مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2015
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
دوستان یه سوالی دارم من معمولا پی اس رو با دسته بدون شوک بازی می کردم ولی متاسفانه در پی اس 14 دیگه نمیشد اینطوری بازی کرد.حالا در پی اس 15 هم اینطور است باید حتما دسته شوک دار باشه مثلا در شوت زدن اگه دسته شوک دار نباشه نمیشه شوت زد؟
گرافیک تماشاگران 10 برابر کمتر شده .زمین چمن فرق داره تبلیغات کنار زمین حالت کارتونی متحرک هستش سبک جدیده اما برا این مثل قدیمه برا ps4 کیفیت hd هستش مربیان کنار زمین حذف شدن انیمیشناش حذف شده کلا بازی برای کامپیوتر از نسل 7 داره استفاده میشه اما برای ps4 از نسل 8 هستش برا ps4 کیفیتش کلا hd هستش فقط گیم پلی فرقی نداره که اونم من تردید دارم
اینا به گفته خودشون بوده
همه اینارو کم کردن حجم بازی از 20 امده رو 5 گیگ و سیستم بکشه دادن بیرون که همه بگن به به
مطمئن باشید پچ های تماشاگران و زمینها و... ار نوع hd به زودی توسط دوستان ادیتور میاد.......:n09:
کسی امار دریبل ها رو دراورده ؟؟؟ هیچ دریبلی نمیشه زد
دوم اینکه من هنوز دمو رو دارم بازی میکنم واسه ps4 اومده بازی یا هنوز نیومده بی قرارم
Amir-Rainman
14-11-2014, 09:50
پچای بهبود کیفیت بازی کم کم میان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک ارجاع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mv217010
14-11-2014, 10:11
بابا این داور چرا هوش نداره برا رفع این باگ افزونه ترفند و......چیزی نیستش؟؟؟؟هر تکل یه کارت زرد
گرافیک تماشاگران 10 برابر کمتر شده .زمین چمن فرق داره تبلیغات کنار زمین حالت کارتونی متحرک هستش سبک جدیده اما برا این مثل قدیمه برا ps4 کیفیت hd هستش مربیان کنار زمین حذف شدن انیمیشناش حذف شده کلا بازی برای کامپیوتر از نسل 7 داره استفاده میشه اما برای ps4 از نسل 8 هستش برا ps4 کیفیتش کلا hd هستش فقط گیم پلی فرقی نداره که اونم من تردید دارم
اینا به گفته خودشون بوده
همه اینارو کم کردن حجم بازی از 20 امده رو 5 گیگ و سیستم بکشه دادن بیرون که همه بگن به به
این مطالبی که شما گفتی رو من قبلا در یک پست مفصل جواب دادم . نمیدونم چرت بازم هی دوست داری بیان کنی !!! .
دوست عزیز صقحات قبل تاپیک رو بخون شما ویدیو گیم پلی نسخه PS4 رو گذاشتم . دانلود کن و تماشا کن . هم KONAMI گفته هم کاملا مشخصه از ویدیوها که :
گیم پلی بازی در تمامی نسخه ها
دقیقا یکسان است .:n01:
از لحاظ گراقیک و نورپردازی هم اگر کمی دقت خودت رو بالا ببری میبینی از نسخه قبل بالاتر هستش .
مستندات زیر رو قبلا تو تاپیک گداشتم دوباره میزارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ESTEGHLAL 67
14-11-2014, 10:31
گیم پلی خیلی خوب روروون شده واقعا فکرشو نمیکردم اینقدر خوب از اب دربیاد
فقط دوستان کسی اطلاعات دقیق دریبل زدن رو داره ببینیم چه جوریه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط چندتا نکته منفی داره که همیشه همراه بازی بوده
گزارشگر
صدای تماشاگرا
جدیدا هم سوت داور خیلی صدای داغونی داره انگار سوت بلبلی میزنه :n02:
pishoolii
14-11-2014, 10:32
تــووپ گیری از کامپیوتر در حالت سوپراستار یه نمووره ســخت شده و همین باعث میشه تعداد خطاهای زیادی اتفاق بیوفته توو بازی..
تکل زدن ها هم یه کم مصنوعی ساخته شده ، بازیکن خیلی لــیز میوخره وقتی تکل میره..
و متاسفانه خطاهای زیادی به صورت غیر عمدی اتفاق میوفته که همشونم با کارت زدر همراه میشن! :n23:
البته فکر میکنم با یه کم بازی کردن قلق این قسمتا هم دستمون میاد...
Zlatan_ibra
14-11-2014, 10:40
آقا من امروز بازی رو میگیرم...یکی بگه استیل بازیکنا بازم مث 14 مضخرفه؟ لباسا گشاده؟
تو فیفا لباسا خوبه اندامیه
الان همونطور که تو جام جهانی دیدیم لباسا اندامیم همش
ESTEGHLAL 67
14-11-2014, 10:41
حذف شود.........
Zlatan_ibra
14-11-2014, 10:42
از شانس من دستم خراب شد:دی باید دسته بخرم الان :دی پول ندارم :دی
آقا من امروز بازی رو میگیرم...یکی بگه استیل بازیکنا بازم مث 14 مضخرفه؟ لباسا گشاده؟
تو فیفا لباسا خوبه اندامیه
الان همونطور که تو جام جهانی دیدیم لباسا اندامیم همش
استایل و طراحی بدنی بازیکنا به نظرم تو PES همیشه خوب بوده. !
منظورت از گشادی لباس تو نسخه 14 چیه !!!
خب درسته اما اون جهانی بود این PES هستش :n02:
IRAN_KING
14-11-2014, 11:12
دوستان مستر لیگ چطوره امکانات داره خرید فروش تغییرات داشته فیس مربی میشه ساخت ؟
منم دیشب بازی رو خریدم و به نظرم خیلی عالی شده
بهترین نکته بازی هم نوع پاسکاری هاست که واقعا پاسکاری لذت بخشه
با چلسی حدود 15 تا پاس تک ضرب دادم که واقعا کفم برید:دی
فقط تنها ایرادی که تاحالا دیدم نوع تکل ها بود که بازیکن انگار روی یخ سر میخوره:|
در کل خیلی از انتظاراتمو براورده کرد
پچ کی میاد؟:دی
فوق العاده لگ
بعضی وقتا اینقدر لگ میشه سیستم خود به خود ری استارت میشه
سیستم هم
ایا سیستم من بهش میخوره؟
اگه آره چرا لگه؟
راهی هست درستش کنم؟
GeForce GTX 275
Ram:2GB
Intel Pentium G2030
فوق العاده لگ
بعضی وقتا اینقدر لگ میشه سیستم خود به خود ری استارت میشه
سیستم هم
ایا سیستم من بهش میخوره؟
اگه آره چرا لگه؟
راهی هست درستش کنم؟
GeForce GTX 275
Ram:2GB
Intel Pentium G2030
رم کم داری .
نباید ریستارت بشه شاید مشکل پاور هم داری ! .
akbar_syberia
14-11-2014, 12:37
دوستان مستر لیگ چطوره امکانات داره خرید فروش تغییرات داشته فیس مربی میشه ساخت ؟
مستر لیگ یک موردی که من همیشه دوست داشتم این نسخه اضافه شده . اینکه به بازیکن پیشنهاد نجومی میدی و میگه بازم قیمت رو ببر بالا تا بیام :n02:
GamesEdit
14-11-2014, 12:51
با استفاده از این نرم افزار کم حجم میتونید تماشاگران فعال یا غیر فعال کنید که این کار باعث میشه بازی روان تر و بهتر اجرا بشه واسه کسایی که بازیشون لگ داره کمی تاثیر داره
PES 2015 Crowd Disabler Tool by sxsxsx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از Box ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات سازنده
* Works with only original dt30.cpk (unmodified)
* Will be available staff control in next version
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نرم افزار فقط روی dt30.cpk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اصلی بازی کار میکنه و برای ویرایش شده اون فایل کار نمیکنه
در ورژن فقط تماشاگران استادیوم حذف میشن و در ورژن بعدی این نرم افزار کارکنان اطراف زمین هم جذف میشن
بله فکمر کنم مشکل پاور باشه باید عوض شه چون پشت جلد حداقل رو زده 2GB رم ممنون از راهنماییتون
mahdi-xbox
14-11-2014, 12:54
درود
بازی رو گذاشتم برا دانلود از p30world:n02:
با این سیستم چه چیزی در انتظارمه؟:n02:
ram 2g
nvidia geforce 210
amd athlon x2 240
hitler1945
14-11-2014, 12:54
من صبح بازی رو تست کردم نسبت به فیفا 14 که بازی میکردم خیلی بهتر و واقعی تر شده واقعا .
من با نهایت تنظیمات بدون لگ اجرا کردم . رم 4 گرافیک 5550 و سی پی یو اتلون 240
با استفاده از این نرم افزار کم حجم میتونید تماشاگران فعال یا غیر فعال کنید که این کار باعث میشه بازی روان تر و بهتر اجرا بشه واسه کسایی که بازیشون لگ داره کمی تاثیر داره
PES 2015 Crowd Disabler Tool by sxsxsx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از Box ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات سازنده
* Works with only original dt30.cpk (unmodified)
* Will be available staff control in next version
این نرم افزار فقط روی dt30.cpk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اصلی بازی کار میکنه و برای ویرایش شده اون فایل کار نمیکنه
در ورژن فقط تماشاگران استادیوم حذف میشن و در ورژن بعدی این نرم افزار کارکنان اطراف زمین هم جذف میشن
بله یکم تاثیر داره و لگ رو کم میکنه ولی مزه ی بازی از بین میره :D:n29:
Red EXotic
14-11-2014, 13:48
اینا به گفته خودشون بوده
ممنون از پاسختون
ولی من احساس می کنم گیم پلی بازی با نسخهPS4 فرق چندانی نداره بیشتر همون گرافیک رو کونامی زحمت کشیده و پایینتر آورده و به جای چمن زیر پای بازیکنا موکت پهن کرده!!
تعصب بیجا رو باید کنار گذاشت بازی عملا" چیزی به نام چمن نداره تور دروازه هم که قربونش برم بیشتر به توری سیمی شباهت داره!
اینهمه زحمت بکشی گیم پلی به این خوبی طراحی کنی اونوقت این تور دروازه رو ببینی پاک لذت گلزنی رو از آدم می گیره
یعنی درست کردن تور دروازه اینقدر کار سختی بوده؟!!
سلام
آپدیت جدید کی میاد؟
اگه اومده از کجا دانلود کنم؟
ممنون
ممنون از پاسختون
ولی من احساس می کنم گیم پلی بازی با نسخهPS4 فرق چندانی نداره بیشتر همون گرافیک رو کونامی زحمت کشیده و پایینتر آورده و به جای چمن زیر پای بازیکنا موکت پهن کرده!!
تعصب بیجا رو باید کنار گذاشت بازی عملا" چیزی به نام چمن نداره تور دروازه هم که قربونش برم بیشتر به توری سیمی شباهت داره!
اینهمه زحمت بکشی گیم پلی به این خوبی طراحی کنی اونوقت این تور دروازه رو ببینی پاک لذت گلزنی رو از آدم می گیره
یعنی درست کردن تور دروازه اینقدر کار سختی بوده؟!!
از روز اول هم KONAMI گفت گیم پلی ها دقیقا یکی هستند تو ویدیوها هم کاملا مشخصه اما خب نمیدونم بعضی ها چرا دوست ندارن قبول کنن !!!
یعنی اینقدر تور دورازه تاثیر داره تو بازی که رغبتی نداری گل بزنی ؟!:n02:
از روز اول هم KONAMI گفت گیم پلی ها دقیقا یکی هستند تو ویدیوها هم کاملا مشخصه اما خب نمیدونم بعضی ها چرا دوست ندارن قبول کنن !!!
حالا چمن یه چیزی... تور دروازه ....:n02: فکر کنم آرزوی اکثریت معترض به نسخه 2014(از جمله خودم).اولویت اول گیم پلی عالی بود نه گرافیک عالی
Fonixion
14-11-2014, 14:14
همه شب در این امیدم که این نت داغون بالاخره با سرعت 60 کیلوبایت تموم کنه دانلود بازی رو :n02:
البته Kaos هم بازی رو با حجم 3 گیگ منتشر کرده (که بعد از اکسترکت میشه همون 6 گیگ). اگر زودتر دیده بودم اینو دانلود میکردم
برای لیگ آلمان چیکار کنیم !!!! الان میخوام بایرن را بگیرم که نمیشه
Red EXotic
14-11-2014, 14:23
شاید مسخره به نظر بیآد ولی خیلی از نطر بصری تاثیر منفی میزاره.
از روزی که فوتبال فهمیدیم چیه و تو تلویزیون نگاه می کردیم گزارشگر بازی می گفت تور دروازه به لرزه میآد یا جملاتی از این دست... اصلا" لذت بخش ترین قسمت بازی فوتبال همین گل زدن و به لرزه درآوردن تور دروازه ست
کونامی باید کمی بازیشو خوش رنگ و لعاب تر بکنه همین جزییات تو فروش بازی هم تاثیر میذاره و وقتی فروش بالاتر بره طبیعتا" سود بیشتری هم به دنبال خودش داره و میتونه بازی رو بهتر و بیشتر توسعه بده
حالا چمن یه چیزی... تور دروازه ....:n02: فکر کنم آرزوی اکثریت معترض به نسخه 2014(از جمله خودم).اولویت اول گیم پلی عالی بود نه گرافیک عالی
ما درکمون از گیم پلی بازی به اندازه شما بالا و عمیق !!! :n03:نیست بنابراین گیر می دیم به مسایل بی اهمیتی مثل چمن و تور دورازه که اصلا" تو بازی فوتبال وجودشون ضرورتی نداره!!!
Zlatan_ibra
14-11-2014, 14:23
بازی خیلی خوب شده...صداگذاریش قشنگ شده واقعا!
حتی دقت کنین به صدای پاس دادن ها با هم متفاوتن! پاس بیرون پا میدی یجور صدا میده بغل پا میدی یجور صدا میده...
داوریش کمی ضعیفه که برا هر برخوردی کارت میده و انیمشن هاش هم کمه و ممکنه بعد مدتها خسته کننده بشه....راستی چرا دموهای اولیه بازی نبود؟تو 14 بود که :(
فقط دوتا سوال:
احساس میکنم بازیکنا کمی کند عمل میکنن
پچی که اومده بود لوگوها درست میشد کسی امتحان کرده؟
Zlatan_ibra
14-11-2014, 14:28
از روزی که فوتبال فهمیدیم چیه و تو تلویزیون نگاه می کردیم گزارشگر بازی می گفت تور دروازه به لرزه میآد یا جملاتی از این دست... اصلا" لذت بخش ترین قسمت بازی فوتبال همین گل زدن و به لرزه درآوردن تور دروازه ست
کونامی باید کمی بازیشو خوش رنگ و لعاب تر بکنه همین جزییات تو فروش بازی هم تاثیر میذاره و وقتی فروش بالاتر بره طبیعتا" سود بیشتری هم به دنبال خودش داره و میتونه بازی رو بهتر و بیشتر توسعه بده
تو فیفا 15 وقتی گل میزنی تور دروازه معرکس...مث دروازه های لیگ انگلیس که زیرش بلند میشه هنگام شوت محکم زدن اونجا هم اینطوریه...کلا فیفا15 جزئیاتش معرکس و تو گیم پلی....
mahdi-xbox
14-11-2014, 14:33
درود
بازی رو گذاشتم برا دانلود از p30world:n02:
با این سیستم چه چیزی در انتظارمه؟:n02:
ram 2g
nvidia geforce 210
amd athlon x2 240
میشه کمک کنید؟
Zlatan_ibra
14-11-2014, 14:37
تو فیفا 15 وقتی گل میزنی تور دروازه معرکس...مث دروازه های لیگ انگلیس که زیرش بلند میشه هنگام شوت محکم زدن اونجا هم اینطوریه...کلا فیفا15 جزئیاتش معرکس و تو گیم پلی....
میشه کمک کنید؟
اگه سی پی یو و پاورت خوب باشه مشکلی نداری
گرافیک و رمت به همونی که پشت جلد زده میخوره
ما درکمون از گیم پلی بازی به اندازه شما بالا و عمیق !!! :n03:نیست بنابراین گیر می دیم به مسایل بی اهمیتی مثل چمن و تور دورازه که اصلا" تو بازی فوتبال وجودشون ضرورتی نداره!!!
منم کاملا با این دوستمون موافقم
تور دروازه ها افتضاحه :( در حالیکه یه تور دروازۀ طبیعی تاثیر خیلی خیلی زیادی تو طبیعی به نظر رسیدن شوت داره
همه اینا در حالیه که ساخت تور دروازۀ طبیعی اصلا و ابدا کار مشکلی هم نیست ! بطوریکه همین کونامی حتی تو نسلهای قبلی خیلی بهتر و طبیعی تر از اینو تونسته بسازه ... حالا اصلا نخواستیم مثل فیفا از زمین بلند بشه، همون فقط حرکت تور طبیعی باشه لااقل :|
نه اینکه توپ به اینور تور بخوره طرف دیگه کوچکترین تکونی و لرزشی هم نداشته باشه !
PES2015 Option File version1 For PS3
این پچ برای اونایی هستش که PS3 دارن .
ویژگی های این پچ :
– Compatible both with or withour the first DLC. If you’ve installed the DLC, when you boot the cd the game will ask if you want to overwrite your edit data. Make sure to confirm.
– Fixed names of all competitions
– Fixed names of all teams of: Premier League, Championship, Serie B, Primeira Liga
– Added official emblems to all competitions
– Official emblems for all teams of: Premier League, Championship, Serie B, Primeira Liga
– Stadium name assigned for all teams of: Premier League, Championship, Serie A, Serie B, Primeira Liga, Ligue 1, Ligue 2, Liga BBVA, Liga Adelante, Eredivisiee le 3 squadre tedesche
– Fixed the names of the managers Benitez (Napoli) and Ventura (torino), pics added
– Assigned official matchball to every competition.
