مشاهده نسخه کامل
: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
lord Asghar
24-08-2013, 22:20
روی کارتنش زده
y510p هم ظاهرا اومده!
y510p لپتاپه خوبیه واقعا اومده؟من فکر میکنم ارزش خریدش بیشتر از n550 باشه.
اینقدر خودتونو اذیت نکنید...خیالتون رو راحت کنم..تاچ،، ips..ful hd--دارای بک لایت .
برای اینکه نوع صفحه رو بفهمی برو به این آدرس :
روی My Computer کلیک راست کن بعدش Properties
از گزینه های سمت چپ Device Manager رو باز کن
از صفحه باز شده کشوی Monitors رو باز کن میبینی نوشته Generic PnP Monitor روش دابل کلیک کن تا صفحه مربوط به مشخصاتش باز بشه
تب Details رو بیار
از منوی کشویی که الان روی Device Description قرار داره ، گزینه Hardware Ids رو بزن
حالا اون باکس پایین نوع مانیتور رو نوشته .
اگر نوشته باشه MONITOR\LGD0323 یعنی صفحه شما پنل نوع لمسی و IPS و Full HD هست .
اگر میتونی چک کن خبرشو بگذار . شما گارانتی سازگار رو گرفتید درسته ؟
air_damned
24-08-2013, 22:35
دوست من همانی که شما فرمودید هست ولی روی جعبه چیزی از ips ننوشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amir_051
24-08-2013, 23:00
دوست من همانی که شما فرمودید هست ولی روی جعبه چیزی از ips ننوشته
دوست عزیز شما که گرفتی ، یک لطف بکن و در یک پست ، تمام مشخصات لپ تاپتو بنویس تا این همه آدم را از سر در گمی دربیاری...زدن یک پست وقت زیادی نمیبره ها ، ثوابم داره تازه :n05:
air_damned
24-08-2013, 23:10
عزیزم 100 پست زدم این اخری هم از کارتون عکس اپلود کرم.. در ضمن خواندن پست های قبلی هم وقتی نمیبره ها......
عزیزم 100 پست زدم این اخری هم از کارتون عکس اپلود کرم
بازم دستت درد نکنه که جواب میدی .
یک فایل حجیم مثلا 1-2 گیگ رو میخوای انتقال بدی ، سرعت انتقال رو چند مگ میزنه ؟ 30؟ 40؟ 50؟ 60؟ 70؟ 80؟ 90؟
چون من میخوام هاردشو به فروشنده بفروشم و هارد SSD جایگزین کنم ، ولی اگر سرعتش قابل قبول باشه شاید هاردشو دست نزنم .
Amir_051
24-08-2013, 23:17
دوستان اطلاع ندارید کانفیگ ها دیگه کی وارد میشه؟بدون صفحه لمسی با گرافیک 2
شما اگه بدون لمسی و با گرافیک 2 میخوای ، خب N46jv بخر داداش...قیمت 3300 فقط صفح اش 14 اینچه.
دوستان این N46JV هم عالیه ها...میشه گفت همین N550JV هست با گرافیک 2 و صفحه نمایشگر بدون لمسی...فقط صفحه اش 14 اینچه.
اگه این مدل تو بازار موجود باشه من اینو میخرم . تو سایت های اینترنتی که موجوده اما بازارو خبر ندارم.کسی اطلاع داره از موجودیش؟؟(فقط اگه کیبوردش بک لایت داشته باشه بی نظیره)....حالا صفحه لمسی چه کارایی داره که بخوام پول اضافه بدم بهش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amir_051
24-08-2013, 23:19
عزیزم 100 پست زدم این اخری هم از کارتون عکس اپلود کرم
اگه تو یک پست همه مشخصاتشو یکجا بنویسی دیگه سوالای بچه ها تا حد زیادی کاهش پیدا میکنه...راستی داداش شما که رفتی لپ تاپ بخری مدل N46JV هم بود ؟؟ قیمت؟؟
dandelionsland
24-08-2013, 23:32
شما اگه بدون لمسی و با گرافیک 2 میخوای ، خب N46jv بخر داداش...قیمت 3300 فقط صفح اش 14 اینچه.
دوستان این N46JV هم عالیه ها...میشه گفت همین N550JV هست با گرافیک 2 و صفحه نمایشگر بدون لمسی...فقط صفحه اش 14 اینچه.
اگه این مدل تو بازار موجود باشه من اینو میخرم . تو سایت های اینترنتی که موجوده اما بازارو خبر ندارم.کسی اطلاع داره از موجودیش؟؟(فقط اگه کیبوردش بک لایت داشته باشه بی نظیره)....حالا صفحه لمسی چه کارایی داره که بخوام پول اضافه بدم بهش.
دوستانی که صفحه لمسی و IPS براشون مهم نیست
این مدل رو نگاه کنن 3180
hossein_0907
24-08-2013, 23:37
صفحه نمایش n550 را که تو notebookcheck مات معرفی کرده پس چرا دیجی کالا زده براق؟!!!!
صفحه نمایش n550 را که تو notebookcheck مات معرفی کرده پس چرا دیجی کالا زده براق؟!!!!
صفحه لمسی = براق
صفحه غیر لمسی = مات
3aman021
24-08-2013, 23:48
شما اگه بدون لمسی و با گرافیک 2 میخوای ، خب N46jv بخر داداش...قیمت 3300 فقط صفح اش 14 اینچه.دوستان این N46JV هم عالیه ها...میشه گفت همین N550JV هست با گرافیک 2 و صفحه نمایشگر بدون لمسی...فقط صفحه اش 14 اینچه.اگه این مدل تو بازار موجود باشه من اینو میخرم . تو سایت های اینترنتی که موجوده اما بازارو خبر ندارم.کسی اطلاع داره از موجودیش؟؟(فقط اگه کیبوردش بک لایت داشته باشه بی نظیره)....حالا صفحه لمسی چه کارایی داره که بخوام پول اضافه بدم بهش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون داداش!اما راستش من با 14 حال نمیکنم!بعدشم صفحه نمایش fhd و ips برام مهمه!ضمنا همین n550 اگه با کانفیگ گرافیک 2 و بدون صفحه لمسی وارد شه با اینکه از n46 بهتره ,فکر کنم قیمتش مثل همین n46jv میشه!
دوستانی که صفحه لمسی و IPS براشون مهم نیست
این مدل رو نگاه کنن 3180
این مدل پردازنده اش نسل سومه درسته؟؟
در ضمن شما می دونید فرق این 46jv با 46vz چیه کانفیگ شون تو این آدرس که یکیه! هر چند احتمال داره اشتباه باشه چون پردازنده 550jv رو هم 3630 زدن!! :n04:
Amir_051
25-08-2013, 00:02
در ضمن شما می دونید فرق این 46jv با 46vz چیه کانفیگ شون تو این آدرس که یکیه! هر چند احتمال داره اشتباه باشه چون پردازنده 550jv رو هم 3630 زدن!! :n04:
لوتوس اشتباه زده سی پی یوشو..به آدرسی که من در صفحه قبل دادم مراجعه کنید...سی پی یوش مثل n550 هست.
Amir_051
25-08-2013, 00:05
ممنون داداش!اما راستش من با 14 حال نمیکنم!بعدشم صفحه نمایش fhd و ips برام مهمه!ضمنا همین n550 اگه با کانفیگ گرافیک 2 و بدون صفحه لمسی وارد شه با اینکه از n46 بهتره ,فکر کنم قیمتش مثل همین n46jv میشه!
مشکل اینجاست که فکر نمیکنم حداقل تا چند ماه آینده بیاد...اصلا معلوم نیست که بیاد یا نه :n05:...والا خیلی گزینه خوبی هست
dandelionsland
25-08-2013, 00:08
این سایت اشتباه زیاد داره
اون پایین نوشتن گرافیک 650 :n09:
این مدل با پردازنده هاسول گرافیک 750 هست
گزینه خوبی برای کسانی هست که 14 اینچی دوست دارن
dandelionsland
25-08-2013, 00:11
دوستانی که عجله ای برای خرید ندارن منتظر مدل های دیگه مثل y510p باشن شاید اون هم با دو تا گرافیک وارد شد که در اون صورت خیلی قدرتمنده
امسال کانفیگ های خوبی وارد شده پارسال که n56vz رو وارد کردن همه شون اچ دی بودن اصلا فول تو بازار نبود اما امسال این مدل با کانفیگ بالا وارد شد شاید اون مدل لنوو هم اینطوری بود
3aman021
25-08-2013, 00:19
مشکل اینجاست که فکر نمیکنم حداقل تا چند ماه آینده بیاد...اصلا معلوم نیست که بیاد یا نه :n05:...والا خیلی گزینه خوبی هست احتمالا تا 15 روز دیگه بیاد!اگه نیاد میرم سراغ همون صفحه لمسی.ضمنا قراره تو این 15 روز قیمت کالاها بیاد پایین !
dandelionsland
25-08-2013, 00:42
من هم از ديجي كالا سفارش دادم
احتمالا دوشنبه يا نهايتا سه شنبه دستم برسه
بچه ها يه مدل رو انتخاب كنيد و اومد بخرين
بخاطر 100 تومن 200 تومن اينقد خودتون رو اذيت نكنيد
يهو ديدين يه اتفاقي افتاد دلار رفت بالا مكافات ميشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
الان دیدم msi یه مدل جدید معرفی کرده gs70
از همه نظر از razer blade pro سرتره 800 دلار هم ارزونتره :n02:
لینک آمازون :
اینم یه ریویو ازش آپلود کردم , اتفاقا یه قسمت با n550 مقایسش میکنه :n02:
daniyele_68
25-08-2013, 03:49
منم به نظرم n46jv گزینه خوبیه واسه ما که نمیخوایم 3800 بدیم واسه لپ تاپ.ولی n550jv واقعا بالاتره بخاطر باتریش که لیتیوم پلیمره.وصفحه ips.با 4تا اسپیکر .و خودش 64g هارد ssd داره.وچیزای دیگه که چنتاشونو خودتون گفتید
air_damned
25-08-2013, 06:38
بازم دستت درد نکنه که جواب میدی .
یک فایل حجیم مثلا 1-2 گیگ رو میخوای انتقال بدی ، سرعت انتقال رو چند مگ میزنه ؟ 30؟ 40؟ 50؟ 60؟ 70؟ 80؟ 90؟
چون من میخوام هاردشو به فروشنده بفروشم و هارد SSD جایگزین کنم ، ولی اگر سرعتش قابل قبول باشه شاید هاردشو دست نزنم .
عزیزم خواهش میکنم..کاری که از دستم بر بیاد رو میکنم ..الان صبح شرکتم تا بعد از ظهر ..رفتم خونه خبرتون میدم...
اگه تو یک پست همه مشخصاتشو یکجا بنویسی دیگه سوالای بچه ها تا حد زیادی کاهش پیدا میکنه...راستی داداش شما که رفتی لپ تاپ بخری مدل N46JV هم بود ؟؟ قیمت؟؟
من دیشب وقت نداشتم و داشتم نرم افزار نصب میکردم و انتی ویروس..
ببنید مشخصات همانی هست که در سایت دی جی کالا زده ..به مشخصات سایت هاسی دیگر که میزنند 64 ssd داره و مثلا بک لایت ناداره توجه نکنید..
بنده دیروز قبل خرید به یکی از همین سایت ها زنگ زدم گفت به دروغ دستگاه رو باز کزده و بک لایت نداره :n04:
وقتی رفتم تو بازار همه n550 ها بک لایت داشتند و من هر چی اینجا به دوستان گفتم داره..یکی میگه اون فلان سایت پس چرا زده نداره....عزیزان به گواه اینکه خودتون دیدید این سایت بدون حواس برخی مشخصات رو میزنند مثلا یکی زده بود n550 صفحه نمایشش 14 هست:n09:
منم به نظرم n46jv گزینه خوبیه واسه ما که نمیخوایم 3800 بدیم واسه لپ تاپ.ولی n550jv واقعا بالاتره بخاطر باتریش که لیتیوم پلیمره.وصفحه ips.با 4تا اسپیکر .و خودش 64g هارد ssd داره.وچیزای دیگه که چنتاشونو خودتون گفتید
نه عزیزم هیچ n550 هارد ssd بصورت اورجینال نداره...
و در اخر فکر میکنم اون عکسی که از کارتون گرفتم در پست شماره 753 این نوید رو به شما دوستان بده که مشخصات اصلی همین هست... + بکلایت و صفحه نمایش IPS و گرافیک 750
فقط دوستان کسی هست بدونه این 4 GB بودن گرافیک کجا میزنه..اخه این دستگاه 2 تا گرافیک داره ..یکی اینتل و دیگری جیفرس..
جواد . وکیلی
25-08-2013, 08:29
عزیزم خواهش میکنم..کاری که از دستم بر بیاد رو میکنم ..الان صبح شرکتم تا بعد از ظهر ..رفتم خونه خبرتون میدم...
من دیشب وقت نداشتم و داشتم نرم افزار نصب میکردم و انتی ویروس..
ببنید مشخصات همانی هست که در سایت دی جی کالا زده ..به مشخصات سایت هاسی دیگر که میزنند 64 ssd داره و مثلا بک لایت ناداره توجه نکنید..
بنده دیروز قبل خرید به یکی از همین سایت ها زنگ زدم گفت به دروغ دستگاه رو باز کزده و بک لایت نداره :n04:
وقتی رفتم تو بازار همه n550 ها بک لایت داشتند و من هر چی اینجا به دوستان گفتم داره..یکی میگه اون فلان سایت پس چرا زده نداره....عزیزان به گواه اینکه خودتون دیدید این سایت بدون حواس برخی مشخصات رو میزنند مثلا یکی زده بود n550 صفحه نمایشش 14 هست:n09:
نه عزیزم هیچ n550 هارد ssd بصورت اورجینال نداره...
و در اخر فکر میکنم اون عکسی که از کارتون گرفتم در پست شماره 753 این نوید رو به شما دوستان بده که مشخصات اصلی همین هست... + بکلایت و صفحه نمایش IPS و گرافیک 750
فقط دوستان کسی هست بدونه این 4 GB بودن گرافیک کجا میزنه..اخه این دستگاه 2 تا گرافیک داره ..یکی اینتل و دیگری جیفرس..
سلام . یه GPU-Z اجرا کن (exe هست) تمام مشخصات گرافیکتو میده. CPU-Z هم مشخصات CPU رو.
air_damned
25-08-2013, 08:30
خوب دوستان یه چیزی متوجه شدم یه مزیت بسار خوبی که 550 نسبن به بقیه لپ تاپ ها داره اینه که فن هاش در زیرش نیشت که در اثر گذاشتن رو پا یا فرشی داغ کنه و اسیب بزنه به دستگاه در عکسی که گذاشتم متوجه میشید که کجاست...بین صفحه نمایش و بدنه دستگاه..روبرو اون لولای lcd هست...پشت اون خط خطی ها هست...
ولی چند سوال دارم...
1- در قسمت زیر دستگاه چند دریچه هوا هست ولی داغ نمیشه ..اون ها برای چی هست ؟
2- چرا در در اون جا که علامت زدم که دریچه فن هست وقتی دستگاه در مقابل شماست..در سمت راست پاییین صفحهخ نمایش بیشتر نسبت به سمت چپ داغ میشه ؟
3- این سابش رو وصل کردم ولی عکس العملی انجام نمیده...
4-کسی هست بدونه این 4 GB بودن گرافیک کجا میزنه..اخه این دستگاه 2 تا گرافیک داره ..یکی اینتل و دیگری جیفورس..
5- فقط ایسوس یدیش اینه که نمیفهمی NUM LOCK کیبوردت روشنه یا نه /// چراغ نداره
6- کسی نمیدونه دکمه سمت چپ ماله چیه ؟
air_damned
25-08-2013, 08:57
دوستان ممکنه کمیاب بشه تو بازار ..هر کی میخواد بره بخره
جواد . وکیلی
25-08-2013, 09:15
خوب دوستان یه چیزی متوجه شدم یه مزیت بسار خوبی که 550 نسبن به بقیه لپ تاپ ها داره اینه که فن هاش در زیرش نیشت که در اثر گذاشتن رو پا یا فرشی داغ کنه و اسیب بزنه به دستگاه در عکسی که گذاشتم متوجه میشید که کجاست...بین صفحه نمایش و بدنه دستگاه..روبرو اون لولای lcd هست...
ولی چند سوال دارم...
2- چرا در در اون جا که علامت زدم که دریچه فن هست وقتی دستگاه در مقابل شماست..در سمت چپ پایین صفحه نمایش بیشتر نسبت به سمت راست داغ میشه ؟
4-کسی هست بدونه این 4 GB بودن گرافیک کجا میزنه..اخه این دستگاه 2 تا گرافیک داره ..یکی اینتل و دیگری جیفورس..
5- کسی نمیدونه دکمه سمت چپ ماله چیه ؟
1: محل مکش هوا هست (اون جایی که علامت زدی محل خروج هوای گرم هست)
2: چون محل cpu و barهای مسی هست که گرما رو به فن می رسونن
3: lمطمئنی درایور صدا رو نصب کردی؟
4: اینو دانلود کن اجرا کن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5: اگه درایورهای ایسوس رو نصب کرده باشی با زدن اون دکمه «ایسوس کنسول» باز میشه:
و می تونی تنظیمات لپتاپتو انجام بدی.
البته قابلیت customize داره..
air_damned
25-08-2013, 09:40
4: اینو دانلود کن اجرا کن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ولی اگه دقت کرده باشی لپ تاپ های قدیمی زیرش هم داغ میشد و در حد کوره...احتمالا خروجی هواکش هم زیر دستگاه بوده..
دریاور صدا رو هم نصب کرد ولی باز رفتم خونه امتحان میکنم..
فقط ایسوس یدیش اینه که نمیفهمی NUM LOCK کیبوردت روشنه یا نه /// چراغ نداره
rbdragon72
25-08-2013, 10:43
دوست عزیز ، حتما برو Manualش رو از سایت ASUS بگیر و به طور کامل مطالعه کن ، همه چی رو گفته.
parsicola
25-08-2013, 11:10
الان دیدم msi یه مدل جدید معرفی کرده gs70
از همه نظر از razer blade pro سرتره 800 دلار هم ارزونتره :n02:
لینک آمازون :
اینم یه ریویو ازش آپلود کردم , اتفاقا یه قسمت با n550 مقایسش میکنه :n02:
درسته. حدود یه ماهی میشه معرفی کرده اما تازه به بازار ارائه شده.
فعلا باریکترین و سبکترین لب تاپ گیمینگ 17 اینچی دنیاست. با وزن کمی کمتر از 2.700 گرم و ضخامت 22 میلیمتر. و کارت گرافیک حرفه ای 765 که 20 درصد از 760 سریعتره. اگه زیر 4.5 تو ایران قیمت بخوره خوراک...
