مشاهده نسخه کامل
: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
سلام
y580 واسه گیم بهتره.میگم نمیشه یه لپتاپ y510p بخریم بعد بدیم تعمیرگاه DVِD رو باز کنند و یه کارت GT 750M دیگه بندازیم روش؟
کارت گرافیک جانبی y510 تو ایران وارد نشده
ahriman323
28-08-2013, 13:31
دوستان در حال حاضر قیمت n550 چنده؟(باگارانتی 2ساله سازگار).هنوز این مدل تو بازار کمیابه؟ قضیه بالا رفتن قیمت دلار چیه؟ دو روز قیمت رو چک نکردم رفته بالا؟؟؟الانم به 3320 رسیده!اوضاع بدترم میشه؟
من 3780 قیمت دارم که تا چند روز پیش همینجا 3710 می داد!
بهتره در مورد N550 تو تاپیک خودش بحت بشه!منم منتظرم قیمت بیاد پایین 3700 تا بخرم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
air_damned
28-08-2013, 13:31
سوال اول و دوم كه تو تنظيمات بازي هستن options
راجع به شارژ هم شما چرا رو 100 بكشيد بيرون به صد برسه باتري از تو مدار خارج ميشه و با برق شهر كار ميكنه
رو 80 هم بكشي بيرون اتفاقي نميفته اما قاعده اش اينه لپ تاپت رو برق شهر كار كنه باتري از مدار خارج بشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
1-یعنی دوست من در داخل بازی در گزینه options تعداد فریم ها رو میشه دید ؟
2- من فکر میکرم وقتی شارژر به لپ تاپ وصل هست و کار میکنم و به 100 رسیده ..هی دی شارژ و شارژ میشه و به باطری اسیب میرسونه..
3-حالا قاعدش اینه یا اینکه حتما همینطوری عمل میکنه ؟؟
4-چون من میخوام شب ها دانلود کنم لپ تاپ رو روشن میزارم...پس به گفته شما بزارم تو برق ؟؟
اگه الان y500 پیدا بشه زیر 3 تومان میدن؟
1-یعنی دوست من در داخل بازی در گزینه options تعداد فریم ها رو میشه دید ؟
واسه دیدن فریم باید نرم افزار fraps رو نصب کنید.
lord Asghar
28-08-2013, 14:15
آقایون تو سر این n550 نکوبید اینقدر. این لبتاپ اسمش مولتی مدیاست نه گیمینگ! مولتی مدیا یعنی بیشتر روی کیفیت تصویر و صدا تاکید داره و درکنارش بازی در حد معقول و خوب. نه عالی! این لبتاپ با قیمت 1000 دلاریش واقعا امکانات خوبی رو درکنار هم داره. تنها لبتاپ هائی که همه چیز تمام در هر زمینه ای مثل صدا و تصویر و گرافیک هستند لبتاپ های گیمینگ هستند . البته به جز زمینه سبکی و ظرافت.کلا کارت 750 یه کارت رده نیمه حرفه ای هست و برای بازی 765 هم تمام انتظارات شمارو برآورده نمیکنه چه برسه به 750اونهائی که میخوان لبتاپ گیمینگ بخرند باید منتظر ورود لبتاپ های خاص اینکار از msi و ایسوس باشند و البته با قیمت بالاتر. مثلا msi gs70 با کارت 765 و یا امثالهم. من که خودم لبتاپ msi ge40 رو میپسندم که هم ظریفه و هم سبک و هم کارت 760 روشه اما میدونم که اینم نمیتونه همه بازیهارو توی اولترا جواب بده. واسه اینکار یه لبتاپ 8 تومنی لازمه با کارت حداقل 770 یا sli معادل اوننکاتی در مورد بازی کردن:- خدائیش من که وقتی آنتیالایز و یا فیلتر aa رو در بازی ها از 8x به 4x عوض میکنم تفاوت خاصی روی کیفیت متوجه نمیشم! ولی رو تعداد فریم خیلی تاثیر داره.- پائین آوردن رزولوشن از فول اچدی به hd هم روی لبتاپ 15.6 اینچ هم آنقدر تاثیر نداره که اذیت بکنه و بیشتر روی مانیتورهای 20 اینچ به بالا مشهوده . اینم یه نکته. به هرحال 1366 در 768 پیکسل هم کم رزولوشنی برای بازی روی مانیتور 15 اینچ نیست.- هارد ssd بیشتر از اونی که فکر میکنیم روی سرعت برنامه ها تاثیر داره مثلا با اینکه منطقا دلیلی براش ندارم اما با لبتاپ مک بوک ایر که هارد ssd داشت سرعت دانلود من بالاتر از لبتاپ عادی بود!! اینو دیگه کم آوردم خدائیش. پس هارد ssd تو اولویت آینده باشه براتون.- یه سری بازیها مثل farcry 3 و metro و امثالهم هم بهشون کرم کارت گرافیک میگند. اگه این جور بازیها هم نباشند که کارتهای گرافیک رو به چالش بکشند (اکثرا الکیه) اونوقت کسی کارت گرونتر نمیخره. موتور گرافیکی این بازیها به صورت مشکوکی الکی کارت رو به فشار میندازند درحالیکه خدائیش خبری هم نیست! مثلا بازی sleeping dogs که تومایه های gta هستش کمتر ابر کارتی بتونه روحالت اولترا بالای 50 تا فریم بده! اینم مشکل موتور گرافیکی بازیه نه کارت گرافیکی!- بازی با تنظیمات high کاملا چشم نواز و عالیه و نیازی به اولترا نیست . اگه بخواین اولترا بازی کنین معنیش اینه که میخواین با اون کرمه که گفتم خودتونو مشغول کنید! و کیفیت خیلی بالاتری هم قرار نیست نصیبتون نمیشه.- به شخصه ترجیح میدم بازی رو با تنظیمات high با یه مانیتور ips بازی کنم که کیفیت رنگ و تصویر معرکه ای داره تا اینکه روی یه مانیتور معمولی اولترا بازی کنم که مطمئن باشین کیفیت اولی چشم نواز تر و هیجان انگیزتره.در مورد نکته ی اول باید بگم که انتی الایز اتفاقا خیلی هم موثره شاید شما دقت نکردید اگه بیشتر دقت کنید میبینید که تو بازی های جدیدتر هم اشیا تو لبه شون به صورت پله پله یا دندانه دار هست البته در مورد خط های مورب به سبب کنار هم قرارگیری پیکسل ها که به صورت مربع هستند این مشکل به وجود می آد.البته اینم بگم که فعال کردن این فیلتر مخصوصا 8x یا 16xشدیدا تو Vram و فریم تاثیر دارد علتش هم اینه که مثلا توی 8x باید هر پیکسل 8 بار رندر شود!!! یا مثلا 2x 2بار باید رندر بشه.ولی خوب واقعا بازی رو دلچسپ میکنه بدون اون انگار داری Mortal Kombat Subziro بازی میکنی:دی
-پایین اوردن رزولیشن رو هم که خودتون بهتر میدونید چه بلایی به سر دقت تصویر بازی میاد-دقیقا و کاملا باهاتون موافقم که sleeping dogs موتور بازی مزخرفی داره و همچین اش دهنسوزی هم نیست گرافیکش ولی این حرف شما در مورد بازی crysis3 با موتور Cryengine 3 که یکی از برترین موتورهای صنعت بازی هست صدق نمیکنه!!!
_ و اما اگه بخوایید تو سطح Quality پایینتر بازی کنید میشه ولی خوب برای فریم بیشتر مهمتر از سطح quality بستن فیلتر Anisotropic filtering هست که واقعا برای بازی لازمه(والبته برای من غیر ممکنه بستنش :دی) ودر دنیای 3d برای واضح کردن تصاویر محو بلور شده به جای انتی الایز استفاده میشه یه عکس هم براتون میذارم از ویکی پدیا ببینید چقدر تاثیر داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اخر هم اینو بگم که داداش ما تو سر n550 نمیزنیم که اونم یه لپتاپه مثل همه ی لپتاپ ها مخصوصا با Cpu قدرتمند و سیستم صوتی عالی که واقعا واسه گیم لازمند اما حرف من اینه که این 4 میلیونو که ادم میده اقلا بتونه با گرافیک بالا بازی کنه که متاسفانه با این لپتاپ این امکان واسه بیشتر بازی ها نیست من میدونم خیلی از دوستان این لپتاپو مثل من واسه گیم میخواستند
Amir-Rainman
28-08-2013, 14:22
Y510 یک لپ تاپ کاملا مخصوص بازیه
N550 یک لپ تاپ شیک و مهندسیه :n02:
دیگه از اون بکلایت قرمز y510 معلومه واسه چه فازی بدرد میخوره :n02:
مک بوک هم 4 ملیون پولشه ولی یه گرافیک اینتل داره!
خلاصه هر که را بهر کاری ساختن!
هیچ چیزی تو این دنیا کامل نیست، حتی خودمون !!
3aman021
28-08-2013, 14:22
دوستان به نظرتون hp بهتر از ایسوس نیست؟تو همه موارد hp سرتره (خودتون میدونید ,لازم به ذکر نیست)فقط تنها مشکلش گارانتیهاما ایسوس چه برتری نسبت به hp داره که همه میرن ایسوس میخرن ؟فقط بخاطر گارانتی!نظرتون چیه؟
دوستان به نظرتون hp بهتر از ایسوس نیست؟تو همه موارد hp سرتره (خودتون میدونید ,لازم به ذکر نیست)فقط تنها مشکلش گارانتیهاما ایسوس چه برتری نسبت به hp داره که همه میرن ایسوس میخرن ؟فقط بخاطر گارانتی!نظرتون چیه؟
بیشتر تبلیغاته
مثلا تو بروشور های ایسوس عکس ها و مطالبی در مورد ازمایش بدنه یا رضایت مندی مشتری تبلیغات میکنه یعنی Hewlett-Packard با اون همه تجربه تو صنعت کامپیوتری این چیزارو نمیدونه؟
این هم بگم تو امریکا با یک نظر سنجی کوچیک در حد گوشه کنار سایت ها مردم بیشتر به hp و apple رای دادن
T1D3 HUNT3R
28-08-2013, 15:20
دوستان چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم1- با gt70 2od میشه تمام گیم ها رو رو ultra بازی کرد یا نه؟
2-ایا جایی سراغ دارین که این لب تاپ رو بفروشه -اخه همه جا فقط gt70 new یا همون gt70 2oc رو دیدم و خبری از این لب تاپ نیست.-اگه ممکن هست اگه قیمتش رو هم خبر داشته باشید و بگید هم ممنون میشم.
3-بازی های پی سی رو میشه کرکیشونو لن یا انلاین بازی کرد؟-البته میدونم ایجا جای پرسیدن این سوال اخریه نیستا
3aman021
28-08-2013, 15:26
بیشتر تبلیغاته مثلا تو بروشور های ایسوس عکس ها و مطالبی در مورد ازمایش بدنه یا رضایت مندی مشتری تبلیغات میکنه یعنی Hewlett-Packard با اون همه تجربه تو صنعت کامپیوتری این چیزارو نمیدونه؟این هم بگم تو امریکا با یک نظر سنجی کوچیک در حد گوشه کنار سایت ها مردم بیشتر به hp و apple رای دادندرسته همش تبلیغاته اما به نظرم ایسوس تو بعضی موارد مثل دیزاین ضعیفتر از hp عمل میکنه!مثلا دیزاین سری جدید hp toch smart واقعا فوق العادست!اما خب بنا به دلایلی برای ما ایرانیا ایسوس بهتره!!!
کانفیکشون فرق داره تو سایت ایسوس میتونی ببین یو مقایسه کنی
N550LF اومده ایران مگه؟!
بله دیدم .
آره یکی از همین فروشنده ها گفت به جای JV اونو بردارم . میگفت 3800
فرقشون در گرافیکه.n550jv از کارت750 و n550lf از کارت 745 بهره میبرد!
CPU شون هم فرق داره . واسه LF اچ کیو نیست !
3aman021
28-08-2013, 15:52
بله دیدم .آره یکی از همین فروشنده ها گفت به جای JV اونو بردارم . میگفت 3800 CPU شون هم فرق داره . واسه LF اچ کیو نیست !درسته !اگه اشتباه نکنم از پردازنده u بهره میبره.
T1D3 HUNT3R
28-08-2013, 16:01
واقعا ممنون که اینقدر جواب منو دادینو مارو هم ادم حساب کردین :grr:
parsicola
28-08-2013, 16:19
دوستان چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم1- با gt70 2od میشه تمام گیم ها رو رو ultra بازی کرد یا نه؟
2-ایا جایی سراغ دارین که این لب تاپ رو بفروشه -اخه همه جا فقط gt70 new یا همون gt70 2oc رو دیدم و خبری از این لب تاپ نیست.-اگه ممکن هست اگه قیمتش رو هم خبر داشته باشید و بگید هم ممنون میشم.
3-بازی های پی سی رو میشه کرکیشونو لن یا انلاین بازی کرد؟-البته میدونم ایجا جای پرسیدن این سوال اخریه نیستا
1- همه رو فکر نکنم . شاید توی دوسه تا بازی جدید کم بیاره. به هرحال لبتاپ 2012 هستش دیگه.
2- باید پرس و جو کنی. احتمال داره فروشگاه های ماتریس داشته باشند. پاساژ پایتخت و ایران چندتا فروشگاه ماتریس هست. گاها فروشگاه هاش مدلی دارند که خود سایت ماتریس نداره.
3- بعضی بازیها میشه اما خیلیهاش نه. معمولا اینجور بازیهارو توی سرورهای غیر رسمی میشه انجام داد . که تعدادشون کم نیست و بر اساس نوع بازی میتونید تو اینترنت پیداشون کنید. حتی سرورهای ایرانی هم برای بعضی از این بازیها هست. لذا نیازی به اورجینال بودن بازی نیست.
T1D3 HUNT3R
28-08-2013, 16:43
1- همه رو فکر نکنم . شاید توی دوسه تا بازی جدید کم بیاره. به هرحال لبتاپ 2012 هستش دیگه.
2- باید پرس و جو کنی. احتمال داره فروشگاه های ماتریس داشته باشند. پاساژ پایتخت و ایران چندتا فروشگاه ماتریس هست. گاها فروشگاه هاش مدلی دارند که خود سایت ماتریس نداره.
3- بعضی بازیها میشه اما خیلیهاش نه. معمولا اینجور بازیهارو توی سرورهای غیر رسمی میشه انجام داد . که تعدادشون کم نیست و بر اساس نوع بازی میتونید تو اینترنت پیداشون کنید. حتی سرورهای ایرانی هم برای بعضی از این بازیها هست. لذا نیازی به اورجینال بودن بازی نیست.
ممنون دوسته عزیز فقط یی هسوال دیگه
ایا کال اف دیوتی و بتل فیلد الان میشه اانلاینبازیشون کرد یا نه چون برام فقط همین دو تا مهمه بعدش دی ال سی هاشون رو هم میشه راحت تهیه کرد یا نه اگه اره کجا؟؟؟
gt 70 new رو میگن ها دوست عزیز که GTX770 داره، فقط شاید کمی جلوی کرایسس یا فارکرای کم بیاره اما اکثر بازی هارو بالای 40 فریم میده
درسته همش تبلیغاته اما به نظرم ایسوس تو بعضی موارد مثل دیزاین ضعیفتر از hp عمل میکنه!مثلا دیزاین سری جدید hp toch smart واقعا فوق العادست!اما خب بنا به دلایلی برای ما ایرانیا ایسوس بهتره!!!
در کیفیت hp شکی نیست اما شما باید سبک کاری لپتاپ هارو هم در نظر بگیرین!
مثلا در مورد گیم hp قرن ها از ایسوس و msi عقبه!
در کل مقایسه برند ها کار درستی نیست و باید لپ تاپ با لپ تاپ یا یه سری با سری دیگه مقایسه بشن
ahriman323
28-08-2013, 17:12
بر اساس بررسی های سال 2009 (2011 هم آمار هست ولی تعداد برندها خیلی کمه) روی 30000لپ تاپ اچ پی بالاترین نرخ خرابی رو داشته (سه سال متوالی) و فکر کنم هنوز هم بشه به این آمار استناد کرد.
3aman021
28-08-2013, 17:56
در کیفیت hp شکی نیست اما شما باید سبک کاری لپتاپ هارو هم در نظر بگیرین!مثلا در مورد گیم hp قرن ها از ایسوس و msi عقبه!در کل مقایسه برند ها کار درستی نیست و باید لپ تاپ با لپ تاپ یا یه سری با سری دیگه مقایسه بشنبله درسته, اکثر مدلهای ایسوس رو با hp مقایسه کردم دیدم که رو کاغذ hp برتره و اینطوری این دو برند رو مقایسه کردم!!اما در مورد سری گیمینگ واقعا hp عقبه.اگه اشتباه نکنم اصلا سری گیم نداره!!!
3aman021
28-08-2013, 17:59
بر اساس بررسی های سال 2009 (2011 هم آمار هست ولی تعداد برندها خیلی کمه) روی 30000لپ تاپ اچ پی بالاترین نرخ خرابی رو داشته (سه سال متوالی) و فکر کنم هنوز هم بشه به این آمار استناد کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حدس میزدم بخاطر خرابی های زیادش باشه.پس برای همین ملت از hp فرار میکنند!
بله درسته, اکثر مدلهای ایسوس رو با hp مقایسه کردم دیدم که رو کاغذ hp برتره و اینطوری این دو برند رو مقایسه کردم!!اما در مورد سری گیمینگ واقعا hp عقبه.اگه اشتباه نکنم اصلا سری گیم نداره!!!
کی گفته نداره ؟؟! یکم دقت کنین
NVIDIA Quadro K3000M, with 2GB dedicated GDDR5 video memory
این گرافیک اصلا برای بازی نیست، این لپ تاپ جز سری حرفه ای لپ تاپ های hp هست، مثل سری تینک پد لنوو
omidtt1986
28-08-2013, 19:54
belakhare manam n550 jv kahridam engar tokhmesho malakh khorde emrooz raftam parsian nadasht raftam iran aslan nashnide boodan raftam paytakht yeki tabaghe hamkaf dasht migoft ye kalam 3900,yeki tabaghe aval dasht namayandeguye asus bood be name novin midad 3850, ham zaman ba man 4 nafare dg ham kharidan va onam tamoom kard.alanam daram game(soldier feauture ro nasb mikonam
3aman021
28-08-2013, 20:04
belakhare manam n550 jv kahridam engar tokhmesho malakh khorde emrooz raftam parsian nadasht raftam iran aslan nashnide boodan raftam paytakht yeki tabaghe hamkaf dasht migoft ye kalam 3900,yeki tabaghe aval dasht namayandeguye asus bood be name novin midad 3850, ham zaman ba man 4 nafare dg ham kharidan va onam tamoom kard.alanam daram game(soldier feauture ro nasb mikonamمبارکه! دوست عزیز نپرسیدی دوباره میخوان n550 رو وارد کنند ؟
3aman021
28-08-2013, 20:07
کی گفته نداره ؟؟! یکم دقت کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مدل فقط اسم گیمینگ روشه وگرنه در مقایسه با گیمینگ های برندهای دیگه خیلی ضعیفه!!!
