PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Chelsea F.C | آبی های لندن |

صفحه ها : [1] 2 3

MORINIO
16-07-2014, 01:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لقب : آبی ها ( The Blues )

سال تاسیس : 1905

ورزشگاه اختصاصی : استمفوردبریج ( ظرفیت: 41,623 نفر ) (ابعاد زمین چمن : 103x67 متر )

مالک باشگاه : رومن آبراموویچ
Roman Abramovich

سرمربی : ژوزه مورینیو
José Mourinho

افتخارات باشگاه

UEFA Super Cup
UEFA Cup Winners' Cup
UEFA Europa League
UEFA Champions League
FA Community Shield
Football League Cup
FA Cup
First Division/Premier League

1
2
1
1
4
4
7
4

سایت رسمی باشگاه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کانون رسمی هواداران چلسی در ایران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویکی پدیا

چلسی در شبکه های اجتماعی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n12::n12::n12:

MORINIO
16-07-2014, 15:03
Luis agreement reached ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باشگاه های چلسی و اتلتیکو مادرید بر سر انتقال فیلیپه لوئیس به توافق رسیدند

فقط مونده توافقات شخصی لوئیس و چلسی تا این انتقال رسمآ صورت بگیره

:n01:

MORINIO
16-07-2014, 19:11
خب دمبا با هم رفتنی شد و با مبلغی حدود 8 میلیون پوند به بشیکتاش پیوست (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

آرزوی موفقیت داریم براش . بازیکن بی حاشیه ای که بی سروصدا اومد و بی سر و صدا هم رفت و لحظات خوشی رو هم برامون رقم زد :n12:

vs United

vs PSG

brad pitt
16-07-2014, 19:33
سلام

یه صحبتایی بود که خدیرا هم به چلسی بپیونده
اما میگن داره میره آرسنال

کلن مذاکراتی شده باهاش ؟

مهاجم چی ؟ تورس میمونه یا کاوانی رو میگیرن میشه زوج کاستا ؟

vahidgame
16-07-2014, 19:46
مثل تاپیکای دیگه اول تاپیک برای تیممون آرزوی موفقیت توی این فصل رو دارم
این فصل خیلی امیدوارم و مطمئنم که نتایج خیلی خوبی می گیریم...

در مورد نقل و انتقالات امروز همه چی همون طور که توی تاپیک پارسال گفتم پیش رفته :دی
فروش دمبابا با قیمت 8 میلیون پوند خوبه در حالی که 7 میلیون پوند خریده بودیمش
دمبابا بازیکن کلا کم حاشیه ای بودش و هر چند کم بازی بهش می رسید ولی خوب بازی می کرد و به خاطر همین امیدوارم توی ترکیه هم موفق باشه...
در مورد فیلیپه لوئیز هم جزو خرید های خوب این فصله و نشون میده داریم این فصل خوب بازیکن می گیریم
اگه منطقی نگاه کنیم بهترین دفاع چپ حال حاضر برزیله که اسکولاری در کمال ناباوری اونو ندید!
فصل قبل توی اتلتیکو عالی بودش و کلا یه دفاع چپ کامل نشون داده که می تونه یه فصل جناح چپ رو کلا بیمه کنه
حالا نکته جالب اینه که تقریبا با پولی که از فروش لوئیز داشتیم کاستا و فیلیپه لوئیز رو گرفتیم که این یعنی این وسط سود کلانی کردیم! :دی

سلام

یه صحبتایی بود که خدیرا هم به چلسی بپیونده
اما میگن داره میره آرسنال

کلن مذاکراتی شده باهاش ؟

مهاجم چی ؟ تورس میمونه یا کاوانی رو میگیرن میشه زوج کاستا ؟

آره خدیرا رو هم چلسی می خواست و کلا چلسی زیاد دنبال هافبک وسطه
ولی اون طور که توی خبرهای امروز دیدم دیگه آرسنال به خدیرا به توافق رسیده و به زودی باید اونو توی اون تیم ببینیم

در مورد تورس هم مشخص نیست می مونه یا نه
کاوانی هم بعید می دونم بگیریم و کلا احتمال اینکه مهاجم درجه یک دیگه ای بگیریم خیلی کمه
چلسی با تک مهاجم بازی می کنه و خیلی بعیده بخواد زوج خط حمله تشکیل بده و سیستم همون 1-3-2-4 هستش

stealer
17-07-2014, 08:30
چلسي در ديداري تدارکاتي ويکمب را درهم کوبيد
تيم فوتبال چلسي، در ديداري دوستانه با پنج گل مقابل ويکمب به پيروزي رسيد.

در اين بازي عليرغم اينکه چلسي از بازيکنان اصلي خود استفاده نمي کرد، اما موفق شد در برابر ديدگان 27000 هوادار ويکمب اين تيم را گلباران کند.

گل هاي چلسي را در اين بازي بامفورد، ايزي براون (دو بار)، جان تري و ايوانويچ به ثمر رساندند. گفتني است که چلسي در بازي تدارکاتي بعدي خود، سه روز ديگر به مصاف آ.اف.سي ويمبلدون خواهد رفت. آبي پوشان لندني در فصل گذشته، تحت نظارت ژوزه مورينيو در ليگ برتر به مقام سومي رسيدند و در ليگ قهرمانان اروپا نيز تا مرحله نيمه نهايي پيش رفتند.

Sepehr SS
17-07-2014, 09:04
بهترین سیستم برای چلسی، 3-3-4 هستش. خود مورینیو هم فصل قبل تو بازی های حساس از این سیستم استفاده کرد و سیستمی هستش که مورینیو تو دوره اولش تو چلسی استفاده کرد و خیلی هم موفق بود، برای همین هم الان دنبال یه هافبک وسطه دیگه هستش. هافبک دفاعی که ماتیچه، هافبک خلاق و بازیساز هم فابرگاس. یه هافبک box to box هم نیازه که کنار فابرگاس بازی کنه و بیشتر وظایف دفاعی داشته باشه تا فابرگاس با خیال راحت بره جلو. بهترین گزینه هم ویدال یا پوگباست، خدیرا هم خوبه. خدا کنه ویدال نره منچستر، خیلی قوی میشه یونایتد اگه بره اونجا. به نظر من که باید اسکار رو بفروشه و به جاش پوگبا یا ویدال رو بخره. اسکار فوق العاده ضعیف بود نیم فصل دوم، تو جام جهانی هم خیلی معمولی بود، فابرگاس تو بازیسازی خیلی از این بهتره. یک دفاع وسط هم صد در صد نیازه تیمه، الان تری مصدوم بشه کی میاد جاش؟ مهدی بناتیا خوبه، دژان لورن خوبه، مانگالا خوب بود که داره میره سیتی متاسفانه.
تورس هم متاسفانه هیچ جا نمیره و فصل بعد مهاجم دوم چلسیه چون هیچ تیمی حاضر نیست بهش حقوق 200 هزار پوند در هفته رو بده و خودش هم حاضر نیست با حقوق کمتر بره تیم دیگه بازی کنه، برای همین پیش خودش میگه همین جا بمونم و اصلا بازی هم نکنم، کلی حقوق میگیرم پس برای چی برم؟

stealer
17-07-2014, 09:46
دمبا با به بشيکتاش ترکيه پيوست
دمبا با که با درخشش در نيوکاسل نامي براي خود دست و پا کرد، در چلسي نتوانست انتظارات را برآورده کند و اکنون با پيوستن ديه گو کاستا به جمع آبي ها، ديگر جايي در برنامه هاي ژوزه مورينيو نداشت.

دمبا با، مهاجم سنگالي چلسي، به باشگاه بشيکتاش ترکيه پيوست.

ساعتي پيش باشگاه ترکيه اي تاييد کرد که اين بازيکن راهي استانبول خواهد شد.

دمبا با هم در اجتماعي‌اش نوشت:" از علاقه باشگاه بشيکتاش و هوادارانش به خودم هيجان زده و خوشحال شدم. من مي خواهم به جايي بروم که بتوانم بازي کنم و کيفيتم را به نمايش بگذارم. بشيکتاش باشگاه بزرگ و قدرتمندي است و هواداران پرشوري دارد و علاوه بر اين ها من تحت تاثير استاديوم جديد و زيباي شان نيز قرار گرفته ام و اميدوارم که بتوانم هواداران خونگرم اين تيم را خوشحال کنم."

گفتني است، دمبا با فصل گذشته در 19 بازي در ليگ جزيره براي شاگردان ژوزه مورينيو به ميدان رفته بود و در حالي که تنها در 5 مسابقه از ابتدا پاي به ميدان گذاشته بود، 5 گل هم براي آبي هاي لندني به ثمر رساند.

Sepehr SS
17-07-2014, 16:49
دمبا با خیلی مرد شریفی بود، امیدوارم تو ترکیه هم موفق باشه. کاش تورس هم کمی از شرافت دمبا رو داشت و وقتی میبینه کسی دوست نداره این بمونه تو چلسی، گورشو گم کنه از تیم ولی حاضر نیست از حقوق دویست هزار پوندی در هفته دست بکشه حتی اگه بدترین توهین ها بهش بشه و حتی اگه تهدید به مرگ هم بشه، بعید میدونم از چلسی بره.

vahidgame
17-07-2014, 20:01
فیلیپه لوئیز رسما به چلسی پیوست و از این به بعد لباس شماره 3 چلسی رو می پوشه

یه سری از آمار و خصوصیاتشو می تونید از اینجا ببینید:

در مورد خدیرا هم که توی پست قبلی گفتم ظاهرا هنوزش شانس این هست که به چلسی هم بیاد ولی من احتمال اونو کم می دونم
روزنامه Express انگلیس امروز نوشته :

Chelsea are prepared to sell Nigeria midfielder John Mikel Obi, 27, as they plan a move for Real Madrid and Germany midfielder Sami Khedira, 27, who is also a target for Arsenal

خدیرا می تونه خرید خوبی باشه
ولی به نظر اون چنان فوق العاده نیست و در بهترین شرایط میشه گفت در سطح همون رمیرس هستش که خودمون داریم
اگه پوگبا که مورینیو به شدت دنبالش هست رو با هر مبغلی حتی 40-50 میلیون بگیریم واقعا عالی میشه
روح ماکلله و ویرا روی توی این بازیکن می بینم :دی
ولی یوونتوس خیلی سرسخته و شاید مثلا با یه مبلغ خیلی بالا راضی بشه

Sepehr SS
17-07-2014, 21:47
پوگبا یا ویدال هر دوشون عالی هستن برای چلسی. امیدوارم اگه هیچ کدوم به چلسی نیومدن، به یونایتد هم نرن مخصوصا ویدال که خیلی نزدیک به یونایتد شده. خدیرا از رامیرس بهتره چون حداقل پست بازیش مشخصه ولی رامیرس اصلا معلوم نیست چه پستی براش بهتره، نه هافبک دفاعیه خوبیه نه قدرت بازیسازی داره نه جنگندگی داره، فقط دویدنش خوبه تو زمین! فصل قبل هم که خیلی ضعیف بود. البته خدیرا اگه اون حقوق درخواستیش صحت داشته باشه که اصلا نمی ارزه.

30vil
18-07-2014, 23:09
با تشکر از شروع کننده تاپیک به امید فصلی همراه با قهرمانی های گوناگون برای چلسی

فيليپه لوئيس به چلسي پيوست
لوئيس پيراهن شماره 5 چلسي را به تن مي کند و جاي اشلي کول، مدافع باتجربه انگليسي را پر خواهد کرد که بعد از 8 فصل حضور در چلسي، چند روز قبل به رم پيوست.

باشگاه چلسي اعلام کرد که فيليپه لوئيس، مدافع برزيلي، را با قراردادي سه ساله، از باشگاه اتلتيکو مادريد به خدمت گرفت.

فيليپه لوئيس بعد از نهايي شدن اين انتقال گفت:" اين انتقال رويايي بود که براي من به حقيقت تبديل شد. من اکنون اين فرصت را دارم که براي چلسي بازي کنم و تجربه بازي در ليگ برتر را به دست بياورم. من خيلي خوشحالم و مي خواهم در طول فصل پيش رو بهترين بازي هايم را به نمايش بگذارم."

اين مدافع برزيلي در 4 فصلي که براي اتلتيکو مادريد بازي کرد، 4 جام به دست آورد و نقش مهمي در قهرماني تيمش در لاليگا و نايب قهرماني ليگ قهرمانان داشت؛ هرچند در نهايت در فهرست نهايي لوئيس فيليپه اسکولاري در جام جهاني قرار نگرفت.

او بعد از تيبو کورتوا و ديه گو کاستا، سومين بازيکن فصل قبل اتلتيکو مادريد که فصل آينده در استمفوردبريج بازي خواهد کرد.

ورزش3

Sepehr SS
19-07-2014, 00:14
امیدوارم به زودی خبر خرید پوگبا و واران هم بیاد

stealer
19-07-2014, 10:37
فابرگاس از اول مي‌خواست به چلسي بيايد
سرمربي چلسي با تمجيد از عملکرد مسئولان اين باشگاه در نقل و انتقالات تابستاني عنوان کرد سسک فابرگاس از همان روز نخست مي‌خواست به چلسي اضافه شود.

سسک فابرگاس هافبک سابق تيم بارسلونا اولين بازيکني بود که اين فصل چلسي توانست به خدمت بگيرد. اين بازيکن 26 ساله که مدت‌ها در تيم آرسنال بازي مي‌کرد ترجيح داد تا فوتبالش را در تيم رقيب توپچي‌ها يعني چلسي ادامه دهد.

ژوزه مورينيو درباره تصميم هافبک جديد تيمش گفت: فابرگاس از همان اول مي‌خواست به آرسنال بپيوندد. من 20 دقيقه با او تلفني صحبت کردم و متوجه شدم که انگيزه زيادي دارد تا به چلسي ملحق شود. همان طور که مي‌دانيد آرسنال معمولا در زمان نقل و انتقالات تلاش زيادي براي جذب گزينه‌هاي ديگر تيم‌ها مي‌کند اما فکر مي‌کنم آرسنال اصلا مد نظر فابرگاس نبود. فابرگاس بازيکني است که خيلي به درد ما مي‌خورد و مطمئنم چلسي باعث خواهد شد تا او بار ديگر ارزش‌هاي را در جزيره نشان دهد.

چلسي در زمان نقل و انتقالات تابستاني موفق شد سه بازيکن را به خدمت بگيرد. ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي تيم اتلتيکو مادريد، فيليپه لوئيس مدافع چپ برزيلي اتلتيکو مادريد و سسک فابرگاس هافبک بارسلونا سه بازيکني بودند که به جمع بازيکنان آقاي خاص به چلسي اضافه شدند. در حالي که يک ماه تا پايان نقل و انتقالات تابستاني زمان باقي است، ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. او با تمجيد از مسئولان باشگاه چلسي گفت: بايد بگويم که عملکرد باشگاه در زمان نقل و انتقالات تابستاني بسيار خوب بود. کار ما در نقل و انتقالات تابستاني با خريد فليپه لوئيس به پايان رسيد. بايد از مسئولان باشگاه تشکر کنم چرا که هنوز يک ماه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده اما باشگاه توانست به تمام اهدافش برسد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود. از همان ابتدا به دنبال اين سه بازيکن بوديم و توانستيم ظرف 15 روز هر سه بازيکن را به خدمت بگيريم.

چلسي در حالي سه بازيکن جديد را براي فصل جديد ليگ انگليس به خدمت گرفت که تيبو کورتووا دروازه‌بان بلژيکي اين تيم که به صورت قرضي در اتلتيکو مادريد بازي مي‌کرد شب گذشته از هواداران اين تيم در صفحه اجتماعي خود در فيسبوک خداحافظي کرد و اعلام کرد به زودي به تيم چلسي اضافه مي‌شود.

30vil
19-07-2014, 12:03
ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود.

خب گویا کار تیم در نقل و انتقالات به پایان رسید و دیگه بازیکنی نمیخریم

به نظر تیم کاملی هستیم هر چند دوست داشتم در قلب دفاع هم با خروج لوییز یک مدافع اضافه کنیم اما گویا این اتفاق دیگه نمیفته

یک سری شایعات شده بود که کالاس مورد توجه کلن آلمان قرار گرفته نمیدونم در نهایت چی شد اما با وجود این مدافعان مطمئنا روی کالاس هم حساب شده و احتمالا این فصل شاهد بازی های بیشتری از این مدافع جوان باشیم

Sepehr SS
19-07-2014, 12:30
خب گویا کار تیم در نقل و انتقالات به پایان رسید و دیگه بازیکنی نمیخریم

به نظر تیم کاملی هستیم هر چند دوست داشتم در قلب دفاع هم با خروج لوییز یک مدافع اضافه کنیم اما گویا این اتفاق دیگه نمیفته

یک سری شایعات شده بود که کالاس مورد توجه کلن آلمان قرار گرفته نمیدونم در نهایت چی شد اما با وجود این مدافعان مطمئنا روی کالاس هم حساب شده و احتمالا این فصل شاهد بازی های بیشتری از این مدافع جوان باشیم
کالاس قرضی رفته کلن. فعلا کرت زوما اومده و تو پیش فصل با چلسی داره تمرین میکنه ولی بهتره یک فصل دیگه قرضی بره جای دیگه بازی کنه مخصوصا تو یک تیم لیگ برتری بازی کنه خیلی برای پیشرفتش خوبه.
صحبتهای مورینیو در مورد پایان نقل و انتقالات رو هم نباید زیاد جدی گرفت، پارسال هم میگفت یا رونی رو میگیریم یا هیچ کس رو نمیگیریم که دیدیم آخرش چی شد. یا میگفت ماتا و لوییز رو نمیفروشم که هر دو رو فروخت. لوکاکو که فروخته میشه یا قرضی میره و یک مهاجم دیگه نیاز داره تیم که شایعه خیلی جدی اینه که دروگبا برمیگرده. یک مدافع وسط هم نیازه.

stealer
19-07-2014, 13:03
زوما واقعا یه بچه غوله
یعنی بازیکنی رو به بزرگی و تنومندیش ندیدم تاحالا
حتی از یحیی توره هم یکم بزرگتره:دی
الان تیم هیچ بازیکنی نیاز نداره و اگرم بخواییم بخریم فقط و فقط دفاع وسط میتونه باشه که اونماگه زوما خودشو نشون داده باشه لازم نیست
بهترین دفاع وسط ممکن واسه خرید هم مانگالای تنومنده
فرضشو بکنین مانگالا کنار زوما چی بشه:دی
لوکاکو هم اگه بخواد پررو بازی و بچه بازی در بیاره همون بهتر که فروخته بشه
بازیکن باید در هر شرایطی تابع مربی باشه
مخصوصا اگه اون مربی مورینیو باشه:n12:

vahidgame
20-07-2014, 20:59
یه نکته که من نگرانم اینه که بازیکنایی که جام جهانی بودن و تا مراحل بالا هم رسیدن نتونن اول فصل رو خوب کار کنن
پارسال رو یادمه همین جام کنفدراسیون ها که بودش باعث شد یه سری بازیکن ها کلا اول فصل محو بشن مثل ماتا
همه تیم ها بازیکن برای جام جهانی زیاد داشتن ولی فک کنم چلسی دیگه بیش از اندازه داشته
حالا خدا رو شکر اسپانیایی ها زودتر حذف شدن و به تیم ملحق شدن :دی
از انگلیس هم که فقط یه کیهیل رو داریم که در مورد اون جای نگرانی نیست و مطمئنا جزو بازیکنای اصلیه
بازیکنایی مثل شورله ، اسکار ، ویلیان و رمیرز که تا آخر جام بودن همین طور بازیکنای بلژیک که تا یک چهارم بودن یکمی نگرانی در موردشون هست که کلا پیش فصل رو از دست بدن و برای فصل بعد به آمادگی کامل نرسن

در مورد تموم شدن نقل و انتقالات چلسی هم احتمالا منظور خرید بزرگ بوده
اینجوری که من می بینم شاید فقط یه دفاع چلسی بگیره
توی پستای دیگه بازیکن زیاد داریم و حداقل از نظر اسم و رسم بازیکنای بزرگی دیده میشن
امیدوارم لوکاکو هم فروخته نشه و اینجوری که از خبرها می بینم یوونتوس ، اورتون و لیورپول اونو می خوان و احتمال رفتن اونم هست!
چه خوبه حداقل یه فصل بهش فرصت داده بشه و حالا اگه بد بود بعد در موردش تصمیم گرفته بشه
حداقل از تورس فک کنم بهتر کار کنه :دی

پ.ن:
همین الانش هم اینجوری نبوده که کم خرج کرده باشیم و حدودا 80 میلیون خرج کردیم!
به خاطر همین اگه فصل نقل و انتقالات هم برامون تموم بشه به نسبت موفق بودیم و حداقل نسبت به فصل قبل تقویت شدیم

jb.NY
20-07-2014, 21:34
یه نکته که من نگرانم اینه که بازیکنایی که جام جهانی بودن و تا مراحل بالا هم رسیدن نتونن اول فصل رو خوب کار کنن
پارسال رو یادمه همین جام کنفدراسیون ها که بودش باعث شد یه سری بازیکن ها کلا اول فصل محو بشن مثل ماتا
همه تیم ها بازیکن برای جام جهانی زیاد داشتن ولی فک کنم چلسی دیگه بیش از اندازه داشته
حالا خدا رو شکر اسپانیایی ها زودتر حذف شدن و به تیم ملحق شدن :دی
از انگلیس هم که فقط یه کیهیل رو داریم که در مورد اون جای نگرانی نیست و مطمئنا جزو بازیکنای اصلیه
بازیکنایی مثل شورله ، اسکار ، ویلیان و رمیرز که تا آخر جام بودن همین طور بازیکنای بلژیک که تا یک چهارم بودن یکمی نگرانی در موردشون هست که کلا پیش فصل رو از دست بدن و برای فصل بعد به آمادگی کامل نرسن

در مورد تموم شدن نقل و انتقالات چلسی هم احتمالا منظور خرید بزرگ بوده
اینجوری که من می بینم شاید فقط یه دفاع چلسی بگیره
توی پستای دیگه بازیکن زیاد داریم و حداقل از نظر اسم و رسم بازیکنای بزرگی دیده میشن
امیدوارم لوکاکو هم فروخته نشه و اینجوری که از خبرها می بینم یوونتوس ، اورتون و لیورپول اونو می خوان و احتمال رفتن اونم هست!
چه خوبه حداقل یه فصل بهش فرصت داده بشه و حالا اگه بد بود بعد در موردش تصمیم گرفته بشه
حداقل از تورس فک کنم بهتر کار کنه :دی

پ.ن:
همین الانش هم اینجوری نبوده که کم خرج کرده باشیم و حدودا 80 میلیون خرج کردیم!
به خاطر همین اگه فصل نقل و انتقالات هم برامون تموم بشه به نسبت موفق بودیم و حداقل نسبت به فصل قبل تقویت شدیم

یه فصل نه، ولی قراره بازی های پیش فصل بهش بازی داده بشه و بعد در موردش تصمیم گیری بشه، فرصت کوتاهی واسه خودی نشون دادنه، ولی به نظر تنها فرصتیه که مورینیو میخواد بهش بده:

.Jose Mourinho will hand Romelu Lukaku an opportunity to prove himself at Chelsea during the club's pre-season friendlies before deciding on his future

The striker has been strongly linked with a permanent move to Everton, but Mourinho will reportedly block Lukaku's exit from Chelsea as he wants to watch him in action before deciding whether to keep or sell him, according to the Sunday People.

jb.NY
21-07-2014, 09:49

خب... همونطور که انتظار داشتم شایعات بازگشت دروگبا دارن پررنگ تر میشن
به نقل از گاردین مورینیو به دروگبا پیشنهاد یک ساله داده و بعد از اون قراره دروگبا رو به کادر فنی تیم اضافه کنه. اگه واقعا اینجوری باشه خوبه، یه اسطوره بر میگرده توی تیم خداحافظی میکنه ولی جزوی از تیم میمونه، عالی میشه

Didier Drogba’s return to Chelsea on a one-year-contract could be confirmed this week, according to reports in France, with the Ivory Coast striker then set to be offered a coaching role at Stamford Bridge when he retires from playing

TheGuardian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sepehr SS
21-07-2014, 12:03
برگشت دروگبا به عنوان بازیکن یعنی جدایی لوکاکو. کاش حداقل یک فصل به لوکاکو فرصت داده میشد تا خودشو نشون بده. کاش میشد تورس رو بندازن بیرون و کاستا و دروگبا و لوکاکو مهاجمین تیم بودن. خدا لعنت کنه این تورس رو که به خاطرش، لوکاکو رو شاید از دست بدیم چون چهار مهاجم رو نمیشه نگه داشت. ولی کاش دروگبا به عنوان مربی برگرده و لوکاکو رو پرورش بده.

MORINIO
21-07-2014, 13:59
برگشت دروگبا به عنوان بازیکن یعنی جدایی لوکاکو. کاش حداقل یک فصل به لوکاکو فرصت داده میشد تا خودشو نشون بده. کاش میشد تورس رو بندازن بیرون و کاستا و دروگبا و لوکاکو مهاجمین تیم بودن. خدا لعنت کنه این تورس رو که به خاطرش، لوکاکو رو شاید از دست بدیم چون چهار مهاجم رو نمیشه نگه داشت. ولی کاش دروگبا به عنوان مربی برگرده و لوکاکو رو پرورش بده.

اتفاقآ تورس صحبتش هست که بره اتلتیکو ...

واقعآ امیدوارم این اتفاق بیفته و فصل دیگه کوستا و لوکاکو و دروگبا مهاجمای چلسی باشن

30vil
21-07-2014, 18:09
دو ستاره ارزشمند چلسی در کنار هم

albertxx
21-07-2014, 18:40
اتفاقآ تورس صحبتش هست که بره اتلتیکو ...

واقعآ امیدوارم این اتفاق بیفته و فصل دیگه کوستا و لوکاکو و دروگبا مهاجمای چلسی باشن

فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته !!
آتلتیکو برای خرید مهاجم مانژوکیچ رو خریده که عالیه !!
فکر نکنم دیگه به مهاجم نوک دیگه ای نیاز داشته باشه !!
البته شاید به عنوان مهاجم ذخیره بره
!!!

باید منتظر موند
ولی با توجه به انتقال مانژوکیچ یه ذره سخته همچین انتقالی !

Sepehr SS
21-07-2014, 18:53
من با تمام وجود دعا میکنم که تورس بره، حاضرم یه پولی هم بدم بهش که از چلسی بره. البته مهمتر از قیمتش که اتلتیکو باید پرداخت کنه، مهمترین مسئله حقوقشه که تو چلسی نزدیک 200 هزار پوند در هفته میگیره و اتلتیکو نصف این مبلغ هم نمیتونه بهش بده که بزرگترین مانع در راه خلاص شدن ما از دست تورسه.

vahidgame
21-07-2014, 20:30
اتفاقا بحث رفتنش به اتلتیکو قوت گرفته یعنی هم توی سایت کانون هواداران و همین طور سایت یورو اسپورت خبرش هست:

Liga - Chelsea and Atletico hold talks over Torres return ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه این انتقال صورت بگیره یکی از بهترین خبرها ست
تورس در مقاطعی شاید مفید بود و گل های حساسی زد ولی در کل دیگه اگه می خواست خودشو نشون بده دیگه نشون داد و بدتر از این نشه بهتر نمیشه!

نکته ای که توی این خبر اشاره شده چلسی 13 میلیون پوند برای این انتقال می خواد که یکمی زیاده
به نظرم با هر مبلغی هم به توافق برسن خوبه و مهم اینه که بره :دی
یه نکته دیگه هم اینه که چلسی میراندا از همین اتلتیکو مادرید رو می خواد که رقم فسخ قرارداد اون 24 میلیون پونده که خیلی زیاده!
میراندا باید دفاع خیلی خوبی باشه ولی اینکه نزدیک 30 سال سن داره یکمی نگران کننده ست

اینم خبر کانون هواداران که به همین قضیه تورس اشاره می کنه که واقعا همچین چیزی اتفاق بیافته باید انتظار فصل خوبی رو برای مهاجمان داشت چون فک کنم دیگه از بین این سه تا مهاجم تاپ بالاخره یکیشون دیگه بدرخشه!

چلسی و اتلتیکو در حال مذاکره روی انتقال تورس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، یورو اسپورت در گزارش اختصاصی خود ادعا کرد که مسئولین باشگاه چلسی و اتلتیکو در روز های گذشته برای انتقال تورس به مادرید با یکدیگر مذاکرات فراوانی داشته اند.

به گفته این خبرگزاری معتبر، چلسی 16 میلیون یورو برای این انتقال می خواهد، مبلغی که اتلتیکو امیدوار است آن را کاهش دهد.

بازگشت تورس به ویسنته کالدرون از همیشه نزدیک تر به نظر می رسد و به گفته یورو اسپورت، مسئولین باشگاه مادریدی روز های گذشته را در لندن سپری کرده اند.

گفته می شود لوکاکو و دروگبا به بازگشت استمفوردبریج نزدیکند و نگه داشتن فرناندو تورس شاید گزینه ای نباشد که چلسی انتخاب کند، زیرا مورینیو همیشه با 3 مهاجم تیم را می بندد.

MORINIO
23-07-2014, 16:08
از پیراهن سوم تیم در فصل جدید رونمایی شد :n01:

vahidgame
24-07-2014, 21:11
اولین بازیمون توی اتریش مقابل پلتس با نتیجه مساوی یک بر یک تموم شد
البته ترکیب تیم رو بیشتر بازیکنای جوون تشکیل می دادن و فقط سه چهار بازیکن از بازیکنای باتجربه بودن:

Cech; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Luis (Ake 60); Van Ginkel (Romeu 60), Matic (Chalobah 81); Salah (Swift 85), Baker (Boga h/t), Brown (Christensen 77); Bamford (Solanke 60)

خلاصه بازی رو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونید ببینید

بازیکنای اسپانیایی هم توی اتریش هستن ولی فعلا برای این بازی نبودن و بازی های بعدی بهشون بازی می رسه
فقط نکته منفی که قبلا هم گفتم اینه که بازیکنای تاثیرگذار تیم مثل شورله ، هازارد ، ویلیان ، اسکار ، رمیرز ، کورتوا و لوکاکو که نسبت به بقیه بازیکنا بیشتر توی جام جهانی بودن بازی های پیش فصل رو از دست دادن و الان برای اتریش هم با تیم سفر نکردن

+

لمپارد هم رسما به نیویورک سیتی پیوست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U7dz05NjA-/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم هر جا هست همیشه موفق باشه...

vahidgame
25-07-2014, 21:06
خب دوستان اسطوره به خانه برگشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U7dz05NjA-/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خبر خیلی خوبیه
در هر صورت دروگبا متعلق به چلسیه و بازی هم نکنه توی جاهای دیگه به تیم کمک می کنه...

Sepehr SS
25-07-2014, 21:09
دروگبا برگشت و لوکالو رفتنی شد. امیدورام مثل قضیه اتوئو نشه که مربیش وسط فصل بیاد بهش بگه پیرمرد.

jb.NY
25-07-2014, 21:57
خب دوستان اسطوره به خانه برگشت

این خبر خیلی خوبیه
در هر صورت دروگبا متعلق به چلسیه و بازی هم نکنه توی جاهای دیگه به تیم کمک می کنه...

من به خداحافظی اسطوره توی باشگاه خیلی اعتقاد و علاقه دارم، امیدوارم دروگبا یکی دو فصل درخشان تو چلسی داشته باشه و دور خداحافظی رو دور زمین بزنه... osgood به جای خود، دروگبا برای من کینگ دروگباست:n12:

به خونه خوش اومدی قهرمان

stealer
25-07-2014, 23:14
قبلا امیدوار بودم لوکاکو بمونه توی تیم ولی الان دلم میخواد هر چه زودتر جدا بشه!!
شنیدم رفته داره با تیم قبلیش تو بلژیک بازی میکنه که واقعا بی احترامی به تیم و خوزه هست
این بچه هنوز توانایی بازی تو تیم بزرگی مثل چلسی رو نداره...
اومد دروگبا کبیر رو هم صمیمانه تبریک میگم:n12:

30vil
25-07-2014, 23:30
دروگبا برگشت و لوکالو رفتنی شد. امیدورام مثل قضیه اتوئو نشه که مربیش وسط فصل بیاد بهش بگه پیرمرد.

Jose Mourinho ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) said: ‘He’s coming because he’s one of the best strikers in Europe.

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود مطمئنا یکی از بهترین ها هست و هیچوقت پیرمرد نمیشه:n12:

Sepehr SS
25-07-2014, 23:43
قبلا امیدوار بودم لوکاکو بمونه توی تیم ولی الان دلم میخواد هر چه زودتر جدا بشه!!
شنیدم رفته داره با تیم قبلیش تو بلژیک بازی میکنه که واقعا بی احترامی به تیم و خوزه هست
این بچه هنوز توانایی بازی تو تیم بزرگی مثل چلسی رو نداره...
اومد دروگبا کبیر رو هم صمیمانه تبریک میگم:n12:
لوکاکو کار بدی نکرده، تو تعطیلات خودش تو بلژیک رفته با تیم قبلیش تمرین میکنه. اتفاقا خیلی هم کار خوبی کرده که تو تعطیلاتش هم تمرینات رو رها نکرده. خیلی بازیکن ها این کارو میکنن که میرن با تیم قبلیشون تمرین میکنن.
نگران نباش، لوکاکو جدا میشه از چلسی. فقط دعا کن که کاستا مصدوم نشه وگرنه دروگبای 37 ساله و تورس میشن مهاجمین اصلی.
متاسفانه شما ها هم مثل مورینیو تو این قضیه کاملا احساسی دارین برخورد میکنین، منم خودم عاشق دروگبام ولی باید به عنوان مربی برمیگشت نه بازیکن.