من خودم ge70 سال 2012 دارم و خیلی از وزن و اندازهش راضی هستم. تقریبا 2.800 گرم وزنشه و تصویر فول اچدی ماتش معرکه ست. با اینکه کارت 660 روش نصبه اما از پس اکثر بازی ها با جزئیات بالا برمیاد . حالا میشه تصور کرد که 765 چکار میکنه.
lord Asghar
25-08-2013, 11:18
سلام این asus n750 چی شد؟نمیاد به بازار ایران؟
lord Asghar
25-08-2013, 11:19
خوب دوستان یه چیزی متوجه شدم یه مزیت بسار خوبی که 550 نسبن به بقیه لپ تاپ ها داره اینه که فن هاش در زیرش نیشت که در اثر گذاشتن رو پا یا فرشی داغ کنه و اسیب بزنه به دستگاه در عکسی که گذاشتم متوجه میشید که کجاست...بین صفحه نمایش و بدنه دستگاه..روبرو اون لولای lcd هست...پشت اون خط خطی ها هست...
ولی چند سوال دارم...
2- چرا در در اون جا که علامت زدم که دریچه فن هست وقتی دستگاه در مقابل شماست..در سمت راست پاییین صفحهخ نمایش بیشتر نسبت به سمت چپ داغ میشه ؟
سلام
بالاخره سابش چی شد؟تاثیرش تو صدای لپتاپ محسوسه یا فرقی نداره؟
parsicola
25-08-2013, 11:23
دوست من ولی اگه دقت کرده باشی لپ تاپ های قدیمی زیرش هم داغ میشد و در حد کوره...احتمالا خروجی هواکش هم زیر دستگاه بوده..
دریاور صدا رو هم نصب کرد ولی باز رفتم خونه امتحان میکنم..
فقط ایسوس یدیش اینه که نمیفهمی NUM LOCK کیبوردت روشنه یا نه /// چراغ نداره
همونطور که آقا جواد وکیلی توضیح کامل دادند هوا باید از یه جای دیگه ای وارد لبتاپ بشه دیگه! وگرنه کولینگ درست عمل نمیکنه. از روی عمد هم کارت گرافیک و پردازنده رو نزدیک صفحه تصویر میزارن تا گرماش از کیبورد دور باشه و دستتون رو اذیت نکنه.
علاوه بر نرم افزار کوچیک و کم حجم Gpuz از بایوس خود لبتاپ هم میتونی راحت میزان رم گرافیک رو ببینی.
مطمئنی چراغ نام لاک نداره؟ شاید حذف این چراغه همون دلیل کاهش قیمت فوق العاده نسل جدیده :n02:
جواد . وکیلی
25-08-2013, 12:06
سلام
بالاخره سابش چی شد؟تاثیرش تو صدای لپتاپ محسوسه یا فرقی نداره؟
داداش سابش تاثیر فوق العاده ای توی صداش داره. خود اسپیکرهاشم صدای بالایی دارن و لی به علت اندازه کوچیکشون نمی تونن باس عمیق تولید کنن. توی ویدیوهایی که من دیدم صدای باس ساب فوق العاده بود:
dandelionsland
25-08-2013, 13:43
دوستان موجودي ديجي كالا تموم شد
نميدونم من كه سفارش دادم كار خوبي كردم يا نه
نيان قيمت رو بشكنن يه صد تومن بيارن پايين:banghead:
ولی چند سوال دارم...
برای حل مشکل numlock شما یک برنامه میگم نصب کن ، آیکونش کنار ساعت اون پایین قرار میگیره و تو دید هست :
این برنامه Keyboard LEDs رایگانه ، نصب کنید و برای numlock , caps lock , scroll lock میتونید رنگ های متفاوتی انتخاب کنید ، هر کدومشون که روشن باشه اون پایین تو Tray رنگش روشن میشه ، 3 تا چراغ داره ...
من یک کیبورد دارم که کلا چراغ LED نداره ، با این برنامه مشکلم حل شد و خیلی راضیم و همیشه میفهمم که الان کدوم دکمه روشن هست .
Meisam.apk
25-08-2013, 14:00
دوستان موجودي ديجي كالا تموم شد
نميدونم من كه سفارش دادم كار خوبي كردم يا نه
نيان قيمت رو بشكنن يه صد تومن بيارن پايين:banghead:
حالا که سفارش دادی،دیگه فکرشو نکن...
تازه توی 3800 که آدم لپ تاپ می خره 100 تومن چیزی نیس.
پیش پیش مبارکت باشه:n02:
air_damned
25-08-2013, 14:04
دوستان و تو رزولیشن ماکسیمم گذاشتم و میبینم تو مرورگر ها مختلف سایت ها رو که باز میکنم. تام صفحه نمیاد..و گوشه های سمت راست و چپ نیستند و واید نیست صفحه...البته همه صفحه اون سایت رو میبینم ولی بصورت باریکتر از قبل...
راستی اون میزان باطری که عکس پست 776 دوستمون دیدیم رو کسی برنامشو میدونه چیه ؟
3aman021
25-08-2013, 14:08
دوستان خبری از ورود کانفیگ های پایینتر نشد؟من منتظر ورود صفحه نمایش بدون لمسی هستم !به نظرم صفحه نمایش لمسی در لپ تاپ های عادی کاربرد خاصی نداره چون جدا هم نمیشه که بشه ازش بعنوان تبلت استفاده کرد. فقط سرعت کارهایی مث شروع آهنگ یا فیلم و یا توقف اون و امثال اینها رو بالا میبره!بعدشم همش لک میگیره و مدام باید صفحه نمایش رو تمیز کنیم!به نظرم به صرفه نیست , فقط برای راحت تر شدن کار با ویندوز 8.رو این حساب منتظر ورود n550 با کانفیگ بدون لمسی هستم!
Meisam.apk
25-08-2013, 14:15
فقط برای راحت تر شدن کار با ویندوز 8.رو این حساب منتظر ورود n550 با کانفیگ بدون لمسی هستم!
دوست عزیز باهاتون موافقم و اینکه n46vz که دوستان پیشنهاد دادن،صفحه نمایش 14 اینچ به نظرم کوچیکه و بهتره منتظر n550 باشیم:n02:
3aman021
25-08-2013, 14:27
دوست عزیز باهاتون موافقم و اینکه n46vz که دوستان پیشنهاد دادن،صفحه نمایش 14 اینچ به نظرم کوچیکه و بهتره منتظر n550 باشیم:n02:آره داداش صفحه 14 زیاد جالب نیست ,من اول قصد خرید لپ تاپ 14 اینچی رو داشتم اما بعد یکم تحقیقم رو بیشتر کردم به این نتیجه رسیدم که صفحه نمایش 14 اینچ دل آدمو میزنه !علاوه بر این به علت ابعاد کوچیکتر هم داغ میکنند و در سخت افزار هم ضعیفتر از 15 اینچ عمل میکنند.(مثلا در سیستم صوتی)علتشم فقط و فقط ابعاد و سایز کوچیکترش هست.امیدوارم n550 با گرافیک 2 و بدون صفحه لمسی هر چی زودتر وارد شه .اینجوری حداقل 500 تومن کمتر هزینه میکنیم!!
دوستان و تو رزولیشن ماکسیمم گذاشتم و میبینم تو مرورگر ها مختلف سایت ها رو که باز میکنم. تام صفحه نمیاد..و گوشه های سمت راست و چپ نیستند و واید نیست صفحه...البته همه صفحه اون سایت رو میبینم ولی بصورت باریکتر از قبل...
راستی اون میزان باطری که عکس پست 776 دوستمون دیدیم رو کسی برنامشو میدونه چیه ؟
دوست عزیز باید همینطور باشه .
مانیتور قبلیت چه رزولوشنی مگه بوده ؟
من مانیتورم 1680 در 1050 هست و اکثر سایت ها بغلشون خالیه ... چیز بدیهی هست .
اگر سیستم سایت اندازش دینامیک باشه واید میشه و کل صفحه رو میگیره ( مثلا انجمن های مختلف) ولی سایت های مختلف برای عرض 1024 یا 1280 طراحی میشن . احتمالا مانیتور قبلیتون HD بوده یا کمتر که الان یکم برات بد به نظر میاد .... عادت میکنی :D
lord Asghar
25-08-2013, 14:27
دوستان و تو رزولیشن ماکسیمم گذاشتم و میبینم تو مرورگر ها مختلف سایت ها رو که باز میکنم. تام صفحه نمیاد..و گوشه های سمت راست و چپ نیستند و واید نیست صفحه...البته همه صفحه اون سایت رو میبینم ولی بصورت باریکتر از قبل...راستی اون میزان باطری که عکس پست 776 دوستمون دیدیم رو کسی برنامشو میدونه چیه ؟ای بابا یعنی نمیشه از نرم افزار ها بصورت FullScreen اسفاده کرد؟اصلا؟پس با این حساب تو بازی ها هم اینطوری میشه؟؟؟
ای بابا یعنی نمیشه از نرم افزار ها بصورت FullScreen اسفاده کرد؟اصلا؟
چرا میشه . مشکلی نداره .
چیزی که دوستمون میگه مربوط به کدهای سایت و قالب اون و طراحی سایت هست . اکثر سایت ها برای عرض 1024 و 1280 طراحی میشن که روی صفحات رزولوشن پایین سایت اندازش مناسب باشه و اسکرول نخوره .
وقتی شما رزولوشن صفحت بالاس و اون سایت رزولوشن پایین هست بدیهی هست که بغلاش خالی بمونه .
ولی سایت هایی هستن که طراحی قالبشون دینامیک هست و با سایز صفحه شما فیت میشه و کاری به رزولوشن نداره ... مثلا 95 درصد انجمن ها قالبشون دینامیک هست و 95 درصد سایت های دانلود قالبشون ثابته و بغلش خالی میمونه .
lord Asghar
25-08-2013, 14:36
تو بازی ها هم این مورد پیش میاد؟فکر نکنم درسته؟
هورااااااا هوراااااااا
لپتاپمو گرفتم اینم عکساش
قابل توجه دوستانی که میگن بک لایت نداره
اینم گارانتیش
hamidchi
25-08-2013, 15:21
هورااااااا هوراااااااا
لپتاپمو گرفتم اینم عکساش
اینم گارانتیش
فکر کنم این شعر اینجا صدق میکنه
به لپ تاپ جدیدت، مبارک باشه/اصن مگه میشه سلیقه شما بد باشه :n02:
شما هم یه لطفی کن مشخصات رو بگو و قیمت و از کجا خریدی ؟
در مورد این مواردی هم که زیاد سوال میشه یه توضیحی بده مثه نوع صفحه نمایش که ips هست و FHD یا نه و همچنین هارد 5200 هست یا 7200 و ssd داره یا نه ؟
اینا همش تو اون یه ذره جعبه بود ؟:n02:
Amir_051
25-08-2013, 15:30
آقا مبارکت باشه دمت گرم که چند تا عکس گذاشتی شما... :n16:
صفحه نمایشگر فول اچ دیه؟؟یک عکس واضح از موس و کیف میذاری؟؟کیفیت کیفش در چه حده؟؟
3aman021
25-08-2013, 15:31
مبارکه داداش:11:رم گرافیکش چنده؟
ahriman323
25-08-2013, 16:06
رنگش GREY(خاکستری) هست برای شما رنگ مشکی هم تو بازار هست ظاهرا!
hamed_wise
25-08-2013, 16:08
سلام
توی بازی ها میری داخل تنظیماتش و سایز تصویر رو روی فول اچ دی میذاری ، فول اسکرین نشون میده!!!
ahriman323
25-08-2013, 16:11
N46JV هم تو بازار اومده
با این مشخصات البته اگه درست وارد کرده باشن مشخصاتش را!
N46JV-V3018 BLACK ASUS NOTEBOOK
CPU:Intel® Core™ i7-4700HQ Processor 2.40GHz With turbo boost UP TO 3.40GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads
# RAM:8GB DDR3(2*4Gb) 1600
# HARD:1TB 5400R SATA
# DISPLAY:14.0` HD (1366x768)Wide View Angle LED backlight
# VGA:NVIDIA GeForce GT750M-2Gb ddr3 up to 4000Mb(shared)
# WLAN 802.11b/g/n, GLAN, Bluetooth 4.0
# ODD: dvd/rw
# WEIGHT:2.40 Kg
# OS: NO
# COLOR:Black ,3 In 1 card reader,6 cell battery,HD webcam,USB 3.0,Bang & Olufsen ICEpower® MaxxAudio, EXT SUB WOOFER, HDMI, BAG, Mouse
2years Iran SAZGAR warranty
قیمت فروش: 31,850,000 ﷼
daniyele_68
25-08-2013, 16:18
هورااااااا هوراااااااا
لپتاپمو گرفتم اینم عکساش
اینم گارانتیش
واقعامبارک باشه.چقدر زیباست.لطفا عکس از صفحه نمایشش بزارید.با صفحه لمسیش راحت هستین؟نپرسیدین که اگه پیکسل سوختگی پیدا کنه گارانتی شاملش میشه؟
Death Warrior
25-08-2013, 17:22
هورااااااا هوراااااااا
لپتاپمو گرفتم اینم عکساش
اینم گارانتیش
سلام دوست عزیز
مبارک باشه ، انشا... فنش برات بچرخه :n02:
میشه بگی از کجا خریدی ؟
parsicola
25-08-2013, 17:26
ای بابا یعنی نمیشه از نرم افزار ها بصورت FullScreen اسفاده کرد؟اصلا؟پس با این حساب تو بازی ها هم اینطوری میشه؟؟؟
تو نرم افزار که مشکلی نیست. این مساله مربوط به وبسایته. درضمن برای اینکه وبسایتهای اینجوری رو فول اسکرین ببینید خیلی راحت دکمه کنترل رو نگه دارین و با ماوس اسکرول کنید (چرخ بالای ماوس). به همین راحتی هرچقدر که بخواین بزرگ و کوچیک میشه.
3aman021
25-08-2013, 17:52
دوستان با نمایندگی رایان کاوه تماس گرفتم گفتش n550 بدون صفحه لمسی اصلا نداریم!!!مگه چنین چیزی میشه؟تو سایتهای خارجی این مدل بدون صفحه نمایش لمسی فراوان بود...
dandelionsland
25-08-2013, 18:16
الان آل دیجیتال هم زد موجود نیست
میگم نکنه مشکلی برای این سری پیش اومده یا میخوان قیمت ها رو پایین بیارن که همه زدن تموم شد
lord Asghar
25-08-2013, 18:45
یه مدل 4900 تومن که رمش 12GB هست رو ال دیجیتال زده که موجوده ولی میتونه برای افزایش قیمت بصورت موقتی از بازار جمع شده باشه
parsicola
25-08-2013, 18:56
میگم نکنه مشکلی برای این سری پیش اومده یا میخوان قیمت ها رو پایین بیارن که همه زدن تموم شد
منظورت برعکسشه! . کسی همچین کاری نمیکنه که! ظاهرا بنا بر استقبال زیاد همه تموم کردند رفت پی کارش. حالا بعید نیست که چون تقاضا زیاده بخوان بعدا گرونش کنند. اگه اینکارو بکنند آخر حماقتشونه. چون مدلهای دیگه از شرکتهای دیگه هم بزودی عرضه میشه.
lord Asghar
25-08-2013, 19:12
ولی من y510p رو بیشتر از این دوست دارم.چون اقلا باتریش جدا میشه.آخه باتری حتی اگه پلیمر هم باشه نمیتونه که تو 80-90 درجه دوام بیاره!منم قبلا یه گوشی با باتری یون پلیمر داشتم ولی چه بلایی سر باتریش اومد؟!! میزدم به برق شارژ تو 1 لحظه شارژ میشد در میاوردم بعد 2 ثانیه خاموش میشد!!!:n02:
dandelionsland
25-08-2013, 19:15
ولی من y510p رو بیشتر از این دوست دارم.چون اقلا باتریش جدا میشه.آخه باتری حتی اگه پلیمر هم باشه نمیتونه که تو 80-90 درجه دوام بیاره!منم قبلا یه گوشی با باتری یون پلیمر داشتم ولی چه بلایی سر باتریش اومد؟!! میزدم به برق شارژ تو 1 لحظه شارژ میشد در میاوردم بعد 2 ثانیه خاموش میشد!!!:n02:
داداش من سه سال یه مک بوک پرو داشتم باتریش جدا نمیشد هیچ مشکلی هم نداشتم
تعجب میکنم دوستان این حرفا رو میزنن
lord Asghar
25-08-2013, 19:24
داداش من سه سال یه مک بوک پرو داشتم باتریش جدا نمیشد هیچ مشکلی هم نداشتم
تعجب میکنم دوستان این حرفا رو میزنن
شما بازی و اینا هم باهاش میکردید یا فقط استفاده معمولی؟
air_damned
25-08-2013, 19:24
دوست من این میزان شارژ به این صورت چیکار کنم بیاد؟
در ضمن با زدن دکمه سمت چپ مدیا پلیر باز میشه نه کنسول..
dandelionsland
25-08-2013, 19:32
شما بازی و اینا هم باهاش میکردید یا فقط استفاده معمولی؟
من بازی هم کردم باهاش کارهای مثل اتوکد و اینا هم طولانی مدت انجام دادم
باور کن باتری من بعد 2 سال و 2 ماه 90 درصد سالم بود
تو محیط مک 6 ساعت تو محیط ویندوز 5 ساعت بعد 2 سال کار کردن و 250 سیکل استفاده ازباتری کار میکرد
اصلا من تعجب میکنم مگه میشه اینقدر به باتری صدمه بزنه و شرکتی مثل اپل همه رو غیر قابل جدا شدن بسازه
daniyele_68
25-08-2013, 19:40
آره داداش صفحه 14 زیاد جالب نیست ,من اول قصد خرید لپ تاپ 14 اینچی رو داشتم اما بعد یکم تحقیقم رو بیشتر کردم به این نتیجه رسیدم که صفحه نمایش 14 اینچ دل آدمو میزنه !علاوه بر این به علت ابعاد کوچیکتر هم داغ میکنند و در سخت افزار هم ضعیفتر از 15 اینچ عمل میکنند.(مثلا در سیستم صوتی)علتشم فقط و فقط ابعاد و سایز کوچیکترش هست.امیدوارم n550 با گرافیک 2 و بدون صفحه لمسی هر چی زودتر وارد شه .اینجوری حداقل 500 تومن کمتر هزینه میکنیم!!
تازه اونطور که من دیدم n550jv باریکترو زیباتر از n46jv هست(اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن).واقعا فک میکنین که صفحه غیر لمسی 500 ارزونتره؟؟!!اگه بشه که عالیه.ولی من بعید میدونم
همون موقع که این پست رو زدین من آل دیجیتال رفته بودم حضوری .
رفتم سفارش بدم ، زنگ زد تهران ، بعدش بهم گفت قیمت شده 3850000 میخوای یا نه ؟ گفتم چرا اینجوری ... گفت تعداد کم هست و قیمتارو بردن بالا 1 روزه ... گفت دیجی کالا هم واسه همین برداشته و قیمتارو فردا پس فردا بالا میزنن .
اونایی که 3770000 خریدن حالشو ببرن .
ما که فعلا 3850000 از ال دیجیتال 1 ساعت پیش خریدم و فردا پس فردا گفت بیا مغازه بهت بدمش .
آقا شانس ما نداریم همینه تا رفتم بخرم قیمت رفت بالا موجودی همه زدن تمام ...
