ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2015

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

N E X T
02-12-2014, 19:51
سلام کسی میدونه این ارور ماله چیه میخام انلاین بازی منم این ارور رو میده؟؟؟؟؟account verification failed.please try to login again at a later time.

alaydyn
02-12-2014, 21:20
هر موقع می خواهم بدونم اوضاع سرورها چه طوره میرم اینجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

akharen
02-12-2014, 21:38
سلام وقتی کرک جدید رو میزنم واسه انلاین روی ایکن بازی که میزنم پیغام خطا میده یه چیزی مثل اینکه بازی نصب نیست تو پرانتز 0000142*0نوشته شده کرک بازی رو که دوباره میزنم بازی بالا میاد ولی کرک انلاین نه?? ورژن10101

GamesEdit
03-12-2014, 00:03
این ارور بخاطر شلوغ بودن سرور هاست مجددا در زمان دیگری امتحان کنید

GamesEdit
03-12-2014, 00:05
سلام کسی میدونه این ارور ماله چیه میخام انلاین بازی منم این ارور رو میده؟؟؟؟؟account verification failed.please try to login again at a later time.

سلام وقتی کرک جدید رو میزنم واسه انلاین روی ایکن بازی که میزنم پیغام خطا میده یه چیزی مثل اینکه بازی نصب نیست تو پرانتز 0000142*0نوشته شده کرک بازی رو که دوباره میزنم بازی بالا میاد ولی کرک انلاین نه?? ورژن10101

N E X T
این ارور بخاطر شلوغ بودن سرور هاست مجددا در زمان دیگری امتحان کنید

akharen
خدمت شما توی سایتم گفتم مشکل از نت فروم وورک هست و راه حلشم اونجا توضیح دادم

Shr776
03-12-2014, 00:37

computer-times
03-12-2014, 02:33
بازی خیلی خوب شده من واقعا دارم لذت میبرم

اره واقعا همینطوره منم خیلی باهاش حال میکنم و میشه گفت تمام اشتباهات 2014 رفع شده:n39:

naim697
03-12-2014, 03:29
به این نسخه آپدیتی که آپدیت نکنید چون دیگه نمیشه بازی را انلاین کنید .

هنوز هم هیچ کرکی برای این اپدیت نیومده با اروز مواجه میشید .

دست به بازی نزمدی همینجوری ادامه بدید .

اطلاعات اشتباه نده مردم بیکار نیستن بشین مجدد بازی را نصب کنن

با درود خدمت دوستان
دوستانی که انلاین بازی میکنن به دلیل اومدن نسخه 1.01.01 نمیشه با کرک و این شکل مجودی که دارید برید سراغ بازی
ابتدا
تو این سایت بالا آپدیتشو دانلود کنید و نصب به محل بازی
بعدش کرک آنلاین برای این نسخه رو از این سایت زیر دانلود بکنید و برید سراغ بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] X-3DM.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع
یاس دانلود

کرک سالمه میتونید استفاده بکنید

N E X T
03-12-2014, 03:34

من دست زدم خراب شده انلاین :n03: راست میگه دست نزنین

esfhost
03-12-2014, 10:10
من به نسخه 32مگابایتی آپدیت کردم
حالا یه سوال دارم چجوری اسم تیم های انگلیسی را درست کنم؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

IRAN_KING
03-12-2014, 10:33
من به نسخه 32مگابایتی آپدیت کردم
حالا یه سوال دارم چجوری اسم تیم های انگلیسی را درست کنم؟

این اپدیت چه تغییراتی ایجاد می کنه ؟

esfhost
03-12-2014, 10:35
این اپدیت چه تغییراتی ایجاد می کنه ؟
نمیدونم چون قبلش زیاد بازی نکردم اما به نظرم روونتر شده بازی و واقعی تر شده موقع تعویض و بازی کردن با توپ

hasani2008
03-12-2014, 11:11
با سلام دوستان مشكلي در بازي دارم در قسمت تنظيمات همه چيز good است يعني سيستمم بالاست ولي بنا ب دلايلي فعلا مانيتورم crt است . نميدونم مشكل چيه كه بازي گاهي لگ داره يعني افت فريم شديد گاهي اهسته ميشه بازي . ممنون ميشم راهنمايي كنيد. گرايكم 2گيگ ati با اخرين اپديت هست

akharen
03-12-2014, 12:56

من مجبور شدم دوباره نصب کنم بازی رو بعد اپدیت رو زدم و کرک انلاین مشکل حل شد

Aznasleaftab
03-12-2014, 16:43
ببخشید که درخواستم رو اینجا مطرح می کنم؛ ولی خب از اونجایی که این تایپیک خیلی پر بازدیده و تایپیک pes 13 کمتر بازدید کننده داره، با اجازتون همینجا درخواستم رو مطرح می کنم:

من چند وقتی هست که دنبال یه پچ ویژه ی جام جهانی و کلا تورنمنت های ملی با حضور تمام تیم های ملی جهان و ایضا تیم های قدیمی جام های گذشته و . . . هستم و دو سه جا هم این موارد رو پیدا کردم که یا نتونستم دانلود کنم و یا نتونستم نصبش کنم!

البته یه پچ تو این مایه ها پیدا کردم:
PES 2013 Every 4 Years! World Cup History Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی نمی دونم این پچ رو چه جوری باید نصب کنم و یا نمی دونم کجا باید بریزمش و خلاصه نمی دونم چه جوری این پچ رو باید استفاده کنم؛
خواهش می کنم از دوستان، اگر کسی نحوه استفاده و نصب این پچ رو بلده، منو راهنمایی کنه؛ کامل و ساده!

دست گلتونم درد نکنه اگه این لطفو در حق من بکنین! :n16:

GamesEdit
03-12-2014, 16:58
من مجبور شدم دوباره نصب کنم بازی رو بعد اپدیت رو زدم و کرک انلاین مشکل حل شد

دوست عزیز نیازی به پاک کردن بازی نبود شما میتونستید همون کرک قبلی رو جای گزین کنید که البته با ورژن جدید همخوانی نداره و آنلاین نمیتونید بازی کنید ولی که در این مورد هم میتونستید فایل های آپدیت رو هم جای گزین فایل های اصلی بکنید که البته چون ستاپ دار هست یکم سخته احتمالا واسه همین مجبور شدید بازی رو پاک کنید با همه این تفاسیر اگه چیزی این وسط مشکل داشته باشه خود آپدیت هست نه کرکش چون اگه کرک مشکلی داشته باشه راحت میشه با کرک دیگه مثل کرک ریلودد جای گزینش کرد !

در ضمن به همه دوستان پیشنهاد میدم که تا یکی دو ماه آینده هیچ گونه پچ یا ادیت یا کرک و... را بدون بکآپ گرفتن از فایل های مشابه و اصلی نصب نکنید ! چون همه چیز هایی که الان منتشر میشه ورژن بتاست و مشکلاتی داره پس سعی کنید اگه چیزی رو میخوای وارد بازی کنید حتما قبلش از فایل های اصلی کپی تهیه کنید مخصوصا واسه وارد کردن ادیت به بازی مثل چهره ، لباس و... حتما از فایل DpFileList.bin کپی تهیه کنید و جایی نگه دارید که در صورت خراب بودن ادیت بتونید فایل های قبلی که وارد بازی کردید را برگردونید

MINOR
03-12-2014, 17:36
الان بالاخره چیکار کنیم ؟
آپدیت کنیم یا نه !؟

آنلاین به مشکل میخوره ؟

AhmadReza.
03-12-2014, 18:00
الان بالاخره چیکار کنیم ؟
آپدیت کنیم یا نه !؟

آنلاین به مشکل میخوره ؟
با این روش که اقای mechanicali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو صفحه ی 199 گفت بازی رو اپدیت کن .سالمه.
من خودم انلاین میزنم مشکلی نداره.

hasani2008
03-12-2014, 18:31
منم راهنمايي كنيد ببخشيد اگه اسپمه

kurosh08
03-12-2014, 20:15
آقا PES2015 عااااااااالیه
من کلاً شاید 5 بار هم نسخه 2013 و 2014 رو بازی نکرده بودم ولی از وقتی 2015 رو نصب کردم هر شب با داداشم بازی میکنیم :n19:
خیلی باحاله.
من که از 2015 خیلی راضی ام
دوباره برگشت به دوران اوجش

Shr776
03-12-2014, 21:06

چرا بیخودی برای مردم تعیین تکلیف میکنی شما
این کرک 1.01.01 بدرستی کار میکنه
ابتدا باید بازی رو مجدد نصب کرد بعد اپدیت 1.01.01 رو ریخت بدون کرکش و بعدش هم کرک جدید انلاین یعنی 1.01.01 رو ریخت
من براحتی دیشب بازی کردم
شما هم اگر اعتقادی به این چیزا نداری مجبور نیستی بیای انلاین بازی کنی
با تشکر

mechanicali
03-12-2014, 21:25
چرا بیخودی برای مردم تعیین تکلیف میکنی شما
این کرک 1.01.01 بدرستی کار میکنه
ابتدا باید بازی رو مجدد نصب کرد بعد اپدیت 1.01.01 رو ریخت بدون کرکش و بعدش هم کرک جدید انلاین یعنی 1.01.01 رو ریخت
من براحتی دیشب بازی کردم
شما هم اگر اعتقادی به این چیزا نداری مجبور نیستی بیای انلاین بازی کنی
با تشکر
دادا مای کلوبت روبه راهه؟بازی میکنی؟یا بازم میندازه بیرون

Shr776
04-12-2014, 15:39
مای کلاب هر از گاهی بیرون میندازه ولی از وقتی انتی ویروس رو غیر فعال کردم بیرون انداختنم خیلی کم شده ولی جدیدا داخل تورنمنتهای معمولی نمیشه

sasan.69
04-12-2014, 22:49
رفقا الان داشتم بازی نصب میکردم اخر نصب این پیغام اومده و خواستم پاکش کنم اما دیدم باز این پیام میده؟.عکس هم زمانی که میخوام اجرا کنم

از بین این نرم افزارا اباید چیزی رو نصب کنم؟(xp دارم)

ali-u
04-12-2014, 23:27
رفقا الان داشتم بازی نصب میکردم اخر نصب این پیغام اومده و خواستم پاکش کنم اما دیدم باز این پیام میده؟.عکس هم زمانی که میخوام اجرا کنم

از بین این نرم افزارا اباید چیزی رو نصب کنم؟(xp دارم)

دوست عزیز این بازی تو ویندوز xp نصب نمیشه

ما هم خواستیم نصب کنم همون خطای Dll داد

انگار فعلا راه حلی نداره

sasan.69
05-12-2014, 01:05
دوست عزیز این بازی تو ویندوز xp نصب نمیشه

ما هم خواستیم نصب کنم همون خطای Dll داد

انگار فعلا راه حلی نداره

ای بابا چقدر بعد کامل نصب شد ایندفه اما همین پیامو میده..رو جعبش نوشته بودxp:n03:

akharen
05-12-2014, 09:01
دادا مای کلوبت روبه راهه؟بازی میکنی؟یا بازم میندازه بیرون
مای کلوبت چیه روش بازیش چطوریه؟

farshad_pes9
05-12-2014, 10:59
سلام.
دوستان steam رو نصب کردم،اکانت ساختم،فایلهارو کپی کردم،فیکسر رو هم نصب کردم،اما نمیدونم چطور باید آنلاین بازی کرد،بزرگواری میکنین راهنمایی کنید،ممنون

mechanicali
05-12-2014, 12:10
مای کلوبت چیه روش بازیش چطوریه؟

همون مستر لیگ انلاین هستش بازیکن میخری و انلاین با افراد مسابقه میدی و امتیاز جمع میکنی
یه ایرادی که داره اینه وقتی بازی میکنی میبینی یهو انداختت بیرون و نتیجه اون بازی میشه 3بر0 باخت

kurosh08
05-12-2014, 12:57
این Live آپدیت هایی که هر چند روز یه بار میان رو چطوری دریافت کنیم؟
اتوماتیک آپدیت میشه؟

Milad4171
05-12-2014, 15:05
سلام.
آخرین آپدیت چه ورژنی هست ؟ کرک هم واسش اومده ؟ چون من بلاخره استریم رو آپ کردم واسه آنلاین میگه باید بازی رو آپدیت کنی !

