مشاهده نسخه کامل
: Chelsea F.C | آبی های لندن |
همون نیمه اول مشخص بود تو کله فیل داود یه فکرایی هست!
فرت و فرت خطا گرفتن و کارت دادن به بازیکنای چلسی خطاهایی که اصلاً خطا نبودن چه برسه که کارت هم داشته باشن! مطمئن بودم یکی رو اخراج میکنه و چه به موقع هم اینکارو کرد!!
از اون ور سالتویی که رو ایوانوویچ تو محوطه جریمه انجام میشه رو نمی بینه یا نمی خواد که ببینه و پنالتی رو نمگیره و از اون ور همون ایوانوویچ رو به مضحک ترین شکل ممکن اخراج میکنه!!
جایی که من داشتم بازی رو میدیدم هم کارشناسا اعتقاد داشتن که باید برای چلسی یه پنالتی میگرفت داور و خطای آخر هم خطا نبود و کارت نداشت.:n29:
چندتا موقعیت 100 درصد هم داشتیم که نزدیم مثل تک به تک هازارد و پاس به عقب اوسکار به گروگبا!
vahidgame
26-10-2014, 22:10
مثل بازی من سیتی راحت دو امتیاز رو از دست دادیم
در شرایط عادی فک نکنم گل می خوردیم و فقط از همین ضربات آزاد این مدلی که معلوم نیست کی به کیه گل می خوردیم!
ولی در هر صورت یه گل اختلاف خیلی مطمئن نیست و هر چه قدر هم تیم توی دفاع خوب باشه باز احتمال گل خوردن هست
کمبود مهره های هجومی هم تاثیرگذار بودش یعنی با اینکه دروگبا خیلی خوب کار کرد ولی عملا روی نیمکت مهره هجومی زیاد برای تعویض نداشتیم و فقط شورله و صلاح بودن که اونا هم صد در صد آماده نبودن
منچستر فقط از نظر مهره های هجومی به چلسی نزدیک بودش که تازه امروز هم زیاد خوب نبودن ولی توی دفاع و هافبک دفاعی و اینا ضعیف بودن و چلسی می تونست راحت از این فرصت استفاده کنه
ولی خب میزبان بودن اونا هم تاثیر داشت و بازی برگشت حسابی از خجالتشون درمیایم :دی
با این حال فعلا خوب امتیاز جمع کردیم و تنها رقیبی که فعلا داریم یعنی من سیتی هم اختلاف 6 امتیازی باهاش داریم
حالا دیگه تیم هایی مثل ساتمپتون و وستهام و بقیه تیمای بالای جدول مهم نیستن و نمی تونن مدعی باشن
وقتی الکی امتیاز از دست میدیم واقعاً اعصابم خورد میشه!
این منچستر اگه ضعیفترین نباشه یکی از ضعیفترین منچسترای تاریخ لیگه. دفاعشون جزو تعطیل ترین هاست! مهاجمهاشون هم که رونی و فالکو هر دو مصدوم بودن یعنی بهترین موقعیت رو برای بردن و رسوندن اختلاف به 8 امتیاز با من سیتی رو از دست دادیم اونم موقعی که من سیتی دیروز جلو وستهم باخت.:n15:
یعنی ما از MK Dons کمتریم؟! :n06:
بفرما، اینم نظر گرهام پل در مورد اشتباه فیل داون بخاطر نگرفتن پنالتی!:n29:
Chelsea could have been awarded a penalty in the first half of their Premier League clash with Manchester United at Old Trafford on Sunday.
There were two separate incidents in the area as Chris Smalling appeared to wrestle Branislav Ivanovic to the ground as Marcos Rojo similarly seemed to hold John Terry.
Read more: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
تا به امروز دل و دماغه نظر دادن در مورد بازی مقابل منچستر یونایتد رو نداشتم ... ! :n28:
منتظر موندم که چند روز از اون شبه لعنتی بگذره تا اندکی آروم بگیره اعصابم و بعدش بیام نظر بدم ...
راستش من از باخت در اولترافور اینقدر ناراحت نمیشدم که با اون گله دقیقه +93 ناراحت شدم.... :n14::n14::n14::n14::n28::n28::n28::n28:
یعنی اگه میباختیم اون بازی رو در وقت معموله بازی اینقدر عذاب آور نبود که ما یه بازیه برده رو در آخرین ثانیه های بازی با مساوی عوض کردیم...
واقعا حق ما برد بود .... :n27:
ایکاش .... ایکاش کاستا به این بازی میرسید !!! واقعا عذاب آور بود نبوده ستاره ی خطه حمله ی ما ... :n14::n14::n14:
با وضعیتی که خط دفاعه منچستر در این فصل داشت،کاستا بی شک میتونست برگه برنده ی ما باشه در این بازی .... :n28::n28::n28:
ولی افسوس خوردن در مورد اون تساوی دیگه هیچ فایده ای نداره و ما باید آماده ی بازیه بعدیمون بشیم.... :n30:
شک ندارم که در بازیه برگشت،ژوزه انتقامه این بازی رو از فن خال میگیره ... !!! :n27:
ps: به شدت نیازمند هایلایت بازی هستیم
سلام atmosphere عزیز...
این هایلایت بازیه منچستر یونایتد - چلسی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
هایلایتِ بازیه ما در جام اتحادیه
چلسی - شروزبری
مثل اینکه مورینیو از بازی دیشب بازیکنای ذخیره به شدت ناراضی بوده، بازیکنایی مثل شورله و صلاح و اندرس کریستنسن که بازی جالبی نداشتن
" از بازیکنانم توقع دارم که (با بازی خوبشون) کار انتخاب تیم اول رو برای من سخت کنن، من عاشق سختی ام. اما خیلی از اونا این کار رو نکردن و انتخاب مهره های اصلی رو برای من ساده کردند."
برخلاف دروگبا که به نظر مورینیو نقشش رو خیلی خوب اجرا کرده:
"وقتی گل تساوی رو خوردیم واقعا نگران شده بودم، اما تونستیم پیروز بیرون بیایم و دیدیه نقش بزرگی توی این راه داشت. امیدوارم وضعیتش دچار تغییر نشه چون از لحاظ شخصیتی و جنگندگی دروگبا همون دروگبای همیشگیست اما متاسفانه جسمش (بر اثر افزایش سن) پاسخگوی روح جنگنده اون نیست"
"شاید کاری که دیشب انجام داد از طریق شخصیتش بوده، نه جسمش، همینه که بعضی بازیکنان رو خاص میکنه، مهره های جوان تر که این خوش شانسی نصیبشون شده که در کنار چنین شخصیتی بازی کنند باید از اون یاد بگیرند"
ESPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
02-11-2014, 01:02
خب QPR رو هم توی خونه 2 بر 1 بردیم با گل های اسکار و هازارد
شاید فک می کردیم این بازی رو پرگل می بریم ولی در هر صورت چلسی موقعیت زیاد داشته و مهم اینه که سه امتیاز رو گرفتیم
با این نتیجه کماکان توی این فصل توی خونه همه بازی ها رو بردیم
بازی بعدی چهارشنبه ست با ماریبور توی CL
بازی بعد از اونم شنبه با لیورپوله که وضعیت بدی داره و امیدوارم بتونیم توی آنفیلد سه امتیاز شیرین رو بگیریم...
به نقل از جدول آمار و ارقام تا به این جای فصل :
- صدر نشینی مقتدرانه
- بیشترین تعداد برد
- آماره 100% پیروزی در خانه
- تنها تیمِ بدون شکست فصل
- بیشترین تعداد گل زده ( قابل توجه ی اون دوستانی که هی اتوبوس؛اتوبوس میکنن تا بگن ما هم آره ه ه ه!! )
- بهترین آماره تفاضل گل (مشترک با ساوتهمپتون)
- دومین خط دفاع ِ برتر لیگ (بعد از ساوتهمپتون)
- البته آمار های فَردیه بسیار خوبی هم به جا گذاشتیم در این فصل!
مثلا وضعیت فوق العاده ی دیگو کاستا در جدول بهترین گلزن های این فصل یا وضعیتِ بسیار خوبه فابرگاس در جدول بهترین پاسور های فصل (پاس های منجر به گل) و جوایزه بهترین بازیکنِ ماه لیگ برتر (مثلا دیگو کاستا برنده جایزه بهترین بازیکن ماه آگوست و ...) و دیگر عناوینِ انفرادی دیگر که همگی قابل توجه هستن اما دیگه اشاره ی به اونا نمیکنم!!!
آیا تا به اینجا حرفی باقی مونده برای کسی؟!!!!!
آیا ایمان نمی آورید !!؟ :n02: :n02:
پ.ن 1 :
امیدوارم شنبه،با یه بازیه مقتدرانه جلوی لیورپول،یه تو دَهَنیه محکم به "عادل فردوسی پور" بزنیم تا جوابه اون گزارش و اون همه بی احترامی های چند هفته ی قبل باشه براش!!!
پ.ن 2 :
به قول یکی از طرفداران چلسی :
کویینز پارک منفورترین تیم دنیاست. حاضرند همه ی لیگ رو ببازن ولی چلسی رو رفت و برگشت ببرن با ضد فوتبال. من رو امتیازات این بازی حساب باز نکرده بودم ولی خدا رو شکر ۳ امتیاز گرفتیم. تو طول ۷-۸ روز ۳ تا بازی داشتیم.
پ.ن 3 :
دانلود خلاصه ی بازیه (چلسی ۲-۱ کوئینز پارک) :
پ.ن 4 :
برای پیروزی ِ بازیه روز ِ شنبه حتما دعا کنید ... !! :n29: :n02:
مورينيو: کاستا به روزهاي خوب بازخواهد گشت
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي عنوان کرد که ديگو کاستا به زودي به روزهاي خوب خود بازخواهد گشت.
به گزارش "ورزش سه"، کاستا پس از مصدومیت در دیدارهای ملی، در چهار بازی اخیر چلسی به دلیل مصدومیت غایب بود. مهاجم 26 ساله مقابل کوئین پارک رنجرز در ترکیب اصلی چلسی قرار گرفت ولی پس از عملکرد ضعیف در نیمه ی اول، در دقیقه 78 تعویض شد. مورینیو معتقد است که کاستا میتواند دوباره به روزهای خوب خود بازگردد.
او گفت:" مصدومیت عضلانی تنها روی بدن شما تاثیر نمیگذارد بلکه از لحاظ ذهنی هم به شما آسیب میزند زیرا دیگر در مقابل عکسالعمل ها میترسید. طبیعتا بازی بعدی برایش بهتر خواهد بود."
مورینیو سپس در تمجید از اسکار گفت:" اسکار بهترین بازیکن ما بود. وقتی تیم توپ را میگرفت، او خیلی تند و تیز و سریع بود، فکر میکنم عالی کار کرد. یکشنبه ، سه شنبه و شنبه بازی کرده است. بعضی بازیکنان در اواسط هفته استراحت داده میشوند و انتظار دارم در آخر هفته کاملا آماده باشند. او خیلی خوب بازی میکند. در پیش فصل به خاطر جام جهانی خیلی آماده نبود ولی حالا در بهترین فرمش حضور دارد و خلاقیت بالایی از خود نشان داده است. او بسیار با استعداد است."
vahidgame
05-11-2014, 20:47
جالبه دیشب لیورپول مقابل رئال اکثر بازیکنای ترکیب اصلیش رو استراحت داده بود!
ما امشب بازی داریم و شنبه هم ساعت 16:15 به وقت خودمون با لیورپول
یعنی حتی با فاصله کمتر از سه روز اونم دو تا بازی خارج از خونه!
به خاطر اینا فک کنم امشب اگه تیم دوممون بازی کنه بهتره وگرنه شرایط سخت میشه و این لیورپول ناآماده دقیقا جلوی ما میشه بهترین تیم! :دی
جالبه بعد از بازی با لیورپول باز دوباره چند وقت بازی ها تعطیله و فک کنم به خاطر بازی های ملی باشه
با این شرایط بازی با لیورپول خیلی مهمه و بازی امشب با ماریبور اون چنان مهم نیست و فک کنم با ترکیب دوم هم این تیم رو می بریم و حتی با مساوی هم مشکلی پیش نمیاد چون توی این گروهی که قرار داریم در هر صورت می تونیم به عنوان تیم اول صعود کنیم
هازارد اگه گذشت رو یاد بگیره میشه یه ستاره ای که کل تیم ها حمله میارن سمتمون تا از چنگ ما درش بیارن، چون موقعیت سازیش واقعا عالیه، اما تمام کنندگیش... نوچ
بازی دیشب داوریش افتضاح... درحد داوری گل کوچیکای که بچگی بازی میکردیم! یه پنالتی نگرفتن واسمون، یه گلمون رو آفساید اعلام کردن، دو تا موقعیت صحیح هم آفساید گرفتن بر علیه مون...
هازارد یه تک به تک خراب کرد، یه پنالتی هم گل نزد، ولی همچنان بهترین مهره تیم بود، بازیکنی بشه این بشر اگه گذشت رو یاد بگیره
راستش این لیورپولی که ما در برابر رئال دیدیم (با استراحت دادن به تک تکه ستاره هاش)،یعنی کاملا بی خیاله چمپیونزلیگ شده و میخواد بچسبه به لیگِ برتر !! (دیگه کاملا واضح بود با ترکیبی که با بازیه رئال به زمین فرستادن!) !
یعنی میخواد بیاد که حسابی از چلسی انتقامه فصله قبل رو بگیره!!
و مشکل ِ اصلی اینجاس که بازی تو آنفیلد هم هستش!!
و مشکل ِ بدی اینه که ما یه روز کمتر استراحت میکنیم !
و مشکل ِ جدی تر اینه که تیمِ "ماریبور" حسابی نفس ِ شاگردان مورینیو رو گرفت و خسته کردشون با سخت کوشی ِ عجیبی که داشتن و مورینیو هم به بازیکن های اصلیش استراحت نداد متاسفانه !!
یک روز کمتر استراحت میکنیم! بازیکن های اصلیمون هم که خسته تر هستن نسبت به لیورپولی ها ... ! و اینکه بازی تو آنفیلده !
اندکی نگران کننده میشه،وقتی که چاشنیه انتقام هم اضافه میشه بهش ... :n24:
خلاصه ما که نگرانیم و امیدواریم به خیر بگذره ...!! شما چطور؟!! :n29::n29: :n27:
vahidgame
08-11-2014, 18:18
خب برد ارزشمند توی آنفیلد رو تبریک میگم
من جایی بودم نیمه اول رو نتونستم ببینم ولی سریع برای نیمه دوم خودمو رسوندم
در مورد نیمه اول نمی تونم نظری بدم ولی با توجه به موقعیت ها حداقل لیورپول که برتری نداشته
نیمه دوم هم چلسی خیلی خوب بازی رو کنترل کرد و لیورپولی ها کلا نتونستن اون چنان کار خاصی کنن حتی موقعی که عقب افتادن و می خواستن بازیو جبران کنن
بازیکنا وظایف خودشون رو خوب انجام دادن و اصلا نذاشتن لیورپول موقعیت جدی داشته باشه و فقط چند تا سانتر داشتن که اونا هم با وجود این دفاع هایی که داریم خطرناک نبودن
در نهایت کاستا کارشو مثل همیشه عالی انجام داد شاید بگیم اون توپ دیگه گل کردنش راحت بود ولی جاگیری و ضربه آخر هم مهمه و همین موقعیت رو خیلی از بازیکنای سابق چلسی که خودتون می دونید گل نمی کردن :دی
در نهایت باید بگیم چلسی با وجود اینکه کمتر استراحت داشت و بازی با ماریبور اکثر بازیکنان اصلیش بازی کرده بودن و در مقابل لیورپولی که یه روز بیشتر استراحت داشت و اکثر بازیکنانش هم بازی با رئال از بازیکنای دیگه ای به جز این بازیکنا بودن ، چلسی برنده این میدان بودش و دیگه فعلا لیورپول دوباره یه نامزد برای دابل شدن توی این فصله و تیم های شهر منچستر هم به سختی تونستن از این قضیه فرار کنن :دی
جالبه مورینیو هنوز توی این دو فصل مقابل تیم های بزرگ توی لیگ برتر نباخته...
nini bad
08-11-2014, 18:41
مهم ترین نکته بازی موقعیت های گلی بود که هازارد یکی پس از دیگری خراب کرد... البته با این که سه گل بازی را چلسی زد اما دقایق پایانی احتمال مساوی شدن بازی زیاد بود اما هماهنگی و جنگندگی مدافعین عالی بود. با این شرایط نیم قطعا جرارد از لیورپول خواهد رفت مخصوصا پترچک که در بهترین شرایط باید نیمکت نشینی را تجربه کند.
امروز عالی کارکردیم و چلسی نشان داد که با اختلاف زیادی این فصل بهترین تیم جزیره هستش و هیچ تیمی جلودارش نیست
خیلی راحت میتونستیم با گل های بیشتر بازی را تمام کنیم اما موقعیت های زیادی از دست رفت و بیم ان میرفت که این بازی هم مثل بازی با یونایتد و سیتی مساوی نشه که خوشبختانه با بازی عالی مدافعان و دروازه بان برنده دیدار شدیم
واقعا مدافعان امروز عالی بودند کیهیل و تری و آزپیلی بسیار جنگنده و با غیرت بازی کردند و اکثر مواقع جلو شوت های لیورپولی ها قرار داشتند
آزپیلی نشون داد که فیکس بودنش و نیمکت نشین کردن لوییز بی دلیل نبوده کاستا هم مثل همیشه زهردار و مفید بازی کرد
خب ...
خلاصه من هم به خاطر اینکه دانشجوهام بیشتر از این عقب نیوفتن از درس به خاطر 2 هفته تعطیلیِ کلاس هام ، مجبور شدم که این بازی ِ زیبا رو که برای دیدنش لحظه شماری میکردم رو از دست بدم !! :n27: :n28:
ولی با توجه به دیدن هایلایت بازی میشه گفت که چلسی ِ مورینیو واقعا شایسته ی این اختلافِ ایجاد شده با بقیه تیم ها هست!!!
جالبه که خیلی از دوستان ِ "مثلا" منتقد (یا واقع بینانه بخوایم بگیم،کلمه ی "حسود" خیلی مناسب تره براشون)،میگن که این فصل تیم های دیگه ی لیگ برتر انگلیس خوب نبودن که چلسی اینقدر فاصله گرفته از بقیه!در حالی که اینطور نیس و در لیگ برتر انگلیس در بدترین شرایطِ ممکن حداقل 4 تیم شانس ِ قهرمانی دارن هر فصل ، درست بر عکس ِ لیگی که تیم محبوبشون در اون بازی میکنه که معمولا تک قطبِ یا نهایتا 2 قطبه !!
اما چلسی با 4 تیمِ مدعی ِ قهرمانی روبرو هست در این فصل !! (و حاضرم شرط ببندم اون تیم های پر مدعا در لیگِ انگلیس شانس ِ قهرمانی ندارن!!)
همه ی نکات رو که دوستای عزیزم (Vahidgame , nini bad , 30vil) گفتن !!
اما جا داره که به یه نکته ی ناراحت کننده اشاره کنم !!
اگر این تکنولوژیِ خط ِ دروازه یا همون تکنولوژی گل ، چند سال زودتر وارده فوتبال شده بود؛الان مورینیو و چلسی یه چمپیونزلیگِ دیگه رو برده بودن!! مگه نه؟!! (اشاره به اون گل ِ کاملا مردوده لوئیس گارسیا در بازی ِ چلسی و لیورپول در نیمه نهایی چمپیونزلیگ!! )
گل ِ دومه چلسی درسته بی نهای لذت بخش بود ؛ اما به همان اندازه هم منو ناراحت کرد،وقتی یاد ِ اون بازی افتادم!! :n28::n28::n28:
شما چطور؟!!
مورينيو: فشاري در آنفيلد حس نکردم
چلسي موفق شد تا با برتري 2-1 بر ليورپول در ورزشگاه انفيلد جايگاه خود در صدر جدول را مستحکم تر کند.
به گزارش "ورزش سه"، لیورپول در این بازی ابتدا با گل امره جان پیش افتاد اما چلسی در ادامه، با گل های کیهیل و کاستا بازی را به نفع خود خاتمه داد.ژوزه مورینیو که از این پیروزی بسیار خوشحال به نظر می رسید به خبرنگاران گفت:" فشاری در آنفیلد حس نکردم. نیمه دوم خیلی راحت روی نیمکت نشسته بودم و بازی را نگاه می کردم. تیم من به قدری عالی بازی می کرد که به هیچ عنوان فشار ورزشگاه آنفیلد را روی خودم و تیمم حس نکردم."
وی ادامه داد:" فکر می کنم که لیورپول امروز برای پیروزی هر کاری انجام داد. آنها خوب بازی کردند اما چلسی تیم بهتری بود.در حال ساختن تیمی مثل تیم فصل 2004-2005 هستیم. آن تیم پی در پی قهرمان می شد، جام پشت جام.تیم فعلی یک تیم جدید با حال و هوایی جدید است. از کیفیت کنونی بازیکنانم بسیار راضی هستم.این تیم باید قهرمان شود و جام های مختلفی کسب کند تا نامش را در تاریخ ثبت کند."
__________________________________________________ _________________________
در حساس ترين ديدار اين هفته ليگ برتر انگليس، چلسي موفق شد با نتيجه 2-1 ليورپول را شکست بدهد.
به گزارش "ورزش سه"، تیم های لیورپول و چلسی حساس ترین بازی این هفته لیگ برتر را در شرایطی برگزار کردند که قرمزهای آنفیلد برای کم کردن فاصله 12 امتیازی خود با چلسی صدرنشین، نیاز واجب به برد داشتند. مورینیو نیز در نشست خبری پیش از بازی عنوان داشته بود که در صورت برتری چلسی و ایجاد فاصله 15 امتیازی با لیورپول، این تیم شانس بسیار کمی برای قهرمانی در این فصل خواهد داشت.
چلسی بازی هفته گذشته خود را 2-1 از رنجرز برده بود در حالیکه لیورپول در زمین نیوکاسل 1-0 شکست خورده بود. بازی با هجوم های لیورپول آغاز شد و در همان دقیقه 4 از روی شوت از راه دور "امره جان" که البته با برخورد به تیم کیهیل تغییر مسیر نیز داد به گل اول دست یافت.
مطابق انتظار چلسی برای جبران گل خورده جلو کشید و دقایقی بعد روی ضربه کرنر ارسالی فابرگاس توسط گری کیهیل به گل تساوی دست یافت. روی ضربه ارسالی فابرگاس، کاستا با ضربه سر توپ را به درون محوطه جریمه فرستاد. توپ به ماتیج رسید و ضربه سر این بازیکن را مینیوله برگشت داد. در برگشت، کیهیل توپ را بار دیگر به سمت دروازه لیورپول شلیک کرد و این بار مینیوله مغلوب شد. در این صحنه از تکنولوژی گل برای تشخیص گل شدن توپ استفاده شد. در ادامه نیمه اول هر دو تیم فرصت هایی داشتند که از دست رفت.
نیمه دوم با برتری محسوس چلسی آغاز شد و لیورپول نشانی از تیم منسجم نیمه اول نداشت. سرانجام در دقیقه 67، چلسی مزد برتری خود را گرفت. نفوذ عالی آسپلیکوئتا به درون محوطه جریمه که پیش از آن به راحتی کوتینیو را از پیش رو برداشته بود و پاس رو به عقب او با شوت دقیق کاستا همراه بود تا چلسی به گل دوم دست یابد.
پس از این گل، لیورپول برای جبران گل خورده حملاتی چند روی دروازه چلسی انجام داد که همگی بی حاصل بودند. در یک صحنه نیز آنها معتقد به خطای پنالتی بودند که داور چنین اعتقادی نداشت.
بدین ترتیب چلسی 29 امتیازی شد و جایگاه خود در صدر جدول را محکم تر کرد و لیورپول با همان 14 امتیاز در رده هفتم باقی ماند.
__________________________________________________ _________________________
دانلود "هایلایت" بازی
لیورپول ۱-۲ چلسی
خیلی خوب بودیم امروز.
اگه هزارد اون دو سه تا موقعیت عالی رو تو نیمه اول هم گل میکرد بهتر هم میشد.
من سیتی هم جلو QPR مساوی کرد و عیش ما رو تکمیل! اختلاف الان 8 امتیازه:n10:
Reza31001
10-11-2014, 22:09
منم با تاخیر تبریک میگم
به نظرم از الان نباید حال و هوای قهرمانی گرفت منتها این امتیازها برامون واقعا اهمیت داره تا در روزهای سختِ آخرِ فصل بشه در تورنومنتهای دیگه هم با تمام قدرت جنگید
به نظرم از الان نباید حال و هوای قهرمانی گرفت
موافقم، هنوز فاصله ما تا دشمن (!) کمتر از سه تا باخته، من تا وقتی جامو ندادن دست کاپیاتان جان حس عدم اطمینان، یا بهتره بگم ترس نمیذاره شادی کنم :n02:
راستی تمدید قرارداد اسکار و ابراز علاقه ادن نسبت به چلسی خبر خوشحال کننده ایه، امیدوارم بمونن تو باشگاه و مردان بزرگ آینده شن
vahidgame
21-11-2014, 15:14
این بازی های ملی کلا تاپیک رو به خواب برده :دی
خب فردا با وست بروم توی استمفوردبریج بازی داریم و اگه می خواید بازیو ببینید فک کنم شبکه ورزش اونو نشون میده
بعد این بازی های ملی خوشبختانه بازیکن خاصی فک کنم مصدوم نشد
فقط فابرگاس و کاستا یه مصدومیت جزئی داشتن که به بازی های ملی هم نرفتن ولی فک کنم به بازی این هفته برسن به خصوص کاستا
امیدوارم فردا این تیم رو با یه برد پر گل بدرقه کنیم :n05:
+
راستی این چند روزه خبرای جالبی رو در سایت ها و روزنامه های اروپایی می دیدیم
اشاره به این می کردن که چلسی می خواد شورله رو بفروشه و احتمالا هم به لیورپول و در مقابلش برنامه برای خرید مارکو رویس داره
رویس جزو بازیکنای تاپ دنیاست و اگه بتونیم اونو بخریم واقعا عالیه و می تونه توی هر سه پست هافبک هجومی بازی کنه
ولی من شورله رو هم خوشم میاد و در مسیر پیشرفت قرار داره و نباید به این راحتی ها از دستش داد
حداقلش تا رویس رو نخریدیم نباید اونو از دست بدیم...
vahidgame
22-11-2014, 19:24
خب نیمه اول رو 2 بر صفر بردیم ولی من راضی نیستم! :دی
بازی جوری بود که کلا فقط چلسی حمله می کرد و خیلی هم موقعیت داشت
یعنی چند تا موقعیت صد در صد هم از دست رفت و راحت میشد حداقل دو برابر این گل داشت
دروازه بان وست بروم هم خیلی خوب کار کرد و تو چند تا صحنه تک به تک رو گرفت
از دقیقه 30 هم بازیکن وست بروم اخراج شد ولی کلا چلسی قبلش هم زیاد حمله می کرد
فک نمی کردم وست بروم دیگه همچین تیمی باشه که بشه راحت بردش یعنی در اصل چلسی خیلی قدرتمنده
برای نیمه دوم باید بیشتر گل بزنیم و تفاضل گل می تونه بالاتر بره
از طرفی هم کاستا می تونه شرایطشو توی جدول گلزنان بهتر کنه
توی همین نیمه هم می تونست راحت هتریک کنه
این بازی های ملی کلا تاپیک رو به خواب برده :دی
خب فردا با وست بروم توی استمفوردبریج بازی داریم و اگه می خواید بازیو ببینید فک کنم شبکه ورزش اونو نشون میده
بعد این بازی های ملی خوشبختانه بازیکن خاصی فک کنم مصدوم نشد
فقط فابرگاس و کاستا یه مصدومیت جزئی داشتن که به بازی های ملی هم نرفتن ولی فک کنم به بازی این هفته برسن به خصوص کاستا
امیدوارم فردا این تیم رو با یه برد پر گل بدرقه کنیم :n05:
+
راستی این چند روزه خبرای جالبی رو در سایت ها و روزنامه های اروپایی می دیدیم
اشاره به این می کردن که چلسی می خواد شورله رو بفروشه و احتمالا هم به لیورپول و در مقابلش برنامه برای خرید مارکو رویس داره
رویس جزو بازیکنای تاپ دنیاست و اگه بتونیم اونو بخریم واقعا عالیه و می تونه توی هر سه پست هافبک هجومی بازی کنه
ولی من شورله رو هم خوشم میاد و در مسیر پیشرفت قرار داره و نباید به این راحتی ها از دستش داد
حداقلش تا رویس رو نخریدیم نباید اونو از دست بدیم...
این بازیای ملی واقعاً رو اعصاب منه! قبلاً پیگیری میکردم مخصوصاً موقعه ایی که جی تی و لمپس و اشلی کول و بقیه بودن ولی الان حس بدی دارم نسبت بهش! :n22: انگار آخرین بازیمون یه قرن بیش بود!:n19:
Reza31001
23-11-2014, 09:25
تیم داره درو کنان پیش میره!
ولی موقعیت های زیادی خراب شد
آمار نشون میده با کسب حدود 75% امتیازات میشه انتظار قهرمانی رو داشت
این در حالیه که تا اینجای کار با گذشت حدود ⅓ از فصل، 89% امتیازها رو جمع کردیم
vahidgame
27-11-2014, 11:44
آبی های لندن خیلی کم پیدا شدینا ! :دی
خب بازم نتایج خوبمون رو ادامه دادیم و شالکه رو 5 بر صفر بردیم
دیگو کاستا نمی دونم چرا چند تا بازیه موقعیت های خوبی رو خراب کنه ولی یه جورایی بدشانسی هم میاره توی همین هفته راحت دو سه تا گل بیشتر می تونست بزنه
دروگبا هم که آخر بازی اومدش مقابل مربی سابقش خیلی خوب ظاهر شد و یه گل زد و یه پاس گل قشنگ هم به رمیرز داد
دلم هم برای دی متئو می سوزه دیگه بدجوری تیمش باخت یعنی کاش کمتر گل می زدیم :دی
بازی بعدیمون هم با ساندرلند شنبه ست که میهمانیم
بعد اون بازی میریم توی دسامبر که بازی های زیادی داریم و حداقل 8 تای اون که مشخصه
شاید به ظاهر تیمای بزرگی نباشن ولی بازی مقابل تیم هایی مثل نیوکاسل و ساتمپتون و وستهام و ... آسون نیست
اگه این دسامبر رو هم بگذرونیم دیگه فک کنم می تونیم تا آخر فصل بدون باخت دووم بیاریم و رکورد آرسنال رو بزنیم :n05:
+
راستی دروگبا هم یه رکورد زد
به عنوان اولین بازیکن افریقایی شدش که توی لیگ قهرمانان 50 گل زده
vahidgame
29-11-2014, 10:36
خبرهای عجیبی این خارجی ها می ذارن :دی
مسی 250 میلیون یورو تابستون به چلسی میاد؟!
فک نکنم همچین انتقالی صورت بگیره
حالا کلا به جز این خبر من وقتی توی سایت های نقل و انتقالات یکمی می گردم هر بازیکنی رو که می بینم چلسی هم بهش پیشنهاد داده!
حالا نمی دونم اینا واقعیه یا بعضی هاش شایعه!
راستی تی وی ما هم جدیدا فک کنم متحول شده و به چلسی و کلا کشور دوست و برادر یعنی انگلیس هم علاقه پیدا کرده :دی
امشب بازی با ساندرلند رو شبکه ورزش نشون میده
چهارشنبه همین هفته که دوباره بازی های لیگ برگزار میشه بازی با تاتنهام رو هم شبکه سه نشون میده
کلا این هفته از لیگ جزیزه بازی های زیادی رو نشون میدن
خبرهای عجیبی این خارجی ها می ذارن :دی
مسی 250 میلیون یورو تابستون به چلسی میاد؟!
فک نکنم همچین انتقالی صورت بگیره
حالا کلا به جز این خبر من وقتی توی سایت های نقل و انتقالات یکمی می گردم هر بازیکنی رو که می بینم چلسی هم بهش پیشنهاد داده!
حالا نمی دونم اینا واقعیه یا بعضی هاش شایعه!
