زیرساخت ترکید:n02:
نه اینترانت اتفاقا میخوان ۲۰ مگ کنن یعنی همون adsl2+
و چن مدل پیشنهاده یا سرعت پایین اینترنت با سرعت بالای اینترانت
یا فقط اینترانت و افراد با مجوز یا کافی نت و جاهایی مثل دانشگاه اینترنت
کسی که پیشنهاد کمپین رو داد بیاد و نتایج رو بگه
و اگه نتیجه نداشت
پیشنهاد میدم تاپیک قفل بشه
به نظر منم تا زمانی که تکلیف این قانون مصرف منصفانه مشخص بشه تایپک قفل بشه بهتره چونکه الان اکثرا یا اسپم میدن یا موضوعاتی رو مطرح میکنند که ربطی به تایپک نداره
نتیجه کلی اینکه ما مردم ایران هر بلایی سرمون بیارن هیچ کاری نمی کنیم و هیچ موقع با هم متحد نمی شیم
جان من از این ترکیه یاد بگریم دو روز یوتیوب بستن کل مردم ریختن تو خیابان ولی ما.....
جدیدترین جواب وزیر :
===============
پست من حالا بی ربط هم هس اما صفحه های قبلی حرف ازاین صفحه کلوب برای بیان درخواست اعتراض ها بود !!!!!! شما به کدوم صفحه رجوع می کنید برای برقراری ارتباط با ر*ئ *ی *س * ر* و* س *ا *!! cloob ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! چه طوری و اصلا از کجا اعتماد دارید که این یک صفحه واقعی هست اونم توی کلوب دات کام !!!!!! میزان اعتماد به این سایت صفر !!!!! یعنی اونا اگر بخوان واقعا وب سایتی رسمی برای تعامل و دریافت شکایات و نظرات داشته باشن نمی تونن یک سایت رسمی راه اندازی کنن و از ملت می خوان در کلوب بیان بگن !!!!!!!!عجیبه !ولی ظاهرا فعلا تنها کاری که ه نظررمن میرسه ارسال نارضایتی و شکایت های متعدد به سایت 195 هست
حالا دعا نمی کنم روزی نتی مثل کره جنوبی داشته باشیمچون محاله شایدم اگر باشه قیمت ها سر به فلک برسه !!! اما حداقل به امید اینکه روزی که هم قیمت ها منصفانه شه هم سرعت معقول و کاربران راضی باشن و این دغدغه هایی که این همه ذهن هامون واسه یه اینترنت که دیگه جزء ملزومات زندکی هست،درگیر کرده وجود نداشته باشع
اما
اما شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
farshad0123
12-10-2014, 13:47
درسته الان من با وای فای که وصل میشم بعضی وقتا سرعتم از 250بالاتر نمیره در صورتی که آنتن وای فای پره ولی وقتی نزدیک وای فای میشم سرعتو کامل میده
david-ebi
12-10-2014, 17:00
پست من حالا بی ربط هم هس اما صفحه های قبلی حرف ازاین صفحه کلوب برای بیان درخواست اعتراض ها بود !!!!!! شما به کدوم صفحه رجوع می کنید برای برقراری ارتباط با ر*ئ *ی *س * ر* و* س *ا *!! cloob ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! چه طوری و اصلا از کجا اعتماد دارید که این یک صفحه واقعی هست اونم توی کلوب دات کام !!!!!! میزان اعتماد به این سایت صفر !!!!! یعنی اونا اگر بخوان واقعا وب سایتی رسمی برای تعامل و دریافت شکایات و نظرات داشته باشن نمی تونن یک سایت رسمی راه اندازی کنن و از ملت می خوان در کلوب بیان بگن !!!!!!!!عجیبه !ولی ظاهرا فعلا تنها کاری که ه نظررمن میرسه ارسال نارضایتی و شکایت های متعدد به سایت 195 هست
حالا دعا نمی کنم روزی نتی مثل کره جنوبی داشته باشیمچون محاله شایدم اگر باشه قیمت ها سر به فلک برسه !!! اما حداقل به امید اینکه روزی که هم قیمت ها منصفانه شه هم سرعت معقول و کاربران راضی باشن و این دغدغه هایی که این همه ذهن هامون واسه یه اینترنت که دیگه جزء ملزومات زندکی هست،درگیر کرده وجود نداشته باشع
اما
اما شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
دوست عزیز من با تماس با اداره تنظیم مقررات شعبه شمال شرق (مشهد) و صحبت با آنها به من گفته شد که این قانون تصویب شده و به زودی در بخش مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات هم گذاشته میشود.حتی گفتند احتمالا شماره این مصوبه 197 میباشد.من در همان زمان شماره این اداره و داخلی ای که من با آنها صحبت کردم را در صفحات ابتدایی همین تاپیک گذاشتم تا دوستان خودشان هم تماس بگیرند و به صورت مستدل و مستند به تصویب شدن این قانون پی ببرند.باز هم دوستان میتوانند به آن پست من مراجعه کنند و خودشان تماس بگیرند.الان آخرین مصوبه ای که در سایت سازمان تنظیم مقررات میباشد 193 است.این تاپیک به این امید راه افتاد که یک اتحاد و همبستگی آنچنانی بین کاربران ایجاد کند و شکایتی قدرتمند و دسته جمعی به مخابرات و نهادهای مربوطه ارسال شود.با حضور حتی هزاران کاربر.اما متاسفانه کوچکترین اتحادی در این زمینه انجام نشد.البته باید طرحی فراهم میشد و از روی آن و طبق آن همه به مشارکت در این شکایت دعوت میشدند اما بازهم متاسفانه در این زمینه هم کسی طرحی را پیشنهاد نداد.195 نیز فقط این مصرف منصفانه را تایید میکند و هیچ ترتیب اثری نمیدهد.بنابراین بیخیال 195 شوید و راه دیگری را در پیش گیرید.باور کنید دور از انتظار نیست همه isp ها مجبور به اجرای این مصوبه شوند.
تلفن سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق: 05137650547
بگید درباره تصویب قانون جدید مصرف منصفانه شبانه سوال دارید.
در ضمن به نظر من اسم این تاپیک را تغییر بدید به مشکلات و کاستی های اینترنت کشور تا هم قفل نشه و هم هر کس جایی دید باز گند تازه ای به اینترنت دارن میزنن بیاد گزارش بده.به نظرم اینطوری خیلی بهتره و همیشه از حال اینترنت و قوانین جدیدی که براش مصوب میشه باخبر خواهیم بود.
دوست عزیز من با تماس با اداره تنظیم مقررات شعبه شمال شرق (مشهد) و صحبت با آنها به من گفته شد که این قانون تصویب شده و به زودی در بخش مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات هم گذاشته میشود.حتی گفتند احتمالا شماره این مصوبه 197 میباشد.من در همان زمان شماره این اداره و داخلی ای که من با آنها صحبت کردم را در صفحات ابتدایی همین تاپیک گذاشتم تا دوستان خودشان هم تماس بگیرند و به صورت مستدل و مستند به تصویب شدن این قانون پی ببرند.باز هم دوستان میتوانند به آن پست من مراجعه کنند و خودشان تماس بگیرند.الان آخرین مصوبه ای که در سایت سازمان تنظیم مقررات میباشد 193 است.این تاپیک به این امید راه افتاد که یک اتحاد و همبستگی آنچنانی بین کاربران ایجاد کند و شکایتی قدرتمند و دسته جمعی به مخابرات و نهادهای مربوطه ارسال شود.با حضور حتی هزاران کاربر.اما متاسفانه کوچکترین اتحادی در این زمینه انجام نشد.البته باید طرحی فراهم میشد و از روی آن و طبق آن همه به مشارکت در این شکایت دعوت میشدند اما بازهم متاسفانه در این زمینه هم کسی طرحی را پیشنهاد نداد.195 نیز فقط این مصرف منصفانه را تایید میکند و هیچ ترتیب اثری نمیدهد.بنابراین بیخیال 195 شوید و راه دیگری را در پیش گیرید.باور کنید دور از انتظار نیست همه isp ها مجبور به اجرای این مصوبه شوند.
تلفن سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق: 05137650547
بگید درباره تصویب قانون جدید مصرف منصفانه شبانه سوال دارید.
در ضمن به نظر من اسم این تاپیک را تغییر بدید به مشکلات و کاستی های اینترنت کشور تا هم قفل نشه و هم هر کس جایی دید باز گند تازه ای به اینترنت دارن میزنن بیاد گزارش بده.به نظرم اینطوری خیلی بهتره و همیشه از حال اینترنت و قوانین جدیدی که براش مصوب میشه باخبر خواهیم بود.
پست های شما رو در تاپیک "Adsl Fanava / شركت فن آوا" خوندم که از یک طرف هدفتون به دنبال خرید یک سرویس که ویژگی "شبانه رایگان" رو داشته باشه از یک طرف دیگه هم در این تاپیک اصرار داری که صددرصد قرار تمام isp ها قانون شبانه ای مثل صبانت بزارن:n04:
:n02:
david-ebi
12-10-2014, 18:13
پست های شما رو در تاپیک "Adsl Fanava / شركت فن آوا" خوندم که از یک طرف هدفتون به دنبال خرید یک سرویس که ویژگی "شبانه رایگان" رو داشته باشه از یک طرف دیگه هم در این تاپیک اصرار داری که صددرصد قرار تمام isp ها قانون شبانه ای مثل صبانت بزارن:n04:
:n02:
نه دوست عزیزم.اصراری ندارم و خدا خدا میکنم که حتی اگر تصویب هم شده باشد خود isp ها به خاطر منافع خودشون هم که شده یک طوری این قانون رو دور بزنن.مثل همون قانون محدودیت 128 کیلوبایت برای کاربر خونگی.برای همین تا روزیکه عملا این قانون اجرا نشده که ایشالله اجرا نشود من به دنبال یک سرویس شبانه خوب میگردم:n02:
david-ebi
13-10-2014, 22:20
دوستان باز هم پیشنهاد میکنم برای اینکه تاپیک قفل نشه و اسپم ها زیاد نشه عنوان تاپیک به ضعفها و کمبودهای اینترنت(یا یک چیزی تو این مایه ها) کشور تغییر کنه تا همه بتونن مشکلات اینترنتو اینجا بگن و هر قانون جدیدی هم که در اینباره تصویب شد به اطلاع همه برسه.اینطوری در یک تاپیک همه از حال و هوای کلیه isp ها خبردار میشن.
دوستان باز هم پیشنهاد میکنم برای اینکه تاپیک قفل نشه و اسپم ها زیاد نشه عنوان تاپیک به ضعفها و کمبودهای اینترنت(یا یک چیزی تو این مایه ها) کشور تغییر کنه تا همه بتونن مشکلات اینترنتو اینجا بگن و هر قانون جدیدی هم که در اینباره تصویب شد به اطلاع همه برسه.اینطوری در یک تاپیک همه از حال و هوای کلیه isp ها خبردار میشن.