MINOR
05-12-2014, 21:05
کسی نمیاد بازی؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

sh16016
05-12-2014, 22:08
کسی نمیاد بازی؟
هیچکس نیست چرا امشب !؟

من بازی رو از بیرون خریدم نسخه بدون کرکه حالا چجوری میتونم آنلاین بازی کنم ؟ مراحلشو میگی یا لینک بدی ؟

kiar
05-12-2014, 22:24
سلام.
آخرین آپدیت چه ورژنی هست ؟ کرک هم واسش اومده ؟ چون من بلاخره استریم رو آپ کردم واسه آنلاین میگه باید بازی رو آپدیت کنی !

من بازی رو از بیرون خریدم نسخه بدون کرکه حالا چجوری میتونم آنلاین بازی کنم ؟ مراحلشو میگی یا لینک بدی ؟

سلام

تو این لینک ها کامل توضیح داده شده :

اگه بعد از آپدیت بازی با آنلاین مشکل داشتین سیو بازیو پاک کنین درست میشه.

farshad_pes9
05-12-2014, 23:36
دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید،میرم توی بازی توی قسمت بازی دوستانه آنلاین،میگه بازیتو باید آپدیت کنی،چه باید کرد؟!

sh16016
05-12-2014, 23:48
من همه چی نصب کردم بار اول رفت تو بازی تا مرحله مشخص کردن اسم هرچی با کیبرد زدم نشد اومدم بیرون نمیره تو بازی میگه this item is currentlly unavailble in your region

کلا دیگه آنلاین و آفلاین تو بازی نمیره !! خیلی خوشحال شدم فک کردم موفق شدم :(

sh16016
06-12-2014, 10:22
کسی نیست یه کمکی بکنه ما ام بتونیم آنلاین بازی کنیم ؟؟؟:n28:

AhmadReza.
06-12-2014, 11:29
دوستان تاخیر تو بازی برای چیه؟:n37:
از من 50 درصد یک بازی صحنه اهسته هست:n03:

Talar2009
06-12-2014, 14:15
دیگه نمیدونم آنلاین بازی کنم ، میگه باید pes 2015 آپدیت شه ! مشکل از کجاست

SPIRIT PALST III
06-12-2014, 14:51
دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید،میرم توی بازی توی قسمت بازی دوستانه آنلاین،میگه بازیتو باید آپدیت کنی،چه باید کرد؟!

کرک آپدیت رو ریختید؟: Update.1.01.01.Online.FIX-3DM

یعنی این کرک و ریختید و باز پیغام میده؟

™...
06-12-2014, 15:53

با آمدن آپدیت بازی نسخه 1.01.01 برای آنلاین بازی کردن مراحل زیر رو دنبال کنید.

کسانی که قبل از آمدن آپدیت 1.01.01 بازی آنلاین بازی میکردند دیگر نیازی به اجرای مراحل .2 .3 ندارند.

1. فایل فشرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
2. Steam را نصب کنید و اجرا کرده . صبر کنید تا آپدیت شود.
3. FixRepair را نصب کنید .
4.محتویات فولدر Mount درمحل سیو بازی را پاک کنید . مسیر زیر در WIN 8.1 :
C:\Users\M\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount
5. آپدیت بازی رو در مسیر نصب بازی نصب کنید.
6. محتویات فولدر Crack را در مسیر نصب بازی کپی کنید تا جایگزین شوند .( محتویات فولدر Crack را چه کسانی که قبلا آنلاین بازی میکردند و چه کسانی که برای اولین بار میخواهند بازی کنند باید درمسیر نصب بازی کپی کنند .)
7. بر روی آیکون بازی راست کلیک کرده و جهت اجرا بازی حتما run as administrator را انتخاب کنید.
8. برای بازی آنلاین به قسمت Freindly Lobby Match بروید . سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .

در ضمن اگر با انجام این مراحل باز به مشکل برخوردید و وارد بازی آنلاین نشد بازی را کلا پاک کرده و دوباره نصب کنید و مراحل بالا را دوباره انجام دهید .

SPIRIT PALST III
06-12-2014, 16:54

با آمدن آپدیت بازی نسخه 1.01.01 برای آنلاین بازی کردن مراحل زیر رو دنبال کنید.

کسانی که قبل از آمدن آپدیت 1.01.01 بازی آنلاین بازی میکردند دیگر نیازی به اجرای مراحل .2 .3 ندارند.

1. فایل فشرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید.
2. Steam را نصب کنید و اجرا کرده . صبر کنید تا آپدیت شود.
3. FixRepair را نصب کنید .
4.محتویات فولدر Mount درمحل سیو بازی را پاک کنید . مسیر زیر در WIN 8.1 :
C:\Users\M\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount
5. آپدیت بازی رو در مسیر نصب بازی نصب کنید.
6. محتویات فولدر Crack را در مسیر نصب بازی کپی کنید تا جایگزین شوند .( محتویات فولدر Crack را چه کسانی که قبلا آنلاین بازی میکردند و چه کسانی که برای اولین بار میخواهند بازی کنند باید درمسیر نصب بازی کپی کنند .)
7. بر روی آیکون بازی راست کلیک کرده و جهت اجرا بازی حتما run as administrator را انتخاب کنید.
8. برای بازی آنلاین به قسمت Freindly Lobby Match بروید . سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .

در ضمن اگر با انجام این مراحل باز به مشکل برخوردید و وارد بازی آنلاین نشد بازی را کلا پاک کرده و دوباره نصب کنید و مراحل بالا را دوباره انجام دهید .

این کرکی که گذاشتید همینه؟؟؟: Update.1.01.01.Online.FIX-3DM

mohsen-jj
06-12-2014, 17:11
سلام من این آپدیت 1.01.01 رو که ریختم نقل و انتقالات قدیمی شد مثلا دیماریا منچستر نیست ٍ آلونسو تو بایرن نیست و ... مشکل از چی بوده مال شما اینجوری نشد ؟
راستی قبلا پرسیدم کسی جواب نداد ضربه آزاد که میخوام بزنم بازیکن پشت توپ عوض نمیشه یعنی اون گزینه ش خاموشه باید چیکار کنم ؟

alaydyn
06-12-2014, 17:48
سلام من این آپدیت 1.01.01 رو که ریختم نقل و انتقالات قدیمی شد مثلا دیماریا منچستر نیست ٍ آلونسو تو بایرن نیست و ... مشکل از چی بوده مال شما اینجوری نشد ؟
راستی قبلا پرسیدم کسی جواب نداد ضربه آزاد که میخوام بزنم بازیکن پشت توپ عوض نمیشه یعنی اون گزینه ش خاموشه باید چیکار کنم ؟

دسته بازی من استاندارد نیس ت از این نوع چینی های 20 تومانیه روی این دسته کلید select میشه و روی دسته دیگرم همون کلید روش نوشته 9 از این استفاده کنی می تونی بازیکن عوض کنی
برای قرار گرفتن دو بازیکن پشت توپ هم کلید L1 و کلید جهت به سمت بالا را باید بزنی

موفق باشی

sh16016
06-12-2014, 20:04
من بعد از سالها فیفا بازی به عشق آنلاین اومدم اینجا و دارم آنلاین بازی میکنم ولی همه بازیارو میبازم ! حالم گرفته شده !! ولی سطح اکثرا بالا نیست و 1-0 2-1 میبازم واااای که اگه فیفا بود !! از همه چی بدتر این تاخیر 0.5 ثانیه ای بازیه که تا پاس رو میزنی 0.5 ثانیه بعد عمل میکنه

katlots
06-12-2014, 20:24
این قسمت مای کلاب چجوریاس کجاش باید رفت برا بازی توضیح مفصل بدین بازی می کنم منتهی فقط کامپیوتره اونم همش می بازه

:n25:

Farshadd
06-12-2014, 20:43
آقا این pes 2015 نسبت به fifa15 و fifa14 چطوره؟

میشه نسخه کرکیش رو هم آپدیت کردت؟
میشه با نسخه کرکی آنلاین بازی کرد؟

سیستم مورد نیاز؟

تشکر.

farshad_pes9
06-12-2014, 22:27
کرک آپدیت رو ریختید؟: Update.1.01.01.Online.FIX-3DM

یعنی این کرک و ریختید و باز پیغام میده؟

یکی از دوستان همینو گفت،انجام دادم درست شد،ممنونم ازت:n12:

AhmadReza.
06-12-2014, 22:48
دوستان تاخیر تو بازی برای چیه؟:n37:
از من 50 درصد یک بازی صحنه اهسته هست:n03:

کسی میدونه؟؟:n27:

sh16016
07-12-2014, 09:37
آقا من کرکو میریزم میره تو بازی تا وقتی بازی کنم اوکیه میام بیرون دیگه نمیره میگه not availble in your region
استیمم این ارور رو میده

IRAN_KING
07-12-2014, 13:55
سلام
کسی مستر لیگ بازی می کنه این گزینه های جدید جایی هست کامل توضیح داده باشه درمورد خرید و فروش بازیکن ؟!

N E X T
07-12-2014, 15:33
سلام من پینگم عالیه واسه انلاین اصلا تایم اوت هم ندارم پینگمم 140e ولی میخام انلاین بازی کنم دقیقه ی 30 lag میشه از بازی میاد بیرون کسی میدونه مشکل از چیست؟

keyhan123
07-12-2014, 15:43
سلام من پینگم عالیه واسه انلاین اصلا تایم اوت هم ندارم پینگمم 140e ولی میخام انلاین بازی کنم دقیقه ی 30 lag میشه از بازی میاد بیرون کسی میدونه مشکل از چیست؟
کدوم ای اس پی هستی؟

N E X T
07-12-2014, 18:06
کدوم ای اس پی هستی؟

پارس انلاین

farshad_pes9
07-12-2014, 19:33
هر وقت یه برنامه جدید پیش میاد،بعد از یه روز بازی کردن آنلاین ،الان موقعی که میخوام برم توی بازی میزنه install failed،چه باید کرد،دوباره هم بازیرو نصب کردم همینو میگه،دوستان لطفه راهنمایی کنید!!

M E S S I
07-12-2014, 21:13
هر وقت یه برنامه جدید پیش میاد،بعد از یه روز بازی کردن آنلاین ،الان موقعی که میخوام برم توی بازی میزنه install failed،چه باید کرد،دوباره هم بازیرو نصب کردم همینو میگه،دوستان لطفه راهنمایی کنید!!

در این مسیر C:\Users\....\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount و C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\save یک فایل وجود داره با نام live000000 اونو پاک کن.سیستمت رو ریست کن.درست میشه.

id: Jm2009

katlots
07-12-2014, 22:07
این بازی دیگه چه مرگشه یه بار
install failed اخطار میده یه بار می گه نمیتونه وصل شه سرور شلوغه و کلی چرت وپرت دیگه.سی دی کی این چنده؟
:n24:

katlots
07-12-2014, 22:16
اینم اخطار جدید this serivieis currently unavaliable خستم کرد
:n23:

farshad.88
07-12-2014, 22:28
کاش انلاین بازی کردن رو راه نمیانداختند. هر وقت میام انجمن درباره مشکلات انلاین بازی کردن صحبت میکنید. کاش کمی درباره گیم پلی. پچ. منو ها و .. صحیت میکردید. دیگه تاپیک داره حس نوستالوژیک میگیره.