دانلود با لینک مستقیم از Mediafire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . حجم 18 MB
mv217010
14-11-2014, 15:15
وستان بخش منیجر مود من 1 سال رفتم جلو ولی بازیکن 16 ساله ام هیچی رشد نکرد.......یعنی الکیه؟؟؟؟؟جنبه فان داره بخش کرییر:n27:
mv217010
14-11-2014, 15:18
بابا الان فیفا 14 100 برابر بهتره تا این فوتبال.داور که گیجه .بازیکنا گیج فقط گیم پلی بازی مث طبیعی شده و بث
aboskolo
14-11-2014, 15:20
کلا من چون با تیم پچ و ادیت حرفه ای اشنایی دارم فکر می کنم کونامی امسال یک فوتبال خام داده بیرون برای کامپیوتر که دست پچ نویسان که حسابی باز گذاشته امسال کاره پچ نویسان حسابی داغ هستش چون خیلی کارا می تونند بکنند این فوتبالو از این رو به اون رو بکنند
قشنگ معلومه خام هستش این فوتبال پس باید منتظر چیزهای جدید و کارهای گرافیکی باشیم
aboskolo
14-11-2014, 15:24
بابا الان فیفا 14 100 برابر بهتره تا این فوتبال.داور که گیجه .بازیکنا گیج فقط گیم پلی بازی مث طبیعی شده و بث
عزیز شما الان دارید فیفا 14 با پچ بازی می کنید این فوتبال تازه امده هیچی براش نیامده شما حداقل 1 ماه صبر بکنید ببینید چه فوتبالی خواهد شد
کلی پچ براش میاد انتظاراتون 90% براورده می کنه
erfan.it
14-11-2014, 15:37
سیستم ما که pes2014 رو نکشید... :n30:
.
.
2015 هم همین وضع میشه ؟ :n04:
.
.
من از کجا میتونم ببینم،،اطلاعت سیستمم چیه؟:n21:
hossein blak
14-11-2014, 15:44
سیستم ما که pes2014 رو نکشید... :n30:
.
.
2015 هم همین وضع میشه ؟ :n04:
.
.
من از کجا میتونم ببینم،،اطلاعت سیستمم چیه؟:n21:
مال منم 2014 رو قشنگ نشون نمی داد...
روی مای کامپیوتر کلیک راست کن >پروپکتیز یا گذینه ی آخری رو انتخاب کن
خب راحت کن خودتو برو همون FIFA رو بازی کن اینم بزار کنار :n01: .چرا داری خودتو ناراحت میکنی.
شما دوست داری همش تکل بزنی داور خطا نگیره ؟! :n02: . شاید داری یه بازی دیده میکنی بجا PES2015 ?!!!
Abas1100
14-11-2014, 15:50
سلام
دوستان این بازی دایرکست 11 میخاد؟
GamesEdit
14-11-2014, 16:03
بله یکم تاثیر داره و لگ رو کم میکنه ولی مزه ی بازی از بین میره :D:n29:
من سر 14 از یه نرم افزار مشابه استفاده کردم به نظر من خیلی کم تاثیر داشت ولی خب کسایی که سیستم ضعیف دارن مجبورن از هر چیزی و راهی استفاده کنن
من پیشنهاد میکنم موقع اجرا بازی نرم افزار های در حال اجرا رو ببندید مخصوصا انتی ویروس ها :n01:
Zlatan_ibra
14-11-2014, 16:05
هرچقدر بیشتر بازی میکنم بیشتر عاشق بازی میشم...واقعا محشره....
و یه جیز جالب!بازی بسیار سبک تر از پیس14 هستش!من یه سیستم قدیمی دارم که تو پیس 14 تو مدیوم و رزولوشن 1200*800بدجور لگ میزد ولی حالا جالبه که دارم با همون سیستم رو مدیوم و 1600 بازی میکنم بدون لگ!
فقط یه مشکلی دارم...روی هر رزولوشنی میزارم بازی رو میاد میفته وسط!فقط رو 1920*1080 کامل فول اسکرین میشه که اونم سیستم نمیکشه و باید لپتاپو بش وصل کنم...چیکار کنم کسی میدونه؟
راستی دوستان این یه پچ کم حجمه دان کنین...لوگو ها و کمی لباسها رو درست میکنه 13 مگه!
سلام
دوستان این بازی دایرکست 11 میخاد؟
نه . 9 جواب میده
akbar_syberia
14-11-2014, 16:20
من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن داور اصلا خطا نگیره . من واقعا از داوری PES 2015 راضی هستم . کارت ها چه زرد و چه قرمز به موقع و کاملا درسته .
تکل بد بزنی خوب معلومه زرد میگیری .
کلا عادت کنید خیلی کم تکل بزنید . مگه اینکه مطمئن شدید توپو میزنید با تکل .
troy200489
14-11-2014, 17:19
دوستان گرامی روی سیتم های پایین تست کردین
سیستم من 2014 رو میکشید ولی لگ داشت روی ایکس پی سرویس پک 3 دوستان تست کردن جواب میده
سیستم
ویندوز اکس پی سرویس پک 3
رم 2
کارت گرافیکی 9400 gt
Cpu :5200
این سیستم بازی رو اصلا میاره؟ اگه آره رو چه درجه ای؟
cpu : 2.8
ram : 2
vga: geforce 7100
یک بازی قابل قبول و پرهیجان چیزی که من چندین ساله از سری PES ندیده بودم اما امسال انگار بعد از چند سال خاموشی دوباره صدای PES بلند شد و حرفهایی واسه گفتن داره .
خب من 6 تا بازی کردم که متاسفانه همرو باختم ( یکیش نتیجه بازی آلمان برزیل شد :n02:) . اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد نورپردازی بازی بود که نسبت به نسخه قبل تغییراتی داشت و واقعا روش کار شده بود . مساله بعد که همیشه تو PES من رو آزار میداد رنگهای بازی بود که روح نداشت اما تو این نسخه روش کار شده و زنده تر شدن که این خیلی من رو خوشحال کرد. گرافیک بازی از نسخه قبل کمی بالاتر هستش .
من با CPU درجه Super star بازی میکردم واقعا میگم هوش مصنوعی بهبود پیدا کرده و بسادگی نمیشه از سد مدافعین رد شد . CPU تو پاسکاری و رسوندن توپ به دیگر بازیکنا هم خوب عمل میکنه به راحتی هم توپ رو از دست نمیده و از موقعیتهاش خوب استفاده میکنه (نسخه های قبلی خنگ بازی از CPU می دیدم این نسخه تاحالا ندیدم ! ).داوری بازی قابل قبوله یادمه نسخه قبل هنوز دو بازیکن بهم میخوردن الکی سوت میزد اما اینجا به خاطرهر برخوردی بازی رو متوقف نمیکنه . ای قربون اون آوانتاژ برم که واقعا عالیه و بعدش هم یادش نمیره و به بازیکن خاطی کارت میده ! چیزی که چند ساله اصلا خبری ازش نبود . در مورد تکلهای خطا همینقدر بگم که تو دنیای واقعی هم تکل بیشترین کارت رو میگیره ، من خودم چندتا تکل زدم که درست بود داورم اصلا سوت نزد خیلی وقتها هم کارت گرفتم . پاسهای عمقی هم واقعا اینجا معنی پیدا کرده و دیگه مثل نسخه قبل زجر نمیکشی تا بتونی یک پاس عمقی درست حسابی بدی . من تو این چند بازی خیلی پاس عمقی دادم و خلق موقعیت کردم . استایل بازیکنا واقعا مثل دنیای واقعی هستش با ژاوی توپ دستم بود دقیقا مثل واقعیت عمل میکرد و با اون چرخشها و حرکات مخصوص خودش توپ رو براحتی نمیشد ازش گرفت . شوت ها واقعا مشتی شده ضرب داره واقعا میچسبه اگر بهتون بخوره داغون میشین :n02: . من هنوز درگیر فیزیک توپ هستم اندازه توپ واقعی و واقعا سنگینیش احساس میشه . عکس العمل دروازه بانها هم خوبه البته من دوسه تا گل خوردم که یه جورایی دروازه بان میتونست بهتر عمل کنه اما باز یه Double save عالی هم داشت . کنترل بازیکنا روی توپهای ارسالی براشون واقعا خوبه . انیمیشنهای جالبی هم برای دروازه بانها اضافه شده و واقعا حرکاتشون واقعی جلوه میکنه و هوش مصنوعی اونها هم بهبود پیدا کرده ، در کل دروازه بان ها نگیم عالی خوب هستن . انیمیشنهای زیاد و جذابی به بازی اضافه شده که واقعیت گرایی رو بیشتر میکنه اما خب هنوزم جای کار داره . در مورد صدای تماشاگرا احساس بهتری نسبت به نسخه های قبل دارم و کمی روش کارشده.
نکته منفی هم بگم اونم اینکه بازیکنا خیلی زود خسته میشن(بالای اسم بازیکنا. نوارStamina Gauge خیلی زود خالی میشه!) مثلا نیمار دقیقه 40 بازی دیگه نمیتونه راه بره ! . به نظرم این مورد داره واقعا !. هوای بارونی هم اصلا انگاری وجود نداره ! خیلی ضعیفه و فقط تو نمای نزدیک میشه بارون و قطراتش رو دید.
و در پایان چیزی که خیلی رو اعصاب بود زمان تاخیر هستش که واقعا عالی شده و دیگه تاخیری رو در زدن دکمه تا عملکرد نمی بینیم. بخش آنلاین طبق اخباری که من شنیدم خیلی بهتر شده اما خب هنوز مشکلاتی داره.
طبق آمار PES2015 پنجاه و سه روز بعد نسبت به زمان انتشارPES2014 در سال قبل منتشر شد (PES2014 : September 20)( PES2015 : November 13).این زمان تاخیرتقریبا دوماهه در انتشار بازی زمان بسیار خوب و مفیدی برای تیم سازنده جهت برطرف کردن مشکلات و نقایص بازی هستش . این مدت دیرتر اومدن بازی واقعا می چربه به اینکه بازی بیاد اما ناقص باشه . شاید اگر نسخه قبل بازی دیرتر می اومد بهتر از آب در می اومد !. آفرین به سیاست KONAMI در این مورد .
PES2015 نسخه نمایشگاه Gamescom (نه نسخه کامل) خیلی ها رو متحیر کرده بود حتی فیفا بازهای حرفه ای هم واکنش نشون دادن. اگه یادتون باشه من همون زمان تو تاپیک چندتایی واکنش نسبت به بازی رو براتون گداشته بودم که خیلیا گفتن جو سازیه و اینکه KONAMI هرسال از این وعده ها میده :n02:
واکنش نسبت به بازی در صفحه Twitter بعداز تست بازی در نمایشگاه Gamescom (طرف از اون فیفا بازهای حرفه ای هستش ! زیر عکسش رو بخونین)
واکنش نسبت به بازی در صفحه Twitter بعد از انتشار نسخه Demo .
بازی بی نقص نیست اما نکات مثبت بازی نکات منفی اون رو کاملا محو کرده .در کل باید گفت دَم تیم سازنده در استودیو ژاپن گرم و نرم ! و البته نباید فراموش کرد که استودیو لندن هم که چند سالی هست شروع بکار کرده در این موفقیت نقش داره. خدا پدر مادرشون رو بیامرزه .:n02:
:n01:
:n02:
Zlatan_ibra
14-11-2014, 17:59
ولی من بیشتر بازی هارو میبرم!به نظرم اگه ترکیب خوب بچینی راحت میشه بازی رو برد...من با اینتر رئالو بردم
SPIRIT PALST III
14-11-2014, 18:56
من نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن داور اصلا خطا نگیره . من واقعا از داوری PES 2015 راضی هستم . کارت ها چه زرد و چه قرمز به موقع و کاملا درسته .
تکل بد بزنی خوب معلومه زرد میگیری .
کلا عادت کنید خیلی کم تکل بزنید . مگه اینکه مطمئن شدید توپو میزنید با تکل .
من هم کاملا موافقم داوری از 2014 خیلی بهتره توی 2014 بعضی وقتی تکل از پشت رو هم قرمز نمی داد:n02: ولی بعضی وقت ها تکل هایی که اصلا قرمز نباید می داد رو راحت قرمز می داد.
در مورد تکل زدن هم باز تکل زدن توی 2015 خیلی بهتر شده.
این سیستم بازی رو اصلا میاره؟ اگه آره رو چه درجه ای؟
cpu : 2.8
ram : 2
vga: geforce 7100
gigi_alex
14-11-2014, 19:18
خسته شدم از این تکل زدن .
چرا توپ گیری با تنه به تنه شدن و تنه زدن نداره پس ؟؟؟ هرچی تکل هم میزنی بازیکن درو میکنه .
تو فیفا نزدیک حریف میشدی دکمه ای که شوت بود میزنی با تنته زدن توپو میگرفت ولی تو این من بعد 20 تا بازی که انجام دادن اصلا همچین چیزی ندیدم مگر اینکه فرق داره اون دکمه
بازی رو از p30day دانلود کردم
نصبش بدون مشکل بود
آخر سر گزینه های مربوط به دایرکت ایکس و ... رو هم آورد که اونم زدم نصب شد
بدون مشکل اجرا شد و بازی در کل خوبه ولی یه مقدار تکل که میزنی بازیکن غیرطبیعی سر میخوره
دروازه بان هم وقتی توپ دستشه شوت میکنی توپ تا نیمه زمین خودی به زور میره
از نظر گرافیکی چیزی کم نداره هرچند سیستم من بقدری داغون هست که فقط رو low تست کردم ولی بازم زیبا بود بازی
فقط کونامی اومده دقیقا منوی فیفا رو واسه pes پیاده کرده که من شخصا زیاد از این حرکت خوشم نیومد
AlexMercer
14-11-2014, 19:52
امسال بابت کرک نشدنن فیفا خیلی ها به اغوش pes رو میارن
erfan.it
14-11-2014, 19:55
مال منم 2014 رو قشنگ نشون نمی داد...
روی مای کامپیوتر کلیک راست کن >پروپکتیز یا گذینه ی آخری رو انتخاب کن
.
.
.
.
جواب میده یعنی ؟!؟
ragbar12
14-11-2014, 19:57
به نظرم بازی پیشرفت کرده ولی نه در اونحدی که گفته میشد.
من از از بازی لذت نبردم.معلوم نیست زمین بارونی فرقش با زمین خشک چیه؟ نه بارون تو تصویر نمایانه نه اثری تو بازی داره.
از نظر گیم پلی بهتر شده ولی نمیدونم چرا بازی نمیچسبه.اصلا گل زدن لذتی نداره.
کونامی هنوز فاصله داره با فیفا خیلی مونده تا برسه. کونامی توی این سالها همیشه یه چیزیو تو بازیش حذف کرده یه چیز دیگه رو به جاش اضافه کرده. در حالی که میبایست چیزهای خوبو نگه میداشت وبه اونا اضافه میکرد .
کونامی اگه پیس 2006 رو به عنوان پایه در نظر میگرفت و هر سال جزییاتی هر چند کم بهش اضافه میکرد الان به غولی تبدیل شده بود که فیفا توان رقابتو باهاش نداشت.
چرا توپ گیری با تنه به تنه شدن و تنه زدن نداره پس ؟؟؟ هرچی تکل هم میزنی بازیکن درو میکنه .
تو فیفا نزدیک حریف میشدی دکمه ای که شوت بود میزنی با تنته زدن توپو میگرفت ولی تو این من بعد 20 تا بازی که انجام دادن اصلا همچین چیزی ندیدم مگر اینکه فرق داره اون دکمه
دوبار پاس رو بزن
تنه میزنه:n10:
SPIRIT PALST III
14-11-2014, 20:16
توپ گیری با دکمه شوت قبول دارم خیلی سخت شده من می رسم به بازیکن هی پشت سر هم زرت و زرت دکمه شوت رو می زنم:n02: ولی به نظرم تکل از 2014 بهتره و خوب نمی شه همش با تکل توپ گرفت...
erfan.it
14-11-2014, 20:21
توپ گیری با دکمه شوت قبول دارم خیلی سخت شده من می رسم به بازیکن هی پشت سر هم زرت و زرت دکمه شوت رو می زنم:n02: ولی به نظرم تکل از 2014 بهتره و خوب نمی شه همش با تکل توپ گرفت...
.
.
با دکمه ی شوت توپ گیری؟ تو pes ؟:n03: تا به حال نشنیدم...
با دوبار زدن دکمه پاس توپ رو میگیره...
SPIRIT PALST III
14-11-2014, 20:34
چمن و تور دروازه هم با کسایی که معتقد بودن خیلی بد شبیه سازی شده کاملا موافقم تور دوروازه خدا وکیلی تابلو هستش ولی توی 2014 خوب بود...
SPIRIT PALST III
14-11-2014, 20:38
.
.
من که توی 2014 با دکمه شوت توپ گیری می کردم البته نمی دونم درستش چیه دکمه پاس یا شوت ولی اگه منظورتون اینه که دکمه شوت رو بزنید هیچ کاری نمی کنه به نظرم من که اصلا اینطور نیست....حالا بازم نمی دون شاید من اشتباه می کنم...
SPIRIT PALST III
14-11-2014, 20:47
.
.
آره training رو الان نگاه کردم با همون پاس توپ می گیره... تعجبم اینه که من توی 2014 همش شوت رو می زدم!!!!!
erfan.it
14-11-2014, 20:50
آره training رو الان نگاه کردم با همون پاس توپ می گیره... تعجبم اینه که من توی 2014 همش شوت رو می زدم!!!!!
.
.
من از وقتی یادم میاد pes بازی میکنم... :n10:.... خوشحالم که به اشتباهت پی بردی .. :n02:
mohsen-jj
14-11-2014, 21:16
سلام چرا همه میگن بازی سخت شده ولی من همش میبرم بازیا رو ! :n29:
راستی کسی این SweetFX PES 2015 BY DamiDev رو نصب کرد ؟چیه گرافیک بازیو بهتر می کنه ؟
چمنا چرا انقد بی روحه :n23: کی چمن میاد دیگه !
