ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Chelsea F.C | آبی های لندن |

صفحه ها : 1 2 [3]

Sepehr SS
06-03-2015, 00:51
صلاح ترکونده تو فیورنتینا، کاش یکم هم اینجا فرصت بازی داشت :n28:

stealer
06-03-2015, 10:04
زوما رو که دیشب قصد جونشو کرده بودن، نیمه اول با آرننج کوبیدن تو دهن بنده خدا، بعدشم به قصد شکستن پاش تکل رفتن روش، امیدوارم تا آخر فصل زنده بمونه!
زوما به کنار، کاستا داره یکمی نگران کننده میشه، شیشمین بازی بدون گلش بود، به نظر نمیاد از اعتماد به نفس و اینجور حرفا باشه، قیافش به این سوسول بازیا نمیخوره :n02: ولی چرا نمیتونه گل بزنه واسم جای سواله، چون جنگندگیش مثل قبله، اعتماد به نفسش رو داره...
به نظرم کاستا جدیدن نمیتونه خودشو کنترل کنه و بیشتر از اینکه دنبال گل زنی باشه دنبال درگیری با بازیکن حریفه و میخواد کاری کنه که تیم حریف 10 نفره بشه:دی
یکم تمرکزشو برگردونه روی گل زنی میتونه موفق تر باشه

Sepehr SS
06-03-2015, 10:46
به نظرم کاستا جدیدن نمیتونه خودشو کنترل کنه و بیشتر از اینکه دنبال گل زنی باشه دنبال درگیری با بازیکن حریفه و میخواد کاری کنه که تیم حریف 10 نفره بشه:دی
یکم تمرکزشو برگردونه روی گل زنی میتونه موفق تر باشه
البته بیشتر از اینکه دنبال 10 نفره کردن حریف باشه، دنبال ده نفره کردن خود چلسیه. تا یکبار از بازی اخراج نشه و سه جلسه دیگه محروم نشه، حساب کار دستش نمی یاد. با اینکه من عاشق بازیش و جنگندگیشم ولی دیگه بعضی کاراش بیخودی و اعصاب خورد کنه و باید خودشو کنترل کنه.

brad pitt
06-03-2015, 23:47
ایشالا پی اس جی و تو خونه له میکنیم
ها؟
شیرهای لندن میتونند
این هفته یه هفته‌ی عالی هست
دیگو این هفته دوتا گل میزنه

jb.NY
11-03-2015, 13:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورینیو: "بازیکنان چلسی برای پیروزی به جایزه های نقدی نیازی ندارند."

به گزارش روزنامه فرانسوی la Parisien، مالکان قطری باشگاه PSG، درصورت پیروز در مقابل چلسی، به هر یک از اعضای تیم PSG جایزه نقدی 177 هزار پوندی اهدا خواهند کرد.
در آن طرف، مورینیو اعتقاد دارد فوتبال حرفه ای تیمش نیازی به این گونه محرک ها برای پیروزی ندارد:
"خیلی وقته یه همچین جایزه هایی رو به بازیکنانم وعده ندادم، جایزه من پیروزی در رقابت هاست، جایزه نقدی رو خیلی وقته فراموش کردم، اخرین بار در پورتو بودم که یه همچین جایزه هایی می دادم، اما الان اون حس رو فراموش کردم." "باشگاه به اندازه کافی به ما حقوق میده و ما هم تلاشمون رو میکنیم تا وظیمون رو به بهترین نحو انجام بدیم"

"معلومه لذت بخشه وقتی یکی میاد 250 هزار تا میذاره جلومون و میگه اگه فلان مسابقه رو ببرین این پول مال شما میشه، اما فوتبال حرفه ای فراتر از این حرفاست. فوتبال حرفه ای شوق و علاقه ما نسبت به بازیه، شادی و غروری که از پیروزی ها حاصل میشه، روی این ارزش ها قیمت نمیشه گذاشت"
"برای بازیکنان ما "پیروزی" به اندازه کافی جایزه بزرگی هست "

nini bad
12-03-2015, 01:55
فقط میتونم بگم حق چلسی بود که حذف بشه... تفکرات اول بازی مشخص بود با تیمی که 10نفره میشه نباید دفاعی بازی کرد وقتی گل میزنی یک بازیکن دفاعی اضافه کنی هنگامی هم که عقب می افتی یک هافبک دفاعی کم کنی مهاجم اضافه بشه!!!!!! خوبه میزبان بودیم از حذف چلسی اصلا ناراحت نیستم چون شایسته رفتن به مرحله بعد نبود.... یکی از تصمیم های احساسی بازی تعویض ها بود مخصوصا آوردن دروگبا که شک ندارم آوردن رمی و کواردادو تاثیر بیشتری میگذاشت...

Sepehr SS
12-03-2015, 01:57
ببینیم بهانه استاد مورینیو برای این افتضاحش چیه ؟!!!! خدا رو شکر دیگه به داوری نمیتونه گیر بده. من فقط نفهمیدم چلسی نود دقیقه ده نفره بود یا پاریس؟!!!! انقدر بد بازی کرد چلسی که من فکر میکردم کاستا اخراج شده و نه زلاتان. واقعا متاسفم....

albertxx
12-03-2015, 02:34
ببینیم بهانه استاد مورینیو برای این افتضاحش چیه ؟!!!! خدا رو شکر دیگه به داوری نمیتونه گیر بده. من فقط نفهمیدم چلسی نود دقیقه ده نفره بود یا پاریس؟!!!! انقدر بد بازی کرد چلسی که من فکر میکردم کاستا اخراج شده و نه زلاتان. واقعا متاسفم....

شما دقیقا مصداق بارز طرفداری هستی که حاضری تیمت ببازه حذف بشه و تحقیر بشه
فقط به خاطر اینکه آخرش بیای بگی دیدی درست گفتم حرفم درست بود !

انصاف خسته نشدی ؟
حدود 2 فصل هست تو این گروه فعالیت میکنی
میخوره طرفدار هرتیمی باشی بجز چلسی !
هیچکس تو دنیا نمیتونه اینقدر مورینیو رو نقد کنه که شما انجام میدی !
کارهایی که مورینیو تو طول دوران مربیگریش کرد رو هنوز خیلی ها نمیتونن انجام بدن
یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیا که به همین راحتی نمیشه نقدش کرد !

پست های شما هم تو این گروه میخونم واسم جالبه
چلسی میبازه یا مساوی میکنه یه تنه مورینیو رو میببری زیر سوال !
فقط منتظر باخت یا تساوی چلسی هستی ! بر خلاف بقیه طرفدارا که انتظار برد دارن !

brad pitt
12-03-2015, 08:23
اصلن انتظار باخت نداشتم
سوال اینه چرا انقدر دفاعی؟ اونم در برابر یه تیم ده نفره
بعد از اخراج زلاتان باید تهاجمی میچید سیستمو
اصلن انتظار نداشتم

البته بنظرم برا امسال همون لیگ جزیره و اون تحادیه برامون خوب باشه
سال بعد که به ثبات بیشتری رسیدیم انتظار لیگ قهرمانان داریم
باید واقع بین باشیم و بنظرم باید حواشی و کم کرد

jb.NY
12-03-2015, 09:27
والا منم موندم، اصلا داشتم شاخ در مياوردم، نيمه اول تا قبل اخراج زلاتان نذاشتيم تکون بخورن، همين که زلاتان اخراج شد پدر ما رو در آوردن...
راميرز که نابود کرد ما رو، مثبت بازي نکرد که هيچ، انگار داشت واسه اونا بازي ميکرد... کاستا هم که طبق معمول درگيري و مسخره بازي، نزديک بود با اون تکلي که زد اخراج بشه شانس آورديم داور سختگيري نکرد
والا بخدا 8 سال دروگبا مهاجم اصلي تيممون بود و یک تنه تيمي مثل چلسي رو دوشش کشيد، طي اين 8 سال يک بار از اين صحنه ها نديديم، از بازیمونم لذت می بردیم. اين بچه تا ما رو سکته نده ول کن نيست، دونده هست، جنگنده هست، اما بشدت اخلاق گندي داره و جو بازی رو به هم میریزه، ديشب هم که دو تا فرصت عالي واسه ضد حمله رو لو داد.
ويليان اگه تو زمين بود جاي اسکار و هرکسي غير راميرز توي زمين بود شايد وضع بهتري داشتيم
داوري هم چنگي به دل نميزد، اما به تيم داوري نميشه خورده گرفت، يه سري گلادياتور افتاده بودن تو زمين داشتن همديگه رو ميکشتن، چه میشد کرد...

Sepehr SS
12-03-2015, 10:16
این کارهای مسخره و اعصاب خورد کن کاستا هم مقصر اصلیش خود مورینیو هستش، اون موقع که به خاطر له کردن پای بازیکن لیورپول، محروم شده بود اگه مورینیو هم کمی جدی باهاش برخورد میکرد و میگفت که دیگه اینجوری بازی نکنه و اعصابشو کنترل کنه، این اتفاقات هم کمتر رخ میداد ولی برعکس، آقا اومده ازش دفاع هم میکنه !!!! دقیقا بررسی کنید می بینید که این حرکات کاستا بعد اون محرومیتش خیلی بیشتر شده، قبلش خیلی کم اینجوری قاطی میکرد و خودشو کنترل میکرد ولی الان مثل گاو وحشی میره تو زمین و گند میزنه، تعویض هم که نمیشه، اون رمی بدبخت نابود شد رو نیمکت.
تیمی که از اول بازی دنبال نتیجه صفر صفر بوده باشه، نتیجه ای بهتر از این نمیگیره. ای کاش ای کاش، گواردیولا اومده بود چلسی :n28: حداقل اگه میباختیم هم با بازی خوب و قشنگ میباختیم. امیدوارم تو تابستون، آبرامویچ دست به کار بشه و از بین کلوپ و گوردیولا یکی رو بیاره اینجا، به نظر من خود گواردیولا هم دوست داشته باشه تو لیگ انگلیس کار کنه بعد از اینکه با بایرن به همه چی رسیده. مورینیو دورانش تموم شده، دیگه دوران اینجور فوتبال بازی کردن تموم شده که فقط برای گل نخوردن بازی کنی. اون کوادرادو هم که به عنوان مترسک خریده شده تا رو نیمکت بپوسه. اگه گواردیولا مربی چلسی بود، الان کوین دی بروین هم همه کاره چلسی بود :n28: . نکته مثبت مورینیو این بود که تو بازیهای بزرگ خوب نتیجه میگرفت که امسال تو این زمینه افتضاح کار کرده و به جز بازی با آرسنال، هیچ تیم بزرگی رو نبرده.
رفتار بازیکن های چلسی بعد از تکل زلاتان هم فقط مایه خجالت و شرمساری بود که از استادشون یاد گرفتن، بابا اگه بلدین مثل آدم بازی کنید و تو زمین نتیجه بگیرین نه با این مسخره بازیا. وقتی جلوی برنلی به اون بدی بازی میکنن و مربی تیم بعد بازی فقط به اخراج ماتیچ اشاره میکنه، بهتر از این نمیشه.

vahidgame
12-03-2015, 10:17
دیشب بازیکنا انگار انگیزه نداشتن!
خیلی از بازیکنای خوبمون اون بازیکن همیشگی نبودن مثل فابرگاس و ویلیان
با اینکه امسال نسبت به پارسال قویتر شدیم نمی دونم واقعا چه جوری نتونستیم از پس این psg بگذریم
اونا هم خیلی آماده بودن و می خواستن انتقام سختی از چلسی بگیرن
باید قبول کنیم فوتبال همینه یه فصل اون تیم رو حذف می کنی و فصل بعدش برعکسش اتفاق می افته

قهرمانی توی این فصل CL دور از دسترس نبود ولی خیلی سخت بودش
دوباره امکان داشت بریم جزو 4 تا تیم و اون جا حذف بشیم که باز خیلی فرقی نمی کرد
الان دیگه کلا یه جام باقی مونده با 11 تا بازی و صد در صد باید برای اون بجنگیم
فصل بعد می تونیم برای CL جبران کنیم و واقعیتش هم اینه که توی اروپا یه قهرمانی بدست اوردن خیلی سخته و خیلی تیمای بزرگ هم بعد از ده سال جام می گیرن

Reza31001
12-03-2015, 10:42
عجب!
هر چی توپ اومد رو دروازه رو حریف سر زد!
خوب چندتاشم میره تو گل دیگه

من همچنان در حکمت این پنالتی های هازار موندم
اصلا همیشه به چپ نگاه میکنه و به راست میزنم اونم یواش و با زاویه کم
نمیدونم چرا هر بار دروازه بانها گول میخورن!

قهرمانی توی این فصل CL دور از دسترس نبود ولی خیلی سخت بودش
دوباره امکان داشت بریم جزو 4 تا تیم و اون جا حذف بشیم که باز خیلی فرقی نمی کرد

درسته که قهرمانی در cl خیلی سخت هست و خود من هم در این جام خیلی به قرعه اعتقاد دارم (به عوان مثال فرض کنید حالتی رو که همین چلسی این مرحله رو با قرعه دیگه ای پشت سر میذاشت و قهرمان میشد!) اما به نظرم در این جام باید تا جایی که میشه جنگید
الان ما در fa cup در بین 32 تا حذف شدیم خوب اونجا اگه میومدیم بین 4 تا و حذف میشدیم باز به نظر من تفاوت خاصی نداشت ولی در cl حتی گه به جای این دور در بین 8 تیم حذف می شدیم اهمیت خودش رو داشت

brad pitt
12-03-2015, 13:01
این کارهای مسخره و اعصاب خورد کن کاستا هم مقصر اصلیش خود مورینیو هستش، اون موقع که به خاطر له کردن پای بازیکن لیورپول، محروم شده بود اگه مورینیو هم کمی جدی باهاش برخورد میکرد و میگفت که دیگه اینجوری بازی نکنه و اعصابشو کنترل کنه، این اتفاقات هم کمتر رخ میداد ولی برعکس، آقا اومده ازش دفاع هم میکنه !!!! دقیقا بررسی کنید می بینید که این حرکات کاستا بعد اون محرومیتش خیلی بیشتر شده، قبلش خیلی کم اینجوری قاطی میکرد و خودشو کنترل میکرد ولی الان مثل گاو وحشی میره تو زمین و گند میزنه، تعویض هم که نمیشه، اون رمی بدبخت نابود شد رو نیمکت.
تیمی که از اول بازی دنبال نتیجه صفر صفر بوده باشه، نتیجه ای بهتر از این نمیگیره. ای کاش ای کاش، گواردیولا اومده بود چلسی :n28: حداقل اگه میباختیم هم با بازی خوب و قشنگ میباختیم. امیدوارم تو تابستون، آبرامویچ دست به کار بشه و از بین کلوپ و گوردیولا یکی رو بیاره اینجا، به نظر من خود گواردیولا هم دوست داشته باشه تو لیگ انگلیس کار کنه بعد از اینکه با بایرن به همه چی رسیده. مورینیو دورانش تموم شده، دیگه دوران اینجور فوتبال بازی کردن تموم شده که فقط برای گل نخوردن بازی کنی. اون کوادرادو هم که به عنوان مترسک خریده شده تا رو نیمکت بپوسه. اگه گواردیولا مربی چلسی بود، الان کوین دی بروین هم همه کاره چلسی بود :n28: . نکته مثبت مورینیو این بود که تو بازیهای بزرگ خوب نتیجه میگرفت که امسال تو این زمینه افتضاح کار کرده و به جز بازی با آرسنال، هیچ تیم بزرگی رو نبرده.
رفتار بازیکن های چلسی بعد از تکل زلاتان هم فقط مایه خجالت و شرمساری بود که از استادشون یاد گرفتن، بابا اگه بلدین مثل آدم بازی کنید و تو زمین نتیجه بگیرین نه با این مسخره بازیا. وقتی جلوی برنلی به اون بدی بازی میکنن و مربی تیم بعد بازی فقط به اخراج ماتیچ اشاره میکنه، بهتر از این نمیشه.

آقا سپهر شما چند سالتون هست؟

jack82
12-03-2015, 14:56
تو بازی دیشب هم تو فاز حمله هم تو فاز دفاع بازیو مورینیو به بلان باخت.واقعا خجالت اور مقابل یه تیم 10 نفره اونهم به مدت 90 دقیقه نتونستیم یه موقعیت گل درست وحسابی ایجاد کنیم.از همه اینها گذشته فقط به جریان بازی بین دقایق 114 تا 122 توجه کنید.هشت دقیقه حیاتی وبیش از شش دقیقه بازی تو زمین ما جریان داشت:n03:.با تمام علاقه ای که به مورینیو دارم باید بگم که مورینیوی حال حاضر هیچ شباهتی به مورینیو دهه قبل نداره و در اخر فصل بهتره به فکر یک مربی دیگه باشیم.هر جند این نظر منه و خیلی مخالفشن

albertxx
12-03-2015, 23:38
اون موقع مدرسه میرفتیم و الان تو دانشگاه وقتی بچه ها حرف از تقلب تو کلاس میزنن
استاد میگه شما به جای اینکه این همه وقت بزارید و حرفه ای تقلب کردن رو یاد بگیرید
با همین وقت درس بخونید 20 میشید

اینو یادم افتاد یهو یاد کاستا افتادم
کاستا تو کل بازی کل خلاقیتش رو داره صرف درگیری - تمارض و کارهای حاشیه ای میکنه
اگه همین خلاقیت و نبوغ رو وقت تکنیک بازی بزاره راحت میتونه با تمرکز بالا بازی کنه

این کارهایی که انجام میده 2 تا بدی داره
اول اینکه تمرکز خودشو از دست میده و در اولین فرصت به فکر درگیری هست
دوم به بازیکن ها حریف این فرصت رو میده با شروع درگیری تمرکزش رو از بین ببرن !

تو بازی دیشب و بازی های قبلی چلسی این مسئله به وضوح دیده میشه
همه بازیکن های تیم مقابل سعی در عصبی کردن کاستا دارن
کاملا مشهوده !
چون دیگه نقطه ضعفش رو پیدا کردن و از همین راه کنترلش میکنن !

هیمنجوری بخواد ادامه بده شاید روزی مثل سوارز با محرومیت های سنگینی رو به رو بشه !

vahidgame
14-03-2015, 23:02
درسته که قهرمانی در cl خیلی سخت هست و خود من هم در این جام خیلی به قرعه اعتقاد دارم (به عوان مثال فرض کنید حالتی رو که همین چلسی این مرحله رو با قرعه دیگه ای پشت سر میذاشت و قهرمان میشد!) اما به نظرم در این جام باید تا جایی که میشه جنگید
الان ما در fa cup در بین 32 تا حذف شدیم خوب اونجا اگه میومدیم بین 4 تا و حذف میشدیم باز به نظر من تفاوت خاصی نداشت ولی در cl حتی گه به جای این دور در بین 8 تیم حذف می شدیم اهمیت خودش رو داشت
آره اینو قبول دارم
کلا CL یه حال و هوای دیگه داره ولی انگار این فصل ما نبودش و به خصوص این قرعه دیگه حسابی کارو خراب کرد
به هر تیم دوم دیگه ای می خوردیم به احتمال زیاد صعوده می کردیم و باز احتمالش بود یک چهارم رو هم ببریم و حداقل جزو 4 تا تیم بریم ولی بالاخره گذشت
فقط از یه لحاظ الان خوبه که دیگه هیچ بازی به جز بازی های لیگ نداریم و دیگه تمرکزمون توی لیگه

همین الان بازی من سیتی تموم شد و بازیشو به بارنلی باخت!
فردا توی خونه بتونیم ساتهمپتون رو ببریم به قهرمانی خیلی نزدیک میشیم
به خصوص اگه بازی عقب افتاده رو هم ببریم دیگه اختلاف میشه 11 امتیاز و تقریبا دست نیافتنی میشیم

Sepehr SS
15-03-2015, 00:57
فقط از یه لحاظ الان خوبه که دیگه هیچ بازی به جز بازی های لیگ نداریم و دیگه تمرکزمون توی لیگه

:n08:
اگه اینجوره که هر فصل، همون بازی اول از دو جام حذفی، حذف بشیم و تو گروهی CL هم تیم جوانان رو بازی بدیم تا تمرکز کامل تیم روی لیگ باشه !!!!! :n08:این حرفها چیه آخه؟ مگه تیم آماتور و تیم محله تونه که تمرکزش رو یه جام باشه؟ اینهمه خرج تیم و کادر فنیش میشه که رو یه جام تمرکز کنن؟ اونم لیگی که امسال، یکی از ضعیف ترین دوره هاش تو چند سال اخیر بوده. تا وقتی مورینیو هست و تو بازیهای حساس، با ترس بازی کنه چیزی بهتر از این نصیب این تیم نمیشه. چلسی با مورینیو هیچ وقت CL رو نمیتونه ببره.

vahidgame
15-03-2015, 01:16
:n08:
اگه اینجوره که هر فصل، همون بازی اول از دو جام حذفی، حذف بشیم و تو گروهی CL هم تیم جوانان رو بازی بدیم تا تمرکز کامل تیم روی لیگ باشه !!!!! :n08:این حرفها چیه آخه؟ مگه تیم آماتور و تیم محله تونه که تمرکزش رو یه جام باشه؟ اینهمه خرج تیم و کادر فنیش میشه که رو یه جام تمرکز کنن؟ اونم لیگی که امسال، یکی از ضعیف ترین دوره هاش تو چند سال اخیر بوده. تا وقتی مورینیو هست و تو بازیهای حساس، با ترس بازی کنه چیزی بهتر از این نصیب این تیم نمیشه. چلسی با مورینیو هیچ وقت CL رو نمیتونه ببره.
من میگم فقط از این لحاظ خوبه و منکر بدی ها اون نمیشم چون چند فصله توی لیگ قهرمان نشدیم همین قهرمانی توی لیگ هم خیلی ارزشمنده و یادمون هم نره بعضی وقتا توی هفته های پایانی حتی با اختلاف 8 امتیاز یه تیم قهرمانی رو از دست داده
از نظر ما که توی خونه می شینیم بازی ها رو نگاه می کنیم و برای خودمون یه پا مربی و کارشناس هستیم شاید صحبت از قهرمانی راحت باشه ولی توی همین CL هم خیلی تیم ها بعد یه دهه قهرمان میشن و اینجوری نیست که راحت بشه قهرمان شد
تیمای دیگه هم شاید بیشتر از ما خرج کنن و اینجوری نیست که مثل پلی استیشن راحت بشه چند فصل با یه تیم قهرمان شد

جالبه بعد 3-4 فصل که چلسی داره توی لیگ قهرمان میشه این فصل شد یکی از ضعیفترین ها !!
شما حرفای جالبی می زنید و کلا اگه می خواید نتیجه گیری کنید مورینیو مربی خوبی نیست دیگه لازم به همچین تحلیل هایی نیست و دیگه هر کسی این تاپیک رو دیده باشه از پستاش شما اینو می تونه متوجه بشه :دی

Sepehr SS
15-03-2015, 13:49
من میگم فقط از این لحاظ خوبه و منکر بدی ها اون نمیشم چون چند فصله توی لیگ قهرمان نشدیم همین قهرمانی توی لیگ هم خیلی ارزشمنده و یادمون هم نره بعضی وقتا توی هفته های پایانی حتی با اختلاف 8 امتیاز یه تیم قهرمانی رو از دست داده
از نظر ما که توی خونه می شینیم بازی ها رو نگاه می کنیم و برای خودمون یه پا مربی و کارشناس هستیم شاید صحبت از قهرمانی راحت باشه ولی توی همین CL هم خیلی تیم ها بعد یه دهه قهرمان میشن و اینجوری نیست که راحت بشه قهرمان شد
تیمای دیگه هم شاید بیشتر از ما خرج کنن و اینجوری نیست که مثل پلی استیشن راحت بشه چند فصل با یه تیم قهرمان شد

جالبه بعد 3-4 فصل که چلسی داره توی لیگ قهرمان میشه این فصل شد یکی از ضعیفترین ها !!
شما حرفای جالبی می زنید و کلا اگه می خواید نتیجه گیری کنید مورینیو مربی خوبی نیست دیگه لازم به همچین تحلیل هایی نیست و دیگه هر کسی این تاپیک رو دیده باشه از پستاش شما اینو می تونه متوجه بشه :دی
بحث کردن با شما بی فایده هستش چون شما چشمتون رو روی واقعیت بستین و سر خودتونو شیره میمالین. مگه من میگم هر سال باید قهرمان cl بشن؟ من از شیوه بازی چلسی جلوی PSG حالم بهم خورد و فوق العاده بد بازی کرد چلسی جلوی تیم ده نفره، پارسال یادته چجوری چلسی جلوشون بازی کرد؟ اون بازی حتی اگه دمبا با گل دوم رو هم نمیزد، مثل الان ناراحت نمیشدم چون چلسی تو اون بازی جنگید، نه مثل امسال که با خفت و خواری جلوی تیم ده نفره نابود شد. کاش امسال هم چلسی تو پاریس میباخت تا مورینیو به فکر دفاع اتوبوسی نیفته برای بازی برگشت. من نمیدونم مورینیو چند دفعه باید این فصل شکست بخوره تا بفهمه که با این بازیکنا نمیتونه اتوبوسی دفاع کنه. این جان تری، تری ده سال پیش نیست یا کیهیل، ریکاردو کاروالیو نیست، ماتیچ هم ماکه له له یا اسین دوره اول مورینیو نیست که بخوان تو دفاع اتوبوسی موفق باشن.
لیگ انگلیس این فصل ضعیف نیست از نظر جنابعالی؟!!!! نه از یونایتد قدرتمند خبری بوده امسال نه لیورپول عالی فصل قبل رو داشتیم امسال، سیتی هم که کلی افت کرده، اونوقت ضعیف نشده لیگ؟ همشون هم که تو اروپا گند زدن. به نظر من که چلسی فصل قبل، از تیم امسال بهتر بازی میکرد حداقل جلوی تیمهای بزرگ نتیجه میگرفت نه مثل امسال که همش مساوی کرده با تیمهای بزرگ.