vahidreza2007
07-12-2014, 22:45
دوستان شما میتونید در بازی pes 2015 سه نوع ترکیب بچینید که شامل ترکیب رسمی یا عادی (Custom)، ترکیب دفاعی (Defensive) و همچنین ترکیب هجومی (Offensive) می باشد. گذشته از این با فعال کردن گزینه ای در تنظیمات ترکیب که در ادامه ذکر میکنم هرکدام از این سه نوع ترکیب خود شامل سه زیرترکیب یا زیر سیستم هستند که اون ها نیز به ترتیب عبارت هستند از زمان آغاز بازی یا مواقع ضربات ایستگاهی (At Kick-off)، زمانیکه شما صاحب توپ می باشید (When in possession) و زمانیکه توپ را از دست می دهید یا بعبارتی توپ در تملک تیم مقابل است (When out of possession).
اما نحوه چیدن هرکدام از ترکیب ها:
1- ترکیب رسمی یا عادی (Custom) : برای چیدن و تنظیم این ترکیب به گزینه ی ماقبل آخر در بخش تنظیمات رجوع می کنید یعنی گزینه ی قبل از گزینه ی سیو نمودن ترکیب ها (Tactical options)، در این بخش نیز بروی گزینه ی دوم (Custom) کلیک می کنید، با وارد شدن به بخش Custom نیز به گزینه ی دوم آن می روید (Formation Change)، حال در اینجا سه زیرسیستمی که قبلا توضیح داده بودم را مشاهده می کنید که با کلیک بروی هرکدام از آنها ترکیب مورد نظر خود را برای ترکیب عادی و معمول تان در هنگام ضربات ایستگاهی، زمان تصاحب توپ و وقتی توپ در اختیار حریف است انتخاب می کنید. توجه کنید اگر به فرض با انتخاب یک ترکیب برای هرکدام از گزینه های موجود قصد ادیت مکان بازیکن هایتان را دارید (Edit Position)، تنها کافیست بروی زیرسیستمی که قصد این کار را دارید دکمه ی دایره را بزنید تا یک گام به عقب برگردید و با رفتن بروی گزینه ی اول در بخش Custom یعنی گزینه ی Edit Position مکان بازیکن های مورد نظر خود را تغییر دهید. درنظر داشته باشد برای هرکدام از سه گزینه این کار قابل انجام می باشد و برای هرکدام باید ایتدا بروی گزینه موردنظر بروید و سپس با زدن دکمه ی دایره به قسمت ادیت بروید.
حال پس از تنظیم دقیق مکان مورد نظرتان برای هرکدام از بازیکن ها در ترکیب Custom، نوبت به تنظیمات دیگر برای ترکیب فوق می رسد که برای اینکار نیز در بخش Custom بروی گزینه سوم یعنی (Team Instructions) می روید. در این بخش نیز با دقت به نوشته ی بالای صفحه می توانید مشاهده کنید که شامل دو قسمت زمان تصاحب توپ و زمان از دست دادن توپ می شود که با زدن دکمه ی (RB) یا (LB) از صفحه ی اول که برای زمان داشتن مالکیت توپ است به تنظیمات صفحه ی دوم که زمان از دست دادن توپ است می روید. هرکدام از تنظیمات در این بخش توسط بازی به شکل شماتیک توضیح داده شده است ولی چند پیشنهاد برای سامان دادن به وضع دفاعی تان عرض میکنم، در صفحه ی دوم که مربوط به زمان از دست دادن توپ است یا بعبارتی شما در فاز دفاعی قرار دارید پیشنهاد میکنم تنظیمات را به این صورت قرار دهید: (Numbers on defense : Medium or Many) ،(Pressure : Conservative)، (Containment Area : Wide)، (Defensive Styles : All-out Defense) ،(تا جایی که امکان دارد پایین قرار دهید تا خط دفاعی تان خیلی جلو نیاید بخصوص برای ترکیب تدافعی : Defensive Line) و همچنین (تا جای ممکن زیاد نمایید تا تیم فشرده دفاع نماید :Compactness).
همچنین با استفاده از گزینه ی آخر در قسمت Custom یعنی (Mark Settings) می توانید بازیکن هایی از حریف را که تمایل دارید یارگیری نمایید، باید توجه داشته باشید که این یارگیری و به کل تمامی این تنظیمات زمانی در بازی اعمال می شود که شما از ترکیب Custom در بازی خود استفاده کنید.
****نکته ای که باید در اینجا عرض کنم این است که امکان دارد برخی از دوستان با ورود به قسمت Custom یا هرکدام از ترکیب های دیگر سه زیر سیستم زمان ضربات ایستگاهی، زمان مالکیت توپ و زمان از دست دادن مالکیت را مشاهده نکنند، دلیل این امر این می باشد که گزینه ی Fluid Formation برای دوستان موردنظر بروی Off قرار دارد و نیاز است تا آن را On نمایند، باید توجه کنید گزینه ی فوق در قسمت Tactical option قرار دارد****
2- ترکیب تهاجمی (Offensive) : برای چیدن ترکیب فوق به سراغ گزینه دوم یعنی (Preset Tactics) رفته و با سه حالت ضربات ایستگاهی (At Kick-off)، زمان مالکیت توپ (When in possession) و (When out of possession) روبرو می باشیم که برای هریک ترکیب موردنظر خود را انتخاب و میچینید، تنها توجه کنید ترکیب فوق با تفکر هجومی و برای زمانیکه بازی را باخته و نیاز مبرم به رسیدن به گل دارید چیده شود. در اینجا نیز Team Instructions قابل تنظیم می باشد که در تنظیمات این قسمت نیز با تفکر هجومی تنظیمات را انجام دهید بعنوان مثال میتوانید Numbers on offense را در صفحه ی اول بروی Many و Numbers on defense را بروی few قرار دهید و یا یارگیری ننمایید. همچنین توجه داشته باشید که تنظیمات Tactical Options برای هریک از حالت های Custom Offensive و Defensive مختص همان ترکیب و حالت می باشد و ربطی به دیگر حالت ها ندارد. بعنوان مثال اگر در حالت Defensive بازیکنی را یارگیری کنید این یارگیری در زمانی که از ترکیب Offensive استفاده می کنید لغو می شود.
3- ترکیب تدافعی (Defensive) : برای چیدن ترکیب تدافعی نیز به گزینه ی ماقبل آخر یعنی (Tactical options) می رویم و گزینه ی اول که Defensive می باشد را در آن انتخاب کرده و در اینجا نیز برای هریک از سه حالت فوق ترکیب خود را با تفکر دفاعی و برای زمانیکه از تیم حریف جلو هستیم یا وقتی به دنبال نتیجه مساوی هستیم می چینیم.
****باید توجه داشت برای وجود سه حالت ضربات ایستگاهی، مالکیت توپ و از دست دادن مالکیت، باید حتما به گزینه ی ماقبل آخر (Tactical options) رفته و در گزینه ی فوق مورد آخر یعنی (Fluid Formation) را از حالت Off به On تغییر می دهیم****
****لازم به ذکر است برای انتخاب بازیکنان همانطور که می دانید باید از گزینه ی اول یعنی (Lineup) استفاده نمایید اما نکته ی قابل ذکر این است که شما تنها براساس یکی از ترکیب هایتان می توانید بازیکنان را در زمین قرار دهید و این کار برای هر ترکیب عادی، تهاجمی و تدافعی بطور جداگانه قابل انجام نمی باشد****
****مورد دیگر که براساس تجربه ی شخصی ام می باشد و بعنوان پیشنهاد خدمت تان عرض میکنم این است که تلاش نمایید ترکیبی که برای هرکدام از حالت های عادی (Custom)، هجومی (Offensive) و تدافعی (Defensive) می چینید، تا جایی که ممکن است نزدیک به هم باشد. توجه کنید برای هرکدام از حالات کلی عادی، هجومی و تدافعی می توانید ترکیبی کاملا متفاوت را اعمال کنید بعنوان مثال برای حالت عادی (Custom) از سیستم 2 4 4، برای حالت هجومی (Offensive) از سیستم 3 4 3 و برای حالت تدافعی (Defensive) از سیستم 1 4 5 استفاده نمایید و کاملا این سیستم ها و تاکتیک های بخش Team Instructions آن ها با یکدیگر متفاوت باشد، مقصود بنده از شباهت ترکیب ها، شباهت آن ها در قسمت زیرسیستم های هریک از ترکیب های اصلی یعنی حالت های At Kick-off، When in possession و When out of possession می باشد، زیرا وقتی گزینه ی Fluid Formation در حالت On قرار دارد در جریان بازی با هربار تصاحب توپ یا از دست دادن آن بطور اتوماتیک سیستم شما تغییر کرده و به شکل یکی از زیرسیستم های فوق درمی آید لذا اگر این زیرسیستم ها با هم تفاوت زیادی داشته باشند نظم بازی تان به هم می ریزد یعنی سعی کنید برای هر حالت کلی عادی، هجومی و تدافعی از یک سیستم خاص استفاده نمایید و در قسمت زیرسیستم های آن ها تنها با استفاده از گزینه ی Edit Position مقداری جای بازیکن ها را عقب یا جلو نمایید****
****همانطور که ذکر شد تغییر حالت ها برای زیرسیستم های At Kick-off، When in possession و When out of possession بطور اتوماتیک انجام شده و نیازی به دخالت شما ندارد****
****مورد آخر و شاید مهم ترین نکته که اکثرا از آن بی اطلاع هستند نحوه ی تعیین و یا تغییر هریک از حالت های کلی ترکیب عادی (Custom)، ترکیب تهاجمی (Offensive) و ترکیب تدافعی (Defensive) می باشد. باید توجه کنید ترکیب اصلی در بازی pes 2015 قبل از تعیین شما و یا تا زمانیکه شما تغییری ایجاد نکنید ترکیب تهاجمی می باشد و لذا به این دلیل است که اکثر دوستان اینقدر در دفاع مشکل دارند. پیشنهاد من این است ابتدا برای هریک از سه حالت فوق ترکیب مورد نظر خود را تعیین نمایید و بازی را با ترکیب عادی (Customs) شروع نمایید یا بعبارتی این ترکیب، ترکیب اصلی و پایه شما باشد و برای زمان هایی که از حریف جلو هستید و یا عقب افتاده و نیاز به گل دارید به ترتیب با تغییر ترکیب از ترکیب های تهاجمی (Offensive) و یا تدافعی (Defensive) بهره ببرید. اما نحوه ی تعیین ترکیب موردنظر یا تغییر آن نیاز به دسته ی بازی شوک دار دارد، یعنی شما ابتدا باید دکمه ی شوک را روشن نمایید و سپس با زدن جهت بالا و یا پایین در قسمت چهار جهت اصلی دسته ی بازی از هریک از ترکیب های اصلی به ترکیب دیگر انتقال می یابید و همچنین این تغییر ترکیب در گوشه ی تصویر برای شما نمایش داده می شود تا دچار اشتباه نشده و بدانید با چه ترکیبی دارید بازی می کنید، همچنین توجه کنید در ابتدای بازی حتما ترکیب را تغییر دهید زیرا بروی حالت تهاجمی قرار دارد و تیم بسیار جلو می آید****
****در آخر نکته ای را فارغ از ترکیب ها و سیستم ها خدمتتان عرض میکنم، دوستان سعی نمایید زمانیکه بازیکن حریف صاحب توپ است تا جای ممکن ضربدر و دکمه ی سرعت را با هم نگرفته و به سمت اش نروید چون به راحتی دریبل خورده و باعث خالی شدن فضای پشت تان می شود****

sasan.69
07-12-2014, 22:47
دوستان ترفندی پچی چیزی وجود نداره که بازی ر و XP اجرا شه؟

katlots
08-12-2014, 01:07
در این مسیر C:\Users\....\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\mount و C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2015\save یک فایل وجود داره با نام live000000 اونو پاک کن.سیستمت رو ریست کن.درست میشه.

id: Jm2009
من اینکارو کردم ولی الان دیگه وصل نمیشه برا بازی
اینم اخطار جدید this service is currently unavaliable

SPIRIT PALST III
08-12-2014, 11:59
یه سوال

وقتی آنالوگ دسته رو روشن می کنیم دیگه جهت ها کار نمی کنند و باید با ls حرکت کرد!.... نمیشه که هم آنالوگ روشن باشه و هم جهت ها کار کنند؟؟؟

مرسی...

SPIRIT PALST III
08-12-2014, 12:01
من اینکارو کردم ولی الان دیگه وصل نمیشه برا بازی
اینم اخطار جدید this service is currently unavaliable

ارور this service is currently unavaliable مشکل از سرور کونامی هستش وقتی سرورهاش مشکل دارن این ارور رو میده....پاک کردن فایل live0000 مشکلی به وجود نمیاره....

nahr_hr
08-12-2014, 18:22
سلام
یه مشکل داشتم اینه که هر دسته بازی که وصل میکنم تنظیمات رو باید واسه اون دسته انجام بدم کسی مشکلو میدونه
و این که میشه یکیتون عکسی از تنظیمات دسته بازی برام بفرستین که صحیح است

mojtaba007
08-12-2014, 19:15
بهترین پچ برای این بازی کدومه که امکاناتش زیادتر از بقیه باشه؟

یه سوال این بازی مارادونا نداره؟

hitler1945
08-12-2014, 19:40

پچ که زیاد اومده ولی همشون یه مشکلی دارن . حالا که یه pes خوب اومده پچ ساز ها دبه کردن و پچ نمیدن . اگه pes edit و smoke و pesjp واسه این بازی پچ بدن عالی میشه

ali-u
08-12-2014, 20:56

پچ که زیاد اومده ولی همشون یه مشکلی دارن . حالا که یه pes خوب اومده پچ ساز ها دبه کردن و پچ نمیدن . اگه pes edit و smoke و pesjp واسه این بازی پچ بدن عالی میشه

فعلا پچ Patch Tuga Vicio از همه پچ ها کامل و مشکل چندان توش ندیدم

البته در مورد پچ pes edit هم . به احتمال زیاد pes edit واسه این نسخه پچی نمیخواد بده

masoud93
08-12-2014, 23:46
گزارشگر ژاپنی نیست برا دانلود؟

naim697
09-12-2014, 00:10
آهنگ های بازی را میخوام از کجا میتونم دانلود کنم اهنگ های داخل بازی را

linkinpark20
09-12-2014, 11:13

اسم آهنگ رو بردار تو گوگل سرچ کن دانلود کن به همین راحتی به همین خوشمزگی:n33:

ArminxXx
09-12-2014, 14:44
دوستان این راسته که PESEDIT پچ نمیده بیرون واسه بازی؟

یعنی من نمیتونم دورتموند بگیرم دیگه :(

ali-u
09-12-2014, 17:27
دوستان این راسته که PESEDIT پچ نمیده بیرون واسه بازی؟

یعنی من نمیتونم دورتموند بگیرم دیگه :(

OFFICIAL: THERE WON'T BE ANY PESEDIT.COM 2015 PATCH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سوال دوم رو متوجه نشدم !!

