مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2015
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
Aznasleaftab
17-11-2014, 22:49
بعد ضمن تشکر از دوستانی که لینک این فایل Patch Tuga Vicio v0.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو گذاشتن و به درخواست بنده جواب دادن؛ یه مشکلی برای من پیش اومده که فایل رو کامل دانلود کردم، اما وقتی میخوام نصبش کنم، اونجایی که باید مسیر نصب پچ رو مشخص و تایید کنم، قفل می کنه و دیگه اجازه ی نصب پچ رو نمیده!؟
اومدم مسیر نصب پچ رو همون مسیر نصب بازی بذارم که بسته شد و دوباره هم که اومدم همون مسیر پیش فرض خودش که تو درایو c بود، بازم اجازه ی نصب رو نداد؛ مشکل از چیه!؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید!؟
پچ دیگه ای هم به غیر این موارد تا الان منتشر شده یا نه!؟
دم همتونم گرم!:n12:
آقا کسی نیست جواب من بیچاره رو بده!؟ :n03:
برای اینکه مشکلم رو شفاف تر بیان کنم، این دو تا عکس رو هم اضافه می کنم به پستم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میخوام پچ رو نصب کنم، ابتدا با پیغام موجود در عکس اول مواجه میشم و در ادامه هم با پیغام عکس دوم روبرو میشم و خلاصه بدون نصب پچ، از install برنامه خارج میشه!
مشکل از چیه!؟ چرا اینجوری میشه!؟
خواهش می کنم جواب منو بدین! :n12:
mechanicali
17-11-2014, 22:49
کسی نمیدونه؟ یه سوال دیگه. من مانیتورم crt 17 هستش با اینکه تنظیمات رزوروشن روی 1024 768 4:3 هستش بازم بالا پایین صفحه مشکیه! کسی میدونه چرا؟
عکس بذار تا نظری بدیم
mechanicali
17-11-2014, 22:54
آقا کسی نیست جواب من بیچاره رو بده!؟ :n03:
برای اینکه مشکلم رو شفاف تر بیان کنم، این دو تا عکس رو هم اضافه می کنم به پستم:
وقتی میخوام پچ رو نصب کنم، ابتدا با پیغام موجود در عکس اول مواجه میشم و در ادامه هم با پیغام عکس دوم روبرو میشم و خلاصه بدون نصب پچ، از install برنامه خارج میشه!
مشکل از چیه!؟ چرا اینجوری میشه!؟
خواهش می کنم جواب منو بدین! :n12:
صبر کن یه پچ درست حسابی بیاد بعدا اینا هیچ کدوم رسمی نیستن
شایدم انتی ویروست گیر میده
salazarsnape
17-11-2014, 22:57
اینطور که من فهمیدم گروه pesEdit امسال قرار نیست هیچ پچی ارائه بده :n27:
MASTER OC 7
17-11-2014, 23:37
دوستان چطوری میشه یه آیدی رو ادد کرده تو بازی تا باهاش بصورت آنلاین بازی کنیم ؟
باید از تو اکانت استیم آیدیشو ادد کنم یا خود بازی ؟ :n13:
Zlatan_ibra
18-11-2014, 00:44
کسی نمیدونه؟ یه سوال دیگه. من مانیتورم crt 17 هستش با اینکه تنظیمات رزوروشن روی 1024 768 4:3 هستش بازم بالا پایین صفحه مشکیه! کسی میدونه چرا؟
این یه مشکلی هست که همه دارن و فعلا راه حلی براش نیست.....
دوستان کسی دقت کرده که لباسها کثیف میشن یا نه؟ من ندیدم که کثیف بشن ولی تو 14 بود
Iman-Emperatour
18-11-2014, 00:47
سلام دوستان pes باز،
یه سوال داشتم تفاوت های بزرگ و قابل توجه این نسخه یعنی pes15 با pes14 چیه؟! یعنی چقدر تفاوت محسوس شده؟
بعدشم
کسی یه مقاله یا لینکی(صحبتی) داره برتری های قابل محسوسpes15 نسب به fifa15 که بشه دهن فن های این fifa15 رو موقتا بست؟!:n02:
سپاس...
sunrise07
18-11-2014, 01:23
خوب دوستان بعد از چند دست بازی هم افلاین و هم انلاین میخوام نظرمو بگم راجع به pes2015
در کل بازی خوبی هستش و من پسندیدم اما سبک بازی شبیه فیفا شده حتی تو منو ها هم تقلید از فیفا مشخصه . شاید به مذاق بعضی ها خوش نیاد
مشکل پاس واقعا رو اعصابه . این تاخیر تو پاس دادن اصلا طبیعی نیست و امیدوارم کونامی پچی ارایه بده واسه این مشکل ! البته اگه از نظر کونامی این مشکل به حساب بیاد
مشکل دیگه داوری بیش از حد سخت گیرانه است . اکثر خطاها فارغ از اینکه کجا و چجوری اتفاق میفته با کار زرد داور همراهه .
مشکل اساسی دیگه هم گرافیک پایین بازی بخصوص در طراحی چمن هستش . چمن نیست که موکت ظریف مصوره!!!
pouyasony
18-11-2014, 09:17
داوري افتضاحه كلا خطاي بدون كارت واسه داور تعريف نشده يا كلا خطا نميگيره يا اگه بگيره كارت ميده
چمن بازي هم كه افتضاح تر از افتضاح...
پاس تو عمق هم خيلي خيلي راحت و ابتدايي شده
كلا با اين پي اس هم زياد حال نكردم هرچند كه بهتر از فاجعه ي پي اس 14 هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zlatan_ibra
18-11-2014, 10:04
کسایی که میگن چمنش بده بازی رو مانیتور بزرگ حداقل از 22 اینچ به بالا تو حداکثر تنظیمات بازی کنن...چمن ورزشگاههای برلین و رویال عالیه
نقد کوچک بازی
بعد از چند روز بازی کردن
اگر نگیم بازی پیشرفتی نگرده _ مطمئنا پس رفتی هم نداشته
گیم پلی بازی پیشتر شبیه فیفا شده
ولی چدا از گیم پلی _ گرافیک بازی اصلا در حد pc های امروزی حتی کنسول ps4_ps3 نیست
انگار HD شده نسخه ps2 است
البته از حجم 6 گیگ نباید بیشتر از این توقع داشت _ pes از نسخ 2008 حجم اش همون 6 گیگ بود که حالا نسخه 15 داره _
گرافیک فانتزی با صورت های کارتونی بازیکنان _ زمین چمن شبیه موکت _ فضای استودیوم های بسیار ساده
_ تو بازی هم _ وقتی بازیکنان با هم برخورد می کن _ خیلی بعد زمین می خورن _ انگار اصلا قدرت بدنی براشون تعریف نشده
به شخصه تو چند بازی که کردیم _ در مقابل تکل _ چه از پشت _ کناریها _ همیشه بدون استثنایه کارتی از جانب داور بازی نصیب مان شده
فکر کنم این یکی از بهترین فوتبالهایی هست که تا الان بازی کردم واقعا جذاب شده و میشه گفت به راحتی خسته نمیشه آدم من 2014 رو فکر نکنم 1ماه رو سیستم داشتم برگشتم رو 2013 و حالا دو باره به pes امیدوار شدم خصوصا آنلاینش که به خوبی عمل میکنه من با پینگ300 بدون 1 فریم بازی کردم
نقد کوچک بازی
بعد از چند روز بازی کردن
اگر نگیم بازی پیشرفتی نگرده _ مطمئنا پس رفتی هم نداشته
گیم پلی بازی پیشتر شبیه فیفا شده
ولی چدا از گیم پلی _ گرافیک بازی اصلا در حد pc های امروزی حتی کنسول ps4_ps3 نیست
انگار HD شده نسخه ps2 است
البته از حجم 6 گیگ نباید بیشتر از این توقع داشت _ pes از نسخ 2008 حجم اش همون 6 گیگ بود که حالا نسخه 15 داره _
گرافیک فانتزی با صورت های کارتونی بازیکنان _ زمین چمن شبیه موکت _ فضای استودیوم های بسیار ساده
_ تو بازی هم _ وقتی بازیکنان با هم برخورد می کن _ خیلی بعد زمین می خورن _ انگار اصلا قدرت بدنی براشون تعریف نشده
به شخصه تو چند بازی که کردیم _ در مقابل تکل _ چه از پشت _ کناریها _ همیشه بدون استثنایه کارتی از جانب داور بازی نصیب مان شده
میگن به مرگ بگیر به تب راضی بشه! قضیه امسال کونامی شده
دوستان کسی امتحان کرده حالت انلاین چقدر از ترافیک کم میشه من دیشب 6بازی کردم نزدیک 300 مگ فکر کنم کم شده؟ دوستان کسی اگه امتحان کرده لطفا اطلاع بده
mojtaba007
18-11-2014, 11:14
یه ایراد بزرگ داره بازی
موقع ضربات پنالتی با کامپیوتر همش بزن وسط
همش گله
mechanicali
18-11-2014, 11:28
دوستان کسی امتحان کرده حالت انلاین چقدر از ترافیک کم میشه من دیشب 6بازی کردم نزدیک 300 مگ فکر کنم کم شده؟ دوستان کسی اگه امتحان کرده لطفا اطلاع بده
اونقدرا ترافیک نمیخوره دیروز بیستا بازی انجام دادم 200 مگ خورد
یه ایراد بزرگ داره بازی
موقع ضربات پنالتی با کامپیوتر همش بزن وسط
همش گله
با چیپ هم زده بشه که دیگه نور علی نور می شه
mechanicali
18-11-2014, 11:52
آقا بخش انلاین کار نمیکنه؟برا شما هم؟:n13:
mohammad_1992
18-11-2014, 12:07
مثل اینکه انلاین رو بستن
mechanicali
18-11-2014, 12:11
خدای این بچه ها که اومدن گفتن آقا پیچ شده چت روم نکنید این کارو بلاخره گرفت مارو
آقا ما می ریم داخل بازی می اندازه بیرون صفحه سفید می شه آنلاینم
ای بابا ای بابا حالا واقعا قط شده من که فعلا سر کارم تا برم ببینم چه خبره اگه بخش انلاین -- و کرک شده باشه دوباره هم کرکش میاد نگران نباشید
Altairezio
18-11-2014, 12:36
اونقدرا ترافیک نمیخوره دیروز بیستا بازی انجام دادم 200 مگ خورد
10 مگ تقریبا" برا هر بازیه 10 دقیقه ای....
