مشاهده نسخه کامل
: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا
سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
سلام عزیز.....
این کار شدنی نیست متاسفانه.....
موفق باشین....
masoud_brg
03-03-2007, 12:03
سلام.من چطور میتونم از photo call استفاده کنم؟مثلا دوستم که زنگ میزنه عکس بیفته تو گوشیم.
سلام.من چطور میتونم از photo call استفاده کنم؟مثلا دوستم که زنگ میزنه عکس بیفته تو گوشیم.
سلام عزیز..:) ورودت رو تبریک میگم....
برای این کار باید... اون شماره رو تو گوشیتون کپی کنید....(از روی سیم کات نمیشه)
سپس وقتی روی شماره میرید.. ادیت رو بزنید و با استفاده از آخرین گزینه ها.. عکس و یا همچنین...آهنگ مورد نظر رو تغییر بدین و یا به دلخواه بزارین....
موفق باشین....
masoud_brg
03-03-2007, 14:44
speed dial من کار نمیکنه.مثلا کسی رو برای گزینه 3 انتخاب میکنم ولی وقتی 3 را نگه میدارم اتفاقی نمی افته چرا؟؟
pooyan.kh
03-03-2007, 14:54
ا سلام
من عضو جدید تالار گفتگو هستم و یه مشکلی دارم که هیچکی نتونسته واسم حلش کنه من یه گوشی موتورولا C380 دارم که سی دی نصب درایور مربوط به Usb اون رو گم کردم و به هر دری زدم که بتونم این گوشیو به کامپیوترم بشناسونم نتونستم هر کس بتونه منو راهنمایی کنه یه دنیا ممنونش میشم... در ضمن سرچ هم فایده ای نداشت
دوستان سلام . من يك گوشي موتورولا v3i دارام كه بعد از خريد به مدت يك ماه كار كرد و ناگهان خاموش شد و ديگه روشن نشد !!!!!! چيكارش كنم /؟ ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي كنه .
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام . من يك گوشي موتورولا v3i دارام كه بعد از خريد به مدت يك ماه كار كرد و ناگهان خاموش شد و ديگه روشن نشد !!!!!! چيكارش كنم /؟ ممنون مي شم اگه كسي راهنمايي كنه .
سلام دوست عزیز.... ورود شما رو نیز تبریک میگم....
شما وقتی دکمه قرمز رو میگیرید..چه اتفاقی می افته....؟؟!؟!؟!
amir2011
03-03-2007, 21:25
سلام
من میخواستم بدونم languge pack رو به تنهایی با rsd lite میشه نصب کرد یا فقط باید مونستر پک کاملو نصب کنیم
masoud_brg
03-03-2007, 21:43
سلام من وقتس گوشیم silent هست باز هم وقتی یکی بهم زنگ میزنه vibra میشه از seem میتونم کاری کنم؟آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
M.etallic.A
03-03-2007, 21:58
سلام
من میخواستم بدونم languge pack رو به تنهایی با rsd lite میشه نصب کرد یا فقط باید مونستر پک کاملو نصب کنیم
میشه به شرط اینکه قبلش با یه فایل reflash گوشیتو فلش کرده باشی نه با یه مانسترپک...
سلام من وقتس گوشیم silent هست باز هم وقتی یکی بهم زنگ میزنه vibra میشه از seem میتونم کاری کنم؟آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
از طریق سیم فقط این امکان به شما داده میشه.. که دکمه تو صفحه کاید را که در دو حالت استفاده میشه
(loud_silent) رو تغییر بدین.....پس بهتره برای تنظیمات به گوشی خودتون مراجعه کنید....
موفق باشین....
ا سلام
من عضو جدید تالار گفتگو هستم و یه مشکلی دارم که هیچکی نتونسته واسم حلش کنه من یه گوشی موتورولا C380 دارم که سی دی نصب درایور مربوط به Usb اون رو گم کردم و به هر دری زدم که بتونم این گوشیو به کامپیوترم بشناسونم نتونستم هر کس بتونه منو راهنمایی کنه یه دنیا ممنونش میشم... در ضمن سرچ هم فایده ای نداشت
سلام عزیز.. ورودت رو تبریک میگم.....راستش همون جور که میدونی اینجا در مورد این گوشی تا حالا صحبت نشده...اما من برای شما میپرسم و جستجو میکنم... ان شا الله درست میشه.....
موفق باشین....
amir2011
03-03-2007, 23:25
میشه به شرط اینکه قبلش با یه فایل reflash گوشیتو فلش کرده باشی نه با یه مانسترپک...
منظورت از ریفلش کردن چیه من تا حالا از وقتی گوشیمو خریدم هیچ سیخی نکردم ایا میتونم بازم نصب کنم
gsm جون شما هم اگه میتونی جواب بده
منظورت از ریفلش کردن چیه من تا حالا از وقتی گوشیمو خریدم هیچ سیخی نکردم ایا میتونم بازم نصب کنم
امیر جان.... راهنمایی اصلی رو متالیکا کرده.....
اگه هم دنبال فایل های ری فلش هستی....بهتره از این سایت دیدن کنی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
04-03-2007, 00:09
باید یه سیخی بکنی ( reflash ) بعدش سیخهای دیگه رو بکنی ( لانگویج پک ) ... ولی توصیه میشه با همون مانسترپک گوشیتو فلش کنی ریسک کمتری داره ... هر نوعشم بخوای هست.
amir2011
04-03-2007, 00:41
ببخشید اون لینک مونستر پک تو صفحه قبلی که عربیه هیچی نفهمیدم اگه میشه یک لینکه درست واسه مونستر پکی که اس ام اس های فارسیو نشون بده بزارید ممنون میشم
masoud_brg
04-03-2007, 11:35
speed dial من کار نمیکنه.مثلا کسی رو برای گزینه 3 انتخاب میکنم ولی وقتی 3 را نگه میدارم اتفاقی نمی افته چرا؟؟
-
عزیز من تا حالا استفاده نکردم....اما فکر کنم.. کلید های برای ویس میل باشه......
و برای شماره گیری سریع باید از qouick dial استفاده کنید.
valentine_18h
04-03-2007, 13:34
دوستان عزیز به دو برنامه نیاز دارین که در زیر لینک مورد نظر رو براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه نمتونه گوشی رو تشخیص بده و وقتی برنامه رو باز میکنی این پیغامو میده:
Access violation at address 0049E3E5 in module "Flashbackup.exe" Read of address 00133000
حالا باید چیکا کرد؟
برنامه نمتونه گوشی رو تشخیص بده و وقتی برنامه رو باز میکنی این پیغامو میده:
Access violation at address 0049E3E5 in module "Flashbackup.exe" Read of address 00133000
حالا باید چیکا کرد؟
اگه برنامه فلش بک آپ رو مجدد می خوای... تو صفحه قبل ورژن جدید رو گذاشتم.. استفاده کن....
Salam..bazam bebakhsid ke fingilish minevisam:)
1-man tahala faghat ye bar gushimo flash kardam ama alan yekam ghat zadeh.!mikham ye monsterpack rush nasb konam...in packy ke mikham nasb konam faghta shomareyeh boot loadersh bayad ba uni ke alan ru gushim hast yeki bashe ya inke mahdudiati dar zamineyeh nasb nadaram?:cool:
2-chetori mishe ye lang0033 ro be gushi ezaeh kard????ye tozihe kamel pls!!!!
3-GSM va metallica shoma linkhaee ke mizarin va3 insiteh arabie ke ham bayad ozv beshi ham inke kheili sakhteh arabi khundan!!!!!!site russi bezarin baz ye chizi!!!!!!vali khaheshan age linkeh mostaghim bezarin mamnunn misham...
yekam ziad shod!!!!bebakhshid...montazereh javabatun hastam..
TANX:happy:
سلام بچه ها.
با راهنمائی های خوبتون من تونستم گوشیم رو فلش بزنم و حالا sms فارسی هم دریافت می کنم اما مشکل ریست کردن و هنگ کردن گوشیم برطرف نشده...
پیش یک تعمیرات همراه رفتم گفت گوشیت حتما ویروس داره...اما مگه وقتی گوشی رو فلش میزنی نباید تمام ویروس هایی که داره پاک بشه؟؟؟
در ضمن این مشکل رو من از زمانی که گوشی رو خریدم داشته...باید بگم که من گوشی رو آک خریدم.