Masoud King
15-03-2015, 14:25
مورینیو یه صحبتایی کرده که اینقد جام بردم و کی اینقدر برده و ... خلاصه بن مایش اینه که "من بهترین هستم"
موندم چرا وقتی فرگی بود این صحبت ها رو نمی کرد :دی
کلا باخت جلو پاریس و صحبت های رسانه ها انگاری بیش از حد سنگین بوده براش

Ezel
15-03-2015, 15:20
مورینیو یه صحبتایی کرده که اینقد جام بردم و کی اینقدر برده و ... خلاصه بن مایش اینه که "من بهترین هستم"
موندم چرا وقتی فرگی بود این صحبت ها رو نمی کرد :دی
کلا باخت جلو پاریس و صحبت های رسانه ها انگاری بیش از حد سنگین بوده براش

یه جای صحبتش گفته که چند تا مربی لیگ برتر تا حالا همه ی جامهای انگلیس رو بردن ؟

خب سوال پیش میاد که چند تا مربی لیگ برتر تا حالا مربی چلسی آبراموویچ بودن ؟ :دی

البته من دوستدار مورینیو هستم ولی این کارو مورینیو کرده تا دوباره حاشیه ها رو تماما بکشه به سمت خودش و اول اینکه افکار عمومی رو از باخت به پاریس منحرف کنه و دوم هم اینکه تیم رو در آرامش ببره و مثل همیشه خودش رو سپر بلای حاشیه کنه

بیخودی نیست که عاقای خاص شده :دی

jb.NY
15-03-2015, 15:36
چلسی آبراموویچ
یادم نبود منچستر هیچ وقت هیچ پولی نداشته :n02:

لمپارد : دوست دارم بازیکن تاریخ سازِ لیگ لقب بگیرم اما خب واقعا بازیکن های بزرگی تو لیگ برتر بودند مثلِ تیری هانری، آلن شیرر، دنیس برکمپ اونا لیاقت بودن در تاریخ رو دارن ولی در موردِ من شاید فقط بگن که بازیکنِ خوبی بود و روز های خوبی ازش بخاطر داریم

آدم کاری جز افتخار کردن به این بازیکن نمیتونه انجام بده :n12:

S0R3N4
15-03-2015, 16:26
مورینیو: من بهترین مربی جهان هستم

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي عنوان کرد که هيچ سرمربي در انگليس، در سطح او نيست.

به گزارش "ورزش سه"، آبی های لندنی روز چهارشنبه با تساوی 2-2 در استمفوردبریج و به خاطر گل خورده در خانه، از لیگ قهرمانان اروپا حذف شدند ولی این فرصت را دارند که با پیروزی در بازی‌های عقب افتاده خود در لیگ برتر، اختلاف امتیاز با سیتی را به 11 امتیاز برسانند.

مورینیو در جمع خبرنگاران گفت:" مردم خیلی نگران من هستند. آنها نمی‌دانند چه چیز من را خوشحال می‌کند. خوشحالی من در درجه ی اول، وقتی است که خودم را با دیگران مقایسه می‌کنم. تنها عده ی کمی را می‌بینم که از لحاظ موفقیت به من نزدیک هستند. و همچنین ، در مقایسه با بقیه، اختلاف بسیار بسیار زیادی بین خود و آنها می‌بینم. این یک جنگ با آنها نیست. من احترام زیادی برایشان قائلم. ولی در لیگ برتر، چه مربیانی قهرمانی اروپا کسب کرده‌اند؟ من و فان خال، درست است؟ در لیگ برتر، چه مربیانی بیش از دو قهرمانی دارند؟ من و آقای ونگر. چند نفر تمامی جام‌های ممکن در این کشور را برده اند؟ کامیونیتی شیلد، جام حذفی، جام اتحادیه، لیگ برتر؟ چند نفر؟ چند نفر؟

در سراسر اروپا را ببینید، چند مربی 7 جام قهرمانی لیگ کسب کرده؟ چند مربی دو قهرمانی چمپیونزلیگ دارد؟ آنچلوتی 3 قهرمانی کسب کرده، فان خال و پپ هم دو قهرمانی. من نگرانی از این بابت ندارم ولی به نظر، شما خیلی نگران من هستید. چیزی که به من احساس ویژه ای می‌دهد این است که بالاتر از همه ی این‌ها، شما فکر می‌کنید من به مزخرفاتی که می‌خوانم، اهمیت می‌دهم؟ واقعا فکر می‌کنید اهمیت می‌دهم؟ نه اینطور نیست."

jb.NY
15-03-2015, 19:02
خب، 1 امتیاز دیگه بدست آوریدم، امیدوارم بازی بعد رو ببریم
ساوتمتون هم عالی دفاع کرد و دروازبانشون خیلی از موقعیتامونو در اورد، 1 امتیاز حقشون بود
از اونطرف تیم خودمون.... کم کم داره دلم واسه سبک قدیمیمون تنگ میشه، شوت و سانتر، توی لیگی مثل لیگ جزیره با اینهمه تیم قدرتمند شوت از راه دور و سانتر تکنیکیه که به برد کمک میکنه، مخصوصا توی یه همچین بازی های بسته ای. دریبل زنی و پاس کاری های ممتد همیشه به کار نمیاد، اما شوت و سانتر همیشه موقعیت خطرناک ایجاد میکنن.

پ.ن:
چهره کاپیتان توی دقیقه 90 بعد از اینکه دوبار پشت سر هم شوتش وارد دروازه نشد چه غم سنگینی توش داشت، دلم گرفت :n28:

Sepehr SS
16-03-2015, 01:04
خخخخخخخ بهترین مربی جهان نمیتونه ساوتهمپتون رو هم ببره !!!! بهترین مربی جهان ترکونده با این خریدهاش، فیلیپه لوییز که چسبیده به نیمکت، کوادرادو هم که نقش هویج رو داره !!!!

vahidgame
17-03-2015, 00:48
فابرگاس نیم فصل دوم خیلی افت کرده
یه آماری بود فک کنم نشون می داد کلا فابرگاس توی چند سال اخیر توی نیم فصل اول ها خیلی بهتر از نیم فصل دوم بوده!
همین افت فابرگاس توی تیم تاثیر بدی داشته و به جز اون هم دیگه بازیساز خاصی توی وسط زمین نداریم
اسکار هم هست که اونم که کلا از اول فصل خیلی خوب نبوده!

بازی با ساتهمپتون خیلی خوب نبودیم
ولی با این حال موقعیت ها نسبتا زیاد بودن که بعضی هاشون رو دروازه بان خیلی عالی گرفت
دفاع شون هم خیلی سرسخت بودش

با این حال هنوز اختلاف امتیاز نسبتا زیاده
باید توی این سه بازی اخیرمون امتیاز خوب جمع کنیم که بعدش بازی ها سختر میشه
نباید الکی امتیاز از دست بدیم تا برای قهرمانی خیالمون راحت باشه

nini bad
17-03-2015, 01:10
یه آماری بود فک کنم نشون می داد کلا فابرگاس توی چند سال اخیر توی نیم فصل اول ها خیلی بهتر از نیم فصل دوم بوده!
همین افت فابرگاس توی تیم تاثیر بدی داشته و به جز اون هم دیگه بازیساز خاصی توی وسط زمین نداریم

بازی با ساتهمپتون خیلی خوب نبودیم
ولی با این حال موقعیت ها نسبتا زیاد بودن که بعضی هاشون رو دروازه بان خیلی عالی گرفت
دفاع شون هم خیلی سرسخت بودش

با این حال هنوز اختلاف امتیاز نسبتا زیاده
باید توی این سه بازی اخیرمون امتیاز خوب جمع کنیم که بعدش بازی ها سختر میشه
نباید الکی امتیاز از دست بدیم تا برای قهرمانی خیالمون راحت باشه
از اولین باخت تیم دیگه اون سبک بازی هجومی را نداریم حتی بازیکن ها هم افت کردند اگر دقت کنیم توپ زیر پای کاستا باشه چشم بسته حتما درون چهار چوب بود اما الان داستان بر عکس شده بازی با SOU فابرگاس پر اشتباه بود ... اگر هازارد تو تیم نباشه حتی در بدترین شرایطش بازیم تیم ریتم حجومی و هماهنگی را نداره به نظرم داشتن یک بازیکن مثل ماتا یا لمپارد برای تیم لازم بود رامیرز یا اسکار حتی میکل فوق العاد ضعیف کار کردن کوین داره تو تیم جدیدش فوق العاده کار میکنه اگر اخبار را دنبال کرده باشید بازیکن های فروخته شده یا قرضی چلسی نمره بهتری از هم پستی های حاضرشون تو تیم گرفتند... شانس خوبه چلسی هست که بازی های آینده آسان هستند وگرنه با این شرایط باید نگران قهرمانی میشدیم...

Stream
17-03-2015, 02:09

افت فابرگاس از عجایب دورانش بارسا بود... هر سه سال تفاوت فابرگاس نیم فصل اول و دوم بسیار محسوس بوده. من هرچقدر فکر نکردم نتونستم دلیلی پیدا کنم ولی الان که در چلسی هم این روند ادامه داره قطعا دلیلش وابسته به بارسلونا نبوده... مورینیو که "بهترین مربی جهان" هست فکر کنم لازمه این رو کشف کنه :n02: شاید فابرگاس از اون بازیکن هایی است که وسط فصل به یک دوره استراحت + بازسازی بدنی نیاز داشته باشه.

Sepehr SS
17-03-2015, 13:34
افت فابرگاس از عجایب دورانش بارسا بود... هر سه سال تفاوت فابرگاس نیم فصل اول و دوم بسیار محسوس بوده. من هرچقدر فکر نکردم نتونستم دلیلی پیدا کنم ولی الان که در چلسی هم این روند ادامه داره قطعا دلیلش وابسته به بارسلونا نبوده... مورینیو که "بهترین مربی جهان" هست فکر کنم لازمه این رو کشف کنه :n02: شاید فابرگاس از اون بازیکن هایی است که وسط فصل به یک دوره استراحت + بازسازی بدنی نیاز داشته باشه.
نه، این کارها یعنی بازسازی فابرگاس و فهمیدن مشکلش تو نیم فصل دوم، ربطی به بهترین مربی جهان نداره، بهترین مربی جهان فقط باید بشینه رو نیمکت و کار خاصی لازم نیست بکنه چون بهترین مربی جهانه و همین اسمش، باعث قهرمانی تیم میشه. بهترین مربی جهان به ما افتخار میده که رو نیمکت تیممون میشینه.

jack82
17-03-2015, 15:44
نه، این کارها یعنی بازسازی فابرگاس و فهمیدن مشکلش تو نیم فصل دوم، ربطی به بهترین مربی جهان نداره، بهترین مربی جهان فقط باید بشینه رو نیمکت و کار خاصی لازم نیست بکنه چون بهترین مربی جهانه و همین اسمش، باعث قهرمانی تیم میشه. بهترین مربی جهان به ما افتخار میده که رو نیمکت تیممون میشینه.
دوست عزیز من هم مثل شما از خیلی از کارای مورینیو خوشم نمیاد ولی در اینکه یکی از بهترین مربیان سالیان اخیر بوده شکی توش نیست.بنده تیمهای مورینیورو از 2003 و از زمان پورتو دنبال کردم و همیشه هم تو تیمهای محبوب من مربیگری کرده و همونطور که قبلا عرض کردم این مورینیو هیچ شباهتی با مورینیوی قبل ریال نداره.در هر صورت امسال نباید خیلی هم ناراضی باشیم یه جام گرفتیم به جام لیگ برتر هم خیلی نزدیکیم هر چند معتقدم همونطور که پارسال جامو دو دستی تقدیم سیتی کردیم امسالم اگه اتفاق خاصی نیفته اونا جامو تقدیم ما کردند که در غیر این صورت ابروریزی بزرگی اتفاق خواهد افتاد:n02:

Sepehr SS
17-03-2015, 18:13
دوست عزیز من هم مثل شما از خیلی از کارای مورینیو خوشم نمیاد ولی در اینکه یکی از بهترین مربیان سالیان اخیر بوده شکی توش نیست.بنده تیمهای مورینیورو از 2003 و از زمان پورتو دنبال کردم و همیشه هم تو تیمهای محبوب من مربیگری کرده و همونطور که قبلا عرض کردم این مورینیو هیچ شباهتی با مورینیوی قبل ریال نداره.در هر صورت امسال نباید خیلی هم ناراضی باشیم یه جام گرفتیم به جام لیگ برتر هم خیلی نزدیکیم هر چند معتقدم همونطور که پارسال جامو دو دستی تقدیم سیتی کردیم امسالم اگه اتفاق خاصی نیفته اونا جامو تقدیم ما کردند که در غیر این صورت ابروریزی بزرگی اتفاق خواهد افتاد:n02:
کاملا درسته، این مورینیو هیچ شباهتی به قبل رئال رفتنش نداره، اونجا کلا شستشوی مغزی شد و توهم بدبینی نسبت به همه توش به وجود اومده. امسال هم دقیقا سیتی جام رو تقدیم چلسی کرده وگرنه بعد از بازی 5-0 با سوانسی، چلسی یک بازی خوب هم نکرده، البته با این اوضاع هنوز هم قهرمانی تو لیگ قطعی نیست. چند بازی سخت مونده، با آرسنال تو امیریتس، با یونایتد و لیورپول و چند بازی سخت خارج از خونه. اگه بهترین مربی جهان نتونه امسال قهرمان لیگ بشه، آخر فصل خودش باید بدون معطلی چمدونشو ببنده و به یه تیم دیگه افتخار بده تا بهترین مربی جهان رو نیمکتش بشینه.

jack82
22-03-2015, 20:12
دوستانی که دسترسی به شبکه های م ا ه و ا ره ی ندارن میتونن بازیو از سایت ورزش3 ببینند.بازیم به احتمال زیاد داره تبدیل به کابوس میشه:n03:

stealer
22-03-2015, 22:00
به کوری چشم بد خواهای چلسی و مورینیو بردیم:دی
تبریک

jack82
22-03-2015, 23:20
خوشبختانه بازی بسیار مهمی رو بردیم.نیمه اول فاجعه بودیم ولی نیمه دوم بازی خوبی انجام دادیم.کورتوا با وجود سوتی وحشتناکش تو چند صحنه عالی بود و تیمو نجات داد.کم کم باید اماده جشن قهرمانی بشیم:n02:

vahidgame
23-03-2015, 12:28
بازی با هال سیتی رو خوب شروع کردیم
گل های هازارد و کاستا خیلی قشنگ بودن و قشنگ گوشه دروازه رفتن
ولی توی فاصله چند دقیقه اشتباهات مرگباری داشتیم
گل اول که تقریبا ایوانوویچ و ویلیان با هم اشتباه کردن و توی گل دوم هم اول ایوانوویچ اشتباه کرد که توی اون موقعیت پاس به کورتوا داد و بعدش هم کورتوا حرکت عجیبی انجام داد!
کلا کورتوا در طول یه بازی یا حرکاتش خیلی عالیه یا خیلی بد و حد متوسط نداره :دی
توی این بازی هم درسته این اشتباه رو کرد ولی توی چند صحنه با واکنش های عالی یه جورایی جبران و کلا فرق بازیکنای بزرگ با معمولی اینه که اونا هیچ وقت با یه اشتباه شکست نمی خورن

حتی مساوی هم توی این بازی نتیجه بدی بود چون هم تیمای دیگه یکمی نزدیک می شدن هم تعداد مساوی ها اخیرمون زیاد میشد
بازی بعدی با استوک توی خونه ست که احتمالا باید اون بازیو ببریم
بازی بعد از اون هم با QPR هست که اونو هم ببریم دیگه بیشتر راه قهرمانی رو رفتیم
بعدش دیگه پشت سر هم با منچستر و آرسنال بازی داریم و کلا بازی های سختمون شروع میشه و باید جوری باشه که حتی توی اون بازی ها نتیجه نگیریم خیلی اهمیت نداشته باشه

البته یه چیزی هم هست که اینه آرسنال درسته نزدیکه ولی این فصل در حد قهرمانی نشون نداده و بازی های آینده اون هم سخته
من سیتی هم زیاد ثبات نداره و بازی های اونم نسبتا سخته
با این وجود این رقیبان نگرانی خیلی کم میشه :دی
فصل قبل 82 امتیاز اوردیم و با این وضعی که می بینم با حتی دو سه امتیاز بیشتر از اون قهرمانیم ولی پتانسیل اینو داریم که بیشتر هم امتیاز بگیریم

powerslave
25-03-2015, 00:54
استیل حرکت کاستا و نوع ضربه ای که زد خیلی شبیه حرکت و ضربۀ علی دایی سال 96 به کره جنوبی بود (No offence) :n07:

vahidgame
26-03-2015, 23:04
John Terry extends Chelsea contract ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جان تری قراردادشو تا پایان فصل بعد تمدید کرد
احتمالا همون موقع هم خداحافظی می کنه
کاش در مورد لمپارد هم همین اتفاق می افتاد...

jack82
04-04-2015, 20:47
خودمونو میکشیم گل میزنیم بعدش از دویست متری گل میخوریم:n03: امیدوارم نیمه دوم بتونیم سه امتیازو بدست بیاریم

stealer
04-04-2015, 20:53
پیتر کجاییی؟:((

Reza31001
04-04-2015, 21:59
:n02:

یعنی بعد از گل دوم 32 دقیقه فقط وقت گذرونی
چه حوصله ای داره این مورینیو:n31:

گزارشگر بازی هم فقط از هازار - به حق- تعریف می کرد
روی گل، ویلیان توپ رو دزدید و رمی زد ولی فقط از زیرکی و تیزبینی هازار گفت
رو دابل سیو بگویچ و خراب کردن کوادرادو از عملکرد عالی هازار گفت

دروگبا دقیقه 94 :n08:

jb.NY
04-04-2015, 22:06
Absolutely Brilliant
Truly Magnificent
Quiet Exceptional
جمله هایی که این فصل در مورد ادن هازارد زیاد شنیدیم... واقعا که این بشر دیدنیه، با هوش و زیرکه، از تکنیکی که داره تمام استفاده رو میبره و عالی بازی میکنه، بدون ذره ای خودخواهی... وقتی میبینم بعد گل دستش رو میذاره روی آرم باشگاه دلگرم میشم، امیدوارم بمونه و اسطوره شه!

پ.ن:
ولی چه گلی خوردیم، این گلا توی تاریخ فوتبال کم اتفاق افتادن، یکیش این فصل نصیب ما شد!

روی گل، ویلیان توپ رو دزدید و رمی زد ولی فقط از زیرکی و تیزبینی هازار گفت
رو دابل سیو بگویچ و خراب کردن کوادرادو از عملکرد عالی هازار گفت

روی گل رمی به خاطر از خودگذشتگی هازارد ازش تعریف شد، وگرنه اصل تعریف از تیزهوشی ویلیان بود، ولی در کل آره، مجریه خیلی هازاردو دوست داشت :n02:

nini bad
05-04-2015, 00:58
پیتر کجاییی؟:((
پیتر فصل آینده حتما به آرسنال میره...
مورینیو رقابت دروازبان ها را آخر فصل گذاشت کنار و تحت هر شرایطی به تیبو بازی میده در صورتی که چک قابل اطمینان هم هست...

پ.ن بازی امشب مورینیو بازم احساسی عمل کرد باعث شد کاستا از آقای گلی فاصله بگیره و چند هفته خانه نشین باشه...

Sepehr SS
05-04-2015, 09:15
با خفت و خواری، چلسی داره به سمت قهرمانی میره. آخرین باری که چلسی یک بازی رو با اختلاف بیشتر از یک گل برد کی بود ؟!!!! تیم فصل قبل، شخصیت بیشتری برای قهرمانی داشت، کار آماتورگونه استاد مورینیو در مصدوم کردن کاستا هم که شاهکار بود. میدونه مصدومه بهش بازی میده !!!!!! بابا تو دیگه کی هستی؟!!! دست دیوید مویس رو از پشت بسته با این تعویض هاش.

Reza31001
05-04-2015, 21:48
این بار دفعه اول بود از ورزش3 بازی رو دیدم
جالب بود که گزارشگر انگلیسی هیچ وقت از این سبک بازی چلسی بعد از زدن گل دوم انتقاد نکرد!
این در حالیه که اگه یکی مثل خیابانی گزارش میکرد 100 بار اشاره می کرد این چه وضع بازیه
ولی هم گزارشگر بازی و هم اون یکی دیگه که تحلیلها رو میده بازی چلسی رو تایید کردن و میگفتن الان در موقعیتی از فصل هستیم که فقط کسب 3 امتیاز اهمیت داره
در طول فصل تیم زحمتهاش رو کشیده و حالا وقت برداشته برای همین نباید ریسک کرد و این حرفا

ضمن اینکه این بردهای چلسی من رو یاد بردهای با حداقل اختلاف منچستر میندازه که خیلی وقتها همین طوری میومد و میبرد و قهرمان میشد و البته خرده ای هم نمیشد گرفت

vahidgame
07-04-2015, 00:56
کورتوا گل خیلی بدی خورد!
این گل شاید به عنوان گل فصل انتخاب بشه
توی بازی قبلی که با هال سیتی بودش هم گل بدی خورده بود
کلا دروازه بانیه که سیوهای فوق العاده ای داره و شاید از این لحاظ بهترین توی دنیا باشه ولی بعضی وقتا اشتباهات عجیبی هم داره!

راستی من سیتی امشب به کریستال پالاس باخت!
تقریبا دیگه قهرمانی داره مسجل میشه و از الان باید جشن بگیریم :دی
الان آرسنال و منچستر بالاتر از من سیتی هستن!
درسته با هر دوی این تیما بازی داریم ولی دیگه بعیده این تیما توی این فصل رقیبمون باشن
فک کنم حتی فقط بازی های داخل خونه رو هم ببریم باز قهرمانیم...

jb.NY
07-04-2015, 08:12
کورتوا گل خیلی بدی خورد!
این گل شاید به عنوان گل فصل انتخاب بشه
توی بازی قبلی که با هال سیتی بودش هم گل بدی خورده بود
کلا دروازه بانیه که سیوهای فوق العاده ای داره و شاید از این لحاظ بهترین توی دنیا باشه ولی بعضی وقتا اشتباهات عجیبی هم داره!

فرق یه بازیکن با تجربه و بی تجربه اینجاها معلوم میشه، کورتوا هنوز جوونه و خیلی مونده تا از لحاظ تجربه به پای پیتر برسه...تا از این گل ها نخورن نمیدونن دنیا چه خبره، باید بخورن تا آدم شن :n02:

یکی از سوتی های پیتر رو هم یادمه، پیتر اومد یکی رو دریبل بزنه، طرف توپو ازش گرفت گل زد. یادم نیست کی و کجا بود، فقط یه همچین صحنه ای یادمه!

Sepehr SS
07-04-2015, 09:28
تقریبا دیگه قهرمانی داره مسجل میشه و از الان باید جشن بگیریم :دی
درسته با هر دوی این تیما بازی داریم ولی دیگه بعیده این تیما توی این فصل رقیبمون باشن
آرسنال خیلی رقیب جدی و مهمی هستش، یک بازی هم که تو زمین اونها مونده که مورینیو صد در صد از park the bus مزخرفش استفاده میکنه. چلسی هم که با بازیهای داغون این اواخرش، جلوی هر تیمی احتمال امتیاز از دست دادن رو داره. بازی با یونایتد و لیورپول و آرسنال هم که هنوز مونده. همین QPR هم بعید نیست امتیاز بگیره. انقدر اول فصل به تیم اصلی استراحت نداد و همش از یه سری بازیکن خاص استفاده کرد که الان تیم رو به خاک سیاه کشونده مربی نا محترم تیم. تو این قضیه دیگو کاستا که واقعا شاهکار کرد این آقا.

فرق یه بازیکن با تجربه و بی تجربه اینجاها معلوم میشه، کورتوا هنوز جوونه و خیلی مونده تا از لحاظ تجربه به پای پیتر برسه...تا از این گل ها نخورن نمیدونن دنیا چه خبره، باید بخورن تا آدم شن :n02:

یکی از سوتی های پیتر رو هم یادمه، پیتر اومد یکی رو دریبل بزنه، طرف توپو ازش گرفت گل زد. یادم نیست کی و کجا بود، فقط یه همچین صحنه ای یادمه!
ربطی به تجربه نداره، همین پیتر چک فصل قبل، یادت رفته چجوری گل سوم رو از PSG تو پاریس خورد؟ نویر با اون عظمتش دو تا اشتباه وحشتناک داشت تو بازی قبل بایرن. گل بازی با هال سیتی هم تقصیر ایوانویچ کلنگ بود که اون پاس داغونو داد، اگه کورتوا اون بازی نبود، چلسی قطعا بازی رو باخته بود.

jb.NY
07-04-2015, 10:41
ربطی به تجربه نداره، همین پیتر چک فصل قبل، یادت رفته چجوری گل سوم رو از PSG تو پاریس خورد؟ نویر با اون عظمتش دو تا اشتباه وحشتناک داشت تو بازی قبل بایرن. گل بازی با هال سیتی هم تقصیر ایوانویچ کلنگ بود که اون پاس داغونو داد، اگه کورتوا اون بازی نبود، چلسی قطعا بازی رو باخته بود.

جالبه که اعتقاد داری به تجربه ربطی نداره! قرار نیست هرکی پا به سن گذاشت و با تجربه به حساب اومد اصلا و هرگز سوتی نده، تجربه احتمال سوتی دادن رو میاره پایین، اگه قبول نداری من دیگه حرفی ندارم!

Sepehr SS
07-04-2015, 12:21
جالبه که اعتقاد داری به تجربه ربطی نداره! قرار نیست هرکی پا به سن گذاشت و با تجربه به حساب اومد اصلا و هرگز سوتی نده، تجربه احتمال سوتی دادن رو میاره پایین، اگه قبول نداری من دیگه حرفی ندارم!
نمیگم اعتقادی به تجربه ندارم ولی خود شما گفتی که فرق بازیکن باتجربه و بی تجربه اینجا مشخص میشه و منم اون حرف رو نقد کردم و گفتم که پیتر چک باتجربه هم کم اشتباه نداشت فصل قبل.

m_kh111
07-04-2015, 14:47
یه سوال: ماتیچ و فابرگاس چند تا کارت زرد دیگه بگیرند 2هفته محروم میشن؟ چون نزدیک به 10 کارت زرد هستن دیگه؟
نکته جالب اینجاست فابرگاس تو آرسنال که بازی میکرد فکر کنم فقط 3و 4 تا کارت زرد اون هم توی حدود 2و 3 فصل یا بیشتر، دریافت کرد حالا آمارش تو چلسی به این صورته!