این مدل فقط اسم گیمینگ روشه وگرنه در مقایسه با گیمینگ های برندهای دیگه خیلی ضعیفه!!!
با چه مدلی؟
parsicola
28-08-2013, 20:17
gt 70 new رو میگن ها دوست عزیز که GTX770 داره، فقط شاید کمی جلوی کرایسس یا فارکرای کم بیاره اما اکثر بازی هارو بالای 40 فریم میده
نخیر منظورشون مدل قبلی بود نه جدیده
3aman021
28-08-2013, 20:24
با چه مدلی؟همین سری های گیمینگ ایسوس مثل g73 و g75
Iman Summaray
28-08-2013, 20:25
دوستان من امروز هم رفتم پاساژ رضا و پارسیان و ایران و پایتخت.
امروز قیمت ها بدجور کشیده بالا اصلا وقت خوبی واسه خرید نیست.
N550jv بود 3950 و y510p بود 3600
تا چند روز پیش 3700 بودش n550jv!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون قیمتا چجوری جلو میره؟
میشه منتظر بود تا سری بعدیو سازگار با قیمت پایینتر پخش کنه؟؟
omidtt1986
28-08-2013, 20:31
مبارکه! دوست عزیز نپرسیدی دوباره میخوان n550 رو وارد کنند ؟
Felan ke tamoom karde boodan va dashtan roo n46jv manovr midadan zaheran be khatere hamleye ehtemali amrica be sooriye gheymate dolar emroozbe 3300 resid ke hamin amr baes mishe gheymate lap top bere bala
parsicola
28-08-2013, 20:38
این لب تاپ مخصوص کارهای گرافیکیه یعنی کارهائی مثل 3D و ... اصطلاحا رندرینگ. من این لبتاپ رو ندیدم اما مطمئن هستم که مانیتورش هم کیفیت خیلی بالائی داره و رنگهاش طبیعی و اصطلاحا کالیبره هستش. کارت گرافیکش (سری Quadro انویدیا) خیلی گرونه اما نه برای بازی. این کارتها مخصوص گرافیستها و انیماتورهای حرفه ای هست. این تیپ لبتاپ ها یا کامپیوترها سه تا ویژگی باید داشته باشند : 1- تصویر عالی و طبیعی ، 2- رم بالا ، 3- کارت گرافیک ویژه کارهای تصویری . البته معمولا بهترین پردازنده هارو هم باید داشته باشند . واسه همین هم خیلی گرون هستد. اما توی گیم مثل یه کارت گرافیک معمولی هستند.
3aman021
28-08-2013, 20:39
تا اتفاقی برای سوریه میفته ضررشو ما میبینیم!خدا به هممون رحم کنه.من صبر میکنم تا دوباره سازگار n550 رو وارد کنه ,فقط ببینم از 3700 بیشتر باشه قیدشو میزنم!
میگم این y510 نسبت به n550 چی کم داره که اینقدر ارزونتره؟
Death Warrior
28-08-2013, 21:08
سه تا چیز :
1 - لمسی نبودن صفحه نمایش
2 - ضعف جزیی سی پی یو ( MQ نسبت به HQ )
3 - باتری لیتیوم - یونی که در ایسوس لیتیوم - پلیمر هست
Felan ke tamoom karde boodan va dashtan roo n46jv manovr midadan zaheran be khatere hamleye ehtemali amrica be sooriye gheymate dolar emroozbe 3300 resid ke hamin amr baes mishe gheymate lap top bere bala
مبارک باشه، حالا بالاخره شما چند خریدی؟؟
omidtt1986
28-08-2013, 21:21
مبارک باشه، حالا بالاخره شما چند خریدی؟؟
mamnoon 3850 paytakhat tabagheye aval novin computer namayandegiye asuse
omidtt1986
28-08-2013, 21:24
agha ki mige in n550 bara game nist man alan dead space 3 ro nasb kardam gozashtam roo resplation 1920 high kheyli rahat va bedoone koochektarin tik ejra kard man alan khodam kolko param rikhte chon man in baziro roo xbox daram vali graphice in koja o xbob koja xbox dg bayad bere felan boogh bezane
agha ki mige in n550 bara game nist man alan dead space 3 ro nasb kardam gozashtam roo resplation 1920 high kheyli rahat va bedoone koochektarin tik ejra kard man alan khodam kolko param rikhte chon man in baziro roo xbox daram vali graphice in koja o xbob koja xbox dg bayad bere felan boogh bezane
دوست عزیز خیلی ها بدون علم حرف میزنن و نمیدونن که قدرت گرافیک GT 750M گرافیک خیلی خوبیه.مثلا الان با گرافیک 740M خیلی از بازی ها راحت اجرا میشه که دیگه حالا 750M به مراتب از 740 یا 650 قویتره.
omidtt1986
28-08-2013, 21:45
دوستان باید بگم تاچش عالیه الان درم با کیبورد مجازی رو صفحه با تاچ کامنت میذارم واقعا سرعتش بی نظیره از گوشیمم بهتره.حتی تو بازی هم بکار میاد
من امشب به دستم رسیده . قیمت آل دیجیتال الان شده 3950 !!! حالشو ببرید.
برا من 3770 افتاد ! کلی چک و چونه زدم کلافه شده بود تا این قیمت داد . تازه یک مشتری هم براش جور کردم همونجا تو فروشگاه والا همون 3850 میداد .
من امشب به دستم رسیده . قیمت آل دیجیتال الان شده 3950 !!! حالشو ببرید.
برا من 3770 افتاد ! کلی چک و چونه زدم کلافه شده بود تا این قیمت داد . تازه یک مشتری هم براش جور کردم همونجا تو فروشگاه والا همون 3850 میداد .
مبارکتون باشه فقط حتما در مورد صفحه لمسیش که بعده ها کار کردین یه توضیحی بدین که چطوره.
Amir_051
28-08-2013, 22:45
خوش به حال دوستان تهرانی....کوفت بخوره تو این مشهد....نه y510p هست نه N46jv ... تازه n550 هم فقط یک مغازه داره :n23:
اگه y510 یا n46jv بود تو مشهد ، یکیشو میگرفتم الان....چون با این قیمت خداییش نمیارزه n550
Amir_051
28-08-2013, 22:47
سه تا چیز :
1 - لمسی نبودن صفحه نمایش
2 - ضعف جزیی سی پی یو ( MQ نسبت به HQ )
3 - باتری لیتیوم - یونی که در ایسوس لیتیوم - پلیمر هست
داداش صفحه نمایشگرش هم کیفیتش خیلی فرق میکنه همچنین گرافیک n550 چهار گیگ هست
Amir_051
28-08-2013, 22:48
داداش n46jv چند بود قیمتش؟؟
parsicola
28-08-2013, 22:59
ممنون دوسته عزیز فقط یی هسوال دیگه
ایا کال اف دیوتی و بتل فیلد الان میشه اانلاینبازیشون کرد یا نه چون برام فقط همین دو تا مهمه بعدش دی ال سی هاشون رو هم میشه راحت تهیه کرد یا نه اگه اره کجا؟؟؟
من خودم قبلا توی سرورهای ایرانی فراوان cod4 (همون کال آف دیوتی) آنلاین بازی میکردم. دیگه خیلی وقته خبر ندارم و نمیدونم ورژن های جدیدش هم الان تو سرورهای ایران هست یا نه.
مساله ای که توی بازیهای آنلاین هست مساله latency یا زمان تاخیر هستش و معمولا با این سرعت و کیفیت اینترنت ایران نمیشه از سرورهای غیر رسمی خیلی دور از ایران استفاده کرد. مثلا یه سرچ بزنی کلی سرور غیر رسمی واسه هر دوتا بازی مورد نظرتون تو خیلی از کشورها پیدا میکنید اما به علت بعد مسافت و latency بالا اکثرا اجازه ورود به سرور نمیدن یا وسط کار کیک میشین بیرون. من با اینترنت 2 مگابیت کم و بیش این مشکلو داشتم! چون latency خیلی ربطی به پهنای باند نداره.
یه سری patch هم هر بازی داره که باید قبلش نصب کنی تا بتونی آنلاین بازی کنی. بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم . زحمت تحقیق بیشتر با خودت. آموزش آموزش آنلاین بازی کردن call of duty رو سرچ کن
درکل هردو بازی رو آنلاین میشه بازی کرد و توی ایران هم سرور دارند و بازیکن های خوره و حرفه ای هم زیاد داره که سه سوت آدمو سوسک میکنن! طرف نصف من سن ندارشت اما آدمو تو بازی نصف میکنه! چه خفت ها کشیدیم!
ahriman323
28-08-2013, 23:06
داداش n46jv چند بود قیمتش؟؟
31,590,000 من قیمت دارم
Amir_051
28-08-2013, 23:16
31,590,000 من قیمت دارم
خیلی عالیه...من امروز n46vz قیمت گرفتم گفت 3100...خودش گفت 3050 هم میدم...اگه پای خرید میرفتم 3 تومن هم میداد...راستی پرسیدم که ان46 صفحه اش اچ دیه...بعد گفت نه فول اچ دیه...تاکید کردم مطمئنی فول اچ دیه .... بعد گفت که آره وقتی از تهران جنس اومده بود ، اونا به ما تاکید کردند که Full hd هست...
یک سوال دیگه اینکه آیا n46jv بکلایت داره کیبوردش؟؟؟n46vz ها که چون صفحه فارسی هستند ،اصلا دیگه بک لایت دارش نیست تو بازار
Amir_051
28-08-2013, 23:22
دوستان مشخصات سخت افزاری n46jv همینه ؟؟
Cpu : Intel Core i7 4700HQ Processor
Ram : 8GB DDR3 1600 MHz
Hard : 1TB 5400 RPM
Graphic : NVIDIA GeForce 750M 2GB DDR3
Display : 14.0" HD/(1366x768) LED Backlight
Optical Drive : Super-Multi DVD
خداییش خوبه...اگه صفحه کلید بک لایت داشته باشه و همچنین صفحه اش FHD باشه ، اگه تا هفته آینده قیمت ان550 کاهش پیدا نکرد ، من همینو میخرم...راستی این n46jv تو بازار تهران فراوانه دیگه آره؟؟!!مثل ان550 که تخمشو ملخ نخورده؟؟ :n02:
ahriman323
28-08-2013, 23:29
خیلی عالیه...من امروز n46vz قیمت گرفتم گفت 3100...خودش گفت 3050 هم میدم...اگه پای خرید میرفتم 3 تومن هم میداد...راستی پرسیدم که ان46 صفحه اش اچ دیه...بعد گفت نه فول اچ دیه...تاکید کردم مطمئنی فول اچ دیه .... بعد گفت که آره وقتی از تهران جنس اومده بود ، اونا به ما تاکید کردند که Full hd هست...
یک سوال دیگه اینکه آیا n46jv بکلایت داره کیبوردش؟؟؟n46vz ها که چون صفحه فارسی هستند ،اصلا دیگه بک لایت دارش نیست تو بازار
در سایت فروشنده:
N46JV-V3018 BLACK ASUS NOTEBOOK
CPU:Intel® Core™ i7-4700HQ Processor 2.40GHz With turbo boost UP TO 3.40GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads# RAM:8GB DDR3(2*4Gb) 1600# HARD:1TB 5400R SATA# DISPLAY:14.0` HD (1366x768)Wide View Angle LED backlight# VGA:NVIDIA GeForce GT750M-2Gb ddr3 up to 4000Mb(shared) # WLAN 802.11b/g/n, GLAN, Bluetooth 4.0# ODD: dvd/rw # WEIGHT:2.40 Kg# OS: NO# COLOR:Black ,3 In 1 card reader,6 cell battery,HD webcam,USB 3.0,Bang & Olufsen ICEpower® MaxxAudio, EXT SUB WOOFER, HDMI, BAG, Mouse#2years Iran SAZGAR warranty
در سایت ایسوس:
14.0" 16:9 HD with EWV (1366 x 768) Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot , anti-glare
ahriman323
28-08-2013, 23:30
خداییش خوبه...اگه صفحه کلید بک لایت داشته باشه و همچنین صفحه اش FHD باشه ، اگه تا هفته آینده قیمت ان550 کاهش پیدا نکرد ، من همینو میخرم...راستی این n46jv تو بازار تهران فراوانه دیگه آره؟؟!!مثل ان550 که تخمشو ملخ نخورده؟؟ :n02:
فول اچ دی نیست!
vampire_arak
29-08-2013, 00:23
حیف!!! صفحه ی نمایش 14 اینچش تو ذوغم زد وگرنه میخریدمش:n03:
Amir_051
29-08-2013, 02:22
داداش صفحه 14 برای بعضیا هم یک حسن محسوب میشه...یکسری افراد هستند که دنبال لپ تاپ جمع و جورتر هستند که حملش آسون باشه...
برای من 14 بودنش زیاد مهم نیست ، برای من فول اچ دی بودنش مهمه که ظاهرا فول اچ دی هم نیست
daniyele_68
29-08-2013, 02:35
Amir_051
fhd نیست .نیازیم نیست باشه آخه صفحش 14 هست و تراکم پیکسلیش خوبه.منم مثل شما شاید همینو بخرم اگه n550 پایین نیاد.ولی مشکلش اینه که باریک نیست و دیگه اینکه صفحش 14 هست و زیادم سبکم نیست لپ تاپ.اگه با اینا میتونید بسازید بخرید .منم تحت تاثیر قرار بگیرم بخرم:n02:
Amir_051
29-08-2013, 02:59
والا من قصد دارم تا آخر هفته آینده صبر کنم...به دلیل اینکه اولا نه y510p و نه n46jv هنوز وارد مشهد نشده اند (نیست که فرسخ ها فاصله دارند با تهران ، واسه اون طول میکشه تا برسه مشهد :n02:) دوما لنوو y510p را از نزدیک ندیدم و منتظرم اونم ببینم (n46jv که شکلش همون n46vz هست و دیدمش از نزدیک) و سوما اینکه احتمال پایین آمدن قیمت n550 تا یک هفته دیگه بسیار بالاست و نمیخوام واسه یک هفته ، بعدا یک عمر پشیمون شم :n02:
omidtt1986
29-08-2013, 07:14
دوستان یه چیزی که حتما حتما برای خرید n550 باید دقت کنید (قابل توجه دوستانی که فک میکنند n550 فقط گرافیک 4 داره )دیروز تو پایتخت یه مغازه تو همکف ادعا میکرد 3750 میده منم اولش کلی خوشحال شدم ولی وقتی اورد رو کارتونشو خوندم گرافیکشو زده بود 2 و چیزی از فول اچ دی هم ندیدم بعد گفتم اینکه گرافیکش 2 است گفت همشون همینه تا 4 شر میکنه ,گفتم اقا همه جا اورده اینجوری نیست گفت همه جا همینه هیچکس بجز ما نداره،کلا یارو از اون بندا بروها بود خدا عالمه به چند نفر اینجوری انداخته بود.روی کارتونش خیلی ریز نوشته وباید دقت کنید حتی ویندوزم یراتون بریزه متوجه نمیشید. چون گرافیکه انویدیا سویچ میشه و شما فقط مقدار شر شده رو می بینید مگه نرم افزار همونجا نصب کنید.دوستان توصیه میکنم تا اونجایی که ممکن از جاهایی خرید کنید که نمایندگی ایسوس هستند
omidtt1986
29-08-2013, 07:30
دوستان تا الان این بازیهارو نصب کردم وبا حداکثر گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین مشکلی کسی سوال داشت مطرح کنه.
(metro 2033- need for speed most wanted- Dead spce 3 -ghost recon(future soldier
salam45932
29-08-2013, 10:05
سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه
1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!
در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم:n13:
دوستان من تصمیم گرفتم y510 بگیرم. چیز زیادی از n550 کم نداره ولی قینتش خوبه. ولی اینجا کسی سراغشو نمیگیره ادم مشکوک میشه:n02:. مشکل خاصی داره؟؟
salam45932
29-08-2013, 10:19
نه ولی به نظر من صفحه کلیدش زشته کاش حداقل مثل Y580 میزد اونوقت کلی طرفدار داشت:n05:
Amir_051
29-08-2013, 12:11
دوستان من تصمیم گرفتم y510 بگیرم. چیز زیادی از n550 کم نداره ولی قینتش خوبه. ولی اینجا کسی سراغشو نمیگیره ادم مشکوک میشه:n02:. مشکل خاصی داره؟؟
اگه قیمت n550 برگرده به همون 3700 مسلما n550 ارزش خریدش بالاتره اما با قیمت 3900 ، ان550 ارزش خرید نداره و y510 بهتره...
Amir_051
29-08-2013, 12:13
دوستان تا الان این بازیهارو نصب کردم وبا حداکثر گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین مشکلی کسی سوال داشت مطرح کنه.
(metro 2033- need for speed most wanted- Dead spce 3 -ghost recon(future soldier
پس در اجرای بازی ها هم مشکلی نداره ؟؟ :n20: علت اینکه اون دستمون در اجرای بازی ها مشکل داشته پس چی بوده؟؟؟
شما موقع خرید آمار y510pلنوو را نگرفتی؟؟تو باازار بود و اینکه فراوان بود و یاکم بود و به چه قیمتی؟؟؟
Iman Summaray
29-08-2013, 13:48
پس در اجرای بازی ها هم مشکلی نداره ؟؟ :n20: علت اینکه اون دستمون در اجرای بازی ها مشکل داشته پس چی بوده؟؟؟
شما موقع خرید آمار y510pلنوو را نگرفتی؟؟تو باازار بود و اینکه فراوان بود و یاکم بود و به چه قیمتی؟؟؟
دوست عزیز y510 نسبت به n550 تو بازار خیلی فراوونتره.من دیروز بازار بودم قیمتشم 3600 بود.
دوستان یه سوال داشتم:
این مدلهایی از n550 تو بازار هست و صفحش لمسیه FHD و IPS هست یا HD؟؟
lord Asghar
29-08-2013, 13:54
درود
مبارکه داداش میدونی Dead Space 3 گرافیکه خیلی جالبی نداره عوضش داستان خیلی خوبی داره.شما فقط میخوای با یک بازی در مورد قدرت گرافیکش تصمیم بگیری؟شما اگه میخوای ببینی که این لپتاپ میتونه گیم ها رو خوب اجرا کنه یا نه یبار بی زحمت fARCRY3 رو نصب کن بذار فول اچدی و گرافیکشم بزار رو ULTRA یا Assassins creed 3 یا battle field 3 رو و نتیجه رو به ما بگو(با فریم)
lord Asghar
29-08-2013, 13:56
داداش شما تو بازی Metro 2033 تو حداکثر قرافیک و رزولیشن به قول خودت چنتا فریم گرفتی؟
Amir_051
29-08-2013, 13:58
دوست عزیز y510 نسبت به n550 تو بازار خیلی فراوونتره.من دیروز بازار بودم قیمتشم 3600 بود.