دیروز وقتی می خواستم sms بفرستم یک خط می نوشتم وقتی می خواستم برم به خط بعدی کلید * رو که نگه می داشتم هنگ می کرد بعد هم ریست میشد گوشی.دوباره فلشش زدم و خوب شد تا امروز صبح.
باز از امروز فایل هلی تصویری رو که دو سه تا رد میکنی گوشی هنگ می کنه.
تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم رو گرفته...
همه چیزش خوبه و حرف نداره اما این هنگ کردنش آبروی موتورولا رو داره می بره...
من که ازش خسته نشدم چون خیلی حال می کنم باهاش ولی می خوام با کمک شما دوستان این مشکلش رو هم حل کنم.
با تشکر...
Salam..bazam bebakhsid ke fingilish minevisam:)
1-man tahala faghat ye bar gushimo flash kardam ama alan yekam ghat zadeh.!mikham ye monsterpack rush nasb konam...in packy ke mikham nasb konam faghta shomareyeh boot loadersh bayad ba uni ke alan ru gushim hast yeki bashe ya inke mahdudiati dar zamineyeh nasb nadaram?:cool:
2-chetori mishe ye lang0033 ro be gushi ezaeh kard????ye tozihe kamel pls!!!!
3-GSM va metallica shoma linkhaee ke mizarin va3 insiteh arabie ke ham bayad ozv beshi ham inke kheili sakhteh arabi khundan!!!!!!site russi bezarin baz ye chizi!!!!!!vali khaheshan age linkeh mostaghim bezarin mamnunn misham...
yekam ziad shod!!!!bebakhshid...montazereh javabatun hastam..
TANX:happy:
سلام دوست عزیز....
ببین ... شما.. باید بر اساس s/w گوشی خودتون فلش فایل رو انتخاب کنید.من بار ها گفتم اگه لینک مستقیم می خواین که جدید ترن و بهترین منستر پک ها رو داشته باشه...باید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید...راستش سلو جان.. من یه بار به شکل کوچولو در مورد فلش توضیح دادم....اما تو چند صفحه قبل متالیکا عزیز.. یه لینک آموزش بسیار خوب رو گذاشتن.. که اگه از اون ستفاده بشه.. هیچ مشکلی پیش نمی آید و هیچ سوال هم پیش نمی آید....اون سایت عربی هم برای این بود که فکر کنم یک از تنها جاهایی بود که اون مدل منستر پک رو داره....
موفق باشین....
سلام دوست عزیز....
ببین ... شما.. باید بر اساس s/w گوشی خودتون فلش فایل رو انتخاب کنید.من بار ها گفتم اگه لینک مستقیم می خواین که جدید ترن و بهترین منستر پک ها رو داشته باشه...باید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید...راستش سلو جان.. من یه بار به شکل کوچولو در مورد فلش توضیح دادم....اما تو چند صفحه قبل متالیکا عزیز.. یه لینک آموزش بسیار خوب رو گذاشتن.. که اگه از اون ستفاده بشه.. هیچ مشکلی پیش نمی آید و هیچ سوال هم پیش نمی آید....اون سایت عربی هم برای این بود که فکر کنم یک از تنها جاهایی بود که اون مدل منستر پک رو داره....
موفق باشین....
Salam..man az rueh tozihateh shoma tu in tapik hushimo Flasj kardam va hich moshkeli ham nadashtam!chon kamel va daghigh bud tozihat va az in babat mamnunam1!!!
ama soaleh man rajebeh monster packe!!!!yani hich mahdudiati vaseh rikhtaneh monster pack ru gushi nis?????yani lazem nis Sw va flex va bootloader va ....ke alan ru gushim hast ba monsterpack yeki bashe???akhe unjooriam ke mosterpack gir nemiad!!!!!!
TANX
سلام بچه ها.
با راهنمائی های خوبتون من تونستم گوشیم رو فلش بزنم و حالا sms فارسی هم دریافت می کنم اما مشکل ریست کردن و هنگ کردن گوشیم برطرف نشده...
پیش یک تعمیرات همراه رفتم گفت گوشیت حتما ویروس داره...اما مگه وقتی گوشی رو فلش میزنی نباید تمام ویروس هایی که داره پاک بشه؟؟؟
در ضمن این مشکل رو من از زمانی که گوشی رو خریدم داشته...باید بگم که من گوشی رو آک خریدم.
دیروز وقتی می خواستم sms بفرستم یک خط می نوشتم وقتی می خواستم برم به خط بعدی کلید * رو که نگه می داشتم هنگ می کرد بعد هم ریست میشد گوشی.دوباره فلشش زدم و خوب شد تا امروز صبح.
باز از امروز فایل هلی تصویری رو که دو سه تا رد میکنی گوشی هنگ می کنه.
تورو خدا کمکم کنید بد جوری حالم رو گرفته...
همه چیزش خوبه و حرف نداره اما این هنگ کردنش آبروی موتورولا رو داره می بره...
من که ازش خسته نشدم چون خیلی حال می کنم باهاش ولی می خوام با کمک شما دوستان این مشکلش رو هم حل کنم.
با تشکر...
سلام دوست عزیز....
خوب خیلی خوبه که تونستی فلش کنی و جواب بگیری....
ببین اون تعمیرات اشتباه کرده.. چون اصلا موتو ویروسی نمیشه......
بهتره.. با یک منستر پک دیگه امتحان کنی.. ببینی جواب میده....چون با فلش کردن معمولا همه چیز حل میشه و به جای اول خودش برمیگرده.....
راستی شما که دیدی از اول اینجوریه چرا اون رو انتخاب کردین.....یعنی چرا یکی دیگه از این مدل نگرفتین که سالم باشه....
تمام ورژن های برنامه SHXCoDec
SHXCoDec1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHXCoDec2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHXCoDec3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHXCoDec4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
valentine_18h
05-03-2007, 15:21
اگه برنامه فلش بک آپ رو مجدد می خوای... تو صفحه قبل ورژن جدید رو گذاشتم.. استفاده کن....
جناب gsm محترم ظاهرا من همیشه سوالامو بد مطرح میکنم که شما جوابای ....... میدید!! من با هر2 تا ورژنش انجام دادم که این ارور رو داده .اصلا این نرم افزار گوشیو تشخیص نمیده.1000 بارم install و unistall کردم ولی نمیشه.همش اون پایینش نوشته : phone is not connected
تمام ورژن های برنامه skin manager
توضیح اینکه در ورژن (0.41.05A) این برنامه با مدل های
C975, C980, E398, E770v, E1000, L6, L7, V3, V3r, V3i, V3x, V180, V360, V525, V550, V600, V620, V635, V975, V980, V1050, U6 PEBL.ساز گار است و کارایی دارد
skin manager1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
skin manager2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
skin manager3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
skin manager4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب gsm محترم ظاهرا من همیشه سوالامو بد مطرح میکنم که شما جوابای ....... میدید!! من با هر2 تا ورژنش انجام دادم که این ارور رو داده .اصلا این نرم افزار گوشیو تشخیص نمیده.1000 بارم install و unistall کردم ولی نمیشه.همش اون پایینش نوشته : phone is not connected
دوست محترم........... شما حداقل 1 بار تمام صفحات این تاپیک رو خونیدین...
با این حال هنوز متوجه نشدین که این ارور مربوط به برنامه نیست... بلکه مربوط به نشناختن گوشی شما توسط کامپیوتر
من و بقیه دوستان بیش از 100 بار توضیح دادیم که چگونه گوشی خودتون رو بشناسونید... حتی با آموزش پله به پله...به اون آموزش ها مراجعه کنید.....
این برنامه ها همه سالم هستند و من و بقیه دوستان از جای معتبر برای شما میزاریم
موفق باشین دوست عزیز
یک برنامه دیگه......
Motorola Midlets Manager 0.667 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ان هم موارد استفاده است.. که فکر نکنم نیاز به ترجمه داشته باشه...
