مشاهده نسخه کامل
: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا
فقط دوست عزیز پیشنهاد میکنم!!! دست کاری دیگه نکنید!!! و در صورت نیاز به ماسکیتر هم بگید !! که مشکلی براتون پیش نیاد!!!
چند اسکین زیبا برای v3i که خودم آپ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
)
)
.rar
)
این برنامه یکی از جالب ترین برنامه هاست که مطمئن هستم بیشتر موتو کار ها دنبال این برنامه هستن!!!( احتمال جواب دادن روی سونی اریکسون هم هست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mephisto
16-02-2007, 20:23
سلام خدمت دوستان
مشکل شماره نگرفتن گوشی حل شد ، مشکل از Setting گوشی بود.
ولی متاسفانه هنوزم نمیتونم با GL FlexEditor کار کنم ، همونطور که گفتید هر چیزی که مربوط به موتورولا میشد پاک کردم درایورم دوباره نصب کردم ولی بازم نشد. کلافم کرده نامرد...
Mephisto
16-02-2007, 20:30
سلام خدمت دوستان
ولی متاسفانه هنوزم نمیتونم با GL FlexEditor کار کنم ، همونطور که گفتید هر چیزی که مربوط به موتورولا میشد پاک کردم درایورم دوباره نصب کردم ولی بازم نشد. کلافم کرده نامرد...
Mephisto
16-02-2007, 20:36
سلام خدمت دوستان
--------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز!! ویندوز رو هم عوض کن بد دوباره امتحان کن!!! سرویس پک 2 هم نیاز داره!!!
M.etallic.A
17-02-2007, 16:35
سلام خدمت دوستان
بعد از پاک کردن همه چیز مربوط به موتورولا یه بار سیستم رو ری استارت کن. نتیجه رو بگو...
سلام
من با برنامه P2K Advanced Editor کار می کنم
میشه یکم در رابطه با این برنامه توضیح دهید
و اینکه کیفیت فیلمبرداری گوشیمو از 3 جی پی به ام پی 4 تبدیل کنم یا نه
و میشه لینک این برنامهGL FlexEditor برا دانلود بزارین
ممنون
سلام عزیز
در مورد تغییر نظر بیشتر این وبد که تفاوتی ان چنانی نمیکنه!!! البته شده هم که برای همه عمل نکنه!! یعنی تغییر نده!!!
این لینک برنامه(به همراه آموزش کوچولو)...اگه مشکل داشت بگو تا یکی دیگه برات بزارم....
M.etallic.A
18-02-2007, 00:22
تا حالا دیدید ؟ اینم عکسش... فتوشاپی نیست خیالتون راحت. سخت افزاریه .... نظرتون چیه ؟
سلام راستش من خودم با اين برنامه g&l كلي مشكل دارم درايو پاك كردم نشد ستاره پاييني p2k زرد شد و گوشي را شناخت بازم نشد نرمال برنامه را كه ميزنم هون پيغامو ميده كه براي دوستان بالايي داده ولي حالا براحتي ميتونم
اسكين بزنم با همين برنامه p2k خداييش خيلي به دادم رسيده حتي بازي رو هم از طريق همين برنامه نصب كردم تو موبايلم خيلي كار باهاش راحته خب من سعيمو در مورد اون برنامه gl كردم ولي نشد همه اون كارها رو هم انجام دادم و نشد خيلي دوست داشتم اون برنامه اجرا شه ولي نشد ولي من به دوستان برنامه p2k هم پيشنهاد ميكنم چيز خوبيه ميشه راحت اسكين زد توش راستي اونهايي كه v3x دارند كه روش نوشته 2g ميخواستم بدونم برا اونها هم تو اس ام اس شكلك نداره و فقط يه طرفه دريافت ميكنه اين شكلكها هم جوجه و سگ و ... رو ميگم واي الان اقا ميلاد ميگه تو هنوز جوجه هاتو پيدا نكردي ولي در كل ميخواستم بدونم
V3x با Led قرمز رنگ
یعنی شما میگین!!! این عمل به جز فان لایت و از این مدل هاست و سخت افزاریه!؟!
رو ميگم واي الان اقا ميلاد ميگه تو هنوز جوجه هاتو پيدا نكردي ولي در كل ميخواستم بدونم
سلام لیلا جان!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم !! تونستی یه راهی پیدا کنی .....
در ضمن آخر تونستی تکلیفت در باره جوجه ها مشخص کنی...:happy: :laughing:
موفق باشین
سلام خوبي آقا ميلاد من يه دست گل آب دادم ميتوني كمكم كني من تو گوشيم با همين برنامه
P2k
يه سري فايلهايي كه تو قسمت پيكچر بود و فكر كردم زيادي پاك كردم يادتونه من گفتم شكلكها رو از موبايلهاي ديگه ميتونم به صورت مثلا جوجه دريافت كنم حالا همونم ديگه تو موبايلم نشون داده نميشه منظورم شكلكهاست به نظرتون به خاطر پاك كردن
فايلهايي كه تو پيكچرم بود اين اتفاق افتاده
اگه موبايلمو
Master reset
كنم به نظرتون برنامه اش مثل روز اول كه موبايلمو خريدم دوباره بر ميگرده منتظر جوابتون هستم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
ممنون
M.etallic.A
18-02-2007, 15:46
یعنی شما میگین!!! این عمل به جز فان لایت و از این مدل هاست و سخت افزاریه!؟!
فان لایت که رو v3x جواب نمیده. این عکس رو از یه تاپیک تو motox گرفتم. اونجا بحثش بود. یکی از استرالیا بود میگفت من دو تا وی تر ایکس دارم led یکیشو عوض کردم. میگفت با رنگ مشکی خیلی میاد. این عکس هم گوشیه اونه... یکی دیگه حرفه جالبی زد. گفت اگه با led قرمز میزد موتورولا همه میگفتن آبی هم میشه ؟
darush242001
18-02-2007, 16:54
سلام دوستان
بابا جون چرا یکی سوال منو جواب نمیده؟
چند بار و در چند تاپیک مطرح کردم ولی کسی جوابمو نداد امیدوارم ایندفعه یه جوانمرد جواب منو بده
گوشی من v3x هستش و کد داره خیلی اذیت میشم آخه از phone book و sms و ... نمیتونم استفاده کنم
یه سوال دیگه هم داشتم : چه جوری میشه در قسمت video و sound یه new folder درست کرد و فایلهای جدید رو توش ریخت آخه هر چی که تو گوشی میریزم همشون به یه قسمت میره و جای خاصی رو نمیشه براش ایجاد کرد .
سلام دوستان
بابا جون چرا یکی سوال منو جواب نمیده؟
چند بار و در چند تاپیک مطرح کردم ولی کسی جوابمو نداد امیدوارم ایندفعه یه جوانمرد جواب منو بده
گوشی من v3x هستش و کد داره خیلی اذیت میشم آخه از phone book و sms و ... نمیتونم استفاده کنم
یه سوال دیگه هم داشتم : چه جوری میشه در قسمت video و sound یه new folder درست کرد و فایلهای جدید رو توش ریخت آخه هر چی که تو گوشی میریزم همشون به یه قسمت میره و جای خاصی رو نمیشه براش ایجاد کرد .
سلام دوست عزیز...
باور کنید من سوال شما رو پاسخ دادم!! بگردید حتما میبینید.....
اگه درست یادم باشه!!! شما سوالت رو بد مطرح کرده بودی!!!
حالا هم مثل اون بار این سوال رو میکنم!!! که وقتی این برنامه ها رو که .... میزینی!!! همون سکورتی کد میخوا د!!! این رو جواب بدین تا من جواب کامل رو بدم!!!!
در مورد سوال بعدیت هم باید بگم!! میشه فلدر ساخت !! اما باز هم همه اون ها رو با هم نشون میده!! یعنی دسته بندی جدا نمیشه کرد
در ضمن وقتی تز طریق گوشی یا کامپیوتر فلدر ساختین با این کلید ها فلدر بعدی و قبلی رو میتونید ببینید
* #
منتظر جواب شما میمونم!!!!!
راستی حتما این منو رو چک کنید
setting>security<lock appcation
باید همه گزینه ها روی unlocked باشه!!!!
سلام خوبي آقا ميلاد من يه دست گل آب دادم ميتوني كمكم كني من تو گوشيم با همين برنامه
P2k
يه سري فايلهايي كه تو قسمت پيكچر بود و فكر كردم زيادي پاك كردم يادتونه من گفتم شكلكها رو از موبايلهاي ديگه ميتونم به صورت مثلا جوجه دريافت كنم حالا همونم ديگه تو موبايلم نشون داده نميشه منظورم شكلكهاست به نظرتون به خاطر پاك كردن
فايلهايي كه تو پيكچرم بود اين اتفاق افتاده
اگه موبايلمو
Master reset
كنم به نظرتون برنامه اش مثل روز اول كه موبايلمو خريدم دوباره بر ميگرده منتظر جوابتون هستم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
ممنون
سلام لیلا جان...
آره بد نیست یک امتحانی بکنی....
اگه نشد ...آدرس اونجا هایی که فایل ازش پاک کردین.... رو کامل بنویسید .... تا بچه های که v3x دارن...برات بزارن....
جوابشو حتما بده....
راستی من که چند بار گفته بودم هیچ چیز رو بی جهت پاک نکنید.... به ضرر گوشیتون تموم میشه....
حالا ان شا الله....درست میشه.. مشکلی نیست....
موفق باشین....
فان لایت که رو v3x جواب نمیده. این عکس رو از یه تاپیک تو motox گرفتم. اونجا بحثش بود. یکی از استرالیا بود میگفت من دو تا وی تر ایکس دارم led یکیشو عوض کردم. میگفت با رنگ مشکی خیلی میاد. این عکس هم گوشیه اونه... یکی دیگه حرفه جالبی زد. گفت اگه با led قرمز میزد موتورولا همه میگفتن آبی هم میشه ؟
فکر نکنم تو اینجا کسی بتونه.... این کا رو کنه....
خیلی حیف .....
دوستان در چند پست بعد می خوام برنامه های معتبر موتورولا رو با تصویر و لینک بزارم(فقط آشنایی ) امیدوارم .... به دردتون بخوره و استفاده کنید..
flashbackup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در این چند پست ....می خوام به شکل تصویری چند ... برنامه معتبر و مفید رو همراه با لینک !! معرفی کنم!!!
motorolaservicesoftware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من وقتي مستر رسيت رو ميزنم ازم كد ميخواد چه كدي را بايد زد؟ بعد اگه كار خطرناكي انجامش ندم
سلام من وقتي مستر رسيت رو ميزنم ازم كد ميخواد چه كدي را بايد زد؟ بعد اگه كار خطرناكي انجامش ندم
سلام....
کد اون رو اگه تغییر نداده باشین...
یکی این هاست....
000000
12345
11111
motoskin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
p2kadvancededitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
p2kphonefilemanager2k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
سلام اونهايي كه v3x دارند يه خواهشي دارم من تو درايو a موبايلم تو قسمت picture يه سري فايلهايي داشتم كه پاك كردم و حالا ديگه شكلكهايي كه با موبايهاي ديگه برام فرستاده ميشد نشون داده نميشه فكر كنم به خاطر ژاك كردن همون چيزهايي باشه كه تو پيكچر از اولش بود ميشه برام بفرستيد ممنون ميشم ضروري برام خيلي
simin222
19-02-2007, 11:05
من گوشی v3دارم اما sms هایی که میفرستم به صورت فقط یک صفحه سفید و خالی ارسال میشه چرا؟
من گوشی v3دارم اما sms هایی که میفرستم به صورت فقط یک صفحه سفید و خالی ارسال میشه چرا؟
اگه گوشی شما فقط قابلیت خواندن فارسی رو داره؟؟ باید فایل فلش فارسی رو هنگام فلش استفاده کنید.(language)
سلام از دوستان
V3x
دارم خواهش ميكنم برند تو درايو
A
موبايلشون و برند تو قسمت
Picture
و هر چي اون تو دارند برام اينجا بزارند چون من فايلهام تو قسمت پيكچر پاك شده منتظر مرام شما
V3x
دارها هستم ممنون
rahnemoun
19-02-2007, 14:17
سلام
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چجوری و با چه برنامه ای میشه زمان کل مکالمات رو در گوشی موتورولا ، v3i حذف کرد؟
همون زمانی که کارکرد گوشی رو نشون میده.
مرسی - رامین
سلام
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چجوری و با چه برنامه ای میشه زمان کل مکالمات رو در گوشی موتورولا ، v3i حذف کرد؟
همون زمانی که کارکرد گوشی رو نشون میده.
مرسی - رامین
سلام دوست عزیز....
همه اون ها رو به جز مدت کار کرد رو میشه با مستر ریسیت پاک کرد
اما اونکه شما میخواین ...2 راه بیشتر نداره 1-استفاده از seem
2-فلش
خوب معلومه راه اول بهتره...
اگه خودت وقت داری یه سر به مپ بزن .... و گر نه تا شب برات پیدا میکنم ..الان نیستم...
سلام از دوستان
V3x
A
موبايلشون و برند تو قسمت
Picture
و هر چي اون تو دارند برام اينجا بزارند چون من فايلهام تو قسمت پيكچر پاك شده منتظر مرام شما
V3x
دارها هستم ممنون
منم دنبالش هستم.. اما مطمئن هستم بچه های اینجا زودتر میزارن....
موفق باشین...
P2K_Tools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
RSD LIGHT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Salam.bazam chan ta soal:!
1.....barayeh V3x handfreeye digeii be joz maleh khodesh ke tu ghutish gozashtan hast?!?!!??ya masalan headset ke beshe bahash ahangaro ba keifiateh behtari gush dad????
2......jadidtarin monsterpack ke farsi ham dashteh bashe soragh darin????
TANX:)
M.etallic.A
19-02-2007, 23:28
سلام از دوستان
V3x
A
موبايلشون و برند تو قسمت
Picture
V3x
دارها هستم ممنون
یکی به این دوستمون کمک کنه. من گوشی v3x دستم نیست وگرنه همین الان این کار رو میکردم.
دقت کن کار کردن با این جور برنامه ها این مشکلات رو هم داره باید حواست رو خیلی جمع کنی...
Salam.bazam chan ta soal:!