Reza31001
07-04-2015, 19:28
الان با توجه به بازیهای باقی مونده و فرم تیمها آرسنال قطعا شانس دوم قهرمانی هست
با فرض اینکه هر هفت بازی (5تا با تیمهای نیمه دوم جدول و دوتا با چلسی و یونایتد) رو ببره که نمی بره (مخصوصا بازی ماقبل پایانیش تو old trafford)ا 84 امتیازی میشه
یعنی که ما باید از 8 بازی خودمون فقط 15 امتیاز بگیریم
این 8 بازی هم 5 تاش با تیمهایی نیمه پایین جدوله و 3تاش با لیورپول و یونایتد و همین آرسنال
یونایتد هم بازیهاش شبیه آرسنال هست منهای اینکه یکی از بازیهای آسونش کم میشه و به جاش با من سیتی بازی داره
خود من سیتی هم شرایطش بدتره و بیشتری با تیمهای نیمه بالای جدول بازی داره

تیم رو فرم عالی نیست که بگیم احتمال زیاد با برد مستقیم جلوی من یونایتد و آرسنال قهرمانی زودهنگام تو هفته 34 داریم ولی اگه آخر فصل قهرمان نشیم از اون اتفاق های خاص افتاده
ضمن اینکه همون قهرمانی زودهنگام هم انگیزش هست و محتمله

کلا همون که گفتی: باید کم کم جشن بگیریم:n02:

jb.NY
10-04-2015, 10:27
چشم حسود کور :n02:

MORINIO
10-04-2015, 15:23
یه سوال: ماتیچ و فابرگاس چند تا کارت زرد دیگه بگیرند 2هفته محروم میشن؟ چون نزدیک به 10 کارت زرد هستن دیگه؟
نکته جالب اینجاست فابرگاس تو آرسنال که بازی میکرد فکر کنم فقط 3و 4 تا کارت زرد اون هم توی حدود 2و 3 فصل یا بیشتر، دریافت کرد حالا آمارش تو چلسی به این صورته!

هر دوشون 9 کارته هستن و اگه جلوی کیو پی آر کارت زرد بگیرن دو بازی با یونایتد و آرسنال رو از دست میدن

ولی اگه در بازی کیو پی آر کارت نگیرن حتی در صورت کارت گرفتن در بازیهای بعدی , دیگه محروم نمیشن

jb.NY
12-04-2015, 17:56
بعد از ظهر بدی برای تیممون بود، پر از اشتباه، بازیکنا هماهنگی نداشتن، هیچ کدوم خودشون نبودن مخصوصا نیمه اول که کاملا افتضاح بودیم
دیگه آخرا قطع امید کرده بودم و امیدم به تساوی بود، خدا رو شکر با سوتی گرین و البته چابکی هازارد و گل فابرگاس تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم...
به خیر گذشت!

jack82
12-04-2015, 18:15
سه امتیاز بسیار مهم تو یکی از بدترین روزامون بدست اوردیم.انگار بازیکنامون چیز خور شده بودن و بجز کورتوا که تو دو سه حا به دادمون رسید هیچکدوم از بازیکنا خودشون نبودند.کم کم باید اماده جشن قهرمانی بشیم ولی مورینیو باید برای فصل بعد تغییر اساسی تو شکل بازی تیم بده.

stealer
12-04-2015, 20:00
منم بردو تبریک میگم
تیم یه جورایی بی انگیزه شده چون واقعا قهرمان نشدنمون یه جور معجزه هست توی این فصل
البته بازی خارج از خونه بود و گیو پی ار هم اومده بود امتیازشو بپیره چون وضعش اصلا خوب نیست تو جدول

albertxx
12-04-2015, 20:17
شرایط چلسی بازیکنا رو بی انگیزه کرده !
تیم فقط تو لیگ بازی داره و چمپیونز هم حذف شده !
تو لیگ هم قهرمان هستن !

اوایل فصل اگه یادتون باشه بازیکنا عالی بودن !
فابرگاس و کاستا اوایل فصل رو اگه نگیم طوفانی شروع کردن میشه گفت فوق العاده بودن !
همچنان این داستان ادامه داشت تا اینکه فاصله با تیم دوم زیاد شد

الان چلسی اگه بازی عقب افتاده و 3 بازی از 8 بازی رو ببره قهرمانه !
که میشه گفت قهرمانه
بازیکنا هم بیخود زور نمیزنن از ترس محرومیت و مصدومیت و .....
لزومی هم به آمادگی ندارن چون فقط همین لیگ هست !

Alireza.M67
12-04-2015, 21:21
البته یه خوبی هم که این فصل داره اینه که دیگه به جز سیتی اصلا دیگه هیچ تیمی وجود نداره که بشه 1 درصد هم براش شانس قائل شد!

این از اون پستهاست که نقل قول کردنش آخر فصل خیلی حال میده :دی

چطوری وحید ؟ :n02:
بار آخرت باشه سیتی رو بالاتر از یونایتد در نظر می گیری :n01:
هفته آینده هم در انتظارتون هستیم ...

vahidgame
12-04-2015, 21:27
فقط نیم ساعت اول بازیو تونستم ببینم که چیز خاصی نداشت
در هر صورت تبریک میگم که یک قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم

درسته الان همه چی برای قهرمانی مهیاست و بیشتر راه اونو رفتیم ولی باید جوری امتیاز جمع کنیم که مثلا یکی دو هفته مونده قهرمانیمون قطعی بشه
توی این دو هفته با منچستر و آرسنال بازی داریم که هر جفتشون آمادن
این دو تا بازی رو به خوبی پشت سر بذاریم دیگه تمومه

+

کاستا هم ظاهرا نزدیک به یک ماه مصدومه و بیشتر بازی ها رو هم از دست داده
توی نیم فصل دوم کلا نسبت به اول فصل خیلی عملکردش فرق داشت!
این که دنبال مهاجم درجه یک هستیم هم جای تعجب نداره چون به کاستا هم صد در صد اعتباری نیست
به خاطر اینکه بازیکن محبوبی نیست از آقای گل نشدش اختمالی اون هم ناراحت نیستم و اصلا مهم نیست :دی

چطوری وحید ؟ :n02:
بار آخرت باشه سیتی رو بالاتر از یونایتد در نظر می گیری :n01:
هفته آینده هم در انتظارتون هستیم ...
اون زمان جوری بودش که همون یه درصد هم زیاد بودش :دی
الانم خیلی فرقی نکرده و فقط روی کاغذ شانس قهرمانی دارید :دی
حالا باز آرسنال چون خارج از خونه باهاش بازی داریم شاید یه درصد بیشتری برای قهرمانی امید داشته باشه ولی منچستر دیگه خیلی رویائیه که به قهرمانی این فصل فک کنه
مگر اینکه هفته بعد بیاد چلسی رو ببره که اونم باز خیلی رویائیه یعنی خلاصه هفته بعد می بینیمتون :دی

Sepehr SS
12-04-2015, 23:36
یادش بخیر سال 2004 با چه اقتداری چلسی بازی میکرد و قهرمان شد، الان حال آدم از دیدن بازیهای این تیم به هم میخوره. یکی از ضعیف ترین قهرمان های تاریخ لیگ برتر، چلسی امسال خواهد بود، تو همین سه بازی اخیر فقط با شانس برنده شده و مطمئنم اگه همین تیم تو لیگ آلمان یا اسپانیا بود، الان داشت برای پنجمی میجنگید. از این آبرامویچ بی غیرت هم که بخاری بلند نمیشه و به فکر تیم نیست و تیم رو رها کرده تا این آقای مربی، هر بلایی خواست سرش بیاره. دی بروین رو که با وقاحت تمام بیرون کرد، ماتا رو هم همه میدونن چه کاری باهاش کرد، ماتایی که الان fan favorite یونایتد شده، اونوقت بازیکن داغونی مثل اسکار رو نگه داشته، خیانت هایی که این مربی در حق چلسی کرد، بدترین دشمن چلسی هم نمیتونست بکنه.

hossein blak
17-04-2015, 00:14
پدیده جوان برزیلی با 45 میلیون پوند در چلسی

به گزارش ورزش 11، چلسی صدرنشین لیگ برتر در آستانه قهرمانی در این رقابت ها قرار دارد تا بتواند فصل را با کسب دو جام (جام اتحادیه – لیگ برتر) به پایان برساند. هنوز در حالی که چند هفته به پایان لیگ برتر زمان مانده است، باشگاه لندنی چلسی خریدهای خود را برای فصل جدید آغاز کرده است و در اولین اقدام پدیده برزیلی را با 4.5 میلیون پوند جذب کرد.

ناتان 19 ساله درباره پیوستن به چلسی گفت: هفته گذشته با اجازه از رئیس باشگاه در لندن مذاکراتی با این باشگاه داشتم و حالا به احتمال قوی در کنار بازیکنان برزیلی چلسی، اسکار ، ویلیان، رامیرس و فیلیپه لوئیس در استمفوردبریج بازی خواهم کرد. لیگ برتر را خیلی دوست دارم و می دانم به چه تیم بزرگی پیوستم. می‌خواهم در چلسی پیشرفت کنم و به بازیکن بزرگی تبدیل شوم.

ناتان به عنوان بازیکنی آینده‌دار به استمفوردبریج می‌رود. چلسی او را در مسابقات قهرمانی زیر ۱۷ ساله‌های جهان در دو سال پیش کشف کرد. ناتان بهترین بازیکن آن جام شد. منچسترسیتی نیز این بازیکن آینده‌دار برزیلی را که به نیمار جدید معروف است، پس از مسابقات قهرمانی جهان در نظر داشت اما نتوانست قراردادی را با او امضا کند.

ناتان هافبکی همه کاره است که می‌تواند در چند پست بازی کند اما پست اصلی او هافبک طراح و بازیساز است؛ درست مانند هموطن خود اسکار اما می‌تواند به عنوان بال و پشت مهاجم نیز بازی کند و این توانایی او می‌تواند از سوی مورینیو در تیم اصلی مورد استفاده قرار گیرد.

--------------------------------------------------
آدبایور مشتاق به حضور در چلسی

به گزارش ورزش 11، آدبایور در زمان مربی گری مورینیو در مادرید، زیر نظراین مربی پرتغالی کار کرده است. این بازیکن ۳۱ ساله تنها ۱۲ بار برای آن ها در لیگ جزیره به میدان رفته است.

علاوه براین این ستاره توگویی تنها در دو بازی لیگ جزیره در سال ۲۰۱۵ به میدان رفته است در حالی که آخرین بازی خود را در جریان پیروزی ۲-۱ در برابر استون ویلا انجام داده است.

این مهاجم سابق باشگاه آرسنال در ترکیب اصلی پوچتینو جایی ندارد و انتخاب های بعدی این سرمربی پس از هری کین و روبرتو سولدادو است.

دیلی میل عنوان کرد که این بازیکن ۳۱ ساله به مردم گفته است که تنها در صورتی که چلسی و رئال مادرید برای جذب او اقدام نمایند وایت هارت لین را ترک خواهد کرد و مشتاق به حضور در استمفوردبریج است.

انتقال آدبایور به چلسی مشخصا می تواند تعجب آور باشد چون چلسی می تواند مهاجمان بهتری را جذب نماید چون آدبایور تنها ۲ گل را به ثمر رسانده است و دقت شوت ۶۷ درصد را دارا است.

چهار باشگاه به دنبال مهاجم چلسی

به گزارش خبرگزاری ورزش 11 و به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی میل، گائل کاکوتا مهاجم 25 ساله چلسی که سابقه بازی برای تیم ملی زیر 16 تا 21 سال و المپیک و بزرگسالان فرانسه را در کارنامه دارد، مورد توجه دو باشگاه ایتالیایی نیز قرار گرفته است.

تیم‌های اودینزه و آتالانتا به تازگی تمایل فراوان خود مبنی بر در اختیار گرفتن مهاجم فرانسوی یاد شده که اکنون به طور قرضی در رایو وایکانو بازی می‌کند را اعلام کرده‌اند.

کاکوتا مدتی‌است که از نوع قراردادش با چلسی، اعتراض خود را بیان کرده است.

گفتنی است که والنسیا و موناکو هم از باشگاه‌های خواهان کاکوتا هستند. آن‌ها مبلغ 3 میلیون یورو را پیشنهاد کرده‌اند.

اسکار: دلیلی برای ترک چلسی ندارم

به گزارش ورزش 11، از باشگاه یوونتوس به عنوان یکی از مشتریان جدی اسکار نام برده می شود .

اسکار در آستانه بازی با منچستریونایتد به اسکای اسپورت گفته است :" در چلسی خیلی خوشحال هستم . با همه افراد باشگاه رابطه خوبی دارم . چلسی یکی از بهترین باشگاه های دنیا است برای همین دلیلی برای ترک اینجا نمی بینم .

از نتایج تیم در این فصل خوشحالم و از عملکرد خودم هم راضی هستم ولی فکر می کنم که می توانستم بیشتر از این ها روی نتایج تاثیر بگذارم .

ما تا آخر فصل برای قهرمانی می جنگیم ولی مشخصا دوست داریم هر چه سریع تر قهرمانی را قطعی کنیم .

jb.NY
18-04-2015, 09:59
پنج گل برتر چلسی در مقابل منچستر یونایتد:

5- جو کول 2005/06

4- ریکاردو کاروالیو 2005/06

3- فرانکو زولا 1996/97

2- تیاگو 2004/05

1- جیمی فلوید هاسل بنک 2000/01

دانلود گل ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8 مگ

pcforlife
18-04-2015, 15:02
هم راستای پست بالا:
این گل ماتا هم زمانی که چلسی بود واقعا فوق العاده بودش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%5BsG3BRRDH_wc%5D_%5Btag18%5D.mp4
(سوای اون گل ضربه کاشتش)
(اعتبار لینک: 15 روز)
امیدوارم امشب بتونه یونایتدی ها رو شاد کنه با گلزنی.:n12:
:n16:

vahidgame
18-04-2015, 16:22
خب امروز بازی سختی رو مقابل منچستر داریم
منچستر توی چند هفته اخیر خیلی روی فرم بوده و بازی های حساسی رو تونسته ببره
از لحاظ هجومی مهره های زهرداری دارن مثل رونی ، ماتا ، دی ماریا و هریرا
ولی فک کنم توی دفاع و هافبک دفاعی چند تا غایب دارن و از این لحاظ مشکل دارن

برای چلسی هم کاستا که غایبه که جاش احتمالا باید دروگبا بازی کنه
رمی هم مشخص نیست به بازی می رسه یا نه ولی اگه به بازی برسه حتما ازش استفاده میشه
دیگه غیر این فک نکنم غایبی داشته باشیم

به هر حال بازی رفت خیلی بد گل خوردیم و بازی مساوی شد!
این بازی نباید اون اشتباه رو کنیم و بازیو حتما باید ببریم
برد این بازی و یه مساوی هم هفته بعد با آرسنال دیگه کار چلسی رو برای قهرمانی کاملا راحت می کنه
هر چند که الانم سخت نیست :دی

پنج گل برتر چلسی در مقابل منچستر یونایتد:

5- جو کول 2005/06

4- ریکاردو کاروالیو 2005/06

3- فرانکو زولا 1996/97

2- تیاگو 2004/05

1- جیمی فلوید هاسل بنک 2000/01

دانلود گل ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8 مگ

گل های خاطره انگیزی بودن
البته فک کنم گل های قشنگتری هم وجود داشته باشن
اون دو فصل اول که مورینیو به چلسی اومده بود واقعا یه دوران طلایی بودش و بازیکنایی خیلی خاص مثل ماکلله وجود داشتن...

هم راستای پست بالا:
این گل ماتا هم زمانی که چلسی بود واقعا فوق العاده بودش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%5BsG3BRRDH_wc%5D_%5Btag18%5D.mp4
(سوای اون گل ضربه کاشتش)
(اعتبار لینک: 15 روز)
امیدوارم امشب بتونه یونایتدی ها رو شاد کنه با گلزنی.:n12:
:n16:
آره واقعا گل قشنگی بودش
امیدوارم بازگشت خوبی به استمفوردبریج نداشته باشه :دی

+

در آستانه بازی امروز یه مقایسه جالب دیدم که البته فک کنم فابرگاس نیم فصل اول خیلی عالی بود و در مقابل ماتا هم بیشتر نیم فصل دوم:

jb.NY
18-04-2015, 17:36
گل های خاطره انگیزی بودن
البته فک کنم گل های قشنگتری هم وجود داشته باشن
اون دو فصل اول که مورینیو به چلسی اومده بود واقعا یه دوران طلایی بودش و بازیکنایی خیلی خاص مثل ماکلله وجود داشتن...

گل ها انتخاب سایت رسمی چلسی هستن، من بی تقصیرم :n02: (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
بله، سه تا از این گل ها هم بر میگردن به دوران اول حضور مورینیو، واقعا دوره خیلی با شکوهی بوده اون دوره!
یه دوره هم که خیلی دوست داشتم و درواقع افسوس میخورم که ندیدم دوره حضور زولاست، یه تعریفی که بار ها و بارها در مورد چلسی اون دوره شنیدم اینه که بازیکنای گرم و صمیمی داشته! واقعا دوره شیرینی باید بوده باشه، خیلی دلم می خواست بازی دنیس وایز و جان فرانکو زولا رو در کنار هم می دیدم!

پ.ن:
توی سایت چلسی نوشته بیشترین باخت منچستر توی لیگ جزیره مقابل چلسی بوده، جالب بود، نمیدونستم.

hossein blak
18-04-2015, 20:02
کاستا احتمالاً به دیدار با آرسنال خواهد رسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%8B_%D8%A8%D9%87_%D8%AF% DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D8%A7_%D8%A2%D8%B1% D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D 8%AF_%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF/36395/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ ___

مورینیو: بازی با منچستریونایتد آسان است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D9%86% DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB %8C%D8%AA%D8%AF_%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D8 %B3%D8%AA/36401/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ ___
مورینیو: با مدیران منچسترسیتی و پیگرینی مثل مجرم ها رفتار می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86_% D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8 %AA%DB%8C_%D9%88_%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9 %86%DB%8C_%D9%85%D8%AB%D9%84_%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9 %85_%D9%87%D8%A7_%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1_%D 9%85%DB%8C_%D8%B4%D9%88%D8%AF/36434/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

stealer
18-04-2015, 22:08
هوراااااااااااااا
بردیم
گزارشگر واقعا رو مخ بود
یونایتد فقط مالکیت توپو داشت وگرنه موقعیت ها اگه به نفع چلسی نبود حداقل مساوی بود مخصوصا اون تیرک ادن
قهرمانیمون که 100% شده فقط مونده بستن دهن بعضی یاوه گویان :دی
که چند تا طرفدار نما هم جزء این دسته هستن

jb.NY
18-04-2015, 22:51
آدم میشینه بازی رو با گزارشگرای انگلیسی (مخصوصا مارتین تایلر که توی بازی های ویدئویی هم صداش همیشه به گوش میرسه!) میبینه تازه میفهمه لذت فوتبال یعنی چی...من که دیگه از فحش دادن به مجریای ایرانی خسته شدم! بگذریم از این بحث که هیچ وقت به هیچ جا نمیرسه، همشون سر و پا یه آش****
3 امتیاز شیرین رو گرفتیم، منچستری ها موقعیت بیشتری داشتن اما ما هم موقعیت خطرناک کم نداشتیم، با اینکه گل رو زده بودیم و مهاجمان اصلیمون رو هم نداشتیم باز هم خوب میومدیم جلو و کامل تو فاز دفاعی نبودیم.
ماتیج هم دیگه اون ماتیج اول فصل نیست و اشتباهاتش داره میره بالا، امیدوارم موقت باشه و بتونه دوباره خودش رو جمع و جور کنه
زوما هم یه سوتی بد داد که نزدیک بود کار دستمون بده، خدا رو شکر به خیر گذشت.
به امید برد های بیشتر...

vahidgame
18-04-2015, 23:12
بازی مهمی رو بردیم
منچستر خیلی خوب بود ولی ما هم منطقی بازی کردیم
بازی های قشنگ و پر گلمون رو اول فصل انجام دادیم دیگه آخر فصلی این چیزا مهم نیست :دی
اون صحنه رو هازارد یکمی دقت می کرد دیگه نیمه اول کار منچستر تموم بود
ولی توی صحنه گل عالی کرد و گل قشنگی به ده خیا زد

خط دفاع خوب بود به خصوص کیهیل
ولی ایوانوویچ بد جا می موند و به تیم حریف موقعیت می داد و تنها ضعف دفاع همین بودش
توی خط حمله هم عملا همه چی روی دوش هازارد بود و نبود رمی و کاستا حس میشد
دروگبا خوبه ولی خب همیشه نمی تونه مثل سابق عالی باشه و اگه حداقل رمی به بازی می رسید شرایط بهتر بودش

+

کسی که طرفدار بارسا هست رو همچین بازی هایی بذارن اشتباهه چون کلا گزارش بازیو خراب می کنه :دی
این چیزی هم که می گفت چلسی فقط سه تا برد می خواد حداقل روی کاغذ اشتباهه چون در این صورت اگه آرسنال همه بازی هاشو ببره دو امتیاز از چلسی بیشتر داره
حالا همچین چیزی یه جورایی غیرممکنه ولی وقتی می خوان آمار بدن همه چی رو روی کاغذ در نظر می گیرن

قهرمانی رو باید پیشاپیش تبریک گفت
ولی چه خوبه هفته بعد با آرسنال حداقل یه مساوی بگیریم و بعدش هم راحت دو سه هفته مونده قهرمان بشیم

MORINIO
18-04-2015, 23:35
مثل بازی رفت یک دایو دقیقه 90+ میرفت سرنوشت بازی رو عوض کنه که خوشبختانه مایک دین چشماش درست کار کرد

به بعضیام باید گفت شرمنده ما مثل سیتی اتوبان چهار بانده در اختیار خط آتش تیمتون قرار نمیدیم که هرکاری دلتون خواست بکنید

ین چیزی هم که می گفت چلسی فقط سه تا برد می خواد حداقل روی کاغذ اشتباهه چون در این صورت اگه آرسنال همه بازی هاشو ببره دو امتیاز از چلسی بیشتر داره
حالا همچین چیزی یه جورایی غیرممکنه ولی وقتی می خوان آمار بدن همه چی رو روی کاغذ در نظر می گیرن

پیمان یوسفی جدا از مزخرفاتش این یه مورد رو استثنائآ درست گفت

آرسنال اگه همه بازیهاش رو ببره 84 امتیازی میشه . الان ما 76 امتیاز داریم پس با 3 برد دیگه میشیم 85 امتیازی و کار تمومه

یه نکته جالبی هم هست که اگه ما آرسنال رو شکست بدیم اونوقت یه برد دیگه قهرمانیمون رو قطعی میکنه

vahidgame
19-04-2015, 00:41
به بعضیام باید گفت شرمنده ما مثل سیتی اتوبان چهار بانده در اختیار خط آتش تیمتون قرار نمیدیم که هرکاری دلتون خواست بکنید
این جدیدا بیشتر مد شده :دی
حتی یه تیم 3 تا می خوره میگن تیم مقابل اتوبوس پارک کرده بود!
فک کنم باید یه قانون بذارن که اگه یه تیم خوب دفاع کنه و مالیکت توپ هم زیاد نداشته باشه باید در نهایت محروم بشه :دی

پیمان یوسفی جدا از مزخرفاتش این یه مورد رو استثنائآ درست گفت

آرسنال اگه همه بازیهاش رو ببره 84 امتیازی میشه . الان ما 76 امتیاز داریم پس با 3 برد دیگه میشیم 85 امتیازی و کار تمومه

نه آخه از اول بازی اینو می گفت و این بازی هم جزو اون سه بازی حساب کرده بود
آخرش هم دقیقا گفت که یکی از سه بازی رو چلسی پشت سر گذاشت
با این حساب کتاب یعنی چلسی با 82 امتیاز قهرمانه!

Reza31001
19-04-2015, 07:09
من فقط قهرمانی رو تبریک میگم:n31:
چون آرسنال بخواد تو 6 بازی 10 امتیاز اختلاف رو جبران کنه مورینیو، مورینیو نیست:n02:

فقط امسال یه فرقی داره اونم اینکه این آخر فصلی مسابقات فشرده نیست و فقط همین یه جام مونده که یکم هیجان رو آورده پایین

jb.NY
21-04-2015, 21:08
موسسه خیریه دروگبا ساخت اولین بیمارستان خود را در ساحل عاج به اتمام رساند

در سال 2013، موسسه خیریه دروگبا شروع به جمع آوری کمک هزینه برای ساخت 5 بیمارستان مجهز در ساحل عاج کرد. در هفته ای که گذشت، پس از گذشت 2 سال یکی از آن پنج بیمارستان به اتمام رسیده و درهای آن در شهر آبیجان، پایتخت ساحل عاج، به روی افراد بینوا و ناتوان گشوده شده و با تجهیزات پزشکی متنوع آماده کمک رسانی به مردم ساحل عاج می باشد. دیدیه دروگبا، اسطوره تیم چلسی و کاپیتان سابق تیم ملی کشور ساحل عاج که به نوع دوستی و کمک های فراوان به کشور محل تولدش شناخته شده است، قصد دارد چهار بیمارستان دیگر در شهر های مختلف ساحل عاج احداث کند. به همین منظور در 18 آپریل، مراسمی را در شهر لندن ترتیب داد تا با جمع آوری کمک های مردمی به آن هدف دست یابد.

پ.ن:
جان تری هم توی اون مراسم حظور داشت:
"دروگبا، تو مرد بزرگی هستی، تو رو به عنوان قهرمان زندگی ام قبول دارم، نه تنها بابات موفقیت هایی که در زمین فوتبال کسب کردی، بلکه بابت تمامی تلاش ها و زحمت هایی که برای جمع آوری پول و ساخت بیمارستان کشیدی، واقعا فوق العاده است، باید به خودت افتخار کنی، بهت تبریک میگم دوست من."