دوستان یه سوال داشتم:
این مدلهایی از n550 تو بازار هست و صفحش لمسیه FHD و IPS هست یا HD؟؟
کیفیت ساخت و ظاهرش در چه حدی بود؟؟؟
در مورد n550 من که تا به حال هرچی دیدم و شنیدم صفحه هاشون FHD بودن و HD ندیدم اصلا...
دوستان یکم راجع به y510p هم بحث کنید...اگه قیمت y510p را 3600 و قیمت n550 را 3900 درنظر بگیریم ، y510 ارزش خرید داره؟؟
در کل یک مقایسه ای هم بین این دوتا داشته باشیم خوبه و مزایا و معایبش نسبت به هم چی هست؟؟
siliopro@emeil.ir
29-08-2013, 14:00
داداش farcry 3 رو لپ تاپ های قدرتمندتر از این رو فول در حالت اولترا نمیتونن خوب اجرا کن ، حالا این که سهله ، این که لپ تاچ گیمینگ نیس ، مولتی مدیاست. فارکرای 3 رو هم رو حالت فول مدیوم ، دور و بر 30 ، 32 تا میده.
درود
دوستان این داستان مموری 4G n550 چیه؟ شر هست یا نه؟ چون تو سایت نوت بوک چک هم که بنده نگاه کردم چیزی در مورد 4 گیگ بود نگفته بود و عرف هم اینه که 2 باشه و 4 شر اما دیدم هم اینجا دوستان دارن میگن شر نیست هم تو سایت ها نگفته کسی اطلاعات کاملی داره؟
و اینکه چند تا کانفیگ داره؟ بنده قصد خرید دارم
siliopro@emeil.ir
29-08-2013, 14:25
نه شیر نیست.
یه سوال: یه gt 750m 2gb gddr5 قویتره یا gt 750m 4gb ddr3 ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
نه شیر نیست.
یه سوال: یه gt 750m 2gb gddr5 قویتره یا gt 750m 4gb ddr3 ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
شما به اون 2 گیگ 4 گیگ توجه نکن GT750 DDR5 قویتره
omidtt1986
29-08-2013, 15:06
درود
مبارکه داداش میدونی Dead Space 3 گرافیکه خیلی جالبی نداره عوضش داستان خیلی خوبی داره.شما فقط میخوای با یک بازی در مورد قدرت گرافیکش تصمیم بگیری؟شما اگه میخوای ببینی که این لپتاپ میتونه گیم ها رو خوب اجرا کنه یا نه یبار بی زحمت fARCRY3 رو نصب کن بذار فول اچدی و گرافیکشم بزار رو ULTRA یا Assassins creed 3 یا battle field 3 رو و نتیجه رو به ما بگو(با فریم)
چجوری اون فرمو باید بیارم
Amir_051
29-08-2013, 15:08
شما به اون 2 گیگ 4 گیگ توجه نکن GT750 DDR5 قویتره
پس یعنی اینکه وای510 ازنظر عملکرد از ان550 قویتره دیگه؟؟چون سی پی یو هاشون در حد خیلی جزئی فرق دارند و رم هم که یکسانه...
omidtt1986
29-08-2013, 15:16
در مورد n550 من که تا به حال هرچی دیدم و شنیدم صفحه هاشون FHD بودن و HD ندیدم اصلا...
دوستان یکم راجع به y510p هم بحث کنید...اگه قیمت y510p را 3600 و قیمت n550 را 3900 درنظر بگیریم ، y510 ارزش خرید داره؟؟
در کل یک مقایسه ای هم بین این دوتا داشته باشیم خوبه و مزایا و معایبش نسبت به هم چی هست؟؟
من قبل از اینکه n550 رو برم y510 رو رفتم بگیرم حتی فروشنده هم رفت اورد که حالا داستانش تو پستایه چند روز پیش هست.ام علت منصرف شدن:
1,کیبورد قرمز که بنظرم خیلی ضایع اومد
2,فول اچ دی نبودن
3,اینکه در پستهایه قبلی با یکی از دوستان راجبه ddr5 و ddr3بحث کردیم که اون دوستمون با سند و سایت معتبر بهم ثابت کرد باهم فزقی ندارند،البته جزیی فرق دارند ولی اصلا به حساب نمیاد
4,ظاهرشم اصلا قابل مقایسه با n550 نیست
5,کیفت صداش قابل مقایسه با n550 نیست
siliopro@emeil.ir
29-08-2013, 15:35
منم میخواستم y510 بگیرم خوب نسخه دو کارت گرافیکش به ایران نمیاد و همه هم میدونن لنووها کلا از نظر باطری مشکل دارن. پس بیخیالش شدم.
3aman021
29-08-2013, 15:55
اینجوری که نمیشه حداقل یه سری بهتره برن y510 بگیرن وگرنه قیمت n550 به علت تقاضای زیاد میره بالا!حداقل y510 رو به دوستان و آشناهامون معرفی کنیم !
Iman Summaray
29-08-2013, 16:11
دوستانی که خریدن صفحشون FHD و لمسیه؟
رو جعبش نوشته IPS؟
از کجا باید فهمید IPS داره؟
من میخوام بخرم اگه نکته ای هست که موقع خرید باید دقت کنم بهش ممنون میشم بگین؟به چیا باید دقت کنم موقع خرید؟چیا همراه لپ تاپ باید باشه؟
اخه شنیدم مدل هایی که تو بازار هست و لمسیه،HD هستن و مدل FHD و لمسی وارد نشده هنوز!
ممنون میشم راهنمایی کنید..
Iman Summaray
29-08-2013, 16:24
ظاهرش دقیقا مثل Y500 هستش و لنوو هیچ زحمتی نکشیده تغییرش بده..فقط قسمت پایینش یه کوچولو باریکتره که خیلی مشخص نمیشه..
من که از طراحیش خیلی خوشم نمیاد اما بازم به سلیقست..
بدنشم پلاستیک ماته که خیلی لک میگیره و جای کوچکترین اثر انگشت روش میمونه..
اما خب عوضش صفحش ماته و کیفیت بهتری نسبت به Y500 داره.
قیمتشم که مناسبتر از n550 هستش و گرافیکشم DDR5 هستش.
هرکدوم نسبت به اونیکی یه سری مزایا و معایب دارن که باید ببینی چی میخوای و جیبتو ببینی انتخاب کنی..
ولی اگه کلی به N550 و Y510 نگاه کنیم N550 ارزش خریدش بیشتره حالا اگه تفاوت قیمت بیش از 500 تومان داشتن اون موقع y510 بهتر بود
lord Asghar
29-08-2013, 17:31
چجوری اون فرمو باید بیارممیتونی از نرم افزار Fraps استفاده کنی.اونو اجرا کن بعد بازی رو اجرا کن.ممنونم
lord Asghar
29-08-2013, 18:01
y510p لپتاپه خوبیه فقط یه مشکلی داره اونم اینه که turbo boost میتونه فرکانس رو به 3.4 برسونه ولی زمانی که فقط یکی از هسته ها زیر بار هست و اگه هر دو هسته بخواهند توربو بوست بشوند یا GPU تحت فشار بیفتد در یک لحظه سرعت به 2.4 گیگاهرتز میفته! و نمیشه این مورد رو تکنولوژی throttling نامید بلکه ناامید کننده بودن میشه نامید. هرچند این Cpu بدون توبو بوست هم قدرتمند هست و شاید خیلی ها متوجه این مشکل زیاد نشند. اما در تست بنچمارک و برنامه های سنگین برای CPU خودشو نشون میده. و کلا توربو بوست در حالت multi tasking رو باید در این لبتاپ فراموش کرد! (از سایت notebookcheck)
ولی خب واسه بازی بهتر از n550 هست.y580 هم خیلی خوبه واسه بازی نسبت به اینا
lord Asghar
29-08-2013, 20:14
این کارت گرافیک n550 توی بازی splinter cell black list با رزولیشن FullHD که رزولیشن خود صفحه نمایشه لپتاپه با جزییات ultra 11 فریم داده حتی با رزولیشن HD هم 26 فریم داده!!!یعنی مرزتوی بازی Saints Row IV هم با رزولیشن FullHD 15 فریم داده و حتی با رزولیشن HD هم 26 فریم داده! ببینید اینها میانگین فریم هستند یعنی حتما توی بازی فریم کمتر هم میشه.کارت گرافیک GTX 660m توی رزولیشن HD حدود 5 و 10 تا فریم بیشتر میده مخصوصا که y580 با رزولیشن HD هست توی سطح ultra هم 33-35 فریم میده و این یعنی خبری از لگ نیست.این لپتاپه y580 چنده قیمتش؟
این کارت گرافیک n550 توی بازی splinter cell black list با رزولیشن FullHD که رزولیشن خود صفحه نمایشه لپتاپه با جزییات ultra 11 فریم داده حتی با رزولیشن HD هم 26 فریم داده!!!یعنی مرزتوی بازی Saints Row IV هم با رزولیشن FullHD 15 فریم داده و حتی با رزولیشن HD هم 26 فریم داده! ببینید اینها میانگین فریم هستند یعنی حتما توی بازی فریم کمتر هم میشه.کارت گرافیک GTX 660m توی رزولیشن HD حدود 5 و 10 تا فریم بیشتر میده مخصوصا که y580 با رزولیشن HD هست توی سطح ultra هم 33-35 فریم میده و این یعنی خبری از لگ نیست.این لپتاپه y580 چنده قیمتش؟
Y580 که خدا بیامرزتش تمام شد
siliopro@emeil.ir
29-08-2013, 20:40
Y510P هم آل دیجیتال اورده. قیمت : 3650
ahriman323
29-08-2013, 20:43
Y580 که خدا بیامرزتش تمام شد
هست توی نت بگردید موجوده
lord Asghar
29-08-2013, 21:41
چرا این لپتاپ y580 اینقد داغ میکنه؟مگه فن نداره؟:n13:
اگه بیشتر 3600 باشه ارزش خرید نداره
هست توی نت بگردید موجوده
البته یه چیزی رو هم بدونید از اونجایی که خیلی از سایت ها هر چند وقت یک بار اپ میشن برای همین شاید یه لپ تاپ از تو موجودی برداشته نشده باشه مثلا چند وقت پیش یکی از بچه های همین انجمن دنبال N46VZ بود که هیچ جا پیدا نکرد ولی تو بعضی از سایت ها نوشته بودن که دارن اما زمانی که زنگ میزد به شماره هاشون میگفتن که به علت اپ نشدن هنوز این لپ تاپ رو از موجودی برنداشتن.
ahriman323
29-08-2013, 22:39
البته یه چیزی رو هم بدونید از اونجایی که خیلی از سایت ها هر چند وقت یک بار اپ میشن برای همین شاید یه لپ تاپ از تو موجودی برداشته نشده باشه مثلا چند وقت پیش یکی از بچه های همین انجمن دنبال N46VZ بود که هیچ جا پیدا نکرد ولی تو بعضی از سایت ها نوشته بودن که دارن اما زمانی که زنگ میزد به شماره هاشون میگفتن که به علت اپ نشدن هنوز این لپ تاپ رو از موجودی برنداشتن.
یه نفر تو پرشین تولز هست موجودی داره برای فروش
تو نت هم بعضی سایتها هر روز اپدیت میکنن
lord Asghar
30-08-2013, 10:02
سلام این y580 که مشکل خاصی نداره؟throtle issue یا مصرف زیاد باتری؟ساب ووفور داره انگار؟
سلام این y580 که مشکل خاصی نداره؟throtle issue یا مصرف زیاد باتری؟ساب ووفور داره انگار؟
نه مشکل خاصن نداره.فقط دیگه قدیمی شده.به نظر من شما بهتره از لپ تاپای نسل جدید بگیری.
N550 رو الان دو روزه دارم و هیچ چیزی نبوده که بزنه تو ذوقم .
واقعا ازش راضیم .
من دوران بازی کردنم تموم شده و خیلی کمتر بازی میکنم . با این حال Tomb Raider , NFS Most Wanted 2 , Resident Evil 6 , Crysis 3 رو نصب کردم ببینم چطوریه و از عملکردش راضی بودم (رو نسبت ذهنیتی که نسبت به این کارت گرافیک داشتم)
resident Evil که همه چی رو تا آخر بردم بالا و مشکلی نداشت فقط یک وقتایی یهو تیک میزد که اومدم V-Sync رو خاموش کردم و Anti-Aliasing رو یک مرحله کم کردم و دیگه اینجوری نشد ... کلا خیلی عالی بود .
NFS Most Wanted روی تنظیمات بالا قرار دادم فقط چند تا از چیزایی که کمتر مهم هستن رو اوردم پایین مثله سایه و بازتاب نور ، ولی دیتیل و تکسچر آخرین حد بود ، خیلی روون کار میکرد ، اگر رزولوشن روی 1600x900 باشه که فریم بالا 60 میده . ولی روی FHD خیلی روون بود و مشکلی نداشت
Crysis تنظیمات روی متوسط رو به پایین رو خوب اجرا میکنه ، باید هی دستکاری کرد دید چیا برات مهم نیست . ولی برای همچین بازی فکر کنم عملکرد بدی نباشه . به هر حال رزولوشن FHD خیلی تاثیرگذاره و فشار زیادی به کارت گرافیک میاد ...
Tomb Raider هم گرافیکش اینجوری بود : Low - Medium - High - Ultra - Ultimate که شما اگر تنظیماتتون بین High و Ultra باشه و دستکاریش کنید به نتیجه خیلی عالی میرسید ، من که خیلی شگفت زده شدم ... روی Ultimate حدودا 10-15 فریم میداد .
تو هر کدوم از اینا اگر رزولوشن رو بیارید پایین بازی خیلی روون میشه حتی با تنظیمات بالا
در کل ایسوس و لنوو تک کارت گرافیک برای بازی کردن نیستن ... 2 روزه لپتاپ فرسوده میشه . یا لنوو 2 کارت گرافیک یا مدل بالاتر رو برای بازی بگیرید ... ولی اگر هر از گاهی ممکنه یک بازی بزنید و شرمنده سنتون هستید ایسوس بسیار گزینه عالی هست . کیفیت صفحه بسیار عالی داره ، صفحه لمسیش خیلی عالی هست حساسیت بسیار خوبی داره ، صدا هم که هم اسپیکرهاش فوق العادس و هم صدای داخل هدفونش خیلی بالاس من رو موبایل همیشه 100 درصد میگذارم ولی رو این لپتاپ بالا 40-50 درصد میبرم احساس میکنم گوشم داره کنده میشه :n02:
اگر سوالی داشتید بیایید تو کلوپ n550 جواب میدیم.
J.Naderiii
30-08-2013, 13:30
سلام
من هم Asus N46jv رو همراه با SSD (خودم اضافه کردم) خریدم و کیبورد اون Backlit دار هست. اما به نظر میاد کمی داغ تر از حد معمول هست. البته هنوز فرصت نکردم ویندوز نصب کنم.
درود
دوستان واسه N550JV میسه SSD اضافه کرد؟ قیمت هاش چجوریاست و اینکه این داستان ips چیه؟ و از کجا باید تشخیص داد که این خاصیت داره یا نه ؟
ahriman323
30-08-2013, 20:13
درود
دوستان واسه N550JV میسه SSD اضافه کرد؟ قیمت هاش چجوریاست و اینکه این داستان ips چیه؟ و از کجا باید تشخیص داد که این خاصیت داره یا نه ؟
ظاهرا باید به جای دی وی دی هارد اس اس گذاشت! یا هارد اصلی را برداشت اس اس دی گذاشت!
تو تاپیک n550 قیمت هارد اس اس دی را گذاشتم
صفحه نمایشش IPS هست که زاویه دید از زوایای مختلف عالی هست روی کارتنش هم نوشته IPS دیگه
سلام
مدل n550jv-db71 تاچ نیست، درسته ؟
ahriman323
30-08-2013, 20:38
;7847751']سلام
مدل n550jv-db71 تاچ نیست، درسته ؟
توی ایران نیومده
تو سایت ایسوس هم این-db71 نیست
Amir_051
31-08-2013, 02:10
سلام
من هم Asus N46jv رو همراه با SSD (خودم اضافه کردم) خریدم و کیبورد اون Backlit دار هست. اما به نظر میاد کمی داغ تر از حد معمول هست. البته هنوز فرصت نکردم ویندوز نصب کنم.
سلام مبارک باشه دوست عزیز...چند تا سوال دارم ازت:
1) کانفیگش اینه :
cp4700 HQ ، گرافیک 2گیگ 750m ، رم 8گیگ ، صفحه نمایشگر اچ دی.....آره؟؟کیف و موس ایسوس هم داشت روش؟؟
2)صفحه نمایشگر در چه حدی هست راضی هستی؟؟
3)مشکل داغ کردنش خیلی زیاده؟؟؟
4)در کل راضی هستی از خریدت و اینکه چند خریدی و با چه گارانتی؟؟
توی ایران نیومده
تو سایت ایسوس هم این-db71 نیست
پس چجوری سایت امازون برا فروش گذاشته ؟!:n13:
J.Naderiii
31-08-2013, 13:16
سلام مبارک باشه دوست عزیز...چند تا سوال دارم ازت:
1) کانفیگش اینه :
cp4700 HQ ، گرافیک 2گیگ 750m ، رم 8گیگ ، صفحه نمایشگر اچ دی.....آره؟؟کیف و موس ایسوس هم داشت روش؟؟
2)صفحه نمایشگر در چه حدی هست راضی هستی؟؟
3)مشکل داغ کردنش خیلی زیاده؟؟؟
4)در کل راضی هستی از خریدت و اینکه چند خریدی و با چه گارانتی؟؟
سلام ممنون دوست گرامی
1- بله همین کانفیگ هست. کیف و موس هم در کنار لپ تاپ هست به همراه cd درایور.
2- صفحه نمایشگر خوبه اما هنوز هم بعضی مواقع تردید دارم که شاید بهتر بود n550 می گرفتم (صرفا به خاطر کیفیت صفحه بالاتر و FHD بودن) ولی در عوض جمع و جور تره. در واقع همین سایز 14 بودن باعث شد که اینو بگیرم.
3- نه مشکل که نمیشه گفت، به نظر من خوبه. به هر حال 14 اینچ نسبت به 15 کمی بیشتر گرم میکنه.
4- در کل لپ تاپ خوبیه کم صدا هست و به نظر من یکی از بهترین لپ تاپ های 14 اینچ هست اگر قصد خرید 14 اینچی دارید شک نکنید که لپ تاپ خوبیه.