اینا دیدن لپتاپ فروش کرده میخوان قیمتو ببرن بالا .
dandelionsland
25-08-2013, 19:47
رفتم سفارش بدم ، زنگ زد تهران ، بعدش بهم گفت قیمت شده 3850000 میخوای یا نه ؟ گفتم چرا اینجوری ... گفت تعداد کم هست و قیمتارو بردن بالا 1 روزه ... گفت دیجی کالا هم واسه همین برداشته و قیمتارو فردا پس فردا بالا میزنن .
ما که فعلا 3850000 از ال دیجیتال 1 ساعت پیش خریدم و فردا پس فردا گفت بیا مغازه بهت بدمش .
من از دیجی کالا سفارش دادم 3.800.000
هر کاری کردم نتونستم سری قبلی که آیپدم رو از آل دیجیتال سفارش دادم و اون وضعش بود رو فراموش کنم
انگار با آیپده فوتبال بازی کرده بودن
به هر حال گفتم 30 تومن رو میدم حداقل خیالم راحت باشه
تا ببنیم دیجی کالا چطوره کارش
هر کاری کردم نتونستم سری قبلی که آیپدم رو از آل دیجیتال سفارش دادم و اون وضعش بود رو فراموش کنم
البته من کرمانم و حضوری میرم ال دیجیتال این مشکلات کمتره .
شما میری ال دیجیتال لپتاپ رو نداره ، زنگ میزنه تهران ...
شما اینترنتی هم که میخری اونا از تهران برات میفرستن و کلا کاری به خود فروشگاه ال دیجیتال نداره که کرمانه .
بسته بندی از تهران میاد دم خونت ، نه بسته بندی ال دیجیتال .
جالب بود برام .
جواد . وکیلی
25-08-2013, 20:06
30 تومن بالاتره ولی 34 تومن هم پک نرم افزاری (30DVD) گردو رو هم داره.
جواد . وکیلی
25-08-2013, 20:07
دوست من این میزان شارژ به این صورت چیکار کنم بیاد؟
در ضمن با زدن دکمه سمت چپ مدیا پلیر باز میشه نه کنسول..
داداش این عکس مربوط به ریویویی میشه که Win8 رو لپتاپ اوریجینال نصب بوده. لپتاپ من فردا یا پس فردا حداکثر میرسه. جواب دقیقتر رو اون موقع میتونم بهت بدم.
یه مدل 4900 تومن که رمش 12GB هست رو ال دیجیتال زده که موجوده ولی میتونه برای افزایش قیمت بصورت موقتی از بازار جمع شده باشه
البته این یکی هم وین 8 64 بیتی داره و هم بلوری واسه همین اینقدر گرون شده
omidtt1986
25-08-2013, 20:27
دوستان این لپ تاپ تو بازار پر شده پاساژ پارسیان و پایتخت از همه جا بیشتر دارند نگران کمبود نباشد
فروشگاه لوتوسم آورده 3770
البته مدل cpu رو اشتباه زده ولی همونه
dandelionsland
25-08-2013, 20:30
البته من کرمانم و حضوری میرم ال دیجیتال این مشکلات کمتره .
شما میری ال دیجیتال لپتاپ رو نداره ، زنگ میزنه تهران ...
شما اینترنتی هم که میخری اونا از تهران برات میفرستن و کلا کاری به خود فروشگاه ال دیجیتال نداره که کرمانه .
بسته بندی از تهران میاد دم خونت ، نه بسته بندی ال دیجیتال .
جالب بود برام .
حرف شما درست اما به هر حال زيرمجموعه اينا هستن
خيلي زشته اون نوع بسته بندي
جعبه آيپده چند جا ضربه خورده بود نايلون دورش نصفش پاره شده بود كثيف هم بود
حتي يه نايلون حباب دار دورش نكشيده بودن
خب ضايعه اين وضعيت
بايد يه مابه التفاوتي بهم ميدادن حدود 15 تومن كه زنگ زدن گفتن تو پاكت ميذاريم با بسته ميفرستيم كه اونم تو بسته نبود بيخيالش شدم
شايد هم مورد من اينطوري بود
نميدونم
اما من از چاره هر چي سفارش دادم واقعا كارشون حرفه اي بوده
dandelionsland
25-08-2013, 20:34
دوستان این لپ تاپ تو بازار پر شده پاساژ پارسیان و پایتخت از همه جا بیشتر دارند نگران کمبود نباشد
فروشگاه لوتوسم آورده 3770
البته مدل cpu رو اشتباه زده ولی همونه
اين مشخصاتش خيلي فرق ميكنه
لمسي نيست
فول اچ دي نيست
...
parsicola
25-08-2013, 20:39
ببخشید اینو میگم. اما ظاهرا سرتون کلاه گذاشته. این خبرها هم نیست الان تهران پر شده از این لبتاپ و با قیمتهای قبلی. خوشبختانه ایسوس به نیت 124 هزار پیغمبر ، 124 هزار نماینده تو ایران داره که یکیشون هم اولوالعظم نیست یعنی قیمت کیلوئیه و کاملا رقابتی و یا زرنگ بازیه. کلا ایسوس تو ایران همیشه اینطوری بوده و هست و باید دقت کنید سوءاستفاده نکنند.
همه اینها تقصیر امثال لنوو و msi هستش که مدلهای جدیدشونو ارائه نکردند تا اوضاع کمی آروم بشه.
3aman021
25-08-2013, 20:40
تازه اونطور که من دیدم n550jv باریکترو زیباتر از n46jv هست(اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن).واقعا فک میکنین که صفحه غیر لمسی 500 ارزونتره؟؟!!اگه بشه که عالیه.ولی من بعید میدونمبله هم باریکتره و هم زیباتر!من سر جمع گفتم فرقشون 500 هزار تومنه = تفاوت قیمت بین صفحه لمسی و بدون لمسی 300هزار تومنه,تفاوت قیمت بین گرافیک 2و 4 هم حدود 200(البته مطمئن نیستم).که میشه حدود 500 تومن !
parsicola
25-08-2013, 20:45
لمسي نيست
فول اچ دي نيست
...
زیاد به مشخصاتی که اونا نوشتن گیر نده. همونه. کلا اشتباه از سر تا پاش میباره. یه جا نوشته صفحه براق ، یه جا دیگه خط پائینش به انگلیسی نوشته رزولوشن 1920 در 1080 ( که یعنی فول اچدی) و antiglare یعنی مات ! دوباره یه خط دیگه نوشته کیفت تصویر hd و ... کلا اگه نمره دیکته بخوایم بدیم از 20 نمره 2 هم نمیگیره. مسخره
dandelionsland
25-08-2013, 21:00
زیاد به مشخصاتی که اونا نوشتن گیر نده. همونه. کلا اشتباه از سر تا پاش میباره. یه جا نوشته صفحه براق ، یه جا دیگه خط پائینش به انگلیسی نوشته رزولوشن 1920 در 1080 ( که یعنی فول اچدی) و antiglare یعنی مات ! دوباره یه خط دیگه نوشته کیفت تصویر hd و ... کلا اگه نمره دیکته بخوایم بدیم از 20 نمره 2 هم نمیگیره. مسخره
من كه از ديجي كالا سفارش دادم
احتمالا فردا برسه دستم
ببينم چيه اين اعجوبه
ببخشید اینو میگم. اما ظاهرا سرتون کلاه گذاشته. این خبرها هم نیست الان تهران پر شده از این لبتاپ و با قیمتهای قبلی. خوشبختانه ایسوس به نیت 124 هزار پیغمبر ، 124 هزار نماینده تو ایران داره که یکیشون هم اولوالعظم نیست یعنی قیمت کیلوئیه و کاملا رقابتی و یا زرنگ بازیه. کلا ایسوس تو ایران همیشه اینطوری بوده و هست و باید دقت کنید سوءاستفاده نکنند.
همه اینها تقصیر امثال لنوو و msi هستش که مدلهای جدیدشونو ارائه نکردند تا اوضاع کمی آروم بشه.
البته من هنوز 3 میلیون رو دادم و باقیشو بعد اینکه تحویل داد باید بدم .
رو سرش خراب میشم تا این 50-80 تومن رو بده .
مشکل اینه ما شهرستانیم و مغازه ها کمتر میارن و زور مغازه ها بیشتره اینجا .
درسته. حدود یه ماهی میشه معرفی کرده اما تازه به بازار ارائه شده.
فعلا باریکترین و سبکترین لب تاپ گیمینگ 17 اینچی دنیاست. با وزن کمی کمتر از 2.700 گرم و ضخامت 22 میلیمتر. و کارت گرافیک حرفه ای 765 که 20 درصد از 760 سریعتره. اگه زیر 4.5 تو ایران قیمت بخوره خوراک...
من خودم ge70 سال 2012 دارم و خیلی از وزن و اندازهش راضی هستم. تقریبا 2.800 گرم وزنشه و تصویر فول اچدی ماتش معرکه ست. با اینکه کارت 660 روش نصبه اما از پس اکثر بازی ها با جزئیات بالا برمیاد . حالا میشه تصور کرد که 765 چکار میکنه.
اره واقعا شیک وقویه همه چیزیش تکمیله اگر بیارن خریدش واجبه :n02:
ولی فکر نمیکنم 4.5 باشه اخه 1700 دلاره :n01:
منم ge70 دارم حرف نداره:n16:
air_damned
25-08-2013, 21:30
دوستانی که n550 خریدند نمیدونند این دکمه سمت چپ مال چیه ؟؟؟؟
Acer Aspire V3-772G-9653 Intel Core i7 8GB Memory 1TB HDD 17.3" Notebook Windows 8 ntel Core i7 4702MQ(2.20GHz)
8GB Memory 1TB HDD
NVIDIA GeForce GTX 760M
1920 x 1080
Windows 8
DVD Super Multi
قیمت:899 دلار .خدا میدونه این مدل برسه ایران حدودا 5 تا 6 میلیون فروش میره در صورتی که قیمت واقعیش2800هزارتومنه!!!
lord Asghar
25-08-2013, 21:41
لمسي نيست
فول اچ دي نيست
...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2ضمن اینکه باتریش لیتیومی هست و 6 سلولی تازه بنظر میرسه باتری این مدل قابل جدا شدنه چون باتری لپتاپ رو جز اقلام لپتاپ نوشتند و جزو نقاط ضعف نیست!!!! .جالبه این کلا فرق میکنه
dandelionsland
25-08-2013, 21:51
ضمن اینکه باتریش لیتیومی هست و 6 سلولی تازه بنظر میرسه باتری این مدل قابل جدا شدنه چون باتری لپتاپ رو جز اقلام لپتاپ نوشتند و جزو نقاط ضعف نیست!!!! .جالبه این کلا فرق میکنه
چون گارانتي آواژنگ هم هست ممكنه واقعا يه كانفيگ ديگه رو وارد كرده باشن كه البته به نظر من ضعيف تر از كانفيگ سازگاره
من نگرفتم هنوز ولی تو ریوو دیده بودم میگفت میتونید هر برنامه ای رو تنظیم کنید که با این کلید اجرا بشه . حالا اینکه تنظیمات این کلید کجاست رو چون لپتاپ رو ندارم نمیدونم .
Amir_051
25-08-2013, 22:52
من هم امروز مجدد رفتم پاساژ تک در مشهد...همون مغازه ای که تا دو روز پیش داشت ، الان تمام کرده...در عرض دو روز...چون اون روز تازه این مدل را آورده بود .... و گران شدنش هم همونطوری هست که دوستان میگند...فاکتور خرید جدیدش را توی کامپیوترش به من نشان داد که به قیمت 3850 تومان فاکتور شده (در حالیکه این مغازه هم دو روز پیش 3770 میداد)
فثط یک مغازه دیگه در مجتمع تک این لپ تاپو داشت که میگفت 3920 (البته با هارد 1ترا + 64ssd .... تاکید کردم و پرسیدم که مطمئنی ssd داره و گفت بله مطمئن هستم)
یک عده آدم سود جو متاسفانه از فرصت استفاده کردند و دیدند لپ تاپ خوب فروش رفته و قیمتارو بردند بالا بی وجدان ها....فقط یک لپ تاپ جدید اومد بازار و باوجود جدید بودنش قیمتش بسیار معقول و مناسب بود که اونم سوء استفاده کردند و اینجوری شد...کلا ذات بازاری های ایرانی اینجوریه.
منم با این وضعیت تصمیم گرفتم چند روزی فعلا دست نگه دارم واسه خرید تا به قیمت واقعی و اولیه اش برگرده...چون تو مشهد به اندازه تهران وارد بازار نشده و در کل مجتمع تک ، فقط و فقط 2 تا مغازه داشتند این لپ تاپو که اونم یکیشون تمام کرد امشب.
lord Asghar
25-08-2013, 23:09
اتفاقا خوب شد.خوبه! اینجوری تا موقع ارزون شدن مجدد این لپتاپ انشالله y510p هم از راه میرسه و کاهش قیمت خوبی رو خواهیم دید:26:
dandelionsland
25-08-2013, 23:38
راستی دوستان من لپ تاپ دستم رسید قبل استفاده ببرم یه 750 با سرعت دور 7200 براش بگیرم(منظورم تعویض با هارد خودشه) چقد خرج بر میداره؟
ارزش داره یه همچین کاری؟
من هم امروز مجدد رفتم پاساژ تک در مشهد...همون مغازه ای که تا دو روز پیش داشت ، الان تمام کرده...در عرض دو روز...چون اون روز تازه این مدل را آورده بود .... و گران شدنش هم همونطوری هست که دوستان میگند...فاکتور خرید جدیدش را توی کامپیوترش به من نشان داد که به قیمت 3850 تومان فاکتور شده (در حالیکه این مغازه هم دو روز پیش 3770 میداد)
فثط یک مغازه دیگه در مجتمع تک این لپ تاپو داشت که میگفت 3920 (البته با هارد 1ترا + 64ssd .... تاکید کردم و پرسیدم که مطمئنی ssd داره و گفت بله مطمئن هستم)
یک عده آدم سود جو متاسفانه از فرصت استفاده کردند و دیدند لپ تاپ خوب فروش رفته و قیمتارو بردند بالا بی وجدان ها....فقط یک لپ تاپ جدید اومد بازار و باوجود جدید بودنش قیمتش بسیار معقول و مناسب بود که اونم سوء استفاده کردند و اینجوری شد...کلا ذات بازاری های ایرانی اینجوریه.
منم با این وضعیت تصمیم گرفتم چند روزی فعلا دست نگه دارم واسه خرید تا به قیمت واقعی و اولیه اش برگرده...چون تو مشهد به اندازه تهران وارد بازار نشده و در کل مجتمع تک ، فقط و فقط 2 تا مغازه داشتند این لپ تاپو که اونم یکیشون تمام کرد امشب.
پس اگر برا شما هم 3850 شده اونجا طرف به من راست گفته ...
اخه من همه خریدام از اون هست و همیشه قیمت مناسب بهم میداد و ازش ناراضی نبودم ولی امروز دیدم زنگ زد و گفت گرون شده ... حدس خودمم همین بود که چون همه حمله ور شدن لپتاپ رو بگیرن و الان هم فصل فروش لپتاپ هست و لپتاپ های دیگه فروششون زیاد نیست اومدن قیمت رو بردن بالا رو این سود ببرن . :n23:
مشکل از تهران آب میخوره ... اینا همه از تهران میارن . فردا بچه ها برید قیمت بگیرید ببینید تهران 3800 به بالا شده یا نه ؟ :n13:
من هنوز پول رو کامل ندادم و اگر الکی بهم 3850 گفته باشه ، کوتاه نمیام بعدشم مشتریشو از دست میده چون من نزدیک 4-5 میلیون تا حالا ازش جنس خریدم ولی بهم قیمت درست میداد نه اینجوری 2 روزه 70-80 تومن گرون بشه . :n15:
اتفاقا خوب شد.خوبه! اینجوری تا موقع ارزون شدن مجدد این لپتاپ انشالله y510p هم از راه میرسه و کاهش قیمت خوبی رو خواهیم دید:26:
الان نتیجه های دانشگاه ها داره میاد ، ارشد ، دکتری و مقطع کارشناسی ///
حجم زیادی میخوان لپتاپ بگیرن ... فکر میکنی فروشنده ها میان این فرصت رو به ما لطف کنن و قیمت پایین بیارن ؟؟؟ به نظرم فروشنده ها از این فرصت استفاده میکنن و قیمتارو میکشن بالا که تو این 1-2 ماه که رونق بازار لپتاپ هست حسابی سود کنن و به فکر من و تو نیستن .
انشالله بیاد پایین ولی این بازاریایی که من میشناسم و اتفاقی که امروز افتاد به نظرم عمرا این فرصت رو از دست بدن و قیمتا بیاد پایین .
بازم به نظرم شما اگر میخوای صبر کنی باید به فکر آبان ، آذر باشی . بعیده از این بازاریا خیری برسه .
Amir_051
26-08-2013, 01:05
واقعا اصلا قانون وجود نداره واسه قیمت ... هرکی هرچقدر بخواد میده...امروز که رفتم قیمت بگیرم ، قیمت n46vz را هم گرفتم...بیک مغازه گفت 3100...مغازه ه ی بهدی که میگفتم آقا قیمت چنده؟؟میگفت چند قیمت داری...من گفتم 3100 ، گفت بیا 3050 میدم...ببین چقدر واسشون سود داره که اینجوری میگن :n24:
تنها راهش اینه که کسی نخره این مدلو و مجبور بشن بیارن پایین...اما متسفانه مردم مملکت ما در اینجور مواقع برعکس عمل میکنند و از ترس اینکه این جماعت بازاری بیشتر گرون نکنند ، بیشتر متمایل میشن به خریدش
Death Warrior
26-08-2013, 01:07
دوست عزيز ل ي و ن كامپيوتر y510p رو آورده قيمتش هم مناسبه
ramingsm
26-08-2013, 01:15
دوست عزيز ل ي و ن كامپيوتر y510p رو آورده قيمتش هم مناسبه
جالبه
با گارانتی : 35,490,000 ریال
Operating System : Windows 8
Optical Drive : BlueRay
Special Features : Backlight
درست نوشته عایا؟
:n02::n02::n02:
ramingsm
26-08-2013, 01:19
دوستان از بین n550 و y510p کدوم تو اجرای بازی ها پر توان تر :n02: عمل میکنند به نظرتون؟
بعد به نظرتون صفحه لمسی برای لپ تاپ ارزش خرید داره؟چون من فک نمیکنم کارکرد بدردبخوری داشته باشه نرم غیر لمسی بخرم بعد دیگه برنامه ها نسخه غیر لمسی ندن بیرون؟:n02::n02:
Amir_051
26-08-2013, 01:26
هورااااااااا...بالخره بارقه هایی از امید ایجاد شد...شاید ایسوس n550 ها میخواستن فروششو متوقف کنند ببیند y510 با چه قیمتی عرضه میشه :n10:
n550 دیگه بره بوقشو بزنه...با ورود y510 به بازار مسلما قیمت n550 شکسته میشه....اگه واقعا مشخصاتی که این سایت زده صحیح باشه ، با داشتن ویندوز8 اورجینال و بلوری و بک لایت ، واقعا عالیه و دیگه نیازی نیست کلی پول اضافه واسه صفحه تاچ ان550 داد
دوستان از بین n550 و y510p کدوم تو اجرای بازی ها پر توان تر :n02: عمل میکنند به نظرتون؟
بعد به نظرتون صفحه لمسی برای لپ تاپ ارزش خرید داره؟چون من فک نمیکنم کارکرد بدردبخوری داشته باشه نرم غیر لمسی بخرم بعد دیگه برنامه ها نسخه غیر لمسی ندن بیرون؟:n02::n02:
لنوو اگر مدل کارت گرافیک SLI نباشه خیلی فرقی با هم نمیکنن .