اگه دوستان موفقن بگن تا عوض کنم
اگه دوستان موفقن بگن تا عوض کنم
آره داداش چون دیگه اعتراضات تموم شده و بیشتر در مورد مسایل دیگه پست میدن
این کمپین هم به شکست انجامید وخود وزیر تایید کرد و گفت مصوبه هس
و یکی از رفقا گفت چن وقت دیگه تو سایت هم میزارند یعنی دیگه تموم شد
شما هم تا فردا صبح همین ساعت منتظر باش اگه تعداد زیادی مخالفت نکردن عوض کن
LOVEFORLOVE
14-10-2014, 16:57
این مخابرات قم که شبانش فکیس 30 معادل 256 کیلو بایت هست
زنگ میزنم میگم سرویسم 2 مگ هست حداقل نصب سرعت باید داشته باشم میگن شما 1 به 8 شر شدید سرعت شما 256 کیلو بایت میشه سرعت دانلود 256 میشه 32
:n03:
این مخابرات قم که شبانش فکیس 30 معادل 256 کیلو بایت هست
زنگ میزنم میگم سرویسم 2 مگ هست حداقل نصب سرعت باید داشته باشم میگن شما 1 به 8 شر شدید سرعت شما 256 کیلو بایت میشه سرعت دانلود 256 میشه 32
:n03:lk [
من جای شما باشم همین امروز مخابرات قم تخلیه میکنم یعنی مزخرفترین مخابرات استانی هست
حالا شبانه به کنار اصلا معلوم نیست چند چنده با خودش پریروز دوباره قیمتاش گرون کرد این چندین بار تو چند ماه
alipoor90
15-10-2014, 13:13
اسیاتک 25 درصد تعرفه اینترانت رو بالا برد
اسیاتک 25 درصد تعرفه اینترانت رو بالا برد
باور کنید دیگه کم کم دارم به این فکر میفتم که اینترنت رو بزارم کنار خدا وکیلی دیگه موندم چی کار کنم مثل اینکه هر چی بیشتر اعتراض میکنیم اونا سعی میکنند بالعکس اون انجام بدند
یعنی هر چی شعار دادند رو دارند بالعکسش انجام میدند روز به روز دارند اینترنت گرونتر میکنند
همه اینا به خاطر بی کفایتی دولت هست که هر شرکتی هر کاری دلش میخواد میکنه
.. عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور افزود: در جلسه روز یکشنبه مصوبه 181 که در آن 35 درصد تخفیف برای شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP) روی اینترنت و تخفیف دیگری روی پاور در نظر گرفته شده بود به 25 درصد تخفیف برای تمام ارائه دهندگان اینترنت اصلاح شد.
تازه دارن دستخوش هم بهشون میدن که !
اون شماره مصوبه ای که میگفتن احتمالا مربوط به محدودیت شبانه خواهد بود شماره اش چی بود ؟
181 رو هم رد کردن .
قانونی تایید هم نشده باشه مردم انفدر میگن و پخش میکنن بین همدیگه که تا اجرای قانون خودشون رو آماده کنن! گفتنش شهامت میخواد ولی دولت بیکفایت مناسب جامعه و مردم بیکفایت هست. تنبلی و بیتفاوتی نسبت به اوضاع اسمش مظلومیت نیست
فارس-معاون وزير ارتباطات گفت: سياست هاي ابلاغي از سوي شوراي عالي فضاي مجازي در پياده سازي شبکه ملي اطلاعات اعمال شده است که از جمله آن ها مي توان به توسعه پهن باند در کشور اشاره کرد.
نه انواع اینترنت به ظاهر پرسرعت از نوع ایدیاسال، نه اینترنتهای همراه از نوع وایمکس، نه اینترنت تلفن همراه، گاه هیچ یک کارایی ندارند و اوضاع ارتباطات در کشورمان اینقدر به هم میریزد که هیچ راهی به دنیای مجازی ختم نمیشود!
به گزارش «تابناک»، در روزگاری که اپراتورهای تلفن همراه در کشورمان از راهاندازی امکان استفاده از اینترنت نسل سه و چهار در شبکه تحت پوشش خود سخن میگویند، اوضاع اینترنت کشور به قدری به هم ریخته است که کمتر کاربری را میتوان یافت از کیفیت خدمات دریافتی ابراز رضایت کامل کرده و در هر ماه یا هر هفته و بلکه روزانه، با مشکلی در ارتباط با دنیای مجازی روبه رو نشود.
اشکالات به حدی چشمگیر است که حتی در قلب کشور، در پایتختی که مرکز استقرار همه اپراتورها در آن است و به نوعی ویترین کشورمان در جهان به شمار میآید، دسترسی به اینترنت، گاه از سختترین کارها میشود، زیرا شاید قطع و وصلیهای مکرر اینترنت ایدیاسال و کندی تقریبا همیشگی آن یا اشکالات پوشش شبکه وایمکسِ اپراتورهای گوناگون مجابتان کند؛ عطای اتصال به نت را به لقای آن ببخشید.
این در حالی است که گاه نمیتوان از اتصال به اینترنت گذشت؛ چون نه تنها این ارتباط به مانند برق و آب از زیرساختهای توسعه به شمار میآید، بلکه بسیاری از امور روزمره زندگی تنها در این بستر شدنی است؛ اما چه میشود کرد که پس از گذشت سالها از ورود اینترنت به کشورمان، همچنان شبکه ارتباطی به مشکلاتی تا این اندازه جدی مبتلاست و نتوانسته همپای نیازهای جامعه رشد کند؟
این در حالی است که وقتی به هزینههای استفاده از این ارتباطات نگاه کنیم، درخواهیم یافت که تنها فاز توسعه یافته عرصه اینترنت در کشورمان، چه بسا دریافت هزینهها به نرخ روز باشد؛ دریافتی که به دلیل ارائه خدمات ضعیف، قطعیهای پی در پی و ... گزاف به نظر میرسد.
همه این اشکالات و نواقص در حالی بروز میکند که بنا بر قانون برنامه پنجم توسعه، مسئولان موظف به توسعه زیرساختهای ارتباط با دنیای مجازی هستند، به گونهای که کشورمان در سال انتهای این برنامه (سال ۹۵) در جایگاه دوم منطقه از این حیث قرار گیرد اما در عمل می بینیم، نه تنها در چنین راهی نرفته ایم، بلکه حتی نتوانستهایم مشکلات اولیه این عرصه را مرتفع کنیم.
این حقایق هنگامی آشکار میشود که میبینیم بسیاری از فروشندگان اینترنت، برای آنکه بتوانند از عهده پاسخگویی به تقاضاهای موجود برآیند، در تخلفی آشکار، بیش از ظرفیت خود قرارداد بسته و نسبت به عواقب کم فروشی هیچ نگرانی به خود راه نمیدهند، در حالی که نتیجه این کار ایشان، شکایت کاربران اینترنت خواهد بود که چون گوش شنوا ندارد، وقعی به آن گذاشته نمیشود.
از آن جالبتر، دل بخواهی بودن ارائه خدمات توسط شرکتهای عرضه کننده اینترنت است که به چند شکل بروز میکند و هرگز تبعاتی از این بابت متوجه ایشان نمیکند؛ گاه به این صورت که میبینیم ممکن است سال های سال بگذرد اما امکان خریداری اینترنت در برخی نقاط فراهم نشود، نواقص شبکه اینترنت وایمکس حل نشده، گاه تشدید میشود و حتی شاید به قطع دسترسی برخی کاربران منجر شود!
در تازهترین رخداد از این دست می بینیم که یکی از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات وایمکس ـ که از قضا اپراتور تلفن همراه هم هست ـ دکلهای وایمکس خود را از برخی شهرها برچیده و به صرفه نبودن را دلیل این کار آورده است؛ انگار نه انگار که تعهدی به مشتریانش دارد!
این اتفاق در حالی عجیب و غریبتر به نظر میرسد که میبینیم به جای گسترش شبکه و رفع نقص آن در سراسر کشور، برخی دکلهای این نوع اینترنت در برخی نقاط پایتخت نیز در حال برچیده شدن است و این موضوع با مخالفت هیچ مسئولی مواجه نشده است.
بدین ترتیب درخواهیم یافت که ظاهرا همه تأکیدات قانونگذار برای توسعه اینترنت در کشور و رفع مشکلات پیش روی آن هم نخواهد توانست بارقه امیدی برای بهبود اوضاع ارتباط با دنیای مجازی در کشورمان پدید آورد، زیرا اپراتورها و فروشندگان اینترنت تنها به سود خود میاندیشند، کاربران بیپناه رها شدهاند و مسئولان حتی به وظایف نظارتی خود عمل نمیکنند؛ چه برسد به آنکه بخواهند شرایط توسعه را پی بگیرند!
براستی آیا اپراتورهایی که سالها از قبل مردم سود بردهاند، مجازند دکلهای ارتباطی خود را جمع آوری کرده و دست کاربران را خالی بگذارند؟!
david-ebi
16-10-2014, 18:38
مقام معظم رهبری:اگر رهبر نبودم حتما مسئول فضای مجازی میشدم
منبع خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوگل، اینترنتی 640 برابر اینترنت ایران را برای برزیل میسازد! فقط با 60 میلیون دلار!
خبر آنلاین - گوگل از فلوریدا خط اینترنت زیردریایی بهسوی برزیل میکشد که سرعتی معادل 64 ترابیت بر ثانیه خواهد داشت و کل این هزینه فقط 60 میلیون دلار خواهد بود و این در حالی است که در پروژهای دیگر،اینترنت بیسیم گوگل در امریکا زودتر از خطوط فیبرراه اندازی خواهد شد.
پروژه خط 10556 کیلومتری فیبر نوری زیردریایی، شهرهای برزیلی سانتوس، فورتالزا و بوکا راتون را به فلوریدا در امریکا وصل میکند.این کار از طریق 6 خط فیبر نوری با ظرفیت 64 ترابیت بر ثانیه (خط اینترنت موجود در ایران فعلاً 100 گیگابیت بر ثانیه است، صرفاً جهت مقایسه!) محقق خواهد شد.کنسرسیوم TE Connectivity SubCom متشکل از Antel (مخابرات اروگوئه)، آنگولا کابل (که هنوز فیبر نوری بین آنگولا تا برزیل از زیردریا را محقق نکرده است)، کمپانی برزیلی آلگار تله کام و گوگل هستند که سال 2016 پروژه را تحویل خواهند داد.از سوی دیگر گوگل که پروژه فیبر و اینترنت 1 گیگابیت بر ثانیه خود در امریکا را به دلیل مشکلات کابلکشی با تأخیر جلو میبرد، چند روز قبل با ارائه اسناد رسمی به FCC سخن از عرضه اینترنت بیسیم پرقدرت برای مردم امریکا زد.تست 180 روزهای که به سازمان تجارت فدرال ارائهشده برای منطقه کالیفرنیا است که به نوشته کریگ بارات از مدیران گوگل، زودتر از فیبر گوگل راهاندازی میشود و روی فرکانسهای 5.8 گیگاهرتز، 24.2 گیگاهرتز، 71-76 گیگاهرتز و 81-86 گیگاهرتز تعریفشده است.(برای مقایسه با ایران این مطلب را بخوانید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون نکته جمع کردن دکل های وایمکس جالبه , شبانه که هیچ به کاربران روزانه هم هیچ وقعی گذاشته نمیشود تا وقتی دم بعضی ها دیده شده باشه .