Sepehr SS
25-07-2014, 23:52
Jose Mourinho ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) said: ‘He’s coming because he’s one of the best strikers in Europe.

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود مطمئنا یکی از بهترین ها هست و هیچوقت پیرمرد نمیشه:n12:
در مورد اتوئو هم همین حرفها رو زده بود. امیدوارم خاطرات خوب همه با دروگبا تو این فصل، خدشه دار نشه.

stealer
26-07-2014, 00:02
لوکاکو کار بدی نکرده، تو تعطیلات خودش تو بلژیک رفته با تیم قبلیش تمرین میکنه. اتفاقا خیلی هم کار خوبی کرده که تو تعطیلاتش هم تمرینات رو رها نکرده. خیلی بازیکن ها این کارو میکنن که میرن با تیم قبلیشون تمرین میکنن.
نگران نباش، لوکاکو جدا میشه از چلسی. فقط دعا کن که کاستا مصدوم نشه وگرنه دروگبای 37 ساله و تورس میشن مهاجمین اصلی.
متاسفانه شما ها هم مثل مورینیو تو این قضیه کاملا احساسی دارین برخورد میکنین، منم خودم عاشق دروگبام ولی باید به عنوان مربی برمیگشت نه بازیکن.
ایشون الان باید توی اردوی اتریش باشن
کاش فقط همین یه کارش بود
اون مصاحبه های جنجالیش و اعتراض به نیمکت نشینیش رو بذارید کنار این تمرین نکردن با تیم
اصلا ازش خوشم نماید:n21:

Sepehr SS
26-07-2014, 00:56
ایشون الان باید توی اردوی اتریش باشن
کاش فقط همین یه کارش بود
اون مصاحبه های جنجالیش و اعتراض به نیمکت نشینیش رو بذارید کنار این تمرین نکردن با تیم
اصلا ازش خوشم نماید:n21:
عزیز من، لوکاکو به خاطر حضور تو جام جهانی تا 30 جولای استراحت داره مثل بقیه بلژیکی ها. ادن آزارد و کورتوا هم نیستن فعلا تو اردوی اتریش. حالا لوکاکو بد کرده رفته تمرین میکنه که از فرم خارج نشه؟!! شورله و اسکار و رامیرس و ویلیان هم نیستن اردوی اتریش.

brad pitt
26-07-2014, 09:26
اگر تورس بره خیلی بهتره
لوکاکو بمونه عالیه . البته برخی رفتاراش هنوز حرفه ای مابانه نیست اما میتونه زوج خوبی با کاستا باشن
دروگبا هم بازگشتش تبریک میگم . عالیه . من واقعن عاشقشم و دوسش دارم
اما اگر منطقی باشیم مورینیو اونو برگردونده برای کمک به تیم نه اینکه صرفن فیکس باشه چون میخاد از تجربه ش در بازیهای حساس استفاده ببره

که بعضی مواقع از سیستم 2 مهاجمه ی کاستا و لوکاکو استفاده یا کاستا و دروگبا و از دروگبا و لوکاکو یکی رو نیمکت بشینه ( ا در نظر گرفتن رفتن تورس (ان شالله ه ه ه )

به نظرم تمام موارد لازم رو دیگه برای قهرمانی امسال داریم
از اونطرف هم امسال رقبا آرسنال و یونایتد هست . یونایتد بیشتر

در اروپا هم که پاریسی ها و رئال و بارسا امسال بیکار ننشیتن + بایرن رقبای جدی اروپایی هستن

کرت زوما . فابرگاس . فیلیپه . کاستا و بازگشت دورگبا عالی بوده + داشتن دفاع و دروازه بانی توپ + هازارد . ویلیان . اسکار و شورله

تقریبن همه چی تکمیله

City 17
26-07-2014, 11:24
با جدا شدن لمپارد از چلسی و فردیناند از یونایتد، نسل طلایی محصولات آکادمی وستهم داره به آخر خط می رسه و کم کم همگی بازشنسته میشن.
نسل طلایی وستهم که سال ها اسکلت تیم ملی انگلستان رو تشکیل می داد و در اون چهره هایی مثل لمپارد، جو کول، تری، فردیناند، کریک و ... دیده میشد.
چهره هایی که اکثرا در زمان هری ردنپ، دایی لمپارد بهشون فرصت داده شد.
+
بدون شرح:

30vil
26-07-2014, 12:38
مورينيو: با جذب شاو خودکشي مي‌کرديم
سرمربي پرتغالي آبي‌پوشان لندني عنوان کرد اگر چلسي مدافع 19 ساله ساوتهمپتون را به خدمت مي‌گرفتند اوضاع اين تيم به هم مي‌ريخت.

منچستريونايتد اخيراً لوک شاو، دفاع چپ تيم ساوتهمپتون را با قراردادي چهار ساله به ارزش 37.5 ميليون يورو به خدمت گرفت. شاو 19 ساله که مي‌تواند قراردادش را براي يک سال ديگر هم تمديد کند، از منچستري‌ها هفته‌اي 200 هزار يورو حقوق خواهد گرفت که بالاترين حقوق دريافتي براي يک بازيکن نوجوان در دنياي فوتبال است.

به نقل از تسنيم، ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي با ابراز تأسف از اينکه رقابت براي جذب شاو را به منچستريونايتد واگذار کرده است، گفت: چلسي هم علاقمند به جذب لوک شاو بود ولي پرداخت چنين رقمي براي او ثبات بازي جوانمردانه مالي ما را برهم مي‌زد و از طرفي ديگر ممکن بود تعادل رختکن‌مان را بر هم بزند.

وي افزود: اگر قرار بود چنين رقمي را به يک فوتباليست 19 ساله که بازيکن خوب و فوق‌العاده‌اي است بپردازيم روز بعد درِ باشگاه بارها به صدا در مي‌آمد. ممکن بود بازيکني بيايد و بگويد که چطور مي‌شود من با سابقه 200 بازي و سهيم بودن در چندين عنوان قهرماني از يک بازيکن 19 ساله دستمزد کمتري مي‌گيرم؟! اگر اين کار را مي‌کرديم خيل سريع تعادل تيم بر هم مي‌خورد و دستي‌دستي خودمان را مي‌کشتيم!

آقاي خاص تصريح کرد: نمي‌خواهم باشگاه ديگري (منچستريونايتد) را بابت پرداخت چنين رقمي سرزنش کنم، چون آنها آزاد هستند تا هر رقمي که دوست دارند به بازيکنان موردنظرشان پرداخت کنند. در اين باره هم نظري ندارم ولي در خصوص چلسي بايد بگويم که اگر ما با اين رقم شاو را جذب مي‌کرديم تأثير منفي روي تيم مي‌گذاشت به خصوص وقتي او را با فيليپه لوييز مقايسه مي‌کرديم.

مورينيو در پايان خاطرنشان کرد: فيليپه براي برزيل بازي کرده، در اسپانيا به قهرماني رسيده، فاتح رقابت‌هاي اروپايي بوده و در فينال ليگ قهرمانان اروپا هم بازي کرده است ولي با اين وجود قيمت او پايين‌تر از اين جوان انگليسي است.

varzesh3

H U
26-07-2014, 12:55
تبريك ميگم به هواداراي چلسي بابت بازگشت دوباره دروگبا

انصافا دروگبا هم از اون بازيكناست كه با وجود سن نسبتا بالا براي فوتبال از نظر فيزيكي كم نمياره، بقول هادي عامل چـِغِـر بدبدن هستش:n02:

با اين سن و سال مطمئنم از خيلي از بازيكناي فعلي در ليگ برتر انگلستان بهتر بازي خواهد كرد

هرچند بنظر ميرسه اين فصل آخرين فصل حضورش در فوتبال يا لااقل سطح اول فوتبال اروپا هست

اگر هم بخواد بازي كنه به احتمال زياد مثل خيلي ها راهي MLS و شايدم كشورهاي عربي خواهد شد

AVB
26-07-2014, 15:03
خبر خیلی خوبیه!
برگشتن کینگ دروگبا رو به همه تبریک میگم. :n01:

مطمئناً ثابت نخواهد تو تیم همونجوری که خوزه گفت بیشتر رو نیمکت خواهد بود ولی همین که تو بازی آرسنال گل بزنه کافیه! :n02:

واکنش ونگر:

:n02:

MORINIO
27-07-2014, 21:12
امشب یه بازی دوستانه با تیم الیمپیا لیوبلیانا انجام دادیم و در پایان 2-1 با گلهای کوستا و زوما پیروز شدیم.

اسپانیایی های چلسی در این بازی به میدان رفتند . کوستا و فابرگاس عملکرد قابل قبولی در اولین بازیشون با پیراهن چلسی داشتند

تورس هم در این بازی یه Super Miss رقم زد که میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاهکار ال نینیو رو مشاهده بفرمایید :n02:

بازی بعدیمون سه روز دیگه با ویتس آرنهم در هلند برگزار خواهد شد

AVB
27-07-2014, 23:16
تورس هم در این بازی یه Super Miss رقم زد که میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاهکار ال نینیو رو مشاهده بفرمایید :n02:

بازی بعدیمون سه روز دیگه با ویتس آرنهم در هلند برگزار خواهد شد

اتفاقاً بازی رو داشتم میدیم. یعنی سخترین کار ممکن این بود که نتونی اون توپ رو گل کنی!:n04:

ایوانوویچ هم یه گل زد که داور با کلی تاخیر قبول نکرد! که خوزه شاکی شد:n24:

H U
28-07-2014, 02:22
طرف تو ليگ مكزيك، ثانيه 4بازي از وسط زمين توپ رو ميزنه سه كنج دروازه و ركورد دار ميشه
اونوقت جناب تورس از نيم متري دروازه بجاي اينكه توپ رو با سر بزنه با سينه توپ رو ميفرسته هوا ! :n29:

واقعا چطور تونست همچين كاري بكنه؟ بخدا خيلي خيلي سخته
... ولي تورس غيرممكن رو ممكن كرد!!! :n02:

albertxx
28-07-2014, 21:37
تو بازار نقل و انتقالات میشه گفت چلسی موفقیت ترین تیم بوده !!
هیچ تیمی به اندازه چلسی ستاره باتجربه نخریده و میشه گفت چلسی بهترین عملکرد رو داشته !!

کاستا - فابرگاس - فیلیپه لوئیز - دروگبا - کورتوا (( برگشتن به تیم ))
با همچین بازیکنانی دیگه فکر نکنم مورینیو دلیل خاصی واسه نتیجه نگرفتن داشته باشه !!

البته خرید باشگاه های دیگه هم مهمه ولی هیچ تیمی تو انگلیس و شاید 4 لیگ معتبر اروپا به اندازه چلسی خرید خوب نداشته و میشه گفت این فصل شانس اول قهرمانیه !!

Reza31001
29-07-2014, 02:00
تو بازار نقل و انتقالات میشه گفت چلسی موفقیت ترین تیم بوده !!

به نظرم هنر چلسی در این مبحث این بود که به خوبی نقاط ضعف خودش رو پوشوند
جای خالی لمپارد و اشلی کول، ضعف مشهود در نوک حمله
شاید مهاجمهای بهتری نسبت به کاستا یا دفاع چپ های بهتری نسبت به لوییز وجود داشته باشن ولی بحث اینه که چلسی نیازهای خودش رو رفع کرد و دست به خرید احساسی نزده

یدونه دفاع وسط هم بد نیست بگیریم:n13:

stealer
29-07-2014, 09:29
به نظرم هنر چلسی در این مبحث این بود که به خوبی نقاط ضعف خودش رو پوشوند
جای خالی لمپارد و اشلی کول، ضعف مشهود در نوک حمله
شاید مهاجمهای بهتری نسبت به کاستا یا دفاع چپ های بهتری نسبت به لوییز وجود داشته باشن ولی بحث اینه که چلسی نیازهای خودش رو رفع کرد و دست به خرید احساسی نزده

یدونه دفاع وسط هم بد نیست بگیریم:n13:
منم قبلا همین فکرو میکردم و میگفتم چرا واقعا نمیگیریم دفاع وسط؟
الان میبینم که احتیاج خاصی هم نداریم
با اومدن لوئیز ازپیلی میره راست و ایوا میتونه وسط بازی کنه
زوما هم هست به همراه تری و کیهیل و همچنین اکی هم فکر کنم امسال توی تیم اصلی میمونه و اینجوری عملا دفاع وسط نیازی نخواهیم داشت

Reza31001
29-07-2014, 11:33

در راه اردوی هلند
اسطوره ها در ردیف اول و جای خالی شماره 8 ...

#15: مجددا برای DD

AVB
29-07-2014, 13:51
منم قبلا همین فکرو میکردم و میگفتم چرا واقعا نمیگیریم دفاع وسط؟
الان میبینم که احتیاج خاصی هم نداریم
با اومدن لوئیز ازپیلی میره راست و ایوا میتونه وسط بازی کنه
زوما هم هست به همراه تری و کیهیل و همچنین اکی هم فکر کنم امسال توی تیم اصلی میمونه و اینجوری عملا دفاع وسط نیازی نخواهیم داشت

دقیقاً! الان اتفاقاً کلی دفاع وسط داریم با اومدن فیلیپه لویز، چون ایوانوویچ میتونه بره همون دفاع وسط بازی کنه. کرت زوما هم یادمون نره که فصل قبل از سنت اتین گرفتیم که تا الان خیلی خوب کار کرده با اینکه فقط 19 سالشه و احتمال زیاد با تیم اصلی میمونه این فصل.
بازی قبلی هم می تونست هتریک کنه!

vahidgame
30-07-2014, 17:32
ظاهرا اورتون با 25 میلیون پوند داره لوکاکو رو می خره و این انتقال به نظر نزدیک میاد
خود لوکاکو هم از این انتقال بدش نمیاد و توی صفحه توئیتر خودش به رفتنش از چلسی اشاره کرده
من می ترسم مثل انتقال استوریج این دفعه یه تیم دیگه شهر لیورپول رو خوشحال کنیم :دی
یه طرف قضیه اینه که بازیکنای جوون خوبی رو از دست میدیم یه طرف دیگه قضیه هم اینه که اون قدر بازیکن جوون داریم که به یه سری ها اصلا بازی نمی رسه و اون بازیکنا تقریبا بدون بازی با مبلغی معادل دو برابر قراردادشون فروخته میشن!
خلاصه هم ضرر داره هم سود ولی باید بپذیریم نمیشه توی یه تیم همزمان همه بازیکنا رو داشت و یه سری ها که احتمالا نمی تونن زیاد روی نیمکت بشینن به ناچار باید فروخته بشن

+

لیست کامل 50 بازیکن برتر این فصل از نظر سایت گل یا همون Goal 50 منتشر شده که از اینجا می تونید ببینید:

از بازیکنای فصل قبل چلسی فقط هازارد توی این لیسته که در رده 29 قرار داره
نکته جالب اینه که دیگو کاستا در رده 14 و کورتوا هم در رده 8 این لیست قرار گرفته

حالا نمیگم این لیست مثلا اعتبارش خیلی زیاده و شاید از بعضی لحاظ ها لیست درستی نباشه
ولی در کل کورتوا این فصل نمایشش فوق العاده بود و به راحتی از همه سایت ها جزو دو سه دروازه بان برتر فصل قرار می گیره
این کارو برای چک سخت می کنه و باید دید واقعا چه جوری میشه همزمان از دو دروازه بان تاپ توی یه تیم استفاده کرد!

vahidgame
30-07-2014, 22:21
الان چلسی در حال بازی با ویتسه هلنده که نیمه اول تموم شده و فعلا چلسی با دو گل جلو افتاده که گل ها رو هم صلاح و فابرگاس زدن که گل فابرگاس یه ضربه کاشته قشنگ بودش
حالا نتیجه اصلا مهم نیست و از بازی های پیش فصل فقط آماده سازی تیم مهمه
از این بازی ها میشه فهمید که سیستم چلسی توی این فصل به چه صورته و ظاهرا سیستمی که توی اکثر بازی ها استفاده میشه همون سیستم متداول روز دنیاست یعنی 1-3-2-4
جالبه نیمه اول همزمان از تورس و کاستا استفاده شدش ولی با این حال تیم با یه مهاجم بازی می کرد و ترکیب هم به این صورت بودش:

چک
لوئیز - کیهیل - ایوانوویچ - آزپلیکوئتا
ماتیچ - فن خینکل
تورس ------ فابرگاس ------ صلاح
کاستا

اون طور که مشخصه که مثل فصل قبل اکثرا همین سیستم استفاده میشه و فقط در موارد خاص سیستم عوض میشه
بعد نکته ای که برام جالبه و پیش بینی می کردم استفاده فابرگاس به عنوان بازیکن نامبر 10 یعنی پشت مهاجمه که پیش بینی من اینه که فابرگاس بعضی از بازی ها توی این پست هم استفاده بشه و اسکار رو نیمکت نشین کنه
رمیرس ، میکل و فن خینکل می تونن در کنار ماتیچ به عنوان هافبک دفاعی بازی کنن و فابرگاس هم جلوی اونا قرار بگیره
البته با این بازیکنا از 3-3-4 هم میشه استفاده کرد و قشنگ بازیکنا برای این سیستم مناسبن ولی باید دید تفکر مورینیو چیه...

MORINIO
30-07-2014, 23:35
باشگاه اورتون روملو لوکاکو رو با قراردادی 5 ساله به ارزش 28 میلیون پوند به خدمت گرفت ( SKY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )

stealer
30-07-2014, 23:38
پيروزي پرگل چلسي با گلزني فابرگاس
در اين ديدار که در ورزشگاه خانگي ويتسه برگزار شد، آبي ها در سراسر بازي برتر از حريف بودند در نهايت به يک پيروزي پرگل رسيدند.

چلسي در ديداري دوستانه موفق شد مقابل تيم هلندي ويتسه به پيروزي 3-1 رسيد.

در اين ديدار که در ورزشگاه خانگي ويتسه برگزار شد، آبي ها در سراسر بازي برتر از حريف بودند در نهايت به يک پيروزي پرگل رسيدند.

در اين ديدار محمد صلاح خيلي زود و در همان دقيقه 4 گل اول بازي را به ثمر رساند. يک ضد حمله سريع و پاس ديه گو کاستا، مهاجم مصري چلسي را در موقعيت گلزني قرار داد و او هم دروازه حريف را باز کرد.

20 دقيقه بعد، سسک فابرگاس روي يک ضربه آزاد ديدني، گل دوم چلسي در اين ديدار و اولين گلش با پيراهن آبي هاي لندن را به ثمر رساند.

بازي تا دقيقه 76 با همين نتيجه دنبال شد تا اينکه نمانيا ماتيچ روي حرکت مشابهي مانند گل اول و پاس کاستا، گل سوم را به نام خود ثبت کرد.

در فاصله يک دقيقه به پايان بازي، اوروش دوردويچ يکي از گل هاي خورده ويتسه را جبران کرد اما نتوانست مانع از شکست تيمش شود.

Sepehr SS
31-07-2014, 00:56
فروش لوکاکو رو به بعضی ها تبریک میگم. امیدوارم کاستا مصدوم و محروم نشه وگرنه اوضاع چلسی خیلی داغون میشه تو خط حمله.

vahidgame
31-07-2014, 14:27
با اینکه لوکاکو بازیکن جوون و آینده داریه و ممکنه بعدها بیشتر از این ها بیارزه ولی وقتی بازیکن خودش دلش اینو می خواد دیگه زوری نمیشه کاری کرد
فصل قبل که خودش از باشگاه درخواست کرده بود که به اورتون قرض داده بشه و یه جورایی از نیمکت نشینی احتمالی فرار کرد
در مورد امسال هم مورینیو توی مصاحبه خودش بعد بازی با ویتسه اشاره کرده که لوکاکو می خواسته که صد در صد انتخاب اول برای مهاجمی باشه و یعنی در اصل فیکس بازی کنه!
خب مشخصه هیچ مربی اینجور بازیکن رو قبول نمی کنه و مورینیو هم کار درستی کرد که گذاشت فروخته بشه و به بازیکنای خیلی بزرگتر از لوکاکو هم هیچ وجه باج نمیده!
لوکاکو هم توی مصاحبه خودش اشاره کرده که دوس داره همیشه بازی کنه و پیشرفت کنه و دوس نداره 10 سال روی نیمکت بشینه که در نوع خودش این حرف عجیبه و این بازیکن دیگه خیلی عجله کرد و اگه باقی می موند و خودشو نشون می داد نیمکت نشین نمیشد و می تونست در آینده مهاجم اول تیم باشه
در کل لوکاکو از نظر فنی خیلی خوب و با استعداد بودش ولی اینجور مسائلی که داشت باعث شد نتونه توی این سیستم جا بیافته
امیدوارم در هر صورت موفق باشه

+

بازیکنای جدید توی این چند تا بازی دوستانه خیلی خوب بودن
فابرگاس و لوئیز که مشخص بود توی چلسی جواب میدن و پستشون هم یه جوریه که توی هر تیمی می تونن جواب بدن
ولی شاید خیلی ها در مورد کاستا تردید داشتن که توی چلسی نتونه مهاجم خوبی باشه که فعلا توی این دو تا بازی که کرده خیلی خوب بوده
درسته بازی های پیش فصله و تیم ها هم به اندازه لیگ برتر قدرت ندارن ولی بالاخره کلا عملکردش خیلی امیدوار کننده ست و نشون میده از فرصت ها خوب استفاده می کنه

فروش لوکاکو رو به بعضی ها تبریک میگم. امیدوارم کاستا مصدوم و محروم نشه وگرنه اوضاع چلسی خیلی داغون میشه تو خط حمله.
فرقی نداره در هر صورت لوکاکو نمی رفت هم به عنوان بازیکن ذخیره کاستا نبودش بلکه کاستا ذخیره اون بودش :دی
اگه کاستا هم مصدوم بشه جاش دروگبا هست و دیگه در مرحله بعدی هم شورله و تورس می تونن جاش باشن
در هر صورت با این شرایطی که میگم باشگاه هیچ تقصیری نداره و الانم شرایط تیم خوبه...

jb.NY
31-07-2014, 14:39
من می ترسم مثل انتقال استوریج این دفعه یه تیم دیگه شهر لیورپول رو خوشحال کنیم :دی

اون فروش کار ستون پنجم دشمن بود، هرکی غیر بنیتس بود با خروج دروگبا از تیم یه نیم نگاهی به دارایی تیم مینداخت و یه تستی از بازیکنای کم کار تر میگرفت

stealer
31-07-2014, 18:23
چیز خاصی نیست و همه یه جورایی میدونستیم ولی خوب واسه خالی نبودن عریضه این خبرو هم میذاریم:دی

مورينيو علت فروش لوکاکو را اعلام کرد
ژوزه مورينيو سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس ادعا کرد روملو لوکاکو مهاجم بلژيکي را به اين علت به اورتون فروخت که او براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي اين تيم مبارزه نمي‌کرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، لوکاکو که هنگام حضور قرضي در اورتون در 33 بازي 16 گل به ثمر رسانده بود روز چهارشنبه ، با يک قرارداد 28 ميليون پوندي که رکوردي براي اورتون بود به طور دائمي به اين تيم پيوست.

اين بازيکن 21 ساله در صورت بازگشت به چلسي بايد با ديگو کاستا و ديديه دروگبا دو بازيکن تازه وارد اين تيم رقابت مي کرد و مورينيو احساس مي کرد لوکاکو انگيزه لازم را براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي ندارد.

مورينيو روز پنجشنبه به روزنامه ديلي ميرر گفت:‌ «روملو هميشه با ذهنيت و رويکرد خود نشان مي داد انگيزه بالايي براي قرار گرفتن در جو رقابتي چلسي ندارد. او مايل بود در چلسي بماند اما مهاجم اول تيم باشد و در تيمي مانند چلسي دادن چنين قولي به يک بازيکن بسيار دشوار است».

لوکاکو که در جام جهاني 2014 براي تيم ملي بلژيک به ميدان رفت، سال 2011 از اندرلخت بلژيک به چلسي پيوست و در آغاز از وي به عنوان جانشين دروگبا ياد مي شد اما او در نهايت تنها 15 بار براي اين تيم لندني به ميدان رفت.

30vil
01-08-2014, 10:58
اشاره غيرمستقيم مورينيو به جدايي چک ازچلسي
سرمربي پرتغالي آبي‌پوشان لندن به طور غيرمستقيم از احتمال خروج سنگربان چک تبار تيمش از استمفوردبريج پيش از آغاز فصل جديد خبر داد.

گمانه‌زني برخي از رسانه‌هاي انگليس در خصوص جدايي پتر چک از چلسي پس از بازگشت تيبا کورتوا از اتلتيکومادريد به جمع آبي‌پوشان لندن به حقيقت نزديک‌تر شد. گفته مي‌شد که بازگشت دروازه‌بان بلژيکي چلسي که سه فصل به اتلتيکومادريد قرض داده شده بود، چک را به سنگربان دوم تبديل و احتمالاً او را به ترک آبي‌پوشان لندن وادار خواهد کرد.

به نقل از تسنيم، ژوزه مورينيو هم اشاره‌اي غيرمستقيم به اين موضوع داشت وقتي از مارک شوارتزر، سنگربان استراليايي پا به سن گذاشته چلسي به عنوان دروازه‌بان دوم خود ياد کرد.

وي در گفت‌وگو با نشريه ايوينينگ استاندارد اظهار داشت: پتر آماده جنگيدن براي تصاحب جاي خود در ترکيب تيم است اما تيبا در حال حاضر بهترين دروازه‌بان جوان دنيا است و من شکي در اين خصوص ندارم. دروازه‌بانان ما براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي تيم با يکديگر خواهند جنگيد و براي من تصميم‌گيري در خصوص انتخاب دروازه‌بان اصلي تيم يک مشکل شيرين است.

مورينيو افزود: چلسي تيمي است که مي‌خواهد قدرتمند باشد و از تمام پتانسيل خود براي کسب تمامي جام‌ها استفاده کند اما من مي‌دانم که مارک شوارتزر هم دروازه‌بان بسيار خوبي است و مي‌خواهد شانسي واقعي براي حضور در رقابت جهت کسب جام‌هاي مختلف داشته باشد. مي‌دانم شوارتزر دروازه‌بان بسيار خوب، با ثبات و با شخصيتي است و کاملاً آمادگي ايفاي نقش به عنوان دروازه‌بان دوم ما را دارد و درست مانند فصل گذشته در صورت لزوم با واکنش‌هاي خوب خود به ما کمک کند.

آخرين اخبار حاکي از آن است که چلسي براي فروش پتر چک پيشنهادي از تيم پاري‌سن‌ژرمن فرانسه دريافت کرده و طرفين مشغول مذاکره براي انتقال اين سنگربان چک‌تبار به پارک دو پرنس هستند.

چلسي به دنبال جذب کاواني
باشگاه چلسي در تلاش است تا ادينسون کاواني را از تيم پاري سن ژرمن جذب کند.

چلسي در فصل جابجايي تابستاني بازيکنان خوبي را جذب کرد و يکي از مدعيان اصلي قهرماني در فصل جديد ليگ برتر انگليس به شمار مي آيد اما به نظر مي رسد خريد‌هاي اين تيم در زمان نقل‌و انتقالات تابستاني به پايان نرسيده است.

به نقل از ايسنا، باشگاه چلسي در تلاش است تا ادينسون کاواني مهاجم اروگوئه اي پاري سن ژرمن را به خدمت بگيرد. اين مهاجم 27 ساله اروگوئه اي که در جام جهاني برزيل نيز براي تيمش به ميدان رفت فصل گذشته عملکرد خوبي را در تيم فرانسوي داشت و اکنون مي تواند يکي از نفرات ژوزه مورينيو در چلسي باشد.

البته به نظر مي‌رسد چلسي کار سختي براي اين انتقال داشته باشد چرا که تعداد بازيکنان خارجي بالاي 21 سال اين تيم تکميل شده است و اين باشگاه براي جذب کاواني بايد يکي از بازيکنان خارجي بالاي 21 سال خود را بفروشد . يکي ديگر از نگراني هاي اين تيم براي جذب کاواني شرايط اقتصادي باشگاه است.

چلسي در حالي براي جذب کاواني اعلام آمادگي کرده است که ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي آتلتيکو‌مادريد را توانسته جذب کند. ديگو کاستا بعد از فصل بسيار خوبي که با آتلتيکو مادريد پشت سر گذاشت از اين جدا شد تا پيراهن چلسي را بر تن کند و شاگرد ژوزه مورينيو شود. کاستا فصل درخشاني را پشت سرگذاشت و به تنهايي 27 گل به ثمر رساند تا سهم بسزايي در قهرماني آتلتيکو در رقابت هاي ليگا داشته باشد. او الان به فوتبال جزيره آمده است تا با آبي‌پوشان لندن هم افتخار کسب کند.

کاستا با امضاي قراردادي به ارزش 40 ميليون يورو از آتلتيکو به چلسي پيوست. او تنها بازيکني نيست که در فصل نقل و انتقالات تابستاني از آتلتيکو جدا مي شود و به چلسي مي پيوندند. تيبو کورتوآ ، فيليپه لوئيس، سسک فابرگاس و ديديه دروگبا هم از ديگر بازيکناني هستند که به جمع آبي پوشان لندن پيوستند.

varzesh 3

+

پ . ن : هر چند جدایی چک خیلی ناراحت کننده است اما اصلا دوست ندارم اونو روی نیمکت ببینم چون استحقاق فیکس بودن را داره

در هر صورت تصمیم باشگاه اینه و به نظر با خروج چک میتونیم شاهد حضور کاوانی باشیم

jb.NY
02-08-2014, 08:47
دوستان احتمال داره لمپارد به صورت قرضی به منسیتی بره :ohno:
لیگ MLS آمریکا ماه مارس سال آینده شروع میشه و لمپارد هم مطمئنن دوست نداره این چند ماه رو بیکار باشه و افت بیشتری کنه... واسه همین احتمال داره به صورت قرضی شیش ماهه بره به منسیتی.
چند وقت پیش صحبتش بود که میخواد بره استرالیا و اونجا قرضی بازی کنه، اما الان خبرا یه چیز دیگه میگن
امیدوارم همچین انتقالی صورت نگیره.

ESPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

powerslave
02-08-2014, 11:17
دوستان احتمال داره لمپارد به صورت قرضی به منسیتی بره :ohno:
لیگ MLS آمریکا ماه مارس سال آینده شروع میشه و لمپارد هم مطمئنن دوست نداره این چند ماه رو بیکار باشه و افت بیشتری کنه... واسه همین احتمال داره به صورت قرضی شیش ماهه بره به منسیتی.
چند وقت پیش صحبتش بود که میخواد بره استرالیا و اونجا قرضی بازی کنه، اما الان خبرا یه چیز دیگه میگن
امیدوارم همچین انتقالی صورت نگیره.

چرا؟
شما یا اونو دوست دارین یا ندارین.
اگه دوست ندارینش که هیچی و اصلاً حرف نمیزدین.
اگه دوسش دارین، پرسش پیش میاد که حاضرین افت کنه و شاید این یکی دو سال آخری رو که میتونه بازی کنه رو از دستبده؟؟؟
جدایی لمپارد و چلسی توافقی و بر اثر شرایط بود که تیم چلسی تشخیص داد لمپارد دیگه نمیتونه براشون بازیکنه یا اینکه بقیه بهتر میتونن. دلخوری و پشت سر هم حرف زدن هم که پیش نیاوردن. از اینجا به بعدش دیگه به خود لمپارد بستگی داره.
به قضایا مثل شرایط چند تا ضرب المثل معروف نگاه نکنیم.
البته من در اصل دارم به در میگم که دیوار بشنوه چون قبلاً پیش اومده و باز هم پیش میاد که یه بازیکن محبوب یه تیم یا پا به سن میزاره یا شرایط طوری میشه که دیگه نمیتونه برای اون تیم بازی کنه. دنیا که به آخر نمیرسه.

Reza31001
02-08-2014, 17:46
بحث اینه که اگه لمپارد به تیم رقیب بره یکم برای هوادارها سنگینه وگرنه در درستیِ کلیتِ حرفِ شما شکی نیست

jb.NY
02-08-2014, 18:54
چرا؟
شما یا اونو دوست دارین یا ندارین.
اگه دوست ندارینش که هیچی و اصلاً حرف نمیزدین.
اگه دوسش دارین، پرسش پیش میاد که حاضرین افت کنه و شاید این یکی دو سال آخری رو که میتونه بازی کنه رو از دستبده؟؟؟
جدایی لمپارد و چلسی توافقی و بر اثر شرایط بود که تیم چلسی تشخیص داد لمپارد دیگه نمیتونه براشون بازیکنه یا اینکه بقیه بهتر میتونن. دلخوری و پشت سر هم حرف زدن هم که پیش نیاوردن. از اینجا به بعدش دیگه به خود لمپارد بستگی داره.
به قضایا مثل شرایط چند تا ضرب المثل معروف نگاه نکنیم.
البته من در اصل دارم به در میگم که دیوار بشنوه چون قبلاً پیش اومده و باز هم پیش میاد که یه بازیکن محبوب یه تیم یا پا به سن میزاره یا شرایط طوری میشه که دیگه نمیتونه برای اون تیم بازی کنه. دنیا که به آخر نمیرسه.