ولی درکل بازی خوب شده .
راستی میشه یکی نحوه پنالتی زدن رو توضیح بده ؟چون من 2014 هم اصلا بازی نکردم آشنا نیستم با سیستمش .
SPIRIT PALST III
14-11-2014, 21:16
.
.
من از وقتی یادم میاد pes بازی میکنم... :n10:.... خوشحالم که به اشتباهت پی بردی .. :n02:
پسر تصور کن 4 5 ماه پیس بازی می کردم توپ گرفتن رو بلد نبودم البته قبلش فیفا بازی می کردم... بازم مرسی بابت راهنمایی...:n16:
بازی رو از p30day دانلود کردم
نصبش بدون مشکل بود
آخر سر گزینه های مربوط به دایرکت ایکس و ... رو هم آورد که اونم زدم نصب شد
بدون مشکل اجرا شد و بازی در کل خوبه ولی یه مقدار تکل که میزنی بازیکن غیرطبیعی سر میخوره
دروازه بان هم وقتی تو دستشه شوت میکنی توب تا نیمه زمین خودی به زور میره
از نظر گرافیکی چیزی کم نداره هرچند سیستم من بقدری داغون هست که فقط رو low تست کردم ولی بازم زیبا بود بازی
فقط کونامی اومده دقیقا منوی فیفا رو واسه pes پیاده کرده که من شخصا زیاد از این حرکت خوشم نیومد
عزیز اگه منظورم پا انداختن هست باید با دوبار زدن دکمۀ پاس پا بندازی (البته نگهش داری هم بعضی موقعا خودش پا میندازه ولی بستگی به موقعیت داره، اگه میخوای حتما همون لحظه پا بندازه باید دوبار پاس رو بزنی)
.
.
دکمۀ شوت پرس توسط بازیکن دوم هست (بازیکنی که نشانگر رو سرش نیست) این مورد از زمان پلی استیشن 1 تو فوتبال کونامی وجود داشته (اون موقع هنوز آموزش و اینا زیاد نبود، من خودم کشفش کردم و تا مدتها کسایی که من میشناختم خبر نداشتن :n02: منم اولش کلی تاوان دادم تا مدل استفاده ازش رو یاد گرفتم چون دفاع خالی میشد ... ولی بعدها باعث شد دفاعم خیلی بهتر بشه)
البته قبول دارم رو این نسخه 2015 استفاده از پرس یار دوم موثر نیست، نمیدونم چرا اینجوری شده، شایدم قلقش دستم نیومده
بله اینطوریاست . مادرشون هم داره بازی میکنه :n02:
Zlatan_ibra
14-11-2014, 22:05
فقط یه مشکلی دارم...روی هر رزولوشنی میزارم بازی رو میاد میفته وسط!فقط رو 1920*1080 کامل فول اسکرین میشه که اونم سیستم نمیکشه و باید لپتاپو بش وصل کنم...چیکار کنم کسی میدونه؟
یکی کمک کنه
E.N.A.Y.A.T
14-11-2014, 22:07
درود
در یکـ جمله اگه بخوام بازی رو معرفی کنم
" ورژن اصلـاح شده Pes 2014 به همراه الگوبرداری از FIFA 2014 "
نه میشه گفت به خوبی 2013 هست نه به بدی 2014 . یه چیزی فی مابین این دو که بسیار لذت بخشه .
این بازی مطمئنا خوارج نسخه 2014 رو برمیگردونه تا در کنار FIFA لذت مضاعفی ببرند .
و من هیچ ایرادی به الگوبرداری از فیفا نمیگیرم . بالـاخره کونامی راهش رو پیدا کرد و نتایجش رو دید . اینکه میتونه با الگوبرداری از فیفا از هم سبکـ برترش ... و به کارگیری از المان های مخصوص خودش یه تجربه عالی رو به گیمر ها ارائه بده . اگه کونامی همینطور پیش بره سال بعد فیفا رو له میکنه . آینده روشنی در انتظار ماست !
King is back
⌐■_■
gigi_alex
14-11-2014, 22:25
من خودم فیفا بیشتر ترجیح میدن . خیلی جالبتر و حرفه ای تره .
ولی این نسخه pes خیلی خوب شده . البته ایراداتی داره که اعصابو خورد میکنه .
1 : خستگی زود بازیکنا . عملا نیمه دوم کلا نمیشه بازی کرد بازیکنات خسته شدن ولی حریف هنوز قبراق و سر حاله .
2 : تکلهاش خیلی دیگه میره . 4-5 متر فقط لیز میخورن . بدجورم درو میکنن بازیکنارو . این تکل تو واقعیت بزنی طرف پاهاش خورد میشه .
3 : کلا تیم حریف تو تمام بازی سرعتش بیشتره . البته تو فیفا هم این نقص بود ولی کمتر . استارت میزنی سریع میگیرنت .
4 : شوت ها خیلی منحرف میشه . من دقیقا جلو دروازه بودن دروازه خالی هم بود اول محوطه شوت زدم از کنار دروازه رفت بیرون هیچ جهتی نگرفتم و کاملا مستقیم به دروازه زدم .
تو فیفا 14 این مشکل بود ولی به تیرک میخورد و کمی به جزابیت بازی اضافه میکرد چون ریباند میشد .
5 : دروازه بان خودی کلا فقط شیرجه میره مخصوصا تو توپهای نزدیک . بی هدف شیرجه میزنه . اصلا توپو نمیگیره .
درکل در نبود فیفا دیگه چاره ای نیست . مگه اینکه پولدار شیم بریم اورجینال فیفا بخریم :n02:
یکی کمک کنه
یعنی چی میندازه وسط ؟! تیک Full Screen رو زدی ؟!
های اگین :دی
هیجان بازی منو کشته :| بار اول فک کردم بازی واقعیــ ـهه اااااا دیگه حرفی نیست تریفارو همه گفتن دیگه ! :|
از سال پیش که همش 13 زدیم امسالو دیگه باید بوسیدش گذاش کنار ! چ جهشی زد کونامی ! یا ما 14 بازی نکردیم یهو اینجور شد ؟ :| البته منم مثه بقیه 14 رو فقط چند دست زدم ..
بشدت منتظر واسه پچ .. چـــ شود امسال !!
یک پچ هم اومده واسه اسم و لوگوی تیم ها و لیگ ها که میتونید از اینجا دانلود کنین : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Premier League (correct names, emblems 90%)Serie A (100%)
Eredivisie (100%)
Switch 1 (100%)
Liga BBVA (100%)
Portugal Primeira Liga (Name and emblems 100%)
Brasileirão with many improvements
Logos and emblems (90%)
The second divisions have not been edited
Other improvements made
در مورد SweetFX هم هیچ تغییری رو گرافیک نداره فقط رنگ کل بازی رو پررنگ تر میکنه ! اگه فقط چمن پررنگ میشد خوب بود !!
یکی کمک کنه
تو ستینگ Windows Mode نذاشتی ؟
humanaga
14-11-2014, 22:32
mahyar21
14-11-2014, 22:47
دکمه پاس رو بزنید بازیکن رودررو میره پای بازیکن ولی دکمه شوت یه یار دیگه هم واسه توپ گیری اضافه میشه :n05:
تا pes 2014 که اینجوری بود
Zlatan_ibra
14-11-2014, 23:08
نه فول اسکرین کردم...ولی پایین و بالا سیاهه تصویر وسطه...:(
m3hrdad.x
14-11-2014, 23:13
علاج دردت فقط تغییر سایز هست/ واسه منم همینطور بود.
m3hrdad.x
14-11-2014, 23:17
دوستان لطفا, خواهشا,کسایی که مثل من بازی رو گرفتن بگن که گرافیک بازی افت کرده یا نسخه اصلی نیومده یا داستان چیه !!
تنظیمات بالاترین هست اما انگار یه جوریه گرافیک بازی!
راستی گیم پلی عالی شده.
سپاس .
هنوز داشتم امادش میکردم بزارم که گذاشتی . :n02:
بله نمره سایت IGN به بازی 9/10 !!! . Amazing
نکته جالبش اینه که تو نکات مثبت بازی از قسمت Online بازی که همیشه ضعیف بوده صحبت شده !!! .
اینم یه نمره دیکه :
Guardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...8/10
میانگین نمرات بازی از مجموع 18 نمره : 84
Meysam Raz
14-11-2014, 23:21
میگم لفت سرعت رو موقع کرنل یا خطا بزنید اون فلش مسخره میره
بازی عالییییییییییه
شدیدا منتظر پچ گرافیکی از PESEdit هستم
کرک آنلاین بازی هم اومده و تست شده و کار میکنه :n02: بریم که با بازیکنای استیم آنلاین بازی کنیم :n05:
gigi_alex
14-11-2014, 23:25
میگم لفت سرعت رو موقع کرنل یا خطا بزنید اون فلش مسخره میرهبازی عالییییییییییه
شدیدا منتظر پچ گرافیکی از PESEdit هستم
کرک آنلاین بازی هم اومده و تست شده و کار میکنه :n02: بریم آنلاین بازی کنیم :n05:
لینک کرک آنلاین میزارید ؟؟
آموزش آنلاینشم بزارید بی زحمت :دی
Meysam Raz
14-11-2014, 23:28
لینک کرک آنلاین میزارید ؟؟
آموزش آنلاینشم بزارید بی زحمت :دی
والا میتونم لینکش رو بزارم اما برید سایتش یک بازدیدی بخوره :n02: زحمتشون از بین نره
سایت تریلرفا لینکش رو گذاشته
خدمت شما
لینک فیکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوردش هم همونیه که توی پرانتزه
استیم رو هم باید دانلود نصب و آپدیت کنید و با یک اکانت ترجیحا فیک وارد بشید :
در آخر بازی رو با PES2015.exe شروع میکنید
oghyanoos
14-11-2014, 23:30
دوستان من نصب کردم هم روی ویندوز 8.1 و هم ویندوز 7 . اما روی هیچکدام بالا نمیاد! (آنتی ویروس غیر فعال، اینترنت قطع و کارت گرافیک آپدیت) از سایت دانلودها گرفتمش.
چه کار کنم؟؟؟:n03:
این قضیه آنلاین چطوریاس؟
مگه نباید کدی چیزی بخری؟
با نصب همین نسخه دانلود شده میشه آنلاین بازی کرد؟
یک گزینه بود یادم نیست میزدی خالت سینمایی میشد مثل الان بازی شما .تو نسخه 13 فک کنم این گزینه هست . الان 14 رو نگاه کردم نبود . مانیتورت احیانا CRT نیست ؟! تصویر رو 16:9 کزدی ؟!
دوستان لطفا, خواهشا,کسایی که مثل من بازی رو گرفتن بگن که گرافیک بازی افت کرده یا نسخه اصلی نیومده یا داستان چیه !!
تنظیمات بالاترین هست اما انگار یه جوریه گرافیک بازی!
راستی گیم پلی عالی شده.
یجوریه یعنی چی ؟! :n02:والا گرافیک بازی کمی بهبود یافته و بالاتر رفته . مشکلی نیست !
Meysam Raz
14-11-2014, 23:43
این قضیه آنلاین چطوریاس؟
مگه نباید کدی چیزی بخری؟
بله بعضی از بازی ها به وسیله کرک کننده ها طوری کرک میشه که میتونید تا یک مدتی اون بازی رو به صورت کاملا آنلاین و شبیه بازیکنایی که بازی رو اورجینال خریدن بازی کنید
الان این بازی و Ryse و BF3 و چنتا بازی دیگه کرک شده که از بین اینا BF3 دائمیه و فکر نمیکنم دیگه از بین بره
دوستان من نصب کردم هم روی ویندوز 8.1 و هم ویندوز 7 . اما روی هیچکدام بالا نمیاد! (آنتی ویروس غیر فعال، اینترنت قطع و کارت گرافیک آپدیت) از سایت دانلودها گرفتمش.
چه کار کنم؟؟؟:n03:
توضیح بیشتر بده . صفحه سیاه میشه ؟!حظا میده ؟!
این قضیه آنلاین چطوریاس؟
مگه نباید کدی چیزی بخری؟
والا من یبار PES2008 رو با لگ فراون بازی کردم در حد چند دقیقه . یه برنامشو یادم بود بنام Hamachi نصب میکردی اونجا لوگیم میکردی بعد طرف هم لوکین میکرد و...:n13:
Zlatan_ibra
15-11-2014, 00:31
یک گزینه بود یادم نیست میزدی خالت سینمایی میشد مثل الان بازی شما .تو نسخه 13 فک کنم این گزینه هست . الان 14 رو نگاه کردم نبود . مانیتورت احیانا CRT نیست ؟! تصویر رو 16:9 کزدی ؟!
16:9 نداره...بعضی رزولوشن ها 16:9 میشن که بازم همونطوره...مانیتورم هم 22اینچ اچ دی
تو تنظیمات جز رزولوشن و لول گرافیک چیزی دیگه ای نیست
Advanced Ali-001
15-11-2014, 00:42
خیلی شبیه 2014......
مخصوصا استارت ها....
افتضاحه استارتاش.
قد خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییلی مهم شده برا ضربه سر.
بعضی از پاسای تو عمقی هوایی مخصوصا انگار یهویی مدافع حریف 3-5 قدم یهو شیفت میکنه عقب افتضاحه یعنی.
خیلی شبیه 2014 هه....
اینم از شانس ما.....
16:9 نداره...بعضی رزولوشن ها 16:9 میشن که بازم همونطوره...مانیتورم هم 22اینچ اچ دی
نمیدونم والا دیگه ! دوستان دیگه اگر کمک کنند به ایشون ممنون میشیم .
خیلی شبیه 2014......
مخصوصا استارت ها....
افتضاحه استارتاش.
قد خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییلی مهم شده برا ضربه سر.
بعضی از پاسای تو عمقی هوایی مخصوصا انگار یهویی مدافع حریف 3-5 قدم یهو شیفت میکنه عقب افتضاحه یعنی.
خیلی شبیه 2014 هه....
اینم از شانس ما.....
:n04: کلا اونایی که قرمز کردم رو یه توضیح بده !. حرفهای عجیب غریب میزنی :n02:
akbar_syberia
15-11-2014, 00:56
من خودم فیفا بیشتر ترجیح میدن . خیلی جالبتر و حرفه ای تره .
ولی این نسخه pes خیلی خوب شده . البته ایراداتی داره که اعصابو خورد میکنه .
1 : خستگی زود بازیکنا . عملا نیمه دوم کلا نمیشه بازی کرد بازیکنات خسته شدن ولی حریف هنوز قبراق و سر حاله .
2 : تکلهاش خیلی دیگه میره . 4-5 متر فقط لیز میخورن . بدجورم درو میکنن بازیکنارو . این تکل تو واقعیت بزنی طرف پاهاش خورد میشه .
3 : کلا تیم حریف تو تمام بازی سرعتش بیشتره . البته تو فیفا هم این نقص بود ولی کمتر . استارت میزنی سریع میگیرنت .
4 : شوت ها خیلی منحرف میشه . من دقیقا جلو دروازه بودن دروازه خالی هم بود اول محوطه شوت زدم از کنار دروازه رفت بیرون هیچ جهتی نگرفتم و کاملا مستقیم به دروازه زدم .
تو فیفا 14 این مشکل بود ولی به تیرک میخورد و کمی به جزابیت بازی اضافه میکرد چون ریباند میشد .
5 : دروازه بان خودی کلا فقط شیرجه میره مخصوصا تو توپهای نزدیک . بی هدف شیرجه میزنه . اصلا توپو نمیگیره .
درکل در نبود فیفا دیگه چاره ای نیست . مگه اینکه پولدار شیم بریم اورجینال فیفا بخریم :n02:
1 - خستگی طبیعیه . کلا دنیای فوتبال اینطوریه نیمه دوم از نیمه اول خسته ترن . این پوئن مثبته نه منفی
2 - تکل درست بزنی لذتش بیشتره .
3 - شما باید با نحوه بازی و تاکتیک سرعت رو از حریف بگیری .
4 - شوت ها به نظر من یکی از نقاط مثبته این سری هست . دقت کنی بازیکنان خاص ( مثل رونالدو و مسی ) خیلی کم شوت ها رو به بیرون میزنن . حتی جهت هم نگیری ضربه دقیقه . ولی بازیکنان دیگه باید با جهت تنظیم کنی .
5 - این مورد رو من توی 10-12 بازی که انجام دادم تا الان بهش بر نخوردم .
البته هنوز هم دیر نیست میتونی پاک کنی و منتظر فیفا بشی :n08:
akbar_syberia
15-11-2014, 01:00
خیلی شبیه 2014......
مخصوصا استارت ها....
افتضاحه استارتاش.
خیلی شبیه 2014 هه....
اینم از شانس ما.....
فکر کنم یکی از دشمنای PES پیدا شد برای جو سازی ! :n24:
با این حرفا یا بازیت ضعیفه یا نقد بلد نیستی و یا میخوای PES رو خراب کنی . چون FIFA کرک نشده هنوز همه دارن میرن سمت PES و الحمدالله خوششونم میاد !! :n09:
دوستان این پچ نسخه 2 اونی هستش (درست شدن نام ها . لوگوی باشگاه ها . نام بعضی مربیان ) که یکی از دوستان چند صفحه قبل گداشته یود. نسخه یک اون لیگهای دسته دو رو نداشت اما این همه رو داره .
Premier League (100%)
SkyBet Championship (100%)
Serie A (100%)
Serie B (fatam alguns emblemas)
Eredivisie (100%)
Ligue 1 (100%)
Ligue 2 (100%)
Liga BBVA (100%)
Liga Adelante (100%)
Premier League Portugal (100%)
How To Install:
1º- Have PES 2015 installed
2º- Check if the game is 1.00
3º- Install Patch choosing the folder where the game is installed “Pro Evolution Soccer 2015″
4º- PLAY!