آقا ما می ریم داخل بازی می اندازه بیرون صفحه سفید می شه آنلاینم
Steam باید در حال اجرا باشه
خوشگله استیم در حال اجرا هست
computer-times
18-11-2014, 12:51
سلام این عکسو ببینید با این وضعیت سیستم من الان یکمی بازی لگ یا تیک داره به نظر شما مشکل از کجاست؟رم یا گرافیک
مشخصات رم : 4 گیگ گرافیک یک ddr2
Steam باید در حال اجرا باشه
آنلاین به رحمت ایزدی پیوست
computer-times
18-11-2014, 13:00
در کل امسال پی اس خیلی عالی هست هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلی به نظرم میتونه جای 2013 رو بگیره و دل هواداراشو بدست بیاره فقط صورت بازیکنان خیلی طبیعی نیست
بقیه خوبه
mechanicali
18-11-2014, 13:00
خبر خبر
با مکاتبه ای که انجام شد بین بنده و مدیر عامل شرکت کونامی مشکل انلاین حل شد و بریم که حالشو ببریم :n02::n12:
خبر خبر
با مکاتبه ای که انجام شد بین بنده و مدیر عامل شرکت کونامی مشکل انلاین حل شد و بریم که حالشو ببریم :n02::n12:
شما که کارت درسته یه حرکتی برا ما بزن همه کار کردم برای بازی آنلاین اما وقتی میره داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون چه کنم:n19:
mechanicali
18-11-2014, 13:04
شما که کارت درسته یه حرکتی برا ما بزن همه کار کردم برای بازی آنلاین اما وقتی میره داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون چه کنم:n19:
یه عکس بذار تا نظرات داده بشه میری تو منو بازی چطور اونم میندازه بیرون؟
یه عکس بذار تا نظرات داده بشه میری تو منو بازی چطور اونم میندازه بیرون؟
به منو نمی رسه می خواد بره داخل تا منوی بازی بیاد می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک کککککککککک:n14:
mechanicali
18-11-2014, 13:11
به منو نمی رسه می خواد بره داخل تا منوی بازی بیاد می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک کککککککککک:n14:
این کاراو انجام بده
1-آنتی ویروس خاموش
2-اخرین نسخه گرافیک رو اپدیت کن حالا اخرین نسخه هم نبود روجوع کن به auto driver از اون نصب کن
3_احتمالا نمیکشه سخت افزار میندازه بیرون به تنظیمات بازی هم برو و به روزولوشن نگاه کن ببین چی به چی هستش
این کاراو انجام بده
1-آنتی ویروس خاموش
2-اخرین نسخه گرافیک رو اپدیت کن حالا اخرین نسخه هم نبود روجوع کن به auto driver از اون نصب کن
3_احتمالا نمیکشه سخت افزار میندازه بیرون به تنظیمات بازی هم برو و به روزولوشن نگاه کن ببین چی به چی هستش
جیگر طلا آفلاین بازی کردم هیچ مشکلی نبود ولی آنلاین این مشکل پیش اومده خوشجیل مشجیل:n13:
یکی منو اد کنه اسم روم رو هم بگه katlots
mechanicali
18-11-2014, 13:22
جیگر طلا آفلاین بازی کردم هیچ مشکلی نبود ولی آنلاین این مشکل پیش اومده خوشجیل مشجیل:n13:
اخه تو پست قبل نوشتی به منو نمیرسه میندازه بیرون به اون خاطر
این کرک و برنامه هارو رو نصب کردی ؟ داخل پوشه اول PES 2015 - Online Pirata که دانلود کردی 4 تا فایل داره بیار بنداز جایی که نصب کردی
PES15-FixRepair اینم که داخل پوشه دوم هست نصب کن
استیم اینارم نصب کردی آپدیت کردی عضو شدی؟؟؟
بعدش با قند شکن نرو تو بخش انلاین که اجازه اتصال نمیده
بازی رو هم با استیم باز نکن
این کرک و برنامه هارو رو نصب کردی ؟ داخل پوشه اول PES 2015 - Online Pirata که دانلود کردی 4 تا فایل داره بیار بنداز جایی که نصب کردی
عزیز همه این کارارو کردم بدون استیم که اصلا باز نمی شه با استیم حداقل یه خورده می ره بعد می اندازه بیرون :n14:
عزیز همه این کارارو کردم بدون استیم که اصلا باز نمی شه با استیم حداقل یه خورده می ره بعد می اندازه بیرون :n14: کمک کنین بیام داخل تا ببینید بازیکن به کی می گن
این روم رو ساختم pes tehran
یعنی کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه عجببببببببببببببببببببببب ببببببببببببب
هر وقت به این مشکلای تخ-می تخیلی رسیدی ، یا بازی رو حذف کن دوباره نصب کن . یا اون پچ و کرک آنلاین رو حذف کن و دوباره نصب کن
meranbana
18-11-2014, 13:58
برادر دردش فقط آنتی ویرووووووسه
منم دیشب برخوردم به این مشکل
صد بارم حذف و نصب کنی درست نمیشه
موقع آنلاین باز کردن فقط باید آنتی ویروستون غیر فعال باشه ، وگرنه از همون منو پرتت میکنه بیرون
برادر دردش فقط آنتی ویرووووووسه
منم دیشب برخوردم به این مشکل
صد بارم حذف و نصب کنی درست نمیشه
موقع آنلاین باز کردن فقط باید آنتی ویروستون غیر فعال باشه ، وگرنه از همون منو پرتت میکنه بیرون
داداش مطمئنی؟ آفلاین با آنتی ویروس مشکل نداشتما؟
سلام این عکسو ببینید با این وضعیت سیستم من الان یکمی بازی لگ یا تیک داره به نظر شما مشکل از کجاست؟رم یا گرافیک
مشخصات رم : 4 گیگ گرافیک یک ddr2
با چه تنظیماتی بازی میکنی ؟! .
یکی به دادم برسه خسته شدم از بس گفتم آهههههههههههههههه.این چرا صفح اش سفید میشه می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک:n14::n13::n28::n30:
یکی به دادم برسه خسته شدم از بس گفتم آهههههههههههههههه.این چرا صفح اش سفید میشه می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک:n14::n13::n28::n30:
مشحصات سیستمت ؟!
کی سفید میشه صفحه ؟!
مشحصات سیستمت ؟!
کی سفید میشه صفحه ؟!
آفلاین مشکلی نیست آنلاین سفید می شه همون اول که میره داخل صفح هاول رو رد می کنی عکس زمین چمن می آد بعد می اندازه بیرون
peymanfe
18-11-2014, 15:51
اخرین نسخه گرافیک رو اپدیت کن
سلام
کارت گرافیکم : GT 610
نیاز به آپدیت داره ؟
بازی بالا میاد ولی صفحش سیاهست!!!!
mechanicali
18-11-2014, 15:58
سلام
کارت گرافیکم : GT 610
نیاز به آپدیت داره ؟
بازی بالا میاد ولی صفحش سیاهست!!!!
