مشاهده نسخه کامل
: [معرفی] سايت و برنامه براي Subtitle : زيرنويس فيلمها
pejman999
17-05-2007, 23:59
با سلام خدمت دوستان
كسي زير نويس فارسي eragon را داره ؟اگر كسي داره لطفا بزاره .
eragon
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پژمان جان اين سايته فيلتره
كاشكي يه جا ديگه آپلود كني
---------------------------------
عزيزم دوستان زيرنويس فارسي درخواست داده بودن
اينا كه انگليسي بود !!!!
و زيرنويس انگليسي هم كه همه جا راحت پيدا ميشه
pejman999
18-05-2007, 01:00
سلام
شرمنده
1- کلمه فارسی رو نديدم
2- سعی ميکنم جايه ديگه Upload کنم
با تشکر از شما
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی دوست عزیزمون
یه سوال دیگه برام پیش اومده و اون اینکه
ما میخوایم یه فیلم را زیرنویس کنیم اون وقت fps خود فیلم مثلا 24 هستش و fps زیرنویس 29
حالا اگه بخوایم به فرمت وی سی دی تبدیل کنیم باید هر دو را به 25 تبدیل کنیم یا احتیاجی نیست به مچ شدن ،
دقیقتر منظورم اینه که اگه ما یه زیرنویس را داخل برنامه subtitle workshop با فیلم مچ کردیم ولی fps این دو 25 نبود ولی بعدا خواستیم تبدیل به vcd که fps ش 25 بکنیم آیا زیرنویس بازم با فیلم مچ میمونه؟
شرمنده اگه توضیحاتمو متوجه نشدید لطفا اگه میشه یکی به طور کامل درباره ی fps توضیح بده و نحوه ی تنظیم کردنش
ممنون
babaye ghazal
18-05-2007, 12:32
بعضي وقتها فيلمهايي كه روي كامپوتر دارم رو نمي تونم ببينم.نرم افزارهايي مثل winampفقط صداي آن را پخش ميكنن!با نصب مجدد ويندوز درست مي شود. لطفا راهنمايي كنيد
MR.MAHMOOD
18-05-2007, 14:06
ببخشيد اگه گنگ بود:20:
براي اين كه از virtualdub خروجي غير از avi بگيريد ابتدا بايد از داخل فولدر virtualdub فايل auxsetup را اجرا كرده سپس روي instal handler كليك كنيد و در پايان ok را بزنيد و بعد برنامه virtualdub را اجرا كنيد
پس از اعمال تغييرات لازم در فايل ويديويي اوليه و استفاده از فيلترهاي مورد نياز (مثلآ زيرنويس دار كردن) از منوي File روي گزينه Start frame server كليك كنيد.
تنها كاري كه در پنجره جديد (كه عنوانش frameserver setup هست) بايد انجام دهيد كليك كردن روي start است.
سپس بايد مسير و نامي را براي فايل vdr كه قرار است ساخته شود مشخص كنيد و دكمه save را بزنيد.
با انجام اين كار پنجره جديدي با عنوان frameserver mode ايجاد مي شود كه تا پايان كار با آن كاري نداريد.(فقط stop serving رو نزنيد :46: )
حالا با برنامه اي مثل TmpgEnc فايل vdr را كه با virtualdub ساختيد انتخاب كنيد(توجه كنيد كه چون فايلهاي vdr جزو فايل هاي پشتيباني شده توسط اين برنامه ها نيست بايد براي انتخاب آن ابتدا view all files را بزنيد) و در ادامه آن را با فرمت mpg سيو كنيد.(فكر مي كنم كار با برنامه هايي نظير Tmpgenc رو همه بلد باشن.كسي هم بلد نباشه چون كار كردن باهاشون راحته مي تونه زود ياد بگيره.به همين دليل اين قسمت رو زياد توضيح ندادم.ولي اگه بازم كسي مشكلي داشت بگه تا اين قسمت رو هم كامل توضيح بدم)
فكر مي كنم توضيحات واضح باشه ولي اگه باز هم متوجه نشديد و احتياجي بود بگيد تا يك آموزش تصويري بزارم
باسلام
خیلی شرمنده شاید من خیلی خنگم اما من هر کاری میکنم نمیشه لطفا بیشتر توضیح دهید من زمانی که فایل را در برنامه TmpgEnc میریزم ارور می دهد در ضمن در کدام قسمت view all files را باید تیک زد وایادر قسمت instal handler هیچ کاری نباید انجام داد
خیلی ممنون
SK8ER BOi
18-05-2007, 16:20
باسلام
خیلی شرمنده شاید من خیلی خنگم اما من هر کاری میکنم نمیشه لطفا بیشتر توضیح دهید من زمانی که فایل را در برنامه TmpgEnc میریزم ارور می دهد در ضمن در کدام قسمت view all files را باید تیک زد وایادر قسمت instal handler هیچ کاری نباید انجام داد
خیلی ممنون
من متوجه نشدم مشكلتون چيه
شما اگه فايل رو وارد Tmpenc كردي چطور نميدوني كجا بايد view all files رو بزني؟
مي شه بگي چه اروري ميده؟
زیر نویس محله چینی ها رو می خواستم
فارسی یا انگلیسی فرقی نداره فارسی باشه بهتره
سلام
براي شما
genius_lizard2
19-05-2007, 00:21
سلام دوستان لطفا زیرنویس فارسی مرد عنکبوتی 3 رو بزارین امیدوارم باشه
(سایت توپ برای زیرنویس فارسی کلیک کنید)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(سایت 2 فارسی کلیک کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********)
(سایت معروف زیرنویس) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیر نویس Michael Jackson Ghosts نبود؟
نه عزيزم نبود
من يادمه vhs شو كه داشتم خودش زيرنويس داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SK8ER BOi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
راهنمایی عالی بود فقط تو برنامه tmpgenc تو قسمت video type و ascept ratio کدوم گزینه ها را انتخاب کنم
و آیا سرعت برنامه بیشتر نمیشه ؟ آخه برا یه فیلم 2 ساعته همون 2 ساعته طول میکشه که با زیرنویس رندر بشه
ممنون
SK8ER BOi
19-05-2007, 17:38
SK8ER BOi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
راهنمایی عالی بود فقط تو برنامه tmpgenc تو قسمت video type و ascept ratio کدوم گزینه ها را انتخاب کنم
و آیا سرعت برنامه بیشتر نمیشه ؟ آخه برا یه فیلم 2 ساعته همون 2 ساعته طول میکشه که با زیرنویس رندر بشه
ممنون
اينها مربوط به فايل اصليه.لازم نيست تغييرشون بدي.
ولي اگه خواستي aspect ratio ,size ,frame rate ,... خروجي رو تغيير بدي (كه معمولآ لازم نيست) يا از فيلترهاي اين برنامه استفاده كني در مرحله بعد Other setting رو بزن و تغييرات لازم رو اعمال كن
سرعتش رو كاري نميشه كرد.به قول معروف همينه كه هست:41:
البته زيادم مهم نيست.آخه مگه روزي چند تا فيلمو مي خواي زيرنويس كني؟؟ :46:
hamed_u139
20-05-2007, 13:09
az site [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) mitonid zirnevise axare filmaro tahiye konid
زیر نویس فارسی zodiac پیدا میشه؟ اگه محبت کنید ممنونتون میشم
اصلا زیر نویس انگلیسی zodiac پیدا میشه؟
سلام
زيرنويس انگليسي كه داره
واسه The Zodiac 2005
واسه Zodiac 2007 هنوز نيستش !
سلام
زيرنويس انگليسي كه داره
واسه The Zodiac 2005
واسه Zodiac 2007 هنوز نيستش !
منظورم ساخته ی جدید دیوید فینچر هست
زیر نویس این فیلم کی در دسترس قرار میگیره
با سپاس از شما
كسي زيرنويس براي فيلم Apocalypto نداره؟
تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوتا معرفي كرده /يكيش كه با پسوند srt هستش مشكلش اينه كه زمانش با فيلم يكي نيست و اون يكي هم مشكلش اينه كه زيرنويس رو با فونت بزرگ مياره بالاي فيلم /اگر كسي زيرنويس با پسوند srt داره كه زمانش رو تست كرده بزاره
سلام
خب عزيزم خودت زمانشو ست كن
s_a_m4000
23-05-2007, 20:58
اینم چند سایت که همشون زیر نویس فارسی دارن گفتم اگه همش رو یکجا پست کنم به درد خیلی ها میخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i a f a t .com/forums/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i a f a t .com/index.php?cid=1
اینم چند سایت که همشون زیر نویس فارسی دارن گفتم اگه همش رو یکجا پست کنم به درد خیلی ها میخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********/forums/
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********/index.php?cid=1
اون دو تا که با ستاره نشون داده را میتونی جدا جدا بنویسی تا ف ی ل ت ر نشه اینجوری مثل کلمه ف ی ل ت ر
Babak_King
27-05-2007, 16:34
سلام به بروبچ
گفتم اینجام بزارم بد نیست:
دانلود زیرنویس فارسی 100 فیلم ( جدید و قدیم ) بصورت یکجا >>> لینک مستقیم !
فیلم جدید هم توشون زیاده مثل Rocky balboa :
لیست فیلم ها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
anahita_jighool
28-05-2007, 08:39
سلامم . خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه . ببینید من برنامه SUBtittle workshop رو نصب کردم ولی دارم دیوونه می شم مثلاً یه فیلم رو زیرنویس میکنم و وقتی که فیلک رو خارج از برنامه اجرا میکنم حروف ناخوانا اند .
اول توی فروم برنامه دیدم که دوستان گفتن این جا میتونین کمکم کنید . ممنون
با سلام
لطفا زیرنویس فیلمهای
Gia,sincity,notebook
ممنون و مرسی
EBRU2006
28-05-2007, 14:03
سلام من یک فیلم دارم که پسوندش mkv هست و زیر نویس فارسی هم دارد اما وقتی اون رو به dvd تبدیل کردم زیر نویس روش می آید ولی زیر نویس یک قسمت دیگر فیلم است. می خواهم ببینم چه جوری می توانم زیر نویس dvd رو درست کنم با توجه به اینکه زیر نویس با پسوند srt هم دارم. و فایل من دارای دو بخش شده وقتی یه dvd تبدیل شده
anahita_jighool
28-05-2007, 16:49
:( هیچکی نتونست به من کمک کنه :)) ببینید مثلاً من زیر نویس یه فیلم رو به زبان انگلیسی دارم میخوام خودم فارسیش کنم وقتی کارم تموم میشه و میزارمش تو پوشه فیلمم نمیخونه فونت فارسی حروف ناخوانا میشن . خواهش میکنم کمکم کنیددددد
:( هیچکی نتونست به من کمک کنه :)) ببینید مثلاً من زیر نویس یه فیلم رو به زبان انگلیسی دارم میخوام خودم فارسیش کنم وقتی کارم تموم میشه و میزارمش تو پوشه فیلمم نمیخونه فونت فارسی حروف ناخوانا میشن . خواهش میکنم کمکم کنیددددد
control panel / Regional and Language option / Advanced
فارسی رو انتخاب کن و کامپیوترت رو ریست کن:46:
tirdad1060
29-05-2007, 02:40
:( هیچکی نتونست به من کمک کنه :)) ببینید مثلاً من زیر نویس یه فیلم رو به زبان انگلیسی دارم میخوام خودم فارسیش کنم وقتی کارم تموم میشه و میزارمش تو پوشه فیلمم نمیخونه فونت فارسی حروف ناخوانا میشن
دوست عزیز اینم پاسخ سئوال شما :
فیلم رو Play کنید. سپس به قسمت تنظیمات VobSub برید. در قسمت Main و در گزینه Text Settings ، روی فونت کلیک کنید و فونت رو از حالت Arial به یم فونت فارسی ، مثل Traffic و یا ... تبدیل کنید. تغییرات رو ذخیره کنید و خواهید دید که مشکل به راحتی حل میشه. امیدوارم مشکل شما حل شه .
در ضمن من مرد عنکبوتی 3 رو زیرنویس کردم . و شما می تونید نیم دو جین از فیلمهای توی این topic مانند ghost rider یا تعطیلات آقای بین رو از سایت من بگیرید . خوشحال میشم اگر بچه های فعال ، توی انجمن عضو شند . شاید بتونیم یه کارائی بکنیم .
تیرداد
مدیر تارنمای زیرنویس پارسی
بخش دانلود :
farshid9999
29-05-2007, 10:00
سلام میبخشید من یه کم از دنیا عقبم دارم دنباله subtitle farsi برای فیلم < پیشنهاده بیشرمانه>
<INDECENT PROPOSAL> میگردم اگه کسی میدونه از کجا میتونم گیر بیارم لطفا" بگه خیلی ممنون.
saeidsafaei
30-05-2007, 02:17
سلام داداش پيشنهاد بيشرمانه رو كلي وبارو بالا پايين كردم ولي همه زبونيش بود به جز فارسي شرمنده ايشالا صبر كني مياد ولي لامصب دوتا از فيلماي روز جهانو دارم ولي كل اين اينترنت صاب مرده رو گشتم زيرنويس انگليسيشو هم حتي گير نياوردم ... بابا به دادم برسيد ... ايها الناس
Shrek 3
Tmnt 2007
هركي داره خواهشا بگه خيلي مردونگي ميكنه دمتون گرم !!!! :11:
دوستان تورو به كي به كي قسم زير نويساي فيلمهاي
tmnt
Shrek 3
رو برام بزاريد اگه اينگليسي هم بود عيب نداره !!! نوكرتونم ... لنگه كارم ... دمتون گرم
اگه برام ميل كنيد كه ديگه اساسا ديوونتون ميشم
eMAIL: saeidsafaei@gmail.com
Web: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshid9999
31-05-2007, 00:04
سلام داداش پيشنهاد بيشرمانه رو كلي وبارو بالا پايين كردم ولي همه زبونيش بود به جز فارسي شرمنده ايشالا صبر كني مياد ولي لامصب دوتا از فيلماي روز جهانو دارم ولي كل اين اينترنت صاب مرده رو گشتم زيرنويس انگليسيشو هم حتي گير نياوردم ... بابا به دادم برسيد ... ايها الناس
Shrek 3
Tmnt 2007
هركي داره خواهشا بگه خيلي مردونگي ميكنه دمتون گرم !!!! :11:
سلام فدات بشم من اینو پیدا کردم شاید کمک کنه
farshid9999
31-05-2007, 00:08
یه سوال!!!!
البته ببخشید
چه توری میشه روی vcd زیرنویس گزاشت؟؟؟؟
saeidsafaei
31-05-2007, 00:52
قربون مرامت فرشيد جون ولي حيف كه اينگليسي نبود عزيزم !!!! به زبان صربستاني بود !!!! آخه من بابام صربه ... ننم صربه !!! اي بابا !!!!
saeidsafaei
31-05-2007, 01:14
روي وي سي دي از اونجايي كه پسوندش dat هستو قابليت همگرايي دو لايه (تصوير و فونت) رو نداره نميشه مثل دي وي دي زير نويس گذاشت يعني مثلا هر وقت بخواي پخش شه هروقت نخوايي نشه ولي اگه بخواهي يه زير نوي رو روي تصوير دائمي فيلم بزاري ميشه الاماشاالله هم راه داره !!!! ...
...
زير نويس شرك 3 و TMNT رو ميخوام دخيلتونم چه كنم به انگليسي هم راضيم ... پيدا كنيد در راه خدا محتاجم ... !!!!!