پ.ن پ.ن!:
افتخار میکنیم اسمت با اسم باشگاهمون میاد همیشه، مایه افتخاره واسه باشگاهمون... جوادانه ای...:n12:

vahidgame
22-04-2015, 19:11
زیدان در مصاحبه ای مطلب جالبی رو گفته:

Zinedine Zidane: Eden Hazard in same class as Lionel Messi and Cristiano Ronaldo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا اگه دقیقا هم سطح اونا نباشه ولی خیلی بهشون نزدیک شده
فک کنم الان دیگه میشه گفت جزو 5 بازیکن برتر دنیا هست
یکمی روی خودش کار کنه و پیشرفت داشته باشه می تونه در آینده توپ طلا رو هم ببره

اگه یادتون باشه رونالدو هم که توی لیگ برتر بازی می کرد اولش بیشتر همین هافبک و وینگر چپ بود و بعدها توی مهاجم هم استفاده شد
ولی خصوصیتی که هازارد کم داره تعداد گل های بالاست که توی هر فصل بزنه
الانم آمار گلزنیش خیلی خوبه ولی می تونه در این زمینه بهتر بشه...

vahidgame
26-04-2015, 15:35
خب امروز بازی حساسی رو مقابل آرسنال داریم و دیگه مهمترین بازی باقی مونده این فصلمونه
بازی با آرسنال با اینکه دربی حساب میشه ولی من هیچ وقت همچین حسی نداشتم چون تیمیه که ازش خوشم میاد :دی
توی انگلیس هم فک کنم چلسی - فولام و همین طور آرسنال - تاتنهام بیشتر حالت دربی داشته باشه

اگه بتونیم برنده بازی باشیم میشه قهرمانی رو هفته بعد قطعی کرد
البته آرسنال آماده ست و بردن اون توی خونه خودش یکمی سخته
تا اون جایی که توی خبرها می خوندم توی این بازی حتی دروگبا رو هم نداریم و یعنی سه تا مهاجم مصدومن!
حالا باید دید از یه بازیکن جوون توی خط حمله استفاده میشه یا یه هافبک

یه سری آمارها هم برای قبل از بازی امروز می تونه جالب باشه:

jb.NY
26-04-2015, 16:18
پنج گل برتر دروگبا در مقابل آرسنال و به انتخاب خود دروگبا:

Drogba v The Gunners

5. Chelsea 1-0 Arsenal (Premier League) - 2005/06

اولین ضربه دروگبا در مقابل آرسنال در لیگ برتر یکی از اون خاطره انگیزاش بود! البته شاید نه به اون دلیلی که این بازیکن ساحل عاجی امیدش رو داشت، حتی خود دروگبا هم اعتراف میکنه که این "شوت" که ینس لمان، دروازبان آرسنال، رو مغلوب کرد به قصد شوت نبوده و درواقع تلاشش برای کنترل توپ بوده! قطعا بانوی شانس و اقبال در اون روز به روی دروگبا لبخند زده بود...

4. Chelsea 2-1 Arsenal (Community Shield) - 2005/06

اگه انتخاب اول دروگبا به خاطر خوش شانسی بوده، انتخاب دومش فقط و فقط به یه دلیله، "هرگز تسلیم نشدن"، ویژگی که طرفداران چلسی همیشه از یه استرایکر انتظار دارن، دروگبا هم که همیشه با نمایش های جنگجویانش این ویژگی رو به همه نشون داده و بار ها و بار ها بیشتر از توی خاطرمون بمونه گل های نجات بخشی رو برای تیم به ثمر رسونده، توی این گل دروگبا به سادگی عطشش برای توپ بیشتر از مدافع های آرسنال بود...

3. Chelsea 2-1 Arsenal (League Cup) - 2006/07

هیچ ضربه سری نمیتونه از این لذت بخش تر باشه. با بازی گره خورده و نتیجه 1-1 در وقت اضافه و در استادیوم میلینیوم، دروگبا یه سانتر امیدوار کننده از آرین روبن رو با تمام ظرافت و زیبایی به گوشه دروازه هدایت میکنه. هم گل زیبا بود و هم شادی بعد از گل که دیگه این نوع شادی دروگبا رو همه میشناسن!

2. Arsenal 0-3 Chelsea (Premier League) - 2009/10

استرایکر های کمی مثل دروگبا در فصل 2009، لذت یه همچین فصلی پرباری رو چشیدن، این گل از مهاجم ساحل عاجی گلی بود که آبی ها رو به سمت اولین دابل لیگ و جام هدایت کرد. آرسنال قرار بود یکی از رقیبان اصلی ما توی ماراتون کسب لیگ باشه، اما "دروگ" اون روز با دو گلی که زد پیروزی ارزشمندی رو توی استادیوم امارات فراهم کرد. شماره 11 افسانه ای تیم چلسی این گل رو به زیبایی تمام و به اصطلاح "زیر طاقی!" وارد دروازه کرد و خودش میگه "این گل، گل استرایکر هاست"

1. Arsenal 0-3 Chelsea (Premier League) - 2009/10

حتی تو همون بازی گل بهتری هم در راه بود، و دروگبا با یه ضربه ایستگاهی زیبا سومین شمع رو هم روی کیک پیروزی تیم گذاشت. چند استرایکر توی دنیا وجود داره که میتونه ترکیب "قدرت بدنی وحشتناک"، "ظرافت" و "زیرکی" رو به همراه غریزه "فرصت طلبی" شکارچی تمام عیاری مثل جیمی گریوز و "مهارت و خلاقیت" هنرمند و استادی مثل "فرانکو زولا" رو با هم یکجا داشته باشه؟ بله، دروگبا مهاجمی همه فن حریف بود...

ویدئو گل ها:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن:
عاشق دروگبا با موهای بلندم، عکس دوم رو آدم میبینه وحشت میکنه! یک حیوان وحشی تمام عیار :n02:
خدا رو چه دیدی، شاید قاتل آرسنال این بازی هم گل زد، البته اگه برسه

کی میشه دوباره محاجمی مثل دروگبا داشته باشیم؟ ... شاید هیچوقت! All Hail The KING!

vahidgame
26-04-2015, 18:01
پ.ن:
عاشق دروگبا با موهای بلندم، عکس دوم رو آدم میبینه وحشت میکنه! یک حیوان وحشی تمام عیار :n02:
خدا رو چه دیدی، شاید قاتل آرسنال این بازی هم گل زد، البته اگه برسه

کی میشه دوباره محاجمی مثل دروگبا داشته باشیم؟ ... شاید هیچوقت! All Hail The KING!
آره بعضی بازیکنا هستن که توی تاریخ باشگاه ها جاودانه هستن و نمونه اونا شاید اصلا دیگه نیان
دروگبا از لحاظ آمار گلزنی شاید آمار فوق العاده ای نداشته باشه ولی همیشه گل های حساسی رو زده

ترکیب امروز هم اومد و روی نیمکت هست و امیدوارم بتونه به عنوان یار تعویضی بیاد
ترکیب دو تیم به این صورته:

کورتوا - کیهیل - تری - ایوانوویچ - آزپلیکوئتا - ماتیچ - فابرگاس - رمیرز - ویلیان - اسکار - هازارد
اسپینا - کوشیلنی - مرته ساکر - برلین- مونرئال - کوکوئلین - کازورلا - رمزی - اوزیل - سانچز - ژیرود

احتمالا هازارد مهاجم نوکه و به نظر این ترکیب هوشمندانیه
یعنی هم از لحاظ دفاعی خوبه هم بازیکنایی هستن که ضد حمله خیلی خوب می زنن
اگه ویلیان و اسکار آماده باشن همکاریشون با هازارد می تونه دیدنی باشه و همچین یه خط عقبتر فابرگاس می تونه خیلی تاثیرگذار باشه

آرسنال هم ترکیبش هجومیه و روی نیمکتش هم می بینم بازیکنایی مثل والکات ، ولبک و ویلشر دیده میشن
از لحاظ نیمکت حتی از ما بهتر هم هستن!

امیدوارم بازی خوبی رو انجام بدیم و در نهایت نتیجه به نفع ما باشه...

jb.NY
26-04-2015, 20:39
خب، خدا رو شکر با 1 امتیاز از زمین آرسنال برگشتیم
خط دفاع میشه گفت بی نقص بود و کیهیل و تری خیلی خوب کار کردن مخصوصا تری نشون داد با این سن و سال هنوز میتونه مطمئن باشه،نبرد های ههوایی رو خوب میشناسه و تو این بازی هم خیلی خوب توپ های هوایی رو جمع کرد، بازو بند کاپیتانی واقعا برازندشه
ویلیان هم نیمه اول بازیش چشممو گرفت و خوب فرار و موقعیت سازی میکرد، اونم خوب کار کرد، این وسط بدترین سوتی رو کورتوا داد که با دفع خیلی ضایع نزدیک بود 70 دقیقه زحمت رو بفرسته هوا، عوض اینکه توپو مشت کنه آبشار زد!
کلا خوب بود، فقط استرسی زیادی داشت!

نکته ای که هست اینه که عوامل پشت صحنه (تری هانری و جیمی کرگر و یکی دیگه که ندیدم کیه) اعتقاد داشتن نیمه اول حداقل 1 پنالتی واسه چلسی باید گرفته می شد... که نشد

S0R3N4
26-04-2015, 22:38
پنالتی های گم شده چلسی برابر آرسنال(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، در این نیمه چند صحنه مشکوک در محوطه جریمه آرسنال رقم خورد؛ از جمله برخورد اوسپینا با اسکار و برخورد کازورلا با فابرگاس اما داور هیچ یک از آنها را پنالتی اعلام کرد. این در حالی است که گراهام پل، داور قدیمی انگلیسی، اعلام کرد هر دو صحنه پنالتی بود.

گراهام پل:3پنالتی چلسی برابرآرسنال گرفته نشد

گراهام پل، داور بازنشسته انگليسي، اعلام کرد در نيمه اول ديدار آرسنال- چلسي، بايد 3 پنالتي براي آبي ‏ها گرفته مي شد.‏

به گزارش "ورزش سه"، امروز چلسی در دیداری حساس میهمان آرسنال است و نیمه اول این دیدار با ‏تساوی بدون گل به پایان رسید؛ اما گراهام پل معتقد است اگر مایکل اولیور، داور بازی، تصمیمات درستی ‏می گرفت، احتمالا نتیجه دیگری رقم می خورد.‏
او به دیلی میل گفت:" در 22 دقیقه ابتدایی، باید سه پنالتی برای چلسی گرفته می شد اما تنها یک کارت ‏زرد نصیب فابرگاس شد.‏
اوسپینا بی تردید روی اسکار خطا کرد. دو برخورد دیگر هم برخورد شدید نبود اما می توانست پنالتی ‏باشد."‏

:n23::n23::n23:
:n24::n24::n24:

nw_nk
26-04-2015, 22:52
ژوزه مورینیو در جواب هواداران آرسنال که فریاد میزدند Boring: فکر میکنم 10 سال نبردن جام خسته کننده است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidgame
26-04-2015, 23:03
بازی خوبی بود و می تونستیم حتی برنده باشیم
قبل بازی توی سایت ها زده بودن که هازارد مهاجم نوکه ولی ظاهرا اسکار بیشتر مهاجم بود که البته با هم جا به جا می شدن
اسکار نشون داد توی مهاجم اصلا خوب نیست و کلا از لحاظ فیزیکی کم میاره!
دروگبا هم نیمه دوم اومد خوب بود به خصوص توی پرس کردن
ولی اگه رمی یا کاستا بودن به مراتب خط حمله بهتر بود

یه نکته بازی این بود که بازیکنای آرسنال خطا زیاد می کردن یعنی در مجموع 17 خطا!
بیشتر هم خطاهای هدفدار و چند تا ضد حمله چلسی رو همین جوری جلوشو گرفتن
فک کنم فقط خود هازارد توی همین ضد حمله ها باعث شد دو سه تا کارت زرد بازیکنا بگیرن!

چهارشنبه بازی لستر رو ببریم خیلی خوب میشه
بازی بعد از اون با کریستال پالاسه که دیگه با برد احتمالی اون بازی ، جشن قهرمانی رو میشه سه هفته مونده در استمفوردبریج گرفت

+

تا لحظات دیگه بهترین بازیکن فصل انتخاب میشه که به احتمال خیلی زیاد هازارد باید باشه
تیم منتخب فصل هم اعلام شده که در این بین 6 بازیکن از چلسی وجود دارن:

خب بهترین بازیکن ادن هازارد شد که کاملا مستحقش بود
امیدوارم تا سال های سال توی چلسی بمونه و توپ طلا رو هم ببره
معمولا بازیکنایی که جایزه PFA رو می گیرن مشتری براشون زیاد پیدا میشه :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9mZj0wO3E9NzU7dz05NjA-/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S0R3N4
27-04-2015, 15:07
حمله تند مورینیو به ونگر

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی پاسخ صحبت‌های پیشین آرسن ونگر درباره سیستم دفاعی چلسی را داد.

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی توپ‌چی‌ها پیش تر با لحنی کنایه آمیز به انتقاد از سیستم دفاعی مورینیو پرداخته بود. مورینیو و ونگر که سابقه درگیری فیزیکی را نیز در طول فصل جاری داشته اند، حال بار دیگر جنجال رسانه ای تندی علیه یکدیگر ایجاد کرده اند.
آقای خاص در جمع خبرنگاران گفت:" دفاع کار آسانی نیست، واقعا نیست. اگر آسان بود، تو (ونگر) 3-1 در خانه به موناکو نمی‌باختی. اگر خوب دفاع می‌کرد،مقابل موناکو 0-0 می‌کرد و در مون کارلو پیروز می‌شد. دفاع کردن آسان نیست.مصدومیت و محرومیت باعث شده تا تیم ما تعادلش از بین برود.در بیشتر اوقات فصل خوب کار کردیم، گل‌های زیادی زدیم و کنترل بازی‌ها بیشتر در اختیار ما بوده. وقتی بازیکنان اصلی را از دست می‌دهید، تیم کیفیتش را از دست می‌دهد. مثل این است که شما در دریا باشید و قایقتان مشکل پیدا کند و آب وارد آن شود، باید با چیزی خودتان را نجات دهید. قایق بادی وسیله نجات شماست. در فوتبال، روحیه تیمی و استراتژی، نقش قایق بادی را ایفا می‌کند."
مورینیو: هر پای هازارد‌ 140‌میلیون‌یورو‌قیمت‌دار

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی عنوان کرد که رئال مادرید برای هر پای هازارد باید مبلغ 140 میلیون یورو پرداخت کند.

به گزارش "ورزش سه"، زین‌الدین زیدان، سرمربی تیم ب رئال پیش تر به تمجید از شماره 10 چلسی پرداخته بود و مدعی شده بود که رئال، شرایط او را زیر نظر دارد.

مورینیو درباره قیمت هازارد در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" 140 میلیون یورو برای هر پایش، زیرا خیلی جوان است. اگر رئال مادرید او را می‌خواهد اولین کسی که خبردار می‌شود من هستم زیرا روابط خوب من با مدیران رئال باعث می‌شود که چنین مساله ای، بدون اطلاع من بحث و بررسی نشود. من به آنها کاملا اطمینان دارم. اگر آنها هازارد را می‌خواهند، به من تلفن بزنند و بگویند که او را می‌خواهیم. ما تیمی نیستیم که به دنبال این باشیم بازیکنان را نسبت به هم برتر بدانیم یا به دنبال بازیکنان ویژه باشیم. این فرهنگ ما نیست. فکر نمی‌کنم هازارد هم به غیر از این فرهنگ اعتقاد داشته باشد."

هازارد پیوستن به رئال مادرید را رد کرد

پس از اظهارنظر زيدان مبني بر علاقه رئال به جذب هازارد، شايعات در مورد پيوستن اين ستاره باشگاه چلسي به رئال قوت گرفتند.

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو در نشست خبری خود با ذکر این نکته که هر پای هازارد 100 میلیون قیمت دارد به رئالی ها هشدار داد که از خرید هازارد منصرف شوند. ستاره بلژیکی در این فصل با زدن 13 گل و دادن 8 پاس گل، نقش مهمی در صدرنشینی و قهرمانی احتمالی آبی ها ایفا کرده است.

هازارد که به تازگی قرارداد خود را 5 فصل و نیم تمدید کرده است، در رابطه با شایعه علاقمندی رئال به خودش گفت:" من در چلسی خوشحالم و قصد جدایی از این تیم را ندارم. اینجا کنار بهترین بازیکنان دنیا بازی می کنم و مهم تر اینکه هدفم کسب افتخارات متعدد است. با چلسی همه اینها امکانپذیر است.
البته قهرمانی در چمپیونزلیگ دشوار است. آنجا با تیم های بسیار بزرگی روبرو خواهید شد ولی امیدوارم روزی این جام را به دست بیاورم. همه بازیکنان بزرگ حداقل یک بار قهرمان چمپیونزلیگ شده اند؛ مثل دیدیه دروگبا که این جام را به استمفورد بریج آورد. امیدوارم روزی من هم به این افتخار برسم."

هشدار مورینیو به رئال:هازارد جایی نمیرود

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد ادن هازارد، ستاره تیمش در تابستان راهی هیچ باشگاه دیگری ‏نخواهد شد.‏

به گزارش "ورزش سه"، هازارد در رقابت های این فصل نمایش های خیره کننده ای داشت و با به ثمر ‏رساندن 18 گل و ارسال 10 پاس گل، یکی از عوامل صدرنشینی چلسی بود.‏
به تازگی زین الدین زیدان، مربی تیم دوم رئال، اعلام کرد که این باشگاه ستاره بلژیکی چلسی را زیر ‏نظر دارد اما مورینیو تاکید کرد که ستاره تیمش قصد جدایی از آبی ها را ندارد.‏
او به خبرنگاران گفت:" او به تازگی قراردادش را تمدید کرد. من روی سرش تفنگ نگذاشته بودیم. او ‏چلسی را دوست دارد؛ او این تیم را دوست دارد و همین طور لیگ برتر را. او با بستن یک قرارداد خیلی ‏خوب، در مورد آینده باشگاه متعهد شده است. فکر نمی کنم او علاقه ای به جدایی داشته باشد. به صحبت ‏های زیدان اهمیتی نمی دهم."‏
مورینیو همچنین در پاسخ به این سوال که هازارد چقدر می ارزد، گفت:" سوال خوبی است. من نظر خودم ‏را در این مورد دارم."‏
چلسی این هفته در لیگ برتر مقابل آرسنال قرار خواهد گرفت و مورینیو در مورد دلیل پیوستن سسک ‏فابرگاس به آبی ها، به جای بازگشت به باشگاه سابقش، گفت:" می دانم چرا او چلسی را انتخاب کرد اما ‏نمی دانم چرا آرسنال را انتخاب نکرد. من تنها می توانم در مورد قول هایی که به او دادیم، صحبت کنیم. ‏
نمی توانم در مورد اینکه چرا او آرسنال را ترک کرد یا به این باشگاه برنگشت، حرف بزنم. من تنها به او ‏قول دادم تیمی خواهیم ساخت که با سبک بازی او کاملا هماهنگ است و او بازیکن مهمی در پروژه ما ‏خواهد بود؛ یک پروژه خوب که به کسب جام منتهی می شود؛ چیزی که او همیشه به دنبال آن بود. این ‏تنها چیزی است که می توانم بگویم."‏

مورینیو: با 5 امتیاز دیگر قهرمان می شویم

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است که تیمش با کسب 5 امتیاز دیگر، می تواند قهرمانی اش در ‏رقابت های این فصل لیگ برتر را قطعی کند.‏

به گزارش "ورزش سه"، چلسی امشب در دربی لندن مقابل آرسنال به تساوی بدون گل رسید تا در فاصله ‏‏5 دیدار تا پایان فصل، با 10 امتیاز اختلاف نسبت به توپچی ها، در صدر جدول جای داشته باشد. ‏
مورینیو به خبرنگاران گفت:" این یک امتیاز دیگر بود. ما 5 امتیاز دیگر برای قهرمانی نیاز داریم. اگر ‏در دیدار بعدی سه امتیاز بگیریم، دو امتیاز دیگر نیاز خواهیم داشت و اگر یک امتیاز بگیریم، 4 امتیاز ‏دیگر می خواهیم. اگر شکست بخوریم،باز هم 5 امتیاز نیاز داریم. ‏
تیم اعتماد به نفس بالایی دارد و خیلی خوب بازی کردیم. می دانیم همه چیز در دست خودمان است. ما ‏آنچه می خواستیم را از این دیدار به دست آوردیم. آنالیز بازی را به شما می سپارم اما ما خیلی خیلی خوب ‏بازی کردیم؛ مقابل تیمی که در رتبه دوم است و چیزی برای از دست دادن نداشت. بازی در کنترل ما بود. ‏
در رختکن به جان تری گفتم که بازی های فوق العاده ای برای من انجام داده اما این بهترین بازی اش بود. این بهترین ‏بازی تمام دوران حرفه ای جان تری بود. او فوق العاده کار کرد."‏

مورینیو: ونگر رقیب من نیست

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تاکید کرد که آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، را رقیب خود نمی داند.‏

به گزارش "ورزش سه"، آرسنال و چلسی این هفته در دیداری حساس مقابل هم قرار خواهند گرفت؛ این ‏در حالی است که مورینیو از در هیچ یک از دو مقطع حضورش در استمفوردبریج، مقابل ونگر شکست ‏نخورده است.‏
او به خبرنگاران گفت:" من او را رقیب خودم نمی بینم. چنین احساسی ندارم. او مربی یک باشگاه بزرگ ‏در شهری است که من کار می کنم و اهداف مشابهی دارد. به همین دلیل، همیشه اندکی رقابت بین ما وجود ‏دارد اما برای من، با مربی اتلتیکو مادرید، زمانی که هدایت رئال را برعهده داشت، فرقی ندارد."‏
آقای خاص در 12 دیدار مقابل ونگر شکست نخورده اما او تاکید کرد که به این رکورد افتخار نمی کند:" ‏برای من، دستاورد مهم، پیروزی در دیدار فرداست.‏‎ ‎این دیدار، 12 دیدار قبلی مقابل آرسنال نیست. من به ‏آمار توجهی ندارم. برایم مهم نیست که مقابل مربی یا باشگاه حریف در دیدارهای قبلی چه نتایجی کسب ‏کردم."‏‎

فابرگاس: مورینیو نشان داد چه مربی بزرگی است

چلسی روز شنبه موفق شد در یکی از حساس ترین دیدارهای لیگ برتر با تک گل ادن هازارد بر منچستریونایتد غلبه کرده و یک قدم دیگر به سوی قهرمانی نزدیک تر شود.

به گزارش "ورزش سه"، چلسی در شرایطی پیروز این بازی شد که تنها 29 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و مورینیو نیز در تصمیمی عجیب، کورت زوما را در میانه زمین و مقابل مروانه فلینی قرار داده بود. استراتژی ای که البته به بار نشست و فلینی نتوانست فروغ همیشگی را در ترکیب شیاطین سرخ داشته باشد. چلسی با 10 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم(آرسنال) و 6 بازی تا انتهای فصل، حالا باید به زمین آرسنال و لسترسیتی برود.

سسک فابرگاس، هافبک اسپانیایی ارزشمند چلسی که تابستان گذشته از بارسلونا به این تیم پیوست، در رابطه با این بازی به خبرنگاران گفت:" ما باید یک بازیکن را مقابل فلینی می گذاشتیم تا او نتواند از توپ های بلند استفاده کند.به همین دلیل، تاکتیک ما مقابل یونایتد عوض شد. فکر می کنم زوما کارش را خیلی خوب انجام داد. او یک مدافع مرکزی است که البته در پست هافبک دفاعی هم خوب بازی می کند. زوما در فینال جام اتحادیه مقابل تاتنهام و نیز بازی قبلی مقابل وستهام نیز نمایش درخشانی داشت.

اگر من هم بازی خوبی انجام دادم، بخاطر این بود که بیشتر از همیشه روی توپ های بلند و نیز در درگیری های فیزیکی تلاش کردم. اینها بخاطر نقشه های مورینیو بود. او نشان داد که چه مربی بزرگی است و بیهوده نیست که این همه افتخار در کشورهای مختلف کسب کرده است.
مورینیو، منچستریونایتد را خوب آنالیز کرده بود و تاکتیک هایش جواب دادند. وقتی در یک بازی پیروز می شوید، یعنی کارتان را خوب انجام داده اید. بخصوص در مقابل منچستریونایتد که پیروزی بر آن همیشه پیچیدگی های خاص خود را دارد."