منم مثل دوست عزیزم atmosphere حرف شما رو در حالت کلی قبول دارم، ولی جدا شدن بازیکنی مثل لمپارد از تیم که دنیایی از خاطره بوده برامون خودش به اندازه کافی تلخ بود، حالا رفتنش به یه تیم منچستری که دیگه جای خود داره
یه سری بازیکنا رو دوستشون داریم، یه سری رو عاشقشونیم، اونایی که دوستشون داریم اگه رفتنی شدن، به هر تیمی رفتن خدا به همراهشون، ولی اونایی که عاشقشونیم رو دوست داریم انحصاری واسه باشگاه خودمون باشن. وفاداری به یه باشگاه توی فوتبال حرفه ای خیلی کمرنگه، اما یه سری بازیکنا هستن که این قانونو میشکنن، مثل زانتی، مثل جرارد، اینا بازیکنایین که معمولن همه حتا طرفداری تیمای دیگه هم دوستشون دارن، من خودم به شخصه جرارد رو رو خیلی دوستش دارم و وفاداریشو تحسین میکنم، دوست داشتم لمپارد هم راهش مثل جرارد واسه موندن تو باشگاهش هموار می بود، ولی خب...

درضمن، بازیکنی مثل لمپارد با اون همه تجربه و افتخارات مطمئنن رو زمین نمیمونه که مجبور بشه بره منچستر سیتی، خیلی تیمای دیگه هستن که میتونن قرضی لمپارد رو مال خودشون کنن.

Sepehr SS
02-08-2014, 19:46
بحث اینه که اگه لمپارد به تیم رقیب بره یکم برای هوادارها سنگینه وگرنه در درستیِ کلیتِ حرفِ شما شکی نیست
دقیقا، این همه تیم هستش تو لیگ برتر میتونه بره اون تیمها بازی کنه. اینکه میخواد بره سیتی که رقیب اصلی چلسی هستش، خیلی ناراحت کنندست وگرنه ریو فردیناند هم رفته QPR و اصل برگشت قرضیش اشکالی نداره ولی سیتی رفتنش خیلی بده و غیر قابل قبوله.

pcforlife
03-08-2014, 05:31
دوستان من خبر در حال نهایی شدن ملحق شدن قطعی لمپارد به سیتی رو خوندم، خیلی تعجب کردم! اومدم اینجا دیدم بحث سر همین موضوعه.
.
یادمه یه مدت که بکهام تو ال ای خیلی رو فرم بود هی مصاحبه میکرد که دوست داره برای آخرین بار تو منچستر بازی کنه. طرفدارا هم بدجور خواستار حضور بکهام تو OT بودن... باشگاه هم بدش نمیومد به خاطر درآمد های تبلیغاتی از دیوید. ولی فرگی زیر بار نرفت که بکهام بیاد یونایتد. بعد از دست رد زدن سر الکس، بکهام داشت با تاتنهام به تفاوق میرسید که صدای خیلی از یونایتدی ها در اومد و نهایتا این انتقال کنسل شد. به شخصه واقعا خدا رو شکر میکردم بین این همه تیم تصمیم گرفته بره تاتنهام تیمی که رقیب دو آتیشه مون نیست. البته بعدش کلی خوشحال شدم که این اومدنش به انگلیس و بازی کردنش در تیمی به جز یونایتد محقق نشد، ولی واقعیت اینه جو طرفداری رو بزاریم کنار، باشگاه ها باید زورشون رو بزنن بازیکنان بزرگ و اسطوره هاشون تو تیم خودشون بازنشسته بشن.
.
شاید اگه بکهام فرضا اون موقع میرفت سیتی، منه هوادار بیش از اینکه از بکهام ناراحت میشدم، باید از باشگاه و حتی فرگی ناراحت میشدم.
+
البته سیتی رقیب دو آتیشه ای نیست برای تیم های انگلیسی، شاید فقط برای یونایتد به خاطر همشهری بودن خیلی رقیب جدی ای باشه. (البته صد البته سیتی الان به شدت تیم خوبی داره و قدرتمنده)
رقیب های چلسی که باهاشون مشکل داره آرسنال و تاتنهام به خاطر لندنی بودن هستند.

mohammad varaste
03-08-2014, 05:50
لمپارد برای حفظ آمادگی جسمانی مجبوره تو یه تیم لیگ سطح بالا بازی کنه تا شروع MLS چه تیمی بهتر از سیتی ؟
من مشکلی نمیبینم واقعا
سیتی تیم منفوری نبوده برا هوادارای چلسی
بیشتر ماها از آرسنال و لیورپول و صد البته منچستر بدمون میومده
در هر صورت من یکی که خوشحال شدم حداقل 6ماه دیگه میتونم بازی های لمپارد رو توی بالاترین سطح ببینم

jb.NY
03-08-2014, 11:45
حرف شما درست، ولی بحث من سر رقیب بودن من سیتی یا دلگیر شدن از فرانک نیست، چون نه من سیتی رقیب اصلی ماست و نه حرکت لمپارد جای ناراحتی داره، چیزی که برای من تلخه اینه که چطور باشگاه ما میتونه لمپارد رو بذارش از تیم بره که حالا مجبور بشه واسه منچستر قرضی بازی کنه، منچستر سیتی تیم کم مهره ای نیست و فکر نکنم اونجا هم به لمپارد کامل بازی برسه، مثل وضعیتی که این چند وقته توی چلسی داشت.
الان اگه سران باشگاه میومدن اسطوره خودشون رو شیش ماه دیگه قرضی پیش خودشون نگه میداشتن بد میشد ؟ معلومه که نه، کلی هم طرفدارا خوشحال میشدن.

soheilnouri
03-08-2014, 23:44
شما يك نكته رو فراموش كردين كه باشگاه نيويوركي و سيتي به هم ارتباط دارن.لمپارد مجبوره بره سيتي بازي كنه چون منافع سيتي وً نيويورك مشتركه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

soheilnouri
04-08-2014, 14:58
باشگاه نيويورك توسط من سيتي و باشگاه بيسبال يانكيز حمايت ميشه.نيويورك ١٤ ماهه تاسيس شده و سرپرستش هم فران سوريانو مدير اجرايي سيتي هستش.لمپارد براي حفظ امادگي گزينه ايي جز سيتي كه باشگاه مادر هست نداشت

SoroushStar
05-08-2014, 09:17
درواقع این سیتی داره همه تیما رو دور می زنه و یه جورایی امکان داره که بخوان فرپلی مالی رو دور بزنن به این صورت که مثلا یه بازیکن خوب مثل کاوانی رو با قیمت بالا توسط تیم نیویورک که برا خودشونه می خرن و بعد با قیمت پایین قرضی میارنش سیتی و این وسط دیگه پول خرید کاوانی تو طراز مالیشون نیست و مثل پارسال جریمه نمی شن:n21:

soheilnouri
05-08-2014, 14:54
درواقع این سیتی داره همه تیما رو دور می زنه و یه جورایی امکان داره که بخوان فرپلی مالی رو دور بزنن به این صورت که مثلا یه بازیکن خوب مثل کاوانی رو با قیمت بالا توسط تیم نیویورک که برا خودشونه می خرن و بعد با قیمت پایین قرضی میارنش سیتی و این وسط دیگه پول خرید کاوانی تو طراز مالیشون نیست و مثل پارسال جریمه نمی شن:n21:

نه هرگز اين اتفاق نخواهد افتاد

30vil
07-08-2014, 23:19
این خبر پیوستن شورله به اتلتیکو چقدر میتونه جدی باشه؟؟

واقعا فروش شورله میتونه بزرگترین اشتباه ممکن در این فصل باشه:n13:

mohammad varaste
08-08-2014, 08:26

از وقتی که شایعه پیوستن لمپارد به سیتی واقعی شد
دیگه هر شایعه ای احتمالش هست ولی خوب بازم خیلی بعیده شورله رو بفروشیم

30vil
08-08-2014, 12:31
انتقال چک به رئال در ازاي خريد رافائل واران
چلسي در نظر دارد پتر چک را در ازاري بخشي از مبلغ خريد واران به رئال مادريد پيشنهاد کند.

با وجود آنکه خوزه مورينيو در هفته هاي اخير چندين بار تأکيد کرده که در تابستان بازيکن ديگري به خدمت نخواهد گرفت، گزارش ها همچنان حاکي از علاق او به رافائل واران، مدافع فرانسوي جوان رئال مادريد است که مورينيو خود او را از دست دوم فرانسه به رئال آورد.

ديلي اکسپرس گزارش داده چلسي با توجه به بازگشت کورتوا ممکن است پتر چک را در ازاري بخشي از مبلغ خريد واران به رئال مادريد پيشنهاد کند، اگرچه به نظر مي رسد دروازه بان چلسي از رقابت در تيمي که در حال حاضر سه دروازه بان دارد چندان راضي نيست.

گزارش ها همچنين حاکي است که مورينيو به جذب خوائو ميراندا، مدافع آتلتيکو مادريد علاقمند بوده، اما پس از آنکه او اعلام کرد قصد دارد در مادريد بماند چلسي تعقيب او را متوقف کرده است.

به گزارش "ورزش سه"

soheilnouri
08-08-2014, 15:23
چك ناواس كاسياس و لوپس؟چه خبره؟

mohammad varaste
08-08-2014, 16:03
به اندازه کافی اعصابم از دست خوزه بابت عدم تمدید قرارداد لمپارد خورد هست و اگه چک رو هم بخواد بفروشه دیگه واقعا ازش دلزده میشم

vahidgame
08-08-2014, 17:45

اتلتیکو پیشنهاد داده ولی خیلی بعیده چلسی قبول کنه چون جزو بازیکنای مورد علاقه مورینیو هم هست
به نظر من در حال حاضر از ویلیان هم بهتره و بهترین گزینه برای هافبک راست اونم به طور فیکسه
الان چون تازه به تیم اضافه شده و یه هفته هم بیشتر تا شروع لیگ باقی نمونده ممکنه بازی های اول رو از دست بده ولی در ادامه می تونه جزو بازیکنای کلیدی باشه

+

در مورد چک واقعا رفتن اون ناراحت کننده ست و برای چلسی در حد یه اسطوره ست
ولی دیگه این چیزیه که دیر یا زود اتفاق می افته و چک بد شانسه یه دفعه یه جوونی به نام کوتورا رو که چلسی می خره خیلی سریع به یکی از بهترین دروازه بان های دنیا تبدیل میشه!
چک خودش گفته اصلا دوس نداره نیمکت بشینه و این کارو سخته می کنه که دو دروازه بان درجه یک توی یه تیم باشن و جفتشون هم راضی بشن
من ترجیح میدم اگه چک قراره بره به تیمی مثل رئال بره نه PSG !

Sepehr SS
11-08-2014, 18:03
این دروگبای پیرمرد هم که هنوز فصل شروع نشده، مصدوم شده. واقعا برگشتش اشتباه بود. مورینیو اگه فکر میکنه دروگبا و تورس، ذخیره های خوبی برای کاستا هستن خیلی توهم شدیدی داره. دیگه من نمیدونم این تورس چه گندی باید تو زمین بزنه که مورینیو بفهمه که این به درد نمیخوره و خیلی وضعش داغونه! بابا برو ویلفرد بونی رو بخر و خیال همه رو راحت کن دیگه!!!! تورس رو هم بنداز تیم رزروها تا حالش سر جاش بیاد.

Abdolreza2012
12-08-2014, 14:28
دروگبا مصدویتش خیلی جدی هست که احتمال داره 6 ماه به درو از میادین باشه ؟؟؟؟

بازیکن با تجربه آبی های لندن حداقل 4 و حداکثر 6 ماه قادر به بازی برای این تیم نخواهد بود :n13:

stealer
12-08-2014, 18:02
دیدیر دروگبا ممکن است هفته ابتدایی لیگ برتر را از دست بدهد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مچ پای دروگبا یکشنبه شب مقابل فرنسیواروس آسیب دید با این حال به گفته دیلی میل اسکنی که دیروز از پای مهاجم ساحل عاجی گرفته شد، هیچ آسیب جدی به رابط این بازیکن را نشان نداد.

با این حال مورینیو قصد ندارد که در مورد دروگبا ریسک کند و احتمالا مقابل بارنلی بازی نخواهد کرد.
دروگبا پس از اتمام بازی به وبسایت باشگاه گفت: "در چند روز آینده درمان می کنیم و امیدوارم همه چیز بهتر شود."

رسانه های مختلف نظرات زیادی در مورد آسیب دیدگی دروگبا داشتند و حتی برخی از آن ها خبر از مصدومیت 4-6 ماهه دروگبا دادند، ولی به نظر می رسد این اخبار چیزی جز شایعاتی که احتمال وقوعشان بسیار کم است نیستند، هنوز خبر رسمی از مصدومیت دروگبا منتشر نشده ولی با توجه به سابقه کاری دیلی میل انتظار می رود ادعای این خبرگزاری درست تر از بقیه باشد.

تیبوت کورتوا نیز که دو بازی قبلی چلسی را به دلیل مصدومیت از دست داد، به تمرینات چلسی بازگشته است.

Sepehr SS
12-08-2014, 18:19
با اینکه خود شخص دروگبا رو خیلی دوست دارم ولی امیدوارم مصدومیتش جدی باشه تا مورینیو سر عقل بیاد و یک مهاجم دیگه بخره. به پیر به پیغمبر، با تورس و دروگبا به عنوان مهاجمین ذخیره به جایی نمیرسه این تیم. ویلفرد بونی یا لویک رمی رو سریعتر باید بگیرن.

30vil
13-08-2014, 14:10
بازی دیشب با رئال سوسیداد را دیدم واقعا تیم نسبت به پارسال پیشرفت داشته و با خرید های خوب نقاط ضعف تیم به نقاط قوت تبدیل شده

چلسی با ترکیب Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Ake, Fabregas, Matic, Ramires, Hazard, Schurrle, Costa وارد زمین شد

کاستا دقیقه اول با پاس زیبای رامیرس دروازه را به راحتی باز کرد و نوید این را داد که دیگه در این فصل حسرت توپ های از دست رفته را نمیخوریم

5 دقیقه بعد شوت زیبای شورله به تیر برخورد کرد و کاستا گل دوم را رووی توپ برگشتی به ثمر رسوند واقعا مهاجم موقعیت طلبی هستش و خیلی راحت در موقعیت گل قرار میگیره

در همین نیمه میتونستیم به وسیله کاستا 2 گل دیگه بزنیم که دروازه بان حریف خیلی خوب توپها را جمع کرد

نیمه دوم چهار تا تعویض داشتیم آزپیلی به جای کیهیل و لوییس به جای آکه و ویلیان جای رامیرس و اسکار جای شورله به میدان اومدند امسال نیمکت فوق العاده ای را داریم و خیلی سخت میشه ترکیب را پیش بینی کرد

30vil
13-08-2014, 18:01
اینم چلسی 2014 - 2015 :n12:

stealer
13-08-2014, 18:02
بازی دیشب با رئال سوسیداد را دیدم واقعا تیم نسبت به پارسال پیشرفت داشته و با خرید های خوب نقاط ضعف تیم به نقاط قوت تبدیل شده

چلسی با ترکیب Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Ake, Fabregas, Matic, Ramires, Hazard, Schurrle, Costa وارد زمین شد

کاستا دقیقه اول با پاس زیبای رامیرس دروازه را به راحتی باز کرد و نوید این را داد که دیگه در این فصل حسرت توپ های از دست رفته را نمیخوریم

5 دقیقه بعد شوت زیبای شورله به تیر برخورد کرد و کاستا گل دوم را رووی توپ برگشتی به ثمر رسوند واقعا مهاجم موقعیت طلبی هستش و خیلی راحت در موقعیت گل قرار میگیره

در همین نیمه میتونستیم به وسیله کاستا 2 گل دیگه بزنیم که دروازه بان حریف خیلی خوب توپها را جمع کرد

نیمه دوم چهار تا تعویض داشتیم آزپیلی به جای کیهیل و لوییس به جای آکه و ویلیان جای رامیرس و اسکار جای شورله به میدان اومدند امسال نیمکت فوق العاده ای را داریم و خیلی سخت میشه ترکیب را پیش بینی کرد

واقعا تیم اماده ای داریم و دارم لحظه شماری میکنم واسه شروع لیگ
تو لیگ مهمترین رقیبمون سیتی هست و بعد یونایتد
تو اروپا هم بیشتر از همه از رئال باید ترسید و در رده های بعدی بایرن و بارسا هستن که خوب بازیکن رفتن
به امید سه گانه تاریخی:دی

Sepehr SS
13-08-2014, 19:04
برای موفقیت این تیم تو این فصل، فقط باید دعا کنیم که کاستا مصدوم نشه وگرنه اوضاع فصل قبل تکرار میشه.

jb.NY
13-08-2014, 20:08
برای موفقیت این تیم تو این فصل، فقط باید دعا کنیم که کاستا مصدوم نشه وگرنه اوضاع فصل قبل تکرار میشه.

اتفاقا تو بازی چند شب پیش از یه تکل خیلی خشن پای سالم به در برد! خدا رو شکر کاستا با حرکت پلنگی (!) از این تکل در رفت، اگه پاش تو تله میوفتاد جوری پاش میشکست که تو همین سن مجبور به خداحافظی میشد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ بزنیم بگیم اسفندش کنن!:n02:

اینم چلسی 2014 - 2015 :n12:

جای یکی خالیه :worried:

vahidgame
14-08-2014, 18:37
با اینکه خود شخص دروگبا رو خیلی دوست دارم ولی امیدوارم مصدومیتش جدی باشه تا مورینیو سر عقل بیاد و یک مهاجم دیگه بخره. به پیر به پیغمبر، با تورس و دروگبا به عنوان مهاجمین ذخیره به جایی نمیرسه این تیم. ویلفرد بونی یا لویک رمی رو سریعتر باید بگیرن.

چند تا پسته شما گیر دادی به مهاجم دوم و بدبختی بعد از مصدوم شدن کاستا :دی
به نظر من به مهاجم نیاز نداریم و توی تیمای مطرح هم نگاه کنیم تقریبا هیچ تیمی رو پیدا نمی کنیم که سیستمش با یه مهاجم نوک باشه ولی مثلا بیشتر از یه مهاجم تراز اول داشته باشه
الان چلسی کاستا رو به عنوان یه مهاجم تراز اول داره اگه بعضی بازی ها مصدوم یا محروم باشه دروگبا جاش هست که با تجربه ای که داره هنوزم مفیده حالا تورس هم شاید یه سری جاها بتونه کمک کنه و اگه بد باشه مطمئنا کلا نیمکت نشین ثابت میشه!
تازه شورله هم خودش قابلیت بازی توی پست مهاجم نوک رو داره و خوب هم کار می کنه و دیگه مرحله آخر همینه

فعلا توی این تیم فعلی ضعف خاصی دیده نمیشه و همه چی برای یه فصل خیلی خوب مهیاست
فقط فک کنم مورینیو باز یکمی به دفاع وسط فکر می کنه و می خواد توی این زمینه تیم رو بیمه کنه که ممکنه مثلا واران رو بگیره
ولی توی همین دفاع وسط هم سه تا گزینه خوب مثل کیهیل ، تری ، ایوانوویچ هستن دو سه تا بازیکن جوون هم هستن مثل زوما و آکه و روی اونا هم میشه حساب کرد

+

یه سری بازیکنامون این چند وفته به تیمای دیگه قرضی رفتن که قابل پیش بینی هم بود که از بین این همه بازیکن بالاخره یه سری باز باید قرضی بازی کنن که لیستشو اینجا می بینید:

No.
Pos
Player
Loaned To
Start
End

33
CB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Tomáš Kalas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1. FC Köln ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11 June 2014
30 June 2015

RB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Wallace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Vitesse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30 June 2014
30 June 2015

LB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Cristián Cuevas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Club Universidad de Chile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30 June 2014
30 June 2015

AM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Thorgan Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Borussia Mönchengladbach ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 July 2014
30 June 2015

37
AM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Bertrand Traoré ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Vitesse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
7 July 2014
30 June 2015

AM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Mario Pašalić ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Elche ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 July 2014
30 June 2015

30
AM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Lucas Piazon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Eintracht Frankfurt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
24 July 2014
30 June 2015

34
LB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Ryan Bertrand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Southampton ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
31 July 2014
30 June 2015

31
LW
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Gaël Kakuta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Rayo Vallecano ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
31 July 2014
30 June 2015

49
CM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) John Swift ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Rotherham United ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 August 2014
30 June 2015

6
CM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Oriol Romeu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) VfB Stuttgart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 August 2014
30 June 2015

ST
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Joao Rodríguez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Bastia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 August 2014
30 June 2015

59
CB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Kenneth Omeruo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Middlesbrough ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6 August 2014
30 June 2015

LW
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Christian Atsu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Everton ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
13 August 2014
30 June 2015

همون طور که مشخصه آخرین بازیکن آتسو بود که دوباره داره قرضی بازی می کنه اونم توی یه تیم خیلی خوبی مثل اورتون
از بین این بازیکنا من کاکوتا رو احساس می کنم اصلا بازیکن چلسی نیست و فقط برای قرض دادنه :دی
دلم برای لوکاس پیازون هم می سوزه که تقریبا توی دو سال به سه تا تیم قرض داده شده!
از بین این بازیکنا مطمئنا یه سری هاشون که در هر صورت پیشرفت کنن یا نکنن فروخته میشن و یه سری ها هم می تونن در آینده به تیم اصلی اضافه بشن که من فک می کنم والاس ، تورگان هازارد ، ترائوره و پاسالیچ جزو این بازیکنا باشن

30vil
16-08-2014, 12:19
کورتوا مرد شماره يک چلسي
تيبو کورتوا دروازه‌بان‌ جوان بلژيکي که سال گذشته در آتلتيکو مادريد بازي مي‌ کرد با پشت سر گذاشتند پتر چک مرد شماره يک چلسي در اين فصل خواهد بود.

کورتوا بازی روز دوشنبه چلسی مقابل بارلنی را که دوشنبه شب انجام می‌ شود به عنوان شماره یک تجربه خواهد کرد.
تصمیم مورینیو در مورد این دروازه‌بان‌ درخشان 22 ساله در آخرین روزهای تمرینات پیش فصل چلسی اتخاذ شده است. این در حالی است که پتر چک دروازه‌بان‌ باتجربه چلسی هم مشتری های دست به نقد دارد، تیم هایی مثل پاری سن ژرمن و موناکو. اجرایی شدن تصمیم مورینیو می‌ تواند به معنای خروج قطعی چک از چلسی باشد.

به گزارش "ورزش سه"، با اعلام روزنامه دیلی میل

vahidgame
18-08-2014, 22:09
برای بازی امشب با بارنلی که چند دقیقه دیگه شروع میشه ترکیب تیم به این صورته:

کورتوا - ایوانویچ - تری - کیهیل - آزپلیکوئتا - ماتیچ - فابرگاس - شورله - اسکار - هازارد - کاستا

نیمکت: چک - زوما - فیلیپه لوئیز - میکل - ویلیان - دروگبا - تورس

به نظرم ترکیب خیلی خوبیه و نشون میده این فصل تیم خیلی هجومیه
نکته جالب اول که به نظرم می رسه حضور کورتوا توی ترکیبه که نشون میده دروازه بان اول مورد نظر مورینیو ست
نکته بعدی اینه که توی سایت های مختلف دیدم که نوشته بودن یه سری بازیکنای جام جهانی بازی نمی کنن ولی با این حال حتی شورله و اسکار که کمتر با تیم بودن هم توی ترکیبن
نکته آخر هم اینه که آزپلیکوئتا بازیکن مورد علاقه مورینیو ست و بازم توی دفاع چپ قرار گرفته و فیلیپه لوئیز بیچاره روی نیمکته :دی
البته فیلیپه لوئیز هم پتانسیل بالایی داره که راحت فیکس باشه و فعلا بازی اوله نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد

جالبه همون طور که می دونید هازارد این فصل شماره 10 رو می پوشه که خیلی بهش میاد
شماره 11 اسکار هم به صاحب حقیقی این شماره یعنی دروگبا رسیدش و شماره 8 اسطوره رو هم اسکار می پوشه

30vil
18-08-2014, 22:49
چه بازی جذابی هست این بازی چلسی و بارنلی دقیقه 15 نشده 2 تا گل زیبا داشته و 1-1 مساوی هستند

حیف که شبکه ورزش داره بازی دوستانه یک تیم دیگه را نشان میده!!

soheilnouri
19-08-2014, 00:16
فقط پاس فابرگاس به شيورله رو ببينيد!در حد پرستش بود پاس سسك!!!از همين الان اندي گري تو بين اسپورت گفت پاس فصل!

MORINIO
19-08-2014, 00:24
Burnley 1-3 Chelsea
Costa 17
Schuerrle 21
Ivanovic 34

بازی خوبی بود

نیمه اول کولاک کردیم ولی نیمه دوم نخواستیم فشار بیاریم روی دروازه حریف و موقعیتی نداشتیم ...

داور یه پنالتی اخراج هم نیمه اول برای چلسی نگرفت

30vil
19-08-2014, 00:33
خب تبریک میگم شروع خیلی خوبی داشتیم و با 3 گل برنلی را پشت سر گذاشتیم

نیمه اول تیم عالی کار کرد و بین همه مدعیان به نظر من چلسی بهترین بازی را ارائه کرد شاید تیم مقابل تازه به لیگ برتر رسیده باشه اما شکل بازی چلسی نشان از روزهای خوب میداد

نیمه دوم یه جورایی با تیم حریف مماشات کردیم و بیشتر بازی را کنترل کردیم

پاس سسک واقعا عالی بود پاس تک ضرب و بسیار دقیق و گل زیبای شورله

دیدن دو اسطوره یعنی چک و دروگبا روی نیمکت در کنار هم از نکات جالب این بازی بود

کورتوا بازی قابل قبولی را انجام داد و میتونست روی گل هم بهتر عمل کنه اما چند مورد در شروع مجدد ها پر اشتباه بود که مطمئنا در آینده بازی های بهتری ازش میبینیم

jb.NY
19-08-2014, 08:33
اولین برد فصل رو تبریک میگم!
به امید بردهای بیشتر:n20:

Reza31001
19-08-2014, 20:37
هر چی به خط هافبک تیم بیشتر نگاه میکنم بیشتر شیفته تیم میشم:n01:

یکی از یکی بهتر
هازار نباشه، اسکار هست
اون نبود شورله
دوست نداشتی سسک
درواقع کافیه یکی از این ها رو فرم باشه تا بازی رو ببریم
پشت سر همشون هم که ماتیچ وسط میدون رو جمع میکنه + رامیرس

حتی صلاح و ویلیان هم نشون دادن در بازیها درجه دو کاملا به کمک تیم میان و لازم نیست همیشه از هافبک های درجه یکمون استفاده کنیم

خط حمله هم با همین سه مهاجم ایده آل به نظر میرسه

پ ن: موزس، یک ساله به استوک رفته (قرضی)

vahidgame
19-08-2014, 20:50
فابرگاس دو تا پاس گل داد و روی گل اول هم تاثیرگذار بودش
پاس گلش به شورله که دیگه اصلا هیچ حرفی رو باقی نمی ذاره و هیچ بازیکنی در این شرایط نمی تونست همچین پاسی بده و 4 نفر رو کلا محو کنه! :دی
حالا نشون میده توی فصل نقل و انتقالات خیلی خوب عمل کردیم
فصل قبل هم با اختلاف کم قهرمانی رو از دست دادیم تازه اون فصل اول مورینیو بود حالا همون تیم بهش بازیکنایی مثل فابرگاس و کاستا اضافه شدن و کلا کیفیت تیم بالاتر هم رفته و فقط باید انتظار قهرمانی داشت

هر چی به خط هافبک تیم بیشتر نگاه میکنم بیشتر شیفته تیم میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از یکی بهتر
هازار نباشه، اسکار هست
اون نبود شورله
دوست نداشتی سسک
درواقع کافیه یکی از این ها رو فرم باشه تا بازی رو ببریم
پشت سر همشون هم که ماتیچ وسط میدون رو جمع میکنه + رامیرس

حتی صلاح و ویلیان هم نشون دادن در بازیها درجه دو کاملا به کمک تیم میان و لازم نیست همیشه از هافبک های درجه یکمون استفاده کنیم

خط حمله هم با همین سه مهاجم ایده آل به نظر میرسه

با این وضع احتمالا یه جوری چرخشی به بازیکنا بازی می رسه
از بین اینا به نظرم شورله پیشرفتش خیلی زیاد بوده و نسبت به فصل قبل می تونه خیلی بیشتر بازی کنه و واقعا این بازیکن رو دوس دارم
ولی در مقابل اسکار اگه نجنبه می تونه نیمکت نشین بشه و حتی فابرگاس هم می تونه یه خط جلوتر و توی پست اون بازی کنه
فقط توی دفاع این شرایط نیست که تیم کامل و بی نقص باشه و مثلا یکی مثل واران باشه یکمی مطمئنتر می تونیم باشیم

پ ن: موزس، یک ساله به استوک رفته (قرضی)
مک ایچران هم به ویتسه و مارکو مارین هم به فیورتینا قرضی رفتن
کلا از این بازیکنا قرضی زیاد خواهیم دید و به یه سری بازیکنا کلا بازی نمی رسه و بازیکنا باید شانس بیارن بتونن توی تیم باقی بمونن :دی

jb.NY
23-08-2014, 19:28
دوستان تبریک میگم، بازی دست ما بود و تونستیم دو بر صفر لستر رو ببریم
کاستا این بازی هم گلزنی کرد تا نشون بده میشه بهشاعتماد کرد، امیدوارم بازی های بعد پیشرفت کنه و گلهای بیشتری بزنه.
اولین کلین شیت کورتوا هم رقم خورد! رکورد کلین شیت لیگ جزیره دست پیتر چکه (نمیدونم اوله یا دوم)، امیدوارم کورتوا هم بتونه به آمار چک نزدیک بشه.

vahidgame
23-08-2014, 19:31
خب بازی با لستر رو هم 2 بر صفر بردیم
نیمه اول زیاد جالب نبود و کلا اون چنان موقعیت نداشتیم
ولی نیمه کلا همه چی تغییر کرد و از همون اولش چلسی کلی موقعیت داشت
سه تا هافبک هجومی یعنی شورله ، اسکار و هازارد در مجموع خیلی توی موقعیت قرار گرفتن
دوباره کاستا هم گلزنی کرد که شاید بعضی ها بگن این دو گلی که توی این دو تا بازی زده گل های ساده ای بودن ولی کلا بازیکن گلزنیه و نشون میده حتی توی یه بازی سخت هم تیم موقعیت زیادی نداشته باشه می تونه با تک موقعیت گل بزنه و در هر صورت نسبت به فصل قبل از این لحاظ خیلی پیشرفت داشتیم
کورتوا هم توی این بازی چند جا سیوهای خوب داشت و اعتماد به نفس بالاش رو نشون داد به خصوص یه تک به تک رو خیلی عالی گرفت
کلا از این دو بازیکن پارسال اتلتیکو ممنونیم :دی
فقط برام عجیبه چرا هنوز توی این دو بازی فیلیپه لوئیز بازی نکرده

در کل با این دو بازی میشه قضاوت کرد تیم نسبت به فصل قبل بهتره
این در حالیه که بازیکنایی مثل رمیرز و ویلیان روی نیمکتن و همین ویلیان وقتی میان چه قدر خوب کار می کنه و با این مهره ها میشه توی شرایط سخت فصل و مصدومیت های زیاد هم دووم اورد

30vil
23-08-2014, 21:54
تبریک میگم صدرنشینی را حفظ کردیم و در یک بازی که نیمه اولش اصلا خوب نبودیم تونستیم در نیمه دوم با درایت مورینیو بازی را به نفع خودمون به پایان برسونیم

کلا بازی جلوی تیمهایی که خیلی بسته و به قول معروف اتوبوسی دفاع میکنند خیلی سخته و این عامل مانع از بازی خوب چلسی در نیمه اول شد

کورتوا امروز اولین کلین شیت را به دست آورد و چندین عکس العمل عالی داشت دوست داشتم امروز چک دروازه بان باشه اما گویا خوزه به سیستم چرخشی اعتقادی نداره

jb.NY
23-08-2014, 22:03

کورتوا امروز اولین کلین شیت را به دست آورد و چندین عکس العمل عالی داشت دوست داشتم امروز چک دروازه بان باشه اما گویا خوزه به سیستم چرخشی اعتقادی نداره

توی مصاحبه ای که با مورینیو کردن خوزه گفته :

سه هفته اول مطمئنن به همه بازی نمیرسه (اشاره به چک) ، چون فقط یک بازی در هفته داریم، اما سه هفته دیگه که جام های دیگه هم شروع بشن و توی سه جام درگیر بشیم هر هفته سه بازی خواهیم داشت، بنابراین سعی میکنیم با استفاده از مهره های کم استفاده تر خستگی بازیکنان رو به حد اقل برسونیم

به نظر نمیاد همچین هم بی اعتقاد باشه

Sepehr SS
23-08-2014, 22:54
واقعا دیدن بازیهای کاستا با لباس چلسی لذت بخشه. واقعا مهاجم فوق العاده ایه، خدا رو شکر که دیگه تورس مهاجم فیکس نیست. یه نکته خیلی خوب دیگه امروز هم این بود که تورس رو نیمکت هم نبود و سکونشین بود، خیلی خوشم اومد از این کار مورینیو، تورس در حد تیم رزروها هم نیست چه برسه به نیمکت تیم اصلیه چلسی. هنوز امید دارم که تو این چند روز آخر نقل و انتقالات از چلسی بره تورس، ---- خیلی هم خوشحالم که مورینیو منطقی تصمیم گرفت و مثل خیلی از طرفدارهای چلسی تو این فروم، احساسی تصمیم نگرفت و کورتوا رو دروازه بان اصلی تیم کرد. کورتوا آینده باشگاهه. امروز هم که عالی بود. فیلیپه لوییز هم فکر کنم به سرنوشت اشلی کول فصل قبل دچار بشه، آزپیلی مدافع چپ مورد علاقه مورینیو هستش.