راستی تی وی ما هم جدیدا فک کنم متحول شده و به چلسی و کلا کشور دوست و برادر یعنی انگلیس هم علاقه پیدا کرده :دی
امشب بازی با ساندرلند رو شبکه ورزش نشون میده
چهارشنبه همین هفته که دوباره بازی های لیگ برگزار میشه بازی با تاتنهام رو هم شبکه سه نشون میده
کلا این هفته از لیگ جزیزه بازی های زیادی رو نشون میدن
دلشون میاد بازی های به این زیبایی رو پخش نکنن؟
ساعت 9 هست بازی امشب
مسی رو هم 100% تکذیب کرده مو ولی اگه اومد هم قدمش به چشم:دی
به نظرم تنها بازیکنی که تیم اگه باشه تیم قوی تر هم میشه رویس هست:دی
فرضشو بکنید چپ ازارد راست رویس چی بشه:n09:
ولی در کل تیم به هیچ خریدی احتیاج نداره و باید همین بازیکنارو حفظ کنه فقط
هایلایت بازی چلسی و وست برومویچ
چلسی ۲-۰ وست برومویچ
2 امتیاز مهم از دست دادیم هر چند به نظرم لیاقت یک امتیازم نداشتیم.متاسفانه هر وقت تیم بخواد اعصاب خورد کن بازی کنه این کارو به بهترین شکل ممکن انجامذ میده:n35:.به جز ماتیچ و کورتوا هیچ کدوم از بازیکنا در حد و اندازه های خودشون نبودن به ویژه فابرگاس اسکار و ازار که افتضاح بودن.متاسفانه باز مورینیو نشون داد که مقابل تیمهایی که فقط دفاع میکننن شدیدا به مشکل میخوره.دوستان شرمنده فقط انتقاد کردم واقعا امشب اعصابمو خورد کردن.خیلی بده تیم تو نود دقیقه یه موقعیت صد در صد گل نتونه ایجاد کنه:n23:
vahidgame
29-11-2014, 23:24
این ساندرلند خیلی تیم چقری بودش!
فک کنم از وقتی از ساتمپتون 8 تا خوردن متحول شدن! :دی
دفاع چند لایه ای داشت که خیلی هم سرسخت بودن
بازیکنای چلسی مجبور بودن بیشتر شوت بزنن و توی آمار هم ببینید این 24 موقعیت اکثرش شوته که البته بیشتر هم خطرناک نبودن
آخرای بازی هم خیلی نفسگیر شده بود و ساندرلند چند تا موقعیت خطرناک داشت
تعویض های اونا خوب بودش و این اواخر بازی بازیشون خیلی فرق داشت
یعنی اگه این 15 دقیقه آخر نبودش دیگه باید می گفتیم ساندرلند هیچی برای عرضه نداشت
کلا امروز به خاطر بسته بازی کردن ساندرلند یه سری بازیکنا مثل کاستا و هازارد اصلا خوب نبودن
باید برای همچین بازی هایی که کار گره می خوره هم برنامه داشت و یه جوری بالاخره پلن بی وجود داشته باشه
ولی در کل این نتیجه بد نیست و اگه هر 4-5 تا بازی یکبار یه مساوی داشته باشیم مشکلی نیست
nini bad
30-11-2014, 01:48
اصلا نتونستم بازی را ببینم... اما امروز به این برد احتیاج داشتیم... هر چه جلوتر میریم بازی ها فشرده تر میشه چرا باید مورینیو از بازیکنان ثابت و خسته استفاده کنه چرا به پیتر چک بازی نداد. شورله و رمِی و رامیرز باید تو ترکیب اصلی قرار میگرفتند مشخص شد با تعویض دو مهاجم امروز احساسی تصمیم گرفت... الان کم کم داریم وارد ماه هایی میشیم که فرگوسن از فشردگی بازی ها نهایت استفاده را میکرد و بیشترین امتیاز ممکن و میگیرفت.
بازیه با ساندرلند هم که نتیجه اش یه مساوی بسیار تلخ بود و البته غیرقابل پیشبینی !!!
ساندرلند که فقط و فقط اومده بود در زمین خودش به زور مساوی بگیره،موفق به اینکار شد؛ البته به ضرب و زورِ پارک کردن چند اتوبوس جلوی دروازه ی خودش!!!
اونوقت میان واژه ی "اتوبوس" رو به تیم های ژوزه مورینیو نسبت میدن که همیشه در پایانِ فصل بیشترین تعداد گلِ ِ زده رو داره (در هر لیگی که بوده آمار گلزنی ِ تیم هاش بی نظیر بوده!!)
البته تقصیر ِ اون دسته از دوستانی که فقط از فوتبالِ مورینیو کلمه ی "اتوبوس" رو یاد گرفتن نیست!!!
تقصیر ِ خوده مورینیو هست که همیشه یه ضدِ حالِ درست و حسابی میزنه به تیم های محبوب ِ "عادلِ لیورپولی پور "!!!!!
و تکرارِ این واژه ها همانند یک طوطی که فقط بلده یه سری کلمه ها رو تکرار کنه،ولی معنای اون ها رو نمیفهمه ، به همین جریانات بر میگیرده !!!!!!!!
ساندرلند 90 دقیقه ضدِ فوتبال بازی کرد و به نتیجه ی دلخواه رسید !!
چلسی هم که نمیتونست موقعیت های گل در این بازی خلق کنه با سبک و روش ِ بازیِ ساندرلند و نتونست اون بازی ِ روان و دلچسبِ همیشگی ِ خودش رو اجرا کنه،رو به شوت های از راهِ دور آورد که متاسفانه با جایگیری های خوب ِ دروازبان ساندرلند نشد که گل بزنیم!!
البته یکی از شوت های "ویلیان" هم با برخورد به نوک انگشت های دروازبان به تیرک دروازه اصابت کرد و گل نشد متاسفانه !!
هر چه جلوتر میریم بازی ها فشرده تر میشه چرا باید مورینیو از بازیکنان ثابت و خسته استفاده کنه چرا به پیتر چک بازی نداد. شورله و رمِی و رامیرز باید تو ترکیب اصلی قرار میگرفتند مشخص شد با تعویض دو مهاجم امروز احساسی تصمیم گرفت... الان کم کم داریم وارد ماه هایی میشیم که فرگوسن از فشردگی بازی ها نهایت استفاده را میکرد و بیشترین امتیاز ممکن و میگیرفت.
بدونِ شک دیروز "کورتوا" یکی از بهترین بازیکن های ما بود و چند موقعیت خوب رو از ساندرلندی ها گرفت که اگه "چک" تو دروازه بود شاید این تساوی هم حتی رقم نمیخورد!!
درسته!داریم واردِ ماه هایی میشیم که فرگوسن خوب نتیجه میگرفت توش،به خاطر فشردگی ِ بازی ها!!
ولی لازمه یادآوری کنم که اون 3 سالی که مورینیو در چلسی بود،فرگوسن آنچنان که باید و شاید نتونست خودی نشون بده!!!!!!:n39:
پس شکی نداشته باش که مورینیو خیلی استاد تره در این زمینه و خیالت از بابت قهرمانی راحتِ راحت باشه!!!
از اونجایی که ساوتهمپتون به منچستر سیتی باخت،همچنان فاصله ی ما با تیمِ دوم جدول 6 امتیاز باقی موند رفیق...!
هایلایت بازی
ساندرلند ۰-۰ چلسی
راستی!!!
اینم هایلایت بازیِ چلسی و شالکه!!!
یادتونه یه سری از دوستان (!!!) ، وقتی که به شکل کاملا ناعادلانه در بازیه رفت ، ما به تساوی رسیدیم چکار میکردن و چی میگفتن؟!!!!! :n08::n08::n08:
شالکه ۰-۵ چلسی
nini bad
03-12-2014, 13:03
به یک نکته توجه کردید از وقتی مدیر شبکه سه عوض شد بیشتر به فوتبال جزیر اهمیت میدند و بازی ها را پخش میکنند یک زمانی مثلا بازی چلسی و منچستر را نشان میدادند بعد در خبر ورزشی اصلا بهش اهمیت نمیدادند انگار اصلا پخش نشده اما الان بر عکس شده...
به یک نکته توجه کردید از وقتی مدیر شبکه سه عوض شد بیشتر به فوتبال جزیر اهمیت میدند و بازی ها را پخش میکنند یک زمانی مثلا بازی چلسی و منچستر را نشان میدادند بعد در خبر ورزشی اصلا بهش اهمیت نمیدادند انگار اصلا پخش نشده اما الان بر عکس شده...
به طور دقیق تر ضرغامی که عوض شد
کلا شبکه ها رو به گند کشیده بود، آدم خشک و ... بود
امروز دیدم بازی امشب چلسی تاتنهامو شبکه سه پخش میکنه شاخ در آوردم!
رسما رفتن اون بشر رو تبریک میگم به همه!
vahidgame
04-12-2014, 01:41
خب با یه بازی خیلی خوب تاتنهام رو 3 بر صفر بردیم
اولای بازی شاید تاتنهام یکمی داشت بهتر کار می کرد ولی دیگه بعد حدود 10-15 کلا چلسی بازیو در دست گرفت
حتی موقع هایی که تاتنهام مالکیت توپ رو هم در اختیار داشت نمی تونست کاری کنه و کلا جلوی این بازی خیلی خوب چلسی هیچ حرفی برای گفتن نداشت
یه جورایی همه بازیکنای چلسی خوب بودن
دروگبا نشون داد توی این سن هم هنوز میشه روش حساب کرد و هنوز بازیکن بزرگیه و هم پاس گل قشنگی به هازارد داد هم چند دقیقه بعد گل قشنگی زد
هافبک ها هم که همگی عالی یعنی فقط هازارد روز خوبش باشه دیگه تمومه!
ویلیان ، هازارد و اسکار خیلی هماهنگ و عالی کار کردن
اولای بازی گفتم این ویلیان شاید از اون بازی های نه چندان جالبش باشه ولی خیلی باطراوت بازی می کرد فقط شوت های خوبی نزد وگرنه راحت یکی دو تا گل زده بود
دلم برای رمی هم می سوزه :دی
فقط توی تیم بزرگی مثل چلسی می تونه مهاجم سوم باشه!
با این گل ورلد کلاسی که زد دیگه قشنگ کیفیتشو نشون داد
بازی هاشو توی فصل قبل و همین طور تیم ملی فرانسه دیدم و کلا مهاجم هدفیه که خصوصیات بالایی داره
هر چند با وجود کاستا بیشتر یه بازیکن تعویضیه ولی کلا توی بازی های مختلف می تونه به کار بیاد و از همه سه مهاجم پارسال تیم مسلما بهتره!
بازی خیلی خوبی بود، ده دقیقه اول تاتنهام واقعا خوب بازی کرد و یه جورایی کامل ما رو برده بود دفاع، ولی با بازی خوب بچه ها قضیه کاملا برعکس شد
تقریبا میشه گفت بچه ها همه عالی کار کردن، ویلیان شوتاش نا امید کنندست، ولی جنگندگیش عالیه و روحیه بالایی هم داره، کار تیمیش هم خوبه
کینگ دروگبا هم که بازم کاری کرد تا دوباره بگیم All Hail the King!:n02: یه پاس گل قشنگ به هازارد و بعدش یه چشمه از اون تموم کنندگیاش اومد و یه گل قشنگ هم خودش...
تماشاگرا هم که ماشالا روی ما رو سفید کردن، تا سوت پایان بازی یکصدا داشتن تشویق میکردن و شعار میدادن، اول بازی گفتم شاید خونه حریف باشیم، اما دیدم نه، خونه خودمونیم!
کلا بازی ساده و خوبی بود
دوستان گفتنی هارو گفتن و منم تبریک میگم نه بابت برد بلکه بابت بازی خیلی قشگی که تیم انجام داد:دی
همه از اسکار و ازارد و دروگبا تعریف میکنن ولی من بهترین بازیکن این فصل رو تا اینجا ماتیچ میدونم که واقعا الان اگه بهترین هافبک دفاعی دنیا نباشه یکی از 3 تا بهتریناست:n05:
طرف با این هیکل راحت از 3 تا بازیکن رد میشه که واقعا جای تعجب داره:n04:
امیدوارم هم بایرن هم رئال توی چمپیونز به ما برخورد کنن تا قدرتمونو بهشون نشون بدیم:دی
شیرهای لندن زیر آسمان آبی جزیره در حال غرش و شکار رقبا
خب ....
یکباره دیگه قدرتِ خودمون رو به رخِ کل لیگ جزیره کشوندیم !!! :n20:
تاتنهام تیمِ پر ستاره ای بود و خیلی هم با انگیزه به میدان اومد ...
ولی با اینحال هم نتونست خللی در آماره ِ 100 % پیروزی در استمفوردبریج ِ ما ایجاد کنه و ما همچنان در استفوردبریج آماره 100% پیروزی رو حفظ کردیم!!
و البته همچنان تنها تیم بدون شکست اروپا هستیم امسال !!! :n39:
وقتی که "رمی"،گل ِ سوم رو زد اینقدر دلم به حال و روز "عادلِ لیورپولی پور" سوخت!!!
با یه لحن ِ مظلومانه ای گفت که اگه لیورپول به جای "بالوتلی" ، "رمی" رو خریده بود،الان خیلی حال و روزش بهتر بود !!!! :n31::n31::n31::n31: :n08::n08:
چلسی ۳-۰ تاتنهام
هایلایت بازی:
شیرهای لندن زیر آسمان آبی جزیره در حال غرش و شکار رقبا
خب ....
یکباره دیگه قدرتِ خودمون رو به رخِ کل لیگ جزیره کشوندیم !!! :n20:
تاتنهام تیمِ پر ستاره ای بود و خیلی هم با انگیزه به میدان اومد ...
ولی با اینحال هم نتونست خللی در آماره ِ 100 % پیروزی در استمفوردبریج ِ ما ایجاد کنه و ما همچنان در استفوردبریج آماره 100% پیروزی رو حفظ کردیم!!
و البته همچنان تنها تیم بدون شکست اروپا هستیم امسال !!! :n39:
وقتی که "رمی"،گل ِ سوم رو زد اینقدر دلم به حال و روز "عادلِ لیورپولی پور" سوخت!!!
با یه لحن ِ مظلومانه ای گفت که اگه لیورپول به جای "بالوتلی" ، "رمی" رو خریده بود،الان خیلی حال و روزش بهتر بود !!!! :n31::n31::n31::n31: :n08::n08:
پر ستاره رو یکمی بزرگنمایی کردیا! بنده خداها اصن بازیکن نداشتن
ولی آره، عادل با یه لحن خاصی اون جمله رو گفت!
vahidgame
05-12-2014, 17:53
درسته الان داریم خیلی خوب پیش میریم ولی سیتی هم داره خطری میشه
اول فصل شاید زیاد جالب نبود ولی الان دیگه رقیب سرسختیه یعنی همه بازی هاشو داره می بره
این ساندرلند هم که فقط جلوی ما بلد بود دفاع کنه و راحت از سیتی 4 تا خورد!
به خصوص اوج گرفتن آگوئرو هم خیلی تاثیر داشته و یه جورایی شده مثل لوئیز سوارز فصل قبل که همه بازی ها گل می زد و پاس گل می داد...
نمیگم از سیتی می ترسم ولی به هر حال رقیب سرسختیه
باید الان حداقل همین 6 امتیاز فاصله رو نگه داریم یا فاصله رو بیشتر کنیم تا دیگه در مواقع حساس فصل به مشکل نخوریم
البته یه خوبی هم که این فصل داره اینه که دیگه به جز سیتی اصلا دیگه هیچ تیمی وجود نداره که بشه 1 درصد هم براش شانس قائل شد!
به خاطر همین هر چه قدر سیتی بیشتر امتیاز از دست بده به قهرمانی نزدیکتر میشیم :دی
چه بازی بدی بود، دروگبا دیر اومد، جانی میکل کلا محو بود، اکثر بازیکنا موتورشون روشن بود ولی تا دقیقه 70 بی هدف فقط اینور و اونور میدویدن...بازی میکلو که دیدم دلم واسه اسی پاشنه طلا تنگ شد، چه بازی ساز محشری بود اسین
اولین شکست فصل اونم به دست تیم بی مهره ای مثل نیوکاسل، آفرین به انرژیشون، 3 امتیاز نوش جونشون... ما هم تلاش کردیم، نشد
nini bad
06-12-2014, 18:19
باخت امروز درسی میشه برای مورینیو و تیم که دست از تصمیم های احساسی بردارند حضور میکل در ترکیب اصلی که میتوانست رامیرز جایگزین بهتری باشد بازی ضعیف و احساسی تیم در نیمه اول که هیچ بار فنی نداشت چرا باید تیم یک گل عقب باشه تا دست به حمله بزنیم ؟ اشتباه کیهیل در نیمه اول باعث شد یک موقعیت کامل به نیوکسل بدیم که با کم تجربگی به گلی نرسیدند اما باز هم همان اشتباه را در نیمه دوم جلوی دروازه خودی انجام شد کل باعث برتری تیم میزبان میشه دفاع تیم هنوز به صورت جدی محک نخورده این مورد کاملا روی گل دوم به چشم آمد البته نباید از بازی کثیف نیوکسل هم چشم پوشی کرد واقعا وازه ایی بهتر برای این تیم پیدا نکردم واقعا یک ضد فوتبال بود ای کاش فقط بحث دفاع کردن از گل بود...به نظر من شرایط برای تیم سخت تر میشه مخصوصا در ماه های آینده و بازی های فشرده که در پیش هست.
vahidgame
06-12-2014, 18:45
فک کنم توی این چند ساله به هیچ تیمی اندازه نیوکاسل نباختیم!
به قول مورینیو نیوکاسل مقابل چلسی می خواد بهترین بازی فصلشو بازی کنه و انگار که توی فینال داره بازی می کنه
بهشون تبریک میگم جام رو بردن :دی
از نیوکاسل واقعا بدم میاد
امروز اون چنان بازی خاصی نکردن و هر دو گل روی اشتباهات فردی چلسی بود
حالا این باختن و رکورد و اینا مهم نیست و بالاخره باید انتظار می داشتیم یه موقع این اتفاق بیافته ولی مقابل همچین تیمی نباید ببازیم و انگار طلسم شدیم توی این ورزشگاه!
آخرای بازی هم خیلی هیجان داشت و همش انتظار گل دوم رو داشتم و اگه یکمی بازیکنا دقت می کردن میشد گل زد
اگه یکمی دیگه هم بازی ادامه پیدا می کرد با این بازی نیوکاسل دو سه تا بازیکن دیگه شون هم اخراج می شدن!
brad pitt
12-12-2014, 10:54
امسال که جز و بهترین تیمهای جهان هستیم و در لیگ اول
در لیگ قهرمانان هم داریم عالی بازی میکنیم تاپیک خلوت تره
اما کافیه 2 تا بازی ببازیم مثل پارسال و اون سال مربیگری بنیتز پر میشه از انتقاد
امسال کورتوآ . فابرگاس . کاستا . هازارد . فیلیپه لوییز و ایوانویچ عالین
ولیلیان و شورله هم مفیدند
تفکرات و تصمیمات مورینیو هم عالی هست
nini bad
12-12-2014, 23:25
خوب متاسفانه در بازی با هال سیتی کورتوا مصدوم هست و فابرگاس هم بخاطره محرومیت نداریم ... البته از لحاظ دروازه مشکلی نداریم پیتر چک با قدرت هست اما جایگزین فابرگاس نیست و باید تغییراتی در ترکیب ایجاد شود احتمالا شورله در ترکیب اصلی باشه و نباید از بازی زیبایش در مقابل لیسبون چشم پوشی کرد...
vahidgame
13-12-2014, 18:09
هفته قبل ماتیچ محروم بود که جاش میکل بازی کرد
این هفته هم که فابرگاس نیستش همون طور که پیش بینی میشد دوباره میکل بازی می کنه
کلا گزینه زیاد دیگه ای هم توی این پست نیست ولی اگه رمیرز آماده بشه مسلما بهتره
ترکیب بازی امروز با هال سیتی به این صورته:
چک - تری - کیهیل - ایوانوویچ - لوئیز - میکل - ماتیچ - هازارد - ویلیان - اسکار - کاستا
جالبه لوئیز هم چند تا بازی دیدم داره بازی می کنه
به نظرم از آزپلیکوئتا بهتره و از اون بازیکنای سانترکش فوق العاده ست و فقط نسبت به آزپلیکوئتا از لحاظی دفاعی یکمی ضعیفتره
شورله هم روی نیمکته و انتظار میره دوباره ازش استفاده بشه که دوباره روی فرم بیاد
کلا بازی راحتیه و بعیده سه امتیاز رو چلسی نگیره
بازی رو که دو صفر بردیم، از اون طرف هم سیتی با تک گل لمپارد بازی رو برد... حالا لمپارد ول کن نیست:n02:
امروز بعد از 174 بازی خوزه کبیر به چهارصدمین امتیاز توی لیگ برتر رسید(فرگی بعد 191 بازی، ونگر بعد 208 بازی، بنیتز بعد 209 بازی)
جالبه لوئیز هم چند تا بازی دیدم داره بازی می کنه
به نظرم از آزپلیکوئتا بهتره و از اون بازیکنای سانترکش فوق العاده ست و فقط نسبت به آزپلیکوئتا از لحاظی دفاعی یکمی ضعیفتره
شورله هم روی نیمکته و انتظار میره دوباره ازش استفاده بشه که دوباره روی فرم بیاد
کلا بازی راحتیه و بعیده سه امتیاز رو چلسی نگیره
منم دقت کردم که سانترهای لوئیز واقعا قشنگتره و به نظر من مواقعی که کینگ دروگبا توی زمین هست استفاده از لوئیز انتخاب معقول تریه
vahidgame
14-12-2014, 11:46
خب همون طور که گفتم خوشبختانه این فصل همچین بازی هایی رو از دست نمیدیم و هنوزم رکورد 100 درصد پیروزی توی خونه رو حفظ کردیم
این دو تا بازی اخیر توی خارج از خونه رو خیلی خوب نبودیم و باید از این به بعد توی خارج از خونه هم سه امتیازا رو جمع کنیم
مورینیو هم رکوردش خیلی جالبه و اگه بتونه فصل های زیادی توی چلسی باشه خیلی رکوردها رو می تونه بزنه
راستی لمپارد که برای من سیتی گل زد با رکورد 175 گل تیری آنری توی لیگ برابری کرد و الان چهارمین گلزن برتر تاریخ لیگه و حتی تا دوم و سوم هم می تونه در آینده پیش بره!
خیلی دوسش داریم ولی امیدوارم حداقل برای سیتی توی لیگ زیاد گل نزنه :دی
+
راستی توی مرحله گروهی لیگ قهرمانان هم چلسی در میان همه تیم های حاضر بیشترین گل زده رو داشت
حالا جالبه به تیم ما میان چه لقب هایی میدن به خصوص تیم هایی که نمی تونن مقابلمون نتیجه بگیرن! :دی
vahidgame
15-12-2014, 12:36
جالبه توی روزنامه های دیروز انگلیس اشاره شده که چلسی می خواد بازیکن مورد نظر منچستر رو ازش بقاپه :دی
یعنی کوین استروتمن از رم که فک کنم خیلی وقته مصدومه و این فصل هم هنوز برای رم بازی نکرده
پستش هم هافبک دفاعی و هافبک وسطه و کلا بگیریمش بد نیست یعنی وقتی فابرگاس و ماتیچ نباشن به کار میان و حتی بعضی بازی ها میشن همزمان سه تا رو استفاده کرده
سبک بازیش فک می کنم یه چیزی ما بین فابرگاس و ماتیچه یعنی هم از نظر دفاعی نسبتا خوبه و هم خصوصیت اصلیش پاس های خیلی خوبشه
کلا برای ژانویه یکی دو تا از این بازیکنای تاپ رو بگیریم خیلی خوب میشه
بعد راستی خبر دیگه اینکه کورتوا بهترین ورزشکار سال بلژیک شد
یعنی سوای اینکه الان بهترین بازی سال بلژیکه بهترین ورزشکار هم هست که ظاهرا این اولین باره که یه فوتبالیست توی بلژیک این عنوان رو کسب می کنه!
همین جوری پیش بره می تونه در سال های آینده بهترین دروازه بان دنیا هم بشه
+
به آخر سال که نزدیک میشیم بازی ها خیلی فشرده میشن و یه جورایی برنامه بازی ها خنده دار میشه! :دی
این برنامه رو ببینید جالبه و تازه با در نظر گرفتن اینکه بازیی توی جام حذفی یا اتحادیه دوباره اضافه نشه! (آبی ها رو میزبان هستیم)
16 دسامبر - دربی کانتی
22 دسامبر - استوک سینی
26 دسامبر - وستهام
28 دسامبر - ساتهمتون
1 ژانویه - تاتنهام
4 ژانویه - واتفورد
nini bad
15-12-2014, 15:00
چلسی – پاریس سنت ژرمن
بارسلونا – منچسترسیتی
اتلتیکومادرید- لورکوزن
دورتموند – یوونتوس
رئال مادرید – شالکه
بایرن مونیخ – شاختار دونتسک
آرسنال - موناکو
پورتو - بازل
متاسفانه یکی از سخت ترین قرعه ها نصیبمون شد امیدوارم بتونیم از سد این حریف سخت کوش بر بیایم:n03:
arashsard
15-12-2014, 22:09
اوه اوه ... سخترین تیم دوم خورد بهمون .... سن ژرمن چقرترین تیم ممکنه اما احساس میکنم میتونیم صعود کنیم ...
vahidgame
17-12-2014, 11:28
دیشب توی جام اتحادیه دربی کانتری رو 3 بر 1 بردیم و به نیمه نهایی صعود کردیم
جالبه توی این بازی هم اکثر بازیکنای ترکیب اصلی بودن و فک کنم امسال همه جام ها رو می خوایم!
بازی خوبی بودش ولی فک کنم بازیکنا صد در صد توانشون رو برای این بازی نمی ذاشتن چون بالاخره بازی ها فشرده ست و اینجا هم جام اتحادیه که خیلی مهم نیست
گل دوم هم فیلیپه لوئیز خیلی قشنگ با یه ضربه کاشته مستقیم زد و نشون داد بازی ها بعدی هم می تونه همین جوری توی ترکیب اصلی باشه
دور بعد این جام هم فک کنم به شفیلد یونایتد می خوریم از اونور هم احتمالا لیورپول و تاتنهام میان
راستی توی لیگ قهرمانان هم بدترین قرعه رو خوردیم
ولی امسال از پارسال که این تیم رو بردیم هم قویتریم و حتما هر جوریه صعود می کنیم
بازی پر اتفاق و قشنگی بود، تا دقیقه 70 دربی ها حرکت خاصی نشون ندادن، اما 70 به بعد تازه جون گرفتن، گل اولو که زدن یه لحظه وحشتناک شدن! اما گل سومو که خوردن دیگه کلا ناامید شدن... خوب بازی کردن، خوب بازی کردیم.
ولی چه بازی بود... چک کورت زوما رو ناک اوت کرد، زمین لیز دروگبا رو ناک اوت کرد، داور بازیکن دربی رو ناک اوت کرد(!)، کلا باحال بود، ولی کورت زوما بدجور مصدوم شده بود انگار، احتمالا ضربه به فکش خورده بود، امیدوارم جدی نباشه مصدومیتش، همینطور دروگبا.
ضربه لوئیز هم واقعا قشنگ بود، نشون داد چه کارایی بالایی داره این بازیکن
vahidgame
18-12-2014, 10:54
خب اصلاح می کنم توی جام اتحادیه به لیورپول خوردیم نه اون تیمه :دی
دور رفت اون یه ماه دیگه یعنی 19 ژانویه و دور برگشت اون هم یه هفته بعدش برگزار میشه
بازی فینال هم 1 مارسه که اگه ببریم احتمالا به تاتنهام می خوریم
کلا بازی ها آسون نیست ولی می تونیم قهرمان بشیم و قهرمانی در دسترسه
فقط با این اوصاف فشردگی بازی های ژانویه خیلی زیاد شد!
راستی در مورد زوما ظاهرا مشکلی خاصی نیست و حتی همین هفته هم می تونه بازی کنه
توی خبرا اشاره شده که کلاه محافظ مخصوص پیتر چک یه جورایی جفتشون رو نجات داده و اگه نبودش آسیب جدی می دیدن
نکته جالب در بازی دربی کانتی این بودش که وقتی زوما رو دیدن اینجوری آسیب دیده فابرگاس و آزپلی رفتن سریع برانکارد رو هدایت کردن به زمین بیاد
توی خبرا اشاره شده که کلاه محافظ مخصوص پیتر چک یه جورایی جفتشون رو نجات داده و اگه نبودش آسیب جدی می دیدن
نکته جالب در بازی دربی کانتی این بودش که وقتی زوما رو دیدن اینجوری آسیب دیده فابرگاس و آزپلی رفتن سریع برانکارد رو هدایت کردن به زمین بیاد
فکر کنم ضربه به فک زوما خورد، جوری بی حال افتاده بود رو زمین انگار از محمد علی کلی آپرکات خورده بود :n02:خدا رو شکر به خیر گذشت
مورینیو هم بعد بازی از بی عرضگی و تنبلی کسایی که برانکارد رو میاوردن انتقاد کرد...نامردا قدم می زدن واسه خودشون
nini bad
18-12-2014, 13:02
فکر کنم ضربه به فک زوما خورد، جوری بی حال افتاده بود رو زمین انگار از محمد علی کلی آپرکات خورده بود :n02:خدا رو شکر به خیر گذشت
مورینیو هم بعد بازی از بی عرضگی و تنبلی کسایی که برانکارد رو میاوردن انتقاد کرد...نامردا قدم می زدن واسه خودشون
این افرادی که برانکارد را می آوردند اینقدر چاق بودند با لباس های گشاد که قبل از اینکه برسند بازیکن هزار تا اتفاق براش می افتاد اما در کل زوما بازیکن جوان خوبی هست هر وقت وارد زمین میشه تک تک بازیکن ها حمایتش میکنند از رفتار و حرکاتشون میشه فهمید امیدوار هرچه سریعتر برگرده.
Alireza.M67
19-12-2014, 11:24
البته یه خوبی هم که این فصل داره اینه که دیگه به جز سیتی اصلا دیگه هیچ تیمی وجود نداره که بشه 1 درصد هم براش شانس قائل شد!
به خاطر همین هر چه قدر سیتی بیشتر امتیاز از دست بده به قهرمانی نزدیکتر میشیم :دی
این از اون پستهاست که نقل قول کردنش آخر فصل خیلی حال میده :دی
vahidgame
19-12-2014, 12:54
جالبه تی وی ایران دوباره متحول شده هی بازی از چلسی پخش می کنه!
این هفته هم دوشنبه بازی با استوک و جمعه بازی با وستهام رو میده
این از اون پستهاست که نقل قول کردنش آخر فصل خیلی حال میده :دی
منظورت اینه که آخر فصل منچستر قهرمان میشه؟ :دی
این اعتماد به نفس بالات واقعا ستودنیه :دی
درسته این هفته های اخیر چلسی چند تا امتیاز از دست داده و منچستر هم خیلی خوب امتیاز جمع کرده ولی هنوز من منچستر رو مدعی جدی قهرمان نمی بینم
فصل بعد می تونید یه تیم قدرتمندتر رو درست کنین و از همون اولش مدعی باشین ولی این فصل فک نکنم اون چنان مدعی باشین
اختلاف امتیاز کم نیست و بعدشم اینجوری نیست که همیشه چلسی امتیاز از دست بده و منچستر هم همه بازی هاشو راحت ببره و هزار تا حادثه پیش میاد!