فابرگاس در مورد دیدار هفته بعد در زمین آرسنال نیز گفت:" 10 امتیاز با آرسنال فاصله داریم و قصد نداریم با شکست مقابل این تیم، به آنها روحیه و امید قهرمانی بدهیم. بازی در امیریتس همیشه سخت است اما برای پیروزی مقابل آرسنال قرار خواهیم گرفت."

vahidgame
29-04-2015, 21:58
امشب بازی عقب افتاده رو با لستر بازی می کنیم
ترکیب هم به این صورته:

چک - کیهیل - تری - ایوا - آزپلی - فابرگاس - ماتیچ - رمیرز - ویلیان - هازارد - دروگبا

نکته جالب استفاده از پیتر چکه که بعد از مدت ها بازی می کنه و بازم می تونه به رکورد کلین شیت های خودشو اضافه کنه
نسبت به بازی قبلی دروگبا هم جای اسکار بازی می کنه و توی پست مهاجم بهترین گزینه ست
توی نیمکت هم دوباره مهاجم دیگه ای وجود نداره

لستر برای بقا توی لیگ می جنگه به خاطر همین بازی راحتی نیست
ولی امیدوارم سه امتیاز رو بگیرم تا هفته بعد دیگه راحت قهرمانی رو جشن بگیریم

+

بازی رو هم سایت ورزش سه نشون میده:

jb.NY
29-04-2015, 22:06
پیتر 4 تا کلین شیت دیگه میخواد که به رکورد دیوید جیمز برسه، جیمز 170 کلین شیت داره توی 572 بازی، پیتر 166 کلین شیت توی 331 بازی، این فصل مطمئنن نمیرسه، فصل بعد هم که احتمالا از تیم و یا شاید حتی لیگ جزیره بره

میگما... یادش بخیر فصل قبل آخرای فصل کلی حساب کتاب میکردیم اگه فلانی ببازه و فلانی مساوی کنه شاید بتونیم قهرمان شیم، خوشحالم که حالا وضع خیلی بهتری داریم و حساب و کتاب واسه تیمای دیگست :n01:

nini bad
30-04-2015, 00:04
قهرمانی زود هنگام چلسی در لیگ جزیره را به تمام هواداران این تیم تبریک میگیم.
به امید سه گانه در سال اینده

Sent from my iPhone using Tapatalk

jack82
30-04-2015, 00:18
بهترین بازی چند وقت اخیر مون بود.بازی زیبا و داچسبیو تیم ارایه کرد و تا حدودی جواب انتقادات ناجق رو داد.از الان باید مورینیو به فکر سال بعد و بهبود سطح بازی تیم به ویژه تو فاز حمله باشه.واقعا جامون تو سی ال خالیه هر چند به حق حذف شدیم امیدوارم سال بعد سی ال رو هم بدست بیاریم:n02:

vahidgame
30-04-2015, 00:32
بازی قشنگی بودش
تیم کاملا تاکتیکی بازی می کرد و اکثر بازیکنا خیلی خوب بودن
رمیرز در اصل هافبک راست بودش ولی بعضی لحظات می اومد هافبک وسط و از اونور ویلیان گوشه می رفت و کلا بازیکنا کاملا چرخشی بازی می کردن
گل رمیرز هم خیلی قشنگ بود یعنی یه جایی زد که کلا هیچ کی نمی تونست بگیره!
گل دوم هم در نوع خودش جالب بود یعنی دقت کنین کیهیل توی دروازه بود ولی یه دفعه چند متر عقب اومد و یه ضربه سر عالی رو زد و از اونور هم تری ضربه نهایی رو خیلی خوب زد
روی گلی که چلسی خورد هم آزپلیکوئتا لیز خورد وگرنه فک نکنم توی این بازی گل می خوردیم

آخر بازی بازیکنا پیش هواداران رفتن لحظه قشنگی بود
ولی به خصوص من از ابراز احساسات دروگبا خیلی لذت بردم هر چند اگه خیلی کوتاه بود
تعصب توی چهره اون موج می زد!

الان با تیمای دوم و سوم یعنی من سیتی و آرسنال 13 امتیاز اختلاف داریم
اگه آرسنال یه بازی عقب افتاده نداشت دیگه الان قهرمانی روی کاغذ هم قطعی شده بود
ولی یکشنبه دیگه کلا همه چی قطعی میشه :دی

jb.NY
30-04-2015, 08:53
بازی خوبی بود، نیمه اول رو خوب شروع نکردیم و فرار های زیادی نصیب بازیکنای لستر شد، اما نیمه دوم کاملا قضیه فرض داشت و خیلی خوب بازی کردیم، گل ابتدای نیمه دوم کینگ روحیه خیلی خوبی به تیم داد، و گل کاپیتان بزرگ و رامیرز کوچک (!) هم خیال ما رو از برد راحت کرد.
نکته ای که هست دفاع وحشتانیکه که داریم، واقعا باید خوشحال باشیم که سنگر دفاعیمون علاوه بر اینکه از لحاظ دفاعی سطحش خیلی بالاست، میان جلو و اینجوری با همکاری هم گل هم می سازن! خیلی از تیما یه همچین دفاعی آرزوشونه! واقعا تری و کیهیل در کنار هم یکی از بهترین زوج ها میشن، خیلی از خصوصیتاشونم شبیه به همه
اما رامیرز... بخوایم دقیق ببینیم شاید تکنیکی نباشه و توی کار های دفاعی هم از لحاظ تکل و گرفتن توپ زیاد مهارت نداشته باشه، اما مخصوصا توی این بازی مشخص بود توی فاز حمله در کنار ویلیان سرعتش بالاش خیلی به تیم کمک میکنه، علاوه بر اون ریسک پذیری این بشر رو من تو هیچ بازیکنی ندیدم:n02: گلی که به بارسا زد رو یادتونه؟ کی توی یه همچین بازی مهمی چیپ میزنه آخه! اما ریسک کرد و یه گل خاطره انگیز ساخت برامون! گل دیشب، هرکی دیگه بود زمینی میزد اون توپ رو، اما رامیرز هرچی توان داشت روی شوت گذاشت و انصافا سوپر گلی شد اون گل!
کلا اگه نفروشیمش و روی نیمکت نگرش داریم حتما به کار میاد

آخر بازی بازیکنا پیش هواداران رفتن لحظه قشنگی بود
ولی به خصوص من از ابراز احساسات دروگبا خیلی لذت بردم هر چند اگه خیلی کوتاه بود
تعصب توی چهره اون موج می زد!

آره واقعا کیف کردم یه همچین صحنه ای رو دیدم، آدم وقتی بازیکنای تیم رو میبینه که میرن شادیشونو با هوادارا تقسیم میکنن حس خیلی خوبی بهش دست میده!

-----------------------------

مثل اینکه پی اس جی و بایرن قصد خرید ایوا رو دارن، امیدوارم این اتفاق نیوفته، ولی اگه بخواد بره باید خرید Clyne رو جدی تر بگیریم و نذاریم منچستر بخرتش

vahidgame
03-05-2015, 14:24
خب رسیدیم به روز موعود :دی
فک کنم چند ساعت دیگه بعد از برد مقابل کریستال پالاس میشه قهرمانی رو دیگه رسما جشن گرفت
ساعت 5 بازیه و ظاهرا شبکه سه هم بازیو نشون میده

دروگبا گفته که اصلا نمی تونه برای اتمسفر دیوانه وار امروز توی استمفردبریج صبر کنه
با قهرمانی احتمالی حالا باید منتظر عکس العمل های جالب اونم باشیم
آخرین بار که چلسی سال 2010 با برد 8 بر 0 مقابل ویگان قهرمان شد خود دروگبا هتریک کرد
امروز هم احتمالا باید بازی بهش برسه
در کل امیدوارم روز خیلی خوبی باشه

+

بعد از قهرمانی دیگه فک کنم اهمیتی نداره امتیاز جمع کردن چون رکورد خاصی هم نمیشه زد
حتی به یه سری بازیکن که بهشون کمتر بازی رسیده بازی داده بشه مشکلی پیش نمیاد
از الان فک کنم به فکر نقل و انتقالات تابستونی باید باشیم که ظاهرا از همین الان هم خبرایی به گوش می رسه مثل معاوضه لوک رمی با مهاجم عالی لیون یعنی الکساندر لاکازته...

30vil
03-05-2015, 18:20
قهرمانی زود هنگام تیم محبوبمون را به همه عزیزان و دوستان تبریک میگم:n12::n16:

jb.NY
03-05-2015, 19:08
قرماني رو منم تبريک ميگم، نيمه اول رو رسيدم ببينم و بازي خوبي بود. چقدر هازارد و ويليان همکاري خوبي با هم دارن، واقعا فوق العادست... آدم کيف ميکنه
کوادرادو هم يه شوت زد که واقعا قدرتش دلنشين بود، حيف که تو چهارچوب نبود، اميدوارم بتونه جاي خودشو تو تيم باز کنه تا حداقل يه شوت زن توي تيم داشته باشيم... کجايي سوپر فرانک...
آها راستي، يه خبر هايي هم هست از احتمال رفتن دروگبا به ام ال اس پيش فرانک لمپارد، که دور از ذهن هم نيست

vahidgame
04-05-2015, 11:57
قهرمانی رو به همه دوستان تبریک میگم :V12:
این فصل خیلی خوب امتیاز جمع کردیم و مثل فصل قبل نبود که بعضی جاها الکی امتیاز از دست بدیم
به خاطر همین دیگه قهرمانی دست خودمون بود و اما و اگر هم وجود نداشت
اینکه از هفته اول تا هفته آخر صدر جدول باشی هم در نوع خودش کم نظیره!

در هر صورت الان ما قهرمانی هستیم و هر چه قدر دوس دارن می تونن فریاد بورینگ بورینگ سر بدن :دی

Layken
04-05-2015, 14:26
قهرمانی چلسی رو تبریک میگم.
کاش این مربی رو چلسی همیشه نگه داره یک چیزی بشه مثل فرگوسن.

jb.NY
04-05-2015, 20:20
در هر صورت الان ما قهرمانی هستیم و هر چه قدر دوس دارن می تونن فریاد بورینگ بورینگ سر بدن :دی

آمار خودش گویای همه چیزه!، اونایی که این شعارو میدن برن یه نگاهی به آمار بندازن و چلسی رو با سیتی (که مربیش اینهمه ادعای استایل داره!) مقایسه کنن حساب کار دستشون میاد

از قرار معلوم کینگ با نیمکت نشین بودن مشکلی نداره و فصل بعد هم شاید ببینیمش. خوزه هم گفته "این بازیکنای قدیمی (میکل، چک، تری، دروگبا) فوق العاده اند و در دو نسل متفاوت از یک تیم قهرمانی رو چشیدن و همچنان با این سن دارن عالی کار میکنن"، در مورد دروگبا هم گفته "من با دروگبا صحبت نکردم، اما تصمیم با خودشه که چه حسی داره، موندن اون مسئله ایه که به باشگاه ربط داره، به آقای آبراموویچ، که آیا این بازیکن رو می خواد یا نه"
دروگبا هم توی مصاحبه ای با اسکای اسپورتس در مورد آیندش گفته "برنامه ای که دارم اینه: یه استراحت عالی، و یه جشن حسابی، فقط همین". " چه با من و چه بدون من، چلسی همیشه نامبر وان میمونه، خوشحالم که جزئی از این تیمم، اما این تیم فراتر از منه و همیشه به برد ادامه خواهد داد"
با توجه به حرفای مورینیو میشه نتیجه گرفت فصل بعد هم احتمالا کینگ رو در اختیار داریم... نفس کم میاره، نمیتونه پا به پای جوونا بجنبه و از این ور به اونور بدوه، ولی قدرت بدنی و استعداد ذاتیش واسه بهم ریختن خط دفاع حریف به کار میاد و هیچکس بدش نمیاد در کنار چند تا مهاجم تازه نفس یه دروگبا هم روی نیمکت داشته باشه... اگه خود کینگ ناراحت نیست چرا ما ناراحت باشیم، خوشحالم هستیم که یه همچین بازیکن با تواضعی داریم که با اینکه توی تاریخ یه باشگاه جاودانه شده به خاطر علاقه ای که به اون باشگاه داره نیمکت نشینی براش مسئله ای نیست.

hossein blak
04-05-2015, 21:19
دروگبا: فعلا به آینده فکر نمی کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B9%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D8%A2%DB%8C%D9%86% D8%AF%D9%87_%D9%81%DA%A9%D8%B1_%D9%86%D9%85%DB%8C_ %DA%A9%D9%86%D9%85/37847/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه چلسی، پس از قطعی شدن قهرمانی تیمش در رقابت های این فصل لیگ ‏برتر، تایید کرد که از آینده اش مطمئن نیست.‏
کنایه دوباره آقای خاص به گواردیولا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C_%D8%AE% D8%A7%D8%B5_%D8%A8%D9%87_%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1% D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7_/37865/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان لندنی پس از قهرمانی در لیگ برتر انگلیس پاسخ تندی به انتقادات وارده به تیمش داد و کنایه‌ای هم به پپ گواردیولا زد.
تبریک لمپارد به بازیکنان چلسی در پی قهرمانی در لیگ برتر انگلیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D8%A8%D9%87_%D8%A8%D8%A7%D8%B2% DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86_%DA%86%D9%84%D8%B3%D B%8C_%D8%AF%D8%B1_%D9%BE%DB%8C_%D9%82%D9%87%D8%B1% D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%DB%8C% DA%AF_%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF% D9%84%DB%8C%D8%B3/37869/14230927)
هافبک تیم فوتبال منچسترسیتی قهرمانی هم‌تیمی‌های پیشین خود در لیگ برتر را تبریک گفت.
بهترین خاطره ژاوی تحقیر مورینیو در ال کلاسیکو بوده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B7%D8%B1%D9%87_%DA%98%D8%A7%D9%88%DB%8C_%D8%AA% D8%AD%D9%82%DB%8C%D8%B1_%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D 9%86%DB%8C%D9%88_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D9%84_%DA%A9% D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88_%D8%A8%D9%88%D 8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B3%D8%AA/37888/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاپیتان تیم فوتبال بارسلونا می‌گوید شکستی که تیمش پنج سال پیش در نیوکمپ به کهکشانی‌ها تحمیل کرده، به‌یاد‌ماندنی‌ترین مسابقه‌ای است که او برای آبی‌و‌اناری‌پوشان کاتالونیا انجام داده است.

jb.NY
06-05-2015, 14:49
به نظر رابطه مورینیو و آبراموویچ داره خوب پیش میره و رومن یاد گرفته که صبر پیشه کنه و توی کار های مربی دخالت نکنه.

مورینیو:
" I am in Mr Abramovich's hands. Until he wants me to stay, I will stay -- and that is what I want. I am not thinking about leaving, I want to stay at Chelsea for the rest of my career"
"آینده من تو دستای آقای آبراموویچه، تا وقتی که بخواد من میمونم -- و این دقیقا چیزیه که من میخوام، به رفتن فکر نمیکنم، دوست دارم تا آخر پرونده مربیگریم توی چلسی بمونم"

امیدوارم این صلح همیشه بینشون برقرار بمونه :n02:

بعلاوه اینکه Jimmy Greaves، ستاره قدیمی و 75 ساله چلسی، مثل اینکه سکته شدیدی داشته ولی جون سالم بدر برده، امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره.

vahidgame
08-05-2015, 22:53
یعنی یکشنبه براساس چیزی که مرسومه لیورپولی ها باید قبل بازی بازیکنای چلسی رو تشویق کنن؟ خیلی جالبه :دی
مورینیو در مورد جرارد صحبت جالبی کرده:

I tried to bring him to Chelsea, Inter & Real Madrid, but he remained a dear enemy

کلا مورینیو همیشه از جرارد خوشش میومد...

+

بعد قهرمانی الان دیگه فکر می کنم مهمترین چیز بحث ترنسفر فصل جدیده
مورینیو صد در صد به فکر تقویت تیمه و به همین بازیکنا بسنده نمی کنه
توی چند روز اخیر اسم بازیکنای زیادی رو دیدم که ممکنه چلسی به فکر خریدشون باشه مثل پوگبا ، واران ، گریزمن و لاکازته
حالا جالبه همه شون هم فرانسوی هستن! :دی

توی روزنامه های امروز هم خبر جالبی بودش
اینکه چلسی می خواد سه بازیکن اتلتیکو رو با مبلغ بالایی هدف قرار بده یعنی گریزمن ، کوکه و دیگو گودین
هر چند از این اتلتیکو آدم خوشش نمیاد ولی این بازیکنا خیلی خوبن به خصوص گریزمن که آمار فوق العاده ای داشته
ولی سخت میشه اونو گرفت و احتمالا مبلغ خیلی بالایی باید داشته باشه

تیمای دیگه مثل منچستر و سیتی برای فصل مطمئنا تقویت میشن
همین الانشم منچستر دست به کار شده و داره خوب خرید می کنه
باید چلسی هم این فصل مثل تابستون سال گذشته خریدای خوبی داشته باشه تا بتونه این قهرمانی رو ادامه بده و توی اروپا هم بهتر ظاهر بشه

jb.NY
09-05-2015, 08:39
یعنی یکشنبه براساس چیزی که مرسومه لیورپولی ها باید قبل بازی بازیکنای چلسی رو تشویق کنن؟

رسم اینه که اگه ما مهمون اونا بودیم بازیکنای لیورپول واسمون راهروی افتخار درست کنن، اما با اینکه اونا مهمون ما هستن اما همچنان میخوان این کارو انجام بدن! دستشون درد نکنه!

jb.NY
11-05-2015, 09:14
یکی از بنرایی که این یکی دو ساله که مورینیو برگشته چندباری به چشمم خورده اینه، واقعا شعار قشنگیه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]​

بلاخره بعد از اینهمه ابراز عشق و علاقه ای که مورینیو توی رسانه ها نسبت به چلسی میکنه، یه "One Of Us" کمترین چیزیه که میتونیم واسه دلگرمیش بگیم، واقعا هم یکی از ماست.

پلاکارد های خطر سر خوردن هم خیلی جالب و خنده دار بودن! من که تا به حال ندیده بودم!

ولی فوتبال سطح اول یعنی این، همون تماشاگرا موقع بیرون رفتنش تشویقش کردن، این یعنی هرچی هست واسه تو زمینه، خارج زمین فرد قابل احترام احترامش حفظ میشه:

vahidgame
12-05-2015, 14:15
البته این کسانی که پلاکارد داشتن هم تعدادشون کم بود و کار زیاد پسندیده ای نبودش :دی
چون بالاخره اسطوره باشگاه مقابله و یکی از بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر
در مقابلی اون صحنه ای که جرارد رو بیشتر ورزشگاه چه قرمز چه آبی تشویق کردن خیلی قشنگ بود

همین طور اول بازی که بازیکنای لیورپول بازیکنای چلسی رو باید تشویق می کردن هم جالب بود
فکر کنم یکمی هم براشون سخت بود چون خودشون هم پارسال می تونستن قهرمان بشن...

+

هازارد از نگاه انجمن نویسندگان فوتبال انگلیس با 53 درصد آرا به عنوان فوتبالیست سال انتخاب شد
هری کین نفر دوم و جان تری هم نفر سوم شد

brad pitt
15-05-2015, 13:30
برای فصل بعد و حضور در CL فقط برای قهرمانی یه مهاجم های تاپ + هافبک تهاجمی فوق العاده برای اونطرف هازارد میخایم
ماتیچ و فابرگاس و دفاع و دروازه بانها خوبند . حالا اگر یه مدافع راست خوب هم بگیریم بد نیست

ولی سال دیگر به نظرم بتونیم CL بگیریم . شاید تنها رقیب بارسا باشه که اونم فک کنم در مسابقات رو در رو تا حالا حریف از پیش برنده ای می بوده
خودشونم میدونن

ولی امسال ممکنه اونا قهرمان بشن . ولی سال دیگه 3 و یا 4 گانه مال چلسی ست

jb.NY
15-05-2015, 16:31
ولی سال دیگه 3 و یا 4 گانه مال چلسی ست

به امید بالا بردن سه چارتا جام تو یه فصل :n12:

مورينيو: فکر ميکردم تري تموم شدست
دو سال پيش که رافا بنيتز سرمربي چلسي بود اعتقاد داشت که تري ديگه توانايي بازي کردن در سطح حرفه اي رو نداره و "نميتونه 2 بازي در يک هفته انجام بده"
امسال تري در تمام بازي هاي چلسي به طور کامل حضور داشت و تمام دقيقه هاي ممکن رو بازي کرد و تعريف و تمجيد سر مربي تيم چلسي رو نسبت به خودش بر انگيخت، بنابرين آن تئوري (که از طرف دانشمند بزرگ، رافا بنيتز ارائه شده بود!) امسال رسما رد شد.
خوزه مورينيو: من فکر ميکنم خود تري هم ميدونه، بدون من احتمالا امسال ديگه توي چلسي حضور نداشت، همچنين منم ميدونم اگه به خاطر اون نبود تيمي که دارم مديريت ميکنم قهرمان ليگ جزيره نمي شد.
اگه مربي ديگه اي جاي من بود احتمالا به تري بازي نميرسيد و بدون بازي کردن قرار دادي هم نصيب بازي کن نميشه، اين مسئله ديگه به باشگاه مربوط نيست، به مربي مربوطه، اگه مربي بازيکن رو نخواد و بازيکن هم نتونه بازيکنه، باشگاه در خروج رو به روي بازيکن باز ميکنه.
اگه بازيکن مهم نباشه، دير يا زود بلاخره بايد باشگاه رو ترک کنه. از وقتي که برگشتم چلسي، تري زير نظر من دو تا قرارداد امضا کرده و نگاه کنيد چطور از تمام وجود مايه ميذاره واسه تيم. اون اين فصل فوق العاده بود، تک تک دقيقه ها رو بازي کرد، اين کار ساده اي نيست..
آيا اين فصل از عمل کرد جان شگفت زده شدم؟ بله، اما فقط به اين دليل که فکر ميکردم دوران تري ديگه تموم شده. قبل اينکه من بيام دو سال بود که دو يا سه بازي پشت سر هم انجام نداده بود، اصلا جان گزينه اي براي مربيا به حساب نميومد، مصدوم شده بود و مربي ها بازيکناي ديگه رو بهش ترجيه ميدادن.
وقتي از چلسي دور بودم، با خودم فکر ميکردم يه جاي کار مشکل داره، تري ديگه نميتونه به اون سطحي که داشت برگرده. وقتي برگشتم به چلسي، جان يک سال از قراردادش مونده بود، ميخواستم احترام اون يکسال قراردادش رو حفظ کنم و گذاشتم بازي کنه تا ببينم اوضاعش چطوره.
ما با هم صحبت کرديم، اون با طبيعت من آشنايي داره: "با وجود اينکه من بهش خيلي مديونم، اما چيزي که لياقتش رو نداشته باشه بهش نخواهم داد." خود تري ميدونست اين شيوه مديريت منه، خودش ميدونست و آماده هر اتفاقي بود.
جان بهم گفت که بهم ثابت ميکنه که لياقت بازي کردن توي تيم رو داره، خيلي ساده. همونطور هم که ديدين، عالي کار کرد و حالا ميشه بعد از مدتها تري واقعي رو ديد.

vahidgame
22-05-2015, 16:34
کسی در مورد باخت به وست بروم نگفت :دی
البته باخت بعد قهرمانی زیاد مهم نیست
توی این بازی هم می تونست نتیجه بهتری بدست بیاد ولی اخراج فابرگاس تاثیرگذار بود و از طرفی هم گل های بدی که خوردیم!
کاستا هم احساس می کنم فقط اول فصل تاثیرگذار بازی می کرد و توی نیم فصل دوم یا مصدوم یا محروم بودش و هر موقع بازی می کنه فقط می خواد با بازیکنای حرف درگیر بشه
هیچ جوره نمیشه با این حرکات کاستا کنار اومد و اصلا بازیکنی نیست که حتی یه لحظه آدم ازش خوشش بیاد!
توی اخراج فابرگاس هم فکر کنم خود کاستا یکمی تاثیرگذار بودش

در مورد نقل و انتقالات این چند روز دیدم که توی خبرا اسم بنتکه و چارلی آستین برای انتقال به چلسی به چشم می خورد
خود لوک رمی مهاجم خوبیه و این فصل هم دقایقی که بود خوب کار می کرد ولی فکر نکنم مهاجمی باشه که مورینیو روی اون خیلی حساب کنه
فکر کنم بیشتر مورینیو مهاجمی می خواد که تقریبا در حد کاستا باشه که از این بین اینا به خصوص بنتکه خیلی بازیکن خوبیه و بازیکنی نیست که بیاد و فقط به عنوان یار ذخیره ازش استفاده بشه

در مورد پیتر چک هم خبر زیاده
ظاهرا باشگاه هایی مثل منچستر ، آرسنال و psg اونو می خوان
باید قبول کنیم دیگه فصل بعد پیتر چک نیست و باید به تیمی بره که دروازه بان اول باشه
ولی فکر نکنم اونو به تیمی به لیگ برتر بدیم و طرفداران هم اینو دوس ندارن

vahidgame
24-05-2015, 22:11
خب بازی هفته آخر مقابل ساندرلند رو 3 بر 1 بردیم
جشن قهرمانی هم توی استمفوردبریج گرفته شد و بازم به همه طرفداران چلسی این قهرمانی رو تبریک میگم

حتما اونو ببینید که خیلی لذت بخشه

واقعا جشن قشنگی بودش
حرکات دروگبا و اون انرژی که داشت هم در نوع خیلی جالب بودش :دی
واقعا بازیکن با تعصبی بودش که نمونه اون خیلی کمه و بار دیگه هم آخرین بازیش برای چلسی رو با قهرمانی تموم کرد

دیگه رسما آخرین بازی دروگبا توی پیراهن چلسی بودش و از اول بازی هم با وجود تری ، دروگبا بازوبند کاپیتانی رو بسته بود و دقیقه 30 هم تعویض شد که بازیکنا اینجوری به استقبالش رفتن

این لحظات تعویض اون خیلی لحظات خاصی بودش

stealer
24-05-2015, 22:43
تبریک به همه طرفدارای واقعی:دی
نمیدونم چرا ولی این قهرمانی یه لذت خاصی واسه من داشت
موقع تعویض گینک هم اشک تو چشمام جمع شده بود واقعا بازیکن بزرگی بود
نمیدونم فصل بعد چلسی رو چجوری بدون اسطوره ها ببینم
کاش حداقل کاپیتان جایی نره:n14:
blue champions:n12::n12:

nini bad
25-05-2015, 12:29
خداحافظ لمپارد دروگبا جرارد ... امیدوارم روزی با هر پستی دوباره به باشگاه برگردن مهم نیست در چه تمیمی هستند مهم اینکه لیگ جزیره ستاره های باتجربه خودش را از دست داد. امیدوارم جان تری و پیتر چک را از دست ندیم حداقل یک نشانه هایی از چلسی سابق توی تیم بمونه.