1. Install Java applications with JAD or JAR only
2. Manage the permissions of the applications
3. Removes java applications
4. Renames java applications
5. Save midlets both in trans flash and phone
6. Manages java settings in seem 0032_0001
7. Adapts games from other phones for Motorola
8. Move applications from phone to flash memory and vice versa
9. Ability to attach application to one of the base phone keys
یک برنامه عالی دیگه.........
Motorola_Explorer_0.9.500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mrdadras
05-03-2007, 20:23
من گوشی v3i دارم. کسی می دونه چطوری می تونم از sms هام backup بگیرم؟ می خوام گوشی رو فلش کنم و نمی خوام sms هام از دستم بره. در ضمن مموری هم پر شده و باید خالیش کنم. ممنون می شم راهنماییم کنین.
من گوشی v3i دارم. کسی می دونه چطوری می تونم از sms هام backup بگیرم؟ می خوام گوشی رو فلش کنم و نمی خوام sms هام از دستم بره. در ضمن مموری هم پر شده و باید خالیش کنم. ممنون می شم راهنماییم کنین.
دوست عزیز
از برنامه موتورولا تولز .. که در سی دی همراه گوشیتون است رو نصب کنید و با اون ...بک بگیرید...
masoud_brg
06-03-2007, 12:10
چرا از Drm خبری نیست 2 تا لینک هم هم ثواب داره .
خدمت شما دوست عزیز...........
DRMPort v003b by lucrece
DRM1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DRM2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mostafa_Amol
06-03-2007, 19:36
سلام
نمی دونم چرا گوشی ام موقع اجرای آهنگ از خودش صدای جر جر تولید می کند ( مثل وقتی که یک بلندگو پاره شده باشد ، صدا تولید می کند)
یعنی بلندگو گوشی ام خراب شده ؟
آهنگ های اصل گوشی را هم اجرا کردم و همین طور بود
سلام
نمی دونم چرا گوشی ام موقع اجرای آهنگ از خودش صدای جر جر تولید می کند ( مثل وقتی که یک بلندگو پاره شده باشد ، صدا تولید می کند)
یعنی بلندگو گوشی ام خراب شده ؟
آهنگ های اصل گوشی را هم اجرا کردم و همین طور بود
سلام دوست عزیز....
گوشیت چی بود؟
اگه V3x است... تقویت کردی؟؟؟؟؟!!!! الان رو کدوم ولوم ها اینجوری میشه؟!!!
Mostafa_Amol
06-03-2007, 20:02
سلام دوست عزیز....
گوشیت چی بود؟
اگه V3x است... تقویت کردی؟؟؟؟؟!!!! الان رو کدوم ولوم ها اینجوری میشه؟!!!
گوشیم v3i است.... یک فایلی داده بودید که داخل پوشه ی سیستم بریزم ، همون کار رو قبلا کردم
ولی تا دو سه روز پیش هیچ مشکلی نداشتم
فکر کنم تا ولوم 4 خوبه و از اون به بعد مشکل شدید می شه
شرمنده.. چون اینجا سوال جواب زیاد میشه.... یادم میره...
شما فایل Mma رو کپی کردین......؟؟
.shahyad.
06-03-2007, 21:21
اوه..!!!
چه قدر رفتین جلو بچه هاااا...!
129 صفحه..!!
دوس دارم همرو بخونم...حیف که نظم درستو حسابی نداره...ادم قاطی میکنه...!
اقا من یه سوال داشتم..!
این رکورد (برای ضبط صدا) v3x کجاست..!!!!!! D: :(
و اینکه چجوری میتونم مکالمه ام رو ضبط کنم..!؟!؟(شبیه k750 که میشه حرفای خودمون با طرف اونوره خط رو ضبط کنیم)
....راسی اگه قبلا به اینا جواب داده شده...یه لطفی بکنید بگین حدودا باید به کدوم صفحه برم....
ممنونم...
Mostafa_Amol
06-03-2007, 21:24
شرمنده.. چون اینجا سوال جواب زیاد میشه.... یادم میره...
شما فایل Mma رو کپی کردین......؟؟
اگه با من هستید باید بگم اصلا نمی دانم چی هست
پس کپی هم نکردم
اگه با من هستید باید بگم اصلا نمی دانم چی هست
پس کپی هم نکردم
آره عزیز با شما هستم.....
منظورم این بود که اون فایلی رو که کپی کردید.... چی بود....
Mostafa_Amol
06-03-2007, 21:56
آره عزیز با شما هستم.....
منظورم این بود که اون فایلی رو که کپی کردید.... چی بود....
فایلی که کپی کردم ؛ audio_cfg بود
amir2011
06-03-2007, 22:55
باید یه سیخی بکنی ( reflash ) بعدش سیخهای دیگه رو بکنی ( لانگویج پک ) ... ولی توصیه میشه با همون مانسترپک گوشیتو فلش کنی ریسک کمتری داره ... هر نوعشم بخوای هست.
خیلی ممنون من همون فلش کاملو کردم و الانم mpعربیو نصب کردم
فایلی که کپی کردم ؛ audio_cfg بود
من در یادم نیست.. چنین فایل رو برای v3i گذاشته باشم.....
لطفا آدرس صفحه و پست رو بدید تا چک کنم.....
Mostafa_Amol
06-03-2007, 23:20
من در یادم نیست.. چنین فایل رو برای v3i گذاشته باشم.....
لطفا آدرس صفحه و پست رو بدید تا چک کنم.....
یادتان نمی آید که این فایل رو برای چه گوشی گذاشته بودید؟ یا این که اصلا یادتان نمی آید که گذاشته باشید؟
من هم گشتم پیدا نکردم از کجا گرفتم
تازه من که تا دیروز مشکلی نداشتم (با این که خیلی وقت این تغییر رو اعمال کردم ) پس نمی تواند مشکل این فایل باشه..... درسته؟
یادتان نمی آید که این فایل رو برای چه گوشی گذاشته بودید؟ یا این که اصلا یادتان نمی آید که گذاشته باشید؟
من هم گشتم پیدا نکردم از کجا گرفتم
تازه من که تا دیروز مشکلی نداشتم (با این که خیلی وقت این تغییر رو اعمال کردم ) پس نمی تواند مشکل این فایل باشه..... درسته؟
عزیز خودت که در جریانی... خیلی آموزش و نرم افزار بوده.......ولی من یادم نمی آید چنین فایل رو کجا گذاشتم و به چه دلیل... لطفا بگین برای چی اون رو کپی کردین... یا بگردین پیداش کنید و آدرس اون رو بزارید....
درسته.... اما تو این چند روزی هیچ کاری با گوشی یعنی نکردین.......؟؟؟!!؟؟!
Mostafa_Amol
06-03-2007, 23:32
من در این چند روز هیچ تغییری روی گوشی انجام ندادم
من این فایل رو برای تقویت صدا دان کردم و مطمئنم چون در کنارش توضیح کوچکی نوشتم ؛ برای تقویت صدا و در پوشه ی سیستم ریخته شود
من در این چند روز هیچ تغییری روی گوشی انجام ندادم
من این فایل رو برای تقویت صدا دان کردم و مطمئنم چون در کنارش توضیح کوچکی نوشتم ؛ برای تقویت صدا و در پوشه ی سیستم ریخته شود
اما بعضی از دوستان...... این عمل رو همچون v3x منطقی اعلام کردن...تنها راهش اینه که بگردی ببینی اون پست رو کی داده.. و از اون سوال کنی..آخه من تا حالا این کار رو نکردم که بخوام...اما احتمال داره اگه شما کار هایی که انجام دادی رو پاک و برگردونی .. درست بشه....
valentine_18h
07-03-2007, 14:42
دوست محترم........... شما حداقل 1 بار تمام صفحات این تاپیک رو خونیدین...
با این حال هنوز متوجه نشدین که این ارور مربوط به برنامه نیست... بلکه مربوط به نشناختن گوشی شما توسط کامپیوتر
من و بقیه دوستان بیش از 100 بار توضیح دادیم که چگونه گوشی خودتون رو بشناسونید... حتی با آموزش پله به پله...به اون آموزش ها مراجعه کنید.....