ولی اگر 2 کارت گرافیکه بیاد ایران که بعید میدونم (برا y500 که نیومد) قدرتش خیلی بیشتره .
در حالت تک کارت گرافیک لنوو یک مقدار خیلی خیلی کمی بهتره ولی در حدی نیست که بخوای روش فکر کنی ... اگر مدل تک کارت بود شما رو قیافه و چیزای دیگه تصمیم بگیر .
یک مشکلی لنوو داره خیلی بدنش لک میگیره اعصاب رو متلاشی میکنه .
باتری لنوو هم 6 سلولی مثله گذشته هاس که از 4 سلولی ایسوس عمرش کمتره . ولی کسایی که اهل بازی هستن میتونن باتریشو در بیارن ...
در کل کسی که برای بازی میگیره شاید لنوو بهتر باشه ، کسی که برای کار مهندسی و رندر و برنامه های تحلیلی میگیره قیافه ایسوس مناسب تره برا یک مهندس ... فکر کن لنوو ببری جلو استاد برای ارائه کار تا کیبورد قرمز و استایل لپتاپ رو ببینه میگه تو درس میخونی یا بازی میکنی . :n02:
ولی بازی خورا کیبورد قرمز بهشون حال میده ...
کلا اگر هدف بازی باشه لنوو بهتره ، هدف ترکیبی باشه ایسوس بهتره .
هورااااااااا...بالخره بارقه هایی از امید ایجاد شد...شاید ایسوس n550 ها میخواستن فروششو متوقف کنند ببیند y510 با چه قیمتی عرضه میشه :n10:
n550 دیگه بره بوقشو بزنه...با ورود y510 به بازار مسلما قیمت n550 شکسته میشه....اگه واقعا مشخصاتی که این سایت زده صحیح باشه ، با داشتن ویندوز8 اورجینال و بلوری و بک لایت ، واقعا عالیه و دیگه نیازی نیست کلی پول اضافه واسه صفحه تاچ ان550 داد
بازار دست خودشونه ، لنوو رو هم میکشن بالا که ملت حالشو ببرن ... انگار لنوو رو کی میاره ... همین سازگار ارقام . :n09:
کلا اینا طالب باشن هر مسخره بازی در میارن ... خدا کنه اوضاع این بازار درست بشه ، واقعا زشته این کارا :n14:
Amir_051
26-08-2013, 01:57
لامصب وزنشم زیاده... تقریبا 2.8کیلوگرم....من که دیگه با معرفی این لپ تاپ از سایت لیون ، به این نتیجه رسیدم که 2هفته صبر کنم خیلی خیلی بهتر میتونم تصمیم گیری کنم و ضمن اینکه انتخاب بهتری هم خواهم داشت... :n20:
lord Asghar
26-08-2013, 01:58
سلام
پس این Asus n750 چی شد؟نمیاد ایران؟
Amir_051
26-08-2013, 02:02
راستی این بک لایت کیبوردشم قرمزه؟؟!! چه فازی میده تو شب کیبورد قرمزو روشن کنی :n02:
ahriman323
26-08-2013, 02:04
سلام
پس این Asus n750 چی شد؟نمیاد ایران؟
"17زیاد وارد ایران نمیشه/امیدی به امدنش نیست
lord Asghar
26-08-2013, 02:12
راستی این y510p هم که صفحه کلیدش حروف فارسی نداره! چرا فارسی نمیذارند؟حیف cpu از سری MQ هست نه HQ راستی تا 3.4GHZ بوست میشه؟این لپتاپ ارزشش به گرافیک sli بود.حالا نمیشه یه ساب ووفر بخریم بندازیم روش؟
ramingsm
26-08-2013, 02:13
لنوو اگر مدل کارت گرافیک SLI نباشه خیلی فرقی با هم نمیکنن .
ولی اگر 2 کارت گرافیکه بیاد ایران که بعید میدونم (برا y500 که نیومد) قدرتش خیلی بیشتره .
در حالت تک کارت گرافیک لنوو یک مقدار خیلی خیلی کمی بهتره ولی در حدی نیست که بخوای روش فکر کنی ... اگر مدل تک کارت بود شما رو قیافه و چیزای دیگه تصمیم بگیر .
یک مشکلی لنوو داره خیلی بدنش لک میگیره اعصاب رو متلاشی میکنه .
باتری لنوو هم 6 سلولی مثله گذشته هاس که از 4 سلولی ایسوس عمرش کمتره . ولی کسایی که اهل بازی هستن میتونن باتریشو در بیارن ...
در کل کسی که برای بازی میگیره شاید لنوو بهتر باشه ، کسی که برای کار مهندسی و رندر و برنامه های تحلیلی میگیره قیافه ایسوس مناسب تره برا یک مهندس ... فکر کن لنوو ببری جلو استاد برای ارائه کار تا کیبورد قرمز و استایل لپتاپ رو ببینه میگه تو درس میخونی یا بازی میکنی . :n02:
ولی بازی خورا کیبورد قرمز بهشون حال میده ...
کلا اگر هدف بازی باشه لنوو بهتره ، هدف ترکیبی باشه ایسوس بهتره .
بدنش لک میزنه یعنی چی؟
بعد باتری 6 سلولی عمرش کمتره یعنی زودتر خراب میشه؟چرا؟تکنولوژیشون متفاوته؟
Amir_051
26-08-2013, 02:18
بدنش لک میزنه یعنی چی؟
منظورش اینه که لک میگیره بدنش...در مورد عمرش نمیدونم اما همین که باتریش جدا میشه خیلی خوبه
ahriman323
26-08-2013, 02:36
دوستی که N550 رنگ خاکستری grey خریده یک عکس از روی لپ تاپ بگذاره تا با مشکی مقایسه کنم(کسی اگر مشکی هم خریده عکس بذاره)
لگوی ایسوس روی لپ تاپ روشن میشه؟
بدنش لک میزنه یعنی چی؟
یکی از ایرادات اصلی که به این مدل لنوو تو سایت های خارجی گرفتن عمر کم باتری هست ، یعنی از شارژ بکنی و کم مصرف کار کنی بشه 2.5 تا 3 ساعت ... که قطعا برای کسایی که هدف بازی هست شاید مهم نباشه ولی کسی که برای کارای دانشگاهی و مهندسی و ترکیبی بخواد بگیره شاید این عمر باتری اذیت کنه . باتریش 6 سلولی از مدل لیتیومی هست که میتونی از لپتاپ جداش کنی و اینکار بدرد بازی خورا میخوره .
از طرفی باتری ایسوس از نسل جدیدا هست مثل لپتاپ های اپل و از لپتاپ جدا نمیشه ، بهشون میگن لیتیوم پلیمر (برای تعویض باتری در صورت خراب شدنش باید پیچ های پشت لپتاپ باز بشه) در کل عمر طولانی مدت این باتری بیشتر از باتری های نسل قبل هست .
و با اینکه این باتری 4 سلولی هست وقتی از شارژ بکنید در حالت کم مصرف و عادی میتونه 4-5 ساعت باتری نگه داره که عدد خیلی خوبیه واسه لپتاپ ویندوزی . مشکل اینه که این باتری جدا نمیشه و یک سری بازی خورا دوست دارن موقع بازی باتری رو در بیارن که تو ایسوس نمیشه این کارو کرد .
میگم تفاوت بین ایسوس و لنوو بیشتر به هدف شما از خرید لپتاپ بستگی داره ... کسایی که الان واسه دانشگاه و مقداری بازی و کارای مهندسی میخوان بگیرن براشون مهم نیست باتری در بیاد یا نه ، در عوض براشون مهمه عمره باتری زیاد باشه .
اوناییم که لپتاپ رو بیشتر تو خونه استفاده میکنن و برای بازی و فیلم میخوان و تو محیطی مثله دانشگاه نیازی ندارن کیبورد بکلایت قرمز لنوو و قیمت کمتر و قابلیت جدا شدن باتری رو بیشتر میپسندن .
بدنه لنوو جوری هست که تا دستت بهش میخوره رد دستت روش میمونه ، 2 ساعت کار میکنی میبینه لپتاپ پر اثر انگشت شده و باید هی دستمال دم دستت باشه تمیزش کنی (اگر مثله من وسواسی باشید) - بازم میگم اگر هدف بازی باشه و استفاده تو خونه اینا مهم نیست
شما هدفت مشخص باشه خیلی راحت میشه بین این 2 انتخاب کرد .
omidtt1986
26-08-2013, 06:13
بابا این y510 خیلی شاختره cpu هم که نسل چهارمه :n04:قیمتشم مناسبتره دیگه کی n550 میخره!!
آقا خدایش مقایسه گرافیک y510 با n550 ببینید،تو بازی tomb rider گرافیک y510 رو زده 147% قویتر کارت گرافیکش ddr5.
تقریبا از وسط پایینتر مقایسه رو ببینید
dandelionsland
26-08-2013, 08:10
بابا این y510 خیلی شاختره cpu هم که نسل چهارمه :n04:قیمتشم مناسبتره دیگه کی n550 میخره!!
آقا خدایش مقایسه گرافیک y510 با n550 ببینید،تو بازی tomb rider گرافیک y510 رو زده 147% قویتر کارت گرافیکش ddr5.
داداش اين لينكي كه شما دادين مقايسه ايسوس هست با مدل دو گرافيك لنوو
اين مدلي كه لي*ون آورده تك گرافيكه
اینی که شما چک میکنید مدل ۲ کارت گرافیک هست. تو ایران ۱ عدد y500 با ۲ کارت گرافیک وارد نکردن، حالا معلوم نیست واسه لنوو y510 کانفیگ ۲ کارت گرافیک وارد بشه یا نه.
اگر کانفیگ تک کارت بیاد هر دو لپتاپ گرافیکشون در یک سطحه.
اگر کانفیگ ۲ کارت بیاد قیمتش از ایسوس بیشتر میشه و قدرتشم بیشتر
شما اول نگاه کن چی داره با چی مقایسه میشه.
لنوو دو کارت گرافیکه قیمتش خیلی بیشتر از ایسوس در میاد .
اگر لنوو دو کارته بیاد ایران قیمتش حداقل 400-500 تومن گرونتر از ایسوس هست اگر خوش انصاف باشن.
مدل تک کارت گرافیک قیمتش از ایسوس کمتره... از طرفی مدل تک کارت گرافیک لنوو از ایسوس ارزون تره
خلاصه دوستان حواستون باشه دچار اشتباه نشید ، مدل فعلی که دوستان صفحه قبل قیمت دادن ۱ کارت گرافیک داره و لینک بنچمارک و مقایسه دوستمون ۲ کارت گرافیک هست.
رو خیال این مقایسه نرید بخرید که بعدش میفهمید مدل تک کارت ایسوس و لنوو تقریبا در یک سطح هستن و مدل ۲ کارت لنوو گرون تر از ایسوس هست و اگر بیاد ۴ میلیون به بالاست. حتما رو این مورد دقت کنید و احساسی تصمیم نگیرید.
1000 دلار اگر دلاری 3200 حساب کنی میشه 3.2 میلیون که الان دارن به منو شما 3.5 و 3.8 میلیون میدن . بعدش به نظرت میان لنوو 2 کارته رو دلار رو زیر 4 میلیون و بدون سود بدن ...
omidtt1986
26-08-2013, 08:26
گرافیک y510 رو زده ddr5،قابل مقایسه ddr3 نیست حالا شما بگو یه کارت داره ولی قدرتش 2 برابر asus
گرافیک y510 رو زده ddr5،قابل مقایسه ddr3 نیست حالا شما بگو یه کارت داره ولی قدرتش 2 برابر asus
به هر حال ما خواستیم اطلاعات صحیح بهت بدیم . شما داری یکم احساسی فکر میکنی .
کارت گرافیکی که 128 بیت باشه نهایت قدرتش با یک کارت همینه ddr3 و drr5 فرق زیادی نداره .
شما الان انتخابت بین این 2 لپتاپ نباید رو کارت گرافیک باشه چون تفاوتی در حد 3-5 فریم میده که اصلا مهم نیست ... شما الان انتخابت باید بگذاری رو نحوه کاربریت از لپتاپ و قیمت که تصمیم منطقی باشه
مقایسه کارت گرافیک 2 گیگ DDR3 و DDR5 مدل Geforce GT 750M
و نتیجش هم اینه : In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the GT 750M DDR5 and the GeForce GT 750M DDR3 are equal
یعنی در بازی قابلیت کارت گرافیک DDR3 و DDR5 مشابه و هم اندازه هست . یک چیزایی مدل DDR3 بهتره ، یک چیزایی مدل DDR5
اینم فراموش نکن که ایسوس مدل 4 گیگ DDR3 زده و لنوو مدل 2 گیگ DDR5 که در نهایت مشابه هم هستن خیالت راحت . لینک مقایسه هم ببین عددها مشابه هم هست چند مورد این بهتره چند مورد اون .
ولی اگر مدل 2 کارت گرافیک مقایسه کنی ، نتیجه اینه که مدل 2 کارته خیلی خیلی بهتره :
In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the Nvidia GeForce GT 750M SLI are massively better than the Nvidia GeForce GT 750M.
اگر واسه بازی میخوای صبر کن مدل 2 کارت گرافیکه شاید بیاد ، البته قیمتشم رو حساب قیمت های فعلی بالای 4 میلیون میشه .
dandelionsland
26-08-2013, 08:45
نه داداش اينطوري نيست
اين حرف رو شما در مورد تك گرافيكه نميتوني بگي
اما اگه اين مدل رو پسنديدي دو گرافيكش ممكنه تا 4 تومن باشه اونو بخر كه اين بنچمارك هايي كه اون دوستمون لينك دادن رو داره
omidtt1986
26-08-2013, 08:51
آقای عزیز شما داری احساسی برخورد میکنی کجا ddr3 با ddr5 تو یه سطحه؟؟؟؟تویه گیم مقدار 2 گیگ با 4 گیگ فرقی نداره ولی ddr5 با ddr3 کلی فرقشه،اجازه بده
تو این مورد 2 تا گیمور نظر بدن.
اون قیمت فضایی هم که برایه y510 دادی 1250 دلار!!! از کجا آوردی
قیمت این لپ تاپ که وارد ایران شده 969$ هست
اینم سایت لنوو
آقای عزیز شما داری احساسی برخورد میکنی کجا ddr3 با ddr5 تو یه سطحه؟؟؟؟تویه گیم مقدار 2 گیگ با 4 گیگ فرقی نداره ولی ddr5 با ddr3 کلی فرقشه،اجازه بده
تو این مورد 2 تا گیمور نظر بدن.
اون قیمت فضایی هم که برایه y510 دادی 1250 دلار!!! از کجا آوردی
قیمت این لپ تاپ که وارد ایران شده 969$ هست
اینم سایت لنوو
بله اشتباه شد مدل دو کارت گرافیک قیمتش 1499 دلاره ، اون مدل آخریه ... تو ایران که با تخفیفش نمیارن ... تازه بیارن هم به قیمت اصلی بهت میدن .
اگر دلاری 3000 تومن هم حساب کنی که محاله ، قیمتش میشه 4.5 میلیون (بی تخفیف)
الان برای لنوو موجود تو بازار دارن دلاری 3500-3600 حساب میکنن . اگر قیمت با تخفیف هم بگیری که 1200 دلاره با دلاری 3500-3600 میشه 4.2 تا 4.3 میلیون .
مقایسه کارت گرافیک 2 گیگ DDR3 و DDR5 مدل Geforce GT 750M
و نتیجش هم اینه : In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the GT 750M DDR5 and the GeForce GT 750M DDR3 are equal
یعنی در بازی قابلیت کارت گرافیک DDR3 و DDR5 مشابه و هم اندازه هست . یک چیزایی مدل DDR3 بهتره ، یک چیزایی مدل DDR5
ولی اگر مدل 2 کارت گرافیک مقایسه کنی ، نتیجه اینه که مدل 2 کارته خیلی خیلی بهتره :
In terms of overall gaming performance, the graphical capabilities of the Nvidia GeForce GT 750M SLI are massively better than the Nvidia GeForce GT 750M.
من دارم لینک مقایسه بهتون میدم که ببینید کارت گرافیکی که 128 بیت هست قدرتش تو 1 کارت بیش از اینا نیست حالا 2 گیگ باشه یا 100 گیگ ، DDR3 باشه یا DDR100
شما داری میگی تو بازی فلان کارت بهتره (اونم در حد 2 برابر ! ) یک بنچمارک و مقایسه بده تا ما هم متوجه اشتباهمون بشیم .
وقتی شما میگی DDR5 قدرتش 2 برابره DDR3 هست معلومه از چه منبعی صحبت میکنید ... GeForce GTX 770M هم قدرتش 2 برابره 750M نیست دیگه چه برسه به مقایسه اختلاف بین 750M DDR3 و 750M DDR5
parsicola
26-08-2013, 09:08
لب تاپ لنوو y510p با دوتا کانفیگ اصلی ارائه میشه (مثل سابق)
1- با dvd رایتر
2- بدون dvd رایتر به جاش یک کارت گرافیک اضافی به صورت sli
کانفیگ اول با ویندوز اورجینال 8 به قیمت 1000 دلار و کانفیگ دوم با ویندوز اورجینال 8 به قیمت 1200 دلار
مشخصات پایه این دو کانفیگ:
مدل Y510p - ویژه گیمینگ
- پردازنده: هسول 4th GenCore™ i7-4700MQ 2.4-3.2GHz
- تصویر: 15.6” FHD (1920x1080 براق
- رم: 8GB DDR3L 1600, 2 slots Upto 16GB
- گرافیک: NVIDIA GT 750M GDDR5 2GB
- هارد: 1 ترابایت 5200 دور + 24 گیگ ssd برای کش
- dvd رایتر
- باتری: لیتیوم یون 6 سلولی
- وزن: 2.700 گرم
- ضخامت: از 17 میلیمتر الی 3.5 سانتیمتر
قیمت: از 999 دلار با حداقل مشخصات فوق ، به همراه ویندوز اورجینال 8
درحالت sli دیگه dvd نخواهید داشت.