آمورش تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود : ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!dlNlDLCD!Op1iB_OlKqPC2olvUT_rfprL-XShZUUaAo2FGu1yRHk)ینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!dlNlDLCD!Op1iB_OlKqPC2olvUT_rfprL-XShZUUaAo2FGu1yRHk) یا ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fix : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
paradisepersian
15-11-2014, 01:33
دوستان بوندسلیگا آلمان نداره یا من پیدا نکردم
mansour2023
15-11-2014, 01:34
گرافیکت آپدیته؟
___
من هنوز این بازی رو نگرفتم الان نمیدونم این نسخه های کرک شده رو بگیرم یا بازی رو از استیم بگیرم؟
کسی رو استیم بازی کرده؟ برای استیم هم همین پچ ها میاد؟
redman1368
15-11-2014, 02:28
بعد از چند دست بازی کردن یعنی فقط یک کلمه میشه گفت : Woow
واقعا تیم سازنده کونامی طی امسال مشخصه تلاش زیادی کرده که دل هوادارای قدیمی خودش رو دوباره به دست بیاره و تو این راه موفقیتش فوق العاده بود.
گیم پلی همون 2014 هست با رفع تمامی ایرادات و نرم شدن بیشتر حرکات بازیکنا.
در مورد گل خوردن از کناره هم که چند نفر این مشکل رو داشتن من بشخصه اصلا مشکلی نداشتم.
چندین صحنه خفن هم طی بازیها برام پیش اومد که وسط بازی فکم افتاده بود.
یکی صحنه گل چهارم رونی به چلسی بود که بعد گل بازیکنا گروهی با تماشاگرا جشن می گرفتن و اولین بار بود تو یه بازی فوتبال همچین صحنه ای رو می دیدم(اولین بازی بود و تنظیمات بازی رو Regular بود.یه وقت تعجب نکنید چرا اینقدر گل زدم):n02:
یک صحنه هم تو همین بازی تک به تک شوت کردم و دروازه بان برگشت داد و خورد به یکی از مدافعین چلسی به صورت چیپ داشت می رفت تو گل که ایوانوویچ با قیچی برگردون توپ رو از روی خط کشید بیرون.یعنی اون صحنه فکم افتاده بود و شده بودم این.:n04::n19:
بازی فوق العاده خوب شده و من بیصبرانه منتظر اولین پچ درست و حسابیم که جام های مختلف مخصوصا مستر و Bal رو شروع کنم.
بعد از نزدیک به 1 سال و خرده ای دوباره میتونم یه فوتبال درست و حسابی بازی کنم و ازش لذت ببرم.کونامی ممنون.:n16:
meranbana
15-11-2014, 03:43
والا میتونم لینکش رو بزارم اما برید سایتش یک بازدیدی بخوره :n02: زحمتشون از بین نره
سایت تریلرفا لینکش رو گذاشته
خدمت شما
لینک فیکس:
پسوردش هم همونیه که توی پرانتزه
استیم رو هم باید دانلود نصب و آپدیت کنید و با یک اکانت ترجیحا فیک وارد بشید :
در آخر بازی رو با PES2015.exe شروع میکنید
هم دم شما گرم ، هم دم تریلر فا
آنلاین بازی هم فوق العادس ، یکه یک ، باورم نمیشه دارم آنلاین بازی میکنم ، واقعا ممنون .
فقط یه سوال از اساتید این که آنلاین بازی کردن چقد حجم میخوره تقریبا واسه هر بازی و اینا ، قسمت مای کلاب چقد حجم استفاده میکنه ؟ بنظرم خیلی کم تره
shahabprince
15-11-2014, 07:46
سلام دوستان
من دل خوشی از نسخه 2014 ندارم
نظر همه رو خوندم
یعنی بازی خوبه ؟ دانلود کنم؟
سال قبل هم همه تعریف میکردن رفتم دانلود کردم نگو که این بازی اول باگ بوده بعد شده فوتبال
خواهشا با تعصب نظر ندین یکی توضیح بده که بازی خوب شده یا نه؟
Meysam Raz
15-11-2014, 08:31
سلام دوستان
من دل خوشی از نسخه 2014 ندارم
نظر همه رو خوندم
یعنی بازی خوبه ؟ دانلود کنم؟
سال قبل هم همه تعریف میکردن رفتم دانلود کردم نگو که این بازی اول باگ بوده بعد شده فوتبال
خواهشا با تعصب نظر ندین یکی توضیح بده که بازی خوب شده یا نه؟
یک جوری میخوایی از آدم رسید بگیری انگار میخوایی ryse son of rome رو دانلود کنی :n02:
کلا بازی 6 گیگه و بلک باکسش 3.5 گیگ
همه راضی و خوشحالن
من 14 رو فقط 3 دست 10 دقیقه ای بازی کردم و گذاشتمش کنار
مطمئن باش راضی میشی اما توقع سرعت 13 رو نداشته باش
از نظر سرعت بازی دقیقا بین 14 و 13 هستش و خیلی طبیعی در اومده
Zlatan_ibra
15-11-2014, 10:00
از دیروز تا حالا فک کنم به اندازه کل 14 بازیش کردم :دی چشام قرمز شده...از خوشحالیم نخوابیدم صب زود پاشدم چند دستم بازی کنم :دی
بسیار بازی مسخره شده
تکل ها که روی پیست اسکی هست و امکان نداره تو هربازی 2 بازیکنم اخراج نشن و 6-7 بازیکن کارت زرد نگیرن. سبک بازی کپی برابر اصل فیفا 2001 هست ( 24 مگ حجم بازیه دانلود کنید و با این بازی مقایسه کنید. مو نمیزنه) من در هر بازی حدود 20 موقعیت دارم که 70 درصدش تک به تکه ( به لطف هوش مصنوعیه ضعیف حریفان که باعث میشن بدون زحمت موقعیت خطرناک ایجاد کنم ) و با این حجم حملات گل به سختی میشه زد.تمام توپ های داخل 6 قدم رو دروازه بان میگیره و شوت های بین 6 قدم و خط محوطه جریمه 100 % میرن تو اوت و اما باگ اصلی مربوط به شوت های پشت محوطه هست که 90 درصدشون گل میشن. در صورتی که در فوتبال واقعی کاملا برعکسه
من توی مستر ، رئال رو بر میدارم و با این خط حمله وحشتناکش نمیشه گل زد :n21: :n04:
تمام حمله های حریفان گل میشه به جز یک شوتشون مثلا اگر 3 شوت بزنن قطعا 2 تاش گل میشه یا اگر 2 شوت بزنن قطعا یکیش گله و من در حدود 30 بار بازی تا به حال کلین شیت (گل نخوردن در یک بازی) نداشتم.چالبیش اینجاست که در تمام اون بازی ها از زمین و زمان موقعیت های پیاپی ایجاد کرده و 5-6 دروازه خالی هم (2 به تک با دروازه بان حریف) گل نمیشه. در هر بازی هم 3-4 بار توپ به تیر دروازه حریف میخوره و به بیرون میره.و کلا هم دروازه بان های pes همه عالی هستن و سازندگان نتونستن تفاوتی قرار ایجاد کنن. تنها دروازه بان های خودی مسخره و آماتور هستن که اگه خودشون توپ رو داخل دروازه خودی نزنن قطعا توی معدود حملات حریف لایی میخورن
بازیکنا هم که تا دقیقه 60 کاملا تخلیه شده و هیچ وقت نمیشه تیم اصلی رو کامل بفرستم تو زمین و همیشه نصف تیم رو نیمکتن که برای بازی بعدی خسته نشن. آخه کجای فوتبال واقعی اینطوره؟ مگه رونالدو در دنیای واقعی هر 3 هفته یک بار بازی میکنه که اینجا اینطوریه؟ مثلا این فصل در فوتبال واقعی خامس رودریگز در تمام مسابقات فیکس بازی کرده که این توی pes محاله
در کل اعدادی که به قدر و قابلیت های مختلف بازیکنان داده اند همش الکیه و تقریبا بازیکنا مثل همند.
گرافیک هم که دیگه تاسف برنگیزه و همچنین چهره حا هم خنده دار و انگار کله بازیکن رو له گردن
واقعا اینا دارن به کجا میرن :n30:. کسانی که فیفا بازی کردن میدونم چی میگم. اگر game plan ساکر رو فیفا داشت که دیگه تمام بود.فیفا 13 چند سال از pes 15 جلوتره
بسیار بازی مسخره شده
تکل ها که روی پیست اسکی هست و امکان نداره تو هربازی 2 بازیکنم اخراج نشن و 6-7 بازیکن کارت زرد نگیرن. سبک بازی کپی برابر اصل فیفا 2001 هست ( 24 مگ حجم بازیه دانلود کنید و با این بازی مقایسه کنید. مو نمیزنه) من در هر بازی حدود 20 موقعیت دارم که 70 درصدش تک به تکه ( به لطف هوش مصنوعیه ضعیف حریفان که باعث میشن بدون زحمت موقعیت خطرناک ایجاد کنم ) و با این حجم حملات گل به سختی میشه زد.تمام توپ های داخل 6 قدم رو دروازه بان میگیره و شوت های بین 6 قدم و خط محوطه جریمه 100 % میرن تو اوت و اما باگ اصلی مربوط به شوت های پشت محوطه هست که 90 درصدشون گل میشن. در صورتی که در فوتبال واقعی کاملا برعکسه
من توی مستر ، رئال رو بر میدارم و با این خط حمله وحشتناکش نمیشه گل زد :n21: :n04:
تمام حمله های حریفان گل میشه به جز یک شوتشون مثلا اگر 3 شوت بزنن قطعا 2 تاش گل میشه یا اگر 2 شوت بزنن قطعا یکیش گله و من در حدود 30 بار بازی تا به حال کلین شیت (گل نخوردن در یک بازی) نداشتم.چالبیش اینجاست که در تمام اون بازی ها از زمین و زمان موقعیت های پیاپی ایجاد کرده و 5-6 دروازه خالی هم (2 به تک با دروازه بان حریف) گل نمیشه. در هر بازی هم 3-4 بار توپ به تیر دروازه حریف میخوره و به بیرون میره.و کلا هم دروازه بان های pes همه عالی هستن و سازندگان نتونستن تفاوتی قرار ایجاد کنن. تنها دروازه بان های خودی مسخره و آماتور هستن که اگه خودشون توپ رو داخل دروازه خودی نزنن قطعا توی معدود حملات حریف لایی میخورن
بازیکنا هم که تا دقیقه 60 کاملا تخلیه شده و هیچ وقت نمیشه تیم اصلی رو کامل بفرستم تو زمین و همیشه نصف تیم رو نیمکتن که برای بازی بعدی خسته نشن. آخه کجای فوتبال واقعی اینطوره؟ مگه رونالدو در دنیای واقعی هر 3 هفته یک بار بازی میکنه که اینجا اینطوریه؟ مثلا این فصل در فوتبال واقعی خامس رودریگز در تمام مسابقات فیکس بازی کرده که این توی pes محاله
در کل اعدادی که به قدر و قابلیت های مختلف بازیکنان داده اند همش الکیه و تقریبا بازیکنا مثل همند.
گرافیک هم که دیگه تاسف برنگیزه و همچنین چهره حا هم خنده دار و انگار کله بازیکن رو له گردن
واقعا اینا دارن به کجا میرن :n30:. کسانی که فیفا بازی کردن میدونم چی میگم. اگر game plan ساکر رو فیفا داشت که دیگه تمام بود.فیفا 13 چند سال از pes 15 جلوتره
:n04::n02::n08:دمت گرم واقعا . پس نمرانی که این بازی گرفته هم همش الکیه ؟! دانلود نکنمش ؟!
mechanicali
15-11-2014, 11:06
سلام خدمت بچه ها
دیروز منم بازی رو نصب کردم ولی گرافیک یکم یا بیشتر ضد حال بود توی 13 اگه تو حالت شب بازی رو انجام میدادی رنگ چمن و محیط بازی به دل آدم مینشست
حتی دیشب 13 رو بازی میکردم بعدش رفتم سراغ 15 اون گرافیک بازی نتونست به دل بشینه
توی نسخه های قبلی میتونستی با شک بازیکن رو بکشی جلو
میتونستی دریبل تعریف بکنی براش ولی تو این نسخه ازش خبری نیس
شاید پچی بیاد که بتونه گرافیک و لایسنس لیگ جزیره رو پوشش بده که قطعا هم میاد
ولی برا قضاوت هم زوده ولی از 20 بهش فعلا15
hitler1945
15-11-2014, 11:12
دوستان خیلی سخت نگیرید و از بازی لذت ببرید . من خودم pes 14 فاجعه رو حتی یه دست هم بازی نکردم . فیفا 15 هم که هنو کرک نشد پس فعلا از همین pes لذت ببرید !
:n04::n02::n08:دمت گرم واقعا . پس نمرانی که این بازی گرفته هم همش الکیه ؟! دانلود نکنمش ؟!
بارها ثابت شده نمره ملاک نیست.مخصوصا برای بازی هایی که هرسال میاد. مثلا اگر امسال یک کمپانی بهترین فوتبال تاریخ رو بسازه به طوری که تمام گیمر های جهام بلا استثنا نمره 100 رو بهش بدن اگر سال دیگه بهتر هم بشه اما این بهبود چشمگیر نباشه نمرش تا 70 میاد پایین. pes هم بعد از فاجعه 2014 این بازی رو داده که میشه گفت فوتبال شده اما نه بهترین فوتبال بلکه در ابتدای مسیر درست قرار داره ( البته معلوم نیست سال آینده مسیر رو به رشد داشته باشه و راه رو ادامه بده یا یه ابر فاجعه تحویل بده)
اگر شما فیفا بازی نمیکردی و فقط هرسال pes بازی میکردی اگر این بازی رو دانلود کنی حال میکنی و لذت خواهی برد اما اگر فیفا هم بازی میکنی بعد نصب pes 15 احساس خواهی کرد بازی از نسخه قبلی بهتر شده فقط همین . چون شبیه ساز عالی مثل فیفا رو بازی کردی (به طور حرفه ای و با ریز بینی) این بازی غافلگیرت نخواهد کرد
بارها ثابت شده نمره ملاک نیست.مخصوصا برای بازی هایی که هرسال میاد. مثلا اگر امسال یک کمپانی بهترین فوتبال تاریخ رو بسازه به طوری که تمام گیمر های جهام بلا استثنا نمره 100 رو بهش بدن اگر سال دیگه بهتر هم بشه اما این بهبود چشمگیر نباشه نمرش تا 70 میاد پایین. pes هم بعد از فاجعه 2014 این بازی رو داده که میشه گفت فوتبال شده اما نه بهترین فوتبال بلکه در ابتدای مسیر درست قرار داره ( البته معلوم نیست سال آینده مسیر رو به رشد داشته باشه و راه رو ادامه بده یا یه ابر فاجعه تحویل بده)
اگر شما فیفا بازی نمیکردی و فقط هرسال pes بازی میکردی اگر این بازی رو دانلود کنی حال میکنی و لذت خواهی برد اما اگر فیفا هم بازی میکنی بعد نصب pes 15 احساس خواهی کرد بازی از نسخه قبلی بهتر شده فقط همین . چون شبیه ساز عالی مثل فیفا رو بازی کردی (به طور حرفه ای و با ریز بینی) این بازی غافلگیرت نخواهد کرد
آقا جان من حرفی نمیزنم دیگه . شما همین الان پاکش کن و برو همون FIFA رو بازی کن . خودتم ناراحت نکن :n01:
کسی از دوستان در مشهد کنسول ps4 داره که بازی رو تهیه کرده باشه ؟
سلام خدمت بچه ها
دیروز منم بازی رو نصب کردم ولی گرافیک یکم یا بیشتر ضد حال بود توی 13 اگه تو حالت شب بازی رو انجام میدادی رنگ چمن و محیط بازی به دل آدم مینشست
حتی دیشب 13 رو بازی میکردم بعدش رفتم سراغ 15 اون گرافیک بازی نتونست به دل بشینه
توی نسخه های قبلی میتونستی با شک بازیکن رو بکشی جلو
میتونستی دریبل تعریف بکنی براش ولی تو این نسخه ازش خبری نیس
شاید پچی بیاد که بتونه گرافیک و لایسنس لیگ جزیره رو پوشش بده که قطعا هم میاد
ولی برا قضاوت هم زوده ولی از 20 بهش فعلا15
سلام دوست عزیز
اینم بهترین تنظیمات گرافیکی بازی،عالی میشه
اگر نسخه Black box را دانلود کنم
پچ هایی که برای این بازی میاد با این نسخه مشکلی نداره ؟؟؟
mechanicali
15-11-2014, 12:12
سلام دوست عزیز
مرسی دادا شد 16
Meysam Raz
15-11-2014, 12:22
دوستان توی استیم چطوری میشه با دوستمون بازی کنیم
هیچ جای بازی همچین چیزی ندیدم
کسی تجربه ای داره ؟ ای اورجینال بازان ...
اگر نسخه Black box را دانلود کنم
پچ هایی که برای این بازی میاد با این نسخه مشکلی نداره ؟؟؟
روی 13 و 14 اینطوری بود که :
بدون هیچ مشکلی نصب میشن
مخصوصا پچ های pesedit
سلام دوست عزیز
منظورتون اینه مثل عکس زیر میشه بازی ؟! اینکه خیلی شارپ میکنه رنگهارو میزنه چشم رو :n13:
Altairezio
15-11-2014, 12:33
خب بعد دانلود و نصب بازی یه بازی با رئال در مقابل بارسا کردم که یه سری نکات خیلی نظرمو جلب کردن....
سوت داور که کلا" خنده داره...
خطاها غیر عادی و تکل ها قوس پذیر نبودن تو اولین نگاه...
با دو بار زدن پاس یا با یه فشار کوچولو میشه به راحتی تو پو گرفت و توپ گیری مثل آب خوردنه....سطح بازی حتی تو سوپر استارم خیلی راحته....
گل زدن عالی شده شوت عالی شده همه چی عالی یعنی خیلی حال داد بهم این نسخه....