این برنامه ها همه سالم هستند و من و بقیه دوستان از جای معتبر برای شما میزاریم
موفق باشین دوست عزیز
عزیز مگه من گفتم برنامت اشکال داره آخه؟!! دیدی باز تو جواب دادن عجله کردی!!!:angry: آخه چطور میشه کامپیوتر همه نرم افزارارو مثل FlexEditor یا RDS Lite بشناسه بعد فقط این یکیو نشناسه؟!؟ :blink: فقط نگید که باید ویندوز عوض کنم چون اصلا راه حل منطقی نیست!:puke:
optis2005
07-03-2007, 17:21
من یه گوشی rizr z3 خریدم
توی جهبش به جز گوشی و شارژ و دفترچه چیز دیگه ای نداشت!!! برای همه انجوریه؟
بعد من چطور باید به pc وصلش کنم چون هر کاری می کنم نمی شه؟
M.etallic.A
07-03-2007, 18:27
من یه گوشی rizr z3 خریدم
توی جهبش به جز گوشی و شارژ و دفترچه چیز دیگه ای نداشت!!! برای همه انجوریه؟
بعد من چطور باید به pc وصلش کنم چون هر کاری می کنم نمی شه؟
مبارکه... امکان نداره حداقل باید یه کابل یو اس بی هم روش باشه ... در ضمن شما چجوری میخوای به pc وصلش کنی؟ مگه نمیگی فقط شارژر روش هست ؟ حتی اگه کابل یو اس بی هم باشه باید سی دی نصبش رو هم می گرفتی ... به نظر من یه بار دیگه باید بری اونجایی که خریدی و این چیزارو بگیری ...
optis2005
07-03-2007, 18:52
کابل رو جدا خریدم
حالا گوشی خوبی هست در مقاسیه با v3x
به فروشنده که گفتم گفت این گوشی هیچ وسایل جانبی همراهش نیست
باید با بلو توس وصل کنی
M.etallic.A
07-03-2007, 19:20
اینم تقدیم به بچه های گل تاپیک خودمون ... اول گذاشتمش اینجا که بچه های خودمون استفاده کنن بعد یه تاپیک جداگانه میزنم میزارم اونجا ...
برنامه هک بلوتوث که واقعا کار میکنه خودم تست کردم رو گوشی v3x هم کار میکنه... همه گوشی ها رو شکار میکنه و مخصوصا گوشی های سونی اریکسونو میترکونه ...
بعد از نصب برنامه گزینه connect رو میزنید بعد گزینه inquiry devices رو بزنید تا سرچ کنه ( توجه کنید بلوتوث باید قبل از اجرا برنامه روشن باشه ) بقیه ش هم خیلی ساده س خودتون میفهمید چجوریه ... اگه سوالی بود در خدمتم.
:::::::: اینم لینک دانلود :::::::: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام متالیکا جان ممنون
میخواستم بدونم اون شیار ابی رتگ پایین ال سی دی خارجی در موتورولا وی3ای چیه؟
M.etallic.A
07-03-2007, 19:42
کابل رو جدا خریدم
باید با بلو توس وصل کنی
نمیدونم مگه میشه آخه ... چه حرف مزخرفی زده اون فروشنده یعنی چی باید با بلوتوث وصل کنم... اون کارخونه که اونجا رو گوشی سوکت یو اس بی کار گذاشته مطمئن باش کابلشم تو کارتونش میزاره ... این فروشنده ها دزد تشریف دارن دو درش میکنن... اینم مقایسه z3 و v3x
Z3............................
V3X...........................
optis2005
07-03-2007, 19:43
من وقتی گوشی رو با کابل وصل می کنم برنامه p2k tolls ارور می ده و گوشی می ره رو حالت شارژ!!!
مشکل چیه؟
عزیز مگه من گفتم برنامت اشکال داره آخه؟!! دیدی باز تو جواب دادن عجله کردی!!! آخه چطور میشه کامپیوتر همه نرم افزارارو مثل FlexEditor یا RDS Lite بشناسه بعد فقط این یکیو نشناسه؟!؟ فقط نگید که باید ویندوز عوض کنم چون اصلا راه حل منطقی نیست!
شما هر کاری صلاح میدونی انجام بده.. ویندوز هم عوض نکن........اگه به این131 صفحه تاپیک 131 دیگه اظافه بشه....مطمئن باش.. همه واسه اون ارور همین رو میگن....
یا علی...
کابل رو جدا خریدم
باید با بلو توس وصل کنی
دوست عزیز متالیکا راست میگه.... شما نباید از همون فروشنده میپرسیدین.... چون مشخصه که میگه چیزی نیست...
تازه به اضافه کابل.. باید بند 2 تا و کیف و همچنین هندزفری .. رو هم همراه داشته باشه....
من وقتی گوشی رو با کابل وصل می کنم برنامه p2k tolls ارور می ده و گوشی می ره رو حالت شارژ!!!
مشکل چیه؟
با leader & gl چی؟؟ همین ارور رو میده؟!!!
اینم تقدیم به بچه های گل تاپیک خودمون ... اول گذاشتمش اینجا که بچه های خودمون استفاده کنن بعد یه تاپیک جداگانه میزنم میزارم اونجا ...
برنامه هک بلوتوث که واقعا کار میکنه خودم تست کردم رو گوشی v3x هم کار میکنه... همه گوشی ها رو شکار میکنه و مخصوصا گوشی های سونی اریکسونو میترکونه ...
بعد از نصب برنامه گزینه connect رو میزنید بعد گزینه inquiry devices رو بزنید تا سرچ کنه ( توجه کنید بلوتوث باید قبل از اجرا برنامه روشن باشه ) بقیه ش هم خیلی ساده س خودتون میفهمید چجوریه ... اگه سوالی بود در خدمتم.
دستت درد نکنه..... حتما امتحان میکنم.....منم یه چیزی به نام easy jak دارم.. تا حالا استفاده کردی...؟
در مورد تاپیک هم پیشنهاد میکنم.. فعلا عجله نکن....(چند روز دیگه مشکل الان رو نداریم;) )
optis2005
07-03-2007, 22:05
دوست عزیز متالیکا راست میگه.... شما نباید از همون فروشنده میپرسیدین.... چون مشخصه که میگه چیزی نیست...
تازه به اضافه کابل.. باید بند 2 تا و کیف و همچنین هندزفری .. رو هم همراه داشته باشه....
یعنی اینا همراهه z3 هستند
جایی نیست که وسایل تو جعبه رو بنویسه؟تو دفترچه که نبود!!
optis2005
07-03-2007, 22:07
با leader & gl چی؟؟ همین ارور رو میده؟!!!
اونم وقتی می خوام نرمال رو بزنم از برنامه در می آد
.shahyad.
07-03-2007, 22:22
اوه..!!!
129 صفحه..!!
اقا من یه سوال داشتم..!
و اینکه چجوری میتونم مکالمه ام رو ضبط کنم..!؟!؟(شبیه k750 که میشه حرفای خودمون با طرف اونوره خط رو ضبط کنیم)
....راسی اگه قبلا به اینا جواب داده شده...یه لطفی بکنید بگین حدودا باید به کدوم صفحه برم....
ممنونم...
چرا کسی جوابه منو نداد..؟؟؟؟ :sad: :sad: :sad:
نقل قول:
نوشته شده توسط .shahyad.
اوه..!!!
129 صفحه..!!
اقا من یه سوال داشتم..!
ممنونم...
چرا کسی جوابه منو نداد..؟؟؟؟
سلام شهیاد جان...شرمنده.. من اون پست رو ندیدم...
آره عزیز اینجا داره خوب پیش میره.. بهتر هم میشه.....ان شالله
برای ضبط صدا باید برنامه نصب کنی چون v3i داره ام v3x نداره...
این لینک غیر مستقیم است .. تا شب مستقیم رو برات میزارم...
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای ضبط صدا .. هنگام صحبت کردن.. هنوز من برنامه ای ندیدم.....
یعنی اینا همراهه z3 هستند
جایی نیست که وسایل تو جعبه رو بنویسه؟تو دفترچه که نبود!!
تا اونجای که من اطلاع دارم..آره....
M.etallic.A
07-03-2007, 22:48
دستت درد نکنه..... حتما امتحان میکنم.....منم یه چیزی به نام easy jak دارم.. تا حالا استفاده کردی...؟
در مورد تاپیک هم پیشنهاد میکنم.. فعلا عجله نکن....(چند روز دیگه مشکل الان رو نداریم;) )
نه عزیز لینک دانلودش رو برام بفرست...