1.....barayeh V3x handfreeye digeii be joz maleh khodesh ke tu ghutish gozashtan hast?!?!!??ya masalan headset ke beshe bahash ahangaro ba keifiateh behtari gush dad????
2......jadidtarin monsterpack ke farsi ham dashteh bashe soragh darin????
TANX
سلام...
تا حالا دنبالش نبودم....ولی چون مینی یو اس بی است ....اگه باشه هم سخت گیر میاد...
من تا حالا نبودم خیلی ها دنبالشن(عربی) اما پک عربی رو ندیدم داشته باشن.. فقط فایل زبان عربی رو داشتن...
M.etallic.A
20-02-2007, 10:34
salam man in post ro az tarigh goshim daram midam. Vaghean tajrobeye jalebie internet ro goshi
darush242001
20-02-2007, 14:19
سلام آقا میلاد
ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید
متن پیغامی که میده اینه : enter unlock code
من یه بار هر شماره ای که به ذهنم رسید دادم ولی باز نشد ...
در ضمن اون منویی که گفتید رو هم چک کردم برای باز کردن اونم همین پیغام میاد دیگه واقعا گیج شدم امیدوارم با راهنماییهای شما و دوستان دیگر به نتیجه برسم!!
سلام آقا میلاد
در ضمن اون منویی که گفتید رو هم چک کردم برای باز کردن اونم همین پیغام میاد دیگه واقعا گیج شدم امیدوارم با راهنماییهای شما و دوستان دیگر به نتیجه برسم!!
سلام
وقتی 5 بار کد رو اشتباه بدین گوشی برای مدتی به حالت تعلیق در میاد - بهتره مدتی صبر کنی بعد کدهایی که متالیکا و gsm دادن رو امتحان کنی(مثلا" 15 دقیقه)موفق باشی
[QUOTE=M_ETALLIC_A;876194]salam man in post ro az tarigh goshim daram midam. Vaghean tajrobeye jalebie in
metalika azizjan
ba irancell be internet vasl shodi? ya ...
M.etallic.A
20-02-2007, 17:28
[QUOTE=M_ETALLIC_A;876194]salam man in post ro az tarigh goshim daram midam. Vaghean tajrobeye jalebie in
metalika azizjan
ba irancell be internet vasl shodi? ya ...
نه عزیز... اینترنت کامپیوتر رو رو گوشی share کردم از طریق بلوتوث...
سلام آقا میلاد
سلام داریوش جان ....
آره .. هومن کد هایی رو میخواد که من احتما دادم باشه.... اگه پسورت رو یادت نیست...
به پست بهمن جان سر بزن.... اون جا گفته چه کار کنی...
اگه بازم مشکلت حل نشد...
اطلاع بده....
موفق باشی:)
irancell? ya dolati? l
سلام دوست عزیز...
البته سوال شما تو مبحث تخصیصی بچه های اینجا نیست.. پیشنهاد میکنم برای اینکه به اطلاعات غلط و اشتباه نخورین .. به انجمن موبایل برید.... اونجا حتما به جوابتون میرسین.....
موفق باشین....
نه عزیز... اینترنت کامپیوتر رو رو گوشی share کردم از طریق بلوتوث...
متالیکا جان.... اگه وقت داری و دوست داری.. بیشتر توضیح بده...که با چه گوشی هایی میشه....چه برنامه هایی نیازه...؟؟!!تا من و بقیه استفاده کنیم..
ممنون...
این هم یه آموزش .. که من دیدم و فکر کردم حتی برای اطلاعات هم بد نباشه یه نگاه به این بکنید.. ساده ... اما حرفه ای....
گوشی مورد تست V3 است ... اما V3I و V3X هم یه جورای زیادی شبیه هستن.... و میشه از یک روش استفاده کرد.. تصاویرگویای همه چیز هست و نیاز به توضیح اضافه نیست..
امید وارم جالب و مفید باشه....
موفق باشین....:icon_biggrin:
valentine_18h
20-02-2007, 23:28
آقا هیچکس راجع به باتری اورجینال v3x اطلاعاتی نداره؟ از کجا باید بفهمیم باتری اصل یا نه؟
من mosnter pack اصلی v3x رو میخوام از کجا باید پیدا کنم؟
من mosnter pack اصلی v3x رو میخوام از کجا باید پیدا کنم؟
مرجع کامل:
M.etallic.A
21-02-2007, 00:01
متالیکا جان.... اگه وقت داری و دوست داری.. بیشتر توضیح بده...که با چه گوشی هایی میشه....چه برنامه هایی نیازه...؟؟!!تا من و بقیه استفاده کنیم..
ممنون...
یه سری تنظیمات رو کامپیوتر و گوشی میخواد. دارم رو v3x کار میکنم اما بعید میدونم بشه... من با n73 تونستم.
اگه v3x هم شد اینجا روشش رو میزارم.
M.etallic.A
21-02-2007, 00:11
این اسکین رو امتحان کنید خیلی جالبه ... اگه قبلا کسی تو تاپیک گذاشته شرمنده دیگه من فرصت نداشتم سرچ کنم. ولی به هر حال خیلی اسکین باکلاس و سنگینیه ...
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام بابا اينگار اين بچه هاي v3x دارهمشون غيبشون زده به نظرتون اگه مستر ريست كنم تنظيمات اوليه گوشيم بر ميگرده؟ و اينكه من تقويت صدا رو از سايتون رو گوشيم گذاشتم با مستر ريست اونم دوباره از بين ميره گناه دارم يكي به داد من و گوشيم و شكلكهايي كه تو اس ام اس برام ميفرستادند و از بين رفته حالا برسه ممنون ميشممممممم
M.etallic.A
21-02-2007, 00:29
مستر ریست کن اگه نشد فلش کن.
اون فایل تقویت صدا هم که کاری نداره دوباره میریزی رو گوشیت. من و بقیه بچه ها هستیم اگه به مشکلی برخوردی اینجا مطرح کن.
سلام از دوستان
V3x
A
موبايلشون و برند تو قسمت
Picture
V3x
دارها هستم ممنون
سلام من ميترسم از فلش بلدم نيستم حالا صبر ميكنم شايد يكي اون فايلهاي داخل پيكچر رو برام بزاره :blink: :blush:
سلام من ميترسم از فلش بلدم نيستم حالا صبر ميكنم شايد يكي اون فايلهاي داخل پيكچر رو برام بزاره
سلام...
فعلا نیاز به فلش ندارین...
اون کاری که تو پیغام خصوصی بهت گفتم رو انجام بده.. اگه نشد...خبر بده....
سلام ببخشید که من همش سوال میکنم
میخواستم بدونم وقتی اس ام اس مینویسیم چطوری میشه رفت خط بعدی یعنی علامت اینتر داره یا نه؟
و اینکه هدست برا وی3ای هست که بلند و با کیفیت پخش کنه؟
اون هدستی که همراه وی3ای های با ایتونز هست خوبه؟اگه بخوام بخرم تو بازار قیمتشو کسی میدونه؟
من کیفیت فیلمبرداریه گوشیمو رو ام پی4 گذاشتم وتستش کردم فکر کنم از 3جی پی بهتر باشه
سلام یه درخواست
اقا میلاد این برنامه ها رو که میذارین اگه میشه یه مختصر در موردش توضیح بدین
باتشکر
سلام ببخشید که من همش سوال میکنم
میخواستم بدونم وقتی اس ام اس مینویسیم چطوری میشه رفت خط بعدی یعنی علامت اینتر داره یا نه؟
و اینکه هدست برا وی3ای هست که بلند و با کیفیت پخش کنه؟
اون هدستی که همراه وی3ای های با ایتونز هست خوبه؟اگه بخوام بخرم تو بازار قیمتشو کسی میدونه؟
من کیفیت فیلمبرداریه گوشیمو رو ام پی4 گذاشتم وتستش کردم فکر کنم از 3جی پی بهتر باشه
سلام دوست عزیز
راستش رو بخوای منم هرچی گشتم ندیدم بره خط بعد.. اگه کسی بد ون و بگه ممنون اون هم میشیم...
آره کیفیتش خوبه... من امتحان کردم راضی بودم....
اما قیمتش نمیدونم چون واسه من روش بود.....
سلام یه درخواست
اقا میلاد این برنامه ها رو که میذارین اگه میشه یه مختصر در موردش توضیح بدین
باتشکر
دارام یه کار هایی میکنم... اما فکر نکنم بتونم همشون رو بزارم.... خودت که درجریان هستی چرا وقت نمیکم....
اما فعلا تو پست های بعدی که میزارم.. فعلا آموزش بک آپ فلش و این جور چیز ها رو که برنامش اولین برنامه هست رو حتما میزارم....
امید وارم بدرد بخورن.....
موفق باشین....
amir.ara
21-02-2007, 22:23
دوست عزیز تو k1 وقتی ستاره رو نگه میداری میره خط بعد فکر کنم تو v3x همینجوری باشه.
دوست عزیز تو k1 وقتی ستاره رو نگه میداری میره خط بعد فکر کنم تو v3x همینجوری باشه.
دستت درد نکنه...ممنون....
راستی از گوشیت راضی هستی...از نظر صدا .. کیفیت.. زیبایی....
P2K_MenuEditor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir.ara
21-02-2007, 23:13
دستت درد نکنه...ممنون....
راستی از گوشیت راضی هستی...از نظر صدا .. کیفیت.. زیبایی....
خواهش می کنم
راستش تازه گرفتم دوربینشو هنوز درست و حسابی امتحان نکردم ولی از نظر زیبایی که عالیه صداشم خوبه.
خواهش می کنم
راستش تازه گرفتم دوربینشو هنوز درست و حسابی امتحان نکردم ولی از نظر زیبایی که عالیه صداشم خوبه.
امیر جان بد نیست .. در یک پست ... در مورد گوشی بگی ..آخه چون زمان زیادی نیست که وارد بازار شده... و چون اینجا کلوپ موتورولا است...همه استفاده میکنن...
راستی قیمت که خریدی رو هم بگو....
موفق باشین...
دوستان ...من مطمئن هستم بیشتر افراد الان بزرگترین دستکار ی ها رو تو گوشی انجام میدن....اما خیلی ها هم هستن برای بار اول میان اینجا.. شاید هم تازه میخوان برای اولی بار گوشیشون رو به کامپیوتر وصل کنن....
این آموزش برای همین افراد است و اون هایی که هنوز در نصب درایور مشکل دارن......
امید وارم بدرد بخوره....
1- پس از دان لود درایور ... با استفاده از این کابل گوشی خود را متصل میکنید.
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-
پیروز باشین :icon_cool:
HITLER_fashist
22-02-2007, 02:22
سلام دوست عزیز
راستش رو بخوای منم هرچی گشتم ندیدم بره خط بعد.. اگه کسی بد ون و بگه ممنون اون هم میشیم...
آره کیفیتش خوبه... من امتحان کردم راضی بودم....
اما قیمتش نمیدونم چون واسه من روش بود.....
میلاد جان برا اینکه بره پایین میتونی دکمه ستاره رو نگه داری تا خودش بپره اول سطر.
سلام من مستر ريست كردم ولي نشد فكر كنم تنها راهش اينكه كه كسي كه v3x داره فايلهاي داخل پيكچرش را از درايو a موبايلش برام بفرسته پس منتظر ميمونم فعلا
میلاد جان برا اینکه بره پایین میتونی دکمه ستاره رو نگه داری تا خودش بپره اول سطر.
سلام
از شما و اقا امیر متشکرم
فکر کنم تو بیشتر گوشیهای موتورولا کار کنه
سلام من مستر ريست كردم ولي نشد فكر كنم تنها راهش اينكه كه كسي كه v3x داره فايلهاي داخل پيكچرش را از درايو a موبايلش برام بفرسته پس منتظر ميمونم فعلا
Salam.ye seri ax ru memorie aslie gushi hast ke nemishe ru Memorycard copy kard.az aval ham ru gooshi budan.age manzooret un axas man unaro be shekleh ye album kardam va untori rikhtam ru memory card(tanha rahesh hamine:sad: )in filo bayad berizi tu ghesmateh my computer>removable disk>mobile>picture
omidvaram be dard bokhoreh.:cool:
TANX
سلام،کسی کار کردن با برنامه پی اس تی723 رو بلده ؟
Salam.ye seri ax ru memorie aslie gushi hast ke nemishe ru Memorycard copy kard.az aval ham ru gooshi budan.age manzooret un axas man unaro be shekleh ye album kardam va untori rikhtam ru memory card(tanha rahesh hamine:sad: )in filo bayad berizi tu ghesmateh my computer>removable disk>mobile>picture
omidvaram be dard bokhoreh.:cool:
TANX
سلام يعني با اين كار شكلكهايي كه از اس ام اس برام ميفرستادند و حالا غير فعال شده دوباره باز ميگررده؟:blink:
valentine_18h
22-02-2007, 23:42
مرجع کامل:
مرسی از توضیح کاملتون!! مثل اینه که شما بگی من نرم افزار ضبط صدا میخوام بعد من بگم برو تو p30world.com !!
لطف کنید اگه جواب یک سوال رو میدونید بگید اگه نمدونید اصراری به این مدل جواب دادن نیست!!!
M.etallic.A
23-02-2007, 00:28
مرسی از توضیح کاملتون!! مثل اینه که شما بگی من نرم افزار ضبط صدا میخوام بعد من بگم برو تو p30world.com !!
لطف کنید اگه جواب یک سوال رو میدونید بگید اگه نمدونید اصراری به این مدل جواب دادن نیست!!!
عزیز منظور شما از مانسترپک اصلی چیه ؟ یعنی چی ؟ چیزی به اسم مانسترپک اصلی یا فرعی نداریم. اگه منظورت فریموریه که فابریک گوشیه ... من تا حالا چند تا v3x دیدم همشون فریمور فابریکشون فرق میکرد. مثلا ماله داداش من از همون اول فارسی تایپ می کرد. ولی ماله یکی از بچه ها فارسی تایپ نمیکرد و یه سری آیکونهاش فرق میکردن و تو صفحه تایپ اس ام اس هم خط کشی داشت و چند مورد دیگه... پس نمیشه گفت این مانسترپک فابریک همه v3x هاست.