فقط احساس می کنم تاچ پد این مدل خیلی محکم در جای خودش قرار نگرفته میتونست بهتر باشه.
گارانتی هم سازگار و با قیمت 3120 البته چند روز پیش.
جواد . وکیلی
31-08-2013, 18:41
آپدیت پست «خرید N550» با عکس های جدید از موس، سابووفر و برچسب های بدنه:
Amir_051
31-08-2013, 19:22
سلام ممنون دوست گرامی
2- صفحه نمایشگر خوبه اما هنوز هم بعضی مواقع تردید دارم که شاید بهتر بود n550 می گرفتم (صرفا به خاطر کیفیت صفحه بالاتر و FHD بودن) ولی در عوض جمع و جور تره. در واقع همین سایز 14 بودن باعث شد که اینو بگیرم.
3- نه مشکل که نمیشه گفت، به نظر من خوبه. به هر حال 14 اینچ نسبت به 15 کمی بیشتر گرم میکنه.
4- در کل لپ تاپ خوبیه کم صدا هست و به نظر من یکی از بهترین لپ تاپ های 14 اینچ هست اگر قصد خرید 14 اینچی دارید شک نکنید که لپ تاپ خوبیه.
فقط احساس می کنم تاچ پد این مدل خیلی محکم در جای خودش قرار نگرفته میتونست بهتر باشه.
ممنون بابت پاسختون ... من هم حداکثر تا شنبه آینده میرم برای خرید لپ تاپ....اگه تا اون موقع قیمت ان550 کاهش پیدا کرد که اونو میخرم.... در غیر این صورت اگر قیمت y510pلنوو تا 3500 بود اونو میخرم...و در انتها آخرین گزینه ام n46jv هست.
lord Asghar
31-08-2013, 23:48
سلام
ببخشید چرا یکی جواب ما رو نمیده از عزیزانی که لنوو y510p خریدند تا حالا کسی مشکل Throttle issue رو دیده؟همون که موقعی که cpu تک هسته ای کار میکنه به 3.4 توربو بوست میشه ولی وقتی که چند هسته ای کار میکنه یا کارت گرافیک درگیر میشه به 2.4 سقوط میکنه فرکانسش.اگه میخواید راحت تر متوجه بشید یه تست Cinebench بگیرید از Cpu و نتیجه رو بگید.من میخوام بین y510p و n550 یکی رو بگیرم ولی موندم چون n550 کیفیت صدای خوبی رو داره ولی باتریش در نمیاد!!!! همونطور که میدونید باتریه لپتاپ ها خیلی حساس هست و این منو نگران میکنه ولی y510p باتریش در میاد.
راستی با کارت گرافیک GTX 660m چه لپتاپ هایی هست تو بازار؟
daniyele_68
01-09-2013, 03:02
سلام ممنون دوست گرامی
دوست عزیز مبارک باشه.شما از ظاهرش راضی هستین؟به نظرتون یه خورده ضخیم نیست؟دوستانی ک خریده بودن میگفتن نور و درخشندگی وکیفیت رنگ صفحش اصلا خوب نیست.درسته؟از زوایای مختلف صفحش خوبه؟آخه یکی از دلایلی که من این لپتاپو به lenovo z500 ترجیح میدم .بخاطر صفحه نمایشه.n550 که گرونه و پایین بیا نیست
air_damned
01-09-2013, 17:09
N550 رو الان دو روزه دارم و هیچ چیزی نبوده که بزنه تو ذوقم .
واقعا ازش راضیم .
من دوران بازی کردنم تموم شده و خیلی کمتر بازی میکنم . با این حال Tomb Raider , NFS Most Wanted 2 , Resident Evil 6 , Crysis 3 رو نصب کردم ببینم چطوریه و از عملکردش راضی بودم (رو نسبت ذهنیتی که نسبت به این کارت گرافیک داشتم)
resident Evil که همه چی رو تا آخر بردم بالا و مشکلی نداشت فقط یک وقتایی یهو تیک میزد که اومدم V-Sync رو خاموش کردم و Anti-Aliasing رو یک مرحله کم کردم و دیگه اینجوری نشد ... کلا خیلی عالی بود .
NFS Most Wanted روی تنظیمات بالا قرار دادم فقط چند تا از چیزایی که کمتر مهم هستن رو اوردم پایین مثله سایه و بازتاب نور ، ولی دیتیل و تکسچر آخرین حد بود ، خیلی روون کار میکرد ، اگر رزولوشن روی 1600x900 باشه که فریم بالا 60 میده . ولی روی FHD خیلی روون بود و مشکلی نداشت
Crysis تنظیمات روی متوسط رو به پایین رو خوب اجرا میکنه ، باید هی دستکاری کرد دید چیا برات مهم نیست . ولی برای همچین بازی فکر کنم عملکرد بدی نباشه . به هر حال رزولوشن FHD خیلی تاثیرگذاره و فشار زیادی به کارت گرافیک میاد ...
Tomb Raider هم گرافیکش اینجوری بود : Low - Medium - High - Ultra - Ultimate که شما اگر تنظیماتتون بین High و Ultra باشه و دستکاریش کنید به نتیجه خیلی عالی میرسید ، من که خیلی شگفت زده شدم ... روی Ultimate حدودا 10-15 فریم میداد .
تو هر کدوم از اینا اگر رزولوشن رو بیارید پایین بازی خیلی روون میشه حتی با تنظیمات بالا
در کل ایسوس و لنوو تک کارت گرافیک برای بازی کردن نیستن ... 2 روزه لپتاپ فرسوده میشه . یا لنوو 2 کارت گرافیک یا مدل بالاتر رو برای بازی بگیرید ... ولی اگر هر از گاهی ممکنه یک بازی بزنید و شرمنده سنتون هستید ایسوس بسیار گزینه عالی هست . کیفیت صفحه بسیار عالی داره ، صفحه لمسیش خیلی عالی هست حساسیت بسیار خوبی داره ، صدا هم که هم اسپیکرهاش فوق العادس و هم صدای داخل هدفونش خیلی بالاس من رو موبایل همیشه 100 درصد میگذارم ولی رو این لپتاپ بالا 40-50 درصد میبرم احساس میکنم گوشم داره کنده میشه :n02:
اگر سوالی داشتید بیایید تو کلوپ n550 جواب میدیم.
دوستان این FullHD و HD رو در لپ تاب چطوری تغییر دهیم ؟0
siliopro@emeil.ir
01-09-2013, 17:45
اینو باید تو اپشن های گیم تغییر داد.
Iman Summaray
01-09-2013, 18:10
خیال همه دوستان تهرانی رو راحت کنم.
من دیروز رفتم پاساژ رضا و ایران و پایتخت کامل گشتم دو جا n550 داشتن یکی میگفت 3800 یکی 3900.
اومدم پولامو جمعوجور کردم برم بگیرم امروز گفتن تموم کردن.
حالا نمیدونم واقعا تموم کردن یا گذاشتن گرونتر شه...
خلاصه اینکه تو تهران دیگه دنبال n550 نگردین که تعطیله...
از نمایندگیش پرسیدم گفت تا 17-18شهریور وارد میشه احتمال زیاد با قیمت بالاتر...
یه چند وقتی انگار واسه خرید باید بیخیال شیم..
:n03:
3aman021
01-09-2013, 18:38
خیال همه دوستان تهرانی رو راحت کنم.من دیروز رفتم پاساژ رضا و ایران و پایتخت کامل گشتم دو جا n550 داشتن یکی میگفت 3800 یکی 3900.اومدم پولامو جمعوجور کردم برم بگیرم امروز گفتن تموم کردن.حالا نمیدونم واقعا تموم کردن یا گذاشتن گرونتر شه...خلاصه اینکه تو تهران دیگه دنبال n550 نگردین که تعطیله...از نمایندگیش پرسیدم گفت تا 17-18شهریور وارد میشه احتمال زیاد با قیمت بالاتر...یه چند وقتی انگار واسه خرید باید بیخیال شیم.. :n03:دیروز با چند تا از نمایندگی ها تماس گرفتم ,گفتن ده روز دیگه وارد میکنیم!در مورد قیمت هم گفتن با قیمت معقولانه وارد میشه.بهشون سفارش کردم که این سری با کانفیگ های مختلف وارد کنید.مثلا کانفیگ صفحه لمسی و گرافیک 4 شاید برای خیلی ها (نمونش خود من) فقط خرج اضافی باشه.از طرفی هم نقد کردن که لولا های n550 محکم نیست و کار کردن با تاچ رو یکم سخت میکنه.و یه سری معایب دیگه از جمله کثیف شدن صفحه نمایش و... هست که برای من قابل تحمل نیست. به همین دلایل من و مطمئنا خیلی از دوستان ترجیح میدیم n550 بدون صفحه نمایش لمسی بخریم .دوستان اگه برای شما هم مقدوره به نمایندگی ها بسپارید که کانفیگ بدون صفحه لمسی (البته فول اچ دی) رو هم وارد کنند.ممنون
ahriman323
01-09-2013, 18:52
با صفحه لمسی و FHD و IPS بیارند البته با گرافیگ پایین تر بهتره اونهایی هم که برای بازی میخواند برند Y510 بگیرند!
parsicola
01-09-2013, 20:48
با صفحه لمسی و FHD و IPS بیارند البته با گرافیگ پایین تر بهتره اونهایی هم که برای بازی میخواند برند Y510 بگیرند!
این y510 نه باریکه ، نه سبکه ، نه طراحی خاصی داره! نه تک کارت گرافیکش مخصوص گیمینگه ، کلی هم عیب و ایراد براش گرفتند. چرا باید برند سراغ این؟! :n02:
masoud_5april
01-09-2013, 22:04
این y510 نه باریکه ، نه سبکه ، نه طراحی خاصی داره! نه تک کارت گرافیکش مخصوص گیمینگه ، کلی هم عیب و ایراد براش گرفتند. چرا باید برند سراغ این؟! :n02:
دوست عزیز اونطورام که میگین نیست من از نزدیک دیدمش طراحیش خوب بود،ولی خوب دکمه هاش قرمزه :D
کسی خبر نداره لپ تاپها با سی پی نسل چهارم کی بطور عمده وارد کشور میشود؟الان تو بازارای جهانی خیلی زیاد شدند.
لپ تاپ لنووy510 به قیمت 1050دلار .با این مشخصات:
Intel Core i7 4700MQ(2.40GHz)
8GB Memory 1TB HDD
Dual NVIDIA GeForce GT 750M SLI
1920 x 1080
Windows 8
Iman Summaray
02-09-2013, 10:39
کسی خبر نداره لپ تاپها با سی پی نسل چهارم کی بطور عمده وارد کشور میشود؟الان تو بازارای جهانی خیلی زیاد شدند.
8GB Memory 1TB HDD
1920 x 1080
Windows 8
lenovo y510p تو بازار هستش با قیمت 3600 فقط گرافیکش SLI نیست
lenovo y510p تو بازار هستش با قیمت 3600 فقط گرافیکش SLI نیست
البته فول اچ دی نیست و سیستم عامل هم ندارد.
parsicola
02-09-2013, 11:05
البته فول اچ دی نیست و سیستم عامل هم ندارد.
متاسفته همینطور که میگین هرچی بتونن ازش میزنن تا سودشون بیشتر بشه. حالا این که لبتاپه ، طرف ماشین 300 میلیونی میخره میبینه چراغهای مه شکنو درآوردند جاش قاب گذاشتند و چراغهارو جداگانه میفروشن! وقتی توی 300 میلیون به چراغ مه شکن هم رحم نمیکنن توی لبتاپ 3 میلیونی چه کارها که نمیکنند.
اولین کاری که میکنند ، ویندوز اورجینال رو بیخیال میشن ، این میشه 200 دلار ، ولی با همون قیمت میفروشن. اینها همشون حرام خور هستند واسه همینم به هیچ جا نمیرسند و آخرش میشن ایران خودرو و سایپا ی ورشکسته و بدنام. وگرنه نباید خریداران لبتاپ توی ایران در تلاش باشند به هرطریقی از خارج خرید کنند.
دقیقا درست می فرمایید.مشکل ما بخاطر حرام خوری عده معدودی می باشد.بخاطر همین همیشه اکثر مردم ایران در عذابند.از ماست که بر ماست.
mm.caffee
02-09-2013, 13:01
8GB Memory 1TB HDD
1920 x 1080
Windows 8
ببخشيد عزيز ميشه لينك اين قيمتي كه داديد رو بهم بديد؟
ببخشيد عزيز ميشه لينك اين قيمتي كه داديد رو بهم بديد؟
فرستادم.البته یه مدل دیگه هم داره با این تفاوت کا رمش 12گیگ و یه حافظه 8ssdداره.به قیمت 1176دلار.
hamidchi
02-09-2013, 17:05
سلام دوستان
به نظرتون این n550 تا چقدر باشه ارزش خرید داره ؟
تا دو هفته دیگه قیمتش کم میشه یا زیاد ؟
مدل دیگه ای که خوب و به صرفه باشه چی هس ؟ ترجیحا صفحه با کیفیتی داشته باشه
اول نظرم رو n56vb بود ولی 550 که اومد نظرم عوض شد البته با قیمت اولیه ای که داشت
این اوضاع سوریه چقدر میتونه رو قیمتا تاثیر بذاره ؟
منم به دنبال يه لپ تاپ خوبم. نميخوام هزينه اي كه ميكنم به هدر بره. اگر N550 بدون صفحه لمسي و يا N56jv ميومد و قيمتش معقولانه تر بود، منم ميخريدم. اميدوارم كه با ورود لپ تاپ هاي جديد و جديدتر افت قيمت قابل ملاحظه اي را ببينيم.
دوستان من از جمله کسایی بودم که میگفتم صفجه لمسی بدرد نمیخوره .
ولی در آخر گفتم بگذار حالا که داریم میگیریم لمسی بگیریم یهو دیدی 4 روز دیگه خیلی برنامه ها امکانات لمسی خوبی داشتن .
الان که Asus N550 رو گرفتم و چند روزی دارم باهاش کار میکنم ، به نظرم صفحه لمسی خیلی خوبه، اگر یک هیتلرشکن بزنید و چند تا برنامه از استور مایکروسافت بگیرید میبینید خیلی عالیه .
یک کاربرد خیلی خوب دیگشم گذاشتن رمز تصویری برای ورود به ویندوز هست که شما میتونید با صفحه لمسی راحت رو صفحه امضا بزنید :n02:
بعضی کارها خیلی ساده تر میشن . مثلا عکس ها خیلی نرم و روون میکشی به سمت چپ یا راست ، تو مرورگر راحت با دستت بالا پایین میکنی صفحه رو .
کلا الان که باهاش کار میکنم میبینم با اینکه اول کارش هست ولی ارزشش رو داره . تا وقتی باهاش کار نکنید ممکنه ذهنیت درستی نسبت بهش نداشته باشید .
3aman021
02-09-2013, 18:31
دوستان من از جمله کسایی بودم که میگفتم صفجه لمسی بدرد نمیخوره .ولی در آخر گفتم بگذار حالا که داریم میگیریم لمسی بگیریم یهو دیدی 4 روز دیگه خیلی برنامه ها امکانات لمسی خوبی داشتن .الان که Asus N550 رو گرفتم و چند روزی دارم باهاش کار میکنم ، به نظرم صفحه لمسی خیلی خوبه، اگر یک هیتلرشکن بزنید و چند تا برنامه از استور مایکروسافت بگیرید میبینید خیلی عالیه .یک کاربرد خیلی خوب دیگشم گذاشتن رمز تصویری برای ورود به ویندوز هست که شما میتونید با صفحه لمسی راحت رو صفحه امضا بزنید :n02:بعضی کارها خیلی ساده تر میشن . مثلا عکس ها خیلی نرم و روون میکشی به سمت چپ یا راست ، تو مرورگر راحت با دستت بالا پایین میکنی صفحه رو .کلا الان که باهاش کار میکنم میبینم با اینکه اول کارش هست ولی ارزشش رو داره . تا وقتی باهاش کار نکنید ممکنه ذهنیت درستی نسبت بهش نداشته باشید .داداش میگن لولاهای این مدل زیاد محکم نیست و کار با تاچ رو سخت میکنه,همینطوره آیا؟بعدش با توجه به صفحه براقی که داره رد انگشت خیلی کثیفش میکنه؟
داداش میگن لولاهای این مدل زیاد محکم نیست و کار با تاچ رو سخت میکنه,همینطوره آیا؟بعدش با توجه به صفحه براقی که داره رد انگشت خیلی کثیفش میکنه؟
عملکرد تاچ:
لولاها محکم هست و خود صفحه به راحتی عقب نمیره و باید کمی فشار اورد تا صفحه بالا پایین بشه . ولی درسته اگر با انگشتت رو صفحه هل بدی ارتعاش داره !
این موردی که گفتید رو من قبلا تو ریویوهای اینترنتی دیده بودم که میگفت یکم شل هست . ولی این صفحات برای قلم و کار طراحی نیستن مثل Vaio Duo ... اگر ریویو Vaio Pro هم ببینید اونم شل هست . فقط یک سری خاص که قلم دارن و حالت تبلت نیز دارن صفحشون خیلی خشک و ثابته .
حالا نکته مهم اینجاست که طبق تجربه این چند روز اصلا یادم رفته بود اون ریویو شل بودن صفحه رو دیده بودم و نسبت به صفحه لمسی نظر مساعدی نداشتم ، شما کاری که الان با صفحه لمسی میکنید یکی اسکرول کردن تو مرورگر و یا PDF یا فایل متنی و از این قبیل هست ، برای این کار هم شما اصولا داری از سمت چپ یا سمت راست صفحه اینکارو میکنی که اشتباها رو چیزی کلیک نکنی ... وقتی دستت میره سمت راست صفحه که اسکرول کنی ناخودآگاه انگشتات پشت صفحه جمع میشه و با انگشت شصتت اسکرول میکنی ، الان برو جلو یک لپتاپ بشین و در نظر بگیر میخوای اسکرول کنی ، راحت ترین حالت اسکرول با شصت هست که طبق چیزی گفتم دست شما پشت لپتاپ قرار میگیره و جلوی ارتعاش صفحه رو میگیره .
یعنی تا الان اصلا رو این قضیه فکر نکرده بودم و اذیت نکرده بود فقط الان دقت کردم دیدم موقع اسکرول همیشه اینکاری میکنم .