یه تستی بکن بیکار ننشین
بازی رو از جای مطمئن تهیه کن
انتی ویروس خاموش
Microsoft DirectX Runtime 9.29.1974 این برنامه ام رو نصب کن
peymanfe
18-11-2014, 16:02
یه تستی بکن بیکار ننشین
بازی رو از جای مطمئن تهیه کن
انتی ویروس خاموش
Microsoft DirectX Runtime 9.29.1974 این برنامه ام رو نصب کن
directx 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینو دانلود نکنم؟؟؟؟
mechanicali
18-11-2014, 16:17
directx 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو دانلود نکنم؟؟؟؟
دان بکن ببین فرجی میشه:n02:
ولی حتما اپدیت بکن
mohammad_1992
18-11-2014, 18:34
دوستان انلاینم هر کس میاد بیاد
آنلاین مشکلی نداره؟
درست اجرا میشه؟ سرعتش عالیه؟
سرور شلوغ نی؟
mohammad_1992
18-11-2014, 18:38
آنلاین مشکلی نداره؟
سرور شلوغ نی؟
نه خلوت - نیم ثانیه تاخیر نرماله واسه پینگ ایرانه 2 بار بازی کنی برات عادی میشه
sina-2008
18-11-2014, 18:39
[PES15] PTE Patch 1.0 - RELEASED 17/11/2014
-Full logos and names for Premier League, Primeira Liga Portuguesa, Championship and Serie B
-Full kits for Premier League, Primeira Liga Portuguesa and European National Teams
-Full names and emblens for the national competitions
-Full emblens for the international competitions
-Real Federations logos for all National Teams
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!o1oVTJZY!V3E3bbpCJhU3m1orJ8oyieHH-_FJLbi9nrJj50r6VsE
AlexMercer
18-11-2014, 19:05
اقا من بلک باکس دانلود کردم از دانلود ها توی نصب مشکل داره راهی نیست؟
اغا کرک فیکس قسمت انلاین بازی اومده
دیگه خبری از بیرون پریدن وسط بازی نیست
میتونید از پیس ادیت دانلودش کنید:n16:
GamesEdit
18-11-2014, 19:12
کرک مخصوص آنلاین فیکس شده
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Pes2015 online crack fix 1.01
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این کرک برخی از مشکلات نسخه قبل رو برطرف میکنه
دانلود از مدیا فایر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش فعال سازی و بازی کردن بخش آنلاین به این صورت هست که فایل های دانلودی رو به محل نصب بازی منتقل میکنید و بعد فیل شکن رو فعال میکنید و برنامه استیم رو نصب میکنید اکانت میسازید بعد از نصب هم حتما بزارید برنامه اپدیت بشه که حجمش کدود 170-180مگ هست بعد از اتمام این مراحل هم بازی رو حتما با run as administrator اجرا کنید
منبع : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد
PES.2015.Update.1.01.01.Online.FIX-3DM
کرک مخصوص آنلاین بازی کردن PES 2015
این کرک مخصوص آنلاین ورژن 1.01.01 هست که در حال حاظر فقط با این کرک میتونید به صورت رایگان آنلاین بازی کنید
دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه : این کرک فقط برای انلاین بازی کردن هست پیشنهاد میشه اگه نمیخواید آنلاین بازی کنید از این کرک استفاده نکنید
برای دانلود کرک مخصوص عادی بازی کردن ( آفلاین ) به این تاپیک برید ( کلیک کنید ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش نصب و راه اندازی بخش آنلاین بازی کردن به صورت رایگان :
آموزش فعال سازی و بازی کردن بخش آنلاین به این صورت هست که فایل های دانلود رو به محل نصب بازی منتقل میکنید و بعد فیل شکن رو فعال میکنید و برنامه استیم رو نصب میکنید و اکانت خودتون رو درسایت استیم میسازید بعد از نصب هم حتما بزارید برنامه اپدیت بشه که حجمش حدود 170-180مگ هست بعد از اتمام این مراحل هم بازی رو حتما با run as administrator اجرا کنید
تاپیک رفع مشکلات و سوالات آنلاین بازی کردن ( کلیک کنید ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنلاین مشکلی نداره؟
سرور شلوغ نی؟
دم همه بچه ها گرم واقعا نمی دونم معنی کمک رو نمی دونید یا نمی خواید کمک کنید یه مشکل دارم نمی تونم آنلاین بازی کنم چه کار کنم صفحه سفید می شه می اندازه بیرون:n19:
GamesEdit
18-11-2014, 19:24
دم همه بچه ها گرم واقعا نمی دونم معنی کمک رو نمی دونید یا نمی خواید کمک کنید یه مشکل دارم نمی تونم آنلاین بازی کنم چه کار کنم صفحه سفید می شه می اندازه بیرون:n19:
کرکی که در پت بالا گذاشتم رو دقیق مثل آموزشی که گذاشتم اچرا کنید ! در ضمن یادتون باشه واسه آنلاین بازی کردن باید به برنامه استیم و اینترنت متصل باشید
کرک جدید رو دوستمون گذاشته تست کن!
اینکه میپره بیرون برا کرک آنلاین هست
اگر کرک آنلاین ریختین حتما باید استیم داشته باشین
اگر هم آفلاین میخواید بازی کنید کرک ریلودد رو بریزید
کرکی که در پت بالا گذاشتم رو دقیق مثل آموزشی که گذاشتم اچرا کنید ! در ضمن یادتون باشه واسه آنلاین بازی کردن باید به برنامه استیم و اینترنت متصل باشید
هر کاری گفتید کردم نشد بازم خسته شدم چرا آفلاین مشکلی ندارم تو آنلاین این مشکل پیش میاد؟
alexamir
18-11-2014, 19:41
من هم به عنوان یه فیفا فن بازی رو تهیه کردم و بازی کردم و بازی رو کامل درک کردم و بنظرم واقعا خوب شده و گیم پلی خوبی داره مشکلی که داره شوت ها خیلی دقیقن بخصوص داخل محوطه جریمه یا حتی پشت محوطه جریمه بغل پا هم اروم بزنی گل میشه توپ و ازار دهندست لایسنس نشدن و کامل نبودن بازی و اینکه انیمشینا رو حذف کردن هم ازار دهندست نظر من اینه برای کسایی دوست دار پی اس هستند خیلی راضی کنندست ولی برای علاقمندان به فیفا فک نکنم بتونه جذب کنه اونارو
سلام
آقا رو بازی کلیک می کنم هیج اتفاقی نمی افته .انگار نه امگار بازی اجرا نمیشه ، ایراد از چیه چرا اجرا نمیشه؟؟؟؟
ram 6
cpu i7
Vga 2
سلام
آقا رو بازی کلیک می کنم هیج اتفاقی نمی افته .انگار نه امگار بازی اجرا نمیشه ، ایراد از چیه چرا اجرا نمیشه؟؟؟؟
ram 6
cpu i7
Vga 2
کرک رو ریختی؟
کلیک راست run as adminiastator بزن
mohammad_1992
18-11-2014, 19:55
مکانیک نیستی 2 دست بزنیم؟
از کجا فهمیدی من خوشگلم؟؟؟
از کجا فهمیدی من خوشگلم؟؟؟
حس ششم. بلدی مشکل ما رو حل کن
تو ارور مشکل APPCRASH می زنه
mechanicali
18-11-2014, 20:01
مکانیک نیستی 2 دست بزنیم؟
هستم بیا روم eu 01 nl
روم ایران
پسورد 1234
سلام
ram 6
cpu i7
Vga 2
mohammad_1992
18-11-2014, 20:08
هستم بیا روم eu 01 nl
روم ایران
پسورد 1234
داخلاستیم ادم کتا بتوتیم چت کنیم
دم همه بچه ها گرم واقعا نمی دونم معنی کمک رو نمی دونید یا نمی خواید کمک کنید یه مشکل دارم نمی تونم آنلاین بازی کنم چه کار کنم صفحه سفید می شه می اندازه بیرون.لذت میبرم از این حس همدوستی و کمکاتون واقعا بیسته
دم همه بچه ها گرم واقعا نمی دونم معنی کمک رو نمی دونید یا نمی خواید کمک کنید یه مشکل دارم نمی تونم آنلاین بازی کنم چه کار کنم صفحه سفید می شه می اندازه بیرون.لذت میبرم از این حس همدوستی و کمکاتون واقعا بیسته
داداش شما به سوالا جواب بده تا به نتیجه برسیم
استیم رو نصب کردی؟ اکانت ساختی توش؟
داداش شما به سوالا جواب بده تا به نتیجه برسیم
استیم رو نصب کردی؟ اکانت ساختی توش؟
بلههههههههههههههههههههههه ههه
بلههههههههههههههههههههههه ههه
استیم رو نصب کردی 120 الی 140 مگ آپدیت کرد؟
کرک آنلاین رو جایگزین کرک اصلی بازی کردی؟
92 مگ آپدیت می کنه. کرک آنلاینم ریختم
تعجب کردم استیم من 92 مگ آپدیت می کنه استیمای شما 140 مگ چرا؟ یعنی مشکل اینه
92 مگ آپدیت می کنه. کرک آنلاینم ریختم
fix repair رو هم نصب کردی؟
درصورتی که نشد بهت آیدی یاهو میدم بیا با برنامه teamviwer چک کنم!
fix repair رو هم نصب کردی؟
درصورتی که نشد بهت آیدی یاهو میدم بیا با برنامه teamviwer چک کنم!
آره عزیز ریختم
از استیمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آفلاین راحت اجرا می کنه اما آنلاین نه؟
GamesEdit
18-11-2014, 20:41
هر چی که هست مربوط میشه به استیم ! چون گفتی بازی در حالت آفلاین اجرا میشه ! و چون باید حداقل 170 مگ اپدیت بشه !!! یه نکته ! اگه از قبل اکانت استیم داشتی اونو بیخالشو یه اکانت جدید بساز چون توصیه میکنم اکانت جدید بسازید واسه این کار :n13: در ضمن حتما باید بازی رو با run as administrator اجرا کنی
هر چی که هست مربوط میشه به استیم ! چون گفتی بازی در حالت آفلاین اجرا میشه ! و چون باید حداقل 170 مگ اپدیت بشه !!! یه نکته ! اگه از قبل اکانت استیم داشتی اونو بیخالشو یه اکانت جدید بساز چون توصیه میکنم اکانت جدید بسازید واسه این کار :n13: در ضمن حتما باید بازی رو با run as administrator اجرا کنی
لینک دانلود استیم خودتون رو بزارید
mohammad_1992
18-11-2014, 20:57
مگانیک کجا رفتی ؟ تازه داشتم ترکیبمو ازمایش می کردم - ولی با رئال بازید بهتره
mechanicali
18-11-2014, 20:59
مگانیک کجا رفتی ؟ تازه داشتم ترکیبمو ازمایش می کردم - ولی با رئال بازید بهتره
سرم داره منفجر میشه از صب پشت نت بودم کم مونده بالا بیارم
بمونه بقیش فردا
تیم اصلی من همو رئال هستش ولی تو هم ورمیداشتی گفتم تیم ها یکی نباشه چلسی ور میداشتم :n02:
:n12:
استیم باید کجا نصب بشه ؟ درایو ویندوز یا محل نصب بازی؟
mohammad_1992
18-11-2014, 21:03
بمونه بقیش فردا
تیم اصلی من همو رئال هستش ولی تو هم ورمیداشتی گفتم تیم ها یکی نباشه چلسی ور میداشتم :n02:
اهان ندیدی دفام ول بد! از صبح دارم دنبال ترکیب میگردم اخرش شد این
mohammad_1992
18-11-2014, 21:04
محل نصب پیش فرض
mohammad_1992
18-11-2014, 21:05
بمونه بقیش فردا
داخل استیم ادم کن
mechanicali
18-11-2014, 21:06
هرجا که عشقت کشید ولی بذار حتما اپدیت بشه
دیدی آقا کار نمیکنه قسمتت نیس
میای بچه ها دندوناتو میکشن
شوخی بود به دل نگیر:n12:
محل نصب پیش فرض
می تونی کمکم کنی؟استیم من 92 مگ آپدیت می شه اکنتم ساختم داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون صفح منو هم نمی ره میاد بیرون
هرجا که عشقت کشید ولی بذار حتما اپدیت بشه
دیدی آقا کار نمیکنه قسمتت نیس
میای بچه ها دندوناتو میکشن
شوخی بود به دل نگیر:n12:
شما ردیف کن بیام ببین دندون پزشک چجوری دندون می کاره براتون
mohammad_1992
18-11-2014, 21:09
ولی با کامپیوتر خیلی راحته ! روی سخترینش میزارم لول میشه ولی داخل فیفا وقتی روی اخرش میزاری کم کم 2 تا میخوری
می تونی کمکم کنی؟استیم من 92 مگ آپدیت می شه اکنتم ساختم داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون صفح منو هم نمی ره میاد بیرون
داداش به عنوان اخرین راه:دی
منم همین مشکلو داشتم تا..