سلام يعني با اين كار شكلكهايي كه از اس ام اس برام ميفرستادند و حالا غير فعال شده دوباره باز ميگررده؟:blink:
ببين دوست عزيز من منظورم عكسهاي داخل موبايل نيست مثل منظره و طبيعت و غيزه نه من منظورم يك سري فايلهايي بود كه با پسوند عجيب و غريب تو درايو a موبايلم تو قسمن پيكچر بود وقتي اونها رو پاك كردم شكلكهاي اس ام اسم هم غيز فعال شد ok?:sad:
ببين دوست عزيز من منظورم عكسهاي داخل موبايل نيست مثل منظره و طبيعت و غيزه نه من منظورم يك سري فايلهايي بود كه با پسوند عجيب و غريب تو درايو a موبايلم تو قسمن پيكچر بود وقتي اونها رو پاك كردم شكلكهاي اس ام اسم هم غيز فعال شد ok?:sad:
salam...age manzuretun az drive A hamun removablediske ke man har chi gashtam 2 pictures filehaee ro ke migi peida nakrdam....motmaeni hamunja budan???rajebeh drive a tozih bedeh.TANX
من مشكلم حل شد ممنون ديگه نميخوام اون فايلها رو ممنون از همه
سلام.
من موقع نصب v3x یه پیغام میده که:
motorola phone [razr v3x] driver
این درایور رو کسی داره برام بزاره؟؟؟
یا اینکه کسی می تونه بگه اشتباه من کجاست؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید...
:sad:
اقا من یه اسکین با این برنامه اسکایمن رو گوشیم نصب کردم گوشیرو رستارت کردم
بعد رفتم تو گوشی اونو به عنوان اسکین انتخاب کردم
که صفحه کوشیم سفید شد
حالا هم هرچی گوشیرو روشن می کنم تا اون عکس و اهنگ اغاز میاد وگیر میکنه
یه جا خوندم که باید اینکارارو بکنم
اول خونسردی خودمرو حفظ کنم(به قول سه سوت عزیز)؟
بعد گوشیرو بصورت بوت بالا بیارم
اول برنامه ار اس دی لیت که میلاد عزیز لینک دانلودشو گذاشته بود باز کنم
بعد یو اس بی رو به گوشی وصل کنم که برنامه اونرو میشناسه
محلی که قبلا یه بوت لودر تو اونجا ذخیره کردیم روبهش میدیم و بعد استارت رو میزنیم
حالا من همه اینکارارو کردم ولی وسط نصب ارور میده فکر کنم اشکال از ورشن بوت لودر باشه
R374_BL_08_26
اگه کسی چیز دیگه سراغ داره بگه یا بوت لودر دیگه لطفا لینک دانلودش را بزاره
به شدت به همکاریتون نیاز دارم:sad:
Mostafa_Amol
23-02-2007, 13:11
سلام به همه
من از اولین صفحه تا اینجا رو خوندم و...... خیلی جالب بود
ولی من وقتی که رفتم کیفیت دوربین فبلمبرداری گوشی ام روبالا ببرم ........... واییییییییییی
دوربین فیلم برداری اش دیگه کار نمی کنه ( گوشی ام v3i است).......... یک لحظه می آد و بعد قطع می شه ......
نمی توانم اس ام اس بفرستم چون تا میرم تو اون قسمت هنگ می کنه و ......
من به حالت استاندارد کارخانه برگرداندم ولی درست نشد ......
می شه کمکم کنید راستش اصلا یادم رفت که باید قبل از تغییرات ذخیره کنم ولی راستش از قبل با همین برنامه flexeditor یک بک آپ گرفته بودم ولی استفاده از این بک آپ هم هیچ سودی نداشت ....
گوشی ام هر چند دقیقه یک با ریست می کنه .... برای همین مجبور شدم گوشی ام رو خاموش کنم.
یک سوال دیگه می شه کاری کرد که دکمه ی اینترنتی که بر روی گوشی است تبدیل به دکمه ی اجرای آهنگ بشه؟
سلام
اقا دیگه اون صفحه ی سفید هم نمیاد و هروقت خاموش و روشنش میکنم خودش میره تو بوت گوشی
هرچی بوت لودر بود امتحانش کردم ولی تا 81 درصد که میره یه ارور میده
Critical Eror
یه مونسترپک هم بود که دانلودش کردم به این نام
R479_G_08.B4.38R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3i_03_00_01R_GSPSLQAT676HT078_1 FF
و اونو با ار اس دی لیت کامل رو گوشی میریزه ولی هیچ طوری نمیشه
تو را خدا کمکم کنید
عزیز لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید.
شما لینک میخواستی منم دادم....
به سوالتون رجوع کنید...
همه افراد .. مثل من و شما نباید بزاریم این تاپیک بار علمی خودش رو از دست بده...
اگه جواب من بدرد نخورد.. مقصر اطلاعات کمک بنده است....
valentine_18h
23-02-2007, 23:41
عزیز لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید.
شما لینک میخواستی منم دادم....
به سوالتون رجوع کنید...
همه افراد .. مثل من و شما نباید بزاریم این تاپیک بار علمی خودش رو از دست بده...
اگه جواب من بدرد نخورد.. مقصر اطلاعات کمک بنده است....
چششششششم تاپیک رو به حاشیه نمیکشیم!!!! ولی عیبی نداره که هم انتقاد پذیر باشید هم پاسخ دقیق بدید:laughing:
تورو خدا يكي به من كمك كنه...
بد جوري موندم...
سلام.
من موقع نصب v3x یه پیغام میده که:
motorola phone [razr v3x] driver
این درایور رو کسی داره برام بزاره؟؟؟
یا اینکه کسی می تونه بگه اشتباه من کجاست؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید...
سلام دوست عزیز...
این لینک درایور....
چششششششم تاپیک رو به حاشیه نمیکشیم!!!! ولی عیبی نداره که هم انتقاد پذیر باشید هم پاسخ دقیق بدید
عزیز .. من انتقاد پذیر هستم...هر موقع هم مشکلی از من دیدید. که خیلی هم مشکل دارم... خوشحال میشم...بهم بگید...
موفق باشین...
سلام به همه
من از اولین صفحه تا اینجا رو خوندم و...... خیلی جالب بود
ولی من وقتی که رفتم کیفیت دوربین فبلمبرداری گوشی ام روبالا ببرم ........... واییییییییییی
دوربین فیلم برداری اش دیگه کار نمی کنه ( گوشی ام v3i است).......... یک لحظه می آد و بعد قطع می شه ......
نمی توانم اس ام اس بفرستم چون تا میرم تو اون قسمت هنگ می کنه و ......
من به حالت استاندارد کارخانه برگرداندم ولی درست نشد ......
می شه کمکم کنید راستش اصلا یادم رفت که باید قبل از تغییرات ذخیره کنم ولی راستش از قبل با همین برنامه flexeditor یک بک آپ گرفته بودم ولی استفاده از این بک آپ هم هیچ سودی نداشت ....
گوشی ام هر چند دقیقه یک با ریست می کنه .... برای همین مجبور شدم گوشی ام رو خاموش کنم.
سلام دوست عزیز...
تنها راه شما فلش.....
البته اگه میتونی اون تغییراتی که دادی رو برگردون....
اگه نشد اون وقت اون کا رو کن..
البته میتونی از بک آپ کسه دیگه هم استفاده کنی....
در مورد تغییر دکمه....اگه منظورا آی تونز است.. باید بگم نمیشه... متاسفانه....
سلام gsm جان با اين درايور ها هم نصب نشد
توي برنامه leader flex editor بعد از نصب اين درايور 3 تا درايور ديگه مي خواد اگ معرفي كني ممنون ميشم...
در ضمن خودكار نصب نمي كنه بايد دستي نصبشون كنم.
سلام
اقا دیگه اون صفحه ی سفید هم نمیاد و هروقت خاموش و روشنش میکنم خودش میره تو بوت گوشی
هرچی بوت لودر بود امتحانش کردم ولی تا 81 درصد که میره یه ارور میده
Critical Eror
یه مونسترپک هم بود که دانلودش کردم به این نام
R479_G_08.B4.38R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3i_03_00_01R_GSPSLQAT676HT078_1 FF
و اونو با ار اس دی لیت کامل رو گوشی میریزه ولی هیچ طوری نمیشه
تو را خدا کمکم کنید
سلام مدا جان....
تو اون تاپیک مصطفی جان ... فکر کنم مشکل رو با توضیح حل کرده.. حتما سر بزن؟؟!!!
توي برنامه leader flex editor بعد از نصب اين درايور 3 تا درايور ديگه مي خواد اگ معرفي كني ممنون ميشم...
سلام عزیز...
فکر کنم مشکل شما اینه که... داری ادامه میدی و نصب میکنی....باید هرچی درایور و چیز دیگه نصب کردی رو پاک کنی...
از اول از طریق همین درایور نصب کنی..... این طور حتما درست میشه....
شرمنده من باید برم وگر نه بیشتر در خدمتت بودم....
Mostafa_Amol
24-02-2007, 01:09
آقا هیچ کس از seem 004e_0001 اصلی v3i بک آپ نداره به من بده تا مشکلم حل بشه ؟
بک آپ flex edition باشه با پسوند seem
لطفا اگه می توانید برای من گیر بیاورید چون تازه امروز یک مشکل گوشی ام رو حل کردم و هیچ تمایلی به flash ندارم ....
ممنونم
Mostafa_Amol
24-02-2007, 01:19
من تموم این صفحه ها رو خوندم و gsm جان ( و بقیه ی بچه ها) بعضی چیزها رو حتی ده بار و شاید بیشتر توضیح می دادند و حتی بعضی از بچه ها ناراضی بودند ........ و بعضی حرف ها هم زده می شد ......
ولی خداییش اگه من بودم ، نمی توانستم تحمل کنم .......
خداییش هممون مدیون این بچه هایی هستیم که به همون جواب می دهند .......
دست همه ، مخصوصا gsm طلا ، بقیه اش آب طلا
آقا هیچ کس از seem 004e_0001 اصلی v3i بک آپ نداره به من بده تا مشکلم حل بشه ؟
بک آپ flex edition باشه با پسوند seem
لطفا اگه می توانید برای من گیر بیاورید چون تازه امروز یک مشکل گوشی ام رو حل کردم و هیچ تمایلی به flash ندارم ....
ممنونم
سلام مصطفی جان....
من این رودارم...امید وارم ب دردت بخوره...
من تموم این صفحه ها رو خوندم و gsm جان ( و بقیه ی بچه ها) بعضی چیزها رو حتی ده بار و شاید بیشتر توضیح می دادند و حتی بعضی از بچه ها ناراضی بودند ........ و بعضی حرف ها هم زده می شد ......
ولی خداییش اگه من بودم ، نمی توانستم تحمل کنم .......
خداییش هممون مدیون این بچه هایی هستیم که به همون جواب می دهند .......
دست همه ، مخصوصا gsm طلا ، بقیه اش آب طلا
شما نظر لطفتون هست... دیگه هر کس یه جور تشکر میکنه .. یا نظر میده...اون ها هم این جوری این کار رو کردن...
من.. متا لیکا و بقیه دوستان اینجا فقط برای با لا بردن سطح علمی تاپیک فعالیت میکنیم و نه چیز دیگه...
فدای شما
میلاد
Mostafa_Amol
24-02-2007, 11:39
آقا میلاد ممنونم
ولی مشکلم حل نشد ....
Salam .bazam soal az ostad GSM!!!Tu packhaye V3i with itune ye gushihaee gozashtan bara goosh dadaneh behtareh ahang ke shoma ham chan ta post ghabl behesh eshareh kardi va gofti keifiatesh khubeh...mikham bebinam be v3x ham mikhoreh??????ya aslan mishe fishe ye headset ya....ro be mini usb tabdil kard???TANX
آقا میلاد ممنونم
ولی مشکلم حل نشد ....
عزیز یه زحمت بکش...
الان بگو چه مشکل هایی داری.....چه کار ها هم کردی....
Salam .bazam soal az ostad GSM!!!Tu packhaye V3i with itune ye gushihaee gozashtan bara goosh dadaneh behtareh ahang ke shoma ham chan ta post ghabl behesh eshareh kardi va gofti keifiatesh khubeh...mikham bebinam be v3x ham mikhoreh??????ya aslan mishe fishe ye headset ya....ro be mini usb tabdil kard???TANX
سلام عزیز...
اگه درست بگم.. منظور شما همون دکمه آی تونز هست که درصفحه کلید V3I است....
خوب مسلما ... این دکمه در V3X نیست.... و نمیتونید اضافه کنید...
از خوبی های این دکمه .. میشه یکی دیگه هم اضافه کرد که... شما با بهترین کیفیت گوش میکنید اما حجم واقعی رو در گوشیتون نمیریزید...
Mostafa_Amol
24-02-2007, 12:45
من دقیقا کاری رو که در صفحه 97 آقای metallic گفت رو انجام دادم ( برای افزایش کیفیت دوربین فیلم برداری)
خراب کاری هایی که پیش آمد و من تا حالا با آنها مواجه شدم : درقسمت پیام ها که می روم گوشیم هنگ می کنه ، دوربین ( فیلم برداری و عکاسی) کار نمی کنه ، به جای اسم افراد شماره آنها رو در همه جا (به غیر از دفتر چه تلفن) نشان می دهد
کارهایی که کردم : از بک آپ با پسوند hs استفاده کردم ، از سیو آقا میلاد استفاده کردم ، گوشی را به استاندارد کارخانه برگرداندم ............... ولی چه فایده هیچ اتفاقی نیوفتاد.
مصطفی جان.. مگه اون تغییراتی که متالیکا گفته بود با استفاده از سیم نبود... مگه از سیم بک آپ نگرفتی؟؟
Mostafa_Amol
24-02-2007, 13:37
مصطفی جان.. مگه اون تغییراتی که متالیکا گفته بود با استفاده از سیم نبود... مگه از سیم بک آپ نگرفتی؟؟
درسته با استفاده از سیم بود ولی ......... ولی من یادم رفته بود که بک آپ بگیرم یعنی گرفتم ولی از 004e_0001 نبود بلکه از 0032_0001 بود ( یعنی نمی دونم چرا فکر کردم که این بک آپ ها فرقی با هم ندارد )
عجب اشتباه مزخرفی کردم ........:sad:
M.etallic.A
24-02-2007, 14:49
دستی نباید نصب کنی باید اون فایل زیپی رو که دانلود کردی بازش کنی و موقع نصب آدرس اون شاخه رو بدی خودش سرچ میکنه پیدا میکنه ...