البته پچ های مجزای برای این نسخه اومدکه از قسمت انجمن pesedit.com می تونی دانلود کنی

ali-u
09-12-2014, 18:04

PES 2015 Soundtrack List ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zlatan_ibra
09-12-2014, 19:07
دوستان من مانیتورم خروجی صدا نداره وقتی با hdmiوصل میکنم...میشه یجوری کنیم صدا از لپتاپ بیاد بیرون یا باید هندزفری گوشمون باشه؟

Layken
09-12-2014, 20:31
دوستان من مانیتورم خروجی صدا نداره وقتی با hdmiوصل میکنم...میشه یجوری کنیم صدا از لپتاپ بیاد بیرون یا باید هندزفری گوشمون باشه؟

فکر کنم بتونی لپتاپ رو به یک اسپیکر کوچولو یا بزرگ وصل کنی اون موضع صدا ازش بیرون میاد.

Zlatan_ibra
09-12-2014, 23:32
آقا دوربین خیلی رو اعصاب هستش دائما جا میمونه...کسی راه حلی داره؟

katlots
10-12-2014, 02:40
آقا ما تو آنلاین با یه عربه داشتیم بازی می کردیم یه جور بازی می کرد از جلو دروازه توپ می فرستاد پشت بازیکنام عین پاس فرار فقط هوایی جالب اینکه اصلا قدرت ضربه پر نمیشد موندم سانترها رو هم اونجور می کشید کسی میدونه چجوریه؟
:n04::n38::n16:

sabar
10-12-2014, 10:47
سلام
ببخشید دوستان من بعد از نصب بازی تا 2 یا 3 روز راحت بازی میکنم ولی بعد از آون بازیم هم لگ پیدا میکنه هم سرعتش کم میشه
حالا چکار کنم ؟
یا حداقل بگید چطوری بازیام رو سیو کنم که بعد از پاک کردن بازی دوباره بتونم ادامش رو برم؟

katlots
10-12-2014, 14:01
آقا ما تو آنلاین با یه عربه داشتیم بازی می کردیم یه جور بازی می کرد از جلو دروازه توپ می فرستاد پشت بازیکنام عین پاس فرار فقط هوایی جالب اینکه اصلا قدرت ضربه پر نمیشد موندم سانترها رو هم اونجور می کشید کسی میدونه چجوریه؟
:n04::n38::n16:
نبود استادی راه حلی بدهد

ArminxXx
10-12-2014, 14:27
دوستان بهترین پچی که اومده کدومه؟
تو سایت PESEDIT رفتم چندتا پچ گذاشته بودن امام نمیدونم کدومو دانلود کنم!

لینک پلیز:n16:

Dav0od
10-12-2014, 15:58
دوستان بهترین پچی که اومده کدومه؟
تو سایت PESEDIT رفتم چندتا پچ گذاشته بودن امام نمیدونم کدومو دانلود کنم!

لینک پلیز:n16:

PTE Patch ورژن 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][/url]

mojtaba007
10-12-2014, 19:42
یه پچ امده حجمش خیلی بالاست
3.7 گیگه

و

MEGA PART 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!V41gnSRQ!foeiqEK2c1ZPVOqLKJqt4UKPmm4Uzg6e283ZbNU 6H6c)
MEGA PART 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!gt0AjA5a!uO8hdQYT3Yqf5seaMJ8-R9uOOjsaxr0nJOJ4IfImK5w)
MEGA PART 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!RoUgzJZR!_gHGmNfpILihajDAnVCgUw73c5IfQoIHxwjW_-RZLoA)
MEGA PART 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!s0dy3QoC!5jqqXMR3yaDFoBwwFFRH3ZqsALv7q85-ZWshvfKLMN4)

PESnext.pl Patch 2015 v1.0 [08/12/2014]

New Features:
All real team badges
All real team kits (without Serie B)
All Nations - Real Player Names
All Nations Kits
Bundesliga Kits updated
Primeira Liga Kits updated
Real Team Names read by the Commentators
Two Classic Teams Added - Manchester United 98/99 and Liverpool 04/05
Added new teams - Celtic, Maribor, Fenerbache
New Boots Added
New Adboards Added
Stadiums Pack by Estarlen Silva
Few Badges updated
New Faces For about 450 Players!
Removed Pitch Weather Mod by PesMonkey because you wanted to
Real Sky Mod Added
Referee Kits Added
Many players improved
New saveicons by TureckiRumun
and Much More!

یکی امتحان بکنه ببینه چه طوره
این هم ورزن بعدیش
PESnext Patch 2015 v0.2 – PES 2015 Patch Released 24 Nov. 2014[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Features :
Improved Nations – Bosnia and Herzegovina, Croatia, Czech Republic and Poland
Bundesliga Kits updated – SC Paderborn, Frankfurt, SC Freiburg, Hannover 96, Mainz 05, Werder Bremen
Two Classic Teams Added – Manchester United 98/99 and Liverpool 04/05
Added new teams – Celtic, Maribor, Fenerbache
New Boots Added
New Adboards Added
Few Badges updated
New Faces For Few Players
Pitch Weather Mod Added by PesMonkey
Referee Kits Added
Few players improved

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zlatan_ibra
10-12-2014, 20:39
آقا دوربینش خیلی رو اعصابه کسی راه حلی نداره؟

mohammad_1992
11-12-2014, 01:00
دوستان با چند نفر شدیم اکانت کاهش پینگ گرفتیم واسه ی من 250 بود بعد از استفاده شدم 75
قیمتش 1 گیگ 4 تومنه ولی چون چند نفر گرفتیم 250 مگ زیادی بهمون داد
اگه کسی خواست بهم خبر بده
ایمیل : mn_sb_1992@yahoo.com
استیم : mohammad acc

N E X T
11-12-2014, 02:15
دوستان با چند نفر شدیم اکانت کاهش پینگ گرفتیم واسه ی من 250 بود بعد از استفاده شدم 75

سایتش چیه؟

naim697
11-12-2014, 03:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02::n12:

سایتش چیه؟

naim697
11-12-2014, 03:17
گرون خریدی 2 گیگ 4 تومان هستش

[/QUOTE]

mehrabooni
11-12-2014, 08:09

[/QUOTE]

ادرس سایت بده ؟
کیفیت کدوم سایت بهتر هست ؟

mohammad_1992
11-12-2014, 09:26

[/QUOTE]

داداش کیفیت مهمه بعضی جاها میدن 1500 !!!!!!!!! ولی پینگ زیر 150 نمیاد

mehrabooni
11-12-2014, 09:33
داداش کیفیت مهمه بعضی جاها میدن 1500 !!!!!!!!! ولی پینگ زیر 150 نمیاد[/QUOTE]

عزیز اگه شما داری راست میگی خب سایت بده دیگه

یه سایت با کیفیت بگو

قیمت اصلا مهم نیست

mohammad_1992
11-12-2014, 09:50
داداش کیفیت مهمه بعضی جاها میدن 1500 !!!!!!!!! ولی پینگ زیر 150 نمیاد[/QUOTE]

داداش باهاش داخل یاهو در ارتباط بودم هرکاری کردم وصل نشد هر کس ازش گرفته بگه پینگش چطوره
اینم ایدی یاهو فردی که خودم ازش گرفتم : farsbanner

mohammad_1992
11-12-2014, 09:53

یه سایت با کیفیت بگو

قیمت اصلا مهم نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]

داداش من نمی دونم واقعا این فردی که معرفی شده کارش چطوره باهاش در ارتباط شدم ولی کانکشن واسه ی من جواب نداد
اون ایدی که دادم باهاش در ارتباط باشید ببینید چی میشه البته بستگی به ای اس پی شما هم داره
ولی یک فرقی داشت اون عزیز 2 گیگ میداد 4 تومن 1 ماهه بود - ولی من 1.250 گیگ گرفتم 4 تومن یک ساله هست - شاید اگه باهاش صحبت می کردم زمانش رو بیاره 1 ماه شاید کمتر واسمون حساب می کرد

mehrabooni
11-12-2014, 09:53
یه کاربر قدیمی بیاد یه سرویس خوب معرفی کنه دیگه

mohammad_1992
11-12-2014, 09:56

یه سایت با کیفیت بگو

قیمت اصلا مهم نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]

از یاهو سایتشو بپرس یادم رفته چی بود - داداش من تضمین نمی کنم که درست باشه با 3 تا از بچه ها خریدم خیلی تاثیر داشت - شبا تست کن بهتره چون روز ها پینگ خیلی بهتره الان پینگ من نسبت به شب 80 تا بهتره -

mehrabooni
11-12-2014, 09:58
اون فروشنده ی باید دنبال ما باشه
نه اینکه من دنبال اون باشم
اگه سایت داره خودش بیاد انجمن معرفی کنه وگرنه منتظر دوستان میمونم تا بیان یه سرویس با کیفیت رو معرفی کنن

mohammad_1992
11-12-2014, 09:59
سایتش چیه؟
داخل این یاهو ازش بپرسید : farsbanner
خودش طراح سایته قابل اعتماد هست

mohammad_1992
11-12-2014, 10:00
اون فروشنده ی باید دنبال ما باشه
نه اینکه من دنبال اون باشم
اگه سایت داره خودش بیاد انجمن معرفی کنه وگرنه منتظر دوستان میمونم تا بیان یه سرویس با کیفیت رو معرفی کنن

داداش فکر کردی اینجا کجاست؟؟؟؟ کجای این کشور فروشنده میره دنباله خریدار !!!!! موفق باشید

mohammad_1992
11-12-2014, 10:10
اینم مکاتبه من با همون شخصی که خریدم خواستم ببینم تخفیف میده یا نه :
Ms Nb: salam dadash
farsbanner: سلام
Ms Nb: mikhastam chand nafare dige ro biaram migoftan geron bazi jaha daran 2 gig ro midan 4 toman
Ms Nb: shoma nemitoni yek sal ro kam koni hajm ro ziad koni
farsbanner: از این قیمت که گفتین پایین تر هم پیدا میشه
farsbanner: ولی ما
farsbanner: رو سرور ها هزینه کردیم
farsbanner: قطعی نداریم
farsbanner: پشتیبانی دارم
farsbanner: کیفیت سرور ها خیلی بالاس
farsbanner is typing...
farsbanner: مشتری های خودمون هم داریم ، همه هم راضین

mojtaba007
11-12-2014, 10:12
یه پچ امده حجمش خیلی بالاست
3.7 گیگه

PESnext.pl Patch 2015 v1.0 [08/12/2014]

New Features:
All real team badges
All real team kits (without Serie B)
All Nations - Real Player Names
All Nations Kits
Bundesliga Kits updated
Primeira Liga Kits updated
Real Team Names read by the Commentators
Two Classic Teams Added - Manchester United 98/99 and Liverpool 04/05
Added new teams - Celtic, Maribor, Fenerbache
New Boots Added
New Adboards Added
Stadiums Pack by Estarlen Silva
Few Badges updated
New Faces For about 450 Players!
Removed Pitch Weather Mod by PesMonkey because you wanted to
Real Sky Mod Added
Referee Kits Added
Many players improved
New saveicons by TureckiRumun
and Much More!