سلام :20:
کسی میدونه با چه برنامه ای و چجوری میتونم زیر نویس فارسی رو به فیلمها اضافه کنم ؟ :10:
منظورم اینه که فیلم و زیر نویس یکجا باشن و زیر نویس و فیلم از هم جدا نباشن ، مثل فیلم هائی که میذاریم توی ویدئو سی دی و با زیر نویسش میبینیم . :8:
البته منظورم این نیست که فقط توی ویدئو سی دی نشون بده هااااااااا ، الان فیلمی که دارم دی وی دی هست و چند تا زبان زیر نویس هم داره که روی خود فیلم هستن ولی زبان فارسیش یه فایل جدا هست ، حالا من میخوام زبان فارسی هم بیاد کنار اون زبانها و بتونم هر کدومشون رو که خواستم انتخواب کنم ، نه اینکه زبان فارسی جدا باشه و مجبور باشم با برنامه های خاص و ... به صورت زیر نویس ببینمش ! ( دیگه بیشتر تر توضیح بدم آخه ! )
زیر نویس فیلم رو جدا دارم ، فیلم رو هم جدا دارم ، حالا چجوری برای همیشه بچسبونمشون به هم ؟ :11:
با سلام
لطفا زیرنویس فیلمهای
Gia,sincity,notebook
ممنون و مرسی
سلام
برای شما
s_a_m4000
31-05-2007, 08:35
اون دو تا که با ستاره نشون داده را میتونی جدا جدا بنویسی تا ف ی ل ت ر نشه اینجوری مثل کلمه ف ی ل ت ر
پست قبلی رو ویرایش کردم درست شد.
راستی چرا اونا رو ف ی ل ت ر کرده؟
saeidsafaei
31-05-2007, 09:52
عزيزم با كليه ي برنامه هاي Convertor كه Dvd رو به Vcd تبديل ميكنه ميتوني اون فيلمو اول به صورت Avi با زير نويس خودش تبديل كني و بعد با Nero به Vcd رايت كني كه مسلما خيلي طول ميكشه ولي اگه برات مهم نيست كه توي دستگاه اجرا كنه و بخواي روي كامپيوتر ببيني كه اسم زير نويس و مثل اسم فايل فيلمت رينيم كن با هر برنامه اي مثلا مديا پلير خود ويندوز حتي زير نويسو ميندازه زيرش ....
...............
من كارم لنگه تورو خدا زير نويس انگليسي دوتا فيلم Shrek 3 و Tmnt 2007 رو برام پيدا كنيد !!!!
saeidsafaei
31-05-2007, 09:57
اينم لينك زير نويس فارسي يه عالمه فيلم :
.................................................. .......
ولي من هنوز كارم لنگه و زير نويس فارسي يا انگليسي SHREK 3 و TMNT 2007 رو گير نياوردم ... برام پيدا كنيد ... تورو خدا
ولي من هنوز كارم لنگه و زير نويس فارسي يا انگليسي Shrek 3 و Tmnt 2007 رو گير نياوردم ... برام پيدا كنيد ... تورو خدا
یه بار درخواست کنید خواهشا
زور گیری که نیست
باید اینا باشه تا برای شما قرار بدن !
امین جان به فکر من هم باش
لیستم در بالا نوشتم
سلام
این 2 تا پست رو نگاه کنید
و
saeidsafaei
31-05-2007, 16:22
بيخيال ... چشم !!!
syamak790
01-06-2007, 19:32
سلام
يه سوال داشتم
مي خواستم بدونم چه جوري ميشه فيلم رو با زير نويس بوسيله برنامه WinDVD ديد
با مديا پلير كه اجرا مي كنم مورد نداره ، يعني برنامه VobSub خودش اجرا ميشه زير نويس هم نشان ميده
اما با برنامه WinDVD ميشه اينكارو انجام داد؟
زير نويس هم فرمت srt است
فيلم هم فرمت Dat هست
ممنون ميشم
saeidsafaei
02-06-2007, 00:51
آره منم با windvd همين مشكلو داشتم از اونجايي كه نتونستم بر طرفش كنم رو اوردم به برنامه DVD X PLAYER .. آقا فوق العادست و از اين بهتر تاحالا برنامه نديدم پيشنهاد ميكنم شما هم اين برنامه رو استفاده كنيد ...
syamak790
03-06-2007, 14:07
آره منم با windvd همين مشكلو داشتم از اونجايي كه نتونستم بر طرفش كنم رو اوردم به برنامه DVD X PLAYER .. آقا فوق العادست و از اين بهتر تاحالا برنامه نديدم پيشنهاد ميكنم شما هم اين برنامه رو استفاده كنيد ...
سلام
برنامه سبك و راحتيه
اما همچنان همون مشكل رو دارم
برنامه VobSub اجرا نميشه ، در نتيجه خبريم از زير نويس نيست
كسي نمياد يه كمك كوچولو كنه ؟
ممنون
سلام
برنامه سبك و راحتيه
اما همچنان همون مشكل رو دارم
برنامه VobSub اجرا نميشه ، در نتيجه خبريم از زير نويس نيست
كسي نمياد يه كمك كوچولو كنه ؟
ممنون
سلام
برنامه DirectVobSub رو نصب کنید و تست کنید
Download DirectVobSub ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
syamak790
04-06-2007, 11:16
سلام
برنامه DirectVobSub رو نصب کنید و تست کنید
Download DirectVobSub ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خيلي ممنون
برنامه رو مي گيرم
البته با برنامه قبلي مشكلم حل شد
فايل Dat رو به Avi تبديل كردم برنامه VobSub با برنامه DVD X اجرا شد
ممنون
سلام دوستان من میخواستم در مورد این برنامهsubtitle workshop من رو راهنمایی کنید که چگونه میتونم زیرنویس های فارسی رو توی اون ویرایش کنم اخه با زیرنویس های فارسی مشکل داره و اونا رو خرچنگ قورباقه نشون میده .
ممنون فقط فوریه .
سلام دوستان من میخواستم در مورد این برنامهsubtitle workshop من رو راهنمایی کنید که چگونه میتونم زیرنویس های فارسی رو توی اون ویرایش کنم اخه با زیرنویس های فارسی مشکل داره و اونا رو خرچنگ قورباقه نشون میده .
ممنون فقط فوریه .
سلام
هر بار که برنامه رو اجرا میکنید
به قسمت تنظیمات زبان برین و دوباره زبان فارسی رو انتخاب کنید
بعد تو کادر سفید رنگ که پایین قرار داره میتونین زیرنویس رو به صورت صحیح ببینین
البته باز هم جاهای دیگه خرچنگ قورباغه نشون میده
Dark Sector
05-06-2007, 21:44
متاسفانه زيرنويس فارسي براي فيلم ها خيلي كم هست.
توي سايت زير خيلي از فيلم ها رو كه جستجو ميكنيد زيرنويس فارسي ندارند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فعلا زبان عربي در اين زمينه پيشتار هست.
:13:
sajjadtakli
05-06-2007, 21:47
دوست عزیز اینم پاسخ سئوال شما :
فیلم رو Play کنید. سپس به قسمت تنظیمات VobSub برید. در قسمت Main و در گزینه Text Settings ، روی فونت کلیک کنید و فونت رو از حالت Arial به یم فونت فارسی ، مثل Traffic و یا ... تبدیل کنید. تغییرات رو ذخیره کنید و خواهید دید که مشکل به راحتی حل میشه. امیدوارم مشکل شما حل شه .
در ضمن من مرد عنکبوتی 3 رو زیرنویس کردم . و شما می تونید نیم دو جین از فیلمهای توی این topic مانند ghost rider یا تعطیلات آقای بین رو از سایت من بگیرید . خوشحال میشم اگر بچه های فعال ، توی انجمن عضو شند . شاید بتونیم یه کارائی بکنیم .
تیرداد
مدیر تارنمای زیرنویس پارسی
بخش دانلود :
این چه سایتیه که زیر نویساش لینک دانلود نداره و تو هر قسمتش باید عضو شد تیر داد جان!!!!
اقا من زیر نویس فارسی اره 2 رااز سایتsubscene.com گرفتم حالا چه کنم
از حالت رار در بیار و کپی کن کنار فایل فیلم
و با هر برنامه ای که دوست داری نگاه کن
meshkiposh2200
06-06-2007, 12:29
نشد که !فایلم با چه پسوندی باشه اخه اینجوری که شما گفتی فکر نکنم بشه
نشد که !فایلم با چه پسوندی باشه اخه اینجوری که شما گفتی فکر نکنم بشه
دوست عزیز بعد اینکه فایل زیرنویس رو کپی کردی کنار فایل فیلمت ، حتما اسم هر دو فایل رو هم نام کن مثلا:
saw.avi و saw.srt
avi فرمت فیلمت هست و srt فرمت فایل زیرنو یس می باشد
معمولا srt هست اگر هم نبود مهم نیست شما فقط اسم دو فایل رو یکی کن
موفق باشید
tirdad1060
06-06-2007, 18:04
این چه سایتیه که زیر نویساش لینک دانلود نداره و تو هر قسمتش باید عضو شد تیر داد جان!!!!
سجاد خان فکر کنم ذکر چند نکته لازمه
1- به دلیل اینکه از مامبو استفاده شده و در سایت mambolearn.com توصیه شده که در تشکیل انجمن و سایت اصلی از یک دیتابیس استفاده نشه ، به همین دلیل در هر کدام از دیتابیسی جداگانه استفاده شده که همین امر سبب شده که برای هر دو قسمت باید عضو شوید
2- در قسمت دانلود ( بارگذاری ) چون پیش از این کامپوننت بود و بر اثر ارتقای مامبو و عدم پایداری از بین می رفت ، به همین خاطر از بخش اصلی جدا شد . بخش اصلی سایت ، بیشتر جنبۀ اطلاع رسانی ، آموزشی داره .
3- من متعجبم چطوری پیوند ندیدی ؟
این پیوند مرد عنکبوتی 3 که خودم زیرنویسش کردم
4- فکر نکنم این یادداشت محلی برای عنوان کردن این موضوع باشه ، فقط چون سجاد خان سئوال پرسیده بود من جواب دادم . امیدوارم مدیر خرده نگیره .
سلام.
برای نسخه extended راز داوینچی کسی زیرنویس فارسی داره برای 2 سی دیش که match باشه ؟
من بعد 9 ماه این فیلم رو ببینم ؟؟؟
tirdad1060
06-06-2007, 23:51
سلام
شاید باور نکنید اما من تک تک سایتهایی رو که صفحه اول برای دانلود زیرنویس معرفی کرده بودید گشتم تا زیر نویس فیلم My Date With the President's Daughter رو پیدا کنم که نتونستم.
به زیرنویسش خیلی احتیاج دارم چون امتحان زبانم از این فیلمه!!!!
لطفا بهم کمک کنید!
دوست عزیز ، من چند تا سایت رو که بلد بودم رفتم چیزی پیدا نکردم . در ضمن این یک سریاله و خیلی کم زیرنویس برا سریال پیدا میشه .
سلام
4- فکر نکنم این یادداشت محلی برای عنوان کردن این موضوع باشه ، فقط چون سجاد خان سئوال پرسیده بود
من جواب دادم . امیدوارم مدیر خرده نگیره .
نه تیرداد جان
میدونم قصد شما کمک بوده
-----------------------------------------------
امین جان چرا آخه نسخه extended دانلود میکنی که به مشکل بر بخوری ؟ تو فکر نکردی ؟ :دی
البته اگه 1-2 ساعت وقت بزاری حتما به نتیجه میرسی
باور کن کار کردن با subtitle workshop اصلا سخت نیست (خیلی هم لذت بخشه)
اگه خودم این نسخه رو داشتم با کمال میل برات انجام میدادم
امین جان زیر نویس basic instinct 1 رو می خواستم پیدا میشه؟
سلام
من که ندارمش
وگرنه با همون درخواست اول براتون گذاشته بودم
pedram_ashena
07-06-2007, 20:33
زير نويس فارسي جالب انگيز
سلام
نه تیرداد جان
میدونم قصد شما کمک بوده
-----------------------------------------------
امین جان چرا آخه نسخه extended دانلود میکنی که به مشکل بر بخوری ؟ تو فکر نکردی ؟ :دی
البته اگه 1-2 ساعت وقت بزاری حتما به نتیجه میرسی
باور کن کار کردن با subtitle workshop اصلا سخت نیست (خیلی هم لذت بخشه)
اگه خودم این نسخه رو داشتم با کمال میل برات انجام میدادم
سلام.
خود کرده رو تدبیر نیست : دی
منم میدونم لذت بخش خودم هم خیلی باهاش کار کردم و درست کردم اما این یکی از بس اذیتم کرده اومدم اینجا گفتم که مثل اینکه باید دوباره برم تو نخش .
فقط زیرنویس فارسی همین فیلم های terminator 2 مال نسخه دو سی دی ( اما فکر کنم بیشتر از 2 سی دی آره ؟ ) اگه خودت تنظیم کردی بده با scanner darkly برای همون ورژنی که خودت دانلود کردی
hamedchtsz
08-06-2007, 01:10
سلام.من زیر نویس را با
workshop sub
روی فیلم میزارم.اما نمی دونم چطور باید تصویر را فول اسکرین یا تمام صفحه کنم(توی همون ورک شاپ) یعنی راهی نداره که تصویر رو بزرگ کرد؟لطفا راهنمایی کنید
سلام.
خود کرده رو تدبیر نیست : دی
منم میدونم لذت بخش خودم هم خیلی باهاش کار کردم و درست کردم اما این یکی از بس اذیتم کرده اومدم اینجا گفتم که مثل اینکه باید دوباره برم تو نخش .
فقط زیرنویس فارسی همین فیلم های terminator 2 مال نسخه دو سی دی ( اما فکر کنم بیشتر از 2 سی دی آره ؟ ) اگه خودت تنظیم کردی بده با scanner darkly برای همون ورژنی که خودت دانلود کردی
سلام
scanner darkly رو برات آپلود کردم
ترمیناتور 2 که من دانلود کردم 3 سیدی بود
برای همین 1 سیدیشو برات آپلود کردم
سلام.من زیر نویس را با
workshop sub
روی فیلم میزارم.اما نمی دونم چطور باید تصویر را فول اسکرین یا تمام صفحه کنم(توی همون ورک شاپ) یعنی راهی نداره که تصویر رو بزرگ کرد؟لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
این برنامه فقط برای ست کردن زیرنویس هستش
نه دیدن فیلم (در واقع پلیر نیست)
شما برنامه VobSub رو که بارها معرفی شده دانلود و نصب کنید
بعد میتونین با پلیرهای رایج فیلم رو به همراه زیرنویس مشاهده کنید
SK8ER BOi
08-06-2007, 12:06
من زیرنویس فیلمBram Stoker's Dracula رو می خاستم
1992
اگر میشه بدید
مرسی
سلام
اينجا مطرح كردي ديگه چرا تاپيك زدي؟
نگفتي انگليسي يا فارسي.
احتمالآ منظورت فارسي بوده ولي فارسيش گير نمياد.حداقل من گير نيوردم
لينك زيرنويس انگليسي رو گذاشتم.گفتم شايد به دردت بخوره
babaye ghazal
08-06-2007, 13:24
سلام !!
زيرنويس فارسي فيلم Memento رو ميخواستم ! كسي داره ؟!