اینم لینک دانلود اون فایل زیپ... بعد از دانلود زیپش رو باز کن وقتی خواست اون 3 تا رو نصب کنه بزار رو سرچ بعد آدرس این شاخه رو بده خودش پیدا و نصب میکنه .
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.etallic.A
24-02-2007, 15:07
درسته با استفاده از سیم بود ولی ......... ولی من یادم رفته بود که بک آپ بگیرم یعنی گرفتم ولی از 004e_0001 نبود بلکه از 0032_0001 بود ( یعنی نمی دونم چرا فکر کردم که این بک آپ ها فرقی با هم ندارد )
عجب اشتباه مزخرفی کردم ........:sad:
عزیز من تو همون پست تاکید کردم که حتما بک آپ بگیرید. در ضمن این مشکلاتی که شما گفتی عجیبه ... حتما یه اشتباهی کردی .
این بک آپ سیم 004e_0001 که من از رو گوشی خودم گرفتم. بلدی رو گوشیت بریزی ؟ با کدوم برنامه کار میکنی ؟ بگو تا توضیح بدم.
بعد از اینکه ریختی و مشکلت برطرف شد اطلاع بده تا بعدش بهت بگم چیکار کنی کیفیت فیلمبرداری بره بالا...
M.etallic.A
24-02-2007, 15:16
این سیم رو روی گوشیتون بریزید و حالشو ببرید ( V3X )
تمام امکانات ممکن فعال شده...
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] turbo.seem)
دوستان توجه کنن. موقع کار کردن با سیم حتما بک آپ بگیرن و با روش آزمون خطا پیش نرن یعنی از تغییراتی که میدن اطمینان کامل داشته باشن. قبل از آپلود این سیم یه بک آپ از سیم 0032 بگیرید تا در صورت بروز مشکل برش گردونید. ممنون.
سلام عزیز...
اگه درست بگم.. منظور شما همون دکمه آی تونز هست که درصفحه کلید V3I است....
خوب مسلما ... این دکمه در V3X نیست.... و نمیتونید اضافه کنید...
از خوبی های این دکمه .. میشه یکی دیگه هم اضافه کرد که... شما با بهترین کیفیت گوش میکنید اما حجم واقعی رو در گوشیتون نمیریزید...
Salam..manzureh man barnameh nis man headsethayeh behtari bara gush kardaneh ahang ba v3x mikham......mikhastam bedunam mishe kari kard???keifiateh handsfreehayeh khodesh sefreh!!!!!handfreehayeh moto hamashun be ham mikhoran?????mishe sare Fishe headphonharo be mini usb tabdil kard?????
TANX:cool:
Salam..manzureh man barnameh nis man headsethayeh behtari bara gush kardaneh ahang ba v3x mikham......mikhastam bedunam mishe kari kard???keifiateh handsfreehayeh khodesh sefreh!!!!!handfreehayeh moto hamashun be ham mikhoran?????mishe sare Fishe headphonharo be mini usb tabdil kard?????
اونکه واسه v3i هست که فکر کنم به v3x میخوره....
اما .. باید کیفیت رو با مال خودت مقایسه کنی ببینی چه مقدار فرق میکنه....
من هد ست v3x را تا حالا تست نکردم.. اما فکر نمی کنم اگه اصل باشه.. دارای کیفیت بدی باشه....
اون چیزی که من دارم و دیدم نصبت به سونی اریکسون که واقعا خدای کیفیت هستن تو هدست... خیلی شبیه و نزدیک بود....
من با ار اس دی لیت2 وبا مونستر پک با شماره
گوشیمو که وی3ای بدون ایتونز هستفلش کردم که در اخر تو برنامه نوشت پاسید و بعد فینیشید
ولی هیچ فرقی نکرد ودوباره گوشیرو که خاموش وروشن میکنم خودش میره تو بوت گوشی
تو را خدا کمکم کنین
Mostafa_Amol
24-02-2007, 19:06
عزیز من تو همون پست تاکید کردم که حتما بک آپ بگیرید. در ضمن این مشکلاتی که شما گفتی عجیبه ... حتما یه اشتباهی کردی .
این بک آپ سیم 004e_0001 که من از رو گوشی خودم گرفتم. بلدی رو گوشیت بریزی ؟ با کدوم برنامه کار میکنی ؟ بگو تا توضیح بدم.
بعد از اینکه ریختی و مشکلت برطرف شد اطلاع بده تا بعدش بهت بگم چیکار کنی کیفیت فیلمبرداری بره بالا...
بلدم روی گوشیم بریزم
از برنامه ی flex editor استفاده می کنم
ببین درست کار می کنم ( چون درست نشد) ؛
اول برنامه رو که اجرا می کنی و ..........
بعد می ری تو قسمت seem explorer
در پنجره ی باز شده دکمه ی from file رو می زنی و بعد آدرس بک آپ رو به اون می دهی
در قسمت save می نویسم :004e_0001 بعد دکمه ی to phone رو می زنم و بعد پنجره ای باز می شود و می گوید که رست کن و بعد من دکمه ی ریست رو می زنم .
تمام
درسته یا نه؟
راستی آنتی ویروس برای وی تری ایکس موجود هست؟
سلام عزیز...
نه واسش آنتی ویروس نیست.....
واسه چه کاری این برنامه رو میخوای؟ فلش؟ آخه اگه درست گفته باشم پی اس تی ؟ لینک فقط برای فروش گیر میاد...
من با ار اس دی لیت2 وبا مونستر پک با شماره
گوشیمو که وی3ای بدون ایتونز هستفلش کردم که در اخر تو برنامه نوشت پاسید و بعد فینیشید
ولی هیچ فرقی نکرد ودوباره گوشیرو که خاموش وروشن میکنم خودش میره تو بوت گوشی
تو را خدا کمکم کنین
مدا جان بهتره از تجربه بهمن عزیز استفاده کنی....
begosiiib
24-02-2007, 20:09
سلام
بچه ها كسي ميدونه اين برنامه safe كه تو گوشي قسمت applicatin هست به درد چي ميخوره؟
اونکه واسه v3i هست که فکر کنم به v3x میخوره....
اما .. باید کیفیت رو با مال خودت مقایسه کنی ببینی چه مقدار فرق میکنه....
من هد ست v3x را تا حالا تست نکردم.. اما فکر نمی کنم اگه اصل باشه.. دارای کیفیت بدی باشه....
اون چیزی که من دارم و دیدم نصبت به سونی اریکسون که واقعا خدای کیفیت هستن تو هدست... خیلی شبیه و نزدیک بود....
sony erricson (makhsusan seri W)aval walkman hastan bad mobile!!!!!ama hameh midunan nemitunan un keifiato az handsfreehayeh moto bekhan..
vali dige va3 v3x ham kheili setameh!!!!kheili sedash kameh...inke alan khodet dari 2 bazar gir miad???jomhuri?!?!?!?
Tanx
M.etallic.A
24-02-2007, 23:01
بلدم روی گوشیم بریزم
از برنامه ی flex editor استفاده می کنم
ببین درست کار می کنم ( چون درست نشد) ؛
اول برنامه رو که اجرا می کنی و ..........
بعد می ری تو قسمت seem explorer
در پنجره ی باز شده دکمه ی from file رو می زنی و بعد آدرس بک آپ رو به اون می دهی
در قسمت save می نویسم :004e_0001 بعد دکمه ی to phone رو می زنم و بعد پنجره ای باز می شود و می گوید که رست کن و بعد من دکمه ی ریست رو می زنم .
تمام
درسته یا نه؟
آره درسته ... دکمه from file رو از قسمت load میزنی... خوب مشکلت برطرف شد ؟
M.etallic.A
24-02-2007, 23:06
sony erricson (makhsusan seri W)aval walkman hastan bad mobile!!!!!ama hameh midunan nemitunan un keifiato az handsfreehayeh moto bekhan..
vali dige va3 v3x ham kheili setameh!!!!kheili sedash kameh...inke alan khodet dari 2 bazar gir miad???jomhuri?!?!?!?
Tanx
هندزفری v3x بدک نیست... خوبه... شما میخوای واسه گوشت ضرر داشته باشه ؟:rolleye:
sheytoonake shiraz
24-02-2007, 23:29
سلام به همه دوستان . قبل از هر چیز جا داره از GSM و METALLICA که وقتشون رو واسه بچه ها میزارن تشکر کنم . حالا یه سوال دارم : من تا هالا اکثر اسکین هایی (THEME) رو که گذاشتین رفتم بگیرم ازم USER & PASSWPRD خاسته ( سایت موتو) . اگه میشه لینک دانلود مستقیم چند تا اسکین رو بزارید . توپ باشه :biggrin: ممنون
M.etallic.A
24-02-2007, 23:41
اینو امتحان کن... تو صفحات این دو تا تاپیک بگردی زیاد پیدا میکنی...
Mostafa_Amol
24-02-2007, 23:44
آره درسته ... دکمه from file رو از قسمت load میزنی... خوب مشکلت برطرف شد ؟
اگه تو جوابم نگاه کنید می فهمید که درست نشد ....
درست نشد ....:sad:
M.etallic.A
24-02-2007, 23:54
اگه تو جوابم نگاه کنید می فهمید که درست نشد ....
درست نشد ....:sad:
فلشش کن دیگه راهه دیگه ای نیست. بلدی ؟
Mostafa_Amol
24-02-2007, 23:58
فلشش کن دیگه راهه دیگه ای نیست. بلدی ؟
فلش بلد نیستم ........ راستش از فلش کردن می ترسم ...
amir2011
25-02-2007, 00:27
ممنون از همه کسانی که تو این تایپیک زحمت میکشن
از دوستان عزیز خواهش میکنم اموزش کامل فلشو با languagepack که فارسی کنه گوشیو بزارید مطمئن باشید مشکل خیلی از بچه ها برطرف میشه.
سلام
به نظر من گوشیتون هر کمبودی داره باهاش بسازین و قید فلش کردن رو هم بزنین
من الان گوشیم 4 روزه قطع و هرکاری میکنم فلش نمیشه
حالا اگه یه موقع درست شد میام میگم کجاها اشتباه کردم
التماس دعا
M.etallic.A
25-02-2007, 13:47
اینم pdf آموزشی نحوه فلش کردن... فلش کردن آخرین راه حل برای مشکلات گوشیه ... ترسی هم نداره ...
اگه لینکهای دانلودش مشکل داشت بگید تا لینک جدید بزارم...
Mostafa_Amol
25-02-2007, 14:42
اینم pdf آموزشی نحوه فلش کردن... فلش کردن آخرین راه حل برای مشکلات گوشیه ... ترسی هم نداره ...
اگه لینکهای دانلودش مشکل داشت بگید تا لینک جدید بزارم...
دستت درد نکنه ....
ولی ای کاش برای v3i هم می گفتی چه کار باید کرد ....
شاید هم بگی اینها همشون مثل همند :sad:
سلام عزیز...
نه واسش آنتی ویروس نیست.....
واسه چه کاری این برنامه رو میخوای؟ فلش؟ آخه اگه درست گفته باشم پی اس تی ؟ لینک فقط برای فروش گیر میاد...
سلام نه برای فلش کردن نمیخام.برنامه رو دارم ومیدونم که برنامه بسیار کاربردی ودارای کپی رایت هم هست.درکلوپای خارجی هم موجود نیست وحتی کسی که لینکی ازش بزاره تذکر میگیره.برای تغیر دادن اپراتور وکارای حرفه ایه.اسسمشم مخفف فون سرویس تولزه.باهاش کار نکردم ،گفتم که ندونسته کار نکنم باهاش.
دستت درد نکنه ....
ولی ای کاش برای v3i هم می گفتی چه کار باید کرد ....
شاید هم بگی اینها همشون مثل همند
سلام مصطفی جان.... شرمنده نبودم...این لینکی که متالیکا عزیز گذاشته که متعلق به امیر تد عزیز هست بسیار کامل ....
شما فقط باید فلش فایل مخصوص خودتون رو جای اون بزارید و گرنه فرقی نمیکنه...
سلام به همه دوستان . قبل از هر چیز جا داره از GSM و METALLICA که وقتشون رو واسه بچه ها میزارن تشکر کنم . حالا یه سوال دارم : من تا هالا اکثر اسکین هایی (THEME) رو که گذاشتین رفتم بگیرم ازم USER & PASSWPRD خاسته ( سایت موتو) . اگه میشه لینک دانلود مستقیم چند تا اسکین رو بزارید . توپ باشه :biggrin: ممنون
سلام عزیز....
خواهش میکنم ....لطف دارین...
من پیشنهاد میکنم هر سایتی که گذاشته میشه و از شما رجیستر می خواد .. بهتره ثبت کنید...آخه آپلود برای من و بقیه دوستان(با این سرع واقعا پایین) کار وقت گیر است و مفید هم کم میتونه باشه.. البته با اینکه..سایت های آزاد هم هست...
اما پیشنهاد من اونه که فکر کنم بهتر و راحت تر برای شما باشه
موفق باشی عزیز
سلام نه برای فلش کردن نمیخام.برنامه رو دارم ومیدونم که برنامه بسیار کاربردی ودارای کپی رایت هم هست.درکلوپای خارجی هم موجود نیست وحتی کسی که لینکی ازش بزاره تذکر میگیره.برای تغیر دادن اپراتور وکارای حرفه ایه.اسسمشم مخفف فون سرویس تولزه.باهاش کار نکردم ،گفتم که ندونسته کار نکنم باهاش
سلام....
آهان شرمنده.. الان لینک آموزشی کاملی براش ندارم و تا حالا ندیدم... اگه دیدم حتما میزارم...
من خودم چون نیاز نشده و نخواستم این برنامه رو ندارم و کار هم نکردم....
برای پاک کردن اپراتور با یک برنامه دیگه تو همین تا پیک آموزش کامل رو گذاشتم ...
موفق باشین...
سلام به همه دوستان......