فقط یه چیزی اذیتم کرد...نقش یه بازیکنو تو جای ثابتش از کجا میشه عوض کرد ؟! من پیدا نکردم.... :|
سانت عمقی ها و پاس عمقی ها هم که هلو....
GamesEdit
15-11-2014, 12:38
منظورتون اینه مثل عکس زیر میشه بازی ؟! اینکه خیلی شارپ میکنه رنگهارو میزنه چشم رو :n13:
پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید چون خیلی خیلی توی ذوق میزنه تنها کاری که این انجام میده اینکه رنگ ها رو بیشتر میکنه مثلا رنگ قرمز شدیدا پر رنگ و بلوری میکنه که به نظر من بد میشه سر 14 من از همین استفاده کردم پشیمان شدم کسایی که میخوان این کار رو انجام بدن حتما فایل های مشابه ای که توی پوشه این وجود داره با پوشه اصلی بازی ، فایل های پوشه اصلی بازی رو ازش کپی بگیرن که اگه خوششون نیومد بتونن تنظیمات رو برگردونن .
پیام های خصوصیتو چک کن !
خب بعد دانلود و نصب بازی یه بازی با رئال در مقابل بارسا کردم که یه سری نکات خیلی نظرمو جلب کردن....
سوت داور که کلا" خنده داره...
خطاها غیر عادی و تکل ها قوس پذیر نبودن تو اولین نگاه...
با دو بار زدن پاس یا با یه فشار کوچولو میشه به راحتی تو پو گرفت و توپ گیری مثل آب خوردنه....سطح بازی حتی تو سوپر استارم خیلی راحته....
گل زدن عالی شده شوت عالی شده همه چی عالی یعنی خیلی حال داد بهم این نسخه....
فقط یه چیزی اذیتم کرد...نقش یه بازیکنو تو جای ثابتش از کجا میشه عوض کرد ؟! من پیدا نکردم.... :|
سانت عمقی ها و پاس عمقی ها هم که هلو....
منظورت از اینکه خطاها غیرعادی شده یعنی چی ؟! والا من که هنوز نتونستم یک بازی رو ببرم !!! . حتما شما خیلی بازیت خوبه :n02:
ArminxXx
15-11-2014, 12:50
آقا من این پچ و کرک آنلاین رو دانلود کردم چطور استفاده کنم؟
اکانتم ساختم واسه استیم
Fonixion
15-11-2014, 13:03
کرک آنلاین شایعه ای بیش نیست. دیگه درسته مد آفلاین راحت کرک میشه ولی دلیل نمیشه کونامی بی خیال امنیت مد آنلاین هم شده باشه!
akbar_syberia
15-11-2014, 13:15
یکی میگه من همه رو می برم . یکی میگه یک گل هم نمی توتم بزنم .
واقعا این ایرادات رو باید از خودمون بگیریم یا کونامی ؟
کسی که گل نمی تونه بزنه بازیش خوب نیست می اندازه تقصیر کونامی . خوب آقا جان برو بازیتو خوب کن . والا :n02:
ArminxXx
15-11-2014, 13:19
من هر بازی چپ و راست انواه گلارو میزنم
سانتر
شوت
والی
R2 :n02::n12:
.
;
;
;
فقط تکروی نمیکنم همش پاتسکاری
تکل و توپ گیری و پرس هم عالی میشه انجام داد:n13:
GamesEdit
15-11-2014, 13:37
این یک راه حل برای دور زدن مجوز های بازی است برای آنلاین بازی کردن PES 2015 بدون نیاز به سی دی کی یا همون سریال اورجینال بازی !
آموزش راه اندازی اول بخش آنلاین PES 2015 :
1.قبل از هر چیزی شما باید برنامه steam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب کنید و در آن ثبت نام انجام دهید
2.فایل مقابل را دانلود کنید : لینک دانلود بخش آنلاین PES 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید
4.از فایل های نسخه اصلی بازی کپی بگیرید و جایی ذخیره کنید ( برای اطمینان از خراب نبودن اون فایل )
5.فایل های دانلود شده رو در مسیر نصب بازی کپی و جایگزین کنید
6.حتما PES 2015.exe را با run as administrator اجرا کنید ( کلیک راست روی فایل و انتخاب گزینه run as administrator )
تمام میتونید از آنلاین بازی کردن لذت ببرید
سه نرم افزار مورد استفاده برای بخش آنلاین و توضیحات راه اندازی بخش آنلاین
سه برنامه مورد نیاز برای بخش آنلاین !
فایل فشرده را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید .
1.محتویات داخل پوشه PES 2015 Online Pirata را در مسیر نصب بازی کپی کنید (برای اطمینان از فایلهای داخل پوشه نصب بازی پشتیبان بگیرید)
2.FixRepair رانصب کتید .
3.Steam را نصب کنید .
4.برنامه Steam را اجرا کنید . منتظر بمانید آپدیت خواهد شد (حدود 140 مگابایت ) . بعد از آپدیت Steam یک آکانت در این برنامه بسازید .
5.بازی را اجرا کنید ! . برای بازی با دوستان به قسمت Freindly Lobby Match بروید .سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .
6.سپاس
منبع :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر ویژه از دوست بسیار خوبم محمود جان بابت توضیحات و لینک دانلود نرم افزار ها
آموزش نصب ویدیویی از یوتیو* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=342)
دوستان من به دلیل اینکه هنوز بازی در اختیار ندارم تست نکردم لطفا کسایی که دارن اینو تست کنن خبرشو بدن در ضمن لطفا اون اموزش ویدیویی رو یکی مستقیم کنه
منبع : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mechanicali
15-11-2014, 13:38
سلام انگار یه پچ اومده براش زدم تو دانلود
پچ Tuga Vicio v0.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجه شو میگم ارزش داشت شما هم دان کنید
لینک مستقیم آموزش ویدیویی آنلاین بازی کردن :
pishoolii
15-11-2014, 14:06
خب..
بعد از دو روز بازی کردن یه سری از نظراتمو نسبت به بازی تغییر میدم...
مـــتاسفانه..! بازی اونطور که توو نگاه اول به نظر میاد اصلا خوش ساخت نیست! بعد از چند دست بازی کردن در حالت سوپراستار قطعا متوجه چنتا نکته میشید:
1- توپ گیری از کامپیوتر واقعا سخت و غیرمنطقی شده!! ، طوری که بازیکنا با زدن دکمه ی x فقط به صورت گرافیکی لنگ پرت میکنن بدون اینکه توپی رو بشه گرفت توو اکثر اوقات!!
2- شوت های پشت 18 به صورت محسوسی اغراق آمیز شدن ، مطمئن باشید اگه کل بازی رو کنار بزارید و فقط شوت بزنید حداقل از 10 شوتتون 3 4 تاش گـُل میشه!!
3- سیستم دفاعی تیم ها تا حدودی تحت کنترل شما نیست! درحالی که مثلا 5 دفاع دارید یه هوو میبینید مهاجم حریم خیلی راحت از بین همه رد میشه و تک به تک میشه ، اصلا کنترلی روی خط دفاعی نمیشه داشت چون یه هو میبینی پراکنده میشن از هم!!
4- دریبل زدنی دیگه توو این نسخه وجود نداره!! دیگه حرکت های خلاقانه و انفرادی رو فراموش کنید! چون به هیچ وجه نمیشه گره ی بازی رو با حرکت های انفرادی و تکنیکی باز کرد! نمیدونم چرا ولی واقعا دیگه نمیشه دریبل زد توو بازی!!
5- در کل شما توو حالت سوپراستار خیلی راحت میتونید گل بزنید ، حداقل 2 3 تا گل رو میشه زد ، ولی خیلی راحت هم توو هر بازی میتونید 5 6 تا گل بخورید! چون دفاع کردن و توپ گیری از دست شما دیگه خارج شده و رندوم تووپ گیری ها انجام میشه!!
بقیه دوستان هم اگه با این قسمت ها مخالفن بگن ، شاید ما بلد نیستیم یاد بگیریم:n15:
کم کم اونایی که از بازی تعریف کردن دارن میگن بیخوده :n02: یعنی کونامی بازم ر .. ید؟
meranbana
15-11-2014, 14:22
کرک آنلاین شایعه ای بیش نیست. دیگه درسته مد آفلاین راحت کرک میشه ولی دلیل نمیشه کونامی بی خیال امنیت مد آنلاین هم شده باشه!
شایعه ای بیش نیس ینی چی دادا ، من دیشب تا 4 صبح داشتم آنلاین بازی می کردم با همین روش ، یه چی میگیا .:n13:
اینم یه عکس از قسمت فوتبال لایف
با کرک آنلاین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایعه ای بیش نیس ینی چی دادا ، من دیشب تا 4 صبح داشتم آنلاین بازی می کردم با همین روش ، یه چی میگیا .:n13:
اینم یه عکس از قسمت فوتبال لایف
با کرک آنلاین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنلاین چطوری بازی کردی؟
با کدوم آموزش؟
با شخص خاصی میشه آنلاین بازی کرد؟
من تا حالا هیچ بازی رو آنلاین نزدم
mahyar21
15-11-2014, 14:48
ناهماهنگی تو نظرات واقعا بیداد میکنه!!!
هرکی نمیتونه کاری رو انجام بده تقصیرشو میندازه گردن بازی!
این چندتا نظر اخر دوستان واقعا اغراق امیزه و من چنین مشکلاتی رو نمیبینم تو بازی
ناهماهنگی تو نظرات واقعا بیداد میکنه!!!
هرکی نمیتونه کاری رو انجام بده تقصیرشو میندازه گردن بازی!
این چندتا نظر اخر دوستان واقعا اغراق امیزه و من چنین مشکلاتی رو نمیبینم تو بازی
آفرین . دقیقا حرف منم همینه . من شخصا تاحالا هیج بازی رو نبردم اما هیچ وقت تقصیر بازی نمیدونم .
خب..
مـــتاسفانه..! بازی اونطور که توو نگاه اول به نظر میاد اصلا خوش ساخت نیست! بعد از چند دست بازی کردن در حالت سوپراستار قطعا متوجه چنتا نکته میشید:
1- توپ گیری از کامپیوتر واقعا سخت و غیرمنطقی شده!! ، طوری که بازیکنا با زدن دکمه ی x فقط به صورت گرافیکی لنگ پرت میکنن بدون اینکه توپی رو بشه گرفت توو اکثر اوقات!!
2- شوت های پشت 18 به صورت محسوسی اغراق آمیز شدن ، مطمئن باشید اگه کل بازی رو کنار بزارید و فقط شوت بزنید حداقل از 10 شوتتون 3 4 تاش گـُل میشه!!
3- سیستم دفاعی تیم ها تا حدودی تحت کنترل شما نیست! درحالی که مثلا 5 دفاع دارید یه هوو میبینید مهاجم حریم خیلی راحت از بین همه رد میشه و تک به تک میشه ، اصلا کنترلی روی خط دفاعی نمیشه داشت چون یه هو میبینی پراکنده میشن از هم!!
4- دریبل زدنی دیگه توو این نسخه وجود نداره!! دیگه حرکت های خلاقانه و انفرادی رو فراموش کنید! چون به هیچ وجه نمیشه گره ی بازی رو با حرکت های انفرادی و تکنیکی باز کرد! نمیدونم چرا ولی واقعا دیگه نمیشه دریبل زد توو بازی!!
5- در کل شما توو حالت سوپراستار خیلی راحت میتونید گل بزنید ، حداقل 2 3 تا گل رو میشه زد ، ولی خیلی راحت هم توو هر بازی میتونید 5 6 تا گل بخورید! چون دفاع کردن و توپ گیری از دست شما دیگه خارج شده و رندوم تووپ گیری ها انجام میشه!!
بقیه دوستان هم اگه با این قسمت ها مخالفن بگن ، شاید ما بلد نیستیم یاد بگیریم:n15:
حرفهای شما دوست عزیر واقعا جای تعجب داره !!!
gigi_alex
15-11-2014, 15:01
خب..
موافقم کاملا .
دفاع ناگهان جا میمونه . انگار حریف سوار موتور شده مدافع تیم خودی سوار ویلچر .
اوایل با تکل توپ گیری میکردم همش خطا میگیرفت . الان با پا انداختن که بازم 90% خطا میگیره . و همش کارت قرمز .
جالب اینه که به این حرکتها کارت میده ولی من تک به تک بودم حریف از پشت زد منو خطا هم نگرفت . میانگین تو هر بازی 10-11 تا کارت زرد میگیرم 2 تا هم قرمز .
salazarsnape
15-11-2014, 15:02
ول کنید این حرفا رو حوصله داریدا مگه بجز pes 2015 گزینه دیگه ای هم داریم برای بازی کردن؟!!:n01:
به من بگید پیراهن و لوگوی لیورپول کی درست میشه؟:n20:
pishoolii
15-11-2014, 15:03
آفرین . دقیقا حرف منم همینه . من شخصا تاحالا هیج بازی رو نبردم اما هیچ وقت تقصیر بازی نمیدونم .
حرفهای شما دوست عزیر واقعا جای تعجب داره !!!
آقا من یه کم پیاز داغشو زیادکردم قــبووول :n02: ، ولی انصافا بازی خوب و جذابی هست ، من فقط قسمت های منفیش رو نوشتم ، کلی نکته های جذاب هم داره بازی..
اما به دور از شوخی ، واقعا نووپ گیری از حریف مخصوصا توو سوپراستار خیلی غیرمنطقی شده .. مثلا توو 40 درصد برخوردها توپ رو میگیری ، که از اون 40 درصد 10 درصدش هم خطا میشه...
آمار کارت زردی وحشتناک بالاس!! مسترلیگ رو شروع کنم فک کنم یه بازی در میون کل تیم محروم میشن!:n08:
نمیدونم کونامی چیکار کرده که بازی انقد از لحاظ گرافیکی هم زیبا شده هم سبک!
من با این سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داغون و زاغارت راحت روی مدیوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بازی رو بدون هیچگونه لگ و افت فریمی بازی می کنم :n02:
.....
توپ گیری که اصلا معلوم نیست چطوریه؟! :n13:
از پشت 18 شوت رو تقریبا هرطور بزنی گل میشه!
تکل ها غیرطبیعی و ناکارامد هستن :n15:
(من از اونام که تکل نزنم می میرم!:n02:)
داور فقط منتظره یه حرکت بکنی بهت کارت بده :n15:
gigi_alex
15-11-2014, 15:06
موافقم کاملا .
دفاع ناگهان جا میمونه . انگار حریف سوار موتور شده مدافع تیم خودی سوار ویلچر .
اوایل با تکل توپ گیری میکردم همش خطا میگیرفت . الان با پا انداختن که بازم 90% خطا میگیره . و همش کارت قرمز .
جالب اینه که به این حرکتها کارت میده ولی من تک به تک بودم حریف از پشت زد منو خطا هم نگرفت . میانگین تو هر بازی 10-11 تا کارت زرد میگیرم 2 تا هم قرمز .
===========
من آخرای فصل 1 مستر لیگ هستم . و همش 2-3 تا بازی باختم ولی در کل همه ی بازیهارو به زور بردم . نیمه اول خوب بودم نیمه دوم بازیکنها انرژِیشون ته کشیده و اخراجیها شروع میشن .
نمیدونم تنظیمات خاصی داره که دفاع انقدر زود باز نشه . ؟!؟
mojtaba007
15-11-2014, 15:06
SweetFX Settings
(Graphics Ultra)
(پیشنهادی)
SweetFX Settings (Graphics Ultra) - Lifting graphics in your PES 2015.
Copy:
Program Files \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2015
لینک های دانلود:
Скачать файл SweetFX_settings by Estarlen Silva PES 2015.rar. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EhsanCPU
15-11-2014, 15:12
در پاسخ برخی از دوستان که از بازی ایراد میگیرن KONAMI همین که به فکر همه طرفدارانش هست و PES 2015 رو طوری طراحی کرده
که یک سیستم سوکت 775 با رم 2 گیگ و ویندوز 32 و یه گرافیک متوسط رو به بالا بتونه اونو راحت اجرا کنه خیلی کار بزرگی کرده و جای تشکر داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخلافش شرکت EA : که شما برای اجرای فیفا15 باید حتما ویندوز 64 نصب کنین و سی پی یو i5 و 8 گیگ رم و گرافیکی بالا داشته باشین ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gigi_alex
15-11-2014, 15:35
دوستان کسی سایت معتبر برای خرید cd-key میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
دوستان کسی سایت معتبر برای خرید cd-key میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
Zlatan_ibra
15-11-2014, 15:38
ول کنید این حرفا رو حوصله داریدا مگه بجز pes 2015 گزینه دیگه ای هم داریم برای بازی کردن؟!!:n01:
به من بگید پیراهن و لوگوی لیورپول کی درست میشه؟:n20:
اون پچی که من تو صفحات قبل گذاشتم لوگو و لباس لیورپولو درست میکنه.....
----
آقا بازی گرافیکس خوب شده...تو14 اشباع رنگ بود!اما اینجا گرافیک واقع گرایانه تر در عین حال بسیار سبک تر شده!
فقط کاش قسمت ورود قبل بازی فیلماشو حذف نمیکردن کاش تعویض بازیکن هم فیلمش بود!ولی نیست هیچکدوم...
آفساید هم خیلی تابلویه وقتی میفتی تو آفساید یهو طوری داور سوت میزنه که ادم فک میکنه سوت پایان بازی رو زد :دی باید اینم اصلاح بشه...یکیم که با پاس عمق راحت میشه گل زد کافیه یه مهاجم سریع داشته باشی....
erfan.it
15-11-2014, 15:39
دکمۀ شوت پرس توسط بازیکن دوم هست (بازیکنی که نشانگر رو سرش نیست) این مورد از زمان پلی استیشن 1 تو فوتبال کونامی وجود داشته (اون موقع هنوز آموزش و اینا زیاد نبود، من خودم کشفش کردم و تا مدتها کسایی که من میشناختم خبر نداشتن :n02: منم اولش کلی تاوان دادم تا مدل استفاده ازش رو یاد گرفتم چون دفاع خالی میشد ... ولی بعدها باعث شد دفاعم خیلی بهتر بشه)
البته قبول دارم رو این نسخه 2015 استفاده از پرس یار دوم موثر نیست، نمیدونم چرا اینجوری شده، شایدم قلقش دستم نیومده
.