شما برو تو استیم و ادد گیم رو بزن و بازی رو بهش بشناسون
بعد از طریق خود استیم بازی رو بیار
100% کار میده چون خودم هم همین مشکلو اول کار داشتم:دی
داداش به عنوان اخرین راه:دی
منم همین مشکلو داشتم تا..
شما برو تو استیم و ادد گیم رو بزن و بازی رو بهش بشناسون
بعد از طریق خود استیم بازی رو بیار
100% کار میده چون خودم هم همین مشکلو اول کار داشتم:دی
می شه کامل توضیح بدی جیگر
mechanicali
18-11-2014, 21:14
داخل استیم ادم کن
نیستی پیدات نکردم
mechanic007 منم ببین پیدا میشم
GamesEdit
18-11-2014, 21:16
لینک دانلود استیم خودتون رو بزارید
استیمی که دوستان دیگر استفاده کردن و مشکلی نداشته همونی بوده که توی پست های قبل گذاشتم و تست شده و کار کرده اما شما یه سرچ توی نت بزن اخرین ورژنش رو نصب کن یه سر به سایتش هم بزن شاید اونجا واسه دانلود گذاشته باشه :n13:
می شه کامل توضیح بدی جیگر
ببین شما کرک و همه ی کارای قبلی رو انجام بده
بعدش وارد استیم شو
پایین سمت چپ یه گزینه میبینی add a game
روش کلیک کن و گزینه اول رو انتخاب کن
از اون پنجره که باز شده بازی رو پیدا کن و ادد کن
بعد بازی میاد داخل استیم
از داخل استیم بازی رو اجرا کن
بازم مشکلی بود بگو
mechanicali
18-11-2014, 21:17
ولی با کامپیوتر خیلی راحته ! روی سخترینش میزارم لول میشه ولی داخل فیفا وقتی روی اخرش میزاری کم کم 2 تا میخوری
بازی رفته به سوی فیفا
خودم با pes 13 خیلی حال کردم ولی این فعلا نچسبیده به جز آنلاینش
منتظر پچ موند تا ببینیم فرجی میشه یا نه
mohammad_1992
18-11-2014, 21:19
نیستی پیدات نکردم
mechanic007 منم ببین پیدا میشم
درخواست فرستادم - یا بازی بیا دیگه برو!
mohammad_1992
18-11-2014, 21:21
بازی رفته به سوی فیفا
خودم با pes 13 خیلی حال کردم ولی این فعلا نچسبیده به جز آنلاینش
منتظر پچ موند تا ببینیم فرجی میشه یا نه
بر عکس من با 13 حال نمی کردم - اگه این فقط پاس و سرعتش رو درست کنن عالی میشه
خیلی انلاین حال میده داشتم exgp میرسوندم به 1000 که سه بازی پشت هم باختم :n02: ای دی من mohammadali2015 ایدی شما ها چیه دوستان ؟
هر کاری گفتید کردم نشد بازم خسته شدم چرا آفلاین مشکلی ندارم تو آنلاین این مشکل پیش میاد؟
دوست عزیز برات پیغام خصوصی دادم جواب ندادی ! . ویندوزت چیه ؟!
دوست عزیز برات پیغام خصوصی دادم جواب ندادی ! . ویندوزت چیه ؟!
سلام شرمنده سون 64 بیتی
من همه بازی ها رو می بازم
اگه پاس سرعتش درست باشه تیکی تاکا میام اما تاخیر پاس باعث میشه همش تو لو بره و ببازم و اصلا نتونم یکی هم حمله کنم
چرخش بازیکنان هم با تاخیر انجام میشه
فایده نداره اینجوری آنلاین بازی کردن
همش می بازی
سلام شرمنده سون 64 بیتی
مشخصات سیستمت ؟!
دوباره دقیق بگو مشکلت رو
مشخصات سیستمت ؟!
دوباره دقیق بگو مشکلت رو
سی پی یو amd 945 phenom
ram 4
gpu 5850
بعد اینکه منو اول اینتر می زنی میره لوینگ که بره برای منو اصلی همونجا که چمن استادیوم هست صفحه سفید می شه و می اندازه بیرون
GamesEdit
18-11-2014, 23:14
سی پی یو amd 945 phenom
ram 4
gpu 5850
بعد اینکه منو اول اینتر می زنی میره لوینگ که بره برای منو اصلی همونجا که چمن استادیوم هست صفحه سفید می شه و می اندازه بیرون
محمود جان ببخش من جواب میدم
آقا شما پچ یا چیزی روی بازی نصب نکردید چون این مشکلی که تو داری میگی سر ورژن های قبلی اتفاق میفتاد زمانی که فایلی مثل پچ یا ادیت که مشکل داشت به بازی اضافه میکردی بازی کرش میکرد میپرید بیرون ! چک کن ببین چیزی نصب نکردی مخصوصا اینکه اگه بازی رو به صورت دی وی دی از بازار خریده باشی جدیدا چون الان جدیدا بازی هایی که اومده همراه با پچ بوده که 1چ های سری اول بود که با بازی همخوانی نداشت !:n13:
mahdi-xbox
18-11-2014, 23:42
mahdi-xbox هستم منو اد کنید ببینم انلاین میتونم بازی کنم
با سپاس
mahdi-xbox
19-11-2014, 00:19
اقا ماهم انلاین رو کمی تونستیم تست کنیم...!!
البته بعد چند دقیقه بازی قطع میشه و پیام میاد ارتباط شما با یارو ضعیفه...!!
طبق تخمینی که زدم یه بازی 15 دقیقه شاید بین 10 تا 20 مگ بره از ترافیک...(بازم خوبه بصرفست)
.....................
اقا حتما باید این چیزشکن روشن باشه؟چون یبار بدونش رفتم و بازی کردم...
خیلی قطو وصل میشه...مشکل از کجا میتونه باشه؟میشه کمک کنید؟
pouyasony
19-11-2014, 01:21
اقا ماهم انلاین رو کمی تونستیم تست کنیم...!!
البته بعد چند دقیقه بازی قطع میشه و پیام میاد ارتباط شما با یارو ضعیفه...!!
طبق تخمینی که زدم یه بازی 15 دقیقه شاید بین 10 تا 20 مگ بره از ترافیک...(بازم خوبه بصرفست):n02:
دادا الان داشتي با من بازي ميكرديا pouya021
مثل اینکه ما تو حسرت آنلاین خواهیم موند کسی هم که کمکی نکرد
مثل اینکه ما تو حسرت آنلاین خواهیم موند کسی هم که کمکی نکرد
طبق این برو
mechanicali
19-11-2014, 01:38
Id تازم شدش Mechanic_Xps
meranbana
19-11-2014, 01:51
[QUOTE=katlots;8460667]مثل اینکه ما تو حسرت آنلاین خواهیم موند کسی هم که کمکی نکرد[/QUOT
خدا وکیلی آنتی ویروستو غیر فعال کردی موقع بازی آنلاین ؟!
من مشکام عین تو بود بخدا
فقط آنتی ویروسو موقع بازی آنلاین غیر فعال یا دیزیبل میکنم
حالا یه بار حذفش کن دوباره این کرک انلاین اینارو دانلود کن شاید یه فایلی رو حذف میکنه انتی ویروس
نحوه پنالتی زدن رو یکی توضیح بده:n27:
این بیرون پریدن یه راه حل داره خیلی راحت ولی دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد.
برید تو setting تو تب online تیک auto رو بردارید به جای 5739 بزنید 0000 .
linkinpark20
19-11-2014, 10:27
دوستان پچ گرافیکی نیومده واسه بازی؟گرافیک در حالت high هم چنگی به دل نمیزنه واسه شما هم همینجوری هست؟
mahdi-xbox
19-11-2014, 10:49
دوستان برا بازی حتما باید چیزشکن فعال باشه؟
چون بدون چیزشکن تو استیم لاگین شدم
این بیرون پریدن یه راه حل داره خیلی راحت ولی دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد.
برید تو setting تو تب online تیک auto رو بردارید به جای 5739 بزنید 0000 .
داداش گلم مشکل من فقط تو آنلاین هستش
ببینم من درست خوندم یانه با نسخه کرک میشه آنلاین بازی کرد؟:n04:
(من فیفاباز بودم تازه اومدم اینور یکی راهنمایی کنه:n01:)
mohammad_1992
19-11-2014, 11:06
دوستان مثل اینکه دیگه نمیشه روم ساخت شما هم همین مشکل رو دارید>؟
mahdi-xbox
19-11-2014, 11:17
الان بدون مشکل روم ساختم و با یک یارو فک کنم چینی بود 90 دقیقه کامل(10 دقیقه واقعی)بازی کردم
فقط مشکل بازی برا من اینه که یک delay واضح داره که رو روند بازی تاثیر گذاره...البد بخاطر ping م هست...