این رو یک نیاز میدونستم که در یک پست مهم ترین و کاربردی ترین اصطلاحات موتورولا رو به شکل مختصر و کوتاه توضیح بدم....امیدوارم با این کار بتونید استفاده ای بهتر از گوشی و برنامه های اون بکنید.البته من سعی کردم توضیحی بدم که تا حالا نشنیدین یعنی در واقع یا یک چیزای دیگه گفته شده و یا معنای دور اون مورد نظر بوده....(مورد های زیادی هم هست که من ذکر نکردم.. اگه نیاز داشتین بگین تا براتون بگم)
موفق و پیروز باشید
"لطفا در صورت استفاده از این مطالب در سایت های دیگر حتما منبع مطالب را ذکر بفرمایید"
GUI : مخفف (Graphical User Interface) _فایل هایی که استفاده می شن(دیده) روی اسکرین های گوناگون و منو
Hardware Version(H/W version) : گویای ورژن هارد ور شما میباشد. و می توان از این آدرس اون رو دید._ settings/Phone Status/Other Information و همچنین با وارد کردن کد *#9999# می توانید اون رو ببینید.(همونطور که میدونید شما به این اطلاعات برای فلش گوشی نیاز دارید)
mma files (mma_ucp/dcp) : این فایل ها محتوی طرح بندی شکل منو و صفحه کلید گوشی شما می باشد.شما میتوانید این فایل ها رو در این آدرس پیدا کنید: /a/mobile/system/ folder . شما میتونید این فایل ها رو از طریق برنامه P2KMenuEditor تغییر بدین(دستکاری کنید) و سپس اون رو به کامپیوتر یا گوشی منتقل کنید.
Model: همان مدل گوشی شما میباشد. برای مثال : (i.e. V551, V600, E398, A630, etc...)
P2K : میشه اسمش رو یک نوع فرمان گذاشت که بین گوشی و کامپیوتر حکم میکند.باید بدونید که چند اسم دیگه هم میشه روش کذاشت "Protocol" or "Language"..
S-Record : حاوی اطلاعات سیستمی چون :::: System Files, Memory Records, Compatibility Systems, Flex Files
Seem (NVSEEM) : میشه این ها روانباری از اطلاعات سیستمی دانست(برای اطلاعات بیشتر به آموزش های آمده مراجعه کنید)
Skin : کلکسیونی از فایل هایی با پسوند های (.dat .ski ) که باعث تغییر در GUI میشود.(برای اطلاعات بیشتر مثل محل نصب و چگونگی نصب به آموزش های مربوط مراجعه کنید)
Theme : شامل فایل های با پسوند .tcf میباشد. که فقط شاما تغییراتی چون عکس ضمینه و اسکرین سیور و همچنین صدای زنگ ها می باشد.
Web Sessions : گروهی از تنظیمات در گوشی برای استفاده و متصل شدن به اینترنت از طریق موبایل. که میتوان این تنظیمات رو از این آدرس دید /a/Websession
Flash : فایل می باشد که حاوی کد های جدیدی برای گوشی است. استفاده از فایل های فلش از این دو برنامه مقدور می باشد(PST or MultiFlashFlex). فلش به تنهای نمیتونه در فایل های گرافیکی و این مدل تغییراتی ایجاد کنه...
Flex: بر خلاف فلش فقط مخصوص تغییر دادن در تنظیمات و گرافیک گوشی مباشد و نه چیز دیگر.
Funlights : یک چیز شبیه فلش لایت میباشد و با خوردن زنگ یا اس ام اس میتوان تغییراتی که این فایل میدهد رو دید. این فایل در این آدرس است /a/mobile/audio/funlight.pat .شما برای تغییرات در این فایل میتوانیید از این برنامه ها استفاده کنید(Funlight Editor v1.0, TripletToolCompilation, or P2K Advanced Editor.)
3G: یا نسل سوم نام دارد.که یک سیستم استاندارد با استفاده از 3GPP با سرعت بالای شبکه بی سیم میباشد.
Master reset : یک نوع ریسیت گوشی می باشد (برگشت به حالت کارخانه) بدون اینکه مشخصات دفترچه تلفن یا اطلاعات دیگر گوشی مثل عکس و موزیک و یا برنامه ها پاک شود
Master clear : یک نوع ریسیت گوشی میباشد.. اما بر خلاف ریست بالایی همه چیز پاک میشود... از جمله کدهای قفل گوشی و اطلاعات و برنامه ها.....
موفق باشین
البته .. چون اینجا فقط یه تاپیک داریم...مسلما ادامه اصطلاحات به پست های بعد ارائه میشه...
که یه مقدار از نظر ترتیب بد میشه... اما .. بازم بد نیست....منتظر ادامه مطالب باشید...
موفق باشین...
M.etallic.A
25-02-2007, 20:58
برای v3x اصلا ویروسی نیست که آنتی ویروس هم بخواد.
M.etallic.A
25-02-2007, 21:04
از gsm عزیز ممنونم. اطلاعات مفیدی بود. متظر ادامه ش هستیم...
از gsm عزیز ممنونم. اطلاعات مفیدی بود. متظر ادامه ش هستیم...
خواهش میکنم عزیز... کاری نکردم....
سلام خدمت همه عزیزان....
این آموزش امری مهم برای کسانی هست که پس از دست کاری در گوشی و ایجاد مشکلات در گوشی به یاد می آورن که بک آپ نگرفته و یا بک آپی که گرفتن سالم نیست....
در این آموزش راهی آسان برای بک آپ و یا برگرداند فایل های فلش به گوشی نشان داده شده است.( Full Backup / PDS Backup, Bootloader Backup).
در واقع این آموزش درباره چگونگی بک آپ گرفتن از گوشی شما میباشد.
در ابتدا به 2 برنامه نیاز دارین . با اینکه قبلا هم لینک این برنامه ها رو گذاشتم.
مثل بیشتر آموزش هایی که گذاشتم.... این بار هم پله به پله همراه با تصویر جلو میروید و همراه با توضیحاتی مورد نیاز که بالای هر تصویر آمده است.
"لطفا در صورت استفاده از این مطالب در سایت های دیگر حتما منبع مطالب را ذکر بفرمایید"
پس از دانلود برنامه ها...شرع میکنیم:
1-برنامه فلش بک آپ رو باز کرده و مطابق شکل عمل میکنیم.
2-گزینه Backup type رو میزنید و به شکل زیر توجه میکنید.
3- گزینه Custom Range را انتخاب کرده و در ستون کنار 11140000-11FDFFFF را میزنیم.
4-این تیک را چک کنید که زده شده باشد.
5- قسمت Select Loader box که در شکل هم آمده است رو چک کنید و پس از باز شدن منو گزینه ای که در تصویر آمده است رو ا نتخاب کنید.
6- از قسمت RamDld Pack پنجره 32 MB (08A0).ldr را انتخاب کنید. و به 2 شکل توجه کنید.
7- گوشی خود را اتصال دهید و گزینه create را مطابق شکل بزنید
8-وقتی به صورت کامل بک آپ گرفته شد باید فایل با این حجم را داشته باشید14.6 MB. (اگر نه برگردید به پله اول و دوباره این عمل را انجام دهید)
9- حالا مکان فایل را تغییر بدهید و نامه مانند MyV3Backup برای آن انتخاب کنید
10- فایل منستر پک اصلی گوشیتون رو هم در همین فلدر قرار دهید.
11-حالا برنامه دوم رو باز کنید و این گزینه را بزنید SPLIT SOURCE SHX FILE
12- به پوشه که قبلا ساختین برین و منستر پک رو انتخاب کنید.(فایل مطابق تصویر باز میشه)
13- موردی که مشخص شده را انتخاب کنید
14-دکمه replace را بزنید.
15-حالا اون فایل که با پسوند bin ذخیره شده را باز کنید( در پوشه قبلی)
16-مطابق شکل ادامه بدهید
17-باید مورد ردیف 2 با مورد پله 13 آموزش یکی باشه..(اگه نه باید برگردید از پله اول)
18-حالا گزینه COMPILE SHX را بزنید
19- مطابق مثال عمل کنید
20- وقتی کار تمکیل میشه که نشانه های زیر رو داشته باشه...
21-حالا میتونید با فلش فایلی که خودتون دارید گوشیتون رو به وسیله rsd lite فلش کنید.[/SIZE]
شرمنده دوستان به دلیل محدود بودن استفاده از عکس مجبور شدم در 2 پست بزارم
امید وارم مفید باشه....
پیرزو باشید
دوستان عزیز به دو برنامه نیاز دارین که در زیر لینک مورد نظر رو براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] skinner4moto
برنامه جامع برای تغییرات و نصب و در کل همه چیز در باره اسکین برای گوشی های موتورولا خصوصا سری ها e&rokr
دانلود برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SHXCoDec
نرم افزار که استفاده میشه برای کلیه تغییرات در فلکس و فلش فایل ها . همچن ین استفاده میشه برای استفاده از drm ها( آموزش کار با این برنامه به شکل کامل و تصویری در پست جدا قرار داده میشه)
دانلود برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] midas
این فایل مورد نیاز برنامه بالا میباشد و باید در پوشه مشابه قرار دهید اون رو...
darush242001
26-02-2007, 18:10
سلام میلاد جان
آقا بهمن گفتند که شما یه تاپیک راجع به کد گوشی راه انداختید و در اونجا برنامه P2ke رو واسه دانلود گذاشتی اگه ممکنه لینکشو اینجا بذار ید
سلام داریوش جان.....
تو همون پرسش و پاسخ لینک برنامه رو گزاشتم.. فقط برنامه است.. آ موزش فعلا نیست....
موفق باشین دوست عزیز
Mostafa_Amol
27-02-2007, 11:32
سلام
1_چطور می شه روزهای هفته رو در v3i عوض کرد ....
2_ من وقتی گوشی ام رو فارسی می کنم در صفحه ی اول گوشی ام پایین به جای اینکه بنویسد "دوربین" ، یک کادر سفید می گذارد و من دیدم که در همه ی گوشی های v3i این مشکل وجود دارد ؛ حالا می خواستم بگم می شه این مشکل رو حل کرد؟
3_فرق jad با jar چیه
4_چطور می شه بازی شطرنج و اون نرم افزار هک با بلوتوث رو نصب کرد؟ (چرا jad یا jar نیست؟)
راستی اون آموزشی که برای بک آپ گرفتن از فلش بود : من تا مرحله ی 7 رو رفتم اما هیچ بک آپی از گوشی ام گرفته نمی شود ( مطمئنم که مراحل رو درست انجام دادم )
بعد از اینکه دکمه ی create backup رو می زنم یک پنجره باز می شه و یک بار پر می شه و دوباره که می خواهد پر بشود گوشی ریست می کنه و بعد از چند ثانیه پنجره بسته می شود .........
و هیچ بک آپی گرفته نمی شود
ممنون
dimah2005
27-02-2007, 14:16
لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
ciritical error
darush242001
27-02-2007, 16:54
میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
سلام
1_چطور می شه روزهای هفته رو در v3i عوض کرد ....
2_ من وقتی گوشی ام رو فارسی می کنم در صفحه ی اول گوشی ام پایین به جای اینکه بنویسد "دوربین" ، یک کادر سفید می گذارد و من دیدم که در همه ی گوشی های v3i این مشکل وجود دارد ؛ حالا می خواستم بگم می شه این مشکل رو حل کرد؟
3_فرق jad با jar چیه
4_چطور می شه بازی شطرنج و اون نرم افزار هک با بلوتوث رو نصب کرد؟ (چرا jad یا jar نیست؟)
راستی اون آموزشی که برای بک آپ گرفتن از فلش بود : من تا مرحله ی 7 رو رفتم اما هیچ بک آپی از گوشی ام گرفته نمی شود ( مطمئنم که مراحل رو درست انجام دادم )
بعد از اینکه دکمه ی create backup رو می زنم یک پنجره باز می شه و یک بار پر می شه و دوباره که می خواهد پر بشود گوشی ریست می کنه و بعد از چند ثانیه پنجره بسته می شود .........
و هیچ بک آپی گرفته نمی شود
ممنون
سلام...
1-منظورت کالندر هست یا تاریخ؟؟
5-در مورد بک آپ فلش هم باید بگم .. من این رو از رسمی ترین سایت موتو گرفتم و ترجمه کردم. خودش هم چند بار تاکید کرده که در صورت تکمیل نشدن .. برگردین و دوباره این عمل رو انجام بدین.....
3-گوشی های جاوا همه گی فایل های جاد جار رار رو به عنوان برنامه و یا ... می پذیرند.(فرقش رو هم از بچه های کامی باید بپرسی)
4-مگه بازی شطرنج ..... با چه پسوندی.... نکنه زیپ است؟؟؟؟
2-راستی در مورد سوال 2 هم .. یه سوال... دارم اینه که .. فقط برای دوربین این طوری میشه؟؟؟؟
لینکی برای دنلود MONSTER PACK (MP) مخوستم که sms فارسی رو بتونم بخونم
گوشیت چه مدلی است؟؟؟
وقتی میخوام گوشیم رو فلش بزنم یه اخطار میده و ادامه نمیده اشکال کجاست؟؟؟
ciritical error
دوست عزیز.. تا کجا رفتی که این مشکل رو پیدا کرد... (چه کار هایی انجام دادی؟!!!)
میلاد خان نمیدونید چجوری میشه با motorola service software کار کرد؟
من نصبش کردم ولی هیچ آیکونی که بشه باهاش برنامه رو باز کرد وجود نداره اگه ممکنه کمی در اینمورد توضیح بدید
عزیز باور کن.. هنوز وقت نکردم حتی.... دانلودش کنم..... اما با این حال فکر نکنم برنامه پیچیده ای باشه....
بهتره باش بیشتر کار کنی....
منم اگه آموزش گیرم اومد در اولین فرصت میزارم.....
موفق باشین....
Mostafa_Amol
27-02-2007, 18:08
سلام...
1-منظورت کالندر هست یا تاریخ؟؟
5-در مورد بک آپ فلش هم باید بگم .. من این رو از رسمی ترین سایت موتو گرفتم و ترجمه کردم. خودش هم چند بار تاکید کرده که در صورت تکمیل نشدن .. برگردین و دوباره این عمل رو انجام بدین.....
3-گوشی های جاوا همه گی فایل های جاد جار رار رو به عنوان برنامه و یا ... می پذیرند.(فرقش رو هم از بچه های کامی باید بپرسی)
4-مگه بازی شطرنج ..... با چه پسوندی.... نکنه زیپ است؟؟؟؟
2-راستی در مورد سوال 2 هم .. یه سوال... دارم اینه که .. فقط برای دوربین این طوری میشه؟؟؟؟
1-منظورم ؛ شنبه ، یکشنبه ، .....