یکی امتحان بکنه ببینه چه طوره

این هم لینک مستقیمش

mohammad_1992
11-12-2014, 10:15
اینم سایتش
هر کس خرید به من خبر بده تا بگم من معرفی کردم حجم اضافه بهتون بده

mohammad_1992
11-12-2014, 10:16
این هم لینک مستقیمش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش ارور میده

mohammad_1992
11-12-2014, 10:19
داداش ارور میده

درست شد----------

mehrabooni
11-12-2014, 10:40
یه پچ سازگار با انلاین معرفی کنید

mohammad_1992
11-12-2014, 12:43
یه پچ سازگار با انلاین معرفی کنید

همون پچ Power_Patch من دارم اکی هست این یکی رو تست نکردم لینک درست حسابی نداره

SPIRIT PALST III
11-12-2014, 12:45
با سرور piring واسه من 149 بود شد 107 البته تو زمان های متفاوت فرق می کنه واسه من تا 87 هم اومده ..... از سرور godping هم داشتم دیگه حال نداشتم از اون هم عکس بگیرم ولی piring واسه من بهتر بود....

mehrabooni
11-12-2014, 12:47
با سرور piring واسه من 149 بود شد 107 ..... از سرور godping هم داشتم دیگه حال نداشتم از اون هم عکس بگیرم ولی piring واسه من بهتر بود....

پس به نظرتون از این سرویس استفاده کنیم بهترینه

SPIRIT PALST III
11-12-2014, 12:55
مشکل اینجاست که یکی دو تا نیستن ولی همشون باید توی سایتشون اکانت تست بزارن شما باید اول با اکانت تست هر کدوم رو تست کنی هر کدوم بیشتر پائین آورد اون رو بگیرید در ضمن godping چهار تا سرور داره که دو نوع پروتوکل داره که یه نوعش برای من جواب نداد و فقط از 2 تا سرورش می تونم استفاده کنم. piring پنج تا سرور داره با همشون وصل شدم....

mohammad_1992
11-12-2014, 13:33
اره بهتره همه رو تست کنید من چنتا تست کردم این واسم پایین ترین رو اورد - هر کس از این نفری که ما معرفی کردیم خرید بهم یوزرشو بگه تا 250 مگ رو اضافه کنه براش

peyman_omnia2
11-12-2014, 16:22
سلام دوستان
آیا این بازی رو سیستم من اجرا میشه؟
pes2014 که لک و افت فریم داشت
لطفا کمک کنین که من عاشق pes هستم و فعلا رو pes2013 هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محرمانه
11-12-2014, 21:41
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ ن پ اجرا نمیشه

peyman_omnia2
11-12-2014, 21:57
پ ن پ اجرا نمیشه

اخه pes2014 افت فریم و لک داشت یهنی این سیستم پایین تری میخواد؟

vivabarca
11-12-2014, 22:11
اخه pes2014 افت فریم و لک داشت یهنی این سیستم پایین تری میخواد؟

شما واسه بازی روون با این سیستم باید تنظیمات گرافیکی رو روی low بذارید، رزولوشن 1280x720 و پچ حذف تماشاگر هم بریزید. اونوقت میشه لذت برد از بازی

Davood_titan
12-12-2014, 00:31
اپدیت شد :n10:

hghz80_83
12-12-2014, 10:20
دو روزه نمی تونم آنلاین بزنم این ارور موقع لاگین شدن میاد : account verification failed try later

Zlatan_ibra
12-12-2014, 11:21
سلام دوستان

با این سیستم میتونی رو اخرین تنظیمات بازی کنی...البته از گرافیکت کمی میترسم....اگه بازی کردی خبرشو بهم بده که تو چه تنظیماتی بازی کردی

masoud93
12-12-2014, 16:37
من که با این سیستم رو گرافیک بالا و رزولوشن فول اچ دی دارم بدون مشکل بازی میکنم :n02::
البته ساکر قبلیا رو یه کوچولو مشکل داشتم ولی این روون تر از اوناست ...

alaydyn
12-12-2014, 19:52
داخل myclub برای گرفتن Coin سه تا مورد گفته که اگر تکمیل کنی 50 امتیاز یا همون coin میده من متوجه نشدم چی هستند ؟
1. Entered Competition
2. Expanded Player Roster
3. Great team Spirit

شما میدونید به چه طریق باید تکمیل شوند ؟

mechanicali
12-12-2014, 20:39
داخل myclub برای گرفتن Coin سه تا مورد گفته که اگر تکمیل کنی 50 امتیاز یا همون coin میده من متوجه نشدم چی هستند ؟
1. Entered Competition
2. Expanded Player Roster
3. Great team Spirit

شما میدونید به چه طریق باید تکمیل شوند ؟

مای کلوب ادمو سادیسمی میکنه بازی نکن دادا اگه این پیام لعنتی رو میاره
lost connection to server
زحمت میکشی بازی میکنی و آخر این پیام وسط بازی میاره

mehrabooni
12-12-2014, 20:46
ایا مای کلوب با کرک انلاین کار میکنه

alaydyn
12-12-2014, 21:53
مای کلوب ادمو سادیسمی میکنه بازی نکن دادا اگه این پیام لعنتی رو میاره
lost connection to server
زحمت میکشی بازی میکنی و آخر این پیام وسط بازی میاره
من مشکلی ندارم

mehrabooni
12-12-2014, 22:08
ایا مای کلوب با کرک انلاین کار میکنه

من مشکلی ندارم

ما که نتونستیم
هرکسی هم میشناسم نتونسته

شما چطور تونستی رفیق

تاحالا هیچکس نتونسته ها

mechanicali
12-12-2014, 22:17
من مشکلی ندارم

دویشن چندی 12_11_10
کدوم؟
با pc میزنی ؟و پینگ اینترنتتون؟

mehrabooni
12-12-2014, 22:49
دیویژن هم فقط با سیستم میشه بازی کرد

شما از کدوم کرک انلاین استفاده میکنی که دیویژن رو میتونین بازی کنین

aaffm
13-12-2014, 02:06
سلام دوستان چه طور انلاین بازی کنیم تنظیمات خاصی داره وچه طور بازی را فول اچ دی اجرا کنم ممنون.

akharen
13-12-2014, 10:48
سلام بچه ها کسی هست بازی کنیم

mechanicali
13-12-2014, 11:45
دیویژن هم فقط با سیستم میشه بازی کرد

شما از کدوم کرک انلاین استفاده میکنی که دیویژن رو میتونین بازی کنین

جریان دیویشن فرق داره با سیستم بازی نمیکنه با افرادی که هستن بازی میکنی
با اخرین کرک انلاین تو پست ها گذاشتم بگردی هستش
اصل همون دویشن هست که تو اونا از بازی میندازه بیرون

mehrabooni
13-12-2014, 12:53
جریان دیویشن فرق داره با سیستم بازی نمیکنه با افرادی که هستن بازی میکنی
با اخرین کرک انلاین تو پست ها گذاشتم بگردی هستش
اصل همون دویشن هست که تو اونا از بازی میندازه بیرونبا کرک انلاین از بخش بازی دوستانه میتونم با بقیه ی افرادی که توی لابی هستن بازی کنم ، ولی متاسفانه مای کلوب نمیشه انلاین بازی کنیم

دیویژن هم نمیشه متاسفانه

stealer
13-12-2014, 15:55
اقا کسی میدونه چرا من با پینگ 113 بازم لگ دارم؟
از 8.8.8.8 113 میده
از گوگل هم 151 میده

™...
13-12-2014, 23:36
سلام دوستان چه طور انلاین بازی کنیم تنظیمات خاصی داره وچه طور بازی را فول اچ دی اجرا کنم ممنون.

آموزش آنلاین :

:n01:

Talar2009
14-12-2014, 01:06
سلام ، دوستان من اکانت کاهش پینگ خریداری کردم همراه با کانکشن مربوطه ،، کاری که انجام میدم اینه که داخل کانکشن یوزر و پسورد رو میدم و در نهایت وصل میشه .

پی ای اس 2015 رو اجرا میکنم و وارد بازی آئنلاین میشم و میرم داخل روم ها اما زمانیکه میخوام یه روم بسازم پیغام ارور میده اما بدون کانکت شدن کاهش پینگ این مشکل رو ندارم .

نیاز به تنظیم خاصی برای اکانت کاهش پینگ دارم که انجام نمیشه ؟ ساکر رو روی pc بازی میکنم .

راهنمایی بفرمائید .

gomnam23
14-12-2014, 09:21
سلام، تو become a legend چجوری میشه درخواست پاس داد؟ تو موقعیت های خوبی قرار می گیریم ولی پاس نمیدن به من

ei8ht
14-12-2014, 14:47
سلام، تو become a legend چجوری میشه درخواست پاس داد؟ تو موقعیت های خوبی قرار می گیریم ولی پاس نمیدن به من

با LB که رو کیبرد Q میشه

آقا الان که فکر کردم دیدم اشتباه گفتم :-D
فک کنم با C درخواست توپ میکرد , شرمنده

mf.designing
14-12-2014, 22:02
- دوستان راهی هست که وقتی بازیکنی کارت داره اسمش مثل نسخه های قبل زرد بشه ؟! (نه کادر زیرین)
- بعد راهی هم هست که بشه سیستم ضربات آزاد رو مثل سابق کرد ؟!
- نمایش ورود بازیکن ها به زمین و فیلم های ابتدای بازی کلا حذف شده ؟!

kouhsar j0n
14-12-2014, 22:18
دوستان خسته نباشید من تا بعد از ظهر بازی کردم آن لاین خوب بود مشکلی نداشت ولی از غروب می خوام انلاین بزنم این ارور Account verification faild
میده دلیلش چیه دوستان میدونین ممنون میشم راهنمایی کنید

™...
16-12-2014, 09:04
دوستان خسته نباشید من تا بعد از ظهر بازی کردم آن لاین خوب بود مشکلی نداشت ولی از غروب می خوام انلاین بزنم این ارور Account verification faild
میده دلیلش چیه دوستان میدونین ممنون میشم راهنمایی کنید

خیلی از این پیغام ها مربوط به مشکلات اینترنت و سرعت کندش هستش . برای رفع اون نت رو قطع و وصل کنید و بازی رو ببندین و دوباره اجرا کنین .

™...
16-12-2014, 09:32
جدیدترین آپدیت هفتگی بازی (DECEMBER 11) منتشر شد .

sabar
16-12-2014, 11:14
سلام
ببخشید دوستان من بعد از نصب بازی تا 2 یا 3 روز راحت بازی میکنم ولی بعد از آون بازیم هم لگ پیدا میکنه هم سرعتش کم میشه
حالا چکار کنم ؟
یا حداقل بگید چطوری بازیام رو سیو کنم که بعد از پاک کردن...
یکی جواب ما رو نمیدونه ؟

SPIRIT PALST III
16-12-2014, 11:39
دوستان کرک جدید اومد خبر بدبد لطفا.....

مرسی....

M E S S I
16-12-2014, 19:38
اینو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!EJgQWLhK!XW8wsBBL6FEbo0qa1Oabx8em6g4CUcVCG_kq237 Uyuc
و تو پوشه Pro Evolution Soccer 2015\download کپی کنید.