.
.
اون رو که عمه ی نادر شاه هم میدونه..:n29:..به نظرم پرس به وسیله ی دو بازیکن خوب نیست ( به دلایلی...) کشف خیلی بزرگی انجام دادی :n08:
.
.
.
.
بقل پا شوت زدن رو بلدی یا میخوای کشفش کنی ؟!؟
من این مشکلاتی که شماها میگین ندیدم توی نسخه دمو که دارم تور لرزشش کامل احساس میشه
تکل بزنی صدای داد بازیکن میاد
تکل ها اصلا اسکی سواری نیست و واقعا واقعیه
دریبل کردن فقط انگار واسه هوش مصنوعی هست و ب شخصه نتونستم دریبل اجراکنم
گرافیک بازی در کنسول ps4 عالی هستش صدای تماشاگرا خوبه خوشحالی ها عالی بعداز هرگل
متاسفانه هنوز نسخه کنسول نیومده که نقد کلی بکنم براتون همچنان با دمو بازی میکنم
یک نکته مثبت اینه شما از بازی خسته نمیشی و برات تکراری نیستش
akbar_syberia
15-11-2014, 16:00
من شخصا خیلی پسندیدم بازی رو . ولی هیچ وقت نمیشه گفت بازی کاملی هست . همیشه هم منطقی قضاوت میکنم .
بازی کلی نکات مثبت داره .
ولی خوب نکات منفی هم داره .
همینور که دوستان گفتن یه مشکلش شوته که پشت 18 میزنی اکثرا گل میشه .
یکیش هم همون جدا شدن سریع مهاجم حریف از خط دفاعیه . البته اینم روش داره . L2 رو بگیرید تا بازیکنان توپ گیری نکنن و مهاجمین رو پوشش بدن . ( من رو L2 تنظیم کردم طبق عادت قدیمی حالا نمیدونم برای شما په دکمه ایه )
Talar2009
15-11-2014, 16:15
بنده نظراتمو بعد از نصب و اجرای بازی در روز اول گفتم و اینکه از دید من کونامی حتی نسحه pes13 رو به زیر کشید و حالا pes15 بهترین نسخه کونامی محسوب میشه .
امروز روز سومه و بالای 50 دست و شاید هم بیشتر بازی کردم و باید بگم حتی دیدگاهم به بازی بهتر شده و کونامی بی نظیر کار کرده ، گیم پلی بسیار طبیعی و نرم کار شده و احساس بسیار خوبی به گیمر میده ، وقتی روی دروازه تیم مقابل خیمه میزنم چنان فوتبال واقعی بهم تلقین میشه که بارها این نسخه رو تحسین میکنم .
ممکنه در این بین منتقدانی هم باشند که البته بستگی به سلایق و ایده های مختلف ، هیچ نسخه ای نمیتونه و نخواهد توانست همه رو راضی نگه داره و بعضا" آدمها در مقابل هر تغییری ذاتا" از خودشون مقاومت نشون میدن مثل این نسخه که دیگه تکلهای بی خودی نمیشه زد و گیمر ناچاره مثل دنیای واقعی از تعداد تکلها در طول بازی کم کنه و این از دید من بی نظیره .
واقعا" جای تبریک داره یک سال فوتبالیه فوق العاده رو خواهیم داشت
دقایقی پیش موفق شدم آنلاین بازی کنم با یه بنده خدایی از خارجه :n02: . یک بازی کردم و بردمش . بازی روان بود و مشکلی نداشتم . چه حالی میده :n20::n02:
دقایقی پیش موفق شدم آنلاین بازی کنم با یه بنده خدایی از خارجه :n02: . یک بازی کردم و بردمش . بازی روان بود و مشکلی نداشتم . چه حالی میده :n20::n02:
آیدیت چیه ؟بیا با هم بازی کنیم
ArminxXx
15-11-2014, 16:23
آقا من آنلاین بازی کردم هنوز تو شوکم :n02::n12:
به منم یاد بدین! :n14: چطوری بازی کردی
سرهنگ معمر قذافی
15-11-2014, 16:26
سامولیکم
عزیزان من اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تعویض میکنم با pes2015 ـه ریجن عرب هر کی خواست در خدمتم .
با فیفا ریجن عرب هم تعویض میشه
کسی با ps4 بازی کرده ببینه آنلاینش خوبه یا نه؟
erfan.it
15-11-2014, 16:27
آقــــــــــــــــا میشه بگید که منم میتونم با این سیستم pES15 بازی کنم یا نـــــــــــه ؟!؟ :n28:
.
.
.
.
محمد 54321
15-11-2014, 16:28
چجوری انلاین بازی کردی من نتونستم.نمیدونم چجوری باید بازی کنم.تا حالا انلاین بازی نکردم.کلیپ اموزشی رو هم دیدم فقط ی تیم اورد بازی کرد. کار دیگه ای نکرد تو کلیپ.کسی هست اموزش بده یا ی سایتی رو معدفی کنه که توش اموزش بدن
Altairezio
15-11-2014, 16:28
منظورت از اینکه خطاها غیرعادی شده یعنی چی ؟! والا من که هنوز نتونستم یک بازی رو ببرم !!! . حتما شما خیلی بازیت خوبه :n02:
خطاها غیر عادیه...یعنی با روشی که میخوای تکل بزنی هر جوری بکنی یه راست بیره تو شکم طرف...مثلا" قوس برنمیداره تکل...از کنارم بزنی مستقیم میره به طرفش...انگار نقطه نشان تکلو پای طرف گذاشتن به جای توپ.... :|
+
من با رئال تو 5-1 بارسا رو بردم و 25 تا شوت به هدف داشتم ولی بارسا با اینکه راموس من اخراج بود 5 تا شوت داشت.... :|
نمیدونم من غیر عادی بازی میکنم یا بازی راحته....
چطوری آنلاین بازی کردین؟:n14::n24:
erfan.it
15-11-2014, 16:33
چجوری انلاین بازی کردی من نتونستم.نمیدونم چجوری باید بازی کنم.تا حالا انلاین بازی نکردم.کلیپ اموزشی رو هم دیدم فقط ی تیم اورد بازی کرد. کار دیگه ای نکرد تو کلیپ.کسی هست اموزش بده یا ی سایتی رو معدفی کنه که توش اموزش بدن
چطوری آنلاین بازی کردین؟:n14::n24:
.
.
.
.
GamesEdit
15-11-2014, 16:38
اگه چند صفحه قبل رو میدید من کامل آموزشش رو با توضیحات گذاشتم !
pishoolii
15-11-2014, 16:48
یـعنی فقط توو Steam اکانت بسازیم؟؟ نیازی نیست کونامی آیدی بسازیم؟؟
فقط یه اکانت استیم بسازیم و اون فایل 40 مگی رو کپی کنیم و بازی رو اجرا کنیم؟؟ همین؟؟؟:n13:
روی کنسول در بازار اومده ؟؟؟ ps4 کسی خریده بازی کنه ؟
Fonixion
15-11-2014, 16:52
دوستان تنظیمات type2 چطوری میشه سرعت رو RB کرد ؟ تو Type1 درسته ولی وقتی Type 2 میکنی سرعت میشه RT . جابه جا کردنشون تو حالت custom هم تاثیری نداره :n13:
فکر کنم کونامی اصلا یادش رفته تنظیمات کاستوم بذاره واسه دسته :n04:
erfan.it
15-11-2014, 16:53
آقــــــــــــــــا میشه بگید که منم میتونم با این سیستم pES15 بازی کنم یا نـــــــــــه ؟!؟ :n28:
.
.
.
.
.
.
.
.
lمیشه یکی به من بگه که میتونم یا نه ؟!؟
میخوام برم بازی رو بگیرم :n21:
vahidreza2007
15-11-2014, 16:54
واقعا نمیدونم چرا یه عده از دوستان ایراد های عجیب میگیرن از بازی !
بدون اغراق تا به اینجا این نسخه بهترین نسخه از این بازی بوده حتی از 2013 و 2006 هم بهتره !
ببنید یه عده از تکل ها ایراد میگیرن ! اما من به شخصه هیچ ایرادی تو تکل ها نمیبینم ! من زیاد این بازی رو انجام میدم مخصوصا به صورت گروهی و چون زیاد از تکل استفاده میکنم بین دوستان به سلطان تکل معروفم :n09: تا این جا که یه فصل مستر رو تموم کردم و الان نیمه های فصل بعدی هستم زیاد از تکل استفاده کرم و به ندرت شده خطا کرده باشم مگر چند مورد که عمدا خودم از پشت زدمشون :n02: تکل رفتن اصول و موقعیت خاص خودش رو داره و اینجوری نیست زرتی بپری رو پای حریف !! این از این مورد
مورد دیگه دوستان میگن بازی خیلی سخت شده نمیشه توپ رو از حریف گرفت و نمیشه دریبل کرد !!!!! اتفاقا با درجی سخای سوپر استار فصل اول مستر رو با بارسلونا قهرمان هر چهار جام شدم :n26: هر چند بازی هایی بود که باختم ومساوی کردم و ... اما اگر ترکیب درست چیده باشی و بازی کردن بلد باشی راحت میتونی حریفا رو شکست بدی ! اما انصافا هوش مصنوعی حریف هم فوق العاده شده و انصافا عالی بازی میکنند
اما در مورد دریبل ! دوستان عادت کردن به فوتبال فانتزی فیفا که سرعت بگیری و بسم ا... از خط دفاع با رونالدم گازش رو بگیری و ببری یه تنه گل بزنی !! نخیر اینجا از این خبر ها نیست اما راهش رو بهتون میگم برای دریبل زدن با بازیکن های تکنیکی مثل مسی کافیه دستتون رو از سرعت بردارین و ال 1 رو بگیرین و راحت دربیل هایی مثل دریبل های خود مسی بزنید حریف ها رو :n19:
برای گرفتن توپ از حریف هم نباید دستتون روی دکمه پاس باشه باید وقتی بازیکنت نزدیک بازیکن حریف شد دکمه پاس رو چند بار بزنی تا توپ رو بگیره !
اما تنها ایرادهایی که از بازی دیدم :
عملکرد ضعیف دروازه بان ها روی شوت های از کنارین هستش !!!!! کلا دروازه بانی تیم خودی ( نه تیم حریف چون عالی واکنش نشون میدن ) یه جوریه و به نظرم نیاز به اپدیت کردن توسط کونامی رو داره .
مورد بدی نوع سوت زدن داور هستش که سوت بلبلی میزنه واسه مون
نبود ورزشگاه های متنوع و با کیفیت چمن بهتر !
چند تا مشکل ریز دیگه که مهم نیست
راستی نمیدونم چرا به پیشنمایش ورودی بازیکن ها که حذف شده هم گیر میدن !!! بابا شما میخواید بازی کنید تا فیلم ببنید !!!
برای من خیلی راضی کننده بوده و از 10 بهش 9 میدم . و بیصبرانه منتظر پچ پس ادیت هستم .
pishoolii
15-11-2014, 17:00
فقط یه اکانت استیم بسازیم و اون فایل 40 مگی رو کپی کنیم و بازی رو اجرا کنیم؟؟ همین؟؟؟:n13:
UP UP UP UP
آیدیت چیه ؟بیا با هم بازی کنیم
الان میخوام برم سرکلاس . ایشالا اخر شب :n06:
.
.
lمیشه یکی به من بگه که میتونم یا نه ؟!؟
میخوام برم بازی رو بگیرم :n21:
CPU ضعیف .
رم کمی ضعیف . حداقل 2 میخواد
گرافیکت چیه ؟!
خطاها غیر عادیه...یعنی با روشی که میخوای تکل بزنی هر جوری بکنی یه راست بیره تو شکم طرف...مثلا" قوس برنمیداره تکل...از کنارم بزنی مستقیم میره به طرفش...انگار نقطه نشان تکلو پای طرف گذاشتن به جای توپ.... :|
+
من با رئال تو 5-1 بارسا رو بردم و 25 تا شوت به هدف داشتم ولی بارسا با اینکه راموس من اخراج بود 5 تا شوت داشت.... :|
نمیدونم من غیر عادی بازی میکنم یا بازی راحته....
والا من بارها تکل صحیح زدم و توپ رو گرفتم . موردی ندیدم . میگم شما حتما خیلی بازیت خوبه . جدی . بیا انلاین چندتاگل هم به من بزن
FIX رو هم باید نصب کنی (یعنی من که نصب کردم). نیازی به اکانت KONAMI نیست . Steam رو که نصب کردی آپدیت میشه .بعدش تو Steam یه اکانت بساز.
بعدشم برو بازی .قسمت Freindly Lobby Match سرور مورد نظر رو پیدا کن و برو توش و بعد بازی بازی ! :n02:
سرهنگ معمر قذافی
15-11-2014, 17:14
سامولیکم
عزیزان من اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تعویض میکنم با pes2015 ـه ریجن عرب هر کی خواست در خدمتم .
کسی با ps4 بازی کرده ببینه آنلاینش خوبه یا نه؟
UP UP UP UP
آره باید اکانت بسازی
GamesEdit
15-11-2014, 18:01
سه برنامه مورد نیاز برای بخش آنلاین !
فایل فشرده را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید .
1.محتویات داخل پوشه PES 2015 Online Pirata را در مسیر نصب بازی کپی کنید (برای اطمینان از فایلهای داخل پوشه نصب بازی پشتیبان بگیرید)
2.FixRepair رانصب کتید .
3.Steam را نصب کنید .
4.برنامه Steam را اجرا کنید . منتظر بمانید آپدیت خواهد شد (حدود 140 مگابایت ) . بعد از آپدیت Steam یک آکانت در این برنامه بسازید .
5.بازی را اجرا کنید ! . برای بازی با دوستان به قسمت Freindly Lobby Match بروید .سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .
6.سپاس
منبع :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر ویژه از دوست بسیار خوبم محمود جان بابت توضیحات و لینک دانلود نرم افزار ها
دوستان چند سوال در مورد بخش آنلاین :
1/ تا کی این بخش بصورت رایگان بازه؟
2/ چقدر نت مصرف میکنه؟
3/ با خارجی ها هم میشه آنلاین زد؟
خب منم یکی دو دست بازی کردم. خیلی هوشمندانه تر شده مخصوصا بازیکن های حریف. من که بعد از 2014 فوتبال PES گذاشته بودم کنار از بارسا باختم با 2-3 تا گل:n02:
GamesEdit
15-11-2014, 18:34
دوستان چند سوال در مورد بخش آنلاین :
1/ تا کی این بخش بصورت رایگان بازه؟
2/ چقدر نت مصرف میکنه؟
3/ با خارجی ها هم میشه آنلاین زد؟
1. معلوم نیست تا کی ! جایی هم چیزی اعلام نشده از قبل هم چیزی اعلام نشده بود بابت این موضوع فعلا که کونامی شدیدا حال داده شایدم اینم اولین گند بزرگش باشه البته واسه ما که بد نشد :n10:
3. صفحه قبل محمود گفت که یکی دو دست با خارجی بازی کرده ! بخش انلاین هست با هر کی دلت خواست بازی کن :n02:
در مورد بخش دوم سوالت چون خودم هنوز تست نکردم نمیدونم بچه هایی که تست کردن بیان بگن ببینیم قضیه چطوریاست ولی فکر نکنم ترافیک زیادی مصرف کنه
saeid3663
15-11-2014, 19:08
سلام
دوستان من امروز بازی رو نصب کردم ، اما مشکلی که دارم این هست که دسته های جوی استیک رو نمیشناسه .....!!!
در حالی که pes 2013 رو هم روی سیستم دارم ، هیچ مشکلی نداره و جوی استیک رو میشناسه .
توی setting هم رفتم اما چیزی پیدا نکردم ...!!!
سلام
دوستان من امروز بازی رو نصب کردم ، اما مشکلی که دارم این هست که دسته های جوی استیک رو نمیشناسه .....!!!
در حالی که pes 2013 رو هم روی سیستم دارم ، هیچ مشکلی نداره و جوی استیک رو میشناسه .
اون تیک ایکس اینپوت رو بردار و به جاش دایرکت اینپوت رو انتخاب کن
Advanced Ali-001
15-11-2014, 19:36
سلام.
تو قسمت become a legend وقتی تو لیگ یکی بازی رو انجام میدی و فیکس نیستی و بعد از فلان دقیقه میایی تو بازی دوربین روی توپ زوم میشه جای بازیکن.
لطفا تست کنید ببینید برا شما هم اینطوری؟
یا شاید مشکل منه؟
saeedsh7j
15-11-2014, 19:42
این پچی که سایت دانلود.ir گذاشته کسی تست کرده؟
دانلود Patch v1.0.2 - حجم 66 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ir.rar)
چه تعغیراتی ایجاد میشه؟
vahidreza2007
15-11-2014, 19:46
دوستان منم انلاین رو راه انداختم و یه بازی انجام دادم . بازیکن رقیبم بایرن رو برداشت و منم میخواستم بارسا رو بردارم که اشتباها بارسا ب رو برداشتم :n19: و چون نمیشد کنسل کرد با همین تیم 1-0 بردمش :n02::n20:
دوستان ایدی من تو استیم و تو خود بازی kingvahid هستش حالا هر کسی میتونه من رو پیدا کنه تا با هم بازی کنیم و حالش رو ببریم :n19:
دوستان من بازی رو سی دیش رو گرفتن مال شرکت استار گیم
آنتی ویروس رو میبندم و فایلها رو اکسترکت میکنم بعد ستاپ رو میرنم آخر سر می نویسه not complete و بازی UNinstal میکنه و پوشه کلا پاک میشه
من چند تا سی دی گرفتم و یه شکل های مختلف امتحان کردم بیش از 10 باز با انواع اقسام روش امتحان کردم رو دو تا سیستم هم نصب کردم همون مشکل رو دارم
pishoolii
15-11-2014, 19:47
بچه ها منو ادد کنید بازی کنیم
آیدی: hamid_persia
:n02::n07:
troy200489
15-11-2014, 19:57
روی ویندوز اکس پی بازی نصب میشه دوستان؟؟؟؟
pishoolii
15-11-2014, 19:58
آقا مث که کونامی کاسه کووزه ی آنلاین بازی کردن کرک شده هارو جمع کرد! :n02:
منو بعد از دو دست بازی کردن دیگه راه نمیده به رووم..