4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
2-آره فقط دوربین فیلم برداری این طوریه
4-به ضورت زیپ هست ولی وقتی از زیپ در می آورم داخلش چندتا عکس و .... چندتا پوشه که داخلشان فایلهایی با پسوند mf و class هست
اما تا ینجا باید بگم..... شما همون فایل زیپ رو بریزی تو گوشی .. (کا جاوا) اونجا خودش میشناسه و نصب میکنه
عزیز.. حتما رد مورد پاسخ های بعدیتون هم اگه به نتیجه رسیدم .. میگم...
darush242001
27-02-2007, 18:36
ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
ببین عزیز اصلا فایل اجرایی نمیده تا بتونم روش کار کنم اگه ممکنه یه بار خودتون نصبش کنید تا حرف منو متوجه بشین
چشم عزیز... تا شب امتحان میکنم.. جواب رو بتون میدم... البته اگه حجمش زیاد نباشه.. جون واقعا الان سر عت دان لود من کمه.....
ولی تلاشمو می کنم...
Mostafa_Amol
27-02-2007, 19:56
اما تا ینجا باید بگم..... شما همون فایل زیپ رو بریزی تو گوشی .. (کا جاوا) اونجا خودش میشناسه و نصب میکنه
عزیز.. حتما رد مورد پاسخ های بعدیتون هم اگه به نتیجه رسیدم .. میگم...
از شما خیلی ممنونم
ولی من فایل zip رو داخل kjava ریختم ولی ...... هیچ اتفاقی نیوفتاد( اگه گوشی بشناسه ، یا باید نصب شده باشد که من در قسمت برنامه ها باید آن را ببینم و اگه فایل نصبی اش را هم بشناسد باز باید در قسمت مربوط به خودش (نصب برنامه) قابل دیدن باشه)
یعنی واقعا گوشی شما فایل زیپ رو می شناسد؟:blink:
اون مشکل سیرتیکال ارور فکر کنم ماله اون مونستر پک یا بوت لودر باشه که احتمال داره خراب باشه
و یکی از بچه ها که می گفتند روی نوار صفحه ی اصلی بجای ویدیو کم سفید است از من هم همینطوره و فقط ویدیو کم اینطور میشه فکر کنم کلمه کم رو نمیشناسه وبجاش سفید میکنه
حالا من چندتا سوال دارم
اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
ببخشید اگه یکم زیاد شد:rolleye:
M.etallic.A
27-02-2007, 20:33
از شما خیلی ممنونم
ولی من فایل zip رو داخل kjava ریختم ولی ...... هیچ اتفاقی نیوفتاد( اگه گوشی بشناسه ، یا باید نصب شده باشد که من در قسمت برنامه ها باید آن را ببینم و اگه فایل نصبی اش را هم بشناسد باز باید در قسمت مربوط به خودش (نصب برنامه) قابل دیدن باشه)
ببین فایلهایی که میتونن رو گوشی تو نصب بشن فقط فقط با پسوند jar باید باشن. این پسوند با برنامه winrar باز میشه و میتونی محتویاتش رو ببینی... اما بازم میگم فقط فقط باید jar رو بریزی تو شاخه kjava ... بعد گوشی رو روشن خاموش کن و برو تو قسمت install ....
اگه تو خوندن پسوندها مشکل داری این کاری رو که میگم بکن. برو تو control panel بعد رو آیکون folder option دابل کلیک کن.
تو صفحه ای که باز میشه تو قسمت view تیک جلوی hide extensions for known file types رو بردار.... بعد ok رو بزن حالا جلو هر فایل پسوندش هم نوشته میشه و میتونی بفهمی کدوم جاره ....
salam..be ehtemale 100% dustan ghablan in soalo porsidan vali mikham bedunam barayeh v3x barnameyeh Blacklist soragh darid?????aslan hast ye hamchin barnameyy???:) TANX
Mostafa_Amol
27-02-2007, 21:17
ببین فایلهایی که میتونن رو گوشی تو نصب بشن فقط فقط با پسوند jar باید باشن. این پسوند با برنامه winrar باز میشه و میتونی محتویاتش رو ببینی... اما بازم میگم فقط فقط باید jar رو بریزی تو شاخه kjava ... بعد گوشی رو روشن خاموش کن و برو تو قسمت install ....
اگه تو خوندن پسوندها مشکل داری این کاری رو که میگم بکن. برو تو control panel بعد رو آیکون folder option دابل کلیک کن.
تو صفحه ای که باز میشه تو قسمت view تیک جلوی hide extensions for known file types رو بردار.... بعد ok رو بزن حالا جلو هر فایل پسوندش هم نوشته میشه و میتونی بفهمی کدوم جاره ....
از جوابتون ممنونم
ولی من این چیز ها رو می دونم و چون از حرفهای gsm جان این طور متوجه شدم که باید اون فایل زیپ رو در .... پس این کار رو کردم.
خوب شما به من بگین من چطور" شطرنج" و" نرم افزار هک با بلوتوث" رو نصب کنم در حالی که jar نیست؟
اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
سلام دوست خوبم...
1- البته بر اسا س اون چیزی که من میدونم فقط میتونید با درب بسته عکس بگیرید...(اگه کسی در مورد فیلمبردای اطلاعی داره حتما بزاره)
2-خیر. این کار فقط با v3x میشه.. برای v3i من تا حالا برنامه یا سیم و یا راه دیگه ندیدم...
3- راستش من زیاد تو قیمت ها نیستم.....اما اگه اصل باشه و واقعه همون کیفیت رو داشته باشه....10 می ارزه...
فدای شما....
موفق باشین.......
از شما خیلی ممنونم
شرمنده من منظورم رو بد گفتم.......عذر میخوام...... :blush:
soccer_18
27-02-2007, 23:48
سلام
دوستان لطفا" در مورد v360 نظر بدید... من میخوام این گوشی رو بخرم. کیفیت دوربینش در چه حده؟
ممنون
dimah2005
28-02-2007, 00:02
گوشیت چه مدلی است؟؟؟
v3x
فعلا ی مشکل دیگه دارم
میتونم فایل از mob بگیرم اما نمی تونم توش چیزی بریزم از طریق کامی مموری اش هم خالی هست
سلام دوست عزیز..... با این مشخصای که اینجا زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت vga است .. تو مایه های 6600 یا l6 motorola یک نوع کیفیت عادی رو داره.....
v3x
فعلا ی مشکل دیگه دارم
میتونم فایل از mob بگیرم اما نمی تونم توش چیزی بریزم از طریق کامی مموری اش هم خالی هست
الان وقتی مموریت رو باز میکنی... هیچی نیست....؟
amir2011
28-02-2007, 00:25
gsm یا هر کدوم از دوستانی که اطلاع دارن من هم language pack رو دارم هم نرم افزارrsd lite چه جوری میتونم گوشیمو فارسی کنم
gsm یا هر کدوم از دوستانی که اطلاع دارن من هم language pack رو دارم هم نرم افزارrsd lite چه جوری میتونم گوشیمو فارسی کنم
دوست عزیز با فلش کردن انجام میشه.. اگه تو این تاپیک به جایی نرسیدی.... برو اینجا
seem & flash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببين gsm جان وقتي مي خوام با rds lite 2.7 گوشيم رو فلش بزنم با پك عربي اين اخطار رو ميده:::
critical error
80
40
ايراد كار من كجاست در ضمن با اون برنامه بك آپ هم كه گذاشتي وقتي create مي دي همين اخطار رو ميده اما عددي كه ميزنه تفاوت داره...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
dimah2005
28-02-2007, 13:30
الان وقتی مموریت رو باز میکنی... هیچی نیست....؟
منظور سوالت را نمیفهمم
منم منظرم از خالی بودن مموری این که
مشکلی با فضای پر ندارم و مشکل از پر بدن نیست
M.etallic.A
28-02-2007, 13:43
از جوابتون ممنونم
ولی من این چیز ها رو می دونم و چون از حرفهای gsm جان این طور متوجه شدم که باید اون فایل زیپ رو در .... پس این کار رو کردم.
خوب شما به من بگین من چطور" شطرنج" و" نرم افزار هک با بلوتوث" رو نصب کنم در حالی که jar نیست؟
بعضی وقتها فایلهای جار رو تو یه فایل زیپ یا رار میریزن که در این صورت باید از حالت زیپ در بیاری و بعد فایل جاری که توش هست رو رو گوشیت نصب کنی. حالا بگو این چیزهایی که میخوای نصب کنی و نمیشه پسوندشون چیه ؟
Mostafa_Amol
28-02-2007, 15:44
بعضی وقتها فایلهای جار رو تو یه فایل زیپ یا رار میریزن که در این صورت باید از حالت زیپ در بیاری و بعد فایل جاری که توش هست رو رو گوشیت نصب کنی. حالا بگو این چیزهایی که میخوای نصب کنی و نمیشه پسوندشون چیه ؟
من می خواهم شطرنجی که در صفحه ی 50 شما گذاشتید رو نصب کنم و نرم افزارهک با بلوتوثی که در صفحه ی 43 ، gsm جان گذاشت رو نصب کنم ..... همین.
من چطور اینها رونصب کنم در حالی که زیپ هست ..... از حالت زیپ هم در آوردم ولی باز پسوند jad یا jar نیست که قابل نصب باشه.
babakshrb
28-02-2007, 18:19
سلام. من یه v3x دارم. با برنامه ی LeaderGL FlexEditor یه سکین روش ریختم، ولی گوشی رو که رستارت کردم صفحه ی سیاه میومد، منو ها رو ولی نشون می داد. سکین رو که پاک کردم دیگه سیم کارتم رو نمیشناسه. امرجنسی آنلی نشون میده. چی کارش کنم؟ لطفا سریع بد جوری اعصابمو به هم ریخته.
اینم بگم خیلی ازش سر در نمیارم ساده توضیح بدین. اگه برنامه ای هم هست لینک بدین ممنون.
dimah2005
28-02-2007, 19:16
اساتید محترم
من تازه v3x گرفتم ودر هنگام وصل به کامی فایل میتونم بگیرم اما فایل نمیتونم بریزم توش ( ب غیر از عکس)
یعنی هنگام ریختن اختار زیر را میدهد
cannot copy : therequest not be performed because of a I/o device error
soccer_18
28-02-2007, 20:52
با تشکر از gsm عزیز.
در مورد گوشی v3 معمولی لطفا" بفرمایید در چه حدیه؟؟
من با یک موبایل فروشی تماس گرفتم گفت v3 معمولی داره 180 تومن .؟؟
من میخوام یه گوشی موتورولا زیر 180 تومن بگیرم که دوربین خوب داشته باشه ام پی تری و اگه بشه 3pg رو هم ساپورت کنه gprs کلاس 10 و همچنین تاشو نباشه بلوتوث هم داشته باشه بهترین گزینه چی هست؟؟؟
با تشکر.
soccer_18
28-02-2007, 20:54
در ضمن شنیدم موتورولا اگه زمین بخوره کار ال سیدیش تمومه همچنین هیچ کدوم از گوشی ها گارانتی نداره
آیا صحت داره؟؟؟
با تشکر
M.etallic.A
28-02-2007, 21:18
اساتید محترم
من تازه v3x گرفتم ودر هنگام وصل به کامی فایل میتونم بگیرم اما فایل نمیتونم بریزم توش ( ب غیر از عکس)
یعنی هنگام ریختن اختار زیر را میدهد
cannot copy : therequest not be performed because of a I/o device error
مودم یو اس بی رو دوباره نصب کن....
سلام
اون دوستمون (ام کا سرو)مشکلشون از اون پکی هست که نصب می کنن منم وقتی میخواستم گوشیمو فلش کنم روی یک مونستر پکها همین ارور را داد ولی یکی دیگه که ندانلود کردم این مشکلا نداشت
فکر کنم اگه یه ار اس دی لیت جدید(3.2) دانلود کنی بهتر باشه
M.etallic.A
28-02-2007, 21:27
در ضمن شنیدم موتورولا اگه زمین بخوره کار ال سیدیش تمومه همچنین هیچ کدوم از گوشی ها گارانتی نداره
آیا صحت داره؟؟؟
با تشکر
از این چیزا زیاد میشنوی ... بشنو ولی باور نکن... اصلا گوشی اگه بخوره زمین کلا کارش تموم میشه :biggrin: ....
گارانتی نداره درسته اما این یه نقط ضعف نیست. چون گارانتی هایی که تو ایران هست فقط فضای اطراف گوشی تو گارانتی میکنن نه خود گوشی رو...
dimah2005
28-02-2007, 21:29
هزار بار نصب کردم حتی ویندوز عوض کردم
تاز وقتی نصب میکنم مودو خودم میپره و با ئخفخ عوض میشه
سلام. من یه v3x دارم. با برنامه ی LeaderGL FlexEditor یه سکین روش ریختم، ولی گوشی رو که رستارت کردم صفحه ی سیاه میومد، منو ها رو ولی نشون می داد. سکین رو که پاک کردم دیگه سیم کارتم رو نمیشناسه. امرجنسی آنلی نشون میده. چی کارش کنم؟ لطفا سریع بد جوری اعصابمو به هم ریخته.
اینم بگم خیلی ازش سر در نمیارم ساده توضیح بدین. اگه برنامه ای هم هست لینک بدین ممنون.
سلام دوست عزیز.....
لطفا اگه عجله دارین سوالتون هم کامل بگین تا من و بقیه بتونیم در سریع ترین زمان .. سالم ترین جواب رو بدیم...:rolleye:
عزیز.. الان فقط با سیم کارت خودت این جوری میشه.....؟؟؟؟ یا با همه سیم کار ت ها....؟؟؟!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از gsm عزیز.
در مورد گوشی v3 معمولی لطفا" بفرمایید در چه حدیه؟؟
من با یک موبایل فروشی تماس گرفتم گفت v3 معمولی داره 180 تومن .؟؟
من میخوام یه گوشی موتورولا زیر 180 تومن بگیرم که دوربین خوب داشته باشه ام پی تری و اگه بشه 3pg رو هم ساپورت کنه gprs کلاس 10 و همچنین تاشو نباشه بلوتوث هم داشته باشه بهترین گزینه چی هست؟؟؟
با تشکر.
سلام عزیز..........
V3 مشکل فضا رو داره که افزایش نمی شه داد.....