ممنون !!
cyrus_ln
08-06-2007, 13:46
يه سر اينجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
دوستان عزيزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيرنويس فيلم : Run Lola Run و يا اسم ديگه اش : Lola Rennt رو ميخواستم
همه زبون زيرنويس پيدا كردم به جزء انگليسي و فارسي
سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قبلاً جستجو كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قبلاً جستجو كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
زیرنویس انگلیسی این فیلم
با سلام
آقا هر كي زيرنويس فارسي اين فيلمها رو داره ، لطف كنه بذاره كه خيلي ازش ممنون ميشم
1- Smokin' Aces
2- Hot Fuzz
3- Mr.Bean's Holiday
4- Alpha Dog
5- Ghost Rider
6- TaXi 4
7- The Breed
8- Spiderman3
9- WildHogs
10- UnderWorld 2
11- Babel
12- ---- ticher
13- border town
14- facture
15- minute 88
سلام
5 تاشو داشتم
behzad756
08-06-2007, 23:17
اگه ممکنه امین عزیز یه راهنمایی کنید که چطور یه فیلم دارای 2 تکه avi رو می تونم روی یک DVD به شکل یکپارچه رایت کنم با زیرنویس که اونم دو تکه هست ؟
اگه ممکنه امین عزیز یه راهنمایی کنید که چطور یه فیلم دارای 2 تکه avi رو می تونم روی یک DVD به شکل یکپارچه رایت کنم با زیرنویس که اونم دو تکه هست ؟
سلام
متوجه منظورتون نمیشم
میخوان فیلمتون رو به دی وی دی تبدیل کنین ؟
یا فقط میخواین فیلم 2 تیکه رو به هم وصل کنید و روی دی وی دی رایت کنید ؟
اگه میشه هدفتون رو هم از کار بیان کنید
behzad756
08-06-2007, 23:50
من می خوام فیلمم رو به دی وی دی تبدیل کنم.
من می خوام فیلمم رو به دی وی دی تبدیل کنم.
به این تاپیک مراجعه کنید
تبدیل فیلم با فرمت های Avi,Divx,Xvid به DVD دارای زیرنویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
meshkiposh2200
09-06-2007, 14:22
دوست عزیز بعد اینکه فایل زیرنویس رو کپی کردی کنار فایل فیلمت ، حتما اسم هر دو فایل رو هم نام کن مثلا:
saw.avi و saw.srt
avi فرمت فیلمت هست و srt فرمت فایل زیرنو یس می باشد
معمولا srt هست اگر هم نبود مهم نیست شما فقط اسم دو فایل رو یکی کن
موفق باشید
ممنون mpeg کردم و با جت ادیو زیر نویس امد فقط یه سوال اینکه زیر نویس ها را با چه نرم افزاری مینویسند؟
mehran_h84
10-06-2007, 06:54
سلام :20:
کسی میدونه با چه برنامه ای و چجوری میتونم زیر نویس فارسی رو به فیلمها اضافه کنم ؟ :10:
منظورم اینه که فیلم و زیر نویس یکجا باشن و زیر نویس و فیلم از هم جدا نباشن ، مثل فیلم هائی که میذاریم توی ویدئو سی دی و با زیر نویسش میبینیم . :8:
البته منظورم این نیست که فقط توی ویدئو سی دی نشون بده هااااااااا ، الان فیلمی که دارم دی وی دی هست و چند تا زبان زیر نویس هم داره که روی خود فیلم هستن ولی زبان فارسیش یه فایل جدا هست ، حالا من میخوام زبان فارسی هم بیاد کنار اون زبانها و بتونم هر کدومشون رو که خواستم انتخواب کنم ، نه اینکه زبان فارسی جدا باشه و مجبور باشم با برنامه های خاص و ... به صورت زیر نویس ببینمش ! ( دیگه بیشتر تر توضیح بدم آخه ! )
زیر نویس فیلم رو جدا دارم ، فیلم رو هم جدا دارم ، حالا چجوری برای همیشه بچسبونمشون به هم ؟ :11:
از این برنامه کمک بگیرید بسیار کارائی دارد
Sothink DVD Ripper
دوستان یه سوال داشتم اینکه فیلمی که زیرنویس داره تو فرمت avi میشه زیر نویسی که روشrender شده روحذف کرد
یه فیلم دانلود کردم که زیرنویس فارسیش رو پیدا کردم اما خودش زیر نویس انگلیسی داره
ممنون از لطف و توجه تون
دوستمون امین زیر نویس انگلیسیش رو براتون پیدا کرد این هم زیر نویس فارسی
البته ما همیشه ممنون محبت های امین عزیز بوده و هستیم
دوستان یه سوال داشتم اینکه فیلمی که زیرنویس داره تو فرمت avi میشه زیر نویسی که روشrender شده روحذف کرد
یه فیلم دانلود کردم که زیرنویس فارسیش رو پیدا کردم اما خودش زیر نویس انگلیسی داره
ممنون از لطف و توجه تون
سلام
اگه روی خود فیلم باشه ... خیر کاری نمیشه کرد
اما اگه روی نوار مشکی هار ساب شده باشه
میشه با نرم افزارهای خاص اووون قسمت رو برید
فکر میکنم بتونه یه سری از نیاز های دوستان رو در زمینه ی زیرنویس فارسی برطرف کنه
پیروز باشید
لينك ها رو داخل كد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بديد
ممنون »» امين
Sothink DVD Ripper
اگر واقعا کار می کند لطفا یک لینک برای دانلود بذارید
alenkita
11-06-2007, 13:58
با سلام
من براي اجراي فيلهاي divx با زيرنويس فارسي از برنامه crystal player استفاده ميكنم ، ولي مشكل اينجاست كه زير نويس مياد ولي چون فونتش رو نميشناسه به صورت ناخوانا و اجق وجق مياد.
از دوستان كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
mehran_h84
11-06-2007, 14:19
اگر واقعا کار می کند لطفا یک لینک برای دانلود بذارید
کار سختی نباید باشد فقط کمی جستجو در اینترنت
برنامه 4 مگ است و بهتر است ورژن1.3آنرا دانلود کنید
اینم یک لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahmood-gt2
11-06-2007, 19:29
سلام
من دنبال زير نويس فيلم نسبتاً قديمي به نام the driver به كارگرداني Walter Hill و بازي Ryan O'Neal مي گردم ولي نمي دونم از كجا بايد گير بيارم. ممنون ميشم اگر كمك كنيد.
سلام...
آقا من زيرنويس يك فيلم رو گرفتم و به وسيله jet audio فقط با عوض كردن نام اجرا كردم ولي زيرنويس جلوتر از گفتگو اجرا ميشه!
بايد چكار كنم؟ لطفا كمك كنيد!
سلام
سلام
من دنبال زير نويس فيلم نسبتاً قديمي به نام the driver به كارگرداني Walter Hill و بازي Ryan O'Neal مي گردم ولي نمي دونم از كجا بايد گير بيارم. ممنون ميشم اگر كمك كنيد.
فارسی یا انگلیسی ؟
فارسی که فکر نکنم باشه
برای انگلیسی
سلام...
آقا من زيرنويس يك فيلم رو گرفتم و به وسيله jet audio فقط با عوض كردن نام اجرا كردم ولي زيرنويس جلوتر از گفتگو اجرا ميشه!
اینجا توضیح داده شده
s_a_m4000
11-06-2007, 23:54
سلام...
می تونی با Alt + Left key or Alt+Right key زیر نویس رو جلو و عقب بکنی
Amirmisagh
12-06-2007, 02:32
متأسفانه زیرنویسی برای فیلم Monster پیدا نکردم
لطفاً اگر زیرنویس فارسی این فیلم زیبا را یافتید در اینجا قرار دهید تا بسیار دعاتان کنیم .
ممنون
اطلاعات فیلم:
این برنامه که زیر نویس را به Dvd اضافه نمیکند:37:
Sothink DVD Ripper
این برنامه که فقط به Divx تبدیل میکند
من برنامه ای می خواهم که زیرنویس فارسی را به DVD اظافه کند و در DVD player با زیرنویس فارسی اجرا شود
mahmood-gt2
12-06-2007, 11:08
سلام
فارسی یا انگلیسی ؟
فارسی که فکر نکنم باشه
برای انگلیسی
احسنت بر شما... همينو مي خواستم... خيلي ممنون
سلام...
1- با تشكر از دوستاني كه كمك كردند! ولي اين زيرنويس اول و آخر و وسطش با هم فرق مي كنه يعني من اول همانگش مي كنم با فيلم ولي بعد از چند دقيقه يا جلو ميفته يا عقب... نميشه كاريش كرد؟!
2- اگر يك زيرنويس خوب فارسي يا انگليسي براي Casino royal سراغ داريد كه هماهنگ بافيلم باشه لطف كنيد و برام بذاريد!
با تشكر از دوستان عزيز
سلام...
1- با تشكر از دوستاني كه كمك كردند! ولي اين زيرنويس اول و آخر و وسطش با هم فرق مي كنه يعني من اول همانگش مي كنم با فيلم ولي بعد از چند دقيقه يا جلو ميفته يا عقب... نميشه كاريش كرد؟!
2- اگر يك زيرنويس خوب فارسي يا انگليسي براي Casino royal سراغ داريد كه هماهنگ بافيلم باشه لطف كنيد و برام بذاريد!
با تشكر از دوستان عزيز
سلام دوست عزیز
فکر کنم مشکلتون حل بشه
موفق باشید
سلام
اقا میشه این زیرنویس Hostel 2 رو بدید ؟
اگر هم نمی دید لطفا بگید از چه سایت هایی میشه دانلود کرد!!!!!!!!!
زیرنویسش نیست دوست من
سلام
زیرنویس فارسی این فیلم ها را لازم دارم:
behind enemy line
steal
Yamakasi
I love trouble
The Core
Spider man 1
Sahara
Basic
I robat
Vertical limit
A man apart
The Bourne Identity
Cradle 2 the Grave
Lumier and Company
Gia
Oliver Tuist
A woman is a Woman
Kwaiden
Fellini City of Women
Love and Death
bananas
Stardust Memories
Everything you always wanted to know about *** but were afraid to ask
Manhatan
Sleeper
annie hall
Interiors
یدونشو داشتم
پیوست کردم
یکی میتونه یه سایت مرجع برای زیرنویس فارسی معرفی کنه؟
قبلا معرفی شده تو تاپیک
کاشکی قبلش سرج میکردین
hamedchtsz
13-06-2007, 01:22
سلام.من زیر نویس را با
workshop sub
روی فیلم میزارم.اما نمی دونم چطور باید تصویر را فول اسکرین یا تمام صفحه کنم(توی همون ورک شاپ) یعنی
راهی نداره که تصویر رو بزرگ کرد؟لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
این برنامه فقط برای ست کردن زیرنویس هستش
نه دیدن فیلم (در واقع پلیر نیست)
شما برنامه VobSub رو که بارها معرفی شده دانلود و نصب کنید
بعد میتونین با پلیرهای رایج فیلم رو به همراه زیرنویس مشاهده کنید
من با دی وی دی امتحان کردم جواب نداد
بعدم مشکل اینجاست که زیرنویس با فیلم ست نیست
زیرنویس فارسی فیلم وکیل مدافع شیطان
devil's advocate
را برای دی وی دی می خواستم
اگه کسی سراغ داره لطفا لینک بده
ممنون
سلام
زیرنویس استخراجیشو دارم
idx/sub
اگه میخوای بزارم
اگه ماله خود دی وی دی رو میخواین
باید صبر کنین تا DVD رو پیدا کنم برات آپلودش کنم
mehran_h84
13-06-2007, 08:04
این برنامه که فقط به Divx تبدیل میکند
من برنامه ای می خواهم که زیرنویس فارسی را به DVD اظافه کند و در DVD player با زیرنویس فارسی اجرا شود
شما نفرمودید به دی وی دی میخواهید تبدیل کنید.برنامه قبلی دی وی دی زیر نویس دار شما را به فیلمی دیواکس با زیر نویس چسبیده شده تبدیل میکند اما اگر زیر نویس را میخواهید به فیلم اضافه کنید از" Roxio DVDit Pro HD v6.3" کمک بگیرید من تا بحال زیر نویس های زیادی را با این نرم افزار به دی وی دی اضافه کرده ام حجمش زیاده برای من سه روزه دانلود شدیعنی جمعا ده ساعت (با دایل آپ) حجم :حدود 60 مگ
hamedchtsz
13-06-2007, 10:30
سلام
زیرنویس استخراجیشو دارم
idx/sub
اگه میخوای بزارم
سلام.می خوام بزارم روی دی وی دی و نگاه کنم.حالا استخراجی یا جور دیگه فرق نمیکنه.
مرسی
سلام
زیرنویس استخراجیشو دارم
idx/sub
اگه میخوای بزارم
سلام.
امین جان برای من استخراجیشو بذار :دی
صبر کردیم ندیدم حالا با زیر نویس فراسی ببینیم :27:
سلام.
امین جان برای من استخراجیشو بذار :دی
صبر کردیم ندیدم حالا با زیر نویس فراسی ببینیم :27:
سلام
این "زیرنویس وکیل مدافع شیطان"
استخراجی
از سایت farsisubtitle
mehrdad840
13-06-2007, 23:18
دوستان زیرنویس فارسی فیلم se7en مربوط به نسخه دو سیدی رو میخواستم...
Se7en.1995.iNTERNAL.AC3.DVDRip.XViD-W4E
ببین اینو من داشتم یه فایل هست شاید به دردت بخوره :15:
tirdad1060
14-06-2007, 02:07
باسلام
من چند شب نبودم . سعی می کنم پاسخ دوستان رو توی یادداشت بدم
البته اگر مدیر اجازه بده
1- زیرنویس شرک 3 برای دانلود قرار گرفت
2- زیرنویس hostel 2 یکی دو شب آتی قرار خواهد گرفت
3- زیرنویس disturbia رو میخوام ترجمه کنم البته اگر انگلیسیش درآد
4- تارنماهای مرجع برای زیرنویس پارسی عبارتند از :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********/
5- زیرنویس مرد عنکبوتی 3 آماده شده و بر روی شبکه قرار گرفته که مدیر قرار داده .
6- زیرنویس تیرانداز shooter هم در دست ترجمه است
7- زیرنویس 88 Minutes هم در بخش دانلود هست
امیدوارم که پاسخ سئوالات رو داده باشم:31:
سلام
تیرداد جان
این زیرنویس های جدید رو پیدا نکردم
فکر کنم هنوز برای دانلود اضافه نشده باشن
hamedchtsz
14-06-2007, 12:41
سلام
دوستان عزیز حرفه ای در امر زیرنویس،من سوالی داشتم که خواهش می کنم کامل و واضح به اون جواب بدین.
من دی وی دی یک فیلم رو خریدم.زیرنویس فارسی اش را هم به صورت فایل متنی از اینترنت دانلود کرده ام.
حالا می خوام فیلم رو همراه با زیر نویس فارسی تماشا کنم.لطفا ساده ترین روش رو توضیح دهید.
من برای اینکار خیلی توی اینترنت جستجو کردم و خیلی مطلب خوندم و خیلی نرم افزار دانلود کردم.اما هنوز نمی تونم این کار رو انجام بدم.لطفا یه توضیح ساده و واضح بدین.ضمنا اگه برنامه ای لازم داره یه برنامه ی کم حجم معرفی کنید که با اینترنت دیال آپ بشه دانلودش کرد.لطفا در اسرع وقت منو راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
دوستان عزیز حرفه ای در امر زیرنویس،من سوالی داشتم که خواهش می کنم کامل و واضح به اون جواب بدین.
من دی وی دی یک فیلم رو خریدم.زیرنویس فارسی اش را هم به صورت فایل متنی از اینترنت دانلود کرده ام.
حالا می خوام فیلم رو همراه با زیر نویس فارسی تماشا کنم.لطفا ساده ترین روش رو توضیح دهید.