دیشب با اقای pouya بازی میکردم بدون تاخیر و داشتم میبردمش که ارتباط قط شد:n02:
بدون چیزشکن هم بودم...
من دیشب بازی رو دان کردم 7 گیگ. همه کارهایی که در جهان هستی میشد انجام داد تا آنلاین بازی کرد رو کردم ( از 20 صفحه قبل تا اینجا همرو خوندم) اما مثل مشکل اون دوستمون میپره بیرون.
کرک آنلاین . فیکس ریپر . استیم آپدیت شده . ران اس ادمین. کرک آنلاین 2. ویدئوهای آموزشی.اد کردن بازی تو استیم. پاک کردن و دوباره نصب کردن بازی.نصب دوپاره کرک آنلاین .نصب دیرکس. ویسی کردیت 86 & 64.خاموش کردن آنتی ویروس و فایروال
موقع استیبلیشینگ کانکشن میپره بیرون.آخرش میرسه به اینجا:
فقط آفلاین میشه زد
من دیشب بازی رو دان کردم 7 گیگ. همه کارهایی که در جهان هستی میشد انجام داد تا آنلاین بازی کرد رو کردم ( از 20 صفحه قبل تا اینجا همرو خوندم) اما مثل مشکل اون دوستمون میپره بیرون.
کرک آنلاین . فیکس ریپر . استیم آپدیت شده . ران اس ادمین. کرک آنلاین 2. ویدئوهای آموزشی.اد کردن بازی تو استیم. پاک کردن و دوباره نصب کردن بازی.نصب دوپاره کرک آنلاین .نصب دیرکس. ویسی کردیت 86 & 64.خاموش کردن آنتی ویروس و فایروال
فقط آفلاین میشه زد
بالاخره یکی پیدا شد عین خودم داداش کفری شدم موندم سیستم ما خار داره
sunrise07
19-11-2014, 11:35
بالاخره یکی پیدا شد عین خودم داداش کفری شدم موندم سیستم ما خار داره
دوست عزیز شما از کجا بازی رو دانلود کردی ؟
فقط آفلاین میشه زد
مشکل یافت شد وحل شد.این مشکل بخاطر اخطاری به نام آپرش هست که مربوط به ویندوز هست و به دلیل ایراد ویندوز هستش.ویندوز 8 نصب کن بازی کن حالش رو ببر . یکی بیاد بازی من katlots هستم حریف نبود
mohammad_1992
19-11-2014, 11:50
الان بدون مشکل روم ساختم و با یک یارو فک کنم چینی بود 90 دقیقه کامل(10 دقیقه واقعی)بازی کردم
فقط مشکل بازی برا من اینه که یک delay واضح داره که رو روند بازی تاثیر گذاره...البد بخاطر ping م هست...
دیشب با اقای pouya بازی میکردم بدون تاخیر و داشتم میبردمش که ارتباط قط شد:n02:
بدون چیزشکن هم بودم...
نمی دونم والا واسه من نمیشه روم ساخت- باخارجیانمیشه بازی کرد اونا تاخیر ندارن با یه عرب داشتم بازی می کردم فقط باید تک ضرب بازی می کردم تا 1 متر جلو میرف توپو میگرفت
کی میاد بزنیم روم بگو بیام زود
mohammad_1992
19-11-2014, 12:00
کی میاد بزنیم روم بگو بیام زود
بساز من میام
اکانتم هم : mohammadaccountant یا mn_sb_192 هست
هرکی بازی می کنه بیاد روم iranتویه eu-01-en en-02 رمزش هم 159
mohammad_1992
19-11-2014, 12:02
mn_sb_1992
یا
mohammadaccountant
mn_sb_1992
یا
mohammadaccountant
مشکل از انوره یا این ور؟ سرعتت چنده؟
mohammad_1992
19-11-2014, 12:19
بیا همون روم
نه اینترنم وبه اون روم خوب نیست بیا nl
mohammad_1992
19-11-2014, 12:20
اسمت چیه ؟ داخل استیم ادت کنم
اسمت چیه ؟ داخل استیم ادت کنم
katllots
بیا روم room katlots رمز 159
mahdi-xbox
19-11-2014, 14:06
من پیشنهاد میکنم برا کاربرای این بخش یک روم مشخص و یک رمز واحد درنظر گرفته بشه تا هرکی خواست بیاد با بچه های اینجا بازی کنه و هم برا کسایی که روم درس میکنن،بعد یه خارجی بیاد تولوپی بیفته تو روم بخواد بازی کنه درحالی که پینگ با شهر طرف +2000 هست...بتونه راحت با همون رمز فروم با بروبچس اینجا بازی گنه...:n02:
دوست عزیز شما از کجا بازی رو دانلود کردی ؟
از وبسایت دانلودها .
Aznasleaftab
19-11-2014, 14:35
از کدوم قسمت باید دکمه های دسته ها رو مثل سری های قبل تنظیم کرد!؟
این ستینگ بازی، یه جوریه که آدم رو گیج می کنه!؟
فایلی چیزی نیست که بریزیم تو محل نصب بازی و خودکار همه دکمه ها مثل سری قبل بشه!؟
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید! :n16:
EhsanCPU
19-11-2014, 14:55
سلام دوستان
چرا ویدئو های ورود بازیکنان به زمین حذف شده :question::n04:
به نظرتون بازی ناقصه :question:
سلام
از وسطای بازی، بازی یهو اسلوموشن میشن...
خیلی رو مخه، مشکل از چیه؟
mechanicali
19-11-2014, 15:17
بچه ها اگه مایل بودن بیان آنلاین بازی کنن سرور EU 01 NL رو انتخاب کنن چون اکثر بچه های p30 world اونجا هستن هم خلوته هم میشه راحت همو پیدا کرد
اگه آنلاین باز زیاد باشه روز جمعه یه جام درست کنیم بچه ها با هم بازی کنن گروه بندی
روش زدن پنالتی رو یکی توضیح بده:n11:
joseph.n
19-11-2014, 15:33
روش زدن پنالتی رو یکی توضیح بده:n11:
کاری نداره ... فقط یک جهت رو انتخاب و قدرت شوت رو به اندازه کافی پر کن...
برای اینکه کارت راحت بشه R1 رو نگه دار و نقطه ای رو که می خوای شوت بزنی دقیق مشخص کن...
بچه ها اگه کسی هست بیاد بازی EU 01 NL روم iran
رمز هم 5254
mahdi1323
19-11-2014, 16:50
سلام من توبازی رو اخرین تنظیمات همه رو میرم خسته شدم برای انلاین بازی کردن چیکار باید بکنم خیلی از شارز مصرف میکنه یا نه
دوستان یکی بسازه توی nl بریم بازی:دی
mohammad_1992
19-11-2014, 16:55
بچه ها اگه مایل بودن بیان آنلاین بازی کنن سرور EU 01 NL رو انتخاب کنن چون اکثر بچه های p30 world اونجا هستن هم خلوته هم میشه راحت همو پیدا کرد
اگه آنلاین باز زیاد باشه روز جمعه یه جام درست کنیم بچه ها با هم بازی کنن گروه بندی
سلام داداش چه جوری میشه جام درست کرد؟
mohammad_1992
19-11-2014, 16:57
دوستان یکی بسازه توی nl بریم بازی:دی
الان میساز بیا
رمز : 12345
mohammad_1992
19-11-2014, 17:00
ساختم هر که زودتر اومد یه دست میزنیم
سلام من توبازی رو اخرین تنظیمات همه رو میرم خسته شدم برای انلاین بازی کردن چیکار باید بکنم خیلی از شارز مصرف میکنه یا نه
سلام
طبق این برو
زیاد حجم نمیره!
mohammad_1992
19-11-2014, 17:08
داداش هر که بودی سرعت اینترنتت خوب نیست
mohammad_1992
19-11-2014, 17:09
حریف می طلبیم ؟
mohammad_1992
19-11-2014, 17:11
رمز 12345 فروم nl اولی
hghz80_83
19-11-2014, 17:44
fix repair رو از کجا دانلود کنیم
fix repair رو از کجا دانلود کنیم
از اینجا دان کن واست آپلود کردم لینک ماندگار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی از دوستان یه رو بسازه بازی کنیم:n01:
mechanicali
19-11-2014, 18:22
سلام داداش چه جوری میشه جام درست کرد؟
جام اینطوری میشه مثلا 10 نفر باشیم دو گروه پنچ تیمی تشکیل بدیم رفت و برگشت بازی کنیم
بعدش به صورت پلی اف
فکر خوبیه دوستان نظرتون چیه تو یکی از شبکه های اجتماعی(واتس اب وایبر ...) گروهی درست کنیم واسه هماهنگی بازی یکی از بچه ها شماره های بچه ها رو تو پیغام خصوصی بگیره و کسانی که مایل هستن دعوت کنه؟؟؟
عجب حالی میده یه دست باختم 2-0 یه دست بردم 4-1 :n25::n10:ساعت 9 منتظر رقبا هستم حریف بدو بیا:n05:
عجب حالی میده یه دست باختم 2-0 یه دست بردم 4-1 :n25::n10:ساعت 9 منتظر رقبا هستم حریف بدو بیا:n05:
ویندو ز8 ریختی بازیت درست شد؟ نمیشه بدون ویندوز 8 ریختن آنلاینشو درست کرد؟
ویندو ز8 ریختی بازیت درست شد؟ نمیشه بدون ویندوز 8 ریختن آنلاینشو درست کرد؟
ویندوز 8 داشتم رو اون اجرا کردم اومد.اخطاری که تو ویندوز 7 میده اسمشآپرش هست که می اندازه از بازی بیرون اونم مشکل و خرابی تو ویندوزه
ویندوز 8 داشتم رو اون اجرا کردم اومد.اخطاری که تو ویندوز 7 میده اسمشآپرش هست که می اندازه از بازی بیرون اونم مشکل و خرابی تو ویندوزه
آنتی ویروست چی بود؟
آنتی ویروست چی بود؟
nod 32 عزیز
nod 32 عزیز
منم دقیقا همینه آنتی ویروسم..نظرت مشکل از همین نیست؟
دوستان یه فن یاد گرفتم حرفه ای برای کسانی که مانیتورشون قویه و کارت گرافیکشون از خارج..داشتم دنبال جواب مشکل خودم میگشتم این فند رو یاد گرفتم.