jb.NY
25-05-2015, 14:20
اینم از پایان دفتر دروگبا. ... واقعا ناراحتم که نرسیدم بازی دیروزو ببینم، اما تشکر می کنم از وحید که ویدئو های مربوط به بازی رو به اشتراک گذاشت.
همون چیزی که دوست داشتم، خداحافظی گرم و صمیمی اسطوره تیم... احترام و علاقه ای که دروگبا نسبت به طرفدارا و چلسی و همچنین طرفدارا و بازیکنای تیم نسبت به اون دارن رو می شه تو همین خداحافظی دید، واقعا زیبا بود، همین احترام و علاقه ای که واسه تیم قائله رفتنشو غم انگیزتر میکنه :n28:
بازیکنایی که از همون ابتدا که با چلسی آشنا شدم تازه به چلسی اومده بودن دیگه کم کم دارن میرن.. خیلی ناراحت کنندست، از طرفی هم خوشحالم که دوره ای با چلسی آشنا شدم که بزرگترین اسطوره هاش درش حضور داشتن، کاپیتان و مدافع افسانه ای، مهاجم افسانه ای، دروازبان افسانه ای، و هافبک افسانه ای، که همشون توی پست خودشون توی تاریخ باشگاه بهترین بودن، و همچنین از بهترین های تاریخ فوتبال... واقعا یکم فکر که میکنم میبینم 13 سال رویایی رو با این تیم دنبال کردم... 13 سال خوب....
دروگبا هم که رفت، از اون تیم فقط کاپیتان مونده و پیتر، پیتر هم باید رفته بدونیمش، فقط موند جان...
انشالا که در بشهت همنشین این بزرگان باشیم و یه دست فوتبال بزنیم :n02::n14:

پ.ن:
صمیمیترین دوستمم داره از محلمون میره، نمیدونم چرا این دو سه سال نحس بود اینقدر :n02: همه فقط رفتن!

vahidgame
29-05-2015, 17:20
مراسم بازیکن سال چلسی چند روز پیش برگزار شد
همون طور که مشخص بود بهترین بازیکن فصل ادن هازارد شد و همین طور بهترین بازی جوان فصل هم کرت زوما
بهترین گل فصل هم به گل اسکار رسید که با همون پاس معروف فابرگاس به ثمر رسید
ویدئوی سخنرانی مورینیو رو هم حتما ببینید که خیلی جالب بودش :دی
مطمئنا طرفداران تیمای دیگه از این صحبت ها خوششون نمیاد ولی توهینی در کار نبود و یه سخنرانی با یه سری توضیح و تصاویر بودش :دی

+

در مورد جان تری جالبه دو فصل قبل که بنیتز مربی بودش خیلی بهش اعتقاد نداشت و تعداد بازی هم توی تصویر بالا مشخصه
ولی همین بازیکن مسن این فصل توی تمام دقایق لیگ برتر برای چلسی بازی کرد!
یه جورایی بهترین دفاع این فصل لیگ برتر هم بودش

در مورد رفتن بازیکنا خب این بالاخره یه زمانی رخ میده و باید اینو بپذریم
دروگبا از لیگ برتر رفت و همین طور لمپارد
پیتر چک هم احتمالا میره و نمی تونه نیمکت نشینی رو تحمل کنه
ولی در مورد جان تری فصل بعد هم توی تیم هست و ممکنه بعد از اون مثلا به آمریکا بره...

nini bad
04-06-2015, 09:51
مورینیو در یکی از مصاحبه هاش گفته که از پیتر میخوام که در چلسی بمونه امیدوارم این اتفاق رخ بده اما خبر هایی که به گوش میرسه از توافق فالکائو با چلسی هست که میتونم بگم یکی از بی ارزش ترین خرید ها محسوب میشه این بازیکن اصلا در منچستر کار خاصی انجام نداد جز زدن ۴گل!!!
البته شایعات هم زیاده احتمال برگشتن کاستا به تیم سابق خودش اتلتیکو که گفته میشه در لندن زندگی خوبه نداشته...
کوین دی براین هم در اخرین مصاحبش در فینال جام حذفی گفت تا وقتی مورینیو در چلسی باشه به این تیم بر نمیگرده کسانی که بازی هاش را دنبال میکنند حتما افسوس فروش این بازیکن را میخورند اما شایعاتی که الان به گوش میرسه احتمالا بایرن برای فصل بعد این بازیکن را زیر نظر گرفته...

vahidgame
04-06-2015, 13:03
مورینیو در یکی از مصاحبه هاش گفته که از پیتر میخوام که در چلسی بمونه امیدوارم این اتفاق رخ بده اما خبر هایی که به گوش میرسه از توافق فالکائو با چلسی هست که میتونم بگم یکی از بی ارزش ترین خرید ها محسوب میشه این بازیکن اصلا در منچستر کار خاصی انجام نداد جز زدن ۴گل!!!
البته شایعات هم زیاده احتمال برگشتن کاستا به تیم سابق خودت اتلتیکو که گفته میشه در لندن زندگی خوبه نداشته...
کوین دی براین هم در اخرین مصاحبش در فینال جام حذفی گفت تا وقتی مورینیو در چلسی باشه به این تیم بر نمیگرده کسانی که بازی هاش را دنبال میکنند حتما افسوس فروش این بازیکن را میخورند اما شایعاتی که الان به گوش میرسه احتمالا بایرن برای فصل بدن این بازیکن را زیر نظر گرفته...
در مورد فالکائو روزنامه Daily Star امروز نوشته بود که چلسی اونو به صورت قرضی می خواد بگیره
با توجه به قیمت بالای اون مطمئنا چلسی نمیاد برای یه بازیکن با این سن و این شرایط همچین پولی بده و حالا قرضی اونو بگیریم بد نیست
الان مهاجم خیلی نیاز داریم چون دروگبا که رفته و کاستا و رمی هم صد در صد مشخص نیست فصل بعد باشن یا نه
در مورد کاستا توی خبرا بود که اشاره کرده از زندگی توی لندن راضی نیست و دوس داره به اتلتیکو برگرده ولی ظاهرا مورینیو اینو تکذیب کرده
با توجه به اینکه کاستا مهاجم گلزنیه اگه بمونه که بهتره ولی با توجه به حاشیه هایی که داره از رفتنش هم کسی ناراحت نمیشه :دی
اگه قراره بره بهترین حالت اینه که با گریزمن معاوضه بشه

ایگواین رو هم چلسی با مبلغ 30 میلیون پوند براش برنامه داره که البته کلا همه تیمای بزرگ لیگ برتر اونو می خوان!
اونو هم بگیریم مهاجم خیلی خوب و گلزنیه و با مورینیو هم قبلا توی رئال کار کرده و سابقه خوبی هم داره
با وجود اینکه با یه مهاجم بازی می کنیم ولی همزمان اگه دو تا مهاجم نوک تاپ داشته باشیم به اضافه یه ذخیره بهتره تا اینکه یه مهاجم تاپ و دو تا ذخیره
چون توی یه فصل بازی زیاده و بازیکنا مصدوم و محروم زیاد میشن و بهتره برای پست مهاجم همیشه گزینه زیاد باشه

در مورد دی بروین هم به نظرم تنها فروش اشتباه مورینیو همین بودش
این بازیکن تا رفت یه دفعه شکوفا شد :دی
البته بازیکن با استعدادی بودش ولی الان دیگه همه تیم ها می خوانش و راحت 40-50 میلیون پوندی قیمت داره!
اگه توی تیم بودش می تونست جای اسکار بازی کنه و در حال حاضر به مراتب بهتر از اسکاره
ولی در مورد بازیکنای دیگه به نظرم مورینیو اشتباه نکردش و مثلا با رفتن ماتا چلسی ضرر نکردش و جای اون بازیکنایی هستن که در اون سطح باشن
توی پست هافبک هجومی محمد صلاح رو هم داریم که نیم فصل قرضی به فیورنتینا رفت و عملکردش خیلی خوب بودش و میشه این فصل روش حساب کرد

jb.NY
05-06-2015, 14:35
مورینیو که توی مصاحبه خودش گفته گریزمان قرار نیست به چلسی بیاد و برنامه خاصی براش نداریم (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
بعلاوه اینکه خوزه از بازی لوفتوس چیک مقابل سیدنی راضی نبوده و ازش انتقاد کرده، بنابرین میشه حدس زد این فصل اونطوری که باید بهش بازی نرسه
واسه قضیه ناراضی بودن کوستا از وضعیت الانش، علاوه بر مورینو خود کوستا هم تکذیب کرده و گفته از چلسی راضیم... پس احتمال موندش زیاده

vahidgame
21-06-2015, 17:56
چند روز پیش فصل بعد لیگ برتر قرعه کشی شد و برنامه بازی های چلسی به این صورته:

برنامه بدی نیست
فقط این بازی هفته دوم با من سیتی یکمی بد موقعست

+

در مورد نقل و انتقالات خبر زیاده
مهمترین خبر اینه که ظاهرا پیتر چک می خواد به آرسنال بره و احتمال این انتقال زیاده
در مورد فالکائو هم چلسی به طور قرضی اونو می خواد که در مقابلش موناکو هم دو تا بازیکن جوون چلسی رو به طور قرضی در نظر داره که توی تیم اصلی بازی نمی کنن و می تونه انتقال خوبی باشه و مورینیو نسبت به مربی های دیگه بازیکنا رو می تونه بهتر به کار بگیره :دی
خبر جالب دیگه در مورد اکسل ویتسل هافبک وسط زنیته که بازیکن خیلی خوبیه و برای تیم ملی بلژیک هم زیاد بازی کرده
چلسی با مبلغ 24 میلیون پوند می خواد اونو به خدمت بگیره که انتقال خیلی خوبی می تونه باشه به خصوص اینکه توی هافبک وسط کمبود بازیکن داریم

بازیکنای زیاد دیگه ای هم توی زمزمه های نقل و انتقالات چلسی توی همین 3-4 روز اخیر بودن
مثل پوگبا ، گریزمن ، چارلی آستین ، آسمیر بگوویچ ، جان استونز ، موسی دمبله ، رابرت گرین ، آلدروایرلد ، پپه
جالبه دو تا دروازه بان هم دیده میشن که احتمالا قراره جایگزین پیتر چک به عنوان دروازه بان دوم باشن
در مورد پیتر چک هم ظاهرا چلسی به آرسنال پیشنهاد داده در ازای اون چمبرلین رو به چلسی انتقال بدن که آرسنال قبول نکرده
کلا به رفتن پیتر چک به تیم دیگه لیگ برتر احساس خوبی ندارم...

jb.NY
28-06-2015, 10:10
خب، دیگه کم کم باید واقعا چک رو آرسنالی بدونیم، کل حرفایی که می خواستم بزنم رو اسطوره باشگاهمون فرانکو زولا تو یه پاراگراف خلاصه کرد:

من شگفت زده شده ام، و در عین حال شگفت زده نشده ام، چرا که یقیناً فکر نمی کردم چلسی بازیکنی در حد و اندازه های چک را به یکی از رقیبانش در کورس قهرمانی بدهد.
اما در عین حال این تصمیم را درک می کنم، زیرا پتر خدمات زیادی را به باشگاه ارائه کرده است. او همیشه وفادار و حرفه ای بوده است. حس می کنم اکنون باشگاه می خواهد چیزی را برای او جبران کند.
فکر می کنم پیوستن پتر به آرسنال به نفع او و یک انتقال بسیار خوب برای آرسنال باشد.

چک بارها گفته که بچه داره و دوست نداره رفاه خانوادشو بهم بزنه و از لندن بره، تمام موفقیت هایی که طی این سالها بدست آوردیم رو بخشیش رو مدیون چک هستیم، پس اینقدرا رو می تونیم واسش انجام بدیم و بذاریم بر اساس رفاه خانوادش تصمیم بگیره
هرجا که هست موفق باشه، و مطمئن باشه فراموش شدنی نیست.:n12:

nini bad
28-06-2015, 10:26
امسال از اون سال هایی هست که احساس میکنم چلسی با فصل قبل تفاوتی نداره... واقعا چرا چک رفت! اگر تیبو مصدوم بشه چی؟ مگه قرار نیت بزای سه تا جام بجنگیم واقعا نیاز نیست از دو دروازه بان سطح اول استفاده بشه؟ اگر تراز اول ترین گلر هم جایگزین بشه بازم نمیتونه اون هماهنگی و کارایی را با تیم داشته باشه... کلا استاد خرید بازیکن بی ارزش و از دست دادن ستاره هستیم... کوردادو رمی لوییز در چلسی نابود شدند و هیچ وقت در چلسی در شرایط اوج خودشون نبودن چلسی تنها تیمی هست که ستاره های خوب و جوان را میگیره تبدیل میکنه به بازیکن های چند سطح پایین تر...
ترجیح میدم فصل بعد کلوپ سرمربی چلسی باشه تا مورینیو چون تبدیل شده به سرمربی که هیچ وقت از بازیکن هاش حمایت نمیکنه.

vahidgame
28-06-2015, 15:18
چک واقعا جزو بهترین بازیکنای تاریخ باشگاه هست و امیدوارم هر جا هست موفق باشه
برای خودش هم بهتر بود که بالاخره این فصل بره چون یه دروازه بان جوون حداقل در سطح خودش وجود داشت و باید نیمکت نشین اون میشد
شاید هم خودش هم طرفداران دوس داشتن به لیگ دیگه ای بره ولی همین قضیه شرایط خانوادگی مشکلی بود که چک شاید برخلاف اعتقادش باید به یه باشگاه دیگه شهر سکونتش بره

امسال از اون سال هایی هست که احساس میکنم چلسی با فصل قبل تفاوتی نداره... واقعا چرا چک رفت! اگر تیبو مصدوم بشه چی؟ مگه قرار نیت بزای سه تا جام بجنگیم واقعا نیاز نیست از دو دروازه بان سطح اول استفاده بشه؟ اگر تراز اول ترین گلر هم جایگزین بشه بازم نمیتونه اون هماهنگی و کارایی را با تیم داشته باشه... کلا استاد خرید بازیکن بی ارزش و از دست دادن ستاره هستیم... کوردادو رمی لوییز در چلسی نابود شدند و هیچ وقت در چلسی در شرایط اوج خودشون نبودن چلسی تنها تیمی هست که ستاره های خوب و جوان را میگیره تبدیل میکنه به بازیکن های چند سطح پایین تر...
ترجیح میدم فصل بعد کلوپ سرمربی چلسی باشه تا مورینیو چون تبدیل شده به سرمربی که هیچ وقت از بازیکن هاش حمایت نمیکنه.
بهترین مربی رو داریم بعد بریم یه مربی آلمانی بیاریم؟ :دی
به نظر من این دید خیلی منفی به قضیه ست!
هم چک تراز اوله هم کورتوا و توی هیچ تیمی باشگاهی اصلا مرسوم نیست که دو دروازه بان درجه یک همزمان باشن و فقط یه دروازه بان به عنوان دروازه بان اصلیه
دیگه مشخصه چک در این شرایط خودش می خواد بره و دست باشگاه نیست که اونو نگه داره و اگه چک رو نگه داره مجبوره کورتوا رو بفروشه
برای دروازه بان دوم هم چلسی برنامه هایی داره و چند تا دروازه بان خوب رو توی لیستش داره مثل بگوویچ
دروازه بان دوم باید دروازه ذخیره خوبی باشه و نه اینکه در سطح دروازه بان اول باشه و اونجوری اصلا جور درنمیاد
برای قهرمانی توی اون جام ها اصلا لازم نیست دو دروازه بان تاپ دنیا توی تیم باشن و توی پستای مختلف دیگه باید تقویت بشیم

در مورد نقل و انتقالات برای انگلیس تازه از دو سه روز دیگه رسما شروع میشه
چلسی بازیکنایی توی لیستش داره و مطمئنا بازیکنایی رو هم تا آخر نقل و انتقالات می گیره
الان اصلا نمیشه خیلی ارزیابی کرد که توی نقل و انتقالات خوب نبودیم چون هنوز رسما شروع نشده و بیش از دو ماه وقت داریم بازیکن بگیریم
ضمن اینکه یه سری بازیکنا جوون هم داریم که برای آکادمی هستن یا قرضی توی تیمای دیگه بازی می کنن و مورینیو اونا رو هم بهشون توجه داره
مثلا همین برتراند ترائوره که مجوز بازی توی لیگ انگلیس نداشت و این فصل قرضی نوی ویتسه هلند عملکرد خیلی عالی رو داشت ، الان دیگه مجوز بازی رو پیدا کرده و ظاهرا مورینیو برای این فصل روی اون حساب باز کرده

30vil
29-06-2015, 18:28
خب متاسفانه چک به آرسنال پیوست برایش آرزو موفقیت میکنم واقعا تو این سالها زحمات زیادی برای چلسی کشید

سیو ها و کلین شیت های بسیاری ازش به یاد مونده اما بهترین لحظاتی که من ازش یاد دارم درخشش فوق العاده در فینال مونیخ و بازی نیمه نهایی با بارسلونا و سیو های عالیش تا جایی که در موقعیت پنالتی مسی چنان

روی مسی تاثیرگذار بود و تا لحظه آخر ایستاد و مسی نتونست دروازه چلسی را باز کنه:n16:

albertxx
29-06-2015, 19:58
قدردانی از پیتر چک !

jb.NY
29-06-2015, 20:02
پیتر چک، دروازبان سابق تیم چلسی، در صفحه شخصی خود در توئیتر طی یک نامه از هواداران تیم سابقش خداحافظی کرد و رسما اعلام کرد که به آرسنال پیوسته است.:n03:

او در نامه خود نوشت:

فکر می کردم که این اتفاق هیچگاه نمی افتد ولی اکنون زمان آن است که از چلسی خداحافظی کنم. باشگاهی که در آن از ژوئن 2004 که به آن پیوستم، تک تک لحظاتم در آن را زندگی کردم و باشگاهی که فکر می کردم در آن دستکش ها و کفش هایم را می آویزم و از فوتبال خداحافظی می کنم. اما زندگی همیشه به گونه ای نیست که شما فکرش را می کنید. از سال 2004 سفر بسیار خوبی در زندگی من همراه با فرازهای زیاد و نشیب های بسیار کم اتفاق افتاد و ما توانستیم هر جام ممکنی در انگلیس به علاوه لیگ اروپا و از همه مهم تر لیگ قهرمانان اروپا را بدست آوریم. اگر به تمامی افتخارات ما نگاه کنید، همانند دوگانه در سال 2010، کسب لیگ در سال های 2004 و 2005 و عناوین متعدد در لیگ و جام حذفی، من نمی توانم از این مغرور تر باشم. به عنوان یک تیم، ما در کنار هم تاریخ را آفریدیم. در تابستان گذشته، من دریافتم که دیگر دروازبان اول تیم نخواهم بود اما فکر نمی کردم که وقت مناسبی برای رفتن باشد. در طول فصل، دریافتم که وضعیت من بهتر نخواهد شد و همینطور در سن و شرایطی نبوده ام که بخواهم روی نیمکت باشم. پس من تصمیم به رفتن و مقابله با چالش های جدید گرفتم. زمان های بازی کمی که در اختیار من قرار گرفت باعث شد که بفهمم که چقدر بازی کردن را دوست دارم زیرا در هر بازی که در ترکیب حضور نداشتم، به سختی دلم برای آن تنگ می شد. من همانقدر تعهد به فوتبال و علاقه به موفقیت و افتخار دارم که در روز اول دوران فوتبالی خود داشتم و چالش رویارویی با بازیکنان جدید زمانی که در لیگ برتر بازی می کنید را عاشقانه دوست دارم، این به سادگی بهترین و چالش برانگیز ترین لیگ دنیاست.

این دلیلی است که من به آقای آبراموویچ گفتم که دوست دارم در لیگ برتر بمانم و از صمیم قلب بخاطر حمایتی که او از من کرد، تشکر می کنم. این برای من بسیار معنادار بود، زیرا بدون او چلسی در این موقعیتی که در حال حاضر قراردارد، قرار نداشت. به او باید اعتبار ویژه ای برای کارهایی که برای ما و برای باشگاه چلسی انجام داده است، تعلق بگیرد. من همچنین می خواهم از همه کسانی که با آن ها در باشگاه چلسی همکاری کرده ام، تشکر کنم. همه بازیکنان، کارکنان، مربیان و تیم های مربیگری که من توانستم با آن ها در طول این سال ها در تیم چلسی همکاری کنم. بدون آن ها، چلسی هیچگاه نمی توانست که به این سطح از افتخارات برسد. اما از همه این ها مهم تر، از تمامی طرفداران چلسی تشکر می کنم. من برای شما هرکاری که توانستم انجام دادم و شما نیز جواب من را به خوبی دادید. من هیچگاه این را فراموش نخواهم کرد. این همیشه با من خواهد بود. ما دوباره همدیگر را ملاقات خواهیم کرد اما این بار من در دروازه ای دیگر خواهم بود. امیدوارم که شما تاریخ را فراموش نکنید و درک کنید که من به یک ماجراجوئی جدید نیاز دارم. من برای باشگاه چلسی آرزوی موفقیت در فصل پیش رو را دارم و بار دیگر برای 11 سال فوق العاده در این تیم از آن ها تشکر می کنم.
او همچنین گفت:

من دوست دارم از هرکسی که باعث شد این اتفاق بیافتد تشکر کنم. باشگاه های چلسی و آرسنال و به خصوص رومن آبراموویچ و وکیلان من.
باشگاه چلسی نیز با قراردادن این عکس از چک به دلیل تلاش هایش برای این تیم در طول 11 سال حضورش تشکر کرد:

به نقل از طرفداری

پ.ن:
فراموش شدنی نیستی مرد... :n12::n14:

jack82
29-06-2015, 23:43
فصل گذشته بیشترین چیزی که ازارم میداد نشستن پیتر چک رو نیمکت بود الانم با رفتنش به ارسنال از اینکه رقیبمونه ناراحتم ولی به نظرم کار خوبی کرد.مورینیو و مدیران چلسی در حقش ظلم کردند.:n03::n03::n03:

vahidgame
30-06-2015, 00:16
من فکر می کنم یه جورایی پیتر چک بدشانس بود چون اون موقع که چلسی توی سال 2011 کورتوا رو خرید هنوز خیلی بازیکن تاپی نبود و سنش هم پایین بود و فکر کنم چلسی اونو برای آینده یعنی بعد اینکه پیتر چک بازنشست شد در نظر داشت ولی کورتوا بعد سه فصل که توی اتلتیکو قرضی بازی کرد پیشرفت فوق العاده ای داشت و جزو برترین دروازه بان های دنیا قرار گرفت به خاطر همین دیگه در این شرایط بازیکن جوون ترجیح داده میشه چون آینده باشگاه می تونه باشه...

به هر حال پیتر چک جزو اسطوره های باشگاهه و هر جا هست همیشه براش آرزوی موفقیت داریم :n12:
با اینکه آرسنال تیم رقیبه ولی من خودم به شخصه با این تیم اصلا مشکلی ندارم و برعکس تیم قابل احترامیه
درسته الان رقیبمونه ولی امیدوارم پیتر چک به جز در بازی های رو در رو با چلسی دیگه بقیه بازی ها توی این تیم موفق باشه
آرسنال فصل بعدی رقیب خیلی جدی برای قهرمانیه و به قول جان تری خود پیتر چک راحت چندین امتیاز اضافی رو برای آرسنال میاره...

راستی این متن اصلی نامه پیتر چک به هوادارانه:

MORINIO
30-06-2015, 01:08
فصل گذشته بیشترین چیزی که ازارم میداد نشستن پیتر چک رو نیمکت بود الانم با رفتنش به ارسنال از اینکه رقیبمونه ناراحتم ولی به نظرم کار خوبی کرد.مورینیو و مدیران چلسی در حقش ظلم کردند.:n03::n03::n03:

میخواستن ظلم کنن در حقش این یه سال باقیمونده از قراردادش هم مینشوندنش رو نیمکت به جای اینکه اجازه رفتن به آرسنال رو بهش بدن ...

vahidgame
30-06-2015, 12:09
میخواستن ظلم کنن در حقش این یه سال باقیمونده از قراردادش هم مینشوندنش رو نیمکت به جای اینکه اجازه رفتن به آرسنال رو بهش بدن ...
فصل قبل شاید چک نمی دونست دیگه صد در صد کورتوا جاشو می گیره و شاید همون فصل قبل می رفت
فرقی نداشت اگه نگه می داشتن بالاخره فصل بعد که آزاد بود به آرسنال می رفت
فقط اونجوری دیگه با دلخوری می رفت ولی الان حداقل از همه تشکر کرد و رفت

به قول بعضی ها هم تنها بازیکنیه که به تیم رقیب رفته و طرفداران اونو دوس دارن
خود چک هم شاید دوس نداشت به تیم رقیب بره ولی مسائل خانوادگی و همین طور اینکه لیگ برتر رو دوس داشت دیگه تنها گزینه براش آرسنال میشد
حالا آرسنال و چلسی مثل تیم های رقیب دو آتیشه نیستن و از اون لحاظ مشکلی نیست
فقط یکی اینکه سخته چک رو مقابل خودمون ببینیم و یکی هم اینکه آرسنال به شدت قویتر میشه و برای قهرمانی لیگ می تونه اذیت کنه

jb.NY
30-06-2015, 17:09
اگه از بحث قوی شدن آرسنال و دلایل رفتن چک و اینجور مسائل بگذریم، خلاصه کلام اینه که چک بزرگتر از اونیه که با رفتنش فراموش بشه و یا دلخوری ازش پیش بیاد، تا الان شاید با 90 درصد طرفدارای چلسی که صحبت می کردم همه میگفتن رفتنش به آرسنال هیچی از ارزش هاش کم نمیکنه و چک همیشه اسطوره چلسی باقی میمونه... واقعا هم همینطوره، توی درخشان ترین دوره ای که تاریخ چلسی تا الان داشته دروازبان این تیم بوده و علاوه بر اینکه خودش از بزرگترینای تاریخ باشگاهمونه، در کنار چندین بازیکن بزرگ دیگه تاریخ باگاهمونم بازی کرده و جام های زیادی واسمون کسب کرده... هرجا که هست موفق باشه و همیشه یه آبی باقی می مونه:n12:

پیشنهاد 6 میلیونی چلسی واسه بگوویچ رد شد، میگن استوک 10 میلیون واسش می خواد.

stealer
30-06-2015, 21:57
آردا توران در آستانه توافق با چلسی؟
نشریه مارکا ادعا کرد که آردا توران در آستانه توافق با باشگاه چلسی قرار دارد.‏

به گزارش "ورزش سه"، این ملی پوش ترکیه ای به تازگی اعلام کرد که در این تابستان از اتلتیکو ‏مادرید جدا خواهد شد اما هنوز مقصد آینده او اعلام نشده است.‏
اکنون بعضی از رسانه های ترک به نقل از احمت بولوت، مدیر برنامه های او، خبر داده اند که مقصد ‏احتمالی آردا توران، استمفوردبریج خواهد بود. ‏
براساس گزارش ها، احتمالا اتلتیکو فیلیپه لوئیس را از چلسی پس خواهد گرفت و در مقابل، آردا راهی ‏لندن خواهد شد. لوئیس تابستان گذشته به چلسی پیوست اما نتوانست در استمفوردبریج جایگاه ثابتی برای ‏خود دست و پا کند
خیلی دوستش دارم کاش بیاد:دی

vahidgame
01-07-2015, 22:11
ظاهرا انتقال قرضی فالکائو به چلسی داره نهایی میشه و به زودی باید خبرش توی سایت ها بیاد
بگوویچ هم برای دروازه بان دوم به شدت چلسی دنبالشه و امروز هم دوباره خبرایی توی روزنامه های مختلف بود ولی مطمئنا 10 میلیون براش زیاده!
در مورد آردا توران هم خبر زیاده یعنی بارسا و منچستر هم به شدت دنبال اون هستن و کلا خبرهای ضد و نقیضی توی سایت های مختلف هست!
آردا توران می خواد از اتلتیکو بره و ظرف همین چند روز ممکنه به یکی از این تیم ها بره
از طرفی براساس خبر امروز روزنامه های اسپانیا کواردادو و فلیپه لوئیز رو اتلتیکو می خواد و شاید بازیکنا با هم جا به جا بشن
ایده آلش اینه که لوئیز و کوادرادو رو بدیم و توران و گریزمن رو بگیریم و حالا یه پولی هم این وسط داده میشه :دی

گریزمن رو هم که قبلا می خواستیم مطمئنا هم از لحاظ فنی و هم از نظر سنی از اون بهتره ولی خب اتلتیکو به این راحتی اونو نمیده و فکر کنم راحت 40 میلیون پوند قیمت داره
در هر صورت به جای اون توران هم می تونه خرید خوبی باشه
با اینکه حاشیه داره از نظر فنی بازیکن خیلی خوبیه و از سال ها پیش بازیشو دنبال می کردم
اونم بالاخره توی مکتب سیمئونه پروش یافته ولی حداقل از لحاظ حاشیه از کاستا در وضعیت خیلی بهتری قرار داره :دی

vahidgame
03-07-2015, 01:10
آردا توران ظاهرا پیشنهاد بارسا رو رد کرده و احتمالش هست بتونیم بگیریمش
توی خبرا بود که اسکار رو هم یوونتوس می خواد با مبلغ 20 میلیون پوند که واقعا کمه و مطمئنا باشگاه قبول نمی کنه!
چند روز پیش هم خبر بود که چلسی می خواد اسکار رو به اضافه 35 میلیون پوند برای خرید پوگبا بده
ولی بعید می دونم بتونیم پوگبا رو بگیریم اون در شرایطی که یوونتوس پیشنهاد 80 میلیون یورویی بارسا رو قبول نکرده!