عجب اوضاعیست نازنین .
اون نکته جمع کردن دکل های وایمکس جالبه , شبانه که هیچ به کاربران روزانه هم هیچ وقعی گذاشته نمیشود تا وقتی دم بعضی ها دیده شده باشه .
عجب اوضاعیست نازنین .
وایمکس انگار دیگه به صرفه براشون نیس
بنظرم بهتره مودمشو هر کی داره تا بی استفاده نشده رد کنه
شنیدم برای4g انحصار ۷ ساله دادن
مگه قرار نبود انحصار نباشه
انحصار فیبر نوری رو هم از مخابرات نگرفتن
بنظرم وزارت ارتباطات فقط دنبال توسعه 3g 4g باشه خیلی بهتره
بنظر شما مسئول واقعی فضای مجاز ی کیه؟
همونی که گفته : اگر رهبر نبودم حتما مسئول فضای مجازی میشدم ! :))
وایمکس انگار دیگه به صرفه براشون نیس
بنظرم بهتره مودمشو هر کی داره تا بی استفاده نشده رد کنه
شنیدم برای4g انحصار ۷ ساله دادن
مگه قرار نبود انحصار نباشه
انحصار فیبر نوری رو هم از مخابرات نگرفتن
بنظرم وزارت ارتباطات فقط دنبال توسعه 3g 4g باشه خیلی بهتره
والا یه مودم مبین نت هست تا دوسال پیش و بعد جمع کردن سرویس ازش بعنوان روتر و سوییچ استفاده میکردم . امسال که باید بدم نمکی ببره !
4 جی که دوتان اگه رایتل هم بعدا اضافه نشه پس انحصار نیست لااقل روی کاغذ .
فیبر نوری هم اپراتور چهارم مسئولشه . همین زیرساخت شبکه مسی هم دعواست الان سرش که مالکیتش دولتیه و نباید همراه باقی چیزا منتقل میشد به خریدار
مخابرات . چند بار هم وزارت جدید بهشون گوشزد کرده ولی کی گوش میده ؟ .. خوب سمبه پرزوره دیگه کاریش نمیشه کرد.
اون آخری رو هم از نفر بعدی بپرس !
david-ebi
17-10-2014, 14:40
باز هم خواهشمندم اگر میشه عنوان تاپیک به مشکلات و کاستیهای اینترنت کشور(یا چیزی شبیه به این) تغییر پیدا کنه و اگر میشه برای این کار یک نظرسنجی هم بزاریم.دلیل اصرار من اینه که مبادا مدیران محترم فروم تاپیک رو به علت دور شدن از عنوانش و پستهای اسپم قفل کنند.باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.واقعا جای چنین تاپیکی کمه در بین تاپیکهای مربوط به نت.اینطوری هر کسی از هر isp ای میتونه بیاد نظراتشو و مشکلاتشو بگه و اخبار جدید و قیمتهای جدید و....هر چیزی که واسه همه ما اینترنت داران مهمه در اینجا گذاشته بشه.اگر شرکتی حقه بازی کرد اینجا عنوان بشه.اگر شرکتی شرایط خوبی گذاشت اینجا عنوان بشه.هر قانون تاثیرگذاری که مربوط به نت باشه و تصویب بشه اینجا اطلاع رسانی بشه.در هر صورت به این پیشنهاد فکر کنید.
دوستان من چرا نمیتونم عنوان تابیک رو عوض کنم ؟؟؟؟؟// از مدیران خواهشمندام که عنوان تابیک رو به کمی ها و کاستی های اینترنت کشور تغییر بدن.ممنون
به نظرم اگر شرکتها سرویسی مثل ایرانسل یا های وب ارائه بدن میتونن اینجوری حجم ترافیک تو 24 ساعت تقسیم کنن و فقط توی شبانه با حجم عظیمی از دانلود مواجه نشن اینو به نظرم میشه به عنوان پیشنهاد به شرکتها اعلام کرد و وقتی شرکتها با حجم بزرگی از این پیشنهادات مواجه بشه مطمعا این سرویس اجرا میکنن .
به نظرم اگر شرکتها سرویسی مثل ایرانسل یا های وب ارائه بدن میتونن اینجوری حجم ترافیک تو 24 ساعت تقسیم کنن و فقط توی شبانه با حجم عظیمی از دانلود مواجه نشن اینو به نظرم میشه به عنوان پیشنهاد به شرکتها اعلام کرد و وقتی شرکتها با حجم بزرگی از این پیشنهادات مواجه بشه مطمعا این سرویس اجرا میکنن .
کاملا موفقم مثلا بگن از ساعتی 1تا7 گیگی 300 تومن خیلی خوب میشه
1376MAXIMUM
17-10-2014, 19:02
کاملا موفقم مثلا بگن از ساعتی 1تا7 گیگی 300 تومن خیلی خوب میشه
نه رایگان بهتره
یه دوماه دیگه هم میگه با گیگی ۳۰۰۰ تومان هم مشکلی ندارم
نه رایگان بهتره
یه دوماه دیگه هم میگه با گیگی ۳۰۰۰ تومان هم مشکلی ندارم
ببین اینا مطمعا رایگان حذف میکنن چون توانشو ندارند سیستمها قدیمی پهنای باند پایین و هزار یک دلیل دیگه همچنین اگر به شما امروز بگن 5000 تومان برای شبانه رایگان شاید یه ماه دیگه بگن 10000 تومان اگر به اینا به خوای فکر کنی هزار یک شاید وجود داره و لی تو این روش حجم دانلود در روز تقسیم میشه و به سیتماشون فشار نمیاد پس دلیلی ندارند گرون کنن .
معاون شرکت مخابرات ایران مهمترین برنامه این شرکت را در سال 93 افزایش سرعت و کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزیهای تشویقی درصدد هستیم ADSL را به همه خانه ببریم.
علی سپهری راد در گفتگو با مهر، با اشاره به حل مشکل دریافت پهنای باند اینترنت و با بیان اینکه هم اکنون پهنای باند مناسبی در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است، اظهار داشت: در سال جاری، افزایش سرعت اینترنت و افزایش تعداد کاربران در دستور کار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است.وی با بیان اینکه مخابرات در راستای تحقق مصوبه کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت حجمی، که اواخر سال 92 از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغ شده برنامه توسعه شبکه اینترنت را در دستور کار قرار داده است، افزود: براین اساس علاوه بر کاهش 20 درصدی نرخ اینترنت حجمی، برنامه ریزی برای افزایش سرعت و حجم دانلود براساس قوانین مدنظر در دستور کار قرار گرفته است.معاون شرکت مخابرات ایران با اشاره به برنامه های این شرکت در جهت مکانیزم های تشویقی برای استفاده مردم از سرویس ADSL تاکید کرد: در سال جاری ADSL را به همه خانه ها خواهیم برد.وی افزود: نخستین سرویسی که در سال 93 مخابرات بر روی آن تمرکز خواهد داشت توسعه اینترنت پرسرعت در تمامی شهرها و روستاها خواهد بود و پس از آن ارائه سرویس های ارزش افزوده تصویری و دیتا بر بستر اینترنت در دستور کار قرار می گیرد.
binaafarin
17-10-2014, 23:23
من حاضرم شبانه نصف قیمتم باشه ولی دو تاشرط
اولا شبانه از 2 بیاد12
حداقل سرعت اسمی رو بدند به کاربر یا همون سرعت اسمی
ببین اینا مطمعا رایگان حذف میکنن چون توانشو ندارند سیستمها قدیمی پهنای باند پایین و هزار یک دلیل دیگه همچنین اگر به شما امروز بگن 5000 تومان برای شبانه رایگان شاید یه ماه دیگه بگن 10000 تومان اگر به اینا به خوای فکر کنی هزار یک شاید وجود داره و لی تو این روش حجم دانلود در روز تقسیم میشه و به سیتماشون فشار نمیاد پس دلیلی ندارند گرون کنن .
بحث توان نیست .. تا شهریور داشتن میدادن . یکدفعه متوجه شدن توانشو ندارن ؟؟ تاپیک فن آوا رو نگاهی بنداز شما . بنظر میاد موضوع "سلیقه ای" و "دستوری" بوده تا چیز
دیگه . همینجا بحث کردیم چرا شرکتی باید بیاد بضرر خودش کار کنه و مشتریاشو از دست بده درجائیکه اگر عرصه رقابت سالم و آزادانه باشه همه شرکتها عکس این مسیرو
باید میرفتن نه اینکه خودزنی کنن . مثل رقابت خودروسازان داخلی که ابدا رقابتی نیست و نمایشی است برای مشتری که حق انتخاب چندانی نداره و رانتهایی که ..
دوستان اگر قراره این تاپیک از " چرا شبانه رایگان حذف شده " به سمت " تا این رقم بگیرن خوبه " بره همون بسته بشه بهتره .
خوب صبانت همین الان ارزوی اون دسته رو برآورده کرده و شبانه نیم بها داره میده دیگه , برید بگیرید مبارکه .
mehdidotcom
18-10-2014, 00:17
یکبار هم گفتم علت این حرکت ها که در همه شرکت ها دراه انجام میشه تمدید پروانه هست شرکت ها باید خودشان را برای برداخت مبلغ 100 میلیارد آماده کنند یا 250 هزار پورت فعال داشته باشند که هیچ شرکتی این تعداد پورت فعال نداره پس باید پوله را بدهند اینحاست که کفگیر ته دیگ گیر میکنه-حقوق ما را هم که در یکی از این شرکت ها کار میکنم کم کردند!
یه اسکن بخشنامه ای , عکسی , لینکی از این موضوع داری یا اینهم تاپ سکرت طبقه بندی شده ؟
100 میلیارد رقم کوچکی نیست . شاید اگر سندشو بتونیم تو فضای مجازی منتشر کنیم اوضاع فرق کنه ؟
alipoor90
18-10-2014, 00:51
چه فرقی؟
فکر میکنید دولت میاد میگه اخی فشار نهایی به مردم میاد مبلغ تمدید پروانه رو کم کنیم؟ دولتی که خودش داره پهنای باند رو به صورت مافیایی با قیمت 20 برابر وارد کشور میکنه؟
البته خود isp ها هم اینقدرا معصوم نیستن ، نصف مشکلات تقصیر دولت باشه نصف دیگش مربوط به خود isp ها هست ، دیگه پشتیبانی درست که ربطی به این حرفا نداره ، پشتیبان ها الان ۲ دسته هستن ، یکی اونایی که کلا هیچی بارشون نیست ، دوم اونایی که فکر میکنن شما هیچی بارتون نیست ...