:n24:
troy200489
15-11-2014, 19:59
سلام
دوست گرامی ویندوزت چی هست
ومشخصات سیستمت لگ داری یا نه???
vahidreza2007
15-11-2014, 20:13
اقا اصلا نترسید سرور رفته زیر بروز رسانی و امیدوارم بعدش بتونیم همچنان انلاین بزنیم . من الان از سایتش دارم انلاین نگاه میکنم . فعلا چیزی دال بر اینکه بخواند کار خاصی کنند وجود نداره :n10:
vahidreza2007
15-11-2014, 20:16
اقا ولی الان که این متن رو دیدم احتمال بالا میدم بروز رسانی سرور ها برای همین مورد بازی کردن انلاین بازی کرک شده باشه و میخوان جلوش رو ببندند .
این متن در مورد زمان بروز رسانی های سرور هستش که این بروز رسانی فعلی خارج از برنامه اعلامی هستش یعنی بازی انلاین به احتمال زیاد پر :n08:
Regular Maintenance will be held during the below times:
Between 06:00 - 09:00 (UTC) on the 3rd Tuesday of each month
Thursdays between 06:00 - 09:00 (UTC)
Please note that the online service will be suspended during these times and maintenance may be extended if required.
Please note that maintenance times may be extended when deemed necessary.
Thank you for your cooperation and understanding.
pishoolii
15-11-2014, 20:25
آره منم حدس زدم بلاک کرده باشن..
من چنتا UDP PORT دیگه رو هم امتحان کردم اونا هم همشون بلاک شده بوودن..
ای کونامی نامرد!! :n25::n25::n25:
akbar_syberia
15-11-2014, 20:32
الان دیگه نمیشه آنلاین زد ؟
من تازه میخواستم بیام :n27:
Advanced Ali-001
15-11-2014, 20:49
سلام.
تو قسمت become a legend وقتی تو لیگ یکی بازی رو انجام میدی و فیکس نیستی و بعد از فلان دقیقه میایی تو بازی دوربین روی توپ زوم میشه جای بازیکن.
یا شاید مشکل منه؟
مشکلم با زدن دکمه '' select ''
حل شد!
Advanced Ali-001
15-11-2014, 20:50
سلام.
یا شاید مشکل منه؟
مشکلم با زدن دکمه '' select ''
حل شد!
ArminxXx
15-11-2014, 20:50
بچه ها منو ادد کنید بازی کنیم
آیدی: hamid_persia
:n02::n07:
دوستان منم انلاین رو راه انداختم و یه بازی انجام دادم . بازیکن رقیبم بایرن رو برداشت و منم میخواستم بارسا رو بردارم که اشتباها بارسا ب رو برداشتم :n19: و چون نمیشد کنسل کرد با همین تیم 1-0 بردمش :n02::n20:
دوستان ایدی من تو استیم و تو خود بازی kingvahid هستش حالا هر کسی میتونه من رو پیدا کنه تا با هم بازی کنیم و حالش رو ببریم :n19:
منم arminu2 ولی هرچی میزنم پیداتون نمیکنم اگر میتونید ادد کنید :n19::n13:
محمد 54321
15-11-2014, 21:05
منم تازه داشتم راه مینداختم.
الان خراب شد دیگه دانلود نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لپ تاپ من دو تا کرات گرافیک داره
یکی intel 4000
یکی هم amd 8750
بصورت پیش فرض گرافیک اینتل کار میکنه ولی برای کشیدن بازی ضعیفه یه نمه گیر داره
وقتی روی گرافیک بهتر اجرا میکنم بازی به زور بالا میاد :n13: بجای اینکه بهتر شه
بنظرتون چیه مشکل ؟
ArminxXx
15-11-2014, 21:21
آقا دریبلاش باید آنالوگ سمت راست رو بفشارید و بالا یا پایین یا راست یا چپ بزنید حرکت میزنه
خب منم دو دست بازی کردم
کلا 2014 رو بازی نکرده بودم و یهو از 13 اومدم 15
چند تا مورد هست که رو مخه برام :
1/ داور هر خطایی رو بی مورد کارت زرد میده و قضاوتش خوب نیست
2/ تاخیر در پاس ها بدجوری رو اعصابه ... وقتی پاس میدی خیلی دیر عمل می کنه
3/ دروازبان های خودی زیاد خوب عمل نمی کنند و خیلی دیر حرکت می کنند و شیرجه می زنند.
4 / داور چرا همش یک نفره؟:n02: یک داور کچل و بی منطق :n02:
5/ فلش های مسخره هم برای کرنل و ایستگاهی وجود داره :n02:
فعلا که از بازی خوشم نیومد :n22:
محمد 54321
15-11-2014, 21:42
دوستان کسی میتونه ادرس دانلود کرک انلاین رو از ی جا به غیر از این دوجایی که دوستان دادن بده.سرور مدیا فایر سرعتش پایینه هی لغو میشه.ممنون میشم اگر کسی اپلود کنه.
mv217010
15-11-2014, 21:43
خب منم دو دست بازی کردم
3/ دروازبان های خودی زیاد خوب عمل نمی کنند و خیلی دیر حرکت می کنند و شیرجه می زنند.
دقیقا
منیجر مود شم فقط سال میره جلو بازیکنا قوی ضعیف نمیشن.
هیچ انگیزه ای نمیزاره منجر بریم:n23:
خب انگار چش نداشتن ببینن ما آنلاین بازی کنیم !
سایت KONAMI ژاپن اینو گفته و الان فکر کنم حدود ده دقیقه پیش این زمان به پایان رسید اما خب من تست کردم بازم ارتباط نداره !.
برنامه Steam هم اینو میگه ! نکنه اومد کلا کشورهایی که کپی رایت ندارن رو مسدود کرد ؟! اگه اینطورباشه که غیرمنطقیه شاید من بخوام اورجینال بخرم .
بعد ازظهر که آتلاین بازی کردم اینقده کیف کردم اما انگار طولی نکشید :n14::n03:
علمای عزیز دست به دعا بشید:n02:
pishoolii
15-11-2014, 22:02
کونامی یه برنامه داره به اسم پورت چـِـکر ، الان با اوون برنامه خارج از محیط بازی هم نمیتونه به سرور کونامی وصل شه ، یا هنوز اشکال برطرف نشده یا به قول شما کلا آی پی این منطقرو بلاک کردن!! :n08::n08:
babelirani
15-11-2014, 22:03
با سلام
دوستان کسی این نسخه رو دانلود و اجرا کرده ؟
Pro Evolution Soccer 2015-RELOADED
مشکلی نداره ؟
Altairezio
15-11-2014, 22:05
دوستان لپ تاپ من دو تا کرات گرافیک داره
یکی intel 4000
یکی هم amd 8750
بصورت پیش فرض گرافیک اینتل کار میکنه ولی برای کشیدن بازی ضعیفه یه نمه گیر داره
وقتی روی گرافیک بهتر اجرا میکنم بازی به زور بالا میاد :n13: بجای اینکه بهتر شه
بنظرتون چیه مشکل ؟
علی گرافیک دیفالتتو بزار رو 8750....
oghyanoos
15-11-2014, 22:14
دوستان منم دو تا گرافيك دارم اما با gt 840 بالا نمياد
چه كنم؟؟؟ :n03:
دوستان منم دو تا گرافيك دارم اما با gt 840 بالا نمياد
چه كنم؟؟؟ :n03:
از ATI خبر ندارم اما تو لپتابهایی که Nvidia هستش تنظیمات داره برای انتخاب گرافیک پیش فرض .
شماها تاخیر در پاس ندارید؟
ممکنه پچ بیاد که همین ایراداتی که نام بردم رو رفع کنه؟
شماها تاخیر در پاس ندارید؟
ممکنه پچ بیاد که همین ایراداتی که نام بردم رو رفع کنه؟
نه اصلا.
والا شخصا تو بازی موردی نمیبینم که ازار دهنده باشه .
oghyanoos
15-11-2014, 23:15
از ATI خبر ندارم اما تو لپتابهایی که Nvidia هستش تنظیمات داره برای انتخاب گرافیک پیش فرض .
تو تنظیمات میزنم اما بازم تو ستینگ بازی میزنه bad. در واقع گرافیک آنبرد را میشناسه. !!؟؟؟؟
aramesh_61
15-11-2014, 23:21
از بحث گیم پلی بگذریم ولی باورم نمیشه گرافیک نسخه ی پی سی این باشه، در یک کلام افتضاحه، واقعاً نسبت به فیفا خیلی عقب تره، موندم چرا از نسخه ی نسل جدید پورت نگرفتن :n03:
تو تنظیمات میزنم اما بازم تو ستینگ بازی میزنه bad. در واقع گرافیک آنبرد را میشناسه. !!؟؟؟؟
ستینگ رو هم با گرافیک اصلی اجرا کن (رو ستینگ راست کلیک کن بعد بزن اجرا با گرافیک اصلی ). مال منم اینطور بود درست شد الیته مال من Nvidia هستش.
نوشته بودید دیگه نمیشه انلاین بازی کرد ولی همین الان اولین بازی آنلاینمو تموم کردم!
همین الان اولین بازی آنلاینمو تموم کردم!
کنسول ؟!..
کنسول ؟!..
خیر PC داغون و لـه! :n02:
Talar2009
16-11-2014, 00:03
تعجب میکنم از کسانیکه میگن در پاسها تأخیر وجود داره ! به هیچ عنوان همچین تأخیر احساس نکردم .
تعجب میکنم از کسانیکه میگن در پاسها تأخیر وجود داره ! به هیچ عنوان همچین تأخیر احساس نکردم .
خدایی برای من داره ...
آخر ما استیم رو نصب کنیم یا نمیشه بازی کرد؟
دوستان من دقایقی پیش تونستم دوباره آنلاین بازی کنم . :n20:
با یک خارجی بازی کزدم اون ریال بود من بارسلونا 1 صفر بردمش . :n02:
چه حالی میده .:26:
GamesEdit
16-11-2014, 00:16
آخرین ورژن استیم رو نصب کنید با همون روشی که گذاشتم امتحان کنید :n13:
oghyanoos
16-11-2014, 00:17
ستینگ رو هم با گرافیک اصلی اجرا کن (رو ستینگ راست کلیک کن بعد بزن اجرا با گرافیک اصلی ). مال منم اینطور بود درست شد الیته مال من Nvidia هستش.
iهمین کار را انجام دادم. بازم درست نشد!
دوستان طبق اطلاعات بدست آمده سرور KONAMI از امروز مشکل پیدا کرده . ربطی به نسخه اورجینال یا کرک شده نداره . خیلی ها تو مناطق مختلف دنیا مشکل دارن تو وصل شدن به سرور آنلاین بازی . KONAMI گفته در حال بررسی این مشکل هستش . انگار مشکل با Router و ISP و این حرفاست !!!. بگیر نگیر داره !!! ا
من قبل از اینکه الان برای بار دوم بتونم بازی کنم چندباری امتحان کردم نشد اما نمیدونم چی شد یهو شد ! .
Aznasleaftab
16-11-2014, 00:37
آقا، این نسخه ی الانش بازم مثل همیشه اسامی تیم های انگلیسی و . . . اشتباهه؛
پچی برای pes 15 منتشر نشده که این مشکل رو حل کنم!؟
دمتون گرم که راهنماییم کنید! :n16:
دوستان این پچ نسخه 2 اونی هستش (درست شدن نام ها . لوگوی باشگاه ها . نام بعضی مربیان ) که یکی از دوستان چند صفحه قبل گداشته یود. نسخه یک اون لیگهای دسته دو رو نداشت اما این همه رو داره .
Premier League (100%)
SkyBet Championship (100%)
Serie A (100%)
Serie B (fatam alguns emblemas)
Eredivisie (100%)
Ligue 1 (100%)
Ligue 2 (100%)
Liga BBVA (100%)
Liga Adelante (100%)
Premier League Portugal (100%)
How To Install:
1º- Have PES 2015 installed
2º- Check if the game is 1.00
3º- Install Patch choosing the folder where the game is installed “Pro Evolution Soccer 2015″
4º- PLAY!
آمورش تصویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود : ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!dlNlDLCD!Op1iB_OlKqPC2olvUT_rfprL-XShZUUaAo2FGu1yRHk)ینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!dlNlDLCD!Op1iB_OlKqPC2olvUT_rfprL-XShZUUaAo2FGu1yRHk) یا ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fix : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n01:.........
linkin_park
16-11-2014, 00:47
سلام ، من بازی رو دانلود کردم ولی زبونش ترکی هست تو منو ها .
کسی ممیتونه فایل dt20_eng.cpk رو آپلود کنه مشکلم حل شه ؟ حجمش 3.9 مگه ...
GamesEdit
16-11-2014, 00:48
این پچ ورژن اولشه که تیم های انگلیسی و ... رو درست میکنه ورژن دومش رو میتونی از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا چند روز آینده دی ال سی بازی منتشر میشه
Patch Tuga Vicio v0.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%21p09GVbpJ%21kraQ2rw_1hk3HUcw_7GR5HFiTp2sSMbJSGO SBrkPyzM)
دانلود از Turbobit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GamesEdit
16-11-2014, 00:54
این فایل رو دانلود کن بریز توی محل نصب بازی تو پوشه Data
یا
پارت 1
پارت 2
بیا . برات آپلود کردم . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidreza2007
16-11-2014, 01:16
اقا جاتون خالی 2 ساعت بود داشتم انلاین میزدم به یه نفر که انصافا اینکاره بود و خوب بازی میکرد عوضش تعریف نباشه حریفش بد جور قدر بود . بازی اول 5-3 بردمش - بازی دوم 2-1 باختم . بازی سوم 3-1 بردم . بازی چهارم 2-1 بردم اونم از دقیقه 20 ده نفره شده بودم . بازی اخر رو هم بد جور تو فشار گذشاته بودمش که پی سی هنگ کرد و ز بازی اومدم بیرون . :n19: و چون زمان دانلود شبانه است دیگه بیخیال شدم .
اقا انصافا بد جور داره میچسبه انلاین بازی کردن روح و روانم حال اومد ایول کونامی :n20:
انلاین میشه بازی کرد هنوز
من دارم بازی میکنم
درباره مشکلات کارت گرافیکم اکثرشون با اپدیت حل میشه من مشکلم رفع شد
Zlatan_ibra
16-11-2014, 01:29
آقا راهی هست که مدافع بتونه سد راه مهاجم بشه؟اصلا مهاجم با تنه مدافع منو پرت میکنه اونور
برای منم بطرز فجیعی تاخیر داره
شاید بخاطر سخت افزار باشه، نمیدونم!
آقا آی دی من اینه کسی هست هست بازی کنیم : shadis69
اگه آره ایدیشو بده لطفا بزنیم
meranbana
16-11-2014, 02:08
واسه آنلاین بازی کردنمون باهم نمیشه یه لابی درست کنین خودمون بریم ، اینجوری نمیشه همو پیدا کرد ؟؟؟
.
.
.
اون رو که عمه ی نادر شاه هم میدونه..:n29:..به نظرم پرس به وسیله ی دو بازیکن خوب نیست ( به دلایلی...) کشف خیلی بزرگی انجام دادی :n08:
.
.
.
.
بقل پا شوت زدن رو بلدی یا میخوای کشفش کنی ؟!؟
اولا که شما گفتی توپگیری با مربع؟؟؟؟؟!!!! (و بعدش 600 تا علامت تعجب گذاشتی! که یعنی نمیشه اینکارو کرد!) منم این مورد رو گفتم وگرنه میدونم که هر گیمری الان دیگه اینو بلده !
دوما موقعی که من اینو فهمیدم سال 2000 بود ! نه الان !!! ... مسلما اون موقع خیلیا نمیدونستن (روی PS1) ... طبیعتا واژۀ کشف کردن رو به شوخی به کار بردم! چون بازی ای که یه عده قبلا ساختنش، معلومه که قبل از گیمرها خودشون ازش خبر دارن و نمیشه اسمشو کشف گذاشت! پشتش هم شکلک خنده گذاشتم و فکر کردم خیلی تابلو باشه که اون واژه رو به شوخی به کار بردم! ولی انگار رو آیکیوی شما زیادی حساب کرده بودم ;)
دوما همون شوت R2 رو هم خودم یاد گرفتم سال 2003 و قبل از تمام کسایی که حداقل خودم میشناختم !!!
