مشاهده نسخه کامل
: [معرفی] سايت و برنامه براي Subtitle : زيرنويس فيلمها
از برنامه total video convertor استفاده كنيد
قابليت هاي فراوان داره
به اضافه اينكه :
زير نويس فايلتون رو خودتون ميتونيد انتخواب كنيد
تقريبا تمام فرمتها رو پشتيباني ميكنه
حتي شما با استفاده از اين برنامه ميتوني فايل mkv رو مستقيما به 3gp تبديل كنيد
به اضافه اينكه يه پلير خيلي قوي هم همراهش داره
فقط مسئله اي كه وجود داره اينه كه براي تبديل فرمتها به يكديگر زمان زيادي لازم داريد
مثلا من سريال جواهري در قصر رو به وي سي دي تبديل كردم براي هر قسمتش حدود يك ساعت و نيم وقت گذاشتم
كه اينم ربطي به اين برنامه نداره ، شما از هر برنامه ديگه اي هم كه استفاده كنيد همين حدود وقت گيره
دوست عزیز ممنونم از راهنمائیت،دنبال همین بودم. در ضمن سرعت تبدیل ارتباط زیادی با cpu سیستمت داره. من با 3200 بیشتر از 40 دقیقه تبدیلام طول نمیکشه.
فایل ها با فرمت mkv فکر نکنم توسط هیچ دی وی دی خانگی ساپرت بشه،اما اگر دستگاهتون divx رو پخش میکنه ولی زیر نویس ها ی فارس رو هشلفت نشون میده برای اینکه بتونی زیر نویس فارسی رو مشاهده کنی از AviSub v2.1 استفاده کن این نرم افزار زیر نویس رو به صورت عکس می چسبونه به فیلم (در مدت کمتر از 2 دقیقه) صد در صد هم جواب میده.
دوست عزیز روش شما هم سریع و جالب بود. خیلی ممنون.
elestor_potter
06-09-2007, 16:02
آقايي رو به آخر برسونين و برنامه زير رو براي دانلود قرار بدين بي زحمت
video max
تنكيو مي شوم
آقايي رو به آخر برسونين و برنامه زير رو براي دانلود قرار بدين بي زحمت
video max
تنكيو مي شوم
سلام
عزیزم
انجمن درخواست نرم افزار داریم
caspian1
07-09-2007, 12:43
فایل ها با فرمت mkv فکر نکنم توسط هیچ دی وی دی خانگی ساپرت بشه،اما اگر دستگاهتون divx رو پخش میکنه ولی زیر نویس ها ی فارس رو هشلفت نشون میده برای اینکه بتونی زیر نویس فارسی رو مشاهده کنی از AviSub v2.1 استفاده کن این نرم افزار زیر نویس رو به صورت عکس می چسبونه به فیلم (در مدت کمتر از 2 دقیقه) صد در صد هم جواب میده.
سلام
من اين نرم افزار رو تست كردم اما نشد يعني فايل AVI رو دادم بعد فايل زيرنويس رو بعد هم Generate Subtitle Avi رو زدم يه فايل Avi هم ساخته شد اما زير نويس رو نشون نمي داد( البته در كامپيوتر )
اگه شما با اين نرم افزار كار كردين لطفا توضيح بيشتري بديد
ممنون و با حق
only4you_mehr
07-09-2007, 13:36
سلام
من اين نرم افزار رو تست كردم اما نشد يعني فايل AVI رو دادم بعد فايل زيرنويس رو بعد هم Generate Subtitle Avi رو زدم يه فايل Avi هم ساخته شد اما زير نويس رو نشون نمي داد( البته در كامپيوتر )
ممنون و با حق
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
لطفا یه توضیح بیشتر بدین
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
لطفا یه توضیح بیشتر بدین
سلام.
نرم افزارش که تنظیمات خاصی نداره همین که تونستید فایل جدید رو بسازید یعنی خودتان بلدید.
راه حل ساده : از یک player دیگه استفاده کن مثل DivX player, BSplayer, KMplayer, Arpa Kolla ...
راه حل دوم:VobSub رو نصب کن و از مدیا پلیر ویندوز استفاده کن.
اگر از این دوراه به نتیجه نریسیدی offical DIVX codec 6.xx v رو امتحان کن.
اگر باز هم مشکلتون حل نشد یه سری به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزن .
در ضمن به یاد داشته باش اگر pc قادر نیست زیر نویس رو نشان بده دلیل نمیشه که دی وی دی های خانگی نشون ندن.
mahdimp5
08-09-2007, 12:02
سلام
ممنون و با حق
فیلمهای خروجی این نرم افزار با فرمت divx هستند و نه avi و برای پخششون باید کدک Divx ( ترجیحا ورژن 6 به بالا ) رو نصب کنید و بعد می بینید که آیکون فیلم ساخته شدتون به شکل علامت divx در میاد ... با کلیک روی فیلم با خود Divx Player شروع به پخش میشه... حالا دکمه مشخص شده در عکس زیر رو بزن و زیرنویست رو انتخاب کن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nikolas_95
10-09-2007, 20:22
Subtitle Finder V1.2
برنامهاي براي سرچ سريع زيرنويسها ...
Subtitle Finder is a free tool that alows you to search and download subtitles directly from your desktop. Using this software you don't need to visit a lot of subtitle sites anymore, to login or to make accounts becouse it finds for you all the movie subtitles you need
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه لینکش اکسپایر شده!
جای دیگه ای نداریدش
اصلا،برنامه کاربردی هست؟
s_a_m4000
10-09-2007, 23:06
مثل اینکه لینکش اکسپایر شده!
جای دیگه ای نداریدش
اصلا،برنامه کاربردی هست؟
دوست عزیز نسخه 1.7 که فارسی رو ساپورت نمیکنه حالا 1.2 جای خود دارد
اینم لینک سالم برای Subtitle Finder 1.7
Nikolas_95
10-09-2007, 23:40
دوست عزیز نسخه 1.7 که فارسی رو ساپورت نمیکنه حالا 1.2 جای خود دارد
اینم لینک سالم برای Subtitle Finder 1.7
فارسی رو ساپورت نمیکنه؟!
کلا کاربردی هست؟جواب میده،حالا برای انگلیسی
s_a_m4000
10-09-2007, 23:48
فارسی رو ساپورت نمیکنه؟!
کلا کاربردی هست؟جواب میده،حالا برای انگلیسی
نه! یعنی تو منوی انتخاب زبانش فارسی نبود!:41: برا انگلیسی هم باید تستش کنید چون من وقت نکردم تست کنم!
سلام به همه
این پست در ادامه بحث دوستان در تاپیک دانلود زیرنویس فارسی هست.
siamak_mu جان جسارت من رو ببخشید.
حالا لطف کن یه بار دیگه بگو دقیقا میخوای چی کار کنی؟
مرسی
siamak_mu
11-09-2007, 18:07
سلام به همه
این پست در ادامه بحث دوستان در تاپیک دانلود زیرنویس فارسی هست.
siamak_mu جان جسارت من رو ببخشید.
حالا لطف کن یه بار دیگه بگو دقیقا میخوای چی کار کنی؟
مرسی
سلام.
خوش اومدم به اين تاپيك. :31:
اين حرفا چيه ! جسارت كدومه. بهتر. اونجا كه هيشكي بهم جواب درست نمي داد.
خب من مي خوام فيل با پسوند sub/idx رو به دي وي دي بخورونم همين.
سلام
خوب اگه منظورت از خوروندن اینه که برای همیشه یه دی وی دی با زیرنویس فارسی داشته باشی ( زیرنویس به فیلم بچسبه ) میتونی از برنامه هایی مثل Gordian Knot استفاده کنی. همونطور که دوستمون هم قبلا گفته بود با استفاده از برنامه Virtual Dub میتونی فیلم رو دوباره encode کنی. البته اگه بخوای زیرنویس رو توی این برنامه لود کنی اول باید به فرمت ssa تبدیل کنی و یک plugin جداگونه برای این کار هم باید نصب بشه. یه برنامه دیگه هم واسه این کار هست که اسمش TMPeg XP 4.0هست و میتونی از لینک زیر آموزشش رو بگیری:
اگه فقط میخوای DVD رو با زیرنویسی که خودت دانلود کردی ببینی کافیه از برنامه kmplayer استفاده کنی که تو امضام هست.
siamak_mu
11-09-2007, 20:05
سلام
خوب اگه منظورت از خوروندن اینه که برای همیشه یه دی وی دی با زیرنویس فارسی داشته باشی ( زیرنویس به فیلم بچسبه ) میتونی از برنامه هایی مثل Gordian Knot استفاده کنی. همونطور که دوستمون هم قبلا گفته بود با استفاده از برنامه Virtual Dub میتونی فیلم رو دوباره encode کنی. البته اگه بخوای زیرنویس رو توی این برنامه لود کنی اول باید به فرمت ssa تبدیل کنی و یک plugin جداگونه برای این کار هم باید نصب بشه. یه برنامه دیگه هم واسه این کار هست که اسمش TMPeg XP 4.0هست و میتونی از لینک زیر آموزشش رو بگیری:
اگه فقط میخوای DVD رو با زیرنویسی که خودت دانلود کردی ببینی کافیه از برنامه kmplayer استفاده کنی که تو امضام هست.
اون برنامه كه گفتين همينه؟
خب من مي خوام فيل با پسوند sub/idx رو به دي وي دي بخورونم همين.
اول فيلم رو play کنيد با زيرنويس تا مطمئن بشيد باهاش هماهنگه. بعدش با TMPGEnc 4.0 XPress بصورت DVD اينکودش کنيد. همين.
فيلم رو هم ميتونيد با جت اديو 7 پخش کنيد.
siamak_mu
11-09-2007, 20:43
اول فيلم رو play کنيد با زيرنويس تا مطمئن بشيد باهاش هماهنگه. بعدش با TMPGEnc 4.0 XPress بصورت DVD اينکودش کنيد. همين.
چشم آقا. من دانلودش مي كنم اگه مشكلي داشتم مي گم.
سلام
آقا میشه لطف کنی یه لینک درست درمون از این برنامه بدی. قبلی رو نمیتونم دان کنم.
ممنون.
siamak_mu جان اون برنامه ای که گفتم در اصل از برنامه Virtual Dub Mode استفاده میکنه. از لینک زیر بگیر:
siamak_mu
11-09-2007, 21:56
siamak_mu جان اون برنامه ای که گفتم در اصل از برنامه Virtual Dub Mode استفاده میکنه. از لینک زیر بگیر:
ok . الآن دانلود مي كنم مي گم.
فعلاً دنبال كرك TMPGEnc 4.0 XPress هستم.
خب با Virtual Dub Mode بايد چي كار كنم؟
من نسخه کامل TMPGEnc 4.0 XPress رو دارم. آپلودش هم کردم تو Rapidshare
لينک اون رو بدم يا کرکش رو.
سلام
آقا میشه لطف کنی یه لینک درست درمون از این برنامه بدی. قبلی رو نمیتونم دان کنم.
ممنون.
ok . الآن دانلود مي كنم مي گم.
فعلاً دنبال كرك TMPGEnc 4.0 XPress هستم.
خب با Virtual Dub Mode بايد چي كار كنم؟
من نسخه کامل TMPGEnc 4.0 XPress رو دارم. آپلودش هم کردم تو Rapidshare
لينک اون رو بدم يا کرکش رو.
با سلام!
این هم از برنامه که کرک هم داره! و ضمنا نسخه Retail هم هست ....
pass:
فقط این کار هارو انجام بدید:
1.Install program with "TE4XP_Retail_4.2.3.193_setup_en.exe"
2.Copy "TMPGEnc4XP.en.lic" to
"C:\Documents and Settings\[User's name]\Application Data\Pegasys Inc\TMPGEnc4XP"
3.Copy "TMPGEnc4XP.exe" and "TMPGEnc4XPBatch.exe" to
"C:\Program Files\Pegasys Inc\TMPGEnc 4.0 XPress\" overwrite old ones.
Just to inform, run the program before cracking because the folder where you place the TMPGEnc4XP.en.lic doesn't get generated until you run it first.
این هم یه لینک دیگه که کرک هم داره:
shasha_ara2001
11-09-2007, 23:35
ببخشید . یه سوال داشتم.
من با برنامه VirtualDubMod فایل زیرنویس و تصویر رو Encode میکنم. جواب هم میده اما تو نتیجه نهایی زیرنویس ها خیلی کوچیکه.
شما راهی ندارید؟
siamak_mu
11-09-2007, 23:49
آقا sd70 و آقا p30time لطفاً من فقط كرك رو مي خوام. ديگه بيخودي برنامه رو دوباره نگيرم.
مرسي.
من با برنامه VirtualDubMod فایل زیرنویس و تصویر رو Encode میکنم.
سلام. من با استفاده از پلاگین subtitler زیرنویس رو لود میکنم اما preview رو که میزنم زیرنویس خرچنگ غورباغه نشون داده میشه. البته unicode ویندوزم رو درست کردم و با مولتی مدیا ها درست نشون داده میشه. شما چطوری زیرنویس رو لود میکنی؟
سلام
آقا یه دنیا ممنون که این برنامه ( TMPEG) رو معرفی کردید. اینترنت من DAIL UP هست و حدود یک ساعت و نیم دانلودش طول کشید ولی واقعا ارزشش رو داشت. محشره. البته هنوز از یه جهت به پای VIRTUAL DUB MOD نمیرسه. اگه بخوای زیرنویس رو بدون عوض کردن فرمت فیلم بهش بچسبونی در قسمت save as کافیه direct stream copy رو بزنی که بسیار سریع این کار رو برات انجام میده. بهمون اندازه طول میکشه که بخوای فیلم رو یه جا کپی کنی.
حالا کسی میدونه این برنامه tmpeg encoder هم چنین قابلیتی داره یا نه؟
ممنون از همگی
خب اين هم کرک برنامه براي آقا سيامک. لطفا طبق راهنما عمل کني:
خب شما مي فرماييد که TMPGEnc 4.0 XPress چه قابليت هايي داره. من خودم هر چي فيلم داخل سايتم ميفروشم (که زيرنويسش مي کنم) زيرنويس اون رو با استفاده از اين برنامه روي فيلم اينکود ميکنم. اين برنامه خوبيش اينه که به هر فرمتي بخواين ميتونيد فيلم رو اينکود کنيد. يه خوبي هم داره اينه که ذره اي از کيفيت زيرنويس پايين نمياد بعد از اينکود. خلاصه من که خيلي از اين برنامه راضيم و هميشه هم از همين برنامه استفاده ميکنم.
siamak_mu
12-09-2007, 11:29
خب اين هم کرک برنامه براي آقا سيامک. لطفا طبق راهنما عمل کني:
خب شما مي فرماييد که TMPGEnc 4.0 XPress چه قابليت هايي داره. من خودم هر چي فيلم داخل سايتم ميفروشم (که زيرنويسش مي کنم) زيرنويس اون رو با استفاده از اين برنامه روي فيلم اينکود ميکنم. اين برنامه خوبيش اينه که به هر فرمتي بخواين ميتونيد فيلم رو اينکود کنيد. يه خوبي هم داره اينه که ذره اي از کيفيت زيرنويس پايين نمياد بعد از اينکود. خلاصه من که خيلي از اين برنامه راضيم و هميشه هم از همين برنامه استفاده ميکنم.