نقات قوت نسبت به n550
کارت گرافیک بهتر ( به دلیل حافظه gddr5 که میتونه تا 10 درصد سریعتر باشه)
امکان sli کردن گرافیک و به دست آوردن قدرتی معادل یه کارت 765 حرفه ای . حتی کمی هم قویتر
داشتن هارد 24 گیگی ssd برای کش(cash). سرعت اجرای نرم افزارهای ویندوز را به طرز محسوسی بالاتر میبره
نقاط ضعف نسبت به n550
بدنه ضخیمتر
کیفیت تصویر پائین تر + بدون صفحه لمسی
عدم امکان استفاده از کارت گرافیک داخل پردازنده
مصرف باتری خیلی بیشتر
درحال حاضر این لبتاپ با کانفیگ پایه وارد شده و برای sli باید از نمایندگی سوال کنید.
در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست (چند صفحه قبل تر در همین تاپیک) کاملتر توضیح دادم. البته قیمتها در اون پست بیشتره که درست نیست.
نکته جالب: هم n550jv و هم y510p یه کارته که وارد ایران شدند، 1000 دلار قیمتشونه، اما n550 رو 3800 قیمت گذاشتند و y510p رو 3500 ! شما ببین چه شلم شوربائیه این قیمت گذاری ایسوس و نمایندگان بی وجدانشون. همه اینها تو ذهن ما مصرف کنندگان حک میشه.
amin1373n
26-08-2013, 09:18
دیگه لپ تاپ جدیدی تو همین رده تا یک ماه آینده قرار هست بیاد یا از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنیم ؟
parsicola
26-08-2013, 09:23
دیگه لپ تاپ جدیدی تو همین رده تا یک ماه آینده قرار هست بیاد یا از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنیم ؟
فراوان.
هنوز چیزی نیومده که. تا اوایل مهر اکثر مدلها میاد
amin1373n
26-08-2013, 09:33
من که تا یکی دوماه دیگه صبر میکنم .. هم مدل های جدید میاد هم این لپ تاپ ها از طرف دوستان تست میشن ببینیم راضی بودن یا نه :n05:
به قول دوستمون دانشجوها هم الان دنبال لپ تاپ هستن و فروشنده ها از این فرصت استفاده میکنن و قیمت رو کمی بالا میبرن
lord Asghar
26-08-2013, 09:39
بابا ساب ووفر n550 معرکست.نمیشه از اون ساب ووفر ها به y510p هم وصل کرد؟
چرا دیگه حروف فارسی تو صفحه کلید ها نیست؟(نکنه همه قاچاق هستند:n02:)
Amir-Rainman
26-08-2013, 09:59
اون دکمه سمت چپ کاراییش بعنوان میانبره که با یه برنامه ای که داخل خوده لپ تاپ هست میشه میانبره ش رو عوض کرد ولی بصورت پیشفرض واسه موسیقی بکار میاد
(البته من هنوز این مدل رو ندارم، تو یه ریویو خوندم :n02:)
wildfire.m
26-08-2013, 10:57
این لب تاپ های جدید I5 دارن یا همه I7 هستن؟
میخواستم N56 بگیرم اما میگن تو تهران دیگه نیست!
من بیشتر از I5 نیازم نیست اما اصلا مدل خوبی با این پردازنده وجود نداره!:n03:
فکر کنم این شعر اینجا صدق میکنه
به لپ تاپ جدیدت، مبارک باشه/اصن مگه میشه سلیقه شما بد باشه :n02:
ممنون از شما دوست عزیز
شما هم یه لطفی کن مشخصات رو بگو و قیمت و از کجا خریدی ؟
در مورد این مواردی هم که زیاد سوال میشه یه توضیحی بده مثه نوع صفحه نمایش که ips هست و FHD یا نه و همچنین هارد 5200 هست یا 7200 و ssd داره یا نه ؟
اینا همش تو اون یه ذره جعبه بود ؟:n02:
ن ی جعبه بزرگ ترم داره همه میرن توش
مشخصات همونه
مشخصات کلی: وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 4700HQ Core i7 2.40GHz up to 3.40 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: non ssd+1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 750M 4096 MB UpTo 6144 MB
صفحه نمایش: ips-fhd -15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 4 سلولی -
آقا مبارکت باشه دمت گرم که چند تا عکس گذاشتی شما... :n16:
صفحه نمایشگر فول اچ دیه؟؟یک عکس واضح از موس و کیف میذاری؟؟کیفیت کیفش در چه حده؟؟
کیفش ی اشغال به تمام معناس من که میخوام کولی بخرم
مبارکه داداش:11:رم گرافیکش چنده؟
مرسی دادا رم 8 گرافیک -750-4
واقعامبارک باشه.چقدر زیباست.لطفا عکس از صفحه نمایشش بزارید.با صفحه لمسیش راحت هستین؟نپرسیدین که اگه پیکسل سوختگی پیدا کنه گارانتی شاملش میشه؟
مرسی از شما اره واقعا راحته مثل گوشیمه
سلام دوست عزیز
مبارک باشه ، انشا... فنش برات بچرخه :n02:
میشه بگی از کجا خریدی ؟
مرسی
اراک طلا
اون ASUS Instant Key Menu هست برای تنظیماتی مثل قطع و وصل تاچ پد قطع و وصل وایفای ،اندازه صفحه نمایش و غیره
ahriman323
26-08-2013, 11:17
کیفش ی اشغال به تمام معناس من که میخوام کولی بخرم
روی کیفش مارک ایسوس زده؟
شاید کیف که روی لپ تاپ بوده را عوض کردن!که خوبه را خودشون بفروشن!
دوستی که N550 رنگ خاکستری grey خریده یک عکس از روی لپ تاپ بگذاره تا با مشکی مقایسه کنم(کسی اگر مشکی هم خریده عکس بذاره)
اره روشن میشه اتفاقا من وقتی رفتم خریدم طرف گفت حیف که ایسوس زش روشن نمیشه اما دیشب دیدم روشن شد
روی کیفش مارک ایسوس زده؟
شاید کیف که روی لپ تاپ بوده را عوض کردن!که خوبه را خودشون بفروشن!
اره هست ن دادا از شرکت ایسوس اکبند بود و پلمپ ایران اصلا باز نشده بود
لنوو به نظر من اشغاله این لپتاپش
شما حاضرید این لپتاپو بخرید
air_damned
26-08-2013, 12:09
مگه رنگ دیگه هم وارد شده ؟؟ فقط یه رنگه داداش
اون ASUS Instant Key Menu هست برای تنظیماتی مثل قطع و وصل تاچ پد قطع و وصل وایفای ،اندازه صفحه نمایش و غیره
والا برای من که میزنم مدیا پلیر باز میشه...تنظیماتش کجا هست تو ویندوز 8؟
mohammad varaste
26-08-2013, 12:19
هم چنان منتظر ge40 ..........:n17:
خدا کنه قیمتش زیر 4 تومن باشه
3aman021
26-08-2013, 12:25
بعد به نظرتون صفحه لمسی برای لپ تاپ ارزش خرید داره؟چون من فک نمیکنم کارکرد بدردبخوری داشته باشه نرم غیر لمسی بخرم بعد دیگه برنامه ها نسخه غیر لمسی ندن بیرون؟:n02::n02:صفحه لمسی در لپ تاپ های عادی زیاد کاربرد نداره ,فقط سرعت کار رو در پخش,توقف ویدیو و امثال اینها بیشتر میکنه.از معایبش هم میشه گفت که همش لک میگیره و باید مدام تمیزش کنی!بعدش خیلی ظریف و حساسه و مثل گوشی محافظ صفحه نمایش نداره ,کوچیکترین ضربه ممکنه بهش آسیب برسونه و لمسش خراب شه...
air_damned
26-08-2013, 12:27
داداش این عکس مربوط به ریویویی میشه که Win8 رو لپتاپ اوریجینال نصب بوده. لپتاپ من فردا یا پس فردا حداکثر میرسه. جواب دقیقتر رو اون موقع میتونم بهت بدم.
ممنونت میشم که بگی.. اخه منم ویندوز 8 نصب کردم ..و مسلما میتونم اینکارو بکنم.
alirezaml
26-08-2013, 12:52
سلام بچه ها یه سوال داشتم خواستم بدونم فول اچ دی صفحه تاچشم پیدا میشه تو بازار یا صفحه لمسی فقط اچ دی داره ؟ اس اس دی چی هر کی یه کانفیگشو داره واقعا موندم چکار کنم ؟! هم تاچ دوست دارم هم فول اچ دی برام مهمتره ، اس اس دی هم خیلی مهمه. بهترین کانفیگشو میخوام اما هر کدوم یه موردی از نظرم نداره تو بازار:n27:
oliver766
26-08-2013, 13:05
دوستانی که واسه گرفتن قیمت یا خرید میرن لطف کنن بپرسن هزینه ارتقای رم n550 به 16 چقدر میشه...
ممنون
........................
البته اگه دوستان مورد مشابه ارتقای رم 8 ddr3 لپ تاپ به 16gb رو داشت، هزینه ارتقا رو بگن بازم ممنون میشم...
ahriman323
26-08-2013, 13:07
مگه رنگ دیگه هم وارد شده ؟؟ فقط یه رنگه داداش
والا برای من که میزنم مدیا پلیر باز میشه...تنظیماتش کجا هست تو ویندوز 8؟
اره مشکی اش هم هست
سلام بچه ها یه سوال داشتم خواستم بدونم فول اچ دی صفحه تاچشم پیدا میشه تو بازار یا صفحه لمسی فقط اچ دی داره ؟ اس اس دی چی هر کی یه کانفیگشو داره واقعا موندم چکار کنم ؟! هم تاچ دوست دارم هم فول اچ دی برام مهمتره ، اس اس دی هم خیلی مهمه. بهترین کانفیگشو میخوام اما هر کدوم یه موردی از نظرم نداره تو بازار:n27:
فول اچ دی که تو بازاره صفحه لمسی هست
صفحه غیر لمسی ها فکر کنم اچ دی هست
اس اس دی ظاهرا نداره n550 اشتباه زدن تو بعضی از سایتهای ایرانی!
دوستانی که واسه گرفتن قیمت یا خرید میرن لطف کنن بپرسن هزینه ارتقای رم n550 به 16 چقدر میشه...
ممنون
........................
البته اگه دوستان مورد مشابه داشتم و قیمت ارتقای رم 8 ddr3 لپ تاپ رو به 16 بگن بازم ممنون میشم...
رم 16 را برای چه کاری لازم دارید؟
oliver766
26-08-2013, 13:22
رم 16 را برای چه کاری لازم دارید؟
برای پروژه های بزرگ محوطه سازی با 3dmax ، در کنار سیستم دسکتاپ نیاز به لپ تاپ با رم 16 دارم....
3aman021
26-08-2013, 13:26
فول اچ دی که تو بازاره صفحه لمسی هستصفحه غیر لمسی ها فکر کنم اچ دی هستفول اچ دی بدون صفحه لمسی هم داریم!
ahriman323
26-08-2013, 13:30
فول اچ دی بدون صفحه لمسی هم داریم!
تو ایران؟عجب؟ حتما قیمتشون هم با هم برابر هست!
چون کمترین قیمتی که تو بازار دیدم 3710 بوده!
alirezaml
26-08-2013, 13:37
فکر میکنی یا قطعی میدونی ؟ من دنبال فول اچ دی با فناوری ای پی اس لمسیش هستم. اما هرجا ز زدم گفتن فقط اچ دی لمسی داره . در ضمن تو ایران هستن جایی که اس اس دی 64 یا 24 دارن باید گشت. چ خوب بود یه کانفیگی میومد ک همه چیو باهم داشت مثل سایت اصلی ایسوز
ahriman323
26-08-2013, 13:47
فکر میکنی یا قطعی میدونی ؟ من دنبال فول اچ دی با فناوری ای پی اس لمسیش هستم. اما هرجا ز زدم گفتن فقط اچ دی لمسی داره . در ضمن تو ایران هستن جایی که اس اس دی 64 یا 24 دارن باید گشت. چ خوب بود یه کانفیگی میومد ک همه چیو باهم داشت مثل سایت اصلی ایسوز
دوستانی که خریدند و در تاپیک اعلام کردن گفتند فول اچ دی ای پی اس لمسی هست!
توی سایت ایسوس این مدل اسمی از هارد اس اس دی نیاورده که!
alirezaml
26-08-2013, 13:48
تو سایت اصلی ایسوز که فول اچ دی نگفته تاچ داره فقط اچ دی تاچ داره ، امیدوارم بچه ها اطلاع دقیق مبنی براینکه اگه فول اچ دی کسی تاچ دیده بگه . چون میگن فول اچ دی مات هست و آی پی اس داره اما اچ دی براق و با تاچ هست :( !
omidtt1986
26-08-2013, 14:13
آقا ما الان رفته بودیم از این لیون y510 بخریم قیمتشو کرده بود 3600 بعدش گفتم full hd هست دیگه بعد 5 مین گفت نه،تو سایتش زده داره.....
هیچی دیگه برگشتیم.
دوستان الان n550،full hd صفحه لمسی از کجا بخرم،بهترین قیمت کجاست؟؟اگه شماره سایتش هست لطفا بذارید
3aman021
26-08-2013, 14:19
تو ایران؟عجب؟ حتما قیمتشون هم با هم برابر هست!چون کمترین قیمتی که تو بازار دیدم 3710 بوده!تو ایران که فعلا موجود نیست.اما حتما تا چند وقت دیگه وارد میشه!
lord Asghar
26-08-2013, 14:23
به نظرتون تاچ پد لپتاپ y510p یمقدار اذیت نمیکنه؟اخه چرا باید انعطاف پذیر باید باشه؟
راستی نگفتید میشه یه ساب ووفری چیزی به y510p وصل کرد؟
یه برچسب فارسی هم حالا میزنیم به کیبورد
نه مثل اینکه y510p همچین perfect نیست.بی زحمت اینو میشه بطور کامل ترجمه کنید؟من یه جاهایشو نتونستم ترجمه کنم
Turbo Boost allows for automatic overclocking so the cores run faster than their base operating frequency. In ideal conditions, this increase is more than 1 GHz - but unfortunately, the IdeaPad Y510p suffers from a less-than-perfect implementation of the technology. As long as only one core is under load, everything is fine: 3.3 GHz are close to the upper Turbo Boost limit. When more than one core is tasked or the GPU is stressed, the clock speed drops to only 2.4 GHz. While this technically cannot be called throttling, it is still rather disappointing.
Some of the older Clevo barebones (for example the Schenker XMG A502) had a similar problem. The lack of Turbo Boost becomes noticeable during CPU-intensive games and benchmark tests. During daily use, this loss of performance might not be apparent - the Core i7-4700MQ is sufficiently powerful even without the Turbo - but some users will not consider the IdeaPad Y510p at all for the above
حالا بگزریم که سری MQ ضعیفتر از HQ هست
siliopro@emeil.ir
26-08-2013, 14:32
از دوستانی که n550jv خریدن : روش ویندوز 8 نصب بود ، اگه نباشه باید خودمون وین بزنیم در اینصورت باید درایور هم نصب کنیم. درایور های لپ تاپ همراش بود یا باید از اینترنت دان کرد.
dandelionsland
26-08-2013, 14:40
من الان دستم رسيد
فول اچ دي
تاچ
IPS
قصد دخالت ندارم اما واقعا صفحه بقيه لپ تاپ ها در مقابل فول اچ دي با IPS يه آشغاله
الان جلو دستمه كيف ميكنم با كيفيت صفحه
اگرچه كانفيگ من تاچ هم هست اما من به شخصه ترجيح ميدادم مثلا 50 تومن كمتر ميدادم تاچ نمي بود
از دوستانی که n550jv خریدن : روش ویندوز 8 نصب بود ، اگه نباشه باید خودمون وین بزنیم در اینصورت باید درایور هم نصب کنیم. درایور های لپ تاپ همراش بود یا باید از اینترنت دان کرد.
ن دادا نداشت باید به نصبی
درایوراشم همراهشن
dandelionsland
26-08-2013, 14:42
يه دي وي دي همراهش بود
ويندوز هم نداشت كه اصلا مهم نيست چيزي كه فراوونه ويندوزه تو ايران
من الان دستم رسيد
فول اچ دي
تاچ
IPS
قصد دخالت ندارم اما واقعا صفحه بقيه لپ تاپ ها در مقابل فول اچ دي با IPS يه آشغاله
الان جلو دستمه كيف ميكنم با كيفيت صفحه
اگرچه كانفيگ من تاچ هم هست اما من به شخصه ترجيح ميدادم مثلا 50 تومن كمتر ميدادم تاچ نمي بود
دادا اینجور نگو تاچش عالیه
مشخصات سخت افزاری بصورت کامل
dandelionsland
26-08-2013, 14:46
دادا اینجور نگو تاچش عالیه
من برام جالب نيست دستمو دراز كنم...
شايدم براي بقيه جالب باشه نميدونم
ahriman323
26-08-2013, 15:11
تو سایت اصلی ایسوز که فول اچ دی نگفته تاچ داره فقط اچ دی تاچ داره ، امیدوارم بچه ها اطلاع دقیق مبنی براینکه اگه فول اچ دی کسی تاچ دیده بگه . چون میگن فول اچ دی مات هست و آی پی اس داره اما اچ دی براق و با تاچ هست :( !
سایت اصلی ایسوس اینه
air_damned
26-08-2013, 15:26
من برام جالب نيست دستمو دراز كنم...
شايدم براي بقيه جالب باشه نميدونم
ن دادا نداشت باید به نصبی
درایوراشم همراهشن
دوستان بگید ببنیم ..این دکمه سمت راستی رو چه جوری میشه تنظیم کرد و رو چی بزاریم خوبه ؟
siliopro@emeil.ir
26-08-2013, 15:34
دوستانی که خریدن تا حالا گیم زدن ببینن چطوره مثل کرایسیس و ...
راستی اینی که میگن برنامه یا گیم ها فول اسکرین نمیشن چیه جریانش ، ممنون.
daniyele_68
26-08-2013, 16:13
لنوو به نظر من اشغاله این لپتاپش
شما حاضرید این لپتاپو بخرید
حالا نمی شه گفت آشغال :n02:البته تعصبتونو به n550 درک میکنم:n06:ولی خوب این لپ تاپ قیافش یه جوریه .واسه گیمرا مناسبتره.با این پیش استاد راهنمام برم با لگد میاد تو دماغم
جواد . وکیلی
26-08-2013, 16:18
هورااااااا هوراااااااا
لپتاپمو گرفتم اینم عکساش
اینم گارانتیش
برادر لپتاپ من امروز صبح رسید ولی کارت ضمانت سازگار توش نیست. توی فاکتور دیجی کالا زده 2سال گارانتی سازگار ولی کارتشو نذاشتن. زنگ زدم دیجی کالا میگه ممکن نیست نذاشته باشیم. میگه کل لپتاپ و متعلقاتشو برگردون دوباره چک کنیم! چه کنم من؟:n03::n03::n27::n28::n30:
3aman021
26-08-2013, 16:20
من الان دستم رسيدفول اچ ديتاچIPSقصد دخالت ندارم اما واقعا صفحه بقيه لپ تاپ ها در مقابل فول اچ دي با IPS يه آشغالهالان جلو دستمه كيف ميكنم با كيفيت صفحهاگرچه كانفيگ من تاچ هم هست اما من به شخصه ترجيح ميدادم مثلا 50 تومن كمتر ميدادم تاچ نمي بودبالاخره رسید دستت؟مبارکت باشه :11: فقط کاش هرچی زودتر بدون صفحه لمسی بیاد تو بازار!50 تومن که سهله ,بدون صفحه لمسی حداقل 300 تومن ارزونتره!!