موقع زوم کردن روی عکس شما با 2 انگشت (معمولا اشاره و شصت) این کارو میکنید و اصولا از وسط صفحه استفاده میکنید ، صفحه اینقدر حساس هست که اصلا نیاز نیست شما به صفحه فشار بیاری ، فقط 2 انگشتت رو صفحه حرکت کنه تمومه . اصلا تو این حالت ارتعاشی احساس نمیشه ... البته هر چه به قسمت بالای صفحه و گوشه ها نزدیک بشی و بخوای از این حرکتا بزنی ارتعاش یکم قابل احساس هست ولی نه در حدی که فکرشو میکنی ، اصلا رو اعصاب نمیره ، بعدشم برای زوم کسی نمیره از گوشه بالا لپتاپ شروع به زوم کردن کنه ! :n13:
حالت بعدی اینه که بخوای مثلا بین چند تا عکس جابه جا بشی و رو صفحه از راست به چپ یا چپ به راست بکشی ، بازم این حرکت حدودا از وسط صفحه انجام میدی و ارتعاش خیلی کمه و ملموس نیست که متوجه بشید ، ولی اگر بخواین به صورت غیر معمول بالای صفحه اینکارو کنید ارتعاش قابل حس هست و ایندفعه واقعا احساس میشه چون تو این حرکت کشیدن چپ به راست یا راست به چپ یکم نیروی دست شما به صفحه بیشتر از حالتای قبله ، به عبارتی آدم جوگیر میشه و خشن تر میکشه چپ و راست.
تو کار کردن با برنامه های مترو ، مثلا ویکی پدیا لمسی اصلا ملموس نبود ...
کلا تو ریویو اگر نگاه کنید بالای صفحه رو هل میده و میگه ارتعاش داره ... خوب اکثر کارای لمسی مثلا تایپ پایین صفحه هست که نزدیک لولاس و کمترین ارتعاش رو داره ، بقیه حالات ها رو هم گفتم . فقط اگر شما کار خاصی تو یک سوم بالایی صفحه داشته باشید یکم متوجه میشید ولی چون کار شما طراحی با قلم نیست و نهایتش 4 تا مطلب میخونید و 4 تا برنامه این ور اون ور میکنید و 4 تا عکس میبینید اصلا اذیت نمیکنه ، چون کاری که ما میکنیم برای این موارد کار دقیقی نیست که نیاز به یک صفحه بی ارتعاش داشته باشه مثل Vaio Duo ... اگر نگاه کنید اون لپتاپ ها برای کار طراحی با قلم هستن که نباید لرزش داشته باشن ...
والا این لپتاپ اگر با صفحش کار کنید بعید میدونم ناامید بشید ... کاربرد صفحه این لپتاپ برا این موارده .
اگر امکانش بود یک فیلم تهیه میکردم ولی امکاناتش نیست متاسفانه .
یک ریویو این لپتاپ داره که طرف باهاش وبگردی میکنه و عکس باز میکنه ، اگر اونو ببینید متوجه میشید که در کار معمول (غیر نقاشی و طراحی) صفحش و تاچش بسیار عالی هست و حساسیت عالی هم داره .
لینک ریویو که با تاچ کار میکنه انشالله بتونید یوتیییوب رو باز کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لحظه 8:45 به بعد ، حدود 2-3 دقیقه با تاچ کار میکنه میبینید که اوکی هست .
اگر نقاشی با لپتاپ نمیکنی و صفحه لمسی رو میخواهید یا قصد دارید تستش کنید به عنوان قطعه لوکس (!) مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت ... منم از این فکرا زیاد میکردم قبل استفاده ولی الان طرفدارش شدم ...
از جهتی هم صفحه غیر لمسی ارزون تره و شاید برای عده ای معقول تره باشه و حال این قرتی بازیا رو نداشته باشن . :n13:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیبورد فارسی :
تمام این متن رو هم با کیبورد لپتاپ بدون حروف فارسی تایپ کردم از حفظ .
پس نداشتن حروف فارسی هم مشکلی ایجاد نمیکنه لااقل واسه من و شماهایی که 24 ساعت تو نت هستیم و در حال تایپ . حتی برچسب هم نمیخواد بزنید ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لکه گرفتن و براق بودن صفحه:
صفحه خیلی لک روش نمیمونه و اصلا نمیفهمید که لک داره مگر اینکه نور خیلی زیادی بیفته تو صفحه که بازتاب ایجاد کنه ، اون موقع لکه هارو میبینید ... من بعد کلی ور رفتن به صفحه لمسیش اومدم تمیزش کنم دیدم خیلی اثر انگشتی روش نیست و حتی برا پاک کردنشون مجبور شدم چراغا رو روشن کردم که بازتاب ایجاد بشه و بتونم دقیق ببینم کجاها لکه داره !!!
الان هم واسه گل روی شما نور صفحه رو روی 0 (صفر درصد) گذاشتم که کمترین نورشه ... حتی الان هم که کلی دستمالیش کردم هیچ کدوم از لکه هارو نمیبینم و چراغ اتاقمم روشنه ! فقط الان که نورش رو کامل وردم پایین و چراغ اتاق داره میخوره به صفحه یکم خودمو تو صفحه میبینم :D
اوکی الان نور رو بردم روی 25 درصد الان دیگه خودم رو هم تو صفحه نمیبینم !!!
اینقدر نور صفحه و کیفیتش خوب هست که فقط نور خورشید یا نور شدید میتونه باعث دیدن لکه ها بشه و یا دیدن خودتون تو صفحه ...
تا حالا نور صفحه بالای 70 درصد احتیاجی پیدا نکردم ، همین 70 درصد خیلی خیلی روشنه و اکثر اوقات 50-60 درصد رو ترجیح میدم. رو حالت باتری هم روی 30 درصد تنظیم کردم که خیلی خوب جواب میده فقط بعضی اوقات یکم بسته به نور اطراف میبرمش بالا
از لحاظ لکه خیالت راحت اذیت نمیشی .
فقط بدنه پشت لپتاپ اگر دستت عرق کرده باشه یا یکم رطوبت داشته باشه لکه میفته ولی اصلا در حد Y510p لنوو نیست که دست بهش نزدی بدنش پر لکه میشه و یک خوبی داره فقط پشت لپتاپ تیره هست و لکه میفته ، بقیه بدنه اصلا ردی نمیفته بر خلاف Y510
رنگ لپتاپ من رو کارتن زده Grey خاکستری ... رنگ مشکی خیلی بیشتر لکه میفته . کلا هر چی رنگ روشن تری پیدا کنید اثر لکه های پشت لپتاپ کمتره .
این لکه هاییم که میگم خیلی زیاد نیست ولی من خیلی وسواسیم و همیشه 2 تا دستمال عینک تو جیبام هست و در حال تمیز کردنم . بهتره دوستان دیگه هم نظر بدن ...
جزییات دیگر در مورد Asus N550
یک مشکل دیگه ای که من با Asus N550 داشتم این بود که ساب ووفر به نظرم کار نمیکرد درست بعدش فهمیدم کابلشو درست جا نمیزدم ، دیدم حدود 1-2 میلی متر بیرونه ... خلاصه 2 روز اول فکر کردم مشکلی داره و یکی در میون کار میکنه بعدش دیدم این جا رفتن کابل ساب ووفر 2 مرحله ایه و کمی فشار باید وارد کنید .
مشکل دیگه این بود که وقتی هدفون وصل میکردم و تیک هدفون رو میزدم ، ویندوز هم اعلام میکرد یک وسیله صوتی وصل شده ولی صدا از هدفون نمیومد ... آقا این خیلی رو اعصاب بود ، حدود 50 بار هدفون رو قطع و وصل کردم درست نشد در صورتی 2 دقیقه پیش صداش در میومد . بعد اگر ریستارت میکردی یهو صدای هدفون وصل میشد :n13:
آقا خلاصه فکر کردم پورتش مشکل داره ... بعدش که دیدم ریستارت میکنی درست میشه به درایور کارت صدا شک کردم . درایور رو CD مشکل داشت برا من . از سایت ASUS درایور صدا که جدید اومده بود رو دانلود کردم و نصب کردم الان مثله بنز داره کار میکنه و همه چی درسته . مشکل از درایور بود که با هدست و هدفون وصل کردن قاطی میکرد . گفتم اگر دوستان هم اینو تجربه کردن با نصب درایور جدید مشکلشون حل میشه .
برای کساییم که میخوان حین بازی باتری کار نکنه و الکی شارژ نشه ایسوس یک کار جالب کرده . شما اگر لپتاپ رو کامل شارژ کنید و بعدش کابل رو بکنید و بگذارید باتری به 97-98 درصد برسه و دوباره کابل رو وصل کنید اون پایین مینویسه Plugged in , Not Charging که یعنی برقش وصله ولی باتری شارژ نمیشه . احتمالا وقتی که باتری فول شارژ هم میشه دیگه جریان از باتری عبور نمیکنه و الکی Over Charge نمیشه ولی اگر خواستین مطمئن بشید که شارژ نمیشه میتونید طبق چیزی که گفتم عمل کنید و با خیال راحت ساعت ها بزنید به شارژ.
دوستان اگر سوالی چیزی بود بفرمایید براتون چک می کنم خیالتون راحت بشه.
mohammad varaste
03-09-2013, 06:34
از GE40 خبری نشد ؟
ahriman323
03-09-2013, 06:44
از GE40 خبری نشد ؟
جزییات دیگر در مورد Asus N550
یک مشکل دیگه ای که من با Asus N550 داشتم این بود که ساب ووفر به نظرم کار نمیکرد درست بعدش فهمیدم کابلشو درست جا نمیزدم ، دیدم حدود 1-2 میلی متر بیرونه ... خلاصه 2 روز اول فکر کردم مشکلی داره و یکی در میون کار میکنه بعدش دیدم این جا رفتن کابل ساب ووفر 2 مرحله ایه و کمی فشار باید وارد کنید .
مشکل دیگه این بود که وقتی هدفون وصل میکردم و تیک هدفون رو میزدم ، ویندوز هم اعلام میکرد یک وسیله صوتی وصل شده ولی صدا از هدفون نمیومد ... آقا این خیلی رو اعصاب بود ، حدود 50 بار هدفون رو قطع و وصل کردم درست نشد در صورتی 2 دقیقه پیش صداش در میومد . بعد اگر ریستارت میکردی یهو صدای هدفون وصل میشد :n13:
آقا خلاصه فکر کردم پورتش مشکل داره ... بعدش که دیدم ریستارت میکنی درست میشه به درایور کارت صدا شک کردم . درایور رو CD مشکل داشت برا من . از سایت ASUS درایور صدا که جدید اومده بود رو دانلود کردم و نصب کردم الان مثله بنز داره کار میکنه و همه چی درسته . مشکل از درایور بود که با هدست و هدفون وصل کردن قاطی میکرد . گفتم اگر دوستان هم اینو تجربه کردن با نصب درایور جدید مشکلشون حل میشه .
برای کساییم که میخوان حین بازی باتری کار نکنه و الکی شارژ نشه ایسوس یک کار جالب کرده . شما اگر لپتاپ رو کامل شارژ کنید و بعدش کابل رو بکنید و بگذارید باتری به 97-98 درصد برسه و دوباره کابل رو وصل کنید اون پایین مینویسه Plugged in , Not Charging که یعنی برقش وصله ولی باتری شارژ نمیشه . احتمالا وقتی که باتری فول شارژ هم میشه دیگه جریان از باتری عبور نمیکنه و الکی Over Charge نمیشه ولی اگر خواستین مطمئن بشید که شارژ نمیشه میتونید طبق چیزی که گفتم عمل کنید و با خیال راحت ساعت ها بزنید به شارژ.
دوستان اگر سوالی چیزی بود بفرمایید براتون چک می کنم خیالتون راحت بشه.
يه سوال اينه كه باتري چقدر شارژ نگه ميداره؟ در حالت كار عادي چقدر؟ و در حالت كارهاي سنگين مثل بازي و نرم افزارهاي مهندسي چقدر؟ ممنون ميشم اگر امتحان كنيد و بگيد:n03:
Iman Summaray
03-09-2013, 11:24
دوستان تهرانی اگه یوقت نمایندگی ها n550 آوردن خبر بدنا..
نذارین دوباره مثل سری قبل تموم شه سرمون بی کلاه بمونه!!!
ahriman323
03-09-2013, 11:32
من یه جا تو شیراز زنگ زدم گفت عصر میرسه دستمون تو تهران نیومده؟
نگفتن با چه کانفیگ و قیمتی؟؟
بعدم این شیراز شما هم خوب جاییه ها من هر چیز به درد بخوری پیدا می کنم با قیمت مناسب قبل از اینکه فرصت ذوق کردن پیدا کنم می بینم آدرسش شیرازه!!:n01:
ahriman323
03-09-2013, 11:55
نگفتن با چه کانفیگ و قیمتی؟؟
بعدم این شیراز شما هم خوب جاییه ها من هر چیز به درد بخوری پیدا می کنم با قیمت مناسب قبل از اینکه فرصت ذوق کردن پیدا کنم می بینم آدرسش شیرازه!!:n01:
نپرسیدم 3800 3850 فکر کنم:n08:
3aman021
03-09-2013, 12:44
نپرسیدم 3800 3850 فکر کنم:n08:3800 به نظرم بی انصافیه!سری اول چون نوبرونه بود قیمتش بالا بود اما این سری که وارد شد باید زیر 3700 باشه.راستی فکر کنم با کانفیگ گرافیک 2 هم بیارن که اینم 100~200 تومن قیمت رو کاهش میده.رو این حساب باید زیر 3600 باشه...
يه سوال اينه كه باتري چقدر شارژ نگه ميداره؟ در حالت كار عادي چقدر؟ و در حالت كارهاي سنگين مثل بازي و نرم افزارهاي مهندسي چقدر؟ ممنون ميشم اگر امتحان كنيد و بگيد:n03:
باتری اگر تو بازی باشه که لپتاپ نابود میشه 2 روزه و منم همچین کاری نکردم . ولی فکر نکنم به 1.5 - 2 ساعت برسه ... از طرفی شما اگر 2 ساعت با لپتاپ بازی کنید داغ میشه و طولانی مدت عمر قطعات میاد پایین .
رو باتری اگر معمولی مصرف کنید 4 ساعت جواب میده ، اگر کم مصرف کار کنید 5 ساعت هم میره و کمی بیشتر .
اگر مصرف زیاد باشه و نور صفحه هم بالا باشه باز هم حدود 2.5 تا 3 ساعت رو میره.
الان خودم که مصرفم نرمال هست 3.5 تا 4 ساعت رو میره ... تا نزدیک 6 ساعت هم کشوندمش با نور کم و wifi خاموش و ...
Iman Summaray
03-09-2013, 14:12
من واقعا تبریک میگم به این فروشنده هایی که ما داریم و نظارتی که روشون هست..
واقعا محشره..
امروز n550 یهو تو بازار موجود شد!!!
دوستان زحمت کشیده بودن احتکار کرده بودن گرون شه..نمیدونم انگار حکم حروم رو از رو احتکار برداشتن..
خیلی ناقابل 4100 میفروختن..
واقعا یه جمعیتی جای تبریک دارن و جای تاسف واسه خودم که تو همچین جایی زندگی میکنم.
3aman021
03-09-2013, 14:27
من واقعا تبریک میگم به این فروشنده هایی که ما داریم و نظارتی که روشون هست..واقعا محشره..امروز n550 یهو تو بازار موجود شد!!!دوستان زحمت کشیده بودن احتکار کرده بودن گرون شه..نمیدونم انگار حکم حروم رو از رو احتکار برداشتن..خیلی ناقابل 4100 میفروختن..واقعا یه جمعیتی جای تبریک دارن و جای تاسف واسه خودم که تو همچین جایی زندگی میکنم.یعنی الان n550 اومده تو بازار و با قیمت 4100 میفروشن؟با چه کانفیگی؟
ahriman323
03-09-2013, 14:39
واقعا محشره..
دوستان زحمت کشیده بودن احتکار کرده بودن گرون شه..نمیدونم انگار حکم حروم رو از رو احتکار برداشتن..
واقعا یه جمعیتی جای تبریک دارن و جای تاسف واسه خودم که تو همچین جایی زندگی میکنم.
یعنی میتونم بگم تو روحشون!
کجاها این قیمت میده؟!
سگ میخره!
درود:
دوستان عزیز این لپ تاپ های جدید با صفحه نمایش IPS آیا 17 اینچ هم دارن؟ تا 3 ماه دیگه هم میتونم صبر کنم
3aman021
03-09-2013, 14:54
اینا چی فکر کردن!!!یعنی ملت رو خر فرض کردن..هیچکس نباید بخره تا رو دستشون بمونه مجبور شن قیمتها رو بیارن پایین .اینجا قانون نداره فقط مردم میتونن یه کاری کنن که به نفعشون شه!***پس بهترین کار = نخریدن***اصلا قیمتش زیر 3600 نشه من نمیخرم...
اینا چی فکر کردن!!!یعنی ملت رو خر فرض کردن..هیچکس نباید بخره تا رو دستشون بمونه مجبور شن قیمتها رو بیارن پایین .اینجا قانون نداره فقط مردم میتونن یه کاری کنن که به نفعشون شه!***پس بهترین کار = نخریدن***اصلا قیمتش زیر 3600 نشه من نمیخرم...
سامان جان بالاخره درست میشه فقط باید صبر داشته باشین چون برای همه جنس ها اینطوره و هر جنسی که طرفدار بیشتر پیدا کنه اینکارها رو میکنن و چون شرایط اقتصادی ناجوره برای حروم خوریه بیشتر این سیاست ها رو در نظر میگیرن که البته به نتیجه هم میرسه که اگه مردم از خرید دست بکشن خودشون با قیمت درست و حسابی میفروشن.از ماست که بر ماست.
3aman021
03-09-2013, 15:44
سامان جان بالاخره درست میشه فقط باید صبر داشته باشین چون برای همه جنس ها اینطوره و هر جنسی که طرفدار بیشتر پیدا کنه اینکارها رو میکنن و چون شرایط اقتصادی ناجوره برای حروم خوریه بیشتر این سیاست ها رو در نظر میگیرن که البته به نتیجه هم میرسه که اگه مردم از خرید دست بکشن خودشون با قیمت درست و حسابی میفروشن.از ماست که بر ماست.حرفای شما رو تایید میکنم .اینم بگم بهتره y510 رو به دوست و فامیل و آشنا یا هرکسی پیشنهاد کنیم تا یکم طرفدار پیدا کنه ,اینجوری همه به n550 هجوم نمیارن و یه تعدادی میرن سراغ y510 و بالاخره تا حدودی n550 افت قیمت پیدا میکنه!!!
tekno2006
03-09-2013, 16:16
خدا کنه ایسوس یه مدلی بالاتر از n550 بیرون بده که باتریش 6 یا 8 سلولی باشه آخه باطری برام خیلی مهمه
parsicola
03-09-2013, 16:29
خدا کنه ایسوس یه مدلی بالاتر از n550 بیرون بده که باتریش 6 یا 8 سلولی باشه آخه باطری برام خیلی مهمه
دکتر جان شما چرا مک بوک های جدید رو از اپل امتحان نمیکنید که تا 12 ساعت هم شارژ باتری داره.
parsicola
03-09-2013, 16:48
خبر گرفتم که تا 10 روز دیگه GE40 رویائی و چند مدل دیگه 15 و 17 اینچ از msi هم وارد بازار میشن اونم با قیمتهای خوب و کیبورد فارسی بک لایت دار. چه شود با n550 های باد کرده رو دستشون. حالا هی احتکار کنین. هی حروم خوری کنین.