همه رو طبق مراحل پيش رفتم دقيق ولي نشد چون كرك براي ورژن 4.2.3.193 هست ولي ورژن برنامه من 4.3.1.222 هست. من قبلاً با معرفي يكي از دوستان TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring رو گرفته بودم (در واقع همون TDA3_Retail_3.0.9.166 ) ولي زيرنويس فارسي رو ساپورت نمي كرد. آيا اين ساپورت مي كنه؟ يه وقت بيخودي دنبال كرك نگرديم.
اون نسخه اي که من دارم و خودم هم آپلودش کردم که زيرنويس فارسي رو قشنگ قشنگ ساپورت ميکنه.
اين برنامه طوريه که روي فيلترهايي مثل VobSub و FFDShow کار ميکنه. اصل برنامه مربوط به زيرنويس کردن نيست ولي خوبيش اينه که اين ***** ها رو ساپورت ميکنه و شما مي تونيد به راحتي زيرنويس تون رو هر طور که مايليد در VobSub تنظيم کنيد و بعدش همون رو با استفاده از اين برنامه اينکود کنيد.
اگه سيامک جان ميخواي بگو لينک دانلود اون نسخه خودم رو بذارم. (البته اگه سرعت اينترنتت مناسبه)
siamak_mu
12-09-2007, 13:48
اون نسخه اي که من دارم و خودم هم آپلودش کردم که زيرنويس فارسي رو قشنگ قشنگ ساپورت ميکنه.
اين برنامه طوريه که روي فيلترهايي مثل VobSub و FFDShow کار ميکنه. اصل برنامه مربوط به زيرنويس کردن نيست ولي خوبيش اينه که اين ***** ها رو ساپورت ميکنه و شما مي تونيد به راحتي زيرنويس تون رو هر طور که مايليد در VobSub تنظيم کنيد و بعدش همون رو با استفاده از اين برنامه اينکود کنيد.
اگه سيامک جان ميخواي بگو لينک دانلود اون نسخه خودم رو بذارم. (البته اگه سرعت اينترنتت مناسبه)
آقا سعيد سرعت مناسب هست ولي شما گفتيد كه فقط با اون ف *ل*ر ها كار مي كنه . پس مثل DVD-Lab pro نيست كه تو DVD Player هم بشه با زيرنويس پخش كرد. درست مي گم؟
سيامک جان اين برنامه زيرنويس رو روي خود فيلم اينکود ميکنه در نتيجه روي DVD Player و هر چي دستگاهه نشون ميده.
من میخوام ساب تایتل رو که با استفاده از Subtitle Workshop ایجاد کردم رو بر روی فیلم بندازم وبا هر Player که استفاده کنم بشه زیر نویس رو مشاهده کرد !!!
باید چی کار کنم ؟
rainysky50
13-09-2007, 16:51
سلام.من فیلم number 23 رو بر روی دی وی دی خریدم ولی در تنظیمات این فیلم زیر نویس فارسی وجود نداره !!من از کجا باید فایلهای مربوط به زیرنویس فارسی این فیلمو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
s_a_m4000
13-09-2007, 17:51
من میخوام ساب تایتل رو که با استفاده از Subtitle Workshop ایجاد کردم رو بر روی فیلم بندازم وبا هر Player که استفاده کنم بشه زیر نویس رو مشاهده کرد !!!
باید چی کار کنم ؟
منظور از روی فیلم انداختن یعنی چی؟؟ یعنی می خواهی Hard Sub کنی؟؟ یا نه فقط زیرنویس همراه فیلم نمایش داده بشه؟
برای اینکه زیرنویس همراه فیلم نشون داده بشه اونو با فیلمت همنام کن و بذار کنارش بعد با یه پلیر پخشش کن برای HardSub کردن هم به انجا برو:
سلام.من فیلم number 23 رو بر روی دی وی دی خریدم ولی در تنظیمات این فیلم زیر نویس فارسی وجود نداره !!من از کجا باید فایلهای مربوط به زیرنویس فارسی این فیلمو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای شما
mehrradg23
14-09-2007, 13:48
سلام كسي زيرنويس فارسي درست حسابي titanic رو داره؟؟؟؟؟؟
كه دقيق باشه
سلام كسي زيرنويس فارسي درست حسابي titanic رو داره؟؟؟؟؟؟
كه دقيق باشه
سلام
دانلود زیرنویس فارسی اینجا
زیرنویس تایتانیک هم موجود هستش
برای هماهنگ کردن زیرنویس هم به این تاپیک مراجعه کنید
mehrradg22
14-09-2007, 19:10
سلام
دانلود زیرنویس فارسی اینجا
زیرنویس تایتانیک هم موجود هستش
برای هماهنگ کردن زیرنویس هم به این تاپیک مراجعه کنید
كسي نيست اونو هماهنگ كنه برام بزاره؟
يا همهنگ شدشو كسي نداره؟؟؟؟
s_a_m4000
15-09-2007, 10:12
كسي نيست اونو هماهنگ كنه برام بزاره؟
يا همهنگ شدشو كسي نداره؟؟؟؟
همچین چیزی نمیشه چون کسی فیلم شما رو نداره که بر اساس اون براتون هماهنگ کنه:41:
mehrradg22
15-09-2007, 10:19
همچین چیزی نمیشه چون کسی فیلم شما رو نداره که بر اساس اون براتون هماهنگ کنه:41:
اخه اين نرم افزار كه من دانلود كردم فايل زيرنويسي كه مربوط به تايتانيك هست رو نميشناسه
می تونی این نرم افزار رو برای هماهنگ کردن تست کنی !
Shift VobSub
siamak_mu
15-09-2007, 12:22
سيامک جان اين برنامه زيرنويس رو روي خود فيلم اينکود ميکنه در نتيجه روي DVD Player و هر چي دستگاهه نشون ميده.
سعيد جون مرسي ببخشيد كه من نبودم. اينترنتم قطع بود. كرك پيدا كردم مي گم تونستم يا نه.
كرك پيدا كردم مي گم تونستم يا نه.
آقا سعيد با TMPGEnc 4.0 XPress تست كردم ولي نتونستم. مثل TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring نبود كه بشه تو قسمت filter زيرنويس داد. كجا بايد زيرنويس داد.
VonSub رو نصب کنيد و تست کنيد ببينيد در Media Player زيرنويس داريد يا نه. حالا با TMGEnc فيلم رو اينکود کنيد.
siamak_mu
16-09-2007, 20:16
VonSub رو نصب کنيد و تست کنيد ببينيد در Media Player زيرنويس داريد يا نه. حالا با TMGEnc فيلم رو اينکود کنيد.
خب نه آخه فيلم من DVD هست . سالم بودنش كه سالم هست چون با يه فايل avi كه مربوط به يك فيلم ديگر بود هم نام كردم پخش كردم زيرنويس پخش شد. آيا حتماً بايد avi باشه تا پخش بشه؟
سلام
دوستان در مورد hard sub کردن از چه نرم افزاری استفاده کنم که تو سریعترین زمان زیرنویس هماهنگ با فیلم را hard sub کنه ؟ و چه جوری ؟
و یه سوال دیگه
برای تبدیل فیلمهای divx به vcd که من میخوام تبدیل کنم با tmpgenc ، زمان زیادی میگیره برای هر فیلم نیم ساعت بیشتر از زمان خوده فیلم
آیا برای شما هم همینجوره یا این سرعت تبدیل بستگی به سی پی یو و رم سیستم داره ؟
برای تبدیل فیلمهای divx به vcd که من میخوام تبدیل کنم با tmpgenc ، زمان زیادی میگیره برای هر فیلم نیم ساعت بیشتر از زمان خوده فیلم
آیا برای شما هم همینجوره یا این سرعت تبدیل بستگی به سی پی یو و رم سیستم داره ؟
من با اين برنامه که فيلمي رو تبديل به VCD ميکنم از نصف زمان فيلم هم کمتر طول ميکشه.
به اين دليل اين برنامه سرعت ميگيره که کل حافظه رو نمي گيره مثلا من با Video Convert Master که سرعت سيستم رو هم يه مقدار کند ميکنه يک فيلم 1 ساعت و نيمي رو ظرف 20 دقيقه کانورت ميکنم.
خب نه آخه فيلم من DVD هست . سالم بودنش كه سالم هست چون با يه فايل avi كه مربوط به يك فيلم ديگر بود هم نام كردم پخش كردم زيرنويس پخش شد. آيا حتماً بايد avi باشه تا پخش بشه؟
اگه در TMGEnc زيرنويسش رو نشون نميده که آره بايد AVI باشه. پيشنهاد ميکنم فيلم رو با فرمت Divx (که براي نشون دادن زيرنويس در برنامه از همش بهتره) Rip کنيد.
siamak_mu
17-09-2007, 15:10
اگه در TMGEnc زيرنويسش رو نشون نميده که آره بايد AVI باشه. پيشنهاد ميکنم فيلم رو با فرمت Divx (که براي نشون دادن زيرنويس در برنامه از همش بهتره) Rip کنيد.
مرسي سعيد جان ولي بي خيال شدم چون يه بار بايد DVD رو avi كنم بعد دوباره avi رو DVD كنم !!! خوب خنده داره ديگه. اگه str فيلم transformers گيرت اومد خبرم كن.
مرسي سعيد جان ولي بي خيال شدم چون يه بار بايد DVD رو avi كنم بعد دوباره avi رو DVD كنم !!! خوب خنده داره ديگه. اگه str فيلم transformers گيرت اومد خبرم كن.
خواهش ميکنم. در هر صورت اگه خواستي طريقه rip کردن dvd رو برات توضيح بدم.
چشم در حاضر که فقط يه sub/idx داره که اونم با فيلم هماهنگي نداره.
siamak_mu
17-09-2007, 23:24
خواهش ميکنم. در هر صورت اگه خواستي طريقه rip کردن dvd رو برات توضيح بدم.
چشم در حاضر که فقط يه sub/idx داره که اونم با فيلم هماهنگي نداره.
منظورت از rip كردن همون تبديل به avi هست؟
منظورت از rip كردن همون تبديل به avi هست؟
تبديل به AVI کردن به گونه اي که حجمش به اندازه يک CD بشه و کيفيتش هم اصلا تغيير نکنه.
DVDRip منظورمه.
siamak_mu
18-09-2007, 13:49
تبديل به AVI کردن به گونه اي که حجمش به اندازه يک CD بشه و کيفيتش هم اصلا تغيير نکنه.
DVDRip منظورمه.
با VideoConvertMaster نمي شه؟
اگر نه با چه برنامه اي؟
s_a_m4000
18-09-2007, 13:54
اگر نه با چه برنامه اي؟
با VideoConvertMaster کار نکردم ولی می تونی از Auto GK یا AVS Video Convertor استفاده کنی که می تونی حجم خروجی رو هم تعیین کنی
تونستن که ميشه ولي حجمش رو نميشه کم کرد. طريقه rip کردن رو اينجا توضيح ميدم. اين آموزش عکس هم داره. اگه عکس هاش رو نشون نميده به اينجا مراجعه کن:
[/COLOR]
چگونه يک DVD را Rip کنيم[/SIZE]
[/RIGHT]
.
اگر ابزارهاي درست را داشته باشيد Rip کردن DVD به Xvid يا Divx کار ساده اي خواهد بود. ابتدا مي بايست برنامه هاي DVD decrypter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و auto gordian knot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود نماييد.
گام اول: Rip
DVD را روي کامپيوتر گذاشته و DVD Decrypter را اجرا کنيد. حالت IFO (پرونده اطلاعات) را انتخاب کنيد:
مطمئن باشيد که مسيري براي فايل هاي تان انتخاب کرده ايد:
کل فايلها يا فايل هايي که ميخواهيد Rip شود را انتخاب کنيد:
همه چيز تکمل شد. فقط روي پيکان سبز رنگ کليک کرده و حدود بيست دقيقه صبر کنيد. بعد از انجام اين کار شما فايل هايي بدين شرح خواهيد داشت:
VTS_01_0.IFO
VTS_01_PGC_07 - Stream Information.txt
VTS_01_PGC_07_1.VOB
تمام فرايند هاي Rip کردن از پنج دقيقه نبايد بيشتر طول بکشد.
گام دوم: Encode
برنامه AutoGK را اجرا کرده و در قمست Input فايل vob. ـي را که Rip کرده ايد را انتخاب نموده و مسيري براي Output تعيين کنيد:
اکنون بايد وضعيت صوتي (همان اولي) و همچنين زيرنويس (اگر موجود باشد) را انتخاب کنيد:
اگر يک برنامه تلويزيوني را Rip مي کند با توجه به تنظيماتي که در اختيار داريد 350MB را انتخاب کنيد و اگر يک فيلم سينمايي را Rip مي کنيد 700MB يا 1400MB را انتخاب کنيد:
روي قسمت تنظيمات پيشرفته کليک کرده و MP3 VBR 128kbs را انتخاب کنيد:
سپس روي add job و star کليک کنيد. بعد از انجام شما log هايي بدين شرح خواهيد داشت:
[12/26/2005 9:07:27 AM] AutoGK 2.26
[12/26/2005 9:07:27 AM] OS: WinXP (5.1.2600).2
[12/26/2005 9:07:27 AM] Job started.
[12/26/2005 9:07:27 AM] Input file: J:\VIDEO_TS\VTS_01_0.IFO
[12/26/2005 9:07:27 AM] Output file: J:\Output.avi
[12/26/2005 9:07:27 AM] Output codec: XviD
[12/26/2005 9:07:27 AM] Audio 1: Unknown language AC3 2ch
[12/26/2005 9:07:27 AM] Subtitles: none
[12/26/2005 9:07:27 AM] Format: .AVI
[12/26/2005 9:07:27 AM] Target size: 350Mb
[12/26/2005 9:07:27 AM] Custom audio settings: VBR MP3 with average bitrate: 128Kbps
[12/26/2005 9:07:27 AM] Started encoding.
[12/26/2005 9:07:27 AM] Demuxing and indexing.
[12/26/2005 9:08:30 AM] Processing file: J:\VIDEO_TS\VTS_01_PGC_04_1.VOB
[12/26/2005 9:08:30 AM] Source resolution: 720×480
[12/26/2005 9:08:30 AM] Found NTSC source.