برادر لپتاپ من امروز صبح رسید ولی کارت ضمانت سازگار توش نیست. توی فاکتور دیجی کالا زده 2سال گارانتی سازگار ولی کارتشو نذاشتن. زنگ زدم دیجی کالا میگه ممکن نیست نذاشته باشیم. میگه کل لپتاپ و متعلقاتشو برگردون دوباره چک کنیم! چه کنم من؟:n03::n03::n27::n28::n30:
عجب حالگیری ...
هزینه پست با تو هست دوباره ؟
تازه اگر کارتش نباشه و قبول کنن ، ممکنه موجودی نداشته باشن و دوباره حیرون بشی و یهو دیدی یک کانفیگ دیگه ارسال کنن .
دنبالشو بگیر ... بالاخره 2 سال مدت کمی نیست خدایی نکرده اتفاقی پیش میاد .
daniyele_68
26-08-2013, 16:31
بالاخره رسید دستت؟مبارکت باشه :11: فقط کاش هرچی زودتر بدون صفحه لمسی بیاد تو بازار!50 تومن که سهله ,بدون صفحه لمسی حداقل 300 تومن ارزونتره!!
داداش بدون لمسشم آوردن.تو سایت آل.... .ولی 4900!!!!! برو حالشو ببر وافتخار کن که تو چه کشور ....... زندگی میکنی.به هر حال وضعیت منم مثل شماست .دنبال غیر لمسیه n550 هستم ولی نه با این قیمت
dandelionsland
26-08-2013, 16:33
من هم از دیجی کالا سفارش دادم کنار جعبه (جعبه زرده مقوایی) چسبونده بودن منم نزدیک بود بندازم دور
daniyele_68
26-08-2013, 16:35
من که بودم نمیفرستادم حتی اگه کارم غیر منتقی باشه.قانون که ندارن میره اونجا بجای اینکه کارت ضمانت توش بزارن کیف موسشو ور میدارن .واالا.ولی بازم تصمیم با خودتونه
lord Asghar
26-08-2013, 16:37
به نظرتون تاچ پد لپتاپ y510p یمقدار اذیت نمیکنه؟اخه چرا باید انعطاف پذیر باید باشه؟
نه مثل اینکه y510p همچین perfect نیست.بی زحمت اینو میشه بطور کامل ترجمه کنید؟من یه جاهایشو نتونستم ترجمه کنم
Turbo Boost allows for automatic overclocking so the cores run faster than their base operating frequency. In ideal conditions, this increase is more than 1 GHz - but unfortunately, the IdeaPad Y510p suffers from a less-than-perfect implementation of the technology. As long as only one core is under load, everything is fine: 3.3 GHz are close to the upper Turbo Boost limit. When more than one core is tasked or the GPU is stressed, the clock speed drops to only 2.4 GHz. While this technically cannot be called throttling, it is still rather disappointing.
Some of the older Clevo barebones (for example the Schenker XMG A502) had a similar problem. The lack of Turbo Boost becomes noticeable during CPU-intensive games and benchmark tests. During daily use, this loss of performance might not be apparent - the Core i7-4700MQ is sufficiently powerful even without the Turbo - but some users will not consider the IdeaPad Y510p at all for the above
خب معنی اینو گرفتم
ولی اینکه ماله n550 هست رو متوجه نمیشم!
The Asus N550JV-CN201H convinces with a decent system and gaming performance. Although the CPU significantly throttles (down to 800 MHz) under full load, you will hardly experience this in practice. The benchmark results are as expected. In addition, the notebook features a bright, contrast-rich and matte IPS display and a big storage capacity and can read Blu-ray disks. The battery life is also appropriate for a notebook with that much performance. In addition, we enjoyed the great audio system.
3aman021
26-08-2013, 16:46
داداش بدون لمسشم آوردن.تو سایت آل.... .ولی 4900!!!!! برو حالشو ببر وافتخار کن که تو چه کشور ....... زندگی میکنی.به هر حال وضعیت منم مثل شماست .دنبال غیر لمسیه n550 هستم ولی نه با این قیمتاون آل دیجیتال رو که بیخیال توهم میزنه!صفحه لمسی فول اچ دی 3800 تومنه بعد بدون لمسی 4900؟؟؟کانفیگ فول اچ دی بدون صفحه لمسی رو باید خود نمایندگی وارد کنه.فوقش باشه 3400
ahriman323
26-08-2013, 17:07
داداش بدون لمسشم آوردن.تو سایت آل.... .ولی 4900!!!!! برو حالشو ببر وافتخار کن که تو چه کشور ....... زندگی میکنی.به هر حال وضعیت منم مثل شماست .دنبال غیر لمسیه n550 هستم ولی نه با این قیمت
اون آل دیجیتال رو که بیخیال توهم میزنه!صفحه لمسی فول اچ دی 3800 تومنه بعد بدون لمسی 4900؟؟؟کانفیگ فول اچ دی بدون صفحه لمسی رو باید خود نمایندگی وارد کنه.فوقش باشه 3400
اون رمش 12 هست/Blu-ray داره/Windows 8 اورجینال داره/صفحه نمايش لمسي نداره:n08: گارانتی هم نداره ظاهرا...
dandelionsland
26-08-2013, 17:28
دوستانی که خریدن تا حالا گیم زدن ببینن چطوره مثل کرایسیس و ...
راستی اینی که میگن برنامه یا گیم ها فول اسکرین نمیشن چیه جریانش ، ممنون.
من call of duty black ops 2 رو با رزولوشن فول اجرا کردم حدود25 فریم داد
در مورد فول اسکرین نشدن برنامه هم متوجه نشدم یعنی چی فول اسکرین نشه برنامه ای؟
Amir-Rainman
26-08-2013, 17:38
ای کسانی که N550 رسید دستشون، بابا عکسی، ریویویی ، چیزی ... دلمون آب افتاد خب :n02:
تاچ بودن صفحه رو میشه غیر فعال کرد؟
ای کسانی که N550 رسید دستشون، بابا عکسی، ریویویی ، چیزی ... دلمون آب افتاد خب :n02:
تاچ بودن صفحه رو میشه غیر فعال کرد؟
همشهری نمیدونی تو رشت کجا میشه n550 گرفت؟
akhe chera????
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
دوستان بگید ببنیم ..این دکمه سمت راستی رو چه جوری میشه تنظیم کرد و رو چی بزاریم خوبه ؟
داداشم دنبال این اپ بگرد مشگلت حله
ASUS Instant Key Menu
3aman021
26-08-2013, 18:00
اون رمش 12 هست/Blu-ray داره/Windows 8 اورجینال داره/صفحه نمايش لمسي نداره:n08: گارانتی هم نداره ظاهرا...خسته نباشن!فول اچ دی هم هست دیگه؟
جواد . وکیلی
26-08-2013, 18:16
دادا برا من رسید ولی کارت گارانتی سازگار نداشت!من از دیجی کالا گرفتم زنگ زدم میگه برگشت بده چک کنیم. کارت تو دقیقا کجای بسته بندیش بود؟
کسایی که N550 خریدن لطف کنن کلوپ براش باز کنن و ریویو بنویسن
که دیگه اینجا درابطه N550 بحث نشن و بحث هایی بشه که لپتاپ قراره تازه وارد بشن
ممنونم
akhe chera????
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
آقا من کرمانم این چند روز هر روز ال دیجیتال بودم .
این لپتاپ رو ندارن ... قیمت قدیمشونه و یادشون رفته برش دارن .
شما اگر سفارش بدین سرکار میرید چون اینی که زده 4900 نداره .
فقط براتون میتونه با گارانتی آواژنگ و سازگار تحویل بده . قیمت هم 3800 تا 3900 شده. کلا ال نداره الان ...
ahriman323
26-08-2013, 19:24
کسایی که N550 خریدن لطف کنن کلوپ براش باز کنن و ریویو بنویسن
که دیگه اینجا درابطه N550 بحث نشن و بحث هایی بشه که لپتاپ قراره تازه وارد بشن
ممنونم
ممنونم ولی عجب بازم اینجا ذربارش بحث میکنه میشه گفت 85 صفخه همش مربوط به مدلای N550 میشه:n15:
wildfire.m
26-08-2013, 20:34
n550 با پردازنده ی i5 هم داره؟
خیر فعلاً نداره
daniyele_68
26-08-2013, 21:09
نه .i5 موجود نیست.کلا ایسوس هنوز i5 نزده این مدلو
ahriman323
26-08-2013, 21:15
n550 دو مدل دیگه داره که وارد ایران نشده و کانفیگ i5 هم داره
سلام بچه ها یک سوال داشتم منم خریدم asus n550jv فقط کسی نمیدونه چرا وقتی می رم ببینم مشخصاتش چیه زده رم (8g 7/89 usable ) این یعنی چی
ویندوز 8 64 بیتی enterprise برام ریختن
parsicola
26-08-2013, 22:25
قبلا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من کل این ریویو را براتون ترجمه کرده بودم که !
hame chi in lap tap khobe joz in sedai hdd aslan ro asab adame
:n14:
parsicola
26-08-2013, 22:30
اینجا دیگه تقریبا شبیه چت روم شده ! :n02:
اما قابل تحمله ، بعضی وقتها بحثهای مفیدی هم میشه
3aman021
26-08-2013, 22:46
دیگه طاقت صبر کردن ندارم!این n550 با کانفیگ بدون صفحه لمسی کی میخواد وارد شه!!!؟؟؟
دیگه طاقت صبر کردن ندارم!این n550 با کانفیگ بدون صفحه لمسی کی میخواد وارد شه!!!؟؟؟
سامان جان واسه اینکه برات کارایی نداره نمیخوای لمسی بگیری با نقطه ضعفی میبینی تو تاچ؟
ahriman323
27-08-2013, 09:45
حالا اگه معمولی آورده بودن همه دنبال لمسی بودن!:n08:
جواد . وکیلی
27-08-2013, 10:56
حالا اگه معمولی آورده بودن همه دنبال لمسی بودن!:n08:
دقیقا!
چیزهایی که توی نگاه اول تو این لپتاپ خیلی جلوه میکنه:
1- کیفیت بالای رنگ IPS و دقت صفحه نمایش FHD
2- باریک بودن و جلوه آلومینیومی دستگاه
3- کیفیت بالای صدا و ساب
4- تاچ پد چند لمسی با کیفیت
5- تاچ اسکرین با دقت بالا (استاندارد=9mm ، ایسوس=6mm)
تا چند ساعت دیگه یک ریویوی کامل با عکسهای با کیفیت میذارم...
اتفاقا من منتظر یه لپ تاپ لمسی بودم بلاخره نسل جدید دو روز دیگه برنامه های لمسی میاد اون موقعست که میفهمید.
اما لمسی برای مدلایی هست که یکم سبکتر و لاغرترند اگه این صفحش هم بر میگشت خوب بود لمسیش بیشتر به کار میومد.
کانفیگای دیگه توی دبی موجود هست مثلا صفحه hd یا i5 ??
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
3aman021
27-08-2013, 11:22
سامان جان واسه اینکه برات کارایی نداره نمیخوای لمسی بگیری با نقطه ضعفی میبینی تو تاچ؟جفتش !! کارایی خاصی نداره.کثیف میشه و لک میگیره.اگه ضربه کوچیکی بهش بخوره ممکنه به هم بریزه.و از همه مهمتر اینکه جدا نمیشه بشه ازش بعنوان تبلت هم استفاده کرد.
ahriman323
27-08-2013, 11:33
جفتش !! کارایی خاصی نداره.کثیف میشه و لک میگیره.اگه ضربه کوچیکی بهش بخوره ممکنه به هم بریزه.و از همه مهمتر اینکه جدا نمیشه بشه ازش بعنوان تبلت هم استفاده کرد.
لپ تاپ 15 اینچی هست انتظار دارید جدا بشه؟!
اون موارد که شما میگید برای لپ تاپهای زیر 13 اینچ هست و قیمتشون بالا4.5 هست!
به نظرتون این لپتاپ وارد ایران میشه؟!
gtx 760 اونم با 1100 دلار که تقریبا هم قیمت همین n550 هست
البته 17 اینچه و ایران هم 17 اینچ طلسم شده انگار!!
3aman021
27-08-2013, 12:35
لپ تاپ 15 اینچی هست انتظار دارید جدا بشه؟!اون موارد که شما میگید برای لپ تاپهای زیر 13 اینچ هست و قیمتشون بالا4.5 هست!اتقاقا میخواستم بگم که اگه جدا شدنی بود قیمتش هم خیلی گرونتر میشد!کلا لمسی تو لپ تاپ های عادی کاربرد خاصی نداره !ضمنا حدود یه سالی میشه یه ابزاری اومده (اسمش رو دقیق یادم نیست). با فعال کردن اون ابزار میشه هر زمان که دوست داشتیم صفحه نمایش رو به لمسی تبدیل کنیم و برعکس!قیمتش هم حدود 90 دلاره.
سلام
من تا 3800-3900 بودجه دارم.قیمت n550 و lenovo y510 چنده؟مدلای دیگه کی میاد؟ من عجله ندارم تا یک ماه میتونم صبر کنم.
lord Asghar
27-08-2013, 13:24
سلام دوست عزیز
اگه با بیشترین جزییات اجرا کرده باشید با این حساب 25 فریم!پس تو بازی دست چیره ای نداره چون دیگه تو مرز هست پایین 24 فریم بازی با لگ اجرا میشه تازه black ops 2 قدیمیه نسخه ی جدیدیش تو ماه های اینده میاد به احتمال زیاد تو اون لگ بزنه در حد تیم ملی:دی
پس تو Assassins creed 3 هم که کاملا لگ میزنه.همونطور که قبلا هم گفتم GTX 660 خیلی بهتره واسه بازی نسبت به GT 750 ولی من عاشق ساب ووفر n550 ام.کاش میشد یه ساب ووفر پیدا کرد که تو لپتاپ های قدرتمند تر دیگه مثلا با usb کار کنه واقعا عالی میشد.
ahriman323
27-08-2013, 13:29
سلام
من تا 3800-3900 بودجه دارم.قیمت n550 و lenovo y510 چنده؟مدلای دیگه کی میاد؟ من عجله ندارم تا یک ماه میتونم صبر کنم.
N550 حدود 3710-3850 هست تو بازار
y510 حدود 3640
لپ تاپ - Laptop - LENOVO / لنوو IdeaPad Y510-Core i7-8GB-1TB-2GB VGA
احتمالا یکی دو ماه دیگه!
dandelionsland
27-08-2013, 14:03
سلام دوست عزیز
اگه با بیشترین جزییات اجرا کرده باشید با این حساب 25 فریم!پس تو بازی دست چیره ای نداره چون دیگه تو مرز هست پایین 24 فریم بازی با لگ اجرا میشه تازه black ops 2 قدیمیه نسخه ی جدیدیش تو ماه های اینده میاد به احتمال زیاد تو اون لگ بزنه در حد تیم ملی:دی
پس تو Assassins creed 3 هم که کاملا لگ میزنه.همونطور که قبلا هم گفتم GTX 660 خیلی بهتره واسه بازی نسبت به GT 750 ولی من عاشق ساب ووفر n550 ام.کاش میشد یه ساب ووفر پیدا کرد که تو لپتاپ های قدرتمند تر دیگه مثلا با usb کار کنه واقعا عالی میشد.
واقعا من هم حسابي خورد تو ذوقم
اصلا انتظار نداشتم
نه رو جزئيات بالا هم نذاشته بودم
فريم رو گوشه صفحه نشون ميداد
گرد و خاك بلند ميشد تا 20 هم پايين مي اومد
دوستان براي بازي دنبال مدل هاي msi و y510 دو گرافيكه باشيد
اصلا انتظار نداشتم
عجیبه پس چرا سایت notebookcheck نوشته این بازی توی فول اچدی با جزییات بالا 32 فریم میده به احتمال زیاد با گرافیک اینتل اجرا کردی:n27:
به نظرتون این لپتاپ وارد ایران میشه؟!
gtx 760 اونم با 1100 دلار که تقریبا هم قیمت همین n550 هست
البته 17 اینچه و ایران هم 17 اینچ طلسم شده انگار!!
این لپتاپ نسبت به قیمت عالیه:n04:
اگه لپتاپ دیگه هم پیدا کردی معرفی کن
ممنون
3aman021
27-08-2013, 14:33
واقعا من هم حسابي خورد تو ذوقماصلا انتظار نداشتمنه رو جزئيات بالا هم نذاشته بودمفريم رو گوشه صفحه نشون ميدادگرد و خاك بلند ميشد تا 20 هم پايين مي اومددوستان براي بازي دنبال مدل هاي msi و y510 دو گرافيكه باشيدSent from my HTC Desire using Tapatalk 2دوست عزیز نمیشه بازی رو رزولیشن hd اجرا کنی تا فریم بیشتری بده؟؟؟
dandelionsland
27-08-2013, 14:47
دوست عزیز نمیشه بازی رو رزولیشن hd اجرا کنی تا فریم بیشتری بده؟؟؟
چرا نميشه
ميشه با اچ دي بازي كرد
بحثم رو قدرت گرافيكش بود كه ظاهرا انتخاب parsicola براي گرافيك هاي 760 و 765 منطقي تره
dandelionsland
27-08-2013, 14:52
عجیبه پس چرا سایت notebookcheck نوشته این بازی توی فول اچدی با جزییات بالا 32 فریم میده به احتمال زیاد با گرافیک اینتل اجرا کردی:n27:
نه با اينتل اجرا نكردم رو گرافيك انويديا بود
anti-analyze رو روي 2x گذاشتم
siliopro@emeil.ir
27-08-2013, 15:08
به احتمال زیاد با گرافیک اینتل اجرا کردی
چطور میشه فهمید با چه گرفیکی اجرا شده . چطوری با Gt 750M اجرا کنیم.
دوستانی که زهرمارشکن دارن این فیلمو ببینن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این فیلم تو بازی مثل Metro در حالت فول اچدی با جزییات مدیوم ، 44 فریم میده.
رو بلک اپس 2 باید بیشتر از این بده.
3aman021
27-08-2013, 15:19
چرا نميشهميشه با اچ دي بازي كردبحثم رو قدرت گرافيكش بود كه ظاهرا انتخاب parsicola براي گرافيك هاي 760 و 765 منطقي ترهSent from my HTC Desire using Tapatalk 2 پس خوبه!یکی از دوستان گفته بودن وقتی بازی رو با رزولیشن اچ دی اجرا میکنیم گوشه های صفحه بریده میشه ,آیا همینطوره؟
dandelionsland
27-08-2013, 15:32
پس خوبه!یکی از دوستان گفته بودن وقتی بازی رو با رزولیشن اچ دی اجرا میکنیم گوشه های صفحه بریده میشه ,آیا همینطوره؟
من متوجه نميشم يعني چي صفحه بريده بشه
خب وقتي رزولوشن رو تغيير ميدي بازي با اون رزولوشن خودش رو تطبيق ميده
3aman021
27-08-2013, 16:38
من متوجه نميشم يعني چي صفحه بريده بشه خب وقتي رزولوشن رو تغيير ميدي بازي با اون رزولوشن خودش رو تطبيق ميدهSent from my HTC Desire using Tapatalk 2ممنون دادا!تاچش چطوره؟راحته؟در حد گوشی هست؟
جواد . وکیلی
27-08-2013, 16:39
چطور میشه فهمید با چه گرفیکی اجرا شده . چطوری با Gt 750M اجرا کنیم.