کلا خاک بر سر شرکت ایسوس با این نمایندگانش تو ایران که شعارشون اینه که هر سال بدتر از پارسال ، بی شرف مثل هر سال. ماشا.. یکی دو تا هم نیستند هرکی از ننش قهر میکنه میشه نماینده ایسوس تو محله ش! سازگار ، آواژنگ ، امرتاد ، ویستا ، و ... یه گله الاف دیگه. راستی حاج باقر کوچک زاده، بقال سر کوچمون رو هم از قلم انداختم.
فعلا زنده باد ماتریس ، و باریکلا msi با انتخاب یک نمایندگی حرفه ای تو ایران. ( ماتریس تو هم گند نزنی یهو! )
3aman021
03-09-2013, 17:09
چرا فعلا خبری از ورود مدلهای جدید hpنشده؟سری جدید toch smart خیلی عالیه و با حداکثر مشخصات 999 دلار بیشتر نیست!کاش hp هم تو ایران نمایندگی داشت ...
mohammad varaste
03-09-2013, 17:13
خبر گرفتم که تا 10 روز دیگه GE40 رویائی و چند مدل دیگه 15 و 17 اینچ از msi هم وارد بازار میشن اونم با قیمتهای خوب و کیبورد فارسی بک لایت دار. چه شود با n550 های باد کرده رو دستشون. حالا هی احتکار کنین. هی حروم خوری کنین.
کلا خاک بر سر شرکت ایسوس با این نمایندگانش تو ایران که شعارشون اینه که هر سال بدتر از پارسال ، بی شرف مثل هر سال. ماشا.. یکی دو تا هم نیستند هرکی از ننش قهر میکنه میشه نماینده ایسوس تو محله ش! سازگار ، آواژنگ ، امرتاد ، ویستا ، و ... یه گله الاف دیگه. راستی حاج باقر کوچک زاده، بقال سر کوچمون رو هم از قلم انداختم.
فعلا زنده باد ماتریس ، و باریکلا msi با انتخاب یک نمایندگی حرفه ای تو ایران. ( ماتریس تو هم گند نزنی یهو! )
خدا کنه بیشتر از 4000 نشه قیمتش:n19:
parsicola
چرا فعلا خبری از ورود مدلهای جدید hpنشده؟سری جدید toch smart خیلی عالیه و با حداکثر مشخصات 999 دلار بیشتر نیست!کاش hp هم تو ایران نمایندگی داشت ...
ببین آقا سامان همه اینها از جمله گیگابایت P35K نهایتا زیر یک ماه فراوون تو مغازه ها خواهند بود و دیگه از این خبرها نخواهد بود که لبتاپ بدون ویندوز اورجینال 800 دلاری ایسوس رو 4 میلیون و 100 بفروشن! اینها دارند زور خودشون رو میزنند این وسط از آب گل آلود ماهی بگیرند.
mohammad varaste
راستی msi مگه به جز ge40 چیزای دیگه هم میخواد تولید کنه ؟
3aman021
03-09-2013, 17:33
این n550 اولین سری که وارد شد قیمتش 3700~3800 بود .بعد امروز دوستان گفتن که دوباره وارد شده اما با قیمت4100!این هم قبول دارم که رو دستشون میمونه و مجبورن قیمتش رو بیارن پایین.اما چقدر؟اگه حداکثر 400تومن هم افت قیمت داشته باشه بازهم قیمتش به حالت اول یعنی 3700 بر میگیرده!ما انتظار داشتیم زیر 3700 بشه...
Iman Summaray
03-09-2013, 18:47
یعنی الان n550 اومده تو بازار و با قیمت 4100 میفروشن؟با چه کانفیگی؟
دقیقا همون کانفیگ قبلی..
مطمینم که تموم شده و نیست و..این حرفا همش الکی بود.قایم کرده بودن گرونتر بفروشن.
پاساژ پارسیان نمایندگی ایسوسه مثلا...
واقعا محشره..
این قیمت رو شما از کجا گرفتید شاید مثل اون دفعه که آل نوبر آورده بود و 4900 و 4300 قیمت گذاشته بود این طرف هم هوا برش داشته ... من می گم اگر مثلا از یه مغمازه خاص قیمت گرفتید زیاد به خبرتون بها ندیم تا قبح این قیمت ها نریزه واسه بقیه آقایون فرصت طلب!!
ahriman323
03-09-2013, 18:54
دقیقا همون کانفیگ قبلی..
مطمینم که تموم شده و نیست و..این حرفا همش الکی بود.قایم کرده بودن گرونتر بفروشن.
پاساژ پارسیان نمایندگی ایسوسه مثلا...
کدومش اونجا 3تا نمایندگی داره؟!
siliopro@emeil.ir
03-09-2013, 18:59
کاش این GE40 ، پونزده اینچی بود.
msi چیزی در این حد 15 اینچی نداره البته با سی پی یو هاسول.
این گیگابایت تو ایران نمایندگی داره؟ قیمت که زدن از 1299 تا 1999 دلار ، کانفیگ هاش هم خیلی متفاوته. از کجا بدونیم وارد ایران می شه نره بالای 5 ... اینکه زیر 1000 دلار اینه قیمتش وای به اون که ....
Iman Summaray
03-09-2013, 19:16
اصلا میخوام بدونم آزاد شدن تحریم لپ تاپ و موبایل چه تاثیری تو بازار داشت؟وقتی تحریم شد انقد اسنادانه بردن بالا قیمتارو بعدش که برداشتن همه موش شدن و کاری از دستشون بر نمیاد؟جالبه که بالاترم میبرن..!!
واقعا واسه asus باید متاسف بود که نماینده هاش همه دزدن..
وعده های دولت جدیدم که عملی شد دلار رفت بالا...!!
خلاصه دست همشون درد نکنه که الان نزدیک سه ماهه میخوایم لپ تاپ بگیریم اینم عاقبتش..
مگه اینکه msi پوز این asus رو بزنه(البته چشمم آب نمیخوره اینا همشون مثل همن،همون GT70 که وارد کردنو دارن 8500 میفروشن)
فقط جای تاسف میمونه واسه ادم و یه حس خیلی بد که چرا مجبوریم اینجا لپ تاپ بخریم..
Iman Summaray
03-09-2013, 19:18
کدومش اونجا 3تا نمایندگی داره؟!
رامسا شاپ-روبروی رایان کاوه
daniyele_68
03-09-2013, 19:21
واقعا که!!!به نظرم خریدن این لپ تاپ دیگه اشتباه با این قیمت ..تازه خریدش باعث گرونتر شدنش میشه
.حاضرم بیخیالش شم و n46jv بخرم ولی زیر بار زور نرم
جواد . وکیلی
03-09-2013, 19:25
درود:
دوستان عزیز این لپ تاپ های جدید با صفحه نمایش IPS آیا 17 اینچ هم دارن؟ تا 3 ماه دیگه هم میتونم صبر کنم
بله تو سایت ایسوس هست و Notebookcheck هم ریویوش کرده. اما معلوم نیست حضرات واردکننده تصمیم به وارداتش بگیرن یا نه.
ahriman323
03-09-2013, 19:56
رامسا شاپ-روبروی رایان کاوه
زنگ زدم گفت نداریم!
یه اشنا دارم قرار شده برام از دبی بیاره/فردا هم قیمت را بهم میده
در دبی 3تا کانفیگ هست
قیمت را هم قرار شده فردا بهم بگه
وارد کننده هست از دبی عمده میارند و تو بازار پخش میکنن . با گارانتی الماس و بدون گارانتی
کسی خواست میتونم براش بگیرم
3aman021
03-09-2013, 20:03
دوستان صبور اگه میخواین قیمتها معقولانه بشه یه ماه سراغ هیچ لپ تاپی نرین! اگه یه ماه هیچ اقدامی برای خرید نکنیم همه چی درست میشه...
زنگ زدم گفت نداریم!
در دبی 3تا کانفیگ هست
کسی خواست میتونم بگم براش بیاره
دوست عزیز اگه میشه قیمت نهایی رو که از دبی میخواد بیاره یعنی با هزینه گمرکی و مالیات رو فردا برام پ.خ کنید.با تشکر.
زنگ زدم گفت نداریم!
در دبی 3تا کانفیگ هست
کسی خواست میتونم بگم براش بیاره
اگر ممکن باشه برای من هم قیمت نهایی رو پ خ کنید ممنون می شم.
ahriman323
03-09-2013, 20:31
دوست عزیز اگه میشه قیمت نهایی رو که از دبی میخواد بیاره یعنی با هزینه گمرکی و مالیات رو فردا برام پ.خ کنید.با تشکر.
اگر ممکن باشه برای من هم قیمت نهایی رو پ خ کنید ممنون می شم.
اوکی
تو تاپیک اعلام میشه فردا
با گارانتی الماس و بدون گارانتی
Iman Summaray
03-09-2013, 23:06
زنگ زدم گفت نداریم!
در دبی 3تا کانفیگ هست
وارد کننده هست از دبی عمده میارند و تو بازار پخش میکنن . با گارانتی الماس و بدون گارانتی
کسی خواست میتونم براش بگیرم
ازینجور ادما انتظار داری تلفنی جوابتو بدن بگن داریم؟!!
اگه میشه قیمت رو واسه منم بفرست
ممنون
tekno2006
04-09-2013, 01:45
دکتر جان شما چرا مک بوک های جدید رو از اپل امتحان نمیکنید که تا 12 ساعت هم شارژ باتری داره.
راستش در درجه اول کارت گرافیک و نسل چهارم پردازنده برام مهمه
Iman Summaray
04-09-2013, 11:57
امروز بازم ارز رفت بالاتر..!!دیگه خدا به داد قیمتای لپ تاپ برسه..فقط این یکیو کم داشتیم!
نمایندگان محترم هم که حتما منتظر این فرصت نبودن اصلا...
بابا انقد حباب ارزو نشکونین ما تحمل این همه ارزونیو نداریما...
چقد ما ثبات بازار داشته باشیم و از فردامون مطمین باشیم؟!
بسه این همه خوشی..بسه انقد تونستیم برنامه ریزی کنیم واسه آینده...
Iman Summaray
04-09-2013, 11:59
راستش در درجه اول کارت گرافیک و نسل چهارم پردازنده برام مهمه
دوست عزیز به نظر من شما فعلا با این اوضاع بازار دنبال هیچ مدلی نباشی بهتره..
ما که چند ماهه وقتمونو گذاشتیم وضعمون اینه..
تو اینجا نمیتونی دنبال چیزی باشی..
با این وضع بازارم فعلا(البته شایدم فعلا نباشه)نخری بهتره..
Iman Summaray
04-09-2013, 12:00
اقا جواد شما میتونی از دیجی کالا بپرسی کی موجودی میارن و با چه قیمتی؟؟
3aman021
04-09-2013, 12:41
داداش به قیمت ارز توجه نکن .چند وقته گرون میشه و به3300 میرسه و دوباره ارزون میشه و به مرز 3تومن نزدیک میشه!نوسانات ارز افتضاحه.اینا لیاقت ندارن ارزش پول رو حفظ کنن!تو این 30 سال قیمت دلار و همه اجناس فقط رفته بالا...چند وقت پیش تو سایت ایسنا نویسنده گفته بود قیمت اصلی دلار 2500 تومنه اما بنا به دلایلی دارن تو بازار بالای سه تومن میفروشن.بعد یه کاربری مثکه خیلی چیزا سرش میشد انتقاد کرد که دلار 2500 هم نیست و با کلی فرمول و ریاضیات و حساب کتاب ثابت کرد که قیمت اصلی دلار 100 تومنه .یعنی 1000ریال!!!واقعا حسرت میخورم که تو خارج به بیکار هم حقوق میدن و با حقوق یک ماهش میتونه یه لپ تاپ هزار دلاری بخره اونوقت ملت ما باید زحمت بکشن و جون بکنن چند ماه حقوقشون رو جمع کنن بعد این بی انصافا...بهتره دیگه ادامه ندم!!اما واقعا به حال ملت ایران باید گریست.
salam45932
04-09-2013, 12:42
سلام دوستان. میگم شما که پایتختین و میرین تو بازار قیمت میپرسین میتونین قیمت N56vb i7 با 2 سال گارانتی رو هم واسم بپرسین؟ ممنون میشم. یه سوال دیگه هم دارم گارانتی آوات چطوریه کسی میدونه؟
جواد . وکیلی
04-09-2013, 16:21
اقا جواد شما میتونی از دیجی کالا بپرسی کی موجودی میارن و با چه قیمتی؟؟
هیچوقت نمیگن.
Iman Summaray
04-09-2013, 16:57
سلام دوستان. میگم شما که پایتختین و میرین تو بازار قیمت میپرسین میتونین قیمت N56vb i7 با 2 سال گارانتی رو هم واسم بپرسین؟ ممنون میشم. یه سوال دیگه هم دارم گارانتی آوات چطوریه کسی میدونه؟
قیمتش 3400
گارنتی خوبیه نگرانش نباش اصلا
دوستان N550jv الان تو بازار تهران اصلا جایی پیدا میشه؟!
wildfire.m
04-09-2013, 19:20
دوستان چنتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1)کلا چند مدل و با چه کانفینگ هایی n550 داره؟
2)قیمت جهانیِ مدل هارم میخواستم
3)اگه از دبی خریداری بشه و بیارم تهران میتونم مثلا گارانتی سازگار بکنمش؟
4)قیمت تو دبی همون به قیمت جهانیش هست یا فرق میکنه؟چقدر حدودا؟
ahriman323
04-09-2013, 20:26
دوستان چنتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1)کلا چند مدل و با چه کانفینگ هایی n550 داره؟
2)قیمت جهانیِ مدل هارم میخواستم
3)اگه از دبی خریداری بشه و بیارم تهران میتونم مثلا گارانتی سازگار بکنمش؟
4)قیمت تو دبی همون به قیمت جهانیش هست یا فرق میکنه؟چقدر حدودا؟
توی ایران ظاهرا 1کانفیگ وارد شده
توی دبی 3تا کانفیگ هست
فکر نکنم
دوستان امروز خبری از این آشنای ما نشد احتمالا فردا کانفیگ و قیمت ها را اعلام میکنم!
wildfire.m
04-09-2013, 20:37
خب این 3 تا کانفیگ که میگید چی هست؟! سایتی جایی هست که بتونم کانفیگ های مختلفِ مدل ها رو ببینم همراه با قیمت هم باشه بهتر هست
ahriman323
04-09-2013, 21:28
خب این 3 تا کانفیگ که میگید چی هست؟! سایتی جایی هست که بتونم کانفیگ های مختلفِ مدل ها رو ببینم همراه با قیمت هم باشه بهتر هست
با چیز شکن برید.آی پی ایران را تحریم کردند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat05020 00%23%230%23%23o~~f687||546f75636873637265656e~~nf 534||31352671756f743b202d2031362671756f743b&usc=abcat0500000&fs=&gf=y&cp=1
grendier
04-09-2013, 23:39
سلام
دوستان n550jv مشکلی نداره ؟ تو بازار موجوده ؟
تو سایتا که موجود نیست.
سلام
دوستان n50jv مشکلی نداره ؟ تو بازار موجوده ؟
تو سایتا که موجود نیست.
دوست عزیز لپ تاپ N550JV در حال حاضر یکی از بهترین هاست و در مورد اینکه ایا تو بازار هست باید بگم که فعلا هم وارد نمیشه و هم اینکه چون تقاضا برای این مدل زیاد شده فروشنده ها این مدل رو تو انبارها گذاشتن و بیرون نمیارن یعنی در اصل احتکار کردن تا بتونن با قیمت بالا بفروشن اما در کل نمیتونن چون این مدل به زودی دوباره وارد میشه و از نمایندگی ها خیلی راحت میتونین بگیرین اما فعلا دنبالش نرین چون الان به دلیل کم بودنش قیمت رو بالا میدن.
grendier
05-09-2013, 08:33
دوست عزیز لپ تاپ N550JV در حال حاضر یکی از بهترین هاست و در مورد اینکه ایا تو بازار هست باید بگم که فعلا هم وارد نمیشه و هم اینکه چون تقاضا برای این مدل زیاد شده فروشنده ها این مدل رو تو انبارها گذاشتن و بیرون نمیارن یعنی در اصل احتکار کردن تا بتونن با قیمت بالا بفروشن اما در کل نمیتونن چون این مدل به زودی دوباره وارد میشه و از نمایندگی ها خیلی راحت میتونین بگیرین اما فعلا دنبالش نرین چون الان به دلیل کم بودنش قیمت رو بالا میدن.
کِی دوباره وارد میشه ؟ قیمتش حدودا چقدر میشه ؟
tekno2006
07-09-2013, 07:39
لطفا کسانی که روز امروز شنبه سری به بازار پایتخت و رضا و ایران و ولیعصر میزنن در مورد n550 و موجودی و قیمتش حتما تو این تاپیک اطلاع رسانی کنن صبر کردیم قیمت کاهش پیدا کنه بدتر شد
Iman Summaray
07-09-2013, 16:11
لطفا کسانی که روز امروز شنبه سری به بازار پایتخت و رضا و ایران و ولیعصر میزنن در مورد n550 و موجودی و قیمتش حتما تو این تاپیک اطلاع رسانی کنن صبر کردیم قیمت کاهش پیدا کنه بدتر شد
امروز رفتم پارسیان،محتکر بزرگ بازار(رامسا شاپ) میداد 4200!
دوستان صبر کنن تا سری جدید وارد بشه.پولتونو تو جیب این دلالای کثیف نریزین..
grendier
07-09-2013, 16:45
شانس منو ببین :n28: تا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟
شانس منو ببین :n28: تا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟
دوست عزیز اینا سیاست بازاره که مردم رو برای جنس هایی که زیاد طرفدار داره تشنه میزارن و یکی از دلایلش هم اینه که نمایندگی ها اول باید بازار رو زیر نظر بگیرن که ایا این لپ تاپ درخواست بالایی داره که ایا ارزش وارد کردن داره یا نه. بعد درخواست میدن که تقریبا خیلیاشون از کشورهای حوزه خلیج فارس معمولا از امارات وارد میشه پس وقتی این لپ تاپ ها تو بازار تموم میشه یه مقدار زمان بر میشه برای ورودش.اما من بهتون اطمینان میدم که با ورود این لپ تاپ قیمتش میاد پایینتر و اگر میبینید که الان فروشنده ها دارن با قیمت 4200 میفروشن دلیلش اینه که چون کمه و چون زورشون زیاد میشه خوب مسلما قیمت رو میبرن بالا دیگه.