کلا این فصل همین که دوم و سوم بشید براتون خیلی خوبه :دی
Reza31001
22-12-2014, 17:31
در 6 بازی از 7 رویارویی اخیر دو تیم چلسی گلی دریافت نکرده
چلسی در 18 بازی از 19 بازی اخیر خود در لیگ برتر شکست نخورده
در 4 بازی خانگی اخیرِ استوک، به طور میانگین 2.5 گل ردوبدل شده
در 6 رویارویی اخیر دو تیم: 5 پیروزی برای چلسی
با رهایی از مصدومیت، دروگبا، کورتوآ و فابرگاس آماده بازی هستند
مصدومین چلسی -> آکه و زوما (زوما شاید آماده بازی باشه)
بویان و آیرلند احتمالا برای استوک بازی میکنن
موزس و سیدول برای استوک به بازی نخواهند رسید
vahidgame
23-12-2014, 01:37
خب خوشبختانه بازیو 2 بر صفر بردیم
واقعا استوک تیم سرسختیه حداقل جلوی چلسی که اینجوریه و این بازی هم جزو بازی های سخت چلسی بودش ولی چلسی با یه بازی خوب تونست بازیو ببره
جدیدا از میکل زیاد استفاده میشه و این بازی هم در کنار ماتیچ بودش و فابرگاس می تونست یه خط جلوتر بازی کنه و به خاطر همین آزادی عمل زیادی داشت و خیلی عالی بازی کرد هم پاس گل داد هم گل زد و یه پاس طلایی هم به کاستا دادش که تک به تک شد و گلش نکرد
کاستا احساس می کنم اون اعتماد به نفس اول فصل رو نداره و توی این بازی هم دو تا تک به تک رو خراب کرد که البته تک به تک دومی رو بگوویچ دروازه بان استوک خوب گرفت
هازارد هم خوب بود و فقط امیدوارم این آخرای بازی مصدوم شد خیلی شدت نداشته باشه
شورله هم توی همون چند دقیقه کوتاه که اومد حداقل از ویلیان بهتر بود
ویلیان فقط از لحاظ کار دفاعی و جنگندگی از شورله بهتره وگرنه شورله حداقل هافبک گوشه بهتری نسبت به اونه ولی فعلا که ویلیان توی ترکیب ثابته
حالا باید دید بازی ها فشرده ست از چه ترکیب هایی استفاده میشه
احتمالا بازی بعد اسکار که کلا بازی نکرد و همین شورله هم می تونن از اول بازی کنن
بازی خوبی بود، دیدنش لذت داشت. گل دقیقه 2 تری یخورده زود بود و استوکی ها رو مجبور کرد بیشتر به ما فشار بیارن
اما خدا رو شکر کار دفاعی تیم و مخصوصا کیهیل تو این بازی عالی بود، نه به استوک فرصت زیادی برای سانتر دادن و نه به مهاجم های رشید (!) استوک مهلت استفاده از توپ های هوایی دادن، هرچند کار ساده ای نبود.
چیزی که آدمو نگران میکنه گلنزنی کاستاست، کاستایی که هر تک به تک رو به گل تبدیل می کرد چند تا تک به تک اخیر رو از دست داده، خوب حرکت میکنه، اما ضربات آخرش با دقت نیست.
بازی زیبایی را دو تیم به نمایش گذاشتند چلسی در دفاع و دروازه بی نقص بازی کرد و تونست بدون گل خورده بازی را به اتمام برسونه
اما چیزی که در این بازی مشخص بود فشار وارد بر تیم برای بردن بازی بود که از نزدیک شدن سیتی به صدر جدول ناشی می شد این فشار کیفیت چلسی را کم کرده بود و باعث شد تیم خیلی دست به عصا بازی را دنبال کنه
در هر صورت باید ببینیم آقای خاص چه برنامه هایی برای بزی های فشرده ژانویه داره امتیازات این بازی ها میتونه سرنوشت تیم قهرمان را مشخص کنه
Alireza SM
23-12-2014, 12:05
چلسی دفاع و دروازه بانش خوبه. میشه گفت اگه از رئال مادرید بهتر نباشه و در دنیا اول نباشه حتما دوم هست. به نظر من دروازه بانشون با نویر و کاسیاس و زیاد فاصله ای نداره.
توی چمپیونزلیگ اگه اتفاقاتی مثل بازی چندسال پیش با بارسا پیش نیاد راحت یه پای فیناله
چلسی دفاع و دروازه بانش خوبه. میشه گفت اگه از رئال مادرید بهتر نباشه و در دنیا اول نباشه حتما دوم هست. به نظر من دروازه بانشون با نویر و کاسیاس و زیاد فاصله ای نداره.
توی چمپیونزلیگ اگه اتفاقاتی مثل بازی چندسال پیش با بارسا پیش نیاد راحت یه پای فیناله
همون بازی که پنج پنالتی صد در صدو برای چلسی نگرفتن ؟ بله اگه پیش نیاد یه پای فینالیم
brad pitt
23-12-2014, 14:25
سلام . بله بنظرم دیگه الان تیم تقریبن در حدی هست که بشه با رئال مقایسه ش کرد
اما دفاع و دروازه بان به نظرم از رئال بهتره . کورتوآ از کاسیاس بهتره . دفاع هم جان تری و راموس در یه حدت و مابقی از دفاع رئال بهتره
فقط خط تهاجمی رئال به نظرم بهتر باشه وگرنه در هافبک ما ماتیچ و هازارد و فابرگاس و داریم اونا هم کروس و مودریچ و جیمز و ایسکو در همین حدن
به نظرم در فینال میشه لیگ قهرمانان میشه رئال یا بایرن و شکست داد
فعلن سه تیم چلسی . رئال و بایرن بهترینای جهانن هر چند که به هیچ وجه از اون 2 تا خوشم نمیاد
سلام...ببخشید...معذرت میخوام که این خبر رو با تاخیر میذارم...آخه نت نداشتم در هفته ی گذشته؛و البته دیدم تا الان کسی این خبر رو نذاشته،گفتم اگر بگذارمش بد نیس...(یعنی ضرر نداره!):n40:
مورينيو، رکورد فرگوسن را شکست (اينفوگراف)
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، با پيروزي شب گذشته تيمش مقابل هال سيتي، به رکورد 400 امتياز در رقابت هاي ليگ برتر رسيد.
به گزارش "ورزش سه"، آقای خاص در حالی به این رکورد امتیازی رسید که صد و هفتاد و چهارمین بازی اش روی نیمکت آبی های لندن را تجربه می کرد. در حالی که پیش از این، سرالکس فرگوسن، سرمربی اسطوره منچستریونایتد، با 191 بازی، به رکورد 400 امتیاز رسیده بود. اما حالا مورینیو با 17 بازی کمتر، توانست این رکورد را به نام خود کند.
مورینیو در این 174 دیدار، به 122 پیروزی دست پیدا کرد تا در 70 درصد دیدارهایش در لیگ جزیره به پیروزی رسیده باشد.
در این فهرست، بعد از مورینیو و فرگوسن، نام مربیان سرشناس دیگری مانند آرسن ونگر، رافا بنیتس، ژرار هولیه و کنی دالگلیش دیده می شود که با رکورد آقای خاص فاصله زیادی دارند.
تعریف ویژه فرگوسن از مورینیو: او الگوی همه افرادی است که میخواهند موفق باشند
سرالکس فرگوسن، سرمربي سابق منچستريونايتد، معتقد است اينکه ژوزه مورينيو علاوه بر دستاوردهاي فراوان در دوران مربيگري، تا اين اندازه خوش تيپ است و مي تواند به 5 زبان صحبت کند، چندان عادلانه نيست!
به گزارش "ورزش سه"، مورینیو در طول دوران مربیگری اش، به افتخارات زیادی از جمله دو قهرمانی در چمپیونزلیگ رسید و فرگوسن که رابطه خوبی با این مربی پرتغالی دارد، او را به خاطر موفقیت هایش مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی گفت:" واقعا عادلانه نیست. او خوش تیپ است، موهایش شبیه جورج کلونی شده است. فکر می کنم او یک الگوی فوق العاده است. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ شاید هم بیشتر.
او مترجم بابی رابسون بود و با او به بارسا رفت و زیر نظر لوئیس فان خال هم کار کرد. او دائما در حال یادگیری است. او مصمم بود که مربی شود. او هرگز فوتبال بازی نکرد و فکر می کنید چند رئیس باشگاه پیدا می شوند به یک مربی که هرگز بازی نکرده، کار بدهند؟ هیچی. اما او کارش را انجام داد.
او به پرتغال رفت و کارش را با تیم های کوچک آغاز کرد. سپس به پورتو رفت و با این تیم قهرمان لیگ، جام یوفا و چمپیونزلیگ شد. به چلسی رفت و لیگ برتر را برد؛ بعد به اینتر رفت. این یک الگو برای همه است؛ برای کسانی که می خواهند خوب کار کنند. اگر می خواهید موفق شوید، نباید اجازه بدهید موانع سد راهتان شوند."
:n12::n12::n12:
مذاکره مدیر برنامه های چک با لیورپول
مدیر برنامه های دروازه بان چلسی با سران لیورپول وارد مذاکره شده است.
به گزارش ایسنا، پتر چک با بازگشت تیباوت کورتوا به چلسی به دروازه بان دوم آبی ها بدل شد. او خیلی کم به میدان رفته که این موضوع وی را بر آن داشت تا در این زمینه اعتراض هایی هم انجام دهد. ژوزه مورینیو ، سرمربی چلسی اما در گفت و گویی اعلام کرد این دروازه بان اهل جمهوری چک هنوز هم بازیکن مهمی در این تیم است.
از سوی دیگر مدیر برنامه های پتر چک اعلام کرده با توجه به اینکه او در نقل و انتقال های زمستانی استمفورد بریج را ترک نمی کند اما به احتمال زیاد تابستان آینده راهی یکی از تیم های لیورپول یا آرسنال خواهد شد.
ویکتور کولار در این زمینه به دیلی میرر گفت: به نظر نمی رسد پتر بخواهد در پنجره نقل و انتقال های زمستانی چلسی را ترک کند. هم باشگاه و هم مربی می خواهند او را برای کمک به قهرمانی در این فصل حفظ کنند. آرسنال پیشتر برای او پیشنهاد همکاری فرستاده بود. فکر می کنم پتر به زودی آن را مورد توجه قرار دهد. لیورپول هم می خواهد تیمش را در درون دروازه قوی تر کند. آنها هم می دانند که پتر در تابستان آینده در دسترس آنها خواهد بود. با لیورپول صحبت هایی انجام داده ایم. با رئال مادرید هم همینطور. رئالی ها اما اعلام کردند در حال حاضر دروازه بان نمی خواهند.
با وجود همه این اتفاق ها، چک در هشت دیدار از رقابت هایی که چلسی در آنها حضور دارد در ترکیب اولیه تیمش به میدان رفته است. ژوزه مورینیو با این کار قصد دارد به چک اطمینان دهد که هنوز هم در برنامه های وی قرار دارد.
امتناع مورینیو از پذیرفتن مربیگری تیم ملی پرتغال
در حالی که هنوز پیشنهاد مربیگری تیم ملی پرتغال به ژوزه مورینیو ارائه نشده است اما وی اعلام کرد حتی اگر چنین موضوعی مطرح شود حاضر به پذیرفتن هدایت تیم فوتبال کشورش نیست.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، به نقل از یورو اسپرت، ژوزه مورینیو سرمربی تیم چلسی مدعی شد در گذشته فدراسیون فوتبال پرتغال بارها از او خواسته اند هدایت تیم ملی این کشور را بر عهده بگیرد ولی آقای خاص هر بار به آنان پاسخ منفی داد.
مورینیو در ادامه افزود: اگر در آینده بازهم این پیشنهاد تکرار شود پاسخ من همان خواهد بود. زمانی تصمیم داشتم به طور همزمان مربیگری باشگاهی و ملی را بر عهده داشته باشم اما متوجه شدم این امر ممکن نیست. از لحاظ اخلاقی هم درست نبود مربی در دو تیم فعالیت داشته باشد.
مورینیو گفت: همسرم نقش بسیار مهمی در انتخاب تیم های من داشته و البته همیشه راهنمایی های او به نفع من بوده و با گذشت زمان متوجه شدم حق با همسرم است.
یادآور می شود، مورینیو مربی سابق پورتو و اینتر میلان را دارد که در هر 2 این تیم ها را به عناوین قهرمانی داخلی و اروپایی رساند. او این فصل تلاش می کند تیم چلسی را به عنوان قهرمانی لیگ برتر انگلیس برساند و تاکنون هم آبی پوشان را در صدر جدول رده بندی نگه داشته است.
*چلسی شانسی برای به خدمت گرفتن مسی ندارد
هرچند شایعاتی مبنی بر نزدیک شدن لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسلونا با استمفوردبریج وجود دارد اما ژوزه مورینیو خیال همه را راحت کرده و گفت: هیچ شانسی برای اینکه مسی را با پیراهن چلسی ببینیم وجود ندارد.
آدیداس به عنوان حامی مالی لیونل مسی اخیراً اخباری در مورد نارضایتی وی از حضور در نیوکمپ منتشر کرده بود و حتی مدعی شد، چلسی به عنوان صدر نشین جدول رده بندی لیگ برتر در تلاش برای به خدمت گرفتن وی است.
مورینیو گفت: قوانین یوفا مانع از آن می شوند که چلسی بتواند دستمزد بالای مسی را پرداخت کند. ما باید تابع قوانین بوده و از اعداد و ارقامی که یوفا برای نقل و انتقالات تعیین کرده پیروی کنیم. به خدمت گرفتن یک بازیکن فوق تصور مستلزم صرف هزینه ای فوق تصور هم هست.
لازم به ذکر است، مسی مهاجم تیم بارسلونا در سال 2014 موفق به شکستن چندین رکورد منحصر به فرد همراه با این تیم شد. وی همچنین دارای چهار جایزه توپ طلای فیفا بوده و در انتظار دریافت پنجمین توپ طلا در ماه ژانویه است.
دستمزد مسی در لالیگا کمتر از کریس رونالدو است و برخی تمایل وی برای جدایی از بارسا را مسائل مالی و دریافت دستمزد بالاتر عنوان کرده اند.
خاطره جالب مورینیو از بالوتلی
سرمربی چلسی خاطره جالبی از دوران همکاری با ماریو بالوتلی را بازگو کرد.
به گزارش ایسنا، ژوزه مورینیو که بین سال های 2008 تا 2010 هدایت اینتر را به دست داشت، در سال پایانی حضور در جوزپه مه آتزا موفق به فتح سه گانه با این تیم شد. او در این تیم با ماریو بالوتلی که اکنون در لیورپول توپ می زند، کار می کرد. آقای خاص می گوید می تواند از دوران همکاری با سوپر ماریو یک کتاب خوب و خنده دار بنویسد!
مورینیو گفت: بالوتلی انسان خوبی است. در دوران حضورم در اینتر نیاز به حمایت داشت. بازیکنان بزرگ تر هم باید از او حمایت می کردند، زیرا خوب نیست که رابطه آموزشی فقط بین مربی و بازیکن باشد. بر این باور هستم کسانی که در کنار مربی هستند باید به او در اداره تیم کمک کنند. این مساله خیلی مهمی است.
مورینیو افزود: من با ماریو مشکل های خنده داری داشتم. به او گفته بودم ساعت دو بعد از ظهر در دفترم حضور داشته باشد تا جلسه ای با هم برگزار کنیم. وقتی با او تماس گرفتم، به من گفت که برای تماشای مسابقه های تعیین خط فرمول یک رفته است!
بالوتلی برای توضیح کاری که انجام داده بود، گفت: من هر روز می توانم در دفتر شما جلسه داشته باشم اما مسابقه های فرمول یک فقط سالی یک بار در ایتالیا برگزار می شوند! این اتفاق خنده داری بود. چند روز بعد هم که این اتفاق یادم آمد، باز هم خندیدم.
ماتیچ: کسب 4 جام از دسترس چلسی دور نیست
مدافع چلسی بر این باور است که قهرمانی در 4 جام طی این فصل برای آنها امکان پذیر است.
به گزارش ایسنا، چلسی در حالی وارد سال نوی میلادی می شود که در صدر جدول رده بندی لیگ برتر انگلیس قرار دارد. آنها به نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس هم رسیده و به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا هم راه یافته اند. این در حالی است که رقابت های جام حذفی نیز به زودی از راه خواهد رسید.
چلسی اکنون زیر نظر ژوزه مورینیو فعالیت می کند. با حضور این مربی پرتغالی روی نیمکت، انگیزه و اعتماد به نفس در میان بازیکنان این تیم موج می زند. نمانیا ماتیچ که زیر نظر مورینیو به یکی از ارکان خط دفاعی بدل شده است تاکید کرده تیمش توانایی قهرمانی در هر چهار جامی که در آن هست را دارد.
ماتیچ در این زمینه اظهار داشت: فکر می کنم فتح چهار جام برای ما ممکن باشد. شانس انجام این کار را داریم. نمی خواهم فقط بگویم برای انجام این کار شانس داریم که می خواهم بگویم ما کیفیت انجام این کار را هم داریم. می توانیم صبر کنیم و ببینیم که از عهده آن برمی آییم. اطمینان دارم که می توانیم. تیمم را باور دارم و هم تیمی هایم را می شناسم. به همین خاطر، همه چیز برای ما امکان پذیر است.
مورینیو: چلسی سختترین برنامه را در کریسمس دارد
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، تیم فوتبال چلسی شب گذشته (دوشنبه) در آخرین بازی از هفته هفدهم لیگ برتر انگلیس موفق شد میزبان خود، استوک سیتی را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد تا ضمن افزایش حاشیه امنیت خود را در صدر جدول ردهبندی رقابتها به 3 امتیاز برساند و با کسب یک پیروزی به استقبال کریسمس برود.
ژوزه مورینیو ، پس از این بازی از عملکرد تیمش تمجید به عمل آورد اما به شاگردانش هشدار داد خود را برای برنامه فشردهای که در دو، سه هفته پیش رو دارند از جمله بازیهای خارج از خانه برابر ساوتهمپتون و تاتنهام، آماده کنند.
مورینیو در این باره به اسکای اسپورت گفت: کاری که ما در گذشته انجام دادیم، مهم نیست. چیزی که اهمیت دارد فصل جاری است و اینکه در این فصل ما از روز اول رقابتها تاکنون صدرنشین جدول بودهایم و الان هم به خاطر بازیهای بسیار خوب خود هنوز صدرنشین هستیم. به نظر من چلسی تا این لحظه از فصل بهترین تیم لیگ برتر بوده و به همین دلیل است که الان صدر جدول را در اختیار دارد.
مورینیو ادامه داد: در شرایطی به استقبال کریسمس میرویم که میدانیم برنامه بازیهای ما در این مقطع از فصل بسیار سختتر از بازیهای سایر تیمهاست چرا که 2 بازی خارج از خانه برابر ساوتهمپتون و تاتنهام داریم. یک بازی خانگی هم برابر وستهام داریم که آن هم سخت است چون این تیم و سرمربیاش در این فصل حیرتآور کار کردهاند. ما حریفانمان را میشناسیم و اینکه برنامه بازیهای آنها متفاوت از برنامه ماست به همین دلیل بردی که در خانه استوک کسب کردیم اهمیت فراوانی دارد.
آقای خاص تأکید کرد که پیروزی تیمش برابر استوک سیتی با توجه به شیوه بازی این تیم به خصوص در خانهاش برای او بیش از 3 امتیاز ارزش داشته است. وی عنوان کرد: این پیروزیها بیشتر از 3 امتیاز میارزند. برای بردن یک بازی عادی بازیکنان باید روحیهای مناسب داشته باشند اما برای کسب پیروزی در اینجا شما باید فوقالعاده کار کنید تا قابلیت وفق دادن خود با بازی فیزیکی استوک را داشته باشید.
بازي رو از دقيقه 60 ديدم، اما با توجه به حرفاي مجري کلا بازي دست ما بوده و خيلي هم عالي بازي کرديم، دو صفر هم برديم
تري که بازم گلزني کرد، علاوه بر اون فوق العاده بازي کرد و چندين ضد حمله وست هام رو دفع کرد، واقعا بازيکن بزرگيه و لياقت کاپيتاني رو داره
ايوانوويچ... واقعا خوشحالم که ايوا براي ما بازي ميکنه نه در مقابل ما، استقامت قدرت دقت عکس العمل تفکر حجومي همه چي داره اين بشر، يه دفاع همه کاره که کاملا مشخصه يکي از بهتريناي دنياست
راستي چه بدشانسي آورد وست هام! کلا دو تا موقعيت داشتن که يکيش خورد به تيرک! يه گل رو ميتونستن بگيرن، اما شانس با ما بود
vahidgame
26-12-2014, 19:33
شبکه سه مثلا قرار بود بازیو بده به جاش فک کنم داشت فیلم هندی می داد!
خب بازیو حساسی رو بردیم مقابل وستهام که جزو تیمای سرسخت و خیلی خوب این فصل بوده
بازی هم توی یه روزی به اصطلاح Boxing Day بودش که فک کنم انگلیس جزو معدود لیگ هایی هست که توی همچین روزهای آخر سال بازی برگزار میشه!
هایلایت بازی رو دیدم ظاهرا بیشتر موقعیت های برای چلسی بودش
گل کاستا هم قشنگ بودش و نشون میده تکنیک خوبی هم داره
جای خوشحالی هم داره که هازارد مصدومیت برطرف شده و به این بازی رسید و تاثیرشو هم گذاشت با پاس گلی که به کاستا داد
جالبه هنوز 2014 برای چلسی تموم نشده!
یکشنبه بازی سختی رو توی خونه ساتمپتون داریم
با برد مقابل اون می تونیم سال رو خیلی خوب تموم کنیم
فقط من سیتی امروز بازیشو احتمالا دیگه برده چون سه تا گل زده و بازی بعدیش هم راحته و به خاطر همین اختلاف همین سه تا باقی می مونه
Reza31001
26-12-2014, 23:18
• بعد از چند وقت فرصتی شده بود که بازی تیم رو ببینم که اونم قسمت نشد!
فقط وقتی دیدم فیلم گذاشتن با خودم فکر می کردم اگه بارسا بازی داشت ...
• لیگ انگلیس تنها جایی که باعث میشه آدم وقتی داره بازی کامپیوتری انجام میده احساس واقعی بودن بهش دست بده:n02:
وقتی تیمت روز در میون بازی میکنه!
من موندم این بازیکنها که امروز بازی کردن چطوری کمتر از 48 ساعت دیگه دوباره میخوان برن تو میدون؟!
تازه چلسی یه توک پا باید بره Southampton
• گل کاستا از اون گل های حرفه ای و درجه یک بود
از یه موقعیت معمولی به زیبایی هرچه تموم تر گل ساخت اونم با 3 مدافع مستقیم
دشمن های مورینیو و تیم چلسی بخوانند :
از اول فصل تا الان یک آمار خیره کننده برای چلسی : به طور میانگین در هربازی ۱۵ موقعیت گل و حداقل ۱۰ ضربه درون چهارچوب داشته و بیشترین آمارو داره و نزدیکترین تیم : سیتی هست که ۱۲ موقعیت و ۸ ضربه درون چهارچوب…
آیا ایمان نمیاورید؟!!! :n02:
چرا کلا در برابر مورینیو و چلسی فقط بلدید بگید : اتوبوس؛اتوبوس!!!!!
چون عادل لیورپولی پور میگه؟!!! :n08::n08:
هایلایت بازی چلسی ۲-۰ وستهام
۱۸ هفته صدرنشینی…!!
و اما "یــــک رکـــــورد خــیـــره کــننده ی دیــــگــر" در این فصل برای چلسی و مورینیو :
با پیروزی 2-0 در مقابل تیم وستهام که حسابی هم این فصل خوب کار کرده! : تمام داربی های این فصل لندن رو بردیم و هیچ گلی دریافت نکردیم…
shakerifar
27-12-2014, 22:49
این ماجرای تورس خیلی باحاله
اول فصل با یه قرارداد قرضی 2 ساله رفت میلان
اونجا عملاکار مفیدی نکرد حالا میلان بعد توافق با چلسی 5 ژانویه تورس روبه صورت دائمی می خره و با یه قرارداد قرضی 18ماهه میفرستتش اتلتیکو:n02:
یعنی کلا همه دارن پاسش میدن به هم
سایت رسمی چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
27-12-2014, 23:35
کلا این وسط حداقل چلسی سود کرد که دو سال همچین حقوق زیادی رو به تورس نداد :دی
حالا شاید رفت اتلتیکو متحول شد :دی
+
راستی بازیو فردا با ساتهمپتون رو شبکه سه دیگه واقعا میده!
قبلش بازی های دیگه رو زده بودن ولی برای بازی چلسی رو نه که جای تعجب داشت
بازی بعدی یعنی با تاتنهام هم احتمال داره بده چون اونم بالاخره حساسه
کلا این چند روزه فقط توی لیگ انگلیس بازی برگزار میشه و به خاطر همین اگه کسی می خواد از تی وی ایران بازی ها رو ببینه زیاد بازی میده به خصوص شبکه ورزش...
هر چند ساتهمپتون اون تیم اول فصل نیست ول فردا بازی سختی رو داریم به خصوص اینکه خارج از خونه ست
حداقل باز خوبه این فشردگی بازی ها برای همه ست و نمیشه گفت خستگی فقط برای بازیکنا ماست
حالا جالبه دوباره پنح شنبه یعنی 1 ژانویه با تاتنهام خارج از خونه بازی داریم!
یعنی این دو تا بازی رو ببریم یه فسمت حساس فصل رو گذروندیم و تونستیم سه تا تیم بالای جدولی رو ببریم
دو امتیاز مفت دیگه از دست دادیم، حالا دیگه کم کم داره فاز نفسگیر شروع میشه
پ.ن
شبکه سه هم یه چیزیش میشه ها! با ده دقیقه تاخیر بازی رو نشون داد
vahidgame
28-12-2014, 20:24
واقعا راحت دو امتیاز رو از دست دادیم
نیمه اول تیم حریف خوب بود و تا حدودی هم بهتر از ما
ولی نیمه دوم تقریبا کل اونو داشتیم حمله می کردیم ولی توی موقعیت سازی و زدن گل خیلی خوب عمل نکردیم
دقایق آخر هم که خیلی حساس بود همش انتظار گل داشتم و چند توپ حساس هم روی دروازه اومد
تیم حریف کلا داشت دفاع می کرد و متاسفانه وقتی بازی ها اینجوری پیش میره نمی تونیم گل بزنیم!
ولی در کل با وجود خستگی خوب بازی کردیم و گل اول هم یه لحظه توی اشتباه آفساید گیری خوردیم وگرنه به هیچ وجه توی این بازی گل نمی خوردیم
جا داره به بازی خیلی خوب فابرگاس و هازارد هم اشاره کنم که به خصوص هازارد هم توی گلی که زد فوق العاده عمل کرد هم توی کل بازی یه تنه اکثر حملات رو رغم می زد...
خواستم بیام بگم سیتی که دو بر صفر جلو بوده و صد در صد برنده ست ولی الان در کمال ناباوری بازیش دو بر دو مساوی شده!
یعنی اگه با این نتیجه تموم بشه حتی از برد چلسی خوشحالتر میشم :دی
آخه الان چلسی داره بازی های سخت فصلشو انجام میده و همیشه همچین بازی هایی وجود نداره
ولی من سیتی الان که توی زمان بازی های فشرده هستیم دقیقا آسونترین بازی ها بهش خورده یعنی هفته قبل با وست بروم و این هفته با بارنلی و هفته بعد با ساندرلند که این دو تا بازی آخر رو میزبانه و فک کنم از این بهتر دیگه براش نمیشد!
همینو با برنامه چلسی مقایسه کنید دقیقا توی این زمان بازی های فشرده خورده به تیمای بالای جدولی!
ولی توی ژانویه سیتی با آرسنال و خود چلسی بازی داره و اون جاست که امتیاز از دست دادنش شروع میشه :دی
با نا امیدی داشتم بازی من سیتی رو نگاه می کردم، برنلی دو گل خورده رو با دو گل جواب داد و بازی رو به تساوی کشوند، جای خوشحالی داره:n02:
بازم دم برنلی گرم که جلو منسیتی تو زمین خودش دو گل رو تونست برگردونه! :n20:
ولی صد حیف که دو امتیاز از دست دادیم می تونستیم فاصله بیشتر کنیم:n35:
Reza31001
28-12-2014, 20:47
نیم ساعت آخر بازی رو رسیدم و دیدم (خدا پدر استادهای بپیچون رو بیامرزه :31:)
تا دقیقه 80 عطش زیادی برای گلزنی داشتیم با ایجاد موقعیتهای زیادی که میلیمتری از دست رفتن
10 دقیقه آخر هم تیم خسته نشون داد
تعویض کاستا-رمی خیلی زودتر باید انجام میشد
حتی به جای دروگبا هم میتونست اول رمی رو بیاره
به نظرم رمی با سابقه خوبی که در لیگ برتر داره باید بهش اعتماد بشه تو این شرایط فشرده بیشتر بازی کنه و فکر میکنم نتیجه هم بده
اما از نتیجه که بگذریم برسیم به هازار که عالی بود!
فوق العاده چشم نواز بازی میکنه
واقعا انرژی ای که از خودش نشون داد برام غیرقابل باور بود
با این همه فشردگی در 20 دقیقه آخر بازی مدام در دو سمت زمین جابجا میشد و برعکس کاستا که مشخص بود بدنش نمیکشه، ول کن نبود
پا به توپ هاشم که واقعا کم نظیره
امروز هر بار که توپ بهش میرسید و حرکت میکرد یاد مسی می افتادم دقیقا همون ظرافت ها ، سرعت، تکنیک و قدرت تموم کنندگی رو داره
به نظر من هازار و کورتوآ (با فرم فعلیشون) دو بازیکنی از چلسی هستن که کاملا میشه اونها رو جزو تیم منتخب حال حاضر دنیا بدونیم و هر دو در پست خودشون تقریبا بهترین هستن
دیگه همه یاد گرفتن یه اتوبوس میان میزارن جلوی دروازشون و روی ضد حملات کافیه یه نفر اشتباه کنه گلو میزنن و یا علی !!!
ما هم هیچ تاکتیک مناسبی نداریم برای گلزنی تو این بازیهای سخت
نبوغ هازارد نبود همین یه امتیازم نداشتیم !! البته پارسال خیلی بیشتر مشکل داشتیم مقابل این تیمها ولی هنوز کامل رفع نشده
در سمت مقابل هازارد واقعآ ضعیف هستیم از لحاظ مهره ! شورله که معلوم نیست چشه ! ویلیان هم اون جایی که باید ضربه آخرو بزنه همیشه مشکل داره ... نقطه ضعف اصلی تیم همینجاست .. همیشه هازارد و فابرگاس ( اگه شماره 10 بازی کنه مثه امروز ) باید همه کارو انجام بدن اون جلو !
شانسی که آوردیم برنلی معجزه کرد !
با این همه فشردگی در 20 دقیقه آخر بازی مدام در دو سمت زمین جابجا میشد و برعکس کاستا که مشخص بود بدنش نمیکشه، ول کن نبود
کاملا مشخصه که هازارد از لحاظ بدنی و نفس واقعا کم نمیاره و از اول تا آخر میدوه، اما کاستا هم دست کمی از هازارد نداره، شاید بشه گفت دوندگیش در بعضی بازیا بیشتر هم هست
با هر پاس رو به عقبی که تیم حریف میده کاستا رو میبینیم که هرجای زمین باشه به سرعت خودشو به دروازبان حریف میرسونه تا اذیتش کنه! در ضمن کاستا به نسبت هازادر بیشتر توی درگیری های فیزیکی نقش داره و درگیری فیزیکی هم به مراتب انرژی بیشتری نسبت به دریبل زنی میخواد
اما درکل، واسم جای تعجب داره که ریکاوری تیمای لیگ جزیره به چه صورته؟ دستگاه دارن میرن توش میخوابن ریکاوری میشن؟!:n02: امکان نداره تو این مسابقات فشرده آدم بتونه دووم بیاره ....
مورینیو عنوان کرد که کمپینی علیه چلسی ایجاد شده که پنالتی برای این تیم گرفته نشود!
او گفت:" همه همین نظر را دارند. ما در این مورد صحبت نمیکنیم زیرا همه دیدند که چه شد. داور اشتباه کرد. همه اشتباه میکنند ولی این یک اشتباه بزرگ بود. او داور خیلی خوب و جوانی است و آینده ی خوبی در فوتبال پیش رویش است ولی این یک اشتباه بزرگ بود. فکر میکنم این نتیجه یک کمپین است. در بازی اول، دیگو کاستا یک کارت زرد دریافت کرد در حالی که داور باید مدافع برنلی را اخراج کرده و یک پنالتی برای ما میگرفت. چند ماه بعد 2 امتیاز در بازی از دست دادیم که داور به اشتباه به فابرگاس کارت داد. در فوتبال ما تلاش میکنیم که اتفاقات بد را تغییر دهیم. تنبیه دو برابر غیرقابل باور است."