شرمنده اینو متوجه نشدم ؟
Meisam_F
07-03-2007, 22:59
سلام به همه بچه هاي گل اين فروم
ميخواستم بدونم كه گوشيهاي Maxx V6 و V3xx
توي ايران بيدا ميشه يا نه ؟
خيلي باحاليد همتون
سلام به همه بچه هاي گل اين فروم
ميخواستم بدونم كه گوشيهاي Maxx V6 و V3xx
توي ايران بيدا ميشه يا نه ؟
خيلي باحاليد همتون
سلام دوست عزیز.... من به شخصه.... تو بازار اینجا ندیدم....اما باید بچه تهرونی ها هم بگن که اونجا دیدن یا نه....
شما بیشتر باحالی میثم جان.....
شرمنده اینو متوجه نشدم ؟
دشمنت عزیز....آخه خواستم یه جور خاص این رو گفته باشم.....خودم به وقتش برای پیغام خصوص میدم.. عزیز....
masoud_cpu
08-03-2007, 01:03
اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
masoud_cpu
08-03-2007, 01:09
usb nist !!!!!!
M.etallic.A
08-03-2007, 12:18
دشمنت عزیز....آخه خواستم یه جور خاص این رو گفته باشم.....خودم به وقتش برای پیغام خصوص میدم.. عزیز....
بابا من تاپیک رو زدم که... برام پیغام بزار بگو ... میخوای لینکش رو پاک کنم؟
Meisam_F
08-03-2007, 12:55
سلام
كسي ميدونه اين تراشه گرافيكي Geforce Go 4200كه توي V3Xاست به طور كامل فعاله يا نه؟ يه چيزايي توي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوندم ولي نفهميدم واقعا تا چه حد از قابليتهاي اين تراشه تويV3Xاستفاده شده.
خيلي دوستون دارم!
بابا من تاپیک رو زدم که... برام پیغام بزار بگو ... میخوای لینکش رو پاک کنم؟
نه عزیز... پاک نکن....
Mobile Desktop for Motorola ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از کاربرد های این برنامه رو بگم:
با استفاده از این برنامه میتونید...تسلطی کامل بر صفحه ویندوز داشته باشید از طریق گوشی...
M.etallic.A
08-03-2007, 14:08
سلام
كسي ميدونه اين تراشه گرافيكي Geforce Go 4200كه توي V3Xاست به طور كامل فعاله يا نه؟ يه چيزايي توي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوندم ولي نفهميدم واقعا تا چه حد از قابليتهاي اين تراشه تويV3Xاستفاده شده.
خيلي دوستون دارم!
ببین هر دوربین دیجیتالی یه لنز داره یه سنسور نوری و یه پردازشگر تصویر.... دوربین v3x پردازشگر تصویرش یعنی اون تراشه که روش نصب شده محصول nvidia و خوب دیگه جای بحث نیست همه میدونن nvidia غول تراشه های گرافیکیه ...
منظورتو از بطور کامل فعاله نفهمیدم... یعنی چی ؟ تمام عکسهایی که با گوشیت میگیری توسط همون تراشه پردازش میشن بعد نمایش داده میشن.
سلام دوست عزیز.... ورود شما رو نیز تبریک میگم....
شما وقتی دکمه قرمز رو میگیرید..چه اتفاقی می افته....؟؟!؟!؟!
هيچي ! روشن نمي شه !!!
M.etallic.A
08-03-2007, 19:50
میلاد جان یکی از داداشای ما v3i گرفته شما واردی.. می خواستم بپرسم چجوری میشه فهمید itune داره یا نه... چون میخوام فلشش کنم مثل اینکه مانسترپک itune دار با معمولی فرق میکنه ... در ضمن چجوری روش بازی و برنامه نصب کنم. فایلها رو تو kjava میریزم ولی نمیدونم کجا باید install کرد ...
optis2005
08-03-2007, 20:18
من از چند جا پرسیدم همه گفتن به جز شارژ چیزی همراه z3 نیست!!!
همچین چیزی می شه؟
M.etallic.A
08-03-2007, 20:41
من از چند جا پرسیدم همه گفتن به جز شارژ چیزی همراه z3 نیست!!!
همچین چیزی می شه؟
احتمالا این گوشی قاچاق وارد میشه. شماره سریالش رو چک کردی ببینی با کارتونش میخوره یا نه ؟
optis2005
08-03-2007, 20:43
آره چک کردم یکی هست
چطور می تونم با p2k به کامپیوتر وصلش کنم
تو p2k می نویسه connect ولی گوشی می ره رو شارژ و هیچ کاری نمی تونی بکنی
میلاد جان یکی از داداشای ما v3i گرفته شما واردی.. می خواستم بپرسم چجوری میشه فهمید itune داره یا نه... چون میخوام فلشش کنم مثل اینکه مانسترپک itune دار با معمولی فرق میکنه ... در ضمن چجوری روش بازی و برنامه نصب کنم. فایلها رو تو kjava میریزم ولی نمیدونم کجا باید install کرد ...
سپس دکمه - را از روی صفحه که زدی.... switch strog divice رو مزنی و اونجا ممری رو انتخاب میکنی..
اونجا یه منو داره به اسم install اگه اون رو باز کنی.. فایل هایی که کپی کردی رو میبینی....
امری بود بازم درخدمتم....
آره چک کردم یکی هست
ببین...این امکان حتی برای گوشی های دست دوم هم نیست....شما باید از جایی میگرفتین که...تمام چیز هارو داشته باشه...
منم زمانی که خوستم بخرم.. یک جا ممری نداشت.. یه جا کارتون نداشت... اما گشتم جایی که کامل باشه رو پیدا کردم....
چطور می تونم با p2k به کامپیوتر وصلش کنم
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه درایور ها رو نصب کنی.. به احتمال زیاد درست بشه... اما اول باید قبلی ها رو پاک کنی بعد این کا رو رانجام بدی...
M.etallic.A
08-03-2007, 21:12
عزیز از طرف من تبریک بگو.....
راستش در مورد آیتونز .. اگه در صفحه کلیدش... دکمه ای به شکل موزیک باشه.. گوشی اون آیتونز است.
در مورد بازی هم .. وقتی بازی یا برنامه ها رو کپی کردی در گوشی به منو game& app میرید...
سپس دکمه - را از روی صفحه که زدی.... switch strog divice رو مزنی و اونجا ممری رو انتخاب میکنی..
اونجا یه منو داره به اسم install اگه اون رو باز کنی.. فایل هایی که کپی کردی رو میبینی....
امری بود بازم درخدمتم....
مرسی .......
مرسی .......
خواهش ....
راستی پیغام رسید....
M.etallic.A
08-03-2007, 21:39
خواهش ....
راستی پیغام رسید....
آره عزیز خوندم...
اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
دوست عزیز...
اگه با rsd light هم نشناخت...تنها راهش استفاده از باکس است که تعمیر کار ها دارن..
اما قبل از اون به این لینک سر بزن....
از مدیر اون بخش هم کمک بگیری خیلی خوبه(شهرام11)
با تشکر از دوست خوبم بهمن
optis2005
08-03-2007, 22:12
نمی شناسه!!!
تو حالت at فقط می تونم sms ها رو ببینم ولی تو حالت p2k گوشی می ره رو شارژ برنامه هم گوشی رو نمی شناسه
Meisam_F
08-03-2007, 22:16
اولا سلام دوما ممنون از اينكه بهم جواب داديد سوما ببخشيد سوالم را بد بيان كردم درواقع سوال من اينه كه از تراشه Geforce Go فقط هنگام كار با دوربين استفاده ميشه يا براي انجام بردازشهاي 3dهم ميشه از قابليت هاي اين تراشه استفاده كرد
M.etallic.A
08-03-2007, 22:25
نه این تراشه فقط مخصوص پردازش عکسه ...
نمی شناسه!!!