Amir_051
07-09-2013, 23:15
دوستان خیالتونو راحت کنم....امروز کل بازار لپ تاپ مشهد (مجتمع تک) را گشتم....اصلا پیدا نمیشه....از هرکی هم میپرسیدم میاری یا نه ، میگفت معلوم نیست...فقط یک نمایندگی ایسوس (که اطلاعات خوبی هم داشت...بعضی از این مغازه دارها که شوت میزنن و اصلا اطلاعات هم ندارند) میگفت اصلا خودتو خسته نکن و نکرد...بار این محصول تمام شده و تا اواسط برج 7 دیگه این محصول وارد بازار ایران نمیشه....اما اواسط برج 7 وارد میشه...اینم اضافه کنم که اگه دوباره بیاد ، سر 2 سوت دوباره موجودیش تمام میشه.چون همین مغازه داره میگفت که از صبح تا حالا 5نفر دیگه اومدن دنبالش. :n10:
من که کلا قید n550jv را زدم...دنبال N46jv هستم که متاسفانه اونم تو مشهد نیست .بازار پراز N46vz هست و همگی هم معلومه خرید قدیمیه و مونده تو انبار(چون صفحه کلیدهای n46vzهای تو بازار همشون فارسی و فاقد بکلایت هست و جدیدا ایسوس اصلا صفحه فارسی نمیزنه)...فکر کنم علت اینکه n46jv هنوز تو بازار مشهد نیومده اینه که میترسن بیارن و n46vzهاشون فروش نره.چون اگه اونو بیارن هیچکی دیگه vz نمیخره به خاطر 100 تومان اختلاف قیمت.
دوستانی که بازار تهران رفتند تو این یکی دو روز ، وضعیت موجودی N46jv چجوریاست و قیمت چجوریه؟؟اگه تا 2،3روز آینده گیر نیاوردم مجبورم یکجایی را پیداکنم تا سفارش بدم از تهران بیارن...چون با ورود cpuهای نسل 4 اصلا دلم نمیخواد برم سراغ N46vz و یا N56vb :n02:
دوست عزیز شما اگر تو شهرتون مدل n46jv نیست میتونید از سایت ها خریداری کنید همچنین به نظر من اگر بودجشو دارین صبر کنید تا n550jv وارد شه.
Iman Summaray
08-09-2013, 11:56
هیئت منتظران در چه حالند؟
امیدوارند یا کم کم دارن ناامید میشن؟!
من مسیرم سمت ولیعصره هر روز.سعی میکنم تند تند خبر بگیرم بگم بهتون چه خبره.
فعلا اخرین خبر همون 4200 هست که از سری قبل مونده و یه سری حروم خور گذاشتن واسه فروش
ahriman323
08-09-2013, 13:34
میگن تو دوبی هم نیست
بهتره همه بیخیال بشید
من که بوسیدم گذاشتمش کنار احتمالا برم یک لپ تاپ 2 تومنی بخرم بقیشم بزنم تو یه کاری چیزی:n27:
Amir_051
08-09-2013, 14:20
دوست عزیز شما اگر تو شهرتون مدل n46jv نیست میتونید از سایت ها خریداری کنید همچنین به نظر من اگر بودجشو دارین صبر کنید تا n550jv وارد شه.
داداش من میخوام شرایطی بگیرم...واسه همین نمیتونم اینترنتی خرید کنم...
wrath of god
08-09-2013, 14:43
به نظرم asusش خوبه به پول ما میشه 3/5 ملیون هم اندازه ی لپ تاپ من
wrath of god
08-09-2013, 14:49
اقا من بهتون یه لپ تاپ میگم 3/5 ملیون برای خودمه لپ تاپه خیلی خوبی هست مشخصات
Acer aspire core i7
NVIDIA Geforce
15.6 HD LED LCD
6 GB memoty
750 GB harddisk
من بازی های خیی سنگینو روش اجرا کردم ارزش خرید داره core i5شم هست پسر عمم داره اونم تونست assassin's creed 3 رو با core i5م اجرا کنه ولی سونش خیلی بهتره
hamidchi
08-09-2013, 15:50
امروز رفتم پارسیان،محتکر بزرگ بازار(رامسا شاپ) میداد 4200!
دوستان صبر کنن تا سری جدید وارد بشه.پولتونو تو جیب این دلالای کثیف نریزین..
والا موندیم چیکار کنیم !!!
اگه اوضاع عادی باشه و سری جدید با همون قیمت قبل که حدود 3700 - 3800 بود وارد بشه ارزش صبر کردن داره ، ولی اوضاع چندان هم عادی نیست ، به نظر میرسه اگه سوریه جنگ بشه ، اون موقع قیمت دلار میره بالا. و تجربه نشون داده این فروشنده ها هم که خیلی سریع به افزایش قیمت دلار واکنش نشون میدند قیمتا رو میبرن بالا ، اون موقع است که خرید یه core i5 معمولی هم سخت میشه
حالا باید خوشبین بود و صبر کرد یا بد بین بود رفت سمت یه مدل دیگه ؟؟؟:n13:
والا موندیم چیکار کنیم !!!
اگه اوضاع عادی باشه و سری جدید با همون قیمت قبل که حدود 3700 - 3800 بود وارد بشه ارزش صبر کردن داره ، ولی اوضاع چندان هم عادی نیست ، به نظر میرسه اگه سوریه جنگ بشه ، اون موقع قیمت دلار میره بالا. و تجربه نشون داده این فروشنده ها هم که خیلی سریع به افزایش قیمت دلار واکنش نشون میدند قیمتا رو میبرن بالا ، اون موقع است که خرید یه core i5 معمولی هم سخت میشه
حالا باید خوشبین بود و صبر کرد یا بد بین بود رفت سمت یه مدل دیگه ؟؟؟:n13:
دوست عزیز طبق پرس و جوهایی که من کردم N550JV اوایل مهر ماه وارد میشه یعنی فکر میکنم تا 20 روز دیگه وارد شه.
این چند تا آمار از لپتاپ ASUS N550jv
تست باتری : در حالت Power4Gear Battery Saving حدود 4 ساعت و 10 دقیقه طول کشید که باتری از 100 درصد به 2 درصد برسه ، مصرف در این بازه وبگردی و بعد از اون 3 ساعت پخش سریال بوده که در همین حین دانلود هم مداوم صورت میگرفته به عبارتی وایرلس تمام مدت در حال استفاده بوده . به نظرم یک مصرف تقریبا نرمال بوده ... نور صفحه بین 10 تا 30 درصد در حال تغییر بوده و صدا هم بین 10 تا 20 درصد .
شارژ شدن لپتاپ از 2 درصد تا 100 درصد حدود 2 ساعت و 20 دقیقه طول کشید.
در عکس مشخصه که 4 ساعت با باتری کار کرده ، از ساعت 2:21 تا 6:29 صبح
این نمودار مصرف باتری و نمودار شارژ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست بنچمارک خود ویندوز برای دوستانی که نیاز دارن :
در کل اگر رو کمترین تنظیمات قرار بدید و نور صفحه روی 0 درصد باشه و کارتون با لپتاپ در حد تایپ کردن تو برنامه word باشه باتری این لپتاپ تا 5 ساعت براتون کار میکنه شاید یک کوچولو بیشتر ، ولی حتما لپتاپ روی airplane mode باشه و Bluetooth همه چی خاموش .
در مصرف متوسط به بالا با روشن بودن اکثر چیزا و نور صفحه 30-50 درصد حدود 3 ساعت کار میکنه
در بازی Grid 2 با تنظیمات گرافیک High روی باتری حدود 50-60 دقیقه میکشه البته توصیه میشه هیچ وقت رو حالت باتری بازی نکنید ، عمر باتریتون خیلی راحت کم میشه .
blueman200
09-09-2013, 09:46
با سلام
این لپ تاپ امیدوارم با کانفیگ زیر به بازار وارد بشه
CPU i7 haswell
display:15" FHD touchscreen
HDD:1TB 7200rpm +64SSD
or
1TB SSD
RAM:16GB
VGA:Gforce 750M 4GB
Battrey:6 cell 120
توی بعضی سایتها 6 سل هم برای باطری قید شده
من منتظراین کانفیگم
نظرتون را اعلام فرمایید
hamidchi
09-09-2013, 10:54
با سلام
CPU i7 haswell
or
1TB SSD
من منتظراین کانفیگم
نظرتون را اعلام فرمایید
این مدلی که شما میفرمایین اصن تولید شده تا حالا !!! حالا هر برندی باشه فرقی نمیکنه ، اگه قیمتش مناسب باشیم ما هم میخایم
ما به همون n550 فکسنی راضی هستیم ، کلا توقع زیادی نداریم :n02:
blueman200
09-09-2013, 11:49
این مدلی که شما میفرمایین اصن تولید شده تا حالا !!! حالا هر برندی باشه فرقی نمیکنه ، اگه قیمتش مناسب باشیم ما هم میخایم
ما به همون n550 فکسنی راضی هستیم ، کلا توقع زیادی نداریم :n02:
آره عزیز اینم لینکش:
3aman021
09-09-2013, 12:01
دوست عزیز اون کانفیگی که شما میگی سری tochsmart اچ پی داره.کاش هرچی زودتر وارد شه اونوقت اگه ببینم قیمت n550 منصفانه نبود حتما میرم سراغ hp...
Amir_051
09-09-2013, 14:44
دوستان یک چندتا سوال داشتم...
1)سی پی یو N56VB با N46JV تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟؟در چه حد هست و خیلی زیاد محسوسه؟؟؟؟
2)در کجاها خودشو نشون میده؟؟؟مثلا در بازی ها ، تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟
آخه درسته N46jv سی پی یوش نسل 4 هست و N56VB نسل 3...اما به جز سی پی یو ، N56VB از همه نظر سرتره که خب قیمتشون هم گویای این مطلب هست (N56VB صفحه اش FHD هست ، 15 اینچه ، کیبوردش numpad داره ، چهار عدد پورت usb3 داره ...... گرافیکشون هم ان46 750 هست و ان 56 740 اما فکر نمیکنم خیلی زیاد تفاوت داشته باشن گرافیکاشون)
و در پایان میخوام اینو بپرسم که با این تفاسیر ، به نظر شما سی پی یو نسل چهارم N46jv ارزشش بیشتره یا مزایا و امکاناتی N56vb داره وشما اگه قصد خرید داشتید کدومو میخرید؟؟؟
چون من تو همین هفته میخوام لپ تاپ بخرم و N550 به دلیل اینکه اولا گیر نمیاد ثانیا گرونه ، نمیتونم بخرمش...حالا باید بین این دوتا مدل انتخاب کنم...خواهشمندم راهنمایی کنید...چون شاید این سوال ، سوال خیلی از دوستان دیگه مثل من باشه
hamidchi
09-09-2013, 15:15
دوستان یک چندتا سوال داشتم...
1)سی پی یو N56VB با N46JV تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟؟در چه حد هست و خیلی زیاد محسوسه؟؟؟؟
آخه درسته N46jv سی پی یوش نسل 4 هست و N56VB نسل 3...اما به جز سی پی یو ، N56VB از همه نظر سرتره که خب قیمتشون هم گویای این مطلب هست (N56VB صفحه اش FHD هست ، 15 اینچه ، کیبوردش numpad داره ، چهار عدد پورت usb3 داره ...... گرافیکشون هم ان46 750 هست و ان 56 740 اما فکر نمیکنم خیلی زیاد تفاوت داشته باشن گرافیکاشون)
و در پایان میخوام اینو بپرسم که با این تفاسیر ، به نظر شما سی پی یو نسل چهارم N46jv ارزشش بیشتره یا مزایا و امکاناتی N56vb داره وشما اگه قصد خرید داشتید کدومو میخرید؟؟؟
چون من تو همین هفته میخوام لپ تاپ بخرم و N550 به دلیل اینکه اولا گیر نمیاد ثانیا گرونه ، نمیتونم بخرمش...حالا باید بین این دوتا مدل انتخاب کنم...خواهشمندم راهنمایی کنید...چون شاید این سوال ، سوال خیلی از دوستان دیگه مثل من باشه
به هر حال هم سی پی یو و هم گرافیک n46 از 56 بهتره پس در مجموع تو این فاکتور n46 سرتره ، فقط اطلاع دقیقی ندارم این اختلاف در چه حد هست .
در بنچمارک ها موقع مقایسه کارت های گرافیک در اجرای بازی ها ، مینویسن فلان مدل گرافیک که مثلا روی یه لپ تاپ i5 یا i7 بوده ، پس سی پی یو هم در بازی ها موثره ، ولی این دو لپ تاپ i7 هستند پس شاید اختلاف اونقدر ها زیاد نباشه
اگه من باشم میرم سراغ n56 vb چون
مهمترین مزیتش واسه من 15 اینچ بودنش هست ، البته شاید واسه شخص دیگه کوچک بودن صفحه مزیت باشه
و البته FHD بودن صفحه ش
داشتن اعداد جداگانه هم یکی دیگه از موارده ش هست
ولی اگه تعداد پورت usb 3 کمتری هم داشت باز مشکل نبود
در کل فرق اساسی این دو لپ تاپ از نظر من سایز صفحه ش باشه ، ولی شاید شما زیاد سایز صفحه واستون فرقی نکنه . پس با توجه به نیازتون انتخاب کنید .
siliopro@emeil.ir
09-09-2013, 22:07
یه سوال انحرافی ، این بلو ری که روی y510p هست ، میتونه سی دی یا دی وی دی رایت کنه؟
Ali_persiangulf
09-09-2013, 23:23
با سلام
CPU i7 haswell
or
1TB SSD
من منتظراین کانفیگم
نظرتون را اعلام فرمایید
1TB SSD :n04:
در مورد این سوالتون باید بگم تفاوت این cpu ها در بازی هایی مشخص میشه که به قدرت پردازش زیادی احتیاج دارن مثل بازی های Open World ( مثل GTA , Sleeping Dogs , Watchdogs )
چون cpu باید فضای بیشتری رو پردازش کنه ( یک شهر ) بنابراین عیار پردازنده اونجا مشخص میشه ...
tekno2006
10-09-2013, 02:32
واقعا باید عنوان تاپیک به خریداران فوق صبور تغییر پیدا کنه دوستان اگه زحمتی نیست تغییری تو وضعیت بازار شد اطلاع بدن تا ببینیم فرجی میشه یا نه من یه لپ تاپم تازه گرفتم چای روش ریخت مین بردش سوخت قسمت نبود تو بازار هم نیست که زنده اش کنم حالا میخوام یکی دیگه بگیرم زورم میاد بابت یه لپ تاب سه میلیونی 4 میلیون و 200 بدم
blueman200
10-09-2013, 08:12
خب دو ستان ظاهرا از حمله و افزایش قیمت دلار دیگه خبری نیست:n02:پس اجبارا باید قیمت پارت جدیدی که وارد میشه بیاد پایین و این یعنی تیر این جماعت سودجو به سنگ خورد:n20:اندکی صبر سحر نزدیک است
1TB SSD :n04:
منظور HDD بوده فکر کنم :n13:
وگرنه فکر کنم 1tb ssd قیمتش از خوده لپ تاپ بیشتر میشه :n08:
n56vz هم قبلا تعداد خیلی کمی از این کانفیگ های فضایی وارد شده بود، یکی از دوستان می گفت بندرعباس حدود 5.5 تومن بوده بوده
کانفیگش که حرف نداره اما 1200 دلار هم زیاد به نظر میرسه :n15:
منم دلم ميخواد n550 رو بخرم ولي اين لوله هاش انگار اذيت ميكنه. فكر نميكنين كه اگه اسكرين اين همه لرزش داشته باشه اذيت كنه؟ چون ممكنه من توي ماشين هم بخوام ازش استفاده كنم اگر اينجور لرزش داشته باشه كه حال نميده. نظر دوستان چيه؟
Ali_persiangulf
10-09-2013, 13:30
منظور HDD بوده فکر کنم :n13:
وگرنه فکر کنم 1tb ssd قیمتش از خوده لپ تاپ بیشتر میشه :n08:
n56vz هم قبلا تعداد خیلی کمی از این کانفیگ های فضایی وارد شده بود، یکی از دوستان می گفت بندرعباس حدود 5.5 تومن بوده بوده
کانفیگش که حرف نداره اما 1200 دلار هم زیاد به نظر میرسه :n15:
بله اقا 100% منظور HDD بوده . چون اصلا 1TB تولید نشده ..... و به غول شما اگه هم باشه قیمتش بیشتر از خوده لپتاپه
و تو اون لینکی که خودشون گذاشتن نوشته HDD
mohammad varaste
10-09-2013, 13:52
توی این یکی دوروز هم اپل مدلای خوبی مثل اینکه قراره معرفی کنه :n13:
Ali_persiangulf
10-09-2013, 15:17
توی این یکی دوروز هم اپل مدلای خوبی مثل اینکه قراره معرفی کنه :n13:
اپل با 4 تومان هیچی بهت نمیدن
ahriman323
10-09-2013, 16:28
واقعا باید عنوان تاپیک به خریداران فوق صبور تغییر پیدا کنه دوستان اگه زحمتی نیست تغییری تو وضعیت بازار شد اطلاع بدن تا ببینیم فرجی میشه یا نه من یه لپ تاپم تازه گرفتم چای روش ریخت مین بردش سوخت قسمت نبود تو بازار هم نیست که زنده اش کنم حالا میخوام یکی دیگه بگیرم زورم میاد بابت یه لپ تاب سه میلیونی 4 میلیون و 200 بدم
قیمت ها داره میاد پایین و توی بازار داره زیاد میشه الان تو بازار 3880 هست.صبر لازمه تا سری جدید بیاد و کسانی هم که احتکار کردن این مدل را با قیمت پایین مجبورند بفروشند!
siliopro@emeil.ir
10-09-2013, 16:41
بله داره میاد پایین ، لطفا کسی چیزی نخره تا بیاد پایین.
منم دلم ميخواد n550 رو بخرم ولي اين لوله هاش انگار اذيت ميكنه. فكر نميكنين كه اگه اسكرين اين همه لرزش داشته باشه اذيت كنه؟ چون ممكنه من توي ماشين هم بخوام ازش استفاده كنم اگر اينجور لرزش داشته باشه كه حال نميده. نظر دوستان چيه؟
دوست عزیز شما فرض کن که الان نمیخواین این مدل یعنی n550jv رو بگیرین خوب بعد اون موقع باید برین تو این رنج y510 بگیرین که اون هم دیگه لمسی نیست پس تو صفحه نمایش n550jv از لحاظ لمسی بودن یه سر و گردن جلوتره پس ارزش داره با این تفاسیر n550jv رو بگیرین و خیالتون راحت باشه.
بله داره میاد پایین ، لطفا کسی چیزی نخره تا بیاد پایین.دوستان مثل اینکه مشکلات جنگ سوریه هم داره با یکسری کارهای دیگه به غیر از جنگ حل میشه پس به خاطر همین باید یک مقدار خوشحال بود که این مورد تو قیمت تاثیری نمیزاره و فقط میمونه که مذاکرات جدیدی که تو راهه مشکلات رو زیاد یا کمتر کنه.به امید روز خوش.
grendier
10-09-2013, 20:50
دوستان اگه کسی از n550jv قیمت و ادرس داره لطف کنه.صبرم تموم شده میخوام برم بخرم.