با این برنامه:
PES 2015 DpFileList Generator v1.2 by Baris - PES Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصبش کنید.
برای اجرا شدن این برنامه به
Java SE Runtime Environment (JRE) v8
نیاز دارید،
و در آخر این کرکو بریزید و بعدش آنلاینتون راه میفته و من الله توفیق :n02:

تذکر: یوزر قبلیتون تو بازی پاک میشه و دوباره باید بسازید.

mohammad_1992
16-12-2014, 20:32
اینو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!EJgQWLhK!XW8wsBBL6FEbo0qa1Oabx8em6g4CUcVCG_kq237 Uyuc

با این برنامه:
PES 2015 DpFileList Generator v1.2 by Baris - PES Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصبش کنید.
نیاز دارید،

کدوم بوزر پاک میشه؟؟؟؟ استیم؟؟؟ یا اون امتیازهایی که گرفتیم؟؟؟

SPIRIT PALST III
16-12-2014, 21:32
کدوم بوزر پاک میشه؟؟؟؟ استیم؟؟؟ یا اون امتیازهایی که گرفتیم؟؟؟

ای دی کونامی همونی که تو pes ساختید.... آره دیگه gp ها هم می پره..... البته من نمی دونم gp به چه دردی می خوره ولی خوب ای دی که پاک شه همش پاک میشه...

mohammad_1992
16-12-2014, 22:26
ای دی کونامی همونی که تو pes ساختید.... آره دیگه gp ها هم می پره..... البته من نمی دونم gp به چه دردی می خوره ولی خوب ای دی که پاک شه همش پاک میشه...
والا بدرد ما که نخورد رفتیم کرکش کردیم

Davood_titan
16-12-2014, 22:30
واسه انلاین بازی کردن
ورژن بازی اپدیته ولی باز میگه ورژن شما قدیمیه آیا ورژن جدید اومده ما خبر نداریم؟

mohammad_1992
17-12-2014, 00:20
اینو دانلود کنید:

با این برنامه:
نیاز دارید،

دوستان اپدیت اصلی اومده همه ی این کارا رو بکنید فقط به جای دانلود 143 مگی این رو دانلود کنید:

Bager2020
17-12-2014, 01:06
دانلود کرک تو سرور پرسرعت

alaydyn
17-12-2014, 08:44
دوستان تونستند اپدیت و کرک کنند توضیح بدهند از کدام فایلهای که دوستان دیگر گذاشته اند استفاده کرده اند GP ها بپره خیلی بده GP در MYClub بدرد میخوره برای خرید بازیکن اصلا دوست ندارم اکانت جدید ایجاد کنم
دوستان لطف کنید بیشتر توضیح بدهید دست شما درد نکنه:n16:

SPIRIT PALST III
17-12-2014, 10:27
دوستان تونستند اپدیت و کرک کنند توضیح بدهند از کدام فایلهای که دوستان دیگر گذاشته اند استفاده کرده اند GP ها بپره خیلی بده GP در MYClub بدرد میخوره برای خرید بازیکن اصلا دوست ندارم اکانت جدید ایجاد کنم
دوستان لطف کنید بیشتر توضیح بدهید دست شما درد نکنه:n16:

اگه می خوای gp ها نپره باید کرک و دیتا پک دوم رو استفاده کنی توی اولی gp ها میپره ولی توی دومی نه....ارزش کرک اول به این بوده که 12 ساعت زودتر اومده...

کرک و دیتا دومی:

SPIRIT PALST III
17-12-2014, 10:29
واسه انلاین بازی کردن
ورژن بازی اپدیته ولی باز میگه ورژن شما قدیمیه آیا ورژن جدید اومده ما خبر نداریم؟

همینجا بچه ها دارن بحث می کنند درباره ورژن و کرک جدیده دیگه!

mohammad_1992
17-12-2014, 10:37
همینجا بچه ها دارن بحث می کنند درباره ورژن و کرک جدیده دیگه!
داداش اون دیتا پکی که الان یکی در اون سایت گذاشته حجمش 691 هست هیچ فرقی با اون 575 مگی نداره خودشون هم گفتن اون فشرده هست حجمش میشه 725 مگابایت بعد از اکسترکت
شما دانلود کردید؟

mohammad_1992
17-12-2014, 14:54
دوستان ویرایش کردم - همه چی درسته - با این کرک دیگه اکانت هم پاک نمیشه
اینو دانلود کنید:

این همه ی زبان ها رو داره
اگه فقط انگلیسی می خواید اینو دانلود کنید :

با این برنامه:
نسخه جدیدتر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نیاز دارید،
برید به سایت پی سی دانلود java.se.runtime رو جست و جو کنید 32 بیتشو دانلود کنید ( ربطی به ویندوز نداره )

و در آخر این کرکو بریزید و بعدش آنلاینتون راه میفته

redman1368
17-12-2014, 19:00
بچه ها کسی میتونه لینک مستقیم از این دو تا پچ بذاره.

Stadiums Pack v2 PES 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Sun Patch 2015 - Patch 1.0

redman1368
17-12-2014, 19:06
بچه ها کسی میتونه لینک مستقیم از این دو تا پچ بذاره.

Stadiums Pack v2 PES 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Sun Patch 2015 - Patch 1.0

farshad.88
17-12-2014, 19:14
دوستان سایت پی سی دانلود یه اپدیت حاوی دیتا پک 1.2 رو به حجم 600 و خورده ای برای دانلود قرار داده. میخواستم بدونم دیتا پک همون پچ حساب میشه ؟ لباس ها و اسم و لوگو تیم ها درست میشه با این دیتا پک ؟
ممنون

vivabarca
17-12-2014, 19:19
بازی بعد آپدیت خیلی بهتر شده. سرعت بازی تو آنلاین بیشتر شده و تاخیر دستورات کمتر. دقت شوت های فنی هم به نظر یه خورده کمتر شده ولی باز اکثر شوت های فنی گل میشن متاسفانه

Zlatan_ibra
17-12-2014, 23:00
آقا من دیتاپک 2 رو دان کردم و ریختم بعضی چهره ها جدید اضافه شدن ولی بعضی از چهره ها که قبلا بودن حذف شدن!چرا؟

™...
17-12-2014, 23:31
دوستان سایت پی س:8.9 دانلود یه اپدیت حاوی دیتا پک 1.2 رو به حجم 600 و خورده ای برای دانلود قرار داده. میخواستم بدونم دیتا پک همون پچ حساب میشه ؟ لباس ها و اسم و لوگو تیم ها درست میشه با این دیتا پک ؟
ممنون

یله همون Patch های رسمی KONAMI هستش .اما در مورد اینکه لباسهای تیم هایی که لیسانس نشدن رو درست میکنه باید بگم خیر . هر آپدیت رسمی که از طرف KONAMI میاد شامل موارد خاصی هستش که همزمان با انتشارش ویژگی های اون Patch یا Data Pack اعلام میشه .مثلا چهره بازیکنا آپدیت میشه یا لباسهای تیم های لیسانس شده ویرایش میشه و یا لباس سوم اضافه میشه توپ های جدید کفشهای جدید و...

Konami just revealed the full features list for this month's PES 2015 Data Pack 2. The new PES 2015 December DLC 2 include four new European teams including NK Maribor and FC Basel and more stadiums, add 73 player faces and kits for existing players and teams.

PES 2015 DLC 2.00

The new PES 2015 DLC add new teams, stadiums, kits and faces.

The new PES 2015 December DLC adds four new European teams to allow for an even more realistic and complete Champions League and Europa League experience, with up-to-date kits, squads and icons.

PES 2015 December DLC: List of added teams

[*=left]FC Bate Borisov
[*=left]FC Basel
[*=left]Besiktas
[*=left]NK Maribor

73 new player faces will also make their way to PES 2015 with the PES 2015 DLC 2, including the likes of José Callejón, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi, Gerard Deulofeu, Luke Shaw, Iker Muniain and Rúben Neves. The famously face-captured Mario Götze face will also be in PES 2015 with DLC 2.

Two balls and ten new boots are also included in the data pack download.

Additionally, more stadiums are added to PES 2015 through Data Pack 2 (only on Playstation 4 and Xbox One): Estádio Morumbi (Sao Paulo), Saitama Stadium (Japan), El Monumental (River Plate) and Estádio Mineirão (Atletico Mineiro).

including updates to the PES 2015 MyClub mode. The biggest of this is the inclusion of a new event competition panel which will be added to the menu screen.

This contains a number of event competitions, which will each be open for a limited time only. These will see players matched online, in either one-off matches or tournaments with a scalable selection of rewards being given to the winning players. There’ll also be a tournament against CPU controlled users available offering the players the chance to win various rewards by winning tournaments against players of a similar ability to theirs.

naim697
19-12-2014, 04:51
داخل کرک انلاین یه فیکس داره اونو باید کجا کپی کنیم ؟

mohammad_1992
19-12-2014, 08:32
داخل کرک انلاین یه فیکس داره اونو باید کجا کپی کنیم ؟

اونو نمی خواد کپی کنی اگه مشکلی بعدا بوجود اومد اونو کپی کن

alaydyn
19-12-2014, 10:27
سلام دوستان صبح جمعه بخیر

من داخل myclub الان دو تا بازیکن دارم اسم هر دو Dummy هستش که متاسفانه release یا همان پاک از داخل لیست بازیکنتنم نمی شوند چه کار باید کرد متاسفانه سایت های خارجی برام همه فیلتر بودند نتونستم دلیلش پیدا کنم اگر کسی اطلاعاتی میتونی پیدا کنه ممنون میشم

Altairezio
19-12-2014, 14:00
دوستان من آپدیت 1.02 رو زدم الان کرک آنلاینش موجوده!؟
لینک بدید لطفا"...
اون پست بالایی خیلی در همه من آپدیت خودشو زدم بقیشو بدید....:n02:

SPIRIT PALST III
19-12-2014, 19:44
دوستان من آپدیت 1.02 رو زدم الان کرک آنلاینش موجوده!؟
لینک بدید لطفا"...
اون پست بالایی خیلی در همه من آپدیت خودشو زدم بقیشو بدید....:n02:

و در آخر این کرکو بریزید و بعدش آنلاینتون راه میفته

™...
19-12-2014, 22:29
اون مواردی که شما میگین رو من نمیدونم چیه هست اصلا !!!! فیکس چیه ؟!‌ تو پست صفحه قبل یکی صحبت از JAVA کرده بود !!!

من یه فایل فشرده از سایت خارجی دانلود کردم که محتوی آخرین آپدیت بازی و کرک آنلاین هستش . در مسیر بازی کپی پست کردم و تموم ! بازی به نسخه DlC 2.0 و
1.02 Patch آپدیت شد و آنلاین بازی هم موردی نداره . :n01:

Altairezio
19-12-2014, 23:54
اون مواردی که شما میگین رو من نمیدونم چیه هست اصلا !!!! فیکس چیه ؟!‌ تو پست صفحه قبل یکی صحبت از JAVA کرده بود !!!

من یه فایل فشرده از سایت خارجی دانلود کردم که محتوی آخرین آپدیت بازی و کرک آنلاین هستش . در مسیر بازی کپی پست کردم و تموم ! بازی به نسخه DlC 2.0 و
1.02 Patch
آپدیت شد و آنلاین بازی هم موردی نداره . :n01:

لینک بده سریع....خب..... :|

SPIRIT PALST III
20-12-2014, 09:47

1.02 Patch
آپدیت شد و آنلاین بازی هم موردی نداره . :n01:

سایت های دیگه ی ایرانی هم همین روشی که که اینجا بچه ها گذاشتن رو گذاشتن .... امکان داره که چیزی که شما دانلود کردی جدید تر باشه که با این توضیحی که شما دادین خوب نصبش خیلی راحتر هستش.... لینک بزار دوستان فیض ببرن...

مرسی...

alaydyn
20-12-2014, 13:43
سلام دوستان صبح جمعه بخیر

من داخل myclub الان دو تا بازیکن دارم اسم هر دو Dummy هستش که متاسفانه release یا همان پاک از داخل لیست بازیکنتنم نمی شوند چه کار باید کرد متاسفانه سایت های خارجی برام همه فیلتر بودند نتونستم دلیلش پیدا کنم اگر کسی اطلاعاتی میتونی پیدا کنه ممنون میشم

بچه اصلا myclub بازی میکنند یا نه
یعنی تو قسمت لیست بازیکنان my club خودشان یک بازیکن ندارند که قدش یک وجب است و هیچ توانایی نداره ؟ یا موقع بازی تیم حریفشان چنین بازی کنی داشته باشند ؟

این یک باگه اسم بازیکن برای من مثلا Dummy خورده من الان سه تا از این بازیکنان دارم که حذف هم نمی شوند متاسفانه

اینو باید چه جوری حذف کرد این بازیکن مسخره را ؟

Meysam Raz
20-12-2014, 14:32
لینک کرک + آپدیت کسی داره بزاره لطفا

™...
20-12-2014, 16:21
لینک کرک + آپدیت کسی داره بزاره لطفا

تا ساعاتی دیگر لینک مستقیم آپدیت بازی و کرک آنلاین .:n01:

Meysam Raz
20-12-2014, 16:35
تا ساعاتی دیگر لینک مستقیم آپدیت بازی و کرک آنلاین .:n01:
اینو بچه ها مستقیم کردن از تورنت
همون 700 مگی و اصلیه هستش که فقط باید کپی بشه توی فولدر بازی
بعد هم کرک بشه که کرک هم همراهش هست

™...
20-12-2014, 17:27
اینو بچه ها مستقیم کردن از تورنت
همون 700 مگی و اصلیه هستش که فقط باید کپی بشه توی فولدر بازی
بعد هم کرک بشه که کرک هم همراهش هست

مرسی:n16: .
من در حال آپلودم .:n01:

™...
20-12-2014, 18:48

دانلود آخرین آپدیت رسمی بازی ( Update 1.02.00 ...DLC 2.0 ) بهمراه کرک آنلاین .

بعد از دانلود سه پارت DLC 2.0 و خروج از حالت فشرده با محتویات فولدر Download در مسیر نصب بازی جایگزین کنید .