من برای اینکار خیلی توی اینترنت جستجو کردم و خیلی مطلب خوندم و خیلی نرم افزار دانلود کردم.اما هنوز نمی تونم این کار رو انجام بدم.لطفا یه توضیح ساده و واضح بدین.ضمنا اگه برنامه ای لازم داره یه برنامه ی کم حجم معرفی کنید که با اینترنت دیال آپ بشه دانلودش کرد.لطفا در اسرع وقت منو راهنمایی کنید
با تشکر
hamedchtsz
14-06-2007, 18:02
این رو قبلا خوندم
باید برنامه
dvdlabpro
را دانلود کرد که حجمش خیلی بالاس
راه دیگه ای نداره؟
سلام به دوستان عزيز....
آقا يك سوال داشتم: آيا روشي وجود داره كه Sub رو همزمان كرد؟!
يعني مثلا دو subtitle كه از يك فيلم هست رو همزمان كنيم!
لطفا اگر روشي وجود داره توضيح بديد...
با تشكر قبلي از دوستان عزيز
tirdad1060
15-06-2007, 03:31
سلام
تیرداد جان
این زیرنویس های جدید رو پیدا نکردم
فکر کنم هنوز برای دانلود اضافه نشده باشن
امین عزیز کدوم یکی رو میگی ؟
شرک ، مرد عنکبوتی ، 88 دقیقه توی تارنما هستند ، مهمانخانۀ دو رو امشب میذارم . تیرانداز در دست ترجمه ست .
alenkita
15-06-2007, 07:49
من زیرنویس 88 Minutes رو نديدم
tirdad1060
15-06-2007, 17:36
من زیرنویس 88 Minutes رو نديدم
اینم پیوندش
میتونی بگیری :
البته من پیوند مستقیمش رو اینجا نذاشتم
mntd1983
17-06-2007, 18:38
سلام
زیر نویس فیلم the notebook را میخواستم.
در ضمن ممنون می شم اگر طریقه استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم آموزش بدید. با موفقیت عضو می شویم اما بعد از عضویت نمی توانیم از امکانات سایت استفاده نماییم.
با تشکر
زیر نویس فیلم زیر را هم نتوانستم بیابم
The Devil's Advocate
با تشکر
سلام
زیر نویس فیلم the notebook را میخواستم.
در ضمن ممنون می شم اگر طریقه استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم آموزش بدید. با موفقیت عضو می شویم اما بعد از عضویت نمی توانیم از امکانات سایت استفاده نماییم.
با تشکر
زیر نویس فیلم زیر را هم نتوانستم بیابم
The Devil's Advocate
با تشکر
سلام
برای شما
سلام به دوستان عزيز....
آيا سايت ايراني هست كه بشه ما بريم و در اون درخواست زيرنويس فارسي فيلمي رو بديم؟
(البته به صورت مجاني!)
با تشكر از شما
چقدر بعضی از این سایت های ایرانی در پیت هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اصلا معلوم نیست چی به چیه
یه زیر نویس شرک 3 رو میخواما
اعصاب نزاشته برام
نمیشه یکی ایون برام یه جایی آپلود کنه؟
ترجیح میدم اصلا وارد این سایت ها نشم
سلام Kolang جان!
اين هم خدمت شما....
راستي فكر كنم آقا تيرداد از صاحبان اين سايت است....
خيلي از سايت بد نگو! سايت بدي نيست!
لينك:
با سلام....
آقا زيرنويس هايي با پسوند هاي .sub و .idx رو نميشه مثل .srt با جت آوديو باز كرد؟
اگر نميشه چطور بايد اين پسوند ها رو روي فيلم بذارم؟
ميشه اين پسوند هاي رو به .srt تبديل كرد؟
با تشكر از دوستان عزيز
سلام Kolang جان!
اين هم خدمت شما....
راستي فكر كنم آقا تيرداد از صاحبان اين سايت است....
خيلي از سايت بد نگو! سايت بدي نيست!
لينك:
خیلی ممنون عزیز
آخه خدایی بد روی اعصابن بعضی از این سایت های ایرانی
رفتم یه زیرنویس بگیرم ازش...
میبینم باید عضو بشم!!! (واسه یه زیر نویس!!!!!!!)
بگردو... این ور اون ور... دنبال یه رجیستریشن... هیچی نیست
بعد حدس زدم که باید برم توی انجمنش عضو شم
رفتم اونجا عضو بشم...
وای خدا... اون عکسی هست که باید متنش رو بنویسیم...
اونقدر مزحک بود که نگو
از 5 6 تا حرف، یکیش هم مشخص نبود
:19:
واسه یه زیرنویس!!!
آخه کجای دنیا اینجوری اعضای انجمنشون رو زیاد میکنن؟!!!
ببخشید که پست بی مورد دادم
من زیاد دل خوشی از سایت های ایرانی ندارم
بعد این مدلی ها رو هم کی میبینم، دیگه داغ میکنم اساسی
روی subscene آپلودش کردم که بقیه دوستان این مشکلات رو نداشته باشن
با سلام....
آقا زيرنويس هايي با پسوند هاي .sub و .idx رو نميشه مثل .srt با جت آوديو باز كرد؟
با تشكر از دوستان عزيز
بعضی وقت ها...
اگه پسوندی بود که جت آودیو نشونش نمیداد
کافیه پسوند رو عوض کنی:46:
idx رو بکن srt (دستی):46:
اکثر مواقع جواب میده (اما نه همیشه)
البته با subtitleworkshop هم میشه
اما این راحتره
سلام عزيز...
به صورت دستي جواب نميده!
با Workshop هم باز نميشه!
نرم افزار براي تبديل مستقيم .idx يا .sub به srt نيست؟؟!
با تشكر از شما
tirdad1060
18-06-2007, 00:34
دوست عزیز این فیلم خیلی نایابه
اما برای دریافت می تونی به نشونی زیر بری :
بعد عضو شی و زیرنویس ها رو بگیری .
برای استفاده از آموزشها ، هم در بخش اصلی تارنما می تونی عضو شی
SK8ER BOi
18-06-2007, 01:01
سلام عزيز...
به صورت دستي جواب نميده!
با تشكر از شما
سلام
من اين برنامه ساده رو داشتم برات آپ كردم.ميتوني باهاش فايل sub رو باز كني و با فرمت srt سيو كني.
راستي چرا از vobsub استفاده نميكني؟
hamedchtsz
18-06-2007, 01:20
سلام
سه تا درخواست داشتم اگه ممکنه کمک کنید لطفا
اول اینکه آیا کسی بانک اطلاعاتی یا همون
Matrix character
فارسی نرم افزار
Subrip
رو داره؟اگه داره لطفا لینک بده ما هم استفاده کنیم
دوم زیر نویس فارسی متنی فیلم وکیل مدافع شیطان رو اگه ممکنه لطف کنید
سوم اینکه توی نرم افزار
Workshop subtitle
نمی تونم زیرنویس فارسی رو باز کنم.یعنی فونت هاشو خرچنگ غورباقه نشون میده.می خواستم ببینم نرم افزار دیگه ای برای تنظیم کردن زمان زیر نویس وجود داره که بشه زیرنویس فارسی رو هم باهاش تنظیم کرد؟
با تشکر
tirdad1060
18-06-2007, 01:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اعصاب نزاشته برام
دوست عزیز من نمی دونم چرا شما عادت کردید لقمه رو تو دهنتون بذارن . تارنمای farsisubtitle.com اولین تارنمائی بود که اینکارو شروع کرد . الان هم بخش ها جدا شدند چون 1- امنیت بالاتر بره 2- هر بخش جداگانه فعالیت داشته باشه و همه زیرمجموعۀ زیرنویس پارسی بشند
در ضمن شما برای دریافت شرک باید جستجو کنی بنویسی shrek the third . اگر نبود بعد فغان کن
سلام عزيز...
به صورت دستي جواب نميده!
با تشكر از شما
سلام عزیزم
فایلهای idx/sub رو نمیشه به srt تبدیل کرد
فقط میشه از لحاظ زمانی عقب جلو کرد
و تقسیمشون کرد
اووونم نه به راحتیه srt
سلام....
Vobsub چه نرم افزاريه و چه كاربردي داره؟
ضمنا با اين نرم افزار فايل sub رو نتونست باز كنه؟!
نمي دونم مشكل از چيه ولي ميگه در حال حاضر قادر به باز كردن فايل نيست؟!!
با تشكر از شما
سلام عزیزم
و تقسیمشون کرد
اووونم نه به راحتیه srt
سلام امين جان....
پس آقا چطور من مي تونم همين فرمت ها رو روي فيلم بذارم (avi) ؟ نرم افزار خاصي مي خواد؟
با تشكر از شما
اعصاب نزاشته برام
سلام کمال جان
زیرنویس رو برات پیوست کردم
سلام امين جان....
پس آقا چطور من مي تونم همين فرمت ها رو روي فيلم بذارم (avi) ؟ نرم افزار خاصي مي خواد؟
با تشكر از شما
همین برنامه VobSub رو بریز
میتونی ببینی
سلام....
آقا ببخشيد كه نوشته هاي من يك كم شبيه به چت شد!
آقا من اين vob رو دانلود كردم! حالا چطور ازش استفاده كنم؟
با تشكر از شما
hamedchtsz
18-06-2007, 08:56
سلام
سه تا درخواست داشتم اگه ممکنه کمک کنید لطفا
اول اینکه آیا کسی بانک اطلاعاتی یا همون
Matrix character
فارسی نرم افزار
Subrip
رو داره؟اگه داره لطفا لینک بده ما هم استفاده کنیم
دوم زیر نویس فارسی متنی فیلم وکیل مدافع شیطان رو اگه ممکنه لطف کنید
سوم اینکه توی نرم افزار
Workshop subtitle
نمی تونم زیرنویس فارسی رو باز کنم.یعنی فونت هاشو خرچنگ غورباقه نشون میده.می خواستم ببینم نرم افزار دیگه ای برای تنظیم کردن زمان زیر نویس وجود داره که بشه زیرنویس فارسی رو هم باهاش تنظیم کرد؟
با تشکر
کسی نبود مارو تحویل بگیره؟حداقل بفرمایید توی
Workshop
چطور میشه زیر نویس فارسی هارو باز کرد؟
SK8ER BOi
18-06-2007, 10:17
سلام....
آقا ببخشيد كه نوشته هاي من يك كم شبيه به چت شد!
آقا من اين vob رو دانلود كردم! حالا چطور ازش استفاده كنم؟
با تشكر از شما
سلام
خيلي سادست
فقط بايدزيرنويس رو توي C:/subtitles (البته ميتوني توي تنظيمات برنامه مسيرهاي ديگه اي رو هم معرفي كني كه به جاي اين مسير ازشون استفاده كنه و اونجاها دنبال فايلهاي زيرنويس بگرده) بريزي و اسم فايل زيرنويس رو دقيقآ مثل اسم فايل فيلمي كه ميخواي بازيرنويس ببيني تغيير بدي.بعدش فيلم رو با windows media player هم كه باز كني زيرنويس رو روي فيلم ميبيني.
SK8ER BOi
18-06-2007, 10:25
سلام عزیزم
و تقسیمشون کرد
اووونم نه به راحتیه srt
ضمنا با اين نرم افزار فايل sub رو نتونست باز كنه؟!
نمي دونم مشكل از چيه ولي ميگه در حال حاضر قادر به باز كردن فايل نيست؟!!
ولي امين جان من با همين برنامه اي كه صفحه قبل گذاشتم مي تونم فايلهاي sub رو به srt تبديل كنم
در ضمن تا حالا هر چي فايل sub با اين برنامه باز كردم به مشكلي برخورد نكردم.نميدونم مشكل شما چيه.
سلام
کسی نبود مارو تحویل بگیره؟حداقل بفرمایید توی
Workshop
چطور میشه زیر نویس فارسی هارو باز کرد؟
زیرنویس فارسی وکیل مدافع شیطان فقط یه صورت استخراجی موجود هستش
برای برنامه subtitle Workshop
خیر ... برنامه دیگه وجود نداره (این بهترین انتخاب هستش)
شما هر بار که برنامه رو اجرا میکنید زبان برنامه رو روی فارسی تنظیم کنید
تا در کادر سفید رنگ پایین صفحه درست نمایش داده بشه (باقی جاها خرابه باز هم)
ولي امين جان من با همين برنامه اي كه صفحه قبل گذاشتم مي تونم فايلهاي sub رو به srt تبديل كنم
در ضمن تا حالا هر چي فايل sub با اين برنامه باز كردم به مشكلي برخورد نكردم.نميدونم مشكل شما چيه.
عزیز
اووون فرمت sub هستش که با rename ویندوز هم میشه به srt تبدیل کرد
اما زیرنویس های استخراجی با فرمت sub/idx رو نمیشه به srt تبدیل کرد
حداقل من اینجور فکر میکنم
mntd1983
18-06-2007, 15:45
سلام
برای شما
امین این زیرنویس مشکل داره اولش که شروع می شه با حدود 2 ثانیه تاخیر شرو میشه و تا آخرای فیلم به 320 ثانیه هم می رسه البته من با jet audio کار می کنم و همچین مشکلی با این زیر نویس دارم.
در ضمن زیر نویس The Notebook هم اگه لطف کنی ممنون میشم
mntd1983
18-06-2007, 16:12
با سلام....
با تشكر از دوستان عزيز
زمانی که jet audio زیرنویس sub و idx را نمی خواند مانند گذشته یک کپی هم نام از فال زیرنویس را داخل فولدر ی که فیلم قرار دارد قرار دهید و فیلم را اجرا نمایید و مراحل زیر را انجام دهید
نتونستم عکس ها رو مستقیم بگذارم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
mntd1983
18-06-2007, 16:26
سلام
برای برنامه subtitle Workshop
خیر ... برنامه دیگه وجود نداره (این بهترین انتخاب هستش)
شما هر بار که برنامه رو اجرا میکنید زبان برنامه رو روی فارسی تنظیم کنید
تا در کادر سفید رنگ پایین صفحه درست نمایش داده بشه (باقی جاها خرابه باز هم)
عزیز
اووون فرمت sub هستش که با rename ویندوز هم میشه به srt تبدیل کرد
اما زیرنویس های استخراجی با فرمت sub/idx رو نمیشه به srt تبدیل کرد
حداقل من اینجور فکر میکنم
برای تبدیsub/idx به srt همین برنامه vobsub هم ان کارو می کنه. برای این کار داخل فولدر محل اینستال vobsub بشوید و subresync را اجرا نمایید. با استفاده از open و save as می توانید انواع مختلف را به یکدیگر تبدیل کنید. البته چون باید از تکنیک ocr برای تبدیل sub/idx به srt استفاده نماید به همین دلیل برای زبان فارسی مشکلاتی ایجاد می شود و لی برای زبان انگلیسی تقریبا به طور کام تبدیل می کند
من یه مشکلی دارم و اون اینه که اول فیلمو درست می کنم و آخرشو اما وسط فیلم مشکل داره.راهی نیست بشه فیلم رو 15 دقیقه به 15 دقیقه جداکرد و بعد زیرنویس رو برای هر 15 دقیقه درست کرد
البته منظورم از جداکردن تنظیم زیرنویس برای هر 15 دقیقه بود
tirdad1060
18-06-2007, 19:53
من یه مشکلی دارم و اون اینه که اول فیلمو درست می کنم و آخرشو اما وسط فیلم مشکل داره.راهی نیست بشه فیلم رو 15 دقیقه به 15 دقیقه جداکرد و بعد زیرنویس رو برای هر 15 دقیقه درست کرد
البته منظورم از جداکردن تنظیم زیرنویس برای هر 15 دقیقه بود
شما باید با استفاده از برنامۀ subtitle workshop زیرنویس رو به چند قسمت تقسیم کنی ، سپس هر قسمت رو ست و در پایان همه رو سر هم کنی . برای اینکار آموزشی تهیه کردم که میتونی از نشانی زیر بگیری :
بخش آموزش > آموزش pdf > آموزش subtitle workshop بخش اول و دوم
زمانی که jet audio زیرنویس sub و idx را نمی خواند مانند گذشته یک کپی هم نام از فال زیرنویس را داخل فولدر ی که فیلم قرار دارد قرار دهید و فیلم را اجرا نمایید و مراحل زیر را انجام دهید
نتونستم عکس ها رو مستقیم بگذارم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
با تشكر از شما.....