Reza31001
23-08-2014, 23:28
گفتنی ها گفته شد
ما نیمه اول با وجود دفاع دو لایه 8-9 نفره حریف به بن بست خورده بودیم که گره کار در نیمه دوم باز شد

اما چند نکته
یکی کاستا، من سعی میکردم هر بار که توپ میرسه بهش فرض کنم اگه الان تورس بود چیکار می کرد؟
تفاوت اصلی این دو تا در فرصت طلبی کاستا خلاصه میشه که سعی میکنه هر چه سریعتر کار رو تموم کنه و در واقع تا توپ بهش میرسه و میبینه می تونه شوت بزنه میزنه
ولی تورس در شرایط مشابه ممکنه یکی دو گام دیگه برداره یا بخواد دریبل بزنه که فرصت کلا میسوزه
فقط نکته منفی امروز دیدم کم تحرکی کاستا هست
به جاش هماهنگی زوج کاستا هازار داره به خوبی شکل میگیره و حداقل من 3 بار این دو تا رو دیدم که به همدیگه پاس گل دادن که خوب البته به گل نرسیدیم

ایوا عالیـــــــــه!
اصلا به تیپش نمیخوره دفاع راست باشه ولی داره کارش رو عالی انجام میده و در نفوذها کاملا زهرداره
البته اونم مشکل استارت (accelaration) داره و اواخر بازی هم یه بار جا موند این موضوع به خاطر فیزیک بدنیش درست بشو نیست و به هر حال باید مواظب بود و ممکنه در مقابل وینگرهای سرعتی و تکنیکی به مشکل بخوریم

در مورد آزپلی من حس می کنم مو داره آزمون و خطا میکنه و ممکنه مثلا بعد از 5-6 بازی یه دفعه ببینیم که لوییس رو چند بازی بذاره و اون رو هم تست کنه
تو بازی امروز آزپلی متزلزل بود
کلا فکر می کنم تو جناح راست بهتر از چپ باشه

کورتوا که گفتن نداره
تک به تکی که گرفت فوق العاده بود
رو صحنه اگه دقت کنید دقیقا محاسبه کرد که کی بیاد جلو و زاویه رو به خوبی و به موقع بست
یه شوت هم بود که شبیه گل دوم ما به حریف به پای کیهیل خورد و تغییر مسیر داد ولی واکنش کورتوا بازم خوب بود و با پا توپ رو برگردوند
2-3 تا توپ هوایی هم که اومد قشنگ جمعشون کرد که من یه لحظه تعجب کردم چون دستهاش بیشتر از اونی که به نظر میاد کشیده هست و رو توپ های هوایی هم تسلط داره

در مورد هافبک ها هم چیزی نمیگم:n02:

راستی دیدیه هم اومد تو زمین ولی معلوم بود فعلا رو فرم نیست

S0R3N4
25-08-2014, 20:58
خب؛تبریک میگم با تاخیر شروع خوبمون در لیگ رو...
2 بازی و 2 پیروزی...
100 درصد همین امتیازات در آخر فصل به کارمون میاد...
خدا رو شکر میکنیم ژوزه مورینیو رو روی نیمکت داریم...
و به نظرم تیممون خیلی یک دست تر از فصل قبله...اینطور نیس به نظرتون؟

powerslave
26-08-2014, 00:22
چلسی امسال تیم خیلی بهتری شده. هافبک های خیلی خیلی خوبی دارن که دقیقاً میتونن اون حرکت تیمی یکپارچۀ مد نظر مورینیو رو پیاده کنن. امیدوارم چک هم تو چلسی بمونه. ک.رت.ا خیلی خوبه ولی هنوز کامل نیست. اشتباه هم داره.

jb.NY
26-08-2014, 11:07
خب؛تبریک میگم با تاخیر شروع خوبمون در لیگ رو...
2 بازی و 2 پیروزی...
100 درصد همین امتیازات در آخر فصل به کارمون میاد...
خدا رو شکر میکنیم ژوزه مورینیو رو روی نیمکت داریم...
و به نظرم تیممون خیلی یک دست تر از فصل قبله...اینطور نیس به نظرتون؟

حتما همینطوره، مهره های لازم رو گرفتیم و حفره های تیم رو تقریبا پر کردیم، الان وقتشه که دیگه تیممون بازی های بهتری رو به نمایش بذاره تا بازم جام رو تو دستای بچه های خودمون ببینیم

پ.ن
امیدوارم اسکار توی چلسی موندنی بشه، چون شماره 8 رو بهش دادن و شماره 8 شماره ای خاطره انگیزه برای ما... امیدوارم یکی بشه مثل خود صاحب اون شماره

S0R3N4
26-08-2014, 18:11
من امسال از رفتن ساموئل اتوو خیلی ناراحت شدم! :n03: ایکاش که میموند... :n28:
راستی دوستان؛به نظرتون رفتن داوید لوئیز به تیممون ضربه نمیزنه؟
الان کیا رو داریم که جاش رو به خوبی پر کنن؟خبری از خرید یه مدافع سطح اول نیس؟
منم مثل همه ی شما دوست دارم که پیتر چک بمونه تو تیممون... :n11:

پ.ن:
به نظرتون فابرگاس این فصل بیشتر به کارمون میاد یا فرانکی لمپاردی که بعد از سالها از دست دادیمش میموند بهتر بود(البته با توجه به سن و سالش و در نظر گرفتن همه ی مسائل)!

S0R3N4
26-08-2014, 18:24
اینم ویدئو 2 بازی اولمون.نمیدونم کسی گذاشته بوده یا نه؛امیدوارم تکراری نباشه

هفته ی اول :

چلسی - برنلی
3 - 1

لینک دانلود خلاصه ی بازی:

بازی هفته دوم:

چلسی - لسترسیتی
2 - 0

لینک دانلود خلاصه ی بازی:

Reza31001
26-08-2014, 22:08
من امسال از رفتن ساموئل اتوو خیلی ناراحت شدم! :n03: ایکاش که میموند... :n28:
راستی دوستان؛به نظرتون رفتن داوید لوئیز به تیممون ضربه نمیزنه؟
الان کیا رو داریم که جاش رو به خوبی پر کنن؟خبری از خرید یه مدافع سطح اول نیس؟
منم مثل همه ی شما دوست دارم که پیتر چک بمونه تو تیممون... :n11:

پ.ن:
به نظرتون فابرگاس این فصل بیشتر به کارمون میاد یا فرانکی لمپاردی که بعد از سالها از دست دادیمش میموند بهتر بود(البته با توجه به سن و سالش و در نظر گرفتن همه ی مسائل)!
سامی که یه فصلی که بود در حد تیم ما نشون نداد

لوییز قطعا بازیکن تاپی هست ولی خوب با رفتنش ما تونستیم پول لازم برای خلا اصلیمون که نوک حمله باشه و البته مشکل رفتن لمپارد و اشلی کول رو جور کنیم
از طرفی توی پست (ها)یی که بازی میکرد هم در هافبک دفاعی ماتیچ و رامیرس هست و هم در قلب دفاع 3 تا مدافع (کیهیل، ایوا و جی تی) خوب داریم
برای همین اگه مشکلات خاصی پیش نیاد (مثلا همزمان مصدومیت 2-3 مدافع) فروش لوییز قطعا به سودمون تموم شده

حتما فابرگاس
امروز خبر خداحافظی فرانکی رو از بازیهای تیم ملی رو که خوندم دیدم نوشته لمپاردِ 36 ساله !
خوب 36 سال که دیگه واقعا جواب نمیده
گرچه بازم اگه یه سال دیگه میموند و سال بعد با همین پیراهن خداحافظی می کرد بهتر بود

vahidgame
26-08-2014, 22:20
چند سال پیش که فابرگاس توی آرسنال بود و لمپارد هم توی اوجش بود من همش با آرسنالی ها کری داشتم که لمپارد خیلی بهتر از اونه :دی
ولی خب الان لمپارد دیگه با توجه به سنش مثل قبل نمی تونه باشه و طبیعیه هر کی به آخر فوتبالش برسه به خصوص توی این پست دیگه اون قوا رو نداره
الان فابرگاس مطمئنا تاثیرگذاره و می تونه اکثر بازی ها به طور کامل بازی کنه
سنش هم الان 27 ساله و یعنی می تونه حداقل تا دو سه سال اوج فوتبالش باشه

+

خبرای خوشی داره می رسه و ظاهرا تورس قراره به طور قرضی یا دائمی به میلان بره
بعد از طرفی چلسی به دنبال متیو دسترو مهاجم 23 ساله رمه که مطمئنا به مراتب نسبت به تورس می تونه مفیدتر و جایگزین خوبی برای کاستا باشه

30vil
28-08-2014, 08:56
دوستان یک خبر THE SUN زده که کاستا مصدوم شده و 6 هفته قادر به همراهی چلسی نیست!!

امیدوارم خبر شایعه باشه چون به شدت بهش نیاز داریم

jb.NY
28-08-2014, 09:18
دوستان یک خبر THE SUN زده که کاستا مصدوم شده و 6 هفته قادر به همراهی چلسی نیست!!

امیدوارم خبر شایعه باشه چون به شدت بهش نیاز داریم

به نظر نمیاد شایعه باشه، متاسفانه بیشتر خبرگذاری های بزرگ این خبرو منتشر کردن:n03:
چقدر بد، انگار شانس داره از ما فرار میکنه
امیدوارم مثل شوچنکو که مدام توی چلسی مصدوم شد و موفقیت هاش از بین رفتن نشه

stealer
28-08-2014, 09:39
به نظر نمیاد شایعه باشه، متاسفانه بیشتر خبرگذاری های بزرگ این خبرو منتشر کردن:n03:
چقدر بد، انگار شانس داره از ما فرار میکنه
امیدوارم مثل شوچنکو که مدام توی چلسی مصدوم شد و موفقیت هاش از بین رفتن نشه
کلا یکی از مشکلات اساسی کاستا توی اتلتیکو همین مصدومیتای زیادش بود
الان هم اصلا جایگزین مناسبی براش نداریم و دروگبا فعلا بهترین جایگزینه
مگر اینکه یه مهاجم جوون بگیریم تو این مدت باقیمونده

stealer
28-08-2014, 12:31
دريافت 5 ميليون يورويي چلسي از انتقال تورس
تيم فوتبال چلسي از انتقال تورس به آث ميلان 5 ميليون يورو دريافت مي‌کند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم لندنی پیشنهاد 12.5 میلیون یورویی روسونری برای تورس را پذیرفته اما پس از پرداخت 7.5 میلیون یورو از 12.5 میلیون یورو به عنوان طلب پیشین بازیکن فقط 5 میلیون یورو از این قرارداد دریافتی خواهد داشت.

شدیدا بوی خرید مهاجم میاد:n02:

Sepehr SS
28-08-2014, 12:34
همون چیزی که ازش میترسیدم، خیلی زودتر از چیزی که انتظار داشتم سرمون اومد و کاستا مصدوم شد. امیدوارم تو این چند روز، یه مهاجم خوب بگیرن. فقط خدا کنه انتقال تورس رو کنسل نکنن به خاطر این مصدومیت کاستا:n03:. الان فالکائو حاضر و آماده هستش که بیاد چلسی به صورت قرضی. حیف شد کاستا مصدوم شد به این زودی، این همسترینگش فصل قبل هم خیلی مشکل داشت، امیدوارم مصدومیتش اینطور که میگن جدی نباشه و زود برگرده. هر کس رو مورینیو میخواد باید بگیرن فقط این تورس رو نگه ندارین جون مادرتون!!!!

jb.NY
28-08-2014, 14:05
اگه شیش هفته بخواد بازی نکنه یه خورده اوضاع بهم میریزه، باید یه فکری کرد
هرچند فالکائو مهاجم خوبیه اما مبلغ انتقال و دسمتزدش جمعن 20 تایی آب میخوره برامون...
مطمئنن اگه تیم نیاز داشته باشه عمو آبرام پولا رو رو میکنه اما با این حال آدم زورش میاد، یه ماه نشد 30 تا دادیم واسه مهاجم... شاید هنوز بشه رو دروگبا حساب کرد، وضعیت مصدومیت اون چطوره؟

Sepehr SS
28-08-2014, 15:59
اگه شیش هفته بخواد بازی نکنه یه خورده اوضاع بهم میریزه، باید یه فکری کرد
هرچند فالکائو مهاجم خوبیه اما مبلغ انتقال و دسمتزدش جمعن 20 تایی آب میخوره برامون...
مطمئنن اگه تیم نیاز داشته باشه عمو آبرام پولا رو رو میکنه اما با این حال آدم زورش میاد، یه ماه نشد 30 تا دادیم واسه مهاجم... شاید هنوز بشه رو دروگبا حساب کرد، وضعیت مصدومیت اون چطوره؟
درسته، فالکائو گرون در میاد. گزینه های خوب دیگه ای مثل ماتیا دسترو، لویک رمی و ویلفرد بونی هم هستن که از فالکائو خیلی ارزونتر تموم میشه. 20 میلیون پوند برای یک فصل قرضی فالکائو خیلی زیاده.
فعلا هم که باشگاه گفته کاستا minor muscular injury داره و معلوم نیست چند وقت مصدومه.
دروگبا که مصدوم نیست ولی نمیشه به عنوان مهاجم فیکس برای مدت طولانی روش حساب کرد، اونم دیگه 36 سالشه و نباید ازش انتظار بالایی داشته باشیم، قطعا سه مهاجم نیاز داره این تیم و بنابراین به جز کاستا و دروگبا، یک مهاجم دیگه هم نیازه که متاسفانه من فکر میکنم قراره تورس دوباره نقش این مهاجم رو داشته باشه.

vahidgame
28-08-2014, 20:27
لیگ قهرمانان قرعه کشی شد و تو گروه آسونی افتادیم
شالکه ، اسپورتینگ لیسبون و سلتیک که شاید تیمای خوب اروپا هستن ولی توی گروه خوبی افتادیم
جالبه که به هیچ کدوم از تیمای قدرتمند سیدهای 2 تا 4 نخوردیم ولی تیمای دیگه انگلیسی توی گروه های نسبتا سختی افتادن به خصوص سیتی

از این گروه که راحت باید صعود کنیم و حالا باید دید توی دورهای بعد به چه تیم هایی می خوریم که با این تیم هایی که وجود دارن یکمی شرایط سخته و از همون اولش باید با قدرت شروع کنیم

Sepehr SS
28-08-2014, 21:03
لیگ قهرمانان قرعه کشی شد و تو گروه آسونی افتادیم
شالکه ، اسپورتینگ لیسبون و سلتیک که شاید تیمای خوب اروپا هستن ولی توی گروه خوبی افتادیم

سلتیک که حذف شده، با ماریبور اسلوونی همگروه شدیم. قرعه خوبیه، امیدوارم تو همون چهار بازی اول تکلیف صعود قطعی بشه تا دو بازی آخر رو بشه استراحت داد به بازیکن های اصلی.

vahidgame
28-08-2014, 21:41
آره درسته
من از یه سایت داشتم زنده می خوندم دقت نکردم نوشته با برنده بازی سلتیک و کلا این اسم تیمه این وسط گم بودش :دی
پس گروه ساده تری هم شد!

توی این دو ماه سپتامبر و اکتبر بازی های نسبتا سختی توی لیگ داریم و از طرفی لیگ قهرمانان هم همزمان با اونا هست و از این لحاظ خوبه که این وسط با این تیما بازی داریم

AVB
29-08-2014, 21:29
شر تورس مثل اینکه کنده شد! :n19:

BREAKING NEWS: Fernando Torres has completed a move to AC Milan. More details to follow

پ.ن: با قرارداد 2 ساله قرضی با آث میلان!

jr07
29-08-2014, 22:17

Sepehr SS
29-08-2014, 22:37
تورس رفت!!!!!!!!!!!!! :8::26::n20: هنوز باورم نمیشه که تورس رفته، خدایا شکرت!!!
الان سریعا باید یک مهاجم سوم هم گرفته بشه که به احتمال زیاد لویک رمی خواهد بود، عالی شد دقیقا همون چیزی که من میخواستم اتفاق افتاد.

vahidgame
30-08-2014, 00:06
به این میگن یه معامله خوب برای دو طرف :دی
از طرفی چلسی دیگه مجبور نیست هفته ای 180 هزار پوند به تورس بده و از طرفی میلان هم در اصل بدون هیچ مبلغی تورس رو می گیره
تورس دو سال از قراردادش باقی مونده که اگه میلان می خواست اونو بخره باید تقریبا 20-25 میلیون پوند به چلسی پرداخت می کرد ولی الان دیگه مبلغی نمیده که این شاید به ظاهر ضرر باشه ولی با این وضع تورس و حقوقی که می گرفت میشه گفت چلسی سود هم کرده
تورس هم الان دیگه انگار فروخته شده و بعد از این دو سال کلا بازیکن آزاده و فکر نکنم چلسی هم دیگه حاضر بشه قراردادش رو تمدید کنه :دی

به هر حال بازیکن خوبی بود و بعضی موقع ها هم شاید به کمک تیم اومد ولی دیگه الان سودی برای تیم نداره و جای بازیکنای دیگه رو تنگ می کرد
فرض بگیریم جای اون مهاجمی هم نگیریم باز بازیکنایی مثل شورله می تونن به عنوان مهاجم نوک بازی کنن و همین طور جا برای یه سری بازیکن آکادمی باز میشه مثل پاتریک بامفرود
هر چند فک کنم اگه این دو سه روز باقی مونده نقل و انتقالات مهاجم نگیریم دیگه حتما توی نقل و انتقالات ژانویه می گیریم

MORINIO
30-08-2014, 00:13
رمی هم اوکی شد . فردا تست پزشکی میده و قرارداد میبنده ( به گزارش دی مارتزیو ژورنالیست معتبر ) :n01:

واقعآ یکی از بهترین پنجره های نقل و انتقالات رو داشتیم امسال :n02:

AVB
30-08-2014, 17:01
واکنش هواداران بعد از رفتن تورس:

++++

هری ردنپ هم تو مصاحبه ی قبل بازی با ساندرلند تایید کردی رمی داره میره چلسی و تو ترکیب نیست.

vahidgame
30-08-2014, 20:11
آقا کی گفته کاستا مصدومه؟! :دی
الان با اورتون بازی کرده و دقیقه یک هم گل زده
دقیقه 3 هم ایوانوویچ باز گل زده تا الان ظرف 5 دقیقه دو گل از این تیم چغر اورتون جلو باشیم! :دی
حیف هیچ شبکه داخلی اونو نشون نمیده و به جاش بایرن و شالکه رو میدن که مراتب از این بازی سطحش پایینتره

جالبه سیتی توی خونه خودش به استوک باخته!
کلا فصل جالبیه و همه چی برای قهرمانی مهیاست

jb.NY
30-08-2014, 20:23
آقا کی گفته کاستا مصدومه؟! :دی
الان با اورتون بازی کرده و دقیقه یک هم گل زده

منم تعجب کردم، ده دقیقه از بازی گذشته اومدم دیدم کاستا هست گل هم زده:n04: یعنی خبر خوشتر از این نمیشد:n20:

brad pitt
30-08-2014, 21:41
کاستا واقعن فینیشره عالی ای هست
مثه دروگبای سابق

تیم امسال تمام شرایط برای قهرمانی داره
چون تقریبن در تمام پستها شاید بشه گفت بهترینای دنیا رو داریم

MORINIO
30-08-2014, 21:57
اورتون 3-6 چلسی

بله ! درست نتیجه رو خوندید :n04:

چه بازی ای بود خدااااااااا یعنی همه چی داشت این بازی ... اگه بهترین بازی ای نباشه که تو عمرم دیدم یکی از سه تای برتر بود بدون شک

تبریک :n02:

AVB
30-08-2014, 22:07
برد خوبی بود ولی کلی هم حرص خوردیم!
کلاً این هفته هفته ی خوبی بود هم تورس رفت هم یه مهاجم گرفتیم هم جفت منچسترها امتیاز از دست دادن.

mohammad varaste
30-08-2014, 22:10
عجب بازی بود از اون بازی هاست که باید شب بشینم نیمه دومشو دانلود کنم بذارم هروقت اعصابم خورد بود بشینم نگاش کنم:n02:

jb.NY
30-08-2014, 22:13
عجب بازی وحشتناکی،پشت سر هم صدای شور و شادی بلند میشد:n02: واقعا خوشحالم لیگو اینقدر خوب داریم شروع میکنیم، خسته نباشن بچه ها که گل کاشتن این بازی

stealer
30-08-2014, 22:21
عجب بازی بود خداوکیلی:دی
بازنده اصلی صدا و سیما ایران بود که بازی کسل اور بایرن رو پخش کرد:n21:
به زور بازی رو انلاین دیدم واقعا یکی از بهترین بازیای این چند ساله بود به نظرم
تغریبا روی هیچ کدوم از گل ها دروازه بان ها کاری نمیتونستن انجام بدن
اولای نیمه اول هم دروازه بانشون باید اخراج میشد که داور صحنه رو ندید!!
در کل به امید تداوم پیروزی ها و گرفتن سه گانه تاریخی:n12:

nini bad
30-08-2014, 22:32
رودهام حال اومد بازی خیلی زیبایی بود امیدوارم این برد های پرگل تداوم داشته باشه ... شبکه FOX ُSPORT بازی را پخش میکرد.

MORINIO
31-08-2014, 00:27
یه خبر مهم دقایقی پیش منتشر شد و اون اینکه آرسنال هم خواهان به خدمت گیری لویک رمی شده و حاضره رقم فسخ قراردادشو بپردازه ( درست مثل چلسی )

الان انتخاب با خودِ رمی هست که از بین چلسی و آرسنال یکی رو انتخاب کنه

حالا اگه رمی نیومد به نظرتون بریم سراغ کی ؟

Sepehr SS
31-08-2014, 08:45
یه خبر مهم دقایقی پیش منتشر شد و اون اینکه آرسنال هم خواهان به خدمت گیری لویک رمی شده و حاضره رقم فسخ قراردادشو بپردازه ( درست مثل چلسی )

الان انتخاب با خودِ رمی هست که از بین چلسی و آرسنال یکی رو انتخاب کنه

حالا اگه رمی نیومد به نظرتون بریم سراغ کی ؟
امیدوارم رمی بیاد چلسی وگرنه پیدا کردن و خرید یه مهاجم خوب که حاضر باشه رو نیمکت بشینه، کمی سخته تو این فرصت کم. ویلفرد بونی بهترین گزینست اگه رمی نشه. البته فکر کنم رمی به چلسی بیاد، آرسنال در حدی نیست که با چلسی سر خرید بازیکن رقابت کنه.

MORINIO
31-08-2014, 19:48
لویک رمی با مبلغ حدود 10.5 میلیون پوند رسمآ به چلسی پیوست. (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

AVB
31-08-2014, 19:48
:7: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
31-08-2014, 19:50
خب داشتم نگران می شدم و یه سایت خیلی جدی می گفت که می تونه رمی به آرسنال بره!
ولی دیگه رسما رمی رو با قرارداد 4 ساله با مبلغ 8.5 میلیون پوند گرفتیم

Official: Remy signs for Chelsea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این تیم دیدن داره! :دی
در جاهای سخت فصل این بازیکنای روی نیمکت خیلی به کمک تیم میان...

+

احتمال داره چک هم توی این ساعات آخر نقل و انقالات به طور قرضی به psg بره

S0R3N4
31-08-2014, 20:24
اول اینکه باید این برد دلنشین رو به همه ی دوست داران شیرهای لندنی تبریک بگم...

اما نظرم در مورد بازی...
بازی با اورتون هم جای خوشنودی داره؛هم جای نگرانی؛
هر چقدر در کارهای حجومی خوب و قدرتمند ظاهر شدیم؛در کارهای تدافعی بسیار ضعیف و متزلزل...
کورتوا هم اصلا نمایش خوب و مطمئنی نداشت و همچنان من به پیتر چک اعتقاد بیشتری دارم...
و البته یه نکته باعث افسوس من شد؛اونم این بود که ساموئل اتوو شدیدا حیف شد که فروخته شد! :n03: دیدین که در دقایقی که در زمین بود چقدر عالی ظاهر شد جلوی ما...واقعا چند برابر دیده دروگبا آماده تره... :n29:
امیدوارم در بازی های بعدی در کارای دفاعی بهتر ظاهر شیم و البته همین قدر خطرناک در کارای تهاجمی باشیم...

vahidgame
31-08-2014, 22:13
هایلایت بازی با اورتون رو دیدم فقط هایلایت بازی 10 دقیقه بود! :دی
واقعا بازی بازیکنا لذت بردم به خصوص از کاستا که نشون داد چه مهاجم گلزنیه و چه قشنگ میشه با یه پاس توی عمق اونو صاحب موقعیت کرد و دیگه در اون وضعیت میشه اطمینان داشت که کاستا کارشو درست انجام میده
با این وضعی که داره پیش میره اگه کاستا در طول فصل زیاد مصدوم نشه نامزد اول آقای گلی این فصل لیگ برتره
همون طور که قبلا گفته بودم ممکنه بعضی بازی ها در کنار ماتیچ یه هافبک دفاعی مثل رمیرز یا میکل بازی کنن و فابرگاس هم یه خط جلوتر به عنوان شماره 10 یعنی پشت مهاجم بازی کنه که توی بازی اورتون دقیقا همچین چیزی استفاده شد و اتفاقا خوب هم جواب داد و در ادامه بازی های سخت احتمالا باید انتظار این ترکیب رو داشته باشیم که اینجوری نیست که ترکیب دفاعی باشه و اتفاقا خیلی خوبه

به طور خلاصه توی هر بازی به طور ساده میشه حداقل یه گل زد یعنی کافیه فقط فابرگاس یه پاس طلایی بده و کاستا تک به تک بشه دیگه تموم :دی

+

بعضی جاها دیدم مبلغ قرارداد رمی رو 10.5 میلیون پوند زدن
حالا با این خریدهای تابستانی چلسی شاید بعضی ها بگن چلسی خیلی خرج کرده ولی جالبه بدونید چلسی تنها 100.000 پوند خرج کرده!
خودتون بازیکنایی که بابتشون پول دادیم یا پول گرفتیم رو حساب کنیم همچین مبلغی بدست میاد:

ورودی ها :
کاستا : 32 میلیون
فابرگاس : 27 میلیون
فیلیپه لوئیز : 15.8 میلیون
رمی : 10.5 میلیون

خروجی ها:
لوئیز : 50 میلیون
لوکاکو : 28 میلیون
دمبابا : 4.7 میلیون
فن آنهولت : 1.5 میلیون
ساویل : 1 میلیون

در نظر بگیرید در اصل تورس هم می خواست فروخته بشه و اگه مبلغی بابتش دریافت می کردیم دیگه میشد حدودا یه 15-20 میلیون پوندی سود
یعنی تیم نسبت به سال قبل تقویت شده و این وسط پول خاصی هم خرج نشده و در حد یه هفته حقوق جناب تورس هم نبود و این وسط جا داره از جناب لوئیز هم تشکر کنیم که نقش بسزایی در به وجود اومدن این آمارها داشت :n09:

Reza31001
01-09-2014, 12:38
الان که می بینم خروج لوکاکو کار عاقلانه ای بود
کاری به کم فروغیش در این 3 بازی ندارم ولی اگه میبود بازم هم نیمکت نشین کاستا میشد که با روحیه ای که داره هماهنگ نیست و ممکن بود به ضرر تیم باشه

ولی هنوز از رفتن استوریچ ناراحتم

به هر حال مورینیو نشون داد کارش رو بلده و درسی که خودِ من یاد گرفتم این بود که واقعا فوتبال واقعی با بازیهای کامپیوتری متفاوته
مورینیو تیمی رو گرفت که بدجوری مشکل بازیکن داشت و ظرف دو سال ترمیمش کرد به این موضوع باید اضافه کنیم که لازم بود تیم هم با سرمربی جدید و تفکرات جدید آداپته می شد
در واقع اینکه اول تابستون مربی جدید بیاد و تیم نصفه نیمه ای رو تحویل بگیره و آخر تابستون تیم کامل و یک دستی رو در کلاس اول جهانی تحویل بده عملا شدنی نیست

نمونه مشابهش فن خال و منچستر هست که مطمئنا به زمان بیشتری نیاز داره تا بتونه تیمش رو به یکدستی منچسترِ قدیم برسونه
مواردی هم که گفتم بر اساس نتیجه ای که تیم ها میگیرن نیست بلکه سبک بازی خود تیم نشون میده که تیم سر حال هست یا نه

jb.NY
01-09-2014, 14:25
الان که می بینم خروج لوکاکو کار عاقلانه ای بود
کاری به کم فروغیش در این 3 بازی ندارم ولی اگه میبود بازم هم نیمکت نشین کاستا میشد که با روحیه ای که داره هماهنگ نیست و ممکن بود به ضرر تیم باشه

ولی هنوز از رفتن استوریچ ناراحتم

به هر حال مورینیو نشون داد کارش رو بلده و درسی که خودِ من یاد گرفتم این بود که واقعا فوتبال واقعی با بازیهای کامپیوتری متفاوته
مورینیو تیمی رو گرفت که بدجوری مشکل بازیکن داشت و ظرف دو سال ترمیمش کرد به این موضوع باید اضافه کنیم که لازم بود تیم هم با سرمربی جدید و تفکرات جدید آداپته می شد
در واقع اینکه اول تابستون مربی جدید بیاد و تیم نصفه نیمه ای رو تحویل بگیره و آخر تابستون تیم کامل و یک دستی رو در کلاس اول جهانی تحویل بده عملا شدنی نیست

نمونه مشابهش فن خال و منچستر هست که مطمئنا به زمان بیشتری نیاز داره تا بتونه تیمش رو به یکدستی منچسترِ قدیم برسونه
مواردی هم که گفتم بر اساس نتیجه ای که تیم ها میگیرن نیست بلکه سبک بازی خود تیم نشون میده که تیم سر حال هست یا نه

البته خود همین مورینیو سال 2004 اومد و همون سال و سال بعدش ما رو قهرمان کرد، پس بعید هم نیست که اولین سال حضور یک مربی شاهد قهرمانی تیم باشیم. مخصوصا اگه مربی خاص باشه:n12:

S0R3N4
04-09-2014, 11:17
بررسي عملکرد چلسي در نقل و انتقالات

پس از اتمام نقل و انتقالات در نيمه‌شب ديشب، مروري خواهيم کرد به مهمترين اقداماتي که تيم چلسي در بازار نقل و انتقالات تابستان 2014 انجام داده است.

به گزارش "ورزش سه"، انتقال دیرهنگام لوئیک رمی برای جایگزینی فرناندو تورس ـ که به صورت قرضی به میلان پیوسته بود ـ آخرین حرکت چلسی در بازار نقل و انتقالات بود. اما سایر قراردادهای جدید این تیم مدت‌ها قبل از شروع فصل بسته شدند؛ سسک فابرگاس، دیگو کاستا، فیلیپه لوییس و دیدیه دروگبا همگی در ابتدای تابستان به تیم ملحق شده بودند.

خروجی‌های این تیم نیز کم‌تعداد نبودند. فرانک لمپارد و اشلی کول پس از سال‌ها با هواداران خداحافظی کردند؛ دمبا با، ساموئل اتوئو و روملو لوکاکو سه مهاجم تیم از تیم جدا شدند و مدافع وسط برزیلی تیم داوید لوییز نیز با انتقالی ۵۰ میلیون پوندی راهی پاری سن ژرمن شد. چلسی همچنین حدود ۱۵ بازیکن را نیز به صورت قرضی به تیم‌های دیگر واگذار کرد.

S0R3N4
04-09-2014, 22:01
دوستان
من شناختی روی این خرید آخریمون یعنی "رمی" ندارم به اون صورت؛یه توضیح مختصر میدین که مورینیوی روی چه حسابی ایشون رو گرفته؟
به نظرتون حفظ ساموئل اتو'و از خرید رمی و دروگبا (که اصلا آماده نیس) بهتر نبود؟!! :n27:

Reza31001
04-09-2014, 22:13
دکتر بی خیال اتوئو شو که من بهش حساسیت دارم :n02:

جدا از شوخی یه دلیلش اینه که مورینیو از کسی خوشش نیاد می فرستش پی کارش شما که خیلی بیشتر با کارهای مو آشنایی

رمی سال پیش عملکرد خیلی خوبی داشت وگلهای زیادی زد و فکر میکنم باعث شد که در تیم فرانسه هم بازی کنه
با این حال منم مثل شما به خریدش یکم بدبینم چون تفاوت زیادی بین اون و با نمی بینم و حتی به نظرم با بهتر بود

Sara
05-09-2014, 20:35
A statement from the Spanish Football Federation said: "Diego Costa is not available for selection because of an injury to the hamstring muscle in his left thigh. All imaging tests will be sent to Chelsea."

بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد مصدومیت دیگو کاستا: "دیگو کاستا به دلیل مصدومیت همسترینگ در عضله ران چپ در دسترس نیست. تمام آزمایش های اسکن به چلسی ارسال خواهد شد."

S0R3N4
06-09-2014, 22:00
دکتر بی خیال اتوئو شو که من بهش حساسیت دارم

جدا از شوخی یه دلیلش اینه که مورینیو از کسی خوشش نیاد می فرستش پی کارش شما که خیلی بیشتر با کارهای مو آشنایی

رمی سال پیش عملکرد خیلی خوبی داشت وگلهای زیادی زد و فکر میکنم باعث شد که در تیم فرانسه هم بازی کنه
با این حال منم مثل شما به خریدش یکم بدبینم چون تفاوت زیادی بین اون و با نمی بینم و حتی به نظرم با بهتر بود

مورینیو که از کسی خوشش نیاد اصلا نمیخردش!! اونم 2 بار !!! یه بار تو اینتر !! که بدون شک یکی از اصلی ترین ارکان قهرمانیه اینتر میلان در چمپیونزلیگ بود و کسب 3 گانه ی تاریخیه مورینیو ! خداییش فوق العاده بودش ساموئل !
دوباره هم توی چلسی آوردش ! که خداییش هم در هر بازی که بود خوب و مفید بود ! اگه ما تو چمپیونزلیگ هم میتونستیم ازش استفاده کنیم مطمئنم خیلی پارسال به کارمون میومد؛
در بدترین شرایطش بازم هم از این دروگبایی که دارم میبینم امسال بهتره...
حیف شد خلاصه به نظر من از دست دادیمش؛مخصوصا اینکه به جز اینکه یه فوروارد تمام عیار بود ؛ در پست های دیگه هم مورینیو میتونست ازش بازی بگیره؛مثلا تو بازی تاریخیه اینتر - بارسا یادت نیست از ساموئل اتوو تو دفاع چپ استفاده کرد مورینیو و چقدر فوق العاده هم جواب داد ؟!!!
من که یکی از محبوب ترین بازیکنام بود این ساموئل...
جنازه اش رو هم ترجیح میدادم نگه داره مورینیو تا اینکه بره از تیم :n03:
بدون شک اگه امسال دروگبا رو نمیخرید مورینیو؛ساموئل اتوو رو نمیفروخت؛ولی خرید دروگبا که تا اینجا متاسفانه خوب از آب در نیومده! امیدوارم در ادامه ی فصل زیر نظر بهترین مربی دنیا ، بتونه به اون آمادگیه افسانه ایش نزدیک بشه مجددا ...

بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد مصدومیت دیگو کاستا: "دیگو کاستا به دلیل مصدومیت همسترینگ در عضله ران چپ در دسترس نیست. تمام آزمایش های اسکن به چلسی ارسال خواهد شد."

وااااااااااااااای .... ربکا !! خبر از این بدتر امکان نداشت !!! :n03:
هر سری تیم تو اوجه؛این بازی های ملی باید خراب کنن همه چیو !!!
حالا تا کی دیگو کاستا باید به دور از تمرینات بمونه؟!!
واقعا اگه ذره ای طولانی بشه ، فاجعه است !
هم کاستا شدیدا زیر نظر مورینیو آماده شده ؛ اما تیم و هم مورینیو حساب ویژه ای روش باز میکنه ....
لعنت به بازی های ملی که همیشه باعث صدمه دیدن تیم های مورینیو شدن ! (قطعا ترافیک مصدومات رئال مادرید رو یادتونه زمانه مورینیو) !
حالا دوباره این جا هم شروع شده این مصدومیت های شوم !!

امیدوارم هر چه زودتر برگرده به تمرینات...

Reza31001
06-09-2014, 22:30
خوب انتخاب بین دروگبا و اتوئو بود که معلومه بود نتیجش چی میشه

نکته دیگه وجود موجودی به نام تورس بود که باز خودش به صورت زیرپوستی روی خروج با و اتوئو و حتی لوکاکو تاثیرگذار بود
کلا این بشر انگلی بود برای تیم
خودش خوب نبود بماند، جای بقیه رو تنگ کرده بود و به خاطر پولی که بابتش خرج شده بود نمیش راحت بفرستیمش بره

واقعا راحت شدیم

vahidgame
06-09-2014, 22:35
در مورد رمی به نظر من مهاجم خیلی خوبیه و فصل قبل جزو مهاجمای برتر لیگ برتر بودش
به نظر من نسبت به دمبابا یکمی بهتره به خصوص به خاطر سرعت و تکنیک خوبش و همین طور اینکه علاقه زیادی به شوت های از راه دور داره و گل های قشنگی هم می زنه
توی همین بازی آخر فرانسه که اسپانیا رو یک بر صفر شکست دادن تک گل فرانسه رو همین رمی زد

کلا فصل قبل رو مقایسه کنیم با این فصل سه مهاجم داشتیم یعنی تورس ، اتوئو ، دمبابا حالا سه مهاجم دیگه داریم کاستا ، رمی ، دروگبا که به مراتب شرایط خیلی بهتره

مورینیو که از کسی خوشش نیاد اصلا نمیخردش!! اونم 2 بار !!! یه بار تو اینتر !! که بدون شک یکی از اصلی ترین ارکان قهرمانیه اینتر میلان در چمپیونزلیگ بود و کسب 3 گانه ی تاریخیه مورینیو ! خداییش فوق العاده بودش ساموئل !
دوباره هم توی چلسی آوردش ! که خداییش هم در هر بازی که بود خوب و مفید بود ! اگه ما تو چمپیونزلیگ هم میتونستیم ازش استفاده کنیم مطمئنم خیلی پارسال به کارمون میومد؛
در بدترین شرایطش بازم هم از این دروگبایی که دارم میبینم امسال بهتره...
حیف شد خلاصه به نظر من از دست دادیمش؛مخصوصا اینکه به جز اینکه یه فوروارد تمام عیار بود ؛ در پست های دیگه هم مورینیو میتونست ازش بازی بگیره؛مثلا تو بازی تاریخیه اینتر - بارسا یادت نیست از ساموئل اتوو تو دفاع چپ استفاده کرد مورینیو و چقدر فوق العاده هم جواب داد ؟!!!
من که یکی از محبوب ترین بازیکنام بود این ساموئل...
جنازه اش رو هم ترجیح میدادم نگه داره مورینیو تا اینکه بره از تیم :n03:
بدون شک اگه امسال دروگبا رو نمیخرید مورینیو؛ساموئل اتوو رو نمیفروخت؛ولی خرید دروگبا که تا اینجا متاسفانه خوب از آب در نیومده! امیدوارم در ادامه ی فصل زیر نظر بهترین مربی دنیا ، بتونه به اون آمادگیه افسانه ایش نزدیک بشه مجددا ...

شما باید اینو هم در نظر بگیری که همه بازیکنای بزرگ یه روزی تموم میشن
درسته این بازیکنای بزرگ یه گذشته خیلی عالی داشتن ولی باید واقعیت رو بپذیریم اون اتوئو چند سال پیش توی اوج بارسلونا و اینتر کجا این اتوئو کجا !

دروگبا هم همین شرایط رو داره و دیگه توی 36 سالگی شاید نتونه مثل ده سال پیشش توی چلسی باشه ولی حداقل از جنس چلسیه و در زمینه روحی هم به تیم کمک می کنه
از نظر فنی هم شاید در مقاطعی از فصل کمک کنه ولی من حتی دروگبا رو نیمکت ترجیج میدم به بازیکنی مثل اتوئو و کلا رفتن اون درست بودش...

S0R3N4
11-09-2014, 12:10
دروگبا هم همین شرایط رو داره و دیگه توی 36 سالگی شاید نتونه مثل ده سال پیشش توی چلسی باشه ولی حداقل از جنس چلسیه و در زمینه روحی هم به تیم کمک می کنه
از نظر فنی هم شاید در مقاطعی از فصل کمک کنه ولی من حتی دروگبا رو نیمکت ترجیج میدم به بازیکنی مثل اتوئو و کلا رفتن اون درست بودش...

همین ساموئل اتوو که میگی تموم شده؛پارسال مگه تو بازی هایی که بود بد بازی کرد؟خداییش گل های اتوو کم به دردمون خورد؟
باز به نظرم بین ساموئل اتووی تموم شده و دیده دروگبای تموم شده؛ساموئل وضعیت خیلی بهتری داشت به مراتب!
اگه بحث از جنس چلسی بودن باشه خب،نباید به هیچ وجه لمپارد رو از دست میدادیم!!!!!درسته؟!
پس باید به این فکر کنیم که کدوم یکی بیشتر میتونست به کارمون بیاد که توانایی های ساموئل اتوو به نظرم بین دروگبا و اتوو؛ساموئل اتوو انتخاب بهتری میتونست باشه...

حالا جدا از این بحث ها من به انتخاب های مورینیو و تصمیم هاش هیچ شکی ندارم؛و ثابت شده به همه که بهترین تصمیم ها رو میتونه بگیره این بشر...
پس امیدوارم دروگبا به زودی به دوران آمادگیش برگرده و بتونه به تیم کمک کنه...

دوستان؛کسی از وضعیت کاستا خبر نداره؟مصدومیتش جدی بود؟میتونه به زودی بازی کنه یا نه؟
و اینکه وضعیت پیتر چک چه جوریاست در حال حاضر؟

brad pitt
11-09-2014, 13:58
سلام

قضیه ی کریس رونالدو که قراره با 60 میلیون پوند بیاد چلسی چیه ؟

اگر بیاد که محشر میشه تیم

jb.NY
11-09-2014, 14:40
اگه رونالدو هم بخواد بیاد چلسی و بگه من همیشه منچستری هستم بهتره اصلا نیاد، مثل فاب که اومده چلسی بعد اعلام میکنه من همیشه توپچی میمونم!
درسته همش حرفه، ولی از لحاظ روانی رو طرفدارا تاثیر میذاره، آدمو به خودشون مشکوک میکنن که آیا مقابل آرسنال هم همیقدر که الان خوب بازی میکنه خوب بازی خواهد کرد یا نه؟
بعضی وقتا بعضی از این بازیکنا یه حرفایی میزنن که آدم میمونه...

stealer
11-09-2014, 15:17
اگه رونالدو هم بخواد بیاد چلسی و بگه من همیشه منچستری هستم بهتره اصلا نیاد، مثل فاب که اومده چلسی بعد اعلام میکنه من همیشه توپچی میمونم!
درسته همش حرفه، ولی از لحاظ روانی رو طرفدارا تاثیر میذاره، آدمو به خودشون مشکوک میکنن که آیا مقابل آرسنال هم همیقدر که الان خوب بازی میکنه خوب بازی خواهد کرد یا نه؟
بعضی وقتا بعضی از این بازیکنا یه حرفایی میزنن که آدم میمونه...
البته فاب هم بیشتر به خاطر رفع کدورت بین خودشو توپچی ها اینو گفته چونواقعا الان ازش متنفرن!!
اگه میخواست میتونست خیلی راحت بره ارسنال و پیشنهاد هم داشت
خبر رونالدو هم احتمالش 1 درصد هم نیست چون اولا رئال اونو نمیفروشه دوما خودشم بارها گفته اگه بخاد از رئال بره مستقیما میره منچستر
با همین بازیکنا هم سه گانه رو میگیریم:n12:

Abdolreza2012
11-09-2014, 20:58
سلام

رونالدو با رئال 4 سال دیگه قرار داد داره ، قیمت فسخ قراردادش هم چیزی هست که :n02: هیچ تیمی توان پرداختشو نداره
چند روز پیش هم یه روزنامه نوشته بود ، رئال میخواد هازارد رو جایگزین رونالدو بکنه
سایت ها و روزنامه ها برای افزایش بازدید و افزایش فروش خیلی چیزیا مینویسن

albertxx
11-09-2014, 21:15
سلام

خدا وکیلی خودت خندت نمیگیره ؟؟:n02:

رونالدو 60 میلیون ؟؟
اونم کی !!
پرز ؟؟؟؟؟؟؟

MORINIO
11-09-2014, 23:36
این شایعات مضحک ارزش بحث کردن نداره

نه رونالدو بازیکنیه که بیاد چلسی ( اونم تو ژانویه ) نه چلسی دیگه قراره از این ولخرجی ها بکنه ( حتی در صورت داشتن توانش )

stealer
12-09-2014, 17:41
کاستا و مورينيو، بازيکن و مربي برتر ماه اوت
مهاجم برزيلي و تازه‌وارد چلسي و سرمربي آن به عنوان برترين‌هاي ليگ انگليس در ماه اوت برگزيده شدند.

دیگو کاستا که تابستان سال جاری از تیم اتلتیکومادرید اسپانیا جذب استمفوردبریجی‌ها شد، از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به خاطر بیشترین تعداد گل در این ماه به عنوان بازیکن برتر انتخاب شد.

به گزارش فارس، وی در ماه اوت توانست 4 گل در 3 بازی برای آبی‌پوشان تحت امر «ژوزه مورینیو» به ثمر برساند. همچنین مربی پرتغالی‌اش که به آقای خاص معروف است، عنوان مربی برتر ماه را از آن خود

MORINIO
12-09-2014, 18:17
البته مربی ماه مورینیو نشده و Monk سرمربی سوانسی به این عنوان دست یافته .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?oh=f573cd79c49664f71dee884c50dd780b&oe=54D0B235&__gda__=1419603085_8bf820fe85cd656735ed13aa2f731e0 3

ضمن اینکه پتر چک هم دستکش طلایی فصل پیش لیگ برتر رو دریافت کرد. این واسه سومین باره که چک این جایزه رو میبره

Sepehr SS
12-09-2014, 20:20
سلام

این قضیه رونالدو که فعلا شایعه ای بیش نیست ولی مسئله اینه که ادن آزارد دو سال دیگه بیشتر با چلسی قرارداد نداره و اگه تا تابستون دیگه تمدید نکنه، احتمال فروشش کم نیست و گفته میشه همین رئال هم میخواد جایگزین رونالدو بکنه آزاردو. از اونجایی که پول خیلی خوبی هم رئال به چلسی میده بابت آزارد مثل گرت بیل، به نظر من فروش خوبی هم میتونه باشه و با پول فروشش میشه مارکو رویس و پوگبا رو خرید. کریستیانو رونالدو سال دیگه 31 ساله میشه و به نظر من که همین 60 میلیون هم خیلی زیاده براش، الان هم مصدومیت هاش مزمن شده و الان چند ماهه که یک بازی رو بی مصدومیت بازی نکرده و به احتمال خیلی زیاد برمیگرده منچستریونایتد.

VBYOFSKI
12-09-2014, 20:35
البته فاب هم بیشتر به خاطر رفع کدورت بین خودشو توپچی ها اینو گفته چونواقعا الان ازش متنفرن!!
اگه میخواست میتونست خیلی راحت بره ارسنال و پیشنهاد هم داشت
خبر رونالدو هم احتمالش 1 درصد هم نیست چون اولا رئال اونو نمیفروشه دوما خودشم بارها گفته اگه بخاد از رئال بره مستقیما میره منچستر
با همین بازیکنا هم سه گانه رو میگیریم

آرسنال هیچوقت برای فابرگاس پیشنهادی ارسال نکرد.
ونگر هم بعد از انتقال فابرگاس گفت که با بودن اوزیل نیازی به فابرگاس نداشتیم.

MORINIO
12-09-2014, 22:17
این قضیه رونالدو که فعلا شایعه ای بیش نیست ولی مسئله اینه که ادن آزارد دو سال دیگه بیشتر با چلسی قرارداد نداره و اگه تا تابستون دیگه تمدید نکنه، احتمال فروشش کم نیست و گفته میشه همین رئال هم میخواد جایگزین رونالدو بکنه آزاردو.

هازارد تا 2017 قرارداد داره ولی صحبت از تمدید قراردادش هست که حقوقش رو افزایش بدن و موندنی بشه برای چند فصل دیگه .. هرچند که رئال بازیکنی رو بخواد کاریش نمیشه کرد

+

نمیدونم تو این تاپیک ذکر شد یا نه ولی تیبو کورتوآ قراردادش رو تمدید کرد تا سال 2019

Sepehr SS
12-09-2014, 23:14
هازارد تا 2017 قرارداد داره ولی صحبت از تمدید قراردادش هست که حقوقش رو افزایش بدن و موندنی بشه برای چند فصل دیگه .. هرچند که رئال بازیکنی رو بخواد کاریش نمیشه کرد

از تابستون دیگه تا 2017 میشه دو سال قرارداد دیگه چون توی ژانویه، این نقل و انتقالات بزرگ انجام نمیشه. به نظر من که اگه رئال، صد میلیون پوند برای آزارد پیشنهاد بده خیلی خوبه، با اون پول میشه پوگبا و هوملس یا رویس رو گرفت. ضمنا تورگان آزارد هم بازیکن خوبیه و میتونه بیاد به تیم اصلی. واقعا آبرامویچ تو این تیم عالی کار کرده و کلی بازیکن جوون داره چلسی که تا چندین سال آینده این تیم رو تضمین کرده و مثل مالکین منچستر سیتی و PSG نبوده که الکی پول خرج کنه.

stealer
12-09-2014, 23:38
از تابستون دیگه تا 2017 میشه دو سال قرارداد دیگه چون توی ژانویه، این نقل و انتقالات بزرگ انجام نمیشه. به نظر من که اگه رئال، صد میلیون پوند برای آزارد پیشنهاد بده خیلی خوبه، با اون پول میشه پوگبا و هوملس یا رویس رو گرفت. ضمنا تورگان آزارد هم بازیکن خوبیه و میتونه بیاد به تیم اصلی. واقعا آبرامویچ تو این تیم عالی کار کرده و کلی بازیکن جوون داره چلسی که تا چندین سال آینده این تیم رو تضمین کرده و مثل مالکین منچستر سیتی و PSG نبوده که الکی پول خرج کنه.
الان به نظر من نسبت به سنش ازارد بهترین گزینه هست واسه چلسی
باید هر طور شده قراردادشو تمدید کنن چون واقعا بهتر از این بازیکن پیدا نمیکنن

Reza31001
13-09-2014, 18:53
الان من سوالی که برام پیش اومده اینه که کاستا فازش چیه کلا؟! :n02:
نمیگه دستهای پشت پرده چشمش کنن؟
یکی نیست بهش بگه ما هر بازی یدونه هم بزنه راضی ایم؟
آیا دلش به حال تورس نمیسوزه؟
نه واقعا منظورش چیه؟:n09:

vahidgame
13-09-2014, 19:24
منم موافقم این کاستا دیگه شورشو دراورده یعنی به این تیم های مقابل هم باید رحم کرد از یه گل شروع کرد بازی قبل شد دو گل این بازی شد سه گل دیگه همین جوری می خواد ادامه پیدا کنه :دی
حالا جالبه هر بازی می شنویم که قبل بازی مصدومه ولی آخرش میاد اینجوری گل می زنه :دی

من که بازیو ندیدم ولی یه برد شیرین 4 بر 2 مقابل سوانسی بدست اوردیم
به غیر از هتریک کاستا جالبه یار تعویضی اون یعنی لوک رمی دقیقه 72 به جای کاستا اومده بعد دقیقه 81 گل چهارم چلسی رو زده!
نکته جالبه اینه که فابرگاس بازم نشون داد توی پاس گل دادن استاده و این بازی هم ظاهرا دو تا پاس گل داده
یعنی دیگه چیزی نمیشه گفت در وصف این خریدها ! :دی

stealer
13-09-2014, 19:25
خداییش عجب بازی میکنه چلسی امسال
همه بازیا پر گل و دیدنی
کاستا هم انگار هر بار که میگن مصدومه بهتر بازی میکنه:دی
این تیم هیچ کم و کاستی نداره و هیچ تیمی جلودارش نیست:n12:

mojtabaivi
13-09-2014, 19:28
یا خدا این کاستا چه میکنه!!!!! :n04:

jb.NY
13-09-2014, 19:28
بابا یکی بگیره این کاستا رو:n02: الان موندم این بشر مصدومه یا نه،اگه مصدوم نیست چرا از تیم ملی حذف شد، اگه مصدومه چرا میاد هتریک میکنه؟ (:n20:)
دم بچه ها گرم، ما که مثل همیشه متنی پیگیر کاراشون بودیم،آمار و نتیجه هم که داره داد میزنه بچه ها خوب کار کردن، امیدوارم همین روال ادامه داشته باشه تا ته فصل :n12:

brad pitt
13-09-2014, 19:50
اینم از سوانسی که جدیدن شاخ شده بود

هر چی این کاستا گل میزنه یاد تورس میوفتم که چه پولای مفتی دادن این بازیکن

تیم امسال عالیه

shakerifar
13-09-2014, 19:57
یه چیزی که در مورد چلسی امسال جالبه اینه که اصلا بی خیال نمی شن یعنی وقتی بازی 3-1 بود هم عقب نکشیدن
و گل چهارمو هم زدن ولی خب یکم خط دفاع اسیب پذیرتر می شه با این تفکر
ولی در کل این بهترین چلسی چند سال اخیره و مدعی اول قهرمانی

MORINIO
13-09-2014, 20:01
خب اینم از سوانسی که شاخ شده بود :n02:

تا دقیقه 25 اینا اصلآ خوب نبودیم بعدش هر چی گذشت بهتر شدیم .. هازارد فوق العاده بازی کرد . سسک و اسکار و رامیرس ( که نیمه دوم جای شورله اومد ) هم عالی بودن ... در مورد کوستا هم حرفی ندارم :n02:

تنها نگرانی وضعیت دفاعی تیم هستش . گل اول رو روی توپی که ماتیچ در وسط زمین لو داد و اشتباه جی تی خوردیم . گل دوم هم روی یه پاس تو عمق همه جا موندن و شلوی تک به تک شد

واسه بازی هفته بعد با سیتی باید روی دفاع بیشتر کار کنیم

AVB
13-09-2014, 20:09
حالا آدم میفهمه فرق مهاجم با مهاجم چیه!

ببینید فصل قبل ما از دست اون تورس #!@#! چی کشیدیم! اگه یه مهاجم درست داشتیم حتماً قهرمان میشدیم.

4 تا بازی 7 تا گل! رکورد لیگ برتره تا الان! تورس تا یه نیم فصل هم به این تعداد نمیرسید! :|

هازارد هم عالی بود تو این بازی فقط گل نزد:n03:

puya2010
13-09-2014, 20:14
بازی رو تلویزیون نشون داد؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Reza31001
13-09-2014, 20:37
بازی رو تلویزیون نشون داد؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هِی هِی
نشنوم از این حرفا بزنی:n24:

مگه نمیدونستی بارسا امشب بازی داشته؟
حالا تیم اول و دوم لیگ جزیره (که دست برقضا این فصل بازیهای چلسی هم یکی از یکی قشنگ تر بوده) بازی داشته باشن مگه مهمه؟
اولیت همیشه ما برای پخش بازیها، بارسلوناس
حریفشم مهم نیس
:n09:

AVB
13-09-2014, 21:01
هِی هِی
نشنوم از این حرفا بزنی:n24:

مگه نمیدونستی بارسا امشب بازی داشته؟
حالا تیم اول و دوم لیگ جزیره (که دست برقضا این فصل بازیهای چلسی هم یکی از یکی قشنگ تر بوده) بازی داشته باشن مگه مهمه؟
اولیت همیشه ما برای پخش بازیها، بارسلوناس
حریفشم مهم نیس
:n09:

هرچی غیر از چلسی! بارسا هم بازی نداشت بازم یه بازی از لیگ دوغوزستان پیدا میکردن پخش می کردن!

S0R3N4
14-09-2014, 14:01
ای جانم...
ای جانم...
چه میکنه این تیم...
چه میکنن این بازیکنا...
چه میکنه این سرمربیه افسانه ای...
امسال شکی ندارم لیگ مال ماست...
از الان باید برنامه ریزی بکنیم واسه دیگر جام ها؛خصوصا چمپیونزلیگ...آخه تیمی رو نمیبینم در لیگ برتر که توان رویارویی با ما رو داشته باشه امسال!

:n12::n12::n12::n12::n12:

S0R3N4
14-09-2014, 14:06
لینک دانلود خلاصه ی بازی :

لینک دانلود ویدوئی از شیطنت مورینیو در بازی با سوانسی! :n08::n08: :

jb.NY
14-09-2014, 14:31
من منتظر بازی 5 اکتبرم با ارسنال، دلم میخواد ببینم نتیجه اون بازی چی میشه، ببینیم تو اون بازی دروگبا قاتل آرسنال رو میفرستن تو زمین یا باز هم کوستا رو میفرستن خون به پا کنه :n02:

stealer
15-09-2014, 19:37
هازارد در آستانه‌ي عقد قرارداد تاريخي با چلسي
اين بازي‌ساز بلژيکي در آستانه‌ي توافق تازه‌اي با چلسي است که قرارداد او را دست‌کم تا 2019 تمديد مي‌کند و او را به پردرآمدترين بازيکن تاريخ باشگاه تبديل خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ادن هازارد در آستانه‌ی توافق بر سر یک قرارداد جدید با چلسی قرار دارد که او را به پردرآمدترین بازیکن چلسی تبدیل خواهد کرد. بنا به گزارش‌ها ارزش قرارداد پیشنهادی به هازارد بیش از ۲۵۰ هزار یورو در هفته به‌اضافه‌ی پاداش‌های مرتبط با عملکرد خواهد بود و به این ترتیب او بالاتر از پردرآمدترین بازیکن فعلی این باشگاه سسک فابرگاس قرار می‌گیرد که ارزش کل پکیج درآمدی او ۲۵۰ هزار یورو در هفته است.

مورینیو در ابتدا این نگرانی را داشت که آیا هازارد اراده‌ی بازی به نفع کلیت تیم را دارد یا خیر، به‌ویژه پس از آن‌که برخی بازیکنان گفته بودند او به اتکای بیش از حد تیم به نیروی خلاقیت خودش انتقاد کرده است. اما سرانجام شیوه‌ی بازی هازارد رضایت او را جلب کرد و حالا در نظر دارد تا نگرانی‌های هواداران را نسبت به وسوسه شدن این بازیکن محبوب به یک انتقال کلان برطرف کند. قرارداد فعلی این بازیکن ۲۳ ساله تا پایان ۲۰۱۷ اعتبار دارد.

بهترین خبر ممکن:n12:

S0R3N4
17-09-2014, 20:04
سلام دوستان
امشب بازیمون با شالکه رو تو تلویزیون ایران پخش میکنن یا باید بازی های کسل کننده ی تیم گواردیولا رو به اجبار ببینیم؟؟

راستی.واسه ماهواره ی هاتبرد کسی فرکانس شبکه ورزش رو داره که باز باشه؟الان اونی که من دارم پولی هست و قفل شده کلا...

سایتی هست که بازی رو بشه باهاش آنلاین دید(البته نه با کلی مکافات؛یه سایت پرسرعت باشه)

مرسی بچه ها...

به امید خون به پا کردن تیم چلسی به هدایت آقای خاص...

vahidgame
17-09-2014, 20:24
با اینکه شالکه تیم خوبیه ولی به نظرم امشب بازی نسبتا ساده ای داریم و این وسط میشه به یه سری بازیکنا هم استراحت داد
بازی یکشنبه توی خونه من سیتی به مراتب بازی مهمتریه که البته خوبه باز اونور من سیتی بازی سختی توی خونه بایرن داره
نباید مغرور شد ولی با این پتانسیلی که داریم مقابل شالکه ای که تازه روی فرم هم نیست نباید به مشکل خاصی بخوریم و کلا در این مقطع که بازی های سختی توی لیگ داریم از ترکیب های مختلف و چرخشی هم باید استفاده کرد

خیلی خوبه که امسال توی لیگ قهرمانان گروهی ساده ای افتادیم و میشه از این فرصت استفاده کرد و توی لیگ بیشتر امتیاز جمع کرد
در کل توی همچین گروهی هر اتفاقی هم بیافته اصلا راه نداره اول نشیم!

به نظرم امشب میشه با همچین ترکیبی بازی کرد

چک
لوئیز - کیهیل - ایوانوویچ - آزپلیکوئتا
ماتیچ - فابرگاس
شورله ------ ویلیان ------ صلاح
کاستا

بعد تازه به فابرگاس و کاستا هم میشه از دقیقه 60 به بعد استراحت داد و به جاشون مثلا رمیرز و رمی بیان که در حال حاضر این دو تا هم خیلی آمادن

امشب بازیمون با شالکه رو تو تلویزیون ایران پخش میکنن یا باید بازی های کسل کننده ی تیم گواردیولا رو به اجبار ببینیم؟؟
قرار بود شبکه ورزش بازی رو بده ولی خب الان دیگه نمیده
چون از طرفی شبکه سه ساعت 11 والیبال ایران رو میده و بازی من سیتی و بایرن رو هم که قرار بود شبکه سه بده همین شبکه ورزش میده
حالا امیدوارم ایران سه بر صفر آلمان رو ببره و بازی زود تموم بشه و یه جوری بشه که شبکه سه بیاد حداقل نیمه دوم بازی چلسی رو بده :دی

jb.NY
17-09-2014, 21:56
دوستان فکر کنم قراره باشگاه به خوزه پیشنهاد قرارداد 10 ساله بده، اگه قبول کنه واقعا خبر خوشحال کننده ایه
من هیچوقت از جنجال و خبر سازی هاش خوشم نیومده، ولی بزرگی خودش و افتخاراتی که واسه باشگاه بدست آورده واقعا آدمو مجذوب خودش میکنه... امیدوارم خبر کذب نباشه! و مو این پیشنهادو قبول کنه، نمیخوام مثل دوره اول حضورش بیاد و چند تا قهرمانی بیاره واسمون بعد از تیم جدا بشه

Chelsea want Mourinho for 10 years ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nini bad
17-09-2014, 22:35
در حال حاضر هیچ شبکه خارجی پیدا نکردم که بازی را پخش کنه بیشتر تمرکز کردن روی بازی بایرن و من سیتی حیف آدم بازی های پرگل و زیبای چلسی را از دست بده...

S0R3N4
18-09-2014, 10:33
دیشب واقعا حقمون برد بود...
فقط کافی بود یکی از اون 10 موقعیتی که از دست دادیم؛سانتیمتری اینورتر بودن تا ما الان برنده ی بازی میبودیم! :n03::n28:
خیلی بدشانس بودیم...
بدشانسیه ما فقط و فقط به موقعیت هایی که از دست دادیم و گل نشدن توپ هامون ختم نشد؛روی تک موقعیتشون با خوش اقبالی هر چه تمام تر به گل رسیدن!دیدین کجا توپ رو از دست دادیم و چند نفر نتونستن جلوی هونتلار هلندی رو بگیرن و توپ رفت تو گلمون؟! :n29::n30:

نمیدونم چرا اینقدر بی رمق و کم انگیزه بازی میکردیم.حسابی تیم حریف رو دست کم گرفته بودیم؛
حالا خوبه این مساوی (تنها بازیه امسال بود که پیروز نشدیم) توی لیگ جزیره اتفاق نیوفتاد و این میتونه یه شوک برای کل تیم باشه تا بازی ها رو کمی جدی تر بگیرن.
حالا فرصت زیاده برای جبران این نتیجه در این گروه لیگ قهرمانان برای چلسی.مطمئن هستم در خونه ی تیم شالکه حسابی از شرمندگیشون در میایم...

عملکرد فابرگاس به جز اون گلی که زدیم(البته در ایجاد اون موقعیت نقش فوق العاده ای داشت) به نظرم مثبت نبود.هم چند موقعیت از دست داد؛هم اینکه رو گلی که خوردیم اون توپ رو لو داد و بقیه نتونستن جبران کنن...
خلاصه پیش میاد دیگه...

همیشه که نباید برد !! :n02:
یه بار هم مساوی واسه تنوع و شوک خوب بود...:n07:

S0R3N4
18-09-2014, 10:48
دوستان فکر کنم قراره باشگاه به خوزه پیشنهاد قرارداد 10 ساله بده، اگه قبول کنه واقعا خبر خوشحال کننده ایه
من هیچوقت از جنجال و خبر سازی هاش خوشم نیومده، ولی بزرگی خودش و افتخاراتی که واسه باشگاه بدست آورده واقعا آدمو مجذوب خودش میکنه... امیدوارم خبر کذب نباشه! و مو این پیشنهادو قبول کنه، نمیخوام مثل دوره اول حضورش بیاد و چند تا قهرمانی بیاره واسمون بعد از تیم جدا بشه

Chelsea want Mourinho for 10 years ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عزیز دل...
جنجال و خبر سازی مورینیو جزو جدا ناپذیری از وجود این مرده...
دیگه خودت میدونی که چه طور رسانه صف میکشن وقتی که آقای خاص کنفرانس مطبوعاتی داره...
حالا گیریم جنجال و خبرسازیش باب دل خیلی ها نباشه...به موفقیت های بی نظیرش که با خودش به یک باشگاه میبره در کوتاه ترین زمان ممکن نمیارزه آیــــا؟!!