این پنالتی کم رو اعصاب بود، که استاد علیفر هم می گفت: به هیچ وجه پنالتی نبود :n04:
چرا همش این مرتیکه رو میذارن گزارش کنه :n34:
Reza31001
01-01-2015, 05:06
کلا شایعه ای بیش نیست ولی خوب ... :n24:
تمایل رئال برای خرید هازار؟! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیلی استار به نقل از منابعی اسپانیایی از تمایل آنچلوتی برای خرید هازار با پیشنهادی 60 میلیون پوندی گفته
البته از اون طرف مو هم بارها گفته که هازار فروشی نیست
من سیتی 3 به 2 برد، لمپارد گل سوم رو زد
اگه نگرش میداشتیم و دقیقه 70 هم میاوردیمش تو خوب بود، توی فشردگی ها هم که میتونست از ابتدا بازی کنه... هرچی فکر میکنم میبینم از دست دادن این ستاره قدیمی هنوزم برام ناراحت کنندست
توی لیورپول به جرارد قرارداد میدن امضا نمیکنه و قصد داره اول با تیمای اونور آبی صحبت کنه، حالا اینجا تو چلسی اسطورمون داره منت میکشه واسه قرارداد،حتا میگه مامانم قبل فوتش بهم گفت توی چلسی بمون! اما به این راحتی گذاشتیمش بره :eh:
نیمه اول که نابود شدیم، 3 بر 1 عقبیم :n04:
nini bad
01-01-2015, 21:59
من سیتی 3 به 2 برد، لمپارد گل سوم رو زد
اگه نگرش میداشتیم و دقیقه 70 هم میاوردیمش تو خوب بود، توی فشردگی ها هم که میتونست از ابتدا بازی کنه... هرچی فکر میکنم میبینم از دست دادن این ستاره قدیمی هنوزم برام ناراحت کنندست
توی لیورپول به جرارد قرارداد میدن امضا نمیکنه و قصد داره اول با تیمای اونور آبی صحبت کنه، حالا اینجا تو چلسی اسطورمون داره منت میکشه واسه قرارداد،حتا میگه مامانم قبل فوتش بهم گفت توی چلسی بمون! اما به این راحتی گذاشتیمش بره :eh:
لمپارد بود که سیتی را در هم در جدول بالا اورد هم نگه داشت ... اگه برگردید پست های قبلی گفتم رفتن لمپارد یک اشتباه بود اما همه گفتند نه فابرگاس هست بهترین جایگزین خودم به شخصه از رفتنش هنوز ناراحتم...حالا هم که قراردادش تمدید شد.
SA3EDLORD
01-01-2015, 22:26
چه بازی رو پخش نکردن!
4-2؟:n04:
1- خيلي سال بود اينجوري تحقير نشده بوديم، يادم نيست آخرين بار کي بود
2- افتضاح بازي کرديم، هرچي داشتيم از حرکات عالي هازارد و پاس هاي فابرگاس داشتيم، بدترين بازيمون تا اينجاي کار
3- کاستا واقعا يه جوري شده، انگار کد ها مربوط به گلزني و پاسش از حافظش پاک شده و فقط کد هاي مربوط به اذيت کردن و غير اخلاقي بازي کردنش مونده
4- نميدونم چرا دروگبا رو ديگه توي زمين نميبينيم، اونم الان که کاستا کاستاي قبل نيست
با اينحال.... هنوز راه درازي داريم، اميد هم داريم
vahidgame
01-01-2015, 23:07
نمی دونم واقعا چی بگم و اصلا فک نمی کردم همچین نتیجه ای اتفاق بیافته!
حتی آخرین بار که چلسی با اختلاف دو گل باخته بود رو یادم نمیاد چه برسه دیگه اینجوری!
در بدترین حالت دیگه می گفتم چلسی بازیو مساوی می کنه و با من سیتی نزدیک میشه
الان بعد 20 هفته صدر رو به من سیتی دادیم و اونم دقیقا توی 1 ژانویه
بازیو ندیدم ولی از نظر آماری که الان نگاه می کنم به نظر می رسه نتیجه باید برعکس می شده!
ظاهرا همه چی طبیعی پیش می رفته ولی آخرای نیمه اول یعنی دقیقه 44 و 45 چلسی دو تا گل می خوره و همین خودش تیم رو به کلی بهم می ریزه
دفاع هم همیشه خوب بودش و کلا قبل این هفته توی 19 هفته 15 گل خورده بودیم ولی این بازی یه دفعه اینجوری کار کنه عجیبه!
حالا باید ببینیم دلیل باخت چی بوده ولی فک نکنم تیم عملکردش در حد این نتیجه بوده و آمار نشون میده بهتر از این کار کرده
عجب شب بدشانسی برای ما بودش
از اونور که من سیتی فرمول بردن رو یاد گرفته یعنی هر موقع بازی هاش مساویه لمپارد رو میاره و گل می زنه! :دی
از اونور هم دقیقا تیم ها توی خونه خودشون مقابل چلسی بهترین بازی فصلشون رو بازی می کنن
اون از ساندرلند که یه جوری جلوی چلسی دفاع می کرد که انگار تا ابد اصلا گل نمی خوره ولی هفته بعدش راحت توی همون زمین خودش از من سیتی 4 تا می خوره. اون از نیوکاسل که جلوی چلسی بهترین بازی فصلشو انجام میده ولی بقیه بازی ها رو پشت سر هم ببازه مشکلی نداره و اینم از تاتنهام که فک کنم توی کل فصل دیگه همچین بازیی نکنه!
یه جورایی البته تاتنهام انتقام گرفت چون این چند فصل اخیر معمولا به چلسی خیلی بد می باختن
کاری نمیشه کرد و بالاخره این بازی گذشت
ولی از این به بعد باید بیشتر دقت کرد و من سیتی دیگه امتیازش مساوی شده
الانم اینکه بالاتر از ما هستن رو نمیگم مثلا خیلی مهمه ولی باید دقت کنیم که سریع صدر رو پس بگیریم و دیگه جای اشتباه وجود نداره به خصوص بازی چند هفته دیگه مقابل همین من سیتی
ویرایش: البته الان نگاه کردم صدرو از دست ندادیم یعنی جدول تا موقعی که چلسی 4 بر 2 باخته بود به این صورت بود که چلسی دومه ولی با این نتیجه دقیقا گل های زده و خورده چلسی و من سیتی مثل هم شده و به خاطر همین باز چلسی صدره...
دفاع امروز کلا سردرگم کار کرد از اونور کورتوا هم نا آماده نشان داد در کل خستگی در دفاع نمایان بود
تاتنهام تیمی نبود که اینطوری بخواد چلسی را ببره
داوری هم مشکل داشت و مطمئنا مورینیو در کنفرانس بعد بازی به این نکته اشاره میکنه
بازیو ندیدم ولی از نظر آماری که الان نگاه می کنم به نظر می رسه نتیجه باید برعکس می شده!
ظاهرا همه چی طبیعی پیش می رفته ولی آخرای نیمه اول یعنی دقیقه 44 و 45 چلسی دو تا گل می خوره و همین خودش تیم رو به کلی بهم می ریزه
دفاع هم همیشه خوب بودش و کلا قبل این هفته توی 19 هفته 15 گل خورده بودیم ولی این بازی یه دفعه اینجوری کار کنه عجیبه!
حالا باید ببینیم دلیل باخت چی بوده ولی فک نکنم تیم عملکردش در حد این نتیجه بوده و آمار نشون میده بهتر از این کار کرده
تاتنهام جمعا 10 15 دقیقه توپ دستش بود، 5 دقیقه مفید بازی کردن، 5 تا گل زدن، ما 80 دقیقه توپ دستمون بود، موقعیت خطرناک هم داشتیم، اما با عجله و خیلی نامرتب پاس کاری انجام میدادیم، خیلی راحت میشه گفت روحیمون نابود بود.
با اینکه تاتنهامیا دفاع قدری نداشتن هرکاری میکردیم نمیتونستیم
اونا خیلی راحت موقعیتا رو گل کردن، ما هرکار کردیم توپ تو دروازه نرفت، چندتا ضربه خطرناک از فابرگاس و هازارد، شوت رامیرز که با اختلاف 1 میلیمتری رفت بیرون، شوت صلاح از دو قدمی دروازبان تاتنهام.... نمیدونم چی بگم...
در کنار بدشانسی، به دلیل نداشتن روحیه افتضاح بازی کردیم
پاس ندادن های کاستا هم داره داستان میشه واسمون
brad pitt
01-01-2015, 23:32
یکی از علل باخت خستگی و فشردگی بازی هاست به نظر من
فعلن که در صدریم و یه نیم فصل خیلی عالی داشتیم
nini bad
02-01-2015, 00:24
من بازی را دیدم متاسفانه شبکه سه یک هفته پشت سر هم زوم میکنه رو چلسی اما بازی مهم را نشان نمیده کل تیم بد بود بیشترین اشتباه خط دفاعی بود کورتوا خیلی خروج های بدی داشت البته شانس با تاتنهام هم یار بود گل دوم از روی برگشت توپ به تیر دروازه به ثمر رسید...اشتباه کیهیل و پنالتی روند بازی را عوض کرد... کلا گل های زشتی خوردیم زمان حمله تاتنهام مدافع های چلسی تا داخل 18بازیکن های حریف و همراهی میکردند... به نظرم این باخت برای تیم لازم بود بازم میگم مورینیو گاهی اوقات تصمیم های احساسی میگیره...چرا از چک، لویز، رمی استفاده نکرده اگه بخواد بازی بعدی هم با این ترکیب حاضر بشه قطعا نتیجه مطلوب را نمیگیره...
تیم یه وینگر خوب در حد مارکو رویس لازم داره !
ویلیان ضعیف نشون میده, صلاح و شورله هم که اصن بگذریم ...
حرفی که تو پست قبلیم زدم رو بازم تکرار میکنم همه فشارها رو هازارده اگه بازی امروز رو ببینین بنده خدا چقدر تلاش کرد اگه هازارد نبود خدا میدونه نتیجه چی میشد
Reza31001
02-01-2015, 10:26
به جان خودم کورتوا رو چشم کردم:n02:
چه گل هایی که نخورد!
خط حمله که واقعا خوب بود و موقعیت های لازم رو به وجود آورد ولی دفاع یکم تعطیلات بود و کورتوا هم که به کمتر توپی نه گفت
به هر حال این فشردگی بازیها نتایج عجیب رو هم میتونه همراه داشته باشه 8 گل تو این بازی واقعا زیاد بود
در مورد کاستا فکر میکنم نباید زیاد بهش خورده گرفت
مهاجم نوک همینه و اصلا سبک بازیش هم همین طوریه: در هر شرایطی به فکر شوت به دروازس
دروگبا هم کم و بیش همین طوری بازی میکنه. مهاجم نوک باید فرصت طلب باشه وگرنه میشه مثل تورس
در مورد هازار هم شرایط خیلی بحرانی نیست که همه فشارها رو اون باشه
تیم مهره های خوبی داره شاید و فرم نبودن اسکار و شورله و فابرگاس داره به تیم ضربه میزنه و شاید هم انتخاب های مورینیو بهترین انتخاب ها نیستن (لمپارد کجاییییی؟!)
فشار رو اون الکسیس بنده خدا هست که دیشب کم مونده بود علف های سنت مری رو دونه دونه بخوره از دست این بازیکنهای آرسنال!
این 3 بازی رو هر طوری بود گذروندیم و هنو هم صدریم (گرچه به صورت مشترک) و چند روزی میشه تنفس کرد
یک شنبه تو FA Cup با واتفورد بازی داریم و بازی بعدی میره برای شنبه بعدش با نیوکاسل
vahidgame
02-01-2015, 13:13
هایلایت های بازی رو دیدم
دلیل باخت مشخصه یکی به خاطر خلاقیت بالای این هری کین و همین طور ضعف مشخص خط دفاعی بوده
یکی دیگه هم اینکه خیلی موقعیت های الکی رو از دست دادیم به خصوص اون موقعیتی که محمد صلاح از دست داد مشخص کرد که بهتره همین ژانویه اونو بدیم به اینتر!
به هر حال یه روز بخواد بد باشه همه چی بد میشه وگرنه همین نیمه اول اگه اون دقایق آخر می گذشت و کیهیل پنالتی نمی داد دیگه فک کنم حداکثر آخرش بازی مساوی تموم میشد
باید اینو در نظر بگیریم که بازم ما راه قهرمانیمون هموارتره و بازی های خارج از خونه من سیتی از چلسی سختره و ما با تیم های بزرگ هم اکثرا توی خونه بازی داریم ولی من سیتی دقیقا اکثر بازی های مهمش مثل چلسی و منچستر رو خارج از خونه داره
به خصوص بازی آخر ژانویه با من سیتی که دیگه خیلی حساسه و برد توی اون بازی خیلی توی قهرمانی تاثیر داره
منچستر هم مطمئنا توی خونه خودش راحت به من سیتی امتیاز نمیده
توی ژانویه هم می تونیم حداقل یکی دو تا بازیکن تاثیرگذار بخریم
مارکو رویس رو عجیبه اقدام نمی کنیم چون واقعا 25 میلیون یورو رقم فسخ قراردادش باشه باید چشم بسته حتی با دو برابر این مبلغش خریدش!
فک کنم به اندازه کافی بازیکن جوون و آینده دار به طور قرضی به تیمای دیگه دادیم و سال های دیگه اینا حتما به درد می خورن ولی الان دقیقا بازیکنایی می خوایم که همین الان به درد تیم بخورن و در حد بازی کردن توی ترکیب اصلی باشن
ولی با این حال باز توی اخبار نقل و انتقالات نگاه می کنم همش دنبال این بازیکنای جوون هستیم که اگه بیان فعلا برای تیم بازی نمی کنن
به جان خودم کورتوا رو چشم کردم:n02:
چه گل هایی که نخورد!
بنده خدا رو گل ها که زیاد مقصر نبود :دی
کورتوا دروازه بان شوتگیریه ولی توی این بازی شوت ها همگی یه جوری بودن که نمیشد گرفت
حتی پنالتی هم خیلی خوب سمتش رفت ولی بدشانسی اورد
توی این بازی ظاهرا بیشتر دفاع بد کار کرده
نمیشه تقصیر رو انداخت گردن دفاع، وقتی یه گل بزنی و درجا گل بخوری شوک به تیم وارد میشه، مشخص بود تیم عجله داره واسه گل زدن، با هر گلی هم که خوردیم این وضع بدتر شد، تری کلا کشیده بود جلو و خیلی حالت حجومی داشت، عجله تیم برای گلزنی باعث شده بود هافبک ها هم هماهنگی همیشگی رو توی دفاع نداشته باشن و زیاد بر نگردن عقب، و وقتی دفاع خالی باشه مطمئنن گل میخوریم. بازی رو از دقیقه 30 باخته بودیم
باید قبول کرد، خیلی وقت بود تیم اینجوری گل نخورده بود، شوک بدی به تیم وارد شد و تا آخر بازی گیج بودیم
امید به بازی های بعد:happy:
در مورد کاستا فکر میکنم نباید زیاد بهش خورده گرفت
مهاجم نوک همینه و اصلا سبک بازیش هم همین طوریه: در هر شرایطی به فکر شوت به دروازس
دروگبا هم کم و بیش همین طوری بازی میکنه. مهاجم نوک باید فرصت طلب باشه وگرنه میشه مثل تورس
کاستا مهاجم نوکه و باید فرصت طلب باشه، قبول دارم، اما اچند بازی اخیر که روی کاستا زوم کردم به نظر داره وارد فاز خودخواهی میشه. بازیکنو میبینه که موقعیت عالی داره، اما پاس نمیده و با اینکه جلوش بستست خودش ضربه آخرو میزنه... دروگبا هیچوقت اینجوری نبود:n27:
پ.ن
واقعا اگه نیمه اول اون پنالتیمون گرفته میشد و دو گل جلو می افتادیم مطمئنن بار روانی می افتاد روی تاتنهام و شاید قضیه کلا برعکس میشد
امان از این داوری
vahidgame
03-01-2015, 23:30
با یه بازی هیچی تموم نمیشه :دی
توی ژانویه هم بازی های نسبتا سختی داریم
مهمترین مشکل این جام اتحادیه ست
بعد از اینکه دو هفته دیگه با نیوکاسل و سوانسی بازی کردیم تقریبا تا دو هفته بازی های لیگ تعطیله ولی ما باید در همین زمان توی جام اتحادیه با لیورپول رفت و برگشت دو تا بازی کنیم و بعدش هم 31 ژانویه حساسترین بازی فصلمون توی لیگ یعنی با من سیتی در حالی که همین من سیتی توی این دو هفته اصلا بازیی نداره!
فک کنم وقتشه دیگه توی جام اتحادیه و حتی همین جام حذفی هم این اوایلش از بازیکنای جوون استفاده بشه
+
دیگه نقل و انتقالات شروع شده و زمزمه ها و شایعه ها زیاد شده
در مورد چلسی هم توی این سه چهار روز اخیر اسم بازیکنایی مثل گوندوان ، ویلفرد بونی و آندره کراماریچ دیده میشه
که این بازیکن آخری به نظر جدیه و ممکنه به زودی به چلسی بیاد و پستش هم ظاهرا مهاجم نوکه!
با یه بازی هیچی تموم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
این کراماریچ به نظر بازیکن خوبی میاد، حرکاتش شبیه خود کاستاست، خوب حرکت میکنه و عشق چیپ هم هست! اگه قرار باشه دروگبا فصل بعد بره/خدافظی کنه، خرید این بازیکن عالی میتونه باشه، سه مهاجم نوک خوب توی این بازیای فشرده به کار میان
vahidgame
05-01-2015, 11:13
خب دیشب بازی توی جام حذفی مقابل واتفورد رو بردیم
هر سه گل هم توی نیمه دوم زده شدن توسط ویلیان ، رمی و زوما
ترکییب هم به این صورت بودش:
چک - کیهیل - زوما - آزپلی - لوئیز - میکل - رمیرز - اسکار - شورله - دروگبا - رمی
همون اول نیمه دوم هم کاستا و ویلیان به بازی اومدن
با اینکه اینجور بازی ها خوبه چون به چند تا بازیکن استراحت داده میشه ولی باز همه استراحت نمی کنن :دی
یعنی واقعا هم نمیشه ریسک کرد چون اینجا انگلیسه و تیم ضعیفی وجود نداره!
وگرنه چلسی بازیکنای جوون خیلی خوبی هم داره که حتی می تونه با تیم دومش بازی کنه
از طرفی هم شاید چون تقریبا بازی های بعدیم زیاد فشرده نیست دیگه لازم به استراحت دادن به بعضی بازیکنا نبوده
جا داره بازیکنایی مثل رمی و زوما هم بیشتر روشون حساب بشه
رمی که اکثر موقع ها که دیدم بازی کرده گل زده به خصوص که این بازی 90 دقیقه بازی کرد و میشه توی اون جام اتحادیه جفت بازی ها مقابل لیورپول از رمی استفاده کرد
زوما هم جایگزین مناسبی برای تری یا کیهیل می تونه باشه و امیدوارم توی ژانویه قرضی به تیم دیگه ندیمش و همین الانشم به درد تیم می خوره
یه نکته جالب هم اینکه توی این بازی دروگبا کاپیتان بودش
من فک می کردم کاپیتان دوم پیتر چکه
nini bad
05-01-2015, 14:39
حساس ترین بازی به نظرم با نیوکسل باشه که میان اون فوتبال کثیف و جلوی چلسی نشان بده امیدوارم حداقل بتونیم پر گل ببریم. نیم فصل اگه چک یا حتی شورله از تیم برند به نظرم شرایط سخت تر میشه چون اگر هم بازیکنی خریده بشه نمیتونم به هماهنگی کامل برسند تا امروز بزرگترین اشتباهات چلسی فروش ماتا و لویز بود حتی رفتن لمپارد امیدوارم حداقل تو نیم فصل نیاز به هیچ بازیکنی نیست شوارتزر هم که میره لستر سیتی اگر چک بره بازم دروازه تحت فشار قرار میگیره.
دوستان چه خبر شده، میگن مسی سر تمرین بارسا حاضر نشده و همون روز رفته اینستاگرام چلسی رو فالو کرده؟ احتمال اومدنش داره زیاد میشه ها
اینم که شیش ماه پیش آپلود کرده، به رنگ آبی علاقه داره انگار!
یعنی به هیچ عنوان توی تخیلاتمم نمیتونم تصور کنم مسی رو با لباس چلسی:دی
ولی اگه بیاد ....
nini bad
06-01-2015, 13:48
دوستان چه خبر شده، میگن مسی سر تمرین بارسا حاضر نشده و همون روز رفته اینستاگرام چلسی رو فالو کرده؟ احتمال اومدنش داره زیاد میشه ها
اینم که شیش ماه پیش آپلود کرده، به رنگ آبی علاقه داره انگار!
روزنامه آس بود که دیدم تیتر زده حتی نوشته بود چند تا از بازیکن های چلسی را هم فالو کرده...البته این کار شایعه ها را هم تقویت کرد به شخصه تو لیگ انگلیس هر تیمی غیر از چلسی بره نابود میشه ...
یعنی اگه بیاد چلسی نمی دونم چه حالی میتونم پیدا کنم :n02:
مسی و مورینیو :n09:
علاوه بر اینستاگرام چلسی، فیلیپه لویز و کورتوا رو هم فالو کرده
حالا از اینا بگذریم فیر پلی مالی باشگاه در چه وضعه؟ اجازه خرید داریم؟
یعنی اگه بیاد چلسی نمی دونم چه حالی میتونم پیدا کنم :n02:
مسی و مورینیو :n09:
سر این موضوع پیشنهاد یه شرط سنگین رو قبول کردم : d البته من گفتم نمیاد، تا پایان نقل و انقالات ژانویه مشخص می شه دیگه : d نظرمم این بود که بارسا ممکنه انریکه رو از دست بده اما مسی رو از دست نمی ده، از این حواشی و ... زیاده.
علاوه بر اینستاگرام چلسی، فیلیپه لویز و کورتوا رو هم فالو کرده
حالا از اینا بگذریم فیر پلی مالی باشگاه در چه وضعه؟ اجازه خرید داریم؟
اگه خودش بخواد بیاد که 100% میشه خریدش
از نظر فیر پلی هم مشکلی نیست
فوقش شورله و .. رو میفروشن تا درست بشه:دی
vahidgame
06-01-2015, 21:29
خرید مسی اصلا به صرفه نیست
قیمتش دیگه مطمئنا حداقل 150 میلیون یورو هست که تازه فرضا این میشه فقط مبلغی که به بارسا باید بدیم دیگه خودش سالیانه چه قدر می گیره هم بحثش جداست و احتمالا اونم باید یه مبلغ تخیلی باشه!
تازه بارسا هم به این راحتی ها اونو نمی فروشه و حتی خود مسی هم بخواد هم به سختی اونو می فروشه
بعدشم فرپلی مالی هم یکمی مشکل ساز میشه و به این راحتی ها نمیشه اونو گرفت
یه بحث هم اینه که مسی می تونه لیگی مثل انگلیس هم همون جوری مثل سابق کار کنه؟
مطمئنا بازیکنا اینجا خشنترن و ممکنه وقتی بیاد زیاد مصدوم بشه
در کل نخریم بهتره
به جاش بریم رویس رو بخریم که برامون یک چهارم اون هم هزینه نداره :دی
metalhead_forever
06-01-2015, 21:45
خرید مسی اصلا به صرفه نیست
قیمتش دیگه مطمئنا حداقل 150 میلیون یورو هست که تازه فرضا این میشه فقط مبلغی که به بارسا باید بدیم دیگه خودش سالیانه چه قدر می گیره هم بحثش جداست و احتمالا اونم باید یه مبلغ تخیلی باشه!
تازه بارسا هم به این راحتی ها اونو نمی فروشه و حتی خود مسی هم بخواد هم به سختی اونو می فروشه
بعدشم فرپلی مالی هم یکمی مشکل ساز میشه و به این راحتی ها نمیشه اونو گرفت
یه بحث هم اینه که مسی می تونه لیگی مثل انگلیس هم همون جوری مثل سابق کار کنه؟
مطمئنا بازیکنا اینجا خشنترن و ممکنه وقتی بیاد زیاد مصدوم بشه
در کل نخریم بهتره
به جاش بریم رویس رو بخریم که برامون یک چهارم اون هم هزینه نداره :دی
رویس عالیه ولی رویس هم هر بازیکنی یه تکل میره رو پاش مصدوم میشه...
albertxx
07-01-2015, 03:47
دوستان این بحث رو چقدر جدی گرفتن !! :n02:
شایعات روزنامه ها جای این همه بجث نداره (( یکی از دوستان داره فر پلی مالی چلسی رو بررسی میکنه واسه انتقال مسی :n02: ))
با همین فالو کردن قراردادش تمدید وافزایش حقوق پیدا میکنه
به قول استویچکف که تو یه مصاحبه گفت بارسا باید ناز می رو بکشه و مطمعا باشید میکشه !
انریکه کسی نیست که بارسا به خاطر اون مسی رو از دست بده !!
ولی واسه انتقال
اول اینکه قیمت مسی خیلی بیشتر از این حرف ها هست
دوما از کجا معلوم تو این برنامه فشرده انگلیس مسی جواب بده ؟؟ (( بازیکنایی که قدرت بالا تو همین برنامه فشرده کم میارن ))
نمونه اوزیل و یا دیماریا !!
فرق لیگ انگلیس با جاهای دیگه تو همین برنامه فشرده مخصوصا ژانویه هست !
به هر حال باید دید چی میشه
ولی انتقالش رو زیر 1 درصد میدونم (( اگرچه رئالی هستم :n02: ))
شایعات روزنامه ها جای این همه بجث نداره (( یکی از دوستان داره فر پلی مالی چلسی رو بررسی میکنه واسه انتقال مسی :n02: ))
اون که مشخصه احتمال اومدنش خیلی کمه، بازیکنی که 220 میلیون یورو قیمت داره به این راحتیا جا به جا نمیشه. به قول شما با مربی لج کرده مربی رو میندازن بیرون! اما همچنان تا قطعی نشدن موضوع ما امید داریم :n02:
فیر پلی مالی رو هم کلا داشتم بررسی میکردم، نه واسه خرید مسی، واسه هر خریدی که قراره ژانویه انجام بشه. چون اگه درست یادم باشه قبلا یه بحث هایی بود که چلسی لب مرزه و احتمال خرید بازیکن توی ژانویه کمه
SoroushStar
07-01-2015, 16:02
کسایی که می گن مسی بخواد راحته مشکل اینجاست که ایشون بارسا رو دوست داره و اگه داره می ره که احتماش کم هم نیست دیگه از رو دل نیست بلکه می گرده یه تیم خوب که پول خوبم بده پیدا می کنه که از این نظر کار چلسی سخت می شه چون من سیتی هم پول های نوجومی خرج می کنه همین طور پی اس جی پس نگین راحته
nini bad
07-01-2015, 16:19
کسایی که می گن مسی بخواد راحته مشکل اینجاست که ایشون بارسا رو دوست داره و اگه داره می ره که احتماش کم هم نیست دیگه از رو دل نیست بلکه می گرده یه تیم خوب که پول خوبم بده پیدا می کنه که از این نظر کار چلسی سخت می شه چون من سیتی هم پول های نوجومی خرج می کنه همین طور پی اس جی پس نگین راحته
خودش به شخصه گفت به پی اس جی نمیره...من سیتی هم پول داره و هم به راحتی میتونه قوانین رو دور بزنه...تمام این پیشبینی ها به کنار بایرن هم هست که دقیقه 90 هر بازیکنی که مد نظرش باشه را میگیره... اما بارسا تیمی نیست که مسی را به راحتی از دست بده...چلسی هم که استاد تصمیم ها احساسی هست شاید گفت هازارد و شورله ، ویلیان میدیم یک پولی هم میدیم مسی را میگیریم...
SoroushStar
07-01-2015, 18:38
خودش به شخصه گفت به پی اس جی نمیره...من سیتی هم پول داره و هم به راحتی میتونه قوانین رو دور بزنه...تمام این پیشبینی ها به کنار بایرن هم هست که دقیقه 90 هر بازیکنی که مد نظرش باشه را میگیره... اما بارسا تیمی نیست که مسی را به راحتی از دست بده...چلسی هم که استاد تصمیم ها احساسی هست شاید گفت هازارد و شورله ، ویلیان میدیم یک پولی هم میدیم مسی را میگیریم...
یعنی چلسی انقدر جو گیره که بازیکن خوب و جونی مثل هازارد رو که می گن مسی و رونالدوی جدیده رو می ده و بجاش مسی27 ساله رو می خره؟؟!!
nini bad
07-01-2015, 19:37
یعنی چلسی انقدر جو گیره که بازیکن خوب و جونی مثل هازارد رو که می گن مسی و رونالدوی جدیده رو می ده و بجاش مسی27 ساله رو می خره؟؟!!
گفتم تصمیم احساسی همانطور که مشخصه اون سال که مهاجم کاملی نداشت میخواست ماتا را لویز و بده فن پرسی را بگیره+پول ...
Iman-Emperatour
07-01-2015, 19:41
گفته شده مورینیو طی یه کنفرانس خبری جمعه میخواد به شایعات جذب مسی و یا تکذیب این خبر صحبت کنه!
vahidgame
07-01-2015, 20:06
یعنی یه دفعه بگو که کلا تیم رو نابود کنیم بره دیگه! :دی
مورینیو دیگه اینقدر هم ساده نیست و یه تصمیمی نمی گیره که تیم ضرر کنه
خودش در مورد قیمت هازارد می گفت که به پیشنهادهای زیر 150 میلیون اصلا توجه نمی کنه و مشخصه یه جورایی به هیچ وجه اونو از دست نمیده چه برسه که دیگه با بازیکنی اونو تعویض کنه!
حالا باز می گفتی شورله و ویلیان عادی تر بود ولی اینی که گفتی اصلا امکان نداره
کلا خود مورینیو هم قبلا گفته بود که به خاطر فرپلی مالی به هیچ وجه خرید مسی امکان پذیر نیست و هیچ وقت بهش فک نمی کنه
حالا باید دید الان چه نظری داره و فک نکنم از حرف خودش برگرده
کلا امکان انتقال مسی به چلسی تقریبا غیرممکنه
این خبر بیشتر بازار خبرگزاری ها رو گرم می کنه...
+
راستی جالبه تورس رو توی همین نقل و انتقالات زمستانی به میلان با مبلغ نزدیک به 3 میلیون فروختیم
میلان تازه فهمید چلسی چه بازیکنی رو بهش انداخته اونم با این حقوق بالا !
در اصل تورس اول سر چلسی رو کلاه گذاشت بعد حالا میلان و بعد دوباره آخر به زادگاه خودش برگشت! :دی
البته برای چلسی یه سری جاها خوب بود ولی بیشتر از لحاظ مبلغ قرارداد و حقوقش میگم
nini bad
07-01-2015, 20:27
یعنی یه دفعه بگو که کلا تیم رو نابود کنیم بره دیگه! :دی
مورینیو دیگه اینقدر هم ساده نیست و یه تصمیمی نمی گیره که تیم ضرر کنه
خودش در مورد قیمت هازارد می گفت که به پیشنهادهای زیر 150 میلیون اصلا توجه نمی کنه و مشخصه یه جورایی به هیچ وجه اونو از دست نمیده چه برسه که دیگه با بازیکنی اونو تعویض کنه!
حالا باز می گفتی شورله و ویلیان عادی تر بود ولی اینی که گفتی اصلا امکان نداره
کلا خود مورینیو هم قبلا گفته بود که به خاطر فرپلی مالی به هیچ وجه خرید مسی امکان پذیر نیست و هیچ وقت بهش فک نمی کنه
حالا باید دید الان چه نظری داره و فک نکنم از حرف خودش برگرده
کلا امکان انتقال مسی به چلسی تقریبا غیرممکنه
این خبر بیشتر بازار خبرگزاری ها رو گرم می کنه...
+
راستی جالبه تورس رو توی همین نقل و انتقالات زمستانی به میلان با مبلغ نزدیک به 3 میلیون فروختیم
میلان تازه فهمید چلسی چه بازیکنی رو بهش انداخته اونم با این حقوق بالا !