اين روش كار كرد و من تونستم زيرنويس رو پياده كنم.....
با تشكر فراوان از شما
با سلام...
اين هم روش گذاشتن زيرنويس idx و sub كه دوست عزيزم آقا مهدي ( اگر اشتباه نكنم!) گذاشتن:
1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
hamedchtsz
19-06-2007, 02:14
سلام
استخراجیشو دانلود کردم
ولی نمی تونم بذارمش روی فیلم
باید چیکار کنم؟
با پلیر های معمولی امتحان کردم نشون نمیده
SK8ER BOi
19-06-2007, 02:27
استخراجیشو دانلود کردم
ولی نمی تونم بذارمش روی فیلم
باید چیکار کنم؟
با پلیر های معمولی امتحان کردم نشون نمیده
سلام
عزيز تقريبآ تمام پست هاي اين دو سه صفحه آخر در مورد همين سؤاليه كه پرسيدي.يه نگاهي بنداز مشكلت حل ميشه.
سلام به همه مخصوصا مدیر انجمن
من دنبال زیر نویس های فارسی زیرم البته فروم رو گشتم ولی لینک سالم پیدا نکردم شایدم کامل نگشتم:
the illusionist
the queen
the persuit of happiness
The Boondock Saints
The Fifth Element
The Shawshank Redemption
Attack Force
Smokin.Aces.2007
Anger Managment
Tenacious D in The Pick of Destiny
The.Gravedancers
The_Recruit
fallen
سه تای اول از همه واسم مهم تره.
راستی زیر نویس فارسی این فیلم ها رو هم دارم. اگه خواستید کافیه ایمیل بزنید چون ایمیلمو بیشتر چک می کنم:
ehbas2003@gmail.com
300[1].(2006).per.1cd.(3114461)
saving[1].private.ryan.(1998).per.1cd.(3084570)
saw[1].iii.(2006).per.1cd.(3087437)
scary[1].movie.4.(2006).per.2cd.(3080640)
shinobi
the covenant
the[1].grudge.2.(2006).per.1cd.(3118045)
the[1].matrix.(1999).per.1cd.(3102074)
xmen
babel
casino[1].royale.(2006).per.1cd.(3116444)
Constantine_-_Persian
grudge 1
Matrix 2
Sentinel
spider man 3
Curse Of The Golden Flower
Slither
hanibal 2007
davinci code
pianist
life is beautiful
terminal
mehran_h84
19-06-2007, 07:27
اینم زیرنویس فارسی شرک 3 که از نظر زمانی تنظیم شده و مشکل زیرنویسهای قبلی رو نداره ...
سلام
زیر نویس فیلم فانتاستیک نسخه جدیدشو میخواستم
ممنون
از دوستان کسی زیرنویس فارسی little miss sunshine رو نداره؟
به نظر میاد فیلم قشنگی هم باشه
سلام
برای شما
زیر نویس انگلیسی Original Sin رو بذارین ممنون
سلام
فارسیش که هست
چرا ENG ؟
اینجا پر از زیرنویس انگلیسی فیلم
زیرنویس فارسی رو هم پیوست کردم
من زير نويس فارسي Cinema Paradiso رو دانلود كردم ولي خيلي ناقص بود اگه كاملش رو دارين ممنون ميشم بزارين
سلام
فارسیش که هست
چرا ENG ؟
اینجا پر از زیرنویس انگلیسی فیلم
زیرنویس فارسی رو هم پیوست کردم
سلام واااااااااااااقعا دمت گرم!!
=
راستش من دوره آموزشی انگلیسیم رو تازه تموم کردم میخوام تقویتش کنم
انگلیسی به دردم میخوره چون اصطلاحاتی که به کار میبرن با زیر نویس فارسی نمیشه دقیقشو فهمید:46:
ممنون در هر صورت:20:
hamedchtsz
22-06-2007, 02:00
سلام دوستان.
زیرنویس فارسی فیلم وکیل مدافع شیطان با فرمت ساپ را قبلا امین جان لطف کردن لینک دادن و منم دانلود کردم.حالا یه مشکلی دارم:
همونطور که میدونید فیلمهای دی وی دی از چهار قسمت یک گیگابایتی تشکیل شدن، حالا وقتی به کمک نرم افزار
VobSub
می خوام فیلم رو با زیر نویس تماشا کنم، زیر نویس فقط برای قسمت اول فیلم نمایش داده میشه و برای ترک های بعدی فیلم نشون داده نمیشه.اگه راهی وجود داره که زیرنویس برای تمام قسمت های فیلم نمایش داده بشه لطفا راهنمایی کنید.در غیر این صورت خودم سه راه به نظرم میرسه که هرکدوم مشکل خودشو داره:
1-امین جان گفته بودن که میشه زیرنویس های دارای فرمت ساپ را به چند قسمت تقسیم کرد.حالا اگه ممکنه بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدیم؟ نرم افزار ورک شاپ که زیر نویس رو باز نمیکرد،توی
Subtitle Creator
هم که همچین قابلیتی وجود نداشت.لطفا بفرمایی چطور میشه این کارو کرد؟ ضمنا زیرنویس از دقیقه 50 دو ثانیه تاخیر داره.آیا اینو میشه برطرف کرد؟
اگه این نشد:
2-طبق آموزش سایت
Farsi Subtitles
فیلم رو با
Vobedit
دیماکس کنم.بعد با
Ifoedit
زیرنویس رو بهش بدم و ریماکس کنم.این کارو می کنم.برای زیرنویس هایی که از خود دی وی دی استخراج شدن جواب میده اما برای اینی که دانلود کردم جواب نمیده.یعنی بعد از ریماکس کردن و اجرای فیلم، نام فارسی توی منوی زیرنویس وجود داره اما وقتی انتخابش میکنی زیرنویس نمیاد.ظاهرا بعد خروجی گرفتن از دی وی دی دست کاری شده یا با یه نرم افزار دیگه استخراج شده یا بهر حال... .به خاطر همین خواهش می کنم امین جان یا دیگر دوستان اگه دی وی دی این فیلم رو توی خونه دارن لطف کنن از زیرنویس فارسیش با فرمت ساپ یه خروجی بگیرن و بذارن واسه دانلود.کلا 5 دقیقه هم زمان نمیبره...
اگه اینم نشد:
3-راه سومی که به ذهنم میرسه اینه که چهار قسمت فایل به هم بچسبونم تا بشه یه فایل واحد و زیرنویس به طور کامل براش نمایش داده بشه.اما اینکار با نرم افزار هایی مثل یولید ویدیو استودیو خیلی زیاد حدود چهار پنج ساعت زمان میبره.اما با نرم افزار
VideoReDo
توی 15 دقیقه میشه اینکارو انجام داد.این نرم افزار رو دانلود کردم اما سریالش کار نمیکنه.سرچ هم کردم چیزی نیافتم.حالا شما ببینید اگه نسخه ای هست که کرک یا سریال کارآمد داشته باشه، راهنمایی کنید تا بقیه هم استفاده کنن.
خیلی ممنون از راهنمایی تون
موفق باشید
mani_arian
22-06-2007, 19:00
سلام دوستان.
زیرنویس فارسی فیلم وکیل مدافع شیطان با فرمت ساپ را قبلا امین جان لطف کردن لینک دادن و منم دانلود کردم.حالا یه مشکلی دارم:
همونطور که میدونید فیلمهای دی وی دی از چهار قسمت یک گیگابایتی تشکیل شدن، حالا وقتی به کمک نرم افزار
VobSub
می خوام فیلم رو با زیر نویس تماشا کنم، زیر نویس فقط برای قسمت اول فیلم نمایش داده میشه و برای ترک های بعدی فیلم نشون داده نمیشه.اگه راهی وجود داره که زیرنویس برای تمام قسمت های فیلم نمایش داده بشه لطفا راهنمایی کنید.در غیر این صورت خودم سه راه به نظرم میرسه که هرکدوم مشکل خودشو داره:
1-امین جان گفته بودن که میشه زیرنویس های دارای فرمت ساپ را به چند قسمت تقسیم کرد.حالا اگه ممکنه بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدیم؟ نرم افزار ورک شاپ که زیر نویس رو باز نمیکرد،توی
Subtitle Creator
هم که همچین قابلیتی وجود نداشت.لطفا بفرمایی چطور میشه این کارو کرد؟ ضمنا زیرنویس از دقیقه 50 دو ثانیه تاخیر داره.آیا اینو میشه برطرف کرد؟
اگه این نشد:
2-طبق آموزش سایت
Farsi Subtitles
فیلم رو با
Vobedit
دیماکس کنم.بعد با
Ifoedit
زیرنویس رو بهش بدم و ریماکس کنم.این کارو می کنم.برای زیرنویس هایی که از خود دی وی دی استخراج شدن جواب میده اما برای اینی که دانلود کردم جواب نمیده.یعنی بعد از ریماکس کردن و اجرای فیلم، نام فارسی توی منوی زیرنویس وجود داره اما وقتی انتخابش میکنی زیرنویس نمیاد.ظاهرا بعد خروجی گرفتن از دی وی دی دست کاری شده یا با یه نرم افزار دیگه استخراج شده یا بهر حال... .به خاطر همین خواهش می کنم امین جان یا دیگر دوستان اگه دی وی دی این فیلم رو توی خونه دارن لطف کنن از زیرنویس فارسیش با فرمت ساپ یه خروجی بگیرن و بذارن واسه دانلود.کلا 5 دقیقه هم زمان نمیبره...
اگه اینم نشد:
3-راه سومی که به ذهنم میرسه اینه که چهار قسمت فایل به هم بچسبونم تا بشه یه فایل واحد و زیرنویس به طور کامل براش نمایش داده بشه.اما اینکار با نرم افزار هایی مثل یولید ویدیو استودیو خیلی زیاد حدود چهار پنج ساعت زمان میبره.اما با نرم افزار
VideoReDo
توی 15 دقیقه میشه اینکارو انجام داد.این نرم افزار رو دانلود کردم اما سریالش کار نمیکنه.سرچ هم کردم چیزی نیافتم.حالا شما ببینید اگه نسخه ای هست که کرک یا سریال کارآمد داشته باشه، راهنمایی کنید تا بقیه هم استفاده کنن.
خیلی ممنون از راهنمایی تون
موفق باشید
از نرم افزار Dvdlab pro استفاده كردي؟
با dvd decypter يك ديماكس از ifo ها بگير...بعد از نرم افزار dvdlab pro استفاده كن و چپتر ها و زيرنويس رو بگذار روي صدا و تصوير...حالا فايلهاي دي وي دي رو روي هارد كپي كن و 4 فايل ديويدي رو كه با labpro ساختي با همون اسم اصلي تويش كپي كن ...حالا از ifo update استفاده كن..
حالا من خودم يك سووال دارم...چرا برنامه dvdlab pro وقتي ميخواهيم يك زيرنويس رو به تصوير و صدا اضافه كنيم..فقط با فونت tahoma به اندازه فونت 24 فارسي رو نشون ميده واگر فونت عوض بشه حتي با فونتهاي يونيكد هم فارسي رو نشون نميده؟؟؟
mani_arian
22-06-2007, 19:26
اگر فيلم زيباي v for vendetta رو نديديد توصيه ميكنم حتما اينكارو بكنيد...زيرنويسش رو خودم ترجه كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جان گفته بودن که میشه زیرنویس های دارای فرمت ساپ را به چند قسمت تقسیم کرد.حالا اگه ممکنه بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدیم؟ نرم افزار ورک شاپ که زیر نویس رو باز نمیکرد،
سلام دوست عزیز
من فایلهای sub/idx رو میگفتم
نه فایلهای sup
یه آموزش پیوست کردم براتون از سایت farsisubtitle برای کار کردن با sup
------------------------------------------------------------------------------------
برای کار کردن با زیرنویس های استخراجی (sub/idx) مثل همین وکیل مدافع شیطان یه آموزش دیگه براتون قرار دادم
از همون سایت
دوستان سلام من دارم یه فیلم رو با فرمت mp4 دانلود میکنم کیفیتش خوب میشه؟ با چه نرم افزاری میتونم اجراش کنم ؟ زیر نویس میشه روش قرار داد؟
سوال دیگه های هم یادم اومد که چون وقت ندارم پست قبلیمو edit نمی کنم اول بابت این مساله معذرت می خوام
اما سوالم اینه که یه روشی گفتن دوستان که با استفاده از jet audio می شه زیرنویس ها رو مشاهده کرد من این کار رو که می کنم فیلم اصا تکون نمی خوه یعنی صداش میاد اما تصویرش نمیاد اما به محض اینکه زیرنویس رو حذف می کنم دوباره درست می شه مشکل از کجا می تونه باشه؟
سلام به همه مخصوصا مدیر انجمن
من دنبال زیر نویس های فارسی زیرم البته فروم رو گشتم ولی لینک سالم پیدا نکردم شایدم کامل نگشتم:
.
راستی زیر نویس فارسی این فیلم ها رو هم دارم. اگه خواستید کافیه ایمیل بزنید چون ایمیلمو بیشتر چک می کنم:
ehbas2003@gmail.com
300[1].(2006).per.1cd.(3114461)
the[1].grudge.2.(2006).per.1cd.(3118045)
the[1].matrix.(1999).per.1cd.(3102074)
xmen
babel
casino[1].royale.(2006).per.1cd.(3116444)
Constantine_-_Persian
grudge 1
Matrix 2
Sentinel
spider man 3
Curse Of The Golden Flower
Slither
hanibal 2007
davinci code
pianist
life is beautiful
terminal
اگه زیرنویس terminal و xmen رو بذاری ممنون میشم
سلام
دوستان عزیز من دنبال زیرنویس فارسی چند تا فیلم می گردم که پیداش نکردم. اگر کسی زحمتش رو بکشه خیلی ازش ممنون میشم:
Final Destination 3 نسخه تک CD
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl محصول 2003 نسخه دو CD
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest محصول2006 نسخه دو CD
The Texas Chainsaw Massacre محصول 2003 نسخه تک CD
خیلی ممنون از کمکتون.
سلام
یک سرچ کوچولو می زدی خوب بود :)
از لینک های زیر بگیر:
1-Final Destination 3
2-Pirates of the Caribbean هر 3 نسخه:
3-The Texas Chainsaw Massacre
شرمنده پیدا نکردم :41:
راستی دزدان دریایی کارائیب نسخه 2006 را از کجا تهیه کردی ؟؟
بای
AnaTHemAomid
23-06-2007, 16:27
ممنون ، با تلاشهای خودم حل شد ! :27: اما صورت مسئله رو می زارم که تو فکر نرید ! :18: :27: :11:
---------
دوستان من یه مشکلی دارم
من فیلم مرد عنکبوتی 1 زیر نویس دارش کردم و بدون هیچ مشکلی قسمت اولشو دیدم ( چون هر فیلم دو تیکه هست ) و اینکه فیلمو از روی هارد دیدم ، حالا نمی دونم که چیکا کنم که قسمت دوم زیرنویس دار ببینم ، من حتی رفتم تو فایل زیر نویس و از قست دوم به بعد و جدا کردم گذاشتم تو یه فایل دیگه ، اما نشد و مشکلشم اینه که چون مثلا تو فایل زیر نویس از قسمت دوم مقلا زده دقیقه 1:02:29 اما تیکه ی دوم فیلم از دقیقه اش از اول شروع میشه ! منم که نمی تونم بشینم تمام دقیقه ها رو تنظیم کنم !