تو حالت at فقط می تونم sms ها رو ببینم ولی تو حالت p2k گوشی می ره رو شارژ برنامه هم گوشی رو نمی شناسه
یعنی درایور رو هم کامل نصب نمیکنه....
taban225
08-03-2007, 23:08
سلام
با تشكر از همه جطور ميشه شماره تلفنها را از روي سيم به حافظه كوشي كبي كرد
كوشي من ايراد داره
taban225
08-03-2007, 23:19
كوشي v3x است
سلام
كوشي من ايراد داره
سلام دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم
وقتی سیم کارت رو گذشتی و روشن کردی.. 100% تمام شمارهت رو نشون میده....
حالا رو یکی از شماره ها آپشن رو بزن.... از اونجا کپی کن...
اگه کپی نکنی نمیتونی برای شماره ها عکس یا آهنگ خاص بزاری....
موفق باشین
taban225
08-03-2007, 23:33
با تشكر از شما همين كار رو كردم ولي كبي نميشه
amir2011
09-03-2007, 00:00
سلام
كوشي من ايراد داره
شما باید رو شماره ها option رو بزنی بعد با استفاده از گزینه copy to phone شماره به گوشی منتقل میشه!
با تشكر از شما همين كار رو كردم ولي كبي نميشه
خواهش دوست عزیز...
چه اروری میده؟!!
taban225
09-03-2007, 00:13
وقتي در منوي phone contacts اقدام به ايجاد new entry ميكنم بس از وارد كردن اسم و شماره تلفن هنكام سيو اين بيغام را ميدهد phon e memory is full . only data allowed on usim card will be saved
در حالي كه تمام حافظه كوشي تقريبا خالي لست
taban225
09-03-2007, 00:17
روي هر شمارهاي كه از منو copy to phone را كه ميزنم بىون انجام كاري از برنامه خارج ميشه
وقتي در منوي phone contacts اقدام به ايجاد new entry ميكنم بس از وارد كردن اسم و شماره تلفن هنكام سيو اين بيغام را ميدهد phon e memory is full . only data allowed on usim card will be saved
در حالي كه تمام حافظه كوشي تقريبا خالي لست
پس شما باد از طریق خود گوشی.. ممروی داخلیتون رو فرمت کنید....
taban225
09-03-2007, 00:39
gsm جان خيلي خيلي ممنون درست شد
gsm جان خيلي خيلي ممنون درست شد
خواهش میکنم.... خدا رو شکر...
Meisam_F
09-03-2007, 12:01
سلام وممنون از اينكه جوابم را ميديد
يه سوال ديگه برام به وجود اومده: توي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم كه v3x از اولين گوشي هايي است كه از JSR-184 يا برنامه نويسي 3d جاوا براي موبايل حمايت ميكنه و اين يعني بازيهاي سه بعدي!! حالا سوال اينه كه با توجه به جواب قبلي كه بهم داديد ايا اين قابليت هيچ ارتباطي به وجود Geforce Go توي اين گوشي نداره؟ و سوال ديگه اينكه بازي سه بعدي براي اين گوشي وجود داره يا نه؟ اگه وجود داره ميشه معرفيشون كنيد
میثم... جان . تا اونجایی که من اطلاع دارم.. بازی سه بعدی نمیگیره....حتما منظورش یه چیزه دیگست....
سلام یه گوشی خوب به من معرفی کنید تا 200 تومن باشه خودم
"ای تری" و موتورایز چه جور گوشی هایی هستند اگه میشه قیمتشونم بگید.
سلام یه گوشی میخوام تا قیمت 200 تومن
" ای تری " و موتورایز چه جور گوشی هایی هستند لطفا اگه میشه قیمتشونم بگید ممنون
سلام یه گوشی میخوام تا قیمت 200 تومن
" ای تری " و موتورایز چه جور گوشی هایی هستند لطفا اگه میشه قیمتشونم بگید ممنون
سلام دوست عزیز..
البته من متوجه نشدم شما چه گوشی رو گفتین.. اما زیر 200 تومان اگه موتورولا بخوای 2 تا خوب داریم
1-v3 هم زیباست و هم امکانتش خوبه.. اما مموری نمیخوره(قیمت هم فکر کنم بالا یا پایین تر از 150)
2-l7 هم عالیه... مزیشت هم نسبت یه قبلی.. مموری خوردنش است. قیمتش هم حول حوش 170- 180است
البته اولی تاشوه است و دومی نیست....
هر دوتاشون هم یکی از باریک ترین گوشی های جهان هستند...
برای اطلاعات بیشتر واسه قیمت واین جور چیز ها هم به
موفق باشین
ممنون از راهنماييتون منظورم گوشي آي تري بود و گوشي موتورايز .كه بيشتر ميخواستم راجه يه اولي بپرسم چون مموري هم ميخوره قيمتشم تا پارسال 200 تومن بود تاشو هم هست .ممنون ميشم راجع به اين گوشي توضيحاتي بدين چون من هر چي سرچ كردم پيدا نكردم. :blink:
ممنون از راهنماييتون منظورم گوشي آي تري بود و گوشي موتورايز .كه بيشتر ميخواستم راجه يه اولي بپرسم چون مموري هم ميخوره قيمتشم تا پارسال 200 تومن بود تاشو هم هست .ممنون ميشم راجع به اين گوشي توضيحاتي بدين چون من هر چي سرچ كردم پيدا نكردم
منظور شما گوشی v3i است...
راستش من 2 سال خریدم.. ازش راضی هستم....من خریدم260 .... حالا چند شده.. نمیدونم....
اما الان باید از 200تا 230 باشه...
از نظر امکانات کاملا شکل v3 است...فقط مموری می خوره.....(مثل بقیه جاواست)
کیفیت صدا و دوربینش بد نیست خوبه...
دوربین1.23 مگا پیکسله...
چون موتورولا هم هست.. دست برای تغییرات بسیار بازه....
موفق باشین...
Salam...hamuntori ke dustan midunan alan ye chan vaghteh ke V6 umadeh tu bazareh iran :) mikham az shoma beporsam arzesh dareh v3x ro bahash avaz konam????az nazareh karaee har doshun yeki hastan ama v6 bluetoothe behtar dareh...ama talking time kamtar dareh:sad: age mishe naazaretuno begin va age maziat va maayebesham begin ke che behtar:cool: Montazeram
TANX
masoud_brg
09-03-2007, 23:03
سلام.میخوام وقتی گوشیمو به usb وصل میکنم charge نکنه از چه دستوری استفاده کنم.با سپاس از کمکتون.
Salam...hamuntori ke dustan midunan alan ye chan vaghteh ke V6 umadeh tu bazareh iran
سلام عزیز...
من تاحالاندیدم....
چند قیمته....
سلام.میخوام وقتی گوشیمو به usb وصل میکنم charge نکنه از چه دستوری استفاده کنم.با سپاس از کمکتون.
سلام عزیز...
مگه مپ نداری....
از گزینه edit کلمه usb رو سرچ کنی.. برات میاره....
موفق باشین...
سلام عزیز...
من تاحالاندیدم....
چند قیمته....
Salam...alaedin gozashteh bud440.000:rolleye: !!!!!!!!!!!!!!!!!shayad eshtebah zadeh bude!!!ama in chizi bud ke man emruz didam..sob bud hameh ja basteh bud natunestam beporsam......
soccer_18
09-03-2007, 23:54
سلام.
میخوام بدونم بین ال7 و وی تری ایکس کدوم یکی بهتره؟؟(از همه لحاظ)
موندم کدوم یکی رو بگیرم....
راستی اگه یک فروشگاه معتبر که گوشی رو پست کنه سراغ دارید اعلام کنید ممنون میشم. چون من فعلا" به علائدین دسترسی ندارم.
ممنون
Salam...alaedin gozashteh bud440.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!shayad eshtebah zadeh bude!!!ama in chizi bud ke man emruz didam..sob bud hameh ja basteh bud natunestam beporsam......
قیمتش که خیلی بالاست....
فکر کنم اگه صبر کنی خیلی بیاد پایین .... البته با این توصیفی که گفتی از نظر امکانات شبیه هستن....
سلام.
میخوام بدونم بین ال7 و وی تری ایکس کدوم یکی بهتره؟؟(از همه لحاظ)
موندم کدوم یکی رو بگیرم....
راستی اگه یک فروشگاه معتبر که گوشی رو پست کنه سراغ دارید اعلام کنید ممنون میشم. چون من فعلا" به علائدین دسترسی ندارم.