در اصل تورس اول سر چلسی رو کلاه گذاشت بعد حالا میلان و بعد دوباره آخر به زادگاه خودش برگشت! :دی
البته برای چلسی یه سری جاها خوب بود ولی بیشتر از لحاظ مبلغ قرارداد و حقوقش میگم
من مثال زدم حالا یک بازیکن دیگه جایگزین هازارد میکنم که دوستان ناراحت نشند...[emoji3]
رفتن تورس هم برای خودش خوب بود چون بهترین جای ممکن رفت اینجوری احتمال زیاد به دوران خوبش بر میگرده امشب حتما بازیش و میبینم... ولی در کل اومدن مسی خوبه حتی در ارزوها رقم فسخ قرار دادش 250 میلیون یورو هست ... امروز سایت های خارجی را میخوندم نوشته بودند چلسی با پدر مسی تماس گرفته!!!
یکی از دوستان یه حرف قشنگی زد، بیشتر به نظر میاد مسی داره از اسم چلسی سو استفاده میکنه برای تحریک مسئولان بارسا... ولی درکل، کلا از مسی خوشم نمیاد و هیچ وقت علاقه ای بهش نداشتم، اما بازیکنیه که بدرد تیم میخوره و مطمئنن هیچ تیمی نیست که دوست نداشته باشه به خدمت بگیرش، خبر اومدنش حتا در حد شایعه هم باشه جذابه
Iman-Emperatour
07-01-2015, 22:33
یکی از دوستان یه حرف قشنگی زد، بیشتر به نظر میاد مسی داره از اسم چلسی سو استفاده میکنه برای تحریک مسئولان بارسا... ولی درکل، کلا از مسی خوشم نمیاد و هیچ وقت علاقه ای بهش نداشتم، اما بازیکنیه که بدرد تیم میخوره و مطمئنن هیچ تیمی نیست که دوست نداشته باشه به خدمت بگیرش، خبر اومدنش حتا در حد شایعه هم باشه جذابه
تا زمانی خود مسی نیاد بگه واسه چی چلسی و دو تن از بازیکنانه چلسی رو فالو کرده نباید بیاییم بگیم مسی یک سوداستفاده گره!
و چرا چلسی چرا تیمه دیگه ای رو انتخاب نکرده
بنظرم بهتره تا روشن شدن این اتفاقات نباید هر حرفی رو باور کرد و به کسی خورده گرفت
Captain_America
07-01-2015, 22:55
حتی در صورتی که صحت داشته باشه ولی با هزینه ای که برای مسی قرار هست پرداخت بشه ترجیح میدم یه بازیکنی به چلسی ملحق بشه که سابقه بازی در لیگ برتر رو داشته باشه یکی مثل رونالدو یا گرت بیل.
از لحاظ فشردگی و توان بدنی لازم هیچ لیگی با لیگ برتر تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیست مسی همین جوری تو لالیگا کم میاره ار لحاظ جسمی چه برسه به اینجا.
اصلا منکر قابلیت هایی مسی نیستم اما تنها جایی که تونسته خودشو نشون بده تو بارسای پپ بوده نه حتی تو تیم ملی. حداقل بازیکنی اگه میاد چلسی باید یا قابلیت بازی در چند پست رو داشته باشه یا حداقل تو چندتا باشگاه مختلف و یا تیم ملی قابلیت خودش رو در تطبیق با شرایط نشون داده باشه.
بلاخره که باید یه تیمی رو انتخاب میکرد، چه تیمی بهتر از چلسی؟ سرمایه که داریم، صمیمی ترین دوستش هم فابرگاسه که داره واسه ما بازی میکنه، دو تا دلیل خوب واسه اومدن به چلسی، یا طبیعی جلوه دادن قضیه
من خورده نگرفتم بهش، کلا گفتم
Masoud-2014
07-01-2015, 23:13
بلاخره که باید یه تیمی رو انتخاب میکرد، چه تیمی بهتر از چلسی؟ سرمایه که داریم، صمیمی ترین دوستش هم فابرگاسه که داره واسه ما بازی میکنه، دو تا دلیل خوب واسه اومدن به چلسی، یا طبیعی جلوه دادن قضیه
صمیمی ترین دوستش تو منچستر سیتی بازی می کنه!
کی؟ آگوئرو؟ نمیدونم والا، چیزی بود که شنیده بودم، میگن صمیمی ترین دوستش فابرگاسه و حتا زن مسی و فابرگاس هم با هم رابطه نزدیک دارن
یه نقل قول:
Lionel Messi is favouring a move to Chelsea over the likes of Arsenal and Manchester United because he wants to reunite with good friend Cesc Fabregas, according to The Express.
Iman-Emperatour
07-01-2015, 23:24
اونکه بله درباره سسک درست میگید
و اسپانسر مسی که آدیداسه باشه با اسپانسر باشگاه چلسی یکیه که یه اسپانسر میتونه پلی برای همچین قراردادی بزرگی باشه
منظورم من این بود که بحث سواستفاده و مثلا با طناب چلسی بالا رفتن قضاوت عجولانه ای هستش
مسی تا 2018 با بارسا قرارداد داره و احتمالا اگه مسی بخواد باشگاه رو ترک بکنه چلسی احتمالا باید تا 2016 صبر کنه تا محرومیت بارسا تموم بشه و جایگزین همچین بازیکنی بیاد
+
بعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
واقعا مسخره ست که همچین نظری دارند بعضیا...مسی در پست ویلیان و یا اسکار بازی میکنه و ربطی به پست آزارد نداره اصلا
اگه بحثش زیر سایه بازیکن رفتن قضیه ش فرق میکنه ولی هم پست بازی کردنشون...!
+
آگوئرو یحیی توره و زابالتا دوستان صمیمی مسی هستند که واسه همین من سیتی رو فالو کرده
و سسک که رابطه خانوادگی زیادی باهم دارند
Captain_America
08-01-2015, 00:07
کی؟ آگوئرو؟ نمیدونم والا، چیزی بود که شنیده بودم، میگن صمیمی ترین دوستش فابرگاسه و حتا زن مسی و فابرگاس هم با هم رابطه نزدیک دارن
یه نقل قول:
مسی پدرخوانده پسر آگوئرو هستش، تو اردوهای تیم ملی هم با هم اتاق میگیرند.
nini bad
08-01-2015, 00:34
اونکه بله درباره سسک درست میگید
و اسپانسر مسی که آدیداسه باشه با اسپانسر باشگاه چلسی یکیه که یه اسپانسر میتونه پلی برای همچین قراردادی بزرگی باشه
منظورم من این بود که بحث سواستفاده و مثلا با طناب چلسی بالا رفتن قضاوت عجولانه ای هستش
مسی تا 2018 با بارسا قرارداد داره و احتمالا اگه مسی بخواد باشگاه رو ترک بکنه چلسی احتمالا باید تا 2016 صبر کنه تا محرومیت بارسا تموم بشه و جایگزین همچین بازیکنی بیاد
+
بعدش یه مورده کلی بود که تو همه جا به چشم میخوره اینکه مسی به فوتبال آزارد پایان میده!
واقعا مسخره ست که همچین نظری دارند بعضیا...مسی در پست ویلیان و یا اسکار بازی میکنه و ربطی به پست آزارد نداره اصلا
+
آگوئرو یحیی توره و زابالتا دوستان صمیمی مسی هستند که واسه همین من سیتی رو فالو کرده
و سسک که رابطه خانوادگی زیادی باهم دارند
مسی تا 2019 با بارسلونا قرار داد داره... بارسا میتونه بازیکن بفروشه اما نمیتونه بازیکن بخره... تا اونجا که یادمه چند تا از بازیکن های چلسی را فالو کرده بود نه من سیتی !!!!
Iman-Emperatour
08-01-2015, 01:51
حتی در صورتی که صحت داشته باشه ولی با هزینه ای که برای مسی قرار هست پرداخت بشه ترجیح میدم یه بازیکنی به چلسی ملحق بشه که سابقه بازی در لیگ برتر رو داشته باشه یکی مثل رونالدو یا گرت بیل.
از لحاظ فشردگی و توان بدنی لازم هیچ لیگی با لیگ برتر تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیست مسی همین جوری تو لالیگا کم میاره ار لحاظ جسمی چه برسه به اینجا.
اصلا منکر قابلیت هایی مسی نیستم اما تنها جایی که تونسته خودشو نشون بده تو بارسای پپ بوده نه حتی تو تیم ملی. حداقل بازیکنی اگه میاد چلسی باید یا قابلیت بازی در چند پست رو داشته باشه یا حداقل تو چندتا باشگاه مختلف و یا تیم ملی قابلیت خودش رو در تطبیق با شرایط نشون داده باشه.
دوست من بحث اصلا ربطی به توانایی و ناتوایی های مسی و رونالدو و امثال اینا نیست بلکه بحث سر فالو کردن های مسی هستش
مسی تا 2019 با بارسلونا قرار داد داره... بارسا میتونه بازیکن بفروشه اما نمیتونه بازیکن بخره... تا اونجا که یادمه چند تا از بازیکن های چلسی را فالو کرده بود نه من سیتی !!!!
قراداد مسی با بارسا تا پایان ژوئن 2016 یعنی تا پایان تابستان 2016 با بارساست
بله کورتوا و فیلیپه لوئیز رو همراه با چلسی فالو کرده و خیلی وقته که مسی من سیتی رو فالو کرده همراه با اون چند نفر که پست قبلیم گفتم
vahidgame
08-01-2015, 10:59
بارتومئو رئیس بارسا گفته که به هیچ وجه مسی رو نمی فروشه:
روزنامه Daily Star هم گفته چلسی مشتاقه که پیشنهاد 250 میلیون یورویی یعنی معادل 200 میلیون پوندی رو برای مسی بده!
اگه قرارداد مسی تا 2016 هست که چلسی می تونه صبر کنه که تا یه سال دیگه این موقع ها اگه مسی تمدید نکرده باشه راحت حتی به صورت آزاد بگیردش ولی این قیمت ها خیلی نجومیه
بازم میگم فقط تیتر روزنامه ها داغ میشه وگرنه این انتقال به هیچ وجه صورت نمی گیره حداقل به این زودی ها
البته اگه منظور شما به این تاپیکه که ما بحثمون این بود که مطمئنا چلسی نباید فرضا هازارد رو با مسی معاوضه کنه
وگرنه مسلما پستشون با هم فرق داره هازارد بیشتر هافبک چپ یا وینگر چپ بازی می کنه ولی مسی پستش مهاجم دوم مایل به راسته و همین طور مهاجم نوک و هافبک نفوذی...
Iman-Emperatour
08-01-2015, 14:41
بارتومئو رئیس بارسا گفته که به هیچ وجه مسی رو نمی فروشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه Daily Star هم گفته چلسی مشتاقه که پیشنهاد 250 میلیون یورویی یعنی معادل 200 میلیون پوندی رو برای مسی بده!
اگه قرارداد مسی تا 2016 هست که چلسی می تونه صبر کنه که تا یه سال دیگه این موقع ها اگه مسی تمدید نکرده باشه راحت حتی به صورت آزاد بگیردش ولی این قیمت ها خیلی نجومیه
بازم میگم فقط تیتر روزنامه ها داغ میشه وگرنه این انتقال به هیچ وجه صورت نمی گیره حداقل به این زودی ها
البته اگه منظور شما به این تاپیکه که ما بحثمون این بود که مطمئنا چلسی نباید فرضا هازارد رو با مسی معاوضه کنه
وگرنه مسلما پستشون با هم فرق داره هازارد بیشتر هافبک چپ یا وینگر چپ بازی می کنه ولی مسی پستش مهاجم دوم مایل به راسته و همین طور مهاجم نوک و هافبک نفوذی...
البته مدیرای بلند پایه نمی تونن واسه روحیه تیم و بازیکن هم شده بگند مسی از همین الان رفتنیه که البته خودم هم معتقدم مسی جایی نمیره ولی زیر فشار باشگاه بودن هم نقطه مشخصی داره!
نه منظورم کلی بود تو هر سایت ورزشی حتی خارجی مثل گل رو میبینیم دارن روی تداخل آزارد با مسی بحث میکنند!
البته معاوضه استعدادی مثله آزارد کاره خیلی اشتباهیه مثله پوگبا که راحت از منچستر راهی یووه شد
کوتاه اومدن و توجه بیش از حد به یه بازیکن اونم توی یه همچین مسائلی کار خیلی اشتباهی میتونه باشه، مشخصه که بارتومئو هم همچین به این قضیه راضی نیست:
Barcelona's president says they want Lionel Messi to stay and are relaxed about his future but the "whole life of the club does not revolve around him
"ما میخوایم که مسی توی بارسا بمونه، خیالمون هم از بابت موندنش راحت هست، اما زندگی باشگاه به مسی وابسته نیست."
Masoud-2014
08-01-2015, 15:36
فروش مسی یک نقطه تاریک تو کارنامه یک مدیر خواهد بود بنابرین بارتومئو حداقل تا تابستان رو برو هیچ کاری نمیکنه و میدون و احتمالا به لاپورتا واگذار میکنه و بخاطر همین هم انتخابات زودهنگام و مقرر کرده و اون موقع هم که لاپورتا میاد آدمی نیست که مسی رو بفروشه و البته لاپورتا وعده بازگشت پپ رو داده و رابطه پپ و مسی هم که خوب بوده و هست.
خلاصه اینکه فروش بازیکنی مثل مسی یک نقطه تاریک تو کارنامه هر مدیریه و هرکس جرات یه همچین کاری و نداره و فعلا که یکی یکی دارن در میرن!
Iman-Emperatour
08-01-2015, 16:21
کوتاه اومدن و توجه بیش از حد به یه بازیکن اونم توی یه همچین مسائلی کار خیلی اشتباهی میتونه باشه، مشخصه که بارتومئو هم همچین به این قضیه راضی نیست:
"ما میخوایم که مسی توی بارسا بمونه، خیالمون هم از بابت موندنش راحت هست، اما زندگی باشگاه به مسی وابسطه نیست."
بله صحبت بارتومئو درسته و منطقیه...
چون مدیر بارسا میدونه مسی از حمایت هواداران برخورداره و قضیه خنقل و انتقالات در اول فصل مطرح شد دلشون خیلی از بارتومئو چرکی شده و واسه همین واسه آرام کردن فضا فعلی یه مدیر باید همچین صحبتی رو بکنه حتی اینکه تو پشت پرده مطمئنا مسائلی بین مسی و باشگاه وجود داره
الان هوادارا این قضیه مسی تبدیل به یک بهانه برای رفتن زودتر از موعود مدیران باشگاه کردند که میگند چه بهتر همین الان مشکلات بارسا رسیدگی بشه.
nini bad
08-01-2015, 20:37
جالب توی توضیحات زده بود برای اینکه چلسی قوانین فیرپلی مالی را رعایت کنه احتمالا به فکر یک تغییرات بزرگ است حالا منظورش چی بود و نفهمیدم ...
چلسی و منچستر به دنبال واران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با اینکه رئال بارها اعلام کرده واران فروشی نیست اما با اینحال یه زمزمه هایی داره شنیده میشه
بازی خوبی بود، البته بجز 30 دقیقه ابتدایی بازی که اصلا خوب نبودیم و نبود اعتماد به نفس توی تیم ما کاملا مشخص بود. انتظار دیدن پیتر چک رو داشتم، اما فکر نمیکردم مورینیو واقعا بخواد همچین کاری بکنه! جلوی گربه سیاه باید دروازبان با تجربه قرار داشته باشه، خوشحالم نیمه اول که فشار روی دروازه زیاد بود چک دووم آورد و چند تا موقعیت خطرناک رو دفع کرد.
نیمه اول شانس زدن گل های بیشتری رو داشتیم، کاستا میتونست توی محوته ضربه رو خودش بزنه اما پاس رو به عقب داد و موقعیت خراب شد، در عوض نیمه دوم عالی درخشید و توی چند تا کار تیمی قشنگ حضور داشت و گلزنی هم کرد. در هر حال، گل اولمون هم روی تیز هوشی ویلیان و ایوانووچ بود، عالی بود کارشون
راستی نیمه اول، حالا نمیدونم درست فکر میکنم یا نه، ولی فکر میکنم آزپلی به شدت ضعیف نشون داد و اکثر فرار های نیو کاسل از سمت آزپلی بود... درکل،شاید بی ربط باشه، اما بعد از تعویض آزپلی با لوئیز بچه ها اعتماد به نفسشونو بدست آوردن و وضع بهتر شد.
پ.ن:
پیتر یک قدم دیگه به بالای جدول بیشترین کلین شیت ها نزدیک شد، امیدوارم این فصل بتونه رکورد رو بشکونه:n12:
حرکت کاستا توی بازی دیروز، یکی از قشنگترین حرکتای کاستاست که تا الان دیدم، اگه اون مدافع نبود گل بود، حیف
Reza31001
11-01-2015, 19:30
vahidgame
12-01-2015, 00:53
برد خوبی مقابل نیوکاسل داشتیم
ولی امیدوار بودم پرگل ببریم که انتقام بگیریم ولی فک کنم باید یه دفعه این نیوکاسل رو دبل کنیم که دیگه اینجوری گربه سیاه نشن :دی
این چند تا بازی باقی مونده ژانویه دیگه واقعا خیلی فشرده ست!
الان 12 ژانویه هستیم برنامه بازی های بعدی این ماه رو نگاه کنید:
17 ژانویه - سوانسی - چلسی
20 ژانویه - لیورپول - چلسی
24 ژانویه - چلسی - نامعلوم (جام حذفی)
27 ژانویه - چلسی - لیورپول
31 ژانویه - چلسی - من سیتی
دیگه با این وضعیت واقعا باید از بازیکنای آکادمی و خیلی جوون هم استفاده بشه
بازی با لیورپول خیلی مهم نیست حالا فرضا جام اتحادیه رو نگیریم هم مهم نیست و شاید 20 تا جام اتحادیه هم یه لیگ برتر نشه و حتی جام حذفی هم اعتبارش بیشتر از این جامه
+
روزنامه دیروز The Express نوشته بود:
Chelsea are lining up a surprise move for Borussia Dortmund's Germany attacking midfielder Marco Reus, 25, with the future of his compatriot Andre Schurrle, a 24-year-old forward, at Stamford Bridge rumoured to be uncertain
به شدت دوس دارم رویس روی توی چلسی ببینم
از اون آلمانی هایی هست که واقعا ازش خوشم میاد و خیلی هم می تونه به کار چلسی بیاد
گرفتنش توی ژانویه سخته و اگه این انتقال صورت بگیره یکی از بهترین انتقال ها می تونه باشه
حرکت کاستا توی بازی دیروز، یکی از قشنگترین حرکتای کاستاست که تا الان دیدم، اگه اون مدافع نبود گل بود، حیف
کلا بعضی وقتا حرکات تکنیکی خوبی انجام میده
بازیکنی نیست که مثلا تند تند دریبل بزنه ولی توی مواقعی که لازم باشه تکنیک خوبی از خودش نشون میده
نشون میده که خون برزیلی داره :دی
21 هفته صدرنشینی
واقعا کم نظیره
همین جوری ادامه بدیم شاید بتونیم حتی 38 هفته هم کامل صدرنشین باشیم!
همین جوری ادامه بدیم شاید بتونیم حتی 38 هفته هم کامل صدرنشین باشیم!
رکورد 36 هفته است (که دست خود چلسی است در فصل 2005-2006)، و در تاریخ لیگ برتر هیچ وقت نبوده تیمی که در کل فصل صدرنشین باشه. البته در همون فصل چلسی دو هفته اول رو فقط به خاطر تفاضل گل کمتر اول نبود. ببینیم چلسی می تونه این رکورد رو بشکنه یا خیر (البته صدزنشین بودن چلسی در هفته پیش به خاطر الفبا بود ولی خب هر تیمی که میخواد چنین رکورد هایی بزنه نیاز به شانس داره :دی)
nini bad
13-01-2015, 00:40
این نکته اصلا ربطی به تاپیک نداره اما جالبه در رای گیری توپ طلا مسی به مورینیو رای داده بود... در در حرفهاش مشکلاتش با سرمربی بارسا و رفتنش را تکذیب کرد اما در مصاحبه خبرنگاران گفت نمیدانم سال اینده کجا بازی میکنم!!!...
مهمترین قسمت انتخاب رونالدو بود که همه میدونیم این انتخاب ها از پیش تایین شده است و برند های ورزشی هرگز نمیذارند اتفاق غیر از این رخ بده ... امیدوارم سال اینده هازارد، کاستا در لسیت نهایی باشند...
vahidgame
15-01-2015, 11:28
امیدوارم سال اینده هازارد، کاستا در لسیت نهایی باشند...
اگه همین جوری روندشون رو ادامه بدن شاید یکی از اونا بتونه آخر سال جزو سه تا قرار بگیره ولی مطمئنا فعلا نمیشه امید داشت که بتونن نفر اول بشن
باید قبول کنیم فعلا رونالدو و مسی دو بازیکن برتر دنیا هستن که اگه مشکل خاصی پیش نیاد و مصدوم نشن همون روند رو ادامه میدن البته مسی به نظرم دو سه سال پیش یکمی بهتر بود
هازارد سنش پایینه و اگه پیشرفت کنه دو سه سال دیگه حتی شاید بتونه نفر اول هم باشه ولی فرضا برای امسال زوده
کاستا چون داره خوب گل می زنه شاید امسال بتونه نفر سوم بشه ولی خب باید روندش همین جوری باشه و فرضا تا آخر سال بالای 40 گل توی کل رقابت ها زده باشه
البته از طرفی بازیکن محبوبی نیست و شاید خیلی ها حال نکنن و بهش رای ندن :دی
در کل در بهترین حالت ممکن هم یه دونه از اونا می تونه نفر سوم بشه ولی در مورد هازارد آینده خیلی خوبی داره و می تونه رونالدو و مسی جدید باشه
تورسو ببینا! رفته اتلتیکو ری بورن شده :n02:
اینجاست که میگن "چلسی مگه خار داشت؟!":n02: چه گلایی زد دیشب...
تورسو ببینا! رفته اتلتیکو ری بورن شده :n02:
اینجاست که میگن "چلسی مگه خار داشت؟!":n02: چه گلایی زد دیشب...
هیچکس تو این چند سال گذشته به اندازه تورس رو اعصاب نبود.تو بازی با منچستر دروازه خالیو زد تو اوت که تا مدتها سوژه رسانه ها بود حالا دیشب چه گلایی زد:n35:
این نیمه بدون شک بهترین بازیمون تو فصل جاری بود 4تا زدیم حداقل 5تا هم نزدیم:n02:
عجب بازی خوبی بود، 5 بر هیچ و یک کلین شیت دیگه برای پیتر، چه کردن اسکار و کاستا!
راستی کورتوا مصدوم شده که این دو بازی چک توی دروازه بوده؟ هرچی هست خوشحالم داره به چک بازی میرسه شاید اینجوری راضی بشه فصل بعد بمونه، 32 سال سن چیزی نیست آخه، دینو زوف دروازبان اسطوره ای ایتالیا تا 40 و خورده ای سالگی توی دروازه بود، چک هنوز خیلی جا داره
nini bad
17-01-2015, 20:49
بازی خیلی زیبایی بود انتظار یک برد پر گل داشتم که همینطور هم شد...خوشحالم چک در دروازه بود البته به نظرم مورینیو بخاطره حس رقابت این کار را انجام میده...همه تیم خیلی عالی عمل کردن ایوانوویچ فکر کنم پست مهاجم نوک براش خیلی عالی باشه
vahidgame
18-01-2015, 00:27
تبریک میگم
چلسی توی این بازی فوق العاده بازی کرد و شاید بشه گفت بهترین بازی فصلش بود
موقعیت های خطرناک چلسی خیلی زیاد بود و راحت میشد بیشتر از این هم گل زد و دو تا تیرک هم ویلیان زد
توی یه صحنه هازارد یه پاس فوق العاده به کاستا داد و تک به تک شد که کاستا دروازه بان رو هم دریبل کرد و بعدش به ویلیان پاس داد و ویلیان توپو به تیرک زد که فک کنم سخترین کار این بود که توپو اون جا بزنی و کلا ویلیان نشون داده که گل نزن خوبیه! :دی
کاستا هم می تونست توی همین صحنه هتریک کنه ولی نشد
همین طور اسکار هم توی گل پنجم راحت می تونست هتریک کنه که شورله قبلش به توپ ضربه زد
یه جورایی اسکار واکنش هم نشون داد یکمی ناراحته چون قشنگ توپ روی پاش بود ولی شورله زرنگی کرد اومد سریع توپو زد :دی
ولی در کل اسکار هم اگه اینجوری آماده باشه برامون خیلی عالیه و یه جورایی دیگه خط هافبک بی نظیری تشکیل میشه
فک کنم آخر سال بهترین گلزن و بهترین پاسور و بهترین بازیکن لیگ همه از چلسی باشن که برای اولی و دومی احتمالا کاستا و فابرگاس باید بشن اگه اتفاق خاصی پیش نیاد
برای بهترین بازیکن هم هازارد و کاستا مدعی های اصلین
بازی هفته بعد لیگ هم که در اصل دو هفته دیگه انجام میشه حساس ترین بازی فصلمونه یعنی مقابل من سیتی
از الان باید خودمون رو برای اون بازی آماده کنیم و این وسط هم البته همون طور که قبلا گفتم سه تا بازی توی جام حذفی و جام اتحادیه داریم
امیدوارم فردا هم آرسنال حتما از من سیتی حداقل یه امتیاز بگیره که در اون صورت میشه امید داشت که با برد ما مقابل من سیتی دیگه یه جورایی اختلاف زیادی رو ایجاد کنیم
عجب بازی خوبی بود، 5 بر هیچ و یک کلین شیت دیگه برای پیتر، چه کردن اسکار و کاستا!
راستی کورتوا مصدوم شده که این دو بازی چک توی دروازه بوده؟ هرچی هست خوشحالم داره به چک بازی میرسه شاید اینجوری راضی بشه فصل بعد بمونه، 32 سال سن چیزی نیست آخه، دینو زوف دروازبان اسطوره ای ایتالیا تا 40 و خورده ای سالگی توی دروازه بود، چک هنوز خیلی جا داره
مصدوم که نمیشه گفت ولی بعد از بازی تاتنهام ظاهراً از ناحیه انگشت دست یه مقدار آسیب دیده و مشکل داره! خوزه هم گفته بود کورتوآ همینجوری هم می تونه بازی کنه ولی وقتی یه دروازبان مثل چک حاضر و آماده و بدون مشکل رو نمیکت دارم برای چی روزه شک دارم بگیرم! اینجوری شد که قرعه به نام چک زدن!! :n06:
خب، عجیب بود، ولی امروز من سیتی به آرسنال توی اتحاد باخت... بهتره ایندفه از این فرصت ها استفاده کنیم و فاصله رو حفظ کنیم
هرچند، بازی های سنگینی پیش رو داریم، بازی با لیورپول، بازی با خود من سیتی، بازی با پاریس.... امیدوارم به بازیکنای اصلی فشار نیاد که آخر فصل درجا نزنن
vahidgame
19-01-2015, 20:14
آرسنال مچکریم :دی
خیلی به نفعمون شد
هفته بعد هم ببریم دیگه اختلاف واقعا زیاد میشه
یه نکته هم اینه که فک کنم جام ملت های آفریقا هم در حال برگذاریه و خوبه ما بازیکن آفریقایی خیلی خاصی نداریم که نبودش حس بشه
ولی در مقابل من سیتی بهترین بازیکنش یعنی یحیی توره رو نداره
راستی نقل و انتقالات هم داره می گذره همچنان خریدی نداشتیم
بعضی وقتا توی ژانویه خریدهای خوبی داشتیم مثلا همین پارسال ماتیچ رو گرفتیم که انتقال فوق العاده ای بود
این آندره کراماریچ هم که می خواستیم به لستر سیتی رفتش
به نظر می رسه چلسی بیشتر به خرید واران از رئال اصرار داره که خرید سختیه و فک نکنم رئال حاضر بشه همچین ستاره ای رو بفروشه
در مورد رویس هم اگه فرضا بخوایمش هم توی این ژانویه نمیشه و تابستون میشه گرفتش که البته شایعه بودش که به رئال نزدیک شده
خـــبر ها با کمی تاخیـــر :
ژوزه مورينيو، بهترين مربي تاريخ پرتغال شد
پس از انتخاب کريس رونالدو به عنوان بازيکن قرن پرتغال، ژوزه مورينيو نيز به عنوان برترين مربي تاريخ فوتبال اين کشور برگزيده شد.
به گزارش "ورزش سه"، در یکصدسالگی فدراسیون فوتبال پرتغال، برترین های تاریخ فوتبال این کشور امروز در مراسمی معرفی شدند. ژوزه مورینیو که افتخارات فراوانی همراه تیم های تحت هدایتش در فوتبال دنیا کسب کرده، عنوان بهترین مربی تاریخ پرتغال را از آن خود کرد. قهرمانی با پورتو در پرتغال و در چمپیونزلیگ، قهرمانی با چلسی در انگلستان، قهرمانی با اینتر در ایتالیا و چمپیونزلیگ و قهرمانی با رئال در اسپانیا، از مهمترین افتخارات مورینیو به حساب می آیند.
آقای خاص در مصاحبه ای در همین ارتباط گفت:" از این عنوان احساس غرور می کنم. همواره ورای اهدافم در کسب موفقیت های شخصی، دوست داشتم به رشد فوتبال پرتغال نیز کمک کنم. 12 سال است که از پرتغال خارج شده ام اما همیشه سعی کرده ام نماینده خوبی برای کشورم باشم."
مورينيو: قوانين براي منچسترسيتي متفاوت است
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، با اعتراض به پيوستن ويلفرد بوني به منچسترسيتي، اعلام کرد که قوانين براي اين باشگاه با ساير باشگاه هاي ليگ برتر متفاوت است.
به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی علی رغم جریمه ای که از سوی یوفا به دلیل نقض قانون فرپلی مالی برایش در نظر گرفته شد، این هفته قبل ویلفرد بونی، مهاجم ساحل عاجی سوانسی را را با انتقالی 35 میلیون یورویی به خدمت گرفت.
مورینیو در این مورد گفت:" بونی مهاجم خوبی است. اگر سیتی پولش را دارد و مشکلی از نظر قانون فیرپلی مالی ندارد، انتقال خیلی خوبی است. آنها فقط می توانند با 11 بازیکن بازی کنند؛ مگر اینکه قوانین برای آنها متفاوت باشد. البته به نظر می رسد از بعضی جنبه ها اینطور است."
او در پاسخ به این سوال که منظورش را صریح تر بیان کند، گفت:" می دانید منظورم چیست."
در چند هفته گذشته ماجرای انتقال فرانک لمپارد و نحوه انتقال او به سیتی و طولانی شدن مدت انتقال قرضی اش، جنجال های زیادی در انگلیس به وجود آورد.
مورینیو همچنین در مورد احتمال به خدمت گرفتن بازیکن جدید در ژانویه، گفت:" خوشحال می شوم اگر کسی از تیم جدا نشود و کسی هم نباید اما بازار باز است و هیچ وقت نمی دانید چه رخ می دهد."
مورینیو: قهرمانی با پورتو،مهمترین افتخار من است
ژوزه مورينيو سرمربي چلسي، ساعاتي پيش به عنوان برترين مربي تاريخ فوتبال پرتغال برگزيده شد.
به گزارش "ورزش سه"، در جشن یکصد سالگی فدراسیون فوتبال پرتغال، این عنوان باارزش به ژوزه مورینیو رسید. مورینیو سابقه قهرمانی در 4 لیگ مختلف اروپایی را در کارنامه دارد. پورتو، چلسی، اینتر و رئال مادرید، تیم هایی هستند که با هدایت مورینیو، قهرمان لیگ های داخلی و بعضا چمپیونزلیگ شده اند.
مورینیوی 51 ساله، پس از کسب این عنوان به خبرنگاران گفت:" بدون شک قهرمانی با پورتو در چمپیونزلیگ، مهمترین و باارزش ترین افتخاری است که من در دوران مربیگریم به دست آورده ام؛ چرا که این قهرمانی با یک تیم پرتغالی و بازیکنانی پرتغالی به دست آمد. پرتغال کشوری است که معمولا کسی از تیم های آن انتظار قهرمانی در لیگ قهرمانان را ندارد.صادقانه آرزو می کنم که یک تیم پرتغالی، بعد از پورتو بتواند بار دیگر قهرمان اروپا شود."