در لینک پایین اطلاعات خوبی در مورد مخابرات هست و تا حدودی آشنا میشید
بنظرم خوندنش خوبه اطلاعات عمومیتون بالا بره و با بعضی اصطلاحات آشنا بشین
یک شرکت مخابراتی چگونه عمل می کند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mamad karol
18-10-2014, 18:36
همین حرف شماست که باعث میشه اونا با خیال راحت کارشون رو بکنن،ما نباید بذاریم حذف کنن نه اینکه امیدوار باشیم که حذف نکنن،امروز به 300 تومن راضی میشید چند وقت دیگه به قول دوستمون به 3000 تومن هم راضی میشید.
TimeWarp
18-10-2014, 20:24
وقت ندارم کل این 40 و خورده ای پیج رو بخونم . یعنی چی دانلود منصفانه ! کاربر حجمی که روز نمی تونه دانلود کنه پس می مونه ساعات رایگان . یعنی تو ساعات رایگان هم فقط تا 2 گیگ می تونه با سرعت خودش دانلود کنه و بعد اون سرعتش میشه 16 کیلو ؟ خود دانلود نامحدود هم که نداریم کلا که برداشتن .پس چه چیزی از نت می مونه. کلا حذف کردن دیگه :n21::n21::n21:
کلا مشکلات بین خودمونم زیاد الان برین تاپیک 3g ایرانسل یه سری اعتراض دارند که شبانه برای چی ایرانسل 24 گیگ ارائه میده خوب همین افراد میان به این شرکتا زنگ میزنن میگن برای چی شبانه رایگانه ارائه میکنه یا میان تو های وب میگن باید فشفشها رو حذف کن چون میخوان استریم کنن و دوست ندارند دانلود کنن .
samin_panahi
18-10-2014, 21:10
خیلی خیلی مسخره هست
وضع اینترنتمون که کلا داغونه
سرعت نداریم، حجم نداریم، نا محدود نداریم، کلی هم واسه همین دارن ازمون می گیرن
تنها چیزی که دلمون بهش خوشه ساعت رایگانه که اونم گاهی قطعه، گاهی سرعتش کمه، گاهی حجم کم می شه
اینم می خوان حذف کنن؟
بعد ما باید واسه چی پول بدیم؟؟؟
واقعا که!
خیلی خیلی مسخره هست
وضع اینترنتمون که کلا داغونه
سرعت نداریم، حجم نداریم، نا محدود نداریم، کلی هم واسه همین دارن ازمون می گیرن
تنها چیزی که دلمون بهش خوشه ساعت رایگانه که اونم گاهی قطعه، گاهی سرعتش کمه، گاهی حجم کم می شه
اینم می خوان حذف کنن؟
بعد ما باید واسه چی پول بدیم؟؟؟
واقعا که!
اینجا ایرانه
meysam300
18-10-2014, 23:23
مخابرات هم ریده
سرعت 256 گرفتم از 30 بیشتر نمیشه
از سرعت واقعیش هم کمتره
لعنت بر باعث بانیش- اشالا بچه هاشون برن زیر کامیون:n02:
1376MAXIMUM
18-10-2014, 23:46
مخابرات هم ریده
سرعت 256 گرفتم از 30 بیشتر نمیشه
از سرعت واقعیش هم کمتره
لعنت بر باعث بانیش- اشالا بچه هاشون برن زیر کامیون:n02:
خوب داره سرویس میده دیگه پنهای باند واحدش بیت هست شما در حقیقت ۲۵۶ کیلو بیت خریدی که میشه ۳۲ کیلو بایت با افت کیفیت خط و .... ۳۰ تا میگیری اگر idm رو هم استفاده کنی موقع دانلود سرعتت شاید بهتر بشه تا ۴۰ تا هم بره یا بیشتر مثلا من با فایر فاکس حدود ۲۳۰ کیلو میگیرم ولی با idm حدود ۴۷۰ کیلو برای گوشی هم دانلود منیجرloaderdroid خوبه من دارمش
ولی در کل باید بگم که حق با شماست سرعت پایینه من که حدود ۴۷۰ دانلودمه نمیتونیم هم زمان دو نفر با هم ویدیو چت بزاریم
binaafarin
19-10-2014, 00:41
من دومگ پاری انلایت گرفتم سرعتن روی130 هستش
چی میگید شما یک ماه27 تومن دادم برای تست
alipoor90
19-10-2014, 11:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n28:
:n28:
واقعا مفته !
قابل توجه اون کاربری که میومد اینجا میگفت هیجا(کشورای دیگه) اینترنت نامحدود نمیدن !! فکر کنم نماینده پارس آنلاین بود !
Milad4171
19-10-2014, 13:41
با سلام.
با توجه به گسترش این قانون و بی نتیجه ماندن این کمپین و خارج شدن مباحث از موضوع اصلی و ارسال اخبار خارج از محل تعیین شده ، تا اطلاع ثانوی این تاپیک بسته خواهد شد.
باتشکر/
بچه ها تایپک باز هم باز شد اما لطفا اسپم و ... خودداری کنید
اونجوری که معلومه 10 آذر کودتا کردند شرکت ها :n02:
پس کم نیارید تنها راه تخلیه کردن هست و کثرت اعتراض در صفحه وزیر
Milad4171
29-11-2014, 20:46
تاپیک برای کنترل مباحث موجود بازگشایی شد
لطفاً در چارچوب قوانین فعالیت کنید/
نکته اول اینکه گول این کار جدید پارس آنلاین نخورید چونکه هیچ تضمینی نیست سرعت شبانتون چقدر باشه
چونکه شرکت ها از 2kb تا 30kb هم میتونند قانونا سرعتتون بیار پایین پس اصلا گول این ترفند نخورید
تنها راه تخلیه هست و رفتن به شرکت هایی که شبانشون حذف نکردند تا درس عبرتی بشه برای بقیه
متن شاتل برای شبانه
8 آذر 1393شاتل طی سالهای فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز در سالهای گذشته ویژگیهای مختلفی را همچون استفاده از ترافیک رایگان شبانه از ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیهی سرویسهای اکو فراهم آورده بود. از سال گذشته این امکان از برخی سرویسهای اکو حذف شد ولی همچنان برای سایر سرویسهای بالاتر از ۱Mbps وجود داشت.
بیتردید، ویژگیهایی از این دست جزو سیاستهای تشویقی شرکت شاتل بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که سال گذشته در هزینهها روی داده است، امکان ارایهی این ویژگی بر روی گروه دیگری از سرویسهای خانواده اکو را نیز از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویسها، این شرکت قصد دارد ویژگی ترافیک رایگان شبانه را به بسته ترافیک تشویقی شبانه برای این دسته از سرویسهای اکو نیز تغییر دهد.
براین اساس، از تاریخ ۱٠ آذر ماه ۱٣۹٣، کلیهی مشتریان دارنده سرویسهای ECO1024 و ECO4096 ،ECO2048، میتوانند از بسته ترافیک تشویقی شبانه با ۵٠ درصد تخفیف، به مبلغ ٣.۵٠٠ بهره گیرند. در حقیقت، با داشتن این بسته مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک تشویقی شبانه در تمامی روزهای هفته بهره گیرند.
گفتنیست، مشتریانی که گمان میکنند از ترافیک تشویقی شبانه خود استفادهای نخواهند کرد، میتوانند با مراجعه به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تغییر سرویس خود به سرویسهای بدون ترافیک تشویقی(NFG)، از سرویس پیشین خود بدون در اختیار داشتن ترافیک تشویقی شبانه بهرهمند شوند.
این تغییر قوانین از تاریخ ۱٠ آذر ۱٣۹٣ برای دارندگان سرویسهای یاد شده در سراسر کشور به جز کلیه شهرهای استان مازندران، بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد قابل اعمال خواهد شد.
مشتریان شهر تهران در صورت وجود هر گونه پرسش و یا نکته در این زمینه میتوانند از طریق ارسال ایمیل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با همکاران بخش پشتیبانی فروش شاتل تماس حاصل فرمایند. چه آن که مشتریان سراسر کشور نیز میتوانند با مراجعه به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اطلاعات تماس نمایندگان در سراسر کشور دسترسی یابند.
با سپاس
امور مشترکین شرکت شاتل
کسی زنگ زد ببینه جریان این 50 درصد تخفیف چیه؟
متن پارس آنلاین درباه حذف شبانه
توجه: تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.شرکت پارس آنلاین همواره بر این تلاش بوده که بالاترین کیفیت اینترنت را در طول شبانه روز تامین نماید. از طرفی طرح هدیه شبانه، باعث شده تا تعداد معدودی از کاربران، مبادرت به استفاده حجم بسیار زیادی از ترافیک در این بازه زمانی (2 تا 7 صبح) نمایند. لذا برای اینکه بتوانیم میزان مصرف این کاربران را متعادلتر سازیم، لازم دیدیم تغییری به شرح زیر در طرح هدیه شبانه خود ایجاد نماییم، تا در بازه زمانی 2 تا 7 صبح نیز همانند سایر ساعات، تجربه ای متفاوت از اینترنت خوب را برای همگی شما به ارمغان بیاوریم.بدین منظور از تاریخ 10 آذر ماه 93 ، به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حجم سرویس کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر شما در طول بازه فوق 3 گیگا بایت مصرف نمایید، تنها 1 گیگابایت از حجم باقیمانده سرویس شما کسر میگردد.
جواب امروز صفحه کلوب وزیر
جواب چند وقت پیش وزیر
اینست دولت راستگویان
شرکت هایی که شبانه کاملا رایگان دارند
1- اسیاتک
2- فناوا
3-عصر تلکام
4-مخابرات
5-های وب
بقیه من دیگه یادم نمیاد دوستان همه تخلیه کنید و برید به این شرکت ها
این هم باعث درس عبرتی میشه برای شرکت هایی که شبانه رو حذف کردند
و هم تشویقی میشه برای شرکت هایی که حذف نکردند
1376MAXIMUM
29-11-2014, 23:26
وا صبانت خسیس گدای دزد یه نامحدود ۲۰۰ گیگ و۴ مگ زده ۳۹ در ماه
وا صبانت خسیس گدای دزد یه نامحدود ۲۰۰ گیگ و۴ مگ زده ۳۹ در ماه
بابا گلی به جمال صبانت اون موقع فکر میکردیم صبانت شاه دزد ها هست ولی نگو دزد انلاین بدتر
Blue-Rose
30-11-2014, 00:17
ینی من شب میذارم دانلود، از حجم ماهیانه میره؟!!:n04:
1376MAXIMUM
30-11-2014, 00:46
بابا گلی به جمال صبانت اون موقع فکر میکردیم صبانت شاه دزد ها هست ولی نگو دزد انلاین بدتر
دزد انلاین که اوضاش خیلی بده
ای کاش اون زمان که نامحدودها رو داشتن حذف میکردن هم همین قدر اغتراض میکردیم!!!
هر چند در مورد دانلود شبانه هم هنوز نتیجه ی مطلوب رو نگرفتیم...
ولی حداقل از هیچی بهتره! حداقل دلمون کمتر میسوزه!
ینی من شب میذارم دانلود، از حجم ماهیانه میره؟!!:n04:
اگه دزد انلاین باشی اره 1/3 از حجمت کم میشه:n27:
ای کاش اون زمان که نامحدودها رو داشتن حذف میکردن هم همین قدر اغتراض میکردیم!!!