[12/26/2005 9:08:30 AM] Source aspect ratio: 4:3
[12/26/2005 9:08:30 AM] Analyzing source.
[12/26/2005 10:28:40 AM] Source is considered to be hybrid (mostly NTSC).
[12/26/2005 10:28:40 AM] Looking for optimal hybrid thresholds.
[12/26/2005 10:28:45 AM] Found threshold of: 1.38
[12/26/2005 10:28:45 AM] Output will contain 38690 frames
[12/26/2005 10:28:45 AM] Decoding audio.
[12/26/2005 10:29:16 AM] Normalizing audio.
[12/26/2005 10:29:28 AM] Encoding audio.
[12/26/2005 10:31:57 AM] Audio1 size: 17,708,400 bytes (16.89 Mb)
[12/26/2005 10:31:57 AM] Overhead: 1,547,648 bytes (1.48 Mb)
[12/26/2005 10:31:57 AM] Video size: 347,745,552 bytes (331.64 Mb)
[12/26/2005 10:31:57 AM] Running compressibility test.
[12/26/2005 10:35:01 AM] Duration was: 3 minutes 4 seconds
[12/26/2005 10:35:01 AM] Speed was: 12.61 fps.
[12/26/2005 10:35:01 AM] Compressibility percentage is: 55.96
[12/26/2005 10:35:01 AM] Chosen resolution is: 560×416 ( AR: 1.35 )
[12/26/2005 10:35:01 AM] Predicted comptest value is: 73.79%
[12/26/2005 10:35:01 AM] Running first pass.
[12/26/2005 11:02:56 AM] Duration was: 27 minutes 55 seconds
[12/26/2005 11:02:56 AM] Speed was: 23.10 fps.
[12/26/2005 11:02:56 AM] Expected quality of first pass size: 76.04%
[12/26/2005 11:02:56 AM] Running second pass.
[12/26/2005 11:42:42 AM] Duration was: 39 minutes 46 seconds
[12/26/2005 11:42:43 AM] Speed was: 16.22 fps.
[12/26/2005 11:42:43 AM] Job finished. Total time: 2 hours 35 minutes 15 seconds
================================================== ==
گام سوم: تماشا
شما موفق شديد. فايل هاي اضافه را حذف کرده و از کار خود لذت ببريد.
[/LEFT]
البته توي p30world يه خورده ناجور نشون ميده.
بهتره به اينجا مراجعه کني:
به جاي *** g t p l a n d رو بدون فاصله بنويس.
سلام
جای آموزش ریپ کردن دی وی دی اینجاست ؟
...
siamak_mu
18-09-2007, 20:20
از همتون ممنونم. اينقدر زياد بود كه آدم مي مونه كدوم رو انتخاب كنه!!!
با توافق بگيد كدوم راه ، كار با كيفيت تري بهمون ميده؟
يه جا خوندم گفته بود Color7 DVD Rip Factory Pro براي اين كار از همه مناسب تره. درسته دوستان يا نه؟
جای آموزش ریپ کردن دی وی دی اینجاست ؟
ببخشيد ديگه نمي دونستم قبلا چنين مبحثي ايجاد شده.
با توافق بگيد كدوم راه ، كار با كيفيت تري بهمون ميده؟
روشي که خودم گفتم رو تا حالا خودم تست نکردم و فقط اون رو ترجمه کردم.
يه جا خوندم گفته بود Color7 DVD Rip Factory Pro براي اين كار از همه مناسب تره. درسته دوستان يا نه؟
متأسفانه اطلاعاتي در مورد اين برنامه ندارم.
siamak_mu
19-09-2007, 17:03
ازتون ممنون.
تقصير من بود تاپيك كمي منحرف شد. آقا امين من عذر مي خوام.
کسی زیر نویس فارسی ocean's eleven را داره ؟
من نوع hdx/sub را دارم با اون میشه کاری کرد
lkمن ocean eleven را به صورت txt میخوام.
مرسی
s_a_m4000
21-09-2007, 17:43
کسی زیر نویس فارسی ocean's eleven را داره ؟
من نوع hdx/sub را دارم با اون میشه کاری کرد
چه کاری؟
lkمن ocean eleven را به صورت txt میخوام.
مرسی
به اینجا مراجعه کنید اگه نباشه دیگه نیست:10:
يه سوال داشتم در شيفت دادن زيرنويس ها معروف ترين نرم افزار Workshop است اما تا اونجا كه ميدونم اين نرم افزار يا كل فايل رو شيفت ميده يا تنها اون خط رو ولي من مي خوام از خط خاصي زيرنويس شيفت داده بشه دوستان نظري ندارند؟
بايد زيرنويس رو تکه تکه کنيد.
hamid000
22-09-2007, 12:01
يك سوال كوچك
ميشه براي دي وي دي زير نويس هاي srt sub را گذاشت ؟
اصلا مي شه زير نويس گذاشت؟
يه سوال داشتم در شيفت دادن زيرنويس ها معروف ترين نرم افزار Workshop است اما تا اونجا كه ميدونم اين نرم افزار يا كل فايل رو شيفت ميده يا تنها اون خط رو ولي من مي خوام از خط خاصي زيرنويس شيفت داده بشه دوستان نظري ندارند؟
سلام
خب خطهای مورد نظر رو انتخاب کنید (هر چند تا هست)
اگه جدا از هم هستن باید از Ctrl استفاده کنید
اگه پشت سر هم هستن از دکمه Shift کیبورد
بعدش ایجاد تاخیر زمانی فقط برای زیرنویس های انتخاب شده
hamid000
22-09-2007, 13:54
امين آقا به ما هم كمك كن و جواب ما را هم بده
سلام
خب خطهای مورد نظر رو انتخاب کنید (هر چند تا هست)
اگه جدا از هم هستن باید از Ctrl استفاده کنید
اگه پشت سر هم هستن از دکمه Shift کیبورد
بعدش ایجاد تاخیر زمانی فقط برای زیرنویس های انتخاب شده
مرسي امين جان
كارم راه افتاد
siamak_mu
23-09-2007, 00:10
يه سؤال داشتم كه مطمئن هستم قبلاً پرسيده شده چون آموزش اون رو يه بار ديده بودم ولي الآن كه نياز دارم هرچي مي گردم پيدا نمي كنم!!! به هر حال شرمنده.
مي خواستم زيرنويسي كه فرمت آن sub/idx هست رو زمانش رو تنظيم كنم و save كنم.خواهشاً با برنامه Subtitle Workshop كه يه راه داشت به كلي عكس تبديل مي شد و... رو نگيد طبق آموزش كردم ولي نشد. اگه جز اين راهي نيست با برنامه اي نمي شه همون موقع پخش اين كار رو كرد؟ (در مورد DVD صحبت مي كنم نه avi)
با BS Playe هم كردم ولي فقط براي avi مي شه. (براي DVD با اين برنامه فقط str ميشه راستي ورژن جديد داده خواستين بگين لينكشو بدم 2.23) با kmplayer چي مي شه؟
ولي من يادمه تو همين سايت آقاي Admin يه تاپيك درباره تاخير داشت كه يه بخشي از اون مربوط به همين بود. من كه پيدا نكردم شما پيدا كردين لطفاً بهم بدين.
s_a_m4000
23-09-2007, 00:39
يه سؤال داشتم كه مطمئن هستم قبلاً پرسيده شده چون آموزش اون رو يه بار ديده بودم ولي الآن كه نياز دارم هرچي مي گردم پيدا نمي كنم!!! به هر حال شرمنده.
مي خواستم زيرنويسي كه فرمت آن sub/idx هست رو زمانش رو تنظيم كنم و save كنم.خواهشاً با برنامه Subtitle Workshop كه يه راه داشت به كلي عكس تبديل مي شد و... رو نگيد طبق آموزش كردم ولي نشد. اگه جز اين راهي نيست با برنامه اي نمي شه همون موقع پخش اين كار رو كرد؟ (در مورد DVD صحبت مي كنم نه avi)
با BS Playe هم كردم ولي فقط براي avi مي شه. (براي DVD با اين برنامه فقط str ميشه راستي ورژن جديد داده خواستين بگين لينكشو بدم 2.23) با kmplayer چي مي شه؟
ولي من يادمه تو همين سايت آقاي Admin يه تاپيك درباره تاخير داشت كه يه بخشي از اون مربوط به همين بود. من كه پيدا نكردم شما پيدا كردين لطفاً بهم بدين.
با Shift Vobsub می تونی اینکارو بکنی تایپیکشو برات گذاشتم
آموزش+دانلود
siamak_mu
23-09-2007, 11:46
با Shift Vobsub می تونی اینکارو بکنی تایپیکشو برات گذاشتم
آموزش+دانلود
عزيز دستت درد نكه ولي نشد مي دوني چرا؟ چون زيرنويس من sub/idx هست و 4 زيرنويس را در خود دارد اولي انگليسي و 3تاي بعد فارسي. اين برنامه فقط اولي رو دست كاري كرد (يعني انگليسي) و بقيه رو به طور كلي از فايل حذف كرد يعني من فقط يه زيرنويس انگليسي داشتم. راه ديگه اي سراغ نداري؟
سيامک جان با Jet Audio ميشه زمان رو دست کاري کرد منتها راهي براي سيو کردنش سراغ ندارم.
siamak_mu
23-09-2007, 14:40
سيامک جان با Jet Audio ميشه زمان رو دست کاري کرد منتها راهي براي سيو کردنش سراغ ندارم.
مرسي سعيد جون حل شد. دستت درد نكنه.
ولي يه راه يكي بگه كه بشه سيو كرد خيلي بهتر مي شه.
هرچي ميكشم از دست sub/idx هست.
ميگم برنامه TimeAdjuster کارش تنظيم زمانه زيرنويسه. SUB رو هم ساپورت ميکنه. من يه زيرنويس با اين فرمت بهش دادم Don't Send داد. حالا شايد مال ويندوز ويستا باشه.
از اينجا ميتوني دانلودش کني:
siamak_mu
23-09-2007, 16:05
ميگم برنامه TimeAdjuster کارش تنظيم زمانه زيرنويسه. SUB رو هم ساپورت ميکنه. من يه زيرنويس با اين فرمت بهش دادم Don't Send داد. حالا شايد مال ويندوز ويستا باشه.
از اينجا ميتوني دانلودش کني:
براي من هم نشد.
پس مثله اينکه ايراد از خود برنامه ـش بود.
siamak_mu
23-09-2007, 16:32
پس مثله اينکه ايراد از خود برنامه ـش بود.
براي من str رو باز كرد ولي sub/idx رو اصلاً باز نكرد. دو تا زيرنويس مختلف هم بهش دادم ولي دو تا پيام متفاوت بهم داد.
OK پس به درد sub نميخوره. بيشتر برنامه ها sub رو در ليست شون دارن ولي باز نمي کنن!!!! (راستي ايميل دريافت شد؟)
siamak_mu
23-09-2007, 20:25
دوستان هنوز مشكل سيو حل نشده ها. سعيد جان لطف كرد جت آديو رو گفت تا حدي مشكل حل شد ولي هنوز نمي دونم چطوري sub/idx رو زمانش رو تنظيم كنم و save كنم.
siamak_mu
24-09-2007, 12:33
سلام
زيرنويس terminal با فرمت srt ميخوام مرسي
دوست عزيز هر تاپيك مربوط به يك چيز است.
شما مي تونيد از اين صفحه دانلود كنيد.
arian007
25-09-2007, 09:11
فایلهای sub/idx با چه نرم افزاری میشه ادیت کرد یعنی سایز و رنگ اونو عوض کرد؟
فایلهای sub/idx با چه نرم افزاری میشه ادیت کرد یعنی سایز و رنگ اونو عوض کرد؟
سايز رو رنگش رو که نميشه عوض کرد چون بصورت عکسه. البته رنگش رو مطمئن نيستم که نشه عوض کرد.
dada_shi
29-09-2007, 17:16
سلام
این برنامه خیلی راحت هم فیلم رو به هر فرمتی که بخواین تبدیل می کنه هم که خودش زیرنویس رو بهش می چسبونه و نیازی به هیچ برنامه ی دیگه ای نداره
Total Video Converter 3.11
اینم سریال برنامه
0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801
سلام. ممکنه اینجا جای پرسیدن نباشه اما ببخشید.
من برای یه فیلم 8 تا زیر نویس گرفتم اما همه ی اونا زودتر از زمانی که باید شروع بشن، شروع می شن. subtitle workshop رو هم گرفتم. توضیحات پست 6 نتونست کمکی کنه. چون نه شکلی بود. نه دکمه s. بنابراین ممنون می شم اگر به من بگید چکار باید بکنم. ضمنا directvobsub رو هم دارم.
+++
ویرایش می شود! پیدا کردم و انجام دادم. متاسفانه کمی تا قسمتی بدرد نمی خوره! (یعنی فقط جملات نزدیک به قسمت اول و دوم که انتخاب می کنم درست می شن و بقیه کم و بیش مشکل دارن) به نظرتون چی کنم؟ مشکل از سایت زیر نویس ها هست یا؟ ممنون می شم کمک کنید.
+++
ویرایش 2! فکر کردم اگر چند بار چند جای فیلم رو تنظیم کنم (مثلا یه بار از اول تا دقیقه 20 و یک بار از 20 تا 40 و ...) درست بشه. اما اینطور نبود و هر بار تنظیم بین دو نقطه رو تمام فیلم اثر داشت و باز هم اون مشکل بود. یعنی مثلا اگر از 20 تا 40 رو کردم، از 18 تا 22 (البته کمی خوشبینانه!!!) و 38 تا 42 خوب بود. اما هر چیزی که قبل، وسط و یا بعد از این زمان بود باز هم همزمان نبود. راه حل چی هست؟
s_a_m4000
30-09-2007, 16:40
سلام. ممکنه اینجا جای پرسیدن نباشه اما ببخشید.
من برای یه فیلم 8 تا زیر نویس گرفتم اما همه ی اونا زودتر از زمانی که باید شروع بشن، شروع می شن. subtitle workshop رو هم گرفتم. توضیحات پست 6 نتونست کمکی کنه. چون نه شکلی بود. نه دکمه s. بنابراین ممنون می شم اگر به من بگید چکار باید بکنم. ضمنا directvobsub رو هم دارم.
+++
ویرایش می شود! پیدا کردم و انجام دادم. متاسفانه کمی تا قسمتی بدرد نمی خوره! (یعنی فقط جملات نزدیک به قسمت اول و دوم که انتخاب می کنم درست می شن و بقیه کم و بیش مشکل دارن) به نظرتون چی کنم؟ مشکل از سایت زیر نویس ها هست یا؟ ممنون می شم کمک کنید.