+

همون طور که پیش بینی می کردم مورینیو هم از رفتن چک به خصوص به تیم رقیب اصلا موافق نبوده و حتی اونو برای فصل بعد توی تیم در نظر داشته ولی خب مسلما چک می خواست جایی باشه که دروازه بان اول باشه و به خاطر همین دیگه نمیشد کاری کرد
اینو در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفته که این تقریبا متن کاملشه:

مورینیو: به تصمیم چک احترام می گذارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طرفداری- به گزارش سایت Goal، ژوزه مورینیو اظهار داشت که از پیوستن پتر چک به آرسنال نا امید شده است، اما با این حال بی میلی او را برای بازی کردن در نقش دروازه بان دوم تیم را نیز درک می کند. او همچنین این امر را تصدیق کرد که دوست نداشت چک استمفوردبریج را ترک کند و به تیمی رقیب در کورس قهرمانی بپیوندد. مورینیو در این باره گفت:

پتر برای 11 سال، یک خدمتگزار خوب برای باشگاه بوده است و به ما کمک کرد تا تقریباً هر عنوان ممکن را برنده شویم. همواره گفته ام که می خواستم او در تیم بماند، اما این نکته را درک می کنم که پتر نیازمند ترک باشگاه و پیوستن به تیمی بود که بتواند در آن به عنوان دروازه بان اول بازی کند. باید به خواسته های کسی که احترامات زیادی را به خاطر خدمات و کارهایش برای تیم کسب کرده، احترام بگذارید. من از این تصمیم رومان آبراموویچ برای قدردانی از خدمات چک با موافقت برای پیوستنش به تیمی رقیب حمایت می کنم. موقیت پتر در این باشگاه تا همیشه به یاد خواهد ماند و ما از او برای هر آنچه انجام داد متشکریم.

jb.NY
03-07-2015, 18:43
خب، امروز فالکائو رسمن به چلسی اومد، با قرارداد قرضی واسه یک فصل
فالکائو: "خوشحالم که به چلسی پیوستم، نمیتونم صبر کنم که تمرین ها رو شروع، و به موفقیت تیم کمک کنم."
مورینیو هم که قبلا هم از علاقش واسه کمک کردن به فالکائو برای برگشتن به روزای اوجش گفته بود: "واسه من دردناکه که مردم انگلسی فکر میکنن فالکائوی واقعی اونیه که توی منچستر دیدن."

vahidgame
05-07-2015, 18:15
در مورد انتقال قرضی فالکائو چلسی هیچ مبلغی پرداخت نکرده و فقط در قبالش ماریو پاشالیچ رو قرضی به موناکو داده
با اینکه احتمالا حقوقش بالاست فکر نکنم ضرر خاصی کنیم و حداقل شانس این هست که دوباره فاکائو یکمی به زمان اوجش برگرده
یادمه همین دو سال پیش توی فیفا بازی می کردیم فالکائو توی اون 90 بودش! :دی
نکته جالب هم اینه که فالکائو قبلا با کورتوا ، کاستا و لوئیز توی اتلتیکو هم بازی بودش

فقط حالا مشخص نیست تکلیف رمی چی میشه و به عنوان مهاجم دوم و سوم می تونه باشه یا نه
با دیدن بازی دیشب آرژانتین و شیلی هم به این نتیجه رسیدم ایگواین رو نگرفتیم بهتر شد! جدای از اینکه پنالتی رو به آسمون زد توی آخر بازی یه دروازه بان خالی رو گل نکرد :دی
قیمتی هم که ناپولی گذاشته بود خیلی تخیلی بود و فکر نکنم کسی همچین پولی بده
پرونده مهاجم نوک تقریبا دیگه بسته شده ولی شاید چارلی آستین رو هم بگیریم

اما در مورد دروازه بان دوم چلسی فعلا بگوویچ رو خیلی جدی در نظر داره
بگوویچ هم شاید یه لول پایینتر از چک باشه ولی با این حال دروازه بان تاپیه و عجیبه بتونه نیمکت نشینی رو قبول کنه!
توی خبرا بودش که شاید منچستر اونو بگیره و اگه به منچستر بره هم ضرر نمی کنیم چون برای دروازه بان دوم گزینه زیاده
دیگه در مورد نقل و انتقالات فعلا خبر خاصی نیست
امیدوارم مثل پارسال زود خریدای بزرگ داشته باشیم

hossein blak
09-07-2015, 09:51
قرارداد مورینیو تمدید می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88_%D8%AA%D9%85%D 8%AF%DB%8C%D8%AF_%D9%85%DB%8C_%D8%B4%D9%88%D8%AF/43727/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی | مورینیو قرارداد خود را با چلسی به مدت چهار سال دیگر تمدید کرد. روزنامه اونینگ استاندارد انگلیس اظهار داشت: مبلغ قرارداد وی سالانه 8.5 میلیون پوند خواهد بود.
-----------------------------------------------------
بنیتس: ایسکو را از دست نمی دهیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%DA%A9%D9%88_%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF %D8%B3%D8%AA_%D9%86%D9%85%DB%8C_%D8%AF%D9%87%DB%8C %D9%85/43733/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی | ایسکو ستاره خط هافبک رئالی ها که با بازی های درخشان خود جای ثابتی در ترکیب رئال آنجلوتی پیدا کرده بود. اکنون پیشنهادهای مختلفی دارد،که با علاقه وی به ماندن و اصرار بنیتس به حفظ وی، هرگونه پیشنهادی را با شکست روبه رو میکند.

jb.NY
11-07-2015, 17:03
خب، چک رو که آرسنال گرفت و بزرگترین مشکل سال های اخیرش که یک دروازبات تاپ بود رفع شد، سیتی به استرلین و منچستر هم به شواینی خیلی نزدیکه، لیورپول هم که کلا قبل از شروع نقل و انتقالات چندتا بازیکن خوب خرید و با بیرون انداختن 11 بازیکن بی ارزششون مطمئنن یه تکون اساسی به خودشون میدن، همه اینا نوید یه فصل سخت و جذاب و همچنین پر استرس :n03: رو میده، حریفامو دارن خوب خرید میکنن و مطمئنن فصل بعدی فصل راحتی نخواهد بود...هرچند که خوزه گفته هدف اصلیمون نگه داشتن ستاره هامونه، ولی ببینیم وضعیت ما به چه صورتی خواهد بود، نقاط ضعفمونو خواهیم گرفت یا نه....

پ.ن:
احتمال پیوستن بگوویچ خیلی بالاست، شاید به همین زودیا!

vahidgame
11-07-2015, 19:11
اگه قراره 50 میلیون پوند برای بازیکنی که نصف اون می ارزه بدیم بهتره کلا بازیکن نخریم :دی
بازیکن که حتما می گیریم ولی به نسبت تیمای دیگه حساب کنیم کمتر بازیکن نیاز داریم
یه نکته هم وجود داره اینه که یه سری بازیکن که قرضی برای تیمای دیگه بازی می کردن می تونن این فصل اضافه بشن مثل همین فصل قبل که کورتوا اومد
یه سری بازیکنا هم شاید بهتر بشن مثلا کوادرادو اون چیزی که نیم فصل دوم نشون داد عملکرد واقعیش نبود و بازیکن خیلی بهتریه

ولی یه سری پستا نیاز به تقویت دارن تا توی این جام ها مهم بتونیم تا آخر بجنگیم
فعلا ورودی ها و خروجی های اینا بودن:

In
Nathan
Radamel Falcao

Out
Didier Drogba
Petr Čech
Josh McEachran
Gaël Kakuta
Andreas Christensen
Nathan
Marco van Ginkel

البته خروجی ها رو فقط مهماش رو گذاشتم چون بازیکنای زیادین که قرض داده میشن حتی همین ناتان هم در اصل نخریدیم چون سریع قرض داده شده
با وجود قرض دادن فن خینکل به استوک هم دیگه میشه انتظار داشت بگوویچ این چند روزه انتقالش نهایی بشه
یه بازیکن جوون برزیلی به نام کندی هم ممکنه به زودی گرفته بشه

البته در هر صورت اینا انتقال های زیاد مهمی نیستن و بیشترشون برای آینده به درد می خورن
امیدوارم چند تا ستاره هم بگیریم به خصوص توی پست هایی مثل دفاع وسط ، هافبک وسط و هافبک هجومی
حدودا 50 روز هم برای نقل و انتقالات وقت باقی مونده و فعلا نمی تونیم قضاوت کنیم

jb.NY
11-07-2015, 23:50
برای پست دفاع و درواقع جایگزینی تری یه خبر هایی هست که احتمالا میخوایم اوتامندی منچستریا رو ازشون هایجک کنیم! کاملا مشخصه که درحدی نیست که بتونه جای تری رو پر کنه، ولی با این حال بازیکن خوبیه و حتا شاید معجزه ای شد و لولش توی تیم ما بالا تر هم رفت.

شواینی هم فک کنم رسمی شد، هیچ وقت فکرشو نمیکردم اشتایگر رو توی لیگ جزیره ببینم، اونم مقابلمون.. بازیاشو خیلی وقته دنبال نکردم و شنیدم مصدومیت باعث افتش شده، اما چیزی که من ازش یادمه یه بازیکن به شدت جنگنده و با تلاشه، مطمئنن اگه رو به راه بشه کمک بزرگی واسه منچستر میشه.

vahidgame
12-07-2015, 15:25
آره کلا منچستر و آرسنال فعلا خوب تقویت شدن ولی از طرفی اونا یه سری بازیکنانشون رو هم از دست میدن
اوتامندی هم خیلی گزینه خوبیه و اگه بشه گرفتش که عالیه
بعد چند روز ظاهرا یه خبرایی شده

Pedro agrees to join Chelsea
Pedro has agreed to join Chelsea after telephone conversations with Jose Mourinho and Cesc Fabregas convinced the Barcelona forward.
Source: Sport

ظاهرا فابرگاس دوس داره کلا تیم ملی اسپانیا اینجا تشکیل بده :دی
پدرو بازیکنی خوبیه و اگه بیاد توی سمت راست می تونه مفید باشه
البته چیزی صد در صد مشخص نیست

یه بازیکن هم که امروز دیدم چلسی به همراه آرسنال و من سیتی به دنبالشه Aránguiz هست که توی تیم ملی شیلی عملکرد عالی داشت و برای قهرمانی اونا هم تاثیرگذار بود
پستش هم هافبک وسطه که به بازیکن نیاز داریم

jb.NY
13-07-2015, 16:50

بگوویچ با قرارداد 4 ساله، رسما به چلسی پیوست

بگوویچ:"خوشحالم که به چلسی پیوستم، بعد از صحبت با مدیر باشگاه، احساس میکنم که می تونم به تیم کمک کنم و بخش مهمی از این باشگاه بشم. مشتاق روز چهارشنبه ام تا با هم تیمی های جدیدم در بازی های پیش فصل ملاقات داشته باشم."

پ.ن:
خب، اینم از خرید دوممون، یه خرید کاملا عالی.:happy:
کورتوا شماره 13 باقی میمونه و بگوویچ شماره 1 چک رو به تن میکنه.

vahidgame
15-07-2015, 01:18
خرید بگوویچ خیلی خوب بود و دیگه دروازه بیمه ست
حتی کورتوا نصف فصل هم مصدوم بشه بگوویج جانشین خیلی خوبیه
فقط عجیبه شماره یک رو بهش دادن چون کورتوا دورازه اوله و این شماره برای اون بهتر بود

در مورد پدرو هم قضیه جدیه و چلسی می خواد پیشنهاد 20 میلیون پوندی رو به بارسا بده
هم مورینیو اونو می خواد هم خود پدرو تمایل داره بیاد و فقط می مونه جواب بارسا
در صورت اومدن اون دیگه توی پست هافبک گوشه یا وینگر تیم کاملا تکمیل میشه
توی این پست کلا ترافیک بازیکن داریم و برام جالبه آخرش می خواد چی بشه

چند تا بازیکن خوب از تیمایی که قرضی بودن برگشتن مثل صلاح ، ترائوره ، پیازون و مارین و حالا باید دید تکلیف چی میشه
احتمالا ترائوره که تازه مجوز بازی توی انگلیس رو پیدا کرده توی تیم بمونه چون مورینیو خیلی بهش اعتقاد داره و کلا جزو پدیده هاست و بقیه دوباره قرضی به تیم دیگه برن
ولی صلاح هم خوبه و حداقل برای ذخیره خیلی به کار میاد

رمی هم خبرش بود که به کریستال پالاس بره و احتمال انتقال اون زیاده
اگه رمی بره مهاجم سوم دیگه نداریم و شاید این یه مشکل باشه چون بازیکنا زیاد مصدوم میشن
فکر کنم پدرو بتونه مهاجم نوک هم بازی کنه و شاید از این لحاظ هم باشگاه در نظر گرفته
بازیکن دیگه که به چلسی نزدیک شده Charles Aranguiz هست و میشه امید داشت به زودی قطعی بشه

Reza31001
16-07-2015, 20:30

پیراهن فصل جدید هم رونمایی شد
بای بای سامی!

vahidgame
19-07-2015, 11:23
لباس اول این فصل قشنگه به خصوص لباس دروازه بان
لباس دوم انگار پرچم هلند روی اونه :دی
لباس سوم هم که مشکیه خوبه

خب در مورد نقل و انتقالات به نظر می رسه چلسی خیلی فعال شده
فکر کنم هر چی استعداد جوون توی اروپاست رو نظر داریم :دی
اون بازیکنایی که 20 ساله یا پایینتر هستن رو اگه بگیریم احتمالا مثل روال قبلی به طور قرضی به تیمای دیگه میرن...

اکسل ویتسل که چند وقت پیش صحبتش بود اگه اتفاق خاصی نیافته باید به زودی نهایی بشه و این انتقال خیلی نزدیکه
برای پدرو منچستر هم اضافه شده و یکمی شرایط شاید سختر بشه
جالبه رقم فسخ قرارداد اون تا همین یکی دو سال پیش یه چیزی بالای 100 میلیون بود و الان به یکباره تا نزدیک 20 میلیون رسیده و فرصت خوبی برای همه تیماست

بازیکنی که مورینیو خیلی دوس داره بگیره جان استونز مدافع اورتونه که ظاهرا پیشنهاد 20 میلیونی چلسی رده شده و قراره پیشنهاد بالاتری داده بشه
احتمالا تا 30 میلیون میشه اونو گرفت که برای یه بازیکن 21 ساله زیاده
ولی خب بازیکن بااستعدادیه که می تونه جای جان تری رو برای سال ها پر کنه
با وجود زوما و استونز می تونیم بااستعدادترین دفاع های جوون اروپا رو داشته باشیم

jb.NY
21-07-2015, 12:44
پیشنهادمونو واسه استونز به 26 میلیون افزایش دادیم، ببینیم ایندفه هم رد میکنن یا نه

مورینیو هم اعلام کرده جان تری و کیهیل کسایین که بهش پیشنهاد خرید فالکائو رو دادن، جالب بود واسم این موضوع.

S0R3N4
23-07-2015, 00:02
Video

رونمایی زیبا از لباس جدید چلسی

اولین تمرین پیش فصل چلسی (۹۴/۰۴/۲۶)

S0R3N4
23-07-2015, 00:05
مانچینی: به مورینیو حسودی می کردم

روبرتو مانچینی، سرمربی اینتر، تایید کرد که وقتی این تیم با هدایت ژوزه مورینیو در سال 2010 فاتح ‏سه گانه شد، به این مربی پرتغالی حسودی کرده بود.‏

به گزارش "ورزش سه"، علی رغم کسب سه قهرمانی در سری ‏A، مانچینی در سال 2008 جای خود را ‏به ژوزه مورینیو داد و با هدایت آقای خاص بود که نرآتزوری در فصل 10-2009 توانست قهرمان سری ‏A، کوپا ایتالیا و چمپیونزلیگ شود. ‏
مانچینی به خبرنگاران گفت:" انتظار نداشتم اخراج شوم. من آن روز صبح مقاله ای در روزنامه خواندم و ‏تردیدهایی در ذهنم ایجاد شد. ماسیمو موراتی با من تماس گرفت و گفت که تصمیمش را گرفته است. ‏
اسمی از مورینیو برد؟ نه. به هر حال باید از موراتی تشکر کنم زیرا او این فرصت را به من داد تا در ‏مهمترین زمان دوران حرفه ای ام، سرمربی اینتر شوم.‏
مورینیو؟ فکر می کنم او مربی خوبی است. آیا به فتح سه گانه حسودی می کنم؟ این یک احساس طبیعی ‏است اما من اعتقاد دارم خیلی چیزها اتفاق می افتد چون باید اتفاق بیفتد."‏
مانچو در مورد بازگشتش به اینتر، بعد از سپری کردن دورانی در منچسترسیتی و گالاتاسرای گفت:" من ‏منتظر تماس از تیم های خارجی بودم، تا ایتالیا. مهمتر از همه، اصلا به بازگشت به اینتر فکر نمی کردم. ‏افراد در زندگی کارهای احمقانه زیادی انجام می دهند و من هم اینکار را کردم زیرا باورنکردنی است به ‏باشگاهی برگردید که در آنجا به جام های زیادی دست پیدا کرده اید."‏

مورینیو: فالکائو در چلسی خودش را ثابت میکند

رادامل فالکائو پس از یک فصل کابوس وار در منچستریونایتد، حالا با پیوستن به چلسی، منتظر ثابت کردن شایستگی هایش در فوتبال انگلیس است.

به گزارش "ورزش سه"، فالکائوی 29 ساله، تابستان گذشته پس از کشمکش های بسیار، از موناکو بصورت قرضی راهی منچستریونایتد شد اما در 29 بازی تنها 4 گل برای این تیم به ثمر رساند. او که در یونایتد هفته ای 382 هزار پوند دریافت می کرد، حالا با حقوق هفتگی 265 هزار پوند بصورت قرضی از موناکو به چلسی پیوسته است تا خیلی چیزها را اثبات کند.

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، در مورد شرایط فالکائو به خبرنگاران گفت:" فالکائو پر از انگیزه است.وقتی شما بازیکن شاخصی نیستید، حس درماندگی را هم در فوتبال تجربه نخواهید کرد اما یک بازیکن تراز اول همچون فالکائو، در دوران فوتبالش با چنین حسی روبرو شده و با آن زندگی خواهد کرد.
فالکائو با این شرایط خودش را وفق داده و ما حس درماندگی او ناشی از یک فصل بد در منچستریونایتد را درک می کنیم. او از اینکه در انگلستان از او به عنوان بازیکن نه چندان خوب یاد می شود ناراحت است و این بزرگترین انگیزه برای او در چلسی است که نشان دهد چه ارزش هایی دارد.
او برای اینکه به چلسی ملحق شود، به ما کمک زیادی کرد. رادامل حاضر شد از حقوق هفتگی خود بکاهد و تلاش کرد مدیران موناکو را به این انتقال راضی کند. او برای آمدن به چلسی، همه پیشنهادهای دیگر را نادیده گرفت. من فکر می کنم که می توانیم در چلسی به فالکائو برای بازگشت به دوران اوجش کمک کنیم و او هم می تواند مهره موثری برای ما باشد."

مورینیو:فالکائو را به روزهای اوجش برمیگردانم

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، اعلام کرد اگر این باشگاه بتواند رادامل فالکائو را به خدمت بگیرد، این ‏بازیکن را به روزهای اوجش بازخواهد گرداند.‏

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو علاقه زیادی به جذب این مهاجم کلمبیایی دارد و معتقد است که می ‏تواند فالکائو را به روزهای خوبش در پورتو و اتلتیکو مادرید برگرداند.‏
فالکائو فصل قبل به طور قرضی برای منچستریونایتد بازی کرد اما در 26 دیدار، تنها 4 گل برای ‏شیاطین سرخ به ثمر رساند و به همین دلیل، لوئیس فان خال حاضر به دائمی کردن قرارداد او نشد. گفته ‏می شود موناکو قصد دارد او را در این تابستان بفروشد و اکنون مورینیو سخت به دنبال به خدمت گرفتن ‏این بازیکن است.‏
او به خبرنگاران گفت:" این خیلی من را ناراحت می کند که خیلی ها در انگلیس فکر می کنند فالکائو ‏همان بازیکنی است که در منچستریونایتد دیدند. من او را می شناسم و بازی هایش از زمان اتلتیکو مادرید ‏را دنبال کرده ام و اگر بتوانم به او کمک کنم تا به سطح سابق برگردد، این کار را خواهم کرد."‏
مورینیو همچنین در مورد خوان کوادرادو، هافبک کلمبیایی تیمش گفت:" او در تابستان جایی نمی رود. ‏هنوز خیلی ها کوادرادوی واقعی را نمی شناسند. من بازی او را وقتی هر دو در ایتالیا بودیم، من در اینتر ‏و او در اودینزه، بارها دیدم. ‏
به همین دلیل، من به فصل آینده امید زیادی دارم. امیدوارم او در کوپا آمریکا بار دیگر اعتماد به نفسش را ‏به دست بیاورد و از بازی کردن لذت ببرد."‏

ملاقات دوباره کاسیاس و مورینیو در پورتو(عکس)

امروز در هنگام بازدید ایکر کاسیاس از مجموعه باشگاه پورتو، اتفاق جالبی رخ داد. (خبر واسه چندین روز قبله)

به گزارش "ورزش سه"، کاسیاس به عنوان بازیکن جدید پورتو، امروز برای اولین بار در محل این باشگاه حضور یافت و همراه با پینتو کاستا(مدیر پورتو) به بازدید از ورزشگاه، موزه و مجموعه این تیم پرتغالی مشغول شد.
در هنگام این بازدید و در اتفاقی جالب، او با مجسمه ژوزه مورینیو که در موزه باشگاه پورتو قرار دارد، روبرو شد. مورینیویی که بهترین مربی تاریخ باشگاه پورتو محسوب می شود و یک شخصیت ویژه و استثنایی برای هواداران این باشگاه است.
لازم به ذکر است که کاسیاس و مورینیو در دوران حضور این مربی در رئال مادرید، رابطه تیره و تاری با یکدیگر داشتند.

حمله تند مورینیو به پورتو بابت جذب کاسیاس

ایکر کاسیاس هفته گذشته با قراردادی دو ساله با حقوق خالص 2.5 میلیون یورو، از رئال مادرید به پورتو پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، او با این قرارداد، پردرآمدترین دروازه بان تاریخ فوتبال باشگاهی پرتغال لقب گرفت. مساله ای که انتقاد برخی کارشناسان فوتبال پرتغال از جمله ژوزه مورینو، سرمربی چلسی را به دنبال داشت.

او امروز در نشست خبری خود در واکنش به این انتقال گفت:" پورتو در بازار نقل و انتقالات امسال، 20 میلیون برای جذب ایمبولا پرداخت کرد؛ ضمن اینکه حقوقی که قرار است به کاسیاس پرداخت کند، باورنکردنی است.
دنیای نقل و انتقالات و پول هایی که هزینه می شود دیوانه کننده است اما من می خواهم تنها در مورد کشور خودم صحبت کنم.
پرتغال کشوری مشکل دار است. مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در آنجا بیداد می کند و بسیاری از مردم در شرایط سختی در حال زندگی کردن هستند. در چنین شرایطی چرا باید چنین پولی به عنوان حقوق به کاسیاس پرداخت شود؟"
لازم به ذکر است که مورینیو در سال های دوم و سوم حضورش در رئال مادرید، به شدت با کاسیاس به مشکل برخورد کرده و او را به یک دروازه بان نیمکت نشین بدل کرده بود.