How to change resolution to 1080p
Right click on Settings.exe
Go to properties
Go to the compatibility tab
Disable display scaling on high DPI settings (tick this)
Apply
Double click on settings and it should now show 1080p.
mohammad_1992
19-11-2014, 22:32
جام اینطوری میشه مثلا 10 نفر باشیم دو گروه پنچ تیمی تشکیل بدیم رفت و برگشت بازی کنیم
بعدش به صورت پلی اف
فکر خوبیه ولی یک بازی نزاریم 2 تا یا 3 تا بزاریم که حال بده
kouhsar j0n
19-11-2014, 22:37
سلام دوستان پچ نصب کردیم اکی شد قسمت آنلاین
الان چجوریاس
برای آنلاین کدوم سرور بیام
کسی هست
سلام دوستان پچ نصب کردیم اکی شد قسمت آنلاین
الان چجوریاس
برای آنلاین کدوم سرور بیام
کسی هست
کدوم پچ رو نصب کردی؟
mechanicali
19-11-2014, 23:00
فکر خوبیه ولی یک بازی نزاریم 2 تا یا 3 تا بزاریم که حال بده
رفت و برگشت میشه دوتا بازی:n02:
kouhsar j0n
19-11-2014, 23:09
کدوم پچ رو نصب کردی؟
این پچ اسمش
PES 2015 - Online Pirata
لینک دانلودش اینجا هست
بدون سی دی کی میشه انلاین بازی کرد؟
فیفا 11 که میشد :D الان 4 ساله فیفا رو سی دی میخرم اینم باید سی دی کی بخریم یا راه حل دیگه ای هم داره؟
بدون سی دی کی میشه انلاین بازی کرد؟
فیفا 11 که میشد :D الان 4 ساله فیفا رو سی دی میخرم اینم باید سی دی کی بخریم یا راه حل دیگه ای هم داره؟
آره میشه فعلا که تا کونامی یه فکری بکنه برای بستنش ..-- شده.سی دی کیش هست 86 تومن گیفتشه واسه استیم اما به نظرم فعلا از -- رایگانش استفاده کن بعد اگر خوشت اومد اوریجینالشو بخر
طبق این برو تا آنلاینشو -- کنی و بازی کنی
فکر خوبیه دوستان نظرتون چیه تو یکی از شبکه های اجتماعی(واتس اب وایبر ...) گروهی درست کنیم واسه هماهنگی بازی یکی از بچه ها شماره های بچه ها رو تو پیغام خصوصی بگیره و کسانی که مایل هستن دعوت کنه؟؟؟
چند وقتیه تو وایبر گروه درست شده
pouyasony
20-11-2014, 00:11
رفت و برگشت میشه دوتا بازی:n02:
بازيت خيلي خوبه خوشم اومد
mechanicali
20-11-2014, 00:12
چند وقتیه تو وایبر گروه درست شده
ماها فقیر هستیم از اونا نداریم فکری هم به حال ما بکنید
mechanicali
20-11-2014, 00:15
بازيت خيلي خوبه خوشم اومد
لطف داری بازی شما هم خوبه فقط این اشتباهاته که بردو باخت رو مشخص میکنه
pouyasony
20-11-2014, 00:18
لطف داری بازی شما هم خوبه فقط این اشتباهاته که بردو باخت رو مشخص میکنه
نه خداوكيلي چشم نواز بازي ميكني
بازيه تراكتور استقلال چه بازيه نفس گيري شده بود :-))))
mechanicali
20-11-2014, 00:23
آره خوب بود گفتم باختم ولی مرام به خرج دادی و دقیقه آخر پنالتی دادی بهمون :n02:
هر از چند گاهی وقت شد بیاید بازی خوبه
kouhsar j0n
20-11-2014, 00:25
دوستان کسی نیست بازی کنیم کدوم سرور هست
kouhsar1
یه توضیحم اگه بدین ممنون میشم
مثلا با یکی می خوام بازی کنم
مثلا با یکی از دوستام فرق نداره کدوم سرور
و طریقه ادد کردن یه نفر دیگه
و کلن بازی دوستانه زدن آنلاین چه جوری
mechanicali
20-11-2014, 00:27
دوستان کسی نیست بازی کنیم کدوم سرور هست
kouhsar1
بیا سرورeu 01 nl
روم ایران
پسورد 1234
matr!x_2008
20-11-2014, 00:28
دوستان سیستم من که نمیکشه این بازی رو نصب کنم... دوستان لطف کنین فیلم بگیرین بزارین اینجا موقع بازی کردن ببینیم گرافیک در چه حده ، گیم پلی چه جوریه....
mechanicali
20-11-2014, 00:37
دوستان سیستم من که نمیکشه این بازی رو نصب کنم... دوستان لطف کنین فیلم بگیرین بزارین اینجا موقع بازی کردن ببینیم گرافیک در چه حده ، گیم پلی چه جوریه....
گرافیک متوسطه بعده اومدن پچ رسمی میشه نظر داد فعلا متوسط هستش
kouhsar j0n
20-11-2014, 00:52
بیا سرورeu 01 nl
روم ایران
پسورد 1234
mechanicali
20-11-2014, 01:06
هیجی اکثر بچه ها میرن تو سرور eu 01 nl چون هم خلوته و میشه راحت همخو پیدا کرد
وقتی داخل اون سروری که گفتم شدی میری رو گزینه ایجاد کردن روم ویه روم میسازی به نام ای دی یاهر چی خواستی پسوردم میدی تا یکی دیقه نیاد با دوستت که میخوای بازی کنی نذاره
kouhsar j0n
20-11-2014, 01:22
هیجی اکثر بچه ها میرن تو سرور eu 01 nl چون هم خلوته و میشه راحت همخو پیدا کرد
وقتی داخل اون سروری که گفتم شدی میری رو گزینه ایجاد کردن روم ویه روم میسازی به نام ای دی یاهر چی خواستی پسوردم میدی تا یکی دیقه نیاد با دوستت که میخوای بازی کنی نذاره
lمرسی از راهنماییت ولی من با دوستم می خوام بازی کنم
نمی شه مثلا یه رووم میسازم یه اسمی میزارم با یه پسورد
ولی نمیشه بازی کرد
مشکل از چیه به نظرتون
you were unable join the session
میده
mohsen-jj
20-11-2014, 01:24
سلام .
بعداز چند روز بازی : در کل بازی پیشرفتای زیادی داشته و میتونم بالاخره از 2013 دل بکنم و یه فوتبال جدید بازی کنم ولی ...
ولی بازی یه مشکلایی داره که واقعا رو مخه و اذیت میکنه . بچه ها مشکلات رو گفتن و دیگه تکرار نمیکنم .
به نظر من کسیکه 10 ساله pes میزنه با کسی که چند ماهه بازی میکنه تو این نسخه زیاد فرقی با هم نمیکنن .
تعریف از خودم نباشه من چندین ساله pes بازی میکنم و خداییش بازیم همیشه خوب بود مثلا تو 2013 چنتا بچه ها رو زیر 5 تا بهشون نمیزدم ( یعنی اونا خیلی ضعیف بودن خیلی ) .
حالا نو 2015 انگار نه انگار من بازیم بهتر بود ... :n13:هممون تو یه سظح هستیم و حتی ازشون میبازم .
نمیخوام تعصبی و فقط بخاطر باختن حرف بزنم :n09: ولی مشکلات ضاااایع بازی باعث شده نکات مثبتش هم برام بی اهمیت بشه .
مجبورم امسال با این نسخه بازی کنم چون دیگه از 2013 هم خسته شده م . :n22:
راستی یادم رفت ، superStar با کامپیوتر اصلا توپ نمیاد دستت حتی با فولاد هم یازی میکنم توپو بهم نمیدن اه اه چه بازی ضایعی .
mechanicali
20-11-2014, 01:24
lمرسی از راهنماییت ولی من با دوستم می خوام بازی کنم
نمی شه مثلا یه رووم میسازم یه اسمی میزارم با یه پسورد
ولی نمیشه بازی کرد
مشکل از چیه به نظرتون
شما نمیتونی یا دوستت؟
پیغام خطایی میده؟
kouhsar j0n
20-11-2014, 01:39
شما نمیتونی یا دوستت؟
پیغام خطایی میده؟
دوستم رومو ساخته پسشم گفت می خوام وارد شم این ارورو میده
mechanicali
20-11-2014, 01:43
دوستم رومو ساخته پسشم گفت می خوام وارد شم این ارورو میده
این ارور رو به همه نشون میده حتی به من ولی متصل میشم و بازیمو میکنم
kouhsar j0n
20-11-2014, 01:54
این ارور رو به همه نشون میده حتی به من ولی متصل میشم و بازیمو میکنم
شما اگه امکان داره یه روم بساز تو 03
بیبینم با شمام همین پیغتمو میده
Amir-Rainman
20-11-2014, 08:21
سلام
کسی به مشکل کندی بازی تو آنلاین برخورد کرده ؟!