اگه صبر کنم قیمت تا چه حدی میاد پایین ؟
blueman200
10-09-2013, 22:05
میاد پایین تر از 3700
Iman Summaray
11-09-2013, 09:34
دوستان اگه کسی از n550jv قیمت و ادرس داره لطف کنه.صبرم تموم شده میخوام برم بخرم.
اگه صبر کنم قیمت تا چه حدی میاد پایین ؟
اخه مهندس ما اگه میدونستیم کجا دارن که خودمون میرفتیم میگرفتیم..
تو تهران که بیخیالش شو خبری نیست..
فقط اگه خیلی مرفه و بی دردی یه جاهایی پیدا میشه که بخوان 500-600 بالای قیمت....تقدیمت کنن!!!
blueman200
11-09-2013, 10:05
انقدر بی تابی نکنین حل میشه میاد پایین
Amir_051
11-09-2013, 14:04
دوستان منم همین توصیه را دارم....فعلا خرید نکنید...مساله جنگ که منطفی هست (هرچند از همون اول هم معلوم بود)...از طرفی N550 داره تو بازار زیاد میشه....قیمتش میاد پایین در حدی که به کمتر از قیمت اولیه اش (3770) میرسه :n19: :n20:
البته این که میگم کمتر از قیمت اولیه دیگه فکر نکنید که میرسه به 3200 ها :n02:
blueman200
11-09-2013, 14:37
هرکسی قیمت جدید داره بگه چند و از کجا
من متوجه نمیشم دوستان این قیمت ها رو از کجا میگیرن! بنده که تو بازار تهران هیچجا پیدا نکردم!
daniyele_68
11-09-2013, 18:49
بچه ها خیلی با اطمینان میگن میاد پایین:n23: یعنی اینقدر اطمینان دارید؟یعنی قیمتش چه حدودایی میشه؟من که فکر نکنم اونطور که فکر میکنید پایین بیاد.مثلا کمتر از قیمت اولیه.اگه مثل n56vz بشه چی؟بهر حال ما همچنان دعا میکنیم
hamidchi
11-09-2013, 19:07
دوستان غیر از این n550 چی پیشنهاد میکنید ؟؟ که تو بازار موجود باشه
هم یه مقدار عجله دارم هم مطمئن نیستم تا وارد شد با چه قیمتی ارایه میشه
الات نظرم رو n56 vb هست ، برتری که n 550 داره نسبت به این مدل یکی گرافیکش هست ، یکی سی پی یو و صفحه لمسی که به نظرم زیاد به کار من نمیاد اینا (مزیت دیگه ای هم داره ؟؟)
به نظر شما گزینه خوبی هست ؟ چرا اون موقع که n56 vm تو بازار بود با وجود کانفیگ یه مقدار پایین تر ، قیمتش از vb بالاتر بود ؟ آیا قیمت جهانیش (به دلار) هم بالا تر بوده ؟ یا این که مزیتی چیزی نسبت به vb داره ؟
mrbninja
11-09-2013, 19:28
سلام
من میخوام این لب تاپ رو بخرم ، شما مطمئن هستید قیمت ها پاین میاد ؟ نهایتا تا چند وقت طول میکشه؟
یکی از اشناهامون داره میره چین بهش بگم از اونجا بیاره ؟ ولی بدون گارانتی توی ایران نمیشه گارنتیش کرد؟ قیمتش به دلار چقدره ؟(قیمت اصلی)
اگه میشه سریع جواب بدید خیلی وقت ندارم
ahriman323
11-09-2013, 21:28
سلام
من میخوام این لب تاپ رو بخرم ، شما مطمئن هستید قیمت ها پاین میاد ؟ نهایتا تا چند وقت طول میکشه؟
یکی از اشناهامون داره میره چین بهش بگم از اونجا بیاره ؟ ولی بدون گارانتی توی ایران نمیشه گارنتیش کرد؟ قیمتش به دلار چقدره ؟(قیمت اصلی)
اگه میشه سریع جواب بدید خیلی وقت ندارم
بدید بیاره.گارانتی ایران هم چندان ارزشی نداره
حدود 1000دلار
mrbninja
11-09-2013, 22:44
1.اگر خبراب بشه چیکار کنم؟ مثلا سی پی یوش بسوزه
2.توی شانگهای نمایندگی ایسوز هست؟
3. احتمال اینکه جنس خوب لب تاپ رو ندن چقدره ؟) یعنی شبیه ایرانی ها سر ملت کلاه میزارن؟)
Amir_051
11-09-2013, 22:54
دوستان نظرتون درباره y510p چیه؟؟میارزه به قیمت 3600؟؟؟به نظرتون ارزش داره به نسبت n46jv چهارصدهزار تومان بیشتر بدم؟؟
من فقط از صفحه نمایشگرش میترسم...چون خیلی در موردش بحث نشده ، نمیدونم چجوری از آب در اومده...
بدجور گیر کردم...چیکار کنم؟؟؟ N46jv or N56vb or lenovo y510p ???
J.Naderiii
12-09-2013, 00:01
دوستان نظرتون درباره y510p چیه؟؟میارزه به قیمت 3600؟؟؟به نظرتون ارزش داره به نسبت n46jv چهارصدهزار تومان بیشتر بدم؟؟
من فقط از صفحه نمایشگرش میترسم...چون خیلی در موردش بحث نشده ، نمیدونم چجوری از آب در اومده...
بدجور گیر کردم...چیکار کنم؟؟؟ N46jv or N56vb or lenovo y510p ???
سلام دوست عزیز
اینقدر سخت نگیرید تا سال دیگه همین موقع، همه این لپتاپ ها قدیمی میشه و مدل های جدید وارد میشه.
اگر سایز 14 اینچ رو می پسندید n46 رو بگیرید لپتاپ خوبی هست. من هم همین مدل رو خریدم.
برای 15 اینچی هم لنوو لپتاپ خوبیه. اگر با رنگ قرمز کیبورد مشکلی ندارید بخرید.
ولی به نظر من باز هم صبر کنید تا n550 وارد بشه. شما که این همه صبر کردید. من احساس می کنم نظر شما بیشتر این لپتاپ هست.
mrbninja
12-09-2013, 00:05
کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟(با توجه به پست قبلی من)
3. احتمال اینکه جنس خوب لب تاپ رو ندن چقدره ؟) یعنی شبیه ایرانی ها سر ملت کلاه میزارن؟)
Amir_051
12-09-2013, 00:27
سلام دوست عزیز
اینقدر سخت نگیرید تا سال دیگه همین موقع، همه این لپتاپ ها قدیمی میشه و مدل های جدید وارد میشه.
اگر سایز 14 اینچ رو می پسندید n46 رو بگیرید لپتاپ خوبی هست. من هم همین مدل رو خریدم.
برای 15 اینچی هم لنوو لپتاپ خوبیه. اگر با رنگ قرمز کیبورد مشکلی ندارید بخرید.
ولی به نظر من باز هم صبر کنید تا n550 وارد بشه. شما که این همه صبر کردید. من احساس می کنم نظر شما بیشتر این لپتاپ هست.
ممنون بابت راهنمایی....والا میخوام یک چیزی بگیرم که حداقل تا چندسالی به روز باشه...در مورد n46jv ، لامصب گیر نمیاد تو مشهد :n04: چون هنوز بازار مشهد پر از n46vz هست و میترسن jv بیارن و vzها بمونه رو دستشون...اگه بود که درنگ نمیکردم.
yp10p هم فقط و فقط یکجا داشت که اونم از شانس بد من همین دیروز تمام کرده :n03: اما گفت اگه بخوام ، وای510 را میاره برام....اما ان46 را گفت نمیارم.
من با رنگ قرمزش مشکلی ندارم...تنها ترس و دلهره من درباره y510 صفحه نمایشش هست....فکر نمیکنم از n46 ضعیف تر باشه نمایشگرش.درسته؟؟؟
در مورد ان550 هم درسته بدجور دوست دارم بخرمش ولی چه کنم...دیگه تحمل صبر کردن ندارم..طاقتم تمام شده و حداکثر میتونم تا آخر همین هفته دوباره تحمل کنم :n02:
کسی نیست به این سوال ما جواب بده؟(با توجه به پست قبلی من)
1 باید بدی تعمیرکار لپ تاپ داخل ایران درست کنن دیگه
2 نمیدونم
3 همه جور آدم همه جا پیدا میشه :n02: در کل من جای شما باشم همچین کاری را نمیکنم....از ایران بخر...حداقلش اینه که لپ تاپ جلوی خودت جعبش باز میشه و اگه عیبی در ابتدای خرید داشت ، میتونی همونجا لپ تاپو نخریش
mrbninja
12-09-2013, 00:52
چیزی که من شنیدم اینه که میگن توی ایران فقط 1 گرافیک شو میارن(یعنی 2گیگابایت) ولی خارج از کشور 2 گرافیکش پیدا میشه(4 گیگابایت که تا 6 هم ساپورت میکنه) ایا درسته؟
نظرتون درباره این سایت چی ؟ مطمئن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه میشه یه جواب کلی بدید مثلا قیمتش اونجا ارزون تره از نمایندگی میشه خرید 2 گرافیکس لیپ موشن داره(leap motion)
میشه یه عیب مثال بزنید چون من تمام مشخصات رو دادم تا چک کنن مطمئن بشن درسته
عجله دام
ممنون
mrbninja
12-09-2013, 16:14
کسی نیست جواب بده؟
چیزی که من شنیدم اینه که میگن توی ایران فقط 1 گرافیک شو میارن(یعنی 2گیگابایت) ولی خارج از کشور 2 گرافیکش پیدا میشه(4 گیگابایت که تا 6 هم ساپورت میکنه) ایا درسته؟
نظرتون درباره این سایت چی ؟ مطمئن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه میشه یه جواب کلی بدید مثلا قیمتش اونجا ارزون تره از نمایندگی میشه خرید 2 گرافیکس لیپ موشن داره(leap motion)
میشه یه عیب مثال بزنید چون من تمام مشخصات رو دادم تا چک کنن مطمئن بشن درسته
عجله دام
ممنون
3aman021
12-09-2013, 16:52
من فقط میتونم جواب یه سوالتونو بدم .درمورد گرافیک:گرافیک 2این مدل تو ایران سخت پیدا میشه اما گرافیک 4 فراوانه...اما درکل از ایران بخری بهتره حداقل خودت داری میخری.
Amir_051
13-09-2013, 00:07
اگه منظورت لنوو وای510 هست ، باید بگم که بله در ایران مدل تک کارت گرافیک + بلوری موجوده....البته اگه بخوای میتونی خودت بلوری را برداری و به جاش یک کارت گرافیک دیگه بذاری.اینم بگم که گرافیک وای 510 از نوع 2G GDDR5 هست...گرافیک ان550 درسته 4گیگ هست اما از نوع DDR3 هست
مثل اینکه این لپ تاپ هم قراره وارد بشه :n19::
Acer Aspire V3 772G
آل دیجیتال توی به زودی زده :n13:
parsicola
15-09-2013, 19:50
مثل اینکه این لپ تاپ هم قراره وارد بشه :n19::
Acer Aspire V3 772G
آل دیجیتال توی به زودی زده :n13:
لبتاپ خیلی خوبیه اما یکم سنگینه ( سه کیلو 200 گرم) و کمی هم ضخیمه (حدود 3.5 سانت ضخامت) در مابقی موارد ایرادی نمی بینم و نقصی نداره. و کانفیگ سخت افزاری خیلی خوبی داره!
tekno2006
15-09-2013, 19:50
چرا این تاپیک یه دفعه خوابید ؟کسی سر نمیزنه شاید همه مثل من از رسیدن n550 ناامید شدند
ahriman323
15-09-2013, 20:20
چرا این تاپیک یه دفعه خوابید ؟کسی سر نمیزنه شاید همه مثل من از رسیدن n550 ناامید شدند
وضعیت همه در حالت صبر و امدن مهر ماه هست!:n01:
دوست عزیز چند سالی هست که ما تمام ایرانی ها باید یاد میگرفتیم که صبر پیشه کنیم پس تا میتونیم باید عمل صبر کردن رو تو خودمون بپرورانیم با این وضع گل و بلبل مملکت.
mrbninja
15-09-2013, 23:14
وضعیت همه در حالت صبر و امدن مهر ماه هست!
منظورتون چی؟
بعدش تا کی باید صبر کنیم ؟ یه زمان بدین ما اطلاع داشته باشیم که لب تاپ حدودا چه زمانی فروش میره.
ممنون
alirezaT1000
15-09-2013, 23:25
این acer v3 اومده ..دیجی کالا 4400...ولی خیلی می آرزه تو این رنج قیمت.....فقط وزن زیادش مشکل ممکنه که باشه......
mrbninja
15-09-2013, 23:51
n550 بهتره یا
acer v3?
ahriman323
16-09-2013, 02:07
منظورتون چی؟
بعدش تا کی باید صبر کنیم ؟ یه زمان بدین ما اطلاع داشته باشیم که لب تاپ حدودا چه زمانی فروش میره.
ممنون
ما که وارد کننده نیستیم که زمان بدیم!
ما هم میخوایم بخریم و منتظریم قیمت معقول بشه!
اواسط مهر شاید
mrbninja
16-09-2013, 02:38
کسی میتونه این فیلم رو دانلود کنه بعدش آپلود کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل سرعت و ترافیک و این جور چیزا رو دارید بهم یاد بدید تا دانلود کنم ، بعدش خودم آپلودش میکنم
البته توجه کنید که مدلacer هفده اینچ هست و با توجه به این طبیعیه که سنگین تر باشه ... در ضمن من جایی ندیدم قیمت زده باشند، دوستان کجا قیمت 4400 رو دیدند؟؟
قاعدتا بهتر بودن هر کدوم از این لپ تاپ ها بستگی به نیاز شما داره ... n550 مانیتور بهتری داره ولی acer v3 گرافیک قوی تری داره ... ا نظر من n550 ظاهر زیباتری داره اما acer v3 سی پی یو قوی تری داره ... در ضمن من فکر نمی کنم acer با اون قیمتی که دوستان گفتن ارائه بشه اون هم توسط آل گرانفروش!!
این هم یه نقد کامل از مدل ایسر برای کسانی که علاقه مندند از این مدل بیشتر بدونند :
امیدوارم عرضه مدلای جدید باعث بشه واردکننده های n550 هم دست از استخاره بردارن و این مدل رو زودتر وارد بازار کنند.
mrbninja
16-09-2013, 07:04
n750 توی بازار نیومده؟ احتمال داره در اینده وارد بشه؟ این مدلش بهتر نیست؟
این هم یه نقد کامل از مدل ایسر برای کسانی که علاقه مندند از این مدل بیشتر بدونند :
امیدوارم عرضه مدلای جدید باعث بشه واردکننده های n550 هم دست از استخاره بردارن و این مدل رو زودتر وارد بازار کنند.
البته این جا یه کانفیگ فضایی از v3 رو نقد کرده که هم 32 گیگ رم ( 4 تا 8گیگ) داره و هم یه ssd 256 در کنار یک ترابایت هارد!! (که یعنی امکان استفاده همزمان از دو هارد همزمان وجود داره)
که خوب قیمتشم گرون شده
البته در کل از پرفورمنس لپتاپ تعریف کرده و در این مورد کاملا برتر از y510 و n550 هست اما صفحه نمایشش (به عنوان یه لپ تاپ شبه گیم! میزنه تو ذوق)
وزنش هم برای مدل 17 اینچ معمولیه ، مثلا n750 از این 150 گرم سنگین تره
اما دیجی کالا هم زده 4400، اونم با 16 گیگ رم و ویندوز و با گارانتی سازگار!:n04:
البته هارد 1 تراشو برداشتن و جاش 750 گذاشتن، ssd داخل لپتاپ هم خبری نیست و همچنین بلوری:n08:
با این اوصاف قیمت 4400 چندان غیر طبیعی هم نیست چون قیمت مدل 8 گیگ و بدون ssd حدود 1100 دلاره و حالا 16 گیگ فوقش تا 1200-1250 بره که که حتی با دلار 3300 هم میشه حدود 4100
(البته اینکه فقط به 300 تومن سود و جبران هزینه های گارانتی و حمل و نقل راضی شدن جای تعجب داره :n09:)
البته این جا یه کانفیگ فضایی از v3 رو نقد کرده که هم 32 گیگ رم ( 4 تا 8گیگ) داره و هم یه ssd 256 در کنار یک ترابایت هارد!! (که یعنی امکان استفاده همزمان از دو هارد همزمان وجود داره)
که خوب قیمتشم گرون شده
البته در کل از پرفورمنس لپتاپ تعریف کرده و در این مورد کاملا برتر از y510 و n550 هست اما صفحه نمایشش (به عنوان یه لپ تاپ شبه گیم! میزنه تو ذوق)
وزنش هم برای مدل 17 اینچ معمولیه ، مثلا n750 از این 150 گرم سنگین تره
اما دیجی کالا هم زده 4400، اونم با 16 گیگ رم و ویندوز و با گارانتی سازگار!:n04:
البته هارد 1 تراشو برداشتن و جاش 750 گذاشتن، ssd داخل لپتاپ هم خبری نیست و همچنین بلوری:n08:
با این اوصاف قیمت 4400 چندان غیر طبیعی هم نیست چون قیمت مدل 8 گیگ و بدون ssd حدود 1100 دلاره و حالا 16 گیگ فوقش تا 1200-1250 بره که که حتی با دلار 3300 هم میشه حدود 4100
(البته اینکه فقط به 300 تومن سود و جبران هزینه های گارانتی و حمل و نقل راضی شدن جای تعجب داره :n09:)
درسته که کانفیگ تست شده فضاییه !:n02: اما یکی از محاسن این لپ تاپ قابلیت ارتقا خیلی بالای اونه یعنی 4 اسلات رم 8 گیگ داره و هارد اون هم قابلیت تطبیق با انواع خواسته ها رو داره مزیتی که شاید الان مهم نباشه ولی در آینده می تونه خیلی کارساز باشه ..
mrbninja
16-09-2013, 10:30
کسی نیست جواب بده؟
نظرتون درمورد n750 چی؟ پردازندش هسول؟
در کل بهتر از n550?
MichealJackson
16-09-2013, 10:50
کسی نیست جواب بده؟
نظرتون درمورد n750 چی؟ پردازندش هسول؟
در کل بهتر از n550?
عزیزم n750 همون n550 هست با صفحه 17 اینچی و باطری 6 سلولی . اینم به احتمال زیاد این نمیاد.
mrbninja
16-09-2013, 10:58
خب میتونم اون ور آب بخرمش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.