لازم به ذکر است که در سال 2004، پورتو با هدایت مورینیو و با داشتن بازیکنانی چون دکو و کاروالیو، پس از شکست 3-0 موناکو، به قهرمانی چمپیونزلیگ دست یافت و نام مورینیو در سطح فوتبال اروپا، بیش از پیش مشهور شد.
چلسی و پیشنهاد 47 میلیونی به 2 بازیکن رئال
ژوزه مورينيو به جذب واران و خسه اصرار دارد و مديران چلسي را موظف کرده است تا براي خريد اين دو بازيکن رئال در تابستان آينده وارد عمل شوند.
به گزارش "ورزش سه"، واران قرارداد خود را به تازگی تا سال 2019 تمدید کرده اما هنوز به مهره ای ثابت در ترکیب رئال تبدیل نشده است. ژوزه مورینیو دوست دارد تا شاگرد سابق خود را هر طور شده به استمفوردبریج بیاورد؛ هرچند که این انتقال می تواند بسیار پیچیده و دشوار باشد .
خسه دیگر بازیکن رئال است که چلسی علاقمند است او را به خدمت بگیرد. این بازیکن 20 ساله، به تازگی از مصدومیتی 8 ماهه به میادین بازگشته و یکی از بازیکنان آینده دار اسپانیا و رئال محسوب می شود.
دیلی اکپسرش روز گذشته ادعا کرد که چلسی حاضر است برای جذب این دو بازیکن، 47 میلیون یورو به رئال بپردازد. بطور حتم رئال به سادگی حاضر به واگذاری این دو بازیکن جوان و ارزشمند خود نیست.
رای مسی به مورینیو برای انتخاب مربی سال
يواخيم لو ساعتي پيش به عنوان مربي سال فوتبال جهان شناخته شد. اما اين مربي جايي در بين مربيان مورد نظر مسي نداشت.
به گزارش "ورزش سه"، از نگاه مسی به عنوان کاپیتان تیم ملی آرژانتین، نه سیمئونه، نه آنچلوتی و نه لوو جایی در بین سه مربی برتر سال 2014 نداشتند. در میان تعجب، نام مورینیو در بین سه مربی برتر از دید مسی به چشم می خورد. سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین، پپ گواردیولا سرمربی بایرن و سابق بارسا و نیز ژوزه مورینیو سرمربی چلسی، مربیان برتری هستند که مسی به آنها رای داده بود.
به نظر من از اون بازیا بود که کلا واسه تساوی رفتیم تو زمین، روی هم شاید دو موقعیت هم نداشتیم. توانایی حمله داشتیم اما خیلی جلو نکشیدیم
ایوانوویچ خیلی کم پیش میاد بد بازی کنه، اما دیشب یکی از اون بازیاش بود، اشتباه توی پاس دادن زیاد داشت، چند باری هم اجازه در رفتن داد، که البته کم آوردن از لحاظ سرعت مقابل بازیکنای تند و تیز لیورپول طبیعی هم هست. کلا دفاع خیلی اذیت شد دیشب، مخصوصا رحیم استرلیگ دیشب خیلی اذیت کرد، هی با جان تری ور میرفت! یکی نیست بگه برو با هم سنت بازی کن:n02:
تری آخرا دیگه اینجوری بازیکنای حریفو میگرفت:
هفته دیگه خونه خودمون میبینیمشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidgame
21-01-2015, 23:02
دیشب لیورپول خیلی انگیزه داشت و برعکس چلسی زیاد انگیزه نداشت
اگه دقت کنید توی همین آنفیلد توی لیگ چه قدر بهتر بازی کردیم و بازیو بردیم چون بالاخره اون بازی لیگه و با جام اتحادیه فرق داره
چلسی نمی خواست خیلی حمله کنه و بیشتر لیورپول حمله می کرد و چند تا موقعیت خوب هم داشتن ولی کورتورا خیلی عالی کار کرد
کورتوا توی یه صحنه سوپر واکنش داشت و هنوز واقعا در عجبم چه جوری در اون فاصله نزدیک اون توپ محکم لالانا رو گرفت!
ولی در کل این نتیجه خوبه و بازی برگشت میشه با خیال راحتر بازی کرد و چون چند روز بعدش با من سیتی بازی داریم احتمالا میشه چند تا مهره اصلی هم استراحت کنن
بازم میگم لیگ خیلی مهمتر از اینجور جام هاست و این فصل که قهرمانی لیگ صد در صد حقمونه نباید اونو راحت به تیم دیگه ای بدیم
دلیل این که مورینیو اصلیا رو بازی داد و این شکلی بازی کرد با این حال:
1- چلسی نباید این بازیو می باخت
2- بد بازی کردیم چون باید انرژی سیو کنیم برای بازی های بعدی، یادمون نره بازی داریم با سیتی و پاریس و همین لیورپول دوباره
نتیجه خوبی گرفت چلسی!
دوستان
خبری از خرید جدید نیست ؟!!
شدیدا به یک مدافع ِ با کلاس (نظیر رافائل واران) نیاز داریم!!
چون این کیهیل واقعا یه وقتایی در حد فاجعه سوتی میده و من یکی اعتماده زیادی بهش ندارم!!!
به نظرم در بازی های مهم،حضوره یک مدافع با کیفیت تر از کیهیل خیلی ضروریه!!
و ایکاش یه مهاجم درست درمان تر از "رمی" بیاد به تیم!!!
و همچنین یه بازیکن جانشین برای ویلیان که به نظرم در ترکیب 11 نفره ی چلسی یکی از پر اشتباه ترین بازیکن هاست !! (با توجه به موقعیت هایی که از دست میده یا خرابش میکنه!!)
اما ظاهرا مورینیو نمیخواد به تیم ِ فعلی دست بزنه !!!
علتش چیه به نظرتون؟!!
آیا واقعا رضایت کامل داره از نفراتش؟!!
پ.ن:
خریده لیونل مسی کاملا منتفی شده؟!!
با توجه به اون "رای" ــیی که مسی به مورینیو داد،قضیه مشکوک به نظر میاد!!! :n37::n10:
متاسفانه بازیو ندیدم ولی از دیدن نتیجه شوکه شدم:n03:جالبه دو هیچم جلو بودیم
vahidgame
24-01-2015, 20:36
چه جوری این نتیجه رو گرفتیم؟ :n04:
یعنی اینقدر بازیکنای تیم دوم ضعیفن؟!
این ترکیبی که من دیدم ترکیب بدی نیست ولی باید دید کدوم بازیکنا بد بودن
حالا حدف شدن از جام حذفی خیلی مهم نیست ولی این نتیجه رو نمیشه هیچ جوره قبول کرد!
البته من سیتی هم تقریبا با شرایط مشابه حذف شد
با ترکیب اصلی هم بازی کرده بود!
کلا فقط فوتبال انگلیسه که این نتیجه های عجیب درش اتفاق میوفته، به خاطر همیناشم هست که دوسش دارم
دو صفر جلو بودیم، 4 دو باختیم، چی میشه گفت...
با توجه به اینکه سیتی هم حذف شد من راضیم از حذفمون در جام حذفی اما نه به این شکل که 2-0 برده رو اینجوری ببازیم !
تیممون بازیکنای خوبی رو نیمکت نداره که بشه تو چند جام جنگید واسه همین من بدم نمیاد از سی ال هم حذف بشیم و تمرکزمونو بزاریم رو لیگ
جام اتحادیه هم چون فقط دو بازی تا قهرمانی فاصله داریم بهتره جدیش بگیریم .
ولی واقعآ اوضاع نیمکت نگران کننده ست !
اختصاصی چلسی نیوز، ژوزه مورینیو که تیمش در جام حذفی با نتیجه چهار بر دو حذف شد حالا تمرکز خود را روی بازی سه شنبه شب با لیورپول گذاشته است.
در بازی رفت جام اتحادیه انگلیس چلسی توانست لیورپول را در آنفیلد متوقف کند.
مورینیو در بازی با بردفورد در جام حذفی انگلیس از ترکیب دوم خود استفاده کرد تا بازیکنان اصلی تیم برای بازی سه شنبه شب مقابل لیورپول خسته نباشند.
مورینیو گفت: "من همیشه گفته ام که نمی توان مسابقات را پیش بینی کرد و باید بازی به بازی پیش رفت. تیم من در لیگ جزیره مدعی است و در لیگ قهرمان اروپا هم همینطور که باید به مصاف پاریسن ژرمن برویم."
"در حال حاضر مهم ترین جام، جام اتحادیه است چون بازی بعدی ما است و باید در بازی برگشت به مصاف لیورپول برویم ، بدیهی است که لیگ جزیره از جام حذفی و جام اتحادیه مهم تر است اما در راه ما همه چیز سر جای خودش قرار دارد و ما جام حذفی را از دست داده ایم و من نمی توانم بگویم جام حذفی مهم نیست."
"ما جام حذفی را از دست داده ایم و این خیلی ناراحت کننده است. آیا این نتیجه در بازی بعدی تاثیر می گذارد؟ من نمی دانم."
"در بازی جام حذفی بسیاری از بازیکنان من حضور نداشته اند و من فکر نمی کنم در روحیه آنها تاثیر گذار باشد. برانیسلاو ایوانوویچ، نمانیا ماتیچ، دیگو کاستا در آن بازی حضور نداشته اند و به طور مستقیم این نتیجه به آنها مربوط نمی شود."
"اما این تیم ما است و ما در خانه بازنده بازی بودیم."
چلسی و لیورپول در ورزشگاه استمفورد بریج در تاریخ 7بهمن ماه در ساعت 23:15 به مصاف یکدیگر می روند.
vahidgame
28-01-2015, 14:12
خوشبختانه تونستیم به اولین فینال این فصل برسیم
توی این بازی لیورپول خیلی سرسختانه بازی می کرد و این جام براشون خیلی مهم بود
موقعیت های خوبی داشتیم ولی کلا این سیستم جدید لیورپول باعث میشد وسط زمین خیلی پرتراکم باشن به خاطر همین بازیکنایی که وسط بازی می کردن خیلی خوب نبودن
بیشتر از کناره ها حمله می کردیم که ویلیان و هازارد اون قدر اون جا تحرک داشتن که فک کنم حسابی خسته شدن
نیمکت هم از لحاظ هافبک خیلی تعریفی نداره مثلا همین رمیرز که اومد خوب نبود و کلا بازیکن نیمکتمون نسبتا به قبلا افت محسوسی داشتن!
اول فصل در مورد نیمکت خیلی تعریف می کردیم ولی الان به شدت نیاز به خرید بازیکن توی همین ژانویه دارم که ظاهر کوادرادو رو ممکنه بگیریم
توی این بازی باید به عملکرد خوب زوما اشاره کنیم که خیلی خوب بود و کم کم داره جا می افته
همین طور کورتوا که بازم چند تا واکنش خیلی عالی داشت
کاستا هم دیگه زیادی شیطنت داشت و بیشتر از بازیش این جور چیزا به چشم اومد :دی
درسته از لحاظ فنی خیلی عالیه ولی بعضی وقتا این مسائل حاشیه ای بازیشو خراب می کنه
حالا با استراحت کمتر میریم سراغ حساس ترین بازی فصل که شنبه شب با من سیتی داریم
فقط جای امیدواری داره بین دو بازی 4 روز فاصله ست و بازیکنا می تونن برای اون بازی آماده بشن
کاستا هم دیگه زیادی شیطنت داشت و بیشتر از بازیش این جور چیزا به چشم اومد
در مصاحبه بعد از بازی در جواب خبرنگارها در مورد برخورد احتمالی اتحادیه فوتبال انگلیس با کاستا: "نه، در خصوص پنالتی ای که باید روی کاستا باید اعلام می شد صحبت کنید. اجازه بدید کاستا فوتبالش رو بازی کنه."
منم بردو تبریک میگم ولی به نطر من کارای کاستا یکم بیشتر از شیطنته و خدا میدونه کی ضربه شدید به تیم وارد میکنه.دوستان با عرض شرمندگی حرف دلمو میگم با وجود اینکه واقعا فوتبالیست خوبیه این کاستا ولی در عین حال کثیف و حال بهمزنم هست.بازم شرمنده ولی هیچ حوره برام قابل تحمل نیست:n03:
nini bad
28-01-2015, 16:04
منم بردو تبریک میگم ولی به نطر من کارای کاستا یکم بیشتر از شیطنته و خدا میدونه کی ضربه شدید به تیم وارد میکنه.دوستان با عرض شرمندگی حرف دلمو میگم با وجود اینکه واقعا فوتبالیست خوبیه این کاستا ولی در عین حال کثیف و حال بهمزنم هست.بازم شرمنده ولی هیچ حوره برام قابل تحمل نیست:n03:
منم قبل گفته بودم سبک بازی کاستا یه جورایی کثیف هست اما اصلا نمیشه از بازی فوق العادش چشم پوشی کرد...وقتی گل نمیزنه وارد جنگ روانی میشه این باعث نمیشه به تیم لطمه بزنه جز محرومیت...دیشب بیش از حد شیطنت کرد واقعا اگر داور میدید قطعا اخراج میشد...
در پی پست های دوستان، خب در عملکرد خوب و منحصر به فرد کاستا شکی نیست، اما این مسائل در طول زمان باعث آسیب زدن در وهله اول به تیم می شه، شما بالوتلی رو ببینید، در حال حاضر کمتر تیمی با وجود بازی خوبش زیر بار حواشی این بازیکن می رن، دیشب هانری و ردنپ کارشناس بودند، در مورد کاستا شاید منصفانه ترین صحبت رو داشتند:
هانری: " "طبیعت وحشی" کاستا نکته بارزی در بازیش هست که خوبه ولی دیشب باید اخراج می شد. من پشتکار و روحیه جنگندگی را دوست دارم اما فکر می کنم حرکات او فراتر از این حد بود. فکر می کنم باید کارت قرمز میگرفت. داور صحنه را ندید. کمک داور هم همین طور. داور چهارم هم همین طور. من فکر می کنم باید کارت قرمز می گرفت."
جیمی ردنپ: " فکر می کنم مرز واضحی بین روحیه جنگندگی و رفتار خشن وجود دارد که کاستا از آن تجاوز کرد."
+
آخرین خبر اینکه داور مایکل اولیور آخرین فردی هست که قراره تصمیم بگیره آیا کاستا از حضور در بازی آخر هفته مقابل سیتی محروم هست یا نه.
Referee Michael Oliver will have the final say on whether Diego Costa is banned for this weekend's game against Manchester City.
sky SPORTS
SA3EDLORD
28-01-2015, 22:51
جنگنده به مالدینی و زانتی میگن نه به این که با مقدسی مثه جرارد درگیر میشه.
دیشب واقعا نذاشت لذت ببرم ازون بازی سریع. حالمو به هم زد!
سوارز بیچاره یه گاز گرفت دو ماه محروم شد تازه از نامزد های توپ طلا حذفش کردن! این کاستا هر بازی داره مرزای وحشی گری رو جابه جا میکنه. به نظر من باید یه محرومیت سنگین بالای 3 جلسه واسش بذارن حساب کار دستش بیاد!
اتحادیه انگلیس کاستا رو به خاطر حرکت خشنی که روی امره کان انجام داد سه جلسه محروم کرد و بازی هفته ی بعد با سیتی که خیلی هم حساسه رو از دست داد . چلسی تا فردا وقت داره درخواست تجدید نظر بده ..
albertxx
29-01-2015, 02:23
اتحادیه انگلیس کاستا رو به خاطر حرکت خشنی که روی امره کان انجام داد سه جلسه محروم کرد و بازی هفته ی بعد با سیتی که خیلی هم حساسه رو از دست داد . چلسی تا فردا وقت داره درخواست تجدید نظر بده ..
دست راست رونالدو رفت تو صورت حریف 2 جلسه محروم کردن !!
سوارز گاز گرفت کلا ترکوندش !
کاستا دیشب کشته و زخمی فقط شانس آوردیم نداد !
بعد 3 جلسه ؟؟
انصافا بازیکن جنگنده و با تعصب دیدیم !
ولی کاستا الزاما بازیش ربطی به جنگندگی نداره !!
البته دست خودش نیست
یه مدت زیر نظر سیمئونه بود اینجوری شده !! (( بازی امشب رو دیده باشید متوجه میشین ))
ولی یه مدت تو چلسی باید جا بیفته و مورینیو جا میندازتش !! :n02:
همینجوری ادامه بده هیچی واسش نمیمونه !!
به نظر حتی بیشتر از این هم محرومش کنن جا داره متاسفانه لذت دیدن فوتبالو از ادم میگیره.همونطور که قبلا گفته بودم تیمو تو شرایط بسیار حساس به حاشیه میبره و جالب اینکه مورینیو همیشه ازش دفاع کرده.نمیدونم واقعا فکر میکنه داره با این کاراش داره به تیم کمک میکنه:n03:
vahidgame
29-01-2015, 13:35
توی انگلیس بازیکن اگه مستقیم اخراج بشه سه جلسه محروم میشه
این محرومیت هم احتمالا باید به خاطر اون حرکتش باشه که روی پای بازیکن رفت
به جز اون دیگه مثلا درگیری بازیکنا و اینجور چیزا جزو محرومیت نیست
کارش خیلی اشتباه بود و جای خیلی حساسی از فصل اونو از دست دادیم
حالا حاشیه رو نمیشه کاریش کرد و خیلی بازیکنا دارن ولی دیگه نباید یه بازیکن کاری کنه که الکی محروم بشه
توی این بازی بهتر بود دروگبا یا رمی بازی می کردن و خیلی هم کاستا تاثیر نداشت!
امیدوارم بازی با من سیتی به مشکل نخوریم
شاید یکمی از این به خاطر مکتب سیمئونه باشه :دی
+
ظاهرا این قضیه انتقال کوادرادو به چلسی خیلی جدی شده و حتی بعضی منابع گفتن که چلسی با فیورنتینا توافق کرده و میشه انتظار داشت به زودی رسمی بشه
اگه این احتمال صورت بگیره احتمالا شورله هم به وولفسبورگ فروخته میشه
توافق نهایی چلسی و فیورنتینا بر سر کوادرادو
سرانجام پس از کشمکش هاي بسيار، فيورنتينا موافقت خود براي انتقال خوان کوادرادو به چلسي را اعلام کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بر اساس توافق دو باشگاه، چلسی 25 میلیون پوند، معادل 33.4 میلیون یورو بعلاوه محمد صلاح را به فیورنتنیا خواهد داد و در عوض، کوادرادو را به خدمت خواهد گرفت. انتقال صلاح به باشگاه فلورانسی، قرضی است.
ایجنت کوادرادو از چند روز قبل در لندن حضور داشت تا مذاکرات نهایی را با مدیران چلسی انجام دهد. بدین ترتیب، فیورنتینا توانست به هدف خود که گرفتن مبلغ فسخ قرارداد ستاره کلمبیایی بود دست یابد.
بازیکن خشن تو جامعه فوتبال کم نداشتیم، کانتونا با اون سوپر کیک معروفش که زد یه تماشاگرو ناک اوت کرد کسیه که همیشه اینجور مواقع میاد تو ذهن آدم
کاستا بازیکنیه که هنر گلزنی داره، اما به شدت دنبال جنجال و مسخره بازیه، به هیچ وجه از این جور بازیکنا خوشم نمیاد، اما چه کنیم که به قول معروف دستمون الان زیر سنگشه، مهاجم اولمونه و به گلهایی که میزنه احتیاج داریم، وگرنه حتی حاضر نبودم توی تیم ببینمش... بازیکن بی اخلاق هیچوقت واسه من یه قهرمان نمیشه
اخلاق یعنی چک، یعنی لمپارد، یعنی جرارد... کم نیستن این بازیکنای بزرگ با اخلاق
پ.ن:
نمیدونم چرا قیافه کاستا منو یاد مارک روفالو میندازه :n02: ته ریش و موهای فرفری:n02: فقط سر همین قضیه یکم ازش خوشم میاد :n02:
البته بیربطه ولی هازاردم منو یاد وینتفورت میلر بازیگر فرار از زندان میندازه :n02:
Reza31001
31-01-2015, 07:29
مسابقه امشب علاوه بر تقابل دو شانس اصلی قهرمانی، رقابت بین بهترین میزبان مقابل بهترین میهمان تا اینجای فصل هست
چلسی از 10 مسابقه در استمفوربریج 30 امتیاز کامل رو گرفته و تنها 3 گل خورده و من سیتی هم از 11 مسابقه خارج از خانه 24 امتیاز گرفته (برای چلسی 12 مسابقه و 22 امتیاز)
کاستا، توره و نصری غایبین بزرگ مسابقه هستن
کاستا، توره و نصری غایبین بزرگ مسابقه هستن
تری و فابرگاس چطور؟ میرسن به بازی؟
vahidgame
31-01-2015, 20:07
به شدت منتظر بازی امشبم
مطمئنا یکی از بهترین بازی های این فصل می تونه باشه
در مورد لمپارد هم که دوباره به خونه خودش برگشته ولی متاسفانه توی تیم رقیب
ممکنه از اول هم بازی کنه و در هر صورت فک کنم تماشگران استقبال خیلی خوبی ازش داشته باشن
خود لمپارد هم قبلا مطلبی رو گفته بوده و کلا تعصب واقعی نسبت به تیم یعنی همین:
تری و فابرگاس چطور؟ میرسن به بازی؟
تری هست ولی فابرگاس هنوز صد در صد مشخص نیست
امیدوارم حتما باشه و تاثیر اون شاید از کاستا هم بیشتر باشه و حتما بدون اون به مشکل می خوریم
جای امیدواری داره که از اونور توره نیست و یه جورایی دو تیم از لحاظ نداشتن مهره تاثیرگذار برابر میشه البته با فرض اینکه فابرگاس به بازی برسه
ایوانوویچ هم یکمی مصدومه ولی فک کنم برسه و اگه نباشه هم آزپلی به سمت راست میره و خیلی به مشکل نمی خوریم
+
راستی ظاهرا کوادرادو قراره دیگه امروز یا فردا توی تست های پزشکی چلسی شرکت کنه و تقریبا دیگه این انتقال تموم شده ست
جالبه توی خبرها بودش که چلسی برای اینر والنسیا هم پیشنهاد داده!
یکمی عجیبه چون هم تعداد مهاجم ها بالا میره هم کلا والنسیا فک نکنم مثلا از رمی بازیکن بهتری باشه
البته جام جهانی خیلی خوب بود ولی فعلا توی وستهام آمار خوبی نداشته
انتظار نداشتم نیمه اول انقدر خوب کار کنیم،نبود بازیکنای اصلی بار روانی زیادی روی تیم انداخته بود، اما بعد از دیدن نیمه اول انتظار داشتم نیمه دوم هم تهاجمی بازی کینم،که همچین چیزی نشد.
ماتیج بازیکن مورد علاقه من توی نیمه اول بود که واقعا وسط زمین رو قشنگ کنترل کرد، خیلی قشنگ از فیزیک بدنیش استفاده میکنه و توی شرایط استرسی خیلی ریلکسه و کنترلشو از دست نمیده، آفرین
اما کاش میشد به دروگبا بهای بیشتری برای گلزنی داده میشد، نه دفاع، دقیقه 80 که نمیشه کاری کرد
vahidgame
02-02-2015, 01:27
نیمکت چلسی توی بازی با من سیتی نشون میده چه قدر کمبود بازیکن داریم!
الان توی همین لیگ برتر باور کنید چند تا تیم هستن که از چلسی بیشتر مهره دارن حداقل از لحاظ تعداد بازیکن برای بازی توی ترکیب اصلی
یعنی ترکیب اصلی چلسی با تمام قوا مطمئنا یکی از بهترین ها توی کل اروپاست ولی از لحاظ نیمکت دچار مشکل شدیم
به جز مصدومیت کلا یه سری بازیکنا مثل اول فصل نیستن مثل رمیرز و شورله و یه سری بازیکنا هم که کلا الکی توی تیمن مثل صلاح!
به خصوص توی هافبک به شدت مشکل داریم و اگه فابرگاس ، ماتیچ و هازارد نباشن جایگزین های مناسبی براشون نداریم
فقط توی دفاع جای امیدواری وجود داره که زوما خیلی آماده ست و توی این چند تا بازی که فیکس بازی کرده خیلی امیدوار کننده بازی کرده و به جز اون فیلیپه لوئیز هم نسبت به اول فصل بهتره
فک کنم امروز دیگه روز آخر نقل و انتقالات باشه و امیدوارم به جز کوادرادو یه خرید دیگه هم داشته باشیم
اینر والنسیا رو خیلی موافق نیستم ولی باز از هیچی بهتره و شاید توی بعضی بازی ها از دو مهاجم استفاده بشه یا همین مهاجم ها مثل رمی بتونن هافبک گوشه بازی کنن
باید انتظار داشته باشیم که شورله و صلاح هم امروز از تیم برن که من در مورد شورله اصلا موافق نیستم و دقیقا میشه مثل دی بروین که فک کنم الان از اسکار بهتر باشه!
ولی خب وقتی بازی نمی کنه و به کار تیم نمیاد دیگه رفتنش فرقی نداره
nini bad
02-02-2015, 01:49
نیمکت چلسی توی بازی با من سیتی نشون میده چه قدر کمبود بازیکن داریم!
الان توی همین لیگ برتر باور کنید چند تا تیم هستن که از چلسی بیشتر مهره دارن حداقل از لحاظ تعداد بازیکن برای بازی توی ترکیب اصلی
یعنی ترکیب اصلی چلسی با تمام قوا مطمئنا یکی از بهترین ها توی کل اروپاست ولی از لحاظ نیمکت دچار مشکل شدیم
به جز مصدومیت کلا یه سری بازیکنا مثل اول فصل نیستن مثل رمیرز و شورله و یه سری بازیکنا هم که کلا الکی توی تیمن مثل صلاح!
به خصوص توی هافبک به شدت مشکل داریم و اگه فابرگاس ، ماتیچ و هازارد نباشن جایگزین های مناسبی براشون نداریم
فقط توی دفاع جای امیدواری وجود داره که زوما خیلی آماده ست و توی این چند تا بازی که فیکس بازی کرده خیلی امیدوار کننده بازی کرده و به جز اون فیلیپه لوئیز هم نسبت به اول فصل بهتره
فک کنم امروز دیگه روز آخر نقل و انتقالات باشه و امیدوارم به جز کوادرادو یه خرید دیگه هم داشته باشیم
اینر والنسیا رو خیلی موافق نیستم ولی باز از هیچی بهتره و شاید توی بعضی بازی ها از دو مهاجم استفاده بشه یا همین مهاجم ها مثل رمی بتونن هافبک گوشه بازی کنن
باید انتظار داشته باشیم که شورله و صلاح هم امروز از تیم برن که من در مورد شورله اصلا موافق نیستم و دقیقا میشه مثل دی بروین که فک کنم الان از اسکار بهتر باشه!
ولی خب وقتی بازی نمی کنه و به کار تیم نمیاد دیگه رفتنش فرقی نداره
باهات موافق هستم...نیمکت اصلا روش حسابی نیست...صلاح یک بازیکن اضافی هست رفتن شورله فعلا مشخص نیست اما اگر بره اصلا خوشحال نمیشم مثل کوین،مارین،ماتا ... بازیکن های جوانی بودند که رفتنشون واقعا جای ناراحتی داشت مورینیو گاهی اوقات تصمیم های احساسی میگیره من هنوزم ماتا را ترجیح میدم به ماتیچ...یک بازیکن را اینقدر نیمکت نشین میکنه اخرشم میره برای فروش اما نهایت استفاده را ازش نمیبره...
من هنوزم ماتا را ترجیح میدم به ماتیچ
آخه ماتا و ماتیج قابل مقایسه نیستن، ماتا هافبک تهاجمی و وینگر بود، ماتیج هافبک دفاعیه، و درضمن هر تیمی به یه هافبک دفاعی خوب احتیاج داره، یه زمانی اسین رو داشتیم که عالی بود، ماتیج هم خیلی خوبه، هنوز مونده به اسین برسه ولی با اینحال خیلی خوبه و به درد تیم میخوره
درکل منم از فروختن ماتا تعجب کردم، چون بازیکن خوبی بود و خوشم میومد ازش، هنوزم که هنوزه هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا فروختیمش
پ.ن:
هیچوقت این صحنه رو فراموش نمیکنم :n02:
nini bad
02-02-2015, 10:58
آخه ماتا و ماتیج قابل مقایسه نیستن، ماتا هافبک تهاجمی و وینگر بود، ماتیج هافبک دفاعیه، و درضمن هر تیمی به یه هافبک دفاعی خوب احتیاج داره، یه زمانی اسین رو داشتیم که عالی بود، ماتیج هم خیلی خوبه، هنوز مونده به اسین برسه ولی با اینحال خیلی خوبه و به درد تیم میخوره
درکل منم از فروختن ماتا تعجب کردم، چون بازیکن خوبی بود و خوشم میومد ازش، هنوزم که هنوزه هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا فروختیمش
پ.ن:
هیچوقت این صحنه رو فراموش نمیکنم :n02:
نه من پستشون را مقایسه نکردم در کل گفتم... ماتا رفت که ماتیچ بیاد خود مورینیو گفت نیاز به یک هافبک دفاعی با سبک متفاوت داریم که ماتیچ و جایگزین کردند...
ا
vahidgame
02-02-2015, 21:44
امروز deadline نقل و انتقالاته و صبح هم خبرا رو می خوندم در مورد شورله می گفتن به خاطر اینکه زمان نقل و انتقالات توی آلمان زودتر تموم میشه ممکنه این انتقال صورت نگیره
ولی دیگه رسما شورله با مبلغ 24 میلیون پوند به وولفسبورگ پیوست
توی این یک سال و نیمی که توی چلسی بود بازیکن خوبی بودش و امیدوارم موفق باشه
فک کنم با وجود دی بروین و شورله حسابی وولفسبورگ رو قدرتمند کردیم! :دی
انتقال کوادرادو هم عجیبه هنوز رسمی نشده
ولی به زودی خبر انتقال اون با حدود مبلغ 27 میلیون پوند میاد که ظاهرا صلاح هم به عنوان بخشی از قرارداد به فیورنتینا میره
Masoud King
02-02-2015, 21:49
ولفسبورگ انتقال شورله به این باشگاه رو تائید کرده
قراردادش 4.5 ساله هست.
خب، خبر کوادرادو هم رسمی شد،با قرارداد 4.5 ساله اومد چلسی
با آرزوی موفقیت برای جمیع رفتگان از تیم:n02:، مشتاقم ببینم کوادرادو توی چلسی چیکار میکنه.
vahidgame
02-02-2015, 23:05
و سرانجام انتقال کوادرادو با مبلغ 23 میلیون پوند قطعی شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9mZj0wO3E9NzU7dz05NjA-/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه من فک می کردم با شورله از نظر سنی فاصله زیادی داره ولی فقط یه سال و نیم از اون بزرگتره
کلا با مبلغ مناسبی اونو خریدیم و ممکن بود مبلغش رو خیلی بالاتر ببرن
شماره 74 رو هم می پوشه...
vahidgame
07-02-2015, 11:40
امروز توی خونه استون ویلا بازی داریم که یه جورایی میشه گفت تیم بحران زده ایه و جدیدا نتایج خوبی توی لیگ نمی گیره
همچنان فیلیپه لوئیز مصدومه و به این بازی هم نمی رسه ولی فابرگاس به این بازی می رسه
خرید جدیدمون یعنی کوادرادو هم توی این بازی می تونه استفاده بشه و باید دید مورینیو بهش بازی میده یا نه
آمار این بازیکن توی دو فصل اخیر لیگ جالبه:
تبریک میگم، روز خوبی بود، من سیتی مساوی کرد، ما هم 2 به 0 بردیم بازی رو
کورتوا تو این بازی نشون داد که هرچقدر که توی دفع کردن توپ ها و شوت ها، هرچقدر هم که محکم باشن، عالی کار میکنه، برعکس توی مهار کردن توپ های ارسال و درگیری های بدنی چندان جالب عمل نمیکنه
زود هنگام گل زدیم، نیمه دوم زود گل خوردیم، شوت محکم و زیبای ایوا دوباره جلومون انداخت و سه امتیاز شیرین رو از خونه حریف گرفتیم، سرجمع بازی خوبی بود
پ.ن:
کاش این فاکتور های وقت تلف کنی رو از برنامه تیم حذف کنیم، اصلا جالب نیست، پنج دقیقه وقت اضافه 8 تا بازیکنمون رو زمین بودن!