هر بار میخوام آنلابن بازی کنم، همون اول بازی میزنه بیرون میگه وضعیت اینترنتتون خوب نیست
اینم تست اینترنت
از پچ هم استفاده نکردم تاحالا، این کرک آخری که واسه آنلاین اومده استفاده میکنم
javadrahmani
20-11-2014, 09:59
سرور در حال تعمیر تو سرور نمیره فلن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازیو از بیرون خریدم اما مشخصه که کامل نیست :
1: موقعی که وارد بازی میشه از سرود بازی و پیش زمینه های برگذاری بازی خقبری نیست و یکراست داور سوت میزنه بازی شروع میشه البته قبلش گزارشگر یه حرفهایی میزنه که نهایت 5 ثانیه طول میکشه .
2: در تنظیمات بازی به هیچ وجه حالت full hd یعنی 1920&1080 نداره و نهایت 1366&1768 داره .
لازم به ذکره که لپتاپ من از نظر فنی عالیه حالا مشکل کجاست ؟
core i 7 .. nvidia gtx760m ..16gig ram
mohammad_1992
20-11-2014, 11:18
سلام
کسی به مشکل کندی بازی تو آنلاین برخورد کرده ؟!
هر بار میخوام آنلابن بازی کنم، همون اول بازی میزنه بیرون میگه وضعیت اینترنتتون خوب نیست
اینم تست اینترنت
از پچ هم استفاده نکردم تاحالا، این کرک آخری که واسه آنلاین اومده استفاده میکنم
داداش پنگ speedtest درست نیست / اگه شما 47 باشی کوچکترین لگی نباید داشته باشه در cmd بزنید ping 8.8.8.8 بهتون میگه پینگتون چنده ( واسه ی من 150 تا 170 هست )
mohammad_1992
20-11-2014, 11:31
سلام .
بعداز چند روز بازی : در کل بازی پیشرفتای زیادی داشته و میتونم بالاخره از 2013 دل بکنم و یه فوتبال جدید بازی کنم ولی ...
ولی بازی یه مشکلایی داره که واقعا رو مخه و اذیت میکنه . بچه ها مشکلات رو گفتن و دیگه تکرار نمیکنم .
به نظر من کسیکه 10 ساله pes میزنه با کسی که چند ماهه بازی میکنه تو این نسخه زیاد فرقی با هم نمیکنن .
تعریف از خودم نباشه من چندین ساله pes بازی میکنم و خداییش بازیم همیشه خوب بود مثلا تو 2013 چنتا بچه ها رو زیر 5 تا بهشون نمیزدم ( یعنی اونا خیلی ضعیف بودن خیلی ) .
حالا نو 2015 انگار نه انگار من بازیم بهتر بود ... :n13:هممون تو یه سظح هستیم و حتی ازشون میبازم .
نمیخوام تعصبی و فقط بخاطر باختن حرف بزنم :n09: ولی مشکلات ضاااایع بازی باعث شده نکات مثبتش هم برام بی اهمیت بشه .
مجبورم امسال با این نسخه بازی کنم چون دیگه از 2013 هم خسته شده م . :n22:
راستی یادم رفت ، superStar با کامپیوتر اصلا توپ نمیاد دستت حتی با فولاد هم یازی میکنم توپو بهم نمیدن اه اه چه بازی ضایعی .
داداش من که راحت در سوپراستار2 تا میزنم / در رابطه با 15 شما باید پاس دادنتون از نسخه ای قبلی بهتر باشه و اینم دلیل داره که دیگه مثل13 نیست تو13 اگه طرف دریبلش عالی باشه با دفاع میتونه بره گل بزنه ! من که بین 13 و 15اینو ترجیح میدم / از نظر من مشکل اساسی پاس دادن و تاخیرش هست همین / در کل تواین نسخه تلفیقی از خودش و قیفا هست ( تو 13 من با رفیقام بازی می کردم محال بود تو بازی زیر 5تا گل ردو بدل بشه ایراد اصلیشم شوت زدن بود رفیقم 10 تاحمله میرد فقط کافی بود شوت زدن رو با بازیکنای خاصی بلد باشی مثل رونالدومهال بود گل نشه
Altairezio
20-11-2014, 11:32
دوستان یه فن یاد گرفتم حرفه ای برای کسانی که مانیتورشون قویه و کارت گرافیکشون از خارج..داشتم دنبال جواب مشکل خودم میگشتم این فند رو یاد گرفتم.
How to change resolution to 1080p
Right click on Settings.exe
Go to properties
Go to the compatibility tab
Disable display scaling on high DPI settings (tick this)
Apply
Double click on settings and it should now show 1080p.
دوستان این دوستمون یه پست داد که خیلی محتوای خوبی داشت ولی متاسفانه هیچکی بهش توجهی نکرد...امتحان کنید کیفیتو حال کنین....
mohammad_1992
20-11-2014, 11:46
در کل سلیقس اونایی که pes خالص می خوان زیاد خوششون نمیاد من چون رفته یک خورده به سمت فیفا خیلی حال کردم:n09: -نمی دونم بارسا انقدر ضعیف شده یا بایرن خیلی قویه لولش :n25:می کنه
باید منتظر پچ شد شاید حتی بهترینpes که تا حالا بازی کردم هم بشه - راستی افلاین خیلی فرق میکنه با انلاین من الان بار دوم بود افلاین بازی کردم خیلی بهتره هم گرافیک هم سرعت وهم پاس دادن - این خارجیا کوفتشون بشه :n08:اینطوری انلاین بازی می کنن!:n02:
gomnam23
20-11-2014, 11:50
دوستان من با این سیستم حتی روی 1280*720 هم بازی برام روون اجرا نمیشه و کمی کنده، مشکل از کجاس؟ برنامه ی جانبی باید واسه گرافیک نصب کنم؟ directX نصبه
mohsen-jj
20-11-2014, 11:54
در کل سلیقس اونایی که pes خالص می خوان زیاد خوششون نمیاد من چون رفته یک خورده به سمت فیفا خیلی حال کردم:n09: -نمی دونم بارسا انقدر ضعیف شده یا بایرن خیلی قویه لولش :n25:می کنه
باید منتظر پچ شد شاید حتی بهترینpes که تا حالا بازی کردم هم بشه - راستی افلاین خیلی فرق میکنه با انلاین من الان بار دوم بود افلاین بازی کردم خیلی بهتره هم گرافیک هم سرعت وهم پاس دادن - این خارجیا کوفتشون بشه :n08:اینطوری انلاین بازی می کنن!:n02:
اصلا نتونستم با تاخیر پاس دادنا و شوتای بازی کنار بیام . به نظرتون امکانش هست که تو اپدیت ها درست شه ؟؟ منتظر میمونم اگه درست نشد shift+delete ش میکنم بره اعصابمون خورد کرد دیگه :n22:
mohammad_1992
20-11-2014, 11:56
دوستان من با این سیستم حتی روی 1280*720 هم بازی برام روون اجرا نمیشه و کمی کنده، مشکل از کجاس؟ برنامه ی جانبی باید واسه گرافیک نصب کنم؟ directX نصبه
داداش سیستم رو برای کار خاصی بستی؟؟؟ قطعاتت تناسب نداره! به احتمال زیاد از گرافیکه - به جای رزولوشن high رو بزار روی low یا medium ببین جواب میده؟
mohammad_1992
20-11-2014, 11:58
اصلا نتونستم با تاخیر پاس دادنا و شوتای بازی کنار بیام . به نظرتون امکانش هست که تو اپدیت ها درست شه ؟؟ منتظر میمونم اگه درست نشد shift+delete ش میکنم بره اعصابمون خورد کرد دیگه :n22:
داداش در اون حد دیگه نیست که ! دیگه مثل فش فشه که نباید برن ! فکر نکنم درست بشه ! اگه فیفا بازی کنی چی میگی
به روی خودت نیار 1 ماه بازی کنی دیگه حالت قبلی رو فراموش می کنی
تو حالت انلاین من به این مشکل برخورد کردم ولی در حالت افلاین تاخیر پاس من نداشتم خیلی خوب بود
Amir-Rainman
20-11-2014, 12:01
داداش پنگ speedtest درست نیست / اگه شما 47 باشی کوچکترین لگی نباید داشته باشه در cmd بزنید ping 8.8.8.8 بهتون میگه پینگتون چنده ( واسه ی من 150 تا 170 هست )
پینگ اصلی مقدار Average ??? واسه من زده 835 :n29:
Altairezio
20-11-2014, 12:01
داداش سیستم رو برای کار خاصی بستی؟؟؟ قطعاتت تناسب نداره! به احتمال زیاد از گرافیکه - به جای رزولوشن high رو بزار روی low یا medium ببین جواب میده؟
IQ سیستم از 2 کیلومتری میگه مال لپ تاپه.... :|
mohammad_1992
20-11-2014, 12:02
حالا ما می گیم تاخیر داره ولی الان که یک باره دیگه بازی کردم اصلا به چشم نیومد:n20: - 2 تا بازی فیفا بکنید اروم بودنو درک می کنید به خدا !:n09::n02:
دیگه بازیکنا دونده 100 متر که نیستن!:n01:
mohammad_1992
20-11-2014, 12:04
IQ سیستم از 2 کیلومتری میگه مال لپ تاپه.... :|
انیشتین اگه واسه ی لپتاپ هم هست خوب انتخاب نکرده! ( راستی تو خارج واسه ی لپتاپ هم میتونی خودت قطعاتشو انتخاب کنی:n05:!
mohammad_1992
20-11-2014, 12:05
پینگ اصلی مقدار Average ??? واسه من زده 835 :n29:
مشکل از همینه باید زیر 200 باشه
mohammad_1992
20-11-2014, 12:06
تو حالت انلاین من به این مشکل برخورد کردم ولی در حالت افلاین تاخیر پاس من نداشتم خیلی خوب بود
موافقم به نظر من که خیلی خوبه
mohammad_1992
20-11-2014, 12:09
شما برو اکانت کاهش پینگ بخر شاید جواب بده سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داخل انجمن یه سرچ کن پیدا میکنی
Amir-Rainman
20-11-2014, 12:19
آخه نکته جالب اینکه به یکی دیگه هم گفتم با همین روش پینگ بگیره واسه اون زده 1450 !