محتویات Crack را بعد از خروج از حالت فشرده در مسیر نصب بازی جایگزین کنید .
.
.
.
آپدیت رسمی بازی (DLC 2.0) دانلود با لینک مستقیم در سه پارت .

DLC 2.0 Part1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
DLC 2.0 Part2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
DLC 2.0 Part3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

دانلود ™C®ack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]™.rar.htm) یا ™C®ack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( لینک دانلود آپدیت شد )

رمز فایلها : tm...

نصب آپدیت دیگه دنگ و فنگ نداره اصلا و نیاز به JAVA و برنامه های دیگه نیست و فقط Copy/Paste در مسیر نصب بازی لازم داره . :n01:

در ضمن امتیازهای شما تو قسمت آنلاین نمیپره و نیازی به ساخت اکانت جدید نیست .

من دو روز پیش دانلود کردم و بازی آپدیت شد . قسمت آنلاین هم کار میکنه و موردی نداره . اگه به مشکل برخوردین از سمت خودتونه .:n39:

:n11:

mohsen-jj
20-12-2014, 22:46
کسی میدونه این data pack 2 چه تغییراتی ایجاد می کنه ؟

Davood_titan
20-12-2014, 23:07

تغییری که واقعا قابل مشاهدس اینه که سرعت بازی خوب شده به قول خودمان روانه

™...
21-12-2014, 01:18

اینجا :

:n01:

peyman_omnia2
21-12-2014, 14:06
من این بازی رو نصب کردم
ولی به نظرم خیلی انیمیشن هاش و روند بازی کند پیش میره
من که گیم پلیشو اصلا نپسندیدم

mehrabooni
21-12-2014, 14:31
من این بازی رو نصب کردم
ولی به نظرم خیلی انیمیشن هاش و روند بازی کند پیش میره
من که گیم پلیشو اصلا نپسندیدم

تو بازی نکن

ما که (هفت هشت تا رفیقیم) خیلی پسندیدیم

توی انجمن بازیسنتر هم همه راضی هستن از گیم پلی

ei8ht
21-12-2014, 15:09
دوستان این پج جدید لیگ انگلیس رو درست میکنه؟ (اسم تیم ها و لباس هاشون)

در صورت جواب منفی لینک پچی که لیگ انگلیس رو درست کرده باشه لطفا بهم بدید، ممنون

Pitbull2015
21-12-2014, 18:48
سلام. دوستان! من الآن بعد 4 سال که از بازی نکردن فوتبالم میگذره، اومدم PES 2015 رو با Data Pack 2.00 و Update 1.02 نصب و کرک کردم. آخرین PES ـی که بازی کردم، 2011 بود که فکر کنم برای دکمه های صفحه کلید هم راهنما داشت که بلد بودم با صفحه کلید بازی کنم ولی الآن که PES 2015 رو نصب کردم، به نظرم هیچ راهنمایی برای دکمه های صفحه کلید نداره یا حدّاقل من ندیدم. فقط برای دکمه های دسته، راهنما داره. اگه کسی میدونه برای صفحه کلید هم راهنما داره، بی زحمت راهنماییم کنه که از کجا می تونم ببینم مثلا دکمه ی D روی صفحه کلید چی کار می کنه تو بازی؟
الآن تنها دکمه هایی که می دونم رو صفحه کلید چی کار می کنن، A و D و E و X و جهت ها هستن. همین! الآن مثلا بخوام توی نقشه ی زمین بازی جای بازیکن ها رو عوض کنم، نمی دونم چه جوریه در صورتی که توی PES 2011 راحت میشد جای بازیکن ها رو عوض کرد یا مثلا بخوام ضربه زننده ی پنالتی یا کرنر رو عوض کنم و... نمی دونم چه جوریه! بی زحمت راهنماییم کنین. ممنون... :n16:

mojtaba007
21-12-2014, 22:26
من با تنظیمات دسته شوک دار مشکل دارم
کسی میتونه تنظیمات درستشو برام اپلود کنه
نمیتونم موقع ضربات ایستگاهی چپ و راست کنم و تکنیک بزنم

akharen
21-12-2014, 22:29
بچه ها این حرکت دریبل یه پا دو پا رو با په دکمه هایی بزنیم ؟؟؟

farshad_pes9
22-12-2014, 12:42
جدا سرخورده شدم از اینکه این بازیرو آنلاین انجام میدم،یک عده کودک هستند که وقتی بازیرو عقب میفتن نمیدونم چطور از بازی میرن بیرون که بازی کنسل میشه و 3 0 نمیشه،عزیز من جنبه باخت نداری بازی نکن،دوستان راهی وجود نداره که کسی نتونه اینکارو بکنه،من بلد نیستم واقعیتش دوستم ندارم یاد بگیرم،اگه این قضیه درست نشه همون بهتر که لیگ آنلاین بازی نکنم.
البته مشکل از سن اون دوستان،مقصر نیستن...:n01:

mehrabooni
22-12-2014, 12:51
بعد از اینکه بازی تموم شد
دکمه ی ضربدر رو بزن
بلوک کن

farshad_pes9
22-12-2014, 13:47
بعد از اینکه بازی تموم شد
دکمه ی ضربدر رو بزن
بلوک کن

متوجه نشدم،اینکارو وسط بازی میکنن،بازی تموم نمیشه که!

ArminxXx
22-12-2014, 15:04
نصب آپدیت دیگه دنگ و فنگ نداره اصلا و نیاز به JAVA و برنامه های دیگه نیست و فقط Copy/Paste در مسیر نصب بازی لازم داره . [/COLOR]:n01:

من دو روز پیش دانلود کردم و بازی آپدیت شد . قسمت آنلاین هم کار میکنه و موردی نداره . اگه به مشکل برخوردین از سمت خودتونه .:n39:

[/SPOILER]

لینک کرکت پاک شده
مجدد اپلودش میکنی لطفا

Meysam Raz
22-12-2014, 16:04
لینک کرکت پاک شده
مجدد اپلودش میکنی لطفا
لینک تک پارت رو دوتا پست قبلش گذاشتم

™...
22-12-2014, 20:41
لینک کرکت پاک شده
مجدد اپلودش میکنی لطفا

تست شد .تمامی لینکها سالم هستند و مشکلی ندارن. :n01:

ArminxXx
22-12-2014, 22:09
لینک تک پارت رو دوتا پست قبلش گذاشتم

دانلود کردم اکسترکت میکنم ارور میده :(

ArminxXx
22-12-2014, 22:20
تست شد .تمامی لینکها سالم هستند و مشکلی ندارن. :n01:

واسه من اینجوره داداشی

:n03:

hoomi_gta
22-12-2014, 23:59
بازی پس از نصب data pack 2 به شدت روون تر شد و فاز اساسی تری میده :دی. واقعا pes به اوج خودش برگشته! این نسخه به معنای واقعای محشره!

™...
23-12-2014, 00:08
واسه من اینجوره داداشی

:n03:

لینکها مشکلی ندارن . مورد از سمت شماست .

بیا برات یه جا دیگه Upload کردم .

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو پست اصلی هم اضافه شد :

Meysam Raz
23-12-2014, 12:51
دانلود کردم اکسترکت میکنم ارور میده :(
اینو خودم دانلود کردم و دارم باهاش بازی میکنم :n13:
نمیدونم مشکل از چیه

ArminxXx
23-12-2014, 15:20
...tm جان حالا کرک رو هم کپی کردم این پیغامو میده:

شرمنده من همش مزاحمتونم!
منتظر راهنماییتون میمونم
مرسی

saeedsh7j
23-12-2014, 15:45
سلام بچه ها. من بازیو تازه نصب کردم و بدون اپدیته. الان برا انلاین باید چیکار کنم؟

Meysam Raz
23-12-2014, 17:51
سلام بچه ها. من بازیو تازه نصب کردم و بدون اپدیته. الان برا انلاین باید چیکار کنم؟
همین کرک و آپدیت 700 مگی که گذاشتیم رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه بازی همین
نیازی به آپدیت های قبلی هم نیست

pouyasony
23-12-2014, 18:19

دانلود آخرین آپدیت رسمی بازی ( Update 1.02.00 ...DLC 2.0 ) بهمراه کرک آنلاین .

بعد از دانلود سه پارت DLC 2.0 و خروج از حالت فشرده با محتویات فولدر Download در مسیر نصب بازی جایگزین کنید .

محتویات Crack را بعد از خروج از حالت فشرده در مسیر نصب بازی جایگزین کنید .
.
.
.
آپدیت رسمی بازی (DLC 2.0) دانلود با لینک مستقیم در سه پارت .

DLC 2.0 Part1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
DLC 2.0 Part2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
DLC 2.0 Part3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

دانلود ™C®ack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا ™C®ack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]™.rar.htm)

رمز فایلها : tm...

نصب آپدیت دیگه دنگ و فنگ نداره اصلا و نیاز به JAVA و برنامه های دیگه نیست و فقط Copy/Paste در مسیر نصب بازی لازم داره . :n01:

پادت دومش مشکل داره دانلود نمیشه با 3تا سیستم امتحان کردم مینویسه download is a unavailable

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

™...
23-12-2014, 22:51
...tm جان حالا کرک رو هم کپی کردم این پیغامو میده:

شرمنده من همش مزاحمتونم!
منتظر راهنماییتون میمونم
مرسی

کرک بازی در پست اصلی ویرایش شد . اونو دانلود کن :

اینجا :

پادت دومش مشکل داره دانلود نمیشه با 3تا سیستم امتحان کردم مینویسه download is a unavailable

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

تست کردم موردی نداره . تا به حال 15 بار دانلود شده ! .

saeedsh7j
23-12-2014, 23:14
همین کرک و آپدیت 700 مگی که گذاشتیم رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه بازی همین
نیازی به آپدیت های قبلی هم نیست
مرسی. استیم چی اونو باید نصب کنم؟

Meysam Raz
23-12-2014, 23:36
بله استیم رو هم باید نصب کنید و بزارید آپدیت بشه و بعد با یک یوزر ( اگر ندارید بسازید ) آنلاین بشین و بچه ها رو اد کنید و باهاشون بازی کنید
اینجا هم کلاب ایرانی ها با بیشتر از 125 عضو هستش :

که اگر با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازش کنید نیازی به شیلتر فکن نداره

™...
23-12-2014, 23:46

farshad_pes9
24-12-2014, 00:46
حذف............

h-blade
24-12-2014, 00:46
دوستان به کسی بر نخوره این فقط نظره منه......

اگه fifa کرک شده بود حاضر نبودم حتی 1 ثانیه این pes 2015 بازی کنم....

اصلا جذابیت 2013 نداره.......

nahr_hr
24-12-2014, 00:50
سلام بهتربن پچ تا الان برای pc کدوم پچ است

ali-u
24-12-2014, 01:09
سلام بهتربن پچ تا الان برای pc کدوم پچ است

TugaVicio v0.7.1

و

Pack Stadiums V2

محرمانه
24-12-2014, 03:10
کرک جدید متناسب با دی ال سی 2 رو قرار بدین
مال tm اصلا بازی رو بالا نمیاره
می خوام آنلاین بزنم

Meysam Raz
24-12-2014, 12:05
می خوام آنلاین بزنم
عزیز کرک ها مشکل نداره
اگر شما ریختیش روی بازی و بازیت بالا نیومده مشکلت دقیقا مثل منه
شما بازی رو از توی پوشش دیلیت کن ( آنیستال نکنی )

بعد دوباره بازی رو همونجا نصب کن و فقط آپدیت و کرک ورژن دوم ( همین 700 مگیه ) رو بریز
اون موقع بازیت بالا میاد
سیوهات هم پاک نمیشه

™...
24-12-2014, 13:03
می خوام آنلاین بزنم

کرک دوباره آپلود شد . این دیگه موردی نداره الان تست کردم .
اینجا:

salazarsnape
24-12-2014, 16:41
بچه هایی که dlc جدید نصب کردن جواب بدن : "پرسپولیس داره یا نه؟" :n09:

محرمانه
24-12-2014, 19:00
عزیز کرک ها مشکل نداره
اگر شما ریختیش روی بازی و بازیت بالا نیومده مشکلت دقیقا مثل منه
شما بازی رو از توی پوشش دیلیت کن ( آنیستال نکنی )

بعد دوباره بازی رو همونجا نصب کن و فقط آپدیت و کرک ورژن دوم ( همین 700 مگیه ) رو بریز
اون موقع بازیت بالا میاد
سیوهات هم پاک نمیشه

کرک دوباره آپلود شد . این دیگه موردی نداره الان تست کردم .
اینجا:

حالا این اخطار رو میده

saeedsh7j
24-12-2014, 19:41
سلام. من دیتا پک و کرک رو ‌ریختم. بازی رو با استیم اجرا میکنم. تو بازی وقتی رو یکی از حالتای انلاین کلیک میکنم میزنه
Live update data بعدش install faild
و میزنه ارتباط با سرور برقرار نشد.
مشکل از کجاست

h-blade
24-12-2014, 21:47
نمیدونم باگه یا نه ولی یه چند تا بازی تو مستر لیگ انجام دادم هیچی پولم اضافه نشد.....