منم به عنوان یه هوادار(البته از نوع مورینیویی!) دوست دارم تو چلسی بمونه...
به نظر خودمم میمونه اینجا...
به خاطر اینکه علاقه ی قلبی به لندن و تیم چلسی داره...و این ریسک بزرگ رو قبول کرده که دوباره برگرده به تیم سابقش که با اون افتخارات خارق العاده ای به دست آورده در دوره ی اول حضورش، اگر 1% هم احتمال میداد نتونه اون افتخارات رو دوباره به دست بیاره و چلسی رو به روزای طلایی دوره ی اول مربیگریش نتونه برسونه و خودش و موفقیت هاشو در چلسی زیر سوال ببره این ریسک قبول نمیکرد عمرا به چلسی بازمیگشت...
پس هیچ چیز جز علاقه ی قلبی به چلسی اونو به اینجا بر نگردونده..

البته اگه منچستر یونایتد پیشنهاد اغوا کننده ای به مورینیو نده...!!
چون فرگوسن بیشتر از چشماش به توانایی های مورینیو اعتماد داره و اینو بارها و بارها عنوان کرده و قبل از اینکه اعلام بازنشستگی کنه چندین و چند بار گفت باید مورینیو رو جانشین من کنه باشگاه تا بتونه همچنان موفق و یادمه در لفافه و کاملا غیر مستقیم به مورینیو پیشنهاد شده بود برای جانشینی فرگوسن ولی مورینیو به خاطر اینکه با رئال قرارداد داشت رد کرد این پیشنهاد رو اما از اونجایی که فرگوسن نفوذ زیادی روی باشگاه منچستر یونایتد و روی شخص مورینیو داره بعید نیس دوره ای به اونجا بره...(مطمئن هستم خود مورینیو هم از پروژه ی منچستر یونایتد خوشش میاد)

اما خود منم دوست دارم مورینیو در چلسی بمونه...
چون اینجا همه دوستش دارن و مثل باشگاه رئال نیس که به اندازه ی طرفداراش ؛ مخالف هم داشت (البته نه از نظر فنی؛فقط به خاطر کنار گذاشتن کاسیاس که به نظرم با توجه به کارایه آب زیرکانه ی کاسیاس تصمیم درستی بود!!!)؛ همونطور که لیورپول و منچستریونایتد دشمن خونیه هم دیگه هستن(تک تک افرادشون)؛ به نظرم برای رقابت هر چه بیشتر و با انگیزه تر یه رئالی هم باید اون حس رو نسبت به بارسلونایی ها میداشت!! اما کاسیاس برای سیاه نمایی و ایجاد محبوبیت بیشتر و مسائل دیگه اصلا به این اصل پایبند نبود و نتیجه اش شد اون چیزی که دیدید!
اما خدا رو شکر از این چیزا در چلسی خبری نیس...
چون مورینیو بدون شک پدر چلسی نوین به حساب میاد...و همه اونجا دوستش دارن و بهش احترام میذارن و به تصمیماتش اعتماد دارن(چون بهشون ثابت شده که برای باشگاه چیزی جز خوبی و افتخار نمیحواد...)

:n12::n12::n12::n12::n12::n12:

به امید قرارداد 10 ساله ی مورینیو با چلسی

S0R3N4
18-09-2014, 11:25
مورينيو از نيمکت‌نشيني ديه‌گو کاستا دفاع کرد

ديديه دروگبا بازي را به جاي ديه‌گو کاستا مهاجم آماده‌ي اين روزهاي چلسي آغاز کرد، اما در گلزني موفق نبود و چلسي در نخستين بازي خود در ليگ قهرمانان اروپا به يک تساوي خانگي برابر شالکه بسنده کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو درباره‌ی بیرون گذاشتن دیه‌گو کاستا از ترکیب اصلی تیمش گفت او به دلیل مشکلات آمادگی جسمانی قادر نیست در سه روز دو بازی انجام بدهد. دیدیه دروگبا که به جای مهاجم تیم ملی اسپانیا کار را در ترکیب اصلی آغاز کرده بود موفق به باز کردن دروازه‌ی حریف نشد تا ضربه‌ی دقیق کلاس یان هونتلار در نیمه‌ی دوم، یک امتیاز غیرمنتظره را برای تیم میهمان به ارمغان بیاورد. مورینیو پس از بازی گفت از نیمکت‌نشینی کاستا پشیمان نیست و فاش کرد که مشکلات عضلانی این مهاجم ۲۵ ساله چلسی را وادار می‌کند که نسبت به زمان‌بندی بازی او جانب احتیاط را رعایت کند.

«دیه‌گو کاستا در شرایطی نیست که در یک هفته سه بازی انجام بدهد. او در این لحظه مشکلاتی دارد. وقتی یک بازی به میدان می‌رود، به یک هفته زمان نیاز دارد تا بتواند برای بازی بعدی ریکاوری کند. اگر او از ابتدا بازی می‌کرد شاید مجبور می‌شدم در دقیقه‌ی ۲۵ تعویضش کنم.»

هنگامی که از مورینیو پرسیدند که آیا دروگبا به زمان بازی بیشتری نیاز دارد تا دوباره برندگی خود در برابر دروازه را به‌دست بیاورد، او پاسخ داد: «البته که دروگبا به زمان بیشتری نیاز دارد. او کارش را انجام داد. او بازی مثبتی را پشت سر گذاشت. نقش خوبی در تیم ایفا کرد. اگر او آن ضربه‌ی نیمه‌ی دوم را چند سانتی‌متر آن‌طرف‌تر زده بود و به گل تبدیل کرده بود، حالا داشتیم از گلزنی دوباره‌ی او در لیگ قهرمانان صحبت می‌کردیم. دیدیه تجربه‌ی خیلی زیادی دارد. او حالا به خاطر از دست دادن آن فرصت گریه نمی‌کند. او پابرجا و مطمئن است؛ همه‌ی ما مطمئن هستیم.»

S0R3N4
18-09-2014, 12:43
یه نظر خواهی میخوام داشته باشم از دوستان...
به نظرتون آیا فروش لمپارد و جایگزین کردن فابرگاس به جای اون کار درستی بود نظر شما؟
از نظر فنی لمپارد با تجربه یا فابرگاس جوان رو ترجیح میدادین شما؟

jb.NY
18-09-2014, 12:55
عزیز دل...
جنجال و خبر سازی مورینیو جزو جدا ناپذیری از وجود این مرده...
دیگه خودت میدونی که چه طور رسانه صف میکشن وقتی که آقای خاص کنفرانس مطبوعاتی داره...
حالا گیریم جنجال و خبرسازیش باب دل خیلی ها نباشه...به موفقیت های بی نظیرش که با خودش به یک باشگاه میبره در کوتاه ترین زمان ممکن نمیارزه آیــــا؟!!

منم به عنوان یه هوادار(البته از نوع مورینیویی!) دوست دارم تو چلسی بمونه...
به نظر خودمم میمونه اینجا...
به خاطر اینکه علاقه ی قلبی به لندن و تیم چلسی داره...و این ریسک بزرگ رو قبول کرده که دوباره برگرده به تیم سابقش که با اون افتخارات خارق العاده ای به دست آورده در دوره ی اول حضورش، اگر 1% هم احتمال میداد نتونه اون افتخارات رو دوباره به دست بیاره و چلسی رو به روزای طلایی دوره ی اول مربیگریش نتونه برسونه و خودش و موفقیت هاشو در چلسی زیر سوال ببره این ریسک قبول نمیکرد عمرا به چلسی بازمیگشت...
پس هیچ چیز جز علاقه ی قلبی به چلسی اونو به اینجا بر نگردونده..

البته اگه منچستر یونایتد پیشنهاد اغوا کننده ای به مورینیو نده...!!
چون فرگوسن بیشتر از چشماش به توانایی های مورینیو اعتماد داره و اینو بارها و بارها عنوان کرده و قبل از اینکه اعلام بازنشستگی کنه چندین و چند بار گفت باید مورینیو رو جانشین من کنه باشگاه تا بتونه همچنان موفق و یادمه در لفافه و کاملا غیر مستقیم به مورینیو پیشنهاد شده بود برای جانشینی فرگوسن ولی مورینیو به خاطر اینکه با رئال قرارداد داشت رد کرد این پیشنهاد رو اما از اونجایی که فرگوسن نفوذ زیادی روی باشگاه منچستر یونایتد و روی شخص مورینیو داره بعید نیس دوره ای به اونجا بره...(مطمئن هستم خود مورینیو هم از پروژه ی منچستر یونایتد خوشش میاد)

اما خود منم دوست دارم مورینیو در چلسی بمونه...
چون اینجا همه دوستش دارن و مثل باشگاه رئال نیس که به اندازه ی طرفداراش ؛ مخالف هم داشت (البته نه از نظر فنی؛فقط به خاطر کنار گذاشتن کاسیاس که به نظرم با توجه به کارایه آب زیرکانه ی کاسیاس تصمیم درستی بود!!!)؛ همونطور که لیورپول و منچستریونایتد دشمن خونیه هم دیگه هستن(تک تک افرادشون)؛ به نظرم برای رقابت هر چه بیشتر و با انگیزه تر یه رئالی هم باید اون حس رو نسبت به بارسلونایی ها میداشت!! اما کاسیاس برای سیاه نمایی و ایجاد محبوبیت بیشتر و مسائل دیگه اصلا به این اصل پایبند نبود و نتیجه اش شد اون چیزی که دیدید!
اما خدا رو شکر از این چیزا در چلسی خبری نیس...
چون مورینیو بدون شک پدر چلسی نوین به حساب میاد...و همه اونجا دوستش دارن و بهش احترام میذارن و به تصمیماتش اعتماد دارن(چون بهشون ثابت شده که برای باشگاه چیزی جز خوبی و افتخار نمیحواد...)

به امید قرارداد 10 ساله ی مورینیو با چلسی

منم که گفتم، بزرگی خودش و افتخاراتی که واسه تیم ما ( که خونه خودش حساب میشه) آورده آدمو عاشق خودش میکنه، بدون هیچ تردیدی خوزه مرد اول مربیگری تاریخ چلسیه، محبوب ترین هم هست

nini bad
18-09-2014, 14:37
یه نظر خواهی میخوام داشته باشم از دوستان...
به نظرتون آیا فروش لمپارد و جایگزین کردن فابرگاس به جای اون کار درستی بود نظر شما؟
از نظر فنی لمپارد با تجربه یا فابرگاس جوان رو ترجیح میدادین شما؟

به نظر من فروش لمپارد اصلا کار درستی نبود البته لمپارد بازیکن آزاد بود اما بازیکنی با این تجربه نباید به همین سادگی از دست میرفت کسی که باعث موفقیت های زیادی شد... هنوز جای خالی یک کاپیتان بزرگ و با تجربه در تیم احساس میشه.

danielo
18-09-2014, 14:43
چی دیگه از این سس فابرگاس میخواهید.تو تمام بازی هاتون پاس گل داده.
نکنه به خاطر اون توپی که از دست داد الان شد بد.

soheilnouri
18-09-2014, 14:49
قياس سسك در اوج با لمپارد ٣٦ ساله خنده داره!!!من نميدونم از چيه چلسي شاكي هستين الان دقيقا؟؟؟؟

nini bad
18-09-2014, 14:50
چی دیگه از این سس فابرگاس میخواهید.تو تمام بازی هاتون پاس گل داده.
نکنه به خاطر اون توپی که از دست داد الان شد بد.

کسی اسمی از بد نیاورد من خودم فابرگاس را قبول دارم وضعیت الانش بهتر از زمانی است که در بارسا بازی میکرد.

S0R3N4
18-09-2014, 19:26
کسی اسمی از بد نیاورد من خودم فابرگاس را قبول دارم وضعیت الانش بهتر از زمانی است که در بارسا بازی میکرد.
خب مشخصه که وقتی یه بازیکن با یه مربی استثنایی کار کنه؛عملکردش کاملا متفاوت خواهد بود نسبت به این که زیر دست یه مربیه معمولی کار کنه!! :n02:

به نظر من فروش لمپارد اصلا کار درستی نبود البته لمپارد بازیکن آزاد بود اما بازیکنی با این تجربه نباید به همین سادگی از دست میرفت کسی که باعث موفقیت های زیادی شد... هنوز جای خالی یک کاپیتان بزرگ و با تجربه در تیم احساس میشه.

بابت فروش لمپارد چقدر نصیب تیم شد؟اصلا فروختیم لمپارد رو یا قراردادش تموم شده بود و بازیکن آزاد بود؟
به نظر منم بهتر بود میموند؛یه موقع فابرگاس نباشه؛کی میخواد جورشو بکشه خدایی؟
به نظرم با تجربه ای که داشت در لحظات حساس میتونست به شدت به کارمون بیاد؛و البته جزئی از تاریخ باشگاه چلسی بود ایکاش همین جا بازنشست میشد! :n03:
من به خاطر ندارم عملکردش در فصل قبل چطور بود؟به نظرتون خوب بود عملکردش؟به نظرتون موندنش بهتر از رفتنش نبود؟
ولی احتمالا با خرید فابرگاس خطر نیمکت نشینی رو وضوح احساس کرد و تصمیم گرفت از تیم جدا شه (ولی الان که در منچستر سیتی فیکس نیست خب؛پس چرا رفت آخه؟! :n03: )

Reza31001
18-09-2014, 20:04
بابت فروش لمپارد چقدر نصیب تیم شد؟اصلا فروختیم لمپارد رو یا قراردادش تموم شده بود و بازیکن آزاد بود؟
به نظر منم بهتر بود میموند؛یه موقع فابرگاس نباشه؛کی میخواد جورشو بکشه خدایی؟
به نظرم با تجربه ای که داشت در لحظات حساس میتونست به شدت به کارمون بیاد؛و البته جزئی از تاریخ باشگاه چلسی بود ایکاش همین جا بازنشست میشد! :n03:
من به خاطر ندارم عملکردش در فصل قبل چطور بود؟به نظرتون خوب بود عملکردش؟به نظرتون موندنش بهتر از رفتنش نبود؟
ولی احتمالا با خرید فابرگاس خطر نیمکت نشینی رو وضوح احساس کرد و تصمیم گرفت از تیم جدا شه (ولی الان که در منچستر سیتی فیکس نیست خب؛پس چرا رفت آخه؟! :n03: )
لمپارد بازیکن آزاد بود و فروخته نشد که بخواد سودی به باشگاه برسه ولی عدم تمدید قراردادش باعث شد مبلغ قابل توجهی از دستمزدهای هفتگی که باید به بازیکنها داد کم بشه

در مورد نیاز تیم به اون خوب قطعا اگه روزی فابرگاس نباشه نیاز به لمپاد احساس میشه
ما جایگزینی که دقیقا کار فابرگاس رو انجام بده نداریم اما به دلیل ترافیک بالای هافبک های خوب شاید در همچین شرایطی بشه تغییر تاکتیک داد و باز هم نتیجه گرفت
البته بازم میگم اینها برای زمانی هست که فابرگاسی در کار نباشه وگرنه تیم در حال حاضر که هیچ مشکلی نداره
البته این موضوع هم قابل توجهه که فابرگاس دقیقا اومد جای لمپارد رو پر کنه نه برعکسش!

مسلما این چلسی بود که لمپارد رو نخواست وگرنه فکر نمیکنم لمپارد دوست داشت از تیم بره
البته نیمکت نشینی لمپارد از فصل پیش شروع شده بود و نسبت به فصل قبلش دیگه اونقدر فیکس نبود اما قطعا نیمکت نشینی برای بازیکنی حرفه ای مثل لمپارد یک مشکل نبوده چون خیلی راحت درک میکنه که با 35-36 سال سن کم کم وقت بازنشستگی فرا رسیده!

در کل منم دوست داشتم لمپارد میموند و هم در چلسی بازنشست میشد و هم در مواقع ضروری به کمک تیم میومد (که قطعا با توجه به فشردگی بازیهای چلسی به هر حال به اون هم بازی میرسید) اما سیاست های باشگاه (یا شایدم مربی) چیز دیگه ای بود و لمپارد رفت

jb.NY
18-09-2014, 23:37
ونگر: سرمربی دروگبا بودن یکی از آرزو های دست نیافته من است!
به دو دلیل آرزو داشتم دروگبا زیر دست من بود، یک اینکه چون وقتی توی فرانسه بود پیداش نکردم، با اینکه حس میکردم یک بازیکن با پتانسیل بالا توی فرانسه وجود داره، اما با این حال پیداش نکردم. دلیل دوم اینکه همیشه توی بازی های بزرگ دست ما رو توی حنا گذاشت! اگه برای ما بازی میکرد دیگه دروگبایی مقابل ما نبود که اینهمه به ما آسیب برسونه.

پ ن:
انتظار شنیدن یه همچین حرفایی از ونگر نداشتم، میدونستم یه همچین حسی داره، یعنی هیچ مربی نیست که یه دروگبای 25 ساله رو توی تیمش نخواد، ولی با این حال انتظار شنیدن این موضوع از زبان ونگر رو نداشتم :n02:

یاد روزای اوجش به خیر

soheilnouri
19-09-2014, 11:21
ونگر: سرمربی دروگبا بودن یکی از آرزو های دست نیافته من است!
به دو دلیل آرزو داشتم دروگبا زیر دست من بود، یک اینکه چون وقتی توی فرانسه بود پیداش نکردم، با اینکه حس میکردم یک بازیکن با پتانسیل بالا توی فرانسه وجود داره، اما با این حال پیداش نکردم. دلیل دوم اینکه همیشه توی بازی های بزرگ دست ما رو توی حنا گذاشت! اگه برای ما بازی میکرد دیگه دروگبایی مقابل ما نبود که اینهمه به ما آسیب برسونه.

پ ن:
انتظار شنیدن یه همچین حرفایی از ونگر نداشتم، میدونستم یه همچین حسی داره، یعنی هیچ مربی نیست که یه دروگبای 25 ساله رو توی تیمش نخواد، ولی با این حال انتظار شنیدن این موضوع از زبان ونگر رو نداشتم :n02:

یاد روزای اوجش به خیر

Simply the best!!!

Abdolreza2012
19-09-2014, 19:55
مصاحبه مفصل ژوزه مورینیو: اگر به اسپانیا بازگردم قطعاً رئال مادرید را انتخاب می کنم؛ خودم مقصر دو سال بدون عنوان هستم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ok=soZcKPIj ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طرفداری- ژوزه مورینیو شب گذشته با تلویزیون پرتغالی TVI مصاحبه ای داشت و در مورد رابطه اش با کریستیانو رونالدو و برخی مسائل دیگر صحبت کرد.

در مورد کریستیانو رونالدو: "بین ما رابطه ای وجود ندارد. او برای رئال مادرید بازی می کند و من در چلسی هستم. ما اغلب از یک کوچه و خیابان نیز عبور نمی کنیم. هیچ رابطه ای وجود ندارد و فقط خاطرات است. من چیزهای خوب و نه چندان خوب را به یاد می آورم. من به یاد دارم که او یک ماشین گلزنی بود و به من کمک کرد تا قهرمان لالیگا، کوپا دل ری و سوپرکاپ اسپانیا شوم. او حتی به خود و همه ما کمک کرد تا تاریخ سازی کنیم و لالیگا را در مقابل بهترین بارسلونا تاریخ با 100 امتیاز فتح کنیم.
کریستیانو رونالدو خاطرات فوق العاده ای به من داد و من همیشه برایش آرزوی موفقیت می کنم، برای کشورش و باشگاهی که در آن حضور دارد، چرا که وقتی من به باشگاهی می روم با تعلق خاطر آنجا را انتخاب می کنم و به بازیکنان سابقم موفقیت ادامه دار را آرزو می کنم."
دوره حضورتان در مادرید: "از طرفی من به یک هدف دست پیدا کردم: فتح عناوین قهرمانی در لیگ هایی که از نظر من مهمترین لیگ های جهان هستند (انگلیس، اسپانیا و ایتالیا). آن هدف مهم بود."
اگر دوباره به اسپانیا بازگردید، باز هم رئال مادرید را انتخاب می کنید؟ "بله، قطعاً. این تجربه به عنوان یک انسان و مربی چیزی بود که بدون فکر کردن بار دیگر آن را قبول خواهم کرد."
آیا کارها را همانطور و با همان شیوه انجام خواهید داد؟ "این یک سؤال بسیار کلی است. به هر حال، اگر یک مربی بتواند فکر کند و از خود انتقاد کند، همانطور که من می کنم، بنابراین تصمیماتی که می گیرد، ممکن است همیشه یکسان نباشد. نه تنها در رئال مادرید، بلکه در تمام باشگاه ها اینطور بوده است."
آیا مشکلی در رختکن تیم وجود داشت؟ "شما در مورد اتفاقاتی که در گذشته رخ داده است، صحبتی از من نخواهید شنید، چه مثبت باشد و چه منفی. من رئال مادرید را با رابطه ای فوق العاده با ریاست باشگاه، مدیر اجرایی و تمام اعضای باشگاه ترک کردم و تصمیم گرفتیم که این جدایی برای کارنامه من بهتر خواهد بود. من یک مرد خوشحال هستم و با لذت فوق العاده ای به تمرینات و بازی ها می روم و فردی نیستم که بخواهد در مورد گذشته صحبت کند."
تجربه شما از لادسیما چگونه است؟ "من در مورد رئال مادرید صحبت نمی کنم. شما و همکاران شما، همگی می خواهید که من در این مورد صحبت کنم. آنها منتظر هستند اما همچنان به این انتظار ادامه خواهند داد..."
چلسی: "این تنها باری است که من در مورد مرحله بعدی زندگی حرفه ای ام فکر نمی کنم. قبلاً همیشه تصور می کردم که بعد از این چه خواهد شد. بدون هیچ برنامه ریزی قبلی، من به اینجا برگشتم. من اینجا را برای کار کردن، خانواده ام و یک زندگی اجتماعی ترجیح می دهم. من به اینجا برگشتم چون باشگاه پروژه متفاوتی دارد. در دوره اول حضورم در چلسی، قانون فیرپلی مالی وجود نداشت."
سسک فابرگاس: "برای من جای تعجب بود که او به اینجا آمد. می دانستیم که او از آن دسته بازیکنانی است که می خواهیم، اما هرگز تصور نمی کردم که شانسی برای به خدمت گرفتن فابرگاس داشته باشیم. من همیشه فکر می کردم که او در بارسلونا خواهد ماند، و یا اگر به انگلستان برگشت به آرسنال خواهد پیوست. وقتی فهمیدیم که این انتقال ممکن است، به سرعت آن را تکمیل کردیم تا اکنون تیمی داشته باشیم که با هویت خود سال هایی برای رشد و پیشرفت در پیش دارد."
دو سال بدون فتح عنوان قهرمانی: "این غیر معمول است اما مقصرش خودم هستم. این هم غیر معمول است که 7 عنوان قهرمانی متوالی لیگ به دست آوردم. من دو قهرمانی در پرتغال، دو قهرمانی در انگلستان، دو قهرمانی در ایتالیا و یک قهرمانی در اسپانیا به دست آوردم. در دو سال گذشته، که بدترین فصل های من بوده اند، من دو بار به نیمه نهایی چمپیونزلیگ راه یافتم، یک بار به فینال کوپا دل ری رسیدم، در مقابل بارسلونا سوپرکاپ را فتح کردم و در لیگ اسپانیا دوم شده و در انگلستان سوم شدم."
فیرپلی مالی: "باشگاه هایی از لحاظ اقتصادی بیشتر سود خواهند کرد که تاریخی غنی و هواداران بیشتری داشته باشد. مردم در مورد بازاریابی و تجارت صحبت می کنند اما این باید به تاریخ مربوط باشد. بخش بازاریابی بدون سابقه درخشان و تاریخی بزرگ، میلیون ها دلار به ارمغان نخواهد آورد. رئال مادرید در این زمینه بسیار قدرتمند است چرا که تاریخ منحصر به فردی دارد و در سراسر جهان هوادار دارد. رئال مادرید، بارسلونا، بایرن مونیخ یا منچستر یونایتد از لحاظ تاریخی با سایر باشگاه ها فرق دارند و ذینفع خواهند شد. یک مالک جدید که می خواهد تیمش به سرعت رشد کند تا با چنین تیم هایی رقابت کند، هیچوقت سود نخواهد کرد."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%85%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%B1%DA%AF%D8%B2-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%81%D8%A7%D 8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF

jb.NY
21-09-2014, 19:22
نمیه اول که کسل کننده بود، تیکه هایی هم که گزارشگرای ایرانی عادت دارن به چلسی بندازن خسته کننده تر کرده بازی رو
امیدوارم نمیه دوم یه خورده از لاک دفاعی در بیایم

nini bad
21-09-2014, 19:26
نمیه اول که کسل کننده بود، تیکه هایی هم که گزارشگرای ایرانی عادت دارن به چلسی بندازن خسته کننده تر کرده بازی رو
امیدوارم نمیه دوم یه خورده از لاک دفاعی در بیایم

دیگه عادت شده بجای اینکه بازی را گزارش کننده تیکه میندازند البته اگر درسترسی دارید از شبکه های خارجی بازی را تماشا کنید ...

jb.NY
21-09-2014, 20:28
دیگه عادت شده بجای اینکه بازی را گزارش کننده تیکه میندازند البته اگر درسترسی دارید از شبکه های خارجی بازی را تماشا کنید ...
هرچی زور زدم شرایط جور نشد که شبکه های خارجی رو جور کنم واسه تماشای فوتبال:sad:

یه حرف باحال، طرف واسه خطا کارت نگرفت، واسه درگیری که کاستا ایجاد کرد کارت گرفت! خوب پسر خوب اگه واسه درگیری بود که باید خود کاستا کارت میگرفت نه اون بابا، خطا کرده کارت گرفته، چرک هم خودتی و هفت...
لا اله الا االله بگذریم:n02:

اولین تراژدی این فصل با اولین گل اسطوره خودمون به تیم خودمون که باعث تساویمون شد !
اصلا از گل لمپارد ناراحت نشدم، بازیکنی که این همه سال خدمت کرده به تیم و اینقد خاطرات خوب ساخته واسمون رو نمیشه ازش ناراحت شد... هرجا هست موفق باشه و تو هر تیمی به گلزنی هاش ادامه بده،خدا رو شکر تماشاگرا هم بهش احترام گذاشتن و تشویقش کردن
ولی فرانک واقعا نشون داد جایگیری مناسب تو خونشه... حیف شد از دستش دادیم

nini bad
21-09-2014, 20:31
بازی امشب را سوپر فرانکی برد ... از زمان تعویض فوق العاده کار کرد بازیکن کمی نیست که من سیتی قوانین را دور زد تا این مهره ارزشمند را داشته باشه ... از گل لمپارد حسابی خوشحال شدم آخر بازی هم حسابی اشک ریخت ... واقعا حیف بود امیدوارم روزی به تیم برگرده.

30vil
21-09-2014, 20:34
خیلی راحت باید این بازی را می بردیم اما متاسفانه مساوی بیرون اومدیم در مورد گل لمپارد حرفی نمیزنم اما مشخص بود از اون سمت میلنر به خوبی شورله را دور میزنه و مورینیو باید

با تعویض آخر اون سمت را تقویت میکرد که اینطوری نشد و دقیقا از اون ناحیه ضربه خوردیم

SA3EDLORD
21-09-2014, 20:43
برد اصلا حق چلسی نبود اگه منصفانه نگاه کنیم.
ضد حمله چلسی هم منو یاد ضد حمله های رئال انداخت.
در مورد گزارش فردوسی پور کلا این آقا خیلی از شخص مورینیو زورش میاد . از زمان حضورش در رئال تا الان !

Sepehr SS
21-09-2014, 20:45
به نظر من که چلسی خیلی خوب و منطقی بازی کرد و برد حقش بود. سیتی هیچ موقعیتی نداشت و فقط مالکیت توپ رو داشت، حیف شوت دیگو کاستا به تیر خورد :n27:
فردوسی پور هم واقعا چرت و پرت زیاد میگه، آخه به تو چه ربطی داره که چلسی اتوبوسی دفاع میکنه؟!!!! آخه تو کی هستی که از مورینیو به اون بزرگی ایراد میگیری؟!!

jr07
21-09-2014, 20:48
[حذف شد]
لمپارد باید گل به خودی میزد تا رضایت شما رو جلب کنه!
جمع کنید بابا طرف این همه سال برای چلسی بازی کرده بهترین گلزن تاریخ باشگاه هست از نظر اخلاقی یه نمونه هست بعد بهش میگن اسطوره پلاستیکی!

MORINIO
21-09-2014, 20:50
امشب از فردوسی پور واقعآ بدم اومد :n21:

تا جایی که تونست تیکه انداخت به چلسی و مورینیو .. البته منم جاش بودم با اون آتیشی که چلسی به جون لیورپول تو آنفیلد انداخت (فصل گذشته هفته 36) احتمالآ همینطور صحبت میکردم :n09:

+

در مورد بازی هم به نظرم حق چلسی برد نبود حتی با اینکه در مقطعی میتونست بازی 2-0 بشه .. فصل گذشته تو اتحاد خیلی بهتر بازی کردیم

در کل اگه جلوی تیمای معمولی این فصل نتیجه لازمو بگیریم نیازی به دبل کردن رقبای اصلی نیست !

vahidgame
21-09-2014, 21:12
توی این بازی همون بازی همیشگیمون رو نکردیم و همین مساوی عادلانه بود
موقعی که لمپارد گل زد اگه دقت کرده باشید تماشاگران چلسی نمی دونستن بخندن یا گریه کنن و کلا شوکه شدن!
اصلا سخته دیدن لمپارد با لباس باشگاه دیگه ای به جز چلسی و توی این سال ها اصلا عادت نداشتیم لمپارد رو توی تیم مقابل ببینیم
فک کنم اون لحظه جزو سخترین لحظات فوتبالی لمپارد بودش
به هر حال توی هر تیمی باشه همیشه اسطوره باقی می مونه...

سیتی امروز خیلی قوی ظاهر شد و به خصوص توی دفاع مانگالا و کمپانی خیلی خوب بودن و نمی ذاشتن چلسی موقعیت زیادی داشته باشه
این بازی میشه گفت جزو بازی های سخت فصل بودش و یه امتیاز هم بد نیست و نمیشه گفت نتیجه بدی گرفتیم
با این بازیکنا که می بینم دیگه بعید می دونم جلوی تیمای معمولی مشکل بخوریم و دیگه مثل پارسال نیست راحت امتیازای اون بازی ها رو از دست بدیم و این برای قهرمانی خیلی مهمه

Layken
21-09-2014, 21:12
یک سوال
لمپارد خودش نخواست تو چلسی بمونه یا از طرف باشگاه چلسی بهش کم توجهی شد که باعث جدا شدنش از چلسی شد؟

nini bad
21-09-2014, 21:18
اصلا نباید میرفت به سیتی. مگه خودش دو سال پیش نگفته بود که به جز چلسی، برای هیچ تیمی تو لیگ برتر بازی نمیکنم؟!!!
البته این آدم از اینکه چلسی تو تابستون بیرونش کرد و قرارداد بهش پیشنهاد نکردن، عقده ای شد و خواسته اینجوری از مورینیو انتقام بگیره. من که از تصمیم مورینیو برای عدم تمدید قرارداد این بابا، خیلی خوشحالم چون باعث شد سسک رو بخریم.

دوست عزیز مشخص هست شما اصلا یک هوادار واقعی چلسی نیستی و اخبار باشگاه را اصلا دنبال نمی کنید ... مورینیو گفت لمپارد بازیکن آزاد است و دوست دارد به هر تیمی برود لمپارد به نیویورک سیتی رفت اما چون این باشگاه هم جزوی از منچستر است با درو زدن قوانین لمپارد را به منچستر سیتی آوردند. شما خوشحال باش اما مثل یک طرفدار چلسی صحبت کن.

vahidgame
21-09-2014, 21:57
اصلا نباید میرفت به سیتی. مگه خودش دو سال پیش نگفته بود که به جز چلسی، برای هیچ تیمی تو لیگ برتر بازی نمیکنم؟!!!
البته این آدم از اینکه چلسی تو تابستون بیرونش کرد و قرارداد بهش پیشنهاد نکردن، عقده ای شد و خواسته اینجوری از مورینیو انتقام بگیره. من که از تصمیم مورینیو برای عدم تمدید قرارداد این بابا، خیلی خوشحالم چون باعث شد سسک رو بخریم.
جواب همچین پستی رو نباید داد
ولی واقعا من ندیدم هیچ جای دنیا یه طرفدار یه تیم اسطوره باشگاه و شاید بهترین بازیکن تاریخ اون باشگاه رو اینجوری در موردش صحبت کنه
یعنی من بعید می دونم هیچ طرفدار دیگه چلسی همچین عقیده ای رو در مورد اسطوره باشگاه داشته باشه البته میگم طرفدار چلسی نه به ظاهر طرفدار

در ضمن در پست قبل هم اشاره شد که این باشگاه نیویورک سیتی آمریکا 80 درصد سهامش برای همین اعراب سیتیه. لمپارد هم به اجبار باید به یه تیم دیگه به طور قرضی می رفت که دیگه برای این اعراب چه بهتر که به تیم اولشون بیاد!
این وسط لمپارد نقشی نداشتش و به اجبار باید به من سیتی می اومدش
پس لطفا در این زمینه اطلاعاتتون رو بالا ببرید تا تاپیک به بی راهه نره...

soheilnouri
22-09-2014, 09:16
لمبارد چاره ايي نداشت چون اون باشگاه هم مال سيتي هستش.حالا من نميفهمم از بازيكن با وقاري مثه لمبارد چرا انتقاد ميشه.