خیلی راحت هم آنلاین میزد
mohammad_1992
20-11-2014, 12:21
دوستان خوب تاپیک رو زیر نظر دارن ها ! 12 نفر دارن مشاهده می کنن:n20:
mohammad_1992
20-11-2014, 12:22
آخه نکته جالب اینکه به یکی دیگه هم گفتم با همین روش پینگ بگیره واسه اون زده 1450 !
خیلی راحت هم آنلاین میزد
والا نمی دونم من حالت عادیش رو گفتم
mohammad_1992
20-11-2014, 12:22
دوستان خوب تاپیک رو زیر نظر دارن ها ! 12 نفر دارن مشاهده می کنن:n20:
دوستان مشاهده گر بفرمایید داخل پشت در بده:n08:
SPIRIT PALST III
20-11-2014, 12:45
یه مشکلی که با سرور کونامی توی آنلاین دارم که تا حالا دوبار برام پیش اومده، این پیغام رو میده:
مرسی...
mohammad_1992
20-11-2014, 12:51
یه مشکلی که با سرور کونامی توی آنلاین دارم که تا حالا دوبار برام پیش اومده، این پیغام رو میده:
مرسی...
داداش مشکل شما نیست مشکل خود سرور هست
hghz80_83
20-11-2014, 13:26
آی دی من Hamed.hm هرکس خواست بازی کنیم شبها 9 به بعد هستم تو گروه eu 01 nl
چرا لایو الان بستس؟
کسی میتونه بره؟
یا مشکل سراسریه؟
mechanicali
20-11-2014, 13:29
چرا لایو الان بستس؟
کسی میتونه بره؟
یا مشکل سراسریه؟
سراسری هستش نگران نباشید داریم رایزنی میکنیم که حل بشه
hghz80_83
20-11-2014, 13:45
هر دفعه نرم افزار استیم رو باز میکنم شروع به آپدیت میکنه . مال همه اینجوریه؟؟
mohammad_1992
20-11-2014, 13:50
آی دی من Hamed.hm هرکس خواست بازی کنیم شبها 9 به بعد هستم تو گروه eu 01 nl
پیدات نمی کنه
کسی نمیاد بازی؟
kouhsar j0n
20-11-2014, 14:07
کسی نمیاد بازی؟
شما الان میتونی بازی کنی
سرور مشکل نداره
من kouhsar1
اگه اکی بیا ههمون سرور Eu 01
روم p30word
mechanicali
20-11-2014, 14:10
مشکل انلاین مگه حل شد؟
من الان با یه اجنبی بازی کردم مشکلی نبود
مگه مشکل داره !؟
mechanicali
20-11-2014, 14:27
[QUOTE=MINOR;8462121]من الان با یه اجنبی بازی کردم مشکلی نبود
مگه مشکل داره !؟
فک کنم مال من مشکل داره یه پیغام خطایی بهم میده
نصب کردن ناموفق بعدش دیگه نمیره تو بخش انلاین
hghz80_83
20-11-2014, 14:30
آقا من اگر هم بیام شبا وقت کنم بیام 9 به بعد حتما هستم
آی دی هاتون رو بدید بشناسم با هم بازی کنیم
mohammad_1992
20-11-2014, 14:33
میزنی محمذ
تا 10 دقیقه دیگه میام
ایدیم : mohammad acc زده شیراز
mohammad_1992
20-11-2014, 14:49
دوستان ایدیم mohammad acc هست اد کنید انلاین هستم
Aznasleaftab
20-11-2014, 15:25
قدیما، در مورد pes هر مشکل و سئوالی که برام پیش می اومد، اینجا مطرحش میکردم و فی الفور و به بهترین نحو ممکن جوابم رو می گرفتم!
اما از وقتی این بحث بازی آنلاین پیش اومده، دیگه هیشکی جواب هیشکی رو نمیده و فقط در همین مورد بحث می کنین و . . .
ببخشید انتقاد کردم ها؛ ولی خب قدیما بهتر بودین دیگه! :n02:
الان تو سایت pes-patch.com کلی پچ جدید اومده؛ منتهی من یه پچی میخوام که هم کامل و بهترین باشه و هم از همه مهمتر، بوندس لیگا رو هم داشته باشه؛ آیا چنین پچی موجود است!؟
خواهش می کنم این دفعه دیگه مثل دو سه دفعه ی قبلی منو تو خماری جواب سئوالم نذارین!؟ با تشکر! :n02:
kouhsar j0n
20-11-2014, 15:40
دوستان من امروز هر چی میخوام بازی کنم
اول ارور
install faild میده
بعدشم این ارورو میده
unable to implement live update data
مشکل چیه ؟
برای همه اینطوری یا برای من اینجوری شده
چیزیم اضافه و کم نکردم به بازی
قدیما، در مورد pes هر مشکل و سئوالی که برام پیش می اومد، اینجا مطرحش میکردم و فی الفور و به بهترین نحو ممکن جوابم رو می گرفتم!
اما از وقتی این بحث بازی آنلاین پیش اومده، دیگه هیشکی جواب هیشکی رو نمیده و فقط در همین مورد بحث می کنین و . . .
الان تو سایت pes-patch.com کلی پچ جدید اومده؛ منتهی من یه پچی میخوام که هم کامل و بهترین باشه و هم از همه مهمتر، بوندس لیگا رو هم داشته باشه؛ آیا چنین پچی موجود است!؟
خواهش می کنم این دفعه دیگه مثل دو سه دفعه ی قبلی منو تو خماری جواب سئوالم نذارین!؟ با تشکر! :n02:
از من میشنوی الان پچ دانلود نکن
بذار دیتا پک اصلی خود شرکت بیاد بعد پچ دانلود کن
mechanicali
20-11-2014, 15:57
دوستان من امروز هر چی میخوام بازی کنم
اول ارور
install faild میده
بعدشم این ارورو میده
unable to implement live update data
مشکل چیه ؟
برای همه اینطوری یا برای من اینجوری شده
چیزیم اضافه و کم نکردم به بازی
این مشکل برا منم بودش
کنار اون گزینه دوستانه انلاین یه گزینه انلاین دیویشن فک کنم هست اونو انتخاب کن برات عکس بازیکنارو میاره که قدرتشونو نشون میده
بعدش ازش خارج شو بیا برو تو بازی انلاین دوستانه
ببین حل شد
mechanicali
20-11-2014, 16:00
سلام دوست عزیز قبلا پاسخ داده شده
سوال تکراری بوده
منتظر پچ رسمی باش
kouhsar j0n
20-11-2014, 16:23
این مشکل برا منم بودش
کنار اون گزینه دوستانه انلاین یه گزینه انلاین دیویشن فک کنم هست اونو انتخاب کن برات عکس بازیکنارو میاره که قدرتشونو نشون میده
بعدش ازش خارج شو بیا برو تو بازی انلاین دوستانه
ببین حل شد
مرسی از جوابت
ولی بازم همچنان همینطوری
برای شما اروری نمیده
می تونی آنلاین بری
mechanicali
20-11-2014, 16:24
مرسی از جوابت
ولی بازم همچنان همینطوری
برای شما اروری نمیده
می تونی آنلاین بری
اره مال من درست شده
mohammad_1992
20-11-2014, 16:42
مکانیک هستی؟
mohammad_1992
20-11-2014, 16:46
سلام دوست عزیز قبلا پاسخ داده شده
سوال تکراری بوده
منتظر پچ رسمی باش
داداش پچش خوب نیست یکی بچه ها تست کرده بودن
mohammad_1992
20-11-2014, 16:50
دوستان توجه کنید امروز که من استیم رو اجرا کردم 17 مگ اپدیت شد - الان هم انلاین مشکلی نداره
منم دقیقا مشکل همین دوستمونو (kouhsar j0n) رو دارم. چیکار کنم ؟؟
mechanicali
20-11-2014, 17:45
منم دقیقا مشکل همین دوستمونو (kouhsar j0n) رو دارم. چیکار کنم ؟؟
منم این مشکلو داشتم ولی حل شد شما هم تو منو گزینه ای بازی انلاین دیویشن رو امتحان کن ببین به اون متصل میشه؟
matarsaak
20-11-2014, 18:03
دوستان من نسخه ارجینال ندارم
و از لینک زیر نسخه کرک شده PES.2015.Reloaded رو دانلود کردم.
امکانش هست روی این نسخه بشه انلاین بازی کرد؟
یا حتما نسخه اورجینال می خواد؟
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mechanicali
20-11-2014, 18:05
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اره میشه بازی کرد کرک اینا یادت نره صفحه های 120_125رو بخون
mohsen-jj
20-11-2014, 18:07
رو همین نسخه میتونی انلاین بازی کنی .
منم این مشکلو داشتم ولی حل شد شما هم تو منو گزینه ای بازی انلاین دیویشن رو امتحان کن ببین به اون متصل میشه؟
همین کار رو کردم ولی بازم میگه : failled install
javadrahmani
20-11-2014, 18:20
داداش باید سیو بازیو پاک کنی درس میشه تو پوشه documents برو تو konami بعد پوشه Pro Evolution Soccer 2015 رو پاک کن درس میشه تشکر یادت نره :n01::n05:
داداش باید سیو بازیو پاک کنی درس میشه تو پوشه documents برو تو konami بعد پوشه Pro Evolution Soccer 2015 رو پاک کن درس میشه تشکر یادت نره :n01::n05:
محتویات پوشه سیو رو پاک کردم ولی بازم تاثیری نداشت .:n28:
کل پوشه Pro Evolution Soccer 2015 رو پاک کردم درست شد .
دمت گرم :n19::n20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.