Reza31001
07-02-2015, 20:31
من سیتی بتو لحظات آخر و تو خونه تونسته مقابل هال سیتی ته جدولی مساوری کنه
بازی شون مقابل ما هم که زیاد جالب نبود
میشه نتیجه گرفت زیاد رو فرم نیستن
از اون طرف شرایط ما هم خوبه و رو روال بردیم
گرچه اون حرفه کارلتو بعد از حذف تو حذفی رو خنده دار می دونستم ولی به نظر حذف از FA Cup برای ما هم ویژگی های مثبتی داشته باشه و تو جامهای دیگه که درگیریم بتونیم نتایج خیل خوبی بگیریم
vahidgame
07-02-2015, 20:48
خب بازی حساسی رو بردیم اونم توی ویلا پارک که فک کنم مورینیو با چلسی اکثرا اینجا ناکام بودش و بردی هم نداشت
نبود فابرگاس به شدت داره احساس میشه و وسط زمین بازیساز خیلی عالی مثل اون نداریم و رمیرز که مثل سابق نیست و حتی مثل سابقش هم باشه بازیساز نیست و حتی اسکار هم در این زمینه خیلی عالی نیست
به جای اون چلسی از کناره ها بازیسازی و حملات رو انجام میده که در این بین هازارد که کلا یه فوق ستاره ست و همیشه عالیه و ویلیان هم جدیدا خیلی عالی بازی می کنه و توی این بازی هم به جز پاس گل در تمام طول بازی تاثیرگذار بازی کرد
ایوانوویچ هم همیشه گل های حساسی رو می زنه و با اینکه قبلا یه دفاع وسط بودش ولی بعضی وقتا آدم احساس می کنه مهاجمه!
کورتوا توی این بازی عجیب بازی می کرد و خروج های بدی داشت و شاید توی چند تا صحنه روی اون خطا کردن ولی یکی دو تا اشتباه رو هم داشت
دروگبا و رمی هم اون چنان کار خاصی نکردن و نبود کاستا کاملا حس میشه
در مورد کوادرادو هم تقریبا 15 دقیقه بهش بازی رسید و توی چند صحنه ای که پا به توپ شد خوب کار کرد ولی حالا باید دید در ادامه فصل چه کار می کنه و احتمالا بهش بازی زیاد می رسه چون کلا سه تا وینگر تخصصی داریم یعنی هازارد ، ویلیان و کوادرادو
گزارشگر شبکه ورزش هم کلا مشکل داشت و از اول بازی هم اسم کوادرادو رو روی نیمکت اشتباه می گفت و بعدش هم که به بازی اومد چیزای عجیب غریب می گفت از جمله اینکه با وجود رمی و دروگبا خرید اون اشتباه بوده و کلی چیزای عجیب غریب دیگه هم در طول بازی می گفت که بهتره اصلا در موردش هیچی نگم :دی
جالبه من سیتی هم امتیازای عجیبی رو از دست میده!
توی خونه مقابل هال سیتی با گل دقایق آخر یه مساوی گرفت و الان اختلاف امتیاز 7 امتیاز شد
کلا با این شرایط قهرمانی خیلی در دسترسه :n01:
برد بسیار شیرین و البته مهمی بدست اوردیم البته بازیمون زیاد چنگی بدل نمیزد ولی 3امتیاز مهم بود که خوشبختانه بدست اوردیم اگه اتفاق خاصی نیوفته میشه از الان جامو بالای دستای تری دید:n02:
مورینیو تو آخرین مصاحبه خودش برانیسلاو ایوانوویچ رو یکی از بزرگترین خرید های تاریخ چلسی نام گذاری کرده
"دقیقا بعد اینکه من از چلسی رفتم اون (برانیسلاو) به باشگاه اومد و از اون موقع کمکی بسیار بزرگی برای باشگاه بوده، بازیکنیه باور نکردنی"
"چیزی که واقعا اهمیت داره حسیه که تیم نسبت به اون داره، حسیه که جان (تری) و گری (کیهیل) نسبت به اون دارن، افرادی که بدون اونا هیچ پیشرفتی نمیشه داشت. تیم یعنی یه هنرمند مثل ادن (هازارد)، تیم یعنی یه مدافع مثل برانیسلاو. ترکیب ایناست که یه تیم میسازه."
پ.ن:
همیشه گفتم واقعا خوشحالم که ایوانوویچ برای ما بازی میکنه، نه مقابل ما، بازیکنیه که کمتر مواقعی پیش اومده ازش بازی بد دیده باشیم، تقریبا همیشه یکسان و خوب بازی میکنه و در بعضی مواقع عالی. گل های حساسی هم واسه تیممون زده و واقعا شایسته این همه تقدیر هست :n12:
Reza31001
09-02-2015, 17:43
من ایوانویچ رو با اون نیمه نهایی خاطره انگیز با لیورپول در CL شناختم
جالبه که غیر از عملکرد بسیار خوب و با ثباتش در دفاع وسط این فصل در دفاع راست خیلی خوب بوده
البته سالهای قبل هم دفاع راست بازی میکرد که دلیلشم کمبود بازیکن تو اون پست بود ولی امسال دیگه نشون داده خودش یه پا دفاع راسته و به خصوص در کارهای تهاجمی هم به خوب اضافه میشه و پاس گل میده یا گل میزنه
صحبت اون نیمه نهایی هم که شد پیشنهاد میکنم حتما یه دور دیگه گلهای بازی رو ببینید
گلهای ایوانویچ در بازی رفت که 3-1 بردیم: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A7%D9%86%D8%AF%D9%86%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%A 7%D9%86%D9%88%D9%88%DB%8C%DA%86_%D8%A8%D9%87_%D9%8 4%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84)
بازی برگشت که 4-4 شد: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گل دروگبا دقت کنید تو اون بازی برگشت
به نظرم وقتی میگن مهاجم شش دونگ یعنی همین
از موقعیتی گل ساخت که خود رینا تو دروازه هم اصلا فکرشو نمی کرد
گلهای الکس و لمپارد هم زیبا بودن
من ایوانویچ رو با اون نیمه نهایی خاطره انگیز با لیورپول در CL شناختم
جالبه که غیر از عملکرد بسیار خوب و با ثباتش در دفاع وسط این فصل در دفاع راست خیلی خوب بوده
البته سالهای قبل هم دفاع راست بازی میکرد که دلیلشم کمبود بازیکن تو اون پست بود ولی امسال دیگه نشون داده خودش یه پا دفاع راسته و به خصوص در کارهای تهاجمی هم به خوب اضافه میشه و پاس گل میده یا گل میزنه
صحبت اون نیمه نهایی هم که شد پیشنهاد میکنم حتما یه دور دیگه گلهای بازی رو ببینید
گلهای ایوانویچ در بازی رفت که 3-1 بردیم: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A7%D9%86%D8%AF%D9%86%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%A 7%D9%86%D9%88%D9%88%DB%8C%DA%86_%D8%A8%D9%87_%D9%8 4%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84)
بازی برگشت که 4-4 شد: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گل دروگبا دقت کنید تو اون بازی برگشت
به نظرم وقتی میگن مهاجم شش دونگ یعنی همین
از موقعیتی گل ساخت که خود رینا تو دروازه هم اصلا فکرشو نمی کرد
گلهای الکس و لمپارد هم زیبا بودن
دقیقا، هروقت بحث ایوا میشه من یاد گل دومش توی بازی رفت با لیورپول میوفتم، واقعا کارش عالی بود
دروگبا هم که الان با اینکه اون دروگبا نیست و نمیتونه پا به پای تیم جنگندگی داشته باشه اما بعضی وقتا موقعیت سازی خوبی انجام میده یه لحظه یاد قدیماش میوفتم... واقعا دروگبا بهترین مهاجمی بود که یه تیم میتونست داشته باشه:n12:
vahidgame
11-02-2015, 22:05
امشب با اورتون بازی داریم که فک کنم شبکه ورزش تغییر برنامه داده و به جای بازی من سیتی بازی چلسی رو نشون میده
توی خبرای خارجی اشاره شده بود فابرگاس واقعا دیگه به این بازی می رسه و این خیلی خبر خوبیه همین طور کاستا هم این بازی دیگه آخرین بازی محرومیتشه
اورتون مثل فصل قبل قدرتمند نیست ولی با این حال تیم خطرناکیه و امیدوارم توی خونه حتما سه امتیاز رو بگیریم
بعد این بازی هم سه شنبه خارج از خونه با PSG بازی داریم
بعد اون هم شنبه هفته بعدش باز توی خونه با برنلی بازی داریم و خیلی خوبه میشه به 6 امتیاز این دو بازی اخیر خیلی حساب کرد
از جام حذفی هم حذف شدیم از یه لحاظ بهتره که دیگه توی اون جام نیستیم وگرنه هفته دیگه قبل بازی PSG توی اون جام هم بازی داشتیم و به ضررمون بودش
یه بازی سخت را با شاهکار پیتر چک تونستیم به نفع خودمون به پایان ببریم
اورتون امروز اتوبوسی دفاع میکرد و چلسی به نظر هیچ برنامه ای برای گل زدن نداشت حملات زیادی انجام دادیم اما نمیتونستیم با برنامه حمله کنیم و بارها سانترهای بی هدف ایوانوویچ تعجب منو برانگیخته بود!
با دیدن ترکیب و دیدن چک در درون دروازه شور استیاقم برای این بازی بیشتر شد و 2 سوپر واکنش از این دروازه بان و کلین شیت دیگر در رکوردهایش نشان از تک بودنش داره هنوز هم بیشتر از کورتوا برازنده دروازه چلسی هستش
و گل دیرهنگام ویلیان و 3امتیاز شیرین این بازی و حفظ اختلاف 7 امتیازی
سرود زیبای هواداران چلسی قبل از بازی را حتما گوش کنید
سرود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nini bad
12-02-2015, 03:49
کاستا از مصدومیت آگوئرو استفاده نکرده تا برای آقای گلی بجنگه و فاصله را افزایش بده اما برعکس آگوئرو از محرومیت کاستا استفاده کرد و با هتریک امروز خودش را رساند به اختلاف یک گل... این اشتباهات و محرومیت کاستا ضربه بزرگی به خودش زد امیدوارم درس بزرگی باشه براش چون از اون بازیکن اول فصل خیلی فاصله گرفته.
بازی واقعا دشوار نبود، توپ تقریبا تمام مدت دست ما بود ولی راهی برای ورود به دروازه نداشتیم، دفاع اورتون تا آخرین دقیقه عالی و بی نقص کار کرد و تیم هاوارد هم خیلی هشیار بود و خوب کار کرد
اینطرف توی دروازه خودمون هم چک فوق العاده بود و دو تا شوتی که باید میرفت تو دروازه رو با پاش در آورد! عالی بود این پسر.
گل دیر هنگام و کلین شیتی که چک بدست آورد شادی بازی رو چند برابر کرد
اورتون امروز اتوبوسی دفاع میکرد و چلسی به نظر هیچ برنامه ای برای گل زدن نداشت حملات زیادی انجام دادیم اما نمیتونستیم با برنامه حمله کنیم و بارها سانترهای بی هدف ایوانوویچ تعجب منو برانگیخته بود!
قبول دارم دفاع قوی اورتون برنامه هجومی ما رو به هم ریخته بود، اما سانتر های ایوانووچ دقیقا از بعد ورود دروگبا شروع شد و کاملا هم مشخص بود واسه دروگباست، خود دروگبا با اشاره درخواست ارسال بلند میکرد
یکی از مشکلاتی که در نبود کاستا داریم اینه که تیممون از لحاظ سانتر با مشکل شدیدی برخورداره و وقتی دروگبا توی زمین باشه نمیتونیم سانتر های خوبی واسش بریزیم. در حقیقت بهترین سانتر های تیم رو در حال حاضر فیلیپه لوئیز داره...
تیم سابقمون، قبل از ورود بازیکنایی مثل هازارد و اسکار و ... از لحاظ سانتر درجه بالاتری داشت و توپ های هوایی قشنگ تری برای دروگبا ریخته می شد، کسی مثل فلورنت مالودا سانترهای خوبی میریخت...
تیمی که الان داریم برای دروگبا زیاد مناسب نیست چون دروگبا نبرد هوایی خیلی خوبی داره و الان هم که سنش رفته بالا و توانایی دویدن نداره بیشتر منتظر توپ های هواییه، دیشب بعد از اولین ارسالی که ایوا براش ریخت عکس العمل جالبی داشت و درخواست توپ های هوایی بیشتری کرد!
به همین دلیل هم هست که در نبود کاستا با مشکل مواجهیم
خبر خوب
ادن هازارد با چلسی تمدید کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
" از همون ابتدا میدونستم که قراره بمونم، اینجا جام راحته، دوست ندارم برم"
حرفایی دلنشین از هازارد... روز به روز ما رو به خودش بیشتر دلگرم می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: :n12:
ESPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
17-02-2015, 17:34
دوباره از امشب لیگ قهرمانان کلید می خوره و چلسی هم بازی سختی رو توی خونه PSG داره
فک نکنم مثل پارسال اون اشتباه رو کنیم و بذاریم PSG با اختلاف ما رو ببره
به نظر می رسه اونا چند تا مصدوم دارن به خصوص توی خط هافبک ولی چلسی بدون غایب خاصی راهی این بازی میشه و بعد مدت ها ترکیب کامل اونو میشه دید
PSG نسبت به پارسال شاید چند تا مهره اضافه تر داره ولی تغییر خاصی نکرده و حداقل قویتر نشده برعکسش چلسی قویتر شده
کلا در شرایط عادی حتی توی خارج از خونه هم باید از پس این تیم بربیایم
برای بازی امشب کاستا که صد در صد باید باشه همین طور فابرگاس هم احتمالا می تونه از اول بازی کنه ولی باز دوباره در مورد فابرگاس یه سری تردید وجود داره
کوادرادو هم با اینکه این فصل برای فیورنتینا توی جام یوفا بازی کرده ولی می تونه امشب بازی کنه و احتمالا به عنوان بازیکن تعویضی ازش استفاده میشه
این ترکیب رو برای بازی امشب پیش بینی می کنم:
کورتوا
آزپلیکوئتا - تری - کیهیل - ایوانوویچ
ماتیج - فابرگاس
هازارد ------- اسکار ------- ویلیان
کاستا
+
در مورد هازارد خبر خیلی خوبی بودش
امیدوارم تا پایان قراردادش و یا حتی بیشتر توی چلسی بمونه و صد در صد قابلیت اینو داره که نام خودش رو جاودانه کنه
حتی پتانسیل اینو هم داره که یه زمانی بهترین بازیکن دنیا بشه
brad pitt
17-02-2015, 23:39
چه خبر از نتیجه بازیدتا حالا؟
چه خبر از نتیجه بازیدتا حالا؟
نیمه اول یکی زدیم که میتونه حکم صعودمونم باشه اگه اتفاق خاصی نیوفته:n02:
nini bad
18-02-2015, 01:11
یکی از قشنگ ترین گل های بازی را امشب دیدیم همکار سه مدافع وسط سانتر زیبای تری پاس فوق العاده کیهیل و ضربه ی سر مهاجم نوک ایوانوویچ یک گل خاص را به نمایش گذاشت...
بیشتر بازی نمیه اول در اختیار چلسی بود اما وقتی نیمه دوم گل را دریافت کردیم حسابی تیم تحت فشار رفت اما نباید از واکنش های عالیه تیبو چشم پوشی کرد امشب حسابی کاستا و هازارد را زدند فقط نگران این بودیم کاستا از دوباره عصبانی نشه گزارشگر بازی هم مثل همیشه فقط فکر تیکه انداختن به چلسی بود حواسش به سوتی هایی که میداد نبود در دو صحنه رمی را با کواردادو اشتباه گرفت در دو صحنه هم به رمی گفت زوما اونم با اقتدار کامل!!! بازی در لندن قطعا به سود چلسی هست و امیدواریم با قدرت برنده بازی باشیم...
Reza31001
18-02-2015, 08:02
کی از قشنگ ترین گل های بازی را امشب دیدیم همکار سه مدافع وسط سانتر زیبای تری پاس فوق العاده کیهیل و ضربه ی سر مهاجم نوک ایوانوویچ یک گل خاص را به نمایش گذاشت...
این گل از اون گل های خاص بود
وقتی با 3 ضرب به گل برسی و اون سه ضرب رو هم مدافعین بزنن!
گل فوق العاده ای نبود ولی همین همکاری بین 3 مدافع تبدیلش کرد به یه گل خاص
برای بازی برگشت، سخت گل خوردن چلسی خیلی ما رو به صعود امیدوار میکنه گرچه فوتباله و باختهای 3-1 که به همین psg و یا ناپولی داشتیم در CL و یا اصلا همین 5-3 اخیر جلوی تاتنهام (البته همه در خانه حریف بوده)
Sepehr SS
18-02-2015, 09:34
همیشه نقطه قوت تیمهای مورینیو، دفاع قوی تیمهاش بوده که این فصل کاملا عکس این قصیه اتفاق افتاده و نقطه ضعف تیم، خط دفاعه. خیلی راحت دفاع چلسی باز میشه که اونم به خاطر سن بالای تری و داغون بودن کیهیله. تری که دیشب بنده خدا همه رو سرش اومدن هد زدن. ایوانویچ هم تو دفاع خیلی این فصل ضعیف بوده، باید قطعا یه مدافع خوب میخریدن. الان تنها راه حل اینه که لوییز چپ باشه و آزپی راست و ایوا بره وسط کنار تری ولی مورینیو انقدر لجبازه که حاضر نیست حتی یکبار این ترکیبو امتحان کنه.از این سیستم فوق دفاعی تو بازیهای حساس هم دیگه حالم داره بهم میخوره، حیف بازیکنایی مثل فابرگاس و هازارد و کاستا که اسیر این سیستم دفاعی محض شدن.
ایوانوویچ تو این فصل ضعیف بوده؟ خیلی هم خوب کار کرده، تری شاید سنش بالا باشه و نتونه مثل قبل حرکت کنه، کیهیل شاید جایگاهشو به دلیل زوما توی خطر ببینه نتونه خیلی تمرکز کنه توی بازی و خوب کار کنه، ولی ایوا؟ بنده خدا همیشه مثبت کار کرده واسمون... حتی مجری های خارجی وسط بازی همش از ایوانوویچ تعریف می کنن که چقدر خوب میتونه هم راست بازی کنه هم وسط
بازیمون بد نبود، البته بجز کاستا که هیچ کاری نکرد... و کیهیل که توی بعضی صحنه ها ضعیف کار کرد
گلمونم که دیگه ماشالا! سانتر تری روی پای کیهیل، پاس پشت پای سرضرب کیهیل واسه ایوا، و ایوا هم که باز یه گل حساس دیگه واسمون زد، واقعا باید قبول کرد یه همچین خط دفاع جالبی کم پیدا میشه تو دنیا!
البته بحث خط دفاع شد، چقدر راحت رو سرمون ضربه سر میزدن... جای نگرانی داره، فقط خود ابراهیموویچ 4 5 تا ضربه خطرناک زد
باقی بچه ها خوب کار کردن، هازارد که خوب کار کرد، ماتیج که با خطاهای کوچیک ولی به موقع خودش جلوی ضد حمله های پاریسی ها رو گرفت، فابرگاس هم با اینکه مریض بود مثبت کار کرد...
ببینیم بازی برگشت چیکار میکنیم.
پ.ن:
بفرما، مثلا مجری فوتباله، 6 بار لوک رمی رو صدا زد کوادرادو، بعدش که دید کوادرادو اومده تو زمین باز رمی رو میگفت زوما! مجری اینقدر داغون؟ آخرشم عوامل پشت صحنه بهش رسوندن! تا این حد داغون!
Sepehr SS
18-02-2015, 10:21
ایوانوویچ تو این فصل ضعیف بوده؟ خیلی هم خوب کار کرده، تری شاید سنش بالا باشه و نتونه مثل قبل حرکت کنه، کیهیل شاید جایگاهشو به دلیل زوما توی خطر ببینه نتونه خیلی تمرکز کنه توی بازی و خوب کار کنه، ولی ایوا؟ بنده خدا همیشه مثبت کار کرده واسمون... حتی مجری های خارجی وسط بازی همش از ایوانوویچ تعریف می کنن که چقدر خوب میتونه هم راست بازی کنه هم وسط
پ.ن:
بفرما، مثلا مجری فوتباله، 6 بار لوک رمی رو صدا زد کوادرادو، بعدش که دید کوادرادو اومده تو زمین باز رمی رو میگفت زوما! مجری اینقدر داغون؟ آخرشم عوامل پشت صحنه بهش رسوندن! تا این حد داغون!
مشکل همینه که چون ایوانویچ توی فاز هجومی خیلی خوب کار میکنه و گل های حساسی هم میزنه، همه فکر میکنن که فوق العاده بوده ولی من میگم که توی دفاع این فصل خیلی راحت جا میمونه و به خاطر اینکه همش میره جلو، پشت سرش خالی میمونه و خیلی راحت از اون سمت، تیمهای حریف حمله میکنن. همین دیشن همه حملات psg از سمت ایوا بود، کلی از اون ناحیه سانتر کردن و موقعیت داشتن. در واقع ایوا توی فاز هجومی خیلی خوب بوده ولی تو کار دفاعی ضعیف بوده، بر عکسش هم در مورد آزپی صادقه یعنی تو دفاع خوبه و تو حمله ضعیف. راه حلش هم اینه که از دو مدافع چپ و راست تخصصی استفاده بشه تا تعادل برقرار بشه و ایوا هم بره دفاع وسط که البته من مطمئنم هیچ وقت مورینیو این ترکیب رو استفاده نمیکنه بس که لجبازه.
واقعا این مزدک جدیدا افتضاح شده، قبلا یکی از بهترین ها بود ولی الان فاجعه شده. حالم از تیکه های بی مزه ای که میندازه بهم میخوره. اون اشتباه گرفتن رمی هم که واقعا مسخره بود. به ماتیچ هم نمی فهمم چرا میگه متیچ؟!!! گزارشگر های انگلیسی هم همون ماتیچ میگن نمیدونم این چرا اصرار داره بگه متیچ؟!!!!
مشکل همینه که چون ایوانویچ توی فاز هجومی خیلی خوب کار میکنه و گل های حساسی هم میزنه، همه فکر میکنن که فوق العاده بوده ولی من میگم که توی دفاع این فصل خیلی راحت جا میمونه و به خاطر اینکه همش میره جلو، پشت سرش خالی میمونه و خیلی راحت از اون سمت، تیمهای حریف حمله میکنن. همین دیشن همه حملات psg از سمت ایوا بود، کلی از اون ناحیه سانتر کردن و موقعیت داشتن
ایوا سرعتش کمه و اگه توی زمین حریف باشه و توپ رو از دست بده نمیتونه به سرعت برگرده و توپ رو پوشش بده، اما باید قبول کرد رودرو رد شدن از ایوا خیلی سخته، توی تکل زدنا دقت داره و قدرت بدنی عالیش هم که اجازه نمیده خیلی راحت بزننش زمین، ایوا خیلی راحت یکی از بهترین دفاع هایی بوده که تا به حال چلسی داشته، قابلیت های کلید داره: هم بلده بیاد جلو و تهاجمی کار کنه، هم میتونه راست رو خوب پوشش بده، هم با قدرت بدنی و سر زنی بالایی که داره میتونه وسط هم عالی کار کنه، دیگه اینکه تهاجمی کار کنه یا فقط بچسبه به دفاع بر میگرده به مورینیو
اینم در نظر داشته باش که بازی توی زمین حریف بود و حملات وحشتناک، فکر میکنی ازپلی اگه اونور بود میتونست جلوی اون همه حمله رو بگیره؟
با همین وضع دفاع هم بین بهترین خط های دفاعی قرار داریم
Drogba voted Mourinho’s greatest ever striker ahead of Ronaldo
vahidgame
19-02-2015, 11:40
مسلما PSG توی زمین خودش بهتر بازی می کنه و توی شبی که زلاتان و کاوانی شب خیلی عالیشون بود موقعیت های زیادی هم داشتن
در کل چلسی توی زمین PSG بیشتر براش مهم این بود که یه گل بزنه که همین کارو کرد و بعدش هم کاملا محتاطانه بازی کرد
پارسال حتی 3-1 باختیم ولی به خاطر همون یه گل صعود کردیم و امسال دیگه حتما باید از این نتیجه خیلی خوب دفاع کنیم
حرکت کیهیل توی گل خیلی عالی بود و معمولا فقط بازیکنای با تکنیک بالا همچین کارایی رو انجام میدن و کلا ازش بعید بود :دی
عجیبه کیهیل توی دفاع افت داشته در صورتی که پارسال همین موقع ها خیلی عالی بودش و اگه اینجوری ادامه بده زوما جایگاهش بهتر از اینم میشه
کورتوا هم خصوصیت اصلیش اینه که سیوهای فوق العاده ای داره که توی بازی با PSG هم چند تا واکش خیلی عالی داشت ولی توی بعضی بازی ها نشون داده که توی خروج ها خیلی خوب نیست ولی توی بازی با PSG شاید بشه گفت بهترین بازیکن زمین هم بود
نمیدونم چرا حس میکنم افت کیهیل بیشتر از نظر روحیه، فکر میکنم جایگاهشو با بازی خوب زوما توی خطر میبینه و همین نمیذاره روی بازی تمرکز کنه
هرچی هست کیهیل دفاع فوق العاده ای بوده واسمون و امیدوارم از تیم کنار نره، بر گرده روی فرم
Sepehr SS
21-02-2015, 20:31
در ادامه بازیهای ضعیف این چند وقت، جلوی برنلی هم خیلی بد بازی کرد چلسی و امتیازم که از دست داد. بعد از بازی با سوانسی که 5-0 بردیم، من بازی خوبی از چلسی ندیدم. اوضاع داره کم کم خطرناک میشه، چند بازی سخت تو لیگ مونده و تو CL هم که خیلی اوضاع خطریه. تو فینال جام اتحادیه هم که تاتنهام خیلی تیم خوبی شده و بازی فوق العاده سختی داریم. مورینیو هم حتما بعد این بازی به جای اینکه فکر راه چاره باشه، حتما میاد دوباره به داوری گیر میده که ماتیچو اخراج کرده. ماتیچ هم که سه بازی محرومه، هافبک دفاعی ذخیره هم که میکل داغونه!!!!! اوضاع خیلی خرابه متاسفانه، داور اشتباه زیاد داشت این بازی مخصوصا نیمه اول که باید حداقل یک پنالتی میگرفت ولی این دلیل نمیشه که جلوی تیم داغون برنلی، انقدر ضعیف بازی کنن. ضمنا من نمیفهمم چرا جان تری داره همه بازیها بازی میکنه؟ کدوم بازیکن 35 ساله هر سه روز یکبار میتونه فیکس بازی کنه و خوب هم باشه؟!! همینه که جلوی PSG افتضاح بود، بدبخت بیچاره استراحت لازم داره تو این سن.
vahidgame
21-02-2015, 20:34
راحت دو امتیاز رو توی خونه مقابل برنلی از دست دادیم!
تا حدود دقیقه 80 چلسی با یه گل جلو بودش که یه گل خورد و بازی هم مساوی تموم شد
البته ماتیچ هم از دقیقه 70 اخراج شده بود که فک کنم مستقیم هم اخراج شده و طبق قوانین سه بازی محرومه و این خبر خیلی بدیه
این فصل فک کنم فقط با من سیتی توی خونه مساوی کرده بودیم و بقیه بازی ها رو برده بودیم و عجیب بود مقابل تیم ته جدولی امتیاز از دست بدیم
ولی اصلا لیگ انگلیس قابل پیش بینی نیست و بعضی وقتا ممکنه تیمای ته جدولی بیشتر اذیت کنن
حالا امیدوارم حداقل من سیتی امشب بازیشو نبره وگرنه دوباره استرس وارد میشه
12 هفته تحمل کنیم تمومه :دی
فک کنم از این به بعد بازی های سختی داریم
صرفا جهت اطلاع :دی
دوستان سایت ورزش 3 بازی هارو با انلاین پخش میکنه با گذارش انگلیسی
با 128 هم راحت میشه کیفیت بالا دید
در مورد بازی هم خوب بودیم و اخراج متیچ خیلی به ضررمون شد
امیدواریم به باخت یا تساوی سیتی:دی
من که بازی رو ندیدم، یعنی فقط تونستم 20 ثانیشو ببینم :n02: توی همون 20 ثانیه شنیدم مجری داشت درباره 2 تا پنالتی گرفته نشده واسه چلسی صحبت می کرد... اگه درست باشه پس کارگروهی که مورینیو میگفت علیه چلسی تشکیل دادن حقیقت داره :n02:
همه بازیا رو؟
جامو بدن سیتی این مسخره بازیا چیه دیگه !!
11 تا پنالتی این فصل برامون نگرفتن !!! از اینور واسه سیتی هر هفته پنالتی آخریش همین امشب جلو نیوکسل ثانیه 30
ماتیچ پاشو تقریبآ شکوندن ولی اوت میگیره داور :|
ما خوب بازی نمیکنیم در حال حاضر ولی داور هم مانع دیگه ای شده واسه نتیجه گیریمون
با این وضع امسالم خبری از جام نیست
Sepehr SS
21-02-2015, 21:34
صرفا جهت اطلاع :دی
با 128 هم راحت میشه کیفیت بالا دید
در مورد بازی هم خوب بودیم و اخراج متیچ خیلی به ضررمون شد
امیدواریم به باخت یا تساوی سیتی:دی
کجای بازی چلسی خوب بود؟!!!!!!!! ضمنا ماتیچ درسته نه متیچ، خدا سه بازی بعدی رو به خیر بگذرونه چون جای ماتیچ، میکل داغون باید بازی کنه. نیمکت افتضاحی که مورینیو بسته اینجا ها خودش رو نشون میده که نه ذخیره ای برای ماتیچ داره نه برای فابرگاس، دفاع وسط ذخیره هم که نداره و تری فسیل همیشه فیکسه! کلا هر سال یه جای تیم باید بلنگه، پارسال مهاجم و هافبک خلاق نداشتیم، امسال اونا رفع شده ولی مدافع و هافبک ذخیره خوب نداریم.
Sepehr SS
21-02-2015, 21:36
جامو بدن سیتی این مسخره بازیا چیه دیگه !!
11 تا پنالتی این فصل برامون نگرفتن !!! از اینور واسه سیتی هر هفته پنالتی آخریش همین امشب جلو نیوکسل ثانیه 30
ماتیچ پاشو تقریبآ شکوندن ولی اوت میگیره داور :|
ما خوب بازی نمیکنیم در حال حاضر ولی داور هم مانع دیگه ای شده واسه نتیجه گیریمون
با این وضع امسالم خبری از جام نیست
تیمی که نتونه به زور پنالتی، تیم داغون برنلی رو ببره به هیچ وجه لیاقت قهرمانی نداره. همون بهتر که قهرمان نشیم اگه نمیتونن برنلی داغون رو راحت شکست بدن. سیتی هم تا دقیقه 30، سه گل زده.
من که بازی رو ندیدم، یعنی فقط تونستم 20 ثانیشو ببینم :n02: توی همون 20 ثانیه شنیدم مجری داشت درباره 2 تا پنالتی گرفته نشده واسه چلسی صحبت می کرد... اگه درست باشه پس کارگروهی که مورینیو میگفت علیه چلسی تشکیل دادن حقیقت داره :n02:
همه بازیا رو؟
اکثر بازیارو میذاره
مخصوصا اونایی که پخش نمیشه
دیروز فکر کنم ناپولی و فیورنتینا رو گذاشته بود
برنلی سیتی رو هم متوقف کرده بود جلو ما هم خیلی خوب بودند میتونستیم راحت این تیمو ببریم اما متاسفانه مساوی شدیم
تیم خسته به نظر میومد از طرفی 10 نفره شدن هم روی بازی تاثیر گذاشت
سیتی گویا نیوکاسل را له کرده و نیوکاسل فقط جلو ما شاخ میشه :n02:
خشم آقاي خاص از تصميمات داور
مورینیو: فرجام خواهی؟ با من شوخی نکنید!