ممنون میم یکی کمک کنه ...
زيرنويس فارسي Hotfaz هنوز نيومده
سلام!
يادمه يكي از دوستان زيرنويس GIA رو مي خواست:
من زيرنويس فيلم Final Destination1 رو مي خوام /اگر كسي سراغ داره برام بزاره/مرسي
سلام...
اينجا يك سري زيرنويس انگليسي هست!
سلام
یک سرچ کوچولو می زدی خوب بود :)
از لینک های زیر بگیر:
1-Final Destination 3
2-Pirates of the Caribbean هر 3 نسخه:
3-The Texas Chainsaw Massacre
شرمنده پیدا نکردم :41:
راستی دزدان دریایی کارائیب نسخه 2006 را از کجا تهیه کردی ؟؟
بای
احسان جان سرچ کوچولو که سهله ،سرچ بزگ هم زدم، ولی متاسفانه اونی که میخوام نیست.
من دزدان کارائیبم جفتشون 2 سی دی هستن که اونایی که شما معرفی کردید تک سی دی هستند.
Final Destination 3 هم تک سی دی میخوام که اون سایت دو سی دی گذاشته.
The Texas Chainsaw Massacre رو هم خیلی وقته دنبالش میگردم و داشتن زیرنویس فارسیش برام یه آرزو شده.
درضمن نسخه 2006 دزدان کارائیب یا همون Dead man's chest رو از یکی از کلوپها گرفتم که اونم از اینترنت دانلود میکنه.
مگه کمیابه؟ اینم عکسش:
SK8ER BOi
24-06-2007, 02:44
احسان جان سرچ کوچولو که سهله ،سرچ بزگ هم زدم، ولی متاسفانه اونی که میخوام نیست.
من دزدان کارائیبم جفتشون 2 سی دی هستن که اونایی که شما معرفی کردید تک سی دی هستند.
Final Destination 3 هم تک سی دی میخوام که اون سایت دو سی دی گذاشته.
The Texas Chainsaw Massacre رو هم خیلی وقته دنبالش میگردم و داشتن زیرنویس فارسیش برام یه آرزو شده.
سلام
عزيز اين كه كاري نداره.خيلي راحت ميتوني با برنامه اي مثل subtitle workshop زيرنويس دو تكه اي رو يكي كني و همينطور برعكس.
سلام
عزيز اين كه كاري نداره.خيلي راحت ميتوني با برنامه اي مثل subtitle workshop زيرنويس دو تكه اي رو يكي كني و همينطور برعكس.
سلام
Razel عزیز همین طور که SK8ER BOi گفتند به راحتی می تونی با subtitle workshop زیر نویس را 2 تکه کنی یا
یک تکه ، آموزش هاش توی انجمن فیلم هست فقط دنبالش بگرد :20: :10:
بای
سلام
سلام
Razel عزیز همین طور که SK8ER BOi گفتند به راحتی می تونی با subtitle workshop زیر نویس را 2 تکه کنی یا
یک تکه ، آموزش هاش توی انجمن فیلم هست فقط دنبالش بگرد :20: :10:
بای
خیلی ممنون از کمکتون ، اگه فقط یه چسبوندن معمولی باشه مشکلی نیست ولی تنظیم زمانش وقت و حوصله زیادی میخواد که من ندارم. میگردم اگه پیدا نکردم مثل اینکه چاره ای جز این کار ندارم.
بازم ممنون
اگه زیرنویس terminal و xmen رو بذاری ممنون میشم
سلام اگه ایمیلت رو بدی راحت واست میفرستم چون رو هاردمه:
ehbas2003@gmail.com
SK8ER BOi
24-06-2007, 20:28
خیلی ممنون از کمکتون ، اگه فقط یه چسبوندن معمولی باشه مشکلی نیست ولی تنظیم زمانش وقت و حوصله زیادی میخواد که من ندارم. میگردم اگه پیدا نکردم مثل اینکه چاره ای جز این کار ندارم.
بازم ممنون
تنظيم زمانش كه وقتي نميگيره.به خصوص اگه سي دي اول با زيرنويس مچ باشه(يا در حالت دوم كه زيرنويس دو تكه و فيلم يه تكه هست قسمت اول زيرنويس با فيلم مچ باشه) حداكثر 10 دقيقه وقت ميخواد.
سلام اگه ایمیلت رو بدی راحت واست میفرستم چون رو هاردمه:
ehbas2003@gmail.com
بهتره كه زيرنويسها رو يه جا آپلود كني و لينكشو همينجا بذاري.
ممنون
سلام
اینم زیر نویس هایی که دوستان خواسته بودن. به ترتیب
xmen1
terminal
xmen3
dada_shi
25-06-2007, 01:18
زيرنويس فيلم the messengers 2007 رو مي خوام
سلام
برای شما
اول سلام :31:
دوم:
دوستاني كه لطف مي كنن و لينك مي ذارن لطفا در داخل warp (code) tag قرار بدن!
Satrikon
26-06-2007, 05:39
بله
میشه
اگه vobsub داری برو تو تایمینگ اونجا بهش عدد بده
البته شما باید عدد منفی بدی یعنی زیر صفر
راستی این تاپیک موضوعی که داره چیز دیگه ای هست
ببخشید من 1 سوال دارم(طبق گفته ی جناب پدر خوانده! اینجا جاش نیست ولی مدیر انجمن گفتند تو همین تاپیک بگو(بالاخره این تناقضات اجتناب ناپذیره))
من 1 زیر نویس فارسی دانلود کردم با پسوند sub که یک فایل idx هم همراش هست
فکر میکنم بهمین دلیل نمیشه کاری کرد زیر نویس زود تر بیاد.
راهی به نظر کسی میرسه
بازم اگه پستم خلاف قوانین بود حذفش کنید و راهنماییم کنید کجا این پست رو بزنم
مرسی
ببخشید من 1 سوال دارم(طبق گفته ی جناب پدر خوانده! اینجا جاش نیست ولی مدیر انجمن گفتند تو همین تاپیک بگو(بالاخره این تناقضات اجتناب ناپذیره))
من 1 زیر نویس فارسی دانلود کردم با پسوند sub که یک فایل idx هم همراش هست
فکر میکنم بهمین دلیل نمیشه کاری کرد زیر نویس زود تر بیاد.
راهی به نظر کسی میرسه
بازم اگه پستم خلاف قوانین بود حذفش کنید و راهنماییم کنید کجا این پست رو بزنم
مرسی
سلام
تو همین چند صفحه پیش بحث بود در موردش
زیرنویس های فارسی با فرمت sub/idx رو زیاد نمیشه باهاشون ور رفت
تمام تغییراتی که میتونین انجام بدین به صورت مقاله با عنوان Learn تو این پست وجود داره
من این پست توی تاپیک مربوط به نرم افزار زیر نویس هم گذاشتم اما چون کسی توجه نکرد و این تاپیک خیلی پر بازدید تر اینجا هم می ذارم
لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
بالاخره تونستم از این نرم افزار استفاده کنم اما یه مشکلی که دارم اینه که فارسی رو درست نمی نویسه توی فیلم یعنی مثلا به جای کلمه ((خطرناک))اینجوری می نویسه
ک ا ن ر ط خ یعنی هم جدا جدا و هم بر عکس.باید چه کار کنم که درست شه؟
من دیروز کلی گشتم یه نرم افزار دیگه برای اینکار پیدا کردم که کار کردن باهاش خیلی خیلی اسونتره و قابلیت تبدیل به dvd رو هم داره اون هم همین مشکلو داره.فکر می کنم چون مشکل هردوتاشون یکی باید راه حلشون هم یکی باشه
من این نرم افزار رو هم برای دانلود می ذارم تا دوستان تست کنید
Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter
باید از لینک زیر یه فایل 125 کیلوبایتی دانلود کنید بعد اون رو اجرا کنید تا یه فایل 7 مگابایتی که setup خود برنامه هست رو دانلود کنید برای ورژن جدیدش خیلی گشتم اما کرک پیدا نکردم و چون ورژن قبلی مشکل مارو حل می کنه اون رو با سریال گذاشتم:
License Name: EiTheL TEAM License Code: 1C87C429
لطفا یکی از دوستان تست کنه ببینه مشکل از کجاست و باید چه کار کرد؟
Satrikon
27-06-2007, 05:33
سلام
تو همین چند صفحه پیش بحث بود در موردش
زیرنویس های فارسی با فرمت sub/idx رو زیاد نمیشه باهاشون ور رفت
تمام تغییراتی که میتونین انجام بدین به صورت مقاله با عنوان Learn تو این پست وجود داره
دستتون درد نکنه آقا امین انشاالله که عقب و جلو هم بره.
طریقه استفاده از سایتfarsisubtitle.com
بایستی در قسمت سامانه بارگذاری بری هرچی میخوای دانلودکنی
سلام بعد از کلی گشت و گزار ( گذار ؟ ) بالاخره این زیرنویس رو پیدا کردم. البته فرمتش sup بود که مخصوص dvd هست اما با برنامه subtitle creator به فرمت idx تبدیلش کردم که jetaudio اجراش میکنه و میشه روی فیلم های divx و xvid گذاشتش. خوشبختانه زمانبندیش هم درسته و نیازی به عقب و جلو کردن نداره چون شنیدم خیلی نمیشه باهاش ور رفت و مثل srt نیست. راستی کسی میدونه چطوری میشه به srt تبدیلش کرد؟
اینم لینک دانلود، اگه مشکلی داشت بگید:
کسی نبود جواب چند پست پیش ما رو بده یعنی کسی نمی خواد زیر نویس رو به فیلم بچسبونه و یه فایل mpg بده بیرون که بشه رو cd رایت کنه؟
Subtitle Tools AIO
شامل
DVD-LAB PRO v1.53
Subtitle Workshop
Subrip 1.2.0
Chapter Xtractor
Vodedit 06
سلام!
آقا فایل پاک شده!:13:
mehran_h84
29-06-2007, 07:57
کسی نبود جواب چند پست پیش ما رو بده یعنی کسی نمی خواد زیر نویس رو به فیلم بچسبونه و یه فایل mpg بده بیرون که بشه رو cd رایت کنه؟
اگه فیلمت بصورت AVI باشه از Boilsoft AVI to VCD SVCD DVD Converter v3.61 استفاده کن اما کیفیتش زیاد جالب نیست.
VirtualDub-MPEG2 هم خیلی عالیه کیفیتش هم بد نیست اگه هر کدوم رو خواستی بگو آموزشش رو برات بذارم
mahdimp5
29-06-2007, 10:57
سلام زیر نویس فارسی و انگلیسی scary movie 4 رو اگه ممکنه بذارین ممنون!
ویرایش: انگلیسی شو پیدا کردم!
لطف کنین فارسی شو بذارین!
ویرایش دوباره:فارسیشم پیدا کردم!
ولی مثل ENG کار نمیکنه...یعنی میذارمش تو فولدر فیلم اسمشم با اون یکی میکنم ولی راه نمیافته!
یک بار فایل زیرنویس رو با Notepad باز کن و دوباره Save as کن منتهی تو پنجره Save As به جای Unicode گزینه
ANSI را انتخاب کن.
سلام زیر نویس فارسی و انگلیسی scary movie 4 رو اگه ممکنه بذارین ممنون!
ویرایش: انگلیسی شو پیدا کردم!
لطف کنین فارسی شو بذارین!
ویرایش دوباره:فارسیشم پیدا کردم!
ولی مثل ENG کار نمیکنه...یعنی میذارمش تو فولدر فیلم اسمشم با اون یکی میکنم ولی راه نمیافته!
سلام
انگلیسی رو که میشه راحت از این سایت گیر آورد
dada_shi
29-06-2007, 23:08
خبري از زيرنويس فيلم shooter نشد؟ تو سايت far si sub titile.com نوشته كه زيرنويسش تموم شده.از كجاش ميشه دريافت كرد؟
اگه فیلمت بصورت AVI باشه از Boilsoft AVI to VCD SVCD DVD Converter v3.61 استفاده کن اما کیفیتش زیاد جالب نیست.
VirtualDub-MPEG2 هم خیلی عالیه کیفیتش هم بد نیست اگه هر کدوم رو خواستی بگو آموزشش رو برات بذارم
دومی رو اگه میشه بگو در ضمن من با allok کار کردم و خیلی هم عالیه واسه زیر نویس انگلیسی مشکلی نداره ولی واسه فارسی مشکل داره یعنی با یه فونت نامعلومی می نویسه راهی نیست بشه فارسیشو درست کرد لینک نرم افزارشو چند صفحه پیش گذاشتم
زیرنویس پ سری از فیلمهای American Pie رو کسی داره به اسم های:
American Pie
American Pie 2
American Pie 3: American Wedding
American Pie 4: Band Camp
American Pie 5: The Naked Mile
البته 5 رو پیدا کردم 4 تای دیگه رو کسی داره
ممنون می شم
سلام
برای شما
yoosef_st
01-07-2007, 20:31
این 4 آخریه با اون یکی چه فرقی داره؟
این 4 آخریه با اون یکی چه فرقی داره؟
نمیدونم
2 تا نسخه روی هارم داشتم
هر 2 تا رو آپلود کردم
man alan farsi nemitonam type konam bebakhshid english minevisam
in zire nevisa idx hastesh mamoolisho nadarid ke beshe rahat ba note baz kard ba taghieer dad?
سلام دوستان
من زيرنويس اين فيلم ها رو خيلي گشتم ولي پيدا نشد...
bad girl
cult
راستي زيرنويس 88 Minutes رو هم دانلود كردم حجمش 800 كيلو بايت بود راستش نميدونم خودشه يا نه؟
آخه هنوز فيلم به دستم نرسيده ولي فردا انشاالله ميرسه
ممنونم
يا حق (:
SIN CITY
03-07-2007, 13:50
آقا من با برنامه subtitle sorkshopزیرنویس فارسی که می زارم این ریختی می شه 25453||31451||ÍÓíä ãÞÏã\~ÎÑÏÇÏ86|| پسوند فیل زیر نویسsrtاست با انگلیسی هم مشکلی ندارم تغییر در تنظیمات language and setting تاثیری روی آن نداشت از قبل از جواباتون متشکرم
بچه ها من زیر نویس فیلم hot fuz رو از همینجا گرفتم
ولی
وقتی میزارمش
یک خط اوریب سبز هم رو صحفه میفته
چرا؟
سلام
عکس بزار ببینم چجوریاست
از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
آقا من با برنامه subtitle sorkshopزیرنویس فارسی که می زارم این ریختی می شه 25453||31451||ÍÓíä ãÞÏã\~ÎÑÏÇÏ86|| پسوند فیل زیر نویسsrtاست با انگلیسی هم مشکلی ندارم تغییر در تنظیمات language and setting تاثیری روی آن نداشت از قبل از جواباتون متشکرم
سلام
عزیزم یه بار هم مطرح کنی جواب داده میشه
شما
unicode ویندوزتون رو روی فارسی تنظیم کنید مشکلتون حل میشه
SIN CITY
03-07-2007, 18:57
دستت درد نکنه امین جان سوالم تکراری بود روش دیگری که در همین تاپیک توضیح داده شده
تغییر تنظیم سمت چپ برنامه از ansiبه arabic است که مشکل را کاملا برطرف می کنه لطفا
در مورد فایلهای زیر نویس dvd یه توضیحی بده آیا فایلهای با پسوندVTS_01_0.IFO زیرنویس هستند ؟
چه طوری ایجاد می شن؟
سلام
امين جان يه توضيحي ميدي عزيز؟
مثلا من يه زيرنويس دانلود ميكنم كه براي 2 سي دي هست ولي فيلمي كه دارم يه دونه بيشتر نيست!!!