من فکر کنم یه خورده قیمت رو بهت بالا داده.. البته من الان از بازار خبر درستی ندارم .. اما دوستان میگفتن 150 است...
پیشنهاد من به شما گوشی L7 است. هم مموری می خورد و هم چیز هایی که شما می خوایین .. در ضمن تاشو هم نیست....
موفق باشین...
دوستان عزیز .... توجه کنید فعلا اون ورژن از برنامه فلش بک آپ که من گذاشتم براتون.. همه بوتلودر ها رو جواب نمیده( منظورم شماره است) قراره یکی از دوستان .. لینک جدید که همه رو ساپورت می کنه رو بزاره....
پس اگه بعد از چند بار .. نتونستین بک بگیرید.. مجدد اقدام نکنید.. تا اینکه .. براتون بزارم لینک جدید رو...
موفق باشین
ببين gsm جان وقتي مي خوام با rds lite 2.7 گوشيم رو فلش بزنم با پك عربي اين اخطار رو ميده:::
critical error
80
40
ايراد كار من كجاست در ضمن با اون برنامه بك آپ هم كه گذاشتي وقتي create مي دي همين اخطار رو ميده اما عددي كه ميزنه تفاوت داره...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
اون دوستمون (ام کا سرو)مشکلشون از اون پکی هست که نصب می کنن منم وقتی میخواستم گوشیمو فلش کنم روی یک مونستر پکها همین ارور را داد ولی یکی دیگه که ندانلود کردم این مشکلا نداشت
babakshrb
01-03-2007, 00:20
سلام دوست عزیز.....
لطفا اگه عجله دارین سوالتون هم کامل بگین تا من و بقیه بتونیم در سریع ترین زمان .. سالم ترین جواب رو بدیم...:rolleye:
عزیز.. الان فقط با سیم کارت خودت این جوری میشه.....؟؟؟؟ یا با همه سیم کار ت ها....؟؟؟!!!!
با یه سیم کارت دیگه امتحان کردم میشه باهاش تماس گرفت ولی منوش به همون وضع قبله. سیم کارت خودم رو گوشییای دیگه جواب میده.
الان با سیم کارت خودم به شبکه ی مخابرات وصل نمیشه و منوهاش به طورت لیستی میاد و ناقص.
نمیدونم خوب شرایطو توضیح دادم یا نه؟!!
با یه سیم کارت دیگه امتحان کردم میشه باهاش تماس گرفت ولی منوش به همون وضع قبله. سیم کارت خودم رو گوشییای دیگه جواب میده.
الان با سیم کارت خودم به شبکه ی مخابرات وصل نمیشه و منوهاش به طورت لیستی میاد و ناقص.
نمیدونم خوب شرایطو توضیح دادم یا نه؟!!
آره این بار عالی بود....
خوب .. اونکه گفتین منو اون مشکل داره.. باید بگم از فایل های Mma شماست.. که به احتمال زیاد باید جایگزین شود...
دوست عزیز.. قبل از اینکه بخواین کاری کنین؟؟!!! فقط بگین... این کار ها رو کردین؟
1- استفاده از اسکین اصلی و قدیمیتون
2-مستر ریسیت و کلیر
3-چجوری اسکین رو پاک کردین....؟؟!!!!
آیا صحت داره؟؟؟
با تشکر
متالیکا راست میگه....همینجوری میگن..
دوست من از جیبش افتاد و با دوچرخه از روش رد شد و لی به جز خط چیزیش نشد!!!!!
soccer_18
01-03-2007, 02:09
سلام عزیز..........
من فکر کنم یه خورده قیمت رو بهت بالا داده.. البته من الان از بازار خبر درستی ندارم .. اما دوستان میگفتن 150 است...
پیشنهاد من به شما گوشی L7 است. هم مموری می خورد و هم چیز هایی که شما می خوایین .. در ضمن تاشو هم نیست....
موفق باشین...
با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون
soccer_18
01-03-2007, 02:10
سلام عزیز..........
موفق باشین...
با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون
soccer_18
01-03-2007, 02:16
از این چیزا زیاد میشنوی ... بشنو ولی باور نکن... اصلا گوشی اگه بخوره زمین کلا کارش تموم میشه :biggrin: ....
گارانتی نداره درسته اما این یه نقط ضعف نیست. چون گارانتی هایی که تو ایران هست فقط فضای اطراف گوشی تو گارانتی میکنن نه خود گوشی رو...
با تشکر...
البته شنیدم 5500 زیر 18 چرخ هم بره چیزیش نمیشه و گویا موتورولا حتی با یک ضربه کوچیک ال سیدیش میسوزه...
البته به حرف این فروشنده ها که نمیشه اطمینان کرد چون میخوان گوشی خودشون رو بفروشن.
موتورولا هم مثل همه وشی ها است... اگه درست بازی کنی....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کار کنی باش .. مشکلی پیش نیاد براش.... اگه ضربه واقعا محکم باشه.. خو ب مسلما... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت رو بهتره.... از اینجا بگیری
در مورد فیلم برداریش هم بهمن عزیز... گزاشتن.. مشکلی نیست....
مو فق باشین
با تشکر...
البته شنیدم 5500 زیر 18 چرخ هم بره چیزیش نمیشه و گویا موتورولا حتی با یک ضربه کوچیک ال سیدیش میسوزه...
البته به حرف این فروشنده ها که نمیشه اطمینان کرد چون میخوان گوشی خودشون رو بفروشن
شما بی قیمت یه نگاه بنداز...... ببین ....
بعدش.. آیا 5500 زیبایی و ظرافت موتورولا رو داره.... میتونی باریکیشو به v3i یا l7 برسونی...
تازه با این حال واقعا موتو گوشی هاش قوی.........
یک چنین شرکتی که از همه قدیمی تره نمیاد گوشی بسازه که با یک بار افتادن نابود بشه...
همین الان که داشتم برای شما می فرستادم... از رو میز افتاد.. اما.......
Mostafa_Amol
01-03-2007, 06:21
لطفا به سوالم که تو صفحه ی 118 هست جواب بدین
ممنون
babakshrb
01-03-2007, 10:46
آره این بار عالی بود....
خوب .. اونکه گفتین منو اون مشکل داره.. باید بگم از فایل های Mma شماست.. که به احتمال زیاد باید جایگزین شود...
دوست عزیز.. قبل از اینکه بخواین کاری کنین؟؟!!! فقط بگین... این کار ها رو کردین؟
1- استفاده از اسکین اصلی و قدیمیتون
2-مستر ریسیت و کلیر
3-چجوری اسکین رو پاک کردین....؟؟!!!!
1- از اسکین های قدیمیم فقط moto رو نشون میده.
2- توی منوش مستر ریست رو نشون نمیده، اگه راه دیگه ای هست بگین ممنون میشم
3- اسکین رو به صورت دستی همون جوری که ریخته بودم فایل ها شو delete کردم.
فایل های مربوط به بقیه ی اسکین ها رو توی برنامه ی LeaderGL FlexEditor می بینم.
Salam..kasi nabud ye blacklist bara ma bezareh?(v3x)...albateh age bashe!!!chon shadidan lazem daram;)
Tanx
M.etallic.A
01-03-2007, 12:23
من می خواهم شطرنجی که در صفحه ی 50 شما گذاشتید رو نصب کنم و نرم افزارهک با بلوتوثی که در صفحه ی 43 ، gsm جان گذاشت رو نصب کنم ..... همین.
من چطور اینها رونصب کنم در حالی که زیپ هست ..... از حالت زیپ هم در آوردم ولی باز پسوند jad یا jar نیست که قابل نصب باشه.
وقتی از حالت زیپ در آوردی چی بود توش ؟
M.etallic.A
01-03-2007, 12:33
Salam..kasi nabud ye blacklist bara ma bezareh?(v3x)...albateh age bashe!!!chon shadidan lazem daram;)
Tanx
فکر نکنم باشه ...
Mostafa_Amol
01-03-2007, 12:42
وقتی از حالت زیپ در آوردی چی بود توش ؟
وقتی که از حالت زیپ در می آورم .... هر چی هست jad یا jar نیست.....
اگه خودتون ببینین بهتره ولی میگم چی درونشه؛ چند تا غکس با پسوند png چندتا پوشه و چندتا فایل با پسوند mid و یک فایل با پسوند bin و دوتاپوشه که داخل یکی فایلی با پسوند mf و پوشه ی دیگر فایلهایی با پسوندclass (البته اینها برای شطرنجه است و فکر کنم داخل زیپ نرم افزار "هک با بلوتوث" هم همین چیزها باشد)
اگه خودتون ببینین بهتره ولی میگم چی درونشه؛ چند تا غکس با پسوند png چندتا پوشه و چندتا فایل با پسوند mid و یک فایل با پسوند bin و دوتاپوشه که داخل یکی فایلی با پسوند mf و پوشه ی دیگر فایلهایی با پسوندclass (البته اینها برای شطرنجه است و فکر کنم داخل زیپ نرم افزار "هک با بلوتوث" هم همین چیزها باشد)
عزیز شاید زیپ شده ی رار باشه....آیا وقتی تو گوشیت میریزی؟!! نشونش میده.. یا نه!!!!
dimah2005
01-03-2007, 14:35
مودم یو اس بی رو دوباره نصب کن....
وقتی نصب میکنم مودم خورم میپره و moto رو بجای مودم میشناسه
babakshrb
01-03-2007, 15:30
اگه پسوند فایلی که download کردی .zip هست که پسوند رو پاک کن و به جاش .jar بنویس. اگه .rar هست بازش کن و دوباره با فرمت zip فشردش کن. بعد پسوندش رو .jar کن.
babakshrb
01-03-2007, 15:35
آقا مشکل ما هم حل شد. توی صفحه ی اصلی برنامه ی LeaderGL FlexEditor چند تا گزینه سمت چپ عیر فعال شده بود که فعالش کردم الان گوشیم راه افتاده. فقط تو home screen قبلا سمت راست ring styles بود که الان نیست. اگه راهی دارید بگید ممنون می شم.
Mostafa_Amol
01-03-2007, 17:00
عزیز شاید زیپ شده ی رار باشه....آیا وقتی تو گوشیت میریزی؟!! نشونش میده.. یا نه!!!!
بابا این چیزا دیگه حالیمه:puke: ..... من مشکلم در آوردن از حالت فشرده نیست من مشکلم اینه که پسوند چیزی که از حالت فشرده سازی در می آید jar یا jad نیست.
نه وقتیکه من اون فایل رو داخل گوشی می ریزم هیچی نشان نمی دهد.
ممنونم از جوابتون
Mostafa_Amol
01-03-2007, 17:05
اگه پسوند فایلی که download کردی .zip هست که پسوند رو پاک کن و به جاش .jar بنویس. اگه .rar هست بازش کن و دوباره با فرمت zip فشردش کن. بعد پسوندش رو .jar کن.
اگر چه روش عجیبی بود :blink:
ولی من انجام دادم و هیچ اتفاقی نیوفتاد
چرا هیچ کس اون دوتا رو دانلود نمی کنه که ببینه حق با منه یا نه.(صفحه ی 50 و 43 ، شطرنج و هک با بلوتوث)
سلام
ببين عزيز.
من با rds lite 3.2 هم امتحان كردم اما فايده نداشت.
كسي مونستر پك سالم سراغ داره من بتونم استفاده كنم.گوشي من موتورولا razr v3x آلماني هستش.
ببين عزيز.
من با rds lite 3.2 هم امتحان كردم اما فايده نداشت.
كسي مونستر پك سالم سراغ داره من بتونم استفاده كنم.گوشي من موتورولا razr v3x آلماني هستش.
عزیز به اینجا هم سر بزن...احتمال داره گیرت بیاد....
آموزش فلش و ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Salam:)
1-age bekham ye monsterpack roo v3x nasb konam bayad shomareyeh flash va flexesh ba uni ke alan ru gushim hast yeki bashe????ya shomareye Boot loader kafie???
2-shoma kudum pack ro pishnahad mikonin ke khodetun nasb kardin va moshkel ham nadashtin???
TANX:cool:
دوستان عزیز اون برنامه فلش بک آپ که قول داده بودم.. ورژن جدیدش .. رو دوست عزیزم گذاشته .. میتونید استفاده کنید....
فلش بک آ پ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا هیچ کس اون دوتا رو دانلود نمی کنه که ببینه حق با منه یا نه.(صفحه ی 50 و 43 ، شطرنج و هک با بلوتوث)
من هم دانلود کردم..... نمیدونم چرا اینجوری شده... اگه دیده باشی با پسوند.. جار آپ شده.... حالا چرا اینطوری شده....باید چند تا امتحان روش کنم... همین امشب خبرش رو بهت میدم .. حتما.......
موفق باشین...
Mostafa_Amol
01-03-2007, 23:01
Gsm ممنونم ....... من دیونه شدم از بس به سوال های تکراری جواب دادم.
dimah2005
01-03-2007, 23:26
یکی تو این این برهوت نیست به ما کمک کنه
بابا من نمی تونم هیچیزی تو ابن گوشی بریزم الا عکس
که هنگام ریزش فایل درونش با این مواجه میشوم
cannot copy : the request not be performed because of a I/o device error
یا اگر با برنامه گوشی این کار را بکنم با اخطار قطع اتصال مواجه میشوم
اما می تونم به همه فایل ها را از گوشی به کامی منتقل کننم
-همه راه نصب مودم گوشی که در این تاپیک و این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوده را دیدم وطبق آن عمل کردم اما هیچ چیزی نشد
و مودم خودم را از دست دادم و مجبور شدم دباره انو نصب کنم
گوشیمم v3x
دوست عزیز از برنامه ای که تو سیدی .. همراه گوشی هست هم استفاده کردی....
اون چطور.. چه اروری میده!!!!
soccer_18
01-03-2007, 23:55
سلام و تشکر از Gsm عزیز
سایت شاپ دات آی آر در مورد گوشی ال 6 نوشته که ام پی تری و تری پی جی رو ساپورت میکنه ولی سایت جی اس ام دات آی آر نوشته ساپورت نمیکنه . کدوم یکی درسته Gsm عزیز شما و یا سایر دوستان اطلاع دارن؟
در مورد محدودیت 30 ثانیه ای ال 7 چی؟
ممنون. ممنون. ممنون
dimah2005
02-03-2007, 00:13
دوست عزیز از برنامه ای که تو سیدی .. همراه گوشی هست هم استفاده کردی....