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، پس از تساوي 1-1 تيمش مقابل برنلي، مارتين اتکينسون، داور بازي را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار چلسی در نیمه اول با گل برانیسلاو ایوانوویچ پیش افتاد اما در نیمه دوم با اخراج نمانیا ماتیچ به دلیل درگیری با بارنز، آبی ها 10 نفره شدند و برنلی در دقایق پایانی توانست به گل تساوی برسد.
مورینیو که مدتی پیش از یک کمپین علیه تیمش صحبت کرده بود، این بار هم تصمیمات داور بازی را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
او در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا برای کارت قرمز ماتیچ، فرجام خواهی خواهند کرد، گفت:"با من شوخی نکنید چون حال و حوصله اش را ندارم. آیا تا به حال دیده اید فرجام خواهی چلسی پذیرفته شود؟
چند هفته قبل، وقتی من در کنفرانس مطبوعاتی بازی مقابل لیورپول در جام اتحادیه بودم، متوجه شدم که تلویزیون بارها و بارها تصاویر مربوط به حرکت دیگو کاستا را نشان داد. حالا حرکت کاستا را با اتفاقات امروز مقایسه کنید.
فکر می کنم چهار لحظه در بازی بود که سرنوشت بازی را رقم زد. دقیقه 30 (تکل بارنز)، دقیقه 33، دقیقه 43 (پنالتی اعلام نشده برای چلسی) و دقیقه 69 (خطای دیگر از بارنز). این دیدار 4 لحظه تعیین کننده داشت و سوال دیگری از من نپرسید زیرا پاسخ نمی دهم.
نمی توانم جواب بدهم. من به خاطر صحبت در این مورد قبلا تنبیه شدم و نمی خواهم بار دیگر مجازات شوم. نمی توانم عملکرد داور را توصیف کنم زیرا برای توصیف کردن باید از کلماتی که نمی توانم استفاده کنم. بار دیگر تکرار می کنم. دقایق 30، 33، 43 و 69 تکلیف بازی را مشخص کرد."
نمانیا ماتیچ فینال جام اتحادیه را از دست داد
نمانيا ماتيچ، هافبک صرب چلسي، با دريافت کارت قرمز مستقيم در ديدار مقابل برنلي، ديدار فينال جام اتحاديه انگليس مقابل تاتنهام را از دست داد.
به گزارش "ورزش سه"، ماتیچ که یکی از ستاره های ثابت آبی های لندن در این فصل است، بعد از اینکه با تکل خشن بازیکن حریف روبرو شد، او را روی زمین هل داد و به این ترتیب، با کارت قرمز مستقیم مارتین اتکینسون روبرو شد.
این کارت قرمز مستقیم، محرومیتی سه جلسه ای برای ماتیچ به همراه خواهد داشت و او دیدار هفته آینده مقابل تاتنهام در فینال جام اتحادیه و همین طور دو دیدار لیگ برتر مقابل وستهام و ساوتهمپتون را از دست می دهد.
varzesh3
vahidgame
22-02-2015, 11:33
به هر حال می خوایم قهرمان بشیم باید تیم داوری رو هم شکست بدیم :دی
الان برنامه بازی ها رو نگاه کنیم تقریبا بازی هامون شبیه من سیتیه ولی کلا لیگ انگلیس معلوم نمی کنه و همین من سیتی هم با تیمای معمولی توی خونه خودش مساوی می کنه
این 4 تا بازی که پیشرو داریم سختن یعنی به ترتیب با تاتنهام ، وستهام ، PSG و ساتهمپتون بازی داریم که البته فقط بازی وستهام خارج از خونه ست
بازی با تاتنهام هم همین یکشنبه هفته بعد توی فینال جام اتحادیه ست و با اینکه جام خیلی خاصی نیست ولی قهرمانی توی اون می تونه توی روحیه تیم تاثیر داشته باشه به خصوص اینکه با تاتنهام بازی داریم و می تونیم انتقام هم بگیریم
کجای بازی چلسی خوب بود؟!!!!!!!! ضمنا ماتیچ درسته نه متیچ، خدا سه بازی بعدی رو به خیر بگذرونه چون جای ماتیچ، میکل داغون باید بازی کنه. نیمکت افتضاحی که مورینیو بسته اینجا ها خودش رو نشون میده که نه ذخیره ای برای ماتیچ داره نه برای فابرگاس، دفاع وسط ذخیره هم که نداره و تری فسیل همیشه فیکسه! کلا هر سال یه جای تیم باید بلنگه، پارسال مهاجم و هافبک خلاق نداشتیم، امسال اونا رفع شده ولی مدافع و هافبک ذخیره خوب نداریم.
تیمی که نتونه به زور پنالتی، تیم داغون برنلی رو ببره به هیچ وجه لیاقت قهرمانی نداره. همون بهتر که قهرمان نشیم اگه نمیتونن برنلی داغون رو راحت شکست بدن. سیتی هم تا دقیقه 30، سه گل زده.
به جای ماتیچ می تونه از رمیرز استفاده کنه
نیمکت هم اتفاقا بد نیست و مورینیو تا جایی که تونسته بازیکنای خوبی رو جذب کرده و جذب بازیکنا هم خیلی راحت مثل بازی های کامپیوتری نیست که هر بازیکنی راحت به تیم بیاد!
در ضمن تیمی توی لیگ انگلیس به قول شما داغون نیست چون همین من سیتی هم مقابل همین تیمای به قول شما داغون چند بار توی خونه به سختی مساوی کرده پس نتیجه باید بگیریم که من سیتی هم به قول شما لیاقت قهرمانی نداره و این وسط باید جام رو بدن به یه تیم دیگه به جز چلسی و من سیتی!
نکته جالب اینه که هر موقع تیم یکمی به مشکل می خوره شما هم یه دفعه میاید و موقع هایی که تیم توی اوجه دیده نمیشین! :دی
فصل قبل هم این بحث ها رو با شما داشتیم و به نظر من طرفدارای که دائم می خواد یه جوری از مورینیو ایراد بگیره و از اون مهمتر در مورد کاپیتان تیم از این لفظ استفاده می کنه و حتی قبلا به اسطوره هایی مثل لمپارد هم توهین کرده بود بهتره اصلا طرفدار تیم نباشه! این همه تیم دیگه هستن که می تونید توی همین لیگ برتر طرفدارشون باشین!
در ادامه فرمایشات وحید عرض کنم که با همین تری "فسیل" و همین خط دفاعی، الان اگه اشتباه نکنم دومین خط دفاع لیگ رو داریم از لحاظ گل خورده...:n26:
Sepehr SS
22-02-2015, 15:22
به جای ماتیچ می تونه از رمیرز استفاده کنه
نیمکت هم اتفاقا بد نیست و مورینیو تا جایی که تونسته بازیکنای خوبی رو جذب کرده و جذب بازیکنا هم خیلی راحت مثل بازی های کامپیوتری نیست که هر بازیکنی راحت به تیم بیاد!
در ضمن تیمی توی لیگ انگلیس به قول شما داغون نیست چون همین من سیتی هم مقابل همین تیمای به قول شما داغون چند بار توی خونه به سختی مساوی کرده پس نتیجه باید بگیریم که من سیتی هم به قول شما لیاقت قهرمانی نداره و این وسط باید جام رو بدن به یه تیم دیگه به جز چلسی و من سیتی!
نکته جالب اینه که هر موقع تیم یکمی به مشکل می خوره شما هم یه دفعه میاید و موقع هایی که تیم توی اوجه دیده نمیشین! :دی
فصل قبل هم این بحث ها رو با شما داشتیم و به نظر من طرفدارای که دائم می خواد یه جوری از مورینیو ایراد بگیره و از اون مهمتر در مورد کاپیتان تیم از این لفظ استفاده می کنه و حتی قبلا به اسطوره هایی مثل لمپارد هم توهین کرده بود بهتره اصلا طرفدار تیم نباشه! این همه تیم دیگه هستن که می تونید توی همین لیگ برتر طرفدارشون باشین!
نیمکت چلسی بد نیست؟!!!!!! توهم زدی عزیزم؟!!!!! اگه نیمکت خوبی داشته که تو همه بازیها مجبور نبود از تری و ماتیچ و فابرگاس و ایوانویچ استفاده کنه. حالا نظرات منو قبول نداری که اصلا برام مهم نیست ولی گابریله مارکوتی رو که حتما میشناسی، این مقاله ای که همین هفته پیش داده و از نیکمت فوق العاده ضعیف چلسی نوشته : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه مارکوتی هم عقده ایه و از مورینیو بدش میاد که اینارو گفته؟!!!!!!!!!!
در مورد تری هم هنوز رو حرفم هستم، با اون سنش نباید تو همه بازیها باشه مخصوصا که افت هم کرده و سرعتش فوق العاده پایین اومده، رو هوا هم که کلی افت کرده، همین دو بازی اخیر رو ببین که فقط کم مونده بود بازیکن 130 سانتی هم بیاد رو سرش هد بزنه. من اگه چلسی بیست گل هم به برنلی زده بود، این اعتقاد رو داشتم که نیمکت چلسی خیلی ضعیفه، حتی آرسنال و تاتنهام هم نیمکت بهتری دارن.
nini bad
22-02-2015, 15:29
یک سری ها اومدن جو تاپیک را خراب کنند... فقط همین...حالا چلسی یه مساوی کرد اگر باخت داده بود چکار میکردن.
vahidgame
23-02-2015, 14:43
نیمکت چلسی بد نیست؟!!!!!! توهم زدی عزیزم؟!!!!! اگه نیمکت خوبی داشته که تو همه بازیها مجبور نبود از تری و ماتیچ و فابرگاس و ایوانویچ استفاده کنه. حالا نظرات منو قبول نداری که اصلا برام مهم نیست ولی گابریله مارکوتی رو که حتما میشناسی، این مقاله ای که همین هفته پیش داده و از نیکمت فوق العاده ضعیف چلسی نوشته : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه مارکوتی هم عقده ایه و از مورینیو بدش میاد که اینارو گفته؟!!!!!!!!!!
در مورد تری هم هنوز رو حرفم هستم، با اون سنش نباید تو همه بازیها باشه مخصوصا که افت هم کرده و سرعتش فوق العاده پایین اومده، رو هوا هم که کلی افت کرده، همین دو بازی اخیر رو ببین که فقط کم مونده بود بازیکن 130 سانتی هم بیاد رو سرش هد بزنه. من اگه چلسی بیست گل هم به برنلی زده بود، این اعتقاد رو داشتم که نیمکت چلسی خیلی ضعیفه، حتی آرسنال و تاتنهام هم نیمکت بهتری دارن.
اولا که اصلا بحث نظر شما یا نظر فلان کارشناس نیست
دوما هم من شما رو با اون لفظی که الان خودتون دارید غیر مستقیم خودتون رو خطاب می کنید ، خطاب نکردم! :دی
نیمکت چلسی صد در صد کامل نیست و هیچ مربی هم بدش نمیاد که بهترین بازیکنا رو توی تیمش داشته باشه
ولی به این صورت نیست که یه مربی هر بازیکنی رو که بخواد راحت بگیره و الان خیلی شرایط مختلف توی گرفتن بازیکن تاثیر داره مثل وجود تیم های ثروتمندتر از چلسی و یا بازیکنایی هستن که به این راحتی ها به باشگاه دیگه ای نمیرن و یه جورایی بازیکنای تک باشگاهه هستن و کلی شرایط دیگه هست که مانع خرید یه بازیکن میشه...
توی این لینک مشخصه چلسی در زمان های مختلف چه بازیکنایی رو مدنظر داشته:
دیگه این لینک گویای همه چیزه و توی این چند ماه اخیر رو نگاه کنیم چلسی کلی بازیکن رو مدنظر داشته که جذب نشدن
حالا جالبیش اینه که همین مورینیو که شما همیشه هنگام یه مساوی یا باخت میاید توی این تاپیک ازش انتقادهای مختلفی می کنید ، اول فصل دو تا بازیکن رو گرفت که الان هم بهترین گلزن و بهترین پاسور لیگن هم جزو 5 بازیکن برتر این فصل یعنی کاستا و فابرگاس
در ضمن در مورد فابرگاس و ماتیچ هم جایگزین اونا رمیرز و میکل هستن که در حد اونا نیستن ولی خب برای ذخیره نمیشه مثلا تیم بیاد یه هافبک تراز اول فیکس رو بگیره
این نکته رو هم احتمالا باشگاه در نظر می گیره که بالای 20 تا بازیکن جوون به طور قرضی توی تیمای دیگه هستن که از بین اینا چند تا بازیکن خوب وجود دارن که به مرور به تیم می تونن اضافه بشن و باشگاه نمی تونه همین جوری به تعداد زیاد بازیکن بگیره و خرج کنه و این وسط این بازیکنای جوون هم الکی باشن
فقط توی پست دفاع وسط چلسی کمبود داره که اونو هم مثلا واران رو حتی توی ژانویه در نظر داشت
توی تابستون مطمئنا یه دفاع وسط خوب گرفته میشه
البته الانم بد نیست با وجود تری ، کیهیل و زوما و بعضی وقتا هم ایوانوویچ و همچنین دو تا بازیکن جوون دیگه که فقط تجربه بالایی ندارن
تری هم با وجو اینکه مثل سابق نیست ولی با همین سنش هم هنوز جزو دفاع های خوب لیگ برتره
کلا اگه به شما باشه که همین ایوانوویچ هم که از لحاظ آماری بهترین دفاع راست این فصل لیگ برتره هم دفاع راست خوبی نیست
در مورد اینکه اشاره کردین چلسی نسبت به آرسنال و تاتنهام نیمکت ضعیفتری داره پس نتیجه می گیریم واقعا مورینیو شاهکار کرده که با نیمکت ضعیفتر نسبت به اون تیم ها اختلاف امتیاز خیلی زیای داره!
اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد اشلی بارنس با هیچ محرومیتی مواجه نخواهد شد.
+
خبر دیگه اینکه تورگان هازارد با قراردادی دائمی تا سال 2020 به بوروسیا مونشن گلادباخ پیوست.(Goal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
خارج از همه بحث ها، رامیرز نسبت به فصلای قبل پیشرفت چشمگیری داشته، هرچند همچنان بیشتر نقش دونده(!) رو داره، ولی به نسبت شوت زنیش بهتر شده و بعضی وقتا شوتایی میزنه که آدم از این هیکل ریزه میزه انتظار نداره، کار تیمیشم پیشرفت خوبی داشته و همکاری بهتری از خودش نشون میده، در کل زیر دست مو داره مثبت کار میکنه
+
شنبدم خوزه داره 5 جلسه محروم میشه... واقعا خنده داره
Sepehr SS
27-02-2015, 12:08
محمد صلاحی رو که مورینیو بهش اصلا بازی نداد، الان رفته فیورنتینا و تو همین دو سه بازی، فوق العاده بوده. چرا این مورینیو به بازیکن جوونی که قیمت بالایی نداشته باشه، بازی نمیده هنوز برای من جای سواله. اون از دی بروین اینم از صلاح و ناتان آکه. مورینیو میخواد ترکیب تیمو بچینه، میشینه نگاه میکنه قیمت هر بازیکن چقدره و هر کس گرونتر باشه فیکس بازی میکنه، کاش گواردیولا اومده بود چلسی. مربی جوون گریز نمی خایم نمی خایم !!!!!!
باشگاه چلسی دومین اسپانسر با ارزش پیراهن تاریخ لیگ برتر را امروز با شرکت یوکوهاما رابر امضا کرد و حالا خوزه مورینیو در تابستان میتواند با خیالی آسوده خرید کند.
به گزارش تلگراف، شرکت یوکوهاما در قراردادی به ارزش سالیانه 40 میلیون پوند برای 5 سال اسپانسر پیراهن چلسی خواهد بود که حالا این باشگاه بالاتر از آرسنال، لیورپول و منچستر سیتی در زمینه اسپانسر پیراهن قرار میگیرد. تنها منچستر یونایتد با قرارداد سالیانه 53 میلیون پوند که با شرکت خودروسازی آمریکایی بسته است، بالاتر از چلسی قرار دارد.
قرارداد قبلی چلسی با سامسونگ بود که در تمدید آن در سال 2012 تنها 18 میلیون سالیانه به باشگاه چلسی میپرداخت که حالا این قرارداد جدید، بیش از دو برابر قرارداد قبلی است. این قرارداد جدید را باشگاه چلسی مدیون کریستین پرسلو است که بخش بین الملل باشگاه را زیر نظر دارد.
چلسی حالا در سطح جهانی از نظر ارزش برند در انگلستان رهبری خاصی دارد و مورینیو هم در تابستان مطمئن خواهد بود که باشگاههای سیتی و آرسنال با توجه به فیر پلی مالی یوفا، بیش از آنها خرج نخواهند کرد. از زمان بازگشت مورینیو به چلسی، این مربی همواره مجبور بوده است که برای خریدهای جدید خود، بازیکنی را به فروش برساند. حالا او در تابستان آزادی عمل دارد و مهمترین بازیکنی که او مد نظر دارد رافائل واران است که احتمال دارد چلسی پیشنهادی 30 میلیون پوندی برای او مطرح کند.
با فروش ماتا، لوئیز، لوکاکو و شورله در 12 ماه گذشته، مورینیو دیگر کسی را در ترکیب خود نمیبیند که بخواهد به فروش برساند و حالا این قرارداد جدید با شرکت ژاپنی ارزش بالاتری ایجاد میکند.
چلسی در بیانیه خود آورده است:"باشگاه چلسی مفتخر است که اعلام کند شرکت یوکوهاما رابر حالا اسپانسر رسمی پیراهن ما خواهد بود که به لطف بزگترین قرارداد اسپانسرینگ تاریخ باشگاه به وجود آمده است. این قرارداد چلسی را در اوج فوتبال اروپا قرار خواهد داد و یکی از بزرگترین قراردادهای تبلیغاتی تاریخ را رقم زده است.
"قرارداد امضا شده امروز باشگاه را در یک دوران جدید در همکاریهای تبلیغاتی نو آورانه قرار میدهد. این قرارداد هم سو با استراتژی باشگاه در جهت تبدیل شدن به یک باشگاه نمونه از نظر مالی است که کاملا با قانون فیر پلی مالی یوفا مطابق است."
شرکت یوکوهاما در بیشتر از 100 کشور کار تجاری انجام میدهد و در حال حاضر اسپانسر پیراهن تیم بسکتبال بوستون سلتیکس است.
به این ترتیب چلسی به همکاری ۱۰ ساله با شرکت الکترونیکی سامسونگ پایان میدهد و دوران جدید خود را با شرکت لاستیک ماشین سازی یوکوهاما شروع خواهد کرد.
چلسی در وبسایت خود آورده است که این باشگاه بالای 500 میلیون نفر هوادار در سراسر دنیا دارد و در فصل گذشته از نظر جهانی در بین تیمهای لیگ برتر، بیشترین بیننده تلویزیونی داشته است.
طرفداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
01-03-2015, 14:13
خب بازی حساسی رو با تاتنهام داریم
هم می تونیم از تاتنهام انتقام اون بازی اول سال رو بگیریم هم اولین جام فصل رو بگیریم
جالبه آخرین بار که چلسی به فینال جام اتحادیه اومدش توی سال 2008 بود که به همین تاتنهام 2 بر 1 باختیم
البته فصل قبلش یعنی 2007 توی فینال 2 بر 1 آرسنال رو برده بودیم
جالبه توی هر دوی این فینال ها این 3 گل چلسی رو دروگبا زدش
حالا باید دید امروز دروگبا فرصت بازی بهش می رسه یا نه و توی ترکیب اولیه که فک نکنم باشه
از چلسی فک کنم فقط ماتیچ محروم باشه و بقیه بازیکنا می تونن استفاده بشن
از اونور تاتنهام واقعا تیم خطرناکیه و چند تا بازیکن آماده و خیلی خوب داره مثل هری کین که آمار گلزنی فوق العاده ای توی 2015 داشته
محمد صلاحی رو که مورینیو بهش اصلا بازی نداد، الان رفته فیورنتینا و تو همین دو سه بازی، فوق العاده بوده. چرا این مورینیو به بازیکن جوونی که قیمت بالایی نداشته باشه، بازی نمیده هنوز برای من جای سواله. اون از دی بروین اینم از صلاح و ناتان آکه. مورینیو میخواد ترکیب تیمو بچینه، میشینه نگاه میکنه قیمت هر بازیکن چقدره و هر کس گرونتر باشه فیکس بازی میکنه، کاش گواردیولا اومده بود چلسی. مربی جوون گریز نمی خایم نمی خایم !!!!!!
فقط هدف اینه که مورینیو و اون کسانی که شما دوس ندارین یه جوری کوبیده بشن و حالا هر طریقی شد اشکالی نداره :دی
بازیکنای زیادی هستن که این چند سال اخیر از چلسی رفتن و اینجوری نمیشه حساب کرد وگرنه باید کل لیگ ها رو دنبال کنیم ببینیم کدوم بازیکن سابق چلسی درخشش داشته!
محمد صلاح شاید می تونست یه بازیکن ذخیره توی چلسی باشه ولی از بازیکنای ترکیب اصلی حاضر چلسی بهتر نبود که البته الانم فک کنم قرضی به فیورنتینا رفته
در مورد قیمت دیگه واقعا یه چیز عجیب رو مطرح کردین و توی دنیای حرفه ای فوتبال یه مربی بزرگ فقط نتیجه گرفتن تیمش مهمه و فک نکنم قیمت بازیکنا رو چک کنه وگرنه باید تورس رو پارسال همه بازی ها فیکس می ذاشت و امسال هم کاستا رو ذخیره تورس استفاده می کرد :دی
Sepehr SS
01-03-2015, 18:21
در مورد قیمت دیگه واقعا یه چیز عجیب رو مطرح کردین و توی دنیای حرفه ای فوتبال یه مربی بزرگ فقط نتیجه گرفتن تیمش مهمه و فک نکنم قیمت بازیکنا رو چک کنه وگرنه باید تورس رو پارسال همه بازی ها فیکس می ذاشت و امسال هم کاستا رو ذخیره تورس استفاده می کرد :دی
مگه تورس فصل قبل کم بازی کرد؟!!! دمبا بای بدبخت که بهترین مهاجم فصل قبل چلسی بود چون قیمت بالایی نداشت خیلی کم بازی کرد ولی تورس داغون نکبت کلی بازی فیکس بود. واقعیت رو سعی کن قبول کنی نه اینکه سر خودتو شیره بمالی، از مورینیو برای خودت بت نساز.
قبول دارم تورس حقش نبود اونقدر به زمین بره، فصل قبل تورس 28 بازی واسه چلسی انجام داد، اتوئو 21 بازی و با 19 بازی، با این حال توی لیگ اتوئو 9 گل واسمون زد، تورس 5 تا و با هم 5 تا، کاملا مشخصه که تورس اضافی بوده این وسط، اما این حرف که خوزه میشینه لیست قیمتا رو نگاه میکنه و میگه کی بره تو زمین حرف کاملا خنده دار و کودکانه ایه، مثل این میمونه که بگی اگه تورس الان تو چلسی بود به جای کوستا تورس میرفت تو زمین چون تورس قیمتش بیشتره...
شما یدفه بگو طرفدار آرسنالی خیال همه رو راحت کن
nini bad
01-03-2015, 21:24
...قهرمانی در اولین جام را به همه طرفدارای چلسی تبریک میگم...
ده دقیقه آخر بازی وحشتناک بود و تاتنهام سر تا پا حمله شده بود، اما با بازی خوب خط دفاعی خدا رو شکر 1 دونه گل هم نخوردیم، مخصوصا تری و ایوا که هر کدوم یه موقعیت تقریبا گل رو از چنگ تاتنهامیا در آوردن، آفرین به هردوشون
منم پیروزی در این جام رو به همه شیر دوستان (!) تبریک میگم، عالی بودیم، برنده میدان هم شدیم
brad pitt
01-03-2015, 22:05
سلام
تبریک به تمام هواداران و درود بر آقای خاص
هر شخصی امشب بازی شیرهای لندن و میدید متوجه سبک زیبای بازی چلسی میشد
فابرگاس چه برگردونی زد. از وقتی اومده لندن اعتماد بنفس دوچندان
تبریک. دوجام و داریم تا حالا
ایشالا چمپیونزلیگ هم مال خودمون باشه
vahidgame
02-03-2015, 01:54
اولین قهرمانی فصلمون رو تبریک میگم
یه فینال با کیفیت خیلی خوب رو دیدیم
اولش می گفتم زوما توی هافبک بازی می کنه زیاد جالب نیست ولی توی کارای دفاعی چند صحنه خیلی خوب بودش و به مراتب بهتر از این بود که میکل اون جا بازی کنه
مورینیو توی فینال ها معمولا می دونه باید چی کار کنه و به این راحتی ها جامو به حریف نمیده!
بازیکنا همگی خوب و پرتلاش بازی کردن و تعصب بالای بعضی بازیکنا واقعا دیدنی بود مثل تری ، ایوا و آزپلی که نشون دادن توی همچین بازی هایی بهترین بازیشون رو انجام میدن
کلا توی این بازی از لحاظ دفاعی بی نقص بودیم و در عین حال موقعیت هم خوب خلق کردیم و فقط فک کنم تاتنهام بیشتر مالکیت توپ رو داشت که فقط یه آماری بیش نیست
خلاصه انتقام خوبی از تاتنهام گرفتیم :دی
حرکات مورینیو هم خیلی جالب بود
مشخص بود وقتی به فینال اومد دیگه نمی خواد این جامو از دست بده و از طرفی اولین جامش بعد از برگشت به چلسی بود و به خاطر همین خیلی ارزشمنده
قهرمانی دوم این فصلمون هم دور از دسترس نیست به خصوص اینکه لیورپول تونست من سیتی رو ببره
بازی عقب افتاده رو ببریم اختلافمون با من سیتی میشه 8 امتیاز اونم در شرایطی که تقریبا بازی های باقی مونده چلسی و من سیتی از لحاظ سختی خیلی فرق نداره
چلسی و من سیتی از لحاظ سختی خیلی فرق نداره
چلسی هنوز با منچستر و آرسنال و لیورپول بازی داره، اما سیتی شاید سخت ترین بازیاش با منچستر باشه
بازی با منچستر و لیورپول که تو زمین خودمون هست، اما بازی با ارسنال توی اماراته، اون طرف هم سیتی بازی رو باید توی زمین منچستر انجام بده
درکل بازیای ما به نسبت سخت تره، اما مثل همیشه امید داریم:happy:
به گزارش "ورزش سه"، زومای 20 ساله، در 17 بازی این فصل چلسی در همه رقابت ها حضور داشته و عملکرد قابل قبول او، بارها مورد تحسین ژوزه مورینیو قرار گرفته؛ بطوریکه این سرمربی پرتغالی، زوما را جانشین مناسبی برای جان تری، کاپیتان حال حاضر چلسی می داند.
او به میرور گفت:" تری و زوما البته از لحاظ سبک بازی کمی متفاوت از هم هستند اما شباهات هایی نیز دارند. زوما اکنون 20 سال دارد ولی زمانی که او 23 یا 24 ساله شود، با تجربه ای بیشتر، می تواند یک رهبر مقتدر برای چلسی باشد.او جانشین مناسبی برای جان تری خواهد بود.
زوما را بخاطر فیزیک بدنی مناسبش خریداری کردیم اما او از لحاظ تاکتیکی چندان سطح بالا نبود. فکر نمی کردم او اینقدر سریع پیشرفت کند.او بیش از آنچه تصور می کردم در این یک سال برای ما بازی کرده است. دعوت شدن زوما به تیم ملی فرانسه و حضور در بازی های ملی، بی شک باعث خواهد شد تا پیبشرفت او سرعت بیشتری بگیرد."
vahidgame
05-03-2015, 11:32
خب بازی وستهام رو با تک گل هازارد بردیم
این بازی یکی از بازی های خارج از خونه سخت و حساسمون بودش که حتی مساوی هم نتیجه خوبی بودش
هایلایت های بازی رو دیدم وستهام زیاد حمله داشت ولی موقعیت های چلسی خطرناکتر بودش
تگ گل بازی با همکاری هازارد و فابرگاس و رمیرز زده شد و گل قشنگی بودش
یه تک به تک رو هم عجیب کاستا خیلی مکث کرد و بازیکن حریف نذاشت کاستا ضربه رو بزنه
دو تا موقعیت خوب هم رمیرز داشت که یه دونشو به تیرک زد
آخرای بازی هم ویلیان یه موقعیت صد در صد گل که دروازه بان هم توی دروازه نبود رو گل نکرد
از اونور هم کورتوا واکنش های خیلی خوبی داشت
توی این بازی هم مثل بازی با تاتنهام به جای ماتیچ از زوما استفاده شدش که ظاهرا بازم جواب داده
از اونور رمیرز هم فک کنم این بازی هافبک راست بودش و اون جا ظاهرا بیشتر جواب میده
توی بازی هایی که توی این فصل از دست دادیم یه مشکل همین آماده نبودن بازیکنای نیمکت مثل رمیرز بودش که الان دارن آماده تر میشن
چلسی هنوز با منچستر و آرسنال و لیورپول بازی داره، اما سیتی شاید سخت ترین بازیاش با منچستر باشه
بازی با منچستر و لیورپول که تو زمین خودمون هست، اما بازی با ارسنال توی اماراته، اون طرف هم سیتی بازی رو باید توی زمین منچستر انجام بده
درکل بازیای ما به نسبت سخت تره، اما مثل همیشه امید داریم:happy:
بازی های باقی مونده چلسی و من سیتی به ترتیب به این صورته:
چلسی:
Southampton - H
Hull City - A
Stoke City - H
QPR - A
Manchester United - H
Arsenal - A
Leicester City - A
Crystal Palace - H
Liverpool - H
West Bromwich - A
Sunderland - H
من سیتی:
Burnley - A
West Bromwich - H
Crystal Palace - A
Manchester United - A
West Ham - H
Aston Villa - H
Tottenham - A
QPR - H
Swansea City - A
Southampton - H
همون طور که مشخصه چلسی 11 تا بازی داره که 6 تاش رو میزبانه و من سیتی هم 10 تا بازی داره که 5 تا بازی میزبان و 5 تا میهمانه
من سیتی بازی با منچستر رو میهمانه و احتمال امتیاز از دست دادنش زیاده ولی از طرفی چلسی توی خونه بازی داره
در مورد بازی سخت چلسی توی خونه آرسنال هم از اونور من سیتی با تاتنهام خارج از خونه بازی داره که تقریبا این بازی ها برابرن
فقط این وسط بازی با لیورپول چلسی یکمی اضافیه و کارو خراب می کنه چون لیورپول هم برای سهمیه می جنگه و به این راحتی ها نمیشه ازش سه امتیاز گرفت
در بهترین حالت فرض می گیریم من سیتی همه بازی هاشو می بره و فقط با منچستر و تاتنهام رو مساوی می کنه خب آخر فصل میشه 84 امتیاز
از اونور چلسی فقط 6 تا بازیشو ببره و بقیه رو مساوی کنه میشه 86 امتیاز
تازه من سیتی هم تیمی نیست که حتما همه بازی های دیگه خودشو ببره و توی این فصل نتایج دور از انتظار توی خونه هم داشت
یعنی همه جوره قهرمانی دست خودمونه و باید توی این 11 بازی باید بهترین عملکرد رو داشته باشیم
دعوت شدن زوما به تیم ملی فرانسه و حضور در بازی های ملی، بی شک باعث خواهد شد تا پیبشرفت او سرعت بیشتری بگیرد."
زوما رو که دیشب قصد جونشو کرده بودن، نیمه اول با آرننج کوبیدن تو دهن بنده خدا، بعدشم به قصد شکستن پاش تکل رفتن روش، امیدوارم تا آخر فصل زنده بمونه!
زوما به کنار، کاستا داره یکمی نگران کننده میشه، شیشمین بازی بدون گلش بود، به نظر نمیاد از اعتماد به نفس و اینجور حرفا باشه، قیافش به این سوسول بازیا نمیخوره :n02: ولی چرا نمیتونه گل بزنه واسم جای سواله، چون جنگندگیش مثل قبله، اعتماد به نفسش رو داره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.