+++
ویرایش 2! فکر کردم اگر چند بار چند جای فیلم رو تنظیم کنم (مثلا یه بار از اول تا دقیقه 20 و یک بار از 20 تا 40 و ...) درست بشه. اما اینطور نبود و هر بار تنظیم بین دو نقطه رو تمام فیلم اثر داشت و باز هم اون مشکل بود. یعنی مثلا اگر از 20 تا 40 رو کردم، از 18 تا 22 (البته کمی خوشبینانه!!!) و 38 تا 42 خوب بود. اما هر چیزی که قبل، وسط و یا بعد از این زمان بود باز هم همزمان نبود. راه حل چی هست؟
هومن جان مثل اینکه این مشکل خیلی کلافت کرده اینا رو امتحان کردی؟:
1. تو SW با همون دکمه ی S می تونی همشون درست کنی ولی باید اونجایی که نوشته جابجایی به زمان مجاور رو انتخاب نکنی! بعد دونه دونه زیرنویس ها رو زمانشون رو تنظیم کنی وقت میبره ولی عملیه!
یکیش هم اینه که یه زیرنویس انگیلیسی که با فیلمت میخوره رو پیدا کنی بعد تمام زینویسها یا زمانهارو جایگزین کنی
اینا تنها راهایی بود که به ذهنم رسید البته هردوتا زمانبرند و حوصله می خواد.
موفق باشی.
من هم زیرنویس انگلیسی گرفته بودم که هم زبون با فیلم بود. (فیلم دانلود کردن رو از دو ماه پیش شروع کردم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا به ذهنم رسید چرا باید کامل متوجه نشم که چی می گن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همین هم گفتم از این به بعد این زیرنویس رو هم می گیرم تا همه چیز هایی رو که متوجه نمی شم ببینم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم احیانا لغتی رو نمی دونستم راحت فیلم رو نگه می دارم و دیکشنری...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اگر بخوام تک تک جابجا کنم که هیچی!!! نهایتا هر جا نفهمیدم رو ده بار گوش می دم! بهتر از این هست که همه زیرنویس ها رو درست کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++
به نظرتون راه دیگه ای نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا کدوم سایت بهترینه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++
اولین فیلمی که خواستم براش زیرنویس بگیرم:
من برای یه فیلم 8 تا زیر نویس گرفتم اما همه ی اونا زودتر از زمانی که باید شروع بشن، شروع می شن. subtitle workshop رو هم گرفتم. از synchronization استفاده کردم اما متاسفانه کمی تا قسمتی بدرد نمی خوره! (یعنی فقط جملات نزدیک به قسمت اول و دوم که انتخاب می کنم درست می شن و بقیه کم و بیش مشکل دارن) من هم فکر کردم اگر چند بار چند جای فیلم رو تنظیم کنم (مثلا یه بار از اول تا دقیقه 20 و یک بار از 20 تا 40 و ...) درست بشه. اما اینطور نبود و هر بار تنظیم بین دو نقطه رو تمام فیلم اثر داشت و باز هم اون مشکل بود. یعنی مثلا اگر از 20 تا 40 رو کردم، از 18 تا 22 (البته کمی خوشبینانه!!!) و 38 تا 42 خوب بود. اما هر چیزی که قبل، وسط و یا بعد از این زمان بود باز هم همزمان نبود. به نظرتون چی کنم؟ مشکل از سایت زیر نویس ها هست یا؟ راه حل چی هست؟
دومین فیلمی که خواستم زیرنویسش رو بگیرم:
یه فایل با پسوند srt بود اما نه VobSub می شناخت و نشونش می داد و نه وقتی با Subtitle Workshop بازش می کردم درست بود. با Notepad که بازش می کنم اینطوریه: (البته تمام جمله ها زیر ItemData هستن ولی من چند تا رو اینجا برای نمونه کپی کردم)
فرمت این رو به چی عوض کنم؟ یا اینکه با چی تبدیلش کنم به یه فرمتی که بشه دید اون رو.
به این نقل قول من هم لطفا جواب بدید (البته مورد اول همین هست که بالاتر هم گفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: کد تو نقل قول انگار بهم خورده. اصل اون تو تاپیک زیر هست
فایل های با پسوند Sub رو چطوریه می شه به پسوند Str تبدیل کرد.
با تشکر
s_a_m4000
01-10-2007, 17:42
با تشکر
قبلا گفته شده! امکان نداره مگر اینکه همشونو تایپ کنید:41:
amir69_k
01-10-2007, 18:25
آقا سلام این زیرنویس های idx sup را چه طور میشه فونتشون سایزشون و محل قرار گرفتنشون را درست کرد من موندم چرا همه فیلم ها که زیرنویسش کم یاب هست با این فرمت هست اگر میشه یک راهی حداقل برای تنظیم محلش بگید بعضی از فیلم ها دقیق وسط صفحه افتاده
راستی من مشکلم در زمانی هست که زیرنویس را برای همیشه میخوام بچسبونم والا داخل کامپیوتر که میشه تنظیمش کرد راستی یک سوال دیگه من یک مولتی پلیر خریدم که به غیر از dvdhd همه چیز را دیگه اجرا میکنه آیا روشی هست که مثلا من فیلم را در سیدی رایت کنم و زیرنویس را هم کنالرش بدون چسباندن زیرنویس و خودش اجرا بشه و دیگه لازم نباشه من یک بار هم با زیر نویس تبدیل کنم که کیفیتش بیاد پایی و آخرنی سوالم کیفیت و کلا کدوم فرمت بین divx , xvide بهتره
hedayat5
02-10-2007, 10:54
با تشکر از تمامی دوستان
خسته نباشید
mtwerwolf
03-10-2007, 15:37
با تشکر
به این لینک یه سری بزن:
mtwerwolf
04-10-2007, 01:18
سلام به همه.
لطفا یه نفر زحمت بکشه و بگه فایل های sup رو با چه نرم افزاری میشه زیر فیلم های روی هارد دیسک، قرار داد. Kmplayer خیلی خوبه و لی این فرمت از زیرنویس رو نمی شناسه.
خدا خیرتون بده.
s_a_m4000
04-10-2007, 01:41
سلام به همه.
لطفا یه نفر زحمت بکشه و بگه فایل های sup رو با چه نرم افزاری میشه زیر فیلم های روی هارد دیسک، قرار داد. Kmplayer خیلی خوبه و لی این فرمت از زیرنویس رو نمی شناسه.
خدا خیرتون بده.
برای شما
s_a_m4000
04-10-2007, 01:44
به این لینک یه سری بزن:
اینم همون تایپ میشه دیگه:46:
mtwerwolf
04-10-2007, 12:19
اینم همون تایپ میشه دیگه:46:
از کمکتون ممنون.
در مورد لینکی هم که دادم، خودم استفاده نکردم و می خواستم یه کمکی به دوستمون شده باشه.
فکر کنم تعداد پست هایی که زدم، نشون میده که تازه کار هستم. :blush: امیدوارم با این آدرسی که من داده بودم، دوستمون گم نشده باشه. :blink:
ممنون می شم اگر به سوالات من هم جواب بدید (صفحه قبل)
s_a_m4000
05-10-2007, 03:14
ممنون می شم اگر به سوالات من هم جواب بدید (صفحه قبل)
هومن جان بعلت انتفال تایپیک لینک سوال قبلیت درست کار نمیکنه دوباره لینک بده.
در مورد سایت هم همین P30 خودمون خیلی کامله ولی اگه سایت دیگه می خواهی تو پستهای اول پیدا میشه من خودمم تا جایی که میاد معرفی کرده بودم یه سرچ کنی میاد.
موفق باشی
میخواستم بدونم میشه فیلمها رو با زیرنویس زخیره کرد؟
arash66_2m
05-10-2007, 13:46
سلام دوستان.
من چگونه می تونم سرعت فیلم رو که دانلود کرده ام رو پیدا کنم؟؟؟
اونی رو می خوام که بایستی با سرعت زیرنویس یکی باشه و هنگام نگاه کردن به فیلم با فیلم جلو برو؟؟؟
فکر کنم بایستی سرعت زیرنویس باید با Fps برابر باشه.
یه توضیحی بدید..
در ضمن یه نرم افزاری نیست که بتونیم زیرنویس فیلم ها رو جستجو کنه((از زبان فارسی پشتیبانی کنه!))بشه Fps زیرنویس رو هم تعیین کنیم و اون جستجو کنه((منظورم برنامه هستش))
s_a_m4000
05-10-2007, 14:08
میخواستم بدونم میشه فیلمها رو با زیرنویس زخیره کرد؟
منظور از ذخیره کردن یعنی چی؟ اگه منظورتون اینه که زیرنویس روی فیلم بیفته یعنی به صورت Hard Sub می تونید از بخش مربوطه تو انجمن فیلم می تونید استفاده کنید.
تو لینک زیر سوال دوم من هم هست (در اصل سوال اول!)
سلام دوستان.
من چگونه می تونم سرعت فیلم رو که دانلود کرده ام رو پیدا کنم؟؟؟
اونی رو می خوام که بایستی با سرعت زیرنویس یکی باشه و هنگام نگاه کردن به فیلم با فیلم جلو برو؟؟؟
فکر کنم بایستی سرعت زیرنویس باید با Fps برابر باشه.
یه توضیحی بدید..
در ضمن یه نرم افزاری نیست که بتونیم زیرنویس فیلم ها رو جستجو کنه((از زبان فارسی پشتیبانی کنه!))بشه Fps زیرنویس رو هم تعیین کنیم و اون جستجو کنه((منظورم برنامه هستش))
سلام
شما اگه از نرم افزار subtitle workshop استفاده کنی ، هنگامیکه فیلم را به وسیله اون باز کنید سمت راست زیر فیلم مینویسه که fps فیلمتون چقدره
در ضمن الان بهترین فیلمها ( از لحاظ کیفیت ) و هخون بودن با زیرنویسها فیلمهایی دارند که توسط گروههایی مثل
axxo
diamond
,...
آپ میشند اگه یه فیلم به این صورت دیدی (مثال):
Transformers [2007] DVD rip [Eng] aXXo
تو کیفیتش شک نکن که بهترین کیفیت را داره
دز مورد نرم افزار هم فکر نکنم نرم افزاری باشه که بتونی زیرنویس فیلمها را باهاش جستجو کنی
الان اکثر زیرنویس هایی که هست را امین جون تو چند پست اول تاپیک زیر گذاشته :
راستی برای هماهنگ کردن زیرنویساتم از این تاپیک استفاده کن ( آموزش خوبیه)
[ آمــوزش ] چگونه زیرنویس را با فیلم هماهنگ کنیم ؟
iceboy24000
14-10-2007, 11:45
دو تا برنامه گذاشتین تو یکی دو صفحه اول برای پیدا کردن سابتایتل
ولی لینکهای هر دو که از سایت رپید شیر هست خراب شده و دیگه کار نمیکنه
میشه لطفا لینک رو اصلا کنید تا اون برنامه ها رو بگیریم؟
دو تا برنامه گذاشتین تو یکی دو صفحه اول برای پیدا کردن سابتایتل
ولی لینکهای هر دو که از سایت رپید شیر هست خراب شده و دیگه کار نمیکنه
میشه لطفا لینک رو اصلا کنید تا اون برنامه ها رو بگیریم؟
Subtitle Finder v1.7
all you need to search for subtitles!
Features:
SubFind was developed in order to search subtitles in multiple web sites at the same time. The aim is to save time for user and enable him to find the wanted subtitle in the shortest time.
The integrated browser in the program opens all sites and lists the results in its interface.
با سلام من زير نويس فارسي Indecent proposal و The Devil's Advocate
را با فرمت Strميخوام فرمت هاي موجود را بلد نيستم باز کنم اگه کسي ميتونه برام به Srt تبديل کنه
18-10-2007, 09:45
با سلام من زير نويس فارسي Indecent proposal و The Devil's Advocate
را با فرمت Strميخوام فرمت هاي موجود را بلد نيستم باز کنم اگه کسي ميتونه برام به Srt تبديل کنه
+ فقط زیرنویس رو با فیلم همنام کنید و کنار اون بذارید بعد با هر پلیری که خواستین پخشش کنید تبدیل هم لازم نیست دیگه
سلام
دوست عزيز لينكي كه در صفحه اول واسه دانلود subtitle workshop گذاشتين كار نميكنه . پيغام File not found ميده . اگه ممكنه مشكلشو حل كنيد.
ممنون.
s_a_m4000
19-10-2007, 03:09
سلام
دوست عزيز لينكي كه در صفحه اول واسه دانلود subtitle workshop گذاشتين كار نميكنه . پيغام File not found ميده . اگه ممكنه مشكلشو حل كنيد.
ممنون.
برای شما
Subtitle Workshop 2.51
برای شما
Subtitle Workshop 2.51
ممنون دوست عزيز . وضعيت انجمن فيلم خيلي بهتر از انجمن موبايله .
دوست عزیز تو تایپیک مربوطه به صورت کامل توضیح داده شدن همشون...
+ فقط زیرنویس رو با فیلم همنام کنید و کنار اون بذارید بعد با هر پلیری که خواستین پخشش کنید تبدیل هم لازم نیست دیگه
مسئله اينه که فايل موجود با پسوند sub هست و اصلا پخش نميشه هم نامش هم کردم ولي با هيچي نشون نميده در صورتي که str اين مشکل را نداره
s_a_m4000
22-10-2007, 14:24
مسئله اينه که فايل موجود با پسوند sub هست و اصلا پخش نميشه هم نامش هم کردم ولي با هيچي نشون نميده در صورتي که str اين مشکل را نداره
به احتمال زیاد خود زیرنویس ایراد داره چون معمولا زیرنویسها با پسوند sub یه فایل با پسوند idx هم کنارشون دارن
behdad_20
24-10-2007, 18:56
با سلام.
زیرنویس های فارسی با پسوند srt را باید از کجا گیر بیارم.
تو سایت اکثرا با پسون sub هست.
و در ضمن کرک برنامه DVD Lab Pro2را هم میخواستم.
با تشکر.
s_a_m4000
24-10-2007, 22:11
با سلام.
زیرنویس های فارسی با پسوند srt را باید از کجا گیر بیارم.
تو سایت اکثرا با پسون sub هست.
و در ضمن کرک برنامه DVD Lab Pro2را هم میخواستم.
با تشکر.