چه جوري بايد ست بشه؟
موفق باشي
يا حق (:
كسي زيرنويس فيلم waist deep رو داره؟
ممنون
سلام زیرنویس انگلیسیش هست از اینجا بگیر:
Waist Deep
ramyar.v
04-07-2007, 14:48
سلام
عکس بزار ببینم چجوریاست
از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
سلام امین جان
درست شد
داخل فایلی که داونلود کردم
دو تا فایل بود
وقتی یکیش رو به فیلم اضاف میکردم اون خطه میومد
ولی وقتی دو تا رو همزمان بهش دادم
درست شد
راستی کسی زیرنویس فارسی فیلم های
x men 1
x men 2
x men 3
loard of the rings 1
loard of the rings 2
loard of the rings 3
رو نداره؟
pedram_ashena
04-07-2007, 18:55
زيرنويس silent hill فارسي ترجيحا
ترجيحا فارسي
يا حق (:
زيرنويس فارسي اين فيلم ها رو ميخوام
بابا كسي اينجا نيست هر چي ميگيم كه ...
Vacansy
The Reaping R5
The Mad
The Hitcher
The Contractor
Sum Yuen
Sublime
Shrek The Third (TS)
Shooter
Plane Dead
Grim Reaper
Fracture
يا حق (:
سلام
دستت درد نکنه امین جان سوالم تکراری بود روش دیگری که در همین تاپیک توضیح داده شده
تغییر تنظیم سمت چپ برنامه از ansiبه arabic است که مشکل را کاملا برطرف می کنه لطفا
در مورد فایلهای زیر نویس dvd یه توضیحی بده آیا فایلهای با پسوندVTS_01_0.IFO زیرنویس هستند ؟
چه طوری ایجاد می شن؟
بله
یه مفاله هست که آموزش داده شده
چطور زیرنویس dvd رو برای فیلمهای ریپ شده استخراج کرد
سلام
امين جان يه توضيحي ميدي عزيز؟
مثلا من يه زيرنويس دانلود ميكنم كه براي 2 سي دي هست ولي فيلمي كه دارم يه دونه بيشتر نيست!!!
چه جوري بايد ست بشه؟
موفق باشي
يا حق (:
اینجا توضیح داده شده
آموزش كامل برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Subtitle Workshop و مباحث در مورد اين نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ابزار >> اتصال زیرنویس
زيرنويس فارسي اين فيلم ها رو اگه داشتين بزارين بي زحمت
5ive Girls (2006)
DOA Dead or Alive (2006)
KAW(2007)
Stay Alive (2006)
Tamara (2005)
يا حق (:
سلام
برای شما
سلام . كسي زيرنويس ice age 2 رو نداره ؟
فارسی یا انگلیسی ؟
انگلیسی که اینجا میتونی پیدا کنی
فارسی ازش ندیدم
سلام امین جان
درست شد
داخل فایلی که داونلود کردم
دو تا فایل بود
وقتی یکیش رو به فیلم اضاف میکردم اون خطه میومد
ولی وقتی دو تا رو همزمان بهش دادم
درست شد
راستی کسی زیرنویس فارسی فیلم های
x men 1
x men 2
x men 3
loard of the rings 1
loard of the rings 2
loard of the rings 3
رو نداره؟
زيرنويس silent hill فارسي ترجيحا
سلام
برای شما
ترجيحا فارسي
يا حق (:
زيرنويس فارسي اين فيلم ها رو ميخوام
بابا كسي اينجا نيست هر چي ميگيم كه ...
Vacansy
The Reaping R5
The Mad
The Hitcher
The Contractor
Sum Yuen
Sublime
Shrek The Third (TS)
Shooter
Plane Dead
Grim Reaper
Fracture
يا حق (:
2 تاشو داشتم
pedram_ashena
04-07-2007, 22:33
من يك سوالي داشتم البته شايد در صفحات قبل جواب داده شده باشد ولي جستجوي من كار نميكنه براي همين اگر تكراري بود ببخشيد
من الان dvd silen hell را دارم و ميخواهم از دي وي دي رام اجرا كنم(با پلير نرو 7-شبيه پاور دي وي دي)زير نويسش را هم دانلود كرده ام .حالا چگونه و با چه برنامه اي ميتونم اين دو را هم زمان داشته باشم؟؟(فيلم را نميخواهم تو هارد بريزم)
من يك سوالي داشتم البته شايد در صفحات قبل جواب داده شده باشد ولي جستجوي من كار نميكنه براي همين اگر تكراري بود ببخشيد
من الان dvd silen hell را دارم و ميخواهم از دي وي دي رام اجرا كنم(با پلير نرو 7-شبيه پاور دي وي دي)زير نويسش را هم دانلود كرده ام .حالا چگونه و با چه برنامه اي ميتونم اين دو را هم زمان داشته باشم؟؟(فيلم را نميخواهم تو هارد بريزم)
سلام
اووون زیرنویس فرمتش srt هست و مخصوص dvdrip هستش نه dvd
سلام امين جان
دستت درد نكنه عزيز
راستش من فيلم هاي جديد نگاه ميكنم اكثرا 2007 يا 2006 يه سايت خوب ميخوام كه زيرنويس هاي فارسي فيلم هاي جديد رو بزاره
دستتم درد نكنه
يا حق (:
سلام
دستت طلا
البته ميدونم به هارد شما نميرسه ولي خب
بازم ممنونم
يا حق (:
SIN CITY
05-07-2007, 15:02
آقا دمت گرم ، آموزشت خیلی توپ بود
ممنون می شم اگه جایی توضیحی در[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد فرمت فایلهای دی وی دی دیدی
به من بگی
mntd1983
06-07-2007, 20:05
سلام بعد از کلی گشت و گزار ( گذار ؟ ) بالاخره این زیرنویس رو پیدا کردم. البته فرمتش sup بود که مخصوص dvd هست اما با برنامه subtitle creator به فرمت idx تبدیلش کردم که jetaudio اجراش میکنه و میشه روی فیلم های divx و xvid گذاشتش. خوشبختانه زمانبندیش هم درسته و نیازی به عقب و جلو کردن نداره چون شنیدم خیلی نمیشه باهاش ور رفت و مثل srt نیست. راستی کسی میدونه چطوری میشه به srt تبدیلش کرد؟
اینم لینک دانلود، اگه مشکلی داشت بگید:
با تشکر ولی ازش استفاده کنیم.
ممنون می شم اگر تبدیل شدشو آپلود کنی
زیر نویس فیلم The NoteBook رو کسی نداره؟
سلام
من زیر نویس کامل این مجموعه رو دارم. اگه خواستید بگید تا آپلود کنم.
Don Thomas
07-07-2007, 04:14
2 تاشو داشتم
شرمنده این سوال رو اینجا می پرسم
چگونه می توان فایل ضمیمه ایجاد کرد , یعنی هر چی نگاه کردم آیکنی برای ATTACH فایلها ندیدم ؟؟؟
آیا این امکان فقط در اختیار مدیران است ؟؟؟
با تشکر .
mehran_h84
07-07-2007, 05:35
باسلام خدمت اساتید گرامی.
مشکلی با برنامه vobsub دارم که کفر منو در آورده.
من زیر نویس فیلمها رو به صورت اجق وجق میبینم.
و برای هر بار درست کردنش باید یه مسیر طولانی رو برم تا به vobsub بفهمونم که میخوام در حالت دیفالت باشی نه ANSI
اگه کمک کنید که در همون اجرای اول فارسیش درست بشه ممنونم
در ضمن این مشکل از اونجایی پیش اومد که من توی تنظیمات vobsub دستکاری کردم و فونتش رو به تاهوما و 26 تغییر دادم.
mntd1983
07-07-2007, 12:02
در ضمن این مشکل از اونجایی پیش اومد که من توی تنظیمات vobsub دستکاری کردم و فونتش رو به تاهوما و 26 تغییر دادم.
عزیز unicode ویندوز رر فارسی کنی درست میشه .اونم برای همیشه.
و برای هر بار درست کردنش باید یه مسیر طولانی رو برم تا به vobsub بفهمونم که میخوام در حالت دیفالت باشی نه ANSI
*hamedkhatar*
07-07-2007, 12:11
سلام
شما همونجا که علامت 2 رو زدید Arabic رو انتخاب کنید درست میشه
:20:
mehran_h84
07-07-2007, 14:15
عزیز unicode ویندوز رر فارسی کنی درست میشه .اونم برای همیشه.
در مورد عربی که فرمودید انتخاب کنم نشد.
اما اونی که میفرمائید ( یونیکد ) رو دقیق تر بفرمائید من متوجه نشدم اگه منظورتون فارسی کردن ویندوزه که هست .
اگر تنظیمات خاصی داره توضیح بدید ممنون میشم.
سلام.
زیر نویس به فرمت .idx هست. هرکس نحوه تبدیلش به .srt رو بلده، لطف کنه بگه.
hosein0251
08-07-2007, 00:49
اما اونی که میفرمائید ( یونیکد ) رو دقیق تر بفرمائید من متوجه نشدم اگه منظورتون فارسی کردن ویندوزه که هست .
اگر تنظیمات خاصی داره توضیح بدید ممنون میشم.
شما براي اين كار بايد در به كنترل پنل برويد و بعد به قسمت regional and language بريد و تنظيمات رو روي فارسي بزاريد .
دوستان كسي برنامه اي سراق داره يا كانورتري باشه كه زير نويس رو بديم به خورد فيلم يعني ديگه فايل تكست زير نويس كنار فيلم نباشه ممنون
شما براي اين كار بايد در به كنترل پنل برويد و بعد به قسمت regional and language بريد و تنظيمات رو روي فارسي بزاريد .
سلام
البته باید برن به تب سوم (Advance) و unicode رو هم روی فارسی بزارن
دوستان كسي برنامه اي سراق داره يا كانورتري باشه كه زير نويس رو بديم به خورد فيلم يعني ديگه فايل تكست زير نويس كنار فيلم نباشه ممنون
سلام
باید از این روش استفاده کنید عزیزم
کسی زیر نویس فیلم Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest داره؟
البته subscene داره اما اصلا به درد نمی خوره لطفا از اونجا نباشه
ممنون
mehran_h84
08-07-2007, 15:09
سلام
البته باید برن به تب سوم (Advance) و unicode رو هم روی فارسی بزارن
اونم فارسیه اما بازم نمیشه .
کسی هست که فونت vobsub رو تغییر داده باشه و به مشکل نخورده باشه؟
یا اصلا برنامه دیگه ای غیر از این برای زیر نویس میشناسین؟
کسی زیر نویس فیلم Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest داره؟
البته subscene داره اما اصلا به درد نمی خوره لطفا از اونجا نباشه
ممنون
سلام
این رو داشتم
نمیدونم همونه یا خیر
شرمنده
آقا امین دستت درد نکنه.عالیه این
من خیلی گشتم نتونستم پیداش کنم
تو subscene فونتها افتضاح بود ولی تو این نیست.دستت درد نکنه
امين جان سلام!
شما اجازه مي دي زيرنويس هاي فارسيتون رو در Subcene آپ كنم؟! ( براي استفاده همگاني؟)
SIN CITY
08-07-2007, 20:34
ببخشید در آموزش زیرنویس DVDدر هنگام تبدیل IDXبه SRTگفته شده
(( شما باید تمام حروف و اعداد و علامات رو یکی یکی به برنامه بدین
البته هر کاراکتر رو فقط یکبار معرفی میکنین. یعنی به تعداد حروف ،
اعداد و کاراکترهای خاص.بعد از اینکه این کار تمام شد از برنامه
خارج میشیم.))
روچه حسابی باید کاراکترها را به صورت عدد معرفی کرد .ممنون
می شم که کسی کمکم کنه
امین جان اگه امکان داره زیرنویس هاتون رو در subscene آپلود کنید که همه استفاده کنن
به نظر من p30time عزیز فکر خوبی کردن
SIN CITY
08-07-2007, 21:14
در برنامه TMPGENc که برای چسباندن زیرنویس به فیلم استفاده می شه
چند مشکل برام وجود داره :
1) فقط در صورتی زیرنویس را به فیلم می چسبونه که فیلم در شاخه :cباشد.
2) در فیلم تولید شده صدا مجزا می شود .
کسی می دونه اینا راه حلی داره یا نه
امين جان سلام!
شما اجازه مي دي زيرنويس هاي فارسيتون رو در Subcene آپ كنم؟! ( براي استفاده همگاني؟)
امین جان اگه امکان داره زیرنویس هاتون رو در subscene آپلود کنید که همه استفاده کنن
به نظر من p30time عزیز فکر خوبی کردن
سلام
من اینا رو از سایت farsisubtitle.com دانلود کردم
چند روز دیگه یه جا آپلود میکنم و قرار میدم که برای همه قابل استفاده باشه
سلام
من اینا رو از سایت farsisubtitle.com دانلود کردم
چند روز دیگه یه جا آپلود میکنم و قرار میدم که برای همه قابل استفاده باشه
خيلي ممنون!
كارت درسته... :27: :11:
amir5831
09-07-2007, 20:54
منم تازه اینجا را پیدا کردم. من هم تو کار زیر نویس هستم. یک نگاهی له این سایت تو امضام بیندازید
ممنون
امين جان
تو اين سايت ها ما شب و روز هر چي بگرديم به چيزي نميرسيم
داداش كاره خودته
Banshee
Bloodlines
Cars
Click
Chicago Massacre Richard Speck
Crank
Firewall
The Grudge 2
Haunted Forest
Hostel Part II
Next
The Train (India)
Titanic
TMNT
X-man The last stand
Monster House
يا حق (:
سلام
برای شما
دستت طلا
خيلي لطف كردي به خدا
يا حق (:
dada_shi
10-07-2007, 02:05
سلام عليكم دوستان
چون خودم خيلي مشكل با اين برنامه هايي كه براي تبديل فيلم و زيرنويس به يك فايل فيلم هستش داشتم اين مطلبو مي نويسم شايد به درد دوستان بخوره
من قبلا با jet audio تبديل مي كردم ولي مشكلش اينه كه فيلمرو يه مقدار كوچيك مي كنه و ميده بالاي صفحه و زير نويس رو ميده پايين صفحه و اصلا قشنگ نيست چون سياهي زياد داره و اون برنامه هم كه دوستان آموزش رو گذاشته بودن من كه باهاش مشكل زياد داشم از جمله مشكل فونت
ولي يه راه پيدا كردم اونم اينه
2 برنامه نياز داريم
ffdshow
Ultra AVI Converter يا Speed Video Converter
Speed Video Converter سرعت بيشتري داره ولي حتما چك كنيد كه تا آخره فيلم تبديل شده باشه
لينك اين برنامرو فرصت نشد پيدا كنم اگر دوستان تونستن پيدا كنن بزارن وگر نه بعدا خودم ميزارم
حالا
بعد از نصب اين 2 تا برنامه شما هر وقت فيلم رو بخوايد تماشا كنيد اين برنامه ffdshow اجرا ميشه و مي تونيد يه سري كارهارو حين ديدن فيلم انجام بديد مثل گذاشتن زيرنويس و .... /حالا جالب اينه كه وقتي با اون برنامه Speed Video Converter-Ultra AVI Converter مي خوايد فيلم رو تبديل كنيد اين ffdshow اجرا ميشه و خيلي راحت زيرنويس رو به فيلم مي چسبونه و به نظر خودم كار رو خيلي راحت ميكنه/البته اين برنامه ffdshow يه قسمت داره به به اسم Video decoder configuration كه تو قسمت subtitle مي تونيد تنظيمات مربوط به زيرنويس رو انجام بديد مثل رنگ /اندازه فونت/نوع فونت و .... البته يادتون باشه كه برنامه VobSub نبايد اجرا باشه .يعني ديگه نيازي به اين برنامه نيست/ يه چيزه ديگه اينكه به هر مدلي بخوايد ميشه تبديل كرد فقط يادتون نره كه به قسمت Video decoder configuration بريد و تيكه subtitle رو بزنيد
البته از اونجا كه من ديم اكثر فيلمها avi هستن اين آموزش رو گذاشتم
من نميدونم اين مطلب رو بايد اينجا مينوشتم يا جاي ديگه اگر جاش اشتباه مديران تصحيح كنن
اگر به دردتون خورد كه يه صلوات براي سلامتي امام زمان بفرستيد اگرم نخورد بازم بفرستيد .ها ها ها
Honradez
10-07-2007, 20:51
سلام.