هر چند در مورد دانلود شبانه هم هنوز نتیجه ی مطلوب رو نگرفتیم...
ولی حداقل از هیچی بهتره! حداقل دلمون کمتر میسوزه!
داداش منم اون موقع خیلی سر و صدا کردم ولی متاسفانه همین اتفاق شبانه افتاد
وقتی صبانت حذف کرد من چقدر گفتم برید اعتراض کنید ولی 90 درصد کاربرا میگفتند این مخصوص صبانت به ما چه
وقتی از خواب پاشدند که پارس انلاین و شاتل هم حذف کردند
همین اتفاق هم نامحدود ها افتاد وقتی قم و مشهد حذف کردند بقیه استانها گفتند به ما چه این فقط مخصوص این دو تا استان
متاسفانه ما هیچ موقع درس عبرت نمی گیریم از این کارها
Blue-Rose
30-11-2014, 09:31
اگه دزد انلاین باشی اره 1/3 از حجمت کم میشه:n27:
ینی چی دزد آنلاین؟؟
amin1374
30-11-2014, 09:54
داداش منم اون موقع خیلی سر و صدا کردم ولی متاسفانه همین اتفاق شبانه افتاد
وقتی صبانت حذف کرد من چقدر گفتم برید اعتراض کنید ولی 90 درصد کاربرا میگفتند این مخصوص صبانت به ما چه
وقتی از خواب پاشدند که پارس انلاین و شاتل هم حذف کردند
همین اتفاق هم نامحدود ها افتاد وقتی قم و مشهد حذف کردند بقیه استانها گفتند به ما چه این فقط مخصوص این دو تا استان
متاسفانه ما هیچ موقع درس عبرت نمی گیریم از این کارها
شاتل کحاش حذف کرد پولیش کرد 3500 میدی شبانه دار میشی بعدش زیادم دانلود بکنی محدودت میکنه :دی کلا مملکت بسی جالبه !! من که این ماه از نامحدود شاتا اومدم رو 128 بدون شبانه انیدوارم تایم شب هم سرعتم بالا باشه همچنان :)
amin1374
30-11-2014, 09:55
ینی چی دزد آنلاین؟؟
یعنی همون پارس آنلاین
شاتل کحاش حذف کرد پولیش کرد 3500 میدی شبانه دار میشی بعدش زیادم دانلود بکنی محدودت میکنه :دی کلا مملکت بسی جالبه !! من که این ماه از نامحدود شاتا اومدم رو 128 بدون شبانه انیدوارم تایم شب هم سرعتم بالا باشه همچنان :)
باور کنید همه بدختی ما از وقتی شروع شد که شاتل اومد تو بازار اینترنت
به نقل یکی از بچه ها این حذف شبانه پیشنهاد شاتل بوده
دوستان بالاخره یکی از خبرگزاری ها این خبر زد
پاشید برید نظر بدید و ازشون بخوایید پیگیری کنند
*Playstation*
30-11-2014, 12:03
پیام من به وزیر خیلی محترمانه حذف شد!:n21:
پیام من به وزیر خیلی محترمانه حذف شد!:n21:
اره بابا پیام های من که هر روز پاک میشه من بهش عادت کردم
این هم از آزادی و شنیدن صدای مخالف دیگه چی میخوایید:n02:
کار خوبی میکنن :n10:
داداش فازت چیه:n02:
من موندم چطور شما رو با این رفتاری که داری کاربر فعال کردند
مخصوصا با اون توهینی که کردی و کاربرایی رو که دانلود شبانه دارند مفت خور خطاب کردی
در هر صورت فکر کنم پست قبلیت هم پاک شد
داداش فازت چیه
من موندم چطور شما رو با این رفتاری که داری کاربر فعال کردند
مخصوصا با اون توهینی که کردی و کاربرایی رو که دانلود شبانه دارند مفت خور خطاب کردی
در هر صورت فکر کنم پست قبلیت هم پاک شد
تو صفحه وزیر جواب نگرفتیم هر چی نوشتیم گفتیم بیام اینجا دوستان سر بر سر بزاریم :n02:
اون قصد توهین نبود شوخی بود :n16:
1376MAXIMUM
30-11-2014, 14:06
کار خوبی میکنن :n10:
خیلی هم غلط کردن
چه پست تو صفحه وزیر رو پاک کردن چه اومدن و شبانه رو قطع کردن بااین کار ها دارن رقابت رو ازبین میبرن و این باعث میشه که کیفیت خدمات و همچنین کمیت خدمات پایین بیاد و رشد قیمت و هرج ومرج به وجود بیاد توی زمینه اینترنت کشور شما استفاده نمیکنی اصلا به تو چه ربطی داره اگر میخواهی حرف بزنی و بگی منم هستم قاطی کسایی که دارن از خودشون دفاع میکنن بهتره بیایی تو جمع کسایی که اعتراض دارن نه اونایی که زورشون بیشتر از ۴ تا کاربره بد بخته یا بهت چیزی میچربه از این داستانا که اون دیگه شرف تو رو نشون میده که الان داری خودتون نشون میدی و میگی که من هم از اون ها هستم به منم توجه کنید و منم مورد عنایت قرار بدید و یه خورده فحش هم به من بدید
sdfssdfs
30-11-2014, 17:10
خب خبر همه گیر شده کافیه تو گوگل کلمه حذف دانولد شبانه رو سرچ کنین
misagh8900
30-11-2014, 17:51
آقا مخابرات هم میخواد این کار رو بکنه؟؟:n03:
خب خبر همه گیر شده کافیه تو گوگل کلمه حذف دانولد شبانه رو سرچ کنین
اره همه گیر شده ولی چه فایده اصل کاری رسانه هستند که همشون خفه شدند
البته چند تا گذاشتند خبر مخصوصا خبرگزاری دانشجو خدا خیرشون بده بالاخره همه شون جوونن و میفهمند ما چی میگیم
آقا مخابرات هم میخواد این کار رو بکنه؟؟:n03:
اگر مخابرات زرنگ باشه و این کار نکنه به راحتی میتونه کل بازار ایران بگیره
چونکه خیلی میتونه روی شبانه رایگان به تنهایی مانور بده و کلی مشتری جمع بکنه
motefarreghe
30-11-2014, 18:00
یه سوال:راهی هست که بودن خاموش کردن مودم میزان حجم مصرفی رو ببینم؟چون وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم،IP عوض می کنه و پینگ خراب می شه.
اینکه شد چوب دوسر ... هی
آقای God Pin چی ...
اومدی نوشتی تغیـــــــــــــــیر در هــــــــــدیـــــــــه شبـــــــــانــــــــــــ ـه
یعنی ما تا الان بهتون حال می دادیم دیگه دلمون نمی خواد
به شعور کاربر توهین کردی
حالام اومدی پول دادی به زومیت واست پست بذاره چرندیاتتو پشت میکروفون گفتی
دیگه همرو هالو دیدی هـــــــــــــــا ؟؟؟!!!!
محققیــــــــــــــــــــ ــــن نیـــــــــــــــــــــــ ـمه شـــــــــــب ؟؟؟؟؟!!!!
بنابراین این اقدام در راستای احترام به آن دسته از مشتریانی که ساعاتی از شب را به کارهای ضروری یا تحقیقاتی خود میپردازند، صورت گرفته است.
انقدر بدبختید که به جای افزایش کیفیت سرویستون دنبال ایننید که کی پای کامپیوتر نبود وقتی داشت دانلود می کرد ؟؟؟؟!!!!!!!!!
اکثر کاربران ساعاتی از شب را که سرویس اینترنت به شکل رایگان در دسترس است، برای دانلود فیلم و سریال اختصاص میدهند و فقط از ساعت مشخص شده، کامپیوتر خود را روشن میکنند، روی کلید دانلود فیلم و سریال یا برنامه مورد نظرشان کلیک کرده و تا ساعت مشخصی این کار ادامه پیدا میکند، بدون اینکه کسی پشت این سیستم نشسته باشد.
در نهایت این طرح به سود افرادی است که قصد دارند شب هنگام به استفاده از اینترنت برای وب گردی، مطالعه و امور جدی بپردازند و به ضرر علاقمندان فیلم و سریال که در بعضی اوقات حتی فرصت نمیکنند فیلمهای دانلود شده را تماشا کنند.
یا اینکه کــــــــــــــــــــی فیـــــــــــــلمی رو کـــــــــــــــــــــه دانـــــــــــــــلود کرده حتــــــــــــــی نــــــــدیده ؟؟؟؟!!!!
دنــــــــــــــــبــــــ ــال خــــــط چهار آدیــــداسی ؟؟؟؟؟
یـــــــا فضولی ؟؟؟؟؟ دوست داری بیای آلبوم عکسامم تو کامپیوتر ببینی ؟؟؟؟؟؟؟ به تو چه ربطی داشت که کی چیکار میکرد شبا ؟؟
بهونه مسخره تر از اینا پیدا نکردی ؟؟؟؟
به جرات میگم هیچ وقت اونقدری که روزا با اینترنتم مشکل داشتم شبا نداشتم ساعت اوج مصرف ساعت اداری هست (سرعت به مراتب پایینتر . تایم اوت . دیس کانکت )
تــــــــــــو علنا ااا داری دروغ میــــــگی
البته در راستای احترام به مشتریان، کسانی که تا قبل از تاریخ تعیین شده، مشترک پارس آنلاین شده یا قرارداد مدتدار دارند، مشمول این قانون نمیشوند.
یعنی من که 10 ساله از پارس سرویس میگیرم مشمول این طرح نیستم !!!
شمارو نمیدونم
اگه اینترنت 10000000000 مگابایت بیارن مفتی در خونمون
من دیـــــــــگه نیـــــستم
سرعت نتمم بچه ها تو این تاپیک دیدن می دونن چیه !
چون من جز اون دسته ایی که شما پیش خودتون تصور کردین نیستم
Reza R"ch
30-11-2014, 19:25
اقا شنیدم شاتل هم میخواد برای سرویس شبانه اش پول بگیره ،همون 3500 که برای سرویس های 128/256/512 میگرفت!ولی الان برای همه ی سرعت ها!
شاتلی ها قضیه درست هست؟!:n27:
keyhan123
30-11-2014, 19:31
اقا شنیدم شاتل هم میخواد برای سرویس شبانه اش پول بگیره ،همون 3500 که برای سرویس های 128/256/512 میگرفت!ولی الان برای همه ی سرعت ها!