زیرنویس های sub/idx از فیلکهای dvd استخراج میشن و به همین دلیل بیشتر گیر میان زیرنویسهای srt باید تایپ بشن و زمان بندی به همین دلیل کمتر پیدا میشه البته اکثرا در هر دو فرمت زیرنویس موجود هستش سوال دوم هم تو انجمن درخواست کرک مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید
ehsan149
31-10-2007, 10:33
نمایش زيرنويس با فرمت گرافيكي در ---
با چه برنامه اي مي توان زيرنويسهايي با فرمت sub/idx(فرمت گرافيكي) را در برنامه progdvb مشاهده كرد؟
برنامه IGI subtitle فقط زيرنويسهاي متني را ساپورت مي كند تصوير هاي زنده كه از كارت دي وي بي بوسيله برنامه اي مثل progdvb نمايش داده مي شوند اين برنامه مي تواند زير نويس هاي متنی را روي اين تصاوير نشان دهد ولی برای زیرنویسهای گرافیکی باید چکار کرد؟
ehsan149
31-10-2007, 10:37
مدیران و دوستان محترم
یعنی تا حالا هیچ کدام از دوستان با این مشکل روبرو نشده اند که مثلا شبکه multivision فیلم pulse را داره می گزارد و فقط زیرنویس sub/idx برای آن فیلم وجود دارد اگر بخواهیم فیلم را به صورت زنده با زیر نویس مشاهده کنیم از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟
JetAudio توي اين چطوري سايز فونت زيرنويس رو بزرگ كنيم از بس ريزه يكم دور بشم از مانيتور ديده نميشه
چطوري فونت رو بزرگ كنم
------------------------------------------
تا چند روز پيش نمي دانم توي مديا پلير زيرنويس ديده ميشد الان نمي دانم چرا نميشه كسي نمي داند چرا الان زير نويس ديده نميشه ؟كاري نكردم
s_a_m4000
31-10-2007, 15:38
JetAudio توي اين چطوري سايز فونت زيرنويس رو بزرگ كنيم از بس ريزه يكم دور بشم از مانيتور ديده نميشه
چطوري فونت رو بزرگ كنم
------------------------------------------
تا چند روز پيش نمي دانم توي مديا پلير زيرنويس ديده ميشد الان نمي دانم چرا نميشه كسي نمي داند چرا الان زير نويس ديده نميشه ؟كاري نكردم
shift+up key می تونی سایزش رو بزرگ کنی اگر رو فیلم در حال پخش هم راست کلیک کنی از تو منوی زیرنویس هم میشه بزرگترش کرد
مدیران و دوستان محترم
یعنی تا حالا هیچ کدام از دوستان با این مشکل روبرو نشده اند که مثلا شبکه multivision فیلم pulse را داره می گزارد و فقط زیرنویس sub/idx برای آن فیلم وجود دارد اگر بخواهیم فیلم را به صورت زنده با زیر نویس مشاهده کنیم از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟
سلام
فکر نکنم امکانش وجود داشته
مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
anzalichi0181
20-11-2007, 00:43
سلام خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم
آقه من چند تا زیرنویس دانلود کردم که تو subtitle workshop میبرم قبول نمیکنه
سوالم اینه من که فیلمام فرمتشون avi هست چطوری باید این زیرنویسا رو استفاده کنم.
هم sub هم sub/idx حتی فرق این 2 فا رو هم نمیدونم ..
مثلا schindler`s list رو گرفتم ولی چون srt نیست نمیتونم زیرنویس دارش کنم.
چند تا srt گرفتم که اونا خیلی خوب بودن
ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن زیرنویس نازابلانکا رو ندارین؟
s_a_m4000
20-11-2007, 03:20
سلام خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم
آقه من چند تا زیرنویس دانلود کردم که تو subtitle workshop میبرم قبول نمیکنه
سوالم اینه من که فیلمام فرمتشون avi هست چطوری باید این زیرنویسا رو استفاده کنم.
هم sub هم sub/idx حتی فرق این 2 فا رو هم نمیدونم ..
مثلا schindler`s list رو گرفتم ولی چون srt نیست نمیتونم زیرنویس دارش کنم.
چند تا srt گرفتم که اونا خیلی خوب بودن
ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن زیرنویس نازابلانکا رو ندارین؟
سلام.
شما همون sub/idx رو با خود فیلم همنام کن بذار کنارش حله...
در ضمن sub/idx رو نمیشه با SW ویرایش کرد باید از Shift Vobsub استفاده کنی آموزش و لینک دانلودش هم تو فروم هست
سلام...
ببخشید من می خواستم بدونم اگر یه فیلم Dvix با فرمت SRT زیر نویس داشته باشیم .یه دستگاه DVD Player dvix دار به راحتی قابلیت پخش ان فیلم را با زیرنویس دارد ......
مرسی
anzalichi0181
21-11-2007, 01:11
قربان من نمیدونم آموزشش رو از کجا پیدا کنم(گذاشتن زیرنویس sub/idx کنار فیلمام که پسوندشون avi هست)
اگه لینک آموزشش و بذاری ممنون میشم.....
در ضمن من با jet audio ya media player نگاه میکنم ..........
نرم افزار دیگهای لازم نیس؟
من الان زیرنویس gof father e 2 رو گرفتم چون sub/idx نمیتونم ببینم حتی اسمشم همنام کردم باز هم نشد ولی gofd father 1 رو که srt بود رو همنام کردم شد.....
اگه کمکم کنین ممنون میشم
s_a_m4000
21-11-2007, 04:11
قربان من نمیدونم آموزشش رو از کجا پیدا کنم(گذاشتن زیرنویس sub/idx کنار فیلمام که پسوندشون avi هست)
اگه لینک آموزشش و بذاری ممنون میشم.....
در ضمن من با jet audio ya media player نگاه میکنم ..........
نرم افزار دیگهای لازم نیس؟
من الان زیرنویس gof father e 2 رو گرفتم چون sub/idx نمیتونم ببینم حتی اسمشم همنام کردم باز هم نشد ولی gofd father 1 رو که srt بود رو همنام کردم شد.....
اگه کمکم کنین ممنون میشم
سلام.
اینم آموزشش که امین جان زحمتشو کشیدن
در ضمن vobsub رو هم نصب کنید
anzalichi0181
22-11-2007, 00:10
مرسی یاد گرفتم دستت درست
الان فقط یه سوال برام مونده اینکه من یه فیلم گرفتم (لیست شیندلر) که زیرنویسش یه دونست (که 3 ساعت و چند دقیقست )ولی فایل من 2 تایی هستش srt هم که نیست بتونم درستش کنه تا cd 1 زیر نویس میکنه ولی وقتی به cd2 میرسه بدون زیرنویس میشه....اگه کمکم کنین که خیلی ممنون میشم.....
شاد باشین............
بالایی سوال من هم هست
ممنون میشم اگه...
مرسی یاد گرفتم دستت درست
الان فقط یه سوال برام مونده اینکه من یه فیلم گرفتم (لیست شیندلر) که زیرنویسش یه دونست (که 3 ساعت و چند دقیقست )ولی فایل من 2 تایی هستش srt هم که نیست بتونم درستش کنه تا cd 1 زیر نویس میکنه ولی وقتی به cd2 میرسه بدون زیرنویس میشه....اگه کمکم کنین که خیلی ممنون میشم.....
شاد باشین............
سلام
سلام...
ببخشید من می خواستم بدونم اگر یه فیلم Dvix با فرمت SRT زیر نویس داشته باشیم .یه دستگاه DVD Player dvix دار به راحتی قابلیت پخش ان فیلم را با زیرنویس دارد ......????????????????
مرسی
sagh_moha
26-11-2007, 02:18
این سه فیلم کسی زیرنویس فارسی داره؟
a beautiful mind
annie hall
lave and death( woody allen
ممنون
منم زیرنویس فیلم a beautiful mind رو می خوام ...
البته یه سوال : اسم این تایپیک معرفی سایت ها و برنامه های زیرنویس مگه نیست .... چرا همه مثه خودم درخواست زیرنویس می کنند ... بی خیال حالا هرکی داره ممنون میشم بذاره
در ضمن نرم افزار subtitle creator رو هم می خوام , آخه از یه سایت هست تا میگیریم موقع نصب اخطار می ده و اجازه نصب نمی ده....
arash66_2m
26-11-2007, 06:21
منم زیرنویس فیلم a beautiful mind رو می خوام ...
البته یه سوال : اسم این تایپیک معرفی سایت ها و برنامه های زیرنویس مگه نیست .... چرا همه مثه خودم درخواست زیرنویس می کنند ... بی خیال حالا هرکی داره ممنون میشم بذاره
در ضمن نرم افزار subtitle creator رو هم می خوام , آخه از یه سایت هست تا میگیریم موقع نصب اخطار می ده و اجازه نصب نمی ده....
اینم واسه شما:
وژن 2.2.2
در ضمن اگه خواستی من آموزش اینو دارم براتون بزارم......
sagh_moha
26-11-2007, 14:46
اینم واسه شما:
وژن 2.2.2
در ضمن اگه خواستی من آموزش اینو دارم براتون بزارم......
موقع نصب این یکی این پیغام رو می ده:
NET runtime library v2.0 or newer is required . You have 1.1.4322.
چیکار کنم؟
arash66_2m
27-11-2007, 14:11
سلام من برنامه زیرنویس SubMagic رو دارم وقتی یه زیرنویس فیلم رو بهش add می کنم تا بتونم تغییراتی که می خوام روش انجام بدم زیرنویس ها به شکل خرچنگ قورباغه هستند به نظر شما چیکار بایستی بکنم تا از زبان فارسی هم پشتیبانی بکنه یا اصلا خود برنامه رو فارسی کنه .........مثل Subtitle Workshop که آقا Amin گذاشته بودند با آموزش(اون فارسی رو داشت)منظورم خود برنامه هستش حالا چیکار کنم اینم بشه؟لازمش دارم......:20:
Asalbanoo
27-11-2007, 20:06
سلام...
ببخشید من می خواستم بدونم اگر یه فیلم Dvix با فرمت SRT زیر نویس داشته باشیم .یه دستگاه DVD Player dvix دار به راحتی قابلیت پخش ان فیلم را با زیرنویس دارد ......????????????????
مرسی
سلام
با مشخصاتی که دادید...(بنده هم اینچنین فیلمهایی دارم و با دستگاه دی وی دی پلیر می بینم)می شه دید این جور فلیم هارو..
حالا سوال من این هست که اینجور فیلمهارو دی وی دی رام/رایتر هم نشون می ده؟
Mahdi Hero
27-11-2007, 20:46
سلام
با مشخصاتی که دادید...(بنده هم اینچنین فیلمهایی دارم و با دستگاه دی وی دی پلیر می بینم)می شه دید این جور فلیم هارو..
بله
چرا که نشون نده
:46::10:
s_a_m4000
27-11-2007, 21:59
سلام
بله
چرا که نشون نده
:46::10:
درسته به شرطی که برنامه های لازم را رو کامپیوتر داشته باشید مثلvobsub و همچنین کدک سیستم رو فارسی باشه:46:
sagh_moha
10-12-2007, 18:32
آقا شرمنده , تعداد صفحات خیلی بود نگشتم , میشه بگید چطوری یه زیرنویس با پسوند Sub/idx رو به فیلم می تونم اضافه کنم , با srt بلدم اما با این فرمت نه ؛ در ضمن می خوام رایت بشه نمی خوام فقط ببینم....
ممنون
سلام عزیز .
اینم مثل اون نوع دیگه زیرنویس با فیلم همنام کنید و یک جا قرار بدید و با یک مولتی مدیا که زیر نویس رو نشون میده نگاه کنید .
رایت هم کنید .
اگه از KMplayer استفاده کنید نیاز به هم نام کردن هم نیست فقط زیرنویس رو بهش بگید کجاست تا خودش لود کنه :دی
s_a_m4000
11-12-2007, 03:17
آقا شرمنده , تعداد صفحات خیلی بود نگشتم , میشه بگید چطوری یه زیرنویس با پسوند Sub/idx رو به فیلم می تونم اضافه کنم , با srt بلدم اما با این فرمت نه ؛ در ضمن می خوام رایت بشه نمی خوام فقط ببینم....
ممنون
می خواهین به فیلم پچسبوند یا نه فقط کنار فیلم باشه و نمایش داده بشه؟
دومی رو piishii عزیز جواب داد.
برا اولی هم Auto GK رو تست کن.
sagh_moha
11-12-2007, 10:44
ببین من یه دی وی دی دارم که زیرنویس نداره , اما زیرنویس اونو تو کامپیوتر دارم , حالا می خوام یه دی وی دی داشته باشم که همون فیلم رو با زیرنویس داشته باشم .... نمی خوام تو کامپیوتر ببینم .... در ضمن Auto Gk چیه و از کجا بیارمش؟
سلام.من يك فيلم Rmvb دارم و همچنين فايل زيرنويسش را هم دارم.بقيه فيلم هام كه Divx هستند و فايل زيرنويسشون را دارم (زير نويس در پوشه فايل فيلم است) با Jetaudio 6 قشنگ نشون داده ميشوند و زيرنويس دارند اما اين چون Rmvb است فيلم اجرا ميشه ولي زيرنويسش نمياد...... با Real Player هم امتحان كردم اما نشد با Vob Sub هم امتحان كردم اما باز نشد...........
ايا فيلم هاي Rmvb را نميتوان براشون زيرنويس گذاشت؟اگه ميشه چگونه؟
ممنون
s_a_m4000
11-12-2007, 13:51
ببین من یه دی وی دی دارم که زیرنویس نداره , اما زیرنویس اونو تو کامپیوتر دارم , حالا می خوام یه دی وی دی داشته باشم که همون فیلم رو با زیرنویس داشته باشم .... نمی خوام تو کامپیوتر ببینم .... در ضمن Auto Gk چیه و از کجا بیارمش؟
دوست عزیز اگه سوالتون رو دفعه ی اول کامل مطرح میکردین جواب میدادم همه ی اینایی که شما گفتین قبلا مطرح شده و اموزشش هم هست فقط کمی سرچ میخواد....
درباره Auto GK هم توضیح داده شده بگردین پیدا میکنین.
برای جواب سوالتون هم به اینجا مراجعه کنید:
دوستان كسي جواب ما را نميخواد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sagh_moha
18-12-2007, 03:32
دوست عزیز اگه سوالتون رو دفعه ی اول کامل مطرح میکردین جواب میدادم همه ی اینایی که شما گفتین قبلا مطرح شده و اموزشش هم هست فقط کمی سرچ میخواد....
درباره Auto GK هم توضیح داده شده بگردین پیدا میکنین.