ممنون
سلام دوست عزیز
خوب خیلی فرق میکنه..
اگه قیمت برات مهم نیست V3X رو بخر...از نظر دوربین و کیفیت و امکانات بسیار بالاتره....
بهتره تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر مقایسه شون کنی...
amir2011
10-03-2007, 01:14
سلام عزیز...
من تاحالاندیدم....
چند قیمته....
من همین دیروز پرسیدم البته z6 قیمتش بود 285 تومان
من همین دیروز پرسیدم البته z6 قیمتش بود 285 تومان
آها.....z6 رو که خبرش رو دارم.... من دیدم نوشته V6 تعجب کدم....
بنظرم از نظر ظاهر بد نیست.... خوشکل باید باشه.....
dimah2005
10-03-2007, 08:04
راستش من دیگه این جوریش رو ندیده بودم.....
اما تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که .. شما با ید او ببینید .. مشکل اصلی از کجاست؟؟؟
یعنی کامپیتور یا گوشی....
برای این کار با یک گوشی دیگه امتحان کنید.....ببینید اون موقع ... چی جواب میده....
چند سال بعد....
تازهمشکلم حل شد
از usb کامپیوترم بود (در صورتی که با وسایل دیگه مشکلی نداشت ) :ohno:
حالا مشکلم حل شده ولی هنوز با برنامه گوشی وبرنامهای مثل LeaderGL FlexEditor مشکل دارم و اخطار وصل نبودن گوشی را میده (دیگه این دفعه مشکل از usb نیست)
Salam......Maxx V6>>>>434.000.........ghachaghi az dubay!!!!regester shodeh..reg nashodeh 400 toman ke albateh dar irancell faghat kar mikoneh!!!!!!!
Salam...kasi ye Monsterpack barayeh v3x ba in LP nadareh????age darin lotfan upkonin chon shadidan lazem daram!!agaram az dialup estefadeh mikonin va hajmesh ziadeh begin ye accoute 5 sate behetun bedam(up kardanesh 2 saatam tool nemikeshe!)
Montazeram:)
TANX
روي هر شمارهاي كه از منو copy to phone را كه ميزنم بىون انجام كاري از برنامه خارج ميشه
با اجازه بزرگواران از گزینه آپشن ادیت رو هم نمیتونی انجام بدی؟ اگر میتونی درمنوی ادیت نامبر هم میتونی کپی تو فون رو انجام بدی.من هم همین مشکل رو داشتم با این کار مشکل حل شد:rolleye:
M.etallic.A
10-03-2007, 12:32
چند سال بعد....
تازهمشکلم حل شد
از usb کامپیوترم بود (در صورتی که با وسایل دیگه مشکلی نداشت ) :ohno:
حالا مشکلم حل شده ولی هنوز با برنامه گوشی وبرنامهای مثل LeaderGL FlexEditor مشکل دارم و اخطار وصل نبودن گوشی را میده (دیگه این دفعه مشکل از usb نیست)
نمیدونم چرا این گوشی های موتورولا کابل یو اس بی شون مورد داره ... من که خودم تا حالا چندین مورد مشابه دیدم... دوستانی که تازه گوشی موتورولا خریدن حتما کابل رو چک کنن...
M.etallic.A
10-03-2007, 12:44
Salam...kasi ye Monsterpack barayeh v3x ba in LP nadareh????age darin lotfan upkonin chon shadidan lazem daram!!agaram az dialup estefadeh mikonin va hajmesh ziadeh begin ye accoute 5 sate behetun bedam(up kardanesh 2 saatam tool nemikeshe!)
Montazeram:)
TANX
این کد فکر کنم فارسی ... عربی ... انگلیسی باشه .... برای v3x که من هر چی گشتم نبود شما برای چه گوشی میخوای ؟
alibarca6
10-03-2007, 12:48
metallica جان کدهای موتورولا رو میتونی واسم بزاری (مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد یا دستگاه خاموش است)
قبلا تویه یک پست از شما دیده بودم ولی الان پیداش نمی کنم
M.etallic.A
10-03-2007, 12:59
metallica جان کدهای موتورولا رو میتونی واسم بزاری (مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد یا دستگاه خاموش است)
قبلا تویه یک پست از شما دیده بودم ولی الان پیداش نمی کنم
#21#
#67#
این کد فکر کنم فارسی ... عربی ... انگلیسی باشه .... برای v3x که من هر چی گشتم نبود شما برای چه گوشی میخوای ؟
Lp0032---0033-----0034.....barayeh v3x aziz!!
SW:R252211LD_U_85.98.DOR
fLEX:USRAZRV3XT677EDR25221008
BOOT:0682
TANX:)
M.etallic.A
10-03-2007, 13:02
راستی اسم من م.ج ...
راستی اسم من م.ج ...
عزیز.... این که سخت تر شد......
چند سال بعد....
تازهمشکلم حل شد
از usb کامپیوترم بود (در صورتی که با وسایل دیگه مشکلی نداشت )
خوب حالا یه بار دیگه.. درایور ها رو پاک کن.. و دوباره نصب کن.. همه چیز درست میشه....
فقط دارم تاکید میکنمن.. که همه چیز که نصب کردی رو پاک کن.....
Salam......Maxx V6>>>>434.000.........ghachaghi az dubay!!!!regester shodeh..reg nashodeh 400 toman ke albateh dar irancell faghat kar mikoneh!!!!!!!
سلام .... عزیز...
راستش من پیشنهاد نمیکنم...آخه چون هنوز رسمی وارد نشده.. و گرون هم میدن.....
اگه دوست داری عوض کنی.. بهتره یا K1 بردار ی یا Z6 .....
amir2011
10-03-2007, 14:26
سلام .... عزیز...
ولی به نظر من z6 اصلا خوب نیست و همین vx3 بهتره
در ضمن قیمت v6 چیزی حدود 430 تومانه
ولی به نظر من z6 اصلا خوب نیست و همین vx3 بهتره
در ضمن قیمت v6 چیزی حدود 430 تومانه
البته من از نظر کارایی نگفتم.. و تحقیقی هم نکردم.. فقط گفتم اگه حتما میخواد عوض کنه.. بهتره بگیره...
سلام .... عزیز...
Dorosteh ke V3x moshkel ziad dareh va emkanatesh kameh(dar moghayeseh ba se va nokia)!ama man chon dar darajeyeh aval mikham bahash sobat konam(na ahang gush kardan va bazi kardan)bara hamin v3x va moto ro entekhab kardam......ama mikham bedunam miarzeh avaz konam ba v6????na inke az v3x badam biad koli ham bahash hal mikonam va az optionhash khosham miad.. ye gushie marduneh va sangine.!!!!:)
TANX
Dafeyeh bad hatman farsi type mikonam:cool:
dimah2005
10-03-2007, 19:11
نمیدونم چرا این گوشی های موتورولا کابل یو اس بی شون مورد داره ... من که خودم تا حالا چندین مورد مشابه دیدم... دوستانی که تازه گوشی موتورولا خریدن حتما کابل رو چک کنن...
منظورت usb توی گوشی هست چون من اصلا با usb گوشی کار نمیکنم از مال دوربینم استفاده میکنم
Meisam_F
10-03-2007, 19:25
با اجازه بزرگترهاي فروم بايد بگم كه گوشي MAXX V6 محصول همكاري موتورولا و فراري است قيمت بالاش هم شايد يه همين خاطر باشه در مورد تفاوتهاش با
v3x ميشه به اين موارد اشاره كرد : سبكتر يودن - حمايت از فناوري EDGE - بلوتوث ورژن 2 - رابط A2DP - يواس بي ورژن 2 - قرار گرفتن كليدهاي كنترل بخش
موسيقي روي بدنه بيروني گوشي - حافظه داخلي كمتر ( MB 50 البته مثل اينكه توي جعبش كارت حافظه وجود داره البته شك دارم) - كيفيت عكس ضعيفتر به علت استفاده نشدن از
تراشه Geforce Go (خودمو خفه كردم با اين Geforce Go!!) - مثل اينكه از دوربين دوم گوشي وقتي در گوشي بسته باشه ميشه استفاده كرد البته شك دارم - كمي
هم اندازه اش بزرگتر شده والبته باريكتر- يه جايي هم خوندم يه كم مشكن هنگ كردن داره.