بلی :n15::n03:
Reza R"ch
30-11-2014, 19:33
بلی :n15::n03:
پس خوب شد که ماه پیش تخلیه کردم:n02:
اگه بخواد ماهی 3500 برای شبانه بگیره و تازه محدود هم کنه که دیگ صرف نداره:n27:
شنیدن کی بود مانند دیدن:
خبر مهم برای دارندگان سرویسهای اکو ۱Mbps و ۲Mbps و ۴Mbps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshad0123
30-11-2014, 20:09
خیلی نگرانم نکنه یدفعه مخابرات هم شبانه رایگانو برداره:n37:
hadi-dindar
30-11-2014, 20:15
مخابرات برداشته دیکه الان . واسه هر چند کیک که میخری دو برابرشو میدن برای دانلود شبانه و بقیه پولی حساب میشه
سایت زومیت هم خبر درج کرده کلی کامنت گذاشتن فعلا بهترین چیز همین خبر گزاری بیان موضوع روش ویراژ بدن :n02:
خیلی نگرانم نکنه یدفعه مخابرات هم شبانه رایگانو برداره
همه این اتیش یه سرش مخابرات چسبیده فعلا یکسری یوزر با کمپین دادن ساکت گذاشتن :n10: فقط نمیدونم بعد کمپین زمستانه اسمشو چی میزارن ؟! :worried:
پ.ن : خیلی دوست داشتم تو صفحه وزیر فوش بزارم ولی وجدانم نمیزاره :n03:
sleeplessness
30-11-2014, 20:26
نظر من هم با اینکه هیچی نداشت منتشر نشد
1376MAXIMUM
30-11-2014, 20:44
اره همه گیر شده ولی چه فایده اصل کاری رسانه هستند که همشون خفه شدند
البته چند تا گذاشتند خبر مخصوصا خبرگزاری دانشجو خدا خیرشون بده بالاخره همه شون جوونن و میفهمند ما چی میگیم
برای استکبار جهانی:39: باید فرستاد اونا برامون شلوغ میکنن و سر صدا میکنن برامون:25:
ولی خداییش تو طول تاریخ کشور مون یک بار به دردمون نخوردن هر وقت دخالت کردن شروع کردن به دزدی و ... مثال قاجاریه
منم به جمع شما بچه ها می یام :n06: کلا ارزوی اینترنت نامحدود که به دلم موند هیچ ، به نت حجمی و این شبانه دار نیمه شب ها هم داشتم عادت می کردم که این خبرا باز یه خواب شب اروم واسم نذاشتن و همش نگرانم
والا سر درنمیارم به جای اینکه مردم داری کنن و به فکر ما قشر جوون باشن و بخوان پیشرفت کنن و عین بقیه کشور ها نت رو قیمت کمتر و با کیفیت تر کنن و نامحدود در اختیار مردم بذارن با خبر های یکی ازیکی هولناک تر خون مردم و تو شیشه می کنن و هی به فکر تغییر قانون ها نت و الگوی مصرف نت و فلان و فلان مدام میخاون ماها رومحدود کنن
یه تفریح بیشتر نداشتیم به اسم اینترنتت که اون رو هم کم کم دارن می گیرن حالا با حقه های مختلف مث *****و ******** و ...... و یا اگر هم بدن با گرفتن پول کلان ازمشتری
غیرقابل قبول :n15:
حداقل کاری که می تونیم رسوندن پیام به گوش مسئولین ازطریق شکایت نوشتن و تماسس رگفتن ادرس دو سایت در امضام هست
ArashMiniStar
30-11-2014, 23:36
متاسفانه جمهوری اسلامی ایران فقط وعده وعید میده سال هاست که میگه سرعتو اینترنتو میبرم بالا قیمت میاد پایین
ولی دقیقا بر عکسه
سال ها پیش از صبانت داشتم کلی دانلود میکردم باهاش همیشه جدیدترین نرم افزار هارو و قسمت های سریالام رو میگرفتم
ولی 1-2 ساله 1 گندی زده که هیچ کی نمیتونه جمعش کنه
الان هم تنها دلیلی که شبانه رایگان رو برداشتن اینکه به جای اینکه بیای نصف شب 1 فیلم بگیری1 گیگ مجانی بری 3500 بدی:n35: آخه خدای من کجا انصافه بجای اینکه نت نامحدود بدن همینم برداشتن
آیا اینا به تحریم ربط داره یا نه مسئله یه چیز دیگس؟:n31: حاضرم قسم بخورم تا چند سال بعد همین اینترنت عادی هم ازمون گرفته میشه هیچ کی هم اعتراض نمیکنه هیچ کی چون خیلی ها براشون اینترنت مهم نیست نمیدونن چیه وقتی هر روز گرونی میبینن چیزی نمیگن انتظار داری برای اینترنت بگن؟:n38:
sdfssdfs
30-11-2014, 23:38
اینا که چیزی نیس الان پنج ساله هی میگن اینترنت ملی ولی خبری نشده تا زه بیادم بدتر میشه بهتر نمیشه
Sent from my HUAWEI G730-U10
ArashMiniStar
30-11-2014, 23:41
اینا که چیزی نیس الان پنج ساله هی میگن اینترنت ملی ولی خبری نشده تا زه بیادم بدتر میشه بهتر نمیشه
شما کجای کاری اینترنت ملی خیلی وقته اومده و خیلی جاها ازش استفاده میشه و مخابراتم میده به اسم اینترانت
چیزی که الان داره پیش میاد اینه که داری پول اینترنت بین المللی میدی بعد سرعتت از سرور های داخل کشور بالاست اگر دقت کنی ولی خارج کشور خیلی پایین:n36: جالبه نه؟ اینا همه برای زمینه سازی که سایت های ایرانی برن رو سرور های ایرانی چند سال دیگه بگن اینترنت بین المللی میخواین چیکار اینترانت بستونه از سرتون هم زیاده چند تا فتوا هم میدن که اینترنت حرامه جمعش میکنن غیر از اینه:n31:
sdfssdfs
30-11-2014, 23:43
اسم فتوی نیار که دلم خونه
شما کجای کاری اینترنت ملی خیلی وقته اومده و خیلی جاها ازش استفاده میشه و مخابراتم میده به اسم اینترانت
چیزی که الان داره پیش میاد اینه که داری پول اینترنت بین المللی میدی بعد سرعتت از سرور های داخل کشور بالاست اگر دقت کنی ولی خارج کشور خیلی پایین:n36: جالبه نه؟ اینا همه برای زمینه سازی که سایت های ایرانی برن رو سرور های ایرانی چند سال دیگه بگن اینترنت بین المللی میخواین چیکار اینترانت بستونه از سرتون هم زیاده چند تا فتوا هم میدن که اینترنت حرامه جمعش میکنن غیر از اینه:n31:
هنوز کامل نشده.
باور کن هر چی میکشیم از همونه!
برای استکبار جهانی باید فرستاد اونا برامون شلوغ میکنن و سر صدا میکنن برامون
تو طول تاریخ کشور مون یک بار به دردمون نخوردن هر وقت دخالت کردن شروع کردن به دزدی و ... مثال قاجاریه
شما برو برای همون صدا و سیما بفرست....
*Playstation*
30-11-2014, 23:48
بزنید شبکه سه پارس آنلاین ترکونده:n19:
sdfssdfs
30-11-2014, 23:50
حال پاشدن هم ندارم برا پارس ینی داره تبلیغ پخش میکنه ?
امروز صبح اسیا تکم تبلیغ میکرد تو تلویزیون چه خبره ??
ArashMiniStar
30-11-2014, 23:53
بابام میگه عموم از این کارتای آسیا تک داره بیا اسیا تک بگیر:n28:
sleeplessness
01-12-2014, 00:01
حال پاشدن هم ندارم برا پارس ینی داره تبلیغ پخش میکنه ?
امروز صبح اسیا تکم تبلیغ میکرد تو تلویزیون چه خبره ??
معلومه
فراری دادن دانلودرها
جذب یوزرهای عادی که شبانه استفاده نمیکنند
sdfssdfs
01-12-2014, 00:04
من یه چند روز از قراردادم مونده بود یه 100 مگ هم مونده بود سریع اونو تموم کردم یه قرارداد 3 ماهه 2 مگ ثبت کردم و قبلی رو سوزوندم و اینو فعال کردم ... ( دقیقه 90 :n19: ) خخخخ
احتمالا بعد سه ماه یه سر برم hiweb ...
نظر شما چیه ؟ شاتل و آسیاتک و شبدیز و صبانت و ... بودم
خب چرا یه ساله نبستی?
من خودم خیلی دنبال گزینه بودم ولی دوستان یا رفتن کمپین مخابرات یا های وب یا فن اوا جاهای دیگه به ندرت رفته بودن
معلومه
فراری دادن دانلودرها
جذب یوزرهای عادی که شبانه استفاده نمیکنند
والا به نظرم هدفشون این بود دانلودر ها پول بیشتر بدن ولی نمیدونستن ما اگه انقدر لارج بودیم طرح محدود نمیگرفتیم از اولش
*Playstation*
01-12-2014, 00:49
لیونل مسی
1376MAXIMUM
01-12-2014, 22:55
کالاف جدید اومده[emoji7] من زورم میاد برای کرک شده پول بدم [emoji35] خوب همش ۳۰ گیگ میشه یه ۴-۵ شب باسرعت کاملم که بگیرم تمومه [emoji20]
البته قول نمیدم که چیز دیگه دانلود نکنم کنکور از بازی عقبم انداخت[emoji31]
اگر دانلود بود میگرفتمش
اقا اینا فکر نمیکنن اگر اینترنت نباشه جوونا میرن بیرون از خونه بعد فسقو فجور میکنن
گول نمیخورن اینترنت شبانه رو پس بدن ما دانلودمون رو بکنیم بچه نیستن با این حرفا گول بخورن؟
نمیشد قبل از این که به دنیا بیاییم تریال ۳۰ روزه یه دور تو همه کشور ها زندگی میکردیم و بعد انتخواب میکردیم کجا به دنیا بیابیم؟
خدایی نامردیه من صبانت شبی 150 مگ میگیرم 5 ساعت حداقل بکنن 1 گیگ
ZeroNetizen
02-12-2014, 01:16
شاتل هم داره تو دانلود شبانه بازی درمیاره و علاوه بر کم کردن سرعت که قبلا بود حالا پول اضافه میخواد :n03:
1376MAXIMUM
02-12-2014, 01:20
شاتل هم داره تو دانلود شبانه بازی درمیاره و علاوه بر کم کردن سرعت که قبلا بود حالا پول اضافه میخواد :n03:
شاتل رو که من هر چی شنیدم میگفتن شبانه اش خوب نیست
ZeroNetizen
02-12-2014, 01:41
شاتل رو که من هر چی شنیدم میگفتن شبانه اش خوب نیست
خوب که نبود... ولی حالا دیگه کلا نیست :n28:
:n24:
hadi-dindar
02-12-2014, 21:14
سلام
دوستان به نظر شما اونایی که الان تو مناطق پوشش وایمکس ایرانسل هستند بهتر نیست وایمکس ایرانسل بکیرند ؟ سرویس 2 مکابایت با دانلود نامحدود ماهانه 120 تومن میشه و فیکس 240 تا هم سرعت داره
saeednojoom
03-12-2014, 00:11
آقا این شاتل هم به جمع شرکت های دغلباز اینترنت اضافه شد,
عوضی های حقه باز با حقه کثیفشون چند ماه پیش مشترک هاشون رو با یه طرح از پیش برنامه ریزی شده از 512 کشوندن به 1 مگ به بهانه اینکه زیر 512 دیگه شبانش پولی شده و با دادن هزینه بیشتر سرویستون رو تغییر بدین به 1 مگ که شبانش رو رایگان باقی میزاریم!!