برای جواب سوالتون هم به اینجا مراجعه کنید:
عزیز دلمی , دل انگیز
آخه عزیز , سرچ کردم ولی یه دنیا پست جلو روم باز شد ..... ببین این قسمت هم که معرفی کردی قبلا رفتم و زیرنویس با پسوند srt رو هم به این روش به فیلم اضافه می کنم , اما اون جا فقط میشه srt تبدیل کرد ... بابا چی کار کنم , چرا اینجا هرکی سوال میکنه همه نصفه جواب می دند .... اگه می تونی خب کمک کن .... بابا هرچی سرچ می کنم که چطوری این نوع فایل رو به دی وی دی اضافه کنم جور در نمی آید ...... البته یه حور هست که بشینم از اول فیلم رو با زیرنویس هم نام رو کامپیوتر ببینم و دوباره تایپ کنم و این بار با پسوند srt .....
error403
27-12-2007, 16:32
سلام
ببخشید من یه مشکلی با چند تا از زیرنویس ها داشتم
ایشالا که مکان مناسبی رو برای پرسیدنش انتخاب کرده باشم
من زیرنویس فیلم Alexander (2004) و چندتای دیگه رو از همین فروم دانلود کردم ولی بعضی از زیرنویس ها مثل زیرنویس فیلمAlexander (2004) داخلشون یه فایل بود با فرمت sub. ولی خبری از فایلی با فرمت idx. نبود برای همین من نتوستم زیرنویس این ها مشاهده کنم
تا اونجایی که میدونم حتما باید این دو فایل sub و idx در کنار هم باشند تا بتونم زیرنویس رو تماشاکنم اگه کمکم کنید ممنون میشم
lionmale
18-01-2008, 11:59
با درود به دوستان گرامی
با همنام کردن فایل زیرنویس با فایل فیلم Divx در دستگاه DVDplayer که divx را ساپورت میکرد دیدن فیلم با زیر نویس ممکن شد:)
با این شیوه تنها یک زیرنویس برای فیلم ممکن است!آیا راهی برای از بین بردن این محدودیت و قرار دادن بیش از یک زیرنویس وجود دارد؟
با سپاس
سلام دوستان
من اولين پستمه و مشكلي دارم كه اگه كسي جواب بده خيلي ممنون ميشم
1- اولين سوالم همون سواليه كه دوستمون Lionmale در دو پست بالا عنوان كرده كه چطور ميشه فايلهاي Avi رو در دستگاههاي Dvd player كه قابليت پخش Divx رو هم دارند با چند زير نويس مختلف ديد و آيا اين كار اصولا امكان پذير هست يا نه؟
2- سوال دومم كه خيلي خيلي برام مهمه اينه كه من توي Dvd player خودم نميتونم زيرنويس فارسي فايلهاي Divx با پسوند Avi رو بصورت فارسي و درست ببينم و فونتهاي عجيب و غريب نشون ميده. در ضمن نرم افزار subtitle workshop رو هم دارم و باهاش كار ميكنم
خيلي ممنون ميشم اگه كسي راهنمائيم كنه
بهترين منبع براى زيرنويسهاى فارسى؟
◙
سلام.
farsisubtitle و انجمن فیلم خودمون : دی
سلام.
farsisubtitle و انجمن فیلم خودمون : دی
فقط انجمن خودمون:3:
سلام دوستان
من اولين پستمه و مشكلي دارم كه اگه كسي جواب بده خيلي ممنون ميشم
1- اولين سوالم اينه كه چطور ميشه فايلهاي Avi رو در دستگاههاي Dvd player كه قابليت پخش Divx رو هم دارند با چند زير نويس مختلف ديد و آيا اين كار اصولا امكان پذير هست يا نه؟
2- سوال دومم كه خيلي خيلي برام مهمه اينه كه من توي Dvd player خودم نميتونم زيرنويس فارسي فايلهاي Divx با پسوند Avi رو بصورت فارسي و درست ببينم و فونتهاي عجيب و غريب نشون ميده. در ضمن نرم افزار subtitle workshop رو هم دارم و باهاش كار ميكنم
خيلي ممنون ميشم اگه كسي راهنمائيم كنه
1- اگه فايلها قالب MKV داشته باشن مىشه (پخش با كامپيوتر رو مىگم، چون نمىدونم اين دستگاهها فايلهاى MKV رو پخش مىكنن يا نه).
2- ابتدا به ساكن Firmware دستگاه خودتون رو Upgrade كنيد...
◙
بابا چرا هيچ كي جواب منو نميده
خواهشاً اگه كسي ميدونه جواب بده لطفاً
سلام.
قسمتی از سوالتون رو دوست خوبمون بالا دادند دیگه.
قسمت دوم در مورد به هم ریخته بودن فونت فارسی اینا یونیکد سیستمتون رو درست کنید .
--------
پی نوشت : وقتی سوالی پرسیده میشه همه میبینند اگه جواب داده نمیشه خوب یاد نداشتیم دیگه :دی
kont_prince
16-03-2008, 17:39
سلام....من یه فیلم گرفتم همراه با زیرنویسش و با راهنمایی یکی از دوستان میخواستم با برنامه vobsub و از
قسمت submux فایل زیرنویس و فیلم رو ادغام کنم تا بوسیله ی دستگاه های خونگی هم خونده بشه
بببینم اصلا این راه عملیه؟؟ اخه از لود فایل زیرنویسش ایراد میگیره
adameh_bahal
17-03-2008, 23:06
قسمت دوم در مورد به هم ریخته بودن فونت فارسی اینا یونیکد سیستمتون رو درست کنید .
ميشه بيشتر توضيح بدين
منم همين مشکل به هم ريختن فونت های فارسی رو دارم
ميشه بيشتر توضيح بدين
منم همين مشکل به هم ريختن فونت های فارسی رو دارم
سلام.
adameh_bahal
17-03-2008, 23:52
سلام.
ممنون ولی من تو قسمت زبان اصلاً فارسی ندارم
سلام.
زبان فارسی ویندوزتون اصلا نصب هست ؟
اگه نیست باید نصب کنید .
به تب language برید گزنیه ی اول اون پایین رو تیک بزنید .
سی دی ویندوز رو میخواد بهش بدید صبر کنید فایل های مربوطه کپی شه بعد apply و اوکی کنید و ری استارت بعد مراحل بالا رو برید .
adameh_bahal
18-03-2008, 12:17
سلام.
زبان فارسی ویندوزتون اصلا نصب هست ؟
اگه نیست باید نصب کنید .
به تب language برید گزنیه ی اول اون پایین رو تیک بزنید .
سی دی ویندوز رو میخواد بهش بدید صبر کنید فایل های مربوطه کپی شه بعد apply و اوکی کنید و ری استارت بعد مراحل بالا رو برید .
خيلی ممنون مشکلم حل شد
سلام.
بالاخره یه برنامه خوب برای اجرای دی وی دی و لود زیرنویس روی اون پیدا کردم.برنامه ی BsPlayer ولی متاسفانه هر چی زیرنویس روش لود میکنم به صورت حروف عجیب غریب نشون میده.هر چی فونت هم داشتم نصب کردم جواب نداد.راهنماییم کنید.مرسی
s_a_m4000
26-03-2008, 13:03
سلام.
بالاخره یه برنامه خوب برای اجرای دی وی دی و لود زیرنویس روی اون پیدا کردم.برنامه ی BsPlayer ولی متاسفانه هر چی زیرنویس روش لود میکنم به صورت حروف عجیب غریب نشون میده.هر چی فونت هم داشتم نصب کردم جواب نداد.راهنماییم کنید.مرسی
چرا KM Player رو امتحان نمیکنی؟؟
البته مشکل فونتها مربوط میشه به اینکه فونت فارسی رو یا یون کدش رو نصب نکردین.
چرا KM Player رو امتحان نمیکنی؟؟
البته مشکل فونتها مربوط میشه به اینکه فونت فارسی رو یا یون کدش رو نصب نکردین.
آخه km player اتوران ها را نمی شناسه.هر زیرنویسی را که با bs player لود میکنم درست نمایش نمی ده .همه ی زیرنویس ها را که با یک فونت ننوشتن!
Master generals
09-05-2008, 20:56
ببخشيد از كجا مي توانم زيرنويس فيلم ها را دانلود كنم
مخصوصا فيلم هاي هندي؟
سلام.
یکسری سایت مینویسم
چیزی که خواستید توی اینها نبود توی گوگل به این حال سرچ کنید
اسم فیلم + subtitles
اگه هم فارسی میخواین بخش نرمافزاری همین فروم قسمت دانلود زیرنویس ( اما بدون درخواست )
Master generals
10-05-2008, 12:17
سلام.
یکسری سایت مینویسم
چیزی که خواستید توی اینها نبود توی گوگل به این حال سرچ کنید
اسم فیلم + subtitles
اگه هم فارسی میخواین بخش نرمافزاری همین فروم قسمت دانلود زیرنویس ( اما بدون درخواست )
دستت درد نكنه. راستي براي زيرنويس گذاشتن حتما بايد فرمت فيلم DIVX باشه؟
دستت درد نكنه. راستي براي زيرنويس گذاشتن حتما بايد فرمت فيلم DIVX باشه؟
سلام.
نفهمیدم درست منظورتون رو.
شما میتونید از km player برای دیدن فیلم هاتون استفاده کنید حالا برای هر فرمتی بعد با این مولتی مدیا زیرنویس هم روش لود کنید.
darkwater
20-05-2008, 09:25
ببخشید من با چه برنامه ای می تونم یک فایل زیرنویس انگلیسی با فرمت ass رو باز کنم و ترجمه کنم
ashkanbamaram
29-05-2008, 20:01
فکر کنم خیلی از دوستان دنبال این باشند :46:
سلام.
برو به
control panel /regional and language/
از تب بالا دومین گزینه
details/advanced
یه تیک به گزینه اول extended support بده
بعد regional and language option تب سوم advanced بذارش روی farsi
اینطوری تمام فونتهای داخل ویندوز به فارسی ترجمه می شوند این گزینه رو مایروسافت برای همین گذاشته که زبان های غیر اینگلیسی دچار مشکل نشوند
topoly77
06-06-2008, 16:37
سلام.
برای نصب فونت فارسی و یونیکد و .....
اول از هم به کنترل پنل رفته
قسمت regional and language
در زبانه ی language کادر پایین گزینه ی اول رو تیک زده سی دی ویندوز هم وارد و بعد apply میزنیم
به قسمت details رفته و اونجا که نوشته add زبون شیرین فارسی هم اضافه میکنیم و بعد اوکی میکنیم.
حال به زبانه ی advance رفته و زبان رو فارسی گذاشته و از کادر پایین گزینه های مربوط به arabic رو هم تیک گذاشته
apply و سپس ok کرده و ری استارت.
Prima1001
16-06-2008, 12:34
سايتها خيلي خوبن مرسي:11: فيلمهايي بوده كه من هر چي دنبال زيرنويسش بودم پيدا نكردم.. ولي شما به كمك من شتافتين:46: يك دنيا ممنون
vitamin2002
26-08-2008, 13:53
برنامه ای معرفی بکنید که باهاش بشود زیرنویس sub/idx ساخت
arash66_2m
26-08-2008, 14:16
برنامه ای معرفی بکنید که باهاش بشود زیرنویس sub/idx ساخت
سلام.
با استفاده از برنامه subtitle workshop به راحتی می تونید زیرنویس خودتون رو به هر شکل ( پسوندی ) که می خوان تبدیل و درست کنید.
vitamin2002
26-08-2008, 14:24
سلام.
با استفاده از برنامه subtitle workshop به راحتی می تونید زیرنویس خودتون رو به هر شکل ( پسوندی ) که می خوان تبدیل و درست کنید.
انگار شما متوجه نشدید من زیر نویس گرافیکی می خواهم درست کنم ( عکس )
اگر در اون برنامه است اطفا بگویید در save as کدو را باید انتخاب کنم
انگار شما متوجه نشدید من زیر نویس گرافیکی می خواهم درست کنم ( عکس )
اگر در اون برنامه است اطفا بگویید در save as کدو را باید انتخاب کنم
سلام.
برنامه subtitle converter روز باز کنید کنترل + او رو بگیرید زیرنویس با فرمت اس ار تی رو باز کنید بعد دوباه لز منوی فایل سیو ووب ساب یا سیو ووب ساب از رو انتخاب کنید.
سلام
من نیاز به یک نرم افزار دارم که هم بشه باش زیر نویس ساخت هم زیر نویسها رو توش باز کن و روش کار کرد.
یک نرم افزار کامل در رابطه با ساخت و ویرایش زیر نویس امکانات خوبی داشته باشه ...
با فونتهای استاندار فارسی کار کنه و تک فونته نباشه ...
yoosef_st
09-01-2009, 11:54
سلام
من نیاز به یک نرم افزار دارم که هم بشه باش زیر نویس ساخت هم زیر نویسها رو توش باز کن و روش کار کرد.
یک نرم افزار کامل در رابطه با ساخت و ویرایش زیر نویس امکانات خوبی داشته باشه ...
با فونتهای استاندار فارسی کار کنه و تک فونته نباشه ...
خب الان چیزی جز Subtitle Workshop میخوای شما؟
خب الان چیزی جز Subtitle Workshop میخوای شما؟
یعنی Subtitle Workshop همه این کارارو میکنه ؟
با فونتهایی که تو آفیس کار میکنه میشه باش زیرنویس ساخت ؟
فونتهایی مثل یکان ، ترافیک و ...
چون حجمش خیلی کمه آدم باورش نمیشه :20:
سلام
در آموزش نرم افزار VobSub نوشته شده که یک فولدر به نام Subtitles در درایو C هست که باید زیر نویس توش کپی بشه ولی توی درایو C من همچین فولدری نیست ؛ باید دستی بسازم یا مشکلی پیش اومده ؟
من یک دی وی دی با زیر نویس انگلیسی دارم و الان زیر نویس فارسی اون رو دانلود کردم با پسوند sub حالا چطوری اون رو روی فیلم بزارم و دی وی دی رو دوباره رایت کنم که قابل پخش تو پلیر خانگی باشد :20:
لطفا راه نمایی کنید دوستان :10:
سلام
در آموزش نرم افزار VobSub نوشته شده که یک فولدر به نام Subtitles در درایو C هست که باید زیر نویس توش کپی بشه ولی توی درایو C من همچین فولدری نیست ؛ باید دستی بسازم یا مشکلی پیش اومده ؟
سلام.
چنین پوشه ای وجود نداره من الان Vob Sub ام نصب هست و چنین چیزی هم نیست مشکلی هم ندارم
شما میخوای چیکار کنی ؟
چرا زیرنویس رو اونجا بذاری ؟
سوال رو شفاف سازی کنید .
سلام.
کمی صبر کنید دوستان وارد تر سر بزنند
من راه خوبی به ذهنم نمیرسه اما من بودم فیلم رو ریپ میکردم و هارد ساب بعد رایت میکردم و فکر کنم که دی وی دی پلیر ها هم پشتیبانی میکنند
s_a_m4000
13-01-2009, 14:00
من یک دی وی دی با زیر نویس انگلیسی دارم و الان زیر نویس فارسی اون رو دانلود کردم با پسوند sub حالا چطوری اون رو روی فیلم بزارم و دی وی دی رو دوباره رایت کنم که قابل پخش تو پلیر خانگی باشد :20:
راه حل که داره ولی زمان گیر و طولانی هست و همچنین سخت.