AVB
22-09-2014, 14:57
نمی تونم بگم خوشحالم! فی الواقع اصلاً خوشحال که نیستم هیچ اعصابم داغون هم هست! شاید اگه قبل بازی میگفتن یه مساوی هم خوبه راضی بودم اما بعد 10 نفره شدن شدن سیتی توقعات رفتش بالا! به نظرم باید میبردیم. 8 امتیاز اختلاف با سیتی کلی کارمونو راحت میکرد و فشارو رو اونا زیاد!
در مجموع اصلاً خوب نبودیم. مالکیت توپ که هیچی! سیتی با 10 نفر کاملاً بر ما مسلط بود!!! ضد حمله که اصلاً خوب کار نکردیم مخصوصاً اون ویلیان ابله که چند ضد حمله رو با پاسای احمقانش خراب کرد! معلوم نبود چرا خوزه تعویضش نمیکنه! شانس هم ماشالا نداریم توپ کاستا باید بخوره به تیر از اون ور اشتباه یار گیری و کی از فرانک لمپار بهتر که بهمون گل بزنه و شادی رو برای حریف به ارمغان بیاره!!!!

کلاً در مورد لمپارد هیچی نگم بهتره!

اون پلگرینی هم بعد از بازی کلی خزعبل گفته در مورد تیم! یکی نیست بهش بگه آبو بریز اونجا که میسوزه! :n09:

Reza31001
22-09-2014, 20:58
یکم از هیجانات خوابید:n01:

به فردوسی پور خورده نمیگیرم
مهمترین فاکتور گزارشگر بی طرف بودنشه که تنها گزارشگر بی طرف حال حاضر ما از دید من همین عادل ــه
حالا اینکه در حین بازی اومده یکی از ویژگی هایی که چه بخوایم چه نخوایم فعلا چلسی رو به همچین نامی میشناسن میگه شاید برای ما که هوادار تیم هستیم ناخوشایند باشه ولی به هر حال همینه که هست
ضمن اینکه از حق نگذریم خدایی بدجور دفاعی بازی میکردیم:n01:
من فقط نیمه اول رو دیدم ولی اون جایی که فردوسی پور گفت" اتوبوسه کاملا پارک شده دیگه!" دبدم راست میگه:n02:
اینکه یه تیم خوب و روون بازی میکنه و مالکیت داره معمولا از اون طرف نتیجه میشه که تیم حریف دفاعی بازی کنه پس اگه من سیتی مالکیت داشت چلسی هم دفاع میکرد، تا اینجا مشکلی نیست ولی من دقت کردم در زمانی که توپ دست حریف بود 11 بازیکن ما + 7-8 بازیکن من سیتی تو زمین ما بودن و زمانی که ما حمله میکردیم باز هم 2 بازیکن سیتی + 4-5 بازیکن ما در زمین خودمون بودن
خوب این یعنی خود تاکتیک تیم اینه که دفاعی بازی کنه و امروزه روز دیگه تو فیفا 15 هم اسمش شده اتوبوس پارک کردن!
بعد بازی که نتیجه رو نگاه کردم دیدم 1-1 شده گفتم بد نیست
هم اینکه تو زمین حریف بود و خوب بازی نمیکردیم و هم اینکه بازی لیگ هست و قرار نیست همه رو ببریم
بعد که کلیک کردم برای دیدن گلها (با امید اینکه کاستا و سیلوا گلها رو زده باشن:n09:) اسم لمپارد بود و دقیقه 85 و بازی که چلسی داشته میبرده و سیتی 10 نفره به مساوی کشونده!
چند لحظه ای هنگ بودم
یعنی فقط مونده بود که لمپارد به جای اینکه اخر بازی جلوی یکی از حریفای مهم تیم گل 3 امتیازی بزنه حالا اومده به چلسی گل بزنه اونم در اون شرایط:n29:
فقط بعدش یه نفس راحت کشیدم که این بازی تو استمفوربریدج نبوده ...

نکته بدی که از تیم دیدم تمرکز زیاد برای رسوندن توپ با هازارد بود
هم ویلیان هم رامیرس و هم فابرگاس اولویت اولشون این بود که توپ رو برسونن به هازارد برای طرح ریزی حمله ها
خوب این جالب نیست و تیمای حریف خیلی راحت میتونن بازیخونی کنن
+
آزپلی همچنان متزلزله

jb.NY
23-09-2014, 14:06
یکم از هیجانات خوابید:n01:

مهمترین فاکتور گزارشگر بی طرف بودنشه که تنها گزارشگر بی طرف حال حاضر ما از دید من همین عادل ــه
حالا اینکه در حین بازی اومده یکی از ویژگی هایی که چه بخوایم چه نخوایم فعلا چلسی رو به همچین نامی میشناسن میگه شاید برای ما که هوادار تیم هستیم ناخوشایند باشه ولی به هر حال همینه که هست

این بازی فردوسی پور کاملا داشت طرفدارانه بازی رو گزارش میکرد، دنبال بهونه بود گیر بده به چلسی
تصویر داره جای دوتا مهاجم سیتی رو نشون میده که تا نزدیک جریمه خودشون اومدن عقب دارن دفاع میکنن، عادل میگه " بله... تصویر آگورو و ژکو رو میبینید که اومدن و در کارهای دفاعی هم شرکت میکنن" حالا نیمه دوم تصویر داره جای کوستا رو نشون میده که اومده عقب و اونم داره تو دفاع شرکت میکنه، بعد عادل یهو یادش اومد که باید تیکه بندازه و باز شروع کرد به حرفای بی ربط زدن، حقیقتش من که هیچ بیطرفی تو گزارشگریش ندیدم، مشخصه از چلسی بدش میاد، مخصوصا بعد گلی که دیگو واسه چلسی ساخت میشد تنفرو تو صداش حس کرد
چلسی سبکش شده این، دفاع اتوبوسی، ماهم قبول داریم، ولی دیگه حرفای بی ربط زدن و بازیکنای یه تیمو چرک خطاب کردن واقعا نوبره! خوبه خودشون یه دوبرمن تو تیمشون داشتن که به دست و سرو گردن بازیکنا رحم نمیکرد :n02:

S0R3N4
24-09-2014, 11:50
ضمن اینکه از حق نگذریم خدایی بدجور دفاعی بازی میکردیم
من فقط نیمه اول رو دیدم ولی اون جایی که فردوسی پور گفت" اتوبوسه کاملا پارک شده دیگه!" دبدم راست میگه
اینکه یه تیم خوب و روون بازی میکنه و مالکیت داره معمولا از اون طرف نتیجه میشه که تیم حریف دفاعی بازی کنه پس اگه من سیتی مالکیت داشت چلسی هم دفاع میکرد، تا اینجا مشکلی نیست ولی من دقت کردم در زمانی که توپ دست حریف بود 11 بازیکن ما + 7-8 بازیکن من سیتی تو زمین ما بودن و زمانی که ما حمله میکردیم باز هم 2 بازیکن سیتی + 4-5 بازیکن ما در زمین خودمون بودن
خوب این یعنی خود تاکتیک تیم اینه که دفاعی بازی کنه و امروزه روز دیگه تو فیفا 15 هم اسمش شده اتوبوس پارک کردن!

من عادل فردوسی پور رو خیلی خیلی دوست دارم؛به جرات میگم تنها شخصی هست که تو صدا و سیمای ایران هست که قلبا و عمیقا دوستش دارم!!!

اما کی گفته ایشون بی طرفه؟!!!

تمام عصبانیت عادل خان و تمام تیکه های ریز و درشتی که به چلسی و بازیکنانش و ژوزه مورینیو مینداخت ریشه اش در بازی لیورپول و چلسی در فصل قبل نهفته هستش! یادتونه که پارسال مانع قهرمان شدن تیم محبوبش یعنی لیورپول شدیم!!!؟!! علتش بی چون و چرا همین بود و بس....
مگه دفاعی بازی کردن جرمه؟!!

هنر میخواد به این سبک دفاعی بازی کردن عزیز دل...

وگرنه خیلی ها هستن که آرزو دارن که این چنین بتونن دفاعی بازی کنن...

یا "دیگو کاستا" که یکی از بهترین مهاجمین حال حاضره لیگ برتره،باید اینچینین از سوی یه گزارشگر مورد اهانت قرار بگیره و چند بار از کلمه ی بازیه کثیف و بازیکن کثیف و ... استفاده کنه ایشون برای کاستا؟!

عادل بی چون و چرا یه گزارشگر متعصب به تیم محبوبش هست و نمونه های بی شماری رو میشه نام برد!

یکی از اعصاب خوردکن ترین هاش یادمه بازی هلند-برزیل در جام جهانی آفریقای جنوبی بود!همه میدونیم عادل طرفدار 2 آتیشه ی برزیله...

یادمه بعد از حذف برزیل در برابر تیم رویایی هلند در جام جهانی آفریقای جنوبی این عادل خان خیلی زور زد که بتونه جلوی گریه هاش رو پشت میکروفون گزارش بگیره؛فقط کافیه برید اون بازی رو با گزارش عادل ببینید!

یا جانب داری های بی شمار عادل از لیونل مسی در برابر کریس رونالدو و تیم بارسلونا (البته جلوی مورینیو) یا جانب داری هاش از پپ گواردیولا در برابر یکی از بزرگترین مربی های تاریخ(همین آقای خاص خودمون) و .......

آیا لیورپول هم این چنین بازی میکرد؛باز هم عادل این همه توهین به تیم میکرد و این همه تیکه مینداخت به تیمش؟!!!!!

S0R3N4
24-09-2014, 12:42
این هم متن تند ایمیل بنده به ایمیل شخصیه عادل فردوسی پور

سلام...
خسته نباشید...
امیدوارم که یه جواب قانع کننده بشنویم از جانب شما یا اینکه آقای عادل خان،یه تغییر ِ محسوسی در گزارش هاتون ایجاد بشه؛
حقیقتش ما یه کمپین درست کردیم و من به نیابت از اون دوستان حاضر در کمپین این ایمیل رو به شما زدم؛وگرنه تلفن روابط عمومی صدا و سیما رو آتیش میکشیم با شکایت هامون از شما !!

آقای فردوسی پور؛
تا قبل از گزارش مضحکانه ی شما در بازی چلسی - منچستر سیتی واقعا فکر میکردیم که شما همانند اسمتون عادل هستید!
ولی حالا میفهمم که چرا خیلی ها در برنامه ی شما میگن که شما بر عکس اسمتون نا عادل هستید!!
علت اینکه ما به این شکل عصبانی شدیم از دست شما ؛ اینه که این برای اولین بار نیست که شما مغرضانه به گزارش یه بازی فوتبال میپردازید؛
اگه جواد خیابانی به این شکل یه بازی فوتبال رو گزارش میکرد میگذاشتیم به حساب ابلهی او؛
ولی همه ی ایران از هوش و ذکاوت شما با خبر هستن و میدونند که این صحبت ها،همگی یه علت و دلیلی داره صرفا از روی اشتباه صورت نگرفته؛و هرگز نمیشه شما رو با جواد خیابانی مقایسه کرد از این حیث آقای فردوسی پور!
شما که دم از عدالت میزنید آخه چرا؟!
ما تا قبل از گزارش بازی چلسی - منچستر سیتی یه گزارشگر و یه مجریه عادل میدونستیم!
ولی حالا........
نمونه های این طور گزارش ها از جانب شما بی شماره عادل خان!
چند تا شو میخوای برات نام ببرم؟!!

-یادته در جام جهانی آفریقای جنوبی وقتی تیم محبوبت (یعنی برزیل) به دست تیم فوق رویاییه هلند حذف شد فقط تونستی خودت رو به زور نگه داری تا پشت میکروفون گزارش گریه نکنی؟!

- یادته که وقتی پپ گواردیولا هنوز از ترس مورینیوی کبیر از لالیگا فرار نکرده بود و یک سال آواره نبود؛چقدر تیکه به ژوزه مورینیو،بزرگترین مربی تاریخ فوتبال مینداختی؟!
آخه عاقای(!!) عزیز ؛ مگه گواردیولا که سر جم فقط 2-3 سال با اون همه ستاره ای که سال ها داشتن با هم بازی میکردن و مچ بودن تونست قهرمان بشه هنر کرده بود که شما اون کچلک رو با مورینیوی بزرگ مقایسه میکردی؟!!!
چطور وقتی مورینیو با رئال اون همه رکورد جا به جا میکرد (از کسب بیشترین امتیاز تاریخ فوتبال در یک فصل توسط یه تیم تا گرفتن کوپادل ری بعد از 20 و اندی سال تا بیشترین گل زده ی یه تیم توی یه فصل و اون همه افتخار در برابر تیم فوق رویایی بارسلونا و احیای شخصیت به باد رفته ی رئال مادرید و ...) پپ گواردیولا فرار کرد و رفت چیزی نمیگفتی؟!!!
آخه اون تیم نیازی به یه سرمربی داشت واسه قهرمانی!؟والله که علی دایی (کودن ترین مربی دنیا) هم میتونست اون تیم رو قهرمان کنه خب؛
آخه 2-3 سال افتخاره کشکیه گواردیولا قابل مقایسه با کارنامه ی استثنایی ترین مربیه تاریخ بود؟!
کدوم سر مربی رو تو دنیا میشناسی که هر جا رفته (بدون استثنا) به این شکل و با این سرعت موفقیت هاش رو به تیم تحت هدایتش تزریق کرده باشه؟!

- از بحث مورینیو و گواردیولا بگذریم ؛ چون طلا که پاکه؛چه منتش به خاکه؛یا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟! اما بحث مقایسه های غیر عادلانه ی شما در مورد مسی و کریس رونالدو آیا بویی از عدالت برده بود؟!!!
یعنی در سال 2010 که مسی یه فاجعه بود در جام جهانی و چمپیونزلیگ ؛ قابل مقایسه با وزلی اسنایدر هلندی بود که هم در مقطع باشگاهی فوق العاده بود و همراه با مورینیو و اینتر میلان یه 3 گانه ی تاریخی رو کسب کرده بود و هم در جام جهانی با هلند یه فوق ستاره بود!!؟؟؟
یا دیگر حمایت های نا عادلانه ی شما از مسی در برابر کریس رونالدو ...!!!
واقعا از این 4 تا توپ طلایی که گرفته؛چندتاش حقش بود؟!! بیشتر از 2تا واقعا؟!!!!!!
پس چرا واست مسی یه اسطوره بود؟!!اصلا شما دوست داری واسه خودت هر کی رو میخوای اسطوره فرض کن!مثل من که مورینیو برام یه اسطوره هست!!! ولی آیا شما باید اینو چندین و چند بار پشت تریبونه پر بیننده هی بیان کنی؟!!
- یا خنده دار تر از همه ی اینا گزارش فصل قبل لیگ برتر انگلیس و بازیه منچستر سیتی و لیورپوله عزیز دل شماست که فک کنم آخرین باری که قهرمان شده شما به چشم ندیدیش!!!!!!
یادته منچستر سیتی گل میزد چطور پنچر میشدی و لیورپول گل میزد چطور عربده میکشیدی؟!!!
آیا اینه یه گزارش گر عادل واقعا؟!!

- از همه ی اینها که بگذریم باید برگردیم به بحث اصلیمون و بازیه چلسی و منچسترسیتی در روز شنبه با گزارش مغروضانه ی شما!!!
چرا اینقدر از مورینیو و چلسی بد گفتی عزیز دل؟!!!
واسه همه کسانی که اون بازی رو با گزارش شما دیدن روشنه که شما سوزت از این بود که چلسی به اون شکل در فصل قبل اولین قهرمانیه لیگ برتری رو از بعد تولد شما از لیورپول قاپید!!!!!!!
آیا غیر از اینه؟!!!!!
تمام تیکه های ریز و درشتی که تو اون بازی به چلسی و بازیکنانش و مورینیو مینداختی به همین دلیل بود!!!
مگه دفاعی بازی کردن جرمه؟!!

هنر میخواد به این سبک دفاعی بازی کردن عزیز دل...

وگرنه خیلی ها هستن که آرزو دارن که این چنین بتونن دفاعی بازی کنن...

چرا تیم محبوبت عرضه ی همچین بازی کردنی رو نداره؟!!!!

مگه چلسی همیشه اینطوری بازی میکنه به غیر از یک یا دو بازی در یک فصل ؟!!

مگه کسی به جز مورینیو توان اجرای همچین تاکتیکی رو داره؟!!
یعنی همه ی تیم ها محکوم به اینن که اونطور که شما دوست داری و باب میلت هست بازی کنن!!؟! به غیر از این میشن یه تیم بی مصرف ؟!!!

یا "دیگو کاستا" که یکی از بهترین مهاجمین حال حاضره لیگ برتره،باید اینچینین از سوی یه گزارشگر مورد اهانت قرار بگیره و چند بار از کلمه ی بازیه کثیف و بازیکن کثیف و ... استفاده کنه ایشون برای کاستا؟!

عادل خان؛شما بی چون و چرا یه گزارشگر متعصب به تیم محبوبت هستی و نمونه های بی شماری رو میشه نام برد که از حوصله و وقت بنده خارجه!

ولی خواهشن یه کمی عادل باش؛تا دیگر خصوصیاتی که فرض میکردیم شما داری،زیر سوال نره ......

jb.NY
25-09-2014, 00:08
خب، بولتون رو دو بر یک با گلزنی اسکار و زوما بردیم، خوبه تو این بازی به بازیکنای روی نیمکت بازی رسید، آکه و لوئیز زوما. نکته جالب بازی گل زنی کورت زوما توی اولین بازیشه، اگه درست گفته باشم
چک هم از ابتدا توی دروازه بود، هرچند امیدوارم توی بازیای مهمتر هم بازی بهش برسه

S0R3N4
25-09-2014, 11:51
منم مثل دوستمون jb.NY خیلی دوست دارم مورینیو توجه بیشتری به پیتر چک داشته باشه ؛ خصوصا در بازی های مهم تر...

و اینکه دوست دارم مورینیو امسال به جام اتحادیه و جام حذفی با دید جدی تری نسبت به پارسال نگاه کنه؛

چون اگه لیگ و چمپیونزلیگ رو ببریم؛با فتح این 2 جام شیرینیه قهرمانیمون چندین برابر میشه؛
و اگه هم خدای نکرده زمین و زمان دست به دست هم دادن تا اینکه ما امسال هم بدشانسی بیاریم و لیگ و چمپیونزلیگ رو نزنیم؛حداقل 2 تا جام دیگه رو برده باشیم تا کمی تسکین دهنده باشه برای ما...

اینم لینک دانلود گل های بازی چلسی و بولتون :

vahidgame
25-09-2014, 15:06
این فصل اون قدر بازیکن داریم که حتی توی جام اتحادیه و اینا هم نمیشه بیشتر از بازیکنای آکادمی استفاده کرد و باید به بازیکنای تیم دوم یا اونایی که کمتر بازی کردن استفاده کرد
با همین ترکیب شبیه دیشب هم میشه حتی قهرمان همین جام حذفی و اتحادیه شد و این خیلی خوبه که به بازیکنایی مثل کاستا ، فابرگاس ، هازارد و ... استراحت داده میشه تا برای جام های مهمتر خسته نباشن و یا الکی مصدوم نشن
کلا بازی اون قدر زیاده که به همه بازیکنا بازی می رسه ولی خداییش حیفه مثلا بازیکنی مثل فیلیپه لوئیز نیمکت نشین باشه و فقط توی همچین بازی هایی بازی کنه! :دی

راستی جالبه توی بازی دیشب من سیتی هم لمپارد دو گل زده یعنی دو بازی و سه گل!
واقعا حیف شد و باید حتما لمپارد رو نگه می داشتیم...

S0R3N4
25-09-2014, 19:44
منم ناراحتم که لمپارد رو از دست دادیم!!
یعنی اگه خدای نکرده فابرگاس مصدوم بشه یا محروم باشه ؛ آیا جایگزین با کیفیتی هست براش؟!!
من که اینطور فکر نمیکنم؛
باید لمپارد میموند؛حتی به قیمت نیمکت نشینی...
حتی توانایی و تفاوت های لمپارد و فابرگاس در اون حد هست که میشد از هر 2 به طور همزمان استفاده کرد اگه شرایط ایجاب میکرد!!!

واقعا یه سوپر استار رو از دست دادیم و سال ها حسرت از دست دادنش به دلمون خواهد موند...

این فصل اون قدر بازیکن داریم که حتی توی جام اتحادیه و اینا هم نمیشه بیشتر از بازیکنای آکادمی استفاده کرد و باید به بازیکنای تیم دوم یا اونایی که کمتر بازی کردن استفاده کرد

وحید جان؛آیا به نظرت مدافع های با کیفیتی داریم (حداقل در حد و اندازه های تری و کیهیل) مثلا برای بازی های مهمی مثل چمپیونزلیگ...؟!! اگه در یه بازیه مهم ِ چمپیونزلیگ یکی از این 2 رو در اختیار نداشته

باشیم،کی رو میتونیم جایگزین کنیم؟

به نظرم خلا یه مدافع با کیفیت و با تجربه (تاکید میکنم!!هم با کیفیت و هم با تجربه) در تیم حس میشه برای میدان های بزرگ نظیر چمپیونزلیگ!!

اما در مورد گلر هامون هم باید بگم

نه به این که پارسال یه دروازبان با کیفیت ِ جایگزین نداشتیم!! (که حسابی هم ضرر کردیم از این بابت هم در لیگ هم در چمپیونزلیگ بعد از مصدومیت پیتر چک)؛ نه به این که امسال 2 تا دروازبان تاپ داریم که یه جورایی

بیشتر از پارسال نگران کننده هست این وضعیت!(خدا نکنه که پیتر چک تصمیم به جدایی بگیره در نقل و انتقالات نیم فصل) که اگه اینطور بشه دوباره میشه همون آش و همون کاسه!

البته پیتر چک یه گل خیلی بد خورد دیشب!ولی به نظرم ایکاش حداقل از سیستم چرخشی برای انتخاب دروازبان استفاده میکرد مورینیو ؛ هم برای آماده نگه داشتن هر 2 گلرمون و هم برای با انگیزه نگه داشتن هر 2

تاشون خیلی بهتر بود ....

اینطوری که من احساس میکنم؛چک در نیم فصل جدا میشه از جمع تیم ما ...

خلاصه امیدوارم مثل پارسال همه چیز رو در دقیقه ی 90 از دست ندیم!!! (هم چمپیونزلیگ و هم لیگ برتر رو خیلی مفت از دست دادیم پارسال) ! :n27:

بازیه با استون ویلا هم بازیه خیلی مهمی به حساب میاد؛

هم اینکه این تیم خیلی خوب و قدرتمند کار کرده در این فصل تا به اینجا؛هم اینکه سایه به سایه ی ما داره حرکت میکنه و صدر نشینیه ما به خطر میوفته اگه از این تیم 3 امتیاز رو نگیریم؛

چون یه بازیه بسیار سخت و مهم هم با آرسنال داریم پشت بندِ این بازی که من بعید میدونم به راحتی بشه از این 2 بازی 6 امتیاز ِ حیاتی رو گرفت! ولی خدا کنه که بشه... :n12::n12::n12:

مخصوصا اینکه در برابر منچستر سیتی به تساوی رسیدیم و یه مقداری اون معادلات ما به هم ریخت برای قهرمانیه نیم فصل... (در صورتی که این 2 بازی رو با موفقیت به پشت سر نذاریم...)

خلاصه که امیدوارم مثل همیشه مورینیو بهترین تصمیم های ممکن رو برای تیم بگیره...

jb.NY
25-09-2014, 20:07
در مورد لمپارد خیلی بحث کردیم، ولی مطمئنم همه منتظر بودیم ببینیم توی تیم بعدیش چه میکنه، بفرمایید، یه بازی کامل تو زمین بود، دوتا گل هم زد، تازه توی یه نیمه یه گل هم به خودمون زد!
همچین هافبک های تهاجمی که تخصصشون گل زدنه نادرن،در طول تاریخ هر چند وقت یکبار یه هفافبک ایچنین گل زنی پا میزاره به زمین سبز، مثل رونادینهو، مثل مارادونا
یه دونه از این هافبکا تو تیم ما بود، مال ما بود، عاشق تیم بود،، از دستش دادیم
اگه مورینیو نخواستش واقعا یکی از بدترین حرکت های ممکن مورینیو تا به امروز بوده، ولی اگه خودش رفت به خواستش احترام میذاریم، یک True Blue ی واقعی.

vahidgame
27-09-2014, 19:44
خب دیگه روال عادی شده و باید بگیم پرگل بردیم و کاستا هم گل زدش :دی
بازی با استون ویلا رو 3 بر صفر و با گل های اسکار ، کاستا و ویلیان بردیم
من که بازیو ندیدم و جالبه انگار نه انگار دو تیم بالای جدول لیگ با هم بازی داشتن و تی وی نه این بازی نه دربی لیورپول نه دربی آرسنال و تاتنهام رو نشون ندادش!
با این روند سخت امتیاز از دست میدیم به خصوص توی خونه و داریم به خوبی امتیاز جمع می کنیم
از تیم های تعقیب کننده هم مطمئنا تیم هایی مثل سوانسی و ساتمپتون که الان نزدیکن که نمی تونن مدعی باشن و فقط همین من سیتی رقیب جدی برامونه و شاید یکمی هم آرسنال

وحید جان؛آیا به نظرت مدافع های با کیفیتی داریم (حداقل در حد و اندازه های تری و کیهیل) مثلا برای بازی های مهمی مثل چمپیونزلیگ...؟!!
به نظرم خلا یه مدافع با کیفیت و با تجربه (تاکید میکنم!!هم با کیفیت و هم با تجربه) در تیم حس میشه برای میدان های بزرگ نظیر چمپیونزلیگ!!
ایوانوویچ هم قابلیت بازی توی دفاع وسط رو داره به اضافه زوما که اونم خوبه
کلا تیمای بزرگ دیگه دنیا رو نگاه کنیم تیمی هست که از این لحاظ مثلا کلی با چلسی فرق داشته باشه؟
نمونش رئال و بایرن که از لحاظ دفاع وسط به همین صورتن و دیگه بیشتر از سه تا دفاع وسط تاپ و یکی دو تا جوون ندارن ولی خب شاید دیگه مثل اون زمان نیست که بگیم بهترین زوج دفاع وسط اروپا رو داریم

+

توی بازی امروز بازم هم فرانکی برای من سیتی گل زد!
جالبه فقط 20 دقیقه آخر بازی کردش
آرزوی موفقیت براش دارم و امیدوارم همین جوری روی فرم باشه
ولی به قول یه نفر ممکنه اون قدر خوب کار کنه و گل های حساس بزنه که من سیتی رو برای قهرمانی خطری کنه به خاطر همین امیدوارم گل های امتیازآور و خطری زیاد نزنه :دی

S0R3N4
27-09-2014, 20:46
استون ویلا هم حریف ما نشد !!!

:n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20: :n20:

یعنی این فصل هیچکی توان مقابله با ما رو نداره خداییش ....!!

:n19::n19::n19::n19::n19:

مگه اینکه مثل شالکه با خوش شانسیه هر چه تمام تر بتونه 1 امتیاز از ما بگیره! (هر چند مهم نیست و فرصت خیلی زیاده که تلافی کنیم باهاشون!)

و یا اینکه مثل منچستر سیتی ؛ تیرک دروازه باهاشون یار باشه و نبازن از ما و بتونن یه مساوی بگیرن ....!!

خداییش مورینیو تیمی رو آماده کرد که در حال حاضر قوی ترین تیم اروپا به حساب میاد (اگه روز ِ بد شانسیه ما نباشه مثل اون 2 بازی که مثال زدم)

تبریک به همه ی دوستان طرفدار چلسی ؛ فاصله ی 3 امتیازیمون به 6 امتیاز افزایش پیدا کرد با استون ویلا... :n18:

و اما همگی منتظر یه نمایش خیره کننده از مورینیو و بازیکنان تیممون هستیم در بازیه حساس بعدیمون جلوی آرسنال؛

کلا ماه سختی رو پشت سر گذاشتیما ...

بازی با شالکه - منچستر سیتی - استون ویلا (شگفتی ساز لیگ تا به اینجا) - و حالا هم باید بریم به مصافِ تیم آرسنال که علاوه بر اینکه یه بازیه 6 امتیازی به حساب میاد به نظرم کاملا؛یه بازیه حیثتی هم هست این دربی؛

جدا از اینکه هر 2 تا تیم مال شهر لندن هستن و یه دربی ِ جذاب رو پیش رو داریم؛تقابل ژوزه مورینیو و آرسن ونگر هم حسابی قابل توجه خواهد بود...

آخ که چی میشه اگه آرسنال رو لوله کنیم یه بار دیگه !!!:n09:

و اما آمارِ کوتاهی از بازی :

اینم لینک دانلود ویدئو گل های بازی :

S0R3N4
28-09-2014, 01:30
اگه مورینیو نخواستش واقعا یکی از بدترین حرکت های ممکن مورینیو تا به امروز بوده، ولی اگه خودش رفت به خواستش احترام میذاریم، یک True Blue ی واقعی.

ای بابا ...
اینکه بی انصافیه تمامه رفیق ...!! :n02:
چطور وقتی که لمپارد خودش نخواسته بمونه تو تیم هیچ اشکالی نداره؛ولی اگه سرمربی نخواسته بمونه تو تیم اشکال داره؟!!!!! :n02:

یه کم منصفانه تر نظر بدیم بد نیست اااا :n02: :n02: (شوخی)

منم به نظرم یه ستاره ی به تمام معنا رو از دست دادیم امسال؛اگه لمپارد و اتو'و رو از دست نمیدادیم؛یکی از پر بار ترین و در حین حال کم هزینه ترین فصل نقل و انتقلات ممکنه رو پشت سر گذاشته بودیم!! :n27:

اما هزینه ی از دست دادن لمپارد و اتو'و به نظرم خیلی گرون تموم شد برای ما...

هم اینکه با رفتن لمپارد یه هافبک تمام عیار از چنگمون در رفت؛

هم اینکه با رفتن اتو'و و اومدن دروگبا از عدم وجود یه فوروارد دوم خوب و قابل اتکا کاملا رنج میبریم امسال!! (از دروگبا فقط یه اسم باقی مونده و بس) :n27: !!

به نظرم اومدن فابرگاس نباید علتی میشد برای رفتن لمپارد از تیم؛

حضور همزمان هر 2 تاشون برای ما میتونست فوق العاده تر از اینی که الان هست ، باشه ! :n27:

در هر صورت؛با این همه تفاسیر؛چیزی که واضح هست اینه که مورینیو یه تیمِ تمام عیار بسته که قدرت برنده شدن در همه ی جام های پیش رو داره و در حال حاضر قدرت اول اروپا هستیم....

ما در مورد نقاط ضعف صحبت نمیکنیم؛ فقط داریم در مورد اینکه "تیم چطور میتونست کامل تر از اینی که هست باشه" صحبت میکنیم...
در هر صورت ما همین الانش هم تیم خیلی کاملی داریم؛حداقل نسبت به بقیه رقبا خیلی بهتریم به خاطر بهره بردن از حضور "بهترین سرمربی دنیا"... :n12::n12::n12:

:n12::n12::n12:

S0R3N4
28-09-2014, 12:59
مورينيو: اي کاش کاستا به تيم اسپانيا دعوت نشود !!!

ژوزه مورينيو در پايان ديدار تيمش مقابل استون ويلا گفت که کاستا بهتر است براي بازي بعدي اسپانيا مقابل اسلواکي دعوت نشود تا بتواند به مداواي پاي مصدومش بپردازد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال چلسی موفق شد تا در ششمین بازی خود در لیگ برتر جزیره با نتیجه 3-0 بر استون ویلا غلبه کند. دیه گو کاستا موفق شد تا در این بازی هشتمین گلش در شش بازی اخیر را برای آبی ها به ثمر برساند.

در پایان این بازی ژوزه مورینیو گفت:" اگر کاستا در جریان بازی های ملی استراحت داشته باشد می تواند بطور کامل مشکل همسترینگ پایش را به فراموشی بسپارد.کاستا نقش مهمی در رساندن چلسی به صدر جدول داشته است."

بازی بعدی اسپانیا روز 9 اکتبر مقابل اسلواکی برگزار خواهد شد. آقای خاص ادامه داد:"گل زدن همیشه خوب است.بخصوص برای بازیکنی همچون کاستا. ما وظیفه داریم در مقابل هر موقعیتی از او حفاظت کنیم.او نمی تواند در هر بازی در بهترین فرمش قرار داشته باشد.او در تمرینات عملا کار خاصی انجام نمی دهد. استراحت می کند و مشغول مداوای پای مصدومش است.اگر او برای بازی با اسلواکی به تیم اسپانیا نرود، اینجا خواهد ماند و به مداوا ادامه خواهد داد. در آن صورت می تواند برای چلسی و تیم ملی اسپانیا بازیکن مفیدتری باشد."