حالا که مشترکاشون هزینه بیخودی 1 مگ رو که سرعتش هییییییچ فرقی با 512 نداره رو پرداخت کردن شاتل نقشه بعدی پلیدش رو اجرا کرد و سرعت های بالاتر از 1 مگ رو هم شبانه رایگانشون رو برداشت و پولی کرد. مطمئنم نقشه های بدتر از اینها هم در آینده نزدیک تو برنامه هاشون هست که بر سر مشترک های بیچارشون بیارن.
یعنی بی شرم تر و کلاه بردارتر از این شرکت ها وجود نداره.
RealFlow
03-12-2014, 02:59
از وقتی شبانه رو برداشته شده من میلی به تمدید سرویس ندارم و 10روزی قبل از این سرویس الانم نت نداشتم.
و دیگه کل بخیال دانود انگار مثل 10 سال پیش که اصلا نت نداشتم... شمام بیخیال شید و کلا نت و بگذارید کنار و پولتونو به این آی اس پی ها ندید حیفه....
شبانه رو که ه ش 200 مگ بیشت میشه دانلود کرد دیگه چیزی نمانده....
koichfidel
03-12-2014, 21:15
این چی میگه
shahram20
04-12-2014, 00:10
این چی میگه
دوستان اول از همه به عکس نقل قول شده توجه کنن و مطلب اونو بخونن سپس به عکسی که همین چند دقیقه قبل از همین مطلب گرفته شده؛ یه نظر بندازن.
جناب آقای وزیر پاسخی در مورخه 12 آذر ساعت 11:04 به کامنت یه کاربر داده بودن و یکی، دو کاربر هم جواب آقای وزیر رو در عکسی دیگه ای که من میذارم دادن.
نظری ندارین ؟؟؟!!!
اینم صفحه ی شخصی آقای واعظی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در سایت کلوب:
ArashMiniStar
04-12-2014, 00:57
خودتون رو دارین خسته میکنید
اون اقا اصلا براش مهم نیستیم که بخواد ترتیب اثر بده
هه
حقوقشو میگیره حالشو میکنه با ماشینا و پنت هاوس هاش بعد ما به دنبال نت شبانه
واقعا متاسفم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
هه
واقعا متاسفم
البته بی تاثیر هم نیست...
بالاخره نزدیک انتخابات مجبورن یه نگاهی به اون پایین مایینا بندازن....
باور کن بعضی وقتا هم هست که اصن خبر ندارن توی مملکت چه خبره! اینجوری حداقل باخبر میشن چه خدماتی ارزنده ای! :n02: دارن به ما ارائه میدن!
saeed ssd
04-12-2014, 01:07
هه
واقعا متاسفم
ديگه اين چيزيه که از دستمون بر مياد همينم انجام نديم فردا بدتر ميشه
بعضیا خودشون که زورشون میاد کاری انجام بدن 4 نفر دیگه هم که انجام میدن یه چیزی میگن طرف رو ناامید می کنن(ناراحت نشی منظور شما نیستی کلی گفتم)
ArashMiniStar
04-12-2014, 01:16
ديگه اين چيزيه که از دستمون بر مياد همينم انجام نديم فردا بدتر ميشه
بعضیا خودشون که زورشون میاد کاری انجام بدن 4 نفر دیگه هم که انجام میدن یه چیزی میگن طرف رو ناامید می کنن(ناراحت نشی منظور شما نیستی کلی گفتم)
من اتفاقا خوشحالم از همچین انتقاداتی
ولی متاسفانه جوابایی که از وزیر اون عکسا رو دیدم خیلی ناراحت شدم
یعنی کلا اینا گریز از قانون دارن هر چیزی رو راحت میتونن توجیح کنن متاسفانه
کسی اهمیت نمیده بابا مگه اینترنت مثل ماشینه که باید اینقدر پول بدیم اخه چرا
imanparsa
04-12-2014, 01:40
من فکر میکردم روز به روز بهتر میشه اینترنت (حالا شاید با روند کند) اما به سمت محدودیت کمتر و سرعت بیشتر پیش بره;
اما حالا میبینم اینترنت متاسفانه داره به سمت محدودیت بیشتر پیش میره
بعد از مخابرات و پارس آنلاین , شاتل نیز ترافیک رایگان ساعت شبانه را حذف کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr saeed
04-12-2014, 02:05
آقا این شاتل هم به جمع شرکت های دغلباز اینترنت اضافه شد,
عوضی های حقه باز با حقه کثیفشون چند ماه پیش مشترک هاشون رو با یه طرح از پیش برنامه ریزی شده از 512 کشوندن به 1 مگ به بهانه اینکه زیر 512 دیگه شبانش پولی شده و با دادن هزینه بیشتر سرویستون رو تغییر بدین به 1 مگ که شبانش رو رایگان باقی میزاریم!!
حالا که مشترکاشون هزینه بیخودی 1 مگ رو که سرعتش هییییییچ فرقی با 512 نداره رو پرداخت کردن شاتل نقشه بعدی پلیدش رو اجرا کرد و سرعت های بالاتر از 1 مگ رو هم شبانه رایگانشون رو برداشت و پولی کرد. مطمئنم نقشه های بدتر از اینها هم در آینده نزدیک تو برنامه هاشون هست که بر سر مشترک های بیچارشون بیارن.
یعنی بی شرم تر و کلاه بردارتر از این شرکت ها وجود نداره.
یک نانوا وقتی گرون می کنه همه دنبالش می کنن دیگه دیدی کسی نون ارزون بده ؟
پس منتظر فنا وا , های وب , آسیاتک و ... اینها هم باشید دیر یا زود همه اجرا می کنن
البته این هم بگم شش ماه دیگه همون یادشون می ره اصلا شبانه ای بوده همه به وضع جدید عادت می کنن
Mr saeed
04-12-2014, 02:10
البته بی تاثیر هم نیست...
بالاخره نزدیک انتخابات مجبورن یه نگاهی به اون پایین مایینا بندازن....
باور کن بعضی وقتا هم هست که اصن خبر ندارن توی مملکت چه خبره! اینجوری حداقل باخبر میشن چه خدماتی ارزنده ای! :n02: دارن به ما ارائه میدن!
قربون برم یک چیزی بگم تا ته قضیه برو سال بعد بودجه کشور 30% کم شده نون شب مردم گرون شد چه برسه اینترنت , فردا خواب بیدار شدی دیدی برای هر بار خاموش کردن مودم باید 100 تومان بدی شک نکن ...
من یکی باور نمی کردم لواش بشه 225 حالا شد مگه چی شد ؟ آبی هم از جوون های این دوره زمونه گرم نمی شه مشکل از 36 سال پیش شروع و ادامه داره و خواهد داشت
shahram20
04-12-2014, 03:38
بعد از اون پستی که ارسال کردم ( تصویر از پیج وزیر ) کامنتهای شما دوستان خوبم رو خوندم.
در کل ما سواری دادن رو خوب بلد شدیم. اگه فردای خدا یارو گفت هر گیگ 50000 تومن، با کمال میل پرداخت میکنیم و جیکمون هم در نمیاد.
من دیگه حرفی ندارم ... وقت کردین اینو هم خوب بخونین:
پیروز باشید.
:n16:
بعد از اون پستی که ارسال کردم ( تصویر از پیج وزیر ) کامنتهای شما دوستان خوبم رو خوندم.
در کل ما سواری دادن رو خوب بلد شدیم. اگه فردای خدا یارو گفت هر گیگ 50000 تومن، با کمال میل پرداخت میکنیم و جیکمون هم در نمیاد.
پیروز باشید.
داداش بی خیال اعتراض شو اینجا بخوایی اعتراض کنی هزار و یک برچسب میخوری
از ایرانی جماعت انتظار بیشتر از این نمی ره
هر چی ازشون دزدی بشه هیچ کاری نمیکنند بعد یکی هم بخواد اعتراض بکنه شروع میکنند به مسخره و برچسب زدند:n27:
به قول معروف خلایق را هر چه لایق به ما چه!!
Mr saeed
04-12-2014, 12:54
پیروز باشید.
باید قبول کردن که بعضی از کاربران % زیادی از شبانه سو استفاده کردن همین پارس غیر این بود 2 مگ می فروخت 10 مگ می بست ولی یوزر که 5 گیگ احتایج داشت شبی 20 گیگ هم می زد فردا فایل ها پاک می کرد ...
شبانه باید جوری پیاده بشه نیاز واقعی کاربران بدون هزینه اضافی بر آورده بشه یوزری می خواد بیشتر دانلود کنه هزینه بیشتری بده مثلا تا 5 گیگ رایگان بعد 5 گیگ با تخفیف بهترین روش همین بود
در همین خبری لینک زدید ببنید مجارستان کشور بدهکاری هست می خواد اینطوری در آمد زایی کنه مثل ایران تنها فرقش اینه اونها می تونن اعتراض کنن ولی ما نمی تونیم
Alone-Star
04-12-2014, 13:29
بله اونجا (مجارستان) بخاطر پفترینگ و مالیات به ازای 1گیگ ترافیک شلوار نخست وزیر را کشیدن سرش و بقیه داستان که توی خبرگذاری اومده و میدونید...
البته اونجا فرقش اینه که بابت هر چیزی که دارند تلاش کردند تا به دستش بیارند و در نهایت قدرشو میدونن و لیاقتشو دارند.
اینجا همش دور همی حرف میزنند بیکار نمونند :n09:. یک اعتراض ساده میخواستن به پارس کنن مثل لشکریان شیر برنج از هم وا رفت با تحریک دقیقه 90 اون شرکت. :n31:
پس نتیجه میگیریم فقط لاف و حرف میزنیم و همه چیز هم میخواهیم و منطقا اگر بدستش هم بیاریم لیاقتشو نداریم. هر چند بدست آوردنش هم جز خیالاته اینجا... :n09::n31:
از قدیم گفتن:
باد آورده را باد میبره.
قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر گوهری.
پیشنهاد من به دوستان اینه که کلا کمپین و اعتراض نکنید سنگین ترید.
و اینکه نوش جـــــــــــــــون :n09:
همه بگین ما اعتراض داریم به سرَت نیاز داریم:n20::n31:
من که دارم دیوونه میشم زندگی بدون اینترنت و بازبدتر از اون نبود ساعاتی حتی در نیمه شب که بخوام با خیال راحت برم نت، هیچ فرقی با قرن بوق نداره
اینم خبری که الان وب سایتش رو در تلویزیون دیدم و یکی از خبر های سایت !!!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اینترنت در ایران تحریم شد یعنی موفق عمل کرده ایم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج رسانه ملی دومین همایش گردانهای سایبری بسیج صداوسیما شنبه هشتم آذر ماه با حضور سردار نقدی رئیس سازمان صداوسیما مهدی اخوان بهابادی قائم مقام رئیس صداوسیما وعلی اصغر جعفری مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج و بسیجیان رسانه ملی در مرکز همایش های صداوسیما در حال برگزاری شد.