منظورم اینه که اگه برای اولین بار همچین کاری می خواهید بکنید بدون اینکه تجربه ی ریپ داشته باشید عملا درصد موفقیتتون خیلی کمه.
سلام.
کمی صبر کنید دوستان وارد تر سر بزنند
من راه خوبی به ذهنم نمیرسه اما من بودم فیلم رو ریپ میکردم و هارد ساب بعد رایت میکردم و فکر کنم که دی وی دی پلیر ها هم پشتیبانی میکنند
بهترین و آسانترین راه هم همینه.
هارد ریپ به شرطی قابل انجامه که زیر نویس روی دی وی دی باشه ولی مال من جداست و میخوام زیر نویس انگلیسی و فارسی روی دی وی دی باشه و هر دو اجرا بشه
هارد ریپ به شرطی قابل انجامه که زیر نویس روی دی وی دی باشه ولی مال من جداست و میخوام زیر نویس انگلیسی و فارسی روی دی وی دی باشه و هر دو اجرا بشه
سلام.
کی چنین حرفی رو زده عزیز دل ؟
شما موقع ریپ کردن و هارد ساب کردن خودت زیرنویس رو به برنامه میدی
میتونی آموزشش رو که توی انجمن هست با دقت بخونی .
زیر نویس که دانلود کردم نمایش داده نمیشه هارد ساب همم انجام دادم ولی فیلم باز هم بی زیر نویس نمایش داده میشه لطفا راه نمایی کنید
با سلام چقدر سوال جواب ؟؟؟؟!!!!!!!!
منم یه سوال داشتم من کلی با نرم افزارهای مختلف کار کردم لیکن نتونستم متن یه فایل sub رو عوض کنم میخام فحشا رو از تو متن حذف کنم حالا اگه خروجی srt بود که چه بهتر نبود به همون sub هم قانعم فقــــــــــــــــــــــط خواهش میکنم نگید نرم افزار Subtitle Workshop این کار میکنه چون این نرم افزاری(دارمSubtitle Workshop) که من سعذ رو باز نمیکنه
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک
SHABAHPASHA
24-01-2009, 21:11
منظورم از سعذ تو خط اخر sub بود البته هنوزم هست یعنی یه مرد پیدا نمیشه به داد ما برسه!!!!!!!!!!!!!
نسخه جدیدSubtitleCreator اینکار رو انجام میده ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
SHABAHPASHA مرسی از نرم افزاری که معرفی کردی ولی لینکی که داده بودی خراب
حضرات گرام میتونن از این لینک استفاده کنن
دست همتون درد نکنه اما درد من یه چیزه دیگست ایشالا یکی به دادم برسه و اُما درد:
من دیودی یه فیلم دارم یه زیر نویس .sub دارم میخوام بی فوت وقت اون به دودیم به چسبونم یعنی میشه!!!!!!:8:
دست همتون درد نکنه اما درد من یه چیزه دیگست ایشالا یکی به دادم برسه و اُما درد:
من دیودی یه فیلم دارم یه زیر نویس .sub دارم میخوام بی فوت وقت اون به دودیم به چسبونم یعنی میشه!!!!!!:8:
سلام.
پست پشت سر هم و با اختلاف زمانی کم ندید قبلی رو ویرایش کنید و هر حرف رو توی تاپیک خودش بزنید
برای این کار باید فیلم رو اول ریپ کنید
اینجا آموزشش هست
آموزش تبدیل DVD به Divx / Xvid ::: ریپ کردن دی وی دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد باید هارد ساب کنید
اینجا آموزشش هست
بهترین و آسونترین روش Hard Sub بدون کاهش کیفیت (چسباندن زیرنویس به فیلم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این تموم شد !
حالا اگه باز میخوان فیلمتون به همون دی وی دی تبدیل بشه اینجا اموزشش هست
تبدیل فیلم با فرمت های Avi,Divx,Xvid به DVD دارای زیرنویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اگه نخواستین این مراحل رو برید این تاپیک هم هست در ثانی
آموزش کامل افزودن زیر نویس به Dvd به همراه نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در پایان هم قبل از پست دادن به لیست تاپیک های توی صفحه ی اول حداقل یک نگاهی بندازین
ممونم از رعایت
oosmehdi
31-01-2009, 21:42
با سلام من با VobSub Configure چند تا زیر نویس از خارج کردم بعضی هاش با SubtitleCreator باز میشه بعضی هاشم این پیغام میده ( unhandled exception has occured in your application ) البته می خوام یه تغییراتی تو زیر نویس بدم کسی می تونه به من کمک کنه؟
oosmehdi
01-02-2009, 19:44
یعنی یه مرد پیدا نمی شه که بگه ایراد از کجاست؟
s_a_m4000
01-02-2009, 21:27
با سلام من با vobsub configure چند تا زیر نویس از خارج کردم بعضی هاش با subtitlecreator باز میشه بعضی هاشم این پیغام میده ( unhandled exception has occured in your application ) البته می خوام یه تغییراتی تو زیر نویس بدم کسی می تونه به من کمک کنه؟
یعنی یه مرد پیدا نمی شه که بگه ایراد از کجاست؟
چند تا زیر نویس از خارج کردم - این یعنی چی اونوقت؟؟
منظورتون اینه که استخراج کردین؟ مشکل از فایل خروجیتون هست با برنامه ی دیگه ای استخراج کنید.
oosmehdi
01-02-2009, 22:47
منظورم همونه که تو گفتی ؟
چه برنامه جز vobsub configure خروجیه .sub میده عزیزم؟ اگه زحمتی نیست چندتاش معرفی کنین.
s_a_m4000
02-02-2009, 22:50
منظورم همونه که تو گفتی ؟
چه برنامه جز vobsub configure خروجیه .sub میده عزیزم؟ اگه زحمتی نیست چندتاش معرفی کنین.
oosmehdi
03-02-2009, 20:12
دمت گرم s_a_m4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می خوامت
حال دادی ، دستت درد نکنه کارم بد جوری گیر بود.
new explorer
19-03-2009, 06:28
subtitle finder v1.2
برنامهاي براي سرچ سريع زيرنويسها ...
subtitle finder is a free tool that alows you to search and download subtitles directly from your desktop. Using this software you don't need to visit a lot of subtitle sites anymore, to login or to make accounts becouse it finds for you all the movie subtitles you need
خیلی ممنون از زحمتتون ، منم احتیاج به این برنامه دارم ، این لینکا دیگه الان کار نمیکنن ، ممکنه بازم یه لینک دانلود بذارین ؟
سپاسگزارم
s_a_m4000
19-03-2009, 12:00
Subtitle Finder v1.7
pass:
Zed-----------b@zi
10-09-2009, 10:26
بچه ها من فیلم فرار از زندان به صورت divx روی کامپیوتر دارم.فصل سوم زیر نویسش خیلی جلویه؟
حالا زیر نویسشو دانلود کردم ولی زیر نویسش پشت سر هم جملاتو مینویسه؟
مثلا یک جاهای فیلم صحبت نداره ولی این زیر نویس مینویسه و همینطور جلو میره؟باید چی کار کنم؟
arshampc
13-09-2009, 20:49
سلام !
پس december boys چی شد ؟ تو چند ده تا صفحه پیش یکی خواسته بود ولی جوابشو ندادین ! همه جا رو هم گشتم سرچ هم کردم !
تو رو خدا یکی یه زیرنویس درست و حسابی نداره برا این فیلم ؟
سلام !
پس december boys چی شد ؟ تو چند ده تا صفحه پیش یکی خواسته بود ولی جوابشو ندادین ! همه جا رو هم گشتم سرچ هم کردم !
تو رو خدا یکی یه زیرنویس درست و حسابی نداره برا این فیلم ؟
سلام !
هیچی نشد ! تاپیک درخواست زیرنویس اینجا نیست که.
شما زیرنویس فارسی این فیلم رو میخوای ؟
خوب متاسفانه این فیلم زیرنویس فارسی نداره و خود منم با انگلیسی دیدم
زیرنویس درست حسابی انگلیسی هم براش هست میتونید از سایت های زیرنویس استفاده کنید
arshampc
13-09-2009, 21:29
ببخشید من سرچ کردم تا دیدم december boys توی این تاپیک هست کلیک کردم ! دیگه عنوان تاپیک رو نگاه نکردم ! ببخشید !
ممنون ! خوب من یه نسخه dvd این فیلم رو دارم که زیر نویس داره ولی خیلی خوب نیست میخواین استخراج کنم بزارم اینجا ؟
ببخشید من سرچ کردم تا دیدم december boys توی این تاپیک هست کلیک کردم ! دیگه عنوان تاپیک رو نگاه نکردم ! ببخشید !
ممنون ! خوب من یه نسخه dvd این فیلم رو دارم که زیر نویس داره ولی خیلی خوب نیست میخواین استخراج کنم بزارم اینجا ؟
سلام
شما فیلم رو با زیرنویس داری و درخواست زیرنویس رو میدی ؟!
برادر ما رو گرفتی ؟
اگه هم زیرنویس خوب نیست بدون که هرچی زیرنویس هم از این فیلم گیر بیاد همونه چون قبلا ترجمه شده دیگه کسی سراغش نمیره حالا چی میخواد زیرنویس خوب باشه چی بد .
اونم برای این فیلم که نه زیاد معروف هست و نه هر کس علاقه به دیدنش داره ( نمیگم فیلم بدی هست یا ... )
جدا از اون نیکی و پرسش ؟! من گفتم زیرنویس روی نت نیست خوب کسی استخراج نکرده شما زحمتش رو میتونی بکشی این فیلم و فیلم های دیگه رو که زیرنویسشون نیست رو استخراج کنی بذاری سایر عزیزان ایرانی هم استفاده کنند البته اگه دوست داری .
برای این کار هم میتونی لینک ها رو با اسم خودت توی تاپیک دانلود زیرنویس بذاری همین .
arshampc
13-09-2009, 23:10
wow اینجا چه زود جواب میدین !
نه عزیز من میگم خیلی خوب نیست مثلا به یکیشون میگن maps یعنی معروف به maps هست ولی تو زیر نویس ترجمه کرده نقشه ها ! تا این حد ! به هر حال ! سعی میکنم هر چه سریع تر بزرام !
arshampc
15-09-2009, 02:08
زیرنویس فیلم بچه های دسامبر رو استخراج کردم گذاشتم تو تاپیک مربوطه ! اینم لینکش :
و لینک ثابت پست :
آیا فیلم های مستند هم زیرنویس فارسی دارن؟؟؟
مثل مستند BBC Building the great pyramid
SonyEricsson
05-01-2010, 23:28
آیا فیلم های مستند هم زیرنویس فارسی دارن؟؟؟
مثل مستند BBC Building the great pyramid
فارسی نه! منم گشتم نبود! جز انگلیسی اینجوری اگه زبونت متوسط هم باشه میفهمی چی میگن
satttanism
08-01-2010, 18:45
تماشای فیلم با فرمت AVI و فرمتهای مشابه چند سالی است محبوبیت زیادی پیدا کرده است و به همین نسبت پیدا کردن زیرنویسهای مناسب برای این فیلمها دارای اهمیت بیشتری شدهاست. سایتهای تخصصی زیرنویس و فرومهایی که بخشی از آنها به این کار مشغول هستند از جمله جاهاییند که برای پیدا کردن یک زیرنویس باکیفیت و همزمان با فیلم گاهی مجبور میشوید به تعداد زیادی از آنها سر بزنید و البته تضمینی هم نیست که همیشه موفق باشید.
سرویس subs.to ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم شاید نتواند به طور کامل شما را از سایتهای دیگر بینیاز کند اما وقتی یک فیلم خوب دارید ارزش آن را دارد که شانس خود را در اینجا هم امتحان کنید. با کمک این سایت میتوانید زیرنویس فیلمها را به ۲۵ زبان مختلف که زبان فارسی هم جزء آنها هست جستجو کنید و آنها را در فرمتهای srt یا sub دانلود نمایید. در صورتی که از امکان جستجو استفاده میکنید در هنگام تایپ نام فیلم خود سایت به شما نام کامل فیلم را پیشنهاد میدهد که بسیار در پیدا کردن زیرنویسها سودمند است. همچنین این امکان وجود دارد که از این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیرنویسها را به تفکیک حرف اول آنها پیدا کنید.
در مورد هر فیلم اطلاعاتی مانند سال ساخت، سال نمایش، زبان و فرمت زیرنویس و همچنین اطلاعات نسبتا کاملی در مورد عوامل ساخت فیلم و موارد دیگر قابل مشاهده است و البته مهمتر از همه لینک دانلود زیرنویس بصورت مستقیم که کاملا رایگان و بدون نیاز به هیچگونه ثبتنام در سایت میباشد.
این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، تریلر یا تکه فیلمهای کوتاه تبلیغاتی از فیلمها را برای کاربران جمع آوری کرده است که البته به علت بسته بودن یوتیوب در ایران قابل مشاهده نیست!
لازم به ذکر است که تا جایی که من متوجه شدم این سایت هیچ زیرنویسی را بر روی هاست خودش قرار نمیدهد و به نوعی یک موتورجستجوگر زیرنویس است. Subs.to همچنین یک پلاگین جستجو برای مرورگر فایرفاکس دارد تا بتوانید سریعتر و راحتتر و از طریق قسمت جستجوگر فایرفاکستان زیرنویسها را پیدا کنید و همینطور در
parsish.com
pesar_tanha
30-03-2010, 12:53
سلام
این برنامه Subtitle Finder v1.7 و subs.to زیرنویسهای موجود در نت رو جستجو میکنه یا کار دیکشنری رو انجام میده ؟
و بهترین نرم افزار واسه ویرایش زیرنویس و زیر نویس فارسی کردن چیه ؟
hassan_sia
01-04-2010, 11:41
نوروزتون مبارک :40:
1. دوستان من می خواستم این زیرنویس
رو به فرمت srt تبدیل کنم اما هرکاری میکنم نمیشه و برنامه subtilte workshop (اصلا فایل رو باز نمیکنه ) و
این ارور رو میده bad subtitle or unsupported format
(نکته عجیبی که در مورد این زیرنویس هست اینه که فقط با مدیا پلیر ویندوز پخش میشه با kmplayer هیچی نشون نمیده !!)