همانطور كه ميبينيد امكانات موسيقي و ارتباطي تو اين گوشي تقويت شده ولي به نظر من ارزش اضافه قيمتش را نداره
Dafeyeh bad hatman farsi type mikonam
آره توروخدا این کار و حتما کن.....:) :biggrin:
راستش خیل وقت پیش های یکی از دوستان این گوشی رو معرفی کرده بود.. من خیلی خوشم اومد که محصول فراری هم بود...(یعنی با موتو)
گوشی خیلی خوبیه.. اما الان نسبت قیمتیش خیلی بالاست..... مثل اوایل v3 که 350 بود.. یا n90 که یک میلیون و 100 بود...
اگه بیاد نزدیکای قیمتش v3x می ارزه بخریم.....;)
به نظرم با این توصیف هایکه میثم عزیز داشت.. خیلی از مشکلای کوچیک هم بر طرف شده مثل.. بلوتوث....
ولی اون مدل که تو ذهن من.. صفحه بیرونی.. این حالت های پلیر رو .... نداره...
;) موفق باشین
M.etallic.A
10-03-2007, 21:58
نظرتون راجع به این چیه ؟
واسه اطلاعات بیشتر به این تاپیک سر بزنید. : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون...آره این همون گوشی که اگه اشتباه نکنم تو همین نماشگاه جدیده.... برای دید عموم گذاشتن.. فکر کنم مقام و آورد.....
معرفی چند برنامه....(البته لینک فعلا)
P2KMenuEditor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
P2K Advanced Menu Editor v.9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abosolut Operator Replacer 3.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.etallic.A
10-03-2007, 22:55
آخره گوشیه ... دیوونش شدم. منتظرم بیاد n73 رو رد کنم برم اونو بخرم... واقعا با کلاسه ...
بنظرم منم همینطوره....منم خیلی دوستش دارم.. اول این بعد اون فراری که تو نظرمه.....
اگه بیاد حتما میگیرم
البته قسطی.... :laughing:
چون فکر کنم گرون باشه:happy:
خوب به یاری خدا...
مدیران و همکاران این سایت زیر مجموعه موتورولا رو افتتاح کردند. و از این پس با دستی باز تر ... ....
به شکل تخصصی تر به گوشی های موتورولا میپردازیم...
باید تشکر کنیم... از میثم عزیز.... مهران عزیز ... حمید عزیز.... و کمال خان عزیز....
موفق باشین
با اجازه بزرگترهاي فروم بايد بگم كه گوشي MAXX V6 محصول همكاري موتورولا و فراري است قيمت بالاش هم شايد يه همين خاطر باشه در مورد تفاوتهاش با
v3x ميشه به اين موارد اشاره كرد : سبكتر يودن - حمايت از فناوري EDGE - بلوتوث ورژن 2 - رابط A2DP - يواس بي ورژن 2 - قرار گرفتن كليدهاي كنترل بخش
موسيقي روي بدنه بيروني گوشي - حافظه داخلي كمتر ( MB 50 البته مثل اينكه توي جعبش كارت حافظه وجود داره البته شك دارم) - كيفيت عكس ضعيفتر به علت استفاده نشدن از
تراشه Geforce Go (خودمو خفه كردم با اين Geforce Go!!) - مثل اينكه از دوربين دوم گوشي وقتي در گوشي بسته باشه ميشه استفاده كرد البته شك دارم - كمي
هم اندازه اش بزرگتر شده والبته باريكتر- يه جايي هم خوندم يه كم مشكن هنگ كردن داره.
همانطور كه ميبينيد امكانات موسيقي و ارتباطي تو اين گوشي تقويت شده ولي به نظر من ارزش اضافه قيمتش را نداره
سلام...توضیحات خیلی کاملی بود!!!!!اما اجازه بدی چند موردم اضافه کنم:)در مقایسه با >>;) v3x
v3x هم کلید کنترل موسیقی داره(سمت چپ)اما طبق گفته شما روی بدنه بیرونی نیس!(موتو هم یه تکونی به خودش داد!)
v6 اون تراشه رو نداره ولی لنز بزرگتری داره که نور گیری رو بیشتر و در نتیجه کیفیت عکسو بهتر میکنه:cool: !!!!ولی بازم باید صبر کرد و دید چطوره!!اما میگن یکم بهتره!gsmarena.com
پهناش 2 میلی کم شده اما قدش 5 میلی اضافه شده!
از نظر انتن دهی باید بهتر شده باشه چون موتو به تنها چیزی که خیلی اهمیت میده Communicatone!!!!
از نظر 3G تکنولوژی جدیدتر اما سرعت کمتری داره....
اما........... باطری خیلی کم برای صحبت کردن!:sad:
در کل تغییر اساسی نکرده....چنتا option همون طور که دوستمون گفت تقویت شده
امکاناتی اضافه شده هم در ایران کارایی نداره!!!
ولی با توجه به قیمته مناسبش!بهتره همون V3x رو فعلن داشته باشیم!!!!:)
TANX
مثل اينكه از دوربين دوم گوشي وقتي در گوشي بسته باشه ميشه استفاده كرد البته شك دارم -
خب اینکه خیلی شک داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:
در گوشی بسته باشه کجارو میخواد نشون بده؟؟؟؟؟:laughing:
Meisam_F
11-03-2007, 12:31
سلام
در مورد دوربين دوم V6 بايد بگم بر خلاف V3X كه لنز دوربين دومش هنگام بسته بودن در گوشي كاملا مخفيه در V6 لنز دوربين دوم طوري روي لولاي گوشي قرار گرفته كه هنگام بسته بودن در گوشي كاملا قابل دسترسه(البته اينطور كه من از عكسهاش فهميدم) به همين خاطر فكر كردم ميشه وقتي در گوشي بسته است ازش استفاده كرد اگه بي ربط گفتم ببخشيد در مورد كليد هاي موسيقي بايد بگم در همه گوشيهاي اين مدل وجود دارند اما حساس به لمس هستند يعني در حالت عادي خاموشند وباتماس دست روشن شده و خوشگل ميشند!!!( شبيه طرحي كه در مدل شكلات LG استفاده شده) - يه نكته جالب : يه جايي نوشته بود اين گوشي وقتي روشن ميشه صداي موتور فراري ميده- يه خواهش : يه دلاوري مي تونه نكاتي را كه هنگام خريد v3x بايد بهش توجه كرد تا سر آدم كلاه نره به طور خلاصه بگه؟
دوستان من يه گوشي v3i دارم كه متاسفانه يا خوشبختانه ساخت سنگاپوره . گوشي من بعد از يك ماه كار كردن ، كه البته با نوسان در آنتن دهي همراه بود .! نهايتا خاموش شد و تا امروز ديگه روشن نشده . دكمه قرمز را 1000 بار فشار دادم اما نتيجه نداد .
دوستان اگه مي تونيد راهنمايي كنيد .آيا گوشي قاچاق بوده و سريالش ثبت نشده و يا مورد تكنيكي داره .
اگه آدرس جايي تو تهران كه كار موتورولا مي كنه برام بزاريد ممنون مي شم .
سلام
میلاد جان به نظرت این تاپیک رو قفل کنم؟
فکر کنم بهتر باشه از این به بعد کلیه بحث ها و مشکلات در تاپیک های مجزا بررسی بشه
درسته؟
سلام
میلاد جان به نظرت این تاپیک رو قفل کنم؟
فکر کنم بهتر باشه از این به بعد کلیه بحث ها و مشکلات در تاپیک های مجزا بررسی بشه
درسته؟
سلام....
کمال جان....محتویات مهم این تاپیک توسط من و بقیه دوستان ان شا الله.... بیرون میاد... و فکر خوبیه .. که قفل بشه...
و جدا جدا.. در مورد هر کدام بحث بشه...
ممنون که زحمت میکشی....
با تشکر از متالیکای عزیز و همینطور gsm جان که زحمت اداره کردن این تاپیک بسیار مفید و با ارزش رو کشیدن و در این مدت جوابگوی دوستان عزیز بودن
دست هر دوی شما درد نکنه
قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.