مهدی اخوان بهابادی قائم مقام رییس صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین در ابتدای سخنان خود گفت: خدا را شاکرم اینگونه تقدیر شد اولین حضور رسانه ای من در محفل بسیجیان سازمان رقم بخورد. این را نعمت می دانم و امیدوارم تا زمانی که در این سازمان مشغول به انجام وظیفه هستم قدر این نعمت را بدانم و انشالله با روحیه بسیجی فعالیت کنم.
وی افزود: حوزه سایبری یا فعالیت های مجازی امروزه به حدی فراگیر شده که کمتر کسی را می شود پیدا کرد که منکر اثر و نفوذ گسترده این حوزه شود. اکنون دوران اشغال جغرافیایی تمام شده و بعید است ما دوباره در این دنیا شاهد فاجعه ای مثل ایجاد رژیم غاصب صهیونیستی شویم؛ به معنای که قسمتی از زمین توسط مستکبران عالم تصرف شود. دیگر دوران کشورگشایی به معنای گذشته خود گذشته است. افکار عمومی اجازه تکرار چنین فجایعی را نمی دهند.
قائم مقام رئیس سازمان صدا وسیما تاکید کرد: این کشورگشایی ها در مدل دیگری بروز کرده است و آن هم فضای سایبری است. دیگر نیازی به قشون کشی برای جابجایی مرزها نیست. از طریق سیم و ارتباطات رسانه ای بدون هزینه گسترده می شود مرزها را جابجا کرد. اکنون اینترنت، مشابه دیگر کشورها در ایران هم تادورافتاده ترین نقاط رسیده و اگر دقت نکنیم با هزینه بسیار بسیار کمی آحاد جامعه ما می توانند در معرض آسیب فرهنگ بیگانه قرار بگیرند.
اخوان یادآور شد: آنچه که در کشور محقق می شود و دغدغه رهبر موضوع سبک زندگی می شود، قطعا یکی از ابزارهای اصلی برای ترویج سبک زندگی غربی همین حوزه فضای مجازی است. بدون جنگ و خونریزی. باید بسیار بسیار دقت کرد. باید دقت کنیم که نه تنها فضای مجازی سایر حوزه های کشور را تحت تاثیر خود قرار داده، بلکه حوزه مرتبط با صداوتصویر نیز تحت تاثیر قرار گرفته است. اگر قرار باشد سازمان صداوسیما روال و مسیر سنتی تلویزیون ها و رادیوهای قبل را طی کند، محکوم به حذف شدن تدریجی از دید مخاطبان خواهد بود. چون اکنون کاربرهای ما تنها کانال دریافت اطلاعاتشان تلویزیون نیست و قسمت قابل توجهی از اطلاعات را از طریق فضای مجازی کسب می کنند.
وی ادامه داد: فضایی که در حال حاضر اشراف کاملی به آن وجود ندارد و بسیار بسیار متنوع و شاید بتوان گفت کنترل ناپذیر است. اکثر شبکه های دنیا با موضوع رسانه های نوین یا اصطلاحا فیوچر مدیا را در دستور کار خود دارند.حساب ویژه باز کرده اند. اگر قرار است ضریب نفوذ در بین مخاطبان افزایش پیدا کند بدون رسانه های نوین این امکان پذیر نیست. ان شاءالله در کشور ما هم باید این اتفاق بیفتد. امکانات این رسانه ها گسترده هستند. شاید ساده ترین ویژگی و حداقل امتیازی که نسبت به رسانه های سنتی دارند، بحث ذائقه سنجی و ذائقه سازی به لحظه و برخط است.
اخوان تصریح کرد: اکنون وقتی برنامه ای پخش می شود مرکز نظرسنجی با هزینه بسیار و صرف زمان طولانی باید متوجه شود که مردم چقدر این محتوا را پسندیده اند. اگر این اتفاق به صورت دقیق رخ بدهد متوجه می شویم شاید برخی از محتواها جذاب است و برخی چندان مورد اقبال مخاطبان قرار نمی گیرد. رسانه های نوین این امکان را دارند که در لحظه متوجه شویم چه اقبالی وجود دارد. در سیستم های مبتنی بر آی پی، محتوایی که کاربران تحت شبکه مشاهده می کنند، ارائه کننده محتوا در همان لحظه متوجه است این تعداد کاربر محتوایش را می بینند. چون رابطه دو سویه است.
قائم مقام رئیس صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین اذعان کرد: نه تنها تعداد مخاطبان، بلکه گستره جغرافیایی و سلیقه آنها نیز همان زمان مشخص است.
وی افزود: امروزه در دنیا اطلاعات بسیار گرانبها است. پروژه های عظیمی در حال انجام است برای داده کاوی. این اطلاعات ارزشمند است و بر اساس آنها تصمیم گیری های بزرگی در کشور انجام می شود. لازم نیست محتوای پیام دقیقا استخراج شود و مثلا بگویند فلانی برای دیگری چنین پیامکی فرستاده است، البته غربی ها وقتی از نرم افزارهای آنها استفاده می کنیم این کار را می کنند.
اخوان از بروز برخی شوک ها در جامعه نام برد که مقدمات آنها در فضای مجازی ایجاد شده و چون بدون درد و خونریزی است، کسی متوجه آنها نمی شود.
وی گفت: تصور اینکه برنامه هایی که از رسانه های سنتی مثلا از شبکه های ماهواره ای آنها پخش می شود، از قبل مشخص شده اند، بسیار غلط و ابتدایی است. آنها به لحظه تصمیم گیری می کنند. ما باید در این زمینه در سازمان صداوسیما نیز فعالیت کنیم. از طریق ذائقه سنجی به لحظه می توان، ذائقه سازی کرد. اکنون ذائقه سنجی ما دیر رخ می دهد و ما به لحظه به این اطلاعات نیاز داریم.
قائم مقام رئیس سازمان صداوسیما در امور فناوری و رسانه های نوین تاکید کرد: این سازمان به عنوان اثرگذارترین رسانه کشور، اگر ذائقه سنجی به لحظه داشته باشد، می تواند بسیار موفق باشد. انشالله به یاری خداوند متعال، بتوانیم تدابیر مقام معظم رهبری را در این حوزه محقق کنیم. ایشان در زمینه پدیده های سایبری دیدگاه های خاص و ویژه ای دارند. زمانی که ایشان تدبیر کردند در کشور شورای عالی فضای مجازی شکل بگیرد، در بین همه مسئولان کشور، این دغدغه به این صورت جدی احساس نمی شد اما ایشان با تیزبینی و تدبیر به موقع جهت گیری نظام را مشخص کردند. اما اینکه امثال حقیر چقدر توانستیم در راستای تدابیر ایشان حرکت کنیم موضوع دیگری است.
اخوان تصریح کرد: اگر در حوزه فضای مجازی دقت نکنیم اصل انقلاب می تواند تهدید شود. مقام معظم رهبری حتی فرموده اند اگر دغدغه های بسیاری نداشتند خودشان موضوع فضای سایبری را اداره می کنند. ایشان می خواهند اهمیت این موضوع را نشان دهند.
وی افزود: امیدوار هستیم در سازمان صداوسیما با کمک شما، قدمی هرچند کوچک در راستای کاهش دغدغه های مقام معظم رهبری داشته باشیم و در مرحله اول با رفع تهدیدات و ایمن کردن خود و در مرحله دوم با استفاده بهینه از این فضا، جلو برویم. این فضا امتیازات بسیار ویژه ای در اختیار ما قرار داده است.
قائم مقام رییس صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین خاطرنشان کرد: زمانی می توانیم بفهمیم جمهوری اسلامی در فضای مجازی موفق بوده که دشمنان اینترنت را در کشور ما تحریم کنند اما تا زمانی که آنها توسعه آن را تشویق می کنند یعنی ما مغلوب هستیم. چرا که اکنون ضرر استفاده از این فضا بیشتر از فواید آن است. اما به محض اینکه منافع استکبار جهانی در اقصی نقاط دنیا به خطر بیفتد، آنها درنگ نمی کنند. اگر اکنون ژست گسترش دسترسی آزاد به اطلاعات را می گیرند یعنی این موضوع اکنون به نفع آنها است. باید دقت کنیم. در حالی که شدیدترین تحریم ها وضع شد حتی در حوزه دارو و آنها به بیماران ما رحم نکردند، در همین حین پیگیری می کردند خدایی نکرده کوچک ترین تجهیزاتی که در حوزه اینترنت استفاده می شود دیر به ایران نرسد و برای آنها تسهیلات ایجاد می کردند. این یعنی هنوز ما بر فضای مجازی سوار نیستیم و هنوز این اسب یاغی در اختیار نظام نیست.
وی در پایان گفت: اگر افسار این اسب در اختیار ما قرار بگیرد حتما آنها مقابله خواهند کرد. ما وظیفه داریم حداکثر سعی و تلاشمان را در این حوزه انجام دهیم تا بتوانیم در آن هم به موفقیت دست پیدا کنیم. مطمئنا این حوزه از حوزه هسته ای سخت تر نیست. با استعدادی که در کشور ما است، باید بتوانیم روی این حوزه مسلط شویم و شاهد روزی در آینده بسیار بسیار نزدیک باشیم که زمزمه های تحریم را بشنویم.
شما تا بی نهایت هم اعتراض کنین فایده ای نداره
باید از این خراب شده ی 2500 ساله رفت...
اعتراض !
کدوم اعتراض ؟
یه سر به نمایشگاه الکامپ میزدین ببینین چه خبره
تو اون هوای یخ بیشترین نفرات اطراف غرفه های باز راهزنان اینترنتی بودن
از جلوی غرفه آسیاتک رد میشدم خانومه صدام کرد بیا کمکت کنم
گفتم بفرمایید
شروع کرد تعریف کردن از کیفیت Dsl Box و گفت 200 گیگ رایگان دانلود کنید تو یه سال
گفتم شبانه تون لیمیت ه ؟ یهو زبونش بند اومد گفت آره و رفت کمک یکی دیگه !
یک ربع ساعت با مسئول فروش دزد گداگستر بحeث میکردم آخرش گفت همینه که هست
گفت بری شرکت دیگه چیز بهتری گیرت میاد ؟
گفتم حداقلش اینه که بعد از 7 سال مشترک بودن و این بی احترامی که بهم کردین حداقلش اینه که
نمیزارم بیشتر از این بهم توهین بشه
اینجا هم اگه کسی میاد فقط به خاطر تخلیه بار روانیش ه نه اینکه کار خاصی بکنه
همه جا جلو اعتراض و میگیرن و فیلتر میکنن
اگه هم اینجا رو فیلتر نکردن و تایپیک ها بازه به خاطره اینه که ما حرفامون و بزنیم تا خالی بشیم و به عمل نرسه
saeeddeeas
21-12-2014, 17:07
مبین نت هنوز شبانه رو ورنداشته که از این بعیده نگهش داره چون خیلی دزد و گرون فروشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.