دوستانی که زهرمارشکن دارن این فیلمو ببینن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این فیلم تو بازی مثل Metro در حالت فول اچدی با جزییات مدیوم ، 44 فریم میده.
رو بلک اپس 2 باید بیشتر از این بده.
لپتاپ این فیلم 16 گیگ رم داره. من البته گیمر نیستم و نمیدونم رم سیستم چقدر توی فریم تاثیر داره.
جواد . وکیلی
27-08-2013, 16:45
درباره لک گرفتن: نور صفحه اونقدر بالا هست که موقع کار کردن اصلا متوجه وجود لک نمیشین. فقط موقعی که خاموشه لکها رو میبینین که زیاد اهمیت نداره.
جواد . وکیلی
27-08-2013, 16:52
ممنون دادا!تاچش چطوره؟راحته؟در حد گوشی هست؟
واقعا در حد گوشی هست. من ولوم مدیا پلیر رو وقتی رو رزولوشن 1920*1080 هست (که همه چیز خیلی ریز میشه!) میتونم با اشاره دست کم و زیاد کنم. به طور کلی استاندارد نقاط حساس توی صفحه لمسی (با توجه به سایت رسمی ایسوس) 9mm هست که توی صفحه نمایش N550 شده 6mm و این یعنی حساسیت بالاتر و جوابگویی سریعتر.
dandelionsland
27-08-2013, 17:20
ممنون دادا!تاچش چطوره؟راحته؟در حد گوشی هست؟
واقعيتش من جرات ندارم جواب بدم چون يه سري گفتم تاچش واقعا جالب نيست هم بخاطر اينكه مدام بايد دستت رو دراز كني هم ويندوز واقعا براي تاچ بهينه نشده دوستان گفتن نه اينطوري نيست و راحته
نميدونم شايد هم من با آيپدم مقايسه ميكنم كه ميگم به درد نميخوره
جواد . وکیلی
27-08-2013, 20:17
لینک عکس های لپ تاپ N550 که برام رسیده.
air_damned
27-08-2013, 21:29
دادا برا من رسید ولی کارت گارانتی سازگار نداشت!من از دیجی کالا گرفتم زنگ زدم میگه برگشت بده چک کنیم. کارت تو دقیقا کجای بسته بندیش بود؟
کارت من تو جعبه بودش..
داداشم دنبال این اپ بگرد مشگلت حله
ASUS Instant Key Menu
این اپ رو باید چداگانه دانلود کنم؟؟ مگه تو خود درایورها نیست ؟؟
جطوری بفهمیم فریم چنده ؟؟
چرا نميشه
ميشه با اچ دي بازي كرد
بحثم رو قدرت گرافيكش بود كه ظاهرا انتخاب parsicola براي گرافيك هاي 760 و 765 منطقي تره
چطوزی میشه HD یا ful hd رو مشخص کرد ؟؟
یه سوال فنی برای باطزی این دستگاه عب نداره بزنیم به شارژ و یادمون بره رو 100 درصد بکشیم بیرون ؟؟ یعنی خودش قطع میکنه ؟؟
و اینکه عب نداره موقع شارژ در 80 درصد بکشیم بیرون ؟
این اپ رو باید چداگانه دانلود کنم؟؟ مگه تو خود درایورها نیست ؟؟
دادا اگه درایوراشو کامل نصبیده باشی تو درایور راشه
این مشخصات مال y510ه؟؟ قیمت مدل sli ا 3640 هست؟اینطوری که دوستان گفتن n550 تو اجرای بازیای سنگین کم میاره.:n27:باید فکر ندلای دیگه باشیم.تا زیر 4 تومن مدلای دیگه هست؟همونطور که گفتم تا یه ماه میتونم صبر کنم.
QUOTE=ahriman323;7840956]N550 حدود 3710-3850 هست تو بازار
y510 حدود 3640
لپ تاپ - Laptop - LENOVO / لنوو IdeaPad Y510-Core i7-8GB-1TB-2GB VGA
احتمالا یکی دو ماه دیگه![/QUOTE]
air_damned
27-08-2013, 22:07
دادا اگه درایوراشو کامل نصبیده باشی تو درایور راشه
ممنون ok شد...
این مشخصات مال y510ه؟؟ قیمت مدل sli ا 3640 هست؟اینطوری که دوستان گفتن n550 تو اجرای بازیای سنگین کم میاره.:n27:باید فکر ندلای دیگه باشیم.تا زیر 4 تومن مدلای دیگه هست؟همونطور که گفتم تا یه ماه میتونم صبر کنم.
تو ریویو ها ضعیف نشون نداده اما یکی از دوستان مثل ایکه آزمایش کرده راضی نبوده،،، شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه ( مثلا اشکالات نرم افزاری ، درایور و ...)
y510 تک کارتش این قیمته، sli گرون تر از این حرفاست و نه y500 و نه y510 تا حالا که اصلا sli وارد نشدن
ahriman323
27-08-2013, 22:10
نه اون مدل ایران نیومده ظاهرا!
lord Asghar
27-08-2013, 23:53
نه اون مدل ایران نیومده ظاهرا!
سلام
میگم میشه لپتاپ y510p رو بخریم بعد بدیم DVD اش رو در بیارند و یک کارت گرافیک gt 750m دیگه بخریم بندازیم روش؟
lord Asghar
28-08-2013, 00:23
دوست عزیز نمیشه بازی رو رزولیشن hd اجرا کنی تا فریم بیشتری بده؟؟؟
سلام
دوست عزیز
میدونید توی مانیتوری با رزولیشن FullHD اگه رزولیشن بازی رو به HD تغییر بدید چه بلایی به سر کیفیت بازی میاد؟!؟یعنی از 1920*1080 بیاد به 1280*720???من خودم توی رزولیشن مانیتورم که 1280*1024 هست تو بعضی از بازی ها که زیاد لگ داره وقتی رزولیشن رو به 800*600 تغیر میدم(البته فقط واسه تست اینکه مشکل لگ از کارت گرافیک هست یا خیر)همیشه حالم از بازی به هم میخوره اونوقت شما میگید از FullHD بیاریم تو HD???آخه شما خودت میتونی اینکارو بکنی؟:n04::n02:خوب اگه حرفه منو باور ندارید خودتون امتحان بکنید.در ضمن مهم نیست که با رزولیشن کمتر و جزییات حداقل چند فریم رو بده(چون واقعا این مدل فریم ارزشی هم نداره بالاخره صحبت 4 میلیون پوله) البته با کاهش سطح shadow ها و غیر فعال کردن Vsync کلی میشه مقدار فریم رو زیاد کرد و به داد VRAM کارت گرافیک هم رسید من خودم هر چیو هم که بتونم تو بازی عوض کنم نمیتونم دیگه رزولیشن رو عوض کنم چون واقعا بازی رو خراب میکنه!عین این میمونه که یه ادمی که چشمش قوی هست بیاد عینک یه ادمی که چشمش استیگمات داره رو بزنه.
lord Asghar
28-08-2013, 00:30
اصلا انتظار نداشتم
سلام
داداش ممنون میشم یه امتحانی هم بکنید ببین اون بازی COD:BO2 که 20 فریم داده بود,یبار هم توی رزولیشن FullHD و 8x انتی الایز و حد اکثر جزییات چند فریم رو میده؟اینجوری قدرت گرافیکیش هم مشخص میشه.من خودم دنبال یه لپتاپ خوب واسه گیمم با قیمت 4-4.5 تومن.
dandelionsland
28-08-2013, 00:46
چطوزی میشه HD یا ful hd رو مشخص کرد ؟؟
تو تنظیمات بازی رزولوشن رو تغییر میدی
dandelionsland
28-08-2013, 00:49
سلام
داداش ممنون میشم یه امتحانی هم بکنید ببین اون بازی COD:BO2 که 20 فریم داده بود,یبار هم توی رزولیشن FullHD و 8x انتی الایز و حد اکثر جزییات چند فریم رو میده؟اینجوری قدرت گرافیکیش هم مشخص میشه.من خودم دنبال یه لپتاپ خوب واسه گیمم با قیمت 4-4.5 تومن.
الان پست شما رو دیدم
تست کردم همین پست رو ویرایش میکنم
ویرایش: با فول اچ دی و جزییات بالا و آنتی آنالایزر 8 xباورت نمیشه 15 فریم
تقریبا لگ داشت
راستی کی گفته بود رو فلان بازی رو فول 45 فریم داده این آمار رو نگاه کنید
اون اولترا فول اچ دیه
Amir_051
28-08-2013, 01:06
دوستان پس یعنی تو اجرای بازی ها انتظارات را برآورده نکرده و میشه گفت که ضعیف عمل کرده آره؟؟ :n28:
dandelionsland
28-08-2013, 01:09
دوستان پس یعنی تو اجرای بازی ها انتظارات را برآورده نکرده و میشه گفت که ضعیف عمل کرده آره؟؟ :n28:
فقط رو حرف من تکیه نکنید
این نتایج رو از سایت notebookcheck رو هم ببینید.
Amir_051
28-08-2013, 01:16
دوستان دیگه هم اگه زودتر چندتا بازی سنگین تست کنند و نتیجه را بگن ، این شک و تردیدها از بین میره...من که بدجور مردد شدم واسه خریدش...امیدوارم که مشکل خاصی نباشه و بتونه خوب اجرا کنه در غیر این صورت میرم سراغ لنوو y510p (اگه تو بازار مشهد باشه) یا ایسوس N56VB
3aman021
28-08-2013, 01:17
سلامدوست عزیز میدونید توی مانیتوری با رزولیشن FullHD اگه رزولیشن بازی رو به HD تغییر بدید چه بلایی به سر کیفیت بازی میاد؟!؟یعنی از 1920*1080 بیاد به 1280*720???من خودم توی رزولیشن مانیتورم که 1280*1024 هست تو بعضی از بازی ها که زیاد لگ داره وقتی رزولیشن رو به 800*600 تغیر میدم(البته فقط واسه تست اینکه مشکل لگ از کارت گرافیک هست یا خیر)همیشه حالم از بازی به هم میخوره اونوقت شما میگید از FullHD بیاریم تو HD???آخه شما خودت میتونی اینکارو بکنی؟:n04::n02:خوب اگه حرفه منو باور ندارید خودتون امتحان بکنید.در ضمن مهم نیست که با رزولیشن کمتر و جزییات حداقل چند فریم رو بده(چون واقعا این مدل فریم ارزشی هم نداره بالاخره صحبت 4 میلیون پوله) البته با کاهش سطح shadow ها و غیر فعال کردن Vsync کلی میشه مقدار فریم رو زیاد کرد و به داد VRAM کارت گرافیک هم رسید من خودم هر چیو هم که بتونم تو بازی عوض کنم نمیتونم دیگه رزولیشن رو عوض کنم چون واقعا بازی رو خراب میکنه!عین این میمونه که یه ادمی که چشمش قوی هست بیاد عینک یه ادمی که چشمش استیگمات داره رو بزنه.سلام,درسته لپ تاپی که رزولیشن fhd داره برای گیم باید کارت گرافیک قوی داشته .پس لپ تاپ های hd با همین کارت گرافیک(750) بهتر از پس گیم بر میان!اما من بیخیال fhd نمیشم.حاضرم بازی رو با کیفیت پایین اجرا کنه اما صفحه نمایش لپ تاپم fhd باشه!
rbdragon72
28-08-2013, 01:28
دوستان BO2 کلا رو PC مشکل داشت و چندتا اپدیت هم براش اومد که بهترش کرد حالا شاید دوستان بدون اپدیتشو امتحان کردن. برای تست بازی هایی مثل Crysis 2 & 3 و BF3 بهتره
دوما این کارت گرافیک برای fullHD مناسب نیست . اگه شما دنبال بازی رو تنظیمات Ultra هستید باید برید دنبال سری گیمینگ های بالای 8ملیون . دسکتاپ 4 ملیونی هم نمیتونه چنین راندمانی رو بده چه برسه به نوتبوک
dandelionsland
28-08-2013, 01:31
دوما این کارت گرافیک برای fullHD مناسب نیست . اگه شما دنبال بازی رو تنظیمات Ultra هستید باید برید دنبال سری گیمینگ های بالای 8ملیون . دسکتاپ 4 ملیونی هم نمیتونه چنین راندمانی رو بده چه برسه به نوتبوک
من هم این رو میخوام بگم
omidtt1986
28-08-2013, 01:39
اگه تو بازی رزولیشنو تا 1280 بیاری پایین بازم لگذ میزنه؟؟؟ حالا حتما که نباید رو حالت ultra بازی کرد
dandelionsland
28-08-2013, 01:48
اگه تو بازی رزولیشنو تا 1280 بیاری پایین بازم لگذ میزنه؟؟؟ حالا حتما که نباید رو حالت ultra بازی کرد
نه اونطوری که لگ نمیزنه
بحث اینه 3.8 میلیون هزینه کنی واقعا بی انصافیه نتونی با فول اچ دی بازی کنی
lord Asghar
28-08-2013, 02:08
الان پست شما رو دیدم
تست کردم همین پست رو ویرایش میکنم
ویرایش: با فول اچ دی و جزییات بالا و آنتی آنالایزر 8 xباورت نمیشه 15 فریم
تقریبا لگ داشت
راستی کی گفته بود رو فلان بازی رو فول 45 فریم داده این آمار رو نگاه کنید
اون اولترا فول اچ دیه
سلام
ممنون
اتفاقا درست به این نام n550 اشاره نشده ولی من مدرک دارم که این کارت گرافیک gt 750m میتونو بازی dishonored رو فول اچدی با گرافیک ultra 44.8 بده یا بازی fifa 13 رو فول اچ دی و الترا 146.4 فریم میده همینطور بازی diablo 3 رو میتونه full hd و الترا دور و بر 62.8 فریم میده و....
ولی خب بازی مثل farcry3 رو Fullhd و الترا 8.3 فریم داده:n08:
ولی خب باید در نظر داشته باشیم که که این اعداد میانگین فریم هستند این فریم ها میتونند تو شرایط مختلف بازی(مه و دود و...)متفاوت باشند
واسه assassins creed 3 هم تو fullHD و الترا هم 13.2 داده:دی
lord Asghar
28-08-2013, 02:32
دوستان BO2 کلا رو PC مشکل داشت و چندتا اپدیت هم براش اومد که بهترش کرد حالا شاید دوستان بدون اپدیتشو امتحان کردن. برای تست بازی هایی مثل Crysis 2 & 3 و BF3 بهتره
اختیار دارید اون سیستم 4 میلیونی که شما دارید راجبش حرف میزنید من تو خونم دارم با گرافیک GTX 770 OC حالا که شما حرفشو زدید اجازه بدید یه مقایسه ی کوچیکی بین اون و n550 داشته باشیم
black ops 2 یادم نیست چنتا فریم میداد چون خیلی وقتی تمومش کردم
ولی تو battle field 3
GTX 770 FullHD با بیشترین گرافیک ممکن 127 فریم میداد
در حالیکه gt 750m تو همون شرایط 12.8تا فریم بیشتر نمیده
یا
تو بازی crysis 3
GTX 770 با رزولیشن FullHD و کیفیت ultra 46-47 فریم میداد
در حالیکه gt 750m میانگینش 8 فریم بیشتر نیست(و این یعنی نهایت لگ:دی)
یا
تو بازی Farcry3
GTX 770 دورو بر 52-51 فریم میداد Fullhd و بیشترین کیفیت ممکن
GT 750m با همون شرایط میانگین فریمش 8.3 فریم هست
و....
یه سیستم 4 میلیونی 10 برابره n550 قدرت گرافیکی داره حالا cpu و اینا بماند.شما چیرو با چی مقایسه میکنی؟اصلا اینا قابل مقایسه نیستند.
سلام دوستان فکر می کنم مراجعه به لینک های پایین نتیجه بحث های بالا درباره y510p و n550 رو مشخص کنه :
به علاوه پاراگراف های آخر :
و البته جدول اول صفحه :
در ضمن نوتبوک چک یه جایی میگه :
If gaming performance is a purchase criterion, the Aspire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and the IdeaPad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) are better alternatives. Both of them achieve significantly higher frame rates than the N550JV.
خلاصه اش از نظر من اینکه اگر دغدغه گیم دارید و مصرف بالای باتری و داغ کردن لپ تاپ براتون مهم نیست و می تونید حدود 200 دلار بیشتر خرج کنید برید سراغ y510p اگر با همین وضعیت پول کمتری دارید و می تونید با 14 اینچ کنار بیاید منتظر بشید ببینید y410p میاد یا نه و اگر دنبال لپ تاپ با کارایی گیمینگ پایین تر اما قیمت مناسب تر،عمر باتری بالاتر و خنک تر هستید خب n550jv انتخاب خوبیه!
من نمیدونم چه اصراریه همه میخوان با لپ تاپ بازی کنند!!
شما که حاضری 4-5 ملیون لپتاپ گیمینگ بخرید چرا یه ps4 (در اینده نزدیک) نمیخرید + یه لپ تاپ معمولی
ایا لذت بازی با لپ تاپ بیشتر از کنسول مخصوص گیم هسا ؟؟؟
یکی من رو روشن کنه کنجکاوم بدونم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
omidtt1986
28-08-2013, 06:21
سلام دوستان فکر می کنم مراجعه به لینک های پایین نتیجه بحث های بالا درباره y510p و n550 رو مشخص کنه :
به علاوه پاراگراف های آخر :
و البته جدول اول صفحه :
در ضمن نوتبوک چک یه جایی میگه :
If gaming performance is a purchase criterion, the Aspire ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and the IdeaPad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) are better alternatives. Both of them achieve significantly higher frame rates than the N550JV.
خلاصه اش از نظر من اینکه اگر دغدغه گیم دارید و مصرف بالای باتری و داغ کردن لپ تاپ براتون مهم نیست و می تونید حدود 200 دلار بیشتر خرج کنید برید سراغ y510p اگر با همین وضعیت پول کمتری دارید و می تونید با 14 اینچ کنار بیاید منتظر بشید ببینید y410p میاد یا نه و اگر دنبال لپ تاپ با کارایی گیمینگ پایین تر اما قیمت مناسب تر،عمر باتری بالاتر و خنک تر هستید خب n550jv انتخاب خوبیه!
این y510p که شما داری مقایسه میکنی دوتا کارت گرافیک داره که تو ایران نیست.اما حالا بین همینی که یه کارت گرافیک داره و n550 کدوم بهتره برایه گیم؟؟؟؟آیا خیلی فرق میکنه؟؟؟.در مورد y510p باید بگم قیمتش 200 300 تومن
ارزونتره
omidtt1986
28-08-2013, 06:42
من نمیدونم چه اصراریه همه میخوان با لپ تاپ بازی کنند!!