اون چطور.. چه اروری میده!!!!
بله از برنامه گوشی
بله از برنامه گوشی
عزیز.... آخر شما به ما نگفتی........ که حالا تو کدوم مشکل داری....
اگه با برنامه سی دی هم مشکل داری..آیا همون ارور رو میده ......................
dimah2005
02-03-2007, 00:18
قطع (شکستن)اتصال بین گوشی و کامی
dimah2005
02-03-2007, 00:19
من خودم نمیدونم چه مشکلی دارم
dimah2005
02-03-2007, 00:21
هنگام ارصال فایل ازکامی به موبی از هر راهی اخطار میده چه با برنامه چه بدمنه برنامه
سلام و تشکر از Gsm عزیز
سایت شاپ دات آی آر در مورد گوشی ال 6 نوشته که ام پی تری و تری پی جی رو ساپورت میکنه ولی سایت جی اس ام دات آی آر نوشته ساپورت نمیکنه . کدوم یکی درسته Gsm عزیز شما و یا سایر دوستان اطلاع دارن؟
در مورد محدودیت 30 ثانیه ای ال 7 چی؟
ممنون. ممنون. ممنون
سلام عزیز...
معتبرین ترین سایت همیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا همه چیز رو نوشته و هرچی نوشته هم درسته....
در مورد اون 30 ثانیه هم .. باید بگم اگه این طور باشه.. براش یک راه است.. که میشه.. اون رو افزایش داد...
آموزش افزایش زمان فیلمبرداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشین
هنگام ارصال فایل ازکامی به موبی از هر راهی اخطار میده چه با برنامه چه بدمنه برنامه
قطع (شکستن)اتصال بین گوشی و کامی
من به شما پیشنهاد میکنم.. یک بار هم ویندوز رو عوض کنی.... بعد همه چیز رو تست کنی...........
اینجوری به جواب بهتری میرسیم...
Mostafa_Amol
02-03-2007, 01:06
مشکل نصب شطرنج و هک با بلوتوث حل شد چون من او ها رو از یک سایت گرفتم(حالا واقعا پسوندشان jar یا jad هست)
ممنونم
مشکل نصب شطرنج و هک با بلوتوث حل شد چون من او ها رو از یک سایت گرفتم(حالا واقعا پسوندشان jar یا jad هست)
ممنونم
خوب خدا رو شکر... حالا یعنی آپ بودی که من و متالیکا گذاشتیم بد بود....
راستی وقتی پسوندش و عوض کردی بازم گوشیت نشناختشون...
soccer_18
02-03-2007, 01:25
سلام عزیز...
معتبرین ترین سایت همیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا همه چیز رو نوشته و هرچی نوشته هم درسته....
در مورد اون 30 ثانیه هم .. باید بگم اگه این طور باشه.. براش یک راه است.. که میشه.. اون رو افزایش داد...
آموزش افزایش زمان فیلمبرداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشین
ممنون و سپاسگذار از راهنمایی شما دوست عزیز.
سلامت باشید
Mostafa_Amol
02-03-2007, 11:32
خوب خدا رو شکر... حالا یعنی آپ بودی که من و متالیکا گذاشتیم بد بود....
راستی وقتی پسوندش و عوض کردی بازم گوشیت نشناختشون...
یعنی من اینقدر نامردم که بعد این همه مدت همچین جسارتی بکنم ؟:sad:
من همچین منظوری نداشتم فقط خواستم به شما اطلاع بدم که شما رو بیشتر از این به زحمت نندازم
وقتی پسوندشو عوض کردم بازم گوشیم نشناخت.
یعنی من اینقدر نامردم که بعد این همه مدت همچین جسارتی بکنم ؟
من همچین منظوری نداشتم فقط خواستم به شما اطلاع بدم که شما رو بیشتر از این به زحمت نندازم
وقتی پسوندشو عوض کردم بازم گوشیم نشناخت.
نه عزیز... من اصلا این طور فکر نکردم.. فقط خواستم اگه مشکل از فایل ها است.. دوباره آپ لود کنم.. همین...
قربانت
dimah2005
02-03-2007, 14:41
من به شما پیشنهاد میکنم.. یک بار هم ویندوز رو عوض کنی.... بعد همه چیز رو تست کنی...........
من ی بار ویندوز عوض کردم
M.etallic.A
02-03-2007, 15:03
یکی تو این این برهوت نیست به ما کمک کنه
بابا من نمی تونم هیچیزی تو ابن گوشی بریزم الا عکس
که هنگام ریزش فایل درونش با این مواجه میشوم
cannot copy : the request not be performed because of a I/o device error
یا اگر با برنامه گوشی این کار را بکنم با اخطار قطع اتصال مواجه میشوم
اما می تونم به همه فایل ها را از گوشی به کامی منتقل کننم
-همه راه نصب مودم گوشی که در این تاپیک و این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوده را دیدم وطبق آن عمل کردم اما هیچ چیزی نشد
و مودم خودم را از دست دادم و مجبور شدم دباره انو نصب کنم
گوشیمم v3x
احتمال زیاد مشکل از کابلته ... منم همین مشکل رو داشتم رفتم یه کابل جدید گرفتم. فکر کنم فروشنده ها کابلهای مرغوب فابریک رو میگیرین کابل خشک و نامرغوب میزارن. اگه دم دستت کابل دیگه ای هست با اون امتحان کن ببین میشه.
dimah2005
02-03-2007, 15:33
من ی بار ویندوز عوض کردم اما در اصل ماجرا هیچ تغیری رخ نداد
من ی بار ویندوز عوض کردم اما در اصل ماجرا هیچ تغیری رخ نداد
...ببین پیشنهاد متالیکا جواب میده....آخه خودش هم همین اتفاق قبلا براش رخ داده بود....
احتمال زیاد مشکل از کابلته ... منم همین مشکل رو داشتم رفتم یه کابل جدید گرفتم. فکر کنم فروشنده ها کابلهای مرغوب فابریک رو میگیرین کابل خشک و نامرغوب میزارن. اگه دم دستت کابل دیگه ای هست با اون امتحان کن ببین میشه.
دوستان! موتورولاهای قدیمی رو یادتون هست؟ Star TAC رو میگم. یه زمانی برای خودشون پادشاهی میکردن. زمان خودش واقعا عالی و پرفروش بودن... مدل Star TAC 130 که در سال 98 معرفی شد رو در زیر میتونید ببینید.
حالا بعد از 9 سال دوباره موتورولا به فکر افتاده تا سری Star TAC رو زنده کنه.
مدل Star TAC III ...
آدم با دیدنش دچار نوستالژی میشه...:rolleye:
سنت هم در این گوشی رعایت شده: از دوربین و صفحه نمایش خارجی خبری نیست.
اینم یه سری از مشخصات این گوشی:
Internal 2”, QVGA (240x320 pixels), 262K colors
MP3-player, GPS, e-dictionary
Internal Memory:128 MB
Li-Ion 880 mAh battery
Talk time - 160 minutes
Standby time - 300 hours
Dimensions – 89x48.5x19.6 mm
Weight – 92 g.
dimah2005
02-03-2007, 16:07
من خودم از کابل دوربینم (canon) استفاده میکنم
بعد مثل شما فکر کردم از کابل فاریکشم استفاده کردم اما جواب نداد
دوستان! موتورولاهای قدیمی رو یادتون هست؟ Star TAC رو میگم. یه زمانی برای خودشون پادشاهی میکردن. زمان خودش واقعا عالی و پرفروش بودن... مدل Star TAC 130 که در سال 98 معرفی شد رو در زیر میتونید ببینید.
حالا بعد از 9 سال دوباره موتورولا به فکر افتاده تا سری Star TAC رو زنده کنه.
مدل Star TAC III ...
آدم با دیدنش دچار نوستالژی میشه...:rolleye:
سنت هم در این گوشی رعایت شده: از دوربین و صفحه نمایش خارجی خبری نیست.
اینم یه سری از مشخصات این گوشی:
Internal 2”, QVGA (240x320 pixels), 262K colors
MP3-player, GPS, e-dictionary
Internal Memory:128 MB
Li-Ion 880 mAh battery
Talk time - 160 minutes
Standby time - 300 hours
Dimensions – 89x48.5x19.6 mm
Weight – 92 g.
واقعا جالب بود از شما متشکرم
بازگشت Star TAC !
ممنون .. مطلب جالبی بود..... فکر کنم... تو دست بیاد و خوش دست باشه....در عین حالی که سادست...
من خودم از کابل دوربینم (canon) استفاده میکنم
بعد مثل شما فکر کردم از کابل فاریکشم استفاده کردم اما جواب نداد
خوب حالا ..اون سوال من که جواب ندادی رو جواب بده....
شما وقتی از پنجره my computer درایو گوشیتون رو انخاب میکنید.. چه فلدر هایی داخلش میبینید....
دقیق بگو کدووم ها....
masoud_brg
02-03-2007, 18:07
salam az seem khodam ba format hs backup gereftam vaghty seem ke dar gozashteh bodid ro to goshim rikhtam va do bare khastam file seem ghablim ro berizam bad az in ke reset karadam goshim dige bala nemyam yek safhe sefid myad dobare reset mishe lotfan komakam konid
begosiiib
02-03-2007, 18:45
دوستان عزیز .... توجه کنید فعلا اون ورژن از برنامه فلش بک آپ که من گذاشتم براتون.. همه بوتلودر ها رو جواب نمیده( منظورم شماره است) قراره یکی از دوستان .. لینک جدید که همه رو ساپورت می کنه رو بزاره....
پس اگه بعد از چند بار .. نتونستین بک بگیرید.. مجدد اقدام نکنید.. تا اینکه .. براتون بزارم لینک جدید رو...
موفق باشین
اي ول پس بگو چرا موقع بك آپ گوشيم اين ارور رو ميداد
critical error
80
40
اين لينك اخريه بوت لودر 0A30رو پشتيباني ميكنه؟
اگه نه ميشه لطف كني اون ورژن كه گفتي رو آپلود كني؟
salam az seem khodam ba format hs backup gereftam vaghty seem ke dar gozashteh bodid ro to goshim rikhtam va do bare khastam file seem ghablim ro berizam bad az in ke reset karadam goshim dige bala nemyam yek safhe sefid myad dobare reset mishe lotfan komakam konid
سلام دوست عزیز...
درست متوجه نشدم.. کدام سیم رو ریختین.. اگه ممکنه یا بار دیگه و حد الامکان فارسی بنویسید...
اي ول پس بگو چرا موقع بك آپ گوشيم اين ارور رو ميداد
critical error
80
40
اين لينك اخريه بوت لودر 0A30رو پشتيباني ميكنه؟
اگه نه ميشه لطف كني اون ورژن كه گفتي رو آپلود كني؟
آره عزیز.... فکر کنم لینکش گذاشتم... این لینک غیر مستقیم....
لینک غیر مستقیم... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dimah2005
02-03-2007, 20:31
خوب حالا ..اون سوال من که جواب ندادی رو جواب بده....
شما وقتی از پنجره my computer درایو گوشیتون رو انخاب میکنید.. چه فلدر هایی داخلش میبینید....
دقیق بگو کدووم ها....
ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستید
در حالت عادی بدون نشون دادن hiden ها
ابتدا فولدری با نام mobile
سپس picture vedio audio
هستند
من با ریختن عکس مشکلی ندارم
اما با فایل های تصویری وصوتی با پسوند مناسب مشکل دارم
masoud_brg
02-03-2007, 21:51
سلام.شرمنده .دمتون گرم که حلال مشکلاتید مشکلم حل شد بوت کردم بعد فلش کردم مشکل از فایل hsبود.در ضمن من از باز دید کننده های قدیمی اینجام از زمانی که somayeh اینجا رو راه انداخت ولی تازه عضو شدم .خوشحالم در کنارتونم.
سلام.شرمنده .دمتون گرم که حلال مشکلاتید مشکلم حل شد بوت کردم بعد فلش کردم مشکل از فایل hsبود.در ضمن من از باز دید کننده های قدیمی اینجام از زمانی که somayeh اینجا رو راه انداخت ولی تازه عضو شدم .خوشحالم در کنارتونم.
سلام عزیز... من و بقیه دوستان هم خوشحالیم.... و ورودت رو هم تبریک میگیم....
البته فقط این رو باید بگم که این تاپیک واسه متالیکا است و اون یکی واسه سمیه است.. ماشالله 2 تا تاپیک خوب هستن....
موفق باشین....
ممنون که در تلاش در رفع مشکل این حقیر هستید
در حالت عادی بدون نشون دادن hiden ها
ابتدا فولدری با نام mobile
سپس picture vedio audio
هستند
من با ریختن عکس مشکلی ندارم
اما با فایل های تصویری وصوتی با پسوند مناسب مشکل دارم
راستش من دیگه این جوریش رو ندیده بودم.....
اما تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که .. شما با ید او ببینید .. مشکل اصلی از کجاست؟؟؟
یعنی کامپیتور یا گوشی....
برای این کار با یک گوشی دیگه امتحان کنید.....ببینید اون موقع ... چی جواب میده....
آشنایی تصویری با برنامه flex tools به همراه لینک...
دانلود برنامه... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
babakshrb
03-03-2007, 00:16
رفقا یه monster pack خوب که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه معرفی کنید. خودم شنیدم vodafon خوبه ولی جایی ندیدم. راهنمای نصبشم بذارید.
عزیز آموزش فلش رو بار ها و بار تو این تاپیک گذاشتیم.. اگه بگردی.. واسه خودت بهتره.. اطلاعات کامل تری گیرت میاد...
اما لینک منستر پک رو میخواستی.........اینم انواعش......
لینک کامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهاد میکنم.. زیاد بگردی توش.. چیزای جالبی گیرت میاد........
babakshrb
03-03-2007, 00:34
ممنون GsM خان
ممنون GsM خان
خواهش عزیز
یه منستر پک برای کسانی که پک فارسی می خواستن....
از اینجا..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar)
sheytoonake shiraz
03-03-2007, 02:13
سلام بچه ها . کسی میتونه بگه چیکار کنم مدت زمان فعال بودن bluetooth که 3 دقیقه هست نامحدود بشه ؟ آخه بعد از 3 دقیقه bluetooth روشنه ولیsearch نمیشه . ممنون میشم کمکم کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.