مشاهده نسخه کامل
: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
rezaccna
04-11-2013, 10:40
عجب دعوایی را انداختین :n04:
هرکی خریده مبارکش باشه ، هرکی هم صبر میکنه ایشالله مدلای بهتر گیرش بیاد مثل وایو فلیپ
بنده یه حرفی زدم حالا هی بچه ها میان بهش گیر میدن :n02:
بنده حقیر گفتم که برام ارزش نداره در شرایط کنونی که لپتاپ های Haswell یکی دو ملیون بیشتر از قیمت واقعیشون هست خرید کنم . اونم در حالی که احتیاج زیادی به لپتاپ جدید ندارم و کارم با همین core 2 duo راه میوفته و ترجیح میدم صبر کنم تا لپتاپ های broadwell از راه برسند که احتمالا در ابتدای سال میلادی وارد بازار بشن.
همون n550jv که دوستا 3800 خریدن حداقل 500 بالای قیمت واقعیش خرید کردند و اگر قیمت این لپتاپ 3 میلیون هم بود بنده برا خریدش اقدام نمیکردم ، چرا که نمیتونم دیزاین همچین لپتاپی رو تحمل کنم ، اونم با اون سوراخا که شبیه آبکشش کرده و اون کیبورد که بجای مشکی نقره ای هست و کلا به سلیقه ی من نمیخوره .:n06:
سال گذشته یکی از دوستان تلوزیون 55 اینچ ال جی خرید 3 تومن و بعد قیمتش کشید بالاتر و گفت تو هم باید میخریدی و از این جور حرفا ولی من اون موقع منتظر تلوزیون های 400 و 800 هرتزی بودم و توی بازار خوبشون 100 هزتر بود . و تازگیا یکی از دوستان که رفته بانه دو مدل 40 و 42 اینچ سونی رو قیمت گرفته 2600 و 2800 که 400 هرتز هستند و تصویر فوق العاده ای دارند و اون مدل ال جی که دوستم خریده در مقابل این تی وی ها حرفی برای گفتن نداره . هرچند که اون 55 اینچه و اینا کوچیکترن .
نکته اخلاقی در دنیای تکنولوژی اینه که کسانی که خرید میکنند مبارکشون باشه و کسانی هم که نیاز شدیدی به خرید ندارند و صبر میکنند با اینکه یه چیزایی از دست میدن ولی چیزای بهتری هم به دست میارن . تا بوده چنین بوده
بنده چند سال پیش یک تجربه ی تلخ در زمینه ی خرید کامپیوتر با عجله داشتم اونم موقعی که مثل الان نوسانات ارز نبود و یک ماه بعدش از خریدم پشیمون شدم و بعد از اون قبل از هر خرید الکترونیکی حداقل یک ماه راجع بهش تحقیق میکنم و جوانب مختلفشو میسنجم تا اشتباه گذشتمو مرتکب نشم .
جدا از بحث به روز بودن تکنولوژی بحث اقتصادی هم هست که رو انتخاب آدم تاثیر میذاره . انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن
Public Enemy
04-11-2013, 10:56
والا خودتونم می دونین اینا همش تبلیغاته .
مگه تا حالا از یه CPU مدل I7 نسل دوم چقدر کار کشیدین که 1 سال صبر بشه تا Broadwell بگیریم ؟
_________________--
اگر واسه کارت گرافیک مدل های جدید می خرین که بحث جداست . شاید در بهترین حالت پردازنده های گرافیکی حدود 15 درصد نسبت به پردازنده های سری قبل بهتر بشن
J.Naderiii
04-11-2013, 14:42
اگر شخصی لپتاپ احتیاج داره که باید همین الان خرید کنه و درنگ جایز نیست.
اگر هم کسی قصد داره صبر کنه باید تا اوایل پاییز سال بعد صبر کنه و اون موقع هم شاید تصمیم بگیره برای سری بعد صبر کنه. به نظر من این دسته از افراد اصلا احتیاجی به لپتاپ ندارند. (به هر دلیلی ...)
با سپاس.
انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن
دوست عزیز دیگه هیچ وقت فکر به قیمت های قبل نکن. این موضوع فقط به تحریم مربوط نیست. به نظر شما اگر تحریم رفع بشه قیمت ها یک سوم و یک چهارم میشه؟
daniyele_68
04-11-2013, 22:50
تو دنیای تکنولوزی حتی اگه بهترین ها رو بخرید بعد چند ماه یچیز جدید میادو اون جنسی ک خریدید دیگه ب چشم نمیاد.برعکس کشور ما همه چی در حال پیش رفته نه پس رفت.اگه بخوایم یه چی بخریم که بعد حسرت نخوریم بهتره چند روز قبل مرگمون(120 سالگی)اقدام ب خرید لپتاب کنیم تا وقتی تکنولوزی جدید اومد اون دنیا باشیم ک حسرت نخوریم.ولی در کل من موافقم ک اصلا نباید عجله کرد.و حتما باید قبل خرید خوب تحقیق کرد.ولی اگه میبینید اینجا بچه ها یکم تند جواب میدن بخاطر اینکه واقعا نیاز دارن خیلیاشون و بینظمی تو قیمت اذیتشون کرده.من خودم 4380 واسه این لپتاپ دادم چون واقعا عجله داشتم وگرنه......
parsicola
05-11-2013, 11:49
همه بچه ها یه جورهائی درست میگن. اما نکته مهم در این صحبتها اینه که هر زمان هم که خواستین بخرین قبلش خوب تحقیق کنید. شاید قراره تکنولوژی جدیدتری با قیمت مناسب تری یکی دو ماه دیگه عرضه بشه لذا عقل سلیم میگه یکی دوماه ارزش داره که پول بی زبون رو که کلی براش زحمت کشیدیم رو صرف یه چیز به روز تر بکنیم تا خریدمون عمر مصرف بیشتری داشته باشه . و گرنه هممون میدونیم که هرچیزی رو هم که بخریم 3 سال دیگه از رده خارجه. تمام این بحث های بچه های گل فروم هم برای خریداران یه نعمته و کلی اطلاعات کسب میکنن تا وقتی برای خرید اقدام می کنن فروشنده به دروغ مثلا نگه کارت گرافیکی این مدل nvidia 550m هستش و آخرین مدله! یا پردازنده ش 2670 سندی بریج هستش و بهترینه! اینجوری سر آدم کلاه نمیره و اگه همون مثلا سندی بریج رو هم خرید کنه با آگاهی و شناخت نسبی از تمام مدلهای موجود خرید میکنه و نهایتا احساس مغبون شدن نخواهد کرد.
rezaccna
05-11-2013, 12:36
بنده میگم با همین دلار 3000 تومنی قیمت یک مدل مثل n550jv باید نزدیک 3 تومن باشه ، ولی از اونجایی که دلال های محترم با قطره چکون دارن لپتاپ های هاسول رو به بازار تزریق میکنند قیمتش حداقل یک میلیون بالای قیمت واقعیش هست . بحث این نیست که بگم دلار میشه 1000 تومن این لپتاپ میشه 1 میلیون . دلالان دارند از فضای تحریم سوء استفاده میکنند . اگر تحریم ها برداشته بشه با آرامش روانی بازار دیگه کسی دست به احتکار نمیزنه و حتی اگر دلار 3000تومن بمونه قیمت این مدل لپتاپ حداقل 1 میلیون میاد پایین .
راجع به قضیه ی صبر در دنیای تکنولوژی در زمینه ی لپتاپ بگم که امثال بنده که نمیتونیم هر سال یک لپتاپ جدید بخریم ، باید باتوجه به بودجه و خواسته هامون از لپتاپ اقدام به خرید کنیم . من وقتی میبینم با خرید یک لپتاپ مثل n550jv نمیتونم تفاوت زیادی رو با لپتاپ 4 سال پیشم احساس کنم (غیر از سرعت بیشتر) ، اونم با این قیمت کاذب ، دلیلی برای خریدش نمی بینم . اونم موقعی که انواع و اقسام لپتاپ های هایبری و سایدر و ترنسفورمر داره وارد بازار میشه و گزینه های بهتری هستند که میتونند این حس تفاوت بین لپتاپ قبلی و یک لپتاپ جدیدتر رو برام ایجاد کنند .
البته مشکل دیگه ای که هست اینه که اینجور مدل ها خیلی دیر و با قیمتی حباب دار وارد ایران میشن . اینم یکی از مشکلاتی هست که آدم رو به صبر بیشتر وا میداره . کلا ما ملت صبریم .
برای کسانی که تا حالا لپتاپ نداشتند و مهاجرت از فضای کامپیوتر های دسکتاپ به لپتاپ هیجان داره ، خرید یک لپتاپ با سی پی یو نسل اول I3 هم راضیشون میکنه .
به هر حال هرکی نیاز شدید به لپتاپ داره ایشالله به قیمت خوبی بتونه خرید کنه
فقط یک سوال از کسانی که N550JV خریدن ،میخوام بدونم نظرشون راجع به ظاهر و کیفیت بدنه ی این لپتاپ چیه؟ آخه بنده اصلا با دیزاین و اون کیبورد نقره ایش حال نمیکنم . هرکس یک سلیقه ای داره و در کل نظر دوستان رو میخواستم بدونم .
3aman021
05-11-2013, 12:55
دوستان خبر گرفته بودم که از نوامبر n550 وارد ایران میشه اونم با قیمت بالای 3,5...خدایی داریم اذیت میشیم .من نهایت بتونم 3تومن هزینه کنم و چیزی که میخوام باید صفحه نمایش و اسپیکر عالی داشته باشه .در حال حاضر هم جز n550 هیچ مدلی نیست که این امکانات رو باهم داشته باشه.من حاضرم تاچ نباشه ,پردازنده هم i5 باشه قانعم اما از نوع کم مصرفش نه, ویندوز هم نداشته باشه اما اسپیکر و صفحه نمایش عالی داشته باشه.حداقل کانفیگ های پایین ترش رو وارد کنند.داریم اذیت میشیم والا...
کسی راجع به قیمت لپ تاپ lenovo y510 اطلاعی داره؟
متاسفانه به درست حسابی وارد بازار نشده و گویا یه عده خیلی خیلی بالاتر از قیمت واقعیش، این لپ تاپ رو میفروشن
Public Enemy
05-11-2013, 16:19
دوستان اول قیمت N550vj رو به دلار چک کنن بعد بیان به دلالان محترم تهمت سود 1 میلیونی بزنن ( ارزون ترین کشور ممکن یعنی آمریکا 1100 دلار ) .
این N550vj خودش باعث خلا تو بازار شده . نگاه کنین همه افتادن فقط دنبال یه مدل لپ تاپ خاص و از خرید سایر مدل ها دست کشیدند . این برای بازار ضرر بیشتری داره تا نیوردنش
daniyele_68
05-11-2013, 17:53
دوست عزیز
rezaccna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینا به سلیقه بستگی داره.به نظرم دیزاینش فوق العادست.وقتی اینو متوجه میشید که این لپ تاب رو کناره لپ تابای دیگه بزارید.من ب هرکی نشون میدم واقعا خوش میاد از طرحش.من خودم یکی از دلایل خریدم زیباییش بود.ولی خوب سلیقه ها فرق داره .مثلا خیلیا میگن lenovo y510خیلی قشنگه ولی من میبینمش واقعا بدم میاد از طرحش!!این حس منه و دلیلی نداره یکی دیگم همین حسو داشته باشه و درست نیست مدام به همه بگم که این لپتاب چقدر زشته!!!فقط یک مشکل بزرگش اینه که اثر انگشت رو بدنش میمونه که خیلی اذیت میکنه
Public Enemy
05-11-2013, 19:24
آقا بزار با همین دلار 3000 تومنی یه محاسبه ای بکنیم کلک این قضیه رو بکنیم بره :
قیمت لپ تاپ به دلار از آمریکا ( یعنی در شرایط ایده آل قیمت ، نگفتم از دوبی تا پایین ترین سطح قیمتو در نظر بگیریم ) : 1100 دلار
پس میشه 3/300 میلیون
+ 4 % گمرک
3.432 میلیون .
+ 250 هزار تومن هزینه گارانتی 1 ساله ( اگر 2 ساله باشه بین 50 تا 100 تومن بسته به شرکت میاد روش )
3682 هزار تومن .
بدون سود فروشنده !
05-11-2013, 19:25
کسی راجع به قیمت لپ تاپ lenovo y510 اطلاعی داره؟
متاسفانه به درست حسابی وارد بازار نشده و گویا یه عده خیلی خیلی بالاتر از قیمت واقعیش، این لپ تاپ رو میفروشن
بنده چند وقت پیش 3700 خریدم که توضیح هم دادم در تاپیک خودش
البته با بهترین کانفیگی که گیر اوردم
از جمله اس اس دی و وین 8 اورجینال و فول اچ دی
البته الان وینش 8.1 :دی
جواد . وکیلی
05-11-2013, 20:00
قیمت لپ تاپ به دلار از آمریکا ( یعنی در شرایط ایده آل قیمت ، نگفتم از دوبی تا پایین ترین سطح قیمتو در نظر بگیریم ) : 1100 دلار
پس میشه 3/300 میلیون
+ 4 % گمرک
3.432 میلیون .
+ 250 هزار تومن هزینه گارانتی 1 ساله ( اگر 2 ساله باشه بین 50 تا 100 تومن بسته به شرکت میاد روش )
3682 هزار تومن .
بدون سود فروشنده !
rezaccna
05-11-2013, 20:51
دوست عزیز
rezaccna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینا به سلیقه بستگی داره.به نظرم دیزاینش فوق العادست.وقتی اینو متوجه میشید که این لپ تاب رو کناره لپ تابای دیگه بزارید.من ب هرکی نشون میدم واقعا خوش میاد از طرحش.من خودم یکی از دلایل خریدم زیباییش بود.ولی خوب سلیقه ها فرق داره .مثلا خیلیا میگن lenovo y510خیلی قشنگه ولی من میبینمش واقعا بدم میاد از طرحش!!این حس منه و دلیلی نداره یکی دیگم همین حسو داشته باشه و درست نیست مدام به همه بگم که این لپتاب چقدر زشته!!!فقط یک مشکل بزرگش اینه که اثر انگشت رو بدنش میمونه که خیلی اذیت میکنه
اول از همه اینکه مبارکتون باشه اتفاقا این لپتاپم اثر انگشت میگره برا همین یکی از فاکتورام یک لپتاپ با بدنه ی ماته . راجع به ظاهر n550jv اگر کیبوردش مشکی بود و اون سوراخای ریز رو نداشت دیزاینش عالی میشد ، برای من ثابت شده لپتاپ هرچه ظاهر ساده تر و کلاسیک تری داشته باشه دوست داشتنی تره ، مثل لپتاپ های اپل که در عین سادگی ، زیبایی چشم نوازی دارند ولی قیمت چشم درآری هم دارند . در کل تا حالا لپتاپی ندیدم که ز همه نظر کامل باشه و این سیاست خود کامپانی هاست که اگر یک لپتاپ همه چی تمام بزنن دیگه کسی به سایر مدلاشون نگاه نمیکنه .
rezaccna
05-11-2013, 21:30
پس میشه 3/300 میلیون
+ 4 % گمرک
3.432 میلیون .
3682 هزار تومن .
بدون سود فروشنده !
داداش قیمت خرده فروش با عمده فروشی تفاوت زیادی داره ، توی سایت آمازون 1029 دلار قیمت خورده که اگر بخوایم با قیمت عمده فروشی حساب کنیم خیلی پایین تر از 1029 دلار در میاد . شما اگر بری از شرکت ایسوز 10000 تا سفارش بدین حداقل 20 تا 30 درصد زیر قیمت خرده فروشی به شما نمیدن ؟ چون فروشنده اگر بخواد با همین قیمت از شرکت خرید کنه و با همین قیمت 1029 دلار به مشتری بفروشه ، این وسط چی گیرش میاد؟
در کل دنیا تفاوت خرید عمده با تک فروشی وجود داره و این قضیه مختص ایران نیست . بنده توی بازار کار کردم میدونم اوضاع چطوره ، بعضی از همکارام جنسی که 10 هزار تومن خرید عمدشون بود 30 هزار تومن میفروشن یعنی 200 درصد سود (البته نمیگم برای لپتاپ این درصد های سود بالا وجود داره ).
ولی خوب در کشور های دیگه اصل رقابت جهانی نمیذاره کسی قیمتاشو به این شکل تعیین کنه ولی متاسفانه با توجه به جهانی نبودن اقتصاد یارانه ای ما و انحصاری بودن همه چیز ، در کشورمون فضای دلالی وجود داره ، حتی در بخش های دولتی مثل خودروسازان دولتی که خودرویی که قیمت جهانیش شاید 10میلیون نشه رو 30 میلیون به ملت قالب میکنند اون هم بدون خدمات درست حسابی و کلی هم منت میذارن سر ملت .
راجع به محاسبات بالای شما اگر بخوایم همه ی لپتاپ های موجود بازار رو به نسبت قیمتی که N550JV پیدا کرده محاسبه کنیم یه مدل مثل S550 I7 یک میلیونی باید بیشتر از قیمتی که الان داره در بیاد .
راجع به گارانتی هم که قیمتشو جداگانه حساب کردید ، تا اونجا که میدونم شرکت ها ی وارد کننده ، لپتاپهایی که وارد میکنند با گارانتی بین الملل هستند و بدون گارنتی نیمان مثلا 10000 تا سفارش بدن و قیمت گارانتی رو جداگانه به کامپامی مثل ایسوز پرداخت نمیکنند که بخوان چند برابرشو از مشتری بطور جداگانه بگیرند .
کلا فرمول جالبی برای توجیح قیمت این مدل ارائه دادید .
Public Enemy
06-11-2013, 10:18
داداش قیمت خرده فروش با عمده فروشی تفاوت زیادی داره ، توی سایت آمازون 1029 دلار قیمت خورده که اگر بخوایم با قیمت عمده فروشی حساب کنیم خیلی پایین تر از 1029 دلار در میاد . شما اگر بری از شرکت ایسوز 10000 تا سفارش بدین حداقل 20 تا 30 درصد زیر قیمت خرده فروشی به شما نمیدن ؟ چون فروشنده اگر بخواد با همین قیمت از شرکت خرید کنه و با همین قیمت 1029 دلار به مشتری بفروشه ، این وسط چی گیرش میاد؟
در کل دنیا تفاوت خرید عمده با تک فروشی وجود داره و این قضیه مختص ایران نیست . بنده توی بازار کار کردم میدونم اوضاع چطوره ، بعضی از همکارام جنسی که 10 هزار تومن خرید عمدشون بود 30 هزار تومن میفروشن یعنی 200 درصد سود (البته نمیگم برای لپتاپ این درصد های سود بالا وجود داره ).
ولی خوب در کشور های دیگه اصل رقابت جهانی نمیذاره کسی قیمتاشو به این شکل تعیین کنه ولی متاسفانه با توجه به جهانی نبودن اقتصاد یارانه ای ما و انحصاری بودن همه چیز ، در کشورمون فضای دلالی وجود داره ، حتی در بخش های دولتی مثل خودروسازان دولتی که خودرویی که قیمت جهانیش شاید 10میلیون نشه رو 30 میلیون به ملت قالب میکنند اون هم بدون خدمات درست حسابی و کلی هم منت میذارن سر ملت .
راجع به محاسبات بالای شما اگر بخوایم همه ی لپتاپ های موجود بازار رو به نسبت قیمتی که N550JV پیدا کرده محاسبه کنیم یه مدل مثل S550 I7 یک میلیونی باید بیشتر از قیمتی که الان داره در بیاد .
راجع به گارانتی هم که قیمتشو جداگانه حساب کردید ، تا اونجا که میدونم شرکت ها ی وارد کننده ، لپتاپهایی که وارد میکنند با گارانتی بین الملل هستند و بدون گارنتی نیمان مثلا 10000 تا سفارش بدن و قیمت گارانتی رو جداگانه به کامپامی مثل ایسوز پرداخت نمیکنند که بخوان چند برابرشو از مشتری بطور جداگانه بگیرند .
کلا فرمول جالبی برای توجیح قیمت این مدل ارائه دادید .
دوست عزیز ناراحت نشین ولی لپ تاپ که کلوچه و نوشابه نیست بخوان 20 درصد تخفیف بدن :n02:
در ضمن اینا از دوبی وارد می کنن نه از شرکت مستفیم خرید می کنند . من هم عمدا قیمت آمریکا رو گفتم تا پایین ترین سطحشو در نظر بگیریم .
تخفیف خورده فروشی هم می ره به پای هزینه واردات و حمل و نقل .
قیمت ورودش خیلی پایین باشه 3500 هست . ( بدون سود )
لپ تاپ خودرو هم نیست . رنج خریداران خاصی داره . خبری از سود میلیونی نیست .
اگر شما توی بازار کار کردین ، دوستان بنده هم توی شرکت وارد کننده این لپ تاپ ها کار می کنند که الان قیمت گارانتی و ... دستمه
rezaccna
06-11-2013, 13:15
دوست عزیز ناراحت نشین ولی لپ تاپ که کلوچه و نوشابه نیست بخوان 20 درصد تخفیف بدن :n02:
در ضمن اینا از دوبی وارد می کنن نه از شرکت مستفیم خرید می کنند . من هم عمدا قیمت آمریکا رو گفتم تا پایین ترین سطحشو در نظر بگیریم .
تخفیف خورده فروشی هم می ره به پای هزینه واردات و حمل و نقل .
قیمت ورودش خیلی پایین باشه 3500 هست . ( بدون سود )
لپ تاپ خودرو هم نیست . رنج خریداران خاصی داره . خبری از سود میلیونی نیست .
اگر شما توی بازار کار کردین ، دوستان بنده هم توی شرکت وارد کننده این لپ تاپ ها کار می کنند که الان قیمت گارانتی و ... دستمه
خوب سنگ دوستاتو به سینه میزنی:n02:
بلاخره با واسه یا بی واسطه مطمئن باش حداقل 20 درصد زیر قیمت جهانیش وارد میشه . اگر کلوچه بود درصدش خیلی بالاتر میرفت:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک مدل vivobook s550 هست که قیمتش 938 دلاره (91 دلار ارزونتر از n550jv) که تا قبل از کمیاب شدن این مدل مثل n550jv به قیمت 3میلیون و 50 هزار تومن هم رسیده بود و بعد یهو این مدل هم کمیاب شد و الان بعضی جاها از 3200 تا 3500 قیمت خورده . وقتی s550 با 938 دلار به قیمت 3میلیون 50 هزارتومن میرسه دیگه دوستان قیمت کف n550jv رو با دلار آزاد حساب کنند .
طبق فرمایش شما وارد کننده های لپتاپ s550 رو 2 هفته ای که قیمتش به 3میلیون رسیده بود داشتن با چندصد هزار تومن ضرر میفروختن در راه خدا:n02:
به هر حال فقط بازار لپتاپ نیست که آشفتست . همه چی داغونه ما چقدر بی حالیم ...
از ماست که بر ماست ، توی برزیل بلیط اتوبوس گرون شد مردمش دولت رو چپ و راست کردند:n24:
3aman021
06-11-2013, 14:12
دوستان فراموش نکنید دفعه قبل که n550 وارد شده بود بدون ویندوز بود.200 دلار از قیمت اصلی کم کنید بعد قیمت رو حساب کنید.
dandelionsland
06-11-2013, 17:33
دوستان فراموش نکنید دفعه قبل که n550 وارد شده بود بدون ویندوز بود.200 دلار از قیمت اصلی کم کنید بعد قیمت رو حساب کنید.
آره این هم هست هزینه ویندوز رو هم از قیمت کم کنید
ولی اصولا ویندوز نداشتن برای ما ایرانی ها یه مزیته
چون اینجا ویندوز کیلوی هزار تومنه میریزی هر لحظه نخواستی پاک میکنی یکی دیگه میریزی...
parsicola
07-11-2013, 09:27
حالا که همه ماشین حساب به دست شدن تا قیمت واقعی رو محاسبه کنند بزارین منم چرتکه خودمو بردارم و یه حساب کتابی با هم بکنیم. ... خاااااررت. (صدای چرتکه بود که ریست کردمش)
اولا مدتیه که وارد کنندگان رسمی لوازم الکترونیکی از جمله موبایل و لبتاپ میتونن برای واردات از ارز مبادله ای 2500 تومنی برای ثبت سفارش واردات استفاده کنند. پس ملاک رو در محاسبه ها 2500 در نظر بگیریم.
دوما همونطور که بچه ها گفتند اگه در تعداد وارد کنید قیمت با خرده فروشی فرق خواهد کرد. لزوما هم نباید اعداد خیلی بزرگی رو تو ذهنتون بیارین. مثلا 50 تا 100 تا یا 500 تا . که هر کدوم هم تخفیفشون فرق میکنه.
اگه نماینده رسمی اون برند هم تو ایران باشین که تخفیف خاصی هم طبق قرارداد نمایندگی همیشه تعلق میگیره.
معمولا همونطور که بچه ها هم گفتند خیلی از مواقع ویندوز اورجینال رو هم حذف میکنند که اونو هم از قیمت کم کنید.
یه چیزهائی هم هست که زیرکانه برخی از نمایندگی ها به سفارش خودشون حذف یا جابجا میکنند که ما زیاد متوجه تغییراتش نمیشیم اما اختلاف قیمت نسبتا قابل توجهی رو به وجود میاره. مثلا ( این یه مثاله) به جای وایرلس ac از وایرلس معمولی n استفاده میکنند که همین حدود 50 دلار اختلافشه.
حالا قیمتها رو با شرایط بالا محاسبه کنید ببینید چند درمیاد. چرتکه من چندتا از دونه هاش افتاده:n26:
3aman021
07-11-2013, 13:18
من حساب کردم بدون در نظر گرفتن هزینه گمرک قیمت n550چیزی حدود 1700_1800 میشه .بقیشو نمیدونم چطور میشه 3,800
بچه ها می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره
ولی اگه میشه جواب بدید:n27:
1- بین n56 vb و n56 vz و y500 و y510و y580 اگه بخواهید به ترتیب از اول تا پنجم مرنب کنید چطوری مرتب میکنید( از لحاظ های مختلف مث cpu گرافیک و صفحه نمایش و باتری و گرم نشدن و هنگ نکردن و اجرای بازی و صدا و غیره هم مرتب کنید خخخ ) .. مرسی:n16:
2- واسم صفحه نمایش و صدا مهمه.. واسه دیدن فیلم و عکس.. وب گردی و همچنین نرم افزارهای مختلف مث نرم افزا عمرانی که فکر نکنم زیاد سنگین باشه و بازی جی تی ای فایو و شایدم بتلفیلد 3..... واسه ی این کارا به نظرتون کدومو بگیرم؟.... و اینکه لپ تاپم می خوام 5 سال 6 سال عمر کنه
3-به نظرتون صبر کنم تا n550 jv ارزون بشه؟یا لپ تاپای بهتر بیاد؟ تا 5 ماه نهایتش میتونم صبر کنم
:n12:
Public Enemy
08-11-2013, 16:52
1- از سال 91 بر اساس تصویب نامه ، لپ تاپ و موبایل رفتن توی گروه کالاهای لوکس که به این کالاها ارز مبادلاتی تعلق نمی گیره . می تونین توی گوگل سرچ کنین .
2 - ویندوز home Premium قیمتش 99 دلاره نه 200 دلار ! در ضمن قیمت آزادش 99 دلاره . برای Partner ها ( معمولا شرکت های ساخت لپ تاپ ) قیمتش 79 دلار در میاد .
3 - وارد کنندگان در ایران لپ تاپ ها رو دارن با واسطه وارد می کنند.
قبلا این امکان وجود داشت که بتونیم مستقیم از چین خرید کنیم لذا کیبورد های لپ تاپ های 3 سال پیش طبق سفارش کارخونه مجهز به کیبورد فارسی بود . 3 ساله هیچ شرکتی لپ تاپ رو به طور مستقیم از چین یا هر کشور دیگه وارد نمی کنه و فقط از امارات خریداری می شه . لذا کیبورد ها طبق سفارش امارات عربی هستند . خبری از خرده فروشی برای وارد کنندگان ایرانی نیست
4 - S550 مثال زده شده هم توی سایت amazon مجهز به هارد SSD هست که 250 هزار تومان می کشه روی لپ تاپ !!!! قیمت ویندوز هم حساب نشده !
5 - اینکه توی فلان کشور فلان کار کردند بر قیمت لپ تاپ ایران تاثیر نداره . لطفا بحث رو به حاشیه نکشین
3aman021
08-11-2013, 17:30
دوستان چرا هیچ خبری از hp touch smart نیست؟اصلا وارد میشه یا نه؟
درود:
اون مدل از لپ تاپ های سونی که دارای این دو ویژگی میباشند:
Screen Branding: TRILUMINOS Display for mobile
Picture enhancement feature: X-Reality for mobile
حتما فناوری IPS هم دارند یا خیر؟ یعنی فناوری IPS به فناوریهای بالایی چسبده یا مجزا از اون دوتاست؟
متشکرم اگر کامل راهنمایی کنید، چون در خرید لپ تاپ برای من داشتن صفحه نمایش IPS خیلی مهمه.
سلام دوستان
شاید سوالم بیربط باشه پنجمارک گرافیک که فریم تو سایت notebookcheck مینوسن بر چه اساس حساب کنیم؟؟؟:n13:
یعنی ایا فریم بازیا که نشون میدن پایینترین فریم هست که مینویسن یا بالاترین فریم که بازیا تونستن بهش برسن مینویسن؟؟؟:n13:
ممنونم
سلام دوستان
شاید سوالم بیربط باشه پنجمارک گرافیک که فریم تو سایت notebookcheck مینوسن بر چه اساس حساب کنیم؟؟؟:n13:
یعنی ایا فریم بازیا که نشون میدن پایینترین فریم هست که مینویسن یا بالاترین فریم که بازیا تونستن بهش برسن مینویسن؟؟؟:n13:
ممنونم
کسی نمیدونه فوریه لازمش دارم:n03:
دوستان چرا هیچ خبری از hp touch smart نیست؟اصلا وارد میشه یا نه؟
چرا ظاهرا که وارد شده :
3aman021
09-11-2013, 22:19
چرا ظاهرا که وارد شده :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز راستش چند روز پیش این مدل رو تو سایتی که شما گفتید دیدم.اما خیلی داره گرون میفروشه...که اینم علتش کمیاب بودنشه.ضمنا مشخصاتش رو کامل ننوشته معلوم نیست fhd هست یا نه!من از مدل j059 خیلی خوشم اومده فول اچ دی هم هست با قیمت 1050 دلار .فوق العادست اگه تو بازار اومد بگید. ممنون
هیچکس خبری از lenovo yoga pro2 و یا dell xps 11 نداره؟!! اینا کی میان به بازار و با چه قیمتی؟!
parsicola
10-11-2013, 09:27
1- از سال 91 بر اساس تصویب نامه ، لپ تاپ و موبایل رفتن توی گروه کالاهای لوکس که به این کالاها ارز مبادلاتی تعلق نمی گیره . می تونین توی گوگل سرچ کنین .
2 - ویندوز home Premium قیمتش 99 دلاره نه 200 دلار ! در ضمن قیمت آزادش 99 دلاره . برای Partner ها ( معمولا شرکت های ساخت لپ تاپ ) قیمتش 79 دلار در میاد .
3 - وارد کنندگان در ایران لپ تاپ ها رو دارن با واسطه وارد می کنند.
قبلا این امکان وجود داشت که بتونیم مستقیم از چین خرید کنیم لذا کیبورد های لپ تاپ های 3 سال پیش طبق سفارش کارخونه مجهز به کیبورد فارسی بود . 3 ساله هیچ شرکتی لپ تاپ رو به طور مستقیم از چین یا هر کشور دیگه وارد نمی کنه و فقط از امارات خریداری می شه . لذا کیبورد ها طبق سفارش امارات عربی هستند . خبری از خرده فروشی برای وارد کنندگان ایرانی نیست
4 - S550 مثال زده شده هم توی سایت amazon مجهز به هارد SSD هست که 250 هزار تومان می کشه روی لپ تاپ !!!! قیمت ویندوز هم حساب نشده !
5 - اینکه توی فلان کشور فلان کار کردند بر قیمت لپ تاپ ایران تاثیر نداره . لطفا بحث رو به حاشیه نکشین
سلام رفیق . ممنون از اطلاع رسانی شما.
1- از چندماه پیش و توسط دولت تدبیر و امید این قانون لغو شده. در همین تاپیک هم توی یکی از صفحات، خبر رسمی اون رو داده بودیم. مثال: آیفون 5s مدل 16 گیگ بدون قرارداد که با مالیاتش تو آمریکا 710 دلار تموم میشه (دوتاشو 3 روز پیش از آمریکا برام خریدند) بدون هیچ هزینه دیگه ای به پول ما میشه بیشتر از 2.100 میلیون. که الان تو بازار تهران، آنلاک شده به قیمت حدودا 2.550 هم میشه براحتی پیدا کرد. با احتساب هزینه حمل و گمرک و آنلاک کردن و ... قطعا برای هیچ وارد کننده ای صرف نداره وارد چنین تجارت زیان دهی از هرکجا بشه!
3- وارد کنندگان در ایران نیازی به واسطه ندارند جون لبتاپ و موبایل جزء تحریمها محسوب نمیشه. تنها مشکلشون سختی پرداخت پول و سیستم بانکیه که وارد کننده رو به زحمت میندازه. با توجه به قوانین و تحریمها، از خود آمریکا هم میشه مستقیما لبتاپ وارد ایران کرد! البته هنوز در تئوری نه درعمل!
دوست عزیز راستش چند روز پیش این مدل رو تو سایتی که شما گفتید دیدم.اما خیلی داره گرون میفروشه...که اینم علتش کمیاب بودنشه.ضمنا مشخصاتش رو کامل ننوشته معلوم نیست fhd هست یا نه!من از مدل j059 خیلی خوشم اومده فول اچ دی هم هست با قیمت 1050 دلار .فوق العادست اگه تو بازار اومد بگید. ممنون
اگر روی نمایشگر و گرافیک کلیک کنید تو پانل باز شده مشخصه که نمایشگر hd ئه. من هم باهاتون موافقم که با توجه به نداشتن درایو نوری، گرافیک 2 گیگ 740 و مانیتور hd داره گرون می ده دلیلش هم به نظرم محدودیت مدل های تاچ با پردازنده نسل چهارمه ، دیجی کالا مدل تاچ سونی رو هم با پردازنده نسل سوم(و البته dvd-rw و مانیتور fhd ) قیمت زده 4 تومان... ظاهرا فعلا چاره ای نیست جز صبر کردن و امیدوار بودن و یا خرید با قیمت های غیرمنطقی!
3aman021
10-11-2013, 16:02
اگر روی نمایشگر و گرافیک کلیک کنید تو پانل باز شده مشخصه که نمایشگر hd ئه. من هم باهاتون موافقم که با توجه به نداشتن درایو نوری، گرافیک 2 گیگ 740 و مانیتور hd داره گرون می ده دلیلش هم به نظرم محدودیت مدل های تاچ با پردازنده نسل چهارمه ، دیجی کالا مدل تاچ سونی رو هم با پردازنده نسل سوم(و البته dvd-rw و مانیتور fhd ) قیمت زده 4 تومان... ظاهرا فعلا چاره ای نیست جز صبر کردن و امیدوار بودن و یا خرید با قیمت های غیرمنطقی!من با صبر هیچ مشکلی ندارم.اما امیدوارم تعداد زیادی از مدل hp envy touchsmart 15-j059 وارد بازار بشه.
درود:
اون مدل از لپ تاپ های سونی که دارای این دو ویژگی میباشند:
Screen Branding: TRILUMINOS Display for mobile
Picture enhancement feature: X-Reality for mobile
حتما فناوری IPS هم دارند یا خیر؟ یعنی فناوری IPS به فناوریهای بالایی چسبده یا مجزا از اون دوتاست؟
متشکرم اگر کامل راهنمایی کنید، چون در خرید لپ تاپ برای من داشتن صفحه نمایش IPS خیلی مهمه.
خواهشا یکی از دوستان محبت کنه جواب سوال منم بده.:n03::n28:
hesam 63
11-11-2013, 02:14
واقعا نمی دونم چه خبره!
الان نزدیک چهار ماهه که همه به هم می گن صبر می کنیم ولی اتفاق خاصی نمی افتد. تو این گرونی دلار یک سری از فروشنده ها سود کردن یکسری ضرر. کاری به این حرفها ندارم ولی انگار دودش باید تو چشم مصرف کننده بره.
لپ تاپ های 1200 دلاری که سر و ته همه چیزش را از ویندوز و بلوری تا کیفیت صفحه نمایش زده شده باز هم تو بازار قیمت نجومی داره.
صبر کردن به کنار ولی به نظرم صرف نزدیک 3 تا 3/5 میلیون واسه لپ تاپی که صفحه نمایش hd داره و از ویندوز و رم و بلوری ش هم خبری نیست اشتباهه.
mohammad varaste
11-11-2013, 05:41
من یه زمانی زیاد منتظر موندم بودجم هم بین 3تا 3.5 بود.
دیدم خرید لپتاپ واقعا بی فایدس
2.500 دادم یه ایپد بقیشم یه گرافیک خوب گرفتم واسه سیستم خونه
خیلی هم راضیم و به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادم.
چند وقت پیش خونه یکی از بچه ها که یه لپتاپ سری G ایسوس داشت بازی کردم خدایی بهم نچسبید.
گرافیک و صفحه نمایش عالی بود اما واقعا بازی کردن با سیستم خونه یه چیز دیگس.همین باعث شد من یه آیپد بگیرم که واقعا یه دستگاه شاکاره اصلا لذت میبرم از فیلم دیدن و کتاب خوندن باهاش.
بازی های فوقولعاده ای هم داره.حتما اگه برای خریدن لپتاب گیم مطمن و مصمم نیستین آیپد رو هم یه نگاه بندازین:n12:
dandelionsland
11-11-2013, 14:20
چند وقت پیش خونه یکی از بچه ها که یه لپتاپ سری G ایسوس داشت بازی کردم خدایی بهم نچسبید.
گرافیک و صفحه نمایش عالی بود اما واقعا بازی کردن با سیستم خونه یه چیز دیگس.همین باعث شد من یه آیپد بگیرم که واقعا یه دستگاه شاکاره اصلا لذت میبرم از فیلم دیدن و کتاب خوندن باهاش.
بازی های فوقولعاده ای هم داره.حتما اگه برای خریدن لپتاب گیم مطمن و مصمم نیستین آیپد رو هم یه نگاه بندازین:n12:
اين حرف تا حدودي درسته
اما بعضي ها دوست دارن يه چيزي بخرن كه تموم نياز ها رو پاسخ گو باشه
آيپد بيشتر يه مصرف كننده محتواست نه توليدكننده
براي همين از نظر من وسيله كامل و مادر نيست
البته هر كسي يه نظري داره اما من دقيقا مسير برعكس شما رو اومد
آيپد و آيفون و مك هم داشتم همه رو رد كردم الان همين مدل n550 ويندوزي رو دارم و راضيم
چون نيازهاي من به نرم افزارهاي تخصصي كارم و بسته آفيس و اينترنت و صد البته توانايي ارتباط بدون محدوديت با ابزارهاي وابسته س كه فقط اين جواب ميده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ramingsm
11-11-2013, 17:47
دوست عزیز این کاملا بسته به نیاز شماست
مثلا من الان یه چیز میخوام که بتونم راحت توش سالید و کتیا کار کنم و متلب که هیچ کدوم را با تبلت نمیتوم بهش برسم از طرفی قحطی لپ تاپم اومده حالا شانس ما بعضی وقتا به خودم میگم بی خیال شم و برم یه z500 بگیرم باقی پولم بزارم جیبم ولی دوباره میگم منی که قراره n سال یه بار یه لپ تاپ عوض کنم یهو یه چیز خوب بگیرم اگه این y510 اینقدر قیافش تو حال نبود همونو میگرفتم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
جواد . وکیلی
11-11-2013, 20:10
پست من (آپدیت سوم به همراه ویدیو) در لینک زیر، درباره لرزش صفحه هنگام کار با تاچ، که مورد سوال برخی دوستان بود به روز شد. البته قولشو برای جمعه پیش داده بودم ولی موجهای آبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A2%D8%A8%DB%8C&safe=off&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6AeBUoDZMcfNswam4oCoCQ&ved=0CDcQsAQ&biw=1920&bih=1017) نذاشت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره GE 60 وارد شد
با قیمت 3.590.000 با گارانتی معتبر ماتریس
به نظرم تو این وضعیت بازار خیلی خوبه
حداقل رقابتش با سایر لپ تاپ ها باعث افت قیمت میشه
قیمت
35900000 ریال
Operating System
CPU
Intel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB
Chipset
Intel® HM87
LCD
15.6 inch (1920x1080) Full HD
VGA
Nvidia GeForce GT750M
Graphics VRAM
2GB GDDR5
Memory
8GB DDR3
Communication
WiFi+BT4+Killer Gaming LAN
I/O Ports
Card Reader: MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
LAN: 10/100/1000
Wireless LAN: 802.11 b/g/n
D-Sub(VGA): 1
HDMI: 1
USB 2.0 port: 2
USB 3.0 port: 2
eSATA: N/A
eSATA/USB Combo: N/A
Mic-in/Headphone-out: 1/1
Line-in: N/A
Express Card: N/A
Modem port: N/A
Audio
Audio Boost, 4x2WHD Speakers
Webcam
HD
Storage
1 TB
Optical Drive
DVD
Battery
6 Cells
Dimensions
383 x 249.5 x 37.6~32.3mm
Weight
2.4Kg
parsicola
16-11-2013, 18:20
بالاخره ماتریس لبتاپ MSI GE60 جدید سری گیمینگ در رده نسبتا ارزان قیمت رو با امکانات خوب و قیمت نسبتا معقولی برای فروش ارائه کرد.
مشخصاتش:
35900000 ریال
Operating System
CPU
Chipset
Intel® HM87
LCD
VGA
Nvidia GeForce GT750M
Graphics VRAM
2GB GDDR5
Memory
8GB DDR3
Communication
I/O Ports
Audio
Webcam
HD
Storage
1 TB
Optical Drive
DVD
Battery
6 Cells
Dimensions
Weight
2.4Kg
محاسنش اینه که از سری گیمینگه که کیفیت بالائی نسبت به بقیه سری ها دارند.
با سایز 15.6 اینچی خودش وزن خوب و نسبتا سبکی داره . (2.4 کیلو)
تصویرش برخلاف سری قبل، فول اچدی شده.
از کارت گرافیک 750M با رم 2 گیگ GDDR5 استفاده میکنه که نسبت به GDDR3 سریعتره.
کیفیت صدای خیلی خوب با چهار اسپیکر ساروند. مثل همیشه
قابلیت اضافه کردن همزمان هارد SSD در کنا هارد اصلی برخلاف N550 ایسوس
باتری 6 سلولی داره
البته با اینکه سبکه خیلی باریک نیست که علتش هم برای کولینگ بهتره.
قرمز و گل منگلی هم نیست (بجز یه خط باریک عرضی دور بدنه اصلی)
درکل لبتاپ های سری گیمینگ MSI لبتاپ های با دوام و با گارانتی خوب داخلی هستند.
لینک سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بالاخره ماتریس لبتاپ MSI GE60 جدید سری گیمینگ در رده نسبتا ارزان قیمت رو با امکانات خوب و قیمت نسبتا معقولی برای فروش ارائه کرد.
مشخصاتش:
35900000 ریال
Operating System
CPU
Chipset
Intel® HM87
LCD
VGA
Nvidia GeForce GT750M
Graphics VRAM
2GB GDDR5
Memory
8GB DDR3
Communication
I/O Ports
Audio
Webcam
HD
Storage
1 TB
Optical Drive
DVD
Battery
6 Cells
Dimensions
Weight
2.4Kg
محاسنش اینه که از سری گیمینگه که کیفیت بالائی نسبت به بقیه سری ها دارند.
با سایز 15.6 اینچی خودش وزن خوب و نسبتا سبکی داره . (2.4 کیلو)
تصویرش برخلاف سری قبل، فول اچدی شده.
از کارت گرافیک 750M با رم 2 گیگ GDDR5 استفاده میکنه که نسبت به GDDR3 سریعتره.
کیفیت صدای خیلی خوب با چهار اسپیکر ساروند. مثل همیشه
قابلیت اضافه کردن همزمان هارد SSD در کنا هارد اصلی برخلاف N550 ایسوس
باتری 6 سلولی داره
البته با اینکه سبکه خیلی باریک نیست که علتش هم برای کولینگ بهتره.
قرمز و گل منگلی هم نیست (بجز یه خط باریک عرضی دور بدنه اصلی)
درکل لبتاپ های سری گیمینگ MSI لبتاپ های با دوام و با گارانتی خوب داخلی هستند.
لینک سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدجوری زده تو سر ایسوس n550 و لنوو y510 :n02:
persianbat
17-11-2013, 03:06
البته به نظرم برتری کاملی Y510 بهش داره
هم میشه هارد اضافه کرد
هم گرافیک دوم
هم مثلا کانفیگی که من گرفتم اس اس دی داره و ...!
ولی خوب همیشه با اینجور رقابت ها موافق بودم
چون نباشن یشرفت نیست
ahriman323
17-11-2013, 03:10
خدای گیمر ها داد
ما که فسیل شدیم از بس برای 550 صبر کردیم .چه اشتباهی کردم نخریدم اولش
بخرید که خوب چیزیه
hesam 63
17-11-2013, 12:28
سلام
کسی نظری درباره این مدل نداره؟
acer v5 572g
مشخصات نسبتا خوبی هم داره.
مشخصات کلی:وزن 1.99 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم:8 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:1024 گیگابایت Serial ATA 5,400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4096 MB up to 6144 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
...
کسی از این مدل استفاده کرده؟
فکر کنم اگه مدل i5 وارد بازار باشه بتونه بازار رو به دست بگیره.
الان قیمت این 2750 هست.
parsicola
17-11-2013, 15:40
سلام
کسی نظری درباره این مدل نداره؟
acer v5 572g
مشخصات نسبتا خوبی هم داره.
مشخصات کلی:وزن 1.99 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم:8 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:1024 گیگابایت Serial ATA 5,400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4096 MB up to 6144 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
...
کسی از این مدل استفاده کرده؟
فکر کنم اگه مدل i5 وارد بازار باشه بتونه بازار رو به دست بگیره.
الان قیمت این 2750 هست.
نسبت به قیمتش خیلی لبتاپ خوبیه.
اما اگه بخوایم ایرادشو هم بگیم اینه که اولا درایو نوری نداره و باید یه درایو اکسترنال هم خریدشو به هزینه هاتون اضافه کنید و مدام همراهتون باشه.
صفحه تصویرش براقه و کمی هم کم نوره.
پردازنده اش با اینکه i7 هستش اما از سری کم مصرف u هستش که دو هسته ای و در حد یه i3 عادیه.
کارت گرافیکش با اینکه برای این رده خیلی خوبه اما از نوع ddr3 و به احتمال زیاد هم از نوع داون کلاک شده باشه. لذا نباید انتظار یه کارت 750 عادی رو ازش داشته باشین.
اما در مابقی موارد از جمله وزن ، باریکی و قیمت خیلی لب تاپ خوبیه
alibaba20
18-11-2013, 21:57
سلام دوستان نظر بدید.آیا به درد کار با تری دی مکس میخوره؟ پردازنده اش هاسول هست.
Acer Aspire E1-572G-74508G1TMnkk
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 381 × 254 × 33 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 1024 گیگابایت - مشخصات: 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 2048 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
akbari_66
19-11-2013, 08:45
سلام
اين دستگاه بك لايت براي كيبرد نداره و مونيتور لپ تاپ فول اچ دي هست اما زاويه ديد معمولي و wideview و IPS هم نيست موقع خريد حواستان باشد
ضمن آنكه از GE40 هم نمي دونم براي چي ارزونتره
Public Enemy
19-11-2013, 10:01
نسبت به قیمتش خیلی لبتاپ خوبیه.
اما اگه بخوایم ایرادشو هم بگیم اینه که اولا درایو نوری نداره و باید یه درایو اکسترنال هم خریدشو به هزینه هاتون اضافه کنید و مدام همراهتون باشه.
صفحه تصویرش براقه و کمی هم کم نوره.
پردازنده اش با اینکه i7 هستش اما از سری کم مصرف u هستش که دو هسته ای و در حد یه i3 عادیه.
کارت گرافیکش با اینکه برای این رده خیلی خوبه اما از نوع ddr3 و به احتمال زیاد هم از نوع داون کلاک شده باشه. لذا نباید انتظار یه کارت 750 عادی رو ازش داشته باشین.
اما در مابقی موارد از جمله وزن ، باریکی و قیمت خیلی لب تاپ خوبیه
آره متاسفانه مشکل اصلیش همین پردازندشه که سری U هست و طبق بنچ مارک ها این مدل از Intel 3230M i5 هم عقب تره که در بسیار از لپ تاپ های i5 موجود توی بازار استفاده می شه .
امیدوارم مثل AMD ها بر قدرت کارت گرافیک تاثیر منفی نذاره .
چون لپ تاپ هایی مثل MSI GX60 هستند که مخصوص گیمینگ با کارت گرافیک 7970M و پردازنده AMD 4600M توی بازار بودند ، به دلیل ضعف پردازنده ، قدرت کارت گرافیک بسیار محدود می شد
Iman Summaray
19-11-2013, 10:41
کسی اگه لپ تاپ core i5 با سی پی یو هسول سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم.
(ترجیحا 14 اینچ)
parsicola
19-11-2013, 14:58
سلام
اين دستگاه بك لايت براي كيبرد نداره و مونيتور لپ تاپ فول اچ دي هست اما زاويه ديد معمولي و wideview و IPS هم نيست موقع خريد حواستان باشد
ضمن آنكه از GE40 هم نمي دونم براي چي ارزونتره
شما مطمئنی نداره؟ مدلی که ماتریس وارد کرده مدل 2oc هستش که فکر کنم دارای بک لایته. کلا کیبوردش مثل همیشه طراحی SteelSeries هستش که مخصوص گیمینگ و کیفیت بالاست و معمولا بک لایت خفن و حتی چند رنگ (مولتی کالر) دارند. البته نه در سری GE
تصویرش مثل GE70 شده که دیگه براق نیست و ماته و من خودم دارمش و تو زاویه هم کیفیت خوبی داره. نگران افت کیفیت تصویر در زاویه نباشید. البته به IPS نمیرسه اما کلا کیفیت تصویر و روشنائی خیلی خوب و با کیفیتی داره.
کلا منو به شک انداختی. امروز غروب میرم از نزدیک ببینمش. خبرتون میکنم
GE40 رو هم از اول ماتریس کمی گرون قیمت گذاری کرد و بهتره قیمتشو کمی بیاره پائین. با این قیمت 3.700 بهتر بود کارت گرافیکش 760 میشد که در اصل هم GE40 رو تو دنیا با کارت 760 میفروشند.
akbari_66
19-11-2013, 18:16
سلام
ديروز تو بازار پارسيان و ايران هردو مدل GE60 و GE40 رو ديدم. هردو دستگاه فاقد نور كيبرد يا همون بك لايت بودند.
akbari_66
19-11-2013, 18:27
سلام
آره جانم من ديروز تو بازار پارسيان و ايران هردو مدل GE60 و GE40 رو ديدم. هردو دستگاه فاقد نور كيبرد يا همون بك لايت بودند. مقايسه هم بر اسا مدل نامبر هاي داخل ايران ارائه شده است.
مدل GE60 با پردازنده هسول 4700MQ وهارد يك ترا و DVD-R/W و گرافيك جيفورس 750M با 2 گيگ ويرم DDR5 و اسكرين ّFullHD مات با 240 تا 260لوكس نوري به قيمت 3590 و گارانتي 400 روزه ماتريكس به فروش ميرسه.
سري 14 ضمن اينكه بخش نمريك رو نداره پردازنده هم مدل 4702MQ هست.اسكرين هم 1600*900 غير IPS هست.
سري 4700MQ حدود 2 تا 5 درصد نسبت به پردازنده 4700HQ (پردازنده استفاده شده در لنوو Y510p و ASUS N550JV كمتري دارد و مصرف آن حدود 37 وات و مصرف سري HQ حدود 47 وات در لود هست.
ميزان نور اسكرين در ASUS N550jv IPS حدود 270 تا 300 فول اچ دي IPS و در LENOVO Y510P حدود 360 تا 400 مي باشد.
parsicola
20-11-2013, 11:18
سلام. تائید میشه. من هم دیدم که بک لایت نداره متاسفانه. فعلا هم قصدی برای ورود مدلهای دیگه ge60 ندارند مثل مدلی که کارت گرافیک 765m داره. ظاهرا به جای اون ترجیح داده مدل 17 اینچی با کیفیت gs70 رو جایگزین کنه. که حدود 6.250 میلیون قیمت گذاشته.
برای اطلاع بیشتر بچه های فروم بگم که درسته که gs70 برای جیب خیلی از ماها گرونه اما برای یه گیمر که دنبال لبتاپ حرفه ای گیم با دیزاین کم نظیره، نسبت قیمت به کیفیت و امکانات gs70 به نظر من خیلی به صرفه تر از ge60 هستش. و درواقع فعلا gs70 ارزونترین و اقتصادی ترین (نسبت قیمت به امکانات و کیفیت) لبتاپ واقعی گیمینگ حرفه ای و قدرتمند تو بازار ایرانه که آدم دوست داره مالکش باشه.
این مدل همچنین برنده چندین جایزه خلاقیت و طراحی در نمایشگاه های مختلف شده و خیلی زیبا و باریک و درعین حال قدرتمند طراحی شده. ایکاش زیر 6 میلیون قیمت میخورد.
محاسنش: کیفیت طراحی و ساخت فوق العاده. اگه این لبتاپو دستتون بگیرین دیگه لبتاپ های دیگه گیمینگ و مالتی مدیا و ... احتمالا از چشمتون میفته.
پردازنده هاسول قدرتمند : Intel's Core i7-4700HQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارت گرافیک حرفه ای GTX 765
دو تا هارد SSD 64 گیگابایتی (مجموعا 128 گیگ) که به صورت موازی RAID شدند تا سرعت نجومی به لبتاپ بدن. البته یه هارد عادی یک ترابایتی هم داخلش داره که نگران جا برای آرشیو هم نباشین.
DVD درایو اکسترنال رایگان به همراه لبتاپ
16 گیگ رم !
با سایز 17 اینچی فقط 2.66 کیلو گرم به همراه باتری
تصویر فول اچدی مات با کیفیت تصویر بالا ، شدت نور میانگین 330cd/m2 که از خیلی از بهترینها ، بهتر می باشد. ، کنتراست تقریبا 1000:1 که عمق سیاهی رنگ در کنار سفیدترین رنگ را تضمین میکند. کلا با اینکه IPS نیست اما کیفیت آن را همانند پنل های معروف مک بوک اپل مقایسه میکنند. خیلی از سایتها در توصیف تصویر آن از واژه Great Screen استفاده کرده اند.
کیفیت تصویر از زوایا: خیلی از سایتها این لبتاپ را برای دیدن فیلم توسط چند نفر، و از زوایای مختلف لبتاپی بسیار مناسب میدانند که فقط پنل های ips قابل رقابت با آن هستند.
باتری 6 سلولی
صدای عالی 5 اسپیکره با AUDIO BOOST و ساوند بلاستر با جک صدای از جنس طلا
ضخامت کمتر از 22 میلیمتر
بدنه اکثرا از آلومینیوم صیقل خورده مات.
بک لایت (نور زمینه کیبورد) فول کالر که قابل برنامه ریزی برای ترکیب رنگهای گوناگون به دلخواه کابر.
قابلیت اتصال به تلوزیون با رزولوشن 4K برای بازی با تلوزیون های بزرگ کیفیت بالای جدید.
4 تا پورت USB3 ، بلوتوت ورژن 4 ، HDMI ورژن 1.4 ، کارت مموری خوان ، ...
از ایراداتش میشه به صدای زیاد دوتا فن درهنگام کار سنگین اشاره کرد.
علیرغم اینکه بالای بدنه در هنگام بازی های سنگین دمای خوبی داره و دست رو اذیت نمیکنه اما زیر لبتاپ تا دمای 56 درجه هم میتونه داغ بشه. که نتیجتا با توجه به سبکی و خوش دست بودنش اگه روی پاتون بزارین بازی کنین و اگه تابستون هم باشه احتمالا به کرم سوختگی برای برخی نقاط حساس بدنتون! نیاز پیدا کنید. (هرچند اکثر لبتاپ های گیمینگ با کارت گرافیک حرفه ای اینطورین).
باتری با اینکه 6 سلولی هستش تو هنگام بازی سنگین حدود 2 ساعت شارژ میده و درحالت عادی حدود 3.5 ساعت.
mehrabooni
20-11-2013, 21:47
خدای گیمر ها داد
ما که فسیل شدیم از بس برای 550 صبر کردیم .چه اشتباهی کردم نخریدم اولش
بخرید که خوب چیزیه
مگه ge60 بهتر نیست
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
من توی سایتهای خارجی خوندم که ge40 به شدت در حال بازی داغ می کنه و مشکل دما داره.
parsicola
21-11-2013, 19:29
MSI GS70 ظرف کمتر از 2 هفته تموم و نایاب شد! من که هرچی گشتم نبود و فروشنده ها میگفتند تموم شده و باید منتظر واردات دوباره باشی
کسی اگه لپ تاپ core i5 با سی پی یو هسول سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم.
(ترجیحا 14 اینچ)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
MSI GS70 ظرف کمتر از 2 هفته تموم و نایاب شد! من که هرچی گشتم نبود و فروشنده ها میگفتند تموم شده و باید منتظر واردات دوباره باشی
این واردات دوباره کی هستش حالا ؟
mehrabooni
22-11-2013, 14:28
این مدل موجوده :
ACER V3-772G آکبند با گارانتی قیمت : 5200 با SSD MSATA و 4400 بدون SSD ولی با SSD پرفورمنس خیلی بالا میشه.
CPU: I7 4702 QM HASWELL
RAM= 16 GB DDR3 1600
GRAPHIC: 760GTX 2GB DDR5 + INTEL 4600
DIPLAY:17.3 FHD PANEL TN همون پنل HD+ هستش که خیلی از هIPS با کیفیت تره و جدیدتر.
PRIMARY HARD: 750 5400
SECONDARY:256 GB MSATA SATA 6.0 GB 550 NB READ/WRITE
DVD RW
هارداولیش هم فکر میکنم SSHD باشه. کلا 10 تا آورده شده و الان 2 تا مونده.
اگر مورد پسند واقع شده با این شماره تماس بگیرین . اگه تا فردا اون 2 تاش هم فروخته شد ازتون عذرخواهی میکنم.
این چطوره ؟
از ۵۵۰ ایسوس و ۵۱۰ لنوو و ge۶۰ بهتره ؟
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
Public Enemy
23-11-2013, 13:58
عجب ضد حالی :n02:
آل دیجیتال N550JV رو بدون صفحه لمسی ولی با ویندوز اورده 4250 . :n02:
Y510P هم با گارانتی سریر تا 3.200 پایین کشید :n16:
persianbat
23-11-2013, 14:05
y510 ها که هستش نه وین اورجینال دارن نه فول اچ دی هستن ! نه اس اس دی دارن و... !
خدا را شکر من که با کاملترینش را اون موقع خریدم
y510 ها که هستش نه وین اورجینال دارن نه فول اچ دی هستن ! نه اس اس دی دارن و... !
خدا را شکر من که با کاملترینش را اون موقع خریدم
با چه کانفیگی خریدین؟ از کجا؟
pouya_99999
24-11-2013, 02:42
ایسر v3-772g جدا از وزنش به درد خریدن میخوره ؟
lord mysterious
24-11-2013, 12:21
لپتاپی هست که جای n550 رو بگیره
core i7 haswell cash 6MB و بالای 2GHz
ips full HD
و گرافیکشم کمتر از GF 740 نباشه
ترجیحمم صفحه anti glare هست
نزدیکترین به این کافیگ envy 15 هست که صفحه نمایشش منو راضی نمیکنه نه ips هست و نه full HD یکیش بود راضی بودم:n28:
و البته زیر 4 تومن :n02:
بچه ها به همتون تبریک میگم
قسمتی از تحریم ها برداشته شد:n02:
امیدورام قیمت لپ تاپ ها هم بکشه پایین:n10:
بچه ها به همتون تبریک میگم
قسمتی از تحریم ها برداشته شد:n02:
امیدورام قیمت لپ تاپ ها هم بکشه پایین:n10:
البته ربطی به لپتاپ نداره، فقط اگه دلار (در واقع درهم!) ارزون بشه، ممکنه فرجی بشه
ips full HD
نزدیکترین به این کافیگ envy 15 هست که صفحه نمایشش منو راضی نمیکنه نه ips هست و نه full HD یکیش بود راضی بودم:n28:
ایسر v3-772g جدا از وزنش به درد خریدن میخوره ؟
همین ایسر هست البته صفحه نمایش اون هم فکر نکنم برای شما راضی کننده باشه (چون ips نیست!)
اما در باقی موارد خوبه (در ظاهر و سخت افزار) ، نوتبوک چک هم ازش تعریف میکرد البته کانفیگی که نوتبوک چک تست کرده بود ssd و 16 گیگ رم داشت
در حال حاضر تا زیر 5 میلیون بهترین لپتاپ از نظر کارت گرافیکه
در مورد طراحیشم بنده به شخصه از طراحیش خوشم نمیاد
در کنار این و n550 و y510،
ge60 و ge50 هم هستن، از نظر سخت افزاری تقریبا مشابه هستن ( البته فکر کنم فقط ge60 fullhd وارد شده باشه و ge40 وارد شده 1600-900 )
هر دو هم گرافیک 750 دارن و زیر 4 تومن هستن
rezaccna
26-11-2013, 12:51
ips full HD
این مدل هم هست ولی نمیدونم توی بازار گیر میاد یا نه . ولی اگر هم نباشه بزودی وارد میشه چون توی بازار کشورهای دیگه هست ، قیمتش هم مشخص نیست:
این مدل بدون ssd و با ویندوز اورجینال یجا دیدم 850 یورو که از نظر ظاهری هم خیلی زیباتر از n550jv هست
behnamrizi
28-11-2013, 11:10
دوستان پیش بینی تون از آینده بازار (از لحاظ قیمت) چی هست؟
یعنی به نظرتون توی هفته آینده لب تاب بخرم یا دست نگهدارم؟!
دوستان پیش بینی تون از آینده بازار (از لحاظ قیمت) چی هست؟
یعنی به نظرتون توی هفته آینده لب تاب بخرم یا دست نگهدارم؟!
منم همین
کسی هست یه جواب صحیح بهمون بده ؟
یه سری به این لینک بزنین کانفیگش فرق داره cpu 4770 , هارد 1 ترا ssd و قیمت هم 1000 دلار
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/asus-n550
لینک cpu
دوستان لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده ب سوالاتم!
1.بنظرتون تا 1 ماه دیگه نهایتا عاقلانست صبر نیم و بعد خرید کنیم؟یا تفاوت آنچنانی نخواهد کرد؟
2. بین هیبریدی های yoga pro2 و xps 11 و ... هیچکدوم بدرد کار کردن با نرم افزار های اتوکد و 3dmax میخورن؟! چون سری پردازندشون u هست و 2هسته فیزیکی دارن!!یه کمکی چیزی کنید لطفا
بنظرتون بهتره هیبریدی رو انتخاب کنم واسه اون کارا یا مک 13 اینچی جدید با گراف iris و پردازنده i5 از سری M ک همون 4 هسته فیزیکی داره؟! قیمتم تا 4 تومن این حدودا نهایتا!واسه حدود 1ماه دیگه!
لطفا پاسخ بدید:n12:
parsicola
03-12-2013, 23:31
شما هنوز هم خرید نکردی برادر عزیز من؟ دیگه اینقدرها هم سختگیر نباش.
اگه تهرانی یه سر برو پاساژ پایتخت طبقه سوم . یه نگاه از نزدیک به سونی وایو pro بنداز که از حدود 4 تومن هست تا 5.5 میلیون. با بهترین کیفیت ممکن و وزن 1 کیلوئی و صفحه تصویر تاچ اسکرین و فوق العاده با کیفیت بالا. جواب کارهای شما رو پردازنده های سری u در حد قابل قبول هم میدند. پردازنده های 4 سال پیش هم مثل بنز جواب میدند چه برسه به اینها. مک مورد اشاره شما هم خیلی خوب هستش و گزینه مطلوبیه.
ممنون از توجهت دادا!ولی همون موقع هم گفتم فروشنده آشنا بود و بهم گفت صبر کن قیمت میاد پاین و قیمت هم از اون موقع تا حالا حدود 500 اومده پاینتر روی همین مکبوک ایر ها!!!! بعد هرچی فکر میکنم میبینم 3dmax بر روی پردازنده های 2هسته ای سری u خوب جواب نمیدن و آخرو آقبتی نیستن! فعلا منتظریم ببینیم تکلیف این macboock 13 جدید چی میشه با پردازندهد سری M و چهار هسته فیزیکی.قیمت هاشون بنظرتون پاینترم میاد؟!نخریم یوهو بکشه پایین!!
mohsen 444
06-12-2013, 17:52
سلام
دوستان اگه میشه یه لپ تاپ که برای فیلم دیدن عالی باشه معرفی کنید تو رنج قیمت 3 میلیون
صفحه نمایشش هم حتما Full HD باشه
Public Enemy
06-12-2013, 19:27
این N550 باز هم توی Alldigital بالا رفت !!!!!!!!!
سایر لپ تاپ ها توی Digikala حدود 50 تومن کشیدن پایین .
اوباما هم گفته سخت ترین تحریم ها علیه ایران هم چنان باقی خواهد ماند .....
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
vivaz360
30-12-2013, 13:48
دوستان خبر تازه ای منتشر نشده؟؟
قیمتا پایین میاد یا بالا میره؟؟
mashkooni
30-12-2013, 15:07
دوستان خبر تازه ای منتشر نشده؟؟
قیمتا پایین میاد یا بالا میره؟؟
دوست من توی این مملکت قیمت رو نمیشه پیش بینی کرده
ضمنا قیمتا سریع بالا میرن اما خیلی اروم پایین میان
الا y510 توی بازار 3 میلیون هست و n550 هم 3600 تا 3900 بستگی به کافیگ موجود هست
این y410p نمیاد ایران؟
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
هر مدل جدیدی که بیاد 1 سال طول می کشه تا توی ایران هم بیاد.مثل همین y410p .
دوستان هم n550 و هم y510p تو بازار موجوده ولی قیمتها نا امید کننده هست . کانفیگ لمسی n550 تقریبا 4 تومنه . به نظرتون امکان داره قیمتا پایین بیاد مثلا زیر 3.500 ؟
afshin b
08-01-2014, 20:13
دوستان هم n550 و هم y510p تو بازار موجوده ولی قیمتها نا امید کننده هست . کانفیگ لمسی n550 تقریبا 4 تومنه . به نظرتون امکان داره قیمتا پایین بیاد مثلا زیر 3.500 ؟
داداش جواب ان سوال نیاز به بحث اقتصادی داره تا قیمت ارز رو پیشبینی کنیم ولی از اونجایی که اقتصاد ایران تحت تاثیر پارامترهای مختلف و متغییری هست، عملا نمیشه چنین پیشبینی رو بخوبی انجام داد :)
Meisam.apk
08-01-2014, 20:42
داداش جواب ان سوال نیاز به بحث اقتصادی داره تا قیمت ارز رو پیشبینی کنیم ولی از اونجایی که اقتصاد ایران تحت تاثیر پارامترهای مختلف و متغییری هست، عملا نمیشه چنین پیشبینی رو بخوبی انجام داد :)
اضافه کنم بازار ارز الان تو شرایط ثابتی قرار داره و نرخ ارز تقریبا ثابته،در سال آینده فک نکم کاهش خیلی محسوسی تو قیمت ارز داشته باشیم،اما امید داریم.
به هرحال اگه قصد خرید دارید،از بین مدل های پیش رو باید انتخاب کرد،چون تو افت محسوس قیمت ارز فک نکنم سال آینده داشته باشیم.
موفق باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sorena_777
09-01-2014, 11:44
سلام به دوستان عزیز و گل
بنده قصد تهیه یه لپ تاپ تا حداکثر 3.5-4 میل دارم
استفاده هم فیلم دیدن و بازی کردن و تایپ کردن به شدت زیاد و کار با برنامه های مهندسی شیمی مثل Matlab , hysys
میخواستم یه سیستم بگیرم که دیدم نمیشه چونکه همیشه در حال جابجایی هستم
به این سه مدل رسیدم
y510p
n55
n56
مزیت ها و کم و کاستی های این ها رو میخواستم
و اینکه اگر مدل دیگه ای برای اضافه کردن هست بهم بگین
ممنون مشم
راستی من دنبال فول اچ دی میگردم از این 2 تا کدومش فولش گیر میاد؟
و اینکه مدل های جدید لنوو کی به بازار ایران میرسه؟اصلا منطقی هست منتظر اونا بشم؟
سلام به دوستان عزیز و گل
بنده قصد تهیه یه لپ تاپ تا حداکثر 3.5-4 میل دارم
استفاده هم فیلم دیدن و بازی کردن و تایپ کردن به شدت زیاد و کار با برنامه های مهندسی شیمی مثل Matlab , hysys
میخواستم یه سیستم بگیرم که دیدم نمیشه چونکه همیشه در حال جابجایی هستم
به این سه مدل رسیدم
y510p
n55
n56
مزیت ها و کم و کاستی های این ها رو میخواستم
و اینکه اگر مدل دیگه ای برای اضافه کردن هست بهم بگین
ممنون مشم
راستی من دنبال فول اچ دی میگردم از این 2 تا کدومش فولش گیر میاد؟
و اینکه مدل های جدید لنوو کی به بازار ایران میرسه؟اصلا منطقی هست منتظر اونا بشم؟
y510p سری جدید لپ تاپ هست و دو مدل دیگه تقریبا یه ورژن پایین تر هستن . منظور از نقطه نظر طراحی و نسل CPU بکار رفته ست . hysys رو نمیدونم ولی متلب رو هر سه تا براحتی جواب می دن .
هر سه تا کیفیت ساخت خوبی دارن . به ترتیب پردازنده اول y510p بعد n56 بعدشم n55 . ولی قیمت n56 کمی گرون تره .
y510p فول اچ دی من ندیدم ولی دوتای دیگه دارن . اگه full hd می خوای حتما باشه n56 رو بردار و اگر نه y510p پیشنهاد می شه .
babakeyan
09-01-2014, 21:25
سلام من قصد خرید این لپتاپ رو دارم نظرتون چیه ؟
واسم سخت افزار خوب مهمه همچنین گرافیک
اضافه کنم بازار ارز الان تو شرایط ثابتی قرار داره و نرخ ارز تقریبا ثابته،در سال آینده فک نکم کاهش خیلی محسوسی تو قیمت ارز داشته باشیم،اما امید داریم.
به هرحال اگه قصد خرید دارید،از بین مدل های پیش رو باید انتخاب کرد،چون تو افت محسوس قیمت ارز فک نکنم سال آینده داشته باشیم.
موفق باشید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
گذشته از قیمت دلار ، قیمت خرده فروشی هم اختلاف داره با قیمت کشور ها ی اطراف و هر چی هم قیمت لپ تاپ بالاتر باشه اختلاف بیشتره که خیلی ها حتی فروشنده ها هم میگن حبابه و به مرور باید کمتر بشه .
کم شدن واردات لپ تاپ تو تابستون بکی از عواملشه . ولی با عرضه لپ تاپ امیدوارم مشکل حل بشه و قیمت ها متعادل بشه .
سلام من قصد خرید این لپتاپ رو دارم نظرتون چیه ؟
واسم سخت افزار خوب مهمه همچنین گرافیک
با توجه به قیمت می تونست پردازنده بهتری داشته باشه . معماری پردازنده core i7 هست ولی از نوع دو هسته ای استفاده شده همچنین نسل قدیمی ivy استفاده شده که نسل جدیدتر Haswell و تغییرات زیادی نسبت به نسل قبل داره .
مابقی مشخصات خوبه و گرافیک هم خوبه ولی برای گیم حرفه ای نه !
Sorena_777
10-01-2014, 19:22
چه لپ تاپی با گرافیک 760m گیر میاد که قیمتش حدود 4 میل این ورا باشه؟
اصلا کلا ارزون ترین مدلی که 760 داشته باشه چیه؟
چه لپ تاپی با گرافیک 760m گیر میاد که قیمتش حدود 4 میل این ورا باشه؟
اصلا کلا ارزون ترین مدلی که 760 داشته باشه چیه؟
همممم . گرافیک لپ تاپ های سری جدید هست ولی باز هم از گرافیک های گیمینگ پایین تره .
یکم صبر کنی مدل های بیشتری میاد با این مشخصاتی که شما می خوای . الان بیشتر 720 و 750 روی بیشتر لپ تاپ ها نصب هست .
Sorena_777
10-01-2014, 20:41
ای بابا اخه این چه زندگیه واقعا؟؟؟؟ :n23:
این چند وقته روزی 2-3 بار میرم بازار و میام ولی ..... امان از دست این گرونی
تا الان 6-7 ماه منتظر شدم کمه کم ولی خبری نشد از ارزونی
الان چندین ماهه که سیستمم داغونه دیگه هر لحظه امکان مرگ ابدی رو ازش انتظار دارم :n09:
میخوام این دمه اخری قبل از ورود به ارشد یه چند ماهی تا یه سالی کلی بازی کنم و میخوام که با بهترین کیفیت بتونم اینکارو بکنم
از طرفی میخوام بعدا اینو با خودم اینور اونور ببرم واسه همین نمیتونم سیستم ببندم
با این وضع دوووولار هم که فقط با بودجه 4 میل هیچ چیزی گیر نمیاد که بتونم باهاش حال کنم
کنسول های بازی هم که فقط 2میل پوله دستگاه رو میدی و باید 200 هم واسه هر بازی پیاده بشی :n23:
راستی این n550 با گرافیک 4 گیگ و 12 گیگ رم هم اومده و قیمتش 1000 دولاره ولی میفروشنش 4.7 میل :n28:
فول اچ دی y510p هم که گیر نمیاد :n15:
ای بابا اخه این چه زندگیه واقعا؟؟؟؟ :n23:
این چند وقته روزی 2-3 بار میرم بازار و میام ولی ..... امان از دست این گرونی
تا الان 6-7 ماه منتظر شدم کمه کم ولی خبری نشد از ارزونی
الان چندین ماهه که سیستمم داغونه دیگه هر لحظه امکان مرگ ابدی رو ازش انتظار دارم :n09:
میخوام این دمه اخری قبل از ورود به ارشد یه چند ماهی تا یه سالی کلی بازی کنم و میخوام که با بهترین کیفیت بتونم اینکارو بکنم
از طرفی میخوام بعدا اینو با خودم اینور اونور ببرم واسه همین نمیتونم سیستم ببندم
با این وضع دوووولار هم که فقط با بودجه 4 میل هیچ چیزی گیر نمیاد که بتونم باهاش حال کنم
کنسول های بازی هم که فقط 2میل پوله دستگاه رو میدی و باید 200 هم واسه هر بازی پیاده بشی :n23:
راستی این n550 با گرافیک 4 گیگ و 12 گیگ رم هم اومده و قیمتش 1000 دولاره ولی میفروشنش 4.7 میل :n28:
فول اچ دی y510p هم که گیر نمیاد :n15:
فکر کنم شما همون y510p رو بگیری بهتره چون سیستم بدرد گیم می خوره بعد هم اگه قیمتا تغییری کرد با سیستم جدید تر عوض کنی .
4.7 میل پول دادن برای یه لپتاپ که 3.5 بیشتر نمی ارزه ( به نظر من ) اونم تازه با اومدن سری های جدید بعد یه چند ماه قدیمی به حساب میان ، معقول نیست الان .
منم همینطور با یه لپ تاپ قدیمی سر می کنم و سیستم هم که نمیشه جا به جا کرد . سیستم هم احتمال انهدام داره و تاحدودی جواب کارمو میده خدارو شکر ولی یه لپ تاپ به روز لازم دارم .
بیشتر از 3 -2.5 هم نمیتونم هزینه کنم . نهایتا اگر قیمتا پایین نیاد منم برم سراغ Y510p .
یه خبری البته شنیدم ( گوش شیطون کر ) تا دو سه ماه دیگه دلار 10 تا 15 درصد پایین میاد .
بعضی فروشند ها هم میگن که شرکتا شروع کردن به عرضه محصولاتی که تو انبار از ترس گرون شدن نگه داشته بودن که این خودش نشان از بهبود وضع اقتصاد و کاهش هزینه تولید و . . . داره .
Public Enemy
10-01-2014, 22:23
فکر کنم شما همون y510p رو بگیری بهتره چون سیستم بدرد گیم می خوره بعد هم اگه قیمتا تغییری کرد با سیستم جدید تر عوض کنی .
4.7 میل پول دادن برای یه لپتاپ که 3.5 بیشتر نمی ارزه ( به نظر من ) اونم تازه با اومدن سری های جدید بعد یه چند ماه قدیمی به حساب میان ، معقول نیست الان .
منم همینطور با یه لپ تاپ قدیمی سر می کنم و سیستم هم که نمیشه جا به جا کرد . سیستم هم احتمال انهدام داره و تاحدودی جواب کارمو میده خدارو شکر ولی یه لپ تاپ به روز لازم دارم .
بیشتر از 3 -2.5 هم نمیتونم هزینه کنم . نهایتا اگر قیمتا پایین نیاد منم برم سراغ Y510p .
یه خبری البته شنیدم ( گوش شیطون کر ) تا دو سه ماه دیگه دلار 10 تا 15 درصد پایین میاد .
بعضی فروشند ها هم میگن که شرکتا شروع کردن به عرضه محصولاتی که تو انبار از ترس گرون شدن نگه داشته بودن که این خودش نشان از بهبود وضع اقتصاد و کاهش هزینه تولید و . . . داره .
والا N ماهه که دارند می گن دلار میاد پایین دلار میاد پایین . هنوزم خبری نیست
به نظر من شما که این همه دندون رو جیگر گذاشتین ، 1 ماه دیگه هم روش ، مدل ها جدید وارد بازار می شن . البته بعضی هاشون وارد شدند .
اونایی هم که بیشتر می خوان صبر کنن ، به نظر من بعد عید بسیار وقت مناسبیه
اخه صبرم اندازه داره . شاید یکی لازم داره . البته مدلهای بالای 3 و 4 تومن بیشتر بدرد گیم می خوره و کسایی ام که کار تری دی انجام میدن کمتر پیش میاد بخوان روی لپ تاپ حتما کار کنن ( یه خاطر اندازه نسبی کوچکتر )
کار طراحی روی لپ تاپ یه اضطرار محسوب میشه . نه صفح کلید و نه نمایشگر اجازه کار حرفه ای رو نمیده . عمدتا ترجیح میدن هزینه روی هارد ssd که کلی تاثیر روی سرعت و پنل بزرگتر کنن .
Public Enemy
10-01-2014, 22:48
سامسونگ هم که همیشه کارای عجیب و غریب می کنه !
مدل جدید آلترابوک سامسونگ با نام ATIV قابلیت عجیبی داره که همه رو شگفت زده می کنه : صفحه نمایش با رزولوشن QHD+ !!!!!
مدل ATIV book 9 plus از صفحه نمایش 13.3 اینچی با رزولوشن باور نکردنی 3200x1800 پیکسل بهره می بره .
همچنین این لپ تاپ قابلیت ویژه ای داره به نام Superbright که از صفحه نمایش های سری قبل حدود 75 % روشنایی بیشتری داره و امکان دید تا زاویه 178 درجه نیز ممکنه !!!!!!
همچنین بدنه این لپ تاپ قابلیت انعطاف پذیری بسیاری داره .
مانند سری قبل این لپ تاپ به سنسور هوشمند نور برای کیبورد مجهزه . طوری که در شب Keyboard backlit روشن می شه !
البته قیمت این لپ تاپ نیز کم نیست . حدود 1800 دلار !!!!!
سایر مشخصات
پردازنده : Intel 4th generation i7 4500U
رم : 8 گیگابایت
کارت گرافیک : intel 4400
هارد : 256 گیگابایت SSD
Sorena_777
10-01-2014, 23:16
این سری های جدید که قراره بیان کدوم ها هستن؟
من شاید واسه خرید لپ تاپ به اندازه کل این تحریم ها منتظر شدم که حدود 3-2 سالی داره میشه :n08:
ولی اگر مدل های جدید با گرافیک و مشخصات بهتری بیان و دولار هم بیاد پایین کمی من تا تابستون هم حتی صبر میکنم
چونکه اکثر استفاده من بازی هستش من هم لپ تاپ قدیمی داشتم که چند ماه پیش بعد از حدود فک کنم 8-9 سال این ورایی سوخت و انداختمش بیرون
گرافیکش 64 بود فک کنم و رمش یه 128 با یه 256 بود و هارد 40 چه روزگاری داشتم با این :n25::n08:
الان سیستمم هم هاردش نیم سوز داره و همچنین بدسکتور و بقیه مشخصاتش همه قدیمی ماله 5 ساله پیشه
الان دارم با تبلت بازی میکنم یه دونه نوت 10 اینچی گرفتم البته خیلی ادم رو سرگرم خودش میکنه با بازی های رنگ و بارنگش ولی خوب من دیگه یه سنی ازم گذشته و خجالت میکشم بازی های بچگونه انجام بدم :n09:
عشقم باز هایی مثل wow,dota , skyrim , و البته بازی های گرافیک بالای روزه
ولی مشکل اینه که همین 2-3 تا بازی هم گرافیک 750 لنوو و ایسوس نمیتونن رو اولترا اجراشون بکنن که واقعا مایه تاسفه :n15:
mehrabooni
10-01-2014, 23:27
از ge60 2oc راضی ام
فقط کلید w s بعد از یک ماه خراب شد
صفحه کلیدش ضعیفه واقعا
Sent from my iPhone 6Gs using Tapatalk
Sorena_777
10-01-2014, 23:50
از msi هستش اره؟فوله اچ دیه؟
خر گرافیک ترین بازی که باهاش اجرا کردی چی بوده؟:n02:
mehrabooni
11-01-2014, 00:03
اره دادا از msi هست
صفحه Fhd انتی گلیر هست
راستش از صبح تا شب cs 1.6 انلاین بازی میکنم :دی کانتر استریک خیلی فاز میده
این ترم همه ی درسا رو میفتم :پی از صبح تا شب کانتر و وارکرافت بازی میکنم
خر گرافیک ترین بازی که نصب کردم nfs 14
mehrabooni
11-01-2014, 00:11
اگه من بجای روحانی بودم،وزیر اقتصادمو از بین بروبچه های اینجا انتخاب میکردم :دی بعضی از دوستان قیمت ارز با طلا رو تا ۲۰ سال اینده دقیق پیش بینی میکنن :پی دمشون گرم
Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk
Sorena_777
11-01-2014, 01:08
هه هه با کانتر هم دورانی داشتیم با اون مگسیش و خروسیش :n09:
ببین اگه بتونی این 2-3 تا رو هم چک بکنی خیلی اقایی کردی در حق من :n16:
من هر لپ تاپ که بتونه این 2-3 تا بازی رو با بهترین کیفیت اجرا کنه رو میگیرم :n20:
dota 2 , skyrim و مخصوصا دوتا 2 که اگه یه بار گذری هم بهش نیگا کنی ازش جدا نمیشی و شاید تنها بازی که میتونه جایگزینش بشه wow هستش که اون رو البته اکثر لپ تاپ ها میکشن البته هنوزم کانتر و جنرال و وارکرفت جایگاه خودشون رو توی قلب من دارن :n12:
mehrabooni
11-01-2014, 01:13
لینک دانلود بازی هایی که گفتی بزار
جدیدا از شرکت HiWeb نت گرفتم که ۱۵ گیگ رو ۱۲ ت میده
چرا قیمت y510 تو سایت های مختلف انقدر فرق داره :n13: مثلا تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 2,899,000 هست ولی تو این سایت
3,369,000 فرقی دارن به نظرتون یا فقط قیمت سلیقه ای هست؟؟؟
Sorena_777
11-01-2014, 10:50
یکی از لینک هات باز نمیشه
شاید دلیلش این باشه این یکی رمش بیشتر باشه
یا اینکه هنوز قیمت خودش رو اپدیت نکرده :n06:
...............................
اینم لینک تایپیک dota 2
کلا بازیش با خود برنامه اجراییش حدود 8 گیگه وقتی دانلودش کردی بهم بگو که بت بگم چیکار کنی :n02:
mehrabooni
11-01-2014, 13:49
هه هه با کانتر هم دورانی داشتیم با اون مگسیش و خروسیش :n09:
ببین اگه بتونی این 2-3 تا رو هم چک بکنی خیلی اقایی کردی در حق من :n16:
من هر لپ تاپ که بتونه این 2-3 تا بازی رو با بهترین کیفیت اجرا کنه رو میگیرم :n20:
dota 2 , skyrim و مخصوصا دوتا 2 که اگه یه بار گذری هم بهش نیگا کنی ازش جدا نمیشی و شاید تنها بازی که میتونه جایگزینش بشه wow هستش که اون رو البته اکثر لپ تاپ ها میکشن البته هنوزم کانتر و جنرال و وارکرفت جایگاه خودشون رو توی قلب من دارن :n12:
بازی دوتا ۲ روی اتاری هم اجرا میشه
چه برسه به این لپتاپ
داداش یه بازی خر گرافیک بده دانلود کنم اخه این بازی ای که تو گذاشتی برای این لپتاپ عین اب خوردن اجرا میکنه
Sorena_777
11-01-2014, 14:33
هه هه فک میکنی عزیز دل :n09:
من روی 740 اجرا کردم که نتونست رو های اجراش کنه چه برسه به اولترای این بازی :n09:
واسه همین به 750 هم زیاد اعتمادی ندارم واسه همین میخوام تستش بکنی :n06:
اوکی بازی دیگه ای هم هست که گرافیک و رم مثه چی میکشه
skyrim
این لینک دانلودشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C+skyrim
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C+skyrim
این هم تایپیک گفت و گو :
چرا قیمت y510 تو سایت های مختلف انقدر فرق داره :n13: مثلا تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 2,899,000 هست ولی تو این سایت
3,369,000 فرقی دارن به نظرتون یا فقط قیمت سلیقه ای هست؟؟؟
اختلاف فکر کنم مربوط به رم باشه که دومی 16 هست و اولی 8
Public Enemy
11-01-2014, 17:27
دوست عزیز Sorena جان توجه داشته باشین لپ تاپ محدودیت پاور داره .
لپ تاپ های معمولی حدود 90 وات ، لپ تاپ های گیمنگ 120 وات و لپ تاپ های گیمینگ MSI حدود 180 وات و لپ تاپ هی قوی تر 220 وات هستند . نهایت نهایت قدرت لپ تاپ ها که مربوط به لپ تاپ های با قابلیت Corssfire یا SLI هست 300 واته !
ولی شما با 300 وات نمی تونی کامپیوتر معمولی رو روشن کنی !!!!! ( اگر هم بشه باید سخت افزار خیلی قدیمی + کارت گرافیکی مثل 9400GT گذاشت )
Sorena_777
11-01-2014, 17:37
منم توقعم خیلی پایینه که :n02:
و بله حدود 10 سالی میشه لپ تاپ داشتم که سوخت و دیار باقی پیوست پس میدونم مورد استفاده هم چیه:n06:
اخه من فقط بازی های انلاین انجام میدم که در حد گرافیک های معمولی نیازشونه مثه همین wow و دوتا 2 و اگه همین دوتا 2 رو با بهترین کیفیت و بدون لگ بتونم بازی کنم دیگه هیچی نمیخوام نه کرایسیس و نه چیز دیگه ای فوق فوقش هم یه بازی مثه اسکایریم
من همیشه در حال رفت و امد هستم حداقل هفته ای 3-4 بار نزدیک به 4-5 ساعت توی راهم اگه پی سی بگیرم چجوری باید استفاده اش بکنم ؟:n09:
فک کنم مشکل اینه که پولم کمه فقط 3.5-4 میله :n08:
Public Enemy
11-01-2014, 18:09
منم توقعم خیلی پایینه که :n02:
و بله حدود 10 سالی میشه لپ تاپ داشتم که سوخت و دیار باقی پیوست پس میدونم مورد استفاده هم چیه:n06:
اخه من فقط بازی های انلاین انجام میدم که در حد گرافیک های معمولی نیازشونه مثه همین wow و دوتا 2 و اگه همین دوتا 2 رو با بهترین کیفیت و بدون لگ بتونم بازی کنم دیگه هیچی نمیخوام نه کرایسیس و نه چیز دیگه ای فوق فوقش هم یه بازی مثه اسکایریم
من همیشه در حال رفت و امد هستم حداقل هفته ای 3-4 بار نزدیک به 4-5 ساعت توی راهم اگه پی سی بگیرم چجوری باید استفاده اش بکنم ؟:n09:
فک کنم مشکل اینه که پولم کمه فقط 3.5-4 میله :n08:
پس شاید بهترین انتخاب در حال حاظر بشه گفت Y510p برای شما باشه .
چون قابلیت SLI داره و هر موقع که دوست داشتین می تونین بدین اونور واستون یه کارت گرافیک اضافه بزارن
Y510p یه مزیت دیگه داره که رم گرافیکش از نوع ddr5 هست و نسبت به ddr3 عملکرد بهتری داره . فقط صفحش فول اچ دی نیست و در بقیه موارد عالی هست .
برای گیم Y510p سرعت بیشتری داره نسبت به n550 .
Sorena_777
11-01-2014, 18:58
اره ولی اگه فولش گیر بیاد امروز تو این بارون 2 بار رفتم مغازه هایی که میگفتن حتما همین هفته میارن :n30:
فقط یه نفر اورده بود که نامرد میگفت 4.6 میل :n27:
اخه این انصافه ؟؟؟؟چونکه میدونه من میخوامش این جوری بهم تازه منت هم میزاره که واسه تو دارم این قیمت رو میدم
من عمرا همچین خری باشم که واسه یه فول شدن صفحه نمایش 1.5 میل بیشتر پول بدم تازه رمش هم 8 گیگ بود :n09:
Y510p یه مزیت دیگه داره که رم گرافیکش از نوع ddr5 هست و نسبت به ddr3 عملکرد بهتری داره . فقط صفحش فول اچ دی نیست و در بقیه موارد عالی هست .
برای گیم Y510p سرعت بیشتری داره نسبت به n550 .
اره ولی اگه فولش گیر بیاد امروز تو این بارون 2 بار رفتم مغازه هایی که میگفتن حتما همین هفته میارن :n30:
فقط یه نفر اورده بود که نامرد میگفت 4.6 میل :n27:
اخه این انصافه ؟؟؟؟چونکه میدونه من میخوامش این جوری بهم تازه منت هم میزاره که واسه تو دارم این قیمت رو میدم
من عمرا همچین خری باشم که واسه یه فول شدن صفحه نمایش 1.5 میل بیشتر پول بدم تازه رمش هم 8 گیگ بود :n09:
کالای دیجیتال با مشخصاتی که تو بازار کم باشه گرون حساب می کنن .
یه دلیل که خیلی میگن صبر کنین همینه . به مرور مدل های جدید که بیان و رقابت بین محصولات بالا بره قیمتا ( البته تا حدی ) پایین میاد . خرید لپ تاپ بالای 4 تومن با توجه به قیمت و مشخصات بیشتر برای کسایی بدرد می خوره که یا پول براشون مهم نیست ، یا خوره های گیم که
همه جا بتونن بازی کنن یا که نیاز مبرم به چنین محصولی دارن وگرنه از نظر کار کرد شاید یه corei5 یا corei3 هم نیاز خیلی ها رو براورده کنه . ولی خوب خرید یه لپ تاپ که اخرین امکانات رو داشته باشه و همه بازی ها رو جواب بده وسوسه انگیزه .
و این که لااقل تا دو سه سال نیاز به تعوض لپ تاپ نخواهید داشت . به جز کارای 3d کمتر به سیستم با کانفیگ قوی احساس میشه که اون هم توضیح دادم که طراحان کار با مانیتور بالای 17 و PC رو ترجیح میدن هم بدلیل قیمت و هم بدیلیل راحتی ( ارگونومی ) .
بقیه موارد فقط قابل حمل بودن مزیت به حساب میاد . نرم افزار های مهندسی هم کمتر به پردازنده خیلی قوی احتیاج پیدا می کنن .
Sorena_777
11-01-2014, 23:31
میگمااا هی شما ها میگین مدل جدید
میتونید برند و مدل و مشخصاتشون رو بگین یا حداقل لینکاشون رو؟:n06:
و اینکه اگه تا بعد عید صبر کنم کلا موقعیت و گزینه هام تغییری میکنه؟:n13:
میگمااا هی شما ها میگین مدل جدید
میتونید برند و مدل و مشخصاتشون رو بگین یا حداقل لینکاشون رو؟:n06:
و اینکه اگه تا بعد عید صبر کنم کلا موقعیت و گزینه هام تغییری میکنه؟:n13:
فعلا از نظر پردازنده نسل چهارم اینتل اخرین مدل معرفی شده هست و فقط در سرعت کلاک تغییر داره نسل بعدی هم که broadwell باشه بهبود عملکرد در توان مصرفی و کلاک هست و معماری تغییر انچنانی نداره .
ولی گرافیک و مانیتور تکنولوژی های جدید تر میان . این یه لینک که هم گرافیک 760 هست و هم رم گرافیک ddr5 شده که نتیجه تغییر قابل ملاحضه در عملکرد گرافیک خواهد بود . پنل هم از نوع ewv ذکر شده .
در کل منظورم اومدن مدل جدید که توی بازار نباشه نیست و همین که انتخاب شما از بین کانفیگ و برند های بیشتری باشه
زمان خرید به خود شما برمیگرده . من دو ماه صبر کردم یه ماه دیگه صبر می کنم ببینم چه کانفیگی وارد بازار میشه . یه هر حال حتی اگه قیمت افت زیاد نداشته باشه کانفیگ جدیدتر رو می گیرم .
Sorena_777
12-01-2014, 09:33
حالا که این جوریه پس منم باز منتظر میمونم واسه مدل های جدید با کانفیگ های جدید تر :n06:
اگه بتونم یه لپ تاپ با گرافیک 760 بگیرم عالی میشه چونکه میدونم کارم باش راه میافته :n20:
انشاالله که همه بتونن اون چه میخوان و یا حتی بهترش رو بدست بیارن
ممنون از راهنمایی خوبت عزیز دل :n16:
Public Enemy
12-01-2014, 11:07
پس خودتونو برای بودجه 5 میلیون تومانی اماده کنین :n09:
احتمالا N56JR وارد بازار نمی شه . چون الان کلی N550JV تو انباره !
اگر هم بیاد زیر 4.5 نمی دن ! Acer V3-772G هم 4,100 بود
Sorena_777
12-01-2014, 11:46
پس خودتونو برای بودجه 5 میلیون تومانی اماده کنین
با این حرفت یه لرزش و سرمای خاصی رو در تمام بدن احساس کردم :n30::n02:
ای خدا یعنی میشه مثل PS4 ملت از این مدل ها با این قیمت های فضایی و حبابی نخرن تا خودشون مجبور بشن قیمتاشون رو بکشن پایین :42:
بخدا بعضی ها پولشون رو از سر راه اوردن یا اینکه خر پولن و میرن با این قیمت میخرن و اون دلال های حروم خور هم که مزه پول مفت میره زیر زبونشون و دیگه هیچ :n15:
همونطور که دوستمون hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن کلی n550jv توی انبار هست که باید فروش بره .
هیچ شرکت یا فروشگاهی نمیتونه تا ابد فروش رو متوقف کنه . یه دوره کوتاه و حساسی بود که بیشتر مربوط به مذاکرات بوده و گذشت . حالا هم جو بازار تحت تاثیر نتایج مذاکرات هست .
نزدیک 5 ماه واردات و فروش محصولات IT شدیدا محدود بوده و حالا هم که جو کمی باز شده و هم واردات داریم هم سیر نزولی قیمت . شما یه سری به سایت ها فروش اینترنتی بزن ، می بینی که قیمت ها با سرعت کم ولی مدام در حال کاهش هستن .
پس سود در حال کاهش هست چون رقابت افزایش پیدا کرده و یه پای ثابت رقابت و جذب مشتری افزودن گزینه جدید برای خرید هست . n550jr یه مثالی بود که مدل جدید برای واردات هست . وقتی سود فروش یه مدل پایین باشه چاره ای جز تنوع محصول نیست . مدل های جدید تر سود بیشتری دارن . وقتی ببینی یه مدلی همه جا هست و همه فروشگاه ها موجود دارن . خوب کسی اختلاف قیمت حبابی رو قبول نمی کنه که همون رابطه عرضه و تقاضا هست . گذشته از این مثل sorena_777 جان که حاضره پول بیشتری بابت گرافیک 760 بده . مطمئنا مدلهای با این کانفیگ وارد خواهند شد .
Sorena_777
12-01-2014, 21:45
بله حرف شما کاملا متین هستش:n06:
فقط الان یه چیز دیگه هم هستش اونم سری جدید y لنوو هستش :n02:
منظورم y50 , y40 هست
پسر چه قده خوشگل و پر قدرت هستش :n19:
همه چی تمومه
به نظرتون تا چند ماه دیگه وارد بازار ایران میشه؟
واقعا که واسه خودم متاسفم , الان چند ساله که میخوام لپ تاپ جدید بگیرم هی میگم بزار جدید تر بیاد وقتی هم میاد میگم بزار ارزون بشه تا وقتی هم بخواد ارزون بشه مدل جدید میاد و من فک میکنم روی دایره دارم راه میرم :n09:
دوستان کسی خبری از سری جدید dell xps 15 نداره وارد شده یا نه؟؟؟
بچه ها من میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون hp probook 450 go بخرم یا lenovo ideapad z510 ؟
کسی میتونه معایب z510 رو بگه؟
این که باطریش داخلی هست خوبه یا بد؟مشکل پیش نمیاد در استفاده ازش؟
بچه ها من میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون hp probook 450 go بخرم یا lenovo ideapad z510 ؟
کسی میتونه معایب z510 رو بگه؟
این که باطریش داخلی هست خوبه یا بد؟مشکل پیش نمیاد در استفاده ازش؟
مگه شما میخوای موقع استفاده باطری رو در بیاری ؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد
( 90% شارژ قطع کنی 10 % بزنی به شارژ )
صفحه z510 تعریف چندانی نداره
داغ کردن که میگن به خاطر باریکی و الومینیومی بدنست
مشکل خاصی نداره
مگه شما میخوای موقع استفاده باطری رو در بیاری ؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد
( 90% شارژ قطع کنی 10 % بزنی به شارژ )
صفحه z510 تعریف چندانی نداره
داغ کردن که میگن به خاطر باریکی و الومینیومی بدنست
مشکل خاصی نداره
شما هم z510 رو پیشنهاد میکنین از بین این دو تا لپ تاپ؟
خودتون کار کردین با Z510?
برای گیم یه سری هم به این مدل بزنید
MSI GE60 2OC
برای گیم یه سری هم به این مدل بزنید
MSI GE60 2OC
اوه اوه 3.5 پولشه.من ندارم:n30:منم هم واسه گیم میخام هم کارا گرافیکی و اینا.هیشکی نیس ازش بپرسم معایب z510 رو:n03:
Public Enemy
13-01-2014, 22:04
اوه اوه 3.5 پولشه.من ندارم:n30:منم هم واسه گیم میخام هم کارا گرافیکی و اینا.هیشکی نیس ازش بپرسم معایب z510 رو:n03:
دوست عزیز Z510 مدل اصلاح شده Z500 هست . اصلاحات صورت گرفته :
1 - کاهش دما ، که مشکل بسیار از کاربران Z500 بود و دمای بدنه تا 50 درجه بالا می رفت . در Z510 حداکثر دمای بدنه 40 درجه است
2 - اصلاح کیبورد ، کیبورد Z510 حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود . لنوو در این مدل توانسته مشکل کیبورد رو بهتر کنه و برای تایپ مناسب تره . البته مدل اصلاح شده کیبورد فاقد Keyboard backlit هست !
3 - استفاده از صفحه نمایش مات به جای Glossy ، که استفاده زیر نور آفتاب رو تسهیل نموده . البته توجه داشته باشین سعی کنین مدل FHD این لپ تاپ رو پیدا کنین !
4 - کارت لن 100 مگابیتی جاش رو به گیگابیتی داد
5- طبق بررسی بعضی سایت ها لنوو در Z510 از اسپیکر های JBL + سیستم تنظیم صدای Dolby استفاده کرده .
سوالات بیشتر در کلوب Z500 در انجمن
دوست عزیز Z510 مدل اصلاح شده Z500 هست . اصلاحات صورت گرفته :
1 - کاهش دما ، که مشکل بسیار از کاربران Z500 بود و دمای بدنه تا 50 درجه بالا می رفت . در Z510 حداکثر دمای بدنه 40 درجه است
2 - اصلاح کیبورد ، کیبورد Z510 حالت پایداری نداشت و برای تایپ طولانی مدت مناسب نبود . لنوو در این مدل توانسته مشکل کیبورد رو بهتر کنه و برای تایپ مناسب تره . البته مدل اصلاح شده کیبورد فاقد Keyboard backlit هست !
3 - استفاده از صفحه نمایش مات به جای Glossy ، که استفاده زیر نور آفتاب رو تسهیل نموده . البته توجه داشته باشین سعی کنین مدل FHD این لپ تاپ رو پیدا کنین !
4 - کارت لن 100 مگابیتی جاش رو به گیگابیتی داد
5- طبق بررسی بعضی سایت ها لنوو در Z510 از اسپیکر های JBL + سیستم تنظیم صدای Dolby استفاده کرده .
سوالات بیشتر در کلوب Z500 در انجمن
خیلی کامل بود توضیحاتتون با تشکر:n12:
دوستان خرید Apple MacBook Pro 15-inch with Retina display 2013 ME293 پیشنهاد میشه؟میخوام یه 3 سالی باهاش سر کنم.نسبت به قیمتش می ارزه؟
Sent from my SM-N9005
gunerman.1992
25-01-2014, 17:30
سلام
من میخوام hp 15t touchsmart بخرم
در مقابل n550 و y510 چطوره؟!
قیمتش یکم کمتر از 4 تومان
نظرتون چیه در موردش؟!
این که میگن اچ پی زود خراب میشه درسته؟!
حداقل سه سال میخوام ازش استفاده کنم.
3aman021
26-01-2014, 10:16
دوست عزیز تو خریدش شک نکنین کیفیت فوق العاده ای داره .من با این مدل کار کردم و میتونم بگم صفحه نمایش عالی داره و مشکل زاویه دید هم نداره. سیستم صوتی هم که بیتس هست و اونم عالی بود.گرافیکش هم 4 گیگ 750 و پردازنده ci7 4700 همچنین دارای 24گیگ ssd cache هستش که این خودش خیلی سرعت کار رو بالا میبره اگه یه سری به سایت لپ تاپ مگ بزنید میبینید که در سرعت امتیاز بالای 5000 رو کسب کرده .خودمم قصد خرید همین مدل رو دارم و منتظرم پول قلمبه ام که بخرمش .
3aman021این مدل فول اچدی و ای پی اس هست ؟ برتریاش نسبت به n550jv به جز ssdچیه ؟
دوستان نظرتون در مورد این دو لپ تاپ چیه؟کدومشون بهتره؟
msi cx61 20c-A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 383 × 249.5 × 37.6 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه داخلی:ظرفیت: 1TB - نوع: هارد دیسک - مشخصات: SATA 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 720M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
lenovo z510
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن: 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
3aman021
27-01-2014, 18:34
3aman021این مدل فول اچدی و ای پی اس هست ؟ برتریاش نسبت به n550jv به جز ssdچیه ؟بله,فول هست .ips نیست اما هیچ مشکلی تو زاویه دید نداره رنگ هاش هم فوق العادست.چون سری انوی جز بهترین سری اچ پی هست اچ پی همیشه واسه سری انوی سنگ تموم میذاره.برتری هاش نسبت به n550 سیستم صوتی بیتس,ویندوز اورجینال ,ssd flash cache, وزن کمتر, زیباتر, جنس بدنه با کیفیت تر که اصلا اثر انگشت جذب نمیکنه,کیبورد بهتر و خوش ساخت تر و گرافیکش از نوع ddr5 هست.معایبش هم نسبت به n550 اینه که یه دونه فن داره و گارانتی رسمی نداره که طبیعیه چون امریکاییه.
ویندوز اورجینال n550هم داشت!. اگه یه دونه فن داره با این حساب خرید یه کولپد از نون شب هم واسش واجب تره! درباره گارانتیش بعدا مشکلی پیش بیاد چیکارش کنیم؟ با توجه به اینکه گارانتی معتبری مثل سازگار و آواژنگ نداره..رنگاشو به نظرم بد طراحی کردن مدل مشکیشو همه جاشو مشکی کردن حتی قسمت تاچ پدشو و کیبوردش اما مدل سفیدشو اومدن کیبوردشو مشکی کردن بقیه جاشو سفید ...کاش مدل مشکیش قسمت تاچ بدتش هم سفید بود یا حداقل کیبوردش سفید بود. منظورم مثل ظاهرn56ایسوسه. پشتش مشکی داخلش به جز کیبورد همه جاش سفید ..تو عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3aman021
27-01-2014, 20:28
دوست عزیز من مدل hp envy touch smart رو گفتم .
3aman021
27-01-2014, 20:33
تاچ اسمارت فقط رنگ نقره ای داره و خبری از مشکی نیست.در مورد گارانتی هم به نظرم خرید با چشم باز از گارانتی واجب تره .بعدش هم بستگی داره از کجا خرید کرد باید از جای معتبر خرید کنید .اگه گارانتی براتون مهمه میتونید گارانتی 2 ساله با 18 ماه تعویض که شامل ضربه و آب و برق گرفتگی هم میشه رو انتخاب کنید .در کل خودتون میدونید انتخاب با خودتونه
دوست عزیز منم لنوو z510رو نگفتم که!!منظورم همین hp eny tochsmartبود ! منظورم رنگ بندیش کاش مثل n56بود.در ضمن ممنون از راهنمایی
داحلش خوبه فقط کاش پشتش مشکی بود خیلی جالب میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HP Envy Touchsmart 15t تو سایت اچ پی زده 899 دلار که اگه دلار 3 تومن حساب کنیم میشه 2600000:n03:تو بازار ایران نزدیک 4 میلیونه:n03:1.5 میلیون گمرک:n03:گمرکه....:n24::n14:
خخخخ Hojat اگه فامیل داری بگو از اون ور اب واست بخرن بیارن : (((
خخخخ Hojat اگه فامیل داری بگو از اون ور اب واست بخرن بیارن : )))
:n08:من موندم این گمرگ چیه دیگه:n24:اگه بریم جز تجارت جهانی گمرکو برمیدارن جمع کنین بابا این چیزارو:n24:ا ا ا نه الان میگیرنمون گمرک خیلی هم خوبه من اصلا عاشق گمرکم:n02:
نمیدونم چرا این سایت گرافیکو Gt740 ddr3زده مگه گرافیکش Gt 750 ddr5 نیست ؟! در ضمن رزولیشنو هم 1366x768زده !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا این سایت گرافیکو Gt740 ddr3زده مگه گرافیکش Gt 750 ddr5 نیست ؟! در ضمن رزولیشنو هم 1366x768زده !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکش 740 هست اینم اطلاعاتش از سایت hp
تو سربرگ specs اطلاعاتشو ببین
چند مدلش وجود داره با هارد ssd هم هست که فکر نکنم تو ایران پیدا بشه
3aman021
27-01-2014, 22:06
هم با گرافیک 740 داریم هم 750 تو تهران همه کانفیگ هاش موجوده.
3aman021
27-01-2014, 22:16
دوست عزیز منم لنوو z510رو نگفتم که!!منظورم همین hp eny tochsmartبود ! منظورم رنگ بندیش کاش مثل n56بود.در ضمن ممنون از راهنماییخواهش میکنم.اگه دقت کنید طراحیش خیلی به اپل نزدیکه و واسه همین همشو نقره ای کرده که یه مک ویندوزی همه چی تموم باشه.
Sorena_777
27-01-2014, 22:18
اقا یکی به من مشخصات کامل رو بگه
و همچنین قیمت
ایا این چیزا رو داره؟
گرافیک 760 یا 750 ddr5
رم 8 یا بالاتر
صفحه فول اچی دی
قیمت هم ... :n02:
هر چی میگردم پیداش نمیکنم :n02:
3aman021
27-01-2014, 22:29
والا این مدل اینقدر کانفیگ های مختلفی داره که نمیشه گفت .فقط میتونم بگم 4کانفیگش تو ایران هست.لمسی hd باگرافیک 740.بدون لمسی fhd با گرافیک 740.لمسی fhd با گرافیک 750.بدون لمسی fhd با گرافیک 750.
والا این مدل اینقدر کانفیگ های مختلفی داره که نمیشه گفت .فقط میتونم بگم 4کانفیگش تو ایران هست.لمسی hd باگرافیک 740.بدون لمسی fhd با گرافیک 740.لمسی fhd با گرافیک 750.بدون لمسی fhd با گرافیک 750.
قیمت بدون لمسی فول اچ دی گرافیک 740 ندارین عایا؟:n03:
3aman021
28-01-2014, 11:04
قیمت بدون لمسی فول اچ دی گرافیک 740 ندارین عایا؟:n03:این کانفیگ درایو نوری اکسترنال همراه خودش نداره و قیمتش حدود 3300~3400 هست.
قیمت fhd تاچ گرافیک 750 ddr5چنده ؟
3aman021
28-01-2014, 11:10
حدود 3900
من میخوام n550jv بخرم امروز بعد میخوام بگم که روش به جای DVD-RW یدونه SSD 64 بزارن،میخوام بدونم تو ظاهر لپتاپ چه تغییری ایجاد میشه؟و اینکه لپ تاپ باید باز شه آبا ؟
gunerman.1992
28-01-2014, 18:12
HP Envy Touchsmart 15t تو سایت اچ پی زده 899 دلار که اگه دلار 3 تومن حساب کنیم میشه 2600000:n03:تو بازار ایران نزدیک 4 میلیونه:n03:1.5 میلیون گمرک:n03:گمرکه....:n24::n14:
این مدلی که تو سایت hp امریکا زده گرونترین مدلش حدود 1200 دلار یا 110 دلار پولشه ولی اینی که تو ایرانه به قیمت 3900 گرافیکش از اون مدل تو سایت بهتره و احتمالا سفارش یه کشور دیگه است
gunerman.1992
28-01-2014, 18:14
دوستان کسی اچ پی داشته!؟
میگن اچ پی خرابیش زیاده! و دوستان پیشنهاد سری F وایو رو میدن؟!
حقیقتش من کیفیت ساخت واسم مهمه بخاطر همین سراغ ایسوس نمیرم مگر سری zenbook!
حالا اچ پی یا وایو؟!
دوستان کسی اچ پی داشته!؟
حالا اچ پی یا وایو؟!
ب نظر من کیفیت ساخت لپ تاپا اچ پی خیلی خوبن.خیلی مقاوم و زیبان.البته بستگی داره چه مدلی رو میخاین بخرین
oOomid.M
28-01-2014, 19:56
دوستان کسی اچ پی داشته!؟
حالا اچ پی یا وایو؟!
کی گفته اچ پی خرابیش زیاده ؟
3aman021
28-01-2014, 20:04
لابد تعمیرکارها گفتن سمت اچ پی نرین خرابیش زیاده که الان دیگه اینطور نیست.خرابی های hp از سال 2010 به بعد خیلی کم شده .بخصوص تو سری های گرون قیمت انوی و ... که اصلا خرابی ندیدم من.سری انوی جز بهترین و گرون قیمت hp هستن شرکت اچ پی براشون سنگ تموم گذاشته .شاید از هزار تا یکی مشکل دار باشه.مگه اینکه لپ تاپ ریفر بخرین (بلایی که سر خودم چن سال پیش بخاطر بی تجربگی خودم اومد).اینم بگم لپ تاپ های ریف بیشتر تو سری میان قیمت و ارزان قیمت هست و فکر نمیکنم تو سری گرون قیمت باشه.
oOomid.M
28-01-2014, 21:32
لابد تعمیرکارها گفتن سمت اچ پی نرین خرابیش زیاده که الان دیگه اینطور نیست.خرابی های hp از سال 2010 به بعد خیلی کم شده .بخصوص تو سری های گرون قیمت انوی و ... که اصلا خرابی ندیدم من.سری انوی جز بهترین و گرون قیمت hp هستن شرکت اچ پی براشون سنگ تموم گذاشته .شاید از هزار تا یکی مشکل دار باشه.مگه اینکه لپ تاپ ریفر بخرین (بلایی که سر خودم چن سال پیش بخاطر بی تجربگی خودم اومد).اینم بگم لپ تاپ های ریف بیشتر تو سری میان قیمت و ارزان قیمت هست و فکر نمیکنم تو سری گرون قیمت باشه.
اونموقع که خرابیش زیاد بود خوب پرفروش ترین برند هم تو ایران بود
آخه کدوم شرکتی میاد جنس بنجل بده به مردم مگه مریضه آخه !!!
برو تو تاپیک لنوو ! هرکی خریده اومده گفته یه چیش ایراد داره.. حالا یا نرم افرازی یا سخت افزاری :n13:
Sorena_777
28-01-2014, 21:37
دوستان با این وضعیت بین این 3 مدل کدومش بهتره؟:n02:
Lenovo IdeaPad Y510p
MSI GE60
ASUS N550JV
این مدل از ام اس ای مشکل خاصی نداره؟
من فقط یه چیز پیدا کردم اونم کیفیت بده کیبوردشه
الان 2-3 روزه میرم بازار یه دونه هم پیدا نکردم که باهاش کار کنم
ای بابا :n27:
اچ پی لپ تاپاش خیلی خوبه ولی خوب تو رنج قیمت متوسط لپ تاپ هایی با سخت افزار عالی نداره.در عوض لنوو داره مثل z510
gunerman.1992
28-01-2014, 23:23
کی گفته اچ پی خرابیش زیاده ؟
یه سایتی تو ایران آمار زده بود و گفته بود تقریبا بیشترین خرابی رو مدل های اچ پی داشتن:n23:
oOomid.M
28-01-2014, 23:27
اچ پی لپ تاپاش خیلی خوبه ولی خوب تو رنج قیمت متوسط لپ تاپ هایی با سخت افزار عالی نداره.در عوض لنوو داره مثل z510
داداشی تو تاپیکش رو برو یه سر ببین ، نمیدونم چرا همه دارن گله میکنن !!!
ولی خوب از لحاظ زیبایی بنظرم لپ تاپ های لنوو زیبا هستن
داداشی تو تاپیکش رو برو یه سر ببین ، نمیدونم چرا همه دارن گله میکنن !!!
ولی خوب از لحاظ زیبایی بنظرم لپ تاپ های لنوو زیبا هستن
عضو تاپیکش هستم :n01:خودم میخام بخرم از همه لحاظ عالیه اما متاسفانه هنوز کیفیت صفحه نمایشش رو از نزدیک ندیدم اگه خوب باشه میخرم z510. حیف hp همچین لپ تاپ هایی درست نمیکنه با این قیمت، چون من مارک اچ پی رو بیشتر دوس دارم اما متاسفانه تو این رنج قیمت لپ تاپ اینجوری با پردازنده هاسول و گرافیک و هارد بالا نداره:n03:کلا اچ پی بیشتر رو سری انوی مانور داده که لپ تاپ ها خوب و با کیفیت و با سخت افزار مناسبی هستن اما متاسفانه خیلی گرونن:n03:
oOomid.M
28-01-2014, 23:58
عضو تاپیکش هستم :n01:خودم میخام بخرم از همه لحاظ عالیه اما متاسفانه هنوز کیفیت صفحه نمایشش رو از نزدیک ندیدم اگه خوب باشه میخرم z510. حیف hp همچین لپ تاپ هایی درست نمیکنه با این قیمت، چون من مارک اچ پی رو بیشتر دوس دارم اما متاسفانه تو این رنج قیمت لپ تاپ اینجوری با پردازنده هاسول و گرافیک و هارد بالا نداره:n03:کلا اچ پی بیشتر رو سری انوی مانور داده که لپ تاپ ها خوب و با کیفیت و با سخت افزار مناسبی هستن اما متاسفانه خیلی گرونن:n03:
بیخیال زیاد سخت نگیر
من خودم چون تو شهرستان هستم لپ تاپ اینجا زیاد نیست که بشه همه مدل ها رو از نزدیک دید رفتم چند جا همشون lenovo g500 یا ایسر نشونم میدادن توی نت گشتم از hp probook 450 خوشم اومد و سفارش دادم به یکی که برام بیاره
اونا هم از تهران اشتباهی 4540 فرستادن برام !! فروشنده گفت همین رو برداد از 450 هم گرونتره گفتم نه الا و بلا من همین 450 رو میخام مجبور شدیم پس بفرستیمش
خداییش اصلا اذیتم نکرده همه چیش سه سوت نصب شدن و همه قطعاتش مثل ساعت داره کار میکنه نه صدیی نه چیزی فقط الان که میبینم صفحه نمایشش با توجه به اینکه مات هست اما زاویه دیدش پایینه و از زاویه مخصوصا از پایین که میبینی رنگ های مشکی و تیره تار دیده میشن
3aman021
29-01-2014, 00:00
اونموقع که خرابیش زیاد بود خوب پرفروش ترین برند هم تو ایران بودآخه کدوم شرکتی میاد جنس بنجل بده به مردم مگه مریضه آخه !!! برو تو تاپیک لنوو ! هرکی خریده اومده گفته یه چیش ایراد داره.. حالا یا نرم افرازی یا سخت افزاری :n13:من هرگز نگفتم خرابی اچ پی زیاده.اتفاقا میخواستم اینم اضافه کنم که چون فروشش بیشتر بوده به همون میزان خرابی داشته .بعدشم خرابی لپ تاپ به استفاده کاربران هم ربط داره مثلا میبینی یکی 12 ساعت با لپ تاپ مالتی مدیا گیم میزنه خب معلومه گرافیک بدبخت میترکه.الانم میگم اچ پی بهترین برند لپ تاپ هست چون لپ تاپ هایی که تولید میکنه نسبت به قیمتشون بهترین کیفیت و امکانات رو دارن. بخصوص تو سری مالتی مدیا که همیشه لپ تاپ هاش بهتر از بقیه برندهاست .از لحاظ زیبایی هم باید بگم سری جدید انوی رو فقط میشه با اپل مقایسه کرد .دوستانی که از روی عکسش نظر دادن باس از نزدیک ببینن که چقدر زیباست.
سلام
دوستان من n550jv خریدم ،از کجا الان باید بفهمم که IPS داره یا نه؟ ممنون میشم سریع جواب بدین روی جعبش جایی چیزی ننوشته
mehrabooni
04-02-2014, 18:07
از ام اس آی ge60 خیلی راضیم
اگه خریدن مراقب باشین زیر کیبوردش اشغال نره
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سوال قبلیم که کسی جواب داد! 2 تا پست بالاتر!
اما سوال بعدیم اینه که هیچ تنظیماتی نیاز نیست برای باتری ،یعنی زمانی که شارژ شد یگه جریان از برق مستقیم بگیره؟
Public Enemy
04-02-2014, 19:30
سوال قبلیم که کسی جواب داد! 2 تا پست بالاتر!
اما سوال بعدیم اینه که هیچ تنظیماتی نیاز نیست برای باتری ،یعنی زمانی که شارژ شد یگه جریان از برق مستقیم بگیره؟
دوست عزیز در هر حالت در صورتی که لپ تاپ به برق متصل باشه ، از برق استفاده می شه نه باتری . حال چه باتری شارژ بشه چه نشه .
سیستم تغذیه لپ تاپ با سیستم تغذیه تلفن همراه کاملا تفاوت داره .
نیازی هم به نرم افزار های خاصی نیست . سیستم تغذیه لپ تاپ اینگونه طراحی شده
دوستانِ عزیز یه سوال که شاید آنچنان با خط مشی تایپک همخونی نداشته باشه:n01:
به نظرِ شما خرید لپتاپ های High Performance بهتره یا جمع کردنِ یک سیستمِ توپ + همین لپتاپی که دارم(Z500)
فعلا بودجه مشخص نکردم اما شما بین ۳-۴ میلیون در نظر بگیرین.
ممنون
Public Enemy
04-02-2014, 20:17
دوستانِ عزیز یه سوال که شاید آنچنان با خط مشی تایپک همخونی نداشته باشه:n01: به نظرِ شما خرید لپتاپ های High Performance بهتره یا جمع کردنِ یک سیستمِ توپ + همین لپتاپی که دارم(Z500) فعلا بودجه مشخص نکردم اما شما بین ۳-۴ میلیون در نظر بگیرین. ممنون نظر من : نگه داشتن لپ تاپ فعلی + خرید کنسول اگر واسه بازی می خواین ( که 90 % حدس می زنم !!! ) بهتره کنسول بگیرین . لپ تاپ فعلیتون از نظز سخت افزاری یه لپ تاپ قوی برای پردازش و کارهای محاسباتی هست . اگر هم به قصد بازی می خواین خوب هر لپ تاپ دیگه هم بگیرین بازم پس از مدتی برین یه لپ تاپ نو برای بازی های جدید تر بگیرین
نظر من : نگه داشتن لپ تاپ فعلی + خرید کنسول اگر واسه بازی می خواین ( که 90 % حدس می زنم !!! ) بهتره کنسول بگیرین . لپ تاپ فعلیتون از نظز سخت افزاری یه لپ تاپ قوی برای پردازش و کارهای محاسباتی هست . اگر هم به قصد بازی می خواین خوب هر لپ تاپ دیگه هم بگیرین بازم پس از مدتی برین یه لپ تاپ نو برای بازی های جدید تر بگیرین
ممنون از شما
بله همونطور که حدس زدید بیشتر برای بازی میخوام
یه Xb 360 slim دارم اما با کیبورد و موس بیشتر حال میکنم حقیقتش
الان هم دارم فعلا یه برنامه ریزی میکنم تا ببینم چی میشه چون نه بودجه مناسب در حالِ خاضر هست نه اجازهی پدر و مادر:n02:
limpizik
06-02-2014, 15:04
با سلام
عزیزان میخوام y510 کانفیگ رم 16 رو بگیرم با چه گارانتی بگیرم ؟ گارانتی هماهنگ چطوره ؟
با سلام
عزیزان میخوام y510 کانفیگ رم 16 رو بگیرم با چه گارانتی بگیرم ؟ گارانتی هماهنگ چطوره ؟
سازگار ارقام بهترین گارانتی در حالِ حاضر هستش هر چند که من دیگه حاضر نیستم ۱ ریال هم برا گارانتی بدم.
هماهنگ هم خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم.
limpizik
07-02-2014, 09:46
سازگار ارقام بهترین گارانتی در حالِ حاضر هستش هر چند که من دیگه حاضر نیستم ۱ ریال هم برا گارانتی بدم.
هماهنگ هم خوبه تعریفش رو زیاد شنیدم.
جسارتا میتونم بپرسم برا چی خاضر نیستید گارانتی کنید ؟
به نظر شما ارزش داره 200 تومن بیشتر پول بدم برا گارانتی ؟
Public Enemy
07-02-2014, 10:03
به دلیل اینکه فرزاد تجربه بدی از گارانتی دارند !
لپ تاپشون همون روز اول مشکل داشت بردند گارانتی ، شرکت گفت به من چه !:n02:
همونطور که حیانِ عزیز گفت.
من حتی گوشیِ پدرم (S4 Mini) گارانتی پارس مایکروتل داشت روزِ دوم صفحه نمایشش خراب شد بی هیچ دلیل قبول نکردن که نکردن :n01:
در مورد لپتاپ و دیگر لوازم من حدِاقل دیگه هزینه نمیکنم
اما خودِ شما فک کنین ۲۰۰ تومن برا گارانتی هزینه کنید و اونوقت یه اتفاقی بیافته و قبول نکنن!
چه حالی بهتون دست میده؟
منم ۱۰۰ تومن پول گارانتی دادم و تو اون گرونی (بهمن پارسال) ۳۱۵۰ پول لپتاپ دادم و آخرش هم زیرِ بارِ یه کیبورد نرفتن.
limpizik
07-02-2014, 17:51
با تشکر از عزیزانی که راهنمایی کردند
فردا میخوام برم y510 بخرم
در کل چیز خاصی نیست که بهش توجه کنم ؟
دوتا سوال
1- کسی که لپ تاپ واسه نرم افزارای مهندسی (کتیا ، سالید و ...) +گیم بخواد اگه اولیت اصلیش نرم افزار مهندسی باشه لپتاپ گیم انتخاب کنه مشکلی که پیش نمیاد درسته؟
2- فرق لپ تاپ گیم و مولتی مدیا چیه؟ من فکر میکردم فرقی ندارن ولی سایت ایسوز دیدم که دوتا گروه مختف واسشون زده بود!
امیر تتلو
07-02-2014, 18:38
نه ولی بدون لب تاب خوبی رو اتحان کردی بعد یه نکته اینه که موقع سفارش لب تاب بگو وقتی اومد جلوی تو کارتونشو باز کنن . اخه برای من اتفاق افتاد که یه وسیله رو از توش برداشتند :n27:
امیر تتلو
07-02-2014, 18:39
مولتی مدیا بیشتر برای اهنگ و فیلم هست اما لب تاب گیم مشخصه فقط گرافیک خیلی قویی داره که از مولتی مدیا مثتثنا میشه
Public Enemy
07-02-2014, 19:27
دوتا سوال
1- کسی که لپ تاپ واسه نرم افزارای مهندسی (کتیا ، سالید و ...) +گیم بخواد اگه اولیت اصلیش نرم افزار مهندسی باشه لپتاپ گیم انتخاب کنه مشکلی که پیش نمیاد درسته؟
2- فرق لپ تاپ گیم و مولتی مدیا چیه؟ من فکر میکردم فرقی ندارن ولی سایت ایسوز دیدم که دوتا گروه مختف واسشون زده بود!
لپ تاپ های گیمینگ بیشتر برای انجام بازی در سطح جزییات بالا و حداکثر مناسب هستند . عموما سنگین هستند و قیمت بالایی دارند . در طراحی اونا سعی شده از قطعات بهتر استفاده بشه و امکانات پرمیوم رو بهشون اضافه کردند . قابلیت آپگرید بالا نیز جزو امکانات آنها محسوب می شن و پورت های بسیار زیادی برای اتصال درونشون تعبیه شده . معمولا طول عمر باتری کمی دارند .
در بازار ایران ارزانقیمت ترین لپ تاپ گیمینگ MSI GE40 هست . هرچند فقط اسم گیمینگ رو یدک می کشه .
لپ تاپ های مالتی مدیا ، که عموم لپ تاپ های موجود بازار ایران رو تشکیل می ده ، معمولا قابلیت انجام کارهای روزانه مانند تماشای فیلم ، اینترنت گردی و سایر کارها رو نیز داراست . این گونه لپ تاپ ها معمولا قدرت اجرای بازی ها رو در سطح متوسط دارند . وزن مناسب و طول عمر باتری مناسبی دارند . قابلیت آپگرید قطعات در حد متوسط هست
نه ولی بدون لب تاب خوبی رو اتحان کردی بعد یه نکته اینه که موقع سفارش لب تاب بگو وقتی اومد جلوی تو کارتونشو باز کنن . اخه برای من اتفاق افتاد که یه وسیله رو از توش برداشتند :n27:
تا اونجا که من می دونم محتویات یه جعبه لپ تاپ فقط خود لپ تاپ ، شارژر و CD های مورد نیاز و دفترچه راهنماست . چی رو از روش برداشتن ؟ :n13:
ممنون داداش بابت اطلاعات مفیدت فقط میشه یکم در مورد این موضوع توضیح بدی؟
لپ تاپ گیمینگ MSI GE40 هست . هرچند فقط اسم گیمینگ رو یدک می کشه .
برای چی؟ در ضمن ge60 چی اونم به نظرتون گیمینگ نیست
ممنون داداش بابت اطلاعات مفیدت فقط میشه یکم در مورد این موضوع توضیح بدی؟
برای چی؟ در ضمن ge60 چی اونم به نظرتون گیمینگ نیست
Ge40 لپتاپِ خوبی نیست دوستِ من
GE60 اما خوبه
ولی یه سوال شما چرا به فکر جمع کردن سیستم نیستید؟
از نظر من با بودجه مشابه میشه یه هیولا خرید + یه لپتاپ خوب که مناسبِ کار های معمولی هستش.
:n01::n06:
من خیلی وقت پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم که نشد
الانم فقط واسم سوال پیش اومد + اینکه رفیقم میخواست بگیره در این مورد یکم کنجکاو شدم
ولی اگه از لحاظ مالی اوکی بشه دوباره به احتمال زیاد همین ge 60 یا n550 میگیرم:دی
درسته واقعا با سه چهارتومن میشه یه سیستم خوب جمع کرد(نسبت به قیمت با لپ تاپ تو همین قیمت)
ولی خوب کسی که زیاد جابجا میشه و مسافرت میره سیستم به دردش نمیخوره
بخاطر همین بهترین حالت خرید یه لپ تاپ سری گیم که هم به کارات برسی هم بازی های روز بتونی اجرا کنی
بنظر شما الان بین ge 60 و ان550 کدوم بهتره؟
دوستان y410p اصلاً نیست تو بازار؟
من خیلی وقت پیش میخواستم لپ تاپ بگیرم که نشد
الانم فقط واسم سوال پیش اومد + اینکه رفیقم میخواست بگیره در این مورد یکم کنجکاو شدم
ولی اگه از لحاظ مالی اوکی بشه دوباره به احتمال زیاد همین ge 60 یا n550 میگیرم:دی
درسته واقعا با سه چهارتومن میشه یه سیستم خوب جمع کرد(نسبت به قیمت با لپ تاپ تو همین قیمت)
ولی خوب کسی که زیاد جابجا میشه و مسافرت میره سیستم به دردش نمیخوره
بخاطر همین بهترین حالت خرید یه لپ تاپ سری گیم که هم به کارات برسی هم بازی های روز بتونی اجرا کنی
بنظر شما الان بین ge 60 و ان550 کدوم بهتره؟
دوستِ من باز بستگی داره
برای گیم من Ge60 و با یه مقدار بودجه بیشتر Ge70 ( که البته به دلیل بزرگتر بودن صفحه کمی سنگین تر هست) رو پیشنهاد میدم
N550 هم دیزاین خوبی داره اما از سری مالتی مدیا هستش و.....
توضیحات بیشتر اگر خواستین بگین من براتون بدم.
bhrooz555
09-02-2014, 11:11
دوستِ من باز بستگی داره
برای گیم من Ge60 و با یه مقدار بودجه بیشتر Ge70 ( که البته به دلیل بزرگتر بودن صفحه کمی سنگین تر هست) رو پیشنهاد میدم
N550 هم دیزاین خوبی داره اما از سری مالتی مدیا هستش و.....
توضیحات بیشتر اگر خواستین بگین من براتون بدم.
شنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟
میشه یکم بیشتر در مورد جزئیات این لپتاب توضیح بدید و اینکه در آینده در صورت نیاز آیا میشه کارت گرافیکش را ارتقا بدیم و اصلا قابلت sli داره یا خیر؟
shahab314
09-02-2014, 14:59
سلام دوستان
من یه لپتاپ dell N5010 corei5 و گرافیک 1 گیگ ati hd 550v و رم 4 دارم . اخیرا چندتا بازی جدید نصب کردم فقط تام رایدر بالا اومد و need for speed rivals و call of duti gost بالا نیومدن گویا با گرافیک ati مشکل دارن و کلا گرافیکم واسه اجرای بازیای جدید ضعیفه . به فکر افتادم ارتقا بدم . حالا به نظرتون ارزش داره اینو بفروشم و یه لپتاپ جدید بگیرم ؟ آیا قراره بازیای جدید رو لپتاپم اجرا نشن یا این دوتا بازی اینجورین ؟
حالا بر فرض ارتقا تا مبلغ 2500 لپتاپ قوی چی هست که تا 2-3 سال عوضش نکنم ؟
Sorena_777
09-02-2014, 15:02
شنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟
میشه یکم بیشتر در مورد جزئیات این لپتاب توضیح بدید و اینکه در آینده در صورت نیاز آیا میشه کارت گرافیکش را ارتقا بدیم و اصلا قابلت sli داره یا خیر؟
دوست عزیز بیشترین مدلی که گیر میاد در حال حاضر GT 750 DRR3 هستش
و نه خیر این مدل همچین قابلیتی نداره
تنها مدلی که الان گیر میاد و میتونه SLI بکنه Lenovo Y510P هستش که همزمان از 2 تا گرافیک GT 750 DRR5 استفاده میکنه
البته اگر مدل FULL HD و 2 گرافیک SLI رو بتونی گیر بیاری و اینکه باید گرمای زیاد و انرژی مصرفیش رو هم در نظر بگیرید عزیز دل
......
کاربردتون چیه؟
و بودجه تون چه قدره؟
Sorena_777
09-02-2014, 15:26
سلام دوستان
من یه لپتاپ dell N5010 corei5 و گرافیک 1 گیگ ati hd 550v و رم 4 دارم . اخیرا چندتا بازی جدید نصب کردم فقط تام رایدر بالا اومد و need for speed rivals و call of duti gost بالا نیومدن گویا با گرافیک ati مشکل دارن و کلا گرافیکم واسه اجرای بازیای جدید ضعیفه . به فکر افتادم ارتقا بدم . حالا به نظرتون ارزش داره اینو بفروشم و یه لپتاپ جدید بگیرم ؟ آیا قراره بازیای جدید رو لپتاپم اجرا نشن یا این دوتا بازی اینجورین ؟
حالا بر فرض ارتقا تا مبلغ 2500 لپتاپ قوی چی هست که تا 2-3 سال عوضش نکنم ؟
عزیز دل لپ تاپ شما تو زمان خودش هم همه بازی ها رو با بالاترین کیفیت اجرا نمیکرد چه برسه به الان , البته شاید الان بعضی ها رو روی کیفیت پایین یا نرمال اجرا بکنه
همین الان هم که 2.5 میل خرج بکنی باز هم با بالاترین کیفیت اجرا نمیشن ولی روی نرمال و کمی بالاتر چرا
البته اگه فقط اجرای بازی مهمه نه بهترین کیفیت توی این رنج چند مدل هست
مثل :
Acer Aspire V5-573G
Lenovo IdeaPad Z510
درود:
من بعد از ده ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که سری های جدید لپ تاپ ALIENWARE بهترین لپ تاپ برای بازی و مواتی مدیا و استفاده برای ساعتهای طولانی میباشد.
با سه مدل cpu عرضه میشن:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4800MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4900MQ Haswell
سه مدل کارت گرافیک:
NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 770M with 3GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 780M with4GB GDDR5
سه مدل صفحه نمایش:
WLED HD
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) Anti Glare Display
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) TrueLife Display
در همه ی مدلهای Alienware قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ و نصب هارد دوم و نصب هارد SSD وجود دارد.
اینقدر صدای این لپ تاپ زیاد و با کیفیته که مجبور میشید صداشو کم کنید!
طراحی آنرا از جتهای جنگی الهام گرفتن و با LED هایی که در قسمتهای مختلف لپ تاپ(پشت و کنار) برای نور پردازی بکار رفته بسیار شیک و مدرن شده. این نورها در رنگهای مختلف قابل تنظیم میباشند.
کیبورد و تاچ پد دارای نور پس زمینه میباشد که در رنگهای مختلف قابل تنظیم هستند.
جنس آلیاژ بدنه لپ تاپ خیلی مستحکمه.
در کل لپ تاپ بسیار قوی برای کارهای سنگین و طولانی مدت هست.
آواژنگ لپتاپهای گیگابایت را روانه بازار کشور میکند:n05: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کسی اطلاع داره بدنه n56jr و n550jv چی هست . یعنی الومینیوم هست یا پلاستیک با روکش آلومینیوم .
بـــــعله!
لپتاپ های Alienware و Razer بهترین ها هستن برا گیم اما خب خیلی ها نمیتونن هزینهی سنگین (بعضا تا ۱۰ میلیون) برای لپتاپ بدن.
( حدِ اقل من که نه دارم یه همچین پولی رو و نه اینکار رو میکنم!)
اما انتخابتون رو تایید میکنم.
alienware مگه تو ایران پیدا میشه؟
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
سلام دوست عزیز:
نه تو ایران پیدا نمیشه. حتی سری های جدید Alienware تو دبی هم پیدا نمیشه!
من خودمم از امریکا خریدم اونجا از اروپا هم اروزن تره.
لینکش در امضام موجوده، نگاه کنید.
Sent from my SM-N9005
من مدلِ Razer رو دیدم (تو مجتمع پایتخت البته با قیمت های بالا)
این مدل هم به احتمال زیاد باشه (جوینده یابندهاست!)
وقتی گوگل گلس هست Alienware هم پیدا میشه.
دوستان نظرتون در مورد این لپ تاپ دل مدل dell - inspiron -5537 چیه؟نسبت به قیمتشون لپ تاپ های خوبی به نظر میان.فقط گرافیکشو یه نگاهی بندازین از invidia gt 750 هم قوی تره .رم و هاردش هم بالاست باتریش هم پلیمری هست فقط cpu سری u هست .نسبت به قیمتش خوبه مگه نه؟کسی داشته تا حالا؟یکی از دوستام میخاد بخره
بچه ها این لپ تاپا ایسر عجب باتری دارنا:n04:داداشم ایسر داره الان یک سال بیشتره الان نگاه کردم همش 5 درصد باتریش مستهلک شده.به نظر من 1 سال 5% عالیه:n04:
تو سایت گیگا بایت نگا کردم عجب لپ تاپ هایی زده:n04:حیف قیمت نزده بود:n03:معلوم نیست کی وارد ایران بشن:n03:
BEHZAD2007
25-02-2014, 14:51
سلام تا قیمت 2 تومن لپتاپ 14 15 اینچی چی خوبه بهتریناشو میگما تو رویو های خارجی هم امتیاز خوبی اورده باشه
مرسی
سلام تا قیمت 2 تومن لپتاپ 14 15 اینچی چی خوبه بهتریناشو میگما تو رویو های خارجی هم امتیاز خوبی اورده باشه
مرسی
الان بهترین لپ تاپی که با این قیمت میشه خرید لنوو z510 با پردازنده core i5 4200m گرافیک GT 740M nvidia هارد 1TB هست.تو این رنج قیمت بهترینه
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
دوستان نظرتون در مورد این لپ تاپ دل مدل dell - inspiron -5537 چیه؟نسبت به قیمتشون لپ تاپ های خوبی به نظر میان.فقط گرافیکشو یه نگاهی بندازین از invidia gt 750 هم قوی تره .رم و هاردش هم بالاست باتریش هم پلیمری هست فقط cpu سری u هست .نسبت به قیمتش خوبه مگه نه؟کسی داشته تا حالا؟یکی از دوستام میخاد بخره
فقط تو چند تا بازی فریم بیشتر داده این کارت گرافیک که به احتمال زیاد به خاطر سازگاری اون بازی ها با amd هست نه قدرت بیشتر این گرافیک
ضمنا این لپتاپ حتی با i7 هم اون فریم هایی که این کارت گرافیک باید می داده رو نداده...
alichalki
17-03-2014, 20:29
سلام دوستان من می خوام لپتاپ بگیرم ... خواستم ببینم به نظر شما وقت مناسبیه ؟ لپ تاپ قبلی رو 3 ساله دارم واسه لپ تاپ جدید اول صفحه نمایش isp + fhd مهمه بعد ذخامت بعد cpu ... تا 2,500,000 هم میتونم هزینه کنم به این مدل رسیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم یا صبر کنم ؟ ( البته این cpu نسل سه هست و سری کم مصرف u ) ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم کسی میدونه چرا لب تا asus x550 ld فقط چهار هسته را شناسایی میکند در صورتی که وقتی بر روی my cimputer کلیلک راست می کنیم زده core i7
Public Enemy
13-06-2014, 13:16
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم کسی میدونه چرا لب تا asus x550 ld فقط چهار هسته را شناسایی میکند در صورتی که وقتی بر روی my cimputer کلیلک راست می کنیم زده core i7
I7 بودن دلیل بر وجود 8 هسته منطقی نیست . i7 فقط شناسه تجاریش هست .
پردازنده این این مدل لپ تاپ از نوع I7 4500U هست . با چک کردن در سایت اینتل می تونین چک کنین این مدل از نوع دو هسته ای و مجموعا 4 هسته منطقی هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لپ تاپ 17 اینچ سه بعدی الان چی تو بازار هست و چه قیمتی؟
ارزونترینش چیه تو بازار؟
sajjadgameactor
21-06-2014, 09:19
Asus سری G سه بعدی هست. نسل جدیدش 7.500 به بالاست. نسل قبلیش تو بازار گیر میاد 4-5 دو تا نسل قبلیش رو یکی از مغازه ها توی تهران داره 2.700 میده ولی بدون جعبه و عینک و....
یکی از بچه های همین تالار هم یه خوبش رو با قیمت مناسب گذاشته توی بازارچه
ممنون این hp ها که میگن استوکه زیر 2 تومان چطوره؟
سلام
میگم کسی با این مدل دل کار کرده چور هست .
اینسپایرون 5537
Cpu:i7
gpu:8850 amd
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
sajjadgameactor
23-06-2014, 16:06
گرافیکش از 740 هم قوی تر هست ولی سی پی یوش سری کم مصرفه و قدرتش به نسبت خیلی پایین تر هست
ایا لپتاپ 19 اینچ داریم و مخصوص گیمر هم باشه؟؟؟:n27:
ایا لپتاپ 19 اینچ داریم و مخصوص گیمر هم باشه؟؟؟:n27:
داشتن که وجود داره اما فکر نکنم وارد بشه
یه لپتاپ alien ware 18 هست که 18 اینچه و بعضا به صورت سفارشی وارد میشه اما فکر می کنم خیلی گرون در بیاد
سايت hpn ١٨ وارد كرده فك كنم
،
،
،
سلام.با 3500-3800 بهترین لپ تاپ مولتی مدیا چیه الان تو بازار؟
asus n550
hp envy 15
n56jr
vaio svf15A18
09123456789
19-07-2014, 01:36
asus n550
hp envy 15
n56jr
vaio svf15A18
آخه شنفتم لپ تاپ سونی که معرفی کردید بدلیل نازک بودنش بلندگوهاش زیاد عالی نیستن و مثل سری جدید فیت ها نیستن
در ثانی مگه این لپ تاپ تو بازار هنو هستش و عرضه میشه؟:n19: اگه بشه من مشتریشم
mehrabooni
19-07-2014, 04:33
asus n550
hp envy 15
n56jr
vaio svf15A18
دروغ میگن
ام اس ای جی ای شست بخر داش
آخه شنفتم لپ تاپ سونی که معرفی کردید بدلیل نازک بودنش بلندگوهاش زیاد عالی نیستن و مثل سری جدید فیت ها نیستن
در ثانی مگه این لپ تاپ تو بازار هنو هستش و عرضه میشه؟:n19: اگه بشه من مشتریشم
با گارانتی رهجو نه ولی شاید با سریر باشه حتی f23b9e هم هنوز میفروشن دیجی کالا هم داشت
اگه میخوای لپ تاپ کامل بخری N550JK بگیر یا GE60
Amir_Ariamehr2003
28-07-2014, 06:47
سلام
راستش اول پرسشی دارم و بعد پاسختون درخواستم رو میگم
ببینید یه لبتاپ هست فرض میگیریم رزولوشن تصویرش 1680*1050 هست و یه لبتاپ دیگه رزولوشنش 1920*1080 و به قولی فول اچدی هست
حالا اگه ما بخوایم لبتاپ رو با کابل HDMI به Led وصل کنیم که تصویر رو از Led ببینیم هم واسه بازی و هم واسه فیلم نگاه کردن(یعنی این وسط لبتاپ یه واسطه هست واسه ما و تصویر رو از جای دیگه میخوایم ببینیم)این رزولوشن لبتاپ تاثیری بر کیفیت تصویر Led واسه بازی و فیلم داره یا نه ؟؟؟
حالا اگه تاثیر داره و رزولوشن مهم هست تا سقف 2 میلیون یه لبتاپ پیشنهاد بدید که بازیهای روز رو تقریبا با کیفیت عالی بتونم اجرا کنم و همچنین از دیدن فیلم هم لذت ببرم
و اگر تاثیری نداره این رزولوشن تا 1300 پیشنهاد بدین لطفا
فقط خیلی خیلی زود لطفا راهنماییم کنید تا پول از دستم در نرفته
Amir_Ariamehr2003
28-07-2014, 06:49
سلام
راستش اول پرسشی دارم و بعد پاسختون درخواستم رو میگم
ببینید یه لبتاپ هست فرض میگیریم رزولوشن تصویرش 1680*1050 هست و یه لبتاپ دیگه رزولوشنش 1920*1080 و به قولی فول اچدی هست
حالا اگه ما بخوایم لبتاپ رو با کابل HDMI به Led وصل کنیم که تصویر رو از Led ببینیم هم واسه بازی و هم واسه فیلم نگاه کردن(یعنی این وسط لبتاپ یه واسطه هست واسه ما و تصویر رو از جای دیگه میخوایم ببینیم)این رزولوشن لبتاپ تاثیری بر کیفیت تصویر Led واسه بازی و فیلم داره یا نه ؟؟؟
حالا اگه تاثیر داره و رزولوشن مهم هست تا سقف 2 میلیون یه لبتاپ پیشنهاد بدید که بازیهای روز رو تقریبا با کیفیت عالی بتونم اجرا کنم و همچنین از دیدن فیلم هم لذت ببرم
و اگر تاثیری نداره این رزولوشن تا 1300 پیشنهاد بدین لطفا
فقط خیلی خیلی زود لطفا راهنماییم کنید تا پول از دستم در نرفته
سلام
من در حدي نيستم بگم ولي تا اونجايي كه من ميدونم وقتي وصل ميكنيد به تيوي ديگه فيلم داره روي تيوي پخش ميشه و خودشو با كيفيت صفحه ي تيوي مطابقت ميده و لپتاپ اينجا مثل يه هارد عمل ميكنه
mojtabaivi
28-07-2014, 10:34
خیر تاثیر نداره. مهم رزولوشن led هست
lenovo Y50 کی وارد بازار میشه؟
دوست عزیز معلوم نیست اما اگه واقعا میخواید بخرید باید از خارج کشور تهیه کنید مثلا من خودم میخوام یه لپ تاپ گیم بخرم و از دبی هم میخرم چون در اونجا گارانتی خود شرکت سازنده هست و ارزون تر البته
mehran1350
29-07-2014, 19:37
سلام دوستان من یه لب تاپی میخوام تهیه کنم فقط برای فیلم دیدن طولانی مدت و وب گردی و موزیک، اهل گیم هم نیستم تا سقف 2 میلیون چی بگیرم خوبه؟ با تشکر
سلام دوستان من یه لب تاپی میخوام تهیه کنم فقط برای فیلم دیدن طولانی مدت و وب گردی و موزیک، اهل گیم هم نیستم تا سقف 2 میلیون چی بگیرم خوبه؟ با تشکر
اگه زیاد اهل گیم نیستین z510
mehran1350
29-07-2014, 21:14
اگه زیاد اهل گیم نیستین z510
ممنون از راهنمائیتون فقط میخواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش چه طوره قابل قبوله؟ HD هست یا نه؟
ممنون از راهنمائیتون فقط میخواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش چه طوره قابل قبوله؟ HD هست یا نه؟
HD هست اما رنگ هاش بی کیفیته اگه صفحه با کیفیت میخواین flex 15 i5 بگیرین
mehran1350
30-07-2014, 00:55
flex برام گرون در میاد تا رنج 2 تومان نمیخوام بیشتر هزینه کنم. فقط هم برا فیلم دیدن و وب گردی و موزیک میخوام. یعنی صفحه نمایش با کیفیت برای فیلم دیدن حدود 2 تومان غیر از z510 نداریم؟
Acer Aspire V5-573G
این کاملا برای شما مناسبه فقط dvd نداره اما flex i5 حدودا 2500 قیمتشه
mehran1350
30-07-2014, 12:43
Acer Aspire V5-573G
این کاملا برای شما مناسبه فقط dvd نداره اما flex i5 حدودا 2500 قیمتشه
ممنون فقط میخوام بدونم کیفیت صفحه نمایشش از Z510 بهتره؟
amirfakhrian
30-07-2014, 12:51
کیفیت صفحه نمایش 573 خیلی بهتر از z510 است.
lord Asghar
04-08-2014, 10:35
سلام دوستان
من میخواستم y510p بخرم
این لپتاپ های lenovo y510p که کارتشون gt 750m هست(SLI نیست),میشه یه کارت gt 750m دیگه بخریم روش نصب کنند؟حدودا هزینش چقد میشه؟از لحاظ کارایی که فرقی با y510p sli شده تو شرکت لنوو نداره؟
راستی اگه sli بشه gt 750m Vram اش میشه 4GB?? یا همون 2gb میمونه؟
به نظر شما یه لپتاپ مثل asus n550 با گرافیک gtx 850m یا msi ge60 apache با کارت GTX 850m برای بازی بهتره یا y510p با کارت GT 750m sli?
Public Enemy
04-08-2014, 11:18
سلام دوستان
من میخواستم y510p بخرم
این لپتاپ های lenovo y510p که کارتشون gt 750m هست(SLI نیست),میشه یه کارت gt 750m دیگه بخریم روش نصب کنند؟حدودا هزینش چقد میشه؟از لحاظ کارایی که فرقی با y510p sli شده تو شرکت لنوو نداره؟
راستی اگه sli بشه gt 750m Vram اش میشه 4GB?? یا همون 2gb میمونه؟
به نظر شما یه لپتاپ مثل asus n550 با گرافیک gtx 850m یا msi ge60 apache با کارت GTX 850m برای بازی بهتره یا y510p با کارت GT 750m sli?
یه مورد داشتیم می خواست همین کارو کنه زمانی که این لپ تاپ 3600 بود مدل SLI اش حدود 5 میلیون تومن می دادن . قطعا SLI خیلی بهتره ولی گرون تموم می شه . SLI اش هم می شه 4 گیگ
sajjadgameactor
04-08-2014, 21:20
2 تا 750 به صورت SLI به دردتون نمیخوره. هم داغ میکنه لپتاب ، هم پاوری مناسب رو باهاش نمیدن و کم میاره و مشکل ساز میشه ، هم اینکه یه دونه 850 تو اکثر موارد از 2 تا 750 بهتره
amirtehrani93
05-08-2014, 22:32
بچه ها تا اواخر تابستون لپ تاپ جدیدی از asus وارد کشور میشه؟
یه چیزی تو مایه های همین n550 با رابط اضافه برای ssd و هارد 7200 یا حتی گرافیک 8600
به نظرتون الان وقت مناسبی برای خرید لپ تاپ هست؟
تا 4.5 مشکلی ندارم ولی خوب از طرفی سرکار میرم و یجورایی خیلی مهم نیست الان بخرم یا اوایل پاییز
فقط تنها چیزی که مهمه اوایل پاییز به لپ تاپ نیاز دارم همین
اگه الان بخرم n550jk میگرم
حالا نظرتون چیه به نظرتون بگیرم؟یا مدل بهتری تا اون موقع میاد؟
mg_mahyar
06-08-2014, 00:51
بچه ها تا اواخر تابستون لپ تاپ جدیدی از asus وارد کشور میشه؟
یه چیزی تو مایه های همین n550 با رابط اضافه برای ssd و هارد 7200 یا حتی گرافیک 8600
به نظرتون الان وقت مناسبی برای خرید لپ تاپ هست؟
تا 4.5 مشکلی ندارم ولی خوب از طرفی سرکار میرم و یجورایی خیلی مهم نیست الان بخرم یا اوایل پاییز
فقط تنها چیزی که مهمه اوایل پاییز به لپ تاپ نیاز دارم همین
اگه الان بخرم n550jk میگرم
حالا نظرتون چیه به نظرتون بگیرم؟یا مدل بهتری تا اون موقع میاد؟
همین امروز به خر و هاردش رو با هارد SSD تعویض کن. به نظرم کارت راه می افته. تضمینی برای ورودمحصول بهتر یا عدم ورودش وجود نداره.
این زیر خاکی هم به درد خریداران صبور میخوره
تاپیک خوبیه
شاید بدرد دوستان بخوره تا بحث های مرتبط با عنوان تاپیک در این جا صورت بگیره.
با سپاس
amir_t6262
10-12-2015, 10:34
با رواج CPU های نسل 6 اینتل با نام کد Skylake ، لپ تاپ ها هم کم کم به این نسل از cpu مجهز میشوند.
احتمالا تا چند ماه دیگر ASUS مدل N552VX مجهز به رم های DDR4 و صفحه نمایش Ultra HD و یا Full HD و مجهز به M.2 2280 SSD در ایران عرضه خواهد شد.
چیزی که در سال ۲۰۱۶ زیاد میشه غول های ۱۷ اینچی هستن
یه سر به سایت نوت بوک چک بزنید اکثر لپ تاپ هایی که در این سایت مورد بررسی قرار گرفتند ۱۷ اینچی هستن
دلیلش هم واضحه چون اینتل تونسته اندازه ضخامت مصرف باطری و گرما رو در نسل ششم به طور محسوسی کاهش بده
در نتیجه لپ تاپ های ۱۷ اینچی بسیار سبکتر و باریکتر از سری قبل شدند و از این رو جایگزین ۱۵ اینچی ها میشن
چون به جز یکم وزن بیشتر از همه لحاظ سرتر هستن حتی باطری..
تماشا کنید این غول ۱۷ اینچی hp envy 17 با این سخت افزار هم وزن و ضخامت خوبی داره و هم طول عمر باطری عالی :
alireza3dshadow
10-12-2015, 22:32
چیزی که در سال ۲۰۱۶ زیاد میشه غول های ۱۷ اینچی هستن
یه سر به سایت نوت بوک چک بزنید اکثر لپ تاپ هایی که در این سایت مورد بررسی قرار گرفتند ۱۷ اینچی هستن
دلیلش هم واضحه چون اینتل تونسته اندازه ضخامت مصرف باطری و گرما رو در نسل ششم به طور محسوسی کاهش بده
در نتیجه لپ تاپ های ۱۷ اینچی بسیار سبکتر و باریکتر از سری قبل شدند و از این رو جایگزین ۱۵ اینچی ها میشن
چون به جز یکم وزن بیشتر از همه لحاظ سرتر هستن حتی باطری..
تماشا کنید این غول ۱۷ اینچی hp envy 17 با این سخت افزار هم وزن و ضخامت خوبی داره و هم طول عمر باطری عالی :
عالیه ولی حیف که نمیشه داخل کشور خرید همین hp بیاد داخل کشور زیر 4 تومن عمرا باشه !!!
ما که کلی صبر کردیم نسل 6 اینتل بیاد که تقریبا به جا بوده چون لپ تاپ های گیمینگ از بالای 4 کیلو میان زیر 3 کیلو یا کمتر که فوق العاده هست
دوستان کسی اطلاع داره که این لپ تاپ ها نسخه های جدیدشون برای خاورمیانه ارائه شده یا نه ؟؟
این لپ تاپ به دلیل داشتن ssd قیمتش بالاست.
اگه با همین کانفیگ وارد بازار شه با این دلار زیر ۶تومن نمیتونید پیدا کنید.
اما فکر نکنم این کانفگ رو وارد کنند و ssd رو از روش حذف کنند
چون برای خودشون هم ارزونتر تموم میشه.
این لپ تاپ فقط ۲.۸ کیلوگرم وزن داره این شانس وارداتش رو میبره بالا
ولی نمیشه بطور قطعی گفت وارد میشه یا خیر
بعلاوه اچپی هم در ایران صاحب گارانتی
معتبر شده اما متاسفانه ایران رهجو هم
سیاست قبلیش رو داره ادامه میده
یعنی مدل های قدیمی و mid rang رو با قیمت بالا میفروشه.
اما اگه تهران تشریف دارید هنوز شرکت
هایی هستند که خودشون نماینده اچپی
هستند و مدل های قوی و high end رو وارد میکنند
اما نمیتونند تعداد بالایی وارد کنند متاسفانه
اما بنظرم اونا یکم انصافشون بیشتره
الان مدل های سری انوی Q برند اچپی رو
وارد کردند که نسبت به قیمت از سری
انوی K که واردات ایران رهجو و امثال اینا بود خیلی بهتره..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.