من چندتا سوال دارم:
- اول اینکه با چه برنامه ای میتونم فایلهای زیرنویس رو روی یک فیلم بندازم؟ (یعنی یک فایل ویدیویی درست بشه که زیرنویس هم داشته باشه)
- دوم اینکه من یک مشکل با Subtitle Workshop دارم: مثلا من زیرنویس یک جا رو Set میکنم، بعد میام به یک قسمت دیگه از همون کیلپ ویدیویی و میبینم زیرنویس Set نیست! (زیرنویس رو از سایت Subscene دانلود کردم) آیا این مشکل قابل حله؟ آیا برنامه دیگه ای به غیر از Subtitle Workshop هست که خوب باشه؟
- و در آخر هم یک مشکل دیگه با این برنامه دارم: دور زیرنویسها یک Border با رنگ صورتی کشیده میشه، درصورتیکه توی تنظیمات تیک مربوطه رو برداشتم. جالبه وقتی توی تنظیمات Border میذارم، باز دور اون Border جدیده صورتی میشه!!!
لطفا من را برای حل سوالات و مشکلاتم راهنمایی کنید.
با تشکر. ;)
dada_shi
10-07-2007, 21:47
سلام.
من چندتا سوال دارم:
- اول اینکه با چه برنامه ای میتونم فایلهای زیرنویس رو روی یک فیلم بندازم؟ (یعنی یک فایل ویدیویی درست بشه که زیرنویس هم داشته باشه)
- دوم اینکه من یک مشکل با Subtitle Workshop دارم: مثلا من زیرنویس یک جا رو Set میکنم، بعد میام به یک قسمت دیگه از همون کیلپ ویدیویی و میبینم زیرنویس Set نیست! (زیرنویس رو از سایت Subscene دانلود کردم) آیا این مشکل قابل حله؟ آیا برنامه دیگه ای به غیر از Subtitle Workshop هست که خوب باشه؟
- و در آخر هم یک مشکل دیگه با این برنامه دارم: دور زیرنویسها یک Border با رنگ صورتی کشیده میشه، درصورتیکه توی تنظیمات تیک مربوطه رو برداشتم. جالبه وقتی توی تنظیمات Border میذارم، باز دور اون Border جدیده صورتی میشه!!!
لطفا من را برای حل سوالات و مشکلاتم راهنمایی کنید.
با تشکر. ;)
عزيزم تو پست 658 يه توضيحاتي داده شده براي فايل فيلم و زيرنويس رو با هم يكي كني
در مورد سوال دوم هم بايد بگم كه كاريش نميشه كرد چون بعضي از زيرنويس ها مثلا براي dvdrip هست ولي فيلم شما مدل ديگه اي هستش و اگر اول و آخر فيلم رو هماهنگ مي كني ولي وسط فيلم نا هماهنگي وجود داره كاريش نميشه كرد
hosein0251
10-07-2007, 22:10
مي خواستم بدونم چجوري ميشه فونت هاي فارسي خودمون (titr و badr و ...) رو براي متن انتخا كرد طوري كه مشكل خط خرچنگ غورباغه هم نداشته باشه .
Honradez
11-07-2007, 00:26
عزيزم تو پست 658 يه توضيحاتي داده شده براي فايل فيلم و زيرنويس رو با هم يكي كني
در مورد سوال دوم هم بايد بگم كه كاريش نميشه كرد چون بعضي از زيرنويس ها مثلا براي dvdrip هست ولي فيلم شما مدل ديگه اي هستش و اگر اول و آخر فيلم رو هماهنگ مي كني ولي وسط فيلم نا هماهنگي وجود داره كاريش نميشه كرد
پست 658؟ منظورتون اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟ این که چیز خاصی نداره.
ببینم یعنی مشکل از فیلمه؟ مگه میشه؟ فیلم من از اول روی یک DVD بود. مشکل از زیرنویس نیست؟
ضمنا میشه یه توضیحی هم درمورد DVDRip بدید که چی هست؟
از لطفتون ممنونم. :46:
dada_shi
11-07-2007, 00:45
پست 658؟ منظورتون اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟ این که چیز خاصی نداره.
ببینم یعنی مشکل از فیلمه؟ مگه میشه؟ فیلم من از اول روی یک DVD بود. مشکل از زیرنویس نیست؟
ضمنا میشه یه توضیحی هم درمورد DVDRip بدید که چی هست؟
از لطفتون ممنونم. :46:
عزيزم اشتباه شد.منظورم پست 685 بود
2. مشكل از فيلم شما نيست .شايد اون زيرنويسي كه گرفتيد طبقه فيلمي كه بصورت cam بوده درست شده و سرعت تصوير كم يا زياد تر از اين فيلمي كه شما داريم بوده .به همين دليل زيرنويستون با فيلمتون هماهنگ نيست.منظورم از dvdrip هم اين بود كه زيرنويستون طبقه dvd درست نشده.dvdrip يه جور كيفيت تصوير هستش (مثلا cam يعني اينكه فيلم شما كيفيتش بصورت فيلمبرداري شده از روي پرده هستش)
tohid_abi
11-07-2007, 01:53
دوستان میتونم خواهش کنم زیر نویس فارسی american pie 1 (1999) را به من بدید
در همین تاپیک ادمین محترم ان را گذاشته بودند ولی سایت رپید شر مشکل داشت و اجازه دانلود نمیداد
مرسی
دوستان میتونم خواهش کنم زیر نویس فارسی american pie 1 (1999) را به من بدید
در همین تاپیک ادمین محترم ان را گذاشته بودند ولی سایت رپید شر مشکل داشت و اجازه دانلود نمیداد
مرسی
سلام
چند صفحه قبل پیوست کرده بودم همه رو
Honradez
11-07-2007, 14:26
عزيزم اشتباه شد.منظورم پست 685 بود
2. مشكل از فيلم شما نيست .شايد اون زيرنويسي كه گرفتيد طبقه فيلمي كه بصورت cam بوده درست شده و سرعت تصوير كم يا زياد تر از اين فيلمي كه شما داريم بوده .به همين دليل زيرنويستون با فيلمتون هماهنگ نيست.منظورم از dvdrip هم اين بود كه زيرنويستون طبقه dvd درست نشده.dvdrip يه جور كيفيت تصوير هستش (مثلا cam يعني اينكه فيلم شما كيفيتش بصورت فيلمبرداري شده از روي پرده هستش)
سلام.
منظورتون اینه که ممکنه FPS (فریم در ثانیه) فیلم من با زیرنویس جور نباشه؟ راستش فیلم من اسپایدرمن 3 هست. فکر کنم FPSش برابر با 29.97 باشه، ولی زیرنویس من 25 FPS بود. البته باید یک نگاه بکنم. ببینم اگر فیلم من 29.97 باشه، آیا راهی هم هست که بتونم زیرنویس رو Match کنم؟ (چون توی سایتش همه 25 ویا N/A بودند)
:46:
نه خب مثل اینکه 25 Fps هست فیلمم.
SIN CITY
11-07-2007, 16:28
آقای امین
خواهشاٌ به سوالات فنی هم جواب بده
یا یک تاپیک مخصوص بخش فنی فیلم
بذار تا علاقه مندها کیفشو ببرن .
فکر میکنم می شه یه آموزشsearch
برای دوستای علاقه مند به پیدا کردن
زیرنویس گذاشت تا تاپیک اینقدر دراز نشود
یا بخش های فنی تاپیک را در یک آموزش
خلاصه کرد تا اینقدر سوال تکراری نداشته باشیم .
من دارم آموزشها را خلاصه می کنم
اگه فکری براش داری می تونم برات Upکنم
قربانت ضمنا اگه حال کردی به سوالات قبلی
من هم یک نگاهی بینداز وجواب بده بعضی
از دوستان هم سوالهای بیستی کردن که هیچکس جواب نداده
ardalan_zapata
11-07-2007, 19:04
بچه ها من چطور میتونم 2 زیر نویس تبدیل به یکی کنم
یعنی فیلم من 1 سیدی هست و زیرنویس دو سیدی
سلام.
منظورتون اینه که ممکنه FPS (فریم در ثانیه) فیلم من با زیرنویس جور نباشه؟ راستش فیلم من اسپایدرمن 3 هست. فکر کنم FPSش برابر با 29.97 باشه، ولی زیرنویس من 25 FPS بود. البته باید یک نگاه بکنم. ببینم اگر فیلم من 29.97 باشه، آیا راهی هم هست که بتونم زیرنویس رو Match کنم؟ (چون توی سایتش همه 25 ویا N/A بودند)
سلام
بله میشه
اینجا توضیح داده شده نحوه ست کردن زیرنویس
آقای امین
خواهشاٌ به سوالات فنی هم جواب بده
یا یک تاپیک مخصوص بخش فنی فیلم
بذار تا علاقه مندها کیفشو ببرن .
فکر میکنم می شه یه آموزشsearch
برای دوستای علاقه مند به پیدا کردن
زیرنویس گذاشت تا تاپیک اینقدر دراز نشود
یا بخش های فنی تاپیک را در یک آموزش
خلاصه کرد تا اینقدر سوال تکراری نداشته باشیم .
من دارم آموزشها را خلاصه می کنم
اگه فکری براش داری می تونم برات Upکنم
قربانت ضمنا اگه حال کردی به سوالات قبلی
من هم یک نگاهی بینداز وجواب بده بعضی
از دوستان هم سوالهای بیستی کردن که هیچکس جواب نداده
اگه بلد باشم جواب میدم
اکثر کارهایی که روی زیرنویس میش انجام داد تو تاپیک آموزش برنامه Subtitle Workshop قرار داده شده
بچه ها من چطور میتونم 2 زیر نویس تبدیل به یکی کنم
یعنی فیلم من 1 سیدی هست و زیرنویس دو سیدی
در برنامه subtitle workshop
Tools > Split Subtitle
مباحث بیشتر اینجا
dada_shi
11-07-2007, 23:24
دوستان اگر ممكنه زيرنويسهايي كه تو سايتهاي مختلف معرفي ميشه اينجا هم بزاريد
سلام
این سایت farsisubtitle مشکل پیدا کرده ؟ کی درست میشه؟
ardalan_zapata
12-07-2007, 14:34
1سوال داشتم
چطور میتونم زیر نویس فارسی رو به 1 فایل Avi بچسبونم بدون اینکه کدک فایل تغییر پیدا کنه؟
سلام
آقايان لطفا زير نويس فارسي x-men2 را هم بگذاريد.
بچه ها کسی زیر نویس فارسی یا انگلیسی فیلم
Reign Over Me
رو نداره؟
یافت نشد
1سوال داشتم
چطور میتونم زیر نویس فارسی رو به 1 فایل Avi بچسبونم بدون اینکه کدک فایل تغییر پیدا کنه؟
زیرنویس فارسی فیلم های زیر رو می خواستم.اگه کسی داره ممنون می شم لطف کنه و بذاره اینجا
tmnt
fantastic four 2
Next
Gone in 60 seconds
The Beed
دوستان قبل درخواست سرچ کنید
ramyar.v
13-07-2007, 11:24
و پيرو سخن ramyar فارسي x-men2 پس چي؟
منم هر چی گشتم زیر نویس فارسی x men2 رو پیدا نکردم
فقط برای x men3 -پیدا کردم
بهترین راه اینه که با زیر نویس انگلیسی نگاش کنی
مطمئن باش که اکثر جمله هاش رو متوجه میشی
hooman_ronin
13-07-2007, 11:24
سلام دوستان زیرنویس فارسی فیلم The Usual Suspects رو میخواستم ممنون
ramyar.v
13-07-2007, 11:36
دوست من
فارسیش رو پیدا نکردم
این انگلیسیش هست
به دردت میخوره
درود برهمه
لطف کنید و زیر نویس انگلیسی فیلم Eurotrip(2cd) رو برام بزارید.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خودتون میتونید زیرنویس 1 سیدی رو تبدیل به 2 سیدی بکنید
Tools > Split Subtitle
-----------------------------------
دوستان لطفا یه بار درخواست خودشون رو مطرح کنند
Hamed-aryana
15-07-2007, 09:23
سلام
من وقتی یه فیلمه 700mb رو بهش زیر نویس میچسبونم حجمش خیلی زیاد میشه ! میره روی 20GB :18:
شما می گید من چه کنم؟
سلام.
سلام
با استفاده از نرم افزار KMplayer به راحتی میتونید هنگام نمایش فیلم این تغییرات رو روی زیرنویس انجام بدید. همچنین با استفاده از نرم افزار vobsub قسمت DirectVobSub Configure میتونید این کار رو برای همیشه روی زیر نویس انجام بدید.
KMplayer:
mehran_h84
15-07-2007, 15:05
سلام
من وقتی یه فیلمه 700mb رو بهش زیر نویس میچسبونم حجمش خیلی زیاد میشه ! میره روی 20GB :18:
شما می گید من چه کنم؟
اگه مینوشتید با چه نرم افزاری بهتر بود اما اگه با virtual dub تبدیل میکنید من راهنمایی یکی از دوستان رو عینا براتون کپی میکنم اینجا:
compression رو تنظیم نکردین بخاطر همین فایل بدون فشرده سازی درست شده شما از منوی video توی برنامه virtual dub قسمت compression رو انتخاب کنید و اخرین گزینه به نام Xvid MPEG-4 codec رو انتخاب کنید این مشکل حل میشه
سلام
دنبال زيرنويس فارسي براي دي وي دي فيلم 4wedding and a funeral هستم...كسي سراغ داره؟
عزیزم
زیرنویس های فارسی که به این راحتی پخش نمیشن
حتما پیدا نشده
ممنون از همه پس لطفا همان انگليسي را بگذاريد ولي من همچنان منتظر زير نويس فارسي x-men2 مي مانم.
زیرنویس انگلیسی رو خودتون میتونید راحت پیدا کنید تو نت
راستش من در مورد فيلم و از اينجور چيزا مثل شما حرفه اي نيستم ، پس اگه سوالم مشكلي داره ببخشيد:
زير نويس فيلم ارباب حلقه ها رو ميخوام.
به فارسي ، شماره هاي 1 و 2 ، 3 رو خودم دارم.
براي Dvd ميخوام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.