سوما بنده هم گفتم که در این نسخه فعلی مربع گرفتن زیاد تاثیر مثبت نداره، در این مورد نظرتونو قبول دارم
mechanicali
16-11-2014, 02:26
خب بريم نقد بازي
اول از دروازه بان ها و پرتاب توپشون شروع کنم خداييش لياقت دارن با اين پرتاب ها برن جاي احسان حدادي رو بگيرن
موقع ضربه دروازه, ايستگاهي و کرنر اون فلش مسخره تو ذوقه که از 14 وارده pes شده وادامه داره
ياده pes 12 &13 بخير که با اون تکنولوژي که pes آورده بود با شوک ميتونستي موقع ضربه دروازه, ايستگاهي و کرنر بازيکن مورد نظرتو انتخاب بکني
موقع حمله ميتونستي با همون تکنولوژي با شوک مهاجمتو از مدافع حريف جدا کني
ميتونستي تو ترکيب با استفاده از همين شوک آفسايد گيري براش تعريف بکني
ميتونسي دريبل فانتزي بزني ولي تو اين 15 سرطلانم وجود نداره چه برسه به اينا
برسيم به داور بازي
چند بازي اول تکل صحيح ميزدم که توپ رو ميگرفتم بدون خطا تو خطاهاي معموليم که خطا بودش ولي از کارت خبري نبود که بچه ها ميگفتن
آمااا تو چند بازي اين داور کچله که ديدم اي دل غافل عليرضا فغاني خودمون هست فقط موهاشو کچل کرده به خطاهاي ساده که نه تکل هستش نه چيزي به توپ گرفتن خطا وذرتي کارت زرد ميداد
آفسايد گرفتنشم مزخرف
چندتا تکل شانسي زدم که کارت زرد داشتم ولي آوانتاژ داد داور که گفتم بببينم بعده قطع شدن بازي کارت ميده يا نه که ديدم نه خير از اين خبرا نيست درحالي که يه زماني روزگاري اين حرکت تو pes 2006 وجود داشت
گرافيک بازي
نظر شخصي خودم اين هستش بازي روي موکت داره اجرا ميشه تا چمن همون مثه pes 14
قيافه بازيکنا متوسط مثلا کافي هستش بري تو مستر ليگ نسخه ارجينالشو بازي کني بعدش بياي تو ليست بازيکنا ميبيني همه باهم پسر خاله پسر عمو هستن شبيه هم هستن
گیم پلی بازی
فقط پاس تو عمق ولاغیر
بازیکن حریف از دفاع رد بشه با سرعت نور توپ رو میگره برو که رفتیم مال ما بیچاره به زور میره ولی بغل پا میده دستای گلر انگار مربی دروازه بان ها هستش
اکثر بازی هارو بردم تو 20 بازی که انجام دادم سخت نیس گل زدن با اون شوت های بیخود و بی جهت
تو این 15 به جز حالت های تایم بازی نواوری جدیدی ندیدم که به دل بشینه ای کاش کونامی این 13 رو فقط بهبود میبخشید از هر لحاظ به نظرم عالی بود
حالا میگن بهبود یافته 13 هستش همش یالانده
کجایی که pes با تو میشد شکست های عشقی رو فراموش , فکر و ذهنت مستر لیگا باشه تا 3 تا 4 صبح
بعده هشت نه سال بازی pes فک کنم باید دستمو ببوسم بذارم کنار
یکیم دوستانی که انقد دارن از 15 تعریف میکنن همون 14 بازی میکردن پارسال آنچنان فرقی نداشتن کافی بود اون حالت پاس و شوتو اشتباه نکنم باید رو بیسیک میذاشتن تا مث این بشه
چقدر تاخیر پاس مزخرفه ! اصلا نمیشه حمله کرد و لذت برد ! اصلا نمیشه تیکی تاکا بازی کرد ! چقدر تاخیر آخه!
کونامی احمق نفهمید این پاس دادن تاخیر داره؟
خیلی بازی بد شده !
من نمی دونم از چیش تعریف میکردین ! :n21:
Meysam Raz
16-11-2014, 06:54
دیروز من صفحه 109 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش آنلاین گذاشتم
اومدم دیدم تاپیک شده 123 صفحه تشتکم پرید :n02::n04:
تکل کردن شاید یک مقدار خیلی کم تاخیر داشته باشه اما پاس دادن نه
انگار شما عادت کردید به فوتبال 99 دستگاه PS1
به همین خاطر pes13 هم براتون خدا بوده
دارید شبیه ساز فوتبال بازی میکنید ، فانتزی به فوتبال کاپتان سوباسا میگن نه به این یا حتی نسخه 13
توی بازی فوتبال واقعی ( لیگ دسته یک جوانان تهران ) به ما میگفتن قبل از اینکه کسی بهت پاس بده ، باید اون کسی رو که میخوایی بهش پاس بدی بشناسی و بدونی میخوایی چیکار کنی
چون موقعی که توپ اومد دستت دیگه وقت برای تصمیم گیری در مورد اینکه (خوب حالا توپ دست منه ، به کی پاس بدم ؟ ) رو نداری
با این فکر بازی کنی ، وقت برای پاس دادن اضافه هم میاری
کلا موقعی که با کامپیوتر بازی میکنی باید یکی دوتا از هافبک هاش رو ببندی مخصوصا وسطی ها
اونوقت میبینی چطوری جون میکنه و یا میزنه زیرش ، اونم با استفاده از مربع ( شوت ) موقع دفاع انجام میشه
در ضمن برای توپ گیری هرچی بیشتر شبیه آموزش هایی که توی قسمت آموزش میده عمل کنی بیشتر توپ لو میده
در مورد اون فلش هم اگر لفت سرعت رو موقع کرنل یا خطا بزنید اون فلش مسخره میره اما باز هم باید با شوک اینور اونور کنید
به نظر خودتون مسخره نیست آدم بتونه یک بازیکن رو بکشه اینور اونور ؟ اونم موقع کرنل؟
اما منم دوست داشتم اون فرار مهاجم با شوک باشه
گرافیک بازی کاملا در حد 5 سال پیشه اما گفتم یک سری پچ میاد همه رو درست میکنه ، حالا عرق بازکنا رو دیدید؟:n02:
واسه آنلاین بازی کردنمون باهم نمیشه یه لابی درست کنین خودمون بریم ، اینجوری نمیشه همو پیدا کرد ؟؟؟
چرا نمیشه همدیگه رو پیدا کنی؟ میری توی هر کشوری که خواستی لابی درست میکنی و آدرسش رو از طریق shift + tab توی استیم به دوستت میدی میاد باهات بازی میکنه
دیروز داشتم با یکی از بچه ها به نام شاهین بازی میکردم
فقط حیف نمیشد موقعی که گل میزنم دادو بیداد کنم :n10: اونطوری خیلی دهاتی بازیش :n02: بیشتر میبود و اعصاب طرف به هم میریخت :n09:
کونامی در آغاز یک راه...
Pes که زمانی پادشاه نامیده میشد وتا Pes6 هم به حکومت خود ادامه میداد، وقتی رقیب ضعیفش فیفا به یکباره متحول شد واز یک فوتبال فانتزی،تخیلی به یک فوتبال واقع گرایانه تبدیل شد، این تحول مانند یک هوک چپ سنگین به صورت کونامی وارد شد و این شرکت تعادلش را از دست داد، Pes08 و بعد از آن 09 و ... نشان میداد کونامی راه خود را گم کرده است.
کونامی که قافیه را بدجور به رقیب ثروتمند و متمول خود باخته بود سعی می کرد از روش های میانبر برای رقابت با فیفا استفاده کند، که نه تنها نمی توانست عقب ماندگی را جبران کند بلکه هرروز به افرادی که از Pes دل می کندن و به فیفا دل میدادن بیشتر و بیشتر می شد.
کونامی که درک کرده بود که دیگر فقط با نامش نمی تواند هوادارانش را راضی کند، برای رضایت آنها باید دست به کار میشد، کونامی این را می دانست چیزی که سالها هوادارانش را وفادار نگه داشته بود گیم پلی عالی آن بود.
pes15 پروژه ای بود که دوسال به طول انجامید، تغییر موتور این بازی و نزدیک به دو سال کار کردن روی این نسخه(چون Pes14 رو اساسا" نمی توان یک نسخه نهایی دانست) نشان داد که غول خفته در حال بیدار شدن است.
pes15 را نمی توان یک شاهکار مثل Pes06 در زمان خودش دانست.
pes15 را نمی توان یک گیم پلی عمیق و بی نقص دانست.
pes15 از لحاظ گرافیکی هم فوق العاده نیست.
اما
pes15 نشان داد کونامی راهش را یافته و اگر در سال های بعد به بی راهه نرود، بازگشت شکوهمندی به تخت پادشاهی دارد.
pooyakhaste
16-11-2014, 09:26
دوستان من وقتی از بازی خارج میشم یک صفحه سفید میاد، برای کسی هم اینجوری میشه؟؟:n13:
vivabarca
16-11-2014, 09:37
ایول کونامی بالاخره ما رو از خمار آنلاین بازی کردن یه فوتبال درورد :n02:
چطور میشه با حریف ایرانی بازی کرد ؟ یعنی حریفت از ایران باشه تا لگ کمتری داشته باشی ؟
در ضمن آیدی من : L3OMESSI
(3 عدد هست بقیه حرف)
hitler1945
16-11-2014, 10:01
آقا واسه یه دست بازی 15 دقیقه ای انلاین چقد دیتا میکشه؟
pishoolii
16-11-2014, 10:02
آنلاین همون دیشب 11 به بعد درست شد ، ولی حسش نبوود دیگه بیام پای اینترنت یه سره تا 2 شب بازی کردم :n02:
بچه ها بیاید یه گروهی چیزی بسازیم بشه همدیگرو راحت پیدا کنیم ..
آیدی من: Hamid_persia
Meysam Raz
16-11-2014, 10:07
ایول کونامی بالاخره ما رو از خمار آنلاین بازی کردن یه فوتبال درورد :n02:
چطور میشه با حریف ایرانی بازی کرد ؟ یعنی حریفت از ایران باشه تا لگ کمتری داشته باشی ؟
در ضمن آیدی من : L3OMESSI
(3 عدد هست بقیه حرف)
عزیز پیدات نمیکنه
دوستان استیم مثل اوریجین نیست که برید عضو بشید و همون آیدی که ثبت نام میکنید رو بدید به دوستاتون
باید با شیلتر فکن برید اینجا
لاگین کنید و با کلیک روی اسمتون برید به قسمت ویو پروفایل
اونجا ادیت پروفایل رو بزنید و جلوی Custom URL اسمتون رو بدید
حالا اون اسم رو به هر کس بدید پیداتون میکنه
الان همین Hamid_persia رو هم پیدا نمیکنه
مثلا خود من meysameli رو بزنید پیدام میکنه
vivabarca
16-11-2014, 10:22
عزیز پیدات نمیکنه
دوستان استیم مثل اوریجین نیست که برید عضو بشید و همون آیدی که ثبت نام میکنید رو بدید به دوستاتون
باید با شیلتر فکن برید اینجا
لاگین کنید و با کلیک روی اسمتون برید به قسمت ویو پروفایل
اونجا ادیت پروفایل رو بزنید و جلوی Custom URL اسمتون رو بدید
حالا اون اسم رو به هر کس بدید پیداتون میکنه
الان همین Hamid_persia رو هم پیدا نمیکنه
مثلا خود من meysameli رو بزنید پیدام میکنه
تو بازی کجا باید آیدی طرف رو زد که باهاش بازی کنی؟ من میرم تو Freindly match خودش حریف انتخاب میکنه.
در ضمن این کاستوم یو آر ال رو پیدا نکردم من تو استیم.
این دو تا آیدی رو چک کن ببین پیدا میکنی:
FCB7788
l3omessi
Zlatan_ibra
16-11-2014, 10:31
برای یه دست بازی کردن مثلا 10 دقیقه چقدر حجم کم میشه؟
Meysam Raz
16-11-2014, 10:35
دوستان عضو گروه Pes 2015 Iranian Group بشید تا با همدیگه بازی کنیم
ID Yahoo : meysameli
Zlatan_ibra
16-11-2014, 10:36
خب بريم نقد بازي
ياده pes 12 &13 بخير که با اون تکنولوژي که pes آورده بود با شوک ميتونستي موقع ضربه دروازه, ايستگاهي و کرنر بازيکن مورد نظرتو انتخاب بکني
موقع حمله ميتونستي با همون تکنولوژي با شوک مهاجمتو از مدافع حريف جدا کني
ميتونستي تو ترکيب با استفاده از همين شوک آفسايد گيري براش تعريف بکني
ميتونسي دريبل فانتزي بزني ولي تو اين 15 سرطلانم وجود نداره چه برسه به اينا
برسيم به داور بازي
چندتا تکل شانسي زدم که کارت زرد داشتم ولي آوانتاژ داد داور که گفتم بببينم بعده قطع شدن بازي کارت ميده يا نه که ديدم نه خير از اين خبرا نيست درحالي که يه زماني روزگاري اين حرکت تو pes 2006 وجود داشت
گرافيک بازي
نظر شخصي خودم اين هستش بازي روي موکت داره اجرا ميشه تا چمن همون مثه pes 14
قيافه بازيکنا متوسط مثلا کافي هستش بري تو مستر ليگ نسخه ارجينالشو بازي کني بعدش بياي تو ليست بازيکنا ميبيني همه باهم پسر خاله پسر عمو هستن شبيه هم هستن
الانم میشه با شوک هم بازیکنو به جلو هدایت کرد+موقع کرنر و ضربه آزاد بازیکن دیگه رو هدایت کنی+میتونی تو همون بازی آفساید گیری کنی و تاکتیکتو تغییر بدی و ....
آوانتاژم میده...من یبار تکل زدم داور آوانتاژ داد بعد اومدم دیدم وقتی توپ بیرون رفت داور اومد کارت زرد نشون داد
میشه یکی اموزش بزاره از آنلاین بازی کردن؟
Meysam Raz
16-11-2014, 10:59
الانم میشه با شوک هم بازیکنو به جلو هدایت کرد+موقع کرنر و ضربه آزاد بازیکن دیگه رو هدایت کنی+میتونی تو همون بازی آفساید گیری کنی و تاکتیکتو تغییر بدی و ....
آوانتاژم میده...من یبار تکل زدم داور آوانتاژ داد بعد اومدم دیدم وقتی توپ بیرون رفت داور اومد کارت زرد نشون داد
آموزش اینجا هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو بازی کجا باید آیدی طرف رو زد که باهاش بازی کنی؟ من میرم تو Freindly match خودش حریف انتخاب میکنه.
در ضمن این کاستوم یو آر ال رو پیدا نکردم من تو استیم.
این دو تا آیدی رو چک کن ببین پیدا میکنی:
FCB7788
l3omessi
دوستمون رو توی یاهو راهنماییش کردم
روی استیم( کنار ساعت ) کلیک راست کنید و Friends رو بزنید ، اونجا میتونید دوستاتون رو اضافه کنید
برای اولین بار که میخوایید کسی رو اد کنید لازمه شیلتر فکن داشته باشید
اما موقع بازی لازم نیست + فقط مواقعی که میخوایید کسی رو اد کنید یا با steamcommunity کار دارد باید شیلتر فکن داشته باشید
وقتی اد فرند رو زدید :
اگر اولین بار باشه از استیم استفاده میکنید ازتون میخواد ستاپ پروفایل انجام بدیدو تنظیمات پروفایلتون رو انجام بدید
اگر این کار رو قبلا انجام داده باشید باید به همون روشی که قبلا گفتم برید ادیت پروفایل رو بزنید
حتما جلوی custom url اسمتون رو بزنید
با اون اسم میشه پیداتون کرد .
m3hrdad.x
16-11-2014, 11:13
.............................
m3hrdad.x
16-11-2014, 11:22
خب منم دو دست بازی کردم
داور هر خطایی رو کارت نمیده .یکم سخت گیر شده اما میشه ماهم بهتر بازی کنیم.منم اوایل زیاد کارت میگرفتم.
برای من که پاس تاخیری نداره و بهتر و دقیق ترم شده.
دروازه بان ها عملکردشون فرق نکرده فقط تک به تک هارو خوب و سریع اقدام میکنن.
داور یک نفره ؟ دقت نکردم.
فلش ها خیلی کمک میکنن و مسخره نیست.ضمنا شما میتونی با یه دکمه که الان خاطرم نیست غیبش کنی.
بازی خیلی پیشرفت داشته.
mechanicali
16-11-2014, 11:32
میشد تو 12&13 تو 15 ندیدم و نیستش
troy200489
16-11-2014, 12:02
اقا یکی خدا وکیلی به ما بگه روی اکس پی سرویس پک 3 جواب میده یا نه ؟؟؟
vahidreza2007
16-11-2014, 12:06
آنلاین همون دیشب 11 به بعد درست شد ، ولی حسش نبوود دیگه بیام پای اینترنت یه سره تا 2 شب بازی کردم :n02:
بچه ها بیاید یه گروهی چیزی بسازیم بشه همدیگرو راحت پیدا کنیم ..
آیدی من: Hamid_persia
پیشولی :n02: بیا من الان میرم تو اخرین روم از پایین یه گروه میسازم بیا اونجا با هم بازی کنیم . اسم ایدی من کینگ وحید هستش
pishoolii
16-11-2014, 12:10
دوستان عضو گروه Pes 2015 Iranian Group بشید تا با همدیگه بازی کنیم
ID Yahoo : meysameli
آقا ردیف شد .. من اوومدم توو گروه
hamid_persia
امشب یه بازی ردییییف بزنیم:n10:
pishoolii
16-11-2014, 12:12
پیشولی :n02: بیا من الان میرم تو اخرین روم از پایین یه گروه میسازم بیا اونجا با هم بازی کنیم . اسم ایدی من کینگ وحید هستش
باشه ، الان میام ..
vahidreza2007
16-11-2014, 12:15
اقا منم اسم ایدیم رو تو قسمت مروبطه ثبت کردم و الان راحت میتونید پیداش کنید
kingvahid
هر کی خواست ادد کنه تا شب با هم بازی کنیم البته الانم اگر کسی باشه میشه بازی کرد
vahidreza2007
16-11-2014, 12:35
باشه ، الان میام ..
اقا کجا موندی پس ؟؟ بیا اخرین روم . و اخرین گروه داخل اخرین روم گروه ساختم
vivabarca
16-11-2014, 12:44
اقا منم اسم ایدیم رو تو قسمت مروبطه ثبت کردم و الان راحت میتونید پیداش کنید
kingvahid
هر کی خواست ادد کنه تا شب با هم بازی کنیم البته الانم اگر کسی باشه میشه بازی کرد
آیدیت رو نمیشه سرچ کرد. نمی دونم این چه مشکلیه استیم داره خیلی از آیدی ها رو نمیشه پیدا کرد :n13:
Meysam Raz
16-11-2014, 12:56
همنون منو اد کنید meysameli
بعد بهتون آدرس کلاب رو میدم یا خودتون برید کلاب عضو بشید
اونجا همدیگه رو اد کنید
اینجا رو چت روم نکنید بابا :n02: چرا نمیایی و ... رو باید توی استیم هماهنگ کنید :n08: نه اینجا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.