شما که حاضری 4-5 ملیون لپتاپ گیمینگ بخرید چرا یه ps4 (در اینده نزدیک) نمیخرید + یه لپ تاپ معمولی
ایا لذت بازی با لپ تاپ بیشتر از کنسول مخصوص گیم هسا ؟؟؟
یکی من رو روشن کنه کنجکاوم بدونم
ببین برای مثال من خودم xbox360 دارم ولی آیا بازیهایی مثل start caraft میتونی با کنسول بازی کنی،و لذتی که بازیهای شوتر با موس و کیبرد داره عمرا با دسته نداره.
با توجه به اینکه نسل بازیهایه آینده که برای xbox one میاد عملا بازی کردن باهاش تو ایرن غیرممکنه(که اگه چراشو توضیح بدم طولانی میشه) اکثرا دارن روبه pc میارن
air_damned
28-08-2013, 07:16
تو تنظیمات بازی رزولوشن رو تغییر میدی
ممنونم دوست من
1-چطوزی میشه HD یا ful hd رو مشخص کرد ؟؟
2-فریم رو چطور میشه فهمید چقدره تو بازی ؟
3-یه سوال فنی برای باطزی این دستگاه عب نداره بزنیم به شارژ و یادمون بره رو 100 درصد بکشیم بیرون ؟؟ یعنی خودش قطع میکنه ؟؟
این y510p که شما داری مقایسه میکنی دوتا کارت گرافیک داره که تو ایران نیست.اما حالا بین همینی که یه کارت گرافیک داره و n550 کدوم بهتره برایه گیم؟؟؟؟آیا خیلی فرق میکنه؟؟؟.در مورد y510p باید بگم قیمتش 200 300 تومن
ارزونتره
راستش از اونجایی که من گیمر نیستم و در زمینه لپ تاپ هم دانسته هام حاصل این در و اون در زدن 1 ماه پیش فکر نمی کنم آدم خیلی مناسبی برای جواب دادن به شما باشم ، اما چیزایی که می دونم ایناست:
- پردازنده y510 یه کم از پردازنده n550 ضعیف تره.
- کارت گرافیک y510, ddr5 هست در برابر کارت گرافیک ddr3 ایسوس( البته من نمی دونم این دقیقا چقدر در کیفیت و یا سرعت گرافیکی تاثیر داره)
- کیفیت بدنه و ظاهر ایسوس از لنوو بهتره( بدنه مشکی براق لنوو مستعد لک شدنه)
در مورد باقی چیزها دوستان خبره تر نظر بدن!:n01:
من یه نگاهی به قدرت خود 750 کردم و با خود n550 فریم هاش مقایسه کردم، مشکل از خود کارت گرافیکه یعنی نه 650 نه 750 و نه حتی 660 توانایی اجرای این بازی هارو ندارن
اگه واقعا اولترا میخواین بازی کنین حداقل باید به فکر 760 با رم زیاد و یا 765 باشین
(البته در کل یادتون باشه که این لپ تاپ هست و حتی 780 هم به زور ful hd و ultra تو بازی هایی مثل کرایسس 3 یا فارکرای بالای 30 فریم میده! دیگه چه برسه به 750 یا 760 :n08:)
بعد دوستان تاحالا مگه رو لپتاپ فول و اولترا بازی میکردین که یهو به فکر افتادین 4 تومن حتما باید اولترا اجرا کنه؟! :n02: تا جایی که یادمه یه ge70 بود که 660 داشت و y580 که هیچ کدوم چندان وضع بهتری نداشتن!
البته تو pc 4 تومن معجزه میکنه اما تو لپتاپ از این خبرا نیست :دی
-------
البته 750 تو black ops2 رو اولترا و فول باید تا حدود 25-30 فریم بده، اگه کمتر داده خود n550 هم مشکل داره (حالا سخت افزاری یا نرم افزاری)
dandelionsland
28-08-2013, 09:04
من یه نگاهی به قدرت خود 750 کردم و با خود n550 فریم هاش مقایسه کردم، مشکل از خود کارت گرافیکه یعنی نه 650 نه 750 و نه حتی 660 توانایی اجرای این بازی هارو ندارن
اگه واقعا اولترا میخواین بازی کنین حداقل باید به فکر 760 با رم زیاد و یا 765 باشین
(البته در کل یادتون باشه که این لپ تاپ هست و حتی 780 هم به زور ful hd و ultra تو بازی هایی مثل کرایسس 3 یا فارکرای بالای 30 فریم میده! دیگه چه برسه به 750 یا 760 :n08:)
بعد دوستان تاحالا مگه رو لپتاپ فول و اولترا بازی میکردین که یهو به فکر افتادین 4 تومن حتما باید اولترا اجرا کنه؟! :n02: تا جایی که یادمه یه ge70 بود که 660 داشت و y580 که هیچ کدوم چندان وضع بهتری نداشتن!
البته تو pc 4 تومن معجزه میکنه اما تو لپتاپ از این خبرا نیست :دی
-------
البته 750 تو black ops2 رو اولترا و فول باید تا حدود 25-30 فریم بده، اگه کمتر داده خود n550 هم مشکل داره (حالا سخت افزاری یا نرم افزاری)
ضمن تاييد حرف هاي شما
راجع به اون جمله آخرتون دوستان به بنده گفتن جزئيات در حد بالا و آنتي آنالايزر در 8x باشه
15 فريم داد
اون نتايج كه تو بنچمارك ها داده و 25 هست رو استاندارد 4x هست
علت اون ده فريم تفاوت بخاطر اون هست
dandelionsland
28-08-2013, 09:07
سلام
ممنون
اتفاقا درست به این نام n550 اشاره نشده ولی من مدرک دارم که این کارت گرافیک gt 750m میتونو بازی dishonored رو فول اچدی با گرافیک ultra 44.8 بده یا بازی fifa 13 رو فول اچ دی و الترا 146.4 فریم میده همینطور بازی diablo 3 رو میتونه full hd و الترا دور و بر 62.8 فریم میده و....
ولی خب بازی مثل farcry3 رو Fullhd و الترا 8.3 فریم داده:n08:
ولی خب باید در نظر داشته باشیم که که این اعداد میانگین فریم هستند این فریم ها میتونند تو شرایط مختلف بازی(مه و دود و...)متفاوت باشند
واسه assassins creed 3 هم تو fullHD و الترا هم 13.2 داده:دی
داداش گلم من اون تصوير رو از صفحه رويو n550 تو نوت بوك چك درآوردم
خودم كه نزدم
بخدا من دوست دارم رو كرايسيس 3 تو فول اچ دي 100000000 فريم بده ولي نميده
dandelionsland
28-08-2013, 09:10
ممنونم دوست من
1-چطوزی میشه HD یا ful hd رو مشخص کرد ؟؟
2-فریم رو چطور میشه فهمید چقدره تو بازی ؟
3-یه سوال فنی برای باطزی این دستگاه عب نداره بزنیم به شارژ و یادمون بره رو 100 درصد بکشیم بیرون ؟؟ یعنی خودش قطع میکنه ؟؟
سوال اول و دوم كه تو تنظيمات بازي هستن options
راجع به شارژ هم شما چرا رو 100 بكشيد بيرون به صد برسه باتري از تو مدار خارج ميشه و با برق شهر كار ميكنه
رو 80 هم بكشي بيرون اتفاقي نميفته اما قاعده اش اينه لپ تاپت رو برق شهر كار كنه باتري از مدار خارج بشه
اختیار دارید اون سیستم 4 میلیونی که شما دارید راجبش حرف میزنید من تو خونم دارم با گرافیک GTX 770 OC حالا که شما حرفشو زدید اجازه بدید یه مقایسه ی کوچیکی بین اون و n550 داشته باشیم
ولی تو battle field 3
یا
تو بازی crysis 3
یا
تو بازی Farcry3
و....
یه سیستم 4 میلیونی نزدیک 10 برابره n550 قدرت گرافیکی داره حالا cpu و اینا بماند.شما چیرو با چی مقایسه میکنی؟اصلا اینا قابل مقایسه نیستند.
گرافیک gt750 برای بازیهای سنگین در حالت فول اچ (اولترا) و حتی high مناسب نیست.در صورتی که لپ تاپهایی که گرافیکشون gtx760/770/780 فریم دهیشون در مقابل gt750 سه تا پنچ برابر بیشتره.پس میشه نتیجه گرفت این لپ تاپ واسه گیمهای سنگین بدرد نمیخوره و کسی که این لپ تاپ را واسه گیم میخواد بهتره بره یه سیستم بخره با قیمت کمتر و قدرت بیشتر.
با این وضعیت باید منتظر اومدن مدلای دیگه باشیم.مدلی هست تا یه ماه بیاد و قینتش زیر 4 تومن باشه؟
rbdragon72
28-08-2013, 11:06
ولی تو battle field 3
یا
تو بازی crysis 3
یا
تو بازی Farcry3
و....
یه سیستم 4 میلیونی نزدیک 10 برابره n550 قدرت گرافیکی داره حالا cpu و اینا بماند.شما چیرو با چی مقایسه میکنی؟اصلا اینا قابل مقایسه نیستند.
اولا من کجا مقایسه کردم دوما من منکر قدرت بیشتر دسکتاپ از لپتاپ ( تو قیمت برابر نیستم.)
دوست من شما کل سیستمت 4ملیون هست یا فقط کیست ؟
در کل محال شما نوتبوک 4 ملیونی گیر بیارید که بازیا رو رو ultra fullHD بازی کنید . دوستان قیمت این نوتبوک ها تو1100 دلار یعنی میان قیمت رو به بالا اگه high end می خواید برید دنبال 2000 دلار به بالا
amin1373n
28-08-2013, 11:39
دلار رفت بالا :n14:
parsicola
28-08-2013, 12:06
آقایون تو سر این n550 نکوبید اینقدر. این لبتاپ اسمش مولتی مدیاست نه گیمینگ! مولتی مدیا یعنی بیشتر روی کیفیت تصویر و صدا تاکید داره و درکنارش بازی در حد معقول و خوب. نه عالی! این لبتاپ با قیمت 1000 دلاریش واقعا امکانات خوبی رو درکنار هم داره.
تنها لبتاپ هائی که همه چیز تمام در هر زمینه ای مثل صدا و تصویر و گرافیک هستند لبتاپ های گیمینگ هستند . البته به جز زمینه سبکی و ظرافت.
کلا کارت 750 یه کارت رده نیمه حرفه ای هست و برای بازی 765 هم تمام انتظارات شمارو برآورده نمیکنه چه برسه به 750
اونهائی که میخوان لبتاپ گیمینگ بخرند باید منتظر ورود لبتاپ های خاص اینکار از msi و ایسوس باشند و البته با قیمت بالاتر. مثلا msi gs70 با کارت 765 و یا امثالهم. من که خودم لبتاپ msi ge40 رو میپسندم که هم ظریفه و هم سبک و هم کارت 760 روشه اما میدونم که اینم نمیتونه همه بازیهارو توی اولترا جواب بده. واسه اینکار یه لبتاپ 8 تومنی لازمه با کارت حداقل 770 یا sli معادل اون
نکاتی در مورد بازی کردن:
- خدائیش من که وقتی آنتیالایز و یا فیلتر aa رو در بازی ها از 8x به 4x عوض میکنم تفاوت خاصی روی کیفیت متوجه نمیشم! ولی رو تعداد فریم خیلی تاثیر داره.
- پائین آوردن رزولوشن از فول اچدی به hd هم روی لبتاپ 15.6 اینچ هم آنقدر تاثیر نداره که اذیت بکنه و بیشتر روی مانیتورهای 20 اینچ به بالا مشهوده . اینم یه نکته. به هرحال 1366 در 768 پیکسل هم کم رزولوشنی برای بازی روی مانیتور 15 اینچ نیست.
- هارد ssd بیشتر از اونی که فکر میکنیم روی سرعت برنامه ها تاثیر داره مثلا با اینکه منطقا دلیلی براش ندارم اما با لبتاپ مک بوک ایر که هارد ssd داشت سرعت دانلود من بالاتر از لبتاپ عادی بود!! اینو دیگه کم آوردم خدائیش. پس هارد ssd تو اولویت آینده باشه براتون.
- یه سری بازیها مثل farcry 3 و metro و امثالهم هم بهشون کرم کارت گرافیک میگند. اگه این جور بازیها هم نباشند که کارتهای گرافیک رو به چالش بکشند (اکثرا الکیه) اونوقت کسی کارت گرونتر نمیخره. موتور گرافیکی این بازیها به صورت مشکوکی الکی کارت رو به فشار میندازند درحالیکه خدائیش خبری هم نیست! مثلا بازی sleeping dogs که تومایه های gta هستش کمتر ابر کارتی بتونه روحالت اولترا بالای 50 تا فریم بده! اینم مشکل موتور گرافیکی بازیه نه کارت گرافیکی!
- بازی با تنظیمات high کاملا چشم نواز و عالیه و نیازی به اولترا نیست . اگه بخواین اولترا بازی کنین معنیش اینه که میخواین با اون کرمه که گفتم خودتونو مشغول کنید! و کیفیت خیلی بالاتری هم قرار نیست نصیبتون نمیشه.
- به شخصه ترجیح میدم بازی رو با تنظیمات high با یه مانیتور ips بازی کنم که کیفیت رنگ و تصویر معرکه ای داره تا اینکه روی یه مانیتور معمولی اولترا بازی کنم که مطمئن باشین کیفیت اولی چشم نواز تر و هیجان انگیزتره.
Amir_051
28-08-2013, 12:20
گرافیک gt750 برای بازیهای سنگین در حالت فول اچ (اولترا) و حتی high مناسب نیست.در صورتی که لپ تاپهایی که گرافیکشون gtx760/770/780 فریم دهیشون در مقابل gt750 سه تا پنچ برابر بیشتره.پس میشه نتیجه گرفت این لپ تاپ واسه گیمهای سنگین بدرد نمیخوره و کسی که این لپ تاپ را واسه گیم میخواد بهتره بره یه سیستم بخره با قیمت کمتر و قدرت بیشتر.
داداش شما واسه یک نفر مثل من که دانشجوی یک شهر دیگه هست و نمیتونه پی سی داشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟درسته لپ تاپ گیمینگ بخوام بخرم باید هزینه بیشتری بپردازم اما اینم درنظر داشته باش که 4میلیون هم کم پولی نیست ها که داریم واسه خرید این لپ تاپ پول میدم...پس نباید اینقدر هم ضعیف عمل کنه.
دلار رفت بالا :n14:
الان قیمت دلار چنده؟؟ :n03:
دوستان باتوجه به اینکه فعلا با توجه به ظواهر قضیه این لپ تاپ در قسمت گیم خوب عمل نکرده ، چه لپ تاپ دیگه ای را پیشنهاد میدید که نسبت به پولی که داریم پرداخت میکنیم ، انتظارات را برآورده کنه...
دوستان فرق این N550LF با N550JV چیه ؟
ahriman323
28-08-2013, 12:29
دوستان فرق این N550LF با N550JV چیه ؟
کانفیکشون فرق داره تو سایت ایسوس میتونی ببین یو مقایسه کنی
N550LF اومده ایران مگه؟!
3aman021
28-08-2013, 12:31
دوستان فرق این N550LF با N550JV چیه ؟فرقشون در گرافیکه.n550jv از کارت750 و n550lf از کارت 745 بهره میبرد!
داداش شما واسه یک نفر مثل من که دانشجوی یک شهر دیگه هست و نمیتونه پی سی داشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟درسته لپ تاپ گیمینگ بخوام بخرم باید هزینه بیشتری بپردازم اما اینم درنظر داشته باش که 4میلیون هم کم پولی نیست ها که داریم واسه خرید این لپ تاپ پول میدم...پس نباید اینقدر هم ضعیف عمل کنه.
الان قیمت دلار چنده؟؟ :n03:
دوستان باتوجه به اینکه فعلا با توجه به ظواهر قضیه این لپ تاپ در قسمت گیم خوب عمل نکرده ، چه لپ تاپ دیگه ای را پیشنهاد میدید که نسبت به پولی که داریم پرداخت میکنیم ، انتظارات را برآورده کنه...
خیالتو راحت کنم در قیمت 4 میلیون اونم لپ تاپ چیزی پیدا نمی کنی که چندان از این بهتر باشه
تفاوت این و y510 خیلی جزئی هست
فقط یه مدل v3 از acer هست که 760 داره و اون هم فعلا که وارد نشده و خبری هم از وارد شدن نشده
ge40 هم هست که بیاد بالای 4 میلیون میشه اما واقعا لپ تاپ خوبیه
در کل موضوع اصلا خود این لپتاپ نیست، چون جدیدا لپ تاپ های فول باب شدن و برای اجرای اولترا تو حالت ful hd گرافیکی بهتر از 750 (کلا سری 50) نیاز بود و هست
پس یا انتظارات رو باید پایین آورد یا بودجه رو افزایش داد!!
دلار هم مثل اینکه تا 3270-3300 رفته بالا (با تشکر از رئیس جدید بانک مرکزی !)
Amir_051
28-08-2013, 12:50
خیالتو راحت کنم در قیمت 4 میلیون اونم لپ تاپ چیزی پیدا نمی کنی که چندان از این بهتر باشه
تفاوت این و y510 خیلی جزئی هست
فقط یه مدل v3 از acer هست که 760 داره و اون هم فعلا که وارد نشده و خبری هم از وارد شدن نشده
ge40 هم هست که بیاد بالای 4 میلیون میشه اما واقعا لپ تاپ خوبیه
در کل موضوع اصلا خود این لپتاپ نیست، چون جدیدا لپ تاپ های فول باب شدن و برای اجرای اولترا تو حالت ful hd گرافیکی بهتر از 750 (کلا سری 50) نیاز بود و هست
پس یا انتظارات رو باید پایین آورد یا بودجه رو افزایش داد!!
دلار هم مثل اینکه تا 3270-3300 رفته بالا (با تشکر از رئیس جدید بانک مرکزی !)
ممنون بابت پاسخ....
نباید انتظارات را پایین آورد ، اگه هرکس بخواد ، باید بودجشو ببره بالا تا یک لپ تاپ گیمینگ بخره...چون 4میلیون واسه یک لپ تاپ مولتی مدیا کم پولی نیست... درسته؟؟ :n06:
3aman021
28-08-2013, 12:51
دوستان در حال حاضر قیمت n550 چنده؟(باگارانتی 2ساله سازگار).هنوز این مدل تو بازار کمیابه؟ قضیه بالا رفتن قیمت دلار چیه؟ دو روز قیمت رو چک نکردم رفته بالا؟؟؟الانم به 3320 رسیده!اوضاع بدترم میشه؟
lord Asghar
28-08-2013, 13:19
سلام
y580 واسه گیم بهتره.میگم نمیشه یه لپتاپ y510p بخریم بعد بدیم تعمیرگاه DVِD رو باز کنند و یه کارت GT 750M دیگه بندازیم روش؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.