مورینیو: به دنبال یک مدافع چپ هستیم

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تایید کرد که فیلیپه لوئیس در چند روز آینده این باشگاه را ترک خواهد ‏کرد و به همین دلیل، آبی ها به دنبال پیدا کردن یک مدافع چپ جدید هستند.‏

به گزارش "ورزش سه"، فیلیپه لوئیس که در تابستان گذشته از اتلتیکو مادرید به چلسی پیوست، نتوانست ‏جایگاه ثابتی در این تیم پیدا کرد و اکنون در آستانه بازگشت به ویسنته کالدرون قرار دارد.‏
مورینیو به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر، ما به دنبال یک مدافع چپ هستیم زیرا فکر می کنم ما ‏حداکثر تا چهارشنبه فیلیپه لوئیس را خواهیم فروخت. ما باید وارد بازار نقل و انتقالات شویم. ما نیاز داریم ‏تا 31 آگوست یک باشگاه پیشنهادمان را بپذیرد تا یک مدافع چپ به خدمت بگیریم. ما در پست های دیگر ‏جایی نداریم."‏

پاسخ مورینیو به انتقادات مارتینز

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، پاسخ انتقادات روبرتو مارتینز درباره تلاش چلسی برای جذب جان استوز، مدافع اورتون را داد.

به گزارش "ورزش سه"، گزارش‌ها حاکی از آن است که چلسی پس از رد پیشنهاد 20 میلیون پوندی اش، حال در تلاش است که با پیشنهادی 28 میلیون پوندی، مدافع راست 21 ساله را به خدمت بگیرد. مورینیو عنوان کرد که باشگاه تا وقتی که گفته نشود بازیکن فروشی نیست، پیشنهاداتی ارائه خواهد داد.

او گفت:" استراتژی ما برای فصل بعد در لیگ برتر تغییر نخواهد کرد. سال بعد، اولین پیشنهادمان را در روز 1 سپتامبر(پایان نقل و انتقالات) خواهیم داد. در 1 سپتامبر، اولین پیشنهاد را برای فصل بعد خواهیم داد زیرا در حال حاضر، تا 31 آگوست نقل و انتقالات تعطیل است. همه ی ما در دنیایی عجیب هستیم. فکر می‌کنیم که پنجره نقل و انتقالات باز است ولی اینگونه نیست. بنابراین از فصل بعد، روز 1 سپتامبر، اولین پیشنهاد را ارائه خواهیم کرد."

مورینیو:مدافعان ما با انتقال فالکائو موافق بودند

ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، فاش کرد پیش از به خدمت گرفتن قرضی رادامل فالکائو، با جان تری و ‏گری کیهیل مشورت کرده است.‏

به گزارش "ورزش سه"، فالکائو فصل گذشته نمایش های ناامید کننده ای در ترکیب منچستریونایتد داشت ‏و به همین دلیل، لوئیس فان خال حاضر به دائمی کردن قرارداد این مهاجم کلمبیایی نشد. در مقابل، ‏مورینیو تصمیم گرفت این مهاجم باتجربه را از موناکو قرض بگیرد؛ تصمیمی که باعث تعجب بسیار شد.‏
اما مورینیو تایید کرد که فالکائو برای رفتن به استمفورد بریج، حاضر به کاهش دستمزدش شده و مدافعان ‏میانی آبی ها هم از حضور او استقبال کرده اند.‏
او به خبرنگاران گفت:" من با گری و جان صحبت کردم و فکر می کنیم که این انتقال خوبی است. این ‏انتقال باعث می شود که ما گل های بیشتری از داخل محوطه جریمه بزنیم. بازیکنان ما همیشه در کنترل ‏او مشکل داشتند و ما فکر می کنیم او پتانسیل بالایی دارد. باید ببینیم او می تواند اعتماد به نفس و ‏خوشحالی اش را به دست بیاورد یا نه.‏
واقعیت این است که ما مجموعه خوبی از پرتغالی زبان ها در تیم مان داریم و بازیکنانی که در اتلتیکو ‏مادرید بودند (دیگو کاستا، تیبو کورتوا و فیلیپه لوئیس) باید ببینیم این شرایط به او کمک خواهد کرد یا نه.‏
من لیگ پرتغال را دائما دنبال می کنم و او در پورتو خیلی خوب بود. ‏‎ ‎وقتی او در اتلتیکو بود، من مربی ‏رئال بودم و چند سالی، من دائما بازی های او را می دیدم. فصل گذشته بازی مان مقابل منچستریونایتد در ‏استمفوردبریج را به خاطر او چند بار تماشا کردم."‏

کیهیل: فالکائو توقف ناپذیر است

گری کیهیل، مدافع ملی پوش باشگاه چلسی معتقد است که رادامل فالکائو همچنان یک مهاجم تراز اول جهانی است.

به گزارش "ورزش سه"، فالکائو پس از یک فصل توام با ناکامی در منچستریونایتد، چندی پیش با قراردادی قرضی از موناکو به چلسی پیوست تا در این باشگاه، ارزش های از دست رفته خود را بازیابد.
گری کیهیل، مدافع چلسی از اینکه دیگر مجبور نیست مقابل این مهاچم کلمبیایی بازی کند خوشحال است و در همین رابطه به دیلی میل گفت:" بازی سال گذشته مقابل منچستریونایتد را خوب به یاد دارم. فالکائو توقف ناپذیر بود. مرتب در حال حرکت و جابجایی بود و مدام به راست و چپ می رفت. او زمانی که توپ را در اختیار نداشت نیز حرکات گیج کننده ای انجام می داد و برای مهار او مجبور بودم بیشتر از همیشه بدوم و او را تعقیب کنم.
رادامل بازی را برای من بسیار سخت کرده بود. مردم این حرکات را متوجه نمی شوند؛ چرا که دوربین فقط توپ را تعقیب می کند. حالا او در جمع ماست و از این مساله بسیار خوشحالم. تجربه فالکائو در یونایتد تجربه بدی بود و او نتوانست توانایی های واقعی اش را بروز دهد اما در چلسی به او کمک خواهیم کرد تا بار دیگر به روزهای اوجش بازگردد."

عدم تمایل مورینیو به جدایی کوادرادو

خوان کوادرادو، زمستان گذشته با قیمت 33 میلیون یورو از فیورنتینا به چلسی پیوست اما نتوانست جایگاه ثابتی در این تیم به دست بیاورد.

به گزارش "ورزش سه"، کوادرادو در شرایطی به چلسی پیوست که تابستان گذشته می توانست به بارسلونا و حتی یوونتوس منتقل شود اما با مخالفت فیورنتینا، مجبور شد یک نیم فصل دیگر نیز در این تیم بماند.
شاید او هرگز تصور نمی کرد که در چلسی به یک بازیکن نیمکت نشین مبدل شود و برخی منابع از احتمال پیوستن او در همین تابستان به یوونتوس خبر داده اند.

نشریه گاردین امروز در گزارشی ادعا کرد که مورینیو هیچ تمایلی برای فروش این ستاره کلمبیایی ندارد و بسیار امیدوار است تا کوادرادو فصل بعد، بتواند توانایی های خودش را در چلسی ثابت کند. در این گزارش آمده است که کوادرادو حتی اگر در نهایت از چلسی جدا شود، رقم انتقال او پایین تر از 33 میلیون یورو نخواهد بود.

اینترمیلان به جمع مشتریان دروگبا اضافه شد

دیدیه دروگبا ممکن است در 37 سالگی، تجربه حضور در سری آ ایتالیا و تیم مطرح اینتر را به دست بیاورد.

به گزارش "ورزش سه"، دروگبا که در چلسی یک اسطوره محسوب می شود، سال 2012 این تیم را به مقصد چین ترک کرد اما پس از یک نیم فصل بازی در آن کشور، راهی گالاتاسرای ترکیه شد. او در گالا حضوری بسیار درخشان داشت اما پس از پیوستن مورینیو به چلسی، او نیز تصمیم گرفت بار دیگر به تیم محبوبش بازگردد.

او فصل گذشته اغلب به عنوان یک بازیکن نیمکت نشین در چلسی مورد استفاده قرار گرفت و چند گل حساس نیز به ثمر رساند. در حالیکه بسیاری از لیگ ایالات متحده به عنوان مقصد بعدی دروگبا خبر داده اند، دیلی میرور گزارش داد که اینترمیلان نیز بی میل نیست تا این بازیکن را به خدمت بگیرد و قرار است برای جذب وی اقدام کند.
اینتری ها تا بدینجا کندوگبیا، میراندا، موریو و مونتویا را به خدمت گرفته اند و دروگبا می تواند پنجمین خرید نراتزوری لقب بگیرد.

دروگبا: در حال مذاکره با یک تیم آمریکایی هستم

دیدیه دروگبا، هافبک سابق چلسی تایید کرد که در مذاکره با یک باشگاه لیگ آمریکا است.

به گزارش "ورزش سه"، با اتمام قرارداد دروگبا با چلسی، او که به عنوان بازیکن آزاد محسوب می‌شود در حال مذاکره با یک باشگاه آمریکایی است که مطبوعات آن را شیکاگو فایر معرفی کرده اند. همچنین اینترمیلان نیز از تیم‌هایی است که خواهان دروگبا هستند.
او در این رابطه گفت:" از پیشنهاد اینتر آگاه هستم. اینتر باشگاه بزرگی است و اگر آنها با من تماسی بگیرند، مطمئنا پیشنهادشان را بررسی خواهم کرد ولی در حال حاضر در حال مذاکره با یک تیم لیگ آمریکا هستم. اینتر می‌تواند یکی از گزینه‌های ما باشد اگر من را بخواهند."

اسکار: می‌خواهم در چلسی بمانم

اسکار، هافبک چلسی عنوان کرد که قصد جدایی از باشگاه را ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، هافبک جوان برزیلی که مقطع پایانی فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، در ماه نوامبر سال گذشته قراردادش با چلسی را تمدید کرد. او که از یوونتوس پیشنهاداتی در اختیار داشت، عنوان کرد که قصد ندارد به تیم دیگری برود.

او گفت:" در چلسی خوشحالم و فصل گذشته یک قرارداد جدید امضا کردیم. من عاشق چلسی هستم و می‌خواهم برای مدتی طولانی اینجا بمانم."

چلسی پس از جذب فالکائو و بگوویچ، در نقل و انتقالات حضور فعالی ندارد و به نظر مورینیو مهره های مورد نیازش را جذب کرده است.

اسکار درباره فالکائو گفت:" همه امیدوارند که فالکائو بهترین بازی اش را برای ما انجام دهد زیرا همه می‌دانیم که او بازیکن بزرگی است."

S0R3N4
24-07-2015, 05:42
حریفامو دارن خوب خرید میکنن و مطمئنن فصل بعدی فصل راحتی نخواهد بود...هرچند که خوزه گفته هدف اصلیمون نگه داشتن ستاره هامونه، ولی ببینیم وضعیت ما به چه صورتی خواهد بود، نقاط ضعفمونو خواهیم گرفت یا نه....

100% با حرفتون موافقم...
نه تنها حریف های لیگ برتری ما ، بلکه حریف های چمپیونزلیگی ما هم خوب یارگیری کردن تا به اینجا اکثرشون (حداقل مدعی های UCL خیلی بهتر از ما عمل کردن در فصل نقل و انتقالات)

به نظر من به حداقل یک مدافع وسط کلاس اول جهانی و سطح بالا اما جوان و البته پر سرعت (نظیر رافائل واران) نیاز خیلی ضروری داریم...

زوما اون بازیکنی نیس که بشه در میدان های بزرگ با خیال راحت بهش تکیه کرد....

کیهیل هم که این فصل کم اشتباه نداشت و نشون داده که نیاز به یک جانشین درجه 1 داره و تری هم که بدجوری سن ازش گذشته و در فشردگی بازی های لیگ جزیره این فصل بعیده که بتونه کیفیت همیشگی خودش رو در همه ی تورنومنت ها حفظ کنه ...

در همین فصلی هم که گذشت ، بدجوری خلا یک مدافع بزرگ در تیم ما به چشم میخورد در کنار تری ...

اگر وضعیت مدافعین ما بهتر از این بود،چلوی پاریسن ژرمن اونقدر به مشکل بر نمیخوردیم...

+

شدیدا نیاز به یه جانشین 6دنگ برای کاستا داریم که امیدوارم فالکائو زیر نظر ژوزه مورینیویی که خوب بلده از 100% توانایی های بالقوه ی یک بازیکن استفاده که بتونه جایگزین مناسبی برای کاستا باشه...
اما با تمام این اوصاف ، خرید فالکائو ، مثل خرید یک هندوانه ی در بسته هستش....
معلوم نیس با چه نتیجه ای همراه خواهد بود حضورش در استمفوردبریج...

بازی های زیادی بود که به دلایل مختلف کاستا رو نداشتیم ...
در همه ی اون بازی ها ، بدجوری نبودش حس میشد با اینکه رمی و دروگبا خیلی هم بد کار نکردن ...

+

به نظرم در پست ویلیان هم نیاز به یک بازیکن با کیفیت تر داریم...
البته عملکرد ویلیان واقعا مثبت بود در فصلی که گذشت...
اما باید قبول کرد بازیکن تراز اولی نیست در اون پست ...

تفاوت ویلیان با بازیکن هایی نظیر روبن و دی ماریا و ... خیلی زیاده و این میتونه حتی تفاوت تیم ما رو با تیم حریف در دیدار های چمپیونزلیگ رقم بزنه .... (البته امیدوارم کوادرادو زیر نظر مورینیو هرچه زودتر به آمادگی 100%ش برسه و واسه بازی در لیگ جزیره به اعتماد به نفس مطلوبی دست پیدا کنه...)

ولی جدا از همه ی این حرفا،خداییش اگر یک مدافع ِ درجه ی یکِ با تجربه نیاد این فصل به تیم ، واقعا فصل دشواری رو خواهیم داشت با کیهیل و تری و زوما ...

vahidgame
24-07-2015, 11:20
درسته حریفامون دارن خیلی قدرتمند میشن
توی همین لیگ برتر هم نگاه کنیم حتی لیورپول هم اون قدر بازیکن گرفته که کم کم می تونه مدعی بشه
سه تیم بزرگ دیگه رو نگاه کنیم یعنی دو تیم شهر منچستر و آرسنال از نظر مهره چیزی از ما کم ندارن و حتی توی یه سری پستا بیشتر از ما هم بازیکن دارن
البته ترکیب اصلی ما هنوز هم برتری داره ولی خب اونا ذخیره های بیشتری دارند و این خودش یه امتیازه
هر کدوم از اونا هم فکر کنم تا آخر نقل و انتقالات حدودا 100 میلیون خرج کنن و ما هم بالاخره باید دست به کار بشیم!

در مورد مهاجم هم اگه رمی باقی بمونه دیگه بعیده مهاجمی گرفته بشه و با توجه به اینکه با یه مهاجم بازی می کنیم سه تا مهاجم خوب یعنی کاستا ، رمی و فالکائو کافین
فالکائو من امید دارم که حداقل یکمی مثل سابقش بشه ولی حتی اگه نشد هم مشکلی نیست و رمی که هست

در مورد دفاع یکی اینکه فیلیپه لوئیز که زیاد بهش بازی نرسید به احتمال زیاد دوباره اتلتیکو میره و به جاش یه دفاع چپ جوون گرفته میشه
برای دفاع وسط هم جان استونز رو مورینیو خیلی دوس داره و بر هر قیمتی که شده اونو می خواد و حالا باید دید اورتون اونو می فروشه یا نه
فعلا فقط همینا برای دفاع دردسترسه و خبر دیگه ای نیست و فکر نکنم بتونیم دفاع های بهتری رو بگیریم که به این راحتی هم فروخته نمیشن

در مورد هافبک به نظرم ویلیان به اندازه خودش بازیکن خوبیه یعنی اندازه همون 30 میلیون که می ارزه
بازیکن بهتر می خوایم باید دو برابر این هزینه کنیم که با این مبالغی که جدیدا داده میشه حتی این بالاتر هم رفته! :دی
در حال حاضر فکر نکنم همچین چیزی اتفاقی بیافته و بازیکنی بهتر از ویلیان برای هافبک راست جذب نمیشه
حداقلش ما بازیکنی مثل هازارد رو داریم که توی پست خودش یعنی هافبک چپ توی دنیا بهترینه و فقط رونالدو از اون بهتره که اونم در اصل وینگر چپ و کلا مهاجمه تا هافبک...

برای هافبک راست پدرو رو در نظر داشتیم که منچستر و لیورپول هم اونو می خوان و ممکنه اون جا بره
همین طور کایخون بازیکن سابق رئال که اونم بازیکن خوبیه و می تونه ذخیره خوبی باشه
البته توی پست هافبک گوشه بازیکن 19 ساله فوق العاده ای به نام ترائوره رو داریم که تازه مجوز بازی برای انگلیس رو گرفته و کلا مورینیو بهش خیلی اعتقاد داره و دیگه قرضی هم به جایی نمیره
اگه یه بازیکن مثل همین پدرو یا کایخون رو بگیریم هم دیگه حداقل توی هافبک گوشه بازیکن نمی خوایم
ولی مسلما برای هافبک وسط بازیکن جدید می خوایم که ذخیره خوبی برای ماتیچ و فابرگاس باشن

+

بازی دوستانه با نیویورک ردبولز رو 4 بر 2 باختیم
خیلی نتایج این بازی های پیش فصل مهم نیست و مورینیو هم به همین نکته اشاره کرده
فقط جالبه هر 4 گل رو نیمه دوم خوردیم که بگوویچ درون دروازه بوده!

فردا هم با PSG بازی داریم

hossein blak
24-07-2015, 12:46
فالکائو با چلسی برای اولین بار تمرین کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7_%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7% DB%8C_%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D8%A7% D8%B1_%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D8%B1% D8%AF/44926/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره کلمبیایی پس از پایان تعطیلات برای اولین بار با تیم جدیدش تمرین کرد.
-------------------------------------------------------------------------
مورینیو: موزس و ترائوره را قرض نخواهیم داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B3_%D9%88_%D8%AA%D8%B1%D8%A7% D8%A6%D9%88%D8%B1%D9%87_%D8%B1%D8%A7_%D9%82%D8%B1% D8%B6_%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85_% D8%AF%D8%A7%D8%AF/44930/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موزس در دو فصل اخیر به طور قرضی برای لیورپول و استوک سیتی بازی ‏کرد و ترائوره هم در 18 ماه اخیر، برای باشگاه هلندی ویتسه بازی کرد.‏
کورتوا: چک افسانه چلسی است، من را با او مقایسه نکنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9_%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87_%DA%86% D9%84%D8%B3%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%8C_%D9%85% D9%86_%D8%B1%D8%A7_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D9%88_%D9%8 5%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87_%D9%86%DA%A9%D9%86 %DB%8C%D8%AF/44934/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازه بان بلژیکی تیم چلسی اذعان داشت: چک اسطوره باشگاه است امیدوارم هوداران من را با او مقایسه نکنن.
انتقاد مورینیو از کوین ده بروین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88_%D8%A7%D8%B2_%DA%A9% D9%88%DB%8C%D9%86_%D8%AF%D9%87_%D8%A8%D8%B1%D9%88% DB%8C%D9%86/44941/14230927)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورینیو از ستاره بلژیکی وولفسبورگ انتقاد کرده است.

jb.NY
24-07-2015, 12:47
در مورد استونز خبرهای متفاوتی هست، یه خبرگزاری میگه مورینیو قصد داره تا جایی که میتونه واسه جذب استونز پیشنهادش رو بالا ببره، ولی یه خبر گزاری مثل ای اس پی ان که خبرگزاری معتبری هم هست و معمولا خبر های رسمی رو منتشر میکنه میگه مورینیو از رفتار اورتونی ها ناراضی هست و قصد نداره پیشنهادشو از 20 میلیون بالاتر ببره

در مورد رمی و ویلیان هم خیلی از طرفدارا نظر بدی دارن در موردشون، ولی به نظر من هم ویلیان و هم رمی فصل قبل خودشونو خوب نشون دادن، رمی که با اون قد و هیکل هم سرعت خوبی داره، هم توانایی مانور های قشنگ رو داره...فقط یکم باید روی ضربات نهاییش کار بشه
ویلیان هم که نشون داد توی فرار و ایجاد فضای خالی مهارت داره و مخصوصا آخرای فصل خیلی از این حرکات به نمایش گذاشت و واقعا هم موثر بود، بازیکن تیز پا و باهوشیه، واقعا باهوشه، تکنیک دریبل زنی هازارد رو نداره، ولی از سرعتش فوق العادش واسه فرار و ایجاد فضا استفاده میکنه
من که از هردوشون خوشم میاد، هم رمی و هم ویلیان، مخصوصا رمی که قد و قواره و ظاهرش منو یاد تیری آنری میندازه که از معدود بازیکنای محبوب زندگیمه، با اینکه آرسنالی بود !

vahidgame
25-07-2015, 23:21
بازی با PSG حدودا دو ساعت دیگه شروع میشه که ظاهرا شبکه ورزش نشون میده
چهارشنبه هم با بارسا بازی داریم که اون بازی دیگه ساعتش بدتره و فکر کنم 4:30 صبح میشه!
کلا بازی های دوستانه خیلی خوبی داریم

یه هفته دیگه هم بازی حساسی با آرسنال توی کامیونیتی شیلد داریم و یه هفته بعد از اون هم لیگ برتر شروع میشه
زمان زیادی نداریم و باید تیم خیلی خوب برای فصل پیشرو آماده بشه
نقل و انتقالات هم درسته بیش از یک ماه مونده ولی هر چی زودتر بازیکن بگیریم بهتره
الان مثلا در مورد هافبک وسط من واقعا نمی دونم برنامه چیه و هر روز یه خبر و شایعه از روزنامه ها بیرون میاد!

stealer
26-07-2015, 09:05
در مورد استونز خبرهای متفاوتی هست، یه خبرگزاری میگه مورینیو قصد داره تا جایی که میتونه واسه جذب استونز پیشنهادش رو بالا ببره، ولی یه خبر گزاری مثل ای اس پی ان که خبرگزاری معتبری هم هست و معمولا خبر های رسمی رو منتشر میکنه میگه مورینیو از رفتار اورتونی ها ناراضی هست و قصد نداره پیشنهادشو از 20 میلیون بالاتر ببره

در مورد رمی و ویلیان هم خیلی از طرفدارا نظر بدی دارن در موردشون، ولی به نظر من هم ویلیان و هم رمی فصل قبل خودشونو خوب نشون دادن، رمی که با اون قد و هیکل هم سرعت خوبی داره، هم توانایی مانور های قشنگ رو داره...فقط یکم باید روی ضربات نهاییش کار بشه
ویلیان هم که نشون داد توی فرار و ایجاد فضای خالی مهارت داره و مخصوصا آخرای فصل خیلی از این حرکات به نمایش گذاشت و واقعا هم موثر بود، بازیکن تیز پا و باهوشیه، واقعا باهوشه، تکنیک دریبل زنی هازارد رو نداره، ولی از سرعتش فوق العادش واسه فرار و ایجاد فضا استفاده میکنه
من که از هردوشون خوشم میاد، هم رمی و هم ویلیان، مخصوصا رمی که قد و قواره و ظاهرش منو یاد تیری آنری میندازه که از معدود بازیکنای محبوب زندگیمه، با اینکه آرسنالی بود !

منم ویلیان رو شدید قبول دارم واقعا فصل قبل خوب بازی کرد
ولی رمی خودش هم میدونه با وجود فاکائو و کوستا خیلی بهش بازی نمیرسه
برای مهاجم سوم عالیه ولی خوب اگه خودش بخواد بمونه!!
الان تیم به نظرم یک مدافع و یک هافبک لازم داره
دیروز موزس کجای زمین بازی میکرد؟ وینگر راست بود؟ چون من بازیرو ندیدم متاسفانه

vahidgame
26-07-2015, 13:47
منم ویلیان رو شدید قبول دارم واقعا فصل قبل خوب بازی کرد
ولی رمی خودش هم میدونه با وجود فاکائو و کوستا خیلی بهش بازی نمیرسه
برای مهاجم سوم عالیه ولی خوب اگه خودش بخواد بمونه!!
الان تیم به نظرم یک مدافع و یک هافبک لازم داره
دیروز موزس کجای زمین بازی میکرد؟ وینگر راست بود؟ چون من بازیرو ندیدم متاسفانه
هایلایت کامل بازی رو از اینجا میشه دید:

یکمی طولانیه که بیشتر به خاطر پنالتی هاست
من بازیو ندیدم ولی به نظر می رسه بازی خوبی بوده

موزس خوب کار کرد و پستش هم هافبک راست بود که پست تخصصیش هم هست
در مقابل کوادرادو هم پنالتی رو خراب کرد هم به نظر می رسه خیلی خوب نبوده
فکر کنم برای هافبک راست موزس هم ذخیره خوبی باشه و نسبت به قبلش پیشرفت کرده

فالکائو هم چند دقیقه بازی کرد که توی هایلایت ها چیزی مشخص نبود و فقط یه پنالتی رو گل کرد ولی روحیه بالایی داشت
فکر کنم اینجوری نباشه که حتما رمی مهاجم سوم باشه و بیشتر می تونه بهش بازی برسه چون توی این بازی فالکائو و رمی همزمان اومدن
رمی سمت چپ هم می تونه بعضی وقتا بازی کنه به اضافه اینکه میشه در مواقعی که به گل نیازه دو مهاجمه هم بازی کرد
کلا رمی بمونه خیلی بهتره

نکته جالب بازی همون پنالتی ها بود
کورتوا دو تا پنالتی رو گرفت و چند تا دیگه رو هم در آستانه گرفتنش بود
پنالتی آخر هم خود کورتوا گل کرد که چه قدر عجیب عالی زد! :دی

pcforlife
27-07-2015, 10:56
Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])