2. نکته دیگه ای که می خواستم بپرسم اینه که آیا میشه یه زیرنویس با فرمت sub/idx رو دو تیکه اش کنم
یا حتمن باید تبدیل شه واگه میشه راحش چیه ؟
خلاصه دم عیدی یه کمکی به من مستمند بکنید ثواب داره ! :31::31:
دوستان من می خواستم این زیرنویس رو به فرمت srt تبدیل کنم اما هرکاری میکنم نمیشه
سلام
دوست عزیز این زیرنویس گرافیکیه ( IDX/SUB )
تا اونجایی که من میدونم زیرنویس IDX/SUB فارسی رو نمیتونی به SRT تبدیل کنی
ولی SRT رو میتونی به IDX/SUB تبدیل کنی
hassan_sia
02-04-2010, 07:04
سلام
دوست عزیز این زیرنویس گرافیکیه ( IDX/SUB )
تا اونجایی که من میدونم زیرنویس IDX/SUB فارسی رو نمیتونی به SRT تبدیل کنی
ولی SRT رو میتونی به IDX/SUB تبدیل کنی
ممنون استاد امروز بیچاره شدم تونستم تنظیمش کنم این زیرنویس رو با vobsub :31:
می خواستم از اموزشهایی که بچه ها تو انجمن گذاشتن تشکر کنم :10:
sherlock_Holmes
02-04-2010, 22:01
دوستان 134 صفحه رو نصفه نیمه خوندم اما هیچ راه و هیچ برنامه ای فایده نداشت!
من یه دی وی دی دارم که ریز نویسش نیم ثانیه زودتر پخش میشه! برای DVD چه باید کرد؟
frankval
19-06-2010, 17:36
آقا من یک فیلمی رو با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate زیرنویس دارش کردم ولی بعد از اتمام کار دیدم فونتها در هم برهم نمایش داده میشه.فرمت زیرنویس فیلم هم SRT بود.ممکنه یک نرمافزار خوب تو این زمینه معرفی کنید؟
با تشکر
s_a_m4000
20-06-2010, 17:37
دوستان 134 صفحه رو نصفه نیمه خوندم اما هیچ راه و هیچ برنامه ای فایده نداشت!
من یه دی وی دی دارم که ریز نویسش نیم ثانیه زودتر پخش میشه! برای DVD چه باید کرد؟
سلام.
زیرنویس اون فیلم رو جداگانه دانلود کنید و زیرنویس موجود روی dvd رو غیرفعال کنید بعد از منوی پلیر زیرنویس جدید رو لود کنید راهش همینه
Dark Soul
20-06-2010, 17:56
آقا من یک فیلمی رو با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate زیرنویس دارش کردم ولی بعد از اتمام کار دیدم فونتها در هم برهم نمایش داده میشه.فرمت زیرنویس فیلم هم SRT بود.ممکنه یک نرمافزار خوب تو این زمینه معرفی کنید؟
با تشکر
Cyberlink Power Director
نمی دونم چقدر تنظیمات حرفه ای برای زیرنویس داره اما باهاش این کارو کردم .
bahman26
04-07-2010, 08:35
دوستان
من میخوام یه فیلم +زیر نویسش رو رو دی وی دی بریزم با win dvd maker
ولی تو برنامه جایی برای افزودن زیرنویس نداره؟
چی کار کنم؟
ممنون
همانطور که مطلع هستین subscene.com فیلتر شده !
کسی یه سایت در حد subscene که کامل باشه بلده؟
Dark Soul
22-07-2010, 15:35
همانطور که مطلع هستین subscene.com فیلتر شده !
کسی یه سایت در حد subscene که کامل باشه بلده؟
ببین این چطوره
opensubtitles سایت خوبیه ولی اون تنوع زیرنویس های subscene رو نداره.
subscene رو با دور زدن فیلترینگ باز می کنم ولی وقتی روی لینک دانلود کلیک می کنم این خطا رو می ده:
راحلی هست؟
opensubtitles سایت خوبیه ولی اون تنوع زیرنویس های subscene رو نداره.
subscene رو با دور زدن فیلترینگ باز می کنم ولی وقتی روی لینک دانلود کلیک می کنم این خطا رو می ده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراحلی هست؟
سلام
کامل ترین سایت
که موتور جستجوش سایت های زیرنویس زیادی رو سرچ میکنه .
از این استفاده کنید
در مورد سابسن هم اینترفیس ظاهری که داره بله متفاوت هست ولی سایتی که دوستمون گفت ازا ون کامل تر هست و اینی که من گفتم کامل ترین سایت روی اینترنت هست
برای زیرنویس های فارسی هم که فارسی سابتایتل خودمون هست .
behnam_tr
02-08-2010, 23:18
یه سایت جدید ::
برنامه Subtitle Finder رو دانلود کردم ولی اصلا کارنمیکنه دلیلش چیه؟
Setareh 2006
17-12-2010, 06:14
پائین صفحه تلویزیون آگهی تبلیغاتی بصورت متحرک پخش میشه . با چه نرم افزاری میشه اینکار رو انجام داد ؟
میخوام از یک قسمت مشخصی از فایلم رو پائینش نوشته متحرک به همون شکل برنامه های تلویزیون بگذارم . لطفا یک نرم افزار خیلی خوب برای اینکار معرفی کنید .
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدین . کارم خیلی فوریه .
یه سایت جدید ::
This Account Has Been Suspended
Pedy.Spider
03-02-2011, 23:58
یه search engine توپ یرای زیر نویس
سلام
خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنم وقتی برنامه subtitle worksop رو اجرا میکنم فیلمی را لود میکنم فقط صدای ان می اید و همینطور فیلمی با فرمت avi رو لود میکنم برنامه هنگ کرده و پیغام خارج شدن می اید خواهش میکنم راهنمایی کنید. خواهش میکنم سریع تر پاسخ دهید
CRIS Joon CR7
30-05-2012, 12:42
بهترین نرم افزار برای ادیت وزمان بندی زیر نویس ها
مثلا با فیلمی که داری اختلاف داره و میخوای تنظیمش کنی
در ضمن دقیق باشه با قدرت ریز صدم ثانیه
محیط شم ساده باشه
بعد خروجی هم فرمت SRT باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Subtitle Workshop رو گرفتم ولی زیرنویس فارسی که داخلش لود میکنم هنگ میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dark Soul
30-05-2012, 13:12
بهترین نرم افزار برای ادیت وزمان بندی زیر نویس ها
مثلا با فیلمی که داری اختلاف داره و میخوای تنظیمش کنی
در ضمن دقیق باشه با قدرت ریز صدم ثانیه
محیط شم ساده باشه
بعد خروجی هم فرمت SRT باشه
من Subtitle Workshop رو گرفتم ولی زیرنویس فارسی که داخلش لود میکنم هنگ میکنه
Subtitle Edit
hedyeh2000
04-08-2012, 15:11
من میخوام یه فایل فیلم mkv یا avi به اضافه زیرنویس فارسی به فرمت VCD یعنی dat تبدیل کنم . چه نرم افزار تبدیلی هست که زیر نویس (فارسی ) رو ساپورت میکنه ؟
hedyeh2000
04-08-2012, 15:14
اصلا" با چه برنامه ای میشه زیرنویس رو به فیلم چسبوند ( با هر فرمتی ) ؟ نه اینکه فقط نمایش بده .
hedyeh2000
04-08-2012, 15:27
متوجه شدم با برنامه mkvmerge میشه در عرض چند دقیقه زیرنویس رو به فیلم چسبوند. (متاسفانه فرمت vcd یا همون dat نمیده . و بایستی دوباره تبدیل بشه که ممکنه موقع تبدیل دوباره زیرنویسش حذف بشه! )
اینم لینکش :
و البته برای تبدیل و حتی edit فیلم و زیرنویس از برنامه mkv converter میشه استفاده کرد ، که زیرنویس فارسی رو خوب ساپورت نمی کنه !
Golbarg01
26-08-2012, 22:44
دوستان آدرس غیر فیلتر سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کسی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فیلتر شد.
این بهترین سایت زیرنویسه که تا حالا دیدم
هیچ وقت مشکلی با هیچکدوم از subtitle هاش نداشتم
دوستان آدرس غیر فیلتر سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کسی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فیلتر شد.
سلام
سایتی که احمد خان دادن هم جالبه
ولی برای این سایتی که گفتین از این استفاده کنید فعلا
suuble.tk
mostafa.a.1371
05-07-2013, 15:54
سلام آقا این سایت zirnevesh.com چی شد
Arash4484
05-07-2013, 16:02
سلام آقا این سایت zirnevesh.com چی شد
سلام، سایتی به اون نام که وجود نداره...منظورتون این سایته: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟)؟ که هست و فیلـتره.
mostafa.a.1371
05-07-2013, 16:36
سلام، سایتی به اون نام که وجود نداره...منظورتون این سایته: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟)؟ که هست و فیلـتره.
نه همون zirnevesht.com خیلی هم خوب و حرفه ای بود همین الانم تو گوگل سایتا سرچ کنی لینکاشا نشون میده ولی سایت نمیدونم چشه 2 ماه پیش خوب بود یه دفعه این جوری شد
Arash4484
05-07-2013, 17:22
شما نوشته بودی zirnevesh.com ...
بله سایت zirnevesht.com سرورش داونه.
Golbarg01
26-07-2013, 13:40
آدرس غیر فیلتر subscene.com رو ندارید؟
آدرس غیر فیلتر subscene.com رو ندارید؟
خدمت شما:
Lord of english
04-08-2013, 11:36
اون سایت engsub هم داون هست.. کسی سایت جایگزینی سراغ نداره؟
Lord of english
05-08-2013, 04:03
سایت زیر رو یافتم :
لینک سایت Subscene - Passionate about good subtitles بدونه فیلتر
Subscene ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
loppyshiraz
24-12-2013, 02:18
سایت ایران زیرنویس
Iransubtitle3.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Golbarg01
18-02-2014, 16:25
لینک سایت Subscene - Passionate about good subtitles بدونه فیلتر
Subscene ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم فیلتر شد!
آدرس غیرفیلتر جدید Subscene رو ندارید؟
اینم فیلتر شد!
آدرس غیرفیلتر جدید Subscene رو ندارید؟
درود
سلام
من از نرم افزار subtitle workshop استفاده می کنم ولی زمانی که فایل زیر نویس را باز می کنم (فرمت فایل زیر نویس ssa , srt است ) حروف آن به صورت اجق وجق نمایش میدهد البته تمامی کارهای مربوط به uni code کردن زبان فارسی را انجام دادم
اگه ممکنه راهنماییم کنید!
منم همین مشکل رو دارم. default هم کردم ولی بازم همین طوریه. unicode سیستم رو هم فارسی گذاشتم ولی ...
همه رو امتحان کردم ولی جواب نمیده!
من هم همين مشکل دوستمون رو دارم. منتها توي پلير. چکار کنم؟
آقا من یه مشکل بزرگ دارم.اونم اینکه وقتی زیر نویسو با فیلم میزنم.زیر نویس مثلا باید فارسی باشه ولی یه زبونه عجیب غریب هست و اصلا فارسی نیست.با برنامه kmplayer و divxplayer جفتشم فوتش مزخرفه.حالا چی کار کنم؟
آقا نشد.این راهم جواب نداد.آرزوی دیدن یه فیلم جدید همراه با یه زیر نویسی که عینآدم کار کنه به دل ما مونده.یا فونتش مزخرفه یا از فیلم جلوتر یا عقبتره:2:
سلام دوستان عزیز.
راه حل تمام سوالات بالا و اینکه چکار کنیم که زیرنویس هم در پلیر و هم در برنامه "subtitle workshop" عجق وجق! نمایش داده نشه رو خدمتتون عرض میکنم و 100% هم کار میکنه :
1.UNICODE
اول اینکه تنظیمات unicode ویندوزتون رو روی persian (فارسی) بزارین. ( این کار رو برای اطمینان خاطر و درستی کار انجام بدین. البته در بعضی ویندوزها شاید هم اینکار نیازی نباشه انجام بشه ! تست کنین)
(برای تغییر unicode هم یه سرچ ساده بزنین تو گوگل، برای ویندوزهای مختلف گفته شده که چطوری unicode رو تغیر بدین به فارسی. خیلی خیلی هم ساده هستش مراحلش)
2. ذخیره فایل زیرنویس با فرمت srt.
فایل زیرنویستون رو با برنامه notepad باز کنین ( از طریق راست کلیک بر روی فایل و انتخاب گزینه open with )
نکته مهم : وقتی فایل زیرنویس رو با نوت پد باز میکنین باید تمام زیرنویس ها فارسی باشن ( اگر نباشه که کلا یه زیرنویس تون اصلا فارسی نیست و باید یکی دیگه دانلود کنین !)
خوب حالا فایل نوت پد حاوی زیرنویس رو از طریق گزینه "save as" (به صورت انگلیسی یا عددی) ذخیره کنین.
فایل رو با هر اسمی ذخیره میکنین، آخرش باید srt. بزارین ( به نقطه قبل از srt دقت کنین !)
فرمت فایل رو حتما بزارین روی ANSI
خوب با تنظیمات گفته شده فایل رو ذخیره کنین. الان شما با موفقیت فایل زیرنویس رو آماده کردین.
3. تنظیمات برنامه subtitle workshop
با هر نسخه ای که کار میکنین(نصبی یا پرتابل) تنظیمات زبان رو هم روی فارسی و هم روی انگلیش میتونین(بزارین فرقی نداره)
اما ستون سمت چپ برنامه(انتهاش) سه تا فیلد(کادر قابل انتخاب) داره که مربوط به زبان نمایش زیرنویس هستش. اولین فیلد(که اصلی ترین فیلد هم هست) رو یا روی arabic و یا روی default بزارن . (پیشنهاد
من arabic هستش) . فیلد دوم که غیر فعال هستش، ولش کنین. فیلد سوم هم حتما روی "default" باشه.
خوب وقتی که کار تنظیم و هماهنگ کردن زیرنویس رو انجام دادین( آموزش کامل این کار در همین تایپیک به وفور گفته شده) حالا باید فایل رو با تنظیماتی که گفتم ذخیره کنین.
با کلیک بر روی گزینه "save as" یه کادر باز میشه که کلی فرمت ذخیره زیرنویس توش هست. شما باید گزینه SubRip رو انتخاب کنین تا زیرنویس تون با فرمت SRT. ذخیره بشه.
کار تمامه . شما موفق شدین .
4. هم نام بودن فایل زیرنویس و فایل فیلم
یه نیوفولدر درست کنین و زیرنویسی که با توضیحات بالا درست کردین رو همراه با فایل پخش فیلم در این فولدر قرار بدین . نام هر دو فایل باید یکی باشه . مثلا اگر اسم فیلم titanic.720p.mili47 هستش ، فایل
زیرنویس هم باید همین اسم رو داشته باشه.
اگر باز سوالی بود با آیدی اینستاگرام من در تماس باشید:
اگر این مطلب مشکل شما رو حل کرد، لایک یادتون نره
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.