محرمانه
24-12-2014, 22:52
من از وقتی که بازی اومده فقط دارم آنلاین میزنم
دیشب مستر ساختم با هرتیمی بازی میکنی اونا تیکی تاکا بازی می کنن :n21: تفاوتی بین تیم ها از نظر پاسکاری نیست :n21:

™...
25-12-2014, 02:00
حالا این اخطار رو میده

مطمینی کرک جدید رو دانلود کردی ؟!
من همین رو دارم استفاده میکنم موردی نداره !!!

aluminum
25-12-2014, 10:06
دوستان من میخوام پچ جدید بازی را نصب کنم الان که سرچ کردم دو تا مورد دیدم
یکی آپدیت
آپدیت Update.v1.02-RELOADED
آپدیت Update.v1.01.01-RELOADED
که لازمه دانلود و نصبش کنم؟
و یک هم پچ
پچ جدید بازی PES 2015 با عنوان IEG Power Patch 2015 v1.0

من بیشتر برام اسم تیمها و به روز شدن نقل و انتقالات مهمه
بغیر از اینها چیز دیگه هم هست؟

hitler1945
25-12-2014, 14:33
آقا خیلی ستمه که بازی به این عظمت ورزشگاه تیمایی مث بارسا و رئال و خیلی تیما رو نداره .

salazarsnape
25-12-2014, 22:55
بچه هایی که dlc جدید نصب کردن جواب بدن : "پرسپولیس داره یا نه؟" :n09:

کسی نـــــــمـــــیـــــدونــ ـــــه؟

ArminxXx
26-12-2014, 00:34
مطمینی کرک جدید رو دانلود کردی ؟!
من همین رو دارم استفاده میکنم موردی نداره !!!
واسه منم عینهو همین ارور رو میده!!!

محرمانه
26-12-2014, 04:09
واسه منم عینهو همین ارور رو میده!!!

فایل رو دانلود و اکسترکت کن و بریز تو پوشه بازی

fandak
26-12-2014, 09:17
کسی نـــــــمـــــیـــــدونــ ـــــه؟

نداره.......

kurosh08
26-12-2014, 15:48
احتمالا به زودی لیگ Licence شده برزیل با یه اپدیت بزرگ به بازی اضافه میشه:

Konami is preparing a great surprise for the fans. Brasileirão Licence will be added soon in PES 2015 ?

We have big news and a great surprise for our fans on Monday. Stay tuned! #ThePitchisOurs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) pic.twitter.com/qUkFfnJzbu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

— Pro Evolution Soccer (@officialpes) December 18, 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

computer-times
26-12-2014, 20:33
بچه ها کسی میدونه اسامی بازیکنان خودی رو چطوری میشه ظاهر کرد بالا سرشون؟

الان تیم حریف یا همون کامپیوتر اسامیشون بالا سرشون هست ولی از تیم من نیست !!!! چطوری میاد لطفا جواب بدید ممنون

mf.designing
26-12-2014, 21:09
بچه ها کسی میدونه اسامی بازیکنان خودی رو چطوری میشه ظاهر کرد بالا سرشون؟

الان تیم حریف یا همون کامپیوتر اسامیشون بالا سرشون هست ولی از تیم من نیست !!!! چطوری میاد تورو خدا جواب بدید ممنون

تو بخش تنظیمات اصلی قبل از وردو به بازی !
من اینو حل کردم اما مشکل منم اینه که مثل سابق کارت زرد دارهارو با زرد نشون نمیده !

و یه سوال :

دوستان بهترین و کامل ترین پچ برای دیتا پک و آپدیت جدید چیه ؟!
پچی هم هست که ورزشگاه سانتیگو برنابئو رو داشته باشه ؟!

M.Sadegh.M
26-12-2014, 23:20
دوستان من پچِ IEG Power Patch را دانلود و نصب کردم ولی تغییرات اعمال نشد.
مثلاً هنوز اسمِ آرسنال North London هست و لباسش هم همون هست.

computer-times
26-12-2014, 23:56
تو بخش تنظیمات اصلی قبل از وردو به بازی !
من اینو حل کردم اما مشکل منم اینه که مثل سابق کارت زرد دارهارو با زرد نشون نمیده !

و یه سوال :

دوستان بهترین و کامل ترین پچ برای دیتا پک و آپدیت جدید چیه ؟!
پچی هم هست که ورزشگاه سانتیگو برنابئو رو داشته باشه ؟!

تنظیمات اصلی قبل از ورود به بازی ؟ منظورتون دقیق کجاست ؟ یعنی قبل از اجرای بازی تو تنظیمات محیط ویندوز؟ یا اینکه بازی رو باز کنیم بعد از اپشن ؟

محرمانه
27-12-2014, 00:50
تنظیمات اصلی قبل از ورود به بازی ؟ منظورتون دقیق کجاست ؟ یعنی قبل از اجرای بازی تو تنظیمات محیط ویندوز؟ یا اینکه بازی رو باز کنیم بعد از اپشن ؟

وسط بازی هم استپ بزنی میشه تنظیم کرد
برو تو بخش دسته بازی

یعنی اینجوری بگم
بازی رو stop کن بعد برو تو قسمت دسته بازی بعد از گیم پد شماره 4 رو بزن یا شوت بعد یکیش off هست که مربوط میشه به name

saeedsh7j
27-12-2014, 18:02
سلام.
چه جوری میشه تکنیک زد؟

ArminxXx
29-12-2014, 13:51
دوستان پچی که با DLC 2 سازگاری داشته باشه کدومه!؟

amin_v30
30-12-2014, 17:47
دوستان میخوام انلاین بازی کنم این ارور رو میده جریانش چیه؟ :n28:
دیتا پک 2 و پچ 1.02 رو به همراه کرک فیکس انلاین ریختم استیم اینا هم که نصبه

136209
30-12-2014, 18:34
سلام رزولوشین لبتاب من 1920*1080 است اما در سیتینگ بازی رزولوشین 1366*1280 رو نشان میده چطور می تونم رزولوشین 1920*1080 رو بیارم

™...
31-12-2014, 23:12

تو استیم اکانت ساختی ؟!
ببند بازی رو ببند و نت رو قطع کن .دوباره امتحان کن ببین نمیاد ! .

سلام رزولوشین لبتاب من 1920*1080 است اما در سیتینگ بازی رزولوشین 1366*1280 رو نشان میده چطور می تونم رزولوشین 1920*1080 رو بیارم

این روش رو امتحان کن ! .

Right click on Settings.exe > Go to Properties > Compatibility tab
Uncheck display scaling on high DPI settings > Apply
Now if you double click Settings you will see that your game is running in 1080p

ehsanjt98
01-01-2015, 20:47

سلام عزیز
من این پیام خطا رو تجربه کردم به احتمال 99.99 درصد بجای کرک آنلاین 1.02 از کرک 1.01 استفاده کردین
دانلود کرک آنلاین 1.02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

naim697
02-01-2015, 02:29
چرا تو بازی آنلاین همیشه فلش هام سبز هستش ؟ اصلا تغییری نمیکنه ؟ باید چیکار کنم ؟

سوال بعدی نحوه تعویض اتوماتیک چه فرضا دقیقه 75 میخوام که رسید خودش یه بازیکن که از قبل مشخص کردم تعویض کنه از کجا دقیقا باید انجام بدم ؟

mojtaba007
02-01-2015, 09:14
پچی هست مشکلات داوری بهتر کنه
خیلی رو مخه

از تنظیمات دسته شوک یه عکس برای من میگیرید
هر کار میکنم دریبل نمیشه زد

Zlatan_ibra
02-01-2015, 23:48
آقا لطفا یکی نحوه دفاع کردن رو بم بگه...قشنگ هر توپی میاد سمت گله! هر حمله حریف=1گل....

mehrabooni
04-01-2015, 07:01
تا اینجا بهترین پچ pte هست
قبول دارین ieg به گرد پاش هم نمیرسه

mj77
04-01-2015, 08:49
کاملترین و بهترین پک استادیوم کدومه؟

mj77
04-01-2015, 08:56

پچ خوب نباید تغییرات بیخودی ایجاد کنه.پچ pesedit خیلی خوب بود.پچی تو اون حد نیومده؟

fandak
04-01-2015, 09:20

من هم نصبش کردم عالیه

mehrabooni
04-01-2015, 09:30
پچ خوب نباید تغییرات بیخودی ایجاد کنه.پچ pesedit خیلی خوب بود.پچی تو اون حد نیومده؟

پی اس ادیت واسه مسابقات خوب بود فقط همون یکی دو هفته ی مسابقات همه نصب میکردن تمرین میکردن وگرنه میشه جزء بیخود ترین پچ ها به حساب آوردش

یادمه یکی دو سال پیش توی یه انجمن خارجی خوندم که پی اس جی پی بهترین پچ بوده که سازندش اقایی به نام جنکیس بود فک کنم

fandak
04-01-2015, 09:57
نظرسنجی بهترین پچ :
PESGalaxy Patch و PTE Patch با اختلاف کمی در رتبه اول و دوم هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrabooni
04-01-2015, 14:43

نظرسنجی بهترین پچ :
PESGalaxy Patch و PTE Patch با اختلاف کمی در رتبه اول و دوم هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایول که عکسو گذاشتی

محرمانه
04-01-2015, 14:54
پجو بدین ما هم دانلود کنیم

mehrabooni
04-01-2015, 15:47
همش دنبال لقمه ی جویده شده میگردین
لقمه ی آماده

و خداوند گوگل را افرید
عزیز سرچ کن اگه پیدا نکردی بعد بگو

ArminxXx
04-01-2015, 17:57
پچ PTE همینه دیگه؟

بزارم دانلود؟

محرمانه
05-01-2015, 01:11
همش دنبال لقمه ی جویده شده میگردین
لقمه ی آماده

و خداوند گوگل را افرید
عزیز سرچ کن اگه پیدا نکردی بعد بگو

جای این همه توضیح آدرس رو میدادی بهتر نبود؟:|
انجمن واسه همین چیزاس دیگه .. ناراحتی اینجا سر نزن
اگر هم اومدی پس سکوت

XMAN9
05-01-2015, 11:52
پچی هست که با ادیت های بازی سازگاری داشته باشه. هر ادیتی نصب میکنی با این پچ گالکسی سازگاری نداره و بازی بالا نمیاد.
مسخره هست. یک بازی ناقص دادن بیرون باید دربه در دنبال آپدیتاش و پچهاش بگردی.

mehrabooni
05-01-2015, 14:05
اتفاقا بعد از پی اس شیش اولین نسخه از بازی بود که بدون پچ میشد بازیش کنی

thorn
05-01-2015, 18:35
سلام

چطوری میشه فهیمد گزارشگر چی میگه ...زیرنویس نداره اکثرشو متوجه میشم ولی 6 ..7 تا لغت میگه اصلا نمیتونم پیدا کنم
شکل نوشتاریشونو میخام

مثلا :اوردیشیز لاب :وقتی توپو از روی سر دروازبان گل میکنی میگه
این لغاتو وقتی بیش از سه گل یا ضربه استثنایی بزنی میگه:ریلیتینگ روسلز رلدکس

ممنون

amin_v30
08-01-2015, 14:25
دوستان از امروز صبح این مشکل رو پیدا کردم موقع آنلاین بازی کردن،آیا واسه کسی پیش اومده؟
راه حلی داره یا کلا آنلاین یواشکی تعطیل شد :n28:

yakimura sanada
08-01-2015, 14:39
دوستان از امروز صبح این مشکل رو پیدا کردم موقع آنلاین بازی کردن،آیا واسه کسی پیش اومده؟
راه حلی داره یا کلا آنلاین یواشکی تعطیل شد :n28:

نهدادا سرورا درحال تعمیرن

کسی football manager 2015 داره؟؟

p30g
09-01-2015, 00:27
دوستان برای آنلاین بازی کردن بجز دیتاپک 2
چه چیز دیگه باید نصب کنم؟