وی در مورد پیروزی بر استون ویلا گفت:" من از این پیروزی بسیار خوشحالم.شاید ممکن نباشد تا در 15 یا 20 بازی آینده، همین روند را ادامه دهیم. در فوتبال خیلی اتفاقات می افتد و ممکن است ما هم در آینده شکست بخوریم. در این بازی همه چیز تحت کنترل ما بود.ما خیلی خوب و زیبا بازی کردیم.هرگز در طول این بازی حس ترس به من دست نداد."

پ.ن:

دوستان؛آیا مصدومیت پای دیگو کاستا جدیه؟!! :n29:
به بازیه با آرسنال میرسه ؟:n30:
الان داره اختصاصی تمرین میکنه یا با تیم داره کار میکنه؟

jack82
01-10-2014, 01:29
بازی امشب خوشبختانه بردیم .تیم بازی خوبیو به نمایش گذاشت واکثر بازیکنان هم نمایش قابل قبولیو داشتن فقط به نظرم تنها مورد منفی بازی از دست دادن موقعتهای متعدد بود که میتونه تو باریای مهمتر مشکل ساز بشه و امیدوارم مهاجمین دقت بیشتری به خرج بدن:n02:

S0R3N4
03-10-2014, 14:48
همگی منتظرِ یکی از مهم ترین و جذاب ترین بازی های امسال هستیم!!

دربی لندن!
آرسنال و چلسی...

تقابل مورینیو و ونگر ...

وااای که اگه 3 امتیاز رو بگیریم چی میشه !!! :n12::n12::n12::n19::n19:

jb.NY
05-10-2014, 18:48
خب اینم از بازی که منتظرش بودم، آرسنالم بردیم و فاصلمونو حفظ کردیم، چه حرکت قشنگی کرد هازارد و چه چیپ با دقتی زد کوستا، باید شکر کنیم که این دو تا رو توی تیممون داریم
ولی میگم، زیاد با این شرایط که ما بالا باشیم و تیمایی مثل منچستر و آرسنال پاین باشن عادت نداریم واسه همین الان یه حس عجیب غریبی دارم، لیگ عجیبه واسم :n02:

MORINIO
05-10-2014, 19:01
رفتار مربی اخلاق مدارو هم دیدیم خدارو شکر

vahidgame
05-10-2014, 19:04
خب برد خوبی توی دربی داشتیم و اختلاف رو با تیم های دیگه زیاد کردیم
همه بازیکنا هم خوب کار کردن به خصوص هازارد که خیلی آماده بود و کلا بازیکنای حریف رو خیلی اذیت کرد
گل دوم هم خیلی قشنگ بود و دوباره همون فرمول معروف این فصل در کار بودش یعنی پاس قشنگ فابرگاس و فرصت طلبی کاستا
آخر فصل باید انتظار داشته باشیم به جز قهرمانی آقای گل و آقای پاس و اینا هم برای چلسی باشه :دی
فعلا همه چی خوبه و امیدوارم در ادامه همین روند رو داشته باشیم که البته چند هفته آینده یکمی بازی ها سخته و بازی های خارج از خونه هم زیاده

+

اونایی که بازی رو از شبکه سه دیدن فک کنم به عمق فاجعه پی بردن! :دی
یوسفی همیشه گزارش می کنه سوتی هایی میده که حالا میشه تحمل کرد ولی امروز کلا معلوم نبود داره گزارش می کنه یا همین جوری برای خودش داستان میگه یعنی فقط 10 دقیقه اول بازی کلا بازی رو ول کرده بود و همین جوری برای خودش در مورد همه چی صحبت می کرد!! در ادامه بازی هم خیلی شرایط زیاد فرقی نکرد و همش آمار و داستان و اینا می گفت و حالا در خلالش اگه وقت میشد یکمی گزارش هم می کرد :n29:
خیلی بهتره صدای گزارشگر خارجی رو قطع نکنن و همون جوری بازیو پخش کنن...

30vil
05-10-2014, 19:06
تبریک به دوستان عالی بودیم و آرسنال حرفی برای گفتن نداشت

مصدومیت کورتوا ناراحت کننده بود اما حضور چک برای من لذت بخش بود و خیلی هم انگیزه داشت واقعا حیفه چک روی نیمکت باشه:n03:

و صحنه جالب بازی حرکت دور از شان ...

nini bad
05-10-2014, 19:14
بیشتر این بازی تحت تاثیر درگیری های گذشته تا به امروز مورینیو با ونگر بود که سرمربی چلسی در این زمینه کاملا حرفه ایی عمل کرد ... گرچه ونگر قابل احترام و ارزشمند است حتی هنگام پایان بازی رفت سمت نیمکت چلسی که با مورینیو دست بده اما زودتر رفته بود... قبل از شروع بازی خیلی دوست داشتم چک درون دروازه باشه که با مصدوم شدن تیبوت این اتفاق افتاد.

MORINIO
05-10-2014, 19:16
یوسفی همیشه گزارش می کنه سوتی هایی میده که حالا میشه تحمل کرد ولی امروز کلا معلوم نبود داره گزارش می کنه یا همین جوری برای خودش داستان میگه یعنی فقط 10 دقیقه اول بازی کلا بازی رو ول کرده بود و همین جوری برای خودش در مورد همه چی صحبت می کرد!! در ادامه بازی هم خیلی شرایط زیاد فرقی نکرد و همش آمار و داستان و اینا می گفت و حالا در خلالش اگه وقت میشد یکمی گزارش هم می کرد :n29:

من تو گزارشگرای صدا سیما همین یوسفی رو به همشون ترجیح میدم !

درسته سوتی زیاد میده مثلآ به ماتیچ میگه کیهیل و به ایوا میگه شورله ( :| ) ولی حداقلش مثه امثال سیانکی و فردوسی پور با چلسی پدرکشتگی نداره !

S0R3N4
05-10-2014, 19:46
فقط خدا میدونه که وقتی نتیجه ی بازی رو دیدم چند متر پریدم هوا و جیغ و داد کشیدم !!!! :n20::n20::n20::n20: (در حدی که دختر کوچولوم از بس ترسیده بود و 15 دقیقه ی کامل از ترس داشت بنده خدا گریه میکرد!!!:n02:)؛

یعنی یکی از بهترین خبر هایی بود که در چند ماهه اخیر شنیده بودم !!! :n19::n19::n19:

واقعا نگران این بازی بودم !!

نه به خاطر اینکه فکر میکردم تیم آرسنال در حد و اندازه های تیم ماست ها ...!!! نه ... (اون که از محالاته)

به خاطر اینکه اولا همیشه کَل کَل ِ مورینیو و ونگر دیدنی و جذابه ...

واسه این که آرسنال اگه بعد از هزار و یک اتفاق نادر،به طور کاملا اتفاقی بتونه تیم ما رو شکست بده ؛ تا ابد این جماعت تو بادِ این بٌرد میخوابن و میشن سوهان مغزِ ما ... :n23:!!

واسه اینکه هیچ وقت از ونگر خوشم نمیومد و حالا بعد از حوادث پیش آمده ی این دربی،بیش از بیش ازش متنفر شدم !!

و هزاران دلیل دیگه که میشه به حساسیت 3 امتیاز این بازی،بازی های سنگین تیم ما در ماهِ گذشته که یکی از سنگین ترین و حساس ترین ماه های فوتبالی تیممون به حساب میومد و نیاز مبرم برای فاصله گرفتن از تیم های تحت تعقیبمون و ....

خلاصه چلسی و مورینیو با سر بلندیه هر چه تمام تر تونستن این ماهِ سخت اما سرنوشت ساز رو پشتِ سر بذارن ....

دمِ تک تکشون گرم....

تبریک بابت این بردِ شیرین ... :n18::n18: :n12::n12::n12::n12:

S0R3N4
05-10-2014, 19:54
اینم لینک خلاصه ی بازی آرسنال - چلسی :

S0R3N4
05-10-2014, 20:06
برای اینکه تفاوت مورینیو رو با دیگر مربی های پر ادعا یا مشهور رو متوجه بشیم فقط کافیه که سطح بازیه سوپر استار های دنیای فوتبال رو زمانی که زیر دست مورینیو بازی میکنن رو با زمانی که زیر دست مربی دیگری بازی میکنن مقایسه کنید ...!!!!

چند صدتا مثال میشه زد از این دست موارد که من به چند تا مورد اکتفا میکنم ....

- همین دیگو کاستا رو مقایسه کنید با زمانی که زیر دست دل بوسکه در تیم ملی پر دکٌ و پز ِ اسپانیا بازی میکنه ! آیا این واقعا همون بازیکنه؟
- مقایسه کنید مسعوت اوزیل رو در زمانی که زیر دست مورینیو بود با زمانی که زیر دست آنجلوتی و استاد آرسن ونگر ...!
- مقایسه کنید سسک فابرگاس رو در زمانی که زیر دست مورینیو هست با زمانی که زیر دست یکی از پر مدعا ترین مربی های چند دهه ی اخیر (پپ گواردیولا) و دیگر مربیانی که به بارسلونا اومدن...!
-مقایسه کنید سامی خدیرا رو زمانی که مورینیو در رئال بود با خدیرایی که در رئال مادرید ِ فعلی هست ....

یا حتی کریس رونالدو و ژابی آلونسو و آنخل دیماریا و آربلوا و تک تکِ بازیکن های تیم اینتر میلان و .........!!!!

و اگه بخوام از این مقایسه انجام بدم باید بیش از 50-60 خط بنویسم خدایی....

یکی از بهترین خصایصی که مورینیو داره،اینه که از بازیکن هاش میتونه 100 درصد کارایی رو بکشه بیرون؛در حالی که بقیه مربیان .... !!!!!!

albertxx
05-10-2014, 21:33
در توانایی های مورینیو شکی نیست
کارهایی که مورینیو انجام میده شاید خیلی از مربی های دیگه از انجامش عاجز باشن
مربی باهوش و فوق العاده

و خود بنده هم یکی از طرفداران این مربی هستم (( آقای خاص ))

ولی حمل بر بی ادبی نباشه
ولی کلا شما یه ذره زیادی جو زده میشی !

بحث رئال شد خواستم جواب بدم وگرنه میدونم این صحبت ها تو این تاپیک نباید باشه
ولی شما مثال زدی منم خواستم نمونه واست بیارم

- همین دیگو کاستا رو مقایسه کنید با زمانی که زیر دست دل بوسکه در تیم ملی پر دکٌ و پز ِ اسپانیا بازی میکنه ! آیا این واقعا همون بازیکنه؟

تو مقایسه هاتون بازیکن ها رو با رده باشگاهایی مقایسه کنید
یا ملی

کاستا فصل قبل آتلتیکو فکر کنم گزینه بهتری واسه مقایسه باشه نه کاستای اسپانیا !
فصل قبل تو آتلتیکو آقایی میکرد و یه مهاجم نوک تاپ بود !
در حالی که با 27 گل زده و فقط با 4 گل کمتر نسبت به سوارز و رونالدو آقای گل اروپا قرار گرفت

پس این نشون میده کاستا همان کاستا هست ولی نکته مهمتر هافبک های تیم هست
هافبک ها و مهاجمان هم تیمی کاستا تو فصل قبل و این فصل رو مقایسه کنید باهم !
هازارد - فابرگاس - شورله - اسکار که همگی بازیکن فوق العاده ای هستن و فکر نکنم بشه با هم تیمی های فصل قبل کاستا مقایسه کرد !!

- مقایسه کنید مسعوت اوزیل رو در زمانی که زیر دست مورینیو بود با زمانی که زیر دست آنجلوتی و استاد آرسن ونگر ...!

اوزیل کی زیر دست آنچلوتی بود ؟؟؟:n13:
تو رئال که با هم کار نکردن
قبل از اون هم اوزیل تو تیمایی که اوزیل بود اصلا آنچلوتی حضور نداشت !!

ولی به هر حال
دلیل افت اوزیل در مقایسه با زمان مورینیو و ونگر
ربطی مورینیو و یا ونگر نداشت

بلکه از یه دید دیگه نگاه کنیم
اوزیل تو لالیگا عالی بود و آقای پاس گل اروپا بود
ولی بعد از انتقال به آرسنال هم خوب بازی کرد و مشکلی نداشت

ولی وقتی به ژانویه رسید (( جایی که پریمیر لیگ با کل دنیا فرق میکنه ))
اوزیل دچار مشکل شد و نشون داد توانایی اون همه بازی فشرده رو نداره !!
بعد ژانویه هم طبق آمار دچار 2 تا مصدومیت شد !!

- مقایسه کنید سسک فابرگاس رو در زمانی که زیر دست مورینیو هست با زمانی که زیر دست یکی از پر مدعا ترین مربی های چند دهه ی اخیر (پپ گواردیولا) و دیگر مربیانی که به بارسلونا اومدن...!

فابرگاس کلا 1 فصل زیر دست گواردیولا بود !
و فصل قبل هم کلا بارسلونا اوضاع خوبی نداشت که فابرگاس بخواد اوضاع خوبی داشته باشه !!

فابرگاس زمانی به بارسلونا اومد که این تیم آخرین چمپیونز خودش رو گرفته بود و اکثر قهزمانی ها رو به دست آورده بود
و دقیقا همون دلیلی که گواردیولا به گفته خودش بارسا رو ترک کرد (( اشباع بازیکنان و نداشتن انگیزه ))
و این فصل دقیقا همزمان شد با اومدن فابرگاس

3 فصل حضور فابرگاس تو بارسلونا همزمان شد با ترافیک رو نیمکت این تیم
به طوری که به طور میانگین تو هر فصل 15 بار تعویض شد و 6 بار به زمین اومد
و این نشون میده همیشه فیکس نبوده و خیلی ها رو کنارش میدیده

ولی این فصل تو چلسی تو هر 7 بازی فیکس بود !!!

ولی
بهتره فابرگاس آرسنال رو هم مقایسه کنید
جایی که فوق العاده تاثیر گذار بود !!
که به همون دلیل هم به بارسا رفت

-مقایسه کنید سامی خدیرا رو زمانی که مورینیو در رئال بود با خدیرایی که در رئال مادرید ِ فعلی هست ....

خدیرای الان ؟؟
مگه الان رئال خدیرا داره ؟؟

تا اونجایی که یادم میاد تو 1 سال اخیر خدیرا 3 بار مصدوم شد که یکی از مصدومیت هاش به مدت 6 ماه طول کشید ! (( تو بازی ایتالیا - آلمان اگه اشتباه نکنم ))
و بعد از اون یه مصدومیت کوتاه مدت
و الان هم یه مصدومیت 1 ماه

میبینید که تو 12 ماه اخیر خدیرا حدودا 7 تا 8 ماه مصدوم بود
و فکر نکنم هیچ بازیکنی بعد این همه مصدومیت بتونه به وضع سابق برگرده !!

به اضافه اون
در زمان مورینیو نیمکت هافبک های رئال خلوت تر از فصل قبلی بود که خدیرا تو رئال بود
فصل قبل مصدومیت ها رو کنار بزارید نیمکت شلوغی از رئال رو میبینید که خیلی از بهترین ها هم نمیتونستن بازی کنن
دیماریا - آلونسو - مودریچ - ایسکو - خدیرا (( حالا یارا و کاسمیرو به کنار ))

ولی در زمان موینیو نیمکت رئال اونقدر ها شلوغ نبود !

کریس رونالدو

کریس رونالدو زمان مورینیو خوب بود و الان بد ؟؟ :n01:

بعد رفتن مورینیو تو همون فصل رونالدو آقای گل اروپا شد !!! ((به طور مشترک با سوارز ))
و این فصل هم رویایی شروع شد

فصل قبل علاوه بر آقای گلی اروپا
رکورد 17 گل چمپوینز رو شکوند
و تونست رکورد بیشترین گل زده تو مرحله گروهی رو بزنه !!

حتی با رفتن اوزیل و دیماریا که زمان مورینیو تو رئال رونالدو رو شارژ میکردن باز هم رونالدو همون رونالدوی سابق بود و صد درصد بهتر !!

حالا اینا به کنار
مصدومیت طولانی مدتش که حدود 1 سال هست گریبان گیرش شده رو حساب کنید

با این همه مشکلات باز هم آقای گل اروپا شد و رکوردی فوق العاده تو چمپیونز زد !!

آنخل دیماریا

فکر کنم همینجوری چشم ها رو بستی یه پست فرستادی !!
دیماریا زمان مورینیو خوب بود و الان بد ؟؟

اتفاقا کاملا بر عکسه

دیماریا فصل قبل زیر نظر آنچلوتی خیلی بهتر از دیماریا زمان مورینیو بود
به طوری فصل قبل استثنایی ظاهر شد و یکی از مهترین عوامل قهزمانی رئال بود !!
زمان مورینیو به طور میانگین شاید هر 3 بازی 2 تا فیکس بود ولی زمان آنچلوتی به دلیل تاثیر گذاریش 34 بازی از 38 بازی لالیگا رو واسه رئال بازی کرد (( یه دلیل د یه رقیب جدی مثل اوزیل بود ))

در حال حاضر هم تو آرژانتین و منچستر فوق العاده داره خوش میدرخشه !!
همین امروز هم رو 2 گل منچستر تاثیر داشت که 1 گل و 1 پاس گل حاصلش بود!!

و اگه بخوام از این مقایسه انجام بدم باید بیش از 50-60 خط بنویسم خدایی....

همین 4 تا بازیکنی که گفتی 3.99 تاش ایراد دار بود !!

یکی از بهترین خصایصی که مورینیو داره،اینه که از بازیکن هاش میتونه 100 درصد کارایی رو بکشه بیرون؛در حالی که بقیه مربیان .... !!!!!!

پس فکر کنم آلکس فرگوسن رو یادت رفت !!
آلکس فرگوسن با تیمی قهرمان پریمیر شد که فصل بعد مویس با خرید های اضافه نتونست سهمیه بگیره !!
فرگوسون از پشت کوهای انگلیس بازیکن میاورد میشد بهترین بازیکن تیم !!

------------

شما میخوای مقایسه کنی اول آمار درست داشته باش بعد بازیکن - مربی و یا باشگاهی رو بکوب !
آمارتون هم که یا اشتباست یا مقایسه درستی نشده

-----------------

کلا قصد بحث نداشتم ولی شما یه ذره پیاز داغ داستان رو زیاد میکنی
من خودم طرفدار مورینیو هستم ولی نه اینکه بخوام واسه طرفداریش همینجوری یه چیز بگم !!

دلیل اصلی بحثمم این بود حرفاتون یه ذره به سمت رئال رفت !!
و اگه حرف تیم دیگه ای بود کاری نداشتم !

--------------

به هر حال به دوستان طرفدار چلسی بر نخوره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحثم اصلا چلسی نبود و نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتفاقا بازی چلسی رو هم دیدم و لذت بردم
که واقعا عالی بودن و رقیب اصلی 3 گانه !! و رقیب رئال تو چمیپونز !:n02:

Seyed Artyom
06-10-2014, 19:22
یعنی اصن یه وضعی.من دقت کردم تا حدود دقیقه 10 اینا هیچی از بازی گزارش نکرد!!!داشت درمورد تعداد مصدومیت های طول تاریخ باشگاه ها حرف میزد :|
+
تبریک بابت برد شیرینی که تو خونه بدست آوردیم.طبق معمول هم شاهد درگیری هایی بین مورینیو و ونگر بودیم که کار به جاهای باریک و برخورد فیزیکی هم کشید:n25:
کاستا هم طبق معمول از تک تک موقعیت هاش به خوبی استفاده میکنه.فابرگاس هم که دیگه بازیش معرفش هست و نمیخواد توضیح بدم.هازارد هم فوق العاده بود.چن تا حرکت انتهاری کرد که 3.4 تا از بازیکنای آرسنال محو شدن!!!:n20:پنالتی هم که کاملا واضح بود و فک نکنم کسی توش شکی داشته باشه.تنها نکته ناراحت کننده مصدومیت تیبوت بود.بعد از اون برخورد یه فلش بک رفتم به اون اتفاق وحشتناک چک.:n03:خیلی خوبه ک دو تا دروازه بان فوق العاده آماده داریم.در صورت مصدومیت یکی اونیکی میتونه جاش رو به خوبی واسمون پر کنه.:n12:
+
اگه چلسی(خدای نکرده زبونم لال:n02:)امسال نتونه قهرمان بشه سال دیگه هم احتمالا نمیتونه.چون با وجود تیم هایی مث من سیتی و پی اس جی و... میتونن بازیکنای خوبمون رو با یه قیمت بالا از چنگمون دربیارن.یکیش مث همین هازارد....ولی مطئن باشین با همین وضعیت پیش بریم قهرمانی تو مشت مونه.:n12:
+
عاقا این فیلیپه لویز چی شد؟؟؟اینهمه پول دادیم ک آخرش آزپیلی بازی کنه؟؟؟؟؟؟:n13:

S0R3N4
07-10-2014, 19:16
کلا قصد بحث نداشتم ولی شما یه ذره پیاز داغ داستان رو زیاد میکنی
من خودم طرفدار مورینیو هستم ولی نه اینکه بخوام واسه طرفداریش همینجوری یه چیز بگم !!

خیلی هم مشخصه که طرفدار ایشون هستی ... خیلی ...

دلیل اصلی بحثمم این بود حرفاتون یه ذره به سمت رئال رفت !!

آها ...
علت جز جز هاتون رو متوجه شدم ...

که واقعا عالی بودن و رقیب اصلی 3 گانه !! و رقیب رئال تو چمیپونز !

رقیب کی ؟!!
امسال رئال هنوز نتونسته در لالیگا خودش رو ثابت کنه!
بعد شما از الان به چمپیونز فکر میکنید !!!

البته بحث من سر رئال نیستا !!!!
فقط به خاطر اینکه ی یه ذره به سمت مورینیو رفت اینا رو گفتم !

امیدوارم دوستان رئالی بهشون بر نخوره !!

Abdolreza2012
08-10-2014, 18:40
خیلی هم مشخصه که طرفدار ایشون هستی ... خیلی ...

آها ...
علت جز جز هاتون رو متوجه شدم ...

رقیب کی ؟!!
امسال رئال هنوز نتونسته در لالیگا خودش رو ثابت کنه!
بعد شما از الان به چمپیونز فکر میکنید !!!

البته بحث من سر رئال نیستا !!!!
فقط به خاطر اینکه ی یه ذره به سمت مورینیو رفت اینا رو گفتم !

امیدوارم دوستان رئالی بهشون بر نخوره !!

یعنی خووووشم میاد کل حرفای اون پستت رو این دوستمون با مدرک برد زیر سوال
بعد شما در جوابش میاد این حرفای حاشیه ای رو میزنی

اما در مورد چمپیونز
امسال تنها 3 تیم تا حالا تونستن تو دو بازی انجام شده تموم امتیازات رو بگیرن :

بایرن مونیخ
دورتموند = تو لیگ آلمان شرایط خوبی نداره
رئال مادرید = با 7 گل زده

که چلسی جزء این تیم ها نیست

حالا با استدلال خودت در مورد چلسی نظر میدم
چلسی تو لیگ برتر عاااالی بوده ( البته امساال لیگ برتر به نظرم خالی از رقیب شده ، با افت لیورپول ، منچستریونایتد ، آرسنال و ... ) فقط می مونه سیتی که تو بازی رو در رو باهاش مساوی کرد
ولی تو لیگ قهرمانان اصلا در حد رقیب نبوده ، یه مساوی و یه برد 1 بر 0

+

در کل حرفم اینه که شاید رئال تو لالیگا و دورتموند تو بوندس لیگا خوب نبودن ( البته رئال که به اوجش برگشته )ولی هر دو تو لیگ قهرمانان عالی بودن
و برعکس چلسی تو لیگ برتر عالی بوده ولی تو لیگ قهرمانان خوب نبوده
پس من الان باید بگم چلسی در حد رقیب نیست ؟؟؟ تو لیگ قهرمانان
....

و امیدوارم تو مراحل بعدی حتما چلسی و رئال مادرید به هم بخورن

albertxx
08-10-2014, 20:33
ربطی به اینجا ندااره ولی مقایسه رئال با چلسی !!

گلزني رئالي ها در هر 25 دقيقه
رئال بالاتر از چلسي،مخوف ترين خط آتش اروپا

رئالي ها با ميانگين 3.57 گل در هر بازي، بالاتر از چلسي و تمام تيم هاي ديگر ، بهترين خط حمله اروپا را در اختيار دارند.

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید با زدن 25 گل در 7 بازی به عبارتی با میانگین 3.57 گل در هر بازی، بهترین خط حمله را بین تیم های اروپایی 8 لیگ معتبر این قاره در اختیار دارد. لیگ های فرانسه و هلند به ترتیب 9 و 8 هفته از آغاز رقابت هایشان می گذرد با این وجود هیچ تیمی در این لیگ ها به آمار گلزنی رئال مادرید نزدیک نیست.

پس از رئال، چلسی ژوزه مورینیو قرار دارد که 21 گل در 7 بازی به ثمر رسانده، معدل 3 گل در هر بازی. یوونتوس و میلان در کشور ایتالیا در 6 بازی 13 گل به ثمر رسانده اند. آماری مشابه آمار گلزنی رونالدو تا بدینجای رقابت های لالیگا.

تعداد گل های زده "پائوک"، صدرنشین لیگ یونان نیز با تعداد گل های رونالدو برابری می کند. رئال مادرید که هم اکنون در رده چهارم لالیگا قرار دارد هر 25 دقیقه یک گل زده است. چلسی هر 30 دقیقه و بارسلونا هر 33.16 دقیقه و "مارسی"، صدرنشین لوشامپیونه نیز هر35.22 دقیقه یک گل وارد دروازه حریفانش کرده است.

ورزش 3

S0R3N4
10-10-2014, 13:33
عنی خووووشم میاد کل حرفای اون پستت رو این دوستمون با مدرک برد زیر سوال
بعد شما در جوابش میاد این حرفای حاشیه ای رو میزنی

منم خیلی خوشم میاد که هنوز رئالی های عزیز؛میان در تاپیک چلسی و مطالب تاپیکِ تیم مورینیو رو مو به مو دنبال میکنن !!! :n08::n08:

ئال مادرید با زدن 25 گل در 7 بازی به عبارتی با میانگین 3.57 گل در هر بازی!
چلسی ژوزه مورینیو قرار دارد که 21 گل در 7 بازی به ثمر رسانده، معدل 3 گل در هر بازی!

خیلی هم فکر نمیکنم آمار چشم گیری باشه با توجه به حظور یه فوق ستاره به اسم کریس رونالدو در رئال مادرید !!! (حالا اگه گرت بیل و .... رو در نظر نگیریم)

پ.ن:

خواهشا دوستان رئالی عزیز در همون تاپیک مرتبط با تیم خودشون بحث هاشون رو دنبال کنن و چیزای غیر مرتبط با تیم چلسی رو در اینجا بیان نکنید ...

الان وضعیت تیم چلسی با تیم رئال قابل مقایسه نیس ...

و در توانایی های مورینیو هیچ شکی نیست و فقط یه (........) میتونه شک داشته باشه... پس فکر نمیکنم یه پست از اون دوست عزیز نمیتونه چیزی از ارزش های مورینیو کم کنه ...
همانطور که هیچ پستی از بنده نمیتونه به ارزش های مورینیو اضافه کنه...

با تشکر...

urumchi
11-10-2014, 02:02
امیدوارم تو مراحل بعدی حتما چلسی و رئال مادرید به هم بخورن
جانا سخن از زبان ما میگویی ...

این تقابل اگه اتفاق بیفته بدلایلی که خودتونم میدونید، میتونه یکی از بیاد ماندنی ترین بازیهای فوتبال بشه
و اون موقع معلوم میشه عیار هر کدوم از این تیمها چقدره ...

vahidgame
18-10-2014, 21:09
خب همچنان توی لیگ به بردها داریم ادامه میدیم
کریستال پالاس رو 2 بر 1 شکست دادیم
گل ها رو اسکار و فابرگاس برای چلسی زدن و گل تیم مقابل هم دقایق آخر زده شد
نکته ای که بازی داشته آزپلیکوئتا دقیقا 41 از بازی اخراج شده که همچنین یکی دو دقیقه بعد هم بازیکن تیم مقابل هم اخراج شده
چون آزپلیکوئتا مستقیم اخراج شده فک کنم سه جلسه محروم میشه و الان دیگه فیلپیه لوئیز می تونه از فرصت استفاده کنه
دیگو کاستا هم کلا به این بازی نرسید و همین طور رمیرس و شورله هم مصدوم بودن و کلا این بازی های ملی معمولا برای باشگاه ها ضرر دارن!

در کل برد خوبی بود و همین کریستال پالاس پارسال توی همین ورزشگاه خودش راحت سه امتیازو ازمون گرفت و یه جورایی توی قهرمانی هم تاثیر داشت و خوبه امسال دیگه اشتباه نمی کنیم و حداقل به همچین تیمایی امتیاز نمیدیم
هفته بعد هم بازی سختی خارج از خونه مقابل منچستر داریم که اون بازی رو ببریم دیگه فک نکنم بشه موتور چلسی رو خاموش کرد :دی

vahidgame
23-10-2014, 18:00
خب نتیجه 6 بر صفر مقابل ماریبور هم نتیجه خوبی بودش هر چند که بازی مقابل تیم بزرگی نبودش
نکته جالبه CL برای ما اینه که دی متئو بعد از مدت ها دوباره به عرصه مربیگری اومده و مربی شالکه شده
یه جورایی تقابل چلسی و شالکه می تونه جالب باشه...

دیگو کاستا هم هنوز مصدومه و به بازی ماریبور هم نرسیدش و تازه رمی هم که جای اون بازی می کرد بعد از گلی که زد داشت خوشحالی می کرد که مصدوم شد!
رمی ظاهرا به بازی منچستر می تونه برسه ولی دیگو کاستا مصدومیتش شدیدتره
یکمی شرایط نگران کننده ست و امیدوارم دیگو کاستا هر چه زودتر دوران مصدومیتش تموم بشه و همون روند گلزنیشو دوباره ادامه بده
الان فک کنم همراه چند تا تیم دیگه مثل بایرن جزو تنها تیمای این فصل اروپاییم که کلا شکست نخوردیم و چه خوبه این چند تا بازی هم همین جوری رد کنیم بره :دی
به خصوص بازی با منچستر که سخته شاید منچستر اون تیم سابق نباشه و ضعف های زیادی داره ولی خب حداقل از لحاظ مهره های هجومی یکمی خطریه
اگه اتفاق خاصی هم نیافته بازی یکشنبه با منچستر رو تی وی خودمون پخش می کنه ولی از اونا بعید نیست که پخش نکنن! :دی

30vil
26-10-2014, 19:08
خب بعد از دو ماه غیبت به دلیل خدمت مقدس سربازی باز هم افتخاری نصیبم شد در خدمت دوستان باشم

ترکیب چلسی مشخص شده به امید پیروزی تیم محبوبمون

Chelsea team to play Man Utd:

Thibaut Courtois ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Ivanovic, Gary Cahill ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Terry (c), Filipe Luis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Matic, Cesc Fàbregas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Willian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Oscar, Eden Hazard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); Didier Drogba ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Subs: Petr Čech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Zouma, Ake, Mikel, Baker, Mohamed Salah ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), André Schürrle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

متاسفانه کاستا به بازی نرسید اما یک اسطوره جاش بازی میکنه که گربه سیاه یونایتد به حساب میاد:n02:

jb.NY
26-10-2014, 21:39
Hail King Drogba :n02:

اینم از یه تساوی مقابل منچستر... راستشو بخواین فکر میکردم ببازیم، چون معمولا اگه تیمی از بیگ 4 مقابل تیمای ضعیف خوب کار کرده باشه مقابل تیمای بزرگ زیاد خوب کار نمیکنه، و برعکس، تیمی که مقابل تیمای ضعیف بد نتیجه گرفته باشه معمولا باقی تیمای بیگ 4 رو میزنه
ولی با این حال هم کورتوا عالی بود و چند تا موقعیت خیلی خطرناک رو جمع و جور کرد، هم کینگ دروگبای عزیز پاش به گلزنی باز شد، گفتن نداره که کیا خوب بودن، چون واقعا اکثر بچه ها خوب کار کردن، ولی حیف که یه قانون هست توی طبیعت فوتبال که میگه معمولا ارسال های آخر خیلی دقیق میرن جایی که نباید برن:n02:... دیگه این شد که دقیقه 93 یه گل خوردیم
خسته نباشن بچه ها

30vil
26-10-2014, 21:55
متاسفانه مثل بازی با سیتی خیلی راحت در دقایق پایانی 2 امتیاز را از دست دادیم

یونایتد واقعا افتضاح بود یک حرکت ترکیبی از این تیم ندیدیم هیچ تاکتیکی هم نداشتند و راحت میشد این تیم را شکست داد

اما روی اشتباه ایوا و خطای بی موردش گل خوردیمو و بازی مساوی شد

دروگبا هم با گلی که زد منو یاد گلش به بایرن در فینال لیانگ قهرمان انداخت :n12:

Reza31001
26-10-2014, 22:05
نکته خوب ماجرا باخت من سیتی بود که باعث شد فاصله همچنان قبل توجه باقی بمونه
ps: به شدت نیازمند هایلایت بازی هستیم:n02: